E martë, azhurnimi i Uraganit Sally 4: Nuk pritet më të jetë kategoria-2 subtitles

MUND T MUND TË JETË MUND T BE JET A MUND T BE JET A SERIOZE Mund të jetë një situatë serioze Mund të jetë një situatë serioze e Mund të jetë një situatë serioze e kursit Mund të jetë një situatë serioze e kursit me Mund të jetë një situatë serioze e kursit me Mund të jetë një situatë serioze e kursit me shumën Mund të jetë një situatë serioze e kursit me shumën e KURS ME SHUMEN E L COND ME SHUMALLN E RINNJES S RA SHIJIT, KURS ME SHUMN E RRETHIT T RA SHIUT, TIGH DREJTN, KURS ME SHUMN E SHENIT, T RA DREJTS, DAVE? SHIKIMI, DREJTA, DAVE? SHIKIMI, DREJTA, DAVE? >> SHIKIMI, DREJTA, DAVE? >> KJO SHT SHIKIMI, DREJTA, DAVE? >> ESHTE E DREJTA. >> ESHTE E DREJTA. >> ESHTE E DREJTA. Po Po Po GJRAT Po GJAT JANE Po Gjërat po shkojnë Po GJAT A SHKONIN Po Gjërat do të jenë Po Gjërat do të shkojnë Gjërat do të shkojnë Gjërat do të shkojnë në tatëpjetë Gjërat do të shkojnë në zbritje nga Gjërat do të shkojnë në zbritje nga MISSISSIPPI Gjërat që do të shkojnë në zbritje nga MISSISSIPPI DHE SHKATR NGA MISSISSIPPI DHE SHKATR NGA MISSISSIPPI DHE ALABAMA SHKATR NGA MISSISSIPPI DHE ALABAMA POR SHKATR NGA MISSISSIPPI DHE ALABAMA POR JO SHKATR NGA MISSISSIPPI DHE ALABAMA POR JO SHKATR NGA MISSISSIPPI DHE ALABAMA POR JO SHUM E KEQ SHKATR NGA MISSISSIPPI DHE ALABAMA POR JO SHUM I KEQ POSHT F NGA MISSISSIPPI DHE ALABAMA POR JO SHUM E KEQ FOR P FORR NE ALABAMA POR JO SHUM E KEQ P FORR NE ALABAMA POR JO SHUM E KEQ P USR TANI TANI ALABAMA POR JO SHUM B E KEQ P USR TANI TANI Cila ALABAMA POR JO SHUM B E KEQ P USR TANI TANI CIL IS ISSHT ALABAMA POR JO SHUM B E KEQ P FORR TANI TANI CIL IS ISSHT E MADHE ALABAMA POR JO SHUM I KEQ P USR TANI TANI CILIC ISSHT LAJM I MADH. TANI CILI ISSHT LAJM I MADH. TANI CILI ISSHT LAJM I MADH. TANI TANI CILI ISSHT LAJM I MADH. TANI NJE TANI CILI ISSHT LAJM I MADH. TANI NJE GJE TANI CILI ISSHT LAJM I MADH. TANI NJE GJE Unë TANI CILI ISSHT LAJM I MADH. TANI NJE GJE JAM TANI CILI ISSHT LAJM I MADH. Tani një gjë që unë jam duke vërejtur Tani një gjë që unë jam duke vërejtur Tani një gjë që unë jam duke vërejtur këtu Tani një gjë që unë jam duke vërejtur këtu i madh TANI NJ ONE GJ I Q I VREJTJE KERETU BALLA T MADH Tani një gjë që unë jam duke vërejtur këtu KUQ SHQIP TANI NJ ONE GJ I Q I VEREREJTJE KERETU NDJEKJE TIG MADHE KETU FLARE BIG KETU FLARE E MADHE E SHTYPEVE KETU FLARE E MADHE E LLOJIT TU SHUMBTARAVE KETU FLARE E MADHE E LLOJIT TU SHUMBRTARAVE KETU FLARE E MADHE E LINDJES SU DREJTS LINDJAT E LART TU DREJTS LINDJET E STUDIMEVE TU DREJTA RRETHANAT LLOJI I TU DREJT OS MBI TOP LINDJET E STUDIMEVE T R DREJTA P OR KRYESIN E LINDJET E STUDIMEVE TIGH DREJTS MBI KRYESIN E ZGJIDHJES LINDJET E STUDIMEVE TIGH S R DREJTS MBI MAQEN E QENDRS RRETHANAT LLOJI I T R DREJT OS MBI MAQEN E QENDRS KTU LINDJET E STUDIMEVE T R SIGH DREJTS Mbi krye të qendrës këtu Mbi krye të qendrës këtu Mbi krye të qendrës K HTU SALLY Mbi krye të qendrës KERETU SALLY AND Mbi krye të qendrës KERETU SALLY AND IT Mbi krye të qendrës këtu me siguri dhe është Mbi krye të qendrës këtu me siguri dhe nuk është Mbi krye të qendrës këtu me siguri dhe nuk është në të vërtetë SIGURT DHE NUK RESHT VRTET SIPAS DHE NUK GSHT VETEM SIGURISHT DHE NUK NOTSHT SHKUAR ME T V .RTET SIGURISHT DHE NUK SHT VRTET SHKUAR N TO NDIKIM SIPAS DHE NUK ISSHT VRTET SHKUAR T TO NDIKOJAC SHUM SIPAS DHE NUK ISSHT VRTETISHT SHKONI T TO NDIKONI SHUM. SHKUAR T TO NDIKOJM SHUM. SHKUAR T TO NDIKOJM SHUM. Une SHKUAR T TO NDIKOJM SHUM. UNË MENDOJ SHKUAR T TO NDIKOJM SHUM. E MENDOJ SHKUAR T TO NDIKOJM SHUM. E MENDOJ MUND SHKUAR T TO NDIKOJM SHUM. Mendoj se mund të merret SHKUAR T TO NDIKOJM SHUM. Mendoj se mund të merret me një fjalë të shkurtër SHKUAR T TO NDIKOJM SHUM. MENDIM SE MUND TET SHKURTR A MENDIM SE MUND TET SHKURTR A Mendoj se mund të merret me pak fjalë Mendoj se mund të merret me pak fjalë Mendoj se mund të merret me një fjalë pak më të fortë Mendoj se mund të merret me një fjalë pak më të fortë këtu Mendoj se mund të merret me një fjalë pak më të fortë këtu PAK VITM T ST FORT KETU POR PAK VITMBE T FORT KETU POR BN PAK VITMBE T FORT KETU, POR E B THEN VET M L SHUMR MR I FORT K BTU, POR E BEN PRESIONIN VETIT M L SHUMR MR I FORT KTU POR VAZHDON PRESIONI VAZHDON PRESIONI VAZHDON presioni A PRESIONI VAZHDON T TO BALLHET A PRESIONI VAZHDON T TO BALLHEN Brenda A PRESIONI VAZHDON T TO BALLHEN Brenda Uraganit T TO BALLNI BRENDSHM URRIKANN T TO BEN BRENDA GJUAT .VE URIKANE T TO BEN BRENDA GJUETARVE URIKANE JAN T TO BALLNI BRENDSHME GJUET HT URRIKANE JAN FL FLUAN T TO BALLNI BRENDSHME GJUATT URRIKANE JU FLUANIN N T TO BIENI BRENDA URJANIKEVE GJUATT JU FLUANIN N GJUETART JU FLUANIN N GJUETART JAN FL FLUAN N SISTEM GJUETART JU FLUAN N SISTEM KTU. SISTEMI KTU. SISTEMI KTU. POR SISTEMI KTU. POR NE SISTEMI KTU. POR JEMI SISTEMI KTU. POR NE K LRKOJM SISTEMI KTU. POR JA SHIKOJM SISTEMI KTU. POR JAM SHNIM përsëri SISTEMI KTU. POR JAM SHIKOJN AG SHUM SHUM POR JAM SHIKOJN AG SHUM SHUM POR JA SHIKOJM AG SHUM SHUM POR JA SHIKOJM AG SHUM SHIJ POR JA SHIKOJM AG përsëri një shumë shiu POR JA SHIKOJM AG SHANDET OF SHUM SHIN AS SI VETM POR JAMA SHIKOJMA SHUM SHIN SHUM RA SHUM POR NE K LRKOJMA PR SHUM SHIN AS SI SHUM POR NE K LRKOJM AG SHNDET L SHUM SHIN SI SHUM E SHIUT SI SHUM ST P OFR TI E SHIUT SI SHUME SE VINI E SHIUT SIPAS AKTIVITETIT T COM PASQYRS T RA SHIJIT SI SHUM OF PASQYRUAR T RA SHIJIT SI SHUM OF PASQYRAT E TIJ N COM PJES T RA SHIJIT SI SHUM OF PASQYRA E TIJ ND COMRMARRJE N P PJES T OF T RA SHIJIT SI SHUM OF P COMRDORET N PJES T OF ALABAMA Q COMNDRIMI N P PJES T ALABAMA Q COMNDRIMI N P PJEST E ALABAMA N IN Q COMNDRIMI N P PJES T OF ALABAMA N QINGNDRIMI N P PJES T OF ALABAMA N IN FLORIDA QINGNDRIMI N P PJES T OF ALABAMA N IN PLANHANDN FLORIDA QINGNDRIMI N P PJES T OF ALABAMA N IN FANOR PN FLORIDA EDHE N P PANHANDN FLORIDA EDHE N P PANH FLN FLORIDA EDHE SHTRENGJE N P PANHANDN FLORIDA EDHE SHKURTUAR KERETU N P PANHANDN FLORIDA EDHE SHTRIQEN ATERE T ALL GJITHA N P PANHANDN FLORIDA EDHE SHTRIQEN AT TH T ALL GJITHA N P PANHANDN FLORIDA EDHE SHTRIQEN AT TH T ALL GJITHA MNYRN ZGJIDHEN AT TH T ALL GJITHA MNYRA ZGJIDHEN ATY T ALL GJITHA MAYNYRA NDRMJET ZGJIDHEN K ALLTU M ALLNYR M SHUM ZGJIDHEN K ALLTU M ALLNYRAY M TH SHUM ZGJIDHEN K ALLTU M ALLNYR M SHUMCH ZGJIDHEN ATY T ALL GJITHA MNYRA P THRMES SHUM T THE BIG ZGJIDHEN ATY T ALL GJITHA M WNYRA P THRMES SHUM T OF BENDUARIT TIG MADH ZGJIDHEN ATY T ALL GJITHA MNYRA P THRMES SHUM T OF BENDIMIT T MADH TIG PRMES SHUM T B BENDIMIT T MADH T OF PRMES SHUM LENDIMIT TIG MADH T OF FLORIDAS PRMES SHUM LIDHJES SIG MADH T FL FLORIDAS DHE PRMES SHUM LIDHJES SIG MADH T OF FLORIDAS DHE T PRMES SHUM LENDIMIT T B MADH T OF FLORIDIDS DHE T EN TJERS FLORIDA DHE T EN GJITHA FLORIDA DHE GJIHA PENINSULA FLORIDA DHE TT GJITHA GJEDHJA E PENINSULS FLORIDA DHE GJITHA PENINSULA P GR T BR DISA FLORIDA DHE GJITHA PENINSULA P GR T BR DISA NGA FLORIDA DHE GJITHA PENINSULA FALAS DISA NGA Gadishullorja duke marrë disa nga Gadishullorja duke marrë disa nga shiu PENSULLAT P GR T BR S DISA N THE SHIJ KTU PENSULLAT P GR T BR DISA N THE SHIJ K HTU NGA PENSULLAT P GR T BR S DISA N THE SHIJ K HTU NGA SALLY. SHIJ KERETU NGA TALL ZEMR. SHIJ KERETU NGA TALL ZEMR. POR SHIJ KERETU NGA TALL ZEMR. POR përsëri, SHIJ KERETU NGA TALL ZEMR. POR përsëri, ne jemi SHIJ KERETU NGA TALL ZEMR. POR përsëri, ne jemi në SHIJ KERETU NGA TALL ZEMR. POR përsëri, ne jemi në SHIJ KERETU NGA TALL ZEMR. POR përsëri, ne jemi në tharëse POR përsëri, ne jemi në tharëse POR përsëri, ne jemi në anën e tharëse POR përsëri, ne jemi në anën e tharëse Pra POR përsëri, ne jemi në anën e tharëse tani POR përsëri, ne jemi në anën e tharëse kaq tani A POR përsëri, ne jemi në anën e tharëse, tani një shi POR përsëri, ne jemi në anën e tharëse, tani një TOTALI shi POR përsëri, ne jemi në anën e tharëse kështu që tani një TOTALI shi AN SSONI SO TANI SHKENCA T GJITHA SHINE AN SSONI SO TANI NJAL GJITHSEJ SHIU SHKONI AN SSISHT TANI TANI TAL GJITH SHUM T RA SHIJIT AN SSONI SO TANI NJ A GJITHSEJ T RA SHIJVE Q G SHKUAR T BE JEN SIG DIGNIM ANIDESONI SO TANI NJ A GJITHSEJ T RA SHIJVE Q SHKENZOHEN T JEN SHENJNSISHT T L ULT. T BE JENI SIGNIFIKISHT M T ULT. T BE JENI SIGNIFIKISHT M T ULT. REALISHT T BE JENI SIGNIFIKISHT M T ULT. VETEM QET T BE JENI SIGNIFIKISHT M T ULT. REALISHT MOTI I QET T BE JENI SIGNIFIKISHT M T ULT. REALISHT MOTI I QET T BE JENI SIGNIFIKISHT M T ULT. Me të vërtetë moti i qetë atje Me të vërtetë moti i qetë atje REALISHT Moti i qetë atje për Me të vërtetë moti i qetë atje për Me të vërtetë moti i qetë atje për ditën Me të vërtetë moti i qetë atje për ditën e sotme. PER DITEN SOT. PER DITEN SOT. KËSHTU QË PER DITEN SOT. Pra ne PER DITEN SOT. Pra, ne kemi PER DITEN SOT. Pra, ne kemi ndonjë PER DITEN SOT. Pra, ne kemi ndonjë vazhdon PER DITEN SOT. Pra, ne kemi ndonjë vazhdon të PER DITEN SOT. Pra, ne duhet të vazhdojmë të jemi Pra, ne duhet të vazhdojmë të jemi Pra, ne kemi ndonjë vazhdon të jetë jashtë Pra, ne kemi ndonjë vazhdon të jetë jashtë dhe Pra, ne kemi ndonjë të vazhdojë të jetë jashtë dhe rreth Pra, ne duhet të vazhdojmë të jemi jashtë dhe rreth vetëm Pra, ne kemi ndonjë VAZHDON T TO JENI JASHT DHE PREJ JO Pra, ne kemi ndonjë të vazhdojë të jetë jashtë dhe për vetëm nuk duke kërkuar JASHT DHE P JR VETUSTM T NOT SHIKONI JASHT DHE P JR VETUSTM T NOT NUK K LRKONI JASHT DHE P ABR VETM T NOT MOS KRKONI A JASHT DHE P ABR VETM T NOT MOS KOORKONI SHUM JASHT DHE P ABR VETM T NOT MOS KINGRKONI P LR SHUM JASHT DHE P ABR VETM T NOT MOS K LRKONI SHUM SHI JASHT DHE P JR VETM T NOT MOS K LRKONI SHUM SHIJ JASHT DHE P ABR VETM T NOT MOS K LRKOJN A SHUM RA SHIJ ATTU JASHT DHE POUR VETM T NOT MOS K LRKOJN A SHUMIN SHIJ PASTAJ P FORR SHUM SHI SHTYPE POR P FORR SHUM SHIJ JASHT POR NE P FORR SHUM SHIJ PAS KTU POR NE AKOMA P FORR SHUM shi atje, por ne akoma kemi P FORR SHUM SHIJ KA TJET B POR NE VONA KEMI A P FORR SHUM SHIJ N KTU, POR NE VAZHDOJMVE T KEMI HERUR P FORR SHUM SHI SHTYP PASTAJ PUTR T ST TJER KEMI NJOT Potencial të Rritjes Akoma kemi një potencial të kirurgjisë Ne akoma kemi një potencial të kirurgjisë Akoma kemi një potencial të kirurgjisë për të Ne akoma kemi një potencial të kirurgjisë për të si Ne akoma kemi një potencial të kirurgjisë gjithashtu Ne akoma kemi një potencial të kirurgjisë gjithashtu për të. Edhe për atë gjithashtu. Edhe për atë gjithashtu. TË FUNDIT Edhe për atë gjithashtu. RADARI I FUNDIT Edhe për atë gjithashtu. PREZANTIMI I FUNDIT RADAR PREZANTIMI I FUNDIT RADAR PREZANTIMI I FUNDIT TAD RADARIT NUK PREZANTIMI I FUNDIT TAD RADARIT NUK SHIKON PARAQITJA E FUNDIT T R RADARIT NUK DUKEN T MADH. NUK DUKEN TE MADHE. NUK DUKEN TE MADHE. KETU NUK DUKEN TE MADHE. KA NUK DUKEN TE MADHE. KA NUK DUKEN TE MADHE. KA LART. KA LART. KA LART. POR KA LART. POR IT KA LART. POR MUND KA LART. POR MUND T SHIHET KA LART. POR MUND T SE SHIHET N. KA LART. POR MUND T SE SHIHN IN M IN SHUM KA LART. POR MUND T SE SHIHET N M SHUM KA LART. POR MUND T SE SHIHET N IN SHUM SHI POR MUND T SE SHIHET N IN SHUM SHI POR MUND T SE SHIHET N IN SHUM SHIJ POR MUND T SE SHIHET N IN SHUM SHI NUK SHT POR MUND T SE SHIKOJN M SHUM shiu nuk po mbaron POR MUND T SE SHIHET SHUMOST SHIU NUK NOTSHT P WRFSHIR RRETH POR MUND T SE SHIKOJN IN SHUM shiu nuk po mbaron rreth NUK WSHT P WRFSHIR P ARreth NUK WSHT P WRFSHIR PRQENDRAT NUK WSHT PRRFSHIR PRQENDR THEN KTU NUK WSHT PRRMBLEDHJE RRETH QENDR THS DISA NUK WSHT P WRFSHIR P ARQENDRAT KA DISA DUAN QENDRA KA DISA DUAN QENDRA KA DISA DUSHE T TREGUAR QENDRA KA DISA DUSHE Q PYRKETOHEN QENDRA KA DISA DUSHE Q MUNDEN T TO MBYLLEN QENDRA KA DISA DUSH PR T PRGJITHSHME T GJITHA QENDRA KA DISA DUSH PR T PRPJEKUR QENDRA KA DISA DUSH PR T PRGJEDHUR T W MBYLLEN T ALL GJITHA MNYRN T TR MUNDEN T TO P WRFUNDOHEN T ALL GJITHA MNYRN T TR MUNDEN T TO P WRFUNDOJN ALL T ALL GJITHA M WNYRN RRETH T TR MUNDEN T TO P WRFUNDOJN ALL T ALL GJITHA MAYNYRN RRETH DHE TY MUNDEN T TO PRRFUNDOJN ALL T ALL GJITHA M WNYRN RRETH DHE DERI T TR MUNDEN T TO PYRFUNDOJN ALL T ALL GJITHA MAYNYRN RRETH DHE DERI TIJ T TR MUNDEN T TO PRRFUNDOJN ALL T ALL GJITHA MAYNYRN RRETH DHE Deri sa të ndodhë RRETH DHE Deri sa të ndodhë RRETH DHE DERI QAT NDODH T JEMI RRETH DHE DERI SE NDODH NUK JEMI RRETH DHE DERI TAT NDODHJN WE SE NUK PO SHKOJM RRETH DHE Deri sa të ndodhë që ne nuk do të shkojmë RRETH DHE Deri sa të ndodhë, ne nuk do të shohim RRETH DHE Deri sa të ndodhë ne nuk do të shohim një Ne nuk jemi duke shkuar për të parë një Ne nuk do të shohim një domethënës Ne nuk do të shohim një intensifikim të rëndësishëm INTENSIFIKIMI I RNNDSISHM INTENSIFIKIMI I RNNDSISHM ME INTENSIFIKIMI I RNDSISHM ME KIST. ME KËTË. ME KËTË. IT ME KËTË. ESHTE ME KËTË. AJO ËSHTË RRETH ME KËTË. ISSHT Rreth 60 vjeç ME KËTË. ISSHT RRETH 60 MILE ME KËTË. ISSHT Rreth 60 milje larg ME KËTË. ISSHT RRETH 60 MILES NGA ISSHT RRETH 60 MILES NGA ISSHT Rreth 60 milje larg nga ISSHT Rreth 60 mije larg nga goja ISSHT Rreth 60 mije larg nga goja e ISSHT Rreth 60 mije larg nga goja e ISSHT Rreth 60 mije larg nga goja e lumit. GJITHA E LUMIT. GJITHA E LUMIT. KËSHTU QË GJITHA E LUMIT. SO IT GJITHA E LUMIT. ASHTU ESHTE GJITHA E LUMIT. Pra, është duke u marrë GJITHA E LUMIT. Pra, është duke marrë shumë GJITHA E LUMIT. PRA ISSHT MBYLLUR SHUM PRA ISSHT MBYLLUR SHUM Pra, është duke u afruar me bukurinë PRA ISSHT PRET SHKURTR P TOR LOUISIANA. TE LOUISIANA. TE LOUISIANA. MOS TE LOUISIANA. MOS MENDONI TE LOUISIANA. MOS MENDONI SE SSHT TE LOUISIANA. Mos mendoni se po shkon TE LOUISIANA. Mos mendoni se do të shkojë TE LOUISIANA. MOS MENDONI SE PO SHKON T MERRNI MOS MENDONI SE PO SHKON T MERRNI Mos mendoni se do të marrë të gjitha Mos mendoni se do të marrë të gjitha Mos mendoni se do të marrë të gjithë rrugën Mos mendoni se do të shkojë deri në të gjithë rrugën Mos mendoni se do të merrni të gjithë rrugën për ne Mos mendoni se do të marrë të gjithë mënyrën për të na Mos mendo se do të marrë të gjithë mënyrën për ne që është Mos mendoni se do të merrni të gjithë mënyrën për ne, e cila është disa T ALL GJITHA M WNYRA N TO SHTYP E CILA SSHT DISA T ALL GJITHA M WNYRA N TO SHTPIJE E CILA SSHT DISA MIR T ALL GJITHA M WNYRA N TO SHT USPIJE E CILA SSHT S DISA Lajme të mira LAJME TE MIRA. LAJME TE MIRA. KËSHTU QË LAJME TE MIRA. SO TANI LAJME TE MIRA. SO TANI A LAJME TE MIRA. SO TANI KATEGORI LAJME TE MIRA. SO TANI KATEGORI 1 LAJME TE MIRA. SO TANI NJ C UTURQANI KATEGORIA 1 SO TANI NJ C UTURQANI KATEGORIA 1 SO TANI NJ A KATEGORI 1 URRIKANE T Provoni PRANA TANI NJ C KATEGORI 1 UR URKANA PYR T PRGJEDHUR PRANA TANI NJATE KATEGORI 1 UR URKANA P TRR T PRGJEDHUR TAN ORGANIZOHET TANI TANI NJATE KATEGORI 1 UR URKANA PYR TY PRGJEDHUR TG ORGANIZOHET P AGRGJITHSHM. TY MUNDEN T ORGANIZOHEN përsëri. TY MUNDEN T ORGANIZOHEN përsëri. POR TY MUNDEN T ORGANIZOHEN përsëri. POR UNE TY MUNDEN T ORGANIZOHEN përsëri. POR MUND TY MUNDEN T ORGANIZOHEN përsëri. POR NUK MUND TY MUNDEN T ORGANIZOHEN përsëri. POR NUK MUND T G MERR TY MUNDEN T ORGANIZOHEN përsëri. POR NUK MUND T G M SHUM TY MUNDEN T ORGANIZOHEN përsëri. POR NUK MUND TET BETHEM SHUM ST MR I fortë POR NUK MUND TET BETHEM SHUM ST MR I fortë POR NUK MUND TET MUND T JEM SHUMR E fortë POR NUK MUND TET MUA SHUM MR E FORTR SE SAJ POR NUK MUND T G MET SHUMET M ST E FORT ST SE SI SHT POR NUK MUND TET BETHEM SHUMR MR E FORT TH SE SI SHT AKTUALISHT. SE ITSHT AKTUALISHT. SE ITSHT AKTUALISHT. ME SHUME SE ITSHT AKTUALISHT. SHUMICA SE ITSHT AKTUALISHT. SHUMICA E SE ITSHT AKTUALISHT. Shumica e modeleve SE ITSHT AKTUALISHT. SHTESA E MODELEVE T T MARR SE ITSHT AKTUALISHT. Shumica e modeleve e marrin atë Shumica e modeleve e marrin atë Shumica e modeleve e marrin atë atje Shumica e modeleve e marrin atë atje Shumica e modeleve e marrin atë atje drejt MISSISSIPPI Shumica e modeleve e marrin atë atje drejt MISSISSIPPI DHE KETU DREJT MISSISSIPPI DHE KETU MISSISSIPPI DHE ALABAMA. ALABAMA. ALABAMA. JO ALABAMA. JO ME GJATE ALABAMA. ASNJE NEVOJE JUAJ ALABAMA. ASNJEHERE NUK DUHET P URDITSUAR. ASNJEHERE NUK DUHET P URDITSUAR. ASNJEHERE NUK DUHET P URDITSUAR. KETU ASNJEHERE NUK DUHET P URDITSUAR. KETU KA ASNJEHERE NUK DUHET P URDITSUAR. KA NUK KA ASNJEHERE NUK DUHET P URDITSUAR. S'KA ASHJE S'KA ASHJE NUK KA KATEGORI T GJAT NUK KA KATEGORI T LON GJAT 2 KA NUK KA KATEGORI T LON GJAT URRIKANE NUK KA KATEGORI T LON GJAT DUA URRIKANA NUK KA KATEGORI T LON GJAT DUHET T KET BE URRIKAN KATEGORIA 2 URRIKANA DUHET T BE JET KATEGORIA 2 URRIKANA DUHET T BE JET C KATEGORI KATEGORIA 2 URRIKANA DUHET T BE JET C KATEGORI 1 KATEGORIA 2 URRIKANA DUHET T BE JET C KATEGORI 1 TANI KATEGORIA 2 URRIKANA DUHET T BE JET C KATEGORI 1 TANI JO KATEGORIA 2 URRIKANA DUHET T BE JET C KATEGORI 1 TANI JO SI KATEGORIA 2 URRIKANA DUHET T BE JET C KATEGORI 1 TANI JO SI SHUM KATEGORIA 2 URRIKANA DUHET T BE JET C KATEGORI 1 TANI JO SA SHI SHUM KATEGORIA 1 TANI JO SA SHI KATEGORIA 1 TANI JO SHUM RA SHIJ KTU KATEGORIA 1 TANI JO SHUM RA SHIJ K HTU PRAN KATEGORIA 1 TANI JO SHUME SHIJ KETU POR KATEGORIA 1 TANI JO SHUME SHIJ KETU POR POR EDHE KATEGORIA 1 TANI JO SHUME SHIJ KETU POR POR EDHE STORM KETU MENDE POR EDHE STORM KETU MENDUESHME POR VEPRIMI I STURMIT KETU MENDUESHME POR akoma është operacioni i stuhisë KETU MENDE POR VEPRIMI I STURMIT ISSHT A KETU MENDUESHME POR AKTUALISHT Kirurgjia është një shqetësim KETU MENDUESHME POR AKTUALISHT Kirurgjia është një shqetësim KETU MENDUESHME POR AKTUALISHT Kirurgjia është një shqetësim për tonën KETU MENDUESHME POR AKTUALISHT Kirurgjia është një shqetësim për zonën tonë Kirurgjia është një shqetësim për zonën tonë Kirurgjia është një shqetësim për zonën tonë. . . KËSHTU QË . Prapë . SIPAS RIKAPJES . SIPAS P RRGJEGJSI WINDSOR SIPAS P RRGJEGJSI WINDSOR SIPAS P RRGJITHSHM RIPARIMIN E WINDSOR Tetëdhjetë SIPAS P RRKUPTIMI I WINDSOR Tetëdhjetë e pesë Prapë prapë duke pranuar WINDSOR Tetëdhjetë e pesë Gaston Prapë prapë duke pranuar WINDSOR Tetëdhjetë e pesë GASTON PES SIPAS PRKUPTIMIN E WINDSOR Tetëdhjetë e pesë GASTON Pesë lëvizje Tetëdhjetë e pesë GASTON Pesë lëvizje Tetëdhjetë e pesë GASTONI Pesë duke lëvizur në perëndim Tetëdhjetë e pesë GASTONI Pesë duke lëvizur në perëndim të veriperëndimit Tetëdhjetë e pesë GASTON Pesë duke lëvizur në perëndim të veriperëndimit në Tetëdhjetë e pesë GASTONI Pesë duke lëvizur në perëndim të veriperëndimit në 2:00. PER WESTNDIMI VERI-PERESTNDIM N AT 2:00. PER WESTNDIMI VERI-PERESTNDIM N AT 2:00. KËSHTU QË PER WESTNDIMI VERI-PERESTNDIM N AT 2:00. SO IT PER WESTNDIMI VERI-PERESTNDIM N AT 2:00. ASHTU ESHTE PER WESTNDIMI VERI-PERESTNDIM N AT 2:00. Pra është duke u zvarritur PER WESTNDIMI VERI-PERESTNDIM N AT 2:00. Pra, është duke u zvarritur dhe PER WESTNDIMI VERI-PERESTNDIM N AT 2:00. Pra, është duke u zvarritur dhe kjo PER WESTNDIMI VERI-PERESTNDIM N AT 2:00. Pra, është duke u zvarritur dhe kjo është Pra, është duke u zvarritur dhe kjo është Pra, është duke u zvarritur dhe kjo është Pra, është duke u zvarritur dhe kjo është e madhe Pra, është duke u zvarritur dhe ky është problemi i madh Pra, është zvarritje dhe ky është problemi i madh, i cili Pra, është duke u zvarritur dhe ky është problemi i madh, të cilin ne Pra, është duke u zvarritur dhe ky është problemi i madh, të cilin e dinim PROBLEMI I MADH T WH CILI E DIJM Problemi i madh nga i cili e dinim PROBLEMI I MADH I CILI E DIJN NGA PROBLEMI I MADH I CILI E DIJM NGA GETI PROBLEMI I MADH I CILI E DIJN NGA SHKO PROBLEMI I MADH I CILI E DIJNRO NGA SHTO SHIH PROBLEMI I MADH I CILI E DIJMRO NGA SHKOJM IT ISHTE PROBLEMI I MADH I CILI E DIJMRO NGA SHKO SHKOJ NGA SHKO SHKOJTE NGA SHKO SHKONI NGA SHKO SHKONI T TO QEN. TE STALL. TE STALL. KA TE STALL. S'KA ASGJE TE STALL. S'KA ASGJE TE STALL. S'KA ASGJ TO T TO STEW TE STALL. S'KA ASGJ T TO STEVON K THT. S'KA ASGJ T TO STEVON K THT. S'KA ASGJ T TO STEVON K THT. ASGJ S'KA ASGJ T TO STEVON K THT. ASGJ NUK S'KA ASGJ T TO STEVON K THT. ASGJ Q TO T MO L .HET S'KA ASGJ T TO STEVON K THT. ASGJ Q TO T MO LEHTOHET S'KA ASGJ T TO STEVON K THT. ASGJ Q TO T MO L MONDSISHT S'KA ASGJ T TO STEVON K THT. ASGJ Q TO T MO L MONDSISHT NGA ASGJ Q TO T MO L MONDSISHT NGA ASGJ Q TO T MO L MONDSISHT NGA ASGJ Q TO T MO L MONDSISHT NGA ZONA. ZONË. ZONË. KËSHTU QË ZONË. PRA SSHT ZONË. SO SSHT K LLOJ ZONË. SO'SHT K LLOJ ZONË. SO'SHT K LLOJ SHIFRIMI ZONË. PRAN KSHT K LLOJ SHIFRIMI KTU PRAN KSHT K LLOJ SHIFRIMI KTU PRAN KSHT K LLOJ SHIFRIMI KTU PRAN' KSHT K LLOJ SHIFRIMI KERETU N THE PRAN' KSHT K LLOJ T DR SHIFROHET K HTU N THE PER WESTNDIM SO'SHT K LLOJ T OF SHIFROHET K HTU N THE PER WESTNDIMIN E VERI-PERESTNDIMIT PRAN' KSHT K LLOJ SHIFRIMI KERETU N THE PER WESTNDIMIN E VERI-PERNDIMIT N. PRAN KSHT K LLOJ SHIFRIMI KTU N THE VERI-PER NORTHNDIMIN PERNDIMOR K ATTI N TO VERI-PERNDIMIN PERESTNDIMOR N AT KT N TO VERI-PERNDIMIN PERNDIMOR N AT KIST PIK N TO PER WESTNDIMIN E VERI-PERESTNDIMIT N TH KIST PO PIK DHE N TO VERI-PERNDIMIN PERNDIMOR N AT KIST PO PIK DHE L MOVIZENI N TO VERI-PERNDIMIN PERESTNDIMOR N AT KIST PO PIK PO DHE L MOVIZENI A N TO PER WESTNDIMIN E VERI-PER WESTNDIMIT N TH KIST PO PIK AND DHE L MOVIZENI SHUM N TO VERI-PER NORTHNDIMIN PERESTNDIMOR N AT KIST PO PIK DHE L MOVIZENI SHUMIT MBYLL TREGONI DHE L MOVIZENI PAK T MBYLLUR TREGONI DHE L MOVIZENI SHUM CL MBYLL DHE TREGONI DHE L MOVIZENI SHUMIT DHE SHT TREGONI DHE Lëvizni pak më afër dhe është përfundimisht TREGONI DHE Lëvizni pak më afër dhe do të shkojë përfundimisht TREGONI DHE Lëvizni pak më afër dhe do të shkojë përfundimisht TREGONI DHE L MOVIZENI NJIT PAK TOS MBYLLUR DHE PENTRDORUAR PR T Lvizur DHE P ISRGJITHSHME SHT SHKUAR T TO L MOHET DHE ISSHT MUND T VAZHDOHET T TO LEHTOHET PRGJITHSHM DHE ISSHT MUND T SHKOHET PENTRGJITHSHME DHE ISSHT MUND T SHKOHET PENTRGJITHSHM P EVR T DHE ISSHT PO SHKOHET PRGJITHSHM, PENTR TVE LVIZUR PENTRGJITHSHM N TO VERI DHE ISSHT MUND T VAZHDOHET T TO LEHTOHET PENTRGJITHSHM N TO VERI DHE PERDORIMI NE VERI DHE Në fund të fundit në veri dhe të qëndrojnë Në fund të fundit në Veri dhe qëndrojnë më shumë Në fund të fundit në Veri dhe qëndrojnë më shumë Në fund të fundit në Veri dhe qëndrojnë më shumë në Në fund të fundit në Veri dhe qëndrojnë më shumë në Lindje Në fund të fundit në Veri dhe të qëndrojnë më shumë në lindje të Në fund të fundit në Veri dhe qëndrojnë më shumë në Lindjen e SHBA. Qëndroni më shumë në Lindjen e SHBA. Qëndroni më shumë në Lindjen e SHBA. KA Qëndroni më shumë në Lindjen e SHBA. KA DISA Qëndroni më shumë në Lindjen e SHBA. KA DISA MP SHUM Qëndroni më shumë në Lindjen e SHBA. KA DISA NIVEL T U LART Qëndroni më shumë në Lindjen e SHBA. KA DISA Erëra të Nivelit të sipërm KA DISA Erëra të Nivelit të sipërm KA DISA Erëra të Nivelit të sipërm ku KA DISA NDRYSHME T W NINNIEVE TIN FUNDIT KU KA DISA Erëra të Nivelit të sipërm ku aeroplanët KA DISA Erëra të Nivelit të sipërm ku fluturojnë aeroplanët. KU Fluturojnë aeroplanët. KU Fluturojnë aeroplanët. KJO SHT KU Fluturojnë aeroplanët. QE PO SHKON KU Fluturojnë aeroplanët. KJO PO SHKON KU Fluturojnë aeroplanët. Kjo do të ndihmojë KU Fluturojnë aeroplanët. Kjo do të ndihmojë KU Fluturojnë aeroplanët. Kjo do të ndihmojë për të shtyrë Kjo do të ndihmojë për të shtyrë Kjo do të ndihmojë për të shtyrë këtë Kjo do të ndihmojë të shtyjë këtë off Kjo do të ndihmojë për të nxitur këtë Kjo do të ndihmojë të shtyjë këtë për në Kjo do të ndihmojë të shtyjë këtë larg për larg Kjo do të ndihmojë për ta shtyrë këtë larg në larg Kjo do të ndihmojë për të shtyrë këtë larg për të na larg nga SHBA KJO NDODH NGA SHTYPI KJO NDODH NGA SHTYPI N TO KJO JASHT NGA SHTYPI N TO SHTPI KJO NDODH NGA SHTYPI N TO LINDJE KJO NDODH NGA SHTYPI N TO LINDJEN E KJO N TO SHQIP NGA SHTETI N TO LINDJEN E SH.B.A., KJO NDODH NGA SHTYPI N TO LINDJEN E SH.B.A., Cila KJO OFFSHT N TO SHQIP NGA SHTETI N TO LINDJEN E SH.B.A., Cila është N TO LINDJEN E SHBA, Cila është N THE LINDJEN E SH.B.A., Q IS ISSHT S DISA N THE LINDJEN E SH.B.A., QIC ISSHT S DISA MIR N THE LINDJEN E SH.B.A., QIC ISSHT S DISA LAJME T G MIRA N THE LINDJEN E SH.B.A., Cila është disa lajme të mira që janë N THE LINDJEN E SH.B.A., Q ISSHT S DISA LAJME TOOD MIRA QAT SHT akoma DISA LAJME TOOD MIRA QAT SHT akoma DISA LAJME TOOD MIRA QAT P STRhapen akoma DISA LAJME TOOD MIRA QAT JAN SHPRNDAR AKOMA DISA DISA Lajme të mira që akoma përhapin disa të rënda DISA Lajme të mira që akoma përhapin disa shi të rëndë DISA Lajme të mira që akoma përhapin disa shi të rëndë nga ana e tij SHPADRNDANI DISA SHI T RA RNDSISHT SHPADRNDANI DISA SHI T RA RNDSISHT N ACPR SHPADRNDAJN S DISA SHI T RND N ZONN. ZONË. ZONË. KËSHTU QË ZONË. SI AS ZONË. SO SI NE ZONË. SI SHKOJM ZONË. SI SHKOJMRO N TR ZONË. SI SHKOJM NRO T DR D DITN SI SHKOJM NRO T DR D DITN SI SHKOJM NRO TR D DIT YN TUAJ SI SHKOJMRO NRO T DR DIT YN T Y SHIHNI SI SHKOJMRO NRO T DRRO DIT YN Q Y DO T SE SHIKONI SI SHKOJMRO NRO T DRAY DIT YN DO T SE SHIKONI NJ SI SHKOJMRO NRO TR D DIT YN Q Y DO T SE SHIHNI NGA NJ ONE OLLIK SI SHKOJMRO NRO TR DIT YN Q DO T SE SHIKONI NJ ONE KLIQ DO TE SHIKONI NJE KLIKO KETE DO TA SHIKONI NJ ONE OLLIKONI KISTTER PASDITE DO T SE SHIKONI NJ ONE OLLIKOJN TH KINT. ERET PASDITE DO T SE SHIKONI NJ ONE OLLIKONI KIST AF PASDITE Erërat atje DO T SE SHIKONI NJ ONE OLLIKONI KIST AF PASDITE Erërat atje rreth DO TA SHIKONI NJ ONE OLLIKIM KIST AF PASDITE Erërat RRETH 85 Erërat pasdite atje rreth 85 Erërat e pasdites KA RRETH 85 MILE DITOT E PASDITS RRETH 85 MIJE PERR DITOT E PASDITS RRETH 85 MIJE P HR OR. MILJE PER ORE. MILJE PER ORE. KËSHTU QË MILJE PER ORE. KA SHUME MILJE PER ORE. KA SHUM OSE MILJE PER ORE. KA SHUMORE OSE