Selasa 4 esuk nganyari Badai Sally: Ora bakal diarepake maneh dadi kategori-2 subtitles

MUNG KANGGO BISA JADI BISA A BISA SERIUS BISA KANGGO SITUASI SERIUS BISA KANGGO SITUASI serius BISA KANGGO SITUASI KURSUS BISA KANGGO SITUASI SERIUS KURSUS KANG BISA KANGGO SITUASI serius banget karo BISA KANGGO SITUASI SERIUS KURSUS Karo JUMLAH BISA KANGGO LANGSUNG SERIUS KANGGO JUMLAH KURSUS Karo JUMLAH KURSUS Karo JUMLAH LANGKAH, KURSUS Karo JUMLAH LANGKAH, KANAN, KURSUS Karo JUMLAH LANGKAH, KANAN, DAVE? RAINFALL, BENAR, DAVE? RAINFALL, BENAR, DAVE? >> RAINFALL, BENAR, DAVE? >> IKI RAINFALL, BENAR, DAVE? >> IKI BENAR. >> IKI BENAR. >> IKI BENAR. YEAH. YEAH. YEAH. PERKARA YEAH. IKI YEAH. SAKA KANGGO YEAH. Hal-hal sing arep dituju YEAH. KANGGO INGKANG YEAH. AKAL KANGGO MOLEH AKAL KANGGO MOLEH PERKARA-PUNING KANGGO M mudhun WONG-WONG KANGGO mudhun mudhun PERKARA-PERKARA KANGGO mudhun mudhun saka MISSISSPPI PERKARA-PERKARA KANGGO MURU MULAI MISSISSIPPI LAN Mudhun saka MISSISSIPPI LAN Mudhun saka MISSISSIPPI LAN ALABAMA Mudhun saka MISSISSIPPI LAN ALABAMA Nanging Mudhun saka MISSISSIPPI LAN ALABAMA Nanging ora Mudhun saka MISSISSIPPI LAN ALABAMA Nanging ORA KALUAR Mudhun saka MISSISSIPPI LAN ALABAMA Nanging ora angel banget Mudhun saka MISSISSIPPI LAN ALABAMA Nanging ora angel banget Mudhun saka MISSISSIPPI LAN ALABAMA Nanging ora angel banget kanggo awake dhewe ALABAMA TAPI ORA KECIL KANGGO KITA ALABAMA NANGING ORA KECIL KANGGO KAMU ALABAMA TAPI ORA KECIL KANGGO KANGGO SAIKI ALABAMA TAPI ORA KECIL KANGGO KAMU SAIKI ALABAMA TAPI ORA KECIL KANGGO KANGGO SAIKI SING APIK ALABAMA TAPI ORA KECIL KANGGO KAMU SAIKI WARTA HEBAT. SAIKI IKU WARTA HEBAT. SAIKI IKU WARTA HEBAT. SAIKI SAIKI IKU WARTA HEBAT. SAIKI SATU SAIKI IKU WARTA HEBAT. SAIKI SATU SAIKI IKU WARTA HEBAT. SAIKI SATU AKU SAIKI IKU WARTA HEBAT. SAIKI SATU AKU SAIKI IKU WARTA HEBAT. SAIKI SATU INGSIK KETETANGAN SAIKI SATU INGSIK KETETANGAN SAIKI SATU INGSING PUNING NYATIT INI SAIKI SATU INGSING PUNING NYATIT INI BESAR SAIKI SATU INGSING PUNING NYARI ING BUNGA BESAR SAIKI SATU INGSING PUNING NYARI ING SINI BESAR SAIKI SATU INGSUNYU sing KANGGO ING SINI BESAR BESAR ING BANGSA BESAR UP OF ING BENAR FLARE UP THUNDERSTORMS ING ING BUNGA BESAR UP JENIS THUNDERSTORMS INI BIG FLARE UP THUNDERSTORMS Jinis OF ING ING BUNGA BESAR UP JENIS THUNDERSTORMS THUNDERSTORMS KANGGO BENER THUNDERSTORMS JENIS KANGGO LENGKAP THUNDERSTORMS KANGGO ATAS Liwat TOP THUNDERSTORMS JENENG KANGGO ATU THUNDERSTORMS JENENG KANGGO ATU THUNDERSTORMS KANGGO ATAS PALING PITUNG Pusat THUNDERSTORMS KANGGO ATAS PALING TOP OF CENTER INI THUNDERSTORMS KANGGO ATAS PALING TOP OF CENTER INI Liwat TOP Pusat ing kene Liwat TOP Pusat ing kene SALLY Liwat TOP Pusat ing kene SALLY lan Liwat TOP Pusat ing kene SALLY lan IT Liwat TOP OF CENTER INI SALLY LAN IKI Liwat TOP OF CENTER INI SALLY LAN BISA Liwat TOP CENTER INI SALLY LAN BENAR-BENAR SALLY LAN BENAR tenan SALLY LAN BENAR-BENAR GOLEK SALLY LAN BENAR-BENAR KANGGO SALLY LAN BENAR-BENAR NGARANG SALLY LAN BENAR-BENAR BENAR-BENAR SALLY LAN BENAR-BENAR BENAR-BENAR. BAKAL KANGGO NGARAP. BAKAL KANGGO NGARAP. Aku BAKAL KANGGO NGARAP. Aku mikir BAKAL KANGGO NGARAP. AKU PIKIR BAKAL KANGGO NGARAP. AKU MIKIR MUNG BAKAL KANGGO NGARAP. AKU KANGGO MAUT BAKAL KANGGO NGARAP. KANGGO MUNG GOLEK BAKAL KANGGO NGARAP. KANGGO MUNG GOLEK A KANGGO MUNG GOLEK A Kayane bisa uga ringkes sithik Kayane bisa uga entuk ringkes sithik Aku mikir bisa uga entuk ringkes sethithik luwih kuat Kayane bisa uga nggawe ringkes sethithik luwih kuat ing kene Kayane bisa uga nggawe ringkes sethithik luwih kuat ing kene SIKIT KECIL KANG KENE Nanging SIKIT KECIL KANG KENE NGAPI SIKIT KECIL KANG KENE APA SIKIT KECIL KANG KENE NING KENE GOLEK SIKIT KECIL KANG SENENG ING KENE IKI TERUS APA TEKANAN TERUS TEKA KETENTUAN TERUS APA TEKANAN terus tiba TEKANAN TEKI KATUS JATUH TEKANAN TEKI KATUS GAGAL ING WETAN TO FALL ING ING HURRICANE TO FALL IN THE HURRICANE HUNTERS TO FALL IN THE HURRICANE HUNTERS yaiku TO FALL IN THE HURRICANE HUNTERS KAYUNG TO FALL ING HUNTERS HURRICANE, MUNG NYAWANG TO FALL ING HUNTERS HURRICANE, MUNG NYAWANG PUNJUR NYERI ING PUNJUT SING PALING SISTEM PUNCUR SING PALING SISTEM ING KENE. SISTEM INI. SISTEM INI. Nanging SISTEM INI. NANGING WE SISTEM INI. NANGING KAMU IKU SISTEM INI. NANGING KITA Katon SISTEM INI. NANGING KITA Katon SISTEM INI. NANGING KITA Katon maneh SISTEM INI. NANGING KITA Katon Katon maneh NANGING KITA Katon Katon maneh NANGING KITA Katon maneh maneh NANGING KITA Katon maneh maneh udan NANGING KITA Katon maneh maneh udan kaya ngono NANGING KITA Katon maneh maneh udan isih NAMUN KITA Katon maneh maneh udan sing isih akeh NAMUN KITA Katon maneh maneh udan sing isih akeh NANGING KITA Katon maneh maneh udan sing isih akeh Udan KANGGO SING PALING KANGGO Udan KANGGO MASIH AKEH Udan KANGGO MASIH AKEH NGAKAK Udan KANGGO MASIH AKEH NGAKAK Udan KANGGO SING PALING KANGGO MBANGKAT Udan AS isih akeh sing tekan bagean Udan KANGGO SING PALING KANGGO NGANGGO ALABAMA Teka ing bagean ALABAMA TINGKAT ING Bagean ALABAMA ING Teka bagean ALABAMA ING Teka ing bagean ALABAMA ing FLORIDA MINGGU ING BAGIAN ALABAMA ING FLORIDA PANHANDLE TINGKAT ING Bagean ALABAMA ING PANHANDLE FLORIDA ING PANHANDLE FLORIDA Sanajan WONTEN ING FLORIDA PANHANDLE, Jebule STRETCHING ING PANHANDLE FLORIDA Sanajan NGANJUR INI ING PANHANDLE FLORIDA Sanajan NGRATAK INI KABEH ING PANHANDLE FLORIDA Sanajan NGRATAK INI KABEH ING PANHANDLE FLORIDA NGANJUR ANJUR ING KABEH STRETCHING ING KABEH STRETCHING ING ING KABEH LAMPUNG STRETCHING ING ING KABEH LALAKI STRETCHING ING KENE KABEH ING NGALAMI STRETCHING ING KENE KABEH ING NGALAMI STRETCHING ING ING KABEH LALAKI Luwih gedhe STRETCHING ING KENE KABEH LALAKI BENGKUNG BESAR STRETCHING ING SABEN ING NGALAMI BENGKUNG BESAR LALAKI BENGKUNG BESAR LALAKI BENGKUNG BESAR FLORIDA LALAKI BENGKUNG BESAR FLORIDA LAN LALAKI BENGKUNG BESAR FLORIDA LAN LALAKI BENGKUNG BENGKEL FLORIDA LAN KABEH FLORIDA LAN KABEH FLORIDA LAN SELURUH PENINSULA FLORIDA LAN SELURUH PENINSULA FLORIDA LAN SELURUH PENINSULA KANGGO Sawetara FLORIDA LAN SELURUH PENINSULA KANGGO Sawetara FLORIDA LAN SELURUH PENINSULA NANGGO Sawetara PENINSULA NANGGO Sawetara PENINSULA NANGGO Sawetara Udan PENINSULA NANGGO Sawetara Udan ing kene PENINSULA NANGGO Sawetara Udan Ing Sini PENINSULA KANGGO NANGGO UANG ING KANG SENI. HUJAN ING KENE SAKA SALLY. HUJAN ING KENE SAKA SALLY. Nanging HUJAN ING KENE SAKA SALLY. Nanging maneh, HUJAN ING KENE SAKA SALLY. Nanging maneh, WE HUJAN ING KENE SAKA SALLY. Nanging maneh, awake dhewe isih urip HUJAN ING KENE SAKA SALLY. Nanging maneh, kita ing HUJAN ING KENE SAKA SALLY. TAPI MANEH, KITA INGKANG KECUT TAPI MANEH, KITA INGKANG KECUT Nanging maneh, kita ing sisih liyane Nanging maneh, kita bakal sisih liyane Nanging maneh, kita saiki lagi sisih liyane Nanging maneh, kita saiki ana ing sisih sing luwih alus Nanging maneh, kita saiki ana sisih liyane sing udan Nanging maneh, kita saiki ana ing sisih sing luwih alus, mula saiki jumlahe jawah Nanging maneh, kita ana ing sisih sing luwih alus mula saiki ana jumlahe udakara SAMPING SAIKI SAIKI HUJAN JUMLAH SISI SAIKI JUMLAH HUJAN KANGGO SAMPING SAIKI SAIKI JUMLAH LANGKAH SAMPING SAIKI SAIKI JUMLAH HUJAN KANGGO KANGGO signifikansi SISI SAIKI JUMLAH HUJAN SING PUNCI SING PATUH. KANGGO KECIL SIGNIFICANT. KANGGO KECIL SIGNIFICANT. BENAR tenan KANGGO KECIL SIGNIFICANT. Pancen Sepi KANGGO KECIL SIGNIFICANT. BENEH SENENG WEATHER KANGGO KECIL SIGNIFICANT. SENENG JAUH WUJUD KANGGO KECIL SIGNIFICANT. SENENG JAUH WUJUD ING KENE SENENG JAUH WUJUD ING KENE SENENG JAUH WUJUD ING KANGGO SANGAT SENENG WEATHER ING KANGGO BENAR-BENEN WUJUD ING KENE ING Dinane BENAR-BENENG SENENG WUJUD ING KENE ING DINO. KANGGO DINO SAIKI. KANGGO DINO SAIKI. Dadi KANGGO DINO SAIKI. Dadi WE KANGGO DINO SAIKI. Dadi awake dhewe duwe KANGGO DINO SAIKI. Dadi awake dhewe duwe KANGGO DINO SAIKI. Dadi, awake dhewe duwe kontinyu KANGGO DINO SAIKI. Dadi, awake dhewe duwe terus KANGGO DINO SAIKI. Dadi, awake dhewe duwe terus Dadi, awake dhewe duwe terus Dadi, awake dewe duwe terus metu Dadi, awake dewe duwe terus sing metu lan Dadi, awake dhewe duwe terus-terusan metu lan bab Dadi, awake dhewe duwe terus-terusan metu lan kira-kira mung Dadi, awake dhewe duwe terus supaya ora metu lan ora mung Dadi, awake dhewe duwe terus-terusan metu lan kira-kira ora katon OUT LAN ABOUT ORA Katon MUNG KANGGO APIK APIK ORA GOLEK Metu lan bab mung ora goleki A MUNG KANGGO APIK APIK ORA KANG KITENEH K akeh MUNG KANGGO APIK APIK ORA KANG KITOLEK MUNG KANGGO APIK APIK ORA KANGGO Udan Akeh MUNG KANGGO APIK APIK ORA KANGGO KANGGO Udan Akeh MUNG KANGGO APIK APIK ORA KANGGO Udan Akeh Katon Ing kana MUNG KANGGO APIK APIK ORA KANGGO Udan Akeh, Nanging KANGGO Udan Akeh, Nanging KANGGO Udan Akeh, Nanging Kita KANGGO Udan Akeh, Nanging Kita Isih Isih KANGGO Udan Akeh, Nanging Kita Isih Amarga udan akeh banget ing kana, nanging kita isih duwe Amarga udan akeh banget ing kana, nanging kita isih duwe serangan Amarga udan akeh banget ing kana, nanging kita isih duwe ombak ombak KITA isih duwe POTENSIAL mundhak KAMU isih duwe POTENSIAL mundhak kanggo KITA isih duwe POTENSI SURGA KANGGO KITA isih duwe POTENSI SURGA KANGGO KAMU isih duwe POTENSIAL munggah uga KITA isih duwe POTENSI SURGA KANGGO KAYU. KANGGO LUWIH KAYA. KANGGO LUWIH KAYA. TERBARU KANGGO LUWIH KAYA. RADAR TERBARU KANGGO LUWIH KAYA. PRESENTASI RADAR TERBARU PRESENTASI RADAR TERBARU PRESENTASI RADAR paling anyar ORA PRESENTASI RADAR paling anyar ora katon PRESENTASI RADAR TERBARU ORA KAYU HEBAT. ORA KAYU HEBAT. ORA KAYU HEBAT. INGKANG ORA KAYU HEBAT. ANA ORA KAYU HEBAT. ANA THE ORA KAYU HEBAT. ANA SING Duwur. ANA SING Duwur. ANA SING Duwur. Nanging ANA SING Duwur. NANGING IKI ANA SING Duwur. NANGING BISA ANA SING Duwur. NANGING BISA NAMPAK ANA SING Duwur. Nanging bisa ndeleng ing ANA SING Duwur. Nanging bisa ndeleng ing PALING PALING ANA SING Duwur. Nanging bisa ndeleng ing paling ANA SING Duwur. Nanging bisa ndeleng ing udan paling Nanging bisa ndeleng ing udan paling Nanging bisa ndeleng ing umume udan Nanging bisa ndeleng ing umume udan ora NANGING BISA KANGGO Katon ING PALING Udan IKU ORA KAPAL NANGING BISA KANGGO Katon ING PALING Udan IKU ORA KALAPU Nanging bisa ndeleng ing umume udan ora kesalahan ing saindhenging ORA WRAPPING SEKARANG ORA WARNA ING PUSAT ORA NGAPAK SEKITAR PUSAT ING KENE ORA NGAPAK SEKITAR PUSAT ING KANGGO ORA KOSONG SEKITAR PUSAT ING KANGGO PILIHAN PUSAT ING KANGGO PEMILIK PUSAT ING ING ING SATU PAMERLAN NGOMONG PUSAT ING ING SATU PAMERLAN NYOBA PUSAT ING ING SATU PAMERLAN NGGOLEK KAPAL PUSAT ING ING ING ING SATU PEMILIK NYOBA KABEH PUSAT ING ING ING SATU PEMILIK NYOBA KABEH PUSAT ING ING SATU PAMERLAN NYOBA KABEH NYoba Gawe kesalahan NYoba Nggawe Kabehe Ala NYoba Gawe kesalahan Kabeh Cara ngubengi lan NYOBA GOLEK KABEH LANJUT LAN SADAYA NYOBA GOLEK KABEH KABEH LANGA KAYA NYOBA GOLEK KABEH KABEH LANGA NGANTI SEKARANG LAN TANPA KANGGO SEKARANG LAN NGANTI KITA KANGGO Kira-kira lan KANGGO KANGGO KITA GAK Dhewe Kira-kira lan nganti kedadeyan, kita ora bakal lunga Kira-kira lan nganti kedadeyan ora bakal kita tindak Kira-kira lan nganti kedadeyan, kita ora bakal bisa ndeleng Kira-kira lan nganti kedadeyan, kita ora bakal bisa ndeleng A Kita ora bakal bisa ndeleng A Kita ora bakal bisa ndeleng sing penting Kita ora bakal bisa ndeleng INTENSIFIKASI PENTING INTENSIFIKASI SIGNIFIKAN INTENSIFIKASI PENTING KANGGO INTENSIFIKASI PENTING KANGGO IKI. KANG IKI. KANG IKI. IT KANG IKI. IKU KANG IKI. IKI KANGGO KANG IKI. KANGGO KANGGO 60 KANG IKI. KANGGO KANGGO 60 MILES KANG IKI. KANGGO KANGGO 60 MILES KANG IKI. KANGGO KANGGO 60 MILES KANGGO KANGGO 60 MILES KANGGO kira-kira 60 MILES SING SAIKI KANGGO KANGGO 60 MILES SAKING MUNG MULUT KANGGO kira-kira 60 MILES SAKING SING WIS KANGGO kira-kira 60 MILES SAKING SING WULANG KANGGO KANGGO 60 MILES SAKING SUWUT LUNGU. KABUTAN KANG SUNGU. KABUTAN KANG SUNGU. Dadi KABUTAN KANG SUNGU. Dadi IT KABUTAN KANG SUNGU. IKI IKI KABUTAN KANG SUNGU. Dadi wis entuk KABUTAN KANG SUNGU. Dadi KANGGO PRETTI KABUTAN KANG SUNGU. Dadi wis entuk CLETT PRETTY Dadi wis entuk CLETT PRETTY Dadi wis entuk cedhak Dadi KANGGO PRETTING PANUTUP KANGGO LOUISIANA. KANGGO LOUISIANA. KANGGO LOUISIANA. ORA NGOMONG KANGGO LOUISIANA. ORA PIKIR KANGGO LOUISIANA. ORA PIKIR IKI KANGGO LOUISIANA. ORA PIKIR KANGGO KANGGO LOUISIANA. ORA PIKIR KANGGO KANGGO LOUISIANA. ORA PIKIR GOLEK ORA PIKIR GOLEK Aja mikir bakal entuk kabeh Aja mikir bakal entuk kabeh Aja mikir bakal entuk kabeh cara Aja mikir bakal entuk kabeh cara Aja mikir bakal entuk kabeh cara kanggo kita Aja mikir bakal entuk kabeh cara kanggo kita sing Aja mikir bakal entuk kabeh cara kanggo awake dhewe Aja mikir bakal entuk kabeh cara kanggo kita sing sawetara Kabeh cara kanggo kita sing sawetara Kabeh cara kanggo kita sing sawetara apik Kabeh cara kanggo kita sing ana warta sing apik. PAWARTA BAIK. PAWARTA BAIK. Dadi PAWARTA BAIK. Dadi saiki PAWARTA BAIK. Dadi Saiki A PAWARTA BAIK. Dadi saiki KATEGORI PAWARTA BAIK. Dadi Saiki KATEGORI 1 PAWARTA BAIK. Dadi Saiki KATEGORI 1 HURRICANE Dadi Saiki KATEGORI 1 HURRICANE Dadi Saiki KATEGORI 1 HURRICANE TRYING Dadi Saiki KATEGORI 1 HURRICANE TRYING TO Dadi Saiki KATEGORI 1 HURRICANE Cobaan kanggo Ngatur Dadi Saiki KATEGORI 1 HURRICANE Cobaan kanggo Ngatur maneh. NYoba ORGANISE maneh. NYoba ORGANISE maneh. Nanging NYoba ORGANISE maneh. Nanging aku NYoba ORGANISE maneh. Nanging aku bisa NYoba ORGANISE maneh. Nanging aku ora bisa NYoba ORGANISE maneh. Nanging aku ora bisa NYoba ORGANISE maneh. NANGING MUNG ORA BISA Akeh NYoba ORGANISE maneh. Nanging aku ora bisa luwih kuwat Nanging aku ora bisa luwih kuwat Nanging aku ora bisa luwih kuwat tinimbang Nanging aku ora bisa luwih kuwat saka iku Nanging aku ora bisa luwih kuwat tinimbang iku Nanging aku ora bisa luwih kuwat tinimbang saiki. Saking saiki. Saking saiki. PALING PALING Saking saiki. PALING APIK Saking saiki. PALING KANGGO Saking saiki. PALING MODEL Saking saiki. PALING MODEL KANGGO Saking saiki. PALING MODEL IKI PALING MODEL IKI PALING MODEL IKI WIS PALING MODEL KANGGO ING KANGGO PALING MODEL IKI KANGGO MISSISSIPPI PALING MODEL IKI KANGGO MISSISSIPPI LAN ING KANGGO MISSISSIPPI LAN ING KANGGO MISSISSIPPI LAN ALABAMA. ALABAMA. ALABAMA. NO ALABAMA. ORA LAWUH maneh ALABAMA. ORA KENEH ORA KENEH ALABAMA. ORA KENE NGANGGO UPDATE. ORA KENE NGANGGO UPDATE. ORA KENE NGANGGO UPDATE. INGKANG ORA KENE NGANGGO UPDATE. ING KANGGO ORA KENE NGANGGO UPDATE. ANA ORA KANGGO ORA KENE NGANGGO UPDATE. ORA KENE ORA WIS ORA KENE ORA WIS ORA KATEGORI ORA WIS Ora ana KATEGORI 2 maneh Ora ana KATEGORI 2 HURRICANE Ora ana KATEGORI 2 HURRICANE maneh Ora ana KATEGORI 2 HURRICANE maneh kudu KATEGORI 2 HURRICANE Kudu KATEGORI 2 HURRICANE Kudu KATEGORI KATEGORI 2 HURRICANE Kudu KATEGORI 1 KATEGORI 2 HURRICANE Kudu KATEGORI 1 SAIKI KATEGORI 2 HURRICANE Kudu KATEGORI 1 SAIKI ORA KATEGORI 2 HURRICANE Kudu KATEGORI 1 SAIKI ORA KENE KATEGORI 2 HURRICANE Kudu KATEGORI 1 SAIKI ORA KENE KATEGORI 2 HURRICANE Kudu KATEGORI 1 SAIKI ORA KAYU Udan KATEGORI 1 SAIKI ORA KAYU Udan KATEGORI 1 SAIKI ORA KAYU Udan ING KENE KATEGORI 1 SAIKI ORA KAYU Udan ING KANGGO KATEGORI 1 SAIKI ORA KAYU Udan ING KENE KATEGORI 1 SAIKI ORA KAYU Udan ING KENE, ORA MASIH KATEGORI 1 SAIKI ORA SING APA Udan ING KENE, Nanging MASIH MASIH WUJUD ING KENE, Nanging MASIH KACU ING KENE, Nanging MASIH KANGGO BEBUHAN ING KENE, Nanging MASIH KANGGO BEBUHAN ING KENE, Nanging MASIH KANGGO BEBUHAN WUJUD A ING KENE, Nanging MASIH KACU RUPA, INGKANG PUNCAK ING KENE, Nanging MASIH KACU RUPA, INGKANG KANGGO MAJUT ING KENE, Nanging MASIH KACU RUPA, dadi masalah kanggo awake dhewe ING KENE, Nanging MASIH KACU RUPA, dadi masalah kanggo wilayah kita Surge minangka masalah kanggo wilayah kita Surge minangka masalah kanggo wilayah kita. . . Dadi . Dadi maneh . Dadi maneh Recipe . Dadi maneh WINDSOR RESEP Dadi maneh WINDSOR RESEP Dadi maneh Recipe Winneror Wolung Puluh Dadi maneh rek tampil WINDSOR LIMA LIMA Dadi KANGGO NGANGGO WINDSOR WONG LIMA GASTON Dadi maneh NAMPAK WINDSOR WULUH LIMA LIMA GASTON Dadi maneh rek tampil WINDSOR LAPANG LIMA LIMA GASTON LAYAK WOLU LIMA LIMA GOLAK GOLEK WULU LIMA LIMA GASTON LIMA PINDAH WOLU LIMA LIMA GASTON LIMA PINDAH WERTU UTARA WOLU LIMA LIMA GASTON LIMA PINDAH WERTU UTARA AT WULU LIMA LIMA GASTON LIMA PINDAH WERTU UTARA WENGI jam 2:00. WULAN UTARA WULAN jam 2:00. WULAN UTARA WULAN jam 2:00. Dadi WULAN UTARA WULAN jam 2:00. Dadi IT WULAN UTARA WULAN jam 2:00. IKI IKI WULAN UTARA WULAN jam 2:00. Dadi pancen ngrusak WULAN UTARA WULAN jam 2:00. Dadi iku CRAWLING lan WULAN UTARA WULAN jam 2:00. Dadi iku ngrusak lan iki WULAN UTARA WULAN jam 2:00. Dadi pancen ngrusak lan IKI Dadi pancen ngrusak lan IKI Dadi pancen ngrusak lan IKI IKI Dadi pancen ngracik lan iki gedhe Dadi pancen ngrusak lan IKI MASALAH BESAR Dadi pancen ngrusak lan IKI MASALAH BESAR Dadi pancen ngrusak lan iki minangka masalah gedhe sing awake dhewe lakoni Dadi pancen ngrusak lan iki minangka masalah gedhe sing wis dingerteni MASALAH BESAR sing KITU ngerti MASALAH BESAR sing KITU KANG ngerti MASALAH BESAR sing KAMU NGerteni MASALAH BESAR sing KITU ngerti MASALAH BESAR sing KITU NGerteni MASALAH BESAR sing KITU ngerti saka sing bisa ditindakake MASALAH BESAR sing KITU ngerti, mula bisa ditindakake MASALAH BESAR sing KITU ngerti, mengko bakal kelakon SAKA MUNG GOLEK KANGGO SAKA GOLEK IKI SAKA GOLEK GOLEK KANGGO KETAT. TO STALL. TO STALL. ANA KANGGO TO STALL. ORA ANA TO STALL. ORA KANGGO TO STALL. TANPA KANGGO STEW TO STALL. TANPA KANGGO KANGGO IKI. TANPA KANGGO KANGGO IKI. TANPA KANGGO KANGGO IKI. TANPA NGANGGO TANPA KANGGO KANGGO IKI. ORA KANGGO TANPA KANGGO KANGGO IKI. ORA GOLEK TANPA KANGGO KANGGO IKI. ORA GOLEK TANPA KANGGO KANGGO IKI. ORA GOLEK GOLEK TANPA KANGGO KANGGO IKI. Ora ana sing obah adoh saka Ora ana sing obah adoh saka Ora ana sing obah adoh saka Ora ana sing mindhah adoh saka wilayah kasebut. DAERAH DAERAH Dadi DAERAH Dadi IKU DAERAH Dadi BENER DAERAH Dadi KANGGO DAERAH Dadi KANGGO DRIFTING DAERAH Dadi KANGGO MACAM INI Dadi KANGGO MACAM INI Dadi KANGGO NGANGGO IKI Dadi KANGGO MENDOR INI KANGGO Dadi KANGGO KANG DRIFING ING WIS Dadi KANGGO KANG DRIFTEN ING WIS NENG UTAWA WULAN BARAT Dadi KANGGO KANG DRIFTEN ING WIS WENI BARAT Dadi KANGGO MACAM ING KENE ING sisih lor paling kulon INI MENENG WULAN BARAT INI MENENG WULANG BARAT ING TITIK INI Menyang sisih lor kulon ing titik iki lan Menyang sisih lor kulon ing titik iki lan obah Menyang sisih lor kulon ing titik iki lan obah A Menyang sisih lor kulon ing titik iki lan obah sithik Menyang sisih lor kulon ing titik iki lan obah CLOSER sithik POINT LAN GERAKAN PENUTUP SIKIT POINT lan mindhah CLOSER Sithik lan POINT LAN GERAKAN PENUTUP KECIL LAN KANG IKI TUNJUK LAN GERAKAN PENUTUP SIKIT LAN KECIL TUNJUK LAN GERAKAN PENUTUP KECIL LAN BENAR-BENAR TITIK LAN GERAK NYUTI KECIL LAN KANGGO ACARA TUNJUK LAN GOLAKake PANUTUP KECIL lan KANGGO GOLEK LAN KANGGO EVENTUALLE arep obah LAN KANGGO EVENTUALLE arep obah EVENTUALLY LAN KANGGO GOLEK GOLEK EVENTUAL TO LAN KANGGO EVENTUALLE GOLEK EVENTUALLY TO THE LAN GAMPANG GOLEK GOLEK EVENTUALLI ING UTARA UTARA LAN KANGGO GOLEK GOLEK EVENTUALLI ING UTARA UTARA EVENTUALLY TO UTARA UTARA lan EVENTUALLY TO UTARA UTARA lan tetep EVENTUALLY TO UTARA UTARA lan tetep liyane EVENTUALLY TO UTARA UTAWA tetep liyane TO EVENTUALLY TO UTARA UTAWA tetep liyane kanggo EVENTUALLY TO UTARA UTARA lan tetep liyane nganti wétan EVENTUALLY TO UTARA UTAMA lan tetep liyane nganti wétan EVENTUALLY TO UTARA UTARA lan tetep liyane nganti wétan. TINGGAL Luwih akeh ing sisih wétan. TINGGAL Luwih akeh ing sisih wétan. ANA KANGGO TINGGAL Luwih akeh ing sisih wétan. ANA KANGGO TINGGAL Luwih akeh ing sisih wétan. Ana sawetara wong TINGGAL Luwih akeh ing sisih wétan. IKU SATU LEVEL UPPER TINGGAL Luwih akeh ing sisih wétan. ANA ING SATU PEMENANG TINGKAT UPPER ANA ING SATU PEMENANG TINGKAT UPPER ANA ING SATU PEMENANG TINGKAT UPPER ANA ING SATU PEMENANG TINGKAT UPPER ING endi ANA ING SATU PEMENANG TINGKAT UPPER ING endi pesawat udara ANA WENI-WENI LEVEL UPPER ING endi pesawat mabur. ING endi pesawat mabur. ING endi pesawat mabur. IKU ING endi pesawat mabur. KANGGO KANGGO ING endi pesawat mabur. KANGGO INGKANG ING endi pesawat mabur. KANGGO MULUT ING endi pesawat mabur. KANGGO NULUNGI ING endi pesawat mabur. KANGGO BANTU NGANGGO KANGGO BANTU NGANGGO KANGGO BANTU NULIS IKI KANGGO BANTU NGANGGO MATI KANGGO BANTU NGANGGO IKI KANGGO BANTU NULANG IKI KANGGO BANTU NULIS KANGGO NANGGAL KANGGO BANTU TULUNGKUL INGKANG KANGGO JAUH KANGGO BANTU TULUNGKUL INGKANG KANGGO USU KANGGO INGKANG NGANGGO US KANGGO INGKANG NGANGGO IKU KANGGO INGKANG NGANGGO KITA KANGGO KANGGO INGKANG NGANGGO KAMU MUNG KECIL KANGGO INGKANG KANGGO ASA NGINGGUR Wetan IKI KANGGO NGANGGO KAMI NGGATENG WETAN KITA, INGKANG NGANGGO KANGGO ASU WENGI WETANING AS, WIS IKI KANGGO NGANGGO KAMI NGGATENG WETAN KITA, IKU KANG WETA KITA, IKU SAKING WETAN KAMI, KANG KANGGO KANGGO SAKING WETAN KAMI, IKI KANGGO ALUS KANGGO WETAN KAMI, IKU IKI WARTA PILIK KANGGO WETAN KAMI, IKU IKI IKI WARTA APA SAKING WETAN KAMI, IKU IKI IKI WARTA APA YANG MASIH Sawetara Warta Apik sing Isih Sawetara Warta Becik sing isih nyebar Sawetara Warta Apik sing Isih nyebar sawetara Sawetara Warta Apik sing Isih nyebar sawetara abot Sawetara Warta Apik sing Isih nyebar sawetara udan sing abot Sawetara Warta Apik sing Isih nyebar sawetara udan abot Nyebar sawetara udan abot Nyebar sawetara udan abot nganti Nyebar sawetara udan abot ing wilayah kasebut. DAERAH DAERAH Dadi DAERAH MUNG KANGGO DAERAH KAYA KITA DAERAH Dadi yen awake dhewe lunga DAERAH Dadi yen kita ngubengi kabeh DAERAH Dadi, nalika kabeh dina Dadi, nalika kabeh dina Dadi nalika kita ngubengi dina sampeyan ora bisa Dadi nalika kita ngubengi dina sampeyan bakal ndeleng Dadi nalika kita ngubengi dina sampeyan bakal ndeleng Dadi nalika kita ngubengi dina sampeyan bakal ndeleng siji Dadi nalika kita ngubengi dina, sampeyan bakal bisa ndeleng siji Dadi, nalika kabeh dina sampeyan ndeleng saka siji Sampeyan bakal ndeleng karo siji Sampeyan bakal ndeleng karo siji ing wayah sore iki Sampeyan bakal ndeleng karo siji sing entuk kemenangan mengko KANGGO KANGGO Deleng SATU SING GOLEK ING JENENG PUNIKA MENANG INI KANGGO KANGGO Deleng SATU SAIKI ING APERTO INI NGANGGO ING PUNYA Sampeyan bakal ndeleng karo siji, ing wayah sore iki menang ing sekitar 85 SENENG MENANG ING KAYA SEKARANG 85 SENENG MENANG ING Kira-kira 85 MILES SENENG MENANG ING Kira-kira 85 MILES Saben SENENG MENANG ING Kira-kira 85 MILES JAM. MILES Saben JAM. MILES Saben JAM. Dadi MILES Saben JAM. Dadi luwih MILES Saben JAM. Dadi luwih UTAWA MILES Saben JAM. Dadi luwih utawa kurang MILES Saben JAM. Dadi luwih utawa kurang ing MILES Saben JAM. Dadi luwih utawa kurang padha MILES Saben JAM. Dadi luwih utawa kurang padha Dadi luwih utawa kurang padha Dadi luwih utawa kurang padha Dadi luwih utawa kurang padha sing bisa uga Dadi luwih utawa kurang padha sing bisa entuk Dadi luwih utawa kurang padha sing bisa njaluk ringkes Dadi luwih utawa kurang padha sing bisa nggawe ringkes A Dadi luwih utawa kurang padha sing bisa njaluk sethitik Sithik IS MUNG GAMPANG KECIL MUNG KANGGO GOLEK DHUWIT Sithik IS MUNG GOLEK GAMPANG SING Luwih Sithik IS bisa njaluk ringkes sethitik luwih dhuwur tinimbang sing IS bisa njaluk ringkes sethithik luwih dhuwur tinimbang sing IS bisa njaluk ringkes sethithik luwih dhuwur tinimbang wong-wong mau IS bisa uga njaluk luwih sithik luwih dhuwur tinimbang sing lan bisa uga Luwih Luwih Saka Sing Lan Bisa Dadi Luwih Luwih Saka Kuwi LAN BOLEH Katon Luwih Luwih Saka KANGGO LAN KENE BISA Deleng INI Luwih Luwih Saka Sing Lan Dheweke BISA Katon ing kene lan Luwih Luwih Saka KANGGO LAN KENE BISA Delengen Ing kene lan Iki Luwih Luwih Saka KANGGO LAN KENE BISA Delengen ing kene lan sing diarepake iki Katon ing kene lan sing diarepake Deleng kene lan sing diarepake Katon ing kene lan sing diarepake Katon ing kene lan iki diarepake dadi siji Katon ing kene lan iki