Демонстрантите повикуваат службеникот во Детроит кој возел низ толпата да биде отпуштен, се соочуваат со обвиненија subtitles

ТРЕБА ОД ТОА БЕЗБЕДНО ВО СЕКОЈ КАПАЦИТЕТ. LИВЕТЕ ВО ЈАРИВЕТО ДЕТРОИТ МАРА LИВЕТЕ ВО ЈАРИВЕТО ДЕТРОИТ МАРА Мекдоналд, ЛОКАЛ 4. >> Девин: Група од 300 март НОВО ПОВИК НА ДЕТРОИТ ПОЛИЦИСКИ Офицер КОГА СЕ ОДИ ПРЕКУ РЕК НА ПРОТЕСТЕРИ НИКОЛНО ПРОТЕСТЕРИ НЕ САМО ПОВЕIRЕ НО ОВОЈ ПОДАТОЦИ. ЈАСОН КОЛТОРП ВО THИВО. ЈАСОН КОЛТОРП ВО THИВО. ОВАА ГРУПА ДОГОВОРНА ЛИСТА НА БАРАА? >> asonејсон: На ​​врвот е за него ПОВЕЕ ДА СЕ РЕГИСА ПО СЕГА ОБЈАСНУВА TЕ ДЕНЕС НА ШТО СЕ ОСТАВУВА СЕДНИЧКО НО. Спуштете го НЕДЕЛА НА НЕДЕЛА ОБВРСКО ПРОТЕСТЕРИТЕ САМО РАЗЛИЧНО ПОВЕЕТЕ ТОА. ПОСЕБНО ПОВЕЕ НЕКОИ ОД нив СЕ ГО ОБВРУВАМЕ ДЕНЕС КАКО Е Е ВИДЕТЕ ВО ВИДЕО И МОЕТЕ СЕГА ВЕЕ. СВЕТЕ РАБОТИ ВО ПОЧИНИТЕ НА Нивните живеат како што водата Дојди преку. >>> ЕДЕН ДЕН ПО НО >>> ЕДЕН ДЕН ПО НО ЗАВРШИ ОВАА НАЧИН СО ДВЕ ТПД ПОЛИЦИСКИ ЦЕЛИ кои возат преку ПРОТЕСЕРИ. ЧАС ПО ПРЕГЛЕД JАМЕС КРЕИГ ЧАС ПО ПРЕГЛЕД JАМЕС КРЕИГ ПОСЛЕТУВА ТОА Офицери СЕ ДА СЕ РАБОТИ Право нешто. >> Womanената: ПОГЛАСНИОТ КРЕИГ ПОТРЕБНО ДА СЕГА СЕГА. >>> ПРОТЕСТЕРИ ПОСТОИ ДА ДЕПАРТМАНИ ЧЕТВРИ ПРЕЦИНКТ СО СВОЈОТ СПИН НА ШТО СЛОБОДЕН ВЕДНИК. >> Womanената: ДА САМО ДА СЕ ОБВРСУВААТ МНОГУ ПРОТЕСТЕРИ ПО СПИСУВАЕ ОДГОВОР. >> Човек: ЗОШТО СЕ ЛУЕ НА ГОЛЕМИ НА МОЈОТ ВЕ CARЕ? НА МОЕТО МО CARЕ? RЕ СВЕТИТЕ ВО МЕ. >> Репортер: ПРОТЕСТЕРИ ПОСТОИ ТОА Е ШТО СЕ СЛУЧУВА НА РЕАРИРАЕТО НА МАРТ СО ПОВЕ SETЕ ТЕОНОТ ЗА ЗАВРШНА КОНФОНТОЦИЈА. >> Човек: ТОА НЕ Е ПРВИОТ ПОВЕЕ ОБВРСКО ПУМПИНГ И ПОВЕЕ ОД КРВО. НЕ Е ПРВИОТ ИНЦИДЕНТ НЕ СЕ СЛУЧУВА НА СЕКОЈ КОНЕР. СЕ СЛУЧУВА НА СЕКОЈ КОНЕР. >> Новинар: Ништо од тоа не беше ВНИМАНИЕ НА СОСТОЈБА. ШТО Е ПОВТОРНО НА ПОГЛАВНИОТ ПОКАOWУВА ВИСОКОВСКИОТ СКУДНО бавно движејќи се НАПРЕД. ПРОТЕСТЕРИ ДА СЕ ДА СЕ ДОБАВУВААТ АГИТИРАНИ И ТЕКОВИ ПОДНЕСУВА ОД ОВИЕ. КАКО ДА СЕДНИЦИ НОIGH АПРИЛ МАРТ НИКОЈ ЈУРСКИ БЕЗ ПОВТОРНИ ТРИ ЧАС. ПРАВО ДО КРАЈ КАКО ОВА ЛОКАЛНИОТ РАБОТЕН СО ГУН-НА Неговата ЛАП. >> Човек: ЛУЕ ОД ОВАА ПОГОЛЕМА ЧАСОВОТ ДОБИВТЕ ДА СЕ ДА СЕ БИДЕ ОВДЕ ТЕА ПРОТЕСТИРААТ. И МОРА ДА ПРОТЕСТИ СО THEУБОТ ТОА. АКО ПРОТЕСТ ВО МОЈОТ ГОЛЕМИ И АКО ПРОТЕСТ ВО МОЈОТ ГОЛЕМИ И СПОДЕТЕ ДА ОДМАТ ДОМА И САМО LИВЕТЕ ТУКА. >> Новинар: ОВИЕ Е многу ТЕЦИЈА ПО ПОСЛЕДНАТА НО МОЕ ДА ЗНАЕМЕ ЗОШТО. МНОГУ ЛУЕ ОД ОВДЕ ПОВЕЕ СИТЕ СИТЕ ИСКУСТВУВАATЕ СО СМРТ НА СМРТ СО ТОА ПОЛИЦИСКИ ЦАР. И ОВА ГЕНТЛЕМАН Е ДА ОВДЕ 15 MINUTES ПРЕД ФИНАЛИ Возејќи го пред тоа, тој не САМО ТАНСКИ ПОВЕATIONЕ СО ЛУЕ ОВДЕ. ЛУЕ ОВДЕ. КОИ СЕ РАБОТИ ДА СЕ ДА СЕДМИ ВЕДНА ДВЕ НА ДЕТРОИТ ПРОТЕСТ. ИВЕТЕ ПРИСТАП ЈАСОН КОЛТОРП >> Девин: ВО ЈАСОН СЕ ОГЛАСУВАМ >> Девин: ВО ЈАСОН СЕ ОГЛАСУВАМ РАБОТНИТЕ ДА СЕ РАЗГОВОРИТЕ УТРЕ?

