Врвни приказни: Вечер 9-15-20 subtitles

>> >> ОВА >> ОВА БЕШЕ >> ОВО БЕШЕ >> ОВА Е НОIGHАТА >> ОВА Е НОTАТА >> ОВА Е НОTНАТА ПО FАРИ >> ОВА Е НОАТА ПО THEАРИ >> ОВА Е НОАТА ВО ПО THEАРИТЕ >> ОВА Е НОTАТА ПО FАРИТЕ ЕКСПЛОДИРААТ ВО ОРЕГОН >> ОВА БЕШЕ НОTОТ ПОIRАРИТЕ Експлодираа во Орегон Експлодирале во Орегон Ново ЕКСПЛОДИРАНИ ОД ОРЕГОНОТ ОВОЈ ОБЈАВЕН ЕКСПЛОДИРААТ ВО ОРЕГОН НОВО ОБЈАВЕН ДАШ ЕКСПЛОДИРААТ ВО ОРЕГОН НОВО ОБЈАВЕН ДАМС КАМ ЕКСПЛОДИРАНИ ВО ОРЕГОНОВИОТ НОВО ОБЈАВЕНО ВИДЕО ДАМС КАМ ЕКСПЛОДИРАА ВО ОРЕГОН ДОДЕЛУВА НОВО ОБЈАВЕНИ ВИДЕО НА ДАШ КАМ ОБЈАВЕНО ДАВА ВИДЕО ОД КАШ КАМ ОБЈАВЕНО ВИДЕО ЗА КАМ КАМ НИ ДАВА ОБЈАВЕНО ВИДЕО ОД КАМ КАМ НИ ДАВА А. ОБЈАВЕНО ВИДЕО ОД КАМ КАМ ДОБРУВА ОСТАНА ОБЈАВЕНО ВИДЕО ОД КАМ КАМ ДА НЕ ПОГЛЕДНЕ ШТО ОБЈАВЕНО ВИДЕО ОД КАМ КАМ ДОБИВА УТИЛ ШТО СЕ ОБЈАВЕНО ВИДЕО ДАМС КАМ ДОБИВА УЛИК ШТО БИЛЕ ОБЈАВЕНО ВИДЕО ОД КАМ КАМ ДОБИВА УТИЛ КАКО БИЛЕ УСЛО GLЕ USЕ НА САД ШТО СЕ ЧУВАЛ УСЛОЕ USЕ НА САД ЗА ШТО БИЛЕ НАС ЛЕКОВ ШТО СЕ ДОБИВА УСЛОЕЕ НА САД ПАР ПАК УСЛОЕЕ НА САД, ШТО СЕ ДОБИВА НА ПРВИТЕ ПОСТАПКИ УСЛОЕЕ НА САД, ШТО СЕ ДОБИВА ЗА ПРВИОТ БОРЕЕ НА ЕСТВЕНТИТЕ ЗА БРБА НА ПРВИТЕ КРИВИ ЗА ПРВИТЕ ПОСЕБИ БОРБА СО ЗА ПРВИТЕ ПОСЕБИ БОРБИ ПЛАМЕНИ. ПЛАМНИТЕ. ПЛАМНИТЕ. ПЛУС ПЛАМНИТЕ. ПЛУС ТОЈ ПЛАМНИТЕ. Плус што го направи ПЛАМНИТЕ. ПЛУС ТОЈ ГО НАПРАВИ ПЛАМНИТЕ. Плус тој ја донесе одлуката ПЛАМНИТЕ. ПЛУС ТОА ЈА ОДЛУЧИ ПЛУС ТОА ЈА ОДЛУЧИ Плус тој ја донесе одлуката што беше ПЛУС ЈА ДОНЕСЕ ОДЛУКАТА ИМЕ ПЛУС ЈА ДОНЕСЕ ОДЛУКАТА БЕШЕ ИЛИ А. Плус тој ја донесе одлуката што беше сега Плус тој ја донесе одлуката што беше сега или Плус тој ја донесе одлуката што беше сега или никогаш БЕШЕ И СЕГА ИЛИ НИКОГАШ БЕШЕ И СЕГА ИЛИ НИКОГАШ МОМЕНТ. МОМЕНТ. МОМЕНТ. >> МОМЕНТ. >> НИЕ МОМЕНТ. >> СЕ СРЕДУВАМЕ МОМЕНТ. >> Ние се среќаваме со МОМЕНТ. >> Ги исполнуваме хероите МОМЕНТ. >> ГИ СРЕДИМЕ ХЕРОИТЕ КОИ >> ГИ СРЕДИМЕ ХЕРОИТЕ КОИ >> ГИ СРЕДУВАМЕ ХЕРОИТЕ КОИ ПОМОГНАА >> ГИ ИСПОЛНУВАМЕ ХЕРОИТЕ КОИ ПОМОГНУВААТ ШТЕДОТ >> ГИ ИСПОЛНУВАМЕ ХЕРОИТЕ КОИ ПОМОГНААА ЗАШТЕДЕТЕ 80 >> Ги исполнуваме хероите кои помогнаа да заштедат 80 луѓе >> ГИ СРЕДУВАМЕ ХЕРОИТЕ КОИ ПОМОГНАВААТ СПАСЕТЕ 80 ЛИЦА ПОСЛЕ >> Ги исполнуваме хероите кои помогнаа да заштедат 80 луѓе по него ПОМОГНА СПАСАТ 80 ЛИЦА ПО НЕГО ПОМОГНА СПАСУВА 80Е 80 ЛИЦА ПО ОГЛЕДАТЕ ПОМОГНА СПАСУВА 80Е 80 ЛИЦА ПО ОГЛЕДНАВА КАКО ПОМОГНА СПАСУВА 80Е 80 ЛИЦА ПО СЕГАЛЕ ОД ПОESАРИ ПОМОГНА СПАСУВА 80Е 80 ЛИЦА ПО СЕГАЛЕ ОД ПОESАРИТЕ ПОМОГНА СПАСУВА 80Е 80 ЛИЦА ПО СЕГАЛЕ КАКО ИСПЕЧЕНИ ПОIRАРИ ПОМОГНА СПАСУВА 80Е 80 ЛИЦА ПО СЕГАЛЕ КАКО ИСПЕКАНИ ПОIRАРИ ПОГЛЕДНАВ КАКО ПОАРИ ИСКРАЕН ГЛЕДАЛЕ КАКО ПОIRАРИ ГИ ИСКРАВА СИТЕ ГЛЕДАЛЕ КАКО ПОIRАРИ ЈА ИСКАНАА СИТЕ ШАНСА ГЛЕДАЛЕ КАКО ПОIRАРИ ЈА ИСКРАНАА СИТЕ ШАНСИ ГЛЕДАЛЕ КАКО ПОIRАРИ ЈА ИСКРАНАА СИТЕ ШАНСИ НА ИЗБЕГАЕ. СИТЕ ШАНС НА БЕГАЕ. СИТЕ ШАНС НА БЕГАЕ. ПОТОА СИТЕ ШАНС НА БЕГАЕ. ТОГАШ КОГА СИТЕ ШАНС НА БЕГАЕ. ТОГАШ КОГА ILLЕ СИТЕ ШАНС НА БЕГАЕ. ТОГАШ КОГА ILLЕ ОВА СИТЕ ШАНС НА БЕГАЕ. ТОГАШ КОГА WЕ ОВАА ПУШИ СИТЕ ШАНС НА БЕГАЕ. ТОГАШ КОГА WЕ ОБЈАСНИ ОВОЈ ЧУМ ТОГАШ КОГА WЕ ОБЈАСНИ ОВОЈ ЧУМ ТОГАШ КОГА THЕ ИСЧИСТИ ОВОЈ ПУШЕН? ИЗЛОГ? ИЗЛОГ? НИЕ ИЗЛОГ? ВИДОВМЕ ИЗЛОГ? ВЕДИМЕ НЕКОИ ИЗЛОГ? ВЕДИМЕ НЕКОИ ВЕТУВАЕ ИЗЛОГ? ВЕДИМЕ НЕКОИ ВЕТУВАЧКИ ЗНАЦИ ВЕДИМЕ НЕКОИ ВЕТУВАЧКИ ЗНАЦИ ДЕНЕС ВЕДИМЕ НЕКОИ ВЕТУВАЕ ЗНАЦИ. ДЕНЕС. ДЕНЕС. >> ДЕНЕС. >> ОВА ДЕНЕС. >> ОВА Е ДЕНЕС. >> ОВА Е KGW. >> ОВА Е KGW. >> ОВА Е KGW. ТИ >> ОВА Е KGW. ТИ РЕЧЕ >> ОВА Е KGW. ТИ ТЕ КАIDАШ >> ОВА Е KGW. ВЕЛИ ДА ИВЕЕТЕ >> ОВА Е KGW. ВЕЛИ ДА ИВЕЕТЕ преку >> ОВА Е KGW. ВЕЛИ ДА СЕ IVEИВЕЕТЕ НИЗ ВАШИОТ ВЕЛИ ДА СЕ IVEИВЕЕТЕ НИЗ ВАШИОТ ВЕЛИ ДА СЕ IVEИВЕЕТЕ НИЗ ВАШИОТ ПАТ ВЕЛИ ДА IVEИВЕЕТЕ преку вашиот пат низ целиот пат ВЕЛИ ДА СЕ IVEИВЕЕТЕ НИЗ ВАШИОТ ПАТ НИЗ МУСЕЈАВ ТЕКВА ДА СЕ ИВЕЕТЕ НИЗ ВАШИОТ ПАТ. ПАТИМЕ ОВДЕ преку МУСЕЈАВ. ПАТИМЕ ОВДЕ преку МУСЕЈАВ. ПА ПАТИМЕ ОВДЕ преку МУСЕЈАВ. ТАКО ГОСПОГОДИЦИ ПАТИМЕ ОВДЕ преку МУСЕЈАВ. ГОСПОГОДИШЕН, ПАТИМЕ ОВДЕ преку МУСЕЈАВ. ПАТЕ ГОСПОГОДИЦИ, НИЕ ПАТИМЕ ОВДЕ преку МУСЕЈАВ. ПАТЕ ГОСПОГОДИЦИ, ПОЧНУВАМЕ ПАТИМЕ ОВДЕ преку МУСЕЈАВ. ПАIRЕ ГОСПОГОДИЦИ, ПОЧНУВАМЕ СО ПАТИМЕ ОВДЕ преку МУСЕЈАВ. ПАТЕ ГОСПОГОДИЦИ, ПОЧНУВАМЕ СО А. ПАТЕ ГОСПОГОДИЦИ, ПОЧНУВАМЕ СО А. ПАIRЕ ГОСПОГОДИЦИ, ПОЧНУВАМЕ СО КАТАСТРАТИВНИ ПАIRЕ ГОСПОГОДИЦИ, ПОЧНИ ПОЧНУВАМЕ ПО ПРВИОТ ОД КАЛАСТИВИТЕ ПАIRЕ ГОСПОГОДИЦИ, ПОЧНУВАМЕ СО КАЛАСТИВНИОТ ПРВ ПОГЛЕД ПАIRЕ ГОСПОГОДИЦИ, ПОЧНУВАМЕ СО РАЗГОВОР НА ПРВОТО ГЛЕДАЕ ПАIRЕ ГОСПОГОДИЦИ, ПОЧНУВАМЕ СО ШТО РАЗГОВОРИ ПРВИОТ ПРЕГЛЕД НА ШТО ПОСЛЕДНО ПОГЛЕДУВАЈТЕ ПАР ПОВРЗО ПОГЛЕДУВАЈТЕ ПРВО ШТО Е РАЗВИШНИОТ ПРВ ПОГЛЕДНЕТЕ ОНА ОСТАНА ПОВЕЕ РАЗГЛЕДУВАЈТЕ ПРВО ОД ОСТАНА ПОСЛЕДНО ПОГЛЕДУВАЈТЕ ОВА ОСТАНУВАЕТО ПОВЕЕ РАЗГЛЕДУВАЈТЕ ПРВ ПОГЛЕД ОСТАНА ОД МЕСТОТО. ОСТАНА ОД МЕСТОТО. ОСТАНА ОД МЕСТОТО. >> ОСТАНА ОД МЕСТОТО. >> МНОГУ ОСТАНА ОД МЕСТОТО. >> МНОГУ КОРИСТЕНИ ОСТАНА ОД МЕСТОТО. >> МНОГУ УПОТРЕБЕНИ ОСТАНА ОД МЕСТОТО. >> МНОГУ КОРИСТЕНИ ЗА ПОВИК ОСТАНА ОД МЕСТОТО. >> МНОГУ КОРИСТЕНИ ДА ПОВИКАТ ДОМ. >> МНОГУ КОРИСТЕНИ ДА ПОВИКАТ ДОМ. >> МНОГУ КОРИСТЕНИ ДА ПОВИКАТ ДОМ. А. >> МНОГУ КОРИСТЕНИ ДА ПОВИКАТ ДОМ. ЧОВЕК >> МНОГУ КОРИСТЕНИ ДА ПОВИКАТ ДОМ. ЧОВЕК Е >> МНОГУ КОРИСТЕНИ ДА ПОВИКАТ ДОМ. ЧОВЕК СЕ ПОДЕЛУВА >> МНОГУ КОРИСТЕНИ ДА ПОВИКАТ ДОМ. ЧОВЕК СЕ ПОДЕЛУВА ОВА >> МНОГУ КОРИСТЕНИ ДА ПОВИКАТ ДОМ. ЧОВЕК СЕ ПОДЕЛУВА ОВА ВИДЕО ЧОВЕК СЕ ПОДЕЛУВА ОВА ВИДЕО ЧОВЕК СЕ ПОДЕЛУВА ОВА ВИДЕО ЧОВЕК СЕ ПОДЕЛУВА ОВА ВИДЕО НА ЧОВЕК СЕ ПОДЕЛУВА ОВА ВИДЕО ЗА ДИСТРУКЦИЈАТА ЧОВЕК СЕ ПОДЕЛУВА ОВА ВИДЕО ЗА ДИСТРУКЦИЈАТА ДО ЧОВЕК СЕ ПОДЕЛУВА ОВА ВИДЕО ЗА ДИСТРУКЦИЈАТА КОЈ СЕ ПОКАУВА НА ДИСТРУКЦИЈАТА ЗА ПОКАУВАЕ НА ДИСТРУКЦИЈАТА ЗА ПОКАУВАЕ НА ЛУЕТО НА ДИСТРУКЦИЈАТА ЗА ПОКАУВАЕ НА ЛУPЕТО ШТО НА ДИСТРУКЦИЈАТА ЗА ПОКАOWУВАЕ НА ЛУPЕТО ШТО ILИВЕИ НА ДИСТРУКЦИЈАТА ЗА ПОКАOWУВАЕ НА ЛУEOЕТО ШТО НАВРШИ ILИВОТИТЕ НА ДИСТРУКЦИЈАТА ЗА ПОКАУВАЕ НА ЛУEOЕТО НА ШТО DЕ ВИДЕ ВЕЛИТЕ ЛУEOЕ НА ШТО СЕ НААВААТ ILИВОТНИТЕ СВЕТИ ЛУEOЕ НА ШТО IDУБОВАТ ILУБОВИ ЛУEOЕ ШТО IDЕ СЕ НАУВААТ ILИВОТНИ СВЕТИ ВО ГРАДОТ ЛУPЕ НА ШТО WЕ СЕ НААВААТ IRИВОТНИТЕ СВЕТИ ЛУEOЕ ШТО IDИВЕТИТЕ СЕ ОДЛУВААТ ВО ГРАДОТ ДЕТРОИТ. ГРАДОТ НА ДЕТРОИТ. ГРАДОТ НА ДЕТРОИТ. НЕГОВИОТ ГРАДОТ НА ДЕТРОИТ. НЕГОВА КУЌА ГРАДОТ НА ДЕТРОИТ. НЕГОВАТА КОUSА ОПИГАНА ГРАДОТ НА ДЕТРОИТ. НЕГОВАТА КУА СИ ГО СПОРИ СИТЕ ГРАДОТ НА ДЕТРОИТ. НЕГОВАТА КУА СИ ГОРИ СЕ ДОГО ГРАДОТ НА ДЕТРОИТ. НЕГОВИОТ КУА ГО ИЗГОРИ СЕ додека е тој НЕГОВИОТ КУА ГО ИЗГОРИ СЕ додека е тој НЕГОВИОТ КУА СЕ ГОРИ СИТЕ Додека беше НЕГОВАТА КУА СИ ГОРИ СИТЕ ДОДЕКА БЕЗБЕСТ БЕСПЛАТНО НЕГОВИНАТА КОА СЕ ПОГОРИ СИТЕ ДОДЕКА БЕЗБЕДНО БЕГА ПОМОГНЕ НЕГОВИНАТА КОА СЕ ГОРИ СИТЕ ДОДЕКА БЕЗБЕДНО БЕЗБЕДНО ПОМОГНЕШЕ БЕСЕЛИЧНО БЕШЕ ПОМОГНО БЕЗБЕДНО БЕСПЛАТНО ИМ ПОМОГНА НА НЕГОВИОТ ЗАЕДНИК. ЗАЕДНИЦА ЗАЕДНИЦА ТОЈ Е ЗАЕДНИЦА ТОЈ Е ЗАЕДНИЦА Тој е волонтер ЗАЕДНИЦА Тој е волонтерски пожарникар Тој е волонтерски пожарникар МЕГИ Е ВОЛОНТЕР ЗА ПОIАРИ Тој е волонтерски пожарникар Меги Веспер Тој е волонтерски пожарникар Меги Веспер Тој е свој волонтер пожарникар Меги Веспер го има своето Тој е волонтерски пожарникар Меги Веспер ја има својата приказна. Меги Веспер ја има својата приказна. Меги Веспер ја има својата приказна. >> Меги Веспер ја има својата приказна. >> ОВА Меги Веспер ја има својата приказна. >> ОВА Е Меги Веспер ја има својата приказна. >> ОВА Е МОЕ Меги Веспер ја има својата приказна. >> ОВА Е МОЈАТА ДОМА. >> ОВА Е МОЈАТА ДОМА. >> ОВА Е МОЈАТА ДОМА. >> >> ОВА Е МОЈАТА ДОМА. >> ТОА Е >> ОВА Е МОЈАТА ДОМА. >> НЕ Е >> ОВА Е МОЈАТА ДОМА. >> НЕ Е МОЕ >> ОВА Е МОЈАТА ДОМА. >> НЕ Е МОЈА ДОМА. >> НЕ Е МОЈА ДОМА. >> НЕ Е МОЈА ДОМА. >> >> НЕ Е МОЈА ДОМА. >> ДЕНОВИ >> НЕ Е МОЈА ДОМА. >> ДЕНИ ПОСЛЕ >> НЕ Е МОЈА ДОМА. >> ДЕНИ ПО ПАКУВАЕ >> НЕ Е МОЈА ДОМА. >> ДЕНИ ПО ПАКУВАЕ >> НЕ Е МОЈА ДОМА. >> ДЕНОВИ ПО ПАКУВАЕ НЕГОВО >> ДЕНОВИ ПО ПАКУВАЕ НЕГОВО >> ДЕНИ ПО ПАКУВАЕТО НА СЕМЕЈСТВОТО >> ДЕНИ ПО ПАКУВАЕТО НА СЕМЕЈСТВОТО И >> ДЕНИ ПО ПАКУВАЕТО НА СЕМЕЈСТВОТО И БЕЗБЕДНОСТ >> ДЕНИ ПО ПАКУВАЕТО НА СЕМЕЈСТВОТО И БЕЗБЕДУВАЕ ВО >> ДЕНОВИ ПО ПАКУВАЕТО НА СЕМЕЈСТВОТО И БЕЗБЕДУВАЕ ВО Семејство и бегство во СЕМЕЈСТВО И БЕГА INЕ НА СРЕДНО СЕМЕЈСТВО И БЕГАЕ СРЕДО СЕМЕЈСТВО И БЕАЕ СРЕД СЕМЕЈСТВО И БЕАЕ СРЕДЕЕ НА ноќта. СРЕДА НА ноќта. СРЕДА НА ноќта. >> СРЕДА НА ноќта. >> ДОН СРЕДА НА ноќта. >> ДОН ТЕСДАЛ СРЕДА НА ноќта. >> Направено е ДОН ТЕСДАЛ СРЕДА НА ноќта. >> ДОН ТЕСДАЛ ГО НАПРАВИ СРЕДА НА ноќта. >> ДОН ТЕСДАЛ ГО НАПРАВИ НАзад СРЕДА НА ноќта. >> ДОН ТЕСДАЛ ГО НАПРАВИ НАзад >> ДОН ТЕСДАЛ ГО НАПРАВИ НАзад >> ДОН ТЕСДАЛ ГО НАПРАВИ НАВОД НА НЕГОВО >> ДОН ТЕСДАЛ ГО НАПРАВИ ВРАТИ ВО НОВИОТ ДОМ >> ДОН ТЕСДАЛ ГО НАПРАВИ ВРАТИ ВО СВОЈОТ ДОМ ВО >> ДОН ТЕСДАЛ ГО НАПРАВИ ВРАТИ ВО СВОЈОТ ДОМ ВО ДЕТРОИТ. НЕГОВИОТ ДОМ ВО ДЕТРОИТ. НЕГОВИОТ ДОМ ВО ДЕТРОИТ. >> НЕГОВИОТ ДОМ ВО ДЕТРОИТ. >> ДРВА НЕГОВИОТ ДОМ ВО ДЕТРОИТ. >> ДРВАТА СЕ НЕГОВИОТ ДОМ ВО ДЕТРОИТ. >> ДРВАТА СЕ ОТСТРАНИ. >> ДРВАТА СЕ ОТСТРАНИ. >> ДРВАТА СЕ ОТСТРАНИ. ТОЈ >> ДРВАТА СЕ ОТСТРАНИ. ТОЈ МИСЛЕШЕ >> ДРВАТА СЕ ОТСТРАНИ. ТИЕ МИСЛИ >> ДРВАТА СЕ ОТСТРАНИ. МИСЛЕШЕ ДЕКА Е >> ДРВАТА СЕ ОТСТРАНИ. МИСЛЕШЕ ДЕКА Е ПОДГОТВЕН. МИСЛЕШЕ ДЕКА Е ПОДГОТВЕН. МИСЛЕШЕ ДЕКА Е ПОДГОТВЕН. ТОЈ МИСЛЕШЕ ДЕКА Е ПОДГОТВЕН. СТРУOTА МИСЛЕШЕ ДЕКА Е ПОДГОТВЕН. ГО СНИМА ОВА МИСЛЕШЕ ДЕКА Е ПОДГОТВЕН. ГО СНИМА ОВОЈ ВОЗЕЕ МИСЛЕШЕ ДЕКА Е ПОДГОТВЕН. СЕГО СЕГО ОВОЈ ВОЗЕЕ СЕГО СЕГО ОВОЈ ВОЗЕЕ ОВОЈ ВОЗАЧКО НАВИСТИНА ГО СНИМА ГО СНИМА ОВОЈ ВОЗАЕ НАВИСТИНА ТЕШКО. НАВИСТИНА ТЕШКО. НАВИСТИНА ТЕШКО. >> НАВИСТИНА ТЕШКО. >> ДИСТРУКТИВНО НАВИСТИНА ТЕШКО. >> ДИСТРУКТИВНО Вклучено НАВИСТИНА ТЕШКО. >> ДИСТРУКТИВНО НА СЕ >> ДИСТРУКТИВНО НА СЕ >> ДИСТРУКТИВНО НА СЕ ШТО >> ДИСТРУКТИВНО НА СЕ ШТО НИЕ >> ДИСТРУКТИВНО НА Сè што знаеме >> ДИСТРУКТИВНО НА Сè што знаеме за >> ДИСТРУКТИВНО НА СЕ ШТО ЗНАЕМЕ ЗА ОВА >> ДИСТРУКТИВНО НА СЕ што знаеме за ова место ДЕКА ЗНАЕМЕ ЗА ОВА МЕСТО ДЕКА ЗНАЕМЕ ЗА ОВОЕ МЕСТО ИЗБЕНА. ОБЕДИНА. ОБЕДИНА. >> ОБЕДИНА. >> THE ОБЕДИНА. >> 50-те ОБЕДИНА. >> 50 ГОДИНА ОБЕДИНА. >> 50-годишната стара ОБЕДИНА. >> 50-годишната држава >> 50-годишната држава >> 50-ГОДИНСКИ ДРATEАВЕН РАБОТНИК >> 50-ГОДИНИОТ ДРATEАВЕН РАБОТНИК ВРШИ >> 50-ГОДИНСКИОТ ДРATEАВЕН ВРАБОТЕН ВО ДВОЈНО >> 50-ГОДИНСКИОТ ДРАВЕН РАБОТНИК ОД ДВОЈНА ДОЛНОСТ >> 50-ГОДИНИОТ ДРATEАВЕН РАБОТНИК ПРАВИ ДВОЈНА ДОЛ DНО КАКО >> 50-ГОДИНСКИОТ ДРATEАВЕН РАБОТНИК ОД ДВОЈНА ДОЛНОСТ А. РАБОТНИКОТ ДВОЈНО ДОЛНИ КАКО А. ВРАБОТУВАЧОТ ДВОЈНИ ДОЛYНИ КАКО ВОЛОНТЕР РАБОТНИКОТ ДВОЈНИ ДОЛНИ КАКО ВОЛОНТЕРСКИ ПО FАРНИЦИ. ВОЛОНТЕР ПОIАРНИК. ВОЛОНТЕР ПОIАРНИК. TEZZ ВОЛОНТЕР ПОIАРНИК. TEZZ DAHL ВОЛОНТЕР ПОIАРНИК. Снимка на TEZZ DAHL ВОЛОНТЕР ПОIАРНИК. TEZZ DAHL ГО ШОТИРАЛ ОВИЕ ВОЛОНТЕР ПОIАРНИК. TEZZ DAHL ГО СНИМЕ ОНИЕ ВИДЕО TEZZ DAHL ГО СНИМЕ ОНИЕ ВИДЕО TEZZ DAHL ГО СНИМА ОНИЕ ВИДЕО ПОСЛЕ TEZZ DAHL ГО СНИМА ОНИЕ ВИДЕО ПО ДЕНА TEZZ DAHL ГО СНИМЕ ОНИЕ ВИДЕО ПО ДНЕВИТЕ НА TEZZ DAHL ГО СНИМА ОНИ ВИДЕО ПО ДЕНОТ НА БОРБА TEZZ DAHL ГО СНИМА ОНИ ВИДЕО ПО ДЕНОВИ НА БОРБА НА TEZZ DAHL ГО СНИМЕ ОНИЕ ВИДЕО ПО ДЕНОВИТЕ НА БОРБАЕ ОГАН ПО деновите на борбата против огнот ПО ДЕНОВИТЕ НА БОРБАЕ ПОАРОТ ВО ПО ДЕНОВИ НА БОРБА ОД ПОАРОТ ВО ПО ДЕНОВИТЕ НА БОРБАЕ ПОАРОТ ВО САНТИЈАМ ПО ДЕНОВИТЕ НА БОРБАЕ ПОАРОТ ВО КАНИОН САНТИЈАМ. ВО КАНИОН САНТИАМ. ВО КАНИОН САНТИАМ. НЕГОВИОТ ВО КАНИОН САНТИАМ. НЕГОВАТА ФАМИЛИЈА ВО КАНИОН САНТИАМ. СЕМЕЈСТВОТО ЕВАКВИРАНО ВО КАНИОН САНТИАМ. НЕГОВОТО СЕМЕЈСТВО ЕВАКУИРАНО ПОСЛЕДНО НЕГОВОТО СЕМЕЈСТВО ЕВАКУИРАНО ПОСЛЕДНО НЕГОВИОТ СЕМЕЈСТВО ЕВАКУИРАН ПОСЛЕДНИОТ ПОНЕДЕЛЕН НЕГОВИОТ СЕМЕЈСТВО ЕВАКУИРАН ПОСЛЕДНИОТ ПОНЕДЕЛНИК НЕГОВАТА СЕМЕЈСТВО СЕ ЕВАВУКИЛ ПОСЛЕДНИОТ ПОНЕДЕЛНИК КАКО ПЛАМИ НЕГОВАТА СЕМЕЈСТВО СЕ ЕВАКУИРАЛ ПОСЛЕДНИОТ ПОНЕДЕЛНИК КАКО ТЕЧЕНИ ПЛАМНИ НЕГОВАТА СЕМЕЈСТВО СЕ ЕВАКУИРАЛ ПОСЛЕДНИОТ ПОНЕДЕЛНИК КАКО ПЛАМЕНИТЕ СЕ ТРЕСИЛ НИВНИ ПОНЕДЕЛНИК КАКО ПЛАМЕНИТЕ СЕ ТРЕСНИ НИВНИ ПОНЕДЕЛНИК КАКО ПЛАМЕНИТЕ СЕ РАСПОГОДИЈА СВОЈ НАЧИН. НАЧИН НАЧИН >> НАЧИН >> ИМАВ НАЧИН >> ДОБИВ НАЧИН >> ДОБИВ ПОАР НАЧИН >> ЈАС ПО FАРИВ НАЧИН >> ОБЈЕМ ПОАР И ОД ДВЕ НАЧИН >> ОБЕДИВ ОГРАНИЈА И ОД Двете страни >> ОБЕДИВ ОГРАНИЈА И ОД Двете страни >> ОБЕДИВ ПОА ОД Двете страни >> ОБЕДИВ ПОА ОД Двете страни >> ОБЕДИВ ПОАР И НА Двете страници на патот >> ОБЕДИВ ОГНО И НА Двете страни на патот на >> ОБЕДИВ ПОА ОД ОД СТРАНИТЕ НА ПАТОТ НА ОВА >> ОБЕДИВ ОГНЕНИ ОД Двете страници на патот на овој момент >> ОБЕДИВ ОГНО И НА Двете страници на патот на овие блокови НА ПАТОТ НА ОВОЈ ПОЧЕТНИ БЛОГОВИ ОД ПАТОТ НА ОВОЈ ПОЧЕТНИ БЛОГОВИ ОД СЛЕДНО ОД ПАТОТ НА ОВОЈ ПОЧЕТНИ БЛОГОВИ ОКОЛУ ОД ПАТОТ НА ОВОЈ ПОЧЕТНИ БЛОГОВИ ОД ПАТОТ НА ПАТОТ НА ОВОЈ БОЛОВИ ТОЧКИ ПОД ПАТОТ И. ОД ПАТОТ НА ОВОЈ БОЛОВИ ОД ПОЛИ ПАТОТ И СМЕ НА ПАТОТ НА ОВОЈ БОЛГ БОЛКИ ОД ПАТ И СМЕ ЗА ТОА НИЗ ПАТ ПАТ И СМЕ ЗА ТОА НИЗ ПАТ ПАТ И СМЕ ЗА АС НИЗ ПАТ ПАТ И СМЕ ЗА ИСПЛАШЕНИ НИЗ ПАТ ПАТ И СМЕ ЗА СТРАШНИ НИЗ ПАТ ПАТ И СМЕ ЗА СТРАШНИ А. НИЗ ПАТ ПАТ И СМЕ ЗА ПЛАШИНИ КАКО ЛИЦЕ НИЗ ПАТ ПАТ И СМЕ ЗА СТРАШНИ КАКО МОANЕ ЛИЧЕ НИЗ ПАТ ПАТ И СМЕ ЗА СТРАШНИ КАКО ЛИЦЕ МОANЕ ДА СЕ ДОБИЕ. КАКО ЛИЦЕ МОANЕ ДА СЕ ЗЕМИ. КАКО ЛИЦЕ МОANЕ ДА СЕ ЗЕМИ. >> КАКО ЛИЦЕ МОANЕ ДА СЕ ЗЕМИ. >> ТЕСДАЛ КАКО ЛИЦЕ МОANЕ ДА СЕ ЗЕМИ. >> ТЕСДАЛ БЕШЕ КАКО ЛИЦЕ МОANЕ ДА СЕ ЗЕМИ. >> ТЕСДАЛ ВОЗИ КАКО ЛИЦЕ МОANЕ ДА СЕ ЗЕМИ. >> ТЕСДАЛ ВОЗА СО КАКО ЛИЦЕ МОANЕ ДА СЕ ЗЕМИ. >> ТЕСДАЛ ВОЗА СО НЕГОВО >> ТЕСДАЛ ВОЗА СО НЕГОВО >> ТЕСДАЛ ВОЗА СО СВОИТЕ ДЕЦА >> ТЕСДАЛ ВОЗА СО СВОИТЕ ДЕЦА И >> ТЕСДАЛ ВОЗА СО СВОИТЕ ДЕЦА И ЕДНО >> ТЕСДАЛ ВОЗА СО СВОИТЕ ДЕЦА И ЕДЕН АВТОМОБИЛ >> ТЕСДАЛ ВОЗА СО СВОИТЕ ДЕЦА И СО НЕГОВОТО ЕДИНИЦА >> ТЕСДАЛ ВОЗА СО СВОИТЕ ДЕЦА И ЕДНА КОГА HЕНА ДЕЦА И ЕДНА КОГА НЕГОВА ЕНА ДЕЦА И ЕДНА АВТОМОБИЈА НЕГОВАТА ЕНА СОЗАД ДЕЦА И ЕДНА АВТОМОБИЈА НЕГОВИОТ ЕН СЕ ПРЕД НИВ ДЕЦА И ЕДНА АВТОМОБИЛА HЕНА BEЕ СО НИВ ДЕЦА И ЕДНА АВТОМОБИЈА НЕГОВАТА СОСТОЈБА BEЕНИТЕ ОД НИВ УШТЕ. Зад нив и во друг. Зад нив и во друг. >> Зад нив и во друг. >> ДЕЦА Зад нив и во друг. >> ДЕЦА БЕШЕ Зад нив и во друг. >> ДЕЦА ПРАШУВААТ Зад нив и во друг. >> ДЕЦА ПРАШУВААТ ПРАШАА >> ДЕЦА ПРАШУВААТ ПРАШАА >> ДЕЦА ПРАШУВААТ ПРАШАА ОД ОБЕДУВАЕ >> ДЕЦА ПОСТАВУВААТ ПРАШАА ПО ОБИДУВАЕ >> ДЕЦА ПРАШУВААТ ПРАШАА ОБИДУВАЕ ДА СЕ ЧУВААТ >> ДЕЦА ПРАШУВААТ ПРАШАА ОБИДУВАЕ ДА ГО ЧУВАТ >> ДЕЦА ПРАШУВААТ ПРАШАА ОБИДУВАЕ ДА ГО ПРОДОЛУВААТ >> ДЕЦА ПРАШУВААТ ПРАШАА ОБИДУВАЕ ДА ГО ЧУВААТ НА >> ДЕЦА ПРАШУВААТ ПРАШАА ОБИДУВАЕ ДА ГО ЧУВАТ ДОЛГ Обидувајќи се да го задржите надолу ОБИДУВАЕ ДА ГО ЧУВАТЕ НА ДОЛНО. НИСКО НИСКО ТОМАС НИСКО Томас прашува НИСКО Томас прашува е НИСКО ТОМАС ПРАШУВА Е ОВА НИСКО ТОМАС ПРАШУВА Е ОВА НОРМАЛНО НИСКО ТОМАС ПРАШУВА Е ОВОЈ Нормален татко ТОМАС ПРАШУВА Е ОВОЈ Нормален татко ТОМАС ПРАШУВА Е ОВОЈ Нормален татко НЕ ТОМАС ПРАШУВА Е ОВОЈ НОРМАЛЕН ТАТ, НЕ ТОМАС. НЕ ТОМАС. НЕ ТОМАС. ИМА НЕ ТОМАС. НЕМА НИШТО НЕ ТОМАС. НЕМА НИШТО НОРМАЛНО НЕ ТОМАС. НЕМА НИШТО НОРМАЛНО НЕМА НИШТО НОРМАЛНО НЕМА НИШТО Нормално за ова НЕМА НИШТО Нормално за ова право СЕГА НЕМА НИШТО Нормално за ова право. ОВОЕ ПРАВО СЕГА. ОВОЕ ПРАВО СЕГА. ОВА ОВОЕ ПРАВО СЕГА. ОВА Е ОВОЕ ПРАВО СЕГА. Ова е невообичаено. Ова е невообичаено. Ова е невообичаено. >> Ова е невообичаено. >> THE Ова е невообичаено. >> СЕМЕЈСТВОТО Ова е невообичаено. >> Семејството се движеше Ова е невообичаено. >> СЕМЕЈСТВОТО ОДИ НА исток >> СЕМЕЈСТВОТО ОДИ НА исток >> СЕМЕЈСТВОТО ОБЕДИ НА исток низ >> СЕМЕЈСТВОТО ОДИ НА исток преку слепило >> СЕМЕЈСТВОТО ОТКАУВА ИСТОК ПРЕКУ СЛЕЧНИОТ ЧУГ >> СЕМЕЈСТВОТО КОНЕЧНО ОБЕДИ НА ИСТОК ПРЕКУ СЛЕЧНИОТ ЧУГ КОНЕЧНО ПРЕКУ СЛЕЧЕНО ЧУГАР ПРЕКУ КОНЕЧНО ИЗВЕШУВАЕ СО СЛЕЧЕНО ЦУМЕ ПРЕКУ СЛЕПОЧНИОТ ЧУГОВ КОНЕЧНО ДА ГО ПРАВИТЕ ПРЕКУ СЛЕКНИЧНИОТ ЧУГОВ КОНЕЧНО НАПРАВУВАЕ ГО ПРЕКУ СЛЕКНИЧНИОТ ЧУГОВ КОНЕЧНО НАПРАВУВАЕ ГО ДА СЕ СВЕТИ ПРЕКУ СЛЕКНИЧНИОТ ЧУГОВ КОНЕЧНО НАПРАВУВАЕ ГО ДА СЕ СВЕТИ СРЕД ПРЕКУ СЛЕКНИЧНИОТ ЧУГОВ, КОНЕЧНО НАПРАВУВАЕ ГО ДА СЕ СВЕТИ СРЕА НАПРАВУВАЕ ДА СЕ СВЕТИ СРЕЕ НАПРАВУВАЕ ДА СЕ СВИТЕ СЕ СО ПАНИКАТА. ПАНИКА. ПАНИКА. ДРУГИ ПАНИКА. ДРУГИ СОСЕДИ ПАНИКА. ОСТАНАТ ДРУГИ СОСЕДИ ПАНИКА. ОСТАНАТИТЕ СОСЕБИ ОДИТ ЗАПАД. ОСТАНАТИТЕ СОСЕБИ ОДИТ ЗАПАД. ОСТАНАТИТЕ СОСЕБИ ОДИТ ЗАПАД. >> ОСТАНАТИТЕ СОСЕБИ ОДИТ ЗАПАД. >> ТИ си ОСТАНАТИТЕ СОСЕБИ ОДИТ ЗАПАД. >> БИСТЕ буквално ОСТАНАТИТЕ СОСЕБИ ОДИТ ЗАПАД. >> БУКВАЛНО ТРЧИШ ОСТАНАТИТЕ СОСЕБИ ОДИТ ЗАПАД. >> БУКВАРНО ТРЧИШ >> БУКВАРНО ТРЧИШ >> Буквално трчате за своето >> Буквално трчате за вашиот живот. ВАШИОТ ЖИВОТ. ВАШИОТ ЖИВОТ. ПЕРИОД. ПЕРИОД. ПЕРИОД. Дејвид ПЕРИОД. Дејвид Харт ПЕРИОД. ДЕВИД Харт беше ПЕРИОД. Дејвид Харт беше еден ПЕРИОД. Дејвид Харт беше еден ПЕРИОД. Дејвид Харт беше еден од нив. Дејвид Харт беше еден од нив. Дејвид Харт беше еден од нив. >> Дејвид Харт беше еден од нив. >> ДВЕ Дејвид Харт беше еден од нив. >> Двете страни Дејвид Харт беше еден од нив. >> Двете страни се Дејвид Харт беше еден од нив. >> Двете страни се вклучени Дејвид Харт беше еден од нив. >> Двете страни се огнени. >> Двете страни се огнени. >> Двете страни се огнени. ПОТВОРИ >> Двете страни се огнени. ГЕЈТС БЕШЕ >> Двете страни се огнени. Гејтс беше вклучен >> Двете страни се огнени. Гејтс беше на оган >> Двете страни се огнени. Гејтс беше оган во >> Двете страни се огнени. Гејтс беше на пожар на >> Двете страни се огнени. Гејтс беше на оган во времето Гејтс беше на оган во времето Гејтс беше во пожар во времето ние Гејтс беше во пожар во времето кога добивме Гејтс беше во пожар во времето кога стигнавме Гејтс беше во пожар во времето кога стигнавме до мелница Гејтс беше во пожар во времето кога стигнавме до градот Мил. ДОЈДЕМЕ ВО МИЛО ГРАДОТ. ДОЈДЕМЕ ВО МИЛО ГРАДОТ. КАЖА ДОЈДЕМЕ ВО МИЛО ГРАДОТ. ВЕЛИ ГРАД ДОЈДЕМЕ ВО МИЛО ГРАДОТ. ВЕЛИ ГРАДОТ БИЛ ДОЈДЕМЕ ВО МИЛО ГРАДОТ. ВЕЛИ ГРАДОВОТО ВЕЛО ДОЈДЕМЕ ВО МИЛО ГРАДОТ. ВЕЛИ ГРАДОТ ПОАР. ВЕЛИ ГРАДОТ ПОАР. ВЕЛИ ГРАДОТ ПОАР. ТИЕ ВЕЛИ ГРАДОТ ПОАР. РЕСТОРАНИТЕ ВЕЛИ ГРАДОТ ПОАР. РЕСТОРАНИТЕ ОКОЛУ ВЕЛИ ГРАДОТ ПОАР. РЕСТОРАНИТЕ ОКОЛУ ПОREАРОТ ВЕЛИ ГРАДОТ ПОАР. РЕСТОРАНИТЕ ОКОЛУ ПОREАРОТ ВО РЕСТОРАНИТЕ ОКОЛУ ПОREАРОТ ВО РЕСТОРАНИТЕ ОКОЛУ ПОREАРОТ ВО РЕСТОРАНИТЕ ОКОЛУ ПО INАРОТ НА СТРАНА РЕСТОРАНИТЕ ОКОЛУ ПОIАРОТ НА СТРАНАТА РЕСТОРАНИТЕ ОКОЛУ ПОREАРОТ НА СТРАНАТА РЕСТОРАНИТЕ ОКОЛУ ПОREАРОТ НА СТРАНАТА НА ПАТОТ. СТРАНАТА НА ПАТОТ. СТРАНАТА НА ПАТОТ. СИТЕ СТРАНАТА НА ПАТОТ. СИТЕ СТРАНАТА НА ПАТОТ. СИТЕ БИЗНИС, СТРАНАТА НА ПАТОТ. СИТЕ ДЕЛОВНИ БИЗНИС, СТРАНАТА НА ПАТОТ. СИТЕ БИЗНИС, ДОМАИТЕ СИТЕ БИЗНИС, ДОМАИТЕ СИТЕ ДЕЛОВНИЦИ, КУ HИТЕ ПОСЛЕ СИТЕ ДЕЛОВНИЦИ, КУ HИТЕ ПО ПОБЕГУВАЕ СИТЕ ДЕЛОВНИ КУИ, ДОМАИТЕ ПО ИЗБЕГАЕТО НА СИТЕ ДЕЛОВНИЦИ, КУ HИТЕ ПО ОТКАЧУВАЕТО НА НАЈТРЕДОТО ПО ИЗБЕГАЕ НА НАЈТЕШКОТО ПО ИЗБЕГАЕ НА НАЈТЕГИОТ ДЕЛ. ДЕЛ. ДЕЛ. >> ДЕЛ. >> ДВЕ ДЕЛ. >> И МА MИ ДЕЛ. >> И ДВАЈЦА РЕКАА ДЕЛ. >> Двајцата мажи го рекоа тоа ДЕЛ. >> ДВАЈЦА РЕКОА ТОА ДЕЛ. >> Двајцата мажи рекоа дека живее >> Двајцата мажи рекоа дека живее >> Двајцата мажи рекоа дека живееше во >> Двајцата мажи рекоа дека живее во лимбо. ВО ЛИМБО. ВО ЛИМБО. НИТУ ЕДНО ВО ЛИМБО. НИКОГАШ НЕ ЗНАЕЛЕ ВО ЛИМБО. НИКОГА НЕ ЗНАЕШ ШТО ВО ЛИМБО. НИКОГАШ НЕ ЗНАЕШ ШТО Е ВО ЛИМБО. НИКОГАШ НЕ ЗНАЕШ ШТО ОСТАНА. НИКОГАШ НЕ ЗНАЕШ ШТО ОСТАНА. НИКОГАШ НЕ ЗНАЕШ ШТО ОСТАНА. >> НИКОГАШ НЕ ЗНАЕШ ШТО ОСТАНА. >> ОВДЕ НИКОГАШ НЕ ЗНАЕШ ШТО ОСТАНА. >> ЕВЕ МОЕ НИКОГАШ НЕ ЗНАЕШ ШТО ОСТАНА. >> Еве ги моите соседи НИКОГАШ НЕ ЗНАЕШ ШТО ОСТАНА. >> Еве ги моите соседи што >> Еве ги моите соседи што >> Еве ги моите соседи што само >> Еве ги моите соседи кои само што се градат >> Еве ги моите соседи кои само ги градеа нивните >> ЕВЕ ГИ МОИТЕ СОСЕДИ КОИ САМО ГИ ГРЕААТ СВОТОТО УСЛО >> ЕВЕ ГИ МОЈИТЕ СОСЕДИ КОИ САМО ГИ ГРАДИТЕ ДЕЛОВО ДО САМО ГРАДЕЕ ГО ДЕЛОТО ДО САМО ГРАДЕЕ ГО ДЕЛОТО ДО ТЕСДАЛ САМО ГРАДЕЕ СВОЈОТ ПАК ДО ТЕСДАЛ СОРАБОТЕН САМО ГРАДЕЕ СВОЈОТ ПЛАТ ДО ТЕСДАЛ ГО НАПРАВИ САМО ГРАДЕЕ СВОЈОТ ПЛАТ ДО ТЕСДАЛ ГО НАПРАВИ. ТЕСДАЛ ГО НАПРАВИ НАзад. ТЕСДАЛ ГО НАПРАВИ НАзад. >> ТЕСДАЛ ГО НАПРАВИ НАзад. >> ТОЈ е ТЕСДАЛ ГО НАПРАВИ НАзад. >> Тој зборува ТЕСДАЛ ГО НАПРАВИ НАзад. >> Тој зборува за ТЕСДАЛ ГО НАПРАВИ НАзад. >> РАБОТИ ЗА ХАРТ >> РАБОТИ ЗА ХАРТ >> Тој зборува за куќата на Харт. ДОМА ДОМА >> ДОМА >> Јас ДОМА >> Јас САМО ДОМА >> ЈАС СЕ РАСАМ ДОМА >> САМО ГИ ПОСЕГАМ МОЈОТ ДОМА >> ЈАС СЕГА ГО РЕГАМ ГЛАВАТА ДОМА >> САМО ГО ГО ПОСЕГАМ ГЛАВАТА ДОЛУ ДОМА >> ЈАС СЕГА ГО РЕГАМ ГЛАВАТА СО КАКО >> ЈАС СЕГА ГО РЕГАМ ГЛАВАТА СО КАКО >> ЈАС СЕГА ГО РЕГАМ ГЛАВАТА КАКО што Е >> САМО ГО ЗЕШАМ ГЛАВАТА КАКО ИМА. ОДНЕСЕ. ОДНЕСЕ. ИМА ОДНЕСЕ. ИМА ТОА ОДНЕСЕ. ИМА ДОКАЗ ОДНЕСЕ. ИМА ДОКАЗНО ПРАВО ОДНЕСЕ. ИМА ДОКАЗО ПРАВО ТУКА. ИМА ДОКАЗО ПРАВО ТУКА. ИМА ДОКАЗО ПРАВО ТУКА. ИМА ИМА ДОКАЗО ПРАВО ТУКА. ИМА МОЈА ИМА ДОКАЗО ПРАВО ТУКА. ИМА КАМИОН. ИМА КАМИОН. ИМА КАМИОН. ИМА ИМА КАМИОН. ТУКА Е КАДЕ ИМА КАМИОН. ТУКА Е КАДЕ ИМА КАМИОН. ОВДЕ Е КУ HАТА ИМА КАМИОН. ОВДЕ ДЕКА ДОБИВА КУАТА ОВДЕ ДЕКА ДОБИВА КУАТА ТУКА ИМА КУ STАТА И ОВДЕ СЕ ЗАБОЛУВА ДОМА И МОЈОТ ОВДЕ Е КАЈ КУUSАТА СЕ ЗАБОЛУВА И МОЈОТ БРЕНД ЕВЕ КАКО СЕ ЗАБОЛУВА ДОМА И МОЈАТА НОВА НОВА ОВДЕ ИМА ДОМАА ДОМА И МОЈОТ БРЕНД НОВИ ДЕВЕТ ЕВЕ КАКО ДОМИРА ДОМАШКАТА И МОЈОТ БРЕНД НОВИ ДЕВЕТЕЛИНА И МОЈОТ БРЕДНО НОВО ДЕВЕТА ИЛИЦА И МОЈОТ НОВИОТ ДЕВЕТ ИЛИЈАНДАР ДОЛАР И МОЈОТ НОВИОТ ДЕВЕТ ИЛАЈДАР ДОЛАРЕН ПАК И ТОЈОТ МОЈОТ ОСВЕН ДЕВЕТ ИЛЈАСДА ДОЛАРИ И МОЈОТ НОВИОТ ДЕВЕТ ИЛАЈДАР ДОЛАРСКИ ПАТОР ТОА БЕШЕ И МОЈОТ НОВИОТ ДЕВЕТ ИЛИЈАДАРСКИ ДОЛАРСКИ ПАТОТ ТОА БЕШЕ САМО ДОЛАРЕН ПАТОР ТОА БЕШЕ САМО ДОЛАРЕН ДЕКАР ШТО СЕ ЗАВРШИ ДОЛАРСКИ ДЕКАР ШТО СЕ ПОСТОИ ЧЕТИРИ ДОЛАРСКИ ДЕКАР ШТО СЕ РАБОТИ ЧЕТИРИ ДЕНА ДОЛАРСКИ ДЕКАР ШТО СЕ ПОВРШИ ЧЕТИРИ ДЕНА ПРЕД. ЗАВРШЕНИ ЧЕТИРИ ДЕНА ПРЕД. ЗАВРШЕНИ ЧЕТИРИ ДЕНА ПРЕД. >> ЗАВРШЕНИ ЧЕТИРИ ДЕНА ПРЕД. >> СЕГА ЗАВРШЕНИ ЧЕТИРИ ДЕНА ПРЕД. >> СЕГА КАКО ЗАВРШЕНИ ЧЕТИРИ ДЕНА ПРЕД. >> СЕГА КАКО Илјадници ЗАВРШЕНИ ЧЕТИРИ ДЕНА ПРЕД. >> СЕГА КАКО Илјадници ЗАВРШЕНИ ЧЕТИРИ ДЕНА ПРЕД. >> СЕГА КАКО Илјадници други >> СЕГА КАКО Илјадници други >> СЕГА КАКО Илјадници други орегонијци, >> СЕГА КАКО Илјадници други орегонијци, и двајцата >> СЕГА КАКО Илјадници други орегонијци, и двете семејства >> СЕГА КАКО Илјадници други орегонијци, и двете семејства се ОРЕГОНЦИ, ДВЕ СЕМЕЈСТВА СЕ ОРЕГОНЦИ, И Двете семејства се потсетуваат ОРЕГОНЦИ, ДВИТЕ СЕМЕЈСТВА СЕ ПОСТАВУВААТ ОРЕГОНЦИ, И ДВЕТЕ СЕМЕЈСТВА СЕ ПОТВОРУВААТ ВО САКАНИ ОРЕГОНЦИ, Двете семејства се потпираат на саканите ОРЕГОНЦИ, И ДВЕТЕ СЕМЕЈСТВА СЕ ПОСТАВУВААТ НА ОБОOVУВАНИТЕ И ПОСТАНУВА ONЕ НА САКАНИТЕ И ПОСТАНУВА ONЕ НА САКАНИТЕ И СТРАНЦИТЕ ПОСТАНУВА ONЕ НА САКАНИТЕ И СТРАНЦИТЕ ЗА ПОСТАВУВАНИ НА САКАНИТЕ И СТРАНЦИТЕ ЗА ПОМОШ ПОСТАНУВА ONЕ НА САКАНИТЕ И СТРАНЦИТЕ ЗА ПОМОШ И ПОСТАНУВА ONЕ НА САКАНИТЕ И СТРАНЦИТЕ ЗА ПОМОШ И ДВЕ ПОСТАВУВАНИ ОД САКАНИТЕ И СТРАНЦИТЕ ЗА ПОМОШ И ДВЕ СЕ СТРАНЦИ ЗА ПОМОШ И ДВА СЕ СТРАНЦИ ЗА ПОМОШ И ДВА И БЛАГОДАРНИ. БЛАГОДАРНО. БЛАГОДАРНО. ТЕСДАЛ БЛАГОДАРНО. РЕКАЕ НА ТЕСДАЛ БЛАГОДАРНО. ТЕСДАЛ НИ КАELLУВА БЛАГОДАРНО. ТЕСДАЛ НИ ГИ КАELLА НИВНИ БЛАГОДАРНО. ТЕСДАЛ КА TЕНИ ГО НИВНИОТ ГРАД ТЕСДАЛ КА TЕНИ ГО НИВНИОТ ГРАД ТЕСДАЛ КА TАМ ни го изгоре градот ТЕСДАЛ КОН ИМ ГО ИЗГОРИ НИВНИОТ ГРАД ТЕСДАЛ КОН НАШИТЕ ГО ГРАДОТ ГО ПОГОРИ СВОЈАТА ЗАЕДНИЦА ТЕСДАЛ КОН НАШИТЕ ГО ГРАДОТ ГО ИЗГОРИ СТАНОТ НА ЗАЕДНИЦАТА ИЗГОРЕН СВОЈ ЗАЕДНИК ЗА ЗАЕДНИЦА ИЗГОРЕНА СИЛНО НИВНАТА ЗАЕДНИЦА ИЗГОРЕН СВОЈОТ ЗАЕДНИЧКИ ЗАСТАН ИСТИ ИЗГОРЕН СВОЈ ЗАЕДНИЧКИ ЗАЕДНИЦИ И ТОА Е ИЗГОРЕНА СВОЈАТА ЗАЕДНИЦА ЗАСИЛНО И ЗАТОА ГО ЗАПАЛИ СИЛНИОТ ЗАЕДНИЧКИ ЗАЕДНИК И ЗАТОА СУМ ГО ЗАПАЛИ СИЛНИОТ ЗАЕДНИЧКИ ЗАЕДНИК И ЗАТОА САКАМ ГО ЗАПАЛИ СИЛНИОТ ЗАЕДНИЧКИ ЗАЕДНИК И ЗАТОА САКАМ СИЛНО И ЗАТОА САКАМ СИЛНО И ЗАТОА САКАМ ДА ПОСТАВАМ СИЛНО И ЗАТОА САКАМ ДА ГО ОБЈАВАМ СИЛНО И ЗАТОА САКАМ ДА ГО ОБЈАВАМ ВИДЕООТ СИЛНО И ЗАТОА САКАМ ДА ГО ОБЈАВАМ ВИДЕЈОТ ПОРАДИ СИЛНО И ЗАТОА САКАМ ДА ГО ОБЈАВАМ ВИДЕЈОТ ПОРАДИ ЈАС СИЛНО И ЗАТОА САКАМ ДА ГИ ПОСТАВАМ ВИДЕОСИТЕ БИДЕЈА ШТО САКАМ ПОСТАЈТЕ ГИ ВИДЕОСИТЕ ОТИ ШТО САКАМ ПОСТАЈТЕ ГИ ВИДЕОСИТЕ БИДЕ IЕ ВЕ САКАМ ПОСТАЈТЕ ГИ ВИДЕОСИТЕ ЗАТОА ШТО САКАМ ДЕЧКИ ПОСТАЈТЕ ГИ ВИДЕОСИТЕ ЗАТОА ШТО САКАМ ДЕЧКИ ПОСТАЈТЕ ГИ СНИМКИТЕ ПОРАДИ САКАМ ДЕЦА ДА ЗНАЕТЕ ПОСТАЈТЕ ГИ ВИДЕОСИТЕ ЗАТОА ШТО САКАМ ДЕЦА ДА ГО ЗНАЕТЕ ТОА ПОСТАЈТЕ ГИ ВИДЕОСИТЕ ЗАТОА ШТО САКАМ ДЕЦА ДА ГО ЗНАЕТЕ АКО ПОСТАЈТЕ ГИ ВИДЕОСИТЕ ЗАТОА ШТО САКАМ ДЕЧКИ ДА ЗНАЕТЕ ДОКОЛКУ СТЕ МОUИ ДА ЗНАЕТЕ ДОКОЛКУ СТЕ ДЕЦА МО TOЕ ДА ЗНАЕТЕ ДЕКА ОДИТЕ МОUИ ДА ЗНАЕТЕ ДЕКА АКО ОДИТЕ ВРАТИ МО GУЦИ ДА ЗНАЕТЕ ДЕКА АКО GЕ ВРАТАТЕ НАВОД МО GНИ ДА ПОЗНАВАТ ДЕКА АКО GЕ ВРАТИШ ДА ГО ВИДИШ МОUНИ ДА ПОЗНАВАТ ДЕКА АКО'Е ВРАТИШ ДА ГО ВИДИШ ТЕЧКИ МО KЕ ДА ЗНАЕТЕ ДОКОЛКУ ВРАТИТЕ ДА ГО ПОГЛЕДНЕТЕ УБАВИНАТА ВРАТИ СЕ НАЈДОБРУВАЕ НА УБАВИНАТА ВРАACKАЕ НАЈДОБРА ДА ЈА ВИДЕТЕ УБАВИНАТА НА Враќајќи се назад за да ја видите убавината на детроитот, ВРАТИ СЕ НАЈДОБРУВАЕ НА УБАВИНАТА НА ДЕТРОИТ, ТИ СЕ Враќајќи се назад за да ја видите убавината на детроитот, не сте Враќајќи се назад за да ја видите убавината на детроитот, нема да одите Враќајќи се назад за да ја видите убавината на детроитот, нема да одите ОД ДЕТРОИТ, НЕ ОДИТЕ ОД ДЕТРОИТ, НЕМАШ ДА НАЈДЕШ ОД ДЕТРОИТ, НЕМАШ ДА ГО НАЈДЕШ ОД ДЕТРОИТ, НЕМАШ ДА ГО НАЈДЕШ ОД ДЕТРОИТ, НЕМАЕ ДА ГО НАЈДЕТЕ ВО ОД ДЕТРОИТ, НЕ ОДИТУВАТЕ ДА ГО НАЈДЕТЕ ВО ПЕНЦИЈАТА ОД ДЕТРОИТ, НЕМАЕ ДА ГО НАЈДЕТЕ ВО ПРАВОТО НА ЛЕНСПАЈДОТ Најдете го во правото на пејзажот ПРОНАЈДЕТЕ ГО ВО СЕГА ВО СЕГА. СЕГА СЕГА >> СЕГА >> ТИ СЕГА >> ТРЕБА СЕГА >> Треба да СЕГА >> Треба да размислите СЕГА >> Треба да размислите за тоа СЕГА >> Треба да размислите за што >> Треба да размислите за што >> Треба да размислите за што е тоа >> Треба да размислите за што е тоа >> Треба да размислите за што е тоа >> ТРЕБА ДА РАЗМИСЛИТЕ ЗА ШТО СЕ ИВЕЕ >> ТРЕБА ДА РАЗМИСЛИТЕ ЗА ШТО СЕ ИВЕЕ >> ТРЕБА ДА РАЗМИСЛИТЕ ЗА ШТО СЕ ОБЕДУВА LИВЕЕЕ ВО ДЕТРОИТ ЗА ТОА Е LИВЕЕЕ ВО ДЕТРОИТ ЗА ТОА Е LИВЕЕЕ ВО ДЕТРОТ ЗА ТОА НАВИСТИНА LИВЕЕТЕ ВО ДЕТРОТ ЗА ТОА Е LИВЕЕЕ ВО ДЕТРОТ ТОА НАВИСТИНА За тоа е да се живее во детроит, што навистина значи За тоа е да се живее во детроит што навистина значи многу За тоа е да се живее во детроит што навистина значи многу За тоа е да се живее во детроит, што навистина ви значи многу. ТОА ВИСТИНСКО МНОГУ ВАС. ТОА ВИСТИНСКО МНОГУ ВАС. ПОВЕЕ ТОА ВИСТИНСКО МНОГУ ВАС. ОСВЕН ТОА ВИСТИНСКО МНОГУ ВАС. Настрана од тоа ТОА ВИСТИНСКО МНОГУ ВАС. Настрана од тоа дрво ТОА ВИСТИНСКО МНОГУ ВАС. Настрана од тоа дрво во ТОА ВИСТИНСКО МНОГУ ВАС. Настрана од тоа дрво во твоето Настрана од тоа дрво во твоето Настрана од тоа дрво во вашиот двор Настрана од тоа дрво во вашиот двор, бидејќи Настрана од тоа дрво во вашиот двор, заради вашето Настрана од тоа дрво во вашиот двор, затоа што вашите дрвја Настрана од тоа дрво во вашиот двор, затоа што вашите дрвја поминаа. ДВОР ПОРАДИ ВАШИТЕ ДРВИ. ДВОР ПОРАДИ ВАШИТЕ ДРВИ. МЕГИ ДВОР ПОРАДИ ВАШИТЕ ДРВИ. МЕГИ ВОСПЕР, ДВОР ПОРАДИ ВАШИТЕ ДРВИ. МЕГИ ВОСПЕР, КГВ ДВОР ПОРАДИ ВАШИТЕ ДРВИ. МЕГИ ВОСПЕР, КГВ ВЕСТИ. МЕГИ ВОСПЕР, КГВ ВЕСТИ. МЕГИ ВОСПЕР, КГВ ВЕСТИ. >> МЕГИ ВОСПЕР, КГВ ВЕСТИ. >> САМО МЕГИ ВОСПЕР, КГВ ВЕСТИ. >> САМО СРЦЕВКО. >> САМО СРЦЕВКО. >> САМО СРЦЕВКО. И >> САМО СРЦЕВКО. И НАШИОТ >> САМО СРЦЕВКО. И НАШИТЕ СРЦА >> САМО СРЦЕВКО. И НАШИТЕ СРЦИ ОДИТЕ >> САМО СРЦЕВКО. И НАШИТЕ СРЦИ ИЗЛЕЗУВАЈТЕ >> САМО СРЦЕВКО. И НАШИТЕ СРЦИ ИЗЛЕЗАТ >> САМО СРЦЕВКО. И НАШИТЕ СРЦИ ИЗЛЕЗАТ ДО ДОН И НАШИТЕ СРЦИ ИЗЛЕЗАТ ДО ДОН И НАШИТЕ СРЦИ ИЗЛЕЗАТ ДО ДОН И И НАШИТЕ СРЦИ ИЗЛЕЗАТ ДО ДОН И НЕГОВОТО И НАШИТЕ СРЦИ ИЗЛЕЗАТ ДО ДОН И НЕГОВИТЕ СОСЕДИ И НАШИТЕ СРЦИ ИЗЛЕЗАТ ДО ДОН И НЕГОВИТЕ СОСЕДИ И. И НАШИТЕ СРЦИ ИЗЛЕЗАТ ДО ДОН И НЕГОВИТЕ СОСЕДИ И СИТЕ И НЕГОВИТЕ СОСЕДИ И СИТЕ И НЕГОВИТЕ СОСЕДИ И СИТЕ КОИ СЕ И НЕГОВИТЕ СОСЕДИ И СИТЕ КОИ СЕ загубиле И НЕГОВИТЕ СОСЕДИ И СИТЕ КОИ ГИ ИЗГУБААТ НИВНИТЕ И НЕГОВИТЕ СОСЕДИ И СИТЕ КОИ ГИ ИЗГУБИЛАТ ДОМАА И НЕГОВИТЕ СОСЕДИ И СИТЕ КОИ ГИ ГИ ИЗГУБИЛЕ ДВОИТЕ ДОМА И НЕГОВИТЕ СОСЕДИ И СИТЕ КОИ ГИ ГИ ИЗГУБИЛ ДОМА HАТА ВО ОВИЕ КОЈ ГИ ИЗГУБИЛ ДОМАТА ВО ОВИЕ КОЈ ГИ ИЗГУБИЛ ДОМАТА ВО ОВИЕ ИСТОРИСКИ КОЈ ГИ ИЗГУБИЛ ДОМАТА ВО ОВИЕ ИСТОРИСКИ СВЕТСКИ СВЕТИ. ИСТОРИСКИ ВЕFИ ИСТОРИСКИ ВЕFИ НИЕ ИСТОРИСКИ ВЕFИ ЗНАЕМЕ ИСТОРИСКИ ВЕFИ ЗНАЕМЕ НЕКОИ ИСТОРИСКИ ВЕFИ ЗНАЕМЕ НЕКОИ ЛУPЕ ИСТОРИСКИ ВЕFИ ЗНАЕМЕ НЕКОИ ЛУPЕ ИМАТ ИСТОРИСКИ ВЕFИ ЗНАЕМЕ И НЕКОИ ЛУPЕ ЗНАЕМЕ И НЕКОИ ЛУPЕ ЗНАЕМЕ И НЕКОИ ЛУЕ ИЗГУБЕНИ Знаеме дека некои луѓе исто така ги изгубиле своите ЗНАЕМЕ НЕКОИ ЛУЕ И ИЗГУБИЛА ИВОТ ИВОТ. ГО ИЗГУБИЛАТ ИВОТИТЕ ИВОТИ. ГО ИЗГУБИЛАТ ИВОТИТЕ ИВОТИ. ТИЕ ГО ИЗГУБИЛАТ ИВОТИТЕ ИВОТИ. МАРИОНОТ ГО ИЗГУБИЛАТ ИВОТИТЕ ИВОТИ. ЗЕМЈАТА МАРИОН ГО ИЗГУБИЛАТ ИВОТИТЕ ИВОТИ. ШЕРИФОТ НА КАНТИЈА МАРИОН ШЕРИФОТ НА КАНТИЈА МАРИОН КАНЦЕЛАРИЈА НА ШЕРИФОВИОТ НА МАРИОН ДЕНЕС КАНЦЕЛАРИЈА НА ШЕРИФОТ НА МЕРИОНСКАТА КАНТИЈА КАНЦЕЛАРИЈАТА ЗА ШЕРИФОТ НА МАРИОН ДЕНЕС ПОТВРДЕНА КАНЦЕЛАРИЈАТА ЗА ШЕРИФОВАТА НА МАРИОН ДЕНЕС ДОНЕСЕН ОД КАНЦЕЛАРИЈАТА ДЕНЕС го потврди КАНЦЕЛАРИЈАТА ДЕНЕС ГО ПОТВРДУВА ИДЕНТИТЕТИТЕ КАНЦЕЛАРИЈАТА ДЕНЕС ГО ПОТВРДУВА ИДЕНТИТЕТИТЕ НА КАНЦЕЛАРИЈАТА ДЕНЕС ГО ПОТВРДИ ИДЕНТИТЕТИТЕ НА ДВА КАНЦЕЛАРИЈАТА ДЕНЕС ГО ПОТВРДИ ИДЕНТИТЕТИТЕ НА ДВЕ УШТЕ КАНЦЕЛАРИЈАТА ДЕНЕС ГО ПОТВРДИ ИДЕНТИТЕТИТЕ НА ДВИ УШТЕ ЛУЕ ИДЕНТИТЕТИ НА ДВЕ УШТЕ ЛУЕ ИДЕНТИТЕТИ НА ДВЕ УШТЕ ЛУЕ КОИ ИДЕНТИТЕТИ НА ДВЕ УШТЕ ЛУЕ ШТО НЕ СЕ ИДЕНТИТЕТИ НА ДВЕ УШТЕ ЛУЕ КОИ НЕ НАПРАВИЛЕ ИДЕНТИТЕТИ НА ДВЕ УШТЕ ЛУЕ КОИ НЕ ГО НАПРАВИЛЕ ИДЕНТИТЕТИ НА ДВЕ УШТЕ ЛУЕ КОИ НЕ ГО ИЗВЕСТУВААТ ИДЕНТИТЕТИ НА ДВЕ УШТЕ ЛУЕ КОИ НЕ ГО НАПРАВИЛА ИДЕНТИТЕТИ НА ДВЕ УШТЕ ЛУЕ КОИ НЕ ГО НАПРАВИЛА ОД КОЈ НЕ ГО НАПРАВИ ОД КОЈ НЕ ГО НАПРАВИ ОД ОБРОВО КОЈ НЕ ГО НАПРАВИ ОД ПЕЧЕКИОТ КРЕК КОЈ НЕ ГО НАПРАВИ ОД ПЛОЧКИОТ КРЕКСКИ ПОREАР. БРИЧКИ КРЕКСКИ ПОАР. БРИЧКИ КРЕКСКИ ПОАР. Кети БРИЧКИ КРЕКСКИ ПОАР. Кети и БРИЧКИ КРЕКСКИ ПОАР. Кети и нејзината БРИЧКИ КРЕКСКИ ПОАР. Кети и нејзиниот син БРИЧКИ КРЕКСКИ ПОАР. Кети и нејзиниот син USTастин БРИЧКИ КРЕКСКИ ПОАР. КЕТИ И НЕГОВИОТ СИНСТ JУСТИН КУКАТ КЕТИ И НЕГОВИОТ СИНСТ JУСТИН КУКАТ КЕТИ И НЕГОВИОТ СИНСТ УСТИН КОК ОБВИНАА Кети и нејзиниот син Jастин готвеа близу Кети и нејзиниот син OKастин готвеа близу нивниот Кети и нејзиниот син USTастин Кук умреа близу до нивниот дом Кети и нејзиниот син Jастин Кук умреа во близина на нивниот дом во Кети и нејзиниот син USTастин Кук умреа близу до нивниот дом во лијоните. Умре близу до нивниот дом во лионите. Умре близу до нивниот дом во лионите. ПАТУВАЕ Умре близу до нивниот дом во лионите. ТРАВИС КОКОВ Умре близу до нивниот дом во лионите. КАКО ТРАВИС КОКВ вели: Умре близу до нивниот дом во лионите. КАКОТ ТРАВИС го кажува НЕГОВО Умре близу до нивниот дом во лионите. ТРАВИС КОКО ВЕЛИ НЕГОВИОТ БРАТ ТРАВИС КОКО ВЕЛИ НЕГОВИОТ БРАТ ТРАВИС КОКЕ ВЕЛИ НЕГОВИОТ БРАТ ИМАЛ ТРАВИС КОКЕ ВИКА НЕГО ДОЈДЕ БРАТОТ ТРАВИС КОКЕ ВИКА НЕГОВИОТ БРАТ ДОЈДЕЛ ТРАВИС КОКЕ ВИКА НЕГОВИОТ БРАТ ДОЈДЕЛ ВО ЛИОНИ ТРАВИС КОКЕ ВИКА НЕГОВИОТ БРАТ ДОЈДЕЛ ВО ЛИОНИ ТРАВИС КОКЕ ВИКА НЕГОВИОТ БРАТ ДОЈДЕЛ ВО ЛИОНИ ДА ПОМОГНЕ ТРАВИС КОКЕ ВИКА НЕГОВИОТ БРАТ ДОЈДЕЛЕ ВО ЛИОНИ ДА ПОМОГНЕТЕ ДОЈДЕЛЕ НА ЛИОНИ ЗА ДА ПОМОГНЕТЕ ДОЈДЕЛЕ ВО ЛИОНИ ЗА ДА ПОМОГНЕТЕ ВНИМАВАЈТЕ ДОЈДЕЛЕ ВО ЛИОНИ ЗА ДА ПОМОГНЕТЕ да се грижите ДОЈДЕЛЕ ВО ЛИОНИ ДА ПОМОГНЕТЕ ДА ГИ ГРИАТ ДОЈДЕЛЕ ВО ЛИОНИ ДА ПОМОГНЕТЕ ДА ГИ ГРИАТ МАЈКАТА. ГРИА ЗА МАЈКАТА. ГРИА ЗА МАЈКАТА. СЕГА ГРИА ЗА МАЈКАТА. СЕГА Е ГРИА ЗА МАЈКАТА. Сега тој се обидува ГРИА ЗА МАЈКАТА. Сега тој се обидува да ГРИА ЗА МАЈКАТА. СЕГА ОБИДУВА ДА РАЗБИРА СЕГА ОБИДУВА ДА РАЗБИРА СЕГА ОБИДУВА ДА РАЗБИРА КАКО Сега тој се обидува да ги разбере како тие СЕГА ОБИДУВА ДА РАЗБИРА КАКО МОLDЕ ДА СЕ РАБОТАТ СЕГА ОБИДУВА ДА РАЗБИРА КАКО МОLDЕ ДВЕ Сега тој се обидува да разбере како може да бидат и двајцата СЕГА ОБИДУВА ДА РАЗБИРА КАКО МОLDЕ ДА СЕ ИЗБЕНЕ И ДВЕ. КАКО МО COЕ ДА СЕ ИСЧЕЗНАТ ДВЕТА. КАКО МО COЕ ДА СЕ ИСЧЕЗНАТ ДВЕТА. >> КАКО МО COЕ ДА СЕ ИСЧЕЗНАТ ДВЕТА. >> Јас КАКО МО COЕ ДА СЕ ИСЧЕЗНАТ ДВЕТА. >> НИКОГАШ НЕ СМЕ КАКО МО COЕ ДА СЕ ИСЧЕЗНАТ ДВЕТА. >> Никогаш не сум размислувал >> Никогаш не сум размислувал >> Никогаш не сум размислувал >> НИКОГАШ НЕ СМЕШЕШ ЗА НИШТО >> НИКОГАШ НИКОГАШ НЕ МИСЛАВ СИТЕ >> НИКОГАШ НИКОГАШ НЕ МИСЛАВ НИШТО КАКО ОВА. НА НИШТО КАКО ОВА. НА НИШТО КАКО ОВА. И НА НИШТО КАКО ОВА. И Е НА НИШТО КАКО ОВА. И САМО Е НА НИШТО КАКО ОВА. И САМО Е НА НИШТО КАКО ОВА. И САМО Е САМО И САМО Е САМО И САМО Е САМО НЕВЕРОЈАТНО. НЕВЕРОЈАТНО. НЕВЕРОЈАТНО. Јас НЕВЕРОЈАТНО. ЈАС СЕУШТЕ НЕВЕРОЈАТНО. УШТЕ НЕ НЕВЕРОЈАТНО. СЕ уште не заминувам. СЕ уште не заминувам. СЕ уште не заминувам. Јас СЕ уште не заминувам. Јас се будам СЕ уште не заминувам. СЕ РАЗБУДИВ СЕ уште не заминувам. Јас се будам во СЕ уште не заминувам. Се будам во СЕ уште не заминувам. Јас се будам наутро СЕ уште не заминувам. Се будам наутро и Се будам наутро и Јас се будам наутро и тоа е Јас се будам наутро и тоа е само Јас се будам наутро и тоа е само како Јас се будам наутро и тоа е само како навистина САМО Е ВАКВО САМО КАКВА НАВИСТИНА СЕ СЛУЧУВА. СЛУЧУВА СЛУЧУВА >> СЛУЧУВА >> ЧЕТИРИ СЛУЧУВА >> ЧЕТИРИ ЛУЕ СЛУЧУВА >> ЧЕТИРИ ЛУEOЕ СЕ СЛУЧУВА >> ПОТВРДЕНИ СЕ ЧЕТИРИ ЛУЕ >> ПОТВРДЕНИ СЕ ЧЕТИРИ ЛУЕ >> ЧЕТИРИ ЛУЕ СЕ ПОТВРДУВААТ МРТВИ >> ЧЕТИРИ ЛУЕ СЕ ПОТВРДУВААТ МРТВИ ВО >> ЧЕТИРИ ЛУЕ СЕ ПОТВРДУВААТ МРТВИ ВО >> Четири лица се потврдени мртви на плажата >> Четири лица се потврдени мртви на плажа КРЕК >> ЧЕТИРИ ЛУЕ СЕ ПОТВРДУВААТ МРТВИ НА ПЛАА КРЕКСКИ ПО FАР. МРТВИ ВО ПЛАА КРЕКСКИ ПОАР. МРТВИ ВО ПЛАА КРЕКСКИ ПОАР. ЕДЕН МРТВИ ВО ПЛАА КРЕКСКИ ПОАР. УШТЕ ЕДНО МРТВИ ВО ПЛАА КРЕКСКИ ПОАР. Уште еден е МРТВИ ВО ПЛАА КРЕКСКИ ПОАР. УШТЕ Е УШТЕ МРТВИ ВО ПЛАА КРЕКСКИ ПОАР. УШТЕ ИСЧИСТУВА УШТЕ ЕДНО. УШТЕ ИСЧИСТУВА УШТЕ ЕДНО. УШТЕ ИСЧИСТУВА УШТЕ ЕДНО. ТИЕ УШТЕ ИСЧИСТУВА УШТЕ ЕДНО. ОГАНОТ УШТЕ ИСЧИСТУВА УШТЕ ЕДНО. ПО THEАРОТ ИМА УШТЕ ИСЧИСТУВА УШТЕ ЕДНО. ПО THEАРОТ СЕ ПОГАРИ УШТЕ ИСЧИСТУВА УШТЕ ЕДНО. ПО THEАРОТ ЕДНО ПОГОРИ ЕДНО УШТЕ ИСЧИСТУВА УШТЕ ЕДНО. ПО THEАРОТ СЕ ПОГОТИ СТИНА ПО THEАРОТ СЕ ПОГОТИ СТИНА ПО THEАРОТ ПОГОТИ СТИНАЕ ДЕЕЕЕСЕТ ПО THEАРОТ ИЗГОРИ СТИНАЕ ДЕЕЕСЕТИЦАЈА ИЛИ ПО THEАРОТ ПОГОТИ СТИНАЕ ДЕВЕТЕСТИ ИЛИ ИСТРАА. ДЕВЕЕЕЕЕТИЛА ИСТРАА. ДЕВЕТЕСТИ ИЛИЦЕНИ АКЦИИ. НО ДЕВЕТЕСТИ ИЛИЦЕНИ АКЦИИ. НО ПОIАР ДЕВЕТЕСТИ ИЛИЦЕНИ АКЦИИ. НО ПОREАРНИ REИВОТИ ДЕВЕТЕСТИ ИЛИЦЕНИ АКЦИИ. Но, пожарникарските екипи се ДЕВЕТЕСТИ ИЛИЦЕНИ АКЦИИ. НО ПОREАРСКИ REИВАНИ ПРАВАТ НО ПОREАРСКИ REИВАНИ ПРАВАТ Но, пожарникарските екипи прават напредок НО ПО FАРНИТЕ REИВАНИ ПРОГРЕСАТ Но, пожарникарските екипи прават напредок на тоа. ПРОГРЕС НА ТОА. ПРОГРЕС НА ТОА. ИТ ПРОГРЕС НА ТОА. Е ПРОГРЕС НА ТОА. СЕГА Е ПРОГРЕС НА ТОА. СЕГА Е 15 ПРОГРЕС НА ТОА. СЕГА Е 15 ТЕКОТ ПРОГРЕС НА ТОА. СЕГА СО СОДРИНА 15 ОСТАНА СЕГА СО СОДРИНА 15 ОСТАНА СЕГА СО СОДРИНА 15 ОСТАНА. . . ШТО . ШТО НИЕ . ШТО НЕ СМЕ . ШТО НЕ ЗНАЕМЕ . ШТО СЕ уште не знаеме . Она што сè уште не знаеме е . КАКО ШТО НЕ ЗНАЕМЕ КАКО ШТО НЕ ЗНАЕМЕ ОНА ШТО НЕ ЗНАЕМЕ КОЛКУ Е ОНА ШТО НЕ ЗНАЕМЕ КОЛКУ ДОМА ОНА ШТО НЕ ЗНАЕМЕ КОЛКУ СЕ ИМАА ДОМА ОНА ШТО НЕ ЗНАЕМЕ КОЛКУ СЕ загубија многу домови ОНА ШТО НЕ ЗНАЕМЕ КОЛКУ СЕ загубија многу домови и ОНА ШТО НЕ ЗНАЕМЕ КОЛКУ ИМААТ ДОМА ИЗГУБЕНИ беа многу домови и ОВА ИЗГУБЕНИ беа многу домови и ОВА ВИДЕО ИЗГУБЕНИ беа многу домови и ПОМОГНЕ ОВА ВИДЕО ИЗГУБЕНИ беа многу домови, а ОВА ОБЈАСНУВА ОВА ВИДЕО ИЗГУБЕНИ СЕ МНОГУ ДОМА И ОВА ВИДЕО ПОМОГНЕ ОБЈАСНИ ЗОШТО ИЗГУБЕНИ беа многу домови и ОВА ВИДЕО ПОМОГНЕ ОБЈАСНИ ЗОШТО Е ИЗГУБЕНИ се МНОГУ ДОМА И ОВА ВИДЕО ПОМОГНЕ ОБЈАСНИ ЗОШТО Е ОД ВИДЕО ПОМОГНИ ОБЈАСНИ ЗОШТО Е ОД ВИДЕО ПОМОГНИ ОБЈАСНИ ЗОШТО Е ОД АН ВИДЕО ПОМОГНИ ОБЈАСНИ ЗОШТО Е ОД ОРЕГОН ВИДЕО ПОМОГНИ ОБЈАСНИ ЗОШТО Е ОД ОРЕГОНСКА ДРATEАВА ВИДЕО ПОМОГНУВА ОБЈАСНИ ЗОШТО Е ОД ОРЕГОНСКИ ДРATEАВНИ ТРГОВИ ВИДЕО ПОМОГНИ ОБЈАСНИ ЗОШТО Е ОД ОРЕГОНСКИ ДРATEАВНИ ДРУГИ ОРЕГОНСКИ ДРATEАВНИ ДРУГИ ДАШИ ОРЕГОНСКИ ДРATEАВНИ ДРУГИ ДАШ КАМ ДРLEАВНИ ОД ОРЕГОНСКИ ДРATEАВНИ ДРУГИ ДАШ КАМ ДРATEАВНИ ОД ОРЕГОНСКИ ДРATEАВИ ДАМ КАМ ДО ВОЗЕ ОРЕГОНСКИ ДРATEАВНИ ДРУГИ ДАШ КАМ ДОВЕЕ ВО ВНАТРЕ ОРЕГОНСКИ ДРATEАВНИ ДРУГИ ДАШ КАМ додека се вози внатре во КАМ ДОДЕКА ВОЗИ ВО ВНАТРЕ КАМ ДОДЕКА ВОЗИ ВНАТРЕШЕН ОД НИВОТО КАМ ДОДЕКА ВОЗА ВО ВРЕМЕ НА ТРИЕНО НИВО КАМ ДО ВОЗАЕ ВНАТРЕШЕН ТРЕТ ЕВАКВАЦИЈА НА НИВОТО КАМ ДОДЕКА ВОЗИ ВО ВРЕМЕ НА ТРИ ОБЛАСТИ ЗА ЕВАКУАЦИЈА. ТРИ ОБЛАСТИ ЗА ЕАКАУАЦИЈА НА НИВО. ТРИ ОБЛАСТИ ЗА ЕАКАУАЦИЈА НА НИВО. ОВА ТРИ ОБЛАСТИ ЗА ЕАКАУАЦИЈА НА НИВО. ОВА Е ТРИ ОБЛАСТИ ЗА ЕАКАУАЦИЈА НА НИВО. ОВА Е ВКЛУЧЕНО ТРИ ОБЛАСТИ ЗА ЕАКАУАЦИЈА НА НИВО. ОВА Е НА автопат ТРИ ОБЛАСТИ ЗА ЕАКАУАЦИЈА НА НИВО. ОВА Е НА автопат 22. ОВА Е НА автопат 22. ОВА Е НА автопат 22. А. ОВА Е НА автопат 22. ОГРОМНО ОВА Е НА автопат 22. ОГРОМНО дрво ОВА Е НА автопат 22. ОГРОМНО ПРАВО НА ДРВОТО ОВА Е НА автопат 22. ОГРОМНО ПРАВО ОД ОГРОМНО дрво ОВА Е НА автопат 22. ОДГОВОРНО ПРАВО НА ДРВО ТЕКОЈ ДОАА ОДГОВОРНО ПРАВО НА ДРВО ДОА COMА ОГРОМНО ПРАВО НА ДРВО ТРЕБА ДА СЕ УДАРИ ОГРОМНО ПРАВО НА ДРВОТО СЕ РАБОТИ ОГРОМНО ПРАВО НА ДРВОТО СЕ РАБОТИ ОГРОМНО ПРАВО НА ДРВОТО ТРЕБА ДА СЕ СЛУЧИ КАРСИРАЕ НА ОГРОМНО ПРАВО НА ДРВОТО СЕ РАБОТУВА НА ПАТРОЛАТА КАРСИРАЕ НА ПАТРОЛОТ КАРСИРАЕ НА АВТОМОБИЛОТ. АВТОМОБИЛ. АВТОМОБИЛ. ТИЕ АВТОМОБИЛ. ДОБИЈАЛНИКОТ АВТОМОБИЛ. НИКОГАШ НЕ БЕШЕ АВТОМОБИЛ. НАРОДОТ НЕ БОЛЕШЕ АВТОМОБИЛ. НИКОГАШНИОТ НЕ БОЛЕЛ АМА НИКОГАШНИОТ НЕ БОЛЕЛ АМА НИКОГАШНИОТ НЕ БОЛЕЛ АМА ОВА НИКОГАШНИОТ НЕ БОЛЕЛ АМА ОВА Е НИКОГАШНИОТ НЕ БОЛЕЛ АМА ОВА Е А. НИКОГАШНИОТ НЕ БОЛЕШЕ, АМА ОВА Е ГОЛЕМ НИКОГАШНИОТ НЕ БОЛЕШЕ, АМА ОВА Е ГОЛЕМА ПРИЧИНА НИКОГАШНИОТ НЕ БОЛЕШЕ, АМА ОВА Е ГОЛЕМА ПРИЧИНА ЗОШТО ДРУГОТ НЕ БОЛЕШЕ АМА ОВА Е ГОЛЕМА ПРИЧИНА ЗОШТО ЛУEOЕТО ОВА Е ГОЛЕМА ПРИЧИНА ЗОШТО ЛУEOЕТО ОВА Е ГОЛЕМА ПРИЧИНА ЗОШТО ЛУREЕТО СЕ ОВА Е ГОЛЕМА ПРИЧИНА ЗОШТО НЕ СЕ ОВА Е ГОЛЕМА ПРИЧИНА ЗОШТО ЛУEOЕТО НЕ СЕ БИДЕ ОВА Е ГОЛЕМА ПРИЧИНА ЗОШТО НЕ СЕ ДОЗВОЛУВААТ ЛУEOЕТО ОВА Е ГОЛЕМА ПРИЧИНА ЗОШТО НА ЛУPЕТО НЕ СЕ ДОЗВОЛУВААТ ВРАТИ ОВА Е ГОЛЕМА ПРИЧИНА ЗОШТО НА ЛУPЕТО НЕ СЕ ДОЗВОЛУВААТ ВРАТИ НЕ СЕ ДОЗВОЛУВААТ ВРАТИ СЕ НЕ СЕ ДОЗВОЛУВААТ НАВОДНО ДА ПРОВЕРУВАМЕ НЕ СЕ ДОЗВОЛУВААТ ВРАТИ ДА ПРОВЕРУВАМЕ НЕ СЕ ДОЗВОЛУВААТ ВРАТИ ДА ГИ ПРОВЕРУВАМЕ НЕ СЕ ДОЗВОЛУВААТ ВРАТНИ ДА ГИ ПРОВЕРУВАМЕ НИВНИТЕ ДОМА НЕ СЕ ДОЗВОЛУВААТ ВРАТ ДА ГИ ПРОВЕРУВАМЕ ВО НИВНИТЕ ДОМИ ВО НЕ СЕ ДОЗВОЛУВААТ ВРАТ ДА ГО ПРОВЕРУВАМЕ ДОМААТА ВО МНОГУ ПРОВЕРКИ ВО НИВНИТЕ ДОМА МНОГУ Проверете ги нивните домови на многу области. ОБЛАСТИ. ОБЛАСТИ. И ОБЛАСТИ. И ОД ОБЛАСТИ. И СЕ РАЗБИРА ОБЛАСТИ. И, се разбира, на ОБЛАСТИ. И, се разбира, огнот ОБЛАСТИ. И, се разбира, огнот е ОБЛАСТИ. И, се разбира, огнот е сè уште И, се разбира, огнот е сè уште И, се разбира, огнот сеуште гори И, се разбира, огнот се уште гори од И, се разбира, огнот сеуште гори од И, се разбира, огнот сеуште гори од елимина И, се разбира, огнот сеуште гори од езерскиот крески СЕ ГОРИ ОД ПЛИЧНИОТ КРЕК СЕ ГОРИ ОД ПАРИОТ КРЕЧКИ ПОАР СЕ ГОРИ ОД ПАРИОТ ПОREАР ОД ПАРИ СЕ ГОРИ ОД ПЛОЧКИОТ ПОREАР ОД ПАРИТЕ СЕ ГОРИ ОД ПЛОЧКИОТ ПОREАР ОД РЕКОР ПОГОДУВАЕ ОД ПАРИОТ ПО BEАР НА ПЛОЧИНСКИОТ ПОECАР ОД РЕКОР ПОIАР ОД ПО FАР ОД РЕКОВИНА ПОIАР ОД ПОIАР ОД РЕКОТО РЕК ПОREАР ОД ПОIАР ОД РЕКОТО ОГАН ПОREАР ОД РОКОТ ПОIVАР ОД ПОГАРИ ПОREАР ОД ПОIИРОТ ОД РОКОТ ОГОВОРНИ КЛАКАМУС НА ГОРИОТ КЛАКАМУС НА КОЈ ГОРИ КЛАКАМУС ЗЕМЈА ЗЕМЈА >> ЗЕМЈА >> ИТ ЗЕМЈА >> ТОА Е ЗЕМЈА >> СЕГА Е ЗЕМЈА >> СЕГА СЕ ПОКРИЕНО ЗЕМЈА >> СЕГА СЕ ПОКРИВА ЕДНО >> СЕГА СЕ ПОКРИВА ЕДНО >> СЕГА СЕ ПОКРИВА СТО сто >> СЕГА СЕ ПОКРИВЕ СТИНА ТРЕТИЕ >> СЕГА СЕ ПОКРИВЕ СТИНА Триесет и пет >> СЕГА СЕ ПОКРИВЕ СТИНА ТРЕТИЕ ПЕТИЛИ Илјадници Стотици триесет и пет илјади Стотици триесет и пет илјади акри. АКЦЕРИ АКЦЕРИ ПОIАР АКЦЕРИ ПО FАРНИ REИВАРИ АКЦЕРИ ПАРИТЕ ПОREАРИ АКЦЕРИ ПОREАРНИТЕ ПОWАРИ НИ ПОКААА АКЦЕРИ ПОREАРНИТЕ ПОWАРИ ДЕНЕС ДА НЕ ПОЧНАТ АКЦЕРИ ПОREАРНИТЕ ПО CАРИ ДЕНЕС НИЕ ТИЕ ПОREАРНИТЕ ПО CАРИ ДЕНЕС НИЕ ТИЕ ПО FАРНИТЕ ПО CАРИ ДЕНЕС ГО ПОКАУВААТ ОЧЕКУВААТ ПО FАРНИТЕ ПО CАРИ ДЕНЕС ОД ОЧЕКУВААТ Противпожарните екипи денес ни рекоа дека очекуваат да имаат Противпожарните екипи денес ни рекоа дека очекуваат да имаат некои Противпожарните екипи денес ни рекоа дека очекуваат да имаат некаква содржина ОЧЕКУВАЈТЕ НЕКОЛКУ СОДРИНА ОЧЕКУВАЈТЕ ДА ИМАТЕ НЕКОЛКУ СОДРИНА ОЧЕКУВАЈТЕ ДА ИМАТЕ НЕКОЛКУ СОДРИНА НА ОЧЕКУВАЈТЕ ДА ИМАТЕ НЕКОЛКУ СОДРИНА ПО THEАР ОЧЕКУВАТЕ НАЧИН ОД ПО CONАРОТ НЕКОЛКУ СОДРИНА. НА ПОREАР НАскоро. НА ПОREАР НАскоро. ПРАВО НА ПОREАР НАскоро. ВЕДНАШ НА ПОREАР НАскоро. ПРАВО СЕГА ТИЕ СЕ НА ПОREАР НАскоро. ПРАВО СЕГА КОРИСТАТ НА ПОREАР НАскоро. ПРАВО СЕГА КОРИСТАТ ДРОНИ ПРАВО СЕГА КОРИСТАТ ДРОНИ ПРАВО СЕГА КОРИТУВААТ ДРОНИ ПРАВО СЕГА КОРИСТАТ ДРОНОВИ ДА НАЈДЕТЕ ПРАВО СЕГА КОРИСТУВААТ ДРОНОВИ ЗА НАЈДЕЕ ХОТСПОТСКИ. ДА НАЈДЕТЕ ХОТСПОТСКИ. ДА НАЈДЕТЕ ХОТСПОТСКИ. И ДА НАЈДЕТЕ ХОТСПОТСКИ. И ТИЕ СЕ ДА НАЈДЕТЕ ХОТСПОТСКИ. И РАБОТАТ ДА НАЈДЕТЕ ХОТСПОТСКИ. И РАБОТАТ И РАБОТАТ И РАБОТАТ ДА ЕЛИМИНИРААТ И РАБОТАТ ДА СЕ ЕЛИМИНИРААТ И РАБОТАТ ДА ЕЛИМИНИРААТ НЕКОЕ И РАБОТАТ ДА ГО ЕЛИМИНИРААТ НИКОГА ОД ТИЕ И РАБОТАТ ДА ГО ЕЛИМИНИРААТ НИКОГА ОД ОКОЛУ ЕЛИМИНИРАЈТЕ СЕКОЕ ОД ОКОЛУ ЕЛИМИНИРАЈТЕ СЕКОЕ ОД ОКОЛУ ТЕХ ЕЛИМИНИРАЈТЕ СЕКОЕ ОД ОКОЛУ ПЕРИМЕТРОТ ЕЛИМИНИРАЈТЕ СЕКОЕ ОД ОКОЛУ ПЕРИМЕТРОТ НА ЕЛИМИНИРАЈТЕ СЕКОЕ ОД ОКОЛУ ПЕРИМЕТРОТ НА ЕЛИМИНИРАЈТЕ СЕКОЕ ОД ОКОЛУ ПЕРИМЕТРОТ НА ПО THEАРОТ ПЕРИМЕТРОТ НА ПОREАРОТ. ПЕРИМЕТРОТ НА ПОREАРОТ. ТИЕ ПЕРИМЕТРОТ НА ПОREАРОТ. ТИЕ ИМААТ ПЕРИМЕТРОТ НА ПОREАРОТ. ТИЕ БЕА ПЕРИМЕТРОТ НА ПОREАРОТ. Тие биле во можност ПЕРИМЕТРОТ НА ПОREАРОТ. ТОЈ СЕ УПОТРЕБИ ПЕРИМЕТРОТ НА ПОREАРОТ. ОСВЕНО СЕ УСПЕАТ ОСВЕНО СЕ УСПЕАТ ОСВЕНО ДА БОАААТ РАСТ ОВИЕ СЕ УПОТРЕБААТ ДА ЗБОРУВАТЕ ЗНАЧИТЕЛНО ОВИЕ СЕ УПОТРЕБААТ ДА БАРААТ ЗНАЧЕНО И ОВИЕ СЕ УПОТРЕБААТ ДА БАРААТ ЗНАЧИТЕЛНО И НЕКОИ РАСТЕТЕ ЗНАЧНО И НЕКОИ Растете значајно и некаква евакуација РАСТЕТЕ ЗНАЧИТНО И НЕКОИ НИВО НА ЕВАКУАЦИЈА РАСТЕТЕ СИГНО И НЕКОИ НИВО НА ЕВАКУАЦИЈА РАСТЕТЕ ЗНАЧИТНО И НЕКОИ НИВО НА ЕВАКУАЦИЈА ИМААТ НИВОИ ЗА ЕАКАУАЦИЈА НИВОИТЕ ЗА ЕАКАУАЦИЈА СЕ НАМАЛУВААТ. НАМАЛЕНО. НАМАЛЕНО. НО НАМАЛЕНО. НО СИТЕ НАМАЛЕНО. НО СИТЕ КОЈ НАМАЛЕНО. НО СИТЕ КОИ СЕ НАМАЛЕНО. НО СИТЕ КОИ СЕ ПОДДЕЛА НАМАЛЕНО. НО СИТЕ КОИ СЕ ПОД А НО СИТЕ КОИ СЕ ПОД А НО СИТЕ КОИ СЕ ПОД НИВО НО СИТЕ КОИ СЕ ПО ТРИ НИВО НО СИТЕ КОИ СЕ ПОД ЕДНО ТРИ ЕВАКУАЦИЈА НО СИТЕ КОИ СЕ ПОД НИВО ТРИ ЕВАКУАЦИИ НО СИТЕ КОИ СЕ ПОД НИВО ТРИ ЕВАКУАЦИИ СЕ УШТЕ ТРЕЕТО ЕВАКУАЦИЈА НА НИВО СЕ УШТЕ ТРЕЕТО ЕВАКУАЦИЈА НА НИВО СЕ уште не е ТРИ ЕВАКУАЦИИ НА НИВО СЕ уште не е во состојба ТРИ ЕВАКУАЦИИ НА НИВО СЕ уште не е во состојба ТРИ ЕВАКУАЦИИ НА НИВО СЕ уште не е во состојба да оди ТРИ ЕВАКУАЦИИ НА НИВО СЕ уште не е во состојба да оди дома НА ТРИ НИВО ЕАКАУКАЦИЈА СЕ уште не е во состојба да оди дома ТРИ ЕВАКУАЦИИ НА НИВО СЕ уште не е во состојба да одам дома во ова НЕМОЕ ДА ОДАТ ДОМ ДО ОВА НЕМОЕ ДА ОДИМЕ ДОМ ДО ОВОЈ ПОЕН НЕМОЕ ДА ОДИМЕ ДОМ ДО ОВОЈ ПОЕН, ТОА Е НЕМОЕ ДА ОДИМЕ ДОМ ДО ОВОЈ ПОЕН, И ТОА Е НЕМОЕ ДА ОДИМЕ ДОМ ДО ОВОЈ ПОЕН, ПРЕДНО Е НЕМОЕ ДА СЕ ОДИ ДОМ НА ОВОЈ ПОЕН ПРЕДНО Е НЕМОНО ДА ОДИМЕ ДОМ ДО ОВОЈ ПОЕН, ПРЕДНО Е ПРЕД ДА КА SЕ НЕМОЕ ДА ОДИМЕ ДОМ ВО ОВОЈ ПОЕН, ПРЕДНО Е РАБОТЕ ДА КААТ КАКО ПОБЕДУВАЈТЕ ПРЕРЕДНО Е КАКО ДА КАAYЕШ ПОБЕДУВАЈТЕ ПРЕРЕДНО Е ПРЕД КОГА ДА КА SЕТЕ ПОБЕДУВАЈТЕ ПРЕРЕДНО Е РАСКА КОЛКУ СТРУКТУРИ ПОБЕДУВАЈТЕ ПРЕРЕДНО Е РАКАЕ КОЛКУ СТРУКТУВАИ ПОБЕДУВАЈТЕ ПРЕРЕДНО Е ДА КААТ КОЛКУ СТРУКТУРИ ИЗГУБЕНИ ПОБЕДУВАЈТЕ ПРЕРЕДНО Е ДА КААТ КОЛКУ СТРУКТУРИ СЕ загубија ИЗГУБЕНИ се МНОГУ СТРУКТУРИ ПОВЕЕ СТРУКТУРИ ИЗГУБЕНИ ВО МНОГУ СТРУКТУРИ СЕ ИЗГУБИЛЕ ПО РЕКА МНОГУ СТРУКТУРИ СЕ ИЗГУБИЛЕ ОД ПО FАРОТ РОК МНОГУ СТРУКТУРИ СЕ ИЗГУБИЛЕ ВО ПО FАРОТ РОК, НО МНОГУ СТРУКТУРИ СЕ ИЗГУБИЛЕ ОД ПО FАРОТ ПО РЕКО РАБОТ АМА ТУКА ПОREАР ОД РЕКОТ АМА ТУКА ПО FАР ОД РЕКОТ АМА НЕМА ПОIАР ОД РЕКОТ АМА МНОГУ ПОREАР ОД РЕКОТ АМА ПОМНОГУ А. ПОREАР ОД РЕКОТ АМА МНОГУ МНОГУ ПОIАР ОД РЕКОТ АМА МНОГУ МНОГУ ПО FАР ОД РЕКОТ АМА МНОГУ ОВИЕ ПО FАР ОД РЕКОТ АМА ПО МНОГУ ОВИЕ СЕ МНОГУ ОВИЕ МНОГУ ОВИЕ СЕ ДОМА. ДОМИ ДОМИ Мајк ДОМИ Мајк Беннер ДОМИ МАЈК БЕНЕР БЕШЕ ДОМИ Мајк Беннер беше со ДОМИ Мајк Беннер беше со еден ДОМИ Мајк Бенер беше со една фамилија Мајк Бенер беше со една фамилија Мајк Бенер беше таму со една фамилија Мајк Бенер беше со една фамилија што се проценуваше таму Мајк Бенер беше со една фамилија, која се проценуваше вечерва Мајк Бенер беше со една фамилија, која се проценуваше вечерва Мајк Бенер беше со една фамилија што се проценуваше вечерва како нив ВЕЧЕРВА СЕ ПРОЦЕНУВААТ КАКО ТИЕ ВЕЧЕРВА СЕ ПРОЦЕНУВААТ КАКО ПОЧНАТ ВЕЧЕРВА СЕ ПРОЦЕНУВААТ КАКО ПОЧНАА ВЕЧЕРВА СЕ ПРОЦЕНУВААТ КАКО ПОЧНАА ДА БИРААТ ВЕЧЕРВА СЕ ПРОЦЕНУВААТ КАКО ПОЧНАА ДА ПОБИРААТ ВЕЧЕРВА СЕ ПРОЦЕНУВААТ КАКО ПОЧНАА ДА ГО ПОБИВААТ ВЕЧЕРВА СЕ ПРОЦЕНУВААТ КАКО ПОЧНАА ДА ГИ ПОБЕДУВААТ ПАРЧИНИТЕ. ПОЧНЕТЕ ДА ГИ ПОБЕДУВАМЕ ПОДАРИТЕ. ПОЧНЕТЕ ДА ГИ ПОБЕДУВАМЕ ПОДАРИТЕ. >> ПОЧНЕТЕ ДА ГИ ПОБЕДУВАМЕ ПОДАРИТЕ. >> СМЕ ПОЧНЕТЕ ДА ГИ ПОБЕДУВАМЕ ПОДАРИТЕ. >> СМЕ ЗА ТОА ПОЧНЕТЕ ДА ГИ ПОБЕДУВАМЕ ПОДАРИТЕ. >> СМЕ ЗА А. ПОЧНЕТЕ ДА ГИ ПОБЕДУВАМЕ ПОДАРИТЕ. >> СМЕ ЗА МИЛКА ПОЧНЕТЕ ДА ГИ ПОБЕДУВАМЕ ПОДАРИТЕ. >> СМЕ ЗА МИЛА НАДВОР >> СМЕ ЗА МИЛА НАДВОР >> СМЕ ЗА МИЛ НАВРЕД ОД >> СМЕ ЗА МИЛ НАВРЕД ГРАДОТ >> СМЕ ЗА МИЛ НАДВОР НА СТК >> СМЕ ЗА МИЛ НАВРЕД ДО DЕЛОТ НА СТК ДО >> СМЕ ЗА МИЛ НАВРЕД ДОTЕЛО СТОК ДО ОВА >> СМЕ ЗА МИЛ НАВРЕД ДОTЕЛОТ НА СТК ДО ОВОЈ ПОСЛЕДЕН НА ДРOWNАВАТА СТК ВО ОВОЈ ПРЕСЛАВЕН НА ДРOWNАВАТА СТК ВО ОВОЈ ЗАСЛАВЕНА ОБЛАСТ ОД ОВОЈ ПОСЛЕДУВАНО ОБЛАСТ СЕ ОД ОВОЈ ДРTАВЕН ПРЕД СЕК ОД ДЕOWNАНТОН СТК ДО ОВАА ЗАСЛАВАНА ОБЛАСТА ПОЗАДИ МЕ ОД ДРOWNАВАТА СТК ДО ОВАА ЗАСЛАВАНА ОБЛАСТА ПОЗАДИ МЕ ОД ДРOWNАВАТА СТК ДО ОВАА ЗАСЛАВАНА ОБЛАСТА ПОЗАДИ МЕ Е ОД ДРOWNАВАТА СТК ДО ОВАА ЗАСЛАВАНА ОБЛАСТА ПОЗАДИ МЕ Е ИНДИКАЦИЈА ОБЛАСТА ОД МЕНЕ Е ИНДИКАЦИЈА ОБЛАСТА ОД МЕНЕ Е ИНДИКАЦИЈА НА ОБЛАСТА ПОЗАДИ МЕ Е ИНДИКАЦИЈА ЗА САМО ОБЛАСТА ПОЗАДИ МЕ Е ИНДИКАЦИЈА ЗА САМО КАКО ОБЛАСТА ПОЗАДИ МЕ Е ИНДИКАЦИЈА ЗА САМО КОЛКУ ЗАДОЛИТЕЛНА ОБЛАСТА ПОЗАДИ МЕ Е ИНДИКАЦИЈА ЗА САМО КОЛКУ ОБВАНО ОВА ОБЛАСТА ПОЗАДИ МЕ Е ИНДИКАЦИЈА ЗА САМО КОЛКУ ОТВОРЕН ОГАН ОБЛАСТА ПОЗАДИ МЕ Е ИНДИКАЦИЈА ЗА САМО КОЛКУ СЕ ЗАТВОРИ ОВОЈ ПОАР САМО КОЛКУ СЕ ЗАТВОРИ ОВОЈ ПОАР САМО КОЛКУ СЕ ОТВОРИ ОВОЈ ПОREАР ОД САМО КОЛКУ СЕ ОТВОРИ ОВОЈ ПОREАР ДА СЕ СЛЕДИ. СО ДРOWNАВАТА. СО ДРOWNАВАТА. НО СО ДРOWNАВАТА. НО ТОА СО ДРOWNАВАТА. НО ТОА ПОДРАЧЈЕ СО ДРOWNАВАТА. НО ТОА ПОВРШИНА БЕШЕ СО ДРOWNАВАТА. НО ТОА ПОДРАЧЈЕ Е ПОПРЕДЕНА СО ДРOWNАВАТА. НО ТОА ПОДРАЧЈЕ СЕ ПОЧЕКУВА НО ТОА ПОДРАЧЈЕ СЕ ПОЧЕКУВА НО ТОА ПОДРАЧЈЕ ИСПАРЕНА НО ТОА ПОДРАЧЈЕ СЕ ПОСТАПУВА ИСТОТО НЕ МОANЕ НО ТОА ПОДРАЧЈЕ СЕ ПОСТАПУВА ИСТОТО НЕ МОTЕ ДА БИДЕ НО ТОА ПОДРАЧЈЕ СЕ ПОТРЕБА ИСТА НЕ МОTЕ ДА СЕ КАIDЕ НО ТОА ПОДРАЧЈЕ СЕ ПОТРЕБА ИСТА НЕ МОTЕ ДА СЕ КАIDЕ НО ТОА ПОДРАЧЈЕ СЕ ПОЧЕКА ИСТА НЕ МОTЕ ДА СЕ КАIDЕ ЗА СИТЕ ИСТА НЕ МОЕ ДА СЕ КАЕ ЗА СИТЕ ИСТА НЕ МОЕ ДА СЕ КАIDЕ ЗА СИТЕ ДОМЕШ. ИАКО. ИАКО. ПА ИАКО. ПРЕМНОГУ ИАКО. ТОЛКУ МНОГУ ЛУЃЕ ИАКО. ТОЛКУ ЛУЕ ВО ИАКО. ТОЛКУ ЛУЕ ВО ОВА ИАКО. Толку многу луѓе во оваа област Толку многу луѓе во оваа област Толку многу луѓе во оваа изгубена област ТОЛКУ ЛУЕ НА ОВАА ПОЛИЦА ИЗГУБЕНО Толку многу луѓе во оваа област изгубени толку многу Толку многу луѓе во оваа област изгубени толку многу вклучително ТОЛКУ ЛУЕ НА ОВАА ПОГРАФИЈА ИЗГУБЕНО ТОЛКУ ВО ВКЛУЧУВАЕ ЗАГУБЕНО ТОЛКУ ВО ВКЛУЧУВАЕ НА ЗАГУБЕНО ТОЛКУ ВКЛУЧУВАЕ НА СЕМЕЈСТВОТО. СЕМЕЈСТВО. СЕМЕЈСТВО. БЕА СЕМЕЈСТВО. ЗА СМЕ СЕМЕЈСТВО. СМЕ ЗА ТОА СЕМЕЈСТВО. СМЕ СЕ ЗА ВОВЕДУВАЕ СЕМЕЈСТВО. СМЕ СЕ ЗА ВОВЕДЕЕ СЕМЕЈСТВО. СМЕ СЕ ЗА ВОВЕДЕЕ СМЕ СЕ ЗА ВОВЕДЕЕ СМЕ СЕ ЗА ВОВЕДЕЕ САМО СМЕ ДА ВО ВОВЕДИМЕ СМЕ СЕ ЗА ВОВЕДЕЕ САМО НА СМЕ СЕ ЗА ВОВЕДЕЕ САМО ВТОРО СМЕ СЕ ВОВЕДИМЕ САМО ВТОР ВРЕМЕ ABЕ СМЕ ВЕ ВОВЕДИМЕ САМО ВТОР ВРЕМЕ ОД СЕ ОД САМО ВТОР ВРЕМЕ САМО ВТОР ВРЕМЕ ОД ПОСЛЕДНО САМО ВТОР ВРЕМЕ ОД ПОСЛЕДНАТА НЕДЕЛА САМО ВТОР ВРЕМЕ ОД ЛАНТИНАТА НЕДЕЛА САМО ВТОР ВРЕМЕ ОД ПОСЛЕДНАТА НЕДЕЛА НЕДЕЛА ДОДОСТОНИ САМО ВТОР ВРЕМЕ ОД ЛАНТАТА НЕДЕЛА СЕМЕЈСТВО НА ДОДСОНС ПОСЛЕДНАТА НЕДЕЛА СЕМЕЈСТВО НА ДОДСОНС ПОСЛЕДНАТА НЕДЕЛА Семејството Додсонс се враќа ПОСЛЕДНАТА НЕДЕЛА Семејството Додсонс се враќа назад ПОСЛЕДНАТА НЕДЕЛА Семејството Додсонс се враќа на ПОСЛЕДНАТА НЕДЕЛА Семејството Додсонс се враќа на изнајмувањето ПОСЛЕДНАТА НЕДЕЛА СЕМЕЈСТВОТО ДОДСОНС ВРАТИ ВО ИМОТ НА ИЗДАВАЕ ВРАURNА TOЕ НА ИМОТ НА ИЗДАВАЕ ВРАURNАЕ НА ИЗДАВАЕТО ИЛИ ВРАURNАЕ НА ИМОТ НА ИЗДАВА ORЕ ИЛИ ШТО Е ВРАURNА TOЕ НА ИМОТ НА ИЗДАВАЕ ИЛИ ШТО ОСТАНА ВРАURNА TOЕ НА ИМОТ НА ИЗДАВА ORЕ ИЛИ ОД ОСТАНА ВРАURNАЕ НА ИМОТ НА ИЗДАВАЕ ИЛИ ШТО ОСТАНА ОД ТОА ВРАURNА TOЕ НА ИМОТ НА ИЗДАВА ORЕ ИЛИ ШТО ОСТАНУВА ОД СЕ ВРАURNА TOЕ НА ИЗДАВАЕТО ИМА ИЛИ ШТО ОСТАНУВА ВО РУРАЛНОТО ИЛИ ШТО ОСТАНА ОВА ВО РУРАЛОТ ИЛИ ШТО ОСТАНА ОВА ВО РУРАЛНИОТ ИЛИ ШТО ОСТАНА ОВА ВО РУРАЛ КАКО ДЕКАТУР. КАКО ДЕКАТУР. КАКО ДЕКАТУР. >> КАКО ДЕКАТУР. >> ТОА Е КАКО ДЕКАТУР. >> Сè уште е КАКО ДЕКАТУР. >> Сè уште е А. КАКО ДЕКАТУР. >> Сè уште е сон КАКО ДЕКАТУР. >> Сè уште е сон или >> Сè уште е сон или >> Сè уште е сон или кошмар >> Сè уште е тој сон или кошмар >> Сè уште е сон или кошмар каков што сум јас >> Сè уште е сон или кошмар на кој се надевам >> Сè уште е сон или кошмар на кој се надевам >> Сè уште е сон или кошмар на кој се надевам да се разбудам КОШМАР КОЈ СЕ надевам дека ќе се разбудам КОШМАР КОЈА СЕ надевам дека ќе се разбудам КОШМАР КОЈА Се надевам дека ќе се разбудам од КОШМАР КОЈА Се надевам дека ќе се разбудам од, но, КОШМАР КОЈ СЕ надевам дека ќе се разбудам од, но веројатно КОШМАР КОЈА Се надевам дека ќе се разбудам од но, веројатно, ќе одам КОШМАР КОЈА Се надевам дека ќе се разбудам од но, веројатно, ќе одам ОД ОД НО ВЕBAНО ОДИТЕ ОД ОД НО ВЕBAНО ОДИТЕ УШТЕ ОД ОД НО ВЕBAНО ОДИТЕ ДА БИДЕТЕ ОД ОД НО ВЕ PROНО ОДИТЕ ДА СЕ УШТЕ ОД ОД НО ВЕНО ОДИТЕ ДА СЕ УШТЕ ИСТА ОД ОД НО ВЕНО ОДИТЕ ДА СЕ УШТЕ ИСТИ ИСХОД. УШТЕ БИДЕ ИСТИ ИСХОД. УШТЕ БИДЕ ИСТИ ИСХОД. >> УШТЕ БИДЕ ИСТИ ИСХОД. >> HОН УШТЕ БИДЕ ИСТИ ИСХОД. >> HОН ДОТСОН УШТЕ БИДЕ ИСТИ ИСХОД. >> HОН ДОТСОН И УШТЕ БИДЕ ИСТИ ИСХОД. >> Hон Дотсон и неговиот УШТЕ БИДЕ ИСТИ ИСХОД. >> Hон Дотсон и неговата фамилија >> Hон Дотсон и неговата фамилија >> HОН ДОТСОН И СЕМЕЈСТВОТО ЕВАВУКИРАНО >> .