Вторник 4 часот наутро ажурирање на ураганот Сали: Повеќе не се очекува да биде категорија 2 subtitles

МОLDЕ МОЖЕ ДА БИДЕ МОLDЕ ДА БИДЕ А. Може да биде сериозен Може да биде сериозна состојба Може да биде сериозна состојба на Може да биде сериозна состојба на курсот Може да биде сериозна состојба на курсот со Може да биде сериозна состојба на курсот со Може да биде сериозна состојба на курсот со износот Може да биде сериозна состојба на курсот со износ од Курс со износ од Курс со количина дожд Курс со количина дожд, правото, Курс со количина дожд, право, утроба? ДОINДУВАЕ, ПРАВО, ДЕВО? ДОINДУВАЕ, ПРАВО, ДЕВО? >> ДОINДУВАЕ, ПРАВО, ДЕВО? >> ТОА Е ДОINДУВАЕ, ПРАВО, ДЕВО? >> ТОА Е ПРАВО. >> ТОА Е ПРАВО. >> ТОА Е ПРАВО. ДА ДА ДА РАБОТИ ДА Работите се ДА Работите одат ДА СЕ ОДАТ ДА Работите се случува да бидат ДА Работите ќе одат Работите ќе одат Работите ќе одат во надолна линија НЕШТАТА ОДАТ ДА СЕ ОДАААТ ДЕЛОН ОД НЕШТАТА ОДАТ ДА СЕ СЛЕДАТ ОД МИСИСИСИПИ НЕШТАТА ОДАТ ДА СЕ СЛЕДАТ ОД МИСИСИСИПИ И Спуст од мисисипипи и Спуст од мисисипипи и алабама Спуст од мисисипипи и алабама, но Спуст од мисисипипи и алабама, но не Спуст од мисисипипи и алабама, но не и премногу Спуст од мисисипипи и алабама, но не и лошо Спуст од мисисипипи и алабама, но не и за лошо Спуст од мисисипипи и алабама, но не премногу лошо за нас АЛАБАМА, НО НЕ И ПОЛОШ ЗА НАС АЛАБАМА, НО НЕ СЕГА ЛОШ ЗА НАС АЛАБАМА, НО НЕ СЕГА КОЕ ШТО Е ЛОШО АЛАБАМА, НО НЕ СЕГА КОЕ ШТО Е ЛОШО ЗА НАС АЛАБАМА, НО НЕ СЕГА ПОГОЛЕМО ЗА НАС ШТО Е ВЕЛИКА АЛАБАМА, НО НЕ СЕГА НЕ ЗАДОЛИТЕЛНО ЗА НАС ШТО Е ВЕЛИКА ВЕСТ. СЕГА КОЈА Е ГОЛЕМА ВЕСТ. СЕГА КОЈА Е ГОЛЕМА ВЕСТ. СЕГА СЕГА КОЈА Е ГОЛЕМА ВЕСТ. СЕГА ЕДЕН СЕГА КОЈА Е ГОЛЕМА ВЕСТ. СЕГА ЕДНО СЕГА КОЈА Е ГОЛЕМА ВЕСТ. СЕГА Едно нешто јас СЕГА КОЈА Е ГОЛЕМА ВЕСТ. СЕГА Едно нешто што сум СЕГА КОЈА Е ГОЛЕМА ВЕСТ. СЕГА Едно нешто што го забележувам СЕГА Едно нешто што го забележувам СЕГА Едно нешто што го забележувам овде СЕГА Едно нешто што го забележувам овде големо СЕГА Едно нешто што го забележувам ОВДЕ ГОЛЕМ ОДВЕР СЕГА Едно нешто што го забележувам ОВДЕ ГОЛЕМ ОДВОР СЕГА Едно нешто што го забележувам ОВДЕ ГОЛЕМ ОДВОР ОД ОВДЕ ГОЛЕМИОТ ПОВЕЕ ОД ОВДЕ ГОЛЕМО ОДБОРУВАЕ ОД ГРАДОВИ ОВДЕ ГОЛЕМО ОБЛАГУВАЕ ОД ВИДОТ ГРАДИ ОВДЕ ГОЛЕМО ОБЛАГУВАЕ ОД ГРАДОВЕЕ ВИДОВ ОВДЕ ГОЛЕМО ОБЛАГУВАЕ ГРАДОВИ ВИДО ПРАВО ГРАДОВИ ВИДОВО ПРАВО ГРАДОВИ ВИДОВЕЕ ПРАВО ГРАДОВИ ВИДЕINЕ ПРАВО НА ВРВОТ ГРАДОВАА ВИДО ПРАВО НА ВРВО ОД ГРАДОВИ ВИДЕЕ ПРАВО ОД ВРВОТ НА ГРАДОВИ ВИДЕINЕ ПРАВО НА ВРВО НА ЦЕНТАРОТ ГРАДОВАА ВИДО ПРАВО ОД ВРВОТ НА ЦЕНТАРОТ ОВДЕ ГРАДОВАА ВИДО ПРАВО ОД ВРВОТ НА ЦЕНТАРОТ ОВДЕ ОД ВРВОТ НА ЦЕНТАРОТ ОВДЕ ОД ВРВОТ НА ЦЕНТАРОТ ТУКА ОД МИР ОД ВРВОТ НА ЦЕНТАРОТ ТУКА ОД МАЛИ И ОД ВРВОТ НА ЦЕНТАРОТ ТУКА ОД МАЛКО И ТОА ОД ВРВОТ НА ЦЕНТАРОТ ОВДЕ МО SНО И ТОА Е ОД ВРВОТ НА ЦЕНТАРОТ ТУКА ОД МАЛКО И НЕ Е ОД ВРВОТ НА ЦЕНТАРОТ ТУКА ОД МАЛКО И НЕ Е ВИСТИНА МОALLНО И НЕ Е ВИСТИНА МОALLНО И НЕ ВИСТИНСКО ОДИ МОALLНО И НЕ ВИСТИНСКО ОДИМЕ МОALLНО И НЕ ВИСТИНСКО ОДИМЕ НА ВЛИЈАНИЕ МОALLНО И НЕ ВИСТИНСКО ОДИМЕ ДА ВЛИЈАТЕ И ИСТО МОALLНО И НЕ ВИСТИНСКО ОДИМЕ ДА ВЛИЈАТЕ МНОГУ. ОДИМЕ НА МНОГУ ВЛИЈАНИЕ. ОДИМЕ НА МНОГУ ВЛИЈАНИЕ. Јас ОДИМЕ НА МНОГУ ВЛИЈАНИЕ. ЈАС МИСЛАМ ОДИМЕ НА МНОГУ ВЛИЈАНИЕ. МИСЛАМ ОДИМЕ НА МНОГУ ВЛИЈАНИЕ. МИСЛАМ МОAYЕ ОДИМЕ НА МНОГУ ВЛИЈАНИЕ. Мислам дека може да добијам ОДИМЕ НА МНОГУ ВЛИЈАНИЕ. МИСЛАМ ДА СЕ ПРАВИ ПРАВИЛНО ОДИМЕ НА МНОГУ ВЛИЈАНИЕ. МИСЛАМ ТОА МОЕ ДА СЕ ПРАВИ ПРАВИЛНО А. МИСЛАМ ТОА МОЕ ДА СЕ ПРАВИ ПРАВИЛНО А. МИСЛАМ дека МОAYЕ ДА СЕ ПРАВИ ПРАВО МАЛКУ Мислам дека може да добијам накратко малку бит МИСЛАМ ДЕКА МО BЕ ДА СЕ ПРАВАМ ПРИЈАКО ПОСИЛНО МИСЛАМ ДЕКА ОВДЕ МО GЕ ДА ЗБОРУВАМ ПРАВО МАЛИЦЕ МИСЛАМ ДЕКА ОВДЕ МОAYЕ ДА СЕ ПРАВИМЕ ПАКО МАЛКУ ПОСИЛНО МАЛКУ МНОГУ ПОСИЛНО ОВДЕ АМА МАЛКУ БИТ ПОСИЛНО ТУКА, АЛИ ПРАВИ МАЛКУ МНОГУ ПОСИЛНО ОВДЕ, Ама го прави тоа МАЛКУ МНОГУ ПОСИЛНО ОВДЕ АМА ПРЕТСТАВУВА МАЛКУ МИЛИЦЕ ПОСИЛНИ ОВДЕ, АЛА ПРЕТСТАВУВАЕ ПРОДОЛУВА ПРОДОЛУВА ПРИТИСОТ ПРЕДИЗВОЈОТ ПРОДОЛУВА ПРЕДИЗВОЈОТ ПРОДОЛУВА ДА ПАА ДАЛИ ПРИТИСОТ ПРОДОЛУВА ДА ПА FАТ Внатре ДАЛИ ПРИТИСОКОТ ПРОДОЛУВА ДА ПА WА ВО ВРЕМЕТО УРАГАН ДА ПА FАТ ВО УРАГАН ДА ПА FАТ ВО ВРЕМЕ НА УРАКИНСКИ Ловци ДА ПАALLАТ ВО ВРЕМЕ УРИКАНСКИ Ловци СЕ ДА ПА TOАТ ВО УРИКАНСКИ ЛИВАРИ ЛЕТАТ ДА ПАALLАТ ВО УРИКАНСКИ ловци ВО ЛЕТАТ ДА ПАALLАТ ВО УРИКАНСКИ Ловци ЛЕТААТ ВО ЛАВАРИТЕ ВО ЛЕТАТ ВО ЛАЈЦИТЕ ЛЕТААТ ВО СИСТЕМОТ Ловците летаат во системот тука. СИСТЕМ ОВДЕ. СИСТЕМ ОВДЕ. НО СИСТЕМ ОВДЕ. НО НИЕ СИСТЕМ ОВДЕ. НО СМЕ СИСТЕМ ОВДЕ. НО, БАРАМЕ СИСТЕМ ОВДЕ. НО ГО БАРАМЕ СИСТЕМ ОВДЕ. НО ПОВТОРНО БАРАМЕ СИСТЕМ ОВДЕ. НО ПОВТОРНО БАРАМЕ НО ПОВТОРНО БАРАМЕ НО ПОВТОРНО БАРАМЕ НО ПОВТОРНО БАРАМЕ ПОВЕЕ ДОINД НО ПОВТОРНО БАРАМЕ ПОВЕЕ ДО OFД КАКО НО, ПОВТОРНО ГО ПОГЛЕДУВАМЕ ПОВЕЕ ДОINД ВО УШТЕ НО, ПОВТОРНО ГЛЕДАМЕ ПОВЕЕ ДО RAД ВО СЕУШЕ НО, ПОВТОРНО ГЛЕДАМЕ ПОВЕЕ ДОINД ВО СЕГО И ПОВЕЕ НО, ПОВТОРНО ГО ПОГЛЕДУВАМЕ МНОГУ ВРЕЕ, ДОСЕГА И ПОВЕЕ НА ВРЕINЕТО КАКО УШТЕ ПОВЕЕ НА ВРЕINЕТО ДОСЕГА И НАЈДОЛНО НА ВРЕЕ И ДОСЕГА ПОВЕЕ НА ДО RAДУВАЕ УШТЕ И ПОВЕЕ ВО РЕИ НА ВРЕЕТО УШТЕ И ПОВЕЕ ВО ДЕЛОВИ НА ВРЕЕТО УШТЕ И НАЈДОЛГО ВО ДЕЛОВИ ОД НА ВРЕЕ ВО ДЕЛО И НАЈДОЛГ ОД ДА СЕ ОДАВА ВО ДЕЛОВИ НА АЛАБАМА ДОЈДУВАЕ ВО ДЕЛОВИ НА АЛАБАМА ДОААЕ ВО ДЕЛОВИ НА АЛАБАМА ВО ДОААЕ ВО ДЕЛОВИТЕ НА АЛАБАМА ВО ДОААЕ ВО ДЕЛОВИ НА АЛАБАМА ВО ФЛОРИДАТА ДОЈДУВАЕ ВО ДЕЛОВИТЕ НА АЛАБАМА ВО ФЛОРИДА САМА ДОЈДУВАЕ ВО ДЕЛОВИТЕ НА АЛАБАМА ВО ОБЛИКАТА ФЛОРИДА Дури ВО ФЛОРИДА ЕДИНИЦА Дури и ВО ФЛОРИДА ЕДИНИЦА Дури и се протега ВО ФЛОРИДА ПАНХАНЛЕ Дури и да се истегне таму ВО ФЛОРИДА ПАНХАНЛЕ Дури и да се истегне таму ВО ФЛОРИДА ПАНХАНДА Дури и да се протегаат таму сите ВО ФЛОРИДА ЕДИНИЦА Дури и да се протега таму таму на целиот начин ИСПИТУВАЈТЕ СЕ НА СИТЕ НАЧИН ИСПИТУВАЈТЕ СЕ СИТЕ НАЧИНОТ НИЗ ИСПИТУВАЈЕ СЕ СИТЕ НАЧИНОТ МНОГУ ИСПИТУВАЈТЕ СЕ СИТЕ НАЧИНОТ МНОГУ ИСПИТУВАЈТЕ СЕ СИТЕ НАЧИНОТ ПО МНОГУ ИСПИТУВАЈТЕ СЕ СИТЕ НАЧИНОТ ПОМНОГУ ГОЛЕМИОТ ИСТАНУВАЈТЕ СЕ СИТЕ НАЧИН ПРЕКУ МНОГУ ГОЛЕМИОТ СВИН ИСТАНУВАЈТЕ СЕ СИТЕ НАЧИН ПРЕКУ МНОГУ ГОЛЕМИОТ СВИН ПОМНОГУ ГОЛЕМИОТ СВИН ПОМНОГУ ГОЛЕМИОТ СВИН НА ФЛОРИДА ПОМНОГУ ГОЛЕМИОТ СВИН НА ФЛОРИДА И ПОМНОГУ ГОЛЕМИОТ СВИН НА ФЛОРИДА И НА ПОМНОГУ ГОЛЕМИОТ СВИН НА ФЛОРИДА И ЦЕЛОТО ФЛОРИДА И ЦЕЛОТО ФЛОРИДА И ЦЕЛА ПЕНИНСУЛА ФЛОРИДА И ЦЕЛИОТ ПЕНИНСУЛА ДОБИВАЕ ФЛОРИДА И ЦЕЛИОТ ПЕНИНСУЛА СЕ ДОБИВАТ НЕКОИ ФЛОРИДА И ЦЕЛИОТ ПЕНИНСУЛА ДОБИВААТ НЕКОИ ОД ФЛОРИДА И ЦЕЛИОТ ПЕНИНСУЛА ДОБИВААТ НЕКОИ ОД ПЕНИНСУЛА ДОБИВА НЕКОИ ОД ПЕНИНСУЛА ДОБИВА SЕ НЕКОИ ОД ДО RAДО ПЕНИНСУЛА ДОБИВАЈТЕ НЕКОИ ОД ДО THEДО ОВДЕ ПЕНИНСУЛА ДОБИВА НЕКОИ ОД ДО RAДО ОВДЕ ОД ПЕНИНСУЛА ДОБИВА НЕКОИ ОД ДО RAДО ОВДЕ ОД МАЛКО. Дожд ОВДЕ ОД МИРНО. Дожд ОВДЕ ОД МИРНО. НО Дожд ОВДЕ ОД МИРНО. НО ПОВТОРНО, Дожд ОВДЕ ОД МИРНО. НО ПОВТОРНО, СМЕ Дожд ОВДЕ ОД МИРНО. Но, повторно, ние сме вклучени Дожд ОВДЕ ОД МИРНО. Но, повторно, ние сме на Дожд ОВДЕ ОД МИРНО. НО ПОВТОРНО, СМЕ НА СТЕЧАЧОТ НО ПОВТОРНО, СМЕ НА СТЕЧАЧОТ НО ПОВТОРНО, СМЕ НА СТРАНАТА страна НО ПОВТОРНО, ТАКА СМЕ НА СТРАНАТА страна НО ПОВТОРНО, СЕГА СМЕ НА СТРАНАТА СТРАНА НО ПОВТОРНО, СЕГА СМЕ НА СТРАНАТА СТРАНА А. НО ПОВТОРНО, СМЕ НА СТРАНАТА СО СЕГА ДО AД НО ПОВТОРНО, СМЕ НА СТРАНАТА СО СЕГА ВКУПНО ВРЕМЕ НО ПОВТОРНО, СМЕ НА СТРАНАТА СТРАНА, СЕГА ВРЕМЕ ВКУПНО ВРЕМЕ СТРАНИ, СЕГА ВРЕМЕ ВРСКИ ВКУПНИ СТРАНА ДА СЕГА ВРАА ВКУПНИ ВО ОДАТ СТРАНИ, СЕГА ВРЕМЕ ВКУПНИ ВЕИ СТРАНА, СЕГА, ВКУПНИ ВРА RAА ОДАВАТЕ ДА БИДЕТЕ ЗНАЧИНО СТРАНА, СЕГА ВКУПНИ ВР RAУВАА ОДРУВААТ ДА БИДЕТЕ СИГНО СИЛНО. ДА БИДЕМЕ ЗНАЧИТЕЛНО Пониско. ДА БИДЕМЕ ЗНАЧИТЕЛНО Пониско. НАВИСТИНА ДА БИДЕМЕ ЗНАЧИТЕЛНО Пониско. НАВИСТИНА ТИВКО ДА БИДЕМЕ ЗНАЧИТЕЛНО Пониско. НАВИСТИНА ТИВО ВРЕМЕ ДА БИДЕМЕ ЗНАЧИТЕЛНО Пониско. НАВИСТИНА ТИВО ВРЕМЕ ДА БИДЕМЕ ЗНАЧИТЕЛНО Пониско. НАВИСТИНА ТИВО ВРЕМЕ ВО ТУКА НАВИСТИНА ТИВО ВРЕМЕ ВО ТУКА НАВИСТИНА ТИВО ВРЕМЕ ИСТА ЗА ТЕКВА НАВИСТИНА ТИВО ВРЕМЕТО ЗА ТЕКОВ НАВИСТИНА ТИВО ВРЕМЕ ИСТО ЗА ДЕНОТ НАВИСТИНА ТИВНО ВРЕМЕ ВО ДЕНОТ ДЕНЕС. ЗА ДЕНОТ ДЕНЕС. ЗА ДЕНОТ ДЕНЕС. ПА ЗА ДЕНОТ ДЕНЕС. ПА НИЕ ЗА ДЕНОТ ДЕНЕС. ТАКА ИМАМЕ ЗА ДЕНОТ ДЕНЕС. ПА НИЕ ИМАМЕ ЗА ДЕНОТ ДЕНЕС. Значи, ние имаме каква било продолжува ЗА ДЕНОТ ДЕНЕС. ПА, НИЕ СЕКОЕ ПРОДОЛУВАМЕ ЗА ДЕНОТ ДЕНЕС. Значи, ние имаме какво било продолжување да бидеме Значи, ние имаме какво било продолжување да бидеме Значи, имаме какви било продолжува да биде надвор Значи, имаме какви било продолжува да биде надвор и Значи, имаме какви било продолжува да биде надвор и за Значи, ние имаме какво било продолжување да биде надвор и за само Значи, имаме какви било продолжува да биде надвор, а за само не Значи, ние имаме какво било продолжување да бидеме надвор и за само да не бараме ИЗЛОГ И ЗА САМО ДА НЕ ГЛЕДАМ ИЗЛОГ И ЗА САМО НЕ БАРААТ ОД И ЗА САМО НЕ БАРААТ А. ИЗЛОГ И ЗА САМО НЕ БАРААТ МНОГУ ИЗ И ЗА САМО НЕ БАРААТ МНОГУ ИЗЛОГ И ЗА САМО НЕ БАРААТ многу дожд ИЗЛОГ И ЗА САМО НЕ БАРААТ МНОГУ ВРЕЕ ИСТО И ЗА САМО НЕ БАРААТ ТОКЛУ многу дожд ИЗ И ЗА САМО ДА НЕ БАРААТ МНОГУ ВРЕЕ ТУКА НО ЗА МНОГУ ВРЕЕ ТУКА НО ЗА МНОГУ ВРЕЕ ТУКА НО НИЕ ЗА МНОГУ ВРЕЕ ТУКА НО СЕ уште ЗА МНОГУ ВРЕЕ ТУКА НО СЕ уште имаме ЗА МНОГУ ВРЕЕ ТУКА АМА СЕ уште имаме ЗА МНОГУ ВРЕЕ ТУКА НО СЕ уште имаме хирургија ЗА МНОГУ ВРЕЕ ТУКА НО СЕ уште имаме голем потенцијал СЕ уште имаме пренапонски потенцијал СЕ уште имаме пренапонски потенцијал СЕ уште имаме пренапонски потенцијал за тоа СЕ уште имаме пренапонски потенцијал за тоа како УШТЕ ИМАМЕ И ПОТЕНЦИЈАЛ ЗА БРЗИ И УШТЕ ИМАМЕ ПОТЕНЦИЈАЛ ЗА БРЗО. И за тоа. И за тоа. НАЈНОВО И за тоа. НАЈНОВИОТ РАДАР И за тоа. НАЈНОВА РАДАРСКА ПРЕЗЕНТАЦИЈА НАЈНОВА РАДАРСКА ПРЕЗЕНТАЦИЈА НАЈНОВАТА РАДАРСКА ПРЕЗЕНТАЦИЈА НЕ НАЈНОВАТА РАДАРСКА ПРЕЗЕНТАЦИЈА НЕ ГЛЕДА НАЈНОВАТА РАДАРСКА ПРЕЗЕНТАЦИЈА НЕ БАРА ГОЛЕМО. НЕ ГЛЕДАТ ВЕЛИК. НЕ ГЛЕДАТ ВЕЛИК. ТАМУ НЕ ГЛЕДАТ ВЕЛИК. ЕТЕ ГО НЕ ГЛЕДАТ ВЕЛИК. ИМА ТОА НЕ ГЛЕДАТ ВЕЛИК. ИМА ВИСОКО. ИМА ВИСОКО. ИМА ВИСОКО. НО ИМА ВИСОКО. НО ТОА ИМА ВИСОКО. НО МО CЕ ИМА ВИСОКО. НО МО CЕ ДА ГЛЕДА ИМА ВИСОКО. НО МО CЕ ДА ГЛЕДА ВО ИМА ВИСОКО. НО МО CЕ ДА ГЛЕДА ВО ПОВЕЕ ИМА ВИСОКО. НО МО CЕ ДА ГЛЕДА ВО ПОВЕЕТО ИМА ВИСОКО. НО МО CЕ ДА ГЛЕДА ВО ПОВЕЕ ДО RAД НО МО CЕ ДА ГЛЕДА ВО ПОВЕЕ ДО RAД НО МО CЕ ДА ГЛЕДА ВО ПОВЕЕ ДО RAДОТ Е НО МО CЕ ДА ГЛЕДА ВО ПОВЕЕ ДО THEДОТ НЕ Е НО МО CЕ ДА ГЛЕДА ВО МНОГУ ДО RAДОТ НЕ СЕ ОТВАУВА НО МО CЕ ДА ГЛЕДА ВО ПОВЕЕ ДО RAДОТ НЕ СЕ ОБВИВУВА ОКОЛУ НО МО CЕ ДА ГЛЕДА ВО ПОВЕЕ ДОINДОТ НЕ СЕ ОБВИВУВА ОКОЛУ НЕ СЕ ОБВИВУВА ОКОЛУ ТЕК НЕ СЕ ОБВИВУВА ОКОЛУ ЦЕНТАРОТ ТАМУ НЕ СЕ ОБВИВУВА ОКОЛУ ЦЕНТАРОТ НЕ СЕ ОБВИВУВА ОКОЛУ ЦЕНТАРОТ ИМА НЕКОИ НЕ СЕ ОБВИВУВА ОКОЛУ ЦЕНТАРОТ ИМА НЕКОИ ТУШЕНИ ЦЕНТАР ИМА НЕКОИ ТУШЕНИ ЦЕНТАР ИМА НЕКОИ ТУШЕНИ ОБЕДУВА ЦЕНТАР ИМА НЕКОИ ТУШЕНИ ОБЕДУВАЕ ЦЕНТАР ИМА НЕКОИ ТУШОВИ ОБИДУВАЕ ДА СЕ ОТКААТ ЦЕНТАР ИМА НЕКОИ ТУШОВИ ОБИДУВАЕ ДА ГИ ОБВИТЕ СИТЕ ЦЕНТАР ИМА НЕКОИ ТУШОВИ ОБИДУВАЕ ДА ГИ ОБВИТЕ СИТЕ ЦЕНТАР ИМА НЕКОИ ТУШОВИ ОБИДУВАЕ ДА СЕ ОТКРИТЕ СИТЕ НАЧИН Обидувајќи се да го завиткате целиот пат ОБИДУВА TOЕ ДА ГО ОБВИНЕТЕ СИТЕ НАЧИН ОКОЛУ Обидувајќи се да го завиткате целиот пат низ и ОБИДУВАЕ ДА СЕ ОТКРИТЕТЕ СИТЕ НАЧИН ОКОЛУ И ДО СЕ ОБИДУВА TOЕ ДА СЕ ОТКРИТЕТЕ СИТЕ НАЧИН ОКОЛУ И ДО ТОА ОБИДУВА TOЕ ДА ГО ОБВИНЕТЕ СИТЕ ПАТ ОКОЛУ И ДО ОД СЕ СЛУЧИ ОКОЛУ И ДО ШТО СЕ СЛУЧУВА Околу и сè додека не се случи ОКОЛУ И ДО ШТО СЕ СЛУЧУВА НЕ Околу и сè додека не се случи, ние не одиме ОКОЛУ И ДО ШТО СЕ СЛУЧУВА, НЕ ОДИМЕ Околу и сè додека не се случи, нема да видиме ОКОЛУ И ДО СЕ СЛУЧУВА НЕ ОДИМЕ ДА ГО ВИДИМЕ А. НЕМАМЕ ДА ГО ВИДИМЕ А. НЕМАМЕ ДА ВИДИМЕ ЗНАЧЕЕ НЕМАМЕ ДА ВИДИМЕ ЗНАЧИНО ИНТЕНСИФИКАЦИЈА ЗНАЧИТЕЛНО ИНТЕНСИФИКАЦИЈА ЗНАЧИТЕЛНО ИНТЕНСИФИКАЦИЈА СО ЗНАЧИТЕЛНО ИНТЕНСИФИКАЦИЈА СО ОВА. СО ОВА. СО ОВА. ИТ СО ОВА. Е СО ОВА. ТОА Е ЗА СО ОВА. СЕ ОКОЛУ 60 СО ОВА. ТОА Е ОКОЛУ 60 милји СО ОВА. ОДДЕЛЕ Е ОКОЛУ 60 милји СО ОВА. ОДДЕЛЕ Е ОКОЛУ 60 милји ОДДЕЛЕ Е ОКОЛУ 60 милји ОДДЕЛЕ Е ОКОЛУ 60 милји ОД УСТВЕ Е ОД ОКОЛУ 60 милја ОД ОСУДОТ СЕ ОКОЛУ 60 милји ОД ОД УСТВЕТО Е ОКОЛУ 60 милји ОД ОСУДОТ НА РЕКА СЕ ОКОЛУ 60 милји. УСТА НА РЕКА. УСТА НА РЕКА. ПА УСТА НА РЕКА. ТАКА ШТО УСТА НА РЕКА. ТАКА Е УСТА НА РЕКА. Значи, тоа е добивање УСТА НА РЕКА. Значи, тоа е добивање на прилично УСТА НА РЕКА. Значи, станува прилично блиску Значи, станува прилично блиску Значи, станува прилично блиску до Значи, се приближува приближно до Луизијана. ДО ЛУИЗИАНА. ДО ЛУИЗИАНА. НЕ ДО ЛУИЗИАНА. НЕ РАЗМИСЛИ ДО ЛУИЗИАНА. НЕ РАЗМИСЛИ ДО ЛУИЗИАНА. НЕ РАЗМИСЛУВАТЕ ОДИ ДО ЛУИЗИАНА. НЕ РАЗМИСЛУВАТЕ ДА СЕ ОДИ ДО ЛУИЗИАНА. НЕ РАЗМИСЛУВАЈТЕ GЕ ОДНЕСЕ НЕ РАЗМИСЛУВАЈТЕ GЕ ОДНЕСЕ НЕ РАЗМИСЛУВАЈТЕ GЕ ОДНЕСЕ СЕ НЕ РАЗМИСЛУВАЈТЕ SЕ СЕ ДОБИЕ СИТЕ НЕ РАЗМИСЛУВАЈТЕ SЕ СЕ ДОБИВА СИТЕ НАЧИН НЕ РАЗМИСЛУВАЈТЕ'Е СЕ ОБЕДИНЕТЕ НА СИТЕ ПАТ НЕ РАЗМИСЛУВАЈТЕ GЕ СЕ ОДНЕСЕ СИТЕ НАЧИНОТ ДО НАС НЕ РАЗМИСЛУВАЈТЕ SЕ СЕ ДОБИЕ СИТЕ НАЧИН ДО КОГА НЕ РАЗМИСЛУВАЈТЕ GЕ ОДНЕСЕ СИТЕ НАЧИН ДО КОГА Е НЕ РАЗМИСЛУВАЈТЕ SЕ ОДНЕСЕ СИТЕ НАЧИН ДО НАС, КОЕ Е НЕКОЈ СИТЕ НАЧИН ДО НАС КОЈ Е НЕКОЈ СИТЕ ПАТ ПО НАС КОЈ Е НЕКОЛКУ ДОБРИ СИТЕ НАЧИН ДО НАС КОЈ Е НЕКОЛКУ ДОБРИ ВЕСТ. ДОБРИ ВЕСТИ. ДОБРИ ВЕСТИ. ПА ДОБРИ ВЕСТИ. ПА СЕГА ДОБРИ ВЕСТИ. ПА СЕГА А. ДОБРИ ВЕСТИ. ПА СЕГА КАТЕГОРИЈА ДОБРИ ВЕСТИ. ПА СЕГА КАТЕГОРИЈА 1 ДОБРИ ВЕСТИ. ПА СЕГА КАТЕГОРИЈА 1 УРАГАН ПА СЕГА КАТЕГОРИЈА 1 УРАГАН ПА СЕГА КАТЕГОРИЈА 1 УРАГИНСКО ОБЕДУВАЕ ПА СЕГА КАТЕГОРИЈА 1 УРАГИН ОД ОБЕДУВАЕ ПА СЕГА КАТЕГОРИЈА 1 УРАКИН ОБИДУВА TOЕ ДА ОРГАНИЗИРАТЕ ПА СЕГА КАТЕГОРИЈА 1 УРАКИН ОБИДУВА TOЕ ПОВТОРНО ОРГАНИЗИРАТЕ. Обидувајќи се повторно да се организираме. Обидувајќи се повторно да се организираме. НО Обидувајќи се повторно да се организираме. НО ЈАС Обидувајќи се повторно да се организираме. НО МОAYЕМ Обидувајќи се повторно да се организираме. НО МОAYЕ ДА НЕ Обидувајќи се повторно да се организираме. НО МОAYЕ ДА НЕ ДОБИВАМ Обидувајќи се повторно да се организираме. НО МОAYЕ ДА НЕ ДОБИВАМ МНОГУ Обидувајќи се повторно да се организираме. НО МОAYЕ ДА НЕ СТАНАМ ПОСИЛНО НО МОAYЕ ДА НЕ СТАНАМ ПОСИЛНО НО МОAYЕ ДА НЕ СТАНАМ ПОСИЛНО ОД НО МОAYЕ ДА НЕ СТАНАМ ПОСИЛНО ОД ТОА НО МОAYЕ ДА НЕ СТАНАМ ПОСИЛНО ОАКА Е НО МОAYЕ ДА НЕ СТАНАМ ПОСИЛНО ОД СЕГА. ОВА Е ТЕКОВНО. ОВА Е ТЕКОВНО. НАЈМНОГУ ОВА Е ТЕКОВНО. ПОВЕЌЕТО ОВА Е ТЕКОВНО. ПОВЕЌЕТО ОД ОВА Е ТЕКОВНО. ПОВЕ THEЕ МОДЕЛИ ОВА Е ТЕКОВНО. ПОВЕЕТЕ МНОГУ МОДЕЛИ ОВА Е ТЕКОВНО. Повеќето од моделите го земаат Повеќето од моделите го земаат ПОВЕЕ НА МОДЕЛИТЕ ОДАТЕ ТУКА Повеќето од моделите го земаат таму ПОВЕЕ МОДЕЛИ ГО ЗЕМАТ ТУКА ПРЕД МИСИСИСИПИ ПОВЕЕ МОДЕЛИ ГО ЗЕМАТ ТУКА ПРЕД МИСИСИСИПИ И ИМА ПРЕД МИСИСИСИПИ И ИМА ПРЕД СИГЛЕДАТА И АЛАБАМА. АЛАБАМА. АЛАБАМА. НЕ АЛАБАМА. НЕ ПОВЕЌЕ АЛАБАМА. НЕМА ПОДИЛНО АЛАБАМА. ПОВЕЕ НЕМА ПОТРЕБНО Ажурирање. ПОВЕЕ НЕМА ПОТРЕБНО Ажурирање. ПОВЕЕ НЕМА ПОТРЕБНО Ажурирање. ТАМУ ПОВЕЕ НЕМА ПОТРЕБНО Ажурирање. ИМА ПОВЕЕ НЕМА ПОТРЕБНО Ажурирање. НЕМА ПОВЕЕ НЕМА ПОТРЕБНО Ажурирање. НЕМА ПОДВЕЕ НЕМА ПОДВЕЕ НЕМА ПОДОЛГ КАТЕГОРИЈА НЕМА ПОДОЛГ КАТЕГОРИЈА 2 НЕМА ПОДОЛГ КАТЕГОРИЈА 2 УРАГАН НЕМА ДА ПОДОЛГ КАТЕГОРИЈА 2 УРАГИНА НЕМА ПОДОЛГ КАТЕГОРИЈА ТРЕБА ДА БИДЕ 2 УРАГАН КАТЕГОРИЈА 2 УРАГИНА ТРЕБА ДА БИДЕ КАТЕГОРИЈА 2 УРАГИНАТА ТРЕБА ДА БИДЕ КАТЕГОРИЈА КАТЕГОРИЈА 2 УРАГИНАТА ТРЕБА ДА БИДЕ КАТЕГОРИЈА 1 КАТЕГОРИЈА 2 УРАГАН ТРЕБА ДА СЕ СЕГА КАТЕГОРИЈА 1 КАТЕГОРИЈА 2 УРАГАН ТРЕБА ДА БИДЕ КАТЕГОРИЈА 1 СЕГА НЕ КАТЕГОРИЈА 2 УРАГАН ТРЕБА ДА БИДЕ КАТЕГОРИЈА 1 СЕГА НЕ КАКО КАТЕГОРИЈА 2 УРАГАНСКА ТРЕБА ДА БИДЕ КАТЕГОРИЈА 1 СЕГА НЕ ПОВЕЕ КАТЕГОРИЈА 2 УРАГАН ТРЕБА ДА БИДЕ КАТЕГОРИЈА 1 СЕГА НЕ КОЛКУ ДОД КАТЕГОРИЈА 1 СЕГА НЕ КОЛКУ ДОINД КАТЕГОРИЈА 1 СЕГА НЕ ТОЛКУ ДОЛГ ДОINД КАТЕГОРИЈА 1 СЕГА НЕ ТОЛКУ ДОЛГ ДОINД ОВДЕ КАТЕГОРИЈА 1 СЕГА НЕ ТОЛКУ ДОINДО ВАШИ НО КАТЕГОРИЈА 1 СЕГА НЕ ТОЛКУ ДОINДО ВО ТЕХ ДОКОЛКУ А НО УШТЕ КАТЕГОРИЈА 1 СЕГА НЕ ТОЛКУ ДОЛГ ВРЕМЕ МАКО СЕ УШТЕ НЕВРЕМЕ ТУКА ДАЛИ СЕ УШТЕ НЕВРЕМЕ ТУКА МИСЛИ, АМА УШТЕ НЕВРЕМЕНО ОБРАБОТКА ОВДЕ ДАЛИ СЕ УШТЕ Е БУРНО ХИРУВАЕ ТУКА МИСЛИ, АМА УШТЕ НЕВРЕМЕН ИЗВЕШТАЈ Е А. ТУКА МИСЛИ, А СЕ УШТЕ НЕВРЕМЕН ИЗВИК е загриженост ТУКА МИСЛИ, А СЕ УШТЕ НЕВРЕМЕН ИЗВИК е загриженост ОВДЕ ДАЛИ СЕ УШТЕ НЕВРЕМЕН ИЗВИК е загриженост за нашето ОВДЕ ДАЛИ СЕ УШТЕ НЕВРЕМЕН ХЕР е загриженост за нашата област ХЕРГИРАЕ Е ГРИ AА ЗА НАШАТА ПОДРАЧЈЕ ХЕРГИРАЕ Е ГРИ AА ЗА НАШАТА ОБЛАСТ. . . ПА . ПОВТОРНО . ПАК ПОВТОРНО РЕКАПИРАЕ . ПАК ПОВТОРНО ПРИПРЕДУВАЕ ВИНДОСОР ПАК ПОВТОРНО ПРИПРЕДУВАЕ ВИНДОСОР ПОВТОРНО ПОВТОРНО ПРИЧИВУВА WЕ ОСУМЕТЕВИ ВИНДСОР ПАК ПОВТОРНО ДА ГО ПРИЧИВАМЕ ВИНДОСОР Осумдесет и пет ПАК ПОВТОРНО ДА ГО ПРИФААТЕ ВИНДОСОР ОСМЕТЕДИЕ ПЕТ ГАСТОН ПАК ПОВТОРНО ДА ГО ПРИЧИТЕТЕ ВИНДОСОР ОСМЕТЕДИТЕ ПЕТ ГАСТОН 5 ПАК ПОВТОРНО ДА ГО ПРИЧИТЕТЕ ВИНДСОР Осумдесет и петте движења на Гастон Осумдесет и пет пето движење на Гастон Осумдесет и пет гастон петто движење на запад ОСУМЕТЕТЕ ПЕТ ГАСТОН ПЕТ ДВИЕЕ НА ЗАПАТ СЕВЕРЗОД Осумдесет и пет гастон петти движење на запад северозападен на ОСУМЕТЕТЕ ПЕТ ГАСТОН ПЕТ ДВИЕЕ НА ЗАПАТ северозападен во 2:00 часот. Западен северозападен во 2:00 часот. Западен северозападен во 2:00 часот. ПА Западен северозападен во 2:00 часот. ТАКА ШТО Западен северозападен во 2:00 часот. ТАКА Е Западен северозападен во 2:00 часот. Значи, тоа е ползи Западен северозападен во 2:00 часот. Значи, тоа е ползење и Западен северозападен во 2:00 часот. Значи, тоа е ползење и ова Западен северозападен во 2:00 часот. Значи, тоа е ползење и ова е Значи, тоа е ползење и ова е Значи, тоа е ползење и ова е Значи, тоа е ползење и ОВА Е ГОЛЕМО Значи, тоа е ползење и ова е големиот проблем Значи, тоа е ползење и ОВА Е ГОЛЕМ ПРОБЛЕМ КОЈ Значи, тоа е индексирање и ОВА Е ГОЛЕМ ПРОБЛЕМ КОЈ НИЕ Значи, тоа е ползење и ова е големиот проблем што го знаевме ГОЛЕМИОТ ПРОБЛЕМ КОЈ ЗНАЕТЕ ГОЛЕМИОТ ПРОБЛЕМ ОД КОИ ЗНАЕВЕ ОД ГОЛЕМИОТ ПРОБЛЕМ КОЈ ЗНАЕВЕ ОД ГОЛЕМИОТ ПРОБЛЕМ КОЈ ЗНАЕТЕ ОД ДОБИЕТЕ ГОЛЕМИОТ ПРОБЛЕМ КОЈ ЗНАЕТЕ ОД ОДИТЕ ГОЛЕМИОТ ПРОБЛЕМ КОЈ ЗНАЕВЕ ОД ДА ОДИМЕ ГОЛЕМИОТ ПРОБЛЕМ КОЈ ЗНАЕТЕ ОД ДА ОДИМЕ ГОЛЕМИОТ ПРОБЛЕМ КОЈ ЗНАЕВЕ ОД ОДИМЕ ОДИ ОДИ ОДИ ОДИ ОДИ ОДИ ОДИ СЕ ОДИ ОДИ ОДИ ОДИ СЕ ОДБИВА. ДА СТАALLИ. ДА СТАALLИ. ИМА ДА СТАALLИ. НЕМА НИШТО ДА СТАALLИ. НЕМА ништо ДА СТАALLИ. НЕМА ништо за чорба ДА СТАALLИ. НЕМА НИШТО ОВА да го чува. НЕМА НИШТО ОВА да го чува. НЕМА НИШТО ОВА да го чува. НИШТО НЕМА НИШТО ОВА да го чува. НИШТО НЕМА НИШТО ОВА да го чува. НИШТО ДА ДВИЕ НЕМА НИШТО ОВА да го чува. НИШТО ДА ГО ДВИЕ НЕМА НИШТО ОВА да го чува. НИШТО ДА СЕ ДВИЕ ОДЛУКА НЕМА НИШТО ОВА да го чува. НИШТО НЕ ДВИЕЕ ОД НИШТО НЕ ДВИЕЕ ОД НИШТО НЕ ДВИ MOЕЕ ОД НИШТО НЕ ДВИЕЕ ОД ОБЛАСТА. ОБЛАСТА. ОБЛАСТА. ПА ОБЛАСТА. ТАКА Е ОБЛАСТА. ТАКА Е KИВО ОБЛАСТА. ТАКА Е КАКВО ОБЛАСТА. ТАКА Е КАКВО ЛИСТАЕ ОБЛАСТА. Значи, тоа е вид на монтажа овде Значи, тоа е вид на монтажа овде Значи, тоа е вид на монтажа тука Значи, тоа е вид на монтажа тука до Значи, тоа е вид на монтажа тука до запад ТАКА Е КАКВО ДА СЕ МОIFИ ОВДЕ НА ЗАПАД северозапад ТАКА Е КАКВО ДА СЕ МОIFИ ОВДЕ НА ЗАПАД северозападен на Значи, тоа е вид на монтажа овде до западниот северозапад на ова НА ОВОЈ ЗАПАД НА СЕВЕРЕВСЕК ДО ОПШТЕТО СЕВЕРЕВСКО НА ОВОЈ ПОЕН ДО ОПШТИОТ СЕВЕРЗИТЕ НА ОВОЈ ПОЕН И. НА ЗАПАД НА СЕВЕРЕВСКО НА ОВОЈ ПОЕН И ПРЕДЕЛЕТЕ НА ЗАПАД НА СЕВЕРЕВСКО НА ОВОЈ ПОЕН И ДВИ ANDЕЕ А. НА ЗАПАД НА СЕВЕРЕВСКО НА ОВОЈ ПОЕН И ДВИ MOЕТЕ МАЛКУ НА ЗАПАД НА СЕВЕРЕВСКО НА ОВОЈ ПОЕН И ДВИVEЕТЕ МАЛКУ ПОблизу ПОБЕДЕТЕ И ДВИЕТЕ МАЛКУ ПОблизу ПОБЕДЕТЕ И ДВИЕТЕ МАЛКУ ПОблизу и ПОБЕДЕТЕ И ДВИЕТЕ МАЛКУ ПОблизу и е ПОБЕДЕТЕ И ДВИЕТЕ МАЛКУ ПОблизу и е на крајот ПОБЕДЕТЕ И ДВИЕТЕ МАЛКУ ПОблизу и НАВИСТИНА ОДИ ПОБЕДЕТЕ И ПОМИНЕТЕ МАЛКУ ПОблизу и на крајот се случува ПОБЕДУВАЈТЕ И ДВИЕТЕ МАЛКУ ПОблизу и на крајот се случува да се движите И НАВИСТИНА ОДИМЕ ДВИЕ И НАВИСТИНА ОДИМЕ ДА ДВИЕ НАВИСТИНА И НАВИСТИНА ОДНЕСУВАМЕ ДА СЕ ОБЕДИМЕ НАВИСТИНА И НАВИСТИНА ОДИМЕ ДА ОДИМЕ НАВИСТИНА НА И НАВИСТИНА ОДИМЕ ДА ПОМИНАТ НАВЕСНО НА СЕВЕР И НАВИСТИНА ОДИМЕ ДА ПОМИНЕТЕ ЕВЕНТУЛНО НА СЕВЕР И НАВИСТИНА НА СЕВЕР И ИНВЕТНО НА СЕВЕР И ОСТАНЕТЕ НАВИСНО НА СЕВЕР И ОСТАНЕТЕ ПОВЕЕ НАВИСНО НА СЕВЕР И ОСТАНЕТЕ ПОВЕЕ НАВИСНО НА СЕВЕР И ОСТАНЕТЕ ПОВЕЕ НА НАВИСНО НА СЕВЕР И ОСТАНЕТЕ ПОВЕЕ НА ИСТОК НАВИСНО НА СЕВЕР И ОСТАНЕТЕ ПОВЕЕ НА ИСТОК НАВИСНО НА СЕВЕР И ОСТАНЕТЕ ПОВЕЕ НА ИСТОК НА НАС. Останете повеќе на истокот од нас. Останете повеќе на истокот од нас. ИМА Останете повеќе на истокот од нас. ИМА НЕКОИ Останете повеќе на истокот од нас. ИМА НЕКОЈ ГОРЕН Останете повеќе на истокот од нас. ИМА НЕКОИ ГОРНО НИВО Останете повеќе на истокот од нас. ИМА НЕКОИ ГОРЕНИ НИВО ВИНДИ ИМА НЕКОИ ГОРЕНИ НИВО ВИНДИ КАДЕ ИМА НЕКОИ НИВНО НИВО НИВО ИМА НЕКОИ ГОРИВНИ НИВО ВИНДИ КАДЕ ИМА НЕКОИ НИВНИ НОВИ ВИНДИ КАДЕ АВИОНИТЕ ИМА НЕКОИ ГОРНИ НИВО ВИНДИ КАДЕ ЛЕТААТ АВИОНИ. КАДЕ ЛЕТААТ АВИОНОВИТЕ. КАДЕ ЛЕТААТ АВИОНОВИТЕ. ТОА Е КАДЕ ЛЕТААТ АВИОНОВИТЕ. ОДИ КАДЕ ЛЕТААТ АВИОНОВИТЕ. ОДИ ОДА КАДЕ ЛЕТААТ АВИОНОВИТЕ. ОДИ ДА ПОМОГНЕ КАДЕ ЛЕТААТ АВИОНОВИТЕ. ОДА ДА ПОМОГНЕТЕ КАДЕ ЛЕТААТ АВИОНОВИТЕ. ОДА ДА ПОМОГНЕ ДА ПОМОГНЕТЕ ОДА ДА ПОМОГНЕ ДА ПОМОГНЕТЕ ОДА ДА ПОМОГНЕ ДА ПОМОГНЕТЕ ОВА ОДА ДА ПОМОГНЕ ДА ПОМОГНЕТЕ ОВА ОДА ДА ПОМОГНЕ ДА ПОМОГНЕТЕ ВО ОВА ОДИ ОДДАВУВАЕ ДА ПОМОГНЕТЕ ДА ГО ОТВОРИТЕ ОВА ОДА ДА ПОМОГНЕ ПОМОГ ДА ГО ОТВОРИТЕ ОВОЈ ДОЛА ОДА ДА ПОМОГНЕ ДА ПОМОГНЕТЕ ОВА ДО ОДЛИКО ОД ОВА TOЕ ПОМОГНЕ ДА ПОМОГНЕТЕ ОВА ОД ОВА ОД НАС ОВА ИСКЛУЧЕНО ОД НАС ОВА ИСКЛУЧЕНО ОД ОД НАС ДО ОВА ИСКЛУЧЕНО ОД ОД НАС ДО ТОА ОВА ИСКЛУЧЕНО ОД ОД НАС НА ИСТОК ОВА ИСКЛУЧЕНО ОД ОД НАС НА ИСТОК ОВА ОДЛИЧНО ОД НАС НА ИСТОКОТ НАС, ОВА ИСКЛУЧЕНО ОД НАС ДО ПРЕД ИСТОКОТ НАС, КОЈ ОВА ИСКЛУЧЕНО ОД НАС ДО ПИСТОК НАС, ШТО Е КОИ ШТО Е НА ИСТОКОТ НАС ДО ПИСКИ ИСТОК, ШТО Е НЕКОЈ НА ИСТОК НА НАС, ШТО Е НЕКОЈ ДОБРО ДО ПРЕД ИСТОКОТ НАС, КОЈА Е НЕКОЛКУ ДОБРА ВЕСТ ДО ПРЕД ИСТОКОТ НАС, КОЈА Е НЕКОЛКУ ДОБРА ВЕСТ ТОА Е ДО ПРЕД ИСТОК ОД НАС, КОЈА Е НЕКОЛКУ ДОБРИ ВЕСТИ СЕ Уште НЕКОЛКУ ДОБРИ ВЕСТИ СЕ УШТЕ НЕКОЛКУ ДОБРИ ВЕСТИ ШТО СЕ ШИРУВА НЕКОЛКУ ДОБРИ ВЕСТИ ШТО СЕ УШТЕ ШИРИ НЕКОИ НЕКОЛКУ ДОБРИ ВЕСТИ ШТО СЕ УШТЕ ШИРИ НЕКОИ ТЕШКИ НЕКОЛКУ ДОБРИ ВЕСТИ ШТО СЕ УШТЕ СЕ ШИРИ НЕКОИ САЛО ВРЕЕ НЕКОЛКУ ДОБРИ ВЕСТИ ШТО СЕ УШТЕ СЕ ШИРУВА НЕКОИ ТЕШКО ВРЕINЕ ОД НЕДЕЛО ШИРИ НЕКОИ ТЕШКО ВРЕЕ ОД НЕОД ШИРИ НЕКОИ САЛО ВРЕЕ ОД НЕГО ШИРИ НЕКОИ САЛО ВРЕЕ ОД ОБЛАСТА. ОБЛАСТА. ОБЛАСТА. ПА ОБЛАСТА. КАКО И ОБЛАСТА. КАКО НИЕ ОБЛАСТА. ПА КАКО ОДИМЕ ОБЛАСТА. ЗА ДА СЕ ОДИМЕ НИЗ НИЗ ОБЛАСТА. ДАЛИ ПО ОДИМЕ ДЕНОТ ДАЛИ ПО ОДИМЕ ДЕНОТ ЗА ДА СЕ ОДИМЕ ДЕН ДА СЕ ОСТАНЕТЕ ЗА ДА СЕ ОДИМЕ ДЕН ДЕНЕС Е ВИДИТЕ ЗА ДА СЕ ОДИМЕ ДЕН ДЕНЕС Е ГИ ВИДИТЕ ОД ДЕН ДАЛИ ПО ОДИМЕ НЕДЕН ДЕН YЕ ВИДИТЕ ОД ЕДЕН ДАЛИ ОДИМЕ НИЗ ДЕН ДЕКА SEЕ ГО ПОГЛЕДНЕТЕ ОД ЕДНА ОКЛОК ЗА ДА СЕ ОДИМЕ ДЕНЕС YЕ ГО ПОГЛЕДНЕТЕ ОД ОВО ОКЛОК .Е ГО ПОГЛЕДНЕТЕ ОД ОВО ОКЛОК ISЕ ГЛЕДАТЕ ОД ОД ОКЛОК ОВОЈ ПОЛУ SEЕ ГО ПОГЛЕДНЕТЕ ОД ЕДЕН ОКОЛКУВАЈТЕ ОВОЈ ПОСЛЕДНИ ВИНДИ .Е ГО ПОГЛЕДНЕТЕ ОД ЕДЕН ОКОЛКУВАЈТЕ ОВОЈ ПОЦЕЛНО ВИНДИ ТУКА EЕ ГО ПОГЛЕДНЕТЕ ОД ЕДЕН ОКОЛКУВАЈТЕ ОВОЈ ПОЦЕЛНО ВИНДИ ИМА ОКОЛУ EЕ ГО ПОГЛЕДНЕТЕ ОД ЕДЕН ОКЛОК ОВОЈ ПОЦЕЛНО ВИНДИ ОКОЛУ 85 ОКОЛУ ПОПЛАДНЕ ВИНДИ ОКОЛУ 85 ПОПЛАДНЕ ВИНДИ ОКОЛУ 85 МИЛИ ПОПЛАДНЕ ВИНДИ ИМА ОКОЛУ 85 МИЛИ ПЕР ПОПЛАДНЕ ВИНДИ ОКОЛУ ОД 85 МИЛИ ОД ЧАС. МИЛИ ЗА ЧАС. МИЛИ ЗА ЧАС. ПА МИЛИ ЗА ЧАС. ПОВЕЕ МИЛИ ЗА ЧАС. ПОВЕЕ ИЛИ МИЛИ ЗА ЧАС. ПОВЕ ORЕ ИЛИ ПОМАЛКУ МИЛИ ЗА ЧАС. ПОВЕ ORЕ ИЛИ ПОМАЛКУ МИЛИ ЗА ЧАС. ПА ПОВЕ ORЕ ИЛИ ПОМАЛКО ИСТО МИЛИ ЗА ЧАС. ПА ПОВЕ ORЕ ИЛИ ПОМАЛКУ ИСТ ТОА ПА ПОВЕ ORЕ ИЛИ ПОМАЛКУ ИСТ ТОА ПА ПОВЕ ORЕ ИЛИ ПОМАЛКУ ИСТО ТОА Е ПА ПОВЕ ORЕ ИЛИ ПОМАЛКО ИСТО ТОА Е МОAYЕ ПА ПОВЕ ORЕ ИЛИ ПОМАЛКУ ИСТО ШТО МОAYЕ ДА СЕ ДОБИЕ ПА ПОВЕ ORЕ ИЛИ ПОМАЛКО ИСТО ШТО МОAYЕ ДА ЗБОРИ ПРАВО ПА ПОВЕ ORЕ ИЛИ ПОМАЛКО ИСТО ШТО МОAYЕ ДА ЗБОРИ ПРАВИЛНО А. ПА ПОВЕ ORЕ ИЛИ ПОМАЛКО ИСТО ШТО МОAYЕ ДА ЗБОРИМЕ ПАКО МАЛКУ МОAYЕ ДА ДОБИЕТЕ КРАТКО МАЛКУ МОAYЕ ДА ЗБОРУВАМЕ ПРИЧИС ПОВИСОК МОAYЕ ДА ЗБОРУВАМЕ ПРАВО МАЛКУ ПОВИСОК ОД МОAYЕ ДА ЗБОРУВАМЕ ПРАВО МАЛКУ ПОВИСОК ОД ТОА МОAYЕ ДА ЗБОРУВАМЕ ПРАВО МАЛКУ ПОВИСОК ОД ТЕА И МОAYЕ ДА ЗБОРУВАМЕ ПРИКАКО МНОГУ ПОВИСОК ОД ТОА И ТИЕ МОAYЕ ДА ЗБОРУВАМЕ ПРИКАКО МНОГУ ПОВИСОК ОД ТОА И МОLDЕ ДА БИДАТ ПОВИСО ОД ТОА И МОUЕЛА ПОВИСО ОД ТОА И МОUЕ ДА ГЛЕДАТ ПОВИСО ОД ТОА И МОLDЕ ДА ГЛЕДАТ ТУКА ПОВИСОО ОД ТОА И МОLDЕ ДА ГЛЕДАТ ТУКА И ПОВИСО ОД ТОА И МОLDЕ ДА ГО ГЛЕДАТ ТУКА И ОВА ПОВИСОО ОД ТОА И МОLDЕ ДА ГО ВИДАТ ТУКА И ОВО ОЧЕКУВАНО ПОГЛЕДНЕТЕ ОВДЕ И ОВА ОЧЕКУВАНО ПОГЛЕДНЕТЕ ОВДЕ И ОВА ОЧЕКУВАНО ДО ПОГЛЕДНЕТЕ ОВДЕ И ОВА ОЧЕКУВАНО ДА БИДЕ ПОГЛЕДНЕТЕ ТУКА И ОВОЈ ОЧЕКУВАЕ ДА БИДЕ ЕДНО ПОГЛЕДНЕТЕ ОВДЕ И ОВА ОЧЕКУВАНО ДА БИДЕ ЕДЕН ЧАС ПОГЛЕДНЕТЕ ТУКА И ОВОЈ ОЧЕКУВАНО ДА БИДЕ ЕДЕН ОКЛОК ПОГЛЕДНЕТЕ ОВДЕ И ОВОЈ ОЧЕКУВАНО ДА БИДЕ ЕДЕН ОКЛОК ВО ДА БИДЕ ЕДЕН ОКЛОК ВО УТРОТ ДА БИДЕ ЕДЕН ОКЛОК ДА БИДЕ ЕДЕН ЧАСОТ УТРЕН ВИД ДА БИДЕ ЕДЕН ЧАСОТ УТРЕН ВИД ДА БИДЕ ЕДЕН ОКЛОК УТРЕН ВИД САМО ДА БИДЕ ЕДЕН ОКОЛКОР УТРОВ ЕДНО САМО ДА БИДЕ ЕДЕН ОКОЛКОР УТРЕН ВИД САМО ИСКЛУЧЕНО ДА БИДЕ ЕДЕН ОКОЛКОР УТРЕНИЧКО ВИДОТ САМО ОТКОЛУ УТРЕ ВИДОТ САМО ОТКАЕ НА УТРЕ ВИДОТ САМО ИСКЛУЧЕНО ОВДЕ УТРЕ ВИДОТ САМО ИСКЛУЧЕНО ОВДЕ ИСТОК УТРЕ ВИДОТ САМО ИСКЛУЧЕНО ОВДЕ ИСТОК УТРЕ ВИДОТ САМО ИСКЛУЧЕНО ОВДЕ ИСТОЧНО НОВО УТРЕ ВИДОТ САМО ИСКЛУЧЕНО ОВДЕ ИСТОК НА У ОРЕЛАНИ УТРЕ ВИДОТ САМО ИСКЛУЧЕНО ОВДЕ ИСТОК НА У ОРЛЕАНСКО НО ОВДЕ ИСТОК ОД НОВ ОРЛЕАНСКО НО ОВДЕ ИСТОЧНО ОД НОВ ОРЛЕАНСКО НО СИЛО ОВДЕ ИСТОЧНИ ОД НОВ ОРЛЕАНСКО, АМ ВИСОК ОВДЕ ИСТОЧНО ОД НОВ ОРЛЕАНСКО, НО ВИД САМО ОВДЕ ИСТОЧНО ОД НОВ ОРЛЕАНСКО, НО ВИД САМО ЈУГ ОВДЕ ИСТОЧНО ОД НОВ ОРЛЕАНСКО, НО ВИДОТ САМО ЈУГ ОД ОВДЕ ИСТОЧНО ОД НОВ ОРЛЕАНСКО, НО ВИД САМО ЈУГ ОД САЈ ВИДОТ САМО ЈУГ ОД КАAYИ ВИДОТ САМО ЈУГ НА САЈ ПАСАГУУЛА, ВИДОТ САМО ЈУГ САЈ ПАСКАГУЛА, МИСИСИСИПИ, ВИДОТ САМО ЈУГ НА САЈ ПАСАГУУЛА, МИСИСИСИПИ, ВИНДИ PASCAGOULA, MISSISSIPPI, WINDS PASCAGOULA, MISSISSIPPI, ВИНДИ ОКОЛУ PASCAGOULA, MISSISSIPPI, ВИНДИ ОКОЛУ 85 PASCAGOULA, MISSISSIPPI, ВИНДИ ОКОЛУ 85 МИЛИ PASCAGOULA, MISSISSIPPI, ВИНДИ ОКОЛУ 85 МИЛИ ПЕР PASCAGOULA, MISSISSIPPI, ВИНДИ ОКОЛУ 85 МИЛИ НА ЧАС. Околу 85 милји по час. Околу 85 милји по час. ДЕПОТ Околу 85 милји по час. ANDЕ РАБОТА Околу 85 милји по час. LЕ СЕ ОБЕДИШЕ ДЕПОТ Околу 85 милји по час. РАБОТА Е СЕ РАAYИ Околу 85 милји по час. РАБОТА Е СЕ РАAYЕ РАНО РАБОТА Е СЕ РАAYЕ РАНО РАБОТА Е СЕ РЕAYИ РАНА УТРЕ РАБОТЕЕ Е СЕ РЕAYЕ РАНО УТРЕ УТРО РАБОТА Е СЕ РЕAYИ РАНА УТРЕ УТРО РАБОТА Е СЕ РЕAYИ РАНА УТРЕ УТРО НА СЕДУМ РАБОТА Е СЕ РЕAYИ РАНА УТРЕ УТРО НА СЕДМА АМИШ УТРЕ УТРО НА СЕДМА АМИШ УТРЕ УТРО НА СЕДМА АМИШ ГРЕШКО УТРЕ УТРО НА СЕДМА АМИШИ ЦЕЛО ТУКА УТРЕ УТРО НА СЕДМА Амиши, силно, има право УТРЕ УТРО НА СЕДМА Амиши, силно, има и право УТРЕ УТРО НА СЕДМА Амиши, силно, има право, ГОЛЕМО ИМА ПРАВО И МЕСТО ГОЛЕМО ИМА ПРАВО МЕСЕ МИСИСИСИПИ, ГРУПО ИМА ПРАВО МЕСЕ МИСИСИСИПИ, АЛАБАМА ГОЛЕМО ИМА ПРАВО МЕСЕ МИСИСИСИПИ, ГРАНИЦА АЛАБАМА ГРАНИЦА НА МИСИСИСИПИ, АЛАБАМА МИСИСИСИПИ, ГРАНИЦА ЗА АЛАБАМА КОН MISSISSIPPI, АЛАБАМА ГРАНИЦА ПРЕД МОБИЛНО MISSISSIPPI, АЛАБАМА ГРАНИЦА КОН МОБИЛНАТА ЗЕМЈА ГРАНИЦА НА МИСИСИСИПИ, АЛАБАМА КОН МОБИЛНАТА ЗЕМЈА КАКО ГРАНИЦА НА МИСИСИСИПИ, АЛАБАМА КОН МОБИЛНАТА ЗЕМЈА КАКО А. КОН МОБИЛНАТА ЗЕМЈА КАКО А. КОН МОБИЛНАТА ЗЕМЈА КАТЕГОРИЈА КОН МОБИЛНАТА ЗЕМЈА КАТЕГОРИЈА 1 КОН МОБИЛНАТА ЗЕМЈА КАКО КАТЕГОРИЈА 1 УРАГАН КОН МОБИЛНАТА ЗЕМЈА КАКО КАТЕГОРИЈА 1 ОСЛАБУВАЕ УРАГИНСКО КАТЕГОРИЈА 1 СЛАБЕЕ НА УРАГИНСКИ КАТЕГОРИЈА 1 УРАГАНСКО СЛАБЕЕ НА КАТЕГОРИЈА 1 УРАГАНСКО ОСЛАБЕЕ ВО ТРОПИЧКИ КАТЕГОРИЈА 1 УРАГАНСКО ОСЛАБУВА TЕ ВО ТРОПИЧКО КАТЕГОРИЈА 1 УРАГАНСКО ОСЛАБУВАЕ ВО ТРОПИЧКО ОД СЕ КАТЕГОРИЈА 1 УРАГАНСКО ОСЛАБУВА TOЕ ВО ТРОПИЧКО ОД ЕДЕН КАТЕГОРИЈА 1 УРАГАНСКО ОСЛАБУВА TOЕ ВО ТРОПИЧКО ОД ОД ОЛОК ДО ТРОПИЧКИ ОД ОД ЧАСОК ДО ТРОПИЧКИ ОД ЕДЕН ОКЛОК ВО ДО ТРОПИЧКИ ОД ЕДЕН ОКОЛКУВАЕ ВО ДО ТРОПИКАЛНО ОД ЕДЕН ЧАСОК ПОПЛАДНЕ ДО ТРОПИКАЛНО ОД ЕДЕН ЧАСОК ПОПЛАTERОТ И ДО ТРОПИКАЛНО ОД ЕДЕН ОКОЛКУВАЈТЕ ПОПЛАОТ И ПОТОА ПОПЛАДНЕ И ПОТОА ПОПЛАДНЕ И ПОТОА ПРОДОЛУВАЕ ПОПЛАДНЕ И ПОТОА ПРОДОЛУВАЕ НА ПОПЛАДНЕ И ПОТОА ПРОДОЛУВАЕ НА СЛАБЕЕ ПОПЛАДНЕ И ПОТОА ПРОДОЛУВАЕ ДА СЕ ОСЛАБИ ПОПЛАДНЕ И ПОТОА ПРОДОЛУВАЕ НА СЛАБЕН КУРС ПРОДОЛУВА TOЕ НА СЛАБЕН КУРС ПРОДОЛУВА TOЕ НА ОСЛАБЕН КУРС ПРОДОЛУВАЕ НА СЛАБЕН КУРС ВО МОНТГОМЕРИЈА, ПРОДОЛУВАЕ НА СЛАБЕН КУРС ВО МОНТГОМЕРИЈА, ЧЕСТ ПРОДОЛУВАЕ НА СЛАБЕЕ НА КУРСОТ ВО МОНТГОМЕРИЈА, НАСТАНО ПРЕД ПРЕД МОНТГОМЕРИЈА, НАСОКА ПРЕД НАД МОНТГОМЕРИЈА, НАСЛОВА ПРЕД АУБУРН НЕД МОНТГОМЕРИЈА, НАСТАН КОН АУБУРН И НЕД МОНТГОМЕРИЈА, НАСТАН КОН АУБУРН И ТОГАШ НЕД МОНТГОМЕРИЈА, НАСТАН КОН АУБУРН И ТОГАШ НАВИСНО АУБУРН И ТОГАШ НАВИСНО АУБУРН И ПОТОА НАЈАВНО КОЛУМБУС, АУБУРН И ПОТОА НАЈАВНО КОЛУМБУС, GEОРGИЈА АУБУРН И ТОГАШ НАВОДНО КОЛУМБУС, GEОРGИЈА И АУБУРН И ТОГАШ НАВОДНО КОЛУМБУС, ORОРGИЈА И ТОГАШ АУБУРН И ПОТОА НАЈАВНО КОЛУМБУС, GEОРGИЈА И ПОТОА ВО КОЛУМБУС, ORОРGИЈА И ПОТОА ВО КОЛУМБУС, ORОРGИЈА И ПОТОА ВО ДЕЛОВИ КОЛУМБУС, GEОРGИЈА И ПОТОА ВО ДЕЛОВИ НА КОЛУМБУС, GEОРGИЈА И ПОТОА ВО ДЕЛОВИ НА САЈ КОЛУМБУС, ORОРGИЈА И ПОТОА ВО ДЕЛОВИ НА САЈ МОBЕ КОЛУМБУС, GEОРGИЈА И ПОТОА ВО ДЕЛОВИ НА КАИ ВЕAYЕ НЕ КОЛУМБУС, ORОРGИЈА И ПОТОА ВО ДЕЛОВИ НА КААЕ Можеби и не КОЛУМБУС, ORОРGИЈА И ПОТОА ВО ДЕЛОВИ НА КАИ МОBЕ ДАЛИ НЕМА ДАЛКУ ДЕЛОВИ НА КАИТЕ Можеби и не е далеку ДЕЛОВИТЕ НА КАИТЕ Можеби и не се далеку ДЕЛОВИ НА КА SИТЕ Можеби и не се далеку од ДЕЛОВИТЕ НА КАИТЕ Можеби и не се далеку од Дублин, ДЕЛОВИ НА САЈЕ МОЕ ДАЛИ НЕМА ДАЛИ ОД ДУБЛИН, GEОРGИЈА ДЕЛОВИ НА САЈЕ МОЕ ДАЛИ НЕМА ДАЛИ ОД ДУБЛИН, GEОРGИЈА ТАМУ ПОДАЛКУ ОД ДУБЛИН, ORОРGИЈА ТАМУ ДАЛЕ ОД ДУБЛИН, GEОРGИЈА ТАМУ И ДАЛЕ ОД ДУБЛИН, GEОРGИЈА ТАМУ И ГЛАВА ДАЛЕ ОД ДУБЛИН, GEОРGИЈА ТАМУ И СЛУЧАЈ ДО ПОДААНИ ОД ДУБЛИН, GEОРGИЈА ТАМУ И ГЛАВНИ ОД ЈУГ ПОДААНИ ОД ДУБЛИН, GEОР THИЈА ТАМУ И СЛЕДЕ TOЕ ПО Јужна Каролина И ГЛАВА ВО Јужна Каролина И ГЛАВА ВО Јужна Каролина и И ГЛАВА ВО ЈУOUTHНА КАРОЛИНА И НЕ И ГЛАВА ВО Јужна Каролина и не како И ГЛАВА ВО Јужна Каролина и не како А. И ГЛАВА ВО Јужна Каролина и не како тропски И ГЛАВА ВО Јужна Каролина, а не како тропски систем. И НЕ КАКО ТРОПИЧКИ СИСТЕМ. И НЕ КАКО ТРОПИЧКИ СИСТЕМ. ПА И НЕ КАКО ТРОПИЧКИ СИСТЕМ. ДОНЕСУВАЕ И НЕ КАКО ТРОПИЧКИ СИСТЕМ. ПА ДА ГИ ДОНЕСЕТЕ И НЕ КАКО ТРОПИЧКИ СИСТЕМ. ТАКА НЕКОГАШ ДОНЕСИ ги И НЕ КАКО ТРОПИЧКИ СИСТЕМ. ЗНАЧИ НЕКОЛКУ ДОНЕСЕТЕ ги, ЗНАЧИ НЕКОЛКУ ДОНЕСЕТЕ ги, ПА, ПОНЕСИ ги НЕКОИ МНОГУ, МНОГУ ПА, ПОНЕСИ ги НЕКОИ МНОГУ, МНОГУ ТЕШКИ ПАКОГАШ ДОНЕСЕТЕ ги НЕКОИ МНОГУ, МНОГУ ТЕШКИ ДО RAИ ПАКОГАШ ДОНЕСУВАЈТЕ НЕКОИ МНОГУ, БЕШЕ МНОГУ ТЕШКИ ДО RAИ ПАКО ДОНЕСУВАЈТЕ НЕКОЛКУ МНОГУ, ВО ВЕСТИ многу силни дождови ПАКОГАШ ДОНЕСУВАЈТЕ НЕКОЛКУ МНОГУ, МНОГУ ОБИГНИ ДО RAДОВИ МНОГУ МНОГУ ТЕЛИ ОБОЛЕН ВРНЕЕ МНОГУ ОБЕДИТЕЛНИ ДОINДОВИ МНОГУ ТЕШКИ ВРЕINИ ВО МНОГУ ФЛОРИДА МНОГУ ТЕШКИ ВРЕ RAИ ВО МНОГУ ФЛОРИДА И МНОГУ ОБИСНИ ДО RAДОВИ ВО МНОГУ ФЛОРИДА И МНОГУ ОБИСНИ ДОINДОВИ ВО МНОГУ ФЛОРИДА. И ФЛОРИДА. И ФЛОРИДА. ПА И ФЛОРИДА. ПА ШТО И ФЛОРИДА. ПА ШТО СМЕ И ФЛОРИДА. ПА ШТО БАРАМЕ И ФЛОРИДА. ПА ШТО БАРАМЕ И ФЛОРИДА. ПА ШТО ГО БАРАМЕ ОВДЕ ПА ШТО ГО БАРАМЕ ОВДЕ ПА ШТО ГЛАВАМЕ ТУКА ПА ШТО ГЛЕДАМЕ ТУКА Е ПА ШТО ГЛЕДАМЕ ТУКА Е ПА ШТО ГЛЕДАМЕ ОВДЕ ШТО ОДИ ПА ШТО ГЛЕДАМЕ ОВДЕ ISЕ ОДИ ПА ШТО ГО ПОГЛЕДУВАМЕ ОВДЕ ISЕ ОДНЕСЕ ДАЛИ ОДНЕСЕ ДА ПОЧНЕТЕ ДАЛИ TOЕ СЕ ПОЧНУВАТЕ БАТАТА ДАЛИ ОДНЕСЕ ДА ПОЧНИТЕ БОРЕТЕ НЕКОИ ДАЛИ ОДНЕСЕ ДА ПОЧНЕТЕ БОРБА СО НЕКОЈ ВЕТЕР ДАЛИ TOЕ СЕ ПОЧНУВА БОРБА СО НЕКОЈ ВЕЧЕР, ДАЛИ TOЕ СЕ ПОЧНУВАТЕ БОРЕТЕ СЕ НЕКОЈ ВЕЧЕР, НЕКОЈ БИТЕЕ НЕКОЈ ШИРК ЗА ПОВЕЕ, НЕКОЈ БИТЕЕ НЕКОЈ ПЕЧЕК ПОВЕЕ, НЕКОЈ СИЛНО БИТЕЕ НЕКОЈ АВЕЧЕН ПРЕВИС, НЕКОЈ СИЛНО ВЕТЕРО БОТАЕ НЕКОЈ ПЕЧНИЧКИ ПЕЧНИЦИ, НЕКОЈ СИЛЕН ПЕЧНИК за ветрот БИТЕЕ НЕКОЈ ПЕЧНИЧКИ ПЕЧНИЦИ, НЕКОЈ СИЛЕН ПЕЧНИК ЗА ПОВЕЕ БОТЕЕ НЕКОЈ ПЕЧНИЧКИ ПЕЧНИЦИ, НЕКОЈ СИЛЕН ПЕЧНИК ЗА ПОВЕЕ ПОЛИ НАШИОТ СИЛНА ПЕЧЕЧКА ПОВЕЕ МЕСЕ НАШАТА СИЛНА ПЕЧЕЧКА ПОВЕЕ ПОЛИ НАШИОТ БРАБ. БРБОВ. БРБОВ. ТОА Е БРБОВ. ОДИ БРБОВ. ОДИ ОДА БРБОВ. ОДИ ДА ПОМОГНЕ БРБОВ. ОДА ДА ПОМОГНЕТЕ БРБОВ. ТОА TOЕ СЕ ПОМОГНЕ ДО INИВО БРБОВ. ТОА ОДИ ДА ПОМОГНЕ ДА СЕ РАБОТА ТОА ОДИ ДА ПОМОГНЕ ДА СЕ РАБОТА ОДА ДА ПОМОГНЕ ДА СЕ ЧУВАТ ОДА ДА ПОМОГНЕ ДА СЕ ЧУВАТ ОВА ОДИ ДА ПОМОГНЕ ДА СЕ ЧУВАТ ОВА А. ОДА ДА ПОМОГНЕ ДА СЕ ЧУВАТ ОВА КАТЕГОРИЈА ОДА ДА ПОМОГНЕ ДА СЕ ЧУВАТ ОВА КАТЕГОРИЈА 1 ОДРАТ ОВА КАТЕГОРИЈА 1 ОДНЕСЕТЕ ГО ОВОЈ КАТЕГОРИЈА 1 УРАГАН ОДНЕСЕТЕ ГО ОВОЈ КАТЕГОРИЈА 1 УРАГАН низ целиот град ОДНЕСЕТЕ ГО ОВОЈ КАТЕГОРИЈА 1 УРАГАН ДЕНЕС УРАГАН ДЕНЕС УРАГАН низ денешниот наслов УРАГАН НИЗ ДЕНЕС ВО ЧЕСТ УРАГАН НИЗ ДЕНЕС ГЛАВНО ВО ВО УРАГАН НИЗ ДЕНЕС СЕДИШТЕ ВО ОВА УРАГАН НИЗ ДЕНЕС ВО ЧЕСТ НА ОВОА ВЕЧЕР НАСТАН ВО ОВОЈ вечер НАСТАН ВО ОВОЈ вечер и НАСТАН ВО ОВОЈ вечер и тогаш НАСТАВНО НА ОВОЈ вечер и потоа РАБОТА ONЕ НА ОВА ВЕЧЕР И ТОГАШ ВО УТРЕ РАБОТА ONЕ НА ОВА ВЕЧЕР И ТОГАШ ВО УТРЕ КАКО РАБОТА ONЕ НА ОВА ВЕЧЕР И ТОГАШ И ВО УТРЕ И ТОГАШ И ВО УТРЕ И ТОГАШ И ВО УТРЕ. Премногу. Премногу. ПА Премногу. ТАКО ТИ Премногу. ЗАШТО МО CЕ Премногу. ЗАТОА МО CЕ ДА ГО ВИДИТЕ Премногу. ЗАТОА МО CЕ ДА ГО ВИДИТЕ ТОА Премногу. ЗАТОА МО CЕ ДА ГО ВИДИТЕ ТОА СИЛНО Премногу. ЗАТОА МО CЕ ДА ГО ПОГЛЕДНЕТЕ ОН СИЛНИОТ ВЕТ ЗАТОА МО CЕ ДА ГО ПОГЛЕДНЕТЕ ОН СИЛНИОТ ВЕТ ЗАТОА МО CЕ ДА ГО ПОГЛЕДНЕТЕ ОНАТА СИЛНА ПЕЧЕКА ЗАТОА МО CЕ ДА ГО ПОГЛЕДНЕТЕ ОВОЈ СИЛЕН ПЕЧЕК ВЕЧЕР ЗАТОА МО CЕ ДА ГО ПОГЛЕДНЕТЕ КАКОВ СИЛНИОТ ПЕЧЕК ВЕЧЕР ЗАТОА МО CЕ ДА ГО ПОГЛЕДНЕТЕ ОН СИЛНИОТ ПЕЧЕК ВИД СЛЕДЕЕ ЗАТОА МО CЕ ДА ГО ПОГЛЕДНЕТЕ ОН СИЛНИОТ ПЕЧЕК ВЕЧЕР СЕДИ СЛЕДЕHЕ ПОЗАД СЕ СЛЕДИ ВИД СЛЕДЕТЕ ПОЗАД СТРЕГЕТЕ СЕКОЈ СЛЕДЕТЕ ПО ЗАГО. ИТ ИТ ТОА Е ИТ ОДИ ИТ ОДИ ОДА ИТ ОДИ ДА СЕ СПРЕЧИ ИТ ТОА ОДИ ДА СЕ СПРЕЧИ ИТ ОДИ ОД СЕ ИСПРЕЧУВА ОДИ ОД СЕ ИСПРЕЧУВА ТОА ОДИ ДА СЕ СПРЕЧИ ОД ДОБИВАЕ ТОА ОДИ ДА СЕ СПРЕЧИ ОД ПРЕДМЕТУВАЕ ТОА ОДИ ДА СЕ СПРЕЧИ ОД ПРЕСИЛНО, ОДИ ДА СЕ СПРЕЧИ ОД ДА СЕ ПОСИЛИ ПОСИЛНО, КОЈА ОДИ ДА СЕ СПРЕЧИ ОД ДА СЕ ПОСИЛИ ПОСИЛНО, ШТО Е ТОА TOЕ СЕ СПРЕЧИ ОД ДА СЕ ПОСИЛИ ПОСИЛНО, ШТО Е А СЕ ПОСИГУВААТ СИЛНО, КОЈА Е А. СЕ ПОСИГУВААТ СИЛНО, ШТО Е ДОБРО СТАНУВАOOЕ ПОСИЛНО, ШТО Е ДОБРО РАБОТ. Добра работа. Добра работа. И Добра работа. И ПОТОА Добра работа. И ТОГАШ Добра работа. И ТОГАШ ГОЛЕНО Добра работа. И ТОГАШ ГОРНО НИВО Добра работа. И ПОТОА ГОРЕНО НИВО ВИНДИ И ПОТОА ГОРЕНО НИВО ВИНДИ И ТОГАШ БИДЕТЕ ГОРВНИОТ НИВО ВИНДИ И ТОГАШ ВЕDSИ НА ГОРЕНО НИВО И ТОГАШ ВЕНИИ НА ГОРЕНО НИВО СЕ ВТААТ ОВА И ТОГАШ ВИНДИТЕ НА ГОРИНОТО НИВО СЕ ОТКАУВААТ ОВА И ТОГАШ ВИНДИТЕ НА ГОРНОТО НИВО СЕ ОТКЛУЧУВААТ ОВА И ТОГАШ ВИНДИТЕ НА ГОРНОТО НИВО СЕ ОТКАУВААТ ОВДЕ И ТОГАШ ВИНДИТЕ НА ГОРНОТО НИВО СЕ ОТКАУВААТ ОВДЕ ОД НА БИДЕТЕ ОВДЕ ОВДЕ ИСКЛУЧЕНО БИДЕТЕ ОВДЕ ОТВО НА ИСТОК БИДЕТЕ ОВДЕ ОВДЕ НА ИСТОК БИДЕТЕ ОВДЕ ОВДЕ ИСТОЧНИОТ НАС БИДЕТЕ ОВДЕ ОВДЕ ИСТОК НА ИСТОК БИДЕТЕ ОВДЕ И ОТВО И НА исток исто така. И источно од нас. И источно од нас. ПА И источно од нас. ТОЛКУ ХИРГ И источно од нас. ТОЛКУ НЕКОЛКУ КРЕВЕР И источно од нас. ТОЛКУ ПРЕПОЛНУВА ПОПЛАВАЕ НА КОРЕСТАЛНОТО И источно од нас. ТОЛКУ УШТЕ ПОПОЛНУВАЕ НА КОРЕСТАЛНОТО ПОПЛАВЕЕ ТОЛКУ УШТЕ ПОПОЛНУВАЕ НА КОРЕСТАЛНО ПОПЛАВАЕ ТОЛКУ ДОБИЛНО ПОПЛАВЕЕ НА КОЧЕРАЛСКОТО КРЕЕ СЕА ТОЛКУ ПОПОЛНУВАЕ ОД КРЕЗАТСКО ПОПЛАВЕЕ СЕ уште БРОЈ ТОЛКУ ПОПОЛНУВАЕ НА КОРЕСТАЛНОТО ПРОПЛОУВА STЕ СЕ уште БРОЈ ЕДЕН ТОЛКУ ПОПОЛНУВАЕ ОД КРЕВАРСКО КОЛЕСТАЛНО СЕ УШТЕ БРОЈ ЕДНА ГРИА ТОЛКУ ПОПОЛНУВАЕ ОД КРЕВАРСКО КОЛЕСТАЛНО СЕ УШТЕ БРОЈ ЕДНА ГОДИНА БРОЈ ЕДНА ГОДИШНОСТ ПОВЕЕ БРОЈ ЕДНА ГОДИШНОСТ ПОВИУВА Зголемување БРОЈ ЕДНА ГОДИШНОСТ ПОВЕ WУ ДЕНЕС ДОНЕСУВА БРОЈ ЕДНА ГОДИШНОСТ ПОБЕДУВА ДЕНЕС ДО ДЕНЕС БРОЈ ЕДНА ГОДИШНОСТ ПОБЕДУВА ДЕНЕСКА ВО СРЕДА ЗГОЛЕМУВАЕ ДЕНЕС ДО СРЕДА ЗГОЛЕМУВАЕ ДЕНЕС ДО СРЕДА И ЗГОЛЕМУВАЕ ДЕНЕС ДО СРЕДА И ДО RAД ЗГОЛЕМУВАЕ ДЕНЕС ВО СРЕДА И ВКУПНИ ВРЕДИ ЗГОЛЕМУВАЕ ДЕНЕС ДО СРЕДА И ПОВТОРНО ВКУПНО ВРЕМЕ ЗГОЛЕМУВАЕ ДЕНЕС ДО СРЕДА И ПОВТОРНО ВКУПНИ ВРШИ ЗГОЛЕМУВАЕ ДЕНЕС ДО СРЕДА И ВКУПНИ ВР RAУВАА ПОВТОРНО ЗА А. И ВКУПНИ ВРА RAА ПОВТОРНО ЗА А. И ВКУПНИ ВРАINА ПОВТОРНО ЗА ДЕСЕТА И ВКУПНИ ВРАINА ПОВТОРНО ЗА ДЕСЕТ ОД И ВКУПНИ ВРАINА ПОВТОРНО ЗА ДЕСЕТ ОД АН И ВКУПНИ ВРИА ПОВТОРНО ЗА ДЕСЕТ ОД ИНЧЕ. Десетина од инч. Десетина од инч. Да, Десетина од инч. ЈАХ, ТОА Е Десетина од инч. ЈАХ, ТОА Е А. Десетина од инч. ЈАХ, ТОА Е ДЕСЕТА Десетина од инч. ЈАХ, ТОА Е ДЕСЕТА Десетина од инч. ЈАХ, ТОА Е ДЕСЕТА ОД АН Десетина од инч. ЈАХ, ТОА Е ДЕСЕТ ОД ДЕНОВИ ЈАХ, ТОА Е ДЕСЕТ ОД ДЕНОВИ ЈАх, ТОА Е ДЕСЕТ ОД ДЕНОК ЈАХ, ТОА Е ДЕСЕТ ОД 10 инчи ЈАХ, ТОА Е ДЕСЕТ ОД ИНЧЕ до 10 инчи ЈАХ, ТОА Е ДЕСЕТ ОД ИНЧИНОТ ДО 10 инчи КОГА ЈАХ, ТОА Е ДЕСЕТ ОД ИНЧИНОТ ДО 10 инчи КОГА ТИ ЈАх, ТОА Е ДЕСЕТ ОД ИНЧИНОТ ДО 10 инчи кога ќе добиете ЈАХ, ТОА Е ДЕСЕТ ОД ИНЧИНОТ ДО 10 инчи КОГА ВЛЕЧЕТЕ ДО 10 инчи кога ќе влезете ДО 10 инчи кога ќе влезете во MISSISSIPPI ДО 10 инчи кога ќе влезете во MISSISSIPPI И ДО 10 инчи кога ќе влезете во MISSISSIPPI и ALABAMA ДО 10 инчи кога ќе влезете во MISSISSIPPI и ALABAMA И ДО 10 инчи кога ќе влезете во MISSISSIPPI и ALABAMA И А. MISSISSIPPI И АЛАБАМА И А. МИСИСИСИПИ и АЛАБАМА И МНОГУ MISSISSIPPI и ALABAMA и неколку промени МИСИСИСИПИ и АЛАБАМА И НЕКОЛКУ МНОГУ ПРОМЕНИ МИСИСИСИПИ и АЛАБАМА И МНОГУ ПРОМЕНИ ВЕЕ СЕГА. МНОГУ ПРОМЕНИ ВЕIKЕ СЕГА. МНОГУ ПРОМЕНИ ВЕIKЕ СЕГА. ТИЕ МНОГУ ПРОМЕНИ ВЕIKЕ СЕГА. ПРОГНОЗА МНОГУ ПРОМЕНИ ВЕIKЕ СЕГА. ОЧЕКУВАНА ПРОГНОЗА МНОГУ ПРОМЕНИ ВЕIKЕ СЕГА. ПРОГНОЗАТА ОЧЕКУВА КАКО МНОГУ ПРОМЕНИ ВЕIKЕ СЕГА. И ПРОГНОЗАТА ОЧЕКУВА И ПРОГНОЗАТА ОЧЕКУВА И ПРОГНОЗАТА СЕ ОЧЕКУВА. Премногу. Премногу. ПА Премногу. ПА ТУКА Премногу. ЕВЕ ТЕКА Премногу. ЕВЕ Е НАЈНОВО Премногу. ЕВЕ Е НАЈНОВАТА ПРОГНОЗА ЕВЕ Е НАЈНОВАТА ПРОГНОЗА ЕВЕ Е НАЈНОВОТО НЕДЕЛА ПРОГНОЗА ЕВЕ ПОВТОРНО ПРОГРАМА НА НАЈНОВАТА ПРОГНОЗА. ПОВТОРНО ПРАВИ. ПОВТОРНО ПРАВИ. ЕВЕ ПОВТОРНО ПРАВИ. ТУКА Е ПОВТОРНО ПРАВИ. ЕВЕ МИСИСИСИПИ ПОВТОРНО ПРАВИ. ЕВЕ МИСИСИСИПИ АЛАБАМА ЕВЕ МИСИСИСИПИ АЛАБАМА ЕВЕ ГО ГРАНИЦАТА ЗА МИСИСИСИПИ АЛАБАМА ЕВЕ ПРАВО НА ГРАНИЦАТА ЗА МИСИСИСИПИ АЛАБАМА ЕВЕ ГО ГРАНИЈАТА МИСИСИСИПИ АЛАБАМА ПРАВО ТУКА ЕВЕ ПРАВО НА ГРАНИЦАТА МИСИСИСИПИ АЛАБАМА ИМА ЕВЕ ПРАВО НА ГРАНИЦАТА МИСИСИСИПИ АЛАБАМА ИМА КАДЕ ПРАВО НА ГРАНИЦА ИМА КАДЕ ПРАВО НА ГРАНИЦИТЕ ИМА КАДЕ ПРАВО НА ГРАНИЦИТЕ ИМА КАДЕ ГО БАРАМЕ ПРАВО НА ГРАНИЦИТЕ ОВДЕ КАДЕ БАРАМЕ ПРАВО НА ГРАНИЦИТЕ ИМЕ КАДЕ КОГА ГЛЕДАМЕ ДЕПОТ ПРАВО НА ГРАНИЦИТЕ ОВДЕ ПОВТОРНО ГО БАРАМЕ ДЕПОТ ПОВТОРНО ГО БАРАМЕ ДЕПОТ ПОВТОРНО ПРАВО ГЛАВАМЕ ВО ДЕПОТ ПОВТОРНО БАРАМЕ ДА СЕ ОБЕДИНЕМЕ ДЕНЕС ПОВТОРНО ПОГЛЕДНЕМЕ ДЕПОГОДИШТЕ ВО ПАСАГУУЛА ПОВТОРНО ГЛЕДАМЕ ОД ДЕНЕС ПО ПРАВО ВО близина на Паскагалуа помеѓу ПРАВО ВО БЛИЗИНА НА ПАСКАГУЛА ПОМЕУ ПРАВО КАЈ ПАСКАГУЛА МЕWУ ПАСКАГУЛА ПРАВО КАЈ ПАСКАГУЛА МЕWУ ПАСКАГУЛА И ПРАВО КАЈ ПАСКАГУЛА ПОМЕ PУ ПАСКАГУЛА И МОБИЛЕН ПРАВО КАЈ ПАСКАГУЛА МЕWУ ПАСАГАУУЛА И МОБИЛНА ПОДРАЧЈЕ ПРАВО КАЈ ПАСКАГУЛА МЕWУ ПАСАГУУЛА И МОБИЛНА ПОДРАЧЈЕ И Паскагула и мобилна област и Паскагула и мобилна област и вие ПАСКАГУЛА И МОБИЛНА ПОДРАЧЈЕ И СЕ уште ПАСКАГУЛА И МОБИЛНА ПОДРАЧЈЕ И СЕ уште ГЛЕДАТЕ ПАСКАГУЛА И МОБИЛНА ПОДРАЧЈЕ И СЕ уште ГО ГЛЕДАТЕ ПАСКАГУЛА И МОБИЛНА ПОДРАЧЈЕ И СЕ уште ГО ГЛЕДАТЕ ХУРГОТ ПАСКАГУЛА И МОБИЛНА ОБЛАСТА И СЕ УШТЕ ГО ГЛЕДАТЕ ОЧЕКУВАURЕТО ОД ХУРГ УШТЕ ГО ГЛЕДАТЕ ОЧЕКУВАЕТО ОД ХИРГ СЕ уште ГО ГЛЕДАТЕ ХЕРГОВОРОТ ОЧЕКУВАНО УШТЕ ГО ПОГЛЕДНЕТЕ ХИРУСОТ ОЧЕКУВА TOЕ ДА БИДЕ СЕ УШТЕ ГО ПОГЛЕДНЕТЕ ХЕРГИСКИОТ ОЧЕКУВАЕ ОД ОКОЛУ СЕ УШТЕ ГО ГЛЕДАТЕ ХЕРНИЦИТЕ ОЧЕКУВАЕ ДА СЕ ОКОЛУ ШЕСТ СЕ УШТЕ ГО ГЛЕДАТЕ РЕПУБЛИКАТА ОЧЕКУВААТ ДА СЕ ОКОЛУ Шест до СЕ УШТЕ ГО ГЛЕДАТЕ РЕПУБЛИКАТА ОЧЕКУВАТЕ ДА СЕ ОКОЛУ Шест до девет УШТЕ ГО ГЛЕДАТЕ ДЕЛОВНИОТ ОЧЕКУВА ДА БИДЕ ОКОЛУ ШЕСТ ДЕТ ДЕЛА ДА БИДЕ ОКОЛУ ШЕСТ ДЕВЕТ НОЗЕ ДА СЕ ОКОЛУ ШЕСТ ДЕВЕТ НОETЕ ВО ДА СЕ ОКОЛУ ШЕСТ ДЕВЕТ ДЕЛА ВО ОВИЕ ДА БИДЕ ОКОЛУ ШЕСТ ДЕВЕТ НОETЕ ВО ОВИЕ ОБЛАСТИ. ВО ОВИЕ ОБЛАСТИ. ВО ОВИЕ ОБЛАСТИ. ЗАПОМНЕТЕ, ВО ОВИЕ ОБЛАСТИ. ЗАПОМНЕТЕ, ЕВЕ ВО ОВИЕ ОБЛАСТИ. ЗАПОМНЕТЕ, ЕВЕ КАДЕ ВО ОВИЕ ОБЛАСТИ. Запомнете, еве каде е Запомнете, еве каде е ЗАПОМНЕТЕ, ЕВЕ КАДЕ БУРА Запомнете, еве каде е бурата. НЕВРЕМЕ Е. НЕВРЕМЕ Е. ТОА Е НЕВРЕМЕ Е. ОДИ НЕВРЕМЕ Е. ОДИМЕ НЕВРЕМЕ Е. ОДИМЕ ДА ИМАМ НЕВРЕМЕ Е. ОДИМЕ ДА СЕ ТРЕБА НЕВРЕМЕ Е. ОДИМ ДА МОРА ДА БОАМ НЕВРЕМЕ Е. ОДИМ ДА МОРА ДА ГИ ПОТРЕБИ СИТЕ ОДИМ ДА МОРА ДА ГИ ПОТРЕБИ СИТЕ ОДРУВАМЕ ДА МОРАМЕ ДА ГИ ПОТУВАМЕ СИТЕ ТОА Е МОРА ДА ЈА ПОТУВАМЕ ЦЕЛАТА ВОДА Е МОРА ДА ГО ПОТРУДИМЕ СИТЕ ВОДА НАгоре Е МОРА ДА ЈА ПОТУВАМЕ ЦЕЛАТА ВОДА ОД НАС Е МОРА ДА ЈА ПОТУВАМЕ ЦЕЛАТА ВОДА ОД НЕГО Е МОРА ДА ЈА ПОТУВАМЕ СИТЕ ВОДА ОД ПОДРИНАТА ТАА ВОДА ОД ОБЛАСТА ТАА ВОДА ОД ПОДРИНАТА И ТАА ВОДА ОД ПОДРИНАТА И ТОА Е ТАА ВОДА ОД ПОДРИНАТА И ТОА ЗОШТО ТАА ВОДА ОД ОБЛАСТАТА И ТОА Е ТОА ТАА ВОДА ОД ОБЛАСТАТА И ЗАТОА ХУРГОТ ТАА ВОДА ОД ОБЛАСТАТА И ЗАТОА СЕ НИВО ОД ХИЛИ И ЗАТОА СЕ НИВОИТЕ НА ХИРНИЦИ И ЗАТОА СЕ НИВОИТЕ НА ХИРНИЦИ И ЗАТОА СЕГА СЕ НИВОТОТ НА ХИРНИЦИ И ЗАТОА СЕГА СЕ ОДИНУВААТ ОСНОВИТЕ НА ХИРУСИРАЕ И ЗАТОА СЕ УШТЕ ОДАВААТ НИВОТИ НА ХИРНИЦИ И ЗАТОА ОСТАНУВААТ НИВОТИ НА ХИРУСИРАЕ СЕ уште УШТЕ ОДАТ ДА БИДАТ СЕ уште се обидуваат да бидат значајни УШТЕ СЕ ОДБАВАТЕ ЗНАЧИТЕЛНО ВИСОКИ СЕ уште се обидуваат да бидат значајно високи и УШТЕ ОДАТ ДА БИДЕТЕ ЗНАЧИТЕЛНО ВИСОКИ И УШТЕ Значајно висок и уште Значајно висок и сè уште предизвикува Значајно висок и сеуште предизвикува некои Значајно висок и сè уште предизвикувајќи некои проблеми Значајно висок и сè уште предизвикувајќи некои проблеми Значајно висок и сè уште предизвикувајќи некои проблеми таму ПРЕДИЗВИКУВА SЕ НЕКОИ ПРОБЛЕМИ ТУКА ПРЕДИЗВИКУВА SЕ НЕКОИ ПРОБЛЕМИ ТУКА ПРЕДИЗВИКУВА SЕ НЕКОИ ПРОБЛЕМИ И ТУКУ. ИСТО ТАКА. ИСТО ТАКА. ОСНОВНО ИСТО ТАКА. ОСНОВНО ИСКЛУЧЕНО ИСТО ТАКА. ОСНОВНО ИСКЛУЧЕНО ДО ИСТО ТАКА. ОСНОВНО ИСКЛУЧЕНО НА ИСТО ТАКА. ОСНОВНО ИСКЛУЧЕНО ИСТО ТАКА. ОСНОВНО ИСКЛУЧЕНО НА ИСТОК ОСНОВНО ИСКЛУЧЕНО НА ИСТОК ОСНОВНО ИСКЛУЧЕНО НА ИСТОК ОСНОВНО ИСКЛУЧЕНО НА ИСТОК НА МИСИСИСИПИ ОСНОВНО ИСКЛУЧЕНО НА ИСТОК НА РЕКАТА МИСИСИСИППИ ОСНОВНО ИСКЛУЧЕНО НА ИСТОК ОД РЕКАТА МИСИСИСИППИ УШТЕ РЕКАТА МИСИСИСИППИ УШТЕ РЕКАТА МИСИСИСИПИ УШТЕ ГЛЕДА РЕКАТА МИСИСИСИПИ УШТЕ ГО ГЛЕДА РЕКАТА МИСИСИСИПИ И СЕГА ИЗГЛЕДУВА ОКОЛУ РЕКАТА МИСИСИСИПИ И СЕГА ПОГЛЕДНЕ ОД ТРИ РЕКАТА МИСИСИСИПИ И СЕГА ИЗГЛЕДУВА ОД ТРИ ДО РЕКАТА МИСИСИСИПИ И СЕГА ИЗГЛЕДУВА ОД ТРИ ДО ПЕТ БАРААТ ОКОЛУ ТРИ ДА ПЕТ БАРААТ ОД ТРИ ДА ПЕТ НО FИ ГЛЕДАМ ОД ТРИ ДА ПЕТТЕ НОЕ ОВДЕ ГЛЕДАМЕ ОД ТРИ ДА ПЕТТЕ НЕГА ТУКА ПРЕД СИТЕ БАРААТ ОКОЛУ ТРИ ДА ПЕТТЕ НЕГА ОВДЕ ОД ЕЗЕРОТО НОETЕТЕ ОВДЕ ОД ЕЗЕРОТО НОETЕТЕ ОВДЕ ОД ЕСЕКОТ ПАНТХАРТЕРИН НОETЕТЕ ОВДЕ ОД ЕЗЕРОТО ПАНТХАРТЕРНИЈА И НОETЕТЕ ТУКА ПРЕКУ ЕЗЕРОТ ПАНТХАРТЕРИН И ПОВЕ MЕ НОETЕТЕ ОВДЕ ОД ЕЗЕРОТО ПАНТЦАРТЕРНИЈА И ПОВЕPLЕ АЛАУЗИ ПАНТЕХАРТЕРИН И ПОВЕЕ АПЛАУЗ ПАНТАКТЕРНИЈА И ПОВЕЕ АПЛАУС ТОА ПАНТЕХАРТЕРИН И ПОВЕЕ АПЛАУС ОД ТАА ВОДА ПАНТЕКТРАН И ПОВЕЕ АПЛАУС КОЈА ВОДА ПРОДОЛУВА ПАНТЦАРТЕРАН И ПОВЕЕ АПЛАУС КОЈ ВОДА ПРОДОЛУВА ПАНТЦАРТЕРИН И ПОВЕЕ АПЛАУС КОЈА ВОДА ПРОДОЛУВА ТАА ВОДА ПРОДОЛУВА ДА БИДЕ Таа вода продолжува да се турка ТАА ВОДА ПРОДОЛУВА ДА СЕ ПОТРЕБУВА ВО. ВТАЛЕН ВО. ВТАЛЕН ВО. ТОА Е ВТАЛЕН ВО. ОДИ ВТАЛЕН ВО. ОДИМЕ ВТАЛЕН ВО. ОДИМ ДА ПРЕДИЗВИЧИ ВТАЛЕН ВО. ОДИМ ДА ПРЕДИЗВИКАМ НЕКОИ ВТАЛЕН ВО. ОДИМ ДА ПРЕДИЗВИКАМ НЕКОИ ПРАШАА ОДИМ ДА ПРЕДИЗВИКАМ НЕКОИ ПРАШАА ОДИМ ДА ПРЕДИЗВИКАМЕ НЕКОЛКУ ПРАШАА ОДИМ ДА ПРЕДИЗВИКАМЕ НЕКОИ ПРАШАА НА ОДИМ ДА ПРЕДИЗВИКАМЕ НЕКОИ ПРАШАА НА ЗАПАД ОДИМ ДА ПРЕДИЗВИКАМЕ НЕКОИ ПРАШАА НА ЗАПАДНИОТ РАГ ОДИМЕ ДА ПРЕДИЗВИКАМЕ НЕКОИ ПРАШАА НА ЗАПАДНИОТ РАГ НА ОДИМЕ ДА ПРЕДИЗВИКАМЕ НЕКОИ ПРАШАА НА ЗАПАДНИОТ РАГ НА ОДИМЕ ДА ПРЕДИЗВИКАМЕ НЕКОИ ПРАШАА НА ЗАПАДНИОТ РАК НА ЕЗЕРОТО НА ЗАПАДНОТО ИЗ ЕЗЕРОТО НА ЗАПАДНИОТ РАК НА ЕЗЕРОТО ТУКА НА ЗАПАДНИОТ РАГ НА ЕЗЕРОТО ТАКА НА ЗАПАДНОТО ИЗ ЕЗЕРОТО ОТКАГА КОГА НА ЗАПАДНОТО ИЗ ЕЗЕРОТО ОТКАГА КОГА НИЕ НА ЗАПАДНИОТ РАК НА ЕЗЕРОТО ТАМУ ОД КОГА НИЕ НА ЗАПАДНОТО ИЗ ЕЗЕРОТО ОТКАГА КОГА ГИ ИМАМЕ ТИЕ ТАМУ КОГА ГИ ИМАМЕ ТИЕ ТУКА ОД КОГА ГИ ИМАМЕ ТИЕ СЕВЕРНИ ТУКА ОД КОГА ГИ ИМАМЕ ТИЕ СЕВЕРНО ЗАПАДНО ТУКА ОД КОГА ГИ ИМАМЕ ТИЕ СЕВЕРНО ЗАПАДНИ ВИНДИ. СЕВЕРНИ ЗАПАДНИ ВИНДИ. СЕВЕРНИ ЗАПАДНИ ВИНДИ. ЕДНАШ СЕВЕРНИ ЗАПАДНИ ВИНДИ. Еднаш СЕВЕРНИ ЗАПАДНИ ВИНДИ. Еднаш невреме СЕВЕРНИ ЗАПАДНИ ВИНДИ. Еднаш, невремето се движи СЕВЕРНИ ЗАПАДНИ ВИНДИ. Еднаш, невремето се движи кон внатрешноста, Еднаш, невремето се движи кон внатрешноста, Еднаш, невремето се движи кон внатрешноста, ќе се снајдеме Еднаш, невремето се движи кон внатрешноста, ќе видиме Еднаш, невремето се движи во внатрешноста, ќе го видиме тоа Еднаш, невремето се движи кон внатрешноста, ние ќе го видиме тоа вид Еднаш, невремето се движи кон внатрешноста, ќе видиме каков вид Еднаш, невремето се движи кон внатрешноста, ќе видиме каков вид е можеби ATЕ ГО ПОГЛЕДНЕМЕ ТОА ВИДОВ ВО МОBЕБИ ATЕ ГО ПОГЛЕДНЕМЕ ТОА ВИДОТ МОBЕБИ ДА ДВИOVЕ EЕ ГО ПОГЛЕДНЕМЕ ТОА КАКВА МОBЕБА ДА СЕ ОДДРАТ НАзад ATЕ ГО ПОГЛЕДНЕМЕ ТОА КАКВА МОBЕБА ДА СЕ ДВИЕ НАВРЕМЕ НАСТАНА EЕ ГО ПОГЛЕДНЕМЕ ТОА КАКВА МОBЕБИ ДА СЕ ОДДРАТ НАВЕД СЛИДЕЛ, ДВИЕЕ НАТРАГО КОН СЛИДЕЛ, ДВИЕЕ НАзад НА СЛИДЕЛ, ЈАДЕ ДВИЕЕ НАзад НА СЛИДЕЛ, ЈАДЕТЕ АН ДВИЕЕ НАзад НА СЛИДЕЛ, ЈАДЕТЕ ОБЛАСТ, ДВИЕЕ НАТРАГО КОН СЛИДЕЛ, ЈАдете ОБЛАСТА, БИДЕТЕ ДВИЕЕ НАзад НА СЛИДЕЛ, ЈАДЕТЕ ОБЛАСТ, ВНИМАВАЈТЕ ДВИЕЕ НАЗАД СЛАЈДЕЛ, ЈАДЕТЕ ОБЛАСТА, ВНИМАВАЈТЕ НЕВРЕМЕ Јадете област, бидете претпазливи бура Јадете област, бидете внимателни хируршки бури ЈАдете ОБЛАСТА, ВНИМАВАЈТЕ ВРЕМЕ НЕВРЕМЕ ПОПЛАВИ ЈАдете ОБЛАСТА, ВНИМАВАЈТЕ ЗА ВНИМАВАЈТЕ НЕВРЕМЕНО ПОПОЛНУВАURЕ ОД ЛЕК ЈАдете ОБЛАСТА, ВНИМАВАЈТЕ ВНИМАТЕЛНО НЕВРЕМЕНО ОПРАВУВАЕ ЗА ВАС ЈАдете ОБЛАСТА, ВНИМАВАЈТЕ ПРЕД ВЕСТВЕНО НЕВРЕМЕНО ПОПЛАВУВАЕ ОД ХУРГОТ ПРЕПОЛНУВАЈТЕ ОД РЕСНО ПОПОЛНУВАЕ ПРЕПОЛНУВА SЕ ОД БЕЗ ВРШЕЕ ПРЕД ТОА ПРЕПОПЛАВУВА SЕ БЕЗ ВАС ПРЕД СЕ ПРЕПОЛНУВА SЕ СЕ ОБИЗНИК ЗА ВАС ПРЕД СИТЕ РЕСНО ПОПЛАВАURЕ ЗА ВАС ПРЕД СИТЕ ПРЕПОПЛАВУВАURЕ СО ВАС ПРЕД СИТЕ ВИДИ ДЕМИНИ ПРЕПОЛНУВАЈТЕ СЕ ОБВИНИ ВО ВАС ПРЕД СИТЕ ВИЗИ ВИ ОД ДЕНЕЦИ ПРЕПОЛНУВАЈТЕ СЕ ОБВИНИ ПРЕД СИТЕ ВИДОВИ ВИДИ СИТЕ ВИД ОД ИЗВЕШТАЈОТ ВРАACKААТ СИТЕ ВИД ОД ИСПИРОВИ НАВИСТИНА СИТЕ ВИД ОД ДЕНЕЦИ НАВИДНО ВО НАВИСТИНА ВО СИТЕ ВИД ОД ДЕНЕЦИ НАВИДНИ, НАВИСТИНА ВО СИТЕ ВИД ОД ДЕНЕЦИ НАВИДНО, НАВИСТИНА НА ЗАЛЕКОТ СИТЕ ВИД ОД ИЗВЕШТАЈОТ НАВИДНО ВО НАСТВОТО НАВИСТИНА ВО ЗАЛИЦАТА НА НАВИСТИНА ВО ПОЛОТО МЕКСИКО. МЕКСИКО. МЕКСИКО. ДОЖД МЕКСИКО. ВКУПНИ ВРАINА МЕКСИКО. ВКУПНИ ВРINУВАА УШТЕ. ВКУПНИ ВРINУВАА УШТЕ. ВКУПНИ ВРINУВАА УШТЕ. WEЕ СЕ ВКУПНИ ВРINУВАА УШТЕ. GЕ ДОБИЕМЕ ВКУПНИ ВРINУВАА УШТЕ. ETЕ ДОБИЕМЕ АН ВКУПНИ ВРINУВАА УШТЕ. GЕ ДОБИЕМЕ Ажурирање ВКУПНИ ВРINУВАА УШТЕ. GЕ ДОБИЕМЕ Ажурирање ТУКА ВКУПНИ ВРINУВАА УШТЕ. GЕ ДОБИЕМЕ Ажурирање ТУКА ВО GЕ ДОБИЕМЕ Ажурирање ТУКА ВО EREЕ ДОБИЕМЕ Ажурирање ТУКА САМО EREЕ ДОБИЕМЕ Ажурирање ТУКА САМО А. EREЕ ДОБИЕМЕ Ажурирање ТУКА САМО ЗА МАЛКУ EREЕ ДОБИЕМЕ Ажурирање ТУКА САМО МАЛКУ ДОДЕКА EREЕ ДОБИЕМЕ Ажурирање ТУКА САМО МАЛКУ ДОДЕКА НО EREЕ ДОБИЕМЕ Ажурирање ТУКА САМО ЗА МАЛКУ ДОДЕКА, НО УШТЕ САМО МАЛКУ ДОДЕКА, АМА УШТЕ САМО МАЛКУ ДОДЕКА, АМА УШТЕ БАРАЕ САМО МАЛКУ ДОДЕКА, АМА УШТЕ БАРАЕ САМО МАЛКУ ДОДЕКА, АЛИ УШТЕ БАРААТ ВО А. САМО МАЛКУ ДОДЕКА, АМА СЕ УШТЕ БАГАТ БУЛ САМО МАЛКУ ДОДЕКА, АМЕ СЕ УШТЕ ГЛЕДА ОЧЕТО НА БУЛ САМО МАЛКУ ДОДЕКА, АМЕ СЕ УШТЕ ГЛЕДА ОКО ОД ОЧЕ 15 ПОГЛЕДНАВ ОД ОЧЕ 15 БАРАЕ ОЧЕТОК ОД ОЧЕ 15 ГЛЕДАМЕ ОЧЕТО ОЧЕ 15 - 20 БАРАТЕ ОЧЕТО ОД ТЕКО ОД 15 ДО 20 ПОГЛЕДНЕТЕ ОКО ОД ОКО ОД 15 ДО 20 ОВДЕ ОД МНОГУ БАРАТЕ ОЧЕТО ОД 15 до 20 ОВДЕ ОД МНОГУ ОБЈЕДУВАТЕ ОЧЕТО ОД 15 до 20 години ОВДЕ ОД ОД МНОГУ МОБИЛНО ОБЕДЕНИ ОЧЕ ОД 15 до 20 ДО 20 ОВДЕ ОД МНОГУ МОБИЛЕН ДО 20 ОВДЕ ОД МНОГУ МОБИЛНО ОБЛАСТ ДО 20 ОВД ОД МНОГУ МОБИЛНА ПОДРАЧЈЕ САМО ДО 20 ОВДЕ ОД МНОГУ МОБИЛНА ПОДРАЧЈА САМО ДО ДО 20 ОВДЕ ОД МНОГУ МОБИЛНО ОБЛАСТИ САМО ДО ДО 20 ОВДЕ ОД МНОГУ МОБИЛНА ПОДРАЧЈА САМО НА ЈУГ ДО 20 ОВДА ОД МНОГУ МОБИЛНА ПОДРАЧЈА САМО ДО ЈУГА ТУКА ОБЛАСТА САМО ДО ЈУГ ТУКА ОБЛАСТА САМО ДО ЈУГ ТАМУ И ОБЛАСТА САМО ДО ЈУГ ТУКА И НАЈДОБРО ОБЛАСТА САМО ДО ЈУГ ТУКА И ПОВЕЕ ОБЛАСТА САМО ДО ЈУГИ ИМА И ПОВЕЕ ОБЛАСТА САМО ДО ЈУГИ ИМА И НАЈГОЛЕМО ВО ОБЛАСТА САМО ДО ЈУГИ ТАМУ И НАЈГОЛЕМО ВО ОБЛАСТА САМО ДО ЈУГИ ИМА И ПОВЕЕ ВО ЗАЛЕКОТ ОБЛАСТА САМО ДО ЈУГИ ИМА И ПОВЕЕ ВО ПОЛОТО И повеќето од тоа во заливот на И најмногу од тоа во заливот на мексико. МЕКСИКО. МЕКСИКО. НО МЕКСИКО. НО ТОГАШ МЕКСИКО. АМА ПО БРЗО МЕКСИКО. НО ТОГАШ БРЗО МЕКСИКО. НО ТОГАШ БРЗО ГРАДИНЕЦОТ НО ТОГАШ БРЗО ГРАДИНЕЦОТ НО ТОГАШ БРЗО ГРАДИЕНТНИТЕ капки НО ТОГАШ БРЗО ГРАДИЈАНТНИТЕ КАПУВАА НО ТОГАШ БРЗО ГРАДИЕНТНИТЕ КАПИ СЕ СЛУЧУВААТ СЕКОГАШ НО ТОГАШ БРЗО ГРАДИЕНТНИТЕ КАПКИ НЕ СЕ СЛУЧУВААТ СИЛО НИШТО НО ТОГАШ БРЗО ГРАДИЕНТНИТЕ КАПКИ СЕ СЛУЧУВААТ СЕКОГАШ НИШТО ЕДНАШ КАПУВАOWNЕ СЕКОГАШ НИШТО ЕДНАШ КАПУВАЈТЕ СЕКОГАШ НИШТО ЕДНАШ КАПУВАЈТЕ СЕКОГАШ НИШТО ДОБИВАТЕ КАПУВАЈТЕ СЕКОГАШ НИШТО ДОБИЕ МИНАТО КАПУВАЈТЕ СЕКОГАШ НИШТО ЕДНОСТАКО ДА ГО ДОБИВАТЕ МИНАТА ИНТЕРЕСИТА КАПУВАЈТЕ СЕКОГАШ НИШТО ЕДНО ДОБИВАТЕ МИНАТО ИНТЕРЕСИТ 55. ДОБИВАТЕ МЕСТО ИНТЕРСТИВ 55. ДОБИВАТЕ МИНА ИНТЕРСТИВА 55. КАКО ДОБИВАТЕ ПОСЛЕДНА МЕERУНАРОДНА 55. КАКО ЗА ДОБИВАТЕ МЕСТО МЕERУНАРОДНА 55. КАКО ЗА ТОА? КАКО ЗА ТОА? КАКО ЗА ТОА? ДА ДА ДА ПА ДА НАШИ НАШИ ДА ПА НАШИОТ ДО RAД ДА НАШИ НАШИ ВРОINИ ВКУПНО ДА ПА НАШИ НАВИСТИНА ВРСКИ ВКУПНИ ДА ЗАТОА НАШИОТ ВОINИ ВО ВИСТИНА НЕ ЗАТОА НАШИОТ ВОINИ ВО ВИСТИНА НЕ ЗАТОА НАШИОТ ВОINИ ВО ВЕСТИ НАВИСТИНА НЕ МНОГУ ЗАТОА НАШИОТ ВО RAИ ВО ВЕСТИ НАВИСТИНА НЕ МНОГУ ПА НАШИТЕ ВКУПНИ ВРАINА НАВИСТИНА НЕ МНОГУ. МНОГУ. МНОГУ. АКО МНОГУ. АКО ТИ МНОГУ. АКО ОДИТЕ МНОГУ. АКО ОДИТЕ МНОГУ. АКО ОДИТЕ ЗА АКТИВНОСТИ АКО ОДИТЕ ЗА АКТИВНОСТИ АКО ДЕНЕС ОДИТЕ ЗА АКТИВНОСТИ, АКО ДЕНЕС ОДИТЕ ЗА АКТИВНОСТИ, ДОСТАЈТЕ АКО ДЕНЕС ОДИТЕ ЗА АКТИВНОСТИ, НЕ СИ АКО ДЕНЕС ОДИТЕ ЗА АКТИВНОСТИ, НЕ ОДИТЕ АКО ДЕНЕС ОДИТЕ ЗА АКТИВНОСТИ, НЕ ОДИТЕ АКО ДЕНЕС ОДИТЕ ЗА АКТИВНОСТИ, НЕ ОДИТЕ ДА БИДЕТЕ ДЕНЕС, НЕМАТЕ ДА БИДЕТЕ ДЕНЕС, НЕМАТЕ ДА БИДЕ ВЛИЈАНИ ДЕНЕС, НЕМАТЕ ДА ВЛИЈАТЕ ВАС ДЕНЕС, НЕ ОДИТЕ ДА ВЛИЈАТЕ ОД ХУРГ ДЕНЕС, НЕ ОДИВАТЕ ДА ВЛИЈАТЕ ОД ПОПОЛНУВАURЕ ОД БРЗО ВЛИЈАНИ ОД ПОПОЛНУВАURЕ ОД БРЗО ВЛИЈАНИ ОД НЕСРИ ПОПЛАВАЕ ВЛИЈАНИ ОД СРЕДНОТО ПОПЛАВАЕ НЕШТА САМО ВЛИЈАНИ ОД НЕСРЕНО ПОПЛАВА THЕ НЕШТА САМО KИВО ВЛИЈАНИ ОД СРЕДНО ПОПЛАВА THЕ НЕШТА САМО ВИД ВЛИЈАНИ ОД СРЕДНО ПОПЛАВА THЕ НЕШТА САМО ВИДОВ ВЛИЈАНИ ОД НЕСРЕНО ПОПЛАВАOODЕ НЕШТА САМО ВИДОВ РАБОТИ САМО ВИДОТ ФИНА РАБОТИ САМО ВИДОТ ДОБРИ ТУКА. ТАМУ ТАМУ INИВО ТАМУ ВИДОТ ОД ТАМУ ВИД А. ТАМУ ВИД ТИПИКАЛ ТАМУ ВИД ОД ТИПСКИ СЕПТЕМВРИ ВИД ОД ТИПСКИ СЕПТЕМВРИ ВИД ТИПСКИ ДЕНОВИ СЕПТЕМВРИ ВИДОВ ТИПСКИ ДЕНОВИ СЕПТЕМВРИ МАЈ ВИДОВ ТИПСКИ ДЕНОВИ СЕПТЕМВРИ МОAYЕ ДА БИДАТ ВИД ОД ТИПСКИ ДЕНОВИ СЕПТЕМВРИ МОAYЕ ДА БИДАТ НЕВЕРОТ ВИДОВ ТИПСКИ ДЕНОВИ СЕПТЕМВРИ МОAYЕ ДА БИДАТ НЕВЕРОТ ВИД ОД ТИПСКИ ДЕНОВИ СЕПТЕМВРИ МОAYЕ ДА БИДАТ НЕВЕРОТУВАЕ ТУКА. ДЕНОВИ МОAYЕ ДА БИДАТ НЕВЕСНИ ТУКА. ДЕНОВИ МОAYЕ ДА БИДАТ НЕВЕСНИ ТУКА. ВИДИ ДЕНОВИ МОAYЕ ДА БИДАТ НЕВЕСНИ ТУКА. ВИДИ НЕКОИ ДЕНОВИ МОAYЕ ДА БИДАТ НЕВЕСНИ ТУКА. ПОГЛЕДНЕТЕ НЕКОИ Распрснати ДЕНОВИ МОAYЕ ДА БИДАТ НЕВЕСНИ ТУКА. ПОГЛЕДНЕТЕ НЕКОИ ШИРЕНИ ТУШЕНИЦИ ПОГЛЕДНЕТЕ НЕКОИ ШИРЕНИ ТУШЕНИЦИ ПОГЛЕДНЕТЕ НЕКОИ РАСПОРЕДЕНИ ТУШЕНИ ДОА COMАТ ПОГЛЕДНЕТЕ НЕКОИ РАСПРЕДЕЛЕН ТУШЕНИЧКИ ВРСКИ ПОГЛЕДНЕТЕ НЕКОИ РАСПОРЕДЕН ТУШЕНИ ДОА COMАТ ВО НО ПОГЛЕДНЕТЕ НЕКОИ РАСПРЕДЕЛЕН ТУШЕНИ ДОААТ НО НИШТО ПОГЛЕДНЕТЕ НЕКОИ РАСПРЕДЕЛЕН ТУШЕНИ ДОАААТ, НО И НИШТО ДОЈДУВА BЕ, АМА НИШТО ДОЈДУВА BЕ, НО НИШТО ПОЗНАЧИЛНО ДОЈДУВА BЕ, НО НИШТО НЕ СЕ ЗНАЧИ ДОЈДУВА BЕ, НО НИШТО ПОГЛАСНО СО ДОЈДУВАЕ, НО НИШТО ПОГЛЕДНО СО ВРЕЕТО Значаен со дождот ЗНАЧЕЕ СО ВКУПНИ ВРЕИ ЗНАЧЕЕ СО ВКУПНИ ВРСКИ КОИ ЗНАЧЕЕ СО ВКУПНИ ВРСКИ КОИ Е ЗНАЧЕЕ СО ВКУПНИ ВРИ КОИ Е НЕКОЈ ЗНАЧЕITHЕ СО ВКУПНИ ВРСКИ КОИ Е НЕКОЛКУ ДОБРО ЗНАЧЕЕ СО ВКУПНИ ВРСКИ КОИ Е НЕКОЛКУ ДОБРИ ВЕСТ ВКУПНИ КОИ Е НЕКОЛКУ ДОБРИ ВЕСТ ВКУПНИ КОИ Е НЕКОЛКУ ДОБРИ ВЕСТ. . . ТАМУ . ТИЕ ТИ . ТУКА ГИ ГЛЕДАТЕ . ТУКА ГИ ГИ ГЛЕДАТЕ ТИЕ . ТУКА ГИ ГИ ГЛЕДАТЕ ТИЕ ТРОПИЧНИ ТУКА ГИ ГИ ГЛЕДАТЕ ТИЕ ТРОПИЧНИ ТУКА ГИ ГИ ГЛЕДАТЕ ТИЕ ТРОПИСКИ НЕВРЕМЕ ТУКА ГИ ГИ ГЛЕДАТЕ ТИЕ ТРОПИСКИ НЕВРЕМЕНИ СИЛА ТУКА ГИ ГЛЕДАТЕ ТИЕ ТРОПИЧКИ НЕВРЕМЕНИ СИЛИ ВИНДИ ТУКА ГИ ГЛЕДАТЕ ОНИЕ ОЧЕКУВАНИ ОВИ ТРОПИСКИ НЕВРЕМЕНИ СИЛА ОЧЕКУВААТ НЕВРЕМЕНИ СИЛА ВИНДИ НЕВРЕМЕНИ СИЛИ ВЕ WИ ОЧЕКУВАНИ НЕВРЕМЕНИ СИЛИ ВЕ WИ ОЧЕКУВАНИ ДА СЕ ЗЕМАТ НЕВРЕМЕНИ СИЛИ ВЕ WИ ОЧЕКУВАНИ ДА ВЛЕЧЕТЕ НЕВРЕМЕНИ СИЛИ ВЕ WИ ОЧЕКУВАНИ ДА СЕ ВЛЕЧАТ ВО ДЕЛОВИ НЕВРЕМЕНСКИ СИЛИ ВЕDSИ ОЧЕКУВАНИ ДА ИСКЛУЧЕТЕ ДЕЛОВИ ОД НЕВРЕМЕНСКИ СИЛИ ВЕDSИ ОЧЕКУВАНИ ДА СЕ ВЛЕЧАТ ВО ДЕЛОВИ НА СВ. ДА ВЛЕГНЕТЕ ВО ДЕЛОВИ НА СВ. ДА ВЛЕГНЕТЕ ВО ДЕЛОВИ НА СВ. БЕРНАРД ДА ВЛЕГНЕТЕ ВО ДЕЛОВИ НА СВ. БЕРНАРД И ДА ВЛЕГНЕТЕ ВО ДЕЛОВИ НА СВ. БЕРНАРД И ПЛАКВЕМИНИ ДА ВЛЕГНЕТЕ ВО ДЕЛОВИ НА СВ. БЕРНАРД И ПЛАКВЕМИНИ ПАРИШИЈА БЕРНАРД И ПЛАКВЕМИНИ ПАРИШИЈА БЕРНАРД И ПЛАКВЕМИНИРА PARЕ ПАРОИС ВЕADЕ БЕРНАРД И ПЛАКВЕМИНИЈА ПАРОИС ВЕADЕ НА БЕРНАРД И ПЛАКВЕМИНИРА PARЕ ПАРОИС ВЕADЕ НА БЕРНАРД И ПЛАКВЕМИНИРА PARЕ ПАРОИС ВЕADЕ НА УСТА БЕРНАРД И ПЛАКВЕМИНИЈА ПАРОИС ВЕADЕ НА УСТА БЕРНАРД И ПЛАКВЕМИНИЈА ПАРОИС ВЕADЕ ВО УСТА НА ВЕREЕ ВО УСТА НА ВЕREЕ НА УСТА НА РЕКА ВЕREЕ НА УСТА НА РИЧЕН СИМЕ ВЕREЕ ВО УСТА НА РЕЧЕТО ВИДО ВЕREЕ ВО УСТА НА РЕКА ВИДОТ РАСПРОДАВАЕ ВЕREЕ НА УСТА НА РЕКА РАКО ВИДО КРЕВИРАЕ БЛИСКО РИЧКИ ВИД ОД ШИРУВАЕ БЛИСКО РЕЧКА ВИДОВА ШИРИРАЕ Близу до РЕЧКИ ВИДОВИ ШИРУВААТ БЛИСКО ОРЛЕАН РЕЧКА ВИДОВА ШИРИРАЕ БЛИСКО ОРЛЕАНОВО НОВО РИЧКИ ВИДОВИ РАСПРОДИВА CLЕ БЛИСКО ДО ОРЛЕАНОТ НОВ ОРЛЕАН РЕЧКИ ВИДОВИ ШИРУВААТ БЛИСКО ДО ОРЛЕАНОТ NEWЕ ОРЛЕАНИ ИСТОК ДО ОРЛЕАНИ НОВ ОРЛЕАНИ ИСТОК ДО ОРЛЕАНОТ EУ ОРЛЕАНИ ИСТОКО ПОДРАЧЈЕ ДО ОРЛЕАНИ НОВО ОРЛЕАНИ ИСТОКО ПОДРАЧЈЕ МОBЕБЕ ДО ОРЛЕАНИ НОВО ОРЛЕАНИ ИСТОКО ПОДРАЧЈЕ МОBЕ ДА ПОВЕЕ ДО ОРЛЕАНОТ NEWИВО ОРЛЕАНИ ИСТОКО ПОДРАЧЈЕ МОBЕ ДА СЕ ПРЕД ДО ОРЛЕАНИ, EИ ОРЛЕАНИ ИСТОКО ПОДРАЧЈЕ МОBЕ ДА СЕ ПОВЕЕ ОД МОЕ ПОВРШИНАТА МОBЕБЕ ДА СЕ ПРЕДИЗВОА ПОВРШИНАТА МОBЕБЕ ДА ПРЕДИЗВИСНИ ПОВРШИНАТА МОЕБЕ ДА ПРЕДИЗВОЈ МОBЕ БИЛНО ЕЛИЗОН ОБЛАСТА МОBЕ ДА СЕ ОДНЕСЕ ПО МОBЕ БИЛНО ЕЛИЗОН ВО ОБЛАСТА МОAYЕ ДА СЕ ОБЕДИ САКО ЕЛИЗОН НА КРАТКО. ЛЕСНО ЕЛИЗОН НА КРАТКО. ЛЕСНО ЕЛИЗОН НА КРАТКО. ОДРАН ЛЕСНО ЕЛИЗОН НА КРАТКО. ОДРУВАНИ ВИНДИ ЛЕСНО ЕЛИЗОН НА КРАТКО. ОДРУВАНИ ВИНДИ ОКОЛУ ЛЕСНО ЕЛИЗОН НА КРАТКО. ОДРУВАНИ ВЕТИ ОКОЛУ ТРИЕСТ ОДРУВАНИ ВЕТИ ОКОЛУ ТРИЕСТ ОДРУВАНИ ВЕТИ ОКОЛУ Триесет и девет ОДРУВАНИ ВЕТИ ОКОЛУ ОКОЛУ Триесет и девет милји ОДРУВАНИ ВЕНДИ ОКОЛУ ТРИЕТЕТ ДЕВЕТ МИЛИ ПЕР ОДРУВАНИ ВЕНДИ ОКОЛУ Триесет и девет милји од час. ДЕВЕТ МИЛИ НА ЧАС. ДЕВЕТ МИЛИ НА ЧАС. НО ДЕВЕТ МИЛИ НА ЧАС. НО ТОГАШ ДЕВЕТ МИЛИ НА ЧАС. НО ТОГАШ ДЕВЕТ МИЛИ НА ЧАС. НО ТОГАШ КАКО НИЕ ДЕВЕТ МИЛИ НА ЧАС. НО ТОГАШ КАКО ШЕТЕ ДЕВЕТ МИЛИ НА ЧАС. АМА ТОГАШ КОГА СЕ ПОГЛЕДНАМ ДЕВЕТ МИЛИ НА ЧАС. НО ТОГАШ КОГА СЕ РАБОТИМЕ ВО НО ТОГАШ КОГА СЕ РАБОТИМЕ ВО НО ТОГАШ ВО ВЕЧЕРВАТА ВО ШЕТ НО ТОГАШ КОГА СЕ РАБОТИМЕ ВЕЧЕРВА И НО ТОГАШ ВО ВЕЧЕР И УТРЕ НО ТОГАШ ВО ВЕЧЕРВА И УТРЕ УТРО ВЕЧЕРВА И УТРЕ УТРО ВЕЧЕРВА И УТРЕ УТРО ОВА ВЕЧЕРВА И УТРЕ УТРО ОВОЈ ШИРЕН ВЕЧЕРВА И УТРЕ УТРО ОВА ШЕГРУВАЕ ВО НЕГО ВЕЧЕРВА И УТРЕ УТРО ОБЈАВУВАЕ ОВОЈ СЕ ШИРИ НАПРЕД ВЕЧЕРВА И УТРЕ УТРО ОВА СЕ ШИРИ ОД КАДЕ ОВА ШЕГРУВА ОД КАДЕ ОВОЈ ШЕГРУВА ОД КАДЕ ОВОЈ ШЕРИЈА ОД КАДЕ ДЕПОТ ОВА ШЕГРУВА ОД КАДЕ Е ДЕПОТ ОВОЈ ШЕРИЈА ОД КАДЕ ОДИ ДЕПОТ ОВОЈ ШЕРИРАЕ ПРЕД КАДЕ ОДИ ДЕПОТ ОВОЈ ШЕРИРАЕ ОД КАДЕ ОДИ ДЕНЕСОТ ДЕПОТ Е БИДЕ ОДГОВОРОТ TOЕ СЕ ПРАВИ ОДДЕЛОТ ОДА ДА ИМА ТАМУ ПРАВО ОДГОВОРОТ GЕ СЕ ПРАВИ ТАМУ ПРАВО ОДГОВОРОТ ОДИ ДА СЕ ПРАВИ ИМА ПРАВО ОДГОВОРОТ TOЕ СЕ ПРАВИ ТАМУ ПРАВО ИМА ПРАВО ИМА ПРАВО ИМА

Вторник 4 часот наутро ажурирање на ураганот Сали: Повеќе не се очекува да биде категорија 2

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="3.603" dur="0.067"> МОLDЕ </text>
<text sub="clublinks" start="3.67" dur="0.1"> МОЖЕ ДА БИДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="3.77" dur="0.133"> МОLDЕ ДА БИДЕ А. </text>
<text sub="clublinks" start="3.903" dur="0.167"> Може да биде сериозен </text>
<text sub="clublinks" start="4.07" dur="0.067"> Може да биде сериозна состојба </text>
<text sub="clublinks" start="4.137" dur="0.334"> Може да биде сериозна состојба на </text>
<text sub="clublinks" start="4.471" dur="0.1"> Може да биде сериозна состојба на курсот </text>
<text sub="clublinks" start="4.571" dur="0.066"> Може да биде сериозна состојба на курсот со </text>
<text sub="clublinks" start="4.637" dur="0.134"> Може да биде сериозна состојба на курсот со </text>
<text sub="clublinks" start="4.771" dur="0.067"> Може да биде сериозна состојба на курсот со износот </text>
<text sub="clublinks" start="4.838" dur="0.066"> Може да биде сериозна состојба на курсот со износ од </text>
<text sub="clublinks" start="4.904" dur="0.267"> Курс со износ од </text>
<text sub="clublinks" start="5.171" dur="0.134"> Курс со количина дожд </text>
<text sub="clublinks" start="5.305" dur="0.1"> Курс со количина дожд, правото, </text>
<text sub="clublinks" start="5.405" dur="0.1"> Курс со количина дожд, право, утроба? </text>
<text sub="clublinks" start="5.505" dur="0.167"> ДОINДУВАЕ, ПРАВО, ДЕВО? </text>
<text sub="clublinks" start="5.672" dur="0.133"> ДОINДУВАЕ, ПРАВО, ДЕВО? >> </text>
<text sub="clublinks" start="5.805" dur="0.1"> ДОINДУВАЕ, ПРАВО, ДЕВО? >> ТОА Е </text>
<text sub="clublinks" start="5.905" dur="0.101"> ДОINДУВАЕ, ПРАВО, ДЕВО? >> ТОА Е ПРАВО. </text>
<text sub="clublinks" start="6.006" dur="0.2"> >> ТОА Е ПРАВО. </text>
<text sub="clublinks" start="6.206" dur="0.1"> >> ТОА Е ПРАВО. ДА </text>
<text sub="clublinks" start="6.306" dur="1.268"> ДА </text>
<text sub="clublinks" start="7.574" dur="0.167"> ДА РАБОТИ </text>
<text sub="clublinks" start="7.741" dur="0.233"> ДА Работите се </text>
<text sub="clublinks" start="7.974" dur="0.034"> ДА Работите одат </text>
<text sub="clublinks" start="8.008" dur="0.066"> ДА СЕ ОДАТ </text>
<text sub="clublinks" start="8.074" dur="0.1"> ДА Работите се случува да бидат </text>
<text sub="clublinks" start="8.174" dur="0.067"> ДА Работите ќе одат </text>
<text sub="clublinks" start="8.241" dur="0.267"> Работите ќе одат </text>
<text sub="clublinks" start="8.508" dur="0.1"> Работите ќе одат во надолна линија </text>
<text sub="clublinks" start="8.608" dur="0.2"> НЕШТАТА ОДАТ ДА СЕ ОДАААТ ДЕЛОН ОД </text>
<text sub="clublinks" start="8.808" dur="0.067"> НЕШТАТА ОДАТ ДА СЕ СЛЕДАТ ОД МИСИСИСИПИ </text>
<text sub="clublinks" start="8.875" dur="0.067"> НЕШТАТА ОДАТ ДА СЕ СЛЕДАТ ОД МИСИСИСИПИ И </text>
<text sub="clublinks" start="8.942" dur="0.233"> Спуст од мисисипипи и </text>
<text sub="clublinks" start="9.175" dur="0.1"> Спуст од мисисипипи и алабама </text>
<text sub="clublinks" start="9.275" dur="0.067"> Спуст од мисисипипи и алабама, но </text>
<text sub="clublinks" start="9.342" dur="0.067"> Спуст од мисисипипи и алабама, но не </text>
<text sub="clublinks" start="9.409" dur="0.067"> Спуст од мисисипипи и алабама, но не и премногу </text>
<text sub="clublinks" start="9.476" dur="0.066"> Спуст од мисисипипи и алабама, но не и лошо </text>
<text sub="clublinks" start="9.542" dur="2.236"> Спуст од мисисипипи и алабама, но не и за лошо </text>
<text sub="clublinks" start="11.778" dur="0.067"> Спуст од мисисипипи и алабама, но не премногу лошо за нас </text>
<text sub="clublinks" start="11.845" dur="0.2"> АЛАБАМА, НО НЕ И ПОЛОШ ЗА НАС </text>
<text sub="clublinks" start="12.045" dur="0.1"> АЛАБАМА, НО НЕ СЕГА ЛОШ ЗА НАС </text>
<text sub="clublinks" start="12.145" dur="0.067"> АЛАБАМА, НО НЕ СЕГА КОЕ ШТО Е ЛОШО </text>
<text sub="clublinks" start="12.212" dur="0.1"> АЛАБАМА, НО НЕ СЕГА КОЕ ШТО Е ЛОШО ЗА НАС </text>
<text sub="clublinks" start="12.312" dur="0.1"> АЛАБАМА, НО НЕ СЕГА ПОГОЛЕМО ЗА НАС ШТО Е ВЕЛИКА </text>
<text sub="clublinks" start="12.412" dur="0.1"> АЛАБАМА, НО НЕ СЕГА НЕ ЗАДОЛИТЕЛНО ЗА НАС ШТО Е ВЕЛИКА ВЕСТ. </text>
<text sub="clublinks" start="12.512" dur="0.2"> СЕГА КОЈА Е ГОЛЕМА ВЕСТ. </text>
<text sub="clublinks" start="12.712" dur="0.067"> СЕГА КОЈА Е ГОЛЕМА ВЕСТ. СЕГА </text>
<text sub="clublinks" start="12.779" dur="0.1"> СЕГА КОЈА Е ГОЛЕМА ВЕСТ. СЕГА ЕДЕН </text>
<text sub="clublinks" start="12.879" dur="0.1"> СЕГА КОЈА Е ГОЛЕМА ВЕСТ. СЕГА ЕДНО </text>
<text sub="clublinks" start="12.979" dur="0.067"> СЕГА КОЈА Е ГОЛЕМА ВЕСТ. СЕГА Едно нешто јас </text>
<text sub="clublinks" start="13.046" dur="0.167"> СЕГА КОЈА Е ГОЛЕМА ВЕСТ. СЕГА Едно нешто што сум </text>
<text sub="clublinks" start="13.213" dur="0.066"> СЕГА КОЈА Е ГОЛЕМА ВЕСТ. СЕГА Едно нешто што го забележувам </text>
<text sub="clublinks" start="13.279" dur="0.201"> СЕГА Едно нешто што го забележувам </text>
<text sub="clublinks" start="13.48" dur="0.066"> СЕГА Едно нешто што го забележувам овде </text>
<text sub="clublinks" start="13.546" dur="0.1"> СЕГА Едно нешто што го забележувам овде големо </text>
<text sub="clublinks" start="13.646" dur="0.067"> СЕГА Едно нешто што го забележувам ОВДЕ ГОЛЕМ ОДВЕР </text>
<text sub="clublinks" start="13.713" dur="0.067"> СЕГА Едно нешто што го забележувам ОВДЕ ГОЛЕМ ОДВОР </text>
<text sub="clublinks" start="13.78" dur="0.067"> СЕГА Едно нешто што го забележувам ОВДЕ ГОЛЕМ ОДВОР ОД </text>
<text sub="clublinks" start="13.847" dur="0.333"> ОВДЕ ГОЛЕМИОТ ПОВЕЕ ОД </text>
<text sub="clublinks" start="14.18" dur="0.1"> ОВДЕ ГОЛЕМО ОДБОРУВАЕ ОД ГРАДОВИ </text>
<text sub="clublinks" start="14.28" dur="0.067"> ОВДЕ ГОЛЕМО ОБЛАГУВАЕ ОД ВИДОТ ГРАДИ </text>
<text sub="clublinks" start="14.347" dur="1.435"> ОВДЕ ГОЛЕМО ОБЛАГУВАЕ ОД ГРАДОВЕЕ ВИДОВ </text>
<text sub="clublinks" start="15.782" dur="0.067"> ОВДЕ ГОЛЕМО ОБЛАГУВАЕ ГРАДОВИ ВИДО ПРАВО </text>
<text sub="clublinks" start="15.849" dur="0.2"> ГРАДОВИ ВИДОВО ПРАВО </text>
<text sub="clublinks" start="16.049" dur="0.067"> ГРАДОВИ ВИДОВЕЕ ПРАВО </text>
<text sub="clublinks" start="16.116" dur="0.066"> ГРАДОВИ ВИДЕINЕ ПРАВО НА ВРВОТ </text>
<text sub="clublinks" start="16.182" dur="0.067"> ГРАДОВАА ВИДО ПРАВО НА ВРВО ОД </text>
<text sub="clublinks" start="16.249" dur="0.134"> ГРАДОВИ ВИДЕЕ ПРАВО ОД ВРВОТ НА </text>
<text sub="clublinks" start="16.383" dur="0.1"> ГРАДОВИ ВИДЕINЕ ПРАВО НА ВРВО НА ЦЕНТАРОТ </text>
<text sub="clublinks" start="16.483" dur="0.066"> ГРАДОВАА ВИДО ПРАВО ОД ВРВОТ НА ЦЕНТАРОТ ОВДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="16.549" dur="0.067"> ГРАДОВАА ВИДО ПРАВО ОД ВРВОТ НА ЦЕНТАРОТ ОВДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="16.616" dur="0.234"> ОД ВРВОТ НА ЦЕНТАРОТ ОВДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="16.85" dur="0.066"> ОД ВРВОТ НА ЦЕНТАРОТ ТУКА ОД МИР </text>
<text sub="clublinks" start="16.916" dur="0.067"> ОД ВРВОТ НА ЦЕНТАРОТ ТУКА ОД МАЛИ И </text>
<text sub="clublinks" start="16.983" dur="0.067"> ОД ВРВОТ НА ЦЕНТАРОТ ТУКА ОД МАЛКО И ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="17.05" dur="0.1"> ОД ВРВОТ НА ЦЕНТАРОТ ОВДЕ МО SНО И ТОА Е </text>
<text sub="clublinks" start="17.15" dur="0.133"> ОД ВРВОТ НА ЦЕНТАРОТ ТУКА ОД МАЛКО И НЕ Е </text>
<text sub="clublinks" start="17.283" dur="0.067"> ОД ВРВОТ НА ЦЕНТАРОТ ТУКА ОД МАЛКО И НЕ Е ВИСТИНА </text>
<text sub="clublinks" start="17.35" dur="0.234"> МОALLНО И НЕ Е ВИСТИНА </text>
<text sub="clublinks" start="17.584" dur="0.033"> МОALLНО И НЕ ВИСТИНСКО ОДИ </text>
<text sub="clublinks" start="17.617" dur="2.469"> МОALLНО И НЕ ВИСТИНСКО ОДИМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="20.086" dur="0.067"> МОALLНО И НЕ ВИСТИНСКО ОДИМЕ НА ВЛИЈАНИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="20.153" dur="0.167"> МОALLНО И НЕ ВИСТИНСКО ОДИМЕ ДА ВЛИЈАТЕ И ИСТО </text>
<text sub="clublinks" start="20.32" dur="0.133"> МОALLНО И НЕ ВИСТИНСКО ОДИМЕ ДА ВЛИЈАТЕ МНОГУ. </text>
<text sub="clublinks" start="20.453" dur="0.167"> ОДИМЕ НА МНОГУ ВЛИЈАНИЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="20.62" dur="0.1"> ОДИМЕ НА МНОГУ ВЛИЈАНИЕ. Јас </text>
<text sub="clublinks" start="20.72" dur="0.134"> ОДИМЕ НА МНОГУ ВЛИЈАНИЕ. ЈАС МИСЛАМ </text>
<text sub="clublinks" start="20.854" dur="0.066"> ОДИМЕ НА МНОГУ ВЛИЈАНИЕ. МИСЛАМ </text>
<text sub="clublinks" start="20.92" dur="0.167"> ОДИМЕ НА МНОГУ ВЛИЈАНИЕ. МИСЛАМ МОAYЕ </text>
<text sub="clublinks" start="21.087" dur="0.134"> ОДИМЕ НА МНОГУ ВЛИЈАНИЕ. Мислам дека може да добијам </text>
<text sub="clublinks" start="21.221" dur="0.033"> ОДИМЕ НА МНОГУ ВЛИЈАНИЕ. МИСЛАМ ДА СЕ ПРАВИ ПРАВИЛНО </text>
<text sub="clublinks" start="21.254" dur="0.067"> ОДИМЕ НА МНОГУ ВЛИЈАНИЕ. МИСЛАМ ТОА МОЕ ДА СЕ ПРАВИ ПРАВИЛНО А. </text>
<text sub="clublinks" start="21.321" dur="0.233"> МИСЛАМ ТОА МОЕ ДА СЕ ПРАВИ ПРАВИЛНО А. </text>
<text sub="clublinks" start="21.554" dur="0.067"> МИСЛАМ дека МОAYЕ ДА СЕ ПРАВИ ПРАВО МАЛКУ </text>
<text sub="clublinks" start="21.621" dur="0.167"> Мислам дека може да добијам накратко малку бит </text>
<text sub="clublinks" start="21.788" dur="0.1"> МИСЛАМ ДЕКА МО BЕ ДА СЕ ПРАВАМ ПРИЈАКО ПОСИЛНО </text>
<text sub="clublinks" start="21.888" dur="0.067"> МИСЛАМ ДЕКА ОВДЕ МО GЕ ДА ЗБОРУВАМ ПРАВО МАЛИЦЕ </text>
<text sub="clublinks" start="21.955" dur="0.067"> МИСЛАМ ДЕКА ОВДЕ МОAYЕ ДА СЕ ПРАВИМЕ ПАКО МАЛКУ ПОСИЛНО </text>
<text sub="clublinks" start="22.022" dur="0.2"> МАЛКУ МНОГУ ПОСИЛНО ОВДЕ АМА </text>
<text sub="clublinks" start="22.222" dur="0.066"> МАЛКУ БИТ ПОСИЛНО ТУКА, АЛИ ПРАВИ </text>
<text sub="clublinks" start="22.288" dur="1.836"> МАЛКУ МНОГУ ПОСИЛНО ОВДЕ, Ама го прави тоа </text>
<text sub="clublinks" start="24.124" dur="0.233"> МАЛКУ МНОГУ ПОСИЛНО ОВДЕ АМА ПРЕТСТАВУВА </text>
<text sub="clublinks" start="24.357" dur="0.067"> МАЛКУ МИЛИЦЕ ПОСИЛНИ ОВДЕ, АЛА ПРЕТСТАВУВАЕ ПРОДОЛУВА </text>
<text sub="clublinks" start="24.424" dur="0.167"> ПРОДОЛУВА ПРИТИСОТ </text>
<text sub="clublinks" start="24.591" dur="0.1"> ПРЕДИЗВОЈОТ ПРОДОЛУВА </text>
<text sub="clublinks" start="24.691" dur="0.133"> ПРЕДИЗВОЈОТ ПРОДОЛУВА ДА ПАА </text>
<text sub="clublinks" start="24.824" dur="0.167"> ДАЛИ ПРИТИСОТ ПРОДОЛУВА ДА ПА FАТ Внатре </text>
<text sub="clublinks" start="24.991" dur="0.067"> ДАЛИ ПРИТИСОКОТ ПРОДОЛУВА ДА ПА WА ВО ВРЕМЕТО УРАГАН </text>
<text sub="clublinks" start="25.058" dur="0.267"> ДА ПА FАТ ВО УРАГАН </text>
<text sub="clublinks" start="25.325" dur="0.067"> ДА ПА FАТ ВО ВРЕМЕ НА УРАКИНСКИ Ловци </text>
<text sub="clublinks" start="25.392" dur="0.133"> ДА ПАALLАТ ВО ВРЕМЕ УРИКАНСКИ Ловци СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="25.525" dur="0.1"> ДА ПА TOАТ ВО УРИКАНСКИ ЛИВАРИ ЛЕТАТ </text>
<text sub="clublinks" start="25.625" dur="0.067"> ДА ПАALLАТ ВО УРИКАНСКИ ловци ВО ЛЕТАТ </text>
<text sub="clublinks" start="25.692" dur="0.067"> ДА ПАALLАТ ВО УРИКАНСКИ Ловци ЛЕТААТ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="25.759" dur="0.233"> ЛАВАРИТЕ ВО ЛЕТАТ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="25.992" dur="0.1"> ЛАЈЦИТЕ ЛЕТААТ ВО СИСТЕМОТ </text>
<text sub="clublinks" start="26.092" dur="0.1"> Ловците летаат во системот тука. </text>
<text sub="clublinks" start="26.192" dur="0.201"> СИСТЕМ ОВДЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="26.393" dur="0.066"> СИСТЕМ ОВДЕ. НО </text>
<text sub="clublinks" start="26.459" dur="0.067"> СИСТЕМ ОВДЕ. НО НИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="26.526" dur="1.668"> СИСТЕМ ОВДЕ. НО СМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="28.194" dur="0.067"> СИСТЕМ ОВДЕ. НО, БАРАМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="28.261" dur="0.1"> СИСТЕМ ОВДЕ. НО ГО БАРАМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="28.361" dur="0.134"> СИСТЕМ ОВДЕ. НО ПОВТОРНО БАРАМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="28.495" dur="0.066"> СИСТЕМ ОВДЕ. НО ПОВТОРНО БАРАМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="28.561" dur="0.167"> НО ПОВТОРНО БАРАМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="28.728" dur="0.1"> НО ПОВТОРНО БАРАМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="28.828" dur="0.067"> НО ПОВТОРНО БАРАМЕ ПОВЕЕ ДОINД </text>
<text sub="clublinks" start="28.895" dur="0.1"> НО ПОВТОРНО БАРАМЕ ПОВЕЕ ДО OFД КАКО </text>
<text sub="clublinks" start="28.995" dur="0.1"> НО, ПОВТОРНО ГО ПОГЛЕДУВАМЕ ПОВЕЕ ДОINД ВО УШТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="29.095" dur="0.067"> НО, ПОВТОРНО ГЛЕДАМЕ ПОВЕЕ ДО RAД ВО СЕУШЕ </text>
<text sub="clublinks" start="29.162" dur="0.133"> НО, ПОВТОРНО ГЛЕДАМЕ ПОВЕЕ ДОINД ВО СЕГО И ПОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="29.295" dur="0.067"> НО, ПОВТОРНО ГО ПОГЛЕДУВАМЕ МНОГУ ВРЕЕ, ДОСЕГА И ПОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="29.362" dur="0.234"> НА ВРЕINЕТО КАКО УШТЕ ПОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="29.596" dur="0.066"> НА ВРЕINЕТО ДОСЕГА И НАЈДОЛНО </text>
<text sub="clublinks" start="29.662" dur="0.101"> НА ВРЕЕ И ДОСЕГА ПОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="29.763" dur="0.1"> НА ДО RAДУВАЕ УШТЕ И ПОВЕЕ ВО РЕИ </text>
<text sub="clublinks" start="29.863" dur="0.066"> НА ВРЕЕТО УШТЕ И ПОВЕЕ ВО ДЕЛОВИ </text>
<text sub="clublinks" start="29.929" dur="0.134"> НА ВРЕЕТО УШТЕ И НАЈДОЛГО ВО ДЕЛОВИ ОД </text>
<text sub="clublinks" start="30.063" dur="0.067"> НА ВРЕЕ ВО ДЕЛО И НАЈДОЛГ ОД ДА СЕ ОДАВА ВО ДЕЛОВИ НА АЛАБАМА </text>
<text sub="clublinks" start="30.13" dur="0.166"> ДОЈДУВАЕ ВО ДЕЛОВИ НА АЛАБАМА </text>
<text sub="clublinks" start="30.296" dur="0.067"> ДОААЕ ВО ДЕЛОВИ НА АЛАБАМА ВО </text>
<text sub="clublinks" start="30.363" dur="1.969"> ДОААЕ ВО ДЕЛОВИТЕ НА АЛАБАМА ВО </text>
<text sub="clublinks" start="32.332" dur="0.167"> ДОААЕ ВО ДЕЛОВИ НА АЛАБАМА ВО ФЛОРИДАТА </text>
<text sub="clublinks" start="32.499" dur="0.1"> ДОЈДУВАЕ ВО ДЕЛОВИТЕ НА АЛАБАМА ВО ФЛОРИДА САМА </text>
<text sub="clublinks" start="32.599" dur="0.066"> ДОЈДУВАЕ ВО ДЕЛОВИТЕ НА АЛАБАМА ВО ОБЛИКАТА ФЛОРИДА Дури </text>
<text sub="clublinks" start="32.665" dur="0.301"> ВО ФЛОРИДА ЕДИНИЦА Дури и </text>
<text sub="clublinks" start="32.966" dur="0.1"> ВО ФЛОРИДА ЕДИНИЦА Дури и се протега </text>
<text sub="clublinks" start="33.066" dur="0.067"> ВО ФЛОРИДА ПАНХАНЛЕ Дури и да се истегне таму </text>
<text sub="clublinks" start="33.133" dur="0.066"> ВО ФЛОРИДА ПАНХАНЛЕ Дури и да се истегне таму </text>
<text sub="clublinks" start="33.199" dur="0.067"> ВО ФЛОРИДА ПАНХАНДА Дури и да се протегаат таму сите </text>
<text sub="clublinks" start="33.266" dur="0.067"> ВО ФЛОРИДА ЕДИНИЦА Дури и да се протега таму таму на целиот начин </text>
<text sub="clublinks" start="33.333" dur="0.267"> ИСПИТУВАЈТЕ СЕ НА СИТЕ НАЧИН </text>
<text sub="clublinks" start="33.6" dur="0.1"> ИСПИТУВАЈТЕ СЕ СИТЕ НАЧИНОТ НИЗ </text>
<text sub="clublinks" start="33.7" dur="0.067"> ИСПИТУВАЈЕ СЕ СИТЕ НАЧИНОТ МНОГУ </text>
<text sub="clublinks" start="33.767" dur="0.066"> ИСПИТУВАЈТЕ СЕ СИТЕ НАЧИНОТ МНОГУ </text>
<text sub="clublinks" start="33.833" dur="0.067"> ИСПИТУВАЈТЕ СЕ СИТЕ НАЧИНОТ ПО МНОГУ </text>
<text sub="clublinks" start="33.9" dur="0.1"> ИСПИТУВАЈТЕ СЕ СИТЕ НАЧИНОТ ПОМНОГУ ГОЛЕМИОТ </text>
<text sub="clublinks" start="34" dur="0.067"> ИСТАНУВАЈТЕ СЕ СИТЕ НАЧИН ПРЕКУ МНОГУ ГОЛЕМИОТ СВИН </text>
<text sub="clublinks" start="34.067" dur="0.067"> ИСТАНУВАЈТЕ СЕ СИТЕ НАЧИН ПРЕКУ МНОГУ ГОЛЕМИОТ СВИН </text>
<text sub="clublinks" start="34.134" dur="0.267"> ПОМНОГУ ГОЛЕМИОТ СВИН </text>
<text sub="clublinks" start="34.401" dur="0.066"> ПОМНОГУ ГОЛЕМИОТ СВИН НА ФЛОРИДА </text>
<text sub="clublinks" start="34.467" dur="0.067"> ПОМНОГУ ГОЛЕМИОТ СВИН НА ФЛОРИДА И </text>
<text sub="clublinks" start="34.534" dur="0.133"> ПОМНОГУ ГОЛЕМИОТ СВИН НА ФЛОРИДА И НА </text>
<text sub="clublinks" start="34.667" dur="0.067"> ПОМНОГУ ГОЛЕМИОТ СВИН НА ФЛОРИДА И ЦЕЛОТО </text>
<text sub="clublinks" start="34.734" dur="1.735"> ФЛОРИДА И ЦЕЛОТО </text>
<text sub="clublinks" start="36.469" dur="0.134"> ФЛОРИДА И ЦЕЛА ПЕНИНСУЛА </text>
<text sub="clublinks" start="36.603" dur="0.1"> ФЛОРИДА И ЦЕЛИОТ ПЕНИНСУЛА ДОБИВАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="36.703" dur="0.1"> ФЛОРИДА И ЦЕЛИОТ ПЕНИНСУЛА СЕ ДОБИВАТ НЕКОИ </text>
<text sub="clublinks" start="36.803" dur="0.133"> ФЛОРИДА И ЦЕЛИОТ ПЕНИНСУЛА ДОБИВААТ НЕКОИ ОД </text>
<text sub="clublinks" start="36.936" dur="0.067"> ФЛОРИДА И ЦЕЛИОТ ПЕНИНСУЛА ДОБИВААТ НЕКОИ ОД </text>
<text sub="clublinks" start="37.003" dur="0.2"> ПЕНИНСУЛА ДОБИВА НЕКОИ ОД </text>
<text sub="clublinks" start="37.203" dur="0.1"> ПЕНИНСУЛА ДОБИВА SЕ НЕКОИ ОД ДО RAДО </text>
<text sub="clublinks" start="37.303" dur="0.101"> ПЕНИНСУЛА ДОБИВАЈТЕ НЕКОИ ОД ДО THEДО ОВДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="37.404" dur="0.1"> ПЕНИНСУЛА ДОБИВА НЕКОИ ОД ДО RAДО ОВДЕ ОД </text>
<text sub="clublinks" start="37.504" dur="0.1"> ПЕНИНСУЛА ДОБИВА НЕКОИ ОД ДО RAДО ОВДЕ ОД МАЛКО. </text>
<text sub="clublinks" start="37.604" dur="0.2"> Дожд ОВДЕ ОД МИРНО. </text>
<text sub="clublinks" start="37.804" dur="0.1"> Дожд ОВДЕ ОД МИРНО. НО </text>
<text sub="clublinks" start="37.904" dur="0.134"> Дожд ОВДЕ ОД МИРНО. НО ПОВТОРНО, </text>
<text sub="clublinks" start="38.038" dur="0.066"> Дожд ОВДЕ ОД МИРНО. НО ПОВТОРНО, СМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="38.104" dur="0.1"> Дожд ОВДЕ ОД МИРНО. Но, повторно, ние сме вклучени </text>
<text sub="clublinks" start="38.204" dur="0.134"> Дожд ОВДЕ ОД МИРНО. Но, повторно, ние сме на </text>
<text sub="clublinks" start="38.338" dur="0.067"> Дожд ОВДЕ ОД МИРНО. НО ПОВТОРНО, СМЕ НА СТЕЧАЧОТ </text>
<text sub="clublinks" start="38.405" dur="0.2"> НО ПОВТОРНО, СМЕ НА СТЕЧАЧОТ </text>
<text sub="clublinks" start="38.605" dur="0.066"> НО ПОВТОРНО, СМЕ НА СТРАНАТА страна </text>
<text sub="clublinks" start="38.671" dur="0.067"> НО ПОВТОРНО, ТАКА СМЕ НА СТРАНАТА страна </text>
<text sub="clublinks" start="38.738" dur="0.034"> НО ПОВТОРНО, СЕГА СМЕ НА СТРАНАТА СТРАНА </text>
<text sub="clublinks" start="38.772" dur="1.868"> НО ПОВТОРНО, СЕГА СМЕ НА СТРАНАТА СТРАНА А. </text>
<text sub="clublinks" start="40.64" dur="0.134"> НО ПОВТОРНО, СМЕ НА СТРАНАТА СО СЕГА ДО AД </text>
<text sub="clublinks" start="40.774" dur="0.166"> НО ПОВТОРНО, СМЕ НА СТРАНАТА СО СЕГА ВКУПНО ВРЕМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="40.94" dur="0.067"> НО ПОВТОРНО, СМЕ НА СТРАНАТА СТРАНА, СЕГА ВРЕМЕ ВКУПНО ВРЕМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="41.007" dur="0.167"> СТРАНИ, СЕГА ВРЕМЕ ВРСКИ ВКУПНИ </text>
<text sub="clublinks" start="41.174" dur="0.067"> СТРАНА ДА СЕГА ВРАА ВКУПНИ ВО ОДАТ </text>
<text sub="clublinks" start="41.241" dur="0.233"> СТРАНИ, СЕГА ВРЕМЕ ВКУПНИ ВЕИ </text>
<text sub="clublinks" start="41.474" dur="0.1"> СТРАНА, СЕГА, ВКУПНИ ВРА RAА ОДАВАТЕ ДА БИДЕТЕ ЗНАЧИНО </text>
<text sub="clublinks" start="41.574" dur="0.1"> СТРАНА, СЕГА ВКУПНИ ВР RAУВАА ОДРУВААТ ДА БИДЕТЕ СИГНО СИЛНО. </text>
