Crita Paling Dhuwur: Petang 9-15-20 subtitles

>> >> IKI >> IKI WIS >> IKI IKI >> IKI WENGI Bengi >> Iki bengi >> IKI WENGI WENGI >> ING KENE WENGI KANGGO DIKASARAKAKE >> ING KENE WENGI KAPAN KANGGO DITANGKUT ING >> ING KENE WENGI KAPAN KANGGO DITANGKUT ING OREGON >> INI WENGI WENGI KAPAN KANGGO DITANGKAP ING OREGON BARU DITERBIT ING OREGON BARU DIPERBAHARAKAN ING OREGON sing bubar dirilis DIPERBAHARAKAN ING OREGON sing nembe ngeculake Diterbitake ing OREGON sing nembe nembus CAM DASH DIPERBAHARAKAN ING VIDEO CAM DASH OREGON sing nembe dirilis Diterbitake ing VIDEO OREGON sing bubar ngeculake VIDEO CAM VIDEO CAM DASH sing GRATIS menehi VIDEO CAM DASH sing KANGGO menehi kita VIDEO CAS DASH sing KANGGO menehi A VIDEO CAM DASH sing KANGGO NGALAMI VIDEO CAM DASH sing KANGGO NGALAMI APA VIDEO CAM DASH sing KANGGO NGALAMI IKI KAPAL VIDEO CAM DASH sing dibebasake menehi pangerten apa sejatine VIDEO CAM DASH sing KANGGO NGALAMI KACA KANGGO APA NGGUNAKI GLIMPSE APA ITU KANGGO GLIMPSE APA KANGGO US GLIMPSE APA KANGGO KANGGO GLIMPSE APA ING AWE KANGGO KANGGO APIK APIK APIK KANG KRIMU PISAN KAMI NGGOLEKI APA KANGGO GOLEK CREWS PERTAMA Kanggo gelut CREWS PERTAMA FOR CREWS PERTAMA NGANGGO KANG GOLEK GOLEK PERTAMA. FLAMES. FLAMES. PLUS FLAMES. PLUS HE FLAMES. Ditambahake dheweke FLAMES. Ditambahake dheweke FLAMES. Ditambahake, dheweke nggawe keputusan FLAMES. Ditambahake, dheweke nggawe keputusan Ditambahake, dheweke nggawe keputusan Ditambahake, dheweke nggawe keputusan Ditambahake, dheweke nggawe keputusan sing kurang KANGGO KANGGO KEPUTUSAN WIS WIS A Ditambahake, dheweke nggawe keputusan sing saiki wis ana PLUS Dheweke nggawe keputusan sing saiki uga ora ana Ditambahake, dheweke nggawe keputusan sing saiki ora ana utawa ora nate SAKING SAIKI SAIKI ORA NATE SAKING SAIKI SAIKI ORA NANGGAL NING GOLEK. SUNGKAP SUNGKAP >> SUNGKAP >> KAMI SUNGKAP >> KITA PUNJUT SUNGKAP >> Kita ketemu SUNGKAP >> KITA PUNJUT PEMANGSA SUNGKAP >> KITA PUNJUT PARA PARA PARA PARA PARA PARA PARA PARA PARA PARA PARA PARA PARA PARA PARA PARA PARA PARA PARA PARA PANGSA >> KITA PUNJUT PARA PARA PARA PARA PARA PARA PARA PARA PARA PARA PARA PARA PARA PARA PARA PARA PARA PARA PARA PARA PANGSA >> KITA PUNJUT PARA PARA PARA PARA PARA PARA PARA PALAKSA >> Kita ketemu pahlawan sing mbantu ngirit >> Kita ketemu pahlawan sing mbiyantu ngirit 80 >> KITA PUNJUT PARA PARA PARA PARA PARA PARA PARA PARA PARA PARA PARA WULANG ANA NGUTAM 80 Wong >> Kita ketemu pahlawan sing mbantu ngirit 80 wong sawise >> Kita ketemu pahlawan sing mbantu ngirit 80 wong sawise iku DIBUTA NGUTAM 80 WONG SABENE DIBUTA NGUTAM 80 WONG SABEN Katon DIBUTA NGUTAM 80 WOWE Sawise Katon DIBUTA NGUTAM 80 WONG SABEN KANGGO KANGGO INGKIT DIBantu Ngirit 80 Wong Sawise Katon Sepisanan Duwe DIBantu Ngirit 80 Wong Sawise Katon Sepisanan Kudu Dipotong DIBantu Ngirit 80 Wong Sawise Katon Sepisanan Wis Dipotong Katon KATAPU SING PUTUS Katon KATAPU KANGGO MATI KABEH Katon KANTHI KANGGO NGUTAM KABEH Katon KAPAN DUWUT DIPUTUS KABEH KABEH Katon KANG SEBARU KANGGO MATI KABEH KANGGO KABEH. KABEH KANGGO MUNGGAL. KABEH KANGGO MUNGGAL. Banjur KABEH KANGGO MUNGGAL. Banjur nalika KABEH KANGGO MUNGGAL. Banjur kapan bakal KABEH KANGGO MUNGGAL. Banjur kapan iki bakal KABEH KANGGO MUNGGAL. Banjur kapan iki bakal ngrokok KABEH KANGGO MUNGGAL. Banjur kapan iki bakal diresiki Banjur kapan iki bakal diresiki LAMUN APA APA APA KENCI BESAR? OUT? OUT? WE OUT? KITA NINGGAL OUT? KITA NANGGO Sawetara OUT? KITA NAMPAK sawetara JANJI OUT? KAMU NANGGALENI IKI PROMO KAMU NANGGALENI IKI PROMO KITA NING DATENG SANDI PROMISI Dinten iki. Dino iki Dino iki >> Dino iki >> IKI Dino iki >> IKI IKI Dino iki >> IKI KGW. >> IKI KGW. >> IKI KGW. Kowe >> IKI KGW. Kowe KANGGO >> IKI KGW. KANGGO KANGGO >> IKI KGW. KANGGO NGOMONG KOWE HIDUP >> IKI KGW. KANGGO NGOMONG KOWE NGALAMI >> IKI KGW. Sampeyan ngomong yen sampeyan urip liwat Sampeyan ngomong yen sampeyan urip liwat Sampeyan ngomong yen sampeyan urip liwat ROUT sampeyan Sampeyan ngomong yen sampeyan urip liwat ROUT sampeyan KANGGO NGOMONG KOWE NGALAMI ROUT Liwat MOoseJAW Sampeyan ngomong yen sampeyan urip liwat ROUT sampeyan liwat MOoseJAW ing kene. ROUT Liwat MOoseJAW INI. ROUT Liwat MOoseJAW INI. Dadi ROUT Liwat MOoseJAW INI. Dadi SIR ROUT Liwat MOoseJAW INI. SO SIR SIR, ROUT Liwat MOoseJAW INI. Dadi SIR SIR, KITA ROUT Liwat MOoseJAW INI. Dadi SIR SIR, KAMU MULAI ROUT Liwat MOoseJAW INI. Dadi SIR SIR, KITA MULA ROUT Liwat MOoseJAW INI. Dadi SIR SIR, KAMU MULAI A Dadi SIR SIR, KAMU MULAI A Dadi SIR SIR, KAMU MULA KANG DEVASTASI Dadi SIR SIR, KAMU MULA Dhisike Dadi SIR SIR, KAMU MULA KANGGO PITAKEN PISAN Dadi SIR SIR, KAMU MULA KANGGO Dhisik-Dhisike Dadi SIR SIR, KAMU MULA KANG AWAK DEVASTATING Deleng APA DEVASTASI Pisanan Katon Apa DEVASTASI Pisanan Deleng APA IKU DEVASTASI Pisanan Katon Apa Sing Ditinggalake DEVASTASI Pisanan Golek Apa Sisa DEVASTASI Pisanan Golek Apa Sisa DEVASTASI Pisanan Golek Apa Sisa saka Papan kasebut. IS NGiwa saka papan. IS NGiwa saka papan. >> IS NGiwa saka papan. >> Akeh IS NGiwa saka papan. >> Akeh sing nggunakake IS NGiwa saka papan. >> Akeh sing nggunakake IS NGiwa saka papan. >> Akeh sing nggunakake kanggo nelpon IS NGiwa saka papan. >> Akeh sing nggunakake telpon. >> Akeh sing nggunakake telpon. >> Akeh sing nggunakake telpon. A >> Akeh sing nggunakake telpon. Wong lanang >> Akeh sing nggunakake telpon. WONG KANGGO >> Akeh sing nggunakake telpon. Wong sing nuduhake >> Akeh sing nggunakake telpon. Wong sing nuduhake iki >> Akeh sing nggunakake telpon. Wong sing nuduhake video iki Wong sing nuduhake video iki Wong sing nuduhake video iki Wong sing nuduhake video iki Wong sing nuduhake video penyimpangan iki Wong sing nuduhake video iki distorsi TO Wong sing nuduhake video penyimpangan iki kanggo nuduhake SAKA GABUNG KANGGO NUNJUK Saking GABARAN KANGGO Nuduhake WONG Saking GABARAN KANGGO Nuduhake WONG APA Saking GABARAN KANGGO Nuduhake WONG APA KANGGO SAKA GABUNG KANGGO Nuduhake WONG APA KANGGO Saking GABARAN KANGGO NAMPANG WONG APA KANGGO GOLONG WONG APA KANGGO WONG APA WILDFIRES KANGGO WONG APA WILDFIRES ING TANPA WONG APA WILDFIRES KANGGO TO TANPA WONG APA WILDFIRES KANGGO TO DETROIT. TANPA DETROIT. TANPA DETROIT. HIS TANPA DETROIT. GABE TANPA DETROIT. ORA GOLEK BUMI TANPA DETROIT. ORA GOLEK NGANGGO KABEH TANPA DETROIT. ORA RUMAHE BENGKEL KANGGO TANPA DETROIT. RUMAHE MUNG NYAWANG SADAYANE RUMAHE MUNG NYAWANG SADAYANE ORA RUMAHE KANGGO BENGKEL KABEH ORA RUMAHE KANGGO BENGKEL KABEH ORA RUMAHE KANGGO BENGKEL KABEH KANGGO NULUNGI ORA RUMAHE KANGGO BENGKEL KABEH KANG TULUNGI KANGGO NGALAMI KANG TULUNGI KECIL NGOMONG KANGGO NGLAMU KANG KOMUNITAS KANG SENENG. KOMUNITAS. KOMUNITAS. Dheweke KOMUNITAS. Dheweke A KOMUNITAS. Dheweke dadi sukarelawan KOMUNITAS. Dheweke dadi petugas pemadam kebakaran Dheweke dadi petugas pemadam kebakaran Dheweke minangka MAGGIE FIREFIGHTER Volunteer Dheweke dadi pemadam kebakaran, MAGGIE VESPER Dheweke dadi pemadam kebakaran liyane, MAGGIE VESPER Dheweke dadi pemadam kebakaran, MAGGIE VESPER, Duwe Dheweke dadi petugas pemadam kebakaran, MAGGIE VESPER, Duwe CERITA. MAGGIE VESPER Duwe CERITA. MAGGIE VESPER Duwe CERITA. >> MAGGIE VESPER Duwe CERITA. >> IKI MAGGIE VESPER Duwe CERITA. >> IKI IKI MAGGIE VESPER Duwe CERITA. >> IKI MY MAGGIE VESPER Duwe CERITA. >> Iki omahku. >> Iki omahku. >> Iki omahku. >> >> Iki omahku. >> IKI >> Iki omahku. >> Boten >> Iki omahku. >> Iku dudu MY >> Iki omahku. >> Iku dudu omahku. >> Iku dudu omahku. >> Iku dudu omahku. >> >> Iku dudu omahku. >> Dina >> Iku dudu omahku. >> Dina sawise >> Iku dudu omahku. >> Dina sawise rampung >> Iku dudu omahku. >> Dina sawise rampung >> Iku dudu omahku. >> Dina sawise rampung munggah HIS >> Dina sawise rampung munggah HIS >> Dina sawise rampung kulawarga >> Dina Sawise Nggawe Kulawarga lan >> Dina sawise rampung kulawarga lan FLEEING >> Dina Sawise Nggawe Keluarga lan Nylametake >> Dina sawise ngemas kulawarga lan nylametake ing KELUARGA lan FLEEING ING KELUARGA LAN FLEEING ING TENGAH KELUARGA LAN FLEEING ING TENGAH KELUARGA lan FLEEING ING TENGAH KELUARGA LAN FLEEING ING tengah wengi. TENGAH Bengi. TENGAH Bengi. >> TENGAH Bengi. >> DON TENGAH Bengi. >> DON TESDAL TENGAH Bengi. >> Aja digawe gaweyan TENGAH Bengi. >> DON TESDAL GAWE TENGAH Bengi. >> Aja nggawe maneh TENGAH Bengi. >> Aja nggawe bali menyang >> Aja nggawe bali menyang >> Aja nggawe bali menyang dheweke >> Aja nggawe bali menyang omah >> Aja nggawe bali menyang omah ing >> Aja nggawe bali menyang omah ing DETROIT. RUMAHE ING DETROIT. RUMAHE ING DETROIT. >> RUMAHE ING DETROIT. >> KAYU RUMAHE ING DETROIT. >> WIS KANGGO RUMAHE ING DETROIT. >> WIS WAYAH. >> WIS WAYAH. >> WIS WAYAH. HE >> WIS WAYAH. Dheweke PIKIR >> WIS WAYAH. Dheweke PIKIR >> WIS WAYAH. Dheweke PIKIR KANGGO >> WIS WAYAH. PUNYA PUNYA SIAP. PUNYA PUNYA SIAP. PUNYA PUNYA SIAP. HE PUNYA PUNYA SIAP. Dheweke nembak PUNYA PUNYA SIAP. Dheweke nembak iki PUNYA PUNYA SIAP. Dheweke njupuk drive iki PUNYA PUNYA SIAP. Dheweke NANGGOLO DRIVING INI Dheweke NANGGOLO DRIVING INI Dheweke pancen nyopot tenan iki DIAJUTKE DRIVING INGKING JAUH LARIS. NYESA tenan. NYESA tenan. >> NYESA tenan. >> DISTRUKTIF NYESA tenan. >> DISTRUKTIF ON NYESA tenan. >> DISTRUKTIF ING KABEH >> DISTRUKTIF ING KABEH >> DISTRUKTIF ING KABEH >> DISTRUKTIF ING KABEH sing KITA >> DISTRUKTIF ING KABEH sing NGERTI >> DISTRUKTIF ING KABEH sing KANGGO NGERTI >> DISTRUKTIF ING KABEH sing WIS ngerti babagan iki >> DISTRUKTIF ING KABEH sing WIS ngerti babagan papan iki YEN KITA KENEH ngerti babagan papan iki YEN KAMU NGerteni babagan GOLEK INI GONE. Ical Ical >> Ical >> THE Ical >> 50 Ical >> 50 taun Ical >> umur 50 taun Ical >> Negara 50 taun >> Negara 50 taun >> Karyawan Negara 50 taun >> Karyawan Negara 50 taun apa >> Karyawan Negara 50 taun ora dobel >> Karyawan Negara 50 taun nindakake tugas sing dobel >> Karyawan Negara 50 taun nindakake tugas sing dobel >> Karyawan Negara 50 taun nindakake tugas sing dobel A PEGAWE Nindakake Kewajiban GANDA A Karyawan nggawe tugas sing dobel minangka sukarelawan Karyawan nggawe tugas sing dobel minangka petugas pemadam kebakaran. FIREFIGHTER VOLUNTEER. FIREFIGHTER VOLUNTEER. TEZZ FIREFIGHTER VOLUNTEER. TEZZ DAHL FIREFIGHTER VOLUNTEER. TEZZ DAHL Ditembak FIREFIGHTER VOLUNTEER. TEZZ DAHL nembak wong-wong mau FIREFIGHTER VOLUNTEER. TEZZ DAHL TUTUP VIDEO ANU TEZZ DAHL TUTUP VIDEO ANU TEZZ DAHL TUTUP VIDEO ING PUNIKA TEZZ DAHL TUTUP VIDEO ING SOPAT HARI TEZZ DAHL TUTUP VIDEO ING SETELAH HARI TEZZ DAHL TUTUP VIDEO ING PUNIKA HARI ING PERANG TEZZ DAHL TUTUP VIDEO ING PUNIKA HARI NGADI TEZZ DAHL TUTUP VIDEO ING PUNIKA HARI NGADI KEBIJAKAN Pungkasan Dina Ngadhepi Geni Sawise dina gelut geni ing Sawise dina gelut geni ing Pungkasan Dina Ngadhepi Geni ing SANTIAM Pungkasan Dina Ngadhepi Geni ing SANTIAM CANYON. ING KANTON SANTIAM. ING KANTON SANTIAM. HIS ING KANTON SANTIAM. KELUARGA ING KANTON SANTIAM. KELUARGA NYALAH ING KANTON SANTIAM. KELUARGA NYALAH Pungkasan KELUARGA NYALAH Pungkasan KELUARGA NYALAMI WENI SENEN KELUARGA NYALAMI Senen Pungkasan AS KELUARGA NYALAMI SENEN PUNGKAS ING APA KELUARGA NYEBAK LANJUT SENEN ING JAM KELUARGA NYILIKI SENEN AKHIR ASLAM PACARAN ISNIN AS FLAMES RACED ISNIN AS FLAMES RACED DALANE. CARA. CARA. >> CARA. >> Aku wis CARA. >> Aku wis entuk CARA. >> Aku KANGGO GAMPANG CARA. >> Aku bakal ngobong CARA. >> Aku bakal nemu kobongan loro CARA. >> Aku bakal nemu kobongan ing sisih loro >> Aku bakal nemu kobongan ing sisih loro >> Aku bakal nemu kobongan ing sisih loro >> Aku bakal nemu kobongan ing sisih loro >> Aku njaluk geni ing sisih loro ing dalan >> Aku bakal nemu geni ing sisih loro ing dalan >> Aku bakal nemu kobongan ing sisih loro ing dalan iki >> Aku bakal nemu geni ing sisih loro ing dalan kasebut >> Aku njaluk geni ing sisih loro ing dalan ing BLOG POINT iki DALAN ING BLOG POINT INI ING JALAN ING BLOG POINT INI NGANGKIT DALAN ING BLOG POINT INI NGANGGO Saking ROAD ING BLOG POINT INI NGANGKAP DALAN Saking ROAD ING BLOG POINT INI NGANGKAP ROAD LAN Saking ROAD ING BLOG POINT INI NGANGKAP ROAD LAN KAMU Saking ROAD ING BLOG POINT INI NGANGKAP ROAD LAN KITU SAKA ROAD LAN KAMU KANGGO MENDA SAKA ROAD LAN KITA KANGGO APA SAKA ROAD LAN KITA KANGGO WARNA SAKA ROAD LAN KITA KANGGO WARNA SAKA ROAD LAN KITA KANGGO WARNA A NGANGGO ROAD LAN KITA KANGGO WARNA KANGGO WONG WONG NGALAMI ROAD LAN KAMU KANGGO WIS WARNA SAKING KANGGO WONG SAKA ROAD LAN KITA KANGGO WIS WIS WONG LANJUT. SEWESI WIS WONG LANJUTU DAPAT. SEWESI WIS WONG LANJUTU DAPAT. >> SEWESI WIS WONG LANJUTU DAPAT. >> TESDAL SEWESI WIS WONG LANJUTU DAPAT. >> TESDAL WIS SEWESI WIS WONG LANJUTU DAPAT. >> TESDAL KANGGO MOBIL SEWESI WIS WONG LANJUTU DAPAT. >> TESDAL KANGGO MOBIL SEWESI WIS WONG LANJUTU DAPAT. >> TESDAL KANGGO MOBIL KANG HIS >> TESDAL KANGGO MOBIL KANG HIS >> TESDAL KANGGO MUDI KANG ANAK ANAK >> TESDAL KANGGO MUDI KANG BUDAK LAN >> TESDAL KANGGO MUDI KANG ANAK ANAK LAN SIJI >> TESDAL KANGGO MUDI KANG BUDAK LAN SATU MOBIL >> TESDAL KANGGO MUDI KANG BUDAK LAN SIJI MOBIL >> TESDAL KANGGO MUDI KANG BUDAK LAN SATU MOBIL garwane Bocah-bocah lan siji mobil bojone Bocah-bocah lan siji mobil bojone ing mburi Bocah-bocah lan satunggaling mobil garwa garwane Bocah-bocah lan siji mobil garwane ing mburi Bocah-bocah lan satunggaling mobil garwa garwane padha malih. NGOLEKI ING WONG LAIN. NGOLEKI ING WONG LAIN. >> NGOLEKI ING WONG LAIN. >> Bocah-bocah NGOLEKI ING WONG LAIN. >> Bocah-bocah padha NGOLEKI ING WONG LAIN. >> Bocah-bocah padha takon NGOLEKI ING WONG LAIN. >> Bocah-bocah padha takon >> Bocah-bocah padha takon >> Bocah-bocah padha takon pitakon nyoba >> Bocah-bocah padha takon pitakon nyoba >> Bocah-bocah padha takon pitakon nyoba kanggo tetep >> Bocah-bocah padha takon pitakon nyoba kanggo njaga >> Bocah-bocah padha takon pitakon nyoba nyoba terus >> Bocah-bocah padha takon pitakon nyoba tetep ing >> Bocah-bocah padha takon pitakon nyoba njaga ing ngisor Nyoba tetep ing ngisor Nyoba tetep ing ngisor ngisor. RENDAH. RENDAH. THOMAS RENDAH. THOMAS takon RENDAH. THOMAS NAKON IKI RENDAH. THOMAS NAKON IKI RENDAH. THOMAS NANGUTU IKU Normal RENDAH. THOMAS NANGUTU IKU BIASA BIASA INI THOMAS NANGUTU IKU BIASA BIASA INI THOMAS NANGUTU IKU NGANGGO APIK THOMAS NANGUTU IKU NGANGEN ORA DOMEN. Dudu THOMAS. Dudu THOMAS. ANA KANGGO Dudu THOMAS. ORA ANA Dudu THOMAS. Ora ana sing biyasa Dudu THOMAS. Ora ana babar pisan babar pisan Ora ana babar pisan babar pisan Ora ana sing lumrah babagan iki Ora ana sing lumrah babagan hak iki Ora ana sing normal babagan hak iki saiki. IKI SAIKI SAIKI. IKI SAIKI SAIKI. IKI IKI SAIKI SAIKI. IKI IKI IKI SAIKI SAIKI. IKI TANPA NGANGGO. IKI TANPA NGANGGO. IKI TANPA NGANGGO. >> IKI TANPA NGANGGO. >> THE IKI TANPA NGANGGO. >> KELUARGA IKI TANPA NGANGGO. >> DROVE KELUARGA IKI TANPA NGANGGO. >> Kulawarga DROVE TIMUR >> Kulawarga DROVE TIMUR >> Kulawarga DROVE TIMUR Liwat >> Kulawarga DROVE TIMUR Liwat Wuta >> KELUARGA KELUARGA TIMUR NGALAMI ROKOK WULAN >> KELUARGA KELUARGA TIMUR NGALAMI ROKOK WULA NGALAMI NGROKOK WULA AKHIR NGALAMI NGROKOK AKU WIS AKUT NGALAMI ROKOK WUTA AKHIR NYAKI LALAKI ROKOK WUTA AKHIR NGAKAK NGALAMI ROKOK WULA AKU NGGawe BENGKUNG LALAKAN ROKOK WULA AKU NGGawe BENGKUNG AMID LALAKI ROKOK WUTA AKHIR NGAKAK MBENDUK ING BENGKEL Nggawe kanggo mbengkongake ing tengah Nggawe kanggo mbengkongake ing tengah PANICA. GEGER. GEGER. LAIN GEGER. JAWABAN LAIN GEGER. TEMPAT JAWAB LAIN GEGER. TEMA JAWAB LAIN BARAT. TEMA JAWAB LAIN BARAT. TEMA JAWAB LAIN BARAT. >> TEMA JAWAB LAIN BARAT. >> KOWE TEMA JAWAB LAIN BARAT. >> KAMU LITERAL TEMA JAWAB LAIN BARAT. >> Kowe KANJUR KUNCENG TEMA JAWAB LAIN BARAT. >> Sampeyan bakal mlaku kanthi cepet >> Sampeyan bakal mlaku kanthi cepet >> Sampeyan wis mlaku kanthi otomatis >> Sampeyan bakal mlaku kanthi nyata sajrone urip sampeyan. URIPMU. URIPMU. WAKTU. WAKTU. WAKTU. DAVID WAKTU. DAVID HART WAKTU. DAVID HART WIS WAKTU. DAVID HART IKI SATU WAKTU. DAVID HART KANGSA SALAH WAKTU. DAVID HART KANGSA SALAH. DAVID HART KANGSA SALAH. DAVID HART KANGSA SALAH. >> DAVID HART KANGSA SALAH. >> KEDUA DAVID HART KANGSA SALAH. >> Loro-lorone Sisi DAVID HART KANGSA SALAH. >> Loro-lorone Sithik DAVID HART KANGSA SALAH. >> Loro-lorone SISI KANGGO DAVID HART KANGSA SALAH. >> Loro-lorone Sisi Ana ing Geni. >> Loro-lorone Sisi Ana ing Geni. >> Loro-lorone Sisi Ana ing Geni. GADIS >> Loro-lorone Sisi Ana ing Geni. Gates WIS >> Loro-lorone Sisi Ana ing Geni. Gerbang SAIKI >> Loro-lorone Sisi Ana ing Geni. Gerbang KANGGO API >> Loro-lorone Sisi Ana ing Geni. Gates KANGGO GUNUNG AT >> Loro-lorone Sisi Ana ing Geni. Gerbang KANGGO KANGGO ASI >> Loro-lorone Sisi Ana ing Geni. Gerbang KANGGO KANGGO WANGI Gerbang KANGGO KANGGO WANGI Gerbang KANGGO MANGGUN ING WAKTU KITA Gerbang KANGGO KANGGO APIK KANGGO WIS Gerbang KANGGO KANGGO APIK KANGGO WIS Gerbang KANGGO KANGGO APIK KANGGO MILIK Gerbang Kasedhiya Geni Nalika Wancine Kasedhiya Milo Kutha. KITA MILIK KOTA. KITA MILIK KOTA. SAIDU KITA MILIK KOTA. KOTA KATA KITA MILIK KOTA. KATA Kutha WIS KITA MILIK KOTA. Kutha jarene wis ana KITA MILIK KOTA. Kutha jarene ana ing geni. Kutha jarene ana ing geni. Kutha jarene ana ing geni. THE Kutha jarene ana ing geni. THE RESTORAN Kutha jarene ana ing geni. RESTORAN SEKARANG Kutha jarene ana ing geni. RESTORAN SEKARANG KANGGO MANGAN Kutha jarene ana ing geni. RESTORAN SEKARANG KEBANGSA ING RESTORAN SEKARANG KEBANGSA ING RESTORAN SEKARANG KEBANGSA ING RESTORAN SEKARANG KEBANGSA SISI RESTORAN SEKARANG KEBANGSA ING SISI RESTORAN SEKARANG KEBANGSA ING SISI RESTORAN SEKARANG KEBANGSA ING SILU JALAN. SISING JALAN. SISING JALAN. KABEH SISING JALAN. KABEH SISING JALAN. KABEH BISNIS, SISING JALAN. KABEH BISNIS, THE SISING JALAN. KABEH BISNIS, RUMAH KABEH BISNIS, RUMAH Kabeh bisnis, omah sawise KABEH TANPA BISNIS, GAMPANG SUSU MUNGGAL Kabeh bisnis, omah sawise uwal saka KABEH BISNIS, RUMAH GOLEK ORA WIS WIS Sawise uwal saka sing paling angel Sawise uwal bagean paling angel. BAGIAN BAGIAN >> BAGIAN >> KEDUA BAGIAN >> Loro-lorone Wong BAGIAN >> Loro-lorone wong jarene BAGIAN >> Loro-lorone wong jarene BAGIAN >> Loro-lorone wong jarene BAGIAN >> Loro-lorone wong jarene lagi urip >> Loro-lorone wong jarene lagi urip >> Loro-lorone wong jarene lagi urip >> Loro-lorone wong jarene lagi urip ing LIMBO. ING LIMBO. ING LIMBO. BISA ING LIMBO. ORA NGERTI ING LIMBO. ORA NGERTI APA ING LIMBO. ORA NGERTI APA ING LIMBO. Ora ngerti apa sing kiwa. Ora ngerti apa sing kiwa. Ora ngerti apa sing kiwa. >> Ora ngerti apa sing kiwa. >> ING KENE Ora ngerti apa sing kiwa. >> INI AKU Ora ngerti apa sing kiwa. >> ING KANGGO WARGA Ora ngerti apa sing kiwa. >> ING KANGGO WARANG KANGGO >> ING KANGGO WARANG KANGGO >> INI NANG KANGGO KANG MBARU >> INI NANG KANGGO KANGGO MUNG NYAWANG >> INGKANG JAWANANE AKU sing BANGUNAN >> ING KANGGO JAWANAN KAMU NENG KANGGO NGUKUN PUTRI >> ING KANGGO JAWANAN KAMU NENG KANGGO NGANGGO GOLEKE MUNG NYAWANG HANYA NGANGGO GOLEKE LANGA HANYA NGANGGO GOLEKE DHEWE TESDAL HANYA NGANGGO GOLEKE LANJUT TESDAL Gawe CUMA GAMPANG GOLEKE NGANGGO TESDAL CUMA GAWE DEKE SAMBUNG TESDAL GOLEK. TESDAL Gawe BALIK. TESDAL Gawe BALIK. >> TESDAL Gawe BALIK. >> Dheweke TESDAL Gawe BALIK. >> Dheweke ngomong TESDAL Gawe BALIK. >> Dheweke ngomong babagan TESDAL Gawe BALIK. >> Dheweke ngomong babagan HARTE >> Dheweke ngomong babagan HARTE >> Dheweke ngomong babagan omah HARTE. Omah. Omah. >> Omah. >> Aku Omah. >> Aku mung Omah. >> KANGGO NGANGGO Omah. >> Aku mung ngganggu MY Omah. >> Aku mung ngganggu sirahku Omah. >> Aku mung ngganggu sirahku Omah. >> Aku mung ngganggu sirahku >> Aku mung ngganggu sirahku >> Aku mung nyuda sirahku kaya ngono >> Aku mung ngganggu sirahku kaya wis ilang. IKU WIS. IKU WIS. ANA KANGGO IKU WIS. ING KANGGO IKU WIS. IKU BUKTI IKU WIS. ANA BUKTI BENER IKU WIS. ING KENE BUKTI. ING KENE BUKTI. ING KENE BUKTI. ANA KANGGO ING KENE BUKTI. ANA AKU ING KENE BUKTI. ANA TRUKKU. ANA TRUKKU. ANA TRUKKU. ANA KANGGO ANA TRUKKU. ING KENE ANA TRUKKU. ING KANGGO ANA TRUKKU. ING KANG WONI ANA TRUKKU. ING KENE WAYANG RUMAH ING KENE WAYANG RUMAH ING KENE WAYANG RUMAH LAN ING KENE WAYANG RUMAH LAN MY ING KENE WAYANG RUMAH LAN MEREKKU ING KENE WAYANG RUMAH LAN BARU BARU ING KANGGO WAYANG RUMAH LAN BARANG BARU SAKKU ING KANGGO WAYANG RUMAH LAN JENO BARU SILU BARU LAN BARANG SAKU BARU SILU ewu LAN MERKU BARU SILU DOLLAR LAN BARANG SAKU BARU SILU WARGA DOLLAR LAN BARANG SAKU BARU SILU WARGA DOLLAR KANGGO LAN BARANG SAKU BARU SILU PUTRA DOLLAR KANG IKI LAN BARANG SAKU BARU SILU PUTRA DOLLAR KANGGO BENER DOLLAR DOKO IKU KANGGO DOLLAR DOK sing nembe rampung DOLLAR DOKO sing BARU PUTRA DOLLAR DOKO sing nembe rampung patang dina DOLLAR DOK sing nembe rampung patang dina sadurunge. PUTRA HARI APA sadurunge. PUTRA HARI APA sadurunge. >> PUTRA HARI APA sadurunge. >> SAIKI PUTRA HARI APA sadurunge. >> Saiki kaya PUTRA HARI APA sadurunge. >> Saiki kaya ewu ewu PUTRA HARI APA sadurunge. >> Saiki kaya ewu ewu PUTRA HARI APA sadurunge. >> Saiki kaya ewu liyane >> Saiki kaya ewu liyane >> Saiki kaya ewu wong OREGONI liyane, >> Saiki kaya ewu ewu liyane OREGONIAN, Loro-lorone >> Saiki kaya ewu ewu liyane OREGONIANS, Loro-lorone kulawarga >> Saiki kaya ewu ewu liyane OREGONIANS, Loro-lorone kulawarga OREGONIAN, KABEH KELUARGA KANGGO OREGONIA, Loro-lorone KELUARGA KANGGO MUNGGO OREGONIA, Loro-lorone KELUARGA Kasedhiya OREGONIA, Loro-lorone KELUARGA KANGGO NGANGGO TRESNA OREGONIA, Loro-lorone KELUARGA KANGGO MUNGGUNG ING WONG KANG DINCEN OREGONIANS, Loro-lorone KELUARGA KANGGO MUNGGU DALAM KANG SING DIKASUKI LAN LEANING ING KANG KANGGO TRESNA LAN LEANING ING ANTARA sing ditresnani lan wong asing LEANING ING KANGGO DINCINTA LAN wong asing LEANING ING ANTARA sing ditresnani lan wong asing kanggo nulungi LEANING ING KANGGO DINCINTA LAN wong asing KANGGO BANTUAN lan LEANING ING ANTARA sing ditresnani lan wong asing kanggo nulungi lan sakloron MUNGGUH ING ANTARA sing dikasihi lan wong asing kanggo mbantu lan kalorone Wong Aneh Kanggo Pitulung lan Loro-lorone Wong Aneh Kanggo Mbantu lan Loro-Loro Kudu Nuwun. SYUKUR. SYUKUR. TESDAL SYUKUR. PITUTUR TESDAL SYUKUR. TESDAL NGALAMI KITA SYUKUR. TESDAL NULITAKAKE KANGGO SYUKUR. TESDAL NULISKE KOTA KOTA TESDAL NULISKE KOTA KOTA TESDAL NULITAKAKE KOTA KANGGO DIPUNCAK TESDAL NULITAKAKE KOTA KANGGO MUNDUR TESDAL NULUT KITAN KOTA BANGKUL MASYARAKAT TESDAL NULISKE KOTA KOTA BANGKIT KANGGO KOMUNITAS BANGKIT KOMUNITAS BANGUN KOMUNITAS KUWI KUAT BANGUN KOMUNITAS KANGGO KUAT KANG LAN BANGUN KOMUNITAS KANGGO KUAT KANG KUNCI KANGGO KOMUNITAS KANGGO KUAT KANG KUNCI KANGGO KOMUNITAS KANGGO KUAT KANG KUNCI AKU BANGUN KOMUNITAS KANGGO KUAT KANG KUNCI AKU KENE INGKANG KOMUNITAS BANGKIT KANGGO KUAT KANG KUNCI AKU KENE PITU Kuat LAN KENE AKU KENE KENE SANGAT KANG KUNCI AKU PUN POS Kuat LAN KENE AKU INGKANG POS SANGAT KANG KUNCI AKU INGKE POS VIDEO SANGAT KANG KANG KUNCI AKU POS POS VIDEO KANGGO SANGAT KANG KANG KUNCI AKU POS POS VIDEO KANG IKI SANGAT KANG KUNCI AKU INGKE POS PILIH VIDEO Amarga INGKANG GOLEK POST VIDEO Amarga Aku Pengin POS VIDEO ING Amarga Aku Pengin POST VIDEO amarga aku pengin sampeyan wong lanang POST VIDEO Amarga Aku Pengin Sampeyan Wong Kowé POS VIDEO ING Amarga aku pengin ngerti wong lanang POS VIDEO ING Amarga Aku Pengin Sampeyan Karo ngerti POS VIDEO ING Amarga aku pengin ngerti wong yen ngerti POS VIDEO ING Amarga aku pengin ngerti wong yen ngerti KANGGO NGERTI IKU KOWE KANGGO NGERTI Yen Kowe arep KOWE ORA NGerteni Yen Nuli KEMBALI KOWE ORA NGerteni Yen Nuli Mbalik KOWE KOWE NGerteni, Yen Kowe Bali Katon Sampeyan kudu ngerti yen sampeyan bali kanggo ndeleng KOWE KOWE NGerteni Yen Nuli KEMBALI Katon KECANTIKAN BALIK KANGGO Katon KECANTIKAN Bali Bali KANGGO KAYU Bali Bali KANGGO KECANTENAN DETROIT, BALIK KANGGO Katon KECANTIKAN DETROIT, KOWE BALIK KANGGO Katon KECANTIKAN DETROIT, ORA BISA BALIK KANGGO NAMPAK KECANTIKAN DETROIT, ORA GOLEK Bali Bali KANGGO KECANTIKAN DETROIT, ORA GOLEK SING DETROIT, ORA GOLEK SANG DETROIT, Sampeyan ORA GOLEK SANG DETROIT, ORA GOLEK KANGGO Golek SING DETROIT, Sampeyan ORA GOLEK SING DETROIT, Sampeyan ora bakal bisa nemokake ing SANG DETROIT, Sampeyan ORA KANGGO Golek ING LANDSCAPE SING DETROIT, Sampeyan ORA KANGGO DITEMUKI KANG BENAR LANDSKAP Golek ing hak LANDSCAPE Golek ING LANDSCAPE KENE. SAIKI SAIKI >> SAIKI >> Kowe SAIKI >> Sampeyan prelu SAIKI >> Sampeyan prelu SAIKI >> Sampeyan prelu mikir SAIKI >> Sampeyan prelu mikir bab SAIKI >> Sampeyan prelu mikir apa >> Sampeyan prelu mikir apa >> Sampeyan kudu mikir babagan apa >> Sampeyan prelu mikir apa sejatine >> Sampeyan prelu mikir apa sing diarani >> Sampeyan prelu mikir apa sing diarani urip >> Sampeyan prelu mikir apa sing diarani urip >> Sampeyan prelu mikir apa sing diarani urip ing DETROIT IKI KANGGO NGURIPI DETROIT IKI KANGGO NGURIPI DETROIT IKI KANGGO NGURIPI DETROIT YEN BENER IKI KANGGO NGURIPI ING DETROIT sing SENJUNG INGGRUN IKI KANGGO NGURIPI ING DETROIT YEN BENERNA tegese A IKI KANGGO NGURIPI DETROIT YEN BENER INGGRU IKI KANGGO NGURIPI DETROIT SANG BENAR-BENEH INGGRIT IKI KANGGO NGURIPI DETROIT SANG BENER INGKANG KANGGO MUNGKIN. IKI SANG BENEH KANGGO MAKNA. IKI SANG BENEH KANGGO MAKNA. ASIDE IKI SANG BENEH KANGGO MAKNA. ASIDE SAKA IKI SANG BENEH KANGGO MAKNA. ASIDE KANGGO IKI SANG BENEH KANGGO MAKNA. ASIDE SAKING WIT Kuwi IKI SANG BENEH KANGGO MAKNA. Kajaba saka wit kasebut ing IKI SANG BENEH KANGGO MAKNA. Kajaba saka wit kasebut ing omah sampeyan Kajaba saka wit kasebut ing omah sampeyan ASION saka wit mau ing kebon sampeyan SAKING ASU WITANE ING LARU ANDA Kajaba saka wit kasebut ing kebon sampeyan amarga sampeyan SAKING ASU KANG WARISANE ING NGARAM IKU KAYU SAKING wit mau ing kebon sampeyan amarga wit-witan sampeyan ilang. Yard Amarga wit sampeyan wis ilang. Yard Amarga wit sampeyan wis ilang. MAGGIE Yard Amarga wit sampeyan wis ilang. MAGGIE VOSPER, Yard Amarga wit sampeyan wis ilang. MAGGIE VOSPER, KGW Yard Amarga wit sampeyan wis ilang. MAGGIE VOSPER, WARTA KGW. MAGGIE VOSPER, WARTA KGW. MAGGIE VOSPER, WARTA KGW. >> MAGGIE VOSPER, WARTA KGW. >> NGAN MAGGIE VOSPER, WARTA KGW. >> Mung Ngremeske Ati. >> Mung Ngremeske Ati. >> Mung Ngremeske Ati. LAN >> Mung Ngremeske Ati. LAN KITA >> Mung Ngremeske Ati. LAN ATI ATI >> Mung Ngremeske Ati. LAN ATI ATI KANGGO >> Mung Ngremeske Ati. LAN ATI ATUR KANG SILIH >> Mung Ngremeske Ati. LAN ATI ATUR KANGGO >> Mung Ngremeske Ati. LAN ATI ATUR KANGGO NGANGGO LAN ATI ATUR KANGGO NGANGGO LAN ATI ATUR KANGGO NGANGGO LAN DON LAN ATI ATUR KANGGO NGANGGO LAN DUWE LAN ATI ATUR KANGGO NGANGGO LAN GOLEKANE LAN ATI ATI KANGGO NGANGGO LAN DULU KALUNGGUNG LAN LAN ATI ATUR KANGGO NGANGGO LAN DUWAN LAN KALAKUAN LAN KABEH LAN KANGKUNG KANE LAN KABEH LAN KANGKUNG KANE LAN SADAYAK-SAKSENG Sapa LAN SAJIRANE LAN SADAYAK-KAKING SING KALIL LAN SAJIRANE LAN SADAYAK-KAKING SING KALILAH LAN SAJURUTANE LAN KABEH KABEH KANGGO KANGGO GOLEK LAN SAJURUTANE LAN KABEH KABEH KANGGO KANGGO RUMI ING LAN BANGKUNG KANGGO LAN SADAYAK-KAKING SING KALILAH RUMANGSA ING KANGGO Sapa sing ilang omah-omahé ing kene Sapa sing kelangan omah-omah ing sejarah kasebut Sapa sing kelangan omah-omah ing pacar sejarah. WILDFIRES SEJARAH. WILDFIRES SEJARAH. WE WILDFIRES SEJARAH. KAMU NGERTI WILDFIRES SEJARAH. KAMU KENEH NGERTI WILDFIRES SEJARAH. KAMU KENEH NGerteni sawetara wong WILDFIRES SEJARAH. KAMU KENEH ngerti sawetara wong sing duwe WILDFIRES SEJARAH. KAMU KENEH ngerti sawetara wong uga duwe KAMU KENEH ngerti sawetara wong uga duwe KITU ngerti sawetara wong uga wis ilang KITU ngerti sawetara wong uga wis ilang KITU ngerti sawetara wong uga wis kelangan uripe. KEKALING GAWE. KEKALING GAWE. THE KEKALING GAWE. MARION KEKALING GAWE. NEGARA MARION KEKALING GAWE. SHERIFF NEGERI MARION SHERIFF NEGERI MARION PEJABAT SHERIFF NEGERI MARION PEJABAT SHERIFF NEGERI MARION DUWE PEJABAT SHERIFF NEGERI MARIONI DIKENFIKASI PEJABAT SHERIFF NEGERI MARIONI INGGRIS Dhewe KANTOR DINO DIMENSA KANTOR DINO NGENALI IDENTITIES KANTOR DINO NGENALI IDENTITAS OF KANTOR DINO MAJU KENYEN INGKEH LORO KANTOR DINO NGENALI IDENTITASI Loro KANTOR DINO NGENALI IDENTITASI Loro WONG LANJUT IDENTITIES ING LORO WONG LANJUT IDENTITIES ING LORO Luwih Akeh Wong IDENTITIES ING LORO Luwih akeh wong sing ora nate IDENTITASI Loro Wong sing Ora Nggawe IDENTITASI Loro Wong sing Ora Nggawe IDENTITASI LORO Luwih Akeh Wong sing Ora Nggawe IDENTITIES Loro Wong sing Ora Nggawe IDENTITIES ING LORO Luwih akeh wong sing ora nggawe metu saka Sapa sing ora nggawe metu saka Sapa sing ora ngasilake saka BEECHY Sapa sing ora nggawe metu saka BEECHY CREEK Sapa sing ora nggawe metu saka geni BEECHY CREEK. BEECHY CREEK FIRE. BEECHY CREEK FIRE. KATHY BEECHY CREEK FIRE. KATHY LAN BEECHY CREEK FIRE. KATHY LAN Dheweke BEECHY CREEK FIRE. KATHY lan Putrane BEECHY CREEK FIRE. KATHY LAN Putrane JUSTIN BEECHY CREEK FIRE. KATHY LAN Putrane JUSTIN COOKE KATHY LAN Putrane JUSTIN COOKE KATHY LAN Putrane JUSTIN COOKE MATI KATHY LAN Putrane JUSTIN COOKE MATI CEDHAK KATHY LAN Putrane JUSTIN COOKE MATI KANTHI KATHY LAN Putrane JUSTIN COOKE MATI SAcedhake omah KATHY LAN Putrane JUSTIN COOKE MATI WIS cedhak omahé KATHY LAN Putrane, JUSTIN COOKE MATI cedhak karo omah ing LYONS. MATI MATI KANG RUMAH ING LYONS. MATI MATI KANG RUMAH ING LYONS. TRAVIS MATI MATI KANG RUMAH ING LYONS. TRAVIS COOKE MATI MATI KANG RUMAH ING LYONS. TRAVIS COOKE NGOMONG MATI MATI KANG RUMAH ING LYONS. TRAVIS COOKE KANGGO HIS MATI MATI KANG RUMAH ING LYONS. TRAVIS COOKE KANGGO KANGGO TRAVIS COOKE KANGGO KANGGO TRAVIS COOKE KANGGO ADIK ANTARA TRAVIS COOKE KANGGO ANAK ANAK KANG DATENG TRAVIS COOKE KANGGO ADIK ANA KUDU DATENG TRAVIS COOKE KANGGO KANGGO KANGGO NGANGGO LYONS TRAVIS COOKE KANGGO ANAK KANGGO NGANGGO LYONS TRAVIS COOKE KANGGO KANGGO KANGGO NENG LYONS NULUNG TRAVIS COOKE KANGGO KANGGO KANGGO NANGGO LYONS KANG TULUNG TAKE Wis teka LYONS kanggo nulungi Wis teka LYONS kanggo mbantu ngati-ati KUDU TENGGARA LYONS KANGGO NULUNG KUDU TENGGARA LYONS KANGGO NULUNG NGADILAKAKE KUDU TENGGO LYONS KANGGO NULUNG NGOMONG BAPAK. NGGOLEKI IBU. NGGOLEKI IBU. SAIKI NGGOLEKI IBU. SAIKI Dheweke NGGOLEKI IBU. Saiki dheweke nyoba NGGOLEKI IBU. Saiki dheweke nyoba NGGOLEKI IBU. SAIKI IKU NYOBA NGERTI SAIKI IKU NYOBA NGERTI Saiki dheweke nyoba ngerti carane Saiki dheweke nyoba ngerti kepiye Saiki dheweke nyoba ngerti kepiye carane bisa Saiki dheweke nyoba ngerti kepiye bisa sakloron Saiki dheweke nyoba ngerti kepiye carane bisa dadi loro Saiki dheweke nyoba ngerti carane dheweke bisa ilang. Kepiye bisa uga ilang. Kepiye bisa uga ilang. >> Kepiye bisa uga ilang. >> AKU Kepiye bisa uga ilang. >> Aku ora nate Kepiye bisa uga ilang. >> Aku ora nate mikir >> Aku ora nate mikir >> Aku ora nate mikir >> Aku ora nate mikir apa-apa >> Aku ora nate mikir apa-apa >> Aku ora nate mikir apa-apa kaya ngene. ORA KANG KENE. ORA KANG KENE. LAN ORA KANG KENE. LAN IKI ORA KANG KENE. LAN IKI WIS ORA KANG KENE. LAN IKI IKI IKI ORA KANG KENE. LAN KANGGO MUNG NYAWAN LAN KANGGO MUNG NYAWAN LAN KANGGO NGANGGO LANGSUNG. Ora dipercaya. Ora dipercaya. Aku Ora dipercaya. Aku isih Ora dipercaya. Aku isih durung Ora dipercaya. Aku isih ora nilar. Aku isih ora nilar. Aku isih ora nilar. Aku Aku isih ora nilar. Aku WUNG Aku isih ora nilar. Aku TUNGGAL Aku isih ora nilar. Aku tangi turu Aku isih ora nilar. Aku TUNGGAL ING Aku isih ora nilar. Aku tangi turu ing wayah esuk Aku isih ora nilar. Aku TUNGGAL WENGI isuk lan Aku TUNGGAL WENGI isuk lan Aku tangi turu ing wayah esuk lan kalebu Aku tangi turu ing wayah esuk lan mung Aku tangi turu ing wayah esuk lan padha wae Aku tangi turu ing wayah esuk lan pancen padha tenan IKI KANG BENAR tenan KANGGO KENYEN BENAR-BENAR. KANGGO. KANGGO. >> KANGGO. >> patang puluh KANGGO. >> wong papat KANGGO. >> EMPAT wong KANGGO. >> Papat wong dikonfirmasi >> Papat wong dikonfirmasi >> Papat wong dikonfirmasi mati >> Papat wong dikonfirmasi mati ing >> Papat wong dikonfirmasi mati ing >> Papat wong dikonfirmasi mati ing pesisir >> PATU WONG KONFIRME MATI ING BEACHY CREEK >> PATU WONG KONFIRME MATI ING BUNGA CREEK. MATI ING BUNGA CREEK. MATI ING BUNGA CREEK. SATU MATI ING BUNGA CREEK. SIJI Luwih MATI ING BUNGA CREEK. SATU LEBIH IKI MATI ING BUNGA CREEK. SAIKI ORA MASIH MATI ING BUNGA CREEK. SATU LEBIH MASIH KALIT. SATU LEBIH MASIH KALIT. SATU LEBIH MASIH KALIT. THE SATU LEBIH MASIH KALIT. GANGSA SATU LEBIH MASIH KALIT. GAMPANG KANGGO SATU LEBIH MASIH KALIT. GANGSA KANGGO MUNDUR SATU LEBIH MASIH KALIT. GUNUNG WIS DIPUNCAK SATU SATU LEBIH MASIH KALIT. GEMPUT WIS GOLEK SATUS GEMPUT WIS GOLEK SATUS GANGSA KANGGO NEMBANG SATUSI NINETI GANGSA KANGGO NANGGUNG SATUS NASA DUWUT ewu GANGSA KANGGO NEMBAK SATUATUS SATU ACARA. NINETY ewu acar. NINETY ewu acar. Nanging NINETY ewu acar. NANGING GUNUNG NINETY ewu acar. TAPI KEREN GANGSA NINETY ewu acar. NANGING GUNUNG KEBAKARAN IKU NINETY ewu acar. NANGUNI GUNUNG KEBIJAK NGAPAK NANGUNI GUNUNG KEBIJAK NGAPAK NANGING GUNENG KEBUNGA KANGGO NGADORI NANGUNI GUNENG KEBUNGA KANGGO MENDAUNI NANGING GUNENG BODO KANGGO NGGUWIH. KANGGO MUNGKIN. KANGGO MUNGKIN. IT KANGGO MUNGKIN. IKU KANGGO MUNGKIN. SAIKI SAIKI KANGGO MUNGKIN. Saiki wis jam 15 KANGGO MUNGKIN. SAIKI Saiki 15 PERSEN KANGGO MUNGKIN. SAIKI SAIKI 15 PERCENT KONTEN SAIKI SAIKI 15 PERCENT KONTEN SAIKI SAIKI 15 PERCENT KONTEN. . . APA . APA KITA . APA ORA KITA Gawe . APIK KANG ORA KITU . Apa sing durung ngerti . Apa sing durung dingerteni . Apa sing durung ngerti, kepiye Apa sing durung ngerti, kepiye Apa sing durung dingerteni, wis akeh Apa sing durung dingerteni yaiku pirang-pirang omah Apa sing durung dingerteni, yaiku pirang-pirang omah Apa sing durung dingerteni, pinten-pinten omah sing ilang Apa sing durung dingerteni, yaiku pirang-pirang omah sing ilang lan Apa sing durung ngerti, pinten-pinten omah sing ilang lan iki Akeh omah sing ilang lan iki Akeh omah sing ilang lan video iki Akeh wong omah-omah sing ilang lan video iki nulungi Akeh omah sing ilang lan video iki nulungi nerangake Akeh wong omah-omah sing ilang lan video iki mbantu nerangake apa Akeh wong omah-omah sing ilang lan video iki mbantu nerangake apa sebabe Akeh wong omah-omah sing ilang lan video iki mbantu nerangake apa sebabe VIDEO Nulungi Nerangake Napa Saka VIDEO Nulungi Nerangake Napa Saka AN VIDEO Nulungi Nerangake Napa Saka OREGON VIDEO Nulungi Nerangake Napa Saka Negara OREGON VIDEO Nulungi Nerangake Napa Saka Penjuru Negara Oregon VIDEO Nulungi Nerangake Napa Saka Daging Panyengkuyung Negara Oregon TROOPERS NEGERI OREGON KANGGO PUTIH TROOPERS NEGERI OREGON DASH CAM TROOPERS NEGERI OREGON DAMI CAM KANGGO TROOPER NEGERI OREGON DAMI CAM KANGGO PEMANDU TROOPER NEGERI OREGON DAMI CAM Karo Driji ing njero TROOPERS NEGERI OREGON DAMI CAM Karo Driji ing njero CAM Nalika nyetir nang CAM Nalika nyetir ing njero tingkat CAM Nalika nyetir ing njero tingkat telu CAM Nalika nyetir ing njero EVA EVASI TIGA CAM Nalika nyetir ing njero area EVACUATION THREE LEVEL. LUWIH TINGKAT TRESNIKASI LEVEL. LUWIH TINGKAT TRESNIKASI LEVEL. IKI LUWIH TINGKAT TRESNIKASI LEVEL. IKI IKI LUWIH TINGKAT TRESNIKASI LEVEL. IKI SAKA LUWIH TINGKAT TRESNIKASI LEVEL. IKI WIS DALAM DALAN LUWIH TINGKAT TRESNIKASI LEVEL. IKI WIS DALAM dalan 22. IKI WIS DALAM dalan 22. IKI ING DALAN ING dalan 22. A IKI IKU DALAM DALAN 22 IKI ING dalan gedhe 22. WITU BESAR IKI IKU DALAM DALAN 22 IKI ING dalan gedhe 22. WAYANG BESAR ING KENE IKI IKU DALAM JALAN 22. WAYANG BESAR BENER ING BENE KANGGO KAYU BESAR BESAR KANGGO KAYU BESAR BESAR IKI KANGGO WIT GANGGU BENAR ING TUMUR KANGGO WIT GANGGU BENAR ING JOWO KANGGO KAYU BESAR BESAR IKI KANGGO KAYU BESAR BESAR IKI PATROL TURU NING PATROL CRASHING mudhun ing mobil PATROL. MOBIL MOBIL THE MOBIL THE TROOPER MOBIL PEMANDU ORA KENE MOBIL PEMANDU ORA KECIL MOBIL PEMANDU ORA KECIL APA PEMANDU ORA KECIL APA PEMANDU ORA KECIL APA IKI PEMANDU ORA KECIL APA IKI PEMANDU ORA KECIL APA IKI A PEMANDU ORA KECIL APA BESAR PEMANDU ORA KECIL APA KANGGO ALASAN BESAR PEMANDHU ORA KECIL APA KANGGO SEALAH BESAR NGAPAK PEMANDHU ORA KECIL APA KANGGO ALASAN BESAR NGAPA WONG IKI SEALAH BESAR NGAPAK WONG IKI SEALAH BESAR NGAPAK WONG IKI IKI ALES BESAR Napa Wong Ora IKI IKI ALES BESAR Napa Wong Ora Dadi IKI ALASAL BESAR NGAPA WONG ORA DIKENAL IKI IKI ALES BESAR Napa WONG ORA WIS DIUNDANG IKI ALASAL BESAR NGAPA WONG ORA WIS DIUNDANG ORA DIKENCALAKAKE ORA DILARANG BAKAL dipriksa ORA DILARANG BAKAL dipriksa ORA DIKENCALAKAKE MUNG KANGGO Mriksani ORA DIKENCALAKAKE BAKAL DIPIKIR ING BANGSA ORA DIKENCALAKAKE BALAK Deleng ING BANGSA ING ORA DILARANG BALAK APIK ING BANGSA ING Akeh Mriksa ing omah-omahé ing akeh Priksa ing omah-omahé ing wilayah sing akeh. Area Area LAN Area LAN OF Area LAN KURSUS Area Lan Mesthi THE Area LAN Mesthi wae Geni Area LAN TETAPI KEBIJAKAN IKI Area LAN TETAPI KEBIJIHAN MASIH LAN TETAPI KEBIJIHAN MASIH LAN TETAPI KEBIJUTAN MASIH BODOH LAN TETAPI KEBIJUTAN MASIH BANGKIT LAN TETAPI KEBIJUTAN MASIH BUMBAL SAKA LAN TETAPI KEBIJORAN MASIH BUMBAR SAKING BEECHY LAN TETAPI KEBIJUTAN MASIH BUMBAR SAKING BEECHY CREEK BURNING Saking BEECHY CREEK BURNING SAKA KEBIJAKAN BEECHY CREEK BURNING SAKA BEECHY CREEK FIRE TO BURNING SAKA BEECHY CREEK FIRE TO THE Mbalik Saka Kebakaran Beechy CREEK MENENG PUNGGUNG MEMBANG SAKA KEBIJAKAN BEECHY CREEK KEBIJI LORI GANGSA KANGGO GAMPANG RIVERSIDE GEROMI KEBANGSA SUNGGUHAN GEROMI KEBANGSA SUNGGILANE GANGSA KANG BANGSA SUNGGILAN BENGKEL KEBIJI KEBANGSA ING LENGKUNG KLACKAMUS OF CLACKAMUS BURNING IKI Saking Negara CLACKAMUS BURNING. Negara. Negara. >> Negara. >> IT Negara. >> IKI Negara. >> SAIKI SAIKI Negara. >> Saiki wis ditutupi Negara. >> SAIKI SAIKI ditutupi SATU >> SAIKI SAIKI ditutupi SATU >> SAIKI SAIKI ditutupi satus atus >> SAIKI SAIKI KUPUP SATUATUS >> SAIKI SAIKI ditutupi setunggal atus telung puluh lima >> SAIKI SAIKI ditutupi satus atus telung puluh ewu Atusan atus puluh ewu Atus telung puluh lima ewu acre. ACRES. ACRES. GUNUNG ACRES. KANGGO GUNUNG ACRES. CREWS FIRE DITUTUS ACRES. GREWI KEBIJAKAN DITUTUSKE KAMI ACRES. GANGGUN GAMPANG DITUTUS KAMI DINO ACRES. GANGGUN BODO KANGGO DITENANG KANGGO DINO GANGGUN BODO KANGGO DITENANG KANGGO DINO GANGGIH BODO KANGGO DITENANGKE INGKANG INGGRIS GANGGIH BODO KANGGO DITENANGKE ING NGANGGO INGGRIS GANGGIH BODO KANGGO DITENANGKU INGKANG INGKANG INGGRU BODO KEBIJAKAN DITUTUPAKAN INGKING Dhewe, padha ngarepake duwe sawetara BODO KEBIJAKAN DITUTUPAKAN INGKING Dhewe, padha ngarep-arep duwe sawetara isine Ngarep-arep duwe sawetara kontan Ngarep-arep bakal duwe sawetara isine Ngarep-arep duwe sawetara isine ing Ngarep-arep duwe sawetara kontan ing geni Ngarep-arep duwe sawetara kontan ing geni luwih cepet. ING BADAN MANGSA. ING BADAN MANGSA. KANAN ING BADAN MANGSA. SAIKI SAIKI ING BADAN MANGSA. SAIKI SAIKI ING BADAN MANGSA. BENAR SAIKI NGGUNAKAN ING BADAN MANGSA. TUNGGAL SAIKI NGANGGO DRONES TUNGGAL SAIKI NGANGGO DRONES Tengen saiki padha nggunakake drone SAIKI SAIKI NGGUNAKAN DRONES KANGGO Golek SAIKI SAIKI NGGUNAKAN DRONES KANGGO Golek HOTSPOT. KANGGO Golek HOTSPOTS. KANGGO Golek HOTSPOTS. LAN KANGGO Golek HOTSPOTS. LAN KANGGO KANGGO Golek HOTSPOTS. LAN KANGGO KERJA KANGGO Golek HOTSPOTS. LAN KANGGO NGgo LAN KANGGO NGgo LAN KANGGO NGAPAK LAN KANGGO NGAPAK APIK APA Lan padha kerja kanggo ngilangi samubarang LAN KANGGO NGAPAK APA KANGGO LAN KANGGO NGAPAK APIK-APIK ING KABEH SING PALING KANGGO SEKARANG Ngilangi Apa wae sing ana ing sekitar Ngilangi Apa wae sing ana ing sekitar pemenang Ngilangi Apa wae sing ana ing sekitar PERIMETER saka Ngilangi Apa wae sing ana ing sekitar PERIMETER saka Ngilangi Apa wae sing ana ing sekitar PERIMETER API. PERIMETER KEBAKARAN. PERIMETER KEBAKARAN. KANGGO PERIMETER KEBAKARAN. Dheweke duwe PERIMETER KEBAKARAN. KANGGO WIS PERIMETER KEBAKARAN. KANG SING PUNGA KAYU PERIMETER KEBAKARAN. Dheweke wis bisa PERIMETER KEBAKARAN. Dheweke wis bisa alon Dheweke wis bisa alon Dheweke wis bisa alon-alon tuwuh Dheweke wis bisa alon-alon tuwuh kanthi signifikansi Dheweke wis bisa alon tuwuh kanthi signifikansi lan SING PUNYA KUDU LAMBAT TAMBAH SIGNIFIKAN LAN SOKO TUMBUH SIGNIFICANTLY LAN Sawetara TUMBUH SIGNIFIKAN LAN SEBATENG PENAMPANGAN TUMBUH SIGNIFICANTLY lan Sawetara Tingkat Evakuasi TUMBUH SIGNIFICANTLY LAN BEBERAPA TINGKAT PENGACARAAN TUMBUH SIGNIFICANTLY LAN BEBERAPA TINGKAT PENINGKAHAN TINGKAT EVACUATION WIS TINGKAT EVACUASI Kasedhiya. KURANG. KURANG. Nanging KURANG. NANGING KABEH KURANG. NANGING KABEH Sopo KURANG. NANGING SADAYAK SAK SAKA KURANG. NANGING KABEH SING APIK KURANG. NANGING KABEH SING APIK ING A NANGING KABEH SING APIK ING A NANGING KABEH SADAYANA KANGGO LEBIH TINGKAT NANGING KABEH SADAYANA KANGGO TIGA TIGA NANGING KABEH SADAYANA KANGGO SALAH TIGA TIGA NANGING KABEH KANG KAWI KANGGO TITAS TIGA IKI NANGING SETIAP SADAYANA KANGGO SALAH TIGA TIGA, MASIH TINGKAT TIGA EVACUASI MASIH TINGKAT TIGA EVACUASI MASIH BISA TINGKAT TIGA EVACUASI MASIH BISA NGANGGO TINGKAT TIGA EVACUASI isih durung bisa TINGKAT TIGA EVACUASI MASIH BISA NGANGGO EVACUASI TIGA TINGKAT isih durung bisa mulih TINGKAT TIGA EVACUASI MASIH BISA MAMPU MILIK TINGKAT TIGA EVACUASI MASIH BISA MAMPU MILIK RUMAH INI ORA SANG BISA MOLEK ING RUMAH INI ORA SANG BISA MOLEK ING RUMAH INI Ora bisa mulih ing titik iki ORA BISA MOLEK ING RUMAH ING TITIK IKI KANG KENEH ORA BISA MOLEK ING RUMAH INI TINGKAT KANG AWAL ORA SANG BISA MOLEK ING RUMAH INGKANG KANGGO MUNG NYAWANG ORA SANG BISA MOLEK ING RUMAH INGKANG KANGGO AWAL KANGGO AWAL ORA SANG BISA MOLEK ING TUMAN INI KANGGO AWAL KANGGO KANGGO NGANGGO POIN ORA KAYU KANGGO KANGGO KANGGO POINT KANGGO AWAL KANGGO PITUTIH PIRA POINT KANGGO LALU KANGGO NGANGGO STRUKTUR NITUTU KANGGO AWAL KANGGO NGANGGO IKI PILIH STRUKTUR NITUTU LALAMI KANGGO KANGGO NGANGGO PUNGSA STRUKTUR KALILU NITUTU LALAMI KANGGO KANGGO PITUTUR STRUKTUR KALAH ING Akeh struktur sing ilang ing Akeh struktur sing ilang ing Akeh struktur sing ilang ing sisih pinggir Akeh struktur sing ilang ing geni ing sisih pinggir Akeh STRUKTUR sing KALAH ING BANGUNAN RIVERSIDE Nanging Akeh struktur sing ilang ing geni ing sisih pinggir, nanging ing kana KEBIJAKAN RIVERSIDE Nanging ing kana GANGSA ING LENGKAP Nanging ana KEBIJAKAN RIVERSIDE nanging akeh KEBIJAKAN RIVERSIDE NANGING APA Akeh A KEBIJAKAN RIVERSIDE Nanging akeh sing akeh KEBIJAKAN RIVERSIDE, nanging akeh sing akeh KEBANGSA SUNGGUHAN Nanging akeh sing akeh GANGSA ING LENGKAP Nanging akeh sing akeh KANGGO Akeh KANGGO Akeh sing duwe omah. Omah-omah Omah-omah MIKE Omah-omah MIKE BENNER Omah-omah MIKE BENNER WIS Omah-omah MIKE BENNER KANGGO Omah-omah MIKE BENNER KANG SIJI Omah-omah MIKE BENNER KANGGO SATU KELUARGA MIKE BENNER KANGGO SATU KELUARGA MIKE BENNER KANGGO SATU KELUARGA ING KENE MIKE BENNER Kasedhiya Karo SATU KELUARGA ING ANA MIKE BENNER Kasedhiya Karo SATU KELUARGA, ING ING Bengi MIKE BENNER KANGGO SATU KELUARGA WIWENI ING BENGARAN MIKE BENNER KANG IKI SATU KELUARGA WIWENI ING Bengi WIWENI KANGGO WENGI WIWENING ING WENGI ING BULANE WIWENING ING WENGI ING BUMI WIWENING ING BENGI KANGGO PILIH WIWENI ING BENGI KANGGO PUNIKA PILIH MILIK WIWENI ING BENGI KANGGO PUNIKA PILIH MILIK WIWENI KANGGO WENGI WIWIT KANGGO PUNCAK GAMBAR. BISA NANGKUT PIECES. BISA NANGKUT PIECES. >> BISA NANGKUT PIECES. >> KITU BISA NANGKUT PIECES. >> Kita padha bab BISA NANGKUT PIECES. >> KITA KANGGO A BISA NANGKUT PIECES. >> Kita babagan mil BISA NANGKUT PIECES. >> Kita babagan mil ing njaba >> Kita babagan mil ing njaba >> Kita babagan mil sing ana ing