Salasa 4 enjing badai Sally ngamutahirkeun: Henteu diharepkeun deui janten katégori-2 subtitles

BISA BISA JADI BISA A BISA SERIUS BISA JADI SITUASI serius BISA JADI SITUASI serius BISA Janten SITUASI serius BISA JADI SITUASI SIRI tangtu BISA JADI SITUASI SIRI tangtu jeung BISA JADI SITUASI SIRI tangtu kalayan jumlah BISA JADI SITUASI SIRI tangtu kalayan jumlah Kursus sareng sajumlah Kursus sareng sajumlah hujan, Kursus sareng sajumlah curah hujan, Katuhu, Kursus sareng sajumlah curah hujan, BENER, DAVE? HUJAN, BENER, DAVE? HUJAN, BENER, DAVE? >> HUJAN, BENER, DAVE? >> Éta Éta HUJAN, BENER, DAVE? >> Éta leres. >> Éta leres. >> Éta leres. Enya. Enya. Enya. Hal Enya. Hal éta Enya. HAL-HAL Enya. Hal-hal anu bade Enya. Hal-hal bakal dijantenkeun Enya. Hal-hal bade angkat Hal-hal bade angkat Hal-hal bade turun Hal-hal bade turun turun ti Hal-hal bade turun turun ti MISSISSPPI Hal-hal bade turun turun ti MISSISPPI JEUNG Turun tina MISSISSIPPI JEUNG Turun ti MISSISSIPPI JEUNG ALABAMA Turun ti MISSISSIPPI JEUNG ALABAMA TAPI Turun ti MISSISSIPPI JEUNG ALABAMA TAPI TEU Turun ti MISSISSIPPI JEUNG ALABAMA TAPI TEU AYA Turun ti MISSISSIPPI JEUNG ALABAMA TAPI TEU GUGUR Turun ti MISSISSIPPI JEUNG ALABAMA TAPI TEU JADI BATUR Turun ti MISSISSIPPI JEUNG ALABAMA TAPI TEU AYA BURUK Pikeun Urang ALABAMA TAPI TEU TEU BATUR pikeun urang ALABAMA TAPI TEU TEU BATUR pikeun urang ayeuna ALABAMA TAPI TEU JADI BATUR pikeun urang ayeuna anu ALABAMA TAPI TEU JADI BATUR pikeun urang ayeuna anu ieu ALABAMA TAPI TEU JADI BATUR pikeun urang ayeuna anu hébat ALABAMA TAPI TEU JADI BATUR pikeun urang ayeuna anu hébat warta. AYEUNA NU WARTA HEBAT. AYEUNA NU WARTA HEBAT. AYEUNA AYEUNA NU WARTA HEBAT. AYEUNA SATU AYEUNA NU WARTA HEBAT. AYEUNA SAHIJI AYEUNA NU WARTA HEBAT. AYEUNA SAHIJI I AYEUNA NU WARTA HEBAT. AYEUNA SAHIJI ANU AYEUNA NU WARTA HEBAT. AYEUNA SATU hal Kuring nyatet AYEUNA SATU hal Kuring nyatet AYEUNA SATU hal Kuring nyatet DIDIEU AYEUNA SAHIJEUN NYAJEUN DIDIEU BESAR AYEUNA SATU hal Kuring nyatet DIDIEU BESAR BESAR AYEUNA SATU hal Kuring nyatet DIDIEU BESAR FLARE UP AYEUNA SATU Hal Kuring Perhatoskeun DIDIEU SANGSA BESAR DIDIEU BESAR NGAPUNG DIDI BESAR NGABUNGKEUN THUNDERSTORMS DIDI BESAR NGAPUNG Jinis THUNDERSTORMS DIDIEU SINGKAT BESAR NGASAR Jinis THUNDERSTORMS DIDIEU SANGÉNG BESAR KANA THUNDERSTORMS JENIS HAK THUNDERSTORMS JENIS HAK THUNDERSTORMS JENIS Bener THUNDERSTORMS JENIS Luhur ATU THUNDERSTORMS JENIS HAK ATAS ATAS THUNDERSTORMS JENIS ATAS LENGKAPNA THUNDERSTORMS JENIS ATAS Luhureun Puseur di Pusat THUNDERSTORMS JENIS ATAS Luhureun Puseur di dieu THUNDERSTORMS JENIS ATAS Luhureun Puseur di dieu Langkung Luhureun Puseur di dieu Ti Langkung Luhureun Puseur di dieu SALLY Langkung Luhureun Puseur di dieu SALLY JEUNG Langkung Luhureun Puseur di dieu SALLY JEUNGNA Langkung Luhureun Puseur Di dieu Sallly Sareng Éta Langkung Puncak Pusat di dieu Sallly Sareng éta henteu Langkung Puncak Pusat di dieu SALLY JEUNG TEU BENERNA SALLY JEUNG TEU BENER SALLY JEUNG TEU BENER BAKAL SALLY JEUNG TEU Bener-bener bade SALLY JEUNG TEU Bener-bener NGARANA SALLY JEUNG TEU BENER BISA NGARUH teuing SALLY JEUNG TEU BENER BISA NGARUH teuing. BISA NGARUH teuing. BISA NGARUH teuing. abdi BISA NGARUH teuing. ÉMUTAN ABDI BISA NGARUH teuing. Sigana mah BISA NGARUH teuing. Sigana mah meureun BISA NGARUH teuing. Sigana mah meureun meunang BISA NGARUH teuing. Sigana mah bisa pondok BISA NGARUH teuing. Sigana mah meureun bisa disingget A Sigana mah meureun bisa disingget A Sigana mah meureun pondokna sakedik Sigana mah meureun bakal pondok sakeudeung Sigana mah bisa pondok, saeutik sakedik langkung kuat Sigana mah bisa pondok, saeutik saeutik beuki kuat di dieu Sigana mah bisa pondok, saeutik saeutik beuki kuat di dieu tapi SIKIT SIKIT KUAT DI dieu TAPI SIKIT SIKIT KUAT DI dieu TAPI TEU SIKIT SIKIT KUAT DI dieu TAPI TEU SIKIT SIKIT KUAT DI dieu TAPI TEU TEKANAN SIKIT SIKIT KUMAHA SIA DIDIEU TAPI TEKANAN TERUS Naha tekenan teraskeun Naha tekenan teraskeun ka TEU PERCAYA TERUS JATUH TEU PERCAYA TERUS JATUH JEUNG Naha tekenan teraskeun murag sareng HURRICANE TO murag di jero HURRICANE TO murag sareng peluru HURRICANE NGAGUGUL DALAM HUNTER HURRICANE NYA TO GUGUR JEUNG PEMBUNUH HURRICANE NGAPUNG TO GUGUR JEUNG PEMBUNUH HURRICANE NGAPUNGKEUN TO GUGUR JEUNG PEMBUNUH HURRICANE NGAPUNG KA PUNCUR NYERIKEUN KA PUNCUR NYERI KA SISTEM PUNCUR NYERI KA SISTEM DIDIEU. SISTEM DIDIEU. SISTEM DIDIEU. TAPI SISTEM DIDIEU. TAPI URANG SISTEM DIDIEU. TAPI WE SISTEM DIDIEU. TAPI URANG NÉTONG SISTEM DIDIEU. TAPI URANG NÉTONG SISTEM DIDIEU. TAPI URANG NINGALI DEUI SISTEM DIDIEU. TAPI URANG NÉTONG DEUI TAPI URANG NÉTONG DEUI TAPI URANG NÉTONG DEUI DEUI TAPI URANG NÉTONG DEUI HUJAN TAPI URANG NÉTONG DEUI ULANG Hujan Sakumaha TAPI URANG NÉTONG DEUI ULANG Hujan Sakitu Masih TAPI URANG NÉTONG DEUI ULANG Hujan SABIH MASIH TAPI URANG NÉTONG DEUI ULANG Hujan KULU MASIH TAPI URANG NÉTONG DEUI ULANG Hujan KULU MASIH KALUASNA HUJAN ANJEUN MASIH KALUARNA HUJAN ANJEUN MASIH SAKITU DATANGNA Hujan Salaku Masih Kaseueuran deui HUJAN ANJEUN MASIH KALUARNA NU DATANG Hujan Salaku Masih Kaseueuran naék kana bagian Hujan Salaku Masih Kaseueuran naék kana bagian tina Hujan Salaku Masih Kaseueuran naék kana bagian-bagian ALABAMA DATANG KA BAGIAN ALABAMA DATANG KA BAGIAN ALABAMA DI DATANG KA BAGIAN ALABAMA DI DATANG KA BAGIAN ALABAMA DI FLORIDA DATANG KA BAGIAN ALABAMA DI FLORIDA PANHANDLE DATANG KA BAGIAN ALABAMA DI FLORIDA PANHANDLE bahkan DI FLORIDA PANHANDLE Malah DI FLORIDA PANHANDLE sanaos manjang DI FLORIDA PANHANDLE sanaos manjang di dinya DI FLORIDA PANHANDLE sanaos manjang di dinya sadayana DI FLORIDA PANHANDLE sanaos manjang di dinya sadayana DI FLORIDA PANHANDLE sanaos manjang di dinya sagala cara Manjang di dinya sagala cara Manjang di dinya sagala cara ngalangkungan Manjang di dinya sagala cara ngalangkungan seueur Manjang di dinya sadayana cara ngalangkungan seueur Manjang di dinya sadayana cara ngalangkungan seueur Manjang di dinya sagala cara ngalangkungan ageung Manjang di dinya sadayana cara ngalangkungan ageung ngagulung ageung Manjang di dinya sadayana cara ngalangkungan ageung tikungan ageung Ngalangkungan seueur tikungan ageung Ngalangkungan seueur tikungan ageung FLORIDA Ngalangkungan seueur tikungan ageung FLORIDA JEUNG Ngalangkungan seueur tikungan ageung FLORIDA JEUNG Ngalangkungan seueur tikungan ageung FLORIDA JEUNG SADAYANA FLORIDA JEUNG SADAYANA FLORIDA JEUNG SELURUH PENINSULA FLORIDA JEUNG SÉRÉNÉSA PÉNSULA NGÉLÉK FLORIDA JEUNG SÉSA PENINSULA Kéngingkeun Sababaraha FLORIDA JEUNG SADAYANA PENINSULA NGADAPKEUN Sababaraha FLORIDA JEUNG SADAYANA PENINSULA NGADAPOKKEUN Sababaraha diantarana PENINSULA NGADAPKEUN Sababaraha diantarana PENINSULA NGADAPKEUN Sababaraha Hujan PENINSULA Kéngingkeun Sababaraha Hujan di dieu PENINSULA NGADAPKEUN Sababaraha Hujan Di dieu Ti PENINSULA NGADAPKEUN Sababaraha Hujan Di dieu Sallall. Hujan di dieu ti SALLY. Hujan di dieu ti SALLY. TAPI Hujan di dieu ti SALLY. TAPI DEUI, Hujan di dieu ti SALLY. TAPI DEUI, URANG Hujan di dieu ti SALLY. TAPI DEUI, URANG KULU Hujan di dieu ti SALLY. TAPI DEUI, KITU TEH Hujan di dieu ti SALLY. TAPI DEUI, KITU TEU KUDU TAPI DEUI, KITU TEU KUDU TAPI DEUI, KITU DI SISI LEUTIK TAPI DEUI, KITU DI SISI LEUTIK JADI TAPI DEUI, KITU DI SISI LEUWIH JIUH AYEUNA TAPI DEUI, KITU DI SISI LEUWIH JAUH JADI A TAPI DEUI, KITU DI SISI LEUWIH JAUH JADI AYEUNA TAPI DEUI, KITU DI SISI LEUWIH JAUH JADI AYEUNA JUMLAH HUJAN TAPI DEUI, KITU DI SISI LEUWIH JAUH JADI AYEUNA JUMLAH HUJAN Sisi JADI AYEUNA HUJAN JUMLAH Sisi JEUNG AYEUNA JUMLAH Hujan Badé Kana Sisi JADI AYEUNA JUMLAH Hujan Bakal Janten SISI JEUNG AYEUNA JUMLAH Hujan Badé SIGNIFIKAN SISI JEUNG AYEUNA JUMLAH HUJAN JEUNG SANGAT bakal handap anu handap. JADI LEUWIH PATUH. JADI LEUWIH PATUH. BENER JADI LEUWIH PATUH. SENENG JENENG JADI LEUWIH PATUH. BENEH NGÉNGKEUN WEATHER JADI LEUWIH PATUH. Leres-leres tenang WEATHER OUT JADI LEUWIH PATUH. BENER-BENER NGANGGO WEATHER AYA BENER-BENER NGANGGO WEATHER AYA Leres-leres tenang WEATHER di ditu Leres-leres tenang WEATHER di ditu kanggo BENER-BENER WEAT WEATHER DIDIEU DIDIEU BENER-BENER NGASIL KANA DI DIDIEU KANGGO Dinten ayeuna. Dinten dinten ayeuna. Dinten dinten ayeuna. JADI Dinten dinten ayeuna. JADI URANG Dinten dinten ayeuna. JADI KITU Dinten dinten ayeuna. JADI URANG KUDU Dinten dinten ayeuna. JADI KITU KUDU TERUS Dinten dinten ayeuna. JADI URANG KUDU TERUS Dinten dinten ayeuna. JADI URANG BISA TERUS JADI JADI URANG BISA TERUS JADI JADI URANG BISA TERUS JADI KELUAR JADI URANG KUDU TERUS JADI JEUNG JADI KITU KUDU TERUS JADI JEUNG KITU JADI KITU KUDU TERUS JADI JEUNG NGARASA JADI KITU KUDU TERUS JADI JEUNG KURANG HENTEU TEU JADI URANG KUDU TERUS JADI JEUNG KURING HENTEU TEU PISAN OUT sareng perkawis HENTEU TEU PISAN OUT sareng perkawis HENTEU TEU PISAN OUT sareng perkawis HENTEU TEU NÉangan A OUT sareng perkawis HENTEU TEU KITU KITU KITU OUT JEUNG KANAN HENTEU TEU KITILIH JAUH OUT sareng perkawis HENTEU TEU NYARIAN HUJAN OUT JEUNG KANAN HENTEU MILARI HUJAN SAKOLA OUT JEUNG KANAN HENTEU TEU NYARIAN HUJAN DI HANYA OUT JEUNG KANAN HENTEU TEU NYARIAN HUJAN DI HANYA TAPI SANGSA HUJAN HUJAN DI ANU TAPI SANGSA HUJAN Hujan di dieu tapi urang SANGSA HUJAN Hujan di dieu tapi urang tetep SANGSA HUJAN Hujan di dieu tapi urang masih kénéh gaduh SANGSA HUJAN Hujan di dieu tapi urang masih gaduh SANGATU HUJAN DI HANYA ANU TAPI KAMI MASIH MASIH GEUS NGABUNGKEUN SANGÉRÉH HUJAN DI HANYA TAPI KAMI MASIH MASIH PÉMÉNTIK PENDUDUK URANG MASIH PAYANG POTENSIAL Kami masih gaduh poténsial lonjakan kanggo Kami masih gaduh poténsial lonjakan kanggo na Kami masih gaduh poténsial lonjakan pikeun dirina Kami masih gaduh poténsial lonjakan kanggo éta ogé Kami masih gaduh poténsial lonjakan kanggo éta ogé. Pikeun ogé ogé. Pikeun ogé ogé. TERBARU Pikeun ogé ogé. RADAR TERBARU Pikeun ogé ogé. PAMASARAN RADAR TERBARU PAMASARAN RADAR TERBARU PRÉSÉRASI RADAR TERBARU TEU PRESENTASI RADAR TERBARU TEU KATILU PRESENTASI RADAR TERBARU TEU GAMPANG HEBAT. TEU KITU HEBAT. TEU KITU HEBAT. TUH TEU KITU HEBAT. AYA TEU KITU HEBAT. AYA NYA TEU KITU HEBAT. AYA TINGGI. AYA TINGGI. AYA TINGGI. TAPI AYA TINGGI. TAPI ITU AYA TINGGI. TAPI TIASA AYA TINGGI. TAPI TIASA TIASA AYA TINGGI. Tapi éta tiasa ningali AYA TINGGI. TAPI BISA NINGALI NU PALINGNA AYA TINGGI. Tapi éta tiasa ningali dina kalolobaanana AYA TINGGI. TAPI BISA NINGALI DI HUJAN TAPI BISA NINGALI DI HUJAN TAPI BISA NINGALI DI PALSU Hujan Nyaéta TAPI BISA NINGALI DI PALSU Hujan TEU TAPI BISA NINGALI DI PALSU Hujan TEU NGALÉRONG TAPI BISA NINGALI DI PALSU Hujan TEU NGALÉSKEUN KURING TAPI BISA NINGALI DI LOBA HUJAN TEU NGALÉSKEUN SADAYANA TEU NGALÉSKEUN SADAYANA TEU NGALÉSKEUN DI PUSAT TEU NGALÉSKEUN DI Puseur di dinya TEU NGABALIKKEUN DI Puseur di dinya TEU NGALÉSKEUN SADAYANA PUSAT AYA SATU PEMAJAR PUSAT aya sababaraha panunjuk PUSAT Aya Sababaraha Pamuter Nyobian PUSAT Aya Sababaraha Pamuter Nyobian PUSAT AYA SABATU PAMASÉNNÉNGNGNGGALIS BÉRONG PUSAT AYA SABATU PAMASÉNNÉNGNGKEUN nyoba ngorbankeun Sadayana PUSAT AYA SABATU PAMASÉNNÉNGNGKEUN nyoba ngorbankeun sagala rupa PUSAT AYA SABATU PAMASÉNNÉNGNGKEUN nyoba ngorbankeun sagala cara NYOBA NGABRAH KABEH NYOBA NGABEUKEUN SADAYANA NYOBA NGABALASKEUN KABEH JEUNG KITUNG JEUNG NYOBA NGABALASKEUN KABEH JEUNG KITUNG JEUNG KA NANGTUNG Cobian pikeun ngabasmi sadaya cara sakitar sareng dugi ka éta NYOBA NGABALASKEUN SADAYANA JEUNG KITU JEUNG KA NU JADI Sakitar sareng dugi ka kajadian Sakitar sareng dugi ka kajadian urang mah Sakitar sareng dugi ka kajadian urang henteu Kira-kira sareng dugi ka kajadian urang moal balik Kira-kira sareng dugi ka kajadian urang moal angkat Kira-kira sareng dugi ka kajadian urang moal ningali Sakitar sareng dugi ka kajadian urang moal ningali A Urang moal ningali A Kami moal ningali anu penting Kami moal ningali inténsifikasi anu penting Inténsifikasi penting INTENSIFIKASI SIGNIFIKAN sareng Inténsifikasi anu penting sareng ieu. Kalayan ieu. Kalayan ieu. IEU Kalayan ieu. IEU Kalayan ieu. Éta perkawis Kalayan ieu. Kira-kira 60 taun Kalayan ieu. Kira-kira 60 MILES Kalayan ieu. Kira-kira kira-kira 60 Mil Jauh Kalayan ieu. Kira-kira kira-kira 60 Mil jauh ti Kira-kira kira-kira 60 Mil jauh ti Éta ngeunaan 60 Mil jauh ti Kira-kira kira-kira 60 Mil Jauh tina Sungut Kira-kira kira-kira 60 Mil Jauh tina Mulut OF Kira-kira kira-kira 60 Mil Jauh tina Sungut Kira-kira kira-kira 60 Mil Jauh tina Sungut Walungan. SUNGUT SUNGAI. SUNGUT SUNGAI. JADI SUNGUT SUNGAI. JADI ITU SUNGUT SUNGAI. JADI NYA SUNGUT SUNGAI. JADI ITU NGASIL SUNGUT SUNGAI. JADI ITU NGADAPI PRETTY SUNGUT SUNGAI. JADI ITU NGADAPAKAN PRETTY CLUS JADI ITU NGADAPAKAN PRETTY CLUS Janten éta kéngingkeun prét anu caket JADI NYAETA AKAD NGADEPONG KA LOUISIANA. KA LOUISIANA. KA LOUISIANA. ULAH KA LOUISIANA. TEU PIKIR KA LOUISIANA. Tong dipikiran ieu KA LOUISIANA. Entong Pikirkeun Éta Badé KA LOUISIANA. Entong panginten bade KA LOUISIANA. Entong panginten bade kénging Entong panginten bade kénging Entong panginten bade kénging sadayana Entong panginten bakal kéngingkeun sadayana Entong panginten bakal kéngingkeun sadayana jalan Entong panginten bakal kéngingkeun sadayana jalan ka Entong panginten bakal kéngingkeun sadayana jalan ka urang Entong panginten bakal kéngingkeun sadayana jalan ka urang anu Entong panginten bakal kéngingkeun sadayana jalan ka urang anu éta Entong panginten bakal kéngingkeun sadayana jalan ka urang anu sakedik SADayana cara ka urang anu sakedik SADayana cara ka urang anu saé-saéna SADayana cara ka urang anu sababaraha warta hadé. BERITA BAIK. BERITA BAIK. JADI BERITA BAIK. JADI AYEUNA BERITA BAIK. JADI AYEUNA A BERITA BAIK. JADI AYEUNA KATEGORI BERITA BAIK. JADI AYEUNA KATEGORI 1 BERITA BAIK. JADI AYEUNA KATEGORI 1 HURRICANE JADI AYEUNA KATEGORI 1 HURRICANE JADI AYEUNA KATEGORI 1 HURRICANE TRYING JADI AYEUNA KATEGORI 1 HURRICANE NYobaan JADI AYEUNA KATEGORI 1 HURRICANE nyobian pikeun ngatur JADI AYEUNA KATEGORI 1 HURRICANE nyobian pikeun ngatur deui. NYOBA NGARASA DEUI. NYOBA NGARASA DEUI. TAPI NYOBA NGARASA DEUI. TAPI I NYOBA NGARASA DEUI. TAPI SING AING NYOBA NGARASA DEUI. TAPI AING TEU AYA NYOBA NGARASA DEUI. TAPI AING TEU BISA NGADAP NYOBA NGARASA DEUI. TAPI TEU AYA TEU BISA JAUH NYOBA NGARASA DEUI. TAPI TEU AING TEU JADI LEUWIH kuat TAPI TEU AING TEU JADI LEUWIH kuat Tapi kuring henteu tiasa langkung kuat tibatan Tapi kuring henteu tiasa langkung kuat tibatan éta Tapi kuring henteu tiasa langkung kuat tibatan éta Tapi kuring henteu tiasa langkung kuat tibatan ayeuna. Ti saprak ayeuna. Ti saprak ayeuna. PALING PALING Ti saprak ayeuna. Kaseueuran Ti saprak ayeuna. Kaseueuran THE Ti saprak ayeuna. Kaseueuran MODEL Ti saprak ayeuna. Kaseueuran Modél Anu Dibutuhkeun Ti saprak ayeuna. Kaseueuran modél nyandak éta Kaseueuran modél nyandak éta Kaseueuran Modél Bawa Éta Diditu Kaseueuran MODEL ANJEUNNA Nuju Kaseueuran Modél Anu Nyandakna Kana Nuju MISSISSIPPI Kaseueuran Modél Anu Nyandakna Kana Nuju MISSISSIPPI JEUNG AYA Nuju MISSISSIPPI JEUNG AYA Nuju MISSISSIPPI JEUNG ALABAMA. ALABAMA. ALABAMA. NO ALABAMA. HENTEU DEUI ALABAMA. Teu kedah deui ALABAMA. TEU ANU PERLU UPDATE. TEU ANU PERLU UPDATE. TEU ANU PERLU UPDATE. TUH TEU ANU PERLU UPDATE. AYA AYA TEU ANU PERLU UPDATE. AYA TEU AYA TEU ANU PERLU UPDATE. TEU AYA DEUI TEU AYA DEUI TEU AYA KATEGORI DEUI TEU AYA KATEGORI DEUI 2 TEU AYA KATEGORI DEUI 2 HURRICANE TEU AYA KATEGORI DEUI 2 HURRICANE KUDU TEU AYA KATEGORI DEUI 2 HURRICANE KUDU KATEGORI 2 HURRICANE KUDU KATEGORI 2 HURRICANE KUDU KATEGORI KATEGORI 2 HURRICANE KUDU KATEGORI 1 KATEGORI 2 HURRICANE KUDU KATEGORI 1 AYEUNA KATEGORI 2 HURRICANE KUDU KATEGORI 1 AYEUNA TEU KATEGORI 2 HURRICANE KUDU KATEGORI 1 AYEUNA TEU KUMAHA KATEGORI 2 HURRICANE KUDU KATEGORI 1 AYEUNA TEU AYA KATEGORI 2 HURRICANE KUDU KATEGORI 1 AYEUNA TEU AYA SALAHU KATEGORI 1 AYEUNA TEU Hujan KATEGORI 1 AYEUNA TEU AYA Hujan di dieu KATEGORI 1 AYEUNA TEU HUJAN Hujan di dieu KATEGORI 1 AYEUNA TEU HUJAN HUJAN DI dieu Tapi KATEGORI 1 AYEUNA TEU AYA Hujan di dieu sanaos tetep KATEGORI 1 AYEUNA TEU AYA Hujan di dieu sanaos tetep tetep DIDIEU AYA TAPI MASIH STORM DIDIEU AYA TAPI MASIH KANGGO BUNGA DIDIEU AYA TAPI MASIH SUSUN BURUNG DIDIEU MUNG TETAPI MASIH JEUNG KURUNG JAUH A DIDIEU AYA TAPI MASIH SUSUN BURUNG ADALAH PIKIRAN DIDIEU MUN TETAPI MASIH JEUNG KURUNG JEUNG MASALAH DIDIEU AYA TETAPI MASIH STORM SURGE ADALAH PERANGKAT JEUNG KA URANG DIDIEU AYA TAPI MASIH STORM SURGE ADALAH PIKIRAN Pikeun Area Urang Surge mangrupikeun masalah pikeun kawasan urang Surge mangrupikeun masalah pikeun kawasan urang. . . JADI . Kitu deui . JADI DEUI RESEP . JADI DEUI RESEP WINDSOR JADI DEUI RESEP WINDSOR JADI DEUI RESEP WINDSOR LAPANG JADI DEUI RESEP WINDSOR LAPANG LIMA LIMA JADI DEUI RESEP WINDSOR LAPANG LIMA LIMA GASTON JADI DEUI RESEP WINDSOR LAPANG LIMA LIMA GASTON LIMA JADI DEUI RESEP WINDSOR LAPANG LIMA LIMA GASTON LIMA PINDAH Dalapan Puluh Lima GASTON Lima Pindah Dalapan Puluh Lima GASTON LIMA PINDAH BARAT Dalapan Puluh Lima GASTON LIMA PINDAH BARAT KALINGGI Dalapan Puluh Lima GASTON LIMA PINDAH BARAT BARAT AT Dalapan Puluh Lima GASTON LIMA PINDAH BARAT PALING JAUH 2:00. BARAT BARAT JAM 2:00. BARAT BARAT JAM 2:00. JADI BARAT BARAT JAM 2:00. JADI ITU BARAT BARAT JAM 2:00. JADI NYA BARAT BARAT JAM 2:00. JADI ITU KACAP BARAT BARAT JAM 2:00. JADI ITU NGORBAK JEUNG BARAT BARAT JAM 2:00. JADI ITU SUSAH JEUNG Kieu BARAT BARAT JAM 2:00. JADI ITU SUSAH JEUNG NYA JADI ITU SUSAH JEUNG NYA JADI ITU SUSAK NA JEUNG NYA JADI ITU SUSAK NA JEUNG ANJEUN BESAR JADI ITU SUSAH JEUNG INI MASALAHNA BESAR JADI ITU SUSAH JEUNG INI MASALAHNA BESAR Anu JADI ITU SUSAH JEUNG INI MASALAH BESAR ANJEUN URANG JADI ITU SUSAH JEUNG INI MASALAHNA BESAR anu urang terang MASALAH BESAR anu urang terang MASALAH BESAR anu urang terang ti MASALAH BESAR anu urang terang ti MASALAH BESAR ANU KITU NYAHO TI ANJEUN MASALAH BESAR anu urang terang ti mimiti indit MASALAH BESAR anu urang terang ti jalankeun MASALAH BESAR anu urang terang ti mimiti indit MASALAHNA BESAR anu urang terang ti mimiti jalan Ti mimiti indit éta bakal balik Ti mimiti indit éta bakal Ti saprak indit éta bakal gencatan. KA GAGAL. KA GAGAL. AYA ANU KA GAGAL. TEU aya nanaon KA GAGAL. TEU AYA NU KA GAGAL. TEU AYA NU SUSAH KA GAGAL. TEU AYA NU NGANGGO IKI. TEU AYA NU NGANGGO IKI. TEU AYA NU NGANGGO IKI. TEU AYA TEU AYA NU NGANGGO IKI. TEU KANGGO TEU AYA NU NGANGGO IKI. TEU PINDAH TEU AYA NU NGANGGO IKI. TEU NGAGORA TEU AYA NU NGANGGO IKI. TEU NGANGGAH JAUH TEU AYA NU NGANGGO IKI. TEU NGANGGAH JAUH TI JAUH TEU NGANGGAH JAUH TI JAUH EWEUH NGAJADI JAUH TI TEU NGANGGO JEUNG TI KANA WARNA. WILAYAH. WILAYAH. JADI WILAYAH. JADI ITU WILAYAH. JADI ITU SIFAT WILAYAH. JADI Éta Jinis WILAYAH. JADI ITU JENIS NGUSAR WILAYAH. JADI ITU JENIS NGUSOR DI DIEU JADI ITU JENIS NGUSOR DI dieu JADI ITU JENIS NGUSOR DI dieu JADI ITU JENIS NGUSAR DI dieu KA JADI ITU JENIS NGUSAR DI dieu KA BARAT JADI ITU JENIS NGUSAR DI dieu ka beulah kaler kulon JADI ITU JENIS NGUSAR DIDIEU KA BARAT BARATNA AT JADI ITU JENIS NGUSAR DIDIEU KA BARAT BARAT KALIEU KA BARAT BARAT DIDIEU KA BARAT BARAT DI POINT ieu KA BARAT BARAT DI TITIK INI JEUNG KA BARAT BARAT DI NU KITU JEUNG PINDAH KA BARAT BARAT DI NANGTANG KITU JEUNG PINDAH A. KA BARAT BARAT DI JEUNG KITU KITU JEUNG Mindahkeun Seueur KA BARAT BARAT DI BARENG INI JEUNG GERAKNA PANUTUP SIKIT Nunjukkeun sareng ngalihkeun sakedik caket Nunjukkeun sareng ngalihkeun sakedik caket sareng Nunjukkeun sareng ngalihkeun sakedik caket sareng anu na Nunjukkeun sareng ngalihkeun sakedik caket sareng sacara EVENTUALLY Nunjukkeun sareng ngalihkeun sakedik caket sareng acara na bade Nunjukkeun sareng ngalihkeun sakedik caket sareng acara na bade Nunjukkeun sareng ngalihkeun sakedik caket sareng éstu badé ngalih JEUNG EVENTUALLY bakal pindah JEUNG EVENTUALLING BAKAL GAMPANG EVENTUALLY JEUNG EVENTUALLY BAKAL NGAGORA ACARA JEUNG EVENTUALLING bakal pindah EVENTUALLY TO THE JEUNG EVENTUALLING bakal pindah EVENTUALLOR ka UTARA Kalér JEUNG EVENTUALLING bakal pindah EVENTUALLY ka UTARA JEUNG BATUR JEUNG EVENTUALLY TO THE North AND EVENTUALLY TO North AND STAY EVENTUALLY TO North AND AND STAY MORE EVENTUALLY TO North AND AND STAY MORE TO EVENTUALLY TO North AND AND STAY MORE TO THE EVENTUALLY TO THE North AND STAY LEBIH HANYEU TO THE TIMUR EVENTUALLY TO North AND AND STAY MORE TO TIMUR OF EVENTUALLY TO THE North AND STAY LEBIH HUNGJUNG KALUARGA KAMI. TETEP LEUWIH KA TIMUR URANG. TETEP LEUWIH KA TIMUR URANG. AYA ANU TETEP LEUWIH KA TIMUR URANG. Aya sababaraha TETEP LEUWIH KA TIMUR URANG. AYA SATU JUGA TETEP LEUWIH KA TIMUR URANG. Aya sababaraha tingkat luhur TETEP LEUWIH KA TIMUR URANG. Aya sababaraha kaunggulan tingkat luhur Aya sababaraha kaunggulan tingkat luhur Aya sababaraha kemenangan tingkat luhur dimana Aya sababaraha kemenangan tingkat luhur dimana éta Aya sababaraha kemenangan tingkat luhur dimana kapal terbang Aya sababaraha kemenangan tingkat luhur dimana kapal terbang ngalayang. Dimana kapal terbang ngalayang. Dimana kapal terbang ngalayang. Éta Éta Dimana kapal terbang ngalayang. Éta bade Dimana kapal terbang ngalayang. Éta Badé Dimana kapal terbang ngalayang. Éta Badé Ngabantosan Dimana kapal terbang ngalayang. Éta badé ngabantosan Dimana kapal terbang ngalayang. Éta Badé Ngabantosan Nyorong Éta Badé Ngabantosan Nyorong Éta Badé Ngabantosan Nyodorkeun Ieu Éta Badé Ngabantosan Nyurungkeun ieu OFF Éta Badé Ngabantosan Nyurungkeun ieu Éta Badé Ngabantosan Pikeun Nyodorkeun Ieu Pikeun Éta Badé Ngabantosan Nyodorkeun ieu dugi ka jauh Éta Badé Ngabantosan Nyodorkeun Hal ieu Jauh-jauh Éta Badé Ngabantosan Nyodorkeun Ieu Pikeun Jauh Ti Urang Ieu OFF Pikeun jauh ti urang Ieu OFF Pikeun Jauh ti urang ka Ieu OFF Jauh ti urang ka IEU TEUING JAUH TI KAMI KA TIMUR Ieu OFF Jauh ti urang dugi ka wétan IEU TEUING JAUH TI KAMI KA TIMUR KAMI, IEU TEUING JAUH TI KAMI KA TIMUR KAMI, ANU IEU TEUING JAUH KA URANG KA Wétan AS, ANJEUN KA TIMUR URANG, ANU KA Wétan Urang, Anu Sakitu KA TIMUR URANG, NU BARANG GAMPANG KA TIMUR URANG, ANJEUN BEBERITA BÉBÉNNYA KA TIMUR Urang, Anu Sakitu Warta Anu Hadir Éta KA TIMUR Urang, Anu Sakitu Warta Anu Hadé Éta Masih Sababaraha warta anu hadé kénéh Sababaraha berita anu hadé anu masih kénéh sumebar Sababaraha berita anu hadé anu masih kénéh nyebar Sababaraha warta anu hadé anu masih nyebar sababaraha beurat Sababaraha warta anu hadé anu masih nyebar sababaraha hujan beurat Sababaraha berita anu hadé anu masih kénéh nyebar sababaraha hujan ageung NYebarkeun Sababaraha Hujan Raheut Nyebarkeun sababaraha hujan beurat dumasarkeun ka NYebarkeun Sababaraha Hujan Raheut Ngalangkungan Daérah. WILAYAH. WILAYAH. JADI WILAYAH. Kitu ogé WILAYAH. JADI KITU WILAYAH. JADI KITU WILAYAH. KITU KITU KAMI NINGALI WILAYAH. KITU KITU DINA SADAYANA KITU KITU DINA SADAYANA KITU KITU KAMI NINGALI DINA HARI ANJEUN JADI KITU KA MANEHNA DINA MANEHNA ANJEUN KITING Janten sapertos urang angkat ka unggal dinten anjeun bakal ningali Janten sapertos urang angkat ka unggal dinten anjeun bakal ningali ku hiji Janten nalika urang ngalangkungan dinten anjeun bakal ningali ku hiji Janten nalika urang ngalangkungan dinten anjeun bakal ningali ku hiji Anjeun bakal ningali ku hiji ANJEUN NINGALI KU SATU KUMAHA ANJEUN SENI HARI Anjeun bakal ningali ku salah sahiji anu kéngingkeun soré ieu ANJEUN NINGALI KU SATU JUGA INI ANJEUN ANJEUN ANJEUN ANJEUN ANJEUN NINGALI KU SATU JEUNG NU NGADAPAKEUN SENENG INI MIMPIN DI SANA ANJEUN NINGALI KU SATU JAUH ANJEUN SENENGNA MIMPIN DIANA Kira-kira 85 SELEPANG Meunang Di dinya sakitar 85 SELEPANG Meunang Di dinya sakitar 85 MILES SELASA Meunang Di dinya sakitar 85 MILES PER SELASA Meunang Di dinya sakitar 85 MILES per JAM. Mil per jam. Mil per jam. JADI Mil per jam. JADI LEBIH DEUI Mil per jam. JADI LEUWIH ATAWA Mil per jam. JADI LEUWIH ATAWA KURANG Mil per jam. Janten Langkung ATAWA KURANG Mil per jam. JADI LEUWIH ATAWA KURANG KADUA Mil per jam. JADI LEUWIH ATAWA KURANG KADUA JADI LEUWIH ATAWA KURANG KADUA JADI LEUWIH ATAWA KURANG JADI ANJEUN JADI LEUWIH ATAWA KURANG SAMA ANJEUN JADI LEUWIH ATAWA KURANG sarua Anu meureun meunang JADI LEUWIH ATAWA KURANG SAMA ANJEUN MUNGKIN RINGKAS JADI LEUWIH ATAWA KURANG SAMA ANJEUN MUNGKIN SINGKAT A JADI LEUWIH ATAWA KURANG NGARASA ANJEUN MUNGKIN SINGKING SINGIK SIKIT AYA KUDU SINGKAT SIKIT AYA KUDU SINGKAT SINGKING LEUNGIT ANJEUN KUDU SINGKAT SIKITU LEUWIH TIASA ANJEUN BISA SINGKAT SIKIT LINGKITNA ANJEUN BISA SINGKAT SIKIT LINGKUNG JAUH TI JEUNG ANJEUN BISA NYINGKET SIKIT LINGKUNG TIYA JEUNG SANAJEUNG ANJEUN BISA NYINGKET SIKIT LINGKUNG TIYA JEUNG TIASA TIASA LEUWIH TIASA JEUNG TIASA TIASA LEUWIH TIYA JEUNG BARI BISA DITINGALI LEUWIH TIYA JEUNG BISA BISA NINGALI DIDIEU Langkung ageung tibatan éta sareng aranjeunna tiasa ningali didieu sareng Langkung luhur tibatan éta sareng aranjeunna tiasa ningali didieu sareng ieu Langkung luhur tibatan éta sareng aranjeunna tiasa ningali didieu sareng ieu anu diarepkeun Tingali