diarepake dadi siji Katon ing kene lan iki diarepake bakal ana siji Katon ing kene lan iki diarepake bakal ana siji ing ndhuwur Dadi ONE O'CLOCK ING Dadi siji ing wayah esuk Dadi siji ing wayah esuk Dadi siji ing wayah esuk Dadi siji ing wayah esuk sing adil Dadi siji ing wayah esuk sing ora dipateni Dadi siji ing wayah esuk, mung nganti Dadi siji ing wayah esuk, mung kanggo Jinis esuk mung kanggo JENENG SUKSES INGGRIS LANGSUNG JENENG SUKSES INGGRIS LANGSUNG JENENG SUKSES INGGRIS SAIKI ING KATENENG TIMUR JENENG SUKSES INGGRIS LANGSUNG BARU JENENG SUKSES INGGRIS LANGSUNG SAIKI WETANING ORLEAN BARU JENENG SUKSES NGANJUK LANGSUNG ING WETANE ORLEAN BARU INI WETANING ORLEAN BARU Nanging ING SITU WETANING ORLEAN BARU APA Jinis INI WETANING ORLEAN BARU Nanging Jinis ING SITU WETANING ORLEAN BARU APA JENIS LANGSUNG ING ING WETANE WONG ORLEAN BARU APA JENENG BARU INI WETANE WONG ORLEAN BARU Nanging KANGGO LANGSUNG ING KETIKA ORLEAN BARU, APA JENENG SAJUT JENENG KANG SABUT SAJUT JENIS BARU SELATAN SAY PASCAGOULA, Jinis BARU SELATAN SAY PASCAGOULA, MISSISSIPPI, Jinis BARU SELATAN SAY PASCAGOULA, MISSISSIPPI, MENANG PASCAGOULA, MISSISSIPPI, MENANG PASCAGOULA, MISSISSIPPI, MENANG SEKITAR PASCAGOULA, MISSISSIPPI, MENANG SEKITAR 85 PASCAGOULA, MISSISSIPPI, MENANG sekitar 85 MILES PASCAGOULA, MISSISSIPPI, MENANG SEKARANG 85 MILES PER PASCAGOULA, MISSISSIPPI, MENANG SEKARANG 85 MILES Saben JAM. Kira-kira 85 MILES saben JAM. Kira-kira 85 MILES saben JAM. LANDFALL Kira-kira 85 MILES saben JAM. LANDFALL KANGGO Kira-kira 85 MILES saben JAM. LANDFALL KANGGO LAKU Kira-kira 85 MILES saben JAM. LANDFALL KANGGO NGADALAKEN Kira-kira 85 MILES saben JAM. LANDFALL KUDU LELAKI WULA LANDFALL KUDU LELAKI WULA LANDFALL KUDU DITUNGGAL ING WIS LANDFALL KUDU LALAKI WIWIT SESUKE LANDFALL KUDU LALAKI MULAI SESUK SESUK LANDFALL KANGGO NGADALAKU WIS ING WENGI PITU LANDFALL KANGGO NGADALAKU MUNG SESUKE MINGGU ING PITU AMIS Sesuk esuk ing amish pitung puluh Sesuk esuk ing pitu wulan amish SESUK SESUK ING PITUTU AMIWI ANA SESUK SESUK ING PITUTU AMIWI KANTHI BENER SESUK SESUK ING PITUNG PITUTU SING BENAR ANA KANAN SESUK SESUK INI PITUTU AMIWI KANTHI KANANE BENAR-BENAR ING KANGGO BENAR-BENAR ING KANGGO MISSISPPI, BENAR-BENAR ING KANGGO MISSISSIPPI, ALABAMA BENAR-BENAR ING KANGGO MISSISSIPPI, ALABAMA BORDER MISSISSIPPI, ALABAMA BORDER MISSISSIPPI, ALABAMA Watesan MISSISSIPPI, ALABAMA Border TOWARD MOBILE MISSISSIPPI, ALABAMA Border TOWARD MOBILE COUNTY MISSISSIPPI, ALABAMA Border TOWARD MOBILE COUNTY AS MISSISSIPPI, ALABAMA Border TOWARD MOBILE COUNTY AS A Nuju Negara MOBILE AS A Nuju NEGARA MOBILE KATEGORI Nuju Negara MOBILE KATEGORI 1 Menyang Negara MOBILE Minangka KATEGORI 1 HURRICANE Menyang Negara MOBILE Minangka KATEGORI 1 HURRICANE WEAKENING KATEGORI 1 HURRICANE WEAKENING KATEGORI 1 HURRICANE LEMAH TO KATEGORI 1 HURRICANE LEMAH TO TROPIS KATEGORI 1 HURRICANE LEMAH TO SATU TROPISI KATEGORI 1 HURRICANE LEMAH TO ONE TROPIS BY KATEGORI 1 HURRICANE LEMAH TO SATU TROPIS KATEGORI 1 HURRICANE LEMAH TO ONE TROPICAL BY ONE O'CLOCK TO TROPIS ONE BY ONE O'CLOCK TO TROPIS ONE BY ONE O'CLOCK IN TO TROPIS ONE BY ONE O'CLOCK ING TO TROPIS ONE BY ONE O'CLOCK ING AFTERNOON TO TROPIS ONE BY ONE O'CLOCK ING AFTERNOON LAN TO TROPIS ONE BY ONE O'CLOCK ING AFTERNOON AND THEN ING SENI LAN KULU ING SENI LAN TERUS ING SENI LAN TERUS ING SENI LAN KULU TERUS ING SENI LAN KULU TERUS ING SENI LAN KULU TERUS LEMAK KURSUS TERUS LEMAK KURSUS TERUS LEMAK KURSUS TERUS LEMAK KURSUS Luwih saka MONTGOMERY, TERUS LEMAK KURSUS Luwih saka MONTGOMERY, HEADING TERUS LEMAK KURSUS Luwih saka MONTGOMERY, Nuju ARAH Liwat MONTGOMERI, ARAH KE ARAH Liwat MONTGOMERI, KE ARAH AUBURN Swara MONTGOMERY, KE ARAH AUBURN LAN Liwat MONTGOMER, KE ARAH AUBURN LAN KULI Liwat MONTGOMERI, KE ARAH KEPADA AUBURN LAN DADI EVENTUALLY Auburn lan banjur EVENTUALLY AUBURN LAN Banjur KOLOMBUS EVENTUALLY, AUBURN LAN Banjur KUMPULAN EVENTUALLY, GEORGIA Auburn lan banjur EVENTUALLY COLUMBUS, GEORGIA LAN AUBURN LAN Banjur KUMPULAN EVENTUALLY, GEORGIA LAN Banjur AUBURN LAN Banjur KUMPULAN EVENTUALLY, GEORGIA LAN INGGO COLUMBUS, GEORGIA LAN ING KANGGO COLUMBUS, GEORGIA LAN ING BAGIAN COLUMBUS, GEORGIA LAN ING Bagean COLUMBUS, GEORGIA LAN ING NGANGGO BAHAGIAN COLUMBUS, GEORGIA LAN KANGGO NGANGGO BAGIAN MAYBE COLUMBUS, GEORGIA LAN KANGGO NGANGGO BAHAGIAN KANGGO MUNG ORA COLUMBUS, GEORGIA LAN KANGGO NGANGGO BAHAGIAN MUNGKIT ORA KACU COLUMBUS, GEORGIA LAN KANGGO NGANGGO BAHAGIAN MUNGKIN ORA KALOKO BAGIAN KANGGO MUNGKIN ORA SINGKIT BAGIAN KANGGO MUNGKIN ORA KENEH JAUH BAGIAN KANGGO MUNGKIN ORA SINGKU JAUH BAGIAN KANGGO MUNGKIN ORA SAKING JAUH DUBLIN, BAGIAN KANGGO MUNGKIN ORA SAKING JAUH DUBLIN, GEORGIA BAGIAN KANGGO MUNGKIN ORA SAKING JAUH DUBLIN, GEORGIA ING KENE JAUH DUBLIN, GEORGIA ING KENE JAUH DUBLIN, GEORGIA ING KENE JAUH DUBLIN, GEORGIA ING KAMU LAN SIRAH JAUH DUBLIN, GEORGIA ING KAMU LAN KUDU JAUH DUBLIN, GEORGIA ING KAMU LAN KEPALA SELATAN JAUH DUBLIN, GEORGIA ING KAMU LAN KEPALA KANG CAROLINA Kidul LAN KEPALA KANG CAROLINA Kidul LAN KEPALA KE CAROLINA Kidul lan LAN KEPALA KE CAROLINA SELATAN LAN ORA LAN KEPALA KE CAROLINA Kidul lan ora kaya LAN KEPALA KE CAROLINA SELATAN ORA KANG A LAN KEPALA KANG CAROLINA Kidul lan dudu TROPIS LAN KEPALA KANGGO CAROLINA Kidul lan Boten SISTEM TROPIS. LAN Dudu Minangka SISTEM TROPIS. LAN Dudu Minangka SISTEM TROPIS. Dadi LAN Dudu Minangka SISTEM TROPIS. Dadi nggawa LAN Dudu Minangka SISTEM TROPIS. Dadi nggawa wong-wong mau LAN Dudu Minangka SISTEM TROPIS. Dadi nggawa wong-wong LAN Dudu Minangka SISTEM TROPIS. Dadi nggawa sawetara, Dadi nggawa sawetara, Dadi nggawa wong-wong mau sithik tenan Dadi nggawa wong-wong mau sithik banget, abot banget Dadi nggawa sawetara, udan sing abot banget Dadi nggawa sawetara, udan sing abot banget Dadi nggawa wong-wong mau, udan sing abot banget tumiba Dadi nggawa wong-wong mau sithik tenan, udan sing abot banget akeh banget Udan SANGAT SABIT SING INGKIT Udan SANGAT SABIT KANGGO INGKANG Udan sing SANGAT HEBAT KANGGO FLORIDA Udan SANGAT SABIT KANGGO ING FLORIDA Udan SANGAT SEDIH KANGGO NGANGGO FLORIDA Udan SANGAT SABIT KANGGO ING FLORIDA KANGGO KAYU. Saking FLORIDA LANGA ORA. Saking FLORIDA LANGA ORA. Dadi Saking FLORIDA LANGA ORA. JADI APA Saking FLORIDA LANGA ORA. Dadi apa sing kita Saking FLORIDA LANGA ORA. Dadi apa sing Katon Saking FLORIDA LANGA ORA. Dadi apa sing bakal dideleng Saking FLORIDA LANGA ORA. Dadi apa sing bakal dideleng ing kene Dadi apa sing bakal dideleng ing kene Dadi apa sing bakal dideleng ing kene Dadi apa sing bakal dideleng ing kene Dadi apa sing bakal dideleng ing kene, yaiku Dadi apa sing bakal dideleng ing kene, bakal ana Dadi apa sing bakal digoleki ing kene, arep digayuh Dadi apa sing bakal dideleng ing kene, bakal diwiwiti APA KANG MULAI APA KANG MULAI BATTLING APA KANG MULAI BATTLING Sawetara APA KANG MULAI BATTLING Sawetara ANGIN APA KANG MULAI BATTLING Sawetara WIND, APA KANG MULAI BATTLING Sawetara WIND SHOW, Sawetara BATTLING Sawetara Angin Angin, Sawetara BATTLING Sawetara WIND SHOW, Sawetara Kuwat BATTLING Sawetara WIND SHOW, Sawetara Kuat WIND BATTLING Sawetara WIND SHOW, Sawetara Kekuatan Angin BATTLING Sawetara WIND SHOW, Sawetara Kekuatan ANGIN SINGAPI BATTLING Sawetara WIND SHOW, Sawetara Kekuatan ANGIN ALAM KAMI SINGKAT ANGIN ANGKUT ALOH GELOMBANG ANGIN sing KESUWIT ING PAPANJUR. PANTAI PANTAI IKU PANTAI KANGGO KANGGO PANTAI KANGGO INGKANG PANTAI KANGGO MULUT PANTAI KANGGO NULUNGI PANTAI KANGGO BANTU KANGGO MUDA PANTAI IKI KANGGO NULUNG KANGGO IKI KANGGO NULUNG KANGGO KANGGO BANTU KANGGO JENENGAN KANGGO NULUNGI KANGGO NGEMPEN IKI KANGGO BANTU KANGGO MENGHARAPI IKI A KANGGO BANTU KANGGO JENENG KATEGORI IKI KANGGO BANTU KANGGO JENENG KATEGORI IKI 1 TETAPI IKI KATEGORI 1 TETAPI IKI KURSUS 1 HURRICANE TETAPI KATEGORI 1 HURRICANE Liwat TETAPI ING KATEGORI 1 HURRICANE ING Dinane iki HURRICANE saindhenging dina iki HURRICANE saindhenging dina iki judhul HURRICANE saindhenging dina iki judhul HURRICANE saindhenging dina iki judhul HURRICANE saindhenging dina iki judhul HURRICANE saindhenging dina iki tumuju ing malem iki KEPADA ING MALAM INI KEPADA ING MALAM INI LAN KEPADA ING MALAM INI LAN IKU KEPADA ING MALAM INI LAN ING NGISOR KEPADA ING MALAM INI LAN ING BUKU KEPADA ING MALAM INI LAN ING BENENG KEPADA ING MALAM INI LAN ING BENENG INGKE LAN IKI BESOK LANGA LAN IKI BESOK LANGA KENE. KANGGO ORA KANGGO ORA Dadi KANGGO ORA Dadi kowe KANGGO ORA Dadi sampeyan bisa KANGGO ORA Dadi kowe bisa ndeleng KANGGO ORA Dadi sampeyan bisa ndeleng sing KANGGO ORA Dadi sampeyan bisa ndeleng sing kuwat KANGGO ORA Dadi sampeyan bisa ndeleng ANGIN sing kuat Dadi sampeyan bisa ndeleng ANGIN sing kuat Dadi sampeyan bisa ndeleng taun angin sing kuwat Dadi sampeyan bisa ndeleng jinis angin sing kuat Dadi sampeyan bisa ndeleng jinis angin sing kuwat Dadi sampeyan bisa ndeleng jinis angin sing kuat sawise ngetutake Dadi sampeyan bisa ndeleng jinis angin sing kuat sawise ndherekake JENIS PANJENENGAN ING NGISI JENIS-JENIS PANCENAN ING NGUNDI. IT. IT. IKU IT. KANGGO KANGGO IT. KANGGO INGKANG IT. KANGGO NGADHAK IT. KANGGO NGADHE IT. KANGGO NGADALAKAKE SAKA KANGGO NGADALAKAKE SAKA KANGGO NGANGGAL ORA GOLEK KANGGO NGADALAKAKE SAKA KETENTU KANGGO NGADALAKEN SAKING KANGGO Kuat, KANGGO NGADALAKAKE SAKING KANGGO KANGGO Kuat, sing KANGGO NGADALAKEN SAKING KANGGO KANGGO KUAT, IKU KANGGO NGADALAKEN SAKING KANGGO KANGGO Kuat, ANA A KANGGO Kuwat banget, yaiku A KANGGO Kuwat banget, Sing Apik KANGGO KALU Kuat, IKI KANGGO ALUS. SING BAIK. SING BAIK. LAN SING BAIK. LAN IKI SING BAIK. LAN IKI SING BAIK. LAN MUNG KANG UPPER SING BAIK. LAN IKI TINGKAT UPPER SING BAIK. LAN IKI PEMENANG TINGKAT UPPER LAN IKI PEMENANG TINGKAT UPPER LAN IKU UPPER TINGKAT UPPER KANGGO LAN IKI TINGKAT UPPER MENANGKE PUSHING LAN IKI TINGKAT UPPER MENANG NGANGGO IKI LAN LARU TINGKAT UPPER MENANGKE ING kene LAN LEVEL LEVEL UPPER INGKANG PUNCI ING KENE LAN LEVEL UPPER INGIN NGANGGO IKI ING KENE LAN LEVEL LEVEL UPPER INGKANG NGANGGO IKI ING KENE BE PUSHING INI ING KANGGO BE PUSHING ING KENE ING WETA BE PUSHING ING KENE ING WET WET BE PUSHING ING KENE ING WETANE BE PUSHING ING KENE ING SILAKU WETANE AS SING POSHING ING KENE ING KENE KANG WETAN KAMI. WETANI KAMI KENE. WETANI KAMI KENE. Dadi WETANI KAMI KENE. SO SURGE WETANI KAMI KENE. Dadi ombak pantai WETANI KAMI KENE. NGOMONG APIK APIK WETANI KAMI KENE. NGANJUR BANJUNG BANYAK COASTAL MASIH NGANJUR BANJUNG BANYAK COASTAL MASIH BANJAR MUNGKIN BANYAK MUNGKIN MASIH A MUNG KUNCUNG BANJIR BANYAK isih ana nomer BANJIRAN MUNGKIN, BANJIR MUNGKIN isih ana nomer siji BANJAR MUNGKIN BANJIRAN KAMPUNG MASIH KANGGO GUNUNG SIJI MUNG KUNCUNG BANJIR BANYAK, isih ana nomer siji sing bakal menang Nomer SATU CONCERN WINSLOW Nomer SATU MASALAH NAMPAK MENINGKAT Nomer SATU KEPENTINGAN MENANGKEN ING INI Nomer SATU MASALAH MUNGKIN MENINGKAT INGGRIS INI Nomer SATU KONSERNE MENANG NINGKAT INGSUN ING WENNESDAY NINGKAT INGSUN ING WENNESDAY Ningkatake Dina iki nganti dina Rebo lan NINGKAT INGSUN ING WENNESI LAN Udan Ningkatake Dina iki nganti dina Rebo lan Jinis Udan Ningkatake Dina Iki nganti Rebo lan Jinis Ujung maneh Ningkatake Dina Iki nganti Rebo lan Jumlahe Ujung-Ujung maneh Ningkatake Dina Iki nganti Rebo lan Jumlahe Ujung maneh babagan A LAN JUMLAH Hujan maneh babagan A LAN JUMLAH Hujan maneh babagan sepuluh LAN JUMLAH Hujan maneh babagan SEPATUH LAN JUMLAH HUJAN maneh babagan sapuluh wong LAN JUMLAH Hujan maneh babagan puluhan inci. SEPULUH INCH SEPULUH INCH YEAH, SEPULUH INCH YEAH, IKU SEPULUH INCH YEAH, IKI A SEPULUH INCH YEAH, KANG KANGGO PULUH SEPULUH INCH YEAH, IKU SATU PULUH SEPULUH INCH YEAH, IKU SATU PULUH AN SEPULUH INCH YA, KANG SEPULUH INKI YA, KANG SEPULUH INKI Ya, KANGGO SATU PULUNG INGGRIS YA, IKU SATU PULUH INI ING 10 YA, IKU SATU A INCH ING 10 INKI YA, IKU SATU A INCH ING 10 INKI Nalika YA, KANG SATU INI INCI ING 10 INKI Yen Kowe YA, KANGGO SATU INCI ING 10 INKI Yen Kowe Katon Ya, KANGGO SATU INCI ING 10 INKS Nalika Sampeyan Mlebu Nganti 10 inci nalika sampeyan mlebu Nganti 10 inci nalika sampeyan mlebu ing MISSISPPI TO 10 INCHEN Yen KANGGO MISSISPIPI LAN Nganti 10 inci nalika sampeyan mlebu ing MISSISPPI lan ALABAMA Nganti 10 inci nalika sampeyan mlebu ing MISSISPPI lan ALABAMA lan Nganti 10 inci nalika sampeyan mlebu ing MISSISPPI lan ALABAMA lan A MISSISSIPPI LAN ALABAMA LAN A MISSISSIPPI LAN ALABAMA LAN KECIL MISSISSIPPI LAN ALABAMA LAN OWAH KECIL MISSISSIPPI LAN ALABAMA LAN KECIL KANGGO GANTI MISSISSIPPI LAN ALABAMA LAN OWAH KECIL APA SAIKI. Sithik KANGGO GAMPANG SAIKI. Sithik KANGGO GAMPANG SAIKI. THE Sithik KANGGO GAMPANG SAIKI. Ramalan THE Sithik KANGGO GAMPANG SAIKI. Ramalan sing Diarepake Sithik KANGGO GAMPANG SAIKI. Ramalan sing Diarepake AS Sithik KANGGO GAMPANG SAIKI. Ramalan sing diarepake uga Ramalan sing diarepake uga Ramalan sing diarepake uga apik banget. KANGGO ORA KANGGO ORA Dadi KANGGO ORA Dadi ING kene KANGGO ORA Dadi ING KANGGO KANGGO ORA Dadi kene paling pungkasan KANGGO ORA Dadi ING ING Prakiraan Paling Anyar Dadi ING ING Prakiraan Paling Anyar Dadi IKU TRACK Ramalan Paling Anyar Dadi ING ING TRES ramalan paling anyar maneh. Lacak maneh. Lacak maneh. INI Lacak maneh. ING KANGGO Lacak maneh. INI MISSISSIPPI Lacak maneh. INI MISSISSIPPI ALABAMA INI MISSISSIPPI ALABAMA ING KANG WARNA MISSISSIPPI ALABAMA ING KENE MISSISSIPPI ALABAMA BORDER BENER ING KENE MISSISSIPPI ALABAMA BORDER IKI WIS ING KENE MISSISSIPPI ALABAMA BORDER IKI WIS ING KENE MISSISSIPPI ALABAMA BORDER IKI WIS BENER BENER ANA KENE BENER BENER ANA KANGGO KITA BENER BENER ANA KANGGO Katon BENER BENER ANA KANGGO Katon BENER BENER ANA KANGGO Katon LANDFALL BENER BENER ANA KANGGO Katon LANDFALL maneh KITA Katon LANDFALL maneh KITA Katon LANDFALL maneh kanthi bener KITA Katon LANDFALL maneh sakcedhake KITA Katon LANDFALL maneh KANJI PASCAGOULA KITA Katon LANDFALL maneh ing sisih tengen PASCAGOULA ANTARA KANJUNG PASCAGOULA ANTARA ANTARA KANAN cedhak PASCAGOULA ANTARA PASCAGOULA KANAN cedhak PASCAGOULA ANTARA PASCAGOULA LAN KANAN cedhak PASCAGOULA ANTARA PASCAGOULA LAN MOBILE KANAN cedhak PASCAGOULA ANTARA PASCAGOULA LAN KABUPATEN MOBILE KANAN cedhak PASCAGOULA ANTARA PASCAGOULA LAN KABUPATEN MOBILE LAN Area PASCAGOULA LAN MOBILE LAN Area PASCAGOULA LAN MOBILE LAN KOWE Area PASCAGOULA LAN MOBILE LAN KAMU MASIH Area PASCAGOULA LAN MOBILE LAN Kowe isih ndeleng Area PASCAGOULA LAN MOBILE LAN Kowe isih ndeleng WILAYAH PASCAGOULA LAN MOBILE LAN KANGGO MASIH KANGGO NAMPAK KANG KUNING Area PASCAGOULA LAN MOBILE LAN Kowe isih ndeleng prospek munggah pangkat Sampeyan isih ndeleng prospek mundhak Sampeyan isih ndeleng ekspektasi munggah menyang Sampeyan isih ndeleng ekspektasi munggah Sampeyan isih ndeleng prospek mundhak bakal ngubengi Sampeyan isih ndeleng prospek mundhak bakal ngubengi enem Sampeyan isih ndeleng ekspektasi mundhak bakal ngubengi enem Sampeyan isih ndeleng panjaluk ngarep-arep bakal ngubengi enem nganti kaping sanga Sampeyan isih ndeleng ekspektasi mundhak kira-kira enem nganti sikil sanga KANGGO KITU SIAM NING KAPI SILU KANGGO KITUNG SIAM NING PITUNG SILU KANGGO KITU SIAM NING KAPI SEMBILAN KANGGO KITU SIAM NING KAPI SILU ING WONG-WON kasebut. ING wilayah kasebut. ING wilayah kasebut. ELING, ING wilayah kasebut. ELING, INI ING wilayah kasebut. ELING, ING KENE ING wilayah kasebut. ELING, ING KENE ELING, ING KENE ELING, ING KENE KANG STORM ELING, ING KENE KANG STORM. STORM IKI. STORM IKI. IKU STORM IKI. KANGGO MUNG GOLEK STORM IKI. KANGGO TO STORM IKI. KANGGO NGANGGO STORM IKI. KANGGO KANGGO STORM IKI. KANGGO PUSH STORM IKI. KANGGO PUSH KABEH KANGGO PUSH KABEH KUDU KUDU PUSH KABEH KANGGO PUSH KABEH AYA IKU KANGGO PUSH KABEH APA KABEH KUDU PUSH KABEH APA APA APA AIR KANGGO PUSH KABEH APA APA APA APIK APA APA KANGGO PUSH KABEH APA KABEH APA APA APA APA AIR AIR ING WONG APRIL AIR WIS IKU APA WILAN LAN AIR AIR ING WONG APRIK LAN IKI AIR AIR ING NGALAMI WILAYU LAN KENE AIR AIR ING WONG APA LAN MUNYA AIR AIR ING WONG APRIK LAN KANGGO PISAH AIR AIR ING WIS APA APA LAN KANGGO MUNCING TINGKAT LAN KANGGO KANGGO TINGKAT LAKU LAN KANGGO MAJU JURU LAN KANGGO KANGGO TINGKAT KANGGO isih LAN KANGGO KANGGO TINGKAT KANGGO isih mlaku LAN KANGGO TINGKAT JURUGA isih arep LAN KANGGO MAJU JURU KANGGO MBURU MASIH BAKAL MASIH AKAN KANGGO DIGETAK MASIH KANGGO HEBAT TINGGI MASIH AKAN KANGGO DADI SIGNIFIKANTER LAN MASIH KANGGO HEBAT SANGAT LANJUT SIGNIFICANTLY Duwur lan isih SIGNIFICANTLY SING maualuga lan isih nyebabake SIGNIFICANTLY SING maualuga lan isih nyebabake sawetara SIGNIFICANTLY HEBAT lan isih nyebabake sawetara MASALAH SIGNIFICANTLY HEBAT lan isih nyebabake sawetara MASALAH SIGNIFICANTLY HINGGA LAN MASIH NAMPAKKE PROBLEM ANA Nimbulaké sawetara masalah ing kana Nimbulaké sawetara masalah ing kana Nimbulaké sawetara masalah ing kana uga. BAIK. BAIK. DASAR BAIK. BASICALLY OFF BAIK. BASICALLY OFF TO BAIK. BASICALLY OFF TO THE BAIK. BASICALLY OFF TO TIMUR BAIK. BASICALLY OFF TO TIMUR OF BASICALLY OFF TO TIMUR OF BASICALLY OFF TO TIMUR THE BASICALLY OFF TO TIMUR MISSISPPI BASICALLY OFF TO TIMUR KANG MISSISSIPPI BASICALLY OFF TO TIMUR KANG MISSISPIPI MASIH SUNGI MISSISSIPPI MASIH SUNGU MISSISSIPPI MASIH Katon SUNGU MISSISSIPPI MASIH Katon SUNGU MISSISSIPPI MASIH KANGGO MILIK SUNGU MISSISSIPPI MASIH NINGGAL KANGGO TIGA SUNGU MISSISSIPPI MASIH NINGGAL KANGGO TIGA TO SUNGU MISSISSIPPI MASIH NINGGAL KANGGO TIGA TO LIMA Katon babagan telung wong limang Katon babagan telung wong nganti limang driji Katon babagan telung wong limang sikil ing kene Katon babagan telung wong kanggo limang sikil ing kene Katon babagan telung wong limang sikil ing kene kasedhiya ing Lake KAKI ING KENE SAKA LAKE KAKI ING KENE NGLANGKAKE LAKE PONTCHARTRAIN KAKI ING KENE NGANGGUNG LAKE PONTCHARTRAIN LAN KAKI ING KENE NGLANGKON LAKE PONTCHARTRAIN LAN Luwih-luwih KAKI ING KENE NGANGGUNG LAKE PONTCHARTRAIN LAN LAMPIRAN LAIN PONTCHARTRAIN LAN LAMPIRAN LAIN PONTCHARTRAIN LAN LAMPIRAN APA PONTCHARTRAIN LAN LAMPIRAN LAIN AIR PONTCHARTRAIN LAN LAMPIRAN LAIN KANG AIR TERUS PONTCHARTRAIN LAN LAMPIRAN LAIN KANG AIR TERUS PONTCHARTRAIN LAN LAMPIRAN LAIN KANG BANYU AYA AIR IKU TERUS AIR Kuwi Terus DITULANG AIR Kuwi Terus DITULANG. DITUTUP IN. DITUTUP IN. IKU DITUTUP IN. KANGGO MUNG GOLEK DITUTUP IN. KANGGO TO DITUTUP IN. KANGGO NGANGGO DITUTUP IN. KANGGO NANGKULAKE SEBENAR DITUTUP IN. KANGGO NANGKE NANGSANG MASALAH KANGGO NANGKE NANGSANG MASALAH KANGGO NANGGALAKE MASALAH KANGGO NANGGALAKE MASALAH ING KANGGO NANGGALAKE MASALAH ING WETAN KANGGO NANGGALAKE MASALAH ING WILAYU BARAT KANGGO NANGGALAKE MASALAH ING WETANING WETAN KANGGO NANGKULAKE SEBENAR MASALAH ING WILAYAH BARAT saka KANGGO NANGGALAKEN MASYARAKAT ING WETAN WISSA ING EDISING BARU LAKE ING EDISING BARU LAKE ING KENE ING EDISING BARU LAKE IKU ING WILAYAH BARAT LAKE ING KANG WIS ING EDISING BARU LAKE ING KANG KITA KITA ING EDISING BARU LAKE ING KANG WIS ING WILAYAH BARU LAKE ING KANG WIS KITA KANGGO INGKANG APA KITA Duwe ING KANG WIS WIWEN UTARA ING KANG KITA WIS WONG WONG WENI KANG WARNA INGKANG APA KITA NGANGGO WONG WONG WENI LANGSUNG. PEMENANG WESTERLY UTARA. PEMENANG WESTERLY UTARA. SEKALI PEMENANG WESTERLY UTARA. SEKARANG PEMENANG WESTERLY UTARA. SEKALI GOLEK PEMENANG WESTERLY UTARA. SEKARANG GOLEK STORM PEMENANG WESTERLY UTARA. SEKARANG PINDAH PINDAH PINDAH, SEKARANG PINDAH PINDAH PINDAH, MUNG GOLEK ING GOLEK ING PULAU, KITA Sawise gerakane gerakan ing Pulo, kita bakal ndeleng Sawise gerakane gerakan ing Pulo, kita bakal ndeleng sing MUNG GOLEK ING GOLEK ING PULU, KITA Katon KANGGO BENER Sawise gerakane gerakan ing Pulo, kita bakal ndeleng sing jinis MUNG GOLEK ING GOLEK ING PULU, KITA Katon KANGGO MUNGKIN KITA KITON KANGGO MUNGKIN KITA KITEMPO KANGGO MOBIL KITA KITEMPO KANGGO MUNGGIN MUNG PALING KITA KITEMEN KANGGO MUNGGIN MUNGGU MENANG KITA KANGGO IKI KANGGO MUNGGIN MENGGEREK MUNGGUNG KANGGO SLIDELL, Pindhah bali menyang SLIDELL, Pindhah bali menyang SLIDELL, MANGAN Pindhah bali menyang SLIDELL, MANGAN AN Pindhah Bali menyang SLIDELL, Mangan Area, Pindhah bali menyang SLIDELL, Mangan Area, BE Pindhah bali menyang SLIDELL, Mangan Area, Ati-ati Pindhah bali menyang SLIDELL, Mangan Area, Ati-ati STORM Mangan Area, Ati-ati STORM Mangan Area, Ati-ati Surge Storm Mangan Area, Ati-ati BANJIRAN LANGSUNG STORM Mangan Area, Ati-ati BANJUR LANGSUNG STORM Mangan Area, Ati-ati MUNGKU BUNGA BUNGA KANGGO Mangan Area, Ati-ati MUNGKU BUNGA BUNGA KANGGO MAJU BUNGA KAMPUNG KANGGO MUNG KAMU sadurunge BUNGA KAMPUNG KANGGO MUNG KAMU Sakdurunge BUNGA KAMPUNG KANGGO MUNG KAMU Sadurunge BUNGA KAMPUNG KANGGO MAJU MUNG KALIMA KABEH BUNGA KAMPUNG KANGGO MUNG KAYU Sak durunge kabeh BUNGA KAMPUNG KANGGO MUNG KAYU Sadurunge Kabeh Jinis Lilin BUNGA KAMPUNG KANGGO Kowe Sakdurunge Kabeh Jinis Bathi Bali BUNGA KAMPUNG KANGGO Kowe Sadurunge Kabeh Jinis Bathi Bali KABEH JENIS KOTOR BALIK KABEH JENIS KOTOR BALIK KANG EVENTUALLY KABEH JENIS KOTOR BALIK KANGGO KANGGO KABEH JENIS KOTOR BALIK KANGGO KANGGO KABEH JENIS KOTOR BALIK KANGGO GOLEK KABEH JENIS KOTOR BALIK KANGGO KANGGO GULF EVENTUALLI ING GULF EVENTUALLI ING GULF MEXICO. MEXICO. MEXICO. Udan MEXICO. JUMLAH HUJAN MEXICO. TOTAL HUJAN MASIH. TOTAL HUJAN MASIH. TOTAL HUJAN MASIH. KITA KANGGO TOTAL HUJAN MASIH. KITA GAMPANG TOTAL HUJAN MASIH. KITA GAMPANG TOTAL HUJAN MASIH. KITA KANGGO UPDATE TOTAL HUJAN MASIH. KITA KANGGO UPDATE INI TOTAL HUJAN MASIH. KITA KANGGO UPDATE ING INI KITA KANGGO UPDATE ING INI KITA KANGGO UPDATE ING KENE KITA KENE NGANGGO UPDATE ING KENE A KITA KENE NGANGGO UPDATE ING KENE KANG SIKIT KITA KENE NGANGGO UPDATE ING KENE ING KANG SIKIT KITA KENE NGANGGO UPDATE ING KENE ING KANGGO KECIL APIK KITA KENE NGANGGO UPDATE ING KENE ING KANGGO KECIL APIK APIK HANI KECIL SEDAYU WIS MASIH HANYA SIKIT KEDUKE API MASIH Katon HANYA SIKIT KEDUKE APANE MASIH Katon HANYA SIKIT KEDUKE API MASIH Katon Katon A Mung KECIL KANTHI TETAPI MASIH Katon KAYU Mung KECIL KANE Nanging MASIH Katon Katon Mripate Bulu HANYA SIKIT KECIL APANE MASIH Katon Katon Mripate Bull 15 Katon ing Mripat Bull 15 Katon ing mata Bull 15 TO Katon ing Mripat Bull 15 Nganti 20 Katon Katon Bulu 15 Nganti 20 Ing kene Katon Katon Bulu 15 Nganti 20 Saka Iki Katon Katon Mata Bulu 15 Nganti 20 Ing kene Akeh Katon ing Mripat Bull 15 Nganti 20 ing kene Saking Akeh Katon Mripate Bull 15 Nganti 20 ing kene Saking Akeh MOBILE Nganti 20 ING SENE MOBILE HINGGA 20 ING KENE Saking Akeh Wewengkon MOBILE HINGGA 20 ING KENE Saking BANYAK MOBILE Mung HINGGA 20 INI Saking PALING WILAYAH MOBILE Mung Nganti 20 ing kene wiwit akeh wilayah mung kanggo HINGGA 20 ING INI SAKING KABEH WILAYAH MOBILE IKU TENGGARA SELATAN HINGGA 20 ING KENE SAKING WILAYAH MOBILE IKU WETANG SELATAN WILAYAH NGGATENG SELATAN ANA Area mung kanggo kidul kidul lan Area mung ing sisih kidul lan paling Area mung ing sisih kidul lan paling Area mung kanggo kidul kidul lan paling akeh Area mung ing sisih kidul lan sing paling akeh Area mung ing sisih kidul lan paling ing AS Area mung ing sisih kidul lan paling akeh ing lebu Area mung ing sisih kidul lan paling akeh ing tlaga LAN PALING KANGGO ING GULF LAN PALING APIK ING GAMPANG MEXICO. MEXICO. MEXICO. Nanging MEXICO. TAPI Banjur MEXICO. TAPI IKU CEPAT MEXICO. TAPI IKU CEPAT THE MEXICO. TAPI IKU CEPAT GRADIEN TAPI IKU CEPAT GRADIEN TAPI IKU CEPAT DRAMA GRADIEN NAMUN IKU CEPAT GRADIENT MENDOT TAPI IKU CEPAT LANGKAH GRADIENT MENDOT KECIL TAPI IKU CEPAT GRADIEN MENDOT MUNG KECIL TAPI IKU CEPAT LANGKAH GRADIENT MURAH MUNG GAMPANG ORA SIJI Gulung mudhun meh ora ana GUGUR SING PALING NGANGGO ORA WIS Gulung mudhun meh ora ana sing entuk GUGUR MUNG KECIL APA ORA KAPAL GUGUR MUNG KECIL APA ORA KANGGO LALI INTERSTATE Gulung mudhun meh ora ana sing kliwat INTERSTATE 55. KANGGO NGANGGO INTERSTATE 55. KANGGO NGANGGO INTERSTATE 55. CARANE KANGGO NGANGGO INTERSTATE 55. Kepiye KANGGO NGANGGO INTERSTATE 55. Kepiye KANGGO? Kepiye KANGGO? Kepiye KANGGO? YES YES YES Dadi YES MUNG KAMU YES Udan UGA KITA YES Dadi Jebule Udan KITA YES Dadi Jebule Udan KITA SANG BENAR YES Dadi Jebule Udan KITA Bener Ora Dadi Jebule Udan KITA Bener