M OR PAK MILJE PER ORE. KA MORE SHUM OR OSE PAK MILJE PER ORE. KA MORE SHUM OR OSE POSHT THE NJ SJTN MILJE PER ORE. KA MORE SHUMORE OSE POSHT THE NJ SJTN Q KA MORE SHUMORE OSE POSHT THE NJ SJTN Q KA MORE SHUMORE OSE POSHT THE NJ SJTN QAT SHT KA MORE SHUM OR OSE POSHT THE NJ SJTN QAT ISSHT MUND KA MORE SHUMORE OSE POSHT NJ SJTN Q TH MUND T G MERRNI KAQ MORE SHUM OR OSE POSHT THE NJAMEJTN Q TH ISSHT G MUND T G SHKURTRISHT KAQ MORE SHUM OR OSE POSHT THE NJ SJTAMEN Q TH MUND T G MERR SHKURTR A KAQ MORE SHUM OR OSE POSHT THE NJAMEJTAMEN Q TH ISSHT MUND TET SHPENZOHET SHUM MUND T G SHPENZOHET SHUM MUND T G SHPENZOHET SHUMRI LART MUND T G SHPENZOHET SHUM SHUM A SE SI MUND T G SHPENZOHET SHUMRI LARTER SE ATE MUND T G SHPENZOHET SHUMRI LART SE TI DHE MUND T G SHPENZOHET SHUM M HIGH T A LART SE ATA DHE ATA MUND T G SHPENZOHET SHUMRI M HIGH T A LART Sesa ATA DHE ATA MUND T M HIGH T LART SE ATA DHE ATA MUND T M HIGH T LART SE ATA DHE ATA MUND T SHIKOJN M HIGH T LART SE AJO DHE ATA MUND T SHIHNIN KTU LART SE AJO DHE ATA MUND T SHIKOJN H K HTU DHE M HIGH T LART SE AJO DHE ATA MUND T SE SHIKOJN H K ANDTU DHE KJO M HIGH T TH LART SE AJO DHE ATA MUND T SHIKOJN H K HTU DHE KISTU PRITET SHIKONI KERETU DHE K EXTU PRITET SHIKONI KERETU DHE KISTU PRITET T SHIKONI KERETU DHE KJO PRITET T TO JET SHIKONI KERETU DHE KJO PRITET T TO JET NJ SHIKONI KERETU DHE KJO PRITET T TO JET BE NJ ONE OLLIK SHIKONI KERETU DHE KJO PRITET T TO JET BE NJ ONE OLLIKS N SHIKONI KERETU DHE KJO PRITET T TO JET NJ ONE OLLIK N T BE JENI NJ ONE OLLOCK N THE T BE JENI NJ' OLLAK në mëngjes T BE JENI NJ' OLLOCK NIN LLOJIN E MENGJESIT T BE JENI NJ O OLLAK N IN LLOJIN E MENGJESIT T BE JENI NJ' OLLOCK N K LARTINN E MENGJESIT T J VETM T BE JENI NJ' OLLOCK NIN LARTINN E MENGJESIT TUST VETM T BE JENI NJ' OLLOCK N K LARTDN E MENGJESIT SI PRET T BE JENI NJ' OLLOCK N THE LARTINN E MENGJESIT SI PRET LLOJI I MENGJESIT SI PARAQITUR LLOJI I MENGJESIT SI VEPRON N KETU LLOJI I MENGJESIT JASHT JASHT OFF N TO LINDJEN K HTU LLOJI I MENGJESIT SI PREJ N OFF LINDJEN E KETU LLOJI I MENGJESIT SI PREJ N TO KETU LINDJE E RE LLOJI I MENGJESIT SI PREJ N TO KETU LINDJEN E ORLEANIT T NEW RI MENGJES LLOJI VETEM NE KETU NE LINDJEN E ORLEANEVE TE REJA POR KETU LINDJE E ORLEANIT T NEW RI ​​POR KETU LINDJE E ORLEANEVE TE REJA POR LLOJI KETU LINDJE E ORLEANIT T NEW RE, POR LLOJI I KETU LINDJE E ORLEANIT T NEW RE, POR LLOJI VETM KETU LINDJE E ORLEANIT T NEW RE, POR LLOJI VETEM JUG KETU LINDJE E ORLEANIT T NEW RE, POR LLOJI VETUSTM JUGUT T. KETU LINDJE E ORLEANIT T NEW RE, POR LLOJI VET SM JUGUT T S THOTAY LLOJI SIPAS JUGUT T S THOT LLOJI SIPAS JUGUT T OF THOT PASCAGOULA, LLOJI VETEM JUG JUAN I SAY PASCAGOULA, MISSISSIPPI, LLOJI VETUSTM JUG T S SAY PASCAGOULA, MISSISSIPPI, Erërat PASCAGOULA, MISSISSIPPI, ERA PASCAGOULA, MISSISSIPPI, Erërat përreth PASCAGOULA, MISSISSIPPI, Erërat Rreth 85 PASCAGOULA, MISSISSIPPI, Erëra Rreth 85 MILES PASCAGOULA, MISSISSIPPI, Erëra Rreth 85 MILES PER PASCAGOULA, MISSISSIPPI, Erëra Rreth 85 MILES P PR ORE. Rreth 85 MILES PER ORE. Rreth 85 MILES PER ORE. RROTI Rreth 85 MILES PER ORE. TOKA DO T Rreth 85 MILES PER ORE. TOKA DO TUR NDODH Rreth 85 MILES PER ORE. TOKA DO T O THOT Rreth 85 MILES PER ORE. TOKA DO T O THOT HERAR TOKA DO T O THOT HERAR LANDFALL DO T O THOT E HERE NESR LANDFALL DO TCC THOT HERE NESN NNTN mëngjesin LANDFALL DO TCC THOT HEROR NESN N mëngjes LANDFALL DO TCC THOT PARAQITJE NESOMR NAR SHTAT LANDFALL DO T O THOT PARAQITJE NESR N SHTAT AMISHT Nesër në mëngjes në shtatë amishë Nesër në mëngjes me shtatë amishë me forcë Nesër në mëngjes SHTAT AMISHT R VETM ATERE Nesër në mëngjes me shtatë amishë me të vërtetë ka të drejtë Nesër në mëngjes në shtatë amishë me të vërtetë ka të drejtë edhe Nesër në mëngjes në shtatë amishë me të vërtetë ka të drejtë, POURBASHKTISHT KA TIGH DREJT GJITHASHTU POURBASHKTISHT KA TIGH DREJT GJITH MISSISSIPPI, POURBASHKTISHT KA TIGH DREJT GJITH MISSISSIPPI, ALABAMA POURBASHKTISHT KA TIGH DREJT GJAT THE MISSISSIPPI, KUFIRIT ALABAMA MISSISSIPPI, KUFIRI ALABAMA MISSISSIPPI, KUFIRI ALABAMA DREJT MISSISSIPPI, KUFIRI ALABAMA DREJT MOBILE MISSISSIPPI, KUFIRI ALABAMA DREJT QARKUT L MOVIZS MISSISSIPPI, ALABAMA KUFIRI DREJT QARKUT LBVIZS SI MISSISSIPPI, ALABAMA KUFIRI DREJT QARKUT LBVIZS SI A DREJT QARKUT LBVIZOR SI A DREJT QARKUT LBVIZOR SI KATEGORI DREJT QARKUT LBVIZOR SI KATEGORI 1 DREJT QARKUT L MOVIZOR SI URGANI KATEGORI 1 DREJT QARKUT LBVIZOR SI DOBENSIMI I KATEGORIS 1 1 URACANI KATEGORIA 1 Dobësimi i Uraganjve KATEGORIA 1 URAJANI DOB HSIMI N KATEGORIA 1 Dobësimi i Uraganit në Tropikal KATEGORIA 1 DOBENSIMI I URRIKANVE N TO NJ T TROPIKE KATEGORIA 1 DOBENSIMI I URRIKANVE N TO TROPIKE NGA KATEGORIA 1 DOBSIMI I URRIKANVE N TO NJRO TROPIKE NGA NJ ONE KATEGORIA 1 DOBENSIMI I URRIKANVE N TO NJRO TROPIKE NGA NJ ONE ZGJIDHJE N TO NJ T TROPIKE NGA NJ ONE OLLAK TEK NJ T TROPIKE NGA NJ O OLLIKIM TEK NJP TROPIKE NGA NJ ONE OLLAK N IN P TOR NJRO TROPIKE NGA NJ O OLLIKIM N IN PASDITN P TOR NJ T TROPIKE NGA NJ ONE OLLIKIM N IN PASDITN DHE TEK NJRO TROPIKE NGA NJ O OLLIKIM N THE PASDITN DHE AT THHERE N THE PASDITN DHE ATENHERE N THE PASDITONN DHE EDHE VAZHDIMI N THE PASDITONN DHE EDHE VAZHDIMI P TOR N THE PASDITN DHE ATA VAZHDIMIN E DOB WESIMIT N THE PASDITN DHE EDHE VAZHDIMI P WER T WE DOBSUAR N AF PASDITN DHE ATA VAZHDIMIN E DOBENSIMIT T KURSIT VAZHDIMI P TOR DOBSIM Kursi VAZHDIMI P TOR DOBSIMI I KURSIT PRGJITHSHM VAZHDIMI P TOR DOBSIM TUR KURSIT MBI MONTGOMERIN, VAZHDIMI P TOR DOBSIM T CO KURSIT MBI MONTGOMERIN, KREU VAZHDIMI P TOR DOBSIM T CO KURSIT MBI MONTGOMERIN, KRYESIMI DREJT MBI MONTGOMERIN, KRYESIMI DREJT MBI MONTGOMERIA, KRYETARI DREJT GURIT MBI MONTGOMERIN, KRYESIMI DREJT GUR DHE MBI MONTGOMERIN, KRYETARI DREJT GJUHS DHE ATENHERE MBI MONTGOMERIA, KRYESIMI DREJT GJELBRIT DHE EDHE PENTRDORISHT AUBURN DHE PASTAJ PENTRDORIMI AUBURN DHE PASTAJ KOLUMBUS, AUBURN DHE PASTAJ KOLUMBUS, GJERGJI GJELBR DHE PASTAJ KOLUMBUS, GJERGJI DHE PASURISHT AUBURN DHE PASTAJ KOLUMBUS, GJERGJIA DHE PASTAJ GJELBR DHE ATENHERE KOLUMBUS, GJERGJIA DHE EDHE PASTAJ N COLUMBUS, GJERGJIA DHE EDHE NO COLUMBUS, GEORGIA DHE EDHE N PJES COLUMBUS, GJERGJIA DHE EDHE NO PJES T OF COLUMBUS, GJERGJIA DHE EDHE NO PJES T OF THOTAY COLUMBUS, GEORGIA DHE ATENHERE NEN PJES T OF SAY MUND COLUMBUS, GEORGIA DHE PASTAJ N INT PJES T OF THOT MUND T NOT MOS NUK KOLUMBUSI, GJERGJIA DHE PASTAJ N INT PJES T OF THOT MUND T NOT MOS MBI COLUMBUS, GEORGIA DHE PASTAJ N INT PJES T OF THOT MUND T NOT NUK JAN SHUMAR PJEST E THOT MUND T NOT NUK JAN SHUM PJEST E THOT MUND T NOT NUK JAN SHUM SHUM PJEST E THOT MUND T NOT NUK JAN SHUM NGA PJEST E THOT MUND T NOT NUK JAN SHUM NGA DUBLIN, PJEST E THOT MUND T NOT NUK JAN SHUM NGA DUBLIN, GJERGJI PJEST E THOT MUND T NOT NUK JAN SHUM NGA DUBLIN, GJERGJIA KA MW SHUMUB NGA DUBLIN, GEORGIA KERETU Larg nga Dublin, Gjeorgji atje dhe Larg nga Dublin, Gjeorgji atje dhe kryetari Larg nga Dublin, Gjeorgji atje dhe në krye MW SHUM NGA DUBLIN, GEORGIA AT DHE KRYESA N TO JUG MW SHUM NGA DUBLIN, GEORGIA AT DHE KRYESA N TO CAROLINN E JUGUT DHE KRYESA N TO CAROLININAN E JUGUT DHE KRYESIA N CAR CAROLINA E JUGUT DHE DHE KRYESA N CAR CAROLINN E JUGUT DHE JO DHE KRYESA N TO CAROLINN E JUGUT DHE JO SI DHE KRYESA N TO CAROLINN E JUGUT DHE JO SI DHE KRYESA N CAR CAROLINN E JUGUT DHE JO SI TROPIK DHE KRYESA N CAR CAROLINN E JUGUT DHE JO SI SISTEM TROPIK. DHE JO SI SISTEM TROPIK. DHE JO SI SISTEM TROPIK. KËSHTU QË DHE JO SI SISTEM TROPIK. SO Sjellë DHE JO SI SISTEM TROPIK. Pra, duke i sjellë ata DHE JO SI SISTEM TROPIK. PRA SI I SI PARA DISA DHE JO SI SISTEM TROPIK. PRA SI I SJELLI DISA SHUM, PRA SI I SJELLI DISA SHUM, PRA SI I SJELLI DISA SHUM, SHUM PRA SI I SJELLI DISA SHUM, SHUM TA RND PRA SI I SJELLI DISA SHUM, SHI SHUM T HE RND PRA SI I SJELLI DISA SHUM, ISHIN SHIJ SHUM T HE RND PRA SI I SJELLI DISA SHUM, SHKENIN SHI SHUM T HE RND PRA SI I SI DISA SHUM, SHIJ SHUMS T R HEND HE SHININ SHUM T HE RAND SHUM SHININ SHUM T HE R HEND SHUM ISHIN N INT SHUM SHIN SHUM T HE R HENDSHT ISHIN N INT SHUM FLORIDA SHIN SHUM T HE R HENDSHT ISHIN N INT SHUM FLORIDA SI SHI SHUM T HE R HENDSISHT ISHIN N INT SHUM FLORIDA SHININ SHUM HE T HE R HEND SHUM W ISHIN N INT SHUM FLORIDA gjithashtu. Edhe FLORIDA. Edhe FLORIDA. KËSHTU QË Edhe FLORIDA. EDHE ÇFARË Edhe FLORIDA. PRA ÇFAR WE JEMI Edhe FLORIDA. PRA ÇFAR JAM SHQIP Edhe FLORIDA. Pra, çfarë po shikojmë Edhe FLORIDA. Pra, çfarë po kërkojmë këtu Pra, çfarë po kërkojmë këtu Pra, atë që ne po shohim këtu është Pra, ajo që ne po shohim këtu është ajo Pra, ajo që ne po shohim këtu është se është Pra, atë që ne po shohim këtu është duke shkuar Pra, atë që ne po shohim këtu është duke shkuar Pra, atë që ne po shohim këtu është se do të fillojë A ISSHT PR T FILLUAR A SHT SHT P TOR T FILLUAR BATLLIMIN A SHT GSHT PR T START FILLUAR BETTN DISA A SHT ISSHT P TOR T FILLUAR BETTATN DISA Erë A SHT ISSHT P TOR T START FILLUAR BATTATSIN DISA PJEST ERES, A SHT ISSHT T TO FILLONI BASHKBLLIMIN E DISA Gërshërë të erës, DISA LUFTIMI DISA Gërshërë të erës, DISA BUJTSI DISA Gërshërë të erës, DISA T ST FORT BUJTSI DISA Gërshërë të erës, DISA Erë të fortë BUJTSI DISA Gërshërë të erës, DISA SHTYPE të fortë të erës BUJTSI DISA PREJTSES S, EREVE, DISA SHTYPSVE TON FORTA TIN ERAVE BUJTSI DISA QYTETIT TIN ERAVE, DISA QYTETS S W FORT T W EREVE GJAT TONS Qethja e fortë e erës, GJITH TONS Qethja e fortë e erës GJAT CO bregdetit tonë. Bregdet Bregdet KJO SHT Bregdet QE PO SHKON Bregdet KJO PO SHKON Bregdet Kjo do të ndihmojë Bregdet Kjo do të ndihmojë Bregdet Kjo do të ndihmojë në llojin Bregdet Kjo do të ndihmojë në llojin e Kjo do të ndihmojë në llojin e Kjo do të ndihmojë për të mbajtur një lloj Kjo do të ndihmojë për të mbajtur këtë Kjo do të ndihmojë për të mbajtur llojin e kësaj Kjo do të ndihmojë për të mbajtur një lloj kategorie Kjo do të ndihmojë për të mbajtur këtë kategori 1 MBAJT TH KIST KATEGORI 1 MBAJN TH KIST UJSH URGJENTI 1 KATEGORI MBAJN TH KIST KATEGORI 1 URJANI NRO TR MBAJNI KIST KATEGORI 1 URJANI NRO TRN SOT Uragani gjatë gjithë ditës së sotme URRIKANI NROP HERMBAJTJEN SOT Uragani gjatë gjithë ditës sot me radhë Uragani gjatë gjithë ditës së sotme në krye Uragani gjatë gjithë ditës së sotme në krye të kësaj Uragani gjatë gjithë ditës së sotme në këtë mbrëmje KRYETARI N TH KIST EV mbrëmje KRYETARI N TH KIST EV mbrëmje DHE KRYETARI N TH KIST EV mbrëmje dhe më pas KRYETARI N TH KIST EV mbrëmje dhe pastaj në KRYETARI N TH KIST EV mbrëmje dhe pastaj në të nesërmen KRYETARI N TH KIST EV Mbrëmje dhe pastaj në të nesërmen KRYETARI N TH KIST EV Mbrëmje dhe pastaj në të nesërmen DHE EDHE N INT NESOMR EDHE DHE EDHE N INT NESOMR, gjithashtu. Gjithashtu Gjithashtu KËSHTU QË Gjithashtu Pra ju Gjithashtu PRA TI MUNDESH Gjithashtu Pra, ju mund të shihni Gjithashtu Pra, ju mund ta shihni atë Gjithashtu Kështu që ju mund ta shihni atë të fortë Gjithashtu Pra, ju mund të shihni se era e fortë Pra, ju mund të shihni se era e fortë Kështu që ju mund ta shihni atë qethje të fortë të erës Pra, ju mund të shihni se lloji i fortë i prerë erës Kështu që ju mund të shihni se një lloj i fortë Qethja e erës Kështu që ju mund të shihni se një copë e fortë e erës një lloj vijimi Pra, ju mund të shihni se një copë e fortë e erës si më poshtë Q SHNDRONI LLOJIN E VDEKJES PAS MJEDISIT Q SHNDRONI LLOJIN E NDJEKJES PAS PAS saj. IT IT KJO SHT IT QE PO SHKON IT KJO PO SHKON IT KJO PO SHKON P PR T PARANDALUAR IT Kjo do të parandalojë atë IT Kjo do të parandalojë atë nga Kjo do të parandalojë atë nga Kjo do të parandalojë atë nga marrja KJO PSHT T PARANDALOHET NGA T G BJ EDHE Kjo do të parandalojë atë nga marrja shumë e fortë, Kjo do të parandalojë atë nga marrja shumë e fortë, e cila Kjo do të parandalojë atë nga marrja shumë e fortë, e cila është Kjo do të parandalojë atë nga marrja shumë e fortë, e cila është një B GHENI EDHE I FORT, I CILI ASHT A A BETHET SHUM T I FORT, E CILA ASHT E MIR T G BETHET SHUM I FORT, E CILA ASHT GJ E MIR. GJE E MIRE. GJE E MIRE. DHE GJE E MIRE. DHE PASTAJ GJE E MIRE. DHE PASTAJ GJE E MIRE. DHE ATENHERE E PAPER GJE E MIRE. DHE PASTAJ NIVELI I sipërm GJE E MIRE. DHE ATENHERE Erërat e Nivelit të Sipërm DHE ATENHERE Erërat e Nivelit të Sipërm DHE ATENHERE Erërat e Nivelit të Sipërm DHE ATENHERE Erërat e Nivelit të sipërm të shtyhen DHE ATENHERE Erërat e Nivelit të Sipërm Shtyjnë KIST DHE ATENHERE Erërat e Nivelit të Sipërm Shtyhen KTU KTU DHE ATENHERE Erërat e Nivelit të sipërm do të shtyhen këtu këtu DHE ATENHERE Erërat e Nivelit të sipërm do të shtyjnë këtu këtu DHE ATENHERE Erërat e Nivelit të sipërm do të shtyjnë këtu këtu për në B BENI SHTYPJEN KISTU K OFFTU DREJT N B BENI SHTYPJEN KISTU K OFFTU N THE LINDJE B BENI SHTYPJEN KISTU K OFFTU N THE LINDJEN E B BENI SHTYPJEN KISTU K OFFTU N TO LINDJEN E SH.B.A. B BENI SHTYPJEN KISTU K OFFTU N TO LINDJEN E SH.B.A. B BENI SHTYPJEN KISTU KERETU JASHT N LINDJEN E SH.B.A. LINDJA E SHTETIT EDHE. LINDJA E SHTETIT EDHE. KËSHTU QË LINDJA E SHTETIT EDHE. SO Kirurgji LINDJA E SHTETIT EDHE. SO BREGJETI I BURG LINDJA E SHTETIT EDHE. P .RMBYTJE SO KIRGJISTALE LINDJA E SHTETIT EDHE. P SORMBYLLJE P SOR PRMBYTJE KOTASTALE P SORMBYLLJE P SOR PRMBYTJE K SOTUNDSISHT P FLRMBYTJE K SOTUNDSISHT K SOTU N SNSYRJE DERI A P FLRMBYTJE K SOTUNDSISHT K SOTU N SNTYR DERI NJ NUMR P FLRMBYTJE K SOTUNDSISHT NDRMBAJTBER NJ ST NJ A NJ P FLRMBYTJE K SOTUNDSISHT K SOTU NURNTYR P STRMBLEDHEN N A NJ SHENIM NJ ONE NJ ONE P FLRMBYTJE K SOTUNDSISHT K SOTU NNYRJE P STR T QYTETUAR N NUMN NUM NJ ONE SHUMC Një numër një shqetësim WINSLOW Një numër një shqetësim do të rritet në rritje Një numër një shqetësim do të rritet në rritje sot Një numër një shqetësim do të rritet në rritje për sot Një numër një shqetësim fiton duke u rritur sot për në ditën e mërkurë RRITJA SOT SI DITA E MEDRED RRITJA SOT S TO DITEDN E MEDR DHE RRITJA SOT S M WRESEDN DHE SHIIN RRITJA SOT SIPAS TOTALIT T W MEDRESS DHE SHIJIT RRITJA SOT S TO DITEDN E MEDRES DHE GJITHSEJ SHUM T RA SHIJIT RRITJA SOT S TO SHTESEDS DHE T RA GJITHA SHUM RA T SHIJIT RRETH RRITJA SOT S DITEDS S W MEDRES RAS DHE TOTALIT T RA SHIJIT përsëri për A DHE TOTALET E SHIUT PARSHTIR RRETH A DHE TOTALET E SHIUT PARSHTIR RRETH N A T T DHNAT DHE TOTALI I SHIUT P AGRSHTIR RRETH NJ T T T DHJETS DHE TOTALI I SHIUT PARSHTIR RRETH NJENT DHJETS S OF AN DHE TOTALI I SHIJIT përsëri për një të dhjetën e një inç. E dhjeta e një inç. E dhjeta e një inç. Po, E dhjeta e një inç. Po, kjo është E dhjeta e një inç. Po, kjo është një E dhjeta e një inç. Po, kjo është e dhjeta E dhjeta e një inç. Po, kjo është një e dhjeta e E dhjeta e një inç. Po, kjo është e dhjeta e një E dhjeta e një inç. Po, kjo është e dhjeta e një inç Po, kjo është e dhjeta e një inç Po, kjo është një e dhjeta e një inç Po, kjo është e dhjeta e një inç deri në 10 Po, kjo është e dhjeta e një inç deri në 10 inç Po, kjo është e dhjeta e një inç deri në 10 inç kur Po, kjo është e dhjeta e një inç deri në 10 inç kur ju Po, kjo është një e dhjeta e një inç deri në 10 inç kur merrni Po, kjo është e dhjeta e një inç deri në 10 inç kur futeni DERI N IN 10 ING WH kur ju futeni DERI N IN 10 INGES kur ju hyni në MISSISSIPPI DERI N IN 10 INGES kur ju hyni në MISSISSIPPI DHE DERI N IN 10 ING WH kur ju hyni në MISSISSIPPI dhe ALABAMA DERI N IN 10 ING WH kur ju hyni në MISSISSIPPI DHE ALABAMA DHE DERI N IN 10 ING WH kur ju hyni në MISSISSIPPI DHE ALABAMA DHE A MISSISSIPPI DHE ALABAMA DHE A MISSISSIPPI DHE ALABAMA DHE PAK MISSISSIPPI DHE ALABAMA DHE disa ndryshime MISSISSIPPI DHE ALABAMA DHE disa ndryshime me gjasë MISSISSIPPI DHE ALABAMA DHE PAK NDRYSHIME SI TANI. PAK NDRYSHIME SI TANI. PAK NDRYSHIME SI TANI. PAK NDRYSHIME SI TANI. PARASHIKIMI PAK NDRYSHIME SI TANI. PARASHIKIMI I PRITUR PAK NDRYSHIME SI TANI. PARASHIKIMI PRITET SI PAK NDRYSHIME SI TANI. PARASHIKIMI PRITET EDHE PARASHIKIMI PRITET EDHE PARASHIKIMI PRITET gjithashtu. Gjithashtu Gjithashtu KËSHTU QË Gjithashtu KETU KETU Gjithashtu KETU KETU Gjithashtu KETU KETA ME E FUNDA Gjithashtu KETU PARAQITJA E FUNDIT KETU PARAQITJA E FUNDIT KETU KETU SSHT SHTYPI I FUNDIT TEC PARASHIKIMIT Pra, këtu është përsëri gjurmimi më i fundit i parashikimit. GJYKONI përsëri. GJYKONI përsëri. KETU GJYKONI përsëri. KETU ESHTE GJYKONI përsëri. KETU ESHTE MISSISSIPPI GJYKONI përsëri. KETU ESHTE MISSISSIPPI ALABAMA KETU ESHTE MISSISSIPPI ALABAMA KETU ESHTE KUFIRI I MISSISSIPPI ALABAMA KETU E DREJTA E KUFIRIT MISSISSIPPI ALABAMA KTU RSHT E DREJTA E KUFIRIT MISSISSIPPI ALABAMA Atje KERETU SHT E DREJTA E KUFIRIT MISSISSIPPI ALABAMA KTU RSHT E DREJTA E KUFIRIT MISSISSIPPI ALABAMA KA KU E DREJTA KUFITARE KA KU E DREJTA KUFITARE KA KU JEMI E DREJTA KUFITARE KA KA SHIKOJM E DREJTA E KUFIRIT KA KA SHIKOJM E DREJTA E KUFIRIT KA KA SHIKOJM L në Landfell E DREJTA E KUFIRIT KA KU SHKURTOJM L P LRDORIMI I PLANIT JAM SHOONDET LS S POSHT L JEMI KOORKOJN L P LR TIGH DREJT PLANIN JEMI KOORKOJN L P LR POSHT L VENDIMI PANDR TIGH DREJT Pranë Po shohim përsëri në Landfare, në të djathtë, pranë PASCAGOULA JEMI SHIKUAR PANDR PLANIN E PLANIT PIGHR PASCAGOULA NDWRMJET E DREJTA Pranë PASCAGOULA NDRMJET E DREJTA Pranë PASCAGOULA ND PRMJET PASCAGOULA E DREJTA Pranë PASCAGOULA ND PRMJET PASCAGOULA DHE E DREJTA Pranë PASCAGOULA ND PRMJET PASCAGOULA DHE MOBILE E DREJTA Pranë PASCAGOULA ND PRMJET PASCAGOULA DHE ZONS LBVIZORE E DREJTA Pranë PASCAGOULA NDWRMJET PASCAGOULA DHE ZONS MOBILE DHE PASCAGOULA DHE ZONA MOBILE DHE PASCAGOULA DHE ZONA MOBILE DHE JU PASCAGOULA DHE ZONA MOBILE DHE JU VET ST PASCAGOULA DHE ZONA MOBILE DHE JU SHIKONI VETILLM PASCAGOULA DHE ZONA LBNDSORE DHE JU VEZHENI VAZHDONI PASCAGOULA DHE ZONA LBNDSORE DHE VEJET ST SHIKONI Kirurgjinë PASCAGOULA DHE ZONA L MONDSORE DHE JU SHIKONI EDHE PRITJEN E Kirurgjisë Ju akoma e shihni pritjen kirurgji Ju ende shikoni kirurgji pritet të Ju akoma e shihni kirurgji pritet të jetë Ju ende shikoni kirurgji pritet të jetë rreth Ju ende shikoni kirurgji pritet të jetë rreth gjashtë Ju ende shikoni kirurgji pritet të jetë rreth gjashtë deri në Ju akoma e shihni kirurgji pritet të jetë rreth gjashtë deri në nëntë Ju ende shikoni kirurgji pritet të jetë rreth gjashtë deri në nëntë këmbë T BE JEN RRETH GJASHT TO N N NINENT F KMB T BE JEN Rreth gjashtë deri në nëntë këmbë në T BE JEN RRETH GJASHT TO N NNTINE K FMBT N ATA T BE JEN Rreth gjashtë deri në nëntë këmbë në ato zona. N TH ato zona. N TH ato zona. KUJTO, N TH ato zona. KUJTOHU, KETU N TH ato zona. KUJTOHU, K'TU SHT KU N TH ato zona. KUJTOHU, KETU KU ESHTE KUJTOHU, KETU KU ESHTE KUJTOHU, KETU KU ESHTE STORIMI KUJTOHU, KETU KU THESHT Stuhia. STORMI SHT. STORMI SHT. SSHT STORMI SHT. PO SHKON STORMI SHT. PO SHKON STORMI SHT. Po shkon të ketë STORMI SHT. 'Shtë duke shkuar për të duhet të STORMI SHT. Shtë duke shkuar për të duhet të shtyjë STORMI SHT. Shtë duke shkuar për të duhet të shtyjë të gjithë Shtë duke shkuar për të duhet të shtyjë të gjithë 'Shtë duke shkuar për të duhet të shtyjë të gjitha ato Shtë duke shkuar për të duhet të shtyjë të gjithë atë ujë Shtë duke shkuar për të duhet të shtyjë të gjithë atë ujë deri Shtë duke shkuar për të duhet të shtyjë të gjithë atë ujë deri në të gjithë SHT SHKUAR T TO DUHET T TO SHTYT T ALL GJITHA ATAT UJN PRPARA Shtë duke shkuar për të duhet të shtyjë të gjithë atë ujë deri në zonën ATAT UJ U N ACPRORMJET ZONS QAT UJ U N ACPROR FUSHN DHE ATAT UJ U N ACPRORMJET ZONS DHE KJO SHT ATAT UJ U N ACPRORMJET ZONS DHE P WHRSE SHT ATAT UJ U N ACPRORMJET ZONS DHE PRSE SHT ATAT UJ U N ACPRORMJET ZONS DHE PR T THE TJER ATAT UJ U N ACPRORMJET ZONS DHE PR TYRE NIVELET E RREZIKUT DHE P WHRSE NIVELI I Kirurgjisë DHE P WHR KT JANEL NIVELET E HIRGEJES DHE P WHRSE Nivelet e kirurgjisë janë akoma DHE P WHR TYRE NIVELET E HIRGEUT VAZHDONIN DHE PYR TYRE NIVELET E HIRGJES VAROJN DHE P WHRSE Nivelet e kirurgjisë do të vazhdojnë të jenë akoma Akoma do të jenë Akoma do të jenë të rëndësishme JAN VAZHDONI T JENI SHUMN T LART JAN VAZHDONI T JENI SHUM BE T LART DHE JAN VEPRUESHME T TO JEN S SIPNRME SHUM T HIGH LART AND DHE AT ST SHENJSISHT I LART AND DHE AKTIVITETI DUKE SHUMN T HIGH LART DHE SHKAKTUAR VETILLM DUKE SHUMN T HIGH LART DHE SHKAKTUAR DISA DUKE SHUM HIGH T HIGH LART CA DHE SHKAKTUAR DISA PROBLEME Domethënëse të Lartë dhe Akoma Shkaktimi i Disa Problemeve të Jashtme DUKE SHUMN T AND LART DHE SIPAS SHKAKTUAR DISA PROBLEME JASHT KTU SHKAKTIMI I DISA PROBLEMEVE T TJERA SHKAKTIMI I DISA PROBLEMEVE KA SI SHKAKTIMI I DISA PROBLEMEVE EDHE ATA. GJITHASHTU. GJITHASHTU. THEMELISHT GJITHASHTU. THEMELISHT OFF GJITHASHTU. THEMELISHT NDALUAR N GJITHASHTU. THEMELISHT NDALUAR N GJITHASHTU. THEMELISHT OFF N LINDJE GJITHASHTU. THEMELISHT OFF N OFF LINDJEN E THEMELISHT OFF N OFF LINDJEN E THEMELISHT OFF N OFF LINDJEN E THEMELISHT OFF N OFF LINDJEN E MISSISSIPPI THEMELISHT OFF N OFF LINDJEN E LUMIT MISSISSIPPI THEMELISHT OFF N LINDJEN E LUMIT LUMIT MISSISSIPPI Lumi MISSISSIPPI akoma Lumi MISSISSIPPI VETM TILL SHIKON Lumi MISSISSIPPI VETM T SHIKON Lumi MISSISSIPPI VETM T SHIKON RRETH Lumi MISSISSIPPI VETM SHIKON RRETH TRE Lumi MISSISSIPPI VETM T SHIKON RRETH TRE T TO Lumi MISSISSIPPI VETM T SHIKON RRETH TRE P TOR PES K LRKOJN AB PREJTIJ TRET TO PES K LRKOJN AB RRETH TRE T TO PES F KMBT K LRKOJN AB RRETH TRET TO P TOR PESE KMBT KTU K LRKOJN AB PREJTIJ TRET TO T TO PESIVE KMBT K HTU PRORPARA K LRKOJN AB PREJTIJ TRET TO T F PES F KMBT KTU NROPR Liqenit K FMBNI KERETU N ACPR Liqenin KEMBNI KERETU PREJ LART PONTCHARTRAIN K FMBNI KERETU N ACP LR PJESN E LIQENIT DHE K FMBNI KTU PREJ LARTAKES PARTCHARTRAIN DHE MORE SHUM KEMBNI KTU PREJ LARTS PARTCHARTRAIN DHE M AP SHUM duartrokitje PONTCHARTRAIN DHE MORE SHUM duartrokitje PONTCHARTRAIN DHE MORE SHUM duartrokitje PONTCHARTRAIN DHE MORE SHUM duartrokitje atë ujë PONTCHARTRAIN DHE MORE SHUM duartrokitje që vazhdon uji PONTCHARTRAIN DHE MORE SHUM duartrokitje që vazhdon uji PONTCHARTRAIN DHE MORE SHUM SHTYPJE, Q W UJI VAZHDON T BE JET Q W UJI VAZHDON T BE JET Q W UJI VAZHDON T BE SHPENZOHET Q W UJI VAZHDON T BE NDALOHET N IN. NDRTUAR N.. NDRTUAR N.. SSHT NDRTUAR N.. PO SHKON NDRTUAR N.. PO SHKON NDRTUAR N.. 'SHT G SHKUAR T TO SHKAKTUAR NDRTUAR N.. 'Shtë duke shkuar për të shkaktuar disa NDRTUAR N.. 