DIDIEU JEUNG INI DIHarepkeun Tingali DIDIEU JEUNG INI DIHarepkeun Tingali DIDIEU JEUNG INI DIHarepkeun Tingali DIDIEU JEUNG INI DIHarepkeun janten hiji Ningali di dieu sareng ieu diarepkeun janten hiji Tingali DIDIEU JEUNG INI DIHarepkeun SATU LALUAN Tingali DIDIEU JEUNG INI DIHarepkeun SATU SATU LENGKAP DI Janten hiji O'CLOCK IN THE Janten hiji-hiji isuk-isuk Janten hiji-hiji waktos dina isuk-isuk Janten hiji-hiji mangsa isuk-isuk Janten hiji-hiji waktos dina isuk-isuk ngan saukur Janten hiji-hiji waktos dina isuk-isuk ngan ukur pareum Janten hiji-hiji waktos dina isuk-isuk ngan ukur nepi ka Janten hiji-hiji waktos dina isuk-isuk ngan ukur dugi ka JENIS SUKSES NGANJUKAN KA JENIS SUKSES HANYA TEU KATENE JENIS SUKSES HANYA BARAT KA KANA Wétan JENIS SUKSES ENGKUL DITINGKAT KANA WAKTU DI Wétan JENIS SUKSES ENGKUL DITINGKAT DATANG KITU BARAT BARENG JENIS SUKSES ENGKUL TUNGGAL DITANGGUH KANA JEUNG ORLEAN BARU JENIS SUKSES ENGKUL TUNGGAL DITANGGUNG JEUNG BARAT ORLEAN BARUUN TAPI DIDIKU BARAT ORLEAN BARUUN TAPI DIDIKU BARAT ORLEAN BARUUN ANJEUN SIKUR DIDIKU BARAT ORLEAN BARUUN ANJEUN DIDIKU BARAT JEUNG ORLEAN BARUUN ANJEUN HENTEU DIDIKU BARAT JEUNG ORLEAN BARUUN ANJEUN HANYA SELATAN DIDIKU BARAT JEUNG ORLEAN BARUUN ANJEUN HENTEU BARAT SELATAN DIDIKU BARAT JEUNG ORLEAN BARUANG TAPI JENENGAN HANYA SELATAN SAJA Jinis ANJEUN SELATAN SAJA Jinis ANJEUN SELATAN SAY PASCAGOULA, Jinis ANJEUN SELATAN SAY PASCAGOULA, MISSISSIPPI, Jinis ANJEUN SELATAN SAY PASCAGOULA, MISSISSIPPI, WINDS PASCAGOULA, MISSISSIPPI, MENANG PASCAGOULA, MISSISSIPPI, NGANGGO KULIT PASCAGOULA, MISSISSIPPI, NGANGGO kira-kira 85 PASCAGOULA, MISSISSIPPI, NGANGGO kira-kira 85 MILES PASCAGOULA, MISSISSIPPI, Meunang Sakitar 85 MILES PER PASCAGOULA, MISSISSIPPI, Meunang kira-kira 85 MILES per JAM. Kira-kira 85 MILES per JAM. Kira-kira 85 MILES per JAM. LANDFALL Kira-kira 85 MILES per JAM. LANDFALL PASTI Kira-kira 85 MILES per JAM. LANDFALL BAKAL DIJalankeun Kira-kira 85 MILES per JAM. LANDFALL BAKAL DIJADI Kira-kira 85 MILES per JAM. LANDFALL BISA LALAKI SAKA AWAL LANDFALL BISA LALAKI SAKA AWAL LANDFALL BISA DIJANGKEUN AWAL SOKONG LANDFALL BISA DIJANGKEUN AWAL SUKSES isuk LANDFALL BISA DIJANGKEUN AWAL SUKSES isuk LANDFALL BISA DIJANGKEUN AWAL SUKSES ENjing SUKSES LANDFALL BISA DIJANGKEUN AWAL SADAYEU ISUK ISUK TANGGUNG PITUNG Énjing énjing dina tujuh belas bulan Énjing énjing dina tujuh belas amis sakedik Isukan isuk-isuk dina tujuh belas tangkal sakedik di ditu Isukan isuk-isuk dina tujuh belas tangkal saentasna aya anu bener Isukan isuk-isuk dina tujuh belas tangkal saentasna aya anu sasarengan Isukan isuk-isuk dina tujuh belas tangkal saentasna aya anu bener Padahal aya anu pas di dinya SADAYANA ANJEUN ANJEUNG MISSISSIPPI, KADEU AYA ANJEUN SADAYANA MISSISSIPPI, ALABAMA SADAYANA TEUASA SADAYANA MISSISSIPPI, ALABAMA BORDER MISSISSIPPI, ALABAMA BORDER MISSISSIPPI, ALABAMA Border TO TOARD MISSISSIPPI, ALABAMA Border TOWARD MOBILE MISSISSIPPI, ALABAMA BORDER Nuju Negara MOBILE MISSISSIPPI, ALABAMA Border TOWARD MOBILE COUNTY AS MISSISSIPPI, ALABAMA Border TOWARD MOBILE COUNTY AS A Nuju ka nagara MOBILE AS A Nuju NEGARA MOBIL Salaku KATEGORI Nuju NEGARA MOBILE KATEGORI 1 Nuju NEGARA MOBILE JADI KATEGORI 1 HURRICANE Nuju NEGARA MOBIL AS KATEGORI 1 HURRICANE WEAKENING KATEGORI 1 HURRICANE WEAKENING KATEGORI 1 HURRICANE LEMAH TO KATEGORI 1 HURRICANE LEMAH TO TROPIS KATEGORI 1 HURRICANE WEAKENING TO TROPICAL ONE KATEGORI 1 HURRICANE WEAKENING TO TROPICAL ONE BY KATEGORI 1 HURRICANE LEMAH TO TROPIS SATU SATU KATEGORI 1 HURRICANE LEMAH TO TROPIS SATU SAJI TO TROPIS HIJI SALAHU TO TROPIS HIJI OLEH OLEH KA TROPISI SATU SAJI OLEH KA TROPISI SATU SAJI OLEH PUTRI TO TROPIS HIJI SALAHU DALAM SILAP JEUNG SILAP JEUNG KA TROPISI SATU SAJI OLEH PADA SORAP JEUNG TAPI DINA SORENG JEUNG KULU DINA SORENG JEUNG TERUS TERUS DINA SORENG JEUNG TERUS TERUS DINA SORENG JEUNG TERUS TERUS LEMAH DINA SORENG JEUNG TERUS TERUS LEMAH DINA SORENG JEUNG TERUS TERUS LEMAH KURSUS Neruskeun Lemah Tangtu Neruskeun Lemah Tangtunganana Saliwat Neruskeun Lemah Tina Kursus Langkung Tiasa, Neruskeun LEMAH KURSUS LEUWIH MONTGOMER, KEPALA Neruskeun Lemah Tina Kursus Langkung MONTGOMERY, KE arah LEUWIH MONTGOMERI, KE arah LEUWIH MONTGOMERI, KADUA Nuju AUBURN LEUWIH MONTGOMERI, KADUA Nuju AUBURN JEUNG LEUWIH MONTGOMERI, KEUR Nuju AUBURN JEUNG TAPI LEUWIH MONTGOMERI, KEUR Nuju AUBURN JEUNG SANAJEUNA EVENTUALLY AUBURN JEUNG DULU ACARA AUBURN JEUNG KULUUSNA COLUMBUS, AUBURN JEUNG KULUARNA ACARA COLUMBUS, GEORGIA AubURN JEUNG KULUARNA ACARA COLUMBUS, GEORGIA JEUNG AubURN JEUNG KULUUSNA KOLUMBUS, GEORGIA JEUNG TAPI AubURN JEUNG KULUUSNA KOLUMBUS, GEORGIA JEUNG Tuluy Kana Kana COLUMBUS, GEORGIA JEUNG Tuluy Kana Kana COLUMBUS, GEORGIA JEUNG TAPI KA BAGIAN COLUMBUS, GEORGIA JEUNG TAPI Kana BAGIAN COLUMBUS, GEORGIA JEUNG DINA JEUNG BAGIAN NYARIO COLUMBUS, GEORGIA JEUNG TAPI KA BAGIAN SABUN MUNGKIN COLUMBUS, GEORGIA JEUNG KANA JEUNG BAGIAN DINA SING SALAH TEU COLUMBUS, GEORGIA JEUNG KANA JEUNG BAGIAN NYARIO MUNGSA TEU AYA COLUMBUS, GEORGIA JEUNG KANA JEUNG BAGIAN NYARIO MUNGKIN TEU JAUH BAGIAN NYAASA MUNGKIN TEU TEU JAUH BAGIAN NYAASA MUNGKIN TEU JAUH JAUH BAGIAN NYAASA MUNGKIN TEU JAUH JAUH BAGIAN NYAASA MUNGKIN TEU JAUH JAUH DUBLIN, BAGIAN NYAASA MUNGKIN TEU JAUH JAUH DUBLIN, GEORGIA BAGIAN NYAASA MUNGKIN TEU JAUH JAUH DUBLIN, GEORGIA AYA JAUH DUBLIN, GEORGIA AYA JAUH DUBLIN, GEORGIA AYA JEUNG JAUH DUBLIN, GEORGIA AYA JEUNG SIRAH JAUH TI DUBLIN, GEORGIA AYA JEUNG SÉNA JAUH DUBLIN, GEORGIA AYA JEUNG SIRAH KE SELATAN JAUH DUBLIN, GEORGIA DIDIEU JEUNG SIRAH KE arah CAROLINA SELATAN JEUNG SIRAH KA CAROLINA SELATAN JEUNG SIRAH KE SELATAN CAROLINA JEUNG JEUNG SIRAH KE SELATAN CAROLINA JEUNG TEU JEUNG SIRAH KE SELATAN CAROLINA JEUNG TEU KUMAHA JEUNG SIRAH KE SELATAN CAROLINA JEUNG TEU A JEUNG SIRAH KA CAROLINA SELATAN DINA Sanés TROPISI JEUNG SÉÉÉÉÉNÉN TATANG PALSU CAROLINA JEUNG TEU SABAB SISTEM TROPIS. AND Sanés salaku SISTEM TROPIS. AND Sanés salaku SISTEM TROPIS. JADI AND Sanés salaku SISTEM TROPIS. JADI BAWA AND Sanés salaku SISTEM TROPIS. JADI BAWA ANJEUN AND Sanés salaku SISTEM TROPIS. Janten Bawa Sakitu AND Sanés salaku SISTEM TROPIS. Janten ngabawa aranjeunna sakedik, Janten ngabawa aranjeunna sakedik, JADI BAWA JEUNG SANGATU PISAN, PISAN JADI BAWA JEUNG SABARNA PISAN, beurat pisan Janten ngabawa aranjeunna rada-rada, hujan ageung pisan Janten ngabawa aranjeunna rada-rada, hujan ageung pisan nya Janten ngabawa aranjeunna sakedik, hujan ageung pisan nyaah Janten ngabawa aranjeunna sakedik pisan, hujan ageung pisan janten langkung seueur Hujan Anu SANGAT SABAT JAUH Hujan Anu SANGAT SABAT KANA JAUH Hujan Anu SANGAT SADIRA JADI FLORIDA Hujan Anu SANGAT SANGATNA JADI FLORIDA JADI Hujan Anu SANGAT SANGATNA JADI FLORIDA JAUH Hujan Anu Pohara Raheut Nyai Florida Jauh-Jauh teuing. OF FLORIDA ogé ogé. OF FLORIDA ogé ogé. JADI OF FLORIDA ogé ogé. ÉMANG KUNAON OF FLORIDA ogé ogé. JADI NAON URANG OF FLORIDA ogé ogé. Janten naon anu urang pilari OF FLORIDA ogé ogé. Janten naon anu urang tingali OF FLORIDA ogé ogé. Janten naon anu urang tingali di dieu Janten naon anu urang tingali di dieu Janten anu urang tingali di dieu Janten anu urang tingali di dieu nya éta Janten anu urang tingali di dieu nya éta Janten naon anu urang tingali di dieu nya éta badé Janten naon anu urang tingali di dieu nya éta badé Janten naon anu urang tingali di dieu nya éta badé ngamimitian Naha badé ngamimitian Naha éta badé ngamimitian ngabahekeun Naha badé ngamimitian ngabélaan sababaraha urang Naha badé ngamimitian ngabahekeun sababaraha angin Naha badé ngamimitian ngabahekeun sababaraha taun, Naha badé ngamimitian ngabahekeun sababaraha taun, Sawatara NGABANDUNG SATU PANJANG ANGIN, SABANG NGABANDUNGAN SATU PANJANG ANGIN, SAKAT KUAT NGABANDUNGAN SATU PANJANG ANGIN, SANGKAT ANGIN NGABANDUNG SATU PANJANG ANGIN, SATU PANJANG ANGIN NGABANDUNGAN SATU PANJANG ANGIN, SATU PANJANG ANGIN SADAYANA NGABANDUNGAN SATU PANJANG ANGIN, SAKUMNA ANGIN PANJANG ANJEUN ANJEUN PANJANG ANGIN PANJANG SALIRA PANJANG ANGIN PANJANG Sapanjang basisir urang. Basisir Basisir Éta Éta Basisir Éta bade Basisir Éta Badé Basisir Éta Badé Ngabantosan Basisir Éta badé ngabantosan Basisir Éta Badé Ngabantosan Pikeun Jenis Basisir Éta Badé Ngabantosan Pikeun Jenis Éta Badé Ngabantosan Pikeun Jenis Éta Badé Ngabantosan Pikeun Jinis Éta bakal ngabantosan pikeun ngajaga ieu Éta Badé Ngabantosan Kénging Ngurus Ieu A Éta bakal ngabantosan pikeun ngajaga ngajaga ieu kategori Éta Badé Ngabantosan Pikeun Ngagagah Ieu KATEGORI 1 JAGA KATEGORI Ieu 1 JAGA ieu KATEGORI 1 HURRICANE JAGA KITU KATEGORI 1 HURRICANE DI SELURUH JAGA ieu KATEGORI 1 HURRICANE SADAYANA Dinten HURRICANE SELURUH Dinten HURRICANE SELURUH DIDIEU KEPALA HURRICANE SELURUH Dinten ieu Judul HURRICANE SELURUH Dinten ieu Judul Kana HURRICANE SELURUH Dinten ieu Judul Kieu HURRICANE SELURUH Dinten ieu Judul KA MALAM KIEU SADIRINA DINA MALAM INI Judul kana acara ieu sareng Judul kana acara ieu teras teras Judul kana acara ieu teras kana SADIRINA DINA MALAM INI JEUNG DIDIEU KANG ISUK SADIRINA DINA MALAM INI JEUNG DIDIEU KANG ISUK SADIRINA DINA MALAM INI JEUNG KUDU ISUKNA ogé Janten teras ka énjing ogé Janten teras ka énjing ogé ogé. TEUING. TEUING. JADI TEUING. JADI ANJEUN TEUING. Janten anjeun tiasa TEUING. Janten anjeun tiasa ningali TEUING. Janten anjeun tiasa ningali éta TEUING. Janten anjeun tiasa ningali anu kuat TEUING. Janten anjeun tiasa ningali angin anu kuat Janten anjeun tiasa ningali angin anu kuat JADI ANJEUN BISA NINGALI PANJANG Angin anu Kuat JADI ANJEUN BISA NILIH ANJEUN ANGIN PANJANG ANJEUN JADI ANJEUN BISA NAMPAK ANJENEUN ANGIN PANJANG KUAT JADI ANJEUN BISA NILIH ANJEUN ANGIN PANJANG ANJEUN JADI ANJEUN BISA NAMPAK ANJEUN ANGIN PANJANG ANJEUNG SUSUN TUKANG SÉSI SENI NUTUP TULIS SENI SENI NUTUSI Tukangeunana. IEU. IEU. Éta Éta IEU. Éta bade IEU. Éta Badé IEU. Éta bakal nyegah IEU. Éta bakal nyegah éta IEU. Éta Badé Nyegah TI TI Éta Badé Nyegah TI TI Éta Badé Nyegah Éta Ti Meunangkeun Éta Badé Nyegah TI TIASA teuing Éta bakal nyegah éta tina kéngingkeun anu kuat, Éta Badé Nyegah TI SANGÉKATNA Kuat, Anu Éta bakal nyegah éta tina kéngingkeun anu kuat, anu éta Éta Badé Nyegah TI SANGÉKATNA Kuat, ANU A GAMPANG TEU Kuat, ANU A NGADAPKEUN LEUWIH KUAT, ANJEUN ANJEUN Janten Kuat, Anu Mangrupikeun Hal Anu Saé. Hal anu alus. Hal anu alus. JEUNG Hal anu alus. TERAS SALAJENGNA Hal anu alus. JEUNG DULU THE Hal anu alus. JEUNG TAPI PUNJUT Hal anu alus. JEUNG TAPI PERINGKAT LINGKUNG Hal anu alus. Sareng Teras Pangénan TINGKAT UPPER Sareng Teras Pangénan TINGKAT UPPER JEUNG MAKA PERINGKAT LINGKUNGAN JADI Janten teras tingkat luhur unggul kéngingkeun Janten teras tingkat luhur unggul kéngingkeun ieu Janten teras tingkat luhur unggul kéngingkeun dieu Janten teras tingkat luhur unggul kéngingkeun ieu di dieu Janten teras tingkat luhur unggul kéngingkeun ieu di dieu dugi ka Janten teras tingkat luhur unggul kéngingkeun ieu di dieu dugi ka Jantenkeun ieu di dieu dugi ka JADI NULIS IEU DIDIEU KANA Wétan JADI NULIS IEU DIDIEU KIEU KIEU KANA TIMUR JADI NULIS IEU DIDIEU KIEU TIASA KA KULIN URANG JIEUNAN DIDIEU KIEU KIEU KIEU TIASA KA KULIN AS AS JIEUNAN KAULIS DI DI dieu KA KALING KULIT AS ogé. Wétan urang ogé. Wétan urang ogé. JADI Wétan urang ogé. JADI PUPUH Wétan urang ogé. JADI PUNGGUNG PUSAT Wétan urang ogé. JADI ngabahekeun ngabahekeun pantai Wétan urang ogé. JADI BANJIRAN BANJUTAN BANJIR MASIH JADI BANJIRAN BANJUTAN BANJIR MASIH JADI BANJIRAN BANJIRAN BANJUTAN MASIH A JADI BANJIRAN BANJIRAN BANJUTAN MASIH JUMLAH JADI BANJIRAN BANJIRAN BANJUTAN MASIH JUMLAH hiji JADI BANJIRAN BANJUTAN BANJUTAN MASIH JUMLAH hiji masalah JADI BANJIRAN BANJUTAN BANJUTAN MASIH JUMLAH SATU HUTAN Meunang Sajumlah hiji konsolidasi meunang Sajumlah hiji konsolén meunangna ningkat Sajumlah HIJI NGABANDUNG MENANGKEUN AYEUNA Sajumlah HIJI MANGSA NANGTANG NINGKAT Dinten ayeuna Sajumlah hiji konséren meunangna ningkat dinten ayeuna dugi ka dinten rabu Ningkatkeun Dinten Ayeuna dugi ka Rebo Ningkatkeun Dinten ayeuna dugi ka Rebo AND Ningkatkeun Dinten Ayeuna dugi ka Rebo sareng Hujan Ningkatna Dinten ayeuna dugi ka Rebo sareng total hujan Ningkatkeun Dinten Ayeuna dugi ka Rebo sareng Jinis Hujan Deui Ningkatkeun Dinten Ayeuna dugi ka Rebo sareng Jinis Hujan Deui perkawis Ningkatkeun Dinten Ayeuna dugi ka Rebo sareng Jinis Hujan Deui perkawis A JEUNG JUMLAH Hujan Deui deui perkawis A JEUNG HUJAN JUMLAH DEUI DEUI KITUNG A JEUNG HUJAN JUMLAH DEUI DEUI KITUNG A JEUNG HUJAN JUMLAH DEUI DEUI KULI A JEUNG HUJAN JUMLAH DEUI DEUI Ngeunaan Sapuluh inci. Sapuluh inci. Sapuluh inci. Nuhun, Sapuluh inci. Leres, Éta Éta Sapuluh inci. Leres, Éta A Sapuluh inci. Leres, Éta A KAPULUHAN Sapuluh inci. Leres, éta sapuluh tina Sapuluh inci. Leres, Éta A TAPULA AN Sapuluh inci. Leres, éta sapuluh inci Leres, éta sapuluh inci Enya, éta sapuluh inci ka Enya, éta sapuluh inci nepi ka 10 Leres, éta sapuluh inci dugi ka 10 inci Leres, éta sapuluh inci dugi ka 10 inci nalika Leres, éta sapuluh inci dugi ka 10 inci nalika anjeun Leres, éta sapuluh inci dugi ka 10 inci nalika anjeun kéngingkeun Leres, éta sapuluh inci dugi ka 10 inci nalika anjeun asup KA 10 INSÉS Nalika anjeun lebet KA 10 INSÉS Nalika anjeun lebet kana MISSISPPI KA 10 INSÉS Nalika anjeun lebet kana MISSISPPI JEUNG KA 10 INSÉS Nalika anjeun lebet kana MISSISPPI JEUNG ALABAMA KA 10 INSÉS Nalika anjeun lebet kana MISSISPPI JEUNG ALABAMA JEUNG KA 10 INSÉS Nalika anjeun lebet kana MISSISPPI JEUNG ALABAMA JEUNG A MISSISSIPPI JEUNG ALABAMA JEUNG A MISSISSIPPI JEUNG ALABAMA JEUNG SIKIT MISSISSIPPI JEUNG ALABAMA JEUNG sababaraha parobahan MISSISPIPI JEUNG ALABAMA JEUNG SABITU PERUBAHAN KAHIRUPAN MISSISPPI JEUNG ALABAMA JEUNG SABITU PERUBAHAN KIEU AYEUNA. SAKITAH PERUBAHAN AYEUNA. SAKITAH PERUBAHAN AYEUNA. THE SAKITAH PERUBAHAN AYEUNA. ANGGARAN SAKITAH PERUBAHAN AYEUNA. ANGGARAN SAJARAN SAKITAH PERUBAHAN AYEUNA. Ramalan Anu Diarepkeun Salaku SAKITAH PERUBAHAN AYEUNA. Ramalan diperkirakeun ogé Ramalan diperkirakeun ogé Ramalan Anu Diarepkeun ogé. TEUING. TEUING. JADI TEUING. JADI DIDIEU TEUING. Janten Kieu Nya TEUING. Janten Kieu Anu pang anyarna TEUING. JADI DIDIEU KENCANA TERBARU JADI DIDIEU KENCANA TERBARU JADI KIEU KITU Lacak PANG ramalan Anyar JADI DIDIEU KITUAH KA PANGGUNG BARANG LAGI. Lacak deui. Lacak deui. DIDIEU Lacak deui. KITU TEU Lacak deui. Kieu MISSISSIPPI Lacak deui. Kieu MISSISSIPPI ALABAMA Kieu MISSISSIPPI ALABAMA Kieu Wates MISSISSIPPI ALABAMA KIEU MISSISSIPPI ALABAMA BORDER KANAN KIEU MISSISSIPPI ALABAMA BORDER KANANA KENEU MISSISSIPPI ALABAMA Wates BENER ANU AYA KENEU MISSISSIPPI ALABAMA BORDER KANANNA ADA BENER BENER AYA DI MANA BENERAN BENER AYA KITU KAMI Border leres aya anu urang pilari Border leres aya anu urang tingali BENERAN BENER AYA NU KITU NÉANGAN LANDFALL BENERAN BENER AYA DIANA KITU NÉANGAN LANDFALL DEUI URANG NÉTONG LANDFALL DEUI URANG NÉTONG LANDFALL DEUI KANAN URANG NÉTONG LANDFALL DEUI KANAN DEUI KURING NÉANGAN LANDFALL DEUI KANAN DEUI PASCAGOULA URANG NÉTONG LANDFALL DEUI KANAN DEUI PASCAGOULA ANTARA BENER DEUI PASCAGOULA ANTARA BENER DEUI PASCAGOULA ANTARA PASCAGOULA BENER DEUI PASCAGOULA ANTARA PASCAGOULA JEUNG BENER DEUI PASCAGOULA ANTARA PASCAGOULA JEUNG MOBILE KANAN DEUI PASCAGOULA ANTARA PASCAGOULA JEUNG WILAYAH MOBIL KANAN DEUI PASCAGOULA ANTARA PASCAGOULA JEUNG WILAYAH MOBILE JEUNG PASCAGOULA JEUNG MASYARAKAT JEUNG PASCAGOULA JEUNG WILAYAH MOBILE JEUNG ANJEUN Area PASCAGOULA JEUNG MOBILE JEUNG ANU MASIH Area PASCAGOULA JEUNG MOBILE JEUNG ANU MASIH NINGALI PASCAGOULA JEUNG WILAYAH MOBILE JEUNG ANU MASIH NINGALI PASCAGOULA JEUNG WILAYAH MOBIL JEUNG ANU MASIH NINGALI GAMPANG PASCAGOULA JEUNG WILAYAH MOBILE JEUNG ANU MASIH NINGALI JEUNG HAREPAN PUNGGUNG ANJEUN MASIH NINGALI JEUNG HARUSAN ANJEUN MASIH NANGTU NGADUNGKEUN KANA ANJEUN MASIH NINGALI JEUNG HARUSAN JADI ANJEUN MASIH NANGTU SURGA NGADAPUNG KITU KANA Anjeun masih ningali ekspektasi ngadeukeutan kira-kira genep Anjeun masih ningali ekspektasi ngadeukeutan sakitar genep dugi ka ANJEUN ANJEUN NINGALI NGEUNJEUN SURGA Kira-kira genep dugi ka salapan taun ANJEUN ANJEUN NINGALI NGEUNJEUN SURGA Kira-kira genep dugi genep suku Janten sakitar genep dugi ka sapuluh suku Janten sakitar genep kana salapan suku di Janten sakitar genep kana salapan suku di éta Janten sakitar genep kana salapan suku di daérah-daérah éta. DINA WILAYAHNA. DINA WILAYAHNA. INGET, DINA WILAYAHNA. INGET, DIDIEU DINA WILAYAHNA. INGET, DIDIEU AYA DINA WILAYAHNA. INGET, DIDIEU KUMAHA INGET, DIDIEU KUMAHA INGET, DIDIEU KITU BASA INGET, DIDIEU KUMAHA WANGSA. BÉRÉSA IS. BÉRÉSA IS. NYA BÉRÉSA IS. GEUS BAKAL BÉRÉSA IS. GEUS BAKAL BÉRÉSA IS. Éta bakal ngagaduhan BÉRÉSA IS. KUDU KUDU BÉRÉSA IS. BAKAL KUDU PUSH BÉRÉSA IS. KUDU KUDU PUSH KABEH KUDU KUDU PUSH KABEH KUDU KUDU NYUSUH SADAYANA ANJEUN KUDU DITANGGUH SADAYANA Cai ANJEUN KUDU NGADUKUR SADAYANA Cai KUDU BISA NYUSUR SADAYANA AYA AIR AYA BAKAL KUDU NGADUKUNG SADAYANA AYA AIR NGASANGKEUNNA KUDU KUDU DICUTKEUN SADAYANA AYA AIR NANGKUNG DI LUWANG Éta cai nepi ka wilayahna Éta cai dugi ka wilayahna sareng Éta cai nepi ka daerah sareng éta Éta cai nepi ka wilayah da éta sababna Éta cai nepi ka daerah sareng éta sababna Éta cai nepi ka daerah sareng éta sababna ngabahekeun Éta cai nepi ka tempatna da éta sababna tingkat luhurna JEUNG KITU KANA LINGKUNGAN TINGKAT JEUNG KITU KANA LINGKUNGAN ANJING Sareng Kukituna TINGKAT JURUH MASIH MASIH Sareng Kukituna LINGKUNGAN TINGKATNA MASIH SAKIT Sareng Kukituna LINGKUNGAN TINGKATNA MASIH KITU Sareng Kukituna LINGKUNGAN TINGKATNA MASIH KITÉNA ANJEUN BAKAL ANJEUN MASIH bakal SIGNIFIKAN MASIH Bakal JADI SIGNIFICANTLY TINGGI MASIH AKAN SANGATNA SIGNIFICANTLY TINGGI JEUNG ANJEUN MASIH bakal SIGNIFICANTLY TINGGI JEUNG MASIH SIGNIFICANTLY TINGGI JEUNG MASIH SIGNIFICANTLY tinggi na masih ngabalukarkeun SIGNIFICANTLY jangkung tur masih ngabalukarkeun sababaraha SIGNIFICANTLY TINGGI JEUNG MASIH NYIEUNAN Sababaraha MASALAH SIGNIFICANTLY TINGGI JEUNG MASIH NYEBarkeun sababarah masalah SIGNIFICANTLY TINGGI JEUNG MASIH NYEBarkeun sababara masalah di ditu NGASILKEUN Sababaraha MASALAH DI TIYA NYababkeun Sawatara Masalah MASALAHNA KUMAHA Nyababkeun sababaraha masalah kaluar aya ogé. Ogé. Ogé. DASAR Ogé. DASAR OFF Ogé. Dasarna OFF TO Ogé. Dasarna OFF TO THE Ogé. DASAR TIASA KA Wétan Ogé. DASAR TIASA KA TIMUR DASAR TIASA KA TIMUR DASARNA LEUWIH KA TIMUR SA DASARNA LEUWIH KA TIMUR MISSISPPI DASARNA LEUWIH KA TIMUR KALABURAN MISSISSIPPI DASARNA LEUWIH KA Wétan Sawah MISSISSIPPI MASIH SUNGAI MISSISSIPPI MASIH SUNGAI MISSISSIPPI MASIH NYARI SUNGAI MISSISSIPPI MASIH DITITONG SUNGAI MISSISSIPPI MASIH NINGALI KITU KITU SUNGAI MISSISSIPPI MASIH NINGALI KITU TIGA SUNGAI MISSISSIPPI MASIH NINGALI KITU TIGA KA SUNGAI MISSISSIPPI MASIH NGÉLÉNKEUN Ngeunaan TIGA KA LIMA Milarian Ngeunaan TIGA KA LIMA Milarian Ngeunaan Tilu Pikeun Lima Suku Milarian Ngeunaan TIGA Pikeun LIMA SAKIT DI DI dieu Milarian Ngeunaan TIGA KA LIMA KAKI DIDIEU AKROS NÉTONG KANGGO TILU Pikeun LIMA SAKIT DIDIEU DITUNGKULAN DANA KAKI DIDIEU DITUNGGUNG DASAR KAKI DIDIEU DITANGKAP DANA PONTCHARTRAIN KAKI DI SANAJEUNG DITANGGUNG DANA PONTCHARTRAIN DAS KAKI DIDIEU DITUNGGUNG DANA PONTCHARTRAIN Tasik sareng seueur deui KAKI DIDIEU DITANGKAP DANA PONTCHARTRAIN JEUNG DAMPAK LEBIH DEUI PONTCHARTRAIN JEUNG DAMPAK LEBIH DEUI PONTCHARTRAIN JEUNG LEUWIH NGAPAKAKEUN Éta PONTCHARTRAIN JEUNG LEUWIH TEPAKAN Cai NA PONTCHARTRAIN JEUNG DEUI DEUI KAPANJAKAN AIR NU TERUS PONTCHARTRAIN JEUNG DEUI DEUI PANAMPIAN ANU AIR TERUS PONTCHARTRAIN JEUNG DEUI DEUI PANAMPIL ANJEUN AIR TERUS JADI Éta cai teraskeun Éta cai teras-terasan diadu Éta cai teras-terasan DITASUKKEUN. DIKASUKKEUN. DIKASUKKEUN. NYA DIKASUKKEUN. GEUS BAKAL DIKASUKKEUN. GEUS BAKAL DIKASUKKEUN. Éta bakal ngabalukarkeun DIKASUKKEUN. Éta bakal nyababkeun Sababaraha DIKASUKKEUN. Éta bakal nyababkeun sababaraha masalah Éta bakal nyababkeun sababaraha masalah Éta bakal ngabalukarkeun sababaraha masalah Éta bakal nyababkeun sababaraha masalah dina Éta bakal nimbulkeun sababaraha masalah di beulah kulon Éta bakal nyababkeun sababaraha masalah dina ujung kulon Éta bakal nimbulkeun sababaraha masalah dina ujung kulon Éta bakal nimbulkeun sababaraha masalah dina ujung kulon téa Éta bakal nimbulkeun sababaraha masalah dina ujung kulon situ DINA JAMATAN BARAT Danau DALAM Tepi Laut Danau di dinya DI Tepi Laut Danau di dinya DINA JAMATAN BARUDAK DOMBA KANA TAPI DINA Tepi Laut Danau di Tepi Ti Urang Urang DINA JAMATAN BARAT Danau sana ti nalika urang gaduh DINA JAMATAN BARAT Danau sana ti nalika urang ngagaduhan éta Aya ti nalika urang ngagaduhan éta Aya ti nalika urang ngagaduhan kalér-kalér Aya ti nalika urang ngagaduhan anu kalér hadé Aya ti nalika urang ngagaduhan anu kalér meunangna. PANANGGULAN BARAT WESTERLY. PANANGGULAN BARAT WESTERLY. SAKALI PANANGGULAN BARAT WESTERLY. Sakali THE PANANGGULAN BARAT WESTERLY. SAKALI GAMPANG PANANGGULAN BARAT WESTERLY. SAKALI GERAK PINDAH PANANGGULAN BARAT WESTERLY. SAUNGGARAN PINDAH PINDAH PINDAH, SAUNGGARAN PINDAH PINDAH PINDAH, SAUNGGUHNA PINDAH PINDAH PINDAH, URANG SAUNGGUHNA PINDAH PINDAH KA Pulo Jawa, urang tingali SAUNGGUHNA PINDAH PINDAH KA Pulo Jawa, urang bakal ningali éta SAUNGGUHNA PINDAH PINDAH KA Pulo Jawa, urang bakal ningali nanaon éta SAUNGGUHNA PINDAH PINDAH KA Pulo Jawa, urang bakal ningali rupa kitu SAUNGGUHNA PINDAH PINDAH KA Pulo Jawa, urang bakal ningali yén rupa-rupa meureun KURING NINGALI NU JENIS MUNGKIN Urang bakal ningali yén sajenis meureun gerak Urang bakal ningali yén sajenis meureun gerak deui Urang bakal ningali yén sajenis meureun mindahkeun deui ka arah Urang bakal ningali yén sajenis meureun mindahkeun deui ka arah SLIDELL, Pindah deui ka arah SLIDELL, Pindah deui ka arah SLIDELL, Dahar Mindahkeun Balik Nuju SLIDELL, Dahar AN Mindahkeun Balik Nuju SLIDELL, Dahar Daérah, Mindahkeun Balik Nuju SLIDELL, Dahar Daérah, Janten Mindahkeun Deui Nuju SLIDELL, Dahar Wilayah Anu Ati-ati Mindahkeun Deui Nuju SLIDELL, Dahar Daérah, Kudu Bener Tuang hiji wilayah, kudu ati-ati formasi MAKAN KAWASAN, PERHIJIJEUNG SUSUNAN PERUSAHAAN Tuang daérah hiji, kudu ati-ati ngabanjiran banjir Tuang daérah hiji, kudu ati-ati gelombang banjir ngabahekeun Tuang hiji wilayah, ati-ati ngabentuk gelombang ngabahekeun pikeun anjeun Tuang hiji wilayah, ati-ati ngabentuk gelombang ngabahekeun pikeun anjeun sateuacan Ngaleungitkeun ngabahekeun pikeun anjeun sateuacan Ngaleungitkeun banjir pikeun anjeun Sateuacanna Ngaleungitkeun banjir pikeun anjeun Sateuacanna sadayana Ngabahekeun ngabahekeun pikeun anjeun sateuacana sagala rupa Ngabahekeun ngabahekeun pikeun anjeun sateuacana sagala rupa Ngabahekeun ngabahekeun pikeun anjeun sateuacana sagala rupa saluran Ngabahekeun ngabahekeun pikeun anjeun sateuacana sagala rupa saluran deui Ngabahekeun ngabahekeun pikeun anjeun sateuacana sagala rupa saluran balik deui KABEH JENIS-JENIS SALIRAN DEUI KABEH JENIS-JENIS DRAIN BALÉKEUN EVENTUALLY KABEH JENIS-JENIS SALIRAN BALIK-BALIK EVENTUALLY INTO KABEH JENIS-JENIS DRAIN BALÉKEUN EVENTUALLY TO THE KABEH JENIS-JENIS SALIRAN DEUI DEUI ACARA JADI GULF KABEH JENIS-JENIS SALIRAN DEUI DEUI EVENTUALLY TO GULF OF Sacara EVENTUALL IN GULF OF EVENTUALLY TO GULF MEXICO. MEXICO. MEXICO. Hujan MEXICO. JUMLAH HUJAN MEXICO. HUJAN JUMLAH MASIH. HUJAN JUMLAH MASIH. HUJAN JUMLAH MASIH. KURING HUJAN JUMLAH MASIH. Urang bakal meunang HUJAN JUMLAH MASIH. KURING KUMAHA ANJEUN HUJAN JUMLAH MASIH. KITU KENEH NGARONJATKEUN UPDATE HUJAN JUMLAH MASIH. KITU KITA KENEH NGARONJATKEUN Kieu HUJAN JUMLAH MASIH. KURING KUMIS NGARONJEUN DI DI INI KURING KUMIS NGARONJEUN DI DI INI KITU KITA KENEH NGARONJATKEUN KIEU KIEU DIASA KITU KITA KENEH NGARKITKEUN DI DI INI HANYA A KITU KITA KENEH NGARKITKEUN KIEU DIA KURANG SIKIT KITU KITA KENEH NGARKITKEUN KIEU DI HANYA SIKIT SADAYANA KITA KENEH NGARONJATKEUN KAPITIRAN DI INI HANYA SIKIT SADAYANA TAPI KITU KITA KENEH NGARKITKEUN DI DI INI HANYA SIKIT SADANG TAPI MASIH Ngan ukur sakedik bari tetep Ngan ukur sakedik bari tetep ningali Ngan ukur sakedik bari tetep ningali Ngan ukur sakedik-sakedik padahal tetep tetep ningali A Ngan ukur sakedik-sakedik padahal tetep tetep ningali anu bulus Ngan ukur sakedik-sakedik padahal tetep tetep ningali panon bull Ngan ukur sakedik bari tetep ningali kana panon anu bull 15 NÉTONG PANON BULI 15 NÉTONG PANON BULI 15 KA NÉTONG PANON BULI 15 KA 20 NÉTONG PANÉSA BULO 15 KA 20 DIDIEU NÉTONG PANÉSA BULU 15 KA 20 KIEU TIASA NÉTONG PANÉSA BULO 15 KA 20 DIDIEU TI LEUNGIT NÉTONG PANONÉTONG BULU 15 KA 20 DIDIEU TI LEUNGIT NÉTONG PANONÉTONG BULU 15 KA 20 DIDIEU SANGKA LEUNGIT MOBIL KA 20 DIDIEU TI SABAB KA NU MOBILE KA 20 DIDIEU TI LUPA WILAYAH MOBIL KA 20 DIDIEU TI LEBIH LUPA WILAYAH MOBILE HANYA KA 20 DIDIEU TI LUPA WILAYAH MOBILE HANÉNA KA 20 DIDIEU TI LEUNGIT WILAYAH MOBILE HANYA KA KA 20 DIDIEU TI LEBIH LUPA WILAYAH MASALAH KA SELATAN KA 20 DIDIEU TI LEBIH LUPA WILAYAH MASALAH KE SELATAN DI TIYA Area