njaba >> Kita babagan mil sing ana ing njaba Downtown >> KITA Babagan Mil ing njaba STK sing diturunake >> Kulo Babagan Mil ing njaba STK Downcast >> Kita babagan mil ing njaba STK sing mudhun >> Kita babagan mil sing ana ing njaba STK sing mudhun Saking STK TURUN NGANGGO INGKANG STK TURUN KANGGO LUWAR ING KABAR STK TURUN KANGGO LUWAR WARNA STK TURUN KANGGO ING LUWAR NIKMU ING NGIKI STK TURUN KANGGO ING WILAYAH INGGRIS ING NGALAMI Saking STK TURUN KANGGO ING LUWAR INGGRIS ING NGALAMI IKU Saking STK TURUN KANGGO ING WILAYAH INGGRIS ING NGALAMI AKU INGKANG INGKANG INDIKASI WILAYAH NGALAMI AKU IKU INDIKASI WILAYAH NGALAMI AKU IKU WILAYU SAKING AKU IKI IKI ALAT WILAYU NGALAMI AKU IKI KANGGO INDIK WULA ING BALAKU IKU INGKANG INGKANG CETAK WULA ING BALAKU IKU INGKANG INGKANG INGKANG CARA CAMPUR IKI WULA ING BALAKU IKU IKI KANGGO INGKANG CARA CAMPUR GAMPANG INI WILAYU SAKING AKU IKI IKI IKI IKI CAK CAKET GAMPANG IKI KANGGO CARA PANUTUP GAMPANG IKI KANGGO CARA CAMPUR GAMPANG IKI KANGGO CARA CAMPUR GAMPANG INI KANGGO DITURUN. TO DownTOWN. TO DownTOWN. Nanging TO DownTOWN. NANGING IKI TO DownTOWN. Nanging wilayah kasebut TO DownTOWN. Nanging wilayah kasebut TO DownTOWN. NANGING LUWAR KECIL WES TO DownTOWN. Nanging wilayah kasebut disebar ing Nanging wilayah kasebut disebar ing NANGING LUWAR KENE BISA DIPERBITAKAKE NANGING Area KANG BENAR-BENAR BISA BISA NANGING LUWAR KENE BISA BISA BISA BISA NANGING LUWAR KANGGO BISA BISA BISA NGOMONG NANGING Area KANGGO DIPERBARASAKAKE ORA BISA DITULIS NANGING Area KANGGO DIPERBARASAKAKE ORA BISA KANGGO DIDIWAKE KANG KABEH SAMA ORA BISA KANGGO DIPUNANG KABEH SAMA ORA BISA DITENANG KANGGO KABEH. THOUGH. THOUGH. Dadi THOUGH. SING KUWIT THOUGH. Akeh Wong THOUGH. Akeh Wong ing THOUGH. Akeh Wong ING IKI THOUGH. Akeh Wong ing wilayah iki Akeh Wong ing wilayah iki Akeh Wong ING Wilayah INI sing KALAH Akeh Wong ING Wilayah ING KANGGO KALIL Akeh Wong ING Wilayah Iki sing KALAH KANGGO Akeh Wong ING Wilayah ING KANGGO KECIL Akeh Wong ing wilayah iki sing kelangan akeh KALAH KANGGO KANGGO ING KALAH KANGGO KANGGO KELUARGA. KELUARGA. KELUARGA. KITA KANGGO KELUARGA. WONG KANGGO KELUARGA. Kita arep KELUARGA. Kita arep ngenalake KELUARGA. Kita arep ngenalake sampeyan KELUARGA. Kita arep ngenalake sampeyan Kita arep ngenalake sampeyan Kita arep ngenalake sampeyan Kita arep ngenalake sampeyan mung Kita arep ngenalake sampeyan mung kanggo Kita arep ngenalake sampeyan mung kanggo detik Kita arep ngenalake sampeyan mung kaping kaloro Kita arep ngenalake sampeyan mung sajrone kaping pindho KANGGO WEKTU IKI WEKTU KEDUA KANGGO WEKTU IKI WEKTU IKI WEKTU KANGGO WIS IKI IKI SECARA IKI IKI IKI WEKTU AKHIR Mung ing wayah kaping pindho wiwit minggu pungkasan KANGGO WEKTU IKI KALIMA MULI MINGGU DODONS KANGGO WEKTU IKI KEDUA Wiwit Pungkasan MINGGU KELUARGA DODSONS MINGGU WIS AKHIR KELUARGA DODSONS MINGGU WIS AKHIR KELUARGA DODONS MINGGU WIS AKHIR KELUARGA DODSONS Mbalik menyang MINGGU Pungkasan kulawarga DODSONS bali menyang MINGGU WIS AKHIR KELUARGA DODSONS bali menyang sewa MINGGU WIS AKHIR KELUARGA DODSONS Mbalik menyang Properti Sewa MULAI PROPERTI Sewa MULAI PROPERTI Sewa ATAU MULAI PROPERTI Sewa ORA APA MULAI PROPERTI Sewa ORA NING APA MULAI PROPERTI Sewa ORA APA SISI MULAI PROPERTI Sewa ORA APA SISI MULAI PROPERTI Sewa ORA APA SISI ING MULAI PROPERTI Sewa ORA APA SAIKI ING DESA Utawa APA KIRI ING DESA Utawa APA SISI KANG KANGGO WET ASI Utawa APA SISI KANG KANGGO DADAT AS DECATUR. AS DECATUR. AS DECATUR. >> AS DECATUR. >> IKI AS DECATUR. >> IKI MASIH AS DECATUR. >> ITU IS A AS DECATUR. >> IKI IKI isih ngimpi AS DECATUR. >> ITU ISE MBEWE NGENIM UTAWA >> ITU ISE MBEWE NGENIM UTAWA >> IKI IKI isih ngimpi utawa wengi >> MASIH IKI NGIMPI UTAWA MALAM >> IKI IKI isih NGALAMI ATAU MALAM >> MASIH IKU NGECE UTAWA NGALAMU MUNG Mugo-mugo >> IKI IKI isih NGALAMI UTAWA NIGHTTMARE sing dakarep-arep >> MASIH IKU NGIMPI UTAWA NIGHTTMARE, MUNGKU KANGGO Bangun Wengi sing dakkarepake kanggo tangi Wengi sing dakkarepake Bangun Wengi sing dakkarepake kanggo tangi saka Wengi sing dakkarepake Bangun Saka Nanging Wengi sing dakkarepake supaya bisa tangi, nanging bisa uga Wengi sing dakkarepake bisa tangi, nanging bisa uga bisa WENGI MUNGKU Mugo-mugo tangi, nanging bisa uga MUNG SING APIK APIK APIK MUNG SING APA APA MASIH MASIH MUNG SING APIK APIK APIK APIK MUNG SING APIK APIK APA MASIH IKI MUNG SING APIK APIK APA MASIH KENEH MUNG SING APA APA APA MASIH KANGGO GOLEK sing padha. MASIH BISA NGASIL KEPUTUSAN. MASIH BISA NGASIL KEPUTUSAN. >> MASIH BISA NGASIL KEPUTUSAN. >> JOHN MASIH BISA NGASIL KEPUTUSAN. >> JOHN DOTSON MASIH BISA NGASIL KEPUTUSAN. >> JOHN DOTSON LAN MASIH BISA NGASIL KEPUTUSAN. >> Yohanes DOTSON lan HIS MASIH BISA NGASIL KEPUTUSAN. >> JOHN DOTSON LAN KELUARGA >> JOHN DOTSON LAN KELUARGA >> JOHN DOTSON LAN KELUARGA NYAMPIL >> JOHN DOTSON LAN KELUARGA NYALAH Pungkasan >> JOHN DOTSON LAN KELUARGA NYESAK PALASA SELASA. EVACUATED SELASA pungkasan. EVACUATED SELASA pungkasan. Cepet-cepet EVACUATED SELASA pungkasan. Suwe-suwe sawise. Suwe-suwe sawise. Suwe-suwe sawise. FLAMES Suwe-suwe sawise. FLAMES Saka Suwe-suwe sawise. FLAMES Saka Suwe-suwe sawise. FLAMES ING RIVERSIDE Suwe-suwe sawise. FLAMES SAKA API FLAMES SAKA API FLAMES Saka Kebakaran RIVERSIDE IN FLAMES SAKA KEBANG RIVERSIDE ING GOLF. ING GOLF. ING GOLF. KANGGO ING GOLF. KANGGO LANJUT ING GOLF. Dheweke luwih saka ING GOLF. Dheweke luwih saka 3000 ING GOLF. Dheweke Luwih Saka 3000 SQUARE Dheweke Luwih Saka 3000 SQUARE Dheweke luwih saka 3000 kaki sikil Dheweke Luwih Saka 3000 SQUARE FOOT HOME. RUMAH Kaki. RUMAH Kaki. IT RUMAH Kaki. IKU RUMAH Kaki. IKI KECIL RUMAH Kaki. IKI KECIL TO RUMAH Kaki. KANGGO NGECUL TANPA APA RUMAH Kaki. KANGGO KURANG APIK APIK APIK KANGGO KURANG APIK APIK APIK IKI KECIL TANPA INGKANG Luwih Saka IKI KECIL TANPA INGKANG Luwih Saka Iki Kasedhiya ora ana luwih saka tumpukan iki Kasedhiya ora ana luwih saka tumpukan iki KANGGO NGECIL APA ORA Luwih Saka PILIH RUBBLE INI. SARI PILIH RUBBLE INI. SARI PILIH RUBBLE INI. >> SARI PILIH RUBBLE INI. >> A SARI PILIH RUBBLE INI. >> SATUTUH SARI PILIH RUBBLE INI. >> Akeh SARI PILIH RUBBLE INI. >> Akeh kabeh SARI PILIH RUBBLE INI. >> Akeh perkara SARI PILIH RUBBLE INI. >> Akeh perkara sing ana >> Akeh perkara sing ana >> Akeh perkara sing bisa diganti >> Akeh perkara sing bisa diganti >> Akeh perkara sing bisa diganti sampeyan >> Akeh perkara sing bisa diganti sing sampeyan ngerti, >> Akeh perkara sing bisa diganti sing ngerti GANTI KOWE NGERTI, Kapan GANTI KOWE NGERTI, KALAU GANTI KANG KENEH NGERTI, RANE AKU PIKIR GANTI KOWE sing NGERTI, NARIKU GANTI KANG KENEH NGERTI, LAMUN KAYA PIKIR GANTI KANG KENEH NGERTI, LAMUN KAYA PIKIR GANTI KANG KENEH NGERTI, LAMUN KANGGO PIKIRI Luwih Apike Aku mikir babagan sing luwih apik Aku mikir bab iku luwih apik tinimbang Aku mikir bab iku luwih apik tinimbang Aku mikir bab iku luwih apik tinimbang ora bisa Aku mikir babagan sing luwih apik tinimbang sing bisa diduweni Aku mikir bab iku luwih apik tinimbang sing bisa ditindakake. SANG BISA KANGGO. SANG BISA KANGGO. >> SANG BISA KANGGO. >> IKI SANG BISA KANGGO. >> KANGGO BESAR SANG BISA KANGGO. >> IKI KANGGO APIK SANG BISA KANGGO. >> APA KANGGO JOHN SANG BISA KANGGO. >> KANGGO APIK APIK YOHNE >> KANGGO APIK APIK YOHNE >> KANGGO APIK APIK YOHNNE JOHN KANGGO >> KANGGO GOLEK JOHN IKU POSITIF >> KANGGO INGKANG JOHN IKU POSITIF >> KANGGO APIK APIK YOHNI POSITIF KANG Dhewe >> KANGGO APIK APIK YOHNI POSITIF KANGGO Dhewe. AS POSITIF KANGGO. AS POSITIF KANGGO. 20/20 AS POSITIF KANGGO. 20/20 KANGGO AS POSITIF KANGGO. 20/20 durung AS POSITIF KANGGO. 20/20 durung dadi AS POSITIF KANGGO. 20/20 DUWE BENER AS POSITIF KANGGO. 20/20 durung dadi jinis AS POSITIF KANGGO. 20/20 durung dadi jinis 20/20 durung dadi jinis 20/20 DUWE ORA KANG DODONS 20/20 DUWE ORA KANGGO DODONSON EARLIER 20/20 KANG BENER KANGGO DODONS INI 20/20 DUWE BENER KANGGO DODONS EARLIER INI. DODSONS EARLIER ING TAUN INI. DODSONS EARLIER ING TAUN INI. JOHN'S DODSONS EARLIER ING TAUN INI. Garwane JOHN DODSONS EARLIER ING TAUN INI. ISTRI JOHN STEPHANIE DODSONS EARLIER ING TAUN INI. Garwane JOHN, STEPHANIE, NANGSA Garwane JOHN, STEPHANIE, NANGSA Garwane JOHN STEPHANIE NANGIS A Garwane JOHN STEPHANIE NGALAMI SPINAL Garwane JOHN, STEPHANIE, NGALAMI Kord SPINAL Garwane JOHN, STEPHANIE, NANGSA CIDI SPINAL Garwane JOHN, STEPHANIE, NAH NGANGGO LUNCI SPINAL LAN Garwane JOHN, STEPHANIE, NAH NGANGGO WONG LANJUTAN SPINAL Cedera KABUT SPINAL LAN IS Cedera KABUT SPINAL lan saiki Cedera KABUT SPINAL LAN SAIKI PARALIMA Cedera KABUT SPINAL LAN SAIKI PARALIMA Saka A bundhas bundhas spinal lan saiki paralysz saka Saiki PARALYZED Saka Saiki PARALISI Saka Pinggang Saiki PARALISI Saka Pinggang mudhun. PINGGUNG mudhun. PINGGUNG mudhun. Kowe PINGGUNG mudhun. Kowe KENE PINGGUNG mudhun. Sampeyan ora bakal nate PINGGUNG mudhun. Sampeyan ora bakal ngerti PINGGUNG mudhun. Sampeyan ora bakal ngerti PINGGUNG mudhun. Sampeyan ora bakal ngerti. Sampeyan ora bakal ngerti. Sampeyan ora bakal ngerti. WE Sampeyan ora bakal ngerti. KITA WIS Sampeyan ora bakal ngerti. KITA Duwe A Sampeyan ora bakal ngerti. KAMU KUNCI PRETTY Sampeyan ora bakal ngerti. KAMU KUNCI KANGGO BENAR Sampeyan ora bakal ngerti. KAMU KUNCI KELUARGA KUKU sing kuat. KAMU KUNCI KELUARGA KUKU sing kuat. KAMU KUNCI KELUARGA KUKU sing kuat. >> KAMU KUNCI KELUARGA KUKU sing kuat. >> KAMI KAMU KUNCI KELUARGA KUKU sing kuat. >> KITA cenderung KAMU KUNCI KELUARGA KUKU sing kuat. >> Kita cenderung KAMU KUNCI KELUARGA KUKU sing kuat. >> Kita cenderung ngandhani KAMU KUNCI KELUARGA KUKU sing kuat. >> Kita cenderung ngandelake KAMU KUNCI KELUARGA KUKU sing kuat. >> KITA cenderung ngandhani saben wong >> KITA cenderung ngandhani saben wong >> KITA cenderung ngandelake siji liyane. LAIN LAIN Dadi LAIN Dadi Kapan LAIN Dadi KAPAN SATU LAIN Dadi Nalika ONE OF LAIN Dadi nalika ana salah sawijine LAIN Dadi nalika ana salah sawijine LAIN Dadi nalika ana salah siji sing bisa uga LAIN Dadi nalika ana salah siji sing bisa mudhun Dadi nalika ana salah siji sing bisa mudhun Dadi nalika ana salah siji sing bisa mudhun A Dadi nalika ana salah siji sing bisa mudhun sithik Dadi nalika ana salah siji sing bisa nurunake sithik Dadi nalika ana salah siji saka kita, bisa uga mudhun sethithik Dadi nalika ana salah siji sing bisa mudhun sethithik liyane Dadi nalika ana salah siji sing bisa mudhun sethithik kanggo wong liya Dadi nalika ana salah siji saka kita, bisa uga mudhun sethithik wong liya KECIL KECIL ING KABEH SIKIT Sithik wong liya bener SIKIT Sithik wong-wong liya padha bener ing kana SIKIT Sithik wong-wong liya padha bener ing kana SIKIT Sithik Wong-wong LAIN KANGGO PILIH SIKIT Sithik Wong-wong LAIN BENER KANG PILIH. BENAR ING KENE PILIH. BENAR ING KENE PILIH. Dadi BENAR ING KENE PILIH. Dadi IKU BENAR ING KENE PILIH. Dadi ana sampeyan BENAR ING KENE PILIH. Dadi ana sing ngerti, BENAR ING KENE PILIH. Dadi ana sing ngerti, IKU BENAR ING KENE PILIH. Dadi IKU KENEH NGERTI, IKU BENER Dadi IKU KENEH NGERTI, IKU BENER Dadi KANG KENE NGERTI, ORA ANA BANYU Dadi KANG KENE NGERTI, ORA ANA BANYU Dadi KANG KENE NGERTI, ORA HARI LAIN LAIN Dadi KANG KENE NGERTI, ORA HANYA LAIN ING DINO Dadi KANG KENE NGERTI, ORA HANYA APA SAIKI ING JENENG KOWE LAIN LAIN ING APIK APIK APIK LAIN LAIN ING IKU SING PISAN LAIN LAIN SAIKI KOWE KOWE LAIN LAIN SAIKI KOWE ORA KENE LAIN LAIN SAIKI ORA KUDU tangi LAIN LAIN SAIKI KOWE APA KUDU MUNGGU LAN LAIN LAIN SAIKI Kowe Mung Kudu TANGGUNG LAN NGADAP Liyane Dina Liyane, Sampeyan Mung Kudu Menenga lan ngadhepi Liyane Dina Liyane Sampeyan Mung Kudu Nggawe lan Nggawe lan Kudu tangi lan ngadhepi lan Kudu tangi lan ngadhepi lan yen Kudu tangi lan ngadhepi lan yen sampeyan wis Kudu tangi lan ngadhepi lan yen sampeyan bakal bebarengan Kudu tangi lan ngadhepi lan yen sampeyan bakal padha Kudu tangi lan ngadhepi lan yen sampeyan bakal padha Yen sampeyan bakal padha, sampeyan bakal dadi Yen sampeyan bakal padha nggoleki. Dhendha Dhendha >> Dhendha >> Bareng Dhendha >> KANGGO Dhendha >> KANGGO DODONS Dhendha >> KANGGO DODONSE DIowahi >> KANGGO DODONSE DIowahi >> KANGGO DODSONE DIBAGAH Liwat >> KANGGO DODSONE DIBAGI ING >> KANGGO DODSONE DIBAGI ING DEBRIS >> KANGGO DODSONE DIBAGI ING DEBRIS IKI >> KANGGO DODSONE DIBAGI ING DEBRIS KANGGO NGALAMI DEBRIS IKU NGALAMI DEBRIS KANG SAKA NGALAMI DEBRIS KANGGO MUNGKIN Liwat DEBRIS KANG SING GAMPANG GOLEK. MUNG GAMPANG GOLEK. MUNG GAMPANG GOLEK. KANGGO MUNG GAMPANG GOLEK. Dheweke kesandhung MUNG GAMPANG GOLEK. Dheweke kesandhung ACROSS MUNG GAMPANG GOLEK. Dheweke kesandhung ing MUNG GAMPANG GOLEK. KANGGO GAGAL NGGAMPURI GUNUNG. KANGGO GAGAL NGGAMPURI GUNUNG. KANGGO GAGAL NGGAMPURI GUNUNG. >> KANGGO GAGAL NGGAMPURI GUNUNG. >> THE KANGGO GAGAL NGGAMPURI GUNUNG. >> MICROWAVE, KANGGO GAGAL NGGAMPURI GUNUNG. >> THE MICROWAVE, THE KANGGO GAGAL NGGAMPURI GUNUNG. >> MICROWAVE, Bingkai >> MICROWAVE, Bingkai >> MICROWAVE, Rangka saka >> MICROWAVE, Bingkai A >> MICROWAVE, RANGKE KATIL >> THE MICROWAVE, RANGKA BEDA Nanging >> MICROWAVE, Rangka Tempat Tidur Nanging Ora >> THE MICROWAVE, RENANG KATIL Nanging ora akeh >> THE MICROWAVE, RENANG KATIL Nanging ora luwih >> MICROWAVE, Rangka Tempat Tidur Nanging ora sepira maneh KANG Ranjang Nanging ora liya Saka Tempat Tidur Nanging Ora Apik Luwih-luwih Dikenali. KENALI. KENALI. ANA KANGGO KENALI. ANA BISA KENALI. WIS ORA KANGGO KENALI. ANA ORA KANGGO DADI KENALI. ANA ORA KUDU digawe KENALI. ANA ORA KUDU digawe. ANA ORA KUDU digawe. ANA ORA KUDU digawe. >> ANA ORA KUDU digawe. >> Aku ANA ORA KUDU digawe. >> KANGGO MASA ANA ORA KUDU digawe. >> AKU INGSUN ANA ORA KUDU digawe. >> AKU KANGGO MUNGKIN KITA ANA ORA KUDU digawe. >> AKU KANGGO MUNG KITA GOLEK >> AKU KANGGO MUNG KITA GOLEK >> AKU KANGGO MUNG KITA GOLEK >> AKU KANGGO MUNG KITA KANGGO Luwih Ditampa >> AKU KANGGO MUNG KITA KANGGO NGANGGO Luwih BANYAK >> AKU KANGGO MUNG KITA KANGGO Luwih Luwih Apik >> AKU KANGGO MUNG KITA NGANGGO Luwih Luwih Akeh Sing Bakal Duwe >> AKU INGKE KITA KANGGO NGANGGO Luwih Luwih Kayane Duwe TAKEN Luwih KANGGO KANGGO A TAKEN LEBIH LANJUT KANGGO NGOMONG APIK TAKEN LEBIH LANJUT KUDU ADI KANGGO ADIK TAKEN LEBIH LANJUT KENE KANGGO ADI APIK APIK TAKEN LEBIH LANJUT KUDU ADI ALUS APIK ING GOLEK TAKEN LEBIH LANJUT KUDU ADI ALUS APIK ING KABEH TAKEN LEBIH LANJUT KUDU ADI ALUS APIK ING PAKAI PALING APIK ALUS ADSO ING PAKAIKU sing Apik ALUS AKU NGGAMU PAKAI PALING APIK. KANGGO. KANGGO. >> KANGGO. >> Nanging KANGGO. >> Nanging APA KANGGO. >> Nanging APA KANGGO. >> Nanging apa DODSONS KANGGO. >> Nanging apa sing ditindakake DODSONS >> Nanging apa sing ditindakake DODSONS >> Nanging apa sing ditindakake DODONS >> Nanging apa sing ditindakake dening DODSONS >> Nanging apa sing ditindakake DODSONS saben-saben >> Nanging apa sing ditindakake DODSONS saben liyane. Kedadeyan Saben Liyane. Kedadeyan Saben Liyane. LAN Kedadeyan Saben Liyane. LAN LANGGENG Kedadeyan Saben Liyane. LAN MUNGKIN Kedadeyan Saben Liyane. LAN KANGGO MUNG KANGGO Sawetara Kedadeyan Saben Liyane. LAN KANGGO MUNG KANGGO Luwih Apike Kedadeyan Saben Liyane. LAN KANGGO MUNGKIN ING JAM Luwih Apike LAN KANGGO MUNGKIN ING JAM Luwih Apike LAN KANGGO MUNGKIN ING APIK APIK Luwih Apik. MUNG GOLEK. MUNG GOLEK. >> MUNG GOLEK. >> Aku MUNG GOLEK. >> KANGGO MASA MUNG GOLEK. >> AKU tegese MUNG GOLEK. >> Maksude aku mung MUNG GOLEK. >> Maksude aku mung mikir MUNG GOLEK. >> Maksude aku mung mikir awake dhewe MUNG GOLEK. >> Maksude aku mung mikir yen awake dhewe entuk >> Maksude aku mung mikir yen awake dhewe entuk >> Maksude aku mung mikir yen awake dhewe kurang becik >> Maksude aku mung mikir yen awake dhewe entuk ala >> Maksude aku mung mikir yen awake dhewe entuk ala >> Maksude aku mung mikir yen kita entuk kabecikan ing taun iki. GOLEK BURU TAUN INI. GOLEK BURU TAUN INI. >> GOLEK BURU TAUN INI. >> LAN GOLEK BURU TAUN INI. >> LAN Aku GOLEK BURU TAUN INI. >> Lan aku ngarep-arep GOLEK BURU TAUN INI. >> Lan aku ngarep-arep sabanjure GOLEK BURU TAUN INI. >> Lan aku ngarep-arep taun ngarep >> Lan aku ngarep-arep taun ngarep >> Lan aku ngarep-arep taun ngarep >> Lan aku ngarep-arep taun luwih luwih apik. Luwih Luwih Apik. Luwih Luwih Apik. >> Luwih Luwih Apik. >> KAMI Luwih Luwih Apik. >> Banget Luwih Luwih Apik. >> Paling Apik tenan Luwih Luwih Apik. >> Kita paling apik TO Luwih Luwih Apik. >> Kita paling apik kanggo Luwih Luwih Apik. >> Kita paling apik kanggo DODSONS >> Kita paling apik kanggo DODSONS >> Kita paling apik kanggo kulawarga DODSONS. KELUARGA. KELUARGA. IT KELUARGA. IKU KELUARGA. IKI WIS KELUARGA. IKI SING PENTING APIK KELUARGA. SING PENTING SING APIK APIK SING PENTING SING APIK APIK SING PUNGA SING PENTING SING APIK SING PUNGA SING PENTING KANGGO MULAI SING PUNGA SING PENTING KANGGO MULAI SING PENTING SING APIK APA PUNYA DITANGKIT SING PENTING SING APIK APA WES NING DUWIT SING PUNGA SING PENTING KANGGO Miwiti Golek Dhuwit SING PUNGA SING PENTING KANGGO MULA golek dana kanggo mbantu Miwiti golek dana kanggo mbantu Miwiti golek dana kanggo mbantu wong-wong mau Miwiti golek dana kanggo mbantu dheweke Miwiti golek dana kanggo mbantu wong-wong mau bali Miwiti golek dana kanggo mbantu wong-wong mau bali maneh Miwiti golek dana kanggo mbantu wong-wong mau bali maneh Miwiti golek dana kanggo mbantu wong-wong mau bali ing sikile. Dheweke bali maneh ing sikil. Dheweke bali maneh ing sikil. Kowe Dheweke bali maneh ing sikil. Sampeyan BISA Dheweke bali maneh ing sikil. Sampeyan bisa nemokake Dheweke bali maneh ing sikil. Sampeyan bisa nemokake A Dheweke bali maneh ing sikil. Sampeyan bisa nemokake link Dheweke bali maneh ing sikil. Sampeyan bisa nemokake link menyang Dheweke bali maneh ing sikil. Sampeyan bisa nemokake link Dheweke bali maneh ing sikil. Sampeyan bisa nemokake link menyang Sampeyan bisa nemokake link menyang Sampeyan bisa nemokake link menyang situs web kita Sampeyan bisa nemokake link menyang WEB WEB Sampeyan bisa nemokake link menyang situs web kita Sampeyan bisa nemokake link menyang situs web KGW Sampeyan bisa nemokake link menyang situs web KGW DOT WEB Sampeyan bisa nemokake link menyang situs web WEB KGW DOT COM. SITUS WEB KGW DOT COM. SITUS WEB KGW DOT COM. LAPORAN SITUS WEB KGW DOT COM. LAPORAN ING SITUS WEB KGW DOT COM. LAPORAN ING MASKISI. LAPORAN ING MASKISI. LAPORAN ING MASKISI. AKU LAPORAN ING MASKISI. Aku padha LAPORAN ING MASKISI. Aku MIKE BENNER LAPORAN ING MASKISI. Aku MIKE BENNER FOR LAPORAN ING MASKISI. Aku MIKE BENNER KGW LAPORAN ING MASKISI. Aku MIKE BENNER KANGGO WARTA KGW. Aku MIKE BENNER KANGGO WARTA KGW. Aku MIKE BENNER KANGGO WARTA KGW. >> Aku MIKE BENNER KANGGO WARTA KGW. >> Aku Aku MIKE BENNER KANGGO WARTA KGW. >> Aku mikir Aku MIKE BENNER KANGGO WARTA KGW. >> Mikir Kulo Kulo Aku MIKE BENNER KANGGO WARTA KGW. >> Aku mikir, KITA kabeh Aku MIKE BENNER KANGGO WARTA KGW. >> Aku mikir kabeh bakal ngarep-arep Aku MIKE BENNER KANGGO WARTA KGW. >> Aku mikir kabeh bakal ngarep-arep >> Aku mikir kabeh bakal ngarep-arep >> Aku mikir yen kita kabeh ngarep-arep A >> Aku mikir kabeh bakal ngarep-arep luwih apik >> Kayane aku kabeh ngarep-arep taun luwih apik >> Aku kabeh bakal ngarep-arep suwene luwih apik >> Kayane aku kabeh ngarep-arep taun luwih luwih apik. Setahun sing luwih apik taun ngarep. Setahun sing luwih apik taun ngarep. >> Setahun sing luwih apik taun ngarep. >> KAMI Setahun sing luwih apik taun ngarep. >> KITA WIS Setahun sing luwih apik taun ngarep. >> KAMU KUDU LEBIH LANJUT Setahun sing luwih apik taun ngarep. >> KAMU KANGGO JAUH SELATAN. >> KAMU KANGGO JAUH SELATAN. >> KAMU KANGGO JAUH SELATAN. SAIKI >> KAMU KANGGO JAUH SELATAN. SAIKI KITA WIS >> KAMU KANGGO JAUH SELATAN. SAIKI KAMU DAPAT >> KAMU KANGGO JAUH SELATAN. SAIKI KAMU DAPAT A >> KAMU KANGGO JAUH SELATAN. SAIKI KITA Katon Golek >> KAMU KANGGO JAUH SELATAN. SAIKI KITA Katon Katon Ing njero SAIKI KITA Katon Katon Ing njero SAIKI KITA Katon Golek Katon Apa SAIKI KITA Katon Golek Katon Ing Apa SAIKI KITA Katon Golek Katon Apa Sing Dadi SAIKI KITA Katon Golek Katon Ing Apa Kaya Kuwi SAIKI KITA Katon Golek Katon Ing Apa Kaya Kuwi SAIKI KITA Katon Golek Katon Ing Apa Kaya Kuwi SAIKI KITA Katon Katon Ing njero APA KANGGO ING Dinaning Riyaya KANGGO INGKAP ING CENENG APA KANGGO INGKANG ING TARI CUTA KANGGO INGNE KANGGO DINO FARMAY HOLIDAY KANGGO INGNE KANGGO ING ASRAYA FARM EAST KANG KANGGO KANGGO INGGRU FARM FIREAST TIMUR KANG KENE KANGGO INGGRU FARM FIRE EAST EUGENE KANG INGKANG KANGGO KANGGO DADI APRILING LAIN TIMUR EUGENE FIARM FIRE TIMUR EUGENE WIS FIARM FIRE TIMUR EUGENE KANG nyebar FIARM FIRE TIMUR EUGENE KANG nyebar FIARM FIRE TIMUR OF EUGENE KANG nyebar FIARM FIRE TIMUR OF EUGENE KANG nyebar metu saka kontrol. Nyebar metu saka kontrol. Nyebar metu saka kontrol. IKI Nyebar metu saka kontrol. IKI IKI Nyebar metu saka kontrol. IKI SAKA Nyebar metu saka kontrol. IKI SAKA A Nyebar metu saka kontrol. IKI SAKA MINGGU Nyebar metu saka kontrol. IKI SAKA MINGGU MINGGU Nyebar metu saka kontrol. IKI SAKING MINGGU MINGGU Nalika IKI SAKING MINGGU MINGGU Nalika IKI SAKING MINGGU MINGGU Nalika IKI SAKING MINGGU MINGGU MUNG ANGIN IKI SAKING MINGGU MINGGU MUNYA ANGIN IKI SAKING MINGGU MINGGU WENI ANGIN Bener IKI SAKING MINGGU MINGGU Nalika ANGIN BENAR-BENAR TUMBUH ANGIN KANGGO SEJATI ANGIN BENAR-BENAR NYebarke ANGIN BENAR-BENAR NYebarke FLAMES. FLAMES. FLAMES. TAKE FLAMES. TAKE A FLAMES. TILIK FLAMES. Delengen FLAMES. Delengen IKI FLAMES. Delengen DASH IKI FLAMES. Delengen CAM DASH IKI Delengen CAM DASH IKI Deleng VIDEO CAM DASH IKI Deleng VIDEO CAM DASH IKI Saking Deleng VIDEO CAM DASH IKI SAKA API Deleng VIDEO CAM DASH IKI SAKING GIGI BODO. VIDEO SAKING KEBAKARAN API. VIDEO SAKING KEBAKARAN API. IT VIDEO SAKING KEBAKARAN API. IT menehi VIDEO SAKING KEBAKARAN API. IKI KANGGO VIDEO SAKING KEBAKARAN API. IKI WIS WIS WIS VIDEO SAKING KEBAKARAN API. IKI NANGGO Sawetara Idea VIDEO SAKING KEBAKARAN API. IKI WIS NIKI SETIAP IDEA VIDEO SAKING KEBAKARAN API. IKI WIS WIS IDEA LANGSUNG IKI WIS WIS IDEA LANGSUNG IKI WIS NEMEN ORA KANGGO CARANYA INGKANG menehi sawetara ide sing cukup kepinteran IKI NANGGO Sawetara Idea sing Cukup Kasedhiya IKI WIS NEMEN ORA KANGGO IKI KANGGO INGKANG. KANGGO INGKAH KANGGO. KANGGO INGKAH KANGGO. CAN KANGGO INGKAH KANGGO. BISA KANGGO KANGGO INGKAH KANGGO. KANGGO BAYANG KANGGO INGKAH KANGGO. BISA KANGGO BAYANG KANGGO INGKAH KANGGO. BISA BAYANG BAYANG KANGGO INGKAH KANGGO. BISA BISA NGANGGO TRAPP BISA BISA NGANGGO TRAPP KANGGO BAYANG BISA TRAPPING KENE BISA KANGGO BAYANG BISA TRAPPED ING KANGGO BAYANG BISA TRAPPED ING LANGSUNG BISA KANGGO BAYANG BISA TRAPPED ING TENGAH BISA KANGGO BAYANG BISA TRAPPED ING TENGAH BISA KANGGO BAYANG BISA TRAPPED ING tengah-tengah BISA KANGGO BAYANG BISA TRAPPED ING TENGAH API Tengen ing tengah-tengah geni Bener ing tengah-tengah geni? ? ? Kowe ? Sampeyan BISA ? Sampeyan bisa ndeleng ? Sampeyan bisa ndeleng flames ? Sampeyan bisa ndeleng flamish BURNING ? Sampeyan BISA NAMPAK FLAMES BEDING ON Sampeyan BISA NAMPAK FLAMES BEDING ON Sampeyan KANGGO NAMPAK FLAMES KANGGO Loro-lorone Sampeyan BISA NAMPAK FLAMES MEMBUK ING KEDI KEDUA Sampeyan bisa ndeleng flamows BURNING ING KALIHAN Sampeyan BISA NAMPAK FLAMES BURNING ING KALIHAN SAIKI Sampeyan BISA NAMPAK FLAMES MEMBUK ING KALING SAKING JALAN. Loro-lorone sisih dalan. Loro-lorone sisih dalan. THE Loro-lorone sisih dalan. KAYU Loro-lorone sisih dalan. KAYU IKI Loro-lorone sisih dalan. KAYU SAIKI Loro-lorone sisih dalan. KAYU-KAYU ING KANG DILUKOT KAYU-KAYU ING KANG DILUKOT KAYU-KAYU ING KANG DILUWIT KAYU-KAYU ING KANG DILUWIT SEKARANG WIS KAYU KANG DILUWIT SAJA KAYU-KAYU ING KANGGO DITUNCUL KANGGO ANGIN. Sakitar Angin. Sakitar Angin. PEMAIN BODO Sakitar Angin. BANGSA NGOMONG Sakitar Angin. Pemadam Kebakaran Ngandika Dheweke Sakitar Angin. Pemadam Kebakaran Jarene Wong-wong mau Pemadam Kebakaran Jarene Wong-wong mau PEMOMPONG SING NGOMONG KANGGO GOLEK PEMOMPUL SENI KATOKO MUNG KECIL PEMOMPONG SING PUNIKA KANGGO GUGUR KABEH PEMOMPONG SENI KUNCI SING PUNCAK SAKING KABEH PEMOMPONG SING PUNYAKU KANG KUNCUNG SAKING KABEH. GUGUR KABEH KABEH. GUGUR KABEH KABEH. IKI GUGUR KABEH KABEH. IKI IKI GUGUR KABEH KABEH. IKI IKI ASU GUGUR KABEH KABEH. IKI AS ASOK LAN GUGUR KABEH KABEH. IKI KANGGO ROKOK LAN EMBERS GUGUR KABEH KABEH. IKI IKI ASOK LAN EMBERS IKI IKI ASOK LAN EMBERS IKI KANG APROKOKE APA APA IKI IKI APROK LAN EMBERS NGGAKWI IKI KANG ROKOK LAN EMBER GAMPANG NGANGGO PEMENANG. NGANGGO WINDSHIELD. NGANGGO WINDSHIELD. WE NGANGGO WINDSHIELD. KITA Uga NGANGGO WINDSHIELD. KAMU ORA DAPAT NGANGGO WINDSHIELD. KAMU ORA DAPAT A NGANGGO WINDSHIELD. KAMU Uga MAU TOUR NGANGGO WINDSHIELD. KAMU ORA GOLEK TOUR INSIDE NGANGGO WINDSHIELD. KAMU ORA GOLEK TOUR ING Jero KAMU ORA GOLEK TOUR ING Jero KAMU ORA GOLEK TOUR ING njero EVACUATION KAMU ORA NGUNJUK TOUR ING WON EKONASI KAMU ORA GOLEK TOUR ING WIS NING WAKTU KAMU Uga GOLEK TOUR ING ING ZON EVACUATION OF KAMU ORA NGUNJUK TOUR ING WENGI ZON EKROLISI ING HARI RAYA ZON PENILAIAN ING CUTI ZON EKSPRASI TANPA CUTA ZON PENILAIAN KEBAKARAN PETAN CUTA ZON EKSPROLASI APERI APRIL HARI INI. GANGGUAN TANPA DINO. GANGGUAN TANPA DINO. IKI GANGGUAN TANPA DINO. IKI IKI GANGGUAN TANPA DINO. IKI SALENGGO GANGGUAN TANPA DINO. IKI WIS ING NGADHAP GANGGUAN TANPA DINO. IKI SING DALAM WESI 126. IKI SING DALAM WESI 126. IKI SING DALAM WESI 126. Akeh IKI SING DALAM WESI 126. Akeh omah IKI DENGAN LALAKI ING dalan 126. Akeh omah lan IKI DENGAN LALAKI ING dalan 126. Akeh omah lan toko IKI SING DALAM WESI 126. Akeh omah lan toko sing IKI SING DALAM WESI 126. Akeh omah lan toko sing adil Akeh omah lan toko sing cukup Akeh omah lan toko sing nembe dikembangake. TINGKAT. TINGKAT. LAIN-LAIN TINGKAT. LAIN-LAIN KURANG TINGKAT. LAIN-LAIN KURANG TO TINGKAT. LAIN-LAIN KURANG DIKETEP TINGKAT. LAIN-LAIN KURANG KANGGO A TINGKAT. LAIN-LAIN KURANG KANGGO NGANGGO FRAME LANGSUNG. LAIN-LAIN KURANG KANGGO NGANGGO FRAME LANGSUNG. LAIN-LAIN KURANG KANGGO NGANGGO FRAME LANGSUNG. Nggoleki LAIN-LAIN KURANG KANGGO NGANGGO FRAME LANGSUNG. Golek lan LAIN-LAIN KURANG KANGGO NGANGGO FRAME LANGSUNG. Golek lan RESCUE LAIN-LAIN KURANG KANGGO NGANGGO FRAME LANGSUNG. TIM SEARCH AND RESCUE LAIN-LAIN KURANG KANGGO NGANGGO FRAME LANGSUNG. MAJALU MAJALAH LAN RESCUE MAJALU MAJALAH LAN RESCUE TEARS SEARCH AND RESCUE SAIKI TIM MENCARI LAN RESCUE SAIKI SAIKI TIM MENCARI LAN RESCUE padha metu saiki TIM MENCARI LAN RESCUE SAIKI SAIKI ANJING TIM MENCARI LAN RESCUE SAIKI SAIKI KANGGO ANJING OUT DARI KANGGO KANGGO ANJING DUWEK DINA KANGGO ANJING NGALAMI OUT DARI KANGGO ANJING NGGALAKI SAIKI INI DENGAN ANJING NGGALAPI RUBBLE SAIKI INI DENGAN ANJING KANGGO NGALAKI UWAH SAIKI INI DENGAN ANJING NGGALAPI GUBRU NGALAMI GUBRU MENGIKSA NGALAMI GOLEKSI PISAN GOLEKSI. KANGSA KANGSA IKI KANGSA GUNUNG INI KANGSA Geni Iki WIS KANGSA GIGI INI KONSUM KANGSA Geni Iki WIS KONSUM Geni Iki WIS KONSUM GEMI INI KONSUMA SATU atus GEMI INI KONSUMSI SATUH NASA GEMI INI KONSUMA SATUTUTU ENAM ENAM GEMI INI KONSUMA SATUTUTU ENAM NOMU sewu ewu Atus sewidak nem ewu Atus sewidak nem ewu acre. ACRES. ACRES. IT ACRES. IKU ACRES. IKI WIS ACRES. IKU SIJI IKU ACRES. IKU IKU SIJI SENI IKU IKU SIJI SENI ITU ONO SIJI PERSEN KONTEN ITU ONO SIJI PERSEN KONTEN AT ITU ONO SIJI PERSEN KONTEN INI ITU ONO SIJI PERSEN KONTEN ING POINT INI. KANDUNG ING TITIK INI. KANDUNG ING TITIK INI. Kita wis KANDUNG ING TITIK INI. Kita wis sinau KANDUNG ING TITIK INI. Kita wis sinau ing KANDUNG ING TITIK INI. Kita wis sinau sebab kasebut KANDUNG ING TITIK INI. Kita wis sinau sebab iki bengi Kita wis sinau sebab iki bengi Kita wis sinau sebab iki bengi Kita wis sinau sebab iki bengi Kita wis sinau sebab wengi iki salah sawijine Kita wis sinau sebab wengi iki salah sawijining Kita wis sinau sebab iki bengi salah sawijining wong cilik Kita wis sinau sebab iki bengi salah sawijining sing luwih cilik Saking Salah sijine sing luwih cilik Sawijining salah siji sing luwih cilik luwih dhisik Saking Sawijining IKI IKI IKI LEBIH Luwih Eneh sing diwiwiti Saking Sawijining Pisanan Sing Luwih Enak Sing Mulai ing Sawijining kawitan sing luwih cilik sing diwiwiti ing Saking Sawijining IKI PANGGILAN KECIL sing diwiwiti ing pelabuhan Sing Miwiti ing Portland Sing Miwiti ing Wilayah PORTLAND Sing diwiwiti ing wilayah PORTLAND pungkasan Sing diwiwiti ing wilayah PORTLAND MINGGU pungkasan. MINGGU WIS WULANG MINGGU WIS WULANG >> MINGGU WIS WULANG >> INVESTIGATOR MINGGU WIS WULANG >> INVESTIGATOR MINGGU WIS WULANG >> INVESTIGATOR SING THE MINGGU WIS WULANG >> INVESTIGATOR KANGGO Nuduhake >> INVESTIGATOR KANGGO Nuduhake >> INVESTIGATOR KANGGO HALEM Tampilake >> INVESTIGATOR KANGGO GUNUNG HALEM Tampilake >> INVESTIGATOR KUNCI GUNUNG HALEM Tampilake >> INVESTIGATOR KUNCI GUNUNG HALEM Tampilake pucuk pucuk >> INVESTIGATOR KANGGO NUNJUKI GUNUNG HALEM GUNUNG BUNGA PUNCAK HALEM GUNUNG BUNGA GUNUNG BALD HALEM MOUNTAIN BALD PEAK FIRE UTARA HALEM MOUNTAIN BALD PEAK FIRE UTARA OF HALEM MOUNTAIN BALD PEAK FIRE UTARA NEWBERG HALEM MOUNTAIN BALD PEAK FIRE UTARA NEWBERG WIS HALEM MOUNTAIN BALD PEAK FIRE UTARA NEWBERG DIwiwiti HALEM MOUNTAIN BALD PEAK FIRE UTARA NEWBERG DIwiwiti NEWBERG UTARA diwiwiti karo NORTH NEWBERG DIwiwiti dening AN NORTH NEWBERG DIwiwiti dening wong sing ora adil NEWBERG UTARA DIWIWITI DENGAN BAIK sing TEPAT SANG BENAR-BENAR KAMPIRE sing LUAR BIASA KAMPIRAN JANGKITAN sing TEPIS DIAPAK KAMPIRE sing TEPISEN DADI APLIKASI ING PRIVATE KAMPIRE sing TEPISEN DADI APLIKASI PADA PROPERTI PRIVATE KAMPIRE PADA PROPERTI PRIVATE KAMPIRE PADA PROPERTI PRIVATE Amarga KAMPIRE ON PROPERTI PRIVATE Amarga KAMPIRE ON PROPERTI PRIVATE Amarga saka KAMPIRE PADA PROPERTI PRIVATE Amarga Luhur KAMPIRE PADA PROPERTI PRIVATE Amarga INGKANG KANGGO MENANG CAMPFIRE ING PROPERTI PRIVATE Amarga WINDS INGKING Luhur lan Amarga THE WINDS dhuwur lan Amarga WINDS sing Tinggi lan KANGGO Amarga WINDS sing dhuwur lan bahan bakar garing Amarga WINDS sing Tinggi lan FUEL KERING Amarga WINDS sing Tinggi lan FYEL KERING KANGGO Amarga WINDS sing dhuwur lan bahan garing sing dikatutake Amarga WINDS sing Tinggi lan FYEL KERING KANGGO INGKANG FUEL KERING KANGGO NGANGGO FUEL KERING KANGGO NGANGGO APROK FUEL KERING KANGGO DITANGGUH WULU FUEL KERING KANGGO NGANGGO WARGA SATU WOLU atusan FUEL KERING KANGGO NGANGGO APRIL WULUH SATU PITUNG PITUNG Kasedhiya Wolung atus Pitu atus Kasedhiya Wolung Atus Pitu Pitu Atus Kasedhiya Wolung Atus Pitu Pitu Asar. LIMA ACARA. LIMA ACARA. THE LIMA ACARA. GANGSA LIMA ACARA. LED FIRE LIMA ACARA. LED KEBANGSA TO LIMA ACARA. LED KEBANGSA TO EVACUATIONS LED KEBANGSA TO EVACUATIONS LED FIRE TO EVACUATIONS Pungkasan LED KEBIJAKAN TO EVACUATION MINGGU Pungkasan LED FIRE TO EVACUATIONS MINGGU PUNGKUT Nanging LED KEBUNGA KANGGO EVACUASI MINGGU PUNGKAS Nanging kabeh wong LED KEBUNGA KE EVACUASI MINGGU PUNGKAS Nanging kabeh wong wis ana MINGGU AKHIR NANGING KABEH KABEH MINGGU Pungkasan Nanging kabeh wong wis diidini MINGGU Pungkasan Nanging kabeh wong wis diidini MINGGU Pungkasan Nanging kabeh wong wis diijini bali MINGGU Pungkasan Nanging kabeh wong wis diijini bali menyang omah MINGGU TERAKHIR NANGING KABEH APA APA MULUT MULAH. DILAKU MULUT RUMAH SAIKI. DILAKU MULUT RUMAH SAIKI. IT DILAKU MULUT RUMAH SAIKI. IKU DILAKU MULUT RUMAH SAIKI. IKU DIANGGO DILAKU MULUT RUMAH SAIKI. KANGGO DIANGGO SEPENUHE KANGGO DIANGGO SEPENUHE ITU KANGGO DIPUNCUHI ITU KANGGO DIPUNCI KANGGO APIK APIK ITU KANGGO DIPIKANG APIK APIK APIK APIK ITU KANGGO DIPUNCI KANGGO APIK APIK APIK KANGGO APIK APIK APIK KANGGO APIK APIK BUMI ORA MASIH KANGGO APIK APIK APLIKASI MASIH MASIH DITUTUP KANGGO APIK APIK BUMI ORA MASIH KANGGO APIK APIK BUMI ORA MASIH PANAS KANGGO APIK APIK PADHARMU MASIH MASIH NGABUKI SPOT PANAS KANGGO APIK APIK PADHAR MASIH MASIH MEMUTAMI SPOT PANAS LAN MASIH NANGGO SPOT PANAS LAN MASIH NANGGALAKE SPOT PANAS LAN KANGGO MASIH NANGGALAKE SPOT PANAS LAN NGOMPON MASIH NANGGALAKE SPOT PANAS LAN NGAKON WONG RESIDEN MASIH NANGGALAKE SPOT PANAS LAN NGAKON WONG RESIDEN KANGGO NEMUN WARGA Dheweke njaluk warga sing kudu ditonton Dheweke njaluk warga supaya nonton KANGGO NEMUN WARGA KANGGO DILILIK Dheweke njaluk warga supaya nonton kanggo ngrokok Dheweke njaluk warga supaya nonton metu kanggo wilayah sing ngrokok Watch Watch kanggo Area ngrokok Watch Watch kanggo Area ngrokok ing Watch Watch kanggo Area ngrokok ing wong Watch Watch kanggo Area ngrokok ing Properti Watch Watch kanggo Area ngrokok ing properti lan Watch Watch kanggo Area ngrokok ing properti lan dadi Watch Watch kanggo Area ngrokok ing Properti lan siyap ING WARNA LAN SIAP ING WARNA LAN SIAP ING WARNA LAN DUASA SIJI ING WARNA LAN SIAP EBACA maneh ING WARNA LAN SIAP BISA EVACUATE ING ING WIS ING WARNA LAN SIAP EBACA maneh ing kasus iki KANGGO EVACUATE ING KASUS KANGGO EVACUATE ING Kahanan Kasus KANGGO EVACUATE ING OGAH CASE KANGGO EVACUATE ING Kahanan Owah-owahan Kanggo KANGGO EVACUATE ING KEKADAAN CASE Ganti Wong-wong mau KANGGO EVACUATE ING KAUNCI KASUS GANTI KANGGO ORA Kahanan Ngganti Wong-wong Ora Kahanan Ngganti Wong-wong sing Ora Langsung Kahanan Ngganti Wong-wong sing Ora Kena Pangaruh Langsung Kahanan Ngganti Wong-wong sing Ora Langsung Dibatoni dening Kahanan Owah-owahan Kanggo Wong-wong sing Ora Langsung Dibatoni dening Kahanan Owah-owahan kanggo wong-wong sing ora langsung ditrapake dening wong loro LANGSUNG DIPengaruhi dening SEPAK LANGSUNG DIPengaruhi dening SEPAK. . . >> . >> THE . >> BESAR . >> Pitakon Gedhe . >> Pitakon BESAR IKU . >> Pitakon BESAR IKU >> Pitakon BESAR IKU >> Pitakon BESAR IKU KANGGO >> Pitakon BESAR APA KENE >> Pitakon BESAR APA APA APA >> Pitakon BESAR APA APA KANGGO ROKOK >> PITAKON BESAR APA APA KANGGO NGGOKOK IKI >> Pitakon BESAR KANG APIK APA KANGGO ROKOK AKU NGANGGO APIK APIK KANGGO Nuwun APAK APIK APIK INI BISA NURUT WONG PENONTON APAK APIK APIK INI BISA NURUT WONG BARBARA APAK APIK APIK INI BISA NURUT WONG BARBARA LOKKEN APAK APIK APIK INI BISA NURUT WONG PANGGILAN BARBARA LOKKEN Sapa APAK APIK APIK INI BISA NURUT WONG PANGGILAN BARBARA LOKKEN SING NGirim PANDANGAN BARBARA LOKKEN SING NGirim PENONTON BARBARA LOKKEN SING NGirim KITA PENONTON BARBARA LOKKEN sing NGUNJUKI IKI PENONTON BARBARA LOKKEN sing NGUNJUK FOTOS INI PENONTON BARBARA LOKKEN SING NGOMONG ORA GOLEK INGKANG SAKA PENONTON BARBARA LOKKEN SING NGOMONG ORA GOLEK INGKANG SAKA UNDERWOOD GAMBAR INGKANG ING ASU GAMBAR INGKANG GOLEK ING WETANG ING WENGI GAMBAR INGKANG GAMBAR ING NGISI WONINGTON ING GAMBAR INGKANG GAMBAR ING WISINGTON ING LANGSUNG GAMBAR INGKANG GOLEK ING WETANG ING GADIS. WASHINGTON ING GORGE. WASHINGTON ING GORGE. Dheweke WASHINGTON ING GORGE. Dheweke ngomong WASHINGTON ING GORGE. Dheweke ujar dheweke WASHINGTON ING GORGE. Dheweke ngomong yen dheweke isih dawa WASHINGTON ING GORGE. Dheweke ngomong yen dheweke dawa Dheweke ngomong yen dheweke dawa Dheweke ujar yen dheweke isih jelas Dheweke ujar yen dheweke isih suwe katon jelas. BERSIH udara. BERSIH udara. Aku BERSIH udara. Aku mikir BERSIH udara. Aku mikir WE BERSIH udara. AKU KANGGO KITA KABEH BERSIH udara. AKU KANGGO KITA Kabeh. AKU KANGGO KITA Kabeh. AKU KANGGO KITA Kabeh. KABEH AKU KANGGO KITA Kabeh. GEISLER CHERYL AKU KANGGO KITA Kabeh. CHERYL GEISLER I AKU KANGGO KITA Kabeh. GEISLER CHERYL AKU MIKIR AKU KANGGO KITA Kabeh. GEISLER CHERYL AKU KANGGO MITUTUR GEISLER CHERYL AKU KANGGO MITUTUR CHERYL GEISLER AKU KANGGO MITUTUR CHERYL GEISLER Mikir Aku Ngomong Akeh CHERYL GEISLER Aku mikirake kanggo akeh CHERYL GEISLER KANGGO MUNGGU NGOMONG APIK APIK. KANGGO KANGGO akeh. KANGGO KANGGO akeh. Dheweke KANGGO KANGGO akeh. Dheweke iku KANGGO KANGGO akeh. Dheweke mung KANGGO KANGGO akeh. Dheweke mung seneng banget KANGGO KANGGO akeh. Dheweke mung seneng banget KANGGO KANGGO akeh. Dheweke mung seneng ndeleng KANGGO KANGGO akeh. Dheweke mung seneng banget ndeleng Dheweke mung seneng banget ndeleng Dheweke mung seneng ndeleng srengenge Dheweke mung seneng banget ndeleng srengenge mung Dheweke mung seneng banget ndeleng srengenge mung ndelok Dheweke mung seneng banget ndeleng srengenge mung ndeleng liwat Dheweke mung seneng banget ndeleng srengenge mung ndeleng liwat SUN KANGGO NGOLEK ING SUN SANJENG NGOLEKI MEREKI SUN SANJENG NGOLEKI NGGIWI APIK INI. Rokok saiki iki. Rokok saiki iki. IKU Rokok saiki iki. KANG ING ING Rokok saiki iki. IKU ING CAMAS. IKU ING CAMAS. IKU ING CAMAS. Ayo Ayo IKU ING CAMAS. AYO Mugo-mugo IKU ING CAMAS. AYO AYO IKU ING CAMAS. Mugo-mugo Mugo Katon IKU ING CAMAS. Mugo-mugo Mugo Kulo Niliki Luwih Luwih IKU ING CAMAS. Mugo-mugo Mugo-Mugo Katon Mugo-Mugo Kuwi Mugo-mugo Mugo-Mugo Katon Mugo-Mugo Kuwi Mugo-mugo Mugo-Mugo Katon Luwih Luwih Sakedhik. Cepet-cepet. Cepet-cepet. Ayo Ayo Cepet-cepet. Ayo padha nggawa Cepet-cepet. Ayo Ayo nggawa MATT Cepet-cepet. Ayo nggawa MATT lan Cepet-cepet. Ayo nggawa MATT lan saiki Cepet-cepet. Ayo nggawa MATT banjur saiki Ayo nggawa MATT banjur saiki Ayo nggawa MATT banjur saiki kita ngarep-arep Ayo nggawa MATT lan saiki bakal diarep-arep Ayo nggawa MATT lan saiki bakal ngarep-arep luwih akeh Ayo nggawa MATT lan saiki bakal ngarep-arep luwih akeh srengenge Ayo Ayo nggawa MATT banjur saiki kita ngarep-arep kanggo ndeleng srengenge luwih akeh Mugo-mugo golek liyane srengenge MUNGGIN KANGGO MASIH LANJUT LANANG MUNGKIN KANGGO MBILAKAN LANJUT APA KITU Mugo-mugo golek liyane srengenge, nanging uga padha Mugo-mugo golek liyane srengenge, nanging uga bakal njupuk Mugo-mugo golek liyane srengenge, nanging uga bakal luwih akeh Mugo-mugo golek liyane srengenge, nanging uga bakal udan luwih akeh NAMUN KAMU ORA KITA UGA LEBIH LANJUT NAMUN KAMU ORA NGGUNAKI OLEH ULEH LEBIH LANJUT NAMUN KAMU ORA NGGUNAKI OLEH UGA LEBIH LANJUT NAMUN KAMU ORA NGGUNAKI OLEH UGA LEBIH LANJUT MATT Gulung menyang MATT. Gulung menyang MATT. YEAH, Gulung menyang MATT. Yo, aku Gulung menyang MATT. Ya, aku ngerti Gulung menyang MATT. Ya, aku ngerti LAUREL Gulung menyang MATT. Ya, aku ngerti LAUREL Wingi Gulung menyang MATT. Ya, aku ngerti LAUREL Wingi aku Ya, aku ngerti LAUREL Wingi aku Ya, aku ngerti LAUREL Wingi aku weruh Ya, aku ngerti LAUREL Wingi aku weruh MY Ya, aku ngerti LAUREL Wingi aku weruh bayanganku. WAYANG BAYANGKU. WAYANG BAYANGKU. Aku WAYANG BAYANGKU. Aku RASA WAYANG BAYANGKU. AKU RASA WAYANG BAYANGKU. Aku RASA PUNXSUTAWNEY WAYANG BAYANGKU. Aku RASA PILXSUTAWNEY PHIL Aku RASA PILXSUTAWNEY PHIL Aku RASA PUNXSUTAWNEY PHIL sing dikepengini Aku RASA PUNXSUTAWNEY PHIL sing dikepengini Aku RASA PUNXSUTAWNEY PHIL KANGGO CRAWL Aku RASA PUNXSUTAWNEY PHIL INGKANG KANGGO CRAWL BALIK Aku RASA PUNXSUTAWNEY PHIL INGKANG KANGGO CRAWL Mbalik Aku RASA PUNXSUTAWNEY PHIL INGKANG NGGOLEK MULUT ING MY INGIN NGABALIK BALIK ING MY INGKANG NGAPAK MULUT LABUNG. LORUNG LORUNG KABEH LORUNG KABEH KANGGO. KABEH KANGGO. KABEH KANGGO. Aku KABEH KANGGO. INGKANG KABEH KANGGO. INGKANG KABEH KANGGO. INGKANG NGANGGO KABEH KANGGO. AKU INGGUN KOWE KABEH KANGGO. AKU INGKANG NGatonake APA KABEH KANGGO. INGKANG GOLEK KANGGO KANGGO INGKANG GOLEK KANGGO KANGGO INGKANG GOLEK KANGGO KANGGO INGKANG GOLEK KANGGO APA KANGGO LUAR INGKANG GOLEK KANGGO KANGGO APA KANG njaba INGKANG GOLEK KANGGO APIK APIK ING SAKSING LUAR SAIKI. ING njaba njaba saiki. ING njaba njaba saiki. PERKARA ING njaba njaba saiki. IKI ING njaba njaba saiki. Bab-bab sing Ditambahake ING njaba njaba saiki. Bab-bab sing Ditambahake A ING njaba njaba saiki. Perkawis-perkawis ingkang Ningkataken Sithik Perkawis-perkawis ingkang Ningkataken Sithik Bab-bab sing Ditambahake KECIL Sithik. BIT BIT KUNCI BIT KUNCI WE BIT KUNCI KITA WIS BIT KUNCI KITA KANGGO A BIT KUNCI KITA KANGGO Sithik BIT KUNCI KITU KANGGO KECIL Sithik KUNCI KITU KANGGO KECIL Sithik KUNCI KITU KANGGO KECIL Sithik KUNCI KITA KANGGO KANGGO SIKIT SAKA JABA. Wiwit dina wingi. Wiwit dina wingi. KANGGO KANGGO Wiwit dina wingi. VISIBILITIS ORA Wiwit dina wingi. VISIBILITIS ORA KANGGO Wiwit dina wingi. VISIBILITASI ORA KECIL Wiwit dina wingi. VISIBILITASI ORA BISA LAN Wiwit dina wingi. VISIBILITAS ORA BISA LANJUT 64 VISIBILITAS ORA BISA LANJUT 64 VISIBILITASI ORA KANG BANYAK LAN 64 DEGREES. DEGREES. DEGREES. WE DEGREES. KAMU ORA DEGREES. KITA ORA Duwe DEGREES. KITA ORA KANGGO DEGREES. KITA ORA KANGGO Udan DEGREES. KITA ORA KANGGO Udan KITA ORA KANGGO Udan KITA ORA KAYU Udan ING PORTLAND KITA ORA KANGGO Udan ing PORTLAND KITA WIS TANPA Udan ING PORTLAND SAIKI KITA TIDAK NGANGGO UGA ING PORTLAND NGANE KITA TIDAK NGANGGO UGA ING PORTLAND IKI SAIKI APA PORTLAND TUNGGAL APA APA PORTLAND TUNGGAL SAIKI NENG VISIBILitas PORTLAND TUNGGAL APA APA VISIBILITAS KAMU PORTLAND TUNGGAL APA APA VISIBILITAS KAMU SANGAT PORTLAND TUNGGAL APA APA VISIBILITAS KAMU KANGGO OH PORTLAND TUNGGAL SAIKI Nanging KANGGO KANGGO KANGGO TELO OH VISIBILITAS IKU OH TIGA VISIBILITAS IKU OH TIGA KALI KANGGO KANGGO NGANGGO OH TIGA KALIWIT luwih apik VISIBILITAS KANGGO OH TIGA KALIWIT Luwih apik VISIBILITAS IKU OH TIGA KALIWITU Luwih Apike Loro ATAU VISIBILITAS KANGGO OH TIGA KALIWIT luwih apik loro utawa telung VISIBILITAS KANGGO OH TIGA KALIWIT luwih apik utawa kaping telu KALI luwih apik loro utawa telung kali KALI luwih apik loro utawa telung wektu luwih apik KALI Luwih Apike Loro Utawa Telung Wanci Luwih Apike Saka KALI luwih apik loro utawa telung kali luwih apik tinimbang dheweke KALI Luwih Apike Loro Utawa Telung Wanci Luwih Apik Saka Kuwi KALIWIT luwih apik loro utawa telung kali luwih apik tinimbang dina biyen. Luwih apik tinimbang dina biyen. Luwih apik tinimbang dina biyen. MILIL Luwih apik tinimbang dina biyen. MILE LAN Luwih apik tinimbang dina biyen. MILE LAN A Luwih apik tinimbang dina biyen. MILE LAN SENGIT. MILE LAN SENGIT. MILE LAN SENGIT. KENE MILE LAN SENGIT. Napa LAST MILE LAN SENGIT. NAMI WENGI PUTRA MILE LAN SENGIT. NAMI WENGI PUNGKUL MILE LAN SENGIT. NAMI WENGI PITUNG KENE MILE LAN SENGIT. NAMI WENGI PITUNG KANGGO A NAMI WENGI PITUNG KANGGO A NAMI WENGI PITUNG KANGGO APA SABIT NAMI WENGI PITUNG KANGGO APA SEPATU A NAMI WENGI PITUNG KANGGO SANGGO SIKAP. SENGKA MILIK. SENGKA MILIK. Katon SENGKA MILIK. Katon SENGKA MILIK. Katon ing CORVALLIS SENGKA MILIK. Deleng ING CORVALLIS maneh Deleng ING CORVALLIS maneh Deleng ING CORVALLIS maneh Ngresiki Deleng ING CORVALLIS maneh Ngresiki Deleng ING CORVALLIS maneh Ngrampungake Wolu Deleng ING CORVALLIS maneh NAMPAK WULU MILES Deleng ING CORVALLIS maneh NAMPAK WULU MILES AN Ngresiki Wolu Wol Mil AN Ngresiki Wolu Wol Mil JAM, Ngresiki Wolu Wol Mil Wetara Jam Wolu Ngresiki Wolu Wol Mil Wetara Jam, Wolu Mil Ngresiki Wolung Mil JAM, WOL MILES VISIBILITAS JAM, WILU KETAMPILAN MILES JAM, WOL MILES KAMPILANGAN ING KENE JAM, WOL MILES VISIBILITAS ING KANGGO LAN JAM, WOL MILES VISIBILITAS ING KANYA LAN JAM, WOL MILES KANGGO DUWIS LAN PISAN JAM, WOL MILES KETAMPILAN ING KENE lan PESAN WIS JAM, WOL MILES VISIBILITAS ING KENE LAN OPO POHON OPO OPO ING KONSEP LAN OPO PISAN uga ING KENE lan PANTU uga wis di resiki ING KONSEP LAN ORA PISAN ORA KUMIS ING KONSEP LAN ORA POHON ORA KANGGO KECIL ING KONSEP LAN ORA PISAN OLEH KANGGO MBILIK KECIL KANGGO Ana uga pantai uga wis ngresiki kajaba sing penting. DILILIH KECIL KANG STORI. DILILIH KECIL KANG STORI. KANGGO DILILIH KECIL KANG STORI. SING NGANGGO DILILIH KECIL KANG STORI. KANGGO NANGGO Sawetara DILILIH KECIL KANG STORI. KANGGO NANGGO FOG. KANGGO NANGGO FOG. KANGGO NANGGO FOG. SEKALI KANGGO NANGGO FOG. Sawise maneh, KANGGO NANGGO FOG. SEKALI, PORTLAND KANGGO NANGGO FOG. SEKALI, PORTLAND MENANG KANGGO NANGGO FOG. Sawise maneh, PORTLAND menang Sawise