Para demonstran ngajak pejabat Detroit sing ndorong wong akeh supaya dipecat, biaya ngadhepi subtitles

MENAWALI INGKANG DI APA ANYA KANGGO. LIVE ING DETROIT LENGKAP LIVE ING DETROIT LENGKAP McDONALD, LOKAL 4. >> Devin: GROUP PENTING 300 MAC NIGHT CALING UNTUK KANGGO JAWATANKUASA POLITIK YANG NGANGGO TANGGALKE TINDAKAN TINDAK ING KAJIAN TANGGAL TANGGAL NU ING TANPA ING TANPA PUTRA CHARGES. HANYA GRATIS LIVE. HANYA GRATIS LIVE. KUMPULAN ING ING SENARAI LONG NG KANGGO? >> Jason: IN PENTING PADHIRING KAWASAN UNTUK RESIGN SAIKI LAMPIRAN HARI ING APA BASA BASA. Pungkasan wengi. TINDAK LANJUT WAYANG PONEKTOR A BEDHKE TAKE INGKUNG. SEMENING ING SUKU SEMENING Kita Spesialisasi kanggo dina iki Deleng ING ING VIDEO LAN MUNGSAAK SUKU PARI. Wong-wong padha Dilarang INSES ING Wong-wong mau Urip AS PEK KANGGO TULIS. >>> SATU DENGAN MUNGKUL NUNG >>> SATU DENGAN MUNGKUL NUNG Pungkasan KANGGO ING DENGAN DUA TPD POLIS KANGGO MACAPEN NGENTOT GETARAN. KANGGURU JAMES JAMES KRAIG KANGGURU JAMES JAMES KRAIG SUKU KANG TAWARAN KANGGO KANGGO RAYU. >> Wanita: ANU BUKU PERLU TO RESIGN SAIKI. >>> GAMBAR TOOK TO THE PRAKTOR PUTRA APP DENGAN OWN SPIN ING babagan HARI ING NGEDAH. >> Wanita: TEMA INGKANG TO MURDER NGETIKA DENGAN MENULIS TEMA LAGU. >> Manungsa: KENE MANUNGSA ING KOTA? OF KANGGO? KANGGO RAN INTO AKU. >> Wartawan: SAID PELABUR NUNG KENE ING NGETO ING AT MAJLIS ING MARKAH YANG DITUTUP WANGI UNTUK KONTEKTARI ING JAWA. >> Manungsa: BISA WANG SANGGUL PUMPING PENTING DENGAN MENINGGAL PUTING ING TANGGAP. INGKE BISAN ING KOMPUTER ING SUKU DITANGGANG ING ING SITUS CORNER. ITUN PITUWANG ing SEMUA CORNER. >> Wartawan: ora ana GAMPANG TAPI. ING TANGGAP MENGENUT TAPE SHOWS KANGGUTAN KANGGO SENTADI NGGOLAH KANGGO. GAMBAR GETTING AGITATED lan THINGS ESCALATING Saka ana. AS UNTUK MACAM APRIL MACAM Bengi INGKUT TUNGGAL WULANG TANPA TANPA MANGSA ING TAMU JAMUNG. KANGEN ING PUTIH ING NGANGGO LOKAL KAMPUNG DENGAN GUN ON LAPAN DATENGAN. >> Manungsa: RAKYU LARI SAIKI TANPA BASA ING NGANGSA ING KENAIKI Neng kene. Wong-wong mau padha nglindhungi. Lan dheweke kudu nglindhungi ING TANGGONG. Yen Tanduran ING ING KANGGO lan Yen Tanduran ING ING KANGGO lan NGANGGO ING WANGKA LAN KANGGO LIVE SINI. >> Wartawan: ING KENEH TENSION NUNG LAMPUNG ING SAIKI BISA SUKU BABAD. Akeh wong katrangan ing kene Wong-wong mau NATE ING EKAT LATIHAN DENGAN KANGGO POLISI. Lan sing GENTLEMAN wis rampung ing kene 15 MINIT sadurunge Wis Pungkasan NGANGGO ING sadurunge Sadurunge Nggawe Konstensasi TENSE KANG INGGO RAKO ING INI. RAKYO KABUPATEN INI. KANGGO MUNGSA KANGGO WULANG DUA ING DETROIT Proteksi. LIVE DOWNTOWN JASON COLTHORP. >> Devin: ING TANGGUNG JAWA KAMI >> Devin: ING TANGGUNG JAWA KAMI RANCANGAN KANGGO NUKI JAWA KANGGO?