ngan ukur ka kidul di ditu WILAYAN HANYA KA SELATAN AYA JEUNG WILAYAN HANYA KA SELATAN AYA JEUNG PALSU WILAYANA HANYA KA SELATAN AYA SABABNA WILAYANA HANYA KA SELATAN AYA SABABNA WILAYANA HANYA KA SELATAN AYA JEUNG KALALAHNA JADI WILAYAN HANYA KE SELATAN DIANA JEUNG KALALAHNA KANA JADI WILAYANA HANYA KA SELATAN AYA JEUNG KALALAHNA JADI GULF WILAYANA HANYA KA SELATAN AYA SABABNAJALAHNA Kana GULF JEUNG LOBA NUJEUNG KANA JURU JEUNG SABIJALAHNA Kana lebak gunung Méksiko. MEXICO. MEXICO. TAPI MEXICO. TAPI TAPI MEXICO. TAPI TAPI Gancang MEXICO. TAPI TAPI Gancangna The MEXICO. TAPI TAPI GAMPANG GRADIENT TAPI TAPI GAMPANG GRADIENT TAPI TAPI GELAP GASERTISAN TAPI TAPI GAMPURUAN GRADIENT turun TAPI TAPI GAMPURUAN GRADIENT turun murag ampir TAPI TAPI GELAP GRADIENT TEUING TEU HAMPANG TAPI TAPI GELAP GRADIENT TEUAT NGALANGSA NGANJEUNG SAKUDANG NGARENGKEUN NGALEUNGEUN HENTEU SAHAJA NGARENGKEUN TEUING TEU AYA ANU NGARENGKEUN TEUING SADAYANA TEU SATUPA NGARENGKEUN TEUING TEU AYA SAHA GAMPANG LEUPA NGARENGKEUN NGALEUNGEUTEUHEU SAHAJA SAHA GAMPANG NGALIWAT NGARENGKEUN NGALEUNGEULEUHEUHEUHNA SAKAPI ANJEUN PASTU INTERSTATE 55. Anjeun kéngingkeun INTERSTATE 55. Anjeun kéngingkeun INTERSTATE 55. KUMAHA Anjeun kéngingkeun INTERSTATE 55. Kumaha perkawis Anjeun kéngingkeun INTERSTATE 55. Kumaha perkawis éta? Kumaha perkawis éta? Kumaha perkawis éta? Leres. Leres. Leres. JADI Leres. JADI URANG Leres. Janten hujan urang Leres. JADI HUJAN URANG JUMLAH Leres. JADI HUJAN KAMI JUMLAH NYATA Leres. JADI HUJAN KAMI JUMLAH NYAETA TEU JADI HUJAN KAMI JUMLAH NYAETA TEU JADI HUJAN URANG JUMLAH TEU BANYAK JADI HUJAN KAMI JUMLAH TEU AYA TEU AYA Janten Hujan KITU JUMLAH BENERNA TEU BANYAKNA. JAUH pisan. JAUH pisan. Upami JAUH pisan. Upami anjeun JAUH pisan. Upami anjeun angkat JAUH pisan. Upami anjeun perkawis JAUH pisan. Upami anjeun ngeunaan kagiatan Upami anjeun ngeunaan kagiatan Upami anjeun ngeunaan kagiatan ayeuna, Upami anjeun ngalaksanakeun kagiatan ayeuna, anjeun ogé Upami anjeun ngalaksanakeun kagiatan ayeuna, anjeun henteu Upami anjeun ngalaksanakeun kagiatan ayeuna, anjeun moal angkat Upami anjeun ngalaksanakeun kagiatan ayeuna, anjeun moal angkat Upami anjeun ngalaksanakeun kagiatan ayeuna, anjeun moal janten Dinten ayeuna, anjeun moal janten Dinten ayeuna, anjeun moal kaéra Dinten ayeuna, anjeun moal dipangaruhan ku Dinten ayeuna, anjeun moal dipangaruhan ku nganjuk Dinten ayeuna, anjeun moal dipangaruhan ku ngabahekeun banjir DIPANGKUNGKEUN KANA BANJIRAN BANJUTAN DIPIKARKEUN KU SAGALA NGALUNGKEUN SAKUNJUNG DIPANGKUNG KU BANJIRAN BANJIRAN HANYA Ngan DIPIKARKEUN KU SILAPAN BANJIRAN HANYA BATUR HAL DIPIKARKEUN KU BANJIRAN BANJAKAN HANYA HANYA JENIS DIPANGKUNG KU BANJIRAN BANJIRAN HANYA HANYA Jinis Denda DIPIKARKEUN KU BANJIRAN BANJAKAN HANYA SANJIJI HALUS Hal-hal ngan ukur rupa-rupa Hal-hal ngan ukur rupa-rupa denda di ditu. TUH. TUH. HALAH TUH. SAPERTOS TUH. JENENGAN A TUH. JENIS TIPI TUH. Jinis SEPTEMBER TIPIK Jinis SEPTEMBER TIPIK JENIS DARI SEPTEMBER TIPIK JENIS DARI SEPTEMBER TIPIK MUNGSA JENIS DARI SEPTEMBER TIPIK JADI JENIS DARI SEPTEMBER TIPIKI SING JADI BUDAK JENIS DARI SEPTEMBER TIPIK SILIH BISA LUAR BIASA JENIS DARI SEPTEMBER TIPIKI SILIH TEU BUDI DIDIEU. Dinten tiasa janten angin luar di ditu. Dinten tiasa janten angin luar di ditu. Tingali Dinten tiasa janten angin luar di ditu. Tingali Sababaraha Dinten tiasa janten angin luar di ditu. NINGALI SABAT Dinten tiasa janten angin luar di ditu. NINGALI SABARU PEMANDU GRATIS NINGALI SABARU PEMANDU GRATIS Tingali Sababaraha Pamuter Anu RÉSÉS Datang Tingali Sababaraha Pamuter Anu RUNTAH DATANG NINGALI SABATU PELAJAR SKATTER DATANG TAPI NINGALI SABARU PELAJAR DEPAT DATANG DINA NU TEU NÉSA NINGALI SABATU PELAJAR GRATIS DATANG DINA TAPI TEU AYA DATANG DATANG TAPI TEU AYA DATANG DATANG TAPI TEU AYA SIGNIFIKAN DATANG DINA TAPI TEU AING TEU SIGNIFIKAN DATANG DINA TAPI TEU AING TEU SIGNIFIKAN JEUNG DATANG DINA TAPI TEU AYA TEU PENTING DENGAN HUJAN SIGNIFIKAN KA HUJAN PENTING DENGAN JUMLAH HUJAN SIGNIFIKAN KU JUMLAH Hujan Anu SIGNIFIKAN KU JUMLAH Hujan Anu Nyaéta SIGNIFIKAN JEUNG HUJAN HUJAN ANJEUN PENTING DENGAN JUMLAH Hujan Anu Sakitu Hadé PENTING DENGAN JUMLAH Hujan Anu Sakitu Warta Anu Hadé JUMLAH ANU NYAETA WARTA ALUS JUMLAH ANU NYAETA WARTA ALUS. . . TUH . AYA ANJEUN . AYA ANJEUN . AYA ANJEUNNA NILON . AYA ANJEUN TROPISNA AYA ANJEUN TROPISNA AYA ANJEUN STORM TROPISNA AYA ANJEUN KANA KUAT STORM TROPIS ANJEUN ANJEUN ANJEUN KUDU BENTUK TROPIS AYA ANJEUNNA ANJEUN TRUKUN TROPISNA MUNGSA NGAHAREP PEMERINTAHAN KASUKAAN NGEUNGSA PEMERINTAHAN KASUKURAN NGADAPKEUN KA Kakuatan gaya meunang ekspektasi meunang Pasukan gaya meunang ekspektasi asup ka KASUKAAN SUKSES NGANGGO ANJEUN BAGI PEMANGSA KUMAHA SUKSES DIANGGAPKEUN KANGGO DI BAGI PEMANGSA KUMAHA SUKSES DIANGGUHKEUN KANGGO DIJANGKEUN BAGIAN ST. Pikeun asup kana bagian St. Pikeun asup kana bagian St. BERNARD Pikeun asup kana bagian St. BERNARD JEUNG Pikeun asup kana bagian St. BERNARD JEUNG PLAQUEMINES Pikeun asup kana bagian St. BERNARD JEUNG PLAQUEMINES PARIS BERNARD JEUNG PLAQUEMINES PARIS BERNARD JEUNG PLAQUEMINES PARISA Sateuacanna BERNARD JEUNG PLAQUEMINES PARISH AYEUNA DI BERNARD JEUNG PLAQUEMINES PARISH ANU DI BERNARD JEUNG PLAQUEMINES PARISA ANU SIA DI LOMBA BERNARD JEUNG PLAQUEMINES PARISH ANU DI SUSU BERNARD JEUNG PLAQUEMINES PARISA ANU SANGGUNG DI LOMBA GEUS DI SOROTAN THE GEUS DI SABUTAN SUNGAI GEUS DI SOROT SUNGJUNGAN SUNGUNG GEUS DI SOROTAN SUNGU SUNGAI GEUS DI SOROT SUNGKUNG SUNGKUNG SUMBER SUDAH DI SOROT SUNGJUNG SUNGKUT SINGKAT TUTUP SUNGJUNG SAIKI PANUTUP TUTUP SUNGJUNG SUNGKUT NYARAKUTKEUN KANA SAKJI SUNGAI Sebar Ngeunaan Deukeut ka Orlean SAKJI SUNGAI Sebar Ngeunaan Ngadeukeutkeun BARU SAKJI SUNGAI Sebar Ngadeukeutkeun ka Orlean Anyar SAKJI SUNGAI Sebar Ngeunaan Ngadeukeutkeun ORLEAN BARU Wétan Pikeun NGABANGKEUN ORLEAN BARU Wétan Pikeun NGABANGKEUN Area BARU ORLEANS BARAT KANGGO NGABANGKEUN BARU ORLEAN BARU EAST MUNGKIN KANGGO NGABANGKEUN BARU ORLEAN BARU TIMUR MUNGKIN LEUWIH KANGGO NGABANGKEUN BARU ORLEAN BARU TIMUR MUNGKIN NGALUNGKUL KANA Nuju KANGGO NGABANGKEUN BARU ORLEAN BARU TIMUR MUNGKIN SINGKAT SIEUN MUNGKIN WILAYAH MUNGKUL SUMANGSA MUNGSA WILAYAH MUNGKUL NU NGADAPKEUN MUNGKIN HENTEU WILAYAH MUNGKUL NU MUNGKIN MUNGKIN LENGKAP ELLISON WILAYAH MUNGKUL NU NGADAPKEUN MUNGKIN LENGKAP ELLISON DI WILAYAH MUNGKUL NGALANGKULAN MUNGKIN LENGKAP ELLISON DINA SINGKAT. ELLISON Hampang dina Singkat. ELLISON Hampang dina Singkat. DITUNGGUL ELLISON Hampang dina Singkat. MANGSA DITANGGUNG ELLISON Hampang dina Singkat. MENANG DIANGGUL KULU SEKITU ELLISON Hampang dina Singkat. MANGSA DITANGGUNG Kira-kira TIGA TIGA MANGSA DITANGGUNG Kira-kira TIGA TIGA MANGSA DIANGGUL KULIT TIASA SALAPI MANGSA DIANGGUL KITULAH TIASA SALAPI MILES MENANG DIANGGUL DI SEKITAR TIGA SALAPI MILES PER MANGSA DIANGGUL KITULUNG SILILU MILES PER JAM. SAPIL MILES PER JAM. SAPIL MILES PER JAM. TAPI SAPIL MILES PER JAM. TAPI TAPI SAPIL MILES PER JAM. TAPI TAPI AS SAPIL MILES PER JAM. TAPI TAPI KITU SAPIL MILES PER JAM. TAPI JEUNG KALIMAH KAMI KEU SAPIL MILES PER JAM. TAPI TAPI JEUNG KITU KEPALA SAPIL MILES PER JAM. TAPI TAPI JEUNG KITU KEU JADI DIJADI TAPI TAPI JEUNG KITU KEU JADI DIJADI TAPI JEUNG KITU KAULA KEUR DINA MALAM INI TAPI TAPI JEUNG URANG KEUR KEUR DINA MALAM SIA JEUNG TAPI JEUNG KITU KEUR KEUR DINA MALAM MALAM SENENG TAPI JEUNG KITU KEUR KEUR DINA KA MALAM SENENG Enjing Wengi ayeuna sareng énjing énjing Wengi ayeuna sareng énjing énjing ieu Wengi ayeuna sareng énjing énjing nyebarkeun ieu Wengi ayeuna sareng Isukan énjing ieu nyebar deui Wengi ayeuna sareng Isukan énjing ieu nyebarkeun ka arah Wengi ayeuna sareng Isukan énjing ieu nyebarkeun ka arah mana Ieu nyebar ka arah mana Ieu nyebar ka arah mana INI NGALÉJATKEUN KA NU KUMAHA LANDFALL Ieu nyebar ka arah mana landasanana Ieu nyebar ka arah anu badé jalan Ieu nyebar ka arah anu badé dituju Ieu nyebar ka arah anu bakal dilakukeun LANDFALL LANDFALL AYEUNA LANDFALL AYEUNA BENER LANDFALL AYEUNA BENER DIDIEU LANDFALL AYEUNA BENER DINA BENER LANDFALL AYEUNA BENER DIDIEU KANAN LANDFALL AYEUNA BENER DIDIEU KANANNA BENER DIANA SADAYANA

Salasa 4 enjing badai Sally ngamutahirkeun: Henteu diharepkeun deui janten katégori-2

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="3.603" dur="0.067"> BISA </text>
<text sub="clublinks" start="3.67" dur="0.1"> BISA JADI </text>
<text sub="clublinks" start="3.77" dur="0.133"> BISA A </text>
<text sub="clublinks" start="3.903" dur="0.167"> BISA SERIUS </text>
<text sub="clublinks" start="4.07" dur="0.067"> BISA JADI SITUASI serius </text>
<text sub="clublinks" start="4.137" dur="0.334"> BISA JADI SITUASI serius </text>
<text sub="clublinks" start="4.471" dur="0.1"> BISA Janten SITUASI serius </text>
<text sub="clublinks" start="4.571" dur="0.066"> BISA JADI SITUASI SIRI tangtu </text>
<text sub="clublinks" start="4.637" dur="0.134"> BISA JADI SITUASI SIRI tangtu jeung </text>
<text sub="clublinks" start="4.771" dur="0.067"> BISA JADI SITUASI SIRI tangtu kalayan jumlah </text>
<text sub="clublinks" start="4.838" dur="0.066"> BISA JADI SITUASI SIRI tangtu kalayan jumlah </text>
<text sub="clublinks" start="4.904" dur="0.267"> Kursus sareng sajumlah </text>
<text sub="clublinks" start="5.171" dur="0.134"> Kursus sareng sajumlah hujan, </text>
<text sub="clublinks" start="5.305" dur="0.1"> Kursus sareng sajumlah curah hujan, Katuhu, </text>
<text sub="clublinks" start="5.405" dur="0.1"> Kursus sareng sajumlah curah hujan, BENER, DAVE? </text>
<text sub="clublinks" start="5.505" dur="0.167"> HUJAN, BENER, DAVE? </text>
<text sub="clublinks" start="5.672" dur="0.133"> HUJAN, BENER, DAVE? >> </text>
<text sub="clublinks" start="5.805" dur="0.1"> HUJAN, BENER, DAVE? >> Éta Éta </text>
<text sub="clublinks" start="5.905" dur="0.101"> HUJAN, BENER, DAVE? >> Éta leres. </text>
<text sub="clublinks" start="6.006" dur="0.2"> >> Éta leres. </text>
<text sub="clublinks" start="6.206" dur="0.1"> >> Éta leres. Enya. </text>
<text sub="clublinks" start="6.306" dur="1.268"> Enya. </text>
<text sub="clublinks" start="7.574" dur="0.167"> Enya. Hal </text>
<text sub="clublinks" start="7.741" dur="0.233"> Enya. Hal éta </text>
<text sub="clublinks" start="7.974" dur="0.034"> Enya. HAL-HAL </text>
<text sub="clublinks" start="8.008" dur="0.066"> Enya. Hal-hal anu bade </text>
<text sub="clublinks" start="8.074" dur="0.1"> Enya. Hal-hal bakal dijantenkeun </text>
<text sub="clublinks" start="8.174" dur="0.067"> Enya. Hal-hal bade angkat </text>
<text sub="clublinks" start="8.241" dur="0.267"> Hal-hal bade angkat </text>
<text sub="clublinks" start="8.508" dur="0.1"> Hal-hal bade turun </text>
<text sub="clublinks" start="8.608" dur="0.2"> Hal-hal bade turun turun ti </text>
<text sub="clublinks" start="8.808" dur="0.067"> Hal-hal bade turun turun ti MISSISSPPI </text>
<text sub="clublinks" start="8.875" dur="0.067"> Hal-hal bade turun turun ti MISSISPPI JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="8.942" dur="0.233"> Turun tina MISSISSIPPI JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="9.175" dur="0.1"> Turun ti MISSISSIPPI JEUNG ALABAMA </text>
<text sub="clublinks" start="9.275" dur="0.067"> Turun ti MISSISSIPPI JEUNG ALABAMA TAPI </text>
<text sub="clublinks" start="9.342" dur="0.067"> Turun ti MISSISSIPPI JEUNG ALABAMA TAPI TEU </text>
<text sub="clublinks" start="9.409" dur="0.067"> Turun ti MISSISSIPPI JEUNG ALABAMA TAPI TEU AYA </text>
<text sub="clublinks" start="9.476" dur="0.066"> Turun ti MISSISSIPPI JEUNG ALABAMA TAPI TEU GUGUR </text>
<text sub="clublinks" start="9.542" dur="2.236"> Turun ti MISSISSIPPI JEUNG ALABAMA TAPI TEU JADI BATUR </text>
<text sub="clublinks" start="11.778" dur="0.067"> Turun ti MISSISSIPPI JEUNG ALABAMA TAPI TEU AYA BURUK Pikeun Urang </text>
<text sub="clublinks" start="11.845" dur="0.2"> ALABAMA TAPI TEU TEU BATUR pikeun urang </text>
<text sub="clublinks" start="12.045" dur="0.1"> ALABAMA TAPI TEU TEU BATUR pikeun urang ayeuna </text>
<text sub="clublinks" start="12.145" dur="0.067"> ALABAMA TAPI TEU JADI BATUR pikeun urang ayeuna anu </text>
<text sub="clublinks" start="12.212" dur="0.1"> ALABAMA TAPI TEU JADI BATUR pikeun urang ayeuna anu ieu </text>
<text sub="clublinks" start="12.312" dur="0.1"> ALABAMA TAPI TEU JADI BATUR pikeun urang ayeuna anu hébat </text>
<text sub="clublinks" start="12.412" dur="0.1"> ALABAMA TAPI TEU JADI BATUR pikeun urang ayeuna anu hébat warta. </text>
<text sub="clublinks" start="12.512" dur="0.2"> AYEUNA NU WARTA HEBAT. </text>
<text sub="clublinks" start="12.712" dur="0.067"> AYEUNA NU WARTA HEBAT. AYEUNA </text>
<text sub="clublinks" start="12.779" dur="0.1"> AYEUNA NU WARTA HEBAT. AYEUNA SATU </text>
<text sub="clublinks" start="12.879" dur="0.1"> AYEUNA NU WARTA HEBAT. AYEUNA SAHIJI </text>
<text sub="clublinks" start="12.979" dur="0.067"> AYEUNA NU WARTA HEBAT. AYEUNA SAHIJI I </text>
<text sub="clublinks" start="13.046" dur="0.167"> AYEUNA NU WARTA HEBAT. AYEUNA SAHIJI ANU </text>
<text sub="clublinks" start="13.213" dur="0.066"> AYEUNA NU WARTA HEBAT. AYEUNA SATU hal Kuring nyatet </text>
<text sub="clublinks" start="13.279" dur="0.201"> AYEUNA SATU hal Kuring nyatet </text>
<text sub="clublinks" start="13.48" dur="0.066"> AYEUNA SATU hal Kuring nyatet DIDIEU </text>
<text sub="clublinks" start="13.546" dur="0.1"> AYEUNA SAHIJEUN NYAJEUN DIDIEU BESAR </text>
<text sub="clublinks" start="13.646" dur="0.067"> AYEUNA SATU hal Kuring nyatet DIDIEU BESAR BESAR </text>
<text sub="clublinks" start="13.713" dur="0.067"> AYEUNA SATU hal Kuring nyatet DIDIEU BESAR FLARE UP </text>
<text sub="clublinks" start="13.78" dur="0.067"> AYEUNA SATU Hal Kuring Perhatoskeun DIDIEU SANGSA BESAR </text>
<text sub="clublinks" start="13.847" dur="0.333"> DIDIEU BESAR NGAPUNG </text>
<text sub="clublinks" start="14.18" dur="0.1"> DIDI BESAR NGABUNGKEUN THUNDERSTORMS </text>
<text sub="clublinks" start="14.28" dur="0.067"> DIDI BESAR NGAPUNG Jinis THUNDERSTORMS </text>
<text sub="clublinks" start="14.347" dur="1.435"> DIDIEU SINGKAT BESAR NGASAR Jinis THUNDERSTORMS </text>
<text sub="clublinks" start="15.782" dur="0.067"> DIDIEU SANGÉNG BESAR KANA THUNDERSTORMS JENIS HAK </text>
<text sub="clublinks" start="15.849" dur="0.2"> THUNDERSTORMS JENIS HAK </text>
<text sub="clublinks" start="16.049" dur="0.067"> THUNDERSTORMS JENIS Bener </text>
<text sub="clublinks" start="16.116" dur="0.066"> THUNDERSTORMS JENIS Luhur ATU </text>
<text sub="clublinks" start="16.182" dur="0.067"> THUNDERSTORMS JENIS HAK ATAS ATAS </text>
<text sub="clublinks" start="16.249" dur="0.134"> THUNDERSTORMS JENIS ATAS LENGKAPNA </text>
<text sub="clublinks" start="16.383" dur="0.1"> THUNDERSTORMS JENIS ATAS Luhureun Puseur di Pusat </text>
<text sub="clublinks" start="16.483" dur="0.066"> THUNDERSTORMS JENIS ATAS Luhureun Puseur di dieu </text>
<text sub="clublinks" start="16.549" dur="0.067"> THUNDERSTORMS JENIS ATAS Luhureun Puseur di dieu </text>
<text sub="clublinks" start="16.616" dur="0.234"> Langkung Luhureun Puseur di dieu Ti </text>
<text sub="clublinks" start="16.85" dur="0.066"> Langkung Luhureun Puseur di dieu SALLY </text>
<text sub="clublinks" start="16.916" dur="0.067"> Langkung Luhureun Puseur di dieu SALLY JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="16.983" dur="0.067"> Langkung Luhureun Puseur di dieu SALLY JEUNGNA </text>
<text sub="clublinks" start="17.05" dur="0.1"> Langkung Luhureun Puseur Di dieu Sallly Sareng Éta </text>
<text sub="clublinks" start="17.15" dur="0.133"> Langkung Puncak Pusat di dieu Sallly Sareng éta henteu </text>
<text sub="clublinks" start="17.283" dur="0.067"> Langkung Puncak Pusat di dieu SALLY JEUNG TEU BENERNA </text>
<text sub="clublinks" start="17.35" dur="0.234"> SALLY JEUNG TEU BENER </text>
<text sub="clublinks" start="17.584" dur="0.033"> SALLY JEUNG TEU BENER BAKAL </text>
<text sub="clublinks" start="17.617" dur="2.469"> SALLY JEUNG TEU Bener-bener bade </text>
<text sub="clublinks" start="20.086" dur="0.067"> SALLY JEUNG TEU Bener-bener NGARANA </text>
<text sub="clublinks" start="20.153" dur="0.167"> SALLY JEUNG TEU BENER BISA NGARUH teuing </text>
<text sub="clublinks" start="20.32" dur="0.133"> SALLY JEUNG TEU BENER BISA NGARUH teuing. </text>
<text sub="clublinks" start="20.453" dur="0.167"> BISA NGARUH teuing. </text>
<text sub="clublinks" start="20.62" dur="0.1"> BISA NGARUH teuing. abdi </text>
<text sub="clublinks" start="20.72" dur="0.134"> BISA NGARUH teuing. ÉMUTAN ABDI </text>
<text sub="clublinks" start="20.854" dur="0.066"> BISA NGARUH teuing. Sigana mah </text>
<text sub="clublinks" start="20.92" dur="0.167"> BISA NGARUH teuing. Sigana mah meureun </text>
<text sub="clublinks" start="21.087" dur="0.134"> BISA NGARUH teuing. Sigana mah meureun meunang </text>
<text sub="clublinks" start="21.221" dur="0.033"> BISA NGARUH teuing. Sigana mah bisa pondok </text>
<text sub="clublinks" start="21.254" dur="0.067"> BISA NGARUH teuing. Sigana mah meureun bisa disingget A </text>
<text sub="clublinks" start="21.321" dur="0.233"> Sigana mah meureun bisa disingget A </text>
<text sub="clublinks" start="21.554" dur="0.067"> Sigana mah meureun pondokna sakedik </text>
<text sub="clublinks" start="21.621" dur="0.167"> Sigana mah meureun bakal pondok sakeudeung </text>
<text sub="clublinks" start="21.788" dur="0.1"> Sigana mah bisa pondok, saeutik sakedik langkung kuat </text>
<text sub="clublinks" start="21.888" dur="0.067"> Sigana mah bisa pondok, saeutik saeutik beuki kuat di dieu </text>
<text sub="clublinks" start="21.955" dur="0.067"> Sigana mah bisa pondok, saeutik saeutik beuki kuat di dieu tapi </text>
<text sub="clublinks" start="22.022" dur="0.2"> SIKIT SIKIT KUAT DI dieu TAPI </text>
<text sub="clublinks" start="22.222" dur="0.066"> SIKIT SIKIT KUAT DI dieu TAPI TEU </text>
<text sub="clublinks" start="22.288" dur="1.836"> SIKIT SIKIT KUAT DI dieu TAPI TEU </text>
<text sub="clublinks" start="24.124" dur="0.233"> SIKIT SIKIT KUAT DI dieu TAPI TEU TEKANAN </text>
<text sub="clublinks" start="24.357" dur="0.067"> SIKIT SIKIT KUMAHA SIA DIDIEU TAPI TEKANAN TERUS </text>
<text sub="clublinks" start="24.424" dur="0.167"> Naha tekenan teraskeun </text>
<text sub="clublinks" start="24.591" dur="0.1"> Naha tekenan teraskeun ka </text>
<text sub="clublinks" start="24.691" dur="0.133"> TEU PERCAYA TERUS JATUH </text>
<text sub="clublinks" start="24.824" dur="0.167"> TEU PERCAYA TERUS JATUH JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="24.991" dur="0.067"> Naha tekenan teraskeun murag sareng HURRICANE </text>
<text sub="clublinks" start="25.058" dur="0.267"> TO murag di jero HURRICANE </text>
<text sub="clublinks" start="25.325" dur="0.067"> TO murag sareng peluru HURRICANE </text>
<text sub="clublinks" start="25.392" dur="0.133"> NGAGUGUL DALAM HUNTER HURRICANE NYA </text>
<text sub="clublinks" start="25.525" dur="0.1"> TO GUGUR JEUNG PEMBUNUH HURRICANE NGAPUNG </text>
<text sub="clublinks" start="25.625" dur="0.067"> TO GUGUR JEUNG PEMBUNUH HURRICANE NGAPUNGKEUN </text>
<text sub="clublinks" start="25.692" dur="0.067"> TO GUGUR JEUNG PEMBUNUH HURRICANE NGAPUNG KA </text>
<text sub="clublinks" start="25.759" dur="0.233"> PUNCUR NYERIKEUN KA </text>
<text sub="clublinks" start="25.992" dur="0.1"> PUNCUR NYERI KA SISTEM </text>
<text sub="clublinks" start="26.092" dur="0.1"> PUNCUR NYERI KA SISTEM DIDIEU. </text>
<text sub="clublinks" start="26.192" dur="0.201"> SISTEM DIDIEU. </text>
<text sub="clublinks" start="26.393" dur="0.066"> SISTEM DIDIEU. TAPI </text>
<text sub="clublinks" start="26.459" dur="0.067"> SISTEM DIDIEU. TAPI URANG </text>
<text sub="clublinks" start="26.526" dur="1.668"> SISTEM DIDIEU. TAPI WE </text>
<text sub="clublinks" start="28.194" dur="0.067"> SISTEM DIDIEU. TAPI URANG NÉTONG </text>
<text sub="clublinks" start="28.261" dur="0.1"> SISTEM DIDIEU. TAPI URANG NÉTONG </text>
<text sub="clublinks" start="28.361" dur="0.134"> SISTEM DIDIEU. TAPI URANG NINGALI DEUI </text>
<text sub="clublinks" start="28.495" dur="0.066"> SISTEM DIDIEU. TAPI URANG NÉTONG DEUI </text>
<text sub="clublinks" start="28.561" dur="0.167"> TAPI URANG NÉTONG DEUI </text>
<text sub="clublinks" start="28.728" dur="0.1"> TAPI URANG NÉTONG DEUI DEUI </text>
<text sub="clublinks" start="28.828" dur="0.067"> TAPI URANG NÉTONG DEUI HUJAN </text>
<text sub="clublinks" start="28.895" dur="0.1"> TAPI URANG NÉTONG DEUI ULANG Hujan Sakumaha </text>
<text sub="clublinks" start="28.995" dur="0.1"> TAPI URANG NÉTONG DEUI ULANG Hujan Sakitu Masih </text>
<text sub="clublinks" start="29.095" dur="0.067"> TAPI URANG NÉTONG DEUI ULANG Hujan SABIH MASIH </text>
<text sub="clublinks" start="29.162" dur="0.133"> TAPI URANG NÉTONG DEUI ULANG Hujan KULU MASIH </text>
<text sub="clublinks" start="29.295" dur="0.067"> TAPI URANG NÉTONG DEUI ULANG Hujan KULU MASIH KALUASNA </text>
<text sub="clublinks" start="29.362" dur="0.234"> HUJAN ANJEUN MASIH KALUARNA </text>
<text sub="clublinks" start="29.596" dur="0.066"> HUJAN ANJEUN MASIH SAKITU DATANGNA </text>
<text sub="clublinks" start="29.662" dur="0.101"> Hujan Salaku Masih Kaseueuran deui </text>
<text sub="clublinks" start="29.763" dur="0.1"> HUJAN ANJEUN MASIH KALUARNA NU DATANG </text>
<text sub="clublinks" start="29.863" dur="0.066"> Hujan Salaku Masih Kaseueuran naék kana bagian </text>
<text sub="clublinks" start="29.929" dur="0.134"> Hujan Salaku Masih Kaseueuran naék kana bagian tina </text>
<text sub="clublinks" start="30.063" dur="0.067"> Hujan Salaku Masih Kaseueuran naék kana bagian-bagian ALABAMA </text>
<text sub="clublinks" start="30.13" dur="0.166"> DATANG KA BAGIAN ALABAMA </text>
<text sub="clublinks" start="30.296" dur="0.067"> DATANG KA BAGIAN ALABAMA DI </text>
<text sub="clublinks" start="30.363" dur="1.969"> DATANG KA BAGIAN ALABAMA DI </text>
<text sub="clublinks" start="32.332" dur="0.167"> DATANG KA BAGIAN ALABAMA DI FLORIDA </text>
<text sub="clublinks" start="32.499" dur="0.1"> DATANG KA BAGIAN ALABAMA DI FLORIDA PANHANDLE </text>
<text sub="clublinks" start="32.599" dur="0.066"> DATANG KA BAGIAN ALABAMA DI FLORIDA PANHANDLE bahkan </text>
<text sub="clublinks" start="32.665" dur="0.301"> DI FLORIDA PANHANDLE Malah </text>
<text sub="clublinks" start="32.966" dur="0.1"> DI FLORIDA PANHANDLE sanaos manjang </text>
<text sub="clublinks" start="33.066" dur="0.067"> DI FLORIDA PANHANDLE sanaos manjang di dinya </text>
<text sub="clublinks" start="33.133" dur="0.066"> DI FLORIDA PANHANDLE sanaos manjang di dinya sadayana </text>
<text sub="clublinks" start="33.199" dur="0.067"> DI FLORIDA PANHANDLE sanaos manjang di dinya sadayana </text>
<text sub="clublinks" start="33.266" dur="0.067"> DI FLORIDA PANHANDLE sanaos manjang di dinya sagala cara </text>
<text sub="clublinks" start="33.333" dur="0.267"> Manjang di dinya sagala cara </text>
<text sub="clublinks" start="33.6" dur="0.1"> Manjang di dinya sagala cara ngalangkungan </text>
<text sub="clublinks" start="33.7" dur="0.067"> Manjang di dinya sagala cara ngalangkungan seueur </text>
<text sub="clublinks" start="33.767" dur="0.066"> Manjang di dinya sadayana cara ngalangkungan seueur </text>
<text sub="clublinks" start="33.833" dur="0.067"> Manjang di dinya sadayana cara ngalangkungan seueur </text>
<text sub="clublinks" start="33.9" dur="0.1"> Manjang di dinya sagala cara ngalangkungan ageung </text>
<text sub="clublinks" start="34" dur="0.067"> Manjang di dinya sadayana cara ngalangkungan ageung ngagulung ageung </text>
<text sub="clublinks" start="34.067" dur="0.067"> Manjang di dinya sadayana cara ngalangkungan ageung tikungan ageung </text>
<text sub="clublinks" start="34.134" dur="0.267"> Ngalangkungan seueur tikungan ageung </text>
<text sub="clublinks" start="34.401" dur="0.066"> Ngalangkungan seueur tikungan ageung FLORIDA </text>
<text sub="clublinks" start="34.467" dur="0.067"> Ngalangkungan seueur tikungan ageung FLORIDA JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="34.534" dur="0.133"> Ngalangkungan seueur tikungan ageung FLORIDA JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="34.667" dur="0.067"> Ngalangkungan seueur tikungan ageung FLORIDA JEUNG SADAYANA </text>
<text sub="clublinks" start="34.734" dur="1.735"> FLORIDA JEUNG SADAYANA </text>
<text sub="clublinks" start="36.469" dur="0.134"> FLORIDA JEUNG SELURUH PENINSULA </text>
<text sub="clublinks" start="36.603" dur="0.1"> FLORIDA JEUNG SÉRÉNÉSA PÉNSULA NGÉLÉK </text>
<text sub="clublinks" start="36.703" dur="0.1"> FLORIDA JEUNG SÉSA PENINSULA Kéngingkeun Sababaraha </text>
<text sub="clublinks" start="36.803" dur="0.133"> FLORIDA JEUNG SADAYANA PENINSULA NGADAPKEUN Sababaraha </text>
<text sub="clublinks" start="36.936" dur="0.067"> FLORIDA JEUNG SADAYANA PENINSULA NGADAPOKKEUN Sababaraha diantarana </text>
<text sub="clublinks" start="37.003" dur="0.2"> PENINSULA NGADAPKEUN Sababaraha diantarana </text>
