Tregimet kryesore: Mbrëmja 9-15-20 subtitles

>> >> KJO >> KJO ISHTE >> KJO ISHTE >> KJO ISHTE NETA >> KJO ISHTE Nata E >> KJO ISHTE NETEN ZJARRET >> KJO ISHTE NAT THE ZJARRET E SHPALLUR >> KJO ISHTE NAT THEN ZJARRAT E SHPEDLNDUARA >> KJO ISHTE NAT THE ZJARRAT E SHPALLUR N OREGON >> KJO ISHTE NAT THE ZJARRAT E SHPEDLNDUAR SOT PREJ OREGONIT EKSPLODUAR SI PREJ OREGONIT EKSPLODUAR N IN OREGON T NEW REALIZUAR SI E SHPODLNDUAR N IN OREGON Q .LLIMI I RI EKSPLODUAR N IN OREGON DAM CAM I REALIZUAR SI EKSPLODUAR N IN OREGON VIDEO E PAMRGJITHSHME E LIRUAR DASH CAM E SHPODLNDUAR N IN OREGON Q. JEPET VIDEO KAMI I SHKALLS SI RE JEPET VIDEO E KAMJUAR E SHKALLUAR VIDEO E KAMJEVE E SHKALLUAR NDON JAM VIDEO E KAMJEVE E SHKALLUAR NDIHME na jep A VIDEO E KAMJEVE E SHKALLUAR NDIHME na dhuron një shikim të shpejtë VIDEO E KAMJEVE E SHKALLUAR NDIHME JU JAP NJ GL SHIKIM ÇFAR VIDEO E KAMJUAR E DASH CAM NDIHME NJ GL SHIKIM ÇFAR IT SHT VIDEO E KAMBUAR E DASH CAM NDIHME NJ GL SHIKIM ÇFAR W ISHTE VIDEO E KAMBUAR NGA DASH CAM na jep një vështrim të shpejtë si ajo që ishte si SH.B.A. NJ GL SHIKIM SI ISHTE PIK W SH.B.A. NJ GL PIKIMNI PATR ÇFAR W ISHTE PIK SHPENZIMI NJ GL SHIKIM ÇFAR W ISHTE PR T SH.B.A. NJ GL SHIKIM ÇFAR WH ISHTE P LR PAR F SHPENZIMI NJ GL SHIKIM ÇFAR W ISHTE PIKU P FORR CREWS E PAR SH.B.A. NJ GL SHIKIM ÇFAR W ISHTE PIK PR LUFTIMIN E PARRE TRE CREWS P FORR LUFTIMIN E EREVE T F PAR P CR EKRETAT E PARA T LUFTUAR ME P CR EKRETAT E PARA LUFTOJN FLAMES. Flakët. Flakët. PLUS Flakët. PLUS HE Flakët. PLUS Ai e bëri Flakët. PLUS Ai e bëri atë Flakët. PLUS Ai e mori vendimin Flakët. PLUS Ai e bëri vendimin PLUS Ai e bëri vendimin PLUS Ai e bëri vendimin që ishte PLUS E BADI VENDIMIN Q IT ISHTE EDHE PLUS E BADI VENDIMIN Q IT ISHTE EDHE A PLUS Ai e bëri vendimin që ishte tani ose tani PLUS Ai e bëri vendimin që ishte tani ose OSE PLUS E BR VENDIMIN Q IT ISHTE TANI OSE ASNJVERHERE ISHTE EDHE ASNJEHERE ISHTE EDHE ASNJEHERE MOMENT. MOMENTI. MOMENTI. >> MOMENTI. >> NE MOMENTI. >> NE TAKOhemi MOMENTI. >> Ne e takojmë MOMENTI. >> Ne takohemi me heronjtë MOMENTI. >> Ne takohemi me heronjtë të cilët >> Ne takohemi me heronjtë të cilët >> Ne takohemi me heronjtë që ndihmuan >> Ne takohemi me heronjtë që ndihmuan në ruajtjen >> NE TAKOJM THE HEROINELT QO NDIHMONI SHQIP 80 >> NE TAKOJM THE HEROINT QO NDIHMN SHTVEPIN 80 NJERZ >> Ne takojmë heronjtë që ndihmuan të ruajnë 80 njerëz pas >> Ne takojmë heronjtë që ndihmuan të ruajnë 80 njerëz pas tij NDIHMONI RUAJN 80 80 NJERZ PAS TIJ NDIHMONI RUAJN 80 80 NJERZ PAS SHIKIMIT NDIHMONI RUAJN 80 80 NJERZ PAS T L DUKE SHIKUAR NDIHMONI RUAJN 80 80 NJERZ PAS SI DUKE SHIKUAR ZJARRI NDIHMONI RUAJN 80 80 NJERZ PAS SHIKIMIT SI ZJARRT KAN NDIHMONI RUAJN 80 80 NJERZ PAS T IT DUKE SHIKUAR SI ZJARRAT E PRETUR NDIHMONI RUAJN 80 80 NJERZ PAS SI SHIKONI ZJARRAT E PRETUR DUKE SHIKUAR ZJARRAT E PRETUR SHIKOJNIK SI ZJARRAT I KAN C PRET T ALL GJITHA DUKE SHIKUAR SI ZJARRAT KAN H PRET T ALL GJITHA Shanset DUKE SHIKUAR SI ZJARRAT E KAN PRETUR T ALL GJITHA Shansin DUKE SHIKUAR SI ZJARRAT E KAN C PRETUR T ALL GJITHA Shansin e Arratisjes. T ALL GJITHA Shansi i Arratisjes. T ALL GJITHA Shansi i Arratisjes. PASTAJ T ALL GJITHA Shansi i Arratisjes. ATEHERE KUR T ALL GJITHA Shansi i Arratisjes. ATENHERE kur do T ALL GJITHA Shansi i Arratisjes. AT WHHERE KUR DO T TH KJO T ALL