Jeff Hardy vs. Lars Sullivan: SmackDown, 16 Oktober, 2020 subtitles

Pangéran abdi. >> Sareng Jeff Hardy nyobian nyandak anu langkung ageung Lars Sullivan tina suku na bahkan lapangan maén. Corey, naon anu kudu dilakukeun Hardy ngalawan The Freak, Lars Sullivan? >> Lengket sareng ngalih atanapi sahenteuna usaha. Booming. >> Sullivan mangrupikeun campuran anu teu anéh tina kakuatan brutis tapi laju nipu sareng agility. Kuring tiasa nyarios kalayan yakin tangtu Hardy henteu kantos mendakan atlit siga The Freak. >> Ieu mangrupikeun manusa anu luar biasa sareng ayeuna The Freak, tetep diémutan, anjeunna 6'3 ", anjeunna 330 pon, sareng anjeunna dina tali luhur. >> Ieu kamampuan atlit anu luar biasa. Ieu sababna aranjeunna nelepon anjeunna The Freak. >> Tapi Hardy ngagugulung jalan, sareng panginten parantos nyiptakeun dirina di dieu. Sugan nyobian kéngingkeun sababaraha momentum ngalawan The Freak, Lars Sullivan. >> Hayu urang jujur, Lars Sullivan ngan bouncing raray heula tina tali luhur, sareng anjeunna parantos angkat deui. >> Sareng ayeuna Jeff Hardy ngabantingkeun Sullivan anu nembé nyobian misahkeun dirina di mungkin ngalakukeun éta. Hardy ngan ukur ngagéser anjeunna sareng ayeuna The Freak aya masalah, Jeff Hardy milari kumaha waé pikeun nyobaan rally di dieu. >> Hardy badé ngagali jero kana playbook na panginten nyandak salah sahiji résiko anu tinggi éta parantos ngajantenkeun karirna janten suksés. >> Sareng Hardy masih teu sanggup ngetrok Freak tina suku-na di dieu na ayeuna turunna atom tibalik. >> [TEPAK] >> Sareng hak kana tonggong. Hardy nyobian angkat The Freak tina suku-Na, deui, teu tiasa ngalakukeun éta meureun tuur goréng datang ka buruan. >> Bahkan Hardy ambruk ku hiji ngagebrétkeun panangan anu bersih kana tonggong. >> Leres, tapi deui, manah Jeff Hardy, tilas juara dunya dugi ka jajaran luhur ayeuna. Jeff Hardy, Bisikan dina Angin. Naha cekap pikeun nempatkeun The Freak jauh? Sareng najong kaluar kalayan otoritas. >> Dina hiji. Sullivan ayeuna ngincer Jeff Hardy. >> Sareng Hardy milari ngagunakeun léngkah-léngkah pikeun kaunggulan na bray dicandak tina hawa ku The Freak, anu nembé ngabantingkeun Hardy tina apron. [NOISE] Sareng The Freak bakal ngéléhkeun cacah deui ring dina hitungan salapan ku pejabat. Tapi naha karuksakan parantos dilakukeun? Sanaos Hardy, Jeff Hardy, Twist of nasib. Hardy ku pulas nasib. >> Sullivan reuwaseun. >> Sareng Jeff Hardy ningali naék kana tali luhur. Tapi The Freak deui naék. >> Gusti abdi. >> Naha anjeun ngabodor kuring? >> Perhatoskeun Jeff, anjeun nampi telepon ti lalaki anu kadéngé. >> Hardy henteu percanten, anjeunna henteu tiasa percanten The Freak deui aya dina suku-Na. Sareng ayeuna Sullivan tina tali luhur sareng Jeff Hardy dina taktakna, kacilakaan freak. Cover ku The Freak. >> Hiji, dua, tilu. >> Sareng kameunangan. [SORA] [MUSIK] >> Ieu juara anjeun, The Freak, Lars Sullivan. >> [TEPAK]

Jeff Hardy vs. Lars Sullivan: SmackDown, 16 Oktober, 2020

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="1.644" dur="3.068">Pangéran abdi. >> Sareng Jeff Hardy nyobian nyandak anu langkung ageung</text>