<text sub="clublinks" start="37.203" dur="0.1"> PENINSULA NGADAPKEUN Sababaraha Hujan </text>
<text sub="clublinks" start="37.303" dur="0.101"> PENINSULA Kéngingkeun Sababaraha Hujan di dieu </text>
<text sub="clublinks" start="37.404" dur="0.1"> PENINSULA NGADAPKEUN Sababaraha Hujan Di dieu Ti </text>
<text sub="clublinks" start="37.504" dur="0.1"> PENINSULA NGADAPKEUN Sababaraha Hujan Di dieu Sallall. </text>
<text sub="clublinks" start="37.604" dur="0.2"> Hujan di dieu ti SALLY. </text>
<text sub="clublinks" start="37.804" dur="0.1"> Hujan di dieu ti SALLY. TAPI </text>
<text sub="clublinks" start="37.904" dur="0.134"> Hujan di dieu ti SALLY. TAPI DEUI, </text>
<text sub="clublinks" start="38.038" dur="0.066"> Hujan di dieu ti SALLY. TAPI DEUI, URANG </text>
<text sub="clublinks" start="38.104" dur="0.1"> Hujan di dieu ti SALLY. TAPI DEUI, URANG KULU </text>
<text sub="clublinks" start="38.204" dur="0.134"> Hujan di dieu ti SALLY. TAPI DEUI, KITU TEH </text>
<text sub="clublinks" start="38.338" dur="0.067"> Hujan di dieu ti SALLY. TAPI DEUI, KITU TEU KUDU </text>
<text sub="clublinks" start="38.405" dur="0.2"> TAPI DEUI, KITU TEU KUDU </text>
<text sub="clublinks" start="38.605" dur="0.066"> TAPI DEUI, KITU DI SISI LEUTIK </text>
<text sub="clublinks" start="38.671" dur="0.067"> TAPI DEUI, KITU DI SISI LEUTIK JADI </text>
<text sub="clublinks" start="38.738" dur="0.034"> TAPI DEUI, KITU DI SISI LEUWIH JIUH AYEUNA </text>
<text sub="clublinks" start="38.772" dur="1.868"> TAPI DEUI, KITU DI SISI LEUWIH JAUH JADI A </text>
<text sub="clublinks" start="40.64" dur="0.134"> TAPI DEUI, KITU DI SISI LEUWIH JAUH JADI AYEUNA </text>
<text sub="clublinks" start="40.774" dur="0.166"> TAPI DEUI, KITU DI SISI LEUWIH JAUH JADI AYEUNA JUMLAH HUJAN </text>
<text sub="clublinks" start="40.94" dur="0.067"> TAPI DEUI, KITU DI SISI LEUWIH JAUH JADI AYEUNA JUMLAH HUJAN </text>
<text sub="clublinks" start="41.007" dur="0.167"> Sisi JADI AYEUNA HUJAN JUMLAH </text>
<text sub="clublinks" start="41.174" dur="0.067"> Sisi JEUNG AYEUNA JUMLAH Hujan Badé Kana </text>
<text sub="clublinks" start="41.241" dur="0.233"> Sisi JADI AYEUNA JUMLAH Hujan Bakal Janten </text>
<text sub="clublinks" start="41.474" dur="0.1"> SISI JEUNG AYEUNA JUMLAH Hujan Badé SIGNIFIKAN </text>
<text sub="clublinks" start="41.574" dur="0.1"> SISI JEUNG AYEUNA JUMLAH HUJAN JEUNG SANGAT bakal handap anu handap. </text>
<text sub="clublinks" start="41.674" dur="0.234"> JADI LEUWIH PATUH. </text>
<text sub="clublinks" start="41.908" dur="0.1"> JADI LEUWIH PATUH. BENER </text>
<text sub="clublinks" start="42.008" dur="0.134"> JADI LEUWIH PATUH. SENENG JENENG </text>
<text sub="clublinks" start="42.142" dur="0.066"> JADI LEUWIH PATUH. BENEH NGÉNGKEUN WEATHER </text>
<text sub="clublinks" start="42.208" dur="0.1"> JADI LEUWIH PATUH. Leres-leres tenang WEATHER OUT </text>
<text sub="clublinks" start="42.308" dur="0.067"> JADI LEUWIH PATUH. BENER-BENER NGANGGO WEATHER AYA </text>
<text sub="clublinks" start="42.375" dur="0.2"> BENER-BENER NGANGGO WEATHER AYA </text>
<text sub="clublinks" start="42.575" dur="0.067"> Leres-leres tenang WEATHER di ditu </text>
<text sub="clublinks" start="42.642" dur="0.067"> Leres-leres tenang WEATHER di ditu kanggo </text>
<text sub="clublinks" start="42.709" dur="0.1"> BENER-BENER WEAT WEATHER DIDIEU DIDIEU </text>
<text sub="clublinks" start="42.809" dur="0.1"> BENER-BENER NGASIL KANA DI DIDIEU KANGGO Dinten ayeuna. </text>
<text sub="clublinks" start="42.909" dur="0.167"> Dinten dinten ayeuna. </text>
<text sub="clublinks" start="43.076" dur="0.067"> Dinten dinten ayeuna. JADI </text>
<text sub="clublinks" start="43.143" dur="0.1"> Dinten dinten ayeuna. JADI URANG </text>
<text sub="clublinks" start="43.243" dur="1.368"> Dinten dinten ayeuna. JADI KITU </text>
<text sub="clublinks" start="44.611" dur="0.167"> Dinten dinten ayeuna. JADI URANG KUDU </text>
<text sub="clublinks" start="44.778" dur="0.033"> Dinten dinten ayeuna. JADI KITU KUDU TERUS </text>
<text sub="clublinks" start="44.811" dur="0.1"> Dinten dinten ayeuna. JADI URANG KUDU TERUS </text>
<text sub="clublinks" start="44.911" dur="0.067"> Dinten dinten ayeuna. JADI URANG BISA TERUS JADI </text>
<text sub="clublinks" start="44.978" dur="0.167"> JADI URANG BISA TERUS JADI </text>
<text sub="clublinks" start="45.145" dur="0.1"> JADI URANG BISA TERUS JADI KELUAR </text>
<text sub="clublinks" start="45.245" dur="0.1"> JADI URANG KUDU TERUS JADI JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="45.345" dur="0.1"> JADI KITU KUDU TERUS JADI JEUNG KITU </text>
<text sub="clublinks" start="45.445" dur="0.067"> JADI KITU KUDU TERUS JADI JEUNG NGARASA </text>
<text sub="clublinks" start="45.512" dur="0.133"> JADI KITU KUDU TERUS JADI JEUNG KURANG HENTEU TEU </text>
<text sub="clublinks" start="45.645" dur="0.067"> JADI URANG KUDU TERUS JADI JEUNG KURING HENTEU TEU PISAN </text>
<text sub="clublinks" start="45.712" dur="0.2"> OUT sareng perkawis HENTEU TEU PISAN </text>
<text sub="clublinks" start="45.912" dur="0.033"> OUT sareng perkawis HENTEU TEU PISAN </text>
<text sub="clublinks" start="45.945" dur="0.067"> OUT sareng perkawis HENTEU TEU NÉangan A </text>
<text sub="clublinks" start="46.012" dur="0.067"> OUT sareng perkawis HENTEU TEU KITU KITU KITU </text>
<text sub="clublinks" start="46.079" dur="0.1"> OUT JEUNG KANAN HENTEU TEU KITILIH JAUH </text>
<text sub="clublinks" start="46.179" dur="0.067"> OUT sareng perkawis HENTEU TEU NYARIAN HUJAN </text>
<text sub="clublinks" start="46.246" dur="0.1"> OUT JEUNG KANAN HENTEU MILARI HUJAN SAKOLA </text>
<text sub="clublinks" start="46.346" dur="0.067"> OUT JEUNG KANAN HENTEU TEU NYARIAN HUJAN DI HANYA </text>
<text sub="clublinks" start="46.413" dur="0.066"> OUT JEUNG KANAN HENTEU TEU NYARIAN HUJAN DI HANYA TAPI </text>
<text sub="clublinks" start="46.479" dur="0.167"> SANGSA HUJAN HUJAN DI ANU TAPI </text>
<text sub="clublinks" start="46.646" dur="0.1"> SANGSA HUJAN Hujan di dieu tapi urang </text>
<text sub="clublinks" start="46.746" dur="0.1"> SANGSA HUJAN Hujan di dieu tapi urang tetep </text>
<text sub="clublinks" start="46.846" dur="0.034"> SANGSA HUJAN Hujan di dieu tapi urang masih kénéh gaduh </text>
<text sub="clublinks" start="46.88" dur="1.701"> SANGSA HUJAN Hujan di dieu tapi urang masih gaduh </text>
<text sub="clublinks" start="48.581" dur="0.167"> SANGATU HUJAN DI HANYA ANU TAPI KAMI MASIH MASIH GEUS NGABUNGKEUN </text>
<text sub="clublinks" start="48.748" dur="0.067"> SANGÉRÉH HUJAN DI HANYA TAPI KAMI MASIH MASIH PÉMÉNTIK PENDUDUK </text>
<text sub="clublinks" start="48.815" dur="0.2"> URANG MASIH PAYANG POTENSIAL </text>
<text sub="clublinks" start="49.015" dur="0.067"> Kami masih gaduh poténsial lonjakan kanggo </text>
<text sub="clublinks" start="49.082" dur="0.067"> Kami masih gaduh poténsial lonjakan kanggo na </text>
<text sub="clublinks" start="49.149" dur="0.1"> Kami masih gaduh poténsial lonjakan pikeun dirina </text>
<text sub="clublinks" start="49.249" dur="0.066"> Kami masih gaduh poténsial lonjakan kanggo éta ogé </text>
<text sub="clublinks" start="49.315" dur="0.167"> Kami masih gaduh poténsial lonjakan kanggo éta ogé. </text>
<text sub="clublinks" start="49.482" dur="0.234"> Pikeun ogé ogé. </text>
<text sub="clublinks" start="49.716" dur="0.1"> Pikeun ogé ogé. TERBARU </text>
<text sub="clublinks" start="49.816" dur="0.234"> Pikeun ogé ogé. RADAR TERBARU </text>
<text sub="clublinks" start="50.05" dur="0.066"> Pikeun ogé ogé. PAMASARAN RADAR TERBARU </text>
<text sub="clublinks" start="50.116" dur="0.234"> PAMASARAN RADAR TERBARU </text>
<text sub="clublinks" start="50.35" dur="0.1"> PRÉSÉRASI RADAR TERBARU TEU </text>
<text sub="clublinks" start="50.45" dur="0.1"> PRESENTASI RADAR TERBARU TEU KATILU </text>
<text sub="clublinks" start="50.55" dur="0.1"> PRESENTASI RADAR TERBARU TEU GAMPANG HEBAT. </text>
<text sub="clublinks" start="50.65" dur="0.234"> TEU KITU HEBAT. </text>
<text sub="clublinks" start="50.884" dur="0.066"> TEU KITU HEBAT. TUH </text>
<text sub="clublinks" start="50.95" dur="1.869"> TEU KITU HEBAT. AYA </text>
<text sub="clublinks" start="52.819" dur="0.1"> TEU KITU HEBAT. AYA NYA </text>
<text sub="clublinks" start="52.919" dur="0.1"> TEU KITU HEBAT. AYA TINGGI. </text>
<text sub="clublinks" start="53.019" dur="0.2"> AYA TINGGI. </text>
<text sub="clublinks" start="53.219" dur="0.134"> AYA TINGGI. TAPI </text>
<text sub="clublinks" start="53.353" dur="0.1"> AYA TINGGI. TAPI ITU </text>
<text sub="clublinks" start="53.453" dur="0.1"> AYA TINGGI. TAPI TIASA </text>
<text sub="clublinks" start="53.553" dur="0.1"> AYA TINGGI. TAPI TIASA TIASA </text>
<text sub="clublinks" start="53.653" dur="0.1"> AYA TINGGI. Tapi éta tiasa ningali </text>
<text sub="clublinks" start="53.753" dur="0.134"> AYA TINGGI. TAPI BISA NINGALI NU PALINGNA </text>
<text sub="clublinks" start="53.887" dur="0.1"> AYA TINGGI. Tapi éta tiasa ningali dina kalolobaanana </text>
<text sub="clublinks" start="53.987" dur="0.067"> AYA TINGGI. TAPI BISA NINGALI DI HUJAN </text>
<text sub="clublinks" start="54.054" dur="0.166"> TAPI BISA NINGALI DI HUJAN </text>
<text sub="clublinks" start="54.22" dur="0.067"> TAPI BISA NINGALI DI PALSU Hujan Nyaéta </text>
<text sub="clublinks" start="54.287" dur="0.167"> TAPI BISA NINGALI DI PALSU Hujan TEU </text>
<text sub="clublinks" start="54.454" dur="0.133"> TAPI BISA NINGALI DI PALSU Hujan TEU NGALÉRONG </text>
<text sub="clublinks" start="54.587" dur="0.067"> TAPI BISA NINGALI DI PALSU Hujan TEU NGALÉSKEUN KURING </text>
<text sub="clublinks" start="54.654" dur="0.067"> TAPI BISA NINGALI DI LOBA HUJAN TEU NGALÉSKEUN SADAYANA </text>
<text sub="clublinks" start="54.721" dur="2.069"> TEU NGALÉSKEUN SADAYANA </text>
<text sub="clublinks" start="56.79" dur="0.166"> TEU NGALÉSKEUN DI PUSAT </text>
<text sub="clublinks" start="56.956" dur="0.101"> TEU NGALÉSKEUN DI Puseur di dinya </text>
<text sub="clublinks" start="57.057" dur="0.133"> TEU NGABALIKKEUN DI Puseur di dinya </text>
<text sub="clublinks" start="57.19" dur="0.067"> TEU NGALÉSKEUN SADAYANA PUSAT AYA SATU PEMAJAR </text>
<text sub="clublinks" start="57.257" dur="0.233"> PUSAT aya sababaraha panunjuk </text>
<text sub="clublinks" start="57.49" dur="0.034"> PUSAT Aya Sababaraha Pamuter Nyobian </text>
<text sub="clublinks" start="57.524" dur="0.1"> PUSAT Aya Sababaraha Pamuter Nyobian </text>
<text sub="clublinks" start="57.624" dur="0.066"> PUSAT AYA SABATU PAMASÉNNÉNGNGNGGALIS BÉRONG </text>
<text sub="clublinks" start="57.69" dur="0.067"> PUSAT AYA SABATU PAMASÉNNÉNGNGKEUN nyoba ngorbankeun Sadayana </text>
<text sub="clublinks" start="57.757" dur="0.067"> PUSAT AYA SABATU PAMASÉNNÉNGNGKEUN nyoba ngorbankeun sagala rupa </text>
<text sub="clublinks" start="57.824" dur="0.067"> PUSAT AYA SABATU PAMASÉNNÉNGNGKEUN nyoba ngorbankeun sagala cara </text>
<text sub="clublinks" start="57.891" dur="0.233"> NYOBA NGABRAH KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="58.124" dur="0.067"> NYOBA NGABEUKEUN SADAYANA </text>
<text sub="clublinks" start="58.191" dur="0.1"> NYOBA NGABALASKEUN KABEH JEUNG KITUNG JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="58.291" dur="0.1"> NYOBA NGABALASKEUN KABEH JEUNG KITUNG JEUNG KA NANGTUNG </text>
<text sub="clublinks" start="58.391" dur="0.134"> Cobian pikeun ngabasmi sadaya cara sakitar sareng dugi ka éta </text>
<text sub="clublinks" start="58.525" dur="0.066"> NYOBA NGABALASKEUN SADAYANA JEUNG KITU JEUNG KA NU JADI </text>
<text sub="clublinks" start="58.591" dur="2.403"> Sakitar sareng dugi ka kajadian </text>
<text sub="clublinks" start="60.994" dur="0.1"> Sakitar sareng dugi ka kajadian urang mah </text>
<text sub="clublinks" start="61.094" dur="0.233"> Sakitar sareng dugi ka kajadian urang henteu </text>
<text sub="clublinks" start="61.327" dur="0.034"> Kira-kira sareng dugi ka kajadian urang moal balik </text>
<text sub="clublinks" start="61.361" dur="0.1"> Kira-kira sareng dugi ka kajadian urang moal angkat </text>
<text sub="clublinks" start="61.461" dur="0.1"> Kira-kira sareng dugi ka kajadian urang moal ningali </text>
<text sub="clublinks" start="61.561" dur="0.067"> Sakitar sareng dugi ka kajadian urang moal ningali A </text>
<text sub="clublinks" start="61.628" dur="0.333"> Urang moal ningali A </text>
<text sub="clublinks" start="61.961" dur="0.267"> Kami moal ningali anu penting </text>
<text sub="clublinks" start="62.228" dur="0.067"> Kami moal ningali inténsifikasi anu penting </text>
<text sub="clublinks" start="62.295" dur="0.2"> Inténsifikasi penting </text>
<text sub="clublinks" start="62.495" dur="0.1"> INTENSIFIKASI SIGNIFIKAN sareng </text>
<text sub="clublinks" start="62.595" dur="0.1"> Inténsifikasi anu penting sareng ieu. </text>
<text sub="clublinks" start="62.695" dur="0.167"> Kalayan ieu. </text>
<text sub="clublinks" start="62.862" dur="0.067"> Kalayan ieu. IEU </text>
<text sub="clublinks" start="62.929" dur="0.1"> Kalayan ieu. IEU </text>
<text sub="clublinks" start="63.029" dur="0.067"> Kalayan ieu. Éta perkawis </text>
<text sub="clublinks" start="63.096" dur="0.1"> Kalayan ieu. Kira-kira 60 taun </text>
<text sub="clublinks" start="63.196" dur="0.1"> Kalayan ieu. Kira-kira 60 MILES </text>
<text sub="clublinks" start="63.296" dur="0.1"> Kalayan ieu. Kira-kira kira-kira 60 Mil Jauh </text>
<text sub="clublinks" start="63.396" dur="0.067"> Kalayan ieu. Kira-kira kira-kira 60 Mil jauh ti </text>
<text sub="clublinks" start="63.463" dur="0.2"> Kira-kira kira-kira 60 Mil jauh ti </text>
<text sub="clublinks" start="63.663" dur="1.335"> Éta ngeunaan 60 Mil jauh ti </text>
<text sub="clublinks" start="64.998" dur="0.167"> Kira-kira kira-kira 60 Mil Jauh tina Sungut </text>
<text sub="clublinks" start="65.165" dur="0.066"> Kira-kira kira-kira 60 Mil Jauh tina Mulut OF </text>
<text sub="clublinks" start="65.231" dur="0.134"> Kira-kira kira-kira 60 Mil Jauh tina Sungut </text>
<text sub="clublinks" start="65.365" dur="0.167"> Kira-kira kira-kira 60 Mil Jauh tina Sungut Walungan. </text>
<text sub="clublinks" start="65.532" dur="0.166"> SUNGUT SUNGAI. </text>
<text sub="clublinks" start="65.698" dur="0.067"> SUNGUT SUNGAI. JADI </text>
<text sub="clublinks" start="65.765" dur="0.167"> SUNGUT SUNGAI. JADI ITU </text>
<text sub="clublinks" start="65.932" dur="0.134"> SUNGUT SUNGAI. JADI NYA </text>
<text sub="clublinks" start="66.066" dur="0.133"> SUNGUT SUNGAI. JADI ITU NGASIL </text>
<text sub="clublinks" start="66.199" dur="0.133"> SUNGUT SUNGAI. JADI ITU NGADAPI PRETTY </text>
<text sub="clublinks" start="66.332" dur="0.067"> SUNGUT SUNGAI. JADI ITU NGADAPAKAN PRETTY CLUS </text>
<text sub="clublinks" start="66.399" dur="0.167"> JADI ITU NGADAPAKAN PRETTY CLUS </text>
<text sub="clublinks" start="66.566" dur="0.167"> Janten éta kéngingkeun prét anu caket </text>
<text sub="clublinks" start="66.733" dur="0.1"> JADI NYAETA AKAD NGADEPONG KA LOUISIANA. </text>
<text sub="clublinks" start="66.833" dur="0.234"> KA LOUISIANA. </text>
<text sub="clublinks" start="67.067" dur="0.1"> KA LOUISIANA. ULAH </text>
<text sub="clublinks" start="67.167" dur="0.1"> KA LOUISIANA. TEU PIKIR </text>
<text sub="clublinks" start="67.267" dur="0.1"> KA LOUISIANA. Tong dipikiran ieu </text>
<text sub="clublinks" start="67.367" dur="0.033"> KA LOUISIANA. Entong Pikirkeun Éta Badé </text>
<text sub="clublinks" start="67.4" dur="0.1"> KA LOUISIANA. Entong panginten bade </text>
<text sub="clublinks" start="67.5" dur="0.067"> KA LOUISIANA. Entong panginten bade kénging </text>
<text sub="clublinks" start="67.567" dur="0.167"> Entong panginten bade kénging </text>
<text sub="clublinks" start="67.734" dur="0.1"> Entong panginten bade kénging sadayana </text>
<text sub="clublinks" start="67.834" dur="0.067"> Entong panginten bakal kéngingkeun sadayana </text>
<text sub="clublinks" start="67.901" dur="0.033"> Entong panginten bakal kéngingkeun sadayana jalan </text>
<text sub="clublinks" start="67.934" dur="1.135"> Entong panginten bakal kéngingkeun sadayana jalan ka </text>
<text sub="clublinks" start="69.069" dur="0.133"> Entong panginten bakal kéngingkeun sadayana jalan ka urang </text>
<text sub="clublinks" start="69.202" dur="0.1"> Entong panginten bakal kéngingkeun sadayana jalan ka urang anu </text>
<text sub="clublinks" start="69.302" dur="0.1"> Entong panginten bakal kéngingkeun sadayana jalan ka urang anu éta </text>
<text sub="clublinks" start="69.402" dur="0.067"> Entong panginten bakal kéngingkeun sadayana jalan ka urang anu sakedik </text>
<text sub="clublinks" start="69.469" dur="0.2"> SADayana cara ka urang anu sakedik </text>
<text sub="clublinks" start="69.669" dur="0.1"> SADayana cara ka urang anu saé-saéna </text>
<text sub="clublinks" start="69.769" dur="0.1"> SADayana cara ka urang anu sababaraha warta hadé. </text>
<text sub="clublinks" start="69.869" dur="0.167"> BERITA BAIK. </text>
<text sub="clublinks" start="70.036" dur="0.067"> BERITA BAIK. JADI </text>
<text sub="clublinks" start="70.103" dur="0.033"> BERITA BAIK. JADI AYEUNA </text>
<text sub="clublinks" start="70.136" dur="0.167"> BERITA BAIK. JADI AYEUNA A </text>
<text sub="clublinks" start="70.303" dur="0.067"> BERITA BAIK. JADI AYEUNA KATEGORI </text>
<text sub="clublinks" start="70.37" dur="0.167"> BERITA BAIK. JADI AYEUNA KATEGORI 1 </text>
<text sub="clublinks" start="70.537" dur="0.066"> BERITA BAIK. JADI AYEUNA KATEGORI 1 HURRICANE </text>
<text sub="clublinks" start="70.603" dur="0.234"> JADI AYEUNA KATEGORI 1 HURRICANE </text>
<text sub="clublinks" start="70.837" dur="0.033"> JADI AYEUNA KATEGORI 1 HURRICANE TRYING </text>
<text sub="clublinks" start="70.87" dur="0.167"> JADI AYEUNA KATEGORI 1 HURRICANE NYobaan </text>
<text sub="clublinks" start="71.037" dur="0.1"> JADI AYEUNA KATEGORI 1 HURRICANE nyobian pikeun ngatur </text>
<text sub="clublinks" start="71.137" dur="0.1"> JADI AYEUNA KATEGORI 1 HURRICANE nyobian pikeun ngatur deui. </text>
<text sub="clublinks" start="71.237" dur="1.869"> NYOBA NGARASA DEUI. </text>
<text sub="clublinks" start="73.106" dur="0.1"> NYOBA NGARASA DEUI. TAPI </text>
<text sub="clublinks" start="73.206" dur="0.133"> NYOBA NGARASA DEUI. TAPI I </text>
<text sub="clublinks" start="73.339" dur="0.101"> NYOBA NGARASA DEUI. TAPI SING AING </text>
<text sub="clublinks" start="73.44" dur="0.166"> NYOBA NGARASA DEUI. TAPI AING TEU AYA </text>
<text sub="clublinks" start="73.606" dur="0.1"> NYOBA NGARASA DEUI. TAPI AING TEU BISA NGADAP </text>
<text sub="clublinks" start="73.706" dur="0.167"> NYOBA NGARASA DEUI. TAPI TEU AYA TEU BISA JAUH </text>
<text sub="clublinks" start="73.873" dur="0.067"> NYOBA NGARASA DEUI. TAPI TEU AING TEU JADI LEUWIH kuat </text>
<text sub="clublinks" start="73.94" dur="0.2"> TAPI TEU AING TEU JADI LEUWIH kuat </text>
<text sub="clublinks" start="74.14" dur="0.067"> Tapi kuring henteu tiasa langkung kuat tibatan </text>
<text sub="clublinks" start="74.207" dur="0.067"> Tapi kuring henteu tiasa langkung kuat tibatan éta </text>
<text sub="clublinks" start="74.274" dur="0.167"> Tapi kuring henteu tiasa langkung kuat tibatan éta </text>
<text sub="clublinks" start="74.441" dur="0.1"> Tapi kuring henteu tiasa langkung kuat tibatan ayeuna. </text>
<text sub="clublinks" start="74.541" dur="0.2"> Ti saprak ayeuna. </text>
<text sub="clublinks" start="74.741" dur="0.067"> Ti saprak ayeuna. PALING PALING </text>
<text sub="clublinks" start="74.808" dur="0.066"> Ti saprak ayeuna. Kaseueuran </text>
<text sub="clublinks" start="74.874" dur="0.134"> Ti saprak ayeuna. Kaseueuran THE </text>
<text sub="clublinks" start="75.008" dur="0.1"> Ti saprak ayeuna. Kaseueuran MODEL </text>
<text sub="clublinks" start="75.108" dur="0.067"> Ti saprak ayeuna. Kaseueuran Modél Anu Dibutuhkeun </text>
<text sub="clublinks" start="75.175" dur="0.066"> Ti saprak ayeuna. Kaseueuran modél nyandak éta </text>
<text sub="clublinks" start="75.241" dur="2.002"> Kaseueuran modél nyandak éta </text>
<text sub="clublinks" start="77.243" dur="0.167"> Kaseueuran Modél Bawa Éta Diditu </text>
<text sub="clublinks" start="77.41" dur="0.2"> Kaseueuran MODEL ANJEUNNA Nuju </text>
<text sub="clublinks" start="77.61" dur="0.067"> Kaseueuran Modél Anu Nyandakna Kana Nuju MISSISSIPPI </text>
<text sub="clublinks" start="77.677" dur="0.067"> Kaseueuran Modél Anu Nyandakna Kana Nuju MISSISSIPPI JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="77.744" dur="0.267"> AYA Nuju MISSISSIPPI JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="78.011" dur="0.1"> AYA Nuju MISSISSIPPI JEUNG ALABAMA. </text>
<text sub="clublinks" start="78.111" dur="0.167"> ALABAMA. </text>
<text sub="clublinks" start="78.278" dur="0.133"> ALABAMA. NO </text>
<text sub="clublinks" start="78.411" dur="0.1"> ALABAMA. HENTEU DEUI </text>
<text sub="clublinks" start="78.511" dur="0.134"> ALABAMA. Teu kedah deui </text>
<text sub="clublinks" start="78.645" dur="0.1"> ALABAMA. TEU ANU PERLU UPDATE. </text>
<text sub="clublinks" start="78.745" dur="0.233"> TEU ANU PERLU UPDATE. </text>
<text sub="clublinks" start="78.978" dur="0.134"> TEU ANU PERLU UPDATE. TUH </text>
<text sub="clublinks" start="79.112" dur="0.067"> TEU ANU PERLU UPDATE. AYA AYA </text>
<text sub="clublinks" start="79.179" dur="0.133"> TEU ANU PERLU UPDATE. AYA TEU AYA </text>
<text sub="clublinks" start="79.312" dur="0.067"> TEU ANU PERLU UPDATE. TEU AYA DEUI </text>
<text sub="clublinks" start="79.379" dur="2.035"> TEU AYA DEUI </text>
<text sub="clublinks" start="81.414" dur="0.134"> TEU AYA KATEGORI DEUI </text>
<text sub="clublinks" start="81.548" dur="0.166"> TEU AYA KATEGORI DEUI 2 </text>
<text sub="clublinks" start="81.714" dur="0.134"> TEU AYA KATEGORI DEUI 2 HURRICANE </text>
<text sub="clublinks" start="81.848" dur="0.067"> TEU AYA KATEGORI DEUI 2 HURRICANE KUDU </text>
<text sub="clublinks" start="81.915" dur="0.066"> TEU AYA KATEGORI DEUI 2 HURRICANE KUDU </text>
<text sub="clublinks" start="81.981" dur="0.267"> KATEGORI 2 HURRICANE KUDU </text>
<text sub="clublinks" start="82.248" dur="0.034"> KATEGORI 2 HURRICANE KUDU KATEGORI </text>
<text sub="clublinks" start="82.282" dur="0.066"> KATEGORI 2 HURRICANE KUDU KATEGORI 1 </text>
<text sub="clublinks" start="82.348" dur="0.067"> KATEGORI 2 HURRICANE KUDU KATEGORI 1 AYEUNA </text>
<text sub="clublinks" start="82.415" dur="0.067"> KATEGORI 2 HURRICANE KUDU KATEGORI 1 AYEUNA TEU </text>
<text sub="clublinks" start="82.482" dur="0.1"> KATEGORI 2 HURRICANE KUDU KATEGORI 1 AYEUNA TEU KUMAHA </text>
<text sub="clublinks" start="82.582" dur="0.1"> KATEGORI 2 HURRICANE KUDU KATEGORI 1 AYEUNA TEU AYA </text>
<text sub="clublinks" start="82.682" dur="0.067"> KATEGORI 2 HURRICANE KUDU KATEGORI 1 AYEUNA TEU AYA SALAHU </text>
<text sub="clublinks" start="82.749" dur="0.2"> KATEGORI 1 AYEUNA TEU Hujan </text>
<text sub="clublinks" start="82.949" dur="0.134"> KATEGORI 1 AYEUNA TEU AYA Hujan di dieu </text>
<text sub="clublinks" start="83.083" dur="0.066"> KATEGORI 1 AYEUNA TEU HUJAN Hujan di dieu </text>
<text sub="clublinks" start="83.149" dur="0.1"> KATEGORI 1 AYEUNA TEU HUJAN HUJAN DI dieu Tapi </text>
<text sub="clublinks" start="83.249" dur="2.369"> KATEGORI 1 AYEUNA TEU AYA Hujan di dieu sanaos tetep </text>
<text sub="clublinks" start="85.618" dur="0.067"> KATEGORI 1 AYEUNA TEU AYA Hujan di dieu sanaos tetep tetep </text>
<text sub="clublinks" start="85.685" dur="0.234"> DIDIEU AYA TAPI MASIH STORM </text>
<text sub="clublinks" start="85.919" dur="0.066"> DIDIEU AYA TAPI MASIH KANGGO BUNGA </text>
<text sub="clublinks" start="85.985" dur="0.034"> DIDIEU AYA TAPI MASIH SUSUN BURUNG </text>
<text sub="clublinks" start="86.019" dur="0.133"> DIDIEU MUNG TETAPI MASIH JEUNG KURUNG JAUH A </text>
<text sub="clublinks" start="86.152" dur="0.067"> DIDIEU AYA TAPI MASIH SUSUN BURUNG ADALAH PIKIRAN </text>
<text sub="clublinks" start="86.219" dur="0.067"> DIDIEU MUN TETAPI MASIH JEUNG KURUNG JEUNG MASALAH </text>
<text sub="clublinks" start="86.286" dur="0.1"> DIDIEU AYA TETAPI MASIH STORM SURGE ADALAH PERANGKAT JEUNG KA URANG </text>
<text sub="clublinks" start="86.386" dur="0.067"> DIDIEU AYA TAPI MASIH STORM SURGE ADALAH PIKIRAN Pikeun Area Urang </text>
<text sub="clublinks" start="86.453" dur="0.166"> Surge mangrupikeun masalah pikeun kawasan urang </text>
<text sub="clublinks" start="86.619" dur="0.067"> Surge mangrupikeun masalah pikeun kawasan urang. </text>
<text sub="clublinks" start="86.686" dur="0.167"> . </text>
<text sub="clublinks" start="86.853" dur="0.1"> . JADI </text>
<text sub="clublinks" start="86.953" dur="0.167"> . Kitu deui </text>
<text sub="clublinks" start="87.12" dur="0.133"> . JADI DEUI RESEP </text>
<text sub="clublinks" start="87.253" dur="0.067"> . JADI DEUI RESEP WINDSOR </text>
<text sub="clublinks" start="87.32" dur="0.234"> JADI DEUI RESEP WINDSOR </text>