Ora Dadi Jebule Udan KITA BENAR-BENAR Dadi Jebule Udan KAMI BENAR-BENAR BISA Dadi JUMLAH LANGKAH KITA SAKTI BANYU-BENAR. Luwih-luwih. Luwih-luwih. Yen Luwih-luwih. Yen sampeyan Luwih-luwih. Yen sampeyan lunga Luwih-luwih. Nek KANGGO Luwih-luwih. Yen KANGGO KAGIATAN Yen KANGGO KAGIATAN Yen sampeyan melu kegiatan ing dina iki, Yen sampeyan melu kegiatan ing dina iki, sampeyan wis Yen sampeyan melu kegiatan ing dina iki, sampeyan ora bakal Yen sampeyan nindakake kegiatan ing dina iki, sampeyan ora bakal lunga Yen sampeyan nindakake kegiatan ing dina iki, sampeyan ora bakal mbukak Yen sampeyan nindakake kegiatan ing dina iki, sampeyan ora bakal dadi Dinten iki, sampeyan ora bakal Dino iki, ORA KANGGO NGARANG Dinten iki, sampeyan ora bakal kena pengaruh Dinten iki, sampeyan ora bakal ditrapake dening surge Dino iki, ORA GAMPANG KANGGO BUNGA SURGA DIPengaruhi dening Banjir banjir DIPERANGKA OLEH SAKA BUNGA SURGA DIPERANGKA ORA KALORAN BANJIR LANGSUNG DIPERANGKA OLEH SIRI BANJIRAN LANGSUNG SING BENER DIPERANGKA OLEH SIRI BUNGA SURGA KANG ANJAM LANGSUNG KANGGO DIRIWENAKE BANJIRAN LANGKAH KANGGO JENIS LANGSUNG DIPERANGKA OLEH SIRI BUNGA LANGSUNG SING PALING Jinis SING PALING JENIS LANGSUNG SING JENENG-JENENG LANGSUNG DOLAN. INGKANG. INGKANG. JENENG INGKANG. Jinis OF INGKANG. Jinis A INGKANG. Jinis TIPIK INGKANG. Jinis SEPTEMBER TIPIK Jinis SEPTEMBER TIPIK Jinis Dinten SEPTEMBER TIPIK Jinis SEPTEMBER DIKETIK MAY Jinis SEPTEMBER DIKETIK MUNGKIN Jinis Dinten SEPTEMBER TIPIK MUNGKIN BUDI JENIS SEPTEMBER TIPIK MUNGKIN KANGGO BUDI Jinis SEPTEMBER TIPIK MUNGKIN KANGGO BUDI INI. HARI Muga-muga Breezy metu ing kana. HARI Muga-muga Breezy metu ing kana. Deleng HARI Muga-muga Breezy metu ing kana. NDELENG Sawetara HARI Muga-muga Breezy metu ing kana. KANGGO SATU BANYAK HARI Muga-muga Breezy metu ing kana. Katon Sawetara Pamrentah sing Nyebar Katon Sawetara Pamrentah sing Nyebar Delengen Sawetara Pamrentah sing Nyebar teka Delengen Sawetara Pamudha sing Kasebar Mlebu Delengen Sawetara Pamrentah sing Nyebar mlebu Nanging Delengen Sawetara Pameran sing Kasebar Muncul Nanging Ora Ana Apa-apa Delengen Sawetara Pameran sing Kasebar Muncul Nanging Ora Apa-apa MUNG NYAWANG ORA BISA MUNG NYAWANG APA ORA KANGGO PENTING MUNG NYAWANG APA ORA KANGGO PENTING MUNG NYAWANG APIK APIK APIK APIK APIK MUNG NYAWANG APA ORA KAYU KANGGO NGANGGO Udan PENTING KANGGO Udan NGARAMI DENGAN JUMLAH HUJAN NGARAMI KANGGO JUMLAH HUJAN sing NGARAMI DENGAN JUMLAH HUJAN IKU NGARAMI DENGAN JUMLAH HUJAN sing KANGGO KANGGO NGARAMI DENGAN JUMLAH HUJAN KANGGO SEJENENG PENTING KANGGO JUMLAH HUJAN KANGGO WARTA PILIK JUMLAH KANGGO WARTA POKOK JUMLAH KANGGO WARTA POKOK. . . INGKANG . ING KANGGO . ING KANGGO Katon . ING KANGGO KANGGO IKI . ING KANGGO KANGGO TROPISIK IKI ING KANGGO KANGGO TROPISIK IKI ING KANGGO Katon STORM TROPIS ING KANGGO KANGGO PILIHAN STORM TROPIS ING KANGGO KANGGO PEMENANG KEUNTUNGAN STORM TROPIS ING KANGGO KANGGO WAYANG-WAYANG TRADIK TRESIK ING NGADHIR KEPUTUSAN STORME NGANGGO KEPUTUSAN STORME NGANGGO KEPUTUSAN STORME NGANGGO GOLEK KEPUTUSAN STORME NGANGGO INGGRIS KEPUTUSAN STORME NGANGGO INGKANG GAMPANG KEPUTUSAN STORME NGANGGO INGGRIS KEPUTUSAN STORME NGANGGO INGKANG NGANGGO BAGIAN ST. KANGGO ING Bagean ST. KANGGO ING Bagean ST. BERNARD KANGGO ING Bagean ST. BERNARD LAN KANGGO ING Bagean ST. BERNARD LAN PLAQUEMINES KANGGO ING Bagean ST. BERNARD LAN PLAQUEMINES PARISH BERNARD LAN PLAQUEMINES PARISH BERNARD LAN PLAQUEMINES PARISH BERNARD LAN PLAQUEMINES PARISH Kasedhiya BERNARD LAN PLAQUEMINES PARISH SAIKI DI BERNARD LAN PLAQUEMINES PARISH WIS WIS BERNARD LAN PLAQUEMINES PARISH Kasedhiya BERNARD LAN PLAQUEMINES PARISH Kasedhiya ing Tutuk ing Wis ing tutuk ing Wis ing tutuk kali Wis ing tutuk JENIS KUNING Wis ing tutuk saka KUNING KUNING Kasedhiya ing lambe JENIS SUNGKU nyebarake Kasedhiya ing tutuk JENIS KANGGO PANUTUP TUTUP Jinis KANGGO PANUTUP PANUTUP KANGGO KANG SUNGGUH PANUTUP KANGGO KANG SUNGGUHAN PANUTUP KANG ORLEAN KANGGO KANG SUNGGUH PANUTUP BARU BARU KANGGO KANG SUNGGUH PANUTUP KANG ORLEAN BARU KANGGO KANG SUNGGUH PANUTUP TO ORLEANS BARU Wétan TO ORLEANS ORLEANS BARAT TIMUR TO ORLEANS WARNA BARAT ORLEANS EAST KANGGO NGGUNAKAN KAWASAN BARU ORLEANS BARU MUNGKIN KANGGO ORLEAN BARU ORLEANS BARAT TIMUR MUNGKIN LAMPU KANGGO ORLEAN BARU ORLEAN BARU TIMUR MUNGKIN ING NGADAM KANGGO ORLEAN BARU EAST ORLEANS EAST MUNGKIN MUNGKIN MUNGKIN Area bisa uga TOWARD MAYBE WILAYAH MUNG NYAWAN MUNGKIN LAMBAT Area bisa uga TOWARD MAYBE SLIGHT ELLISON Area bisa uga TOWARD MAYBE SLIGHT ELLISON IN Area bisa uga TOWARD MUNGKIN ELLISON Luwih ringkes. ELLISON Sithik ing ringkes. ELLISON Sithik ing ringkes. DITUNGGUNG ELLISON Sithik ing ringkes. MENANG DIANGGUNG ELLISON Sithik ing ringkes. MENANG DIANGGUL SEKITAR ELLISON Sithik ing ringkes. MENANG DIANGGUL KALAPUTTU PITULU MENANG DIANGGUL KALAPUTTU PITULU MENANG DIANGGUL KALAPI NING PITU PILU MENANG DIANGGUL SEKITAR MILES SALAPI MENANG DIANGGUL SEKITAR MILES SILU PIL PER MENANG DIANGGUL SEKITAR MILES SILU JAM. SIAP MILES Saben JAM. SIAP MILES Saben JAM. Nanging SIAP MILES Saben JAM. TAPI Banjur SIAP MILES Saben JAM. Nanging banjur kaya SIAP MILES Saben JAM. TAPI IKU KITA SIAP MILES Saben JAM. NALUN IKI KITA KEPALA SIAP MILES Saben JAM. TAPI MUNG KITA KANGGO MITU SIAP MILES Saben JAM. TAPI MUNG KITA KANGGO MUNYA TAPI MUNG KITA KANGGO MUNYA NAMUN KAMU KEKI ING WENGI NANGSA MUNG KITA KEPADA ING WENGI LAN NAMUN KAMI KANGGO MUNYA ING WENGI WENGI NAMUN KAMI KANGGO MUKU ING WENGI LAN SUKU SUKSES Bengi iki lan esuk Bengi iki lan sesuk esuk iki Bengi iki lan sesuk esuk nyebar iki Bengi iki lan sesuk esuk iki nyebar Bengi iki lan esuk esuk iki nyebar liwat arah Bengi iki lan esuk esuk iki nyebar liwat ngendi IKI IKI IKU NGAPAK IKI IKI IKI IKI APA IKI IKI IKI IKI APA LANDFALL IKI IKI IKI IKI APA LANDFALL IKI IKI IKI IKI APA LANDFALL IKI IKI IKI IKI APA LANDFALL IKI IKI IKI IKI APA LANDFALL LANDFALL KANGGO LANDFALL KANGGO BENER LANDFALL KANGGO BENER ANA LANDFALL KANGGO BENAR ING KENE LANDFALL KANGGO BENAR ING KENE LANDFALL KANGGO BENER Ana ing kana BENAR ING KALANGAN

Selasa 4 esuk nganyari Badai Sally: Ora bakal diarepake maneh dadi kategori-2

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="3.603" dur="0.067"> MUNG KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="3.67" dur="0.1"> BISA JADI </text>
<text sub="clublinks" start="3.77" dur="0.133"> BISA A </text>
<text sub="clublinks" start="3.903" dur="0.167"> BISA SERIUS </text>
<text sub="clublinks" start="4.07" dur="0.067"> BISA KANGGO SITUASI SERIUS </text>
<text sub="clublinks" start="4.137" dur="0.334"> BISA KANGGO SITUASI serius </text>
<text sub="clublinks" start="4.471" dur="0.1"> BISA KANGGO SITUASI KURSUS </text>
<text sub="clublinks" start="4.571" dur="0.066"> BISA KANGGO SITUASI SERIUS KURSUS KANG </text>
<text sub="clublinks" start="4.637" dur="0.134"> BISA KANGGO SITUASI serius banget karo </text>
<text sub="clublinks" start="4.771" dur="0.067"> BISA KANGGO SITUASI SERIUS KURSUS Karo JUMLAH </text>
<text sub="clublinks" start="4.838" dur="0.066"> BISA KANGGO LANGSUNG SERIUS KANGGO JUMLAH </text>
<text sub="clublinks" start="4.904" dur="0.267"> KURSUS Karo JUMLAH </text>
<text sub="clublinks" start="5.171" dur="0.134"> KURSUS Karo JUMLAH LANGKAH, </text>
<text sub="clublinks" start="5.305" dur="0.1"> KURSUS Karo JUMLAH LANGKAH, KANAN, </text>
<text sub="clublinks" start="5.405" dur="0.1"> KURSUS Karo JUMLAH LANGKAH, KANAN, DAVE? </text>
<text sub="clublinks" start="5.505" dur="0.167"> RAINFALL, BENAR, DAVE? </text>
<text sub="clublinks" start="5.672" dur="0.133"> RAINFALL, BENAR, DAVE? >> </text>
<text sub="clublinks" start="5.805" dur="0.1"> RAINFALL, BENAR, DAVE? >> IKI </text>
<text sub="clublinks" start="5.905" dur="0.101"> RAINFALL, BENAR, DAVE? >> IKI BENAR. </text>
<text sub="clublinks" start="6.006" dur="0.2"> >> IKI BENAR. </text>
<text sub="clublinks" start="6.206" dur="0.1"> >> IKI BENAR. YEAH. </text>
<text sub="clublinks" start="6.306" dur="1.268"> YEAH. </text>
<text sub="clublinks" start="7.574" dur="0.167"> YEAH. PERKARA </text>
<text sub="clublinks" start="7.741" dur="0.233"> YEAH. IKI </text>
<text sub="clublinks" start="7.974" dur="0.034"> YEAH. SAKA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="8.008" dur="0.066"> YEAH. Hal-hal sing arep dituju </text>
<text sub="clublinks" start="8.074" dur="0.1"> YEAH. KANGGO INGKANG </text>
<text sub="clublinks" start="8.174" dur="0.067"> YEAH. AKAL KANGGO MOLEH </text>
<text sub="clublinks" start="8.241" dur="0.267"> AKAL KANGGO MOLEH </text>
<text sub="clublinks" start="8.508" dur="0.1"> PERKARA-PUNING KANGGO M mudhun </text>
<text sub="clublinks" start="8.608" dur="0.2"> WONG-WONG KANGGO mudhun mudhun </text>
<text sub="clublinks" start="8.808" dur="0.067"> PERKARA-PERKARA KANGGO mudhun mudhun saka MISSISSPPI </text>
<text sub="clublinks" start="8.875" dur="0.067"> PERKARA-PERKARA KANGGO MURU MULAI MISSISSIPPI LAN </text>
<text sub="clublinks" start="8.942" dur="0.233"> Mudhun saka MISSISSIPPI LAN </text>
<text sub="clublinks" start="9.175" dur="0.1"> Mudhun saka MISSISSIPPI LAN ALABAMA </text>
<text sub="clublinks" start="9.275" dur="0.067"> Mudhun saka MISSISSIPPI LAN ALABAMA Nanging </text>
<text sub="clublinks" start="9.342" dur="0.067"> Mudhun saka MISSISSIPPI LAN ALABAMA Nanging ora </text>
<text sub="clublinks" start="9.409" dur="0.067"> Mudhun saka MISSISSIPPI LAN ALABAMA Nanging ORA KALUAR </text>
<text sub="clublinks" start="9.476" dur="0.066"> Mudhun saka MISSISSIPPI LAN ALABAMA Nanging ora angel banget </text>
<text sub="clublinks" start="9.542" dur="2.236"> Mudhun saka MISSISSIPPI LAN ALABAMA Nanging ora angel banget </text>
<text sub="clublinks" start="11.778" dur="0.067"> Mudhun saka MISSISSIPPI LAN ALABAMA Nanging ora angel banget kanggo awake dhewe </text>
<text sub="clublinks" start="11.845" dur="0.2"> ALABAMA TAPI ORA KECIL KANGGO KITA </text>
<text sub="clublinks" start="12.045" dur="0.1"> ALABAMA NANGING ORA KECIL KANGGO KAMU </text>
<text sub="clublinks" start="12.145" dur="0.067"> ALABAMA TAPI ORA KECIL KANGGO KANGGO SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="12.212" dur="0.1"> ALABAMA TAPI ORA KECIL KANGGO KAMU SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="12.312" dur="0.1"> ALABAMA TAPI ORA KECIL KANGGO KANGGO SAIKI SING APIK </text>
<text sub="clublinks" start="12.412" dur="0.1"> ALABAMA TAPI ORA KECIL KANGGO KAMU SAIKI WARTA HEBAT. </text>
<text sub="clublinks" start="12.512" dur="0.2"> SAIKI IKU WARTA HEBAT. </text>
<text sub="clublinks" start="12.712" dur="0.067"> SAIKI IKU WARTA HEBAT. SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="12.779" dur="0.1"> SAIKI IKU WARTA HEBAT. SAIKI SATU </text>
<text sub="clublinks" start="12.879" dur="0.1"> SAIKI IKU WARTA HEBAT. SAIKI SATU </text>
<text sub="clublinks" start="12.979" dur="0.067"> SAIKI IKU WARTA HEBAT. SAIKI SATU AKU </text>
<text sub="clublinks" start="13.046" dur="0.167"> SAIKI IKU WARTA HEBAT. SAIKI SATU AKU </text>
<text sub="clublinks" start="13.213" dur="0.066"> SAIKI IKU WARTA HEBAT. SAIKI SATU INGSIK KETETANGAN </text>
<text sub="clublinks" start="13.279" dur="0.201"> SAIKI SATU INGSIK KETETANGAN </text>
<text sub="clublinks" start="13.48" dur="0.066"> SAIKI SATU INGSING PUNING NYATIT INI </text>
<text sub="clublinks" start="13.546" dur="0.1"> SAIKI SATU INGSING PUNING NYATIT INI BESAR </text>
<text sub="clublinks" start="13.646" dur="0.067"> SAIKI SATU INGSING PUNING NYARI ING BUNGA BESAR </text>
<text sub="clublinks" start="13.713" dur="0.067"> SAIKI SATU INGSING PUNING NYARI ING SINI BESAR </text>
<text sub="clublinks" start="13.78" dur="0.067"> SAIKI SATU INGSUNYU sing KANGGO ING SINI BESAR BESAR </text>
<text sub="clublinks" start="13.847" dur="0.333"> ING BANGSA BESAR UP OF </text>
<text sub="clublinks" start="14.18" dur="0.1"> ING BENAR FLARE UP THUNDERSTORMS </text>
<text sub="clublinks" start="14.28" dur="0.067"> ING ING BUNGA BESAR UP JENIS THUNDERSTORMS </text>
<text sub="clublinks" start="14.347" dur="1.435"> INI BIG FLARE UP THUNDERSTORMS Jinis OF </text>
<text sub="clublinks" start="15.782" dur="0.067"> ING ING BUNGA BESAR UP JENIS THUNDERSTORMS </text>
<text sub="clublinks" start="15.849" dur="0.2"> THUNDERSTORMS KANGGO BENER </text>
<text sub="clublinks" start="16.049" dur="0.067"> THUNDERSTORMS JENIS KANGGO LENGKAP </text>
<text sub="clublinks" start="16.116" dur="0.066"> THUNDERSTORMS KANGGO ATAS Liwat TOP </text>
<text sub="clublinks" start="16.182" dur="0.067"> THUNDERSTORMS JENENG KANGGO ATU </text>
<text sub="clublinks" start="16.249" dur="0.134"> THUNDERSTORMS JENENG KANGGO ATU </text>
<text sub="clublinks" start="16.383" dur="0.1"> THUNDERSTORMS KANGGO ATAS PALING PITUNG Pusat </text>
<text sub="clublinks" start="16.483" dur="0.066"> THUNDERSTORMS KANGGO ATAS PALING TOP OF CENTER INI </text>
<text sub="clublinks" start="16.549" dur="0.067"> THUNDERSTORMS KANGGO ATAS PALING TOP OF CENTER INI </text>
<text sub="clublinks" start="16.616" dur="0.234"> Liwat TOP Pusat ing kene </text>
<text sub="clublinks" start="16.85" dur="0.066"> Liwat TOP Pusat ing kene SALLY </text>
<text sub="clublinks" start="16.916" dur="0.067"> Liwat TOP Pusat ing kene SALLY lan </text>
<text sub="clublinks" start="16.983" dur="0.067"> Liwat TOP Pusat ing kene SALLY lan IT </text>
<text sub="clublinks" start="17.05" dur="0.1"> Liwat TOP OF CENTER INI SALLY LAN IKI </text>
<text sub="clublinks" start="17.15" dur="0.133"> Liwat TOP OF CENTER INI SALLY LAN BISA </text>
<text sub="clublinks" start="17.283" dur="0.067"> Liwat TOP CENTER INI SALLY LAN BENAR-BENAR </text>
<text sub="clublinks" start="17.35" dur="0.234"> SALLY LAN BENAR tenan </text>
<text sub="clublinks" start="17.584" dur="0.033"> SALLY LAN BENAR-BENAR GOLEK </text>
<text sub="clublinks" start="17.617" dur="2.469"> SALLY LAN BENAR-BENAR KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="20.086" dur="0.067"> SALLY LAN BENAR-BENAR NGARANG </text>
<text sub="clublinks" start="20.153" dur="0.167"> SALLY LAN BENAR-BENAR BENAR-BENAR </text>
<text sub="clublinks" start="20.32" dur="0.133"> SALLY LAN BENAR-BENAR BENAR-BENAR. </text>
<text sub="clublinks" start="20.453" dur="0.167"> BAKAL KANGGO NGARAP. </text>
<text sub="clublinks" start="20.62" dur="0.1"> BAKAL KANGGO NGARAP. Aku </text>
<text sub="clublinks" start="20.72" dur="0.134"> BAKAL KANGGO NGARAP. Aku mikir </text>
<text sub="clublinks" start="20.854" dur="0.066"> BAKAL KANGGO NGARAP. AKU PIKIR </text>
<text sub="clublinks" start="20.92" dur="0.167"> BAKAL KANGGO NGARAP. AKU MIKIR MUNG </text>
<text sub="clublinks" start="21.087" dur="0.134"> BAKAL KANGGO NGARAP. AKU KANGGO MAUT </text>
<text sub="clublinks" start="21.221" dur="0.033"> BAKAL KANGGO NGARAP. KANGGO MUNG GOLEK </text>
<text sub="clublinks" start="21.254" dur="0.067"> BAKAL KANGGO NGARAP. KANGGO MUNG GOLEK A </text>
<text sub="clublinks" start="21.321" dur="0.233"> KANGGO MUNG GOLEK A </text>
<text sub="clublinks" start="21.554" dur="0.067"> Kayane bisa uga ringkes sithik </text>
<text sub="clublinks" start="21.621" dur="0.167"> Kayane bisa uga entuk ringkes sithik </text>
<text sub="clublinks" start="21.788" dur="0.1"> Aku mikir bisa uga entuk ringkes sethithik luwih kuat </text>
<text sub="clublinks" start="21.888" dur="0.067"> Kayane bisa uga nggawe ringkes sethithik luwih kuat ing kene </text>
<text sub="clublinks" start="21.955" dur="0.067"> Kayane bisa uga nggawe ringkes sethithik luwih kuat ing kene </text>
<text sub="clublinks" start="22.022" dur="0.2"> SIKIT KECIL KANG KENE Nanging </text>
<text sub="clublinks" start="22.222" dur="0.066"> SIKIT KECIL KANG KENE NGAPI </text>
<text sub="clublinks" start="22.288" dur="1.836"> SIKIT KECIL KANG KENE APA </text>
<text sub="clublinks" start="24.124" dur="0.233"> SIKIT KECIL KANG KENE NING KENE GOLEK </text>
<text sub="clublinks" start="24.357" dur="0.067"> SIKIT KECIL KANG SENENG ING KENE IKI TERUS </text>
<text sub="clublinks" start="24.424" dur="0.167"> APA TEKANAN TERUS </text>
<text sub="clublinks" start="24.591" dur="0.1"> TEKA KETENTUAN TERUS </text>
<text sub="clublinks" start="24.691" dur="0.133"> APA TEKANAN terus tiba </text>
<text sub="clublinks" start="24.824" dur="0.167"> TEKANAN TEKI KATUS JATUH </text>
<text sub="clublinks" start="24.991" dur="0.067"> TEKANAN TEKI KATUS GAGAL ING WETAN </text>
<text sub="clublinks" start="25.058" dur="0.267"> TO FALL ING ING HURRICANE </text>
<text sub="clublinks" start="25.325" dur="0.067"> TO FALL IN THE HURRICANE HUNTERS </text>
<text sub="clublinks" start="25.392" dur="0.133"> TO FALL IN THE HURRICANE HUNTERS yaiku </text>
<text sub="clublinks" start="25.525" dur="0.1"> TO FALL IN THE HURRICANE HUNTERS KAYUNG </text>
<text sub="clublinks" start="25.625" dur="0.067"> TO FALL ING HUNTERS HURRICANE, MUNG NYAWANG </text>
<text sub="clublinks" start="25.692" dur="0.067"> TO FALL ING HUNTERS HURRICANE, MUNG NYAWANG </text>
<text sub="clublinks" start="25.759" dur="0.233"> PUNJUR NYERI ING </text>
<text sub="clublinks" start="25.992" dur="0.1"> PUNJUT SING PALING SISTEM </text>
<text sub="clublinks" start="26.092" dur="0.1"> PUNCUR SING PALING SISTEM ING KENE. </text>
<text sub="clublinks" start="26.192" dur="0.201"> SISTEM INI. </text>
<text sub="clublinks" start="26.393" dur="0.066"> SISTEM INI. Nanging </text>
<text sub="clublinks" start="26.459" dur="0.067"> SISTEM INI. NANGING WE </text>
<text sub="clublinks" start="26.526" dur="1.668"> SISTEM INI. NANGING KAMU IKU </text>
<text sub="clublinks" start="28.194" dur="0.067"> SISTEM INI. NANGING KITA Katon </text>
<text sub="clublinks" start="28.261" dur="0.1"> SISTEM INI. NANGING KITA Katon </text>
<text sub="clublinks" start="28.361" dur="0.134"> SISTEM INI. NANGING KITA Katon maneh </text>
<text sub="clublinks" start="28.495" dur="0.066"> SISTEM INI. NANGING KITA Katon Katon maneh </text>
<text sub="clublinks" start="28.561" dur="0.167"> NANGING KITA Katon Katon maneh </text>
<text sub="clublinks" start="28.728" dur="0.1"> NANGING KITA Katon maneh maneh </text>
<text sub="clublinks" start="28.828" dur="0.067"> NANGING KITA Katon maneh maneh udan </text>
<text sub="clublinks" start="28.895" dur="0.1"> NANGING KITA Katon maneh maneh udan kaya ngono </text>
<text sub="clublinks" start="28.995" dur="0.1"> NANGING KITA Katon maneh maneh udan isih </text>
<text sub="clublinks" start="29.095" dur="0.067"> NAMUN KITA Katon maneh maneh udan sing isih akeh </text>
<text sub="clublinks" start="29.162" dur="0.133"> NAMUN KITA Katon maneh maneh udan sing isih akeh </text>
<text sub="clublinks" start="29.295" dur="0.067"> NANGING KITA Katon maneh maneh udan sing isih akeh </text>
<text sub="clublinks" start="29.362" dur="0.234"> Udan KANGGO SING PALING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="29.596" dur="0.066"> Udan KANGGO MASIH AKEH </text>
<text sub="clublinks" start="29.662" dur="0.101"> Udan KANGGO MASIH AKEH NGAKAK </text>
<text sub="clublinks" start="29.763" dur="0.1"> Udan KANGGO MASIH AKEH NGAKAK </text>
<text sub="clublinks" start="29.863" dur="0.066"> Udan KANGGO SING PALING KANGGO MBANGKAT </text>
<text sub="clublinks" start="29.929" dur="0.134"> Udan AS isih akeh sing tekan bagean </text>
<text sub="clublinks" start="30.063" dur="0.067"> Udan KANGGO SING PALING KANGGO NGANGGO ALABAMA </text>
<text sub="clublinks" start="30.13" dur="0.166"> Teka ing bagean ALABAMA </text>
<text sub="clublinks" start="30.296" dur="0.067"> TINGKAT ING Bagean ALABAMA ING </text>
<text sub="clublinks" start="30.363" dur="1.969"> Teka bagean ALABAMA ING </text>
<text sub="clublinks" start="32.332" dur="0.167"> Teka ing bagean ALABAMA ing FLORIDA </text>
<text sub="clublinks" start="32.499" dur="0.1"> MINGGU ING BAGIAN ALABAMA ING FLORIDA PANHANDLE </text>
<text sub="clublinks" start="32.599" dur="0.066"> TINGKAT ING Bagean ALABAMA ING PANHANDLE FLORIDA </text>
<text sub="clublinks" start="32.665" dur="0.301"> ING PANHANDLE FLORIDA Sanajan </text>
<text sub="clublinks" start="32.966" dur="0.1"> WONTEN ING FLORIDA PANHANDLE, Jebule STRETCHING </text>
<text sub="clublinks" start="33.066" dur="0.067"> ING PANHANDLE FLORIDA Sanajan NGANJUR INI </text>
<text sub="clublinks" start="33.133" dur="0.066"> ING PANHANDLE FLORIDA Sanajan NGRATAK INI KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="33.199" dur="0.067"> ING PANHANDLE FLORIDA Sanajan NGRATAK INI KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="33.266" dur="0.067"> ING PANHANDLE FLORIDA NGANJUR ANJUR ING KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="33.333" dur="0.267"> STRETCHING ING KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="33.6" dur="0.1"> STRETCHING ING ING KABEH LAMPUNG </text>
<text sub="clublinks" start="33.7" dur="0.067"> STRETCHING ING ING KABEH LALAKI </text>
<text sub="clublinks" start="33.767" dur="0.066"> STRETCHING ING KENE KABEH ING NGALAMI </text>
<text sub="clublinks" start="33.833" dur="0.067"> STRETCHING ING KENE KABEH ING NGALAMI </text>
<text sub="clublinks" start="33.9" dur="0.1"> STRETCHING ING ING KABEH LALAKI Luwih gedhe </text>
<text sub="clublinks" start="34" dur="0.067"> STRETCHING ING KENE KABEH LALAKI BENGKUNG BESAR </text>
<text sub="clublinks" start="34.067" dur="0.067"> STRETCHING ING SABEN ING NGALAMI BENGKUNG BESAR </text>
<text sub="clublinks" start="34.134" dur="0.267"> LALAKI BENGKUNG BESAR </text>
<text sub="clublinks" start="34.401" dur="0.066"> LALAKI BENGKUNG BESAR FLORIDA </text>
<text sub="clublinks" start="34.467" dur="0.067"> LALAKI BENGKUNG BESAR FLORIDA LAN </text>
<text sub="clublinks" start="34.534" dur="0.133"> LALAKI BENGKUNG BESAR FLORIDA LAN </text>
<text sub="clublinks" start="34.667" dur="0.067"> LALAKI BENGKUNG BENGKEL FLORIDA LAN KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="34.734" dur="1.735"> FLORIDA LAN KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="36.469" dur="0.134"> FLORIDA LAN SELURUH PENINSULA </text>
<text sub="clublinks" start="36.603" dur="0.1"> FLORIDA LAN SELURUH PENINSULA </text>
<text sub="clublinks" start="36.703" dur="0.1"> FLORIDA LAN SELURUH PENINSULA KANGGO Sawetara </text>
<text sub="clublinks" start="36.803" dur="0.133"> FLORIDA LAN SELURUH PENINSULA KANGGO Sawetara </text>
<text sub="clublinks" start="36.936" dur="0.067"> FLORIDA LAN SELURUH PENINSULA NANGGO Sawetara </text>
<text sub="clublinks" start="37.003" dur="0.2"> PENINSULA NANGGO Sawetara </text>
<text sub="clublinks" start="37.203" dur="0.1"> PENINSULA NANGGO Sawetara Udan </text>
<text sub="clublinks" start="37.303" dur="0.101"> PENINSULA NANGGO Sawetara Udan ing kene </text>
<text sub="clublinks" start="37.404" dur="0.1"> PENINSULA NANGGO Sawetara Udan Ing Sini </text>
<text sub="clublinks" start="37.504" dur="0.1"> PENINSULA KANGGO NANGGO UANG ING KANG SENI. </text>
<text sub="clublinks" start="37.604" dur="0.2"> HUJAN ING KENE SAKA SALLY. </text>
<text sub="clublinks" start="37.804" dur="0.1"> HUJAN ING KENE SAKA SALLY. Nanging </text>
<text sub="clublinks" start="37.904" dur="0.134"> HUJAN ING KENE SAKA SALLY. Nanging maneh, </text>
<text sub="clublinks" start="38.038" dur="0.066"> HUJAN ING KENE SAKA SALLY. Nanging maneh, WE </text>
<text sub="clublinks" start="38.104" dur="0.1"> HUJAN ING KENE SAKA SALLY. Nanging maneh, awake dhewe isih urip </text>
<text sub="clublinks" start="38.204" dur="0.134"> HUJAN ING KENE SAKA SALLY. Nanging maneh, kita ing </text>
<text sub="clublinks" start="38.338" dur="0.067"> HUJAN ING KENE SAKA SALLY. TAPI MANEH, KITA INGKANG KECUT </text>
<text sub="clublinks" start="38.405" dur="0.2"> TAPI MANEH, KITA INGKANG KECUT </text>
<text sub="clublinks" start="38.605" dur="0.066"> Nanging maneh, kita ing sisih liyane </text>
<text sub="clublinks" start="38.671" dur="0.067"> Nanging maneh, kita bakal sisih liyane </text>
<text sub="clublinks" start="38.738" dur="0.034"> Nanging maneh, kita saiki lagi sisih liyane </text>
<text sub="clublinks" start="38.772" dur="1.868"> Nanging maneh, kita saiki ana ing sisih sing luwih alus </text>