Демонстрантите повикуваат службеникот во Детроит кој возел низ толпата да биде отпуштен, се соочуваат со обвиненија

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="1.413" dur="2.931"> ТРЕБА ОД ТОА БЕЗБЕДНО ВО СЕКОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="4.379" dur="0.893"> КАПАЦИТЕТ. LИВЕТЕ ВО ЈАРИВЕТО ДЕТРОИТ МАРА </text>
<text sub="clublinks" start="5.306" dur="1.434"> LИВЕТЕ ВО ЈАРИВЕТО ДЕТРОИТ МАРА </text>
<text sub="clublinks" start="6.774" dur="2.168"> Мекдоналд, ЛОКАЛ 4. </text>
<text sub="clublinks" start="8.976" dur="2.572"> >> Девин: Група од 300 март </text>
<text sub="clublinks" start="11.549" dur="1.045"> НОВО ПОВИК НА ДЕТРОИТ </text>
<text sub="clublinks" start="12.595" dur="1.018"> ПОЛИЦИСКИ Офицер КОГА СЕ ОДИ ПРЕКУ РЕК НА ПРОТЕСТЕРИ </text>
<text sub="clublinks" start="13.615" dur="1.022"> НИКОЛНО ПРОТЕСТЕРИ </text>
<text sub="clublinks" start="14.638" dur="3.068"> НЕ САМО ПОВЕIRЕ НО ОВОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="17.708" dur="0.977"> ПОДАТОЦИ. ЈАСОН КОЛТОРП ВО THИВО. </text>
<text sub="clublinks" start="18.686" dur="1.063"> ЈАСОН КОЛТОРП ВО THИВО. </text>
<text sub="clublinks" start="19.75" dur="7.448"> ОВАА ГРУПА ДОГОВОРНА ЛИСТА НА </text>
<text sub="clublinks" start="27.232" dur="0.305"> БАРАА? </text>
<text sub="clublinks" start="27.571" dur="1.408"> >> asonејсон: На ​​врвот е за него </text>
<text sub="clublinks" start="28.98" dur="0.699"> ПОВЕЕ ДА СЕ РЕГИСА ПО СЕГА </text>
<text sub="clublinks" start="29.681" dur="0.749"> ОБЈАСНУВА TЕ ДЕНЕС НА ШТО СЕ ОСТАВУВА СЕДНИЧКО НО. </text>
<text sub="clublinks" start="30.431" dur="0.953"> Спуштете го НЕДЕЛА НА НЕДЕЛА </text>
<text sub="clublinks" start="31.385" dur="4.768"> ОБВРСКО ПРОТЕСТЕРИТЕ САМО </text>
<text sub="clublinks" start="36.155" dur="1.836"> РАЗЛИЧНО ПОВЕЕТЕ ТОА. </text>
<text sub="clublinks" start="37.992" dur="1.027"> ПОСЕБНО ПОВЕЕ НЕКОИ ОД нив </text>
<text sub="clublinks" start="39.021" dur="0.901"> СЕ ГО ОБВРУВАМЕ ДЕНЕС КАКО Е Е </text>
<text sub="clublinks" start="39.956" dur="0.653"> ВИДЕТЕ ВО ВИДЕО И МОЕТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="40.644" dur="0.275"> СЕГА ВЕЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="40.921" dur="0.596"> СВЕТЕ РАБОТИ ВО ПОЧИНИТЕ НА </text>
<text sub="clublinks" start="41.551" dur="0.559"> Нивните живеат како што водата </text>
<text sub="clublinks" start="42.145" dur="1.499"> Дојди преку. >>> ЕДЕН ДЕН ПО НО </text>
<text sub="clublinks" start="43.645" dur="2.019"> >>> ЕДЕН ДЕН ПО НО </text>
<text sub="clublinks" start="45.698" dur="4.006"> ЗАВРШИ ОВАА НАЧИН СО ДВЕ ТПД </text>
<text sub="clublinks" start="49.738" dur="1.43"> ПОЛИЦИСКИ ЦЕЛИ кои возат преку </text>
<text sub="clublinks" start="51.169" dur="0.883"> ПРОТЕСЕРИ. ЧАС ПО ПРЕГЛЕД JАМЕС КРЕИГ </text>