Para demonstran ngajak pejabat Detroit sing ndorong wong akeh supaya dipecat, biaya ngadhepi

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="1.413" dur="2.931"> MENAWALI INGKANG DI APA ANYA </text>
<text sub="clublinks" start="4.379" dur="0.893"> KANGGO. LIVE ING DETROIT LENGKAP </text>
<text sub="clublinks" start="5.306" dur="1.434"> LIVE ING DETROIT LENGKAP </text>
<text sub="clublinks" start="6.774" dur="2.168"> McDONALD, LOKAL 4. </text>
<text sub="clublinks" start="8.976" dur="2.572"> >> Devin: GROUP PENTING 300 MAC </text>
<text sub="clublinks" start="11.549" dur="1.045"> NIGHT CALING UNTUK KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="12.595" dur="1.018"> JAWATANKUASA POLITIK YANG NGANGGO TANGGALKE TINDAKAN TINDAK </text>
<text sub="clublinks" start="13.615" dur="1.022"> ING KAJIAN TANGGAL TANGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="14.638" dur="3.068"> NU ING TANPA ING TANPA PUTRA </text>
<text sub="clublinks" start="17.708" dur="0.977"> CHARGES. HANYA GRATIS LIVE. </text>
<text sub="clublinks" start="18.686" dur="1.063"> HANYA GRATIS LIVE. </text>
<text sub="clublinks" start="19.75" dur="7.448"> KUMPULAN ING ING SENARAI LONG NG </text>
<text sub="clublinks" start="27.232" dur="0.305"> KANGGO? </text>
<text sub="clublinks" start="27.571" dur="1.408"> >> Jason: IN PENTING PADHIRING </text>
<text sub="clublinks" start="28.98" dur="0.699"> KAWASAN UNTUK RESIGN SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="29.681" dur="0.749"> LAMPIRAN HARI ING APA BASA BASA. </text>
<text sub="clublinks" start="30.431" dur="0.953"> Pungkasan wengi. </text>
<text sub="clublinks" start="31.385" dur="4.768"> TINDAK LANJUT WAYANG PONEKTOR A </text>
<text sub="clublinks" start="36.155" dur="1.836"> BEDHKE TAKE INGKUNG. </text>
<text sub="clublinks" start="37.992" dur="1.027"> SEMENING ING SUKU SEMENING </text>
<text sub="clublinks" start="39.021" dur="0.901"> Kita Spesialisasi kanggo dina iki </text>
<text sub="clublinks" start="39.956" dur="0.653"> Deleng ING ING VIDEO LAN MUNGSAAK </text>
<text sub="clublinks" start="40.644" dur="0.275"> SUKU PARI. </text>
<text sub="clublinks" start="40.921" dur="0.596"> Wong-wong padha Dilarang INSES ING </text>
<text sub="clublinks" start="41.551" dur="0.559"> Wong-wong mau Urip AS PEK </text>
<text sub="clublinks" start="42.145" dur="1.499"> KANGGO TULIS. >>> SATU DENGAN MUNGKUL NUNG </text>
<text sub="clublinks" start="43.645" dur="2.019"> >>> SATU DENGAN MUNGKUL NUNG </text>
<text sub="clublinks" start="45.698" dur="4.006"> Pungkasan KANGGO ING DENGAN DUA TPD </text>
<text sub="clublinks" start="49.738" dur="1.43"> POLIS KANGGO MACAPEN NGENTOT </text>
<text sub="clublinks" start="51.169" dur="0.883"> GETARAN. KANGGURU JAMES JAMES KRAIG </text>
<text sub="clublinks" start="52.086" dur="3.603"> KANGGURU JAMES JAMES KRAIG </text>
<text sub="clublinks" start="55.723" dur="6.027"> SUKU KANG TAWARAN KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="61.752" dur="0.724"> KANGGO RAYU. </text>
<text sub="clublinks" start="62.477" dur="1.188"> >> Wanita: ANU BUKU PERLU TO </text>
<text sub="clublinks" start="63.667" dur="0.339"> RESIGN SAIKI. </text>
<text sub="clublinks" start="64.007" dur="0.762"> >>> GAMBAR TOOK TO THE </text>
<text sub="clublinks" start="64.804" dur="1.114"> PRAKTOR PUTRA APP </text>
<text sub="clublinks" start="65.953" dur="1.265"> DENGAN OWN SPIN ING babagan </text>
<text sub="clublinks" start="67.219" dur="0.362"> HARI ING NGEDAH. </text>
<text sub="clublinks" start="67.582" dur="0.752"> >> Wanita: TEMA INGKANG TO </text>
<text sub="clublinks" start="68.335" dur="2.616"> MURDER NGETIKA DENGAN MENULIS </text>
<text sub="clublinks" start="70.985" dur="0.455"> TEMA LAGU. </text>
<text sub="clublinks" start="71.442" dur="1.031"> >> Manungsa: KENE MANUNGSA ING KOTA? </text>
<text sub="clublinks" start="72.507" dur="0.949"> OF KANGGO? </text>
<text sub="clublinks" start="73.457" dur="3.932"> KANGGO RAN INTO AKU. </text>
<text sub="clublinks" start="77.39" dur="1.766"> >> Wartawan: SAID PELABUR </text>
<text sub="clublinks" start="79.157" dur="1.236"> NUNG KENE ING NGETO ING AT </text>