<text sub="clublinks" start="40.64" dur="0.134"> Nanging maneh, kita saiki ana sisih liyane sing udan </text>
<text sub="clublinks" start="40.774" dur="0.166"> Nanging maneh, kita saiki ana ing sisih sing luwih alus, mula saiki jumlahe jawah </text>
<text sub="clublinks" start="40.94" dur="0.067"> Nanging maneh, kita ana ing sisih sing luwih alus mula saiki ana jumlahe udakara </text>
<text sub="clublinks" start="41.007" dur="0.167"> SAMPING SAIKI SAIKI HUJAN JUMLAH </text>
<text sub="clublinks" start="41.174" dur="0.067"> SISI SAIKI JUMLAH HUJAN KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="41.241" dur="0.233"> SAMPING SAIKI SAIKI JUMLAH LANGKAH </text>
<text sub="clublinks" start="41.474" dur="0.1"> SAMPING SAIKI SAIKI JUMLAH HUJAN KANGGO KANGGO signifikansi </text>
<text sub="clublinks" start="41.574" dur="0.1"> SISI SAIKI JUMLAH HUJAN SING PUNCI SING PATUH. </text>
<text sub="clublinks" start="41.674" dur="0.234"> KANGGO KECIL SIGNIFICANT. </text>
<text sub="clublinks" start="41.908" dur="0.1"> KANGGO KECIL SIGNIFICANT. BENAR tenan </text>
<text sub="clublinks" start="42.008" dur="0.134"> KANGGO KECIL SIGNIFICANT. Pancen Sepi </text>
<text sub="clublinks" start="42.142" dur="0.066"> KANGGO KECIL SIGNIFICANT. BENEH SENENG WEATHER </text>
<text sub="clublinks" start="42.208" dur="0.1"> KANGGO KECIL SIGNIFICANT. SENENG JAUH WUJUD </text>
<text sub="clublinks" start="42.308" dur="0.067"> KANGGO KECIL SIGNIFICANT. SENENG JAUH WUJUD ING KENE </text>
<text sub="clublinks" start="42.375" dur="0.2"> SENENG JAUH WUJUD ING KENE </text>
<text sub="clublinks" start="42.575" dur="0.067"> SENENG JAUH WUJUD ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="42.642" dur="0.067"> SANGAT SENENG WEATHER ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="42.709" dur="0.1"> BENAR-BENEN WUJUD ING KENE ING Dinane </text>
<text sub="clublinks" start="42.809" dur="0.1"> BENAR-BENENG SENENG WUJUD ING KENE ING DINO. </text>
<text sub="clublinks" start="42.909" dur="0.167"> KANGGO DINO SAIKI. </text>
<text sub="clublinks" start="43.076" dur="0.067"> KANGGO DINO SAIKI. Dadi </text>
<text sub="clublinks" start="43.143" dur="0.1"> KANGGO DINO SAIKI. Dadi WE </text>
<text sub="clublinks" start="43.243" dur="1.368"> KANGGO DINO SAIKI. Dadi awake dhewe duwe </text>
<text sub="clublinks" start="44.611" dur="0.167"> KANGGO DINO SAIKI. Dadi awake dhewe duwe </text>
<text sub="clublinks" start="44.778" dur="0.033"> KANGGO DINO SAIKI. Dadi, awake dhewe duwe kontinyu </text>
<text sub="clublinks" start="44.811" dur="0.1"> KANGGO DINO SAIKI. Dadi, awake dhewe duwe terus </text>
<text sub="clublinks" start="44.911" dur="0.067"> KANGGO DINO SAIKI. Dadi, awake dhewe duwe terus </text>
<text sub="clublinks" start="44.978" dur="0.167"> Dadi, awake dhewe duwe terus </text>
<text sub="clublinks" start="45.145" dur="0.1"> Dadi, awake dewe duwe terus metu </text>
<text sub="clublinks" start="45.245" dur="0.1"> Dadi, awake dewe duwe terus sing metu lan </text>
<text sub="clublinks" start="45.345" dur="0.1"> Dadi, awake dhewe duwe terus-terusan metu lan bab </text>
<text sub="clublinks" start="45.445" dur="0.067"> Dadi, awake dhewe duwe terus-terusan metu lan kira-kira mung </text>
<text sub="clublinks" start="45.512" dur="0.133"> Dadi, awake dhewe duwe terus supaya ora metu lan ora mung </text>
<text sub="clublinks" start="45.645" dur="0.067"> Dadi, awake dhewe duwe terus-terusan metu lan kira-kira ora katon </text>
<text sub="clublinks" start="45.712" dur="0.2"> OUT LAN ABOUT ORA Katon </text>
<text sub="clublinks" start="45.912" dur="0.033"> MUNG KANGGO APIK APIK ORA GOLEK </text>
<text sub="clublinks" start="45.945" dur="0.067"> Metu lan bab mung ora goleki A </text>
<text sub="clublinks" start="46.012" dur="0.067"> MUNG KANGGO APIK APIK ORA KANG KITENEH K akeh </text>
<text sub="clublinks" start="46.079" dur="0.1"> MUNG KANGGO APIK APIK ORA KANG KITOLEK </text>
<text sub="clublinks" start="46.179" dur="0.067"> MUNG KANGGO APIK APIK ORA KANGGO Udan Akeh </text>
<text sub="clublinks" start="46.246" dur="0.1"> MUNG KANGGO APIK APIK ORA KANGGO KANGGO Udan Akeh </text>
<text sub="clublinks" start="46.346" dur="0.067"> MUNG KANGGO APIK APIK ORA KANGGO Udan Akeh Katon Ing kana </text>
<text sub="clublinks" start="46.413" dur="0.066"> MUNG KANGGO APIK APIK ORA KANGGO Udan Akeh, Nanging </text>
<text sub="clublinks" start="46.479" dur="0.167"> KANGGO Udan Akeh, Nanging </text>
<text sub="clublinks" start="46.646" dur="0.1"> KANGGO Udan Akeh, Nanging Kita </text>
<text sub="clublinks" start="46.746" dur="0.1"> KANGGO Udan Akeh, Nanging Kita Isih Isih </text>
<text sub="clublinks" start="46.846" dur="0.034"> KANGGO Udan Akeh, Nanging Kita Isih </text>
<text sub="clublinks" start="46.88" dur="1.701"> Amarga udan akeh banget ing kana, nanging kita isih duwe </text>
<text sub="clublinks" start="48.581" dur="0.167"> Amarga udan akeh banget ing kana, nanging kita isih duwe serangan </text>
<text sub="clublinks" start="48.748" dur="0.067"> Amarga udan akeh banget ing kana, nanging kita isih duwe ombak ombak </text>
<text sub="clublinks" start="48.815" dur="0.2"> KITA isih duwe POTENSIAL mundhak </text>
<text sub="clublinks" start="49.015" dur="0.067"> KAMU isih duwe POTENSIAL mundhak kanggo </text>
<text sub="clublinks" start="49.082" dur="0.067"> KITA isih duwe POTENSI SURGA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="49.149" dur="0.1"> KITA isih duwe POTENSI SURGA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="49.249" dur="0.066"> KAMU isih duwe POTENSIAL munggah uga </text>
<text sub="clublinks" start="49.315" dur="0.167"> KITA isih duwe POTENSI SURGA KANGGO KAYU. </text>
<text sub="clublinks" start="49.482" dur="0.234"> KANGGO LUWIH KAYA. </text>
<text sub="clublinks" start="49.716" dur="0.1"> KANGGO LUWIH KAYA. TERBARU </text>
<text sub="clublinks" start="49.816" dur="0.234"> KANGGO LUWIH KAYA. RADAR TERBARU </text>
<text sub="clublinks" start="50.05" dur="0.066"> KANGGO LUWIH KAYA. PRESENTASI RADAR TERBARU </text>
<text sub="clublinks" start="50.116" dur="0.234"> PRESENTASI RADAR TERBARU </text>
<text sub="clublinks" start="50.35" dur="0.1"> PRESENTASI RADAR paling anyar ORA </text>
<text sub="clublinks" start="50.45" dur="0.1"> PRESENTASI RADAR paling anyar ora katon </text>
<text sub="clublinks" start="50.55" dur="0.1"> PRESENTASI RADAR TERBARU ORA KAYU HEBAT. </text>
<text sub="clublinks" start="50.65" dur="0.234"> ORA KAYU HEBAT. </text>
<text sub="clublinks" start="50.884" dur="0.066"> ORA KAYU HEBAT. INGKANG </text>
<text sub="clublinks" start="50.95" dur="1.869"> ORA KAYU HEBAT. ANA </text>
<text sub="clublinks" start="52.819" dur="0.1"> ORA KAYU HEBAT. ANA THE </text>
<text sub="clublinks" start="52.919" dur="0.1"> ORA KAYU HEBAT. ANA SING Duwur. </text>
<text sub="clublinks" start="53.019" dur="0.2"> ANA SING Duwur. </text>
<text sub="clublinks" start="53.219" dur="0.134"> ANA SING Duwur. Nanging </text>
<text sub="clublinks" start="53.353" dur="0.1"> ANA SING Duwur. NANGING IKI </text>
<text sub="clublinks" start="53.453" dur="0.1"> ANA SING Duwur. NANGING BISA </text>
<text sub="clublinks" start="53.553" dur="0.1"> ANA SING Duwur. NANGING BISA NAMPAK </text>
<text sub="clublinks" start="53.653" dur="0.1"> ANA SING Duwur. Nanging bisa ndeleng ing </text>
<text sub="clublinks" start="53.753" dur="0.134"> ANA SING Duwur. Nanging bisa ndeleng ing PALING PALING </text>
<text sub="clublinks" start="53.887" dur="0.1"> ANA SING Duwur. Nanging bisa ndeleng ing paling </text>
<text sub="clublinks" start="53.987" dur="0.067"> ANA SING Duwur. Nanging bisa ndeleng ing udan paling </text>
<text sub="clublinks" start="54.054" dur="0.166"> Nanging bisa ndeleng ing udan paling </text>
<text sub="clublinks" start="54.22" dur="0.067"> Nanging bisa ndeleng ing umume udan </text>
<text sub="clublinks" start="54.287" dur="0.167"> Nanging bisa ndeleng ing umume udan ora </text>
<text sub="clublinks" start="54.454" dur="0.133"> NANGING BISA KANGGO Katon ING PALING Udan IKU ORA KAPAL </text>
<text sub="clublinks" start="54.587" dur="0.067"> NANGING BISA KANGGO Katon ING PALING Udan IKU ORA KALAPU </text>
<text sub="clublinks" start="54.654" dur="0.067"> Nanging bisa ndeleng ing umume udan ora kesalahan ing saindhenging </text>
<text sub="clublinks" start="54.721" dur="2.069"> ORA WRAPPING SEKARANG </text>
<text sub="clublinks" start="56.79" dur="0.166"> ORA WARNA ING PUSAT </text>
<text sub="clublinks" start="56.956" dur="0.101"> ORA NGAPAK SEKITAR PUSAT ING KENE </text>
<text sub="clublinks" start="57.057" dur="0.133"> ORA NGAPAK SEKITAR PUSAT ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="57.19" dur="0.067"> ORA KOSONG SEKITAR PUSAT ING KANGGO PILIHAN </text>
<text sub="clublinks" start="57.257" dur="0.233"> PUSAT ING KANGGO PEMILIK </text>
<text sub="clublinks" start="57.49" dur="0.034"> PUSAT ING ING ING SATU PAMERLAN NGOMONG </text>
<text sub="clublinks" start="57.524" dur="0.1"> PUSAT ING ING SATU PAMERLAN NYOBA </text>
<text sub="clublinks" start="57.624" dur="0.066"> PUSAT ING ING SATU PAMERLAN NGGOLEK KAPAL </text>
<text sub="clublinks" start="57.69" dur="0.067"> PUSAT ING ING ING ING SATU PEMILIK NYOBA KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="57.757" dur="0.067"> PUSAT ING ING ING SATU PEMILIK NYOBA KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="57.824" dur="0.067"> PUSAT ING ING SATU PAMERLAN NYOBA KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="57.891" dur="0.233"> NYoba Gawe kesalahan </text>
<text sub="clublinks" start="58.124" dur="0.067"> NYoba Nggawe Kabehe Ala </text>
<text sub="clublinks" start="58.191" dur="0.1"> NYoba Gawe kesalahan Kabeh Cara ngubengi lan </text>
<text sub="clublinks" start="58.291" dur="0.1"> NYOBA GOLEK KABEH LANJUT LAN SADAYA </text>
<text sub="clublinks" start="58.391" dur="0.134"> NYOBA GOLEK KABEH KABEH LANGA KAYA </text>
<text sub="clublinks" start="58.525" dur="0.066"> NYOBA GOLEK KABEH KABEH LANGA NGANTI </text>
<text sub="clublinks" start="58.591" dur="2.403"> SEKARANG LAN TANPA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="60.994" dur="0.1"> SEKARANG LAN NGANTI KITA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="61.094" dur="0.233"> Kira-kira lan KANGGO KANGGO KITA GAK Dhewe </text>
<text sub="clublinks" start="61.327" dur="0.034"> Kira-kira lan nganti kedadeyan, kita ora bakal lunga </text>
<text sub="clublinks" start="61.361" dur="0.1"> Kira-kira lan nganti kedadeyan ora bakal kita tindak </text>
<text sub="clublinks" start="61.461" dur="0.1"> Kira-kira lan nganti kedadeyan, kita ora bakal bisa ndeleng </text>
<text sub="clublinks" start="61.561" dur="0.067"> Kira-kira lan nganti kedadeyan, kita ora bakal bisa ndeleng A </text>
<text sub="clublinks" start="61.628" dur="0.333"> Kita ora bakal bisa ndeleng A </text>
<text sub="clublinks" start="61.961" dur="0.267"> Kita ora bakal bisa ndeleng sing penting </text>
<text sub="clublinks" start="62.228" dur="0.067"> Kita ora bakal bisa ndeleng INTENSIFIKASI PENTING </text>
<text sub="clublinks" start="62.295" dur="0.2"> INTENSIFIKASI SIGNIFIKAN </text>
<text sub="clublinks" start="62.495" dur="0.1"> INTENSIFIKASI PENTING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="62.595" dur="0.1"> INTENSIFIKASI PENTING KANGGO IKI. </text>
<text sub="clublinks" start="62.695" dur="0.167"> KANG IKI. </text>
<text sub="clublinks" start="62.862" dur="0.067"> KANG IKI. IT </text>
<text sub="clublinks" start="62.929" dur="0.1"> KANG IKI. IKU </text>
<text sub="clublinks" start="63.029" dur="0.067"> KANG IKI. IKI KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="63.096" dur="0.1"> KANG IKI. KANGGO KANGGO 60 </text>
<text sub="clublinks" start="63.196" dur="0.1"> KANG IKI. KANGGO KANGGO 60 MILES </text>
<text sub="clublinks" start="63.296" dur="0.1"> KANG IKI. KANGGO KANGGO 60 MILES </text>
<text sub="clublinks" start="63.396" dur="0.067"> KANG IKI. KANGGO KANGGO 60 MILES </text>
<text sub="clublinks" start="63.463" dur="0.2"> KANGGO KANGGO 60 MILES </text>
<text sub="clublinks" start="63.663" dur="1.335"> KANGGO kira-kira 60 MILES SING SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="64.998" dur="0.167"> KANGGO KANGGO 60 MILES SAKING MUNG MULUT </text>
<text sub="clublinks" start="65.165" dur="0.066"> KANGGO kira-kira 60 MILES SAKING SING WIS </text>
<text sub="clublinks" start="65.231" dur="0.134"> KANGGO kira-kira 60 MILES SAKING SING WULANG </text>
<text sub="clublinks" start="65.365" dur="0.167"> KANGGO KANGGO 60 MILES SAKING SUWUT LUNGU. </text>
<text sub="clublinks" start="65.532" dur="0.166"> KABUTAN KANG SUNGU. </text>
<text sub="clublinks" start="65.698" dur="0.067"> KABUTAN KANG SUNGU. Dadi </text>
<text sub="clublinks" start="65.765" dur="0.167"> KABUTAN KANG SUNGU. Dadi IT </text>
<text sub="clublinks" start="65.932" dur="0.134"> KABUTAN KANG SUNGU. IKI IKI </text>
<text sub="clublinks" start="66.066" dur="0.133"> KABUTAN KANG SUNGU. Dadi wis entuk </text>
<text sub="clublinks" start="66.199" dur="0.133"> KABUTAN KANG SUNGU. Dadi KANGGO PRETTI </text>
<text sub="clublinks" start="66.332" dur="0.067"> KABUTAN KANG SUNGU. Dadi wis entuk CLETT PRETTY </text>
<text sub="clublinks" start="66.399" dur="0.167"> Dadi wis entuk CLETT PRETTY </text>
<text sub="clublinks" start="66.566" dur="0.167"> Dadi wis entuk cedhak </text>
<text sub="clublinks" start="66.733" dur="0.1"> Dadi KANGGO PRETTING PANUTUP KANGGO LOUISIANA. </text>
<text sub="clublinks" start="66.833" dur="0.234"> KANGGO LOUISIANA. </text>
<text sub="clublinks" start="67.067" dur="0.1"> KANGGO LOUISIANA. ORA NGOMONG </text>
<text sub="clublinks" start="67.167" dur="0.1"> KANGGO LOUISIANA. ORA PIKIR </text>
<text sub="clublinks" start="67.267" dur="0.1"> KANGGO LOUISIANA. ORA PIKIR IKI </text>
<text sub="clublinks" start="67.367" dur="0.033"> KANGGO LOUISIANA. ORA PIKIR KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="67.4" dur="0.1"> KANGGO LOUISIANA. ORA PIKIR KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="67.5" dur="0.067"> KANGGO LOUISIANA. ORA PIKIR GOLEK </text>
<text sub="clublinks" start="67.567" dur="0.167"> ORA PIKIR GOLEK </text>
<text sub="clublinks" start="67.734" dur="0.1"> Aja mikir bakal entuk kabeh </text>
<text sub="clublinks" start="67.834" dur="0.067"> Aja mikir bakal entuk kabeh </text>
<text sub="clublinks" start="67.901" dur="0.033"> Aja mikir bakal entuk kabeh cara </text>
<text sub="clublinks" start="67.934" dur="1.135"> Aja mikir bakal entuk kabeh cara </text>
<text sub="clublinks" start="69.069" dur="0.133"> Aja mikir bakal entuk kabeh cara kanggo kita </text>
<text sub="clublinks" start="69.202" dur="0.1"> Aja mikir bakal entuk kabeh cara kanggo kita sing </text>
<text sub="clublinks" start="69.302" dur="0.1"> Aja mikir bakal entuk kabeh cara kanggo awake dhewe </text>
<text sub="clublinks" start="69.402" dur="0.067"> Aja mikir bakal entuk kabeh cara kanggo kita sing sawetara </text>
<text sub="clublinks" start="69.469" dur="0.2"> Kabeh cara kanggo kita sing sawetara </text>
<text sub="clublinks" start="69.669" dur="0.1"> Kabeh cara kanggo kita sing sawetara apik </text>
<text sub="clublinks" start="69.769" dur="0.1"> Kabeh cara kanggo kita sing ana warta sing apik. </text>
<text sub="clublinks" start="69.869" dur="0.167"> PAWARTA BAIK. </text>
<text sub="clublinks" start="70.036" dur="0.067"> PAWARTA BAIK. Dadi </text>
<text sub="clublinks" start="70.103" dur="0.033"> PAWARTA BAIK. Dadi saiki </text>
<text sub="clublinks" start="70.136" dur="0.167"> PAWARTA BAIK. Dadi Saiki A </text>
<text sub="clublinks" start="70.303" dur="0.067"> PAWARTA BAIK. Dadi saiki KATEGORI </text>
<text sub="clublinks" start="70.37" dur="0.167"> PAWARTA BAIK. Dadi Saiki KATEGORI 1 </text>
<text sub="clublinks" start="70.537" dur="0.066"> PAWARTA BAIK. Dadi Saiki KATEGORI 1 HURRICANE </text>
<text sub="clublinks" start="70.603" dur="0.234"> Dadi Saiki KATEGORI 1 HURRICANE </text>
<text sub="clublinks" start="70.837" dur="0.033"> Dadi Saiki KATEGORI 1 HURRICANE TRYING </text>
<text sub="clublinks" start="70.87" dur="0.167"> Dadi Saiki KATEGORI 1 HURRICANE TRYING TO </text>
<text sub="clublinks" start="71.037" dur="0.1"> Dadi Saiki KATEGORI 1 HURRICANE Cobaan kanggo Ngatur </text>
<text sub="clublinks" start="71.137" dur="0.1"> Dadi Saiki KATEGORI 1 HURRICANE Cobaan kanggo Ngatur maneh. </text>
<text sub="clublinks" start="71.237" dur="1.869"> NYoba ORGANISE maneh. </text>
<text sub="clublinks" start="73.106" dur="0.1"> NYoba ORGANISE maneh. Nanging </text>
<text sub="clublinks" start="73.206" dur="0.133"> NYoba ORGANISE maneh. Nanging aku </text>
<text sub="clublinks" start="73.339" dur="0.101"> NYoba ORGANISE maneh. Nanging aku bisa </text>
<text sub="clublinks" start="73.44" dur="0.166"> NYoba ORGANISE maneh. Nanging aku ora bisa </text>
<text sub="clublinks" start="73.606" dur="0.1"> NYoba ORGANISE maneh. Nanging aku ora bisa </text>
<text sub="clublinks" start="73.706" dur="0.167"> NYoba ORGANISE maneh. NANGING MUNG ORA BISA Akeh </text>
<text sub="clublinks" start="73.873" dur="0.067"> NYoba ORGANISE maneh. Nanging aku ora bisa luwih kuwat </text>
<text sub="clublinks" start="73.94" dur="0.2"> Nanging aku ora bisa luwih kuwat </text>
<text sub="clublinks" start="74.14" dur="0.067"> Nanging aku ora bisa luwih kuwat tinimbang </text>
<text sub="clublinks" start="74.207" dur="0.067"> Nanging aku ora bisa luwih kuwat saka iku </text>
<text sub="clublinks" start="74.274" dur="0.167"> Nanging aku ora bisa luwih kuwat tinimbang iku </text>
<text sub="clublinks" start="74.441" dur="0.1"> Nanging aku ora bisa luwih kuwat tinimbang saiki. </text>
<text sub="clublinks" start="74.541" dur="0.2"> Saking saiki. </text>
<text sub="clublinks" start="74.741" dur="0.067"> Saking saiki. PALING PALING </text>
<text sub="clublinks" start="74.808" dur="0.066"> Saking saiki. PALING APIK </text>
<text sub="clublinks" start="74.874" dur="0.134"> Saking saiki. PALING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="75.008" dur="0.1"> Saking saiki. PALING MODEL </text>
<text sub="clublinks" start="75.108" dur="0.067"> Saking saiki. PALING MODEL KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="75.175" dur="0.066"> Saking saiki. PALING MODEL IKI </text>
<text sub="clublinks" start="75.241" dur="2.002"> PALING MODEL IKI </text>
<text sub="clublinks" start="77.243" dur="0.167"> PALING MODEL IKI WIS </text>
<text sub="clublinks" start="77.41" dur="0.2"> PALING MODEL KANGGO ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="77.61" dur="0.067"> PALING MODEL IKI KANGGO MISSISSIPPI </text>
<text sub="clublinks" start="77.677" dur="0.067"> PALING MODEL IKI KANGGO MISSISSIPPI LAN </text>
<text sub="clublinks" start="77.744" dur="0.267"> ING KANGGO MISSISSIPPI LAN </text>
<text sub="clublinks" start="78.011" dur="0.1"> ING KANGGO MISSISSIPPI LAN ALABAMA. </text>
<text sub="clublinks" start="78.111" dur="0.167"> ALABAMA. </text>
<text sub="clublinks" start="78.278" dur="0.133"> ALABAMA. NO </text>
<text sub="clublinks" start="78.411" dur="0.1"> ALABAMA. ORA LAWUH maneh </text>
<text sub="clublinks" start="78.511" dur="0.134"> ALABAMA. ORA KENEH ORA KENEH </text>
<text sub="clublinks" start="78.645" dur="0.1"> ALABAMA. ORA KENE NGANGGO UPDATE. </text>
<text sub="clublinks" start="78.745" dur="0.233"> ORA KENE NGANGGO UPDATE. </text>
<text sub="clublinks" start="78.978" dur="0.134"> ORA KENE NGANGGO UPDATE. INGKANG </text>
<text sub="clublinks" start="79.112" dur="0.067"> ORA KENE NGANGGO UPDATE. ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="79.179" dur="0.133"> ORA KENE NGANGGO UPDATE. ANA ORA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="79.312" dur="0.067"> ORA KENE NGANGGO UPDATE. ORA KENE ORA WIS </text>
<text sub="clublinks" start="79.379" dur="2.035"> ORA KENE ORA WIS </text>
<text sub="clublinks" start="81.414" dur="0.134"> ORA KATEGORI ORA WIS </text>
<text sub="clublinks" start="81.548" dur="0.166"> Ora ana KATEGORI 2 maneh </text>
<text sub="clublinks" start="81.714" dur="0.134"> Ora ana KATEGORI 2 HURRICANE </text>
<text sub="clublinks" start="81.848" dur="0.067"> Ora ana KATEGORI 2 HURRICANE maneh </text>
<text sub="clublinks" start="81.915" dur="0.066"> Ora ana KATEGORI 2 HURRICANE maneh kudu </text>
<text sub="clublinks" start="81.981" dur="0.267"> KATEGORI 2 HURRICANE Kudu </text>
<text sub="clublinks" start="82.248" dur="0.034"> KATEGORI 2 HURRICANE Kudu KATEGORI </text>
<text sub="clublinks" start="82.282" dur="0.066"> KATEGORI 2 HURRICANE Kudu KATEGORI 1 </text>
<text sub="clublinks" start="82.348" dur="0.067"> KATEGORI 2 HURRICANE Kudu KATEGORI 1 SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="82.415" dur="0.067"> KATEGORI 2 HURRICANE Kudu KATEGORI 1 SAIKI ORA </text>
<text sub="clublinks" start="82.482" dur="0.1"> KATEGORI 2 HURRICANE Kudu KATEGORI 1 SAIKI ORA KENE </text>
<text sub="clublinks" start="82.582" dur="0.1"> KATEGORI 2 HURRICANE Kudu KATEGORI 1 SAIKI ORA KENE </text>
<text sub="clublinks" start="82.682" dur="0.067"> KATEGORI 2 HURRICANE Kudu KATEGORI 1 SAIKI ORA KAYU Udan </text>
<text sub="clublinks" start="82.749" dur="0.2"> KATEGORI 1 SAIKI ORA KAYU Udan </text>
<text sub="clublinks" start="82.949" dur="0.134"> KATEGORI 1 SAIKI ORA KAYU Udan ING KENE </text>
<text sub="clublinks" start="83.083" dur="0.066"> KATEGORI 1 SAIKI ORA KAYU Udan ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="83.149" dur="0.1"> KATEGORI 1 SAIKI ORA KAYU Udan ING KENE </text>
<text sub="clublinks" start="83.249" dur="2.369"> KATEGORI 1 SAIKI ORA KAYU Udan ING KENE, ORA MASIH </text>
<text sub="clublinks" start="85.618" dur="0.067"> KATEGORI 1 SAIKI ORA SING APA Udan ING KENE, Nanging MASIH MASIH WUJUD </text>
<text sub="clublinks" start="85.685" dur="0.234"> ING KENE, Nanging MASIH KACU </text>
<text sub="clublinks" start="85.919" dur="0.066"> ING KENE, Nanging MASIH KANGGO BEBUHAN </text>
<text sub="clublinks" start="85.985" dur="0.034"> ING KENE, Nanging MASIH KANGGO BEBUHAN </text>
<text sub="clublinks" start="86.019" dur="0.133"> ING KENE, Nanging MASIH KANGGO BEBUHAN WUJUD A </text>
<text sub="clublinks" start="86.152" dur="0.067"> ING KENE, Nanging MASIH KACU RUPA, INGKANG PUNCAK </text>
<text sub="clublinks" start="86.219" dur="0.067"> ING KENE, Nanging MASIH KACU RUPA, INGKANG KANGGO MAJUT </text>
<text sub="clublinks" start="86.286" dur="0.1"> ING KENE, Nanging MASIH KACU RUPA, dadi masalah kanggo awake dhewe </text>
<text sub="clublinks" start="86.386" dur="0.067"> ING KENE, Nanging MASIH KACU RUPA, dadi masalah kanggo wilayah kita </text>
<text sub="clublinks" start="86.453" dur="0.166"> Surge minangka masalah kanggo wilayah kita </text>
<text sub="clublinks" start="86.619" dur="0.067"> Surge minangka masalah kanggo wilayah kita. </text>
<text sub="clublinks" start="86.686" dur="0.167"> . </text>
<text sub="clublinks" start="86.853" dur="0.1"> . Dadi </text>
<text sub="clublinks" start="86.953" dur="0.167"> . Dadi maneh </text>
<text sub="clublinks" start="87.12" dur="0.133"> . Dadi maneh Recipe </text>
<text sub="clublinks" start="87.253" dur="0.067"> . Dadi maneh WINDSOR RESEP </text>
<text sub="clublinks" start="87.32" dur="0.234"> Dadi maneh WINDSOR RESEP </text>
<text sub="clublinks" start="87.554" dur="0.1"> Dadi maneh Recipe Winneror Wolung Puluh </text>
<text sub="clublinks" start="87.654" dur="2.736"> Dadi maneh rek tampil WINDSOR LIMA LIMA </text>
<text sub="clublinks" start="90.39" dur="0.167"> Dadi KANGGO NGANGGO WINDSOR WONG LIMA GASTON </text>
<text sub="clublinks" start="90.557" dur="0.133"> Dadi maneh NAMPAK WINDSOR WULUH LIMA LIMA GASTON </text>
<text sub="clublinks" start="90.69" dur="0.067"> Dadi maneh rek tampil WINDSOR LAPANG LIMA LIMA GASTON LAYAK </text>
<text sub="clublinks" start="90.757" dur="0.2"> WOLU LIMA LIMA GOLAK GOLEK </text>
<text sub="clublinks" start="90.957" dur="0.167"> WULU LIMA LIMA GASTON LIMA PINDAH </text>