'Shtë duke shkuar për të shkaktuar disa çështje 'Shtë duke shkuar për të shkaktuar disa çështje 'Shtë duke shkuar për të shkaktuar disa çështje 'Shtë duke shkuar për të shkaktuar disa çështje në Shtë duke shkuar për të shkaktuar disa çështje në perëndim Shtë duke shkuar për të shkaktuar disa çështje në buzë perëndimore 'Shtë duke shkuar për të shkaktuar disa çështje në buzë perëndimore të 'Shtë duke shkuar për të shkaktuar disa çështje në buzë perëndimore të Shtë duke shkuar për të shkaktuar disa çështje në buzë perëndimore të liqenit MBI EDGE PERNDIMORE T THE Liqenit N ED BASHKIMIN PERNDIMOR T L LIQENIT Atje N ED BASHKIMIN PER WESTNDIMOR T THE LIQENIT ATJA N ED BASHKIMIN PERERNNDIMOR T THE LIQENIT KERETU KUR N ED BASHKIMIN PERERNNDIMOR T THE LIQENIT KERETU EDHE kur ne N ED BASHKIMIN PER WESTNDIMOR T THE LIQENIT KA AT WH KUR KEMI N ED BASHKIMIN PER WESTNDIMOR T THE LIQENIT KERETU KUR I KEMI ATA KETU KUR I KEMI ATA KETU KUR KEMI ATA VERI KETU KUR KEMI ATA VERI PERERNDIMOR KETU KUR KEMI ATA EDHE VENDET PERERNDIMORE. Erërat veriperëndimore. Erërat veriperëndimore. Dikur Erërat veriperëndimore. NJCEherë Erërat veriperëndimore. NJCEherë STORM Erërat veriperëndimore. NJherë SHTYPI L MVIZET Erërat veriperëndimore. Dikur Stuhia LOVVIZET NLAND BRENDSHME, Dikur Stuhia LOVVIZET NLAND BRENDSHME, Dikur Stuhia LOVVIZET NLAND BRENDSHME, DO T SHTET Dikur Stuhia LOVVIZET NLAND BRENDSHME, DO T SE SHIKOJM Dikur Stuhia LOVVIZET NLAND BRENDSHME, DO T SE SHIKOJM AT Dikur Stuhia LOVVIZET NLAND BRENDSHME, DO T SE SHIKOJMAT ATAT LLOJ Dikur Stuhia LOVVIZET NLAND BRENDSHME, DO T SE SHIKOJMAT ATAT LLOJ Dikur Stuhia LOVVIZET NLAND BRENDSHME, DO T SE SHIKOJMAT ATAT LLOJ T OF MUND Ne do të shohim atë lloj të mundshme Ne do të shohim atë lloj të mund të lëvizin Ne do të shohim atë lloj të mund të lëvizin prapa Ne do të shohim atë lloj të mund të lëvizin prapa Ne do të shohim atë lloj të mund të lëvizin prapa drejt SLIDELL, L MVIZURI Prapa drejt SLIDELL, L MVIZENI Prapa Drejt Slidellit, HANI L MVIZENI Prapa Drejt Slidellit, hani një L MVIZURI Prapa Drejt Slidellit, hani një zonë, L MVIZURI Prapa drejt Slidellit, HANI NJ A ZON,, Jini L MVIZENI Prapa Drejt Rrëshqitjes, HANI NJ A ZON,, Jini të kujdesshëm L MVIZENI Prapa Drejt Rrëshqitjes, HANI NJ AN ZON A, B BENI STORM T ST KUJDES HANI NJ A ZON,, B BENI STORM TEF KUJDES HANI NJ A ZON,, Jini të kujdesshëm kirurgji STURM HANI NJ A ZON,, KUJDES T CAR KUJDESIT PMRMBYTJET E RRJEDHJES HANI NJ A ZON,, Jini të kujdesshëm për përmbytjen e kirurgjisë së stuhisë HANI NJ A ZON,, B BENI KUJDES T FL RRJEDHJEVE TOR KUJDESIT STURMA POODR JU HANI NJ A ZON,, Jini të kujdesshëm Furtuna përmbytje Kirurgji për ju para P FLRPARA ND FLRMARRJE T S RRJETIT NGROHJE E RRITUR PER TY PARA NGROHJE E RRITUR P FORR TOU GJITHA NGROHJE E RRITUR P FORR TY PARA T ALL GJITHA LLOJIT P FLRMBYTJE E RRITUR P FORR JU PARA LLOJIT NGROHJE E RRITUR P FORR TY PARA T ALL GJITHA LLOJIT T DR DENAVE NGROHJE E RRITUR P FORR TY PARA T ALL GJITHA LLOJIT T DR KALIMIT Mbrapa NGROHJE E RRITUR P FORR TY PARA T ALL GJITHA LLOJIT T DR DINJEVE KTHEHEN T ALL GJITHA LLOJI KARENE KTHYHEN T ALL GJITHA LIDHJET E KALIMIT MBROJTEN PENTRGJITHSHM T ALL GJITHA LIDHJET E KALIMIT MBROJTEN PENTRDORIMI NDRTUANI T ALL GJITHA LIDHJET E KALIMIT MBROJTEN PENTRDORIMI NDRMARRJE N T ALL GJITHA LIDHJET E KALIMIT MBROJTEN PENTRDORIMI N INT GULF T ALL GJITHA LIDHJET E KALIMIT MBROJTEN GJITHASHTU N INT GULFIN E Në fund të fundit në gji të Në fund të fundit në gjirin e meksikës. Meksikë Meksikë SHIJ Meksikë TOTALI I SHIUT Meksikë TOTALI I SHIUT AKTUAL. TOTALI I SHIUT AKTUAL. TOTALI I SHIUT AKTUAL. DO T JET TOTALI I SHIUT AKTUAL. Do të marrim TOTALI I SHIUT AKTUAL. Do të marrim një TOTALI I SHIUT AKTUAL. Do të marrim një azhurnim TOTALI I SHIUT AKTUAL. Do të marrim një azhurnim këtu TOTALI I SHIUT AKTUAL. Do të marrim një azhurnim këtu Do të marrim një azhurnim këtu Ne do të marrim një azhurnim këtu vetëm Ne do të merrni një azhurnim këtu vetëm në një Ne do të marrë një azhurnim këtu vetëm për një pak Ne do të marrë një azhurnim këtu vetëm për një pak, ndërsa Ne do të marrë një azhurnim këtu vetëm për një pak, por Ne do të marrë një azhurnim këtu vetëm për një pak, ndërsa akoma VETEM NJE SHUME POR EDHE EDHE VETEM NJE SHUME POR EDHE SHIKONI VETEM NJE PAK VEQESA POR VEPRON TILL SHIKONI VETEM NJE PAK VETE POR VEPRON TA SHIKONI A VETEM NJE PAK VETE POR VEPRON T SHIKONI NJ B BULL VETEM NJE PAK VETE POR VEPRON TE SHIKONI SIKURIN E BULLIT VETEM NJE PAK VETE POR VESHTANI SHIKONI Sytë e Gumës 15 SHIKIMI I SYIT T E BULLIT 15 KA SHIKONI SYN E BULLIT 15 DERI KA SHIKONI SYN E BULLIT 15 deri 20 K LRKIMI N E SYN E BULLIT 15 DERI 20 KERETU K LRKOJN AT në syrin e një topi 15 deri në 20 KETU NGA K LRKOJN AT N E SYN E BULLIT 15-20 KETU NGA SHUM K LRKIMI N E SYN E BULLIT 15 DERI 20 KETU NGA SHUM K LRKIMI N E SYN E BULLIT 15 deri 20 KETU NGA SHUM L MOVIZS DERI 20 KETU NGA SHUM L MOVIZJE DERI 20 KETU NGA SHUM ZON L MOVIZORE DERI 20 KETU NGA SHUM ZON L MOVIZJE VETEM DERI 20 KETU NGA SHUM ZON LBVIZJE VETM DERI 20 KETU NGA SHUM ZON L MOVIZJE, VETM N THE DERI 20 KETU NGA SHUM ZON LBVIZJE, VETM N THE JUG DERI 20 KETU NGA SHUM ZON L MOVIZJE, VETM N THE JUG AT TH ZONA SIPAS JUGUT AT TH ZONA SIPAS JUGUT AT TH DHE ZONA VETM N THE JUG AT TH DHE MOST SHUM ZONA VETM N THE JUG AT TH DHE SHUM ZONA VETM N THE JUG AT TH DHE SHUM ZONA VETM NOUTH JUG AT TH DHE SHUM SI N IT ZONA VETM N THE JUG K THTU DHE SHUM M T SHTET N ZONA VETM N THE JUG K THTU DHE SHUM M SI N IT GULF ZONA VETM N THE JUG K THTU DHE SHUM M T TIJ NO GJIRIN E DHE SHUM M E TIJ në gji të DHE SHUM M E TIJ NO GULFIN E Meksikës. Meksikë Meksikë POR Meksikë POR PASTAJ Meksikë POR ATEN Shpejt Meksikë POR ATEN Shpejt Meksikë POR ATEN Shpejt GRADIENTI POR ATEN Shpejt GRADIENTI POR ATEN Shpejt rëniet gradiente POR ATEN SHPEJT THE RENIET E SHKELQSUAR POR ATEN SHPEJT THE RENIET E GRADIENTIT ZBREHEN GJITHMON POR ATEN SHPEJT THE P DRBIJET E Gradientit nuk bien pothuajse asgjë POR ATEN SHPEJT THE P DRBIJET E GRADIENTIT T D B ALN AL GJITHMONTH ASNJ herë B DNI GJITHMON NO ASGJ NJ ONherë B DNI GJITHMON AL ASGJ NJ ON herë PIK GJITHASHTU ASGJ SI T MERRNI PIK GJITHASHTU ASGJ SI T Y MERRNI KALUAR PIK GJITHASHTU ASGJ SI T Y MERRNI NDERR SHTETIN E KALUAR B DNI GJITHMON AL ASGJ NJTH herë SI T G MERRNI NDSTRTETIN E KALUAR 55. JU MERRNI NDERRKOMBTARIN E KALUAR 55. JU MERRNI NDERRKOMBTARIN E KALUAR 55. SI JU MERRNI NDSTRKOMBTARIN E KALUAR 55. SI RRETH JU MERRNI NDERRKOMBTARIN E KALUAR 55. SI RRETH kësaj? SI RRETH TIJ? SI RRETH TIJ? PO. PO. PO. KËSHTU QË PO. SO TONA PO. SO SHI TONA PO. SO TOTALIT TON RA T RA SHIUT PO. Pra, TOTALI TONA T RA SHIUT T RE VRTET PO. SO TOTALI TONA T RA SHIUT N RE VRTET JO SO TOTALI TONA T RA SHIUT N RE VRTET JO SO TOTALIT TON RA T RA SHIUT REALISHT JO SHUM SO TOTALIT TON RA T RA SHIUT REALISHT NUK JAN SHUM SO TOTALIT TON RA TIN SHIUT N RE T VRTET NUK JAN SHUMCH. SHUMCH fare. SHUMCH fare. NESE SHUMCH fare. NËSE TI SHUMCH fare. NESE TI SHKON SHUMCH fare. NESE SHKONI RRETH SHUMCH fare. NFSE SHKONI P AR AKTIVITETET NFSE SHKONI P AR AKTIVITETET NESE SHKONI P ABR AKTIVITETET SOT, NESE SHKONI P ABR AKTIVITETET SOT, JU JENI NESE SHTYRENI PER AKTIVITETET SOT, NUK JENI NESE SHKONI RRETH AKTIVITETEVE SOT, nuk do të shkoni NESE SHKONI P AR AKTIVITETET SOT, NUK KENI SHKUAR NESE SHQYRTONI PCTR AKTIVITETET SOT, nuk do të jeni SOT, ju nuk do të jeni SOT, ju nuk do të ndikoni SOT, ju nuk do të jeni duke ndikuar nga SOT, ju nuk do të ndikoni nga kirurgjia SOT, ju nuk do të ndikoni nga përmbytja NDIKUAR NGA P .RMBYTJE E RRETH I NDIKUAR NGA GJINGRAT E NGROHJES SUR RREZIKUT NDIKUAR NGA GJINGMAT E MBYLLJES SURGJIKE PASURIS NDIKOHET NGA GJINGRAT E P FLRGJITHSHME TUR RREZIKSHME SI LLOJ NDIKUAR NGA GJINGRAT E P FLRGJITHSHME TUR RREZIKUT SIPAS LLOJIT I NDIKUAR NGA GJINGRAT E P FLRMBYRJES SURGJEDIKE SI LLOJ FINANCIAR E NDIKUAR NGA GJINGRAT E P FLRGJITHSHME TUR RREZIKSHME SI LLOJ FINANCIAR GJRAT SI LLOJ FINANCIAR GJ JRAT SI LLOJ FINANCT ATTU. KETU KETU LLOJ KETU LLOJI I KETU LLOJI I A KETU LLOJI I TIPIKES KETU LLOJI I SHTATORIT TIPIK LLOJI I SHTATORIT TIPIK LLOJI I DITSVE TIPIKE T SE SHTATORIT LLOJI I DITSVE TIPIKE T SE SHTATORIT MUND LLOJI I DITSVE TIPIKE T SE SHTATORIT MUND T JEN LLOJI I DITSVE TIPIKE T SE SHTATORIT MUND T BE JEN B FJAL LLOJI I DITSVE TIPIKE TP SHTATORIT MUND T BE JEN B FJAL LLOJI I DITSVE TIPIKE T SE SHTATORIT MUND T BE JEN B FJAL T TJERA. DIT M MUND T BE JEN B FYTSISHT N ATY. DIT M MUND T BE JEN B FYTSISHT N ATY. SHIKO DIT M MUND T BE JEN B FYTSISHT N ATY. SHIKONI DISA DIT M MUND T BE JEN B FYTSISHT N ATY. SHIKONI DISA T SC SHPATRNDARUR DIT M MUND T BE JEN B FYTSISHT N ATY. SHIKONI DISA DUSHE T SC SHPATRNDARURA SHIKONI DISA DUSHE T SC SHPATRNDARURA SHIKONI DISA DUSHA T SC SHPRNDARA T COM VINI SHIKONI DISA DUSHE TTER SHPRNDARA SHIKONI DISA DUSHE T SC SHPATRNDARUR T COM VINI POR SHIKONI DISA DUSH SHPTERRNDARSE VITEN POR ASGJ SHIKONI DISA DUSH SHPTERRNDARJE T COM VINI POR ASGJ T SHUM VINI POR ASGJ T SHUM VINI POR ASGJ T SHUMN E RNDSISHME VINI POR ASGJ T SHUMN E RNDSISHME ME VINI POR ASGJ T SHUMN E RNDSISHME ME VINI POR ASGJ T SHUMN E RIGNDSISHME ME SHI I RNDSISHM ME SHI I RNDSISHM ME TOTALET E SHIJIT I RNDSISHM ME TOTALET E SHIUT TIC CILAT I RNDSISHM ME TOTALET E SHIUT TIC CILAT SHT I RNDSISHM ME TOTALET E SHIUT T WH CILAT SSHT DISA I RNDSISHM ME TOTALET E SHIUT TIC CILAT SSHT DISA T G MIRA I RNDSISHM ME TOTALET E SHIUT TIC CILAT SSHT S DISA LAJME TOOD MIRA TOTALI I CILI ISSHT DISA LAJME T G MIRA TOTALI I CILI ISSHT DISA LAJME T G MIRA. . . KETU . KETU JU . KA SHIKONI . KA SHIH ATA . KA SHIH ATA TROPIKE KA SHIH ATA TROPIKE KA SHIKONI ATA STORMIN TROPIK KA SHIH ATA FORC TN TURPIKE TOR STORMIT KTU I SHIKONI ATA FORM TT E FUQIS FOR TROPIKE Erërat KTU I SHIKONI ATIN Erërat TORPIKE T ST STORMIT T PRITUR Erërat e forcës së stuhisë PRITEN Erërat e forcës së stuhisë që priten të Erërat e forcës së stuhisë që priten të marrin Erërat e forcës së stuhisë që priten të futen Erërat e forcës së stuhisë që priten të futen në pjesë Erërat e forcës së stuhisë që priten të futen në pjesë të Erërat e forcës së stuhisë që priten të futen në pjesë të St. T TO HYNI N P PJEST E ST. T TO HYNI N P PJEST E ST. BERNARD T TO HYNI N P PJEST E ST. BERNARD DHE T TO HYNI N P PJEST E ST. BERNARD DHE PLAQUEMINES T TO HYNI N P PJEST E ST. BERNARD DHE PLAQUEMINES PARISH BERNARD DHE PLAQUEMINES PARISH BERNARD DHE PLAQUEMINES PARISHT TANI BERNARD DHE PLAQUEMINES PARISHTUAR TANI N AT BERNARD DHE PLAQUEMINES PARISHT TANISHT N AT BERNARD DHE PLAQUEMINES PARISHT TANI T AT GJITHA BERNARD DHE PLAQUEMINES FAMILJEN TANI N M GJUHN E BERNARD DHE PLAQUEMINES PARISHT TANISHT N AT GJYMN E Tashmë në gojën e TANI N AT GJYMOUTHN E LUMIT Tashmë në gojën e llojit të lumit TANI TANI NOUTH GOHA E LLOJIT T R LUMIT TANI N AT GJYMOUTHRIN E LLOJIT T SP LRENDS S SHPINGRNDARJES TANI N AT GJYMOUTHRIN OF E LLOJIT T R LUMIT T SP PRERhapur afër LLOJ Lumi i përhapjes së afërt LLOJ Lumi i përhapjes pranë LLOJ Lumi i përhapjes së afërt me ORLEANIN LLOJ Lumi i përhapjes së afërt me ORLEANIN E RI LLOJ Lumi i përhapjes së afërt me ORLEANET ORLEANET E RE LLOJ Lumi i përhapjes së afërt me ORLEANET ORLEANET E REJA N LINDJEN DREJT ORLEANIT ORLEANI I RI LINDJE N OR ORLEANET ORLEANI I RI ZONA E LINDJES N TO ORLEANET ORLEANI I RI ZONA E LINDJES MUND T MUND N OR ORLEANET ORLEANI I RI ZONA E LINDJES MUND T MBYLLET N OR ORLEAN T OR ORLEANIT T RI ZONA E LINDJES MUND T JET KUNDR N OR ORLEANET ORLEANI I RI ZONA E LINDJES MUND T JET MBI T M SHTPIS ZONA MUND T JET MBI NDODH FUSHA MUND T JET MBI SHTYPJET ZONA MUND T JET MBI T M NDODH SHTPIS ELLISON ZONA MUND T JET MBI T M NDODH SHTPIS ELLISON N IN FUSHA MUND T JET MBI T M MUND T EL SHKURTROHET ELLISONI I LEHT. ELLISON I LEHT SHKURTR. ELLISON I LEHT SHKURTR. I QUSTNDRUAR ELLISON I LEHT SHKURTR. Erërat e Qëndrueshme ELLISON I LEHT SHKURTR. Erërat e Qëndrueshme përreth ELLISON I LEHT SHKURTR. Erërat e qëndrueshme rreth tridhjetë Erërat e qëndrueshme rreth tridhjetë Erërat e qëndrueshme rreth tridhjetë e nëntë Erëra të qëndrueshme rreth tridhjetë e nëntë MILES Erëra të qëndrueshme rreth tridhjetë e nëntë MILES PER Erëra të qëndrueshme rreth tridhjetë e nëntë MILE PR OR. NINENT MI MILE P PR OR. NINENT MI MILE P PR OR. POR NINENT MI MILE P PR OR. POR PASTAJ NINENT MI MILE P PR OR. POR atëherë NINENT MI MILE P PR OR. POR atëherë si ne NINENT MI MILE P PR OR. POR EDHE SI KRYET NINENT MI MILE P PR OR. POR EDHE SI KRYEM NINENT MI MILE P PR OR. POR AT AS SI E KRYEM NAD KRYE POR AT AS SI E KRYEM NAD KRYE POR AT AS SI SHTYT SOT SOT POR AT AS SI SHKURT NON SOT DHE POR AT AS SI SHKURT KONTIGH SOT DHE NESR POR AT AS SI E KRYEMI NON SOT DHE N ANDNGJES NESN NNS SOT DHE NESORR N MNS Sonte dhe nesër në mëngjes këtë Sonte dhe nesër në mëngjes këtë përhapje Sonte dhe nesër në mëngjes KETA SHP MRNDARJE PRGJITHSHME Sonte dhe nesër në mëngjes kjo përhapet përpara Sonte dhe nesër në mëngjes kjo përhapet kah ku KJO SHPERNDARJE DREJT KUJT KJO SHPERNDARJE KUNDER KU KJO SHPERNDARJE DREJT KU VENDIMIT KJO SHPERNDARJE DREJT KU ISSHT VENDOSJA KJO SHPRERNDARJE DREJT KU VARGROHET PLANI KJO E SHPRNDARJES DREJT KU GSHT SHKUAR TOKA KJO SHPRERNDARJE DREJT KU GSHT T BHET PLANI TOKA E SHKATRIS IS SHT T JET TOKA E VENDIT SHT T BE DREJT TOKA PANDR T DREJT SHQIPTART TOKA E VENDIT GSHT T BE DREJT KA T R DREJT TOKA E VENDIT GSHT T BE DREJT KA TIGH DREJT GJITHA TOKA E VENDIT SHT T BE DREJT KA TERE DREJT GJAT TIJ E DREJTA KA TIGH DREJT GJAT TIJ

E martë, azhurnimi i Uraganit Sally 4: Nuk pritet më të jetë kategoria-2

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="3.603" dur="0.067">MUND T</text>
<text sub="clublinks" start="3.67" dur="0.1"> MUND TË JETË</text>
<text sub="clublinks" start="3.77" dur="0.133"> MUND T BE JET A</text>
<text sub="clublinks" start="3.903" dur="0.167"> MUND T BE JET A SERIOZE</text>
<text sub="clublinks" start="4.07" dur="0.067"> Mund të jetë një situatë serioze</text>
<text sub="clublinks" start="4.137" dur="0.334"> Mund të jetë një situatë serioze e</text>
<text sub="clublinks" start="4.471" dur="0.1"> Mund të jetë një situatë serioze e kursit</text>
<text sub="clublinks" start="4.571" dur="0.066"> Mund të jetë një situatë serioze e kursit me</text>
<text sub="clublinks" start="4.637" dur="0.134"> Mund të jetë një situatë serioze e kursit me</text>
<text sub="clublinks" start="4.771" dur="0.067"> Mund të jetë një situatë serioze e kursit me shumën</text>
<text sub="clublinks" start="4.838" dur="0.066"> Mund të jetë një situatë serioze e kursit me shumën e</text>
<text sub="clublinks" start="4.904" dur="0.267"> KURS ME SHUMEN E</text>
<text sub="clublinks" start="5.171" dur="0.134"> L COND ME SHUMALLN E RINNJES S RA SHIJIT,</text>
<text sub="clublinks" start="5.305" dur="0.1"> KURS ME SHUMN E RRETHIT T RA SHIUT, TIGH DREJTN,</text>
<text sub="clublinks" start="5.405" dur="0.1"> KURS ME SHUMN E SHENIT, T RA DREJTS, DAVE?</text>
<text sub="clublinks" start="5.505" dur="0.167"> SHIKIMI, DREJTA, DAVE?</text>
<text sub="clublinks" start="5.672" dur="0.133"> SHIKIMI, DREJTA, DAVE? >></text>
<text sub="clublinks" start="5.805" dur="0.1"> SHIKIMI, DREJTA, DAVE? >> KJO SHT</text>
<text sub="clublinks" start="5.905" dur="0.101"> SHIKIMI, DREJTA, DAVE? >> ESHTE E DREJTA.</text>
<text sub="clublinks" start="6.006" dur="0.2"> >> ESHTE E DREJTA.</text>
<text sub="clublinks" start="6.206" dur="0.1"> >> ESHTE E DREJTA. Po</text>
<text sub="clublinks" start="6.306" dur="1.268"> Po</text>
<text sub="clublinks" start="7.574" dur="0.167"> Po GJRAT</text>
<text sub="clublinks" start="7.741" dur="0.233"> Po GJAT JANE</text>
<text sub="clublinks" start="7.974" dur="0.034"> Po Gjërat po shkojnë</text>
<text sub="clublinks" start="8.008" dur="0.066"> Po GJAT A SHKONIN</text>
<text sub="clublinks" start="8.074" dur="0.1"> Po Gjërat do të jenë</text>
<text sub="clublinks" start="8.174" dur="0.067"> Po Gjërat do të shkojnë</text>
<text sub="clublinks" start="8.241" dur="0.267"> Gjërat do të shkojnë</text>
<text sub="clublinks" start="8.508" dur="0.1"> Gjërat do të shkojnë në tatëpjetë</text>
<text sub="clublinks" start="8.608" dur="0.2"> Gjërat do të shkojnë në zbritje nga</text>
<text sub="clublinks" start="8.808" dur="0.067"> Gjërat do të shkojnë në zbritje nga MISSISSIPPI</text>
<text sub="clublinks" start="8.875" dur="0.067"> Gjërat që do të shkojnë në zbritje nga MISSISSIPPI DHE</text>
<text sub="clublinks" start="8.942" dur="0.233"> SHKATR NGA MISSISSIPPI DHE</text>
<text sub="clublinks" start="9.175" dur="0.1"> SHKATR NGA MISSISSIPPI DHE ALABAMA</text>
<text sub="clublinks" start="9.275" dur="0.067"> SHKATR NGA MISSISSIPPI DHE ALABAMA POR</text>
<text sub="clublinks" start="9.342" dur="0.067"> SHKATR NGA MISSISSIPPI DHE ALABAMA POR JO</text>
<text sub="clublinks" start="9.409" dur="0.067"> SHKATR NGA MISSISSIPPI DHE ALABAMA POR JO</text>
<text sub="clublinks" start="9.476" dur="0.066"> SHKATR NGA MISSISSIPPI DHE ALABAMA POR JO SHUM E KEQ</text>
<text sub="clublinks" start="9.542" dur="2.236"> SHKATR NGA MISSISSIPPI DHE ALABAMA POR JO SHUM I KEQ</text>
<text sub="clublinks" start="11.778" dur="0.067"> POSHT F NGA MISSISSIPPI DHE ALABAMA POR JO SHUM E KEQ FOR P FORR NE</text>
<text sub="clublinks" start="11.845" dur="0.2"> ALABAMA POR JO SHUM E KEQ P FORR NE</text>
<text sub="clublinks" start="12.045" dur="0.1"> ALABAMA POR JO SHUM E KEQ P USR TANI TANI</text>
<text sub="clublinks" start="12.145" dur="0.067"> ALABAMA POR JO SHUM B E KEQ P USR TANI TANI Cila</text>
<text sub="clublinks" start="12.212" dur="0.1"> ALABAMA POR JO SHUM B E KEQ P USR TANI TANI CIL IS ISSHT</text>
<text sub="clublinks" start="12.312" dur="0.1"> ALABAMA POR JO SHUM B E KEQ P FORR TANI TANI CIL IS ISSHT E MADHE</text>
<text sub="clublinks" start="12.412" dur="0.1"> ALABAMA POR JO SHUM I KEQ P USR TANI TANI CILIC ISSHT LAJM I MADH.</text>
<text sub="clublinks" start="12.512" dur="0.2"> TANI CILI ISSHT LAJM I MADH.</text>
<text sub="clublinks" start="12.712" dur="0.067"> TANI CILI ISSHT LAJM I MADH. TANI</text>
<text sub="clublinks" start="12.779" dur="0.1"> TANI CILI ISSHT LAJM I MADH. TANI NJE</text>
<text sub="clublinks" start="12.879" dur="0.1"> TANI CILI ISSHT LAJM I MADH. TANI NJE GJE</text>
<text sub="clublinks" start="12.979" dur="0.067"> TANI CILI ISSHT LAJM I MADH. TANI NJE GJE Unë</text>
<text sub="clublinks" start="13.046" dur="0.167"> TANI CILI ISSHT LAJM I MADH. TANI NJE GJE JAM</text>
<text sub="clublinks" start="13.213" dur="0.066"> TANI CILI ISSHT LAJM I MADH. Tani një gjë që unë jam duke vërejtur</text>
<text sub="clublinks" start="13.279" dur="0.201"> Tani një gjë që unë jam duke vërejtur</text>
<text sub="clublinks" start="13.48" dur="0.066"> Tani një gjë që unë jam duke vërejtur këtu</text>
<text sub="clublinks" start="13.546" dur="0.1"> Tani një gjë që unë jam duke vërejtur këtu i madh</text>
<text sub="clublinks" start="13.646" dur="0.067"> TANI NJ ONE GJ I Q I VREJTJE KERETU BALLA T MADH</text>
<text sub="clublinks" start="13.713" dur="0.067"> Tani një gjë që unë jam duke vërejtur këtu KUQ SHQIP</text>
<text sub="clublinks" start="13.78" dur="0.067"> TANI NJ ONE GJ I Q I VEREREJTJE KERETU NDJEKJE TIG MADHE</text>
<text sub="clublinks" start="13.847" dur="0.333"> KETU FLARE BIG</text>
<text sub="clublinks" start="14.18" dur="0.1"> KETU FLARE E MADHE E SHTYPEVE</text>
<text sub="clublinks" start="14.28" dur="0.067"> KETU FLARE E MADHE E LLOJIT TU SHUMBTARAVE</text>
<text sub="clublinks" start="14.347" dur="1.435"> KETU FLARE E MADHE E LLOJIT TU SHUMBRTARAVE</text>
<text sub="clublinks" start="15.782" dur="0.067"> KETU FLARE E MADHE E LINDJES SU DREJTS</text>
<text sub="clublinks" start="15.849" dur="0.2"> LINDJAT E LART TU DREJTS</text>
<text sub="clublinks" start="16.049" dur="0.067"> LINDJET E STUDIMEVE TU DREJTA</text>
<text sub="clublinks" start="16.116" dur="0.066"> RRETHANAT LLOJI I TU DREJT OS MBI TOP</text>
<text sub="clublinks" start="16.182" dur="0.067"> LINDJET E STUDIMEVE T R DREJTA P OR KRYESIN E</text>
<text sub="clublinks" start="16.249" dur="0.134"> LINDJET E STUDIMEVE TIGH DREJTS MBI KRYESIN E ZGJIDHJES</text>
<text sub="clublinks" start="16.383" dur="0.1"> LINDJET E STUDIMEVE TIGH S R DREJTS MBI MAQEN E QENDRS</text>
<text sub="clublinks" start="16.483" dur="0.066"> RRETHANAT LLOJI I T R DREJT OS MBI MAQEN E QENDRS KTU</text>
<text sub="clublinks" start="16.549" dur="0.067"> LINDJET E STUDIMEVE T R SIGH DREJTS Mbi krye të qendrës këtu</text>
<text sub="clublinks" start="16.616" dur="0.234"> Mbi krye të qendrës këtu</text>
<text sub="clublinks" start="16.85" dur="0.066"> Mbi krye të qendrës K HTU SALLY</text>
<text sub="clublinks" start="16.916" dur="0.067"> Mbi krye të qendrës KERETU SALLY AND</text>
<text sub="clublinks" start="16.983" dur="0.067"> Mbi krye të qendrës KERETU SALLY AND IT</text>
<text sub="clublinks" start="17.05" dur="0.1"> Mbi krye të qendrës këtu me siguri dhe është</text>
<text sub="clublinks" start="17.15" dur="0.133"> Mbi krye të qendrës këtu me siguri dhe nuk është</text>
<text sub="clublinks" start="17.283" dur="0.067"> Mbi krye të qendrës këtu me siguri dhe nuk është në të vërtetë</text>
<text sub="clublinks" start="17.35" dur="0.234"> SIGURT DHE NUK RESHT VRTET</text>
<text sub="clublinks" start="17.584" dur="0.033"> SIPAS DHE NUK GSHT VETEM</text>
<text sub="clublinks" start="17.617" dur="2.469"> SIGURISHT DHE NUK NOTSHT SHKUAR ME T V .RTET</text>
<text sub="clublinks" start="20.086" dur="0.067"> SIGURISHT DHE NUK SHT VRTET SHKUAR N TO NDIKIM</text>
<text sub="clublinks" start="20.153" dur="0.167"> SIPAS DHE NUK ISSHT VRTET SHKUAR T TO NDIKOJAC SHUM</text>
<text sub="clublinks" start="20.32" dur="0.133"> SIPAS DHE NUK ISSHT VRTETISHT SHKONI T TO NDIKONI SHUM.</text>
<text sub="clublinks" start="20.453" dur="0.167"> SHKUAR T TO NDIKOJM SHUM.</text>
<text sub="clublinks" start="20.62" dur="0.1"> SHKUAR T TO NDIKOJM SHUM. Une</text>
<text sub="clublinks" start="20.72" dur="0.134"> SHKUAR T TO NDIKOJM SHUM. UNË MENDOJ</text>
<text sub="clublinks" start="20.854" dur="0.066"> SHKUAR T TO NDIKOJM SHUM. E MENDOJ</text>
<text sub="clublinks" start="20.92" dur="0.167"> SHKUAR T TO NDIKOJM SHUM. E MENDOJ MUND</text>
<text sub="clublinks" start="21.087" dur="0.134"> SHKUAR T TO NDIKOJM SHUM. Mendoj se mund të merret</text>
<text sub="clublinks" start="21.221" dur="0.033"> SHKUAR T TO NDIKOJM SHUM. Mendoj se mund të merret me një fjalë të shkurtër</text>
<text sub="clublinks" start="21.254" dur="0.067"> SHKUAR T TO NDIKOJM SHUM. MENDIM SE MUND TET SHKURTR A</text>
<text sub="clublinks" start="21.321" dur="0.233"> MENDIM SE MUND TET SHKURTR A</text>
<text sub="clublinks" start="21.554" dur="0.067"> Mendoj se mund të merret me pak fjalë</text>
<text sub="clublinks" start="21.621" dur="0.167"> Mendoj se mund të merret me pak fjalë</text>
<text sub="clublinks" start="21.788" dur="0.1"> Mendoj se mund të merret me një fjalë pak më të fortë</text>
<text sub="clublinks" start="21.888" dur="0.067"> Mendoj se mund të merret me një fjalë pak më të fortë këtu</text>
<text sub="clublinks" start="21.955" dur="0.067"> Mendoj se mund të merret me një fjalë pak më të fortë këtu</text>
<text sub="clublinks" start="22.022" dur="0.2"> PAK VITM T ST FORT KETU POR</text>
<text sub="clublinks" start="22.222" dur="0.066"> PAK VITMBE T FORT KETU POR BN</text>
<text sub="clublinks" start="22.288" dur="1.836"> PAK VITMBE T FORT KETU, POR E B THEN</text>
<text sub="clublinks" start="24.124" dur="0.233"> VET M L SHUMR MR I FORT K BTU, POR E BEN PRESIONIN</text>
<text sub="clublinks" start="24.357" dur="0.067"> VETIT M L SHUMR MR I FORT KTU POR VAZHDON PRESIONI</text>
<text sub="clublinks" start="24.424" dur="0.167"> VAZHDON PRESIONI</text>
<text sub="clublinks" start="24.591" dur="0.1"> VAZHDON presioni</text>
<text sub="clublinks" start="24.691" dur="0.133"> A PRESIONI VAZHDON T TO BALLHET</text>
<text sub="clublinks" start="24.824" dur="0.167"> A PRESIONI VAZHDON T TO BALLHEN Brenda</text>
<text sub="clublinks" start="24.991" dur="0.067"> A PRESIONI VAZHDON T TO BALLHEN Brenda Uraganit</text>
<text sub="clublinks" start="25.058" dur="0.267"> T TO BALLNI BRENDSHM URRIKANN</text>
<text sub="clublinks" start="25.325" dur="0.067"> T TO BEN BRENDA GJUAT .VE URIKANE</text>
<text sub="clublinks" start="25.392" dur="0.133"> T TO BEN BRENDA GJUETARVE URIKANE JAN</text>
<text sub="clublinks" start="25.525" dur="0.1"> T TO BALLNI BRENDSHME GJUET HT URRIKANE JAN FL FLUAN</text>
<text sub="clublinks" start="25.625" dur="0.067"> T TO BALLNI BRENDSHME GJUATT URRIKANE JU FLUANIN N</text>
<text sub="clublinks" start="25.692" dur="0.067"> T TO BIENI BRENDA URJANIKEVE GJUATT JU FLUANIN N</text>
<text sub="clublinks" start="25.759" dur="0.233"> GJUETART JU FLUANIN N</text>
<text sub="clublinks" start="25.992" dur="0.1"> GJUETART JAN FL FLUAN N SISTEM</text>
<text sub="clublinks" start="26.092" dur="0.1"> GJUETART JU FLUAN N SISTEM KTU.</text>
<text sub="clublinks" start="26.192" dur="0.201"> SISTEMI KTU.</text>
<text sub="clublinks" start="26.393" dur="0.066"> SISTEMI KTU. POR</text>
<text sub="clublinks" start="26.459" dur="0.067"> SISTEMI KTU. POR NE</text>
<text sub="clublinks" start="26.526" dur="1.668"> SISTEMI KTU. POR JEMI</text>
<text sub="clublinks" start="28.194" dur="0.067"> SISTEMI KTU. POR NE K LRKOJM</text>
<text sub="clublinks" start="28.261" dur="0.1"> SISTEMI KTU. POR JA SHIKOJM</text>
<text sub="clublinks" start="28.361" dur="0.134"> SISTEMI KTU. POR JAM SHNIM përsëri</text>
<text sub="clublinks" start="28.495" dur="0.066"> SISTEMI KTU. POR JAM SHIKOJN AG SHUM SHUM</text>
<text sub="clublinks" start="28.561" dur="0.167"> POR JAM SHIKOJN AG SHUM SHUM</text>
<text sub="clublinks" start="28.728" dur="0.1"> POR JA SHIKOJM AG SHUM SHUM</text>
<text sub="clublinks" start="28.828" dur="0.067"> POR JA SHIKOJM AG SHUM SHIJ</text>
<text sub="clublinks" start="28.895" dur="0.1"> POR JA SHIKOJM AG përsëri një shumë shiu</text>
<text sub="clublinks" start="28.995" dur="0.1"> POR JA SHIKOJM AG SHANDET OF SHUM SHIN AS SI VETM</text>
<text sub="clublinks" start="29.095" dur="0.067"> POR JAMA SHIKOJMA SHUM SHIN SHUM RA SHUM</text>
<text sub="clublinks" start="29.162" dur="0.133"> POR NE K LRKOJMA PR SHUM SHIN AS SI SHUM</text>
<text sub="clublinks" start="29.295" dur="0.067"> POR NE K LRKOJM AG SHNDET L SHUM SHIN SI SHUM</text>
<text sub="clublinks" start="29.362" dur="0.234"> E SHIUT SI SHUM ST P OFR TI</text>
<text sub="clublinks" start="29.596" dur="0.066"> E SHIUT SI SHUME SE VINI</text>
<text sub="clublinks" start="29.662" dur="0.101"> E SHIUT SIPAS AKTIVITETIT T COM PASQYRS</text>
<text sub="clublinks" start="29.763" dur="0.1"> T RA SHIJIT SI SHUM OF PASQYRUAR</text>
<text sub="clublinks" start="29.863" dur="0.066"> T RA SHIJIT SI SHUM OF PASQYRAT E TIJ N COM PJES</text>
<text sub="clublinks" start="29.929" dur="0.134"> T RA SHIJIT SI SHUM OF PASQYRA E TIJ ND COMRMARRJE N P PJES T OF</text>
<text sub="clublinks" start="30.063" dur="0.067"> T RA SHIJIT SI SHUM OF P COMRDORET N PJES T OF ALABAMA</text>
<text sub="clublinks" start="30.13" dur="0.166"> Q COMNDRIMI N P PJES T ALABAMA</text>
<text sub="clublinks" start="30.296" dur="0.067"> Q COMNDRIMI N P PJEST E ALABAMA N IN</text>
<text sub="clublinks" start="30.363" dur="1.969"> Q COMNDRIMI N P PJES T OF ALABAMA N</text>
<text sub="clublinks" start="32.332" dur="0.167"> QINGNDRIMI N P PJES T OF ALABAMA N IN FLORIDA</text>
<text sub="clublinks" start="32.499" dur="0.1"> QINGNDRIMI N P PJES T OF ALABAMA N IN PLANHANDN FLORIDA</text>
<text sub="clublinks" start="32.599" dur="0.066"> QINGNDRIMI N P PJES T OF ALABAMA N IN FANOR PN FLORIDA EDHE</text>
<text sub="clublinks" start="32.665" dur="0.301"> N P PANHANDN FLORIDA EDHE</text>
<text sub="clublinks" start="32.966" dur="0.1"> N P PANH FLN FLORIDA EDHE SHTRENGJE</text>
<text sub="clublinks" start="33.066" dur="0.067"> N P PANHANDN FLORIDA EDHE SHKURTUAR KERETU</text>
<text sub="clublinks" start="33.133" dur="0.066"> N P PANHANDN FLORIDA EDHE SHTRIQEN ATERE T ALL GJITHA</text>
<text sub="clublinks" start="33.199" dur="0.067"> N P PANHANDN FLORIDA EDHE SHTRIQEN AT TH T ALL GJITHA</text>
<text sub="clublinks" start="33.266" dur="0.067"> N P PANHANDN FLORIDA EDHE SHTRIQEN AT TH T ALL GJITHA MNYRN</text>
<text sub="clublinks" start="33.333" dur="0.267"> ZGJIDHEN AT TH T ALL GJITHA MNYRA</text>
<text sub="clublinks" start="33.6" dur="0.1"> ZGJIDHEN ATY T ALL GJITHA MAYNYRA NDRMJET</text>
<text sub="clublinks" start="33.7" dur="0.067"> ZGJIDHEN K ALLTU M ALLNYR M SHUM</text>
<text sub="clublinks" start="33.767" dur="0.066"> ZGJIDHEN K ALLTU M ALLNYRAY M TH SHUM</text>
<text sub="clublinks" start="33.833" dur="0.067"> ZGJIDHEN K ALLTU M ALLNYR M SHUMCH</text>