<text sub="clublinks" start="87.554" dur="0.1"> JADI DEUI RESEP WINDSOR LAPANG </text>
<text sub="clublinks" start="87.654" dur="2.736"> JADI DEUI RESEP WINDSOR LAPANG LIMA LIMA </text>
<text sub="clublinks" start="90.39" dur="0.167"> JADI DEUI RESEP WINDSOR LAPANG LIMA LIMA GASTON </text>
<text sub="clublinks" start="90.557" dur="0.133"> JADI DEUI RESEP WINDSOR LAPANG LIMA LIMA GASTON LIMA </text>
<text sub="clublinks" start="90.69" dur="0.067"> JADI DEUI RESEP WINDSOR LAPANG LIMA LIMA GASTON LIMA PINDAH </text>
<text sub="clublinks" start="90.757" dur="0.2"> Dalapan Puluh Lima GASTON Lima Pindah </text>
<text sub="clublinks" start="90.957" dur="0.167"> Dalapan Puluh Lima GASTON LIMA PINDAH BARAT </text>
<text sub="clublinks" start="91.124" dur="0.067"> Dalapan Puluh Lima GASTON LIMA PINDAH BARAT KALINGGI </text>
<text sub="clublinks" start="91.191" dur="0.1"> Dalapan Puluh Lima GASTON LIMA PINDAH BARAT BARAT AT </text>
<text sub="clublinks" start="91.291" dur="0.1"> Dalapan Puluh Lima GASTON LIMA PINDAH BARAT PALING JAUH 2:00. </text>
<text sub="clublinks" start="91.391" dur="0.167"> BARAT BARAT JAM 2:00. </text>
<text sub="clublinks" start="91.558" dur="0.066"> BARAT BARAT JAM 2:00. JADI </text>
<text sub="clublinks" start="91.624" dur="0.067"> BARAT BARAT JAM 2:00. JADI ITU </text>
<text sub="clublinks" start="91.691" dur="0.167"> BARAT BARAT JAM 2:00. JADI NYA </text>
<text sub="clublinks" start="91.858" dur="0.067"> BARAT BARAT JAM 2:00. JADI ITU KACAP </text>
<text sub="clublinks" start="91.925" dur="0.1"> BARAT BARAT JAM 2:00. JADI ITU NGORBAK JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="92.025" dur="0.067"> BARAT BARAT JAM 2:00. JADI ITU SUSAH JEUNG Kieu </text>
<text sub="clublinks" start="92.092" dur="0.066"> BARAT BARAT JAM 2:00. JADI ITU SUSAH JEUNG NYA </text>
<text sub="clublinks" start="92.158" dur="0.2"> JADI ITU SUSAH JEUNG NYA </text>
<text sub="clublinks" start="92.358" dur="0.067"> JADI ITU SUSAK NA JEUNG NYA </text>
<text sub="clublinks" start="92.425" dur="2.269"> JADI ITU SUSAK NA JEUNG ANJEUN BESAR </text>
<text sub="clublinks" start="94.694" dur="0.1"> JADI ITU SUSAH JEUNG INI MASALAHNA BESAR </text>
<text sub="clublinks" start="94.794" dur="0.134"> JADI ITU SUSAH JEUNG INI MASALAHNA BESAR Anu </text>
<text sub="clublinks" start="94.928" dur="0.1"> JADI ITU SUSAH JEUNG INI MASALAH BESAR ANJEUN URANG </text>
<text sub="clublinks" start="95.028" dur="0.067"> JADI ITU SUSAH JEUNG INI MASALAHNA BESAR anu urang terang </text>
<text sub="clublinks" start="95.095" dur="0.2"> MASALAH BESAR anu urang terang </text>
<text sub="clublinks" start="95.295" dur="0.066"> MASALAH BESAR anu urang terang ti </text>
<text sub="clublinks" start="95.361" dur="0.067"> MASALAH BESAR anu urang terang ti </text>
<text sub="clublinks" start="95.428" dur="0.067"> MASALAH BESAR ANU KITU NYAHO TI ANJEUN </text>
<text sub="clublinks" start="95.495" dur="0.067"> MASALAH BESAR anu urang terang ti mimiti indit </text>
<text sub="clublinks" start="95.562" dur="0.066"> MASALAH BESAR anu urang terang ti jalankeun </text>
<text sub="clublinks" start="95.628" dur="0.234"> MASALAH BESAR anu urang terang ti mimiti indit </text>
<text sub="clublinks" start="95.862" dur="0.067"> MASALAHNA BESAR anu urang terang ti mimiti jalan </text>
<text sub="clublinks" start="95.929" dur="0.167"> Ti mimiti indit éta bakal balik </text>
<text sub="clublinks" start="96.096" dur="0.1"> Ti mimiti indit éta bakal </text>
<text sub="clublinks" start="96.196" dur="0.1"> Ti saprak indit éta bakal gencatan. </text>
<text sub="clublinks" start="96.296" dur="0.267"> KA GAGAL. </text>
<text sub="clublinks" start="96.563" dur="0.133"> KA GAGAL. AYA ANU </text>
<text sub="clublinks" start="96.696" dur="0.033"> KA GAGAL. TEU aya nanaon </text>
<text sub="clublinks" start="96.729" dur="0.101"> KA GAGAL. TEU AYA NU </text>
<text sub="clublinks" start="96.83" dur="0.1"> KA GAGAL. TEU AYA NU SUSAH </text>
<text sub="clublinks" start="96.93" dur="0.1"> KA GAGAL. TEU AYA NU NGANGGO IKI. </text>
<text sub="clublinks" start="97.03" dur="1.835"> TEU AYA NU NGANGGO IKI. </text>
<text sub="clublinks" start="98.865" dur="0.033"> TEU AYA NU NGANGGO IKI. TEU AYA </text>
<text sub="clublinks" start="98.898" dur="0.1"> TEU AYA NU NGANGGO IKI. TEU KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="98.998" dur="0.067"> TEU AYA NU NGANGGO IKI. TEU PINDAH </text>
<text sub="clublinks" start="99.065" dur="0.1"> TEU AYA NU NGANGGO IKI. TEU NGAGORA </text>
<text sub="clublinks" start="99.165" dur="0.134"> TEU AYA NU NGANGGO IKI. TEU NGANGGAH JAUH </text>
<text sub="clublinks" start="99.299" dur="0.066"> TEU AYA NU NGANGGO IKI. TEU NGANGGAH JAUH TI JAUH </text>
<text sub="clublinks" start="99.365" dur="0.201"> TEU NGANGGAH JAUH TI JAUH </text>
<text sub="clublinks" start="99.566" dur="0.1"> EWEUH NGAJADI JAUH TI </text>
<text sub="clublinks" start="99.666" dur="0.1"> TEU NGANGGO JEUNG TI KANA WARNA. </text>
<text sub="clublinks" start="99.766" dur="0.167"> WILAYAH. </text>
<text sub="clublinks" start="99.933" dur="0.1"> WILAYAH. JADI </text>
<text sub="clublinks" start="100.033" dur="0.1"> WILAYAH. JADI ITU </text>
<text sub="clublinks" start="100.133" dur="0.067"> WILAYAH. JADI ITU SIFAT </text>
<text sub="clublinks" start="100.2" dur="0.166"> WILAYAH. JADI Éta Jinis </text>
<text sub="clublinks" start="100.366" dur="0.101"> WILAYAH. JADI ITU JENIS NGUSAR </text>
<text sub="clublinks" start="100.467" dur="0.066"> WILAYAH. JADI ITU JENIS NGUSOR DI DIEU </text>
<text sub="clublinks" start="100.533" dur="0.167"> JADI ITU JENIS NGUSOR DI dieu </text>
<text sub="clublinks" start="100.7" dur="0.067"> JADI ITU JENIS NGUSOR DI dieu </text>
<text sub="clublinks" start="100.767" dur="0.1"> JADI ITU JENIS NGUSAR DI dieu KA </text>
<text sub="clublinks" start="100.867" dur="0.167"> JADI ITU JENIS NGUSAR DI dieu KA BARAT </text>
<text sub="clublinks" start="101.034" dur="0.067"> JADI ITU JENIS NGUSAR DI dieu ka beulah kaler kulon </text>
<text sub="clublinks" start="101.101" dur="0.1"> JADI ITU JENIS NGUSAR DIDIEU KA BARAT BARATNA AT </text>
<text sub="clublinks" start="101.201" dur="0.066"> JADI ITU JENIS NGUSAR DIDIEU KA BARAT BARAT KALIEU </text>
<text sub="clublinks" start="101.267" dur="1.602"> KA BARAT BARAT DIDIEU </text>
<text sub="clublinks" start="102.869" dur="0.1"> KA BARAT BARAT DI POINT ieu </text>
<text sub="clublinks" start="102.969" dur="0.167"> KA BARAT BARAT DI TITIK INI JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="103.136" dur="0.067"> KA BARAT BARAT DI NU KITU JEUNG PINDAH </text>
<text sub="clublinks" start="103.203" dur="0.133"> KA BARAT BARAT DI NANGTANG KITU JEUNG PINDAH A. </text>
<text sub="clublinks" start="103.336" dur="0.134"> KA BARAT BARAT DI JEUNG KITU KITU JEUNG Mindahkeun Seueur </text>
<text sub="clublinks" start="103.47" dur="0.066"> KA BARAT BARAT DI BARENG INI JEUNG GERAKNA PANUTUP SIKIT </text>
<text sub="clublinks" start="103.536" dur="0.2"> Nunjukkeun sareng ngalihkeun sakedik caket </text>
<text sub="clublinks" start="103.736" dur="0.067"> Nunjukkeun sareng ngalihkeun sakedik caket sareng </text>
<text sub="clublinks" start="103.803" dur="0.2"> Nunjukkeun sareng ngalihkeun sakedik caket sareng anu na </text>
<text sub="clublinks" start="104.003" dur="0.101"> Nunjukkeun sareng ngalihkeun sakedik caket sareng sacara EVENTUALLY </text>
<text sub="clublinks" start="104.104" dur="0.033"> Nunjukkeun sareng ngalihkeun sakedik caket sareng acara na bade </text>
<text sub="clublinks" start="104.137" dur="0.1"> Nunjukkeun sareng ngalihkeun sakedik caket sareng acara na bade </text>
<text sub="clublinks" start="104.237" dur="0.067"> Nunjukkeun sareng ngalihkeun sakedik caket sareng éstu badé ngalih </text>
<text sub="clublinks" start="104.304" dur="0.3"> JEUNG EVENTUALLY bakal pindah </text>
<text sub="clublinks" start="104.604" dur="0.033"> JEUNG EVENTUALLING BAKAL GAMPANG EVENTUALLY </text>
<text sub="clublinks" start="104.637" dur="0.1"> JEUNG EVENTUALLY BAKAL NGAGORA ACARA </text>
<text sub="clublinks" start="104.737" dur="0.101"> JEUNG EVENTUALLING bakal pindah EVENTUALLY TO THE </text>
<text sub="clublinks" start="104.838" dur="0.066"> JEUNG EVENTUALLING bakal pindah EVENTUALLOR ka UTARA Kalér </text>
<text sub="clublinks" start="104.904" dur="0.067"> JEUNG EVENTUALLING bakal pindah EVENTUALLY ka UTARA JEUNG BATUR JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="104.971" dur="0.2"> EVENTUALLY TO THE North AND </text>
<text sub="clublinks" start="105.171" dur="1.835"> EVENTUALLY TO North AND STAY </text>
<text sub="clublinks" start="107.006" dur="0.034"> EVENTUALLY TO North AND AND STAY MORE </text>
<text sub="clublinks" start="107.04" dur="0.1"> EVENTUALLY TO North AND AND STAY MORE TO </text>
<text sub="clublinks" start="107.14" dur="0.133"> EVENTUALLY TO North AND AND STAY MORE TO THE </text>
<text sub="clublinks" start="107.273" dur="0.067"> EVENTUALLY TO THE North AND STAY LEBIH HANYEU TO THE TIMUR </text>
<text sub="clublinks" start="107.34" dur="0.167"> EVENTUALLY TO North AND AND STAY MORE TO TIMUR OF </text>
<text sub="clublinks" start="107.507" dur="0.133"> EVENTUALLY TO THE North AND STAY LEBIH HUNGJUNG KALUARGA KAMI. </text>
<text sub="clublinks" start="107.64" dur="0.267"> TETEP LEUWIH KA TIMUR URANG. </text>
<text sub="clublinks" start="107.907" dur="0.1"> TETEP LEUWIH KA TIMUR URANG. AYA ANU </text>
<text sub="clublinks" start="108.007" dur="0.101"> TETEP LEUWIH KA TIMUR URANG. Aya sababaraha </text>
<text sub="clublinks" start="108.108" dur="0.1"> TETEP LEUWIH KA TIMUR URANG. AYA SATU JUGA </text>
<text sub="clublinks" start="108.208" dur="0.1"> TETEP LEUWIH KA TIMUR URANG. Aya sababaraha tingkat luhur </text>
<text sub="clublinks" start="108.308" dur="0.066"> TETEP LEUWIH KA TIMUR URANG. Aya sababaraha kaunggulan tingkat luhur </text>
<text sub="clublinks" start="108.374" dur="0.234"> Aya sababaraha kaunggulan tingkat luhur </text>
<text sub="clublinks" start="108.608" dur="0.067"> Aya sababaraha kemenangan tingkat luhur dimana </text>
<text sub="clublinks" start="108.675" dur="0.167"> Aya sababaraha kemenangan tingkat luhur dimana éta </text>
<text sub="clublinks" start="108.842" dur="0.066"> Aya sababaraha kemenangan tingkat luhur dimana kapal terbang </text>
<text sub="clublinks" start="108.908" dur="0.1"> Aya sababaraha kemenangan tingkat luhur dimana kapal terbang ngalayang. </text>
<text sub="clublinks" start="109.008" dur="2.203"> Dimana kapal terbang ngalayang. </text>
<text sub="clublinks" start="111.211" dur="0.2"> Dimana kapal terbang ngalayang. Éta Éta </text>
<text sub="clublinks" start="111.411" dur="0.033"> Dimana kapal terbang ngalayang. Éta bade </text>
<text sub="clublinks" start="111.444" dur="0.2"> Dimana kapal terbang ngalayang. Éta Badé </text>
<text sub="clublinks" start="111.644" dur="0.034"> Dimana kapal terbang ngalayang. Éta Badé Ngabantosan </text>
<text sub="clublinks" start="111.678" dur="0.1"> Dimana kapal terbang ngalayang. Éta badé ngabantosan </text>
<text sub="clublinks" start="111.778" dur="0.067"> Dimana kapal terbang ngalayang. Éta Badé Ngabantosan Nyorong </text>
<text sub="clublinks" start="111.845" dur="0.2"> Éta Badé Ngabantosan Nyorong </text>
<text sub="clublinks" start="112.045" dur="0.067"> Éta Badé Ngabantosan Nyodorkeun Ieu </text>
<text sub="clublinks" start="112.112" dur="0.033"> Éta Badé Ngabantosan Nyurungkeun ieu OFF </text>
<text sub="clublinks" start="112.145" dur="0.1"> Éta Badé Ngabantosan Nyurungkeun ieu </text>
<text sub="clublinks" start="112.245" dur="0.1"> Éta Badé Ngabantosan Pikeun Nyodorkeun Ieu Pikeun </text>
<text sub="clublinks" start="112.345" dur="0.1"> Éta Badé Ngabantosan Nyodorkeun ieu dugi ka jauh </text>
<text sub="clublinks" start="112.445" dur="0.134"> Éta Badé Ngabantosan Nyodorkeun Hal ieu Jauh-jauh </text>
<text sub="clublinks" start="112.579" dur="0.066"> Éta Badé Ngabantosan Nyodorkeun Ieu Pikeun Jauh Ti Urang </text>
<text sub="clublinks" start="112.645" dur="0.167"> Ieu OFF Pikeun jauh ti urang </text>
<text sub="clublinks" start="112.812" dur="0.067"> Ieu OFF Pikeun Jauh ti urang ka </text>
<text sub="clublinks" start="112.879" dur="0.1"> Ieu OFF Jauh ti urang ka </text>
<text sub="clublinks" start="112.979" dur="0.067"> IEU TEUING JAUH TI KAMI KA TIMUR </text>
<text sub="clublinks" start="113.046" dur="2.202"> Ieu OFF Jauh ti urang dugi ka wétan </text>
<text sub="clublinks" start="115.248" dur="0.234"> IEU TEUING JAUH TI KAMI KA TIMUR KAMI, </text>
<text sub="clublinks" start="115.482" dur="0.066"> IEU TEUING JAUH TI KAMI KA TIMUR KAMI, ANU </text>
<text sub="clublinks" start="115.548" dur="0.067"> IEU TEUING JAUH KA URANG KA Wétan AS, ANJEUN </text>
<text sub="clublinks" start="115.615" dur="0.2"> KA TIMUR URANG, ANU </text>
<text sub="clublinks" start="115.815" dur="0.1"> KA Wétan Urang, Anu Sakitu </text>
<text sub="clublinks" start="115.915" dur="0.1"> KA TIMUR URANG, NU BARANG GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="116.015" dur="0.134"> KA TIMUR URANG, ANJEUN BEBERITA BÉBÉNNYA </text>
<text sub="clublinks" start="116.149" dur="0.1"> KA TIMUR Urang, Anu Sakitu Warta Anu Hadir Éta </text>
<text sub="clublinks" start="116.249" dur="0.067"> KA TIMUR Urang, Anu Sakitu Warta Anu Hadé Éta Masih </text>
<text sub="clublinks" start="116.316" dur="0.233"> Sababaraha warta anu hadé kénéh </text>
<text sub="clublinks" start="116.549" dur="0.1"> Sababaraha berita anu hadé anu masih kénéh sumebar </text>
<text sub="clublinks" start="116.649" dur="0.1"> Sababaraha berita anu hadé anu masih kénéh nyebar </text>
<text sub="clublinks" start="116.749" dur="0.101"> Sababaraha warta anu hadé anu masih nyebar sababaraha beurat </text>
<text sub="clublinks" start="116.85" dur="0.133"> Sababaraha warta anu hadé anu masih nyebar sababaraha hujan beurat </text>
<text sub="clublinks" start="116.983" dur="0.067"> Sababaraha berita anu hadé anu masih kénéh nyebar sababaraha hujan ageung </text>
<text sub="clublinks" start="117.05" dur="0.2"> NYebarkeun Sababaraha Hujan Raheut </text>
<text sub="clublinks" start="117.25" dur="0.1"> Nyebarkeun sababaraha hujan beurat dumasarkeun ka </text>
<text sub="clublinks" start="117.35" dur="0.1"> NYebarkeun Sababaraha Hujan Raheut Ngalangkungan Daérah. </text>
<text sub="clublinks" start="117.45" dur="0.167"> WILAYAH. </text>
<text sub="clublinks" start="117.617" dur="0.067"> WILAYAH. JADI </text>
<text sub="clublinks" start="117.684" dur="0.066"> WILAYAH. Kitu ogé </text>
<text sub="clublinks" start="117.75" dur="0.067"> WILAYAH. JADI KITU </text>
<text sub="clublinks" start="117.817" dur="1.502"> WILAYAH. JADI KITU </text>
<text sub="clublinks" start="119.319" dur="0.066"> WILAYAH. KITU KITU KAMI NINGALI </text>
<text sub="clublinks" start="119.385" dur="0.067"> WILAYAH. KITU KITU DINA SADAYANA </text>
<text sub="clublinks" start="119.452" dur="0.234"> KITU KITU DINA SADAYANA </text>
<text sub="clublinks" start="119.686" dur="0.066"> KITU KITU KAMI NINGALI DINA HARI ANJEUN </text>
<text sub="clublinks" start="119.752" dur="0.067"> JADI KITU KA MANEHNA DINA MANEHNA ANJEUN KITING </text>
<text sub="clublinks" start="119.819" dur="0.067"> Janten sapertos urang angkat ka unggal dinten anjeun bakal ningali </text>
<text sub="clublinks" start="119.886" dur="0.133"> Janten sapertos urang angkat ka unggal dinten anjeun bakal ningali ku hiji </text>
<text sub="clublinks" start="120.019" dur="0.101"> Janten nalika urang ngalangkungan dinten anjeun bakal ningali ku hiji </text>
<text sub="clublinks" start="120.12" dur="0.066"> Janten nalika urang ngalangkungan dinten anjeun bakal ningali ku hiji </text>
<text sub="clublinks" start="120.186" dur="0.301"> Anjeun bakal ningali ku hiji </text>
<text sub="clublinks" start="120.487" dur="0.1"> ANJEUN NINGALI KU SATU KUMAHA ANJEUN SENI HARI </text>
<text sub="clublinks" start="120.587" dur="0.1"> Anjeun bakal ningali ku salah sahiji anu kéngingkeun soré ieu </text>
<text sub="clublinks" start="120.687" dur="0.133"> ANJEUN NINGALI KU SATU JUGA INI ANJEUN ANJEUN ANJEUN ANJEUN </text>
<text sub="clublinks" start="120.82" dur="0.067"> ANJEUN NINGALI KU SATU JEUNG NU NGADAPAKEUN SENENG INI MIMPIN DI SANA </text>
<text sub="clublinks" start="120.887" dur="0.067"> ANJEUN NINGALI KU SATU JAUH ANJEUN SENENGNA MIMPIN DIANA Kira-kira 85 </text>
<text sub="clublinks" start="120.954" dur="2.502"> SELEPANG Meunang Di dinya sakitar 85 </text>
<text sub="clublinks" start="123.456" dur="0.067"> SELEPANG Meunang Di dinya sakitar 85 MILES </text>
<text sub="clublinks" start="123.523" dur="0.167"> SELASA Meunang Di dinya sakitar 85 MILES PER </text>
<text sub="clublinks" start="123.69" dur="0.167"> SELASA Meunang Di dinya sakitar 85 MILES per JAM. </text>
<text sub="clublinks" start="123.857" dur="0.166"> Mil per jam. </text>
<text sub="clublinks" start="124.023" dur="0.101"> Mil per jam. JADI </text>
<text sub="clublinks" start="124.124" dur="0.1"> Mil per jam. JADI LEBIH DEUI </text>
<text sub="clublinks" start="124.224" dur="0.1"> Mil per jam. JADI LEUWIH ATAWA </text>
<text sub="clublinks" start="124.324" dur="0.066"> Mil per jam. JADI LEUWIH ATAWA KURANG </text>
<text sub="clublinks" start="124.39" dur="0.134"> Mil per jam. Janten Langkung ATAWA KURANG </text>
<text sub="clublinks" start="124.524" dur="0.1"> Mil per jam. JADI LEUWIH ATAWA KURANG KADUA </text>
<text sub="clublinks" start="124.624" dur="0.067"> Mil per jam. JADI LEUWIH ATAWA KURANG KADUA </text>
<text sub="clublinks" start="124.691" dur="0.167"> JADI LEUWIH ATAWA KURANG KADUA </text>
<text sub="clublinks" start="124.858" dur="0.066"> JADI LEUWIH ATAWA KURANG JADI ANJEUN </text>
<text sub="clublinks" start="124.924" dur="0.067"> JADI LEUWIH ATAWA KURANG SAMA ANJEUN </text>
<text sub="clublinks" start="124.991" dur="0.134"> JADI LEUWIH ATAWA KURANG sarua Anu meureun meunang </text>
<text sub="clublinks" start="125.125" dur="0.066"> JADI LEUWIH ATAWA KURANG SAMA ANJEUN MUNGKIN RINGKAS </text>
<text sub="clublinks" start="125.191" dur="0.134"> JADI LEUWIH ATAWA KURANG SAMA ANJEUN MUNGKIN SINGKAT A </text>
<text sub="clublinks" start="125.325" dur="0.066"> JADI LEUWIH ATAWA KURANG NGARASA ANJEUN MUNGKIN SINGKING SINGIK SIKIT </text>
<text sub="clublinks" start="125.391" dur="0.234"> AYA KUDU SINGKAT SIKIT </text>
<text sub="clublinks" start="125.625" dur="0.1"> AYA KUDU SINGKAT SINGKING LEUNGIT </text>
<text sub="clublinks" start="125.725" dur="1.869"> ANJEUN KUDU SINGKAT SIKITU LEUWIH TIASA </text>
<text sub="clublinks" start="127.594" dur="0.1"> ANJEUN BISA SINGKAT SIKIT LINGKITNA </text>
<text sub="clublinks" start="127.694" dur="0.133"> ANJEUN BISA SINGKAT SIKIT LINGKUNG JAUH TI JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="127.827" dur="0.1"> ANJEUN BISA NYINGKET SIKIT LINGKUNG TIYA JEUNG SANAJEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="127.927" dur="0.067"> ANJEUN BISA NYINGKET SIKIT LINGKUNG TIYA JEUNG TIASA TIASA </text>
<text sub="clublinks" start="127.994" dur="0.167"> LEUWIH TIASA JEUNG TIASA TIASA </text>
<text sub="clublinks" start="128.161" dur="0.1"> LEUWIH TIYA JEUNG BARI BISA DITINGALI </text>
<text sub="clublinks" start="128.261" dur="0.067"> LEUWIH TIYA JEUNG BISA BISA NINGALI DIDIEU </text>
<text sub="clublinks" start="128.328" dur="0.1"> Langkung ageung tibatan éta sareng aranjeunna tiasa ningali didieu sareng </text>
<text sub="clublinks" start="128.428" dur="0.167"> Langkung luhur tibatan éta sareng aranjeunna tiasa ningali didieu sareng ieu </text>
<text sub="clublinks" start="128.595" dur="0.066"> Langkung luhur tibatan éta sareng aranjeunna tiasa ningali didieu sareng ieu anu diarepkeun </text>
<text sub="clublinks" start="128.661" dur="0.167"> Tingali DIDIEU JEUNG INI DIHarepkeun </text>
<text sub="clublinks" start="128.828" dur="0.067"> Tingali DIDIEU JEUNG INI DIHarepkeun </text>
<text sub="clublinks" start="128.895" dur="0.067"> Tingali DIDIEU JEUNG INI DIHarepkeun </text>
<text sub="clublinks" start="128.962" dur="0.133"> Tingali DIDIEU JEUNG INI DIHarepkeun janten hiji </text>
<text sub="clublinks" start="129.095" dur="0.067"> Ningali di dieu sareng ieu diarepkeun janten hiji </text>
<text sub="clublinks" start="129.162" dur="0.067"> Tingali DIDIEU JEUNG INI DIHarepkeun SATU LALUAN </text>
<text sub="clublinks" start="129.229" dur="0.066"> Tingali DIDIEU JEUNG INI DIHarepkeun SATU SATU LENGKAP DI </text>
<text sub="clublinks" start="129.295" dur="0.267"> Janten hiji O'CLOCK IN THE </text>
<text sub="clublinks" start="129.562" dur="0.1"> Janten hiji-hiji isuk-isuk </text>
<text sub="clublinks" start="129.662" dur="0.067"> Janten hiji-hiji waktos dina isuk-isuk </text>
<text sub="clublinks" start="129.729" dur="0.1"> Janten hiji-hiji mangsa isuk-isuk </text>
<text sub="clublinks" start="129.829" dur="0.067"> Janten hiji-hiji waktos dina isuk-isuk ngan saukur </text>
<text sub="clublinks" start="129.896" dur="0.033"> Janten hiji-hiji waktos dina isuk-isuk ngan ukur pareum </text>
<text sub="clublinks" start="129.929" dur="1.602"> Janten hiji-hiji waktos dina isuk-isuk ngan ukur nepi ka </text>
<text sub="clublinks" start="131.531" dur="0.067"> Janten hiji-hiji waktos dina isuk-isuk ngan ukur dugi ka </text>
<text sub="clublinks" start="131.598" dur="0.2"> JENIS SUKSES NGANJUKAN KA </text>
<text sub="clublinks" start="131.798" dur="0.1"> JENIS SUKSES HANYA TEU KATENE </text>
<text sub="clublinks" start="131.898" dur="0.067"> JENIS SUKSES HANYA BARAT KA KANA Wétan </text>
<text sub="clublinks" start="131.965" dur="0.066"> JENIS SUKSES ENGKUL DITINGKAT KANA WAKTU DI Wétan </text>
<text sub="clublinks" start="132.031" dur="0.134"> JENIS SUKSES ENGKUL DITINGKAT DATANG KITU BARAT BARENG </text>
<text sub="clublinks" start="132.165" dur="0.067"> JENIS SUKSES ENGKUL TUNGGAL DITANGGUH KANA JEUNG ORLEAN BARU </text>
<text sub="clublinks" start="132.232" dur="0.066"> JENIS SUKSES ENGKUL TUNGGAL DITANGGUNG JEUNG BARAT ORLEAN BARUUN TAPI </text>
<text sub="clublinks" start="132.298" dur="0.201"> DIDIKU BARAT ORLEAN BARUUN TAPI </text>
<text sub="clublinks" start="132.499" dur="0.066"> DIDIKU BARAT ORLEAN BARUUN ANJEUN SIKUR </text>
<text sub="clublinks" start="132.565" dur="0.1"> DIDIKU BARAT ORLEAN BARUUN ANJEUN </text>
<text sub="clublinks" start="132.665" dur="0.1"> DIDIKU BARAT JEUNG ORLEAN BARUUN ANJEUN HENTEU </text>
<text sub="clublinks" start="132.765" dur="0.067"> DIDIKU BARAT JEUNG ORLEAN BARUUN ANJEUN HANYA SELATAN </text>
<text sub="clublinks" start="132.832" dur="0.067"> DIDIKU BARAT JEUNG ORLEAN BARUUN ANJEUN HENTEU BARAT SELATAN </text>
<text sub="clublinks" start="132.899" dur="0.067"> DIDIKU BARAT JEUNG ORLEAN BARUANG TAPI JENENGAN HANYA SELATAN SAJA </text>
<text sub="clublinks" start="132.966" dur="0.3"> Jinis ANJEUN SELATAN SAJA </text>
<text sub="clublinks" start="133.266" dur="2.402"> Jinis ANJEUN SELATAN SAY PASCAGOULA, </text>
<text sub="clublinks" start="135.668" dur="0.234"> Jinis ANJEUN SELATAN SAY PASCAGOULA, MISSISSIPPI, </text>
<text sub="clublinks" start="135.902" dur="0.067"> Jinis ANJEUN SELATAN SAY PASCAGOULA, MISSISSIPPI, WINDS </text>
<text sub="clublinks" start="135.969" dur="0.233"> PASCAGOULA, MISSISSIPPI, MENANG </text>
<text sub="clublinks" start="136.202" dur="0.067"> PASCAGOULA, MISSISSIPPI, NGANGGO KULIT </text>
<text sub="clublinks" start="136.269" dur="0.1"> PASCAGOULA, MISSISSIPPI, NGANGGO kira-kira 85 </text>
<text sub="clublinks" start="136.369" dur="0.067"> PASCAGOULA, MISSISSIPPI, NGANGGO kira-kira 85 MILES </text>
<text sub="clublinks" start="136.436" dur="0.1"> PASCAGOULA, MISSISSIPPI, Meunang Sakitar 85 MILES PER </text>
<text sub="clublinks" start="136.536" dur="0.133"> PASCAGOULA, MISSISSIPPI, Meunang kira-kira 85 MILES per JAM. </text>
<text sub="clublinks" start="136.669" dur="0.267"> Kira-kira 85 MILES per JAM. </text>
<text sub="clublinks" start="136.936" dur="0.1"> Kira-kira 85 MILES per JAM. LANDFALL </text>
<text sub="clublinks" start="137.036" dur="0.101"> Kira-kira 85 MILES per JAM. LANDFALL PASTI </text>
<text sub="clublinks" start="137.137" dur="0.066"> Kira-kira 85 MILES per JAM. LANDFALL BAKAL DIJalankeun </text>
<text sub="clublinks" start="137.203" dur="2.503"> Kira-kira 85 MILES per JAM. LANDFALL BAKAL DIJADI </text>
<text sub="clublinks" start="139.706" dur="0.066"> Kira-kira 85 MILES per JAM. LANDFALL BISA LALAKI SAKA AWAL </text>
<text sub="clublinks" start="139.772" dur="0.267"> LANDFALL BISA LALAKI SAKA AWAL </text>
<text sub="clublinks" start="140.039" dur="0.134"> LANDFALL BISA DIJANGKEUN AWAL SOKONG </text>
<text sub="clublinks" start="140.173" dur="0.067"> LANDFALL BISA DIJANGKEUN AWAL SUKSES isuk </text>
<text sub="clublinks" start="140.24" dur="0.1"> LANDFALL BISA DIJANGKEUN AWAL SUKSES isuk </text>
<text sub="clublinks" start="140.34" dur="0.1"> LANDFALL BISA DIJANGKEUN AWAL SUKSES ENjing SUKSES </text>
