Jeff Hardy vs.Lars Sullivan: SmackDown, 16 Oktober 2020 subtitles

Gusti kawula. >> Lan Jeff Hardy nyoba njupuk sing luwih gedhe Lars Sullivan mlaku lan uga lapangan dolanan. Corey, apa sing kudu ditindakake Hardy karo The Freak, Lars Sullivan? >> Kelet lan obah utawa paling ora nyoba. Boom >> Sullivan minangka campuran aneh saka kekuwatan sing aneh nanging kacepetan ngapusi lan prigel. Aku bisa percaya kanthi yakin manawa Hardy durung nate nemoni atlit kaya The Freak. >> Iki minangka manungsa gedhe tenan lan saiki Freak, mung eling, dheweke 6'3 ", dheweke 330 pon, lan dheweke ana ing tali ndhuwur. >> Iki kemampuan atletik sing luar biasa. Iki sebabe dheweke diarani dheweke Freak. >> Nanging Hardy metu saka dalan, lan bisa uga nggawe bukaan ing kene. Mbok nyoba entuk momentum nglawan The Freak, Lars Sullivan. >> Ayo jujur, Lars Sullivan mung mbanting dhisik saka tali ndhuwur, lan dheweke wis mlaku maneh. >> Lan saiki Jeff Hardy nggegirisi Sullivan sing lagi wae nyoba pisah awake dhewe bisa nindakake iku. Hardy mung ngeterake dheweke lan saiki Freak lagi nandhang masalah, Jeff Hardy kepingin nyoba nyoba rapat ing kene. >> Hardy kudu nyelehake buku dolanane, bisa uga duwe risiko sing gedhe sing nggawe karir dadi sukses. >> Lan Hardy isih durung bisa ngalahake wong Freak ing kene saiki gulung atom sing kuwalik. >> [Tepuk tangan] >> Lan hak kanggo utomo. Hardy nyoba ngangkat Freak saka sikile, maneh, ora bisa, mbok menawi dhengkul sing ala diputer. >> Malah Hardy ambruk dening siji sing nyukur driji sikil sing resik menyang tulang punggung. >> Ya, nanging maneh, jantunge Jeff Hardy, mantan juara dunia nganti jajaran paling dhuwur saiki. Jeff Hardy, Bisikan ing Angin. Apa cukup kanggo nyingkirake Freak? Lan tendhangan metu kanthi wibawa. >> Sekaligus. Sullivan saiki lagi stalking Jeff Hardy. >> Lan Hardy pengin nggunakake langkah kanggo kauntungan lan kejiret dijupuk saka udhara dening The Freak, sing nembus Hardy metu saka celemek. [NOISE] Lan The Freak bakal ngalahake jumlah maneh cincin kasebut kanthi jumlah sangang dening pejabat. Nanging apa kerusakane wis rampung? Hardy sanadyan, Jeff Hardy, Twist of Fate. Hardy karo corak nasib. >> Sullivan kaget. >> Lan Jeff Hardy kepengin munggah menyang tali ndhuwur. Nanging The Freak bali maneh. >> Dhuh Gusti. >> Apa kowe guyon? >> Waca Jeff, sampeyan entuk telpon saka wong sing dirungokake. >> Hardy ora percaya, dheweke ora percaya yen Freak bali ing sikile. Lan saiki Sullivan saka tali ndhuwur karo Jeff Hardy ing pundak, kacilakan freak. Cover dening Freak. >> Siji, loro, telu. >> Lan kamenangan. [Swara] [MUSIK] >> Mangkene juara sampeyan, The Freak, Lars Sullivan. >> [TAMPILAN]