<text sub="clublinks" start="33.9" dur="0.1"> ZGJIDHEN ATY T ALL GJITHA MNYRA P THRMES SHUM T THE BIG</text>
<text sub="clublinks" start="34" dur="0.067"> ZGJIDHEN ATY T ALL GJITHA M WNYRA P THRMES SHUM T OF BENDUARIT TIG MADH</text>
<text sub="clublinks" start="34.067" dur="0.067"> ZGJIDHEN ATY T ALL GJITHA MNYRA P THRMES SHUM T OF BENDIMIT T MADH TIG</text>
<text sub="clublinks" start="34.134" dur="0.267"> PRMES SHUM T B BENDIMIT T MADH T OF</text>
<text sub="clublinks" start="34.401" dur="0.066"> PRMES SHUM LENDIMIT TIG MADH T OF FLORIDAS</text>
<text sub="clublinks" start="34.467" dur="0.067"> PRMES SHUM LIDHJES SIG MADH T FL FLORIDAS DHE</text>
<text sub="clublinks" start="34.534" dur="0.133"> PRMES SHUM LIDHJES SIG MADH T OF FLORIDAS DHE T</text>
<text sub="clublinks" start="34.667" dur="0.067"> PRMES SHUM LENDIMIT T B MADH T OF FLORIDIDS DHE T EN TJERS</text>
<text sub="clublinks" start="34.734" dur="1.735"> FLORIDA DHE T EN GJITHA</text>
<text sub="clublinks" start="36.469" dur="0.134"> FLORIDA DHE GJIHA PENINSULA</text>
<text sub="clublinks" start="36.603" dur="0.1"> FLORIDA DHE TT GJITHA GJEDHJA E PENINSULS</text>
<text sub="clublinks" start="36.703" dur="0.1"> FLORIDA DHE GJITHA PENINSULA P GR T BR DISA</text>
<text sub="clublinks" start="36.803" dur="0.133"> FLORIDA DHE GJITHA PENINSULA P GR T BR DISA NGA</text>
<text sub="clublinks" start="36.936" dur="0.067"> FLORIDA DHE GJITHA PENINSULA FALAS DISA NGA</text>
<text sub="clublinks" start="37.003" dur="0.2"> Gadishullorja duke marrë disa nga</text>
<text sub="clublinks" start="37.203" dur="0.1"> Gadishullorja duke marrë disa nga shiu</text>
<text sub="clublinks" start="37.303" dur="0.101"> PENSULLAT P GR T BR S DISA N THE SHIJ KTU</text>
<text sub="clublinks" start="37.404" dur="0.1"> PENSULLAT P GR T BR DISA N THE SHIJ K HTU NGA</text>
<text sub="clublinks" start="37.504" dur="0.1"> PENSULLAT P GR T BR S DISA N THE SHIJ K HTU NGA SALLY.</text>
<text sub="clublinks" start="37.604" dur="0.2"> SHIJ KERETU NGA TALL ZEMR.</text>
<text sub="clublinks" start="37.804" dur="0.1"> SHIJ KERETU NGA TALL ZEMR. POR</text>
<text sub="clublinks" start="37.904" dur="0.134"> SHIJ KERETU NGA TALL ZEMR. POR përsëri,</text>
<text sub="clublinks" start="38.038" dur="0.066"> SHIJ KERETU NGA TALL ZEMR. POR përsëri, ne jemi</text>
<text sub="clublinks" start="38.104" dur="0.1"> SHIJ KERETU NGA TALL ZEMR. POR përsëri, ne jemi në</text>
<text sub="clublinks" start="38.204" dur="0.134"> SHIJ KERETU NGA TALL ZEMR. POR përsëri, ne jemi në</text>
<text sub="clublinks" start="38.338" dur="0.067"> SHIJ KERETU NGA TALL ZEMR. POR përsëri, ne jemi në tharëse</text>
<text sub="clublinks" start="38.405" dur="0.2"> POR përsëri, ne jemi në tharëse</text>
<text sub="clublinks" start="38.605" dur="0.066"> POR përsëri, ne jemi në anën e tharëse</text>
<text sub="clublinks" start="38.671" dur="0.067"> POR përsëri, ne jemi në anën e tharëse Pra</text>
<text sub="clublinks" start="38.738" dur="0.034"> POR përsëri, ne jemi në anën e tharëse tani</text>
<text sub="clublinks" start="38.772" dur="1.868"> POR përsëri, ne jemi në anën e tharëse kaq tani A</text>
<text sub="clublinks" start="40.64" dur="0.134"> POR përsëri, ne jemi në anën e tharëse, tani një shi</text>
<text sub="clublinks" start="40.774" dur="0.166"> POR përsëri, ne jemi në anën e tharëse, tani një TOTALI shi</text>
<text sub="clublinks" start="40.94" dur="0.067"> POR përsëri, ne jemi në anën e tharëse kështu që tani një TOTALI shi</text>
<text sub="clublinks" start="41.007" dur="0.167"> AN SSONI SO TANI SHKENCA T GJITHA SHINE</text>
<text sub="clublinks" start="41.174" dur="0.067"> AN SSONI SO TANI NJAL GJITHSEJ SHIU SHKONI</text>
<text sub="clublinks" start="41.241" dur="0.233"> AN SSISHT TANI TANI TAL GJITH SHUM T RA SHIJIT</text>
<text sub="clublinks" start="41.474" dur="0.1"> AN SSONI SO TANI NJ A GJITHSEJ T RA SHIJVE Q G SHKUAR T BE JEN SIG DIGNIM</text>
<text sub="clublinks" start="41.574" dur="0.1"> ANIDESONI SO TANI NJ A GJITHSEJ T RA SHIJVE Q SHKENZOHEN T JEN SHENJNSISHT T L ULT.</text>
<text sub="clublinks" start="41.674" dur="0.234"> T BE JENI SIGNIFIKISHT M T ULT.</text>
<text sub="clublinks" start="41.908" dur="0.1"> T BE JENI SIGNIFIKISHT M T ULT. REALISHT</text>
<text sub="clublinks" start="42.008" dur="0.134"> T BE JENI SIGNIFIKISHT M T ULT. VETEM QET</text>
<text sub="clublinks" start="42.142" dur="0.066"> T BE JENI SIGNIFIKISHT M T ULT. REALISHT MOTI I QET</text>
<text sub="clublinks" start="42.208" dur="0.1"> T BE JENI SIGNIFIKISHT M T ULT. REALISHT MOTI I QET</text>
<text sub="clublinks" start="42.308" dur="0.067"> T BE JENI SIGNIFIKISHT M T ULT. Me të vërtetë moti i qetë atje</text>
<text sub="clublinks" start="42.375" dur="0.2"> Me të vërtetë moti i qetë atje</text>
<text sub="clublinks" start="42.575" dur="0.067"> REALISHT Moti i qetë atje për</text>
<text sub="clublinks" start="42.642" dur="0.067"> Me të vërtetë moti i qetë atje për</text>
<text sub="clublinks" start="42.709" dur="0.1"> Me të vërtetë moti i qetë atje për ditën</text>
<text sub="clublinks" start="42.809" dur="0.1"> Me të vërtetë moti i qetë atje për ditën e sotme.</text>
<text sub="clublinks" start="42.909" dur="0.167"> PER DITEN SOT.</text>
<text sub="clublinks" start="43.076" dur="0.067"> PER DITEN SOT. KËSHTU QË</text>
<text sub="clublinks" start="43.143" dur="0.1"> PER DITEN SOT. Pra ne</text>
<text sub="clublinks" start="43.243" dur="1.368"> PER DITEN SOT. Pra, ne kemi</text>
<text sub="clublinks" start="44.611" dur="0.167"> PER DITEN SOT. Pra, ne kemi ndonjë</text>
<text sub="clublinks" start="44.778" dur="0.033"> PER DITEN SOT. Pra, ne kemi ndonjë vazhdon</text>
<text sub="clublinks" start="44.811" dur="0.1"> PER DITEN SOT. Pra, ne kemi ndonjë vazhdon të</text>
<text sub="clublinks" start="44.911" dur="0.067"> PER DITEN SOT. Pra, ne duhet të vazhdojmë të jemi</text>
<text sub="clublinks" start="44.978" dur="0.167"> Pra, ne duhet të vazhdojmë të jemi</text>
<text sub="clublinks" start="45.145" dur="0.1"> Pra, ne kemi ndonjë vazhdon të jetë jashtë</text>
<text sub="clublinks" start="45.245" dur="0.1"> Pra, ne kemi ndonjë vazhdon të jetë jashtë dhe</text>
<text sub="clublinks" start="45.345" dur="0.1"> Pra, ne kemi ndonjë të vazhdojë të jetë jashtë dhe rreth</text>
<text sub="clublinks" start="45.445" dur="0.067"> Pra, ne duhet të vazhdojmë të jemi jashtë dhe rreth vetëm</text>
<text sub="clublinks" start="45.512" dur="0.133"> Pra, ne kemi ndonjë VAZHDON T TO JENI JASHT DHE PREJ JO</text>
<text sub="clublinks" start="45.645" dur="0.067"> Pra, ne kemi ndonjë të vazhdojë të jetë jashtë dhe për vetëm nuk duke kërkuar</text>
<text sub="clublinks" start="45.712" dur="0.2"> JASHT DHE P JR VETUSTM T NOT SHIKONI</text>
<text sub="clublinks" start="45.912" dur="0.033"> JASHT DHE P JR VETUSTM T NOT NUK K LRKONI</text>
<text sub="clublinks" start="45.945" dur="0.067"> JASHT DHE P ABR VETM T NOT MOS KRKONI A</text>
<text sub="clublinks" start="46.012" dur="0.067"> JASHT DHE P ABR VETM T NOT MOS KOORKONI SHUM</text>
<text sub="clublinks" start="46.079" dur="0.1"> JASHT DHE P ABR VETM T NOT MOS KINGRKONI P LR SHUM</text>
<text sub="clublinks" start="46.179" dur="0.067"> JASHT DHE P ABR VETM T NOT MOS K LRKONI SHUM SHI</text>
<text sub="clublinks" start="46.246" dur="0.1"> JASHT DHE P JR VETM T NOT MOS K LRKONI SHUM SHIJ</text>
<text sub="clublinks" start="46.346" dur="0.067"> JASHT DHE P ABR VETM T NOT MOS K LRKOJN A SHUM RA SHIJ ATTU</text>
<text sub="clublinks" start="46.413" dur="0.066"> JASHT DHE POUR VETM T NOT MOS K LRKOJN A SHUMIN SHIJ PASTAJ</text>
<text sub="clublinks" start="46.479" dur="0.167"> P FORR SHUM SHI SHTYPE POR</text>
<text sub="clublinks" start="46.646" dur="0.1"> P FORR SHUM SHIJ JASHT POR NE</text>
<text sub="clublinks" start="46.746" dur="0.1"> P FORR SHUM SHIJ PAS KTU POR NE AKOMA</text>
<text sub="clublinks" start="46.846" dur="0.034"> P FORR SHUM shi atje, por ne akoma kemi</text>
<text sub="clublinks" start="46.88" dur="1.701"> P FORR SHUM SHIJ KA TJET B POR NE VONA KEMI A</text>
<text sub="clublinks" start="48.581" dur="0.167"> P FORR SHUM SHIJ N KTU, POR NE VAZHDOJMVE T KEMI HERUR</text>
<text sub="clublinks" start="48.748" dur="0.067"> P FORR SHUM SHI SHTYP PASTAJ PUTR T ST TJER KEMI NJOT Potencial të Rritjes</text>
<text sub="clublinks" start="48.815" dur="0.2"> Akoma kemi një potencial të kirurgjisë</text>
<text sub="clublinks" start="49.015" dur="0.067"> Ne akoma kemi një potencial të kirurgjisë</text>
<text sub="clublinks" start="49.082" dur="0.067"> Akoma kemi një potencial të kirurgjisë për të</text>
<text sub="clublinks" start="49.149" dur="0.1"> Ne akoma kemi një potencial të kirurgjisë për të si</text>
<text sub="clublinks" start="49.249" dur="0.066"> Ne akoma kemi një potencial të kirurgjisë gjithashtu</text>
<text sub="clublinks" start="49.315" dur="0.167"> Ne akoma kemi një potencial të kirurgjisë gjithashtu për të.</text>
<text sub="clublinks" start="49.482" dur="0.234"> Edhe për atë gjithashtu.</text>
<text sub="clublinks" start="49.716" dur="0.1"> Edhe për atë gjithashtu. TË FUNDIT</text>
<text sub="clublinks" start="49.816" dur="0.234"> Edhe për atë gjithashtu. RADARI I FUNDIT</text>
<text sub="clublinks" start="50.05" dur="0.066"> Edhe për atë gjithashtu. PREZANTIMI I FUNDIT RADAR</text>
<text sub="clublinks" start="50.116" dur="0.234"> PREZANTIMI I FUNDIT RADAR</text>
<text sub="clublinks" start="50.35" dur="0.1"> PREZANTIMI I FUNDIT TAD RADARIT NUK</text>
<text sub="clublinks" start="50.45" dur="0.1"> PREZANTIMI I FUNDIT TAD RADARIT NUK SHIKON</text>
<text sub="clublinks" start="50.55" dur="0.1"> PARAQITJA E FUNDIT T R RADARIT NUK DUKEN T MADH.</text>
<text sub="clublinks" start="50.65" dur="0.234"> NUK DUKEN TE MADHE.</text>
<text sub="clublinks" start="50.884" dur="0.066"> NUK DUKEN TE MADHE. KETU</text>
<text sub="clublinks" start="50.95" dur="1.869"> NUK DUKEN TE MADHE. KA</text>
<text sub="clublinks" start="52.819" dur="0.1"> NUK DUKEN TE MADHE. KA</text>
<text sub="clublinks" start="52.919" dur="0.1"> NUK DUKEN TE MADHE. KA LART.</text>
<text sub="clublinks" start="53.019" dur="0.2"> KA LART.</text>
<text sub="clublinks" start="53.219" dur="0.134"> KA LART. POR</text>
<text sub="clublinks" start="53.353" dur="0.1"> KA LART. POR IT</text>
<text sub="clublinks" start="53.453" dur="0.1"> KA LART. POR MUND</text>
<text sub="clublinks" start="53.553" dur="0.1"> KA LART. POR MUND T SHIHET</text>
<text sub="clublinks" start="53.653" dur="0.1"> KA LART. POR MUND T SE SHIHET N.</text>
<text sub="clublinks" start="53.753" dur="0.134"> KA LART. POR MUND T SE SHIHN IN M IN SHUM</text>
<text sub="clublinks" start="53.887" dur="0.1"> KA LART. POR MUND T SE SHIHET N M SHUM</text>
<text sub="clublinks" start="53.987" dur="0.067"> KA LART. POR MUND T SE SHIHET N IN SHUM SHI</text>
<text sub="clublinks" start="54.054" dur="0.166"> POR MUND T SE SHIHET N IN SHUM SHI</text>
<text sub="clublinks" start="54.22" dur="0.067"> POR MUND T SE SHIHET N IN SHUM SHIJ</text>
<text sub="clublinks" start="54.287" dur="0.167"> POR MUND T SE SHIHET N IN SHUM SHI NUK SHT</text>
<text sub="clublinks" start="54.454" dur="0.133"> POR MUND T SE SHIKOJN M SHUM shiu nuk po mbaron</text>
<text sub="clublinks" start="54.587" dur="0.067"> POR MUND T SE SHIHET SHUMOST SHIU NUK NOTSHT P WRFSHIR RRETH</text>
<text sub="clublinks" start="54.654" dur="0.067"> POR MUND T SE SHIKOJN IN SHUM shiu nuk po mbaron rreth</text>
<text sub="clublinks" start="54.721" dur="2.069"> NUK WSHT P WRFSHIR P ARreth</text>
<text sub="clublinks" start="56.79" dur="0.166"> NUK WSHT P WRFSHIR PRQENDRAT</text>
<text sub="clublinks" start="56.956" dur="0.101"> NUK WSHT PRRFSHIR PRQENDR THEN KTU</text>
<text sub="clublinks" start="57.057" dur="0.133"> NUK WSHT PRRMBLEDHJE RRETH QENDR THS DISA</text>
<text sub="clublinks" start="57.19" dur="0.067"> NUK WSHT P WRFSHIR P ARQENDRAT KA DISA DUAN</text>
<text sub="clublinks" start="57.257" dur="0.233"> QENDRA KA DISA DUAN</text>
<text sub="clublinks" start="57.49" dur="0.034"> QENDRA KA DISA DUSHE T TREGUAR</text>
<text sub="clublinks" start="57.524" dur="0.1"> QENDRA KA DISA DUSHE Q PYRKETOHEN</text>
<text sub="clublinks" start="57.624" dur="0.066"> QENDRA KA DISA DUSHE Q MUNDEN T TO MBYLLEN</text>
<text sub="clublinks" start="57.69" dur="0.067"> QENDRA KA DISA DUSH PR T PRGJITHSHME T GJITHA</text>
<text sub="clublinks" start="57.757" dur="0.067"> QENDRA KA DISA DUSH PR T PRPJEKUR</text>
<text sub="clublinks" start="57.824" dur="0.067"> QENDRA KA DISA DUSH PR T PRGJEDHUR T W MBYLLEN T ALL GJITHA MNYRN</text>
<text sub="clublinks" start="57.891" dur="0.233"> T TR MUNDEN T TO P WRFUNDOHEN T ALL GJITHA MNYRN</text>
<text sub="clublinks" start="58.124" dur="0.067"> T TR MUNDEN T TO P WRFUNDOJN ALL T ALL GJITHA M WNYRN RRETH</text>
<text sub="clublinks" start="58.191" dur="0.1"> T TR MUNDEN T TO P WRFUNDOJN ALL T ALL GJITHA MAYNYRN RRETH DHE</text>
<text sub="clublinks" start="58.291" dur="0.1"> TY MUNDEN T TO PRRFUNDOJN ALL T ALL GJITHA M WNYRN RRETH DHE DERI</text>
<text sub="clublinks" start="58.391" dur="0.134"> T TR MUNDEN T TO PYRFUNDOJN ALL T ALL GJITHA MAYNYRN RRETH DHE DERI TIJ</text>
<text sub="clublinks" start="58.525" dur="0.066"> T TR MUNDEN T TO PRRFUNDOJN ALL T ALL GJITHA MAYNYRN RRETH DHE Deri sa të ndodhë</text>
<text sub="clublinks" start="58.591" dur="2.403"> RRETH DHE Deri sa të ndodhë</text>
<text sub="clublinks" start="60.994" dur="0.1"> RRETH DHE DERI QAT NDODH T JEMI</text>
<text sub="clublinks" start="61.094" dur="0.233"> RRETH DHE DERI SE NDODH NUK JEMI</text>
<text sub="clublinks" start="61.327" dur="0.034"> RRETH DHE DERI TAT NDODHJN WE SE NUK PO SHKOJM</text>
<text sub="clublinks" start="61.361" dur="0.1"> RRETH DHE Deri sa të ndodhë që ne nuk do të shkojmë</text>
<text sub="clublinks" start="61.461" dur="0.1"> RRETH DHE Deri sa të ndodhë, ne nuk do të shohim</text>
<text sub="clublinks" start="61.561" dur="0.067"> RRETH DHE Deri sa të ndodhë ne nuk do të shohim një</text>
<text sub="clublinks" start="61.628" dur="0.333"> Ne nuk jemi duke shkuar për të parë një</text>
<text sub="clublinks" start="61.961" dur="0.267"> Ne nuk do të shohim një domethënës</text>
<text sub="clublinks" start="62.228" dur="0.067"> Ne nuk do të shohim një intensifikim të rëndësishëm</text>
<text sub="clublinks" start="62.295" dur="0.2"> INTENSIFIKIMI I RNNDSISHM</text>
<text sub="clublinks" start="62.495" dur="0.1"> INTENSIFIKIMI I RNNDSISHM ME</text>
<text sub="clublinks" start="62.595" dur="0.1"> INTENSIFIKIMI I RNDSISHM ME KIST.</text>
<text sub="clublinks" start="62.695" dur="0.167"> ME KËTË.</text>
<text sub="clublinks" start="62.862" dur="0.067"> ME KËTË. IT</text>
<text sub="clublinks" start="62.929" dur="0.1"> ME KËTË. ESHTE</text>
<text sub="clublinks" start="63.029" dur="0.067"> ME KËTË. AJO ËSHTË RRETH</text>
<text sub="clublinks" start="63.096" dur="0.1"> ME KËTË. ISSHT Rreth 60 vjeç</text>
<text sub="clublinks" start="63.196" dur="0.1"> ME KËTË. ISSHT RRETH 60 MILE</text>
<text sub="clublinks" start="63.296" dur="0.1"> ME KËTË. ISSHT Rreth 60 milje larg</text>
<text sub="clublinks" start="63.396" dur="0.067"> ME KËTË. ISSHT RRETH 60 MILES NGA</text>
<text sub="clublinks" start="63.463" dur="0.2"> ISSHT RRETH 60 MILES NGA</text>
<text sub="clublinks" start="63.663" dur="1.335"> ISSHT Rreth 60 milje larg nga</text>
<text sub="clublinks" start="64.998" dur="0.167"> ISSHT Rreth 60 mije larg nga goja</text>
<text sub="clublinks" start="65.165" dur="0.066"> ISSHT Rreth 60 mije larg nga goja e</text>
<text sub="clublinks" start="65.231" dur="0.134"> ISSHT Rreth 60 mije larg nga goja e</text>
<text sub="clublinks" start="65.365" dur="0.167"> ISSHT Rreth 60 mije larg nga goja e lumit.</text>
<text sub="clublinks" start="65.532" dur="0.166"> GJITHA E LUMIT.</text>
<text sub="clublinks" start="65.698" dur="0.067"> GJITHA E LUMIT. KËSHTU QË</text>
<text sub="clublinks" start="65.765" dur="0.167"> GJITHA E LUMIT. SO IT</text>
<text sub="clublinks" start="65.932" dur="0.134"> GJITHA E LUMIT. ASHTU ESHTE</text>
<text sub="clublinks" start="66.066" dur="0.133"> GJITHA E LUMIT. Pra, është duke u marrë</text>
<text sub="clublinks" start="66.199" dur="0.133"> GJITHA E LUMIT. Pra, është duke marrë shumë</text>
<text sub="clublinks" start="66.332" dur="0.067"> GJITHA E LUMIT. PRA ISSHT MBYLLUR SHUM</text>
<text sub="clublinks" start="66.399" dur="0.167"> PRA ISSHT MBYLLUR SHUM</text>
<text sub="clublinks" start="66.566" dur="0.167"> Pra, është duke u afruar me bukurinë</text>
<text sub="clublinks" start="66.733" dur="0.1"> PRA ISSHT PRET SHKURTR P TOR LOUISIANA.</text>
<text sub="clublinks" start="66.833" dur="0.234"> TE LOUISIANA.</text>
<text sub="clublinks" start="67.067" dur="0.1"> TE LOUISIANA. MOS</text>
<text sub="clublinks" start="67.167" dur="0.1"> TE LOUISIANA. MOS MENDONI</text>
<text sub="clublinks" start="67.267" dur="0.1"> TE LOUISIANA. MOS MENDONI SE SSHT</text>
<text sub="clublinks" start="67.367" dur="0.033"> TE LOUISIANA. Mos mendoni se po shkon</text>
<text sub="clublinks" start="67.4" dur="0.1"> TE LOUISIANA. Mos mendoni se do të shkojë</text>
<text sub="clublinks" start="67.5" dur="0.067"> TE LOUISIANA. MOS MENDONI SE PO SHKON T MERRNI</text>
<text sub="clublinks" start="67.567" dur="0.167"> MOS MENDONI SE PO SHKON T MERRNI</text>
<text sub="clublinks" start="67.734" dur="0.1"> Mos mendoni se do të marrë të gjitha</text>
<text sub="clublinks" start="67.834" dur="0.067"> Mos mendoni se do të marrë të gjitha</text>
<text sub="clublinks" start="67.901" dur="0.033"> Mos mendoni se do të marrë të gjithë rrugën</text>
<text sub="clublinks" start="67.934" dur="1.135"> Mos mendoni se do të shkojë deri në të gjithë rrugën</text>
<text sub="clublinks" start="69.069" dur="0.133"> Mos mendoni se do të merrni të gjithë rrugën për ne</text>
<text sub="clublinks" start="69.202" dur="0.1"> Mos mendoni se do të marrë të gjithë mënyrën për të na</text>
<text sub="clublinks" start="69.302" dur="0.1"> Mos mendo se do të marrë të gjithë mënyrën për ne që është</text>
<text sub="clublinks" start="69.402" dur="0.067"> Mos mendoni se do të merrni të gjithë mënyrën për ne, e cila është disa</text>
<text sub="clublinks" start="69.469" dur="0.2"> T ALL GJITHA M WNYRA N TO SHTYP E CILA SSHT DISA</text>
<text sub="clublinks" start="69.669" dur="0.1"> T ALL GJITHA M WNYRA N TO SHTPIJE E CILA SSHT DISA MIR</text>
<text sub="clublinks" start="69.769" dur="0.1"> T ALL GJITHA M WNYRA N TO SHT USPIJE E CILA SSHT S DISA Lajme të mira</text>
<text sub="clublinks" start="69.869" dur="0.167"> LAJME TE MIRA.</text>
<text sub="clublinks" start="70.036" dur="0.067"> LAJME TE MIRA. KËSHTU QË</text>
<text sub="clublinks" start="70.103" dur="0.033"> LAJME TE MIRA. SO TANI</text>
<text sub="clublinks" start="70.136" dur="0.167"> LAJME TE MIRA. SO TANI A</text>
<text sub="clublinks" start="70.303" dur="0.067"> LAJME TE MIRA. SO TANI KATEGORI</text>
<text sub="clublinks" start="70.37" dur="0.167"> LAJME TE MIRA. SO TANI KATEGORI 1</text>
<text sub="clublinks" start="70.537" dur="0.066"> LAJME TE MIRA. SO TANI NJ C UTURQANI KATEGORIA 1</text>
<text sub="clublinks" start="70.603" dur="0.234"> SO TANI NJ C UTURQANI KATEGORIA 1</text>
<text sub="clublinks" start="70.837" dur="0.033"> SO TANI NJ A KATEGORI 1 URRIKANE T Provoni</text>
<text sub="clublinks" start="70.87" dur="0.167"> PRANA TANI NJ C KATEGORI 1 UR URKANA PYR T PRGJEDHUR</text>
<text sub="clublinks" start="71.037" dur="0.1"> PRANA TANI NJATE KATEGORI 1 UR URKANA P TRR T PRGJEDHUR TAN ORGANIZOHET</text>
<text sub="clublinks" start="71.137" dur="0.1"> TANI TANI NJATE KATEGORI 1 UR URKANA PYR TY PRGJEDHUR TG ORGANIZOHET P AGRGJITHSHM.</text>
<text sub="clublinks" start="71.237" dur="1.869"> TY MUNDEN T ORGANIZOHEN përsëri.</text>
<text sub="clublinks" start="73.106" dur="0.1"> TY MUNDEN T ORGANIZOHEN përsëri. POR</text>
<text sub="clublinks" start="73.206" dur="0.133"> TY MUNDEN T ORGANIZOHEN përsëri. POR UNE</text>
<text sub="clublinks" start="73.339" dur="0.101"> TY MUNDEN T ORGANIZOHEN përsëri. POR MUND</text>
<text sub="clublinks" start="73.44" dur="0.166"> TY MUNDEN T ORGANIZOHEN përsëri. POR NUK MUND</text>
<text sub="clublinks" start="73.606" dur="0.1"> TY MUNDEN T ORGANIZOHEN përsëri. POR NUK MUND T G MERR</text>
<text sub="clublinks" start="73.706" dur="0.167"> TY MUNDEN T ORGANIZOHEN përsëri. POR NUK MUND T G M SHUM</text>
<text sub="clublinks" start="73.873" dur="0.067"> TY MUNDEN T ORGANIZOHEN përsëri. POR NUK MUND TET BETHEM SHUM ST MR I fortë</text>
<text sub="clublinks" start="73.94" dur="0.2"> POR NUK MUND TET BETHEM SHUM ST MR I fortë</text>
<text sub="clublinks" start="74.14" dur="0.067"> POR NUK MUND TET MUND T JEM SHUMR E fortë</text>
<text sub="clublinks" start="74.207" dur="0.067"> POR NUK MUND TET MUA SHUM MR E FORTR SE SAJ</text>
<text sub="clublinks" start="74.274" dur="0.167"> POR NUK MUND T G MET SHUMET M ST E FORT ST SE SI SHT</text>
<text sub="clublinks" start="74.441" dur="0.1"> POR NUK MUND TET BETHEM SHUMR MR E FORT TH SE SI SHT AKTUALISHT.</text>
<text sub="clublinks" start="74.541" dur="0.2"> SE ITSHT AKTUALISHT.</text>
<text sub="clublinks" start="74.741" dur="0.067"> SE ITSHT AKTUALISHT. ME SHUME</text>
<text sub="clublinks" start="74.808" dur="0.066"> SE ITSHT AKTUALISHT. SHUMICA</text>
<text sub="clublinks" start="74.874" dur="0.134"> SE ITSHT AKTUALISHT. SHUMICA E</text>
<text sub="clublinks" start="75.008" dur="0.1"> SE ITSHT AKTUALISHT. Shumica e modeleve</text>
<text sub="clublinks" start="75.108" dur="0.067"> SE ITSHT AKTUALISHT. SHTESA E MODELEVE T T MARR</text>
<text sub="clublinks" start="75.175" dur="0.066"> SE ITSHT AKTUALISHT. Shumica e modeleve e marrin atë</text>
<text sub="clublinks" start="75.241" dur="2.002"> Shumica e modeleve e marrin atë</text>
<text sub="clublinks" start="77.243" dur="0.167"> Shumica e modeleve e marrin atë atje</text>
<text sub="clublinks" start="77.41" dur="0.2"> Shumica e modeleve e marrin atë atje</text>
<text sub="clublinks" start="77.61" dur="0.067"> Shumica e modeleve e marrin atë atje drejt MISSISSIPPI</text>
<text sub="clublinks" start="77.677" dur="0.067"> Shumica e modeleve e marrin atë atje drejt MISSISSIPPI DHE</text>
<text sub="clublinks" start="77.744" dur="0.267"> KETU DREJT MISSISSIPPI DHE</text>
<text sub="clublinks" start="78.011" dur="0.1"> KETU MISSISSIPPI DHE ALABAMA.</text>
<text sub="clublinks" start="78.111" dur="0.167"> ALABAMA.</text>
<text sub="clublinks" start="78.278" dur="0.133"> ALABAMA. JO</text>
<text sub="clublinks" start="78.411" dur="0.1"> ALABAMA. JO ME GJATE</text>
<text sub="clublinks" start="78.511" dur="0.134"> ALABAMA. ASNJE NEVOJE JUAJ</text>
<text sub="clublinks" start="78.645" dur="0.1"> ALABAMA. ASNJEHERE NUK DUHET P URDITSUAR.</text>
<text sub="clublinks" start="78.745" dur="0.233"> ASNJEHERE NUK DUHET P URDITSUAR.</text>
<text sub="clublinks" start="78.978" dur="0.134"> ASNJEHERE NUK DUHET P URDITSUAR. KETU</text>
<text sub="clublinks" start="79.112" dur="0.067"> ASNJEHERE NUK DUHET P URDITSUAR. KETU KA</text>
<text sub="clublinks" start="79.179" dur="0.133"> ASNJEHERE NUK DUHET P URDITSUAR. KA NUK KA</text>
<text sub="clublinks" start="79.312" dur="0.067"> ASNJEHERE NUK DUHET P URDITSUAR. S'KA ASHJE</text>
<text sub="clublinks" start="79.379" dur="2.035"> S'KA ASHJE</text>
<text sub="clublinks" start="81.414" dur="0.134"> NUK KA KATEGORI T GJAT</text>
<text sub="clublinks" start="81.548" dur="0.166"> NUK KA KATEGORI T LON GJAT 2</text>
<text sub="clublinks" start="81.714" dur="0.134"> KA NUK KA KATEGORI T LON GJAT URRIKANE</text>
<text sub="clublinks" start="81.848" dur="0.067"> NUK KA KATEGORI T LON GJAT DUA URRIKANA</text>
<text sub="clublinks" start="81.915" dur="0.066"> NUK KA KATEGORI T LON GJAT DUHET T KET BE URRIKAN</text>
<text sub="clublinks" start="81.981" dur="0.267"> KATEGORIA 2 URRIKANA DUHET T BE JET</text>
<text sub="clublinks" start="82.248" dur="0.034"> KATEGORIA 2 URRIKANA DUHET T BE JET C KATEGORI</text>
<text sub="clublinks" start="82.282" dur="0.066"> KATEGORIA 2 URRIKANA DUHET T BE JET C KATEGORI 1</text>
<text sub="clublinks" start="82.348" dur="0.067"> KATEGORIA 2 URRIKANA DUHET T BE JET C KATEGORI 1 TANI</text>
<text sub="clublinks" start="82.415" dur="0.067"> KATEGORIA 2 URRIKANA DUHET T BE JET C KATEGORI 1 TANI JO</text>
<text sub="clublinks" start="82.482" dur="0.1"> KATEGORIA 2 URRIKANA DUHET T BE JET C KATEGORI 1 TANI JO SI</text>
<text sub="clublinks" start="82.582" dur="0.1"> KATEGORIA 2 URRIKANA DUHET T BE JET C KATEGORI 1 TANI JO SI SHUM</text>
<text sub="clublinks" start="82.682" dur="0.067"> KATEGORIA 2 URRIKANA DUHET T BE JET C KATEGORI 1 TANI JO SA SHI SHUM</text>
<text sub="clublinks" start="82.749" dur="0.2"> KATEGORIA 1 TANI JO SA SHI</text>
<text sub="clublinks" start="82.949" dur="0.134"> KATEGORIA 1 TANI JO SHUM RA SHIJ KTU</text>
<text sub="clublinks" start="83.083" dur="0.066"> KATEGORIA 1 TANI JO SHUM RA SHIJ K HTU PRAN</text>
<text sub="clublinks" start="83.149" dur="0.1"> KATEGORIA 1 TANI JO SHUME SHIJ KETU POR</text>
<text sub="clublinks" start="83.249" dur="2.369"> KATEGORIA 1 TANI JO SHUME SHIJ KETU POR POR EDHE</text>
<text sub="clublinks" start="85.618" dur="0.067"> KATEGORIA 1 TANI JO SHUME SHIJ KETU POR POR EDHE STORM</text>
<text sub="clublinks" start="85.685" dur="0.234"> KETU MENDE POR EDHE STORM</text>
<text sub="clublinks" start="85.919" dur="0.066"> KETU MENDUESHME POR VEPRIMI I STURMIT</text>