<text sub="clublinks" start="140.44" dur="0.067"> LANDFALL BISA DIJANGKEUN AWAL SADAYEU ISUK ISUK TANGGUNG PITUNG </text>
<text sub="clublinks" start="140.507" dur="0.266"> Énjing énjing dina tujuh belas bulan </text>
<text sub="clublinks" start="140.773" dur="0.101"> Énjing énjing dina tujuh belas amis sakedik </text>
<text sub="clublinks" start="140.874" dur="0.1"> Isukan isuk-isuk dina tujuh belas tangkal sakedik di ditu </text>
<text sub="clublinks" start="140.974" dur="0.1"> Isukan isuk-isuk dina tujuh belas tangkal saentasna aya anu bener </text>
<text sub="clublinks" start="141.074" dur="0.067"> Isukan isuk-isuk dina tujuh belas tangkal saentasna aya anu sasarengan </text>
<text sub="clublinks" start="141.141" dur="0.066"> Isukan isuk-isuk dina tujuh belas tangkal saentasna aya anu bener </text>
<text sub="clublinks" start="141.207" dur="0.334"> Padahal aya anu pas di dinya </text>
<text sub="clublinks" start="141.541" dur="2.302"> SADAYANA ANJEUN ANJEUNG MISSISSIPPI, </text>
<text sub="clublinks" start="143.843" dur="0.167"> KADEU AYA ANJEUN SADAYANA MISSISSIPPI, ALABAMA </text>
<text sub="clublinks" start="144.01" dur="0.067"> SADAYANA TEUASA SADAYANA MISSISSIPPI, ALABAMA BORDER </text>
<text sub="clublinks" start="144.077" dur="0.233"> MISSISSIPPI, ALABAMA BORDER </text>
<text sub="clublinks" start="144.31" dur="0.134"> MISSISSIPPI, ALABAMA Border TO TOARD </text>
<text sub="clublinks" start="144.444" dur="0.133"> MISSISSIPPI, ALABAMA Border TOWARD MOBILE </text>
<text sub="clublinks" start="144.577" dur="0.067"> MISSISSIPPI, ALABAMA BORDER Nuju Negara MOBILE </text>
<text sub="clublinks" start="144.644" dur="0.033"> MISSISSIPPI, ALABAMA Border TOWARD MOBILE COUNTY AS </text>
<text sub="clublinks" start="144.677" dur="0.067"> MISSISSIPPI, ALABAMA Border TOWARD MOBILE COUNTY AS A </text>
<text sub="clublinks" start="144.744" dur="0.267"> Nuju ka nagara MOBILE AS A </text>
<text sub="clublinks" start="145.011" dur="0.033"> Nuju NEGARA MOBIL Salaku KATEGORI </text>
<text sub="clublinks" start="145.044" dur="0.167"> Nuju NEGARA MOBILE KATEGORI 1 </text>
<text sub="clublinks" start="145.211" dur="0.167"> Nuju NEGARA MOBILE JADI KATEGORI 1 HURRICANE </text>
<text sub="clublinks" start="145.378" dur="0.067"> Nuju NEGARA MOBIL AS KATEGORI 1 HURRICANE WEAKENING </text>
<text sub="clublinks" start="145.445" dur="0.167"> KATEGORI 1 HURRICANE WEAKENING </text>
<text sub="clublinks" start="145.612" dur="3.169"> KATEGORI 1 HURRICANE LEMAH TO </text>
<text sub="clublinks" start="148.781" dur="0.167"> KATEGORI 1 HURRICANE LEMAH TO TROPIS </text>
<text sub="clublinks" start="148.948" dur="0.067"> KATEGORI 1 HURRICANE WEAKENING TO TROPICAL ONE </text>
<text sub="clublinks" start="149.015" dur="0.167"> KATEGORI 1 HURRICANE WEAKENING TO TROPICAL ONE BY </text>
<text sub="clublinks" start="149.182" dur="0.133"> KATEGORI 1 HURRICANE LEMAH TO TROPIS SATU SATU </text>
<text sub="clublinks" start="149.315" dur="0.067"> KATEGORI 1 HURRICANE LEMAH TO TROPIS SATU SAJI </text>
<text sub="clublinks" start="149.382" dur="0.167"> TO TROPIS HIJI SALAHU </text>
<text sub="clublinks" start="149.549" dur="0.067"> TO TROPIS HIJI OLEH OLEH </text>
<text sub="clublinks" start="149.616" dur="0.166"> KA TROPISI SATU SAJI OLEH </text>
<text sub="clublinks" start="149.782" dur="0.067"> KA TROPISI SATU SAJI OLEH PUTRI </text>
<text sub="clublinks" start="149.849" dur="0.1"> TO TROPIS HIJI SALAHU DALAM SILAP JEUNG SILAP JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="149.949" dur="0.067"> KA TROPISI SATU SAJI OLEH PADA SORAP JEUNG TAPI </text>
<text sub="clublinks" start="150.016" dur="0.3"> DINA SORENG JEUNG KULU </text>
<text sub="clublinks" start="150.316" dur="0.034"> DINA SORENG JEUNG TERUS TERUS </text>
<text sub="clublinks" start="150.35" dur="0.133"> DINA SORENG JEUNG TERUS TERUS </text>
<text sub="clublinks" start="150.483" dur="0.067"> DINA SORENG JEUNG TERUS TERUS LEMAH </text>
<text sub="clublinks" start="150.55" dur="0.133"> DINA SORENG JEUNG TERUS TERUS LEMAH </text>
<text sub="clublinks" start="150.683" dur="0.067"> DINA SORENG JEUNG TERUS TERUS LEMAH KURSUS </text>
<text sub="clublinks" start="150.75" dur="0.2"> Neruskeun Lemah Tangtu </text>
<text sub="clublinks" start="150.95" dur="1.902"> Neruskeun Lemah Tangtunganana Saliwat </text>
<text sub="clublinks" start="152.852" dur="0.267"> Neruskeun Lemah Tina Kursus Langkung Tiasa, </text>
<text sub="clublinks" start="153.119" dur="0.134"> Neruskeun LEMAH KURSUS LEUWIH MONTGOMER, KEPALA </text>
<text sub="clublinks" start="153.253" dur="0.066"> Neruskeun Lemah Tina Kursus Langkung MONTGOMERY, KE arah </text>
<text sub="clublinks" start="153.319" dur="0.234"> LEUWIH MONTGOMERI, KE arah </text>
<text sub="clublinks" start="153.553" dur="0.067"> LEUWIH MONTGOMERI, KADUA Nuju AUBURN </text>
<text sub="clublinks" start="153.62" dur="0.1"> LEUWIH MONTGOMERI, KADUA Nuju AUBURN JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="153.72" dur="0.2"> LEUWIH MONTGOMERI, KEUR Nuju AUBURN JEUNG TAPI </text>
<text sub="clublinks" start="153.92" dur="0.067"> LEUWIH MONTGOMERI, KEUR Nuju AUBURN JEUNG SANAJEUNA EVENTUALLY </text>
<text sub="clublinks" start="153.987" dur="0.267"> AUBURN JEUNG DULU ACARA </text>
<text sub="clublinks" start="154.254" dur="0.166"> AUBURN JEUNG KULUUSNA COLUMBUS, </text>
<text sub="clublinks" start="154.42" dur="0.067"> AUBURN JEUNG KULUARNA ACARA COLUMBUS, GEORGIA </text>
<text sub="clublinks" start="154.487" dur="0.1"> AubURN JEUNG KULUARNA ACARA COLUMBUS, GEORGIA JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="154.587" dur="0.1"> AubURN JEUNG KULUUSNA KOLUMBUS, GEORGIA JEUNG TAPI </text>
<text sub="clublinks" start="154.687" dur="0.067"> AubURN JEUNG KULUUSNA KOLUMBUS, GEORGIA JEUNG Tuluy Kana Kana </text>
<text sub="clublinks" start="154.754" dur="0.234"> COLUMBUS, GEORGIA JEUNG Tuluy Kana Kana </text>
<text sub="clublinks" start="154.988" dur="0.066"> COLUMBUS, GEORGIA JEUNG TAPI KA BAGIAN </text>
<text sub="clublinks" start="155.054" dur="1.869"> COLUMBUS, GEORGIA JEUNG TAPI Kana BAGIAN </text>
<text sub="clublinks" start="156.923" dur="0.1"> COLUMBUS, GEORGIA JEUNG DINA JEUNG BAGIAN NYARIO </text>
<text sub="clublinks" start="157.023" dur="0.1"> COLUMBUS, GEORGIA JEUNG TAPI KA BAGIAN SABUN MUNGKIN </text>
<text sub="clublinks" start="157.123" dur="0.1"> COLUMBUS, GEORGIA JEUNG KANA JEUNG BAGIAN DINA SING SALAH TEU </text>
<text sub="clublinks" start="157.223" dur="0.134"> COLUMBUS, GEORGIA JEUNG KANA JEUNG BAGIAN NYARIO MUNGSA TEU AYA </text>
<text sub="clublinks" start="157.357" dur="0.066"> COLUMBUS, GEORGIA JEUNG KANA JEUNG BAGIAN NYARIO MUNGKIN TEU JAUH </text>
<text sub="clublinks" start="157.423" dur="0.201"> BAGIAN NYAASA MUNGKIN TEU TEU JAUH </text>
<text sub="clublinks" start="157.624" dur="0.1"> BAGIAN NYAASA MUNGKIN TEU JAUH JAUH </text>
<text sub="clublinks" start="157.724" dur="0.133"> BAGIAN NYAASA MUNGKIN TEU JAUH JAUH </text>
<text sub="clublinks" start="157.857" dur="0.167"> BAGIAN NYAASA MUNGKIN TEU JAUH JAUH DUBLIN, </text>
<text sub="clublinks" start="158.024" dur="0.1"> BAGIAN NYAASA MUNGKIN TEU JAUH JAUH DUBLIN, GEORGIA </text>
<text sub="clublinks" start="158.124" dur="0.067"> BAGIAN NYAASA MUNGKIN TEU JAUH JAUH DUBLIN, GEORGIA AYA </text>
<text sub="clublinks" start="158.191" dur="0.2"> JAUH DUBLIN, GEORGIA AYA </text>
<text sub="clublinks" start="158.391" dur="0.134"> JAUH DUBLIN, GEORGIA AYA JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="158.525" dur="0.033"> JAUH DUBLIN, GEORGIA AYA JEUNG SIRAH </text>
<text sub="clublinks" start="158.558" dur="0.133"> JAUH TI DUBLIN, GEORGIA AYA JEUNG SÉNA </text>
<text sub="clublinks" start="158.691" dur="2.269"> JAUH DUBLIN, GEORGIA AYA JEUNG SIRAH KE SELATAN </text>
<text sub="clublinks" start="160.96" dur="0.067"> JAUH DUBLIN, GEORGIA DIDIEU JEUNG SIRAH KE arah CAROLINA SELATAN </text>
<text sub="clublinks" start="161.027" dur="0.2"> JEUNG SIRAH KA CAROLINA SELATAN </text>
<text sub="clublinks" start="161.227" dur="0.067"> JEUNG SIRAH KE SELATAN CAROLINA JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="161.294" dur="0.067"> JEUNG SIRAH KE SELATAN CAROLINA JEUNG TEU </text>
<text sub="clublinks" start="161.361" dur="0.033"> JEUNG SIRAH KE SELATAN CAROLINA JEUNG TEU KUMAHA </text>
<text sub="clublinks" start="161.394" dur="0.167"> JEUNG SIRAH KE SELATAN CAROLINA JEUNG TEU A </text>
<text sub="clublinks" start="161.561" dur="0.133"> JEUNG SIRAH KA CAROLINA SELATAN DINA Sanés TROPISI </text>
<text sub="clublinks" start="161.694" dur="0.1"> JEUNG SÉÉÉÉÉNÉN TATANG PALSU CAROLINA JEUNG TEU SABAB SISTEM TROPIS. </text>
<text sub="clublinks" start="161.794" dur="0.167"> AND Sanés salaku SISTEM TROPIS. </text>
<text sub="clublinks" start="161.961" dur="0.167"> AND Sanés salaku SISTEM TROPIS. JADI </text>
<text sub="clublinks" start="162.128" dur="0.1"> AND Sanés salaku SISTEM TROPIS. JADI BAWA </text>
<text sub="clublinks" start="162.228" dur="0.1"> AND Sanés salaku SISTEM TROPIS. JADI BAWA ANJEUN </text>
<text sub="clublinks" start="162.328" dur="0.1"> AND Sanés salaku SISTEM TROPIS. Janten Bawa Sakitu </text>
<text sub="clublinks" start="162.428" dur="0.101"> AND Sanés salaku SISTEM TROPIS. Janten ngabawa aranjeunna sakedik, </text>
<text sub="clublinks" start="162.529" dur="0.2"> Janten ngabawa aranjeunna sakedik, </text>
<text sub="clublinks" start="162.729" dur="0.1"> JADI BAWA JEUNG SANGATU PISAN, PISAN </text>
<text sub="clublinks" start="162.829" dur="0.1"> JADI BAWA JEUNG SABARNA PISAN, beurat pisan </text>
<text sub="clublinks" start="162.929" dur="0.067"> Janten ngabawa aranjeunna rada-rada, hujan ageung pisan </text>
<text sub="clublinks" start="162.996" dur="0.1"> Janten ngabawa aranjeunna rada-rada, hujan ageung pisan nya </text>
<text sub="clublinks" start="163.096" dur="0.1"> Janten ngabawa aranjeunna sakedik, hujan ageung pisan nyaah </text>
<text sub="clublinks" start="163.196" dur="0.067"> Janten ngabawa aranjeunna sakedik pisan, hujan ageung pisan janten langkung seueur </text>
<text sub="clublinks" start="163.263" dur="0.166"> Hujan Anu SANGAT SABAT JAUH </text>
<text sub="clublinks" start="163.429" dur="1.669"> Hujan Anu SANGAT SABAT KANA JAUH </text>
<text sub="clublinks" start="165.098" dur="0.1"> Hujan Anu SANGAT SADIRA JADI FLORIDA </text>
<text sub="clublinks" start="165.198" dur="0.133"> Hujan Anu SANGAT SANGATNA JADI FLORIDA JADI </text>
<text sub="clublinks" start="165.331" dur="0.1"> Hujan Anu SANGAT SANGATNA JADI FLORIDA JAUH </text>
<text sub="clublinks" start="165.431" dur="0.201"> Hujan Anu Pohara Raheut Nyai Florida Jauh-Jauh teuing. </text>
<text sub="clublinks" start="165.632" dur="0.166"> OF FLORIDA ogé ogé. </text>
<text sub="clublinks" start="165.798" dur="0.101"> OF FLORIDA ogé ogé. JADI </text>
<text sub="clublinks" start="165.899" dur="0.1"> OF FLORIDA ogé ogé. ÉMANG KUNAON </text>
<text sub="clublinks" start="165.999" dur="0.133"> OF FLORIDA ogé ogé. JADI NAON URANG </text>
<text sub="clublinks" start="166.132" dur="0.067"> OF FLORIDA ogé ogé. Janten naon anu urang pilari </text>
<text sub="clublinks" start="166.199" dur="0.133"> OF FLORIDA ogé ogé. Janten naon anu urang tingali </text>
<text sub="clublinks" start="166.332" dur="0.067"> OF FLORIDA ogé ogé. Janten naon anu urang tingali di dieu </text>
<text sub="clublinks" start="166.399" dur="0.167"> Janten naon anu urang tingali di dieu </text>
<text sub="clublinks" start="166.566" dur="0.067"> Janten anu urang tingali di dieu </text>
<text sub="clublinks" start="166.633" dur="0.066"> Janten anu urang tingali di dieu nya éta </text>
<text sub="clublinks" start="166.699" dur="0.134"> Janten anu urang tingali di dieu nya éta </text>
<text sub="clublinks" start="166.833" dur="0.033"> Janten naon anu urang tingali di dieu nya éta badé </text>
<text sub="clublinks" start="166.866" dur="0.134"> Janten naon anu urang tingali di dieu nya éta badé </text>
<text sub="clublinks" start="167" dur="0.066"> Janten naon anu urang tingali di dieu nya éta badé ngamimitian </text>
<text sub="clublinks" start="167.066" dur="0.267"> Naha badé ngamimitian </text>
<text sub="clublinks" start="167.333" dur="0.1"> Naha éta badé ngamimitian ngabahekeun </text>
<text sub="clublinks" start="167.433" dur="0.101"> Naha badé ngamimitian ngabélaan sababaraha urang </text>
<text sub="clublinks" start="167.534" dur="0.1"> Naha badé ngamimitian ngabahekeun sababaraha angin </text>
<text sub="clublinks" start="167.634" dur="0.1"> Naha badé ngamimitian ngabahekeun sababaraha taun, </text>
<text sub="clublinks" start="167.734" dur="0.066"> Naha badé ngamimitian ngabahekeun sababaraha taun, Sawatara </text>
<text sub="clublinks" start="167.8" dur="1.435"> NGABANDUNG SATU PANJANG ANGIN, SABANG </text>
<text sub="clublinks" start="169.235" dur="0.167"> NGABANDUNGAN SATU PANJANG ANGIN, SAKAT KUAT </text>
<text sub="clublinks" start="169.402" dur="0.1"> NGABANDUNGAN SATU PANJANG ANGIN, SANGKAT ANGIN </text>
<text sub="clublinks" start="169.502" dur="0.1"> NGABANDUNG SATU PANJANG ANGIN, SATU PANJANG ANGIN </text>
<text sub="clublinks" start="169.602" dur="0.1"> NGABANDUNGAN SATU PANJANG ANGIN, SATU PANJANG ANGIN SADAYANA </text>
<text sub="clublinks" start="169.702" dur="0.067"> NGABANDUNGAN SATU PANJANG ANGIN, SAKUMNA ANGIN PANJANG ANJEUN ANJEUN </text>
<text sub="clublinks" start="169.769" dur="0.234"> PANJANG ANGIN PANJANG SALIRA </text>
<text sub="clublinks" start="170.003" dur="0.1"> PANJANG ANGIN PANJANG Sapanjang basisir urang. </text>
<text sub="clublinks" start="170.103" dur="0.233"> Basisir </text>
<text sub="clublinks" start="170.336" dur="0.1"> Basisir Éta Éta </text>
<text sub="clublinks" start="170.436" dur="0.034"> Basisir Éta bade </text>
<text sub="clublinks" start="170.47" dur="0.1"> Basisir Éta Badé </text>
<text sub="clublinks" start="170.57" dur="0.033"> Basisir Éta Badé Ngabantosan </text>
<text sub="clublinks" start="170.603" dur="0.1"> Basisir Éta badé ngabantosan </text>
<text sub="clublinks" start="170.703" dur="0.1"> Basisir Éta Badé Ngabantosan Pikeun Jenis </text>
<text sub="clublinks" start="170.803" dur="0.067"> Basisir Éta Badé Ngabantosan Pikeun Jenis </text>
<text sub="clublinks" start="170.87" dur="0.2"> Éta Badé Ngabantosan Pikeun Jenis </text>
<text sub="clublinks" start="171.07" dur="0.101"> Éta Badé Ngabantosan Pikeun Jinis </text>
<text sub="clublinks" start="171.171" dur="0.033"> Éta bakal ngabantosan pikeun ngajaga ieu </text>
<text sub="clublinks" start="171.204" dur="0.167"> Éta Badé Ngabantosan Kénging Ngurus Ieu A </text>
<text sub="clublinks" start="171.371" dur="0.033"> Éta bakal ngabantosan pikeun ngajaga ngajaga ieu kategori </text>
<text sub="clublinks" start="171.404" dur="0.067"> Éta Badé Ngabantosan Pikeun Ngagagah Ieu KATEGORI 1 </text>
<text sub="clublinks" start="171.471" dur="0.267"> JAGA KATEGORI Ieu 1 </text>
<text sub="clublinks" start="171.738" dur="0.2"> JAGA ieu KATEGORI 1 HURRICANE </text>
<text sub="clublinks" start="171.938" dur="1.435"> JAGA KITU KATEGORI 1 HURRICANE DI SELURUH </text>
<text sub="clublinks" start="173.373" dur="0.066"> JAGA ieu KATEGORI 1 HURRICANE SADAYANA Dinten </text>
<text sub="clublinks" start="173.439" dur="0.267"> HURRICANE SELURUH Dinten </text>
<text sub="clublinks" start="173.706" dur="0.067"> HURRICANE SELURUH DIDIEU KEPALA </text>
<text sub="clublinks" start="173.773" dur="0.1"> HURRICANE SELURUH Dinten ieu Judul </text>
<text sub="clublinks" start="173.873" dur="0.1"> HURRICANE SELURUH Dinten ieu Judul Kana </text>
<text sub="clublinks" start="173.973" dur="0.134"> HURRICANE SELURUH Dinten ieu Judul Kieu </text>
<text sub="clublinks" start="174.107" dur="0.067"> HURRICANE SELURUH Dinten ieu Judul KA MALAM KIEU </text>
<text sub="clublinks" start="174.174" dur="0.2"> SADIRINA DINA MALAM INI </text>
<text sub="clublinks" start="174.374" dur="0.1"> Judul kana acara ieu sareng </text>
<text sub="clublinks" start="174.474" dur="0.1"> Judul kana acara ieu teras teras </text>
<text sub="clublinks" start="174.574" dur="0.167"> Judul kana acara ieu teras kana </text>
<text sub="clublinks" start="174.741" dur="0.066"> SADIRINA DINA MALAM INI JEUNG DIDIEU KANG ISUK </text>
<text sub="clublinks" start="174.807" dur="0.101"> SADIRINA DINA MALAM INI JEUNG DIDIEU KANG ISUK </text>
<text sub="clublinks" start="174.908" dur="0.066"> SADIRINA DINA MALAM INI JEUNG KUDU ISUKNA ogé </text>
<text sub="clublinks" start="174.974" dur="0.201"> Janten teras ka énjing ogé </text>
<text sub="clublinks" start="175.175" dur="0.1"> Janten teras ka énjing ogé ogé. </text>
<text sub="clublinks" start="175.275" dur="0.166"> TEUING. </text>
<text sub="clublinks" start="175.441" dur="0.067"> TEUING. JADI </text>
<text sub="clublinks" start="175.508" dur="0.067"> TEUING. JADI ANJEUN </text>
<text sub="clublinks" start="175.575" dur="0.067"> TEUING. Janten anjeun tiasa </text>
<text sub="clublinks" start="175.642" dur="0.1"> TEUING. Janten anjeun tiasa ningali </text>
<text sub="clublinks" start="175.742" dur="1.701"> TEUING. Janten anjeun tiasa ningali éta </text>
<text sub="clublinks" start="177.443" dur="0.167"> TEUING. Janten anjeun tiasa ningali anu kuat </text>
<text sub="clublinks" start="177.61" dur="0.067"> TEUING. Janten anjeun tiasa ningali angin anu kuat </text>
<text sub="clublinks" start="177.677" dur="0.2"> Janten anjeun tiasa ningali angin anu kuat </text>
<text sub="clublinks" start="177.877" dur="0.1"> JADI ANJEUN BISA NINGALI PANJANG Angin anu Kuat </text>
<text sub="clublinks" start="177.977" dur="0.067"> JADI ANJEUN BISA NILIH ANJEUN ANGIN PANJANG ANJEUN </text>
<text sub="clublinks" start="178.044" dur="0.167"> JADI ANJEUN BISA NAMPAK ANJENEUN ANGIN PANJANG KUAT </text>
<text sub="clublinks" start="178.211" dur="0.133"> JADI ANJEUN BISA NILIH ANJEUN ANGIN PANJANG ANJEUN </text>
<text sub="clublinks" start="178.344" dur="0.067"> JADI ANJEUN BISA NAMPAK ANJEUN ANGIN PANJANG ANJEUNG SUSUN TUKANG </text>
<text sub="clublinks" start="178.411" dur="0.167"> SÉSI SENI NUTUP TULIS </text>
<text sub="clublinks" start="178.578" dur="0.1"> SENI SENI NUTUSI Tukangeunana. </text>
<text sub="clublinks" start="178.678" dur="0.234"> IEU. </text>
<text sub="clublinks" start="178.912" dur="0.1"> IEU. Éta Éta </text>
<text sub="clublinks" start="179.012" dur="0.033"> IEU. Éta bade </text>
<text sub="clublinks" start="179.045" dur="0.167"> IEU. Éta Badé </text>
<text sub="clublinks" start="179.212" dur="0.067"> IEU. Éta bakal nyegah </text>
<text sub="clublinks" start="179.279" dur="0.1"> IEU. Éta bakal nyegah éta </text>
<text sub="clublinks" start="179.379" dur="0.066"> IEU. Éta Badé Nyegah TI TI </text>
<text sub="clublinks" start="179.445" dur="0.267"> Éta Badé Nyegah TI TI </text>
<text sub="clublinks" start="179.712" dur="0.067"> Éta Badé Nyegah Éta Ti Meunangkeun </text>
<text sub="clublinks" start="179.779" dur="0.134"> Éta Badé Nyegah TI TIASA teuing </text>
<text sub="clublinks" start="179.913" dur="0.133"> Éta bakal nyegah éta tina kéngingkeun anu kuat, </text>
<text sub="clublinks" start="180.046" dur="0.067"> Éta Badé Nyegah TI SANGÉKATNA Kuat, Anu </text>
<text sub="clublinks" start="180.113" dur="1.401"> Éta bakal nyegah éta tina kéngingkeun anu kuat, anu éta </text>
<text sub="clublinks" start="181.514" dur="0.067"> Éta Badé Nyegah TI SANGÉKATNA Kuat, ANU A </text>
<text sub="clublinks" start="181.581" dur="0.2"> GAMPANG TEU Kuat, ANU A </text>
<text sub="clublinks" start="181.781" dur="0.1"> NGADAPKEUN LEUWIH KUAT, ANJEUN ANJEUN </text>
<text sub="clublinks" start="181.881" dur="0.1"> Janten Kuat, Anu Mangrupikeun Hal Anu Saé. </text>
<text sub="clublinks" start="181.981" dur="0.201"> Hal anu alus. </text>
<text sub="clublinks" start="182.182" dur="0.1"> Hal anu alus. JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="182.282" dur="0.066"> Hal anu alus. TERAS SALAJENGNA </text>
<text sub="clublinks" start="182.348" dur="0.1"> Hal anu alus. JEUNG DULU THE </text>
<text sub="clublinks" start="182.448" dur="0.101"> Hal anu alus. JEUNG TAPI PUNJUT </text>
<text sub="clublinks" start="182.549" dur="0.1"> Hal anu alus. JEUNG TAPI PERINGKAT LINGKUNG </text>
<text sub="clublinks" start="182.649" dur="0.066"> Hal anu alus. Sareng Teras Pangénan TINGKAT UPPER </text>
<text sub="clublinks" start="182.715" dur="0.167"> Sareng Teras Pangénan TINGKAT UPPER </text>
<text sub="clublinks" start="182.882" dur="0.134"> JEUNG MAKA PERINGKAT LINGKUNGAN JADI </text>
<text sub="clublinks" start="183.016" dur="0.1"> Janten teras tingkat luhur unggul kéngingkeun </text>
<text sub="clublinks" start="183.116" dur="0.1"> Janten teras tingkat luhur unggul kéngingkeun ieu </text>
<text sub="clublinks" start="183.216" dur="0.067"> Janten teras tingkat luhur unggul kéngingkeun dieu </text>
<text sub="clublinks" start="183.283" dur="0.033"> Janten teras tingkat luhur unggul kéngingkeun ieu di dieu </text>
<text sub="clublinks" start="183.316" dur="0.1"> Janten teras tingkat luhur unggul kéngingkeun ieu di dieu dugi ka </text>
<text sub="clublinks" start="183.416" dur="0.067"> Janten teras tingkat luhur unggul kéngingkeun ieu di dieu dugi ka </text>
<text sub="clublinks" start="183.483" dur="0.2"> Jantenkeun ieu di dieu dugi ka </text>
<text sub="clublinks" start="183.683" dur="0.067"> JADI NULIS IEU DIDIEU KANA Wétan </text>
<text sub="clublinks" start="183.75" dur="2.602"> JADI NULIS IEU DIDIEU KIEU KIEU KANA TIMUR </text>
<text sub="clublinks" start="186.352" dur="0.1"> JADI NULIS IEU DIDIEU KIEU TIASA KA KULIN URANG </text>
<text sub="clublinks" start="186.452" dur="0.101"> JIEUNAN DIDIEU KIEU KIEU KIEU TIASA KA KULIN AS AS </text>
<text sub="clublinks" start="186.553" dur="0.166"> JIEUNAN KAULIS DI DI dieu KA KALING KULIT AS ogé. </text>
<text sub="clublinks" start="186.719" dur="0.167"> Wétan urang ogé. </text>
<text sub="clublinks" start="186.886" dur="0.1"> Wétan urang ogé. JADI </text>
<text sub="clublinks" start="186.986" dur="0.134"> Wétan urang ogé. JADI PUPUH </text>
<text sub="clublinks" start="187.12" dur="0.167"> Wétan urang ogé. JADI PUNGGUNG PUSAT </text>
<text sub="clublinks" start="187.287" dur="0.1"> Wétan urang ogé. JADI ngabahekeun ngabahekeun pantai </text>
<text sub="clublinks" start="187.387" dur="0.066"> Wétan urang ogé. JADI BANJIRAN BANJUTAN BANJIR MASIH </text>
<text sub="clublinks" start="187.453" dur="0.167"> JADI BANJIRAN BANJUTAN BANJIR MASIH </text>
<text sub="clublinks" start="187.62" dur="0.134"> JADI BANJIRAN BANJIRAN BANJUTAN MASIH A </text>
<text sub="clublinks" start="187.754" dur="0.066"> JADI BANJIRAN BANJIRAN BANJUTAN MASIH JUMLAH </text>
<text sub="clublinks" start="187.82" dur="0.134"> JADI BANJIRAN BANJIRAN BANJUTAN MASIH JUMLAH hiji </text>
<text sub="clublinks" start="187.954" dur="0.133"> JADI BANJIRAN BANJUTAN BANJUTAN MASIH JUMLAH hiji masalah </text>
<text sub="clublinks" start="188.087" dur="0.067"> JADI BANJIRAN BANJUTAN BANJUTAN MASIH JUMLAH SATU HUTAN Meunang </text>
<text sub="clublinks" start="188.154" dur="0.3"> Sajumlah hiji konsolidasi meunang </text>
<text sub="clublinks" start="188.454" dur="2.103"> Sajumlah hiji konsolén meunangna ningkat </text>
<text sub="clublinks" start="190.557" dur="0.033"> Sajumlah HIJI NGABANDUNG MENANGKEUN AYEUNA </text>
<text sub="clublinks" start="190.59" dur="0.2"> Sajumlah HIJI MANGSA NANGTANG NINGKAT Dinten ayeuna </text>
<text sub="clublinks" start="190.79" dur="0.067"> Sajumlah hiji konséren meunangna ningkat dinten ayeuna dugi ka dinten rabu </text>
<text sub="clublinks" start="190.857" dur="0.2"> Ningkatkeun Dinten Ayeuna dugi ka Rebo </text>
<text sub="clublinks" start="191.057" dur="0.1"> Ningkatkeun Dinten ayeuna dugi ka Rebo AND </text>
<text sub="clublinks" start="191.157" dur="0.134"> Ningkatkeun Dinten Ayeuna dugi ka Rebo sareng Hujan </text>
<text sub="clublinks" start="191.291" dur="0.1"> Ningkatna Dinten ayeuna dugi ka Rebo sareng total hujan </text>
<text sub="clublinks" start="191.391" dur="0.1"> Ningkatkeun Dinten Ayeuna dugi ka Rebo sareng Jinis Hujan Deui </text>
<text sub="clublinks" start="191.491" dur="0.033"> Ningkatkeun Dinten Ayeuna dugi ka Rebo sareng Jinis Hujan Deui perkawis </text>
<text sub="clublinks" start="191.524" dur="0.067"> Ningkatkeun Dinten Ayeuna dugi ka Rebo sareng Jinis Hujan Deui perkawis A </text>
<text sub="clublinks" start="191.591" dur="0.233"> JEUNG JUMLAH Hujan Deui deui perkawis A </text>
<text sub="clublinks" start="191.824" dur="0.067"> JEUNG HUJAN JUMLAH DEUI DEUI KITUNG A </text>
<text sub="clublinks" start="191.891" dur="0.067"> JEUNG HUJAN JUMLAH DEUI DEUI KITUNG A </text>
<text sub="clublinks" start="191.958" dur="0.1"> JEUNG HUJAN JUMLAH DEUI DEUI KULI A </text>
<text sub="clublinks" start="192.058" dur="0.1"> JEUNG HUJAN JUMLAH DEUI DEUI Ngeunaan Sapuluh inci. </text>
<text sub="clublinks" start="192.158" dur="0.2"> Sapuluh inci. </text>