<text sub="clublinks" start="91.124" dur="0.067"> WOLU LIMA LIMA GASTON LIMA PINDAH WERTU UTARA </text>
<text sub="clublinks" start="91.191" dur="0.1"> WOLU LIMA LIMA GASTON LIMA PINDAH WERTU UTARA AT </text>
<text sub="clublinks" start="91.291" dur="0.1"> WULU LIMA LIMA GASTON LIMA PINDAH WERTU UTARA WENGI jam 2:00. </text>
<text sub="clublinks" start="91.391" dur="0.167"> WULAN UTARA WULAN jam 2:00. </text>
<text sub="clublinks" start="91.558" dur="0.066"> WULAN UTARA WULAN jam 2:00. Dadi </text>
<text sub="clublinks" start="91.624" dur="0.067"> WULAN UTARA WULAN jam 2:00. Dadi IT </text>
<text sub="clublinks" start="91.691" dur="0.167"> WULAN UTARA WULAN jam 2:00. IKI IKI </text>
<text sub="clublinks" start="91.858" dur="0.067"> WULAN UTARA WULAN jam 2:00. Dadi pancen ngrusak </text>
<text sub="clublinks" start="91.925" dur="0.1"> WULAN UTARA WULAN jam 2:00. Dadi iku CRAWLING lan </text>
<text sub="clublinks" start="92.025" dur="0.067"> WULAN UTARA WULAN jam 2:00. Dadi iku ngrusak lan iki </text>
<text sub="clublinks" start="92.092" dur="0.066"> WULAN UTARA WULAN jam 2:00. Dadi pancen ngrusak lan IKI </text>
<text sub="clublinks" start="92.158" dur="0.2"> Dadi pancen ngrusak lan IKI </text>
<text sub="clublinks" start="92.358" dur="0.067"> Dadi pancen ngrusak lan IKI IKI </text>
<text sub="clublinks" start="92.425" dur="2.269"> Dadi pancen ngracik lan iki gedhe </text>
<text sub="clublinks" start="94.694" dur="0.1"> Dadi pancen ngrusak lan IKI MASALAH BESAR </text>
<text sub="clublinks" start="94.794" dur="0.134"> Dadi pancen ngrusak lan IKI MASALAH BESAR </text>
<text sub="clublinks" start="94.928" dur="0.1"> Dadi pancen ngrusak lan iki minangka masalah gedhe sing awake dhewe lakoni </text>
<text sub="clublinks" start="95.028" dur="0.067"> Dadi pancen ngrusak lan iki minangka masalah gedhe sing wis dingerteni </text>
<text sub="clublinks" start="95.095" dur="0.2"> MASALAH BESAR sing KITU ngerti </text>
<text sub="clublinks" start="95.295" dur="0.066"> MASALAH BESAR sing KITU KANG ngerti </text>
<text sub="clublinks" start="95.361" dur="0.067"> MASALAH BESAR sing KAMU NGerteni </text>
<text sub="clublinks" start="95.428" dur="0.067"> MASALAH BESAR sing KITU ngerti </text>
<text sub="clublinks" start="95.495" dur="0.067"> MASALAH BESAR sing KITU NGerteni </text>
<text sub="clublinks" start="95.562" dur="0.066"> MASALAH BESAR sing KITU ngerti saka sing bisa ditindakake </text>
<text sub="clublinks" start="95.628" dur="0.234"> MASALAH BESAR sing KITU ngerti, mula bisa ditindakake </text>
<text sub="clublinks" start="95.862" dur="0.067"> MASALAH BESAR sing KITU ngerti, mengko bakal kelakon </text>
<text sub="clublinks" start="95.929" dur="0.167"> SAKA MUNG GOLEK KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="96.096" dur="0.1"> SAKA GOLEK IKI </text>
<text sub="clublinks" start="96.196" dur="0.1"> SAKA GOLEK GOLEK KANGGO KETAT. </text>
<text sub="clublinks" start="96.296" dur="0.267"> TO STALL. </text>
<text sub="clublinks" start="96.563" dur="0.133"> TO STALL. ANA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="96.696" dur="0.033"> TO STALL. ORA ANA </text>
<text sub="clublinks" start="96.729" dur="0.101"> TO STALL. ORA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="96.83" dur="0.1"> TO STALL. TANPA KANGGO STEW </text>
<text sub="clublinks" start="96.93" dur="0.1"> TO STALL. TANPA KANGGO KANGGO IKI. </text>
<text sub="clublinks" start="97.03" dur="1.835"> TANPA KANGGO KANGGO IKI. </text>
<text sub="clublinks" start="98.865" dur="0.033"> TANPA KANGGO KANGGO IKI. TANPA NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="98.898" dur="0.1"> TANPA KANGGO KANGGO IKI. ORA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="98.998" dur="0.067"> TANPA KANGGO KANGGO IKI. ORA GOLEK </text>
<text sub="clublinks" start="99.065" dur="0.1"> TANPA KANGGO KANGGO IKI. ORA GOLEK </text>
<text sub="clublinks" start="99.165" dur="0.134"> TANPA KANGGO KANGGO IKI. ORA GOLEK GOLEK </text>
<text sub="clublinks" start="99.299" dur="0.066"> TANPA KANGGO KANGGO IKI. Ora ana sing obah adoh saka </text>
<text sub="clublinks" start="99.365" dur="0.201"> Ora ana sing obah adoh saka </text>
<text sub="clublinks" start="99.566" dur="0.1"> Ora ana sing obah adoh saka </text>
<text sub="clublinks" start="99.666" dur="0.1"> Ora ana sing mindhah adoh saka wilayah kasebut. </text>
<text sub="clublinks" start="99.766" dur="0.167"> DAERAH </text>
<text sub="clublinks" start="99.933" dur="0.1"> DAERAH Dadi </text>
<text sub="clublinks" start="100.033" dur="0.1"> DAERAH Dadi IKU </text>
<text sub="clublinks" start="100.133" dur="0.067"> DAERAH Dadi BENER </text>
<text sub="clublinks" start="100.2" dur="0.166"> DAERAH Dadi KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="100.366" dur="0.101"> DAERAH Dadi KANGGO DRIFTING </text>
<text sub="clublinks" start="100.467" dur="0.066"> DAERAH Dadi KANGGO MACAM INI </text>
<text sub="clublinks" start="100.533" dur="0.167"> Dadi KANGGO MACAM INI </text>
<text sub="clublinks" start="100.7" dur="0.067"> Dadi KANGGO NGANGGO IKI </text>
<text sub="clublinks" start="100.767" dur="0.1"> Dadi KANGGO MENDOR INI KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="100.867" dur="0.167"> Dadi KANGGO KANG DRIFING ING WIS </text>
<text sub="clublinks" start="101.034" dur="0.067"> Dadi KANGGO KANG DRIFTEN ING WIS NENG UTAWA WULAN BARAT </text>
<text sub="clublinks" start="101.101" dur="0.1"> Dadi KANGGO KANG DRIFTEN ING WIS WENI BARAT </text>
<text sub="clublinks" start="101.201" dur="0.066"> Dadi KANGGO MACAM ING KENE ING sisih lor paling kulon INI </text>
<text sub="clublinks" start="101.267" dur="1.602"> MENENG WULAN BARAT INI </text>
<text sub="clublinks" start="102.869" dur="0.1"> MENENG WULANG BARAT ING TITIK INI </text>
<text sub="clublinks" start="102.969" dur="0.167"> Menyang sisih lor kulon ing titik iki lan </text>
<text sub="clublinks" start="103.136" dur="0.067"> Menyang sisih lor kulon ing titik iki lan obah </text>
<text sub="clublinks" start="103.203" dur="0.133"> Menyang sisih lor kulon ing titik iki lan obah A </text>
<text sub="clublinks" start="103.336" dur="0.134"> Menyang sisih lor kulon ing titik iki lan obah sithik </text>
<text sub="clublinks" start="103.47" dur="0.066"> Menyang sisih lor kulon ing titik iki lan obah CLOSER sithik </text>
<text sub="clublinks" start="103.536" dur="0.2"> POINT LAN GERAKAN PENUTUP SIKIT </text>
<text sub="clublinks" start="103.736" dur="0.067"> POINT lan mindhah CLOSER Sithik lan </text>
<text sub="clublinks" start="103.803" dur="0.2"> POINT LAN GERAKAN PENUTUP KECIL LAN KANG IKI </text>
<text sub="clublinks" start="104.003" dur="0.101"> TUNJUK LAN GERAKAN PENUTUP SIKIT LAN KECIL </text>
<text sub="clublinks" start="104.104" dur="0.033"> TUNJUK LAN GERAKAN PENUTUP KECIL LAN BENAR-BENAR </text>
<text sub="clublinks" start="104.137" dur="0.1"> TITIK LAN GERAK NYUTI KECIL LAN KANGGO ACARA </text>
<text sub="clublinks" start="104.237" dur="0.067"> TUNJUK LAN GOLAKake PANUTUP KECIL lan KANGGO GOLEK </text>
<text sub="clublinks" start="104.304" dur="0.3"> LAN KANGGO EVENTUALLE arep obah </text>
<text sub="clublinks" start="104.604" dur="0.033"> LAN KANGGO EVENTUALLE arep obah EVENTUALLY </text>
<text sub="clublinks" start="104.637" dur="0.1"> LAN KANGGO GOLEK GOLEK EVENTUAL TO </text>
<text sub="clublinks" start="104.737" dur="0.101"> LAN KANGGO EVENTUALLE GOLEK EVENTUALLY TO THE </text>
<text sub="clublinks" start="104.838" dur="0.066"> LAN GAMPANG GOLEK GOLEK EVENTUALLI ING UTARA UTARA </text>
<text sub="clublinks" start="104.904" dur="0.067"> LAN KANGGO GOLEK GOLEK EVENTUALLI ING UTARA UTARA </text>
<text sub="clublinks" start="104.971" dur="0.2"> EVENTUALLY TO UTARA UTARA lan </text>
<text sub="clublinks" start="105.171" dur="1.835"> EVENTUALLY TO UTARA UTARA lan tetep </text>
<text sub="clublinks" start="107.006" dur="0.034"> EVENTUALLY TO UTARA UTARA lan tetep liyane </text>
<text sub="clublinks" start="107.04" dur="0.1"> EVENTUALLY TO UTARA UTAWA tetep liyane TO </text>
<text sub="clublinks" start="107.14" dur="0.133"> EVENTUALLY TO UTARA UTAWA tetep liyane kanggo </text>
<text sub="clublinks" start="107.273" dur="0.067"> EVENTUALLY TO UTARA UTARA lan tetep liyane nganti wétan </text>
<text sub="clublinks" start="107.34" dur="0.167"> EVENTUALLY TO UTARA UTAMA lan tetep liyane nganti wétan </text>
<text sub="clublinks" start="107.507" dur="0.133"> EVENTUALLY TO UTARA UTARA lan tetep liyane nganti wétan. </text>
<text sub="clublinks" start="107.64" dur="0.267"> TINGGAL Luwih akeh ing sisih wétan. </text>
<text sub="clublinks" start="107.907" dur="0.1"> TINGGAL Luwih akeh ing sisih wétan. ANA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="108.007" dur="0.101"> TINGGAL Luwih akeh ing sisih wétan. ANA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="108.108" dur="0.1"> TINGGAL Luwih akeh ing sisih wétan. Ana sawetara wong </text>
<text sub="clublinks" start="108.208" dur="0.1"> TINGGAL Luwih akeh ing sisih wétan. IKU SATU LEVEL UPPER </text>
<text sub="clublinks" start="108.308" dur="0.066"> TINGGAL Luwih akeh ing sisih wétan. ANA ING SATU PEMENANG TINGKAT UPPER </text>
<text sub="clublinks" start="108.374" dur="0.234"> ANA ING SATU PEMENANG TINGKAT UPPER </text>
<text sub="clublinks" start="108.608" dur="0.067"> ANA ING SATU PEMENANG TINGKAT UPPER </text>
<text sub="clublinks" start="108.675" dur="0.167"> ANA ING SATU PEMENANG TINGKAT UPPER ING endi </text>
<text sub="clublinks" start="108.842" dur="0.066"> ANA ING SATU PEMENANG TINGKAT UPPER ING endi pesawat udara </text>
<text sub="clublinks" start="108.908" dur="0.1"> ANA WENI-WENI LEVEL UPPER ING endi pesawat mabur. </text>
<text sub="clublinks" start="109.008" dur="2.203"> ING endi pesawat mabur. </text>
<text sub="clublinks" start="111.211" dur="0.2"> ING endi pesawat mabur. IKU </text>
<text sub="clublinks" start="111.411" dur="0.033"> ING endi pesawat mabur. KANGGO KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="111.444" dur="0.2"> ING endi pesawat mabur. KANGGO INGKANG </text>
<text sub="clublinks" start="111.644" dur="0.034"> ING endi pesawat mabur. KANGGO MULUT </text>
<text sub="clublinks" start="111.678" dur="0.1"> ING endi pesawat mabur. KANGGO NULUNGI </text>
<text sub="clublinks" start="111.778" dur="0.067"> ING endi pesawat mabur. KANGGO BANTU NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="111.845" dur="0.2"> KANGGO BANTU NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="112.045" dur="0.067"> KANGGO BANTU NULIS IKI </text>
<text sub="clublinks" start="112.112" dur="0.033"> KANGGO BANTU NGANGGO MATI </text>
<text sub="clublinks" start="112.145" dur="0.1"> KANGGO BANTU NGANGGO IKI </text>
<text sub="clublinks" start="112.245" dur="0.1"> KANGGO BANTU NULANG IKI </text>
<text sub="clublinks" start="112.345" dur="0.1"> KANGGO BANTU NULIS KANGGO NANGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="112.445" dur="0.134"> KANGGO BANTU TULUNGKUL INGKANG KANGGO JAUH </text>
<text sub="clublinks" start="112.579" dur="0.066"> KANGGO BANTU TULUNGKUL INGKANG KANGGO USU </text>
<text sub="clublinks" start="112.645" dur="0.167"> KANGGO INGKANG NGANGGO US </text>
<text sub="clublinks" start="112.812" dur="0.067"> KANGGO INGKANG NGANGGO IKU </text>
<text sub="clublinks" start="112.879" dur="0.1"> KANGGO INGKANG NGANGGO KITA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="112.979" dur="0.067"> KANGGO INGKANG NGANGGO KAMU MUNG KECIL </text>
<text sub="clublinks" start="113.046" dur="2.202"> KANGGO INGKANG KANGGO ASA NGINGGUR Wetan </text>
<text sub="clublinks" start="115.248" dur="0.234"> IKI KANGGO NGANGGO KAMI NGGATENG WETAN KITA, </text>
<text sub="clublinks" start="115.482" dur="0.066"> INGKANG NGANGGO KANGGO ASU WENGI WETANING AS, WIS </text>
<text sub="clublinks" start="115.548" dur="0.067"> IKI KANGGO NGANGGO KAMI NGGATENG WETAN KITA, IKU </text>
<text sub="clublinks" start="115.615" dur="0.2"> KANG WETA KITA, IKU </text>
<text sub="clublinks" start="115.815" dur="0.1"> SAKING WETAN KAMI, KANG KANGGO KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="115.915" dur="0.1"> SAKING WETAN KAMI, IKI KANGGO ALUS </text>
<text sub="clublinks" start="116.015" dur="0.134"> KANGGO WETAN KAMI, IKU IKI WARTA PILIK </text>
<text sub="clublinks" start="116.149" dur="0.1"> KANGGO WETAN KAMI, IKU IKI IKI WARTA APA </text>
<text sub="clublinks" start="116.249" dur="0.067"> SAKING WETAN KAMI, IKU IKI IKI WARTA APA YANG MASIH </text>
<text sub="clublinks" start="116.316" dur="0.233"> Sawetara Warta Apik sing Isih </text>
<text sub="clublinks" start="116.549" dur="0.1"> Sawetara Warta Becik sing isih nyebar </text>
<text sub="clublinks" start="116.649" dur="0.1"> Sawetara Warta Apik sing Isih nyebar sawetara </text>
<text sub="clublinks" start="116.749" dur="0.101"> Sawetara Warta Apik sing Isih nyebar sawetara abot </text>
<text sub="clublinks" start="116.85" dur="0.133"> Sawetara Warta Apik sing Isih nyebar sawetara udan sing abot </text>
<text sub="clublinks" start="116.983" dur="0.067"> Sawetara Warta Apik sing Isih nyebar sawetara udan abot </text>
<text sub="clublinks" start="117.05" dur="0.2"> Nyebar sawetara udan abot </text>
<text sub="clublinks" start="117.25" dur="0.1"> Nyebar sawetara udan abot nganti </text>
<text sub="clublinks" start="117.35" dur="0.1"> Nyebar sawetara udan abot ing wilayah kasebut. </text>
<text sub="clublinks" start="117.45" dur="0.167"> DAERAH </text>
<text sub="clublinks" start="117.617" dur="0.067"> DAERAH Dadi </text>
<text sub="clublinks" start="117.684" dur="0.066"> DAERAH MUNG KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="117.75" dur="0.067"> DAERAH KAYA KITA </text>
<text sub="clublinks" start="117.817" dur="1.502"> DAERAH Dadi yen awake dhewe lunga </text>
<text sub="clublinks" start="119.319" dur="0.066"> DAERAH Dadi yen kita ngubengi kabeh </text>
<text sub="clublinks" start="119.385" dur="0.067"> DAERAH Dadi, nalika kabeh dina </text>
<text sub="clublinks" start="119.452" dur="0.234"> Dadi, nalika kabeh dina </text>
<text sub="clublinks" start="119.686" dur="0.066"> Dadi nalika kita ngubengi dina sampeyan ora bisa </text>
<text sub="clublinks" start="119.752" dur="0.067"> Dadi nalika kita ngubengi dina sampeyan bakal ndeleng </text>
<text sub="clublinks" start="119.819" dur="0.067"> Dadi nalika kita ngubengi dina sampeyan bakal ndeleng </text>
<text sub="clublinks" start="119.886" dur="0.133"> Dadi nalika kita ngubengi dina sampeyan bakal ndeleng siji </text>
<text sub="clublinks" start="120.019" dur="0.101"> Dadi nalika kita ngubengi dina, sampeyan bakal bisa ndeleng siji </text>
<text sub="clublinks" start="120.12" dur="0.066"> Dadi, nalika kabeh dina sampeyan ndeleng saka siji </text>
<text sub="clublinks" start="120.186" dur="0.301"> Sampeyan bakal ndeleng karo siji </text>
<text sub="clublinks" start="120.487" dur="0.1"> Sampeyan bakal ndeleng karo siji ing wayah sore iki </text>
<text sub="clublinks" start="120.587" dur="0.1"> Sampeyan bakal ndeleng karo siji sing entuk kemenangan mengko </text>
<text sub="clublinks" start="120.687" dur="0.133"> KANGGO KANGGO Deleng SATU SING GOLEK ING JENENG PUNIKA MENANG INI </text>
<text sub="clublinks" start="120.82" dur="0.067"> KANGGO KANGGO Deleng SATU SAIKI ING APERTO INI NGANGGO ING PUNYA </text>
<text sub="clublinks" start="120.887" dur="0.067"> Sampeyan bakal ndeleng karo siji, ing wayah sore iki menang ing sekitar 85 </text>
<text sub="clublinks" start="120.954" dur="2.502"> SENENG MENANG ING KAYA SEKARANG 85 </text>
<text sub="clublinks" start="123.456" dur="0.067"> SENENG MENANG ING Kira-kira 85 MILES </text>
<text sub="clublinks" start="123.523" dur="0.167"> SENENG MENANG ING Kira-kira 85 MILES Saben </text>
<text sub="clublinks" start="123.69" dur="0.167"> SENENG MENANG ING Kira-kira 85 MILES JAM. </text>
<text sub="clublinks" start="123.857" dur="0.166"> MILES Saben JAM. </text>
<text sub="clublinks" start="124.023" dur="0.101"> MILES Saben JAM. Dadi </text>
<text sub="clublinks" start="124.124" dur="0.1"> MILES Saben JAM. Dadi luwih </text>
<text sub="clublinks" start="124.224" dur="0.1"> MILES Saben JAM. Dadi luwih UTAWA </text>
<text sub="clublinks" start="124.324" dur="0.066"> MILES Saben JAM. Dadi luwih utawa kurang </text>
<text sub="clublinks" start="124.39" dur="0.134"> MILES Saben JAM. Dadi luwih utawa kurang ing </text>
<text sub="clublinks" start="124.524" dur="0.1"> MILES Saben JAM. Dadi luwih utawa kurang padha </text>
<text sub="clublinks" start="124.624" dur="0.067"> MILES Saben JAM. Dadi luwih utawa kurang padha </text>
<text sub="clublinks" start="124.691" dur="0.167"> Dadi luwih utawa kurang padha </text>
<text sub="clublinks" start="124.858" dur="0.066"> Dadi luwih utawa kurang padha </text>
<text sub="clublinks" start="124.924" dur="0.067"> Dadi luwih utawa kurang padha sing bisa uga </text>
<text sub="clublinks" start="124.991" dur="0.134"> Dadi luwih utawa kurang padha sing bisa entuk </text>
<text sub="clublinks" start="125.125" dur="0.066"> Dadi luwih utawa kurang padha sing bisa njaluk ringkes </text>
<text sub="clublinks" start="125.191" dur="0.134"> Dadi luwih utawa kurang padha sing bisa nggawe ringkes A </text>
<text sub="clublinks" start="125.325" dur="0.066"> Dadi luwih utawa kurang padha sing bisa njaluk sethitik Sithik </text>
<text sub="clublinks" start="125.391" dur="0.234"> IS MUNG GAMPANG KECIL </text>
<text sub="clublinks" start="125.625" dur="0.1"> MUNG KANGGO GOLEK DHUWIT Sithik </text>
<text sub="clublinks" start="125.725" dur="1.869"> IS MUNG GOLEK GAMPANG SING Luwih Sithik </text>
<text sub="clublinks" start="127.594" dur="0.1"> IS bisa njaluk ringkes sethitik luwih dhuwur tinimbang sing </text>
<text sub="clublinks" start="127.694" dur="0.133"> IS bisa njaluk ringkes sethithik luwih dhuwur tinimbang sing </text>
<text sub="clublinks" start="127.827" dur="0.1"> IS bisa njaluk ringkes sethithik luwih dhuwur tinimbang wong-wong mau </text>
<text sub="clublinks" start="127.927" dur="0.067"> IS bisa uga njaluk luwih sithik luwih dhuwur tinimbang sing lan bisa uga </text>
<text sub="clublinks" start="127.994" dur="0.167"> Luwih Luwih Saka Sing Lan Bisa Dadi </text>
<text sub="clublinks" start="128.161" dur="0.1"> Luwih Luwih Saka Kuwi LAN BOLEH Katon </text>
<text sub="clublinks" start="128.261" dur="0.067"> Luwih Luwih Saka KANGGO LAN KENE BISA Deleng INI </text>
<text sub="clublinks" start="128.328" dur="0.1"> Luwih Luwih Saka Sing Lan Dheweke BISA Katon ing kene lan </text>
<text sub="clublinks" start="128.428" dur="0.167"> Luwih Luwih Saka KANGGO LAN KENE BISA Delengen Ing kene lan Iki </text>
<text sub="clublinks" start="128.595" dur="0.066"> Luwih Luwih Saka KANGGO LAN KENE BISA Delengen ing kene lan sing diarepake iki </text>
<text sub="clublinks" start="128.661" dur="0.167"> Katon ing kene lan sing diarepake </text>
<text sub="clublinks" start="128.828" dur="0.067"> Deleng kene lan sing diarepake </text>
<text sub="clublinks" start="128.895" dur="0.067"> Katon ing kene lan sing diarepake </text>
<text sub="clublinks" start="128.962" dur="0.133"> Katon ing kene lan iki diarepake dadi siji </text>
<text sub="clublinks" start="129.095" dur="0.067"> Katon ing kene lan iki diarepake dadi siji </text>
<text sub="clublinks" start="129.162" dur="0.067"> Katon ing kene lan iki diarepake bakal ana siji </text>
<text sub="clublinks" start="129.229" dur="0.066"> Katon ing kene lan iki diarepake bakal ana siji ing ndhuwur </text>
<text sub="clublinks" start="129.295" dur="0.267"> Dadi ONE O'CLOCK ING </text>
<text sub="clublinks" start="129.562" dur="0.1"> Dadi siji ing wayah esuk </text>
<text sub="clublinks" start="129.662" dur="0.067"> Dadi siji ing wayah esuk </text>
<text sub="clublinks" start="129.729" dur="0.1"> Dadi siji ing wayah esuk </text>
<text sub="clublinks" start="129.829" dur="0.067"> Dadi siji ing wayah esuk sing adil </text>
<text sub="clublinks" start="129.896" dur="0.033"> Dadi siji ing wayah esuk sing ora dipateni </text>
<text sub="clublinks" start="129.929" dur="1.602"> Dadi siji ing wayah esuk, mung nganti </text>
<text sub="clublinks" start="131.531" dur="0.067"> Dadi siji ing wayah esuk, mung kanggo </text>
<text sub="clublinks" start="131.598" dur="0.2"> Jinis esuk mung kanggo </text>
<text sub="clublinks" start="131.798" dur="0.1"> JENENG SUKSES INGGRIS LANGSUNG </text>
<text sub="clublinks" start="131.898" dur="0.067"> JENENG SUKSES INGGRIS LANGSUNG </text>
<text sub="clublinks" start="131.965" dur="0.066"> JENENG SUKSES INGGRIS SAIKI ING KATENENG TIMUR </text>
<text sub="clublinks" start="132.031" dur="0.134"> JENENG SUKSES INGGRIS LANGSUNG BARU </text>
<text sub="clublinks" start="132.165" dur="0.067"> JENENG SUKSES INGGRIS LANGSUNG SAIKI WETANING ORLEAN BARU </text>
<text sub="clublinks" start="132.232" dur="0.066"> JENENG SUKSES NGANJUK LANGSUNG ING WETANE ORLEAN BARU </text>
<text sub="clublinks" start="132.298" dur="0.201"> INI WETANING ORLEAN BARU Nanging </text>
<text sub="clublinks" start="132.499" dur="0.066"> ING SITU WETANING ORLEAN BARU APA Jinis </text>
<text sub="clublinks" start="132.565" dur="0.1"> INI WETANING ORLEAN BARU Nanging Jinis </text>
<text sub="clublinks" start="132.665" dur="0.1"> ING SITU WETANING ORLEAN BARU APA JENIS LANGSUNG </text>
<text sub="clublinks" start="132.765" dur="0.067"> ING ING WETANE WONG ORLEAN BARU APA JENENG BARU </text>
<text sub="clublinks" start="132.832" dur="0.067"> INI WETANE WONG ORLEAN BARU Nanging KANGGO LANGSUNG </text>
<text sub="clublinks" start="132.899" dur="0.067"> ING KETIKA ORLEAN BARU, APA JENENG SAJUT </text>
<text sub="clublinks" start="132.966" dur="0.3"> JENENG KANG SABUT SAJUT </text>
<text sub="clublinks" start="133.266" dur="2.402"> JENIS BARU SELATAN SAY PASCAGOULA, </text>
<text sub="clublinks" start="135.668" dur="0.234"> Jinis BARU SELATAN SAY PASCAGOULA, MISSISSIPPI, </text>
<text sub="clublinks" start="135.902" dur="0.067"> Jinis BARU SELATAN SAY PASCAGOULA, MISSISSIPPI, MENANG </text>
<text sub="clublinks" start="135.969" dur="0.233"> PASCAGOULA, MISSISSIPPI, MENANG </text>
<text sub="clublinks" start="136.202" dur="0.067"> PASCAGOULA, MISSISSIPPI, MENANG SEKITAR </text>
<text sub="clublinks" start="136.269" dur="0.1"> PASCAGOULA, MISSISSIPPI, MENANG SEKITAR 85 </text>
<text sub="clublinks" start="136.369" dur="0.067"> PASCAGOULA, MISSISSIPPI, MENANG sekitar 85 MILES </text>
<text sub="clublinks" start="136.436" dur="0.1"> PASCAGOULA, MISSISSIPPI, MENANG SEKARANG 85 MILES PER </text>
<text sub="clublinks" start="136.536" dur="0.133"> PASCAGOULA, MISSISSIPPI, MENANG SEKARANG 85 MILES Saben JAM. </text>
<text sub="clublinks" start="136.669" dur="0.267"> Kira-kira 85 MILES saben JAM. </text>
<text sub="clublinks" start="136.936" dur="0.1"> Kira-kira 85 MILES saben JAM. LANDFALL </text>
<text sub="clublinks" start="137.036" dur="0.101"> Kira-kira 85 MILES saben JAM. LANDFALL KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="137.137" dur="0.066"> Kira-kira 85 MILES saben JAM. LANDFALL KANGGO LAKU </text>
<text sub="clublinks" start="137.203" dur="2.503"> Kira-kira 85 MILES saben JAM. LANDFALL KANGGO NGADALAKEN </text>
<text sub="clublinks" start="139.706" dur="0.066"> Kira-kira 85 MILES saben JAM. LANDFALL KUDU LELAKI WULA </text>
<text sub="clublinks" start="139.772" dur="0.267"> LANDFALL KUDU LELAKI WULA </text>
<text sub="clublinks" start="140.039" dur="0.134"> LANDFALL KUDU DITUNGGAL ING WIS </text>
<text sub="clublinks" start="140.173" dur="0.067"> LANDFALL KUDU LALAKI WIWIT SESUKE </text>
<text sub="clublinks" start="140.24" dur="0.1"> LANDFALL KUDU LALAKI MULAI SESUK SESUK </text>
<text sub="clublinks" start="140.34" dur="0.1"> LANDFALL KANGGO NGADALAKU WIS ING WENGI PITU </text>
<text sub="clublinks" start="140.44" dur="0.067"> LANDFALL KANGGO NGADALAKU MUNG SESUKE MINGGU ING PITU AMIS </text>
<text sub="clublinks" start="140.507" dur="0.266"> Sesuk esuk ing amish pitung puluh </text>
<text sub="clublinks" start="140.773" dur="0.101"> Sesuk esuk ing pitu wulan amish </text>