GJITHA Shansi i Arratisjes. ATENHERE kur do ta pi këtë duhan T ALL GJITHA Shansi i Arratisjes. AT WHHERE KUR DO TA QYTETOJ T C QAR AT WHHERE KUR DO TA QYTETOJ T C QAR ATENHERE KUR DO T TH QYTETOJ E QYTETUAR? JASHT? JASHT? NE JASHT? NE PAMË JASHT? PAM DISA JASHT? PAM DISA Premtim JASHT? KAM SI DISA SHENJE PREMTUESE KAM SI DISA SHENJE PREMTUESE SOT SHIKONI DISA SHENJE PREMTUESE. SOT SOT >> SOT >> KJO SOT >> KJO ESHTE SOT >> KJO ESHTE KGW. >> KJO ESHTE KGW. >> KJO ESHTE KGW. JU >> KJO ESHTE KGW. TI THOT >> KJO ESHTE KGW. TI TI THOT >> KJO ESHTE KGW. TI THOTE JETONI >> KJO ESHTE KGW. TI THOT SE JETONI PRMES >> KJO ESHTE KGW. TI THOT SE JETONI P .RMES TUAJ TI THOT SE JETONI P .RMES TUAJ TI THOT SE JETONI PRORMES RRUGOS TUAJ JU TREGONI JETONI PRMES RRUGS TUAJ NPRMJET JU TREGONI SE JETONI PRORMES RRUGOS TUAJ PRMES MOOSEJAW JU TREGONI SE JETONI P RRMES RRUGOS TUAJ P MORMES MOOSEJAW KERETU. RRUGN PRMES MOOSEJAW KTU. RRUGN PRMES MOOSEJAW KTU. KËSHTU QË RRUGN PRMES MOOSEJAW KTU. SO Zotëri RRUGN PRMES MOOSEJAW KTU. SO Zotëri, RRUGN PRMES MOOSEJAW KTU. SO Zotëri, NE RRUGN PRMES MOOSEJAW KTU. SO Zotëri, FILLIM RRUGN PRMES MOOSEJAW KTU. SO Zotëri, Ne fillojmë me RRUGN PRMES MOOSEJAW KTU. SO Zotëri, FILLIM ME A SO Zotëri, FILLIM ME A SO Zotëri, FILLojmë me një shkatërruese SO Zotëri, FILLIM ME NJ F TITH PAR shkatërruese SO Zotëri, FILLojmë me një vështrim të parë shkatërrues SO Zotëri, FILLojmë me një vështrim të parë shkatërrues SO Zotëri, FILLojmë me një vështrim të parë shkatërrues në atë SHQYRTUESI I PAR DE SHKATRRUES N ÇFAR SHIKONI PAR F SHKATRRUESE ÇFAR IS SHT SHQYRTUESI I PAR F SHQYRTUESI N WH ÇFAR LN SHQYRTIMI I PAR SHQYRTUES P ATR ÇFAR IS L LN SHQYRTIMI I PAR SHQYRTUES ÇFAR IS L LN NGA SHQYRTIMI I PAR SHKATRRUES N AT ÇFAR L LN N OF VEND. LSHT MBAJTUR N THE VEND. LSHT MBAJTUR N THE VEND. >> LSHT MBAJTUR N THE VEND. >> SHUME LSHT MBAJTUR N THE VEND. >> SHUME TE PERDORURA LSHT MBAJTUR N THE VEND. >> SHUME TE PERDORURA LSHT MBAJTUR N THE VEND. >> SHUM P USRDORET P TOR T. THIRRJE LSHT MBAJTUR N THE VEND. >> SHUM P USRDORET T TO THIRRJN NOM SHTOMPI. >> SHUM P USRDORET T TO THIRRJN NOM SHTOMPI. >> SHUM P USRDORET T TO THIRRJN NOM SHTOMPI. A >> SHUM P USRDORET T TO THIRRJN NOM SHTOMPI. NJE BURRE >> SHUM P USRDORET T TO THIRRJN NOM SHTOMPI. NJERI ISSHT >> SHUM P USRDORET T TO THIRRJN NOM SHTOMPI. NJ MAN NJERI ISSHT NDAR >> SHUM P USRDORET T TO THIRRJN NOM SHTOMPI. Një burrë po e ndan këtë >> SHUM P USRDORET T TO THIRRJN NOM SHTOMPI. Një burrë po e ndan këtë video Një burrë po e ndan këtë video Një burrë po e ndan këtë video Një burrë po e ndan këtë video të Një burrë po ndan këtë video të shpërndarjes Një burrë po ndan këtë video të shpërndarjes në Një burrë po ndan këtë video të shpërndarjes për të treguar E SHPISTRNDARJES S TO TREGUAR E SHPISTRNDARJES P TOR TOW treguar njerëzit E SHPISTRNDARJES P TOR T SH TREGUAR NJERZIT ÇFAR E SHPISTRNDARJES P TOR T SH TREGUAR NJERZIT ÇFAR. ZBULON UJT E SHPISTRNDARJES P TOR T SH TREGUAR NJERZIT ÇFAR. B WNI UJDT E SHPISTRNDARJES P TOR T SH TREGUAR NJERZIT ÇFAR D BIDNI ZEMRAT NJERZIT ÇFAR D B DNI ZJARRILT E FILMIJVE NJERZIT ÇFAR D I BNI FYTET E FJALAVE NJERZIT ÇFAR D B DNI ZOTRAT NIL QYTET NJERZIT ÇFAR D B DNI ZOTIRRAT E FYTYRAVE NJERZIT ÇFAR D B WNI ZOTRAT NIL QYTETIN E DETROIT. QYTETI I DETROIT. QYTETI I DETROIT. TIJ QYTETI I