<text sub="clublinks" start="41.674" dur="0.234"> ДА БИДЕМЕ ЗНАЧИТЕЛНО Пониско. </text>
<text sub="clublinks" start="41.908" dur="0.1"> ДА БИДЕМЕ ЗНАЧИТЕЛНО Пониско. НАВИСТИНА </text>
<text sub="clublinks" start="42.008" dur="0.134"> ДА БИДЕМЕ ЗНАЧИТЕЛНО Пониско. НАВИСТИНА ТИВКО </text>
<text sub="clublinks" start="42.142" dur="0.066"> ДА БИДЕМЕ ЗНАЧИТЕЛНО Пониско. НАВИСТИНА ТИВО ВРЕМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="42.208" dur="0.1"> ДА БИДЕМЕ ЗНАЧИТЕЛНО Пониско. НАВИСТИНА ТИВО ВРЕМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="42.308" dur="0.067"> ДА БИДЕМЕ ЗНАЧИТЕЛНО Пониско. НАВИСТИНА ТИВО ВРЕМЕ ВО ТУКА </text>
<text sub="clublinks" start="42.375" dur="0.2"> НАВИСТИНА ТИВО ВРЕМЕ ВО ТУКА </text>
<text sub="clublinks" start="42.575" dur="0.067"> НАВИСТИНА ТИВО ВРЕМЕ ИСТА ЗА ТЕКВА </text>
<text sub="clublinks" start="42.642" dur="0.067"> НАВИСТИНА ТИВО ВРЕМЕТО ЗА ТЕКОВ </text>
<text sub="clublinks" start="42.709" dur="0.1"> НАВИСТИНА ТИВО ВРЕМЕ ИСТО ЗА ДЕНОТ </text>
<text sub="clublinks" start="42.809" dur="0.1"> НАВИСТИНА ТИВНО ВРЕМЕ ВО ДЕНОТ ДЕНЕС. </text>
<text sub="clublinks" start="42.909" dur="0.167"> ЗА ДЕНОТ ДЕНЕС. </text>
<text sub="clublinks" start="43.076" dur="0.067"> ЗА ДЕНОТ ДЕНЕС. ПА </text>
<text sub="clublinks" start="43.143" dur="0.1"> ЗА ДЕНОТ ДЕНЕС. ПА НИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="43.243" dur="1.368"> ЗА ДЕНОТ ДЕНЕС. ТАКА ИМАМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="44.611" dur="0.167"> ЗА ДЕНОТ ДЕНЕС. ПА НИЕ ИМАМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="44.778" dur="0.033"> ЗА ДЕНОТ ДЕНЕС. Значи, ние имаме каква било продолжува </text>
<text sub="clublinks" start="44.811" dur="0.1"> ЗА ДЕНОТ ДЕНЕС. ПА, НИЕ СЕКОЕ ПРОДОЛУВАМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="44.911" dur="0.067"> ЗА ДЕНОТ ДЕНЕС. Значи, ние имаме какво било продолжување да бидеме </text>
<text sub="clublinks" start="44.978" dur="0.167"> Значи, ние имаме какво било продолжување да бидеме </text>
<text sub="clublinks" start="45.145" dur="0.1"> Значи, имаме какви било продолжува да биде надвор </text>
<text sub="clublinks" start="45.245" dur="0.1"> Значи, имаме какви било продолжува да биде надвор и </text>
<text sub="clublinks" start="45.345" dur="0.1"> Значи, имаме какви било продолжува да биде надвор и за </text>
<text sub="clublinks" start="45.445" dur="0.067"> Значи, ние имаме какво било продолжување да биде надвор и за само </text>
<text sub="clublinks" start="45.512" dur="0.133"> Значи, имаме какви било продолжува да биде надвор, а за само не </text>
<text sub="clublinks" start="45.645" dur="0.067"> Значи, ние имаме какво било продолжување да бидеме надвор и за само да не бараме </text>
<text sub="clublinks" start="45.712" dur="0.2"> ИЗЛОГ И ЗА САМО ДА НЕ ГЛЕДАМ </text>
<text sub="clublinks" start="45.912" dur="0.033"> ИЗЛОГ И ЗА САМО НЕ БАРААТ </text>
<text sub="clublinks" start="45.945" dur="0.067"> ОД И ЗА САМО НЕ БАРААТ А. </text>
<text sub="clublinks" start="46.012" dur="0.067"> ИЗЛОГ И ЗА САМО НЕ БАРААТ МНОГУ </text>
<text sub="clublinks" start="46.079" dur="0.1"> ИЗ И ЗА САМО НЕ БАРААТ МНОГУ </text>
<text sub="clublinks" start="46.179" dur="0.067"> ИЗЛОГ И ЗА САМО НЕ БАРААТ многу дожд </text>
<text sub="clublinks" start="46.246" dur="0.1"> ИЗЛОГ И ЗА САМО НЕ БАРААТ МНОГУ ВРЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="46.346" dur="0.067"> ИСТО И ЗА САМО НЕ БАРААТ ТОКЛУ многу дожд </text>
<text sub="clublinks" start="46.413" dur="0.066"> ИЗ И ЗА САМО ДА НЕ БАРААТ МНОГУ ВРЕЕ ТУКА НО </text>
<text sub="clublinks" start="46.479" dur="0.167"> ЗА МНОГУ ВРЕЕ ТУКА НО </text>
<text sub="clublinks" start="46.646" dur="0.1"> ЗА МНОГУ ВРЕЕ ТУКА НО НИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="46.746" dur="0.1"> ЗА МНОГУ ВРЕЕ ТУКА НО СЕ уште </text>
<text sub="clublinks" start="46.846" dur="0.034"> ЗА МНОГУ ВРЕЕ ТУКА НО СЕ уште имаме </text>
<text sub="clublinks" start="46.88" dur="1.701"> ЗА МНОГУ ВРЕЕ ТУКА АМА СЕ уште имаме </text>
<text sub="clublinks" start="48.581" dur="0.167"> ЗА МНОГУ ВРЕЕ ТУКА НО СЕ уште имаме хирургија </text>
<text sub="clublinks" start="48.748" dur="0.067"> ЗА МНОГУ ВРЕЕ ТУКА НО СЕ уште имаме голем потенцијал </text>
<text sub="clublinks" start="48.815" dur="0.2"> СЕ уште имаме пренапонски потенцијал </text>
<text sub="clublinks" start="49.015" dur="0.067"> СЕ уште имаме пренапонски потенцијал </text>
<text sub="clublinks" start="49.082" dur="0.067"> СЕ уште имаме пренапонски потенцијал за тоа </text>
<text sub="clublinks" start="49.149" dur="0.1"> СЕ уште имаме пренапонски потенцијал за тоа како </text>
<text sub="clublinks" start="49.249" dur="0.066"> УШТЕ ИМАМЕ И ПОТЕНЦИЈАЛ ЗА БРЗИ </text>
<text sub="clublinks" start="49.315" dur="0.167"> И УШТЕ ИМАМЕ ПОТЕНЦИЈАЛ ЗА БРЗО. </text>
<text sub="clublinks" start="49.482" dur="0.234"> И за тоа. </text>
<text sub="clublinks" start="49.716" dur="0.1"> И за тоа. НАЈНОВО </text>
<text sub="clublinks" start="49.816" dur="0.234"> И за тоа. НАЈНОВИОТ РАДАР </text>
<text sub="clublinks" start="50.05" dur="0.066"> И за тоа. НАЈНОВА РАДАРСКА ПРЕЗЕНТАЦИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="50.116" dur="0.234"> НАЈНОВА РАДАРСКА ПРЕЗЕНТАЦИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="50.35" dur="0.1"> НАЈНОВАТА РАДАРСКА ПРЕЗЕНТАЦИЈА НЕ </text>
<text sub="clublinks" start="50.45" dur="0.1"> НАЈНОВАТА РАДАРСКА ПРЕЗЕНТАЦИЈА НЕ ГЛЕДА </text>
<text sub="clublinks" start="50.55" dur="0.1"> НАЈНОВАТА РАДАРСКА ПРЕЗЕНТАЦИЈА НЕ БАРА ГОЛЕМО. </text>
<text sub="clublinks" start="50.65" dur="0.234"> НЕ ГЛЕДАТ ВЕЛИК. </text>
<text sub="clublinks" start="50.884" dur="0.066"> НЕ ГЛЕДАТ ВЕЛИК. ТАМУ </text>
<text sub="clublinks" start="50.95" dur="1.869"> НЕ ГЛЕДАТ ВЕЛИК. ЕТЕ ГО </text>
<text sub="clublinks" start="52.819" dur="0.1"> НЕ ГЛЕДАТ ВЕЛИК. ИМА ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="52.919" dur="0.1"> НЕ ГЛЕДАТ ВЕЛИК. ИМА ВИСОКО. </text>
<text sub="clublinks" start="53.019" dur="0.2"> ИМА ВИСОКО. </text>
<text sub="clublinks" start="53.219" dur="0.134"> ИМА ВИСОКО. НО </text>
<text sub="clublinks" start="53.353" dur="0.1"> ИМА ВИСОКО. НО ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="53.453" dur="0.1"> ИМА ВИСОКО. НО МО CЕ </text>
<text sub="clublinks" start="53.553" dur="0.1"> ИМА ВИСОКО. НО МО CЕ ДА ГЛЕДА </text>
<text sub="clublinks" start="53.653" dur="0.1"> ИМА ВИСОКО. НО МО CЕ ДА ГЛЕДА ВО </text>
<text sub="clublinks" start="53.753" dur="0.134"> ИМА ВИСОКО. НО МО CЕ ДА ГЛЕДА ВО ПОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="53.887" dur="0.1"> ИМА ВИСОКО. НО МО CЕ ДА ГЛЕДА ВО ПОВЕЕТО </text>
<text sub="clublinks" start="53.987" dur="0.067"> ИМА ВИСОКО. НО МО CЕ ДА ГЛЕДА ВО ПОВЕЕ ДО RAД </text>
<text sub="clublinks" start="54.054" dur="0.166"> НО МО CЕ ДА ГЛЕДА ВО ПОВЕЕ ДО RAД </text>
<text sub="clublinks" start="54.22" dur="0.067"> НО МО CЕ ДА ГЛЕДА ВО ПОВЕЕ ДО RAДОТ Е </text>
<text sub="clublinks" start="54.287" dur="0.167"> НО МО CЕ ДА ГЛЕДА ВО ПОВЕЕ ДО THEДОТ НЕ Е </text>
<text sub="clublinks" start="54.454" dur="0.133"> НО МО CЕ ДА ГЛЕДА ВО МНОГУ ДО RAДОТ НЕ СЕ ОТВАУВА </text>
<text sub="clublinks" start="54.587" dur="0.067"> НО МО CЕ ДА ГЛЕДА ВО ПОВЕЕ ДО RAДОТ НЕ СЕ ОБВИВУВА ОКОЛУ </text>
<text sub="clublinks" start="54.654" dur="0.067"> НО МО CЕ ДА ГЛЕДА ВО ПОВЕЕ ДОINДОТ НЕ СЕ ОБВИВУВА ОКОЛУ </text>
<text sub="clublinks" start="54.721" dur="2.069"> НЕ СЕ ОБВИВУВА ОКОЛУ ТЕК </text>
<text sub="clublinks" start="56.79" dur="0.166"> НЕ СЕ ОБВИВУВА ОКОЛУ ЦЕНТАРОТ </text>
<text sub="clublinks" start="56.956" dur="0.101"> ТАМУ НЕ СЕ ОБВИВУВА ОКОЛУ ЦЕНТАРОТ </text>
<text sub="clublinks" start="57.057" dur="0.133"> НЕ СЕ ОБВИВУВА ОКОЛУ ЦЕНТАРОТ ИМА НЕКОИ </text>
<text sub="clublinks" start="57.19" dur="0.067"> НЕ СЕ ОБВИВУВА ОКОЛУ ЦЕНТАРОТ ИМА НЕКОИ ТУШЕНИ </text>
<text sub="clublinks" start="57.257" dur="0.233"> ЦЕНТАР ИМА НЕКОИ ТУШЕНИ </text>
<text sub="clublinks" start="57.49" dur="0.034"> ЦЕНТАР ИМА НЕКОИ ТУШЕНИ ОБЕДУВА </text>
<text sub="clublinks" start="57.524" dur="0.1"> ЦЕНТАР ИМА НЕКОИ ТУШЕНИ ОБЕДУВАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="57.624" dur="0.066"> ЦЕНТАР ИМА НЕКОИ ТУШОВИ ОБИДУВАЕ ДА СЕ ОТКААТ </text>
<text sub="clublinks" start="57.69" dur="0.067"> ЦЕНТАР ИМА НЕКОИ ТУШОВИ ОБИДУВАЕ ДА ГИ ОБВИТЕ СИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="57.757" dur="0.067"> ЦЕНТАР ИМА НЕКОИ ТУШОВИ ОБИДУВАЕ ДА ГИ ОБВИТЕ СИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="57.824" dur="0.067"> ЦЕНТАР ИМА НЕКОИ ТУШОВИ ОБИДУВАЕ ДА СЕ ОТКРИТЕ СИТЕ НАЧИН </text>
<text sub="clublinks" start="57.891" dur="0.233"> Обидувајќи се да го завиткате целиот пат </text>
<text sub="clublinks" start="58.124" dur="0.067"> ОБИДУВА TOЕ ДА ГО ОБВИНЕТЕ СИТЕ НАЧИН ОКОЛУ </text>
<text sub="clublinks" start="58.191" dur="0.1"> Обидувајќи се да го завиткате целиот пат низ и </text>
<text sub="clublinks" start="58.291" dur="0.1"> ОБИДУВАЕ ДА СЕ ОТКРИТЕТЕ СИТЕ НАЧИН ОКОЛУ И ДО СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="58.391" dur="0.134"> ОБИДУВА TOЕ ДА СЕ ОТКРИТЕТЕ СИТЕ НАЧИН ОКОЛУ И ДО ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="58.525" dur="0.066"> ОБИДУВА TOЕ ДА ГО ОБВИНЕТЕ СИТЕ ПАТ ОКОЛУ И ДО ОД СЕ СЛУЧИ </text>
<text sub="clublinks" start="58.591" dur="2.403"> ОКОЛУ И ДО ШТО СЕ СЛУЧУВА </text>
<text sub="clublinks" start="60.994" dur="0.1"> Околу и сè додека не се случи </text>
<text sub="clublinks" start="61.094" dur="0.233"> ОКОЛУ И ДО ШТО СЕ СЛУЧУВА НЕ </text>
<text sub="clublinks" start="61.327" dur="0.034"> Околу и сè додека не се случи, ние не одиме </text>
<text sub="clublinks" start="61.361" dur="0.1"> ОКОЛУ И ДО ШТО СЕ СЛУЧУВА, НЕ ОДИМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="61.461" dur="0.1"> Околу и сè додека не се случи, нема да видиме </text>
<text sub="clublinks" start="61.561" dur="0.067"> ОКОЛУ И ДО СЕ СЛУЧУВА НЕ ОДИМЕ ДА ГО ВИДИМЕ А. </text>
<text sub="clublinks" start="61.628" dur="0.333"> НЕМАМЕ ДА ГО ВИДИМЕ А. </text>
<text sub="clublinks" start="61.961" dur="0.267"> НЕМАМЕ ДА ВИДИМЕ ЗНАЧЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="62.228" dur="0.067"> НЕМАМЕ ДА ВИДИМЕ ЗНАЧИНО ИНТЕНСИФИКАЦИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="62.295" dur="0.2"> ЗНАЧИТЕЛНО ИНТЕНСИФИКАЦИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="62.495" dur="0.1"> ЗНАЧИТЕЛНО ИНТЕНСИФИКАЦИЈА СО </text>
<text sub="clublinks" start="62.595" dur="0.1"> ЗНАЧИТЕЛНО ИНТЕНСИФИКАЦИЈА СО ОВА. </text>
<text sub="clublinks" start="62.695" dur="0.167"> СО ОВА. </text>
<text sub="clublinks" start="62.862" dur="0.067"> СО ОВА. ИТ </text>
<text sub="clublinks" start="62.929" dur="0.1"> СО ОВА. Е </text>
<text sub="clublinks" start="63.029" dur="0.067"> СО ОВА. ТОА Е ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="63.096" dur="0.1"> СО ОВА. СЕ ОКОЛУ 60 </text>
<text sub="clublinks" start="63.196" dur="0.1"> СО ОВА. ТОА Е ОКОЛУ 60 милји </text>
<text sub="clublinks" start="63.296" dur="0.1"> СО ОВА. ОДДЕЛЕ Е ОКОЛУ 60 милји </text>
<text sub="clublinks" start="63.396" dur="0.067"> СО ОВА. ОДДЕЛЕ Е ОКОЛУ 60 милји </text>
<text sub="clublinks" start="63.463" dur="0.2"> ОДДЕЛЕ Е ОКОЛУ 60 милји </text>
<text sub="clublinks" start="63.663" dur="1.335"> ОДДЕЛЕ Е ОКОЛУ 60 милји </text>
<text sub="clublinks" start="64.998" dur="0.167"> ОД УСТВЕ Е ОД ОКОЛУ 60 милја </text>
<text sub="clublinks" start="65.165" dur="0.066"> ОД ОСУДОТ СЕ ОКОЛУ 60 милји </text>
<text sub="clublinks" start="65.231" dur="0.134"> ОД ОД УСТВЕТО Е ОКОЛУ 60 милји </text>
<text sub="clublinks" start="65.365" dur="0.167"> ОД ОСУДОТ НА РЕКА СЕ ОКОЛУ 60 милји. </text>
<text sub="clublinks" start="65.532" dur="0.166"> УСТА НА РЕКА. </text>
<text sub="clublinks" start="65.698" dur="0.067"> УСТА НА РЕКА. ПА </text>
<text sub="clublinks" start="65.765" dur="0.167"> УСТА НА РЕКА. ТАКА ШТО </text>
<text sub="clublinks" start="65.932" dur="0.134"> УСТА НА РЕКА. ТАКА Е </text>
<text sub="clublinks" start="66.066" dur="0.133"> УСТА НА РЕКА. Значи, тоа е добивање </text>
<text sub="clublinks" start="66.199" dur="0.133"> УСТА НА РЕКА. Значи, тоа е добивање на прилично </text>
<text sub="clublinks" start="66.332" dur="0.067"> УСТА НА РЕКА. Значи, станува прилично блиску </text>
<text sub="clublinks" start="66.399" dur="0.167"> Значи, станува прилично блиску </text>
<text sub="clublinks" start="66.566" dur="0.167"> Значи, станува прилично блиску до </text>
<text sub="clublinks" start="66.733" dur="0.1"> Значи, се приближува приближно до Луизијана. </text>
<text sub="clublinks" start="66.833" dur="0.234"> ДО ЛУИЗИАНА. </text>
<text sub="clublinks" start="67.067" dur="0.1"> ДО ЛУИЗИАНА. НЕ </text>
<text sub="clublinks" start="67.167" dur="0.1"> ДО ЛУИЗИАНА. НЕ РАЗМИСЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="67.267" dur="0.1"> ДО ЛУИЗИАНА. НЕ РАЗМИСЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="67.367" dur="0.033"> ДО ЛУИЗИАНА. НЕ РАЗМИСЛУВАТЕ ОДИ </text>
<text sub="clublinks" start="67.4" dur="0.1"> ДО ЛУИЗИАНА. НЕ РАЗМИСЛУВАТЕ ДА СЕ ОДИ </text>
<text sub="clublinks" start="67.5" dur="0.067"> ДО ЛУИЗИАНА. НЕ РАЗМИСЛУВАЈТЕ GЕ ОДНЕСЕ </text>
<text sub="clublinks" start="67.567" dur="0.167"> НЕ РАЗМИСЛУВАЈТЕ GЕ ОДНЕСЕ </text>
<text sub="clublinks" start="67.734" dur="0.1"> НЕ РАЗМИСЛУВАЈТЕ GЕ ОДНЕСЕ СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="67.834" dur="0.067"> НЕ РАЗМИСЛУВАЈТЕ SЕ СЕ ДОБИЕ СИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="67.901" dur="0.033"> НЕ РАЗМИСЛУВАЈТЕ SЕ СЕ ДОБИВА СИТЕ НАЧИН </text>
<text sub="clublinks" start="67.934" dur="1.135"> НЕ РАЗМИСЛУВАЈТЕ'Е СЕ ОБЕДИНЕТЕ НА СИТЕ ПАТ </text>
<text sub="clublinks" start="69.069" dur="0.133"> НЕ РАЗМИСЛУВАЈТЕ GЕ СЕ ОДНЕСЕ СИТЕ НАЧИНОТ ДО НАС </text>
<text sub="clublinks" start="69.202" dur="0.1"> НЕ РАЗМИСЛУВАЈТЕ SЕ СЕ ДОБИЕ СИТЕ НАЧИН ДО КОГА </text>
<text sub="clublinks" start="69.302" dur="0.1"> НЕ РАЗМИСЛУВАЈТЕ GЕ ОДНЕСЕ СИТЕ НАЧИН ДО КОГА Е </text>
<text sub="clublinks" start="69.402" dur="0.067"> НЕ РАЗМИСЛУВАЈТЕ SЕ ОДНЕСЕ СИТЕ НАЧИН ДО НАС, КОЕ Е НЕКОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="69.469" dur="0.2"> СИТЕ НАЧИН ДО НАС КОЈ Е НЕКОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="69.669" dur="0.1"> СИТЕ ПАТ ПО НАС КОЈ Е НЕКОЛКУ ДОБРИ </text>
<text sub="clublinks" start="69.769" dur="0.1"> СИТЕ НАЧИН ДО НАС КОЈ Е НЕКОЛКУ ДОБРИ ВЕСТ. </text>
<text sub="clublinks" start="69.869" dur="0.167"> ДОБРИ ВЕСТИ. </text>
<text sub="clublinks" start="70.036" dur="0.067"> ДОБРИ ВЕСТИ. ПА </text>
<text sub="clublinks" start="70.103" dur="0.033"> ДОБРИ ВЕСТИ. ПА СЕГА </text>
<text sub="clublinks" start="70.136" dur="0.167"> ДОБРИ ВЕСТИ. ПА СЕГА А. </text>
<text sub="clublinks" start="70.303" dur="0.067"> ДОБРИ ВЕСТИ. ПА СЕГА КАТЕГОРИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="70.37" dur="0.167"> ДОБРИ ВЕСТИ. ПА СЕГА КАТЕГОРИЈА 1 </text>
<text sub="clublinks" start="70.537" dur="0.066"> ДОБРИ ВЕСТИ. ПА СЕГА КАТЕГОРИЈА 1 УРАГАН </text>
<text sub="clublinks" start="70.603" dur="0.234"> ПА СЕГА КАТЕГОРИЈА 1 УРАГАН </text>
<text sub="clublinks" start="70.837" dur="0.033"> ПА СЕГА КАТЕГОРИЈА 1 УРАГИНСКО ОБЕДУВАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="70.87" dur="0.167"> ПА СЕГА КАТЕГОРИЈА 1 УРАГИН ОД ОБЕДУВАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="71.037" dur="0.1"> ПА СЕГА КАТЕГОРИЈА 1 УРАКИН ОБИДУВА TOЕ ДА ОРГАНИЗИРАТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="71.137" dur="0.1"> ПА СЕГА КАТЕГОРИЈА 1 УРАКИН ОБИДУВА TOЕ ПОВТОРНО ОРГАНИЗИРАТЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="71.237" dur="1.869"> Обидувајќи се повторно да се организираме. </text>
<text sub="clublinks" start="73.106" dur="0.1"> Обидувајќи се повторно да се организираме. НО </text>
<text sub="clublinks" start="73.206" dur="0.133"> Обидувајќи се повторно да се организираме. НО ЈАС </text>
<text sub="clublinks" start="73.339" dur="0.101"> Обидувајќи се повторно да се организираме. НО МОAYЕМ </text>
<text sub="clublinks" start="73.44" dur="0.166"> Обидувајќи се повторно да се организираме. НО МОAYЕ ДА НЕ </text>
<text sub="clublinks" start="73.606" dur="0.1"> Обидувајќи се повторно да се организираме. НО МОAYЕ ДА НЕ ДОБИВАМ </text>
<text sub="clublinks" start="73.706" dur="0.167"> Обидувајќи се повторно да се организираме. НО МОAYЕ ДА НЕ ДОБИВАМ МНОГУ </text>
<text sub="clublinks" start="73.873" dur="0.067"> Обидувајќи се повторно да се организираме. НО МОAYЕ ДА НЕ СТАНАМ ПОСИЛНО </text>
<text sub="clublinks" start="73.94" dur="0.2"> НО МОAYЕ ДА НЕ СТАНАМ ПОСИЛНО </text>
<text sub="clublinks" start="74.14" dur="0.067"> НО МОAYЕ ДА НЕ СТАНАМ ПОСИЛНО ОД </text>
<text sub="clublinks" start="74.207" dur="0.067"> НО МОAYЕ ДА НЕ СТАНАМ ПОСИЛНО ОД ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="74.274" dur="0.167"> НО МОAYЕ ДА НЕ СТАНАМ ПОСИЛНО ОАКА Е </text>
<text sub="clublinks" start="74.441" dur="0.1"> НО МОAYЕ ДА НЕ СТАНАМ ПОСИЛНО ОД СЕГА. </text>
<text sub="clublinks" start="74.541" dur="0.2"> ОВА Е ТЕКОВНО. </text>
<text sub="clublinks" start="74.741" dur="0.067"> ОВА Е ТЕКОВНО. НАЈМНОГУ </text>
<text sub="clublinks" start="74.808" dur="0.066"> ОВА Е ТЕКОВНО. ПОВЕЌЕТО </text>
<text sub="clublinks" start="74.874" dur="0.134"> ОВА Е ТЕКОВНО. ПОВЕЌЕТО ОД </text>
<text sub="clublinks" start="75.008" dur="0.1"> ОВА Е ТЕКОВНО. ПОВЕ THEЕ МОДЕЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="75.108" dur="0.067"> ОВА Е ТЕКОВНО. ПОВЕЕТЕ МНОГУ МОДЕЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="75.175" dur="0.066"> ОВА Е ТЕКОВНО. Повеќето од моделите го земаат </text>
<text sub="clublinks" start="75.241" dur="2.002"> Повеќето од моделите го земаат </text>
<text sub="clublinks" start="77.243" dur="0.167"> ПОВЕЕ НА МОДЕЛИТЕ ОДАТЕ ТУКА </text>
<text sub="clublinks" start="77.41" dur="0.2"> Повеќето од моделите го земаат таму </text>
<text sub="clublinks" start="77.61" dur="0.067"> ПОВЕЕ МОДЕЛИ ГО ЗЕМАТ ТУКА ПРЕД МИСИСИСИПИ </text>
<text sub="clublinks" start="77.677" dur="0.067"> ПОВЕЕ МОДЕЛИ ГО ЗЕМАТ ТУКА ПРЕД МИСИСИСИПИ И </text>
<text sub="clublinks" start="77.744" dur="0.267"> ИМА ПРЕД МИСИСИСИПИ И </text>
<text sub="clublinks" start="78.011" dur="0.1"> ИМА ПРЕД СИГЛЕДАТА И АЛАБАМА. </text>
<text sub="clublinks" start="78.111" dur="0.167"> АЛАБАМА. </text>
<text sub="clublinks" start="78.278" dur="0.133"> АЛАБАМА. НЕ </text>
<text sub="clublinks" start="78.411" dur="0.1"> АЛАБАМА. НЕ ПОВЕЌЕ </text>
<text sub="clublinks" start="78.511" dur="0.134"> АЛАБАМА. НЕМА ПОДИЛНО </text>
<text sub="clublinks" start="78.645" dur="0.1"> АЛАБАМА. ПОВЕЕ НЕМА ПОТРЕБНО Ажурирање. </text>
<text sub="clublinks" start="78.745" dur="0.233"> ПОВЕЕ НЕМА ПОТРЕБНО Ажурирање. </text>
<text sub="clublinks" start="78.978" dur="0.134"> ПОВЕЕ НЕМА ПОТРЕБНО Ажурирање. ТАМУ </text>
<text sub="clublinks" start="79.112" dur="0.067"> ПОВЕЕ НЕМА ПОТРЕБНО Ажурирање. ИМА </text>
<text sub="clublinks" start="79.179" dur="0.133"> ПОВЕЕ НЕМА ПОТРЕБНО Ажурирање. НЕМА </text>
<text sub="clublinks" start="79.312" dur="0.067"> ПОВЕЕ НЕМА ПОТРЕБНО Ажурирање. НЕМА ПОДВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="79.379" dur="2.035"> НЕМА ПОДВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="81.414" dur="0.134"> НЕМА ПОДОЛГ КАТЕГОРИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="81.548" dur="0.166"> НЕМА ПОДОЛГ КАТЕГОРИЈА 2 </text>
<text sub="clublinks" start="81.714" dur="0.134"> НЕМА ПОДОЛГ КАТЕГОРИЈА 2 УРАГАН </text>
<text sub="clublinks" start="81.848" dur="0.067"> НЕМА ДА ПОДОЛГ КАТЕГОРИЈА 2 УРАГИНА </text>
<text sub="clublinks" start="81.915" dur="0.066"> НЕМА ПОДОЛГ КАТЕГОРИЈА ТРЕБА ДА БИДЕ 2 УРАГАН </text>
<text sub="clublinks" start="81.981" dur="0.267"> КАТЕГОРИЈА 2 УРАГИНА ТРЕБА ДА БИДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="82.248" dur="0.034"> КАТЕГОРИЈА 2 УРАГИНАТА ТРЕБА ДА БИДЕ КАТЕГОРИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="82.282" dur="0.066"> КАТЕГОРИЈА 2 УРАГИНАТА ТРЕБА ДА БИДЕ КАТЕГОРИЈА 1 </text>
<text sub="clublinks" start="82.348" dur="0.067"> КАТЕГОРИЈА 2 УРАГАН ТРЕБА ДА СЕ СЕГА КАТЕГОРИЈА 1 </text>
<text sub="clublinks" start="82.415" dur="0.067"> КАТЕГОРИЈА 2 УРАГАН ТРЕБА ДА БИДЕ КАТЕГОРИЈА 1 СЕГА НЕ </text>
<text sub="clublinks" start="82.482" dur="0.1"> КАТЕГОРИЈА 2 УРАГАН ТРЕБА ДА БИДЕ КАТЕГОРИЈА 1 СЕГА НЕ КАКО </text>
<text sub="clublinks" start="82.582" dur="0.1"> КАТЕГОРИЈА 2 УРАГАНСКА ТРЕБА ДА БИДЕ КАТЕГОРИЈА 1 СЕГА НЕ ПОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="82.682" dur="0.067"> КАТЕГОРИЈА 2 УРАГАН ТРЕБА ДА БИДЕ КАТЕГОРИЈА 1 СЕГА НЕ КОЛКУ ДОД </text>
<text sub="clublinks" start="82.749" dur="0.2"> КАТЕГОРИЈА 1 СЕГА НЕ КОЛКУ ДОINД </text>
<text sub="clublinks" start="82.949" dur="0.134"> КАТЕГОРИЈА 1 СЕГА НЕ ТОЛКУ ДОЛГ ДОINД </text>
<text sub="clublinks" start="83.083" dur="0.066"> КАТЕГОРИЈА 1 СЕГА НЕ ТОЛКУ ДОЛГ ДОINД ОВДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="83.149" dur="0.1"> КАТЕГОРИЈА 1 СЕГА НЕ ТОЛКУ ДОINДО ВАШИ НО </text>
<text sub="clublinks" start="83.249" dur="2.369"> КАТЕГОРИЈА 1 СЕГА НЕ ТОЛКУ ДОINДО ВО ТЕХ ДОКОЛКУ А НО УШТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="85.618" dur="0.067"> КАТЕГОРИЈА 1 СЕГА НЕ ТОЛКУ ДОЛГ ВРЕМЕ МАКО СЕ УШТЕ НЕВРЕМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="85.685" dur="0.234"> ТУКА ДАЛИ СЕ УШТЕ НЕВРЕМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="85.919" dur="0.066"> ТУКА МИСЛИ, АМА УШТЕ НЕВРЕМЕНО ОБРАБОТКА </text>
<text sub="clublinks" start="85.985" dur="0.034"> ОВДЕ ДАЛИ СЕ УШТЕ Е БУРНО ХИРУВАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="86.019" dur="0.133"> ТУКА МИСЛИ, АМА УШТЕ НЕВРЕМЕН ИЗВЕШТАЈ Е А. </text>
<text sub="clublinks" start="86.152" dur="0.067"> ТУКА МИСЛИ, А СЕ УШТЕ НЕВРЕМЕН ИЗВИК е загриженост </text>
<text sub="clublinks" start="86.219" dur="0.067"> ТУКА МИСЛИ, А СЕ УШТЕ НЕВРЕМЕН ИЗВИК е загриженост </text>
<text sub="clublinks" start="86.286" dur="0.1"> ОВДЕ ДАЛИ СЕ УШТЕ НЕВРЕМЕН ИЗВИК е загриженост за нашето </text>
<text sub="clublinks" start="86.386" dur="0.067"> ОВДЕ ДАЛИ СЕ УШТЕ НЕВРЕМЕН ХЕР е загриженост за нашата област </text>
<text sub="clublinks" start="86.453" dur="0.166"> ХЕРГИРАЕ Е ГРИ AА ЗА НАШАТА ПОДРАЧЈЕ </text>
<text sub="clublinks" start="86.619" dur="0.067"> ХЕРГИРАЕ Е ГРИ AА ЗА НАШАТА ОБЛАСТ. </text>
<text sub="clublinks" start="86.686" dur="0.167"> . </text>
<text sub="clublinks" start="86.853" dur="0.1"> . ПА </text>
<text sub="clublinks" start="86.953" dur="0.167"> . ПОВТОРНО </text>
<text sub="clublinks" start="87.12" dur="0.133"> . ПАК ПОВТОРНО РЕКАПИРАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="87.253" dur="0.067"> . ПАК ПОВТОРНО ПРИПРЕДУВАЕ ВИНДОСОР </text>
<text sub="clublinks" start="87.32" dur="0.234"> ПАК ПОВТОРНО ПРИПРЕДУВАЕ ВИНДОСОР </text>
<text sub="clublinks" start="87.554" dur="0.1"> ПОВТОРНО ПОВТОРНО ПРИЧИВУВА WЕ ОСУМЕТЕВИ ВИНДСОР </text>
<text sub="clublinks" start="87.654" dur="2.736"> ПАК ПОВТОРНО ДА ГО ПРИЧИВАМЕ ВИНДОСОР Осумдесет и пет </text>
<text sub="clublinks" start="90.39" dur="0.167"> ПАК ПОВТОРНО ДА ГО ПРИФААТЕ ВИНДОСОР ОСМЕТЕДИЕ ПЕТ ГАСТОН </text>
<text sub="clublinks" start="90.557" dur="0.133"> ПАК ПОВТОРНО ДА ГО ПРИЧИТЕТЕ ВИНДОСОР ОСМЕТЕДИТЕ ПЕТ ГАСТОН 5 </text>
<text sub="clublinks" start="90.69" dur="0.067"> ПАК ПОВТОРНО ДА ГО ПРИЧИТЕТЕ ВИНДСОР Осумдесет и петте движења на Гастон </text>
<text sub="clublinks" start="90.757" dur="0.2"> Осумдесет и пет пето движење на Гастон </text>
<text sub="clublinks" start="90.957" dur="0.167"> Осумдесет и пет гастон петто движење на запад </text>
<text sub="clublinks" start="91.124" dur="0.067"> ОСУМЕТЕТЕ ПЕТ ГАСТОН ПЕТ ДВИЕЕ НА ЗАПАТ СЕВЕРЗОД </text>
<text sub="clublinks" start="91.191" dur="0.1"> Осумдесет и пет гастон петти движење на запад северозападен на </text>
<text sub="clublinks" start="91.291" dur="0.1"> ОСУМЕТЕТЕ ПЕТ ГАСТОН ПЕТ ДВИЕЕ НА ЗАПАТ северозападен во 2:00 часот. </text>
<text sub="clublinks" start="91.391" dur="0.167"> Западен северозападен во 2:00 часот. </text>