<text sub="clublinks" start="80.427" dur="1.629"> MAJLIS ING MARKAH YANG DITUTUP </text>
<text sub="clublinks" start="82.09" dur="0.893"> WANGI UNTUK KONTEKTARI ING JAWA. </text>
<text sub="clublinks" start="82.985" dur="6.194"> >> Manungsa: BISA WANG SANGGUL </text>
<text sub="clublinks" start="89.18" dur="1.83"> PUMPING PENTING DENGAN MENINGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="91.044" dur="0.851"> PUTING ING TANGGAP. </text>
<text sub="clublinks" start="91.93" dur="1.23"> INGKE BISAN ING KOMPUTER ING SUKU DITANGGANG ING ING SITUS CORNER. </text>
<text sub="clublinks" start="93.162" dur="1.339"> ITUN PITUWANG ing SEMUA CORNER. </text>
<text sub="clublinks" start="94.503" dur="4.023"> >> Wartawan: ora ana </text>
<text sub="clublinks" start="98.527" dur="0.969"> GAMPANG TAPI. </text>
<text sub="clublinks" start="99.498" dur="1.084"> ING TANGGAP MENGENUT TAPE SHOWS </text>
<text sub="clublinks" start="100.617" dur="0.589"> KANGGUTAN KANGGO SENTADI NGGOLAH </text>
<text sub="clublinks" start="101.241" dur="0.208"> KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="101.484" dur="0.723"> GAMBAR GETTING AGITATED lan </text>
<text sub="clublinks" start="102.209" dur="1.736"> THINGS ESCALATING Saka ana. </text>
<text sub="clublinks" start="103.979" dur="1.455"> AS UNTUK MACAM APRIL MACAM Bengi </text>
<text sub="clublinks" start="105.435" dur="1.448"> INGKUT TUNGGAL WULANG TANPA TANPA </text>
<text sub="clublinks" start="106.884" dur="1.73"> MANGSA ING TAMU JAMUNG. </text>
<text sub="clublinks" start="108.648" dur="4.19"> KANGEN ING PUTIH ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="112.839" dur="2.309"> LOKAL KAMPUNG DENGAN GUN ON </text>
<text sub="clublinks" start="115.183" dur="0.366"> LAPAN DATENGAN. </text>
<text sub="clublinks" start="115.583" dur="0.789"> >> Manungsa: RAKYU LARI SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="116.407" dur="0.53"> TANPA BASA ING NGANGSA ING KENAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="116.938" dur="2.287"> Neng kene. </text>
<text sub="clublinks" start="119.26" dur="2.198"> Wong-wong mau padha nglindhungi. </text>
<text sub="clublinks" start="121.459" dur="1.632"> Lan dheweke kudu nglindhungi </text>
<text sub="clublinks" start="123.126" dur="1.099"> ING TANGGONG. Yen Tanduran ING ING KANGGO lan </text>
<text sub="clublinks" start="124.226" dur="1.104"> Yen Tanduran ING ING KANGGO lan </text>
<text sub="clublinks" start="125.364" dur="2.913"> NGANGGO ING WANGKA LAN KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="128.311" dur="0.409"> LIVE SINI. </text>
<text sub="clublinks" start="128.722" dur="0.988"> >> Wartawan: ING KENEH </text>
<text sub="clublinks" start="129.745" dur="5.276"> TENSION NUNG LAMPUNG ING SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="135.022" dur="1.007"> BISA SUKU BABAD. </text>
<text sub="clublinks" start="136.03" dur="1.299"> Akeh wong katrangan ing kene </text>
<text sub="clublinks" start="137.363" dur="0.64"> Wong-wong mau NATE ING EKAT LATIHAN </text>
<text sub="clublinks" start="138.037" dur="1.926"> DENGAN KANGGO POLISI. </text>
<text sub="clublinks" start="139.964" dur="1.451"> Lan sing GENTLEMAN wis rampung ing kene </text>
<text sub="clublinks" start="141.449" dur="0.568"> 15 MINIT sadurunge Wis Pungkasan </text>
<text sub="clublinks" start="142.018" dur="0.829"> NGANGGO ING sadurunge Sadurunge </text>
<text sub="clublinks" start="142.849" dur="0.996"> Nggawe Konstensasi TENSE KANG INGGO RAKO ING INI. </text>
<text sub="clublinks" start="143.846" dur="1.023"> RAKYO KABUPATEN INI. </text>
<text sub="clublinks" start="144.87" dur="7.17"> KANGGO MUNGSA KANGGO WULANG DUA </text>
<text sub="clublinks" start="152.074" dur="1.588"> ING DETROIT Proteksi. </text>
<text sub="clublinks" start="153.664" dur="1.659"> LIVE DOWNTOWN JASON COLTHORP. >> Devin: ING TANGGUNG JAWA KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="155.324" dur="2.714"> >> Devin: ING TANGGUNG JAWA KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="158.072" dur="1.755"> RANCANGAN KANGGO NUKI JAWA KANGGO? </text>