DETROIT. SHTUSPIA E TIJ QYTETI I DETROIT. SHTUSPIA E TIJ E Djegur QYTETI I DETROIT. SHT HPIA E TIJ E Djegur GJITHA QYTETI I DETROIT. Shtëpia e tij është djegur gjatë gjithë kohës QYTETI I DETROIT. SHT HPIA E TIJ E Djegur E GJITHA P HERBASHKT SHT HPIA E TIJ E Djegur E GJITHA P HERBASHKT Shtëpia e tij u dogj të gjithë derisa ai ishte Shtëpia e tij u dogj të gjithë derisa ai ishte pa çiftëzi SHTUSPIA E TIJ DOGJ ALL T ALL GJITHA NDIHM NDIHMI PA TRET SHTUSPIA E TIJ E Djegur të Gjithë Ndërsa Ai Ndihmonte Pavarësisht ISHTE NDIHMUESISHT PA TREHTSI ISHTE NDIHMUAR PA TREMSI BASHKSIN E TIJ. BASHKSIA. BASHKSIA. AI SHT BASHKSIA. Ai është një BASHKSIA. Ai është një vullnetar BASHKSIA. Ai është një zjarrfikës vullnetar Ai është një zjarrfikës vullnetar Ai është një magjistar vullnetar i zjarrfikësve HE SHT A NJ A VESHTES MAGGIE VESPER VJETS HE ASHT A NJES MAGGIE VESPER VULLNETAR Zjarrfikës AI ASHT M NJ A VULLNETAR MAGGIE VESPER VJETAR I ZGJIDHJES HE ASHT NJ M VULLNETAR MAGGIE VESPER ZJARRI KA TREGIMIN E TIJ. Maggi Vesper ka historinë e tij. Maggi Vesper ka historinë e tij. >> Maggi Vesper ka historinë e tij. >> KJO Maggi Vesper ka historinë e tij. >> KJO ESHTE Maggi Vesper ka historinë e tij. >> KJO ESHTE IME Maggi Vesper ka historinë e tij. >> Kjo është shtëpia ime. >> Kjo është shtëpia ime. >> Kjo është shtëpia ime. >> >> Kjo është shtëpia ime. >> SHT >> Kjo është shtëpia ime. >> NUK SHT >> Kjo është shtëpia ime. >> NUK ESHTE IME >> Kjo është shtëpia ime. >> NUK NOTSHT SHT HPIA IME. >> NUK NOTSHT SHT HPIA IME. >> NUK NOTSHT SHT HPIA IME. >> >> NUK NOTSHT SHT HPIA IME. >> DITET >> NUK NOTSHT SHT HPIA IME. >> DITE PAS >> NUK NOTSHT SHT HPIA IME. >> DITE PAS PAKETIMIT >> NUK NOTSHT SHT HPIA IME. >> DITE PAS PAKETIMIMIT >> NUK NOTSHT SHT HPIA IME. >> DITE PAS PAKETIMIMIT TIJ >> DITE PAS PAKETIMIMIT TIJ >> DITE PAS PAKETIMIMIT TE FAMILJES SE TIJ >> DITE PAS PAKETIMIMIT TE FAMILJES SE TIJ DHE >> DITE PAS PAKETIMIMIT TE FAMILJES SE TIJ DHE IKJES >> DITE PAS PAKETIMIMIT TE FAMILJES SE TIJ DHE IKJES NE >> DIT AF PAS PAKETIMIMIT T F FAMILJES SIS TIJ DHE FLETIT N IN FAMILJA DHE IKJA N THE FAMILJA DHE IKJET N THE Mes FAMILJA DHE IKJET N IN mes të FAMILJA DHE IKJET N IN mes të FAMILJE DHE IKJE N IN MESAT N T N natës. Mesi i natës. Mesi i natës. >> Mesi i natës. >> DON Mesi i natës. >> DON TESDAL Mesi i natës. >> DON TESDAL I MADE Mesi i natës. >> DON TESDAL E BADI atë Mesi i natës. >> DON TESDAL E BADR Prapa Mesi i natës. >> DON TESDAL E BADRI KTHEHU PR T >> DON TESDAL E BADRI KTHEHU PR T >> DON TESDAL E BADI KTHEH TO T TO TIJ >> DON TESDAL E BADI KTHEHET N TO SHT HPIN E TIJ >> Don Tesdal e bëri atë përsëri në shtëpinë e tij në >> DON TESDAL E BADI KTHEHET N TO SHTPIN E TIJ N D DETROIT. SHTOMPIA E TIJ N D DETROIT. SHTOMPIA E TIJ N D DETROIT. >> SHTOMPIA E TIJ N D DETROIT. >> PEM SHTOMPIA E TIJ N D DETROIT. >> PEMET JANE SHTOMPIA E TIJ N D DETROIT. >> Pemët janë zhdukur. >> Pemët janë zhdukur. >> Pemët janë zhdukur. Ai >> Pemët janë zhdukur. Ai mendoi >> Pemët janë zhdukur. Ai e mendoi atë >> Pemët janë zhdukur. Ai mendonte se ishte >> Pemët janë zhdukur. Ai mendonte se ishte i përgatitur. Ai mendonte se ishte i përgatitur. Ai mendonte se ishte i përgatitur. Ai Ai mendonte se ishte i përgatitur. Ai ka qëlluar Ai mendonte se ishte i përgatitur. Ai e qëlloi këtë Ai mendonte se ishte i