maneh, PORTLAND menang Sawise maneh, PORTLAND menang ing jagad Sawise maneh, PORTLANDE NGANGGO CUP DUNYA Sawise maneh, Portugis menang World Cup CUP Sawise maneh, PORTLAND NGANGGO CUP DUNYA sing paling ala Sawise maneh, PORTLANDE NGANGGO CUP DUNYA sing paling ala Sawise maneh, PORTLAND menang CUP WORLD sing paling ala ing kana DUNYA CUP sing paling ala ana ing WORLD CUP sing paling ala ING DUNIA NGLIPI PALING APIK ING Jagad. Jagad iki. Jagad iki. LAN Jagad iki. LAN KAMI Jagad iki. LAN KAMU Uga Jagad iki. LAN KAMU Uga mlebu Jagad iki. Lan kita uga ing Jagad iki. LAN KAMU Uga ING CASCADIA Jagad iki. LAN KAMU Uga KANG CUPUNG CASCADIA LAN KAMU Uga KANG CUPUNG CASCADIA LAN KAMU Uga KANG CASCADIA CUP ANTARA LAN KAMU Uga ING KABUPATEN CASCADIA ANTARA PORTLAND, LAN KAMU Uga ING CASCADIA CUP ANTARA PORTLAND, VANCOUVER, ANTARA PORTLAND, VANCOUVER, ANTARA PORTLAND, VANCOUVER, BC ANTARA PORTLAND, VANCOUVER, BC LAN ANTARA PORTLAND, VANCOUVER, BC LAN SEATTLE ANTARA PORTLAND, VANCOUVER, BC LAN KANGGO KANGGO ANTARA PORTLAND, VANCOUVER, BC LAN KANGGO KANGGO Deleng ANTARA PORTLAND, VANCOUVER, BC LAN KANGGO KANGGO Katon Katon BC LAN SEATTLE Sampeyan Katon Katon SM LAN SEATTLE KANGGO KANGGO MILIK KANGGO SM LAN SEATTLE KANGGO Katon Kwalitas Udara KAMI BC LAN SEATTLE KANGGO Deleng INDEX KUALITAS AIR KITA BC LAN SEATTLE KANGGO Deleng INDEX KUALITAS KANGGO GO BC LAN SEATTLE KANGGO Deleng INDEX KUALITAS KANGGO KANGGO SM LAN SEATTLE KANGGO Deleng INDEX KUALITAS AIR KITA PALING PULU PULU INDEX KUALITAS AIR NGANGGUH PALUA Puluh INDEKI KUALITAS AIR NGGOLI PULUT TELU INDEX KUALITAS AIR NGGOLI PALES PULES PALES INDEX KUALITAS AIR NGGOLI PULES TELU PALES ING INDEX KUALITAS AIR NGGOLEKI PALES PULES TIGA INDEX KUALITAS AIR NGGOLEK PALES PALES, Bandingake Telung PALES Bandingake Telung PALES Bandingake Liyane Telung PALES Bandingake Liyane Sing Cilik Telung PALES Bandingake karo bocah cilik liyane Telung PALES Bandingake karo bocah cilik liyane ing Telung palet ing bandhingake karo bocah cilik liyane ing Kutha Luwih Cilik Liyane ing TANPA LEBIH CIKIK ING sisih Lor TANPA LEBIH CIKIK ING WILISI UTARA Kutha LEBIH CILIK ING WIWEN UTARA UTAWA TANPA LEBIH CIKIK ING WILISI UTARA UTARA WIJI UTAMA LAN SELATAN WIJI UTAMA LAN OREGON Kidul WIJI UTAMA LAN OREGON SELATAN WIJI UTAMA LAN OREGON SELUR WULUH NAMA WIJI UTAMA LAN OREGON SELUR WULUH NAMA atus. OREGON Liwat ENAM atus. OREGON Liwat ENAM atus. Dadi OREGON Liwat ENAM atus. Dadi maneh OREGON Liwat ENAM atus. Dadi maneh THE OREGON Liwat ENAM atus. Dadi maneh NENG BENER Dadi maneh NENG BENER Dadi MUNG KANG WARISING UTAMA UTAMA Dadi ORA NGUNDI WARNA UTARA UTAMA Dadi ORA NGUNDI WARNA UTARA UTAWA Nanging KITA Dadi MUNG WULI PUTRA UTAMA UTAWA WIS Dadi MUNG WULI PUTRA UTAMA UTAWA WIS KAMU SAIKI Dadi MUNG WULI PUTRA UTAMA UTAWA WIS KITA SAIKI Dadi MUNG WULI PUTRA UTAMA UTAWA WIS KITA SAIKI ING DOMINASI Nanging KAMU SAIKI ING DOMINATIF Nanging KITA SAIKI SAIKI NGOMPUTI APA KAMI SAIKI SAIKI ING APLIK DOMINASI Nanging KAMU SAIKI ING KATEGORI SANGAT APIK DOMINATIS Nanging KAMU SAIKI ING KATEGORI SANGAT APIK APIK KATEGORI SANGAT NGGORONG APIK KATEGORI sing SANGEH APLIK KATEGORI PALING ENGKAL sing Luwih Apik KATEGORI PALING ENGKAL sing luwih apik tinimbang KATEGORI PALING ENGKAL sing luwih apik tinimbang tumindake KATEGORI PALING ENGKAL sing Luwih apik tinimbang mbebayani Luwih apik tinimbang mbebayani Luwih apik tinimbang dadi KATEGORI sing mbebayani Luwih apik tinimbang dadi KATEGORI sing mbebayani ing Luwih apik tinimbang dadi KATEGORI sing mbebayani ing sawetara Luwih apik tinimbang dadi KATEGORI sing mbebayani ing sawetara lokasi KATEGORI ING LOKASI sawetara KATEGORI ING LOKALING SEKITAR SEKITAR KATEGORI ING LOKASI sawetara ing saindenging WESTERN KATEGORI ING LOKASI sawetara ing saindenging Oregon Kulon KATEGORI ING LOKASI sawetara ing saindenging Oregon Kulon SEKITAR OREGON WESTERN Duwe Kira-kira OREGON WESTERN wis dianyari Kira-kira OREGON WESTERN wis dianyari SEKITAR OREGON WESTERN wis dianyari kanggo mung Ing saindenging jagad Oregon Kulon wis nganyari supaya mung gampang UPGRADED TO SIMPLY UPGRADE TO HANYA GAMPANG GAMPANG UPGRADE NGANGGO GAMPANG LANGSUNG UPGRADE NGANGGO GAMPANG LANGSUNG SANGAT UPGRADE NGANGGO GAMPANG LANGSUNG SANGKA GOLEK GANGGIH SAKING ASU SING SING SAKING SAKING SAKING LARANG ATAU GANGGIH SAKING ASU ORA LUCU ATAU PAYAR. UTAWA LUWIS. UTAWA LUWIS. Dadi UTAWA LUWIS. Dadi IT UTAWA LUWIS. Dadi gumantung UTAWA LUWIS. Dadi gumantung saka kepiye UTAWA LUWIS. Dadi gumantung marang kepiye UTAWA LUWIS. Dadi gumantung yen sampeyan ndeleng UTAWA LUWIS. Dadi gumantung yen sampeyan ndeleng Dadi gumantung yen sampeyan ndeleng Dadi gumantung yen kepiye nyawang, Dadi gumantung yen kepiye nyawang, Bener. IT, BENAR. IT, BENAR. Dadi IT, BENAR. Dadi WE IT, BENAR. Dadi awake dhewe IT, BENAR. Dadi awake dhewe dipimpin IT, BENAR. Dadi awake dhewe dikepung IT, BENAR. Dadi, kita dikepung ing IT, BENAR. Dadi awake dhewe dikepung ing hak Dadi awake dhewe dikepung ing hak Dadi, KITA KANGGO DIPUNJUK KANG BENAR Dadi, kita dipimpin ing arah sing bener ing Dadi, awake dhewe dipimpin ing arah sing bener sithik Dadi, awake dhewe dipimpin ing arah sing bener sithik Dadi, awake dhewe dikepung ing arah sing bener sithik ARAH Sithik Sithik ARAH SING SIKING SING SING KECIL ARAH Sithik Sithik sing Mesthi wae ARAH Sithik Sithik sing Apik banget ARAH Sithik KANGGO APIK APIK APIK ARAH Sithik Sithik sing Mesthi Katon. Mesthi bakal katon. Mesthi bakal katon. KABEH Mesthi bakal katon. KABEH KANGGO. KABEH KANGGO. KABEH KANGGO. KABEH KABEH KANGGO. KABEH KANGGO. KABEH KANGGO. KABEH KANGGO. THE KABEH KANGGO. ROKOK KABEH KANGGO. ROKOK IKU KABEH KANGGO. ROKOK WIS KABEH KANGGO. ROKOK ORA KAYA KABEH KANGGO. ROKOK ORA KAYU PERVASIF ROKOK ORA KAYU PERVASIF ROKOK ORA KAYU PERVASIF ROKOK ORA KAYU PERVASIF NGAKAK ROKOK ORA SANGKU PERVASIF NGAKAK IKI ROKOK Wis PERVASIF APIK APA MINGGU INI ROKOK ORA PALING PERVASIF, MINGGU MINGGU INI ROKOK ORA PALING PERVASIF APA MINGGU ING WEEK IKI Sing paling awal minggu iki yaiku Sing LUMIA INI MINGGU IKU Sing wiwitan minggu iki malah dideleng Sing wiwitan minggu iki malah dideleng A Sing paling awal minggu iki, sanajan wis katon ana pirang-pirang yuta Sing luwih awal minggu iki, sanajan wis katon ana pirang-pirang yuta Sing luwih awal minggu iki malah katon ana pirang-pirang yuta Nadyan Katon JUTA JUTA Nadyan Katon WILAYUT MILYU DARI Sanajan ndeleng YUTU mil sing adoh saka NASA Nadyan Katon WILAYUTI JUTA NENG EPIK NASA Sanajan katon ana pirang-pirang mil luwih saka SATELIT Epik NASA Nadyan Katon WILAYUTI JUTA DENGAN EPIK SATELIT EPIK NASA Dening EPIK SATELITIK Epik NASA Dening NETA EPIC SATELIT EPIC NASA Dening NASA EPIK SATELIT Epik NASA KANGGO Dening EPIC SATELIT Epik NASA NGADILAKAKE EARTH Dening EPIC SATELITIK Epic NASA NGANGGO KEBIJAKAN EARTH STANDS FOR POLICY EARTH STANDS FOR POLRIY EARTH CHROMATIC STANDS KANGGO GAMBAR KEBIJAKAN KROMATIS STANDS FOR POLRIY EARTH KAMERA GAMBAR KRAMATIK STANDS FOR POLRIY EARTH CHROMATIC IMAGING CAMERA IKU KAMERA GAMBAR KROMATIS IKU KAMERA GAMBAR KROMATIK IKI KANGGO MUNGGU KAMERA GAMBAR KROMATIS IKU KANGGO DADI KAMERA GAMBAR CHROMATIC KANGGO DADI KAMERA GAMBAR CHROMATIC INGKANG KANGGO Nindakake PANLITEN KAMERA IMAGING KROMATIS IKU KANGGO Nindakake PANLITEN LAN KANGGO Nindakake PANALITEN LAN KANGGO Nindakake Penelitian lan Pengawas Tegese nggawe panelitian lan pengawas KANGGO Nindakake Penelitian lan Ngawasi Srengenge KANGGO Nindakake Penelitian lan Ngawasi Srengenge Nanging KANGGO Nindakake Penelitian lan Ngawasi Srengenge Nanging KANGGO Nindakake Penelitian lan Ngawasi Srengenge Nanging bisa KANGGO Nindakake Penelitian lan Ngawasi Srengenge Nanging uga bisa uga MONITORake SUN Nanging uga bisa uga MONITORake SUN Nanging uga bisa uga MONITORake SUN Nanging uga bisa diuripake MONITORake SUN nanging uga bisa dipateni MONITORake SUN Nanging uga bisa dipateni MONITORake SUN nanging uga bisa dibalekake ing bumi MONITORake MATERI APA ORA BISA DIPENANG ING BUMI A KANGGO NGGOLAK BUMI A KANGGO NGUBUR YUTI Yuta KANGGO NGGOLEK ING TANPA JUTA JUTA KANGGO NGGOLEK ING LUNJUT MILION MILES KANGGO NGGOLEK ING LUNJUT MILION MILES UTAWA KANGGO NGGOLEK ING LUNJUT MILION MILES UTAWA UDU KANGGO NGGOLEK ING LUNJUT MILION MILES UTAWA UWAH JUTA MILES ORA NGGOLEK JUTA MILES UTAWA UDU KANGGO Katon JUTA MILES UTAWA UDU KANGGO Katon JUTA MILES ORA NGGOLEK ORA Katon Liyane YUTA JUTA MILES UTAWA UDU KANGGO DILAKUKAKE PEMANTAUAN LAIN Katon MONITORING LAIN KANGGO MONITORING LAIN INI KANGGO MONITORING ING WENGI INI KANGGO MONITORING ING WENGI ING WENGI KANGGO MONITORING ING WENGI ING WENGI SING BESAR. Bengi iki HURRICANE SALLY. Bengi iki HURRICANE SALLY. WE Bengi iki HURRICANE SALLY. KITA WIS Bengi iki HURRICANE SALLY. KITA Duwe A Bengi iki HURRICANE SALLY. KITA KATEGORI Bengi iki HURRICANE SALLY. WE KATEGORI Loro WE KATEGORI Loro KAMU KATEGORI Loro HURRICANE KAMU Duwe KATEGORI Loro HURRICANE Kita duwe KATEGORI Loro HURRICANE KAMU Duwe KATEGORI Loro HURRICANE sing bakal digawe HURRICANE KANGGO Gawe HURRICANE KANGGO Gawe LANDFALL HURRICANE KANGGO Gawe LANDFALL IN HURRICANE KANGGO Gawe LANDFALL ING HURRICANE KANGGO Gawe LANDFALL ING AS HURRICANE KANGGO Gawe LANDFALL ING AS LAURA. LANDFALL IN LAURA AS. LANDFALL IN LAURA AS. KITA KANGGO LANDFALL IN LAURA AS. KITA KANGGO LANDFALL IN LAURA AS. KITA Kasedhiya Liyane LANDFALL IN LAURA AS. Kita bakal luwih akeh LANDFALL IN LAURA AS. Kita bakal luwih akeh babagan iki LANDFALL IN LAURA AS. Kita bakal duwe liyane babagan lan LANDFALL IN LAURA AS. Kita bakal duwe liyane babagan lan Kita bakal duwe liyane babagan lan Kita bakal luwih akeh babagan udan lan udan Kita bakal luwih akeh babagan udan lan udan iku Kita bakal luwih akeh babagan udan lan udan sing dituju Kita bakal luwih akeh babagan udan lan udan sing dikepengini Kita bakal luwih akeh babagan udan lan udan sing tumuju cara kita. HUJAN KANG IKI IKI IKI. HUJAN KANG IKI IKI IKI. ORA HUJAN KANG IKI IKI IKI. Ora HURRICANE HUJAN KANG IKI IKI IKI. Ora udan HURRICANE HUJAN KANG IKI IKI IKI. ORA Udan HURRICANE Nanging HUJAN KANG IKI IKI IKI. Ora udan HURRICANE Nanging WE HUJAN KANG IKI IKI IKI. Ora udan HURRICANE Nanging kita Ora udan HURRICANE Nanging kita Ora udan HURRICANE Nanging kita arep Ora udan HURRICANE Nanging kita arep Ora udan HURRICANE Nanging kita bakal njaluk

Crita Paling Dhuwur: Petang 9-15-20

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="9.909" dur="0.101"> >> </text>
<text sub="clublinks" start="10.01" dur="0.1"> >> IKI </text>
<text sub="clublinks" start="10.11" dur="0.133"> >> IKI WIS </text>
<text sub="clublinks" start="10.243" dur="0.1"> >> IKI IKI </text>
<text sub="clublinks" start="10.343" dur="0.1"> >> IKI WENGI Bengi </text>
<text sub="clublinks" start="10.443" dur="0.134"> >> Iki bengi </text>
<text sub="clublinks" start="10.577" dur="0.367"> >> IKI WENGI WENGI </text>
<text sub="clublinks" start="10.944" dur="0.067"> >> ING KENE WENGI KANGGO DIKASARAKAKE </text>
<text sub="clublinks" start="11.011" dur="1.434"> >> ING KENE WENGI KAPAN KANGGO DITANGKUT ING </text>
<text sub="clublinks" start="12.445" dur="0.2"> >> ING KENE WENGI KAPAN KANGGO DITANGKUT ING OREGON </text>
<text sub="clublinks" start="12.645" dur="0.067"> >> INI WENGI WENGI KAPAN KANGGO DITANGKAP ING OREGON BARU </text>
<text sub="clublinks" start="12.712" dur="0.267"> DITERBIT ING OREGON BARU </text>
<text sub="clublinks" start="12.979" dur="0.1"> DIPERBAHARAKAN ING OREGON sing bubar dirilis </text>
<text sub="clublinks" start="13.079" dur="0.134"> DIPERBAHARAKAN ING OREGON sing nembe ngeculake </text>
<text sub="clublinks" start="13.213" dur="0.133"> Diterbitake ing OREGON sing nembe nembus CAM DASH </text>
<text sub="clublinks" start="13.346" dur="0.1"> DIPERBAHARAKAN ING VIDEO CAM DASH OREGON sing nembe dirilis </text>
<text sub="clublinks" start="13.446" dur="0.067"> Diterbitake ing VIDEO OREGON sing bubar ngeculake VIDEO CAM </text>
<text sub="clublinks" start="13.513" dur="0.2"> VIDEO CAM DASH sing GRATIS menehi </text>
<text sub="clublinks" start="13.713" dur="0.167"> VIDEO CAM DASH sing KANGGO menehi kita </text>
<text sub="clublinks" start="13.88" dur="2.436"> VIDEO CAS DASH sing KANGGO menehi A </text>
<text sub="clublinks" start="16.316" dur="0.2"> VIDEO CAM DASH sing KANGGO NGALAMI </text>
<text sub="clublinks" start="16.516" dur="0.2"> VIDEO CAM DASH sing KANGGO NGALAMI APA </text>
<text sub="clublinks" start="16.716" dur="0.2"> VIDEO CAM DASH sing KANGGO NGALAMI IKI KAPAL </text>
<text sub="clublinks" start="16.916" dur="0.234"> VIDEO CAM DASH sing dibebasake menehi pangerten apa sejatine </text>
<text sub="clublinks" start="17.15" dur="0.067"> VIDEO CAM DASH sing KANGGO NGALAMI KACA KANGGO APA </text>
<text sub="clublinks" start="17.217" dur="0.2"> NGGUNAKI GLIMPSE APA ITU </text>
<text sub="clublinks" start="17.417" dur="0.1"> KANGGO GLIMPSE APA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="17.517" dur="0.1"> US GLIMPSE APA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="17.617" dur="0.1"> KANGGO GLIMPSE APA ING AWE </text>
<text sub="clublinks" start="17.717" dur="0.167"> KANGGO KANGGO APIK APIK APIK KANG KRIMU PISAN </text>
<text sub="clublinks" start="17.884" dur="0.067"> KAMI NGGOLEKI APA KANGGO GOLEK CREWS PERTAMA </text>
<text sub="clublinks" start="17.951" dur="0.2"> Kanggo gelut CREWS PERTAMA </text>
<text sub="clublinks" start="18.151" dur="2.202"> FOR CREWS PERTAMA NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="20.353" dur="0.234"> KANG GOLEK GOLEK PERTAMA. </text>
<text sub="clublinks" start="20.587" dur="0.333"> FLAMES. </text>
<text sub="clublinks" start="20.92" dur="0.201"> FLAMES. PLUS </text>
<text sub="clublinks" start="21.121" dur="0.1"> FLAMES. PLUS HE </text>
<text sub="clublinks" start="21.221" dur="0.133"> FLAMES. Ditambahake dheweke </text>
<text sub="clublinks" start="21.354" dur="0.167"> FLAMES. Ditambahake dheweke </text>
<text sub="clublinks" start="21.521" dur="0.067"> FLAMES. Ditambahake, dheweke nggawe keputusan </text>
<text sub="clublinks" start="21.588" dur="0.066"> FLAMES. Ditambahake, dheweke nggawe keputusan </text>
<text sub="clublinks" start="21.654" dur="0.201"> Ditambahake, dheweke nggawe keputusan </text>
<text sub="clublinks" start="21.855" dur="0.133"> Ditambahake, dheweke nggawe keputusan </text>
<text sub="clublinks" start="21.988" dur="0.034"> Ditambahake, dheweke nggawe keputusan sing kurang </text>
<text sub="clublinks" start="22.022" dur="0.066"> KANGGO KANGGO KEPUTUSAN WIS WIS A </text>
<text sub="clublinks" start="22.088" dur="0.167"> Ditambahake, dheweke nggawe keputusan sing saiki wis ana </text>
<text sub="clublinks" start="22.255" dur="0.2"> PLUS Dheweke nggawe keputusan sing saiki uga ora ana </text>
<text sub="clublinks" start="22.455" dur="0.067"> Ditambahake, dheweke nggawe keputusan sing saiki ora ana utawa ora nate </text>
<text sub="clublinks" start="22.522" dur="1.001"> SAKING SAIKI SAIKI ORA NATE </text>
<text sub="clublinks" start="23.523" dur="0.267"> SAKING SAIKI SAIKI ORA NANGGAL NING GOLEK. </text>
<text sub="clublinks" start="23.79" dur="0.334"> SUNGKAP </text>
<text sub="clublinks" start="24.124" dur="0.2"> SUNGKAP >> </text>
<text sub="clublinks" start="24.324" dur="0.1"> SUNGKAP >> KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="24.424" dur="0.133"> SUNGKAP >> KITA PUNJUT </text>
<text sub="clublinks" start="24.557" dur="0.134"> SUNGKAP >> Kita ketemu </text>
<text sub="clublinks" start="24.691" dur="0.067"> SUNGKAP >> KITA PUNJUT PEMANGSA </text>
<text sub="clublinks" start="24.758" dur="0.066"> SUNGKAP >> KITA PUNJUT PARA PARA PARA PARA PARA PARA PARA PARA PARA PARA PARA PARA PARA PARA PARA PARA PARA PARA PARA PARA PANGSA </text>
<text sub="clublinks" start="24.824" dur="0.234"> >> KITA PUNJUT PARA PARA PARA PARA PARA PARA PARA PARA PARA PARA PARA PARA PARA PARA PARA PARA PARA PARA PARA PARA PANGSA </text>
<text sub="clublinks" start="25.058" dur="0.1"> >> KITA PUNJUT PARA PARA PARA PARA PARA PARA PARA PALAKSA </text>
<text sub="clublinks" start="25.158" dur="0.167"> >> Kita ketemu pahlawan sing mbantu ngirit </text>
<text sub="clublinks" start="25.325" dur="2.035"> >> Kita ketemu pahlawan sing mbiyantu ngirit 80 </text>
<text sub="clublinks" start="27.36" dur="0.2"> >> KITA PUNJUT PARA PARA PARA PARA PARA PARA PARA PARA PARA PARA PARA WULANG ANA NGUTAM 80 Wong </text>
<text sub="clublinks" start="27.56" dur="0.201"> >> Kita ketemu pahlawan sing mbantu ngirit 80 wong sawise </text>
<text sub="clublinks" start="27.761" dur="0.066"> >> Kita ketemu pahlawan sing mbantu ngirit 80 wong sawise iku </text>
<text sub="clublinks" start="27.827" dur="0.267"> DIBUTA NGUTAM 80 WONG SABENE </text>
<text sub="clublinks" start="28.094" dur="0.1"> DIBUTA NGUTAM 80 WONG SABEN Katon </text>
<text sub="clublinks" start="28.194" dur="0.1"> DIBUTA NGUTAM 80 WOWE Sawise Katon </text>
<text sub="clublinks" start="28.294" dur="0.101"> DIBUTA NGUTAM 80 WONG SABEN KANGGO KANGGO INGKIT </text>
<text sub="clublinks" start="28.395" dur="0.066"> DIBantu Ngirit 80 Wong Sawise Katon Sepisanan Duwe </text>
<text sub="clublinks" start="28.461" dur="0.2"> DIBantu Ngirit 80 Wong Sawise Katon Sepisanan Kudu Dipotong </text>
<text sub="clublinks" start="28.661" dur="0.067"> DIBantu Ngirit 80 Wong Sawise Katon Sepisanan Wis Dipotong </text>
<text sub="clublinks" start="28.728" dur="0.2"> Katon KATAPU SING PUTUS </text>
<text sub="clublinks" start="28.928" dur="2.436"> Katon KATAPU KANGGO MATI KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="31.364" dur="0.067"> Katon KANTHI KANGGO NGUTAM KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="31.431" dur="0.133"> Katon KAPAN DUWUT DIPUTUS KABEH KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="31.564" dur="0.267"> Katon KANG SEBARU KANGGO MATI KABEH KANGGO KABEH. </text>
<text sub="clublinks" start="31.831" dur="0.267"> KABEH KANGGO MUNGGAL. </text>
<text sub="clublinks" start="32.098" dur="0.1"> KABEH KANGGO MUNGGAL. Banjur </text>
<text sub="clublinks" start="32.198" dur="0.1"> KABEH KANGGO MUNGGAL. Banjur nalika </text>
<text sub="clublinks" start="32.298" dur="0.234"> KABEH KANGGO MUNGGAL. Banjur kapan bakal </text>
<text sub="clublinks" start="32.532" dur="0.2"> KABEH KANGGO MUNGGAL. Banjur kapan iki bakal </text>
<text sub="clublinks" start="32.732" dur="2.636"> KABEH KANGGO MUNGGAL. Banjur kapan iki bakal ngrokok </text>
<text sub="clublinks" start="35.368" dur="0.067"> KABEH KANGGO MUNGGAL. Banjur kapan iki bakal diresiki </text>
<text sub="clublinks" start="35.435" dur="0.233"> Banjur kapan iki bakal diresiki </text>
<text sub="clublinks" start="35.668" dur="0.067"> LAMUN APA APA APA KENCI BESAR? </text>
<text sub="clublinks" start="35.735" dur="0.267"> OUT? </text>
<text sub="clublinks" start="36.002" dur="0.134"> OUT? WE </text>
<text sub="clublinks" start="36.136" dur="0.1"> OUT? KITA NINGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="36.236" dur="0.2"> OUT? KITA NANGGO Sawetara </text>
<text sub="clublinks" start="36.436" dur="0.2"> OUT? KITA NAMPAK sawetara JANJI </text>
<text sub="clublinks" start="36.636" dur="0.067"> OUT? KAMU NANGGALENI IKI PROMO </text>
<text sub="clublinks" start="36.703" dur="1.802"> KAMU NANGGALENI IKI PROMO </text>
<text sub="clublinks" start="38.505" dur="0.3"> KITA NING DATENG SANDI PROMISI Dinten iki. </text>
<text sub="clublinks" start="38.805" dur="0.334"> Dino iki </text>
<text sub="clublinks" start="39.139" dur="0.1"> Dino iki >> </text>
<text sub="clublinks" start="39.239" dur="0.2"> Dino iki >> IKI </text>
<text sub="clublinks" start="39.439" dur="0.133"> Dino iki >> IKI IKI </text>
<text sub="clublinks" start="39.572" dur="0.067"> Dino iki >> IKI KGW. </text>
<text sub="clublinks" start="39.639" dur="0.234"> >> IKI KGW. </text>
<text sub="clublinks" start="39.873" dur="0.2"> >> IKI KGW. Kowe </text>
<text sub="clublinks" start="40.073" dur="0.2"> >> IKI KGW. Kowe KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="40.273" dur="2.236"> >> IKI KGW. KANGGO KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="42.509" dur="0.2"> >> IKI KGW. KANGGO NGOMONG KOWE HIDUP </text>
<text sub="clublinks" start="42.709" dur="2.035"> >> IKI KGW. KANGGO NGOMONG KOWE NGALAMI </text>
<text sub="clublinks" start="44.744" dur="0.067"> >> IKI KGW. Sampeyan ngomong yen sampeyan urip liwat </text>
<text sub="clublinks" start="44.811" dur="0.234"> Sampeyan ngomong yen sampeyan urip liwat </text>
<text sub="clublinks" start="45.045" dur="0.166"> Sampeyan ngomong yen sampeyan urip liwat ROUT sampeyan </text>
<text sub="clublinks" start="45.211" dur="0.201"> Sampeyan ngomong yen sampeyan urip liwat ROUT sampeyan </text>
<text sub="clublinks" start="45.412" dur="6.072"> KANGGO NGOMONG KOWE NGALAMI ROUT Liwat MOoseJAW </text>
<text sub="clublinks" start="51.484" dur="0.301"> Sampeyan ngomong yen sampeyan urip liwat ROUT sampeyan liwat MOoseJAW ing kene. </text>
<text sub="clublinks" start="51.785" dur="0.333"> ROUT Liwat MOoseJAW INI. </text>
<text sub="clublinks" start="52.118" dur="3.437"> ROUT Liwat MOoseJAW INI. Dadi </text>
<text sub="clublinks" start="55.555" dur="0.2"> ROUT Liwat MOoseJAW INI. Dadi SIR </text>
<text sub="clublinks" start="55.755" dur="0.401"> ROUT Liwat MOoseJAW INI. SO SIR SIR, </text>
<text sub="clublinks" start="56.156" dur="0.233"> ROUT Liwat MOoseJAW INI. Dadi SIR SIR, KITA </text>
<text sub="clublinks" start="56.389" dur="0.2"> ROUT Liwat MOoseJAW INI. Dadi SIR SIR, KAMU MULAI </text>
<text sub="clublinks" start="56.589" dur="2.837"> ROUT Liwat MOoseJAW INI. Dadi SIR SIR, KITA MULA </text>
<text sub="clublinks" start="59.426" dur="0.066"> ROUT Liwat MOoseJAW INI. Dadi SIR SIR, KAMU MULAI A </text>
<text sub="clublinks" start="59.492" dur="0.334"> Dadi SIR SIR, KAMU MULAI A </text>
<text sub="clublinks" start="59.826" dur="0.133"> Dadi SIR SIR, KAMU MULA KANG DEVASTASI </text>
<text sub="clublinks" start="59.959" dur="0.101"> Dadi SIR SIR, KAMU MULA Dhisike </text>
<text sub="clublinks" start="60.06" dur="0.066"> Dadi SIR SIR, KAMU MULA KANGGO PITAKEN PISAN </text>
<text sub="clublinks" start="60.126" dur="0.167"> Dadi SIR SIR, KAMU MULA KANGGO Dhisik-Dhisike </text>
<text sub="clublinks" start="60.293" dur="0.067"> Dadi SIR SIR, KAMU MULA KANG AWAK DEVASTATING Deleng APA </text>
<text sub="clublinks" start="60.36" dur="0.167"> DEVASTASI Pisanan Katon Apa </text>
<text sub="clublinks" start="60.527" dur="0.1"> DEVASTASI Pisanan Deleng APA IKU </text>
<text sub="clublinks" start="60.627" dur="0.033"> DEVASTASI Pisanan Katon Apa Sing Ditinggalake </text>
<text sub="clublinks" start="60.66" dur="0.1"> DEVASTASI Pisanan Golek Apa Sisa </text>
<text sub="clublinks" start="60.76" dur="0.134"> DEVASTASI Pisanan Golek Apa Sisa </text>
<text sub="clublinks" start="60.894" dur="0.066"> DEVASTASI Pisanan Golek Apa Sisa saka Papan kasebut. </text>
<text sub="clublinks" start="60.96" dur="0.234"> IS NGiwa saka papan. </text>
<text sub="clublinks" start="61.194" dur="2.236"> IS NGiwa saka papan. >> </text>
<text sub="clublinks" start="63.43" dur="0.2"> IS NGiwa saka papan. >> Akeh </text>
<text sub="clublinks" start="63.63" dur="0.2"> IS NGiwa saka papan. >> Akeh sing nggunakake </text>
<text sub="clublinks" start="63.83" dur="0.2"> IS NGiwa saka papan. >> Akeh sing nggunakake </text>
<text sub="clublinks" start="64.03" dur="0.134"> IS NGiwa saka papan. >> Akeh sing nggunakake kanggo nelpon </text>
<text sub="clublinks" start="64.164" dur="0.066"> IS NGiwa saka papan. >> Akeh sing nggunakake telpon. </text>
<text sub="clublinks" start="64.23" dur="0.234"> >> Akeh sing nggunakake telpon. </text>
<text sub="clublinks" start="64.464" dur="0.1"> >> Akeh sing nggunakake telpon. A </text>
<text sub="clublinks" start="64.564" dur="0.133"> >> Akeh sing nggunakake telpon. Wong lanang </text>
<text sub="clublinks" start="64.697" dur="0.201"> >> Akeh sing nggunakake telpon. WONG KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="64.898" dur="0.1"> >> Akeh sing nggunakake telpon. Wong sing nuduhake </text>
<text sub="clublinks" start="64.998" dur="0.2"> >> Akeh sing nggunakake telpon. Wong sing nuduhake iki </text>
<text sub="clublinks" start="65.198" dur="0.067"> >> Akeh sing nggunakake telpon. Wong sing nuduhake video iki </text>
<text sub="clublinks" start="65.265" dur="0.167"> Wong sing nuduhake video iki </text>
<text sub="clublinks" start="65.432" dur="0.066"> Wong sing nuduhake video iki </text>
<text sub="clublinks" start="65.498" dur="1.769"> Wong sing nuduhake video iki </text>
<text sub="clublinks" start="67.267" dur="0.233"> Wong sing nuduhake video penyimpangan iki </text>
<text sub="clublinks" start="67.5" dur="0.2"> Wong sing nuduhake video iki distorsi TO </text>
<text sub="clublinks" start="67.7" dur="0.067"> Wong sing nuduhake video penyimpangan iki kanggo nuduhake </text>
<text sub="clublinks" start="67.767" dur="0.267"> SAKA GABUNG KANGGO NUNJUK </text>
<text sub="clublinks" start="68.034" dur="0.1"> Saking GABARAN KANGGO Nuduhake WONG </text>
<text sub="clublinks" start="68.134" dur="0.167"> Saking GABARAN KANGGO Nuduhake WONG APA </text>
<text sub="clublinks" start="68.301" dur="0.1"> Saking GABARAN KANGGO Nuduhake WONG APA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="68.401" dur="0.067"> SAKA GABUNG KANGGO Nuduhake WONG APA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="68.468" dur="0.067"> Saking GABARAN KANGGO NAMPANG WONG APA KANGGO GOLONG </text>
<text sub="clublinks" start="68.535" dur="0.2"> WONG APA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="68.735" dur="1.835"> WONG APA WILDFIRES KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="70.57" dur="0.033"> WONG APA WILDFIRES ING TANPA </text>
<text sub="clublinks" start="70.603" dur="0.167"> WONG APA WILDFIRES KANGGO TO TANPA </text>
<text sub="clublinks" start="70.77" dur="0.067"> WONG APA WILDFIRES KANGGO TO DETROIT. </text>
<text sub="clublinks" start="70.837" dur="0.334"> TANPA DETROIT. </text>
<text sub="clublinks" start="71.171" dur="0.2"> TANPA DETROIT. HIS </text>
<text sub="clublinks" start="71.371" dur="0.133"> TANPA DETROIT. GABE </text>
<text sub="clublinks" start="71.504" dur="0.2"> TANPA DETROIT. ORA GOLEK BUMI </text>
<text sub="clublinks" start="71.704" dur="0.201"> TANPA DETROIT. ORA GOLEK NGANGGO KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="71.905" dur="2.469"> TANPA DETROIT. ORA RUMAHE BENGKEL KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="74.374" dur="0.067"> TANPA DETROIT. RUMAHE MUNG NYAWANG SADAYANE </text>
<text sub="clublinks" start="74.441" dur="0.2"> RUMAHE MUNG NYAWANG SADAYANE </text>
<text sub="clublinks" start="74.641" dur="0.2"> ORA RUMAHE KANGGO BENGKEL KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="74.841" dur="0.167"> ORA RUMAHE KANGGO BENGKEL KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="75.008" dur="0.133"> ORA RUMAHE KANGGO BENGKEL KABEH KANGGO NULUNGI </text>
<text sub="clublinks" start="75.141" dur="0.067"> ORA RUMAHE KANGGO BENGKEL KABEH KANG TULUNGI KANGGO NGALAMI </text>
<text sub="clublinks" start="75.208" dur="0.3"> KANG TULUNGI KECIL NGOMONG </text>
<text sub="clublinks" start="75.508" dur="0.067"> KANGGO NGLAMU KANG KOMUNITAS KANG SENENG. </text>
<text sub="clublinks" start="75.575" dur="0.2"> KOMUNITAS. </text>
<text sub="clublinks" start="75.775" dur="0.2"> KOMUNITAS. Dheweke </text>
<text sub="clublinks" start="75.975" dur="2.436"> KOMUNITAS. Dheweke A </text>
<text sub="clublinks" start="78.411" dur="0.234"> KOMUNITAS. Dheweke dadi sukarelawan </text>
<text sub="clublinks" start="78.645" dur="0.066"> KOMUNITAS. Dheweke dadi petugas pemadam kebakaran </text>
<text sub="clublinks" start="78.711" dur="0.267"> Dheweke dadi petugas pemadam kebakaran </text>
<text sub="clublinks" start="78.978" dur="0.134"> Dheweke minangka MAGGIE FIREFIGHTER Volunteer </text>
<text sub="clublinks" start="79.112" dur="0.167"> Dheweke dadi pemadam kebakaran, MAGGIE VESPER </text>
<text sub="clublinks" start="79.279" dur="0.2"> Dheweke dadi pemadam kebakaran liyane, MAGGIE VESPER </text>
<text sub="clublinks" start="79.479" dur="2.069"> Dheweke dadi pemadam kebakaran, MAGGIE VESPER, Duwe </text>
<text sub="clublinks" start="81.548" dur="0.267"> Dheweke dadi petugas pemadam kebakaran, MAGGIE VESPER, Duwe CERITA. </text>
<text sub="clublinks" start="81.815" dur="0.333"> MAGGIE VESPER Duwe CERITA. </text>
<text sub="clublinks" start="82.148" dur="0.1"> MAGGIE VESPER Duwe CERITA. >> </text>
<text sub="clublinks" start="82.248" dur="0.201"> MAGGIE VESPER Duwe CERITA. >> IKI </text>
<text sub="clublinks" start="82.449" dur="0.233"> MAGGIE VESPER Duwe CERITA. >> IKI IKI </text>
<text sub="clublinks" start="82.682" dur="6.673"> MAGGIE VESPER Duwe CERITA. >> IKI MY </text>
<text sub="clublinks" start="89.355" dur="0.301"> MAGGIE VESPER Duwe CERITA. >> Iki omahku. </text>
<text sub="clublinks" start="89.656" dur="0.333"> >> Iki omahku. </text>
<text sub="clublinks" start="89.989" dur="0.101"> >> Iki omahku. >> </text>
<text sub="clublinks" start="90.09" dur="0.2"> >> Iki omahku. >> IKI </text>
<text sub="clublinks" start="90.29" dur="0.2"> >> Iki omahku. >> Boten </text>
<text sub="clublinks" start="90.49" dur="2.035"> >> Iki omahku. >> Iku dudu MY </text>
<text sub="clublinks" start="92.525" dur="0.301"> >> Iki omahku. >> Iku dudu omahku. </text>
<text sub="clublinks" start="92.826" dur="0.233"> >> Iku dudu omahku. </text>
<text sub="clublinks" start="93.059" dur="0.1"> >> Iku dudu omahku. >> </text>
<text sub="clublinks" start="93.159" dur="0.134"> >> Iku dudu omahku. >> Dina </text>
<text sub="clublinks" start="93.293" dur="0.133"> >> Iku dudu omahku. >> Dina sawise </text>
<text sub="clublinks" start="93.426" dur="0.067"> >> Iku dudu omahku. >> Dina sawise rampung </text>
<text sub="clublinks" start="93.493" dur="0.133"> >> Iku dudu omahku. >> Dina sawise rampung </text>
<text sub="clublinks" start="93.626" dur="0.067"> >> Iku dudu omahku. >> Dina sawise rampung munggah HIS </text>
<text sub="clublinks" start="93.693" dur="0.234"> >> Dina sawise rampung munggah HIS </text>
<text sub="clublinks" start="93.927" dur="0.066"> >> Dina sawise rampung kulawarga </text>
<text sub="clublinks" start="93.993" dur="0.167"> >> Dina Sawise Nggawe Kulawarga lan </text>
<text sub="clublinks" start="94.16" dur="0.134"> >> Dina sawise rampung kulawarga lan FLEEING </text>
<text sub="clublinks" start="94.294" dur="2.035"> >> Dina Sawise Nggawe Keluarga lan Nylametake </text>
<text sub="clublinks" start="96.329" dur="0.067"> >> Dina sawise ngemas kulawarga lan nylametake ing </text>
<text sub="clublinks" start="96.396" dur="0.267"> KELUARGA lan FLEEING ING </text>
<text sub="clublinks" start="96.663" dur="0.033"> KELUARGA LAN FLEEING ING TENGAH </text>
<text sub="clublinks" start="96.696" dur="0.1"> KELUARGA LAN FLEEING ING TENGAH </text>
<text sub="clublinks" start="96.796" dur="0.2"> KELUARGA lan FLEEING ING TENGAH </text>
<text sub="clublinks" start="96.996" dur="0.067"> KELUARGA LAN FLEEING ING tengah wengi. </text>
<text sub="clublinks" start="97.063" dur="0.334"> TENGAH Bengi. </text>
<text sub="clublinks" start="97.397" dur="0.133"> TENGAH Bengi. >> </text>
<text sub="clublinks" start="97.53" dur="0.134"> TENGAH Bengi. >> DON </text>
<text sub="clublinks" start="97.664" dur="0.1"> TENGAH Bengi. >> DON TESDAL </text>
<text sub="clublinks" start="97.764" dur="0.2"> TENGAH Bengi. >> Aja digawe gaweyan </text>
<text sub="clublinks" start="97.964" dur="0.2"> TENGAH Bengi. >> DON TESDAL GAWE </text>
<text sub="clublinks" start="98.164" dur="1.235"> TENGAH Bengi. >> Aja nggawe maneh </text>
<text sub="clublinks" start="99.399" dur="0.067"> TENGAH Bengi. >> Aja nggawe bali menyang </text>
<text sub="clublinks" start="99.466" dur="0.2"> >> Aja nggawe bali menyang </text>
<text sub="clublinks" start="99.666" dur="0.167"> >> Aja nggawe bali menyang dheweke </text>
<text sub="clublinks" start="99.833" dur="0.2"> >> Aja nggawe bali menyang omah </text>
<text sub="clublinks" start="100.033" dur="0.167"> >> Aja nggawe bali menyang omah ing </text>
<text sub="clublinks" start="100.2" dur="0.066"> >> Aja nggawe bali menyang omah ing DETROIT. </text>
<text sub="clublinks" start="100.266" dur="0.201"> RUMAHE ING DETROIT. </text>
<text sub="clublinks" start="100.467" dur="0.1"> RUMAHE ING DETROIT. >> </text>
<text sub="clublinks" start="100.567" dur="0.133"> RUMAHE ING DETROIT. >> KAYU </text>
<text sub="clublinks" start="100.7" dur="0.2"> RUMAHE ING DETROIT. >> WIS KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="100.9" dur="0.067"> RUMAHE ING DETROIT. >> WIS WAYAH. </text>
<text sub="clublinks" start="100.967" dur="2.569"> >> WIS WAYAH. </text>
<text sub="clublinks" start="103.536" dur="0.2"> >> WIS WAYAH. HE </text>
<text sub="clublinks" start="103.736" dur="1.836"> >> WIS WAYAH. Dheweke PIKIR </text>
<text sub="clublinks" start="105.572" dur="0.2"> >> WIS WAYAH. Dheweke PIKIR </text>
<text sub="clublinks" start="105.772" dur="0.2"> >> WIS WAYAH. Dheweke PIKIR KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="105.972" dur="0.067"> >> WIS WAYAH. PUNYA PUNYA SIAP. </text>
<text sub="clublinks" start="106.039" dur="7.441"> PUNYA PUNYA SIAP. </text>
<text sub="clublinks" start="113.48" dur="0.2"> PUNYA PUNYA SIAP. HE </text>
<text sub="clublinks" start="113.68" dur="0.2"> PUNYA PUNYA SIAP. Dheweke nembak </text>
<text sub="clublinks" start="113.88" dur="0.2"> PUNYA PUNYA SIAP. Dheweke nembak iki </text>
<text sub="clublinks" start="114.08" dur="0.134"> PUNYA PUNYA SIAP. Dheweke njupuk drive iki </text>
<text sub="clublinks" start="114.214" dur="0.066"> PUNYA PUNYA SIAP. Dheweke NANGGOLO DRIVING INI </text>
<text sub="clublinks" start="114.28" dur="0.267"> Dheweke NANGGOLO DRIVING INI </text>
<text sub="clublinks" start="114.547" dur="0.134"> Dheweke pancen nyopot tenan iki </text>
<text sub="clublinks" start="114.681" dur="0.066"> DIAJUTKE DRIVING INGKING JAUH LARIS. </text>
<text sub="clublinks" start="114.747" dur="2.069"> NYESA tenan. </text>
<text sub="clublinks" start="116.816" dur="4.071"> NYESA tenan. >> </text>
<text sub="clublinks" start="120.887" dur="0.2"> NYESA tenan. >> DISTRUKTIF </text>
<text sub="clublinks" start="121.087" dur="0.2"> NYESA tenan. >> DISTRUKTIF ON </text>
<text sub="clublinks" start="121.287" dur="0.067"> NYESA tenan. >> DISTRUKTIF ING KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="121.354" dur="0.2"> >> DISTRUKTIF ING KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="121.554" dur="0.067"> >> DISTRUKTIF ING KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="121.621" dur="0.1"> >> DISTRUKTIF ING KABEH sing KITA </text>
<text sub="clublinks" start="121.721" dur="0.167"> >> DISTRUKTIF ING KABEH sing NGERTI </text>
<text sub="clublinks" start="121.888" dur="0.2"> >> DISTRUKTIF ING KABEH sing KANGGO NGERTI </text>
<text sub="clublinks" start="122.088" dur="2.236"> >> DISTRUKTIF ING KABEH sing WIS ngerti babagan iki </text>
<text sub="clublinks" start="124.324" dur="0.066"> >> DISTRUKTIF ING KABEH sing WIS ngerti babagan papan iki </text>
<text sub="clublinks" start="124.39" dur="0.234"> YEN KITA KENEH ngerti babagan papan iki </text>
<text sub="clublinks" start="124.624" dur="0.2"> YEN KAMU NGerteni babagan GOLEK INI GONE. </text>
<text sub="clublinks" start="124.824" dur="0.234"> Ical </text>
<text sub="clublinks" start="125.058" dur="0.233"> Ical >> </text>
<text sub="clublinks" start="125.291" dur="0.1"> Ical >> THE </text>
<text sub="clublinks" start="125.391" dur="0.101"> Ical >> 50 </text>
<text sub="clublinks" start="125.492" dur="0.1"> Ical >> 50 taun </text>
<text sub="clublinks" start="125.592" dur="0.233"> Ical >> umur 50 taun </text>
<text sub="clublinks" start="125.825" dur="0.067"> Ical >> Negara 50 taun </text>
<text sub="clublinks" start="125.892" dur="0.267"> >> Negara 50 taun </text>
<text sub="clublinks" start="126.159" dur="2.135"> >> Karyawan Negara 50 taun </text>
<text sub="clublinks" start="128.294" dur="0.201"> >> Karyawan Negara 50 taun apa </text>
<text sub="clublinks" start="128.495" dur="0.233"> >> Karyawan Negara 50 taun ora dobel </text>
<text sub="clublinks" start="128.728" dur="0.1"> >> Karyawan Negara 50 taun nindakake tugas sing dobel </text>
<text sub="clublinks" start="128.828" dur="0.134"> >> Karyawan Negara 50 taun nindakake tugas sing dobel </text>
<text sub="clublinks" start="128.962" dur="0.066"> >> Karyawan Negara 50 taun nindakake tugas sing dobel A </text>
<text sub="clublinks" start="129.028" dur="0.301"> PEGAWE Nindakake Kewajiban GANDA A </text>
<text sub="clublinks" start="129.329" dur="0.233"> Karyawan nggawe tugas sing dobel minangka sukarelawan </text>
<text sub="clublinks" start="129.562" dur="0.067"> Karyawan nggawe tugas sing dobel minangka petugas pemadam kebakaran. </text>
<text sub="clublinks" start="129.629" dur="0.234"> FIREFIGHTER VOLUNTEER. </text>
<text sub="clublinks" start="129.863" dur="0.1"> FIREFIGHTER VOLUNTEER. TEZZ </text>
<text sub="clublinks" start="129.963" dur="0.1"> FIREFIGHTER VOLUNTEER. TEZZ DAHL </text>
<text sub="clublinks" start="130.063" dur="1.301"> FIREFIGHTER VOLUNTEER. TEZZ DAHL Ditembak </text>
<text sub="clublinks" start="131.364" dur="0.2"> FIREFIGHTER VOLUNTEER. TEZZ DAHL nembak wong-wong mau </text>
<text sub="clublinks" start="131.564" dur="0.067"> FIREFIGHTER VOLUNTEER. TEZZ DAHL TUTUP VIDEO ANU </text>
<text sub="clublinks" start="131.631" dur="0.234"> TEZZ DAHL TUTUP VIDEO ANU </text>
<text sub="clublinks" start="131.865" dur="0.166"> TEZZ DAHL TUTUP VIDEO ING PUNIKA </text>
<text sub="clublinks" start="132.031" dur="0.067"> TEZZ DAHL TUTUP VIDEO ING SOPAT HARI </text>
<text sub="clublinks" start="132.098" dur="0.167"> TEZZ DAHL TUTUP VIDEO ING SETELAH HARI </text>
<text sub="clublinks" start="132.265" dur="0.067"> TEZZ DAHL TUTUP VIDEO ING PUNIKA HARI ING PERANG </text>
<text sub="clublinks" start="132.332" dur="0.1"> TEZZ DAHL TUTUP VIDEO ING PUNIKA HARI NGADI </text>
<text sub="clublinks" start="132.432" dur="0.067"> TEZZ DAHL TUTUP VIDEO ING PUNIKA HARI NGADI KEBIJAKAN </text>
<text sub="clublinks" start="132.499" dur="0.166"> Pungkasan Dina Ngadhepi Geni </text>
<text sub="clublinks" start="132.665" dur="0.134"> Sawise dina gelut geni ing </text>
<text sub="clublinks" start="132.799" dur="0.2"> Sawise dina gelut geni ing </text>
<text sub="clublinks" start="132.999" dur="2.436"> Pungkasan Dina Ngadhepi Geni ing SANTIAM </text>
<text sub="clublinks" start="135.435" dur="0.3"> Pungkasan Dina Ngadhepi Geni ing SANTIAM CANYON. </text>
<text sub="clublinks" start="135.735" dur="0.234"> ING KANTON SANTIAM. </text>
<text sub="clublinks" start="135.969" dur="0.133"> ING KANTON SANTIAM. HIS </text>
<text sub="clublinks" start="136.102" dur="0.2"> ING KANTON SANTIAM. KELUARGA </text>
<text sub="clublinks" start="136.302" dur="0.1"> ING KANTON SANTIAM. KELUARGA NYALAH </text>
<text sub="clublinks" start="136.402" dur="0.067"> ING KANTON SANTIAM. KELUARGA NYALAH Pungkasan </text>
<text sub="clublinks" start="136.469" dur="0.234"> KELUARGA NYALAH Pungkasan </text>
<text sub="clublinks" start="136.703" dur="0.066"> KELUARGA NYALAMI WENI SENEN </text>
<text sub="clublinks" start="136.769" dur="1.802"> KELUARGA NYALAMI Senen Pungkasan AS </text>
<text sub="clublinks" start="138.571" dur="0.2"> KELUARGA NYALAMI SENEN PUNGKAS ING APA </text>
<text sub="clublinks" start="138.771" dur="0.234"> KELUARGA NYEBAK LANJUT SENEN ING JAM </text>
<text sub="clublinks" start="139.005" dur="0.067"> KELUARGA NYILIKI SENEN AKHIR ASLAM PACARAN </text>
<text sub="clublinks" start="139.072" dur="0.2"> ISNIN AS FLAMES RACED </text>
<text sub="clublinks" start="139.272" dur="0.067"> ISNIN AS FLAMES RACED DALANE. </text>
<text sub="clublinks" start="139.339" dur="0.167"> CARA. </text>
<text sub="clublinks" start="139.506" dur="0.1"> CARA. >> </text>
<text sub="clublinks" start="139.606" dur="0.1"> CARA. >> Aku wis </text>
<text sub="clublinks" start="139.706" dur="0.1"> CARA. >> Aku wis entuk </text>
<text sub="clublinks" start="139.806" dur="0.167"> CARA. >> Aku KANGGO GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="139.973" dur="0.133"> CARA. >> Aku bakal ngobong </text>
<text sub="clublinks" start="140.106" dur="0.134"> CARA. >> Aku bakal nemu kobongan loro </text>
<text sub="clublinks" start="140.24" dur="0.066"> CARA. >> Aku bakal nemu kobongan ing sisih loro </text>
<text sub="clublinks" start="140.306" dur="0.167"> >> Aku bakal nemu kobongan ing sisih loro </text>
<text sub="clublinks" start="140.473" dur="0.067"> >> Aku bakal nemu kobongan ing sisih loro </text>
<text sub="clublinks" start="140.54" dur="0.1"> >> Aku bakal nemu kobongan ing sisih loro </text>
<text sub="clublinks" start="140.64" dur="0.067"> >> Aku njaluk geni ing sisih loro ing dalan </text>
<text sub="clublinks" start="140.707" dur="0.167"> >> Aku bakal nemu geni ing sisih loro ing dalan </text>
<text sub="clublinks" start="140.874" dur="1.635"> >> Aku bakal nemu kobongan ing sisih loro ing dalan iki </text>
<text sub="clublinks" start="142.509" dur="0.2"> >> Aku bakal nemu geni ing sisih loro ing dalan kasebut </text>
<text sub="clublinks" start="142.709" dur="0.066"> >> Aku njaluk geni ing sisih loro ing dalan ing BLOG POINT iki </text>
<text sub="clublinks" start="142.775" dur="0.234"> DALAN ING BLOG POINT INI </text>
<text sub="clublinks" start="143.009" dur="0.067"> ING JALAN ING BLOG POINT INI NGANGKIT </text>
<text sub="clublinks" start="143.076" dur="0.2"> DALAN ING BLOG POINT INI NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="143.276" dur="0.2"> Saking ROAD ING BLOG POINT INI NGANGKAP DALAN </text>
<text sub="clublinks" start="143.476" dur="2.836"> Saking ROAD ING BLOG POINT INI NGANGKAP ROAD LAN </text>
<text sub="clublinks" start="146.312" dur="0.201"> Saking ROAD ING BLOG POINT INI NGANGKAP ROAD LAN KAMU </text>
<text sub="clublinks" start="146.513" dur="0.066"> Saking ROAD ING BLOG POINT INI NGANGKAP ROAD LAN KITU </text>
<text sub="clublinks" start="146.579" dur="0.2"> SAKA ROAD LAN KAMU KANGGO MENDA </text>
<text sub="clublinks" start="146.779" dur="0.201"> SAKA ROAD LAN KITA KANGGO APA </text>
<text sub="clublinks" start="146.98" dur="0.2"> SAKA ROAD LAN KITA KANGGO WARNA </text>
<text sub="clublinks" start="147.18" dur="0.1"> SAKA ROAD LAN KITA KANGGO WARNA </text>
<text sub="clublinks" start="147.28" dur="0.133"> SAKA ROAD LAN KITA KANGGO WARNA A </text>
<text sub="clublinks" start="147.413" dur="0.101"> NGANGGO ROAD LAN KITA KANGGO WARNA KANGGO WONG WONG </text>
<text sub="clublinks" start="147.514" dur="0.1"> NGALAMI ROAD LAN KAMU KANGGO WIS WARNA SAKING KANGGO WONG </text>
<text sub="clublinks" start="147.614" dur="0.066"> SAKA ROAD LAN KITA KANGGO WIS WIS WONG LANJUT. </text>
<text sub="clublinks" start="147.68" dur="0.234"> SEWESI WIS WONG LANJUTU DAPAT. </text>
<text sub="clublinks" start="147.914" dur="0.133"> SEWESI WIS WONG LANJUTU DAPAT. >> </text>
<text sub="clublinks" start="148.047" dur="0.101"> SEWESI WIS WONG LANJUTU DAPAT. >> TESDAL </text>
<text sub="clublinks" start="148.148" dur="0.166"> SEWESI WIS WONG LANJUTU DAPAT. >> TESDAL WIS </text>