<text sub="clublinks" start="52.086" dur="3.603"> ЧАС ПО ПРЕГЛЕД JАМЕС КРЕИГ </text>
<text sub="clublinks" start="55.723" dur="6.027"> ПОСЛЕТУВА ТОА Офицери СЕ ДА СЕ РАБОТИ </text>
<text sub="clublinks" start="61.752" dur="0.724"> Право нешто. </text>
<text sub="clublinks" start="62.477" dur="1.188"> >> Womanената: ПОГЛАСНИОТ КРЕИГ ПОТРЕБНО ДА </text>
<text sub="clublinks" start="63.667" dur="0.339"> СЕГА СЕГА. </text>
<text sub="clublinks" start="64.007" dur="0.762"> >>> ПРОТЕСТЕРИ ПОСТОИ ДА </text>
<text sub="clublinks" start="64.804" dur="1.114"> ДЕПАРТМАНИ ЧЕТВРИ ПРЕЦИНКТ </text>
<text sub="clublinks" start="65.953" dur="1.265"> СО СВОЈОТ СПИН НА ШТО </text>
<text sub="clublinks" start="67.219" dur="0.362"> СЛОБОДЕН ВЕДНИК. </text>
<text sub="clublinks" start="67.582" dur="0.752"> >> Womanената: ДА САМО ДА СЕ ОБВРСУВААТ </text>
<text sub="clublinks" start="68.335" dur="2.616"> МНОГУ ПРОТЕСТЕРИ ПО СПИСУВАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="70.985" dur="0.455"> ОДГОВОР. </text>
<text sub="clublinks" start="71.442" dur="1.031"> >> Човек: ЗОШТО СЕ ЛУЕ НА ГОЛЕМИ НА МОЈОТ ВЕ CARЕ? </text>
<text sub="clublinks" start="72.507" dur="0.949"> НА МОЕТО МО CARЕ? </text>
<text sub="clublinks" start="73.457" dur="3.932"> RЕ СВЕТИТЕ ВО МЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="77.39" dur="1.766"> >> Репортер: ПРОТЕСТЕРИ ПОСТОИ </text>
<text sub="clublinks" start="79.157" dur="1.236"> ТОА Е ШТО СЕ СЛУЧУВА НА </text>
<text sub="clublinks" start="80.427" dur="1.629"> РЕАРИРАЕТО НА МАРТ СО ПОВЕ SETЕ </text>
<text sub="clublinks" start="82.09" dur="0.893"> ТЕОНОТ ЗА ЗАВРШНА КОНФОНТОЦИЈА. </text>
<text sub="clublinks" start="82.985" dur="6.194"> >> Човек: ТОА НЕ Е ПРВИОТ </text>
<text sub="clublinks" start="89.18" dur="1.83"> ПОВЕЕ ОБВРСКО ПУМПИНГ И </text>
<text sub="clublinks" start="91.044" dur="0.851"> ПОВЕЕ ОД КРВО. </text>
<text sub="clublinks" start="91.93" dur="1.23"> НЕ Е ПРВИОТ ИНЦИДЕНТ НЕ СЕ СЛУЧУВА НА СЕКОЈ КОНЕР. </text>
<text sub="clublinks" start="93.162" dur="1.339"> СЕ СЛУЧУВА НА СЕКОЈ КОНЕР. </text>
<text sub="clublinks" start="94.503" dur="4.023"> >> Новинар: Ништо од тоа не беше </text>
<text sub="clublinks" start="98.527" dur="0.969"> ВНИМАНИЕ НА СОСТОЈБА. </text>
<text sub="clublinks" start="99.498" dur="1.084"> ШТО Е ПОВТОРНО НА ПОГЛАВНИОТ ПОКАOWУВА </text>
<text sub="clublinks" start="100.617" dur="0.589"> ВИСОКОВСКИОТ СКУДНО бавно движејќи се </text>
<text sub="clublinks" start="101.241" dur="0.208"> НАПРЕД. </text>
<text sub="clublinks" start="101.484" dur="0.723"> ПРОТЕСТЕРИ ДА СЕ ДА СЕ ДОБАВУВААТ АГИТИРАНИ И </text>
<text sub="clublinks" start="102.209" dur="1.736"> ТЕКОВИ ПОДНЕСУВА ОД ОВИЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="103.979" dur="1.455"> КАКО ДА СЕДНИЦИ НОIGH АПРИЛ МАРТ </text>