përgatitur. Ai e qëlloi këtë vozitje Ai mendonte se ishte i përgatitur. Ai e qëlloi këtë makinë larg Ai e qëlloi këtë makinë larg Ai e qëlloi këtë makinë në të vërtetë Ai e shtënë këtë makinë larg me të vërtetë e vështirë. SHUME VESHTIRE. SHUME VESHTIRE. >> SHUME VESHTIRE. >> DISTRUKTIVE SHUME VESHTIRE. >> SHPISTRNDARSORE N ON SHUME VESHTIRE. >> DISTRUKTIVI P ONR GJITHA >> DISTRUKTIVI P ONR GJITHA >> SHPISTRNDARSORE N EV GJITHÇKA Q TH >> SHPISTRNDARSORE N EV GJITHÇKA Q WE NE >> SHPISTRNDARJES P ONR ÇDO GJ TH Q TH DIJN >> SHPISTRNDARSUES NER GJITHÇKA QN DI N ABN >> SHPISTRNDARSUES N EV GJITHÇKA Q WE DINI P THR KIST >> SHPISTRNDARJES P ONR ÇDO GJ TH Q TH DI N K KT VEND QAT E DI N AB KIST VEND QAT E DI N KIST PL VEND T G SHKUAR. SHKUAR SHKUAR >> SHKUAR >> THE SHKUAR >> 50-të SHKUAR >> VITI 50 SHKUAR >> 50 VJETORI SHKUAR >> SHTETI 50 VJETOR >> SHTETI 50 VJETOR >> PUNONJESI I SHTETIT 50 VJETOR >> PUNLOSUESI SHTETROR 50 VJEC B DN >> PUNLOSUESI SHTETROR 50 VJETOR DYFISHT >> PUNLOSUESI SHTETROR 50 VJETOR BEN DETYR DETYR >> PUNONJSI SHTETROR 50 VJETOR BEN DETYR DYSHT SI >> PUNLOSUESI SHTETROR 50 VJETOR BEN DETYR DETYR AS SI A PUNONESI BEN DETYRE DETYRE SI A PUNONESI BEN DETYRE DETYRE SI VULLNETAR PUNONJESI BEN DETYR DYTYR AS SI ZJARRI VULLNETAR. Zjarrfikës vullnetar. Zjarrfikës vullnetar. TEZZ Zjarrfikës vullnetar. TEZZ DAHL Zjarrfikës vullnetar. TEZZ DAHL SHOT Zjarrfikës vullnetar. TEZZ DAHL SHOTA ATA Zjarrfikës vullnetar. TEZZ DAHL SHOTONI ATA VIDEO TEZZ DAHL SHOTONI ATA VIDEO TEZZ DAHL SHOTONI ATA VIDEO PAS TEZZ DAHL SHOTONI ATA VIDEO PAS DITVE TEZZ DAHL SHOTONI ATA VIDEO PAS DITVE T. TEZZ DAHL SHOTONI ATA VIDEO PAS DITVE T F LUFTIMIT TEZZ DAHL SHOTONI ATA VIDEO PAS DITVE T F LUFTIMIT T THE TEZZ DAHL SHOTONI ATA VIDEO Pas ditëve të luftimit të zjarrit Pas ditëve të luftimit të zjarrit Pas ditëve të luftimit të zjarrit në PAS DITVE T F LUFTIMIT T THE ZJARRIT N THE PAS DITVE T F LUFTIMIT T THE ZJARRIT N THE SANTIAM PAS DITVE T F LUFTIMIT T THE ZJARRIT N IN Kanion SANTIAM. NAN Kanion SANTIAM. NAN Kanion SANTIAM. TIJ NAN Kanion SANTIAM. FAMILJA E TIJ NAN Kanion SANTIAM. FAMILJA E TIJ E BASHKUAR NAN Kanion SANTIAM. FAMILJA E TIJ EVUQUAR E FUNDIT FAMILJA E TIJ EVUQUAR E FUNDIT FAMILJA E TIJ EVUQUAR HONNN E FUNDIT FAMILJA E TIJ EVUQUAR H MNN E FUNDIT FAMILJA E TIJ EVAQUAR HONNN E FUNDIT SI flakë FAMILJA E TIJ EVUQUAR HONNN E FUNDIT SI FLETT E RACUARA FAMILJA E TIJ EVUQUAR HACNN E FUNDIT SIQ FLAMURET E TYRE E HONN AS SI FLAMURET E RACUAR T TYRE E HONN SI FLAMURET RACED M WNYRN E TYRE. MNYR MNYR >> MNYR >> Unë kam MNYR >> Unë kam marrë MNYR >> KAM ZJARR MNYR >> E KAM FIKTUAR ZJARRIN MNYR >> Unë kam marrë zjarr në të dy MNYR >> Unë kam marrë zjarr në të dy anët >> Unë kam marrë zjarr në të dy anët >> Unë kam marrë zjarr në të dy anët e >> Unë kam marrë zjarr në të dy anët e >> Unë kam marrë zjarr në të dy anët e rrugës >> Unë kam marrë zjarr në të dy anët e rrugës në >> Unë kam marrë zjarr në të dy anët e rrugës në këtë >> Unë kam marrë zjarr në të dy anët e rrugës në këtë pikë >> Unë kam marrë zjarr në të dy anët e rrugës në këtë bloge pikë E RRUGS NIS KOT BLOG PIKA T OF RRUGS NIS K BLTO BLOG PIKA PRORPARA E RRUGS N TH K BLT BL BLOG PIKA P ACRPARA T OF RRUGS NIS K BLT BLOG PIKA NPR RRUGN E RRUGS NIS K BLT BL BLOG PIKA N ACPROR RRUG DHE E RRUGS N TH K BLT BLOG PIKA P