<text sub="clublinks" start="91.558" dur="0.066"> Западен северозападен во 2:00 часот. ПА </text>
<text sub="clublinks" start="91.624" dur="0.067"> Западен северозападен во 2:00 часот. ТАКА ШТО </text>
<text sub="clublinks" start="91.691" dur="0.167"> Западен северозападен во 2:00 часот. ТАКА Е </text>
<text sub="clublinks" start="91.858" dur="0.067"> Западен северозападен во 2:00 часот. Значи, тоа е ползи </text>
<text sub="clublinks" start="91.925" dur="0.1"> Западен северозападен во 2:00 часот. Значи, тоа е ползење и </text>
<text sub="clublinks" start="92.025" dur="0.067"> Западен северозападен во 2:00 часот. Значи, тоа е ползење и ова </text>
<text sub="clublinks" start="92.092" dur="0.066"> Западен северозападен во 2:00 часот. Значи, тоа е ползење и ова е </text>
<text sub="clublinks" start="92.158" dur="0.2"> Значи, тоа е ползење и ова е </text>
<text sub="clublinks" start="92.358" dur="0.067"> Значи, тоа е ползење и ова е </text>
<text sub="clublinks" start="92.425" dur="2.269"> Значи, тоа е ползење и ОВА Е ГОЛЕМО </text>
<text sub="clublinks" start="94.694" dur="0.1"> Значи, тоа е ползење и ова е големиот проблем </text>
<text sub="clublinks" start="94.794" dur="0.134"> Значи, тоа е ползење и ОВА Е ГОЛЕМ ПРОБЛЕМ КОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="94.928" dur="0.1"> Значи, тоа е индексирање и ОВА Е ГОЛЕМ ПРОБЛЕМ КОЈ НИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="95.028" dur="0.067"> Значи, тоа е ползење и ова е големиот проблем што го знаевме </text>
<text sub="clublinks" start="95.095" dur="0.2"> ГОЛЕМИОТ ПРОБЛЕМ КОЈ ЗНАЕТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="95.295" dur="0.066"> ГОЛЕМИОТ ПРОБЛЕМ ОД КОИ ЗНАЕВЕ ОД </text>
<text sub="clublinks" start="95.361" dur="0.067"> ГОЛЕМИОТ ПРОБЛЕМ КОЈ ЗНАЕВЕ ОД </text>
<text sub="clublinks" start="95.428" dur="0.067"> ГОЛЕМИОТ ПРОБЛЕМ КОЈ ЗНАЕТЕ ОД ДОБИЕТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="95.495" dur="0.067"> ГОЛЕМИОТ ПРОБЛЕМ КОЈ ЗНАЕТЕ ОД ОДИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="95.562" dur="0.066"> ГОЛЕМИОТ ПРОБЛЕМ КОЈ ЗНАЕВЕ ОД ДА ОДИМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="95.628" dur="0.234"> ГОЛЕМИОТ ПРОБЛЕМ КОЈ ЗНАЕТЕ ОД ДА ОДИМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="95.862" dur="0.067"> ГОЛЕМИОТ ПРОБЛЕМ КОЈ ЗНАЕВЕ ОД ОДИМЕ ОДИ </text>
<text sub="clublinks" start="95.929" dur="0.167"> ОДИ ОДИ ОДИ </text>
<text sub="clublinks" start="96.096" dur="0.1"> ОДИ ОДИ ОДИ СЕ ОДИ </text>
<text sub="clublinks" start="96.196" dur="0.1"> ОДИ ОДИ ОДИ СЕ ОДБИВА. </text>
<text sub="clublinks" start="96.296" dur="0.267"> ДА СТАALLИ. </text>
<text sub="clublinks" start="96.563" dur="0.133"> ДА СТАALLИ. ИМА </text>
<text sub="clublinks" start="96.696" dur="0.033"> ДА СТАALLИ. НЕМА НИШТО </text>
<text sub="clublinks" start="96.729" dur="0.101"> ДА СТАALLИ. НЕМА ништо </text>
<text sub="clublinks" start="96.83" dur="0.1"> ДА СТАALLИ. НЕМА ништо за чорба </text>
<text sub="clublinks" start="96.93" dur="0.1"> ДА СТАALLИ. НЕМА НИШТО ОВА да го чува. </text>
<text sub="clublinks" start="97.03" dur="1.835"> НЕМА НИШТО ОВА да го чува. </text>
<text sub="clublinks" start="98.865" dur="0.033"> НЕМА НИШТО ОВА да го чува. НИШТО </text>
<text sub="clublinks" start="98.898" dur="0.1"> НЕМА НИШТО ОВА да го чува. НИШТО </text>
<text sub="clublinks" start="98.998" dur="0.067"> НЕМА НИШТО ОВА да го чува. НИШТО ДА ДВИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="99.065" dur="0.1"> НЕМА НИШТО ОВА да го чува. НИШТО ДА ГО ДВИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="99.165" dur="0.134"> НЕМА НИШТО ОВА да го чува. НИШТО ДА СЕ ДВИЕ ОДЛУКА </text>
<text sub="clublinks" start="99.299" dur="0.066"> НЕМА НИШТО ОВА да го чува. НИШТО НЕ ДВИЕЕ ОД </text>
<text sub="clublinks" start="99.365" dur="0.201"> НИШТО НЕ ДВИЕЕ ОД </text>
<text sub="clublinks" start="99.566" dur="0.1"> НИШТО НЕ ДВИ MOЕЕ ОД </text>
<text sub="clublinks" start="99.666" dur="0.1"> НИШТО НЕ ДВИЕЕ ОД ОБЛАСТА. </text>
<text sub="clublinks" start="99.766" dur="0.167"> ОБЛАСТА. </text>
<text sub="clublinks" start="99.933" dur="0.1"> ОБЛАСТА. ПА </text>
<text sub="clublinks" start="100.033" dur="0.1"> ОБЛАСТА. ТАКА Е </text>
<text sub="clublinks" start="100.133" dur="0.067"> ОБЛАСТА. ТАКА Е KИВО </text>
<text sub="clublinks" start="100.2" dur="0.166"> ОБЛАСТА. ТАКА Е КАКВО </text>
<text sub="clublinks" start="100.366" dur="0.101"> ОБЛАСТА. ТАКА Е КАКВО ЛИСТАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="100.467" dur="0.066"> ОБЛАСТА. Значи, тоа е вид на монтажа овде </text>
<text sub="clublinks" start="100.533" dur="0.167"> Значи, тоа е вид на монтажа овде </text>
<text sub="clublinks" start="100.7" dur="0.067"> Значи, тоа е вид на монтажа тука </text>
<text sub="clublinks" start="100.767" dur="0.1"> Значи, тоа е вид на монтажа тука до </text>
<text sub="clublinks" start="100.867" dur="0.167"> Значи, тоа е вид на монтажа тука до запад </text>
<text sub="clublinks" start="101.034" dur="0.067"> ТАКА Е КАКВО ДА СЕ МОIFИ ОВДЕ НА ЗАПАД северозапад </text>
<text sub="clublinks" start="101.101" dur="0.1"> ТАКА Е КАКВО ДА СЕ МОIFИ ОВДЕ НА ЗАПАД северозападен на </text>
<text sub="clublinks" start="101.201" dur="0.066"> Значи, тоа е вид на монтажа овде до западниот северозапад на ова </text>
<text sub="clublinks" start="101.267" dur="1.602"> НА ОВОЈ ЗАПАД НА СЕВЕРЕВСЕК </text>
<text sub="clublinks" start="102.869" dur="0.1"> ДО ОПШТЕТО СЕВЕРЕВСКО НА ОВОЈ ПОЕН </text>
<text sub="clublinks" start="102.969" dur="0.167"> ДО ОПШТИОТ СЕВЕРЗИТЕ НА ОВОЈ ПОЕН И. </text>
<text sub="clublinks" start="103.136" dur="0.067"> НА ЗАПАД НА СЕВЕРЕВСКО НА ОВОЈ ПОЕН И ПРЕДЕЛЕТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="103.203" dur="0.133"> НА ЗАПАД НА СЕВЕРЕВСКО НА ОВОЈ ПОЕН И ДВИ ANDЕЕ А. </text>
<text sub="clublinks" start="103.336" dur="0.134"> НА ЗАПАД НА СЕВЕРЕВСКО НА ОВОЈ ПОЕН И ДВИ MOЕТЕ МАЛКУ </text>
<text sub="clublinks" start="103.47" dur="0.066"> НА ЗАПАД НА СЕВЕРЕВСКО НА ОВОЈ ПОЕН И ДВИVEЕТЕ МАЛКУ ПОблизу </text>
<text sub="clublinks" start="103.536" dur="0.2"> ПОБЕДЕТЕ И ДВИЕТЕ МАЛКУ ПОблизу </text>
<text sub="clublinks" start="103.736" dur="0.067"> ПОБЕДЕТЕ И ДВИЕТЕ МАЛКУ ПОблизу и </text>
<text sub="clublinks" start="103.803" dur="0.2"> ПОБЕДЕТЕ И ДВИЕТЕ МАЛКУ ПОблизу и е </text>
<text sub="clublinks" start="104.003" dur="0.101"> ПОБЕДЕТЕ И ДВИЕТЕ МАЛКУ ПОблизу и е на крајот </text>
<text sub="clublinks" start="104.104" dur="0.033"> ПОБЕДЕТЕ И ДВИЕТЕ МАЛКУ ПОблизу и НАВИСТИНА ОДИ </text>
<text sub="clublinks" start="104.137" dur="0.1"> ПОБЕДЕТЕ И ПОМИНЕТЕ МАЛКУ ПОблизу и на крајот се случува </text>
<text sub="clublinks" start="104.237" dur="0.067"> ПОБЕДУВАЈТЕ И ДВИЕТЕ МАЛКУ ПОблизу и на крајот се случува да се движите </text>
<text sub="clublinks" start="104.304" dur="0.3"> И НАВИСТИНА ОДИМЕ ДВИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="104.604" dur="0.033"> И НАВИСТИНА ОДИМЕ ДА ДВИЕ НАВИСТИНА </text>
<text sub="clublinks" start="104.637" dur="0.1"> И НАВИСТИНА ОДНЕСУВАМЕ ДА СЕ ОБЕДИМЕ НАВИСТИНА </text>
<text sub="clublinks" start="104.737" dur="0.101"> И НАВИСТИНА ОДИМЕ ДА ОДИМЕ НАВИСТИНА НА </text>
<text sub="clublinks" start="104.838" dur="0.066"> И НАВИСТИНА ОДИМЕ ДА ПОМИНАТ НАВЕСНО НА СЕВЕР </text>
<text sub="clublinks" start="104.904" dur="0.067"> И НАВИСТИНА ОДИМЕ ДА ПОМИНЕТЕ ЕВЕНТУЛНО НА СЕВЕР И </text>
<text sub="clublinks" start="104.971" dur="0.2"> НАВИСТИНА НА СЕВЕР И </text>
<text sub="clublinks" start="105.171" dur="1.835"> ИНВЕТНО НА СЕВЕР И ОСТАНЕТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="107.006" dur="0.034"> НАВИСНО НА СЕВЕР И ОСТАНЕТЕ ПОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="107.04" dur="0.1"> НАВИСНО НА СЕВЕР И ОСТАНЕТЕ ПОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="107.14" dur="0.133"> НАВИСНО НА СЕВЕР И ОСТАНЕТЕ ПОВЕЕ НА </text>
<text sub="clublinks" start="107.273" dur="0.067"> НАВИСНО НА СЕВЕР И ОСТАНЕТЕ ПОВЕЕ НА ИСТОК </text>
<text sub="clublinks" start="107.34" dur="0.167"> НАВИСНО НА СЕВЕР И ОСТАНЕТЕ ПОВЕЕ НА ИСТОК </text>
<text sub="clublinks" start="107.507" dur="0.133"> НАВИСНО НА СЕВЕР И ОСТАНЕТЕ ПОВЕЕ НА ИСТОК НА НАС. </text>
<text sub="clublinks" start="107.64" dur="0.267"> Останете повеќе на истокот од нас. </text>
<text sub="clublinks" start="107.907" dur="0.1"> Останете повеќе на истокот од нас. ИМА </text>
<text sub="clublinks" start="108.007" dur="0.101"> Останете повеќе на истокот од нас. ИМА НЕКОИ </text>
<text sub="clublinks" start="108.108" dur="0.1"> Останете повеќе на истокот од нас. ИМА НЕКОЈ ГОРЕН </text>
<text sub="clublinks" start="108.208" dur="0.1"> Останете повеќе на истокот од нас. ИМА НЕКОИ ГОРНО НИВО </text>
<text sub="clublinks" start="108.308" dur="0.066"> Останете повеќе на истокот од нас. ИМА НЕКОИ ГОРЕНИ НИВО ВИНДИ </text>
<text sub="clublinks" start="108.374" dur="0.234"> ИМА НЕКОИ ГОРЕНИ НИВО ВИНДИ </text>
<text sub="clublinks" start="108.608" dur="0.067"> КАДЕ ИМА НЕКОИ НИВНО НИВО НИВО </text>
<text sub="clublinks" start="108.675" dur="0.167"> ИМА НЕКОИ ГОРИВНИ НИВО ВИНДИ КАДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="108.842" dur="0.066"> ИМА НЕКОИ НИВНИ НОВИ ВИНДИ КАДЕ АВИОНИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="108.908" dur="0.1"> ИМА НЕКОИ ГОРНИ НИВО ВИНДИ КАДЕ ЛЕТААТ АВИОНИ. </text>
<text sub="clublinks" start="109.008" dur="2.203"> КАДЕ ЛЕТААТ АВИОНОВИТЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="111.211" dur="0.2"> КАДЕ ЛЕТААТ АВИОНОВИТЕ. ТОА Е </text>
<text sub="clublinks" start="111.411" dur="0.033"> КАДЕ ЛЕТААТ АВИОНОВИТЕ. ОДИ </text>
<text sub="clublinks" start="111.444" dur="0.2"> КАДЕ ЛЕТААТ АВИОНОВИТЕ. ОДИ ОДА </text>
<text sub="clublinks" start="111.644" dur="0.034"> КАДЕ ЛЕТААТ АВИОНОВИТЕ. ОДИ ДА ПОМОГНЕ </text>
<text sub="clublinks" start="111.678" dur="0.1"> КАДЕ ЛЕТААТ АВИОНОВИТЕ. ОДА ДА ПОМОГНЕТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="111.778" dur="0.067"> КАДЕ ЛЕТААТ АВИОНОВИТЕ. ОДА ДА ПОМОГНЕ ДА ПОМОГНЕТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="111.845" dur="0.2"> ОДА ДА ПОМОГНЕ ДА ПОМОГНЕТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="112.045" dur="0.067"> ОДА ДА ПОМОГНЕ ДА ПОМОГНЕТЕ ОВА </text>
<text sub="clublinks" start="112.112" dur="0.033"> ОДА ДА ПОМОГНЕ ДА ПОМОГНЕТЕ ОВА </text>
<text sub="clublinks" start="112.145" dur="0.1"> ОДА ДА ПОМОГНЕ ДА ПОМОГНЕТЕ ВО ОВА </text>
<text sub="clublinks" start="112.245" dur="0.1"> ОДИ ОДДАВУВАЕ ДА ПОМОГНЕТЕ ДА ГО ОТВОРИТЕ ОВА </text>
<text sub="clublinks" start="112.345" dur="0.1"> ОДА ДА ПОМОГНЕ ПОМОГ ДА ГО ОТВОРИТЕ ОВОЈ ДОЛА </text>
<text sub="clublinks" start="112.445" dur="0.134"> ОДА ДА ПОМОГНЕ ДА ПОМОГНЕТЕ ОВА ДО ОДЛИКО ОД </text>
<text sub="clublinks" start="112.579" dur="0.066"> ОВА TOЕ ПОМОГНЕ ДА ПОМОГНЕТЕ ОВА ОД ОВА ОД НАС </text>
<text sub="clublinks" start="112.645" dur="0.167"> ОВА ИСКЛУЧЕНО ОД НАС </text>
<text sub="clublinks" start="112.812" dur="0.067"> ОВА ИСКЛУЧЕНО ОД ОД НАС ДО </text>
<text sub="clublinks" start="112.879" dur="0.1"> ОВА ИСКЛУЧЕНО ОД ОД НАС ДО ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="112.979" dur="0.067"> ОВА ИСКЛУЧЕНО ОД ОД НАС НА ИСТОК </text>
<text sub="clublinks" start="113.046" dur="2.202"> ОВА ИСКЛУЧЕНО ОД ОД НАС НА ИСТОК </text>
<text sub="clublinks" start="115.248" dur="0.234"> ОВА ОДЛИЧНО ОД НАС НА ИСТОКОТ НАС, </text>
<text sub="clublinks" start="115.482" dur="0.066"> ОВА ИСКЛУЧЕНО ОД НАС ДО ПРЕД ИСТОКОТ НАС, КОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="115.548" dur="0.067"> ОВА ИСКЛУЧЕНО ОД НАС ДО ПИСТОК НАС, ШТО Е </text>
<text sub="clublinks" start="115.615" dur="0.2"> КОИ ШТО Е НА ИСТОКОТ НАС </text>
<text sub="clublinks" start="115.815" dur="0.1"> ДО ПИСКИ ИСТОК, ШТО Е НЕКОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="115.915" dur="0.1"> НА ИСТОК НА НАС, ШТО Е НЕКОЈ ДОБРО </text>
<text sub="clublinks" start="116.015" dur="0.134"> ДО ПРЕД ИСТОКОТ НАС, КОЈА Е НЕКОЛКУ ДОБРА ВЕСТ </text>
<text sub="clublinks" start="116.149" dur="0.1"> ДО ПРЕД ИСТОКОТ НАС, КОЈА Е НЕКОЛКУ ДОБРА ВЕСТ ТОА Е </text>
<text sub="clublinks" start="116.249" dur="0.067"> ДО ПРЕД ИСТОК ОД НАС, КОЈА Е НЕКОЛКУ ДОБРИ ВЕСТИ СЕ Уште </text>
<text sub="clublinks" start="116.316" dur="0.233"> НЕКОЛКУ ДОБРИ ВЕСТИ СЕ УШТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="116.549" dur="0.1"> НЕКОЛКУ ДОБРИ ВЕСТИ ШТО СЕ ШИРУВА </text>
<text sub="clublinks" start="116.649" dur="0.1"> НЕКОЛКУ ДОБРИ ВЕСТИ ШТО СЕ УШТЕ ШИРИ НЕКОИ </text>
<text sub="clublinks" start="116.749" dur="0.101"> НЕКОЛКУ ДОБРИ ВЕСТИ ШТО СЕ УШТЕ ШИРИ НЕКОИ ТЕШКИ </text>
<text sub="clublinks" start="116.85" dur="0.133"> НЕКОЛКУ ДОБРИ ВЕСТИ ШТО СЕ УШТЕ СЕ ШИРИ НЕКОИ САЛО ВРЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="116.983" dur="0.067"> НЕКОЛКУ ДОБРИ ВЕСТИ ШТО СЕ УШТЕ СЕ ШИРУВА НЕКОИ ТЕШКО ВРЕINЕ ОД НЕДЕЛО </text>
<text sub="clublinks" start="117.05" dur="0.2"> ШИРИ НЕКОИ ТЕШКО ВРЕЕ ОД НЕОД </text>
<text sub="clublinks" start="117.25" dur="0.1"> ШИРИ НЕКОИ САЛО ВРЕЕ ОД НЕГО </text>
<text sub="clublinks" start="117.35" dur="0.1"> ШИРИ НЕКОИ САЛО ВРЕЕ ОД ОБЛАСТА. </text>
<text sub="clublinks" start="117.45" dur="0.167"> ОБЛАСТА. </text>
<text sub="clublinks" start="117.617" dur="0.067"> ОБЛАСТА. ПА </text>
<text sub="clublinks" start="117.684" dur="0.066"> ОБЛАСТА. КАКО И </text>
<text sub="clublinks" start="117.75" dur="0.067"> ОБЛАСТА. КАКО НИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="117.817" dur="1.502"> ОБЛАСТА. ПА КАКО ОДИМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="119.319" dur="0.066"> ОБЛАСТА. ЗА ДА СЕ ОДИМЕ НИЗ НИЗ </text>
<text sub="clublinks" start="119.385" dur="0.067"> ОБЛАСТА. ДАЛИ ПО ОДИМЕ ДЕНОТ </text>
<text sub="clublinks" start="119.452" dur="0.234"> ДАЛИ ПО ОДИМЕ ДЕНОТ </text>
<text sub="clublinks" start="119.686" dur="0.066"> ЗА ДА СЕ ОДИМЕ ДЕН ДА СЕ ОСТАНЕТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="119.752" dur="0.067"> ЗА ДА СЕ ОДИМЕ ДЕН ДЕНЕС Е ВИДИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="119.819" dur="0.067"> ЗА ДА СЕ ОДИМЕ ДЕН ДЕНЕС Е ГИ ВИДИТЕ ОД ДЕН </text>
<text sub="clublinks" start="119.886" dur="0.133"> ДАЛИ ПО ОДИМЕ НЕДЕН ДЕН YЕ ВИДИТЕ ОД ЕДЕН </text>
<text sub="clublinks" start="120.019" dur="0.101"> ДАЛИ ОДИМЕ НИЗ ДЕН ДЕКА SEЕ ГО ПОГЛЕДНЕТЕ ОД ЕДНА ОКЛОК </text>
<text sub="clublinks" start="120.12" dur="0.066"> ЗА ДА СЕ ОДИМЕ ДЕНЕС YЕ ГО ПОГЛЕДНЕТЕ ОД ОВО ОКЛОК </text>
<text sub="clublinks" start="120.186" dur="0.301"> .Е ГО ПОГЛЕДНЕТЕ ОД ОВО ОКЛОК </text>
<text sub="clublinks" start="120.487" dur="0.1"> ISЕ ГЛЕДАТЕ ОД ОД ОКЛОК ОВОЈ ПОЛУ </text>
<text sub="clublinks" start="120.587" dur="0.1"> SEЕ ГО ПОГЛЕДНЕТЕ ОД ЕДЕН ОКОЛКУВАЈТЕ ОВОЈ ПОСЛЕДНИ ВИНДИ </text>
<text sub="clublinks" start="120.687" dur="0.133"> .Е ГО ПОГЛЕДНЕТЕ ОД ЕДЕН ОКОЛКУВАЈТЕ ОВОЈ ПОЦЕЛНО ВИНДИ ТУКА </text>
<text sub="clublinks" start="120.82" dur="0.067"> EЕ ГО ПОГЛЕДНЕТЕ ОД ЕДЕН ОКОЛКУВАЈТЕ ОВОЈ ПОЦЕЛНО ВИНДИ ИМА ОКОЛУ </text>
<text sub="clublinks" start="120.887" dur="0.067"> EЕ ГО ПОГЛЕДНЕТЕ ОД ЕДЕН ОКЛОК ОВОЈ ПОЦЕЛНО ВИНДИ ОКОЛУ 85 ОКОЛУ </text>
<text sub="clublinks" start="120.954" dur="2.502"> ПОПЛАДНЕ ВИНДИ ОКОЛУ 85 </text>
<text sub="clublinks" start="123.456" dur="0.067"> ПОПЛАДНЕ ВИНДИ ОКОЛУ 85 МИЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="123.523" dur="0.167"> ПОПЛАДНЕ ВИНДИ ИМА ОКОЛУ 85 МИЛИ ПЕР </text>
<text sub="clublinks" start="123.69" dur="0.167"> ПОПЛАДНЕ ВИНДИ ОКОЛУ ОД 85 МИЛИ ОД ЧАС. </text>
<text sub="clublinks" start="123.857" dur="0.166"> МИЛИ ЗА ЧАС. </text>
<text sub="clublinks" start="124.023" dur="0.101"> МИЛИ ЗА ЧАС. ПА </text>
<text sub="clublinks" start="124.124" dur="0.1"> МИЛИ ЗА ЧАС. ПОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="124.224" dur="0.1"> МИЛИ ЗА ЧАС. ПОВЕЕ ИЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="124.324" dur="0.066"> МИЛИ ЗА ЧАС. ПОВЕ ORЕ ИЛИ ПОМАЛКУ </text>
<text sub="clublinks" start="124.39" dur="0.134"> МИЛИ ЗА ЧАС. ПОВЕ ORЕ ИЛИ ПОМАЛКУ </text>
<text sub="clublinks" start="124.524" dur="0.1"> МИЛИ ЗА ЧАС. ПА ПОВЕ ORЕ ИЛИ ПОМАЛКО ИСТО </text>
<text sub="clublinks" start="124.624" dur="0.067"> МИЛИ ЗА ЧАС. ПА ПОВЕ ORЕ ИЛИ ПОМАЛКУ ИСТ ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="124.691" dur="0.167"> ПА ПОВЕ ORЕ ИЛИ ПОМАЛКУ ИСТ ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="124.858" dur="0.066"> ПА ПОВЕ ORЕ ИЛИ ПОМАЛКУ ИСТО ТОА Е </text>
<text sub="clublinks" start="124.924" dur="0.067"> ПА ПОВЕ ORЕ ИЛИ ПОМАЛКО ИСТО ТОА Е МОAYЕ </text>
<text sub="clublinks" start="124.991" dur="0.134"> ПА ПОВЕ ORЕ ИЛИ ПОМАЛКУ ИСТО ШТО МОAYЕ ДА СЕ ДОБИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="125.125" dur="0.066"> ПА ПОВЕ ORЕ ИЛИ ПОМАЛКО ИСТО ШТО МОAYЕ ДА ЗБОРИ ПРАВО </text>
<text sub="clublinks" start="125.191" dur="0.134"> ПА ПОВЕ ORЕ ИЛИ ПОМАЛКО ИСТО ШТО МОAYЕ ДА ЗБОРИ ПРАВИЛНО А. </text>
<text sub="clublinks" start="125.325" dur="0.066"> ПА ПОВЕ ORЕ ИЛИ ПОМАЛКО ИСТО ШТО МОAYЕ ДА ЗБОРИМЕ ПАКО МАЛКУ </text>
<text sub="clublinks" start="125.391" dur="0.234"> МОAYЕ ДА ДОБИЕТЕ КРАТКО МАЛКУ </text>
<text sub="clublinks" start="125.625" dur="0.1"> МОAYЕ ДА ЗБОРУВАМЕ ПРИЧИС ПОВИСОК </text>
<text sub="clublinks" start="125.725" dur="1.869"> МОAYЕ ДА ЗБОРУВАМЕ ПРАВО МАЛКУ ПОВИСОК ОД </text>
<text sub="clublinks" start="127.594" dur="0.1"> МОAYЕ ДА ЗБОРУВАМЕ ПРАВО МАЛКУ ПОВИСОК ОД ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="127.694" dur="0.133"> МОAYЕ ДА ЗБОРУВАМЕ ПРАВО МАЛКУ ПОВИСОК ОД ТЕА И </text>
<text sub="clublinks" start="127.827" dur="0.1"> МОAYЕ ДА ЗБОРУВАМЕ ПРИКАКО МНОГУ ПОВИСОК ОД ТОА И ТИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="127.927" dur="0.067"> МОAYЕ ДА ЗБОРУВАМЕ ПРИКАКО МНОГУ ПОВИСОК ОД ТОА И МОLDЕ ДА БИДАТ </text>
<text sub="clublinks" start="127.994" dur="0.167"> ПОВИСО ОД ТОА И МОUЕЛА </text>
<text sub="clublinks" start="128.161" dur="0.1"> ПОВИСО ОД ТОА И МОUЕ ДА ГЛЕДАТ </text>
<text sub="clublinks" start="128.261" dur="0.067"> ПОВИСО ОД ТОА И МОLDЕ ДА ГЛЕДАТ ТУКА </text>
<text sub="clublinks" start="128.328" dur="0.1"> ПОВИСОО ОД ТОА И МОLDЕ ДА ГЛЕДАТ ТУКА И </text>
<text sub="clublinks" start="128.428" dur="0.167"> ПОВИСО ОД ТОА И МОLDЕ ДА ГО ГЛЕДАТ ТУКА И ОВА </text>
<text sub="clublinks" start="128.595" dur="0.066"> ПОВИСОО ОД ТОА И МОLDЕ ДА ГО ВИДАТ ТУКА И ОВО ОЧЕКУВАНО </text>
<text sub="clublinks" start="128.661" dur="0.167"> ПОГЛЕДНЕТЕ ОВДЕ И ОВА ОЧЕКУВАНО </text>
<text sub="clublinks" start="128.828" dur="0.067"> ПОГЛЕДНЕТЕ ОВДЕ И ОВА ОЧЕКУВАНО ДО </text>
<text sub="clublinks" start="128.895" dur="0.067"> ПОГЛЕДНЕТЕ ОВДЕ И ОВА ОЧЕКУВАНО ДА БИДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="128.962" dur="0.133"> ПОГЛЕДНЕТЕ ТУКА И ОВОЈ ОЧЕКУВАЕ ДА БИДЕ ЕДНО </text>
<text sub="clublinks" start="129.095" dur="0.067"> ПОГЛЕДНЕТЕ ОВДЕ И ОВА ОЧЕКУВАНО ДА БИДЕ ЕДЕН ЧАС </text>
<text sub="clublinks" start="129.162" dur="0.067"> ПОГЛЕДНЕТЕ ТУКА И ОВОЈ ОЧЕКУВАНО ДА БИДЕ ЕДЕН ОКЛОК </text>
<text sub="clublinks" start="129.229" dur="0.066"> ПОГЛЕДНЕТЕ ОВДЕ И ОВОЈ ОЧЕКУВАНО ДА БИДЕ ЕДЕН ОКЛОК ВО </text>
<text sub="clublinks" start="129.295" dur="0.267"> ДА БИДЕ ЕДЕН ОКЛОК ВО </text>
<text sub="clublinks" start="129.562" dur="0.1"> УТРОТ ДА БИДЕ ЕДЕН ОКЛОК </text>
<text sub="clublinks" start="129.662" dur="0.067"> ДА БИДЕ ЕДЕН ЧАСОТ УТРЕН ВИД </text>
<text sub="clublinks" start="129.729" dur="0.1"> ДА БИДЕ ЕДЕН ЧАСОТ УТРЕН ВИД </text>
<text sub="clublinks" start="129.829" dur="0.067"> ДА БИДЕ ЕДЕН ОКЛОК УТРЕН ВИД САМО </text>
<text sub="clublinks" start="129.896" dur="0.033"> ДА БИДЕ ЕДЕН ОКОЛКОР УТРОВ ЕДНО САМО </text>
<text sub="clublinks" start="129.929" dur="1.602"> ДА БИДЕ ЕДЕН ОКОЛКОР УТРЕН ВИД САМО ИСКЛУЧЕНО </text>
<text sub="clublinks" start="131.531" dur="0.067"> ДА БИДЕ ЕДЕН ОКОЛКОР УТРЕНИЧКО ВИДОТ САМО ОТКОЛУ </text>
<text sub="clublinks" start="131.598" dur="0.2"> УТРЕ ВИДОТ САМО ОТКАЕ НА </text>
<text sub="clublinks" start="131.798" dur="0.1"> УТРЕ ВИДОТ САМО ИСКЛУЧЕНО ОВДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="131.898" dur="0.067"> УТРЕ ВИДОТ САМО ИСКЛУЧЕНО ОВДЕ ИСТОК </text>
<text sub="clublinks" start="131.965" dur="0.066"> УТРЕ ВИДОТ САМО ИСКЛУЧЕНО ОВДЕ ИСТОК </text>
<text sub="clublinks" start="132.031" dur="0.134"> УТРЕ ВИДОТ САМО ИСКЛУЧЕНО ОВДЕ ИСТОЧНО НОВО </text>
<text sub="clublinks" start="132.165" dur="0.067"> УТРЕ ВИДОТ САМО ИСКЛУЧЕНО ОВДЕ ИСТОК НА У ОРЕЛАНИ </text>
<text sub="clublinks" start="132.232" dur="0.066"> УТРЕ ВИДОТ САМО ИСКЛУЧЕНО ОВДЕ ИСТОК НА У ОРЛЕАНСКО НО </text>
<text sub="clublinks" start="132.298" dur="0.201"> ОВДЕ ИСТОК ОД НОВ ОРЛЕАНСКО НО </text>
<text sub="clublinks" start="132.499" dur="0.066"> ОВДЕ ИСТОЧНО ОД НОВ ОРЛЕАНСКО НО СИЛО </text>
<text sub="clublinks" start="132.565" dur="0.1"> ОВДЕ ИСТОЧНИ ОД НОВ ОРЛЕАНСКО, АМ ВИСОК </text>
<text sub="clublinks" start="132.665" dur="0.1"> ОВДЕ ИСТОЧНО ОД НОВ ОРЛЕАНСКО, НО ВИД САМО </text>
<text sub="clublinks" start="132.765" dur="0.067"> ОВДЕ ИСТОЧНО ОД НОВ ОРЛЕАНСКО, НО ВИД САМО ЈУГ </text>
<text sub="clublinks" start="132.832" dur="0.067"> ОВДЕ ИСТОЧНО ОД НОВ ОРЛЕАНСКО, НО ВИДОТ САМО ЈУГ ОД </text>
<text sub="clublinks" start="132.899" dur="0.067"> ОВДЕ ИСТОЧНО ОД НОВ ОРЛЕАНСКО, НО ВИД САМО ЈУГ ОД САЈ </text>
<text sub="clublinks" start="132.966" dur="0.3"> ВИДОТ САМО ЈУГ ОД КАAYИ </text>
<text sub="clublinks" start="133.266" dur="2.402"> ВИДОТ САМО ЈУГ НА САЈ ПАСАГУУЛА, </text>
<text sub="clublinks" start="135.668" dur="0.234"> ВИДОТ САМО ЈУГ САЈ ПАСКАГУЛА, МИСИСИСИПИ, </text>
<text sub="clublinks" start="135.902" dur="0.067"> ВИДОТ САМО ЈУГ НА САЈ ПАСАГУУЛА, МИСИСИСИПИ, ВИНДИ </text>
<text sub="clublinks" start="135.969" dur="0.233"> PASCAGOULA, MISSISSIPPI, WINDS </text>
<text sub="clublinks" start="136.202" dur="0.067"> PASCAGOULA, MISSISSIPPI, ВИНДИ ОКОЛУ </text>
<text sub="clublinks" start="136.269" dur="0.1"> PASCAGOULA, MISSISSIPPI, ВИНДИ ОКОЛУ 85 </text>
<text sub="clublinks" start="136.369" dur="0.067"> PASCAGOULA, MISSISSIPPI, ВИНДИ ОКОЛУ 85 МИЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="136.436" dur="0.1"> PASCAGOULA, MISSISSIPPI, ВИНДИ ОКОЛУ 85 МИЛИ ПЕР </text>
<text sub="clublinks" start="136.536" dur="0.133"> PASCAGOULA, MISSISSIPPI, ВИНДИ ОКОЛУ 85 МИЛИ НА ЧАС. </text>
<text sub="clublinks" start="136.669" dur="0.267"> Околу 85 милји по час. </text>
<text sub="clublinks" start="136.936" dur="0.1"> Околу 85 милји по час. ДЕПОТ </text>
<text sub="clublinks" start="137.036" dur="0.101"> Околу 85 милји по час. ANDЕ РАБОТА </text>
<text sub="clublinks" start="137.137" dur="0.066"> Околу 85 милји по час. LЕ СЕ ОБЕДИШЕ ДЕПОТ </text>
<text sub="clublinks" start="137.203" dur="2.503"> Околу 85 милји по час. РАБОТА Е СЕ РАAYИ </text>
<text sub="clublinks" start="139.706" dur="0.066"> Околу 85 милји по час. РАБОТА Е СЕ РАAYЕ РАНО </text>
<text sub="clublinks" start="139.772" dur="0.267"> РАБОТА Е СЕ РАAYЕ РАНО </text>
<text sub="clublinks" start="140.039" dur="0.134"> РАБОТА Е СЕ РЕAYИ РАНА УТРЕ </text>
<text sub="clublinks" start="140.173" dur="0.067"> РАБОТЕЕ Е СЕ РЕAYЕ РАНО УТРЕ УТРО </text>
<text sub="clublinks" start="140.24" dur="0.1"> РАБОТА Е СЕ РЕAYИ РАНА УТРЕ УТРО </text>
<text sub="clublinks" start="140.34" dur="0.1"> РАБОТА Е СЕ РЕAYИ РАНА УТРЕ УТРО НА СЕДУМ </text>
<text sub="clublinks" start="140.44" dur="0.067"> РАБОТА Е СЕ РЕAYИ РАНА УТРЕ УТРО НА СЕДМА АМИШ </text>
<text sub="clublinks" start="140.507" dur="0.266"> УТРЕ УТРО НА СЕДМА АМИШ </text>
<text sub="clublinks" start="140.773" dur="0.101"> УТРЕ УТРО НА СЕДМА АМИШ ГРЕШКО </text>
<text sub="clublinks" start="140.874" dur="0.1"> УТРЕ УТРО НА СЕДМА АМИШИ ЦЕЛО ТУКА </text>
<text sub="clublinks" start="140.974" dur="0.1"> УТРЕ УТРО НА СЕДМА Амиши, силно, има право </text>
<text sub="clublinks" start="141.074" dur="0.067"> УТРЕ УТРО НА СЕДМА Амиши, силно, има и право </text>
<text sub="clublinks" start="141.141" dur="0.066"> УТРЕ УТРО НА СЕДМА Амиши, силно, има право, </text>
<text sub="clublinks" start="141.207" dur="0.334"> ГОЛЕМО ИМА ПРАВО И МЕСТО </text>