<text sub="clublinks" start="85.985" dur="0.034"> KETU MENDUESHME POR akoma është operacioni i stuhisë</text>
<text sub="clublinks" start="86.019" dur="0.133"> KETU MENDE POR VEPRIMI I STURMIT ISSHT A</text>
<text sub="clublinks" start="86.152" dur="0.067"> KETU MENDUESHME POR AKTUALISHT Kirurgjia është një shqetësim</text>
<text sub="clublinks" start="86.219" dur="0.067"> KETU MENDUESHME POR AKTUALISHT Kirurgjia është një shqetësim</text>
<text sub="clublinks" start="86.286" dur="0.1"> KETU MENDUESHME POR AKTUALISHT Kirurgjia është një shqetësim për tonën</text>
<text sub="clublinks" start="86.386" dur="0.067"> KETU MENDUESHME POR AKTUALISHT Kirurgjia është një shqetësim për zonën tonë</text>
<text sub="clublinks" start="86.453" dur="0.166"> Kirurgjia është një shqetësim për zonën tonë</text>
<text sub="clublinks" start="86.619" dur="0.067"> Kirurgjia është një shqetësim për zonën tonë.</text>
<text sub="clublinks" start="86.686" dur="0.167"> .</text>
<text sub="clublinks" start="86.853" dur="0.1"> . KËSHTU QË</text>
<text sub="clublinks" start="86.953" dur="0.167"> . Prapë</text>
<text sub="clublinks" start="87.12" dur="0.133"> . SIPAS RIKAPJES</text>
<text sub="clublinks" start="87.253" dur="0.067"> . SIPAS P RRGJEGJSI WINDSOR</text>
<text sub="clublinks" start="87.32" dur="0.234"> SIPAS P RRGJEGJSI WINDSOR</text>
<text sub="clublinks" start="87.554" dur="0.1"> SIPAS P RRGJITHSHM RIPARIMIN E WINDSOR Tetëdhjetë</text>
<text sub="clublinks" start="87.654" dur="2.736"> SIPAS P RRKUPTIMI I WINDSOR Tetëdhjetë e pesë</text>
<text sub="clublinks" start="90.39" dur="0.167"> Prapë prapë duke pranuar WINDSOR Tetëdhjetë e pesë Gaston</text>
<text sub="clublinks" start="90.557" dur="0.133"> Prapë prapë duke pranuar WINDSOR Tetëdhjetë e pesë GASTON PES</text>
<text sub="clublinks" start="90.69" dur="0.067"> SIPAS PRKUPTIMIN E WINDSOR Tetëdhjetë e pesë GASTON Pesë lëvizje</text>
<text sub="clublinks" start="90.757" dur="0.2"> Tetëdhjetë e pesë GASTON Pesë lëvizje</text>
<text sub="clublinks" start="90.957" dur="0.167"> Tetëdhjetë e pesë GASTONI Pesë duke lëvizur në perëndim</text>
<text sub="clublinks" start="91.124" dur="0.067"> Tetëdhjetë e pesë GASTONI Pesë duke lëvizur në perëndim të veriperëndimit</text>
<text sub="clublinks" start="91.191" dur="0.1"> Tetëdhjetë e pesë GASTON Pesë duke lëvizur në perëndim të veriperëndimit në</text>
<text sub="clublinks" start="91.291" dur="0.1"> Tetëdhjetë e pesë GASTONI Pesë duke lëvizur në perëndim të veriperëndimit në 2:00.</text>
<text sub="clublinks" start="91.391" dur="0.167"> PER WESTNDIMI VERI-PERESTNDIM N AT 2:00.</text>
<text sub="clublinks" start="91.558" dur="0.066"> PER WESTNDIMI VERI-PERESTNDIM N AT 2:00. KËSHTU QË</text>
<text sub="clublinks" start="91.624" dur="0.067"> PER WESTNDIMI VERI-PERESTNDIM N AT 2:00. SO IT</text>
<text sub="clublinks" start="91.691" dur="0.167"> PER WESTNDIMI VERI-PERESTNDIM N AT 2:00. ASHTU ESHTE</text>
<text sub="clublinks" start="91.858" dur="0.067"> PER WESTNDIMI VERI-PERESTNDIM N AT 2:00. Pra është duke u zvarritur</text>
<text sub="clublinks" start="91.925" dur="0.1"> PER WESTNDIMI VERI-PERESTNDIM N AT 2:00. Pra, është duke u zvarritur dhe</text>
<text sub="clublinks" start="92.025" dur="0.067"> PER WESTNDIMI VERI-PERESTNDIM N AT 2:00. Pra, është duke u zvarritur dhe kjo</text>
<text sub="clublinks" start="92.092" dur="0.066"> PER WESTNDIMI VERI-PERESTNDIM N AT 2:00. Pra, është duke u zvarritur dhe kjo është</text>
<text sub="clublinks" start="92.158" dur="0.2"> Pra, është duke u zvarritur dhe kjo është</text>
<text sub="clublinks" start="92.358" dur="0.067"> Pra, është duke u zvarritur dhe kjo është</text>
<text sub="clublinks" start="92.425" dur="2.269"> Pra, është duke u zvarritur dhe kjo është e madhe</text>
<text sub="clublinks" start="94.694" dur="0.1"> Pra, është duke u zvarritur dhe ky është problemi i madh</text>
<text sub="clublinks" start="94.794" dur="0.134"> Pra, është zvarritje dhe ky është problemi i madh, i cili</text>
<text sub="clublinks" start="94.928" dur="0.1"> Pra, është duke u zvarritur dhe ky është problemi i madh, të cilin ne</text>
<text sub="clublinks" start="95.028" dur="0.067"> Pra, është duke u zvarritur dhe ky është problemi i madh, të cilin e dinim</text>
<text sub="clublinks" start="95.095" dur="0.2"> PROBLEMI I MADH T WH CILI E DIJM</text>
<text sub="clublinks" start="95.295" dur="0.066"> Problemi i madh nga i cili e dinim</text>
<text sub="clublinks" start="95.361" dur="0.067"> PROBLEMI I MADH I CILI E DIJN NGA</text>
<text sub="clublinks" start="95.428" dur="0.067"> PROBLEMI I MADH I CILI E DIJM NGA GETI</text>
<text sub="clublinks" start="95.495" dur="0.067"> PROBLEMI I MADH I CILI E DIJN NGA SHKO</text>
<text sub="clublinks" start="95.562" dur="0.066"> PROBLEMI I MADH I CILI E DIJNRO NGA SHTO SHIH</text>
<text sub="clublinks" start="95.628" dur="0.234"> PROBLEMI I MADH I CILI E DIJMRO NGA SHKOJM IT ISHTE</text>
<text sub="clublinks" start="95.862" dur="0.067"> PROBLEMI I MADH I CILI E DIJMRO NGA SHKO SHKOJ</text>
<text sub="clublinks" start="95.929" dur="0.167"> NGA SHKO SHKOJTE</text>
<text sub="clublinks" start="96.096" dur="0.1"> NGA SHKO SHKONI</text>
<text sub="clublinks" start="96.196" dur="0.1"> NGA SHKO SHKONI T TO QEN.</text>
<text sub="clublinks" start="96.296" dur="0.267"> TE STALL.</text>
<text sub="clublinks" start="96.563" dur="0.133"> TE STALL. KA</text>
<text sub="clublinks" start="96.696" dur="0.033"> TE STALL. S'KA ASGJE</text>
<text sub="clublinks" start="96.729" dur="0.101"> TE STALL. S'KA ASGJE</text>
<text sub="clublinks" start="96.83" dur="0.1"> TE STALL. S'KA ASGJ TO T TO STEW</text>
<text sub="clublinks" start="96.93" dur="0.1"> TE STALL. S'KA ASGJ T TO STEVON K THT.</text>
<text sub="clublinks" start="97.03" dur="1.835"> S'KA ASGJ T TO STEVON K THT.</text>
<text sub="clublinks" start="98.865" dur="0.033"> S'KA ASGJ T TO STEVON K THT. ASGJ</text>
<text sub="clublinks" start="98.898" dur="0.1"> S'KA ASGJ T TO STEVON K THT. ASGJ NUK</text>
<text sub="clublinks" start="98.998" dur="0.067"> S'KA ASGJ T TO STEVON K THT. ASGJ Q TO T MO L .HET</text>
<text sub="clublinks" start="99.065" dur="0.1"> S'KA ASGJ T TO STEVON K THT. ASGJ Q TO T MO LEHTOHET</text>
<text sub="clublinks" start="99.165" dur="0.134"> S'KA ASGJ T TO STEVON K THT. ASGJ Q TO T MO L MONDSISHT</text>
<text sub="clublinks" start="99.299" dur="0.066"> S'KA ASGJ T TO STEVON K THT. ASGJ Q TO T MO L MONDSISHT NGA</text>
<text sub="clublinks" start="99.365" dur="0.201"> ASGJ Q TO T MO L MONDSISHT NGA</text>
<text sub="clublinks" start="99.566" dur="0.1"> ASGJ Q TO T MO L MONDSISHT NGA</text>
<text sub="clublinks" start="99.666" dur="0.1"> ASGJ Q TO T MO L MONDSISHT NGA ZONA.</text>
<text sub="clublinks" start="99.766" dur="0.167"> ZONË.</text>
<text sub="clublinks" start="99.933" dur="0.1"> ZONË. KËSHTU QË</text>
<text sub="clublinks" start="100.033" dur="0.1"> ZONË. PRA SSHT</text>
<text sub="clublinks" start="100.133" dur="0.067"> ZONË. SO SSHT K LLOJ</text>
<text sub="clublinks" start="100.2" dur="0.166"> ZONË. SO'SHT K LLOJ</text>
<text sub="clublinks" start="100.366" dur="0.101"> ZONË. SO'SHT K LLOJ SHIFRIMI</text>
<text sub="clublinks" start="100.467" dur="0.066"> ZONË. PRAN KSHT K LLOJ SHIFRIMI KTU</text>
<text sub="clublinks" start="100.533" dur="0.167"> PRAN KSHT K LLOJ SHIFRIMI KTU</text>
<text sub="clublinks" start="100.7" dur="0.067"> PRAN KSHT K LLOJ SHIFRIMI KTU</text>
<text sub="clublinks" start="100.767" dur="0.1"> PRAN' KSHT K LLOJ SHIFRIMI KERETU N THE</text>
<text sub="clublinks" start="100.867" dur="0.167"> PRAN' KSHT K LLOJ T DR SHIFROHET K HTU N THE PER WESTNDIM</text>
<text sub="clublinks" start="101.034" dur="0.067"> SO'SHT K LLOJ T OF SHIFROHET K HTU N THE PER WESTNDIMIN E VERI-PERESTNDIMIT</text>
<text sub="clublinks" start="101.101" dur="0.1"> PRAN' KSHT K LLOJ SHIFRIMI KERETU N THE PER WESTNDIMIN E VERI-PERNDIMIT N.</text>
<text sub="clublinks" start="101.201" dur="0.066"> PRAN KSHT K LLOJ SHIFRIMI KTU N THE VERI-PER NORTHNDIMIN PERNDIMOR K ATTI</text>
<text sub="clublinks" start="101.267" dur="1.602"> N TO VERI-PERNDIMIN PERESTNDIMOR N AT KT</text>
<text sub="clublinks" start="102.869" dur="0.1"> N TO VERI-PERNDIMIN PERNDIMOR N AT KIST PIK</text>
<text sub="clublinks" start="102.969" dur="0.167"> N TO PER WESTNDIMIN E VERI-PERESTNDIMIT N TH KIST PO PIK DHE</text>
<text sub="clublinks" start="103.136" dur="0.067"> N TO VERI-PERNDIMIN PERNDIMOR N AT KIST PO PIK DHE L MOVIZENI</text>
<text sub="clublinks" start="103.203" dur="0.133"> N TO VERI-PERNDIMIN PERESTNDIMOR N AT KIST PO PIK PO DHE L MOVIZENI A</text>
<text sub="clublinks" start="103.336" dur="0.134"> N TO PER WESTNDIMIN E VERI-PER WESTNDIMIT N TH KIST PO PIK AND DHE L MOVIZENI SHUM</text>
<text sub="clublinks" start="103.47" dur="0.066"> N TO VERI-PER NORTHNDIMIN PERESTNDIMOR N AT KIST PO PIK DHE L MOVIZENI SHUMIT MBYLL</text>
<text sub="clublinks" start="103.536" dur="0.2"> TREGONI DHE L MOVIZENI PAK T MBYLLUR</text>
<text sub="clublinks" start="103.736" dur="0.067"> TREGONI DHE L MOVIZENI SHUM CL MBYLL DHE</text>
<text sub="clublinks" start="103.803" dur="0.2"> TREGONI DHE L MOVIZENI SHUMIT DHE SHT</text>
<text sub="clublinks" start="104.003" dur="0.101"> TREGONI DHE Lëvizni pak më afër dhe është përfundimisht</text>
<text sub="clublinks" start="104.104" dur="0.033"> TREGONI DHE Lëvizni pak më afër dhe do të shkojë përfundimisht</text>
<text sub="clublinks" start="104.137" dur="0.1"> TREGONI DHE Lëvizni pak më afër dhe do të shkojë përfundimisht</text>
<text sub="clublinks" start="104.237" dur="0.067"> TREGONI DHE L MOVIZENI NJIT PAK TOS MBYLLUR DHE PENTRDORUAR PR T Lvizur</text>
<text sub="clublinks" start="104.304" dur="0.3"> DHE P ISRGJITHSHME SHT SHKUAR T TO L MOHET</text>
<text sub="clublinks" start="104.604" dur="0.033"> DHE ISSHT MUND T VAZHDOHET T TO LEHTOHET PRGJITHSHM</text>
<text sub="clublinks" start="104.637" dur="0.1"> DHE ISSHT MUND T SHKOHET PENTRGJITHSHME</text>
<text sub="clublinks" start="104.737" dur="0.101"> DHE ISSHT MUND T SHKOHET PENTRGJITHSHM P EVR T</text>
<text sub="clublinks" start="104.838" dur="0.066"> DHE ISSHT PO SHKOHET PRGJITHSHM, PENTR TVE LVIZUR PENTRGJITHSHM N TO VERI</text>
<text sub="clublinks" start="104.904" dur="0.067"> DHE ISSHT MUND T VAZHDOHET T TO LEHTOHET PENTRGJITHSHM N TO VERI DHE</text>
<text sub="clublinks" start="104.971" dur="0.2"> PERDORIMI NE VERI DHE</text>
<text sub="clublinks" start="105.171" dur="1.835"> Në fund të fundit në veri dhe të qëndrojnë</text>
<text sub="clublinks" start="107.006" dur="0.034"> Në fund të fundit në Veri dhe qëndrojnë më shumë</text>
<text sub="clublinks" start="107.04" dur="0.1"> Në fund të fundit në Veri dhe qëndrojnë më shumë</text>
<text sub="clublinks" start="107.14" dur="0.133"> Në fund të fundit në Veri dhe qëndrojnë më shumë në</text>
<text sub="clublinks" start="107.273" dur="0.067"> Në fund të fundit në Veri dhe qëndrojnë më shumë në Lindje</text>
<text sub="clublinks" start="107.34" dur="0.167"> Në fund të fundit në Veri dhe të qëndrojnë më shumë në lindje të</text>
<text sub="clublinks" start="107.507" dur="0.133"> Në fund të fundit në Veri dhe qëndrojnë më shumë në Lindjen e SHBA.</text>
<text sub="clublinks" start="107.64" dur="0.267"> Qëndroni më shumë në Lindjen e SHBA.</text>
<text sub="clublinks" start="107.907" dur="0.1"> Qëndroni më shumë në Lindjen e SHBA. KA</text>
<text sub="clublinks" start="108.007" dur="0.101"> Qëndroni më shumë në Lindjen e SHBA. KA DISA</text>
<text sub="clublinks" start="108.108" dur="0.1"> Qëndroni më shumë në Lindjen e SHBA. KA DISA MP SHUM</text>
<text sub="clublinks" start="108.208" dur="0.1"> Qëndroni më shumë në Lindjen e SHBA. KA DISA NIVEL T U LART</text>
<text sub="clublinks" start="108.308" dur="0.066"> Qëndroni më shumë në Lindjen e SHBA. KA DISA Erëra të Nivelit të sipërm</text>
<text sub="clublinks" start="108.374" dur="0.234"> KA DISA Erëra të Nivelit të sipërm</text>
<text sub="clublinks" start="108.608" dur="0.067"> KA DISA Erëra të Nivelit të sipërm ku</text>
<text sub="clublinks" start="108.675" dur="0.167"> KA DISA NDRYSHME T W NINNIEVE TIN FUNDIT KU</text>
<text sub="clublinks" start="108.842" dur="0.066"> KA DISA Erëra të Nivelit të sipërm ku aeroplanët</text>
<text sub="clublinks" start="108.908" dur="0.1"> KA DISA Erëra të Nivelit të sipërm ku fluturojnë aeroplanët.</text>
<text sub="clublinks" start="109.008" dur="2.203"> KU Fluturojnë aeroplanët.</text>
<text sub="clublinks" start="111.211" dur="0.2"> KU Fluturojnë aeroplanët. KJO SHT</text>
<text sub="clublinks" start="111.411" dur="0.033"> KU Fluturojnë aeroplanët. QE PO SHKON</text>
<text sub="clublinks" start="111.444" dur="0.2"> KU Fluturojnë aeroplanët. KJO PO SHKON</text>
<text sub="clublinks" start="111.644" dur="0.034"> KU Fluturojnë aeroplanët. Kjo do të ndihmojë</text>
<text sub="clublinks" start="111.678" dur="0.1"> KU Fluturojnë aeroplanët. Kjo do të ndihmojë</text>
<text sub="clublinks" start="111.778" dur="0.067"> KU Fluturojnë aeroplanët. Kjo do të ndihmojë për të shtyrë</text>
<text sub="clublinks" start="111.845" dur="0.2"> Kjo do të ndihmojë për të shtyrë</text>
<text sub="clublinks" start="112.045" dur="0.067"> Kjo do të ndihmojë për të shtyrë këtë</text>
<text sub="clublinks" start="112.112" dur="0.033"> Kjo do të ndihmojë të shtyjë këtë off</text>
<text sub="clublinks" start="112.145" dur="0.1"> Kjo do të ndihmojë për të nxitur këtë</text>
<text sub="clublinks" start="112.245" dur="0.1"> Kjo do të ndihmojë të shtyjë këtë për në</text>
<text sub="clublinks" start="112.345" dur="0.1"> Kjo do të ndihmojë të shtyjë këtë larg për larg</text>
<text sub="clublinks" start="112.445" dur="0.134"> Kjo do të ndihmojë për ta shtyrë këtë larg në larg</text>
<text sub="clublinks" start="112.579" dur="0.066"> Kjo do të ndihmojë për të shtyrë këtë larg për të na larg nga SHBA</text>
<text sub="clublinks" start="112.645" dur="0.167"> KJO NDODH NGA SHTYPI</text>
<text sub="clublinks" start="112.812" dur="0.067"> KJO NDODH NGA SHTYPI N TO</text>
<text sub="clublinks" start="112.879" dur="0.1"> KJO JASHT NGA SHTYPI N TO SHTPI</text>
<text sub="clublinks" start="112.979" dur="0.067"> KJO NDODH NGA SHTYPI N TO LINDJE</text>
<text sub="clublinks" start="113.046" dur="2.202"> KJO NDODH NGA SHTYPI N TO LINDJEN E</text>
<text sub="clublinks" start="115.248" dur="0.234"> KJO N TO SHQIP NGA SHTETI N TO LINDJEN E SH.B.A.,</text>
<text sub="clublinks" start="115.482" dur="0.066"> KJO NDODH NGA SHTYPI N TO LINDJEN E SH.B.A., Cila</text>
<text sub="clublinks" start="115.548" dur="0.067"> KJO OFFSHT N TO SHQIP NGA SHTETI N TO LINDJEN E SH.B.A., Cila është</text>
<text sub="clublinks" start="115.615" dur="0.2"> N TO LINDJEN E SHBA, Cila është</text>
<text sub="clublinks" start="115.815" dur="0.1"> N THE LINDJEN E SH.B.A., Q IS ISSHT S DISA</text>
<text sub="clublinks" start="115.915" dur="0.1"> N THE LINDJEN E SH.B.A., QIC ISSHT S DISA MIR</text>
<text sub="clublinks" start="116.015" dur="0.134"> N THE LINDJEN E SH.B.A., QIC ISSHT S DISA LAJME T G MIRA</text>
<text sub="clublinks" start="116.149" dur="0.1"> N THE LINDJEN E SH.B.A., Cila është disa lajme të mira që janë</text>
<text sub="clublinks" start="116.249" dur="0.067"> N THE LINDJEN E SH.B.A., Q ISSHT S DISA LAJME TOOD MIRA QAT SHT akoma</text>
<text sub="clublinks" start="116.316" dur="0.233"> DISA LAJME TOOD MIRA QAT SHT akoma</text>
<text sub="clublinks" start="116.549" dur="0.1"> DISA LAJME TOOD MIRA QAT P STRhapen akoma</text>
<text sub="clublinks" start="116.649" dur="0.1"> DISA LAJME TOOD MIRA QAT JAN SHPRNDAR AKOMA DISA</text>
<text sub="clublinks" start="116.749" dur="0.101"> DISA Lajme të mira që akoma përhapin disa të rënda</text>
<text sub="clublinks" start="116.85" dur="0.133"> DISA Lajme të mira që akoma përhapin disa shi të rëndë</text>
<text sub="clublinks" start="116.983" dur="0.067"> DISA Lajme të mira që akoma përhapin disa shi të rëndë nga ana e tij</text>
<text sub="clublinks" start="117.05" dur="0.2"> SHPADRNDANI DISA SHI T RA RNDSISHT</text>
<text sub="clublinks" start="117.25" dur="0.1"> SHPADRNDANI DISA SHI T RA RNDSISHT N ACPR</text>
<text sub="clublinks" start="117.35" dur="0.1"> SHPADRNDAJN S DISA SHI T RND N ZONN.</text>
<text sub="clublinks" start="117.45" dur="0.167"> ZONË.</text>
<text sub="clublinks" start="117.617" dur="0.067"> ZONË. KËSHTU QË</text>
<text sub="clublinks" start="117.684" dur="0.066"> ZONË. SI AS</text>
<text sub="clublinks" start="117.75" dur="0.067"> ZONË. SO SI NE</text>
<text sub="clublinks" start="117.817" dur="1.502"> ZONË. SI SHKOJM</text>
<text sub="clublinks" start="119.319" dur="0.066"> ZONË. SI SHKOJMRO N TR</text>
<text sub="clublinks" start="119.385" dur="0.067"> ZONË. SI SHKOJM NRO T DR D DITN</text>
<text sub="clublinks" start="119.452" dur="0.234"> SI SHKOJM NRO T DR D DITN</text>
<text sub="clublinks" start="119.686" dur="0.066"> SI SHKOJM NRO TR D DIT YN TUAJ</text>
<text sub="clublinks" start="119.752" dur="0.067"> SI SHKOJMRO NRO T DR DIT YN T Y SHIHNI</text>
<text sub="clublinks" start="119.819" dur="0.067"> SI SHKOJMRO NRO T DRRO DIT YN Q Y DO T SE SHIKONI</text>
<text sub="clublinks" start="119.886" dur="0.133"> SI SHKOJMRO NRO T DRAY DIT YN DO T SE SHIKONI NJ</text>
<text sub="clublinks" start="120.019" dur="0.101"> SI SHKOJMRO NRO TR D DIT YN Q Y DO T SE SHIHNI NGA NJ ONE OLLIK</text>
<text sub="clublinks" start="120.12" dur="0.066"> SI SHKOJMRO NRO TR DIT YN Q DO T SE SHIKONI NJ ONE KLIQ</text>
<text sub="clublinks" start="120.186" dur="0.301"> DO TE SHIKONI NJE KLIKO KETE</text>
<text sub="clublinks" start="120.487" dur="0.1"> DO TA SHIKONI NJ ONE OLLIKONI KISTTER PASDITE</text>
<text sub="clublinks" start="120.587" dur="0.1"> DO T SE SHIKONI NJ ONE OLLIKOJN TH KINT. ERET PASDITE</text>
<text sub="clublinks" start="120.687" dur="0.133"> DO T SE SHIKONI NJ ONE OLLIKONI KIST AF PASDITE Erërat atje</text>
<text sub="clublinks" start="120.82" dur="0.067"> DO T SE SHIKONI NJ ONE OLLIKONI KIST AF PASDITE Erërat atje rreth</text>
<text sub="clublinks" start="120.887" dur="0.067"> DO TA SHIKONI NJ ONE OLLIKIM KIST AF PASDITE Erërat RRETH 85</text>
<text sub="clublinks" start="120.954" dur="2.502"> Erërat pasdite atje rreth 85</text>
<text sub="clublinks" start="123.456" dur="0.067"> Erërat e pasdites KA RRETH 85 MILE</text>
<text sub="clublinks" start="123.523" dur="0.167"> DITOT E PASDITS RRETH 85 MIJE PERR</text>
<text sub="clublinks" start="123.69" dur="0.167"> DITOT E PASDITS RRETH 85 MIJE P HR OR.</text>
<text sub="clublinks" start="123.857" dur="0.166"> MILJE PER ORE.</text>
<text sub="clublinks" start="124.023" dur="0.101"> MILJE PER ORE. KËSHTU QË</text>
<text sub="clublinks" start="124.124" dur="0.1"> MILJE PER ORE. KA SHUME</text>
<text sub="clublinks" start="124.224" dur="0.1"> MILJE PER ORE. KA SHUM OSE</text>
<text sub="clublinks" start="124.324" dur="0.066"> MILJE PER ORE. KA SHUMORE OSE M OR PAK</text>
<text sub="clublinks" start="124.39" dur="0.134"> MILJE PER ORE. KA MORE SHUM OR OSE PAK</text>
<text sub="clublinks" start="124.524" dur="0.1"> MILJE PER ORE. KA MORE SHUM OR OSE POSHT THE NJ SJTN</text>
<text sub="clublinks" start="124.624" dur="0.067"> MILJE PER ORE. KA MORE SHUMORE OSE POSHT THE NJ SJTN Q</text>
<text sub="clublinks" start="124.691" dur="0.167"> KA MORE SHUMORE OSE POSHT THE NJ SJTN Q</text>
<text sub="clublinks" start="124.858" dur="0.066"> KA MORE SHUMORE OSE POSHT THE NJ SJTN QAT SHT</text>
<text sub="clublinks" start="124.924" dur="0.067"> KA MORE SHUM OR OSE POSHT THE NJ SJTN QAT ISSHT MUND</text>
<text sub="clublinks" start="124.991" dur="0.134"> KA MORE SHUMORE OSE POSHT NJ SJTN Q TH MUND T G MERRNI</text>
<text sub="clublinks" start="125.125" dur="0.066"> KAQ MORE SHUM OR OSE POSHT THE NJAMEJTN Q TH ISSHT G MUND T G SHKURTRISHT</text>
<text sub="clublinks" start="125.191" dur="0.134"> KAQ MORE SHUM OR OSE POSHT THE NJ SJTAMEN Q TH MUND T G MERR SHKURTR A</text>
<text sub="clublinks" start="125.325" dur="0.066"> KAQ MORE SHUM OR OSE POSHT THE NJAMEJTAMEN Q TH ISSHT MUND TET SHPENZOHET SHUM</text>
<text sub="clublinks" start="125.391" dur="0.234"> MUND T G SHPENZOHET SHUM</text>
<text sub="clublinks" start="125.625" dur="0.1"> MUND T G SHPENZOHET SHUMRI LART</text>
<text sub="clublinks" start="125.725" dur="1.869"> MUND T G SHPENZOHET SHUM SHUM A SE SI</text>
<text sub="clublinks" start="127.594" dur="0.1"> MUND T G SHPENZOHET SHUMRI LARTER SE ATE</text>
<text sub="clublinks" start="127.694" dur="0.133"> MUND T G SHPENZOHET SHUMRI LART SE TI DHE</text>
<text sub="clublinks" start="127.827" dur="0.1"> MUND T G SHPENZOHET SHUM M HIGH T A LART SE ATA DHE ATA</text>
<text sub="clublinks" start="127.927" dur="0.067"> MUND T G SHPENZOHET SHUMRI M HIGH T A LART Sesa ATA DHE ATA MUND T</text>
<text sub="clublinks" start="127.994" dur="0.167"> M HIGH T LART SE ATA DHE ATA MUND T</text>
<text sub="clublinks" start="128.161" dur="0.1"> M HIGH T LART SE ATA DHE ATA MUND T SHIKOJN</text>
<text sub="clublinks" start="128.261" dur="0.067"> M HIGH T LART SE AJO DHE ATA MUND T SHIHNIN KTU</text>
<text sub="clublinks" start="128.328" dur="0.1"> LART SE AJO DHE ATA MUND T SHIKOJN H K HTU DHE</text>
<text sub="clublinks" start="128.428" dur="0.167"> M HIGH T LART SE AJO DHE ATA MUND T SE SHIKOJN H K ANDTU DHE KJO</text>
<text sub="clublinks" start="128.595" dur="0.066"> M HIGH T TH LART SE AJO DHE ATA MUND T SHIKOJN H K HTU DHE KISTU PRITET</text>
<text sub="clublinks" start="128.661" dur="0.167"> SHIKONI KERETU DHE K EXTU PRITET</text>
<text sub="clublinks" start="128.828" dur="0.067"> SHIKONI KERETU DHE KISTU PRITET T</text>
<text sub="clublinks" start="128.895" dur="0.067"> SHIKONI KERETU DHE KJO PRITET T TO JET</text>
<text sub="clublinks" start="128.962" dur="0.133"> SHIKONI KERETU DHE KJO PRITET T TO JET NJ</text>
<text sub="clublinks" start="129.095" dur="0.067"> SHIKONI KERETU DHE KJO PRITET T TO JET BE NJ ONE OLLIK</text>
<text sub="clublinks" start="129.162" dur="0.067"> SHIKONI KERETU DHE KJO PRITET T TO JET BE NJ ONE OLLIKS N</text>
<text sub="clublinks" start="129.229" dur="0.066"> SHIKONI KERETU DHE KJO PRITET T TO JET NJ ONE OLLIK N</text>
<text sub="clublinks" start="129.295" dur="0.267"> T BE JENI NJ ONE OLLOCK N THE</text>
<text sub="clublinks" start="129.562" dur="0.1"> T BE JENI NJ' OLLAK në mëngjes</text>
<text sub="clublinks" start="129.662" dur="0.067"> T BE JENI NJ' OLLOCK NIN LLOJIN E MENGJESIT</text>
<text sub="clublinks" start="129.729" dur="0.1"> T BE JENI NJ O OLLAK N IN LLOJIN E MENGJESIT</text>
<text sub="clublinks" start="129.829" dur="0.067"> T BE JENI NJ' OLLOCK N K LARTINN E MENGJESIT T J VETM</text>
<text sub="clublinks" start="129.896" dur="0.033"> T BE JENI NJ' OLLOCK NIN LARTINN E MENGJESIT TUST VETM</text>
<text sub="clublinks" start="129.929" dur="1.602"> T BE JENI NJ' OLLOCK N K LARTDN E MENGJESIT SI PRET</text>
<text sub="clublinks" start="131.531" dur="0.067"> T BE JENI NJ' OLLOCK N THE LARTINN E MENGJESIT SI PRET</text>
<text sub="clublinks" start="131.598" dur="0.2"> LLOJI I MENGJESIT SI PARAQITUR</text>
<text sub="clublinks" start="131.798" dur="0.1"> LLOJI I MENGJESIT SI VEPRON N KETU</text>
<text sub="clublinks" start="131.898" dur="0.067"> LLOJI I MENGJESIT JASHT JASHT OFF N TO LINDJEN K HTU</text>
<text sub="clublinks" start="131.965" dur="0.066"> LLOJI I MENGJESIT SI PREJ N OFF LINDJEN E KETU</text>
<text sub="clublinks" start="132.031" dur="0.134"> LLOJI I MENGJESIT SI PREJ N TO KETU LINDJE E RE</text>
<text sub="clublinks" start="132.165" dur="0.067"> LLOJI I MENGJESIT SI PREJ N TO KETU LINDJEN E ORLEANIT T NEW RI</text>
<text sub="clublinks" start="132.232" dur="0.066"> MENGJES LLOJI VETEM NE KETU NE LINDJEN E ORLEANEVE TE REJA POR</text>
<text sub="clublinks" start="132.298" dur="0.201"> KETU LINDJE E ORLEANIT T NEW RI ​​POR</text>
<text sub="clublinks" start="132.499" dur="0.066"> KETU LINDJE E ORLEANEVE TE REJA POR LLOJI</text>
<text sub="clublinks" start="132.565" dur="0.1"> KETU LINDJE E ORLEANIT T NEW RE, POR LLOJI I</text>
<text sub="clublinks" start="132.665" dur="0.1"> KETU LINDJE E ORLEANIT T NEW RE, POR LLOJI VETM</text>
<text sub="clublinks" start="132.765" dur="0.067"> KETU LINDJE E ORLEANIT T NEW RE, POR LLOJI VETEM JUG</text>
<text sub="clublinks" start="132.832" dur="0.067"> KETU LINDJE E ORLEANIT T NEW RE, POR LLOJI VETUSTM JUGUT T.</text>
<text sub="clublinks" start="132.899" dur="0.067"> KETU LINDJE E ORLEANIT T NEW RE, POR LLOJI VET SM JUGUT T S THOTAY</text>
<text sub="clublinks" start="132.966" dur="0.3"> LLOJI SIPAS JUGUT T S THOT</text>
<text sub="clublinks" start="133.266" dur="2.402"> LLOJI SIPAS JUGUT T OF THOT PASCAGOULA,</text>
<text sub="clublinks" start="135.668" dur="0.234"> LLOJI VETEM JUG JUAN I SAY PASCAGOULA, MISSISSIPPI,</text>
<text sub="clublinks" start="135.902" dur="0.067"> LLOJI VETUSTM JUG T S SAY PASCAGOULA, MISSISSIPPI, Erërat</text>
<text sub="clublinks" start="135.969" dur="0.233"> PASCAGOULA, MISSISSIPPI, ERA</text>
<text sub="clublinks" start="136.202" dur="0.067"> PASCAGOULA, MISSISSIPPI, Erërat përreth</text>
<text sub="clublinks" start="136.269" dur="0.1"> PASCAGOULA, MISSISSIPPI, Erërat Rreth 85</text>
<text sub="clublinks" start="136.369" dur="0.067"> PASCAGOULA, MISSISSIPPI, Erëra Rreth 85 MILES</text>