<text sub="clublinks" start="140.874" dur="0.1"> SESUK SESUK ING PITUTU AMIWI ANA </text>
<text sub="clublinks" start="140.974" dur="0.1"> SESUK SESUK ING PITUTU AMIWI KANTHI BENER </text>
<text sub="clublinks" start="141.074" dur="0.067"> SESUK SESUK ING PITUNG PITUTU SING BENAR ANA KANAN </text>
<text sub="clublinks" start="141.141" dur="0.066"> SESUK SESUK INI PITUTU AMIWI KANTHI KANANE </text>
<text sub="clublinks" start="141.207" dur="0.334"> BENAR-BENAR ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="141.541" dur="2.302"> BENAR-BENAR ING KANGGO MISSISPPI, </text>
<text sub="clublinks" start="143.843" dur="0.167"> BENAR-BENAR ING KANGGO MISSISSIPPI, ALABAMA </text>
<text sub="clublinks" start="144.01" dur="0.067"> BENAR-BENAR ING KANGGO MISSISSIPPI, ALABAMA BORDER </text>
<text sub="clublinks" start="144.077" dur="0.233"> MISSISSIPPI, ALABAMA BORDER </text>
<text sub="clublinks" start="144.31" dur="0.134"> MISSISSIPPI, ALABAMA Watesan </text>
<text sub="clublinks" start="144.444" dur="0.133"> MISSISSIPPI, ALABAMA Border TOWARD MOBILE </text>
<text sub="clublinks" start="144.577" dur="0.067"> MISSISSIPPI, ALABAMA Border TOWARD MOBILE COUNTY </text>
<text sub="clublinks" start="144.644" dur="0.033"> MISSISSIPPI, ALABAMA Border TOWARD MOBILE COUNTY AS </text>
<text sub="clublinks" start="144.677" dur="0.067"> MISSISSIPPI, ALABAMA Border TOWARD MOBILE COUNTY AS A </text>
<text sub="clublinks" start="144.744" dur="0.267"> Nuju Negara MOBILE AS A </text>
<text sub="clublinks" start="145.011" dur="0.033"> Nuju NEGARA MOBILE KATEGORI </text>
<text sub="clublinks" start="145.044" dur="0.167"> Nuju Negara MOBILE KATEGORI 1 </text>
<text sub="clublinks" start="145.211" dur="0.167"> Menyang Negara MOBILE Minangka KATEGORI 1 HURRICANE </text>
<text sub="clublinks" start="145.378" dur="0.067"> Menyang Negara MOBILE Minangka KATEGORI 1 HURRICANE WEAKENING </text>
<text sub="clublinks" start="145.445" dur="0.167"> KATEGORI 1 HURRICANE WEAKENING </text>
<text sub="clublinks" start="145.612" dur="3.169"> KATEGORI 1 HURRICANE LEMAH TO </text>
<text sub="clublinks" start="148.781" dur="0.167"> KATEGORI 1 HURRICANE LEMAH TO TROPIS </text>
<text sub="clublinks" start="148.948" dur="0.067"> KATEGORI 1 HURRICANE LEMAH TO SATU TROPISI </text>
<text sub="clublinks" start="149.015" dur="0.167"> KATEGORI 1 HURRICANE LEMAH TO ONE TROPIS BY </text>
<text sub="clublinks" start="149.182" dur="0.133"> KATEGORI 1 HURRICANE LEMAH TO SATU TROPIS </text>
<text sub="clublinks" start="149.315" dur="0.067"> KATEGORI 1 HURRICANE LEMAH TO ONE TROPICAL BY ONE O'CLOCK </text>
<text sub="clublinks" start="149.382" dur="0.167"> TO TROPIS ONE BY ONE O'CLOCK </text>
<text sub="clublinks" start="149.549" dur="0.067"> TO TROPIS ONE BY ONE O'CLOCK IN </text>
<text sub="clublinks" start="149.616" dur="0.166"> TO TROPIS ONE BY ONE O'CLOCK ING </text>
<text sub="clublinks" start="149.782" dur="0.067"> TO TROPIS ONE BY ONE O'CLOCK ING AFTERNOON </text>
<text sub="clublinks" start="149.849" dur="0.1"> TO TROPIS ONE BY ONE O'CLOCK ING AFTERNOON LAN </text>
<text sub="clublinks" start="149.949" dur="0.067"> TO TROPIS ONE BY ONE O'CLOCK ING AFTERNOON AND THEN </text>
<text sub="clublinks" start="150.016" dur="0.3"> ING SENI LAN KULU </text>
<text sub="clublinks" start="150.316" dur="0.034"> ING SENI LAN TERUS </text>
<text sub="clublinks" start="150.35" dur="0.133"> ING SENI LAN TERUS </text>
<text sub="clublinks" start="150.483" dur="0.067"> ING SENI LAN KULU TERUS </text>
<text sub="clublinks" start="150.55" dur="0.133"> ING SENI LAN KULU TERUS </text>
<text sub="clublinks" start="150.683" dur="0.067"> ING SENI LAN KULU TERUS LEMAK KURSUS </text>
<text sub="clublinks" start="150.75" dur="0.2"> TERUS LEMAK KURSUS </text>
<text sub="clublinks" start="150.95" dur="1.902"> TERUS LEMAK KURSUS </text>
<text sub="clublinks" start="152.852" dur="0.267"> TERUS LEMAK KURSUS Luwih saka MONTGOMERY, </text>
<text sub="clublinks" start="153.119" dur="0.134"> TERUS LEMAK KURSUS Luwih saka MONTGOMERY, HEADING </text>
<text sub="clublinks" start="153.253" dur="0.066"> TERUS LEMAK KURSUS Luwih saka MONTGOMERY, Nuju ARAH </text>
<text sub="clublinks" start="153.319" dur="0.234"> Liwat MONTGOMERI, ARAH KE ARAH </text>
<text sub="clublinks" start="153.553" dur="0.067"> Liwat MONTGOMERI, KE ARAH AUBURN </text>
<text sub="clublinks" start="153.62" dur="0.1"> Swara MONTGOMERY, KE ARAH AUBURN LAN </text>
<text sub="clublinks" start="153.72" dur="0.2"> Liwat MONTGOMER, KE ARAH AUBURN LAN KULI </text>
<text sub="clublinks" start="153.92" dur="0.067"> Liwat MONTGOMERI, KE ARAH KEPADA AUBURN LAN DADI EVENTUALLY </text>
<text sub="clublinks" start="153.987" dur="0.267"> Auburn lan banjur EVENTUALLY </text>
<text sub="clublinks" start="154.254" dur="0.166"> AUBURN LAN Banjur KOLOMBUS EVENTUALLY, </text>
<text sub="clublinks" start="154.42" dur="0.067"> AUBURN LAN Banjur KUMPULAN EVENTUALLY, GEORGIA </text>
<text sub="clublinks" start="154.487" dur="0.1"> Auburn lan banjur EVENTUALLY COLUMBUS, GEORGIA LAN </text>
<text sub="clublinks" start="154.587" dur="0.1"> AUBURN LAN Banjur KUMPULAN EVENTUALLY, GEORGIA LAN Banjur </text>
<text sub="clublinks" start="154.687" dur="0.067"> AUBURN LAN Banjur KUMPULAN EVENTUALLY, GEORGIA LAN INGGO </text>
<text sub="clublinks" start="154.754" dur="0.234"> COLUMBUS, GEORGIA LAN ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="154.988" dur="0.066"> COLUMBUS, GEORGIA LAN ING BAGIAN </text>
<text sub="clublinks" start="155.054" dur="1.869"> COLUMBUS, GEORGIA LAN ING Bagean </text>
<text sub="clublinks" start="156.923" dur="0.1"> COLUMBUS, GEORGIA LAN ING NGANGGO BAHAGIAN </text>
<text sub="clublinks" start="157.023" dur="0.1"> COLUMBUS, GEORGIA LAN KANGGO NGANGGO BAGIAN MAYBE </text>
<text sub="clublinks" start="157.123" dur="0.1"> COLUMBUS, GEORGIA LAN KANGGO NGANGGO BAHAGIAN KANGGO MUNG ORA </text>
<text sub="clublinks" start="157.223" dur="0.134"> COLUMBUS, GEORGIA LAN KANGGO NGANGGO BAHAGIAN MUNGKIT ORA KACU </text>
<text sub="clublinks" start="157.357" dur="0.066"> COLUMBUS, GEORGIA LAN KANGGO NGANGGO BAHAGIAN MUNGKIN ORA KALOKO </text>
<text sub="clublinks" start="157.423" dur="0.201"> BAGIAN KANGGO MUNGKIN ORA SINGKIT </text>
<text sub="clublinks" start="157.624" dur="0.1"> BAGIAN KANGGO MUNGKIN ORA KENEH JAUH </text>
<text sub="clublinks" start="157.724" dur="0.133"> BAGIAN KANGGO MUNGKIN ORA SINGKU JAUH </text>
<text sub="clublinks" start="157.857" dur="0.167"> BAGIAN KANGGO MUNGKIN ORA SAKING JAUH DUBLIN, </text>
<text sub="clublinks" start="158.024" dur="0.1"> BAGIAN KANGGO MUNGKIN ORA SAKING JAUH DUBLIN, GEORGIA </text>
<text sub="clublinks" start="158.124" dur="0.067"> BAGIAN KANGGO MUNGKIN ORA SAKING JAUH DUBLIN, GEORGIA ING KENE </text>
<text sub="clublinks" start="158.191" dur="0.2"> JAUH DUBLIN, GEORGIA ING KENE </text>
<text sub="clublinks" start="158.391" dur="0.134"> JAUH DUBLIN, GEORGIA ING KENE </text>
<text sub="clublinks" start="158.525" dur="0.033"> JAUH DUBLIN, GEORGIA ING KAMU LAN SIRAH </text>
<text sub="clublinks" start="158.558" dur="0.133"> JAUH DUBLIN, GEORGIA ING KAMU LAN KUDU </text>
<text sub="clublinks" start="158.691" dur="2.269"> JAUH DUBLIN, GEORGIA ING KAMU LAN KEPALA SELATAN </text>
<text sub="clublinks" start="160.96" dur="0.067"> JAUH DUBLIN, GEORGIA ING KAMU LAN KEPALA KANG CAROLINA Kidul </text>
<text sub="clublinks" start="161.027" dur="0.2"> LAN KEPALA KANG CAROLINA Kidul </text>
<text sub="clublinks" start="161.227" dur="0.067"> LAN KEPALA KE CAROLINA Kidul lan </text>
<text sub="clublinks" start="161.294" dur="0.067"> LAN KEPALA KE CAROLINA SELATAN LAN ORA </text>
<text sub="clublinks" start="161.361" dur="0.033"> LAN KEPALA KE CAROLINA Kidul lan ora kaya </text>
<text sub="clublinks" start="161.394" dur="0.167"> LAN KEPALA KE CAROLINA SELATAN ORA KANG A </text>
<text sub="clublinks" start="161.561" dur="0.133"> LAN KEPALA KANG CAROLINA Kidul lan dudu TROPIS </text>
<text sub="clublinks" start="161.694" dur="0.1"> LAN KEPALA KANGGO CAROLINA Kidul lan Boten SISTEM TROPIS. </text>
<text sub="clublinks" start="161.794" dur="0.167"> LAN Dudu Minangka SISTEM TROPIS. </text>
<text sub="clublinks" start="161.961" dur="0.167"> LAN Dudu Minangka SISTEM TROPIS. Dadi </text>
<text sub="clublinks" start="162.128" dur="0.1"> LAN Dudu Minangka SISTEM TROPIS. Dadi nggawa </text>
<text sub="clublinks" start="162.228" dur="0.1"> LAN Dudu Minangka SISTEM TROPIS. Dadi nggawa wong-wong mau </text>
<text sub="clublinks" start="162.328" dur="0.1"> LAN Dudu Minangka SISTEM TROPIS. Dadi nggawa wong-wong </text>
<text sub="clublinks" start="162.428" dur="0.101"> LAN Dudu Minangka SISTEM TROPIS. Dadi nggawa sawetara, </text>
<text sub="clublinks" start="162.529" dur="0.2"> Dadi nggawa sawetara, </text>
<text sub="clublinks" start="162.729" dur="0.1"> Dadi nggawa wong-wong mau sithik tenan </text>
<text sub="clublinks" start="162.829" dur="0.1"> Dadi nggawa wong-wong mau sithik banget, abot banget </text>
<text sub="clublinks" start="162.929" dur="0.067"> Dadi nggawa sawetara, udan sing abot banget </text>
<text sub="clublinks" start="162.996" dur="0.1"> Dadi nggawa sawetara, udan sing abot banget </text>
<text sub="clublinks" start="163.096" dur="0.1"> Dadi nggawa wong-wong mau, udan sing abot banget tumiba </text>
<text sub="clublinks" start="163.196" dur="0.067"> Dadi nggawa wong-wong mau sithik tenan, udan sing abot banget akeh banget </text>
<text sub="clublinks" start="163.263" dur="0.166"> Udan SANGAT SABIT SING INGKIT </text>
<text sub="clublinks" start="163.429" dur="1.669"> Udan SANGAT SABIT KANGGO INGKANG </text>
<text sub="clublinks" start="165.098" dur="0.1"> Udan sing SANGAT HEBAT KANGGO FLORIDA </text>
<text sub="clublinks" start="165.198" dur="0.133"> Udan SANGAT SABIT KANGGO ING FLORIDA </text>
<text sub="clublinks" start="165.331" dur="0.1"> Udan SANGAT SEDIH KANGGO NGANGGO FLORIDA </text>
<text sub="clublinks" start="165.431" dur="0.201"> Udan SANGAT SABIT KANGGO ING FLORIDA KANGGO KAYU. </text>
<text sub="clublinks" start="165.632" dur="0.166"> Saking FLORIDA LANGA ORA. </text>
<text sub="clublinks" start="165.798" dur="0.101"> Saking FLORIDA LANGA ORA. Dadi </text>
<text sub="clublinks" start="165.899" dur="0.1"> Saking FLORIDA LANGA ORA. JADI APA </text>
<text sub="clublinks" start="165.999" dur="0.133"> Saking FLORIDA LANGA ORA. Dadi apa sing kita </text>
<text sub="clublinks" start="166.132" dur="0.067"> Saking FLORIDA LANGA ORA. Dadi apa sing Katon </text>
<text sub="clublinks" start="166.199" dur="0.133"> Saking FLORIDA LANGA ORA. Dadi apa sing bakal dideleng </text>
<text sub="clublinks" start="166.332" dur="0.067"> Saking FLORIDA LANGA ORA. Dadi apa sing bakal dideleng ing kene </text>
<text sub="clublinks" start="166.399" dur="0.167"> Dadi apa sing bakal dideleng ing kene </text>
<text sub="clublinks" start="166.566" dur="0.067"> Dadi apa sing bakal dideleng ing kene </text>
<text sub="clublinks" start="166.633" dur="0.066"> Dadi apa sing bakal dideleng ing kene </text>
<text sub="clublinks" start="166.699" dur="0.134"> Dadi apa sing bakal dideleng ing kene, yaiku </text>
<text sub="clublinks" start="166.833" dur="0.033"> Dadi apa sing bakal dideleng ing kene, bakal ana </text>
<text sub="clublinks" start="166.866" dur="0.134"> Dadi apa sing bakal digoleki ing kene, arep digayuh </text>
<text sub="clublinks" start="167" dur="0.066"> Dadi apa sing bakal dideleng ing kene, bakal diwiwiti </text>
<text sub="clublinks" start="167.066" dur="0.267"> APA KANG MULAI </text>
<text sub="clublinks" start="167.333" dur="0.1"> APA KANG MULAI BATTLING </text>
<text sub="clublinks" start="167.433" dur="0.101"> APA KANG MULAI BATTLING Sawetara </text>
<text sub="clublinks" start="167.534" dur="0.1"> APA KANG MULAI BATTLING Sawetara ANGIN </text>
<text sub="clublinks" start="167.634" dur="0.1"> APA KANG MULAI BATTLING Sawetara WIND, </text>
<text sub="clublinks" start="167.734" dur="0.066"> APA KANG MULAI BATTLING Sawetara WIND SHOW, Sawetara </text>
<text sub="clublinks" start="167.8" dur="1.435"> BATTLING Sawetara Angin Angin, Sawetara </text>
<text sub="clublinks" start="169.235" dur="0.167"> BATTLING Sawetara WIND SHOW, Sawetara Kuwat </text>
<text sub="clublinks" start="169.402" dur="0.1"> BATTLING Sawetara WIND SHOW, Sawetara Kuat WIND </text>
<text sub="clublinks" start="169.502" dur="0.1"> BATTLING Sawetara WIND SHOW, Sawetara Kekuatan Angin </text>
<text sub="clublinks" start="169.602" dur="0.1"> BATTLING Sawetara WIND SHOW, Sawetara Kekuatan ANGIN SINGAPI </text>
<text sub="clublinks" start="169.702" dur="0.067"> BATTLING Sawetara WIND SHOW, Sawetara Kekuatan ANGIN ALAM KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="169.769" dur="0.234"> SINGKAT ANGIN ANGKUT ALOH </text>
<text sub="clublinks" start="170.003" dur="0.1"> GELOMBANG ANGIN sing KESUWIT ING PAPANJUR. </text>
<text sub="clublinks" start="170.103" dur="0.233"> PANTAI </text>
<text sub="clublinks" start="170.336" dur="0.1"> PANTAI IKU </text>
<text sub="clublinks" start="170.436" dur="0.034"> PANTAI KANGGO KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="170.47" dur="0.1"> PANTAI KANGGO INGKANG </text>
<text sub="clublinks" start="170.57" dur="0.033"> PANTAI KANGGO MULUT </text>
<text sub="clublinks" start="170.603" dur="0.1"> PANTAI KANGGO NULUNGI </text>
<text sub="clublinks" start="170.703" dur="0.1"> PANTAI KANGGO BANTU KANGGO MUDA </text>
<text sub="clublinks" start="170.803" dur="0.067"> PANTAI IKI KANGGO NULUNG KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="170.87" dur="0.2"> IKI KANGGO NULUNG KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="171.07" dur="0.101"> KANGGO BANTU KANGGO JENENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="171.171" dur="0.033"> KANGGO NULUNGI KANGGO NGEMPEN IKI </text>
<text sub="clublinks" start="171.204" dur="0.167"> KANGGO BANTU KANGGO MENGHARAPI IKI A </text>
<text sub="clublinks" start="171.371" dur="0.033"> KANGGO BANTU KANGGO JENENG KATEGORI IKI </text>
<text sub="clublinks" start="171.404" dur="0.067"> KANGGO BANTU KANGGO JENENG KATEGORI IKI 1 </text>
<text sub="clublinks" start="171.471" dur="0.267"> TETAPI IKI KATEGORI 1 </text>
<text sub="clublinks" start="171.738" dur="0.2"> TETAPI IKI KURSUS 1 HURRICANE </text>
<text sub="clublinks" start="171.938" dur="1.435"> TETAPI KATEGORI 1 HURRICANE Liwat </text>
<text sub="clublinks" start="173.373" dur="0.066"> TETAPI ING KATEGORI 1 HURRICANE ING Dinane iki </text>
<text sub="clublinks" start="173.439" dur="0.267"> HURRICANE saindhenging dina iki </text>
<text sub="clublinks" start="173.706" dur="0.067"> HURRICANE saindhenging dina iki judhul </text>
<text sub="clublinks" start="173.773" dur="0.1"> HURRICANE saindhenging dina iki judhul </text>
<text sub="clublinks" start="173.873" dur="0.1"> HURRICANE saindhenging dina iki judhul </text>
<text sub="clublinks" start="173.973" dur="0.134"> HURRICANE saindhenging dina iki judhul </text>
<text sub="clublinks" start="174.107" dur="0.067"> HURRICANE saindhenging dina iki tumuju ing malem iki </text>
<text sub="clublinks" start="174.174" dur="0.2"> KEPADA ING MALAM INI </text>
<text sub="clublinks" start="174.374" dur="0.1"> KEPADA ING MALAM INI LAN </text>
<text sub="clublinks" start="174.474" dur="0.1"> KEPADA ING MALAM INI LAN IKU </text>
<text sub="clublinks" start="174.574" dur="0.167"> KEPADA ING MALAM INI LAN ING NGISOR </text>
<text sub="clublinks" start="174.741" dur="0.066"> KEPADA ING MALAM INI LAN ING BUKU </text>
<text sub="clublinks" start="174.807" dur="0.101"> KEPADA ING MALAM INI LAN ING BENENG </text>
<text sub="clublinks" start="174.908" dur="0.066"> KEPADA ING MALAM INI LAN ING BENENG INGKE </text>
<text sub="clublinks" start="174.974" dur="0.201"> LAN IKI BESOK LANGA </text>
<text sub="clublinks" start="175.175" dur="0.1"> LAN IKI BESOK LANGA KENE. </text>
<text sub="clublinks" start="175.275" dur="0.166"> KANGGO ORA </text>
<text sub="clublinks" start="175.441" dur="0.067"> KANGGO ORA Dadi </text>
<text sub="clublinks" start="175.508" dur="0.067"> KANGGO ORA Dadi kowe </text>
<text sub="clublinks" start="175.575" dur="0.067"> KANGGO ORA Dadi sampeyan bisa </text>
<text sub="clublinks" start="175.642" dur="0.1"> KANGGO ORA Dadi kowe bisa ndeleng </text>
<text sub="clublinks" start="175.742" dur="1.701"> KANGGO ORA Dadi sampeyan bisa ndeleng sing </text>
<text sub="clublinks" start="177.443" dur="0.167"> KANGGO ORA Dadi sampeyan bisa ndeleng sing kuwat </text>
<text sub="clublinks" start="177.61" dur="0.067"> KANGGO ORA Dadi sampeyan bisa ndeleng ANGIN sing kuat </text>
<text sub="clublinks" start="177.677" dur="0.2"> Dadi sampeyan bisa ndeleng ANGIN sing kuat </text>
<text sub="clublinks" start="177.877" dur="0.1"> Dadi sampeyan bisa ndeleng taun angin sing kuwat </text>
<text sub="clublinks" start="177.977" dur="0.067"> Dadi sampeyan bisa ndeleng jinis angin sing kuat </text>
<text sub="clublinks" start="178.044" dur="0.167"> Dadi sampeyan bisa ndeleng jinis angin sing kuwat </text>
<text sub="clublinks" start="178.211" dur="0.133"> Dadi sampeyan bisa ndeleng jinis angin sing kuat sawise ngetutake </text>
<text sub="clublinks" start="178.344" dur="0.067"> Dadi sampeyan bisa ndeleng jinis angin sing kuat sawise ndherekake </text>
<text sub="clublinks" start="178.411" dur="0.167"> JENIS PANJENENGAN ING NGISI </text>
<text sub="clublinks" start="178.578" dur="0.1"> JENIS-JENIS PANCENAN ING NGUNDI. </text>
<text sub="clublinks" start="178.678" dur="0.234"> IT. </text>
<text sub="clublinks" start="178.912" dur="0.1"> IT. IKU </text>
<text sub="clublinks" start="179.012" dur="0.033"> IT. KANGGO KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="179.045" dur="0.167"> IT. KANGGO INGKANG </text>
<text sub="clublinks" start="179.212" dur="0.067"> IT. KANGGO NGADHAK </text>
<text sub="clublinks" start="179.279" dur="0.1"> IT. KANGGO NGADHE </text>
<text sub="clublinks" start="179.379" dur="0.066"> IT. KANGGO NGADALAKAKE SAKA </text>
<text sub="clublinks" start="179.445" dur="0.267"> KANGGO NGADALAKAKE SAKA </text>
<text sub="clublinks" start="179.712" dur="0.067"> KANGGO NGANGGAL ORA GOLEK </text>
<text sub="clublinks" start="179.779" dur="0.134"> KANGGO NGADALAKAKE SAKA KETENTU </text>
<text sub="clublinks" start="179.913" dur="0.133"> KANGGO NGADALAKEN SAKING KANGGO Kuat, </text>
<text sub="clublinks" start="180.046" dur="0.067"> KANGGO NGADALAKAKE SAKING KANGGO KANGGO Kuat, sing </text>
<text sub="clublinks" start="180.113" dur="1.401"> KANGGO NGADALAKEN SAKING KANGGO KANGGO KUAT, IKU </text>
<text sub="clublinks" start="181.514" dur="0.067"> KANGGO NGADALAKEN SAKING KANGGO KANGGO Kuat, ANA A </text>
<text sub="clublinks" start="181.581" dur="0.2"> KANGGO Kuwat banget, yaiku A </text>
<text sub="clublinks" start="181.781" dur="0.1"> KANGGO Kuwat banget, Sing Apik </text>
<text sub="clublinks" start="181.881" dur="0.1"> KANGGO KALU Kuat, IKI KANGGO ALUS. </text>
<text sub="clublinks" start="181.981" dur="0.201"> SING BAIK. </text>
<text sub="clublinks" start="182.182" dur="0.1"> SING BAIK. LAN </text>
<text sub="clublinks" start="182.282" dur="0.066"> SING BAIK. LAN IKI </text>
<text sub="clublinks" start="182.348" dur="0.1"> SING BAIK. LAN IKI </text>
<text sub="clublinks" start="182.448" dur="0.101"> SING BAIK. LAN MUNG KANG UPPER </text>
<text sub="clublinks" start="182.549" dur="0.1"> SING BAIK. LAN IKI TINGKAT UPPER </text>
<text sub="clublinks" start="182.649" dur="0.066"> SING BAIK. LAN IKI PEMENANG TINGKAT UPPER </text>
<text sub="clublinks" start="182.715" dur="0.167"> LAN IKI PEMENANG TINGKAT UPPER </text>
<text sub="clublinks" start="182.882" dur="0.134"> LAN IKU UPPER TINGKAT UPPER KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="183.016" dur="0.1"> LAN IKI TINGKAT UPPER MENANGKE PUSHING </text>
<text sub="clublinks" start="183.116" dur="0.1"> LAN IKI TINGKAT UPPER MENANG NGANGGO IKI </text>
<text sub="clublinks" start="183.216" dur="0.067"> LAN LARU TINGKAT UPPER MENANGKE ING kene </text>
<text sub="clublinks" start="183.283" dur="0.033"> LAN LEVEL LEVEL UPPER INGKANG PUNCI ING KENE </text>
<text sub="clublinks" start="183.316" dur="0.1"> LAN LEVEL UPPER INGIN NGANGGO IKI ING KENE </text>
<text sub="clublinks" start="183.416" dur="0.067"> LAN LEVEL LEVEL UPPER INGKANG NGANGGO IKI ING KENE </text>
<text sub="clublinks" start="183.483" dur="0.2"> BE PUSHING INI ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="183.683" dur="0.067"> BE PUSHING ING KENE ING WETA </text>
<text sub="clublinks" start="183.75" dur="2.602"> BE PUSHING ING KENE ING WET WET </text>
<text sub="clublinks" start="186.352" dur="0.1"> BE PUSHING ING KENE ING WETANE </text>
<text sub="clublinks" start="186.452" dur="0.101"> BE PUSHING ING KENE ING SILAKU WETANE AS </text>
<text sub="clublinks" start="186.553" dur="0.166"> SING POSHING ING KENE ING KENE KANG WETAN KAMI. </text>
<text sub="clublinks" start="186.719" dur="0.167"> WETANI KAMI KENE. </text>
<text sub="clublinks" start="186.886" dur="0.1"> WETANI KAMI KENE. Dadi </text>
<text sub="clublinks" start="186.986" dur="0.134"> WETANI KAMI KENE. SO SURGE </text>
<text sub="clublinks" start="187.12" dur="0.167"> WETANI KAMI KENE. Dadi ombak pantai </text>
<text sub="clublinks" start="187.287" dur="0.1"> WETANI KAMI KENE. NGOMONG APIK APIK </text>
<text sub="clublinks" start="187.387" dur="0.066"> WETANI KAMI KENE. NGANJUR BANJUNG BANYAK COASTAL MASIH </text>
<text sub="clublinks" start="187.453" dur="0.167"> NGANJUR BANJUNG BANYAK COASTAL MASIH </text>
<text sub="clublinks" start="187.62" dur="0.134"> BANJAR MUNGKIN BANYAK MUNGKIN MASIH A </text>
<text sub="clublinks" start="187.754" dur="0.066"> MUNG KUNCUNG BANJIR BANYAK isih ana nomer </text>
<text sub="clublinks" start="187.82" dur="0.134"> BANJIRAN MUNGKIN, BANJIR MUNGKIN isih ana nomer siji </text>
<text sub="clublinks" start="187.954" dur="0.133"> BANJAR MUNGKIN BANJIRAN KAMPUNG MASIH KANGGO GUNUNG SIJI </text>
<text sub="clublinks" start="188.087" dur="0.067"> MUNG KUNCUNG BANJIR BANYAK, isih ana nomer siji sing bakal menang </text>
<text sub="clublinks" start="188.154" dur="0.3"> Nomer SATU CONCERN WINSLOW </text>
<text sub="clublinks" start="188.454" dur="2.103"> Nomer SATU MASALAH NAMPAK MENINGKAT </text>
<text sub="clublinks" start="190.557" dur="0.033"> Nomer SATU KEPENTINGAN MENANGKEN ING INI </text>
<text sub="clublinks" start="190.59" dur="0.2"> Nomer SATU MASALAH MUNGKIN MENINGKAT INGGRIS INI </text>
<text sub="clublinks" start="190.79" dur="0.067"> Nomer SATU KONSERNE MENANG NINGKAT INGSUN ING WENNESDAY </text>
<text sub="clublinks" start="190.857" dur="0.2"> NINGKAT INGSUN ING WENNESDAY </text>
<text sub="clublinks" start="191.057" dur="0.1"> Ningkatake Dina iki nganti dina Rebo lan </text>
<text sub="clublinks" start="191.157" dur="0.134"> NINGKAT INGSUN ING WENNESI LAN Udan </text>
<text sub="clublinks" start="191.291" dur="0.1"> Ningkatake Dina iki nganti dina Rebo lan Jinis Udan </text>
<text sub="clublinks" start="191.391" dur="0.1"> Ningkatake Dina Iki nganti Rebo lan Jinis Ujung maneh </text>
<text sub="clublinks" start="191.491" dur="0.033"> Ningkatake Dina Iki nganti Rebo lan Jumlahe Ujung-Ujung maneh </text>
<text sub="clublinks" start="191.524" dur="0.067"> Ningkatake Dina Iki nganti Rebo lan Jumlahe Ujung maneh babagan A </text>
<text sub="clublinks" start="191.591" dur="0.233"> LAN JUMLAH Hujan maneh babagan A </text>
<text sub="clublinks" start="191.824" dur="0.067"> LAN JUMLAH Hujan maneh babagan sepuluh </text>
<text sub="clublinks" start="191.891" dur="0.067"> LAN JUMLAH Hujan maneh babagan SEPATUH </text>
<text sub="clublinks" start="191.958" dur="0.1"> LAN JUMLAH HUJAN maneh babagan sapuluh wong </text>
<text sub="clublinks" start="192.058" dur="0.1"> LAN JUMLAH Hujan maneh babagan puluhan inci. </text>
<text sub="clublinks" start="192.158" dur="0.2"> SEPULUH INCH </text>
<text sub="clublinks" start="192.358" dur="2.203"> SEPULUH INCH YEAH, </text>