Jeff Hardy vs.Lars Sullivan: SmackDown, 16 Oktober 2020

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="1.644" dur="3.068">Gusti kawula. >> Lan Jeff Hardy nyoba njupuk sing luwih gedhe</text>
<text sub="clublinks" start="4.712" dur="3.765"> Lars Sullivan mlaku lan uga lapangan dolanan.</text>
<text sub="clublinks" start="8.477" dur="3.215"> Corey, apa sing kudu ditindakake Hardy karo The Freak, Lars Sullivan?</text>
<text sub="clublinks" start="11.692" dur="2.559"> >> Kelet lan obah utawa paling ora nyoba.</text>
<text sub="clublinks" start="14.251" dur="1.36"> Boom</text>
<text sub="clublinks" start="15.611" dur="4.516"> >> Sullivan minangka campuran aneh saka kekuwatan sing aneh nanging</text>
<text sub="clublinks" start="20.127" dur="2.183"> kacepetan ngapusi lan prigel.</text>
<text sub="clublinks" start="22.31" dur="4.536"> Aku bisa percaya kanthi yakin manawa Hardy durung nate nemoni</text>
<text sub="clublinks" start="26.846" dur="2.358"> atlit kaya The Freak.</text>
<text sub="clublinks" start="29.204" dur="5.494"> >> Iki minangka manungsa gedhe tenan lan saiki Freak, mung eling,</text>
<text sub="clublinks" start="34.698" dur="5.333"> dheweke 6'3 ", dheweke 330 pon, lan dheweke ana ing tali ndhuwur.</text>
<text sub="clublinks" start="40.031" dur="1.734"> >> Iki kemampuan atletik sing luar biasa.</text>
<text sub="clublinks" start="41.765" dur="2.938"> Iki sebabe dheweke diarani dheweke Freak.</text>
<text sub="clublinks" start="44.703" dur="3.711"> >> Nanging Hardy metu saka dalan, lan bisa uga nggawe bukaan ing kene.</text>
<text sub="clublinks" start="48.414" dur="3.321"> Mbok nyoba entuk momentum nglawan The Freak, Lars Sullivan.</text>
<text sub="clublinks" start="51.735" dur="3.16"> >> Ayo jujur, Lars Sullivan mung mbanting dhisik saka tali ndhuwur, lan</text>
<text sub="clublinks" start="54.895" dur="1.282"> dheweke wis mlaku maneh.</text>
<text sub="clublinks" start="56.177" dur="4.564"> >> Lan saiki Jeff Hardy nggegirisi Sullivan sing lagi wae nyoba pisah</text>
<text sub="clublinks" start="60.741" dur="1.434"> awake dhewe bisa nindakake iku.</text>
<text sub="clublinks" start="62.175" dur="3.456"> Hardy mung ngeterake dheweke lan saiki Freak lagi nandhang masalah,</text>
<text sub="clublinks" start="65.631" dur="2.963"> Jeff Hardy kepingin nyoba nyoba rapat ing kene.</text>
<text sub="clublinks" start="68.594" dur="4.555"> >> Hardy kudu nyelehake buku dolanane, bisa uga duwe risiko sing gedhe</text>
<text sub="clublinks" start="73.149" dur="2.435"> sing nggawe karir dadi sukses.</text>
<text sub="clublinks" start="75.584" dur="3.804"> >> Lan Hardy isih durung bisa ngalahake wong Freak ing kene</text>
<text sub="clublinks" start="79.388" dur="1.69"> saiki gulung atom sing kuwalik.</text>
<text sub="clublinks" start="81.078" dur="7.064"> >> [Tepuk tangan] >> Lan hak kanggo utomo.</text>
<text sub="clublinks" start="88.142" dur="2.764"> Hardy nyoba ngangkat Freak saka sikile, maneh,</text>
<text sub="clublinks" start="90.906" dur="2.777"> ora bisa, mbok menawi dhengkul sing ala diputer.</text>
<text sub="clublinks" start="93.683" dur="3.992"> >> Malah Hardy ambruk dening siji sing nyukur driji sikil sing resik menyang tulang punggung.</text>
<text sub="clublinks" start="97.675" dur="2.146"> >> Ya, nanging maneh, jantunge Jeff Hardy,</text>
<text sub="clublinks" start="99.821" dur="2.538"> mantan juara dunia nganti jajaran paling dhuwur saiki.</text>
<text sub="clublinks" start="102.359" dur="2.41"> Jeff Hardy, Bisikan ing Angin.</text>
<text sub="clublinks" start="104.769" dur="1.659"> Apa cukup kanggo nyingkirake Freak?</text>
<text sub="clublinks" start="106.428" dur="1.082"> Lan tendhangan metu kanthi wibawa.</text>
<text sub="clublinks" start="107.51" dur="1.506"> >> Sekaligus.</text>
<text sub="clublinks" start="109.016" dur="3.334"> Sullivan saiki lagi stalking Jeff Hardy.</text>
<text sub="clublinks" start="112.35" dur="3.11"> >> Lan Hardy pengin nggunakake langkah kanggo kauntungan lan</text>
<text sub="clublinks" start="115.46" dur="4.644"> kejiret dijupuk saka udhara dening The Freak, sing nembus Hardy metu saka celemek.</text>
<text sub="clublinks" start="120.104" dur="4.24"> [NOISE] Lan The Freak bakal ngalahake jumlah maneh</text>
<text sub="clublinks" start="124.344" dur="3.83"> cincin kasebut kanthi jumlah sangang dening pejabat.</text>
<text sub="clublinks" start="128.174" dur="1.329"> Nanging apa kerusakane wis rampung?</text>
<text sub="clublinks" start="129.503" dur="1.237"> Hardy sanadyan, Jeff Hardy, Twist of Fate.</text>
<text sub="clublinks" start="130.74" dur="1.172"> Hardy karo corak nasib.</text>
<text sub="clublinks" start="131.912" dur="1.043"> >> Sullivan kaget.</text>
<text sub="clublinks" start="132.955" dur="5.566"> >> Lan Jeff Hardy kepengin munggah menyang tali ndhuwur.</text>
<text sub="clublinks" start="138.521" dur="2.429"> Nanging The Freak bali maneh.</text>
<text sub="clublinks" start="140.95" dur="1.023"> >> Dhuh Gusti.</text>
<text sub="clublinks" start="141.973" dur="1.209"> >> Apa kowe guyon?</text>
<text sub="clublinks" start="143.182" dur="3.282"> >> Waca Jeff, sampeyan entuk telpon saka wong sing dirungokake.</text>
<text sub="clublinks" start="146.464" dur="3.73"> >> Hardy ora percaya, dheweke ora percaya yen Freak bali ing sikile.</text>
<text sub="clublinks" start="150.194" dur="4.033"> Lan saiki Sullivan saka tali ndhuwur karo Jeff Hardy ing pundak,</text>
<text sub="clublinks" start="154.227" dur="1.143"> kacilakan freak.</text>
<text sub="clublinks" start="155.37" dur="3.072"> Cover dening Freak.</text>
<text sub="clublinks" start="158.442" dur="0.985"> >> Siji, loro, telu.</text>
<text sub="clublinks" start="159.427" dur="0.603"> >> Lan kamenangan.</text>
<text sub="clublinks" start="160.03" dur="0.645"> [Swara]</text>
<text sub="clublinks" start="160.675" dur="0.848"> [MUSIK]</text>
<text sub="clublinks" start="161.523" dur="6.525"> >> Mangkene juara sampeyan, The Freak, Lars Sullivan.</text>
<text sub="clublinks" start="168.048" dur="5.059"> >> [TAMPILAN]</text>