ОН ДОТСОН И СЕМЕЈСТВОТО ЕВАКУИРАНО ПОСЛЕДНО >> HОН ДОТСОН И СЕМЕЈСТВОТО ЕВАКУИРАНИ ПОСЛЕДНИОТ ВТОРНИК. ЕВАКУИРАН ПОСЛЕДНИОТ ВТОРНИК. ЕВАКУИРАН ПОСЛЕДНИОТ ВТОРНИК. Наскоро ЕВАКУИРАН ПОСЛЕДНИОТ ВТОРНИК. НАскоро ПО. НАскоро ПО. НАскоро ПО. ПЛАМЕНИ НАскоро ПО. ПЛАМЕНИ ОД НАскоро ПО. ПЛАМЕНИ ОД НАскоро ПО. ПЛАМЕНИ ОД РОК НАскоро ПО. ПЛАМЕНИ ОД ПОREАР ОД РЕКОВИНА ПЛАМЕНИ ОД ПОREАР ОД РЕКОВИНА ПЛАМЕНИ ОД ПОREАРОТ ОД РЕКОВИНА ПЛАМЕНИ ОД ПОREАР ОД РЕКОВИНАТА ВО ГОЛФ. ВО ГОЛФ ВО ГОЛФ ТИЕ СЕ ВО ГОЛФ ТИЕ ПОВЕЕ ВО ГОЛФ Тие се повеќе од ВО ГОЛФ ТИЕ ПОВЕЕ ОД 3000 ВО ГОЛФ Тие се повеќе од 3000 квадратни Тие се повеќе од 3000 квадратни Тие се повеќе од 3000 квадратни нозе ПОВЕЕ СЕ ОД 3000 КВАДЕР ДОМ. НОTЕ ДОМ. НОTЕ ДОМ. ИТ НОTЕ ДОМ. БЕШЕ НОTЕ ДОМ. СЕ НАМАЛУВА НОTЕ ДОМ. СЕ НАМАЛУВА НОTЕ ДОМ. НЕ беше намалено на ништо НОTЕ ДОМ. ПОВЕЕ СЕ НАМАЛИ НА НИШТО ПОВЕЕ СЕ НАМАЛИ НА НИШТО БЕШЕ НАМАЛЕНО НА НИШТО ПОВЕЕ ОД БЕШЕ НАМАЛЕНО НА НИШТО ПОВЕЕ ОД ОВА БЕШЕ НАМАЛЕНО НА НИШТО ПОВЕЕ ОД ОВОЈ КОМЧЕ НЕ СЕ НАМАЛУВА на ништо повеќе од овој куп БЕШЕ НАМАЛЕНО НА НИШТО ПОВЕЕ ОД ОВОЈ ЧЕСТ НА РЕВАШКИ. ОД ОВОЈ КОМПЛЕТ НА РЕВАШКИ. ОД ОВОЈ КОМПЛЕТ НА РЕВАШКИ. >> ОД ОВОЈ КОМПЛЕТ НА РЕВАШКИ. >> А. ОД ОВОЈ КОМПЛЕТ НА РЕВАШКИ. >> ЦЕЛ ОД ОВОЈ КОМПЛЕТ НА РЕВАШКИ. >> ЦЕЛО МНОГУ ОД ОВОЈ КОМПЛЕТ НА РЕВАШКИ. >> ЦЕЛО МНОГУ ОД ОВОЈ КОМПЛЕТ НА РЕВАШКИ. >> ЦЕЛО многу работи ОД ОВОЈ КОМПЛЕТ НА РЕВАШКИ. >> ЦЕЛО многу работи се >> ЦЕЛО многу работи се >> ЦЕЛО многу работи се заменуваат >> ЦЕЛО многу работи се заменуваат за тоа >> ЦЕЛО многу работи се заменуваат за вас >> ЦЕЛО многу работи се заменуваат што знаете, >> ЦЕЛО многу работи се заменуваат што знаете, кога Заменливи што знаете, кога Заменливи што знаете, кога јас Заменливи што знаете, кога размислувам Заменливи што знаете, кога размислувам Заменливи што знаете, кога размислувам за тоа Заменливо што знаете, кога размислувам за тоа Заменливи што знаете, кога размислувам за тоа е подобро МИСЛАМ ЗА ПОДОБРО Е Мислам дека е подобро од тоа Мислам дека за тоа е подобро од тоа Мислам дека е подобро од тоа што може Мислам дека е подобро од тоа што може да има МИСЛАМ ЗА ПОДОБРО Е ОТКАКО МОLDЕ ДА БИДЕ. ОД МО COЕ ДА БИДЕ. ОД МО COЕ ДА БИДЕ. >> ОД МО COЕ ДА БИДЕ. >> ТОА Е ОД МО COЕ ДА БИДЕ. >> Тоа е зачудувачко ОД МО COЕ ДА БИДЕ. >> ЗАБЕЛЕШНО Е ТОА ОД МО COЕ ДА БИДЕ. >> Забележително е тој Hон ОД МО COЕ ДА БИДЕ. >> Забележително е тоа што Hон е >> Забележително е тоа што Hон е >> Забележително е тоа што Hон е како >> Забележително е што Hон е како позитивен >> Забележително е што Hон е исто толку позитивен >> Забележително е што Hон е исто толку позитивен, како и тој >> Забележително е што Hон е исто толку позитивен, како што е тој. КАКО Е ПОЗИТИВ. КАКО Е ПОЗИТИВ. 20/20 КАКО Е ПОЗИТИВ. 20/20 ИМА КАКО Е ПОЗИТИВ. 20/20 НЕ КАКО Е ПОЗИТИВ. 20/20 НЕ Е БИДЕН КАКО Е ПОЗИТИВ. 20/20 НЕ Е KИВЕТЕН КАКО Е ПОЗИТИВ. 20/20 НЕ Е KИВЕТЕН КАКО Е ПОЗИТИВ. 20/20 НЕ БИДЕ KИВОТНИ ЗА 20/20 НЕ БИДЕ KИВОТНИ ЗА 20/20 НЕ Е БИДЕ KЕ KИВО ОД ДОДОНСОНИТЕ 20/20 НЕ Е БИДЕ KЕ INИВО ПОРАНЕШНО ДОДОСОНИ 20/20 НЕ Е БИДЕ KЕ INИВО ОД ОВА ПОРАНО ДОДОНСОНИ 20/20 НЕ Е БИДЕ KЕ INИВО ОД ДОДОСОНИТЕ ПОРАНА ОВАА ГОДИНА. ДОДСОНС ПОРАНО ОВАА ГОДИНА. ДОДСОНС ПОРАНО ОВАА ГОДИНА. JOОН ДОДСОНС ПОРАНО ОВАА ГОДИНА. JOЕНА НА HОН ДОДСОНС ПОРАНО ОВАА ГОДИНА. WЕНАТА HОН СТЕФАНИ ДОДСОНС ПОРАНО ОВАА ГОДИНА. СТРЕЕНА WЕНАТА ОН СТЕФАНИ СТРЕЕНА WЕНАТА ОН СТЕФАНИ Wената на Hон, Стефани, претрпе А. WЕНАТА JOОН СТЕФАНИ СТРЕЛ СПИНАЛ Wената на Hон, Стефани претрпе спинален кабел Wената на он, Стефани претрпе повреда на 'рбетниот мозок Wената на Hон, Стефани претрпе повреда на 'рбетниот мозок и Wената на Hон, Стефани претрпе повреда на 'рбетниот мозок и е Повреда на 'рбетниот мозок и е Повреда на 'рбетниот мозок и во моментов е Повреда на 'рбетниот мозок и во моментов се парализира Повреда на 'рбетниот мозок и во моментов се парализира од Повреда на 'рбетниот мозок и во моментов се парализира од ТЕКОВНО ПАРАЛИЗИРАНО ОД ТЕКОВНО парализирано од половината АКТУЕЛНО ПАРАЛИЗИРАНО ОД СПОЛНУВАНИОТ КОЛЕ. СПОЛЕТЕН СТОЛО. СПОЛЕТЕН СТОЛО. ТИ СПОЛЕТЕН СТОЛО. Е БИЛЕ СПОЛЕТЕН СТОЛО. НИКОГАШ НЕМАШ СПОЛЕТЕН СТОЛО. НИКОГАШ НЕМА ДА ЗНАЕТЕ СПОЛЕТЕН СТОЛО. НИКОГАШ НЕМА да го знаете СПОЛЕТЕН СТОЛО. НИКОГАШ НЕМА да го знаете помислете. НИКОГАШ НЕМА да го знаете помислете. НИКОГАШ НЕМА да го знаете помислете. НИЕ НИКОГАШ НЕМА да го знаете помислете. НИЕ ИМАМЕ НИКОГАШ НЕМА да го знаете помислете. ИМАМЕ НИКОГАШ НЕМА да го знаете помислете. Имаме убавина НИКОГАШ НЕМА да го знаете помислете. Имаме прилично силна НИКОГАШ НЕМА да го знаете помислете. Имаме прилично силна фамилија. Имаме прилично силна фамилија. Имаме прилично силна фамилија. >> Имаме прилично силна фамилија. >> НИЕ Имаме прилично силна фамилија. >> ТЕНДИРАМЕ Имаме прилично силна фамилија. >> ТЕНДИРАМЕ Имаме прилично силна фамилија. >> ТЕНДИРАМЕ ДА СЕ ОДВЕРИМЕ Имаме прилично силна фамилија. >> ТЕНДИРАМЕ ДА СЕ ДОВЕРУВАМЕ Имаме прилично силна фамилија. >> ТЕНДАМЕ ДА СЕ ДОВЕРУВАМЕ НА СЕКОЈ >> ТЕНДАМЕ ДА СЕ ДОВЕРУВАМЕ НА СЕКОЈ >> ТЕНДИРАМЕ ДА СЕ ДОВЕРУВАМЕ ЕДНО ДРУГО. ДРУГИ ДРУГИ ПА ДРУГИ ПА КОГА ДРУГИ ПА КОГА ЕДНО ДРУГИ ПА КОГА ЕДЕН ОД ДРУГИ ПА КОГА ЕДЕН ОД НАС ДРУГИ ПА КОГА Е ЕДЕН ОД НАС ДРУГИ ПА КОГА МОBЕ ДА Е ОД НАС ДРУГИ ПА КОГА МОBЕ ДА СЕ ДОНЕСИ ЕДЕН ОД НАС ПА КОГА МОBЕ ДА СЕ ДОНЕСИ ЕДЕН ОД НАС ПА КОГА ЕДЕН ОД МОOWNЕ ДА СЕ СЛУЧИ А. ПА КОГА ЕДЕН ОД МО ONEЕ МОBЕ ДА СЕ ДАЛИ МАЛКУ ПА КОГА ЕДЕН ОД МОOWNЕ ДА Е ДАЛИ МАЛИЦА ПА КОГА МОBЕ ДА СЕ СЛУЧИ ЕДЕН ОД НАС МАЛКУ ПА КОГА МОBЕ ДА СЕ СЛУЧИ ЕДНО ОД МАЛИОТ ДРУГ ПА КОГА МОBЕ ДА СЕ СЛУЧИ ЕДНО ОД МАЛИ ОД ДРУГИТЕ ПА КОГА МОBЕ ДА СЕ СЛУЧИ ЕДЕН ОД МАЛИОТ МАЛКУ ДРУГИТЕ МАЛКУ МЕСТО ДРУГИ СЕ МАЛКУ МЕСТО ДРУГИТЕ СЕ ПРАВИ ТАМУ СЕ ПРАВИ МИЛКИ ДРУГИТЕ МАЛКУ ЛИЦЕ ОД ДРУГИТЕ СЕ ПРАВИ ТАМУ МАЛКУ МЕСТО ДРУГИТЕ СЕ ПРАВО ТРЕБА ДА БИРААТ МАЛКУ МЕСТО ДРУГИТЕ СЕ ПРАВО ТРЕБА ДА ПОБЕДАТ. ПРАВО ТАМУ ДА ПОБЕДЕТЕ. ПРАВО ТАМУ ДА ПОБЕДЕТЕ. ПА ПРАВО ТАМУ ДА ПОБЕДЕТЕ. ТАМА ИМА ПРАВО ТАМУ ДА ПОБЕДЕТЕ. ТАМА ТИ ПРАВО ТАМУ ДА ПОБЕДЕТЕ. ЗАТОА ЗНАЕТЕ, ПРАВО ТАМУ ДА ПОБЕДЕТЕ. ЗАТОА ТИ ЗНАЕШ, ТОА Е ПРАВО ТАМУ ДА ПОБЕДЕТЕ. ТАМУ ЗНАЕТЕ, САМО Е ТАМУ ЗНАЕТЕ, САМО Е ТАМУ ЗНАЕТЕ, САМО Е Друго ТАМУ ЗНАЕТЕ, САМО Е УШТЕ ЕДНО ДРУГО Значи, таму знаете, тоа е само уште еден друг ден Значи, таму знаете, тоа е само уште еден друг ден Значи, таму знаете, тоа е само уште еден друг ден само УШТЕ ДРУГ ДЕН САМО УШТЕ УШТЕ УШТЕ ДЕН САМО ИМАТЕ УШТЕ УШТЕ УШТЕ ДЕН САМО МОРАТЕ УШТЕ УШТЕ УШТЕ ДЕН ШТО ТРЕБА ДА ЈА ДОБИЕТЕ УШТЕ УШТЕ УШТЕ ДЕНЕС ТРЕБА ДА СЕ ПОСТАНЕТЕ УШТЕ УШТЕ УШТЕ ДЕН САМО ТРЕБА ДА СЕ ПОСТАНЕТЕ И УШТЕ УШТЕ УШТЕ ДЕН САМО ТРЕБА ДА СЕ ПОСТАНЕТЕ И ЛИЦЕ УШТЕ УШТЕ УШТЕ ДЕН САМО ТРЕБА ДА СЕ ПОСТАНЕТЕ И ДА СЕ РАБОТИТЕ УШТЕ УШТЕ УШТЕ ДЕН САМО ТРЕБА ДА СЕ ПОСТАНЕТЕ И ДА СЕ РАБОТЕТЕ И ТРЕБА ДА СЕ ПОСТАНЕТЕ И ДА СЕ РАБОТАТ И ТРЕБА ДА СЕ ПОСТАНЕТЕ И ДА СЕ РАБОТАТ ТРЕБА ДА СЕ ПОСТАНЕТЕ И ДА СЕ РАБОТИТЕ И АКО СТЕ ТРЕБА ДА СЕ ПОСТАНЕТЕ И ДА СЕ РАБОТИТЕ И АКО СЕ ЗАЕДНО ТРЕБА ДА СЕ ПОСТАНЕТЕ И ДА СЕ РАБОТИТЕ И АКО СЕ ЗАЕДНО СЕ ТРЕБА ДА СЕ ПОСТАНЕТЕ И ДА СЕ РАБОТИТЕ И АКО СЕ ЗАЕДНО ДА БИДЕТЕ АКО СЕ ЗАЕДНО ДА БИДЕШ АКО СЕ ЗАЕДНО BEЕ БИДЕ ДОБРО. ДОБРО. ДОБРО. >> ДОБРО. >> ЗАЕДНО ДОБРО. >> ЗАЕДНО ДОБРО. >> ЗАЕДНО ДОДСОНИ ДОБРО. >> ЗАЕДЕНИ ДОДОСОНИ ИЗМЕНАТ >> ЗАЕДЕНИ ДОДОСОНИ ИЗМЕНАТ >> ЗАЕДНО ДОДСОНИТЕ ИСКЛАЕНИ НЕМА >> ЗАЕДНО ДОДОСОНИТЕ ИСКЛУЧЕНИ ПО НИВО >> ЗАЕДНО ДОДОСОНИТЕ ИСКЛУШУВААТ ОД ДЕБРИСОТ >> ЗАЕДНО ДОДОСОНИТЕ ИСКЛУШУВААТ ОД ТОА ДЕБРИСОТ >> ЗАЕДНО ДОДОСОНИТЕ ИСКЛУШУВАНИ ОД ДЕБРИСОТ ТОА БИЛЕ НЕКОЛКУ БЕШЕ ДЕБРИСОТ НЕКОЛКУ ДЕБРИСОТ ТОА ЕДНАШ НЕМА ДЕБРИС ТОА БЕШЕ ЕДНО НИВНО НЕМА ДЕБРИС, ТОА БЕШЕ ЕДНАШ НИВНА ДОМА. ЕДНАШ НИВНАТА КУА. ЕДНАШ НИВНАТА КУА. ТИЕ ЕДНАШ НИВНАТА КУА. ТЕПАЧАТ ЕДНАШ НИВНАТА КУА. ТЕПЧЕСТВААТ ОД СТРАНА ЕДНАШ НИВНАТА КУА. СЕ ТЕЧНАТ ОД СЕ ЕДНАШ НИВНАТА КУА. ТЕПАЧЕНИ СЕ ОД ПЛОЧКАТА. ТЕПАЧЕНИ СЕ ОД ПЛОЧКАТА. ТЕПАЧЕНИ СЕ ОД ПЛОЧКАТА. >> ТЕПАЧЕНИ СЕ ОД ПЛОЧКАТА. >> THE ТЕПАЧЕНИ СЕ ОД ПЛОЧКАТА. >> МИКРОВАВАТА, ТЕПАЧЕНИ СЕ ОД ПЛОЧКАТА. >> МИКРОВАВАТА, ТЕПАЧЕНИ СЕ ОД ПЛОЧКАТА. >> МИКРОВАВАТА, РАМКАТА >> МИКРОВАВАТА, РАМКАТА >> МИКРОВАВАТА, РАМКАТА НА >> МИКРОВАВАТА, РАМКАТА НА А. >> МИКРОВАВАТА, РАМАТА НА КРЕВЕТОТ >> МИКРОВАВАТА, РАМКАТА НА КРЕВЕТОТ АМА >> МИКРОВАВАТА, РАМКАТА НА КРЕВЕТОТ, НО НЕ >> МИКРОВАВАТА, РАМКАТА НА КРЕВЕТОТ, НО НЕ МНОГУ >> МИКРОВАВАТА, РАМКА НА КРЕВЕТОТ, НО НЕМА ДРУГО >> МИКРОВАВАТА, РАМКАТА НА КРЕВЕТОТ, НО НЕ БИЛ ПОВЕЕ ДРУГ ОД КРЕВЕТОТ, НО НЕ БЕШЕ ДРУГО ДРУГ ОД КРЕВЕТОТ, НО НЕ МНОГУ ДРУГО ПРЕПОЗНАВАТ. ПРИПРИЗНАВА. ПРИПРИЗНАВА. ИМА ПРИПРИЗНАВА. НЕМА НИКОЈ ПРИПРИЗНАВА. НЕМА НИКОЈ ПРИПРИЗНАВА. НЕМА НИКОЈ ДА БИДЕ ПРИПРИЗНАВА. НЕМА НИКОЈ ДА СЕ ИЗРАБОТИ ПРИПРИЗНАВА. НИКОЈ НЕМА ДА СЕ ОБРАЗИ. НИКОЈ НЕМА ДА СЕ ОБРАЗИ. НИКОЈ НЕМА ДА СЕ ОБРАЗИ. >> НИКОЈ НЕМА ДА СЕ ОБРАЗИ. >> Јас НИКОЈ НЕМА ДА СЕ ОБРАЗИ. >> ЗНАЧИМ НИКОЈ НЕМА ДА СЕ ОБРАЗИ. >> ЗНАЧАМ ISHЕЛБА НИКОЈ НЕМА ДА СЕ ОБРАЗИ. >> ЗНАЧИМ КАКО НИЕ НИКОЈ НЕМА ДА СЕ ОБРАЗИ. >> ЗНАЧИМ КАКО WEЕ СЕ САКАМЕ >> ЗНАЧИМ КАКО WEЕ СЕ САКАМЕ >> ЗНАЧИМ КАКО WEЕ СЕ ЗЕМАТЕ >> ЗНАЧИМ САКА WЕ ПОВЕЕТЕ ПОВЕЕ >> ЗНАЧИМ КАКО WEЕ ПОВЕЕМЕ ПОВЕЕ ЛУUЕ >> ЗНАЧАМ КАКО WEЕ ПОВЕЕМЕ ПОВЕЕ ЛУUЕ Е >> ЗНАЧАМ КАКО WEЕ ПОВЕЕМЕ ПОВЕЕ ЛУЕ WЕ ИМАМЕ >> ЗНАЧИМ КАКО WEЕ ПОВЕЕМЕ ПОВЕЕ ЛУЕ WЕ ИМАМЕ А. ПОВЕЕ ПОВЕЕ ЛУЕ Е ИМААТ А. ПОВЕENЕ ПОВЕЕ ЛУ STЕ Е ИМАТЕ УБАВО ПОВЕЕ ПОВЕЕ ЛУUЕ Е ИМАТЕ УБАВ АДСО ПОВЕЕ ПОВЕЕ ДЕЛОВИ OUЕ ИМАТЕ УБАВ АДСО ПОВЕЕ ПОВЕЕ ДЕЛОВИ HAЕ ИМАТЕ УБАВ АДСО НА МОЈОТ ПОВЕЕ ПОВЕЕ ДЕЛОВИ HAЕ ИМАТЕ УБАВ АДСО НА МОЕТО ДОБРО ПОВЕЕ ПОВЕЕ ДЕЛОВИ OUЕ ИМАТЕ УБАВ АДСО НА МОИТЕ ДОБИ ОБЛЕКА УБАВО АДСО НА МОИТЕ ДОБИ ОБЛЕКА УБАВО АДСО НА МОИТЕ ДОБРИ ОБЛЕКА ПЕРХЕПИ. ПРЕГЛЕДИ ПРЕГЛЕДИ >> ПРЕГЛЕДИ >> НО ПРЕГЛЕДИ >> НО ШТО ПРЕГЛЕДИ >> НО ШТО ПРЕГЛЕДИ >> НО ШТО ДОДСОНИ ПРЕГЛЕДИ >> НО ШТО прават ДОДСОНИ >> НО ШТО прават ДОДСОНИ >> НО ШТО СЕ СЛУЧУВААТ ДОДСОНИТЕ >> НО ШТО СЕ СЛУЧУВА ДОДСОНИТЕ >> НО ШТО СЕ СЛУЧУВА ДОДСОНИТЕ >> НО ШТО СЕ СЛУЧУВААТ ДОДСОНИТЕ ЕДНО ДРУГО. СЕ СЛУЧУВА СЕ ЕДНО. СЕ СЛУЧУВА СЕ ЕДНО. И СЕ СЛУЧУВА СЕ ЕДНО. И САМО СЕ СЛУЧУВА СЕ ЕДНО. И САМО Можеби СЕ СЛУЧУВА СЕ ЕДНО. И САМО МОBЕ НЕКОЈА СЕ СЛУЧУВА СЕ ЕДНО. И САМО МОBЕ ДА Е НЕКОЈ ПОДОБРО СЕ СЛУЧУВА СЕ ЕДНО. И САМО МОBЕ ДА Е НЕКОИ ПОДОБРИ ДЕНА И САМО МОBЕ ДА Е НЕКОИ ПОДОБРИ ДЕНА И САМО МОBЕ ДА Е НЕКОИ ПОДОБРИ ДЕНИ ПРЕДЕН. ПРЕД ПРЕД >> ПРЕД >> Јас ПРЕД >> ЗНАЧИМ ПРЕД >> ЗНАЧИМ ПРЕД >> ЗНАЧИМ САМО ПРЕД >> ЗНАЧИМ САМО СМЕТАМ ПРЕД >> ЗНАЧИМ САМО НИ СМЕТАМ ПРЕД >> ЗНАЧИМЕ САМО СМЕТАМ ДЕКА >> ЗНАЧИМЕ САМО СМЕТАМ ДЕКА >> ЗНАЧИМЕ САМО СМЕТАМ ДЕКА ЛОШИМ >> ЗНАЧИМЕ САМО СМЕТАМ ДЕКА СТЕ СЛЕА >> ЗНАЧАМ САМО СМЕТАМ дека ОВА СЕ СРЕАВ >> ЗНАЧИМЕ САМО СМЕТАМ ДЕКА ГО ГОДИНАВАМ ЛОША СРЕА ОВАА ГОДИНА. ЛОША СРЕА ОВАА ГОДИНА. >> ЛОША СРЕА ОВАА ГОДИНА. >> И ЛОША СРЕА ОВАА ГОДИНА. >> И јас сум ЛОША СРЕА ОВАА ГОДИНА. >> И се надевам ЛОША СРЕА ОВАА ГОДИНА. >> И се надевам на следната ЛОША СРЕА ОВАА ГОДИНА. >> И се надевам на следната година >> И се надевам на следната година >> И многу се надевам на следната година >> И се надевам на следната година многу подобар. МНОГУ ПОДОБРО. МНОГУ ПОДОБРО. >> МНОГУ ПОДОБРО. >> НАШИОТ МНОГУ ПОДОБРО. >> НАШИОТ МНОГУ МНОГУ ПОДОБРО. >> НАШИОТ НАЈДОБРИ МНОГУ ПОДОБРО. >> НАШИОТ НАЈДОБРИ ДО МНОГУ ПОДОБРО. >> НАШИОТ НАЈДОБРИ НА МНОГУ ПОДОБРО. >> НАШИОТ НАЈДОБРИ ПО ДОДОНСОНИТЕ >> НАШИОТ НАЈДОБРИ ПО ДОДОНСОНИТЕ >> НАШОТО НАЈДОБРО до семејството ДОДСОНС. СЕМЕЈСТВО. СЕМЕЈСТВО. ИТ СЕМЕЈСТВО. Е СЕМЕЈСТВО. ВРЕДИ СЕМЕЈСТВО. Вреди да се спомне СЕМЕЈСТВО. ВРЕДУВА ДА ГИ ПОТВЕРУВАТ ТВОЕ ВРЕДУВА ДА ГИ ПОТВЕРУВАТ ТВОЕ ВРЕДУВА ДА ГИ ПОТВЕРУВАМЕ ТИЕ ПОЧНАТ ВРЕДУВА ДА ГИ ПОТВЕРУВААТ ОНИЕ ВРЕДУВА ДА ГИ ПОТВЕРУВААТ ПОЧНАТ ДА ОДАТ Вреди да се спомене дека започнаа да одат во фонд ВРЕДУВА ДА ГИ ПОТВЕРУВАМЕ ТИЕ ПОЧНАА ДА МЕ ФОНДИРААТ ВРЕДУВА ДА ГИ ПОТВЕРУВАМЕ ТИЕ ПОЧНАА ДА ОДРUАТ МЕ ФОНДА Вреди да се спомене дека започнаа да ми одат во фонд за да им помогнеме ЗАПОЧНА ДА МЕ ФОНДИРАМ ДА ПОМОГНЕМ ЗАПОЧНА ДА МЕ ФОНДИРАМ ДА ИМ ПОМОГНЕМ ЗАПОЧНА ДА МЕ ФОНДИРААТ ДА ГО ПОМОГНЕМЕ ДА ГО ПОМОГНЕТ ЗАПОЧНА ДА МЕ ФОНДИРАМ ДА ГИ ПОМОГНЕМ ДА ГИ ВРАТАТ ЗАПОЧНА ДА МЕ ФОНДИРАМ ДА ГИ ПОМОГНЕМЕ ДА ГИ ВРАТАТ ПОЧНА ДА МЕ ФОНДИРААТ ДА ГИ ПОМОГНЕМЕ ДА СЕ ВРАТАТ ВО НИВНИОТ ЗАПОЧНАТ ДА МЕ ФОНДИРААТ ДА ГИ ПОМОГНЕМЕ ДА ГИ ВРАТАТ НА НОЗЕ. НИВ ВРАТИ СЕ НА НОЗЕ. НИВ ВРАТИ СЕ НА НОЗЕ. ТИ НИВ ВРАТИ СЕ НА НОЗЕ. ТИ МОЖЕШ НИВ ВРАТИ СЕ НА НОЗЕ. МОЖЕШ ДА НАЈДЕШ НИВ ВРАТИ СЕ НА НОЗЕ. МО CЕ ДА НАЈДЕТЕ А. НИВ ВРАТИ СЕ НА НОЗЕ. МОANЕ ДА НАЈДЕТЕ ЛИНК НИВ ВРАТИ СЕ НА НОЗЕ. Може да најдете врска НИВ ВРАТИ СЕ НА НОЗЕ. МОANЕ ДА НАЈДЕТЕ ЛИНКА КОН НИВ ВРАТИ СЕ НА НОЗЕ. МОANЕ ДА НАЈДЕТЕ ВРСКА ВО ВАЕ МОANЕ ДА НАЈДЕТЕ ВРСКА ВО ВАЕ МОANЕ ДА НАЈДЕТЕ ЛИНК ВО НАШИОТ МОANЕ ДА НАЈДЕТЕ ЛИНК ВО НАШАТА ВЕБ МОANЕ ДА НАЈДЕТЕ ЛИНК ВО НАШАТА ВЕБ-САЈТ МОANЕ ДА НАЈДЕТЕ ЛИНК ВО НАШАТА ВЕБ САЈТ КГВ МОANЕ ДА НАЈДЕТЕ ЛИНК ВО НАШАТА ВЕБ САЈТ КГВ Точка МОANЕ ДА НАЈДЕТЕ ЛИНК ВО НАШАТА ВЕБ-САЈТ КГВ ДОТ КОМ. НАШАТА ВЕБ-страница КГВ ДОМ КОМ. НАШАТА ВЕБ-страница КГВ ДОМ КОМ. ИЗВЕШТАЈ НАШАТА ВЕБ-страница КГВ ДОМ КОМ. ИЗВЕШТАЈ ВО НАШАТА ВЕБ-страница КГВ ДОМ КОМ. ИЗВЕШТАЈ ВО МАСТИКАТ. ИЗВЕШТАЈ ВО МАСТИКАТ. ИЗВЕШТАЈ ВО МАСТИКАТ. ЈАС СУМ ИЗВЕШТАЈ ВО МАСТИКАТ. Јас сум Мајк ИЗВЕШТАЈ ВО МАСТИКАТ. Јас сум Мајк Беннер ИЗВЕШТАЈ ВО МАСТИКАТ. ЈАС СУМ КАЈ МЕENУВАЧ ЗА ИЗВЕШТАЈ ВО МАСТИКАТ. ЈАС СУМ КАЈ КОНБЕНЕР ЗА КГВ ИЗВЕШТАЈ ВО МАСТИКАТ. ЈАС СУМ ЈАВНИК ЗА КЕГ ВЕСТИ. ЈАС СУМ ЈАВНИК ЗА КЕГ ВЕСТИ. ЈАС СУМ ЈАВНИК ЗА КЕГ ВЕСТИ. >> ЈАС СУМ ЈАВНИК ЗА КЕГ ВЕСТИ. >> Јас ЈАС СУМ ЈАВНИК ЗА КЕГ ВЕСТИ. >> МИСЛАМ ЈАС СУМ ЈАВНИК ЗА КЕГ ВЕСТИ. >> Мислам дека сме ЈАС СУМ ЈАВНИК ЗА КЕГ ВЕСТИ. >> Мислам дека сме сите ЈАС СУМ ЈАВНИК ЗА КЕГ ВЕСТИ. >> Мислам дека сите се надеваме ЈАС СУМ ЈАВНИК ЗА КЕГ ВЕСТИ. >> Мислам дека сите се надеваме >> Мислам дека сите се надеваме >> Мислам дека сите се надеваме на А. >> Мислам дека сите се надеваме на подобар >> Мислам дека сите се надеваме за подобра година >> СМЕТАМ дека сите се надеваме за подобра година следната година >> Мислам дека сите се надеваме за подобра година следната година. ПОДОБРА ГОДИНА СЛЕДНА ГОДИНА. ПОДОБРА ГОДИНА СЛЕДНА ГОДИНА. >> ПОДОБРА ГОДИНА СЛЕДНА ГОДИНА. >> НИЕ ПОДОБРА ГОДИНА СЛЕДНА ГОДИНА. >> Имавме ПОДОБРА ГОДИНА СЛЕДНА ГОДИНА. >> Имавме другар ПОДОБРА ГОДИНА СЛЕДНА ГОДИНА. >> ИМАМЕ ПАТЕР ЈУГ. >> ИМАМЕ ПАТЕР ЈУГ. >> ИМАМЕ ПАТЕР ЈУГ. СЕГА >> ИМАМЕ ПАТЕР ЈУГ. СЕГА СМЕ >> ИМАМЕ ПАТЕР ЈУГ. СЕГА ДОБИВАМЕ >> ИМАМЕ ПАТЕР ЈУГ. СЕГА ДОБИВАМЕ А. >> ИМАМЕ ПАТЕР ЈУГ. СЕГА ПРЕГЛЕДУВАМЕ >> ИМАМЕ ПАТЕР ЈУГ. СЕГА ПОГЛЕДНЕМЕ ВНАТРЕ СЕГА ПОГЛЕДНЕМЕ ВНАТРЕ СЕГА ПОГЛЕДУВАМЕ ВО ВО ШТО СЕГА ПОГЛЕДНУВАМЕ ВО ВО ШТО СЕ СЕГА ПОГЛЕДНУВАМЕ ВО ОВА ШТО БЕШЕ СЕГА ПОГЛЕДНУВАМЕ ВО ВНАТРЕ ШТО БИЛЕ СЕГА ПОГЛЕДНУВАМЕ ВО ВНАТРЕ ШТО БИЛЕ КАКО СЕГА ПРЕГЛЕДУВАМЕ ВО ВНАТРЕ ШТО БИЛЕ КАКО СЕГА ПОГЛЕДУВАМЕ ВО ВНАТРЕ ШТО БИЛЕ КАКО ПРАЗНИКОТ КАКО БЕШЕ КАКО ПРАЗНИКОТ ШТО БИЛЕ КАКО ПРАЗНИЧНА ФАРМА ШТО БИЛЕ КАКО ПРАЗНИЧНИОТ ПО FАР НА ФАРМАТА КАКО БИЛЕ КАКО ПРАЗНИЧНА ФАРМА ПОАР ИСТОК ШТО БИЛЕ КАКО ПРАЗНИЧКА ФАРМА ПО FАР ИСТОК ШТО БИЛЕ КАКО ПРАЗНИЧКА ФАРМА ПОАР ИСТОК НА ЕВГЕНА КАКО БЕШЕ КАКО БИЛЕ ПРАЗНИЧКИОТ ФАРМЕ ПО FАР ИСТОК НА ЕВГЕНА ФЕРМАТСКИ ПО FАР ИСТОК ОД ЕВГЕНА БЕШЕ ФЕРМАТСКИ ПО EАР ИСТОК НА ЕВГЕНА СЕ ШИРИ ФАРМА ПОIАР ИСТОК НА ЕВГЕНА СЕ ШИРИ ФАРМА ПОIАР ИСТОК ОД ЕВГЕНА СЕ ШИРИЛ ОД ФАРМА ПОIАР ИСТОК ОД ЕВГЕНА СЕ РАСПРОДИВУВА ОД КОНТРОЛА. ШИРУВАЕ ОД КОНТРОЛА. ШИРУВАЕ ОД КОНТРОЛА. ОВА ШИРУВАЕ ОД КОНТРОЛА. ОВА Е ШИРУВАЕ ОД КОНТРОЛА. ОВА Е ОД ШИРУВАЕ ОД КОНТРОЛА. ОВА Е ОД А. ШИРУВАЕ ОД КОНТРОЛА. ОВА Е ОД НЕДЕЛА ШИРУВАЕ ОД КОНТРОЛА. ОВА Е ОД ПРЕД НЕДЕЛА ШИРУВАЕ ОД КОНТРОЛА. ОВА Е ОД ПРЕД НЕДЕЛА КОГА ОВА Е ОД ПРЕД НЕДЕЛА КОГА ОВА Е ОД ПРЕД НЕДЕЛА КОГА ОВА Е ОД ПРЕД НЕДЕЛА КОГА ВЕINЕ ОВА Е ОД ПРЕД една недела кога ветрот беше ОВА Е ОД ПРЕД НЕДЕЛА КОГА ВЕТЕРОТ БИЛ НАВИСТИНА ОВА Е ОД ПРЕД НЕДЕЛА КОГА ВЕТЕРОТ НАВИСТИНА СЕ ШИРЕШЕ ВЕТОТ НАВИСТИНА СЕ ШИРИ ВЕТОТ НАВИСТИНА СЕ ШИРИЛ ВЕТЕРОТ ВИСТИНСКО БЕШЕ ПРОДОЛИ ПЛАМЕНИ. ПЛАМНИТЕ. ПЛАМНИТЕ. ЗЕМЕ ПЛАМНИТЕ. ЗЕМЕ А. ПЛАМНИТЕ. ПОГЛЕДНИ ПЛАМНИТЕ. ПОГЛЕДНИ ПЛАМНИТЕ. ПОГЛЕДНЕТЕ ОВА ПЛАМНИТЕ. ПОГЛЕДНЕТЕ ОВАА ДАНС ПЛАМНИТЕ. ПОГЛЕДНЕТЕ ОВОЈ ДАМ КАМ ПОГЛЕДНЕТЕ ОВОЈ ДАМ КАМ ПОГЛЕДНЕТЕ ВО ОВОЈ ВИДЕО КАМ КАМ ПОГЛЕДНЕТЕ ОВОЈ ВИДЕО ОД КАМ КАМ ПОГЛЕДНЕТЕ ОВОЈ ВИДЕО ОД ПОIАРОТ ПОГЛЕДНЕТЕ ГО ОВОЈ ВИДЕО ОД ПОREАРИ. ВИДЕО ОД ПОIАРНИ ПОСТАПКИ. ВИДЕО ОД ПОIАРНИ ПОСТАПКИ. ИТ ВИДЕО ОД ПОIАРНИ ПОСТАПКИ. ДАВА ВИДЕО ОД ПОIАРНИ ПОСТАПКИ. НИ ДАВА ВИДЕО ОД ПОIАРНИ ПОСТАПКИ. НИ ДАВА НЕКОИ ВИДЕО ОД ПОIАРНИ ПОСТАПКИ. НИ ДАВА НЕКОЈ ИДЕА ВИДЕО ОД ПОIАРНИ ПОСТАПКИ. НИ ДАВА НЕКОЈА ИДЕА ОД ВИДЕО ОД ПОIАРНИ ПОСТАПКИ. НИ ДАВА НЕКОЈА ИДЕА ЗА САМО НИ ДАВА НЕКОЈА ИДЕА ЗА САМО САМО КАКО НИ ДАВА НЕКОЈА ИДЕА САМО КОЛКУ ИНТЕНСИ ДАВА НЕКОЈА ИДЕА НИ ДАВА НЕКОЈА ИДЕЈА САМО КОЛКУ ГО ИНТЕНЗИРА САМО ДА НИ ПОДНЕСЕ Некаква ИДЕА КОЛКУ БИЛ. КОЛКУ БИЛ. КОЛКУ БИЛ. МОANЕ КОЛКУ БИЛ. МОЖЕШ ЛИ КОЛКУ БИЛ. МОЖЕШ ЛИ ДА ЗАМИСЛИШ КОЛКУ БИЛ. МОANЕ ДА СИ ЗАмислите КОЛКУ БИЛ. МОANЕ ДА СИ ЗАмислите да бидете КОЛКУ БИЛ. МОANЕ ДА СИ ЗАмислите да бидете трапирани МОANЕ ДА СИ ЗАмислите да бидете трапирани МОANЕ ДА СИ ЗАмислите да бидете трапирани правилно МОANЕ ДА СИ ЗАмислите да бидете трапирани право МОANЕ ДА СИ ЗАмислите да бидете трапирани право во МОANЕ ДА СИ ЗАмислите да бидете трапирани право во средина МОANЕ ДА СИ ЗАмислите да бидете трапирани право во средина МОANЕ ДА СИ ЗАмислите да бидете трапирани десно среде МО CЕ ДА СИ ЗАмислите да бидете трапирани десно среде оган ПРАВО СРЕДНО ОГАН ПРАВО СРЕДНО ПО THEАР? ? ? ТИ ? ТИ МОЖЕШ ? МО CЕ ДА ВИДИТЕ ? МО CЕ ДА ГЛЕДАТЕ ПЛАМЕНИ ? МО CЕ ДА ГЛЕДАТЕ ПЛАМЕНИ СЕ Горат ? МО CЕ ДА ГЛЕДАТЕ ПЛАМЕНИ СЕ ЗАГОРНИ МО CЕ ДА ГЛЕДАТЕ ПЛАМЕНИ СЕ ЗАГОРНИ МО CЕ ДА ПОГЛЕДНЕТЕ ПЛАМЕНИ што горат и од едните и од другите МО CЕ ДА ГЛЕДАТЕ ПЛАМЕНИ што горат и од едната и од другата страна МО CЕ ДА ГЛЕДАТЕ ПЛАМЕНИ што горат и од двете страни МО CЕ да видите пламен како горат и од двете страни МО CЕ да видите пламен како горат и од двете страни на патот. Двете страни на патот. Двете страни на патот. ТИЕ Двете страни на патот. ДРВЈАТА Двете страни на патот. ДРВАТА СЕ Двете страни на патот. ДРВАТА СЕ БИДА Двете страни на патот. Дрвата се фрлаат Дрвата се фрлаат Дрвјата се фрлаат наоколу Дрвјата се фрлаат околу Дрвата се фрлаат околу окото Дрвата се фрлаат околу ветрот. Околу ветрот. Околу ветрот. Противпожарни борци Околу ветрот. КАAYААТ ПОIАРНИЦИ Околу ветрот. Противпожарните екипи ги кажуваат Околу ветрот. Противпожарните екипи кажуваат дека биле Противпожарните екипи кажуваат дека биле Противпожарните екипи велат дека паѓале Противпожарните екипи велат дека паѓале Противпожарните екипи велат дека сите паѓале Противпожарните екипи велат дека сите паѓале низ целиот свет Противпожарните екипи велат дека сите паѓале околу нив. ПААЈТЕ СЕ ОКОЛУ НИВ. ПААЈТЕ СЕ ОКОЛУ НИВ. ОВА ПААЈТЕ СЕ ОКОЛУ НИВ. ОВА КАКО ПААЈТЕ СЕ ОКОЛУ НИВ. ОВА КАКО ЧУМО ПААЈТЕ СЕ ОКОЛУ НИВ. ОВА КАКО ЧУМО И ПААЈТЕ СЕ ОКОЛУ НИВ. ОВА КАКО ЧУГАР И EMИГАР ПААЈТЕ СЕ ОКОЛУ НИВ. ОВА КАКО ДУВА ПУШЕОТ И BЕМЕНОТ ОВА КАКО ДУВА ПУШЕОТ И BЕМЕНОТ ОВА КАКО ЧУМОТ И EMЕМЕНИТЕ ДУААТ ОД КОЛО ОВА КАКО ЧУМОТ И BЕМЕНИТЕ ДУААТ ОД НИВНИОТ ОВА КАКО ЧУМОТ И EMЕМЕНИТЕ ДУААТ ОД НИВНИОТ ШИТЕЕ. СО НИВНИОТ ВИНДИШЕЛ. СО НИВНИОТ ВИНДИШЕЛ. НИЕ СО НИВНИОТ ВИНДИШЕЛ. НИЕ, ИСТО ТАКА СО НИВНИОТ ВИНДИШЕЛ. И ИМАМ СО НИВНИОТ ВИНДИШЕЛ. И ние исто така добивме СО НИВНИОТ ВИНДИШЕЛ. ИСТИМЕ ТУРА СО НИВНИОТ ВИНДИШЕЛ. ИМАМЕ ТУРА ВО ВНАТРЕШЕ СО НИВНИОТ ВИНДИШЕЛ. ИСТО ИМАМЕ ТУРА ВО ВРЕМЕ ИСТО ИМАМЕ ТУРА ВО ВРЕМЕ ИСТИМЕ ТУРА ВО ВНАТРЕШЕН ЕАКВАЦИЈАТА ИСТИМЕ ТУРА ВО ВНАТРЕШНА ЗОНА ЗА ЕАКАУАЦИЈА ИСТИМЕ ТУРА ВО ВНАТРЕШНАТА ЗОНА ЗА ЕАКАУАЦИЈА ИСТИМЕ ПАТУРА Внатре во зоната за евакуација на ИСТИМЕ ТУРА ВО ВНАТРЕШНА ЗОНА ЗА ЕАКАУАЦИЈА НА ПРАЗНИКОТ Зона на евакуација на празникот Зона на евакуација на одмор фармата Зона на евакуација на огнот за одмор ЗОНА ЗА ЕАКАУАЦИЈА ОД ПОOLАРОТ ПО HАР ДЕНЕС. ФАРМА ПО FАР ДЕНЕС. ФАРМА ПО FАР ДЕНЕС. ОВА ФАРМА ПО FАР ДЕНЕС. ОВА Е ФАРМА ПО FАР ДЕНЕС. ОВА Е СЕГА ФАРМА ПО FАР ДЕНЕС. ОВА Е ПОЛИ автопатот ФАРМА ПО FАР ДЕНЕС. ОВА Е ПОЛИ автопатот 126. ОВА Е ПОЛИ автопатот 126. ОВА Е ПОЛИ автопатот 126. МНОГУ ОВА Е ПОЛИ автопатот 126. МНОГУ ДОмови ОВА Е ПОЛИ автопатот 126. МНОГУ ДОмови И ОВА Е ПОЛИ автопатот 126. МНОГУ ДОмови и продавници ОВА Е ПОЛИ автопатот 126. СЕ СО МНОГУ ДОмови и продавници ОВА Е ПОЛИ автопатот 126. МНОГУ ДОмови и продавници се САМО МНОГУ ДОМА И ПРОДАВНИЦИ СЕ САМО МНОГУ ДОмови и продавници се само израмнети. НИСИРАНО. НИСИРАНО. ДРУГИТЕ НИСИРАНО. ДРУГИТЕ НАМАЛУВААТ НИСИРАНО. ДРУГИТЕ НАМАЛЕНИ НА НИСИРАНО. ДРУГИТЕ НАМАЛУВААТ САМО НИСИРАНО. ДРУГИТЕ НАМАЛУВААТ САМО А. НИСИРАНО. ДРУГИТЕ НАМАЛУВААТ САМО РАМКА. ДРУГИТЕ НАМАЛУВААТ САМО РАМКА. ДРУГИТЕ НАМАЛУВААТ САМО РАМКА. ПРЕБАРУВАЕ ДРУГИТЕ НАМАЛУВААТ САМО РАМКА. ПРЕБАРУВАЈТЕ И ДРУГИТЕ НАМАЛУВААТ САМО РАМКА. ПРЕБАРУВАЕ И СПАСУВАЕ ДРУГИТЕ НАМАЛУВААТ САМО РАМКА. Екипи за пребарување и спасување ДРУГИТЕ НАМАЛУВААТ САМО РАМКА. ЕКИПИ ЗА ПРЕБАРУВАЕ И СПАСУВАЕ ЕКИПИ ЗА ПРЕБАРУВАЕ И СПАСУВАЕ Екипите за пребарување и спасување беа надвор Екипите за пребарување и спасување денес беа надвор ЕДИНИ СО ДЕНЕС СЕ ИСКЛУЧЕА ЕКИПИ ЗА ПРЕБАРУВАЕ И СПАСУВАЕ Екипите за пребарување и спасување беа денес со кучиња Екипите за пребарување и спасување беа денес надвор со кучиња ДЕНЕС СО КУЧИА ОДИ ДЕНЕС СО КУЧИА ОДИ НИЗ ДЕНЕС СО КУЧИА ОДАТ НЕ THEЕ ДЕНЕС СО КУЧИА ОДИТЕ НЕКО РАБОЛОТ ДЕНЕС СО КУЧИА ОДИ ПРЕКУ РЕКОВНИОТ ПРОВЕРКА ДЕНЕС СО КУЧИА ОДИ ПРЕГЛЕДНИОТ ПРОВЕРКА ПРЕКУ РЕВИЗНИОТ ПРОВЕРКА ЗА ПРЕКУ РЕБЕЛНИОТ ПРОВЕРКА ЗА VРТВИ. VРТВИ VРТВИ ОВА VРТВИ ОВОЈ оган VРТВИ ОВОЈ ПОREАР ИМА VРТВИ ОВОЈ ПОREАР Е ПОТРОШЕН VРТВИ ОВОЈ ПОREАР ПОТРОШИ ЕДНО ОВОЈ ПОREАР ПОТРОШИ ЕДНО ОВОЈ ПОIАР ПОТРОШУВА СТИНА ОВОЈ ПОREАР ПОТРОШУВА сто стотини ОВОЈ ПОREАР ПОТРОШУВА СТИНА ШЕЕСЕТ ШЕСТИ ОВОЈ ПОREАР ПОТРОШИ СТОСТ ШЕСЕТ ШЕСТ ИИЛНИЦИ СтотИНА ШЕСЕТИ ШЕСТИлјада Стотини ШЕСЕТИ ШЕСТ ИЛИЦЕНИ АКЦИИ. АКЦЕРИ АКЦЕРИ ИТ АКЦЕРИ Е АКЦЕРИ САМО Е АКЦЕРИ САМО Е ШЕСТ АКЦЕРИ САМО Е ШЕСТ ПОЕДИНИ САМО Е ШЕСТ ПОЕДИНИ СО СОДРИНА Е САМО ШЕСТ ОТЧЕТ СОСТАВНО Е САМО ШЕСТ ОТЧЕТ СО ОВОЈ СОСТАН Е САМО ШЕСТ ОТЧЕТ СО тоа е само ШЕСТ ОТЧЕТ. СОДРИНА НА ОВОЈ ПОЕН. СОДРИНА НА ОВОЈ ПОЕН. СИТЕ СОДРИНА НА ОВОЈ ПОЕН. НАУЧИМЕ СОДРИНА НА ОВОЈ ПОЕН. НАУЧИМЕ СОДРИНА НА ОВОЈ ПОЕН. Ние ја научивме причината СОДРИНА НА ОВОЈ ПОЕН. ВЕЧЕРВА ГО НАУЧИМЕ ПРИЧИНАТА ВЕЧЕРВА ГО НАУЧИМЕ ПРИЧИНАТА ЈА УЧИМЕ ПРИЧИНАТА ВЕЧЕРВА НАУЧИМЕ ПРИЧИНА ВЕЧЕРВА ОД ЕДЕН НАУЧИМЕ ПРИЧИНА ВЕЧЕРВА ОД ЕДЕН ОД НАУЧИМЕ ПРИЧИНА ВЕЧЕРВА НА ЕДЕН ОД ЈА УЧИМЕ ПРИЧИНАТА ВЕЧЕРВА НА ЕДЕН ПОМАЛИОТ ЈА УЧИМЕ ПРИЧИНАТА ВЕЧЕРВА НА ЕДЕН ПОМАЛИ ПО FАРИ ОД ЕДЕН ПОМАЛКИ ПО FАРИ ОД ЕДЕН ОД ПОМАЛИТЕ ПОIRАРИ ОД ЕДЕН ПОМАЛКИ ПОIRАРИ што започна ОД ЕДЕН ПОМАЛКИ ПО FАРИ ПОЧНА ВО ОД ЕДЕН ОД ПОМАЛИТЕ ПО FАРИ КОИ ПОЧНАТ ВО ОД ЕДЕН ПОМАЛКИ ПО FАРИ КОИ ПОЧНАА ВО ПОРТЛЕНД ТОА ПОЧНА НА ПОРТЛЕНД ТОА ПОЧНА НА ПОРТИНСКАТА ПОДРАЧЈЕ ПОСЛЕДНО ТОА ПОЧНА НА ПОРТИНСКАТА ПОДРАЧЈЕ ОНА ПОЧНА ВО ПОРТИНСКАТА ПОДРАЧЈЕ ПОСЛЕДНАТА НЕДЕЛА. ОБЛАСТ ПОСЛЕДНАТА НЕДЕЛА ОБЛАСТ ПОСЛЕДНАТА НЕДЕЛА >> ПОДРАЧЈЕ ПОСЛЕДНАТА НЕДЕЛА. >> ИСТРАГНИЦИ ПОДРАЧЈЕ ПОСЛЕДНАТА НЕДЕЛА. >> ИСТРАГНИЦИТЕ КААТ ПОДРАЧЈЕ ПОСЛЕДНАТА НЕДЕЛА. >> ИСЛЕДНИЦИТЕ ГО КАААТ ПОДРАЧЈЕ ПОСЛЕДНАТА НЕДЕЛА. >> ИСТРАГНИЦИТЕ ЈА КАААТ ШОУТА >> ИСТРАГНИЦИТЕ ЈА КАААТ ШОУТА >> ИСТРАГНИЦИТЕ КАAYАТ ШОУ ХАЛЕМ >> ИСТРАГНИЦИТЕ КАAYАТ ПОКАА ПЛАНИНА НА ХАЛЕМ >> ИСТРАГНИЦИТЕ КАAYАТ ПРИКАУВАЕ БАЛНА ПЛАНИНА >> ИСТРАГНИЦИТЕ КАAYАТ ПОКАУВАЕ ВЕЛИК НА ПЛАНИНАТА ХАЛЕМ >> ИСТРАГНИЦИТЕ КАAYААТ ПОКАА ОГНОТ НА БАЛД ПИК ПЛАНИНА ПЛАНИНСКИ ПЛАНИ ОГНИК НА ХАЛЕМ ПЛАНИНСКИ БАЛД ПЛАНИНСКИ ОГНЕН ОГАН СЕВЕР ПЛАНИНСКИ БАЛД ПАК ПЛАНИНСКИ ОГНЕН СЕВЕР ОД ПЛАНИНСКИ БАЛД ПЛАНИНСКИ ОГНЕН ПЛАНИН СЕВЕР ОД NEWУБЕРГ БЕШЕ ПО FАР ОД ПОAKАР НА ПЛАНИНАТА ХАЛЕМ Северно од OFуберг ЗАПОЧНА ПЛАНИНАТА ОГНИК НА БАЛД ПЛАНИНА СЕВЕР ОД NEWУБЕРГ ПЛАНИНИОТ ОГНИК НА БАЛД ПЛАНИНА ХАЛЕМ СЕГА СО ПОЧЕТОК НА NEWУБЕРГ СЕВЕРОТ ОД NEWУЈБЕРГ ПОЧНА ОД СЕВЕРОТ НА NEWУБЕРГ ПОЧНА АН СЕВЕРОТ ОД NEWУБЕРГ ПОЧНА НЕПРАВИЛНО СЕВЕРОТ НА NEWУБЕРГ БИЛО ПОЧЕТЕН НЕПРАВИЛНО ИСКРШЕН НЕПРАВИЛНО ИСТРАЕ НЕПРАВИЛНО ИСКРЕЕН КАМПИР ВКЛУЧЕН КАМПИР ЗА НЕПРАВИЛНО ИЗгаснат НЕПРАВИЛНО ИСКРЕЕН КАМПИР ВО ПРИВАТНОТО НЕПРАВИЛНО ИЗГРАДЕН КАМПИР ЗА ПРИВАТНА ИМОТ КАМПИР ЗА ПРИВАТНИ ИМОТ КАМПИР НА ПРИВАТНО ИМОТ ПОРАДИ КАМПИР ЗА ПРИВАТНО ИМОТ ПОРАДИ КАМПИР ЗА ПРИВАТНИ ИМОТ ПОРАДИ КАМПИР ЗА ПРИВАТЕН ИМОТ ПОРАДИ ВИСОКОТ КАМПИР ЗА ПРИВАТНО ИМОТ ПОРАДИ ВИСОКИТЕ ВИНДИ КАМПИР ЗА ПРИВАТНА ИМОТ ПОРАДИ ВИСОКИТЕ ВИНДИ И ПОРАДИ ВИСОКИТЕ ВИНДИ И ПОради високите ветрови и суво ПОради високите ветрови и сувото гориво ПОРАДИ ВИСОКИТЕ ВИНДИ И СУВОТОО ГОРИВО ПОРАДИ ВИСОКИТЕ ВИНДИ И СУВО ГОРИВО ПОРАДИ ВИСОКИТЕ ВИНДИ И СУВО ГОРОВИЛО ПОРАДИ ВИСОКИТЕ ВИНДИ И СУВО ГОРИВО ГО ОДНЕСЕЛЕ ВО ШИРЕЕ Сува гориво го зеде во шири Сува гориво го зеде шири низ Сува гориво го зеде во шири околу осум Сува гориво го зеде во шири околу осум стотици Сува гориво го зеде во шири околу осум стотини седумдесет ОД ОСМИ Стотини седумдесет ОД ОСМИ СтотИЕ СЕДЕТЕВИЕ ПЕТ ОД ОСМИ Стотини седумдесет и пет акри. ПЕТ ПРИ АКЦИИ. ПЕТ ПРИ АКЦИИ. ТИЕ ПЕТ ПРИ АКЦИИ. ОГАНОТ ПЕТ ПРИ АКЦИИ. ЛЕР ОГНОТ ПЕТ ПРИ АКЦИИ. ОГНОВЕН ЛЕР ДО ПЕТ ПРИ АКЦИИ. ОГНОВЕН ОГЛАС до евакуации ОГНОВЕН ОГЛАС до евакуации ПОСЛЕДНИОТ ОГНИК ЗА ЕВАКАУАЦИИ ПОREАРНА ЛЕД НА ЕВАКАУЦИИ ​​ПОСЛЕДНАТА НЕДЕЛА ПО LEDАРНА ЛЕД ВО ЕВАКАУЦИИ ​​ПОСЛЕДНАТА НЕДЕЛА НОВА, НО ПОREАРНА ЛЕД НА ЕВАКАУЦИИ ​​ПОСЛЕДНАТА НЕДЕЛА НОВИ СЕГО ПОREАРНА ЛЕД НА ЕВАКАУЦИИ ​​ПОСЛЕДНАТА НЕДЕЛА НОВИ СИТЕ ПОСЛЕДНАТА НЕДЕЛА НОВИ СИТЕ ПОСЛЕДНАТА НЕДЕЛА НОВИ СЕКОГО ДОЗВОЛНИ ПОСЛЕДНА НЕДЕЛА НОВО СИТЕ ДОЗВОЛНИ ПОСЛЕДНАТА НЕДЕЛА НОВИ СИТЕ ОСТАНАА ДА ВРАТАТ ПОСЛЕДНАТА НЕДЕЛА НОВИ СИТЕ ОДОБРЕДИ ДА ГО ВРАURNАТ ДОМОТ ПОСЛЕДНАТА НЕДЕЛА НОВИ СИТЕ ОСТАНАА ДА СЕ ВРАТАТ ДОМОТ СЕГА. ДОЗВОЛЕНО ДА ГО ВРАETАМ ДОМОТ СЕГА. ДОЗВОЛЕНО ДА ГО ВРАETАМ ДОМОТ СЕГА. ИТ ДОЗВОЛЕНО ДА ГО ВРАETАМ ДОМОТ СЕГА. Е ДОЗВОЛЕНО ДА ГО ВРАETАМ ДОМОТ СЕГА. СЕ СМЕТА ДОЗВОЛЕНО ДА ГО ВРАETАМ ДОМОТ СЕГА. СЕ СМЕТА ЦЕЛОСНО СЕ СМЕТА ЦЕЛОСНО СЕ смета за целосна содржина СЕ СМЕТА ЦЕЛОСНО СОДРИНА АМА СЕ смета за целосен содржан, но пожарникари СЕ СМЕТА ЦЕЛОСНО СОДРИНИ, АМА Противпожарните екипи се СОДРИНИ, АМА Противпожарни екипи се СОДРИНИ, АМА Противпожарните екипи се уште СОДРИНИ, АМА ПОIАРНИЦИ СЕ УШТЕ СЕ ПОСТАВУВААТ СОДРИНИ, АМА ПОIАРНИЦИ СЕ УШТЕ ИЗЛЕГУВААТ СОДРИНИ, АМА Противпожарните екипи СЕ УШТЕ ИСПЛАВААТ HЕШКО СОДРИНИ, АМА ПО FАРНИЦИ СЕ УШТЕ ИСПЛАВААТ OTЕШКИ точки СОДРИНИ, АМА ПОIАРНИЦИ СЕ УШТЕ ИСПЛАТУВААТ OTЕШКИ точки И УШТЕ ИСПЛАУВАТЕ OTЕШКИ СПОТИ И УШТЕ ИСПЛАУВАТЕ OTЕШКИ ЛОГИ И ТИЕ СЕ УШТЕ ИСПЛАУВАТЕ OTЕШКИ ЛОГИ И ПРАШААТ УШТЕ ИСПЛАУВАТЕ OTЕШКИ ЛОГИ И ПРАШААТ ИТЕЛИ УШТЕ ИСПЛАУВАТЕ OTЕШКИ ЛОГИ И ОД ОВИЕ ГИ ПРАШААТ RESИТЕЛИТЕ ГИ ПРАШААТ RESителите ГИ ПРАШААТ RESИТЕЛНИЦИТЕ ДА ГЛЕДААТ ГИ ПРАШААТ IDИТЕЛНИЦИТЕ ДА ГЛЕДААТ БАРААТ RESИТЕЛНИЦИ ДА ГО ГЛЕДААТ ГИ ПОБАРААТ RESителите да гледаат за пушење ПОБАРУВААТ RESИТЕЛНИЦИ ДА ГЛЕДААТ ОД ОБЛАСТИТЕ ЗА СМЕЕЕ ПОГЛЕДНЕТЕ ОД ОБЛАСТИТЕ ЗА СМЕЕЕ ПОГЛЕДНЕТЕ ОД ОБЛАСТИ ЗА СМЕЕЕ ПОГЛЕДНЕТЕ ЗА СМЕЕЕ НА ОБЛАСТИ НА НИВ ПОГЛЕДНЕТЕ ЗА ПОДГОТВУВАЕ ОБЛАСТИ НА НИВНИОТ ИМОТ ПОГЛЕДНЕТЕ ЗА ПОДГОТВУВАЕ ОБЛАСТИ НА НИВНИОТ ИМОТ ИЛИ ПОГЛЕДНЕТЕ ЗА ПОДГОТВУВАЕ ОБЛАСТИ НА НИВНИОТ ИМОТ И БИДЕТЕ ВНИМАВАЈТЕ ЗА СПОРЕШЕЕ НА ОБЛАСТИТЕ НА СВОЈАТА СОПСТВЕНОСТ И БИДЕТЕ СПРЕМЕНИ НА СВОЈОТ ИМОТ И БИДЕТЕ ПОДГОТВЕНИ ПО НИВНИОТ ИМОТ И БИДЕТЕ ПОДГОТВЕНИ НА НИВНИОТ ИМОТ И БИДЕТЕ СПОДЕЛНИ ЗА ЕВАКУАЦИЈА НА СВОЈОТ ИМОТ И СПОДЕТЕ СЕ ПОВТОРНО да се евакуираат ЗА НИВНИОТ ИМОТ И СПОДЕЛНИ ПОВТОРНО ДА ЕВАКУИРАТЕ ВО НА СВОЈОТ ИМОТ И СПОДЕТЕ СЕ ПОВТОРНО ДА СЕ СЛУЧААТ ВО СЛУЧАЈ ПОВТОРНО да се евакуираат во случај ПОВТОРНО да се евакуираат во условите на случајот ПОВТОРНО ДА СЕ ЕВАКУИРААТ ВО СЛУЧАЈИТЕ УСЛОВИ ПРОМЕНИ ПОВТОРНО ДА СЕ ЕВАКУИРААТ ВО СЛУЧАЈИТЕ УСЛОВИ СЕ ПРОМЕНУВААТ ПОВТОРНО ДА СЕ ЕВАКУИРААТ ВО СЛУЧАЈНИ УСЛОВИ СЕ ПРОМЕНИ ВО ОНИЕ ПОВТОРНО ДА СЕ ЕВАКУИРААТ ВО СЛУЧАЈНИ УСЛОВИ СЕ ПРОМЕНУВААТ ВО ОНИЕ УСЛОВИТЕ СЕ ПРОМЕНУВААТ ВО ОНИЕ УСЛОВИТЕ СЕ ПРОМЕНУВААТ ВО ОНИЕ ДИРЕКТНО УСЛОВИТЕ СЕ ПРОМЕНУВААТ ВО ОНИЕ ДИРЕКТНО ВЛИЈАНИ УСЛОВИТЕ СЕ ПРОМЕНУВААТ ВО ОНИЕ ДИРЕКТНО ВЛИЈАНИ ОД УСЛОВИТЕ СЕ ПРОМЕНУВААТ ВО ОНИЕ ДИРЕКТНО ВЛИЈАНИ ОД УСЛОВИТЕ СЕ ПРОМЕНУВААТ ВО ОНИЕ ДИРЕКТНО ВЛИЈАНИ ОД ПО FАРИТЕ ДИРЕКТНО ВЛИЈАНИ ОД ПО FАРИТЕ ДИРЕКТНО ВЛИЈАНИ ОД ПО FАРИТЕ. . . >> . >> THE . >> ГОЛЕМИОТ . >> ГОЛЕМОТО ПРАШАЕ . >> ГОЛЕМОТО ПРАШАЕ Е . >> ГОЛЕМОТО ПРАШАЕ Е КОГА >> ГОЛЕМОТО ПРАШАЕ Е КОГА >> ГОЛЕМОТО ПРАШАЕ Е КОГА ILLЕ >> ГОЛЕМОТО ПРАШАЕ Е КОГА ILLЕ ОВА >> ГОЛЕМОТО ПРАШАЕ Е КОГА THЕ ОВОЈ ПУШИ >> ГОЛЕМОТО ПРАШАЕ Е КОГА THЕ ОБЈАСНИ ОВОЈ ЧУДО >> ГОЛЕМОТО ПРАШАЕ Е КОГА THЕ ОВОЈ ЧУД ЧИСТ БЛАГОДАРАМ >> ГОЛЕМОТО ПРАШАЕ Е КОГА ILLЕ СЕ БЛАГОДАРА ОВОЈ ЧАСТ ЧУДОВ WЕ ОВАА ЧУДА ЧИСТА БЛАГОДАРАМ WЕ ОВОЈ ЧУДОВИ ЈАСНО БЛАГОДАРИЈА НА ПОГЛЕДНИКОТ WЕ ОВОЈ ЧУДОВИ ЈАСНО БЛАГОДАРИЈА НА ПОГЛЕДНАТА Барбара WЕ ОВОЈ ЧУДОВИ ЈАСНО БЛАГОДАРИЈА НА ПОГЛЕДНАТА Барбара ЛОКЕН WЕ ОВАА ЧУДА ЧИСТА БЛАГОДАРИЈА НА ПОГЛЕДНИЦАТА Барбара која се чуе WЕ ОВАА ЧУДА ЧИСТА БЛАГОДАРИЈА НА ПОГЛЕДНАТА Барбара, која се гледа ПОГЛЕДНА БАРБАРА ПОГЛЕДНА КОЈ ПРАТИ ПОГЛЕДНАТА Барбара се огласи кој не испрати ПОГЛЕДНА БАРБАРА ПОГЛЕДНА КОЈА НЕ ИСПРАТИ ОВИЕ ПОГЛЕДНА БАРБАРА ПОГЛЕДНА КОИ НЕ ИСПРАТИ ОВИЕ ФОТОГРАФИИ ПОГЛЕДНА БАРБАРА ПОГЛЕДНА КОИ НЕ ИСПРАТИ ОВИЕ ФОТОГРАФИИ ОД ПОГЛЕДНА БАРБАРА ПОГЛЕДНА КОИ НЕ ИСПРАТИ ОВИЕ ФОТОГРАФИИ ОД ПОДВЕWЕ ОВИЕ ФОТОГРАФИИ ОД ПОДУСЛО Дрво ОВИЕ ФОТОГРАФИИ ОД ПОДАЛЕТО ВУШИНГТОН СЕ ОВИЕ ФОТОГРАФИИ ОД ПОДДРВО ВУДИНГТОН ВО СЕ ОВИЕ ФОТОГРАФИИ ОД ПОДДРВО ВУДИНГТОН ВО Т. ОВИЕ ФОТОГРАФИИ ОД ПОДВЕERНОТО ВАШИНГТОН ВО ГОРGEОТ. ВАШИНГТОН ВО ГОРГИЈАТА. ВАШИНГТОН ВО ГОРГИЈАТА. ТАА ВАШИНГТОН ВО ГОРГИЈАТА. ТАА РЕЧЕ ВАШИНГТОН ВО ГОРГИЈАТА. ТАА КАSИ ТАА ВАШИНГТОН ВО ГОРГИЈАТА. ТАА ВЕЛИ ДА Е ДО LONУВА ВАШИНГТОН ВО ГОРГИЈАТА. КАА КОЈА LONЕ САКА КАА КОЈА LONЕ САКА КАА КОЈ LONЕ БОДЕ ЈАСНО КАА КОЈ LONЕ БОДИ ЗА ЈАСНО ВОЗДУХ. ЈАСНО ВОЗДУХ. ЈАСНО ВОЗДУХ. Јас ЈАСНО ВОЗДУХ. ЈАС МИСЛАМ ЈАСНО ВОЗДУХ. МИСЛАМ НИЕ ЈАСНО ВОЗДУХ. МИСЛАМ СИТЕ ЈАСНО ВОЗДУХ. Мислам дека сите сме. Мислам дека сите сме. Мислам дека сите сме. ШЕРИЛ Мислам дека сите сме. ШЕРИЛ ГАЈСЛЕР Мислам дека сите сме. ШЕРИЛ ГАЈСЛЕР И. Мислам дека сите сме. ШЕРИЛ ГАЈСЛЕР МИСЛАМ Мислам дека сите сме. ШЕРИЛ ГАЈСЛЕР Мислам дека зборувам ШЕРИЛ ГАЈСЛЕР Мислам дека зборувам ШЕРИЛ ГАЈСЛЕР Мислам дека зборувам ШЕРИЛ ГАЈСЛЕР Мислам дека зборувам за многумина ШЕРИЛ ГАЈСЛЕР Мислам дека зборувам за многумина ШЕРИЛ ГАЈСЛЕР Мислам дека зборувам за многумина од нас. ЗА МНОГУ НАС. ЗА МНОГУ НАС. ТАА ЗА МНОГУ НАС. ТАА БЕШЕ ЗА МНОГУ НАС. ТАА БЕШЕ САМО ЗА МНОГУ НАС. ТАА СЕ САМО ГО возбуди ЗА МНОГУ НАС. ТАА СЕ САМО ДОБИВА ЗА МНОГУ НАС. ТАА СЕ САМО ГО возбуди ДА ГЛЕДА ЗА МНОГУ НАС. ТАА ЕСКОГОГОБЕДНА ДА ГО ВИДИ ТАА ЕСКОГОГОБЕДНА ДА ГО ВИДИ ТАА ЕСКОГОГОБЕСНО ДА ГО ВИДИ СОНЦЕТО ТАА СЕ ЕГОЗИТИРАЛ ДА ГО ВИДИ СОНЦЕТО САМО ТАА СЕ ЕГОЗИТИРАЛ ДА ГО ВИДИ СОНЦЕТО САМО PEИВОТ ТАА СЕ ЕГОЗИТИРАЛ ДА ГО ВИДИ СОНЦЕТО САМО PEИВЕЕ НИЗ ТАА СЕ ЕГОЗИТИРАНО ДА ГО ВИДИ СОНЦЕТО САМО EKИВЕА НЕГО ОД СОНЦЕ САМО PEИВЕА НЕГО НИВ СОНЦЕ САМО PEИВЕЕ THЕ преку пушењето СОНЦЕ САМО PEИВЕЕ THЕ ОД ЧУГОТ ДЕНЕС. ПУШИ ДЕНЕС. ПУШИ ДЕНЕС. ТОА Е ПУШИ ДЕНЕС. ТОА Е ВО ПУШИ ДЕНЕС. ТОА Е ВО КАМАСИТЕ. ТОА Е ВО КАМАСИТЕ. ТОА Е ВО КАМАСИТЕ. АЈДЕ ТОА Е ВО КАМАСИТЕ. ДА СЕ НАДЕВАМЕ ТОА Е ВО КАМАСИТЕ. Ајде да се надеваме ТОА Е ВО КАМАСИТЕ. Ајде да се надеваме дека ќе видиме ТОА Е ВО КАМАСИТЕ. Ајде да се надеваме дека ќе видиме повеќе ТОА Е ВО КАМАСИТЕ. Ајде да се надеваме дека ќе видиме повеќе од тоа Ајде да се надеваме дека ќе видиме повеќе од тоа Ајде да се надеваме дека ќе видиме повеќе наскоро. Наскоро Наскоро АЈДЕ Наскоро Ајде да донесеме Наскоро Ајде да донесеме МАТ Наскоро Ајде да донесеме МАТ И. Наскоро Ајде да донесеме МАТ и сега Наскоро Ајде да донесеме МАТ и сега сме Ајде да донесеме МАТ и сега сме Ајде да донесеме МАТ и сега се надеваме Ајде да донесеме МАТ и сега се надеваме Ајде да донесеме МАТ и сега се надеваме на повеќе Ајде да донесеме МАТ и сега се надеваме на повеќе сонце Ајде да донесеме МАТ и сега се надеваме на повеќе сончеви глетки Надевајќи се на повеќе сончеви глетки Надевајќи се на повеќе сончеви глетки, но Надевајќи се на повеќе сончеви глетки, но ние Надевајќи се на повеќе сончеви глетки, но и ние Надевајќи се на повеќе гледања на сонцето, но исто така и ние Надевајќи се на повеќе сончеви глетки, но исто така и повеќе Надевајќи се на повеќе гледања на сонцето, но исто така, направивме повеќе дожд НО И СЕ ПОВЕУВАМЕ ПОВЕЕ ДОINД НО ИМАВЕМЕ ПОВЕЕ КАПАИ НА ВРЕЕ НО ИМАВЕМЕ ПОВЕЕ КАПАИ ДОINДО НО ИМАВЕМЕ ПОВЕЕ КАПАИ ЗА ДОД ВО МАТ. Капки до МАТ. Капки до МАТ. Да, Капки до МАТ. ЈАС, јас Капки до МАТ. ДА ЈАС ЗНАМ Капки до МАТ. ЈАС, ЈАС ЗНАМ ЛОРЕЛ Капки до МАТ. ЈАС, ЈАС ЗНАМ ЛОРЕЛ ДЕНЕС Капки до МАТ. ЈАС, ЈАС ЈАС ЈАС ЈАС ЛОРЕЛ ДЕНЕС ЈАС, ЈАС ЈАС ЈАС ЈАС ЛОРЕЛ ДЕНЕС ЈАС, ЈАС ЗНАМ ЛОРЕЛ ДЕНЕСКА ЈА ПОГЛЕДНАВ ЈАх, ЈАС ЈАС ЈАС ЛОРЕЛ СЕГО ГО ПОГЛЕДАМ ДА, ЈАС ЈАС ЈАС ЛОРЕЛ ДЕНЕСКА ЈА ПОВЕЛИМ СЕНКАТА. ЈА ВИДИ СЕНКАТА МОЈА. ЈА ВИДИ СЕНКАТА МОЈА. Јас ЈА ВИДИ СЕНКАТА МОЈА. ЧУВСТВУВАМ ЈА ВИДИ СЕНКАТА МОЈА. СЕ ЧУВСТВУВАМ КАКО ЈА ВИДИ СЕНКАТА МОЈА. Се чувствувам како ПАНКСУТАВНИ ЈА ВИДИ СЕНКАТА МОЈА. Се чувствувам како ПАНКСУТАВНИ ФИЛ Се чувствувам како ПАНКСУТАВНИ ФИЛ ЧУВСТВУВАМ САКА ПАНКСУТАВНИ ФИЛ Се чувствувам како ПАНКСУТАВНИ ФИЛО КОЈ САКАШ Се чувствувам како ПАНКСУТАВНИ ФИЛ САКААТ ДА ЈАВАМ Се чувствувам како ПАНКСУТАВНИ ФИЛ САКАА ДА СЕ КРАВИ НАВРАТ Се чувствувам како ПАНКСУТАВНИ ФИЛ САКААТ ДА СЕ РАБОТАМ ВО НАВОД Се чувствувам како PUNXSUTAWNEY, ФИЛ САКАШЕ ДА СЕ КРАВАМ ВО НАВОТО САКААТ ДА СЕ РАЗИРАМ ВО НАВОТО САКААТ ДА ЈАВАМ ВРАТ ВО МОЈОТ ДУПК. ДУПКА. ДУПКА. СИТЕ ДУПКА. ВО РЕД. ВО РЕД. ВО РЕД. Јас ВО РЕД. САКАМ ВО РЕД. САКАМ ДА ВО РЕД. САКАМ ДА ПОКААМ ВО РЕД. САКАМ ДА ТИ ПОКААМ ВО РЕД. САКАМ да ти покажам што е ВО РЕД. САКАМ ДА ТИ ПОКААМ ШТО ОДИ САКАМ ДА ТИ ПОКААМ ШТО ОДИ САКАМ ДА ТИ ПОКААМ ШТО ОДИ САКАМ ДА ТИ ПОКААМ ШТО ОДИ ОДНОС САКАМ ДА ТИ ПОКААМ ШТО СЕ ОДЛУЧУВА ОД НАДВОРЕШЕТО ПРАВО САКАМ ДА ТИ ПОКААМ ШТО ОДИ СЕГА ОД ДОСЕГА. НАДВОР ПРАВО СЕГА. НАДВОР ПРАВО СЕГА. РАБОТИ НАДВОР ПРАВО СЕГА. Работите се НАДВОР ПРАВО СЕГА. Работите се подобрени НАДВОР ПРАВО СЕГА. НЕШТАТА СЕ ПОДОБРУВАНИ А. НАДВОР ПРАВО СЕГА. Работите се подобрени за малку Работите се подобрени за малку Работите се подобрени за мал дел. БИТ. БИТ. КЛУЧ БИТ. КЛУЧНИ СМЕ БИТ. КЛУЧНО КОИ СМЕ БИТ. КЛУЧНО ОДБЕДУВАМЕ А. БИТ. КЛУЧНО WEЕ БИДЕМЕ МАЛКУ БИТ. КЛУЧНО WEЕ БИДЕМЕ МАЛИЦА КЛУЧНО WEЕ БИДЕМЕ МАЛИЦА КЛУЧОТ ОДНИМЕ МАЛКУ КЛУЧНО ОД ДЕНЕШНИОТ Е БИДЕМЕ МАЛИЦА. ОД ВЧЕРА. ОД ВЧЕРА. ВИДЛИВОСТ ОД ВЧЕРА. ВИДЛИВОСТ НЕ Е ОД ВЧЕРА. ВИДЛИВОСТ НЕ Е КАКО ОД ВЧЕРА. ВИДЛИВОСТ НЕ Е КАКО ЛОШО ОД ВЧЕРА. ВИДЛИВОСТ НЕ Е КАКО ЛОШО И ОД ВЧЕРА. ВИДЛИВОСТ Е НЕ Е ЛОШО И 64 ВИДЛИВОСТ Е НЕ Е ЛОШО И 64 ВИДЛИВОСТ НЕ Е КАКО ЛОШ И 64 СТЕПЕНИ. ДЕЛЦИ ДЕЛЦИ НИЕ ДЕЛЦИ НЕ ДЕЛЦИ НЕМАМЕ ДЕЛЦИ НЕМАМЕ ДЕЛЦИ НЕМАМЕ НЕКОЈ ДО RAД ДЕЛЦИ НЕМАМЕ НИКОГАШ ВРНЕЕ НЕМАМЕ НИКОГАШ ВРНЕЕ НЕМАМЕ НЕКОЈ ДО RAД ВО ПОРТЛЕНД НЕМАМЕ НЕКОЈ ДО RAД ВО ПОРТЛЕНД ПРАВО СЕГА НЕМАМЕ НИКОЈ ДО RAД ВО ПОРТЛЕНД НЕМАМЕ НЕКОЈ ДО RAД ВО ПОРТЛЕНД ПРАВО СЕГА, АМА НЕМАМЕ НЕКОЈ ДО RAД ВО ПОРТЛЕНД ПРАВО СЕГА, А НАШИОТ ПОРТЛЕНД ПРАВО СЕГА НО НАШИОТ ПОРТЛЕНД ПРАВО СЕГА НО НАШАТА ВИДЛИВОСТ ПОРТЛЕНД ПРАВО СЕГА НО НАШАТА ВИДЛИВОСТ Е ПОРТЛЕНСКОТО ПРАВО СЕГА, НО ТОА Е НАША ВИДЛИВОСТ ПОРТЛЕНСКО ПРАВО СЕГА, НО НАШАТА ВИДЛИВОСТ Е ЗА ОХ ПОРТЛЕНД ПРАВО СЕГА НО НАШАТА ПОГЛЕДНОСТ Е ОД ТРИ ВИДЛИВОСТА Е ОД ТРИ ВИДЛИВОСТА Е ОД ТРИ ПАТИ ВИДЛИВОСТА Е ПОДОБРИ ОД ТРИ ПАТИ ВИДЛИВОСТА Е ОД ТРИ ПАТИ ПОДОБРИ ДВЕ ВИДЛИВОСТА Е ОД ТРИ ПАТИ ПОДОБРО ДВА ИЛИ ВИДЛИВОСТА Е ОД ТРИ ПАТИ ПОДОБРО ДВА ИЛИ ТРИ ВИДЛИВОСТА Е ОД ТРИ ПАТИ ПОДОБРО ДВА ИЛИ ТРИ ПАТИ ПАТИ ПОДОБРО ДВА ИЛИ ТРИ ПАТИ ВРЕМЕ ПОДОБРИ ДВЕ ИЛИ ТРИ ПАТИ ПОДОБРИ ВРЕМЕ ПОДОБРИ ДВЕ ИЛИ ТРИ ПАТИ ПОДОБРО ОД ПАТИ ПОДОБРО ДВА ИЛИ ТРИ ПАТИ ПОДОБРО ОД ТОА ПАТИ ПОДОБРО ДВА ИЛИ ТРИ ПАТИ ПОДОБРО ОД БЕШЕ ПАТИ ПОДОБРО ДВА ИЛИ ТРИ ПАТИ ПОДОБРО ОД БЕШЕ ВЕЧЕР. ПОДОБРО ОД БЕШЕ ВЕЧЕР. ПОДОБРО ОД БЕШЕ ВЕЧЕР. МИЛЈА ПОДОБРО ОД БЕШЕ ВЕЧЕР. МИЛА И ПОДОБРО ОД БЕШЕ ВЕЧЕР. МИЛА И А. ПОДОБРО ОД БЕШЕ ВЕЧЕР. МИЛА И ПОЛО. МИЛА И ПОЛО. МИЛА И ПОЛО. ДОДЕКА МИЛА И ПОЛО. КАКО ПОСЛЕДНО МИЛА И ПОЛО. КОГА Е ПОСЛЕДНА НО МИЛА И ПОЛО. КАДЕ БЕШЕ ПОСЛЕДНАТА НОIGH МИЛА И ПОЛО. ОД КАДЕ СЕ БЕЛО ПОСЛЕДНАТА НОT МИЛА И ПОЛО. КАДЕ ЛАНИТЕ НОT БЕШЕ ЗА А. КАДЕ ЛАНИТЕ НОT БЕШЕ ЗА А. КОГА ЛАНТАТА НОT БЕШЕ ЗА ПОЛОВИНА КАКО ПОСЛЕДНАТА НОT БЕШЕ ЗА ПОЛОВИНА А. КАКО ПОСЛЕДНАТА НОIGH БЕШЕ ЗА ПОЛОВИНА МИЛА. ПОловина милја. ПОловина милја. ПОГЛЕДНЕТЕ ПОловина милја. ГЛЕДА ВО ПОловина милја. Погледнете го Корвалис ПОловина милја. Повторно погледнете во Корвалис Повторно погледнете во Корвалис Погледнете повторно CORVALLIS за чистење ПОВЕЕ ПОГЛЕДНЕТЕ КОРВАЛИС ОД ЧИСТЕЕ ПОГЛЕДНЕТЕ КОРВАЛИС ПОВТОРНО ЧИСТЕЕ ОСМИ ПОГЛЕДНЕТЕ КОРВАЛИС ПОВТОРНО ИСЧИСТУВАТЕ ОСМЕ МИЛИ ПОГЛЕДНЕТЕ КОРВАЛИС ПОВТОРНО ИСЧИСТУВАТЕ ОСМЕ МИЛИ А. ИСЧИСТУВА EЕ ОСМЕ МИЛИ А. ЧИСТЕЕ ОСУМ МИЛИ ЧАС, ЧИСТЕЕ Осум милји час, осум ЧИСТЕЕ ОСУМ МИЛИ ЧАС, осум милја ЧИСТЕЕ ОСУМ МИЛИ ЧАС, осум милја видливост ЧАС, осум милји видливост ЧАС, ОСМЕ МИЛИ ВИДЛИВОСТ ТУКА ЧАСО, ОСМЕ МИЛИ ВИДЛИВОСТ ТУКА И ЧАСО, ОСМЕ МИЛИ ВИДЛИВОСТ ТАМУ И ЧАС, ОСМЕ МИЛИ ВИДЛИВОСТ ИМА И БРБОТ ЧАСОТ, ОСМЕ МИЛИ ВИДЛИВОСТ ИМА И БРДОТО ЧАСОТ, ОСМЕ МИЛИ ВИДЛИВОСТ ИМА И ОВА, И БРЕСОТ ИМА И И БРЕГОТ ИМА И ОБВИСЕН БРЕДОК ИМА И ОБВРСЕН БРЕДОК ИМА И ОБВРСЕН БРЕДОВИОТ ОСВЕН ИМА И ОБВРСЕН БРЕДОВОСТ ОСВЕН ИМА И ОБРАБОТКИОТ ОДЛИЧЕН ОСВЕН ПРОТИВ. ИСЧИСТЕНИ ОСВЕН ДЕЛОВЕН. ИСЧИСТЕНИ ОСВЕН ДЕЛОВЕН. ТИЕ ИСЧИСТЕНИ ОСВЕН ДЕЛОВЕН. ДОБИВААТ ИСЧИСТЕНИ ОСВЕН ДЕЛОВЕН. ДОБИВААТ НЕКОИ ИСЧИСТЕНИ ОСВЕН ДЕЛОВЕН. ДОБИВААТ НЕКОИ FУБИЦА. ДОБИВААТ НЕКОИ FУБИЦА. ДОБИВААТ НЕКОИ FУБИЦА. ЕДНАШ ДОБИВААТ НЕКОИ FУБИЦА. УШТЕ ЕДНАШ, ДОБИВААТ НЕКОИ FУБИЦА. ПОВТОРНО, ПОРТЛЕНД ДОБИВААТ НЕКОИ FУБИЦА. ПОВТОРНО, ПОРТЛЕНД ПОБЕДИ ДОБИВААТ НЕКОИ FУБИЦА. ПОВТОРНО, ПОРТЛЕНД ПОБЕДИ НА ПОВТОРНО, ПОРТЛЕНД ПОБЕДИ НА ПОВТОРНО, ПОРТЛЕНД ПОБЕДИ СВЕТОТ ПОВТОРНО, ПОРТЛЕНД ПОБЕДИ СВЕТСКИ КУП ПОВТОРНО, ПОРТЛЕНД ПОБЕДИ СВЕТСКИ КУП НА ПОВТОРНО, ПОРТЛЕНД ПОБЕДИ СВЕТСКИОТ КУП НАЈСЛАВО ПОВТОРНО, ПОРТЛЕНД ПОБЕДИ СВЕТСКИОТ КУП НАЈСЛАВО ТАМУ ПОВТОРНО, ПОРТЛЕНД ПОБЕДИ СВЕТСКИОТ КУП НАЈСЛАВО ТАМУ ВО СВЕТСКИ КУП НАЈСЛОШИОТ ТАМУ ВО СВЕТСКИ КУП НАЈСЛАВО ТАМУ НА СВЕТСКИ КУП НАЈСЛАВО ТАМУ НА СВЕТОТ. СВЕТОТ. СВЕТОТ. И СВЕТОТ. И НИЕ СВЕТОТ. И ние исто така СВЕТОТ. И, исто така, ние во СВЕТОТ. И ние исто така во СВЕТОТ. И ИСТО И ВО КАСКАДИЈА СВЕТОТ. И ИСТО И ВО КУПОТ КАСКАДИЈА И ИСТО И ВО КУПОТ КАСКАДИЈА И, исто така, во Купот на Каскадија помеѓу И, исто така, во Купот на Каскадија, меѓу Портланд, И, исто така, во Купот на Каскадија меѓу Портланд, Ванкувер, МЕWУ ПОРТЛЕНД, ВАНКУВЕР, МЕWУ ПОРТЛЕНД, ВАНКУВЕР, п.н.е. МЕWУ ПОРТЛЕНД, ВАНКУВЕР, п.н.е. МЕWУ ПОРТЛЕНД, ВАНКУВЕР, п.н.е. и Сиетл МЕWУ ПОРТЛЕНД, ВАНКУВЕР, п.н.е. МЕWУ ПОРТЛЕНД, ВАНКУВЕР, п.н.е. и СЕАТЛОТ ШТО ГИ ГЛЕДАТЕ МЕWУ ПОРТЛЕНД, ВАНКУВЕР, П.н.е. и СЕАТЛОТ ГИ ГЛЕДАТЕ НАШИОТ П.н.е. и Сиетл го гледате нашето П.н.е. и Сиетл го гледате нашиот воздух П.н.е. и Сиетл го гледате нашиот квалитет на воздухот П.н.е. и Сиетл го гледате нашиот индекс на квалитетот на воздухот П.н.е. и Сиетл го гледате нашиот индекс на квалитетот на воздухот ОДЕТЕ П.н.е. и Сиетл го гледате нашиот индекс на квалитетот на воздухот ОДЕТЕ П.н.