<text sub="clublinks" start="148.314" dur="0.134"> SEWESI WIS WONG LANJUTU DAPAT. >> TESDAL KANGGO MOBIL </text>
<text sub="clublinks" start="148.448" dur="0.233"> SEWESI WIS WONG LANJUTU DAPAT. >> TESDAL KANGGO MOBIL </text>
<text sub="clublinks" start="148.681" dur="0.067"> SEWESI WIS WONG LANJUTU DAPAT. >> TESDAL KANGGO MOBIL KANG HIS </text>
<text sub="clublinks" start="148.748" dur="1.602"> >> TESDAL KANGGO MOBIL KANG HIS </text>
<text sub="clublinks" start="150.35" dur="0.2"> >> TESDAL KANGGO MUDI KANG ANAK ANAK </text>
<text sub="clublinks" start="150.55" dur="0.2"> >> TESDAL KANGGO MUDI KANG BUDAK LAN </text>
<text sub="clublinks" start="150.75" dur="0.2"> >> TESDAL KANGGO MUDI KANG ANAK ANAK LAN SIJI </text>
<text sub="clublinks" start="150.95" dur="0.1"> >> TESDAL KANGGO MUDI KANG BUDAK LAN SATU MOBIL </text>
<text sub="clublinks" start="151.05" dur="0.134"> >> TESDAL KANGGO MUDI KANG BUDAK LAN SIJI MOBIL </text>
<text sub="clublinks" start="151.184" dur="0.067"> >> TESDAL KANGGO MUDI KANG BUDAK LAN SATU MOBIL garwane </text>
<text sub="clublinks" start="151.251" dur="0.267"> Bocah-bocah lan siji mobil bojone </text>
<text sub="clublinks" start="151.518" dur="0.1"> Bocah-bocah lan siji mobil bojone ing mburi </text>
<text sub="clublinks" start="151.618" dur="0.066"> Bocah-bocah lan satunggaling mobil garwa garwane </text>
<text sub="clublinks" start="151.684" dur="0.167"> Bocah-bocah lan siji mobil garwane ing mburi </text>
<text sub="clublinks" start="151.851" dur="0.067"> Bocah-bocah lan satunggaling mobil garwa garwane padha malih. </text>
<text sub="clublinks" start="151.918" dur="0.167"> NGOLEKI ING WONG LAIN. </text>
<text sub="clublinks" start="152.085" dur="1.401"> NGOLEKI ING WONG LAIN. >> </text>
<text sub="clublinks" start="153.486" dur="0.2"> NGOLEKI ING WONG LAIN. >> Bocah-bocah </text>
<text sub="clublinks" start="153.686" dur="0.201"> NGOLEKI ING WONG LAIN. >> Bocah-bocah padha </text>
<text sub="clublinks" start="153.887" dur="0.2"> NGOLEKI ING WONG LAIN. >> Bocah-bocah padha takon </text>
<text sub="clublinks" start="154.087" dur="0.067"> NGOLEKI ING WONG LAIN. >> Bocah-bocah padha takon </text>
<text sub="clublinks" start="154.154" dur="0.233"> >> Bocah-bocah padha takon </text>
<text sub="clublinks" start="154.387" dur="0.067"> >> Bocah-bocah padha takon pitakon nyoba </text>
<text sub="clublinks" start="154.454" dur="0.1"> >> Bocah-bocah padha takon pitakon nyoba </text>
<text sub="clublinks" start="154.554" dur="0.2"> >> Bocah-bocah padha takon pitakon nyoba kanggo tetep </text>
<text sub="clublinks" start="154.754" dur="0.2"> >> Bocah-bocah padha takon pitakon nyoba kanggo njaga </text>
<text sub="clublinks" start="154.954" dur="2.636"> >> Bocah-bocah padha takon pitakon nyoba nyoba terus </text>
<text sub="clublinks" start="157.59" dur="0.234"> >> Bocah-bocah padha takon pitakon nyoba tetep ing </text>
<text sub="clublinks" start="157.824" dur="0.067"> >> Bocah-bocah padha takon pitakon nyoba njaga ing ngisor </text>
<text sub="clublinks" start="157.891" dur="0.2"> Nyoba tetep ing ngisor </text>
<text sub="clublinks" start="158.091" dur="0.067"> Nyoba tetep ing ngisor ngisor. </text>
<text sub="clublinks" start="158.158" dur="0.233"> RENDAH. </text>
<text sub="clublinks" start="158.391" dur="0.134"> RENDAH. THOMAS </text>
<text sub="clublinks" start="158.525" dur="0.066"> RENDAH. THOMAS takon </text>
<text sub="clublinks" start="158.591" dur="0.234"> RENDAH. THOMAS NAKON IKI </text>
<text sub="clublinks" start="158.825" dur="0.2"> RENDAH. THOMAS NAKON IKI </text>
<text sub="clublinks" start="159.025" dur="2.436"> RENDAH. THOMAS NANGUTU IKU Normal </text>
<text sub="clublinks" start="161.461" dur="0.067"> RENDAH. THOMAS NANGUTU IKU BIASA BIASA INI </text>
<text sub="clublinks" start="161.528" dur="0.2"> THOMAS NANGUTU IKU BIASA BIASA INI </text>
<text sub="clublinks" start="161.728" dur="0.167"> THOMAS NANGUTU IKU NGANGGO APIK </text>
<text sub="clublinks" start="161.895" dur="0.066"> THOMAS NANGUTU IKU NGANGEN ORA DOMEN. </text>
<text sub="clublinks" start="161.961" dur="0.334"> Dudu THOMAS. </text>
<text sub="clublinks" start="162.295" dur="0.133"> Dudu THOMAS. ANA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="162.428" dur="0.134"> Dudu THOMAS. ORA ANA </text>
<text sub="clublinks" start="162.562" dur="0.133"> Dudu THOMAS. Ora ana sing biyasa </text>
<text sub="clublinks" start="162.695" dur="0.067"> Dudu THOMAS. Ora ana babar pisan babar pisan </text>
<text sub="clublinks" start="162.762" dur="0.2"> Ora ana babar pisan babar pisan </text>
<text sub="clublinks" start="162.962" dur="0.1"> Ora ana sing lumrah babagan iki </text>
<text sub="clublinks" start="163.062" dur="0.101"> Ora ana sing lumrah babagan hak iki </text>
<text sub="clublinks" start="163.163" dur="0.066"> Ora ana sing normal babagan hak iki saiki. </text>
<text sub="clublinks" start="163.229" dur="1.402"> IKI SAIKI SAIKI. </text>
<text sub="clublinks" start="164.631" dur="0.233"> IKI SAIKI SAIKI. IKI </text>
<text sub="clublinks" start="164.864" dur="0.2"> IKI SAIKI SAIKI. IKI IKI </text>
<text sub="clublinks" start="165.064" dur="0.067"> IKI SAIKI SAIKI. IKI TANPA NGANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="165.131" dur="0.234"> IKI TANPA NGANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="165.365" dur="0.1"> IKI TANPA NGANGGO. >> </text>
<text sub="clublinks" start="165.465" dur="0.133"> IKI TANPA NGANGGO. >> THE </text>
<text sub="clublinks" start="165.598" dur="0.1"> IKI TANPA NGANGGO. >> KELUARGA </text>
<text sub="clublinks" start="165.698" dur="0.1"> IKI TANPA NGANGGO. >> DROVE KELUARGA </text>
<text sub="clublinks" start="165.798" dur="0.067"> IKI TANPA NGANGGO. >> Kulawarga DROVE TIMUR </text>
<text sub="clublinks" start="165.865" dur="0.267"> >> Kulawarga DROVE TIMUR </text>
<text sub="clublinks" start="166.132" dur="0.167"> >> Kulawarga DROVE TIMUR Liwat </text>
<text sub="clublinks" start="166.299" dur="2.002"> >> Kulawarga DROVE TIMUR Liwat Wuta </text>
<text sub="clublinks" start="168.301" dur="0.2"> >> KELUARGA KELUARGA TIMUR NGALAMI ROKOK WULAN </text>
<text sub="clublinks" start="168.501" dur="0.067"> >> KELUARGA KELUARGA TIMUR NGALAMI ROKOK WULA </text>
<text sub="clublinks" start="168.568" dur="0.233"> NGALAMI NGROKOK WULA AKHIR </text>
<text sub="clublinks" start="168.801" dur="0.134"> NGALAMI NGROKOK AKU WIS AKUT </text>
<text sub="clublinks" start="168.935" dur="0.133"> NGALAMI ROKOK WUTA AKHIR NYAKI </text>
<text sub="clublinks" start="169.068" dur="0.101"> LALAKI ROKOK WUTA AKHIR NGAKAK </text>
<text sub="clublinks" start="169.169" dur="0.1"> NGALAMI ROKOK WULA AKU NGGawe BENGKUNG </text>
<text sub="clublinks" start="169.269" dur="0.133"> LALAKAN ROKOK WULA AKU NGGawe BENGKUNG AMID </text>
<text sub="clublinks" start="169.402" dur="0.067"> LALAKI ROKOK WUTA AKHIR NGAKAK MBENDUK ING BENGKEL </text>
<text sub="clublinks" start="169.469" dur="0.233"> Nggawe kanggo mbengkongake ing tengah </text>
<text sub="clublinks" start="169.702" dur="0.067"> Nggawe kanggo mbengkongake ing tengah PANICA. </text>
<text sub="clublinks" start="169.769" dur="2.636"> GEGER. </text>
<text sub="clublinks" start="172.405" dur="0.2"> GEGER. LAIN </text>
<text sub="clublinks" start="172.605" dur="0.2"> GEGER. JAWABAN LAIN </text>
<text sub="clublinks" start="172.805" dur="0.134"> GEGER. TEMPAT JAWAB LAIN </text>
<text sub="clublinks" start="172.939" dur="0.067"> GEGER. TEMA JAWAB LAIN BARAT. </text>
<text sub="clublinks" start="173.006" dur="0.2"> TEMA JAWAB LAIN BARAT. </text>
<text sub="clublinks" start="173.206" dur="0.133"> TEMA JAWAB LAIN BARAT. >> </text>
<text sub="clublinks" start="173.339" dur="0.201"> TEMA JAWAB LAIN BARAT. >> KOWE </text>
<text sub="clublinks" start="173.54" dur="0.133"> TEMA JAWAB LAIN BARAT. >> KAMU LITERAL </text>
<text sub="clublinks" start="173.673" dur="0.1"> TEMA JAWAB LAIN BARAT. >> Kowe KANJUR KUNCENG </text>
<text sub="clublinks" start="173.773" dur="0.067"> TEMA JAWAB LAIN BARAT. >> Sampeyan bakal mlaku kanthi cepet </text>
<text sub="clublinks" start="173.84" dur="0.233"> >> Sampeyan bakal mlaku kanthi cepet </text>
<text sub="clublinks" start="174.073" dur="0.134"> >> Sampeyan wis mlaku kanthi otomatis </text>
<text sub="clublinks" start="174.207" dur="0.067"> >> Sampeyan bakal mlaku kanthi nyata sajrone urip sampeyan. </text>
<text sub="clublinks" start="174.274" dur="1.268"> URIPMU. </text>
<text sub="clublinks" start="175.542" dur="0.266"> URIPMU. WAKTU. </text>
<text sub="clublinks" start="175.808" dur="0.267"> WAKTU. </text>
<text sub="clublinks" start="176.075" dur="0.201"> WAKTU. DAVID </text>
<text sub="clublinks" start="176.276" dur="0.1"> WAKTU. DAVID HART </text>
<text sub="clublinks" start="176.376" dur="0.133"> WAKTU. DAVID HART WIS </text>
<text sub="clublinks" start="176.509" dur="0.067"> WAKTU. DAVID HART IKI SATU </text>
<text sub="clublinks" start="176.576" dur="0.1"> WAKTU. DAVID HART KANGSA SALAH </text>
<text sub="clublinks" start="176.676" dur="0.067"> WAKTU. DAVID HART KANGSA SALAH. </text>
<text sub="clublinks" start="176.743" dur="0.167"> DAVID HART KANGSA SALAH. </text>
<text sub="clublinks" start="176.91" dur="0.2"> DAVID HART KANGSA SALAH. >> </text>
<text sub="clublinks" start="177.11" dur="0.133"> DAVID HART KANGSA SALAH. >> KEDUA </text>
<text sub="clublinks" start="177.243" dur="0.1"> DAVID HART KANGSA SALAH. >> Loro-lorone Sisi </text>
<text sub="clublinks" start="177.343" dur="0.1"> DAVID HART KANGSA SALAH. >> Loro-lorone Sithik </text>
<text sub="clublinks" start="177.443" dur="0.134"> DAVID HART KANGSA SALAH. >> Loro-lorone SISI KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="177.577" dur="0.067"> DAVID HART KANGSA SALAH. >> Loro-lorone Sisi Ana ing Geni. </text>
<text sub="clublinks" start="177.644" dur="0.333"> >> Loro-lorone Sisi Ana ing Geni. </text>
<text sub="clublinks" start="177.977" dur="1.402"> >> Loro-lorone Sisi Ana ing Geni. GADIS </text>
<text sub="clublinks" start="179.379" dur="0.2"> >> Loro-lorone Sisi Ana ing Geni. Gates WIS </text>
<text sub="clublinks" start="179.579" dur="0.2"> >> Loro-lorone Sisi Ana ing Geni. Gerbang SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="179.779" dur="0.234"> >> Loro-lorone Sisi Ana ing Geni. Gerbang KANGGO API </text>
<text sub="clublinks" start="180.013" dur="0.1"> >> Loro-lorone Sisi Ana ing Geni. Gates KANGGO GUNUNG AT </text>
<text sub="clublinks" start="180.113" dur="0.1"> >> Loro-lorone Sisi Ana ing Geni. Gerbang KANGGO KANGGO ASI </text>
<text sub="clublinks" start="180.213" dur="0.067"> >> Loro-lorone Sisi Ana ing Geni. Gerbang KANGGO KANGGO WANGI </text>
<text sub="clublinks" start="180.28" dur="0.166"> Gerbang KANGGO KANGGO WANGI </text>
<text sub="clublinks" start="180.446" dur="0.101"> Gerbang KANGGO MANGGUN ING WAKTU KITA </text>
<text sub="clublinks" start="180.547" dur="0.066"> Gerbang KANGGO KANGGO APIK KANGGO WIS </text>
<text sub="clublinks" start="180.613" dur="0.1"> Gerbang KANGGO KANGGO APIK KANGGO WIS </text>
<text sub="clublinks" start="180.713" dur="0.134"> Gerbang KANGGO KANGGO APIK KANGGO MILIK </text>
<text sub="clublinks" start="180.847" dur="0.067"> Gerbang Kasedhiya Geni Nalika Wancine Kasedhiya Milo Kutha. </text>
<text sub="clublinks" start="180.914" dur="0.233"> KITA MILIK KOTA. </text>
<text sub="clublinks" start="181.147" dur="0.1"> KITA MILIK KOTA. SAIDU </text>
<text sub="clublinks" start="181.247" dur="0.1"> KITA MILIK KOTA. KOTA KATA </text>
<text sub="clublinks" start="181.347" dur="0.1"> KITA MILIK KOTA. KATA Kutha WIS </text>
<text sub="clublinks" start="181.447" dur="0.201"> KITA MILIK KOTA. Kutha jarene wis ana </text>
<text sub="clublinks" start="181.648" dur="0.066"> KITA MILIK KOTA. Kutha jarene ana ing geni. </text>
<text sub="clublinks" start="181.714" dur="1.168"> Kutha jarene ana ing geni. </text>
<text sub="clublinks" start="182.882" dur="0.234"> Kutha jarene ana ing geni. THE </text>
<text sub="clublinks" start="183.116" dur="0.133"> Kutha jarene ana ing geni. THE RESTORAN </text>
<text sub="clublinks" start="183.249" dur="0.1"> Kutha jarene ana ing geni. RESTORAN SEKARANG </text>
<text sub="clublinks" start="183.349" dur="0.167"> Kutha jarene ana ing geni. RESTORAN SEKARANG KANGGO MANGAN </text>
<text sub="clublinks" start="183.516" dur="0.067"> Kutha jarene ana ing geni. RESTORAN SEKARANG KEBANGSA ING </text>
<text sub="clublinks" start="183.583" dur="0.2"> RESTORAN SEKARANG KEBANGSA ING </text>
<text sub="clublinks" start="183.783" dur="0.1"> RESTORAN SEKARANG KEBANGSA ING </text>
<text sub="clublinks" start="183.883" dur="0.034"> RESTORAN SEKARANG KEBANGSA SISI </text>
<text sub="clublinks" start="183.917" dur="0.1"> RESTORAN SEKARANG KEBANGSA ING SISI </text>
<text sub="clublinks" start="184.017" dur="0.133"> RESTORAN SEKARANG KEBANGSA ING SISI </text>
<text sub="clublinks" start="184.15" dur="0.067"> RESTORAN SEKARANG KEBANGSA ING SILU JALAN. </text>
<text sub="clublinks" start="184.217" dur="0.2"> SISING JALAN. </text>
<text sub="clublinks" start="184.417" dur="0.167"> SISING JALAN. KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="184.584" dur="2.035"> SISING JALAN. KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="186.619" dur="0.434"> SISING JALAN. KABEH BISNIS, </text>
<text sub="clublinks" start="187.053" dur="0.134"> SISING JALAN. KABEH BISNIS, THE </text>
<text sub="clublinks" start="187.187" dur="0.066"> SISING JALAN. KABEH BISNIS, RUMAH </text>
<text sub="clublinks" start="187.253" dur="0.234"> KABEH BISNIS, RUMAH </text>
<text sub="clublinks" start="187.487" dur="0.167"> Kabeh bisnis, omah sawise </text>
<text sub="clublinks" start="187.654" dur="0.1"> KABEH TANPA BISNIS, GAMPANG SUSU MUNGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="187.754" dur="0.133"> Kabeh bisnis, omah sawise uwal saka </text>
<text sub="clublinks" start="187.887" dur="0.067"> KABEH BISNIS, RUMAH GOLEK ORA WIS WIS </text>
<text sub="clublinks" start="187.954" dur="0.234"> Sawise uwal saka sing paling angel </text>
<text sub="clublinks" start="188.188" dur="0.066"> Sawise uwal bagean paling angel. </text>
<text sub="clublinks" start="188.254" dur="0.167"> BAGIAN </text>
<text sub="clublinks" start="188.421" dur="0.1"> BAGIAN >> </text>
<text sub="clublinks" start="188.521" dur="0.1"> BAGIAN >> KEDUA </text>
<text sub="clublinks" start="188.621" dur="1.702"> BAGIAN >> Loro-lorone Wong </text>
<text sub="clublinks" start="190.323" dur="0.234"> BAGIAN >> Loro-lorone wong jarene </text>
<text sub="clublinks" start="190.557" dur="0.2"> BAGIAN >> Loro-lorone wong jarene </text>
<text sub="clublinks" start="190.757" dur="0.2"> BAGIAN >> Loro-lorone wong jarene </text>
<text sub="clublinks" start="190.957" dur="0.067"> BAGIAN >> Loro-lorone wong jarene lagi urip </text>
<text sub="clublinks" start="191.024" dur="0.167"> >> Loro-lorone wong jarene lagi urip </text>
<text sub="clublinks" start="191.191" dur="0.133"> >> Loro-lorone wong jarene lagi urip </text>
<text sub="clublinks" start="191.324" dur="0.067"> >> Loro-lorone wong jarene lagi urip ing LIMBO. </text>
<text sub="clublinks" start="191.391" dur="0.267"> ING LIMBO. </text>
<text sub="clublinks" start="191.658" dur="0.1"> ING LIMBO. BISA </text>
<text sub="clublinks" start="191.758" dur="0.2"> ING LIMBO. ORA NGERTI </text>
<text sub="clublinks" start="191.958" dur="0.167"> ING LIMBO. ORA NGERTI APA </text>
<text sub="clublinks" start="192.125" dur="2.235"> ING LIMBO. ORA NGERTI APA </text>
<text sub="clublinks" start="194.36" dur="0.301"> ING LIMBO. Ora ngerti apa sing kiwa. </text>
<text sub="clublinks" start="194.661" dur="0.333"> Ora ngerti apa sing kiwa. </text>
<text sub="clublinks" start="194.994" dur="0.134"> Ora ngerti apa sing kiwa. >> </text>
<text sub="clublinks" start="195.128" dur="0.1"> Ora ngerti apa sing kiwa. >> ING KENE </text>
<text sub="clublinks" start="195.228" dur="0.2"> Ora ngerti apa sing kiwa. >> INI AKU </text>
<text sub="clublinks" start="195.428" dur="0.1"> Ora ngerti apa sing kiwa. >> ING KANGGO WARGA </text>
<text sub="clublinks" start="195.528" dur="0.067"> Ora ngerti apa sing kiwa. >> ING KANGGO WARANG KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="195.595" dur="0.2"> >> ING KANGGO WARANG KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="195.795" dur="0.1"> >> INI NANG KANGGO KANG MBARU </text>
<text sub="clublinks" start="195.895" dur="0.134"> >> INI NANG KANGGO KANGGO MUNG NYAWANG </text>
<text sub="clublinks" start="196.029" dur="0.1"> >> INGKANG JAWANANE AKU sing BANGUNAN </text>
<text sub="clublinks" start="196.129" dur="0.1"> >> ING KANGGO JAWANAN KAMU NENG KANGGO NGUKUN PUTRI </text>
<text sub="clublinks" start="196.229" dur="0.067"> >> ING KANGGO JAWANAN KAMU NENG KANGGO NGANGGO GOLEKE MUNG NYAWANG </text>
<text sub="clublinks" start="196.296" dur="1.201"> HANYA NGANGGO GOLEKE LANGA </text>
<text sub="clublinks" start="197.497" dur="0.2"> HANYA NGANGGO GOLEKE DHEWE TESDAL </text>
<text sub="clublinks" start="197.697" dur="0.2"> HANYA NGANGGO GOLEKE LANJUT TESDAL Gawe </text>
<text sub="clublinks" start="197.897" dur="0.2"> CUMA GAMPANG GOLEKE NGANGGO TESDAL </text>
<text sub="clublinks" start="198.097" dur="0.067"> CUMA GAWE DEKE SAMBUNG TESDAL GOLEK. </text>
<text sub="clublinks" start="198.164" dur="0.234"> TESDAL Gawe BALIK. </text>
<text sub="clublinks" start="198.398" dur="0.1"> TESDAL Gawe BALIK. >> </text>
<text sub="clublinks" start="198.498" dur="0.133"> TESDAL Gawe BALIK. >> Dheweke </text>
<text sub="clublinks" start="198.631" dur="0.2"> TESDAL Gawe BALIK. >> Dheweke ngomong </text>
<text sub="clublinks" start="198.831" dur="0.201"> TESDAL Gawe BALIK. >> Dheweke ngomong babagan </text>
<text sub="clublinks" start="199.032" dur="0.066"> TESDAL Gawe BALIK. >> Dheweke ngomong babagan HARTE </text>
<text sub="clublinks" start="199.098" dur="2.403"> >> Dheweke ngomong babagan HARTE </text>
<text sub="clublinks" start="201.501" dur="0.3"> >> Dheweke ngomong babagan omah HARTE. </text>
<text sub="clublinks" start="201.801" dur="0.334"> Omah. </text>
<text sub="clublinks" start="202.135" dur="0.1"> Omah. >> </text>
<text sub="clublinks" start="202.235" dur="0.1"> Omah. >> Aku </text>
<text sub="clublinks" start="202.335" dur="0.133"> Omah. >> Aku mung </text>
<text sub="clublinks" start="202.468" dur="0.101"> Omah. >> KANGGO NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="202.569" dur="0.1"> Omah. >> Aku mung ngganggu MY </text>
<text sub="clublinks" start="202.669" dur="0.1"> Omah. >> Aku mung ngganggu sirahku </text>
<text sub="clublinks" start="202.769" dur="0.233"> Omah. >> Aku mung ngganggu sirahku </text>
<text sub="clublinks" start="203.002" dur="0.067"> Omah. >> Aku mung ngganggu sirahku </text>
<text sub="clublinks" start="203.069" dur="0.234"> >> Aku mung ngganggu sirahku </text>
<text sub="clublinks" start="203.303" dur="2.002"> >> Aku mung nyuda sirahku kaya ngono </text>
<text sub="clublinks" start="205.305" dur="0.233"> >> Aku mung ngganggu sirahku kaya wis ilang. </text>
<text sub="clublinks" start="205.538" dur="0.334"> IKU WIS. </text>
<text sub="clublinks" start="205.872" dur="0.133"> IKU WIS. ANA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="206.005" dur="0.201"> IKU WIS. ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="206.206" dur="0.1"> IKU WIS. IKU BUKTI </text>
<text sub="clublinks" start="206.306" dur="0.133"> IKU WIS. ANA BUKTI BENER </text>
<text sub="clublinks" start="206.439" dur="0.067"> IKU WIS. ING KENE BUKTI. </text>
<text sub="clublinks" start="206.506" dur="0.267"> ING KENE BUKTI. </text>
<text sub="clublinks" start="206.773" dur="0.066"> ING KENE BUKTI. ANA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="206.839" dur="0.134"> ING KENE BUKTI. ANA AKU </text>
<text sub="clublinks" start="206.973" dur="0.067"> ING KENE BUKTI. ANA TRUKKU. </text>
<text sub="clublinks" start="207.04" dur="0.3"> ANA TRUKKU. </text>
<text sub="clublinks" start="207.34" dur="1.235"> ANA TRUKKU. ANA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="208.575" dur="0.2"> ANA TRUKKU. ING KENE </text>
<text sub="clublinks" start="208.775" dur="0.233"> ANA TRUKKU. ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="209.008" dur="0.134"> ANA TRUKKU. ING KANG WONI </text>
<text sub="clublinks" start="209.142" dur="0.067"> ANA TRUKKU. ING KENE WAYANG RUMAH </text>
<text sub="clublinks" start="209.209" dur="0.2"> ING KENE WAYANG RUMAH </text>
<text sub="clublinks" start="209.409" dur="0.066"> ING KENE WAYANG RUMAH LAN </text>
<text sub="clublinks" start="209.475" dur="0.101"> ING KENE WAYANG RUMAH LAN MY </text>
<text sub="clublinks" start="209.576" dur="0.1"> ING KENE WAYANG RUMAH LAN MEREKKU </text>
<text sub="clublinks" start="209.676" dur="0.1"> ING KENE WAYANG RUMAH LAN BARU BARU </text>
<text sub="clublinks" start="209.776" dur="0.167"> ING KANGGO WAYANG RUMAH LAN BARANG BARU SAKKU </text>
<text sub="clublinks" start="209.943" dur="0.066"> ING KANGGO WAYANG RUMAH LAN JENO BARU SILU BARU </text>
<text sub="clublinks" start="210.009" dur="0.234"> LAN BARANG SAKU BARU SILU ewu </text>
<text sub="clublinks" start="210.243" dur="0.1"> LAN MERKU BARU SILU DOLLAR </text>
<text sub="clublinks" start="210.343" dur="0.1"> LAN BARANG SAKU BARU SILU WARGA DOLLAR </text>
<text sub="clublinks" start="210.443" dur="0.067"> LAN BARANG SAKU BARU SILU WARGA DOLLAR KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="210.51" dur="0.1"> LAN BARANG SAKU BARU SILU PUTRA DOLLAR KANG IKI </text>
<text sub="clublinks" start="210.61" dur="0.067"> LAN BARANG SAKU BARU SILU PUTRA DOLLAR KANGGO BENER </text>
<text sub="clublinks" start="210.677" dur="1.801"> DOLLAR DOKO IKU KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="212.478" dur="0.201"> DOLLAR DOK sing nembe rampung </text>
<text sub="clublinks" start="212.679" dur="0.2"> DOLLAR DOKO sing BARU PUTRA </text>
<text sub="clublinks" start="212.879" dur="0.133"> DOLLAR DOKO sing nembe rampung patang dina </text>
<text sub="clublinks" start="213.012" dur="0.067"> DOLLAR DOK sing nembe rampung patang dina sadurunge. </text>
<text sub="clublinks" start="213.079" dur="0.234"> PUTRA HARI APA sadurunge. </text>
<text sub="clublinks" start="213.313" dur="0.233"> PUTRA HARI APA sadurunge. >> </text>
<text sub="clublinks" start="213.546" dur="0.1"> PUTRA HARI APA sadurunge. >> SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="213.646" dur="0.2"> PUTRA HARI APA sadurunge. >> Saiki kaya </text>
<text sub="clublinks" start="213.846" dur="0.067"> PUTRA HARI APA sadurunge. >> Saiki kaya ewu ewu </text>
<text sub="clublinks" start="213.913" dur="0.167"> PUTRA HARI APA sadurunge. >> Saiki kaya ewu ewu </text>
<text sub="clublinks" start="214.08" dur="0.067"> PUTRA HARI APA sadurunge. >> Saiki kaya ewu liyane </text>
<text sub="clublinks" start="214.147" dur="2.202"> >> Saiki kaya ewu liyane </text>
<text sub="clublinks" start="216.349" dur="0.4"> >> Saiki kaya ewu wong OREGONI liyane, </text>
<text sub="clublinks" start="216.749" dur="0.167"> >> Saiki kaya ewu ewu liyane OREGONIAN, Loro-lorone </text>
<text sub="clublinks" start="216.916" dur="0.167"> >> Saiki kaya ewu ewu liyane OREGONIANS, Loro-lorone kulawarga </text>
<text sub="clublinks" start="217.083" dur="0.067"> >> Saiki kaya ewu ewu liyane OREGONIANS, Loro-lorone kulawarga </text>
<text sub="clublinks" start="217.15" dur="0.267"> OREGONIAN, KABEH KELUARGA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="217.417" dur="0.066"> OREGONIA, Loro-lorone KELUARGA KANGGO MUNGGO </text>
<text sub="clublinks" start="217.483" dur="0.134"> OREGONIA, Loro-lorone KELUARGA Kasedhiya </text>
<text sub="clublinks" start="217.617" dur="0.1"> OREGONIA, Loro-lorone KELUARGA KANGGO NGANGGO TRESNA </text>
<text sub="clublinks" start="217.717" dur="0.067"> OREGONIA, Loro-lorone KELUARGA KANGGO MUNGGUNG ING WONG KANG DINCEN </text>
<text sub="clublinks" start="217.784" dur="0.066"> OREGONIANS, Loro-lorone KELUARGA KANGGO MUNGGU DALAM KANG SING DIKASUKI LAN </text>
<text sub="clublinks" start="217.85" dur="0.301"> LEANING ING KANG KANGGO TRESNA LAN </text>
<text sub="clublinks" start="218.151" dur="0.067"> LEANING ING ANTARA sing ditresnani lan wong asing </text>
<text sub="clublinks" start="218.218" dur="1.334"> LEANING ING KANGGO DINCINTA LAN wong asing </text>
<text sub="clublinks" start="219.552" dur="0.2"> LEANING ING ANTARA sing ditresnani lan wong asing kanggo nulungi </text>
<text sub="clublinks" start="219.752" dur="0.201"> LEANING ING KANGGO DINCINTA LAN wong asing KANGGO BANTUAN lan </text>
<text sub="clublinks" start="219.953" dur="0.1"> LEANING ING ANTARA sing ditresnani lan wong asing kanggo nulungi lan sakloron </text>
<text sub="clublinks" start="220.053" dur="0.066"> MUNGGUH ING ANTARA sing dikasihi lan wong asing kanggo mbantu lan kalorone </text>
<text sub="clublinks" start="220.119" dur="0.301"> Wong Aneh Kanggo Pitulung lan Loro-lorone </text>
<text sub="clublinks" start="220.42" dur="0.066"> Wong Aneh Kanggo Mbantu lan Loro-Loro Kudu Nuwun. </text>
<text sub="clublinks" start="220.486" dur="0.234"> SYUKUR. </text>
<text sub="clublinks" start="220.72" dur="0.167"> SYUKUR. TESDAL </text>
<text sub="clublinks" start="220.887" dur="0.067"> SYUKUR. PITUTUR TESDAL </text>
<text sub="clublinks" start="220.954" dur="0.133"> SYUKUR. TESDAL NGALAMI KITA </text>
<text sub="clublinks" start="221.087" dur="2.402"> SYUKUR. TESDAL NULITAKAKE KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="223.489" dur="0.067"> SYUKUR. TESDAL NULISKE KOTA KOTA </text>
<text sub="clublinks" start="223.556" dur="0.234"> TESDAL NULISKE KOTA KOTA </text>
<text sub="clublinks" start="223.79" dur="0.133"> TESDAL NULITAKAKE KOTA KANGGO DIPUNCAK </text>
<text sub="clublinks" start="223.923" dur="0.2"> TESDAL NULITAKAKE KOTA KANGGO MUNDUR </text>
<text sub="clublinks" start="224.123" dur="0.134"> TESDAL NULUT KITAN KOTA BANGKUL MASYARAKAT </text>
<text sub="clublinks" start="224.257" dur="0.067"> TESDAL NULISKE KOTA KOTA BANGKIT KANGGO KOMUNITAS </text>
<text sub="clublinks" start="224.324" dur="0.233"> BANGKIT KOMUNITAS </text>
<text sub="clublinks" start="224.557" dur="0.067"> BANGUN KOMUNITAS KUWI KUAT </text>
<text sub="clublinks" start="224.624" dur="0.133"> BANGUN KOMUNITAS KANGGO KUAT KANG LAN </text>
<text sub="clublinks" start="224.757" dur="0.167"> BANGUN KOMUNITAS KANGGO KUAT KANG KUNCI </text>
<text sub="clublinks" start="224.924" dur="2.436"> KANGGO KOMUNITAS KANGGO KUAT KANG KUNCI </text>
<text sub="clublinks" start="227.36" dur="0.2"> KANGGO KOMUNITAS KANGGO KUAT KANG KUNCI AKU </text>
<text sub="clublinks" start="227.56" dur="0.234"> BANGUN KOMUNITAS KANGGO KUAT KANG KUNCI AKU KENE INGKANG </text>
<text sub="clublinks" start="227.794" dur="0.066"> KOMUNITAS BANGKIT KANGGO KUAT KANG KUNCI AKU KENE PITU </text>
<text sub="clublinks" start="227.86" dur="0.201"> Kuat LAN KENE AKU KENE KENE </text>
<text sub="clublinks" start="228.061" dur="0.167"> SANGAT KANG KUNCI AKU PUN POS </text>
<text sub="clublinks" start="228.228" dur="0.133"> Kuat LAN KENE AKU INGKANG POS </text>
<text sub="clublinks" start="228.361" dur="0.133"> SANGAT KANG KUNCI AKU INGKE POS VIDEO </text>
<text sub="clublinks" start="228.494" dur="0.067"> SANGAT KANG KANG KUNCI AKU POS POS VIDEO KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="228.561" dur="0.1"> SANGAT KANG KANG KUNCI AKU POS POS VIDEO KANG IKI </text>
<text sub="clublinks" start="228.661" dur="0.067"> SANGAT KANG KUNCI AKU INGKE POS PILIH VIDEO Amarga INGKANG GOLEK </text>
<text sub="clublinks" start="228.728" dur="0.2"> POST VIDEO Amarga Aku Pengin </text>
<text sub="clublinks" start="228.928" dur="0.1"> POS VIDEO ING Amarga Aku Pengin </text>
<text sub="clublinks" start="229.028" dur="0.1"> POST VIDEO amarga aku pengin sampeyan wong lanang </text>
<text sub="clublinks" start="229.128" dur="0.201"> POST VIDEO Amarga Aku Pengin Sampeyan Wong Kowé </text>
<text sub="clublinks" start="229.329" dur="1.201"> POS VIDEO ING Amarga aku pengin ngerti wong lanang </text>
<text sub="clublinks" start="230.53" dur="0.233"> POS VIDEO ING Amarga Aku Pengin Sampeyan Karo ngerti </text>
<text sub="clublinks" start="230.763" dur="0.201"> POS VIDEO ING Amarga aku pengin ngerti wong yen ngerti </text>
<text sub="clublinks" start="230.964" dur="0.066"> POS VIDEO ING Amarga aku pengin ngerti wong yen ngerti </text>
<text sub="clublinks" start="231.03" dur="0.234"> KANGGO NGERTI IKU KOWE </text>
<text sub="clublinks" start="231.264" dur="0.1"> KANGGO NGERTI Yen Kowe arep </text>
<text sub="clublinks" start="231.364" dur="0.067"> KOWE ORA NGerteni Yen Nuli KEMBALI </text>
<text sub="clublinks" start="231.431" dur="0.2"> KOWE ORA NGerteni Yen Nuli Mbalik </text>
<text sub="clublinks" start="231.631" dur="0.1"> KOWE KOWE NGerteni, Yen Kowe Bali Katon </text>
<text sub="clublinks" start="231.731" dur="0.133"> Sampeyan kudu ngerti yen sampeyan bali kanggo ndeleng </text>
<text sub="clublinks" start="231.864" dur="0.067"> KOWE KOWE NGerteni Yen Nuli KEMBALI Katon KECANTIKAN </text>
<text sub="clublinks" start="231.931" dur="0.167"> BALIK KANGGO Katon KECANTIKAN </text>
<text sub="clublinks" start="232.098" dur="0.167"> Bali Bali KANGGO KAYU </text>
<text sub="clublinks" start="232.265" dur="0.133"> Bali Bali KANGGO KECANTENAN DETROIT, </text>
<text sub="clublinks" start="232.398" dur="0.067"> BALIK KANGGO Katon KECANTIKAN DETROIT, KOWE </text>
<text sub="clublinks" start="232.465" dur="1.969"> BALIK KANGGO Katon KECANTIKAN DETROIT, ORA BISA </text>
<text sub="clublinks" start="234.434" dur="0.2"> BALIK KANGGO NAMPAK KECANTIKAN DETROIT, ORA GOLEK </text>
<text sub="clublinks" start="234.634" dur="0.067"> Bali Bali KANGGO KECANTIKAN DETROIT, ORA GOLEK </text>
<text sub="clublinks" start="234.701" dur="0.2"> SING DETROIT, ORA GOLEK </text>
<text sub="clublinks" start="234.901" dur="0.1"> SANG DETROIT, Sampeyan ORA GOLEK </text>
<text sub="clublinks" start="235.001" dur="0.1"> SANG DETROIT, ORA GOLEK KANGGO Golek </text>
<text sub="clublinks" start="235.101" dur="0.134"> SING DETROIT, Sampeyan ORA GOLEK </text>
<text sub="clublinks" start="235.235" dur="0.166"> SING DETROIT, Sampeyan ora bakal bisa nemokake ing </text>
<text sub="clublinks" start="235.401" dur="0.134"> SANG DETROIT, Sampeyan ORA KANGGO Golek ING LANDSCAPE </text>
<text sub="clublinks" start="235.535" dur="0.067"> SING DETROIT, Sampeyan ORA KANGGO DITEMUKI KANG BENAR LANDSKAP </text>
<text sub="clublinks" start="235.602" dur="0.233"> Golek ing hak LANDSCAPE </text>
<text sub="clublinks" start="235.835" dur="0.067"> Golek ING LANDSCAPE KENE. </text>
<text sub="clublinks" start="235.902" dur="0.2"> SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="236.102" dur="0.067"> SAIKI >> </text>
<text sub="clublinks" start="236.169" dur="0.1"> SAIKI >> Kowe </text>
<text sub="clublinks" start="236.269" dur="0.067"> SAIKI >> Sampeyan prelu </text>
<text sub="clublinks" start="236.336" dur="0.1"> SAIKI >> Sampeyan prelu </text>
<text sub="clublinks" start="236.436" dur="0.133"> SAIKI >> Sampeyan prelu mikir </text>
<text sub="clublinks" start="236.569" dur="0.1"> SAIKI >> Sampeyan prelu mikir bab </text>
<text sub="clublinks" start="236.669" dur="0.067"> SAIKI >> Sampeyan prelu mikir apa </text>
<text sub="clublinks" start="236.736" dur="0.167"> >> Sampeyan prelu mikir apa </text>
<text sub="clublinks" start="236.903" dur="0.1"> >> Sampeyan kudu mikir babagan apa </text>
<text sub="clublinks" start="237.003" dur="0.601"> >> Sampeyan prelu mikir apa sejatine </text>
<text sub="clublinks" start="237.604" dur="0.233"> >> Sampeyan prelu mikir apa sing diarani </text>
<text sub="clublinks" start="237.837" dur="0.2"> >> Sampeyan prelu mikir apa sing diarani urip </text>
<text sub="clublinks" start="238.037" dur="0.201"> >> Sampeyan prelu mikir apa sing diarani urip </text>
<text sub="clublinks" start="238.238" dur="0.066"> >> Sampeyan prelu mikir apa sing diarani urip ing DETROIT </text>
<text sub="clublinks" start="238.304" dur="3.237"> IKI KANGGO NGURIPI DETROIT </text>
<text sub="clublinks" start="241.541" dur="0.2"> IKI KANGGO NGURIPI DETROIT </text>
<text sub="clublinks" start="241.741" dur="0.234"> IKI KANGGO NGURIPI DETROIT YEN BENER </text>
<text sub="clublinks" start="241.975" dur="0.1"> IKI KANGGO NGURIPI ING DETROIT sing SENJUNG INGGRUN </text>
<text sub="clublinks" start="242.075" dur="0.1"> IKI KANGGO NGURIPI ING DETROIT YEN BENERNA tegese A </text>
<text sub="clublinks" start="242.175" dur="0.133"> IKI KANGGO NGURIPI DETROIT YEN BENER INGGRU </text>
<text sub="clublinks" start="242.308" dur="0.1"> IKI KANGGO NGURIPI DETROIT SANG BENAR-BENEH INGGRIT </text>
<text sub="clublinks" start="242.408" dur="0.067"> IKI KANGGO NGURIPI DETROIT SANG BENER INGKANG KANGGO MUNGKIN. </text>
<text sub="clublinks" start="242.475" dur="0.267"> IKI SANG BENEH KANGGO MAKNA. </text>
<text sub="clublinks" start="242.742" dur="0.1"> IKI SANG BENEH KANGGO MAKNA. ASIDE </text>
<text sub="clublinks" start="242.842" dur="0.1"> IKI SANG BENEH KANGGO MAKNA. ASIDE SAKA </text>
<text sub="clublinks" start="242.942" dur="0.134"> IKI SANG BENEH KANGGO MAKNA. ASIDE KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="243.076" dur="0.2"> IKI SANG BENEH KANGGO MAKNA. ASIDE SAKING WIT Kuwi </text>
<text sub="clublinks" start="243.276" dur="0.2"> IKI SANG BENEH KANGGO MAKNA. Kajaba saka wit kasebut ing </text>
<text sub="clublinks" start="243.476" dur="0.067"> IKI SANG BENEH KANGGO MAKNA. Kajaba saka wit kasebut ing omah sampeyan </text>
<text sub="clublinks" start="243.543" dur="1.802"> Kajaba saka wit kasebut ing omah sampeyan </text>
<text sub="clublinks" start="245.345" dur="0.2"> ASION saka wit mau ing kebon sampeyan </text>
<text sub="clublinks" start="245.545" dur="0.233"> SAKING ASU WITANE ING LARU ANDA </text>
<text sub="clublinks" start="245.778" dur="0.201"> Kajaba saka wit kasebut ing kebon sampeyan amarga sampeyan </text>
<text sub="clublinks" start="245.979" dur="0.1"> SAKING ASU KANG WARISANE ING NGARAM IKU KAYU </text>
<text sub="clublinks" start="246.079" dur="0.066"> SAKING wit mau ing kebon sampeyan amarga wit-witan sampeyan ilang. </text>
<text sub="clublinks" start="246.145" dur="0.234"> Yard Amarga wit sampeyan wis ilang. </text>
<text sub="clublinks" start="246.379" dur="0.2"> Yard Amarga wit sampeyan wis ilang. MAGGIE </text>
<text sub="clublinks" start="246.579" dur="0.234"> Yard Amarga wit sampeyan wis ilang. MAGGIE VOSPER, </text>
<text sub="clublinks" start="246.813" dur="2.469"> Yard Amarga wit sampeyan wis ilang. MAGGIE VOSPER, KGW </text>
<text sub="clublinks" start="249.282" dur="0.233"> Yard Amarga wit sampeyan wis ilang. MAGGIE VOSPER, WARTA KGW. </text>
<text sub="clublinks" start="249.515" dur="0.334"> MAGGIE VOSPER, WARTA KGW. </text>
<text sub="clublinks" start="249.849" dur="0.2"> MAGGIE VOSPER, WARTA KGW. >> </text>
<text sub="clublinks" start="250.049" dur="0.267"> MAGGIE VOSPER, WARTA KGW. >> NGAN </text>
<text sub="clublinks" start="250.316" dur="0.067"> MAGGIE VOSPER, WARTA KGW. >> Mung Ngremeske Ati. </text>
<text sub="clublinks" start="250.383" dur="0.2"> >> Mung Ngremeske Ati. </text>
<text sub="clublinks" start="250.583" dur="0.1"> >> Mung Ngremeske Ati. LAN </text>
<text sub="clublinks" start="250.683" dur="0.134"> >> Mung Ngremeske Ati. LAN KITA </text>
<text sub="clublinks" start="250.817" dur="0.1"> >> Mung Ngremeske Ati. LAN ATI ATI </text>
<text sub="clublinks" start="250.917" dur="0.2"> >> Mung Ngremeske Ati. LAN ATI ATI KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="251.117" dur="0.2"> >> Mung Ngremeske Ati. LAN ATI ATUR KANG SILIH </text>
<text sub="clublinks" start="251.317" dur="1.435"> >> Mung Ngremeske Ati. LAN ATI ATUR KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="252.752" dur="0.067"> >> Mung Ngremeske Ati. LAN ATI ATUR KANGGO NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="252.819" dur="0.2"> LAN ATI ATUR KANGGO NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="253.019" dur="0.167"> LAN ATI ATUR KANGGO NGANGGO LAN DON </text>
<text sub="clublinks" start="253.186" dur="0.2"> LAN ATI ATUR KANGGO NGANGGO LAN DUWE </text>
<text sub="clublinks" start="253.386" dur="0.067"> LAN ATI ATUR KANGGO NGANGGO LAN GOLEKANE </text>
<text sub="clublinks" start="253.453" dur="0.167"> LAN ATI ATI KANGGO NGANGGO LAN DULU KALUNGGUNG LAN </text>
<text sub="clublinks" start="253.62" dur="0.066"> LAN ATI ATUR KANGGO NGANGGO LAN DUWAN LAN KALAKUAN LAN KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="253.686" dur="0.234"> LAN KANGKUNG KANE LAN KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="253.92" dur="0.1"> LAN KANGKUNG KANE LAN SADAYAK-SAKSENG Sapa </text>
<text sub="clublinks" start="254.02" dur="0.133"> LAN SAJIRANE LAN SADAYAK-KAKING SING KALIL </text>
<text sub="clublinks" start="254.153" dur="0.101"> LAN SAJIRANE LAN SADAYAK-KAKING SING KALILAH </text>
<text sub="clublinks" start="254.254" dur="0.066"> LAN SAJURUTANE LAN KABEH KABEH KANGGO KANGGO GOLEK </text>
<text sub="clublinks" start="254.32" dur="0.134"> LAN SAJURUTANE LAN KABEH KABEH KANGGO KANGGO RUMI ING </text>
<text sub="clublinks" start="254.454" dur="0.066"> LAN BANGKUNG KANGGO LAN SADAYAK-KAKING SING KALILAH RUMANGSA ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="254.52" dur="1.969"> Sapa sing ilang omah-omahé ing kene </text>
<text sub="clublinks" start="256.489" dur="0.267"> Sapa sing kelangan omah-omah ing sejarah kasebut </text>
<text sub="clublinks" start="256.756" dur="0.234"> Sapa sing kelangan omah-omah ing pacar sejarah. </text>
<text sub="clublinks" start="256.99" dur="0.267"> WILDFIRES SEJARAH. </text>
<text sub="clublinks" start="257.257" dur="0.1"> WILDFIRES SEJARAH. WE </text>
<text sub="clublinks" start="257.357" dur="0.1"> WILDFIRES SEJARAH. KAMU NGERTI </text>
<text sub="clublinks" start="257.457" dur="0.133"> WILDFIRES SEJARAH. KAMU KENEH NGERTI </text>
<text sub="clublinks" start="257.59" dur="0.1"> WILDFIRES SEJARAH. KAMU KENEH NGerteni sawetara wong </text>
<text sub="clublinks" start="257.69" dur="0.2"> WILDFIRES SEJARAH. KAMU KENEH ngerti sawetara wong sing duwe </text>
<text sub="clublinks" start="257.89" dur="0.067"> WILDFIRES SEJARAH. KAMU KENEH ngerti sawetara wong uga duwe </text>
<text sub="clublinks" start="257.957" dur="0.2"> KAMU KENEH ngerti sawetara wong uga duwe </text>
<text sub="clublinks" start="258.157" dur="2.236"> KITU ngerti sawetara wong uga wis ilang </text>
<text sub="clublinks" start="260.393" dur="0.2"> KITU ngerti sawetara wong uga wis ilang </text>
<text sub="clublinks" start="260.593" dur="0.267"> KITU ngerti sawetara wong uga wis kelangan uripe. </text>
<text sub="clublinks" start="260.86" dur="0.334"> KEKALING GAWE. </text>
<text sub="clublinks" start="261.194" dur="0.133"> KEKALING GAWE. THE </text>
<text sub="clublinks" start="261.327" dur="0.134"> KEKALING GAWE. MARION </text>
<text sub="clublinks" start="261.461" dur="0.2"> KEKALING GAWE. NEGARA MARION </text>
<text sub="clublinks" start="261.661" dur="0.067"> KEKALING GAWE. SHERIFF NEGERI MARION </text>
<text sub="clublinks" start="261.728" dur="0.267"> SHERIFF NEGERI MARION </text>
<text sub="clublinks" start="261.995" dur="0.133"> PEJABAT SHERIFF NEGERI MARION </text>
<text sub="clublinks" start="262.128" dur="0.167"> PEJABAT SHERIFF NEGERI MARION DUWE </text>
<text sub="clublinks" start="262.295" dur="0.1"> PEJABAT SHERIFF NEGERI MARIONI DIKENFIKASI </text>
<text sub="clublinks" start="262.395" dur="0.067"> PEJABAT SHERIFF NEGERI MARIONI INGGRIS Dhewe </text>
<text sub="clublinks" start="262.462" dur="2.235"> KANTOR DINO DIMENSA </text>
<text sub="clublinks" start="264.697" dur="0.067"> KANTOR DINO NGENALI IDENTITIES </text>
<text sub="clublinks" start="264.764" dur="0.133"> KANTOR DINO NGENALI IDENTITAS OF </text>
<text sub="clublinks" start="264.897" dur="0.201"> KANTOR DINO MAJU KENYEN INGKEH LORO </text>
<text sub="clublinks" start="265.098" dur="0.133"> KANTOR DINO NGENALI IDENTITASI Loro </text>
<text sub="clublinks" start="265.231" dur="0.067"> KANTOR DINO NGENALI IDENTITASI Loro WONG LANJUT </text>
<text sub="clublinks" start="265.298" dur="0.2"> IDENTITIES ING LORO WONG LANJUT </text>
<text sub="clublinks" start="265.498" dur="0.134"> IDENTITIES ING LORO Luwih Akeh Wong </text>
<text sub="clublinks" start="265.632" dur="0.133"> IDENTITIES ING LORO Luwih akeh wong sing ora nate </text>
<text sub="clublinks" start="265.765" dur="0.1"> IDENTITASI Loro Wong sing Ora Nggawe </text>
<text sub="clublinks" start="265.865" dur="0.134"> IDENTITASI Loro Wong sing Ora Nggawe </text>
<text sub="clublinks" start="265.999" dur="0.066"> IDENTITASI LORO Luwih Akeh Wong sing Ora Nggawe </text>
<text sub="clublinks" start="266.065" dur="0.067"> IDENTITIES Loro Wong sing Ora Nggawe </text>
<text sub="clublinks" start="266.132" dur="0.067"> IDENTITIES ING LORO Luwih akeh wong sing ora nggawe metu saka </text>
<text sub="clublinks" start="266.199" dur="0.233"> Sapa sing ora nggawe metu saka </text>
<text sub="clublinks" start="266.432" dur="0.1"> Sapa sing ora ngasilake saka BEECHY </text>
<text sub="clublinks" start="266.532" dur="1.836"> Sapa sing ora nggawe metu saka BEECHY CREEK </text>
<text sub="clublinks" start="268.368" dur="0.3"> Sapa sing ora nggawe metu saka geni BEECHY CREEK. </text>
<text sub="clublinks" start="268.668" dur="0.334"> BEECHY CREEK FIRE. </text>
<text sub="clublinks" start="269.002" dur="0.1"> BEECHY CREEK FIRE. KATHY </text>
<text sub="clublinks" start="269.102" dur="0.1"> BEECHY CREEK FIRE. KATHY LAN </text>
<text sub="clublinks" start="269.202" dur="0.133"> BEECHY CREEK FIRE. KATHY LAN Dheweke </text>
<text sub="clublinks" start="269.335" dur="0.2"> BEECHY CREEK FIRE. KATHY lan Putrane </text>
<text sub="clublinks" start="269.535" dur="0.201"> BEECHY CREEK FIRE. KATHY LAN Putrane JUSTIN </text>
<text sub="clublinks" start="269.736" dur="0.066"> BEECHY CREEK FIRE. KATHY LAN Putrane JUSTIN COOKE </text>
<text sub="clublinks" start="269.802" dur="2.436"> KATHY LAN Putrane JUSTIN COOKE </text>
<text sub="clublinks" start="272.238" dur="0.167"> KATHY LAN Putrane JUSTIN COOKE MATI </text>
<text sub="clublinks" start="272.405" dur="0.234"> KATHY LAN Putrane JUSTIN COOKE MATI CEDHAK </text>
<text sub="clublinks" start="272.639" dur="0.2"> KATHY LAN Putrane JUSTIN COOKE MATI KANTHI </text>
<text sub="clublinks" start="272.839" dur="0.2"> KATHY LAN Putrane JUSTIN COOKE MATI SAcedhake omah </text>
<text sub="clublinks" start="273.039" dur="0.133"> KATHY LAN Putrane JUSTIN COOKE MATI WIS cedhak omahé </text>
<text sub="clublinks" start="273.172" dur="0.067"> KATHY LAN Putrane, JUSTIN COOKE MATI cedhak karo omah ing LYONS. </text>
<text sub="clublinks" start="273.239" dur="0.234"> MATI MATI KANG RUMAH ING LYONS. </text>
<text sub="clublinks" start="273.473" dur="0.133"> MATI MATI KANG RUMAH ING LYONS. TRAVIS </text>
<text sub="clublinks" start="273.606" dur="0.1"> MATI MATI KANG RUMAH ING LYONS. TRAVIS COOKE </text>
<text sub="clublinks" start="273.706" dur="0.2"> MATI MATI KANG RUMAH ING LYONS. TRAVIS COOKE NGOMONG </text>
<text sub="clublinks" start="273.906" dur="0.201"> MATI MATI KANG RUMAH ING LYONS. TRAVIS COOKE KANGGO HIS </text>