ACRP THER RRUG ANDS DHE JEMI E RRUGS NIS K BLT BLOG PIKA N AC RRUG DHE JEMI P ABR RRETH P ACRMES RRUGS DHE JEMI RRETH NROPR RRUGN DHE JEMI RRETH AS P ACRMES RRUGS DHE JEMI P ASR T AS Frikësuar P ACRBR RRUG ANDS DHE JEMI RRETH SI TAR Frikësuar P ACRMES RRUG ANDS DHE JEMI P ABR T Frikësuar AS A P ACRMES RRUG ANDS DHE JEMI P ASR T SC Frikësuar SI PERSON P ACRMES RRUG ANDS DHE JEMI P ASR T Frikësuar SI MUND NJ P PERSON P ACRMES RRUG ANDS DHE JEMI P ASR T Frikësuar SI MUND T MERRNI NJ P PERSON. SI TAR Frikësuar SI MUND T A MERRNI NJ P person. SI TAR Frikësuar SI MUND T A MERRNI NJ P PERSON. >> SI TAR Frikësuar SI MUND T A MERRNI NJ P PERSON. >> TESDAL SI TAR Frikësuar SI MUND T A MERRNI NJ P PERSON. >> TESDAL ISHTE SI TAR Frikësuar SI MUND T A MERRNI NJ P PERSON. >> TESDAL U SHIFTUA SI TAR Frikësuar SI MUND T A MERRNI NJ P PERSON. >> TESDAL ISHTE SHIFTUES ME SI TAR Frikësuar SI MUND T A MERRNI NJ P PERSON. >> TESDAL U SHIFTUA ME TIJ >> TESDAL U SHIFTUA ME TIJ >> TESDAL U SHIFTUA ME F WMIJT E TIJ >> TESDAL U SHIFTUA ME FMIJT E TIJ DHE >> TESDAL U SHIFTUA ME F WMIJT E TIJ >> TESDAL U SHIFTUA ME F WMIJT E TIJ DHE NJ ONE MAKIN CAR >> TESDAL U SHIFTUA ME F WMIJT E TIJ DHE NJ CAR MAKIN CAR >> TESDAL ISHTE SHIFTUES ME FIDMIJT E TIJ DHE NJ CAR MAKIN CAR Gruaja e tij F KMIJT DHE NJ ONE MAKIN Gruaja e tij FIDMIJT DHE NJ CAR MAKIN GJETA E TYRE PAS PASA FIDMIJT DHE NJ CAR MAKIN W Gruaja e tij pas tyre FIDMIJT DHE NJ CAR MAKIN W Gruaja e tij pas tyre F KMIJT DHE NJ CAR MAKIN W Gruaja e tij pas tyre në një tjetër. Prapa tyre në një tjetër. Prapa tyre në një tjetër. >> Prapa tyre në një tjetër. >> F KMIJT Prapa tyre në një tjetër. >> F KMIJT ISHIN Prapa tyre në një tjetër. >> FIDMIJT PYETIN Prapa tyre në një tjetër. >> FIDMIJT PYETIN PYETJE >> FIDMIJT PYETIN PYETJE >> FIDMIJT PYETIN PYETJE T TR GJATA >> FIDMIJT PYETIN PYETJE P TRR T PRGJEDHUR >> FIDMIJT PYETIN PYETJE, duke u përpjekur të mbajnë >> FIDMIJT PYETIN PYETJE duke u përpjekur ta mbajnë >> FIDMIJT PYETIN PYETJE duke u përpjekur ta mbajnë më >> FIDMIJT PYETIN PYETJE duke u përpjekur ta mbajnë atë në >> FIDMIJT PYETIN PYETJE duke u përpjekur ta mbajnë atë poshtë T TR MUNDEN T TO MBAJN N ON POSHTM TU JENI duke u përpjekur për ta mbajtur atë në ulët. I ULT I ULT THOMAS I ULT THOMAS PYET I ULT THOMAS PYET ISSHT I ULT THOMAS PYET ISSHT KJO I ULT THOMAS PYETJET THSHT TH KJO NORMALE I ULT THOMAS PYET THSHT TH KISTIJ BAPI NORMAL THOMAS PYET THSHT TH KISTIJ BAPI NORMAL THOMAS PYET ISSHT TH KISTIJ BASHKISHT NORMAL JO THOMAS PYET ISSHT TH KJO BASHK D NORMALE JO THOMAS. JO THOMAS. JO THOMAS. KA JO THOMAS. S'KA ASGJE JO THOMAS. S'KA ASGJ NORMALE JO THOMAS. NUK KA ASGJS NORMALE PR NUK KA ASGJS NORMALE PR S'KA ASGJ NOR NORMALE P THR KT S'KA ASGJ NOR NORMALE P THR TIS DREJTN S'KA ASGJ NOR NORMALE P THR TIS DREJTN TANI. KJO E DREJTA TANI. KJO E DREJTA TANI. KJO KJO E DREJTA TANI. KJO ËSHTË KJO E DREJTA TANI. Kjo është e pazakontë. Kjo është e pazakontë. Kjo është e pazakontë. >> Kjo është e pazakontë. >> THE Kjo është e pazakontë. >> FAMILJA Kjo është e pazakontë. >> FAMILJA UDHTO Kjo është e pazakontë. >> FAMILJA UDHTOHET LINDJE >> FAMILJA UDHTOHET LINDJE >> FAMILJA UDHTOHET LINDJEN PRMES >> FAMILJA SHTETONIN LINDJEN PRORP BRBLINR verbërimit >> FAMILJA SHTETONI NAST LINDJEN PRMES BIM SMVE T B FUNDIT >> FAMILJA SHTETONI LINDJEN