е. и Сиетл го гледате нашиот индекс на квалитетен воздух во дваесет години ИНДЕКС НА КВАЛИТЕТ НА ВОЗДУХОТ ОДЕТЕ НА ДВЕСЕТ ИНДЕКС НА КВАЛИТЕТ НА ВОЗДУХОТ ОДЕТЕ НА ДВЕСЕТ ТРИ ИНДЕКС НА КВАЛИТЕТ НА ВОЗДУХОТ ОДЕТЕ НА ДВЕСЕТ ТРИ ПАЛИ ИНДЕКС НА КВАЛИТЕТ НА ВОЗДУХОТ ОДИ ДВАЕСЕТ ТРИ ПАЛИ ВО ИНДЕКС НА КВАЛИТЕТ НА ВОЗДУХОТ ОДЕТЕ НА ДВЕЕСЕТ ТРИ ПАЛИ ВО компарацијата ИНДЕКС НА КВАЛИТЕТ НА ВОЗДУХОТ ОДЕТЕ НА ДВЕЕСЕТ ТРИ ПАЛИ ЗА споредба со ТРИ ПАЛИ ВО СПОРЕДБА НА ТРИ ПАЛИ ВО СПОРЕДБА ОД ДРУГИТЕ ТРИ ПАЛИ ВО споредба со другите помали ТРИ ПАЛИ ВО споредба со другите помали градови ТРИ ПАЛИ ВО споредба со другите помали градови во ТРИ ПАЛИ ВО споредба со другите помали градови во Други помали градови во ОСТАНАТИ ПОМАЛИ ГРАДИ ВО СЕВЕРЕЗОВЕН ДРУГИ ПОМАЛИ ГРАДИ ВО СЕВЕРИШТИ ВИЛИЈАМС ДРУГИ ПОМАЛИ ГРАДИ ВО СЕВЕРИШТИ ВИЛИЈАМИ И ДРУГИ ПОМАЛИ ГРАДИ ВО СЕВЕРИШТИ ВИЛИЈАМИ И ЈУГ СЕВЕРИЗАВНИ ВИЛИЈАМС И ЈУГО СЕВЕРИЗАВНИ ВИЛИЈАМС И ЈУГИ ОРЕГОН СЕВЕРИЗАВНИ ВИЛИЈАМС И ОД ЈУГИ ОРЕГОН СЕВЕРИЗАВНИ ВИЛИЈАМС И ЈУГИ ОРЕГОН НА ШЕСТ СЕВЕРИЗАВНИ ВИЛИЈАМС И ЈУГИ ОРЕГОН НАД ШЕСТИ СТОТ. ОРЕГОН НА СЕЛО ШЕСТИ. ОРЕГОН НА СЕЛО ШЕСТИ. ПА ОРЕГОН НА СЕЛО ШЕСТИ. ПОВТОРНО ОРЕГОН НА СЕЛО ШЕСТИ. ПАК ПОВТОРНО ОРЕГОН НА СЕЛО ШЕСТИ. ПАК ПОВТОРНО СЕВЕРИШТИ ПАК ПОВТОРНО СЕВЕРИШТИ ПОВТОРНО ПОВТОРНО СЕВЕРЗИНСКОТО ДОМИНИРА ПОВТОРНО ПОВТОРНО СЕВЕРЗИНСКИОТ ДОМИНИРАТ АМА ПОВТОРНО ПОВТОРНО СЕВЕРЗИНСКОТО ДОМИНИРА НО НИЕ ПОВТОРНО ПОВТОРНО СЕВЕРЗИНСКОТО ДОМИНИРАНО, АМЕ СМЕ ПАК ПОВТОРНО СЕВЕРЗИНСКОТО ДОМИНИРАНО, АМЕ СЕГА ПОВТОРНО ПОВТОРНО СЕВЕРЗИНСКОТО ДОМИНИРАНО, НО СЕГА СМЕ ВО ПОВТОРНО ПОВТОРНО СЕВЕРЗИНСКОТО ДОМИНИРАНО, НО СЕГА СЕ СЕ ВО НА ДОМИНИРА, НО СЕГА СМЕ ВО ДОМИНИРА, НО СЕГА СМЕ МНОГУ ДОМИНИРА, НО СЕГА СМЕ ВО МНОГУ НЕЗДРАВИ ДОМИНИРА, НО СЕГА СМЕ ВО МНОГУ НЕЗДРАВА КАТЕГОРИЈА ДОМИНИРА, НО СЕГА СМЕ ВО МНОГУ НЕЗДРАВА КАТЕГОРИЈА КОЈА МНОГУ НЕЗДРАВА КАТЕГОРИЈА КОЈА МНОГУ НЕЗДРАВА КАТЕГОРИЈА КОЈА Е МНОГУ НЕЗДРАВА КАТЕГОРИЈА КОЈА Е ПОДОБРА МНОГУ НЕЗДРАВА КАТЕГОРИЈА КОЈА Е ПОДОБРА ОД МНОГУ НЕЗДРАВА КАТЕГОРИЈА КОЈА Е ПОДОБРА ОД СЕБЕТО МНОГУ НЕЗДРАВА КАТЕГОРИЈА КОЈА Е ПОДОБРА ОД ОПАСНО ПОДОБРО Е ОД ОПАСНО ПОДОБРО Е ОД ОПАСНА КАТЕГОРИЈА ПОДОБРО Е ОД РАЗИТЕНА КАТЕГОРИЈА ВО ПОДОБРО Е ОД РАЗИТЕНА КАТЕГОРИЈА ВО ПОВЕЕ ПОДОБРО Е ОД ОПАСНА КАТЕГОРИЈА НА НЕКОЛКУ ЛОКАЦИИ КАТЕГОРИЈА ВО НЕКОЛКУ ЛОКАЦИИ КАТЕГОРИЈА ВО НЕКОЛКУ ЛОКАЦИИ ОКОЛУ КАТЕГОРИЈА ВО НЕКОЛКУ ЛОКАЦИИ ОКОЛУ ЗАПАД КАТЕГОРИЈА ВО НЕКОЛКУ ЛОКАЦИИ ОКОЛУ ЗАПАДНИОТ ОРЕГОН ИМААТ КАТЕГОРИЈА ВО НЕКОЛКУ ЛОКАЦИИ ОКОЛУ ЗАПАДНИОТ ОРЕГОН ОКОЛУ ЗАПАДНИОТ ОРЕГОН ИМАТ ОКОЛУ ЗАПАДНИОТ ОРЕГОН се ажурирани ОКОЛУ ЗАПАДНИОТ ОРЕГОН СЕ АГРАДИРААТ ОКОЛУ ЗАПАДНИОТ ОРЕГОН СЕ АГРАДИРААТ САМО ОКОЛУ ЗАПАДНИОТ ОРЕГОН АБГРАДИРАНИ САМО Едноставно АБГРАДИРАНО САМО Едноставно АБГРАДИРАНО ЗА САМО Едноставно нездраво АБГРАДИРАНО ЗА САМО Едноставно, нездраво од АБГРАДИРАНО ДА ЕДНОСТАВНО Едноставно, нездраво од многу АБГРАДИРАНО ДА ЕДНОСТАВНО Едноставно, нездраво од многу нездраво Нездраво од многу нездраво Нездраво од многу нездраво ИЛИ Нездраво од многу нездраво или опасно. ИЛИ ОПАСНО. ИЛИ ОПАСНО. ПА ИЛИ ОПАСНО. ТАКА ШТО ИЛИ ОПАСНО. ЗАТОА ЗАВИСИ ИЛИ ОПАСНО. ПА ЗАВИСИ КАКО ИЛИ ОПАСНО. ПА ЗАВИСИ КАКО ВАС ИЛИ ОПАСНО. ПА ЗАВИСИ КАКО ПОГЛЕДНЕТЕ ИЛИ ОПАСНО. ПА ЗАВИСИ КАКО ПОГЛЕДНЕТЕ ПА ЗАВИСИ КАКО ПОГЛЕДНЕТЕ ПА ЗАВИСИ КАКО ГО ГЛЕДАТЕ, ПА ЗАВИСИ КАКО ГО ГЛЕДАТЕ, ДЕСНО. ТОА, ПРАВО. ТОА, ПРАВО. ПА ТОА, ПРАВО. ПА НИЕ ТОА, ПРАВО. ТАКА СМЕ ТОА, ПРАВО. Значи, ние сме на чело ТОА, ПРАВО. Значи, ние сме заглавени во ТОА, ПРАВО. Значи, ние сме заглавени во ТОА, ПРАВО. Значи, ние сме глави во право Значи, ние сме глави во право Значи, ние сме раководители во вистинската насока Значи, ние сме раководители во вистинската насока на Значи, ние сме барем поглавари во вистинската насока Значи, ние сме раководители во вистинската насока барем од која Значи, ние сме раководители во вистинската насока барем што е НАСОК БАРМА ШТО Е НАСОК БАРМО ШТО Е УПРАВА БАРМА КОЈА СЕ КУРС УПРАВА БАРМА КОЈА СЕГА ДОБРО НАСОК НАЈДОБРО КОЈ ПО КУРС Е ДОБРО УПРАВА БАРМА КОЈА СЕГА ДОБРО ДА ГИ ВИДИ. СЕ разбира дека е добро да се види. СЕ разбира дека е добро да се види. СИТЕ СЕ разбира дека е добро да се види. ВО РЕД. ВО РЕД. ВО РЕД. СИТЕ ВО РЕД. ВО РЕД. ВО РЕД. ВО РЕД. ТИЕ ВО РЕД. ЦУМЕНОТ ВО РЕД. ЧУМОТ ИМА ВО РЕД. ПУШЕНОТ ОД ЧУМОТ ВО РЕД. ОД ЧУМОТ Е ТОЛКУ ВО РЕД. ОД ЧУМОТ Е ТОЛКУ ПЕРВАЗИВЕН ОД ЧУМОТ Е ТОЛКУ ПЕРВАЗИВЕН ЧУГОТ Е ТОЛКУ ПЕРВАЗИВЕН ТОА ОД ЧУМОТ Е ПОТРЕБНО ОН ПОРАНО ПУШЕНОТ Е ПОГОЛЕМ ОД ОВА ПОРАНО ОД ЧУМОТ Е ПОТРЕСНИ КОЛКУ ПОРАНО ОВАА НЕДЕЛА ПУШЕНОТ Е ПОВЕЕ РАКОВ ПАТ ПОРАНО ОВАА НЕДЕЛА ПУШЕНОТ Е ПОВЕЕ ПЕРВАЗИВЕН КАКО БЕШЕ ПОРАНО ОВАА НЕДЕЛА ТОА ПОРАНЕШЕ ОВАА НЕДЕЛА БЕШЕ ТОА ПОРАНО ОВАА НЕДЕЛА БЕШЕ ДЕЛО ТОА ПОРАНО ОВАА НЕДЕЛА СЕ ГЛЕДА ТОА ПОРАНЕШЕ ОВАА НЕДЕЛА СЕГО ГЛЕДА А. ТОА ПОРАНО ОВАА НЕДЕЛА СЕГОДЕЛИ ДОСЕГА МИЛИОН ТОА ПОРАНЕШЕ ОВАА НЕДЕЛА СЕГОДЕЛИ ДЕЛО МИЛИОНИ МИЛИ ТОА ПОРАНО ОВАА НЕДЕЛА СЕГА ПОГЛЕДНА МИЛИОНИ МИЛИ Дури и видел милион милји далеку Дури и видел милион милји далеку од Дури и видел милион милји далеку од НАСА Дури и видел милион милји од епот на НАСА Дури и видоа милион милји од епскиот сателит на НАСА Дури и видоа милион милји од епскиот саем за сателит на НАСА СО ЕПСКИОТ САТЕЛИТЕН ЕПС НАСА ОД ЕПСКИТЕ ЕПСКИ САТЕЛИТНИ НАСА СО ЕПСКИ САТЕЛИТЕНСКИ ЕПСКИ СТАНИ НА НАСА ЗА ОД ЕПСКИТЕ САТЕЛИТНИ ЕПСКИ СТАНИ НА НАСА ЗА ЗЕМЈАТА ОД ЕПСКИТЕ САТЕЛИТНИ ЕПСКИ СТАНДИ НА НАСА ЗА ЗЕМЈАТА ПОЛИТИКА СТЕНДИ ЗА ЗЕМЈАТА ПОЛИТИКА СТЕНДИ ЗА ХРОМАТИЧНА ПОЛИТИКА НА ЗЕМЈАТА СТАНДИ ЗА ХРОМАТСКО СЛИКУВАЕ НА ЗЕМЈАТА ПОЛИТИКА СТАНДИ ЗА ЗЕМЈАНА ПОЛИТИКА ХРОМАТСКА СЛИГАЕ КАМЕРА СТЕНДИ ЗА ЗЕМЈАТА ПОЛИТИКА ХРОМАТСКО СЛИКАЕ КАМЕРА ТОА Е ХРОМАТСКА СЛИКАА КАМЕРА ТОА Е ХРОМАТСКО СЛИКАЕ КАМЕРА ТОА Е ПОГЛЕДНО ХРОМАТСКА КАМЕРА ЗА СЛИКАЕ ТОА Е ПОСЕНО ХРОМАТСКА КАМЕРА ЗА СЛИКАЕ ШТО Е САМО ДА СЕ ПРАВИ ХРОМАТСКА КАМЕРА ЗА СЛИКАЕ, ТОА Е САМО ДА СЕ ИСТРАУВА ХРОМАТСКА КАМЕРА ЗА СЛИКАЕ, ТОА Е САМО ДА СЕ ИСТРАУВА И СИЛНО Е ДА СЕ ИСТРАУВААТ И ПРИРАЧНИК ЗА ПРАВАЕ ИСТРАУВАЕ И СЛЕДЕЕ СИЛНО Е ДА СЕ ИСТРАУВААТ И СЛЕДУВАМ СИЛНО Е ДА СЕ ИСТРАУВААТ И СЛЕДАМ СОНЦЕТО СИЛНО Е ДА СЕ ИСТРАУВААТ И СЛЕДАМ СОНЦЕТО НО СИЛНО Е ДА СЕ ИСТРАУВААТ И СЛЕДАМ СОНЦЕТО НО ТОА СИЛНО Е ДА СЕ ИСТРАУВААТ И СЛЕДАМ СОНЦЕТО, НО МО CЕ СИЛНО Е ДА СЕ ИСТРАУВААТ И СЛЕДУВАМ СОНЦЕТО, НО ИМОANЕ СЛЕДЕЕ СОНЦЕТО НО МОANЕ И СЕ СЛЕДЕЕ СОНЦЕТО НО МО CЕ И ДА БИДЕ СЛЕДЕЕ СОНЦЕТО НО МОANЕ И СЕ РАБОТИ СЛЕДЕЕ СОНЦЕТО НО МОANЕ И ИЗВЕДЕНО СЛЕДЕЕ СОНЦЕТО НО МОANЕ И СЕ ИЗВЕДУВА СЛЕДЕЕ СОНЦЕТО НО МОANЕ И СЕ СВЕТИ НА ЗЕМЈАТА СЛЕДЕЕ СОНЦЕТО НО МОANЕ И СЕ СВЕТИ НА ЗЕМЈАТА А. БИДЕТЕ Свртено на Земјата А. БИДЕТЕ СВЕТЕНИ НА ЗЕМЈАТА МИЛИОН БИДЕТЕ СВЕТЕНИ НА ЗЕМЈАТА МИЛИОН МИЛИ БИДЕТЕ СВЕТЕНИ НА ЗЕМЈАТА МИЛИОНИ Милји БИДЕТЕ СВЕТЕНИ НА ЗЕМЈАТА ИЛИ МИЛИОНИ МИЛИ БИДЕТЕ СВЕТЕНИ НА ЗЕМЈАТА ИЛИ МИЛИОНИ МИЛИ ИЛИ ПУШЕТЕ БИДЕТЕ СВЕТЕНИ НА ЗЕМЈАТА МИЛИОН МИЛИ ОД ИЛИ ПИЕЛ Милиони милји далеку или пушењето беше ПОГЛЕД ИЛИ МИЛИОНИ МИЛИ ИЛИ ПУШЕЕ Милиони милји далеку или пушењето беше виден Милиони милји далеку или пушењето се виде другиот Милиони милји далеку или пушењето беше видено на другото следење ГО ВИДИ ДРУГОТО СЛЕДЕЕ ГО ГЛЕДАТЕ ДРУГИОТ СЛЕДЕЕ ВЕЧЕРВА ГО ГЛЕДАТЕ ДРУГОТО СЛЕДЕЕ ВЕЧЕРВА ГО ГЛЕДАТЕ ОД ДРУГОТО СЛЕДЕЕ ВЕЧЕРВА НЕГОВОТО УРАГАН ГО ГЛЕДАТЕ ОД ДРУГИОТ СЛЕДЕONЕ ВЕЧЕРВА МОISНО НЕГОВИОТ УРАГАН. ВЕЧЕРВА МОISНО НЕГОВИОТ УРАГАН ВЕЧЕРВА МОISНО НЕГОВИОТ УРАГАН НИЕ ВЕЧЕРВА МОISНО НЕГОВИОТ УРАГАН НИЕ ИМАМЕ ВЕЧЕРВА МОISНО НЕГОВИОТ УРАГАН ИМАМЕ ВЕЧЕРВА МОISНО НЕГОВИОТ УРАГАН ИМАМЕ КАТЕГОРИЈА ВЕЧЕРВА МОISНО НЕГОВИОТ УРАГАН ИМАМЕ ДВЕ КАТЕГОРИЈА ИМАМЕ ДВЕ КАТЕГОРИЈА ИМАМЕ ДВЕ КАТЕГОРИЈА ДВА УРАГАН ИМАМЕ ДВЕ КАТЕГОРИЈА ДВА УРАГИНА ЗА ИМАМЕ ДВЕ КАТЕГОРИЈА ДВА УРАГИНА ЗА ДО ИМАМЕ ДВЕ КАТЕГОРИЈА ДВА УРАГИНА ЗА ДА СЕ НАПРАВИМЕ УРАГАН ЗА ДА НАПРАВИ УРАГАНСКИ ЗА ДА СЕ ОБРАБОТИ УРАГАН ЗА ДА СЕ ОБЕЗБЕДУВА ДРANDАВА ВО УРАГАН ЗА ДА СЕ ОБРАБОТИ ВО РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА УРАГАН ЗА ДА СЕ ОБРАБОТИ ВО САД УРАГАНСКИ ЗА ДА СЕ ОБРАБОТИ ВО ЛАУРА НА САД. ЛЕПАР ВО ЛАУРА НА САД. ЛЕПАР ВО ЛАУРА НА САД. WEЕ СЕ ЛЕПАР ВО ЛАУРА НА САД. Е ИМАМЕ ЛЕПАР ВО ЛАУРА НА САД. HAЕ ИМАМЕ ПОВЕЕ ЛЕПАР ВО ЛАУРА НА САД. HAЕ ИМАМЕ ПОВЕЕ ЛЕПАР ВО ЛАУРА НА САД. .Е имаме повеќе за тоа ЛЕПАР ВО ЛАУРА НА САД. ATе имаме повеќе за тоа и ЛЕПАР ВО ЛАУРА НА САД. THе имаме повеќе за тоа и THе имаме повеќе за тоа и THе имаме повеќе за тоа и дождот THе имаме повеќе за тоа и дождот, тоа е HAЕ ИМАМЕ ПОВЕЕ ЗА ТОА И ВРЕМЕТО ВРЕМЕ THЕ ИМАМЕ ПОВЕЕ НА ТОА И ДОINДОТ КОЈ ГО ПОГЛАВИ НАШОТО THЕ ИМАМЕ ПОВЕЕ НА ТОА И ДОINДОТ КОЈ НАШИ НАШИОТ НАЧИН. ВРНЕЕ НА ТОЈ НАШИН НАЧИН. ВРНЕЕ НА ТОЈ НАШИН НАЧИН. НЕ ВРНЕЕ НА ТОЈ НАШИН НАЧИН. НЕ УРАГАН ВРНЕЕ НА ТОЈ НАШИН НАЧИН. НЕ УРАГИНСКИ ДО RAД ВРНЕЕ НА ТОЈ НАШИН НАЧИН. НЕ УРАГИНСКИ ДО RAД АМА ВРНЕЕ НА ТОЈ НАШИН НАЧИН. НЕ УРАГИНСКИ ДО RAД АМА НИЕ ВРНЕЕ НА ТОЈ НАШИН НАЧИН. НЕ УРАГИНСКИ ВРНЕЕ АМА СМЕ НЕ УРАГИНСКИ ВРНЕЕ АМА СМЕ НЕ УРАГАНСКИ ДО RAД АМА ОДИМЕ НЕ УРАГИНСКИ ДО RAД АМА ОДИМЕ ДА НЕ УРАГАНСКИ ДО RAД АМА ОДИМЕ ДА ДОБИЕМЕ

Врвни приказни: Вечер 9-15-20

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="9.909" dur="0.101"> >> </text>
<text sub="clublinks" start="10.01" dur="0.1"> >> ОВА </text>
<text sub="clublinks" start="10.11" dur="0.133"> >> ОВА БЕШЕ </text>
<text sub="clublinks" start="10.243" dur="0.1"> >> ОВО БЕШЕ </text>
<text sub="clublinks" start="10.343" dur="0.1"> >> ОВА Е НОIGHАТА </text>
<text sub="clublinks" start="10.443" dur="0.134"> >> ОВА Е НОTАТА </text>
<text sub="clublinks" start="10.577" dur="0.367"> >> ОВА Е НОTНАТА ПО FАРИ </text>
<text sub="clublinks" start="10.944" dur="0.067"> >> ОВА Е НОАТА ПО THEАРИ </text>
<text sub="clublinks" start="11.011" dur="1.434"> >> ОВА Е НОАТА ВО ПО THEАРИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="12.445" dur="0.2"> >> ОВА Е НОTАТА ПО FАРИТЕ ЕКСПЛОДИРААТ ВО ОРЕГОН </text>
<text sub="clublinks" start="12.645" dur="0.067"> >> ОВА БЕШЕ НОTОТ ПОIRАРИТЕ Експлодираа во Орегон </text>
<text sub="clublinks" start="12.712" dur="0.267"> Експлодирале во Орегон Ново </text>
<text sub="clublinks" start="12.979" dur="0.1"> ЕКСПЛОДИРАНИ ОД ОРЕГОНОТ ОВОЈ ОБЈАВЕН </text>
<text sub="clublinks" start="13.079" dur="0.134"> ЕКСПЛОДИРААТ ВО ОРЕГОН НОВО ОБЈАВЕН ДАШ </text>
<text sub="clublinks" start="13.213" dur="0.133"> ЕКСПЛОДИРААТ ВО ОРЕГОН НОВО ОБЈАВЕН ДАМС КАМ </text>
<text sub="clublinks" start="13.346" dur="0.1"> ЕКСПЛОДИРАНИ ВО ОРЕГОНОВИОТ НОВО ОБЈАВЕНО ВИДЕО ДАМС КАМ </text>
<text sub="clublinks" start="13.446" dur="0.067"> ЕКСПЛОДИРАА ВО ОРЕГОН ДОДЕЛУВА НОВО ОБЈАВЕНИ ВИДЕО НА ДАШ КАМ </text>
<text sub="clublinks" start="13.513" dur="0.2"> ОБЈАВЕНО ДАВА ВИДЕО ОД КАШ КАМ </text>
<text sub="clublinks" start="13.713" dur="0.167"> ОБЈАВЕНО ВИДЕО ЗА КАМ КАМ НИ ДАВА </text>
<text sub="clublinks" start="13.88" dur="2.436"> ОБЈАВЕНО ВИДЕО ОД КАМ КАМ НИ ДАВА А. </text>
<text sub="clublinks" start="16.316" dur="0.2"> ОБЈАВЕНО ВИДЕО ОД КАМ КАМ ДОБРУВА ОСТАНА </text>
<text sub="clublinks" start="16.516" dur="0.2"> ОБЈАВЕНО ВИДЕО ОД КАМ КАМ ДА НЕ ПОГЛЕДНЕ ШТО </text>
<text sub="clublinks" start="16.716" dur="0.2"> ОБЈАВЕНО ВИДЕО ОД КАМ КАМ ДОБИВА УТИЛ ШТО СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="16.916" dur="0.234"> ОБЈАВЕНО ВИДЕО ДАМС КАМ ДОБИВА УЛИК ШТО БИЛЕ </text>
<text sub="clublinks" start="17.15" dur="0.067"> ОБЈАВЕНО ВИДЕО ОД КАМ КАМ ДОБИВА УТИЛ КАКО БИЛЕ </text>
<text sub="clublinks" start="17.217" dur="0.2"> УСЛО GLЕ USЕ НА САД ШТО СЕ ЧУВАЛ </text>
<text sub="clublinks" start="17.417" dur="0.1"> УСЛОЕ USЕ НА САД ЗА ШТО БИЛЕ </text>
<text sub="clublinks" start="17.517" dur="0.1"> НАС ЛЕКОВ ШТО СЕ ДОБИВА </text>
<text sub="clublinks" start="17.617" dur="0.1"> УСЛОЕЕ НА САД ПАР ПАК </text>
<text sub="clublinks" start="17.717" dur="0.167"> УСЛОЕЕ НА САД, ШТО СЕ ДОБИВА НА ПРВИТЕ ПОСТАПКИ </text>
<text sub="clublinks" start="17.884" dur="0.067"> УСЛОЕЕ НА САД, ШТО СЕ ДОБИВА ЗА ПРВИОТ БОРЕЕ НА ЕСТВЕНТИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="17.951" dur="0.2"> ЗА БРБА НА ПРВИТЕ КРИВИ </text>
<text sub="clublinks" start="18.151" dur="2.202"> ЗА ПРВИТЕ ПОСЕБИ БОРБА СО </text>
<text sub="clublinks" start="20.353" dur="0.234"> ЗА ПРВИТЕ ПОСЕБИ БОРБИ ПЛАМЕНИ. </text>
<text sub="clublinks" start="20.587" dur="0.333"> ПЛАМНИТЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="20.92" dur="0.201"> ПЛАМНИТЕ. ПЛУС </text>
<text sub="clublinks" start="21.121" dur="0.1"> ПЛАМНИТЕ. ПЛУС ТОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="21.221" dur="0.133"> ПЛАМНИТЕ. Плус што го направи </text>
<text sub="clublinks" start="21.354" dur="0.167"> ПЛАМНИТЕ. ПЛУС ТОЈ ГО НАПРАВИ </text>
<text sub="clublinks" start="21.521" dur="0.067"> ПЛАМНИТЕ. Плус тој ја донесе одлуката </text>
<text sub="clublinks" start="21.588" dur="0.066"> ПЛАМНИТЕ. ПЛУС ТОА ЈА ОДЛУЧИ </text>
<text sub="clublinks" start="21.654" dur="0.201"> ПЛУС ТОА ЈА ОДЛУЧИ </text>
<text sub="clublinks" start="21.855" dur="0.133"> Плус тој ја донесе одлуката што беше </text>
<text sub="clublinks" start="21.988" dur="0.034"> ПЛУС ЈА ДОНЕСЕ ОДЛУКАТА ИМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="22.022" dur="0.066"> ПЛУС ЈА ДОНЕСЕ ОДЛУКАТА БЕШЕ ИЛИ А. </text>
<text sub="clublinks" start="22.088" dur="0.167"> Плус тој ја донесе одлуката што беше сега </text>
<text sub="clublinks" start="22.255" dur="0.2"> Плус тој ја донесе одлуката што беше сега или </text>
<text sub="clublinks" start="22.455" dur="0.067"> Плус тој ја донесе одлуката што беше сега или никогаш </text>
<text sub="clublinks" start="22.522" dur="1.001"> БЕШЕ И СЕГА ИЛИ НИКОГАШ </text>
<text sub="clublinks" start="23.523" dur="0.267"> БЕШЕ И СЕГА ИЛИ НИКОГАШ МОМЕНТ. </text>
<text sub="clublinks" start="23.79" dur="0.334"> МОМЕНТ. </text>
<text sub="clublinks" start="24.124" dur="0.2"> МОМЕНТ. >> </text>
<text sub="clublinks" start="24.324" dur="0.1"> МОМЕНТ. >> НИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="24.424" dur="0.133"> МОМЕНТ. >> СЕ СРЕДУВАМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="24.557" dur="0.134"> МОМЕНТ. >> Ние се среќаваме со </text>
<text sub="clublinks" start="24.691" dur="0.067"> МОМЕНТ. >> Ги исполнуваме хероите </text>
<text sub="clublinks" start="24.758" dur="0.066"> МОМЕНТ. >> ГИ СРЕДИМЕ ХЕРОИТЕ КОИ </text>
<text sub="clublinks" start="24.824" dur="0.234"> >> ГИ СРЕДИМЕ ХЕРОИТЕ КОИ </text>
<text sub="clublinks" start="25.058" dur="0.1"> >> ГИ СРЕДУВАМЕ ХЕРОИТЕ КОИ ПОМОГНАА </text>
<text sub="clublinks" start="25.158" dur="0.167"> >> ГИ ИСПОЛНУВАМЕ ХЕРОИТЕ КОИ ПОМОГНУВААТ ШТЕДОТ </text>
<text sub="clublinks" start="25.325" dur="2.035"> >> ГИ ИСПОЛНУВАМЕ ХЕРОИТЕ КОИ ПОМОГНААА ЗАШТЕДЕТЕ 80 </text>
<text sub="clublinks" start="27.36" dur="0.2"> >> Ги исполнуваме хероите кои помогнаа да заштедат 80 луѓе </text>
<text sub="clublinks" start="27.56" dur="0.201"> >> ГИ СРЕДУВАМЕ ХЕРОИТЕ КОИ ПОМОГНАВААТ СПАСЕТЕ 80 ЛИЦА ПОСЛЕ </text>
<text sub="clublinks" start="27.761" dur="0.066"> >> Ги исполнуваме хероите кои помогнаа да заштедат 80 луѓе по него </text>
<text sub="clublinks" start="27.827" dur="0.267"> ПОМОГНА СПАСАТ 80 ЛИЦА ПО НЕГО </text>
<text sub="clublinks" start="28.094" dur="0.1"> ПОМОГНА СПАСУВА 80Е 80 ЛИЦА ПО ОГЛЕДАТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="28.194" dur="0.1"> ПОМОГНА СПАСУВА 80Е 80 ЛИЦА ПО ОГЛЕДНАВА КАКО </text>
<text sub="clublinks" start="28.294" dur="0.101"> ПОМОГНА СПАСУВА 80Е 80 ЛИЦА ПО СЕГАЛЕ ОД ПОESАРИ </text>
<text sub="clublinks" start="28.395" dur="0.066"> ПОМОГНА СПАСУВА 80Е 80 ЛИЦА ПО СЕГАЛЕ ОД ПОESАРИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="28.461" dur="0.2"> ПОМОГНА СПАСУВА 80Е 80 ЛИЦА ПО СЕГАЛЕ КАКО ИСПЕЧЕНИ ПОIRАРИ </text>
<text sub="clublinks" start="28.661" dur="0.067"> ПОМОГНА СПАСУВА 80Е 80 ЛИЦА ПО СЕГАЛЕ КАКО ИСПЕКАНИ ПОIRАРИ </text>
<text sub="clublinks" start="28.728" dur="0.2"> ПОГЛЕДНАВ КАКО ПОАРИ ИСКРАЕН </text>
<text sub="clublinks" start="28.928" dur="2.436"> ГЛЕДАЛЕ КАКО ПОIRАРИ ГИ ИСКРАВА СИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="31.364" dur="0.067"> ГЛЕДАЛЕ КАКО ПОIRАРИ ЈА ИСКАНАА СИТЕ ШАНСА </text>
<text sub="clublinks" start="31.431" dur="0.133"> ГЛЕДАЛЕ КАКО ПОIRАРИ ЈА ИСКРАНАА СИТЕ ШАНСИ </text>
<text sub="clublinks" start="31.564" dur="0.267"> ГЛЕДАЛЕ КАКО ПОIRАРИ ЈА ИСКРАНАА СИТЕ ШАНСИ НА ИЗБЕГАЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="31.831" dur="0.267"> СИТЕ ШАНС НА БЕГАЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="32.098" dur="0.1"> СИТЕ ШАНС НА БЕГАЕ. ПОТОА </text>
<text sub="clublinks" start="32.198" dur="0.1"> СИТЕ ШАНС НА БЕГАЕ. ТОГАШ КОГА </text>
<text sub="clublinks" start="32.298" dur="0.234"> СИТЕ ШАНС НА БЕГАЕ. ТОГАШ КОГА ILLЕ </text>
<text sub="clublinks" start="32.532" dur="0.2"> СИТЕ ШАНС НА БЕГАЕ. ТОГАШ КОГА ILLЕ ОВА </text>
<text sub="clublinks" start="32.732" dur="2.636"> СИТЕ ШАНС НА БЕГАЕ. ТОГАШ КОГА WЕ ОВАА ПУШИ </text>
<text sub="clublinks" start="35.368" dur="0.067"> СИТЕ ШАНС НА БЕГАЕ. ТОГАШ КОГА WЕ ОБЈАСНИ ОВОЈ ЧУМ </text>
<text sub="clublinks" start="35.435" dur="0.233"> ТОГАШ КОГА WЕ ОБЈАСНИ ОВОЈ ЧУМ </text>
<text sub="clublinks" start="35.668" dur="0.067"> ТОГАШ КОГА THЕ ИСЧИСТИ ОВОЈ ПУШЕН? </text>
<text sub="clublinks" start="35.735" dur="0.267"> ИЗЛОГ? </text>
<text sub="clublinks" start="36.002" dur="0.134"> ИЗЛОГ? НИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="36.136" dur="0.1"> ИЗЛОГ? ВИДОВМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="36.236" dur="0.2"> ИЗЛОГ? ВЕДИМЕ НЕКОИ </text>
<text sub="clublinks" start="36.436" dur="0.2"> ИЗЛОГ? ВЕДИМЕ НЕКОИ ВЕТУВАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="36.636" dur="0.067"> ИЗЛОГ? ВЕДИМЕ НЕКОИ ВЕТУВАЧКИ ЗНАЦИ </text>
<text sub="clublinks" start="36.703" dur="1.802"> ВЕДИМЕ НЕКОИ ВЕТУВАЧКИ ЗНАЦИ </text>
<text sub="clublinks" start="38.505" dur="0.3"> ДЕНЕС ВЕДИМЕ НЕКОИ ВЕТУВАЕ ЗНАЦИ. </text>
<text sub="clublinks" start="38.805" dur="0.334"> ДЕНЕС. </text>
<text sub="clublinks" start="39.139" dur="0.1"> ДЕНЕС. >> </text>
<text sub="clublinks" start="39.239" dur="0.2"> ДЕНЕС. >> ОВА </text>
<text sub="clublinks" start="39.439" dur="0.133"> ДЕНЕС. >> ОВА Е </text>
<text sub="clublinks" start="39.572" dur="0.067"> ДЕНЕС. >> ОВА Е KGW. </text>
<text sub="clublinks" start="39.639" dur="0.234"> >> ОВА Е KGW. </text>
<text sub="clublinks" start="39.873" dur="0.2"> >> ОВА Е KGW. ТИ </text>
<text sub="clublinks" start="40.073" dur="0.2"> >> ОВА Е KGW. ТИ РЕЧЕ </text>
<text sub="clublinks" start="40.273" dur="2.236"> >> ОВА Е KGW. ТИ ТЕ КАIDАШ </text>
<text sub="clublinks" start="42.509" dur="0.2"> >> ОВА Е KGW. ВЕЛИ ДА ИВЕЕТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="42.709" dur="2.035"> >> ОВА Е KGW. ВЕЛИ ДА ИВЕЕТЕ преку </text>
<text sub="clublinks" start="44.744" dur="0.067"> >> ОВА Е KGW. ВЕЛИ ДА СЕ IVEИВЕЕТЕ НИЗ ВАШИОТ </text>
<text sub="clublinks" start="44.811" dur="0.234"> ВЕЛИ ДА СЕ IVEИВЕЕТЕ НИЗ ВАШИОТ </text>
<text sub="clublinks" start="45.045" dur="0.166"> ВЕЛИ ДА СЕ IVEИВЕЕТЕ НИЗ ВАШИОТ ПАТ </text>
<text sub="clublinks" start="45.211" dur="0.201"> ВЕЛИ ДА IVEИВЕЕТЕ преку вашиот пат низ целиот пат </text>
<text sub="clublinks" start="45.412" dur="6.072"> ВЕЛИ ДА СЕ IVEИВЕЕТЕ НИЗ ВАШИОТ ПАТ НИЗ МУСЕЈАВ </text>
<text sub="clublinks" start="51.484" dur="0.301"> ТЕКВА ДА СЕ ИВЕЕТЕ НИЗ ВАШИОТ ПАТ. </text>
<text sub="clublinks" start="51.785" dur="0.333"> ПАТИМЕ ОВДЕ преку МУСЕЈАВ. </text>
<text sub="clublinks" start="52.118" dur="3.437"> ПАТИМЕ ОВДЕ преку МУСЕЈАВ. ПА </text>
<text sub="clublinks" start="55.555" dur="0.2"> ПАТИМЕ ОВДЕ преку МУСЕЈАВ. ТАКО ГОСПОГОДИЦИ </text>
<text sub="clublinks" start="55.755" dur="0.401"> ПАТИМЕ ОВДЕ преку МУСЕЈАВ. ГОСПОГОДИШЕН, </text>
<text sub="clublinks" start="56.156" dur="0.233"> ПАТИМЕ ОВДЕ преку МУСЕЈАВ. ПАТЕ ГОСПОГОДИЦИ, НИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="56.389" dur="0.2"> ПАТИМЕ ОВДЕ преку МУСЕЈАВ. ПАТЕ ГОСПОГОДИЦИ, ПОЧНУВАМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="56.589" dur="2.837"> ПАТИМЕ ОВДЕ преку МУСЕЈАВ. ПАIRЕ ГОСПОГОДИЦИ, ПОЧНУВАМЕ СО </text>
<text sub="clublinks" start="59.426" dur="0.066"> ПАТИМЕ ОВДЕ преку МУСЕЈАВ. ПАТЕ ГОСПОГОДИЦИ, ПОЧНУВАМЕ СО А. </text>
<text sub="clublinks" start="59.492" dur="0.334"> ПАТЕ ГОСПОГОДИЦИ, ПОЧНУВАМЕ СО А. </text>
<text sub="clublinks" start="59.826" dur="0.133"> ПАIRЕ ГОСПОГОДИЦИ, ПОЧНУВАМЕ СО КАТАСТРАТИВНИ </text>
<text sub="clublinks" start="59.959" dur="0.101"> ПАIRЕ ГОСПОГОДИЦИ, ПОЧНИ ПОЧНУВАМЕ ПО ПРВИОТ ОД КАЛАСТИВИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="60.06" dur="0.066"> ПАIRЕ ГОСПОГОДИЦИ, ПОЧНУВАМЕ СО КАЛАСТИВНИОТ ПРВ ПОГЛЕД </text>
<text sub="clublinks" start="60.126" dur="0.167"> ПАIRЕ ГОСПОГОДИЦИ, ПОЧНУВАМЕ СО РАЗГОВОР НА ПРВОТО ГЛЕДАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="60.293" dur="0.067"> ПАIRЕ ГОСПОГОДИЦИ, ПОЧНУВАМЕ СО ШТО РАЗГОВОРИ ПРВИОТ ПРЕГЛЕД НА ШТО </text>
<text sub="clublinks" start="60.36" dur="0.167"> ПОСЛЕДНО ПОГЛЕДУВАЈТЕ ПАР </text>
<text sub="clublinks" start="60.527" dur="0.1"> ПОВРЗО ПОГЛЕДУВАЈТЕ ПРВО ШТО Е </text>
<text sub="clublinks" start="60.627" dur="0.033"> РАЗВИШНИОТ ПРВ ПОГЛЕДНЕТЕ ОНА ОСТАНА </text>
<text sub="clublinks" start="60.66" dur="0.1"> ПОВЕЕ РАЗГЛЕДУВАЈТЕ ПРВО ОД ОСТАНА </text>
<text sub="clublinks" start="60.76" dur="0.134"> ПОСЛЕДНО ПОГЛЕДУВАЈТЕ ОВА ОСТАНУВАЕТО </text>
<text sub="clublinks" start="60.894" dur="0.066"> ПОВЕЕ РАЗГЛЕДУВАЈТЕ ПРВ ПОГЛЕД ОСТАНА ОД МЕСТОТО. </text>
<text sub="clublinks" start="60.96" dur="0.234"> ОСТАНА ОД МЕСТОТО. </text>
<text sub="clublinks" start="61.194" dur="2.236"> ОСТАНА ОД МЕСТОТО. >> </text>
<text sub="clublinks" start="63.43" dur="0.2"> ОСТАНА ОД МЕСТОТО. >> МНОГУ </text>
<text sub="clublinks" start="63.63" dur="0.2"> ОСТАНА ОД МЕСТОТО. >> МНОГУ КОРИСТЕНИ </text>
<text sub="clublinks" start="63.83" dur="0.2"> ОСТАНА ОД МЕСТОТО. >> МНОГУ УПОТРЕБЕНИ </text>
<text sub="clublinks" start="64.03" dur="0.134"> ОСТАНА ОД МЕСТОТО. >> МНОГУ КОРИСТЕНИ ЗА ПОВИК </text>
<text sub="clublinks" start="64.164" dur="0.066"> ОСТАНА ОД МЕСТОТО. >> МНОГУ КОРИСТЕНИ ДА ПОВИКАТ ДОМ. </text>
<text sub="clublinks" start="64.23" dur="0.234"> >> МНОГУ КОРИСТЕНИ ДА ПОВИКАТ ДОМ. </text>
<text sub="clublinks" start="64.464" dur="0.1"> >> МНОГУ КОРИСТЕНИ ДА ПОВИКАТ ДОМ. А. </text>
<text sub="clublinks" start="64.564" dur="0.133"> >> МНОГУ КОРИСТЕНИ ДА ПОВИКАТ ДОМ. ЧОВЕК </text>
<text sub="clublinks" start="64.697" dur="0.201"> >> МНОГУ КОРИСТЕНИ ДА ПОВИКАТ ДОМ. ЧОВЕК Е </text>
<text sub="clublinks" start="64.898" dur="0.1"> >> МНОГУ КОРИСТЕНИ ДА ПОВИКАТ ДОМ. ЧОВЕК СЕ ПОДЕЛУВА </text>
<text sub="clublinks" start="64.998" dur="0.2"> >> МНОГУ КОРИСТЕНИ ДА ПОВИКАТ ДОМ. ЧОВЕК СЕ ПОДЕЛУВА ОВА </text>
<text sub="clublinks" start="65.198" dur="0.067"> >> МНОГУ КОРИСТЕНИ ДА ПОВИКАТ ДОМ. ЧОВЕК СЕ ПОДЕЛУВА ОВА ВИДЕО </text>
<text sub="clublinks" start="65.265" dur="0.167"> ЧОВЕК СЕ ПОДЕЛУВА ОВА ВИДЕО </text>
<text sub="clublinks" start="65.432" dur="0.066"> ЧОВЕК СЕ ПОДЕЛУВА ОВА ВИДЕО </text>
<text sub="clublinks" start="65.498" dur="1.769"> ЧОВЕК СЕ ПОДЕЛУВА ОВА ВИДЕО НА </text>
<text sub="clublinks" start="67.267" dur="0.233"> ЧОВЕК СЕ ПОДЕЛУВА ОВА ВИДЕО ЗА ДИСТРУКЦИЈАТА </text>
<text sub="clublinks" start="67.5" dur="0.2"> ЧОВЕК СЕ ПОДЕЛУВА ОВА ВИДЕО ЗА ДИСТРУКЦИЈАТА ДО </text>
<text sub="clublinks" start="67.7" dur="0.067"> ЧОВЕК СЕ ПОДЕЛУВА ОВА ВИДЕО ЗА ДИСТРУКЦИЈАТА КОЈ СЕ ПОКАУВА </text>
<text sub="clublinks" start="67.767" dur="0.267"> НА ДИСТРУКЦИЈАТА ЗА ПОКАУВАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="68.034" dur="0.1"> НА ДИСТРУКЦИЈАТА ЗА ПОКАУВАЕ НА ЛУЕТО </text>
<text sub="clublinks" start="68.134" dur="0.167"> НА ДИСТРУКЦИЈАТА ЗА ПОКАУВАЕ НА ЛУPЕТО ШТО </text>
<text sub="clublinks" start="68.301" dur="0.1"> НА ДИСТРУКЦИЈАТА ЗА ПОКАOWУВАЕ НА ЛУPЕТО ШТО ILИВЕИ </text>
<text sub="clublinks" start="68.401" dur="0.067"> НА ДИСТРУКЦИЈАТА ЗА ПОКАOWУВАЕ НА ЛУEOЕТО ШТО НАВРШИ ILИВОТИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="68.468" dur="0.067"> НА ДИСТРУКЦИЈАТА ЗА ПОКАУВАЕ НА ЛУEOЕТО НА ШТО DЕ ВИДЕ ВЕЛИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="68.535" dur="0.2"> ЛУEOЕ НА ШТО СЕ НААВААТ ILИВОТНИТЕ СВЕТИ </text>
<text sub="clublinks" start="68.735" dur="1.835"> ЛУEOЕ НА ШТО IDУБОВАТ ILУБОВИ </text>
<text sub="clublinks" start="70.57" dur="0.033"> ЛУEOЕ ШТО IDЕ СЕ НАУВААТ ILИВОТНИ СВЕТИ ВО ГРАДОТ </text>
<text sub="clublinks" start="70.603" dur="0.167"> ЛУPЕ НА ШТО WЕ СЕ НААВААТ IRИВОТНИТЕ СВЕТИ </text>
<text sub="clublinks" start="70.77" dur="0.067"> ЛУEOЕ ШТО IDИВЕТИТЕ СЕ ОДЛУВААТ ВО ГРАДОТ ДЕТРОИТ. </text>
<text sub="clublinks" start="70.837" dur="0.334"> ГРАДОТ НА ДЕТРОИТ. </text>
<text sub="clublinks" start="71.171" dur="0.2"> ГРАДОТ НА ДЕТРОИТ. НЕГОВИОТ </text>
<text sub="clublinks" start="71.371" dur="0.133"> ГРАДОТ НА ДЕТРОИТ. НЕГОВА КУЌА </text>
<text sub="clublinks" start="71.504" dur="0.2"> ГРАДОТ НА ДЕТРОИТ. НЕГОВАТА КОUSА ОПИГАНА </text>
<text sub="clublinks" start="71.704" dur="0.201"> ГРАДОТ НА ДЕТРОИТ. НЕГОВАТА КУА СИ ГО СПОРИ СИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="71.905" dur="2.469"> ГРАДОТ НА ДЕТРОИТ. НЕГОВАТА КУА СИ ГОРИ СЕ ДОГО </text>
<text sub="clublinks" start="74.374" dur="0.067"> ГРАДОТ НА ДЕТРОИТ. НЕГОВИОТ КУА ГО ИЗГОРИ СЕ додека е тој </text>
<text sub="clublinks" start="74.441" dur="0.2"> НЕГОВИОТ КУА ГО ИЗГОРИ СЕ додека е тој </text>
<text sub="clublinks" start="74.641" dur="0.2"> НЕГОВИОТ КУА СЕ ГОРИ СИТЕ Додека беше </text>
<text sub="clublinks" start="74.841" dur="0.167"> НЕГОВАТА КУА СИ ГОРИ СИТЕ ДОДЕКА БЕЗБЕСТ БЕСПЛАТНО </text>
<text sub="clublinks" start="75.008" dur="0.133"> НЕГОВИНАТА КОА СЕ ПОГОРИ СИТЕ ДОДЕКА БЕЗБЕДНО БЕГА ПОМОГНЕ </text>
<text sub="clublinks" start="75.141" dur="0.067"> НЕГОВИНАТА КОА СЕ ГОРИ СИТЕ ДОДЕКА БЕЗБЕДНО БЕЗБЕДНО ПОМОГНЕШЕ </text>
<text sub="clublinks" start="75.208" dur="0.3"> БЕСЕЛИЧНО БЕШЕ ПОМОГНО </text>
<text sub="clublinks" start="75.508" dur="0.067"> БЕЗБЕДНО БЕСПЛАТНО ИМ ПОМОГНА НА НЕГОВИОТ ЗАЕДНИК. </text>
<text sub="clublinks" start="75.575" dur="0.2"> ЗАЕДНИЦА </text>
<text sub="clublinks" start="75.775" dur="0.2"> ЗАЕДНИЦА ТОЈ Е </text>
<text sub="clublinks" start="75.975" dur="2.436"> ЗАЕДНИЦА ТОЈ Е </text>
<text sub="clublinks" start="78.411" dur="0.234"> ЗАЕДНИЦА Тој е волонтер </text>
<text sub="clublinks" start="78.645" dur="0.066"> ЗАЕДНИЦА Тој е волонтерски пожарникар </text>
<text sub="clublinks" start="78.711" dur="0.267"> Тој е волонтерски пожарникар </text>
<text sub="clublinks" start="78.978" dur="0.134"> МЕГИ Е ВОЛОНТЕР ЗА ПОIАРИ </text>
<text sub="clublinks" start="79.112" dur="0.167"> Тој е волонтерски пожарникар Меги Веспер </text>
<text sub="clublinks" start="79.279" dur="0.2"> Тој е волонтерски пожарникар Меги Веспер </text>
<text sub="clublinks" start="79.479" dur="2.069"> Тој е свој волонтер пожарникар Меги Веспер го има своето </text>
<text sub="clublinks" start="81.548" dur="0.267"> Тој е волонтерски пожарникар Меги Веспер ја има својата приказна. </text>
<text sub="clublinks" start="81.815" dur="0.333"> Меги Веспер ја има својата приказна. </text>
<text sub="clublinks" start="82.148" dur="0.1"> Меги Веспер ја има својата приказна. >> </text>
<text sub="clublinks" start="82.248" dur="0.201"> Меги Веспер ја има својата приказна. >> ОВА </text>
<text sub="clublinks" start="82.449" dur="0.233"> Меги Веспер ја има својата приказна. >> ОВА Е </text>
<text sub="clublinks" start="82.682" dur="6.673"> Меги Веспер ја има својата приказна. >> ОВА Е МОЕ </text>
<text sub="clublinks" start="89.355" dur="0.301"> Меги Веспер ја има својата приказна. >> ОВА Е МОЈАТА ДОМА. </text>
<text sub="clublinks" start="89.656" dur="0.333"> >> ОВА Е МОЈАТА ДОМА. </text>
<text sub="clublinks" start="89.989" dur="0.101"> >> ОВА Е МОЈАТА ДОМА. >> </text>
<text sub="clublinks" start="90.09" dur="0.2"> >> ОВА Е МОЈАТА ДОМА. >> ТОА Е </text>
<text sub="clublinks" start="90.29" dur="0.2"> >> ОВА Е МОЈАТА ДОМА. >> НЕ Е </text>
<text sub="clublinks" start="90.49" dur="2.035"> >> ОВА Е МОЈАТА ДОМА. >> НЕ Е МОЕ </text>
<text sub="clublinks" start="92.525" dur="0.301"> >> ОВА Е МОЈАТА ДОМА. >> НЕ Е МОЈА ДОМА. </text>
<text sub="clublinks" start="92.826" dur="0.233"> >> НЕ Е МОЈА ДОМА. </text>
<text sub="clublinks" start="93.059" dur="0.1"> >> НЕ Е МОЈА ДОМА. >> </text>
<text sub="clublinks" start="93.159" dur="0.134"> >> НЕ Е МОЈА ДОМА. >> ДЕНОВИ </text>
<text sub="clublinks" start="93.293" dur="0.133"> >> НЕ Е МОЈА ДОМА. >> ДЕНИ ПОСЛЕ </text>
<text sub="clublinks" start="93.426" dur="0.067"> >> НЕ Е МОЈА ДОМА. >> ДЕНИ ПО ПАКУВАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="93.493" dur="0.133"> >> НЕ Е МОЈА ДОМА. >> ДЕНИ ПО ПАКУВАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="93.626" dur="0.067"> >> НЕ Е МОЈА ДОМА. >> ДЕНОВИ ПО ПАКУВАЕ НЕГОВО </text>
<text sub="clublinks" start="93.693" dur="0.234"> >> ДЕНОВИ ПО ПАКУВАЕ НЕГОВО </text>
<text sub="clublinks" start="93.927" dur="0.066"> >> ДЕНИ ПО ПАКУВАЕТО НА СЕМЕЈСТВОТО </text>
<text sub="clublinks" start="93.993" dur="0.167"> >> ДЕНИ ПО ПАКУВАЕТО НА СЕМЕЈСТВОТО И </text>
<text sub="clublinks" start="94.16" dur="0.134"> >> ДЕНИ ПО ПАКУВАЕТО НА СЕМЕЈСТВОТО И БЕЗБЕДНОСТ </text>
<text sub="clublinks" start="94.294" dur="2.035"> >> ДЕНИ ПО ПАКУВАЕТО НА СЕМЕЈСТВОТО И БЕЗБЕДУВАЕ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="96.329" dur="0.067"> >> ДЕНОВИ ПО ПАКУВАЕТО НА СЕМЕЈСТВОТО И БЕЗБЕДУВАЕ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="96.396" dur="0.267"> Семејство и бегство во </text>
<text sub="clublinks" start="96.663" dur="0.033"> СЕМЕЈСТВО И БЕГА INЕ НА СРЕДНО </text>
<text sub="clublinks" start="96.696" dur="0.1"> СЕМЕЈСТВО И БЕГАЕ СРЕДО </text>
<text sub="clublinks" start="96.796" dur="0.2"> СЕМЕЈСТВО И БЕАЕ СРЕД </text>
<text sub="clublinks" start="96.996" dur="0.067"> СЕМЕЈСТВО И БЕАЕ СРЕДЕЕ НА ноќта. </text>
<text sub="clublinks" start="97.063" dur="0.334"> СРЕДА НА ноќта. </text>
<text sub="clublinks" start="97.397" dur="0.133"> СРЕДА НА ноќта. >> </text>
<text sub="clublinks" start="97.53" dur="0.134"> СРЕДА НА ноќта. >> ДОН </text>
<text sub="clublinks" start="97.664" dur="0.1"> СРЕДА НА ноќта. >> ДОН ТЕСДАЛ </text>
<text sub="clublinks" start="97.764" dur="0.2"> СРЕДА НА ноќта. >> Направено е ДОН ТЕСДАЛ </text>
<text sub="clublinks" start="97.964" dur="0.2"> СРЕДА НА ноќта. >> ДОН ТЕСДАЛ ГО НАПРАВИ </text>
<text sub="clublinks" start="98.164" dur="1.235"> СРЕДА НА ноќта. >> ДОН ТЕСДАЛ ГО НАПРАВИ НАзад </text>
<text sub="clublinks" start="99.399" dur="0.067"> СРЕДА НА ноќта. >> ДОН ТЕСДАЛ ГО НАПРАВИ НАзад </text>
<text sub="clublinks" start="99.466" dur="0.2"> >> ДОН ТЕСДАЛ ГО НАПРАВИ НАзад </text>
<text sub="clublinks" start="99.666" dur="0.167"> >> ДОН ТЕСДАЛ ГО НАПРАВИ НАВОД НА НЕГОВО </text>
<text sub="clublinks" start="99.833" dur="0.2"> >> ДОН ТЕСДАЛ ГО НАПРАВИ ВРАТИ ВО НОВИОТ ДОМ </text>
<text sub="clublinks" start="100.033" dur="0.167"> >> ДОН ТЕСДАЛ ГО НАПРАВИ ВРАТИ ВО СВОЈОТ ДОМ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="100.2" dur="0.066"> >> ДОН ТЕСДАЛ ГО НАПРАВИ ВРАТИ ВО СВОЈОТ ДОМ ВО ДЕТРОИТ. </text>
<text sub="clublinks" start="100.266" dur="0.201"> НЕГОВИОТ ДОМ ВО ДЕТРОИТ. </text>
<text sub="clublinks" start="100.467" dur="0.1"> НЕГОВИОТ ДОМ ВО ДЕТРОИТ. >> </text>
<text sub="clublinks" start="100.567" dur="0.133"> НЕГОВИОТ ДОМ ВО ДЕТРОИТ. >> ДРВА </text>
<text sub="clublinks" start="100.7" dur="0.2"> НЕГОВИОТ ДОМ ВО ДЕТРОИТ. >> ДРВАТА СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="100.9" dur="0.067"> НЕГОВИОТ ДОМ ВО ДЕТРОИТ. >> ДРВАТА СЕ ОТСТРАНИ. </text>
<text sub="clublinks" start="100.967" dur="2.569"> >> ДРВАТА СЕ ОТСТРАНИ. </text>
<text sub="clublinks" start="103.536" dur="0.2"> >> ДРВАТА СЕ ОТСТРАНИ. ТОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="103.736" dur="1.836"> >> ДРВАТА СЕ ОТСТРАНИ. ТОЈ МИСЛЕШЕ </text>
<text sub="clublinks" start="105.572" dur="0.2"> >> ДРВАТА СЕ ОТСТРАНИ. ТИЕ МИСЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="105.772" dur="0.2"> >> ДРВАТА СЕ ОТСТРАНИ. МИСЛЕШЕ ДЕКА Е </text>
<text sub="clublinks" start="105.972" dur="0.067"> >> ДРВАТА СЕ ОТСТРАНИ. МИСЛЕШЕ ДЕКА Е ПОДГОТВЕН. </text>
<text sub="clublinks" start="106.039" dur="7.441"> МИСЛЕШЕ ДЕКА Е ПОДГОТВЕН. </text>
<text sub="clublinks" start="113.48" dur="0.2"> МИСЛЕШЕ ДЕКА Е ПОДГОТВЕН. ТОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="113.68" dur="0.2"> МИСЛЕШЕ ДЕКА Е ПОДГОТВЕН. СТРУOTА </text>
<text sub="clublinks" start="113.88" dur="0.2"> МИСЛЕШЕ ДЕКА Е ПОДГОТВЕН. ГО СНИМА ОВА </text>
<text sub="clublinks" start="114.08" dur="0.134"> МИСЛЕШЕ ДЕКА Е ПОДГОТВЕН. ГО СНИМА ОВОЈ ВОЗЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="114.214" dur="0.066"> МИСЛЕШЕ ДЕКА Е ПОДГОТВЕН. СЕГО СЕГО ОВОЈ ВОЗЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="114.28" dur="0.267"> СЕГО СЕГО ОВОЈ ВОЗЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="114.547" dur="0.134"> ОВОЈ ВОЗАЧКО НАВИСТИНА ГО СНИМА </text>
<text sub="clublinks" start="114.681" dur="0.066"> ГО СНИМА ОВОЈ ВОЗАЕ НАВИСТИНА ТЕШКО. </text>
<text sub="clublinks" start="114.747" dur="2.069"> НАВИСТИНА ТЕШКО. </text>
<text sub="clublinks" start="116.816" dur="4.071"> НАВИСТИНА ТЕШКО. >> </text>
<text sub="clublinks" start="120.887" dur="0.2"> НАВИСТИНА ТЕШКО. >> ДИСТРУКТИВНО </text>
<text sub="clublinks" start="121.087" dur="0.2"> НАВИСТИНА ТЕШКО. >> ДИСТРУКТИВНО Вклучено </text>
<text sub="clublinks" start="121.287" dur="0.067"> НАВИСТИНА ТЕШКО. >> ДИСТРУКТИВНО НА СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="121.354" dur="0.2"> >> ДИСТРУКТИВНО НА СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="121.554" dur="0.067"> >> ДИСТРУКТИВНО НА СЕ ШТО </text>
<text sub="clublinks" start="121.621" dur="0.1"> >> ДИСТРУКТИВНО НА СЕ ШТО НИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="121.721" dur="0.167"> >> ДИСТРУКТИВНО НА Сè што знаеме </text>
<text sub="clublinks" start="121.888" dur="0.2"> >> ДИСТРУКТИВНО НА Сè што знаеме за </text>
<text sub="clublinks" start="122.088" dur="2.236"> >> ДИСТРУКТИВНО НА СЕ ШТО ЗНАЕМЕ ЗА ОВА </text>
<text sub="clublinks" start="124.324" dur="0.066"> >> ДИСТРУКТИВНО НА СЕ што знаеме за ова место </text>
<text sub="clublinks" start="124.39" dur="0.234"> ДЕКА ЗНАЕМЕ ЗА ОВА МЕСТО </text>
<text sub="clublinks" start="124.624" dur="0.2"> ДЕКА ЗНАЕМЕ ЗА ОВОЕ МЕСТО ИЗБЕНА. </text>
<text sub="clublinks" start="124.824" dur="0.234"> ОБЕДИНА. </text>
<text sub="clublinks" start="125.058" dur="0.233"> ОБЕДИНА. >> </text>
<text sub="clublinks" start="125.291" dur="0.1"> ОБЕДИНА. >> THE </text>
<text sub="clublinks" start="125.391" dur="0.101"> ОБЕДИНА. >> 50-те </text>
<text sub="clublinks" start="125.492" dur="0.1"> ОБЕДИНА. >> 50 ГОДИНА </text>
<text sub="clublinks" start="125.592" dur="0.233"> ОБЕДИНА. >> 50-годишната стара </text>
<text sub="clublinks" start="125.825" dur="0.067"> ОБЕДИНА. >> 50-годишната држава </text>
<text sub="clublinks" start="125.892" dur="0.267"> >> 50-годишната држава </text>
<text sub="clublinks" start="126.159" dur="2.135"> >> 50-ГОДИНСКИ ДРATEАВЕН РАБОТНИК </text>
<text sub="clublinks" start="128.294" dur="0.201"> >> 50-ГОДИНИОТ ДРATEАВЕН РАБОТНИК ВРШИ </text>
<text sub="clublinks" start="128.495" dur="0.233"> >> 50-ГОДИНСКИОТ ДРATEАВЕН ВРАБОТЕН ВО ДВОЈНО </text>
<text sub="clublinks" start="128.728" dur="0.1"> >> 50-ГОДИНСКИОТ ДРАВЕН РАБОТНИК ОД ДВОЈНА ДОЛНОСТ </text>
<text sub="clublinks" start="128.828" dur="0.134"> >> 50-ГОДИНИОТ ДРATEАВЕН РАБОТНИК ПРАВИ ДВОЈНА ДОЛ DНО КАКО </text>
<text sub="clublinks" start="128.962" dur="0.066"> >> 50-ГОДИНСКИОТ ДРATEАВЕН РАБОТНИК ОД ДВОЈНА ДОЛНОСТ А. </text>
<text sub="clublinks" start="129.028" dur="0.301"> РАБОТНИКОТ ДВОЈНО ДОЛНИ КАКО А. </text>
<text sub="clublinks" start="129.329" dur="0.233"> ВРАБОТУВАЧОТ ДВОЈНИ ДОЛYНИ КАКО ВОЛОНТЕР </text>
<text sub="clublinks" start="129.562" dur="0.067"> РАБОТНИКОТ ДВОЈНИ ДОЛНИ КАКО ВОЛОНТЕРСКИ ПО FАРНИЦИ. </text>
<text sub="clublinks" start="129.629" dur="0.234"> ВОЛОНТЕР ПОIАРНИК. </text>
<text sub="clublinks" start="129.863" dur="0.1"> ВОЛОНТЕР ПОIАРНИК. TEZZ </text>
<text sub="clublinks" start="129.963" dur="0.1"> ВОЛОНТЕР ПОIАРНИК. TEZZ DAHL </text>
<text sub="clublinks" start="130.063" dur="1.301"> ВОЛОНТЕР ПОIАРНИК. Снимка на TEZZ DAHL </text>
<text sub="clublinks" start="131.364" dur="0.2"> ВОЛОНТЕР ПОIАРНИК. TEZZ DAHL ГО ШОТИРАЛ ОВИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="131.564" dur="0.067"> ВОЛОНТЕР ПОIАРНИК. TEZZ DAHL ГО СНИМЕ ОНИЕ ВИДЕО </text>
<text sub="clublinks" start="131.631" dur="0.234"> TEZZ DAHL ГО СНИМЕ ОНИЕ ВИДЕО </text>
<text sub="clublinks" start="131.865" dur="0.166"> TEZZ DAHL ГО СНИМА ОНИЕ ВИДЕО ПОСЛЕ </text>
<text sub="clublinks" start="132.031" dur="0.067"> TEZZ DAHL ГО СНИМА ОНИЕ ВИДЕО ПО ДЕНА </text>
<text sub="clublinks" start="132.098" dur="0.167"> TEZZ DAHL ГО СНИМЕ ОНИЕ ВИДЕО ПО ДНЕВИТЕ НА </text>
<text sub="clublinks" start="132.265" dur="0.067"> TEZZ DAHL ГО СНИМА ОНИ ВИДЕО ПО ДЕНОТ НА БОРБА </text>
<text sub="clublinks" start="132.332" dur="0.1"> TEZZ DAHL ГО СНИМА ОНИ ВИДЕО ПО ДЕНОВИ НА БОРБА НА </text>
<text sub="clublinks" start="132.432" dur="0.067"> TEZZ DAHL ГО СНИМЕ ОНИЕ ВИДЕО ПО ДЕНОВИТЕ НА БОРБАЕ ОГАН </text>
<text sub="clublinks" start="132.499" dur="0.166"> ПО деновите на борбата против огнот </text>
<text sub="clublinks" start="132.665" dur="0.134"> ПО ДЕНОВИТЕ НА БОРБАЕ ПОАРОТ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="132.799" dur="0.2"> ПО ДЕНОВИ НА БОРБА ОД ПОАРОТ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="132.999" dur="2.436"> ПО ДЕНОВИТЕ НА БОРБАЕ ПОАРОТ ВО САНТИЈАМ </text>
<text sub="clublinks" start="135.435" dur="0.3"> ПО ДЕНОВИТЕ НА БОРБАЕ ПОАРОТ ВО КАНИОН САНТИЈАМ. </text>
<text sub="clublinks" start="135.735" dur="0.234"> ВО КАНИОН САНТИАМ. </text>
<text sub="clublinks" start="135.969" dur="0.133"> ВО КАНИОН САНТИАМ. НЕГОВИОТ </text>
<text sub="clublinks" start="136.102" dur="0.2"> ВО КАНИОН САНТИАМ. НЕГОВАТА ФАМИЛИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="136.302" dur="0.1"> ВО КАНИОН САНТИАМ. СЕМЕЈСТВОТО ЕВАКВИРАНО </text>
<text sub="clublinks" start="136.402" dur="0.067"> ВО КАНИОН САНТИАМ. НЕГОВОТО СЕМЕЈСТВО ЕВАКУИРАНО ПОСЛЕДНО </text>
<text sub="clublinks" start="136.469" dur="0.234"> НЕГОВОТО СЕМЕЈСТВО ЕВАКУИРАНО ПОСЛЕДНО </text>
<text sub="clublinks" start="136.703" dur="0.066"> НЕГОВИОТ СЕМЕЈСТВО ЕВАКУИРАН ПОСЛЕДНИОТ ПОНЕДЕЛЕН </text>
<text sub="clublinks" start="136.769" dur="1.802"> НЕГОВИОТ СЕМЕЈСТВО ЕВАКУИРАН ПОСЛЕДНИОТ ПОНЕДЕЛНИК </text>
<text sub="clublinks" start="138.571" dur="0.2"> НЕГОВАТА СЕМЕЈСТВО СЕ ЕВАВУКИЛ ПОСЛЕДНИОТ ПОНЕДЕЛНИК КАКО ПЛАМИ </text>
<text sub="clublinks" start="138.771" dur="0.234"> НЕГОВАТА СЕМЕЈСТВО СЕ ЕВАКУИРАЛ ПОСЛЕДНИОТ ПОНЕДЕЛНИК КАКО ТЕЧЕНИ ПЛАМНИ </text>
<text sub="clublinks" start="139.005" dur="0.067"> НЕГОВАТА СЕМЕЈСТВО СЕ ЕВАКУИРАЛ ПОСЛЕДНИОТ ПОНЕДЕЛНИК КАКО ПЛАМЕНИТЕ СЕ ТРЕСИЛ НИВНИ </text>
<text sub="clublinks" start="139.072" dur="0.2"> ПОНЕДЕЛНИК КАКО ПЛАМЕНИТЕ СЕ ТРЕСНИ НИВНИ </text>
<text sub="clublinks" start="139.272" dur="0.067"> ПОНЕДЕЛНИК КАКО ПЛАМЕНИТЕ СЕ РАСПОГОДИЈА СВОЈ НАЧИН. </text>
<text sub="clublinks" start="139.339" dur="0.167"> НАЧИН </text>
<text sub="clublinks" start="139.506" dur="0.1"> НАЧИН >> </text>
<text sub="clublinks" start="139.606" dur="0.1"> НАЧИН >> ИМАВ </text>
<text sub="clublinks" start="139.706" dur="0.1"> НАЧИН >> ДОБИВ </text>
<text sub="clublinks" start="139.806" dur="0.167"> НАЧИН >> ДОБИВ ПОАР </text>
<text sub="clublinks" start="139.973" dur="0.133"> НАЧИН >> ЈАС ПО FАРИВ </text>
<text sub="clublinks" start="140.106" dur="0.134"> НАЧИН >> ОБЈЕМ ПОАР И ОД ДВЕ </text>
<text sub="clublinks" start="140.24" dur="0.066"> НАЧИН >> ОБЕДИВ ОГРАНИЈА И ОД Двете страни </text>
<text sub="clublinks" start="140.306" dur="0.167"> >> ОБЕДИВ ОГРАНИЈА И ОД Двете страни </text>
<text sub="clublinks" start="140.473" dur="0.067"> >> ОБЕДИВ ПОА ОД Двете страни </text>
<text sub="clublinks" start="140.54" dur="0.1"> >> ОБЕДИВ ПОА ОД Двете страни </text>
<text sub="clublinks" start="140.64" dur="0.067"> >> ОБЕДИВ ПОАР И НА Двете страници на патот </text>
<text sub="clublinks" start="140.707" dur="0.167"> >> ОБЕДИВ ОГНО И НА Двете страни на патот на </text>
<text sub="clublinks" start="140.874" dur="1.635"> >> ОБЕДИВ ПОА ОД ОД СТРАНИТЕ НА ПАТОТ НА ОВА </text>
<text sub="clublinks" start="142.509" dur="0.2"> >> ОБЕДИВ ОГНЕНИ ОД Двете страници на патот на овој момент </text>
<text sub="clublinks" start="142.709" dur="0.066"> >> ОБЕДИВ ОГНО И НА Двете страници на патот на овие блокови </text>
<text sub="clublinks" start="142.775" dur="0.234"> НА ПАТОТ НА ОВОЈ ПОЧЕТНИ БЛОГОВИ </text>
<text sub="clublinks" start="143.009" dur="0.067"> ОД ПАТОТ НА ОВОЈ ПОЧЕТНИ БЛОГОВИ ОД СЛЕДНО </text>
<text sub="clublinks" start="143.076" dur="0.2"> ОД ПАТОТ НА ОВОЈ ПОЧЕТНИ БЛОГОВИ ОКОЛУ </text>
<text sub="clublinks" start="143.276" dur="0.2"> ОД ПАТОТ НА ОВОЈ ПОЧЕТНИ БЛОГОВИ ОД ПАТОТ </text>
<text sub="clublinks" start="143.476" dur="2.836"> НА ПАТОТ НА ОВОЈ БОЛОВИ ТОЧКИ ПОД ПАТОТ И. </text>
<text sub="clublinks" start="146.312" dur="0.201"> ОД ПАТОТ НА ОВОЈ БОЛОВИ ОД ПОЛИ ПАТОТ И СМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="146.513" dur="0.066"> НА ПАТОТ НА ОВОЈ БОЛГ БОЛКИ ОД ПАТ И СМЕ ЗА ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="146.579" dur="0.2"> НИЗ ПАТ ПАТ И СМЕ ЗА ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="146.779" dur="0.201"> НИЗ ПАТ ПАТ И СМЕ ЗА АС </text>
<text sub="clublinks" start="146.98" dur="0.2"> НИЗ ПАТ ПАТ И СМЕ ЗА ИСПЛАШЕНИ </text>
<text sub="clublinks" start="147.18" dur="0.1"> НИЗ ПАТ ПАТ И СМЕ ЗА СТРАШНИ </text>
<text sub="clublinks" start="147.28" dur="0.133"> НИЗ ПАТ ПАТ И СМЕ ЗА СТРАШНИ А. </text>
<text sub="clublinks" start="147.413" dur="0.101"> НИЗ ПАТ ПАТ И СМЕ ЗА ПЛАШИНИ КАКО ЛИЦЕ </text>
<text sub="clublinks" start="147.514" dur="0.1"> НИЗ ПАТ ПАТ И СМЕ ЗА СТРАШНИ КАКО МОANЕ ЛИЧЕ </text>
<text sub="clublinks" start="147.614" dur="0.066"> НИЗ ПАТ ПАТ И СМЕ ЗА СТРАШНИ КАКО ЛИЦЕ МОANЕ ДА СЕ ДОБИЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="147.68" dur="0.234"> КАКО ЛИЦЕ МОANЕ ДА СЕ ЗЕМИ. </text>
<text sub="clublinks" start="147.914" dur="0.133"> КАКО ЛИЦЕ МОANЕ ДА СЕ ЗЕМИ. >> </text>
<text sub="clublinks" start="148.047" dur="0.101"> КАКО ЛИЦЕ МОANЕ ДА СЕ ЗЕМИ. >> ТЕСДАЛ </text>
<text sub="clublinks" start="148.148" dur="0.166"> КАКО ЛИЦЕ МОANЕ ДА СЕ ЗЕМИ. >> ТЕСДАЛ БЕШЕ </text>
<text sub="clublinks" start="148.314" dur="0.134"> КАКО ЛИЦЕ МОANЕ ДА СЕ ЗЕМИ. >> ТЕСДАЛ ВОЗИ </text>
<text sub="clublinks" start="148.448" dur="0.233"> КАКО ЛИЦЕ МОANЕ ДА СЕ ЗЕМИ. >> ТЕСДАЛ ВОЗА СО </text>
<text sub="clublinks" start="148.681" dur="0.067"> КАКО ЛИЦЕ МОANЕ ДА СЕ ЗЕМИ. >> ТЕСДАЛ ВОЗА СО НЕГОВО </text>
<text sub="clublinks" start="148.748" dur="1.602"> >> ТЕСДАЛ ВОЗА СО НЕГОВО </text>
<text sub="clublinks" start="150.35" dur="0.2"> >> ТЕСДАЛ ВОЗА СО СВОИТЕ ДЕЦА </text>
<text sub="clublinks" start="150.55" dur="0.2"> >> ТЕСДАЛ ВОЗА СО СВОИТЕ ДЕЦА И </text>
<text sub="clublinks" start="150.75" dur="0.2"> >> ТЕСДАЛ ВОЗА СО СВОИТЕ ДЕЦА И ЕДНО </text>
<text sub="clublinks" start="150.95" dur="0.1"> >> ТЕСДАЛ ВОЗА СО СВОИТЕ ДЕЦА И ЕДЕН АВТОМОБИЛ </text>
<text sub="clublinks" start="151.05" dur="0.134"> >> ТЕСДАЛ ВОЗА СО СВОИТЕ ДЕЦА И СО НЕГОВОТО ЕДИНИЦА </text>
<text sub="clublinks" start="151.184" dur="0.067"> >> ТЕСДАЛ ВОЗА СО СВОИТЕ ДЕЦА И ЕДНА КОГА HЕНА </text>
<text sub="clublinks" start="151.251" dur="0.267"> ДЕЦА И ЕДНА КОГА НЕГОВА ЕНА </text>
<text sub="clublinks" start="151.518" dur="0.1"> ДЕЦА И ЕДНА АВТОМОБИЈА НЕГОВАТА ЕНА СОЗАД </text>