<text sub="clublinks" start="274.107" dur="0.066"> MATI MATI KANG RUMAH ING LYONS. TRAVIS COOKE KANGGO KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="274.173" dur="1.202"> TRAVIS COOKE KANGGO KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="275.375" dur="0.2"> TRAVIS COOKE KANGGO ADIK ANTARA </text>
<text sub="clublinks" start="275.575" dur="0.2"> TRAVIS COOKE KANGGO ANAK ANAK KANG DATENG </text>
<text sub="clublinks" start="275.775" dur="0.2"> TRAVIS COOKE KANGGO ADIK ANA KUDU DATENG </text>
<text sub="clublinks" start="275.975" dur="0.2"> TRAVIS COOKE KANGGO KANGGO KANGGO NGANGGO LYONS </text>
<text sub="clublinks" start="276.175" dur="0.234"> TRAVIS COOKE KANGGO ANAK KANGGO NGANGGO LYONS </text>
<text sub="clublinks" start="276.409" dur="0.1"> TRAVIS COOKE KANGGO KANGGO KANGGO NENG LYONS NULUNG </text>
<text sub="clublinks" start="276.509" dur="0.067"> TRAVIS COOKE KANGGO KANGGO KANGGO NANGGO LYONS KANG TULUNG TAKE </text>
<text sub="clublinks" start="276.576" dur="0.2"> Wis teka LYONS kanggo nulungi </text>
<text sub="clublinks" start="276.776" dur="0.033"> Wis teka LYONS kanggo mbantu ngati-ati </text>
<text sub="clublinks" start="276.809" dur="0.134"> KUDU TENGGARA LYONS KANGGO NULUNG </text>
<text sub="clublinks" start="276.943" dur="0.1"> KUDU TENGGARA LYONS KANGGO NULUNG NGADILAKAKE </text>
<text sub="clublinks" start="277.043" dur="0.067"> KUDU TENGGO LYONS KANGGO NULUNG NGOMONG BAPAK. </text>
<text sub="clublinks" start="277.11" dur="0.2"> NGGOLEKI IBU. </text>
<text sub="clublinks" start="277.31" dur="0.2"> NGGOLEKI IBU. SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="277.51" dur="1.802"> NGGOLEKI IBU. SAIKI Dheweke </text>
<text sub="clublinks" start="279.312" dur="0.233"> NGGOLEKI IBU. Saiki dheweke nyoba </text>
<text sub="clublinks" start="279.545" dur="0.201"> NGGOLEKI IBU. Saiki dheweke nyoba </text>
<text sub="clublinks" start="279.746" dur="0.066"> NGGOLEKI IBU. SAIKI IKU NYOBA NGERTI </text>
<text sub="clublinks" start="279.812" dur="0.201"> SAIKI IKU NYOBA NGERTI </text>
<text sub="clublinks" start="280.013" dur="0.166"> Saiki dheweke nyoba ngerti carane </text>
<text sub="clublinks" start="280.179" dur="0.134"> Saiki dheweke nyoba ngerti kepiye </text>
<text sub="clublinks" start="280.313" dur="0.1"> Saiki dheweke nyoba ngerti kepiye carane bisa </text>
<text sub="clublinks" start="280.413" dur="0.1"> Saiki dheweke nyoba ngerti kepiye bisa sakloron </text>
<text sub="clublinks" start="280.513" dur="0.134"> Saiki dheweke nyoba ngerti kepiye carane bisa dadi loro </text>
<text sub="clublinks" start="280.647" dur="0.066"> Saiki dheweke nyoba ngerti carane dheweke bisa ilang. </text>
<text sub="clublinks" start="280.713" dur="0.334"> Kepiye bisa uga ilang. </text>
<text sub="clublinks" start="281.047" dur="1.635"> Kepiye bisa uga ilang. >> </text>
<text sub="clublinks" start="282.682" dur="0.2"> Kepiye bisa uga ilang. >> AKU </text>
<text sub="clublinks" start="282.882" dur="0.2"> Kepiye bisa uga ilang. >> Aku ora nate </text>
<text sub="clublinks" start="283.082" dur="0.067"> Kepiye bisa uga ilang. >> Aku ora nate mikir </text>
<text sub="clublinks" start="283.149" dur="0.167"> >> Aku ora nate mikir </text>
<text sub="clublinks" start="283.316" dur="0.167"> >> Aku ora nate mikir </text>
<text sub="clublinks" start="283.483" dur="0.1"> >> Aku ora nate mikir apa-apa </text>
<text sub="clublinks" start="283.583" dur="0.133"> >> Aku ora nate mikir apa-apa </text>
<text sub="clublinks" start="283.716" dur="0.067"> >> Aku ora nate mikir apa-apa kaya ngene. </text>
<text sub="clublinks" start="283.783" dur="0.2"> ORA KANG KENE. </text>
<text sub="clublinks" start="283.983" dur="0.1"> ORA KANG KENE. LAN </text>
<text sub="clublinks" start="284.083" dur="0.1"> ORA KANG KENE. LAN IKI </text>
<text sub="clublinks" start="284.183" dur="0.101"> ORA KANG KENE. LAN IKI WIS </text>
<text sub="clublinks" start="284.284" dur="0.233"> ORA KANG KENE. LAN IKI IKI IKI </text>
<text sub="clublinks" start="284.517" dur="0.067"> ORA KANG KENE. LAN KANGGO MUNG NYAWAN </text>
<text sub="clublinks" start="284.584" dur="2.002"> LAN KANGGO MUNG NYAWAN </text>
<text sub="clublinks" start="286.586" dur="0.3"> LAN KANGGO NGANGGO LANGSUNG. </text>
<text sub="clublinks" start="286.886" dur="0.234"> Ora dipercaya. </text>
<text sub="clublinks" start="287.12" dur="0.1"> Ora dipercaya. Aku </text>
<text sub="clublinks" start="287.22" dur="0.133"> Ora dipercaya. Aku isih </text>
<text sub="clublinks" start="287.353" dur="0.134"> Ora dipercaya. Aku isih durung </text>
<text sub="clublinks" start="287.487" dur="0.066"> Ora dipercaya. Aku isih ora nilar. </text>
<text sub="clublinks" start="287.553" dur="0.201"> Aku isih ora nilar. </text>
<text sub="clublinks" start="287.754" dur="0.233"> Aku isih ora nilar. Aku </text>
<text sub="clublinks" start="287.987" dur="0.1"> Aku isih ora nilar. Aku WUNG </text>
<text sub="clublinks" start="288.087" dur="0.1"> Aku isih ora nilar. Aku TUNGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="288.187" dur="0.101"> Aku isih ora nilar. Aku tangi turu </text>
<text sub="clublinks" start="288.288" dur="0.166"> Aku isih ora nilar. Aku TUNGGAL ING </text>
<text sub="clublinks" start="288.454" dur="0.1"> Aku isih ora nilar. Aku tangi turu ing wayah esuk </text>
<text sub="clublinks" start="288.554" dur="0.067"> Aku isih ora nilar. Aku TUNGGAL WENGI isuk lan </text>
<text sub="clublinks" start="288.621" dur="0.2"> Aku TUNGGAL WENGI isuk lan </text>
<text sub="clublinks" start="288.821" dur="0.134"> Aku tangi turu ing wayah esuk lan kalebu </text>
<text sub="clublinks" start="288.955" dur="1.435"> Aku tangi turu ing wayah esuk lan mung </text>
<text sub="clublinks" start="290.39" dur="0.233"> Aku tangi turu ing wayah esuk lan padha wae </text>
<text sub="clublinks" start="290.623" dur="0.067"> Aku tangi turu ing wayah esuk lan pancen padha tenan </text>
<text sub="clublinks" start="290.69" dur="0.3"> IKI KANG BENAR tenan </text>
<text sub="clublinks" start="290.99" dur="0.067"> KANGGO KENYEN BENAR-BENAR. </text>
<text sub="clublinks" start="291.057" dur="0.2"> KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="291.257" dur="0.1"> KANGGO. >> </text>
<text sub="clublinks" start="291.357" dur="0.234"> KANGGO. >> patang puluh </text>
<text sub="clublinks" start="291.591" dur="0.2"> KANGGO. >> wong papat </text>
<text sub="clublinks" start="291.791" dur="1.635"> KANGGO. >> EMPAT wong </text>
<text sub="clublinks" start="293.426" dur="0.067"> KANGGO. >> Papat wong dikonfirmasi </text>
<text sub="clublinks" start="293.493" dur="0.2"> >> Papat wong dikonfirmasi </text>
<text sub="clublinks" start="293.693" dur="0.167"> >> Papat wong dikonfirmasi mati </text>
<text sub="clublinks" start="293.86" dur="0.233"> >> Papat wong dikonfirmasi mati ing </text>
<text sub="clublinks" start="294.093" dur="0.134"> >> Papat wong dikonfirmasi mati ing </text>
<text sub="clublinks" start="294.227" dur="0.1"> >> Papat wong dikonfirmasi mati ing pesisir </text>
<text sub="clublinks" start="294.327" dur="0.133"> >> PATU WONG KONFIRME MATI ING BEACHY CREEK </text>
<text sub="clublinks" start="294.46" dur="0.067"> >> PATU WONG KONFIRME MATI ING BUNGA CREEK. </text>
<text sub="clublinks" start="294.527" dur="0.2"> MATI ING BUNGA CREEK. </text>
<text sub="clublinks" start="294.727" dur="0.1"> MATI ING BUNGA CREEK. SATU </text>
<text sub="clublinks" start="294.827" dur="0.1"> MATI ING BUNGA CREEK. SIJI Luwih </text>
<text sub="clublinks" start="294.927" dur="0.134"> MATI ING BUNGA CREEK. SATU LEBIH IKI </text>
<text sub="clublinks" start="295.061" dur="0.2"> MATI ING BUNGA CREEK. SAIKI ORA MASIH </text>
<text sub="clublinks" start="295.261" dur="0.067"> MATI ING BUNGA CREEK. SATU LEBIH MASIH KALIT. </text>
<text sub="clublinks" start="295.328" dur="2.369"> SATU LEBIH MASIH KALIT. </text>
<text sub="clublinks" start="297.697" dur="0.2"> SATU LEBIH MASIH KALIT. THE </text>
<text sub="clublinks" start="297.897" dur="0.2"> SATU LEBIH MASIH KALIT. GANGSA </text>
<text sub="clublinks" start="298.097" dur="0.134"> SATU LEBIH MASIH KALIT. GAMPANG KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="298.231" dur="0.167"> SATU LEBIH MASIH KALIT. GANGSA KANGGO MUNDUR </text>
<text sub="clublinks" start="298.398" dur="0.133"> SATU LEBIH MASIH KALIT. GUNUNG WIS DIPUNCAK SATU </text>
<text sub="clublinks" start="298.531" dur="0.067"> SATU LEBIH MASIH KALIT. GEMPUT WIS GOLEK SATUS </text>
<text sub="clublinks" start="298.598" dur="0.267"> GEMPUT WIS GOLEK SATUS </text>
<text sub="clublinks" start="298.865" dur="0.167"> GANGSA KANGGO NEMBANG SATUSI NINETI </text>
<text sub="clublinks" start="299.032" dur="0.133"> GANGSA KANGGO NANGGUNG SATUS NASA DUWUT ewu </text>
<text sub="clublinks" start="299.165" dur="0.067"> GANGSA KANGGO NEMBAK SATUATUS SATU ACARA. </text>
<text sub="clublinks" start="299.232" dur="0.2"> NINETY ewu acar. </text>
<text sub="clublinks" start="299.432" dur="1.902"> NINETY ewu acar. Nanging </text>
<text sub="clublinks" start="301.334" dur="0.2"> NINETY ewu acar. NANGING GUNUNG </text>
<text sub="clublinks" start="301.534" dur="0.2"> NINETY ewu acar. TAPI KEREN GANGSA </text>
<text sub="clublinks" start="301.734" dur="0.2"> NINETY ewu acar. NANGING GUNUNG KEBAKARAN IKU </text>
<text sub="clublinks" start="301.934" dur="0.067"> NINETY ewu acar. NANGUNI GUNUNG KEBIJAK NGAPAK </text>
<text sub="clublinks" start="302.001" dur="0.301"> NANGUNI GUNUNG KEBIJAK NGAPAK </text>
<text sub="clublinks" start="302.302" dur="0.066"> NANGING GUNENG KEBUNGA KANGGO NGADORI </text>
<text sub="clublinks" start="302.368" dur="0.1"> NANGUNI GUNENG KEBUNGA KANGGO MENDAUNI </text>
<text sub="clublinks" start="302.468" dur="0.067"> NANGING GUNENG BODO KANGGO NGGUWIH. </text>
<text sub="clublinks" start="302.535" dur="0.167"> KANGGO MUNGKIN. </text>
<text sub="clublinks" start="302.702" dur="0.133"> KANGGO MUNGKIN. IT </text>
<text sub="clublinks" start="302.835" dur="0.1"> KANGGO MUNGKIN. IKU </text>
<text sub="clublinks" start="302.935" dur="0.201"> KANGGO MUNGKIN. SAIKI SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="303.136" dur="0.2"> KANGGO MUNGKIN. Saiki wis jam 15 </text>
<text sub="clublinks" start="303.336" dur="2.035"> KANGGO MUNGKIN. SAIKI Saiki 15 PERSEN </text>
<text sub="clublinks" start="305.371" dur="0.067"> KANGGO MUNGKIN. SAIKI SAIKI 15 PERCENT KONTEN </text>
<text sub="clublinks" start="305.438" dur="0.2"> SAIKI SAIKI 15 PERCENT KONTEN </text>
<text sub="clublinks" start="305.638" dur="0.067"> SAIKI SAIKI 15 PERCENT KONTEN. </text>
<text sub="clublinks" start="305.705" dur="0.233"> . </text>
<text sub="clublinks" start="305.938" dur="0.101"> . APA </text>
<text sub="clublinks" start="306.039" dur="0.133"> . APA KITA </text>
<text sub="clublinks" start="306.172" dur="0.1"> . APA ORA KITA Gawe </text>
<text sub="clublinks" start="306.272" dur="0.1"> . APIK KANG ORA KITU </text>
<text sub="clublinks" start="306.372" dur="0.1"> . Apa sing durung ngerti </text>
<text sub="clublinks" start="306.472" dur="0.134"> . Apa sing durung dingerteni </text>
<text sub="clublinks" start="306.606" dur="0.067"> . Apa sing durung ngerti, kepiye </text>
<text sub="clublinks" start="306.673" dur="0.233"> Apa sing durung ngerti, kepiye </text>
<text sub="clublinks" start="306.906" dur="0.134"> Apa sing durung dingerteni, wis akeh </text>
<text sub="clublinks" start="307.04" dur="0.1"> Apa sing durung dingerteni yaiku pirang-pirang omah </text>
<text sub="clublinks" start="307.14" dur="1.434"> Apa sing durung dingerteni, yaiku pirang-pirang omah </text>
<text sub="clublinks" start="308.574" dur="0.234"> Apa sing durung dingerteni, pinten-pinten omah sing ilang </text>
<text sub="clublinks" start="308.808" dur="0.2"> Apa sing durung dingerteni, yaiku pirang-pirang omah sing ilang lan </text>
<text sub="clublinks" start="309.008" dur="0.067"> Apa sing durung ngerti, pinten-pinten omah sing ilang lan iki </text>
<text sub="clublinks" start="309.075" dur="0.234"> Akeh omah sing ilang lan iki </text>
<text sub="clublinks" start="309.309" dur="0.1"> Akeh omah sing ilang lan video iki </text>
<text sub="clublinks" start="309.409" dur="0.166"> Akeh wong omah-omah sing ilang lan video iki nulungi </text>
<text sub="clublinks" start="309.575" dur="0.101"> Akeh omah sing ilang lan video iki nulungi nerangake </text>
<text sub="clublinks" start="309.676" dur="2.869"> Akeh wong omah-omah sing ilang lan video iki mbantu nerangake apa </text>
<text sub="clublinks" start="312.545" dur="0.2"> Akeh wong omah-omah sing ilang lan video iki mbantu nerangake apa sebabe </text>
<text sub="clublinks" start="312.745" dur="0.067"> Akeh wong omah-omah sing ilang lan video iki mbantu nerangake apa sebabe </text>
<text sub="clublinks" start="312.812" dur="0.2"> VIDEO Nulungi Nerangake Napa Saka </text>
<text sub="clublinks" start="313.012" dur="0.134"> VIDEO Nulungi Nerangake Napa Saka AN </text>
<text sub="clublinks" start="313.146" dur="0.1"> VIDEO Nulungi Nerangake Napa Saka OREGON </text>
<text sub="clublinks" start="313.246" dur="0.167"> VIDEO Nulungi Nerangake Napa Saka Negara OREGON </text>
<text sub="clublinks" start="313.413" dur="0.1"> VIDEO Nulungi Nerangake Napa Saka Penjuru Negara Oregon </text>
<text sub="clublinks" start="313.513" dur="0.066"> VIDEO Nulungi Nerangake Napa Saka Daging Panyengkuyung Negara Oregon </text>
<text sub="clublinks" start="313.579" dur="0.201"> TROOPERS NEGERI OREGON KANGGO PUTIH </text>
<text sub="clublinks" start="313.78" dur="0.1"> TROOPERS NEGERI OREGON DASH CAM </text>
<text sub="clublinks" start="313.88" dur="0.167"> TROOPERS NEGERI OREGON DAMI CAM KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="314.047" dur="2.402"> TROOPER NEGERI OREGON DAMI CAM KANGGO PEMANDU </text>
<text sub="clublinks" start="316.449" dur="0.2"> TROOPER NEGERI OREGON DAMI CAM Karo Driji ing njero </text>
<text sub="clublinks" start="316.649" dur="0.067"> TROOPERS NEGERI OREGON DAMI CAM Karo Driji ing njero </text>
<text sub="clublinks" start="316.716" dur="0.233"> CAM Nalika nyetir nang </text>
<text sub="clublinks" start="316.949" dur="0.167"> CAM Nalika nyetir ing njero tingkat </text>
<text sub="clublinks" start="317.116" dur="0.201"> CAM Nalika nyetir ing njero tingkat telu </text>
<text sub="clublinks" start="317.317" dur="0.133"> CAM Nalika nyetir ing njero EVA EVASI TIGA </text>
<text sub="clublinks" start="317.45" dur="0.067"> CAM Nalika nyetir ing njero area EVACUATION THREE LEVEL. </text>
<text sub="clublinks" start="317.517" dur="0.233"> LUWIH TINGKAT TRESNIKASI LEVEL. </text>
<text sub="clublinks" start="317.75" dur="0.067"> LUWIH TINGKAT TRESNIKASI LEVEL. IKI </text>
<text sub="clublinks" start="317.817" dur="0.067"> LUWIH TINGKAT TRESNIKASI LEVEL. IKI IKI </text>
<text sub="clublinks" start="317.884" dur="0.167"> LUWIH TINGKAT TRESNIKASI LEVEL. IKI SAKA </text>
<text sub="clublinks" start="318.051" dur="0.1"> LUWIH TINGKAT TRESNIKASI LEVEL. IKI WIS DALAM DALAN </text>
<text sub="clublinks" start="318.151" dur="0.066"> LUWIH TINGKAT TRESNIKASI LEVEL. IKI WIS DALAM dalan 22. </text>
<text sub="clublinks" start="318.217" dur="0.267"> IKI WIS DALAM dalan 22. </text>
<text sub="clublinks" start="318.484" dur="1.035"> IKI ING DALAN ING dalan 22. A </text>
<text sub="clublinks" start="319.519" dur="0.2"> IKI IKU DALAM DALAN 22 </text>
<text sub="clublinks" start="319.719" dur="0.2"> IKI ING dalan gedhe 22. WITU BESAR </text>
<text sub="clublinks" start="319.919" dur="0.234"> IKI IKU DALAM DALAN 22 </text>
<text sub="clublinks" start="320.153" dur="0.133"> IKI ING dalan gedhe 22. WAYANG BESAR ING KENE </text>
<text sub="clublinks" start="320.286" dur="0.067"> IKI IKU DALAM JALAN 22. WAYANG BESAR BENER ING BENE </text>
<text sub="clublinks" start="320.353" dur="0.3"> KANGGO KAYU BESAR BESAR </text>
<text sub="clublinks" start="320.653" dur="0.1"> KANGGO KAYU BESAR BESAR IKI </text>
<text sub="clublinks" start="320.753" dur="0.067"> KANGGO WIT GANGGU BENAR ING TUMUR </text>
<text sub="clublinks" start="320.82" dur="0.1"> KANGGO WIT GANGGU BENAR ING JOWO </text>
<text sub="clublinks" start="320.92" dur="0.134"> KANGGO KAYU BESAR BESAR IKI </text>
<text sub="clublinks" start="321.054" dur="0.066"> KANGGO KAYU BESAR BESAR IKI PATROL </text>
<text sub="clublinks" start="321.12" dur="0.201"> TURU NING PATROL </text>
<text sub="clublinks" start="321.321" dur="0.066"> CRASHING mudhun ing mobil PATROL. </text>
<text sub="clublinks" start="321.387" dur="2.336"> MOBIL </text>
<text sub="clublinks" start="323.723" dur="0.2"> MOBIL THE </text>
<text sub="clublinks" start="323.923" dur="0.234"> MOBIL THE TROOPER </text>
<text sub="clublinks" start="324.157" dur="0.1"> MOBIL PEMANDU ORA KENE </text>
<text sub="clublinks" start="324.257" dur="0.1"> MOBIL PEMANDU ORA KECIL </text>
<text sub="clublinks" start="324.357" dur="0.067"> MOBIL PEMANDU ORA KECIL APA </text>
<text sub="clublinks" start="324.424" dur="0.233"> PEMANDU ORA KECIL APA </text>
<text sub="clublinks" start="324.657" dur="0.067"> PEMANDU ORA KECIL APA IKI </text>
<text sub="clublinks" start="324.724" dur="0.033"> PEMANDU ORA KECIL APA IKI </text>
<text sub="clublinks" start="324.757" dur="0.2"> PEMANDU ORA KECIL APA IKI A </text>
<text sub="clublinks" start="324.957" dur="0.167"> PEMANDU ORA KECIL APA BESAR </text>
<text sub="clublinks" start="325.124" dur="2.236"> PEMANDU ORA KECIL APA KANGGO ALASAN BESAR </text>
<text sub="clublinks" start="327.36" dur="0.233"> PEMANDHU ORA KECIL APA KANGGO SEALAH BESAR NGAPAK </text>
<text sub="clublinks" start="327.593" dur="0.067"> PEMANDHU ORA KECIL APA KANGGO ALASAN BESAR NGAPA WONG </text>
<text sub="clublinks" start="327.66" dur="0.2"> IKI SEALAH BESAR NGAPAK WONG </text>
<text sub="clublinks" start="327.86" dur="0.067"> IKI SEALAH BESAR NGAPAK WONG </text>
<text sub="clublinks" start="327.927" dur="0.134"> IKI IKI ALES BESAR Napa Wong Ora </text>
<text sub="clublinks" start="328.061" dur="0.166"> IKI IKI ALES BESAR Napa Wong Ora Dadi </text>
<text sub="clublinks" start="328.227" dur="0.101"> IKI ALASAL BESAR NGAPA WONG ORA DIKENAL </text>
<text sub="clublinks" start="328.328" dur="0.066"> IKI IKI ALES BESAR Napa WONG ORA WIS DIUNDANG </text>
<text sub="clublinks" start="328.394" dur="0.067"> IKI ALASAL BESAR NGAPA WONG ORA WIS DIUNDANG </text>
<text sub="clublinks" start="328.461" dur="0.234"> ORA DIKENCALAKAKE </text>
<text sub="clublinks" start="328.695" dur="0.066"> ORA DILARANG BAKAL dipriksa </text>
<text sub="clublinks" start="328.761" dur="0.134"> ORA DILARANG BAKAL dipriksa </text>
<text sub="clublinks" start="328.895" dur="0.133"> ORA DIKENCALAKAKE MUNG KANGGO Mriksani </text>
<text sub="clublinks" start="329.028" dur="0.134"> ORA DIKENCALAKAKE BAKAL DIPIKIR ING BANGSA </text>
<text sub="clublinks" start="329.162" dur="1.434"> ORA DIKENCALAKAKE BALAK Deleng ING BANGSA ING </text>
<text sub="clublinks" start="330.596" dur="0.067"> ORA DILARANG BALAK APIK ING BANGSA ING Akeh </text>
<text sub="clublinks" start="330.663" dur="0.267"> Mriksa ing omah-omahé ing akeh </text>
<text sub="clublinks" start="330.93" dur="0.067"> Priksa ing omah-omahé ing wilayah sing akeh. </text>
<text sub="clublinks" start="330.997" dur="0.233"> Area </text>
<text sub="clublinks" start="331.23" dur="0.067"> Area LAN </text>
<text sub="clublinks" start="331.297" dur="0.134"> Area LAN OF </text>
<text sub="clublinks" start="331.431" dur="0.1"> Area LAN KURSUS </text>
<text sub="clublinks" start="331.531" dur="0.133"> Area Lan Mesthi THE </text>
<text sub="clublinks" start="331.664" dur="0.2"> Area LAN Mesthi wae Geni </text>
<text sub="clublinks" start="331.864" dur="0.201"> Area LAN TETAPI KEBIJAKAN IKI </text>
<text sub="clublinks" start="332.065" dur="0.066"> Area LAN TETAPI KEBIJIHAN MASIH </text>
<text sub="clublinks" start="332.131" dur="2.203"> LAN TETAPI KEBIJIHAN MASIH </text>
<text sub="clublinks" start="334.334" dur="0.2"> LAN TETAPI KEBIJUTAN MASIH BODOH </text>
<text sub="clublinks" start="334.534" dur="0.2"> LAN TETAPI KEBIJUTAN MASIH BANGKIT </text>
<text sub="clublinks" start="334.734" dur="0.233"> LAN TETAPI KEBIJUTAN MASIH BUMBAL SAKA </text>
<text sub="clublinks" start="334.967" dur="0.134"> LAN TETAPI KEBIJORAN MASIH BUMBAR SAKING BEECHY </text>
<text sub="clublinks" start="335.101" dur="0.067"> LAN TETAPI KEBIJUTAN MASIH BUMBAR SAKING BEECHY CREEK </text>
<text sub="clublinks" start="335.168" dur="0.2"> BURNING Saking BEECHY CREEK </text>
<text sub="clublinks" start="335.368" dur="0.067"> BURNING SAKA KEBIJAKAN BEECHY CREEK </text>
<text sub="clublinks" start="335.435" dur="0.1"> BURNING SAKA BEECHY CREEK FIRE TO </text>
<text sub="clublinks" start="335.535" dur="0.167"> BURNING SAKA BEECHY CREEK FIRE TO THE </text>
<text sub="clublinks" start="335.702" dur="0.133"> Mbalik Saka Kebakaran Beechy CREEK MENENG PUNGGUNG </text>
<text sub="clublinks" start="335.835" dur="0.067"> MEMBANG SAKA KEBIJAKAN BEECHY CREEK KEBIJI LORI </text>
<text sub="clublinks" start="335.902" dur="0.167"> GANGSA KANGGO GAMPANG RIVERSIDE </text>
<text sub="clublinks" start="336.069" dur="0.1"> GEROMI KEBANGSA SUNGGUHAN </text>
<text sub="clublinks" start="336.169" dur="2.169"> GEROMI KEBANGSA SUNGGILANE </text>
<text sub="clublinks" start="338.338" dur="0.2"> GANGSA KANG BANGSA SUNGGILAN BENGKEL </text>
<text sub="clublinks" start="338.538" dur="0.066"> KEBIJI KEBANGSA ING LENGKUNG KLACKAMUS </text>
<text sub="clublinks" start="338.604" dur="0.267"> OF CLACKAMUS BURNING IKI </text>
<text sub="clublinks" start="338.871" dur="0.067"> Saking Negara CLACKAMUS BURNING. </text>
<text sub="clublinks" start="338.938" dur="0.267"> Negara. </text>
<text sub="clublinks" start="339.205" dur="0.2"> Negara. >> </text>
<text sub="clublinks" start="339.405" dur="0.1"> Negara. >> IT </text>
<text sub="clublinks" start="339.505" dur="0.134"> Negara. >> IKI </text>
<text sub="clublinks" start="339.639" dur="0.167"> Negara. >> SAIKI SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="339.806" dur="0.066"> Negara. >> Saiki wis ditutupi </text>
<text sub="clublinks" start="339.872" dur="0.067"> Negara. >> SAIKI SAIKI ditutupi SATU </text>
<text sub="clublinks" start="339.939" dur="0.267"> >> SAIKI SAIKI ditutupi SATU </text>
<text sub="clublinks" start="340.206" dur="0.134"> >> SAIKI SAIKI ditutupi satus atus </text>
<text sub="clublinks" start="340.34" dur="1.267"> >> SAIKI SAIKI KUPUP SATUATUS </text>
<text sub="clublinks" start="341.607" dur="0.201"> >> SAIKI SAIKI ditutupi setunggal atus telung puluh lima </text>
<text sub="clublinks" start="341.808" dur="0.066"> >> SAIKI SAIKI ditutupi satus atus telung puluh ewu </text>
<text sub="clublinks" start="341.874" dur="0.234"> Atusan atus puluh ewu </text>
<text sub="clublinks" start="342.108" dur="0.067"> Atus telung puluh lima ewu acre. </text>
<text sub="clublinks" start="342.175" dur="0.2"> ACRES. </text>
<text sub="clublinks" start="342.375" dur="0.133"> ACRES. GUNUNG </text>
<text sub="clublinks" start="342.508" dur="0.1"> ACRES. KANGGO GUNUNG </text>
<text sub="clublinks" start="342.608" dur="0.101"> ACRES. CREWS FIRE DITUTUS </text>
<text sub="clublinks" start="342.709" dur="0.233"> ACRES. GREWI KEBIJAKAN DITUTUSKE KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="342.942" dur="0.2"> ACRES. GANGGUN GAMPANG DITUTUS KAMI DINO </text>
<text sub="clublinks" start="343.142" dur="0.067"> ACRES. GANGGUN BODO KANGGO DITENANG KANGGO DINO </text>
<text sub="clublinks" start="343.209" dur="2.202"> GANGGUN BODO KANGGO DITENANG KANGGO DINO </text>
<text sub="clublinks" start="345.411" dur="0.2"> GANGGIH BODO KANGGO DITENANGKE INGKANG INGGRIS </text>
<text sub="clublinks" start="345.611" dur="0.201"> GANGGIH BODO KANGGO DITENANGKE ING NGANGGO INGGRIS </text>
<text sub="clublinks" start="345.812" dur="0.2"> GANGGIH BODO KANGGO DITENANGKU INGKANG INGKANG INGGRU </text>
<text sub="clublinks" start="346.012" dur="0.233"> BODO KEBIJAKAN DITUTUPAKAN INGKING Dhewe, padha ngarepake duwe sawetara </text>
<text sub="clublinks" start="346.245" dur="0.067"> BODO KEBIJAKAN DITUTUPAKAN INGKING Dhewe, padha ngarep-arep duwe sawetara isine </text>
<text sub="clublinks" start="346.312" dur="0.167"> Ngarep-arep duwe sawetara kontan </text>
<text sub="clublinks" start="346.479" dur="0.1"> Ngarep-arep bakal duwe sawetara isine </text>
<text sub="clublinks" start="346.579" dur="0.1"> Ngarep-arep duwe sawetara isine ing </text>
<text sub="clublinks" start="346.679" dur="0.1"> Ngarep-arep duwe sawetara kontan ing geni </text>
<text sub="clublinks" start="346.779" dur="0.067"> Ngarep-arep duwe sawetara kontan ing geni luwih cepet. </text>
<text sub="clublinks" start="346.846" dur="0.267"> ING BADAN MANGSA. </text>
<text sub="clublinks" start="347.113" dur="0.2"> ING BADAN MANGSA. KANAN </text>
<text sub="clublinks" start="347.313" dur="2.036"> ING BADAN MANGSA. SAIKI SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="349.349" dur="0.2"> ING BADAN MANGSA. SAIKI SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="349.549" dur="0.2"> ING BADAN MANGSA. BENAR SAIKI NGGUNAKAN </text>
<text sub="clublinks" start="349.749" dur="0.067"> ING BADAN MANGSA. TUNGGAL SAIKI NGANGGO DRONES </text>
<text sub="clublinks" start="349.816" dur="0.2"> TUNGGAL SAIKI NGANGGO DRONES </text>
<text sub="clublinks" start="350.016" dur="0.2"> Tengen saiki padha nggunakake drone </text>
<text sub="clublinks" start="350.216" dur="0.2"> SAIKI SAIKI NGGUNAKAN DRONES KANGGO Golek </text>
<text sub="clublinks" start="350.416" dur="0.067"> SAIKI SAIKI NGGUNAKAN DRONES KANGGO Golek HOTSPOT. </text>
<text sub="clublinks" start="350.483" dur="0.2"> KANGGO Golek HOTSPOTS. </text>
<text sub="clublinks" start="350.683" dur="0.167"> KANGGO Golek HOTSPOTS. LAN </text>
<text sub="clublinks" start="350.85" dur="0.133"> KANGGO Golek HOTSPOTS. LAN KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="350.983" dur="0.167"> KANGGO Golek HOTSPOTS. LAN KANGGO KERJA </text>
<text sub="clublinks" start="351.15" dur="0.067"> KANGGO Golek HOTSPOTS. LAN KANGGO NGgo </text>
<text sub="clublinks" start="351.217" dur="1.401"> LAN KANGGO NGgo </text>
<text sub="clublinks" start="352.618" dur="0.201"> LAN KANGGO NGAPAK </text>
<text sub="clublinks" start="352.819" dur="0.033"> LAN KANGGO NGAPAK APIK APA </text>
<text sub="clublinks" start="352.852" dur="0.167"> Lan padha kerja kanggo ngilangi samubarang </text>
<text sub="clublinks" start="353.019" dur="0.2"> LAN KANGGO NGAPAK APA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="353.219" dur="0.067"> LAN KANGGO NGAPAK APIK-APIK ING KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="353.286" dur="0.2"> SING PALING KANGGO SEKARANG </text>
<text sub="clublinks" start="353.486" dur="0.2"> Ngilangi Apa wae sing ana ing sekitar </text>
<text sub="clublinks" start="353.686" dur="0.067"> Ngilangi Apa wae sing ana ing sekitar pemenang </text>
<text sub="clublinks" start="353.753" dur="0.067"> Ngilangi Apa wae sing ana ing sekitar PERIMETER saka </text>
<text sub="clublinks" start="353.82" dur="0.1"> Ngilangi Apa wae sing ana ing sekitar PERIMETER saka </text>
<text sub="clublinks" start="353.92" dur="0.066"> Ngilangi Apa wae sing ana ing sekitar PERIMETER API. </text>
<text sub="clublinks" start="353.986" dur="0.234"> PERIMETER KEBAKARAN. </text>
<text sub="clublinks" start="354.22" dur="0.134"> PERIMETER KEBAKARAN. KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="354.354" dur="0.1"> PERIMETER KEBAKARAN. Dheweke duwe </text>
<text sub="clublinks" start="354.454" dur="0.2"> PERIMETER KEBAKARAN. KANGGO WIS </text>
<text sub="clublinks" start="354.654" dur="0.2"> PERIMETER KEBAKARAN. KANG SING PUNGA KAYU </text>
<text sub="clublinks" start="354.854" dur="1.835"> PERIMETER KEBAKARAN. Dheweke wis bisa </text>
<text sub="clublinks" start="356.689" dur="0.067"> PERIMETER KEBAKARAN. Dheweke wis bisa alon </text>
<text sub="clublinks" start="356.756" dur="0.233"> Dheweke wis bisa alon </text>
<text sub="clublinks" start="356.989" dur="0.234"> Dheweke wis bisa alon-alon tuwuh </text>
<text sub="clublinks" start="357.223" dur="0.067"> Dheweke wis bisa alon-alon tuwuh kanthi signifikansi </text>
<text sub="clublinks" start="357.29" dur="0.1"> Dheweke wis bisa alon tuwuh kanthi signifikansi lan </text>
<text sub="clublinks" start="357.39" dur="0.067"> SING PUNYA KUDU LAMBAT TAMBAH SIGNIFIKAN LAN SOKO </text>
<text sub="clublinks" start="357.457" dur="0.333"> TUMBUH SIGNIFICANTLY LAN Sawetara </text>
<text sub="clublinks" start="357.79" dur="0.134"> TUMBUH SIGNIFIKAN LAN SEBATENG PENAMPANGAN </text>
<text sub="clublinks" start="357.924" dur="2.536"> TUMBUH SIGNIFICANTLY lan Sawetara Tingkat Evakuasi </text>
<text sub="clublinks" start="360.46" dur="0.2"> TUMBUH SIGNIFICANTLY LAN BEBERAPA TINGKAT PENGACARAAN </text>
<text sub="clublinks" start="360.66" dur="0.067"> TUMBUH SIGNIFICANTLY LAN BEBERAPA TINGKAT PENINGKAHAN </text>
<text sub="clublinks" start="360.727" dur="0.3"> TINGKAT EVACUATION WIS </text>
<text sub="clublinks" start="361.027" dur="0.067"> TINGKAT EVACUASI Kasedhiya. </text>
<text sub="clublinks" start="361.094" dur="0.2"> KURANG. </text>
<text sub="clublinks" start="361.294" dur="0.167"> KURANG. Nanging </text>
<text sub="clublinks" start="361.461" dur="0.1"> KURANG. NANGING KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="361.561" dur="0.1"> KURANG. NANGING KABEH Sopo </text>
<text sub="clublinks" start="361.661" dur="0.1"> KURANG. NANGING SADAYAK SAK SAKA </text>
<text sub="clublinks" start="361.761" dur="0.1"> KURANG. NANGING KABEH SING APIK </text>
<text sub="clublinks" start="361.861" dur="0.067"> KURANG. NANGING KABEH SING APIK ING A </text>
<text sub="clublinks" start="361.928" dur="0.233"> NANGING KABEH SING APIK ING A </text>
<text sub="clublinks" start="362.161" dur="0.134"> NANGING KABEH SADAYANA KANGGO LEBIH TINGKAT </text>
<text sub="clublinks" start="362.295" dur="2.235"> NANGING KABEH SADAYANA KANGGO TIGA TIGA </text>
<text sub="clublinks" start="364.53" dur="0.234"> NANGING KABEH SADAYANA KANGGO SALAH TIGA TIGA </text>
<text sub="clublinks" start="364.764" dur="0.2"> NANGING KABEH KANG KAWI KANGGO TITAS TIGA IKI </text>
<text sub="clublinks" start="364.964" dur="0.067"> NANGING SETIAP SADAYANA KANGGO SALAH TIGA TIGA, MASIH </text>
<text sub="clublinks" start="365.031" dur="0.2"> TINGKAT TIGA EVACUASI MASIH </text>
<text sub="clublinks" start="365.231" dur="0.1"> TINGKAT TIGA EVACUASI MASIH BISA </text>
<text sub="clublinks" start="365.331" dur="0.1"> TINGKAT TIGA EVACUASI MASIH BISA NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="365.431" dur="0.1"> TINGKAT TIGA EVACUASI isih durung bisa </text>
<text sub="clublinks" start="365.531" dur="0.1"> TINGKAT TIGA EVACUASI MASIH BISA NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="365.631" dur="0.234"> EVACUASI TIGA TINGKAT isih durung bisa mulih </text>
<text sub="clublinks" start="365.865" dur="0.2"> TINGKAT TIGA EVACUASI MASIH BISA MAMPU MILIK </text>
<text sub="clublinks" start="366.065" dur="0.067"> TINGKAT TIGA EVACUASI MASIH BISA MAMPU MILIK RUMAH INI </text>
<text sub="clublinks" start="366.132" dur="1.401"> ORA SANG BISA MOLEK ING RUMAH INI </text>
<text sub="clublinks" start="367.533" dur="0.201"> ORA SANG BISA MOLEK ING RUMAH INI </text>
<text sub="clublinks" start="367.734" dur="0.233"> Ora bisa mulih ing titik iki </text>
<text sub="clublinks" start="367.967" dur="0.2"> ORA BISA MOLEK ING RUMAH ING TITIK IKI KANG KENEH </text>
<text sub="clublinks" start="368.167" dur="0.234"> ORA BISA MOLEK ING RUMAH INI TINGKAT KANG AWAL </text>
<text sub="clublinks" start="368.401" dur="0.1"> ORA SANG BISA MOLEK ING RUMAH INGKANG KANGGO MUNG NYAWANG </text>
<text sub="clublinks" start="368.501" dur="0.1"> ORA SANG BISA MOLEK ING RUMAH INGKANG KANGGO AWAL KANGGO AWAL </text>
<text sub="clublinks" start="368.601" dur="0.067"> ORA SANG BISA MOLEK ING TUMAN INI KANGGO AWAL KANGGO KANGGO NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="368.668" dur="0.2"> POIN ORA KAYU KANGGO KANGGO KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="368.868" dur="0.2"> POINT KANGGO AWAL KANGGO PITUTIH PIRA </text>
<text sub="clublinks" start="369.068" dur="0.1"> POINT KANGGO LALU KANGGO NGANGGO STRUKTUR </text>
<text sub="clublinks" start="369.168" dur="0.1"> NITUTU KANGGO AWAL KANGGO NGANGGO IKI PILIH STRUKTUR </text>
<text sub="clublinks" start="369.268" dur="0.067"> NITUTU LALAMI KANGGO KANGGO NGANGGO PUNGSA STRUKTUR KALILU </text>
<text sub="clublinks" start="369.335" dur="0.067"> NITUTU LALAMI KANGGO KANGGO PITUTUR STRUKTUR KALAH ING </text>
<text sub="clublinks" start="369.402" dur="0.2"> Akeh struktur sing ilang ing </text>
<text sub="clublinks" start="369.602" dur="1.969"> Akeh struktur sing ilang ing </text>
<text sub="clublinks" start="371.571" dur="0.2"> Akeh struktur sing ilang ing sisih pinggir </text>
<text sub="clublinks" start="371.771" dur="0.233"> Akeh struktur sing ilang ing geni ing sisih pinggir </text>
<text sub="clublinks" start="372.004" dur="0.201"> Akeh STRUKTUR sing KALAH ING BANGUNAN RIVERSIDE Nanging </text>
<text sub="clublinks" start="372.205" dur="0.066"> Akeh struktur sing ilang ing geni ing sisih pinggir, nanging ing kana </text>
<text sub="clublinks" start="372.271" dur="0.201"> KEBIJAKAN RIVERSIDE Nanging ing kana </text>
<text sub="clublinks" start="372.472" dur="0.1"> GANGSA ING LENGKAP Nanging ana </text>
<text sub="clublinks" start="372.572" dur="0.1"> KEBIJAKAN RIVERSIDE nanging akeh </text>
<text sub="clublinks" start="372.672" dur="0.1"> KEBIJAKAN RIVERSIDE NANGING APA Akeh A </text>
<text sub="clublinks" start="372.772" dur="0.033"> KEBIJAKAN RIVERSIDE Nanging akeh sing akeh </text>
<text sub="clublinks" start="372.805" dur="0.167"> KEBIJAKAN RIVERSIDE, nanging akeh sing akeh </text>
<text sub="clublinks" start="372.972" dur="0.2"> KEBANGSA SUNGGUHAN Nanging akeh sing akeh </text>
<text sub="clublinks" start="373.172" dur="0.067"> GANGSA ING LENGKAP Nanging akeh sing akeh </text>
<text sub="clublinks" start="373.239" dur="2.469"> KANGGO Akeh KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="375.708" dur="0.234"> Akeh sing duwe omah. </text>
<text sub="clublinks" start="375.942" dur="0.233"> Omah-omah </text>
<text sub="clublinks" start="376.175" dur="0.134"> Omah-omah MIKE </text>
<text sub="clublinks" start="376.309" dur="0.1"> Omah-omah MIKE BENNER </text>
<text sub="clublinks" start="376.409" dur="0.1"> Omah-omah MIKE BENNER WIS </text>
<text sub="clublinks" start="376.509" dur="0.1"> Omah-omah MIKE BENNER KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="376.609" dur="0.134"> Omah-omah MIKE BENNER KANG SIJI </text>
<text sub="clublinks" start="376.743" dur="0.066"> Omah-omah MIKE BENNER KANGGO SATU KELUARGA </text>
<text sub="clublinks" start="376.809" dur="0.234"> MIKE BENNER KANGGO SATU KELUARGA </text>
<text sub="clublinks" start="377.043" dur="0.2"> MIKE BENNER KANGGO SATU KELUARGA ING KENE </text>
<text sub="clublinks" start="377.243" dur="2.169"> MIKE BENNER Kasedhiya Karo SATU KELUARGA ING ANA </text>
<text sub="clublinks" start="379.412" dur="0.2"> MIKE BENNER Kasedhiya Karo SATU KELUARGA, ING ING Bengi </text>
<text sub="clublinks" start="379.612" dur="0.2"> MIKE BENNER KANGGO SATU KELUARGA WIWENI ING BENGARAN </text>
<text sub="clublinks" start="379.812" dur="0.067"> MIKE BENNER KANG IKI SATU KELUARGA WIWENI ING Bengi </text>
<text sub="clublinks" start="379.879" dur="0.234"> WIWENI KANGGO WENGI </text>
<text sub="clublinks" start="380.113" dur="0.066"> WIWENING ING WENGI ING BULANE </text>
<text sub="clublinks" start="380.179" dur="0.1"> WIWENING ING WENGI ING BUMI </text>
<text sub="clublinks" start="380.279" dur="0.201"> WIWENING ING BENGI KANGGO PILIH </text>
<text sub="clublinks" start="380.48" dur="0.2"> WIWENI ING BENGI KANGGO PUNIKA PILIH MILIK </text>
<text sub="clublinks" start="380.68" dur="1.835"> WIWENI ING BENGI KANGGO PUNIKA PILIH MILIK </text>
<text sub="clublinks" start="382.515" dur="0.3"> WIWENI KANGGO WENGI WIWIT KANGGO PUNCAK GAMBAR. </text>
<text sub="clublinks" start="382.815" dur="0.334"> BISA NANGKUT PIECES. </text>
<text sub="clublinks" start="383.149" dur="0.133"> BISA NANGKUT PIECES. >> </text>
<text sub="clublinks" start="383.282" dur="0.101"> BISA NANGKUT PIECES. >> KITU </text>
<text sub="clublinks" start="383.383" dur="0.2"> BISA NANGKUT PIECES. >> Kita padha bab </text>
<text sub="clublinks" start="383.583" dur="0.1"> BISA NANGKUT PIECES. >> KITA KANGGO A </text>
<text sub="clublinks" start="383.683" dur="0.233"> BISA NANGKUT PIECES. >> Kita babagan mil </text>
<text sub="clublinks" start="383.916" dur="0.067"> BISA NANGKUT PIECES. >> Kita babagan mil ing njaba </text>
<text sub="clublinks" start="383.983" dur="0.167"> >> Kita babagan mil ing njaba </text>
<text sub="clublinks" start="384.15" dur="0.167"> >> Kita babagan mil sing ana ing njaba </text>
<text sub="clublinks" start="384.317" dur="0.067"> >> Kita babagan mil sing ana ing njaba Downtown </text>
<text sub="clublinks" start="384.384" dur="0.066"> >> KITA Babagan Mil ing njaba STK sing diturunake </text>
<text sub="clublinks" start="384.45" dur="0.1"> >> Kulo Babagan Mil ing njaba STK Downcast </text>
<text sub="clublinks" start="384.55" dur="0.167"> >> Kita babagan mil ing njaba STK sing mudhun </text>
<text sub="clublinks" start="384.717" dur="0.067"> >> Kita babagan mil sing ana ing njaba STK sing mudhun </text>
<text sub="clublinks" start="384.784" dur="1.802"> Saking STK TURUN NGANGGO INGKANG </text>
<text sub="clublinks" start="386.586" dur="0.2"> STK TURUN KANGGO LUWAR ING KABAR </text>
<text sub="clublinks" start="386.786" dur="0.2"> STK TURUN KANGGO LUWAR WARNA </text>
<text sub="clublinks" start="386.986" dur="0.2"> STK TURUN KANGGO ING LUWAR NIKMU ING NGIKI </text>
<text sub="clublinks" start="387.186" dur="0.1"> STK TURUN KANGGO ING WILAYAH INGGRIS ING NGALAMI </text>
<text sub="clublinks" start="387.286" dur="0.201"> Saking STK TURUN KANGGO ING LUWAR INGGRIS ING NGALAMI IKU </text>
<text sub="clublinks" start="387.487" dur="0.066"> Saking STK TURUN KANGGO ING WILAYAH INGGRIS ING NGALAMI AKU INGKANG INGKANG INDIKASI </text>
<text sub="clublinks" start="387.553" dur="0.167"> WILAYAH NGALAMI AKU IKU INDIKASI </text>
<text sub="clublinks" start="387.72" dur="0.1"> WILAYAH NGALAMI AKU IKU </text>
<text sub="clublinks" start="387.82" dur="0.1"> WILAYU SAKING AKU IKI IKI ALAT </text>
<text sub="clublinks" start="387.92" dur="0.134"> WILAYU NGALAMI AKU IKI KANGGO INDIK </text>
<text sub="clublinks" start="388.054" dur="0.1"> WULA ING BALAKU IKU INGKANG INGKANG CETAK </text>
<text sub="clublinks" start="388.154" dur="0.1"> WULA ING BALAKU IKU INGKANG INGKANG INGKANG CARA CAMPUR IKI </text>
<text sub="clublinks" start="388.254" dur="2.169"> WULA ING BALAKU IKU IKI KANGGO INGKANG CARA CAMPUR GAMPANG INI </text>
<text sub="clublinks" start="390.423" dur="0.067"> WILAYU SAKING AKU IKI IKI IKI IKI CAK CAKET GAMPANG IKI </text>
<text sub="clublinks" start="390.49" dur="0.2"> KANGGO CARA PANUTUP GAMPANG IKI </text>
<text sub="clublinks" start="390.69" dur="0.2"> KANGGO CARA CAMPUR GAMPANG IKI </text>
<text sub="clublinks" start="390.89" dur="0.067"> KANGGO CARA CAMPUR GAMPANG INI KANGGO DITURUN. </text>
<text sub="clublinks" start="390.957" dur="0.333"> TO DownTOWN. </text>
<text sub="clublinks" start="391.29" dur="0.101"> TO DownTOWN. Nanging </text>
<text sub="clublinks" start="391.391" dur="0.1"> TO DownTOWN. NANGING IKI </text>
<text sub="clublinks" start="391.491" dur="0.1"> TO DownTOWN. Nanging wilayah kasebut </text>
<text sub="clublinks" start="391.591" dur="0.233"> TO DownTOWN. Nanging wilayah kasebut </text>
<text sub="clublinks" start="391.824" dur="0.2"> TO DownTOWN. NANGING LUWAR KECIL WES </text>
<text sub="clublinks" start="392.024" dur="0.067"> TO DownTOWN. Nanging wilayah kasebut disebar ing </text>
<text sub="clublinks" start="392.091" dur="1.602"> Nanging wilayah kasebut disebar ing </text>
<text sub="clublinks" start="393.693" dur="0.233"> NANGING LUWAR KENE BISA DIPERBITAKAKE </text>
<text sub="clublinks" start="393.926" dur="0.167"> NANGING Area KANG BENAR-BENAR BISA BISA </text>
<text sub="clublinks" start="394.093" dur="0.134"> NANGING LUWAR KENE BISA BISA BISA BISA </text>
<text sub="clublinks" start="394.227" dur="0.1"> NANGING LUWAR KANGGO BISA BISA BISA NGOMONG </text>
<text sub="clublinks" start="394.327" dur="0.167"> NANGING Area KANGGO DIPERBARASAKAKE ORA BISA DITULIS </text>
<text sub="clublinks" start="394.494" dur="0.066"> NANGING Area KANGGO DIPERBARASAKAKE ORA BISA KANGGO DIDIWAKE KANG KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="394.56" dur="0.267"> SAMA ORA BISA KANGGO DIPUNANG KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="394.827" dur="0.067"> SAMA ORA BISA DITENANG KANGGO KABEH. </text>
<text sub="clublinks" start="394.894" dur="0.167"> THOUGH. </text>
<text sub="clublinks" start="395.061" dur="0.1"> THOUGH. Dadi </text>
<text sub="clublinks" start="395.161" dur="0.133"> THOUGH. SING KUWIT </text>
<text sub="clublinks" start="395.294" dur="0.067"> THOUGH. Akeh Wong </text>
<text sub="clublinks" start="395.361" dur="0.1"> THOUGH. Akeh Wong ing </text>
<text sub="clublinks" start="395.461" dur="0.1"> THOUGH. Akeh Wong ING IKI </text>
<text sub="clublinks" start="395.561" dur="0.067"> THOUGH. Akeh Wong ing wilayah iki </text>
<text sub="clublinks" start="395.628" dur="0.234"> Akeh Wong ing wilayah iki </text>
<text sub="clublinks" start="395.862" dur="1.768"> Akeh Wong ING Wilayah INI sing KALAH </text>
<text sub="clublinks" start="397.63" dur="0.2"> Akeh Wong ING Wilayah ING KANGGO KALIL </text>
<text sub="clublinks" start="397.83" dur="0.234"> Akeh Wong ING Wilayah Iki sing KALAH KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="398.064" dur="0.1"> Akeh Wong ING Wilayah ING KANGGO KECIL </text>
<text sub="clublinks" start="398.164" dur="0.067"> Akeh Wong ing wilayah iki sing kelangan akeh </text>
<text sub="clublinks" start="398.231" dur="0.267"> KALAH KANGGO KANGGO ING </text>
<text sub="clublinks" start="398.498" dur="0.066"> KALAH KANGGO KANGGO KELUARGA. </text>
<text sub="clublinks" start="398.564" dur="0.234"> KELUARGA. </text>
<text sub="clublinks" start="398.798" dur="0.1"> KELUARGA. KITA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="398.898" dur="0.067"> KELUARGA. WONG KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="398.965" dur="0.167"> KELUARGA. Kita arep </text>
<text sub="clublinks" start="399.132" dur="0.133"> KELUARGA. Kita arep ngenalake </text>
<text sub="clublinks" start="399.265" dur="1.435"> KELUARGA. Kita arep ngenalake sampeyan </text>
<text sub="clublinks" start="400.7" dur="0.067"> KELUARGA. Kita arep ngenalake sampeyan </text>
<text sub="clublinks" start="400.767" dur="0.2"> Kita arep ngenalake sampeyan </text>
<text sub="clublinks" start="400.967" dur="0.167"> Kita arep ngenalake sampeyan </text>
<text sub="clublinks" start="401.134" dur="0.1"> Kita arep ngenalake sampeyan mung </text>
<text sub="clublinks" start="401.234" dur="0.133"> Kita arep ngenalake sampeyan mung kanggo </text>