<text sub="clublinks" start="194.561" dur="0.066"> SEPULUH INCH YEAH, IKU </text>
<text sub="clublinks" start="194.627" dur="0.1"> SEPULUH INCH YEAH, IKI A </text>
<text sub="clublinks" start="194.727" dur="0.134"> SEPULUH INCH YEAH, KANG KANGGO PULUH </text>
<text sub="clublinks" start="194.861" dur="0.067"> SEPULUH INCH YEAH, IKU SATU PULUH </text>
<text sub="clublinks" start="194.928" dur="0.267"> SEPULUH INCH YEAH, IKU SATU PULUH AN </text>
<text sub="clublinks" start="195.195" dur="0.066"> SEPULUH INCH YA, KANG SEPULUH INKI </text>
<text sub="clublinks" start="195.261" dur="0.167"> YA, KANG SEPULUH INKI </text>
<text sub="clublinks" start="195.428" dur="0.067"> Ya, KANGGO SATU PULUNG INGGRIS </text>
<text sub="clublinks" start="195.495" dur="0.133"> YA, IKU SATU PULUH INI ING 10 </text>
<text sub="clublinks" start="195.628" dur="0.1"> YA, IKU SATU A INCH ING 10 INKI </text>
<text sub="clublinks" start="195.728" dur="0.067"> YA, IKU SATU A INCH ING 10 INKI Nalika </text>
<text sub="clublinks" start="195.795" dur="0.067"> YA, KANG SATU INI INCI ING 10 INKI Yen Kowe </text>
<text sub="clublinks" start="195.862" dur="0.1"> YA, KANGGO SATU INCI ING 10 INKI Yen Kowe Katon </text>
<text sub="clublinks" start="195.962" dur="0.067"> Ya, KANGGO SATU INCI ING 10 INKS Nalika Sampeyan Mlebu </text>
<text sub="clublinks" start="196.029" dur="0.333"> Nganti 10 inci nalika sampeyan mlebu </text>
<text sub="clublinks" start="196.362" dur="0.067"> Nganti 10 inci nalika sampeyan mlebu ing MISSISPPI </text>
<text sub="clublinks" start="196.429" dur="0.134"> TO 10 INCHEN Yen KANGGO MISSISPIPI LAN </text>
<text sub="clublinks" start="196.563" dur="0.066"> Nganti 10 inci nalika sampeyan mlebu ing MISSISPPI lan ALABAMA </text>
<text sub="clublinks" start="196.629" dur="0.034"> Nganti 10 inci nalika sampeyan mlebu ing MISSISPPI lan ALABAMA lan </text>
<text sub="clublinks" start="196.663" dur="0.066"> Nganti 10 inci nalika sampeyan mlebu ing MISSISPPI lan ALABAMA lan A </text>
<text sub="clublinks" start="196.729" dur="0.201"> MISSISSIPPI LAN ALABAMA LAN A </text>
<text sub="clublinks" start="196.93" dur="1.768"> MISSISSIPPI LAN ALABAMA LAN KECIL </text>
<text sub="clublinks" start="198.698" dur="0.133"> MISSISSIPPI LAN ALABAMA LAN OWAH KECIL </text>
<text sub="clublinks" start="198.831" dur="0.067"> MISSISSIPPI LAN ALABAMA LAN KECIL KANGGO GANTI </text>
<text sub="clublinks" start="198.898" dur="0.2"> MISSISSIPPI LAN ALABAMA LAN OWAH KECIL APA SAIKI. </text>
<text sub="clublinks" start="199.098" dur="0.201"> Sithik KANGGO GAMPANG SAIKI. </text>
<text sub="clublinks" start="199.299" dur="0.166"> Sithik KANGGO GAMPANG SAIKI. THE </text>
<text sub="clublinks" start="199.465" dur="0.167"> Sithik KANGGO GAMPANG SAIKI. Ramalan THE </text>
<text sub="clublinks" start="199.632" dur="0.067"> Sithik KANGGO GAMPANG SAIKI. Ramalan sing Diarepake </text>
<text sub="clublinks" start="199.699" dur="0.1"> Sithik KANGGO GAMPANG SAIKI. Ramalan sing Diarepake AS </text>
<text sub="clublinks" start="199.799" dur="0.067"> Sithik KANGGO GAMPANG SAIKI. Ramalan sing diarepake uga </text>
<text sub="clublinks" start="199.866" dur="0.2"> Ramalan sing diarepake uga </text>
<text sub="clublinks" start="200.066" dur="0.1"> Ramalan sing diarepake uga apik banget. </text>
<text sub="clublinks" start="200.166" dur="0.167"> KANGGO ORA </text>
<text sub="clublinks" start="200.333" dur="0.133"> KANGGO ORA Dadi </text>
<text sub="clublinks" start="200.466" dur="0.067"> KANGGO ORA Dadi ING kene </text>
<text sub="clublinks" start="200.533" dur="0.134"> KANGGO ORA Dadi ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="200.667" dur="0.166"> KANGGO ORA Dadi kene paling pungkasan </text>
<text sub="clublinks" start="200.833" dur="0.067"> KANGGO ORA Dadi ING ING Prakiraan Paling Anyar </text>
<text sub="clublinks" start="200.9" dur="1.802"> Dadi ING ING Prakiraan Paling Anyar </text>
<text sub="clublinks" start="202.702" dur="0.167"> Dadi IKU TRACK Ramalan Paling Anyar </text>
<text sub="clublinks" start="202.869" dur="0.167"> Dadi ING ING TRES ramalan paling anyar maneh. </text>
<text sub="clublinks" start="203.036" dur="0.233"> Lacak maneh. </text>
<text sub="clublinks" start="203.269" dur="0.067"> Lacak maneh. INI </text>
<text sub="clublinks" start="203.336" dur="0.2"> Lacak maneh. ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="203.536" dur="0.134"> Lacak maneh. INI MISSISSIPPI </text>
<text sub="clublinks" start="203.67" dur="0.066"> Lacak maneh. INI MISSISSIPPI ALABAMA </text>
<text sub="clublinks" start="203.736" dur="0.234"> INI MISSISSIPPI ALABAMA </text>
<text sub="clublinks" start="203.97" dur="0.1"> ING KANG WARNA MISSISSIPPI ALABAMA </text>
<text sub="clublinks" start="204.07" dur="0.1"> ING KENE MISSISSIPPI ALABAMA BORDER BENER </text>
<text sub="clublinks" start="204.17" dur="0.067"> ING KENE MISSISSIPPI ALABAMA BORDER IKI WIS </text>
<text sub="clublinks" start="204.237" dur="0.1"> ING KENE MISSISSIPPI ALABAMA BORDER IKI WIS </text>
<text sub="clublinks" start="204.337" dur="0.067"> ING KENE MISSISSIPPI ALABAMA BORDER IKI WIS </text>
<text sub="clublinks" start="204.404" dur="0.233"> BENER BENER ANA KENE </text>
<text sub="clublinks" start="204.637" dur="0.134"> BENER BENER ANA KANGGO KITA </text>
<text sub="clublinks" start="204.771" dur="0.066"> BENER BENER ANA KANGGO Katon </text>
<text sub="clublinks" start="204.837" dur="2.169"> BENER BENER ANA KANGGO Katon </text>
<text sub="clublinks" start="207.006" dur="0.1"> BENER BENER ANA KANGGO Katon LANDFALL </text>
<text sub="clublinks" start="207.106" dur="0.067"> BENER BENER ANA KANGGO Katon LANDFALL maneh </text>
<text sub="clublinks" start="207.173" dur="0.234"> KITA Katon LANDFALL maneh </text>
<text sub="clublinks" start="207.407" dur="0.1"> KITA Katon LANDFALL maneh kanthi bener </text>
<text sub="clublinks" start="207.507" dur="0.2"> KITA Katon LANDFALL maneh sakcedhake </text>
<text sub="clublinks" start="207.707" dur="0.133"> KITA Katon LANDFALL maneh KANJI PASCAGOULA </text>
<text sub="clublinks" start="207.84" dur="0.067"> KITA Katon LANDFALL maneh ing sisih tengen PASCAGOULA ANTARA </text>
<text sub="clublinks" start="207.907" dur="0.301"> KANJUNG PASCAGOULA ANTARA ANTARA </text>
<text sub="clublinks" start="208.208" dur="0.066"> KANAN cedhak PASCAGOULA ANTARA PASCAGOULA </text>
<text sub="clublinks" start="208.274" dur="0.134"> KANAN cedhak PASCAGOULA ANTARA PASCAGOULA LAN </text>
<text sub="clublinks" start="208.408" dur="0.1"> KANAN cedhak PASCAGOULA ANTARA PASCAGOULA LAN MOBILE </text>
<text sub="clublinks" start="208.508" dur="0.067"> KANAN cedhak PASCAGOULA ANTARA PASCAGOULA LAN KABUPATEN MOBILE </text>
<text sub="clublinks" start="208.575" dur="0.066"> KANAN cedhak PASCAGOULA ANTARA PASCAGOULA LAN KABUPATEN MOBILE LAN </text>
<text sub="clublinks" start="208.641" dur="0.2"> Area PASCAGOULA LAN MOBILE LAN </text>
<text sub="clublinks" start="208.841" dur="2.236"> Area PASCAGOULA LAN MOBILE LAN KOWE </text>
<text sub="clublinks" start="211.077" dur="0.067"> Area PASCAGOULA LAN MOBILE LAN KAMU MASIH </text>
<text sub="clublinks" start="211.144" dur="0.1"> Area PASCAGOULA LAN MOBILE LAN Kowe isih ndeleng </text>
<text sub="clublinks" start="211.244" dur="0.133"> Area PASCAGOULA LAN MOBILE LAN Kowe isih ndeleng </text>
<text sub="clublinks" start="211.377" dur="0.234"> WILAYAH PASCAGOULA LAN MOBILE LAN KANGGO MASIH KANGGO NAMPAK KANG KUNING </text>
<text sub="clublinks" start="211.611" dur="0.067"> Area PASCAGOULA LAN MOBILE LAN Kowe isih ndeleng prospek munggah pangkat </text>
<text sub="clublinks" start="211.678" dur="0.166"> Sampeyan isih ndeleng prospek mundhak </text>
<text sub="clublinks" start="211.844" dur="0.067"> Sampeyan isih ndeleng ekspektasi munggah menyang </text>
<text sub="clublinks" start="211.911" dur="0.1"> Sampeyan isih ndeleng ekspektasi munggah </text>
<text sub="clublinks" start="212.011" dur="0.1"> Sampeyan isih ndeleng prospek mundhak bakal ngubengi </text>
<text sub="clublinks" start="212.111" dur="0.034"> Sampeyan isih ndeleng prospek mundhak bakal ngubengi enem </text>
<text sub="clublinks" start="212.145" dur="0.1"> Sampeyan isih ndeleng ekspektasi mundhak bakal ngubengi enem </text>
<text sub="clublinks" start="212.245" dur="0.1"> Sampeyan isih ndeleng panjaluk ngarep-arep bakal ngubengi enem nganti kaping sanga </text>
<text sub="clublinks" start="212.345" dur="0.067"> Sampeyan isih ndeleng ekspektasi mundhak kira-kira enem nganti sikil sanga </text>
<text sub="clublinks" start="212.412" dur="0.167"> KANGGO KITU SIAM NING KAPI SILU </text>
<text sub="clublinks" start="212.579" dur="0.1"> KANGGO KITUNG SIAM NING PITUNG SILU </text>
<text sub="clublinks" start="212.679" dur="0.1"> KANGGO KITU SIAM NING KAPI SEMBILAN </text>
<text sub="clublinks" start="212.779" dur="0.1"> KANGGO KITU SIAM NING KAPI SILU ING WONG-WON kasebut. </text>
<text sub="clublinks" start="212.879" dur="0.267"> ING wilayah kasebut. </text>
<text sub="clublinks" start="213.146" dur="0.133"> ING wilayah kasebut. ELING, </text>
<text sub="clublinks" start="213.279" dur="0.1"> ING wilayah kasebut. ELING, INI </text>
<text sub="clublinks" start="213.379" dur="0.067"> ING wilayah kasebut. ELING, ING KENE </text>
<text sub="clublinks" start="213.446" dur="0.067"> ING wilayah kasebut. ELING, ING KENE </text>
<text sub="clublinks" start="213.513" dur="1.535"> ELING, ING KENE </text>
<text sub="clublinks" start="215.048" dur="0.167"> ELING, ING KENE KANG STORM </text>
<text sub="clublinks" start="215.215" dur="0.166"> ELING, ING KENE KANG STORM. </text>
<text sub="clublinks" start="215.381" dur="0.201"> STORM IKI. </text>
<text sub="clublinks" start="215.582" dur="0.166"> STORM IKI. IKU </text>
<text sub="clublinks" start="215.748" dur="0.034"> STORM IKI. KANGGO MUNG GOLEK </text>
<text sub="clublinks" start="215.782" dur="0.2"> STORM IKI. KANGGO TO </text>
<text sub="clublinks" start="215.982" dur="0.033"> STORM IKI. KANGGO NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="216.015" dur="0.1"> STORM IKI. KANGGO KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="216.115" dur="0.067"> STORM IKI. KANGGO PUSH </text>
<text sub="clublinks" start="216.182" dur="0.067"> STORM IKI. KANGGO PUSH KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="216.249" dur="0.2"> KANGGO PUSH KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="216.449" dur="0.1"> KUDU KUDU PUSH KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="216.549" dur="0.067"> KANGGO PUSH KABEH AYA IKU </text>
<text sub="clublinks" start="216.616" dur="0.133"> KANGGO PUSH KABEH APA KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="216.749" dur="0.067"> KUDU PUSH KABEH APA APA APA AIR </text>
<text sub="clublinks" start="216.816" dur="0.1"> KANGGO PUSH KABEH APA APA APA APIK APA APA </text>
<text sub="clublinks" start="216.916" dur="0.067"> KANGGO PUSH KABEH APA KABEH APA APA APA APA </text>
<text sub="clublinks" start="216.983" dur="0.2"> AIR AIR ING WONG APRIL </text>
<text sub="clublinks" start="217.183" dur="2.102"> AIR WIS IKU APA WILAN LAN </text>
<text sub="clublinks" start="219.285" dur="0.067"> AIR AIR ING WONG APRIK LAN IKI </text>
<text sub="clublinks" start="219.352" dur="0.067"> AIR AIR ING NGALAMI WILAYU LAN KENE </text>
<text sub="clublinks" start="219.419" dur="0.167"> AIR AIR ING WONG APA LAN MUNYA </text>
<text sub="clublinks" start="219.586" dur="0.133"> AIR AIR ING WONG APRIK LAN KANGGO PISAH </text>
<text sub="clublinks" start="219.719" dur="0.067"> AIR AIR ING WIS APA APA LAN KANGGO MUNCING TINGKAT </text>
<text sub="clublinks" start="219.786" dur="0.2"> LAN KANGGO KANGGO TINGKAT LAKU </text>
<text sub="clublinks" start="219.986" dur="0.1"> LAN KANGGO MAJU JURU </text>
<text sub="clublinks" start="220.086" dur="0.1"> LAN KANGGO KANGGO TINGKAT KANGGO isih </text>
<text sub="clublinks" start="220.186" dur="0.034"> LAN KANGGO KANGGO TINGKAT KANGGO isih mlaku </text>
<text sub="clublinks" start="220.22" dur="0.066"> LAN KANGGO TINGKAT JURUGA isih arep </text>
<text sub="clublinks" start="220.286" dur="0.067"> LAN KANGGO MAJU JURU KANGGO MBURU </text>
<text sub="clublinks" start="220.353" dur="0.367"> MASIH BAKAL </text>
<text sub="clublinks" start="220.72" dur="0.1"> MASIH AKAN KANGGO DIGETAK </text>
<text sub="clublinks" start="220.82" dur="0.067"> MASIH KANGGO HEBAT TINGGI </text>
<text sub="clublinks" start="220.887" dur="0.1"> MASIH AKAN KANGGO DADI SIGNIFIKANTER LAN </text>
<text sub="clublinks" start="220.987" dur="0.067"> MASIH KANGGO HEBAT SANGAT LANJUT </text>
<text sub="clublinks" start="221.054" dur="0.267"> SIGNIFICANTLY Duwur lan isih </text>
<text sub="clublinks" start="221.321" dur="0.1"> SIGNIFICANTLY SING maualuga lan isih nyebabake </text>
<text sub="clublinks" start="221.421" dur="1.835"> SIGNIFICANTLY SING maualuga lan isih nyebabake sawetara </text>
<text sub="clublinks" start="223.256" dur="0.167"> SIGNIFICANTLY HEBAT lan isih nyebabake sawetara MASALAH </text>
<text sub="clublinks" start="223.423" dur="0.1"> SIGNIFICANTLY HEBAT lan isih nyebabake sawetara MASALAH </text>
<text sub="clublinks" start="223.523" dur="0.067"> SIGNIFICANTLY HINGGA LAN MASIH NAMPAKKE PROBLEM ANA </text>
<text sub="clublinks" start="223.59" dur="0.166"> Nimbulaké sawetara masalah ing kana </text>
<text sub="clublinks" start="223.756" dur="0.1"> Nimbulaké sawetara masalah ing kana </text>
<text sub="clublinks" start="223.856" dur="0.101"> Nimbulaké sawetara masalah ing kana uga. </text>
<text sub="clublinks" start="223.957" dur="0.3"> BAIK. </text>
<text sub="clublinks" start="224.257" dur="0.067"> BAIK. DASAR </text>
<text sub="clublinks" start="224.324" dur="0.033"> BAIK. BASICALLY OFF </text>
<text sub="clublinks" start="224.357" dur="0.1"> BAIK. BASICALLY OFF TO </text>
<text sub="clublinks" start="224.457" dur="0.1"> BAIK. BASICALLY OFF TO THE </text>
<text sub="clublinks" start="224.557" dur="0.067"> BAIK. BASICALLY OFF TO TIMUR </text>
<text sub="clublinks" start="224.624" dur="0.067"> BAIK. BASICALLY OFF TO TIMUR OF </text>
<text sub="clublinks" start="224.691" dur="0.2"> BASICALLY OFF TO TIMUR OF </text>
<text sub="clublinks" start="224.891" dur="0.2"> BASICALLY OFF TO TIMUR THE </text>
<text sub="clublinks" start="225.091" dur="0.1"> BASICALLY OFF TO TIMUR MISSISPPI </text>
<text sub="clublinks" start="225.191" dur="0.1"> BASICALLY OFF TO TIMUR KANG MISSISSIPPI </text>
<text sub="clublinks" start="225.291" dur="0.067"> BASICALLY OFF TO TIMUR KANG MISSISPIPI MASIH </text>
<text sub="clublinks" start="225.358" dur="0.267"> SUNGI MISSISSIPPI MASIH </text>
<text sub="clublinks" start="225.625" dur="0.067"> SUNGU MISSISSIPPI MASIH Katon </text>
<text sub="clublinks" start="225.692" dur="1.635"> SUNGU MISSISSIPPI MASIH Katon </text>
<text sub="clublinks" start="227.327" dur="0.233"> SUNGU MISSISSIPPI MASIH KANGGO MILIK </text>
<text sub="clublinks" start="227.56" dur="0.034"> SUNGU MISSISSIPPI MASIH NINGGAL KANGGO TIGA </text>
<text sub="clublinks" start="227.594" dur="0.1"> SUNGU MISSISSIPPI MASIH NINGGAL KANGGO TIGA TO </text>
<text sub="clublinks" start="227.694" dur="0.066"> SUNGU MISSISSIPPI MASIH NINGGAL KANGGO TIGA TO LIMA </text>
<text sub="clublinks" start="227.76" dur="0.201"> Katon babagan telung wong limang </text>
<text sub="clublinks" start="227.961" dur="0.1"> Katon babagan telung wong nganti limang driji </text>
<text sub="clublinks" start="228.061" dur="0.133"> Katon babagan telung wong limang sikil ing kene </text>
<text sub="clublinks" start="228.194" dur="0.1"> Katon babagan telung wong kanggo limang sikil ing kene </text>
<text sub="clublinks" start="228.294" dur="0.067"> Katon babagan telung wong limang sikil ing kene kasedhiya ing Lake </text>
<text sub="clublinks" start="228.361" dur="0.334"> KAKI ING KENE SAKA LAKE </text>
<text sub="clublinks" start="228.695" dur="0.1"> KAKI ING KENE NGLANGKAKE LAKE PONTCHARTRAIN </text>
<text sub="clublinks" start="228.795" dur="0.1"> KAKI ING KENE NGANGGUNG LAKE PONTCHARTRAIN LAN </text>
<text sub="clublinks" start="228.895" dur="0.167"> KAKI ING KENE NGLANGKON LAKE PONTCHARTRAIN LAN Luwih-luwih </text>
<text sub="clublinks" start="229.062" dur="0.066"> KAKI ING KENE NGANGGUNG LAKE PONTCHARTRAIN LAN LAMPIRAN LAIN </text>
<text sub="clublinks" start="229.128" dur="0.201"> PONTCHARTRAIN LAN LAMPIRAN LAIN </text>
<text sub="clublinks" start="229.329" dur="0.1"> PONTCHARTRAIN LAN LAMPIRAN APA </text>
<text sub="clublinks" start="229.429" dur="0.167"> PONTCHARTRAIN LAN LAMPIRAN LAIN AIR </text>
<text sub="clublinks" start="229.596" dur="0.033"> PONTCHARTRAIN LAN LAMPIRAN LAIN KANG AIR TERUS </text>
<text sub="clublinks" start="229.629" dur="0.067"> PONTCHARTRAIN LAN LAMPIRAN LAIN KANG AIR TERUS </text>
<text sub="clublinks" start="229.696" dur="0.066"> PONTCHARTRAIN LAN LAMPIRAN LAIN KANG BANYU AYA </text>
<text sub="clublinks" start="229.762" dur="2.636"> AIR IKU TERUS </text>
<text sub="clublinks" start="232.398" dur="0.067"> AIR Kuwi Terus DITULANG </text>
<text sub="clublinks" start="232.465" dur="0.167"> AIR Kuwi Terus DITULANG. </text>
<text sub="clublinks" start="232.632" dur="0.2"> DITUTUP IN. </text>
<text sub="clublinks" start="232.832" dur="0.2"> DITUTUP IN. IKU </text>
<text sub="clublinks" start="233.032" dur="0.034"> DITUTUP IN. KANGGO MUNG GOLEK </text>
<text sub="clublinks" start="233.066" dur="0.133"> DITUTUP IN. KANGGO TO </text>
<text sub="clublinks" start="233.199" dur="0.1"> DITUTUP IN. KANGGO NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="233.299" dur="0.134"> DITUTUP IN. KANGGO NANGKULAKE SEBENAR </text>
<text sub="clublinks" start="233.433" dur="0.066"> DITUTUP IN. KANGGO NANGKE NANGSANG MASALAH </text>
<text sub="clublinks" start="233.499" dur="0.167"> KANGGO NANGKE NANGSANG MASALAH </text>
<text sub="clublinks" start="233.666" dur="0.067"> KANGGO NANGGALAKE MASALAH </text>
<text sub="clublinks" start="233.733" dur="0.133"> KANGGO NANGGALAKE MASALAH ING </text>
<text sub="clublinks" start="233.866" dur="0.101"> KANGGO NANGGALAKE MASALAH ING WETAN </text>
<text sub="clublinks" start="233.967" dur="0.066"> KANGGO NANGGALAKE MASALAH ING WILAYU BARAT </text>
<text sub="clublinks" start="234.033" dur="0.067"> KANGGO NANGGALAKE MASALAH ING WETANING WETAN </text>
<text sub="clublinks" start="234.1" dur="0.1"> KANGGO NANGKULAKE SEBENAR MASALAH ING WILAYAH BARAT saka </text>
<text sub="clublinks" start="234.2" dur="0.067"> KANGGO NANGGALAKEN MASYARAKAT ING WETAN WISSA </text>
<text sub="clublinks" start="234.267" dur="0.233"> ING EDISING BARU LAKE </text>
<text sub="clublinks" start="234.5" dur="0.101"> ING EDISING BARU LAKE ING KENE </text>
<text sub="clublinks" start="234.601" dur="0.1"> ING EDISING BARU LAKE IKU </text>
<text sub="clublinks" start="234.701" dur="0.066"> ING WILAYAH BARAT LAKE ING KANG WIS </text>
<text sub="clublinks" start="234.767" dur="0.1"> ING EDISING BARU LAKE ING KANG KITA KITA </text>
<text sub="clublinks" start="234.867" dur="0.101"> ING EDISING BARU LAKE ING KANG WIS </text>
<text sub="clublinks" start="234.968" dur="0.066"> ING WILAYAH BARU LAKE ING KANG WIS KITA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="235.034" dur="0.234"> INGKANG APA KITA Duwe </text>
<text sub="clublinks" start="235.268" dur="1.134"> ING KANG WIS WIWEN UTARA </text>
<text sub="clublinks" start="236.402" dur="0.134"> ING KANG KITA WIS WONG WONG WENI KANG WARNA </text>
<text sub="clublinks" start="236.536" dur="0.167"> INGKANG APA KITA NGANGGO WONG WONG WENI LANGSUNG. </text>
<text sub="clublinks" start="236.703" dur="0.2"> PEMENANG WESTERLY UTARA. </text>
<text sub="clublinks" start="236.903" dur="0.067"> PEMENANG WESTERLY UTARA. SEKALI </text>
<text sub="clublinks" start="236.97" dur="0.1"> PEMENANG WESTERLY UTARA. SEKARANG </text>
<text sub="clublinks" start="237.07" dur="0.1"> PEMENANG WESTERLY UTARA. SEKALI GOLEK </text>
<text sub="clublinks" start="237.17" dur="0.167"> PEMENANG WESTERLY UTARA. SEKARANG GOLEK STORM </text>
<text sub="clublinks" start="237.337" dur="0.133"> PEMENANG WESTERLY UTARA. SEKARANG PINDAH PINDAH PINDAH, </text>
<text sub="clublinks" start="237.47" dur="0.234"> SEKARANG PINDAH PINDAH PINDAH, </text>
<text sub="clublinks" start="237.704" dur="0.066"> MUNG GOLEK ING GOLEK ING PULAU, KITA </text>
<text sub="clublinks" start="237.77" dur="0.1"> Sawise gerakane gerakan ing Pulo, kita bakal ndeleng </text>
<text sub="clublinks" start="237.87" dur="0.101"> Sawise gerakane gerakan ing Pulo, kita bakal ndeleng sing </text>
<text sub="clublinks" start="237.971" dur="0.066"> MUNG GOLEK ING GOLEK ING PULU, KITA Katon KANGGO BENER </text>
<text sub="clublinks" start="238.037" dur="0.1"> Sawise gerakane gerakan ing Pulo, kita bakal ndeleng sing jinis </text>
<text sub="clublinks" start="238.137" dur="0.067"> MUNG GOLEK ING GOLEK ING PULU, KITA Katon KANGGO MUNGKIN </text>
<text sub="clublinks" start="238.204" dur="0.234"> KITA KITON KANGGO MUNGKIN </text>
<text sub="clublinks" start="238.438" dur="0.1"> KITA KITEMPO KANGGO MOBIL </text>
<text sub="clublinks" start="238.538" dur="0.133"> KITA KITEMPO KANGGO MUNGGIN MUNG PALING </text>
<text sub="clublinks" start="238.671" dur="1.936"> KITA KITEMEN KANGGO MUNGGIN MUNGGU MENANG </text>
<text sub="clublinks" start="240.607" dur="0.133"> KITA KANGGO IKI KANGGO MUNGGIN MENGGEREK MUNGGUNG KANGGO SLIDELL, </text>
<text sub="clublinks" start="240.74" dur="0.167"> Pindhah bali menyang SLIDELL, </text>
<text sub="clublinks" start="240.907" dur="0.067"> Pindhah bali menyang SLIDELL, MANGAN </text>
<text sub="clublinks" start="240.974" dur="0.1"> Pindhah bali menyang SLIDELL, MANGAN AN </text>
<text sub="clublinks" start="241.074" dur="0.133"> Pindhah Bali menyang SLIDELL, Mangan Area, </text>
<text sub="clublinks" start="241.207" dur="0.134"> Pindhah bali menyang SLIDELL, Mangan Area, BE </text>
<text sub="clublinks" start="241.341" dur="0.133"> Pindhah bali menyang SLIDELL, Mangan Area, Ati-ati </text>
<text sub="clublinks" start="241.474" dur="0.067"> Pindhah bali menyang SLIDELL, Mangan Area, Ati-ati STORM </text>
<text sub="clublinks" start="241.541" dur="0.233"> Mangan Area, Ati-ati STORM </text>
<text sub="clublinks" start="241.774" dur="0.167"> Mangan Area, Ati-ati Surge Storm </text>
<text sub="clublinks" start="241.941" dur="0.067"> Mangan Area, Ati-ati BANJIRAN LANGSUNG STORM </text>
<text sub="clublinks" start="242.008" dur="0.067"> Mangan Area, Ati-ati BANJUR LANGSUNG STORM </text>
<text sub="clublinks" start="242.075" dur="0.133"> Mangan Area, Ati-ati MUNGKU BUNGA BUNGA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="242.208" dur="0.067"> Mangan Area, Ati-ati MUNGKU BUNGA BUNGA KANGGO MAJU </text>
<text sub="clublinks" start="242.275" dur="0.167"> BUNGA KAMPUNG KANGGO MUNG KAMU sadurunge </text>
<text sub="clublinks" start="242.442" dur="0.066"> BUNGA KAMPUNG KANGGO MUNG KAMU Sakdurunge </text>
<text sub="clublinks" start="242.508" dur="0.101"> BUNGA KAMPUNG KANGGO MUNG KAMU Sadurunge </text>
<text sub="clublinks" start="242.609" dur="0.066"> BUNGA KAMPUNG KANGGO MAJU MUNG KALIMA KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="242.675" dur="0.134"> BUNGA KAMPUNG KANGGO MUNG KAYU Sak durunge kabeh </text>
<text sub="clublinks" start="242.809" dur="0.1"> BUNGA KAMPUNG KANGGO MUNG KAYU Sadurunge Kabeh Jinis Lilin </text>
<text sub="clublinks" start="242.909" dur="1.601"> BUNGA KAMPUNG KANGGO Kowe Sakdurunge Kabeh Jinis Bathi Bali </text>
<text sub="clublinks" start="244.51" dur="0.067"> BUNGA KAMPUNG KANGGO Kowe Sadurunge Kabeh Jinis Bathi Bali </text>
<text sub="clublinks" start="244.577" dur="0.3"> KABEH JENIS KOTOR BALIK </text>
<text sub="clublinks" start="244.877" dur="0.101"> KABEH JENIS KOTOR BALIK KANG EVENTUALLY </text>
<text sub="clublinks" start="244.978" dur="0.066"> KABEH JENIS KOTOR BALIK KANGGO KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="245.044" dur="0.1"> KABEH JENIS KOTOR BALIK KANGGO KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="245.144" dur="0.067"> KABEH JENIS KOTOR BALIK KANGGO GOLEK </text>