<text sub="clublinks" start="141.541" dur="2.302"> ГОЛЕМО ИМА ПРАВО МЕСЕ МИСИСИСИПИ, </text>
<text sub="clublinks" start="143.843" dur="0.167"> ГРУПО ИМА ПРАВО МЕСЕ МИСИСИСИПИ, АЛАБАМА </text>
<text sub="clublinks" start="144.01" dur="0.067"> ГОЛЕМО ИМА ПРАВО МЕСЕ МИСИСИСИПИ, ГРАНИЦА АЛАБАМА </text>
<text sub="clublinks" start="144.077" dur="0.233"> ГРАНИЦА НА МИСИСИСИПИ, АЛАБАМА </text>
<text sub="clublinks" start="144.31" dur="0.134"> МИСИСИСИПИ, ГРАНИЦА ЗА АЛАБАМА КОН </text>
<text sub="clublinks" start="144.444" dur="0.133"> MISSISSIPPI, АЛАБАМА ГРАНИЦА ПРЕД МОБИЛНО </text>
<text sub="clublinks" start="144.577" dur="0.067"> MISSISSIPPI, АЛАБАМА ГРАНИЦА КОН МОБИЛНАТА ЗЕМЈА </text>
<text sub="clublinks" start="144.644" dur="0.033"> ГРАНИЦА НА МИСИСИСИПИ, АЛАБАМА КОН МОБИЛНАТА ЗЕМЈА КАКО </text>
<text sub="clublinks" start="144.677" dur="0.067"> ГРАНИЦА НА МИСИСИСИПИ, АЛАБАМА КОН МОБИЛНАТА ЗЕМЈА КАКО А. </text>
<text sub="clublinks" start="144.744" dur="0.267"> КОН МОБИЛНАТА ЗЕМЈА КАКО А. </text>
<text sub="clublinks" start="145.011" dur="0.033"> КОН МОБИЛНАТА ЗЕМЈА КАТЕГОРИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="145.044" dur="0.167"> КОН МОБИЛНАТА ЗЕМЈА КАТЕГОРИЈА 1 </text>
<text sub="clublinks" start="145.211" dur="0.167"> КОН МОБИЛНАТА ЗЕМЈА КАКО КАТЕГОРИЈА 1 УРАГАН </text>
<text sub="clublinks" start="145.378" dur="0.067"> КОН МОБИЛНАТА ЗЕМЈА КАКО КАТЕГОРИЈА 1 ОСЛАБУВАЕ УРАГИНСКО </text>
<text sub="clublinks" start="145.445" dur="0.167"> КАТЕГОРИЈА 1 СЛАБЕЕ НА УРАГИНСКИ </text>
<text sub="clublinks" start="145.612" dur="3.169"> КАТЕГОРИЈА 1 УРАГАНСКО СЛАБЕЕ НА </text>
<text sub="clublinks" start="148.781" dur="0.167"> КАТЕГОРИЈА 1 УРАГАНСКО ОСЛАБЕЕ ВО ТРОПИЧКИ </text>
<text sub="clublinks" start="148.948" dur="0.067"> КАТЕГОРИЈА 1 УРАГАНСКО ОСЛАБУВА TЕ ВО ТРОПИЧКО </text>
<text sub="clublinks" start="149.015" dur="0.167"> КАТЕГОРИЈА 1 УРАГАНСКО ОСЛАБУВАЕ ВО ТРОПИЧКО ОД СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="149.182" dur="0.133"> КАТЕГОРИЈА 1 УРАГАНСКО ОСЛАБУВА TOЕ ВО ТРОПИЧКО ОД ЕДЕН </text>
<text sub="clublinks" start="149.315" dur="0.067"> КАТЕГОРИЈА 1 УРАГАНСКО ОСЛАБУВА TOЕ ВО ТРОПИЧКО ОД ОД ОЛОК </text>
<text sub="clublinks" start="149.382" dur="0.167"> ДО ТРОПИЧКИ ОД ОД ЧАСОК </text>
<text sub="clublinks" start="149.549" dur="0.067"> ДО ТРОПИЧКИ ОД ЕДЕН ОКЛОК ВО </text>
<text sub="clublinks" start="149.616" dur="0.166"> ДО ТРОПИЧКИ ОД ЕДЕН ОКОЛКУВАЕ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="149.782" dur="0.067"> ДО ТРОПИКАЛНО ОД ЕДЕН ЧАСОК ПОПЛАДНЕ </text>
<text sub="clublinks" start="149.849" dur="0.1"> ДО ТРОПИКАЛНО ОД ЕДЕН ЧАСОК ПОПЛАTERОТ И </text>
<text sub="clublinks" start="149.949" dur="0.067"> ДО ТРОПИКАЛНО ОД ЕДЕН ОКОЛКУВАЈТЕ ПОПЛАОТ И ПОТОА </text>
<text sub="clublinks" start="150.016" dur="0.3"> ПОПЛАДНЕ И ПОТОА </text>
<text sub="clublinks" start="150.316" dur="0.034"> ПОПЛАДНЕ И ПОТОА ПРОДОЛУВАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="150.35" dur="0.133"> ПОПЛАДНЕ И ПОТОА ПРОДОЛУВАЕ НА </text>
<text sub="clublinks" start="150.483" dur="0.067"> ПОПЛАДНЕ И ПОТОА ПРОДОЛУВАЕ НА СЛАБЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="150.55" dur="0.133"> ПОПЛАДНЕ И ПОТОА ПРОДОЛУВАЕ ДА СЕ ОСЛАБИ </text>
<text sub="clublinks" start="150.683" dur="0.067"> ПОПЛАДНЕ И ПОТОА ПРОДОЛУВАЕ НА СЛАБЕН КУРС </text>
<text sub="clublinks" start="150.75" dur="0.2"> ПРОДОЛУВА TOЕ НА СЛАБЕН КУРС </text>
<text sub="clublinks" start="150.95" dur="1.902"> ПРОДОЛУВА TOЕ НА ОСЛАБЕН КУРС </text>
<text sub="clublinks" start="152.852" dur="0.267"> ПРОДОЛУВАЕ НА СЛАБЕН КУРС ВО МОНТГОМЕРИЈА, </text>
<text sub="clublinks" start="153.119" dur="0.134"> ПРОДОЛУВАЕ НА СЛАБЕН КУРС ВО МОНТГОМЕРИЈА, ЧЕСТ </text>
<text sub="clublinks" start="153.253" dur="0.066"> ПРОДОЛУВАЕ НА СЛАБЕЕ НА КУРСОТ ВО МОНТГОМЕРИЈА, НАСТАНО ПРЕД </text>
<text sub="clublinks" start="153.319" dur="0.234"> ПРЕД МОНТГОМЕРИЈА, НАСОКА ПРЕД </text>
<text sub="clublinks" start="153.553" dur="0.067"> НАД МОНТГОМЕРИЈА, НАСЛОВА ПРЕД АУБУРН </text>
<text sub="clublinks" start="153.62" dur="0.1"> НЕД МОНТГОМЕРИЈА, НАСТАН КОН АУБУРН И </text>
<text sub="clublinks" start="153.72" dur="0.2"> НЕД МОНТГОМЕРИЈА, НАСТАН КОН АУБУРН И ТОГАШ </text>
<text sub="clublinks" start="153.92" dur="0.067"> НЕД МОНТГОМЕРИЈА, НАСТАН КОН АУБУРН И ТОГАШ НАВИСНО </text>
<text sub="clublinks" start="153.987" dur="0.267"> АУБУРН И ТОГАШ НАВИСНО </text>
<text sub="clublinks" start="154.254" dur="0.166"> АУБУРН И ПОТОА НАЈАВНО КОЛУМБУС, </text>
<text sub="clublinks" start="154.42" dur="0.067"> АУБУРН И ПОТОА НАЈАВНО КОЛУМБУС, GEОРGИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="154.487" dur="0.1"> АУБУРН И ТОГАШ НАВОДНО КОЛУМБУС, GEОРGИЈА И </text>
<text sub="clublinks" start="154.587" dur="0.1"> АУБУРН И ТОГАШ НАВОДНО КОЛУМБУС, ORОРGИЈА И ТОГАШ </text>
<text sub="clublinks" start="154.687" dur="0.067"> АУБУРН И ПОТОА НАЈАВНО КОЛУМБУС, GEОРGИЈА И ПОТОА ВО </text>
<text sub="clublinks" start="154.754" dur="0.234"> КОЛУМБУС, ORОРGИЈА И ПОТОА ВО </text>
<text sub="clublinks" start="154.988" dur="0.066"> КОЛУМБУС, ORОРGИЈА И ПОТОА ВО ДЕЛОВИ </text>
<text sub="clublinks" start="155.054" dur="1.869"> КОЛУМБУС, GEОРGИЈА И ПОТОА ВО ДЕЛОВИ НА </text>
<text sub="clublinks" start="156.923" dur="0.1"> КОЛУМБУС, GEОРGИЈА И ПОТОА ВО ДЕЛОВИ НА САЈ </text>
<text sub="clublinks" start="157.023" dur="0.1"> КОЛУМБУС, ORОРGИЈА И ПОТОА ВО ДЕЛОВИ НА САЈ МОBЕ </text>
<text sub="clublinks" start="157.123" dur="0.1"> КОЛУМБУС, GEОРGИЈА И ПОТОА ВО ДЕЛОВИ НА КАИ ВЕAYЕ НЕ </text>
<text sub="clublinks" start="157.223" dur="0.134"> КОЛУМБУС, ORОРGИЈА И ПОТОА ВО ДЕЛОВИ НА КААЕ Можеби и не </text>
<text sub="clublinks" start="157.357" dur="0.066"> КОЛУМБУС, ORОРGИЈА И ПОТОА ВО ДЕЛОВИ НА КАИ МОBЕ ДАЛИ НЕМА ДАЛКУ </text>
<text sub="clublinks" start="157.423" dur="0.201"> ДЕЛОВИ НА КАИТЕ Можеби и не е далеку </text>
<text sub="clublinks" start="157.624" dur="0.1"> ДЕЛОВИТЕ НА КАИТЕ Можеби и не се далеку </text>
<text sub="clublinks" start="157.724" dur="0.133"> ДЕЛОВИ НА КА SИТЕ Можеби и не се далеку од </text>
<text sub="clublinks" start="157.857" dur="0.167"> ДЕЛОВИТЕ НА КАИТЕ Можеби и не се далеку од Дублин, </text>
<text sub="clublinks" start="158.024" dur="0.1"> ДЕЛОВИ НА САЈЕ МОЕ ДАЛИ НЕМА ДАЛИ ОД ДУБЛИН, GEОРGИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="158.124" dur="0.067"> ДЕЛОВИ НА САЈЕ МОЕ ДАЛИ НЕМА ДАЛИ ОД ДУБЛИН, GEОРGИЈА ТАМУ </text>
<text sub="clublinks" start="158.191" dur="0.2"> ПОДАЛКУ ОД ДУБЛИН, ORОРGИЈА ТАМУ </text>
<text sub="clublinks" start="158.391" dur="0.134"> ДАЛЕ ОД ДУБЛИН, GEОРGИЈА ТАМУ И </text>
<text sub="clublinks" start="158.525" dur="0.033"> ДАЛЕ ОД ДУБЛИН, GEОРGИЈА ТАМУ И ГЛАВА </text>
<text sub="clublinks" start="158.558" dur="0.133"> ДАЛЕ ОД ДУБЛИН, GEОРGИЈА ТАМУ И СЛУЧАЈ ДО </text>
<text sub="clublinks" start="158.691" dur="2.269"> ПОДААНИ ОД ДУБЛИН, GEОРGИЈА ТАМУ И ГЛАВНИ ОД ЈУГ </text>
<text sub="clublinks" start="160.96" dur="0.067"> ПОДААНИ ОД ДУБЛИН, GEОР THИЈА ТАМУ И СЛЕДЕ TOЕ ПО Јужна Каролина </text>
<text sub="clublinks" start="161.027" dur="0.2"> И ГЛАВА ВО Јужна Каролина </text>
<text sub="clublinks" start="161.227" dur="0.067"> И ГЛАВА ВО Јужна Каролина и </text>
<text sub="clublinks" start="161.294" dur="0.067"> И ГЛАВА ВО ЈУOUTHНА КАРОЛИНА И НЕ </text>
<text sub="clublinks" start="161.361" dur="0.033"> И ГЛАВА ВО Јужна Каролина и не како </text>
<text sub="clublinks" start="161.394" dur="0.167"> И ГЛАВА ВО Јужна Каролина и не како А. </text>
<text sub="clublinks" start="161.561" dur="0.133"> И ГЛАВА ВО Јужна Каролина и не како тропски </text>
<text sub="clublinks" start="161.694" dur="0.1"> И ГЛАВА ВО Јужна Каролина, а не како тропски систем. </text>
<text sub="clublinks" start="161.794" dur="0.167"> И НЕ КАКО ТРОПИЧКИ СИСТЕМ. </text>
<text sub="clublinks" start="161.961" dur="0.167"> И НЕ КАКО ТРОПИЧКИ СИСТЕМ. ПА </text>
<text sub="clublinks" start="162.128" dur="0.1"> И НЕ КАКО ТРОПИЧКИ СИСТЕМ. ДОНЕСУВАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="162.228" dur="0.1"> И НЕ КАКО ТРОПИЧКИ СИСТЕМ. ПА ДА ГИ ДОНЕСЕТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="162.328" dur="0.1"> И НЕ КАКО ТРОПИЧКИ СИСТЕМ. ТАКА НЕКОГАШ ДОНЕСИ ги </text>
<text sub="clublinks" start="162.428" dur="0.101"> И НЕ КАКО ТРОПИЧКИ СИСТЕМ. ЗНАЧИ НЕКОЛКУ ДОНЕСЕТЕ ги, </text>
<text sub="clublinks" start="162.529" dur="0.2"> ЗНАЧИ НЕКОЛКУ ДОНЕСЕТЕ ги, </text>
<text sub="clublinks" start="162.729" dur="0.1"> ПА, ПОНЕСИ ги НЕКОИ МНОГУ, МНОГУ </text>
<text sub="clublinks" start="162.829" dur="0.1"> ПА, ПОНЕСИ ги НЕКОИ МНОГУ, МНОГУ ТЕШКИ </text>
<text sub="clublinks" start="162.929" dur="0.067"> ПАКОГАШ ДОНЕСЕТЕ ги НЕКОИ МНОГУ, МНОГУ ТЕШКИ ДО RAИ </text>
<text sub="clublinks" start="162.996" dur="0.1"> ПАКОГАШ ДОНЕСУВАЈТЕ НЕКОИ МНОГУ, БЕШЕ МНОГУ ТЕШКИ ДО RAИ </text>
<text sub="clublinks" start="163.096" dur="0.1"> ПАКО ДОНЕСУВАЈТЕ НЕКОЛКУ МНОГУ, ВО ВЕСТИ многу силни дождови </text>
<text sub="clublinks" start="163.196" dur="0.067"> ПАКОГАШ ДОНЕСУВАЈТЕ НЕКОЛКУ МНОГУ, МНОГУ ОБИГНИ ДО RAДОВИ </text>
<text sub="clublinks" start="163.263" dur="0.166"> МНОГУ МНОГУ ТЕЛИ ОБОЛЕН ВРНЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="163.429" dur="1.669"> МНОГУ ОБЕДИТЕЛНИ ДОINДОВИ </text>
<text sub="clublinks" start="165.098" dur="0.1"> МНОГУ ТЕШКИ ВРЕINИ ВО МНОГУ ФЛОРИДА </text>
<text sub="clublinks" start="165.198" dur="0.133"> МНОГУ ТЕШКИ ВРЕ RAИ ВО МНОГУ ФЛОРИДА </text>
<text sub="clublinks" start="165.331" dur="0.1"> И МНОГУ ОБИСНИ ДО RAДОВИ ВО МНОГУ ФЛОРИДА </text>
<text sub="clublinks" start="165.431" dur="0.201"> И МНОГУ ОБИСНИ ДОINДОВИ ВО МНОГУ ФЛОРИДА. </text>
<text sub="clublinks" start="165.632" dur="0.166"> И ФЛОРИДА. </text>
<text sub="clublinks" start="165.798" dur="0.101"> И ФЛОРИДА. ПА </text>
<text sub="clublinks" start="165.899" dur="0.1"> И ФЛОРИДА. ПА ШТО </text>
<text sub="clublinks" start="165.999" dur="0.133"> И ФЛОРИДА. ПА ШТО СМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="166.132" dur="0.067"> И ФЛОРИДА. ПА ШТО БАРАМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="166.199" dur="0.133"> И ФЛОРИДА. ПА ШТО БАРАМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="166.332" dur="0.067"> И ФЛОРИДА. ПА ШТО ГО БАРАМЕ ОВДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="166.399" dur="0.167"> ПА ШТО ГО БАРАМЕ ОВДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="166.566" dur="0.067"> ПА ШТО ГЛАВАМЕ ТУКА </text>
<text sub="clublinks" start="166.633" dur="0.066"> ПА ШТО ГЛЕДАМЕ ТУКА Е </text>
<text sub="clublinks" start="166.699" dur="0.134"> ПА ШТО ГЛЕДАМЕ ТУКА Е </text>
<text sub="clublinks" start="166.833" dur="0.033"> ПА ШТО ГЛЕДАМЕ ОВДЕ ШТО ОДИ </text>
<text sub="clublinks" start="166.866" dur="0.134"> ПА ШТО ГЛЕДАМЕ ОВДЕ ISЕ ОДИ </text>
<text sub="clublinks" start="167" dur="0.066"> ПА ШТО ГО ПОГЛЕДУВАМЕ ОВДЕ ISЕ ОДНЕСЕ </text>
<text sub="clublinks" start="167.066" dur="0.267"> ДАЛИ ОДНЕСЕ ДА ПОЧНЕТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="167.333" dur="0.1"> ДАЛИ TOЕ СЕ ПОЧНУВАТЕ БАТАТА </text>
<text sub="clublinks" start="167.433" dur="0.101"> ДАЛИ ОДНЕСЕ ДА ПОЧНИТЕ БОРЕТЕ НЕКОИ </text>
<text sub="clublinks" start="167.534" dur="0.1"> ДАЛИ ОДНЕСЕ ДА ПОЧНЕТЕ БОРБА СО НЕКОЈ ВЕТЕР </text>
<text sub="clublinks" start="167.634" dur="0.1"> ДАЛИ TOЕ СЕ ПОЧНУВА БОРБА СО НЕКОЈ ВЕЧЕР, </text>
<text sub="clublinks" start="167.734" dur="0.066"> ДАЛИ TOЕ СЕ ПОЧНУВАТЕ БОРЕТЕ СЕ НЕКОЈ ВЕЧЕР, НЕКОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="167.8" dur="1.435"> БИТЕЕ НЕКОЈ ШИРК ЗА ПОВЕЕ, НЕКОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="169.235" dur="0.167"> БИТЕЕ НЕКОЈ ПЕЧЕК ПОВЕЕ, НЕКОЈ СИЛНО </text>
<text sub="clublinks" start="169.402" dur="0.1"> БИТЕЕ НЕКОЈ АВЕЧЕН ПРЕВИС, НЕКОЈ СИЛНО ВЕТЕРО </text>
<text sub="clublinks" start="169.502" dur="0.1"> БОТАЕ НЕКОЈ ПЕЧНИЧКИ ПЕЧНИЦИ, НЕКОЈ СИЛЕН ПЕЧНИК за ветрот </text>
<text sub="clublinks" start="169.602" dur="0.1"> БИТЕЕ НЕКОЈ ПЕЧНИЧКИ ПЕЧНИЦИ, НЕКОЈ СИЛЕН ПЕЧНИК ЗА ПОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="169.702" dur="0.067"> БОТЕЕ НЕКОЈ ПЕЧНИЧКИ ПЕЧНИЦИ, НЕКОЈ СИЛЕН ПЕЧНИК ЗА ПОВЕЕ ПОЛИ НАШИОТ </text>
<text sub="clublinks" start="169.769" dur="0.234"> СИЛНА ПЕЧЕЧКА ПОВЕЕ МЕСЕ НАШАТА </text>
<text sub="clublinks" start="170.003" dur="0.1"> СИЛНА ПЕЧЕЧКА ПОВЕЕ ПОЛИ НАШИОТ БРАБ. </text>
<text sub="clublinks" start="170.103" dur="0.233"> БРБОВ. </text>
<text sub="clublinks" start="170.336" dur="0.1"> БРБОВ. ТОА Е </text>
<text sub="clublinks" start="170.436" dur="0.034"> БРБОВ. ОДИ </text>
<text sub="clublinks" start="170.47" dur="0.1"> БРБОВ. ОДИ ОДА </text>
<text sub="clublinks" start="170.57" dur="0.033"> БРБОВ. ОДИ ДА ПОМОГНЕ </text>
<text sub="clublinks" start="170.603" dur="0.1"> БРБОВ. ОДА ДА ПОМОГНЕТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="170.703" dur="0.1"> БРБОВ. ТОА TOЕ СЕ ПОМОГНЕ ДО INИВО </text>
<text sub="clublinks" start="170.803" dur="0.067"> БРБОВ. ТОА ОДИ ДА ПОМОГНЕ ДА СЕ РАБОТА </text>
<text sub="clublinks" start="170.87" dur="0.2"> ТОА ОДИ ДА ПОМОГНЕ ДА СЕ РАБОТА </text>
<text sub="clublinks" start="171.07" dur="0.101"> ОДА ДА ПОМОГНЕ ДА СЕ ЧУВАТ </text>
<text sub="clublinks" start="171.171" dur="0.033"> ОДА ДА ПОМОГНЕ ДА СЕ ЧУВАТ ОВА </text>
<text sub="clublinks" start="171.204" dur="0.167"> ОДИ ДА ПОМОГНЕ ДА СЕ ЧУВАТ ОВА А. </text>
<text sub="clublinks" start="171.371" dur="0.033"> ОДА ДА ПОМОГНЕ ДА СЕ ЧУВАТ ОВА КАТЕГОРИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="171.404" dur="0.067"> ОДА ДА ПОМОГНЕ ДА СЕ ЧУВАТ ОВА КАТЕГОРИЈА 1 </text>
<text sub="clublinks" start="171.471" dur="0.267"> ОДРАТ ОВА КАТЕГОРИЈА 1 </text>
<text sub="clublinks" start="171.738" dur="0.2"> ОДНЕСЕТЕ ГО ОВОЈ КАТЕГОРИЈА 1 УРАГАН </text>
<text sub="clublinks" start="171.938" dur="1.435"> ОДНЕСЕТЕ ГО ОВОЈ КАТЕГОРИЈА 1 УРАГАН низ целиот град </text>
<text sub="clublinks" start="173.373" dur="0.066"> ОДНЕСЕТЕ ГО ОВОЈ КАТЕГОРИЈА 1 УРАГАН ДЕНЕС </text>
<text sub="clublinks" start="173.439" dur="0.267"> УРАГАН ДЕНЕС </text>
<text sub="clublinks" start="173.706" dur="0.067"> УРАГАН низ денешниот наслов </text>
<text sub="clublinks" start="173.773" dur="0.1"> УРАГАН НИЗ ДЕНЕС ВО ЧЕСТ </text>
<text sub="clublinks" start="173.873" dur="0.1"> УРАГАН НИЗ ДЕНЕС ГЛАВНО ВО ВО </text>
<text sub="clublinks" start="173.973" dur="0.134"> УРАГАН НИЗ ДЕНЕС СЕДИШТЕ ВО ОВА </text>
<text sub="clublinks" start="174.107" dur="0.067"> УРАГАН НИЗ ДЕНЕС ВО ЧЕСТ НА ОВОА ВЕЧЕР </text>
<text sub="clublinks" start="174.174" dur="0.2"> НАСТАН ВО ОВОЈ вечер </text>
<text sub="clublinks" start="174.374" dur="0.1"> НАСТАН ВО ОВОЈ вечер и </text>
<text sub="clublinks" start="174.474" dur="0.1"> НАСТАН ВО ОВОЈ вечер и тогаш </text>
<text sub="clublinks" start="174.574" dur="0.167"> НАСТАВНО НА ОВОЈ вечер и потоа </text>
<text sub="clublinks" start="174.741" dur="0.066"> РАБОТА ONЕ НА ОВА ВЕЧЕР И ТОГАШ ВО УТРЕ </text>
<text sub="clublinks" start="174.807" dur="0.101"> РАБОТА ONЕ НА ОВА ВЕЧЕР И ТОГАШ ВО УТРЕ КАКО </text>
<text sub="clublinks" start="174.908" dur="0.066"> РАБОТА ONЕ НА ОВА ВЕЧЕР И ТОГАШ И ВО УТРЕ </text>
<text sub="clublinks" start="174.974" dur="0.201"> И ТОГАШ И ВО УТРЕ </text>
<text sub="clublinks" start="175.175" dur="0.1"> И ТОГАШ И ВО УТРЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="175.275" dur="0.166"> Премногу. </text>
<text sub="clublinks" start="175.441" dur="0.067"> Премногу. ПА </text>
<text sub="clublinks" start="175.508" dur="0.067"> Премногу. ТАКО ТИ </text>
<text sub="clublinks" start="175.575" dur="0.067"> Премногу. ЗАШТО МО CЕ </text>
<text sub="clublinks" start="175.642" dur="0.1"> Премногу. ЗАТОА МО CЕ ДА ГО ВИДИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="175.742" dur="1.701"> Премногу. ЗАТОА МО CЕ ДА ГО ВИДИТЕ ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="177.443" dur="0.167"> Премногу. ЗАТОА МО CЕ ДА ГО ВИДИТЕ ТОА СИЛНО </text>
<text sub="clublinks" start="177.61" dur="0.067"> Премногу. ЗАТОА МО CЕ ДА ГО ПОГЛЕДНЕТЕ ОН СИЛНИОТ ВЕТ </text>
<text sub="clublinks" start="177.677" dur="0.2"> ЗАТОА МО CЕ ДА ГО ПОГЛЕДНЕТЕ ОН СИЛНИОТ ВЕТ </text>
<text sub="clublinks" start="177.877" dur="0.1"> ЗАТОА МО CЕ ДА ГО ПОГЛЕДНЕТЕ ОНАТА СИЛНА ПЕЧЕКА </text>
<text sub="clublinks" start="177.977" dur="0.067"> ЗАТОА МО CЕ ДА ГО ПОГЛЕДНЕТЕ ОВОЈ СИЛЕН ПЕЧЕК ВЕЧЕР </text>
<text sub="clublinks" start="178.044" dur="0.167"> ЗАТОА МО CЕ ДА ГО ПОГЛЕДНЕТЕ КАКОВ СИЛНИОТ ПЕЧЕК ВЕЧЕР </text>
<text sub="clublinks" start="178.211" dur="0.133"> ЗАТОА МО CЕ ДА ГО ПОГЛЕДНЕТЕ ОН СИЛНИОТ ПЕЧЕК ВИД СЛЕДЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="178.344" dur="0.067"> ЗАТОА МО CЕ ДА ГО ПОГЛЕДНЕТЕ ОН СИЛНИОТ ПЕЧЕК ВЕЧЕР СЕДИ СЛЕДЕHЕ ПОЗАД </text>
<text sub="clublinks" start="178.411" dur="0.167"> СЕ СЛЕДИ ВИД СЛЕДЕТЕ ПОЗАД </text>
<text sub="clublinks" start="178.578" dur="0.1"> СТРЕГЕТЕ СЕКОЈ СЛЕДЕТЕ ПО ЗАГО. </text>
<text sub="clublinks" start="178.678" dur="0.234"> ИТ </text>
<text sub="clublinks" start="178.912" dur="0.1"> ИТ ТОА Е </text>
<text sub="clublinks" start="179.012" dur="0.033"> ИТ ОДИ </text>
<text sub="clublinks" start="179.045" dur="0.167"> ИТ ОДИ ОДА </text>
<text sub="clublinks" start="179.212" dur="0.067"> ИТ ОДИ ДА СЕ СПРЕЧИ </text>
<text sub="clublinks" start="179.279" dur="0.1"> ИТ ТОА ОДИ ДА СЕ СПРЕЧИ </text>
<text sub="clublinks" start="179.379" dur="0.066"> ИТ ОДИ ОД СЕ ИСПРЕЧУВА </text>
<text sub="clublinks" start="179.445" dur="0.267"> ОДИ ОД СЕ ИСПРЕЧУВА </text>
<text sub="clublinks" start="179.712" dur="0.067"> ТОА ОДИ ДА СЕ СПРЕЧИ ОД ДОБИВАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="179.779" dur="0.134"> ТОА ОДИ ДА СЕ СПРЕЧИ ОД ПРЕДМЕТУВАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="179.913" dur="0.133"> ТОА ОДИ ДА СЕ СПРЕЧИ ОД ПРЕСИЛНО, </text>
<text sub="clublinks" start="180.046" dur="0.067"> ОДИ ДА СЕ СПРЕЧИ ОД ДА СЕ ПОСИЛИ ПОСИЛНО, КОЈА </text>
<text sub="clublinks" start="180.113" dur="1.401"> ОДИ ДА СЕ СПРЕЧИ ОД ДА СЕ ПОСИЛИ ПОСИЛНО, ШТО Е </text>
<text sub="clublinks" start="181.514" dur="0.067"> ТОА TOЕ СЕ СПРЕЧИ ОД ДА СЕ ПОСИЛИ ПОСИЛНО, ШТО Е А </text>
<text sub="clublinks" start="181.581" dur="0.2"> СЕ ПОСИГУВААТ СИЛНО, КОЈА Е А. </text>
<text sub="clublinks" start="181.781" dur="0.1"> СЕ ПОСИГУВААТ СИЛНО, ШТО Е ДОБРО </text>
<text sub="clublinks" start="181.881" dur="0.1"> СТАНУВАOOЕ ПОСИЛНО, ШТО Е ДОБРО РАБОТ. </text>
<text sub="clublinks" start="181.981" dur="0.201"> Добра работа. </text>
<text sub="clublinks" start="182.182" dur="0.1"> Добра работа. И </text>
<text sub="clublinks" start="182.282" dur="0.066"> Добра работа. И ПОТОА </text>
<text sub="clublinks" start="182.348" dur="0.1"> Добра работа. И ТОГАШ </text>
<text sub="clublinks" start="182.448" dur="0.101"> Добра работа. И ТОГАШ ГОЛЕНО </text>
<text sub="clublinks" start="182.549" dur="0.1"> Добра работа. И ТОГАШ ГОРНО НИВО </text>
<text sub="clublinks" start="182.649" dur="0.066"> Добра работа. И ПОТОА ГОРЕНО НИВО ВИНДИ </text>
<text sub="clublinks" start="182.715" dur="0.167"> И ПОТОА ГОРЕНО НИВО ВИНДИ </text>
<text sub="clublinks" start="182.882" dur="0.134"> И ТОГАШ БИДЕТЕ ГОРВНИОТ НИВО ВИНДИ </text>
<text sub="clublinks" start="183.016" dur="0.1"> И ТОГАШ ВЕDSИ НА ГОРЕНО НИВО </text>
<text sub="clublinks" start="183.116" dur="0.1"> И ТОГАШ ВЕНИИ НА ГОРЕНО НИВО СЕ ВТААТ ОВА </text>
<text sub="clublinks" start="183.216" dur="0.067"> И ТОГАШ ВИНДИТЕ НА ГОРИНОТО НИВО СЕ ОТКАУВААТ ОВА </text>
<text sub="clublinks" start="183.283" dur="0.033"> И ТОГАШ ВИНДИТЕ НА ГОРНОТО НИВО СЕ ОТКЛУЧУВААТ ОВА </text>
<text sub="clublinks" start="183.316" dur="0.1"> И ТОГАШ ВИНДИТЕ НА ГОРНОТО НИВО СЕ ОТКАУВААТ ОВДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="183.416" dur="0.067"> И ТОГАШ ВИНДИТЕ НА ГОРНОТО НИВО СЕ ОТКАУВААТ ОВДЕ ОД НА </text>
<text sub="clublinks" start="183.483" dur="0.2"> БИДЕТЕ ОВДЕ ОВДЕ ИСКЛУЧЕНО </text>
<text sub="clublinks" start="183.683" dur="0.067"> БИДЕТЕ ОВДЕ ОТВО НА ИСТОК </text>
<text sub="clublinks" start="183.75" dur="2.602"> БИДЕТЕ ОВДЕ ОВДЕ НА ИСТОК </text>
<text sub="clublinks" start="186.352" dur="0.1"> БИДЕТЕ ОВДЕ ОВДЕ ИСТОЧНИОТ НАС </text>
<text sub="clublinks" start="186.452" dur="0.101"> БИДЕТЕ ОВДЕ ОВДЕ ИСТОК НА ИСТОК </text>
<text sub="clublinks" start="186.553" dur="0.166"> БИДЕТЕ ОВДЕ И ОТВО И НА исток исто така. </text>
<text sub="clublinks" start="186.719" dur="0.167"> И источно од нас. </text>
<text sub="clublinks" start="186.886" dur="0.1"> И источно од нас. ПА </text>
<text sub="clublinks" start="186.986" dur="0.134"> И источно од нас. ТОЛКУ ХИРГ </text>
<text sub="clublinks" start="187.12" dur="0.167"> И источно од нас. ТОЛКУ НЕКОЛКУ КРЕВЕР </text>
<text sub="clublinks" start="187.287" dur="0.1"> И источно од нас. ТОЛКУ ПРЕПОЛНУВА ПОПЛАВАЕ НА КОРЕСТАЛНОТО </text>
<text sub="clublinks" start="187.387" dur="0.066"> И источно од нас. ТОЛКУ УШТЕ ПОПОЛНУВАЕ НА КОРЕСТАЛНОТО ПОПЛАВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="187.453" dur="0.167"> ТОЛКУ УШТЕ ПОПОЛНУВАЕ НА КОРЕСТАЛНО ПОПЛАВАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="187.62" dur="0.134"> ТОЛКУ ДОБИЛНО ПОПЛАВЕЕ НА КОЧЕРАЛСКОТО КРЕЕ СЕА </text>
<text sub="clublinks" start="187.754" dur="0.066"> ТОЛКУ ПОПОЛНУВАЕ ОД КРЕЗАТСКО ПОПЛАВЕЕ СЕ уште БРОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="187.82" dur="0.134"> ТОЛКУ ПОПОЛНУВАЕ НА КОРЕСТАЛНОТО ПРОПЛОУВА STЕ СЕ уште БРОЈ ЕДЕН </text>
<text sub="clublinks" start="187.954" dur="0.133"> ТОЛКУ ПОПОЛНУВАЕ ОД КРЕВАРСКО КОЛЕСТАЛНО СЕ УШТЕ БРОЈ ЕДНА ГРИА </text>
<text sub="clublinks" start="188.087" dur="0.067"> ТОЛКУ ПОПОЛНУВАЕ ОД КРЕВАРСКО КОЛЕСТАЛНО СЕ УШТЕ БРОЈ ЕДНА ГОДИНА </text>
<text sub="clublinks" start="188.154" dur="0.3"> БРОЈ ЕДНА ГОДИШНОСТ ПОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="188.454" dur="2.103"> БРОЈ ЕДНА ГОДИШНОСТ ПОВИУВА Зголемување </text>
<text sub="clublinks" start="190.557" dur="0.033"> БРОЈ ЕДНА ГОДИШНОСТ ПОВЕ WУ ДЕНЕС ДОНЕСУВА </text>
<text sub="clublinks" start="190.59" dur="0.2"> БРОЈ ЕДНА ГОДИШНОСТ ПОБЕДУВА ДЕНЕС ДО ДЕНЕС </text>
<text sub="clublinks" start="190.79" dur="0.067"> БРОЈ ЕДНА ГОДИШНОСТ ПОБЕДУВА ДЕНЕСКА ВО СРЕДА </text>
<text sub="clublinks" start="190.857" dur="0.2"> ЗГОЛЕМУВАЕ ДЕНЕС ДО СРЕДА </text>
<text sub="clublinks" start="191.057" dur="0.1"> ЗГОЛЕМУВАЕ ДЕНЕС ДО СРЕДА И </text>
<text sub="clublinks" start="191.157" dur="0.134"> ЗГОЛЕМУВАЕ ДЕНЕС ДО СРЕДА И ДО RAД </text>
<text sub="clublinks" start="191.291" dur="0.1"> ЗГОЛЕМУВАЕ ДЕНЕС ВО СРЕДА И ВКУПНИ ВРЕДИ </text>
<text sub="clublinks" start="191.391" dur="0.1"> ЗГОЛЕМУВАЕ ДЕНЕС ДО СРЕДА И ПОВТОРНО ВКУПНО ВРЕМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="191.491" dur="0.033"> ЗГОЛЕМУВАЕ ДЕНЕС ДО СРЕДА И ПОВТОРНО ВКУПНИ ВРШИ </text>
<text sub="clublinks" start="191.524" dur="0.067"> ЗГОЛЕМУВАЕ ДЕНЕС ДО СРЕДА И ВКУПНИ ВР RAУВАА ПОВТОРНО ЗА А. </text>
<text sub="clublinks" start="191.591" dur="0.233"> И ВКУПНИ ВРА RAА ПОВТОРНО ЗА А. </text>
<text sub="clublinks" start="191.824" dur="0.067"> И ВКУПНИ ВРАINА ПОВТОРНО ЗА ДЕСЕТА </text>
<text sub="clublinks" start="191.891" dur="0.067"> И ВКУПНИ ВРАINА ПОВТОРНО ЗА ДЕСЕТ ОД </text>
<text sub="clublinks" start="191.958" dur="0.1"> И ВКУПНИ ВРАINА ПОВТОРНО ЗА ДЕСЕТ ОД АН </text>
<text sub="clublinks" start="192.058" dur="0.1"> И ВКУПНИ ВРИА ПОВТОРНО ЗА ДЕСЕТ ОД ИНЧЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="192.158" dur="0.2"> Десетина од инч. </text>
<text sub="clublinks" start="192.358" dur="2.203"> Десетина од инч. Да, </text>
<text sub="clublinks" start="194.561" dur="0.066"> Десетина од инч. ЈАХ, ТОА Е </text>
<text sub="clublinks" start="194.627" dur="0.1"> Десетина од инч. ЈАХ, ТОА Е А. </text>
<text sub="clublinks" start="194.727" dur="0.134"> Десетина од инч. ЈАХ, ТОА Е ДЕСЕТА </text>
<text sub="clublinks" start="194.861" dur="0.067"> Десетина од инч. ЈАХ, ТОА Е ДЕСЕТА </text>
<text sub="clublinks" start="194.928" dur="0.267"> Десетина од инч. ЈАХ, ТОА Е ДЕСЕТА ОД АН </text>
<text sub="clublinks" start="195.195" dur="0.066"> Десетина од инч. ЈАХ, ТОА Е ДЕСЕТ ОД ДЕНОВИ </text>