<text sub="clublinks" start="401.367" dur="0.1"> Kita arep ngenalake sampeyan mung kanggo detik </text>
<text sub="clublinks" start="401.467" dur="0.134"> Kita arep ngenalake sampeyan mung kaping kaloro </text>
<text sub="clublinks" start="401.601" dur="0.066"> Kita arep ngenalake sampeyan mung sajrone kaping pindho </text>
<text sub="clublinks" start="401.667" dur="0.234"> KANGGO WEKTU IKI WEKTU KEDUA </text>
<text sub="clublinks" start="401.901" dur="0.1"> KANGGO WEKTU IKI WEKTU IKI WEKTU </text>
<text sub="clublinks" start="402.001" dur="0.134"> KANGGO WIS IKI IKI SECARA IKI IKI IKI WEKTU AKHIR </text>
<text sub="clublinks" start="402.135" dur="2.669"> Mung ing wayah kaping pindho wiwit minggu pungkasan </text>
<text sub="clublinks" start="404.804" dur="0.2"> KANGGO WEKTU IKI KALIMA MULI MINGGU DODONS </text>
<text sub="clublinks" start="405.004" dur="0.067"> KANGGO WEKTU IKI KEDUA Wiwit Pungkasan MINGGU KELUARGA DODSONS </text>
<text sub="clublinks" start="405.071" dur="0.267"> MINGGU WIS AKHIR KELUARGA DODSONS </text>
<text sub="clublinks" start="405.338" dur="0.067"> MINGGU WIS AKHIR KELUARGA DODONS </text>
<text sub="clublinks" start="405.405" dur="0.1"> MINGGU WIS AKHIR KELUARGA DODSONS Mbalik menyang </text>
<text sub="clublinks" start="405.505" dur="0.133"> MINGGU Pungkasan kulawarga DODSONS bali menyang </text>
<text sub="clublinks" start="405.638" dur="0.167"> MINGGU WIS AKHIR KELUARGA DODSONS bali menyang sewa </text>
<text sub="clublinks" start="405.805" dur="0.067"> MINGGU WIS AKHIR KELUARGA DODSONS Mbalik menyang Properti Sewa </text>
<text sub="clublinks" start="405.872" dur="0.166"> MULAI PROPERTI Sewa </text>
<text sub="clublinks" start="406.038" dur="0.134"> MULAI PROPERTI Sewa ATAU </text>
<text sub="clublinks" start="406.172" dur="0.167"> MULAI PROPERTI Sewa ORA APA </text>
<text sub="clublinks" start="406.339" dur="0.033"> MULAI PROPERTI Sewa ORA NING APA </text>
<text sub="clublinks" start="406.372" dur="2.202"> MULAI PROPERTI Sewa ORA APA SISI </text>
<text sub="clublinks" start="408.574" dur="0.234"> MULAI PROPERTI Sewa ORA APA SISI </text>
<text sub="clublinks" start="408.808" dur="0.2"> MULAI PROPERTI Sewa ORA APA SISI ING </text>
<text sub="clublinks" start="409.008" dur="0.067"> MULAI PROPERTI Sewa ORA APA SAIKI ING DESA </text>
<text sub="clublinks" start="409.075" dur="0.167"> Utawa APA KIRI ING DESA </text>
<text sub="clublinks" start="409.242" dur="0.167"> Utawa APA SISI KANG KANGGO WET ASI </text>
<text sub="clublinks" start="409.409" dur="0.066"> Utawa APA SISI KANG KANGGO DADAT AS DECATUR. </text>
<text sub="clublinks" start="409.475" dur="0.2"> AS DECATUR. </text>
<text sub="clublinks" start="409.675" dur="0.101"> AS DECATUR. >> </text>
<text sub="clublinks" start="409.776" dur="0.133"> AS DECATUR. >> IKI </text>
<text sub="clublinks" start="409.909" dur="0.1"> AS DECATUR. >> IKI MASIH </text>
<text sub="clublinks" start="410.009" dur="0.134"> AS DECATUR. >> ITU IS A </text>
<text sub="clublinks" start="410.143" dur="0.066"> AS DECATUR. >> IKI IKI isih ngimpi </text>
<text sub="clublinks" start="410.209" dur="0.067"> AS DECATUR. >> ITU ISE MBEWE NGENIM UTAWA </text>
<text sub="clublinks" start="410.276" dur="0.3"> >> ITU ISE MBEWE NGENIM UTAWA </text>
<text sub="clublinks" start="410.576" dur="0.1"> >> IKI IKI isih ngimpi utawa wengi </text>
<text sub="clublinks" start="410.676" dur="0.034"> >> MASIH IKI NGIMPI UTAWA MALAM </text>
<text sub="clublinks" start="410.71" dur="0.2"> >> IKI IKI isih NGALAMI ATAU MALAM </text>
<text sub="clublinks" start="410.91" dur="1.602"> >> MASIH IKU NGECE UTAWA NGALAMU MUNG Mugo-mugo </text>
<text sub="clublinks" start="412.512" dur="0.2"> >> IKI IKI isih NGALAMI UTAWA NIGHTTMARE sing dakarep-arep </text>
<text sub="clublinks" start="412.712" dur="0.067"> >> MASIH IKU NGIMPI UTAWA NIGHTTMARE, MUNGKU KANGGO Bangun </text>
<text sub="clublinks" start="412.779" dur="0.2"> Wengi sing dakkarepake kanggo tangi </text>
<text sub="clublinks" start="412.979" dur="0.1"> Wengi sing dakkarepake Bangun </text>
<text sub="clublinks" start="413.079" dur="0.1"> Wengi sing dakkarepake kanggo tangi saka </text>
<text sub="clublinks" start="413.179" dur="0.167"> Wengi sing dakkarepake Bangun Saka Nanging </text>
<text sub="clublinks" start="413.346" dur="0.1"> Wengi sing dakkarepake supaya bisa tangi, nanging bisa uga </text>
<text sub="clublinks" start="413.446" dur="0.067"> Wengi sing dakkarepake bisa tangi, nanging bisa uga bisa </text>
<text sub="clublinks" start="413.513" dur="0.066"> WENGI MUNGKU Mugo-mugo tangi, nanging bisa uga </text>
<text sub="clublinks" start="413.579" dur="0.234"> MUNG SING APIK APIK APIK </text>
<text sub="clublinks" start="413.813" dur="0.067"> MUNG SING APA APA MASIH MASIH </text>
<text sub="clublinks" start="413.88" dur="0.1"> MUNG SING APIK APIK APIK APIK </text>
<text sub="clublinks" start="413.98" dur="0.233"> MUNG SING APIK APIK APA MASIH IKI </text>
<text sub="clublinks" start="414.213" dur="1.202"> MUNG SING APIK APIK APA MASIH KENEH </text>
<text sub="clublinks" start="415.415" dur="0.266"> MUNG SING APA APA APA MASIH KANGGO GOLEK sing padha. </text>
<text sub="clublinks" start="415.681" dur="0.334"> MASIH BISA NGASIL KEPUTUSAN. </text>
<text sub="clublinks" start="416.015" dur="0.234"> MASIH BISA NGASIL KEPUTUSAN. >> </text>
<text sub="clublinks" start="416.249" dur="0.133"> MASIH BISA NGASIL KEPUTUSAN. >> JOHN </text>
<text sub="clublinks" start="416.382" dur="0.067"> MASIH BISA NGASIL KEPUTUSAN. >> JOHN DOTSON </text>
<text sub="clublinks" start="416.449" dur="0.1"> MASIH BISA NGASIL KEPUTUSAN. >> JOHN DOTSON LAN </text>
<text sub="clublinks" start="416.549" dur="0.133"> MASIH BISA NGASIL KEPUTUSAN. >> Yohanes DOTSON lan HIS </text>
<text sub="clublinks" start="416.682" dur="0.067"> MASIH BISA NGASIL KEPUTUSAN. >> JOHN DOTSON LAN KELUARGA </text>
<text sub="clublinks" start="416.749" dur="0.3"> >> JOHN DOTSON LAN KELUARGA </text>
<text sub="clublinks" start="417.049" dur="0.101"> >> JOHN DOTSON LAN KELUARGA NYAMPIL </text>
<text sub="clublinks" start="417.15" dur="0.166"> >> JOHN DOTSON LAN KELUARGA NYALAH Pungkasan </text>
<text sub="clublinks" start="417.316" dur="0.067"> >> JOHN DOTSON LAN KELUARGA NYESAK PALASA SELASA. </text>
<text sub="clublinks" start="417.383" dur="2.202"> EVACUATED SELASA pungkasan. </text>
<text sub="clublinks" start="419.585" dur="0.201"> EVACUATED SELASA pungkasan. Cepet-cepet </text>
<text sub="clublinks" start="419.786" dur="0.066"> EVACUATED SELASA pungkasan. Suwe-suwe sawise. </text>
<text sub="clublinks" start="419.852" dur="0.334"> Suwe-suwe sawise. </text>
<text sub="clublinks" start="420.186" dur="0.2"> Suwe-suwe sawise. FLAMES </text>
<text sub="clublinks" start="420.386" dur="0.1"> Suwe-suwe sawise. FLAMES Saka </text>
<text sub="clublinks" start="420.486" dur="0.167"> Suwe-suwe sawise. FLAMES Saka </text>
<text sub="clublinks" start="420.653" dur="0.1"> Suwe-suwe sawise. FLAMES ING RIVERSIDE </text>
<text sub="clublinks" start="420.753" dur="0.067"> Suwe-suwe sawise. FLAMES SAKA API </text>
<text sub="clublinks" start="420.82" dur="0.2"> FLAMES SAKA API </text>
<text sub="clublinks" start="421.02" dur="0.134"> FLAMES Saka Kebakaran RIVERSIDE IN </text>
<text sub="clublinks" start="421.154" dur="0.066"> FLAMES SAKA KEBANG RIVERSIDE ING GOLF. </text>
<text sub="clublinks" start="421.22" dur="0.267"> ING GOLF. </text>
<text sub="clublinks" start="421.487" dur="0.1"> ING GOLF. KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="421.587" dur="1.035"> ING GOLF. KANGGO LANJUT </text>
<text sub="clublinks" start="422.622" dur="0.2"> ING GOLF. Dheweke luwih saka </text>
<text sub="clublinks" start="422.822" dur="0.2"> ING GOLF. Dheweke luwih saka 3000 </text>
<text sub="clublinks" start="423.022" dur="0.067"> ING GOLF. Dheweke Luwih Saka 3000 SQUARE </text>
<text sub="clublinks" start="423.089" dur="0.2"> Dheweke Luwih Saka 3000 SQUARE </text>
<text sub="clublinks" start="423.289" dur="0.1"> Dheweke luwih saka 3000 kaki sikil </text>
<text sub="clublinks" start="423.389" dur="0.067"> Dheweke Luwih Saka 3000 SQUARE FOOT HOME. </text>
<text sub="clublinks" start="423.456" dur="0.233"> RUMAH Kaki. </text>
<text sub="clublinks" start="423.689" dur="0.101"> RUMAH Kaki. IT </text>
<text sub="clublinks" start="423.79" dur="0.166"> RUMAH Kaki. IKU </text>
<text sub="clublinks" start="423.956" dur="0.067"> RUMAH Kaki. IKI KECIL </text>
<text sub="clublinks" start="424.023" dur="0.2"> RUMAH Kaki. IKI KECIL TO </text>
<text sub="clublinks" start="424.223" dur="0.201"> RUMAH Kaki. KANGGO NGECUL TANPA APA </text>
<text sub="clublinks" start="424.424" dur="0.066"> RUMAH Kaki. KANGGO KURANG APIK APIK APIK </text>
<text sub="clublinks" start="424.49" dur="2.002"> KANGGO KURANG APIK APIK APIK </text>
<text sub="clublinks" start="426.492" dur="0.234"> IKI KECIL TANPA INGKANG Luwih Saka </text>
<text sub="clublinks" start="426.726" dur="0.167"> IKI KECIL TANPA INGKANG Luwih Saka Iki </text>
<text sub="clublinks" start="426.893" dur="0.033"> Kasedhiya ora ana luwih saka tumpukan iki </text>
<text sub="clublinks" start="426.926" dur="0.2"> Kasedhiya ora ana luwih saka tumpukan iki </text>
<text sub="clublinks" start="427.126" dur="0.067"> KANGGO NGECIL APA ORA Luwih Saka PILIH RUBBLE INI. </text>
<text sub="clublinks" start="427.193" dur="0.334"> SARI PILIH RUBBLE INI. </text>
<text sub="clublinks" start="427.527" dur="0.2"> SARI PILIH RUBBLE INI. >> </text>
<text sub="clublinks" start="427.727" dur="0.2"> SARI PILIH RUBBLE INI. >> A </text>
<text sub="clublinks" start="427.927" dur="0.2"> SARI PILIH RUBBLE INI. >> SATUTUH </text>
<text sub="clublinks" start="428.127" dur="0.067"> SARI PILIH RUBBLE INI. >> Akeh </text>
<text sub="clublinks" start="428.194" dur="2.369"> SARI PILIH RUBBLE INI. >> Akeh kabeh </text>
<text sub="clublinks" start="430.563" dur="0.2"> SARI PILIH RUBBLE INI. >> Akeh perkara </text>
<text sub="clublinks" start="430.763" dur="0.067"> SARI PILIH RUBBLE INI. >> Akeh perkara sing ana </text>
<text sub="clublinks" start="430.83" dur="0.334"> >> Akeh perkara sing ana </text>
<text sub="clublinks" start="431.164" dur="0.1"> >> Akeh perkara sing bisa diganti </text>
<text sub="clublinks" start="431.264" dur="0.1"> >> Akeh perkara sing bisa diganti </text>
<text sub="clublinks" start="431.364" dur="0.1"> >> Akeh perkara sing bisa diganti sampeyan </text>
<text sub="clublinks" start="431.464" dur="0.2"> >> Akeh perkara sing bisa diganti sing sampeyan ngerti, </text>
<text sub="clublinks" start="431.664" dur="0.067"> >> Akeh perkara sing bisa diganti sing ngerti </text>
<text sub="clublinks" start="431.731" dur="0.167"> GANTI KOWE NGERTI, Kapan </text>
<text sub="clublinks" start="431.898" dur="0.1"> GANTI KOWE NGERTI, KALAU </text>
<text sub="clublinks" start="431.998" dur="0.133"> GANTI KANG KENEH NGERTI, RANE AKU PIKIR </text>
<text sub="clublinks" start="432.131" dur="0.2"> GANTI KOWE sing NGERTI, NARIKU </text>
<text sub="clublinks" start="432.331" dur="2.236"> GANTI KANG KENEH NGERTI, LAMUN KAYA PIKIR </text>
<text sub="clublinks" start="434.567" dur="0.2"> GANTI KANG KENEH NGERTI, LAMUN KAYA PIKIR </text>
<text sub="clublinks" start="434.767" dur="0.067"> GANTI KANG KENEH NGERTI, LAMUN KANGGO PIKIRI Luwih Apike </text>
<text sub="clublinks" start="434.834" dur="0.233"> Aku mikir babagan sing luwih apik </text>
<text sub="clublinks" start="435.067" dur="0.167"> Aku mikir bab iku luwih apik tinimbang </text>
<text sub="clublinks" start="435.234" dur="0.134"> Aku mikir bab iku luwih apik tinimbang </text>
<text sub="clublinks" start="435.368" dur="0.1"> Aku mikir bab iku luwih apik tinimbang ora bisa </text>
<text sub="clublinks" start="435.468" dur="0.133"> Aku mikir babagan sing luwih apik tinimbang sing bisa diduweni </text>
<text sub="clublinks" start="435.601" dur="0.067"> Aku mikir bab iku luwih apik tinimbang sing bisa ditindakake. </text>
<text sub="clublinks" start="435.668" dur="0.2"> SANG BISA KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="435.868" dur="0.1"> SANG BISA KANGGO. >> </text>
<text sub="clublinks" start="435.968" dur="0.201"> SANG BISA KANGGO. >> IKI </text>
<text sub="clublinks" start="436.169" dur="0.1"> SANG BISA KANGGO. >> KANGGO BESAR </text>
<text sub="clublinks" start="436.269" dur="0.1"> SANG BISA KANGGO. >> IKI KANGGO APIK </text>
<text sub="clublinks" start="436.369" dur="0.133"> SANG BISA KANGGO. >> APA KANGGO JOHN </text>
<text sub="clublinks" start="436.502" dur="0.067"> SANG BISA KANGGO. >> KANGGO APIK APIK YOHNE </text>
<text sub="clublinks" start="436.569" dur="0.2"> >> KANGGO APIK APIK YOHNE </text>
<text sub="clublinks" start="436.769" dur="1.802"> >> KANGGO APIK APIK YOHNNE JOHN KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="438.571" dur="0.2"> >> KANGGO GOLEK JOHN IKU POSITIF </text>
<text sub="clublinks" start="438.771" dur="0.2"> >> KANGGO INGKANG JOHN IKU POSITIF </text>
<text sub="clublinks" start="438.971" dur="0.134"> >> KANGGO APIK APIK YOHNI POSITIF KANG Dhewe </text>
<text sub="clublinks" start="439.105" dur="0.067"> >> KANGGO APIK APIK YOHNI POSITIF KANGGO Dhewe. </text>
<text sub="clublinks" start="439.172" dur="0.233"> AS POSITIF KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="439.405" dur="0.2"> AS POSITIF KANGGO. 20/20 </text>
<text sub="clublinks" start="439.605" dur="0.1"> AS POSITIF KANGGO. 20/20 KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="439.705" dur="0.134"> AS POSITIF KANGGO. 20/20 durung </text>
<text sub="clublinks" start="439.839" dur="0.1"> AS POSITIF KANGGO. 20/20 durung dadi </text>
<text sub="clublinks" start="439.939" dur="0.2"> AS POSITIF KANGGO. 20/20 DUWE BENER </text>
<text sub="clublinks" start="440.139" dur="0.2"> AS POSITIF KANGGO. 20/20 durung dadi jinis </text>
<text sub="clublinks" start="440.339" dur="0.067"> AS POSITIF KANGGO. 20/20 durung dadi jinis </text>
<text sub="clublinks" start="440.406" dur="1.201"> 20/20 durung dadi jinis </text>
<text sub="clublinks" start="441.607" dur="0.201"> 20/20 DUWE ORA KANG DODONS </text>
<text sub="clublinks" start="441.808" dur="0.2"> 20/20 DUWE ORA KANGGO DODONSON EARLIER </text>
<text sub="clublinks" start="442.008" dur="0.2"> 20/20 KANG BENER KANGGO DODONS INI </text>
<text sub="clublinks" start="442.208" dur="0.067"> 20/20 DUWE BENER KANGGO DODONS EARLIER INI. </text>
<text sub="clublinks" start="442.275" dur="0.267"> DODSONS EARLIER ING TAUN INI. </text>
<text sub="clublinks" start="442.542" dur="0.1"> DODSONS EARLIER ING TAUN INI. JOHN'S </text>
<text sub="clublinks" start="442.642" dur="0.167"> DODSONS EARLIER ING TAUN INI. Garwane JOHN </text>
<text sub="clublinks" start="442.809" dur="0.166"> DODSONS EARLIER ING TAUN INI. ISTRI JOHN STEPHANIE </text>
<text sub="clublinks" start="442.975" dur="0.067"> DODSONS EARLIER ING TAUN INI. Garwane JOHN, STEPHANIE, NANGSA </text>
<text sub="clublinks" start="443.042" dur="0.167"> Garwane JOHN, STEPHANIE, NANGSA </text>
<text sub="clublinks" start="443.209" dur="0.133"> Garwane JOHN STEPHANIE NANGIS A </text>
<text sub="clublinks" start="443.342" dur="2.203"> Garwane JOHN STEPHANIE NGALAMI SPINAL </text>
<text sub="clublinks" start="445.545" dur="0.2"> Garwane JOHN, STEPHANIE, NGALAMI Kord SPINAL </text>
<text sub="clublinks" start="445.745" dur="0.233"> Garwane JOHN, STEPHANIE, NANGSA CIDI SPINAL </text>
<text sub="clublinks" start="445.978" dur="0.201"> Garwane JOHN, STEPHANIE, NAH NGANGGO LUNCI SPINAL LAN </text>
<text sub="clublinks" start="446.179" dur="0.066"> Garwane JOHN, STEPHANIE, NAH NGANGGO WONG LANJUTAN SPINAL </text>
<text sub="clublinks" start="446.245" dur="0.301"> Cedera KABUT SPINAL LAN IS </text>
<text sub="clublinks" start="446.546" dur="0.166"> Cedera KABUT SPINAL lan saiki </text>
<text sub="clublinks" start="446.712" dur="0.101"> Cedera KABUT SPINAL LAN SAIKI PARALIMA </text>
<text sub="clublinks" start="446.813" dur="0.1"> Cedera KABUT SPINAL LAN SAIKI PARALIMA Saka </text>
<text sub="clublinks" start="446.913" dur="0.066"> A bundhas bundhas spinal lan saiki paralysz saka </text>
<text sub="clublinks" start="446.979" dur="0.234"> Saiki PARALYZED Saka </text>
<text sub="clublinks" start="447.213" dur="0.1"> Saiki PARALISI Saka Pinggang </text>
<text sub="clublinks" start="447.313" dur="0.067"> Saiki PARALISI Saka Pinggang mudhun. </text>
<text sub="clublinks" start="447.38" dur="2.169"> PINGGUNG mudhun. </text>
<text sub="clublinks" start="449.549" dur="0.2"> PINGGUNG mudhun. Kowe </text>
<text sub="clublinks" start="449.749" dur="0.2"> PINGGUNG mudhun. Kowe KENE </text>
<text sub="clublinks" start="449.949" dur="0.2"> PINGGUNG mudhun. Sampeyan ora bakal nate </text>
<text sub="clublinks" start="450.149" dur="0.134"> PINGGUNG mudhun. Sampeyan ora bakal ngerti </text>
<text sub="clublinks" start="450.283" dur="0.167"> PINGGUNG mudhun. Sampeyan ora bakal ngerti </text>
<text sub="clublinks" start="450.45" dur="0.066"> PINGGUNG mudhun. Sampeyan ora bakal ngerti. </text>
<text sub="clublinks" start="450.516" dur="0.167"> Sampeyan ora bakal ngerti. </text>
<text sub="clublinks" start="450.683" dur="0.1"> Sampeyan ora bakal ngerti. WE </text>
<text sub="clublinks" start="450.783" dur="0.134"> Sampeyan ora bakal ngerti. KITA WIS </text>
<text sub="clublinks" start="450.917" dur="0.133"> Sampeyan ora bakal ngerti. KITA Duwe A </text>
<text sub="clublinks" start="451.05" dur="0.134"> Sampeyan ora bakal ngerti. KAMU KUNCI PRETTY </text>
<text sub="clublinks" start="451.184" dur="0.166"> Sampeyan ora bakal ngerti. KAMU KUNCI KANGGO BENAR </text>
<text sub="clublinks" start="451.35" dur="0.067"> Sampeyan ora bakal ngerti. KAMU KUNCI KELUARGA KUKU sing kuat. </text>
<text sub="clublinks" start="451.417" dur="0.167"> KAMU KUNCI KELUARGA KUKU sing kuat. </text>
<text sub="clublinks" start="451.584" dur="0.067"> KAMU KUNCI KELUARGA KUKU sing kuat. >> </text>
<text sub="clublinks" start="451.651" dur="0.1"> KAMU KUNCI KELUARGA KUKU sing kuat. >> KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="451.751" dur="0.2"> KAMU KUNCI KELUARGA KUKU sing kuat. >> KITA cenderung </text>
<text sub="clublinks" start="451.951" dur="0.234"> KAMU KUNCI KELUARGA KUKU sing kuat. >> Kita cenderung </text>
<text sub="clublinks" start="452.185" dur="0.4"> KAMU KUNCI KELUARGA KUKU sing kuat. >> Kita cenderung ngandhani </text>
<text sub="clublinks" start="452.585" dur="0.2"> KAMU KUNCI KELUARGA KUKU sing kuat. >> Kita cenderung ngandelake </text>
<text sub="clublinks" start="452.785" dur="0.067"> KAMU KUNCI KELUARGA KUKU sing kuat. >> KITA cenderung ngandhani saben wong </text>
<text sub="clublinks" start="452.852" dur="0.267"> >> KITA cenderung ngandhani saben wong </text>
<text sub="clublinks" start="453.119" dur="0.067"> >> KITA cenderung ngandelake siji liyane. </text>
<text sub="clublinks" start="453.186" dur="0.233"> LAIN </text>
<text sub="clublinks" start="453.419" dur="0.234"> LAIN Dadi </text>
<text sub="clublinks" start="453.653" dur="0.1"> LAIN Dadi Kapan </text>
<text sub="clublinks" start="453.753" dur="0.033"> LAIN Dadi KAPAN SATU </text>
<text sub="clublinks" start="453.786" dur="0.067"> LAIN Dadi Nalika ONE OF </text>
<text sub="clublinks" start="453.853" dur="0.133"> LAIN Dadi nalika ana salah sawijine </text>
<text sub="clublinks" start="453.986" dur="0.134"> LAIN Dadi nalika ana salah sawijine </text>
<text sub="clublinks" start="454.12" dur="0.1"> LAIN Dadi nalika ana salah siji sing bisa uga </text>
<text sub="clublinks" start="454.22" dur="0.067"> LAIN Dadi nalika ana salah siji sing bisa mudhun </text>
<text sub="clublinks" start="454.287" dur="0.167"> Dadi nalika ana salah siji sing bisa mudhun </text>
<text sub="clublinks" start="454.454" dur="0.133"> Dadi nalika ana salah siji sing bisa mudhun A </text>
<text sub="clublinks" start="454.587" dur="0.067"> Dadi nalika ana salah siji sing bisa mudhun sithik </text>
<text sub="clublinks" start="454.654" dur="0.1"> Dadi nalika ana salah siji sing bisa nurunake sithik </text>
<text sub="clublinks" start="454.754" dur="0.133"> Dadi nalika ana salah siji saka kita, bisa uga mudhun sethithik </text>
<text sub="clublinks" start="454.887" dur="0.2"> Dadi nalika ana salah siji sing bisa mudhun sethithik liyane </text>
<text sub="clublinks" start="455.087" dur="1.435"> Dadi nalika ana salah siji sing bisa mudhun sethithik kanggo wong liya </text>
<text sub="clublinks" start="456.522" dur="0.067"> Dadi nalika ana salah siji saka kita, bisa uga mudhun sethithik wong liya </text>
<text sub="clublinks" start="456.589" dur="0.234"> KECIL KECIL ING KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="456.823" dur="0.133"> SIKIT Sithik wong liya bener </text>
<text sub="clublinks" start="456.956" dur="0.1"> SIKIT Sithik wong-wong liya padha bener ing kana </text>
<text sub="clublinks" start="457.056" dur="0.134"> SIKIT Sithik wong-wong liya padha bener ing kana </text>
<text sub="clublinks" start="457.19" dur="0.1"> SIKIT Sithik Wong-wong LAIN KANGGO PILIH </text>
<text sub="clublinks" start="457.29" dur="0.066"> SIKIT Sithik Wong-wong LAIN BENER KANG PILIH. </text>
<text sub="clublinks" start="457.356" dur="0.234"> BENAR ING KENE PILIH. </text>
<text sub="clublinks" start="457.59" dur="0.133"> BENAR ING KENE PILIH. Dadi </text>
<text sub="clublinks" start="457.723" dur="0.101"> BENAR ING KENE PILIH. Dadi IKU </text>
<text sub="clublinks" start="457.824" dur="0.133"> BENAR ING KENE PILIH. Dadi ana sampeyan </text>
<text sub="clublinks" start="457.957" dur="0.167"> BENAR ING KENE PILIH. Dadi ana sing ngerti, </text>
<text sub="clublinks" start="458.124" dur="1.635"> BENAR ING KENE PILIH. Dadi ana sing ngerti, IKU </text>
<text sub="clublinks" start="459.759" dur="0.067"> BENAR ING KENE PILIH. Dadi IKU KENEH NGERTI, IKU BENER </text>
<text sub="clublinks" start="459.826" dur="0.266"> Dadi IKU KENEH NGERTI, IKU BENER </text>
<text sub="clublinks" start="460.092" dur="0.167"> Dadi KANG KENE NGERTI, ORA ANA BANYU </text>
<text sub="clublinks" start="460.259" dur="0.067"> Dadi KANG KENE NGERTI, ORA ANA BANYU </text>
<text sub="clublinks" start="460.326" dur="0.1"> Dadi KANG KENE NGERTI, ORA HARI LAIN LAIN </text>
<text sub="clublinks" start="460.426" dur="0.134"> Dadi KANG KENE NGERTI, ORA HANYA LAIN ING DINO </text>
<text sub="clublinks" start="460.56" dur="0.066"> Dadi KANG KENE NGERTI, ORA HANYA APA SAIKI ING JENENG KOWE </text>
<text sub="clublinks" start="460.626" dur="0.201"> LAIN LAIN ING APIK APIK APIK </text>
<text sub="clublinks" start="460.827" dur="0.066"> LAIN LAIN ING IKU SING PISAN </text>
<text sub="clublinks" start="460.893" dur="0.067"> LAIN LAIN SAIKI KOWE KOWE </text>
<text sub="clublinks" start="460.96" dur="0.067"> LAIN LAIN SAIKI KOWE ORA KENE </text>
<text sub="clublinks" start="461.027" dur="0.1"> LAIN LAIN SAIKI ORA KUDU tangi </text>
<text sub="clublinks" start="461.127" dur="0.1"> LAIN LAIN SAIKI KOWE APA KUDU MUNGGU LAN </text>
<text sub="clublinks" start="461.227" dur="0.2"> LAIN LAIN SAIKI Kowe Mung Kudu TANGGUNG LAN NGADAP </text>
<text sub="clublinks" start="461.427" dur="0.234"> Liyane Dina Liyane, Sampeyan Mung Kudu Menenga lan ngadhepi </text>
<text sub="clublinks" start="461.661" dur="0.066"> Liyane Dina Liyane Sampeyan Mung Kudu Nggawe lan Nggawe lan </text>
<text sub="clublinks" start="461.727" dur="0.768"> Kudu tangi lan ngadhepi lan </text>
<text sub="clublinks" start="462.495" dur="0.2"> Kudu tangi lan ngadhepi lan yen </text>
<text sub="clublinks" start="462.695" dur="0.2"> Kudu tangi lan ngadhepi lan yen sampeyan wis </text>
<text sub="clublinks" start="462.895" dur="0.134"> Kudu tangi lan ngadhepi lan yen sampeyan bakal bebarengan </text>
<text sub="clublinks" start="463.029" dur="0.1"> Kudu tangi lan ngadhepi lan yen sampeyan bakal padha </text>
<text sub="clublinks" start="463.129" dur="0.067"> Kudu tangi lan ngadhepi lan yen sampeyan bakal padha </text>
<text sub="clublinks" start="463.196" dur="0.233"> Yen sampeyan bakal padha, sampeyan bakal dadi </text>
<text sub="clublinks" start="463.429" dur="0.067"> Yen sampeyan bakal padha nggoleki. </text>
<text sub="clublinks" start="463.496" dur="3.036"> Dhendha </text>
<text sub="clublinks" start="466.532" dur="0.2"> Dhendha >> </text>
<text sub="clublinks" start="466.732" dur="0.201"> Dhendha >> Bareng </text>
<text sub="clublinks" start="466.933" dur="0.166"> Dhendha >> KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="467.099" dur="0.167"> Dhendha >> KANGGO DODONS </text>
<text sub="clublinks" start="467.266" dur="0.067"> Dhendha >> KANGGO DODONSE DIowahi </text>
<text sub="clublinks" start="467.333" dur="0.267"> >> KANGGO DODONSE DIowahi </text>
<text sub="clublinks" start="467.6" dur="0.1"> >> KANGGO DODSONE DIBAGAH Liwat </text>
<text sub="clublinks" start="467.7" dur="0.134"> >> KANGGO DODSONE DIBAGI ING </text>
<text sub="clublinks" start="467.834" dur="0.1"> >> KANGGO DODSONE DIBAGI ING DEBRIS </text>
<text sub="clublinks" start="467.934" dur="0.1"> >> KANGGO DODSONE DIBAGI ING DEBRIS IKI </text>
<text sub="clublinks" start="468.034" dur="0.066"> >> KANGGO DODSONE DIBAGI ING DEBRIS KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="468.1" dur="2.403"> NGALAMI DEBRIS IKU </text>
<text sub="clublinks" start="470.503" dur="0.233"> NGALAMI DEBRIS KANG SAKA </text>
<text sub="clublinks" start="470.736" dur="0.201"> NGALAMI DEBRIS KANGGO MUNGKIN </text>
<text sub="clublinks" start="470.937" dur="0.066"> Liwat DEBRIS KANG SING GAMPANG GOLEK. </text>
<text sub="clublinks" start="471.003" dur="0.334"> MUNG GAMPANG GOLEK. </text>
<text sub="clublinks" start="471.337" dur="0.167"> MUNG GAMPANG GOLEK. KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="471.504" dur="0.133"> MUNG GAMPANG GOLEK. Dheweke kesandhung </text>
<text sub="clublinks" start="471.637" dur="0.067"> MUNG GAMPANG GOLEK. Dheweke kesandhung ACROSS </text>
<text sub="clublinks" start="471.704" dur="0.167"> MUNG GAMPANG GOLEK. Dheweke kesandhung ing </text>
<text sub="clublinks" start="471.871" dur="0.067"> MUNG GAMPANG GOLEK. KANGGO GAGAL NGGAMPURI GUNUNG. </text>
<text sub="clublinks" start="471.938" dur="1.968"> KANGGO GAGAL NGGAMPURI GUNUNG. </text>
<text sub="clublinks" start="473.906" dur="0.2"> KANGGO GAGAL NGGAMPURI GUNUNG. >> </text>
<text sub="clublinks" start="474.106" dur="0.201"> KANGGO GAGAL NGGAMPURI GUNUNG. >> THE </text>
<text sub="clublinks" start="474.307" dur="0.1"> KANGGO GAGAL NGGAMPURI GUNUNG. >> MICROWAVE, </text>
<text sub="clublinks" start="474.407" dur="0.2"> KANGGO GAGAL NGGAMPURI GUNUNG. >> THE MICROWAVE, THE </text>
<text sub="clublinks" start="474.607" dur="0.067"> KANGGO GAGAL NGGAMPURI GUNUNG. >> MICROWAVE, Bingkai </text>
<text sub="clublinks" start="474.674" dur="0.167"> >> MICROWAVE, Bingkai </text>
<text sub="clublinks" start="474.841" dur="0.033"> >> MICROWAVE, Rangka saka </text>
<text sub="clublinks" start="474.874" dur="0.1"> >> MICROWAVE, Bingkai A </text>
<text sub="clublinks" start="474.974" dur="0.1"> >> MICROWAVE, RANGKE KATIL </text>
<text sub="clublinks" start="475.074" dur="0.1"> >> THE MICROWAVE, RANGKA BEDA Nanging </text>
<text sub="clublinks" start="475.174" dur="0.234"> >> MICROWAVE, Rangka Tempat Tidur Nanging Ora </text>
<text sub="clublinks" start="475.408" dur="0.2"> >> THE MICROWAVE, RENANG KATIL Nanging ora akeh </text>
<text sub="clublinks" start="475.608" dur="2.035"> >> THE MICROWAVE, RENANG KATIL Nanging ora luwih </text>
<text sub="clublinks" start="477.643" dur="0.067"> >> MICROWAVE, Rangka Tempat Tidur Nanging ora sepira maneh </text>
<text sub="clublinks" start="477.71" dur="0.367"> KANG Ranjang Nanging ora liya </text>
<text sub="clublinks" start="478.077" dur="0.067"> Saka Tempat Tidur Nanging Ora Apik Luwih-luwih Dikenali. </text>
<text sub="clublinks" start="478.144" dur="0.267"> KENALI. </text>
<text sub="clublinks" start="478.411" dur="0.133"> KENALI. ANA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="478.544" dur="0.067"> KENALI. ANA BISA </text>
<text sub="clublinks" start="478.611" dur="0.067"> KENALI. WIS ORA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="478.678" dur="0.066"> KENALI. ANA ORA KANGGO DADI </text>
<text sub="clublinks" start="478.744" dur="0.101"> KENALI. ANA ORA KUDU digawe </text>
<text sub="clublinks" start="478.845" dur="0.066"> KENALI. ANA ORA KUDU digawe. </text>
<text sub="clublinks" start="478.911" dur="0.334"> ANA ORA KUDU digawe. </text>
<text sub="clublinks" start="479.245" dur="0.2"> ANA ORA KUDU digawe. >> </text>
<text sub="clublinks" start="479.445" dur="2.036"> ANA ORA KUDU digawe. >> Aku </text>
<text sub="clublinks" start="481.481" dur="0.2"> ANA ORA KUDU digawe. >> KANGGO MASA </text>
<text sub="clublinks" start="481.681" dur="0.233"> ANA ORA KUDU digawe. >> AKU INGSUN </text>
<text sub="clublinks" start="481.914" dur="0.2"> ANA ORA KUDU digawe. >> AKU KANGGO MUNGKIN KITA </text>
<text sub="clublinks" start="482.114" dur="0.067"> ANA ORA KUDU digawe. >> AKU KANGGO MUNG KITA GOLEK </text>
<text sub="clublinks" start="482.181" dur="0.234"> >> AKU KANGGO MUNG KITA GOLEK </text>
<text sub="clublinks" start="482.415" dur="0.1"> >> AKU KANGGO MUNG KITA GOLEK </text>
<text sub="clublinks" start="482.515" dur="0.1"> >> AKU KANGGO MUNG KITA KANGGO Luwih Ditampa </text>
<text sub="clublinks" start="482.615" dur="0.133"> >> AKU KANGGO MUNG KITA KANGGO NGANGGO Luwih BANYAK </text>
<text sub="clublinks" start="482.748" dur="0.101"> >> AKU KANGGO MUNG KITA KANGGO Luwih Luwih Apik </text>
<text sub="clublinks" start="482.849" dur="0.033"> >> AKU KANGGO MUNG KITA NGANGGO Luwih Luwih Akeh Sing Bakal Duwe </text>
<text sub="clublinks" start="482.882" dur="0.067"> >> AKU INGKE KITA KANGGO NGANGGO Luwih Luwih Kayane Duwe </text>
<text sub="clublinks" start="482.949" dur="0.233"> TAKEN Luwih KANGGO KANGGO A </text>
<text sub="clublinks" start="483.182" dur="0.1"> TAKEN LEBIH LANJUT KANGGO NGOMONG APIK </text>
<text sub="clublinks" start="483.282" dur="0.067"> TAKEN LEBIH LANJUT KUDU ADI KANGGO ADIK </text>
<text sub="clublinks" start="483.349" dur="1.435"> TAKEN LEBIH LANJUT KENE KANGGO ADI APIK APIK </text>
<text sub="clublinks" start="484.784" dur="0.2"> TAKEN LEBIH LANJUT KUDU ADI ALUS APIK ING GOLEK </text>
<text sub="clublinks" start="484.984" dur="0.234"> TAKEN LEBIH LANJUT KUDU ADI ALUS APIK ING KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="485.218" dur="0.066"> TAKEN LEBIH LANJUT KUDU ADI ALUS APIK ING PAKAI PALING APIK </text>
<text sub="clublinks" start="485.284" dur="0.301"> ALUS ADSO ING PAKAIKU sing Apik </text>
<text sub="clublinks" start="485.585" dur="0.066"> ALUS AKU NGGAMU PAKAI PALING APIK. </text>
<text sub="clublinks" start="485.651" dur="0.167"> KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="485.818" dur="0.1"> KANGGO. >> </text>
<text sub="clublinks" start="485.918" dur="0.1"> KANGGO. >> Nanging </text>
<text sub="clublinks" start="486.018" dur="0.1"> KANGGO. >> Nanging APA </text>
<text sub="clublinks" start="486.118" dur="0.134"> KANGGO. >> Nanging APA </text>
<text sub="clublinks" start="486.252" dur="0.167"> KANGGO. >> Nanging apa DODSONS </text>
<text sub="clublinks" start="486.419" dur="0.067"> KANGGO. >> Nanging apa sing ditindakake DODSONS </text>
<text sub="clublinks" start="486.486" dur="2.002"> >> Nanging apa sing ditindakake DODSONS </text>
<text sub="clublinks" start="488.488" dur="0.2"> >> Nanging apa sing ditindakake DODONS </text>
<text sub="clublinks" start="488.688" dur="0.2"> >> Nanging apa sing ditindakake dening DODSONS </text>
<text sub="clublinks" start="488.888" dur="0.2"> >> Nanging apa sing ditindakake DODSONS saben-saben </text>
<text sub="clublinks" start="489.088" dur="0.067"> >> Nanging apa sing ditindakake DODSONS saben liyane. </text>
<text sub="clublinks" start="489.155" dur="0.334"> Kedadeyan Saben Liyane. </text>
<text sub="clublinks" start="489.489" dur="0.133"> Kedadeyan Saben Liyane. LAN </text>
<text sub="clublinks" start="489.622" dur="0.133"> Kedadeyan Saben Liyane. LAN LANGGENG </text>
<text sub="clublinks" start="489.755" dur="0.101"> Kedadeyan Saben Liyane. LAN MUNGKIN </text>
<text sub="clublinks" start="489.856" dur="0.133"> Kedadeyan Saben Liyane. LAN KANGGO MUNG KANGGO Sawetara </text>
<text sub="clublinks" start="489.989" dur="0.1"> Kedadeyan Saben Liyane. LAN KANGGO MUNG KANGGO Luwih Apike </text>
<text sub="clublinks" start="490.089" dur="0.067"> Kedadeyan Saben Liyane. LAN KANGGO MUNGKIN ING JAM Luwih Apike </text>
<text sub="clublinks" start="490.156" dur="0.233"> LAN KANGGO MUNGKIN ING JAM Luwih Apike </text>
<text sub="clublinks" start="490.389" dur="0.067"> LAN KANGGO MUNGKIN ING APIK APIK Luwih Apik. </text>
<text sub="clublinks" start="490.456" dur="2.269"> MUNG GOLEK. </text>
<text sub="clublinks" start="492.725" dur="0.2"> MUNG GOLEK. >> </text>
<text sub="clublinks" start="492.925" dur="0.2"> MUNG GOLEK. >> Aku </text>
<text sub="clublinks" start="493.125" dur="0.201"> MUNG GOLEK. >> KANGGO MASA </text>
<text sub="clublinks" start="493.326" dur="0.133"> MUNG GOLEK. >> AKU tegese </text>
<text sub="clublinks" start="493.459" dur="0.1"> MUNG GOLEK. >> Maksude aku mung </text>
<text sub="clublinks" start="493.559" dur="0.134"> MUNG GOLEK. >> Maksude aku mung mikir </text>
<text sub="clublinks" start="493.693" dur="0.1"> MUNG GOLEK. >> Maksude aku mung mikir awake dhewe </text>
<text sub="clublinks" start="493.793" dur="0.067"> MUNG GOLEK. >> Maksude aku mung mikir yen awake dhewe entuk </text>
<text sub="clublinks" start="493.86" dur="0.2"> >> Maksude aku mung mikir yen awake dhewe entuk </text>
<text sub="clublinks" start="494.06" dur="0.1"> >> Maksude aku mung mikir yen awake dhewe kurang becik </text>
<text sub="clublinks" start="494.16" dur="0.1"> >> Maksude aku mung mikir yen awake dhewe entuk ala </text>
<text sub="clublinks" start="494.26" dur="0.1"> >> Maksude aku mung mikir yen awake dhewe entuk ala </text>
<text sub="clublinks" start="494.36" dur="0.067"> >> Maksude aku mung mikir yen kita entuk kabecikan ing taun iki. </text>
<text sub="clublinks" start="494.427" dur="0.167"> GOLEK BURU TAUN INI. </text>
<text sub="clublinks" start="494.594" dur="0.1"> GOLEK BURU TAUN INI. >> </text>
<text sub="clublinks" start="494.694" dur="0.1"> GOLEK BURU TAUN INI. >> LAN </text>
<text sub="clublinks" start="494.794" dur="0.2"> GOLEK BURU TAUN INI. >> LAN Aku </text>
<text sub="clublinks" start="494.994" dur="0.234"> GOLEK BURU TAUN INI. >> Lan aku ngarep-arep </text>
<text sub="clublinks" start="495.228" dur="0.4"> GOLEK BURU TAUN INI. >> Lan aku ngarep-arep sabanjure </text>
<text sub="clublinks" start="495.628" dur="0.067"> GOLEK BURU TAUN INI. >> Lan aku ngarep-arep taun ngarep </text>
<text sub="clublinks" start="495.695" dur="0.233"> >> Lan aku ngarep-arep taun ngarep </text>
<text sub="clublinks" start="495.928" dur="0.134"> >> Lan aku ngarep-arep taun ngarep </text>
<text sub="clublinks" start="496.062" dur="0.066"> >> Lan aku ngarep-arep taun luwih luwih apik. </text>
<text sub="clublinks" start="496.128" dur="0.334"> Luwih Luwih Apik. </text>
<text sub="clublinks" start="496.462" dur="0.1"> Luwih Luwih Apik. >> </text>
<text sub="clublinks" start="496.562" dur="0.234"> Luwih Luwih Apik. >> KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="496.796" dur="0.1"> Luwih Luwih Apik. >> Banget </text>
<text sub="clublinks" start="496.896" dur="0.1"> Luwih Luwih Apik. >> Paling Apik tenan </text>
<text sub="clublinks" start="496.996" dur="0.234"> Luwih Luwih Apik. >> Kita paling apik TO </text>
<text sub="clublinks" start="497.23" dur="0.2"> Luwih Luwih Apik. >> Kita paling apik kanggo </text>
<text sub="clublinks" start="497.43" dur="0.067"> Luwih Luwih Apik. >> Kita paling apik kanggo DODSONS </text>
<text sub="clublinks" start="497.497" dur="2.202"> >> Kita paling apik kanggo DODSONS </text>
<text sub="clublinks" start="499.699" dur="0.267"> >> Kita paling apik kanggo kulawarga DODSONS. </text>
<text sub="clublinks" start="499.966" dur="0.267"> KELUARGA. </text>
<text sub="clublinks" start="500.233" dur="0.1"> KELUARGA. IT </text>
<text sub="clublinks" start="500.333" dur="0.1"> KELUARGA. IKU </text>
<text sub="clublinks" start="500.433" dur="0.2"> KELUARGA. IKI WIS </text>
<text sub="clublinks" start="500.633" dur="0.133"> KELUARGA. IKI SING PENTING APIK </text>
<text sub="clublinks" start="500.766" dur="0.067"> KELUARGA. SING PENTING SING APIK APIK </text>
<text sub="clublinks" start="500.833" dur="0.267"> SING PENTING SING APIK APIK </text>
<text sub="clublinks" start="501.1" dur="0.067"> SING PUNGA SING PENTING SING APIK </text>
<text sub="clublinks" start="501.167" dur="0.067"> SING PUNGA SING PENTING KANGGO MULAI </text>
<text sub="clublinks" start="501.234" dur="0.1"> SING PUNGA SING PENTING KANGGO MULAI </text>
<text sub="clublinks" start="501.334" dur="0.066"> SING PENTING SING APIK APA PUNYA DITANGKIT </text>
<text sub="clublinks" start="501.4" dur="0.067"> SING PENTING SING APIK APA WES NING DUWIT </text>
<text sub="clublinks" start="501.467" dur="0.1"> SING PUNGA SING PENTING KANGGO Miwiti Golek Dhuwit </text>
<text sub="clublinks" start="501.567" dur="0.067"> SING PUNGA SING PENTING KANGGO MULA golek dana kanggo mbantu </text>
<text sub="clublinks" start="501.634" dur="0.2"> Miwiti golek dana kanggo mbantu </text>
<text sub="clublinks" start="501.834" dur="0.1"> Miwiti golek dana kanggo mbantu wong-wong mau </text>
<text sub="clublinks" start="501.934" dur="1.602"> Miwiti golek dana kanggo mbantu dheweke </text>
<text sub="clublinks" start="503.536" dur="0.233"> Miwiti golek dana kanggo mbantu wong-wong mau bali </text>
<text sub="clublinks" start="503.769" dur="0.201"> Miwiti golek dana kanggo mbantu wong-wong mau bali maneh </text>
<text sub="clublinks" start="503.97" dur="0.133"> Miwiti golek dana kanggo mbantu wong-wong mau bali maneh </text>
<text sub="clublinks" start="504.103" dur="0.067"> Miwiti golek dana kanggo mbantu wong-wong mau bali ing sikile. </text>
<text sub="clublinks" start="504.17" dur="0.2"> Dheweke bali maneh ing sikil. </text>
<text sub="clublinks" start="504.37" dur="0.1"> Dheweke bali maneh ing sikil. Kowe </text>
<text sub="clublinks" start="504.47" dur="0.134"> Dheweke bali maneh ing sikil. Sampeyan BISA </text>
<text sub="clublinks" start="504.604" dur="0.1"> Dheweke bali maneh ing sikil. Sampeyan bisa nemokake </text>
<text sub="clublinks" start="504.704" dur="0.1"> Dheweke bali maneh ing sikil. Sampeyan bisa nemokake A </text>
<text sub="clublinks" start="504.804" dur="0.133"> Dheweke bali maneh ing sikil. Sampeyan bisa nemokake link </text>
<text sub="clublinks" start="504.937" dur="0.1"> Dheweke bali maneh ing sikil. Sampeyan bisa nemokake link menyang </text>
<text sub="clublinks" start="505.037" dur="0.1"> Dheweke bali maneh ing sikil. Sampeyan bisa nemokake link </text>
<text sub="clublinks" start="505.137" dur="0.067"> Dheweke bali maneh ing sikil. Sampeyan bisa nemokake link menyang </text>
<text sub="clublinks" start="505.204" dur="0.2"> Sampeyan bisa nemokake link menyang </text>
<text sub="clublinks" start="505.404" dur="0.101"> Sampeyan bisa nemokake link menyang situs web kita </text>
<text sub="clublinks" start="505.505" dur="0.2"> Sampeyan bisa nemokake link menyang WEB WEB </text>
<text sub="clublinks" start="505.705" dur="1.635"> Sampeyan bisa nemokake link menyang situs web kita </text>
<text sub="clublinks" start="507.34" dur="0.2"> Sampeyan bisa nemokake link menyang situs web KGW </text>
<text sub="clublinks" start="507.54" dur="0.2"> Sampeyan bisa nemokake link menyang situs web KGW DOT WEB </text>
<text sub="clublinks" start="507.74" dur="0.067"> Sampeyan bisa nemokake link menyang situs web WEB KGW DOT COM. </text>
<text sub="clublinks" start="507.807" dur="0.333"> SITUS WEB KGW DOT COM. </text>
<text sub="clublinks" start="508.14" dur="0.234"> SITUS WEB KGW DOT COM. LAPORAN </text>
<text sub="clublinks" start="508.374" dur="0.2"> SITUS WEB KGW DOT COM. LAPORAN ING </text>
<text sub="clublinks" start="508.574" dur="0.067"> SITUS WEB KGW DOT COM. LAPORAN ING MASKISI. </text>
<text sub="clublinks" start="508.641" dur="0.2"> LAPORAN ING MASKISI. </text>
<text sub="clublinks" start="508.841" dur="0.1"> LAPORAN ING MASKISI. AKU </text>
<text sub="clublinks" start="508.941" dur="0.167"> LAPORAN ING MASKISI. Aku padha </text>
<text sub="clublinks" start="509.108" dur="0.2"> LAPORAN ING MASKISI. Aku MIKE BENNER </text>
<text sub="clublinks" start="509.308" dur="1.202"> LAPORAN ING MASKISI. Aku MIKE BENNER FOR </text>
<text sub="clublinks" start="510.51" dur="0.266"> LAPORAN ING MASKISI. Aku MIKE BENNER KGW </text>
<text sub="clublinks" start="510.776" dur="0.234"> LAPORAN ING MASKISI. Aku MIKE BENNER KANGGO WARTA KGW. </text>
<text sub="clublinks" start="511.01" dur="0.334"> Aku MIKE BENNER KANGGO WARTA KGW. </text>
<text sub="clublinks" start="511.344" dur="0.1"> Aku MIKE BENNER KANGGO WARTA KGW. >> </text>
<text sub="clublinks" start="511.444" dur="0.133"> Aku MIKE BENNER KANGGO WARTA KGW. >> Aku </text>
<text sub="clublinks" start="511.577" dur="0.134"> Aku MIKE BENNER KANGGO WARTA KGW. >> Aku mikir </text>
<text sub="clublinks" start="511.711" dur="0.066"> Aku MIKE BENNER KANGGO WARTA KGW. >> Mikir Kulo Kulo </text>
<text sub="clublinks" start="511.777" dur="0.134"> Aku MIKE BENNER KANGGO WARTA KGW. >> Aku mikir, KITA kabeh </text>
<text sub="clublinks" start="511.911" dur="0.1"> Aku MIKE BENNER KANGGO WARTA KGW. >> Aku mikir kabeh bakal ngarep-arep </text>
<text sub="clublinks" start="512.011" dur="0.067"> Aku MIKE BENNER KANGGO WARTA KGW. >> Aku mikir kabeh bakal ngarep-arep </text>
<text sub="clublinks" start="512.078" dur="0.167"> >> Aku mikir kabeh bakal ngarep-arep </text>
<text sub="clublinks" start="512.245" dur="0.133"> >> Aku mikir yen kita kabeh ngarep-arep A </text>
<text sub="clublinks" start="512.378" dur="0.1"> >> Aku mikir kabeh bakal ngarep-arep luwih apik </text>
<text sub="clublinks" start="512.478" dur="0.2"> >> Kayane aku kabeh ngarep-arep taun luwih apik </text>
<text sub="clublinks" start="512.678" dur="1.869"> >> Aku kabeh bakal ngarep-arep suwene luwih apik </text>
<text sub="clublinks" start="514.547" dur="0.233"> >> Kayane aku kabeh ngarep-arep taun luwih luwih apik. </text>
<text sub="clublinks" start="514.78" dur="0.334"> Setahun sing luwih apik taun ngarep. </text>
<text sub="clublinks" start="515.114" dur="0.134"> Setahun sing luwih apik taun ngarep. >> </text>
<text sub="clublinks" start="515.248" dur="0.1"> Setahun sing luwih apik taun ngarep. >> KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="515.348" dur="0.133"> Setahun sing luwih apik taun ngarep. >> KITA WIS </text>
<text sub="clublinks" start="515.481" dur="0.134"> Setahun sing luwih apik taun ngarep. >> KAMU KUDU LEBIH LANJUT </text>
<text sub="clublinks" start="515.615" dur="0.066"> Setahun sing luwih apik taun ngarep. >> KAMU KANGGO JAUH SELATAN. </text>
<text sub="clublinks" start="515.681" dur="0.201"> >> KAMU KANGGO JAUH SELATAN. </text>
<text sub="clublinks" start="515.882" dur="0.1"> >> KAMU KANGGO JAUH SELATAN. SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="515.982" dur="0.166"> >> KAMU KANGGO JAUH SELATAN. SAIKI KITA WIS </text>