NPRORMJETJET TYPEVE T FUNDIT PRORMES DUHANIT Verbues PRFUNDIMTARISHT P THRMES BIMS SING FUNDIT BIMVE T FUNDIT PRMES DUHANIT Verbues B FNI PRFUNDIMT NROPRMJETJES SOK DUHANIT Verbues, PRFUNDIMTARISHT PRMES DUHANIT FUNDUES FUND T BNI T TO BENDOHET PRMES DUHANIT FUNDIMTAR FUND T BNI SE T B BENDOHET NDIDRMJET PRORMES DUHANIT FUNDUES FUND TIN BNI ATA T AM BENDOHET NDRMJET E BNI T TO BENDOJ NID mes E BNI T TO BENDOJ AM N AM PANIK. PANIK. PANIK. TJETER PANIK. Fqinjët e tjerë PANIK. Fqinjët e tjerë shkuan PANIK. Fqinjët e tjerë shkuan në perëndim. Fqinjët e tjerë shkuan në perëndim. Fqinjët e tjerë shkuan në perëndim. >> Fqinjët e tjerë shkuan në perëndim. >> JU JENI Fqinjët e tjerë shkuan në perëndim. >> JU JENI SHKURTISHT Fqinjët e tjerë shkuan në perëndim. >> JU VEZONI FJETRISHT Fqinjët e tjerë shkuan në perëndim. >> JU PO Vraponi fjalë për fjalë >> JU PO Vraponi fjalë për fjalë >> Ju po vraponi fjalë për fjalë për tuajin >> JU Vraponi fjalë për fjalë për jetën tuaj. JETA JUAJ. JETA JUAJ. PERIUDHA PERIUDHA PERIUDHA DAVID PERIUDHA DAVID HART PERIUDHA DAVID HART ISHTE PERIUDHA DAVID HART ISHTE NJ ONE PERIUDHA DAVID HART ISHTE NJ ONE PERIUDHA DAVID HART ISHTE NJ OF prej tyre. DAVID HART ISHTE NJ OF prej tyre. DAVID HART ISHTE NJ OF prej tyre. >> DAVID HART ISHTE NJ OF prej tyre. >> T BO DYT DAVID HART ISHTE NJ OF prej tyre. >> TTH DYTID ANT DAVID HART ISHTE NJ OF prej tyre. >> T BO DYT S ANT JAN DAVID HART ISHTE NJ OF prej tyre. >> T BO DYT S ANT JAN ON AKTUALE DAVID HART ISHTE NJ OF prej tyre. >> T BO DYT S ANT JAN ON N ON ZJARR. >> T BO DYT S ANT JAN ON N ON ZJARR. >> T BO DYT S ANT JAN ON N ON ZJARR. GATES >> T BO DYT S ANT JAN ON N ON ZJARR. GATES ISHTE >> T BO DYT S ANT JAN ON N ON ZJARR. Gates ishte në >> T BO DYT S ANT JAN ON N ON ZJARR. Gates ishte në zjarr >> T BO DYT S ANT JAN ON N ON ZJARR. Gates ishte në zjarr në >> T BO DYT S ANT JAN ON N ON ZJARR. Gates ishte në zjarr në >> T BO DYT S ANT JAN ON N ON ZJARR. Gates ishte në zjarr në kohë Gates ishte në zjarr në kohë Gates ishte në zjarr në kohën që ne Gates ishte në zjarr në kohën që morëm Gates ishte në zjarr në kohën që kemi ardhur Gates ishte në zjarr në kohën që ne shkuam në mulli Gates ishte në zjarr në kohën që ne shkuam në mulli qytetin. Kemi ardhur në qytetin e mullirit. Kemi ardhur në qytetin e mullirit. Tha Kemi ardhur në qytetin e mullirit. Tha QYTETI Kemi ardhur në qytetin e mullirit. Tha qyteti ishte Kemi ardhur në qytetin e mullirit. SAID Qyteti ishte në Kemi ardhur në qytetin e mullirit. SAID Qyteti ishte në zjarr. SAID Qyteti ishte në zjarr. SAID Qyteti ishte në zjarr. SAID Qyteti ishte në zjarr. RESTORANTT SAID Qyteti ishte në zjarr. RESTORANT A RRETH SAID Qyteti ishte në zjarr. RESTORANT A RRETH ZJARRIT SAID Qyteti ishte në zjarr. RESTORANT AT RRETH ZJARRIT N RESTORANT AT RRETH ZJARRIT N RESTORANT A RRETH ZJARRIT N THE Restorantët rreth zjarrit në anën RESTORANT AT RRETH ZJARRIT N THE ANIDEN E RESTORANT A RRETH ZJARRIT N THE AN SN E RESTORANT A RRETH ZJARRIT N THE AN SN E RRUGS. ANA E RRUGS. ANA E RRUGS. TE GJITHA ANA E RRUGS. TË GJITHË ANA E RRUGS. T ALL GJITHA BIZNESET, ANA E RRUGS. T ALL GJITHA BIZNESET, ANA E RRUGS. T ALL GJITHA BIZNESET, SHT HPIT T ALL GJITHA BIZNESET, SHT HPIT T ALL GJITHA BIZNESET, SHTUSPIT PAS T ALL GJITHA BIZNESET, SHT HPIT PAS SCSHTJES T ALL GJITHA BIZNESET, SHT