<text sub="clublinks" start="195.261" dur="0.167"> ЈАХ, ТОА Е ДЕСЕТ ОД ДЕНОВИ </text>
<text sub="clublinks" start="195.428" dur="0.067"> ЈАх, ТОА Е ДЕСЕТ ОД ДЕНОК </text>
<text sub="clublinks" start="195.495" dur="0.133"> ЈАХ, ТОА Е ДЕСЕТ ОД 10 инчи </text>
<text sub="clublinks" start="195.628" dur="0.1"> ЈАХ, ТОА Е ДЕСЕТ ОД ИНЧЕ до 10 инчи </text>
<text sub="clublinks" start="195.728" dur="0.067"> ЈАХ, ТОА Е ДЕСЕТ ОД ИНЧИНОТ ДО 10 инчи КОГА </text>
<text sub="clublinks" start="195.795" dur="0.067"> ЈАХ, ТОА Е ДЕСЕТ ОД ИНЧИНОТ ДО 10 инчи КОГА ТИ </text>
<text sub="clublinks" start="195.862" dur="0.1"> ЈАх, ТОА Е ДЕСЕТ ОД ИНЧИНОТ ДО 10 инчи кога ќе добиете </text>
<text sub="clublinks" start="195.962" dur="0.067"> ЈАХ, ТОА Е ДЕСЕТ ОД ИНЧИНОТ ДО 10 инчи КОГА ВЛЕЧЕТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="196.029" dur="0.333"> ДО 10 инчи кога ќе влезете </text>
<text sub="clublinks" start="196.362" dur="0.067"> ДО 10 инчи кога ќе влезете во MISSISSIPPI </text>
<text sub="clublinks" start="196.429" dur="0.134"> ДО 10 инчи кога ќе влезете во MISSISSIPPI И </text>
<text sub="clublinks" start="196.563" dur="0.066"> ДО 10 инчи кога ќе влезете во MISSISSIPPI и ALABAMA </text>
<text sub="clublinks" start="196.629" dur="0.034"> ДО 10 инчи кога ќе влезете во MISSISSIPPI и ALABAMA И </text>
<text sub="clublinks" start="196.663" dur="0.066"> ДО 10 инчи кога ќе влезете во MISSISSIPPI и ALABAMA И А. </text>
<text sub="clublinks" start="196.729" dur="0.201"> MISSISSIPPI И АЛАБАМА И А. </text>
<text sub="clublinks" start="196.93" dur="1.768"> МИСИСИСИПИ и АЛАБАМА И МНОГУ </text>
<text sub="clublinks" start="198.698" dur="0.133"> MISSISSIPPI и ALABAMA и неколку промени </text>
<text sub="clublinks" start="198.831" dur="0.067"> МИСИСИСИПИ и АЛАБАМА И НЕКОЛКУ МНОГУ ПРОМЕНИ </text>
<text sub="clublinks" start="198.898" dur="0.2"> МИСИСИСИПИ и АЛАБАМА И МНОГУ ПРОМЕНИ ВЕЕ СЕГА. </text>
<text sub="clublinks" start="199.098" dur="0.201"> МНОГУ ПРОМЕНИ ВЕIKЕ СЕГА. </text>
<text sub="clublinks" start="199.299" dur="0.166"> МНОГУ ПРОМЕНИ ВЕIKЕ СЕГА. ТИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="199.465" dur="0.167"> МНОГУ ПРОМЕНИ ВЕIKЕ СЕГА. ПРОГНОЗА </text>
<text sub="clublinks" start="199.632" dur="0.067"> МНОГУ ПРОМЕНИ ВЕIKЕ СЕГА. ОЧЕКУВАНА ПРОГНОЗА </text>
<text sub="clublinks" start="199.699" dur="0.1"> МНОГУ ПРОМЕНИ ВЕIKЕ СЕГА. ПРОГНОЗАТА ОЧЕКУВА КАКО </text>
<text sub="clublinks" start="199.799" dur="0.067"> МНОГУ ПРОМЕНИ ВЕIKЕ СЕГА. И ПРОГНОЗАТА ОЧЕКУВА </text>
<text sub="clublinks" start="199.866" dur="0.2"> И ПРОГНОЗАТА ОЧЕКУВА </text>
<text sub="clublinks" start="200.066" dur="0.1"> И ПРОГНОЗАТА СЕ ОЧЕКУВА. </text>
<text sub="clublinks" start="200.166" dur="0.167"> Премногу. </text>
<text sub="clublinks" start="200.333" dur="0.133"> Премногу. ПА </text>
<text sub="clublinks" start="200.466" dur="0.067"> Премногу. ПА ТУКА </text>
<text sub="clublinks" start="200.533" dur="0.134"> Премногу. ЕВЕ ТЕКА </text>
<text sub="clublinks" start="200.667" dur="0.166"> Премногу. ЕВЕ Е НАЈНОВО </text>
<text sub="clublinks" start="200.833" dur="0.067"> Премногу. ЕВЕ Е НАЈНОВАТА ПРОГНОЗА </text>
<text sub="clublinks" start="200.9" dur="1.802"> ЕВЕ Е НАЈНОВАТА ПРОГНОЗА </text>
<text sub="clublinks" start="202.702" dur="0.167"> ЕВЕ Е НАЈНОВОТО НЕДЕЛА ПРОГНОЗА </text>
<text sub="clublinks" start="202.869" dur="0.167"> ЕВЕ ПОВТОРНО ПРОГРАМА НА НАЈНОВАТА ПРОГНОЗА. </text>
<text sub="clublinks" start="203.036" dur="0.233"> ПОВТОРНО ПРАВИ. </text>
<text sub="clublinks" start="203.269" dur="0.067"> ПОВТОРНО ПРАВИ. ЕВЕ </text>
<text sub="clublinks" start="203.336" dur="0.2"> ПОВТОРНО ПРАВИ. ТУКА Е </text>
<text sub="clublinks" start="203.536" dur="0.134"> ПОВТОРНО ПРАВИ. ЕВЕ МИСИСИСИПИ </text>
<text sub="clublinks" start="203.67" dur="0.066"> ПОВТОРНО ПРАВИ. ЕВЕ МИСИСИСИПИ АЛАБАМА </text>
<text sub="clublinks" start="203.736" dur="0.234"> ЕВЕ МИСИСИСИПИ АЛАБАМА </text>
<text sub="clublinks" start="203.97" dur="0.1"> ЕВЕ ГО ГРАНИЦАТА ЗА МИСИСИСИПИ АЛАБАМА </text>
<text sub="clublinks" start="204.07" dur="0.1"> ЕВЕ ПРАВО НА ГРАНИЦАТА ЗА МИСИСИСИПИ АЛАБАМА </text>
<text sub="clublinks" start="204.17" dur="0.067"> ЕВЕ ГО ГРАНИЈАТА МИСИСИСИПИ АЛАБАМА ПРАВО ТУКА </text>
<text sub="clublinks" start="204.237" dur="0.1"> ЕВЕ ПРАВО НА ГРАНИЦАТА МИСИСИСИПИ АЛАБАМА ИМА </text>
<text sub="clublinks" start="204.337" dur="0.067"> ЕВЕ ПРАВО НА ГРАНИЦАТА МИСИСИСИПИ АЛАБАМА ИМА КАДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="204.404" dur="0.233"> ПРАВО НА ГРАНИЦА ИМА КАДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="204.637" dur="0.134"> ПРАВО НА ГРАНИЦИТЕ ИМА КАДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="204.771" dur="0.066"> ПРАВО НА ГРАНИЦИТЕ ИМА КАДЕ ГО БАРАМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="204.837" dur="2.169"> ПРАВО НА ГРАНИЦИТЕ ОВДЕ КАДЕ БАРАМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="207.006" dur="0.1"> ПРАВО НА ГРАНИЦИТЕ ИМЕ КАДЕ КОГА ГЛЕДАМЕ ДЕПОТ </text>
<text sub="clublinks" start="207.106" dur="0.067"> ПРАВО НА ГРАНИЦИТЕ ОВДЕ ПОВТОРНО ГО БАРАМЕ ДЕПОТ </text>
<text sub="clublinks" start="207.173" dur="0.234"> ПОВТОРНО ГО БАРАМЕ ДЕПОТ </text>
<text sub="clublinks" start="207.407" dur="0.1"> ПОВТОРНО ПРАВО ГЛАВАМЕ ВО ДЕПОТ </text>
<text sub="clublinks" start="207.507" dur="0.2"> ПОВТОРНО БАРАМЕ ДА СЕ ОБЕДИНЕМЕ ДЕНЕС </text>
<text sub="clublinks" start="207.707" dur="0.133"> ПОВТОРНО ПОГЛЕДНЕМЕ ДЕПОГОДИШТЕ ВО ПАСАГУУЛА </text>
<text sub="clublinks" start="207.84" dur="0.067"> ПОВТОРНО ГЛЕДАМЕ ОД ДЕНЕС ПО ПРАВО ВО близина на Паскагалуа помеѓу </text>
<text sub="clublinks" start="207.907" dur="0.301"> ПРАВО ВО БЛИЗИНА НА ПАСКАГУЛА ПОМЕУ </text>
<text sub="clublinks" start="208.208" dur="0.066"> ПРАВО КАЈ ПАСКАГУЛА МЕWУ ПАСКАГУЛА </text>
<text sub="clublinks" start="208.274" dur="0.134"> ПРАВО КАЈ ПАСКАГУЛА МЕWУ ПАСКАГУЛА И </text>
<text sub="clublinks" start="208.408" dur="0.1"> ПРАВО КАЈ ПАСКАГУЛА ПОМЕ PУ ПАСКАГУЛА И МОБИЛЕН </text>
<text sub="clublinks" start="208.508" dur="0.067"> ПРАВО КАЈ ПАСКАГУЛА МЕWУ ПАСАГАУУЛА И МОБИЛНА ПОДРАЧЈЕ </text>
<text sub="clublinks" start="208.575" dur="0.066"> ПРАВО КАЈ ПАСКАГУЛА МЕWУ ПАСАГУУЛА И МОБИЛНА ПОДРАЧЈЕ И </text>
<text sub="clublinks" start="208.641" dur="0.2"> Паскагула и мобилна област и </text>
<text sub="clublinks" start="208.841" dur="2.236"> Паскагула и мобилна област и вие </text>
<text sub="clublinks" start="211.077" dur="0.067"> ПАСКАГУЛА И МОБИЛНА ПОДРАЧЈЕ И СЕ уште </text>
<text sub="clublinks" start="211.144" dur="0.1"> ПАСКАГУЛА И МОБИЛНА ПОДРАЧЈЕ И СЕ уште ГЛЕДАТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="211.244" dur="0.133"> ПАСКАГУЛА И МОБИЛНА ПОДРАЧЈЕ И СЕ уште ГО ГЛЕДАТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="211.377" dur="0.234"> ПАСКАГУЛА И МОБИЛНА ПОДРАЧЈЕ И СЕ уште ГО ГЛЕДАТЕ ХУРГОТ </text>
<text sub="clublinks" start="211.611" dur="0.067"> ПАСКАГУЛА И МОБИЛНА ОБЛАСТА И СЕ УШТЕ ГО ГЛЕДАТЕ ОЧЕКУВАURЕТО ОД ХУРГ </text>
<text sub="clublinks" start="211.678" dur="0.166"> УШТЕ ГО ГЛЕДАТЕ ОЧЕКУВАЕТО ОД ХИРГ </text>
<text sub="clublinks" start="211.844" dur="0.067"> СЕ уште ГО ГЛЕДАТЕ ХЕРГОВОРОТ ОЧЕКУВАНО </text>
<text sub="clublinks" start="211.911" dur="0.1"> УШТЕ ГО ПОГЛЕДНЕТЕ ХИРУСОТ ОЧЕКУВА TOЕ ДА БИДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="212.011" dur="0.1"> СЕ УШТЕ ГО ПОГЛЕДНЕТЕ ХЕРГИСКИОТ ОЧЕКУВАЕ ОД ОКОЛУ </text>
<text sub="clublinks" start="212.111" dur="0.034"> СЕ УШТЕ ГО ГЛЕДАТЕ ХЕРНИЦИТЕ ОЧЕКУВАЕ ДА СЕ ОКОЛУ ШЕСТ </text>
<text sub="clublinks" start="212.145" dur="0.1"> СЕ УШТЕ ГО ГЛЕДАТЕ РЕПУБЛИКАТА ОЧЕКУВААТ ДА СЕ ОКОЛУ Шест до </text>
<text sub="clublinks" start="212.245" dur="0.1"> СЕ УШТЕ ГО ГЛЕДАТЕ РЕПУБЛИКАТА ОЧЕКУВАТЕ ДА СЕ ОКОЛУ Шест до девет </text>
<text sub="clublinks" start="212.345" dur="0.067"> УШТЕ ГО ГЛЕДАТЕ ДЕЛОВНИОТ ОЧЕКУВА ДА БИДЕ ОКОЛУ ШЕСТ ДЕТ ДЕЛА </text>
<text sub="clublinks" start="212.412" dur="0.167"> ДА БИДЕ ОКОЛУ ШЕСТ ДЕВЕТ НОЗЕ </text>
<text sub="clublinks" start="212.579" dur="0.1"> ДА СЕ ОКОЛУ ШЕСТ ДЕВЕТ НОETЕ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="212.679" dur="0.1"> ДА СЕ ОКОЛУ ШЕСТ ДЕВЕТ ДЕЛА ВО ОВИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="212.779" dur="0.1"> ДА БИДЕ ОКОЛУ ШЕСТ ДЕВЕТ НОETЕ ВО ОВИЕ ОБЛАСТИ. </text>
<text sub="clublinks" start="212.879" dur="0.267"> ВО ОВИЕ ОБЛАСТИ. </text>
<text sub="clublinks" start="213.146" dur="0.133"> ВО ОВИЕ ОБЛАСТИ. ЗАПОМНЕТЕ, </text>
<text sub="clublinks" start="213.279" dur="0.1"> ВО ОВИЕ ОБЛАСТИ. ЗАПОМНЕТЕ, ЕВЕ </text>
<text sub="clublinks" start="213.379" dur="0.067"> ВО ОВИЕ ОБЛАСТИ. ЗАПОМНЕТЕ, ЕВЕ КАДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="213.446" dur="0.067"> ВО ОВИЕ ОБЛАСТИ. Запомнете, еве каде е </text>
<text sub="clublinks" start="213.513" dur="1.535"> Запомнете, еве каде е </text>
<text sub="clublinks" start="215.048" dur="0.167"> ЗАПОМНЕТЕ, ЕВЕ КАДЕ БУРА </text>
<text sub="clublinks" start="215.215" dur="0.166"> Запомнете, еве каде е бурата. </text>
<text sub="clublinks" start="215.381" dur="0.201"> НЕВРЕМЕ Е. </text>
<text sub="clublinks" start="215.582" dur="0.166"> НЕВРЕМЕ Е. ТОА Е </text>
<text sub="clublinks" start="215.748" dur="0.034"> НЕВРЕМЕ Е. ОДИ </text>
<text sub="clublinks" start="215.782" dur="0.2"> НЕВРЕМЕ Е. ОДИМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="215.982" dur="0.033"> НЕВРЕМЕ Е. ОДИМЕ ДА ИМАМ </text>
<text sub="clublinks" start="216.015" dur="0.1"> НЕВРЕМЕ Е. ОДИМЕ ДА СЕ ТРЕБА </text>
<text sub="clublinks" start="216.115" dur="0.067"> НЕВРЕМЕ Е. ОДИМ ДА МОРА ДА БОАМ </text>
<text sub="clublinks" start="216.182" dur="0.067"> НЕВРЕМЕ Е. ОДИМ ДА МОРА ДА ГИ ПОТРЕБИ СИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="216.249" dur="0.2"> ОДИМ ДА МОРА ДА ГИ ПОТРЕБИ СИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="216.449" dur="0.1"> ОДРУВАМЕ ДА МОРАМЕ ДА ГИ ПОТУВАМЕ СИТЕ ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="216.549" dur="0.067"> Е МОРА ДА ЈА ПОТУВАМЕ ЦЕЛАТА ВОДА </text>
<text sub="clublinks" start="216.616" dur="0.133"> Е МОРА ДА ГО ПОТРУДИМЕ СИТЕ ВОДА НАгоре </text>
<text sub="clublinks" start="216.749" dur="0.067"> Е МОРА ДА ЈА ПОТУВАМЕ ЦЕЛАТА ВОДА ОД НАС </text>
<text sub="clublinks" start="216.816" dur="0.1"> Е МОРА ДА ЈА ПОТУВАМЕ ЦЕЛАТА ВОДА ОД НЕГО </text>
<text sub="clublinks" start="216.916" dur="0.067"> Е МОРА ДА ЈА ПОТУВАМЕ СИТЕ ВОДА ОД ПОДРИНАТА </text>
<text sub="clublinks" start="216.983" dur="0.2"> ТАА ВОДА ОД ОБЛАСТА </text>
<text sub="clublinks" start="217.183" dur="2.102"> ТАА ВОДА ОД ПОДРИНАТА И </text>
<text sub="clublinks" start="219.285" dur="0.067"> ТАА ВОДА ОД ПОДРИНАТА И ТОА Е </text>
<text sub="clublinks" start="219.352" dur="0.067"> ТАА ВОДА ОД ПОДРИНАТА И ТОА ЗОШТО </text>
<text sub="clublinks" start="219.419" dur="0.167"> ТАА ВОДА ОД ОБЛАСТАТА И ТОА Е ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="219.586" dur="0.133"> ТАА ВОДА ОД ОБЛАСТАТА И ЗАТОА ХУРГОТ </text>
<text sub="clublinks" start="219.719" dur="0.067"> ТАА ВОДА ОД ОБЛАСТАТА И ЗАТОА СЕ НИВО ОД ХИЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="219.786" dur="0.2"> И ЗАТОА СЕ НИВОИТЕ НА ХИРНИЦИ </text>
<text sub="clublinks" start="219.986" dur="0.1"> И ЗАТОА СЕ НИВОИТЕ НА ХИРНИЦИ </text>
<text sub="clublinks" start="220.086" dur="0.1"> И ЗАТОА СЕГА СЕ НИВОТОТ НА ХИРНИЦИ </text>
<text sub="clublinks" start="220.186" dur="0.034"> И ЗАТОА СЕГА СЕ ОДИНУВААТ ОСНОВИТЕ НА ХИРУСИРАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="220.22" dur="0.066"> И ЗАТОА СЕ УШТЕ ОДАВААТ НИВОТИ НА ХИРНИЦИ </text>
<text sub="clublinks" start="220.286" dur="0.067"> И ЗАТОА ОСТАНУВААТ НИВОТИ НА ХИРУСИРАЕ СЕ уште </text>
<text sub="clublinks" start="220.353" dur="0.367"> УШТЕ ОДАТ ДА БИДАТ </text>
<text sub="clublinks" start="220.72" dur="0.1"> СЕ уште се обидуваат да бидат значајни </text>
<text sub="clublinks" start="220.82" dur="0.067"> УШТЕ СЕ ОДБАВАТЕ ЗНАЧИТЕЛНО ВИСОКИ </text>
<text sub="clublinks" start="220.887" dur="0.1"> СЕ уште се обидуваат да бидат значајно високи и </text>
<text sub="clublinks" start="220.987" dur="0.067"> УШТЕ ОДАТ ДА БИДЕТЕ ЗНАЧИТЕЛНО ВИСОКИ И УШТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="221.054" dur="0.267"> Значајно висок и уште </text>
<text sub="clublinks" start="221.321" dur="0.1"> Значајно висок и сè уште предизвикува </text>
<text sub="clublinks" start="221.421" dur="1.835"> Значајно висок и сеуште предизвикува некои </text>
<text sub="clublinks" start="223.256" dur="0.167"> Значајно висок и сè уште предизвикувајќи некои проблеми </text>
<text sub="clublinks" start="223.423" dur="0.1"> Значајно висок и сè уште предизвикувајќи некои проблеми </text>
<text sub="clublinks" start="223.523" dur="0.067"> Значајно висок и сè уште предизвикувајќи некои проблеми таму </text>
<text sub="clublinks" start="223.59" dur="0.166"> ПРЕДИЗВИКУВА SЕ НЕКОИ ПРОБЛЕМИ ТУКА </text>
<text sub="clublinks" start="223.756" dur="0.1"> ПРЕДИЗВИКУВА SЕ НЕКОИ ПРОБЛЕМИ ТУКА </text>
<text sub="clublinks" start="223.856" dur="0.101"> ПРЕДИЗВИКУВА SЕ НЕКОИ ПРОБЛЕМИ И ТУКУ. </text>
<text sub="clublinks" start="223.957" dur="0.3"> ИСТО ТАКА. </text>
<text sub="clublinks" start="224.257" dur="0.067"> ИСТО ТАКА. ОСНОВНО </text>
<text sub="clublinks" start="224.324" dur="0.033"> ИСТО ТАКА. ОСНОВНО ИСКЛУЧЕНО </text>
<text sub="clublinks" start="224.357" dur="0.1"> ИСТО ТАКА. ОСНОВНО ИСКЛУЧЕНО ДО </text>
<text sub="clublinks" start="224.457" dur="0.1"> ИСТО ТАКА. ОСНОВНО ИСКЛУЧЕНО НА </text>
<text sub="clublinks" start="224.557" dur="0.067"> ИСТО ТАКА. ОСНОВНО ИСКЛУЧЕНО </text>
<text sub="clublinks" start="224.624" dur="0.067"> ИСТО ТАКА. ОСНОВНО ИСКЛУЧЕНО НА ИСТОК </text>
<text sub="clublinks" start="224.691" dur="0.2"> ОСНОВНО ИСКЛУЧЕНО НА ИСТОК </text>
<text sub="clublinks" start="224.891" dur="0.2"> ОСНОВНО ИСКЛУЧЕНО НА ИСТОК </text>
<text sub="clublinks" start="225.091" dur="0.1"> ОСНОВНО ИСКЛУЧЕНО НА ИСТОК НА МИСИСИСИПИ </text>
<text sub="clublinks" start="225.191" dur="0.1"> ОСНОВНО ИСКЛУЧЕНО НА ИСТОК НА РЕКАТА МИСИСИСИППИ </text>
<text sub="clublinks" start="225.291" dur="0.067"> ОСНОВНО ИСКЛУЧЕНО НА ИСТОК ОД РЕКАТА МИСИСИСИППИ УШТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="225.358" dur="0.267"> РЕКАТА МИСИСИСИППИ УШТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="225.625" dur="0.067"> РЕКАТА МИСИСИСИПИ УШТЕ ГЛЕДА </text>
<text sub="clublinks" start="225.692" dur="1.635"> РЕКАТА МИСИСИСИПИ УШТЕ ГО ГЛЕДА </text>
<text sub="clublinks" start="227.327" dur="0.233"> РЕКАТА МИСИСИСИПИ И СЕГА ИЗГЛЕДУВА ОКОЛУ </text>
<text sub="clublinks" start="227.56" dur="0.034"> РЕКАТА МИСИСИСИПИ И СЕГА ПОГЛЕДНЕ ОД ТРИ </text>
<text sub="clublinks" start="227.594" dur="0.1"> РЕКАТА МИСИСИСИПИ И СЕГА ИЗГЛЕДУВА ОД ТРИ ДО </text>
<text sub="clublinks" start="227.694" dur="0.066"> РЕКАТА МИСИСИСИПИ И СЕГА ИЗГЛЕДУВА ОД ТРИ ДО ПЕТ </text>
<text sub="clublinks" start="227.76" dur="0.201"> БАРААТ ОКОЛУ ТРИ ДА ПЕТ </text>
<text sub="clublinks" start="227.961" dur="0.1"> БАРААТ ОД ТРИ ДА ПЕТ НО FИ </text>
<text sub="clublinks" start="228.061" dur="0.133"> ГЛЕДАМ ОД ТРИ ДА ПЕТТЕ НОЕ ОВДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="228.194" dur="0.1"> ГЛЕДАМЕ ОД ТРИ ДА ПЕТТЕ НЕГА ТУКА ПРЕД СИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="228.294" dur="0.067"> БАРААТ ОКОЛУ ТРИ ДА ПЕТТЕ НЕГА ОВДЕ ОД ЕЗЕРОТО </text>
<text sub="clublinks" start="228.361" dur="0.334"> НОETЕТЕ ОВДЕ ОД ЕЗЕРОТО </text>
<text sub="clublinks" start="228.695" dur="0.1"> НОETЕТЕ ОВДЕ ОД ЕСЕКОТ ПАНТХАРТЕРИН </text>
<text sub="clublinks" start="228.795" dur="0.1"> НОETЕТЕ ОВДЕ ОД ЕЗЕРОТО ПАНТХАРТЕРНИЈА И </text>
<text sub="clublinks" start="228.895" dur="0.167"> НОETЕТЕ ТУКА ПРЕКУ ЕЗЕРОТ ПАНТХАРТЕРИН И ПОВЕ MЕ </text>
<text sub="clublinks" start="229.062" dur="0.066"> НОETЕТЕ ОВДЕ ОД ЕЗЕРОТО ПАНТЦАРТЕРНИЈА И ПОВЕPLЕ АЛАУЗИ </text>
<text sub="clublinks" start="229.128" dur="0.201"> ПАНТЕХАРТЕРИН И ПОВЕЕ АПЛАУЗ </text>
<text sub="clublinks" start="229.329" dur="0.1"> ПАНТАКТЕРНИЈА И ПОВЕЕ АПЛАУС ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="229.429" dur="0.167"> ПАНТЕХАРТЕРИН И ПОВЕЕ АПЛАУС ОД ТАА ВОДА </text>
<text sub="clublinks" start="229.596" dur="0.033"> ПАНТЕКТРАН И ПОВЕЕ АПЛАУС КОЈА ВОДА ПРОДОЛУВА </text>
<text sub="clublinks" start="229.629" dur="0.067"> ПАНТЦАРТЕРАН И ПОВЕЕ АПЛАУС КОЈ ВОДА ПРОДОЛУВА </text>
<text sub="clublinks" start="229.696" dur="0.066"> ПАНТЦАРТЕРИН И ПОВЕЕ АПЛАУС КОЈА ВОДА ПРОДОЛУВА </text>
<text sub="clublinks" start="229.762" dur="2.636"> ТАА ВОДА ПРОДОЛУВА ДА БИДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="232.398" dur="0.067"> Таа вода продолжува да се турка </text>
<text sub="clublinks" start="232.465" dur="0.167"> ТАА ВОДА ПРОДОЛУВА ДА СЕ ПОТРЕБУВА ВО. </text>
<text sub="clublinks" start="232.632" dur="0.2"> ВТАЛЕН ВО. </text>
<text sub="clublinks" start="232.832" dur="0.2"> ВТАЛЕН ВО. ТОА Е </text>
<text sub="clublinks" start="233.032" dur="0.034"> ВТАЛЕН ВО. ОДИ </text>
<text sub="clublinks" start="233.066" dur="0.133"> ВТАЛЕН ВО. ОДИМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="233.199" dur="0.1"> ВТАЛЕН ВО. ОДИМ ДА ПРЕДИЗВИЧИ </text>
<text sub="clublinks" start="233.299" dur="0.134"> ВТАЛЕН ВО. ОДИМ ДА ПРЕДИЗВИКАМ НЕКОИ </text>
<text sub="clublinks" start="233.433" dur="0.066"> ВТАЛЕН ВО. ОДИМ ДА ПРЕДИЗВИКАМ НЕКОИ ПРАШАА </text>
<text sub="clublinks" start="233.499" dur="0.167"> ОДИМ ДА ПРЕДИЗВИКАМ НЕКОИ ПРАШАА </text>
<text sub="clublinks" start="233.666" dur="0.067"> ОДИМ ДА ПРЕДИЗВИКАМЕ НЕКОЛКУ ПРАШАА </text>
<text sub="clublinks" start="233.733" dur="0.133"> ОДИМ ДА ПРЕДИЗВИКАМЕ НЕКОИ ПРАШАА НА </text>
<text sub="clublinks" start="233.866" dur="0.101"> ОДИМ ДА ПРЕДИЗВИКАМЕ НЕКОИ ПРАШАА НА ЗАПАД </text>
<text sub="clublinks" start="233.967" dur="0.066"> ОДИМ ДА ПРЕДИЗВИКАМЕ НЕКОИ ПРАШАА НА ЗАПАДНИОТ РАГ </text>
<text sub="clublinks" start="234.033" dur="0.067"> ОДИМЕ ДА ПРЕДИЗВИКАМЕ НЕКОИ ПРАШАА НА ЗАПАДНИОТ РАГ НА </text>
<text sub="clublinks" start="234.1" dur="0.1"> ОДИМЕ ДА ПРЕДИЗВИКАМЕ НЕКОИ ПРАШАА НА ЗАПАДНИОТ РАГ НА </text>
<text sub="clublinks" start="234.2" dur="0.067"> ОДИМЕ ДА ПРЕДИЗВИКАМЕ НЕКОИ ПРАШАА НА ЗАПАДНИОТ РАК НА ЕЗЕРОТО </text>
<text sub="clublinks" start="234.267" dur="0.233"> НА ЗАПАДНОТО ИЗ ЕЗЕРОТО </text>
<text sub="clublinks" start="234.5" dur="0.101"> НА ЗАПАДНИОТ РАК НА ЕЗЕРОТО ТУКА </text>
<text sub="clublinks" start="234.601" dur="0.1"> НА ЗАПАДНИОТ РАГ НА ЕЗЕРОТО ТАКА </text>
<text sub="clublinks" start="234.701" dur="0.066"> НА ЗАПАДНОТО ИЗ ЕЗЕРОТО ОТКАГА КОГА </text>
<text sub="clublinks" start="234.767" dur="0.1"> НА ЗАПАДНОТО ИЗ ЕЗЕРОТО ОТКАГА КОГА НИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="234.867" dur="0.101"> НА ЗАПАДНИОТ РАК НА ЕЗЕРОТО ТАМУ ОД КОГА НИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="234.968" dur="0.066"> НА ЗАПАДНОТО ИЗ ЕЗЕРОТО ОТКАГА КОГА ГИ ИМАМЕ ТИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="235.034" dur="0.234"> ТАМУ КОГА ГИ ИМАМЕ ТИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="235.268" dur="1.134"> ТУКА ОД КОГА ГИ ИМАМЕ ТИЕ СЕВЕРНИ </text>
<text sub="clublinks" start="236.402" dur="0.134"> ТУКА ОД КОГА ГИ ИМАМЕ ТИЕ СЕВЕРНО ЗАПАДНО </text>
<text sub="clublinks" start="236.536" dur="0.167"> ТУКА ОД КОГА ГИ ИМАМЕ ТИЕ СЕВЕРНО ЗАПАДНИ ВИНДИ. </text>
<text sub="clublinks" start="236.703" dur="0.2"> СЕВЕРНИ ЗАПАДНИ ВИНДИ. </text>
<text sub="clublinks" start="236.903" dur="0.067"> СЕВЕРНИ ЗАПАДНИ ВИНДИ. ЕДНАШ </text>
<text sub="clublinks" start="236.97" dur="0.1"> СЕВЕРНИ ЗАПАДНИ ВИНДИ. Еднаш </text>
<text sub="clublinks" start="237.07" dur="0.1"> СЕВЕРНИ ЗАПАДНИ ВИНДИ. Еднаш невреме </text>
<text sub="clublinks" start="237.17" dur="0.167"> СЕВЕРНИ ЗАПАДНИ ВИНДИ. Еднаш, невремето се движи </text>
<text sub="clublinks" start="237.337" dur="0.133"> СЕВЕРНИ ЗАПАДНИ ВИНДИ. Еднаш, невремето се движи кон внатрешноста, </text>
<text sub="clublinks" start="237.47" dur="0.234"> Еднаш, невремето се движи кон внатрешноста, </text>
<text sub="clublinks" start="237.704" dur="0.066"> Еднаш, невремето се движи кон внатрешноста, ќе се снајдеме </text>
<text sub="clublinks" start="237.77" dur="0.1"> Еднаш, невремето се движи кон внатрешноста, ќе видиме </text>
<text sub="clublinks" start="237.87" dur="0.101"> Еднаш, невремето се движи во внатрешноста, ќе го видиме тоа </text>
<text sub="clublinks" start="237.971" dur="0.066"> Еднаш, невремето се движи кон внатрешноста, ние ќе го видиме тоа вид </text>
<text sub="clublinks" start="238.037" dur="0.1"> Еднаш, невремето се движи кон внатрешноста, ќе видиме каков вид </text>
<text sub="clublinks" start="238.137" dur="0.067"> Еднаш, невремето се движи кон внатрешноста, ќе видиме каков вид е можеби </text>
<text sub="clublinks" start="238.204" dur="0.234"> ATЕ ГО ПОГЛЕДНЕМЕ ТОА ВИДОВ ВО МОBЕБИ </text>
<text sub="clublinks" start="238.438" dur="0.1"> ATЕ ГО ПОГЛЕДНЕМЕ ТОА ВИДОТ МОBЕБИ ДА ДВИOVЕ </text>
<text sub="clublinks" start="238.538" dur="0.133"> EЕ ГО ПОГЛЕДНЕМЕ ТОА КАКВА МОBЕБА ДА СЕ ОДДРАТ НАзад </text>
<text sub="clublinks" start="238.671" dur="1.936"> ATЕ ГО ПОГЛЕДНЕМЕ ТОА КАКВА МОBЕБА ДА СЕ ДВИЕ НАВРЕМЕ НАСТАНА </text>
<text sub="clublinks" start="240.607" dur="0.133"> EЕ ГО ПОГЛЕДНЕМЕ ТОА КАКВА МОBЕБИ ДА СЕ ОДДРАТ НАВЕД СЛИДЕЛ, </text>
<text sub="clublinks" start="240.74" dur="0.167"> ДВИЕЕ НАТРАГО КОН СЛИДЕЛ, </text>
<text sub="clublinks" start="240.907" dur="0.067"> ДВИЕЕ НАзад НА СЛИДЕЛ, ЈАДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="240.974" dur="0.1"> ДВИЕЕ НАзад НА СЛИДЕЛ, ЈАДЕТЕ АН </text>
<text sub="clublinks" start="241.074" dur="0.133"> ДВИЕЕ НАзад НА СЛИДЕЛ, ЈАДЕТЕ ОБЛАСТ, </text>
<text sub="clublinks" start="241.207" dur="0.134"> ДВИЕЕ НАТРАГО КОН СЛИДЕЛ, ЈАдете ОБЛАСТА, БИДЕТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="241.341" dur="0.133"> ДВИЕЕ НАзад НА СЛИДЕЛ, ЈАДЕТЕ ОБЛАСТ, ВНИМАВАЈТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="241.474" dur="0.067"> ДВИЕЕ НАЗАД СЛАЈДЕЛ, ЈАДЕТЕ ОБЛАСТА, ВНИМАВАЈТЕ НЕВРЕМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="241.541" dur="0.233"> Јадете област, бидете претпазливи бура </text>
<text sub="clublinks" start="241.774" dur="0.167"> Јадете област, бидете внимателни хируршки бури </text>
<text sub="clublinks" start="241.941" dur="0.067"> ЈАдете ОБЛАСТА, ВНИМАВАЈТЕ ВРЕМЕ НЕВРЕМЕ ПОПЛАВИ </text>
<text sub="clublinks" start="242.008" dur="0.067"> ЈАдете ОБЛАСТА, ВНИМАВАЈТЕ ЗА ВНИМАВАЈТЕ НЕВРЕМЕНО ПОПОЛНУВАURЕ ОД ЛЕК </text>
<text sub="clublinks" start="242.075" dur="0.133"> ЈАдете ОБЛАСТА, ВНИМАВАЈТЕ ВНИМАТЕЛНО НЕВРЕМЕНО ОПРАВУВАЕ ЗА ВАС </text>
<text sub="clublinks" start="242.208" dur="0.067"> ЈАдете ОБЛАСТА, ВНИМАВАЈТЕ ПРЕД ВЕСТВЕНО НЕВРЕМЕНО ПОПЛАВУВАЕ ОД ХУРГОТ </text>
<text sub="clublinks" start="242.275" dur="0.167"> ПРЕПОЛНУВАЈТЕ ОД РЕСНО ПОПОЛНУВАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="242.442" dur="0.066"> ПРЕПОЛНУВА SЕ ОД БЕЗ ВРШЕЕ ПРЕД ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="242.508" dur="0.101"> ПРЕПОПЛАВУВА SЕ БЕЗ ВАС ПРЕД СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="242.609" dur="0.066"> ПРЕПОЛНУВА SЕ СЕ ОБИЗНИК ЗА ВАС ПРЕД СИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="242.675" dur="0.134"> РЕСНО ПОПЛАВАURЕ ЗА ВАС ПРЕД СИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="242.809" dur="0.1"> ПРЕПОПЛАВУВАURЕ СО ВАС ПРЕД СИТЕ ВИДИ ДЕМИНИ </text>
<text sub="clublinks" start="242.909" dur="1.601"> ПРЕПОЛНУВАЈТЕ СЕ ОБВИНИ ВО ВАС ПРЕД СИТЕ ВИЗИ ВИ ОД ДЕНЕЦИ </text>
<text sub="clublinks" start="244.51" dur="0.067"> ПРЕПОЛНУВАЈТЕ СЕ ОБВИНИ ПРЕД СИТЕ ВИДОВИ ВИДИ </text>
<text sub="clublinks" start="244.577" dur="0.3"> СИТЕ ВИД ОД ИЗВЕШТАЈОТ ВРАACKААТ </text>
<text sub="clublinks" start="244.877" dur="0.101"> СИТЕ ВИД ОД ИСПИРОВИ НАВИСТИНА </text>
<text sub="clublinks" start="244.978" dur="0.066"> СИТЕ ВИД ОД ДЕНЕЦИ НАВИДНО ВО НАВИСТИНА ВО </text>
<text sub="clublinks" start="245.044" dur="0.1"> СИТЕ ВИД ОД ДЕНЕЦИ НАВИДНИ, НАВИСТИНА ВО </text>
<text sub="clublinks" start="245.144" dur="0.067"> СИТЕ ВИД ОД ДЕНЕЦИ НАВИДНО, НАВИСТИНА НА ЗАЛЕКОТ </text>