<text sub="clublinks" start="516.148" dur="0.067"> >> KAMU KANGGO JAUH SELATAN. SAIKI KAMU DAPAT </text>
<text sub="clublinks" start="516.215" dur="0.1"> >> KAMU KANGGO JAUH SELATAN. SAIKI KAMU DAPAT A </text>
<text sub="clublinks" start="516.315" dur="0.134"> >> KAMU KANGGO JAUH SELATAN. SAIKI KITA Katon Golek </text>
<text sub="clublinks" start="516.449" dur="0.067"> >> KAMU KANGGO JAUH SELATAN. SAIKI KITA Katon Katon Ing njero </text>
<text sub="clublinks" start="516.516" dur="0.2"> SAIKI KITA Katon Katon Ing njero </text>
<text sub="clublinks" start="516.716" dur="0.066"> SAIKI KITA Katon Golek Katon Apa </text>
<text sub="clublinks" start="516.782" dur="0.201"> SAIKI KITA Katon Golek Katon Ing Apa </text>
<text sub="clublinks" start="516.983" dur="0.834"> SAIKI KITA Katon Golek Katon Apa Sing Dadi </text>
<text sub="clublinks" start="517.817" dur="0.2"> SAIKI KITA Katon Golek Katon Ing Apa Kaya Kuwi </text>
<text sub="clublinks" start="518.017" dur="0.2"> SAIKI KITA Katon Golek Katon Ing Apa Kaya Kuwi </text>
<text sub="clublinks" start="518.217" dur="0.134"> SAIKI KITA Katon Golek Katon Ing Apa Kaya Kuwi </text>
<text sub="clublinks" start="518.351" dur="0.066"> SAIKI KITA Katon Katon Ing njero APA KANGGO ING Dinaning Riyaya </text>
<text sub="clublinks" start="518.417" dur="0.201"> KANGGO INGKAP ING CENENG </text>
<text sub="clublinks" start="518.618" dur="0.1"> APA KANGGO INGKANG ING TARI CUTA </text>
<text sub="clublinks" start="518.718" dur="0.2"> KANGGO INGNE KANGGO DINO FARMAY HOLIDAY </text>
<text sub="clublinks" start="518.918" dur="0.067"> KANGGO INGNE KANGGO ING ASRAYA FARM EAST </text>
<text sub="clublinks" start="518.985" dur="0.133"> KANG KANGGO KANGGO INGGRU FARM FIREAST TIMUR </text>
<text sub="clublinks" start="519.118" dur="2.436"> KANG KENE KANGGO INGGRU FARM FIRE EAST EUGENE </text>
<text sub="clublinks" start="521.554" dur="0.067"> KANG INGKANG KANGGO KANGGO DADI APRILING LAIN TIMUR EUGENE </text>
<text sub="clublinks" start="521.621" dur="0.3"> FIARM FIRE TIMUR EUGENE WIS </text>
<text sub="clublinks" start="521.921" dur="0.067"> FIARM FIRE TIMUR EUGENE KANG nyebar </text>
<text sub="clublinks" start="521.988" dur="0.033"> FIARM FIRE TIMUR EUGENE KANG nyebar </text>
<text sub="clublinks" start="522.021" dur="0.2"> FIARM FIRE TIMUR OF EUGENE KANG nyebar </text>
<text sub="clublinks" start="522.221" dur="0.067"> FIARM FIRE TIMUR OF EUGENE KANG nyebar metu saka kontrol. </text>
<text sub="clublinks" start="522.288" dur="0.334"> Nyebar metu saka kontrol. </text>
<text sub="clublinks" start="522.622" dur="0.1"> Nyebar metu saka kontrol. IKI </text>
<text sub="clublinks" start="522.722" dur="0.133"> Nyebar metu saka kontrol. IKI IKI </text>
<text sub="clublinks" start="522.855" dur="0.1"> Nyebar metu saka kontrol. IKI SAKA </text>
<text sub="clublinks" start="522.955" dur="0.1"> Nyebar metu saka kontrol. IKI SAKA A </text>
<text sub="clublinks" start="523.055" dur="0.134"> Nyebar metu saka kontrol. IKI SAKA MINGGU </text>
<text sub="clublinks" start="523.189" dur="0.2"> Nyebar metu saka kontrol. IKI SAKA MINGGU MINGGU </text>
<text sub="clublinks" start="523.389" dur="0.067"> Nyebar metu saka kontrol. IKI SAKING MINGGU MINGGU Nalika </text>
<text sub="clublinks" start="523.456" dur="0.2"> IKI SAKING MINGGU MINGGU Nalika </text>
<text sub="clublinks" start="523.656" dur="2.035"> IKI SAKING MINGGU MINGGU Nalika </text>
<text sub="clublinks" start="525.691" dur="0.201"> IKI SAKING MINGGU MINGGU MUNG ANGIN </text>
<text sub="clublinks" start="525.892" dur="0.2"> IKI SAKING MINGGU MINGGU MUNYA ANGIN </text>
<text sub="clublinks" start="526.092" dur="0.2"> IKI SAKING MINGGU MINGGU WENI ANGIN Bener </text>
<text sub="clublinks" start="526.292" dur="0.067"> IKI SAKING MINGGU MINGGU Nalika ANGIN BENAR-BENAR TUMBUH </text>
<text sub="clublinks" start="526.359" dur="0.2"> ANGIN KANGGO SEJATI </text>
<text sub="clublinks" start="526.559" dur="0.167"> ANGIN BENAR-BENAR NYebarke </text>
<text sub="clublinks" start="526.726" dur="0.066"> ANGIN BENAR-BENAR NYebarke FLAMES. </text>
<text sub="clublinks" start="526.792" dur="0.201"> FLAMES. </text>
<text sub="clublinks" start="526.993" dur="0.033"> FLAMES. TAKE </text>
<text sub="clublinks" start="527.026" dur="0.1"> FLAMES. TAKE A </text>
<text sub="clublinks" start="527.126" dur="0.067"> FLAMES. TILIK </text>
<text sub="clublinks" start="527.193" dur="0.1"> FLAMES. Delengen </text>
<text sub="clublinks" start="527.293" dur="0.133"> FLAMES. Delengen IKI </text>
<text sub="clublinks" start="527.426" dur="0.201"> FLAMES. Delengen DASH IKI </text>
<text sub="clublinks" start="527.627" dur="0.066"> FLAMES. Delengen CAM DASH IKI </text>
<text sub="clublinks" start="527.693" dur="0.234"> Delengen CAM DASH IKI </text>
<text sub="clublinks" start="527.927" dur="1.568"> Deleng VIDEO CAM DASH IKI </text>
<text sub="clublinks" start="529.495" dur="0.2"> Deleng VIDEO CAM DASH IKI Saking </text>
<text sub="clublinks" start="529.695" dur="0.201"> Deleng VIDEO CAM DASH IKI SAKA API </text>
<text sub="clublinks" start="529.896" dur="0.066"> Deleng VIDEO CAM DASH IKI SAKING GIGI BODO. </text>
<text sub="clublinks" start="529.962" dur="0.234"> VIDEO SAKING KEBAKARAN API. </text>
<text sub="clublinks" start="530.196" dur="0.133"> VIDEO SAKING KEBAKARAN API. IT </text>
<text sub="clublinks" start="530.329" dur="0.201"> VIDEO SAKING KEBAKARAN API. IT menehi </text>
<text sub="clublinks" start="530.53" dur="0.1"> VIDEO SAKING KEBAKARAN API. IKI KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="530.63" dur="0.1"> VIDEO SAKING KEBAKARAN API. IKI WIS WIS WIS </text>
<text sub="clublinks" start="530.73" dur="0.066"> VIDEO SAKING KEBAKARAN API. IKI NANGGO Sawetara Idea </text>
<text sub="clublinks" start="530.796" dur="0.167"> VIDEO SAKING KEBAKARAN API. IKI WIS NIKI SETIAP IDEA </text>
<text sub="clublinks" start="530.963" dur="0.067"> VIDEO SAKING KEBAKARAN API. IKI WIS WIS IDEA LANGSUNG </text>
<text sub="clublinks" start="531.03" dur="0.2"> IKI WIS WIS IDEA LANGSUNG </text>
<text sub="clublinks" start="531.23" dur="1.368"> IKI WIS NEMEN ORA KANGGO CARANYA </text>
<text sub="clublinks" start="532.598" dur="0.234"> INGKANG menehi sawetara ide sing cukup kepinteran </text>
<text sub="clublinks" start="532.832" dur="0.2"> IKI NANGGO Sawetara Idea sing Cukup Kasedhiya </text>
<text sub="clublinks" start="533.032" dur="0.067"> IKI WIS NEMEN ORA KANGGO IKI KANGGO INGKANG. </text>
<text sub="clublinks" start="533.099" dur="0.333"> KANGGO INGKAH KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="533.432" dur="0.201"> KANGGO INGKAH KANGGO. CAN </text>
<text sub="clublinks" start="533.633" dur="0.166"> KANGGO INGKAH KANGGO. BISA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="533.799" dur="0.067"> KANGGO INGKAH KANGGO. KANGGO BAYANG </text>
<text sub="clublinks" start="533.866" dur="0.1"> KANGGO INGKAH KANGGO. BISA KANGGO BAYANG </text>
<text sub="clublinks" start="533.966" dur="0.134"> KANGGO INGKAH KANGGO. BISA BAYANG BAYANG </text>
<text sub="clublinks" start="534.1" dur="0.066"> KANGGO INGKAH KANGGO. BISA BISA NGANGGO TRAPP </text>
<text sub="clublinks" start="534.166" dur="0.234"> BISA BISA NGANGGO TRAPP </text>
<text sub="clublinks" start="534.4" dur="0.067"> KANGGO BAYANG BISA TRAPPING KENE </text>
<text sub="clublinks" start="534.467" dur="0.067"> BISA KANGGO BAYANG BISA TRAPPED ING </text>
<text sub="clublinks" start="534.534" dur="0.2"> KANGGO BAYANG BISA TRAPPED ING LANGSUNG </text>
<text sub="clublinks" start="534.734" dur="0.066"> BISA KANGGO BAYANG BISA TRAPPED ING TENGAH </text>
<text sub="clublinks" start="534.8" dur="0.134"> BISA KANGGO BAYANG BISA TRAPPED ING TENGAH </text>
<text sub="clublinks" start="534.934" dur="1.635"> BISA KANGGO BAYANG BISA TRAPPED ING tengah-tengah </text>
<text sub="clublinks" start="536.569" dur="0.067"> BISA KANGGO BAYANG BISA TRAPPED ING TENGAH API </text>
<text sub="clublinks" start="536.636" dur="0.166"> Tengen ing tengah-tengah geni </text>
<text sub="clublinks" start="536.802" dur="0.067"> Bener ing tengah-tengah geni? </text>
<text sub="clublinks" start="536.869" dur="0.334"> ? </text>
<text sub="clublinks" start="537.203" dur="0.133"> ? Kowe </text>
<text sub="clublinks" start="537.336" dur="0.1"> ? Sampeyan BISA </text>
<text sub="clublinks" start="537.436" dur="0.134"> ? Sampeyan bisa ndeleng </text>
<text sub="clublinks" start="537.57" dur="0.133"> ? Sampeyan bisa ndeleng flames </text>
<text sub="clublinks" start="537.703" dur="0.167"> ? Sampeyan bisa ndeleng flamish BURNING </text>
<text sub="clublinks" start="537.87" dur="0.067"> ? Sampeyan BISA NAMPAK FLAMES BEDING ON </text>
<text sub="clublinks" start="537.937" dur="0.2"> Sampeyan BISA NAMPAK FLAMES BEDING ON </text>
<text sub="clublinks" start="538.137" dur="0.1"> Sampeyan KANGGO NAMPAK FLAMES KANGGO Loro-lorone </text>
<text sub="clublinks" start="538.237" dur="0.067"> Sampeyan BISA NAMPAK FLAMES MEMBUK ING KEDI KEDUA </text>
<text sub="clublinks" start="538.304" dur="0.067"> Sampeyan bisa ndeleng flamows BURNING ING KALIHAN </text>
<text sub="clublinks" start="538.371" dur="0.1"> Sampeyan BISA NAMPAK FLAMES BURNING ING KALIHAN SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="538.471" dur="0.067"> Sampeyan BISA NAMPAK FLAMES MEMBUK ING KALING SAKING JALAN. </text>
<text sub="clublinks" start="538.538" dur="2.135"> Loro-lorone sisih dalan. </text>
<text sub="clublinks" start="540.673" dur="0.234"> Loro-lorone sisih dalan. THE </text>
<text sub="clublinks" start="540.907" dur="0.2"> Loro-lorone sisih dalan. KAYU </text>
<text sub="clublinks" start="541.107" dur="0.2"> Loro-lorone sisih dalan. KAYU IKI </text>
<text sub="clublinks" start="541.307" dur="0.133"> Loro-lorone sisih dalan. KAYU SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="541.44" dur="0.067"> Loro-lorone sisih dalan. KAYU-KAYU ING KANG DILUKOT </text>
<text sub="clublinks" start="541.507" dur="0.267"> KAYU-KAYU ING KANG DILUKOT </text>
<text sub="clublinks" start="541.774" dur="0.067"> KAYU-KAYU ING KANG DILUWIT </text>
<text sub="clublinks" start="541.841" dur="0.067"> KAYU-KAYU ING KANG DILUWIT SEKARANG </text>
<text sub="clublinks" start="541.908" dur="0.133"> WIS KAYU KANG DILUWIT SAJA </text>
<text sub="clublinks" start="542.041" dur="0.067"> KAYU-KAYU ING KANGGO DITUNCUL KANGGO ANGIN. </text>
<text sub="clublinks" start="542.108" dur="2.436"> Sakitar Angin. </text>
<text sub="clublinks" start="544.544" dur="0.2"> Sakitar Angin. PEMAIN BODO </text>
<text sub="clublinks" start="544.744" dur="0.2"> Sakitar Angin. BANGSA NGOMONG </text>
<text sub="clublinks" start="544.944" dur="0.2"> Sakitar Angin. Pemadam Kebakaran Ngandika Dheweke </text>
<text sub="clublinks" start="545.144" dur="0.067"> Sakitar Angin. Pemadam Kebakaran Jarene Wong-wong mau </text>
<text sub="clublinks" start="545.211" dur="0.267"> Pemadam Kebakaran Jarene Wong-wong mau </text>
<text sub="clublinks" start="545.478" dur="0.1"> PEMOMPONG SING NGOMONG KANGGO GOLEK </text>
<text sub="clublinks" start="545.578" dur="0.067"> PEMOMPUL SENI KATOKO MUNG KECIL </text>
<text sub="clublinks" start="545.645" dur="0.133"> PEMOMPONG SING PUNIKA KANGGO GUGUR KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="545.778" dur="0.134"> PEMOMPONG SENI KUNCI SING PUNCAK SAKING KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="545.912" dur="0.066"> PEMOMPONG SING PUNYAKU KANG KUNCUNG SAKING KABEH. </text>
<text sub="clublinks" start="545.978" dur="0.2"> GUGUR KABEH KABEH. </text>
<text sub="clublinks" start="546.178" dur="0.101"> GUGUR KABEH KABEH. IKI </text>
<text sub="clublinks" start="546.279" dur="2.235"> GUGUR KABEH KABEH. IKI IKI </text>
<text sub="clublinks" start="548.514" dur="0.2"> GUGUR KABEH KABEH. IKI IKI ASU </text>
<text sub="clublinks" start="548.714" dur="0.201"> GUGUR KABEH KABEH. IKI AS ASOK LAN </text>
<text sub="clublinks" start="548.915" dur="0.2"> GUGUR KABEH KABEH. IKI KANGGO ROKOK LAN EMBERS </text>
<text sub="clublinks" start="549.115" dur="0.066"> GUGUR KABEH KABEH. IKI IKI ASOK LAN EMBERS </text>
<text sub="clublinks" start="549.181" dur="0.267"> IKI IKI ASOK LAN EMBERS </text>
<text sub="clublinks" start="549.448" dur="0.101"> IKI KANG APROKOKE APA APA </text>
<text sub="clublinks" start="549.549" dur="0.233"> IKI IKI APROK LAN EMBERS NGGAKWI </text>
<text sub="clublinks" start="549.782" dur="0.067"> IKI KANG ROKOK LAN EMBER GAMPANG NGANGGO PEMENANG. </text>
<text sub="clublinks" start="549.849" dur="2.069"> NGANGGO WINDSHIELD. </text>
<text sub="clublinks" start="551.918" dur="0.2"> NGANGGO WINDSHIELD. WE </text>
<text sub="clublinks" start="552.118" dur="0.2"> NGANGGO WINDSHIELD. KITA Uga </text>
<text sub="clublinks" start="552.318" dur="0.2"> NGANGGO WINDSHIELD. KAMU ORA DAPAT </text>
<text sub="clublinks" start="552.518" dur="0.1"> NGANGGO WINDSHIELD. KAMU ORA DAPAT A </text>
<text sub="clublinks" start="552.618" dur="0.134"> NGANGGO WINDSHIELD. KAMU Uga MAU TOUR </text>
<text sub="clublinks" start="552.752" dur="0.2"> NGANGGO WINDSHIELD. KAMU ORA GOLEK TOUR INSIDE </text>
<text sub="clublinks" start="552.952" dur="0.067"> NGANGGO WINDSHIELD. KAMU ORA GOLEK TOUR ING Jero </text>
<text sub="clublinks" start="553.019" dur="0.333"> KAMU ORA GOLEK TOUR ING Jero </text>
<text sub="clublinks" start="553.352" dur="0.1"> KAMU ORA GOLEK TOUR ING njero EVACUATION </text>
<text sub="clublinks" start="553.452" dur="0.034"> KAMU ORA NGUNJUK TOUR ING WON EKONASI </text>
<text sub="clublinks" start="553.486" dur="0.1"> KAMU ORA GOLEK TOUR ING WIS NING WAKTU </text>
<text sub="clublinks" start="553.586" dur="0.133"> KAMU Uga GOLEK TOUR ING ING ZON EVACUATION OF </text>
<text sub="clublinks" start="553.719" dur="0.067"> KAMU ORA NGUNJUK TOUR ING WENGI ZON EKROLISI ING HARI RAYA </text>
<text sub="clublinks" start="553.786" dur="0.234"> ZON PENILAIAN ING CUTI </text>
<text sub="clublinks" start="554.02" dur="1.801"> ZON EKSPRASI TANPA CUTA </text>
<text sub="clublinks" start="555.821" dur="0.201"> ZON PENILAIAN KEBAKARAN PETAN CUTA </text>
<text sub="clublinks" start="556.022" dur="0.066"> ZON EKSPROLASI APERI APRIL HARI INI. </text>
<text sub="clublinks" start="556.088" dur="0.334"> GANGGUAN TANPA DINO. </text>
<text sub="clublinks" start="556.422" dur="0.1"> GANGGUAN TANPA DINO. IKI </text>
<text sub="clublinks" start="556.522" dur="0.2"> GANGGUAN TANPA DINO. IKI IKI </text>
<text sub="clublinks" start="556.722" dur="0.167"> GANGGUAN TANPA DINO. IKI SALENGGO </text>
<text sub="clublinks" start="556.889" dur="0.1"> GANGGUAN TANPA DINO. IKI WIS ING NGADHAP </text>
<text sub="clublinks" start="556.989" dur="0.067"> GANGGUAN TANPA DINO. IKI SING DALAM WESI 126. </text>
<text sub="clublinks" start="557.056" dur="2.536"> IKI SING DALAM WESI 126. </text>
<text sub="clublinks" start="559.592" dur="0.2"> IKI SING DALAM WESI 126. Akeh </text>
<text sub="clublinks" start="559.792" dur="0.2"> IKI SING DALAM WESI 126. Akeh omah </text>
<text sub="clublinks" start="559.992" dur="0.2"> IKI DENGAN LALAKI ING dalan 126. Akeh omah lan </text>
<text sub="clublinks" start="560.192" dur="0.134"> IKI DENGAN LALAKI ING dalan 126. Akeh omah lan toko </text>
<text sub="clublinks" start="560.326" dur="0.1"> IKI SING DALAM WESI 126. Akeh omah lan toko sing </text>
<text sub="clublinks" start="560.426" dur="0.067"> IKI SING DALAM WESI 126. Akeh omah lan toko sing adil </text>
<text sub="clublinks" start="560.493" dur="0.3"> Akeh omah lan toko sing cukup </text>
<text sub="clublinks" start="560.793" dur="0.067"> Akeh omah lan toko sing nembe dikembangake. </text>
<text sub="clublinks" start="560.86" dur="1.768"> TINGKAT. </text>
<text sub="clublinks" start="562.628" dur="0.2"> TINGKAT. LAIN-LAIN </text>
<text sub="clublinks" start="562.828" dur="0.201"> TINGKAT. LAIN-LAIN KURANG </text>
<text sub="clublinks" start="563.029" dur="0.2"> TINGKAT. LAIN-LAIN KURANG TO </text>
<text sub="clublinks" start="563.229" dur="0.1"> TINGKAT. LAIN-LAIN KURANG DIKETEP </text>
<text sub="clublinks" start="563.329" dur="0.133"> TINGKAT. LAIN-LAIN KURANG KANGGO A </text>
<text sub="clublinks" start="563.462" dur="0.067"> TINGKAT. LAIN-LAIN KURANG KANGGO NGANGGO FRAME LANGSUNG. </text>
<text sub="clublinks" start="563.529" dur="0.234"> LAIN-LAIN KURANG KANGGO NGANGGO FRAME LANGSUNG. </text>
<text sub="clublinks" start="563.763" dur="0.2"> LAIN-LAIN KURANG KANGGO NGANGGO FRAME LANGSUNG. Nggoleki </text>
<text sub="clublinks" start="563.963" dur="0.2"> LAIN-LAIN KURANG KANGGO NGANGGO FRAME LANGSUNG. Golek lan </text>
<text sub="clublinks" start="564.163" dur="2.436"> LAIN-LAIN KURANG KANGGO NGANGGO FRAME LANGSUNG. Golek lan RESCUE </text>
<text sub="clublinks" start="566.599" dur="0.2"> LAIN-LAIN KURANG KANGGO NGANGGO FRAME LANGSUNG. TIM SEARCH AND RESCUE </text>
<text sub="clublinks" start="566.799" dur="0.067"> LAIN-LAIN KURANG KANGGO NGANGGO FRAME LANGSUNG. MAJALU MAJALAH LAN RESCUE </text>
<text sub="clublinks" start="566.866" dur="0.2"> MAJALU MAJALAH LAN RESCUE </text>
<text sub="clublinks" start="567.066" dur="0.2"> TEARS SEARCH AND RESCUE SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="567.266" dur="0.2"> TIM MENCARI LAN RESCUE SAIKI SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="567.466" dur="0.101"> TIM MENCARI LAN RESCUE padha metu saiki </text>
<text sub="clublinks" start="567.567" dur="0.1"> TIM MENCARI LAN RESCUE SAIKI SAIKI ANJING </text>
<text sub="clublinks" start="567.667" dur="0.066"> TIM MENCARI LAN RESCUE SAIKI SAIKI KANGGO ANJING </text>
<text sub="clublinks" start="567.733" dur="0.267"> OUT DARI KANGGO KANGGO ANJING </text>
<text sub="clublinks" start="568" dur="0.067"> DUWEK DINA KANGGO ANJING NGALAMI </text>
<text sub="clublinks" start="568.067" dur="0.133"> OUT DARI KANGGO ANJING NGGALAKI </text>
<text sub="clublinks" start="568.2" dur="0.167"> SAIKI INI DENGAN ANJING NGGALAPI RUBBLE </text>
<text sub="clublinks" start="568.367" dur="0.1"> SAIKI INI DENGAN ANJING KANGGO NGALAKI UWAH </text>
<text sub="clublinks" start="568.467" dur="0.067"> SAIKI INI DENGAN ANJING NGGALAPI GUBRU </text>
<text sub="clublinks" start="568.534" dur="2.002"> NGALAMI GUBRU MENGIKSA </text>
<text sub="clublinks" start="570.536" dur="0.267"> NGALAMI GOLEKSI PISAN GOLEKSI. </text>
<text sub="clublinks" start="570.803" dur="0.334"> KANGSA </text>
<text sub="clublinks" start="571.137" dur="0.1"> KANGSA IKI </text>
<text sub="clublinks" start="571.237" dur="0.133"> KANGSA GUNUNG INI </text>
<text sub="clublinks" start="571.37" dur="0.167"> KANGSA Geni Iki WIS </text>
<text sub="clublinks" start="571.537" dur="0.1"> KANGSA GIGI INI KONSUM </text>
<text sub="clublinks" start="571.637" dur="0.067"> KANGSA Geni Iki WIS KONSUM </text>
<text sub="clublinks" start="571.704" dur="0.267"> Geni Iki WIS KONSUM </text>
<text sub="clublinks" start="571.971" dur="0.1"> GEMI INI KONSUMA SATU atus </text>
<text sub="clublinks" start="572.071" dur="0.1"> GEMI INI KONSUMSI SATUH NASA </text>
<text sub="clublinks" start="572.171" dur="2.436"> GEMI INI KONSUMA SATUTUTU ENAM ENAM </text>
<text sub="clublinks" start="574.607" dur="0.067"> GEMI INI KONSUMA SATUTUTU ENAM NOMU sewu ewu </text>
<text sub="clublinks" start="574.674" dur="0.233"> Atus sewidak nem ewu </text>
<text sub="clublinks" start="574.907" dur="0.067"> Atus sewidak nem ewu acre. </text>
<text sub="clublinks" start="574.974" dur="0.267"> ACRES. </text>
<text sub="clublinks" start="575.241" dur="0.1"> ACRES. IT </text>
<text sub="clublinks" start="575.341" dur="0.1"> ACRES. IKU </text>
<text sub="clublinks" start="575.441" dur="0.134"> ACRES. IKI WIS </text>
<text sub="clublinks" start="575.575" dur="0.166"> ACRES. IKU SIJI IKU </text>
<text sub="clublinks" start="575.741" dur="0.067"> ACRES. IKU IKU SIJI SENI </text>
<text sub="clublinks" start="575.808" dur="0.3"> IKU IKU SIJI SENI </text>
<text sub="clublinks" start="576.108" dur="0.067"> ITU ONO SIJI PERSEN KONTEN </text>
<text sub="clublinks" start="576.175" dur="0.1"> ITU ONO SIJI PERSEN KONTEN AT </text>
<text sub="clublinks" start="576.275" dur="1.368"> ITU ONO SIJI PERSEN KONTEN INI </text>
<text sub="clublinks" start="577.643" dur="0.301"> ITU ONO SIJI PERSEN KONTEN ING POINT INI. </text>
<text sub="clublinks" start="577.944" dur="0.333"> KANDUNG ING TITIK INI. </text>
<text sub="clublinks" start="578.277" dur="0.134"> KANDUNG ING TITIK INI. Kita wis </text>
<text sub="clublinks" start="578.411" dur="0.167"> KANDUNG ING TITIK INI. Kita wis sinau </text>
<text sub="clublinks" start="578.578" dur="0.233"> KANDUNG ING TITIK INI. Kita wis sinau ing </text>
<text sub="clublinks" start="578.811" dur="0.167"> KANDUNG ING TITIK INI. Kita wis sinau sebab kasebut </text>
<text sub="clublinks" start="578.978" dur="0.067"> KANDUNG ING TITIK INI. Kita wis sinau sebab iki bengi </text>
<text sub="clublinks" start="579.045" dur="0.166"> Kita wis sinau sebab iki bengi </text>
<text sub="clublinks" start="579.211" dur="0.101"> Kita wis sinau sebab iki bengi </text>
<text sub="clublinks" start="579.312" dur="0.066"> Kita wis sinau sebab iki bengi </text>
<text sub="clublinks" start="579.378" dur="0.067"> Kita wis sinau sebab wengi iki salah sawijine </text>
<text sub="clublinks" start="579.445" dur="0.167"> Kita wis sinau sebab wengi iki salah sawijining </text>
<text sub="clublinks" start="579.612" dur="0.1"> Kita wis sinau sebab iki bengi salah sawijining wong cilik </text>
<text sub="clublinks" start="579.712" dur="0.067"> Kita wis sinau sebab iki bengi salah sawijining sing luwih cilik </text>
<text sub="clublinks" start="579.779" dur="1.968"> Saking Salah sijine sing luwih cilik </text>
<text sub="clublinks" start="581.747" dur="0.201"> Sawijining salah siji sing luwih cilik luwih dhisik </text>
<text sub="clublinks" start="581.948" dur="0.2"> Saking Sawijining IKI IKI IKI LEBIH Luwih Eneh sing diwiwiti </text>
<text sub="clublinks" start="582.148" dur="0.133"> Saking Sawijining Pisanan Sing Luwih Enak Sing Mulai ing </text>
<text sub="clublinks" start="582.281" dur="0.167"> Sawijining kawitan sing luwih cilik sing diwiwiti ing </text>
<text sub="clublinks" start="582.448" dur="0.067"> Saking Sawijining IKI PANGGILAN KECIL sing diwiwiti ing pelabuhan </text>
<text sub="clublinks" start="582.515" dur="0.2"> Sing Miwiti ing Portland </text>
<text sub="clublinks" start="582.715" dur="0.1"> Sing Miwiti ing Wilayah PORTLAND </text>
<text sub="clublinks" start="582.815" dur="0.134"> Sing diwiwiti ing wilayah PORTLAND pungkasan </text>
<text sub="clublinks" start="582.949" dur="0.066"> Sing diwiwiti ing wilayah PORTLAND MINGGU pungkasan. </text>
<text sub="clublinks" start="583.015" dur="0.167"> MINGGU WIS WULANG </text>
<text sub="clublinks" start="583.182" dur="0.234"> MINGGU WIS WULANG >> </text>
<text sub="clublinks" start="583.416" dur="0.1"> MINGGU WIS WULANG >> INVESTIGATOR </text>
<text sub="clublinks" start="583.516" dur="0.1"> MINGGU WIS WULANG >> INVESTIGATOR </text>
<text sub="clublinks" start="583.616" dur="0.1"> MINGGU WIS WULANG >> INVESTIGATOR SING THE </text>
<text sub="clublinks" start="583.716" dur="0.067"> MINGGU WIS WULANG >> INVESTIGATOR KANGGO Nuduhake </text>
<text sub="clublinks" start="583.783" dur="19.252"> >> INVESTIGATOR KANGGO Nuduhake </text>
<text sub="clublinks" start="603.035" dur="0.2"> >> INVESTIGATOR KANGGO HALEM Tampilake </text>
<text sub="clublinks" start="603.235" dur="0.201"> >> INVESTIGATOR KANGGO GUNUNG HALEM Tampilake </text>
<text sub="clublinks" start="603.436" dur="0.2"> >> INVESTIGATOR KUNCI GUNUNG HALEM Tampilake </text>
<text sub="clublinks" start="603.636" dur="0.233"> >> INVESTIGATOR KUNCI GUNUNG HALEM Tampilake pucuk pucuk </text>
<text sub="clublinks" start="603.869" dur="0.067"> >> INVESTIGATOR KANGGO NUNJUKI GUNUNG HALEM GUNUNG BUNGA PUNCAK </text>
<text sub="clublinks" start="603.936" dur="0.234"> HALEM GUNUNG BUNGA GUNUNG BALD </text>
<text sub="clublinks" start="604.17" dur="0.033"> HALEM MOUNTAIN BALD PEAK FIRE UTARA </text>
<text sub="clublinks" start="604.203" dur="0.167"> HALEM MOUNTAIN BALD PEAK FIRE UTARA OF </text>
<text sub="clublinks" start="604.37" dur="0.167"> HALEM MOUNTAIN BALD PEAK FIRE UTARA NEWBERG </text>
<text sub="clublinks" start="604.537" dur="0.2"> HALEM MOUNTAIN BALD PEAK FIRE UTARA NEWBERG WIS </text>
<text sub="clublinks" start="604.737" dur="0.1"> HALEM MOUNTAIN BALD PEAK FIRE UTARA NEWBERG DIwiwiti </text>
<text sub="clublinks" start="604.837" dur="0.067"> HALEM MOUNTAIN BALD PEAK FIRE UTARA NEWBERG DIwiwiti </text>
<text sub="clublinks" start="604.904" dur="0.167"> NEWBERG UTARA diwiwiti karo </text>
<text sub="clublinks" start="605.071" dur="0.2"> NORTH NEWBERG DIwiwiti dening AN </text>
<text sub="clublinks" start="605.271" dur="0.233"> NORTH NEWBERG DIwiwiti dening wong sing ora adil </text>
<text sub="clublinks" start="605.504" dur="0.067"> NEWBERG UTARA DIWIWITI DENGAN BAIK sing TEPAT </text>
<text sub="clublinks" start="605.571" dur="0.3"> SANG BENAR-BENAR </text>
<text sub="clublinks" start="605.871" dur="0.067"> KAMPIRE sing LUAR BIASA </text>
<text sub="clublinks" start="605.938" dur="0.167"> KAMPIRAN JANGKITAN sing TEPIS DIAPAK </text>
<text sub="clublinks" start="606.105" dur="0.167"> KAMPIRE sing TEPISEN DADI APLIKASI ING PRIVATE </text>
<text sub="clublinks" start="606.272" dur="0.067"> KAMPIRE sing TEPISEN DADI APLIKASI PADA PROPERTI PRIVATE </text>
<text sub="clublinks" start="606.339" dur="0.267"> KAMPIRE PADA PROPERTI PRIVATE </text>
<text sub="clublinks" start="606.606" dur="0.033"> KAMPIRE PADA PROPERTI PRIVATE Amarga </text>
<text sub="clublinks" start="606.639" dur="0.1"> KAMPIRE ON PROPERTI PRIVATE Amarga </text>
<text sub="clublinks" start="606.739" dur="0.1"> KAMPIRE ON PROPERTI PRIVATE Amarga saka </text>
<text sub="clublinks" start="606.839" dur="0.1"> KAMPIRE PADA PROPERTI PRIVATE Amarga Luhur </text>
<text sub="clublinks" start="606.939" dur="0.1"> KAMPIRE PADA PROPERTI PRIVATE Amarga INGKANG KANGGO MENANG </text>
<text sub="clublinks" start="607.039" dur="0.067"> CAMPFIRE ING PROPERTI PRIVATE Amarga WINDS INGKING Luhur lan </text>
<text sub="clublinks" start="607.106" dur="0.2"> Amarga THE WINDS dhuwur lan </text>
<text sub="clublinks" start="607.306" dur="0.1"> Amarga WINDS sing Tinggi lan KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="607.406" dur="0.067"> Amarga WINDS sing dhuwur lan bahan bakar garing </text>
<text sub="clublinks" start="607.473" dur="0.1"> Amarga WINDS sing Tinggi lan FUEL KERING </text>
<text sub="clublinks" start="607.573" dur="0.067"> Amarga WINDS sing Tinggi lan FYEL KERING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="607.64" dur="0.133"> Amarga WINDS sing dhuwur lan bahan garing sing dikatutake </text>
<text sub="clublinks" start="607.773" dur="0.067"> Amarga WINDS sing Tinggi lan FYEL KERING KANGGO INGKANG </text>
<text sub="clublinks" start="607.84" dur="0.267"> FUEL KERING KANGGO NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="608.107" dur="0.133"> FUEL KERING KANGGO NGANGGO APROK </text>
<text sub="clublinks" start="608.24" dur="0.167"> FUEL KERING KANGGO DITANGGUH WULU </text>
<text sub="clublinks" start="608.407" dur="0.134"> FUEL KERING KANGGO NGANGGO WARGA SATU WOLU atusan </text>
<text sub="clublinks" start="608.541" dur="0.067"> FUEL KERING KANGGO NGANGGO APRIL WULUH SATU PITUNG PITUNG </text>
<text sub="clublinks" start="608.608" dur="0.2"> Kasedhiya Wolung atus Pitu atus </text>
<text sub="clublinks" start="608.808" dur="0.133"> Kasedhiya Wolung Atus Pitu Pitu Atus </text>
<text sub="clublinks" start="608.941" dur="0.067"> Kasedhiya Wolung Atus Pitu Pitu Asar. </text>
<text sub="clublinks" start="609.008" dur="0.2"> LIMA ACARA. </text>
<text sub="clublinks" start="609.208" dur="0.1"> LIMA ACARA. THE </text>
<text sub="clublinks" start="609.308" dur="0.067"> LIMA ACARA. GANGSA </text>
<text sub="clublinks" start="609.375" dur="0.067"> LIMA ACARA. LED FIRE </text>
<text sub="clublinks" start="609.442" dur="0.2"> LIMA ACARA. LED KEBANGSA TO </text>
<text sub="clublinks" start="609.642" dur="0.067"> LIMA ACARA. LED KEBANGSA TO EVACUATIONS </text>
<text sub="clublinks" start="609.709" dur="0.233"> LED KEBANGSA TO EVACUATIONS </text>
<text sub="clublinks" start="609.942" dur="0.1"> LED FIRE TO EVACUATIONS Pungkasan </text>
<text sub="clublinks" start="610.042" dur="0.1"> LED KEBIJAKAN TO EVACUATION MINGGU Pungkasan </text>
<text sub="clublinks" start="610.142" dur="0.201"> LED FIRE TO EVACUATIONS MINGGU PUNGKUT Nanging </text>
<text sub="clublinks" start="610.343" dur="0.1"> LED KEBUNGA KANGGO EVACUASI MINGGU PUNGKAS Nanging kabeh wong </text>
<text sub="clublinks" start="610.443" dur="0.066"> LED KEBUNGA KE EVACUASI MINGGU PUNGKAS Nanging kabeh wong wis ana </text>
<text sub="clublinks" start="610.509" dur="0.267"> MINGGU AKHIR NANGING KABEH KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="610.776" dur="0.067"> MINGGU Pungkasan Nanging kabeh wong wis diidini </text>
<text sub="clublinks" start="610.843" dur="0.134"> MINGGU Pungkasan Nanging kabeh wong wis diidini </text>
<text sub="clublinks" start="610.977" dur="0.1"> MINGGU Pungkasan Nanging kabeh wong wis diijini bali </text>
<text sub="clublinks" start="611.077" dur="0.1"> MINGGU Pungkasan Nanging kabeh wong wis diijini bali menyang omah </text>
<text sub="clublinks" start="611.177" dur="0.066"> MINGGU TERAKHIR NANGING KABEH APA APA MULUT MULAH. </text>
<text sub="clublinks" start="611.243" dur="0.167"> DILAKU MULUT RUMAH SAIKI. </text>
<text sub="clublinks" start="611.41" dur="0.067"> DILAKU MULUT RUMAH SAIKI. IT </text>
<text sub="clublinks" start="611.477" dur="0.2"> DILAKU MULUT RUMAH SAIKI. IKU </text>
<text sub="clublinks" start="611.677" dur="0.1"> DILAKU MULUT RUMAH SAIKI. IKU DIANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="611.777" dur="0.067"> DILAKU MULUT RUMAH SAIKI. KANGGO DIANGGO SEPENUHE </text>
<text sub="clublinks" start="611.844" dur="0.3"> KANGGO DIANGGO SEPENUHE </text>
<text sub="clublinks" start="612.144" dur="0.1"> ITU KANGGO DIPUNCUHI </text>
<text sub="clublinks" start="612.244" dur="0.201"> ITU KANGGO DIPUNCI KANGGO APIK APIK </text>
<text sub="clublinks" start="612.445" dur="0.1"> ITU KANGGO DIPIKANG APIK APIK APIK APIK </text>
<text sub="clublinks" start="612.545" dur="0.067"> ITU KANGGO DIPUNCI KANGGO APIK APIK APIK </text>
<text sub="clublinks" start="612.612" dur="0.233"> KANGGO APIK APIK APIK </text>
<text sub="clublinks" start="612.845" dur="0.167"> KANGGO APIK APIK BUMI ORA MASIH </text>
<text sub="clublinks" start="613.012" dur="0.067"> KANGGO APIK APIK APLIKASI MASIH MASIH DITUTUP </text>
<text sub="clublinks" start="613.079" dur="0.1"> KANGGO APIK APIK BUMI ORA MASIH </text>
<text sub="clublinks" start="613.179" dur="0.133"> KANGGO APIK APIK BUMI ORA MASIH PANAS </text>
<text sub="clublinks" start="613.312" dur="0.067"> KANGGO APIK APIK PADHARMU MASIH MASIH NGABUKI SPOT PANAS </text>
<text sub="clublinks" start="613.379" dur="0.067"> KANGGO APIK APIK PADHAR MASIH MASIH MEMUTAMI SPOT PANAS LAN </text>
<text sub="clublinks" start="613.446" dur="0.267"> MASIH NANGGO SPOT PANAS LAN </text>
<text sub="clublinks" start="613.713" dur="0.133"> MASIH NANGGALAKE SPOT PANAS LAN KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="613.846" dur="0.2"> MASIH NANGGALAKE SPOT PANAS LAN NGOMPON </text>
<text sub="clublinks" start="614.046" dur="0.067"> MASIH NANGGALAKE SPOT PANAS LAN NGAKON WONG RESIDEN </text>
<text sub="clublinks" start="614.113" dur="0.067"> MASIH NANGGALAKE SPOT PANAS LAN NGAKON WONG RESIDEN </text>
<text sub="clublinks" start="614.18" dur="0.233"> KANGGO NEMUN WARGA </text>
<text sub="clublinks" start="614.413" dur="0.067"> Dheweke njaluk warga sing kudu ditonton </text>
<text sub="clublinks" start="614.48" dur="0.1"> Dheweke njaluk warga supaya nonton </text>
<text sub="clublinks" start="614.58" dur="0.2"> KANGGO NEMUN WARGA KANGGO DILILIK </text>
<text sub="clublinks" start="614.78" dur="0.1"> Dheweke njaluk warga supaya nonton kanggo ngrokok </text>
<text sub="clublinks" start="614.88" dur="0.067"> Dheweke njaluk warga supaya nonton metu kanggo wilayah sing ngrokok </text>
<text sub="clublinks" start="614.947" dur="0.167"> Watch Watch kanggo Area ngrokok </text>
<text sub="clublinks" start="615.114" dur="0.1"> Watch Watch kanggo Area ngrokok ing </text>
<text sub="clublinks" start="615.214" dur="0.167"> Watch Watch kanggo Area ngrokok ing wong </text>
<text sub="clublinks" start="615.381" dur="0.1"> Watch Watch kanggo Area ngrokok ing Properti </text>
<text sub="clublinks" start="615.481" dur="0.067"> Watch Watch kanggo Area ngrokok ing properti lan </text>
<text sub="clublinks" start="615.548" dur="0.133"> Watch Watch kanggo Area ngrokok ing properti lan dadi </text>
<text sub="clublinks" start="615.681" dur="0.067"> Watch Watch kanggo Area ngrokok ing Properti lan siyap </text>
<text sub="clublinks" start="615.748" dur="0.167"> ING WARNA LAN SIAP </text>
<text sub="clublinks" start="615.915" dur="0.167"> ING WARNA LAN SIAP </text>
<text sub="clublinks" start="616.082" dur="0.133"> ING WARNA LAN DUASA SIJI </text>
<text sub="clublinks" start="616.215" dur="0.067"> ING WARNA LAN SIAP EBACA maneh </text>
<text sub="clublinks" start="616.282" dur="0.1"> ING WARNA LAN SIAP BISA EVACUATE ING ING WIS </text>
<text sub="clublinks" start="616.382" dur="0.067"> ING WARNA LAN SIAP EBACA maneh ing kasus iki </text>
<text sub="clublinks" start="616.449" dur="0.333"> KANGGO EVACUATE ING KASUS </text>
<text sub="clublinks" start="616.782" dur="1.802"> KANGGO EVACUATE ING Kahanan Kasus </text>
<text sub="clublinks" start="618.584" dur="0.2"> KANGGO EVACUATE ING OGAH CASE </text>
<text sub="clublinks" start="618.784" dur="0.234"> KANGGO EVACUATE ING Kahanan Owah-owahan Kanggo </text>
<text sub="clublinks" start="619.018" dur="0.1"> KANGGO EVACUATE ING KEKADAAN CASE Ganti Wong-wong mau </text>
<text sub="clublinks" start="619.118" dur="0.067"> KANGGO EVACUATE ING KAUNCI KASUS GANTI KANGGO ORA </text>
<text sub="clublinks" start="619.185" dur="0.267"> Kahanan Ngganti Wong-wong Ora </text>
<text sub="clublinks" start="619.452" dur="0.167"> Kahanan Ngganti Wong-wong sing Ora Langsung </text>
<text sub="clublinks" start="619.619" dur="0.066"> Kahanan Ngganti Wong-wong sing Ora Kena Pangaruh Langsung </text>
<text sub="clublinks" start="619.685" dur="0.2"> Kahanan Ngganti Wong-wong sing Ora Langsung Dibatoni dening </text>
<text sub="clublinks" start="619.885" dur="1.836"> Kahanan Owah-owahan Kanggo Wong-wong sing Ora Langsung Dibatoni dening </text>
<text sub="clublinks" start="621.721" dur="0.066"> Kahanan Owah-owahan kanggo wong-wong sing ora langsung ditrapake dening wong loro </text>
<text sub="clublinks" start="621.787" dur="0.201"> LANGSUNG DIPengaruhi dening SEPAK </text>
<text sub="clublinks" start="621.988" dur="0.066"> LANGSUNG DIPengaruhi dening SEPAK. </text>
<text sub="clublinks" start="622.054" dur="0.334"> . </text>
<text sub="clublinks" start="622.388" dur="0.1"> . >> </text>
<text sub="clublinks" start="622.488" dur="0.134"> . >> THE </text>
<text sub="clublinks" start="622.622" dur="0.166"> . >> BESAR </text>
<text sub="clublinks" start="622.788" dur="0.067"> . >> Pitakon Gedhe </text>
<text sub="clublinks" start="622.855" dur="0.1"> . >> Pitakon BESAR IKU </text>
<text sub="clublinks" start="622.955" dur="0.067"> . >> Pitakon BESAR IKU </text>
<text sub="clublinks" start="623.022" dur="0.233"> >> Pitakon BESAR IKU </text>
<text sub="clublinks" start="623.255" dur="0.101"> >> Pitakon BESAR IKU KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="623.356" dur="0.133"> >> Pitakon BESAR APA KENE </text>
<text sub="clublinks" start="623.489" dur="2.035"> >> Pitakon BESAR APA APA APA </text>
<text sub="clublinks" start="625.524" dur="0.234"> >> Pitakon BESAR APA APA KANGGO ROKOK </text>
<text sub="clublinks" start="625.758" dur="0.2"> >> PITAKON BESAR APA APA KANGGO NGGOKOK IKI </text>
<text sub="clublinks" start="625.958" dur="0.067"> >> Pitakon BESAR KANG APIK APA KANGGO ROKOK </text>
<text sub="clublinks" start="626.025" dur="0.267"> AKU NGANGGO APIK APIK KANGGO Nuwun </text>
<text sub="clublinks" start="626.292" dur="0.167"> APAK APIK APIK INI BISA NURUT WONG PENONTON </text>
<text sub="clublinks" start="626.459" dur="0.133"> APAK APIK APIK INI BISA NURUT WONG BARBARA </text>
<text sub="clublinks" start="626.592" dur="0.067"> APAK APIK APIK INI BISA NURUT WONG BARBARA LOKKEN </text>
<text sub="clublinks" start="626.659" dur="0.1"> APAK APIK APIK INI BISA NURUT WONG PANGGILAN BARBARA LOKKEN Sapa </text>
<text sub="clublinks" start="626.759" dur="0.067"> APAK APIK APIK INI BISA NURUT WONG PANGGILAN BARBARA LOKKEN SING NGirim </text>
<text sub="clublinks" start="626.826" dur="0.2"> PANDANGAN BARBARA LOKKEN SING NGirim </text>
<text sub="clublinks" start="627.026" dur="0.133"> PENONTON BARBARA LOKKEN SING NGirim KITA </text>
<text sub="clublinks" start="627.159" dur="0.134"> PENONTON BARBARA LOKKEN sing NGUNJUKI IKI </text>
<text sub="clublinks" start="627.293" dur="0.1"> PENONTON BARBARA LOKKEN sing NGUNJUK FOTOS INI </text>
<text sub="clublinks" start="627.393" dur="2.135"> PENONTON BARBARA LOKKEN SING NGOMONG ORA GOLEK INGKANG SAKA </text>
<text sub="clublinks" start="629.528" dur="0.067"> PENONTON BARBARA LOKKEN SING NGOMONG ORA GOLEK INGKANG SAKA UNDERWOOD </text>
<text sub="clublinks" start="629.595" dur="0.3"> GAMBAR INGKANG ING ASU </text>
<text sub="clublinks" start="629.895" dur="0.101"> GAMBAR INGKANG GOLEK ING WETANG ING WENGI </text>
<text sub="clublinks" start="629.996" dur="0.2"> GAMBAR INGKANG GAMBAR ING NGISI WONINGTON ING </text>
<text sub="clublinks" start="630.196" dur="0.133"> GAMBAR INGKANG GAMBAR ING WISINGTON ING LANGSUNG </text>
<text sub="clublinks" start="630.329" dur="0.067"> GAMBAR INGKANG GOLEK ING WETANG ING GADIS. </text>
<text sub="clublinks" start="630.396" dur="0.2"> WASHINGTON ING GORGE. </text>
<text sub="clublinks" start="630.596" dur="0.134"> WASHINGTON ING GORGE. Dheweke </text>
<text sub="clublinks" start="630.73" dur="0.1"> WASHINGTON ING GORGE. Dheweke ngomong </text>
<text sub="clublinks" start="630.83" dur="0.2"> WASHINGTON ING GORGE. Dheweke ujar dheweke </text>
<text sub="clublinks" start="631.03" dur="0.233"> WASHINGTON ING GORGE. Dheweke ngomong yen dheweke isih dawa </text>
<text sub="clublinks" start="631.263" dur="0.067"> WASHINGTON ING GORGE. Dheweke ngomong yen dheweke dawa </text>
<text sub="clublinks" start="631.33" dur="2.202"> Dheweke ngomong yen dheweke dawa </text>
<text sub="clublinks" start="633.532" dur="0.201"> Dheweke ujar yen dheweke isih jelas </text>
<text sub="clublinks" start="633.733" dur="0.3"> Dheweke ujar yen dheweke isih suwe katon jelas. </text>
<text sub="clublinks" start="634.033" dur="0.334"> BERSIH udara. </text>
<text sub="clublinks" start="634.367" dur="0.1"> BERSIH udara. Aku </text>
<text sub="clublinks" start="634.467" dur="0.1"> BERSIH udara. Aku mikir </text>
<text sub="clublinks" start="634.567" dur="0.133"> BERSIH udara. Aku mikir WE </text>
<text sub="clublinks" start="634.7" dur="0.1"> BERSIH udara. AKU KANGGO KITA KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="634.8" dur="0.067"> BERSIH udara. AKU KANGGO KITA Kabeh. </text>
<text sub="clublinks" start="634.867" dur="0.234"> AKU KANGGO KITA Kabeh. </text>
<text sub="clublinks" start="635.101" dur="0.133"> AKU KANGGO KITA Kabeh. KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="635.234" dur="0.2"> AKU KANGGO KITA Kabeh. GEISLER CHERYL </text>
<text sub="clublinks" start="635.434" dur="0.201"> AKU KANGGO KITA Kabeh. CHERYL GEISLER I </text>
<text sub="clublinks" start="635.635" dur="1.001"> AKU KANGGO KITA Kabeh. GEISLER CHERYL AKU MIKIR </text>
<text sub="clublinks" start="636.636" dur="0.066"> AKU KANGGO KITA Kabeh. GEISLER CHERYL AKU KANGGO MITUTUR </text>
<text sub="clublinks" start="636.702" dur="0.2"> GEISLER CHERYL AKU KANGGO MITUTUR </text>
<text sub="clublinks" start="636.902" dur="0.201"> CHERYL GEISLER AKU KANGGO MITUTUR </text>
<text sub="clublinks" start="637.103" dur="0.033"> CHERYL GEISLER Mikir Aku Ngomong Akeh </text>
<text sub="clublinks" start="637.136" dur="0.167"> CHERYL GEISLER Aku mikirake kanggo akeh </text>
<text sub="clublinks" start="637.303" dur="0.067"> CHERYL GEISLER KANGGO MUNGGU NGOMONG APIK APIK. </text>
<text sub="clublinks" start="637.37" dur="0.333"> KANGGO KANGGO akeh. </text>
<text sub="clublinks" start="637.703" dur="0.1"> KANGGO KANGGO akeh. Dheweke </text>
<text sub="clublinks" start="637.803" dur="0.134"> KANGGO KANGGO akeh. Dheweke iku </text>
<text sub="clublinks" start="637.937" dur="0.167"> KANGGO KANGGO akeh. Dheweke mung </text>
<text sub="clublinks" start="638.104" dur="0.066"> KANGGO KANGGO akeh. Dheweke mung seneng banget </text>
<text sub="clublinks" start="638.17" dur="0.1"> KANGGO KANGGO akeh. Dheweke mung seneng banget </text>
<text sub="clublinks" start="638.27" dur="0.101"> KANGGO KANGGO akeh. Dheweke mung seneng ndeleng </text>
<text sub="clublinks" start="638.371" dur="0.066"> KANGGO KANGGO akeh. Dheweke mung seneng banget ndeleng </text>
<text sub="clublinks" start="638.437" dur="0.201"> Dheweke mung seneng banget ndeleng </text>
<text sub="clublinks" start="638.638" dur="0.2"> Dheweke mung seneng ndeleng srengenge </text>
<text sub="clublinks" start="638.838" dur="1.802"> Dheweke mung seneng banget ndeleng srengenge mung </text>
<text sub="clublinks" start="640.64" dur="0.233"> Dheweke mung seneng banget ndeleng srengenge mung ndelok </text>
<text sub="clublinks" start="640.873" dur="0.2"> Dheweke mung seneng banget ndeleng srengenge mung ndeleng liwat </text>
<text sub="clublinks" start="641.073" dur="0.067"> Dheweke mung seneng banget ndeleng srengenge mung ndeleng liwat </text>
<text sub="clublinks" start="641.14" dur="0.234"> SUN KANGGO NGOLEK ING </text>
<text sub="clublinks" start="641.374" dur="0.133"> SUN SANJENG NGOLEKI MEREKI </text>
<text sub="clublinks" start="641.507" dur="0.067"> SUN SANJENG NGOLEKI NGGIWI APIK INI. </text>
<text sub="clublinks" start="641.574" dur="0.267"> Rokok saiki iki. </text>
<text sub="clublinks" start="641.841" dur="0.066"> Rokok saiki iki. IKU </text>
<text sub="clublinks" start="641.907" dur="0.134"> Rokok saiki iki. KANG ING ING </text>
<text sub="clublinks" start="642.041" dur="0.067"> Rokok saiki iki. IKU ING CAMAS. </text>
<text sub="clublinks" start="642.108" dur="0.233"> IKU ING CAMAS. </text>
<text sub="clublinks" start="642.341" dur="0.1"> IKU ING CAMAS. Ayo Ayo </text>
<text sub="clublinks" start="642.441" dur="0.067"> IKU ING CAMAS. AYO Mugo-mugo </text>
<text sub="clublinks" start="642.508" dur="0.167"> IKU ING CAMAS. AYO AYO </text>
<text sub="clublinks" start="642.675" dur="1.835"> IKU ING CAMAS. Mugo-mugo Mugo Katon </text>
<text sub="clublinks" start="644.51" dur="0.234"> IKU ING CAMAS. Mugo-mugo Mugo Kulo Niliki Luwih Luwih </text>
<text sub="clublinks" start="644.744" dur="0.066"> IKU ING CAMAS. Mugo-mugo Mugo-Mugo Katon Mugo-Mugo Kuwi </text>
<text sub="clublinks" start="644.81" dur="0.234"> Mugo-mugo Mugo-Mugo Katon Mugo-Mugo Kuwi </text>
<text sub="clublinks" start="645.044" dur="0.067"> Mugo-mugo Mugo-Mugo Katon Luwih Luwih Sakedhik. </text>