<text sub="clublinks" start="151.618" dur="0.066"> ДЕЦА И ЕДНА АВТОМОБИЈА НЕГОВИОТ ЕН СЕ ПРЕД НИВ </text>
<text sub="clublinks" start="151.684" dur="0.167"> ДЕЦА И ЕДНА АВТОМОБИЛА HЕНА BEЕ СО НИВ </text>
<text sub="clublinks" start="151.851" dur="0.067"> ДЕЦА И ЕДНА АВТОМОБИЈА НЕГОВАТА СОСТОЈБА BEЕНИТЕ ОД НИВ УШТЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="151.918" dur="0.167"> Зад нив и во друг. </text>
<text sub="clublinks" start="152.085" dur="1.401"> Зад нив и во друг. >> </text>
<text sub="clublinks" start="153.486" dur="0.2"> Зад нив и во друг. >> ДЕЦА </text>
<text sub="clublinks" start="153.686" dur="0.201"> Зад нив и во друг. >> ДЕЦА БЕШЕ </text>
<text sub="clublinks" start="153.887" dur="0.2"> Зад нив и во друг. >> ДЕЦА ПРАШУВААТ </text>
<text sub="clublinks" start="154.087" dur="0.067"> Зад нив и во друг. >> ДЕЦА ПРАШУВААТ ПРАШАА </text>
<text sub="clublinks" start="154.154" dur="0.233"> >> ДЕЦА ПРАШУВААТ ПРАШАА </text>
<text sub="clublinks" start="154.387" dur="0.067"> >> ДЕЦА ПРАШУВААТ ПРАШАА ОД ОБЕДУВАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="154.454" dur="0.1"> >> ДЕЦА ПОСТАВУВААТ ПРАШАА ПО ОБИДУВАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="154.554" dur="0.2"> >> ДЕЦА ПРАШУВААТ ПРАШАА ОБИДУВАЕ ДА СЕ ЧУВААТ </text>
<text sub="clublinks" start="154.754" dur="0.2"> >> ДЕЦА ПРАШУВААТ ПРАШАА ОБИДУВАЕ ДА ГО ЧУВАТ </text>
<text sub="clublinks" start="154.954" dur="2.636"> >> ДЕЦА ПРАШУВААТ ПРАШАА ОБИДУВАЕ ДА ГО ПРОДОЛУВААТ </text>
<text sub="clublinks" start="157.59" dur="0.234"> >> ДЕЦА ПРАШУВААТ ПРАШАА ОБИДУВАЕ ДА ГО ЧУВААТ НА </text>
<text sub="clublinks" start="157.824" dur="0.067"> >> ДЕЦА ПРАШУВААТ ПРАШАА ОБИДУВАЕ ДА ГО ЧУВАТ ДОЛГ </text>
<text sub="clublinks" start="157.891" dur="0.2"> Обидувајќи се да го задржите надолу </text>
<text sub="clublinks" start="158.091" dur="0.067"> ОБИДУВАЕ ДА ГО ЧУВАТЕ НА ДОЛНО. </text>
<text sub="clublinks" start="158.158" dur="0.233"> НИСКО </text>
<text sub="clublinks" start="158.391" dur="0.134"> НИСКО ТОМАС </text>
<text sub="clublinks" start="158.525" dur="0.066"> НИСКО Томас прашува </text>
<text sub="clublinks" start="158.591" dur="0.234"> НИСКО Томас прашува е </text>
<text sub="clublinks" start="158.825" dur="0.2"> НИСКО ТОМАС ПРАШУВА Е ОВА </text>
<text sub="clublinks" start="159.025" dur="2.436"> НИСКО ТОМАС ПРАШУВА Е ОВА НОРМАЛНО </text>
<text sub="clublinks" start="161.461" dur="0.067"> НИСКО ТОМАС ПРАШУВА Е ОВОЈ Нормален татко </text>
<text sub="clublinks" start="161.528" dur="0.2"> ТОМАС ПРАШУВА Е ОВОЈ Нормален татко </text>
<text sub="clublinks" start="161.728" dur="0.167"> ТОМАС ПРАШУВА Е ОВОЈ Нормален татко НЕ </text>
<text sub="clublinks" start="161.895" dur="0.066"> ТОМАС ПРАШУВА Е ОВОЈ НОРМАЛЕН ТАТ, НЕ ТОМАС. </text>
<text sub="clublinks" start="161.961" dur="0.334"> НЕ ТОМАС. </text>
<text sub="clublinks" start="162.295" dur="0.133"> НЕ ТОМАС. ИМА </text>
<text sub="clublinks" start="162.428" dur="0.134"> НЕ ТОМАС. НЕМА НИШТО </text>
<text sub="clublinks" start="162.562" dur="0.133"> НЕ ТОМАС. НЕМА НИШТО НОРМАЛНО </text>
<text sub="clublinks" start="162.695" dur="0.067"> НЕ ТОМАС. НЕМА НИШТО НОРМАЛНО </text>
<text sub="clublinks" start="162.762" dur="0.2"> НЕМА НИШТО НОРМАЛНО </text>
<text sub="clublinks" start="162.962" dur="0.1"> НЕМА НИШТО Нормално за ова </text>
<text sub="clublinks" start="163.062" dur="0.101"> НЕМА НИШТО Нормално за ова право </text>
<text sub="clublinks" start="163.163" dur="0.066"> СЕГА НЕМА НИШТО Нормално за ова право. </text>
<text sub="clublinks" start="163.229" dur="1.402"> ОВОЕ ПРАВО СЕГА. </text>
<text sub="clublinks" start="164.631" dur="0.233"> ОВОЕ ПРАВО СЕГА. ОВА </text>
<text sub="clublinks" start="164.864" dur="0.2"> ОВОЕ ПРАВО СЕГА. ОВА Е </text>
<text sub="clublinks" start="165.064" dur="0.067"> ОВОЕ ПРАВО СЕГА. Ова е невообичаено. </text>
<text sub="clublinks" start="165.131" dur="0.234"> Ова е невообичаено. </text>
<text sub="clublinks" start="165.365" dur="0.1"> Ова е невообичаено. >> </text>
<text sub="clublinks" start="165.465" dur="0.133"> Ова е невообичаено. >> THE </text>
<text sub="clublinks" start="165.598" dur="0.1"> Ова е невообичаено. >> СЕМЕЈСТВОТО </text>
<text sub="clublinks" start="165.698" dur="0.1"> Ова е невообичаено. >> Семејството се движеше </text>
<text sub="clublinks" start="165.798" dur="0.067"> Ова е невообичаено. >> СЕМЕЈСТВОТО ОДИ НА исток </text>
<text sub="clublinks" start="165.865" dur="0.267"> >> СЕМЕЈСТВОТО ОДИ НА исток </text>
<text sub="clublinks" start="166.132" dur="0.167"> >> СЕМЕЈСТВОТО ОБЕДИ НА исток низ </text>
<text sub="clublinks" start="166.299" dur="2.002"> >> СЕМЕЈСТВОТО ОДИ НА исток преку слепило </text>
<text sub="clublinks" start="168.301" dur="0.2"> >> СЕМЕЈСТВОТО ОТКАУВА ИСТОК ПРЕКУ СЛЕЧНИОТ ЧУГ </text>
<text sub="clublinks" start="168.501" dur="0.067"> >> СЕМЕЈСТВОТО КОНЕЧНО ОБЕДИ НА ИСТОК ПРЕКУ СЛЕЧНИОТ ЧУГ </text>
<text sub="clublinks" start="168.568" dur="0.233"> КОНЕЧНО ПРЕКУ СЛЕЧЕНО ЧУГАР </text>
<text sub="clublinks" start="168.801" dur="0.134"> ПРЕКУ КОНЕЧНО ИЗВЕШУВАЕ СО СЛЕЧЕНО ЦУМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="168.935" dur="0.133"> ПРЕКУ СЛЕПОЧНИОТ ЧУГОВ КОНЕЧНО ДА ГО ПРАВИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="169.068" dur="0.101"> ПРЕКУ СЛЕКНИЧНИОТ ЧУГОВ КОНЕЧНО НАПРАВУВАЕ ГО </text>
<text sub="clublinks" start="169.169" dur="0.1"> ПРЕКУ СЛЕКНИЧНИОТ ЧУГОВ КОНЕЧНО НАПРАВУВАЕ ГО ДА СЕ СВЕТИ </text>
<text sub="clublinks" start="169.269" dur="0.133"> ПРЕКУ СЛЕКНИЧНИОТ ЧУГОВ КОНЕЧНО НАПРАВУВАЕ ГО ДА СЕ СВЕТИ СРЕД </text>
<text sub="clublinks" start="169.402" dur="0.067"> ПРЕКУ СЛЕКНИЧНИОТ ЧУГОВ, КОНЕЧНО НАПРАВУВАЕ ГО ДА СЕ СВЕТИ СРЕА </text>
<text sub="clublinks" start="169.469" dur="0.233"> НАПРАВУВАЕ ДА СЕ СВЕТИ СРЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="169.702" dur="0.067"> НАПРАВУВАЕ ДА СЕ СВИТЕ СЕ СО ПАНИКАТА. </text>
<text sub="clublinks" start="169.769" dur="2.636"> ПАНИКА. </text>
<text sub="clublinks" start="172.405" dur="0.2"> ПАНИКА. ДРУГИ </text>
<text sub="clublinks" start="172.605" dur="0.2"> ПАНИКА. ДРУГИ СОСЕДИ </text>
<text sub="clublinks" start="172.805" dur="0.134"> ПАНИКА. ОСТАНАТ ДРУГИ СОСЕДИ </text>
<text sub="clublinks" start="172.939" dur="0.067"> ПАНИКА. ОСТАНАТИТЕ СОСЕБИ ОДИТ ЗАПАД. </text>
<text sub="clublinks" start="173.006" dur="0.2"> ОСТАНАТИТЕ СОСЕБИ ОДИТ ЗАПАД. </text>
<text sub="clublinks" start="173.206" dur="0.133"> ОСТАНАТИТЕ СОСЕБИ ОДИТ ЗАПАД. >> </text>
<text sub="clublinks" start="173.339" dur="0.201"> ОСТАНАТИТЕ СОСЕБИ ОДИТ ЗАПАД. >> ТИ си </text>
<text sub="clublinks" start="173.54" dur="0.133"> ОСТАНАТИТЕ СОСЕБИ ОДИТ ЗАПАД. >> БИСТЕ буквално </text>
<text sub="clublinks" start="173.673" dur="0.1"> ОСТАНАТИТЕ СОСЕБИ ОДИТ ЗАПАД. >> БУКВАЛНО ТРЧИШ </text>
<text sub="clublinks" start="173.773" dur="0.067"> ОСТАНАТИТЕ СОСЕБИ ОДИТ ЗАПАД. >> БУКВАРНО ТРЧИШ </text>
<text sub="clublinks" start="173.84" dur="0.233"> >> БУКВАРНО ТРЧИШ </text>
<text sub="clublinks" start="174.073" dur="0.134"> >> Буквално трчате за своето </text>
<text sub="clublinks" start="174.207" dur="0.067"> >> Буквално трчате за вашиот живот. </text>
<text sub="clublinks" start="174.274" dur="1.268"> ВАШИОТ ЖИВОТ. </text>
<text sub="clublinks" start="175.542" dur="0.266"> ВАШИОТ ЖИВОТ. ПЕРИОД. </text>
<text sub="clublinks" start="175.808" dur="0.267"> ПЕРИОД. </text>
<text sub="clublinks" start="176.075" dur="0.201"> ПЕРИОД. Дејвид </text>
<text sub="clublinks" start="176.276" dur="0.1"> ПЕРИОД. Дејвид Харт </text>
<text sub="clublinks" start="176.376" dur="0.133"> ПЕРИОД. ДЕВИД Харт беше </text>
<text sub="clublinks" start="176.509" dur="0.067"> ПЕРИОД. Дејвид Харт беше еден </text>
<text sub="clublinks" start="176.576" dur="0.1"> ПЕРИОД. Дејвид Харт беше еден </text>
<text sub="clublinks" start="176.676" dur="0.067"> ПЕРИОД. Дејвид Харт беше еден од нив. </text>
<text sub="clublinks" start="176.743" dur="0.167"> Дејвид Харт беше еден од нив. </text>
<text sub="clublinks" start="176.91" dur="0.2"> Дејвид Харт беше еден од нив. >> </text>
<text sub="clublinks" start="177.11" dur="0.133"> Дејвид Харт беше еден од нив. >> ДВЕ </text>
<text sub="clublinks" start="177.243" dur="0.1"> Дејвид Харт беше еден од нив. >> Двете страни </text>
<text sub="clublinks" start="177.343" dur="0.1"> Дејвид Харт беше еден од нив. >> Двете страни се </text>
<text sub="clublinks" start="177.443" dur="0.134"> Дејвид Харт беше еден од нив. >> Двете страни се вклучени </text>
<text sub="clublinks" start="177.577" dur="0.067"> Дејвид Харт беше еден од нив. >> Двете страни се огнени. </text>
<text sub="clublinks" start="177.644" dur="0.333"> >> Двете страни се огнени. </text>
<text sub="clublinks" start="177.977" dur="1.402"> >> Двете страни се огнени. ПОТВОРИ </text>
<text sub="clublinks" start="179.379" dur="0.2"> >> Двете страни се огнени. ГЕЈТС БЕШЕ </text>
<text sub="clublinks" start="179.579" dur="0.2"> >> Двете страни се огнени. Гејтс беше вклучен </text>
<text sub="clublinks" start="179.779" dur="0.234"> >> Двете страни се огнени. Гејтс беше на оган </text>
<text sub="clublinks" start="180.013" dur="0.1"> >> Двете страни се огнени. Гејтс беше оган во </text>
<text sub="clublinks" start="180.113" dur="0.1"> >> Двете страни се огнени. Гејтс беше на пожар на </text>
<text sub="clublinks" start="180.213" dur="0.067"> >> Двете страни се огнени. Гејтс беше на оган во времето </text>
<text sub="clublinks" start="180.28" dur="0.166"> Гејтс беше на оган во времето </text>
<text sub="clublinks" start="180.446" dur="0.101"> Гејтс беше во пожар во времето ние </text>
<text sub="clublinks" start="180.547" dur="0.066"> Гејтс беше во пожар во времето кога добивме </text>
<text sub="clublinks" start="180.613" dur="0.1"> Гејтс беше во пожар во времето кога стигнавме </text>
<text sub="clublinks" start="180.713" dur="0.134"> Гејтс беше во пожар во времето кога стигнавме до мелница </text>
<text sub="clublinks" start="180.847" dur="0.067"> Гејтс беше во пожар во времето кога стигнавме до градот Мил. </text>
<text sub="clublinks" start="180.914" dur="0.233"> ДОЈДЕМЕ ВО МИЛО ГРАДОТ. </text>
<text sub="clublinks" start="181.147" dur="0.1"> ДОЈДЕМЕ ВО МИЛО ГРАДОТ. КАЖА </text>
<text sub="clublinks" start="181.247" dur="0.1"> ДОЈДЕМЕ ВО МИЛО ГРАДОТ. ВЕЛИ ГРАД </text>
<text sub="clublinks" start="181.347" dur="0.1"> ДОЈДЕМЕ ВО МИЛО ГРАДОТ. ВЕЛИ ГРАДОТ БИЛ </text>
<text sub="clublinks" start="181.447" dur="0.201"> ДОЈДЕМЕ ВО МИЛО ГРАДОТ. ВЕЛИ ГРАДОВОТО ВЕЛО </text>
<text sub="clublinks" start="181.648" dur="0.066"> ДОЈДЕМЕ ВО МИЛО ГРАДОТ. ВЕЛИ ГРАДОТ ПОАР. </text>
<text sub="clublinks" start="181.714" dur="1.168"> ВЕЛИ ГРАДОТ ПОАР. </text>
<text sub="clublinks" start="182.882" dur="0.234"> ВЕЛИ ГРАДОТ ПОАР. ТИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="183.116" dur="0.133"> ВЕЛИ ГРАДОТ ПОАР. РЕСТОРАНИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="183.249" dur="0.1"> ВЕЛИ ГРАДОТ ПОАР. РЕСТОРАНИТЕ ОКОЛУ </text>
<text sub="clublinks" start="183.349" dur="0.167"> ВЕЛИ ГРАДОТ ПОАР. РЕСТОРАНИТЕ ОКОЛУ ПОREАРОТ </text>
<text sub="clublinks" start="183.516" dur="0.067"> ВЕЛИ ГРАДОТ ПОАР. РЕСТОРАНИТЕ ОКОЛУ ПОREАРОТ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="183.583" dur="0.2"> РЕСТОРАНИТЕ ОКОЛУ ПОREАРОТ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="183.783" dur="0.1"> РЕСТОРАНИТЕ ОКОЛУ ПОREАРОТ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="183.883" dur="0.034"> РЕСТОРАНИТЕ ОКОЛУ ПО INАРОТ НА СТРАНА </text>
<text sub="clublinks" start="183.917" dur="0.1"> РЕСТОРАНИТЕ ОКОЛУ ПОIАРОТ НА СТРАНАТА </text>
<text sub="clublinks" start="184.017" dur="0.133"> РЕСТОРАНИТЕ ОКОЛУ ПОREАРОТ НА СТРАНАТА </text>
<text sub="clublinks" start="184.15" dur="0.067"> РЕСТОРАНИТЕ ОКОЛУ ПОREАРОТ НА СТРАНАТА НА ПАТОТ. </text>
<text sub="clublinks" start="184.217" dur="0.2"> СТРАНАТА НА ПАТОТ. </text>
<text sub="clublinks" start="184.417" dur="0.167"> СТРАНАТА НА ПАТОТ. СИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="184.584" dur="2.035"> СТРАНАТА НА ПАТОТ. СИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="186.619" dur="0.434"> СТРАНАТА НА ПАТОТ. СИТЕ БИЗНИС, </text>
<text sub="clublinks" start="187.053" dur="0.134"> СТРАНАТА НА ПАТОТ. СИТЕ ДЕЛОВНИ БИЗНИС, </text>
<text sub="clublinks" start="187.187" dur="0.066"> СТРАНАТА НА ПАТОТ. СИТЕ БИЗНИС, ДОМАИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="187.253" dur="0.234"> СИТЕ БИЗНИС, ДОМАИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="187.487" dur="0.167"> СИТЕ ДЕЛОВНИЦИ, КУ HИТЕ ПОСЛЕ </text>
<text sub="clublinks" start="187.654" dur="0.1"> СИТЕ ДЕЛОВНИЦИ, КУ HИТЕ ПО ПОБЕГУВАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="187.754" dur="0.133"> СИТЕ ДЕЛОВНИ КУИ, ДОМАИТЕ ПО ИЗБЕГАЕТО НА </text>
<text sub="clublinks" start="187.887" dur="0.067"> СИТЕ ДЕЛОВНИЦИ, КУ HИТЕ ПО ОТКАЧУВАЕТО НА НАЈТРЕДОТО </text>
<text sub="clublinks" start="187.954" dur="0.234"> ПО ИЗБЕГАЕ НА НАЈТЕШКОТО </text>
<text sub="clublinks" start="188.188" dur="0.066"> ПО ИЗБЕГАЕ НА НАЈТЕГИОТ ДЕЛ. </text>
<text sub="clublinks" start="188.254" dur="0.167"> ДЕЛ. </text>
<text sub="clublinks" start="188.421" dur="0.1"> ДЕЛ. >> </text>
<text sub="clublinks" start="188.521" dur="0.1"> ДЕЛ. >> ДВЕ </text>
<text sub="clublinks" start="188.621" dur="1.702"> ДЕЛ. >> И МА MИ </text>
<text sub="clublinks" start="190.323" dur="0.234"> ДЕЛ. >> И ДВАЈЦА РЕКАА </text>
<text sub="clublinks" start="190.557" dur="0.2"> ДЕЛ. >> Двајцата мажи го рекоа тоа </text>
<text sub="clublinks" start="190.757" dur="0.2"> ДЕЛ. >> ДВАЈЦА РЕКОА ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="190.957" dur="0.067"> ДЕЛ. >> Двајцата мажи рекоа дека живее </text>
<text sub="clublinks" start="191.024" dur="0.167"> >> Двајцата мажи рекоа дека живее </text>
<text sub="clublinks" start="191.191" dur="0.133"> >> Двајцата мажи рекоа дека живееше во </text>
<text sub="clublinks" start="191.324" dur="0.067"> >> Двајцата мажи рекоа дека живее во лимбо. </text>
<text sub="clublinks" start="191.391" dur="0.267"> ВО ЛИМБО. </text>
<text sub="clublinks" start="191.658" dur="0.1"> ВО ЛИМБО. НИТУ ЕДНО </text>
<text sub="clublinks" start="191.758" dur="0.2"> ВО ЛИМБО. НИКОГАШ НЕ ЗНАЕЛЕ </text>
<text sub="clublinks" start="191.958" dur="0.167"> ВО ЛИМБО. НИКОГА НЕ ЗНАЕШ ШТО </text>
<text sub="clublinks" start="192.125" dur="2.235"> ВО ЛИМБО. НИКОГАШ НЕ ЗНАЕШ ШТО Е </text>
<text sub="clublinks" start="194.36" dur="0.301"> ВО ЛИМБО. НИКОГАШ НЕ ЗНАЕШ ШТО ОСТАНА. </text>
<text sub="clublinks" start="194.661" dur="0.333"> НИКОГАШ НЕ ЗНАЕШ ШТО ОСТАНА. </text>
<text sub="clublinks" start="194.994" dur="0.134"> НИКОГАШ НЕ ЗНАЕШ ШТО ОСТАНА. >> </text>
<text sub="clublinks" start="195.128" dur="0.1"> НИКОГАШ НЕ ЗНАЕШ ШТО ОСТАНА. >> ОВДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="195.228" dur="0.2"> НИКОГАШ НЕ ЗНАЕШ ШТО ОСТАНА. >> ЕВЕ МОЕ </text>
<text sub="clublinks" start="195.428" dur="0.1"> НИКОГАШ НЕ ЗНАЕШ ШТО ОСТАНА. >> Еве ги моите соседи </text>
<text sub="clublinks" start="195.528" dur="0.067"> НИКОГАШ НЕ ЗНАЕШ ШТО ОСТАНА. >> Еве ги моите соседи што </text>
<text sub="clublinks" start="195.595" dur="0.2"> >> Еве ги моите соседи што </text>
<text sub="clublinks" start="195.795" dur="0.1"> >> Еве ги моите соседи што само </text>
<text sub="clublinks" start="195.895" dur="0.134"> >> Еве ги моите соседи кои само што се градат </text>
<text sub="clublinks" start="196.029" dur="0.1"> >> Еве ги моите соседи кои само ги градеа нивните </text>
<text sub="clublinks" start="196.129" dur="0.1"> >> ЕВЕ ГИ МОИТЕ СОСЕДИ КОИ САМО ГИ ГРЕААТ СВОТОТО УСЛО </text>
<text sub="clublinks" start="196.229" dur="0.067"> >> ЕВЕ ГИ МОЈИТЕ СОСЕДИ КОИ САМО ГИ ГРАДИТЕ ДЕЛОВО ДО </text>
<text sub="clublinks" start="196.296" dur="1.201"> САМО ГРАДЕЕ ГО ДЕЛОТО ДО </text>
<text sub="clublinks" start="197.497" dur="0.2"> САМО ГРАДЕЕ ГО ДЕЛОТО ДО ТЕСДАЛ </text>
<text sub="clublinks" start="197.697" dur="0.2"> САМО ГРАДЕЕ СВОЈОТ ПАК ДО ТЕСДАЛ СОРАБОТЕН </text>
<text sub="clublinks" start="197.897" dur="0.2"> САМО ГРАДЕЕ СВОЈОТ ПЛАТ ДО ТЕСДАЛ ГО НАПРАВИ </text>
<text sub="clublinks" start="198.097" dur="0.067"> САМО ГРАДЕЕ СВОЈОТ ПЛАТ ДО ТЕСДАЛ ГО НАПРАВИ. </text>
<text sub="clublinks" start="198.164" dur="0.234"> ТЕСДАЛ ГО НАПРАВИ НАзад. </text>
<text sub="clublinks" start="198.398" dur="0.1"> ТЕСДАЛ ГО НАПРАВИ НАзад. >> </text>
<text sub="clublinks" start="198.498" dur="0.133"> ТЕСДАЛ ГО НАПРАВИ НАзад. >> ТОЈ е </text>
<text sub="clublinks" start="198.631" dur="0.2"> ТЕСДАЛ ГО НАПРАВИ НАзад. >> Тој зборува </text>
<text sub="clublinks" start="198.831" dur="0.201"> ТЕСДАЛ ГО НАПРАВИ НАзад. >> Тој зборува за </text>
<text sub="clublinks" start="199.032" dur="0.066"> ТЕСДАЛ ГО НАПРАВИ НАзад. >> РАБОТИ ЗА ХАРТ </text>
<text sub="clublinks" start="199.098" dur="2.403"> >> РАБОТИ ЗА ХАРТ </text>
<text sub="clublinks" start="201.501" dur="0.3"> >> Тој зборува за куќата на Харт. </text>
<text sub="clublinks" start="201.801" dur="0.334"> ДОМА </text>
<text sub="clublinks" start="202.135" dur="0.1"> ДОМА >> </text>
<text sub="clublinks" start="202.235" dur="0.1"> ДОМА >> Јас </text>
<text sub="clublinks" start="202.335" dur="0.133"> ДОМА >> Јас САМО </text>
<text sub="clublinks" start="202.468" dur="0.101"> ДОМА >> ЈАС СЕ РАСАМ </text>
<text sub="clublinks" start="202.569" dur="0.1"> ДОМА >> САМО ГИ ПОСЕГАМ МОЈОТ </text>
<text sub="clublinks" start="202.669" dur="0.1"> ДОМА >> ЈАС СЕГА ГО РЕГАМ ГЛАВАТА </text>
<text sub="clublinks" start="202.769" dur="0.233"> ДОМА >> САМО ГО ГО ПОСЕГАМ ГЛАВАТА ДОЛУ </text>
<text sub="clublinks" start="203.002" dur="0.067"> ДОМА >> ЈАС СЕГА ГО РЕГАМ ГЛАВАТА СО КАКО </text>
<text sub="clublinks" start="203.069" dur="0.234"> >> ЈАС СЕГА ГО РЕГАМ ГЛАВАТА СО КАКО </text>
<text sub="clublinks" start="203.303" dur="2.002"> >> ЈАС СЕГА ГО РЕГАМ ГЛАВАТА КАКО што Е </text>
<text sub="clublinks" start="205.305" dur="0.233"> >> САМО ГО ЗЕШАМ ГЛАВАТА КАКО ИМА. </text>
<text sub="clublinks" start="205.538" dur="0.334"> ОДНЕСЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="205.872" dur="0.133"> ОДНЕСЕ. ИМА </text>
<text sub="clublinks" start="206.005" dur="0.201"> ОДНЕСЕ. ИМА ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="206.206" dur="0.1"> ОДНЕСЕ. ИМА ДОКАЗ </text>
<text sub="clublinks" start="206.306" dur="0.133"> ОДНЕСЕ. ИМА ДОКАЗНО ПРАВО </text>
<text sub="clublinks" start="206.439" dur="0.067"> ОДНЕСЕ. ИМА ДОКАЗО ПРАВО ТУКА. </text>
<text sub="clublinks" start="206.506" dur="0.267"> ИМА ДОКАЗО ПРАВО ТУКА. </text>
<text sub="clublinks" start="206.773" dur="0.066"> ИМА ДОКАЗО ПРАВО ТУКА. ИМА </text>
<text sub="clublinks" start="206.839" dur="0.134"> ИМА ДОКАЗО ПРАВО ТУКА. ИМА МОЈА </text>
<text sub="clublinks" start="206.973" dur="0.067"> ИМА ДОКАЗО ПРАВО ТУКА. ИМА КАМИОН. </text>
<text sub="clublinks" start="207.04" dur="0.3"> ИМА КАМИОН. </text>
<text sub="clublinks" start="207.34" dur="1.235"> ИМА КАМИОН. ИМА </text>
<text sub="clublinks" start="208.575" dur="0.2"> ИМА КАМИОН. ТУКА Е КАДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="208.775" dur="0.233"> ИМА КАМИОН. ТУКА Е КАДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="209.008" dur="0.134"> ИМА КАМИОН. ОВДЕ Е КУ HАТА </text>
<text sub="clublinks" start="209.142" dur="0.067"> ИМА КАМИОН. ОВДЕ ДЕКА ДОБИВА КУАТА </text>
<text sub="clublinks" start="209.209" dur="0.2"> ОВДЕ ДЕКА ДОБИВА КУАТА </text>
<text sub="clublinks" start="209.409" dur="0.066"> ТУКА ИМА КУ STАТА И </text>
<text sub="clublinks" start="209.475" dur="0.101"> ОВДЕ СЕ ЗАБОЛУВА ДОМА И МОЈОТ </text>
<text sub="clublinks" start="209.576" dur="0.1"> ОВДЕ Е КАЈ КУUSАТА СЕ ЗАБОЛУВА И МОЈОТ БРЕНД </text>
<text sub="clublinks" start="209.676" dur="0.1"> ЕВЕ КАКО СЕ ЗАБОЛУВА ДОМА И МОЈАТА НОВА НОВА </text>
<text sub="clublinks" start="209.776" dur="0.167"> ОВДЕ ИМА ДОМАА ДОМА И МОЈОТ БРЕНД НОВИ ДЕВЕТ </text>
<text sub="clublinks" start="209.943" dur="0.066"> ЕВЕ КАКО ДОМИРА ДОМАШКАТА И МОЈОТ БРЕНД НОВИ ДЕВЕТЕЛИНА </text>
<text sub="clublinks" start="210.009" dur="0.234"> И МОЈОТ БРЕДНО НОВО ДЕВЕТА ИЛИЦА </text>
<text sub="clublinks" start="210.243" dur="0.1"> И МОЈОТ НОВИОТ ДЕВЕТ ИЛИЈАНДАР ДОЛАР </text>
<text sub="clublinks" start="210.343" dur="0.1"> И МОЈОТ НОВИОТ ДЕВЕТ ИЛАЈДАР ДОЛАРЕН ПАК </text>
<text sub="clublinks" start="210.443" dur="0.067"> И ТОЈОТ МОЈОТ ОСВЕН ДЕВЕТ ИЛЈАСДА ДОЛАРИ </text>
<text sub="clublinks" start="210.51" dur="0.1"> И МОЈОТ НОВИОТ ДЕВЕТ ИЛАЈДАР ДОЛАРСКИ ПАТОР ТОА БЕШЕ </text>
<text sub="clublinks" start="210.61" dur="0.067"> И МОЈОТ НОВИОТ ДЕВЕТ ИЛИЈАДАРСКИ ДОЛАРСКИ ПАТОТ ТОА БЕШЕ САМО </text>
<text sub="clublinks" start="210.677" dur="1.801"> ДОЛАРЕН ПАТОР ТОА БЕШЕ САМО </text>
<text sub="clublinks" start="212.478" dur="0.201"> ДОЛАРЕН ДЕКАР ШТО СЕ ЗАВРШИ </text>
<text sub="clublinks" start="212.679" dur="0.2"> ДОЛАРСКИ ДЕКАР ШТО СЕ ПОСТОИ ЧЕТИРИ </text>
<text sub="clublinks" start="212.879" dur="0.133"> ДОЛАРСКИ ДЕКАР ШТО СЕ РАБОТИ ЧЕТИРИ ДЕНА </text>
<text sub="clublinks" start="213.012" dur="0.067"> ДОЛАРСКИ ДЕКАР ШТО СЕ ПОВРШИ ЧЕТИРИ ДЕНА ПРЕД. </text>
<text sub="clublinks" start="213.079" dur="0.234"> ЗАВРШЕНИ ЧЕТИРИ ДЕНА ПРЕД. </text>
<text sub="clublinks" start="213.313" dur="0.233"> ЗАВРШЕНИ ЧЕТИРИ ДЕНА ПРЕД. >> </text>
<text sub="clublinks" start="213.546" dur="0.1"> ЗАВРШЕНИ ЧЕТИРИ ДЕНА ПРЕД. >> СЕГА </text>
<text sub="clublinks" start="213.646" dur="0.2"> ЗАВРШЕНИ ЧЕТИРИ ДЕНА ПРЕД. >> СЕГА КАКО </text>
<text sub="clublinks" start="213.846" dur="0.067"> ЗАВРШЕНИ ЧЕТИРИ ДЕНА ПРЕД. >> СЕГА КАКО Илјадници </text>
<text sub="clublinks" start="213.913" dur="0.167"> ЗАВРШЕНИ ЧЕТИРИ ДЕНА ПРЕД. >> СЕГА КАКО Илјадници </text>
<text sub="clublinks" start="214.08" dur="0.067"> ЗАВРШЕНИ ЧЕТИРИ ДЕНА ПРЕД. >> СЕГА КАКО Илјадници други </text>
<text sub="clublinks" start="214.147" dur="2.202"> >> СЕГА КАКО Илјадници други </text>
<text sub="clublinks" start="216.349" dur="0.4"> >> СЕГА КАКО Илјадници други орегонијци, </text>
<text sub="clublinks" start="216.749" dur="0.167"> >> СЕГА КАКО Илјадници други орегонијци, и двајцата </text>
<text sub="clublinks" start="216.916" dur="0.167"> >> СЕГА КАКО Илјадници други орегонијци, и двете семејства </text>
<text sub="clublinks" start="217.083" dur="0.067"> >> СЕГА КАКО Илјадници други орегонијци, и двете семејства се </text>
<text sub="clublinks" start="217.15" dur="0.267"> ОРЕГОНЦИ, ДВЕ СЕМЕЈСТВА СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="217.417" dur="0.066"> ОРЕГОНЦИ, И Двете семејства се потсетуваат </text>
<text sub="clublinks" start="217.483" dur="0.134"> ОРЕГОНЦИ, ДВИТЕ СЕМЕЈСТВА СЕ ПОСТАВУВААТ </text>
<text sub="clublinks" start="217.617" dur="0.1"> ОРЕГОНЦИ, И ДВЕТЕ СЕМЕЈСТВА СЕ ПОТВОРУВААТ ВО САКАНИ </text>
<text sub="clublinks" start="217.717" dur="0.067"> ОРЕГОНЦИ, Двете семејства се потпираат на саканите </text>
<text sub="clublinks" start="217.784" dur="0.066"> ОРЕГОНЦИ, И ДВЕТЕ СЕМЕЈСТВА СЕ ПОСТАВУВААТ НА ОБОOVУВАНИТЕ И </text>
<text sub="clublinks" start="217.85" dur="0.301"> ПОСТАНУВА ONЕ НА САКАНИТЕ И </text>
<text sub="clublinks" start="218.151" dur="0.067"> ПОСТАНУВА ONЕ НА САКАНИТЕ И СТРАНЦИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="218.218" dur="1.334"> ПОСТАНУВА ONЕ НА САКАНИТЕ И СТРАНЦИТЕ ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="219.552" dur="0.2"> ПОСТАВУВАНИ НА САКАНИТЕ И СТРАНЦИТЕ ЗА ПОМОШ </text>
<text sub="clublinks" start="219.752" dur="0.201"> ПОСТАНУВА ONЕ НА САКАНИТЕ И СТРАНЦИТЕ ЗА ПОМОШ И </text>
<text sub="clublinks" start="219.953" dur="0.1"> ПОСТАНУВА ONЕ НА САКАНИТЕ И СТРАНЦИТЕ ЗА ПОМОШ И ДВЕ </text>
<text sub="clublinks" start="220.053" dur="0.066"> ПОСТАВУВАНИ ОД САКАНИТЕ И СТРАНЦИТЕ ЗА ПОМОШ И ДВЕ СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="220.119" dur="0.301"> СТРАНЦИ ЗА ПОМОШ И ДВА СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="220.42" dur="0.066"> СТРАНЦИ ЗА ПОМОШ И ДВА И БЛАГОДАРНИ. </text>
<text sub="clublinks" start="220.486" dur="0.234"> БЛАГОДАРНО. </text>
<text sub="clublinks" start="220.72" dur="0.167"> БЛАГОДАРНО. ТЕСДАЛ </text>
<text sub="clublinks" start="220.887" dur="0.067"> БЛАГОДАРНО. РЕКАЕ НА ТЕСДАЛ </text>
<text sub="clublinks" start="220.954" dur="0.133"> БЛАГОДАРНО. ТЕСДАЛ НИ КАELLУВА </text>
<text sub="clublinks" start="221.087" dur="2.402"> БЛАГОДАРНО. ТЕСДАЛ НИ ГИ КАELLА НИВНИ </text>
<text sub="clublinks" start="223.489" dur="0.067"> БЛАГОДАРНО. ТЕСДАЛ КА TЕНИ ГО НИВНИОТ ГРАД </text>
<text sub="clublinks" start="223.556" dur="0.234"> ТЕСДАЛ КА TЕНИ ГО НИВНИОТ ГРАД </text>
<text sub="clublinks" start="223.79" dur="0.133"> ТЕСДАЛ КА TАМ ни го изгоре градот </text>
<text sub="clublinks" start="223.923" dur="0.2"> ТЕСДАЛ КОН ИМ ГО ИЗГОРИ НИВНИОТ ГРАД </text>
<text sub="clublinks" start="224.123" dur="0.134"> ТЕСДАЛ КОН НАШИТЕ ГО ГРАДОТ ГО ПОГОРИ СВОЈАТА ЗАЕДНИЦА </text>
<text sub="clublinks" start="224.257" dur="0.067"> ТЕСДАЛ КОН НАШИТЕ ГО ГРАДОТ ГО ИЗГОРИ СТАНОТ НА ЗАЕДНИЦАТА </text>
<text sub="clublinks" start="224.324" dur="0.233"> ИЗГОРЕН СВОЈ ЗАЕДНИК ЗА ЗАЕДНИЦА </text>
<text sub="clublinks" start="224.557" dur="0.067"> ИЗГОРЕНА СИЛНО НИВНАТА ЗАЕДНИЦА </text>
<text sub="clublinks" start="224.624" dur="0.133"> ИЗГОРЕН СВОЈОТ ЗАЕДНИЧКИ ЗАСТАН ИСТИ </text>
<text sub="clublinks" start="224.757" dur="0.167"> ИЗГОРЕН СВОЈ ЗАЕДНИЧКИ ЗАЕДНИЦИ И ТОА Е </text>
<text sub="clublinks" start="224.924" dur="2.436"> ИЗГОРЕНА СВОЈАТА ЗАЕДНИЦА ЗАСИЛНО И ЗАТОА </text>
<text sub="clublinks" start="227.36" dur="0.2"> ГО ЗАПАЛИ СИЛНИОТ ЗАЕДНИЧКИ ЗАЕДНИК И ЗАТОА СУМ </text>
<text sub="clublinks" start="227.56" dur="0.234"> ГО ЗАПАЛИ СИЛНИОТ ЗАЕДНИЧКИ ЗАЕДНИК И ЗАТОА САКАМ </text>
<text sub="clublinks" start="227.794" dur="0.066"> ГО ЗАПАЛИ СИЛНИОТ ЗАЕДНИЧКИ ЗАЕДНИК И ЗАТОА САКАМ </text>
<text sub="clublinks" start="227.86" dur="0.201"> СИЛНО И ЗАТОА САКАМ </text>
<text sub="clublinks" start="228.061" dur="0.167"> СИЛНО И ЗАТОА САКАМ ДА ПОСТАВАМ </text>
<text sub="clublinks" start="228.228" dur="0.133"> СИЛНО И ЗАТОА САКАМ ДА ГО ОБЈАВАМ </text>
<text sub="clublinks" start="228.361" dur="0.133"> СИЛНО И ЗАТОА САКАМ ДА ГО ОБЈАВАМ ВИДЕООТ </text>
<text sub="clublinks" start="228.494" dur="0.067"> СИЛНО И ЗАТОА САКАМ ДА ГО ОБЈАВАМ ВИДЕЈОТ ПОРАДИ </text>
<text sub="clublinks" start="228.561" dur="0.1"> СИЛНО И ЗАТОА САКАМ ДА ГО ОБЈАВАМ ВИДЕЈОТ ПОРАДИ ЈАС </text>
<text sub="clublinks" start="228.661" dur="0.067"> СИЛНО И ЗАТОА САКАМ ДА ГИ ПОСТАВАМ ВИДЕОСИТЕ БИДЕЈА ШТО САКАМ </text>
<text sub="clublinks" start="228.728" dur="0.2"> ПОСТАЈТЕ ГИ ВИДЕОСИТЕ ОТИ ШТО САКАМ </text>
<text sub="clublinks" start="228.928" dur="0.1"> ПОСТАЈТЕ ГИ ВИДЕОСИТЕ БИДЕ IЕ ВЕ САКАМ </text>
<text sub="clublinks" start="229.028" dur="0.1"> ПОСТАЈТЕ ГИ ВИДЕОСИТЕ ЗАТОА ШТО САКАМ ДЕЧКИ </text>
<text sub="clublinks" start="229.128" dur="0.201"> ПОСТАЈТЕ ГИ ВИДЕОСИТЕ ЗАТОА ШТО САКАМ ДЕЧКИ </text>
<text sub="clublinks" start="229.329" dur="1.201"> ПОСТАЈТЕ ГИ СНИМКИТЕ ПОРАДИ САКАМ ДЕЦА ДА ЗНАЕТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="230.53" dur="0.233"> ПОСТАЈТЕ ГИ ВИДЕОСИТЕ ЗАТОА ШТО САКАМ ДЕЦА ДА ГО ЗНАЕТЕ ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="230.763" dur="0.201"> ПОСТАЈТЕ ГИ ВИДЕОСИТЕ ЗАТОА ШТО САКАМ ДЕЦА ДА ГО ЗНАЕТЕ АКО </text>
<text sub="clublinks" start="230.964" dur="0.066"> ПОСТАЈТЕ ГИ ВИДЕОСИТЕ ЗАТОА ШТО САКАМ ДЕЧКИ ДА ЗНАЕТЕ ДОКОЛКУ СТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="231.03" dur="0.234"> МОUИ ДА ЗНАЕТЕ ДОКОЛКУ СТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="231.264" dur="0.1"> ДЕЦА МО TOЕ ДА ЗНАЕТЕ ДЕКА ОДИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="231.364" dur="0.067"> МОUИ ДА ЗНАЕТЕ ДЕКА АКО ОДИТЕ ВРАТИ </text>
<text sub="clublinks" start="231.431" dur="0.2"> МО GУЦИ ДА ЗНАЕТЕ ДЕКА АКО GЕ ВРАТАТЕ НАВОД </text>
<text sub="clublinks" start="231.631" dur="0.1"> МО GНИ ДА ПОЗНАВАТ ДЕКА АКО GЕ ВРАТИШ ДА ГО ВИДИШ </text>
<text sub="clublinks" start="231.731" dur="0.133"> МОUНИ ДА ПОЗНАВАТ ДЕКА АКО'Е ВРАТИШ ДА ГО ВИДИШ </text>
<text sub="clublinks" start="231.864" dur="0.067"> ТЕЧКИ МО KЕ ДА ЗНАЕТЕ ДОКОЛКУ ВРАТИТЕ ДА ГО ПОГЛЕДНЕТЕ УБАВИНАТА </text>
<text sub="clublinks" start="231.931" dur="0.167"> ВРАТИ СЕ НАЈДОБРУВАЕ НА УБАВИНАТА </text>
<text sub="clublinks" start="232.098" dur="0.167"> ВРАACKАЕ НАЈДОБРА ДА ЈА ВИДЕТЕ УБАВИНАТА НА </text>
<text sub="clublinks" start="232.265" dur="0.133"> Враќајќи се назад за да ја видите убавината на детроитот, </text>
<text sub="clublinks" start="232.398" dur="0.067"> ВРАТИ СЕ НАЈДОБРУВАЕ НА УБАВИНАТА НА ДЕТРОИТ, ТИ СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="232.465" dur="1.969"> Враќајќи се назад за да ја видите убавината на детроитот, не сте </text>
<text sub="clublinks" start="234.434" dur="0.2"> Враќајќи се назад за да ја видите убавината на детроитот, нема да одите </text>
<text sub="clublinks" start="234.634" dur="0.067"> Враќајќи се назад за да ја видите убавината на детроитот, нема да одите </text>
<text sub="clublinks" start="234.701" dur="0.2"> ОД ДЕТРОИТ, НЕ ОДИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="234.901" dur="0.1"> ОД ДЕТРОИТ, НЕМАШ ДА НАЈДЕШ </text>
<text sub="clublinks" start="235.001" dur="0.1"> ОД ДЕТРОИТ, НЕМАШ ДА ГО НАЈДЕШ </text>
<text sub="clublinks" start="235.101" dur="0.134"> ОД ДЕТРОИТ, НЕМАШ ДА ГО НАЈДЕШ </text>
<text sub="clublinks" start="235.235" dur="0.166"> ОД ДЕТРОИТ, НЕМАЕ ДА ГО НАЈДЕТЕ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="235.401" dur="0.134"> ОД ДЕТРОИТ, НЕ ОДИТУВАТЕ ДА ГО НАЈДЕТЕ ВО ПЕНЦИЈАТА </text>
<text sub="clublinks" start="235.535" dur="0.067"> ОД ДЕТРОИТ, НЕМАЕ ДА ГО НАЈДЕТЕ ВО ПРАВОТО НА ЛЕНСПАЈДОТ </text>
<text sub="clublinks" start="235.602" dur="0.233"> Најдете го во правото на пејзажот </text>
<text sub="clublinks" start="235.835" dur="0.067"> ПРОНАЈДЕТЕ ГО ВО СЕГА ВО СЕГА. </text>
<text sub="clublinks" start="235.902" dur="0.2"> СЕГА </text>
<text sub="clublinks" start="236.102" dur="0.067"> СЕГА >> </text>
<text sub="clublinks" start="236.169" dur="0.1"> СЕГА >> ТИ </text>
<text sub="clublinks" start="236.269" dur="0.067"> СЕГА >> ТРЕБА </text>
<text sub="clublinks" start="236.336" dur="0.1"> СЕГА >> Треба да </text>
<text sub="clublinks" start="236.436" dur="0.133"> СЕГА >> Треба да размислите </text>
<text sub="clublinks" start="236.569" dur="0.1"> СЕГА >> Треба да размислите за тоа </text>
<text sub="clublinks" start="236.669" dur="0.067"> СЕГА >> Треба да размислите за што </text>
<text sub="clublinks" start="236.736" dur="0.167"> >> Треба да размислите за што </text>
<text sub="clublinks" start="236.903" dur="0.1"> >> Треба да размислите за што е тоа </text>
<text sub="clublinks" start="237.003" dur="0.601"> >> Треба да размислите за што е тоа </text>
<text sub="clublinks" start="237.604" dur="0.233"> >> Треба да размислите за што е тоа </text>
<text sub="clublinks" start="237.837" dur="0.2"> >> ТРЕБА ДА РАЗМИСЛИТЕ ЗА ШТО СЕ ИВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="238.037" dur="0.201"> >> ТРЕБА ДА РАЗМИСЛИТЕ ЗА ШТО СЕ ИВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="238.238" dur="0.066"> >> ТРЕБА ДА РАЗМИСЛИТЕ ЗА ШТО СЕ ОБЕДУВА LИВЕЕЕ ВО ДЕТРОИТ </text>
<text sub="clublinks" start="238.304" dur="3.237"> ЗА ТОА Е LИВЕЕЕ ВО ДЕТРОИТ </text>
<text sub="clublinks" start="241.541" dur="0.2"> ЗА ТОА Е LИВЕЕЕ ВО ДЕТРОТ </text>
<text sub="clublinks" start="241.741" dur="0.234"> ЗА ТОА НАВИСТИНА LИВЕЕТЕ ВО ДЕТРОТ </text>
<text sub="clublinks" start="241.975" dur="0.1"> ЗА ТОА Е LИВЕЕЕ ВО ДЕТРОТ ТОА НАВИСТИНА </text>
<text sub="clublinks" start="242.075" dur="0.1"> За тоа е да се живее во детроит, што навистина значи </text>
<text sub="clublinks" start="242.175" dur="0.133"> За тоа е да се живее во детроит што навистина значи многу </text>
<text sub="clublinks" start="242.308" dur="0.1"> За тоа е да се живее во детроит што навистина значи многу </text>
<text sub="clublinks" start="242.408" dur="0.067"> За тоа е да се живее во детроит, што навистина ви значи многу. </text>
<text sub="clublinks" start="242.475" dur="0.267"> ТОА ВИСТИНСКО МНОГУ ВАС. </text>
<text sub="clublinks" start="242.742" dur="0.1"> ТОА ВИСТИНСКО МНОГУ ВАС. ПОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="242.842" dur="0.1"> ТОА ВИСТИНСКО МНОГУ ВАС. ОСВЕН </text>
<text sub="clublinks" start="242.942" dur="0.134"> ТОА ВИСТИНСКО МНОГУ ВАС. Настрана од тоа </text>
<text sub="clublinks" start="243.076" dur="0.2"> ТОА ВИСТИНСКО МНОГУ ВАС. Настрана од тоа дрво </text>
<text sub="clublinks" start="243.276" dur="0.2"> ТОА ВИСТИНСКО МНОГУ ВАС. Настрана од тоа дрво во </text>
<text sub="clublinks" start="243.476" dur="0.067"> ТОА ВИСТИНСКО МНОГУ ВАС. Настрана од тоа дрво во твоето </text>
<text sub="clublinks" start="243.543" dur="1.802"> Настрана од тоа дрво во твоето </text>
<text sub="clublinks" start="245.345" dur="0.2"> Настрана од тоа дрво во вашиот двор </text>
<text sub="clublinks" start="245.545" dur="0.233"> Настрана од тоа дрво во вашиот двор, бидејќи </text>
<text sub="clublinks" start="245.778" dur="0.201"> Настрана од тоа дрво во вашиот двор, заради вашето </text>
<text sub="clublinks" start="245.979" dur="0.1"> Настрана од тоа дрво во вашиот двор, затоа што вашите дрвја </text>
<text sub="clublinks" start="246.079" dur="0.066"> Настрана од тоа дрво во вашиот двор, затоа што вашите дрвја поминаа. </text>
<text sub="clublinks" start="246.145" dur="0.234"> ДВОР ПОРАДИ ВАШИТЕ ДРВИ. </text>
<text sub="clublinks" start="246.379" dur="0.2"> ДВОР ПОРАДИ ВАШИТЕ ДРВИ. МЕГИ </text>
<text sub="clublinks" start="246.579" dur="0.234"> ДВОР ПОРАДИ ВАШИТЕ ДРВИ. МЕГИ ВОСПЕР, </text>
<text sub="clublinks" start="246.813" dur="2.469"> ДВОР ПОРАДИ ВАШИТЕ ДРВИ. МЕГИ ВОСПЕР, КГВ </text>
<text sub="clublinks" start="249.282" dur="0.233"> ДВОР ПОРАДИ ВАШИТЕ ДРВИ. МЕГИ ВОСПЕР, КГВ ВЕСТИ. </text>
<text sub="clublinks" start="249.515" dur="0.334"> МЕГИ ВОСПЕР, КГВ ВЕСТИ. </text>
<text sub="clublinks" start="249.849" dur="0.2"> МЕГИ ВОСПЕР, КГВ ВЕСТИ. >> </text>
<text sub="clublinks" start="250.049" dur="0.267"> МЕГИ ВОСПЕР, КГВ ВЕСТИ. >> САМО </text>
<text sub="clublinks" start="250.316" dur="0.067"> МЕГИ ВОСПЕР, КГВ ВЕСТИ. >> САМО СРЦЕВКО. </text>
<text sub="clublinks" start="250.383" dur="0.2"> >> САМО СРЦЕВКО. </text>
<text sub="clublinks" start="250.583" dur="0.1"> >> САМО СРЦЕВКО. И </text>
<text sub="clublinks" start="250.683" dur="0.134"> >> САМО СРЦЕВКО. И НАШИОТ </text>
<text sub="clublinks" start="250.817" dur="0.1"> >> САМО СРЦЕВКО. И НАШИТЕ СРЦА </text>
<text sub="clublinks" start="250.917" dur="0.2"> >> САМО СРЦЕВКО. И НАШИТЕ СРЦИ ОДИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="251.117" dur="0.2"> >> САМО СРЦЕВКО. И НАШИТЕ СРЦИ ИЗЛЕЗУВАЈТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="251.317" dur="1.435"> >> САМО СРЦЕВКО. И НАШИТЕ СРЦИ ИЗЛЕЗАТ </text>
<text sub="clublinks" start="252.752" dur="0.067"> >> САМО СРЦЕВКО. И НАШИТЕ СРЦИ ИЗЛЕЗАТ ДО ДОН </text>
<text sub="clublinks" start="252.819" dur="0.2"> И НАШИТЕ СРЦИ ИЗЛЕЗАТ ДО ДОН </text>
<text sub="clublinks" start="253.019" dur="0.167"> И НАШИТЕ СРЦИ ИЗЛЕЗАТ ДО ДОН И </text>
<text sub="clublinks" start="253.186" dur="0.2"> И НАШИТЕ СРЦИ ИЗЛЕЗАТ ДО ДОН И НЕГОВОТО </text>
<text sub="clublinks" start="253.386" dur="0.067"> И НАШИТЕ СРЦИ ИЗЛЕЗАТ ДО ДОН И НЕГОВИТЕ СОСЕДИ </text>
<text sub="clublinks" start="253.453" dur="0.167"> И НАШИТЕ СРЦИ ИЗЛЕЗАТ ДО ДОН И НЕГОВИТЕ СОСЕДИ И. </text>
<text sub="clublinks" start="253.62" dur="0.066"> И НАШИТЕ СРЦИ ИЗЛЕЗАТ ДО ДОН И НЕГОВИТЕ СОСЕДИ И СИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="253.686" dur="0.234"> И НЕГОВИТЕ СОСЕДИ И СИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="253.92" dur="0.1"> И НЕГОВИТЕ СОСЕДИ И СИТЕ КОИ СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="254.02" dur="0.133"> И НЕГОВИТЕ СОСЕДИ И СИТЕ КОИ СЕ загубиле </text>
<text sub="clublinks" start="254.153" dur="0.101"> И НЕГОВИТЕ СОСЕДИ И СИТЕ КОИ ГИ ИЗГУБААТ НИВНИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="254.254" dur="0.066"> И НЕГОВИТЕ СОСЕДИ И СИТЕ КОИ ГИ ИЗГУБИЛАТ ДОМАА </text>
<text sub="clublinks" start="254.32" dur="0.134"> И НЕГОВИТЕ СОСЕДИ И СИТЕ КОИ ГИ ГИ ИЗГУБИЛЕ ДВОИТЕ ДОМА </text>
<text sub="clublinks" start="254.454" dur="0.066"> И НЕГОВИТЕ СОСЕДИ И СИТЕ КОИ ГИ ГИ ИЗГУБИЛ ДОМА HАТА ВО ОВИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="254.52" dur="1.969"> КОЈ ГИ ИЗГУБИЛ ДОМАТА ВО ОВИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="256.489" dur="0.267"> КОЈ ГИ ИЗГУБИЛ ДОМАТА ВО ОВИЕ ИСТОРИСКИ </text>
<text sub="clublinks" start="256.756" dur="0.234"> КОЈ ГИ ИЗГУБИЛ ДОМАТА ВО ОВИЕ ИСТОРИСКИ СВЕТСКИ СВЕТИ. </text>
<text sub="clublinks" start="256.99" dur="0.267"> ИСТОРИСКИ ВЕFИ </text>
<text sub="clublinks" start="257.257" dur="0.1"> ИСТОРИСКИ ВЕFИ НИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="257.357" dur="0.1"> ИСТОРИСКИ ВЕFИ ЗНАЕМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="257.457" dur="0.133"> ИСТОРИСКИ ВЕFИ ЗНАЕМЕ НЕКОИ </text>
<text sub="clublinks" start="257.59" dur="0.1"> ИСТОРИСКИ ВЕFИ ЗНАЕМЕ НЕКОИ ЛУPЕ </text>
<text sub="clublinks" start="257.69" dur="0.2"> ИСТОРИСКИ ВЕFИ ЗНАЕМЕ НЕКОИ ЛУPЕ ИМАТ </text>
<text sub="clublinks" start="257.89" dur="0.067"> ИСТОРИСКИ ВЕFИ ЗНАЕМЕ И НЕКОИ ЛУPЕ </text>
<text sub="clublinks" start="257.957" dur="0.2"> ЗНАЕМЕ И НЕКОИ ЛУPЕ </text>
<text sub="clublinks" start="258.157" dur="2.236"> ЗНАЕМЕ И НЕКОИ ЛУЕ ИЗГУБЕНИ </text>
<text sub="clublinks" start="260.393" dur="0.2"> Знаеме дека некои луѓе исто така ги изгубиле своите </text>
<text sub="clublinks" start="260.593" dur="0.267"> ЗНАЕМЕ НЕКОИ ЛУЕ И ИЗГУБИЛА ИВОТ ИВОТ. </text>
<text sub="clublinks" start="260.86" dur="0.334"> ГО ИЗГУБИЛАТ ИВОТИТЕ ИВОТИ. </text>
<text sub="clublinks" start="261.194" dur="0.133"> ГО ИЗГУБИЛАТ ИВОТИТЕ ИВОТИ. ТИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="261.327" dur="0.134"> ГО ИЗГУБИЛАТ ИВОТИТЕ ИВОТИ. МАРИОНОТ </text>
<text sub="clublinks" start="261.461" dur="0.2"> ГО ИЗГУБИЛАТ ИВОТИТЕ ИВОТИ. ЗЕМЈАТА МАРИОН </text>
<text sub="clublinks" start="261.661" dur="0.067"> ГО ИЗГУБИЛАТ ИВОТИТЕ ИВОТИ. ШЕРИФОТ НА КАНТИЈА МАРИОН </text>
<text sub="clublinks" start="261.728" dur="0.267"> ШЕРИФОТ НА КАНТИЈА МАРИОН </text>
<text sub="clublinks" start="261.995" dur="0.133"> КАНЦЕЛАРИЈА НА ШЕРИФОВИОТ НА МАРИОН </text>
<text sub="clublinks" start="262.128" dur="0.167"> ДЕНЕС КАНЦЕЛАРИЈА НА ШЕРИФОТ НА МЕРИОНСКАТА КАНТИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="262.295" dur="0.1"> КАНЦЕЛАРИЈАТА ЗА ШЕРИФОТ НА МАРИОН ДЕНЕС ПОТВРДЕНА </text>
<text sub="clublinks" start="262.395" dur="0.067"> КАНЦЕЛАРИЈАТА ЗА ШЕРИФОВАТА НА МАРИОН ДЕНЕС ДОНЕСЕН ОД </text>
<text sub="clublinks" start="262.462" dur="2.235"> КАНЦЕЛАРИЈАТА ДЕНЕС го потврди </text>
<text sub="clublinks" start="264.697" dur="0.067"> КАНЦЕЛАРИЈАТА ДЕНЕС ГО ПОТВРДУВА ИДЕНТИТЕТИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="264.764" dur="0.133"> КАНЦЕЛАРИЈАТА ДЕНЕС ГО ПОТВРДУВА ИДЕНТИТЕТИТЕ НА </text>
<text sub="clublinks" start="264.897" dur="0.201"> КАНЦЕЛАРИЈАТА ДЕНЕС ГО ПОТВРДИ ИДЕНТИТЕТИТЕ НА ДВА </text>
<text sub="clublinks" start="265.098" dur="0.133"> КАНЦЕЛАРИЈАТА ДЕНЕС ГО ПОТВРДИ ИДЕНТИТЕТИТЕ НА ДВЕ УШТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="265.231" dur="0.067"> КАНЦЕЛАРИЈАТА ДЕНЕС ГО ПОТВРДИ ИДЕНТИТЕТИТЕ НА ДВИ УШТЕ ЛУЕ </text>
<text sub="clublinks" start="265.298" dur="0.2"> ИДЕНТИТЕТИ НА ДВЕ УШТЕ ЛУЕ </text>
<text sub="clublinks" start="265.498" dur="0.134"> ИДЕНТИТЕТИ НА ДВЕ УШТЕ ЛУЕ КОИ </text>
<text sub="clublinks" start="265.632" dur="0.133"> ИДЕНТИТЕТИ НА ДВЕ УШТЕ ЛУЕ ШТО НЕ СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="265.765" dur="0.1"> ИДЕНТИТЕТИ НА ДВЕ УШТЕ ЛУЕ КОИ НЕ НАПРАВИЛЕ </text>
<text sub="clublinks" start="265.865" dur="0.134"> ИДЕНТИТЕТИ НА ДВЕ УШТЕ ЛУЕ КОИ НЕ ГО НАПРАВИЛЕ </text>
<text sub="clublinks" start="265.999" dur="0.066"> ИДЕНТИТЕТИ НА ДВЕ УШТЕ ЛУЕ КОИ НЕ ГО ИЗВЕСТУВААТ </text>
<text sub="clublinks" start="266.065" dur="0.067"> ИДЕНТИТЕТИ НА ДВЕ УШТЕ ЛУЕ КОИ НЕ ГО НАПРАВИЛА </text>
<text sub="clublinks" start="266.132" dur="0.067"> ИДЕНТИТЕТИ НА ДВЕ УШТЕ ЛУЕ КОИ НЕ ГО НАПРАВИЛА ОД </text>
<text sub="clublinks" start="266.199" dur="0.233"> КОЈ НЕ ГО НАПРАВИ ОД </text>
<text sub="clublinks" start="266.432" dur="0.1"> КОЈ НЕ ГО НАПРАВИ ОД ОБРОВО </text>
<text sub="clublinks" start="266.532" dur="1.836"> КОЈ НЕ ГО НАПРАВИ ОД ПЕЧЕКИОТ КРЕК </text>
<text sub="clublinks" start="268.368" dur="0.3"> КОЈ НЕ ГО НАПРАВИ ОД ПЛОЧКИОТ КРЕКСКИ ПОREАР. </text>
<text sub="clublinks" start="268.668" dur="0.334"> БРИЧКИ КРЕКСКИ ПОАР. </text>
<text sub="clublinks" start="269.002" dur="0.1"> БРИЧКИ КРЕКСКИ ПОАР. Кети </text>
<text sub="clublinks" start="269.102" dur="0.1"> БРИЧКИ КРЕКСКИ ПОАР. Кети и </text>
<text sub="clublinks" start="269.202" dur="0.133"> БРИЧКИ КРЕКСКИ ПОАР. Кети и нејзината </text>
<text sub="clublinks" start="269.335" dur="0.2"> БРИЧКИ КРЕКСКИ ПОАР. Кети и нејзиниот син </text>
<text sub="clublinks" start="269.535" dur="0.201"> БРИЧКИ КРЕКСКИ ПОАР. Кети и нејзиниот син USTастин </text>
<text sub="clublinks" start="269.736" dur="0.066"> БРИЧКИ КРЕКСКИ ПОАР. КЕТИ И НЕГОВИОТ СИНСТ JУСТИН КУКАТ </text>
<text sub="clublinks" start="269.802" dur="2.436"> КЕТИ И НЕГОВИОТ СИНСТ JУСТИН КУКАТ </text>
<text sub="clublinks" start="272.238" dur="0.167"> КЕТИ И НЕГОВИОТ СИНСТ УСТИН КОК ОБВИНАА </text>
<text sub="clublinks" start="272.405" dur="0.234"> Кети и нејзиниот син Jастин готвеа близу </text>
<text sub="clublinks" start="272.639" dur="0.2"> Кети и нејзиниот син OKастин готвеа близу нивниот </text>
<text sub="clublinks" start="272.839" dur="0.2"> Кети и нејзиниот син USTастин Кук умреа близу до нивниот дом </text>
<text sub="clublinks" start="273.039" dur="0.133"> Кети и нејзиниот син Jастин Кук умреа во близина на нивниот дом во </text>
<text sub="clublinks" start="273.172" dur="0.067"> Кети и нејзиниот син USTастин Кук умреа близу до нивниот дом во лијоните. </text>
<text sub="clublinks" start="273.239" dur="0.234"> Умре близу до нивниот дом во лионите. </text>
<text sub="clublinks" start="273.473" dur="0.133"> Умре близу до нивниот дом во лионите. ПАТУВАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="273.606" dur="0.1"> Умре близу до нивниот дом во лионите. ТРАВИС КОКОВ </text>
<text sub="clublinks" start="273.706" dur="0.2"> Умре близу до нивниот дом во лионите. КАКО ТРАВИС КОКВ вели: </text>
<text sub="clublinks" start="273.906" dur="0.201"> Умре близу до нивниот дом во лионите. КАКОТ ТРАВИС го кажува НЕГОВО </text>
<text sub="clublinks" start="274.107" dur="0.066"> Умре близу до нивниот дом во лионите. ТРАВИС КОКО ВЕЛИ НЕГОВИОТ БРАТ </text>
<text sub="clublinks" start="274.173" dur="1.202"> ТРАВИС КОКО ВЕЛИ НЕГОВИОТ БРАТ </text>
<text sub="clublinks" start="275.375" dur="0.2"> ТРАВИС КОКЕ ВЕЛИ НЕГОВИОТ БРАТ ИМАЛ </text>
<text sub="clublinks" start="275.575" dur="0.2"> ТРАВИС КОКЕ ВИКА НЕГО ДОЈДЕ БРАТОТ </text>
<text sub="clublinks" start="275.775" dur="0.2"> ТРАВИС КОКЕ ВИКА НЕГОВИОТ БРАТ ДОЈДЕЛ </text>
<text sub="clublinks" start="275.975" dur="0.2"> ТРАВИС КОКЕ ВИКА НЕГОВИОТ БРАТ ДОЈДЕЛ ВО ЛИОНИ </text>
<text sub="clublinks" start="276.175" dur="0.234"> ТРАВИС КОКЕ ВИКА НЕГОВИОТ БРАТ ДОЈДЕЛ ВО ЛИОНИ </text>
<text sub="clublinks" start="276.409" dur="0.1"> ТРАВИС КОКЕ ВИКА НЕГОВИОТ БРАТ ДОЈДЕЛ ВО ЛИОНИ ДА ПОМОГНЕ </text>