HPIT PAS SHKENJTIMIT T THE T ALL GJITHA BIZNESET, SHT HPIT PAS SHKENJTIMIT T THE V HSHTIRT PAS SCSHT SHT T THE V HRTET PAS SHKENCIMIT T. PJESS SEST RARDNDSISHME. PJESA PJESA >> PJESA >> T BO DYT PJESA >> DHE BURRAT PJESA >> T BO DREJTAT M SANYR PJESA >> T BO DREJT BURRT E THAN PJESA >> T BO DYTEN burrat thanë se ishte PJESA >> T BO DREJTAT MEN thanë se po jetonte >> T BO DREJTAT MEN thanë se po jetonte >> T BO DYT M BURRT thanë se po jetonte në >> T BO DREJT Meshkujt thanë se po jetonte në LIMBO. N L LIMBO. N L LIMBO. AS N L LIMBO. ASNJER SI DIJ N L LIMBO. ASNJER SI DIJ ÇFAR N L LIMBO. ASNJER SI E DIJ QAT ISHTE N L LIMBO. ASNJER SI E DIJ ÇFAR W LN. ASNJER SI E DIJ ÇFAR W LN. ASNJER SI E DIJ ÇFAR W LN. >> ASNJER SI E DIJ ÇFAR W LN. >> KETU ASNJER SI E DIJ ÇFAR W LN. >> KETU ESHTE IME ASNJER SI E DIJ ÇFAR W LN. >> KETU JAN Fqinjët e Mi ASNJER SI E DIJ ÇFAR W LN. >> KETU JAN Fqinjët e mi që >> KETU JAN Fqinjët e mi që >> KETU JAN Fqinjët e Mi që vetëm >> KETU JAN Fqinjët e Mi që Thjesht Ndërtojnë >> KETU JAN Fqinjët e Mi që Thjesht Ndërtojnë TIJ >> KETU JAN FQINJTYT E Mia, Q B VETM NDURTOJN D ZYRTN E TYRE >> KETU JAN FQINJTYT E Mia, Q J VETM NDURTOJN D LARTN E TYRE DERI VETEM NDERTONI LARTEN E TYRE DERI VETEM NDERTONI LARTEN E TYRE DERI TESDAL VETEM NDERTONI LARTEN E TYRE DERI TE BENI TESDAL VETEM NDERTIMI LARTA E TYRE DERI TESDAL TI BENI VETEM T B NDRTOJN D LARTN E TYRE DERI TESDAL T M KA BR Prapa. TESDAL E BADR Prapa. TESDAL E BADR Prapa. >> TESDAL E BADR Prapa. >> AI SSHT TESDAL E BADR Prapa. >> Ai po flet TESDAL E BADR Prapa. >> AI FOL TESDAL E BADR Prapa. >> AI FOL P HR HARTE’S >> AI FOL P HR HARTE’S >> AI FOL PR SHTARTPIN E HARTE. SHTUSPIA SHTUSPIA >> SHTUSPIA >> Unë SHTUSPIA >> Unë thjesht SHTUSPIA >> VETEM PRAN SHTUSPIA >> VETEM E VARZ SHTUSPIA >> Unë VET HM E GAN KOKN SHTUSPIA >> VETEM E PREJ KOKADN SHTUSPIA >> VETEM KEQ E KALOJ SI >> VETEM KEQ E KALOJ SI >> VETEM E PREZ KOKADN SI SHT >> VETEM KAM VARUR KOK ASN SI ONESHT ZGJEDHUR. KA IKUR. KA IKUR. KA KA IKUR. KA TEK KA IKUR. KETE PROVA KA IKUR. KA T R DREJTN D PROSHMORE KA IKUR. KA E DREJT PROVIMI KTU. KA E DREJT PROVIMI KTU. KA E DREJT PROVIMI KTU. KA KA E DREJT PROVIMI KTU. KA TIJ KA E DREJT PROVIMI KTU. KA kam kamion. KA kam kamion. KA kam kamion. KA KA kam kamion. KA KU KA kam kamion. KA KU KA kam kamion. KTU ERESHT SHTOPIA KA kam kamion. KSTU Q .NDRON SHTOPIA KSTU Q .NDRON SHTOPIA KA JAN ST SHTOODPIA QNDRUAR DHE KERETU Q STNDRON SHTOPIA DHE IME KA JET ST Q ST SHT STPIA QOODNDRON DHE MARKA IME KA JET ST Q ST SHTOPIA QOODNDRON DHE BRAND E IME KA PREJ SHTOPIA E QOODNDRUAR DHE N NNT NEW E RE KREU IME KA JU Q STNDRON SHTPIA DHE MARKA ime N THNT BR MIJ T NEW RE DHE MARKA IME E RE N BRNT TH MIJ DHE N BRNT TH MIJ D DOLLAR TUAJ Krejt të Ri DHE N BRNT TH MUAJT NEW E MANDNYR E MESME E MIRE DOLLAR DECL DHE N BRNT TH Mijë mijë dollarë të kuq DHE NINENT TH MUAJTY E MANDNYRAND E MESME E MIRE Q D ISHTE DHE NINENT TH MUAJTY E MANDNYRAND E MESME E MIRE, QAS ISHTE VETM ZHVILLIMI DOLLAR QAT ISHTE VETM ZHVILLIMI DOLLAR QAT SHT PINRFUNDUAR VETM LARG DOLLAR QAT ISHTE P JRFUNDUAR KATOR ZHVILLIMI DOLLAR QAT JSHT P FRFUNDUAR KATOR DIT ZHVILLIMI DOLLAR QAT ASSHT PRFUNDUAR KATURR DIT PARA. P FRFUNDUAR KATURR DIT PARA. P FRFUNDUAR KATURR DIT PARA. >> P FRFUNDUAR KATURR DIT PARA. >> TANI P FRFUNDUAR KATURR DIT PARA. >> TANI