<text sub="clublinks" start="645.111" dur="0.3"> Cepet-cepet. </text>
<text sub="clublinks" start="645.411" dur="0.133"> Cepet-cepet. Ayo Ayo </text>
<text sub="clublinks" start="645.544" dur="0.101"> Cepet-cepet. Ayo padha nggawa </text>
<text sub="clublinks" start="645.645" dur="0.066"> Cepet-cepet. Ayo Ayo nggawa MATT </text>
<text sub="clublinks" start="645.711" dur="0.134"> Cepet-cepet. Ayo nggawa MATT lan </text>
<text sub="clublinks" start="645.845" dur="0.133"> Cepet-cepet. Ayo nggawa MATT lan saiki </text>
<text sub="clublinks" start="645.978" dur="0.067"> Cepet-cepet. Ayo nggawa MATT banjur saiki </text>
<text sub="clublinks" start="646.045" dur="0.233"> Ayo nggawa MATT banjur saiki </text>
<text sub="clublinks" start="646.278" dur="0.067"> Ayo nggawa MATT banjur saiki kita ngarep-arep </text>
<text sub="clublinks" start="646.345" dur="0.1"> Ayo nggawa MATT lan saiki bakal diarep-arep </text>
<text sub="clublinks" start="646.445" dur="0.1"> Ayo nggawa MATT lan saiki bakal ngarep-arep luwih akeh </text>
<text sub="clublinks" start="646.545" dur="0.167"> Ayo nggawa MATT lan saiki bakal ngarep-arep luwih akeh srengenge </text>
<text sub="clublinks" start="646.712" dur="0.067"> Ayo Ayo nggawa MATT banjur saiki kita ngarep-arep kanggo ndeleng srengenge luwih akeh </text>
<text sub="clublinks" start="646.779" dur="0.2"> Mugo-mugo golek liyane srengenge </text>
<text sub="clublinks" start="646.979" dur="0.934"> MUNGGIN KANGGO MASIH LANJUT LANANG </text>
<text sub="clublinks" start="647.913" dur="0.167"> MUNGKIN KANGGO MBILAKAN LANJUT APA KITU </text>
<text sub="clublinks" start="648.08" dur="0.234"> Mugo-mugo golek liyane srengenge, nanging uga padha </text>
<text sub="clublinks" start="648.314" dur="0.2"> Mugo-mugo golek liyane srengenge, nanging uga bakal njupuk </text>
<text sub="clublinks" start="648.514" dur="0.134"> Mugo-mugo golek liyane srengenge, nanging uga bakal luwih akeh </text>
<text sub="clublinks" start="648.648" dur="0.066"> Mugo-mugo golek liyane srengenge, nanging uga bakal udan luwih akeh </text>
<text sub="clublinks" start="648.714" dur="0.234"> NAMUN KAMU ORA KITA UGA LEBIH LANJUT </text>
<text sub="clublinks" start="648.948" dur="0.067"> NAMUN KAMU ORA NGGUNAKI OLEH ULEH LEBIH LANJUT </text>
<text sub="clublinks" start="649.015" dur="0.1"> NAMUN KAMU ORA NGGUNAKI OLEH UGA LEBIH LANJUT </text>
<text sub="clublinks" start="649.115" dur="0.066"> NAMUN KAMU ORA NGGUNAKI OLEH UGA LEBIH LANJUT MATT </text>
<text sub="clublinks" start="649.181" dur="0.234"> Gulung menyang MATT. </text>
<text sub="clublinks" start="649.415" dur="0.1"> Gulung menyang MATT. YEAH, </text>
<text sub="clublinks" start="649.515" dur="0.1"> Gulung menyang MATT. Yo, aku </text>
<text sub="clublinks" start="649.615" dur="0.134"> Gulung menyang MATT. Ya, aku ngerti </text>
<text sub="clublinks" start="649.749" dur="0.2"> Gulung menyang MATT. Ya, aku ngerti LAUREL </text>
<text sub="clublinks" start="649.949" dur="0.033"> Gulung menyang MATT. Ya, aku ngerti LAUREL Wingi </text>
<text sub="clublinks" start="649.982" dur="0.067"> Gulung menyang MATT. Ya, aku ngerti LAUREL Wingi aku </text>
<text sub="clublinks" start="650.049" dur="0.2"> Ya, aku ngerti LAUREL Wingi aku </text>
<text sub="clublinks" start="650.249" dur="0.167"> Ya, aku ngerti LAUREL Wingi aku weruh </text>
<text sub="clublinks" start="650.416" dur="1.401"> Ya, aku ngerti LAUREL Wingi aku weruh MY </text>
<text sub="clublinks" start="651.817" dur="0.301"> Ya, aku ngerti LAUREL Wingi aku weruh bayanganku. </text>
<text sub="clublinks" start="652.118" dur="0.233"> WAYANG BAYANGKU. </text>
<text sub="clublinks" start="652.351" dur="0.1"> WAYANG BAYANGKU. Aku </text>
<text sub="clublinks" start="652.451" dur="0.1"> WAYANG BAYANGKU. Aku RASA </text>
<text sub="clublinks" start="652.551" dur="0.234"> WAYANG BAYANGKU. AKU RASA </text>
<text sub="clublinks" start="652.785" dur="0.1"> WAYANG BAYANGKU. Aku RASA PUNXSUTAWNEY </text>
<text sub="clublinks" start="652.885" dur="0.067"> WAYANG BAYANGKU. Aku RASA PILXSUTAWNEY PHIL </text>
<text sub="clublinks" start="652.952" dur="0.267"> Aku RASA PILXSUTAWNEY PHIL </text>
<text sub="clublinks" start="653.219" dur="0.066"> Aku RASA PUNXSUTAWNEY PHIL sing dikepengini </text>
<text sub="clublinks" start="653.285" dur="0.101"> Aku RASA PUNXSUTAWNEY PHIL sing dikepengini </text>
<text sub="clublinks" start="653.386" dur="0.1"> Aku RASA PUNXSUTAWNEY PHIL KANGGO CRAWL </text>
<text sub="clublinks" start="653.486" dur="0.066"> Aku RASA PUNXSUTAWNEY PHIL INGKANG KANGGO CRAWL BALIK </text>
<text sub="clublinks" start="653.552" dur="0.067"> Aku RASA PUNXSUTAWNEY PHIL INGKANG KANGGO CRAWL Mbalik </text>
<text sub="clublinks" start="653.619" dur="0.067"> Aku RASA PUNXSUTAWNEY PHIL INGKANG NGGOLEK MULUT ING MY </text>
<text sub="clublinks" start="653.686" dur="0.233"> INGIN NGABALIK BALIK ING MY </text>
<text sub="clublinks" start="653.919" dur="0.067"> INGKANG NGAPAK MULUT LABUNG. </text>
<text sub="clublinks" start="653.986" dur="1.702"> LORUNG </text>
<text sub="clublinks" start="655.688" dur="0.2"> LORUNG KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="655.888" dur="0.067"> LORUNG KABEH KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="655.955" dur="0.333"> KABEH KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="656.288" dur="0.101"> KABEH KANGGO. Aku </text>
<text sub="clublinks" start="656.389" dur="0.1"> KABEH KANGGO. INGKANG </text>
<text sub="clublinks" start="656.489" dur="0.133"> KABEH KANGGO. INGKANG </text>
<text sub="clublinks" start="656.622" dur="0.1"> KABEH KANGGO. INGKANG NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="656.722" dur="0.134"> KABEH KANGGO. AKU INGGUN KOWE </text>
<text sub="clublinks" start="656.856" dur="0.133"> KABEH KANGGO. AKU INGKANG NGatonake APA </text>
<text sub="clublinks" start="656.989" dur="0.067"> KABEH KANGGO. INGKANG GOLEK KANGGO KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="657.056" dur="0.167"> INGKANG GOLEK KANGGO KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="657.223" dur="0.167"> INGKANG GOLEK KANGGO KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="657.39" dur="0.1"> INGKANG GOLEK KANGGO APA KANGGO LUAR </text>
<text sub="clublinks" start="657.49" dur="0.1"> INGKANG GOLEK KANGGO KANGGO APA KANG njaba </text>
<text sub="clublinks" start="657.59" dur="0.067"> INGKANG GOLEK KANGGO APIK APIK ING SAKSING LUAR SAIKI. </text>
<text sub="clublinks" start="657.657" dur="0.266"> ING njaba njaba saiki. </text>
<text sub="clublinks" start="657.923" dur="0.067"> ING njaba njaba saiki. PERKARA </text>
<text sub="clublinks" start="657.99" dur="0.167"> ING njaba njaba saiki. IKI </text>
<text sub="clublinks" start="658.157" dur="0.601"> ING njaba njaba saiki. Bab-bab sing Ditambahake </text>
<text sub="clublinks" start="658.758" dur="0.233"> ING njaba njaba saiki. Bab-bab sing Ditambahake A </text>
<text sub="clublinks" start="658.991" dur="0.067"> ING njaba njaba saiki. Perkawis-perkawis ingkang Ningkataken Sithik </text>
<text sub="clublinks" start="659.058" dur="0.233"> Perkawis-perkawis ingkang Ningkataken Sithik </text>
<text sub="clublinks" start="659.291" dur="0.067"> Bab-bab sing Ditambahake KECIL Sithik. </text>
<text sub="clublinks" start="659.358" dur="0.267"> BIT </text>
<text sub="clublinks" start="659.625" dur="0.1"> BIT KUNCI </text>
<text sub="clublinks" start="659.725" dur="0.134"> BIT KUNCI WE </text>
<text sub="clublinks" start="659.859" dur="0.1"> BIT KUNCI KITA WIS </text>
<text sub="clublinks" start="659.959" dur="0.133"> BIT KUNCI KITA KANGGO A </text>
<text sub="clublinks" start="660.092" dur="0.1"> BIT KUNCI KITA KANGGO Sithik </text>
<text sub="clublinks" start="660.192" dur="0.067"> BIT KUNCI KITU KANGGO KECIL Sithik </text>
<text sub="clublinks" start="660.259" dur="0.234"> KUNCI KITU KANGGO KECIL Sithik </text>
<text sub="clublinks" start="660.493" dur="0.2"> KUNCI KITU KANGGO KECIL Sithik </text>
<text sub="clublinks" start="660.693" dur="0.067"> KUNCI KITA KANGGO KANGGO SIKIT SAKA JABA. </text>
<text sub="clublinks" start="660.76" dur="1.902"> Wiwit dina wingi. </text>
<text sub="clublinks" start="662.662" dur="0.2"> Wiwit dina wingi. KANGGO KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="662.862" dur="0.233"> Wiwit dina wingi. VISIBILITIS ORA </text>
<text sub="clublinks" start="663.095" dur="0.1"> Wiwit dina wingi. VISIBILITIS ORA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="663.195" dur="0.1"> Wiwit dina wingi. VISIBILITASI ORA KECIL </text>
<text sub="clublinks" start="663.295" dur="0.134"> Wiwit dina wingi. VISIBILITASI ORA BISA LAN </text>
<text sub="clublinks" start="663.429" dur="0.067"> Wiwit dina wingi. VISIBILITAS ORA BISA LANJUT 64 </text>
<text sub="clublinks" start="663.496" dur="0.267"> VISIBILITAS ORA BISA LANJUT 64 </text>
<text sub="clublinks" start="663.763" dur="0.066"> VISIBILITASI ORA KANG BANYAK LAN 64 DEGREES. </text>
<text sub="clublinks" start="663.829" dur="0.167"> DEGREES. </text>
<text sub="clublinks" start="663.996" dur="0.1"> DEGREES. WE </text>
<text sub="clublinks" start="664.096" dur="0.1"> DEGREES. KAMU ORA </text>
<text sub="clublinks" start="664.196" dur="0.067"> DEGREES. KITA ORA Duwe </text>
<text sub="clublinks" start="664.263" dur="0.1"> DEGREES. KITA ORA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="664.363" dur="0.067"> DEGREES. KITA ORA KANGGO Udan </text>
<text sub="clublinks" start="664.43" dur="0.067"> DEGREES. KITA ORA KANGGO Udan </text>
<text sub="clublinks" start="664.497" dur="0.267"> KITA ORA KANGGO Udan </text>
<text sub="clublinks" start="664.764" dur="0.133"> KITA ORA KAYU Udan ING PORTLAND </text>
<text sub="clublinks" start="664.897" dur="1.602"> KITA ORA KANGGO Udan ing PORTLAND </text>
<text sub="clublinks" start="666.499" dur="0.233"> KITA WIS TANPA Udan ING PORTLAND SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="666.732" dur="0.2"> KITA TIDAK NGANGGO UGA ING PORTLAND NGANE </text>
<text sub="clublinks" start="666.932" dur="0.067"> KITA TIDAK NGANGGO UGA ING PORTLAND IKI SAIKI APA </text>
<text sub="clublinks" start="666.999" dur="0.334"> PORTLAND TUNGGAL APA APA </text>
<text sub="clublinks" start="667.333" dur="0.067"> PORTLAND TUNGGAL SAIKI NENG VISIBILitas </text>
<text sub="clublinks" start="667.4" dur="0.1"> PORTLAND TUNGGAL APA APA VISIBILITAS KAMU </text>
<text sub="clublinks" start="667.5" dur="0.066"> PORTLAND TUNGGAL APA APA VISIBILITAS KAMU SANGAT </text>
<text sub="clublinks" start="667.566" dur="0.134"> PORTLAND TUNGGAL APA APA VISIBILITAS KAMU KANGGO OH </text>
<text sub="clublinks" start="667.7" dur="0.067"> PORTLAND TUNGGAL SAIKI Nanging KANGGO KANGGO KANGGO TELO OH </text>
<text sub="clublinks" start="667.767" dur="0.233"> VISIBILITAS IKU OH TIGA </text>
<text sub="clublinks" start="668" dur="0.134"> VISIBILITAS IKU OH TIGA KALI </text>
<text sub="clublinks" start="668.134" dur="0.066"> KANGGO KANGGO NGANGGO OH TIGA KALIWIT luwih apik </text>
<text sub="clublinks" start="668.2" dur="0.1"> VISIBILITAS KANGGO OH TIGA KALIWIT Luwih apik </text>
<text sub="clublinks" start="668.3" dur="1.435"> VISIBILITAS IKU OH TIGA KALIWITU Luwih Apike Loro ATAU </text>
<text sub="clublinks" start="669.735" dur="0.234"> VISIBILITAS KANGGO OH TIGA KALIWIT luwih apik loro utawa telung </text>
<text sub="clublinks" start="669.969" dur="0.067"> VISIBILITAS KANGGO OH TIGA KALIWIT luwih apik utawa kaping telu </text>
<text sub="clublinks" start="670.036" dur="0.266"> KALI luwih apik loro utawa telung kali </text>
<text sub="clublinks" start="670.302" dur="0.101"> KALI luwih apik loro utawa telung wektu luwih apik </text>
<text sub="clublinks" start="670.403" dur="0.1"> KALI Luwih Apike Loro Utawa Telung Wanci Luwih Apike Saka </text>
<text sub="clublinks" start="670.503" dur="0.133"> KALI luwih apik loro utawa telung kali luwih apik tinimbang dheweke </text>
<text sub="clublinks" start="670.636" dur="0.2"> KALI Luwih Apike Loro Utawa Telung Wanci Luwih Apik Saka Kuwi </text>
<text sub="clublinks" start="670.836" dur="0.067"> KALIWIT luwih apik loro utawa telung kali luwih apik tinimbang dina biyen. </text>
<text sub="clublinks" start="670.903" dur="0.234"> Luwih apik tinimbang dina biyen. </text>
<text sub="clublinks" start="671.137" dur="0.066"> Luwih apik tinimbang dina biyen. MILIL </text>
<text sub="clublinks" start="671.203" dur="0.067"> Luwih apik tinimbang dina biyen. MILE LAN </text>
<text sub="clublinks" start="671.27" dur="0.134"> Luwih apik tinimbang dina biyen. MILE LAN A </text>
<text sub="clublinks" start="671.404" dur="0.066"> Luwih apik tinimbang dina biyen. MILE LAN SENGIT. </text>
<text sub="clublinks" start="671.47" dur="0.267"> MILE LAN SENGIT. </text>
<text sub="clublinks" start="671.737" dur="0.167"> MILE LAN SENGIT. KENE </text>
<text sub="clublinks" start="671.904" dur="0.2"> MILE LAN SENGIT. Napa LAST </text>
<text sub="clublinks" start="672.104" dur="1.435"> MILE LAN SENGIT. NAMI WENGI PUTRA </text>
<text sub="clublinks" start="673.539" dur="0.2"> MILE LAN SENGIT. NAMI WENGI PUNGKUL </text>
<text sub="clublinks" start="673.739" dur="0.2"> MILE LAN SENGIT. NAMI WENGI PITUNG KENE </text>
<text sub="clublinks" start="673.939" dur="0.067"> MILE LAN SENGIT. NAMI WENGI PITUNG KANGGO A </text>
<text sub="clublinks" start="674.006" dur="0.234"> NAMI WENGI PITUNG KANGGO A </text>
<text sub="clublinks" start="674.24" dur="0.066"> NAMI WENGI PITUNG KANGGO APA SABIT </text>
<text sub="clublinks" start="674.306" dur="0.101"> NAMI WENGI PITUNG KANGGO APA SEPATU A </text>
<text sub="clublinks" start="674.407" dur="0.066"> NAMI WENGI PITUNG KANGGO SANGGO SIKAP. </text>
<text sub="clublinks" start="674.473" dur="0.267"> SENGKA MILIK. </text>
<text sub="clublinks" start="674.74" dur="0.1"> SENGKA MILIK. Katon </text>
<text sub="clublinks" start="674.84" dur="0.201"> SENGKA MILIK. Katon </text>
<text sub="clublinks" start="675.041" dur="0.133"> SENGKA MILIK. Katon ing CORVALLIS </text>
<text sub="clublinks" start="675.174" dur="0.067"> SENGKA MILIK. Deleng ING CORVALLIS maneh </text>
<text sub="clublinks" start="675.241" dur="0.267"> Deleng ING CORVALLIS maneh </text>
<text sub="clublinks" start="675.508" dur="0.066"> Deleng ING CORVALLIS maneh Ngresiki </text>
<text sub="clublinks" start="675.574" dur="0.134"> Deleng ING CORVALLIS maneh Ngresiki </text>
<text sub="clublinks" start="675.708" dur="0.1"> Deleng ING CORVALLIS maneh Ngrampungake Wolu </text>
<text sub="clublinks" start="675.808" dur="0.067"> Deleng ING CORVALLIS maneh NAMPAK WULU MILES </text>
<text sub="clublinks" start="675.875" dur="0.066"> Deleng ING CORVALLIS maneh NAMPAK WULU MILES AN </text>
<text sub="clublinks" start="675.941" dur="0.935"> Ngresiki Wolu Wol Mil AN </text>
<text sub="clublinks" start="676.876" dur="0.433"> Ngresiki Wolu Wol Mil JAM, </text>
<text sub="clublinks" start="677.309" dur="0.201"> Ngresiki Wolu Wol Mil Wetara Jam Wolu </text>
<text sub="clublinks" start="677.51" dur="0.2"> Ngresiki Wolu Wol Mil Wetara Jam, Wolu Mil </text>
<text sub="clublinks" start="677.71" dur="0.067"> Ngresiki Wolung Mil JAM, WOL MILES VISIBILITAS </text>
<text sub="clublinks" start="677.777" dur="0.233"> JAM, WILU KETAMPILAN MILES </text>
<text sub="clublinks" start="678.01" dur="0.1"> JAM, WOL MILES KAMPILANGAN ING KENE </text>
<text sub="clublinks" start="678.11" dur="0.1"> JAM, WOL MILES VISIBILITAS ING KANGGO LAN </text>
<text sub="clublinks" start="678.21" dur="0.134"> JAM, WOL MILES VISIBILITAS ING KANYA LAN </text>
<text sub="clublinks" start="678.344" dur="0.1"> JAM, WOL MILES KANGGO DUWIS LAN PISAN </text>
<text sub="clublinks" start="678.444" dur="0.1"> JAM, WOL MILES KETAMPILAN ING KENE lan PESAN WIS </text>
<text sub="clublinks" start="678.544" dur="0.067"> JAM, WOL MILES VISIBILITAS ING KENE LAN OPO POHON OPO OPO </text>
<text sub="clublinks" start="678.611" dur="0.267"> ING KONSEP LAN OPO PISAN uga </text>
<text sub="clublinks" start="678.878" dur="0.1"> ING KENE lan PANTU uga wis di resiki </text>
<text sub="clublinks" start="678.978" dur="0.133"> ING KONSEP LAN ORA PISAN ORA KUMIS </text>
<text sub="clublinks" start="679.111" dur="1.602"> ING KONSEP LAN ORA POHON ORA KANGGO KECIL </text>
<text sub="clublinks" start="680.713" dur="0.233"> ING KONSEP LAN ORA PISAN OLEH KANGGO MBILIK KECIL KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="680.946" dur="0.067"> Ana uga pantai uga wis ngresiki kajaba sing penting. </text>
<text sub="clublinks" start="681.013" dur="0.334"> DILILIH KECIL KANG STORI. </text>
<text sub="clublinks" start="681.347" dur="0.1"> DILILIH KECIL KANG STORI. KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="681.447" dur="0.1"> DILILIH KECIL KANG STORI. SING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="681.547" dur="0.134"> DILILIH KECIL KANG STORI. KANGGO NANGGO Sawetara </text>
<text sub="clublinks" start="681.681" dur="0.066"> DILILIH KECIL KANG STORI. KANGGO NANGGO FOG. </text>
<text sub="clublinks" start="681.747" dur="0.234"> KANGGO NANGGO FOG. </text>
<text sub="clublinks" start="681.981" dur="0.2"> KANGGO NANGGO FOG. SEKALI </text>
<text sub="clublinks" start="682.181" dur="0.2"> KANGGO NANGGO FOG. Sawise maneh, </text>
<text sub="clublinks" start="682.381" dur="0.134"> KANGGO NANGGO FOG. SEKALI, PORTLAND </text>
<text sub="clublinks" start="682.515" dur="0.2"> KANGGO NANGGO FOG. SEKALI, PORTLAND MENANG </text>
<text sub="clublinks" start="682.715" dur="0.067"> KANGGO NANGGO FOG. Sawise maneh, PORTLAND menang </text>
<text sub="clublinks" start="682.782" dur="0.233"> Sawise maneh, PORTLAND menang </text>
<text sub="clublinks" start="683.015" dur="1.568"> Sawise maneh, PORTLAND menang ing jagad </text>
<text sub="clublinks" start="684.583" dur="0.201"> Sawise maneh, PORTLANDE NGANGGO CUP DUNYA </text>
<text sub="clublinks" start="684.784" dur="0.2"> Sawise maneh, Portugis menang World Cup CUP </text>
<text sub="clublinks" start="684.984" dur="0.2"> Sawise maneh, PORTLAND NGANGGO CUP DUNYA sing paling ala </text>
<text sub="clublinks" start="685.184" dur="0.133"> Sawise maneh, PORTLANDE NGANGGO CUP DUNYA sing paling ala </text>
<text sub="clublinks" start="685.317" dur="0.067"> Sawise maneh, PORTLAND menang CUP WORLD sing paling ala ing kana </text>
<text sub="clublinks" start="685.384" dur="0.2"> DUNYA CUP sing paling ala ana ing </text>
<text sub="clublinks" start="685.584" dur="0.134"> WORLD CUP sing paling ala ING </text>
<text sub="clublinks" start="685.718" dur="0.067"> DUNIA NGLIPI PALING APIK ING Jagad. </text>
<text sub="clublinks" start="685.785" dur="0.2"> Jagad iki. </text>
<text sub="clublinks" start="685.985" dur="0.067"> Jagad iki. LAN </text>
<text sub="clublinks" start="686.052" dur="0.1"> Jagad iki. LAN KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="686.152" dur="0.066"> Jagad iki. LAN KAMU Uga </text>
<text sub="clublinks" start="686.218" dur="0.1"> Jagad iki. LAN KAMU Uga mlebu </text>
<text sub="clublinks" start="686.318" dur="0.201"> Jagad iki. Lan kita uga ing </text>
<text sub="clublinks" start="686.519" dur="0.2"> Jagad iki. LAN KAMU Uga ING CASCADIA </text>
<text sub="clublinks" start="686.719" dur="0.067"> Jagad iki. LAN KAMU Uga KANG CUPUNG CASCADIA </text>
<text sub="clublinks" start="686.786" dur="1.801"> LAN KAMU Uga KANG CUPUNG CASCADIA </text>
<text sub="clublinks" start="688.587" dur="0.201"> LAN KAMU Uga KANG CASCADIA CUP ANTARA </text>
<text sub="clublinks" start="688.788" dur="0.233"> LAN KAMU Uga ING KABUPATEN CASCADIA ANTARA PORTLAND, </text>
<text sub="clublinks" start="689.021" dur="0.067"> LAN KAMU Uga ING CASCADIA CUP ANTARA PORTLAND, VANCOUVER, </text>
<text sub="clublinks" start="689.088" dur="0.233"> ANTARA PORTLAND, VANCOUVER, </text>
<text sub="clublinks" start="689.321" dur="0.134"> ANTARA PORTLAND, VANCOUVER, BC </text>
<text sub="clublinks" start="689.455" dur="0.167"> ANTARA PORTLAND, VANCOUVER, BC LAN </text>
<text sub="clublinks" start="689.622" dur="0.067"> ANTARA PORTLAND, VANCOUVER, BC LAN SEATTLE </text>
<text sub="clublinks" start="689.689" dur="0.1"> ANTARA PORTLAND, VANCOUVER, BC LAN KANGGO KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="689.789" dur="0.1"> ANTARA PORTLAND, VANCOUVER, BC LAN KANGGO KANGGO Deleng </text>
<text sub="clublinks" start="689.889" dur="0.066"> ANTARA PORTLAND, VANCOUVER, BC LAN KANGGO KANGGO Katon Katon </text>
<text sub="clublinks" start="689.955" dur="0.201"> BC LAN SEATTLE Sampeyan Katon Katon </text>
<text sub="clublinks" start="690.156" dur="0.166"> SM LAN SEATTLE KANGGO KANGGO MILIK KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="690.322" dur="0.134"> SM LAN SEATTLE KANGGO Katon Kwalitas Udara KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="690.456" dur="1.235"> BC LAN SEATTLE KANGGO Deleng INDEX KUALITAS AIR KITA </text>
<text sub="clublinks" start="691.691" dur="0.2"> BC LAN SEATTLE KANGGO Deleng INDEX KUALITAS KANGGO GO </text>
<text sub="clublinks" start="691.891" dur="0.2"> BC LAN SEATTLE KANGGO Deleng INDEX KUALITAS KANGGO KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="692.091" dur="0.067"> SM LAN SEATTLE KANGGO Deleng INDEX KUALITAS AIR KITA PALING PULU PULU </text>
<text sub="clublinks" start="692.158" dur="0.233"> INDEX KUALITAS AIR NGANGGUH PALUA Puluh </text>
<text sub="clublinks" start="692.391" dur="0.1"> INDEKI KUALITAS AIR NGGOLI PULUT TELU </text>
<text sub="clublinks" start="692.491" dur="0.067"> INDEX KUALITAS AIR NGGOLI PALES PULES PALES </text>
<text sub="clublinks" start="692.558" dur="0.167"> INDEX KUALITAS AIR NGGOLI PULES TELU PALES ING </text>
<text sub="clublinks" start="692.725" dur="0.167"> INDEX KUALITAS AIR NGGOLEKI PALES PULES TIGA </text>
<text sub="clublinks" start="692.892" dur="0.066"> INDEX KUALITAS AIR NGGOLEK PALES PALES, Bandingake </text>
<text sub="clublinks" start="692.958" dur="0.234"> Telung PALES Bandingake </text>
<text sub="clublinks" start="693.192" dur="2.402"> Telung PALES Bandingake Liyane </text>
<text sub="clublinks" start="695.594" dur="0.201"> Telung PALES Bandingake Liyane Sing Cilik </text>
<text sub="clublinks" start="695.795" dur="0.2"> Telung PALES Bandingake karo bocah cilik liyane </text>
<text sub="clublinks" start="695.995" dur="0.2"> Telung PALES Bandingake karo bocah cilik liyane ing </text>
<text sub="clublinks" start="696.195" dur="0.067"> Telung palet ing bandhingake karo bocah cilik liyane ing </text>
<text sub="clublinks" start="696.262" dur="0.3"> Kutha Luwih Cilik Liyane ing </text>
<text sub="clublinks" start="696.562" dur="0.167"> TANPA LEBIH CIKIK ING sisih Lor </text>
<text sub="clublinks" start="696.729" dur="0.067"> TANPA LEBIH CIKIK ING WILISI UTARA </text>
<text sub="clublinks" start="696.796" dur="0.166"> Kutha LEBIH CILIK ING WIWEN UTARA UTAWA </text>
<text sub="clublinks" start="696.962" dur="0.067"> TANPA LEBIH CIKIK ING WILISI UTARA UTARA </text>
<text sub="clublinks" start="697.029" dur="0.267"> WIJI UTAMA LAN SELATAN </text>
<text sub="clublinks" start="697.296" dur="0.1"> WIJI UTAMA LAN OREGON Kidul </text>
<text sub="clublinks" start="697.396" dur="0.1"> WIJI UTAMA LAN OREGON SELATAN </text>
<text sub="clublinks" start="697.496" dur="1.168"> WIJI UTAMA LAN OREGON SELUR WULUH NAMA </text>
<text sub="clublinks" start="698.664" dur="0.267"> WIJI UTAMA LAN OREGON SELUR WULUH NAMA atus. </text>
<text sub="clublinks" start="698.931" dur="0.367"> OREGON Liwat ENAM atus. </text>
<text sub="clublinks" start="699.298" dur="0.134"> OREGON Liwat ENAM atus. Dadi </text>
<text sub="clublinks" start="699.432" dur="0.066"> OREGON Liwat ENAM atus. Dadi maneh </text>
<text sub="clublinks" start="699.498" dur="0.201"> OREGON Liwat ENAM atus. Dadi maneh THE </text>
<text sub="clublinks" start="699.699" dur="0.066"> OREGON Liwat ENAM atus. Dadi maneh NENG BENER </text>
<text sub="clublinks" start="699.765" dur="0.334"> Dadi maneh NENG BENER </text>
<text sub="clublinks" start="700.099" dur="0.067"> Dadi MUNG KANG WARISING UTAMA UTAMA </text>
<text sub="clublinks" start="700.166" dur="2.536"> Dadi ORA NGUNDI WARNA UTARA UTAMA </text>
<text sub="clublinks" start="702.702" dur="0.2"> Dadi ORA NGUNDI WARNA UTARA UTAWA Nanging KITA </text>
<text sub="clublinks" start="702.902" dur="0.233"> Dadi MUNG WULI PUTRA UTAMA UTAWA WIS </text>
<text sub="clublinks" start="703.135" dur="0.1"> Dadi MUNG WULI PUTRA UTAMA UTAWA WIS KAMU SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="703.235" dur="0.1"> Dadi MUNG WULI PUTRA UTAMA UTAWA WIS KITA SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="703.335" dur="0.067"> Dadi MUNG WULI PUTRA UTAMA UTAWA WIS KITA SAIKI ING </text>
<text sub="clublinks" start="703.402" dur="0.2"> DOMINASI Nanging KAMU SAIKI ING </text>
<text sub="clublinks" start="703.602" dur="0.167"> DOMINATIF Nanging KITA SAIKI SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="703.769" dur="0.167"> NGOMPUTI APA KAMI SAIKI SAIKI ING APLIK </text>
<text sub="clublinks" start="703.936" dur="0.1"> DOMINASI Nanging KAMU SAIKI ING KATEGORI SANGAT APIK </text>
<text sub="clublinks" start="704.036" dur="0.067"> DOMINATIS Nanging KAMU SAIKI ING KATEGORI SANGAT APIK APIK </text>
<text sub="clublinks" start="704.103" dur="0.167"> KATEGORI SANGAT NGGORONG APIK </text>
<text sub="clublinks" start="704.27" dur="0.133"> KATEGORI sing SANGEH APLIK </text>
<text sub="clublinks" start="704.403" dur="0.1"> KATEGORI PALING ENGKAL sing Luwih Apik </text>
<text sub="clublinks" start="704.503" dur="2.102"> KATEGORI PALING ENGKAL sing luwih apik tinimbang </text>
<text sub="clublinks" start="706.605" dur="0.234"> KATEGORI PALING ENGKAL sing luwih apik tinimbang tumindake </text>
<text sub="clublinks" start="706.839" dur="0.067"> KATEGORI PALING ENGKAL sing Luwih apik tinimbang mbebayani </text>
<text sub="clublinks" start="706.906" dur="0.3"> Luwih apik tinimbang mbebayani </text>
<text sub="clublinks" start="707.206" dur="0.067"> Luwih apik tinimbang dadi KATEGORI sing mbebayani </text>
<text sub="clublinks" start="707.273" dur="0.167"> Luwih apik tinimbang dadi KATEGORI sing mbebayani ing </text>
<text sub="clublinks" start="707.44" dur="0.166"> Luwih apik tinimbang dadi KATEGORI sing mbebayani ing sawetara </text>
<text sub="clublinks" start="707.606" dur="0.067"> Luwih apik tinimbang dadi KATEGORI sing mbebayani ing sawetara lokasi </text>
<text sub="clublinks" start="707.673" dur="0.234"> KATEGORI ING LOKASI sawetara </text>
<text sub="clublinks" start="707.907" dur="2.702"> KATEGORI ING LOKALING SEKITAR SEKITAR </text>
<text sub="clublinks" start="710.609" dur="0.201"> KATEGORI ING LOKASI sawetara ing saindenging WESTERN </text>
<text sub="clublinks" start="710.81" dur="0.2"> KATEGORI ING LOKASI sawetara ing saindenging Oregon Kulon </text>
<text sub="clublinks" start="711.01" dur="0.067"> KATEGORI ING LOKASI sawetara ing saindenging Oregon Kulon </text>
<text sub="clublinks" start="711.077" dur="0.266"> SEKITAR OREGON WESTERN Duwe </text>
<text sub="clublinks" start="711.343" dur="0.067"> Kira-kira OREGON WESTERN wis dianyari </text>
<text sub="clublinks" start="711.41" dur="0.134"> Kira-kira OREGON WESTERN wis dianyari </text>
<text sub="clublinks" start="711.544" dur="0.133"> SEKITAR OREGON WESTERN wis dianyari kanggo mung </text>
<text sub="clublinks" start="711.677" dur="0.067"> Ing saindenging jagad Oregon Kulon wis nganyari supaya mung gampang </text>
<text sub="clublinks" start="711.744" dur="2.002"> UPGRADED TO SIMPLY </text>
<text sub="clublinks" start="713.746" dur="0.2"> UPGRADE TO HANYA GAMPANG GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="713.946" dur="0.2"> UPGRADE NGANGGO GAMPANG LANGSUNG </text>
<text sub="clublinks" start="714.146" dur="0.167"> UPGRADE NGANGGO GAMPANG LANGSUNG SANGAT </text>
<text sub="clublinks" start="714.313" dur="0.067"> UPGRADE NGANGGO GAMPANG LANGSUNG SANGKA GOLEK </text>
<text sub="clublinks" start="714.38" dur="0.167"> GANGGIH SAKING ASU </text>
<text sub="clublinks" start="714.547" dur="0.2"> SING SING SAKING SAKING SAKING LARANG ATAU </text>
<text sub="clublinks" start="714.747" dur="0.067"> GANGGIH SAKING ASU ORA LUCU ATAU PAYAR. </text>
<text sub="clublinks" start="714.814" dur="0.2"> UTAWA LUWIS. </text>
<text sub="clublinks" start="715.014" dur="0.067"> UTAWA LUWIS. Dadi </text>
<text sub="clublinks" start="715.081" dur="0.133"> UTAWA LUWIS. Dadi IT </text>
<text sub="clublinks" start="715.214" dur="0.067"> UTAWA LUWIS. Dadi gumantung </text>
<text sub="clublinks" start="715.281" dur="0.066"> UTAWA LUWIS. Dadi gumantung saka kepiye </text>
<text sub="clublinks" start="715.347" dur="0.101"> UTAWA LUWIS. Dadi gumantung marang kepiye </text>
<text sub="clublinks" start="715.448" dur="0.066"> UTAWA LUWIS. Dadi gumantung yen sampeyan ndeleng </text>
<text sub="clublinks" start="715.514" dur="0.067"> UTAWA LUWIS. Dadi gumantung yen sampeyan ndeleng </text>
<text sub="clublinks" start="715.581" dur="0.2"> Dadi gumantung yen sampeyan ndeleng </text>
<text sub="clublinks" start="715.781" dur="0.134"> Dadi gumantung yen kepiye nyawang, </text>
<text sub="clublinks" start="715.915" dur="0.066"> Dadi gumantung yen kepiye nyawang, Bener. </text>
<text sub="clublinks" start="715.981" dur="1.702"> IT, BENAR. </text>
<text sub="clublinks" start="717.683" dur="0.2"> IT, BENAR. Dadi </text>
<text sub="clublinks" start="717.883" dur="0.201"> IT, BENAR. Dadi WE </text>
<text sub="clublinks" start="718.084" dur="0.133"> IT, BENAR. Dadi awake dhewe </text>
<text sub="clublinks" start="718.217" dur="0.1"> IT, BENAR. Dadi awake dhewe dipimpin </text>
<text sub="clublinks" start="718.317" dur="0.1"> IT, BENAR. Dadi awake dhewe dikepung </text>
<text sub="clublinks" start="718.417" dur="0.134"> IT, BENAR. Dadi, kita dikepung ing </text>
<text sub="clublinks" start="718.551" dur="0.066"> IT, BENAR. Dadi awake dhewe dikepung ing hak </text>
<text sub="clublinks" start="718.617" dur="0.301"> Dadi awake dhewe dikepung ing hak </text>
<text sub="clublinks" start="718.918" dur="0.066"> Dadi, KITA KANGGO DIPUNJUK KANG BENAR </text>
<text sub="clublinks" start="718.984" dur="0.101"> Dadi, kita dipimpin ing arah sing bener ing </text>
<text sub="clublinks" start="719.085" dur="0.133"> Dadi, awake dhewe dipimpin ing arah sing bener sithik </text>
<text sub="clublinks" start="719.218" dur="0.067"> Dadi, awake dhewe dipimpin ing arah sing bener sithik </text>
<text sub="clublinks" start="719.285" dur="0.066"> Dadi, awake dhewe dikepung ing arah sing bener sithik </text>
<text sub="clublinks" start="719.351" dur="0.167"> ARAH Sithik Sithik </text>
<text sub="clublinks" start="719.518" dur="0.134"> ARAH SING SIKING SING SING KECIL </text>
<text sub="clublinks" start="719.652" dur="0.1"> ARAH Sithik Sithik sing Mesthi wae </text>
<text sub="clublinks" start="719.752" dur="0.934"> ARAH Sithik Sithik sing Apik banget </text>
<text sub="clublinks" start="720.686" dur="0.267"> ARAH Sithik KANGGO APIK APIK APIK </text>
<text sub="clublinks" start="720.953" dur="0.234"> ARAH Sithik Sithik sing Mesthi Katon. </text>
<text sub="clublinks" start="721.187" dur="0.267"> Mesthi bakal katon. </text>
<text sub="clublinks" start="721.454" dur="0.133"> Mesthi bakal katon. KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="721.587" dur="0.067"> Mesthi bakal katon. KABEH KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="721.654" dur="0.2"> KABEH KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="721.854" dur="0.133"> KABEH KANGGO. KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="721.987" dur="0.067"> KABEH KANGGO. KABEH KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="722.054" dur="0.234"> KABEH KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="722.288" dur="0.1"> KABEH KANGGO. THE </text>
<text sub="clublinks" start="722.388" dur="0.133"> KABEH KANGGO. ROKOK </text>
<text sub="clublinks" start="722.521" dur="0.1"> KABEH KANGGO. ROKOK IKU </text>
<text sub="clublinks" start="722.621" dur="0.101"> KABEH KANGGO. ROKOK WIS </text>
<text sub="clublinks" start="722.722" dur="0.2"> KABEH KANGGO. ROKOK ORA KAYA </text>
<text sub="clublinks" start="722.922" dur="0.066"> KABEH KANGGO. ROKOK ORA KAYU PERVASIF </text>
<text sub="clublinks" start="722.988" dur="0.201"> ROKOK ORA KAYU PERVASIF </text>
<text sub="clublinks" start="723.189" dur="1.401"> ROKOK ORA KAYU PERVASIF </text>
<text sub="clublinks" start="724.59" dur="0.2"> ROKOK ORA KAYU PERVASIF NGAKAK </text>
<text sub="clublinks" start="724.79" dur="0.2"> ROKOK ORA SANGKU PERVASIF NGAKAK IKI </text>
<text sub="clublinks" start="724.99" dur="0.134"> ROKOK Wis PERVASIF APIK APA MINGGU INI </text>
<text sub="clublinks" start="725.124" dur="0.1"> ROKOK ORA PALING PERVASIF, MINGGU MINGGU INI </text>
<text sub="clublinks" start="725.224" dur="0.067"> ROKOK ORA PALING PERVASIF APA MINGGU ING WEEK IKI </text>
<text sub="clublinks" start="725.291" dur="0.233"> Sing paling awal minggu iki yaiku </text>
<text sub="clublinks" start="725.524" dur="0.1"> Sing LUMIA INI MINGGU IKU </text>
<text sub="clublinks" start="725.624" dur="0.034"> Sing wiwitan minggu iki malah dideleng </text>
<text sub="clublinks" start="725.658" dur="0.167"> Sing wiwitan minggu iki malah dideleng A </text>
<text sub="clublinks" start="725.825" dur="0.166"> Sing paling awal minggu iki, sanajan wis katon ana pirang-pirang yuta </text>
<text sub="clublinks" start="725.991" dur="2.67"> Sing luwih awal minggu iki, sanajan wis katon ana pirang-pirang yuta </text>
<text sub="clublinks" start="728.661" dur="0.067"> Sing luwih awal minggu iki malah katon ana pirang-pirang yuta </text>
<text sub="clublinks" start="728.728" dur="0.166"> Nadyan Katon JUTA JUTA </text>
<text sub="clublinks" start="728.894" dur="0.201"> Nadyan Katon WILAYUT MILYU DARI </text>
<text sub="clublinks" start="729.095" dur="0.1"> Sanajan ndeleng YUTU mil sing adoh saka NASA </text>
<text sub="clublinks" start="729.195" dur="0.166"> Nadyan Katon WILAYUTI JUTA NENG EPIK NASA </text>
<text sub="clublinks" start="729.361" dur="0.101"> Sanajan katon ana pirang-pirang mil luwih saka SATELIT Epik NASA </text>
<text sub="clublinks" start="729.462" dur="0.066"> Nadyan Katon WILAYUTI JUTA DENGAN EPIK SATELIT EPIK NASA </text>
<text sub="clublinks" start="729.528" dur="0.267"> Dening EPIK SATELITIK Epik NASA </text>
<text sub="clublinks" start="729.795" dur="0.067"> Dening NETA EPIC SATELIT EPIC NASA </text>
<text sub="clublinks" start="729.862" dur="0.1"> Dening NASA EPIK SATELIT Epik NASA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="729.962" dur="0.134"> Dening EPIC SATELIT Epik NASA NGADILAKAKE EARTH </text>
<text sub="clublinks" start="730.096" dur="0.066"> Dening EPIC SATELITIK Epic NASA NGANGGO KEBIJAKAN EARTH </text>
<text sub="clublinks" start="730.162" dur="1.602"> STANDS FOR POLICY EARTH </text>
<text sub="clublinks" start="731.764" dur="0.2"> STANDS FOR POLRIY EARTH CHROMATIC </text>
<text sub="clublinks" start="731.964" dur="0.2"> STANDS KANGGO GAMBAR KEBIJAKAN KROMATIS </text>
<text sub="clublinks" start="732.164" dur="0.134"> STANDS FOR POLRIY EARTH KAMERA GAMBAR KRAMATIK </text>
<text sub="clublinks" start="732.298" dur="0.066"> STANDS FOR POLRIY EARTH CHROMATIC IMAGING CAMERA IKU </text>
<text sub="clublinks" start="732.364" dur="0.234"> KAMERA GAMBAR KROMATIS IKU </text>
<text sub="clublinks" start="732.598" dur="0.067"> KAMERA GAMBAR KROMATIK IKI KANGGO MUNGGU </text>
<text sub="clublinks" start="732.665" dur="0.067"> KAMERA GAMBAR KROMATIS IKU KANGGO DADI </text>
<text sub="clublinks" start="732.732" dur="0.166"> KAMERA GAMBAR CHROMATIC KANGGO DADI </text>
<text sub="clublinks" start="732.898" dur="0.1"> KAMERA GAMBAR CHROMATIC INGKANG KANGGO Nindakake PANLITEN </text>
<text sub="clublinks" start="732.998" dur="0.067"> KAMERA IMAGING KROMATIS IKU KANGGO Nindakake PANLITEN LAN </text>
<text sub="clublinks" start="733.065" dur="0.267"> KANGGO Nindakake PANALITEN LAN </text>
<text sub="clublinks" start="733.332" dur="0.067"> KANGGO Nindakake Penelitian lan Pengawas </text>
<text sub="clublinks" start="733.399" dur="2.169"> Tegese nggawe panelitian lan pengawas </text>
<text sub="clublinks" start="735.568" dur="0.2"> KANGGO Nindakake Penelitian lan Ngawasi Srengenge </text>
<text sub="clublinks" start="735.768" dur="0.2"> KANGGO Nindakake Penelitian lan Ngawasi Srengenge Nanging </text>
<text sub="clublinks" start="735.968" dur="0.2"> KANGGO Nindakake Penelitian lan Ngawasi Srengenge Nanging </text>
<text sub="clublinks" start="736.168" dur="0.234"> KANGGO Nindakake Penelitian lan Ngawasi Srengenge Nanging bisa </text>
<text sub="clublinks" start="736.402" dur="0.067"> KANGGO Nindakake Penelitian lan Ngawasi Srengenge Nanging uga bisa uga </text>
<text sub="clublinks" start="736.469" dur="0.166"> MONITORake SUN Nanging uga bisa uga </text>
<text sub="clublinks" start="736.635" dur="0.134"> MONITORake SUN Nanging uga bisa uga </text>
<text sub="clublinks" start="736.769" dur="0.067"> MONITORake SUN Nanging uga bisa diuripake </text>
<text sub="clublinks" start="736.836" dur="0.066"> MONITORake SUN nanging uga bisa dipateni </text>
<text sub="clublinks" start="736.902" dur="0.1"> MONITORake SUN Nanging uga bisa dipateni </text>
<text sub="clublinks" start="737.002" dur="0.101"> MONITORake SUN nanging uga bisa dibalekake ing bumi </text>
<text sub="clublinks" start="737.103" dur="0.066"> MONITORake MATERI APA ORA BISA DIPENANG ING BUMI A </text>
<text sub="clublinks" start="737.169" dur="0.267"> KANGGO NGGOLAK BUMI A </text>
<text sub="clublinks" start="737.436" dur="0.1"> KANGGO NGUBUR YUTI Yuta </text>
<text sub="clublinks" start="737.536" dur="0.1"> KANGGO NGGOLEK ING TANPA JUTA JUTA </text>
<text sub="clublinks" start="737.636" dur="0.067"> KANGGO NGGOLEK ING LUNJUT MILION MILES </text>
<text sub="clublinks" start="737.703" dur="0.1"> KANGGO NGGOLEK ING LUNJUT MILION MILES UTAWA </text>
<text sub="clublinks" start="737.803" dur="0.067"> KANGGO NGGOLEK ING LUNJUT MILION MILES UTAWA UDU </text>
<text sub="clublinks" start="737.87" dur="0.067"> KANGGO NGGOLEK ING LUNJUT MILION MILES UTAWA UWAH </text>
<text sub="clublinks" start="737.937" dur="0.233"> JUTA MILES ORA NGGOLEK </text>
<text sub="clublinks" start="738.17" dur="0.067"> JUTA MILES UTAWA UDU KANGGO Katon </text>
<text sub="clublinks" start="738.237" dur="0.4"> JUTA MILES UTAWA UDU KANGGO Katon </text>
<text sub="clublinks" start="738.637" dur="0.234"> JUTA MILES ORA NGGOLEK ORA Katon Liyane </text>
<text sub="clublinks" start="738.871" dur="0.067"> YUTA JUTA MILES UTAWA UDU KANGGO DILAKUKAKE PEMANTAUAN LAIN </text>
<text sub="clublinks" start="738.938" dur="0.267"> Katon MONITORING LAIN </text>
<text sub="clublinks" start="739.205" dur="0.1"> KANGGO MONITORING LAIN INI </text>
<text sub="clublinks" start="739.305" dur="0.167"> KANGGO MONITORING ING WENGI INI </text>
<text sub="clublinks" start="739.472" dur="0.133"> KANGGO MONITORING ING WENGI ING WENGI </text>
<text sub="clublinks" start="739.605" dur="0.067"> KANGGO MONITORING ING WENGI ING WENGI SING BESAR. </text>
<text sub="clublinks" start="739.672" dur="0.167"> Bengi iki HURRICANE SALLY. </text>
<text sub="clublinks" start="739.839" dur="0.233"> Bengi iki HURRICANE SALLY. WE </text>
<text sub="clublinks" start="740.072" dur="0.2"> Bengi iki HURRICANE SALLY. KITA WIS </text>
<text sub="clublinks" start="740.272" dur="2.436"> Bengi iki HURRICANE SALLY. KITA Duwe A </text>
<text sub="clublinks" start="742.708" dur="0.234"> Bengi iki HURRICANE SALLY. KITA KATEGORI </text>
<text sub="clublinks" start="742.942" dur="0.066"> Bengi iki HURRICANE SALLY. WE KATEGORI Loro </text>
<text sub="clublinks" start="743.008" dur="0.301"> WE KATEGORI Loro </text>
<text sub="clublinks" start="743.309" dur="0.1"> KAMU KATEGORI Loro HURRICANE </text>
<text sub="clublinks" start="743.409" dur="0.067"> KAMU Duwe KATEGORI Loro HURRICANE </text>
<text sub="clublinks" start="743.476" dur="0.1"> Kita duwe KATEGORI Loro HURRICANE </text>
<text sub="clublinks" start="743.576" dur="0.066"> KAMU Duwe KATEGORI Loro HURRICANE sing bakal digawe </text>
<text sub="clublinks" start="743.642" dur="0.267"> HURRICANE KANGGO Gawe </text>
<text sub="clublinks" start="743.909" dur="0.067"> HURRICANE KANGGO Gawe LANDFALL </text>
<text sub="clublinks" start="743.976" dur="0.067"> HURRICANE KANGGO Gawe LANDFALL IN </text>
<text sub="clublinks" start="744.043" dur="0.1"> HURRICANE KANGGO Gawe LANDFALL ING </text>
<text sub="clublinks" start="744.143" dur="0.133"> HURRICANE KANGGO Gawe LANDFALL ING AS </text>
<text sub="clublinks" start="744.276" dur="0.067"> HURRICANE KANGGO Gawe LANDFALL ING AS LAURA. </text>
<text sub="clublinks" start="744.343" dur="0.234"> LANDFALL IN LAURA AS. </text>
<text sub="clublinks" start="744.577" dur="0.1"> LANDFALL IN LAURA AS. KITA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="744.677" dur="0.133"> LANDFALL IN LAURA AS. KITA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="744.81" dur="1.835"> LANDFALL IN LAURA AS. KITA Kasedhiya Liyane </text>
<text sub="clublinks" start="746.645" dur="0.201"> LANDFALL IN LAURA AS. Kita bakal luwih akeh </text>
<text sub="clublinks" start="746.846" dur="0.2"> LANDFALL IN LAURA AS. Kita bakal luwih akeh babagan iki </text>
<text sub="clublinks" start="747.046" dur="0.233"> LANDFALL IN LAURA AS. Kita bakal duwe liyane babagan lan </text>
<text sub="clublinks" start="747.279" dur="0.067"> LANDFALL IN LAURA AS. Kita bakal duwe liyane babagan lan </text>
<text sub="clublinks" start="747.346" dur="0.234"> Kita bakal duwe liyane babagan lan </text>
<text sub="clublinks" start="747.58" dur="0.133"> Kita bakal luwih akeh babagan udan lan udan </text>
<text sub="clublinks" start="747.713" dur="0.134"> Kita bakal luwih akeh babagan udan lan udan iku </text>
<text sub="clublinks" start="747.847" dur="0.066"> Kita bakal luwih akeh babagan udan lan udan sing dituju </text>
<text sub="clublinks" start="747.913" dur="0.1"> Kita bakal luwih akeh babagan udan lan udan sing dikepengini </text>
<text sub="clublinks" start="748.013" dur="0.067"> Kita bakal luwih akeh babagan udan lan udan sing tumuju cara kita. </text>
<text sub="clublinks" start="748.08" dur="0.2"> HUJAN KANG IKI IKI IKI. </text>
<text sub="clublinks" start="748.28" dur="0.201"> HUJAN KANG IKI IKI IKI. ORA </text>
<text sub="clublinks" start="748.481" dur="0.1"> HUJAN KANG IKI IKI IKI. Ora HURRICANE </text>
<text sub="clublinks" start="748.581" dur="0.1"> HUJAN KANG IKI IKI IKI. Ora udan HURRICANE </text>
<text sub="clublinks" start="748.681" dur="0.067"> HUJAN KANG IKI IKI IKI. ORA Udan HURRICANE Nanging </text>
<text sub="clublinks" start="748.748" dur="0.1"> HUJAN KANG IKI IKI IKI. Ora udan HURRICANE Nanging WE </text>
<text sub="clublinks" start="748.848" dur="0.066"> HUJAN KANG IKI IKI IKI. Ora udan HURRICANE Nanging kita </text>
<text sub="clublinks" start="748.914" dur="0.234"> Ora udan HURRICANE Nanging kita </text>
<text sub="clublinks" start="749.148" dur="0.067"> Ora udan HURRICANE Nanging kita arep </text>
<text sub="clublinks" start="749.215" dur="0.166"> Ora udan HURRICANE Nanging kita arep </text>
<text sub="clublinks" start="749.381" dur="0.134"> Ora udan HURRICANE Nanging kita bakal njaluk </text>