<text sub="clublinks" start="245.211" dur="0.067"> СИТЕ ВИД ОД ИЗВЕШТАЈОТ НАВИДНО ВО НАСТВОТО </text>
<text sub="clublinks" start="245.278" dur="0.233"> НАВИСТИНА ВО ЗАЛИЦАТА НА </text>
<text sub="clublinks" start="245.511" dur="0.101"> НАВИСТИНА ВО ПОЛОТО МЕКСИКО. </text>
<text sub="clublinks" start="245.612" dur="0.2"> МЕКСИКО. </text>
<text sub="clublinks" start="245.812" dur="0.133"> МЕКСИКО. ДОЖД </text>
<text sub="clublinks" start="245.945" dur="0.134"> МЕКСИКО. ВКУПНИ ВРАINА </text>
<text sub="clublinks" start="246.079" dur="0.1"> МЕКСИКО. ВКУПНИ ВРINУВАА УШТЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="246.179" dur="0.233"> ВКУПНИ ВРINУВАА УШТЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="246.412" dur="0.067"> ВКУПНИ ВРINУВАА УШТЕ. WEЕ СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="246.479" dur="0.067"> ВКУПНИ ВРINУВАА УШТЕ. GЕ ДОБИЕМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="246.546" dur="2.102"> ВКУПНИ ВРINУВАА УШТЕ. ETЕ ДОБИЕМЕ АН </text>
<text sub="clublinks" start="248.648" dur="0.167"> ВКУПНИ ВРINУВАА УШТЕ. GЕ ДОБИЕМЕ Ажурирање </text>
<text sub="clublinks" start="248.815" dur="0.066"> ВКУПНИ ВРINУВАА УШТЕ. GЕ ДОБИЕМЕ Ажурирање ТУКА </text>
<text sub="clublinks" start="248.881" dur="0.067"> ВКУПНИ ВРINУВАА УШТЕ. GЕ ДОБИЕМЕ Ажурирање ТУКА ВО </text>
<text sub="clublinks" start="248.948" dur="0.2"> GЕ ДОБИЕМЕ Ажурирање ТУКА ВО </text>
<text sub="clublinks" start="249.148" dur="0.034"> EREЕ ДОБИЕМЕ Ажурирање ТУКА САМО </text>
<text sub="clublinks" start="249.182" dur="0.133"> EREЕ ДОБИЕМЕ Ажурирање ТУКА САМО А. </text>
<text sub="clublinks" start="249.315" dur="0.1"> EREЕ ДОБИЕМЕ Ажурирање ТУКА САМО ЗА МАЛКУ </text>
<text sub="clublinks" start="249.415" dur="0.067"> EREЕ ДОБИЕМЕ Ажурирање ТУКА САМО МАЛКУ ДОДЕКА </text>
<text sub="clublinks" start="249.482" dur="0.1"> EREЕ ДОБИЕМЕ Ажурирање ТУКА САМО МАЛКУ ДОДЕКА НО </text>
<text sub="clublinks" start="249.582" dur="0.067"> EREЕ ДОБИЕМЕ Ажурирање ТУКА САМО ЗА МАЛКУ ДОДЕКА, НО УШТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="249.649" dur="0.267"> САМО МАЛКУ ДОДЕКА, АМА УШТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="249.916" dur="0.067"> САМО МАЛКУ ДОДЕКА, АМА УШТЕ БАРАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="249.983" dur="0.033"> САМО МАЛКУ ДОДЕКА, АМА УШТЕ БАРАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="250.016" dur="0.133"> САМО МАЛКУ ДОДЕКА, АЛИ УШТЕ БАРААТ ВО А. </text>
<text sub="clublinks" start="250.149" dur="0.067"> САМО МАЛКУ ДОДЕКА, АМА СЕ УШТЕ БАГАТ БУЛ </text>
<text sub="clublinks" start="250.216" dur="0.067"> САМО МАЛКУ ДОДЕКА, АМЕ СЕ УШТЕ ГЛЕДА ОЧЕТО НА БУЛ </text>
<text sub="clublinks" start="250.283" dur="0.067"> САМО МАЛКУ ДОДЕКА, АМЕ СЕ УШТЕ ГЛЕДА ОКО ОД ОЧЕ 15 </text>
<text sub="clublinks" start="250.35" dur="0.166"> ПОГЛЕДНАВ ОД ОЧЕ 15 </text>
<text sub="clublinks" start="250.516" dur="0.067"> БАРАЕ ОЧЕТОК ОД ОЧЕ 15 </text>
<text sub="clublinks" start="250.583" dur="0.1"> ГЛЕДАМЕ ОЧЕТО ОЧЕ 15 - 20 </text>
<text sub="clublinks" start="250.683" dur="0.1"> БАРАТЕ ОЧЕТО ОД ТЕКО ОД 15 ДО 20 </text>
<text sub="clublinks" start="250.783" dur="0.1"> ПОГЛЕДНЕТЕ ОКО ОД ОКО ОД 15 ДО 20 </text>
<text sub="clublinks" start="250.883" dur="1.836"> ОВДЕ ОД МНОГУ БАРАТЕ ОЧЕТО ОД 15 до 20 </text>
<text sub="clublinks" start="252.719" dur="0.133"> ОВДЕ ОД МНОГУ ОБЈЕДУВАТЕ ОЧЕТО ОД 15 до 20 години </text>
<text sub="clublinks" start="252.852" dur="0.067"> ОВДЕ ОД ОД МНОГУ МОБИЛНО ОБЕДЕНИ ОЧЕ ОД 15 до 20 </text>
<text sub="clublinks" start="252.919" dur="0.2"> ДО 20 ОВДЕ ОД МНОГУ МОБИЛЕН </text>
<text sub="clublinks" start="253.119" dur="0.1"> ДО 20 ОВДЕ ОД МНОГУ МОБИЛНО ОБЛАСТ </text>
<text sub="clublinks" start="253.219" dur="0.034"> ДО 20 ОВД ОД МНОГУ МОБИЛНА ПОДРАЧЈЕ САМО </text>
<text sub="clublinks" start="253.253" dur="0.1"> ДО 20 ОВДЕ ОД МНОГУ МОБИЛНА ПОДРАЧЈА САМО ДО </text>
<text sub="clublinks" start="253.353" dur="0.1"> ДО 20 ОВДЕ ОД МНОГУ МОБИЛНО ОБЛАСТИ САМО ДО </text>
<text sub="clublinks" start="253.453" dur="0.1"> ДО 20 ОВДЕ ОД МНОГУ МОБИЛНА ПОДРАЧЈА САМО НА ЈУГ </text>
<text sub="clublinks" start="253.553" dur="0.067"> ДО 20 ОВДА ОД МНОГУ МОБИЛНА ПОДРАЧЈА САМО ДО ЈУГА ТУКА </text>
<text sub="clublinks" start="253.62" dur="0.2"> ОБЛАСТА САМО ДО ЈУГ ТУКА </text>
<text sub="clublinks" start="253.82" dur="0.1"> ОБЛАСТА САМО ДО ЈУГ ТАМУ И </text>
<text sub="clublinks" start="253.92" dur="0.067"> ОБЛАСТА САМО ДО ЈУГ ТУКА И НАЈДОБРО </text>
<text sub="clublinks" start="253.987" dur="0.066"> ОБЛАСТА САМО ДО ЈУГ ТУКА И ПОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="254.053" dur="0.1"> ОБЛАСТА САМО ДО ЈУГИ ИМА И ПОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="254.153" dur="0.067"> ОБЛАСТА САМО ДО ЈУГИ ИМА И НАЈГОЛЕМО ВО </text>
<text sub="clublinks" start="254.22" dur="0.1"> ОБЛАСТА САМО ДО ЈУГИ ТАМУ И НАЈГОЛЕМО ВО </text>
<text sub="clublinks" start="254.32" dur="0.067"> ОБЛАСТА САМО ДО ЈУГИ ИМА И ПОВЕЕ ВО ЗАЛЕКОТ </text>
<text sub="clublinks" start="254.387" dur="0.067"> ОБЛАСТА САМО ДО ЈУГИ ИМА И ПОВЕЕ ВО ПОЛОТО </text>
<text sub="clublinks" start="254.454" dur="0.233"> И повеќето од тоа во заливот на </text>
<text sub="clublinks" start="254.687" dur="0.1"> И најмногу од тоа во заливот на мексико. </text>
<text sub="clublinks" start="254.787" dur="0.201"> МЕКСИКО. </text>
<text sub="clublinks" start="254.988" dur="1.801"> МЕКСИКО. НО </text>
<text sub="clublinks" start="256.789" dur="0.134"> МЕКСИКО. НО ТОГАШ </text>
<text sub="clublinks" start="256.923" dur="0.1"> МЕКСИКО. АМА ПО БРЗО </text>
<text sub="clublinks" start="257.023" dur="0.167"> МЕКСИКО. НО ТОГАШ БРЗО </text>
<text sub="clublinks" start="257.19" dur="0.067"> МЕКСИКО. НО ТОГАШ БРЗО ГРАДИНЕЦОТ </text>
<text sub="clublinks" start="257.257" dur="0.233"> НО ТОГАШ БРЗО ГРАДИНЕЦОТ </text>
<text sub="clublinks" start="257.49" dur="0.1"> НО ТОГАШ БРЗО ГРАДИЕНТНИТЕ капки </text>
<text sub="clublinks" start="257.59" dur="0.134"> НО ТОГАШ БРЗО ГРАДИЈАНТНИТЕ КАПУВАА </text>
<text sub="clublinks" start="257.724" dur="0.133"> НО ТОГАШ БРЗО ГРАДИЕНТНИТЕ КАПИ СЕ СЛУЧУВААТ СЕКОГАШ </text>
<text sub="clublinks" start="257.857" dur="0.1"> НО ТОГАШ БРЗО ГРАДИЕНТНИТЕ КАПКИ НЕ СЕ СЛУЧУВААТ СИЛО НИШТО </text>
<text sub="clublinks" start="257.957" dur="0.067"> НО ТОГАШ БРЗО ГРАДИЕНТНИТЕ КАПКИ СЕ СЛУЧУВААТ СЕКОГАШ НИШТО ЕДНАШ </text>
<text sub="clublinks" start="258.024" dur="0.2"> КАПУВАOWNЕ СЕКОГАШ НИШТО ЕДНАШ </text>
<text sub="clublinks" start="258.224" dur="0.067"> КАПУВАЈТЕ СЕКОГАШ НИШТО ЕДНАШ </text>
<text sub="clublinks" start="258.291" dur="0.1"> КАПУВАЈТЕ СЕКОГАШ НИШТО ДОБИВАТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="258.391" dur="0.2"> КАПУВАЈТЕ СЕКОГАШ НИШТО ДОБИЕ МИНАТО </text>
<text sub="clublinks" start="258.591" dur="2.403"> КАПУВАЈТЕ СЕКОГАШ НИШТО ЕДНОСТАКО ДА ГО ДОБИВАТЕ МИНАТА ИНТЕРЕСИТА </text>
<text sub="clublinks" start="260.994" dur="0.233"> КАПУВАЈТЕ СЕКОГАШ НИШТО ЕДНО ДОБИВАТЕ МИНАТО ИНТЕРЕСИТ 55. </text>
<text sub="clublinks" start="261.227" dur="0.2"> ДОБИВАТЕ МЕСТО ИНТЕРСТИВ 55. </text>
<text sub="clublinks" start="261.427" dur="0.1"> ДОБИВАТЕ МИНА ИНТЕРСТИВА 55. КАКО </text>
<text sub="clublinks" start="261.527" dur="0.101"> ДОБИВАТЕ ПОСЛЕДНА МЕERУНАРОДНА 55. КАКО ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="261.628" dur="0.133"> ДОБИВАТЕ МЕСТО МЕERУНАРОДНА 55. КАКО ЗА ТОА? </text>
<text sub="clublinks" start="261.761" dur="0.2"> КАКО ЗА ТОА? </text>
<text sub="clublinks" start="261.961" dur="0.134"> КАКО ЗА ТОА? ДА </text>
<text sub="clublinks" start="262.095" dur="0.167"> ДА </text>
<text sub="clublinks" start="262.262" dur="0.066"> ДА ПА </text>
<text sub="clublinks" start="262.328" dur="0.134"> ДА НАШИ НАШИ </text>
<text sub="clublinks" start="262.462" dur="0.133"> ДА ПА НАШИОТ ДО RAД </text>
<text sub="clublinks" start="262.595" dur="0.134"> ДА НАШИ НАШИ ВРОINИ ВКУПНО </text>
<text sub="clublinks" start="262.729" dur="0.066"> ДА ПА НАШИ НАВИСТИНА ВРСКИ ВКУПНИ </text>
<text sub="clublinks" start="262.795" dur="0.067"> ДА ЗАТОА НАШИОТ ВОINИ ВО ВИСТИНА НЕ </text>
<text sub="clublinks" start="262.862" dur="0.2"> ЗАТОА НАШИОТ ВОINИ ВО ВИСТИНА НЕ </text>
<text sub="clublinks" start="263.062" dur="0.067"> ЗАТОА НАШИОТ ВОINИ ВО ВЕСТИ НАВИСТИНА НЕ МНОГУ </text>
<text sub="clublinks" start="263.129" dur="0.067"> ЗАТОА НАШИОТ ВО RAИ ВО ВЕСТИ НАВИСТИНА НЕ МНОГУ </text>
<text sub="clublinks" start="263.196" dur="0.1"> ПА НАШИТЕ ВКУПНИ ВРАINА НАВИСТИНА НЕ МНОГУ. </text>
<text sub="clublinks" start="263.296" dur="0.167"> МНОГУ. </text>
<text sub="clublinks" start="263.463" dur="0.1"> МНОГУ. АКО </text>
<text sub="clublinks" start="263.563" dur="0.1"> МНОГУ. АКО ТИ </text>
<text sub="clublinks" start="263.663" dur="1.401"> МНОГУ. АКО ОДИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="265.064" dur="0.201"> МНОГУ. АКО ОДИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="265.265" dur="0.066"> МНОГУ. АКО ОДИТЕ ЗА АКТИВНОСТИ </text>
<text sub="clublinks" start="265.331" dur="0.234"> АКО ОДИТЕ ЗА АКТИВНОСТИ </text>
<text sub="clublinks" start="265.565" dur="0.133"> АКО ДЕНЕС ОДИТЕ ЗА АКТИВНОСТИ, </text>
<text sub="clublinks" start="265.698" dur="0.067"> АКО ДЕНЕС ОДИТЕ ЗА АКТИВНОСТИ, ДОСТАЈТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="265.765" dur="0.1"> АКО ДЕНЕС ОДИТЕ ЗА АКТИВНОСТИ, НЕ СИ </text>
<text sub="clublinks" start="265.865" dur="0.033"> АКО ДЕНЕС ОДИТЕ ЗА АКТИВНОСТИ, НЕ ОДИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="265.898" dur="0.067"> АКО ДЕНЕС ОДИТЕ ЗА АКТИВНОСТИ, НЕ ОДИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="265.965" dur="0.067"> АКО ДЕНЕС ОДИТЕ ЗА АКТИВНОСТИ, НЕ ОДИТЕ ДА БИДЕТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="266.032" dur="0.267"> ДЕНЕС, НЕМАТЕ ДА БИДЕТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="266.299" dur="0.067"> ДЕНЕС, НЕМАТЕ ДА БИДЕ ВЛИЈАНИ </text>
<text sub="clublinks" start="266.366" dur="0.1"> ДЕНЕС, НЕМАТЕ ДА ВЛИЈАТЕ ВАС </text>
<text sub="clublinks" start="266.466" dur="0.167"> ДЕНЕС, НЕ ОДИТЕ ДА ВЛИЈАТЕ ОД ХУРГ </text>
<text sub="clublinks" start="266.633" dur="0.066"> ДЕНЕС, НЕ ОДИВАТЕ ДА ВЛИЈАТЕ ОД ПОПОЛНУВАURЕ ОД БРЗО </text>
<text sub="clublinks" start="266.699" dur="2.436"> ВЛИЈАНИ ОД ПОПОЛНУВАURЕ ОД БРЗО </text>
<text sub="clublinks" start="269.135" dur="0.1"> ВЛИЈАНИ ОД НЕСРИ ПОПЛАВАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="269.235" dur="0.1"> ВЛИЈАНИ ОД СРЕДНОТО ПОПЛАВАЕ НЕШТА САМО </text>
<text sub="clublinks" start="269.335" dur="0.1"> ВЛИЈАНИ ОД НЕСРЕНО ПОПЛАВА THЕ НЕШТА САМО KИВО </text>
<text sub="clublinks" start="269.435" dur="0.134"> ВЛИЈАНИ ОД СРЕДНО ПОПЛАВА THЕ НЕШТА САМО ВИД </text>
<text sub="clublinks" start="269.569" dur="0.1"> ВЛИЈАНИ ОД СРЕДНО ПОПЛАВА THЕ НЕШТА САМО ВИДОВ </text>
<text sub="clublinks" start="269.669" dur="0.067"> ВЛИЈАНИ ОД НЕСРЕНО ПОПЛАВАOODЕ НЕШТА САМО ВИДОВ </text>
<text sub="clublinks" start="269.736" dur="0.233"> РАБОТИ САМО ВИДОТ ФИНА </text>
<text sub="clublinks" start="269.969" dur="0.1"> РАБОТИ САМО ВИДОТ ДОБРИ ТУКА. </text>
<text sub="clublinks" start="270.069" dur="0.201"> ТАМУ </text>
<text sub="clublinks" start="270.27" dur="0.066"> ТАМУ INИВО </text>
<text sub="clublinks" start="270.336" dur="0.034"> ТАМУ ВИДОТ ОД </text>
<text sub="clublinks" start="270.37" dur="0.133"> ТАМУ ВИД А. </text>
<text sub="clublinks" start="270.503" dur="0.167"> ТАМУ ВИД ТИПИКАЛ </text>
<text sub="clublinks" start="270.67" dur="0.067"> ТАМУ ВИД ОД ТИПСКИ СЕПТЕМВРИ </text>
<text sub="clublinks" start="270.737" dur="0.2"> ВИД ОД ТИПСКИ СЕПТЕМВРИ </text>
<text sub="clublinks" start="270.937" dur="0.067"> ВИД ТИПСКИ ДЕНОВИ СЕПТЕМВРИ </text>
<text sub="clublinks" start="271.004" dur="0.066"> ВИДОВ ТИПСКИ ДЕНОВИ СЕПТЕМВРИ МАЈ </text>
<text sub="clublinks" start="271.07" dur="0.134"> ВИДОВ ТИПСКИ ДЕНОВИ СЕПТЕМВРИ МОAYЕ ДА БИДАТ </text>
<text sub="clublinks" start="271.204" dur="0.067"> ВИД ОД ТИПСКИ ДЕНОВИ СЕПТЕМВРИ МОAYЕ ДА БИДАТ НЕВЕРОТ </text>
<text sub="clublinks" start="271.271" dur="1.901"> ВИДОВ ТИПСКИ ДЕНОВИ СЕПТЕМВРИ МОAYЕ ДА БИДАТ НЕВЕРОТ </text>
<text sub="clublinks" start="273.172" dur="0.134"> ВИД ОД ТИПСКИ ДЕНОВИ СЕПТЕМВРИ МОAYЕ ДА БИДАТ НЕВЕРОТУВАЕ ТУКА. </text>
<text sub="clublinks" start="273.306" dur="0.2"> ДЕНОВИ МОAYЕ ДА БИДАТ НЕВЕСНИ ТУКА. </text>
<text sub="clublinks" start="273.506" dur="0.1"> ДЕНОВИ МОAYЕ ДА БИДАТ НЕВЕСНИ ТУКА. ВИДИ </text>
<text sub="clublinks" start="273.606" dur="0.167"> ДЕНОВИ МОAYЕ ДА БИДАТ НЕВЕСНИ ТУКА. ВИДИ НЕКОИ </text>
<text sub="clublinks" start="273.773" dur="0.133"> ДЕНОВИ МОAYЕ ДА БИДАТ НЕВЕСНИ ТУКА. ПОГЛЕДНЕТЕ НЕКОИ Распрснати </text>
<text sub="clublinks" start="273.906" dur="0.067"> ДЕНОВИ МОAYЕ ДА БИДАТ НЕВЕСНИ ТУКА. ПОГЛЕДНЕТЕ НЕКОИ ШИРЕНИ ТУШЕНИЦИ </text>
<text sub="clublinks" start="273.973" dur="0.234"> ПОГЛЕДНЕТЕ НЕКОИ ШИРЕНИ ТУШЕНИЦИ </text>
<text sub="clublinks" start="274.207" dur="0.067"> ПОГЛЕДНЕТЕ НЕКОИ РАСПОРЕДЕНИ ТУШЕНИ ДОА COMАТ </text>
<text sub="clublinks" start="274.274" dur="0.066"> ПОГЛЕДНЕТЕ НЕКОИ РАСПРЕДЕЛЕН ТУШЕНИЧКИ ВРСКИ </text>
<text sub="clublinks" start="274.34" dur="0.134"> ПОГЛЕДНЕТЕ НЕКОИ РАСПОРЕДЕН ТУШЕНИ ДОА COMАТ ВО НО </text>
<text sub="clublinks" start="274.474" dur="0.066"> ПОГЛЕДНЕТЕ НЕКОИ РАСПРЕДЕЛЕН ТУШЕНИ ДОААТ НО НИШТО </text>
<text sub="clublinks" start="274.54" dur="0.067"> ПОГЛЕДНЕТЕ НЕКОИ РАСПРЕДЕЛЕН ТУШЕНИ ДОАААТ, НО И НИШТО </text>
<text sub="clublinks" start="274.607" dur="0.334"> ДОЈДУВА BЕ, АМА НИШТО </text>
<text sub="clublinks" start="274.941" dur="0.1"> ДОЈДУВА BЕ, НО НИШТО ПОЗНАЧИЛНО </text>
<text sub="clublinks" start="275.041" dur="0.067"> ДОЈДУВА BЕ, НО НИШТО НЕ СЕ ЗНАЧИ </text>
<text sub="clublinks" start="275.108" dur="0.1"> ДОЈДУВА BЕ, НО НИШТО ПОГЛАСНО СО </text>
<text sub="clublinks" start="275.208" dur="0.067"> ДОЈДУВАЕ, НО НИШТО ПОГЛЕДНО СО ВРЕЕТО </text>
<text sub="clublinks" start="275.275" dur="0.233"> Значаен со дождот </text>
<text sub="clublinks" start="275.508" dur="1.835"> ЗНАЧЕЕ СО ВКУПНИ ВРЕИ </text>
<text sub="clublinks" start="277.343" dur="0.067"> ЗНАЧЕЕ СО ВКУПНИ ВРСКИ КОИ </text>
<text sub="clublinks" start="277.41" dur="0.133"> ЗНАЧЕЕ СО ВКУПНИ ВРСКИ КОИ Е </text>
<text sub="clublinks" start="277.543" dur="0.101"> ЗНАЧЕЕ СО ВКУПНИ ВРИ КОИ Е НЕКОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="277.644" dur="0.166"> ЗНАЧЕITHЕ СО ВКУПНИ ВРСКИ КОИ Е НЕКОЛКУ ДОБРО </text>
<text sub="clublinks" start="277.81" dur="0.067"> ЗНАЧЕЕ СО ВКУПНИ ВРСКИ КОИ Е НЕКОЛКУ ДОБРИ ВЕСТ </text>
<text sub="clublinks" start="277.877" dur="0.167"> ВКУПНИ КОИ Е НЕКОЛКУ ДОБРИ ВЕСТ </text>
<text sub="clublinks" start="278.044" dur="0.067"> ВКУПНИ КОИ Е НЕКОЛКУ ДОБРИ ВЕСТ. </text>
<text sub="clublinks" start="278.111" dur="0.233"> . </text>
<text sub="clublinks" start="278.344" dur="0.067"> . ТАМУ </text>
<text sub="clublinks" start="278.411" dur="0.067"> . ТИЕ ТИ </text>
<text sub="clublinks" start="278.478" dur="0.1"> . ТУКА ГИ ГЛЕДАТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="278.578" dur="0.167"> . ТУКА ГИ ГИ ГЛЕДАТЕ ТИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="278.745" dur="0.066"> . ТУКА ГИ ГИ ГЛЕДАТЕ ТИЕ ТРОПИЧНИ </text>
<text sub="clublinks" start="278.811" dur="0.234"> ТУКА ГИ ГИ ГЛЕДАТЕ ТИЕ ТРОПИЧНИ </text>
<text sub="clublinks" start="279.045" dur="0.1"> ТУКА ГИ ГИ ГЛЕДАТЕ ТИЕ ТРОПИСКИ НЕВРЕМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="279.145" dur="0.1"> ТУКА ГИ ГИ ГЛЕДАТЕ ТИЕ ТРОПИСКИ НЕВРЕМЕНИ СИЛА </text>
<text sub="clublinks" start="279.245" dur="0.167"> ТУКА ГИ ГЛЕДАТЕ ТИЕ ТРОПИЧКИ НЕВРЕМЕНИ СИЛИ ВИНДИ </text>
<text sub="clublinks" start="279.412" dur="0.067"> ТУКА ГИ ГЛЕДАТЕ ОНИЕ ОЧЕКУВАНИ ОВИ ТРОПИСКИ НЕВРЕМЕНИ СИЛА </text>
<text sub="clublinks" start="279.479" dur="0.167"> ОЧЕКУВААТ НЕВРЕМЕНИ СИЛА ВИНДИ </text>
<text sub="clublinks" start="279.646" dur="0.066"> НЕВРЕМЕНИ СИЛИ ВЕ WИ ОЧЕКУВАНИ </text>
<text sub="clublinks" start="279.712" dur="0.1"> НЕВРЕМЕНИ СИЛИ ВЕ WИ ОЧЕКУВАНИ ДА СЕ ЗЕМАТ </text>
<text sub="clublinks" start="279.812" dur="0.1"> НЕВРЕМЕНИ СИЛИ ВЕ WИ ОЧЕКУВАНИ ДА ВЛЕЧЕТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="279.912" dur="1.469"> НЕВРЕМЕНИ СИЛИ ВЕ WИ ОЧЕКУВАНИ ДА СЕ ВЛЕЧАТ ВО ДЕЛОВИ </text>
<text sub="clublinks" start="281.381" dur="0.066"> НЕВРЕМЕНСКИ СИЛИ ВЕDSИ ОЧЕКУВАНИ ДА ИСКЛУЧЕТЕ ДЕЛОВИ ОД </text>
<text sub="clublinks" start="281.447" dur="0.067"> НЕВРЕМЕНСКИ СИЛИ ВЕDSИ ОЧЕКУВАНИ ДА СЕ ВЛЕЧАТ ВО ДЕЛОВИ НА СВ. </text>
<text sub="clublinks" start="281.514" dur="0.267"> ДА ВЛЕГНЕТЕ ВО ДЕЛОВИ НА СВ. </text>
<text sub="clublinks" start="281.781" dur="0.067"> ДА ВЛЕГНЕТЕ ВО ДЕЛОВИ НА СВ. БЕРНАРД </text>
<text sub="clublinks" start="281.848" dur="0.2"> ДА ВЛЕГНЕТЕ ВО ДЕЛОВИ НА СВ. БЕРНАРД И </text>
<text sub="clublinks" start="282.048" dur="0.133"> ДА ВЛЕГНЕТЕ ВО ДЕЛОВИ НА СВ. БЕРНАРД И ПЛАКВЕМИНИ </text>
<text sub="clublinks" start="282.181" dur="0.067"> ДА ВЛЕГНЕТЕ ВО ДЕЛОВИ НА СВ. БЕРНАРД И ПЛАКВЕМИНИ ПАРИШИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="282.248" dur="0.267"> БЕРНАРД И ПЛАКВЕМИНИ ПАРИШИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="282.515" dur="0.067"> БЕРНАРД И ПЛАКВЕМИНИРА PARЕ ПАРОИС ВЕADЕ </text>
<text sub="clublinks" start="282.582" dur="0.067"> БЕРНАРД И ПЛАКВЕМИНИЈА ПАРОИС ВЕADЕ НА </text>
<text sub="clublinks" start="282.649" dur="0.1"> БЕРНАРД И ПЛАКВЕМИНИРА PARЕ ПАРОИС ВЕADЕ НА </text>
<text sub="clublinks" start="282.749" dur="0.066"> БЕРНАРД И ПЛАКВЕМИНИРА PARЕ ПАРОИС ВЕADЕ НА УСТА </text>
<text sub="clublinks" start="282.815" dur="0.067"> БЕРНАРД И ПЛАКВЕМИНИЈА ПАРОИС ВЕADЕ НА УСТА </text>
<text sub="clublinks" start="282.882" dur="0.067"> БЕРНАРД И ПЛАКВЕМИНИЈА ПАРОИС ВЕADЕ ВО УСТА НА </text>
<text sub="clublinks" start="282.949" dur="0.233"> ВЕREЕ ВО УСТА НА </text>
<text sub="clublinks" start="283.182" dur="0.101"> ВЕREЕ НА УСТА НА РЕКА </text>
<text sub="clublinks" start="283.283" dur="0.066"> ВЕREЕ НА УСТА НА РИЧЕН СИМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="283.349" dur="0.167"> ВЕREЕ ВО УСТА НА РЕЧЕТО ВИДО </text>
<text sub="clublinks" start="283.516" dur="1.935"> ВЕREЕ ВО УСТА НА РЕКА ВИДОТ РАСПРОДАВАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="285.451" dur="0.067"> ВЕREЕ НА УСТА НА РЕКА РАКО ВИДО КРЕВИРАЕ БЛИСКО </text>
<text sub="clublinks" start="285.518" dur="0.167"> РИЧКИ ВИД ОД ШИРУВАЕ БЛИСКО </text>
<text sub="clublinks" start="285.685" dur="0.133"> РЕЧКА ВИДОВА ШИРИРАЕ Близу до </text>
<text sub="clublinks" start="285.818" dur="0.067"> РЕЧКИ ВИДОВИ ШИРУВААТ БЛИСКО ОРЛЕАН </text>
<text sub="clublinks" start="285.885" dur="0.134"> РЕЧКА ВИДОВА ШИРИРАЕ БЛИСКО ОРЛЕАНОВО НОВО </text>
<text sub="clublinks" start="286.019" dur="0.1"> РИЧКИ ВИДОВИ РАСПРОДИВА CLЕ БЛИСКО ДО ОРЛЕАНОТ НОВ ОРЛЕАН </text>
<text sub="clublinks" start="286.119" dur="0.066"> РЕЧКИ ВИДОВИ ШИРУВААТ БЛИСКО ДО ОРЛЕАНОТ NEWЕ ОРЛЕАНИ ИСТОК </text>
<text sub="clublinks" start="286.185" dur="0.201"> ДО ОРЛЕАНИ НОВ ОРЛЕАНИ ИСТОК </text>
<text sub="clublinks" start="286.386" dur="0.1"> ДО ОРЛЕАНОТ EУ ОРЛЕАНИ ИСТОКО ПОДРАЧЈЕ </text>
<text sub="clublinks" start="286.486" dur="0.1"> ДО ОРЛЕАНИ НОВО ОРЛЕАНИ ИСТОКО ПОДРАЧЈЕ МОBЕБЕ </text>
<text sub="clublinks" start="286.586" dur="0.133"> ДО ОРЛЕАНИ НОВО ОРЛЕАНИ ИСТОКО ПОДРАЧЈЕ МОBЕ ДА ПОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="286.719" dur="0.1"> ДО ОРЛЕАНОТ NEWИВО ОРЛЕАНИ ИСТОКО ПОДРАЧЈЕ МОBЕ ДА СЕ ПРЕД </text>
<text sub="clublinks" start="286.819" dur="0.067"> ДО ОРЛЕАНИ, EИ ОРЛЕАНИ ИСТОКО ПОДРАЧЈЕ МОBЕ ДА СЕ ПОВЕЕ ОД МОЕ </text>
<text sub="clublinks" start="286.886" dur="0.234"> ПОВРШИНАТА МОBЕБЕ ДА СЕ ПРЕДИЗВОА </text>
<text sub="clublinks" start="287.12" dur="0.133"> ПОВРШИНАТА МОBЕБЕ ДА ПРЕДИЗВИСНИ </text>
<text sub="clublinks" start="287.253" dur="0.067"> ПОВРШИНАТА МОЕБЕ ДА ПРЕДИЗВОЈ МОBЕ БИЛНО ЕЛИЗОН </text>
<text sub="clublinks" start="287.32" dur="0.1"> ОБЛАСТА МОBЕ ДА СЕ ОДНЕСЕ ПО МОBЕ БИЛНО ЕЛИЗОН ВО </text>
<text sub="clublinks" start="287.42" dur="0.1"> ОБЛАСТА МОAYЕ ДА СЕ ОБЕДИ САКО ЕЛИЗОН НА КРАТКО. </text>
<text sub="clublinks" start="287.52" dur="3.17"> ЛЕСНО ЕЛИЗОН НА КРАТКО. </text>
<text sub="clublinks" start="290.69" dur="0.1"> ЛЕСНО ЕЛИЗОН НА КРАТКО. ОДРАН </text>
<text sub="clublinks" start="290.79" dur="0.133"> ЛЕСНО ЕЛИЗОН НА КРАТКО. ОДРУВАНИ ВИНДИ </text>
<text sub="clublinks" start="290.923" dur="0.134"> ЛЕСНО ЕЛИЗОН НА КРАТКО. ОДРУВАНИ ВИНДИ ОКОЛУ </text>
<text sub="clublinks" start="291.057" dur="0.067"> ЛЕСНО ЕЛИЗОН НА КРАТКО. ОДРУВАНИ ВЕТИ ОКОЛУ ТРИЕСТ </text>
<text sub="clublinks" start="291.124" dur="0.2"> ОДРУВАНИ ВЕТИ ОКОЛУ ТРИЕСТ </text>
<text sub="clublinks" start="291.324" dur="0.1"> ОДРУВАНИ ВЕТИ ОКОЛУ Триесет и девет </text>
<text sub="clublinks" start="291.424" dur="0.067"> ОДРУВАНИ ВЕТИ ОКОЛУ ОКОЛУ Триесет и девет милји </text>
<text sub="clublinks" start="291.491" dur="0.1"> ОДРУВАНИ ВЕНДИ ОКОЛУ ТРИЕТЕТ ДЕВЕТ МИЛИ ПЕР </text>
<text sub="clublinks" start="291.591" dur="0.1"> ОДРУВАНИ ВЕНДИ ОКОЛУ Триесет и девет милји од час. </text>
<text sub="clublinks" start="291.691" dur="0.2"> ДЕВЕТ МИЛИ НА ЧАС. </text>
<text sub="clublinks" start="291.891" dur="0.1"> ДЕВЕТ МИЛИ НА ЧАС. НО </text>
<text sub="clublinks" start="291.991" dur="0.067"> ДЕВЕТ МИЛИ НА ЧАС. НО ТОГАШ </text>
<text sub="clublinks" start="292.058" dur="0.067"> ДЕВЕТ МИЛИ НА ЧАС. НО ТОГАШ </text>
<text sub="clublinks" start="292.125" dur="0.1"> ДЕВЕТ МИЛИ НА ЧАС. НО ТОГАШ КАКО НИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="292.225" dur="0.1"> ДЕВЕТ МИЛИ НА ЧАС. НО ТОГАШ КАКО ШЕТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="292.325" dur="0.1"> ДЕВЕТ МИЛИ НА ЧАС. АМА ТОГАШ КОГА СЕ ПОГЛЕДНАМ </text>
<text sub="clublinks" start="292.425" dur="0.067"> ДЕВЕТ МИЛИ НА ЧАС. НО ТОГАШ КОГА СЕ РАБОТИМЕ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="292.492" dur="0.267"> НО ТОГАШ КОГА СЕ РАБОТИМЕ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="292.759" dur="0.066"> НО ТОГАШ ВО ВЕЧЕРВАТА ВО ШЕТ </text>
<text sub="clublinks" start="292.825" dur="1.535"> НО ТОГАШ КОГА СЕ РАБОТИМЕ ВЕЧЕРВА И </text>
<text sub="clublinks" start="294.36" dur="0.134"> НО ТОГАШ ВО ВЕЧЕР И УТРЕ </text>
<text sub="clublinks" start="294.494" dur="0.066"> НО ТОГАШ ВО ВЕЧЕРВА И УТРЕ УТРО </text>
<text sub="clublinks" start="294.56" dur="0.201"> ВЕЧЕРВА И УТРЕ УТРО </text>
<text sub="clublinks" start="294.761" dur="0.133"> ВЕЧЕРВА И УТРЕ УТРО ОВА </text>
<text sub="clublinks" start="294.894" dur="0.1"> ВЕЧЕРВА И УТРЕ УТРО ОВОЈ ШИРЕН </text>
<text sub="clublinks" start="294.994" dur="0.134"> ВЕЧЕРВА И УТРЕ УТРО ОВА ШЕГРУВАЕ ВО НЕГО </text>
<text sub="clublinks" start="295.128" dur="0.1"> ВЕЧЕРВА И УТРЕ УТРО ОБЈАВУВАЕ ОВОЈ СЕ ШИРИ НАПРЕД </text>
<text sub="clublinks" start="295.228" dur="0.067"> ВЕЧЕРВА И УТРЕ УТРО ОВА СЕ ШИРИ ОД КАДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="295.295" dur="0.2"> ОВА ШЕГРУВА ОД КАДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="295.495" dur="0.167"> ОВОЈ ШЕГРУВА ОД КАДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="295.662" dur="0.066"> ОВОЈ ШЕРИЈА ОД КАДЕ ДЕПОТ </text>
<text sub="clublinks" start="295.728" dur="0.1"> ОВА ШЕГРУВА ОД КАДЕ Е ДЕПОТ </text>
<text sub="clublinks" start="295.828" dur="0.034"> ОВОЈ ШЕРИЈА ОД КАДЕ ОДИ ДЕПОТ </text>
<text sub="clublinks" start="295.862" dur="0.066"> ОВОЈ ШЕРИРАЕ ПРЕД КАДЕ ОДИ ДЕПОТ </text>
<text sub="clublinks" start="295.928" dur="0.067"> ОВОЈ ШЕРИРАЕ ОД КАДЕ ОДИ ДЕНЕСОТ </text>
<text sub="clublinks" start="295.995" dur="0.234"> ДЕПОТ Е БИДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="296.229" dur="0.1"> ОДГОВОРОТ TOЕ СЕ ПРАВИ </text>
<text sub="clublinks" start="296.329" dur="0.1"> ОДДЕЛОТ ОДА ДА ИМА ТАМУ ПРАВО </text>
<text sub="clublinks" start="296.429" dur="0.1"> ОДГОВОРОТ GЕ СЕ ПРАВИ ТАМУ ПРАВО </text>
<text sub="clublinks" start="296.529" dur="0.067"> ОДГОВОРОТ ОДИ ДА СЕ ПРАВИ ИМА ПРАВО </text>
<text sub="clublinks" start="296.596" dur="0.067"> ОДГОВОРОТ TOЕ СЕ ПРАВИ ТАМУ ПРАВО ИМА </text>
<text sub="clublinks" start="296.663" dur="0.2"> ПРАВО ИМА ПРАВО ИМА </text>