<text sub="clublinks" start="136.436" dur="0.1"> PASCAGOULA, MISSISSIPPI, Erëra Rreth 85 MILES PER</text>
<text sub="clublinks" start="136.536" dur="0.133"> PASCAGOULA, MISSISSIPPI, Erëra Rreth 85 MILES P PR ORE.</text>
<text sub="clublinks" start="136.669" dur="0.267"> Rreth 85 MILES PER ORE.</text>
<text sub="clublinks" start="136.936" dur="0.1"> Rreth 85 MILES PER ORE. RROTI</text>
<text sub="clublinks" start="137.036" dur="0.101"> Rreth 85 MILES PER ORE. TOKA DO T</text>
<text sub="clublinks" start="137.137" dur="0.066"> Rreth 85 MILES PER ORE. TOKA DO TUR NDODH</text>
<text sub="clublinks" start="137.203" dur="2.503"> Rreth 85 MILES PER ORE. TOKA DO T O THOT</text>
<text sub="clublinks" start="139.706" dur="0.066"> Rreth 85 MILES PER ORE. TOKA DO T O THOT HERAR</text>
<text sub="clublinks" start="139.772" dur="0.267"> TOKA DO T O THOT HERAR</text>
<text sub="clublinks" start="140.039" dur="0.134"> LANDFALL DO T O THOT E HERE NESR</text>
<text sub="clublinks" start="140.173" dur="0.067"> LANDFALL DO TCC THOT HERE NESN NNTN mëngjesin</text>
<text sub="clublinks" start="140.24" dur="0.1"> LANDFALL DO TCC THOT HEROR NESN N mëngjes</text>
<text sub="clublinks" start="140.34" dur="0.1"> LANDFALL DO TCC THOT PARAQITJE NESOMR NAR SHTAT</text>
<text sub="clublinks" start="140.44" dur="0.067"> LANDFALL DO T O THOT PARAQITJE NESR N SHTAT AMISHT</text>
<text sub="clublinks" start="140.507" dur="0.266"> Nesër në mëngjes në shtatë amishë</text>
<text sub="clublinks" start="140.773" dur="0.101"> Nesër në mëngjes me shtatë amishë me forcë</text>
<text sub="clublinks" start="140.874" dur="0.1"> Nesër në mëngjes SHTAT AMISHT R VETM ATERE</text>
<text sub="clublinks" start="140.974" dur="0.1"> Nesër në mëngjes me shtatë amishë me të vërtetë ka të drejtë</text>
<text sub="clublinks" start="141.074" dur="0.067"> Nesër në mëngjes në shtatë amishë me të vërtetë ka të drejtë edhe</text>
<text sub="clublinks" start="141.141" dur="0.066"> Nesër në mëngjes në shtatë amishë me të vërtetë ka të drejtë,</text>
<text sub="clublinks" start="141.207" dur="0.334"> POURBASHKTISHT KA TIGH DREJT GJITHASHTU</text>
<text sub="clublinks" start="141.541" dur="2.302"> POURBASHKTISHT KA TIGH DREJT GJITH MISSISSIPPI,</text>
<text sub="clublinks" start="143.843" dur="0.167"> POURBASHKTISHT KA TIGH DREJT GJITH MISSISSIPPI, ALABAMA</text>
<text sub="clublinks" start="144.01" dur="0.067"> POURBASHKTISHT KA TIGH DREJT GJAT THE MISSISSIPPI, KUFIRIT ALABAMA</text>
<text sub="clublinks" start="144.077" dur="0.233"> MISSISSIPPI, KUFIRI ALABAMA</text>
<text sub="clublinks" start="144.31" dur="0.134"> MISSISSIPPI, KUFIRI ALABAMA DREJT</text>
<text sub="clublinks" start="144.444" dur="0.133"> MISSISSIPPI, KUFIRI ALABAMA DREJT MOBILE</text>
<text sub="clublinks" start="144.577" dur="0.067"> MISSISSIPPI, KUFIRI ALABAMA DREJT QARKUT L MOVIZS</text>
<text sub="clublinks" start="144.644" dur="0.033"> MISSISSIPPI, ALABAMA KUFIRI DREJT QARKUT LBVIZS SI</text>
<text sub="clublinks" start="144.677" dur="0.067"> MISSISSIPPI, ALABAMA KUFIRI DREJT QARKUT LBVIZS SI A</text>
<text sub="clublinks" start="144.744" dur="0.267"> DREJT QARKUT LBVIZOR SI A</text>
<text sub="clublinks" start="145.011" dur="0.033"> DREJT QARKUT LBVIZOR SI KATEGORI</text>
<text sub="clublinks" start="145.044" dur="0.167"> DREJT QARKUT LBVIZOR SI KATEGORI 1</text>
<text sub="clublinks" start="145.211" dur="0.167"> DREJT QARKUT L MOVIZOR SI URGANI KATEGORI 1</text>
<text sub="clublinks" start="145.378" dur="0.067"> DREJT QARKUT LBVIZOR SI DOBENSIMI I KATEGORIS 1 1 URACANI</text>
<text sub="clublinks" start="145.445" dur="0.167"> KATEGORIA 1 Dobësimi i Uraganjve</text>
<text sub="clublinks" start="145.612" dur="3.169"> KATEGORIA 1 URAJANI DOB HSIMI N</text>
<text sub="clublinks" start="148.781" dur="0.167"> KATEGORIA 1 Dobësimi i Uraganit në Tropikal</text>
<text sub="clublinks" start="148.948" dur="0.067"> KATEGORIA 1 DOBENSIMI I URRIKANVE N TO NJ T TROPIKE</text>
<text sub="clublinks" start="149.015" dur="0.167"> KATEGORIA 1 DOBENSIMI I URRIKANVE N TO TROPIKE NGA</text>
<text sub="clublinks" start="149.182" dur="0.133"> KATEGORIA 1 DOBSIMI I URRIKANVE N TO NJRO TROPIKE NGA NJ ONE</text>
<text sub="clublinks" start="149.315" dur="0.067"> KATEGORIA 1 DOBENSIMI I URRIKANVE N TO NJRO TROPIKE NGA NJ ONE ZGJIDHJE</text>
<text sub="clublinks" start="149.382" dur="0.167"> N TO NJ T TROPIKE NGA NJ ONE OLLAK</text>
<text sub="clublinks" start="149.549" dur="0.067"> TEK NJ T TROPIKE NGA NJ O OLLIKIM</text>
<text sub="clublinks" start="149.616" dur="0.166"> TEK NJP TROPIKE NGA NJ ONE OLLAK N IN</text>
<text sub="clublinks" start="149.782" dur="0.067"> P TOR NJRO TROPIKE NGA NJ O OLLIKIM N IN PASDITN</text>
<text sub="clublinks" start="149.849" dur="0.1"> P TOR NJ T TROPIKE NGA NJ ONE OLLIKIM N IN PASDITN DHE</text>
<text sub="clublinks" start="149.949" dur="0.067"> TEK NJRO TROPIKE NGA NJ O OLLIKIM N THE PASDITN DHE AT THHERE</text>
<text sub="clublinks" start="150.016" dur="0.3"> N THE PASDITN DHE ATENHERE</text>
<text sub="clublinks" start="150.316" dur="0.034"> N THE PASDITONN DHE EDHE VAZHDIMI</text>
<text sub="clublinks" start="150.35" dur="0.133"> N THE PASDITONN DHE EDHE VAZHDIMI P TOR</text>
<text sub="clublinks" start="150.483" dur="0.067"> N THE PASDITN DHE ATA VAZHDIMIN E DOB WESIMIT</text>
<text sub="clublinks" start="150.55" dur="0.133"> N THE PASDITN DHE EDHE VAZHDIMI P WER T WE DOBSUAR</text>
<text sub="clublinks" start="150.683" dur="0.067"> N AF PASDITN DHE ATA VAZHDIMIN E DOBENSIMIT T KURSIT</text>
<text sub="clublinks" start="150.75" dur="0.2"> VAZHDIMI P TOR DOBSIM Kursi</text>
<text sub="clublinks" start="150.95" dur="1.902"> VAZHDIMI P TOR DOBSIMI I KURSIT PRGJITHSHM</text>
<text sub="clublinks" start="152.852" dur="0.267"> VAZHDIMI P TOR DOBSIM TUR KURSIT MBI MONTGOMERIN,</text>
<text sub="clublinks" start="153.119" dur="0.134"> VAZHDIMI P TOR DOBSIM T CO KURSIT MBI MONTGOMERIN, KREU</text>
<text sub="clublinks" start="153.253" dur="0.066"> VAZHDIMI P TOR DOBSIM T CO KURSIT MBI MONTGOMERIN, KRYESIMI DREJT</text>
<text sub="clublinks" start="153.319" dur="0.234"> MBI MONTGOMERIN, KRYESIMI DREJT</text>
<text sub="clublinks" start="153.553" dur="0.067"> MBI MONTGOMERIA, KRYETARI DREJT GURIT</text>
<text sub="clublinks" start="153.62" dur="0.1"> MBI MONTGOMERIN, KRYESIMI DREJT GUR DHE</text>
<text sub="clublinks" start="153.72" dur="0.2"> MBI MONTGOMERIN, KRYETARI DREJT GJUHS DHE ATENHERE</text>
<text sub="clublinks" start="153.92" dur="0.067"> MBI MONTGOMERIA, KRYESIMI DREJT GJELBRIT DHE EDHE PENTRDORISHT</text>
<text sub="clublinks" start="153.987" dur="0.267"> AUBURN DHE PASTAJ PENTRDORIMI</text>
<text sub="clublinks" start="154.254" dur="0.166"> AUBURN DHE PASTAJ KOLUMBUS,</text>
<text sub="clublinks" start="154.42" dur="0.067"> AUBURN DHE PASTAJ KOLUMBUS, GJERGJI</text>
<text sub="clublinks" start="154.487" dur="0.1"> GJELBR DHE PASTAJ KOLUMBUS, GJERGJI DHE PASURISHT</text>
<text sub="clublinks" start="154.587" dur="0.1"> AUBURN DHE PASTAJ KOLUMBUS, GJERGJIA DHE PASTAJ</text>
<text sub="clublinks" start="154.687" dur="0.067"> GJELBR DHE ATENHERE KOLUMBUS, GJERGJIA DHE EDHE PASTAJ N</text>
<text sub="clublinks" start="154.754" dur="0.234"> COLUMBUS, GJERGJIA DHE EDHE NO</text>
<text sub="clublinks" start="154.988" dur="0.066"> COLUMBUS, GEORGIA DHE EDHE N PJES</text>
<text sub="clublinks" start="155.054" dur="1.869"> COLUMBUS, GJERGJIA DHE EDHE NO PJES T OF</text>
<text sub="clublinks" start="156.923" dur="0.1"> COLUMBUS, GJERGJIA DHE EDHE NO PJES T OF THOTAY</text>
<text sub="clublinks" start="157.023" dur="0.1"> COLUMBUS, GEORGIA DHE ATENHERE NEN PJES T OF SAY MUND</text>
<text sub="clublinks" start="157.123" dur="0.1"> COLUMBUS, GEORGIA DHE PASTAJ N INT PJES T OF THOT MUND T NOT MOS NUK</text>
<text sub="clublinks" start="157.223" dur="0.134"> KOLUMBUSI, GJERGJIA DHE PASTAJ N INT PJES T OF THOT MUND T NOT MOS MBI</text>
<text sub="clublinks" start="157.357" dur="0.066"> COLUMBUS, GEORGIA DHE PASTAJ N INT PJES T OF THOT MUND T NOT NUK JAN SHUMAR</text>
<text sub="clublinks" start="157.423" dur="0.201"> PJEST E THOT MUND T NOT NUK JAN SHUM</text>
<text sub="clublinks" start="157.624" dur="0.1"> PJEST E THOT MUND T NOT NUK JAN SHUM SHUM</text>
<text sub="clublinks" start="157.724" dur="0.133"> PJEST E THOT MUND T NOT NUK JAN SHUM NGA</text>
<text sub="clublinks" start="157.857" dur="0.167"> PJEST E THOT MUND T NOT NUK JAN SHUM NGA DUBLIN,</text>
<text sub="clublinks" start="158.024" dur="0.1"> PJEST E THOT MUND T NOT NUK JAN SHUM NGA DUBLIN, GJERGJI</text>
<text sub="clublinks" start="158.124" dur="0.067"> PJEST E THOT MUND T NOT NUK JAN SHUM NGA DUBLIN, GJERGJIA KA</text>
<text sub="clublinks" start="158.191" dur="0.2"> MW SHUMUB NGA DUBLIN, GEORGIA KERETU</text>
<text sub="clublinks" start="158.391" dur="0.134"> Larg nga Dublin, Gjeorgji atje dhe</text>
<text sub="clublinks" start="158.525" dur="0.033"> Larg nga Dublin, Gjeorgji atje dhe kryetari</text>
<text sub="clublinks" start="158.558" dur="0.133"> Larg nga Dublin, Gjeorgji atje dhe në krye</text>
<text sub="clublinks" start="158.691" dur="2.269"> MW SHUM NGA DUBLIN, GEORGIA AT DHE KRYESA N TO JUG</text>
<text sub="clublinks" start="160.96" dur="0.067"> MW SHUM NGA DUBLIN, GEORGIA AT DHE KRYESA N TO CAROLINN E JUGUT</text>
<text sub="clublinks" start="161.027" dur="0.2"> DHE KRYESA N TO CAROLININAN E JUGUT</text>
<text sub="clublinks" start="161.227" dur="0.067"> DHE KRYESIA N CAR CAROLINA E JUGUT DHE</text>
<text sub="clublinks" start="161.294" dur="0.067"> DHE KRYESA N CAR CAROLINN E JUGUT DHE JO</text>
<text sub="clublinks" start="161.361" dur="0.033"> DHE KRYESA N TO CAROLINN E JUGUT DHE JO SI</text>
<text sub="clublinks" start="161.394" dur="0.167"> DHE KRYESA N TO CAROLINN E JUGUT DHE JO SI</text>
<text sub="clublinks" start="161.561" dur="0.133"> DHE KRYESA N CAR CAROLINN E JUGUT DHE JO SI TROPIK</text>
<text sub="clublinks" start="161.694" dur="0.1"> DHE KRYESA N CAR CAROLINN E JUGUT DHE JO SI SISTEM TROPIK.</text>
<text sub="clublinks" start="161.794" dur="0.167"> DHE JO SI SISTEM TROPIK.</text>
<text sub="clublinks" start="161.961" dur="0.167"> DHE JO SI SISTEM TROPIK. KËSHTU QË</text>
<text sub="clublinks" start="162.128" dur="0.1"> DHE JO SI SISTEM TROPIK. SO Sjellë</text>
<text sub="clublinks" start="162.228" dur="0.1"> DHE JO SI SISTEM TROPIK. Pra, duke i sjellë ata</text>
<text sub="clublinks" start="162.328" dur="0.1"> DHE JO SI SISTEM TROPIK. PRA SI I SI PARA DISA</text>
<text sub="clublinks" start="162.428" dur="0.101"> DHE JO SI SISTEM TROPIK. PRA SI I SJELLI DISA SHUM,</text>
<text sub="clublinks" start="162.529" dur="0.2"> PRA SI I SJELLI DISA SHUM,</text>
<text sub="clublinks" start="162.729" dur="0.1"> PRA SI I SJELLI DISA SHUM, SHUM</text>
<text sub="clublinks" start="162.829" dur="0.1"> PRA SI I SJELLI DISA SHUM, SHUM TA RND</text>
<text sub="clublinks" start="162.929" dur="0.067"> PRA SI I SJELLI DISA SHUM, SHI SHUM T HE RND</text>
<text sub="clublinks" start="162.996" dur="0.1"> PRA SI I SJELLI DISA SHUM, ISHIN SHIJ SHUM T HE RND</text>
<text sub="clublinks" start="163.096" dur="0.1"> PRA SI I SJELLI DISA SHUM, SHKENIN SHI SHUM T HE RND</text>
<text sub="clublinks" start="163.196" dur="0.067"> PRA SI I SI DISA SHUM, SHIJ SHUMS T R HEND HE</text>
<text sub="clublinks" start="163.263" dur="0.166"> SHININ SHUM T HE RAND SHUM</text>
<text sub="clublinks" start="163.429" dur="1.669"> SHININ SHUM T HE R HEND SHUM ISHIN N INT SHUM</text>
<text sub="clublinks" start="165.098" dur="0.1"> SHIN SHUM T HE R HENDSHT ISHIN N INT SHUM FLORIDA</text>
<text sub="clublinks" start="165.198" dur="0.133"> SHIN SHUM T HE R HENDSHT ISHIN N INT SHUM FLORIDA SI</text>
<text sub="clublinks" start="165.331" dur="0.1"> SHI SHUM T HE R HENDSISHT ISHIN N INT SHUM FLORIDA</text>
<text sub="clublinks" start="165.431" dur="0.201"> SHININ SHUM HE T HE R HEND SHUM W ISHIN N INT SHUM FLORIDA gjithashtu.</text>
<text sub="clublinks" start="165.632" dur="0.166"> Edhe FLORIDA.</text>
<text sub="clublinks" start="165.798" dur="0.101"> Edhe FLORIDA. KËSHTU QË</text>
<text sub="clublinks" start="165.899" dur="0.1"> Edhe FLORIDA. EDHE ÇFARË</text>
<text sub="clublinks" start="165.999" dur="0.133"> Edhe FLORIDA. PRA ÇFAR WE JEMI</text>
<text sub="clublinks" start="166.132" dur="0.067"> Edhe FLORIDA. PRA ÇFAR JAM SHQIP</text>
<text sub="clublinks" start="166.199" dur="0.133"> Edhe FLORIDA. Pra, çfarë po shikojmë</text>
<text sub="clublinks" start="166.332" dur="0.067"> Edhe FLORIDA. Pra, çfarë po kërkojmë këtu</text>
<text sub="clublinks" start="166.399" dur="0.167"> Pra, çfarë po kërkojmë këtu</text>
<text sub="clublinks" start="166.566" dur="0.067"> Pra, atë që ne po shohim këtu është</text>
<text sub="clublinks" start="166.633" dur="0.066"> Pra, ajo që ne po shohim këtu është ajo</text>
<text sub="clublinks" start="166.699" dur="0.134"> Pra, ajo që ne po shohim këtu është se është</text>
<text sub="clublinks" start="166.833" dur="0.033"> Pra, atë që ne po shohim këtu është duke shkuar</text>
<text sub="clublinks" start="166.866" dur="0.134"> Pra, atë që ne po shohim këtu është duke shkuar</text>
<text sub="clublinks" start="167" dur="0.066"> Pra, atë që ne po shohim këtu është se do të fillojë</text>
<text sub="clublinks" start="167.066" dur="0.267"> A ISSHT PR T FILLUAR</text>
<text sub="clublinks" start="167.333" dur="0.1"> A SHT SHT P TOR T FILLUAR BATLLIMIN</text>
<text sub="clublinks" start="167.433" dur="0.101"> A SHT GSHT PR T START FILLUAR BETTN DISA</text>
<text sub="clublinks" start="167.534" dur="0.1"> A SHT ISSHT P TOR T FILLUAR BETTATN DISA Erë</text>
<text sub="clublinks" start="167.634" dur="0.1"> A SHT ISSHT P TOR T START FILLUAR BATTATSIN DISA PJEST ERES,</text>
<text sub="clublinks" start="167.734" dur="0.066"> A SHT ISSHT T TO FILLONI BASHKBLLIMIN E DISA Gërshërë të erës, DISA</text>
<text sub="clublinks" start="167.8" dur="1.435"> LUFTIMI DISA Gërshërë të erës, DISA</text>
<text sub="clublinks" start="169.235" dur="0.167"> BUJTSI DISA Gërshërë të erës, DISA T ST FORT</text>
<text sub="clublinks" start="169.402" dur="0.1"> BUJTSI DISA Gërshërë të erës, DISA Erë të fortë</text>
<text sub="clublinks" start="169.502" dur="0.1"> BUJTSI DISA Gërshërë të erës, DISA SHTYPE të fortë të erës</text>
<text sub="clublinks" start="169.602" dur="0.1"> BUJTSI DISA PREJTSES S, EREVE, DISA SHTYPSVE TON FORTA TIN ERAVE</text>
<text sub="clublinks" start="169.702" dur="0.067"> BUJTSI DISA QYTETIT TIN ERAVE, DISA QYTETS S W FORT T W EREVE GJAT TONS</text>
<text sub="clublinks" start="169.769" dur="0.234"> Qethja e fortë e erës, GJITH TONS</text>
<text sub="clublinks" start="170.003" dur="0.1"> Qethja e fortë e erës GJAT CO bregdetit tonë.</text>
<text sub="clublinks" start="170.103" dur="0.233"> Bregdet</text>
<text sub="clublinks" start="170.336" dur="0.1"> Bregdet KJO SHT</text>
<text sub="clublinks" start="170.436" dur="0.034"> Bregdet QE PO SHKON</text>
<text sub="clublinks" start="170.47" dur="0.1"> Bregdet KJO PO SHKON</text>
<text sub="clublinks" start="170.57" dur="0.033"> Bregdet Kjo do të ndihmojë</text>
<text sub="clublinks" start="170.603" dur="0.1"> Bregdet Kjo do të ndihmojë</text>
<text sub="clublinks" start="170.703" dur="0.1"> Bregdet Kjo do të ndihmojë në llojin</text>
<text sub="clublinks" start="170.803" dur="0.067"> Bregdet Kjo do të ndihmojë në llojin e</text>
<text sub="clublinks" start="170.87" dur="0.2"> Kjo do të ndihmojë në llojin e</text>
<text sub="clublinks" start="171.07" dur="0.101"> Kjo do të ndihmojë për të mbajtur një lloj</text>
<text sub="clublinks" start="171.171" dur="0.033"> Kjo do të ndihmojë për të mbajtur këtë</text>
<text sub="clublinks" start="171.204" dur="0.167"> Kjo do të ndihmojë për të mbajtur llojin e kësaj</text>
<text sub="clublinks" start="171.371" dur="0.033"> Kjo do të ndihmojë për të mbajtur një lloj kategorie</text>
<text sub="clublinks" start="171.404" dur="0.067"> Kjo do të ndihmojë për të mbajtur këtë kategori 1</text>
<text sub="clublinks" start="171.471" dur="0.267"> MBAJT TH KIST KATEGORI 1</text>
<text sub="clublinks" start="171.738" dur="0.2"> MBAJN TH KIST UJSH URGJENTI 1 KATEGORI</text>
<text sub="clublinks" start="171.938" dur="1.435"> MBAJN TH KIST KATEGORI 1 URJANI NRO TR</text>
<text sub="clublinks" start="173.373" dur="0.066"> MBAJNI KIST KATEGORI 1 URJANI NRO TRN SOT</text>
<text sub="clublinks" start="173.439" dur="0.267"> Uragani gjatë gjithë ditës së sotme</text>
<text sub="clublinks" start="173.706" dur="0.067"> URRIKANI NROP HERMBAJTJEN SOT</text>
<text sub="clublinks" start="173.773" dur="0.1"> Uragani gjatë gjithë ditës sot me radhë</text>
<text sub="clublinks" start="173.873" dur="0.1"> Uragani gjatë gjithë ditës së sotme në krye</text>
<text sub="clublinks" start="173.973" dur="0.134"> Uragani gjatë gjithë ditës së sotme në krye të kësaj</text>
<text sub="clublinks" start="174.107" dur="0.067"> Uragani gjatë gjithë ditës së sotme në këtë mbrëmje</text>
<text sub="clublinks" start="174.174" dur="0.2"> KRYETARI N TH KIST EV mbrëmje</text>
<text sub="clublinks" start="174.374" dur="0.1"> KRYETARI N TH KIST EV mbrëmje DHE</text>
<text sub="clublinks" start="174.474" dur="0.1"> KRYETARI N TH KIST EV mbrëmje dhe më pas</text>
<text sub="clublinks" start="174.574" dur="0.167"> KRYETARI N TH KIST EV mbrëmje dhe pastaj në</text>
<text sub="clublinks" start="174.741" dur="0.066"> KRYETARI N TH KIST EV mbrëmje dhe pastaj në të nesërmen</text>
<text sub="clublinks" start="174.807" dur="0.101"> KRYETARI N TH KIST EV Mbrëmje dhe pastaj në të nesërmen</text>
<text sub="clublinks" start="174.908" dur="0.066"> KRYETARI N TH KIST EV Mbrëmje dhe pastaj në të nesërmen</text>
<text sub="clublinks" start="174.974" dur="0.201"> DHE EDHE N INT NESOMR EDHE</text>
<text sub="clublinks" start="175.175" dur="0.1"> DHE EDHE N INT NESOMR, gjithashtu.</text>
<text sub="clublinks" start="175.275" dur="0.166"> Gjithashtu</text>
<text sub="clublinks" start="175.441" dur="0.067"> Gjithashtu KËSHTU QË</text>
<text sub="clublinks" start="175.508" dur="0.067"> Gjithashtu Pra ju</text>
<text sub="clublinks" start="175.575" dur="0.067"> Gjithashtu PRA TI MUNDESH</text>
<text sub="clublinks" start="175.642" dur="0.1"> Gjithashtu Pra, ju mund të shihni</text>
<text sub="clublinks" start="175.742" dur="1.701"> Gjithashtu Pra, ju mund ta shihni atë</text>
<text sub="clublinks" start="177.443" dur="0.167"> Gjithashtu Kështu që ju mund ta shihni atë të fortë</text>
<text sub="clublinks" start="177.61" dur="0.067"> Gjithashtu Pra, ju mund të shihni se era e fortë</text>
<text sub="clublinks" start="177.677" dur="0.2"> Pra, ju mund të shihni se era e fortë</text>
<text sub="clublinks" start="177.877" dur="0.1"> Kështu që ju mund ta shihni atë qethje të fortë të erës</text>
<text sub="clublinks" start="177.977" dur="0.067"> Pra, ju mund të shihni se lloji i fortë i prerë erës</text>
<text sub="clublinks" start="178.044" dur="0.167"> Kështu që ju mund të shihni se një lloj i fortë Qethja e erës</text>
<text sub="clublinks" start="178.211" dur="0.133"> Kështu që ju mund të shihni se një copë e fortë e erës një lloj vijimi</text>
<text sub="clublinks" start="178.344" dur="0.067"> Pra, ju mund të shihni se një copë e fortë e erës si më poshtë</text>
<text sub="clublinks" start="178.411" dur="0.167"> Q SHNDRONI LLOJIN E VDEKJES PAS MJEDISIT</text>
<text sub="clublinks" start="178.578" dur="0.1"> Q SHNDRONI LLOJIN E NDJEKJES PAS PAS saj.</text>
<text sub="clublinks" start="178.678" dur="0.234"> IT</text>
<text sub="clublinks" start="178.912" dur="0.1"> IT KJO SHT</text>
<text sub="clublinks" start="179.012" dur="0.033"> IT QE PO SHKON</text>
<text sub="clublinks" start="179.045" dur="0.167"> IT KJO PO SHKON</text>
<text sub="clublinks" start="179.212" dur="0.067"> IT KJO PO SHKON P PR T PARANDALUAR</text>
<text sub="clublinks" start="179.279" dur="0.1"> IT Kjo do të parandalojë atë</text>
<text sub="clublinks" start="179.379" dur="0.066"> IT Kjo do të parandalojë atë nga</text>
<text sub="clublinks" start="179.445" dur="0.267"> Kjo do të parandalojë atë nga</text>
<text sub="clublinks" start="179.712" dur="0.067"> Kjo do të parandalojë atë nga marrja</text>
<text sub="clublinks" start="179.779" dur="0.134"> KJO PSHT T PARANDALOHET NGA T G BJ EDHE</text>
<text sub="clublinks" start="179.913" dur="0.133"> Kjo do të parandalojë atë nga marrja shumë e fortë,</text>
<text sub="clublinks" start="180.046" dur="0.067"> Kjo do të parandalojë atë nga marrja shumë e fortë, e cila</text>
<text sub="clublinks" start="180.113" dur="1.401"> Kjo do të parandalojë atë nga marrja shumë e fortë, e cila është</text>
<text sub="clublinks" start="181.514" dur="0.067"> Kjo do të parandalojë atë nga marrja shumë e fortë, e cila është një</text>
<text sub="clublinks" start="181.581" dur="0.2"> B GHENI EDHE I FORT, I CILI ASHT A A</text>
<text sub="clublinks" start="181.781" dur="0.1"> BETHET SHUM T I FORT, E CILA ASHT E MIR</text>
<text sub="clublinks" start="181.881" dur="0.1"> T G BETHET SHUM I FORT, E CILA ASHT GJ E MIR.</text>
<text sub="clublinks" start="181.981" dur="0.201"> GJE E MIRE.</text>
<text sub="clublinks" start="182.182" dur="0.1"> GJE E MIRE. DHE</text>
<text sub="clublinks" start="182.282" dur="0.066"> GJE E MIRE. DHE PASTAJ</text>
<text sub="clublinks" start="182.348" dur="0.1"> GJE E MIRE. DHE PASTAJ</text>
<text sub="clublinks" start="182.448" dur="0.101"> GJE E MIRE. DHE ATENHERE E PAPER</text>
<text sub="clublinks" start="182.549" dur="0.1"> GJE E MIRE. DHE PASTAJ NIVELI I sipërm</text>
<text sub="clublinks" start="182.649" dur="0.066"> GJE E MIRE. DHE ATENHERE Erërat e Nivelit të Sipërm</text>
<text sub="clublinks" start="182.715" dur="0.167"> DHE ATENHERE Erërat e Nivelit të Sipërm</text>
<text sub="clublinks" start="182.882" dur="0.134"> DHE ATENHERE Erërat e Nivelit të Sipërm</text>
<text sub="clublinks" start="183.016" dur="0.1"> DHE ATENHERE Erërat e Nivelit të sipërm të shtyhen</text>
<text sub="clublinks" start="183.116" dur="0.1"> DHE ATENHERE Erërat e Nivelit të Sipërm Shtyjnë KIST</text>
<text sub="clublinks" start="183.216" dur="0.067"> DHE ATENHERE Erërat e Nivelit të Sipërm Shtyhen KTU KTU</text>
<text sub="clublinks" start="183.283" dur="0.033"> DHE ATENHERE Erërat e Nivelit të sipërm do të shtyhen këtu këtu</text>
<text sub="clublinks" start="183.316" dur="0.1"> DHE ATENHERE Erërat e Nivelit të sipërm do të shtyjnë këtu këtu</text>
<text sub="clublinks" start="183.416" dur="0.067"> DHE ATENHERE Erërat e Nivelit të sipërm do të shtyjnë këtu këtu për në</text>
<text sub="clublinks" start="183.483" dur="0.2"> B BENI SHTYPJEN KISTU K OFFTU DREJT N</text>
<text sub="clublinks" start="183.683" dur="0.067"> B BENI SHTYPJEN KISTU K OFFTU N THE LINDJE</text>
<text sub="clublinks" start="183.75" dur="2.602"> B BENI SHTYPJEN KISTU K OFFTU N THE LINDJEN E</text>
<text sub="clublinks" start="186.352" dur="0.1"> B BENI SHTYPJEN KISTU K OFFTU N TO LINDJEN E SH.B.A.</text>
<text sub="clublinks" start="186.452" dur="0.101"> B BENI SHTYPJEN KISTU K OFFTU N TO LINDJEN E SH.B.A.</text>
<text sub="clublinks" start="186.553" dur="0.166"> B BENI SHTYPJEN KISTU KERETU JASHT N LINDJEN E SH.B.A.</text>
<text sub="clublinks" start="186.719" dur="0.167"> LINDJA E SHTETIT EDHE.</text>
<text sub="clublinks" start="186.886" dur="0.1"> LINDJA E SHTETIT EDHE. KËSHTU QË</text>
<text sub="clublinks" start="186.986" dur="0.134"> LINDJA E SHTETIT EDHE. SO Kirurgji</text>
<text sub="clublinks" start="187.12" dur="0.167"> LINDJA E SHTETIT EDHE. SO BREGJETI I BURG</text>
<text sub="clublinks" start="187.287" dur="0.1"> LINDJA E SHTETIT EDHE. P .RMBYTJE SO KIRGJISTALE</text>
<text sub="clublinks" start="187.387" dur="0.066"> LINDJA E SHTETIT EDHE. P SORMBYLLJE P SOR PRMBYTJE KOTASTALE</text>
<text sub="clublinks" start="187.453" dur="0.167"> P SORMBYLLJE P SOR PRMBYTJE K SOTUNDSISHT</text>
<text sub="clublinks" start="187.62" dur="0.134"> P FLRMBYTJE K SOTUNDSISHT K SOTU N SNSYRJE DERI A</text>
<text sub="clublinks" start="187.754" dur="0.066"> P FLRMBYTJE K SOTUNDSISHT K SOTU N SNTYR DERI NJ NUMR</text>
<text sub="clublinks" start="187.82" dur="0.134"> P FLRMBYTJE K SOTUNDSISHT NDRMBAJTBER NJ ST NJ A NJ</text>
<text sub="clublinks" start="187.954" dur="0.133"> P FLRMBYTJE K SOTUNDSISHT K SOTU NURNTYR P STRMBLEDHEN N A NJ SHENIM NJ ONE NJ ONE</text>
<text sub="clublinks" start="188.087" dur="0.067"> P FLRMBYTJE K SOTUNDSISHT K SOTU NNYRJE P STR T QYTETUAR N NUMN NUM NJ ONE SHUMC</text>
<text sub="clublinks" start="188.154" dur="0.3"> Një numër një shqetësim WINSLOW</text>
<text sub="clublinks" start="188.454" dur="2.103"> Një numër një shqetësim do të rritet në rritje</text>
<text sub="clublinks" start="190.557" dur="0.033"> Një numër një shqetësim do të rritet në rritje sot</text>
<text sub="clublinks" start="190.59" dur="0.2"> Një numër një shqetësim do të rritet në rritje për sot</text>
<text sub="clublinks" start="190.79" dur="0.067"> Një numër një shqetësim fiton duke u rritur sot për në ditën e mërkurë</text>
<text sub="clublinks" start="190.857" dur="0.2"> RRITJA SOT SI DITA E MEDRED</text>
<text sub="clublinks" start="191.057" dur="0.1"> RRITJA SOT S TO DITEDN E MEDR DHE</text>
<text sub="clublinks" start="191.157" dur="0.134"> RRITJA SOT S M WRESEDN DHE SHIIN</text>
<text sub="clublinks" start="191.291" dur="0.1"> RRITJA SOT SIPAS TOTALIT T W MEDRESS DHE SHIJIT</text>