<text sub="clublinks" start="4.712" dur="3.765"> Lars Sullivan tina suku na bahkan lapangan maén.</text>
<text sub="clublinks" start="8.477" dur="3.215"> Corey, naon anu kudu dilakukeun Hardy ngalawan The Freak, Lars Sullivan?</text>
<text sub="clublinks" start="11.692" dur="2.559"> >> Lengket sareng ngalih atanapi sahenteuna usaha.</text>
<text sub="clublinks" start="14.251" dur="1.36"> Booming.</text>
<text sub="clublinks" start="15.611" dur="4.516"> >> Sullivan mangrupikeun campuran anu teu anéh tina kakuatan brutis tapi</text>
<text sub="clublinks" start="20.127" dur="2.183"> laju nipu sareng agility.</text>
<text sub="clublinks" start="22.31" dur="4.536"> Kuring tiasa nyarios kalayan yakin tangtu Hardy henteu kantos mendakan</text>
<text sub="clublinks" start="26.846" dur="2.358"> atlit siga The Freak.</text>
<text sub="clublinks" start="29.204" dur="5.494"> >> Ieu mangrupikeun manusa anu luar biasa sareng ayeuna The Freak, tetep diémutan,</text>
<text sub="clublinks" start="34.698" dur="5.333"> anjeunna 6'3 ", anjeunna 330 pon, sareng anjeunna dina tali luhur.</text>
<text sub="clublinks" start="40.031" dur="1.734"> >> Ieu kamampuan atlit anu luar biasa.</text>
<text sub="clublinks" start="41.765" dur="2.938"> Ieu sababna aranjeunna nelepon anjeunna The Freak.</text>
<text sub="clublinks" start="44.703" dur="3.711"> >> Tapi Hardy ngagugulung jalan, sareng panginten parantos nyiptakeun dirina di dieu.</text>
<text sub="clublinks" start="48.414" dur="3.321"> Sugan nyobian kéngingkeun sababaraha momentum ngalawan The Freak, Lars Sullivan.</text>
<text sub="clublinks" start="51.735" dur="3.16"> >> Hayu urang jujur, Lars Sullivan ngan bouncing raray heula tina tali luhur, sareng</text>
<text sub="clublinks" start="54.895" dur="1.282"> anjeunna parantos angkat deui.</text>
<text sub="clublinks" start="56.177" dur="4.564"> >> Sareng ayeuna Jeff Hardy ngabantingkeun Sullivan anu nembé nyobian misahkeun</text>
<text sub="clublinks" start="60.741" dur="1.434"> dirina di mungkin ngalakukeun éta.</text>
<text sub="clublinks" start="62.175" dur="3.456"> Hardy ngan ukur ngagéser anjeunna sareng ayeuna The Freak aya masalah,</text>
<text sub="clublinks" start="65.631" dur="2.963"> Jeff Hardy milari kumaha waé pikeun nyobaan rally di dieu.</text>
<text sub="clublinks" start="68.594" dur="4.555"> >> Hardy badé ngagali jero kana playbook na panginten nyandak salah sahiji résiko anu tinggi</text>
<text sub="clublinks" start="73.149" dur="2.435"> éta parantos ngajantenkeun karirna janten suksés.</text>
<text sub="clublinks" start="75.584" dur="3.804"> >> Sareng Hardy masih teu sanggup ngetrok Freak tina suku-na di dieu na</text>
<text sub="clublinks" start="79.388" dur="1.69"> ayeuna turunna atom tibalik.</text>
<text sub="clublinks" start="81.078" dur="7.064"> >> [TEPAK] >> Sareng hak kana tonggong.</text>
<text sub="clublinks" start="88.142" dur="2.764"> Hardy nyobian angkat The Freak tina suku-Na, deui,</text>