<text sub="clublinks" start="276.509" dur="0.067"> ТРАВИС КОКЕ ВИКА НЕГОВИОТ БРАТ ДОЈДЕЛЕ ВО ЛИОНИ ДА ПОМОГНЕТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="276.576" dur="0.2"> ДОЈДЕЛЕ НА ЛИОНИ ЗА ДА ПОМОГНЕТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="276.776" dur="0.033"> ДОЈДЕЛЕ ВО ЛИОНИ ЗА ДА ПОМОГНЕТЕ ВНИМАВАЈТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="276.809" dur="0.134"> ДОЈДЕЛЕ ВО ЛИОНИ ЗА ДА ПОМОГНЕТЕ да се грижите </text>
<text sub="clublinks" start="276.943" dur="0.1"> ДОЈДЕЛЕ ВО ЛИОНИ ДА ПОМОГНЕТЕ ДА ГИ ГРИАТ </text>
<text sub="clublinks" start="277.043" dur="0.067"> ДОЈДЕЛЕ ВО ЛИОНИ ДА ПОМОГНЕТЕ ДА ГИ ГРИАТ МАЈКАТА. </text>
<text sub="clublinks" start="277.11" dur="0.2"> ГРИА ЗА МАЈКАТА. </text>
<text sub="clublinks" start="277.31" dur="0.2"> ГРИА ЗА МАЈКАТА. СЕГА </text>
<text sub="clublinks" start="277.51" dur="1.802"> ГРИА ЗА МАЈКАТА. СЕГА Е </text>
<text sub="clublinks" start="279.312" dur="0.233"> ГРИА ЗА МАЈКАТА. Сега тој се обидува </text>
<text sub="clublinks" start="279.545" dur="0.201"> ГРИА ЗА МАЈКАТА. Сега тој се обидува да </text>
<text sub="clublinks" start="279.746" dur="0.066"> ГРИА ЗА МАЈКАТА. СЕГА ОБИДУВА ДА РАЗБИРА </text>
<text sub="clublinks" start="279.812" dur="0.201"> СЕГА ОБИДУВА ДА РАЗБИРА </text>
<text sub="clublinks" start="280.013" dur="0.166"> СЕГА ОБИДУВА ДА РАЗБИРА КАКО </text>
<text sub="clublinks" start="280.179" dur="0.134"> Сега тој се обидува да ги разбере како тие </text>
<text sub="clublinks" start="280.313" dur="0.1"> СЕГА ОБИДУВА ДА РАЗБИРА КАКО МОLDЕ ДА СЕ РАБОТАТ </text>
<text sub="clublinks" start="280.413" dur="0.1"> СЕГА ОБИДУВА ДА РАЗБИРА КАКО МОLDЕ ДВЕ </text>
<text sub="clublinks" start="280.513" dur="0.134"> Сега тој се обидува да разбере како може да бидат и двајцата </text>
<text sub="clublinks" start="280.647" dur="0.066"> СЕГА ОБИДУВА ДА РАЗБИРА КАКО МОLDЕ ДА СЕ ИЗБЕНЕ И ДВЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="280.713" dur="0.334"> КАКО МО COЕ ДА СЕ ИСЧЕЗНАТ ДВЕТА. </text>
<text sub="clublinks" start="281.047" dur="1.635"> КАКО МО COЕ ДА СЕ ИСЧЕЗНАТ ДВЕТА. >> </text>
<text sub="clublinks" start="282.682" dur="0.2"> КАКО МО COЕ ДА СЕ ИСЧЕЗНАТ ДВЕТА. >> Јас </text>
<text sub="clublinks" start="282.882" dur="0.2"> КАКО МО COЕ ДА СЕ ИСЧЕЗНАТ ДВЕТА. >> НИКОГАШ НЕ СМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="283.082" dur="0.067"> КАКО МО COЕ ДА СЕ ИСЧЕЗНАТ ДВЕТА. >> Никогаш не сум размислувал </text>
<text sub="clublinks" start="283.149" dur="0.167"> >> Никогаш не сум размислувал </text>
<text sub="clublinks" start="283.316" dur="0.167"> >> Никогаш не сум размислувал </text>
<text sub="clublinks" start="283.483" dur="0.1"> >> НИКОГАШ НЕ СМЕШЕШ ЗА НИШТО </text>
<text sub="clublinks" start="283.583" dur="0.133"> >> НИКОГАШ НИКОГАШ НЕ МИСЛАВ СИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="283.716" dur="0.067"> >> НИКОГАШ НИКОГАШ НЕ МИСЛАВ НИШТО КАКО ОВА. </text>
<text sub="clublinks" start="283.783" dur="0.2"> НА НИШТО КАКО ОВА. </text>
<text sub="clublinks" start="283.983" dur="0.1"> НА НИШТО КАКО ОВА. И </text>
<text sub="clublinks" start="284.083" dur="0.1"> НА НИШТО КАКО ОВА. И Е </text>
<text sub="clublinks" start="284.183" dur="0.101"> НА НИШТО КАКО ОВА. И САМО Е </text>
<text sub="clublinks" start="284.284" dur="0.233"> НА НИШТО КАКО ОВА. И САМО Е </text>
<text sub="clublinks" start="284.517" dur="0.067"> НА НИШТО КАКО ОВА. И САМО Е САМО </text>
<text sub="clublinks" start="284.584" dur="2.002"> И САМО Е САМО </text>
<text sub="clublinks" start="286.586" dur="0.3"> И САМО Е САМО НЕВЕРОЈАТНО. </text>
<text sub="clublinks" start="286.886" dur="0.234"> НЕВЕРОЈАТНО. </text>
<text sub="clublinks" start="287.12" dur="0.1"> НЕВЕРОЈАТНО. Јас </text>
<text sub="clublinks" start="287.22" dur="0.133"> НЕВЕРОЈАТНО. ЈАС СЕУШТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="287.353" dur="0.134"> НЕВЕРОЈАТНО. УШТЕ НЕ </text>
<text sub="clublinks" start="287.487" dur="0.066"> НЕВЕРОЈАТНО. СЕ уште не заминувам. </text>
<text sub="clublinks" start="287.553" dur="0.201"> СЕ уште не заминувам. </text>
<text sub="clublinks" start="287.754" dur="0.233"> СЕ уште не заминувам. Јас </text>
<text sub="clublinks" start="287.987" dur="0.1"> СЕ уште не заминувам. Јас се будам </text>
<text sub="clublinks" start="288.087" dur="0.1"> СЕ уште не заминувам. СЕ РАЗБУДИВ </text>
<text sub="clublinks" start="288.187" dur="0.101"> СЕ уште не заминувам. Јас се будам во </text>
<text sub="clublinks" start="288.288" dur="0.166"> СЕ уште не заминувам. Се будам во </text>
<text sub="clublinks" start="288.454" dur="0.1"> СЕ уште не заминувам. Јас се будам наутро </text>
<text sub="clublinks" start="288.554" dur="0.067"> СЕ уште не заминувам. Се будам наутро и </text>
<text sub="clublinks" start="288.621" dur="0.2"> Се будам наутро и </text>
<text sub="clublinks" start="288.821" dur="0.134"> Јас се будам наутро и тоа е </text>
<text sub="clublinks" start="288.955" dur="1.435"> Јас се будам наутро и тоа е само </text>
<text sub="clublinks" start="290.39" dur="0.233"> Јас се будам наутро и тоа е само како </text>
<text sub="clublinks" start="290.623" dur="0.067"> Јас се будам наутро и тоа е само како навистина </text>
<text sub="clublinks" start="290.69" dur="0.3"> САМО Е ВАКВО </text>
<text sub="clublinks" start="290.99" dur="0.067"> САМО КАКВА НАВИСТИНА СЕ СЛУЧУВА. </text>
<text sub="clublinks" start="291.057" dur="0.2"> СЛУЧУВА </text>
<text sub="clublinks" start="291.257" dur="0.1"> СЛУЧУВА >> </text>
<text sub="clublinks" start="291.357" dur="0.234"> СЛУЧУВА >> ЧЕТИРИ </text>
<text sub="clublinks" start="291.591" dur="0.2"> СЛУЧУВА >> ЧЕТИРИ ЛУЕ </text>
<text sub="clublinks" start="291.791" dur="1.635"> СЛУЧУВА >> ЧЕТИРИ ЛУEOЕ СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="293.426" dur="0.067"> СЛУЧУВА >> ПОТВРДЕНИ СЕ ЧЕТИРИ ЛУЕ </text>
<text sub="clublinks" start="293.493" dur="0.2"> >> ПОТВРДЕНИ СЕ ЧЕТИРИ ЛУЕ </text>
<text sub="clublinks" start="293.693" dur="0.167"> >> ЧЕТИРИ ЛУЕ СЕ ПОТВРДУВААТ МРТВИ </text>
<text sub="clublinks" start="293.86" dur="0.233"> >> ЧЕТИРИ ЛУЕ СЕ ПОТВРДУВААТ МРТВИ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="294.093" dur="0.134"> >> ЧЕТИРИ ЛУЕ СЕ ПОТВРДУВААТ МРТВИ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="294.227" dur="0.1"> >> Четири лица се потврдени мртви на плажата </text>
<text sub="clublinks" start="294.327" dur="0.133"> >> Четири лица се потврдени мртви на плажа КРЕК </text>
<text sub="clublinks" start="294.46" dur="0.067"> >> ЧЕТИРИ ЛУЕ СЕ ПОТВРДУВААТ МРТВИ НА ПЛАА КРЕКСКИ ПО FАР. </text>
<text sub="clublinks" start="294.527" dur="0.2"> МРТВИ ВО ПЛАА КРЕКСКИ ПОАР. </text>
<text sub="clublinks" start="294.727" dur="0.1"> МРТВИ ВО ПЛАА КРЕКСКИ ПОАР. ЕДЕН </text>
<text sub="clublinks" start="294.827" dur="0.1"> МРТВИ ВО ПЛАА КРЕКСКИ ПОАР. УШТЕ ЕДНО </text>
<text sub="clublinks" start="294.927" dur="0.134"> МРТВИ ВО ПЛАА КРЕКСКИ ПОАР. Уште еден е </text>
<text sub="clublinks" start="295.061" dur="0.2"> МРТВИ ВО ПЛАА КРЕКСКИ ПОАР. УШТЕ Е УШТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="295.261" dur="0.067"> МРТВИ ВО ПЛАА КРЕКСКИ ПОАР. УШТЕ ИСЧИСТУВА УШТЕ ЕДНО. </text>
<text sub="clublinks" start="295.328" dur="2.369"> УШТЕ ИСЧИСТУВА УШТЕ ЕДНО. </text>
<text sub="clublinks" start="297.697" dur="0.2"> УШТЕ ИСЧИСТУВА УШТЕ ЕДНО. ТИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="297.897" dur="0.2"> УШТЕ ИСЧИСТУВА УШТЕ ЕДНО. ОГАНОТ </text>
<text sub="clublinks" start="298.097" dur="0.134"> УШТЕ ИСЧИСТУВА УШТЕ ЕДНО. ПО THEАРОТ ИМА </text>
<text sub="clublinks" start="298.231" dur="0.167"> УШТЕ ИСЧИСТУВА УШТЕ ЕДНО. ПО THEАРОТ СЕ ПОГАРИ </text>
<text sub="clublinks" start="298.398" dur="0.133"> УШТЕ ИСЧИСТУВА УШТЕ ЕДНО. ПО THEАРОТ ЕДНО ПОГОРИ ЕДНО </text>
<text sub="clublinks" start="298.531" dur="0.067"> УШТЕ ИСЧИСТУВА УШТЕ ЕДНО. ПО THEАРОТ СЕ ПОГОТИ СТИНА </text>
<text sub="clublinks" start="298.598" dur="0.267"> ПО THEАРОТ СЕ ПОГОТИ СТИНА </text>
<text sub="clublinks" start="298.865" dur="0.167"> ПО THEАРОТ ПОГОТИ СТИНАЕ ДЕЕЕЕСЕТ </text>
<text sub="clublinks" start="299.032" dur="0.133"> ПО THEАРОТ ИЗГОРИ СТИНАЕ ДЕЕЕСЕТИЦАЈА ИЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="299.165" dur="0.067"> ПО THEАРОТ ПОГОТИ СТИНАЕ ДЕВЕТЕСТИ ИЛИ ИСТРАА. </text>
<text sub="clublinks" start="299.232" dur="0.2"> ДЕВЕЕЕЕЕТИЛА ИСТРАА. </text>
<text sub="clublinks" start="299.432" dur="1.902"> ДЕВЕТЕСТИ ИЛИЦЕНИ АКЦИИ. НО </text>
<text sub="clublinks" start="301.334" dur="0.2"> ДЕВЕТЕСТИ ИЛИЦЕНИ АКЦИИ. НО ПОIАР </text>
<text sub="clublinks" start="301.534" dur="0.2"> ДЕВЕТЕСТИ ИЛИЦЕНИ АКЦИИ. НО ПОREАРНИ REИВОТИ </text>
<text sub="clublinks" start="301.734" dur="0.2"> ДЕВЕТЕСТИ ИЛИЦЕНИ АКЦИИ. Но, пожарникарските екипи се </text>
<text sub="clublinks" start="301.934" dur="0.067"> ДЕВЕТЕСТИ ИЛИЦЕНИ АКЦИИ. НО ПОREАРСКИ REИВАНИ ПРАВАТ </text>
<text sub="clublinks" start="302.001" dur="0.301"> НО ПОREАРСКИ REИВАНИ ПРАВАТ </text>
<text sub="clublinks" start="302.302" dur="0.066"> Но, пожарникарските екипи прават напредок </text>
<text sub="clublinks" start="302.368" dur="0.1"> НО ПО FАРНИТЕ REИВАНИ ПРОГРЕСАТ </text>
<text sub="clublinks" start="302.468" dur="0.067"> Но, пожарникарските екипи прават напредок на тоа. </text>
<text sub="clublinks" start="302.535" dur="0.167"> ПРОГРЕС НА ТОА. </text>
<text sub="clublinks" start="302.702" dur="0.133"> ПРОГРЕС НА ТОА. ИТ </text>
<text sub="clublinks" start="302.835" dur="0.1"> ПРОГРЕС НА ТОА. Е </text>
<text sub="clublinks" start="302.935" dur="0.201"> ПРОГРЕС НА ТОА. СЕГА Е </text>
<text sub="clublinks" start="303.136" dur="0.2"> ПРОГРЕС НА ТОА. СЕГА Е 15 </text>
<text sub="clublinks" start="303.336" dur="2.035"> ПРОГРЕС НА ТОА. СЕГА Е 15 ТЕКОТ </text>
<text sub="clublinks" start="305.371" dur="0.067"> ПРОГРЕС НА ТОА. СЕГА СО СОДРИНА 15 ОСТАНА </text>
<text sub="clublinks" start="305.438" dur="0.2"> СЕГА СО СОДРИНА 15 ОСТАНА </text>
<text sub="clublinks" start="305.638" dur="0.067"> СЕГА СО СОДРИНА 15 ОСТАНА. </text>
<text sub="clublinks" start="305.705" dur="0.233"> . </text>
<text sub="clublinks" start="305.938" dur="0.101"> . ШТО </text>
<text sub="clublinks" start="306.039" dur="0.133"> . ШТО НИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="306.172" dur="0.1"> . ШТО НЕ СМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="306.272" dur="0.1"> . ШТО НЕ ЗНАЕМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="306.372" dur="0.1"> . ШТО СЕ уште не знаеме </text>
<text sub="clublinks" start="306.472" dur="0.134"> . Она што сè уште не знаеме е </text>
<text sub="clublinks" start="306.606" dur="0.067"> . КАКО ШТО НЕ ЗНАЕМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="306.673" dur="0.233"> КАКО ШТО НЕ ЗНАЕМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="306.906" dur="0.134"> ОНА ШТО НЕ ЗНАЕМЕ КОЛКУ Е </text>
<text sub="clublinks" start="307.04" dur="0.1"> ОНА ШТО НЕ ЗНАЕМЕ КОЛКУ ДОМА </text>
<text sub="clublinks" start="307.14" dur="1.434"> ОНА ШТО НЕ ЗНАЕМЕ КОЛКУ СЕ ИМАА ДОМА </text>
<text sub="clublinks" start="308.574" dur="0.234"> ОНА ШТО НЕ ЗНАЕМЕ КОЛКУ СЕ загубија многу домови </text>
<text sub="clublinks" start="308.808" dur="0.2"> ОНА ШТО НЕ ЗНАЕМЕ КОЛКУ СЕ загубија многу домови и </text>
<text sub="clublinks" start="309.008" dur="0.067"> ОНА ШТО НЕ ЗНАЕМЕ КОЛКУ ИМААТ ДОМА </text>
<text sub="clublinks" start="309.075" dur="0.234"> ИЗГУБЕНИ беа многу домови и ОВА </text>
<text sub="clublinks" start="309.309" dur="0.1"> ИЗГУБЕНИ беа многу домови и ОВА ВИДЕО </text>
<text sub="clublinks" start="309.409" dur="0.166"> ИЗГУБЕНИ беа многу домови и ПОМОГНЕ ОВА ВИДЕО </text>
<text sub="clublinks" start="309.575" dur="0.101"> ИЗГУБЕНИ беа многу домови, а ОВА ОБЈАСНУВА ОВА ВИДЕО </text>
<text sub="clublinks" start="309.676" dur="2.869"> ИЗГУБЕНИ СЕ МНОГУ ДОМА И ОВА ВИДЕО ПОМОГНЕ ОБЈАСНИ ЗОШТО </text>
<text sub="clublinks" start="312.545" dur="0.2"> ИЗГУБЕНИ беа многу домови и ОВА ВИДЕО ПОМОГНЕ ОБЈАСНИ ЗОШТО Е </text>
<text sub="clublinks" start="312.745" dur="0.067"> ИЗГУБЕНИ се МНОГУ ДОМА И ОВА ВИДЕО ПОМОГНЕ ОБЈАСНИ ЗОШТО Е ОД </text>
<text sub="clublinks" start="312.812" dur="0.2"> ВИДЕО ПОМОГНИ ОБЈАСНИ ЗОШТО Е ОД </text>
<text sub="clublinks" start="313.012" dur="0.134"> ВИДЕО ПОМОГНИ ОБЈАСНИ ЗОШТО Е ОД АН </text>
<text sub="clublinks" start="313.146" dur="0.1"> ВИДЕО ПОМОГНИ ОБЈАСНИ ЗОШТО Е ОД ОРЕГОН </text>
<text sub="clublinks" start="313.246" dur="0.167"> ВИДЕО ПОМОГНИ ОБЈАСНИ ЗОШТО Е ОД ОРЕГОНСКА ДРATEАВА </text>
<text sub="clublinks" start="313.413" dur="0.1"> ВИДЕО ПОМОГНУВА ОБЈАСНИ ЗОШТО Е ОД ОРЕГОНСКИ ДРATEАВНИ ТРГОВИ </text>
<text sub="clublinks" start="313.513" dur="0.066"> ВИДЕО ПОМОГНИ ОБЈАСНИ ЗОШТО Е ОД ОРЕГОНСКИ ДРATEАВНИ ДРУГИ </text>
<text sub="clublinks" start="313.579" dur="0.201"> ОРЕГОНСКИ ДРATEАВНИ ДРУГИ ДАШИ </text>
<text sub="clublinks" start="313.78" dur="0.1"> ОРЕГОНСКИ ДРATEАВНИ ДРУГИ ДАШ КАМ </text>
<text sub="clublinks" start="313.88" dur="0.167"> ДРLEАВНИ ОД ОРЕГОНСКИ ДРATEАВНИ ДРУГИ ДАШ КАМ </text>
<text sub="clublinks" start="314.047" dur="2.402"> ДРATEАВНИ ОД ОРЕГОНСКИ ДРATEАВИ ДАМ КАМ ДО ВОЗЕ </text>
<text sub="clublinks" start="316.449" dur="0.2"> ОРЕГОНСКИ ДРATEАВНИ ДРУГИ ДАШ КАМ ДОВЕЕ ВО ВНАТРЕ </text>
<text sub="clublinks" start="316.649" dur="0.067"> ОРЕГОНСКИ ДРATEАВНИ ДРУГИ ДАШ КАМ додека се вози внатре во </text>
<text sub="clublinks" start="316.716" dur="0.233"> КАМ ДОДЕКА ВОЗИ ВО ВНАТРЕ </text>
<text sub="clublinks" start="316.949" dur="0.167"> КАМ ДОДЕКА ВОЗИ ВНАТРЕШЕН ОД НИВОТО </text>
<text sub="clublinks" start="317.116" dur="0.201"> КАМ ДОДЕКА ВОЗА ВО ВРЕМЕ НА ТРИЕНО НИВО </text>
<text sub="clublinks" start="317.317" dur="0.133"> КАМ ДО ВОЗАЕ ВНАТРЕШЕН ТРЕТ ЕВАКВАЦИЈА НА НИВОТО </text>
<text sub="clublinks" start="317.45" dur="0.067"> КАМ ДОДЕКА ВОЗИ ВО ВРЕМЕ НА ТРИ ОБЛАСТИ ЗА ЕВАКУАЦИЈА. </text>
<text sub="clublinks" start="317.517" dur="0.233"> ТРИ ОБЛАСТИ ЗА ЕАКАУАЦИЈА НА НИВО. </text>
<text sub="clublinks" start="317.75" dur="0.067"> ТРИ ОБЛАСТИ ЗА ЕАКАУАЦИЈА НА НИВО. ОВА </text>
<text sub="clublinks" start="317.817" dur="0.067"> ТРИ ОБЛАСТИ ЗА ЕАКАУАЦИЈА НА НИВО. ОВА Е </text>
<text sub="clublinks" start="317.884" dur="0.167"> ТРИ ОБЛАСТИ ЗА ЕАКАУАЦИЈА НА НИВО. ОВА Е ВКЛУЧЕНО </text>
<text sub="clublinks" start="318.051" dur="0.1"> ТРИ ОБЛАСТИ ЗА ЕАКАУАЦИЈА НА НИВО. ОВА Е НА автопат </text>
<text sub="clublinks" start="318.151" dur="0.066"> ТРИ ОБЛАСТИ ЗА ЕАКАУАЦИЈА НА НИВО. ОВА Е НА автопат 22. </text>
<text sub="clublinks" start="318.217" dur="0.267"> ОВА Е НА автопат 22. </text>
<text sub="clublinks" start="318.484" dur="1.035"> ОВА Е НА автопат 22. А. </text>
<text sub="clublinks" start="319.519" dur="0.2"> ОВА Е НА автопат 22. ОГРОМНО </text>
<text sub="clublinks" start="319.719" dur="0.2"> ОВА Е НА автопат 22. ОГРОМНО дрво </text>
<text sub="clublinks" start="319.919" dur="0.234"> ОВА Е НА автопат 22. ОГРОМНО ПРАВО НА ДРВОТО </text>
<text sub="clublinks" start="320.153" dur="0.133"> ОВА Е НА автопат 22. ОГРОМНО ПРАВО ОД ОГРОМНО дрво </text>
<text sub="clublinks" start="320.286" dur="0.067"> ОВА Е НА автопат 22. ОДГОВОРНО ПРАВО НА ДРВО ТЕКОЈ ДОАА </text>
<text sub="clublinks" start="320.353" dur="0.3"> ОДГОВОРНО ПРАВО НА ДРВО ДОА COMА </text>
<text sub="clublinks" start="320.653" dur="0.1"> ОГРОМНО ПРАВО НА ДРВО ТРЕБА ДА СЕ УДАРИ </text>
<text sub="clublinks" start="320.753" dur="0.067"> ОГРОМНО ПРАВО НА ДРВОТО СЕ РАБОТИ </text>
<text sub="clublinks" start="320.82" dur="0.1"> ОГРОМНО ПРАВО НА ДРВОТО СЕ РАБОТИ </text>
<text sub="clublinks" start="320.92" dur="0.134"> ОГРОМНО ПРАВО НА ДРВОТО ТРЕБА ДА СЕ СЛУЧИ КАРСИРАЕ НА </text>
<text sub="clublinks" start="321.054" dur="0.066"> ОГРОМНО ПРАВО НА ДРВОТО СЕ РАБОТУВА НА ПАТРОЛАТА </text>
<text sub="clublinks" start="321.12" dur="0.201"> КАРСИРАЕ НА ПАТРОЛОТ </text>
<text sub="clublinks" start="321.321" dur="0.066"> КАРСИРАЕ НА АВТОМОБИЛОТ. </text>
<text sub="clublinks" start="321.387" dur="2.336"> АВТОМОБИЛ. </text>
<text sub="clublinks" start="323.723" dur="0.2"> АВТОМОБИЛ. ТИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="323.923" dur="0.234"> АВТОМОБИЛ. ДОБИЈАЛНИКОТ </text>
<text sub="clublinks" start="324.157" dur="0.1"> АВТОМОБИЛ. НИКОГАШ НЕ БЕШЕ </text>
<text sub="clublinks" start="324.257" dur="0.1"> АВТОМОБИЛ. НАРОДОТ НЕ БОЛЕШЕ </text>
<text sub="clublinks" start="324.357" dur="0.067"> АВТОМОБИЛ. НИКОГАШНИОТ НЕ БОЛЕЛ АМА </text>
<text sub="clublinks" start="324.424" dur="0.233"> НИКОГАШНИОТ НЕ БОЛЕЛ АМА </text>
<text sub="clublinks" start="324.657" dur="0.067"> НИКОГАШНИОТ НЕ БОЛЕЛ АМА ОВА </text>
<text sub="clublinks" start="324.724" dur="0.033"> НИКОГАШНИОТ НЕ БОЛЕЛ АМА ОВА Е </text>
<text sub="clublinks" start="324.757" dur="0.2"> НИКОГАШНИОТ НЕ БОЛЕЛ АМА ОВА Е А. </text>
<text sub="clublinks" start="324.957" dur="0.167"> НИКОГАШНИОТ НЕ БОЛЕШЕ, АМА ОВА Е ГОЛЕМ </text>
<text sub="clublinks" start="325.124" dur="2.236"> НИКОГАШНИОТ НЕ БОЛЕШЕ, АМА ОВА Е ГОЛЕМА ПРИЧИНА </text>
<text sub="clublinks" start="327.36" dur="0.233"> НИКОГАШНИОТ НЕ БОЛЕШЕ, АМА ОВА Е ГОЛЕМА ПРИЧИНА ЗОШТО </text>
<text sub="clublinks" start="327.593" dur="0.067"> ДРУГОТ НЕ БОЛЕШЕ АМА ОВА Е ГОЛЕМА ПРИЧИНА ЗОШТО ЛУEOЕТО </text>
<text sub="clublinks" start="327.66" dur="0.2"> ОВА Е ГОЛЕМА ПРИЧИНА ЗОШТО ЛУEOЕТО </text>
<text sub="clublinks" start="327.86" dur="0.067"> ОВА Е ГОЛЕМА ПРИЧИНА ЗОШТО ЛУREЕТО СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="327.927" dur="0.134"> ОВА Е ГОЛЕМА ПРИЧИНА ЗОШТО НЕ СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="328.061" dur="0.166"> ОВА Е ГОЛЕМА ПРИЧИНА ЗОШТО ЛУEOЕТО НЕ СЕ БИДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="328.227" dur="0.101"> ОВА Е ГОЛЕМА ПРИЧИНА ЗОШТО НЕ СЕ ДОЗВОЛУВААТ ЛУEOЕТО </text>
<text sub="clublinks" start="328.328" dur="0.066"> ОВА Е ГОЛЕМА ПРИЧИНА ЗОШТО НА ЛУPЕТО НЕ СЕ ДОЗВОЛУВААТ ВРАТИ </text>
<text sub="clublinks" start="328.394" dur="0.067"> ОВА Е ГОЛЕМА ПРИЧИНА ЗОШТО НА ЛУPЕТО НЕ СЕ ДОЗВОЛУВААТ ВРАТИ </text>
<text sub="clublinks" start="328.461" dur="0.234"> НЕ СЕ ДОЗВОЛУВААТ ВРАТИ СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="328.695" dur="0.066"> НЕ СЕ ДОЗВОЛУВААТ НАВОДНО ДА ПРОВЕРУВАМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="328.761" dur="0.134"> НЕ СЕ ДОЗВОЛУВААТ ВРАТИ ДА ПРОВЕРУВАМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="328.895" dur="0.133"> НЕ СЕ ДОЗВОЛУВААТ ВРАТИ ДА ГИ ПРОВЕРУВАМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="329.028" dur="0.134"> НЕ СЕ ДОЗВОЛУВААТ ВРАТНИ ДА ГИ ПРОВЕРУВАМЕ НИВНИТЕ ДОМА </text>
<text sub="clublinks" start="329.162" dur="1.434"> НЕ СЕ ДОЗВОЛУВААТ ВРАТ ДА ГИ ПРОВЕРУВАМЕ ВО НИВНИТЕ ДОМИ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="330.596" dur="0.067"> НЕ СЕ ДОЗВОЛУВААТ ВРАТ ДА ГО ПРОВЕРУВАМЕ ДОМААТА ВО МНОГУ </text>
<text sub="clublinks" start="330.663" dur="0.267"> ПРОВЕРКИ ВО НИВНИТЕ ДОМА МНОГУ </text>
<text sub="clublinks" start="330.93" dur="0.067"> Проверете ги нивните домови на многу области. </text>
<text sub="clublinks" start="330.997" dur="0.233"> ОБЛАСТИ. </text>
<text sub="clublinks" start="331.23" dur="0.067"> ОБЛАСТИ. И </text>
<text sub="clublinks" start="331.297" dur="0.134"> ОБЛАСТИ. И ОД </text>
<text sub="clublinks" start="331.431" dur="0.1"> ОБЛАСТИ. И СЕ РАЗБИРА </text>
<text sub="clublinks" start="331.531" dur="0.133"> ОБЛАСТИ. И, се разбира, на </text>
<text sub="clublinks" start="331.664" dur="0.2"> ОБЛАСТИ. И, се разбира, огнот </text>
<text sub="clublinks" start="331.864" dur="0.201"> ОБЛАСТИ. И, се разбира, огнот е </text>
<text sub="clublinks" start="332.065" dur="0.066"> ОБЛАСТИ. И, се разбира, огнот е сè уште </text>
<text sub="clublinks" start="332.131" dur="2.203"> И, се разбира, огнот е сè уште </text>
<text sub="clublinks" start="334.334" dur="0.2"> И, се разбира, огнот сеуште гори </text>
<text sub="clublinks" start="334.534" dur="0.2"> И, се разбира, огнот се уште гори од </text>
<text sub="clublinks" start="334.734" dur="0.233"> И, се разбира, огнот сеуште гори од </text>
<text sub="clublinks" start="334.967" dur="0.134"> И, се разбира, огнот сеуште гори од елимина </text>
<text sub="clublinks" start="335.101" dur="0.067"> И, се разбира, огнот сеуште гори од езерскиот крески </text>
<text sub="clublinks" start="335.168" dur="0.2"> СЕ ГОРИ ОД ПЛИЧНИОТ КРЕК </text>
<text sub="clublinks" start="335.368" dur="0.067"> СЕ ГОРИ ОД ПАРИОТ КРЕЧКИ ПОАР </text>
<text sub="clublinks" start="335.435" dur="0.1"> СЕ ГОРИ ОД ПАРИОТ ПОREАР ОД ПАРИ </text>
<text sub="clublinks" start="335.535" dur="0.167"> СЕ ГОРИ ОД ПЛОЧКИОТ ПОREАР ОД ПАРИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="335.702" dur="0.133"> СЕ ГОРИ ОД ПЛОЧКИОТ ПОREАР ОД РЕКОР </text>
<text sub="clublinks" start="335.835" dur="0.067"> ПОГОДУВАЕ ОД ПАРИОТ ПО BEАР НА ПЛОЧИНСКИОТ ПОECАР ОД РЕКОР </text>
<text sub="clublinks" start="335.902" dur="0.167"> ПОIАР ОД ПО FАР ОД РЕКОВИНА </text>
<text sub="clublinks" start="336.069" dur="0.1"> ПОIАР ОД ПОIАР ОД РЕКОТО РЕК </text>
<text sub="clublinks" start="336.169" dur="2.169"> ПОREАР ОД ПОIАР ОД РЕКОТО ОГАН </text>
<text sub="clublinks" start="338.338" dur="0.2"> ПОREАР ОД РОКОТ ПОIVАР ОД ПОГАРИ </text>
<text sub="clublinks" start="338.538" dur="0.066"> ПОREАР ОД ПОIИРОТ ОД РОКОТ ОГОВОРНИ КЛАКАМУС </text>
<text sub="clublinks" start="338.604" dur="0.267"> НА ГОРИОТ КЛАКАМУС </text>
<text sub="clublinks" start="338.871" dur="0.067"> НА КОЈ ГОРИ КЛАКАМУС </text>
<text sub="clublinks" start="338.938" dur="0.267"> ЗЕМЈА </text>
<text sub="clublinks" start="339.205" dur="0.2"> ЗЕМЈА >> </text>
<text sub="clublinks" start="339.405" dur="0.1"> ЗЕМЈА >> ИТ </text>
<text sub="clublinks" start="339.505" dur="0.134"> ЗЕМЈА >> ТОА Е </text>
<text sub="clublinks" start="339.639" dur="0.167"> ЗЕМЈА >> СЕГА Е </text>
<text sub="clublinks" start="339.806" dur="0.066"> ЗЕМЈА >> СЕГА СЕ ПОКРИЕНО </text>
<text sub="clublinks" start="339.872" dur="0.067"> ЗЕМЈА >> СЕГА СЕ ПОКРИВА ЕДНО </text>
<text sub="clublinks" start="339.939" dur="0.267"> >> СЕГА СЕ ПОКРИВА ЕДНО </text>
<text sub="clublinks" start="340.206" dur="0.134"> >> СЕГА СЕ ПОКРИВА СТО сто </text>
<text sub="clublinks" start="340.34" dur="1.267"> >> СЕГА СЕ ПОКРИВЕ СТИНА ТРЕТИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="341.607" dur="0.201"> >> СЕГА СЕ ПОКРИВЕ СТИНА Триесет и пет </text>
<text sub="clublinks" start="341.808" dur="0.066"> >> СЕГА СЕ ПОКРИВЕ СТИНА ТРЕТИЕ ПЕТИЛИ Илјадници </text>
<text sub="clublinks" start="341.874" dur="0.234"> Стотици триесет и пет илјади </text>
<text sub="clublinks" start="342.108" dur="0.067"> Стотици триесет и пет илјади акри. </text>
<text sub="clublinks" start="342.175" dur="0.2"> АКЦЕРИ </text>
<text sub="clublinks" start="342.375" dur="0.133"> АКЦЕРИ ПОIАР </text>
<text sub="clublinks" start="342.508" dur="0.1"> АКЦЕРИ ПО FАРНИ REИВАРИ </text>
<text sub="clublinks" start="342.608" dur="0.101"> АКЦЕРИ ПАРИТЕ ПОREАРИ </text>
<text sub="clublinks" start="342.709" dur="0.233"> АКЦЕРИ ПОREАРНИТЕ ПОWАРИ НИ ПОКААА </text>
<text sub="clublinks" start="342.942" dur="0.2"> АКЦЕРИ ПОREАРНИТЕ ПОWАРИ ДЕНЕС ДА НЕ ПОЧНАТ </text>
<text sub="clublinks" start="343.142" dur="0.067"> АКЦЕРИ ПОREАРНИТЕ ПО CАРИ ДЕНЕС НИЕ ТИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="343.209" dur="2.202"> ПОREАРНИТЕ ПО CАРИ ДЕНЕС НИЕ ТИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="345.411" dur="0.2"> ПО FАРНИТЕ ПО CАРИ ДЕНЕС ГО ПОКАУВААТ ОЧЕКУВААТ </text>
<text sub="clublinks" start="345.611" dur="0.201"> ПО FАРНИТЕ ПО CАРИ ДЕНЕС ОД ОЧЕКУВААТ </text>
<text sub="clublinks" start="345.812" dur="0.2"> Противпожарните екипи денес ни рекоа дека очекуваат да имаат </text>
<text sub="clublinks" start="346.012" dur="0.233"> Противпожарните екипи денес ни рекоа дека очекуваат да имаат некои </text>
<text sub="clublinks" start="346.245" dur="0.067"> Противпожарните екипи денес ни рекоа дека очекуваат да имаат некаква содржина </text>
<text sub="clublinks" start="346.312" dur="0.167"> ОЧЕКУВАЈТЕ НЕКОЛКУ СОДРИНА </text>
<text sub="clublinks" start="346.479" dur="0.1"> ОЧЕКУВАЈТЕ ДА ИМАТЕ НЕКОЛКУ СОДРИНА </text>
<text sub="clublinks" start="346.579" dur="0.1"> ОЧЕКУВАЈТЕ ДА ИМАТЕ НЕКОЛКУ СОДРИНА НА </text>
<text sub="clublinks" start="346.679" dur="0.1"> ОЧЕКУВАЈТЕ ДА ИМАТЕ НЕКОЛКУ СОДРИНА ПО THEАР </text>
<text sub="clublinks" start="346.779" dur="0.067"> ОЧЕКУВАТЕ НАЧИН ОД ПО CONАРОТ НЕКОЛКУ СОДРИНА. </text>
<text sub="clublinks" start="346.846" dur="0.267"> НА ПОREАР НАскоро. </text>
<text sub="clublinks" start="347.113" dur="0.2"> НА ПОREАР НАскоро. ПРАВО </text>
<text sub="clublinks" start="347.313" dur="2.036"> НА ПОREАР НАскоро. ВЕДНАШ </text>
<text sub="clublinks" start="349.349" dur="0.2"> НА ПОREАР НАскоро. ПРАВО СЕГА ТИЕ СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="349.549" dur="0.2"> НА ПОREАР НАскоро. ПРАВО СЕГА КОРИСТАТ </text>
<text sub="clublinks" start="349.749" dur="0.067"> НА ПОREАР НАскоро. ПРАВО СЕГА КОРИСТАТ ДРОНИ </text>
<text sub="clublinks" start="349.816" dur="0.2"> ПРАВО СЕГА КОРИСТАТ ДРОНИ </text>
<text sub="clublinks" start="350.016" dur="0.2"> ПРАВО СЕГА КОРИТУВААТ ДРОНИ </text>
<text sub="clublinks" start="350.216" dur="0.2"> ПРАВО СЕГА КОРИСТАТ ДРОНОВИ ДА НАЈДЕТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="350.416" dur="0.067"> ПРАВО СЕГА КОРИСТУВААТ ДРОНОВИ ЗА НАЈДЕЕ ХОТСПОТСКИ. </text>
<text sub="clublinks" start="350.483" dur="0.2"> ДА НАЈДЕТЕ ХОТСПОТСКИ. </text>
<text sub="clublinks" start="350.683" dur="0.167"> ДА НАЈДЕТЕ ХОТСПОТСКИ. И </text>
<text sub="clublinks" start="350.85" dur="0.133"> ДА НАЈДЕТЕ ХОТСПОТСКИ. И ТИЕ СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="350.983" dur="0.167"> ДА НАЈДЕТЕ ХОТСПОТСКИ. И РАБОТАТ </text>
<text sub="clublinks" start="351.15" dur="0.067"> ДА НАЈДЕТЕ ХОТСПОТСКИ. И РАБОТАТ </text>
<text sub="clublinks" start="351.217" dur="1.401"> И РАБОТАТ </text>
<text sub="clublinks" start="352.618" dur="0.201"> И РАБОТАТ ДА ЕЛИМИНИРААТ </text>
<text sub="clublinks" start="352.819" dur="0.033"> И РАБОТАТ ДА СЕ ЕЛИМИНИРААТ </text>
<text sub="clublinks" start="352.852" dur="0.167"> И РАБОТАТ ДА ЕЛИМИНИРААТ НЕКОЕ </text>
<text sub="clublinks" start="353.019" dur="0.2"> И РАБОТАТ ДА ГО ЕЛИМИНИРААТ НИКОГА ОД ТИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="353.219" dur="0.067"> И РАБОТАТ ДА ГО ЕЛИМИНИРААТ НИКОГА ОД ОКОЛУ </text>
<text sub="clublinks" start="353.286" dur="0.2"> ЕЛИМИНИРАЈТЕ СЕКОЕ ОД ОКОЛУ </text>
<text sub="clublinks" start="353.486" dur="0.2"> ЕЛИМИНИРАЈТЕ СЕКОЕ ОД ОКОЛУ ТЕХ </text>
<text sub="clublinks" start="353.686" dur="0.067"> ЕЛИМИНИРАЈТЕ СЕКОЕ ОД ОКОЛУ ПЕРИМЕТРОТ </text>
<text sub="clublinks" start="353.753" dur="0.067"> ЕЛИМИНИРАЈТЕ СЕКОЕ ОД ОКОЛУ ПЕРИМЕТРОТ НА </text>
<text sub="clublinks" start="353.82" dur="0.1"> ЕЛИМИНИРАЈТЕ СЕКОЕ ОД ОКОЛУ ПЕРИМЕТРОТ НА </text>
<text sub="clublinks" start="353.92" dur="0.066"> ЕЛИМИНИРАЈТЕ СЕКОЕ ОД ОКОЛУ ПЕРИМЕТРОТ НА ПО THEАРОТ </text>
<text sub="clublinks" start="353.986" dur="0.234"> ПЕРИМЕТРОТ НА ПОREАРОТ. </text>
<text sub="clublinks" start="354.22" dur="0.134"> ПЕРИМЕТРОТ НА ПОREАРОТ. ТИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="354.354" dur="0.1"> ПЕРИМЕТРОТ НА ПОREАРОТ. ТИЕ ИМААТ </text>
<text sub="clublinks" start="354.454" dur="0.2"> ПЕРИМЕТРОТ НА ПОREАРОТ. ТИЕ БЕА </text>
<text sub="clublinks" start="354.654" dur="0.2"> ПЕРИМЕТРОТ НА ПОREАРОТ. Тие биле во можност </text>
<text sub="clublinks" start="354.854" dur="1.835"> ПЕРИМЕТРОТ НА ПОREАРОТ. ТОЈ СЕ УПОТРЕБИ </text>
<text sub="clublinks" start="356.689" dur="0.067"> ПЕРИМЕТРОТ НА ПОREАРОТ. ОСВЕНО СЕ УСПЕАТ </text>
<text sub="clublinks" start="356.756" dur="0.233"> ОСВЕНО СЕ УСПЕАТ </text>
<text sub="clublinks" start="356.989" dur="0.234"> ОСВЕНО ДА БОАААТ РАСТ </text>
<text sub="clublinks" start="357.223" dur="0.067"> ОВИЕ СЕ УПОТРЕБААТ ДА ЗБОРУВАТЕ ЗНАЧИТЕЛНО </text>
<text sub="clublinks" start="357.29" dur="0.1"> ОВИЕ СЕ УПОТРЕБААТ ДА БАРААТ ЗНАЧЕНО И </text>
<text sub="clublinks" start="357.39" dur="0.067"> ОВИЕ СЕ УПОТРЕБААТ ДА БАРААТ ЗНАЧИТЕЛНО И НЕКОИ </text>
<text sub="clublinks" start="357.457" dur="0.333"> РАСТЕТЕ ЗНАЧНО И НЕКОИ </text>
<text sub="clublinks" start="357.79" dur="0.134"> Растете значајно и некаква евакуација </text>
<text sub="clublinks" start="357.924" dur="2.536"> РАСТЕТЕ ЗНАЧИТНО И НЕКОИ НИВО НА ЕВАКУАЦИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="360.46" dur="0.2"> РАСТЕТЕ СИГНО И НЕКОИ НИВО НА ЕВАКУАЦИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="360.66" dur="0.067"> РАСТЕТЕ ЗНАЧИТНО И НЕКОИ НИВО НА ЕВАКУАЦИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="360.727" dur="0.3"> ИМААТ НИВОИ ЗА ЕАКАУАЦИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="361.027" dur="0.067"> НИВОИТЕ ЗА ЕАКАУАЦИЈА СЕ НАМАЛУВААТ. </text>
<text sub="clublinks" start="361.094" dur="0.2"> НАМАЛЕНО. </text>
<text sub="clublinks" start="361.294" dur="0.167"> НАМАЛЕНО. НО </text>
<text sub="clublinks" start="361.461" dur="0.1"> НАМАЛЕНО. НО СИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="361.561" dur="0.1"> НАМАЛЕНО. НО СИТЕ КОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="361.661" dur="0.1"> НАМАЛЕНО. НО СИТЕ КОИ СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="361.761" dur="0.1"> НАМАЛЕНО. НО СИТЕ КОИ СЕ ПОДДЕЛА </text>
<text sub="clublinks" start="361.861" dur="0.067"> НАМАЛЕНО. НО СИТЕ КОИ СЕ ПОД А </text>
<text sub="clublinks" start="361.928" dur="0.233"> НО СИТЕ КОИ СЕ ПОД А </text>
<text sub="clublinks" start="362.161" dur="0.134"> НО СИТЕ КОИ СЕ ПОД НИВО </text>
<text sub="clublinks" start="362.295" dur="2.235"> НО СИТЕ КОИ СЕ ПО ТРИ НИВО </text>
<text sub="clublinks" start="364.53" dur="0.234"> НО СИТЕ КОИ СЕ ПОД ЕДНО ТРИ ЕВАКУАЦИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="364.764" dur="0.2"> НО СИТЕ КОИ СЕ ПОД НИВО ТРИ ЕВАКУАЦИИ </text>
<text sub="clublinks" start="364.964" dur="0.067"> НО СИТЕ КОИ СЕ ПОД НИВО ТРИ ЕВАКУАЦИИ СЕ УШТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="365.031" dur="0.2"> ТРЕЕТО ЕВАКУАЦИЈА НА НИВО СЕ УШТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="365.231" dur="0.1"> ТРЕЕТО ЕВАКУАЦИЈА НА НИВО СЕ уште не е </text>
<text sub="clublinks" start="365.331" dur="0.1"> ТРИ ЕВАКУАЦИИ НА НИВО СЕ уште не е во состојба </text>
<text sub="clublinks" start="365.431" dur="0.1"> ТРИ ЕВАКУАЦИИ НА НИВО СЕ уште не е во состојба </text>
<text sub="clublinks" start="365.531" dur="0.1"> ТРИ ЕВАКУАЦИИ НА НИВО СЕ уште не е во состојба да оди </text>
<text sub="clublinks" start="365.631" dur="0.234"> ТРИ ЕВАКУАЦИИ НА НИВО СЕ уште не е во состојба да оди дома </text>
<text sub="clublinks" start="365.865" dur="0.2"> НА ТРИ НИВО ЕАКАУКАЦИЈА СЕ уште не е во состојба да оди дома </text>
<text sub="clublinks" start="366.065" dur="0.067"> ТРИ ЕВАКУАЦИИ НА НИВО СЕ уште не е во состојба да одам дома во ова </text>
<text sub="clublinks" start="366.132" dur="1.401"> НЕМОЕ ДА ОДАТ ДОМ ДО ОВА </text>
<text sub="clublinks" start="367.533" dur="0.201"> НЕМОЕ ДА ОДИМЕ ДОМ ДО ОВОЈ ПОЕН </text>
<text sub="clublinks" start="367.734" dur="0.233"> НЕМОЕ ДА ОДИМЕ ДОМ ДО ОВОЈ ПОЕН, ТОА Е </text>
<text sub="clublinks" start="367.967" dur="0.2"> НЕМОЕ ДА ОДИМЕ ДОМ ДО ОВОЈ ПОЕН, И ТОА Е </text>
<text sub="clublinks" start="368.167" dur="0.234"> НЕМОЕ ДА ОДИМЕ ДОМ ДО ОВОЈ ПОЕН, ПРЕДНО Е </text>
<text sub="clublinks" start="368.401" dur="0.1"> НЕМОЕ ДА СЕ ОДИ ДОМ НА ОВОЈ ПОЕН ПРЕДНО Е </text>
<text sub="clublinks" start="368.501" dur="0.1"> НЕМОНО ДА ОДИМЕ ДОМ ДО ОВОЈ ПОЕН, ПРЕДНО Е ПРЕД ДА КА SЕ </text>
<text sub="clublinks" start="368.601" dur="0.067"> НЕМОЕ ДА ОДИМЕ ДОМ ВО ОВОЈ ПОЕН, ПРЕДНО Е РАБОТЕ ДА КААТ КАКО </text>
<text sub="clublinks" start="368.668" dur="0.2"> ПОБЕДУВАЈТЕ ПРЕРЕДНО Е КАКО ДА КАAYЕШ </text>
<text sub="clublinks" start="368.868" dur="0.2"> ПОБЕДУВАЈТЕ ПРЕРЕДНО Е ПРЕД КОГА ДА КА SЕТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="369.068" dur="0.1"> ПОБЕДУВАЈТЕ ПРЕРЕДНО Е РАСКА КОЛКУ СТРУКТУРИ </text>
<text sub="clublinks" start="369.168" dur="0.1"> ПОБЕДУВАЈТЕ ПРЕРЕДНО Е РАКАЕ КОЛКУ СТРУКТУВАИ </text>
<text sub="clublinks" start="369.268" dur="0.067"> ПОБЕДУВАЈТЕ ПРЕРЕДНО Е ДА КААТ КОЛКУ СТРУКТУРИ ИЗГУБЕНИ </text>
<text sub="clublinks" start="369.335" dur="0.067"> ПОБЕДУВАЈТЕ ПРЕРЕДНО Е ДА КААТ КОЛКУ СТРУКТУРИ СЕ загубија </text>
<text sub="clublinks" start="369.402" dur="0.2"> ИЗГУБЕНИ се МНОГУ СТРУКТУРИ </text>
<text sub="clublinks" start="369.602" dur="1.969"> ПОВЕЕ СТРУКТУРИ ИЗГУБЕНИ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="371.571" dur="0.2"> МНОГУ СТРУКТУРИ СЕ ИЗГУБИЛЕ ПО РЕКА </text>
<text sub="clublinks" start="371.771" dur="0.233"> МНОГУ СТРУКТУРИ СЕ ИЗГУБИЛЕ ОД ПО FАРОТ РОК </text>
<text sub="clublinks" start="372.004" dur="0.201"> МНОГУ СТРУКТУРИ СЕ ИЗГУБИЛЕ ВО ПО FАРОТ РОК, НО </text>
<text sub="clublinks" start="372.205" dur="0.066"> МНОГУ СТРУКТУРИ СЕ ИЗГУБИЛЕ ОД ПО FАРОТ ПО РЕКО РАБОТ АМА ТУКА </text>
<text sub="clublinks" start="372.271" dur="0.201"> ПОREАР ОД РЕКОТ АМА ТУКА </text>
<text sub="clublinks" start="372.472" dur="0.1"> ПО FАР ОД РЕКОТ АМА НЕМА </text>
<text sub="clublinks" start="372.572" dur="0.1"> ПОIАР ОД РЕКОТ АМА МНОГУ </text>
<text sub="clublinks" start="372.672" dur="0.1"> ПОREАР ОД РЕКОТ АМА ПОМНОГУ А. </text>
<text sub="clublinks" start="372.772" dur="0.033"> ПОREАР ОД РЕКОТ АМА МНОГУ МНОГУ </text>
<text sub="clublinks" start="372.805" dur="0.167"> ПОIАР ОД РЕКОТ АМА МНОГУ МНОГУ </text>
<text sub="clublinks" start="372.972" dur="0.2"> ПО FАР ОД РЕКОТ АМА МНОГУ ОВИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="373.172" dur="0.067"> ПО FАР ОД РЕКОТ АМА ПО МНОГУ ОВИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="373.239" dur="2.469"> СЕ МНОГУ ОВИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="375.708" dur="0.234"> МНОГУ ОВИЕ СЕ ДОМА. </text>
<text sub="clublinks" start="375.942" dur="0.233"> ДОМИ </text>
<text sub="clublinks" start="376.175" dur="0.134"> ДОМИ Мајк </text>
<text sub="clublinks" start="376.309" dur="0.1"> ДОМИ Мајк Беннер </text>
<text sub="clublinks" start="376.409" dur="0.1"> ДОМИ МАЈК БЕНЕР БЕШЕ </text>
<text sub="clublinks" start="376.509" dur="0.1"> ДОМИ Мајк Беннер беше со </text>
<text sub="clublinks" start="376.609" dur="0.134"> ДОМИ Мајк Беннер беше со еден </text>
<text sub="clublinks" start="376.743" dur="0.066"> ДОМИ Мајк Бенер беше со една фамилија </text>
<text sub="clublinks" start="376.809" dur="0.234"> Мајк Бенер беше со една фамилија </text>
<text sub="clublinks" start="377.043" dur="0.2"> Мајк Бенер беше таму со една фамилија </text>
<text sub="clublinks" start="377.243" dur="2.169"> Мајк Бенер беше со една фамилија што се проценуваше таму </text>
<text sub="clublinks" start="379.412" dur="0.2"> Мајк Бенер беше со една фамилија, која се проценуваше вечерва </text>
<text sub="clublinks" start="379.612" dur="0.2"> Мајк Бенер беше со една фамилија, која се проценуваше вечерва </text>
<text sub="clublinks" start="379.812" dur="0.067"> Мајк Бенер беше со една фамилија што се проценуваше вечерва како нив </text>
<text sub="clublinks" start="379.879" dur="0.234"> ВЕЧЕРВА СЕ ПРОЦЕНУВААТ КАКО ТИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="380.113" dur="0.066"> ВЕЧЕРВА СЕ ПРОЦЕНУВААТ КАКО ПОЧНАТ </text>
<text sub="clublinks" start="380.179" dur="0.1"> ВЕЧЕРВА СЕ ПРОЦЕНУВААТ КАКО ПОЧНАА </text>
<text sub="clublinks" start="380.279" dur="0.201"> ВЕЧЕРВА СЕ ПРОЦЕНУВААТ КАКО ПОЧНАА ДА БИРААТ </text>
<text sub="clublinks" start="380.48" dur="0.2"> ВЕЧЕРВА СЕ ПРОЦЕНУВААТ КАКО ПОЧНАА ДА ПОБИРААТ </text>
<text sub="clublinks" start="380.68" dur="1.835"> ВЕЧЕРВА СЕ ПРОЦЕНУВААТ КАКО ПОЧНАА ДА ГО ПОБИВААТ </text>
<text sub="clublinks" start="382.515" dur="0.3"> ВЕЧЕРВА СЕ ПРОЦЕНУВААТ КАКО ПОЧНАА ДА ГИ ПОБЕДУВААТ ПАРЧИНИТЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="382.815" dur="0.334"> ПОЧНЕТЕ ДА ГИ ПОБЕДУВАМЕ ПОДАРИТЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="383.149" dur="0.133"> ПОЧНЕТЕ ДА ГИ ПОБЕДУВАМЕ ПОДАРИТЕ. >> </text>
<text sub="clublinks" start="383.282" dur="0.101"> ПОЧНЕТЕ ДА ГИ ПОБЕДУВАМЕ ПОДАРИТЕ. >> СМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="383.383" dur="0.2"> ПОЧНЕТЕ ДА ГИ ПОБЕДУВАМЕ ПОДАРИТЕ. >> СМЕ ЗА ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="383.583" dur="0.1"> ПОЧНЕТЕ ДА ГИ ПОБЕДУВАМЕ ПОДАРИТЕ. >> СМЕ ЗА А. </text>
<text sub="clublinks" start="383.683" dur="0.233"> ПОЧНЕТЕ ДА ГИ ПОБЕДУВАМЕ ПОДАРИТЕ. >> СМЕ ЗА МИЛКА </text>
<text sub="clublinks" start="383.916" dur="0.067"> ПОЧНЕТЕ ДА ГИ ПОБЕДУВАМЕ ПОДАРИТЕ. >> СМЕ ЗА МИЛА НАДВОР </text>
<text sub="clublinks" start="383.983" dur="0.167"> >> СМЕ ЗА МИЛА НАДВОР </text>
<text sub="clublinks" start="384.15" dur="0.167"> >> СМЕ ЗА МИЛ НАВРЕД ОД </text>
<text sub="clublinks" start="384.317" dur="0.067"> >> СМЕ ЗА МИЛ НАВРЕД ГРАДОТ </text>
<text sub="clublinks" start="384.384" dur="0.066"> >> СМЕ ЗА МИЛ НАДВОР НА СТК </text>
<text sub="clublinks" start="384.45" dur="0.1"> >> СМЕ ЗА МИЛ НАВРЕД ДО DЕЛОТ НА СТК ДО </text>
<text sub="clublinks" start="384.55" dur="0.167"> >> СМЕ ЗА МИЛ НАВРЕД ДОTЕЛО СТОК ДО ОВА </text>
<text sub="clublinks" start="384.717" dur="0.067"> >> СМЕ ЗА МИЛ НАВРЕД ДОTЕЛОТ НА СТК ДО ОВОЈ ПОСЛЕДЕН </text>
<text sub="clublinks" start="384.784" dur="1.802"> НА ДРOWNАВАТА СТК ВО ОВОЈ ПРЕСЛАВЕН </text>
<text sub="clublinks" start="386.586" dur="0.2"> НА ДРOWNАВАТА СТК ВО ОВОЈ ЗАСЛАВЕНА ОБЛАСТ </text>
<text sub="clublinks" start="386.786" dur="0.2"> ОД ОВОЈ ПОСЛЕДУВАНО ОБЛАСТ СЕ ОД ОВОЈ ДРTАВЕН ПРЕД СЕК </text>
<text sub="clublinks" start="386.986" dur="0.2"> ОД ДЕOWNАНТОН СТК ДО ОВАА ЗАСЛАВАНА ОБЛАСТА ПОЗАДИ МЕ </text>
<text sub="clublinks" start="387.186" dur="0.1"> ОД ДРOWNАВАТА СТК ДО ОВАА ЗАСЛАВАНА ОБЛАСТА ПОЗАДИ МЕ </text>
<text sub="clublinks" start="387.286" dur="0.201"> ОД ДРOWNАВАТА СТК ДО ОВАА ЗАСЛАВАНА ОБЛАСТА ПОЗАДИ МЕ Е </text>
<text sub="clublinks" start="387.487" dur="0.066"> ОД ДРOWNАВАТА СТК ДО ОВАА ЗАСЛАВАНА ОБЛАСТА ПОЗАДИ МЕ Е ИНДИКАЦИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="387.553" dur="0.167"> ОБЛАСТА ОД МЕНЕ Е ИНДИКАЦИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="387.72" dur="0.1"> ОБЛАСТА ОД МЕНЕ Е ИНДИКАЦИЈА НА </text>
<text sub="clublinks" start="387.82" dur="0.1"> ОБЛАСТА ПОЗАДИ МЕ Е ИНДИКАЦИЈА ЗА САМО </text>
<text sub="clublinks" start="387.92" dur="0.134"> ОБЛАСТА ПОЗАДИ МЕ Е ИНДИКАЦИЈА ЗА САМО КАКО </text>
<text sub="clublinks" start="388.054" dur="0.1"> ОБЛАСТА ПОЗАДИ МЕ Е ИНДИКАЦИЈА ЗА САМО КОЛКУ ЗАДОЛИТЕЛНА </text>
<text sub="clublinks" start="388.154" dur="0.1"> ОБЛАСТА ПОЗАДИ МЕ Е ИНДИКАЦИЈА ЗА САМО КОЛКУ ОБВАНО ОВА </text>
<text sub="clublinks" start="388.254" dur="2.169"> ОБЛАСТА ПОЗАДИ МЕ Е ИНДИКАЦИЈА ЗА САМО КОЛКУ ОТВОРЕН ОГАН </text>
<text sub="clublinks" start="390.423" dur="0.067"> ОБЛАСТА ПОЗАДИ МЕ Е ИНДИКАЦИЈА ЗА САМО КОЛКУ СЕ ЗАТВОРИ ОВОЈ ПОАР </text>
<text sub="clublinks" start="390.49" dur="0.2"> САМО КОЛКУ СЕ ЗАТВОРИ ОВОЈ ПОАР </text>
<text sub="clublinks" start="390.69" dur="0.2"> САМО КОЛКУ СЕ ОТВОРИ ОВОЈ ПОREАР </text>
<text sub="clublinks" start="390.89" dur="0.067"> ОД САМО КОЛКУ СЕ ОТВОРИ ОВОЈ ПОREАР ДА СЕ СЛЕДИ. </text>
<text sub="clublinks" start="390.957" dur="0.333"> СО ДРOWNАВАТА. </text>
<text sub="clublinks" start="391.29" dur="0.101"> СО ДРOWNАВАТА. НО </text>
<text sub="clublinks" start="391.391" dur="0.1"> СО ДРOWNАВАТА. НО ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="391.491" dur="0.1"> СО ДРOWNАВАТА. НО ТОА ПОДРАЧЈЕ </text>
<text sub="clublinks" start="391.591" dur="0.233"> СО ДРOWNАВАТА. НО ТОА ПОВРШИНА БЕШЕ </text>
<text sub="clublinks" start="391.824" dur="0.2"> СО ДРOWNАВАТА. НО ТОА ПОДРАЧЈЕ Е ПОПРЕДЕНА </text>
<text sub="clublinks" start="392.024" dur="0.067"> СО ДРOWNАВАТА. НО ТОА ПОДРАЧЈЕ СЕ ПОЧЕКУВА </text>
<text sub="clublinks" start="392.091" dur="1.602"> НО ТОА ПОДРАЧЈЕ СЕ ПОЧЕКУВА </text>
<text sub="clublinks" start="393.693" dur="0.233"> НО ТОА ПОДРАЧЈЕ ИСПАРЕНА </text>
<text sub="clublinks" start="393.926" dur="0.167"> НО ТОА ПОДРАЧЈЕ СЕ ПОСТАПУВА ИСТОТО НЕ МОANЕ </text>
<text sub="clublinks" start="394.093" dur="0.134"> НО ТОА ПОДРАЧЈЕ СЕ ПОСТАПУВА ИСТОТО НЕ МОTЕ ДА БИДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="394.227" dur="0.1"> НО ТОА ПОДРАЧЈЕ СЕ ПОТРЕБА ИСТА НЕ МОTЕ ДА СЕ КАIDЕ </text>
<text sub="clublinks" start="394.327" dur="0.167"> НО ТОА ПОДРАЧЈЕ СЕ ПОТРЕБА ИСТА НЕ МОTЕ ДА СЕ КАIDЕ </text>
<text sub="clublinks" start="394.494" dur="0.066"> НО ТОА ПОДРАЧЈЕ СЕ ПОЧЕКА ИСТА НЕ МОTЕ ДА СЕ КАIDЕ ЗА СИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="394.56" dur="0.267"> ИСТА НЕ МОЕ ДА СЕ КАЕ ЗА СИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="394.827" dur="0.067"> ИСТА НЕ МОЕ ДА СЕ КАIDЕ ЗА СИТЕ ДОМЕШ. </text>
<text sub="clublinks" start="394.894" dur="0.167"> ИАКО. </text>
<text sub="clublinks" start="395.061" dur="0.1"> ИАКО. ПА </text>
<text sub="clublinks" start="395.161" dur="0.133"> ИАКО. ПРЕМНОГУ </text>
<text sub="clublinks" start="395.294" dur="0.067"> ИАКО. ТОЛКУ МНОГУ ЛУЃЕ </text>
<text sub="clublinks" start="395.361" dur="0.1"> ИАКО. ТОЛКУ ЛУЕ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="395.461" dur="0.1"> ИАКО. ТОЛКУ ЛУЕ ВО ОВА </text>
<text sub="clublinks" start="395.561" dur="0.067"> ИАКО. Толку многу луѓе во оваа област </text>
<text sub="clublinks" start="395.628" dur="0.234"> Толку многу луѓе во оваа област </text>
<text sub="clublinks" start="395.862" dur="1.768"> Толку многу луѓе во оваа изгубена област </text>
<text sub="clublinks" start="397.63" dur="0.2"> ТОЛКУ ЛУЕ НА ОВАА ПОЛИЦА ИЗГУБЕНО </text>
<text sub="clublinks" start="397.83" dur="0.234"> Толку многу луѓе во оваа област изгубени толку многу </text>
<text sub="clublinks" start="398.064" dur="0.1"> Толку многу луѓе во оваа област изгубени толку многу вклучително </text>
<text sub="clublinks" start="398.164" dur="0.067"> ТОЛКУ ЛУЕ НА ОВАА ПОГРАФИЈА ИЗГУБЕНО ТОЛКУ ВО ВКЛУЧУВАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="398.231" dur="0.267"> ЗАГУБЕНО ТОЛКУ ВО ВКЛУЧУВАЕ НА </text>
<text sub="clublinks" start="398.498" dur="0.066"> ЗАГУБЕНО ТОЛКУ ВКЛУЧУВАЕ НА СЕМЕЈСТВОТО. </text>
<text sub="clublinks" start="398.564" dur="0.234"> СЕМЕЈСТВО. </text>
<text sub="clublinks" start="398.798" dur="0.1"> СЕМЕЈСТВО. БЕА </text>
<text sub="clublinks" start="398.898" dur="0.067"> СЕМЕЈСТВО. ЗА СМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="398.965" dur="0.167"> СЕМЕЈСТВО. СМЕ ЗА ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="399.132" dur="0.133"> СЕМЕЈСТВО. СМЕ СЕ ЗА ВОВЕДУВАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="399.265" dur="1.435"> СЕМЕЈСТВО. СМЕ СЕ ЗА ВОВЕДЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="400.7" dur="0.067"> СЕМЕЈСТВО. СМЕ СЕ ЗА ВОВЕДЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="400.767" dur="0.2"> СМЕ СЕ ЗА ВОВЕДЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="400.967" dur="0.167"> СМЕ СЕ ЗА ВОВЕДЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="401.134" dur="0.1"> САМО СМЕ ДА ВО ВОВЕДИМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="401.234" dur="0.133"> СМЕ СЕ ЗА ВОВЕДЕЕ САМО НА </text>
<text sub="clublinks" start="401.367" dur="0.1"> СМЕ СЕ ЗА ВОВЕДЕЕ САМО ВТОРО </text>