<text sub="clublinks" start="192.358" dur="2.203"> Sapuluh inci. Nuhun, </text>
<text sub="clublinks" start="194.561" dur="0.066"> Sapuluh inci. Leres, Éta Éta </text>
<text sub="clublinks" start="194.627" dur="0.1"> Sapuluh inci. Leres, Éta A </text>
<text sub="clublinks" start="194.727" dur="0.134"> Sapuluh inci. Leres, Éta A KAPULUHAN </text>
<text sub="clublinks" start="194.861" dur="0.067"> Sapuluh inci. Leres, éta sapuluh tina </text>
<text sub="clublinks" start="194.928" dur="0.267"> Sapuluh inci. Leres, Éta A TAPULA AN </text>
<text sub="clublinks" start="195.195" dur="0.066"> Sapuluh inci. Leres, éta sapuluh inci </text>
<text sub="clublinks" start="195.261" dur="0.167"> Leres, éta sapuluh inci </text>
<text sub="clublinks" start="195.428" dur="0.067"> Enya, éta sapuluh inci ka </text>
<text sub="clublinks" start="195.495" dur="0.133"> Enya, éta sapuluh inci nepi ka 10 </text>
<text sub="clublinks" start="195.628" dur="0.1"> Leres, éta sapuluh inci dugi ka 10 inci </text>
<text sub="clublinks" start="195.728" dur="0.067"> Leres, éta sapuluh inci dugi ka 10 inci nalika </text>
<text sub="clublinks" start="195.795" dur="0.067"> Leres, éta sapuluh inci dugi ka 10 inci nalika anjeun </text>
<text sub="clublinks" start="195.862" dur="0.1"> Leres, éta sapuluh inci dugi ka 10 inci nalika anjeun kéngingkeun </text>
<text sub="clublinks" start="195.962" dur="0.067"> Leres, éta sapuluh inci dugi ka 10 inci nalika anjeun asup </text>
<text sub="clublinks" start="196.029" dur="0.333"> KA 10 INSÉS Nalika anjeun lebet </text>
<text sub="clublinks" start="196.362" dur="0.067"> KA 10 INSÉS Nalika anjeun lebet kana MISSISPPI </text>
<text sub="clublinks" start="196.429" dur="0.134"> KA 10 INSÉS Nalika anjeun lebet kana MISSISPPI JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="196.563" dur="0.066"> KA 10 INSÉS Nalika anjeun lebet kana MISSISPPI JEUNG ALABAMA </text>
<text sub="clublinks" start="196.629" dur="0.034"> KA 10 INSÉS Nalika anjeun lebet kana MISSISPPI JEUNG ALABAMA JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="196.663" dur="0.066"> KA 10 INSÉS Nalika anjeun lebet kana MISSISPPI JEUNG ALABAMA JEUNG A </text>
<text sub="clublinks" start="196.729" dur="0.201"> MISSISSIPPI JEUNG ALABAMA JEUNG A </text>
<text sub="clublinks" start="196.93" dur="1.768"> MISSISSIPPI JEUNG ALABAMA JEUNG SIKIT </text>
<text sub="clublinks" start="198.698" dur="0.133"> MISSISSIPPI JEUNG ALABAMA JEUNG sababaraha parobahan </text>
<text sub="clublinks" start="198.831" dur="0.067"> MISSISPIPI JEUNG ALABAMA JEUNG SABITU PERUBAHAN KAHIRUPAN </text>
<text sub="clublinks" start="198.898" dur="0.2"> MISSISPPI JEUNG ALABAMA JEUNG SABITU PERUBAHAN KIEU AYEUNA. </text>
<text sub="clublinks" start="199.098" dur="0.201"> SAKITAH PERUBAHAN AYEUNA. </text>
<text sub="clublinks" start="199.299" dur="0.166"> SAKITAH PERUBAHAN AYEUNA. THE </text>
<text sub="clublinks" start="199.465" dur="0.167"> SAKITAH PERUBAHAN AYEUNA. ANGGARAN </text>
<text sub="clublinks" start="199.632" dur="0.067"> SAKITAH PERUBAHAN AYEUNA. ANGGARAN SAJARAN </text>
<text sub="clublinks" start="199.699" dur="0.1"> SAKITAH PERUBAHAN AYEUNA. Ramalan Anu Diarepkeun Salaku </text>
<text sub="clublinks" start="199.799" dur="0.067"> SAKITAH PERUBAHAN AYEUNA. Ramalan diperkirakeun ogé </text>
<text sub="clublinks" start="199.866" dur="0.2"> Ramalan diperkirakeun ogé </text>
<text sub="clublinks" start="200.066" dur="0.1"> Ramalan Anu Diarepkeun ogé. </text>
<text sub="clublinks" start="200.166" dur="0.167"> TEUING. </text>
<text sub="clublinks" start="200.333" dur="0.133"> TEUING. JADI </text>
<text sub="clublinks" start="200.466" dur="0.067"> TEUING. JADI DIDIEU </text>
<text sub="clublinks" start="200.533" dur="0.134"> TEUING. Janten Kieu Nya </text>
<text sub="clublinks" start="200.667" dur="0.166"> TEUING. Janten Kieu Anu pang anyarna </text>
<text sub="clublinks" start="200.833" dur="0.067"> TEUING. JADI DIDIEU KENCANA TERBARU </text>
<text sub="clublinks" start="200.9" dur="1.802"> JADI DIDIEU KENCANA TERBARU </text>
<text sub="clublinks" start="202.702" dur="0.167"> JADI KIEU KITU Lacak PANG ramalan Anyar </text>
<text sub="clublinks" start="202.869" dur="0.167"> JADI DIDIEU KITUAH KA PANGGUNG BARANG LAGI. </text>
<text sub="clublinks" start="203.036" dur="0.233"> Lacak deui. </text>
<text sub="clublinks" start="203.269" dur="0.067"> Lacak deui. DIDIEU </text>
<text sub="clublinks" start="203.336" dur="0.2"> Lacak deui. KITU TEU </text>
<text sub="clublinks" start="203.536" dur="0.134"> Lacak deui. Kieu MISSISSIPPI </text>
<text sub="clublinks" start="203.67" dur="0.066"> Lacak deui. Kieu MISSISSIPPI ALABAMA </text>
<text sub="clublinks" start="203.736" dur="0.234"> Kieu MISSISSIPPI ALABAMA </text>
<text sub="clublinks" start="203.97" dur="0.1"> Kieu Wates MISSISSIPPI ALABAMA </text>
<text sub="clublinks" start="204.07" dur="0.1"> KIEU MISSISSIPPI ALABAMA BORDER KANAN </text>
<text sub="clublinks" start="204.17" dur="0.067"> KIEU MISSISSIPPI ALABAMA BORDER KANANA </text>
<text sub="clublinks" start="204.237" dur="0.1"> KENEU MISSISSIPPI ALABAMA Wates BENER ANU AYA </text>
<text sub="clublinks" start="204.337" dur="0.067"> KENEU MISSISSIPPI ALABAMA BORDER KANANNA ADA </text>
<text sub="clublinks" start="204.404" dur="0.233"> BENER BENER AYA DI MANA </text>
<text sub="clublinks" start="204.637" dur="0.134"> BENERAN BENER AYA KITU KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="204.771" dur="0.066"> Border leres aya anu urang pilari </text>
<text sub="clublinks" start="204.837" dur="2.169"> Border leres aya anu urang tingali </text>
<text sub="clublinks" start="207.006" dur="0.1"> BENERAN BENER AYA NU KITU NÉANGAN LANDFALL </text>
<text sub="clublinks" start="207.106" dur="0.067"> BENERAN BENER AYA DIANA KITU NÉANGAN LANDFALL DEUI </text>
<text sub="clublinks" start="207.173" dur="0.234"> URANG NÉTONG LANDFALL DEUI </text>
<text sub="clublinks" start="207.407" dur="0.1"> URANG NÉTONG LANDFALL DEUI KANAN </text>
<text sub="clublinks" start="207.507" dur="0.2"> URANG NÉTONG LANDFALL DEUI KANAN DEUI </text>
<text sub="clublinks" start="207.707" dur="0.133"> KURING NÉANGAN LANDFALL DEUI KANAN DEUI PASCAGOULA </text>
<text sub="clublinks" start="207.84" dur="0.067"> URANG NÉTONG LANDFALL DEUI KANAN DEUI PASCAGOULA ANTARA </text>
<text sub="clublinks" start="207.907" dur="0.301"> BENER DEUI PASCAGOULA ANTARA </text>
<text sub="clublinks" start="208.208" dur="0.066"> BENER DEUI PASCAGOULA ANTARA PASCAGOULA </text>
<text sub="clublinks" start="208.274" dur="0.134"> BENER DEUI PASCAGOULA ANTARA PASCAGOULA JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="208.408" dur="0.1"> BENER DEUI PASCAGOULA ANTARA PASCAGOULA JEUNG MOBILE </text>
<text sub="clublinks" start="208.508" dur="0.067"> KANAN DEUI PASCAGOULA ANTARA PASCAGOULA JEUNG WILAYAH MOBIL </text>
<text sub="clublinks" start="208.575" dur="0.066"> KANAN DEUI PASCAGOULA ANTARA PASCAGOULA JEUNG WILAYAH MOBILE JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="208.641" dur="0.2"> PASCAGOULA JEUNG MASYARAKAT JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="208.841" dur="2.236"> PASCAGOULA JEUNG WILAYAH MOBILE JEUNG ANJEUN </text>
<text sub="clublinks" start="211.077" dur="0.067"> Area PASCAGOULA JEUNG MOBILE JEUNG ANU MASIH </text>
<text sub="clublinks" start="211.144" dur="0.1"> Area PASCAGOULA JEUNG MOBILE JEUNG ANU MASIH NINGALI </text>
<text sub="clublinks" start="211.244" dur="0.133"> PASCAGOULA JEUNG WILAYAH MOBILE JEUNG ANU MASIH NINGALI </text>
<text sub="clublinks" start="211.377" dur="0.234"> PASCAGOULA JEUNG WILAYAH MOBIL JEUNG ANU MASIH NINGALI GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="211.611" dur="0.067"> PASCAGOULA JEUNG WILAYAH MOBILE JEUNG ANU MASIH NINGALI JEUNG HAREPAN PUNGGUNG </text>
<text sub="clublinks" start="211.678" dur="0.166"> ANJEUN MASIH NINGALI JEUNG HARUSAN </text>
<text sub="clublinks" start="211.844" dur="0.067"> ANJEUN MASIH NANGTU NGADUNGKEUN KANA </text>
<text sub="clublinks" start="211.911" dur="0.1"> ANJEUN MASIH NINGALI JEUNG HARUSAN JADI </text>
<text sub="clublinks" start="212.011" dur="0.1"> ANJEUN MASIH NANGTU SURGA NGADAPUNG KITU KANA </text>
<text sub="clublinks" start="212.111" dur="0.034"> Anjeun masih ningali ekspektasi ngadeukeutan kira-kira genep </text>
<text sub="clublinks" start="212.145" dur="0.1"> Anjeun masih ningali ekspektasi ngadeukeutan sakitar genep dugi ka </text>
<text sub="clublinks" start="212.245" dur="0.1"> ANJEUN ANJEUN NINGALI NGEUNJEUN SURGA Kira-kira genep dugi ka salapan taun </text>
<text sub="clublinks" start="212.345" dur="0.067"> ANJEUN ANJEUN NINGALI NGEUNJEUN SURGA Kira-kira genep dugi genep suku </text>
<text sub="clublinks" start="212.412" dur="0.167"> Janten sakitar genep dugi ka sapuluh suku </text>
<text sub="clublinks" start="212.579" dur="0.1"> Janten sakitar genep kana salapan suku di </text>
<text sub="clublinks" start="212.679" dur="0.1"> Janten sakitar genep kana salapan suku di éta </text>
<text sub="clublinks" start="212.779" dur="0.1"> Janten sakitar genep kana salapan suku di daérah-daérah éta. </text>
<text sub="clublinks" start="212.879" dur="0.267"> DINA WILAYAHNA. </text>
<text sub="clublinks" start="213.146" dur="0.133"> DINA WILAYAHNA. INGET, </text>
<text sub="clublinks" start="213.279" dur="0.1"> DINA WILAYAHNA. INGET, DIDIEU </text>
<text sub="clublinks" start="213.379" dur="0.067"> DINA WILAYAHNA. INGET, DIDIEU AYA </text>
<text sub="clublinks" start="213.446" dur="0.067"> DINA WILAYAHNA. INGET, DIDIEU KUMAHA </text>
<text sub="clublinks" start="213.513" dur="1.535"> INGET, DIDIEU KUMAHA </text>
<text sub="clublinks" start="215.048" dur="0.167"> INGET, DIDIEU KITU BASA </text>
<text sub="clublinks" start="215.215" dur="0.166"> INGET, DIDIEU KUMAHA WANGSA. </text>
<text sub="clublinks" start="215.381" dur="0.201"> BÉRÉSA IS. </text>
<text sub="clublinks" start="215.582" dur="0.166"> BÉRÉSA IS. NYA </text>
<text sub="clublinks" start="215.748" dur="0.034"> BÉRÉSA IS. GEUS BAKAL </text>
<text sub="clublinks" start="215.782" dur="0.2"> BÉRÉSA IS. GEUS BAKAL </text>
<text sub="clublinks" start="215.982" dur="0.033"> BÉRÉSA IS. Éta bakal ngagaduhan </text>
<text sub="clublinks" start="216.015" dur="0.1"> BÉRÉSA IS. KUDU KUDU </text>
<text sub="clublinks" start="216.115" dur="0.067"> BÉRÉSA IS. BAKAL KUDU PUSH </text>
<text sub="clublinks" start="216.182" dur="0.067"> BÉRÉSA IS. KUDU KUDU PUSH KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="216.249" dur="0.2"> KUDU KUDU PUSH KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="216.449" dur="0.1"> KUDU KUDU NYUSUH SADAYANA </text>
<text sub="clublinks" start="216.549" dur="0.067"> ANJEUN KUDU DITANGGUH SADAYANA Cai </text>
<text sub="clublinks" start="216.616" dur="0.133"> ANJEUN KUDU NGADUKUR SADAYANA Cai </text>
<text sub="clublinks" start="216.749" dur="0.067"> KUDU BISA NYUSUR SADAYANA AYA AIR AYA </text>
<text sub="clublinks" start="216.816" dur="0.1"> BAKAL KUDU NGADUKUNG SADAYANA AYA AIR NGASANGKEUNNA </text>
<text sub="clublinks" start="216.916" dur="0.067"> KUDU KUDU DICUTKEUN SADAYANA AYA AIR NANGKUNG DI LUWANG </text>
<text sub="clublinks" start="216.983" dur="0.2"> Éta cai nepi ka wilayahna </text>
<text sub="clublinks" start="217.183" dur="2.102"> Éta cai dugi ka wilayahna sareng </text>
<text sub="clublinks" start="219.285" dur="0.067"> Éta cai nepi ka daerah sareng éta </text>
<text sub="clublinks" start="219.352" dur="0.067"> Éta cai nepi ka wilayah da éta sababna </text>
<text sub="clublinks" start="219.419" dur="0.167"> Éta cai nepi ka daerah sareng éta sababna </text>
<text sub="clublinks" start="219.586" dur="0.133"> Éta cai nepi ka daerah sareng éta sababna ngabahekeun </text>
<text sub="clublinks" start="219.719" dur="0.067"> Éta cai nepi ka tempatna da éta sababna tingkat luhurna </text>
<text sub="clublinks" start="219.786" dur="0.2"> JEUNG KITU KANA LINGKUNGAN TINGKAT </text>
<text sub="clublinks" start="219.986" dur="0.1"> JEUNG KITU KANA LINGKUNGAN ANJING </text>
<text sub="clublinks" start="220.086" dur="0.1"> Sareng Kukituna TINGKAT JURUH MASIH MASIH </text>
<text sub="clublinks" start="220.186" dur="0.034"> Sareng Kukituna LINGKUNGAN TINGKATNA MASIH SAKIT </text>
<text sub="clublinks" start="220.22" dur="0.066"> Sareng Kukituna LINGKUNGAN TINGKATNA MASIH KITU </text>
<text sub="clublinks" start="220.286" dur="0.067"> Sareng Kukituna LINGKUNGAN TINGKATNA MASIH KITÉNA </text>
<text sub="clublinks" start="220.353" dur="0.367"> ANJEUN BAKAL </text>
<text sub="clublinks" start="220.72" dur="0.1"> ANJEUN MASIH bakal SIGNIFIKAN </text>
<text sub="clublinks" start="220.82" dur="0.067"> MASIH Bakal JADI SIGNIFICANTLY TINGGI </text>
<text sub="clublinks" start="220.887" dur="0.1"> MASIH AKAN SANGATNA SIGNIFICANTLY TINGGI JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="220.987" dur="0.067"> ANJEUN MASIH bakal SIGNIFICANTLY TINGGI JEUNG MASIH </text>
<text sub="clublinks" start="221.054" dur="0.267"> SIGNIFICANTLY TINGGI JEUNG MASIH </text>
<text sub="clublinks" start="221.321" dur="0.1"> SIGNIFICANTLY tinggi na masih ngabalukarkeun </text>
<text sub="clublinks" start="221.421" dur="1.835"> SIGNIFICANTLY jangkung tur masih ngabalukarkeun sababaraha </text>
<text sub="clublinks" start="223.256" dur="0.167"> SIGNIFICANTLY TINGGI JEUNG MASIH NYIEUNAN Sababaraha MASALAH </text>
<text sub="clublinks" start="223.423" dur="0.1"> SIGNIFICANTLY TINGGI JEUNG MASIH NYEBarkeun sababarah masalah </text>
<text sub="clublinks" start="223.523" dur="0.067"> SIGNIFICANTLY TINGGI JEUNG MASIH NYEBarkeun sababara masalah di ditu </text>
<text sub="clublinks" start="223.59" dur="0.166"> NGASILKEUN Sababaraha MASALAH DI TIYA </text>
<text sub="clublinks" start="223.756" dur="0.1"> NYababkeun Sawatara Masalah MASALAHNA KUMAHA </text>
<text sub="clublinks" start="223.856" dur="0.101"> Nyababkeun sababaraha masalah kaluar aya ogé. </text>
<text sub="clublinks" start="223.957" dur="0.3"> Ogé. </text>
<text sub="clublinks" start="224.257" dur="0.067"> Ogé. DASAR </text>
<text sub="clublinks" start="224.324" dur="0.033"> Ogé. DASAR OFF </text>
<text sub="clublinks" start="224.357" dur="0.1"> Ogé. Dasarna OFF TO </text>
<text sub="clublinks" start="224.457" dur="0.1"> Ogé. Dasarna OFF TO THE </text>
<text sub="clublinks" start="224.557" dur="0.067"> Ogé. DASAR TIASA KA Wétan </text>
<text sub="clublinks" start="224.624" dur="0.067"> Ogé. DASAR TIASA KA TIMUR </text>
<text sub="clublinks" start="224.691" dur="0.2"> DASAR TIASA KA TIMUR </text>
<text sub="clublinks" start="224.891" dur="0.2"> DASARNA LEUWIH KA TIMUR SA </text>
<text sub="clublinks" start="225.091" dur="0.1"> DASARNA LEUWIH KA TIMUR MISSISPPI </text>
<text sub="clublinks" start="225.191" dur="0.1"> DASARNA LEUWIH KA TIMUR KALABURAN MISSISSIPPI </text>
<text sub="clublinks" start="225.291" dur="0.067"> DASARNA LEUWIH KA Wétan Sawah MISSISSIPPI MASIH </text>
<text sub="clublinks" start="225.358" dur="0.267"> SUNGAI MISSISSIPPI MASIH </text>
<text sub="clublinks" start="225.625" dur="0.067"> SUNGAI MISSISSIPPI MASIH NYARI </text>
<text sub="clublinks" start="225.692" dur="1.635"> SUNGAI MISSISSIPPI MASIH DITITONG </text>
<text sub="clublinks" start="227.327" dur="0.233"> SUNGAI MISSISSIPPI MASIH NINGALI KITU KITU </text>
<text sub="clublinks" start="227.56" dur="0.034"> SUNGAI MISSISSIPPI MASIH NINGALI KITU TIGA </text>
<text sub="clublinks" start="227.594" dur="0.1"> SUNGAI MISSISSIPPI MASIH NINGALI KITU TIGA KA </text>
<text sub="clublinks" start="227.694" dur="0.066"> SUNGAI MISSISSIPPI MASIH NGÉLÉNKEUN Ngeunaan TIGA KA LIMA </text>
<text sub="clublinks" start="227.76" dur="0.201"> Milarian Ngeunaan TIGA KA LIMA </text>
<text sub="clublinks" start="227.961" dur="0.1"> Milarian Ngeunaan Tilu Pikeun Lima Suku </text>
<text sub="clublinks" start="228.061" dur="0.133"> Milarian Ngeunaan TIGA Pikeun LIMA SAKIT DI DI dieu </text>
<text sub="clublinks" start="228.194" dur="0.1"> Milarian Ngeunaan TIGA KA LIMA KAKI DIDIEU AKROS </text>
<text sub="clublinks" start="228.294" dur="0.067"> NÉTONG KANGGO TILU Pikeun LIMA SAKIT DIDIEU DITUNGKULAN DANA </text>
<text sub="clublinks" start="228.361" dur="0.334"> KAKI DIDIEU DITUNGGUNG DASAR </text>
<text sub="clublinks" start="228.695" dur="0.1"> KAKI DIDIEU DITANGKAP DANA PONTCHARTRAIN </text>
<text sub="clublinks" start="228.795" dur="0.1"> KAKI DI SANAJEUNG DITANGGUNG DANA PONTCHARTRAIN DAS </text>
<text sub="clublinks" start="228.895" dur="0.167"> KAKI DIDIEU DITUNGGUNG DANA PONTCHARTRAIN Tasik sareng seueur deui </text>
<text sub="clublinks" start="229.062" dur="0.066"> KAKI DIDIEU DITANGKAP DANA PONTCHARTRAIN JEUNG DAMPAK LEBIH DEUI </text>
<text sub="clublinks" start="229.128" dur="0.201"> PONTCHARTRAIN JEUNG DAMPAK LEBIH DEUI </text>
<text sub="clublinks" start="229.329" dur="0.1"> PONTCHARTRAIN JEUNG LEUWIH NGAPAKAKEUN Éta </text>
<text sub="clublinks" start="229.429" dur="0.167"> PONTCHARTRAIN JEUNG LEUWIH TEPAKAN Cai NA </text>
<text sub="clublinks" start="229.596" dur="0.033"> PONTCHARTRAIN JEUNG DEUI DEUI KAPANJAKAN AIR NU TERUS </text>
<text sub="clublinks" start="229.629" dur="0.067"> PONTCHARTRAIN JEUNG DEUI DEUI PANAMPIAN ANU AIR TERUS </text>
<text sub="clublinks" start="229.696" dur="0.066"> PONTCHARTRAIN JEUNG DEUI DEUI PANAMPIL ANJEUN AIR TERUS JADI </text>
<text sub="clublinks" start="229.762" dur="2.636"> Éta cai teraskeun </text>
<text sub="clublinks" start="232.398" dur="0.067"> Éta cai teras-terasan diadu </text>
<text sub="clublinks" start="232.465" dur="0.167"> Éta cai teras-terasan DITASUKKEUN. </text>
<text sub="clublinks" start="232.632" dur="0.2"> DIKASUKKEUN. </text>
<text sub="clublinks" start="232.832" dur="0.2"> DIKASUKKEUN. NYA </text>
<text sub="clublinks" start="233.032" dur="0.034"> DIKASUKKEUN. GEUS BAKAL </text>
<text sub="clublinks" start="233.066" dur="0.133"> DIKASUKKEUN. GEUS BAKAL </text>
<text sub="clublinks" start="233.199" dur="0.1"> DIKASUKKEUN. Éta bakal ngabalukarkeun </text>
<text sub="clublinks" start="233.299" dur="0.134"> DIKASUKKEUN. Éta bakal nyababkeun Sababaraha </text>
<text sub="clublinks" start="233.433" dur="0.066"> DIKASUKKEUN. Éta bakal nyababkeun sababaraha masalah </text>
<text sub="clublinks" start="233.499" dur="0.167"> Éta bakal nyababkeun sababaraha masalah </text>
<text sub="clublinks" start="233.666" dur="0.067"> Éta bakal ngabalukarkeun sababaraha masalah </text>
<text sub="clublinks" start="233.733" dur="0.133"> Éta bakal nyababkeun sababaraha masalah dina </text>
<text sub="clublinks" start="233.866" dur="0.101"> Éta bakal nimbulkeun sababaraha masalah di beulah kulon </text>
<text sub="clublinks" start="233.967" dur="0.066"> Éta bakal nyababkeun sababaraha masalah dina ujung kulon </text>
<text sub="clublinks" start="234.033" dur="0.067"> Éta bakal nimbulkeun sababaraha masalah dina ujung kulon </text>
<text sub="clublinks" start="234.1" dur="0.1"> Éta bakal nimbulkeun sababaraha masalah dina ujung kulon téa </text>
<text sub="clublinks" start="234.2" dur="0.067"> Éta bakal nimbulkeun sababaraha masalah dina ujung kulon situ </text>
<text sub="clublinks" start="234.267" dur="0.233"> DINA JAMATAN BARAT Danau </text>
<text sub="clublinks" start="234.5" dur="0.101"> DALAM Tepi Laut Danau di dinya </text>
<text sub="clublinks" start="234.601" dur="0.1"> DI Tepi Laut Danau di dinya </text>
<text sub="clublinks" start="234.701" dur="0.066"> DINA JAMATAN BARUDAK DOMBA KANA TAPI </text>
<text sub="clublinks" start="234.767" dur="0.1"> DINA Tepi Laut Danau di Tepi Ti Urang Urang </text>
<text sub="clublinks" start="234.867" dur="0.101"> DINA JAMATAN BARAT Danau sana ti nalika urang gaduh </text>
<text sub="clublinks" start="234.968" dur="0.066"> DINA JAMATAN BARAT Danau sana ti nalika urang ngagaduhan éta </text>
<text sub="clublinks" start="235.034" dur="0.234"> Aya ti nalika urang ngagaduhan éta </text>
<text sub="clublinks" start="235.268" dur="1.134"> Aya ti nalika urang ngagaduhan kalér-kalér </text>
<text sub="clublinks" start="236.402" dur="0.134"> Aya ti nalika urang ngagaduhan anu kalér hadé </text>
<text sub="clublinks" start="236.536" dur="0.167"> Aya ti nalika urang ngagaduhan anu kalér meunangna. </text>
<text sub="clublinks" start="236.703" dur="0.2"> PANANGGULAN BARAT WESTERLY. </text>
<text sub="clublinks" start="236.903" dur="0.067"> PANANGGULAN BARAT WESTERLY. SAKALI </text>
<text sub="clublinks" start="236.97" dur="0.1"> PANANGGULAN BARAT WESTERLY. Sakali THE </text>
<text sub="clublinks" start="237.07" dur="0.1"> PANANGGULAN BARAT WESTERLY. SAKALI GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="237.17" dur="0.167"> PANANGGULAN BARAT WESTERLY. SAKALI GERAK PINDAH </text>
<text sub="clublinks" start="237.337" dur="0.133"> PANANGGULAN BARAT WESTERLY. SAUNGGARAN PINDAH PINDAH PINDAH, </text>
<text sub="clublinks" start="237.47" dur="0.234"> SAUNGGARAN PINDAH PINDAH PINDAH, </text>
<text sub="clublinks" start="237.704" dur="0.066"> SAUNGGUHNA PINDAH PINDAH PINDAH, URANG </text>
<text sub="clublinks" start="237.77" dur="0.1"> SAUNGGUHNA PINDAH PINDAH KA Pulo Jawa, urang tingali </text>
<text sub="clublinks" start="237.87" dur="0.101"> SAUNGGUHNA PINDAH PINDAH KA Pulo Jawa, urang bakal ningali éta </text>
<text sub="clublinks" start="237.971" dur="0.066"> SAUNGGUHNA PINDAH PINDAH KA Pulo Jawa, urang bakal ningali nanaon éta </text>
<text sub="clublinks" start="238.037" dur="0.1"> SAUNGGUHNA PINDAH PINDAH KA Pulo Jawa, urang bakal ningali rupa kitu </text>
<text sub="clublinks" start="238.137" dur="0.067"> SAUNGGUHNA PINDAH PINDAH KA Pulo Jawa, urang bakal ningali yén rupa-rupa meureun </text>
<text sub="clublinks" start="238.204" dur="0.234"> KURING NINGALI NU JENIS MUNGKIN </text>
<text sub="clublinks" start="238.438" dur="0.1"> Urang bakal ningali yén sajenis meureun gerak </text>
<text sub="clublinks" start="238.538" dur="0.133"> Urang bakal ningali yén sajenis meureun gerak deui </text>
<text sub="clublinks" start="238.671" dur="1.936"> Urang bakal ningali yén sajenis meureun mindahkeun deui ka arah </text>
<text sub="clublinks" start="240.607" dur="0.133"> Urang bakal ningali yén sajenis meureun mindahkeun deui ka arah SLIDELL, </text>
<text sub="clublinks" start="240.74" dur="0.167"> Pindah deui ka arah SLIDELL, </text>
<text sub="clublinks" start="240.907" dur="0.067"> Pindah deui ka arah SLIDELL, Dahar </text>
<text sub="clublinks" start="240.974" dur="0.1"> Mindahkeun Balik Nuju SLIDELL, Dahar AN </text>
<text sub="clublinks" start="241.074" dur="0.133"> Mindahkeun Balik Nuju SLIDELL, Dahar Daérah, </text>
<text sub="clublinks" start="241.207" dur="0.134"> Mindahkeun Balik Nuju SLIDELL, Dahar Daérah, Janten </text>
<text sub="clublinks" start="241.341" dur="0.133"> Mindahkeun Deui Nuju SLIDELL, Dahar Wilayah Anu Ati-ati </text>
<text sub="clublinks" start="241.474" dur="0.067"> Mindahkeun Deui Nuju SLIDELL, Dahar Daérah, Kudu Bener </text>
<text sub="clublinks" start="241.541" dur="0.233"> Tuang hiji wilayah, kudu ati-ati formasi </text>
<text sub="clublinks" start="241.774" dur="0.167"> MAKAN KAWASAN, PERHIJIJEUNG SUSUNAN PERUSAHAAN </text>
<text sub="clublinks" start="241.941" dur="0.067"> Tuang daérah hiji, kudu ati-ati ngabanjiran banjir </text>
<text sub="clublinks" start="242.008" dur="0.067"> Tuang daérah hiji, kudu ati-ati gelombang banjir ngabahekeun </text>
<text sub="clublinks" start="242.075" dur="0.133"> Tuang hiji wilayah, ati-ati ngabentuk gelombang ngabahekeun pikeun anjeun </text>
<text sub="clublinks" start="242.208" dur="0.067"> Tuang hiji wilayah, ati-ati ngabentuk gelombang ngabahekeun pikeun anjeun sateuacan </text>
<text sub="clublinks" start="242.275" dur="0.167"> Ngaleungitkeun ngabahekeun pikeun anjeun sateuacan </text>
<text sub="clublinks" start="242.442" dur="0.066"> Ngaleungitkeun banjir pikeun anjeun Sateuacanna </text>
<text sub="clublinks" start="242.508" dur="0.101"> Ngaleungitkeun banjir pikeun anjeun Sateuacanna sadayana </text>
<text sub="clublinks" start="242.609" dur="0.066"> Ngabahekeun ngabahekeun pikeun anjeun sateuacana sagala rupa </text>
<text sub="clublinks" start="242.675" dur="0.134"> Ngabahekeun ngabahekeun pikeun anjeun sateuacana sagala rupa </text>
<text sub="clublinks" start="242.809" dur="0.1"> Ngabahekeun ngabahekeun pikeun anjeun sateuacana sagala rupa saluran </text>
<text sub="clublinks" start="242.909" dur="1.601"> Ngabahekeun ngabahekeun pikeun anjeun sateuacana sagala rupa saluran deui </text>
<text sub="clublinks" start="244.51" dur="0.067"> Ngabahekeun ngabahekeun pikeun anjeun sateuacana sagala rupa saluran balik deui </text>
<text sub="clublinks" start="244.577" dur="0.3"> KABEH JENIS-JENIS SALIRAN DEUI </text>
<text sub="clublinks" start="244.877" dur="0.101"> KABEH JENIS-JENIS DRAIN BALÉKEUN EVENTUALLY </text>
<text sub="clublinks" start="244.978" dur="0.066"> KABEH JENIS-JENIS SALIRAN BALIK-BALIK EVENTUALLY INTO </text>