<text sub="clublinks" start="191.391" dur="0.1"> RRITJA SOT S TO DITEDN E MEDRES DHE GJITHSEJ SHUM T RA SHIJIT</text>
<text sub="clublinks" start="191.491" dur="0.033"> RRITJA SOT S TO SHTESEDS DHE T RA GJITHA SHUM RA T SHIJIT RRETH</text>
<text sub="clublinks" start="191.524" dur="0.067"> RRITJA SOT S DITEDS S W MEDRES RAS DHE TOTALIT T RA SHIJIT përsëri për A</text>
<text sub="clublinks" start="191.591" dur="0.233"> DHE TOTALET E SHIUT PARSHTIR RRETH A</text>
<text sub="clublinks" start="191.824" dur="0.067"> DHE TOTALET E SHIUT PARSHTIR RRETH N A T T DHNAT</text>
<text sub="clublinks" start="191.891" dur="0.067"> DHE TOTALI I SHIUT P AGRSHTIR RRETH NJ T T T DHJETS</text>
<text sub="clublinks" start="191.958" dur="0.1"> DHE TOTALI I SHIUT PARSHTIR RRETH NJENT DHJETS S OF AN</text>
<text sub="clublinks" start="192.058" dur="0.1"> DHE TOTALI I SHIJIT përsëri për një të dhjetën e një inç.</text>
<text sub="clublinks" start="192.158" dur="0.2"> E dhjeta e një inç.</text>
<text sub="clublinks" start="192.358" dur="2.203"> E dhjeta e një inç. Po,</text>
<text sub="clublinks" start="194.561" dur="0.066"> E dhjeta e një inç. Po, kjo është</text>
<text sub="clublinks" start="194.627" dur="0.1"> E dhjeta e një inç. Po, kjo është një</text>
<text sub="clublinks" start="194.727" dur="0.134"> E dhjeta e një inç. Po, kjo është e dhjeta</text>
<text sub="clublinks" start="194.861" dur="0.067"> E dhjeta e një inç. Po, kjo është një e dhjeta e</text>
<text sub="clublinks" start="194.928" dur="0.267"> E dhjeta e një inç. Po, kjo është e dhjeta e një</text>
<text sub="clublinks" start="195.195" dur="0.066"> E dhjeta e një inç. Po, kjo është e dhjeta e një inç</text>
<text sub="clublinks" start="195.261" dur="0.167"> Po, kjo është e dhjeta e një inç</text>
<text sub="clublinks" start="195.428" dur="0.067"> Po, kjo është një e dhjeta e një inç</text>
<text sub="clublinks" start="195.495" dur="0.133"> Po, kjo është e dhjeta e një inç deri në 10</text>
<text sub="clublinks" start="195.628" dur="0.1"> Po, kjo është e dhjeta e një inç deri në 10 inç</text>
<text sub="clublinks" start="195.728" dur="0.067"> Po, kjo është e dhjeta e një inç deri në 10 inç kur</text>
<text sub="clublinks" start="195.795" dur="0.067"> Po, kjo është e dhjeta e një inç deri në 10 inç kur ju</text>
<text sub="clublinks" start="195.862" dur="0.1"> Po, kjo është një e dhjeta e një inç deri në 10 inç kur merrni</text>
<text sub="clublinks" start="195.962" dur="0.067"> Po, kjo është e dhjeta e një inç deri në 10 inç kur futeni</text>
<text sub="clublinks" start="196.029" dur="0.333"> DERI N IN 10 ING WH kur ju futeni</text>
<text sub="clublinks" start="196.362" dur="0.067"> DERI N IN 10 INGES kur ju hyni në MISSISSIPPI</text>
<text sub="clublinks" start="196.429" dur="0.134"> DERI N IN 10 INGES kur ju hyni në MISSISSIPPI DHE</text>
<text sub="clublinks" start="196.563" dur="0.066"> DERI N IN 10 ING WH kur ju hyni në MISSISSIPPI dhe ALABAMA</text>
<text sub="clublinks" start="196.629" dur="0.034"> DERI N IN 10 ING WH kur ju hyni në MISSISSIPPI DHE ALABAMA DHE</text>
<text sub="clublinks" start="196.663" dur="0.066"> DERI N IN 10 ING WH kur ju hyni në MISSISSIPPI DHE ALABAMA DHE A</text>
<text sub="clublinks" start="196.729" dur="0.201"> MISSISSIPPI DHE ALABAMA DHE A</text>
<text sub="clublinks" start="196.93" dur="1.768"> MISSISSIPPI DHE ALABAMA DHE PAK</text>
<text sub="clublinks" start="198.698" dur="0.133"> MISSISSIPPI DHE ALABAMA DHE disa ndryshime</text>
<text sub="clublinks" start="198.831" dur="0.067"> MISSISSIPPI DHE ALABAMA DHE disa ndryshime me gjasë</text>
<text sub="clublinks" start="198.898" dur="0.2"> MISSISSIPPI DHE ALABAMA DHE PAK NDRYSHIME SI TANI.</text>
<text sub="clublinks" start="199.098" dur="0.201"> PAK NDRYSHIME SI TANI.</text>
<text sub="clublinks" start="199.299" dur="0.166"> PAK NDRYSHIME SI TANI.</text>
<text sub="clublinks" start="199.465" dur="0.167"> PAK NDRYSHIME SI TANI. PARASHIKIMI</text>
<text sub="clublinks" start="199.632" dur="0.067"> PAK NDRYSHIME SI TANI. PARASHIKIMI I PRITUR</text>
<text sub="clublinks" start="199.699" dur="0.1"> PAK NDRYSHIME SI TANI. PARASHIKIMI PRITET SI</text>
<text sub="clublinks" start="199.799" dur="0.067"> PAK NDRYSHIME SI TANI. PARASHIKIMI PRITET EDHE</text>
<text sub="clublinks" start="199.866" dur="0.2"> PARASHIKIMI PRITET EDHE</text>
<text sub="clublinks" start="200.066" dur="0.1"> PARASHIKIMI PRITET gjithashtu.</text>
<text sub="clublinks" start="200.166" dur="0.167"> Gjithashtu</text>
<text sub="clublinks" start="200.333" dur="0.133"> Gjithashtu KËSHTU QË</text>
<text sub="clublinks" start="200.466" dur="0.067"> Gjithashtu KETU KETU</text>
<text sub="clublinks" start="200.533" dur="0.134"> Gjithashtu KETU KETU</text>
<text sub="clublinks" start="200.667" dur="0.166"> Gjithashtu KETU KETA ME E FUNDA</text>
<text sub="clublinks" start="200.833" dur="0.067"> Gjithashtu KETU PARAQITJA E FUNDIT</text>
<text sub="clublinks" start="200.9" dur="1.802"> KETU PARAQITJA E FUNDIT</text>
<text sub="clublinks" start="202.702" dur="0.167"> KETU KETU SSHT SHTYPI I FUNDIT TEC PARASHIKIMIT</text>
<text sub="clublinks" start="202.869" dur="0.167"> Pra, këtu është përsëri gjurmimi më i fundit i parashikimit.</text>
<text sub="clublinks" start="203.036" dur="0.233"> GJYKONI përsëri.</text>
<text sub="clublinks" start="203.269" dur="0.067"> GJYKONI përsëri. KETU</text>
<text sub="clublinks" start="203.336" dur="0.2"> GJYKONI përsëri. KETU ESHTE</text>
<text sub="clublinks" start="203.536" dur="0.134"> GJYKONI përsëri. KETU ESHTE MISSISSIPPI</text>
<text sub="clublinks" start="203.67" dur="0.066"> GJYKONI përsëri. KETU ESHTE MISSISSIPPI ALABAMA</text>
<text sub="clublinks" start="203.736" dur="0.234"> KETU ESHTE MISSISSIPPI ALABAMA</text>
<text sub="clublinks" start="203.97" dur="0.1"> KETU ESHTE KUFIRI I MISSISSIPPI ALABAMA</text>
<text sub="clublinks" start="204.07" dur="0.1"> KETU E DREJTA E KUFIRIT MISSISSIPPI ALABAMA</text>
<text sub="clublinks" start="204.17" dur="0.067"> KTU RSHT E DREJTA E KUFIRIT MISSISSIPPI ALABAMA Atje</text>
<text sub="clublinks" start="204.237" dur="0.1"> KERETU SHT E DREJTA E KUFIRIT MISSISSIPPI ALABAMA</text>
<text sub="clublinks" start="204.337" dur="0.067"> KTU RSHT E DREJTA E KUFIRIT MISSISSIPPI ALABAMA KA KU</text>
<text sub="clublinks" start="204.404" dur="0.233"> E DREJTA KUFITARE KA KU</text>
<text sub="clublinks" start="204.637" dur="0.134"> E DREJTA KUFITARE KA KU JEMI</text>
<text sub="clublinks" start="204.771" dur="0.066"> E DREJTA KUFITARE KA KA SHIKOJM</text>
<text sub="clublinks" start="204.837" dur="2.169"> E DREJTA E KUFIRIT KA KA SHIKOJM</text>
<text sub="clublinks" start="207.006" dur="0.1"> E DREJTA E KUFIRIT KA KA SHIKOJM L në Landfell</text>
<text sub="clublinks" start="207.106" dur="0.067"> E DREJTA E KUFIRIT KA KU SHKURTOJM L P LRDORIMI I PLANIT</text>
<text sub="clublinks" start="207.173" dur="0.234"> JAM SHOONDET LS S POSHT L</text>
<text sub="clublinks" start="207.407" dur="0.1"> JEMI KOORKOJN L P LR TIGH DREJT PLANIN</text>
<text sub="clublinks" start="207.507" dur="0.2"> JEMI KOORKOJN L P LR POSHT L VENDIMI PANDR TIGH DREJT Pranë</text>
<text sub="clublinks" start="207.707" dur="0.133"> Po shohim përsëri në Landfare, në të djathtë, pranë PASCAGOULA</text>
<text sub="clublinks" start="207.84" dur="0.067"> JEMI SHIKUAR PANDR PLANIN E PLANIT PIGHR PASCAGOULA NDWRMJET</text>
<text sub="clublinks" start="207.907" dur="0.301"> E DREJTA Pranë PASCAGOULA NDRMJET</text>
<text sub="clublinks" start="208.208" dur="0.066"> E DREJTA Pranë PASCAGOULA ND PRMJET PASCAGOULA</text>
<text sub="clublinks" start="208.274" dur="0.134"> E DREJTA Pranë PASCAGOULA ND PRMJET PASCAGOULA DHE</text>
<text sub="clublinks" start="208.408" dur="0.1"> E DREJTA Pranë PASCAGOULA ND PRMJET PASCAGOULA DHE MOBILE</text>
<text sub="clublinks" start="208.508" dur="0.067"> E DREJTA Pranë PASCAGOULA ND PRMJET PASCAGOULA DHE ZONS LBVIZORE</text>
<text sub="clublinks" start="208.575" dur="0.066"> E DREJTA Pranë PASCAGOULA NDWRMJET PASCAGOULA DHE ZONS MOBILE DHE</text>
<text sub="clublinks" start="208.641" dur="0.2"> PASCAGOULA DHE ZONA MOBILE DHE</text>
<text sub="clublinks" start="208.841" dur="2.236"> PASCAGOULA DHE ZONA MOBILE DHE JU</text>
<text sub="clublinks" start="211.077" dur="0.067"> PASCAGOULA DHE ZONA MOBILE DHE JU VET ST</text>
<text sub="clublinks" start="211.144" dur="0.1"> PASCAGOULA DHE ZONA MOBILE DHE JU SHIKONI VETILLM</text>
<text sub="clublinks" start="211.244" dur="0.133"> PASCAGOULA DHE ZONA LBNDSORE DHE JU VEZHENI VAZHDONI</text>
<text sub="clublinks" start="211.377" dur="0.234"> PASCAGOULA DHE ZONA LBNDSORE DHE VEJET ST SHIKONI Kirurgjinë</text>
<text sub="clublinks" start="211.611" dur="0.067"> PASCAGOULA DHE ZONA L MONDSORE DHE JU SHIKONI EDHE PRITJEN E Kirurgjisë</text>
<text sub="clublinks" start="211.678" dur="0.166"> Ju akoma e shihni pritjen kirurgji</text>
<text sub="clublinks" start="211.844" dur="0.067"> Ju ende shikoni kirurgji pritet të</text>
<text sub="clublinks" start="211.911" dur="0.1"> Ju akoma e shihni kirurgji pritet të jetë</text>
<text sub="clublinks" start="212.011" dur="0.1"> Ju ende shikoni kirurgji pritet të jetë rreth</text>
<text sub="clublinks" start="212.111" dur="0.034"> Ju ende shikoni kirurgji pritet të jetë rreth gjashtë</text>
<text sub="clublinks" start="212.145" dur="0.1"> Ju ende shikoni kirurgji pritet të jetë rreth gjashtë deri në</text>
<text sub="clublinks" start="212.245" dur="0.1"> Ju akoma e shihni kirurgji pritet të jetë rreth gjashtë deri në nëntë</text>
<text sub="clublinks" start="212.345" dur="0.067"> Ju ende shikoni kirurgji pritet të jetë rreth gjashtë deri në nëntë këmbë</text>
<text sub="clublinks" start="212.412" dur="0.167"> T BE JEN RRETH GJASHT TO N N NINENT F KMB</text>
<text sub="clublinks" start="212.579" dur="0.1"> T BE JEN Rreth gjashtë deri në nëntë këmbë në</text>
<text sub="clublinks" start="212.679" dur="0.1"> T BE JEN RRETH GJASHT TO N NNTINE K FMBT N ATA</text>
<text sub="clublinks" start="212.779" dur="0.1"> T BE JEN Rreth gjashtë deri në nëntë këmbë në ato zona.</text>
<text sub="clublinks" start="212.879" dur="0.267"> N TH ato zona.</text>
<text sub="clublinks" start="213.146" dur="0.133"> N TH ato zona. KUJTO,</text>
<text sub="clublinks" start="213.279" dur="0.1"> N TH ato zona. KUJTOHU, KETU</text>
<text sub="clublinks" start="213.379" dur="0.067"> N TH ato zona. KUJTOHU, K'TU SHT KU</text>
<text sub="clublinks" start="213.446" dur="0.067"> N TH ato zona. KUJTOHU, KETU KU ESHTE</text>
<text sub="clublinks" start="213.513" dur="1.535"> KUJTOHU, KETU KU ESHTE</text>
<text sub="clublinks" start="215.048" dur="0.167"> KUJTOHU, KETU KU ESHTE STORIMI</text>
<text sub="clublinks" start="215.215" dur="0.166"> KUJTOHU, KETU KU THESHT Stuhia.</text>
<text sub="clublinks" start="215.381" dur="0.201"> STORMI SHT.</text>
<text sub="clublinks" start="215.582" dur="0.166"> STORMI SHT. SSHT</text>
<text sub="clublinks" start="215.748" dur="0.034"> STORMI SHT. PO SHKON</text>
<text sub="clublinks" start="215.782" dur="0.2"> STORMI SHT. PO SHKON</text>
<text sub="clublinks" start="215.982" dur="0.033"> STORMI SHT. Po shkon të ketë</text>
<text sub="clublinks" start="216.015" dur="0.1"> STORMI SHT. 'Shtë duke shkuar për të duhet të</text>
<text sub="clublinks" start="216.115" dur="0.067"> STORMI SHT. Shtë duke shkuar për të duhet të shtyjë</text>
<text sub="clublinks" start="216.182" dur="0.067"> STORMI SHT. Shtë duke shkuar për të duhet të shtyjë të gjithë</text>
<text sub="clublinks" start="216.249" dur="0.2"> Shtë duke shkuar për të duhet të shtyjë të gjithë</text>
<text sub="clublinks" start="216.449" dur="0.1"> 'Shtë duke shkuar për të duhet të shtyjë të gjitha ato</text>
<text sub="clublinks" start="216.549" dur="0.067"> Shtë duke shkuar për të duhet të shtyjë të gjithë atë ujë</text>
<text sub="clublinks" start="216.616" dur="0.133"> Shtë duke shkuar për të duhet të shtyjë të gjithë atë ujë deri</text>
<text sub="clublinks" start="216.749" dur="0.067"> Shtë duke shkuar për të duhet të shtyjë të gjithë atë ujë deri në të gjithë</text>
<text sub="clublinks" start="216.816" dur="0.1"> SHT SHKUAR T TO DUHET T TO SHTYT T ALL GJITHA ATAT UJN PRPARA</text>
<text sub="clublinks" start="216.916" dur="0.067"> Shtë duke shkuar për të duhet të shtyjë të gjithë atë ujë deri në zonën</text>
<text sub="clublinks" start="216.983" dur="0.2"> ATAT UJ U N ACPRORMJET ZONS</text>
<text sub="clublinks" start="217.183" dur="2.102"> QAT UJ U N ACPROR FUSHN DHE</text>
<text sub="clublinks" start="219.285" dur="0.067"> ATAT UJ U N ACPRORMJET ZONS DHE KJO SHT</text>
<text sub="clublinks" start="219.352" dur="0.067"> ATAT UJ U N ACPRORMJET ZONS DHE P WHRSE SHT</text>
<text sub="clublinks" start="219.419" dur="0.167"> ATAT UJ U N ACPRORMJET ZONS DHE PRSE SHT</text>
<text sub="clublinks" start="219.586" dur="0.133"> ATAT UJ U N ACPRORMJET ZONS DHE PR T THE TJER</text>
<text sub="clublinks" start="219.719" dur="0.067"> ATAT UJ U N ACPRORMJET ZONS DHE PR TYRE NIVELET E RREZIKUT</text>
<text sub="clublinks" start="219.786" dur="0.2"> DHE P WHRSE NIVELI I Kirurgjisë</text>
<text sub="clublinks" start="219.986" dur="0.1"> DHE P WHR KT JANEL NIVELET E HIRGEJES</text>
<text sub="clublinks" start="220.086" dur="0.1"> DHE P WHRSE Nivelet e kirurgjisë janë akoma</text>
<text sub="clublinks" start="220.186" dur="0.034"> DHE P WHR TYRE NIVELET E HIRGEUT VAZHDONIN</text>
<text sub="clublinks" start="220.22" dur="0.066"> DHE PYR TYRE NIVELET E HIRGJES VAROJN</text>
<text sub="clublinks" start="220.286" dur="0.067"> DHE P WHRSE Nivelet e kirurgjisë do të vazhdojnë të jenë akoma</text>
<text sub="clublinks" start="220.353" dur="0.367"> Akoma do të jenë</text>
<text sub="clublinks" start="220.72" dur="0.1"> Akoma do të jenë të rëndësishme</text>
<text sub="clublinks" start="220.82" dur="0.067"> JAN VAZHDONI T JENI SHUMN T LART</text>
<text sub="clublinks" start="220.887" dur="0.1"> JAN VAZHDONI T JENI SHUM BE T LART DHE</text>
<text sub="clublinks" start="220.987" dur="0.067"> JAN VEPRUESHME T TO JEN S SIPNRME SHUM T HIGH LART AND DHE AT ST</text>
<text sub="clublinks" start="221.054" dur="0.267"> SHENJSISHT I LART AND DHE AKTIVITETI</text>
<text sub="clublinks" start="221.321" dur="0.1"> DUKE SHUMN T HIGH LART DHE SHKAKTUAR VETILLM</text>
<text sub="clublinks" start="221.421" dur="1.835"> DUKE SHUMN T HIGH LART DHE SHKAKTUAR DISA</text>
<text sub="clublinks" start="223.256" dur="0.167"> DUKE SHUM HIGH T HIGH LART CA DHE SHKAKTUAR DISA PROBLEME</text>
<text sub="clublinks" start="223.423" dur="0.1"> Domethënëse të Lartë dhe Akoma Shkaktimi i Disa Problemeve të Jashtme</text>
<text sub="clublinks" start="223.523" dur="0.067"> DUKE SHUMN T AND LART DHE SIPAS SHKAKTUAR DISA PROBLEME JASHT KTU</text>
<text sub="clublinks" start="223.59" dur="0.166"> SHKAKTIMI I DISA PROBLEMEVE T TJERA</text>
<text sub="clublinks" start="223.756" dur="0.1"> SHKAKTIMI I DISA PROBLEMEVE KA SI</text>
<text sub="clublinks" start="223.856" dur="0.101"> SHKAKTIMI I DISA PROBLEMEVE EDHE ATA.</text>
<text sub="clublinks" start="223.957" dur="0.3"> GJITHASHTU.</text>
<text sub="clublinks" start="224.257" dur="0.067"> GJITHASHTU. THEMELISHT</text>
<text sub="clublinks" start="224.324" dur="0.033"> GJITHASHTU. THEMELISHT OFF</text>
<text sub="clublinks" start="224.357" dur="0.1"> GJITHASHTU. THEMELISHT NDALUAR N</text>
<text sub="clublinks" start="224.457" dur="0.1"> GJITHASHTU. THEMELISHT NDALUAR N</text>
<text sub="clublinks" start="224.557" dur="0.067"> GJITHASHTU. THEMELISHT OFF N LINDJE</text>
<text sub="clublinks" start="224.624" dur="0.067"> GJITHASHTU. THEMELISHT OFF N OFF LINDJEN E</text>
<text sub="clublinks" start="224.691" dur="0.2"> THEMELISHT OFF N OFF LINDJEN E</text>
<text sub="clublinks" start="224.891" dur="0.2"> THEMELISHT OFF N OFF LINDJEN E</text>
<text sub="clublinks" start="225.091" dur="0.1"> THEMELISHT OFF N OFF LINDJEN E MISSISSIPPI</text>
<text sub="clublinks" start="225.191" dur="0.1"> THEMELISHT OFF N OFF LINDJEN E LUMIT MISSISSIPPI</text>
<text sub="clublinks" start="225.291" dur="0.067"> THEMELISHT OFF N LINDJEN E LUMIT LUMIT MISSISSIPPI</text>
<text sub="clublinks" start="225.358" dur="0.267"> Lumi MISSISSIPPI akoma</text>
<text sub="clublinks" start="225.625" dur="0.067"> Lumi MISSISSIPPI VETM TILL SHIKON</text>
<text sub="clublinks" start="225.692" dur="1.635"> Lumi MISSISSIPPI VETM T SHIKON</text>
<text sub="clublinks" start="227.327" dur="0.233"> Lumi MISSISSIPPI VETM T SHIKON RRETH</text>
<text sub="clublinks" start="227.56" dur="0.034"> Lumi MISSISSIPPI VETM SHIKON RRETH TRE</text>
<text sub="clublinks" start="227.594" dur="0.1"> Lumi MISSISSIPPI VETM T SHIKON RRETH TRE T TO</text>
<text sub="clublinks" start="227.694" dur="0.066"> Lumi MISSISSIPPI VETM T SHIKON RRETH TRE P TOR PES</text>
<text sub="clublinks" start="227.76" dur="0.201"> K LRKOJN AB PREJTIJ TRET TO PES</text>
<text sub="clublinks" start="227.961" dur="0.1"> K LRKOJN AB RRETH TRE T TO PES F KMBT</text>
<text sub="clublinks" start="228.061" dur="0.133"> K LRKOJN AB RRETH TRET TO P TOR PESE KMBT KTU</text>
<text sub="clublinks" start="228.194" dur="0.1"> K LRKOJN AB PREJTIJ TRET TO T TO PESIVE KMBT K HTU PRORPARA</text>
<text sub="clublinks" start="228.294" dur="0.067"> K LRKOJN AB PREJTIJ TRET TO T F PES F KMBT KTU NROPR Liqenit</text>
<text sub="clublinks" start="228.361" dur="0.334"> K FMBNI KERETU N ACPR Liqenin</text>
<text sub="clublinks" start="228.695" dur="0.1"> KEMBNI KERETU PREJ LART PONTCHARTRAIN</text>
<text sub="clublinks" start="228.795" dur="0.1"> K FMBNI KERETU N ACP LR PJESN E LIQENIT DHE</text>
<text sub="clublinks" start="228.895" dur="0.167"> K FMBNI KTU PREJ LARTAKES PARTCHARTRAIN DHE MORE SHUM</text>
<text sub="clublinks" start="229.062" dur="0.066"> KEMBNI KTU PREJ LARTS PARTCHARTRAIN DHE M AP SHUM duartrokitje</text>
<text sub="clublinks" start="229.128" dur="0.201"> PONTCHARTRAIN DHE MORE SHUM duartrokitje</text>
<text sub="clublinks" start="229.329" dur="0.1"> PONTCHARTRAIN DHE MORE SHUM duartrokitje</text>
<text sub="clublinks" start="229.429" dur="0.167"> PONTCHARTRAIN DHE MORE SHUM duartrokitje atë ujë</text>
<text sub="clublinks" start="229.596" dur="0.033"> PONTCHARTRAIN DHE MORE SHUM duartrokitje që vazhdon uji</text>
<text sub="clublinks" start="229.629" dur="0.067"> PONTCHARTRAIN DHE MORE SHUM duartrokitje që vazhdon uji</text>
<text sub="clublinks" start="229.696" dur="0.066"> PONTCHARTRAIN DHE MORE SHUM SHTYPJE, Q W UJI VAZHDON T BE JET</text>
<text sub="clublinks" start="229.762" dur="2.636"> Q W UJI VAZHDON T BE JET</text>
<text sub="clublinks" start="232.398" dur="0.067"> Q W UJI VAZHDON T BE SHPENZOHET</text>
<text sub="clublinks" start="232.465" dur="0.167"> Q W UJI VAZHDON T BE NDALOHET N IN.</text>
<text sub="clublinks" start="232.632" dur="0.2"> NDRTUAR N..</text>
<text sub="clublinks" start="232.832" dur="0.2"> NDRTUAR N.. SSHT</text>
<text sub="clublinks" start="233.032" dur="0.034"> NDRTUAR N.. PO SHKON</text>
<text sub="clublinks" start="233.066" dur="0.133"> NDRTUAR N.. PO SHKON</text>
<text sub="clublinks" start="233.199" dur="0.1"> NDRTUAR N.. 'SHT G SHKUAR T TO SHKAKTUAR</text>
<text sub="clublinks" start="233.299" dur="0.134"> NDRTUAR N.. 'Shtë duke shkuar për të shkaktuar disa</text>
<text sub="clublinks" start="233.433" dur="0.066"> NDRTUAR N.. 'Shtë duke shkuar për të shkaktuar disa çështje</text>
<text sub="clublinks" start="233.499" dur="0.167"> 'Shtë duke shkuar për të shkaktuar disa çështje</text>
<text sub="clublinks" start="233.666" dur="0.067"> 'Shtë duke shkuar për të shkaktuar disa çështje</text>
<text sub="clublinks" start="233.733" dur="0.133"> 'Shtë duke shkuar për të shkaktuar disa çështje në</text>
<text sub="clublinks" start="233.866" dur="0.101"> Shtë duke shkuar për të shkaktuar disa çështje në perëndim</text>
<text sub="clublinks" start="233.967" dur="0.066"> Shtë duke shkuar për të shkaktuar disa çështje në buzë perëndimore</text>
<text sub="clublinks" start="234.033" dur="0.067"> 'Shtë duke shkuar për të shkaktuar disa çështje në buzë perëndimore të</text>
<text sub="clublinks" start="234.1" dur="0.1"> 'Shtë duke shkuar për të shkaktuar disa çështje në buzë perëndimore të</text>
<text sub="clublinks" start="234.2" dur="0.067"> Shtë duke shkuar për të shkaktuar disa çështje në buzë perëndimore të liqenit</text>
<text sub="clublinks" start="234.267" dur="0.233"> MBI EDGE PERNDIMORE T THE Liqenit</text>
<text sub="clublinks" start="234.5" dur="0.101"> N ED BASHKIMIN PERNDIMOR T L LIQENIT Atje</text>
<text sub="clublinks" start="234.601" dur="0.1"> N ED BASHKIMIN PER WESTNDIMOR T THE LIQENIT ATJA</text>
<text sub="clublinks" start="234.701" dur="0.066"> N ED BASHKIMIN PERERNNDIMOR T THE LIQENIT KERETU KUR</text>
<text sub="clublinks" start="234.767" dur="0.1"> N ED BASHKIMIN PERERNNDIMOR T THE LIQENIT KERETU EDHE kur ne</text>
<text sub="clublinks" start="234.867" dur="0.101"> N ED BASHKIMIN PER WESTNDIMOR T THE LIQENIT KA AT WH KUR KEMI</text>
<text sub="clublinks" start="234.968" dur="0.066"> N ED BASHKIMIN PER WESTNDIMOR T THE LIQENIT KERETU KUR I KEMI ATA</text>
<text sub="clublinks" start="235.034" dur="0.234"> KETU KUR I KEMI ATA</text>
<text sub="clublinks" start="235.268" dur="1.134"> KETU KUR KEMI ATA VERI</text>
<text sub="clublinks" start="236.402" dur="0.134"> KETU KUR KEMI ATA VERI PERERNDIMOR</text>
<text sub="clublinks" start="236.536" dur="0.167"> KETU KUR KEMI ATA EDHE VENDET PERERNDIMORE.</text>
<text sub="clublinks" start="236.703" dur="0.2"> Erërat veriperëndimore.</text>
<text sub="clublinks" start="236.903" dur="0.067"> Erërat veriperëndimore. Dikur</text>
<text sub="clublinks" start="236.97" dur="0.1"> Erërat veriperëndimore. NJCEherë</text>
<text sub="clublinks" start="237.07" dur="0.1"> Erërat veriperëndimore. NJCEherë STORM</text>
<text sub="clublinks" start="237.17" dur="0.167"> Erërat veriperëndimore. NJherë SHTYPI L MVIZET</text>
<text sub="clublinks" start="237.337" dur="0.133"> Erërat veriperëndimore. Dikur Stuhia LOVVIZET NLAND BRENDSHME,</text>
<text sub="clublinks" start="237.47" dur="0.234"> Dikur Stuhia LOVVIZET NLAND BRENDSHME,</text>
<text sub="clublinks" start="237.704" dur="0.066"> Dikur Stuhia LOVVIZET NLAND BRENDSHME, DO T SHTET</text>
<text sub="clublinks" start="237.77" dur="0.1"> Dikur Stuhia LOVVIZET NLAND BRENDSHME, DO T SE SHIKOJM</text>
<text sub="clublinks" start="237.87" dur="0.101"> Dikur Stuhia LOVVIZET NLAND BRENDSHME, DO T SE SHIKOJM AT</text>
<text sub="clublinks" start="237.971" dur="0.066"> Dikur Stuhia LOVVIZET NLAND BRENDSHME, DO T SE SHIKOJMAT ATAT LLOJ</text>
<text sub="clublinks" start="238.037" dur="0.1"> Dikur Stuhia LOVVIZET NLAND BRENDSHME, DO T SE SHIKOJMAT ATAT LLOJ</text>
<text sub="clublinks" start="238.137" dur="0.067"> Dikur Stuhia LOVVIZET NLAND BRENDSHME, DO T SE SHIKOJMAT ATAT LLOJ T OF MUND</text>
<text sub="clublinks" start="238.204" dur="0.234"> Ne do të shohim atë lloj të mundshme</text>
<text sub="clublinks" start="238.438" dur="0.1"> Ne do të shohim atë lloj të mund të lëvizin</text>
<text sub="clublinks" start="238.538" dur="0.133"> Ne do të shohim atë lloj të mund të lëvizin prapa</text>
<text sub="clublinks" start="238.671" dur="1.936"> Ne do të shohim atë lloj të mund të lëvizin prapa</text>
<text sub="clublinks" start="240.607" dur="0.133"> Ne do të shohim atë lloj të mund të lëvizin prapa drejt SLIDELL,</text>
<text sub="clublinks" start="240.74" dur="0.167"> L MVIZURI Prapa drejt SLIDELL,</text>
<text sub="clublinks" start="240.907" dur="0.067"> L MVIZENI Prapa Drejt Slidellit, HANI</text>
<text sub="clublinks" start="240.974" dur="0.1"> L MVIZENI Prapa Drejt Slidellit, hani një</text>
<text sub="clublinks" start="241.074" dur="0.133"> L MVIZURI Prapa Drejt Slidellit, hani një zonë,</text>
<text sub="clublinks" start="241.207" dur="0.134"> L MVIZURI Prapa drejt Slidellit, HANI NJ A ZON,, Jini</text>
<text sub="clublinks" start="241.341" dur="0.133"> L MVIZENI Prapa Drejt Rrëshqitjes, HANI NJ A ZON,, Jini të kujdesshëm</text>
<text sub="clublinks" start="241.474" dur="0.067"> L MVIZENI Prapa Drejt Rrëshqitjes, HANI NJ AN ZON A, B BENI STORM T ST KUJDES</text>
<text sub="clublinks" start="241.541" dur="0.233"> HANI NJ A ZON,, B BENI STORM TEF KUJDES</text>
<text sub="clublinks" start="241.774" dur="0.167"> HANI NJ A ZON,, Jini të kujdesshëm kirurgji STURM</text>
<text sub="clublinks" start="241.941" dur="0.067"> HANI NJ A ZON,, KUJDES T CAR KUJDESIT PMRMBYTJET E RRJEDHJES</text>
<text sub="clublinks" start="242.008" dur="0.067"> HANI NJ A ZON,, Jini të kujdesshëm për përmbytjen e kirurgjisë së stuhisë</text>
<text sub="clublinks" start="242.075" dur="0.133"> HANI NJ A ZON,, B BENI KUJDES T FL RRJEDHJEVE TOR KUJDESIT STURMA POODR JU</text>
<text sub="clublinks" start="242.208" dur="0.067"> HANI NJ A ZON,, Jini të kujdesshëm Furtuna përmbytje Kirurgji për ju para</text>
<text sub="clublinks" start="242.275" dur="0.167"> P FLRPARA ND FLRMARRJE T S RRJETIT</text>
<text sub="clublinks" start="242.442" dur="0.066"> NGROHJE E RRITUR PER TY PARA</text>
<text sub="clublinks" start="242.508" dur="0.101"> NGROHJE E RRITUR P FORR TOU GJITHA</text>
<text sub="clublinks" start="242.609" dur="0.066"> NGROHJE E RRITUR P FORR TY PARA T ALL GJITHA LLOJIT</text>
<text sub="clublinks" start="242.675" dur="0.134"> P FLRMBYTJE E RRITUR P FORR JU PARA LLOJIT</text>