<text sub="clublinks" start="401.467" dur="0.134"> СМЕ СЕ ВОВЕДИМЕ САМО ВТОР ВРЕМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="401.601" dur="0.066"> ABЕ СМЕ ВЕ ВОВЕДИМЕ САМО ВТОР ВРЕМЕ ОД СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="401.667" dur="0.234"> ОД САМО ВТОР ВРЕМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="401.901" dur="0.1"> САМО ВТОР ВРЕМЕ ОД ПОСЛЕДНО </text>
<text sub="clublinks" start="402.001" dur="0.134"> САМО ВТОР ВРЕМЕ ОД ПОСЛЕДНАТА НЕДЕЛА </text>
<text sub="clublinks" start="402.135" dur="2.669"> САМО ВТОР ВРЕМЕ ОД ЛАНТИНАТА НЕДЕЛА </text>
<text sub="clublinks" start="404.804" dur="0.2"> САМО ВТОР ВРЕМЕ ОД ПОСЛЕДНАТА НЕДЕЛА НЕДЕЛА ДОДОСТОНИ </text>
<text sub="clublinks" start="405.004" dur="0.067"> САМО ВТОР ВРЕМЕ ОД ЛАНТАТА НЕДЕЛА СЕМЕЈСТВО НА ДОДСОНС </text>
<text sub="clublinks" start="405.071" dur="0.267"> ПОСЛЕДНАТА НЕДЕЛА СЕМЕЈСТВО НА ДОДСОНС </text>
<text sub="clublinks" start="405.338" dur="0.067"> ПОСЛЕДНАТА НЕДЕЛА Семејството Додсонс се враќа </text>
<text sub="clublinks" start="405.405" dur="0.1"> ПОСЛЕДНАТА НЕДЕЛА Семејството Додсонс се враќа назад </text>
<text sub="clublinks" start="405.505" dur="0.133"> ПОСЛЕДНАТА НЕДЕЛА Семејството Додсонс се враќа на </text>
<text sub="clublinks" start="405.638" dur="0.167"> ПОСЛЕДНАТА НЕДЕЛА Семејството Додсонс се враќа на изнајмувањето </text>
<text sub="clublinks" start="405.805" dur="0.067"> ПОСЛЕДНАТА НЕДЕЛА СЕМЕЈСТВОТО ДОДСОНС ВРАТИ ВО ИМОТ НА ИЗДАВАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="405.872" dur="0.166"> ВРАURNА TOЕ НА ИМОТ НА ИЗДАВАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="406.038" dur="0.134"> ВРАURNАЕ НА ИЗДАВАЕТО ИЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="406.172" dur="0.167"> ВРАURNАЕ НА ИМОТ НА ИЗДАВА ORЕ ИЛИ ШТО Е </text>
<text sub="clublinks" start="406.339" dur="0.033"> ВРАURNА TOЕ НА ИМОТ НА ИЗДАВАЕ ИЛИ ШТО ОСТАНА </text>
<text sub="clublinks" start="406.372" dur="2.202"> ВРАURNА TOЕ НА ИМОТ НА ИЗДАВА ORЕ ИЛИ ОД ОСТАНА </text>
<text sub="clublinks" start="408.574" dur="0.234"> ВРАURNАЕ НА ИМОТ НА ИЗДАВАЕ ИЛИ ШТО ОСТАНА ОД ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="408.808" dur="0.2"> ВРАURNА TOЕ НА ИМОТ НА ИЗДАВА ORЕ ИЛИ ШТО ОСТАНУВА ОД СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="409.008" dur="0.067"> ВРАURNА TOЕ НА ИЗДАВАЕТО ИМА ИЛИ ШТО ОСТАНУВА ВО РУРАЛНОТО </text>
<text sub="clublinks" start="409.075" dur="0.167"> ИЛИ ШТО ОСТАНА ОВА ВО РУРАЛОТ </text>
<text sub="clublinks" start="409.242" dur="0.167"> ИЛИ ШТО ОСТАНА ОВА ВО РУРАЛНИОТ </text>
<text sub="clublinks" start="409.409" dur="0.066"> ИЛИ ШТО ОСТАНА ОВА ВО РУРАЛ КАКО ДЕКАТУР. </text>
<text sub="clublinks" start="409.475" dur="0.2"> КАКО ДЕКАТУР. </text>
<text sub="clublinks" start="409.675" dur="0.101"> КАКО ДЕКАТУР. >> </text>
<text sub="clublinks" start="409.776" dur="0.133"> КАКО ДЕКАТУР. >> ТОА Е </text>
<text sub="clublinks" start="409.909" dur="0.1"> КАКО ДЕКАТУР. >> Сè уште е </text>
<text sub="clublinks" start="410.009" dur="0.134"> КАКО ДЕКАТУР. >> Сè уште е А. </text>
<text sub="clublinks" start="410.143" dur="0.066"> КАКО ДЕКАТУР. >> Сè уште е сон </text>
<text sub="clublinks" start="410.209" dur="0.067"> КАКО ДЕКАТУР. >> Сè уште е сон или </text>
<text sub="clublinks" start="410.276" dur="0.3"> >> Сè уште е сон или </text>
<text sub="clublinks" start="410.576" dur="0.1"> >> Сè уште е сон или кошмар </text>
<text sub="clublinks" start="410.676" dur="0.034"> >> Сè уште е тој сон или кошмар </text>
<text sub="clublinks" start="410.71" dur="0.2"> >> Сè уште е сон или кошмар каков што сум јас </text>
<text sub="clublinks" start="410.91" dur="1.602"> >> Сè уште е сон или кошмар на кој се надевам </text>
<text sub="clublinks" start="412.512" dur="0.2"> >> Сè уште е сон или кошмар на кој се надевам </text>
<text sub="clublinks" start="412.712" dur="0.067"> >> Сè уште е сон или кошмар на кој се надевам да се разбудам </text>
<text sub="clublinks" start="412.779" dur="0.2"> КОШМАР КОЈ СЕ надевам дека ќе се разбудам </text>
<text sub="clublinks" start="412.979" dur="0.1"> КОШМАР КОЈА СЕ надевам дека ќе се разбудам </text>
<text sub="clublinks" start="413.079" dur="0.1"> КОШМАР КОЈА Се надевам дека ќе се разбудам од </text>
<text sub="clublinks" start="413.179" dur="0.167"> КОШМАР КОЈА Се надевам дека ќе се разбудам од, но, </text>
<text sub="clublinks" start="413.346" dur="0.1"> КОШМАР КОЈ СЕ надевам дека ќе се разбудам од, но веројатно </text>
<text sub="clublinks" start="413.446" dur="0.067"> КОШМАР КОЈА Се надевам дека ќе се разбудам од но, веројатно, ќе одам </text>
<text sub="clublinks" start="413.513" dur="0.066"> КОШМАР КОЈА Се надевам дека ќе се разбудам од но, веројатно, ќе одам </text>
<text sub="clublinks" start="413.579" dur="0.234"> ОД ОД НО ВЕBAНО ОДИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="413.813" dur="0.067"> ОД ОД НО ВЕBAНО ОДИТЕ УШТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="413.88" dur="0.1"> ОД ОД НО ВЕBAНО ОДИТЕ ДА БИДЕТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="413.98" dur="0.233"> ОД ОД НО ВЕ PROНО ОДИТЕ ДА СЕ УШТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="414.213" dur="1.202"> ОД ОД НО ВЕНО ОДИТЕ ДА СЕ УШТЕ ИСТА </text>
<text sub="clublinks" start="415.415" dur="0.266"> ОД ОД НО ВЕНО ОДИТЕ ДА СЕ УШТЕ ИСТИ ИСХОД. </text>
<text sub="clublinks" start="415.681" dur="0.334"> УШТЕ БИДЕ ИСТИ ИСХОД. </text>
<text sub="clublinks" start="416.015" dur="0.234"> УШТЕ БИДЕ ИСТИ ИСХОД. >> </text>
<text sub="clublinks" start="416.249" dur="0.133"> УШТЕ БИДЕ ИСТИ ИСХОД. >> HОН </text>
<text sub="clublinks" start="416.382" dur="0.067"> УШТЕ БИДЕ ИСТИ ИСХОД. >> HОН ДОТСОН </text>
<text sub="clublinks" start="416.449" dur="0.1"> УШТЕ БИДЕ ИСТИ ИСХОД. >> HОН ДОТСОН И </text>
<text sub="clublinks" start="416.549" dur="0.133"> УШТЕ БИДЕ ИСТИ ИСХОД. >> Hон Дотсон и неговиот </text>
<text sub="clublinks" start="416.682" dur="0.067"> УШТЕ БИДЕ ИСТИ ИСХОД. >> Hон Дотсон и неговата фамилија </text>
<text sub="clublinks" start="416.749" dur="0.3"> >> Hон Дотсон и неговата фамилија </text>
<text sub="clublinks" start="417.049" dur="0.101"> >> HОН ДОТСОН И СЕМЕЈСТВОТО ЕВАВУКИРАНО </text>
<text sub="clublinks" start="417.15" dur="0.166"> >> .ОН ДОТСОН И СЕМЕЈСТВОТО ЕВАКУИРАНО ПОСЛЕДНО </text>
<text sub="clublinks" start="417.316" dur="0.067"> >> HОН ДОТСОН И СЕМЕЈСТВОТО ЕВАКУИРАНИ ПОСЛЕДНИОТ ВТОРНИК. </text>
<text sub="clublinks" start="417.383" dur="2.202"> ЕВАКУИРАН ПОСЛЕДНИОТ ВТОРНИК. </text>
<text sub="clublinks" start="419.585" dur="0.201"> ЕВАКУИРАН ПОСЛЕДНИОТ ВТОРНИК. Наскоро </text>
<text sub="clublinks" start="419.786" dur="0.066"> ЕВАКУИРАН ПОСЛЕДНИОТ ВТОРНИК. НАскоро ПО. </text>
<text sub="clublinks" start="419.852" dur="0.334"> НАскоро ПО. </text>
<text sub="clublinks" start="420.186" dur="0.2"> НАскоро ПО. ПЛАМЕНИ </text>
<text sub="clublinks" start="420.386" dur="0.1"> НАскоро ПО. ПЛАМЕНИ ОД </text>
<text sub="clublinks" start="420.486" dur="0.167"> НАскоро ПО. ПЛАМЕНИ ОД </text>
<text sub="clublinks" start="420.653" dur="0.1"> НАскоро ПО. ПЛАМЕНИ ОД РОК </text>
<text sub="clublinks" start="420.753" dur="0.067"> НАскоро ПО. ПЛАМЕНИ ОД ПОREАР ОД РЕКОВИНА </text>
<text sub="clublinks" start="420.82" dur="0.2"> ПЛАМЕНИ ОД ПОREАР ОД РЕКОВИНА </text>
<text sub="clublinks" start="421.02" dur="0.134"> ПЛАМЕНИ ОД ПОREАРОТ ОД РЕКОВИНА </text>
<text sub="clublinks" start="421.154" dur="0.066"> ПЛАМЕНИ ОД ПОREАР ОД РЕКОВИНАТА ВО ГОЛФ. </text>
<text sub="clublinks" start="421.22" dur="0.267"> ВО ГОЛФ </text>
<text sub="clublinks" start="421.487" dur="0.1"> ВО ГОЛФ ТИЕ СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="421.587" dur="1.035"> ВО ГОЛФ ТИЕ ПОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="422.622" dur="0.2"> ВО ГОЛФ Тие се повеќе од </text>
<text sub="clublinks" start="422.822" dur="0.2"> ВО ГОЛФ ТИЕ ПОВЕЕ ОД 3000 </text>
<text sub="clublinks" start="423.022" dur="0.067"> ВО ГОЛФ Тие се повеќе од 3000 квадратни </text>
<text sub="clublinks" start="423.089" dur="0.2"> Тие се повеќе од 3000 квадратни </text>
<text sub="clublinks" start="423.289" dur="0.1"> Тие се повеќе од 3000 квадратни нозе </text>
<text sub="clublinks" start="423.389" dur="0.067"> ПОВЕЕ СЕ ОД 3000 КВАДЕР ДОМ. </text>
<text sub="clublinks" start="423.456" dur="0.233"> НОTЕ ДОМ. </text>
<text sub="clublinks" start="423.689" dur="0.101"> НОTЕ ДОМ. ИТ </text>
<text sub="clublinks" start="423.79" dur="0.166"> НОTЕ ДОМ. БЕШЕ </text>
<text sub="clublinks" start="423.956" dur="0.067"> НОTЕ ДОМ. СЕ НАМАЛУВА </text>
<text sub="clublinks" start="424.023" dur="0.2"> НОTЕ ДОМ. СЕ НАМАЛУВА </text>
<text sub="clublinks" start="424.223" dur="0.201"> НОTЕ ДОМ. НЕ беше намалено на ништо </text>
<text sub="clublinks" start="424.424" dur="0.066"> НОTЕ ДОМ. ПОВЕЕ СЕ НАМАЛИ НА НИШТО </text>
<text sub="clublinks" start="424.49" dur="2.002"> ПОВЕЕ СЕ НАМАЛИ НА НИШТО </text>
<text sub="clublinks" start="426.492" dur="0.234"> БЕШЕ НАМАЛЕНО НА НИШТО ПОВЕЕ ОД </text>
<text sub="clublinks" start="426.726" dur="0.167"> БЕШЕ НАМАЛЕНО НА НИШТО ПОВЕЕ ОД ОВА </text>
<text sub="clublinks" start="426.893" dur="0.033"> БЕШЕ НАМАЛЕНО НА НИШТО ПОВЕЕ ОД ОВОЈ КОМЧЕ </text>
<text sub="clublinks" start="426.926" dur="0.2"> НЕ СЕ НАМАЛУВА на ништо повеќе од овој куп </text>
<text sub="clublinks" start="427.126" dur="0.067"> БЕШЕ НАМАЛЕНО НА НИШТО ПОВЕЕ ОД ОВОЈ ЧЕСТ НА РЕВАШКИ. </text>
<text sub="clublinks" start="427.193" dur="0.334"> ОД ОВОЈ КОМПЛЕТ НА РЕВАШКИ. </text>
<text sub="clublinks" start="427.527" dur="0.2"> ОД ОВОЈ КОМПЛЕТ НА РЕВАШКИ. >> </text>
<text sub="clublinks" start="427.727" dur="0.2"> ОД ОВОЈ КОМПЛЕТ НА РЕВАШКИ. >> А. </text>
<text sub="clublinks" start="427.927" dur="0.2"> ОД ОВОЈ КОМПЛЕТ НА РЕВАШКИ. >> ЦЕЛ </text>
<text sub="clublinks" start="428.127" dur="0.067"> ОД ОВОЈ КОМПЛЕТ НА РЕВАШКИ. >> ЦЕЛО МНОГУ </text>
<text sub="clublinks" start="428.194" dur="2.369"> ОД ОВОЈ КОМПЛЕТ НА РЕВАШКИ. >> ЦЕЛО МНОГУ </text>
<text sub="clublinks" start="430.563" dur="0.2"> ОД ОВОЈ КОМПЛЕТ НА РЕВАШКИ. >> ЦЕЛО многу работи </text>
<text sub="clublinks" start="430.763" dur="0.067"> ОД ОВОЈ КОМПЛЕТ НА РЕВАШКИ. >> ЦЕЛО многу работи се </text>
<text sub="clublinks" start="430.83" dur="0.334"> >> ЦЕЛО многу работи се </text>
<text sub="clublinks" start="431.164" dur="0.1"> >> ЦЕЛО многу работи се заменуваат </text>
<text sub="clublinks" start="431.264" dur="0.1"> >> ЦЕЛО многу работи се заменуваат за тоа </text>
<text sub="clublinks" start="431.364" dur="0.1"> >> ЦЕЛО многу работи се заменуваат за вас </text>
<text sub="clublinks" start="431.464" dur="0.2"> >> ЦЕЛО многу работи се заменуваат што знаете, </text>
<text sub="clublinks" start="431.664" dur="0.067"> >> ЦЕЛО многу работи се заменуваат што знаете, кога </text>
<text sub="clublinks" start="431.731" dur="0.167"> Заменливи што знаете, кога </text>
<text sub="clublinks" start="431.898" dur="0.1"> Заменливи што знаете, кога јас </text>
<text sub="clublinks" start="431.998" dur="0.133"> Заменливи што знаете, кога размислувам </text>
<text sub="clublinks" start="432.131" dur="0.2"> Заменливи што знаете, кога размислувам </text>
<text sub="clublinks" start="432.331" dur="2.236"> Заменливи што знаете, кога размислувам за тоа </text>
<text sub="clublinks" start="434.567" dur="0.2"> Заменливо што знаете, кога размислувам за тоа </text>
<text sub="clublinks" start="434.767" dur="0.067"> Заменливи што знаете, кога размислувам за тоа е подобро </text>
<text sub="clublinks" start="434.834" dur="0.233"> МИСЛАМ ЗА ПОДОБРО Е </text>
<text sub="clublinks" start="435.067" dur="0.167"> Мислам дека е подобро од тоа </text>
<text sub="clublinks" start="435.234" dur="0.134"> Мислам дека за тоа е подобро од тоа </text>
<text sub="clublinks" start="435.368" dur="0.1"> Мислам дека е подобро од тоа што може </text>
<text sub="clublinks" start="435.468" dur="0.133"> Мислам дека е подобро од тоа што може да има </text>
<text sub="clublinks" start="435.601" dur="0.067"> МИСЛАМ ЗА ПОДОБРО Е ОТКАКО МОLDЕ ДА БИДЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="435.668" dur="0.2"> ОД МО COЕ ДА БИДЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="435.868" dur="0.1"> ОД МО COЕ ДА БИДЕ. >> </text>
<text sub="clublinks" start="435.968" dur="0.201"> ОД МО COЕ ДА БИДЕ. >> ТОА Е </text>
<text sub="clublinks" start="436.169" dur="0.1"> ОД МО COЕ ДА БИДЕ. >> Тоа е зачудувачко </text>
<text sub="clublinks" start="436.269" dur="0.1"> ОД МО COЕ ДА БИДЕ. >> ЗАБЕЛЕШНО Е ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="436.369" dur="0.133"> ОД МО COЕ ДА БИДЕ. >> Забележително е тој Hон </text>
<text sub="clublinks" start="436.502" dur="0.067"> ОД МО COЕ ДА БИДЕ. >> Забележително е тоа што Hон е </text>
<text sub="clublinks" start="436.569" dur="0.2"> >> Забележително е тоа што Hон е </text>
<text sub="clublinks" start="436.769" dur="1.802"> >> Забележително е тоа што Hон е како </text>
<text sub="clublinks" start="438.571" dur="0.2"> >> Забележително е што Hон е како позитивен </text>
<text sub="clublinks" start="438.771" dur="0.2"> >> Забележително е што Hон е исто толку позитивен </text>
<text sub="clublinks" start="438.971" dur="0.134"> >> Забележително е што Hон е исто толку позитивен, како и тој </text>
<text sub="clublinks" start="439.105" dur="0.067"> >> Забележително е што Hон е исто толку позитивен, како што е тој. </text>
<text sub="clublinks" start="439.172" dur="0.233"> КАКО Е ПОЗИТИВ. </text>
<text sub="clublinks" start="439.405" dur="0.2"> КАКО Е ПОЗИТИВ. 20/20 </text>
<text sub="clublinks" start="439.605" dur="0.1"> КАКО Е ПОЗИТИВ. 20/20 ИМА </text>
<text sub="clublinks" start="439.705" dur="0.134"> КАКО Е ПОЗИТИВ. 20/20 НЕ </text>
<text sub="clublinks" start="439.839" dur="0.1"> КАКО Е ПОЗИТИВ. 20/20 НЕ Е БИДЕН </text>
<text sub="clublinks" start="439.939" dur="0.2"> КАКО Е ПОЗИТИВ. 20/20 НЕ Е KИВЕТЕН </text>
<text sub="clublinks" start="440.139" dur="0.2"> КАКО Е ПОЗИТИВ. 20/20 НЕ Е KИВЕТЕН </text>
<text sub="clublinks" start="440.339" dur="0.067"> КАКО Е ПОЗИТИВ. 20/20 НЕ БИДЕ KИВОТНИ ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="440.406" dur="1.201"> 20/20 НЕ БИДЕ KИВОТНИ ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="441.607" dur="0.201"> 20/20 НЕ Е БИДЕ KЕ KИВО ОД ДОДОНСОНИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="441.808" dur="0.2"> 20/20 НЕ Е БИДЕ KЕ INИВО ПОРАНЕШНО ДОДОСОНИ </text>
<text sub="clublinks" start="442.008" dur="0.2"> 20/20 НЕ Е БИДЕ KЕ INИВО ОД ОВА ПОРАНО ДОДОНСОНИ </text>
<text sub="clublinks" start="442.208" dur="0.067"> 20/20 НЕ Е БИДЕ KЕ INИВО ОД ДОДОСОНИТЕ ПОРАНА ОВАА ГОДИНА. </text>
<text sub="clublinks" start="442.275" dur="0.267"> ДОДСОНС ПОРАНО ОВАА ГОДИНА. </text>
<text sub="clublinks" start="442.542" dur="0.1"> ДОДСОНС ПОРАНО ОВАА ГОДИНА. JOОН </text>
<text sub="clublinks" start="442.642" dur="0.167"> ДОДСОНС ПОРАНО ОВАА ГОДИНА. JOЕНА НА HОН </text>
<text sub="clublinks" start="442.809" dur="0.166"> ДОДСОНС ПОРАНО ОВАА ГОДИНА. WЕНАТА HОН СТЕФАНИ </text>
<text sub="clublinks" start="442.975" dur="0.067"> ДОДСОНС ПОРАНО ОВАА ГОДИНА. СТРЕЕНА WЕНАТА ОН СТЕФАНИ </text>
<text sub="clublinks" start="443.042" dur="0.167"> СТРЕЕНА WЕНАТА ОН СТЕФАНИ </text>
<text sub="clublinks" start="443.209" dur="0.133"> Wената на Hон, Стефани, претрпе А. </text>
<text sub="clublinks" start="443.342" dur="2.203"> WЕНАТА JOОН СТЕФАНИ СТРЕЛ СПИНАЛ </text>
<text sub="clublinks" start="445.545" dur="0.2"> Wената на Hон, Стефани претрпе спинален кабел </text>
<text sub="clublinks" start="445.745" dur="0.233"> Wената на он, Стефани претрпе повреда на 'рбетниот мозок </text>
<text sub="clublinks" start="445.978" dur="0.201"> Wената на Hон, Стефани претрпе повреда на 'рбетниот мозок и </text>
<text sub="clublinks" start="446.179" dur="0.066"> Wената на Hон, Стефани претрпе повреда на 'рбетниот мозок и е </text>
<text sub="clublinks" start="446.245" dur="0.301"> Повреда на 'рбетниот мозок и е </text>
<text sub="clublinks" start="446.546" dur="0.166"> Повреда на 'рбетниот мозок и во моментов е </text>
<text sub="clublinks" start="446.712" dur="0.101"> Повреда на 'рбетниот мозок и во моментов се парализира </text>
<text sub="clublinks" start="446.813" dur="0.1"> Повреда на 'рбетниот мозок и во моментов се парализира од </text>
<text sub="clublinks" start="446.913" dur="0.066"> Повреда на 'рбетниот мозок и во моментов се парализира од </text>
<text sub="clublinks" start="446.979" dur="0.234"> ТЕКОВНО ПАРАЛИЗИРАНО ОД </text>
<text sub="clublinks" start="447.213" dur="0.1"> ТЕКОВНО парализирано од половината </text>
<text sub="clublinks" start="447.313" dur="0.067"> АКТУЕЛНО ПАРАЛИЗИРАНО ОД СПОЛНУВАНИОТ КОЛЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="447.38" dur="2.169"> СПОЛЕТЕН СТОЛО. </text>
<text sub="clublinks" start="449.549" dur="0.2"> СПОЛЕТЕН СТОЛО. ТИ </text>
<text sub="clublinks" start="449.749" dur="0.2"> СПОЛЕТЕН СТОЛО. Е БИЛЕ </text>
<text sub="clublinks" start="449.949" dur="0.2"> СПОЛЕТЕН СТОЛО. НИКОГАШ НЕМАШ </text>
<text sub="clublinks" start="450.149" dur="0.134"> СПОЛЕТЕН СТОЛО. НИКОГАШ НЕМА ДА ЗНАЕТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="450.283" dur="0.167"> СПОЛЕТЕН СТОЛО. НИКОГАШ НЕМА да го знаете </text>
<text sub="clublinks" start="450.45" dur="0.066"> СПОЛЕТЕН СТОЛО. НИКОГАШ НЕМА да го знаете помислете. </text>
<text sub="clublinks" start="450.516" dur="0.167"> НИКОГАШ НЕМА да го знаете помислете. </text>
<text sub="clublinks" start="450.683" dur="0.1"> НИКОГАШ НЕМА да го знаете помислете. НИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="450.783" dur="0.134"> НИКОГАШ НЕМА да го знаете помислете. НИЕ ИМАМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="450.917" dur="0.133"> НИКОГАШ НЕМА да го знаете помислете. ИМАМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="451.05" dur="0.134"> НИКОГАШ НЕМА да го знаете помислете. Имаме убавина </text>
<text sub="clublinks" start="451.184" dur="0.166"> НИКОГАШ НЕМА да го знаете помислете. Имаме прилично силна </text>
<text sub="clublinks" start="451.35" dur="0.067"> НИКОГАШ НЕМА да го знаете помислете. Имаме прилично силна фамилија. </text>
<text sub="clublinks" start="451.417" dur="0.167"> Имаме прилично силна фамилија. </text>
<text sub="clublinks" start="451.584" dur="0.067"> Имаме прилично силна фамилија. >> </text>
<text sub="clublinks" start="451.651" dur="0.1"> Имаме прилично силна фамилија. >> НИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="451.751" dur="0.2"> Имаме прилично силна фамилија. >> ТЕНДИРАМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="451.951" dur="0.234"> Имаме прилично силна фамилија. >> ТЕНДИРАМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="452.185" dur="0.4"> Имаме прилично силна фамилија. >> ТЕНДИРАМЕ ДА СЕ ОДВЕРИМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="452.585" dur="0.2"> Имаме прилично силна фамилија. >> ТЕНДИРАМЕ ДА СЕ ДОВЕРУВАМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="452.785" dur="0.067"> Имаме прилично силна фамилија. >> ТЕНДАМЕ ДА СЕ ДОВЕРУВАМЕ НА СЕКОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="452.852" dur="0.267"> >> ТЕНДАМЕ ДА СЕ ДОВЕРУВАМЕ НА СЕКОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="453.119" dur="0.067"> >> ТЕНДИРАМЕ ДА СЕ ДОВЕРУВАМЕ ЕДНО ДРУГО. </text>
<text sub="clublinks" start="453.186" dur="0.233"> ДРУГИ </text>
<text sub="clublinks" start="453.419" dur="0.234"> ДРУГИ ПА </text>
<text sub="clublinks" start="453.653" dur="0.1"> ДРУГИ ПА КОГА </text>
<text sub="clublinks" start="453.753" dur="0.033"> ДРУГИ ПА КОГА ЕДНО </text>
<text sub="clublinks" start="453.786" dur="0.067"> ДРУГИ ПА КОГА ЕДЕН ОД </text>
<text sub="clublinks" start="453.853" dur="0.133"> ДРУГИ ПА КОГА ЕДЕН ОД НАС </text>
<text sub="clublinks" start="453.986" dur="0.134"> ДРУГИ ПА КОГА Е ЕДЕН ОД НАС </text>
<text sub="clublinks" start="454.12" dur="0.1"> ДРУГИ ПА КОГА МОBЕ ДА Е ОД НАС </text>
<text sub="clublinks" start="454.22" dur="0.067"> ДРУГИ ПА КОГА МОBЕ ДА СЕ ДОНЕСИ ЕДЕН ОД НАС </text>
<text sub="clublinks" start="454.287" dur="0.167"> ПА КОГА МОBЕ ДА СЕ ДОНЕСИ ЕДЕН ОД НАС </text>
<text sub="clublinks" start="454.454" dur="0.133"> ПА КОГА ЕДЕН ОД МОOWNЕ ДА СЕ СЛУЧИ А. </text>
<text sub="clublinks" start="454.587" dur="0.067"> ПА КОГА ЕДЕН ОД МО ONEЕ МОBЕ ДА СЕ ДАЛИ МАЛКУ </text>
<text sub="clublinks" start="454.654" dur="0.1"> ПА КОГА ЕДЕН ОД МОOWNЕ ДА Е ДАЛИ МАЛИЦА </text>
<text sub="clublinks" start="454.754" dur="0.133"> ПА КОГА МОBЕ ДА СЕ СЛУЧИ ЕДЕН ОД НАС МАЛКУ </text>
<text sub="clublinks" start="454.887" dur="0.2"> ПА КОГА МОBЕ ДА СЕ СЛУЧИ ЕДНО ОД МАЛИОТ ДРУГ </text>
<text sub="clublinks" start="455.087" dur="1.435"> ПА КОГА МОBЕ ДА СЕ СЛУЧИ ЕДНО ОД МАЛИ ОД ДРУГИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="456.522" dur="0.067"> ПА КОГА МОBЕ ДА СЕ СЛУЧИ ЕДЕН ОД МАЛИОТ МАЛКУ ДРУГИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="456.589" dur="0.234"> МАЛКУ МЕСТО ДРУГИ СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="456.823" dur="0.133"> МАЛКУ МЕСТО ДРУГИТЕ СЕ ПРАВИ </text>
<text sub="clublinks" start="456.956" dur="0.1"> ТАМУ СЕ ПРАВИ МИЛКИ ДРУГИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="457.056" dur="0.134"> МАЛКУ ЛИЦЕ ОД ДРУГИТЕ СЕ ПРАВИ ТАМУ </text>
<text sub="clublinks" start="457.19" dur="0.1"> МАЛКУ МЕСТО ДРУГИТЕ СЕ ПРАВО ТРЕБА ДА БИРААТ </text>
<text sub="clublinks" start="457.29" dur="0.066"> МАЛКУ МЕСТО ДРУГИТЕ СЕ ПРАВО ТРЕБА ДА ПОБЕДАТ. </text>
<text sub="clublinks" start="457.356" dur="0.234"> ПРАВО ТАМУ ДА ПОБЕДЕТЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="457.59" dur="0.133"> ПРАВО ТАМУ ДА ПОБЕДЕТЕ. ПА </text>
<text sub="clublinks" start="457.723" dur="0.101"> ПРАВО ТАМУ ДА ПОБЕДЕТЕ. ТАМА ИМА </text>
<text sub="clublinks" start="457.824" dur="0.133"> ПРАВО ТАМУ ДА ПОБЕДЕТЕ. ТАМА ТИ </text>
<text sub="clublinks" start="457.957" dur="0.167"> ПРАВО ТАМУ ДА ПОБЕДЕТЕ. ЗАТОА ЗНАЕТЕ, </text>
<text sub="clublinks" start="458.124" dur="1.635"> ПРАВО ТАМУ ДА ПОБЕДЕТЕ. ЗАТОА ТИ ЗНАЕШ, ТОА Е </text>
<text sub="clublinks" start="459.759" dur="0.067"> ПРАВО ТАМУ ДА ПОБЕДЕТЕ. ТАМУ ЗНАЕТЕ, САМО Е </text>
<text sub="clublinks" start="459.826" dur="0.266"> ТАМУ ЗНАЕТЕ, САМО Е </text>
<text sub="clublinks" start="460.092" dur="0.167"> ТАМУ ЗНАЕТЕ, САМО Е Друго </text>
<text sub="clublinks" start="460.259" dur="0.067"> ТАМУ ЗНАЕТЕ, САМО Е УШТЕ ЕДНО ДРУГО </text>
<text sub="clublinks" start="460.326" dur="0.1"> Значи, таму знаете, тоа е само уште еден друг ден </text>
<text sub="clublinks" start="460.426" dur="0.134"> Значи, таму знаете, тоа е само уште еден друг ден </text>
<text sub="clublinks" start="460.56" dur="0.066"> Значи, таму знаете, тоа е само уште еден друг ден само </text>
<text sub="clublinks" start="460.626" dur="0.201"> УШТЕ ДРУГ ДЕН САМО </text>
<text sub="clublinks" start="460.827" dur="0.066"> УШТЕ УШТЕ УШТЕ ДЕН САМО ИМАТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="460.893" dur="0.067"> УШТЕ УШТЕ УШТЕ ДЕН САМО МОРАТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="460.96" dur="0.067"> УШТЕ УШТЕ УШТЕ ДЕН ШТО ТРЕБА ДА ЈА ДОБИЕТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="461.027" dur="0.1"> УШТЕ УШТЕ УШТЕ ДЕНЕС ТРЕБА ДА СЕ ПОСТАНЕТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="461.127" dur="0.1"> УШТЕ УШТЕ УШТЕ ДЕН САМО ТРЕБА ДА СЕ ПОСТАНЕТЕ И </text>
<text sub="clublinks" start="461.227" dur="0.2"> УШТЕ УШТЕ УШТЕ ДЕН САМО ТРЕБА ДА СЕ ПОСТАНЕТЕ И ЛИЦЕ </text>
<text sub="clublinks" start="461.427" dur="0.234"> УШТЕ УШТЕ УШТЕ ДЕН САМО ТРЕБА ДА СЕ ПОСТАНЕТЕ И ДА СЕ РАБОТИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="461.661" dur="0.066"> УШТЕ УШТЕ УШТЕ ДЕН САМО ТРЕБА ДА СЕ ПОСТАНЕТЕ И ДА СЕ РАБОТЕТЕ И </text>
<text sub="clublinks" start="461.727" dur="0.768"> ТРЕБА ДА СЕ ПОСТАНЕТЕ И ДА СЕ РАБОТАТ И </text>
<text sub="clublinks" start="462.495" dur="0.2"> ТРЕБА ДА СЕ ПОСТАНЕТЕ И ДА СЕ РАБОТАТ </text>
<text sub="clublinks" start="462.695" dur="0.2"> ТРЕБА ДА СЕ ПОСТАНЕТЕ И ДА СЕ РАБОТИТЕ И АКО СТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="462.895" dur="0.134"> ТРЕБА ДА СЕ ПОСТАНЕТЕ И ДА СЕ РАБОТИТЕ И АКО СЕ ЗАЕДНО </text>
<text sub="clublinks" start="463.029" dur="0.1"> ТРЕБА ДА СЕ ПОСТАНЕТЕ И ДА СЕ РАБОТИТЕ И АКО СЕ ЗАЕДНО СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="463.129" dur="0.067"> ТРЕБА ДА СЕ ПОСТАНЕТЕ И ДА СЕ РАБОТИТЕ И АКО СЕ ЗАЕДНО ДА БИДЕТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="463.196" dur="0.233"> АКО СЕ ЗАЕДНО ДА БИДЕШ </text>
<text sub="clublinks" start="463.429" dur="0.067"> АКО СЕ ЗАЕДНО BEЕ БИДЕ ДОБРО. </text>
<text sub="clublinks" start="463.496" dur="3.036"> ДОБРО. </text>
<text sub="clublinks" start="466.532" dur="0.2"> ДОБРО. >> </text>
<text sub="clublinks" start="466.732" dur="0.201"> ДОБРО. >> ЗАЕДНО </text>
<text sub="clublinks" start="466.933" dur="0.166"> ДОБРО. >> ЗАЕДНО </text>
<text sub="clublinks" start="467.099" dur="0.167"> ДОБРО. >> ЗАЕДНО ДОДСОНИ </text>
<text sub="clublinks" start="467.266" dur="0.067"> ДОБРО. >> ЗАЕДЕНИ ДОДОСОНИ ИЗМЕНАТ </text>
<text sub="clublinks" start="467.333" dur="0.267"> >> ЗАЕДЕНИ ДОДОСОНИ ИЗМЕНАТ </text>
<text sub="clublinks" start="467.6" dur="0.1"> >> ЗАЕДНО ДОДСОНИТЕ ИСКЛАЕНИ НЕМА </text>
<text sub="clublinks" start="467.7" dur="0.134"> >> ЗАЕДНО ДОДОСОНИТЕ ИСКЛУЧЕНИ ПО НИВО </text>
<text sub="clublinks" start="467.834" dur="0.1"> >> ЗАЕДНО ДОДОСОНИТЕ ИСКЛУШУВААТ ОД ДЕБРИСОТ </text>
<text sub="clublinks" start="467.934" dur="0.1"> >> ЗАЕДНО ДОДОСОНИТЕ ИСКЛУШУВААТ ОД ТОА ДЕБРИСОТ </text>
<text sub="clublinks" start="468.034" dur="0.066"> >> ЗАЕДНО ДОДОСОНИТЕ ИСКЛУШУВАНИ ОД ДЕБРИСОТ ТОА БИЛЕ </text>
<text sub="clublinks" start="468.1" dur="2.403"> НЕКОЛКУ БЕШЕ ДЕБРИСОТ </text>
<text sub="clublinks" start="470.503" dur="0.233"> НЕКОЛКУ ДЕБРИСОТ ТОА ЕДНАШ </text>
<text sub="clublinks" start="470.736" dur="0.201"> НЕМА ДЕБРИС ТОА БЕШЕ ЕДНО НИВНО </text>
<text sub="clublinks" start="470.937" dur="0.066"> НЕМА ДЕБРИС, ТОА БЕШЕ ЕДНАШ НИВНА ДОМА. </text>
<text sub="clublinks" start="471.003" dur="0.334"> ЕДНАШ НИВНАТА КУА. </text>
<text sub="clublinks" start="471.337" dur="0.167"> ЕДНАШ НИВНАТА КУА. ТИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="471.504" dur="0.133"> ЕДНАШ НИВНАТА КУА. ТЕПАЧАТ </text>
<text sub="clublinks" start="471.637" dur="0.067"> ЕДНАШ НИВНАТА КУА. ТЕПЧЕСТВААТ ОД СТРАНА </text>
<text sub="clublinks" start="471.704" dur="0.167"> ЕДНАШ НИВНАТА КУА. СЕ ТЕЧНАТ ОД СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="471.871" dur="0.067"> ЕДНАШ НИВНАТА КУА. ТЕПАЧЕНИ СЕ ОД ПЛОЧКАТА. </text>
<text sub="clublinks" start="471.938" dur="1.968"> ТЕПАЧЕНИ СЕ ОД ПЛОЧКАТА. </text>
<text sub="clublinks" start="473.906" dur="0.2"> ТЕПАЧЕНИ СЕ ОД ПЛОЧКАТА. >> </text>
<text sub="clublinks" start="474.106" dur="0.201"> ТЕПАЧЕНИ СЕ ОД ПЛОЧКАТА. >> THE </text>
<text sub="clublinks" start="474.307" dur="0.1"> ТЕПАЧЕНИ СЕ ОД ПЛОЧКАТА. >> МИКРОВАВАТА, </text>
<text sub="clublinks" start="474.407" dur="0.2"> ТЕПАЧЕНИ СЕ ОД ПЛОЧКАТА. >> МИКРОВАВАТА, </text>
<text sub="clublinks" start="474.607" dur="0.067"> ТЕПАЧЕНИ СЕ ОД ПЛОЧКАТА. >> МИКРОВАВАТА, РАМКАТА </text>
<text sub="clublinks" start="474.674" dur="0.167"> >> МИКРОВАВАТА, РАМКАТА </text>
<text sub="clublinks" start="474.841" dur="0.033"> >> МИКРОВАВАТА, РАМКАТА НА </text>
<text sub="clublinks" start="474.874" dur="0.1"> >> МИКРОВАВАТА, РАМКАТА НА А. </text>
<text sub="clublinks" start="474.974" dur="0.1"> >> МИКРОВАВАТА, РАМАТА НА КРЕВЕТОТ </text>
<text sub="clublinks" start="475.074" dur="0.1"> >> МИКРОВАВАТА, РАМКАТА НА КРЕВЕТОТ АМА </text>
<text sub="clublinks" start="475.174" dur="0.234"> >> МИКРОВАВАТА, РАМКАТА НА КРЕВЕТОТ, НО НЕ </text>
<text sub="clublinks" start="475.408" dur="0.2"> >> МИКРОВАВАТА, РАМКАТА НА КРЕВЕТОТ, НО НЕ МНОГУ </text>
<text sub="clublinks" start="475.608" dur="2.035"> >> МИКРОВАВАТА, РАМКА НА КРЕВЕТОТ, НО НЕМА ДРУГО </text>
<text sub="clublinks" start="477.643" dur="0.067"> >> МИКРОВАВАТА, РАМКАТА НА КРЕВЕТОТ, НО НЕ БИЛ ПОВЕЕ ДРУГ </text>
<text sub="clublinks" start="477.71" dur="0.367"> ОД КРЕВЕТОТ, НО НЕ БЕШЕ ДРУГО ДРУГ </text>
<text sub="clublinks" start="478.077" dur="0.067"> ОД КРЕВЕТОТ, НО НЕ МНОГУ ДРУГО ПРЕПОЗНАВАТ. </text>
<text sub="clublinks" start="478.144" dur="0.267"> ПРИПРИЗНАВА. </text>
<text sub="clublinks" start="478.411" dur="0.133"> ПРИПРИЗНАВА. ИМА </text>
<text sub="clublinks" start="478.544" dur="0.067"> ПРИПРИЗНАВА. НЕМА НИКОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="478.611" dur="0.067"> ПРИПРИЗНАВА. НЕМА НИКОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="478.678" dur="0.066"> ПРИПРИЗНАВА. НЕМА НИКОЈ ДА БИДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="478.744" dur="0.101"> ПРИПРИЗНАВА. НЕМА НИКОЈ ДА СЕ ИЗРАБОТИ </text>
<text sub="clublinks" start="478.845" dur="0.066"> ПРИПРИЗНАВА. НИКОЈ НЕМА ДА СЕ ОБРАЗИ. </text>
<text sub="clublinks" start="478.911" dur="0.334"> НИКОЈ НЕМА ДА СЕ ОБРАЗИ. </text>
<text sub="clublinks" start="479.245" dur="0.2"> НИКОЈ НЕМА ДА СЕ ОБРАЗИ. >> </text>
<text sub="clublinks" start="479.445" dur="2.036"> НИКОЈ НЕМА ДА СЕ ОБРАЗИ. >> Јас </text>
<text sub="clublinks" start="481.481" dur="0.2"> НИКОЈ НЕМА ДА СЕ ОБРАЗИ. >> ЗНАЧИМ </text>
<text sub="clublinks" start="481.681" dur="0.233"> НИКОЈ НЕМА ДА СЕ ОБРАЗИ. >> ЗНАЧАМ ISHЕЛБА </text>
<text sub="clublinks" start="481.914" dur="0.2"> НИКОЈ НЕМА ДА СЕ ОБРАЗИ. >> ЗНАЧИМ КАКО НИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="482.114" dur="0.067"> НИКОЈ НЕМА ДА СЕ ОБРАЗИ. >> ЗНАЧИМ КАКО WEЕ СЕ САКАМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="482.181" dur="0.234"> >> ЗНАЧИМ КАКО WEЕ СЕ САКАМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="482.415" dur="0.1"> >> ЗНАЧИМ КАКО WEЕ СЕ ЗЕМАТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="482.515" dur="0.1"> >> ЗНАЧИМ САКА WЕ ПОВЕЕТЕ ПОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="482.615" dur="0.133"> >> ЗНАЧИМ КАКО WEЕ ПОВЕЕМЕ ПОВЕЕ ЛУUЕ </text>
<text sub="clublinks" start="482.748" dur="0.101"> >> ЗНАЧАМ КАКО WEЕ ПОВЕЕМЕ ПОВЕЕ ЛУUЕ Е </text>
<text sub="clublinks" start="482.849" dur="0.033"> >> ЗНАЧАМ КАКО WEЕ ПОВЕЕМЕ ПОВЕЕ ЛУЕ WЕ ИМАМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="482.882" dur="0.067"> >> ЗНАЧИМ КАКО WEЕ ПОВЕЕМЕ ПОВЕЕ ЛУЕ WЕ ИМАМЕ А. </text>
<text sub="clublinks" start="482.949" dur="0.233"> ПОВЕЕ ПОВЕЕ ЛУЕ Е ИМААТ А. </text>
<text sub="clublinks" start="483.182" dur="0.1"> ПОВЕENЕ ПОВЕЕ ЛУ STЕ Е ИМАТЕ УБАВО </text>
<text sub="clublinks" start="483.282" dur="0.067"> ПОВЕЕ ПОВЕЕ ЛУUЕ Е ИМАТЕ УБАВ АДСО </text>
<text sub="clublinks" start="483.349" dur="1.435"> ПОВЕЕ ПОВЕЕ ДЕЛОВИ OUЕ ИМАТЕ УБАВ АДСО </text>
<text sub="clublinks" start="484.784" dur="0.2"> ПОВЕЕ ПОВЕЕ ДЕЛОВИ HAЕ ИМАТЕ УБАВ АДСО НА МОЈОТ </text>
<text sub="clublinks" start="484.984" dur="0.234"> ПОВЕЕ ПОВЕЕ ДЕЛОВИ HAЕ ИМАТЕ УБАВ АДСО НА МОЕТО ДОБРО </text>
<text sub="clublinks" start="485.218" dur="0.066"> ПОВЕЕ ПОВЕЕ ДЕЛОВИ OUЕ ИМАТЕ УБАВ АДСО НА МОИТЕ ДОБИ ОБЛЕКА </text>
<text sub="clublinks" start="485.284" dur="0.301"> УБАВО АДСО НА МОИТЕ ДОБИ ОБЛЕКА </text>
<text sub="clublinks" start="485.585" dur="0.066"> УБАВО АДСО НА МОИТЕ ДОБРИ ОБЛЕКА ПЕРХЕПИ. </text>
<text sub="clublinks" start="485.651" dur="0.167"> ПРЕГЛЕДИ </text>
<text sub="clublinks" start="485.818" dur="0.1"> ПРЕГЛЕДИ >> </text>
<text sub="clublinks" start="485.918" dur="0.1"> ПРЕГЛЕДИ >> НО </text>
<text sub="clublinks" start="486.018" dur="0.1"> ПРЕГЛЕДИ >> НО ШТО </text>
<text sub="clublinks" start="486.118" dur="0.134"> ПРЕГЛЕДИ >> НО ШТО </text>
<text sub="clublinks" start="486.252" dur="0.167"> ПРЕГЛЕДИ >> НО ШТО ДОДСОНИ </text>
<text sub="clublinks" start="486.419" dur="0.067"> ПРЕГЛЕДИ >> НО ШТО прават ДОДСОНИ </text>
<text sub="clublinks" start="486.486" dur="2.002"> >> НО ШТО прават ДОДСОНИ </text>
<text sub="clublinks" start="488.488" dur="0.2"> >> НО ШТО СЕ СЛУЧУВААТ ДОДСОНИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="488.688" dur="0.2"> >> НО ШТО СЕ СЛУЧУВА ДОДСОНИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="488.888" dur="0.2"> >> НО ШТО СЕ СЛУЧУВА ДОДСОНИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="489.088" dur="0.067"> >> НО ШТО СЕ СЛУЧУВААТ ДОДСОНИТЕ ЕДНО ДРУГО. </text>
<text sub="clublinks" start="489.155" dur="0.334"> СЕ СЛУЧУВА СЕ ЕДНО. </text>
<text sub="clublinks" start="489.489" dur="0.133"> СЕ СЛУЧУВА СЕ ЕДНО. И </text>
<text sub="clublinks" start="489.622" dur="0.133"> СЕ СЛУЧУВА СЕ ЕДНО. И САМО </text>
<text sub="clublinks" start="489.755" dur="0.101"> СЕ СЛУЧУВА СЕ ЕДНО. И САМО Можеби </text>
<text sub="clublinks" start="489.856" dur="0.133"> СЕ СЛУЧУВА СЕ ЕДНО. И САМО МОBЕ НЕКОЈА </text>
<text sub="clublinks" start="489.989" dur="0.1"> СЕ СЛУЧУВА СЕ ЕДНО. И САМО МОBЕ ДА Е НЕКОЈ ПОДОБРО </text>
<text sub="clublinks" start="490.089" dur="0.067"> СЕ СЛУЧУВА СЕ ЕДНО. И САМО МОBЕ ДА Е НЕКОИ ПОДОБРИ ДЕНА </text>
<text sub="clublinks" start="490.156" dur="0.233"> И САМО МОBЕ ДА Е НЕКОИ ПОДОБРИ ДЕНА </text>
<text sub="clublinks" start="490.389" dur="0.067"> И САМО МОBЕ ДА Е НЕКОИ ПОДОБРИ ДЕНИ ПРЕДЕН. </text>
<text sub="clublinks" start="490.456" dur="2.269"> ПРЕД </text>
<text sub="clublinks" start="492.725" dur="0.2"> ПРЕД >> </text>
<text sub="clublinks" start="492.925" dur="0.2"> ПРЕД >> Јас </text>
<text sub="clublinks" start="493.125" dur="0.201"> ПРЕД >> ЗНАЧИМ </text>
<text sub="clublinks" start="493.326" dur="0.133"> ПРЕД >> ЗНАЧИМ </text>
<text sub="clublinks" start="493.459" dur="0.1"> ПРЕД >> ЗНАЧИМ САМО </text>
<text sub="clublinks" start="493.559" dur="0.134"> ПРЕД >> ЗНАЧИМ САМО СМЕТАМ </text>
<text sub="clublinks" start="493.693" dur="0.1"> ПРЕД >> ЗНАЧИМ САМО НИ СМЕТАМ </text>
<text sub="clublinks" start="493.793" dur="0.067"> ПРЕД >> ЗНАЧИМЕ САМО СМЕТАМ ДЕКА </text>
<text sub="clublinks" start="493.86" dur="0.2"> >> ЗНАЧИМЕ САМО СМЕТАМ ДЕКА </text>
<text sub="clublinks" start="494.06" dur="0.1"> >> ЗНАЧИМЕ САМО СМЕТАМ ДЕКА ЛОШИМ </text>
<text sub="clublinks" start="494.16" dur="0.1"> >> ЗНАЧИМЕ САМО СМЕТАМ ДЕКА СТЕ СЛЕА </text>
<text sub="clublinks" start="494.26" dur="0.1"> >> ЗНАЧАМ САМО СМЕТАМ дека ОВА СЕ СРЕАВ </text>
<text sub="clublinks" start="494.36" dur="0.067"> >> ЗНАЧИМЕ САМО СМЕТАМ ДЕКА ГО ГОДИНАВАМ </text>
<text sub="clublinks" start="494.427" dur="0.167"> ЛОША СРЕА ОВАА ГОДИНА. </text>
<text sub="clublinks" start="494.594" dur="0.1"> ЛОША СРЕА ОВАА ГОДИНА. >> </text>
<text sub="clublinks" start="494.694" dur="0.1"> ЛОША СРЕА ОВАА ГОДИНА. >> И </text>
<text sub="clublinks" start="494.794" dur="0.2"> ЛОША СРЕА ОВАА ГОДИНА. >> И јас сум </text>
<text sub="clublinks" start="494.994" dur="0.234"> ЛОША СРЕА ОВАА ГОДИНА. >> И се надевам </text>
<text sub="clublinks" start="495.228" dur="0.4"> ЛОША СРЕА ОВАА ГОДИНА. >> И се надевам на следната </text>
<text sub="clublinks" start="495.628" dur="0.067"> ЛОША СРЕА ОВАА ГОДИНА. >> И се надевам на следната година </text>
<text sub="clublinks" start="495.695" dur="0.233"> >> И се надевам на следната година </text>
<text sub="clublinks" start="495.928" dur="0.134"> >> И многу се надевам на следната година </text>
<text sub="clublinks" start="496.062" dur="0.066"> >> И се надевам на следната година многу подобар. </text>
<text sub="clublinks" start="496.128" dur="0.334"> МНОГУ ПОДОБРО. </text>
<text sub="clublinks" start="496.462" dur="0.1"> МНОГУ ПОДОБРО. >> </text>
<text sub="clublinks" start="496.562" dur="0.234"> МНОГУ ПОДОБРО. >> НАШИОТ </text>
<text sub="clublinks" start="496.796" dur="0.1"> МНОГУ ПОДОБРО. >> НАШИОТ МНОГУ </text>
<text sub="clublinks" start="496.896" dur="0.1"> МНОГУ ПОДОБРО. >> НАШИОТ НАЈДОБРИ </text>
<text sub="clublinks" start="496.996" dur="0.234"> МНОГУ ПОДОБРО. >> НАШИОТ НАЈДОБРИ ДО </text>
<text sub="clublinks" start="497.23" dur="0.2"> МНОГУ ПОДОБРО. >> НАШИОТ НАЈДОБРИ НА </text>
<text sub="clublinks" start="497.43" dur="0.067"> МНОГУ ПОДОБРО. >> НАШИОТ НАЈДОБРИ ПО ДОДОНСОНИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="497.497" dur="2.202"> >> НАШИОТ НАЈДОБРИ ПО ДОДОНСОНИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="499.699" dur="0.267"> >> НАШОТО НАЈДОБРО до семејството ДОДСОНС. </text>
<text sub="clublinks" start="499.966" dur="0.267"> СЕМЕЈСТВО. </text>
<text sub="clublinks" start="500.233" dur="0.1"> СЕМЕЈСТВО. ИТ </text>
<text sub="clublinks" start="500.333" dur="0.1"> СЕМЕЈСТВО. Е </text>
<text sub="clublinks" start="500.433" dur="0.2"> СЕМЕЈСТВО. ВРЕДИ </text>
<text sub="clublinks" start="500.633" dur="0.133"> СЕМЕЈСТВО. Вреди да се спомне </text>
<text sub="clublinks" start="500.766" dur="0.067"> СЕМЕЈСТВО. ВРЕДУВА ДА ГИ ПОТВЕРУВАТ ТВОЕ </text>
<text sub="clublinks" start="500.833" dur="0.267"> ВРЕДУВА ДА ГИ ПОТВЕРУВАТ ТВОЕ </text>
<text sub="clublinks" start="501.1" dur="0.067"> ВРЕДУВА ДА ГИ ПОТВЕРУВАМЕ ТИЕ ПОЧНАТ </text>
<text sub="clublinks" start="501.167" dur="0.067"> ВРЕДУВА ДА ГИ ПОТВЕРУВААТ ОНИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="501.234" dur="0.1"> ВРЕДУВА ДА ГИ ПОТВЕРУВААТ ПОЧНАТ ДА ОДАТ </text>
<text sub="clublinks" start="501.334" dur="0.066"> Вреди да се спомене дека започнаа да одат во фонд </text>
<text sub="clublinks" start="501.4" dur="0.067"> ВРЕДУВА ДА ГИ ПОТВЕРУВАМЕ ТИЕ ПОЧНАА ДА МЕ ФОНДИРААТ </text>
<text sub="clublinks" start="501.467" dur="0.1"> ВРЕДУВА ДА ГИ ПОТВЕРУВАМЕ ТИЕ ПОЧНАА ДА ОДРUАТ МЕ ФОНДА </text>
<text sub="clublinks" start="501.567" dur="0.067"> Вреди да се спомене дека започнаа да ми одат во фонд за да им помогнеме </text>
<text sub="clublinks" start="501.634" dur="0.2"> ЗАПОЧНА ДА МЕ ФОНДИРАМ ДА ПОМОГНЕМ </text>
<text sub="clublinks" start="501.834" dur="0.1"> ЗАПОЧНА ДА МЕ ФОНДИРАМ ДА ИМ ПОМОГНЕМ </text>
<text sub="clublinks" start="501.934" dur="1.602"> ЗАПОЧНА ДА МЕ ФОНДИРААТ ДА ГО ПОМОГНЕМЕ ДА ГО ПОМОГНЕТ </text>
<text sub="clublinks" start="503.536" dur="0.233"> ЗАПОЧНА ДА МЕ ФОНДИРАМ ДА ГИ ПОМОГНЕМ ДА ГИ ВРАТАТ </text>
<text sub="clublinks" start="503.769" dur="0.201"> ЗАПОЧНА ДА МЕ ФОНДИРАМ ДА ГИ ПОМОГНЕМЕ ДА ГИ ВРАТАТ </text>
<text sub="clublinks" start="503.97" dur="0.133"> ПОЧНА ДА МЕ ФОНДИРААТ ДА ГИ ПОМОГНЕМЕ ДА СЕ ВРАТАТ ВО НИВНИОТ </text>
<text sub="clublinks" start="504.103" dur="0.067"> ЗАПОЧНАТ ДА МЕ ФОНДИРААТ ДА ГИ ПОМОГНЕМЕ ДА ГИ ВРАТАТ НА НОЗЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="504.17" dur="0.2"> НИВ ВРАТИ СЕ НА НОЗЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="504.37" dur="0.1"> НИВ ВРАТИ СЕ НА НОЗЕ. ТИ </text>
<text sub="clublinks" start="504.47" dur="0.134"> НИВ ВРАТИ СЕ НА НОЗЕ. ТИ МОЖЕШ </text>
<text sub="clublinks" start="504.604" dur="0.1"> НИВ ВРАТИ СЕ НА НОЗЕ. МОЖЕШ ДА НАЈДЕШ </text>
<text sub="clublinks" start="504.704" dur="0.1"> НИВ ВРАТИ СЕ НА НОЗЕ. МО CЕ ДА НАЈДЕТЕ А. </text>
<text sub="clublinks" start="504.804" dur="0.133"> НИВ ВРАТИ СЕ НА НОЗЕ. МОANЕ ДА НАЈДЕТЕ ЛИНК </text>
<text sub="clublinks" start="504.937" dur="0.1"> НИВ ВРАТИ СЕ НА НОЗЕ. Може да најдете врска </text>
<text sub="clublinks" start="505.037" dur="0.1"> НИВ ВРАТИ СЕ НА НОЗЕ. МОANЕ ДА НАЈДЕТЕ ЛИНКА КОН </text>
<text sub="clublinks" start="505.137" dur="0.067"> НИВ ВРАТИ СЕ НА НОЗЕ. МОANЕ ДА НАЈДЕТЕ ВРСКА ВО ВАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="505.204" dur="0.2"> МОANЕ ДА НАЈДЕТЕ ВРСКА ВО ВАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="505.404" dur="0.101"> МОANЕ ДА НАЈДЕТЕ ЛИНК ВО НАШИОТ </text>
<text sub="clublinks" start="505.505" dur="0.2"> МОANЕ ДА НАЈДЕТЕ ЛИНК ВО НАШАТА ВЕБ </text>
<text sub="clublinks" start="505.705" dur="1.635"> МОANЕ ДА НАЈДЕТЕ ЛИНК ВО НАШАТА ВЕБ-САЈТ </text>
<text sub="clublinks" start="507.34" dur="0.2"> МОANЕ ДА НАЈДЕТЕ ЛИНК ВО НАШАТА ВЕБ САЈТ КГВ </text>
<text sub="clublinks" start="507.54" dur="0.2"> МОANЕ ДА НАЈДЕТЕ ЛИНК ВО НАШАТА ВЕБ САЈТ КГВ Точка </text>
<text sub="clublinks" start="507.74" dur="0.067"> МОANЕ ДА НАЈДЕТЕ ЛИНК ВО НАШАТА ВЕБ-САЈТ КГВ ДОТ КОМ. </text>
<text sub="clublinks" start="507.807" dur="0.333"> НАШАТА ВЕБ-страница КГВ ДОМ КОМ. </text>
<text sub="clublinks" start="508.14" dur="0.234"> НАШАТА ВЕБ-страница КГВ ДОМ КОМ. ИЗВЕШТАЈ </text>
<text sub="clublinks" start="508.374" dur="0.2"> НАШАТА ВЕБ-страница КГВ ДОМ КОМ. ИЗВЕШТАЈ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="508.574" dur="0.067"> НАШАТА ВЕБ-страница КГВ ДОМ КОМ. ИЗВЕШТАЈ ВО МАСТИКАТ. </text>
<text sub="clublinks" start="508.641" dur="0.2"> ИЗВЕШТАЈ ВО МАСТИКАТ. </text>
<text sub="clublinks" start="508.841" dur="0.1"> ИЗВЕШТАЈ ВО МАСТИКАТ. ЈАС СУМ </text>
<text sub="clublinks" start="508.941" dur="0.167"> ИЗВЕШТАЈ ВО МАСТИКАТ. Јас сум Мајк </text>
<text sub="clublinks" start="509.108" dur="0.2"> ИЗВЕШТАЈ ВО МАСТИКАТ. Јас сум Мајк Беннер </text>
<text sub="clublinks" start="509.308" dur="1.202"> ИЗВЕШТАЈ ВО МАСТИКАТ. ЈАС СУМ КАЈ МЕENУВАЧ ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="510.51" dur="0.266"> ИЗВЕШТАЈ ВО МАСТИКАТ. ЈАС СУМ КАЈ КОНБЕНЕР ЗА КГВ </text>
<text sub="clublinks" start="510.776" dur="0.234"> ИЗВЕШТАЈ ВО МАСТИКАТ. ЈАС СУМ ЈАВНИК ЗА КЕГ ВЕСТИ. </text>
<text sub="clublinks" start="511.01" dur="0.334"> ЈАС СУМ ЈАВНИК ЗА КЕГ ВЕСТИ. </text>
<text sub="clublinks" start="511.344" dur="0.1"> ЈАС СУМ ЈАВНИК ЗА КЕГ ВЕСТИ. >> </text>
<text sub="clublinks" start="511.444" dur="0.133"> ЈАС СУМ ЈАВНИК ЗА КЕГ ВЕСТИ. >> Јас </text>
<text sub="clublinks" start="511.577" dur="0.134"> ЈАС СУМ ЈАВНИК ЗА КЕГ ВЕСТИ. >> МИСЛАМ </text>
<text sub="clublinks" start="511.711" dur="0.066"> ЈАС СУМ ЈАВНИК ЗА КЕГ ВЕСТИ. >> Мислам дека сме </text>
<text sub="clublinks" start="511.777" dur="0.134"> ЈАС СУМ ЈАВНИК ЗА КЕГ ВЕСТИ. >> Мислам дека сме сите </text>
<text sub="clublinks" start="511.911" dur="0.1"> ЈАС СУМ ЈАВНИК ЗА КЕГ ВЕСТИ. >> Мислам дека сите се надеваме </text>
<text sub="clublinks" start="512.011" dur="0.067"> ЈАС СУМ ЈАВНИК ЗА КЕГ ВЕСТИ. >> Мислам дека сите се надеваме </text>
<text sub="clublinks" start="512.078" dur="0.167"> >> Мислам дека сите се надеваме </text>
<text sub="clublinks" start="512.245" dur="0.133"> >> Мислам дека сите се надеваме на А. </text>
<text sub="clublinks" start="512.378" dur="0.1"> >> Мислам дека сите се надеваме на подобар </text>
<text sub="clublinks" start="512.478" dur="0.2"> >> Мислам дека сите се надеваме за подобра година </text>
<text sub="clublinks" start="512.678" dur="1.869"> >> СМЕТАМ дека сите се надеваме за подобра година следната година </text>
<text sub="clublinks" start="514.547" dur="0.233"> >> Мислам дека сите се надеваме за подобра година следната година. </text>
<text sub="clublinks" start="514.78" dur="0.334"> ПОДОБРА ГОДИНА СЛЕДНА ГОДИНА. </text>
<text sub="clublinks" start="515.114" dur="0.134"> ПОДОБРА ГОДИНА СЛЕДНА ГОДИНА. >> </text>
<text sub="clublinks" start="515.248" dur="0.1"> ПОДОБРА ГОДИНА СЛЕДНА ГОДИНА. >> НИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="515.348" dur="0.133"> ПОДОБРА ГОДИНА СЛЕДНА ГОДИНА. >> Имавме </text>
<text sub="clublinks" start="515.481" dur="0.134"> ПОДОБРА ГОДИНА СЛЕДНА ГОДИНА. >> Имавме другар </text>
<text sub="clublinks" start="515.615" dur="0.066"> ПОДОБРА ГОДИНА СЛЕДНА ГОДИНА. >> ИМАМЕ ПАТЕР ЈУГ. </text>
<text sub="clublinks" start="515.681" dur="0.201"> >> ИМАМЕ ПАТЕР ЈУГ. </text>
<text sub="clublinks" start="515.882" dur="0.1"> >> ИМАМЕ ПАТЕР ЈУГ. СЕГА </text>
<text sub="clublinks" start="515.982" dur="0.166"> >> ИМАМЕ ПАТЕР ЈУГ. СЕГА СМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="516.148" dur="0.067"> >> ИМАМЕ ПАТЕР ЈУГ. СЕГА ДОБИВАМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="516.215" dur="0.1"> >> ИМАМЕ ПАТЕР ЈУГ. СЕГА ДОБИВАМЕ А. </text>