<text sub="clublinks" start="245.044" dur="0.1"> KABEH JENIS-JENIS DRAIN BALÉKEUN EVENTUALLY TO THE </text>
<text sub="clublinks" start="245.144" dur="0.067"> KABEH JENIS-JENIS SALIRAN DEUI DEUI ACARA JADI GULF </text>
<text sub="clublinks" start="245.211" dur="0.067"> KABEH JENIS-JENIS SALIRAN DEUI DEUI EVENTUALLY TO GULF OF </text>
<text sub="clublinks" start="245.278" dur="0.233"> Sacara EVENTUALL IN GULF OF </text>
<text sub="clublinks" start="245.511" dur="0.101"> EVENTUALLY TO GULF MEXICO. </text>
<text sub="clublinks" start="245.612" dur="0.2"> MEXICO. </text>
<text sub="clublinks" start="245.812" dur="0.133"> MEXICO. Hujan </text>
<text sub="clublinks" start="245.945" dur="0.134"> MEXICO. JUMLAH HUJAN </text>
<text sub="clublinks" start="246.079" dur="0.1"> MEXICO. HUJAN JUMLAH MASIH. </text>
<text sub="clublinks" start="246.179" dur="0.233"> HUJAN JUMLAH MASIH. </text>
<text sub="clublinks" start="246.412" dur="0.067"> HUJAN JUMLAH MASIH. KURING </text>
<text sub="clublinks" start="246.479" dur="0.067"> HUJAN JUMLAH MASIH. Urang bakal meunang </text>
<text sub="clublinks" start="246.546" dur="2.102"> HUJAN JUMLAH MASIH. KURING KUMAHA ANJEUN </text>
<text sub="clublinks" start="248.648" dur="0.167"> HUJAN JUMLAH MASIH. KITU KENEH NGARONJATKEUN UPDATE </text>
<text sub="clublinks" start="248.815" dur="0.066"> HUJAN JUMLAH MASIH. KITU KITA KENEH NGARONJATKEUN Kieu </text>
<text sub="clublinks" start="248.881" dur="0.067"> HUJAN JUMLAH MASIH. KURING KUMIS NGARONJEUN DI DI INI </text>
<text sub="clublinks" start="248.948" dur="0.2"> KURING KUMIS NGARONJEUN DI DI INI </text>
<text sub="clublinks" start="249.148" dur="0.034"> KITU KITA KENEH NGARONJATKEUN KIEU KIEU DIASA </text>
<text sub="clublinks" start="249.182" dur="0.133"> KITU KITA KENEH NGARKITKEUN DI DI INI HANYA A </text>
<text sub="clublinks" start="249.315" dur="0.1"> KITU KITA KENEH NGARKITKEUN KIEU DIA KURANG SIKIT </text>
<text sub="clublinks" start="249.415" dur="0.067"> KITU KITA KENEH NGARKITKEUN KIEU DI HANYA SIKIT SADAYANA </text>
<text sub="clublinks" start="249.482" dur="0.1"> KITA KENEH NGARONJATKEUN KAPITIRAN DI INI HANYA SIKIT SADAYANA TAPI </text>
<text sub="clublinks" start="249.582" dur="0.067"> KITU KITA KENEH NGARKITKEUN DI DI INI HANYA SIKIT SADANG TAPI MASIH </text>
<text sub="clublinks" start="249.649" dur="0.267"> Ngan ukur sakedik bari tetep </text>
<text sub="clublinks" start="249.916" dur="0.067"> Ngan ukur sakedik bari tetep ningali </text>
<text sub="clublinks" start="249.983" dur="0.033"> Ngan ukur sakedik bari tetep ningali </text>
<text sub="clublinks" start="250.016" dur="0.133"> Ngan ukur sakedik-sakedik padahal tetep tetep ningali A </text>
<text sub="clublinks" start="250.149" dur="0.067"> Ngan ukur sakedik-sakedik padahal tetep tetep ningali anu bulus </text>
<text sub="clublinks" start="250.216" dur="0.067"> Ngan ukur sakedik-sakedik padahal tetep tetep ningali panon bull </text>
<text sub="clublinks" start="250.283" dur="0.067"> Ngan ukur sakedik bari tetep ningali kana panon anu bull 15 </text>
<text sub="clublinks" start="250.35" dur="0.166"> NÉTONG PANON BULI 15 </text>
<text sub="clublinks" start="250.516" dur="0.067"> NÉTONG PANON BULI 15 KA </text>
<text sub="clublinks" start="250.583" dur="0.1"> NÉTONG PANON BULI 15 KA 20 </text>
<text sub="clublinks" start="250.683" dur="0.1"> NÉTONG PANÉSA BULO 15 KA 20 DIDIEU </text>
<text sub="clublinks" start="250.783" dur="0.1"> NÉTONG PANÉSA BULU 15 KA 20 KIEU TIASA </text>
<text sub="clublinks" start="250.883" dur="1.836"> NÉTONG PANÉSA BULO 15 KA 20 DIDIEU TI LEUNGIT </text>
<text sub="clublinks" start="252.719" dur="0.133"> NÉTONG PANONÉTONG BULU 15 KA 20 DIDIEU TI LEUNGIT </text>
<text sub="clublinks" start="252.852" dur="0.067"> NÉTONG PANONÉTONG BULU 15 KA 20 DIDIEU SANGKA LEUNGIT MOBIL </text>
<text sub="clublinks" start="252.919" dur="0.2"> KA 20 DIDIEU TI SABAB KA NU MOBILE </text>
<text sub="clublinks" start="253.119" dur="0.1"> KA 20 DIDIEU TI LUPA WILAYAH MOBIL </text>
<text sub="clublinks" start="253.219" dur="0.034"> KA 20 DIDIEU TI LEBIH LUPA WILAYAH MOBILE HANYA </text>
<text sub="clublinks" start="253.253" dur="0.1"> KA 20 DIDIEU TI LUPA WILAYAH MOBILE HANÉNA </text>
<text sub="clublinks" start="253.353" dur="0.1"> KA 20 DIDIEU TI LEUNGIT WILAYAH MOBILE HANYA KA </text>
<text sub="clublinks" start="253.453" dur="0.1"> KA 20 DIDIEU TI LEBIH LUPA WILAYAH MASALAH KA SELATAN </text>
<text sub="clublinks" start="253.553" dur="0.067"> KA 20 DIDIEU TI LEBIH LUPA WILAYAH MASALAH KE SELATAN DI TIYA </text>
<text sub="clublinks" start="253.62" dur="0.2"> Area ngan ukur ka kidul di ditu </text>
<text sub="clublinks" start="253.82" dur="0.1"> WILAYAN HANYA KA SELATAN AYA JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="253.92" dur="0.067"> WILAYAN HANYA KA SELATAN AYA JEUNG PALSU </text>
<text sub="clublinks" start="253.987" dur="0.066"> WILAYANA HANYA KA SELATAN AYA SABABNA </text>
<text sub="clublinks" start="254.053" dur="0.1"> WILAYANA HANYA KA SELATAN AYA SABABNA </text>
<text sub="clublinks" start="254.153" dur="0.067"> WILAYANA HANYA KA SELATAN AYA JEUNG KALALAHNA JADI </text>
<text sub="clublinks" start="254.22" dur="0.1"> WILAYAN HANYA KE SELATAN DIANA JEUNG KALALAHNA KANA JADI </text>
<text sub="clublinks" start="254.32" dur="0.067"> WILAYANA HANYA KA SELATAN AYA JEUNG KALALAHNA JADI GULF </text>
<text sub="clublinks" start="254.387" dur="0.067"> WILAYANA HANYA KA SELATAN AYA SABABNAJALAHNA Kana GULF </text>
<text sub="clublinks" start="254.454" dur="0.233"> JEUNG LOBA NUJEUNG KANA JURU </text>
<text sub="clublinks" start="254.687" dur="0.1"> JEUNG SABIJALAHNA Kana lebak gunung Méksiko. </text>
<text sub="clublinks" start="254.787" dur="0.201"> MEXICO. </text>
<text sub="clublinks" start="254.988" dur="1.801"> MEXICO. TAPI </text>
<text sub="clublinks" start="256.789" dur="0.134"> MEXICO. TAPI TAPI </text>
<text sub="clublinks" start="256.923" dur="0.1"> MEXICO. TAPI TAPI Gancang </text>
<text sub="clublinks" start="257.023" dur="0.167"> MEXICO. TAPI TAPI Gancangna The </text>
<text sub="clublinks" start="257.19" dur="0.067"> MEXICO. TAPI TAPI GAMPANG GRADIENT </text>
<text sub="clublinks" start="257.257" dur="0.233"> TAPI TAPI GAMPANG GRADIENT </text>
<text sub="clublinks" start="257.49" dur="0.1"> TAPI TAPI GELAP GASERTISAN </text>
<text sub="clublinks" start="257.59" dur="0.134"> TAPI TAPI GAMPURUAN GRADIENT turun </text>
<text sub="clublinks" start="257.724" dur="0.133"> TAPI TAPI GAMPURUAN GRADIENT turun murag ampir </text>
<text sub="clublinks" start="257.857" dur="0.1"> TAPI TAPI GELAP GRADIENT TEUING TEU HAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="257.957" dur="0.067"> TAPI TAPI GELAP GRADIENT TEUAT NGALANGSA NGANJEUNG SAKUDANG </text>
<text sub="clublinks" start="258.024" dur="0.2"> NGARENGKEUN NGALEUNGEUN HENTEU SAHAJA </text>
<text sub="clublinks" start="258.224" dur="0.067"> NGARENGKEUN TEUING TEU AYA ANU </text>
<text sub="clublinks" start="258.291" dur="0.1"> NGARENGKEUN TEUING SADAYANA TEU SATUPA </text>
<text sub="clublinks" start="258.391" dur="0.2"> NGARENGKEUN TEUING TEU AYA SAHA GAMPANG LEUPA </text>
<text sub="clublinks" start="258.591" dur="2.403"> NGARENGKEUN NGALEUNGEUTEUHEU SAHAJA SAHA GAMPANG NGALIWAT </text>
<text sub="clublinks" start="260.994" dur="0.233"> NGARENGKEUN NGALEUNGEULEUHEUHEUHNA SAKAPI ANJEUN PASTU INTERSTATE 55. </text>
<text sub="clublinks" start="261.227" dur="0.2"> Anjeun kéngingkeun INTERSTATE 55. </text>
<text sub="clublinks" start="261.427" dur="0.1"> Anjeun kéngingkeun INTERSTATE 55. KUMAHA </text>
<text sub="clublinks" start="261.527" dur="0.101"> Anjeun kéngingkeun INTERSTATE 55. Kumaha perkawis </text>
<text sub="clublinks" start="261.628" dur="0.133"> Anjeun kéngingkeun INTERSTATE 55. Kumaha perkawis éta? </text>
<text sub="clublinks" start="261.761" dur="0.2"> Kumaha perkawis éta? </text>
<text sub="clublinks" start="261.961" dur="0.134"> Kumaha perkawis éta? Leres. </text>
<text sub="clublinks" start="262.095" dur="0.167"> Leres. </text>
<text sub="clublinks" start="262.262" dur="0.066"> Leres. JADI </text>
<text sub="clublinks" start="262.328" dur="0.134"> Leres. JADI URANG </text>
<text sub="clublinks" start="262.462" dur="0.133"> Leres. Janten hujan urang </text>
<text sub="clublinks" start="262.595" dur="0.134"> Leres. JADI HUJAN URANG JUMLAH </text>
<text sub="clublinks" start="262.729" dur="0.066"> Leres. JADI HUJAN KAMI JUMLAH NYATA </text>
<text sub="clublinks" start="262.795" dur="0.067"> Leres. JADI HUJAN KAMI JUMLAH NYAETA TEU </text>
<text sub="clublinks" start="262.862" dur="0.2"> JADI HUJAN KAMI JUMLAH NYAETA TEU </text>
<text sub="clublinks" start="263.062" dur="0.067"> JADI HUJAN URANG JUMLAH TEU BANYAK </text>
<text sub="clublinks" start="263.129" dur="0.067"> JADI HUJAN KAMI JUMLAH TEU AYA TEU AYA </text>
<text sub="clublinks" start="263.196" dur="0.1"> Janten Hujan KITU JUMLAH BENERNA TEU BANYAKNA. </text>
<text sub="clublinks" start="263.296" dur="0.167"> JAUH pisan. </text>
<text sub="clublinks" start="263.463" dur="0.1"> JAUH pisan. Upami </text>
<text sub="clublinks" start="263.563" dur="0.1"> JAUH pisan. Upami anjeun </text>
<text sub="clublinks" start="263.663" dur="1.401"> JAUH pisan. Upami anjeun angkat </text>
<text sub="clublinks" start="265.064" dur="0.201"> JAUH pisan. Upami anjeun perkawis </text>
<text sub="clublinks" start="265.265" dur="0.066"> JAUH pisan. Upami anjeun ngeunaan kagiatan </text>
<text sub="clublinks" start="265.331" dur="0.234"> Upami anjeun ngeunaan kagiatan </text>
<text sub="clublinks" start="265.565" dur="0.133"> Upami anjeun ngeunaan kagiatan ayeuna, </text>
<text sub="clublinks" start="265.698" dur="0.067"> Upami anjeun ngalaksanakeun kagiatan ayeuna, anjeun ogé </text>
<text sub="clublinks" start="265.765" dur="0.1"> Upami anjeun ngalaksanakeun kagiatan ayeuna, anjeun henteu </text>
<text sub="clublinks" start="265.865" dur="0.033"> Upami anjeun ngalaksanakeun kagiatan ayeuna, anjeun moal angkat </text>
<text sub="clublinks" start="265.898" dur="0.067"> Upami anjeun ngalaksanakeun kagiatan ayeuna, anjeun moal angkat </text>
<text sub="clublinks" start="265.965" dur="0.067"> Upami anjeun ngalaksanakeun kagiatan ayeuna, anjeun moal janten </text>
<text sub="clublinks" start="266.032" dur="0.267"> Dinten ayeuna, anjeun moal janten </text>
<text sub="clublinks" start="266.299" dur="0.067"> Dinten ayeuna, anjeun moal kaéra </text>
<text sub="clublinks" start="266.366" dur="0.1"> Dinten ayeuna, anjeun moal dipangaruhan ku </text>
<text sub="clublinks" start="266.466" dur="0.167"> Dinten ayeuna, anjeun moal dipangaruhan ku nganjuk </text>
<text sub="clublinks" start="266.633" dur="0.066"> Dinten ayeuna, anjeun moal dipangaruhan ku ngabahekeun banjir </text>
<text sub="clublinks" start="266.699" dur="2.436"> DIPANGKUNGKEUN KANA BANJIRAN BANJUTAN </text>
<text sub="clublinks" start="269.135" dur="0.1"> DIPIKARKEUN KU SAGALA NGALUNGKEUN SAKUNJUNG </text>
<text sub="clublinks" start="269.235" dur="0.1"> DIPANGKUNG KU BANJIRAN BANJIRAN HANYA Ngan </text>
<text sub="clublinks" start="269.335" dur="0.1"> DIPIKARKEUN KU SILAPAN BANJIRAN HANYA BATUR HAL </text>
<text sub="clublinks" start="269.435" dur="0.134"> DIPIKARKEUN KU BANJIRAN BANJAKAN HANYA HANYA JENIS </text>
<text sub="clublinks" start="269.569" dur="0.1"> DIPANGKUNG KU BANJIRAN BANJIRAN HANYA HANYA Jinis Denda </text>
<text sub="clublinks" start="269.669" dur="0.067"> DIPIKARKEUN KU BANJIRAN BANJAKAN HANYA SANJIJI HALUS </text>
<text sub="clublinks" start="269.736" dur="0.233"> Hal-hal ngan ukur rupa-rupa </text>
<text sub="clublinks" start="269.969" dur="0.1"> Hal-hal ngan ukur rupa-rupa denda di ditu. </text>
<text sub="clublinks" start="270.069" dur="0.201"> TUH. </text>
<text sub="clublinks" start="270.27" dur="0.066"> TUH. HALAH </text>
<text sub="clublinks" start="270.336" dur="0.034"> TUH. SAPERTOS </text>
<text sub="clublinks" start="270.37" dur="0.133"> TUH. JENENGAN A </text>
<text sub="clublinks" start="270.503" dur="0.167"> TUH. JENIS TIPI </text>
<text sub="clublinks" start="270.67" dur="0.067"> TUH. Jinis SEPTEMBER TIPIK </text>
<text sub="clublinks" start="270.737" dur="0.2"> Jinis SEPTEMBER TIPIK </text>
<text sub="clublinks" start="270.937" dur="0.067"> JENIS DARI SEPTEMBER TIPIK </text>
<text sub="clublinks" start="271.004" dur="0.066"> JENIS DARI SEPTEMBER TIPIK MUNGSA </text>
<text sub="clublinks" start="271.07" dur="0.134"> JENIS DARI SEPTEMBER TIPIK JADI </text>
<text sub="clublinks" start="271.204" dur="0.067"> JENIS DARI SEPTEMBER TIPIKI SING JADI BUDAK </text>
<text sub="clublinks" start="271.271" dur="1.901"> JENIS DARI SEPTEMBER TIPIK SILIH BISA LUAR BIASA </text>
<text sub="clublinks" start="273.172" dur="0.134"> JENIS DARI SEPTEMBER TIPIKI SILIH TEU BUDI DIDIEU. </text>
<text sub="clublinks" start="273.306" dur="0.2"> Dinten tiasa janten angin luar di ditu. </text>
<text sub="clublinks" start="273.506" dur="0.1"> Dinten tiasa janten angin luar di ditu. Tingali </text>
<text sub="clublinks" start="273.606" dur="0.167"> Dinten tiasa janten angin luar di ditu. Tingali Sababaraha </text>
<text sub="clublinks" start="273.773" dur="0.133"> Dinten tiasa janten angin luar di ditu. NINGALI SABAT </text>
<text sub="clublinks" start="273.906" dur="0.067"> Dinten tiasa janten angin luar di ditu. NINGALI SABARU PEMANDU GRATIS </text>
<text sub="clublinks" start="273.973" dur="0.234"> NINGALI SABARU PEMANDU GRATIS </text>
<text sub="clublinks" start="274.207" dur="0.067"> Tingali Sababaraha Pamuter Anu RÉSÉS Datang </text>
<text sub="clublinks" start="274.274" dur="0.066"> Tingali Sababaraha Pamuter Anu RUNTAH DATANG </text>
<text sub="clublinks" start="274.34" dur="0.134"> NINGALI SABATU PELAJAR SKATTER DATANG TAPI </text>
<text sub="clublinks" start="274.474" dur="0.066"> NINGALI SABARU PELAJAR DEPAT DATANG DINA NU TEU NÉSA </text>
<text sub="clublinks" start="274.54" dur="0.067"> NINGALI SABATU PELAJAR GRATIS DATANG DINA TAPI TEU AYA </text>
<text sub="clublinks" start="274.607" dur="0.334"> DATANG DATANG TAPI TEU AYA </text>
<text sub="clublinks" start="274.941" dur="0.1"> DATANG DATANG TAPI TEU AYA SIGNIFIKAN </text>
<text sub="clublinks" start="275.041" dur="0.067"> DATANG DINA TAPI TEU AING TEU SIGNIFIKAN </text>
<text sub="clublinks" start="275.108" dur="0.1"> DATANG DINA TAPI TEU AING TEU SIGNIFIKAN JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="275.208" dur="0.067"> DATANG DINA TAPI TEU AYA TEU PENTING DENGAN HUJAN </text>
<text sub="clublinks" start="275.275" dur="0.233"> SIGNIFIKAN KA HUJAN </text>
<text sub="clublinks" start="275.508" dur="1.835"> PENTING DENGAN JUMLAH HUJAN </text>
<text sub="clublinks" start="277.343" dur="0.067"> SIGNIFIKAN KU JUMLAH Hujan Anu </text>
<text sub="clublinks" start="277.41" dur="0.133"> SIGNIFIKAN KU JUMLAH Hujan Anu Nyaéta </text>
<text sub="clublinks" start="277.543" dur="0.101"> SIGNIFIKAN JEUNG HUJAN HUJAN ANJEUN </text>
<text sub="clublinks" start="277.644" dur="0.166"> PENTING DENGAN JUMLAH Hujan Anu Sakitu Hadé </text>
<text sub="clublinks" start="277.81" dur="0.067"> PENTING DENGAN JUMLAH Hujan Anu Sakitu Warta Anu Hadé </text>
<text sub="clublinks" start="277.877" dur="0.167"> JUMLAH ANU NYAETA WARTA ALUS </text>
<text sub="clublinks" start="278.044" dur="0.067"> JUMLAH ANU NYAETA WARTA ALUS. </text>
<text sub="clublinks" start="278.111" dur="0.233"> . </text>
<text sub="clublinks" start="278.344" dur="0.067"> . TUH </text>
<text sub="clublinks" start="278.411" dur="0.067"> . AYA ANJEUN </text>
<text sub="clublinks" start="278.478" dur="0.1"> . AYA ANJEUN </text>
<text sub="clublinks" start="278.578" dur="0.167"> . AYA ANJEUNNA NILON </text>
<text sub="clublinks" start="278.745" dur="0.066"> . AYA ANJEUN TROPISNA </text>
<text sub="clublinks" start="278.811" dur="0.234"> AYA ANJEUN TROPISNA </text>
<text sub="clublinks" start="279.045" dur="0.1"> AYA ANJEUN STORM TROPISNA </text>
<text sub="clublinks" start="279.145" dur="0.1"> AYA ANJEUN KANA KUAT STORM TROPIS </text>
<text sub="clublinks" start="279.245" dur="0.167"> ANJEUN ANJEUN ANJEUN KUDU BENTUK TROPIS </text>
<text sub="clublinks" start="279.412" dur="0.067"> AYA ANJEUNNA ANJEUN TRUKUN TROPISNA MUNGSA NGAHAREP </text>
<text sub="clublinks" start="279.479" dur="0.167"> PEMERINTAHAN KASUKAAN NGEUNGSA </text>
<text sub="clublinks" start="279.646" dur="0.066"> PEMERINTAHAN KASUKURAN NGADAPKEUN KA </text>
<text sub="clublinks" start="279.712" dur="0.1"> Kakuatan gaya meunang ekspektasi meunang </text>
<text sub="clublinks" start="279.812" dur="0.1"> Pasukan gaya meunang ekspektasi asup ka </text>
<text sub="clublinks" start="279.912" dur="1.469"> KASUKAAN SUKSES NGANGGO ANJEUN BAGI </text>
<text sub="clublinks" start="281.381" dur="0.066"> PEMANGSA KUMAHA SUKSES DIANGGAPKEUN KANGGO DI BAGI </text>
<text sub="clublinks" start="281.447" dur="0.067"> PEMANGSA KUMAHA SUKSES DIANGGUHKEUN KANGGO DIJANGKEUN BAGIAN ST. </text>
<text sub="clublinks" start="281.514" dur="0.267"> Pikeun asup kana bagian St. </text>
<text sub="clublinks" start="281.781" dur="0.067"> Pikeun asup kana bagian St. BERNARD </text>
<text sub="clublinks" start="281.848" dur="0.2"> Pikeun asup kana bagian St. BERNARD JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="282.048" dur="0.133"> Pikeun asup kana bagian St. BERNARD JEUNG PLAQUEMINES </text>
<text sub="clublinks" start="282.181" dur="0.067"> Pikeun asup kana bagian St. BERNARD JEUNG PLAQUEMINES PARIS </text>
<text sub="clublinks" start="282.248" dur="0.267"> BERNARD JEUNG PLAQUEMINES PARIS </text>
<text sub="clublinks" start="282.515" dur="0.067"> BERNARD JEUNG PLAQUEMINES PARISA Sateuacanna </text>
<text sub="clublinks" start="282.582" dur="0.067"> BERNARD JEUNG PLAQUEMINES PARISH AYEUNA DI </text>
<text sub="clublinks" start="282.649" dur="0.1"> BERNARD JEUNG PLAQUEMINES PARISH ANU DI </text>
<text sub="clublinks" start="282.749" dur="0.066"> BERNARD JEUNG PLAQUEMINES PARISA ANU SIA DI LOMBA </text>
<text sub="clublinks" start="282.815" dur="0.067"> BERNARD JEUNG PLAQUEMINES PARISH ANU DI SUSU </text>
<text sub="clublinks" start="282.882" dur="0.067"> BERNARD JEUNG PLAQUEMINES PARISA ANU SANGGUNG DI LOMBA </text>
<text sub="clublinks" start="282.949" dur="0.233"> GEUS DI SOROTAN THE </text>
<text sub="clublinks" start="283.182" dur="0.101"> GEUS DI SABUTAN SUNGAI </text>
<text sub="clublinks" start="283.283" dur="0.066"> GEUS DI SOROT SUNGJUNGAN SUNGUNG </text>
<text sub="clublinks" start="283.349" dur="0.167"> GEUS DI SOROTAN SUNGU SUNGAI </text>
<text sub="clublinks" start="283.516" dur="1.935"> GEUS DI SOROT SUNGKUNG SUNGKUNG SUMBER </text>
<text sub="clublinks" start="285.451" dur="0.067"> SUDAH DI SOROT SUNGJUNG SUNGKUT SINGKAT TUTUP </text>
<text sub="clublinks" start="285.518" dur="0.167"> SUNGJUNG SAIKI PANUTUP TUTUP </text>
<text sub="clublinks" start="285.685" dur="0.133"> SUNGJUNG SUNGKUT NYARAKUTKEUN KANA </text>
<text sub="clublinks" start="285.818" dur="0.067"> SAKJI SUNGAI Sebar Ngeunaan Deukeut ka Orlean </text>
<text sub="clublinks" start="285.885" dur="0.134"> SAKJI SUNGAI Sebar Ngeunaan Ngadeukeutkeun BARU </text>
<text sub="clublinks" start="286.019" dur="0.1"> SAKJI SUNGAI Sebar Ngadeukeutkeun ka Orlean Anyar </text>
<text sub="clublinks" start="286.119" dur="0.066"> SAKJI SUNGAI Sebar Ngeunaan Ngadeukeutkeun ORLEAN BARU Wétan </text>
<text sub="clublinks" start="286.185" dur="0.201"> Pikeun NGABANGKEUN ORLEAN BARU Wétan </text>
<text sub="clublinks" start="286.386" dur="0.1"> Pikeun NGABANGKEUN Area BARU ORLEANS BARAT </text>
<text sub="clublinks" start="286.486" dur="0.1"> KANGGO NGABANGKEUN BARU ORLEAN BARU EAST MUNGKIN </text>
<text sub="clublinks" start="286.586" dur="0.133"> KANGGO NGABANGKEUN BARU ORLEAN BARU TIMUR MUNGKIN LEUWIH </text>
<text sub="clublinks" start="286.719" dur="0.1"> KANGGO NGABANGKEUN BARU ORLEAN BARU TIMUR MUNGKIN NGALUNGKUL KANA Nuju </text>
<text sub="clublinks" start="286.819" dur="0.067"> KANGGO NGABANGKEUN BARU ORLEAN BARU TIMUR MUNGKIN SINGKAT SIEUN MUNGKIN </text>
<text sub="clublinks" start="286.886" dur="0.234"> WILAYAH MUNGKUL SUMANGSA MUNGSA </text>
<text sub="clublinks" start="287.12" dur="0.133"> WILAYAH MUNGKUL NU NGADAPKEUN MUNGKIN HENTEU </text>
<text sub="clublinks" start="287.253" dur="0.067"> WILAYAH MUNGKUL NU MUNGKIN MUNGKIN LENGKAP ELLISON </text>
<text sub="clublinks" start="287.32" dur="0.1"> WILAYAH MUNGKUL NU NGADAPKEUN MUNGKIN LENGKAP ELLISON DI </text>
<text sub="clublinks" start="287.42" dur="0.1"> WILAYAH MUNGKUL NGALANGKULAN MUNGKIN LENGKAP ELLISON DINA SINGKAT. </text>
<text sub="clublinks" start="287.52" dur="3.17"> ELLISON Hampang dina Singkat. </text>
<text sub="clublinks" start="290.69" dur="0.1"> ELLISON Hampang dina Singkat. DITUNGGUL </text>
<text sub="clublinks" start="290.79" dur="0.133"> ELLISON Hampang dina Singkat. MANGSA DITANGGUNG </text>
<text sub="clublinks" start="290.923" dur="0.134"> ELLISON Hampang dina Singkat. MENANG DIANGGUL KULU SEKITU </text>
<text sub="clublinks" start="291.057" dur="0.067"> ELLISON Hampang dina Singkat. MANGSA DITANGGUNG Kira-kira TIGA TIGA </text>
<text sub="clublinks" start="291.124" dur="0.2"> MANGSA DITANGGUNG Kira-kira TIGA TIGA </text>
<text sub="clublinks" start="291.324" dur="0.1"> MANGSA DIANGGUL KULIT TIASA SALAPI </text>
<text sub="clublinks" start="291.424" dur="0.067"> MANGSA DIANGGUL KITULAH TIASA SALAPI MILES </text>
<text sub="clublinks" start="291.491" dur="0.1"> MENANG DIANGGUL DI SEKITAR TIGA SALAPI MILES PER </text>
<text sub="clublinks" start="291.591" dur="0.1"> MANGSA DIANGGUL KITULUNG SILILU MILES PER JAM. </text>
<text sub="clublinks" start="291.691" dur="0.2"> SAPIL MILES PER JAM. </text>
<text sub="clublinks" start="291.891" dur="0.1"> SAPIL MILES PER JAM. TAPI </text>
<text sub="clublinks" start="291.991" dur="0.067"> SAPIL MILES PER JAM. TAPI TAPI </text>
<text sub="clublinks" start="292.058" dur="0.067"> SAPIL MILES PER JAM. TAPI TAPI AS </text>
<text sub="clublinks" start="292.125" dur="0.1"> SAPIL MILES PER JAM. TAPI TAPI KITU </text>
<text sub="clublinks" start="292.225" dur="0.1"> SAPIL MILES PER JAM. TAPI JEUNG KALIMAH KAMI KEU </text>
<text sub="clublinks" start="292.325" dur="0.1"> SAPIL MILES PER JAM. TAPI TAPI JEUNG KITU KEPALA </text>
<text sub="clublinks" start="292.425" dur="0.067"> SAPIL MILES PER JAM. TAPI TAPI JEUNG KITU KEU JADI DIJADI </text>
<text sub="clublinks" start="292.492" dur="0.267"> TAPI TAPI JEUNG KITU KEU JADI DIJADI </text>
<text sub="clublinks" start="292.759" dur="0.066"> TAPI JEUNG KITU KAULA KEUR DINA MALAM INI </text>
<text sub="clublinks" start="292.825" dur="1.535"> TAPI TAPI JEUNG URANG KEUR KEUR DINA MALAM SIA JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="294.36" dur="0.134"> TAPI JEUNG KITU KEUR KEUR DINA MALAM MALAM SENENG </text>
<text sub="clublinks" start="294.494" dur="0.066"> TAPI JEUNG KITU KEUR KEUR DINA KA MALAM SENENG Enjing </text>
<text sub="clublinks" start="294.56" dur="0.201"> Wengi ayeuna sareng énjing énjing </text>
<text sub="clublinks" start="294.761" dur="0.133"> Wengi ayeuna sareng énjing énjing ieu </text>
<text sub="clublinks" start="294.894" dur="0.1"> Wengi ayeuna sareng énjing énjing nyebarkeun ieu </text>
<text sub="clublinks" start="294.994" dur="0.134"> Wengi ayeuna sareng Isukan énjing ieu nyebar deui </text>
<text sub="clublinks" start="295.128" dur="0.1"> Wengi ayeuna sareng Isukan énjing ieu nyebarkeun ka arah </text>
<text sub="clublinks" start="295.228" dur="0.067"> Wengi ayeuna sareng Isukan énjing ieu nyebarkeun ka arah mana </text>
<text sub="clublinks" start="295.295" dur="0.2"> Ieu nyebar ka arah mana </text>
<text sub="clublinks" start="295.495" dur="0.167"> Ieu nyebar ka arah mana </text>
<text sub="clublinks" start="295.662" dur="0.066"> INI NGALÉJATKEUN KA NU KUMAHA LANDFALL </text>
<text sub="clublinks" start="295.728" dur="0.1"> Ieu nyebar ka arah mana landasanana </text>
<text sub="clublinks" start="295.828" dur="0.034"> Ieu nyebar ka arah anu badé jalan </text>
<text sub="clublinks" start="295.862" dur="0.066"> Ieu nyebar ka arah anu badé dituju </text>
<text sub="clublinks" start="295.928" dur="0.067"> Ieu nyebar ka arah anu bakal dilakukeun LANDFALL </text>
<text sub="clublinks" start="295.995" dur="0.234"> LANDFALL AYEUNA </text>
<text sub="clublinks" start="296.229" dur="0.1"> LANDFALL AYEUNA BENER </text>
<text sub="clublinks" start="296.329" dur="0.1"> LANDFALL AYEUNA BENER DIDIEU </text>
<text sub="clublinks" start="296.429" dur="0.1"> LANDFALL AYEUNA BENER DINA BENER </text>
<text sub="clublinks" start="296.529" dur="0.067"> LANDFALL AYEUNA BENER DIDIEU KANAN </text>
<text sub="clublinks" start="296.596" dur="0.067"> LANDFALL AYEUNA BENER DIDIEU KANANNA </text>
<text sub="clublinks" start="296.663" dur="0.2"> BENER DIANA SADAYANA </text>