<text sub="clublinks" start="242.809" dur="0.1"> NGROHJE E RRITUR P FORR TY PARA T ALL GJITHA LLOJIT T DR DENAVE</text>
<text sub="clublinks" start="242.909" dur="1.601"> NGROHJE E RRITUR P FORR TY PARA T ALL GJITHA LLOJIT T DR KALIMIT Mbrapa</text>
<text sub="clublinks" start="244.51" dur="0.067"> NGROHJE E RRITUR P FORR TY PARA T ALL GJITHA LLOJIT T DR DINJEVE KTHEHEN</text>
<text sub="clublinks" start="244.577" dur="0.3"> T ALL GJITHA LLOJI KARENE KTHYHEN</text>
<text sub="clublinks" start="244.877" dur="0.101"> T ALL GJITHA LIDHJET E KALIMIT MBROJTEN PENTRGJITHSHM</text>
<text sub="clublinks" start="244.978" dur="0.066"> T ALL GJITHA LIDHJET E KALIMIT MBROJTEN PENTRDORIMI NDRTUANI</text>
<text sub="clublinks" start="245.044" dur="0.1"> T ALL GJITHA LIDHJET E KALIMIT MBROJTEN PENTRDORIMI NDRMARRJE N</text>
<text sub="clublinks" start="245.144" dur="0.067"> T ALL GJITHA LIDHJET E KALIMIT MBROJTEN PENTRDORIMI N INT GULF</text>
<text sub="clublinks" start="245.211" dur="0.067"> T ALL GJITHA LIDHJET E KALIMIT MBROJTEN GJITHASHTU N INT GULFIN E</text>
<text sub="clublinks" start="245.278" dur="0.233"> Në fund të fundit në gji të</text>
<text sub="clublinks" start="245.511" dur="0.101"> Në fund të fundit në gjirin e meksikës.</text>
<text sub="clublinks" start="245.612" dur="0.2"> Meksikë</text>
<text sub="clublinks" start="245.812" dur="0.133"> Meksikë SHIJ</text>
<text sub="clublinks" start="245.945" dur="0.134"> Meksikë TOTALI I SHIUT</text>
<text sub="clublinks" start="246.079" dur="0.1"> Meksikë TOTALI I SHIUT AKTUAL.</text>
<text sub="clublinks" start="246.179" dur="0.233"> TOTALI I SHIUT AKTUAL.</text>
<text sub="clublinks" start="246.412" dur="0.067"> TOTALI I SHIUT AKTUAL. DO T JET</text>
<text sub="clublinks" start="246.479" dur="0.067"> TOTALI I SHIUT AKTUAL. Do të marrim</text>
<text sub="clublinks" start="246.546" dur="2.102"> TOTALI I SHIUT AKTUAL. Do të marrim një</text>
<text sub="clublinks" start="248.648" dur="0.167"> TOTALI I SHIUT AKTUAL. Do të marrim një azhurnim</text>
<text sub="clublinks" start="248.815" dur="0.066"> TOTALI I SHIUT AKTUAL. Do të marrim një azhurnim këtu</text>
<text sub="clublinks" start="248.881" dur="0.067"> TOTALI I SHIUT AKTUAL. Do të marrim një azhurnim këtu</text>
<text sub="clublinks" start="248.948" dur="0.2"> Do të marrim një azhurnim këtu</text>
<text sub="clublinks" start="249.148" dur="0.034"> Ne do të marrim një azhurnim këtu vetëm</text>
<text sub="clublinks" start="249.182" dur="0.133"> Ne do të merrni një azhurnim këtu vetëm në një</text>
<text sub="clublinks" start="249.315" dur="0.1"> Ne do të marrë një azhurnim këtu vetëm për një pak</text>
<text sub="clublinks" start="249.415" dur="0.067"> Ne do të marrë një azhurnim këtu vetëm për një pak, ndërsa</text>
<text sub="clublinks" start="249.482" dur="0.1"> Ne do të marrë një azhurnim këtu vetëm për një pak, por</text>
<text sub="clublinks" start="249.582" dur="0.067"> Ne do të marrë një azhurnim këtu vetëm për një pak, ndërsa akoma</text>
<text sub="clublinks" start="249.649" dur="0.267"> VETEM NJE SHUME POR EDHE EDHE</text>
<text sub="clublinks" start="249.916" dur="0.067"> VETEM NJE SHUME POR EDHE SHIKONI</text>
<text sub="clublinks" start="249.983" dur="0.033"> VETEM NJE PAK VEQESA POR VEPRON TILL SHIKONI</text>
<text sub="clublinks" start="250.016" dur="0.133"> VETEM NJE PAK VETE POR VEPRON TA SHIKONI A</text>
<text sub="clublinks" start="250.149" dur="0.067"> VETEM NJE PAK VETE POR VEPRON T SHIKONI NJ B BULL</text>
<text sub="clublinks" start="250.216" dur="0.067"> VETEM NJE PAK VETE POR VEPRON TE SHIKONI SIKURIN E BULLIT</text>
<text sub="clublinks" start="250.283" dur="0.067"> VETEM NJE PAK VETE POR VESHTANI SHIKONI Sytë e Gumës 15</text>
<text sub="clublinks" start="250.35" dur="0.166"> SHIKIMI I SYIT T E BULLIT 15</text>
<text sub="clublinks" start="250.516" dur="0.067"> KA SHIKONI SYN E BULLIT 15 DERI</text>
<text sub="clublinks" start="250.583" dur="0.1"> KA SHIKONI SYN E BULLIT 15 deri 20</text>
<text sub="clublinks" start="250.683" dur="0.1"> K LRKIMI N E SYN E BULLIT 15 DERI 20 KERETU</text>
<text sub="clublinks" start="250.783" dur="0.1"> K LRKOJN AT në syrin e një topi 15 deri në 20 KETU NGA</text>
<text sub="clublinks" start="250.883" dur="1.836"> K LRKOJN AT N E SYN E BULLIT 15-20 KETU NGA SHUM</text>
<text sub="clublinks" start="252.719" dur="0.133"> K LRKIMI N E SYN E BULLIT 15 DERI 20 KETU NGA SHUM</text>
<text sub="clublinks" start="252.852" dur="0.067"> K LRKIMI N E SYN E BULLIT 15 deri 20 KETU NGA SHUM L MOVIZS</text>
<text sub="clublinks" start="252.919" dur="0.2"> DERI 20 KETU NGA SHUM L MOVIZJE</text>
<text sub="clublinks" start="253.119" dur="0.1"> DERI 20 KETU NGA SHUM ZON L MOVIZORE</text>
<text sub="clublinks" start="253.219" dur="0.034"> DERI 20 KETU NGA SHUM ZON L MOVIZJE VETEM</text>
<text sub="clublinks" start="253.253" dur="0.1"> DERI 20 KETU NGA SHUM ZON LBVIZJE VETM</text>
<text sub="clublinks" start="253.353" dur="0.1"> DERI 20 KETU NGA SHUM ZON L MOVIZJE, VETM N THE</text>
<text sub="clublinks" start="253.453" dur="0.1"> DERI 20 KETU NGA SHUM ZON LBVIZJE, VETM N THE JUG</text>
<text sub="clublinks" start="253.553" dur="0.067"> DERI 20 KETU NGA SHUM ZON L MOVIZJE, VETM N THE JUG AT TH</text>
<text sub="clublinks" start="253.62" dur="0.2"> ZONA SIPAS JUGUT AT TH</text>
<text sub="clublinks" start="253.82" dur="0.1"> ZONA SIPAS JUGUT AT TH DHE</text>
<text sub="clublinks" start="253.92" dur="0.067"> ZONA VETM N THE JUG AT TH DHE MOST SHUM</text>
<text sub="clublinks" start="253.987" dur="0.066"> ZONA VETM N THE JUG AT TH DHE SHUM</text>
<text sub="clublinks" start="254.053" dur="0.1"> ZONA VETM N THE JUG AT TH DHE SHUM</text>
<text sub="clublinks" start="254.153" dur="0.067"> ZONA VETM NOUTH JUG AT TH DHE SHUM SI N IT</text>
<text sub="clublinks" start="254.22" dur="0.1"> ZONA VETM N THE JUG K THTU DHE SHUM M T SHTET N</text>
<text sub="clublinks" start="254.32" dur="0.067"> ZONA VETM N THE JUG K THTU DHE SHUM M SI N IT GULF</text>
<text sub="clublinks" start="254.387" dur="0.067"> ZONA VETM N THE JUG K THTU DHE SHUM M T TIJ NO GJIRIN E</text>
<text sub="clublinks" start="254.454" dur="0.233"> DHE SHUM M E TIJ në gji të</text>
<text sub="clublinks" start="254.687" dur="0.1"> DHE SHUM M E TIJ NO GULFIN E Meksikës.</text>
<text sub="clublinks" start="254.787" dur="0.201"> Meksikë</text>
<text sub="clublinks" start="254.988" dur="1.801"> Meksikë POR</text>
<text sub="clublinks" start="256.789" dur="0.134"> Meksikë POR PASTAJ</text>
<text sub="clublinks" start="256.923" dur="0.1"> Meksikë POR ATEN Shpejt</text>
<text sub="clublinks" start="257.023" dur="0.167"> Meksikë POR ATEN Shpejt</text>
<text sub="clublinks" start="257.19" dur="0.067"> Meksikë POR ATEN Shpejt GRADIENTI</text>
<text sub="clublinks" start="257.257" dur="0.233"> POR ATEN Shpejt GRADIENTI</text>
<text sub="clublinks" start="257.49" dur="0.1"> POR ATEN Shpejt rëniet gradiente</text>
<text sub="clublinks" start="257.59" dur="0.134"> POR ATEN SHPEJT THE RENIET E SHKELQSUAR</text>
<text sub="clublinks" start="257.724" dur="0.133"> POR ATEN SHPEJT THE RENIET E GRADIENTIT ZBREHEN GJITHMON</text>
<text sub="clublinks" start="257.857" dur="0.1"> POR ATEN SHPEJT THE P DRBIJET E Gradientit nuk bien pothuajse asgjë</text>
<text sub="clublinks" start="257.957" dur="0.067"> POR ATEN SHPEJT THE P DRBIJET E GRADIENTIT T D B ALN AL GJITHMONTH ASNJ herë</text>
<text sub="clublinks" start="258.024" dur="0.2"> B DNI GJITHMON NO ASGJ NJ ONherë</text>
<text sub="clublinks" start="258.224" dur="0.067"> B DNI GJITHMON AL ASGJ NJ ON herë</text>
<text sub="clublinks" start="258.291" dur="0.1"> PIK GJITHASHTU ASGJ SI T MERRNI</text>
<text sub="clublinks" start="258.391" dur="0.2"> PIK GJITHASHTU ASGJ SI T Y MERRNI KALUAR</text>
<text sub="clublinks" start="258.591" dur="2.403"> PIK GJITHASHTU ASGJ SI T Y MERRNI NDERR SHTETIN E KALUAR</text>
<text sub="clublinks" start="260.994" dur="0.233"> B DNI GJITHMON AL ASGJ NJTH herë SI T G MERRNI NDSTRTETIN E KALUAR 55.</text>
<text sub="clublinks" start="261.227" dur="0.2"> JU MERRNI NDERRKOMBTARIN E KALUAR 55.</text>
<text sub="clublinks" start="261.427" dur="0.1"> JU MERRNI NDERRKOMBTARIN E KALUAR 55. SI</text>
<text sub="clublinks" start="261.527" dur="0.101"> JU MERRNI NDSTRKOMBTARIN E KALUAR 55. SI RRETH</text>
<text sub="clublinks" start="261.628" dur="0.133"> JU MERRNI NDERRKOMBTARIN E KALUAR 55. SI RRETH kësaj?</text>
<text sub="clublinks" start="261.761" dur="0.2"> SI RRETH TIJ?</text>
<text sub="clublinks" start="261.961" dur="0.134"> SI RRETH TIJ? PO.</text>
<text sub="clublinks" start="262.095" dur="0.167"> PO.</text>
<text sub="clublinks" start="262.262" dur="0.066"> PO. KËSHTU QË</text>
<text sub="clublinks" start="262.328" dur="0.134"> PO. SO TONA</text>
<text sub="clublinks" start="262.462" dur="0.133"> PO. SO SHI TONA</text>
<text sub="clublinks" start="262.595" dur="0.134"> PO. SO TOTALIT TON RA T RA SHIUT</text>
<text sub="clublinks" start="262.729" dur="0.066"> PO. Pra, TOTALI TONA T RA SHIUT T RE VRTET</text>
<text sub="clublinks" start="262.795" dur="0.067"> PO. SO TOTALI TONA T RA SHIUT N RE VRTET JO</text>
<text sub="clublinks" start="262.862" dur="0.2"> SO TOTALI TONA T RA SHIUT N RE VRTET JO</text>
<text sub="clublinks" start="263.062" dur="0.067"> SO TOTALIT TON RA T RA SHIUT REALISHT JO SHUM</text>
<text sub="clublinks" start="263.129" dur="0.067"> SO TOTALIT TON RA T RA SHIUT REALISHT NUK JAN SHUM</text>
<text sub="clublinks" start="263.196" dur="0.1"> SO TOTALIT TON RA TIN SHIUT N RE T VRTET NUK JAN SHUMCH.</text>
<text sub="clublinks" start="263.296" dur="0.167"> SHUMCH fare.</text>
<text sub="clublinks" start="263.463" dur="0.1"> SHUMCH fare. NESE</text>
<text sub="clublinks" start="263.563" dur="0.1"> SHUMCH fare. NËSE TI</text>
<text sub="clublinks" start="263.663" dur="1.401"> SHUMCH fare. NESE TI SHKON</text>
<text sub="clublinks" start="265.064" dur="0.201"> SHUMCH fare. NESE SHKONI RRETH</text>
<text sub="clublinks" start="265.265" dur="0.066"> SHUMCH fare. NFSE SHKONI P AR AKTIVITETET</text>
<text sub="clublinks" start="265.331" dur="0.234"> NFSE SHKONI P AR AKTIVITETET</text>
<text sub="clublinks" start="265.565" dur="0.133"> NESE SHKONI P ABR AKTIVITETET SOT,</text>
<text sub="clublinks" start="265.698" dur="0.067"> NESE SHKONI P ABR AKTIVITETET SOT, JU JENI</text>
<text sub="clublinks" start="265.765" dur="0.1"> NESE SHTYRENI PER AKTIVITETET SOT, NUK JENI</text>
<text sub="clublinks" start="265.865" dur="0.033"> NESE SHKONI RRETH AKTIVITETEVE SOT, nuk do të shkoni</text>
<text sub="clublinks" start="265.898" dur="0.067"> NESE SHKONI P AR AKTIVITETET SOT, NUK KENI SHKUAR</text>
<text sub="clublinks" start="265.965" dur="0.067"> NESE SHQYRTONI PCTR AKTIVITETET SOT, nuk do të jeni</text>
<text sub="clublinks" start="266.032" dur="0.267"> SOT, ju nuk do të jeni</text>
<text sub="clublinks" start="266.299" dur="0.067"> SOT, ju nuk do të ndikoni</text>
<text sub="clublinks" start="266.366" dur="0.1"> SOT, ju nuk do të jeni duke ndikuar nga</text>
<text sub="clublinks" start="266.466" dur="0.167"> SOT, ju nuk do të ndikoni nga kirurgjia</text>
<text sub="clublinks" start="266.633" dur="0.066"> SOT, ju nuk do të ndikoni nga përmbytja</text>
<text sub="clublinks" start="266.699" dur="2.436"> NDIKUAR NGA P .RMBYTJE E RRETH</text>
<text sub="clublinks" start="269.135" dur="0.1"> I NDIKUAR NGA GJINGRAT E NGROHJES SUR RREZIKUT</text>
<text sub="clublinks" start="269.235" dur="0.1"> NDIKUAR NGA GJINGMAT E MBYLLJES SURGJIKE PASURIS</text>
<text sub="clublinks" start="269.335" dur="0.1"> NDIKOHET NGA GJINGRAT E P FLRGJITHSHME TUR RREZIKSHME SI LLOJ</text>
<text sub="clublinks" start="269.435" dur="0.134"> NDIKUAR NGA GJINGRAT E P FLRGJITHSHME TUR RREZIKUT SIPAS LLOJIT</text>
<text sub="clublinks" start="269.569" dur="0.1"> I NDIKUAR NGA GJINGRAT E P FLRMBYRJES SURGJEDIKE SI LLOJ FINANCIAR</text>
<text sub="clublinks" start="269.669" dur="0.067"> E NDIKUAR NGA GJINGRAT E P FLRGJITHSHME TUR RREZIKSHME SI LLOJ FINANCIAR</text>
<text sub="clublinks" start="269.736" dur="0.233"> GJRAT SI LLOJ FINANCIAR</text>
<text sub="clublinks" start="269.969" dur="0.1"> GJ JRAT SI LLOJ FINANCT ATTU.</text>
<text sub="clublinks" start="270.069" dur="0.201"> KETU</text>
<text sub="clublinks" start="270.27" dur="0.066"> KETU LLOJ</text>
<text sub="clublinks" start="270.336" dur="0.034"> KETU LLOJI I</text>
<text sub="clublinks" start="270.37" dur="0.133"> KETU LLOJI I A</text>
<text sub="clublinks" start="270.503" dur="0.167"> KETU LLOJI I TIPIKES</text>
<text sub="clublinks" start="270.67" dur="0.067"> KETU LLOJI I SHTATORIT TIPIK</text>
<text sub="clublinks" start="270.737" dur="0.2"> LLOJI I SHTATORIT TIPIK</text>
<text sub="clublinks" start="270.937" dur="0.067"> LLOJI I DITSVE TIPIKE T SE SHTATORIT</text>
<text sub="clublinks" start="271.004" dur="0.066"> LLOJI I DITSVE TIPIKE T SE SHTATORIT MUND</text>
<text sub="clublinks" start="271.07" dur="0.134"> LLOJI I DITSVE TIPIKE T SE SHTATORIT MUND T JEN</text>
<text sub="clublinks" start="271.204" dur="0.067"> LLOJI I DITSVE TIPIKE T SE SHTATORIT MUND T BE JEN B FJAL</text>
<text sub="clublinks" start="271.271" dur="1.901"> LLOJI I DITSVE TIPIKE TP SHTATORIT MUND T BE JEN B FJAL</text>
<text sub="clublinks" start="273.172" dur="0.134"> LLOJI I DITSVE TIPIKE T SE SHTATORIT MUND T BE JEN B FJAL T TJERA.</text>
<text sub="clublinks" start="273.306" dur="0.2"> DIT M MUND T BE JEN B FYTSISHT N ATY.</text>
<text sub="clublinks" start="273.506" dur="0.1"> DIT M MUND T BE JEN B FYTSISHT N ATY. SHIKO</text>
<text sub="clublinks" start="273.606" dur="0.167"> DIT M MUND T BE JEN B FYTSISHT N ATY. SHIKONI DISA</text>
<text sub="clublinks" start="273.773" dur="0.133"> DIT M MUND T BE JEN B FYTSISHT N ATY. SHIKONI DISA T SC SHPATRNDARUR</text>
<text sub="clublinks" start="273.906" dur="0.067"> DIT M MUND T BE JEN B FYTSISHT N ATY. SHIKONI DISA DUSHE T SC SHPATRNDARURA</text>
<text sub="clublinks" start="273.973" dur="0.234"> SHIKONI DISA DUSHE T SC SHPATRNDARURA</text>
<text sub="clublinks" start="274.207" dur="0.067"> SHIKONI DISA DUSHA T SC SHPRNDARA T COM VINI</text>
<text sub="clublinks" start="274.274" dur="0.066"> SHIKONI DISA DUSHE TTER SHPRNDARA</text>
<text sub="clublinks" start="274.34" dur="0.134"> SHIKONI DISA DUSHE T SC SHPATRNDARUR T COM VINI POR</text>
<text sub="clublinks" start="274.474" dur="0.066"> SHIKONI DISA DUSH SHPTERRNDARSE VITEN POR ASGJ</text>
<text sub="clublinks" start="274.54" dur="0.067"> SHIKONI DISA DUSH SHPTERRNDARJE T COM VINI POR ASGJ T SHUM</text>
<text sub="clublinks" start="274.607" dur="0.334"> VINI POR ASGJ T SHUM</text>
<text sub="clublinks" start="274.941" dur="0.1"> VINI POR ASGJ T SHUMN E RNDSISHME</text>
<text sub="clublinks" start="275.041" dur="0.067"> VINI POR ASGJ T SHUMN E RNDSISHME ME</text>
<text sub="clublinks" start="275.108" dur="0.1"> VINI POR ASGJ T SHUMN E RNDSISHME ME</text>
<text sub="clublinks" start="275.208" dur="0.067"> VINI POR ASGJ T SHUMN E RIGNDSISHME ME SHI</text>
<text sub="clublinks" start="275.275" dur="0.233"> I RNDSISHM ME SHI</text>
<text sub="clublinks" start="275.508" dur="1.835"> I RNDSISHM ME TOTALET E SHIJIT</text>
<text sub="clublinks" start="277.343" dur="0.067"> I RNDSISHM ME TOTALET E SHIUT TIC CILAT</text>
<text sub="clublinks" start="277.41" dur="0.133"> I RNDSISHM ME TOTALET E SHIUT TIC CILAT SHT</text>
<text sub="clublinks" start="277.543" dur="0.101"> I RNDSISHM ME TOTALET E SHIUT T WH CILAT SSHT DISA</text>
<text sub="clublinks" start="277.644" dur="0.166"> I RNDSISHM ME TOTALET E SHIUT TIC CILAT SSHT DISA T G MIRA</text>
<text sub="clublinks" start="277.81" dur="0.067"> I RNDSISHM ME TOTALET E SHIUT TIC CILAT SSHT S DISA LAJME TOOD MIRA</text>
<text sub="clublinks" start="277.877" dur="0.167"> TOTALI I CILI ISSHT DISA LAJME T G MIRA</text>
<text sub="clublinks" start="278.044" dur="0.067"> TOTALI I CILI ISSHT DISA LAJME T G MIRA.</text>
<text sub="clublinks" start="278.111" dur="0.233"> .</text>
<text sub="clublinks" start="278.344" dur="0.067"> . KETU</text>
<text sub="clublinks" start="278.411" dur="0.067"> . KETU JU</text>
<text sub="clublinks" start="278.478" dur="0.1"> . KA SHIKONI</text>
<text sub="clublinks" start="278.578" dur="0.167"> . KA SHIH ATA</text>
<text sub="clublinks" start="278.745" dur="0.066"> . KA SHIH ATA TROPIKE</text>
<text sub="clublinks" start="278.811" dur="0.234"> KA SHIH ATA TROPIKE</text>
<text sub="clublinks" start="279.045" dur="0.1"> KA SHIKONI ATA STORMIN TROPIK</text>
<text sub="clublinks" start="279.145" dur="0.1"> KA SHIH ATA FORC TN TURPIKE TOR STORMIT</text>
<text sub="clublinks" start="279.245" dur="0.167"> KTU I SHIKONI ATA FORM TT E FUQIS FOR TROPIKE Erërat</text>
<text sub="clublinks" start="279.412" dur="0.067"> KTU I SHIKONI ATIN Erërat TORPIKE T ST STORMIT T PRITUR</text>
<text sub="clublinks" start="279.479" dur="0.167"> Erërat e forcës së stuhisë PRITEN</text>
<text sub="clublinks" start="279.646" dur="0.066"> Erërat e forcës së stuhisë që priten të</text>
<text sub="clublinks" start="279.712" dur="0.1"> Erërat e forcës së stuhisë që priten të marrin</text>
<text sub="clublinks" start="279.812" dur="0.1"> Erërat e forcës së stuhisë që priten të futen</text>
<text sub="clublinks" start="279.912" dur="1.469"> Erërat e forcës së stuhisë që priten të futen në pjesë</text>
<text sub="clublinks" start="281.381" dur="0.066"> Erërat e forcës së stuhisë që priten të futen në pjesë të</text>
<text sub="clublinks" start="281.447" dur="0.067"> Erërat e forcës së stuhisë që priten të futen në pjesë të St.</text>
<text sub="clublinks" start="281.514" dur="0.267"> T TO HYNI N P PJEST E ST.</text>
<text sub="clublinks" start="281.781" dur="0.067"> T TO HYNI N P PJEST E ST. BERNARD</text>
<text sub="clublinks" start="281.848" dur="0.2"> T TO HYNI N P PJEST E ST. BERNARD DHE</text>
<text sub="clublinks" start="282.048" dur="0.133"> T TO HYNI N P PJEST E ST. BERNARD DHE PLAQUEMINES</text>
<text sub="clublinks" start="282.181" dur="0.067"> T TO HYNI N P PJEST E ST. BERNARD DHE PLAQUEMINES PARISH</text>
<text sub="clublinks" start="282.248" dur="0.267"> BERNARD DHE PLAQUEMINES PARISH</text>
<text sub="clublinks" start="282.515" dur="0.067"> BERNARD DHE PLAQUEMINES PARISHT TANI</text>
<text sub="clublinks" start="282.582" dur="0.067"> BERNARD DHE PLAQUEMINES PARISHTUAR TANI N AT</text>
<text sub="clublinks" start="282.649" dur="0.1"> BERNARD DHE PLAQUEMINES PARISHT TANISHT N AT</text>
<text sub="clublinks" start="282.749" dur="0.066"> BERNARD DHE PLAQUEMINES PARISHT TANI T AT GJITHA</text>
<text sub="clublinks" start="282.815" dur="0.067"> BERNARD DHE PLAQUEMINES FAMILJEN TANI N M GJUHN E</text>
<text sub="clublinks" start="282.882" dur="0.067"> BERNARD DHE PLAQUEMINES PARISHT TANISHT N AT GJYMN E</text>
<text sub="clublinks" start="282.949" dur="0.233"> Tashmë në gojën e</text>
<text sub="clublinks" start="283.182" dur="0.101"> TANI N AT GJYMOUTHN E LUMIT</text>
<text sub="clublinks" start="283.283" dur="0.066"> Tashmë në gojën e llojit të lumit</text>
<text sub="clublinks" start="283.349" dur="0.167"> TANI TANI NOUTH GOHA E LLOJIT T R LUMIT</text>
<text sub="clublinks" start="283.516" dur="1.935"> TANI N AT GJYMOUTHRIN E LLOJIT T SP LRENDS S SHPINGRNDARJES</text>
<text sub="clublinks" start="285.451" dur="0.067"> TANI N AT GJYMOUTHRIN OF E LLOJIT T R LUMIT T SP PRERhapur afër</text>
<text sub="clublinks" start="285.518" dur="0.167"> LLOJ Lumi i përhapjes së afërt</text>
<text sub="clublinks" start="285.685" dur="0.133"> LLOJ Lumi i përhapjes pranë</text>
<text sub="clublinks" start="285.818" dur="0.067"> LLOJ Lumi i përhapjes së afërt me ORLEANIN</text>
<text sub="clublinks" start="285.885" dur="0.134"> LLOJ Lumi i përhapjes së afërt me ORLEANIN E RI</text>
<text sub="clublinks" start="286.019" dur="0.1"> LLOJ Lumi i përhapjes së afërt me ORLEANET ORLEANET E RE</text>
<text sub="clublinks" start="286.119" dur="0.066"> LLOJ Lumi i përhapjes së afërt me ORLEANET ORLEANET E REJA N LINDJEN</text>
<text sub="clublinks" start="286.185" dur="0.201"> DREJT ORLEANIT ORLEANI I RI LINDJE</text>
<text sub="clublinks" start="286.386" dur="0.1"> N OR ORLEANET ORLEANI I RI ZONA E LINDJES</text>
<text sub="clublinks" start="286.486" dur="0.1"> N TO ORLEANET ORLEANI I RI ZONA E LINDJES MUND T MUND</text>
<text sub="clublinks" start="286.586" dur="0.133"> N OR ORLEANET ORLEANI I RI ZONA E LINDJES MUND T MBYLLET</text>
<text sub="clublinks" start="286.719" dur="0.1"> N OR ORLEAN T OR ORLEANIT T RI ZONA E LINDJES MUND T JET KUNDR</text>
<text sub="clublinks" start="286.819" dur="0.067"> N OR ORLEANET ORLEANI I RI ZONA E LINDJES MUND T JET MBI T M SHTPIS</text>
<text sub="clublinks" start="286.886" dur="0.234"> ZONA MUND T JET MBI NDODH</text>
<text sub="clublinks" start="287.12" dur="0.133"> FUSHA MUND T JET MBI SHTYPJET</text>
<text sub="clublinks" start="287.253" dur="0.067"> ZONA MUND T JET MBI T M NDODH SHTPIS ELLISON</text>
<text sub="clublinks" start="287.32" dur="0.1"> ZONA MUND T JET MBI T M NDODH SHTPIS ELLISON N IN</text>
<text sub="clublinks" start="287.42" dur="0.1"> FUSHA MUND T JET MBI T M MUND T EL SHKURTROHET ELLISONI I LEHT.</text>
<text sub="clublinks" start="287.52" dur="3.17"> ELLISON I LEHT SHKURTR.</text>
<text sub="clublinks" start="290.69" dur="0.1"> ELLISON I LEHT SHKURTR. I QUSTNDRUAR</text>
<text sub="clublinks" start="290.79" dur="0.133"> ELLISON I LEHT SHKURTR. Erërat e Qëndrueshme</text>
<text sub="clublinks" start="290.923" dur="0.134"> ELLISON I LEHT SHKURTR. Erërat e Qëndrueshme përreth</text>
<text sub="clublinks" start="291.057" dur="0.067"> ELLISON I LEHT SHKURTR. Erërat e qëndrueshme rreth tridhjetë</text>
<text sub="clublinks" start="291.124" dur="0.2"> Erërat e qëndrueshme rreth tridhjetë</text>
<text sub="clublinks" start="291.324" dur="0.1"> Erërat e qëndrueshme rreth tridhjetë e nëntë</text>
<text sub="clublinks" start="291.424" dur="0.067"> Erëra të qëndrueshme rreth tridhjetë e nëntë MILES</text>
<text sub="clublinks" start="291.491" dur="0.1"> Erëra të qëndrueshme rreth tridhjetë e nëntë MILES PER</text>
<text sub="clublinks" start="291.591" dur="0.1"> Erëra të qëndrueshme rreth tridhjetë e nëntë MILE PR OR.</text>
<text sub="clublinks" start="291.691" dur="0.2"> NINENT MI MILE P PR OR.</text>
<text sub="clublinks" start="291.891" dur="0.1"> NINENT MI MILE P PR OR. POR</text>
<text sub="clublinks" start="291.991" dur="0.067"> NINENT MI MILE P PR OR. POR PASTAJ</text>
<text sub="clublinks" start="292.058" dur="0.067"> NINENT MI MILE P PR OR. POR atëherë</text>
<text sub="clublinks" start="292.125" dur="0.1"> NINENT MI MILE P PR OR. POR atëherë si ne</text>
<text sub="clublinks" start="292.225" dur="0.1"> NINENT MI MILE P PR OR. POR EDHE SI KRYET</text>
<text sub="clublinks" start="292.325" dur="0.1"> NINENT MI MILE P PR OR. POR EDHE SI KRYEM</text>
<text sub="clublinks" start="292.425" dur="0.067"> NINENT MI MILE P PR OR. POR AT AS SI E KRYEM NAD KRYE</text>
<text sub="clublinks" start="292.492" dur="0.267"> POR AT AS SI E KRYEM NAD KRYE</text>
<text sub="clublinks" start="292.759" dur="0.066"> POR AT AS SI SHTYT SOT SOT</text>
<text sub="clublinks" start="292.825" dur="1.535"> POR AT AS SI SHKURT NON SOT DHE</text>
<text sub="clublinks" start="294.36" dur="0.134"> POR AT AS SI SHKURT KONTIGH SOT DHE NESR</text>
<text sub="clublinks" start="294.494" dur="0.066"> POR AT AS SI E KRYEMI NON SOT DHE N ANDNGJES NESN NNS</text>
<text sub="clublinks" start="294.56" dur="0.201"> SOT DHE NESORR N MNS</text>
<text sub="clublinks" start="294.761" dur="0.133"> Sonte dhe nesër në mëngjes këtë</text>
<text sub="clublinks" start="294.894" dur="0.1"> Sonte dhe nesër në mëngjes këtë përhapje</text>
<text sub="clublinks" start="294.994" dur="0.134"> Sonte dhe nesër në mëngjes KETA SHP MRNDARJE PRGJITHSHME</text>
<text sub="clublinks" start="295.128" dur="0.1"> Sonte dhe nesër në mëngjes kjo përhapet përpara</text>
<text sub="clublinks" start="295.228" dur="0.067"> Sonte dhe nesër në mëngjes kjo përhapet kah ku</text>
<text sub="clublinks" start="295.295" dur="0.2"> KJO SHPERNDARJE DREJT KUJT</text>
<text sub="clublinks" start="295.495" dur="0.167"> KJO SHPERNDARJE KUNDER KU</text>
<text sub="clublinks" start="295.662" dur="0.066"> KJO SHPERNDARJE DREJT KU VENDIMIT</text>
<text sub="clublinks" start="295.728" dur="0.1"> KJO SHPERNDARJE DREJT KU ISSHT VENDOSJA</text>
<text sub="clublinks" start="295.828" dur="0.034"> KJO SHPRERNDARJE DREJT KU VARGROHET PLANI</text>
<text sub="clublinks" start="295.862" dur="0.066"> KJO E SHPRNDARJES DREJT KU GSHT SHKUAR TOKA</text>
<text sub="clublinks" start="295.928" dur="0.067"> KJO SHPRERNDARJE DREJT KU GSHT T BHET PLANI</text>
<text sub="clublinks" start="295.995" dur="0.234"> TOKA E SHKATRIS IS SHT T JET</text>
<text sub="clublinks" start="296.229" dur="0.1"> TOKA E VENDIT SHT T BE DREJT</text>
<text sub="clublinks" start="296.329" dur="0.1"> TOKA PANDR T DREJT SHQIPTART</text>
<text sub="clublinks" start="296.429" dur="0.1"> TOKA E VENDIT GSHT T BE DREJT KA T R DREJT</text>
<text sub="clublinks" start="296.529" dur="0.067"> TOKA E VENDIT GSHT T BE DREJT KA TIGH DREJT GJITHA</text>
<text sub="clublinks" start="296.596" dur="0.067"> TOKA E VENDIT SHT T BE DREJT KA TERE DREJT GJAT TIJ</text>
<text sub="clublinks" start="296.663" dur="0.2"> E DREJTA KA TIGH DREJT GJAT TIJ</text>