<text sub="clublinks" start="245.211" dur="0.067"> KABEH JENIS KOTOR BALIK KANGGO KANGGO GULF </text>
<text sub="clublinks" start="245.278" dur="0.233"> EVENTUALLI ING GULF </text>
<text sub="clublinks" start="245.511" dur="0.101"> EVENTUALLI ING GULF MEXICO. </text>
<text sub="clublinks" start="245.612" dur="0.2"> MEXICO. </text>
<text sub="clublinks" start="245.812" dur="0.133"> MEXICO. Udan </text>
<text sub="clublinks" start="245.945" dur="0.134"> MEXICO. JUMLAH HUJAN </text>
<text sub="clublinks" start="246.079" dur="0.1"> MEXICO. TOTAL HUJAN MASIH. </text>
<text sub="clublinks" start="246.179" dur="0.233"> TOTAL HUJAN MASIH. </text>
<text sub="clublinks" start="246.412" dur="0.067"> TOTAL HUJAN MASIH. KITA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="246.479" dur="0.067"> TOTAL HUJAN MASIH. KITA GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="246.546" dur="2.102"> TOTAL HUJAN MASIH. KITA GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="248.648" dur="0.167"> TOTAL HUJAN MASIH. KITA KANGGO UPDATE </text>
<text sub="clublinks" start="248.815" dur="0.066"> TOTAL HUJAN MASIH. KITA KANGGO UPDATE INI </text>
<text sub="clublinks" start="248.881" dur="0.067"> TOTAL HUJAN MASIH. KITA KANGGO UPDATE ING INI </text>
<text sub="clublinks" start="248.948" dur="0.2"> KITA KANGGO UPDATE ING INI </text>
<text sub="clublinks" start="249.148" dur="0.034"> KITA KANGGO UPDATE ING KENE </text>
<text sub="clublinks" start="249.182" dur="0.133"> KITA KENE NGANGGO UPDATE ING KENE A </text>
<text sub="clublinks" start="249.315" dur="0.1"> KITA KENE NGANGGO UPDATE ING KENE KANG SIKIT </text>
<text sub="clublinks" start="249.415" dur="0.067"> KITA KENE NGANGGO UPDATE ING KENE ING KANG SIKIT </text>
<text sub="clublinks" start="249.482" dur="0.1"> KITA KENE NGANGGO UPDATE ING KENE ING KANGGO KECIL APIK </text>
<text sub="clublinks" start="249.582" dur="0.067"> KITA KENE NGANGGO UPDATE ING KENE ING KANGGO KECIL APIK APIK </text>
<text sub="clublinks" start="249.649" dur="0.267"> HANI KECIL SEDAYU WIS MASIH </text>
<text sub="clublinks" start="249.916" dur="0.067"> HANYA SIKIT KEDUKE API MASIH Katon </text>
<text sub="clublinks" start="249.983" dur="0.033"> HANYA SIKIT KEDUKE APANE MASIH Katon </text>
<text sub="clublinks" start="250.016" dur="0.133"> HANYA SIKIT KEDUKE API MASIH Katon Katon A </text>
<text sub="clublinks" start="250.149" dur="0.067"> Mung KECIL KANTHI TETAPI MASIH Katon KAYU </text>
<text sub="clublinks" start="250.216" dur="0.067"> Mung KECIL KANE Nanging MASIH Katon Katon Mripate Bulu </text>
<text sub="clublinks" start="250.283" dur="0.067"> HANYA SIKIT KECIL APANE MASIH Katon Katon Mripate Bull 15 </text>
<text sub="clublinks" start="250.35" dur="0.166"> Katon ing Mripat Bull 15 </text>
<text sub="clublinks" start="250.516" dur="0.067"> Katon ing mata Bull 15 TO </text>
<text sub="clublinks" start="250.583" dur="0.1"> Katon ing Mripat Bull 15 Nganti 20 </text>
<text sub="clublinks" start="250.683" dur="0.1"> Katon Katon Bulu 15 Nganti 20 Ing kene </text>
<text sub="clublinks" start="250.783" dur="0.1"> Katon Katon Bulu 15 Nganti 20 Saka Iki </text>
<text sub="clublinks" start="250.883" dur="1.836"> Katon Katon Mata Bulu 15 Nganti 20 Ing kene Akeh </text>
<text sub="clublinks" start="252.719" dur="0.133"> Katon ing Mripat Bull 15 Nganti 20 ing kene Saking Akeh </text>
<text sub="clublinks" start="252.852" dur="0.067"> Katon Mripate Bull 15 Nganti 20 ing kene Saking Akeh MOBILE </text>
<text sub="clublinks" start="252.919" dur="0.2"> Nganti 20 ING SENE MOBILE </text>
<text sub="clublinks" start="253.119" dur="0.1"> HINGGA 20 ING KENE Saking Akeh Wewengkon MOBILE </text>
<text sub="clublinks" start="253.219" dur="0.034"> HINGGA 20 ING KENE Saking BANYAK MOBILE Mung </text>
<text sub="clublinks" start="253.253" dur="0.1"> HINGGA 20 INI Saking PALING WILAYAH MOBILE Mung </text>
<text sub="clublinks" start="253.353" dur="0.1"> Nganti 20 ing kene wiwit akeh wilayah mung kanggo </text>
<text sub="clublinks" start="253.453" dur="0.1"> HINGGA 20 ING INI SAKING KABEH WILAYAH MOBILE IKU TENGGARA SELATAN </text>
<text sub="clublinks" start="253.553" dur="0.067"> HINGGA 20 ING KENE SAKING WILAYAH MOBILE IKU WETANG SELATAN </text>
<text sub="clublinks" start="253.62" dur="0.2"> WILAYAH NGGATENG SELATAN ANA </text>
<text sub="clublinks" start="253.82" dur="0.1"> Area mung kanggo kidul kidul lan </text>
<text sub="clublinks" start="253.92" dur="0.067"> Area mung ing sisih kidul lan paling </text>
<text sub="clublinks" start="253.987" dur="0.066"> Area mung ing sisih kidul lan paling </text>
<text sub="clublinks" start="254.053" dur="0.1"> Area mung kanggo kidul kidul lan paling akeh </text>
<text sub="clublinks" start="254.153" dur="0.067"> Area mung ing sisih kidul lan sing paling akeh </text>
<text sub="clublinks" start="254.22" dur="0.1"> Area mung ing sisih kidul lan paling ing AS </text>
<text sub="clublinks" start="254.32" dur="0.067"> Area mung ing sisih kidul lan paling akeh ing lebu </text>
<text sub="clublinks" start="254.387" dur="0.067"> Area mung ing sisih kidul lan paling akeh ing tlaga </text>
<text sub="clublinks" start="254.454" dur="0.233"> LAN PALING KANGGO ING GULF </text>
<text sub="clublinks" start="254.687" dur="0.1"> LAN PALING APIK ING GAMPANG MEXICO. </text>
<text sub="clublinks" start="254.787" dur="0.201"> MEXICO. </text>
<text sub="clublinks" start="254.988" dur="1.801"> MEXICO. Nanging </text>
<text sub="clublinks" start="256.789" dur="0.134"> MEXICO. TAPI Banjur </text>
<text sub="clublinks" start="256.923" dur="0.1"> MEXICO. TAPI IKU CEPAT </text>
<text sub="clublinks" start="257.023" dur="0.167"> MEXICO. TAPI IKU CEPAT THE </text>
<text sub="clublinks" start="257.19" dur="0.067"> MEXICO. TAPI IKU CEPAT GRADIEN </text>
<text sub="clublinks" start="257.257" dur="0.233"> TAPI IKU CEPAT GRADIEN </text>
<text sub="clublinks" start="257.49" dur="0.1"> TAPI IKU CEPAT DRAMA GRADIEN </text>
<text sub="clublinks" start="257.59" dur="0.134"> NAMUN IKU CEPAT GRADIENT MENDOT </text>
<text sub="clublinks" start="257.724" dur="0.133"> TAPI IKU CEPAT LANGKAH GRADIENT MENDOT KECIL </text>
<text sub="clublinks" start="257.857" dur="0.1"> TAPI IKU CEPAT GRADIEN MENDOT MUNG KECIL </text>
<text sub="clublinks" start="257.957" dur="0.067"> TAPI IKU CEPAT LANGKAH GRADIENT MURAH MUNG GAMPANG ORA SIJI </text>
<text sub="clublinks" start="258.024" dur="0.2"> Gulung mudhun meh ora ana </text>
<text sub="clublinks" start="258.224" dur="0.067"> GUGUR SING PALING NGANGGO ORA WIS </text>
<text sub="clublinks" start="258.291" dur="0.1"> Gulung mudhun meh ora ana sing entuk </text>
<text sub="clublinks" start="258.391" dur="0.2"> GUGUR MUNG KECIL APA ORA KAPAL </text>
<text sub="clublinks" start="258.591" dur="2.403"> GUGUR MUNG KECIL APA ORA KANGGO LALI INTERSTATE </text>
<text sub="clublinks" start="260.994" dur="0.233"> Gulung mudhun meh ora ana sing kliwat INTERSTATE 55. </text>
<text sub="clublinks" start="261.227" dur="0.2"> KANGGO NGANGGO INTERSTATE 55. </text>
<text sub="clublinks" start="261.427" dur="0.1"> KANGGO NGANGGO INTERSTATE 55. CARANE </text>
<text sub="clublinks" start="261.527" dur="0.101"> KANGGO NGANGGO INTERSTATE 55. Kepiye </text>
<text sub="clublinks" start="261.628" dur="0.133"> KANGGO NGANGGO INTERSTATE 55. Kepiye KANGGO? </text>
<text sub="clublinks" start="261.761" dur="0.2"> Kepiye KANGGO? </text>
<text sub="clublinks" start="261.961" dur="0.134"> Kepiye KANGGO? YES </text>
<text sub="clublinks" start="262.095" dur="0.167"> YES </text>
<text sub="clublinks" start="262.262" dur="0.066"> YES Dadi </text>
<text sub="clublinks" start="262.328" dur="0.134"> YES MUNG KAMU </text>
<text sub="clublinks" start="262.462" dur="0.133"> YES Udan UGA KITA </text>
<text sub="clublinks" start="262.595" dur="0.134"> YES Dadi Jebule Udan KITA </text>
<text sub="clublinks" start="262.729" dur="0.066"> YES Dadi Jebule Udan KITA SANG BENAR </text>
<text sub="clublinks" start="262.795" dur="0.067"> YES Dadi Jebule Udan KITA Bener Ora </text>
<text sub="clublinks" start="262.862" dur="0.2"> Dadi Jebule Udan KITA Bener Ora </text>
<text sub="clublinks" start="263.062" dur="0.067"> Dadi Jebule Udan KITA BENAR-BENAR </text>
<text sub="clublinks" start="263.129" dur="0.067"> Dadi Jebule Udan KAMI BENAR-BENAR BISA </text>
<text sub="clublinks" start="263.196" dur="0.1"> Dadi JUMLAH LANGKAH KITA SAKTI BANYU-BENAR. </text>
<text sub="clublinks" start="263.296" dur="0.167"> Luwih-luwih. </text>
<text sub="clublinks" start="263.463" dur="0.1"> Luwih-luwih. Yen </text>
<text sub="clublinks" start="263.563" dur="0.1"> Luwih-luwih. Yen sampeyan </text>
<text sub="clublinks" start="263.663" dur="1.401"> Luwih-luwih. Yen sampeyan lunga </text>
<text sub="clublinks" start="265.064" dur="0.201"> Luwih-luwih. Nek KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="265.265" dur="0.066"> Luwih-luwih. Yen KANGGO KAGIATAN </text>
<text sub="clublinks" start="265.331" dur="0.234"> Yen KANGGO KAGIATAN </text>
<text sub="clublinks" start="265.565" dur="0.133"> Yen sampeyan melu kegiatan ing dina iki, </text>
<text sub="clublinks" start="265.698" dur="0.067"> Yen sampeyan melu kegiatan ing dina iki, sampeyan wis </text>
<text sub="clublinks" start="265.765" dur="0.1"> Yen sampeyan melu kegiatan ing dina iki, sampeyan ora bakal </text>
<text sub="clublinks" start="265.865" dur="0.033"> Yen sampeyan nindakake kegiatan ing dina iki, sampeyan ora bakal lunga </text>
<text sub="clublinks" start="265.898" dur="0.067"> Yen sampeyan nindakake kegiatan ing dina iki, sampeyan ora bakal mbukak </text>
<text sub="clublinks" start="265.965" dur="0.067"> Yen sampeyan nindakake kegiatan ing dina iki, sampeyan ora bakal dadi </text>
<text sub="clublinks" start="266.032" dur="0.267"> Dinten iki, sampeyan ora bakal </text>
<text sub="clublinks" start="266.299" dur="0.067"> Dino iki, ORA KANGGO NGARANG </text>
<text sub="clublinks" start="266.366" dur="0.1"> Dinten iki, sampeyan ora bakal kena pengaruh </text>
<text sub="clublinks" start="266.466" dur="0.167"> Dinten iki, sampeyan ora bakal ditrapake dening surge </text>
<text sub="clublinks" start="266.633" dur="0.066"> Dino iki, ORA GAMPANG KANGGO BUNGA SURGA </text>
<text sub="clublinks" start="266.699" dur="2.436"> DIPengaruhi dening Banjir banjir </text>
<text sub="clublinks" start="269.135" dur="0.1"> DIPERANGKA OLEH SAKA BUNGA SURGA </text>
<text sub="clublinks" start="269.235" dur="0.1"> DIPERANGKA ORA KALORAN BANJIR LANGSUNG </text>
<text sub="clublinks" start="269.335" dur="0.1"> DIPERANGKA OLEH SIRI BANJIRAN LANGSUNG SING BENER </text>
<text sub="clublinks" start="269.435" dur="0.134"> DIPERANGKA OLEH SIRI BUNGA SURGA KANG ANJAM LANGSUNG </text>
<text sub="clublinks" start="269.569" dur="0.1"> KANGGO DIRIWENAKE BANJIRAN LANGKAH KANGGO JENIS LANGSUNG </text>
<text sub="clublinks" start="269.669" dur="0.067"> DIPERANGKA OLEH SIRI BUNGA LANGSUNG SING PALING Jinis </text>
<text sub="clublinks" start="269.736" dur="0.233"> SING PALING JENIS LANGSUNG </text>
<text sub="clublinks" start="269.969" dur="0.1"> SING JENENG-JENENG LANGSUNG DOLAN. </text>
<text sub="clublinks" start="270.069" dur="0.201"> INGKANG. </text>
<text sub="clublinks" start="270.27" dur="0.066"> INGKANG. JENENG </text>
<text sub="clublinks" start="270.336" dur="0.034"> INGKANG. Jinis OF </text>
<text sub="clublinks" start="270.37" dur="0.133"> INGKANG. Jinis A </text>
<text sub="clublinks" start="270.503" dur="0.167"> INGKANG. Jinis TIPIK </text>
<text sub="clublinks" start="270.67" dur="0.067"> INGKANG. Jinis SEPTEMBER TIPIK </text>
<text sub="clublinks" start="270.737" dur="0.2"> Jinis SEPTEMBER TIPIK </text>
<text sub="clublinks" start="270.937" dur="0.067"> Jinis Dinten SEPTEMBER TIPIK </text>
<text sub="clublinks" start="271.004" dur="0.066"> Jinis SEPTEMBER DIKETIK MAY </text>
<text sub="clublinks" start="271.07" dur="0.134"> Jinis SEPTEMBER DIKETIK MUNGKIN </text>
<text sub="clublinks" start="271.204" dur="0.067"> Jinis Dinten SEPTEMBER TIPIK MUNGKIN BUDI </text>
<text sub="clublinks" start="271.271" dur="1.901"> JENIS SEPTEMBER TIPIK MUNGKIN KANGGO BUDI </text>
<text sub="clublinks" start="273.172" dur="0.134"> Jinis SEPTEMBER TIPIK MUNGKIN KANGGO BUDI INI. </text>
<text sub="clublinks" start="273.306" dur="0.2"> HARI Muga-muga Breezy metu ing kana. </text>
<text sub="clublinks" start="273.506" dur="0.1"> HARI Muga-muga Breezy metu ing kana. Deleng </text>
<text sub="clublinks" start="273.606" dur="0.167"> HARI Muga-muga Breezy metu ing kana. NDELENG Sawetara </text>
<text sub="clublinks" start="273.773" dur="0.133"> HARI Muga-muga Breezy metu ing kana. KANGGO SATU BANYAK </text>
<text sub="clublinks" start="273.906" dur="0.067"> HARI Muga-muga Breezy metu ing kana. Katon Sawetara Pamrentah sing Nyebar </text>
<text sub="clublinks" start="273.973" dur="0.234"> Katon Sawetara Pamrentah sing Nyebar </text>
<text sub="clublinks" start="274.207" dur="0.067"> Delengen Sawetara Pamrentah sing Nyebar teka </text>
<text sub="clublinks" start="274.274" dur="0.066"> Delengen Sawetara Pamudha sing Kasebar Mlebu </text>
<text sub="clublinks" start="274.34" dur="0.134"> Delengen Sawetara Pamrentah sing Nyebar mlebu Nanging </text>
<text sub="clublinks" start="274.474" dur="0.066"> Delengen Sawetara Pameran sing Kasebar Muncul Nanging Ora Ana Apa-apa </text>
<text sub="clublinks" start="274.54" dur="0.067"> Delengen Sawetara Pameran sing Kasebar Muncul Nanging Ora Apa-apa </text>
<text sub="clublinks" start="274.607" dur="0.334"> MUNG NYAWANG ORA BISA </text>
<text sub="clublinks" start="274.941" dur="0.1"> MUNG NYAWANG APA ORA KANGGO PENTING </text>
<text sub="clublinks" start="275.041" dur="0.067"> MUNG NYAWANG APA ORA KANGGO PENTING </text>
<text sub="clublinks" start="275.108" dur="0.1"> MUNG NYAWANG APIK APIK APIK APIK APIK </text>
<text sub="clublinks" start="275.208" dur="0.067"> MUNG NYAWANG APA ORA KAYU KANGGO NGANGGO Udan </text>
<text sub="clublinks" start="275.275" dur="0.233"> PENTING KANGGO Udan </text>
<text sub="clublinks" start="275.508" dur="1.835"> NGARAMI DENGAN JUMLAH HUJAN </text>
<text sub="clublinks" start="277.343" dur="0.067"> NGARAMI KANGGO JUMLAH HUJAN sing </text>
<text sub="clublinks" start="277.41" dur="0.133"> NGARAMI DENGAN JUMLAH HUJAN IKU </text>
<text sub="clublinks" start="277.543" dur="0.101"> NGARAMI DENGAN JUMLAH HUJAN sing KANGGO KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="277.644" dur="0.166"> NGARAMI DENGAN JUMLAH HUJAN KANGGO SEJENENG </text>
<text sub="clublinks" start="277.81" dur="0.067"> PENTING KANGGO JUMLAH HUJAN KANGGO WARTA PILIK </text>
<text sub="clublinks" start="277.877" dur="0.167"> JUMLAH KANGGO WARTA POKOK </text>
<text sub="clublinks" start="278.044" dur="0.067"> JUMLAH KANGGO WARTA POKOK. </text>
<text sub="clublinks" start="278.111" dur="0.233"> . </text>
<text sub="clublinks" start="278.344" dur="0.067"> . INGKANG </text>
<text sub="clublinks" start="278.411" dur="0.067"> . ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="278.478" dur="0.1"> . ING KANGGO Katon </text>
<text sub="clublinks" start="278.578" dur="0.167"> . ING KANGGO KANGGO IKI </text>
<text sub="clublinks" start="278.745" dur="0.066"> . ING KANGGO KANGGO TROPISIK IKI </text>
<text sub="clublinks" start="278.811" dur="0.234"> ING KANGGO KANGGO TROPISIK IKI </text>
<text sub="clublinks" start="279.045" dur="0.1"> ING KANGGO Katon STORM TROPIS </text>
<text sub="clublinks" start="279.145" dur="0.1"> ING KANGGO KANGGO PILIHAN STORM TROPIS </text>
<text sub="clublinks" start="279.245" dur="0.167"> ING KANGGO KANGGO PEMENANG KEUNTUNGAN STORM TROPIS </text>
<text sub="clublinks" start="279.412" dur="0.067"> ING KANGGO KANGGO WAYANG-WAYANG TRADIK TRESIK ING NGADHIR </text>
<text sub="clublinks" start="279.479" dur="0.167"> KEPUTUSAN STORME NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="279.646" dur="0.066"> KEPUTUSAN STORME NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="279.712" dur="0.1"> KEPUTUSAN STORME NGANGGO GOLEK </text>
<text sub="clublinks" start="279.812" dur="0.1"> KEPUTUSAN STORME NGANGGO INGGRIS </text>
<text sub="clublinks" start="279.912" dur="1.469"> KEPUTUSAN STORME NGANGGO INGKANG GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="281.381" dur="0.066"> KEPUTUSAN STORME NGANGGO INGGRIS </text>
<text sub="clublinks" start="281.447" dur="0.067"> KEPUTUSAN STORME NGANGGO INGKANG NGANGGO BAGIAN ST. </text>
<text sub="clublinks" start="281.514" dur="0.267"> KANGGO ING Bagean ST. </text>
<text sub="clublinks" start="281.781" dur="0.067"> KANGGO ING Bagean ST. BERNARD </text>
<text sub="clublinks" start="281.848" dur="0.2"> KANGGO ING Bagean ST. BERNARD LAN </text>
<text sub="clublinks" start="282.048" dur="0.133"> KANGGO ING Bagean ST. BERNARD LAN PLAQUEMINES </text>
<text sub="clublinks" start="282.181" dur="0.067"> KANGGO ING Bagean ST. BERNARD LAN PLAQUEMINES PARISH </text>
<text sub="clublinks" start="282.248" dur="0.267"> BERNARD LAN PLAQUEMINES PARISH </text>
<text sub="clublinks" start="282.515" dur="0.067"> BERNARD LAN PLAQUEMINES PARISH </text>
<text sub="clublinks" start="282.582" dur="0.067"> BERNARD LAN PLAQUEMINES PARISH Kasedhiya </text>
<text sub="clublinks" start="282.649" dur="0.1"> BERNARD LAN PLAQUEMINES PARISH SAIKI DI </text>
<text sub="clublinks" start="282.749" dur="0.066"> BERNARD LAN PLAQUEMINES PARISH WIS WIS </text>
<text sub="clublinks" start="282.815" dur="0.067"> BERNARD LAN PLAQUEMINES PARISH Kasedhiya </text>
<text sub="clublinks" start="282.882" dur="0.067"> BERNARD LAN PLAQUEMINES PARISH Kasedhiya ing Tutuk ing </text>
<text sub="clublinks" start="282.949" dur="0.233"> Wis ing tutuk ing </text>
<text sub="clublinks" start="283.182" dur="0.101"> Wis ing tutuk kali </text>
<text sub="clublinks" start="283.283" dur="0.066"> Wis ing tutuk JENIS KUNING </text>
<text sub="clublinks" start="283.349" dur="0.167"> Wis ing tutuk saka KUNING KUNING </text>
<text sub="clublinks" start="283.516" dur="1.935"> Kasedhiya ing lambe JENIS SUNGKU nyebarake </text>
<text sub="clublinks" start="285.451" dur="0.067"> Kasedhiya ing tutuk JENIS KANGGO PANUTUP TUTUP </text>
<text sub="clublinks" start="285.518" dur="0.167"> Jinis KANGGO PANUTUP PANUTUP </text>
<text sub="clublinks" start="285.685" dur="0.133"> KANGGO KANG SUNGGUH PANUTUP </text>
<text sub="clublinks" start="285.818" dur="0.067"> KANGGO KANG SUNGGUHAN PANUTUP KANG ORLEAN </text>
<text sub="clublinks" start="285.885" dur="0.134"> KANGGO KANG SUNGGUH PANUTUP BARU BARU </text>
<text sub="clublinks" start="286.019" dur="0.1"> KANGGO KANG SUNGGUH PANUTUP KANG ORLEAN BARU </text>
<text sub="clublinks" start="286.119" dur="0.066"> KANGGO KANG SUNGGUH PANUTUP TO ORLEANS BARU Wétan </text>
<text sub="clublinks" start="286.185" dur="0.201"> TO ORLEANS ORLEANS BARAT TIMUR </text>
<text sub="clublinks" start="286.386" dur="0.1"> TO ORLEANS WARNA BARAT ORLEANS EAST </text>
<text sub="clublinks" start="286.486" dur="0.1"> KANGGO NGGUNAKAN KAWASAN BARU ORLEANS BARU MUNGKIN </text>
<text sub="clublinks" start="286.586" dur="0.133"> KANGGO ORLEAN BARU ORLEANS BARAT TIMUR MUNGKIN LAMPU </text>
<text sub="clublinks" start="286.719" dur="0.1"> KANGGO ORLEAN BARU ORLEAN BARU TIMUR MUNGKIN ING NGADAM </text>
<text sub="clublinks" start="286.819" dur="0.067"> KANGGO ORLEAN BARU EAST ORLEANS EAST MUNGKIN MUNGKIN MUNGKIN </text>
<text sub="clublinks" start="286.886" dur="0.234"> Area bisa uga TOWARD MAYBE </text>
<text sub="clublinks" start="287.12" dur="0.133"> WILAYAH MUNG NYAWAN MUNGKIN LAMBAT </text>
<text sub="clublinks" start="287.253" dur="0.067"> Area bisa uga TOWARD MAYBE SLIGHT ELLISON </text>
<text sub="clublinks" start="287.32" dur="0.1"> Area bisa uga TOWARD MAYBE SLIGHT ELLISON IN </text>
<text sub="clublinks" start="287.42" dur="0.1"> Area bisa uga TOWARD MUNGKIN ELLISON Luwih ringkes. </text>
<text sub="clublinks" start="287.52" dur="3.17"> ELLISON Sithik ing ringkes. </text>
<text sub="clublinks" start="290.69" dur="0.1"> ELLISON Sithik ing ringkes. DITUNGGUNG </text>
<text sub="clublinks" start="290.79" dur="0.133"> ELLISON Sithik ing ringkes. MENANG DIANGGUNG </text>
<text sub="clublinks" start="290.923" dur="0.134"> ELLISON Sithik ing ringkes. MENANG DIANGGUL SEKITAR </text>
<text sub="clublinks" start="291.057" dur="0.067"> ELLISON Sithik ing ringkes. MENANG DIANGGUL KALAPUTTU PITULU </text>
<text sub="clublinks" start="291.124" dur="0.2"> MENANG DIANGGUL KALAPUTTU PITULU </text>
<text sub="clublinks" start="291.324" dur="0.1"> MENANG DIANGGUL KALAPI NING PITU PILU </text>
<text sub="clublinks" start="291.424" dur="0.067"> MENANG DIANGGUL SEKITAR MILES SALAPI </text>
<text sub="clublinks" start="291.491" dur="0.1"> MENANG DIANGGUL SEKITAR MILES SILU PIL PER </text>
<text sub="clublinks" start="291.591" dur="0.1"> MENANG DIANGGUL SEKITAR MILES SILU JAM. </text>
<text sub="clublinks" start="291.691" dur="0.2"> SIAP MILES Saben JAM. </text>
<text sub="clublinks" start="291.891" dur="0.1"> SIAP MILES Saben JAM. Nanging </text>
<text sub="clublinks" start="291.991" dur="0.067"> SIAP MILES Saben JAM. TAPI Banjur </text>
<text sub="clublinks" start="292.058" dur="0.067"> SIAP MILES Saben JAM. Nanging banjur kaya </text>
<text sub="clublinks" start="292.125" dur="0.1"> SIAP MILES Saben JAM. TAPI IKU KITA </text>
<text sub="clublinks" start="292.225" dur="0.1"> SIAP MILES Saben JAM. NALUN IKI KITA KEPALA </text>
<text sub="clublinks" start="292.325" dur="0.1"> SIAP MILES Saben JAM. TAPI MUNG KITA KANGGO MITU </text>
<text sub="clublinks" start="292.425" dur="0.067"> SIAP MILES Saben JAM. TAPI MUNG KITA KANGGO MUNYA </text>
<text sub="clublinks" start="292.492" dur="0.267"> TAPI MUNG KITA KANGGO MUNYA </text>
<text sub="clublinks" start="292.759" dur="0.066"> NAMUN KAMU KEKI ING WENGI </text>
<text sub="clublinks" start="292.825" dur="1.535"> NANGSA MUNG KITA KEPADA ING WENGI LAN </text>
<text sub="clublinks" start="294.36" dur="0.134"> NAMUN KAMI KANGGO MUNYA ING WENGI WENGI </text>
<text sub="clublinks" start="294.494" dur="0.066"> NAMUN KAMI KANGGO MUKU ING WENGI LAN SUKU SUKSES </text>
<text sub="clublinks" start="294.56" dur="0.201"> Bengi iki lan esuk </text>
<text sub="clublinks" start="294.761" dur="0.133"> Bengi iki lan sesuk esuk iki </text>
<text sub="clublinks" start="294.894" dur="0.1"> Bengi iki lan sesuk esuk nyebar iki </text>
<text sub="clublinks" start="294.994" dur="0.134"> Bengi iki lan sesuk esuk iki nyebar </text>
<text sub="clublinks" start="295.128" dur="0.1"> Bengi iki lan esuk esuk iki nyebar liwat arah </text>
<text sub="clublinks" start="295.228" dur="0.067"> Bengi iki lan esuk esuk iki nyebar liwat ngendi </text>
<text sub="clublinks" start="295.295" dur="0.2"> IKI IKI IKU NGAPAK </text>
<text sub="clublinks" start="295.495" dur="0.167"> IKI IKI IKI IKI APA </text>
<text sub="clublinks" start="295.662" dur="0.066"> IKI IKI IKI IKI APA LANDFALL </text>
<text sub="clublinks" start="295.728" dur="0.1"> IKI IKI IKI IKI APA LANDFALL </text>
<text sub="clublinks" start="295.828" dur="0.034"> IKI IKI IKI IKI APA LANDFALL </text>
<text sub="clublinks" start="295.862" dur="0.066"> IKI IKI IKI IKI APA LANDFALL </text>
<text sub="clublinks" start="295.928" dur="0.067"> IKI IKI IKI IKI APA LANDFALL </text>
<text sub="clublinks" start="295.995" dur="0.234"> LANDFALL KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="296.229" dur="0.1"> LANDFALL KANGGO BENER </text>
<text sub="clublinks" start="296.329" dur="0.1"> LANDFALL KANGGO BENER ANA </text>
<text sub="clublinks" start="296.429" dur="0.1"> LANDFALL KANGGO BENAR ING KENE </text>
<text sub="clublinks" start="296.529" dur="0.067"> LANDFALL KANGGO BENAR ING KENE </text>
<text sub="clublinks" start="296.596" dur="0.067"> LANDFALL KANGGO BENER Ana ing kana </text>
<text sub="clublinks" start="296.663" dur="0.2"> BENAR ING KALANGAN </text>