<text sub="clublinks" start="516.315" dur="0.134"> >> ИМАМЕ ПАТЕР ЈУГ. СЕГА ПРЕГЛЕДУВАМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="516.449" dur="0.067"> >> ИМАМЕ ПАТЕР ЈУГ. СЕГА ПОГЛЕДНЕМЕ ВНАТРЕ </text>
<text sub="clublinks" start="516.516" dur="0.2"> СЕГА ПОГЛЕДНЕМЕ ВНАТРЕ </text>
<text sub="clublinks" start="516.716" dur="0.066"> СЕГА ПОГЛЕДУВАМЕ ВО ВО ШТО </text>
<text sub="clublinks" start="516.782" dur="0.201"> СЕГА ПОГЛЕДНУВАМЕ ВО ВО ШТО СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="516.983" dur="0.834"> СЕГА ПОГЛЕДНУВАМЕ ВО ОВА ШТО БЕШЕ </text>
<text sub="clublinks" start="517.817" dur="0.2"> СЕГА ПОГЛЕДНУВАМЕ ВО ВНАТРЕ ШТО БИЛЕ </text>
<text sub="clublinks" start="518.017" dur="0.2"> СЕГА ПОГЛЕДНУВАМЕ ВО ВНАТРЕ ШТО БИЛЕ КАКО </text>
<text sub="clublinks" start="518.217" dur="0.134"> СЕГА ПРЕГЛЕДУВАМЕ ВО ВНАТРЕ ШТО БИЛЕ КАКО </text>
<text sub="clublinks" start="518.351" dur="0.066"> СЕГА ПОГЛЕДУВАМЕ ВО ВНАТРЕ ШТО БИЛЕ КАКО ПРАЗНИКОТ </text>
<text sub="clublinks" start="518.417" dur="0.201"> КАКО БЕШЕ КАКО ПРАЗНИКОТ </text>
<text sub="clublinks" start="518.618" dur="0.1"> ШТО БИЛЕ КАКО ПРАЗНИЧНА ФАРМА </text>
<text sub="clublinks" start="518.718" dur="0.2"> ШТО БИЛЕ КАКО ПРАЗНИЧНИОТ ПО FАР НА ФАРМАТА </text>
<text sub="clublinks" start="518.918" dur="0.067"> КАКО БИЛЕ КАКО ПРАЗНИЧНА ФАРМА ПОАР ИСТОК </text>
<text sub="clublinks" start="518.985" dur="0.133"> ШТО БИЛЕ КАКО ПРАЗНИЧКА ФАРМА ПО FАР ИСТОК </text>
<text sub="clublinks" start="519.118" dur="2.436"> ШТО БИЛЕ КАКО ПРАЗНИЧКА ФАРМА ПОАР ИСТОК НА ЕВГЕНА </text>
<text sub="clublinks" start="521.554" dur="0.067"> КАКО БЕШЕ КАКО БИЛЕ ПРАЗНИЧКИОТ ФАРМЕ ПО FАР ИСТОК НА ЕВГЕНА </text>
<text sub="clublinks" start="521.621" dur="0.3"> ФЕРМАТСКИ ПО FАР ИСТОК ОД ЕВГЕНА БЕШЕ </text>
<text sub="clublinks" start="521.921" dur="0.067"> ФЕРМАТСКИ ПО EАР ИСТОК НА ЕВГЕНА СЕ ШИРИ </text>
<text sub="clublinks" start="521.988" dur="0.033"> ФАРМА ПОIАР ИСТОК НА ЕВГЕНА СЕ ШИРИ </text>
<text sub="clublinks" start="522.021" dur="0.2"> ФАРМА ПОIАР ИСТОК ОД ЕВГЕНА СЕ ШИРИЛ ОД </text>
<text sub="clublinks" start="522.221" dur="0.067"> ФАРМА ПОIАР ИСТОК ОД ЕВГЕНА СЕ РАСПРОДИВУВА ОД КОНТРОЛА. </text>
<text sub="clublinks" start="522.288" dur="0.334"> ШИРУВАЕ ОД КОНТРОЛА. </text>
<text sub="clublinks" start="522.622" dur="0.1"> ШИРУВАЕ ОД КОНТРОЛА. ОВА </text>
<text sub="clublinks" start="522.722" dur="0.133"> ШИРУВАЕ ОД КОНТРОЛА. ОВА Е </text>
<text sub="clublinks" start="522.855" dur="0.1"> ШИРУВАЕ ОД КОНТРОЛА. ОВА Е ОД </text>
<text sub="clublinks" start="522.955" dur="0.1"> ШИРУВАЕ ОД КОНТРОЛА. ОВА Е ОД А. </text>
<text sub="clublinks" start="523.055" dur="0.134"> ШИРУВАЕ ОД КОНТРОЛА. ОВА Е ОД НЕДЕЛА </text>
<text sub="clublinks" start="523.189" dur="0.2"> ШИРУВАЕ ОД КОНТРОЛА. ОВА Е ОД ПРЕД НЕДЕЛА </text>
<text sub="clublinks" start="523.389" dur="0.067"> ШИРУВАЕ ОД КОНТРОЛА. ОВА Е ОД ПРЕД НЕДЕЛА КОГА </text>
<text sub="clublinks" start="523.456" dur="0.2"> ОВА Е ОД ПРЕД НЕДЕЛА КОГА </text>
<text sub="clublinks" start="523.656" dur="2.035"> ОВА Е ОД ПРЕД НЕДЕЛА КОГА </text>
<text sub="clublinks" start="525.691" dur="0.201"> ОВА Е ОД ПРЕД НЕДЕЛА КОГА ВЕINЕ </text>
<text sub="clublinks" start="525.892" dur="0.2"> ОВА Е ОД ПРЕД една недела кога ветрот беше </text>
<text sub="clublinks" start="526.092" dur="0.2"> ОВА Е ОД ПРЕД НЕДЕЛА КОГА ВЕТЕРОТ БИЛ НАВИСТИНА </text>
<text sub="clublinks" start="526.292" dur="0.067"> ОВА Е ОД ПРЕД НЕДЕЛА КОГА ВЕТЕРОТ НАВИСТИНА СЕ ШИРЕШЕ </text>
<text sub="clublinks" start="526.359" dur="0.2"> ВЕТОТ НАВИСТИНА СЕ ШИРИ </text>
<text sub="clublinks" start="526.559" dur="0.167"> ВЕТОТ НАВИСТИНА СЕ ШИРИЛ </text>
<text sub="clublinks" start="526.726" dur="0.066"> ВЕТЕРОТ ВИСТИНСКО БЕШЕ ПРОДОЛИ ПЛАМЕНИ. </text>
<text sub="clublinks" start="526.792" dur="0.201"> ПЛАМНИТЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="526.993" dur="0.033"> ПЛАМНИТЕ. ЗЕМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="527.026" dur="0.1"> ПЛАМНИТЕ. ЗЕМЕ А. </text>
<text sub="clublinks" start="527.126" dur="0.067"> ПЛАМНИТЕ. ПОГЛЕДНИ </text>
<text sub="clublinks" start="527.193" dur="0.1"> ПЛАМНИТЕ. ПОГЛЕДНИ </text>
<text sub="clublinks" start="527.293" dur="0.133"> ПЛАМНИТЕ. ПОГЛЕДНЕТЕ ОВА </text>
<text sub="clublinks" start="527.426" dur="0.201"> ПЛАМНИТЕ. ПОГЛЕДНЕТЕ ОВАА ДАНС </text>
<text sub="clublinks" start="527.627" dur="0.066"> ПЛАМНИТЕ. ПОГЛЕДНЕТЕ ОВОЈ ДАМ КАМ </text>
<text sub="clublinks" start="527.693" dur="0.234"> ПОГЛЕДНЕТЕ ОВОЈ ДАМ КАМ </text>
<text sub="clublinks" start="527.927" dur="1.568"> ПОГЛЕДНЕТЕ ВО ОВОЈ ВИДЕО КАМ КАМ </text>
<text sub="clublinks" start="529.495" dur="0.2"> ПОГЛЕДНЕТЕ ОВОЈ ВИДЕО ОД КАМ КАМ </text>
<text sub="clublinks" start="529.695" dur="0.201"> ПОГЛЕДНЕТЕ ОВОЈ ВИДЕО ОД ПОIАРОТ </text>
<text sub="clublinks" start="529.896" dur="0.066"> ПОГЛЕДНЕТЕ ГО ОВОЈ ВИДЕО ОД ПОREАРИ. </text>
<text sub="clublinks" start="529.962" dur="0.234"> ВИДЕО ОД ПОIАРНИ ПОСТАПКИ. </text>
<text sub="clublinks" start="530.196" dur="0.133"> ВИДЕО ОД ПОIАРНИ ПОСТАПКИ. ИТ </text>
<text sub="clublinks" start="530.329" dur="0.201"> ВИДЕО ОД ПОIАРНИ ПОСТАПКИ. ДАВА </text>
<text sub="clublinks" start="530.53" dur="0.1"> ВИДЕО ОД ПОIАРНИ ПОСТАПКИ. НИ ДАВА </text>
<text sub="clublinks" start="530.63" dur="0.1"> ВИДЕО ОД ПОIАРНИ ПОСТАПКИ. НИ ДАВА НЕКОИ </text>
<text sub="clublinks" start="530.73" dur="0.066"> ВИДЕО ОД ПОIАРНИ ПОСТАПКИ. НИ ДАВА НЕКОЈ ИДЕА </text>
<text sub="clublinks" start="530.796" dur="0.167"> ВИДЕО ОД ПОIАРНИ ПОСТАПКИ. НИ ДАВА НЕКОЈА ИДЕА ОД </text>
<text sub="clublinks" start="530.963" dur="0.067"> ВИДЕО ОД ПОIАРНИ ПОСТАПКИ. НИ ДАВА НЕКОЈА ИДЕА ЗА САМО </text>
<text sub="clublinks" start="531.03" dur="0.2"> НИ ДАВА НЕКОЈА ИДЕА ЗА САМО </text>
<text sub="clublinks" start="531.23" dur="1.368"> САМО КАКО НИ ДАВА НЕКОЈА ИДЕА </text>
<text sub="clublinks" start="532.598" dur="0.234"> САМО КОЛКУ ИНТЕНСИ ДАВА НЕКОЈА ИДЕА </text>
<text sub="clublinks" start="532.832" dur="0.2"> НИ ДАВА НЕКОЈА ИДЕЈА САМО КОЛКУ ГО ИНТЕНЗИРА </text>
<text sub="clublinks" start="533.032" dur="0.067"> САМО ДА НИ ПОДНЕСЕ Некаква ИДЕА КОЛКУ БИЛ. </text>
<text sub="clublinks" start="533.099" dur="0.333"> КОЛКУ БИЛ. </text>
<text sub="clublinks" start="533.432" dur="0.201"> КОЛКУ БИЛ. МОANЕ </text>
<text sub="clublinks" start="533.633" dur="0.166"> КОЛКУ БИЛ. МОЖЕШ ЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="533.799" dur="0.067"> КОЛКУ БИЛ. МОЖЕШ ЛИ ДА ЗАМИСЛИШ </text>
<text sub="clublinks" start="533.866" dur="0.1"> КОЛКУ БИЛ. МОANЕ ДА СИ ЗАмислите </text>
<text sub="clublinks" start="533.966" dur="0.134"> КОЛКУ БИЛ. МОANЕ ДА СИ ЗАмислите да бидете </text>
<text sub="clublinks" start="534.1" dur="0.066"> КОЛКУ БИЛ. МОANЕ ДА СИ ЗАмислите да бидете трапирани </text>
<text sub="clublinks" start="534.166" dur="0.234"> МОANЕ ДА СИ ЗАмислите да бидете трапирани </text>
<text sub="clublinks" start="534.4" dur="0.067"> МОANЕ ДА СИ ЗАмислите да бидете трапирани правилно </text>
<text sub="clublinks" start="534.467" dur="0.067"> МОANЕ ДА СИ ЗАмислите да бидете трапирани право </text>
<text sub="clublinks" start="534.534" dur="0.2"> МОANЕ ДА СИ ЗАмислите да бидете трапирани право во </text>
<text sub="clublinks" start="534.734" dur="0.066"> МОANЕ ДА СИ ЗАмислите да бидете трапирани право во средина </text>
<text sub="clublinks" start="534.8" dur="0.134"> МОANЕ ДА СИ ЗАмислите да бидете трапирани право во средина </text>
<text sub="clublinks" start="534.934" dur="1.635"> МОANЕ ДА СИ ЗАмислите да бидете трапирани десно среде </text>
<text sub="clublinks" start="536.569" dur="0.067"> МО CЕ ДА СИ ЗАмислите да бидете трапирани десно среде оган </text>
<text sub="clublinks" start="536.636" dur="0.166"> ПРАВО СРЕДНО ОГАН </text>
<text sub="clublinks" start="536.802" dur="0.067"> ПРАВО СРЕДНО ПО THEАР? </text>
<text sub="clublinks" start="536.869" dur="0.334"> ? </text>
<text sub="clublinks" start="537.203" dur="0.133"> ? ТИ </text>
<text sub="clublinks" start="537.336" dur="0.1"> ? ТИ МОЖЕШ </text>
<text sub="clublinks" start="537.436" dur="0.134"> ? МО CЕ ДА ВИДИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="537.57" dur="0.133"> ? МО CЕ ДА ГЛЕДАТЕ ПЛАМЕНИ </text>
<text sub="clublinks" start="537.703" dur="0.167"> ? МО CЕ ДА ГЛЕДАТЕ ПЛАМЕНИ СЕ Горат </text>
<text sub="clublinks" start="537.87" dur="0.067"> ? МО CЕ ДА ГЛЕДАТЕ ПЛАМЕНИ СЕ ЗАГОРНИ </text>
<text sub="clublinks" start="537.937" dur="0.2"> МО CЕ ДА ГЛЕДАТЕ ПЛАМЕНИ СЕ ЗАГОРНИ </text>
<text sub="clublinks" start="538.137" dur="0.1"> МО CЕ ДА ПОГЛЕДНЕТЕ ПЛАМЕНИ што горат и од едните и од другите </text>
<text sub="clublinks" start="538.237" dur="0.067"> МО CЕ ДА ГЛЕДАТЕ ПЛАМЕНИ што горат и од едната и од другата страна </text>
<text sub="clublinks" start="538.304" dur="0.067"> МО CЕ ДА ГЛЕДАТЕ ПЛАМЕНИ што горат и од двете страни </text>
<text sub="clublinks" start="538.371" dur="0.1"> МО CЕ да видите пламен како горат и од двете страни </text>
<text sub="clublinks" start="538.471" dur="0.067"> МО CЕ да видите пламен како горат и од двете страни на патот. </text>
<text sub="clublinks" start="538.538" dur="2.135"> Двете страни на патот. </text>
<text sub="clublinks" start="540.673" dur="0.234"> Двете страни на патот. ТИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="540.907" dur="0.2"> Двете страни на патот. ДРВЈАТА </text>
<text sub="clublinks" start="541.107" dur="0.2"> Двете страни на патот. ДРВАТА СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="541.307" dur="0.133"> Двете страни на патот. ДРВАТА СЕ БИДА </text>
<text sub="clublinks" start="541.44" dur="0.067"> Двете страни на патот. Дрвата се фрлаат </text>
<text sub="clublinks" start="541.507" dur="0.267"> Дрвата се фрлаат </text>
<text sub="clublinks" start="541.774" dur="0.067"> Дрвјата се фрлаат наоколу </text>
<text sub="clublinks" start="541.841" dur="0.067"> Дрвјата се фрлаат околу </text>
<text sub="clublinks" start="541.908" dur="0.133"> Дрвата се фрлаат околу окото </text>
<text sub="clublinks" start="542.041" dur="0.067"> Дрвата се фрлаат околу ветрот. </text>
<text sub="clublinks" start="542.108" dur="2.436"> Околу ветрот. </text>
<text sub="clublinks" start="544.544" dur="0.2"> Околу ветрот. Противпожарни борци </text>
<text sub="clublinks" start="544.744" dur="0.2"> Околу ветрот. КАAYААТ ПОIАРНИЦИ </text>
<text sub="clublinks" start="544.944" dur="0.2"> Околу ветрот. Противпожарните екипи ги кажуваат </text>
<text sub="clublinks" start="545.144" dur="0.067"> Околу ветрот. Противпожарните екипи кажуваат дека биле </text>
<text sub="clublinks" start="545.211" dur="0.267"> Противпожарните екипи кажуваат дека биле </text>
<text sub="clublinks" start="545.478" dur="0.1"> Противпожарните екипи велат дека паѓале </text>
<text sub="clublinks" start="545.578" dur="0.067"> Противпожарните екипи велат дека паѓале </text>
<text sub="clublinks" start="545.645" dur="0.133"> Противпожарните екипи велат дека сите паѓале </text>
<text sub="clublinks" start="545.778" dur="0.134"> Противпожарните екипи велат дека сите паѓале низ целиот свет </text>
<text sub="clublinks" start="545.912" dur="0.066"> Противпожарните екипи велат дека сите паѓале околу нив. </text>
<text sub="clublinks" start="545.978" dur="0.2"> ПААЈТЕ СЕ ОКОЛУ НИВ. </text>
<text sub="clublinks" start="546.178" dur="0.101"> ПААЈТЕ СЕ ОКОЛУ НИВ. ОВА </text>
<text sub="clublinks" start="546.279" dur="2.235"> ПААЈТЕ СЕ ОКОЛУ НИВ. ОВА КАКО </text>
<text sub="clublinks" start="548.514" dur="0.2"> ПААЈТЕ СЕ ОКОЛУ НИВ. ОВА КАКО ЧУМО </text>
<text sub="clublinks" start="548.714" dur="0.201"> ПААЈТЕ СЕ ОКОЛУ НИВ. ОВА КАКО ЧУМО И </text>
<text sub="clublinks" start="548.915" dur="0.2"> ПААЈТЕ СЕ ОКОЛУ НИВ. ОВА КАКО ЧУГАР И EMИГАР </text>
<text sub="clublinks" start="549.115" dur="0.066"> ПААЈТЕ СЕ ОКОЛУ НИВ. ОВА КАКО ДУВА ПУШЕОТ И BЕМЕНОТ </text>
<text sub="clublinks" start="549.181" dur="0.267"> ОВА КАКО ДУВА ПУШЕОТ И BЕМЕНОТ </text>
<text sub="clublinks" start="549.448" dur="0.101"> ОВА КАКО ЧУМОТ И EMЕМЕНИТЕ ДУААТ ОД КОЛО </text>
<text sub="clublinks" start="549.549" dur="0.233"> ОВА КАКО ЧУМОТ И BЕМЕНИТЕ ДУААТ ОД НИВНИОТ </text>
<text sub="clublinks" start="549.782" dur="0.067"> ОВА КАКО ЧУМОТ И EMЕМЕНИТЕ ДУААТ ОД НИВНИОТ ШИТЕЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="549.849" dur="2.069"> СО НИВНИОТ ВИНДИШЕЛ. </text>
<text sub="clublinks" start="551.918" dur="0.2"> СО НИВНИОТ ВИНДИШЕЛ. НИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="552.118" dur="0.2"> СО НИВНИОТ ВИНДИШЕЛ. НИЕ, ИСТО ТАКА </text>
<text sub="clublinks" start="552.318" dur="0.2"> СО НИВНИОТ ВИНДИШЕЛ. И ИМАМ </text>
<text sub="clublinks" start="552.518" dur="0.1"> СО НИВНИОТ ВИНДИШЕЛ. И ние исто така добивме </text>
<text sub="clublinks" start="552.618" dur="0.134"> СО НИВНИОТ ВИНДИШЕЛ. ИСТИМЕ ТУРА </text>
<text sub="clublinks" start="552.752" dur="0.2"> СО НИВНИОТ ВИНДИШЕЛ. ИМАМЕ ТУРА ВО ВНАТРЕШЕ </text>
<text sub="clublinks" start="552.952" dur="0.067"> СО НИВНИОТ ВИНДИШЕЛ. ИСТО ИМАМЕ ТУРА ВО ВРЕМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="553.019" dur="0.333"> ИСТО ИМАМЕ ТУРА ВО ВРЕМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="553.352" dur="0.1"> ИСТИМЕ ТУРА ВО ВНАТРЕШЕН ЕАКВАЦИЈАТА </text>
<text sub="clublinks" start="553.452" dur="0.034"> ИСТИМЕ ТУРА ВО ВНАТРЕШНА ЗОНА ЗА ЕАКАУАЦИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="553.486" dur="0.1"> ИСТИМЕ ТУРА ВО ВНАТРЕШНАТА ЗОНА ЗА ЕАКАУАЦИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="553.586" dur="0.133"> ИСТИМЕ ПАТУРА Внатре во зоната за евакуација на </text>
<text sub="clublinks" start="553.719" dur="0.067"> ИСТИМЕ ТУРА ВО ВНАТРЕШНА ЗОНА ЗА ЕАКАУАЦИЈА НА ПРАЗНИКОТ </text>
<text sub="clublinks" start="553.786" dur="0.234"> Зона на евакуација на празникот </text>
<text sub="clublinks" start="554.02" dur="1.801"> Зона на евакуација на одмор фармата </text>
<text sub="clublinks" start="555.821" dur="0.201"> Зона на евакуација на огнот за одмор </text>
<text sub="clublinks" start="556.022" dur="0.066"> ЗОНА ЗА ЕАКАУАЦИЈА ОД ПОOLАРОТ ПО HАР ДЕНЕС. </text>
<text sub="clublinks" start="556.088" dur="0.334"> ФАРМА ПО FАР ДЕНЕС. </text>
<text sub="clublinks" start="556.422" dur="0.1"> ФАРМА ПО FАР ДЕНЕС. ОВА </text>
<text sub="clublinks" start="556.522" dur="0.2"> ФАРМА ПО FАР ДЕНЕС. ОВА Е </text>
<text sub="clublinks" start="556.722" dur="0.167"> ФАРМА ПО FАР ДЕНЕС. ОВА Е СЕГА </text>
<text sub="clublinks" start="556.889" dur="0.1"> ФАРМА ПО FАР ДЕНЕС. ОВА Е ПОЛИ автопатот </text>
<text sub="clublinks" start="556.989" dur="0.067"> ФАРМА ПО FАР ДЕНЕС. ОВА Е ПОЛИ автопатот 126. </text>
<text sub="clublinks" start="557.056" dur="2.536"> ОВА Е ПОЛИ автопатот 126. </text>
<text sub="clublinks" start="559.592" dur="0.2"> ОВА Е ПОЛИ автопатот 126. МНОГУ </text>
<text sub="clublinks" start="559.792" dur="0.2"> ОВА Е ПОЛИ автопатот 126. МНОГУ ДОмови </text>
<text sub="clublinks" start="559.992" dur="0.2"> ОВА Е ПОЛИ автопатот 126. МНОГУ ДОмови И </text>
<text sub="clublinks" start="560.192" dur="0.134"> ОВА Е ПОЛИ автопатот 126. МНОГУ ДОмови и продавници </text>
<text sub="clublinks" start="560.326" dur="0.1"> ОВА Е ПОЛИ автопатот 126. СЕ СО МНОГУ ДОмови и продавници </text>
<text sub="clublinks" start="560.426" dur="0.067"> ОВА Е ПОЛИ автопатот 126. МНОГУ ДОмови и продавници се САМО </text>
<text sub="clublinks" start="560.493" dur="0.3"> МНОГУ ДОМА И ПРОДАВНИЦИ СЕ САМО </text>
<text sub="clublinks" start="560.793" dur="0.067"> МНОГУ ДОмови и продавници се само израмнети. </text>
<text sub="clublinks" start="560.86" dur="1.768"> НИСИРАНО. </text>
<text sub="clublinks" start="562.628" dur="0.2"> НИСИРАНО. ДРУГИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="562.828" dur="0.201"> НИСИРАНО. ДРУГИТЕ НАМАЛУВААТ </text>
<text sub="clublinks" start="563.029" dur="0.2"> НИСИРАНО. ДРУГИТЕ НАМАЛЕНИ НА </text>
<text sub="clublinks" start="563.229" dur="0.1"> НИСИРАНО. ДРУГИТЕ НАМАЛУВААТ САМО </text>
<text sub="clublinks" start="563.329" dur="0.133"> НИСИРАНО. ДРУГИТЕ НАМАЛУВААТ САМО А. </text>
<text sub="clublinks" start="563.462" dur="0.067"> НИСИРАНО. ДРУГИТЕ НАМАЛУВААТ САМО РАМКА. </text>
<text sub="clublinks" start="563.529" dur="0.234"> ДРУГИТЕ НАМАЛУВААТ САМО РАМКА. </text>
<text sub="clublinks" start="563.763" dur="0.2"> ДРУГИТЕ НАМАЛУВААТ САМО РАМКА. ПРЕБАРУВАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="563.963" dur="0.2"> ДРУГИТЕ НАМАЛУВААТ САМО РАМКА. ПРЕБАРУВАЈТЕ И </text>
<text sub="clublinks" start="564.163" dur="2.436"> ДРУГИТЕ НАМАЛУВААТ САМО РАМКА. ПРЕБАРУВАЕ И СПАСУВАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="566.599" dur="0.2"> ДРУГИТЕ НАМАЛУВААТ САМО РАМКА. Екипи за пребарување и спасување </text>
<text sub="clublinks" start="566.799" dur="0.067"> ДРУГИТЕ НАМАЛУВААТ САМО РАМКА. ЕКИПИ ЗА ПРЕБАРУВАЕ И СПАСУВАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="566.866" dur="0.2"> ЕКИПИ ЗА ПРЕБАРУВАЕ И СПАСУВАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="567.066" dur="0.2"> Екипите за пребарување и спасување беа надвор </text>
<text sub="clublinks" start="567.266" dur="0.2"> Екипите за пребарување и спасување денес беа надвор </text>
<text sub="clublinks" start="567.466" dur="0.101"> ЕДИНИ СО ДЕНЕС СЕ ИСКЛУЧЕА ЕКИПИ ЗА ПРЕБАРУВАЕ И СПАСУВАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="567.567" dur="0.1"> Екипите за пребарување и спасување беа денес со кучиња </text>
<text sub="clublinks" start="567.667" dur="0.066"> Екипите за пребарување и спасување беа денес надвор со кучиња </text>
<text sub="clublinks" start="567.733" dur="0.267"> ДЕНЕС СО КУЧИА ОДИ </text>
<text sub="clublinks" start="568" dur="0.067"> ДЕНЕС СО КУЧИА ОДИ НИЗ </text>
<text sub="clublinks" start="568.067" dur="0.133"> ДЕНЕС СО КУЧИА ОДАТ НЕ THEЕ </text>
<text sub="clublinks" start="568.2" dur="0.167"> ДЕНЕС СО КУЧИА ОДИТЕ НЕКО РАБОЛОТ </text>
<text sub="clublinks" start="568.367" dur="0.1"> ДЕНЕС СО КУЧИА ОДИ ПРЕКУ РЕКОВНИОТ ПРОВЕРКА </text>
<text sub="clublinks" start="568.467" dur="0.067"> ДЕНЕС СО КУЧИА ОДИ ПРЕГЛЕДНИОТ ПРОВЕРКА </text>
<text sub="clublinks" start="568.534" dur="2.002"> ПРЕКУ РЕВИЗНИОТ ПРОВЕРКА ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="570.536" dur="0.267"> ПРЕКУ РЕБЕЛНИОТ ПРОВЕРКА ЗА VРТВИ. </text>
<text sub="clublinks" start="570.803" dur="0.334"> VРТВИ </text>
<text sub="clublinks" start="571.137" dur="0.1"> VРТВИ ОВА </text>
<text sub="clublinks" start="571.237" dur="0.133"> VРТВИ ОВОЈ оган </text>
<text sub="clublinks" start="571.37" dur="0.167"> VРТВИ ОВОЈ ПОREАР ИМА </text>
<text sub="clublinks" start="571.537" dur="0.1"> VРТВИ ОВОЈ ПОREАР Е ПОТРОШЕН </text>
<text sub="clublinks" start="571.637" dur="0.067"> VРТВИ ОВОЈ ПОREАР ПОТРОШИ ЕДНО </text>
<text sub="clublinks" start="571.704" dur="0.267"> ОВОЈ ПОREАР ПОТРОШИ ЕДНО </text>
<text sub="clublinks" start="571.971" dur="0.1"> ОВОЈ ПОIАР ПОТРОШУВА СТИНА </text>
<text sub="clublinks" start="572.071" dur="0.1"> ОВОЈ ПОREАР ПОТРОШУВА сто стотини </text>
<text sub="clublinks" start="572.171" dur="2.436"> ОВОЈ ПОREАР ПОТРОШУВА СТИНА ШЕЕСЕТ ШЕСТИ </text>
<text sub="clublinks" start="574.607" dur="0.067"> ОВОЈ ПОREАР ПОТРОШИ СТОСТ ШЕСЕТ ШЕСТ ИИЛНИЦИ </text>
<text sub="clublinks" start="574.674" dur="0.233"> СтотИНА ШЕСЕТИ ШЕСТИлјада </text>
<text sub="clublinks" start="574.907" dur="0.067"> Стотини ШЕСЕТИ ШЕСТ ИЛИЦЕНИ АКЦИИ. </text>
<text sub="clublinks" start="574.974" dur="0.267"> АКЦЕРИ </text>
<text sub="clublinks" start="575.241" dur="0.1"> АКЦЕРИ ИТ </text>
<text sub="clublinks" start="575.341" dur="0.1"> АКЦЕРИ Е </text>
<text sub="clublinks" start="575.441" dur="0.134"> АКЦЕРИ САМО Е </text>
<text sub="clublinks" start="575.575" dur="0.166"> АКЦЕРИ САМО Е ШЕСТ </text>
<text sub="clublinks" start="575.741" dur="0.067"> АКЦЕРИ САМО Е ШЕСТ ПОЕДИНИ </text>
<text sub="clublinks" start="575.808" dur="0.3"> САМО Е ШЕСТ ПОЕДИНИ </text>
<text sub="clublinks" start="576.108" dur="0.067"> СО СОДРИНА Е САМО ШЕСТ ОТЧЕТ </text>
<text sub="clublinks" start="576.175" dur="0.1"> СОСТАВНО Е САМО ШЕСТ ОТЧЕТ </text>
<text sub="clublinks" start="576.275" dur="1.368"> СО ОВОЈ СОСТАН Е САМО ШЕСТ ОТЧЕТ </text>
<text sub="clublinks" start="577.643" dur="0.301"> СО тоа е само ШЕСТ ОТЧЕТ. </text>
<text sub="clublinks" start="577.944" dur="0.333"> СОДРИНА НА ОВОЈ ПОЕН. </text>
<text sub="clublinks" start="578.277" dur="0.134"> СОДРИНА НА ОВОЈ ПОЕН. СИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="578.411" dur="0.167"> СОДРИНА НА ОВОЈ ПОЕН. НАУЧИМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="578.578" dur="0.233"> СОДРИНА НА ОВОЈ ПОЕН. НАУЧИМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="578.811" dur="0.167"> СОДРИНА НА ОВОЈ ПОЕН. Ние ја научивме причината </text>
<text sub="clublinks" start="578.978" dur="0.067"> СОДРИНА НА ОВОЈ ПОЕН. ВЕЧЕРВА ГО НАУЧИМЕ ПРИЧИНАТА </text>
<text sub="clublinks" start="579.045" dur="0.166"> ВЕЧЕРВА ГО НАУЧИМЕ ПРИЧИНАТА </text>
<text sub="clublinks" start="579.211" dur="0.101"> ЈА УЧИМЕ ПРИЧИНАТА ВЕЧЕРВА </text>
<text sub="clublinks" start="579.312" dur="0.066"> НАУЧИМЕ ПРИЧИНА ВЕЧЕРВА ОД ЕДЕН </text>
<text sub="clublinks" start="579.378" dur="0.067"> НАУЧИМЕ ПРИЧИНА ВЕЧЕРВА ОД ЕДЕН ОД </text>
<text sub="clublinks" start="579.445" dur="0.167"> НАУЧИМЕ ПРИЧИНА ВЕЧЕРВА НА ЕДЕН ОД </text>
<text sub="clublinks" start="579.612" dur="0.1"> ЈА УЧИМЕ ПРИЧИНАТА ВЕЧЕРВА НА ЕДЕН ПОМАЛИОТ </text>
<text sub="clublinks" start="579.712" dur="0.067"> ЈА УЧИМЕ ПРИЧИНАТА ВЕЧЕРВА НА ЕДЕН ПОМАЛИ ПО FАРИ </text>
<text sub="clublinks" start="579.779" dur="1.968"> ОД ЕДЕН ПОМАЛКИ ПО FАРИ </text>
<text sub="clublinks" start="581.747" dur="0.201"> ОД ЕДЕН ОД ПОМАЛИТЕ ПОIRАРИ </text>
<text sub="clublinks" start="581.948" dur="0.2"> ОД ЕДЕН ПОМАЛКИ ПОIRАРИ што започна </text>
<text sub="clublinks" start="582.148" dur="0.133"> ОД ЕДЕН ПОМАЛКИ ПО FАРИ ПОЧНА ВО </text>
<text sub="clublinks" start="582.281" dur="0.167"> ОД ЕДЕН ОД ПОМАЛИТЕ ПО FАРИ КОИ ПОЧНАТ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="582.448" dur="0.067"> ОД ЕДЕН ПОМАЛКИ ПО FАРИ КОИ ПОЧНАА ВО ПОРТЛЕНД </text>
<text sub="clublinks" start="582.515" dur="0.2"> ТОА ПОЧНА НА ПОРТЛЕНД </text>
<text sub="clublinks" start="582.715" dur="0.1"> ТОА ПОЧНА НА ПОРТИНСКАТА ПОДРАЧЈЕ </text>
<text sub="clublinks" start="582.815" dur="0.134"> ПОСЛЕДНО ТОА ПОЧНА НА ПОРТИНСКАТА ПОДРАЧЈЕ </text>
<text sub="clublinks" start="582.949" dur="0.066"> ОНА ПОЧНА ВО ПОРТИНСКАТА ПОДРАЧЈЕ ПОСЛЕДНАТА НЕДЕЛА. </text>
<text sub="clublinks" start="583.015" dur="0.167"> ОБЛАСТ ПОСЛЕДНАТА НЕДЕЛА </text>
<text sub="clublinks" start="583.182" dur="0.234"> ОБЛАСТ ПОСЛЕДНАТА НЕДЕЛА >> </text>
<text sub="clublinks" start="583.416" dur="0.1"> ПОДРАЧЈЕ ПОСЛЕДНАТА НЕДЕЛА. >> ИСТРАГНИЦИ </text>
<text sub="clublinks" start="583.516" dur="0.1"> ПОДРАЧЈЕ ПОСЛЕДНАТА НЕДЕЛА. >> ИСТРАГНИЦИТЕ КААТ </text>
<text sub="clublinks" start="583.616" dur="0.1"> ПОДРАЧЈЕ ПОСЛЕДНАТА НЕДЕЛА. >> ИСЛЕДНИЦИТЕ ГО КАААТ </text>
<text sub="clublinks" start="583.716" dur="0.067"> ПОДРАЧЈЕ ПОСЛЕДНАТА НЕДЕЛА. >> ИСТРАГНИЦИТЕ ЈА КАААТ ШОУТА </text>
<text sub="clublinks" start="583.783" dur="19.252"> >> ИСТРАГНИЦИТЕ ЈА КАААТ ШОУТА </text>
<text sub="clublinks" start="603.035" dur="0.2"> >> ИСТРАГНИЦИТЕ КАAYАТ ШОУ ХАЛЕМ </text>
<text sub="clublinks" start="603.235" dur="0.201"> >> ИСТРАГНИЦИТЕ КАAYАТ ПОКАА ПЛАНИНА НА ХАЛЕМ </text>
<text sub="clublinks" start="603.436" dur="0.2"> >> ИСТРАГНИЦИТЕ КАAYАТ ПРИКАУВАЕ БАЛНА ПЛАНИНА </text>
<text sub="clublinks" start="603.636" dur="0.233"> >> ИСТРАГНИЦИТЕ КАAYАТ ПОКАУВАЕ ВЕЛИК НА ПЛАНИНАТА ХАЛЕМ </text>
<text sub="clublinks" start="603.869" dur="0.067"> >> ИСТРАГНИЦИТЕ КАAYААТ ПОКАА ОГНОТ НА БАЛД ПИК ПЛАНИНА </text>
<text sub="clublinks" start="603.936" dur="0.234"> ПЛАНИНСКИ ПЛАНИ ОГНИК НА ХАЛЕМ </text>
<text sub="clublinks" start="604.17" dur="0.033"> ПЛАНИНСКИ БАЛД ПЛАНИНСКИ ОГНЕН ОГАН СЕВЕР </text>
<text sub="clublinks" start="604.203" dur="0.167"> ПЛАНИНСКИ БАЛД ПАК ПЛАНИНСКИ ОГНЕН СЕВЕР ОД </text>
<text sub="clublinks" start="604.37" dur="0.167"> ПЛАНИНСКИ БАЛД ПЛАНИНСКИ ОГНЕН ПЛАНИН СЕВЕР ОД NEWУБЕРГ </text>
<text sub="clublinks" start="604.537" dur="0.2"> БЕШЕ ПО FАР ОД ПОAKАР НА ПЛАНИНАТА ХАЛЕМ Северно од OFуберг </text>
<text sub="clublinks" start="604.737" dur="0.1"> ЗАПОЧНА ПЛАНИНАТА ОГНИК НА БАЛД ПЛАНИНА СЕВЕР ОД NEWУБЕРГ </text>
<text sub="clublinks" start="604.837" dur="0.067"> ПЛАНИНИОТ ОГНИК НА БАЛД ПЛАНИНА ХАЛЕМ СЕГА СО ПОЧЕТОК НА NEWУБЕРГ </text>
<text sub="clublinks" start="604.904" dur="0.167"> СЕВЕРОТ ОД NEWУЈБЕРГ ПОЧНА ОД </text>
<text sub="clublinks" start="605.071" dur="0.2"> СЕВЕРОТ НА NEWУБЕРГ ПОЧНА АН </text>
<text sub="clublinks" start="605.271" dur="0.233"> СЕВЕРОТ ОД NEWУБЕРГ ПОЧНА НЕПРАВИЛНО </text>
<text sub="clublinks" start="605.504" dur="0.067"> СЕВЕРОТ НА NEWУБЕРГ БИЛО ПОЧЕТЕН НЕПРАВИЛНО ИСКРШЕН </text>
<text sub="clublinks" start="605.571" dur="0.3"> НЕПРАВИЛНО ИСТРАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="605.871" dur="0.067"> НЕПРАВИЛНО ИСКРЕЕН КАМПИР </text>
<text sub="clublinks" start="605.938" dur="0.167"> ВКЛУЧЕН КАМПИР ЗА НЕПРАВИЛНО ИЗгаснат </text>
<text sub="clublinks" start="606.105" dur="0.167"> НЕПРАВИЛНО ИСКРЕЕН КАМПИР ВО ПРИВАТНОТО </text>
<text sub="clublinks" start="606.272" dur="0.067"> НЕПРАВИЛНО ИЗГРАДЕН КАМПИР ЗА ПРИВАТНА ИМОТ </text>
<text sub="clublinks" start="606.339" dur="0.267"> КАМПИР ЗА ПРИВАТНИ ИМОТ </text>
<text sub="clublinks" start="606.606" dur="0.033"> КАМПИР НА ПРИВАТНО ИМОТ ПОРАДИ </text>
<text sub="clublinks" start="606.639" dur="0.1"> КАМПИР ЗА ПРИВАТНО ИМОТ ПОРАДИ </text>
<text sub="clublinks" start="606.739" dur="0.1"> КАМПИР ЗА ПРИВАТНИ ИМОТ ПОРАДИ </text>
<text sub="clublinks" start="606.839" dur="0.1"> КАМПИР ЗА ПРИВАТЕН ИМОТ ПОРАДИ ВИСОКОТ </text>
<text sub="clublinks" start="606.939" dur="0.1"> КАМПИР ЗА ПРИВАТНО ИМОТ ПОРАДИ ВИСОКИТЕ ВИНДИ </text>
<text sub="clublinks" start="607.039" dur="0.067"> КАМПИР ЗА ПРИВАТНА ИМОТ ПОРАДИ ВИСОКИТЕ ВИНДИ И </text>
<text sub="clublinks" start="607.106" dur="0.2"> ПОРАДИ ВИСОКИТЕ ВИНДИ И </text>
<text sub="clublinks" start="607.306" dur="0.1"> ПОради високите ветрови и суво </text>
<text sub="clublinks" start="607.406" dur="0.067"> ПОради високите ветрови и сувото гориво </text>
<text sub="clublinks" start="607.473" dur="0.1"> ПОРАДИ ВИСОКИТЕ ВИНДИ И СУВОТОО ГОРИВО </text>
<text sub="clublinks" start="607.573" dur="0.067"> ПОРАДИ ВИСОКИТЕ ВИНДИ И СУВО ГОРИВО </text>
<text sub="clublinks" start="607.64" dur="0.133"> ПОРАДИ ВИСОКИТЕ ВИНДИ И СУВО ГОРОВИЛО </text>
<text sub="clublinks" start="607.773" dur="0.067"> ПОРАДИ ВИСОКИТЕ ВИНДИ И СУВО ГОРИВО ГО ОДНЕСЕЛЕ ВО ШИРЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="607.84" dur="0.267"> Сува гориво го зеде во шири </text>
<text sub="clublinks" start="608.107" dur="0.133"> Сува гориво го зеде шири низ </text>
<text sub="clublinks" start="608.24" dur="0.167"> Сува гориво го зеде во шири околу осум </text>
<text sub="clublinks" start="608.407" dur="0.134"> Сува гориво го зеде во шири околу осум стотици </text>
<text sub="clublinks" start="608.541" dur="0.067"> Сува гориво го зеде во шири околу осум стотини седумдесет </text>
<text sub="clublinks" start="608.608" dur="0.2"> ОД ОСМИ Стотини седумдесет </text>
<text sub="clublinks" start="608.808" dur="0.133"> ОД ОСМИ СтотИЕ СЕДЕТЕВИЕ ПЕТ </text>
<text sub="clublinks" start="608.941" dur="0.067"> ОД ОСМИ Стотини седумдесет и пет акри. </text>
<text sub="clublinks" start="609.008" dur="0.2"> ПЕТ ПРИ АКЦИИ. </text>
<text sub="clublinks" start="609.208" dur="0.1"> ПЕТ ПРИ АКЦИИ. ТИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="609.308" dur="0.067"> ПЕТ ПРИ АКЦИИ. ОГАНОТ </text>
<text sub="clublinks" start="609.375" dur="0.067"> ПЕТ ПРИ АКЦИИ. ЛЕР ОГНОТ </text>
<text sub="clublinks" start="609.442" dur="0.2"> ПЕТ ПРИ АКЦИИ. ОГНОВЕН ЛЕР ДО </text>
<text sub="clublinks" start="609.642" dur="0.067"> ПЕТ ПРИ АКЦИИ. ОГНОВЕН ОГЛАС до евакуации </text>
<text sub="clublinks" start="609.709" dur="0.233"> ОГНОВЕН ОГЛАС до евакуации </text>
<text sub="clublinks" start="609.942" dur="0.1"> ПОСЛЕДНИОТ ОГНИК ЗА ЕВАКАУАЦИИ </text>
<text sub="clublinks" start="610.042" dur="0.1"> ПОREАРНА ЛЕД НА ЕВАКАУЦИИ ​​ПОСЛЕДНАТА НЕДЕЛА </text>
<text sub="clublinks" start="610.142" dur="0.201"> ПО LEDАРНА ЛЕД ВО ЕВАКАУЦИИ ​​ПОСЛЕДНАТА НЕДЕЛА НОВА, НО </text>
<text sub="clublinks" start="610.343" dur="0.1"> ПОREАРНА ЛЕД НА ЕВАКАУЦИИ ​​ПОСЛЕДНАТА НЕДЕЛА НОВИ СЕГО </text>
<text sub="clublinks" start="610.443" dur="0.066"> ПОREАРНА ЛЕД НА ЕВАКАУЦИИ ​​ПОСЛЕДНАТА НЕДЕЛА НОВИ СИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="610.509" dur="0.267"> ПОСЛЕДНАТА НЕДЕЛА НОВИ СИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="610.776" dur="0.067"> ПОСЛЕДНАТА НЕДЕЛА НОВИ СЕКОГО ДОЗВОЛНИ </text>
<text sub="clublinks" start="610.843" dur="0.134"> ПОСЛЕДНА НЕДЕЛА НОВО СИТЕ ДОЗВОЛНИ </text>
<text sub="clublinks" start="610.977" dur="0.1"> ПОСЛЕДНАТА НЕДЕЛА НОВИ СИТЕ ОСТАНАА ДА ВРАТАТ </text>
<text sub="clublinks" start="611.077" dur="0.1"> ПОСЛЕДНАТА НЕДЕЛА НОВИ СИТЕ ОДОБРЕДИ ДА ГО ВРАURNАТ ДОМОТ </text>
<text sub="clublinks" start="611.177" dur="0.066"> ПОСЛЕДНАТА НЕДЕЛА НОВИ СИТЕ ОСТАНАА ДА СЕ ВРАТАТ ДОМОТ СЕГА. </text>
<text sub="clublinks" start="611.243" dur="0.167"> ДОЗВОЛЕНО ДА ГО ВРАETАМ ДОМОТ СЕГА. </text>
<text sub="clublinks" start="611.41" dur="0.067"> ДОЗВОЛЕНО ДА ГО ВРАETАМ ДОМОТ СЕГА. ИТ </text>
<text sub="clublinks" start="611.477" dur="0.2"> ДОЗВОЛЕНО ДА ГО ВРАETАМ ДОМОТ СЕГА. Е </text>
<text sub="clublinks" start="611.677" dur="0.1"> ДОЗВОЛЕНО ДА ГО ВРАETАМ ДОМОТ СЕГА. СЕ СМЕТА </text>
<text sub="clublinks" start="611.777" dur="0.067"> ДОЗВОЛЕНО ДА ГО ВРАETАМ ДОМОТ СЕГА. СЕ СМЕТА ЦЕЛОСНО </text>
<text sub="clublinks" start="611.844" dur="0.3"> СЕ СМЕТА ЦЕЛОСНО </text>
<text sub="clublinks" start="612.144" dur="0.1"> СЕ смета за целосна содржина </text>
<text sub="clublinks" start="612.244" dur="0.201"> СЕ СМЕТА ЦЕЛОСНО СОДРИНА АМА </text>
<text sub="clublinks" start="612.445" dur="0.1"> СЕ смета за целосен содржан, но пожарникари </text>
<text sub="clublinks" start="612.545" dur="0.067"> СЕ СМЕТА ЦЕЛОСНО СОДРИНИ, АМА Противпожарните екипи се </text>
<text sub="clublinks" start="612.612" dur="0.233"> СОДРИНИ, АМА Противпожарни екипи се </text>
<text sub="clublinks" start="612.845" dur="0.167"> СОДРИНИ, АМА Противпожарните екипи се уште </text>
<text sub="clublinks" start="613.012" dur="0.067"> СОДРИНИ, АМА ПОIАРНИЦИ СЕ УШТЕ СЕ ПОСТАВУВААТ </text>
<text sub="clublinks" start="613.079" dur="0.1"> СОДРИНИ, АМА ПОIАРНИЦИ СЕ УШТЕ ИЗЛЕГУВААТ </text>
<text sub="clublinks" start="613.179" dur="0.133"> СОДРИНИ, АМА Противпожарните екипи СЕ УШТЕ ИСПЛАВААТ HЕШКО </text>
<text sub="clublinks" start="613.312" dur="0.067"> СОДРИНИ, АМА ПО FАРНИЦИ СЕ УШТЕ ИСПЛАВААТ OTЕШКИ точки </text>
<text sub="clublinks" start="613.379" dur="0.067"> СОДРИНИ, АМА ПОIАРНИЦИ СЕ УШТЕ ИСПЛАТУВААТ OTЕШКИ точки И </text>
<text sub="clublinks" start="613.446" dur="0.267"> УШТЕ ИСПЛАУВАТЕ OTЕШКИ СПОТИ И </text>
<text sub="clublinks" start="613.713" dur="0.133"> УШТЕ ИСПЛАУВАТЕ OTЕШКИ ЛОГИ И ТИЕ СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="613.846" dur="0.2"> УШТЕ ИСПЛАУВАТЕ OTЕШКИ ЛОГИ И ПРАШААТ </text>
<text sub="clublinks" start="614.046" dur="0.067"> УШТЕ ИСПЛАУВАТЕ OTЕШКИ ЛОГИ И ПРАШААТ ИТЕЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="614.113" dur="0.067"> УШТЕ ИСПЛАУВАТЕ OTЕШКИ ЛОГИ И ОД ОВИЕ ГИ ПРАШААТ RESИТЕЛИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="614.18" dur="0.233"> ГИ ПРАШААТ RESителите </text>
<text sub="clublinks" start="614.413" dur="0.067"> ГИ ПРАШААТ RESИТЕЛНИЦИТЕ ДА ГЛЕДААТ </text>
<text sub="clublinks" start="614.48" dur="0.1"> ГИ ПРАШААТ IDИТЕЛНИЦИТЕ ДА ГЛЕДААТ </text>
<text sub="clublinks" start="614.58" dur="0.2"> БАРААТ RESИТЕЛНИЦИ ДА ГО ГЛЕДААТ </text>
<text sub="clublinks" start="614.78" dur="0.1"> ГИ ПОБАРААТ RESителите да гледаат за пушење </text>
<text sub="clublinks" start="614.88" dur="0.067"> ПОБАРУВААТ RESИТЕЛНИЦИ ДА ГЛЕДААТ ОД ОБЛАСТИТЕ ЗА СМЕЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="614.947" dur="0.167"> ПОГЛЕДНЕТЕ ОД ОБЛАСТИТЕ ЗА СМЕЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="615.114" dur="0.1"> ПОГЛЕДНЕТЕ ОД ОБЛАСТИ ЗА СМЕЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="615.214" dur="0.167"> ПОГЛЕДНЕТЕ ЗА СМЕЕЕ НА ОБЛАСТИ НА НИВ </text>
<text sub="clublinks" start="615.381" dur="0.1"> ПОГЛЕДНЕТЕ ЗА ПОДГОТВУВАЕ ОБЛАСТИ НА НИВНИОТ ИМОТ </text>
<text sub="clublinks" start="615.481" dur="0.067"> ПОГЛЕДНЕТЕ ЗА ПОДГОТВУВАЕ ОБЛАСТИ НА НИВНИОТ ИМОТ ИЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="615.548" dur="0.133"> ПОГЛЕДНЕТЕ ЗА ПОДГОТВУВАЕ ОБЛАСТИ НА НИВНИОТ ИМОТ И БИДЕТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="615.681" dur="0.067"> ВНИМАВАЈТЕ ЗА СПОРЕШЕЕ НА ОБЛАСТИТЕ НА СВОЈАТА СОПСТВЕНОСТ И БИДЕТЕ СПРЕМЕНИ </text>
<text sub="clublinks" start="615.748" dur="0.167"> НА СВОЈОТ ИМОТ И БИДЕТЕ ПОДГОТВЕНИ </text>
<text sub="clublinks" start="615.915" dur="0.167"> ПО НИВНИОТ ИМОТ И БИДЕТЕ ПОДГОТВЕНИ </text>
<text sub="clublinks" start="616.082" dur="0.133"> НА НИВНИОТ ИМОТ И БИДЕТЕ СПОДЕЛНИ ЗА ЕВАКУАЦИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="616.215" dur="0.067"> НА СВОЈОТ ИМОТ И СПОДЕТЕ СЕ ПОВТОРНО да се евакуираат </text>
<text sub="clublinks" start="616.282" dur="0.1"> ЗА НИВНИОТ ИМОТ И СПОДЕЛНИ ПОВТОРНО ДА ЕВАКУИРАТЕ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="616.382" dur="0.067"> НА СВОЈОТ ИМОТ И СПОДЕТЕ СЕ ПОВТОРНО ДА СЕ СЛУЧААТ ВО СЛУЧАЈ </text>
<text sub="clublinks" start="616.449" dur="0.333"> ПОВТОРНО да се евакуираат во случај </text>
<text sub="clublinks" start="616.782" dur="1.802"> ПОВТОРНО да се евакуираат во условите на случајот </text>
<text sub="clublinks" start="618.584" dur="0.2"> ПОВТОРНО ДА СЕ ЕВАКУИРААТ ВО СЛУЧАЈИТЕ УСЛОВИ ПРОМЕНИ </text>
<text sub="clublinks" start="618.784" dur="0.234"> ПОВТОРНО ДА СЕ ЕВАКУИРААТ ВО СЛУЧАЈИТЕ УСЛОВИ СЕ ПРОМЕНУВААТ </text>
<text sub="clublinks" start="619.018" dur="0.1"> ПОВТОРНО ДА СЕ ЕВАКУИРААТ ВО СЛУЧАЈНИ УСЛОВИ СЕ ПРОМЕНИ ВО ОНИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="619.118" dur="0.067"> ПОВТОРНО ДА СЕ ЕВАКУИРААТ ВО СЛУЧАЈНИ УСЛОВИ СЕ ПРОМЕНУВААТ ВО ОНИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="619.185" dur="0.267"> УСЛОВИТЕ СЕ ПРОМЕНУВААТ ВО ОНИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="619.452" dur="0.167"> УСЛОВИТЕ СЕ ПРОМЕНУВААТ ВО ОНИЕ ДИРЕКТНО </text>
<text sub="clublinks" start="619.619" dur="0.066"> УСЛОВИТЕ СЕ ПРОМЕНУВААТ ВО ОНИЕ ДИРЕКТНО ВЛИЈАНИ </text>
<text sub="clublinks" start="619.685" dur="0.2"> УСЛОВИТЕ СЕ ПРОМЕНУВААТ ВО ОНИЕ ДИРЕКТНО ВЛИЈАНИ ОД </text>
<text sub="clublinks" start="619.885" dur="1.836"> УСЛОВИТЕ СЕ ПРОМЕНУВААТ ВО ОНИЕ ДИРЕКТНО ВЛИЈАНИ ОД </text>
<text sub="clublinks" start="621.721" dur="0.066"> УСЛОВИТЕ СЕ ПРОМЕНУВААТ ВО ОНИЕ ДИРЕКТНО ВЛИЈАНИ ОД ПО FАРИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="621.787" dur="0.201"> ДИРЕКТНО ВЛИЈАНИ ОД ПО FАРИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="621.988" dur="0.066"> ДИРЕКТНО ВЛИЈАНИ ОД ПО FАРИТЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="622.054" dur="0.334"> . </text>
<text sub="clublinks" start="622.388" dur="0.1"> . >> </text>
<text sub="clublinks" start="622.488" dur="0.134"> . >> THE </text>
<text sub="clublinks" start="622.622" dur="0.166"> . >> ГОЛЕМИОТ </text>
<text sub="clublinks" start="622.788" dur="0.067"> . >> ГОЛЕМОТО ПРАШАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="622.855" dur="0.1"> . >> ГОЛЕМОТО ПРАШАЕ Е </text>
<text sub="clublinks" start="622.955" dur="0.067"> . >> ГОЛЕМОТО ПРАШАЕ Е КОГА </text>
<text sub="clublinks" start="623.022" dur="0.233"> >> ГОЛЕМОТО ПРАШАЕ Е КОГА </text>
<text sub="clublinks" start="623.255" dur="0.101"> >> ГОЛЕМОТО ПРАШАЕ Е КОГА ILLЕ </text>
<text sub="clublinks" start="623.356" dur="0.133"> >> ГОЛЕМОТО ПРАШАЕ Е КОГА ILLЕ ОВА </text>
<text sub="clublinks" start="623.489" dur="2.035"> >> ГОЛЕМОТО ПРАШАЕ Е КОГА THЕ ОВОЈ ПУШИ </text>
<text sub="clublinks" start="625.524" dur="0.234"> >> ГОЛЕМОТО ПРАШАЕ Е КОГА THЕ ОБЈАСНИ ОВОЈ ЧУДО </text>
<text sub="clublinks" start="625.758" dur="0.2"> >> ГОЛЕМОТО ПРАШАЕ Е КОГА THЕ ОВОЈ ЧУД ЧИСТ БЛАГОДАРАМ </text>
<text sub="clublinks" start="625.958" dur="0.067"> >> ГОЛЕМОТО ПРАШАЕ Е КОГА ILLЕ СЕ БЛАГОДАРА ОВОЈ ЧАСТ ЧУДОВ </text>
<text sub="clublinks" start="626.025" dur="0.267"> WЕ ОВАА ЧУДА ЧИСТА БЛАГОДАРАМ </text>
<text sub="clublinks" start="626.292" dur="0.167"> WЕ ОВОЈ ЧУДОВИ ЈАСНО БЛАГОДАРИЈА НА ПОГЛЕДНИКОТ </text>
<text sub="clublinks" start="626.459" dur="0.133"> WЕ ОВОЈ ЧУДОВИ ЈАСНО БЛАГОДАРИЈА НА ПОГЛЕДНАТА Барбара </text>
<text sub="clublinks" start="626.592" dur="0.067"> WЕ ОВОЈ ЧУДОВИ ЈАСНО БЛАГОДАРИЈА НА ПОГЛЕДНАТА Барбара ЛОКЕН </text>
<text sub="clublinks" start="626.659" dur="0.1"> WЕ ОВАА ЧУДА ЧИСТА БЛАГОДАРИЈА НА ПОГЛЕДНИЦАТА Барбара која се чуе </text>
<text sub="clublinks" start="626.759" dur="0.067"> WЕ ОВАА ЧУДА ЧИСТА БЛАГОДАРИЈА НА ПОГЛЕДНАТА Барбара, која се гледа </text>
<text sub="clublinks" start="626.826" dur="0.2"> ПОГЛЕДНА БАРБАРА ПОГЛЕДНА КОЈ ПРАТИ </text>
<text sub="clublinks" start="627.026" dur="0.133"> ПОГЛЕДНАТА Барбара се огласи кој не испрати </text>
<text sub="clublinks" start="627.159" dur="0.134"> ПОГЛЕДНА БАРБАРА ПОГЛЕДНА КОЈА НЕ ИСПРАТИ ОВИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="627.293" dur="0.1"> ПОГЛЕДНА БАРБАРА ПОГЛЕДНА КОИ НЕ ИСПРАТИ ОВИЕ ФОТОГРАФИИ </text>
<text sub="clublinks" start="627.393" dur="2.135"> ПОГЛЕДНА БАРБАРА ПОГЛЕДНА КОИ НЕ ИСПРАТИ ОВИЕ ФОТОГРАФИИ ОД </text>
<text sub="clublinks" start="629.528" dur="0.067"> ПОГЛЕДНА БАРБАРА ПОГЛЕДНА КОИ НЕ ИСПРАТИ ОВИЕ ФОТОГРАФИИ ОД ПОДВЕWЕ </text>
<text sub="clublinks" start="629.595" dur="0.3"> ОВИЕ ФОТОГРАФИИ ОД ПОДУСЛО Дрво </text>
<text sub="clublinks" start="629.895" dur="0.101"> ОВИЕ ФОТОГРАФИИ ОД ПОДАЛЕТО ВУШИНГТОН </text>
<text sub="clublinks" start="629.996" dur="0.2"> СЕ ОВИЕ ФОТОГРАФИИ ОД ПОДДРВО ВУДИНГТОН ВО </text>
<text sub="clublinks" start="630.196" dur="0.133"> СЕ ОВИЕ ФОТОГРАФИИ ОД ПОДДРВО ВУДИНГТОН ВО Т. </text>
<text sub="clublinks" start="630.329" dur="0.067"> ОВИЕ ФОТОГРАФИИ ОД ПОДВЕERНОТО ВАШИНГТОН ВО ГОРGEОТ. </text>
<text sub="clublinks" start="630.396" dur="0.2"> ВАШИНГТОН ВО ГОРГИЈАТА. </text>
<text sub="clublinks" start="630.596" dur="0.134"> ВАШИНГТОН ВО ГОРГИЈАТА. ТАА </text>
<text sub="clublinks" start="630.73" dur="0.1"> ВАШИНГТОН ВО ГОРГИЈАТА. ТАА РЕЧЕ </text>
<text sub="clublinks" start="630.83" dur="0.2"> ВАШИНГТОН ВО ГОРГИЈАТА. ТАА КАSИ ТАА </text>
<text sub="clublinks" start="631.03" dur="0.233"> ВАШИНГТОН ВО ГОРГИЈАТА. ТАА ВЕЛИ ДА Е ДО LONУВА </text>
<text sub="clublinks" start="631.263" dur="0.067"> ВАШИНГТОН ВО ГОРГИЈАТА. КАА КОЈА LONЕ САКА </text>
<text sub="clublinks" start="631.33" dur="2.202"> КАА КОЈА LONЕ САКА </text>
<text sub="clublinks" start="633.532" dur="0.201"> КАА КОЈ LONЕ БОДЕ ЈАСНО </text>
<text sub="clublinks" start="633.733" dur="0.3"> КАА КОЈ LONЕ БОДИ ЗА ЈАСНО ВОЗДУХ. </text>
<text sub="clublinks" start="634.033" dur="0.334"> ЈАСНО ВОЗДУХ. </text>
<text sub="clublinks" start="634.367" dur="0.1"> ЈАСНО ВОЗДУХ. Јас </text>
<text sub="clublinks" start="634.467" dur="0.1"> ЈАСНО ВОЗДУХ. ЈАС МИСЛАМ </text>
<text sub="clublinks" start="634.567" dur="0.133"> ЈАСНО ВОЗДУХ. МИСЛАМ НИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="634.7" dur="0.1"> ЈАСНО ВОЗДУХ. МИСЛАМ СИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="634.8" dur="0.067"> ЈАСНО ВОЗДУХ. Мислам дека сите сме. </text>
<text sub="clublinks" start="634.867" dur="0.234"> Мислам дека сите сме. </text>
<text sub="clublinks" start="635.101" dur="0.133"> Мислам дека сите сме. ШЕРИЛ </text>
<text sub="clublinks" start="635.234" dur="0.2"> Мислам дека сите сме. ШЕРИЛ ГАЈСЛЕР </text>
<text sub="clublinks" start="635.434" dur="0.201"> Мислам дека сите сме. ШЕРИЛ ГАЈСЛЕР И. </text>
<text sub="clublinks" start="635.635" dur="1.001"> Мислам дека сите сме. ШЕРИЛ ГАЈСЛЕР МИСЛАМ </text>
<text sub="clublinks" start="636.636" dur="0.066"> Мислам дека сите сме. ШЕРИЛ ГАЈСЛЕР Мислам дека зборувам </text>
<text sub="clublinks" start="636.702" dur="0.2"> ШЕРИЛ ГАЈСЛЕР Мислам дека зборувам </text>
<text sub="clublinks" start="636.902" dur="0.201"> ШЕРИЛ ГАЈСЛЕР Мислам дека зборувам </text>
<text sub="clublinks" start="637.103" dur="0.033"> ШЕРИЛ ГАЈСЛЕР Мислам дека зборувам за многумина </text>
<text sub="clublinks" start="637.136" dur="0.167"> ШЕРИЛ ГАЈСЛЕР Мислам дека зборувам за многумина </text>
<text sub="clublinks" start="637.303" dur="0.067"> ШЕРИЛ ГАЈСЛЕР Мислам дека зборувам за многумина од нас. </text>
<text sub="clublinks" start="637.37" dur="0.333"> ЗА МНОГУ НАС. </text>
<text sub="clublinks" start="637.703" dur="0.1"> ЗА МНОГУ НАС. ТАА </text>
<text sub="clublinks" start="637.803" dur="0.134"> ЗА МНОГУ НАС. ТАА БЕШЕ </text>
<text sub="clublinks" start="637.937" dur="0.167"> ЗА МНОГУ НАС. ТАА БЕШЕ САМО </text>
<text sub="clublinks" start="638.104" dur="0.066"> ЗА МНОГУ НАС. ТАА СЕ САМО ГО возбуди </text>
<text sub="clublinks" start="638.17" dur="0.1"> ЗА МНОГУ НАС. ТАА СЕ САМО ДОБИВА </text>
<text sub="clublinks" start="638.27" dur="0.101"> ЗА МНОГУ НАС. ТАА СЕ САМО ГО возбуди ДА ГЛЕДА </text>
<text sub="clublinks" start="638.371" dur="0.066"> ЗА МНОГУ НАС. ТАА ЕСКОГОГОБЕДНА ДА ГО ВИДИ </text>
<text sub="clublinks" start="638.437" dur="0.201"> ТАА ЕСКОГОГОБЕДНА ДА ГО ВИДИ </text>
<text sub="clublinks" start="638.638" dur="0.2"> ТАА ЕСКОГОГОБЕСНО ДА ГО ВИДИ СОНЦЕТО </text>
<text sub="clublinks" start="638.838" dur="1.802"> ТАА СЕ ЕГОЗИТИРАЛ ДА ГО ВИДИ СОНЦЕТО САМО </text>
<text sub="clublinks" start="640.64" dur="0.233"> ТАА СЕ ЕГОЗИТИРАЛ ДА ГО ВИДИ СОНЦЕТО САМО PEИВОТ </text>
<text sub="clublinks" start="640.873" dur="0.2"> ТАА СЕ ЕГОЗИТИРАЛ ДА ГО ВИДИ СОНЦЕТО САМО PEИВЕЕ НИЗ </text>
<text sub="clublinks" start="641.073" dur="0.067"> ТАА СЕ ЕГОЗИТИРАНО ДА ГО ВИДИ СОНЦЕТО САМО EKИВЕА НЕГО ОД </text>
<text sub="clublinks" start="641.14" dur="0.234"> СОНЦЕ САМО PEИВЕА НЕГО НИВ </text>
<text sub="clublinks" start="641.374" dur="0.133"> СОНЦЕ САМО PEИВЕЕ THЕ преку пушењето </text>
<text sub="clublinks" start="641.507" dur="0.067"> СОНЦЕ САМО PEИВЕЕ THЕ ОД ЧУГОТ ДЕНЕС. </text>
<text sub="clublinks" start="641.574" dur="0.267"> ПУШИ ДЕНЕС. </text>
<text sub="clublinks" start="641.841" dur="0.066"> ПУШИ ДЕНЕС. ТОА Е </text>
<text sub="clublinks" start="641.907" dur="0.134"> ПУШИ ДЕНЕС. ТОА Е ВО </text>
<text sub="clublinks" start="642.041" dur="0.067"> ПУШИ ДЕНЕС. ТОА Е ВО КАМАСИТЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="642.108" dur="0.233"> ТОА Е ВО КАМАСИТЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="642.341" dur="0.1"> ТОА Е ВО КАМАСИТЕ. АЈДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="642.441" dur="0.067"> ТОА Е ВО КАМАСИТЕ. ДА СЕ НАДЕВАМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="642.508" dur="0.167"> ТОА Е ВО КАМАСИТЕ. Ајде да се надеваме </text>
<text sub="clublinks" start="642.675" dur="1.835"> ТОА Е ВО КАМАСИТЕ. Ајде да се надеваме дека ќе видиме </text>
<text sub="clublinks" start="644.51" dur="0.234"> ТОА Е ВО КАМАСИТЕ. Ајде да се надеваме дека ќе видиме повеќе </text>
<text sub="clublinks" start="644.744" dur="0.066"> ТОА Е ВО КАМАСИТЕ. Ајде да се надеваме дека ќе видиме повеќе од тоа </text>