<text sub="clublinks" start="90.906" dur="2.777"> teu tiasa ngalakukeun éta meureun tuur goréng datang ka buruan.</text>
<text sub="clublinks" start="93.683" dur="3.992"> >> Bahkan Hardy ambruk ku hiji ngagebrétkeun panangan anu bersih kana tonggong.</text>
<text sub="clublinks" start="97.675" dur="2.146"> >> Leres, tapi deui, manah Jeff Hardy,</text>
<text sub="clublinks" start="99.821" dur="2.538"> tilas juara dunya dugi ka jajaran luhur ayeuna.</text>
<text sub="clublinks" start="102.359" dur="2.41"> Jeff Hardy, Bisikan dina Angin.</text>
<text sub="clublinks" start="104.769" dur="1.659"> Naha cekap pikeun nempatkeun The Freak jauh?</text>
<text sub="clublinks" start="106.428" dur="1.082"> Sareng najong kaluar kalayan otoritas.</text>
<text sub="clublinks" start="107.51" dur="1.506"> >> Dina hiji.</text>
<text sub="clublinks" start="109.016" dur="3.334"> Sullivan ayeuna ngincer Jeff Hardy.</text>
<text sub="clublinks" start="112.35" dur="3.11"> >> Sareng Hardy milari ngagunakeun léngkah-léngkah pikeun kaunggulan na</text>
<text sub="clublinks" start="115.46" dur="4.644"> bray dicandak tina hawa ku The Freak, anu nembé ngabantingkeun Hardy tina apron.</text>
<text sub="clublinks" start="120.104" dur="4.24"> [NOISE] Sareng The Freak bakal ngéléhkeun cacah deui</text>
<text sub="clublinks" start="124.344" dur="3.83"> ring dina hitungan salapan ku pejabat.</text>
<text sub="clublinks" start="128.174" dur="1.329"> Tapi naha karuksakan parantos dilakukeun?</text>
<text sub="clublinks" start="129.503" dur="1.237"> Sanaos Hardy, Jeff Hardy, Twist of nasib.</text>
<text sub="clublinks" start="130.74" dur="1.172"> Hardy ku pulas nasib.</text>
<text sub="clublinks" start="131.912" dur="1.043"> >> Sullivan reuwaseun.</text>
<text sub="clublinks" start="132.955" dur="5.566"> >> Sareng Jeff Hardy ningali naék kana tali luhur.</text>
<text sub="clublinks" start="138.521" dur="2.429"> Tapi The Freak deui naék.</text>
<text sub="clublinks" start="140.95" dur="1.023"> >> Gusti abdi.</text>
<text sub="clublinks" start="141.973" dur="1.209"> >> Naha anjeun ngabodor kuring?</text>
<text sub="clublinks" start="143.182" dur="3.282"> >> Perhatoskeun Jeff, anjeun nampi telepon ti lalaki anu kadéngé.</text>
<text sub="clublinks" start="146.464" dur="3.73"> >> Hardy henteu percanten, anjeunna henteu tiasa percanten The Freak deui aya dina suku-Na.</text>
<text sub="clublinks" start="150.194" dur="4.033"> Sareng ayeuna Sullivan tina tali luhur sareng Jeff Hardy dina taktakna,</text>
<text sub="clublinks" start="154.227" dur="1.143"> kacilakaan freak.</text>
<text sub="clublinks" start="155.37" dur="3.072"> Cover ku The Freak.</text>
<text sub="clublinks" start="158.442" dur="0.985"> >> Hiji, dua, tilu.</text>
<text sub="clublinks" start="159.427" dur="0.603"> >> Sareng kameunangan.</text>
<text sub="clublinks" start="160.03" dur="0.645"> [SORA]</text>
<text sub="clublinks" start="160.675" dur="0.848"> [MUSIK]</text>
<text sub="clublinks" start="161.523" dur="6.525"> >> Ieu juara anjeun, The Freak, Lars Sullivan.</text>
<text sub="clublinks" start="168.048" dur="5.059"> >> [TEPAK]</text>