<text sub="clublinks" start="105.435" dur="1.448"> НИКОЈ ЈУРСКИ БЕЗ </text>
<text sub="clublinks" start="106.884" dur="1.73"> ПОВТОРНИ ТРИ ЧАС. </text>
<text sub="clublinks" start="108.648" dur="4.19"> ПРАВО ДО КРАЈ КАКО ОВА </text>
<text sub="clublinks" start="112.839" dur="2.309"> ЛОКАЛНИОТ РАБОТЕН СО ГУН-НА </text>
<text sub="clublinks" start="115.183" dur="0.366"> Неговата ЛАП. </text>
<text sub="clublinks" start="115.583" dur="0.789"> >> Човек: ЛУЕ ОД ОВАА </text>
<text sub="clublinks" start="116.407" dur="0.53"> ПОГОЛЕМА ЧАСОВОТ ДОБИВТЕ ДА СЕ ДА СЕ БИДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="116.938" dur="2.287"> ОВДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="119.26" dur="2.198"> ТЕА ПРОТЕСТИРААТ. </text>
<text sub="clublinks" start="121.459" dur="1.632"> И МОРА ДА ПРОТЕСТИ СО </text>
<text sub="clublinks" start="123.126" dur="1.099"> THEУБОТ ТОА. АКО ПРОТЕСТ ВО МОЈОТ ГОЛЕМИ И </text>
<text sub="clublinks" start="124.226" dur="1.104"> АКО ПРОТЕСТ ВО МОЈОТ ГОЛЕМИ И </text>
<text sub="clublinks" start="125.364" dur="2.913"> СПОДЕТЕ ДА ОДМАТ ДОМА И САМО </text>
<text sub="clublinks" start="128.311" dur="0.409"> LИВЕТЕ ТУКА. </text>
<text sub="clublinks" start="128.722" dur="0.988"> >> Новинар: ОВИЕ Е многу </text>
<text sub="clublinks" start="129.745" dur="5.276"> ТЕЦИЈА ПО ПОСЛЕДНАТА НО </text>
<text sub="clublinks" start="135.022" dur="1.007"> МОЕ ДА ЗНАЕМЕ ЗОШТО. </text>
<text sub="clublinks" start="136.03" dur="1.299"> МНОГУ ЛУЕ ОД ОВДЕ ПОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="137.363" dur="0.64"> СИТЕ СИТЕ ИСКУСТВУВАATЕ СО СМРТ НА СМРТ </text>
<text sub="clublinks" start="138.037" dur="1.926"> СО ТОА ПОЛИЦИСКИ ЦАР. </text>
<text sub="clublinks" start="139.964" dur="1.451"> И ОВА ГЕНТЛЕМАН Е ДА ОВДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="141.449" dur="0.568"> 15 MINUTES ПРЕД ФИНАЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="142.018" dur="0.829"> Возејќи го пред тоа, тој не </text>
<text sub="clublinks" start="142.849" dur="0.996"> САМО ТАНСКИ ПОВЕATIONЕ СО ЛУЕ ОВДЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="143.846" dur="1.023"> ЛУЕ ОВДЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="144.87" dur="7.17"> КОИ СЕ РАБОТИ ДА СЕ ДА СЕДМИ ВЕДНА ДВЕ </text>
<text sub="clublinks" start="152.074" dur="1.588"> НА ДЕТРОИТ ПРОТЕСТ. </text>
<text sub="clublinks" start="153.664" dur="1.659"> ИВЕТЕ ПРИСТАП ЈАСОН КОЛТОРП >> Девин: ВО ЈАСОН СЕ ОГЛАСУВАМ </text>
<text sub="clublinks" start="155.324" dur="2.714"> >> Девин: ВО ЈАСОН СЕ ОГЛАСУВАМ </text>
<text sub="clublinks" start="158.072" dur="1.755"> РАБОТНИТЕ ДА СЕ РАЗГОВОРИТЕ УТРЕ? </text>