<text sub="clublinks" start="644.81" dur="0.234"> Ајде да се надеваме дека ќе видиме повеќе од тоа </text>
<text sub="clublinks" start="645.044" dur="0.067"> Ајде да се надеваме дека ќе видиме повеќе наскоро. </text>
<text sub="clublinks" start="645.111" dur="0.3"> Наскоро </text>
<text sub="clublinks" start="645.411" dur="0.133"> Наскоро АЈДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="645.544" dur="0.101"> Наскоро Ајде да донесеме </text>
<text sub="clublinks" start="645.645" dur="0.066"> Наскоро Ајде да донесеме МАТ </text>
<text sub="clublinks" start="645.711" dur="0.134"> Наскоро Ајде да донесеме МАТ И. </text>
<text sub="clublinks" start="645.845" dur="0.133"> Наскоро Ајде да донесеме МАТ и сега </text>
<text sub="clublinks" start="645.978" dur="0.067"> Наскоро Ајде да донесеме МАТ и сега сме </text>
<text sub="clublinks" start="646.045" dur="0.233"> Ајде да донесеме МАТ и сега сме </text>
<text sub="clublinks" start="646.278" dur="0.067"> Ајде да донесеме МАТ и сега се надеваме </text>
<text sub="clublinks" start="646.345" dur="0.1"> Ајде да донесеме МАТ и сега се надеваме </text>
<text sub="clublinks" start="646.445" dur="0.1"> Ајде да донесеме МАТ и сега се надеваме на повеќе </text>
<text sub="clublinks" start="646.545" dur="0.167"> Ајде да донесеме МАТ и сега се надеваме на повеќе сонце </text>
<text sub="clublinks" start="646.712" dur="0.067"> Ајде да донесеме МАТ и сега се надеваме на повеќе сончеви глетки </text>
<text sub="clublinks" start="646.779" dur="0.2"> Надевајќи се на повеќе сончеви глетки </text>
<text sub="clublinks" start="646.979" dur="0.934"> Надевајќи се на повеќе сончеви глетки, но </text>
<text sub="clublinks" start="647.913" dur="0.167"> Надевајќи се на повеќе сончеви глетки, но ние </text>
<text sub="clublinks" start="648.08" dur="0.234"> Надевајќи се на повеќе сончеви глетки, но и ние </text>
<text sub="clublinks" start="648.314" dur="0.2"> Надевајќи се на повеќе гледања на сонцето, но исто така и ние </text>
<text sub="clublinks" start="648.514" dur="0.134"> Надевајќи се на повеќе сончеви глетки, но исто така и повеќе </text>
<text sub="clublinks" start="648.648" dur="0.066"> Надевајќи се на повеќе гледања на сонцето, но исто така, направивме повеќе дожд </text>
<text sub="clublinks" start="648.714" dur="0.234"> НО И СЕ ПОВЕУВАМЕ ПОВЕЕ ДОINД </text>
<text sub="clublinks" start="648.948" dur="0.067"> НО ИМАВЕМЕ ПОВЕЕ КАПАИ НА ВРЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="649.015" dur="0.1"> НО ИМАВЕМЕ ПОВЕЕ КАПАИ ДОINДО </text>
<text sub="clublinks" start="649.115" dur="0.066"> НО ИМАВЕМЕ ПОВЕЕ КАПАИ ЗА ДОД ВО МАТ. </text>
<text sub="clublinks" start="649.181" dur="0.234"> Капки до МАТ. </text>
<text sub="clublinks" start="649.415" dur="0.1"> Капки до МАТ. Да, </text>
<text sub="clublinks" start="649.515" dur="0.1"> Капки до МАТ. ЈАС, јас </text>
<text sub="clublinks" start="649.615" dur="0.134"> Капки до МАТ. ДА ЈАС ЗНАМ </text>
<text sub="clublinks" start="649.749" dur="0.2"> Капки до МАТ. ЈАС, ЈАС ЗНАМ ЛОРЕЛ </text>
<text sub="clublinks" start="649.949" dur="0.033"> Капки до МАТ. ЈАС, ЈАС ЗНАМ ЛОРЕЛ ДЕНЕС </text>
<text sub="clublinks" start="649.982" dur="0.067"> Капки до МАТ. ЈАС, ЈАС ЈАС ЈАС ЈАС ЛОРЕЛ ДЕНЕС </text>
<text sub="clublinks" start="650.049" dur="0.2"> ЈАС, ЈАС ЈАС ЈАС ЈАС ЛОРЕЛ ДЕНЕС </text>
<text sub="clublinks" start="650.249" dur="0.167"> ЈАС, ЈАС ЗНАМ ЛОРЕЛ ДЕНЕСКА ЈА ПОГЛЕДНАВ </text>
<text sub="clublinks" start="650.416" dur="1.401"> ЈАх, ЈАС ЈАС ЈАС ЛОРЕЛ СЕГО ГО ПОГЛЕДАМ </text>
<text sub="clublinks" start="651.817" dur="0.301"> ДА, ЈАС ЈАС ЈАС ЛОРЕЛ ДЕНЕСКА ЈА ПОВЕЛИМ СЕНКАТА. </text>
<text sub="clublinks" start="652.118" dur="0.233"> ЈА ВИДИ СЕНКАТА МОЈА. </text>
<text sub="clublinks" start="652.351" dur="0.1"> ЈА ВИДИ СЕНКАТА МОЈА. Јас </text>
<text sub="clublinks" start="652.451" dur="0.1"> ЈА ВИДИ СЕНКАТА МОЈА. ЧУВСТВУВАМ </text>
<text sub="clublinks" start="652.551" dur="0.234"> ЈА ВИДИ СЕНКАТА МОЈА. СЕ ЧУВСТВУВАМ КАКО </text>
<text sub="clublinks" start="652.785" dur="0.1"> ЈА ВИДИ СЕНКАТА МОЈА. Се чувствувам како ПАНКСУТАВНИ </text>
<text sub="clublinks" start="652.885" dur="0.067"> ЈА ВИДИ СЕНКАТА МОЈА. Се чувствувам како ПАНКСУТАВНИ ФИЛ </text>
<text sub="clublinks" start="652.952" dur="0.267"> Се чувствувам како ПАНКСУТАВНИ ФИЛ </text>
<text sub="clublinks" start="653.219" dur="0.066"> ЧУВСТВУВАМ САКА ПАНКСУТАВНИ ФИЛ </text>
<text sub="clublinks" start="653.285" dur="0.101"> Се чувствувам како ПАНКСУТАВНИ ФИЛО КОЈ САКАШ </text>
<text sub="clublinks" start="653.386" dur="0.1"> Се чувствувам како ПАНКСУТАВНИ ФИЛ САКААТ ДА ЈАВАМ </text>
<text sub="clublinks" start="653.486" dur="0.066"> Се чувствувам како ПАНКСУТАВНИ ФИЛ САКАА ДА СЕ КРАВИ НАВРАТ </text>
<text sub="clublinks" start="653.552" dur="0.067"> Се чувствувам како ПАНКСУТАВНИ ФИЛ САКААТ ДА СЕ РАБОТАМ ВО НАВОД </text>
<text sub="clublinks" start="653.619" dur="0.067"> Се чувствувам како PUNXSUTAWNEY, ФИЛ САКАШЕ ДА СЕ КРАВАМ ВО НАВОТО </text>
<text sub="clublinks" start="653.686" dur="0.233"> САКААТ ДА СЕ РАЗИРАМ ВО НАВОТО </text>
<text sub="clublinks" start="653.919" dur="0.067"> САКААТ ДА ЈАВАМ ВРАТ ВО МОЈОТ ДУПК. </text>
<text sub="clublinks" start="653.986" dur="1.702"> ДУПКА. </text>
<text sub="clublinks" start="655.688" dur="0.2"> ДУПКА. СИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="655.888" dur="0.067"> ДУПКА. ВО РЕД. </text>
<text sub="clublinks" start="655.955" dur="0.333"> ВО РЕД. </text>
<text sub="clublinks" start="656.288" dur="0.101"> ВО РЕД. Јас </text>
<text sub="clublinks" start="656.389" dur="0.1"> ВО РЕД. САКАМ </text>
<text sub="clublinks" start="656.489" dur="0.133"> ВО РЕД. САКАМ ДА </text>
<text sub="clublinks" start="656.622" dur="0.1"> ВО РЕД. САКАМ ДА ПОКААМ </text>
<text sub="clublinks" start="656.722" dur="0.134"> ВО РЕД. САКАМ ДА ТИ ПОКААМ </text>
<text sub="clublinks" start="656.856" dur="0.133"> ВО РЕД. САКАМ да ти покажам што е </text>
<text sub="clublinks" start="656.989" dur="0.067"> ВО РЕД. САКАМ ДА ТИ ПОКААМ ШТО ОДИ </text>
<text sub="clublinks" start="657.056" dur="0.167"> САКАМ ДА ТИ ПОКААМ ШТО ОДИ </text>
<text sub="clublinks" start="657.223" dur="0.167"> САКАМ ДА ТИ ПОКААМ ШТО ОДИ </text>
<text sub="clublinks" start="657.39" dur="0.1"> САКАМ ДА ТИ ПОКААМ ШТО ОДИ ОДНОС </text>
<text sub="clublinks" start="657.49" dur="0.1"> САКАМ ДА ТИ ПОКААМ ШТО СЕ ОДЛУЧУВА ОД НАДВОРЕШЕТО ПРАВО </text>
<text sub="clublinks" start="657.59" dur="0.067"> САКАМ ДА ТИ ПОКААМ ШТО ОДИ СЕГА ОД ДОСЕГА. </text>
<text sub="clublinks" start="657.657" dur="0.266"> НАДВОР ПРАВО СЕГА. </text>
<text sub="clublinks" start="657.923" dur="0.067"> НАДВОР ПРАВО СЕГА. РАБОТИ </text>
<text sub="clublinks" start="657.99" dur="0.167"> НАДВОР ПРАВО СЕГА. Работите се </text>
<text sub="clublinks" start="658.157" dur="0.601"> НАДВОР ПРАВО СЕГА. Работите се подобрени </text>
<text sub="clublinks" start="658.758" dur="0.233"> НАДВОР ПРАВО СЕГА. НЕШТАТА СЕ ПОДОБРУВАНИ А. </text>
<text sub="clublinks" start="658.991" dur="0.067"> НАДВОР ПРАВО СЕГА. Работите се подобрени за малку </text>
<text sub="clublinks" start="659.058" dur="0.233"> Работите се подобрени за малку </text>
<text sub="clublinks" start="659.291" dur="0.067"> Работите се подобрени за мал дел. </text>
<text sub="clublinks" start="659.358" dur="0.267"> БИТ. </text>
<text sub="clublinks" start="659.625" dur="0.1"> БИТ. КЛУЧ </text>
<text sub="clublinks" start="659.725" dur="0.134"> БИТ. КЛУЧНИ СМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="659.859" dur="0.1"> БИТ. КЛУЧНО КОИ СМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="659.959" dur="0.133"> БИТ. КЛУЧНО ОДБЕДУВАМЕ А. </text>
<text sub="clublinks" start="660.092" dur="0.1"> БИТ. КЛУЧНО WEЕ БИДЕМЕ МАЛКУ </text>
<text sub="clublinks" start="660.192" dur="0.067"> БИТ. КЛУЧНО WEЕ БИДЕМЕ МАЛИЦА </text>
<text sub="clublinks" start="660.259" dur="0.234"> КЛУЧНО WEЕ БИДЕМЕ МАЛИЦА </text>
<text sub="clublinks" start="660.493" dur="0.2"> КЛУЧОТ ОДНИМЕ МАЛКУ </text>
<text sub="clublinks" start="660.693" dur="0.067"> КЛУЧНО ОД ДЕНЕШНИОТ Е БИДЕМЕ МАЛИЦА. </text>
<text sub="clublinks" start="660.76" dur="1.902"> ОД ВЧЕРА. </text>
<text sub="clublinks" start="662.662" dur="0.2"> ОД ВЧЕРА. ВИДЛИВОСТ </text>
<text sub="clublinks" start="662.862" dur="0.233"> ОД ВЧЕРА. ВИДЛИВОСТ НЕ Е </text>
<text sub="clublinks" start="663.095" dur="0.1"> ОД ВЧЕРА. ВИДЛИВОСТ НЕ Е КАКО </text>
<text sub="clublinks" start="663.195" dur="0.1"> ОД ВЧЕРА. ВИДЛИВОСТ НЕ Е КАКО ЛОШО </text>
<text sub="clublinks" start="663.295" dur="0.134"> ОД ВЧЕРА. ВИДЛИВОСТ НЕ Е КАКО ЛОШО И </text>
<text sub="clublinks" start="663.429" dur="0.067"> ОД ВЧЕРА. ВИДЛИВОСТ Е НЕ Е ЛОШО И 64 </text>
<text sub="clublinks" start="663.496" dur="0.267"> ВИДЛИВОСТ Е НЕ Е ЛОШО И 64 </text>
<text sub="clublinks" start="663.763" dur="0.066"> ВИДЛИВОСТ НЕ Е КАКО ЛОШ И 64 СТЕПЕНИ. </text>
<text sub="clublinks" start="663.829" dur="0.167"> ДЕЛЦИ </text>
<text sub="clublinks" start="663.996" dur="0.1"> ДЕЛЦИ НИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="664.096" dur="0.1"> ДЕЛЦИ НЕ </text>
<text sub="clublinks" start="664.196" dur="0.067"> ДЕЛЦИ НЕМАМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="664.263" dur="0.1"> ДЕЛЦИ НЕМАМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="664.363" dur="0.067"> ДЕЛЦИ НЕМАМЕ НЕКОЈ ДО RAД </text>
<text sub="clublinks" start="664.43" dur="0.067"> ДЕЛЦИ НЕМАМЕ НИКОГАШ ВРНЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="664.497" dur="0.267"> НЕМАМЕ НИКОГАШ ВРНЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="664.764" dur="0.133"> НЕМАМЕ НЕКОЈ ДО RAД ВО ПОРТЛЕНД </text>
<text sub="clublinks" start="664.897" dur="1.602"> НЕМАМЕ НЕКОЈ ДО RAД ВО ПОРТЛЕНД ПРАВО </text>
<text sub="clublinks" start="666.499" dur="0.233"> СЕГА НЕМАМЕ НИКОЈ ДО RAД ВО ПОРТЛЕНД </text>
<text sub="clublinks" start="666.732" dur="0.2"> НЕМАМЕ НЕКОЈ ДО RAД ВО ПОРТЛЕНД ПРАВО СЕГА, АМА </text>
<text sub="clublinks" start="666.932" dur="0.067"> НЕМАМЕ НЕКОЈ ДО RAД ВО ПОРТЛЕНД ПРАВО СЕГА, А НАШИОТ </text>
<text sub="clublinks" start="666.999" dur="0.334"> ПОРТЛЕНД ПРАВО СЕГА НО НАШИОТ </text>
<text sub="clublinks" start="667.333" dur="0.067"> ПОРТЛЕНД ПРАВО СЕГА НО НАШАТА ВИДЛИВОСТ </text>
<text sub="clublinks" start="667.4" dur="0.1"> ПОРТЛЕНД ПРАВО СЕГА НО НАШАТА ВИДЛИВОСТ Е </text>
<text sub="clublinks" start="667.5" dur="0.066"> ПОРТЛЕНСКОТО ПРАВО СЕГА, НО ТОА Е НАША ВИДЛИВОСТ </text>
<text sub="clublinks" start="667.566" dur="0.134"> ПОРТЛЕНСКО ПРАВО СЕГА, НО НАШАТА ВИДЛИВОСТ Е ЗА ОХ </text>
<text sub="clublinks" start="667.7" dur="0.067"> ПОРТЛЕНД ПРАВО СЕГА НО НАШАТА ПОГЛЕДНОСТ Е ОД ТРИ </text>
<text sub="clublinks" start="667.767" dur="0.233"> ВИДЛИВОСТА Е ОД ТРИ </text>
<text sub="clublinks" start="668" dur="0.134"> ВИДЛИВОСТА Е ОД ТРИ ПАТИ </text>
<text sub="clublinks" start="668.134" dur="0.066"> ВИДЛИВОСТА Е ПОДОБРИ ОД ТРИ ПАТИ </text>
<text sub="clublinks" start="668.2" dur="0.1"> ВИДЛИВОСТА Е ОД ТРИ ПАТИ ПОДОБРИ ДВЕ </text>
<text sub="clublinks" start="668.3" dur="1.435"> ВИДЛИВОСТА Е ОД ТРИ ПАТИ ПОДОБРО ДВА ИЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="669.735" dur="0.234"> ВИДЛИВОСТА Е ОД ТРИ ПАТИ ПОДОБРО ДВА ИЛИ ТРИ </text>
<text sub="clublinks" start="669.969" dur="0.067"> ВИДЛИВОСТА Е ОД ТРИ ПАТИ ПОДОБРО ДВА ИЛИ ТРИ ПАТИ </text>
<text sub="clublinks" start="670.036" dur="0.266"> ПАТИ ПОДОБРО ДВА ИЛИ ТРИ ПАТИ </text>
<text sub="clublinks" start="670.302" dur="0.101"> ВРЕМЕ ПОДОБРИ ДВЕ ИЛИ ТРИ ПАТИ ПОДОБРИ </text>
<text sub="clublinks" start="670.403" dur="0.1"> ВРЕМЕ ПОДОБРИ ДВЕ ИЛИ ТРИ ПАТИ ПОДОБРО ОД </text>
<text sub="clublinks" start="670.503" dur="0.133"> ПАТИ ПОДОБРО ДВА ИЛИ ТРИ ПАТИ ПОДОБРО ОД ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="670.636" dur="0.2"> ПАТИ ПОДОБРО ДВА ИЛИ ТРИ ПАТИ ПОДОБРО ОД БЕШЕ </text>
<text sub="clublinks" start="670.836" dur="0.067"> ПАТИ ПОДОБРО ДВА ИЛИ ТРИ ПАТИ ПОДОБРО ОД БЕШЕ ВЕЧЕР. </text>
<text sub="clublinks" start="670.903" dur="0.234"> ПОДОБРО ОД БЕШЕ ВЕЧЕР. </text>
<text sub="clublinks" start="671.137" dur="0.066"> ПОДОБРО ОД БЕШЕ ВЕЧЕР. МИЛЈА </text>
<text sub="clublinks" start="671.203" dur="0.067"> ПОДОБРО ОД БЕШЕ ВЕЧЕР. МИЛА И </text>
<text sub="clublinks" start="671.27" dur="0.134"> ПОДОБРО ОД БЕШЕ ВЕЧЕР. МИЛА И А. </text>
<text sub="clublinks" start="671.404" dur="0.066"> ПОДОБРО ОД БЕШЕ ВЕЧЕР. МИЛА И ПОЛО. </text>
<text sub="clublinks" start="671.47" dur="0.267"> МИЛА И ПОЛО. </text>
<text sub="clublinks" start="671.737" dur="0.167"> МИЛА И ПОЛО. ДОДЕКА </text>
<text sub="clublinks" start="671.904" dur="0.2"> МИЛА И ПОЛО. КАКО ПОСЛЕДНО </text>
<text sub="clublinks" start="672.104" dur="1.435"> МИЛА И ПОЛО. КОГА Е ПОСЛЕДНА НО </text>
<text sub="clublinks" start="673.539" dur="0.2"> МИЛА И ПОЛО. КАДЕ БЕШЕ ПОСЛЕДНАТА НОIGH </text>
<text sub="clublinks" start="673.739" dur="0.2"> МИЛА И ПОЛО. ОД КАДЕ СЕ БЕЛО ПОСЛЕДНАТА НОT </text>
<text sub="clublinks" start="673.939" dur="0.067"> МИЛА И ПОЛО. КАДЕ ЛАНИТЕ НОT БЕШЕ ЗА А. </text>
<text sub="clublinks" start="674.006" dur="0.234"> КАДЕ ЛАНИТЕ НОT БЕШЕ ЗА А. </text>
<text sub="clublinks" start="674.24" dur="0.066"> КОГА ЛАНТАТА НОT БЕШЕ ЗА ПОЛОВИНА </text>
<text sub="clublinks" start="674.306" dur="0.101"> КАКО ПОСЛЕДНАТА НОT БЕШЕ ЗА ПОЛОВИНА А. </text>
<text sub="clublinks" start="674.407" dur="0.066"> КАКО ПОСЛЕДНАТА НОIGH БЕШЕ ЗА ПОЛОВИНА МИЛА. </text>
<text sub="clublinks" start="674.473" dur="0.267"> ПОловина милја. </text>
<text sub="clublinks" start="674.74" dur="0.1"> ПОловина милја. ПОГЛЕДНЕТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="674.84" dur="0.201"> ПОловина милја. ГЛЕДА ВО </text>
<text sub="clublinks" start="675.041" dur="0.133"> ПОловина милја. Погледнете го Корвалис </text>
<text sub="clublinks" start="675.174" dur="0.067"> ПОловина милја. Повторно погледнете во Корвалис </text>
<text sub="clublinks" start="675.241" dur="0.267"> Повторно погледнете во Корвалис </text>
<text sub="clublinks" start="675.508" dur="0.066"> Погледнете повторно CORVALLIS за чистење </text>
<text sub="clublinks" start="675.574" dur="0.134"> ПОВЕЕ ПОГЛЕДНЕТЕ КОРВАЛИС ОД ЧИСТЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="675.708" dur="0.1"> ПОГЛЕДНЕТЕ КОРВАЛИС ПОВТОРНО ЧИСТЕЕ ОСМИ </text>
<text sub="clublinks" start="675.808" dur="0.067"> ПОГЛЕДНЕТЕ КОРВАЛИС ПОВТОРНО ИСЧИСТУВАТЕ ОСМЕ МИЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="675.875" dur="0.066"> ПОГЛЕДНЕТЕ КОРВАЛИС ПОВТОРНО ИСЧИСТУВАТЕ ОСМЕ МИЛИ А. </text>
<text sub="clublinks" start="675.941" dur="0.935"> ИСЧИСТУВА EЕ ОСМЕ МИЛИ А. </text>
<text sub="clublinks" start="676.876" dur="0.433"> ЧИСТЕЕ ОСУМ МИЛИ ЧАС, </text>
<text sub="clublinks" start="677.309" dur="0.201"> ЧИСТЕЕ Осум милји час, осум </text>
<text sub="clublinks" start="677.51" dur="0.2"> ЧИСТЕЕ ОСУМ МИЛИ ЧАС, осум милја </text>
<text sub="clublinks" start="677.71" dur="0.067"> ЧИСТЕЕ ОСУМ МИЛИ ЧАС, осум милја видливост </text>
<text sub="clublinks" start="677.777" dur="0.233"> ЧАС, осум милји видливост </text>
<text sub="clublinks" start="678.01" dur="0.1"> ЧАС, ОСМЕ МИЛИ ВИДЛИВОСТ ТУКА </text>
<text sub="clublinks" start="678.11" dur="0.1"> ЧАСО, ОСМЕ МИЛИ ВИДЛИВОСТ ТУКА И </text>
<text sub="clublinks" start="678.21" dur="0.134"> ЧАСО, ОСМЕ МИЛИ ВИДЛИВОСТ ТАМУ И </text>
<text sub="clublinks" start="678.344" dur="0.1"> ЧАС, ОСМЕ МИЛИ ВИДЛИВОСТ ИМА И БРБОТ </text>
<text sub="clublinks" start="678.444" dur="0.1"> ЧАСОТ, ОСМЕ МИЛИ ВИДЛИВОСТ ИМА И БРДОТО </text>
<text sub="clublinks" start="678.544" dur="0.067"> ЧАСОТ, ОСМЕ МИЛИ ВИДЛИВОСТ ИМА И ОВА, И БРЕСОТ </text>
<text sub="clublinks" start="678.611" dur="0.267"> ИМА И И БРЕГОТ </text>
<text sub="clublinks" start="678.878" dur="0.1"> ИМА И ОБВИСЕН БРЕДОК </text>
<text sub="clublinks" start="678.978" dur="0.133"> ИМА И ОБВРСЕН БРЕДОК </text>
<text sub="clublinks" start="679.111" dur="1.602"> ИМА И ОБВРСЕН БРЕДОВИОТ ОСВЕН </text>
<text sub="clublinks" start="680.713" dur="0.233"> ИМА И ОБВРСЕН БРЕДОВОСТ ОСВЕН </text>
<text sub="clublinks" start="680.946" dur="0.067"> ИМА И ОБРАБОТКИОТ ОДЛИЧЕН ОСВЕН ПРОТИВ. </text>
<text sub="clublinks" start="681.013" dur="0.334"> ИСЧИСТЕНИ ОСВЕН ДЕЛОВЕН. </text>
<text sub="clublinks" start="681.347" dur="0.1"> ИСЧИСТЕНИ ОСВЕН ДЕЛОВЕН. ТИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="681.447" dur="0.1"> ИСЧИСТЕНИ ОСВЕН ДЕЛОВЕН. ДОБИВААТ </text>
<text sub="clublinks" start="681.547" dur="0.134"> ИСЧИСТЕНИ ОСВЕН ДЕЛОВЕН. ДОБИВААТ НЕКОИ </text>
<text sub="clublinks" start="681.681" dur="0.066"> ИСЧИСТЕНИ ОСВЕН ДЕЛОВЕН. ДОБИВААТ НЕКОИ FУБИЦА. </text>
<text sub="clublinks" start="681.747" dur="0.234"> ДОБИВААТ НЕКОИ FУБИЦА. </text>
<text sub="clublinks" start="681.981" dur="0.2"> ДОБИВААТ НЕКОИ FУБИЦА. ЕДНАШ </text>
<text sub="clublinks" start="682.181" dur="0.2"> ДОБИВААТ НЕКОИ FУБИЦА. УШТЕ ЕДНАШ, </text>
<text sub="clublinks" start="682.381" dur="0.134"> ДОБИВААТ НЕКОИ FУБИЦА. ПОВТОРНО, ПОРТЛЕНД </text>
<text sub="clublinks" start="682.515" dur="0.2"> ДОБИВААТ НЕКОИ FУБИЦА. ПОВТОРНО, ПОРТЛЕНД ПОБЕДИ </text>
<text sub="clublinks" start="682.715" dur="0.067"> ДОБИВААТ НЕКОИ FУБИЦА. ПОВТОРНО, ПОРТЛЕНД ПОБЕДИ НА </text>
<text sub="clublinks" start="682.782" dur="0.233"> ПОВТОРНО, ПОРТЛЕНД ПОБЕДИ НА </text>
<text sub="clublinks" start="683.015" dur="1.568"> ПОВТОРНО, ПОРТЛЕНД ПОБЕДИ СВЕТОТ </text>
<text sub="clublinks" start="684.583" dur="0.201"> ПОВТОРНО, ПОРТЛЕНД ПОБЕДИ СВЕТСКИ КУП </text>
<text sub="clublinks" start="684.784" dur="0.2"> ПОВТОРНО, ПОРТЛЕНД ПОБЕДИ СВЕТСКИ КУП НА </text>
<text sub="clublinks" start="684.984" dur="0.2"> ПОВТОРНО, ПОРТЛЕНД ПОБЕДИ СВЕТСКИОТ КУП НАЈСЛАВО </text>
<text sub="clublinks" start="685.184" dur="0.133"> ПОВТОРНО, ПОРТЛЕНД ПОБЕДИ СВЕТСКИОТ КУП НАЈСЛАВО ТАМУ </text>
<text sub="clublinks" start="685.317" dur="0.067"> ПОВТОРНО, ПОРТЛЕНД ПОБЕДИ СВЕТСКИОТ КУП НАЈСЛАВО ТАМУ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="685.384" dur="0.2"> СВЕТСКИ КУП НАЈСЛОШИОТ ТАМУ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="685.584" dur="0.134"> СВЕТСКИ КУП НАЈСЛАВО ТАМУ НА </text>
<text sub="clublinks" start="685.718" dur="0.067"> СВЕТСКИ КУП НАЈСЛАВО ТАМУ НА СВЕТОТ. </text>
<text sub="clublinks" start="685.785" dur="0.2"> СВЕТОТ. </text>
<text sub="clublinks" start="685.985" dur="0.067"> СВЕТОТ. И </text>
<text sub="clublinks" start="686.052" dur="0.1"> СВЕТОТ. И НИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="686.152" dur="0.066"> СВЕТОТ. И ние исто така </text>
<text sub="clublinks" start="686.218" dur="0.1"> СВЕТОТ. И, исто така, ние во </text>
<text sub="clublinks" start="686.318" dur="0.201"> СВЕТОТ. И ние исто така во </text>
<text sub="clublinks" start="686.519" dur="0.2"> СВЕТОТ. И ИСТО И ВО КАСКАДИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="686.719" dur="0.067"> СВЕТОТ. И ИСТО И ВО КУПОТ КАСКАДИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="686.786" dur="1.801"> И ИСТО И ВО КУПОТ КАСКАДИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="688.587" dur="0.201"> И, исто така, во Купот на Каскадија помеѓу </text>
<text sub="clublinks" start="688.788" dur="0.233"> И, исто така, во Купот на Каскадија, меѓу Портланд, </text>
<text sub="clublinks" start="689.021" dur="0.067"> И, исто така, во Купот на Каскадија меѓу Портланд, Ванкувер, </text>
<text sub="clublinks" start="689.088" dur="0.233"> МЕWУ ПОРТЛЕНД, ВАНКУВЕР, </text>
<text sub="clublinks" start="689.321" dur="0.134"> МЕWУ ПОРТЛЕНД, ВАНКУВЕР, п.н.е. </text>
<text sub="clublinks" start="689.455" dur="0.167"> МЕWУ ПОРТЛЕНД, ВАНКУВЕР, п.н.е. </text>
<text sub="clublinks" start="689.622" dur="0.067"> МЕWУ ПОРТЛЕНД, ВАНКУВЕР, п.н.е. и Сиетл </text>
<text sub="clublinks" start="689.689" dur="0.1"> МЕWУ ПОРТЛЕНД, ВАНКУВЕР, п.н.е. </text>
<text sub="clublinks" start="689.789" dur="0.1"> МЕWУ ПОРТЛЕНД, ВАНКУВЕР, п.н.е. и СЕАТЛОТ ШТО ГИ ГЛЕДАТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="689.889" dur="0.066"> МЕWУ ПОРТЛЕНД, ВАНКУВЕР, П.н.е. и СЕАТЛОТ ГИ ГЛЕДАТЕ НАШИОТ </text>
<text sub="clublinks" start="689.955" dur="0.201"> П.н.е. и Сиетл го гледате нашето </text>
<text sub="clublinks" start="690.156" dur="0.166"> П.н.е. и Сиетл го гледате нашиот воздух </text>
<text sub="clublinks" start="690.322" dur="0.134"> П.н.е. и Сиетл го гледате нашиот квалитет на воздухот </text>
<text sub="clublinks" start="690.456" dur="1.235"> П.н.е. и Сиетл го гледате нашиот индекс на квалитетот на воздухот </text>
<text sub="clublinks" start="691.691" dur="0.2"> П.н.е. и Сиетл го гледате нашиот индекс на квалитетот на воздухот ОДЕТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="691.891" dur="0.2"> П.н.е. и Сиетл го гледате нашиот индекс на квалитетот на воздухот ОДЕТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="692.091" dur="0.067"> П.н.е. и Сиетл го гледате нашиот индекс на квалитетен воздух во дваесет години </text>
<text sub="clublinks" start="692.158" dur="0.233"> ИНДЕКС НА КВАЛИТЕТ НА ВОЗДУХОТ ОДЕТЕ НА ДВЕСЕТ </text>
<text sub="clublinks" start="692.391" dur="0.1"> ИНДЕКС НА КВАЛИТЕТ НА ВОЗДУХОТ ОДЕТЕ НА ДВЕСЕТ ТРИ </text>
<text sub="clublinks" start="692.491" dur="0.067"> ИНДЕКС НА КВАЛИТЕТ НА ВОЗДУХОТ ОДЕТЕ НА ДВЕСЕТ ТРИ ПАЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="692.558" dur="0.167"> ИНДЕКС НА КВАЛИТЕТ НА ВОЗДУХОТ ОДИ ДВАЕСЕТ ТРИ ПАЛИ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="692.725" dur="0.167"> ИНДЕКС НА КВАЛИТЕТ НА ВОЗДУХОТ ОДЕТЕ НА ДВЕЕСЕТ ТРИ ПАЛИ ВО компарацијата </text>
<text sub="clublinks" start="692.892" dur="0.066"> ИНДЕКС НА КВАЛИТЕТ НА ВОЗДУХОТ ОДЕТЕ НА ДВЕЕСЕТ ТРИ ПАЛИ ЗА споредба со </text>
<text sub="clublinks" start="692.958" dur="0.234"> ТРИ ПАЛИ ВО СПОРЕДБА НА </text>
<text sub="clublinks" start="693.192" dur="2.402"> ТРИ ПАЛИ ВО СПОРЕДБА ОД ДРУГИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="695.594" dur="0.201"> ТРИ ПАЛИ ВО споредба со другите помали </text>
<text sub="clublinks" start="695.795" dur="0.2"> ТРИ ПАЛИ ВО споредба со другите помали градови </text>
<text sub="clublinks" start="695.995" dur="0.2"> ТРИ ПАЛИ ВО споредба со другите помали градови во </text>
<text sub="clublinks" start="696.195" dur="0.067"> ТРИ ПАЛИ ВО споредба со другите помали градови во </text>
<text sub="clublinks" start="696.262" dur="0.3"> Други помали градови во </text>
<text sub="clublinks" start="696.562" dur="0.167"> ОСТАНАТИ ПОМАЛИ ГРАДИ ВО СЕВЕРЕЗОВЕН </text>
<text sub="clublinks" start="696.729" dur="0.067"> ДРУГИ ПОМАЛИ ГРАДИ ВО СЕВЕРИШТИ ВИЛИЈАМС </text>
<text sub="clublinks" start="696.796" dur="0.166"> ДРУГИ ПОМАЛИ ГРАДИ ВО СЕВЕРИШТИ ВИЛИЈАМИ И </text>
<text sub="clublinks" start="696.962" dur="0.067"> ДРУГИ ПОМАЛИ ГРАДИ ВО СЕВЕРИШТИ ВИЛИЈАМИ И ЈУГ </text>
<text sub="clublinks" start="697.029" dur="0.267"> СЕВЕРИЗАВНИ ВИЛИЈАМС И ЈУГО </text>
<text sub="clublinks" start="697.296" dur="0.1"> СЕВЕРИЗАВНИ ВИЛИЈАМС И ЈУГИ ОРЕГОН </text>
<text sub="clublinks" start="697.396" dur="0.1"> СЕВЕРИЗАВНИ ВИЛИЈАМС И ОД ЈУГИ ОРЕГОН </text>
<text sub="clublinks" start="697.496" dur="1.168"> СЕВЕРИЗАВНИ ВИЛИЈАМС И ЈУГИ ОРЕГОН НА ШЕСТ </text>
<text sub="clublinks" start="698.664" dur="0.267"> СЕВЕРИЗАВНИ ВИЛИЈАМС И ЈУГИ ОРЕГОН НАД ШЕСТИ СТОТ. </text>
<text sub="clublinks" start="698.931" dur="0.367"> ОРЕГОН НА СЕЛО ШЕСТИ. </text>
<text sub="clublinks" start="699.298" dur="0.134"> ОРЕГОН НА СЕЛО ШЕСТИ. ПА </text>
<text sub="clublinks" start="699.432" dur="0.066"> ОРЕГОН НА СЕЛО ШЕСТИ. ПОВТОРНО </text>
<text sub="clublinks" start="699.498" dur="0.201"> ОРЕГОН НА СЕЛО ШЕСТИ. ПАК ПОВТОРНО </text>
<text sub="clublinks" start="699.699" dur="0.066"> ОРЕГОН НА СЕЛО ШЕСТИ. ПАК ПОВТОРНО СЕВЕРИШТИ </text>
<text sub="clublinks" start="699.765" dur="0.334"> ПАК ПОВТОРНО СЕВЕРИШТИ </text>
<text sub="clublinks" start="700.099" dur="0.067"> ПОВТОРНО ПОВТОРНО СЕВЕРЗИНСКОТО ДОМИНИРА </text>
<text sub="clublinks" start="700.166" dur="2.536"> ПОВТОРНО ПОВТОРНО СЕВЕРЗИНСКИОТ ДОМИНИРАТ АМА </text>
<text sub="clublinks" start="702.702" dur="0.2"> ПОВТОРНО ПОВТОРНО СЕВЕРЗИНСКОТО ДОМИНИРА НО НИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="702.902" dur="0.233"> ПОВТОРНО ПОВТОРНО СЕВЕРЗИНСКОТО ДОМИНИРАНО, АМЕ СМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="703.135" dur="0.1"> ПАК ПОВТОРНО СЕВЕРЗИНСКОТО ДОМИНИРАНО, АМЕ СЕГА </text>
<text sub="clublinks" start="703.235" dur="0.1"> ПОВТОРНО ПОВТОРНО СЕВЕРЗИНСКОТО ДОМИНИРАНО, НО СЕГА СМЕ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="703.335" dur="0.067"> ПОВТОРНО ПОВТОРНО СЕВЕРЗИНСКОТО ДОМИНИРАНО, НО СЕГА СЕ СЕ ВО НА </text>
<text sub="clublinks" start="703.402" dur="0.2"> ДОМИНИРА, НО СЕГА СМЕ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="703.602" dur="0.167"> ДОМИНИРА, НО СЕГА СМЕ МНОГУ </text>
<text sub="clublinks" start="703.769" dur="0.167"> ДОМИНИРА, НО СЕГА СМЕ ВО МНОГУ НЕЗДРАВИ </text>
<text sub="clublinks" start="703.936" dur="0.1"> ДОМИНИРА, НО СЕГА СМЕ ВО МНОГУ НЕЗДРАВА КАТЕГОРИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="704.036" dur="0.067"> ДОМИНИРА, НО СЕГА СМЕ ВО МНОГУ НЕЗДРАВА КАТЕГОРИЈА КОЈА </text>
<text sub="clublinks" start="704.103" dur="0.167"> МНОГУ НЕЗДРАВА КАТЕГОРИЈА КОЈА </text>
<text sub="clublinks" start="704.27" dur="0.133"> МНОГУ НЕЗДРАВА КАТЕГОРИЈА КОЈА Е </text>
<text sub="clublinks" start="704.403" dur="0.1"> МНОГУ НЕЗДРАВА КАТЕГОРИЈА КОЈА Е ПОДОБРА </text>
<text sub="clublinks" start="704.503" dur="2.102"> МНОГУ НЕЗДРАВА КАТЕГОРИЈА КОЈА Е ПОДОБРА ОД </text>
<text sub="clublinks" start="706.605" dur="0.234"> МНОГУ НЕЗДРАВА КАТЕГОРИЈА КОЈА Е ПОДОБРА ОД СЕБЕТО </text>
<text sub="clublinks" start="706.839" dur="0.067"> МНОГУ НЕЗДРАВА КАТЕГОРИЈА КОЈА Е ПОДОБРА ОД ОПАСНО </text>
<text sub="clublinks" start="706.906" dur="0.3"> ПОДОБРО Е ОД ОПАСНО </text>
<text sub="clublinks" start="707.206" dur="0.067"> ПОДОБРО Е ОД ОПАСНА КАТЕГОРИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="707.273" dur="0.167"> ПОДОБРО Е ОД РАЗИТЕНА КАТЕГОРИЈА ВО </text>
<text sub="clublinks" start="707.44" dur="0.166"> ПОДОБРО Е ОД РАЗИТЕНА КАТЕГОРИЈА ВО ПОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="707.606" dur="0.067"> ПОДОБРО Е ОД ОПАСНА КАТЕГОРИЈА НА НЕКОЛКУ ЛОКАЦИИ </text>
<text sub="clublinks" start="707.673" dur="0.234"> КАТЕГОРИЈА ВО НЕКОЛКУ ЛОКАЦИИ </text>
<text sub="clublinks" start="707.907" dur="2.702"> КАТЕГОРИЈА ВО НЕКОЛКУ ЛОКАЦИИ ОКОЛУ </text>
<text sub="clublinks" start="710.609" dur="0.201"> КАТЕГОРИЈА ВО НЕКОЛКУ ЛОКАЦИИ ОКОЛУ ЗАПАД </text>
<text sub="clublinks" start="710.81" dur="0.2"> КАТЕГОРИЈА ВО НЕКОЛКУ ЛОКАЦИИ ОКОЛУ ЗАПАДНИОТ ОРЕГОН </text>
<text sub="clublinks" start="711.01" dur="0.067"> ИМААТ КАТЕГОРИЈА ВО НЕКОЛКУ ЛОКАЦИИ ОКОЛУ ЗАПАДНИОТ ОРЕГОН </text>
<text sub="clublinks" start="711.077" dur="0.266"> ОКОЛУ ЗАПАДНИОТ ОРЕГОН ИМАТ </text>
<text sub="clublinks" start="711.343" dur="0.067"> ОКОЛУ ЗАПАДНИОТ ОРЕГОН се ажурирани </text>
<text sub="clublinks" start="711.41" dur="0.134"> ОКОЛУ ЗАПАДНИОТ ОРЕГОН СЕ АГРАДИРААТ </text>
<text sub="clublinks" start="711.544" dur="0.133"> ОКОЛУ ЗАПАДНИОТ ОРЕГОН СЕ АГРАДИРААТ САМО </text>
<text sub="clublinks" start="711.677" dur="0.067"> ОКОЛУ ЗАПАДНИОТ ОРЕГОН АБГРАДИРАНИ САМО Едноставно </text>
<text sub="clublinks" start="711.744" dur="2.002"> АБГРАДИРАНО САМО Едноставно </text>
<text sub="clublinks" start="713.746" dur="0.2"> АБГРАДИРАНО ЗА САМО Едноставно нездраво </text>
<text sub="clublinks" start="713.946" dur="0.2"> АБГРАДИРАНО ЗА САМО Едноставно, нездраво од </text>
<text sub="clublinks" start="714.146" dur="0.167"> АБГРАДИРАНО ДА ЕДНОСТАВНО Едноставно, нездраво од многу </text>
<text sub="clublinks" start="714.313" dur="0.067"> АБГРАДИРАНО ДА ЕДНОСТАВНО Едноставно, нездраво од многу нездраво </text>
<text sub="clublinks" start="714.38" dur="0.167"> Нездраво од многу нездраво </text>
<text sub="clublinks" start="714.547" dur="0.2"> Нездраво од многу нездраво ИЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="714.747" dur="0.067"> Нездраво од многу нездраво или опасно. </text>
<text sub="clublinks" start="714.814" dur="0.2"> ИЛИ ОПАСНО. </text>
<text sub="clublinks" start="715.014" dur="0.067"> ИЛИ ОПАСНО. ПА </text>
<text sub="clublinks" start="715.081" dur="0.133"> ИЛИ ОПАСНО. ТАКА ШТО </text>
<text sub="clublinks" start="715.214" dur="0.067"> ИЛИ ОПАСНО. ЗАТОА ЗАВИСИ </text>
<text sub="clublinks" start="715.281" dur="0.066"> ИЛИ ОПАСНО. ПА ЗАВИСИ КАКО </text>
<text sub="clublinks" start="715.347" dur="0.101"> ИЛИ ОПАСНО. ПА ЗАВИСИ КАКО ВАС </text>
<text sub="clublinks" start="715.448" dur="0.066"> ИЛИ ОПАСНО. ПА ЗАВИСИ КАКО ПОГЛЕДНЕТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="715.514" dur="0.067"> ИЛИ ОПАСНО. ПА ЗАВИСИ КАКО ПОГЛЕДНЕТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="715.581" dur="0.2"> ПА ЗАВИСИ КАКО ПОГЛЕДНЕТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="715.781" dur="0.134"> ПА ЗАВИСИ КАКО ГО ГЛЕДАТЕ, </text>
<text sub="clublinks" start="715.915" dur="0.066"> ПА ЗАВИСИ КАКО ГО ГЛЕДАТЕ, ДЕСНО. </text>
<text sub="clublinks" start="715.981" dur="1.702"> ТОА, ПРАВО. </text>
<text sub="clublinks" start="717.683" dur="0.2"> ТОА, ПРАВО. ПА </text>
<text sub="clublinks" start="717.883" dur="0.201"> ТОА, ПРАВО. ПА НИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="718.084" dur="0.133"> ТОА, ПРАВО. ТАКА СМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="718.217" dur="0.1"> ТОА, ПРАВО. Значи, ние сме на чело </text>
<text sub="clublinks" start="718.317" dur="0.1"> ТОА, ПРАВО. Значи, ние сме заглавени во </text>
<text sub="clublinks" start="718.417" dur="0.134"> ТОА, ПРАВО. Значи, ние сме заглавени во </text>
<text sub="clublinks" start="718.551" dur="0.066"> ТОА, ПРАВО. Значи, ние сме глави во право </text>
<text sub="clublinks" start="718.617" dur="0.301"> Значи, ние сме глави во право </text>
<text sub="clublinks" start="718.918" dur="0.066"> Значи, ние сме раководители во вистинската насока </text>
<text sub="clublinks" start="718.984" dur="0.101"> Значи, ние сме раководители во вистинската насока на </text>
<text sub="clublinks" start="719.085" dur="0.133"> Значи, ние сме барем поглавари во вистинската насока </text>
<text sub="clublinks" start="719.218" dur="0.067"> Значи, ние сме раководители во вистинската насока барем од која </text>
<text sub="clublinks" start="719.285" dur="0.066"> Значи, ние сме раководители во вистинската насока барем што е </text>
<text sub="clublinks" start="719.351" dur="0.167"> НАСОК БАРМА ШТО Е </text>
<text sub="clublinks" start="719.518" dur="0.134"> НАСОК БАРМО ШТО Е </text>
<text sub="clublinks" start="719.652" dur="0.1"> УПРАВА БАРМА КОЈА СЕ КУРС </text>
<text sub="clublinks" start="719.752" dur="0.934"> УПРАВА БАРМА КОЈА СЕГА ДОБРО </text>
<text sub="clublinks" start="720.686" dur="0.267"> НАСОК НАЈДОБРО КОЈ ПО КУРС Е ДОБРО </text>
<text sub="clublinks" start="720.953" dur="0.234"> УПРАВА БАРМА КОЈА СЕГА ДОБРО ДА ГИ ВИДИ. </text>
<text sub="clublinks" start="721.187" dur="0.267"> СЕ разбира дека е добро да се види. </text>
<text sub="clublinks" start="721.454" dur="0.133"> СЕ разбира дека е добро да се види. СИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="721.587" dur="0.067"> СЕ разбира дека е добро да се види. ВО РЕД. </text>
<text sub="clublinks" start="721.654" dur="0.2"> ВО РЕД. </text>
<text sub="clublinks" start="721.854" dur="0.133"> ВО РЕД. СИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="721.987" dur="0.067"> ВО РЕД. ВО РЕД. </text>
<text sub="clublinks" start="722.054" dur="0.234"> ВО РЕД. </text>
<text sub="clublinks" start="722.288" dur="0.1"> ВО РЕД. ТИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="722.388" dur="0.133"> ВО РЕД. ЦУМЕНОТ </text>
<text sub="clublinks" start="722.521" dur="0.1"> ВО РЕД. ЧУМОТ ИМА </text>
<text sub="clublinks" start="722.621" dur="0.101"> ВО РЕД. ПУШЕНОТ ОД ЧУМОТ </text>
<text sub="clublinks" start="722.722" dur="0.2"> ВО РЕД. ОД ЧУМОТ Е ТОЛКУ </text>
<text sub="clublinks" start="722.922" dur="0.066"> ВО РЕД. ОД ЧУМОТ Е ТОЛКУ ПЕРВАЗИВЕН </text>
<text sub="clublinks" start="722.988" dur="0.201"> ОД ЧУМОТ Е ТОЛКУ ПЕРВАЗИВЕН </text>
<text sub="clublinks" start="723.189" dur="1.401"> ЧУГОТ Е ТОЛКУ ПЕРВАЗИВЕН ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="724.59" dur="0.2"> ОД ЧУМОТ Е ПОТРЕБНО ОН ПОРАНО </text>
<text sub="clublinks" start="724.79" dur="0.2"> ПУШЕНОТ Е ПОГОЛЕМ ОД ОВА ПОРАНО </text>
<text sub="clublinks" start="724.99" dur="0.134"> ОД ЧУМОТ Е ПОТРЕСНИ КОЛКУ ПОРАНО ОВАА НЕДЕЛА </text>
<text sub="clublinks" start="725.124" dur="0.1"> ПУШЕНОТ Е ПОВЕЕ РАКОВ ПАТ ПОРАНО ОВАА НЕДЕЛА </text>
<text sub="clublinks" start="725.224" dur="0.067"> ПУШЕНОТ Е ПОВЕЕ ПЕРВАЗИВЕН КАКО БЕШЕ ПОРАНО ОВАА НЕДЕЛА </text>
<text sub="clublinks" start="725.291" dur="0.233"> ТОА ПОРАНЕШЕ ОВАА НЕДЕЛА БЕШЕ </text>
<text sub="clublinks" start="725.524" dur="0.1"> ТОА ПОРАНО ОВАА НЕДЕЛА БЕШЕ ДЕЛО </text>
<text sub="clublinks" start="725.624" dur="0.034"> ТОА ПОРАНО ОВАА НЕДЕЛА СЕ ГЛЕДА </text>
<text sub="clublinks" start="725.658" dur="0.167"> ТОА ПОРАНЕШЕ ОВАА НЕДЕЛА СЕГО ГЛЕДА А. </text>
<text sub="clublinks" start="725.825" dur="0.166"> ТОА ПОРАНО ОВАА НЕДЕЛА СЕГОДЕЛИ ДОСЕГА МИЛИОН </text>
<text sub="clublinks" start="725.991" dur="2.67"> ТОА ПОРАНЕШЕ ОВАА НЕДЕЛА СЕГОДЕЛИ ДЕЛО МИЛИОНИ МИЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="728.661" dur="0.067"> ТОА ПОРАНО ОВАА НЕДЕЛА СЕГА ПОГЛЕДНА МИЛИОНИ МИЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="728.728" dur="0.166"> Дури и видел милион милји далеку </text>
<text sub="clublinks" start="728.894" dur="0.201"> Дури и видел милион милји далеку од </text>
<text sub="clublinks" start="729.095" dur="0.1"> Дури и видел милион милји далеку од НАСА </text>
<text sub="clublinks" start="729.195" dur="0.166"> Дури и видел милион милји од епот на НАСА </text>
<text sub="clublinks" start="729.361" dur="0.101"> Дури и видоа милион милји од епскиот сателит на НАСА </text>
<text sub="clublinks" start="729.462" dur="0.066"> Дури и видоа милион милји од епскиот саем за сателит на НАСА </text>
<text sub="clublinks" start="729.528" dur="0.267"> СО ЕПСКИОТ САТЕЛИТЕН ЕПС НАСА </text>
<text sub="clublinks" start="729.795" dur="0.067"> ОД ЕПСКИТЕ ЕПСКИ САТЕЛИТНИ НАСА </text>
<text sub="clublinks" start="729.862" dur="0.1"> СО ЕПСКИ САТЕЛИТЕНСКИ ЕПСКИ СТАНИ НА НАСА ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="729.962" dur="0.134"> ОД ЕПСКИТЕ САТЕЛИТНИ ЕПСКИ СТАНИ НА НАСА ЗА ЗЕМЈАТА </text>
<text sub="clublinks" start="730.096" dur="0.066"> ОД ЕПСКИТЕ САТЕЛИТНИ ЕПСКИ СТАНДИ НА НАСА ЗА ЗЕМЈАТА ПОЛИТИКА </text>
<text sub="clublinks" start="730.162" dur="1.602"> СТЕНДИ ЗА ЗЕМЈАТА ПОЛИТИКА </text>
<text sub="clublinks" start="731.764" dur="0.2"> СТЕНДИ ЗА ХРОМАТИЧНА ПОЛИТИКА НА ЗЕМЈАТА </text>
<text sub="clublinks" start="731.964" dur="0.2"> СТАНДИ ЗА ХРОМАТСКО СЛИКУВАЕ НА ЗЕМЈАТА ПОЛИТИКА </text>
<text sub="clublinks" start="732.164" dur="0.134"> СТАНДИ ЗА ЗЕМЈАНА ПОЛИТИКА ХРОМАТСКА СЛИГАЕ КАМЕРА </text>
<text sub="clublinks" start="732.298" dur="0.066"> СТЕНДИ ЗА ЗЕМЈАТА ПОЛИТИКА ХРОМАТСКО СЛИКАЕ КАМЕРА ТОА Е </text>
<text sub="clublinks" start="732.364" dur="0.234"> ХРОМАТСКА СЛИКАА КАМЕРА ТОА Е </text>
<text sub="clublinks" start="732.598" dur="0.067"> ХРОМАТСКО СЛИКАЕ КАМЕРА ТОА Е ПОГЛЕДНО </text>
<text sub="clublinks" start="732.665" dur="0.067"> ХРОМАТСКА КАМЕРА ЗА СЛИКАЕ ТОА Е ПОСЕНО </text>
<text sub="clublinks" start="732.732" dur="0.166"> ХРОМАТСКА КАМЕРА ЗА СЛИКАЕ ШТО Е САМО ДА СЕ ПРАВИ </text>
<text sub="clublinks" start="732.898" dur="0.1"> ХРОМАТСКА КАМЕРА ЗА СЛИКАЕ, ТОА Е САМО ДА СЕ ИСТРАУВА </text>
<text sub="clublinks" start="732.998" dur="0.067"> ХРОМАТСКА КАМЕРА ЗА СЛИКАЕ, ТОА Е САМО ДА СЕ ИСТРАУВА И </text>
<text sub="clublinks" start="733.065" dur="0.267"> СИЛНО Е ДА СЕ ИСТРАУВААТ И </text>
<text sub="clublinks" start="733.332" dur="0.067"> ПРИРАЧНИК ЗА ПРАВАЕ ИСТРАУВАЕ И СЛЕДЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="733.399" dur="2.169"> СИЛНО Е ДА СЕ ИСТРАУВААТ И СЛЕДУВАМ </text>
<text sub="clublinks" start="735.568" dur="0.2"> СИЛНО Е ДА СЕ ИСТРАУВААТ И СЛЕДАМ СОНЦЕТО </text>
<text sub="clublinks" start="735.768" dur="0.2"> СИЛНО Е ДА СЕ ИСТРАУВААТ И СЛЕДАМ СОНЦЕТО НО </text>
<text sub="clublinks" start="735.968" dur="0.2"> СИЛНО Е ДА СЕ ИСТРАУВААТ И СЛЕДАМ СОНЦЕТО НО ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="736.168" dur="0.234"> СИЛНО Е ДА СЕ ИСТРАУВААТ И СЛЕДАМ СОНЦЕТО, НО МО CЕ </text>
<text sub="clublinks" start="736.402" dur="0.067"> СИЛНО Е ДА СЕ ИСТРАУВААТ И СЛЕДУВАМ СОНЦЕТО, НО ИМОANЕ </text>
<text sub="clublinks" start="736.469" dur="0.166"> СЛЕДЕЕ СОНЦЕТО НО МОANЕ И СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="736.635" dur="0.134"> СЛЕДЕЕ СОНЦЕТО НО МО CЕ И ДА БИДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="736.769" dur="0.067"> СЛЕДЕЕ СОНЦЕТО НО МОANЕ И СЕ РАБОТИ </text>
<text sub="clublinks" start="736.836" dur="0.066"> СЛЕДЕЕ СОНЦЕТО НО МОANЕ И ИЗВЕДЕНО </text>
<text sub="clublinks" start="736.902" dur="0.1"> СЛЕДЕЕ СОНЦЕТО НО МОANЕ И СЕ ИЗВЕДУВА </text>
<text sub="clublinks" start="737.002" dur="0.101"> СЛЕДЕЕ СОНЦЕТО НО МОANЕ И СЕ СВЕТИ НА ЗЕМЈАТА </text>
<text sub="clublinks" start="737.103" dur="0.066"> СЛЕДЕЕ СОНЦЕТО НО МОANЕ И СЕ СВЕТИ НА ЗЕМЈАТА А. </text>
<text sub="clublinks" start="737.169" dur="0.267"> БИДЕТЕ Свртено на Земјата А. </text>
<text sub="clublinks" start="737.436" dur="0.1"> БИДЕТЕ СВЕТЕНИ НА ЗЕМЈАТА МИЛИОН </text>
<text sub="clublinks" start="737.536" dur="0.1"> БИДЕТЕ СВЕТЕНИ НА ЗЕМЈАТА МИЛИОН МИЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="737.636" dur="0.067"> БИДЕТЕ СВЕТЕНИ НА ЗЕМЈАТА МИЛИОНИ Милји </text>
<text sub="clublinks" start="737.703" dur="0.1"> БИДЕТЕ СВЕТЕНИ НА ЗЕМЈАТА ИЛИ МИЛИОНИ МИЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="737.803" dur="0.067"> БИДЕТЕ СВЕТЕНИ НА ЗЕМЈАТА ИЛИ МИЛИОНИ МИЛИ ИЛИ ПУШЕТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="737.87" dur="0.067"> БИДЕТЕ СВЕТЕНИ НА ЗЕМЈАТА МИЛИОН МИЛИ ОД ИЛИ ПИЕЛ </text>
<text sub="clublinks" start="737.937" dur="0.233"> Милиони милји далеку или пушењето беше </text>
<text sub="clublinks" start="738.17" dur="0.067"> ПОГЛЕД ИЛИ МИЛИОНИ МИЛИ ИЛИ ПУШЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="738.237" dur="0.4"> Милиони милји далеку или пушењето беше виден </text>
<text sub="clublinks" start="738.637" dur="0.234"> Милиони милји далеку или пушењето се виде другиот </text>
<text sub="clublinks" start="738.871" dur="0.067"> Милиони милји далеку или пушењето беше видено на другото следење </text>
<text sub="clublinks" start="738.938" dur="0.267"> ГО ВИДИ ДРУГОТО СЛЕДЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="739.205" dur="0.1"> ГО ГЛЕДАТЕ ДРУГИОТ СЛЕДЕЕ ВЕЧЕРВА </text>
<text sub="clublinks" start="739.305" dur="0.167"> ГО ГЛЕДАТЕ ДРУГОТО СЛЕДЕЕ ВЕЧЕРВА </text>
<text sub="clublinks" start="739.472" dur="0.133"> ГО ГЛЕДАТЕ ОД ДРУГОТО СЛЕДЕЕ ВЕЧЕРВА НЕГОВОТО УРАГАН </text>
<text sub="clublinks" start="739.605" dur="0.067"> ГО ГЛЕДАТЕ ОД ДРУГИОТ СЛЕДЕONЕ ВЕЧЕРВА МОISНО НЕГОВИОТ УРАГАН. </text>
<text sub="clublinks" start="739.672" dur="0.167"> ВЕЧЕРВА МОISНО НЕГОВИОТ УРАГАН </text>
<text sub="clublinks" start="739.839" dur="0.233"> ВЕЧЕРВА МОISНО НЕГОВИОТ УРАГАН НИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="740.072" dur="0.2"> ВЕЧЕРВА МОISНО НЕГОВИОТ УРАГАН НИЕ ИМАМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="740.272" dur="2.436"> ВЕЧЕРВА МОISНО НЕГОВИОТ УРАГАН ИМАМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="742.708" dur="0.234"> ВЕЧЕРВА МОISНО НЕГОВИОТ УРАГАН ИМАМЕ КАТЕГОРИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="742.942" dur="0.066"> ВЕЧЕРВА МОISНО НЕГОВИОТ УРАГАН ИМАМЕ ДВЕ КАТЕГОРИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="743.008" dur="0.301"> ИМАМЕ ДВЕ КАТЕГОРИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="743.309" dur="0.1"> ИМАМЕ ДВЕ КАТЕГОРИЈА ДВА УРАГАН </text>
<text sub="clublinks" start="743.409" dur="0.067"> ИМАМЕ ДВЕ КАТЕГОРИЈА ДВА УРАГИНА ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="743.476" dur="0.1"> ИМАМЕ ДВЕ КАТЕГОРИЈА ДВА УРАГИНА ЗА ДО </text>
<text sub="clublinks" start="743.576" dur="0.066"> ИМАМЕ ДВЕ КАТЕГОРИЈА ДВА УРАГИНА ЗА ДА СЕ НАПРАВИМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="743.642" dur="0.267"> УРАГАН ЗА ДА НАПРАВИ </text>
<text sub="clublinks" start="743.909" dur="0.067"> УРАГАНСКИ ЗА ДА СЕ ОБРАБОТИ </text>
<text sub="clublinks" start="743.976" dur="0.067"> УРАГАН ЗА ДА СЕ ОБЕЗБЕДУВА ДРANDАВА ВО </text>
<text sub="clublinks" start="744.043" dur="0.1"> УРАГАН ЗА ДА СЕ ОБРАБОТИ ВО РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="744.143" dur="0.133"> УРАГАН ЗА ДА СЕ ОБРАБОТИ ВО САД </text>
<text sub="clublinks" start="744.276" dur="0.067"> УРАГАНСКИ ЗА ДА СЕ ОБРАБОТИ ВО ЛАУРА НА САД. </text>
<text sub="clublinks" start="744.343" dur="0.234"> ЛЕПАР ВО ЛАУРА НА САД. </text>
<text sub="clublinks" start="744.577" dur="0.1"> ЛЕПАР ВО ЛАУРА НА САД. WEЕ СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="744.677" dur="0.133"> ЛЕПАР ВО ЛАУРА НА САД. Е ИМАМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="744.81" dur="1.835"> ЛЕПАР ВО ЛАУРА НА САД. HAЕ ИМАМЕ ПОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="746.645" dur="0.201"> ЛЕПАР ВО ЛАУРА НА САД. HAЕ ИМАМЕ ПОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="746.846" dur="0.2"> ЛЕПАР ВО ЛАУРА НА САД. .Е имаме повеќе за тоа </text>
<text sub="clublinks" start="747.046" dur="0.233"> ЛЕПАР ВО ЛАУРА НА САД. ATе имаме повеќе за тоа и </text>
<text sub="clublinks" start="747.279" dur="0.067"> ЛЕПАР ВО ЛАУРА НА САД. THе имаме повеќе за тоа и </text>
<text sub="clublinks" start="747.346" dur="0.234"> THе имаме повеќе за тоа и </text>
<text sub="clublinks" start="747.58" dur="0.133"> THе имаме повеќе за тоа и дождот </text>
<text sub="clublinks" start="747.713" dur="0.134"> THе имаме повеќе за тоа и дождот, тоа е </text>
<text sub="clublinks" start="747.847" dur="0.066"> HAЕ ИМАМЕ ПОВЕЕ ЗА ТОА И ВРЕМЕТО ВРЕМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="747.913" dur="0.1"> THЕ ИМАМЕ ПОВЕЕ НА ТОА И ДОINДОТ КОЈ ГО ПОГЛАВИ НАШОТО </text>
<text sub="clublinks" start="748.013" dur="0.067"> THЕ ИМАМЕ ПОВЕЕ НА ТОА И ДОINДОТ КОЈ НАШИ НАШИОТ НАЧИН. </text>
<text sub="clublinks" start="748.08" dur="0.2"> ВРНЕЕ НА ТОЈ НАШИН НАЧИН. </text>
<text sub="clublinks" start="748.28" dur="0.201"> ВРНЕЕ НА ТОЈ НАШИН НАЧИН. НЕ </text>
<text sub="clublinks" start="748.481" dur="0.1"> ВРНЕЕ НА ТОЈ НАШИН НАЧИН. НЕ УРАГАН </text>
<text sub="clublinks" start="748.581" dur="0.1"> ВРНЕЕ НА ТОЈ НАШИН НАЧИН. НЕ УРАГИНСКИ ДО RAД </text>
<text sub="clublinks" start="748.681" dur="0.067"> ВРНЕЕ НА ТОЈ НАШИН НАЧИН. НЕ УРАГИНСКИ ДО RAД АМА </text>
<text sub="clublinks" start="748.748" dur="0.1"> ВРНЕЕ НА ТОЈ НАШИН НАЧИН. НЕ УРАГИНСКИ ДО RAД АМА НИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="748.848" dur="0.066"> ВРНЕЕ НА ТОЈ НАШИН НАЧИН. НЕ УРАГИНСКИ ВРНЕЕ АМА СМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="748.914" dur="0.234"> НЕ УРАГИНСКИ ВРНЕЕ АМА СМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="749.148" dur="0.067"> НЕ УРАГАНСКИ ДО RAД АМА ОДИМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="749.215" dur="0.166"> НЕ УРАГИНСКИ ДО RAД АМА ОДИМЕ ДА </text>
<text sub="clublinks" start="749.381" dur="0.134"> НЕ УРАГАНСКИ ДО RAД АМА ОДИМЕ ДА ДОБИЕМЕ </text>