SI P FRFUNDUAR KATURR DIT PARA. >> TANI SI Mijëra P FRFUNDUAR KATURR DIT PARA. >> TANI SI mijëra P FRFUNDUAR KATURR DIT PARA. >> TANI SI mijëra të tjerë >> TANI SI mijëra të tjerë >> TANI SI MIJANDRA OREGONIAN OTHER T OTHER TJER, >> TANI SI TIJA MIJANDRA OREGONIAN OTHER T TJER >> TANI SI MIJANDRA OREGONIAN OTHER T OTHER TJER, T BO DYTAM FAMILJE >> TANI SI MIJANDRA OREGONIAN OTHER T OTHER TJER, T BO DYTAM FAMILJE JAN OREGONIANT, T BO DYT F FAMILJET JAN OREGONIANT, T BO DYT F FAMILJET JAN LE TAN MIRATUARA OREGONIAN ,T, T BO DYT F FAMILJET JAN LE TAN MIRATUARA OREGONIAN ,T, T BO DYTAM FAMILJET JANAN PANRKRAHUR N L T L DASHURIT OREGONIANST, T BO DYTAM FAMILJET JAN LE TAN MBAJTURA N L T L DASHURIT OREGONIANT, T BO DYTAM FAMILJET JAN LE TAN MBAJTURA N ON T L DASHURIT DHE P LERKATURA N ON T ON DASHURIT DHE PRANIMI N T ON DASHURIT DHE T ST HUAJT PRANIMI N T L DASHURIT DHE T ST HUAJT KUJDESI N ON T L DASHURIT DHE T ST HUAJT NDIHM KUJDESI N ON T ON DASHURIT DHE T ST HUAJT P FORR NDIHM AND DHE MBAJTURI N ON T L DASHURIT DHE T ST HUAJT P FORR NDIHM AND DHE T BO DYT MBAJTURI N ON T L DASHURIT DHE TR HUAJT P FORR NDIHM AND DHE TTH DYT JAN T ST HUAJT P FORR NDIHM DHE TTH DYT JAN T ST HUAJT P FORR NDIHM DHE TTH DYT A JAN GR mirënjohës. Mirënjohës. Mirënjohës. TESDAL Mirënjohës. TESDAL TELLING Mirënjohës. TESDAL duke na thënë SHBA Mirënjohës. TESDAL TREGUAR ME TYRE Mirënjohës. TESDAL TREGUAR ME SHTETIN E TYRE TESDAL TREGUAR ME SHTETIN E TYRE TESDAL duke na thënë qytetin e tyre të djegur TESDAL TREGUAR ME SHTETIN E TYRE TESDAL TREGUAR ME SHTETIN QYTETI I Djegur bashkësinë e tyre TESDAL TREGUAR ME SHTETIN QYTETI I Djegur qëndrimin e tyre të përbashkët Djegur qëndrimin e tyre të përbashkët E Djegur bashkësia e tyre qëndron e fortë E Djegur bashkësia e tyre qëndron e fortë dhe E Djegur bashkësia e tyre qëndron e fortë dhe kjo është E Djegur bashkësia e tyre qëndron e fortë dhe prandaj Djegur bashkësinë e tyre qëndrojnë të fortë dhe kjo është arsyeja pse unë E Djegur bashkësia e tyre qëndron e fortë dhe kjo është arsyeja pse unë dua E Djegur bashkësia e tyre qëndron e fortë dhe kjo është arsyeja pse unë dua të I FORT DHE P WHRT I DUA I FORT DHE P WHRT I DUA T TO POSHT I FORT DHE PR TUA DUA TA POSTOJ I FORT DHE PR TUA DUA TA POSTO VIDEO I FORT DHE PR TUA DUA T TO POSHT THE VIDEO SEPSE I FORT DHE PR TUA DUA TA POSTO VIDEO SEPSE I I FORT DHE PR TUA DUA T TO POSTO VIDEO SEPSE DUA POSHTE VIDEO SEPSE DUA POSHTE VIDEO SEPSE TE DUA POSHTE VIDEO SEPSE DUA TU DJEM POSHTI VIDEO SEPSE DUA T G JU DJEM POSTO VIDEO SEPSE DUA TA DIJE DJEM POSHTI VIDEO SEPSE DUA TI GJENI T TO DINI KATT POSHTI VIDEO SEPSE DUA TI GJENI T DINI SE NESE POSHTI VIDEO SEPSE DUA TI GJENI T TO DINI SE NESE JENI Ju djemtë e dini se nëse jeni Ju djemtë e dini se nëse po shkoni Ju djemtë e dini se nëse do të ktheheni Ju djemtë e dini se nëse do të ktheheni përsëri Ju djemtë e dini se nëse do të ktheheni të shihni Ju djemtë e dini se nëse do të ktheheni për të parë Ju djemtë e dini se nëse jeni duke u kthyer përsëri për të parë bukurinë KTHIMI PER TE SHIKUAR BUKURIN KTHIMI PER TE SHIKUAR bukurine e KTHIMI PER TE SHIKUAR BUKURINE E DETROIT, KTHEHENI PER TE SHIKUAR BUKURINE E SHTETIT, JU JENI KTHIMI PER TE SHIKUAR BUKURINE E DETROIT, NUK JENI KTHEHUR Prapa për të parë bukurinë e shkatërrimit, ju nuk do të shkoni KTHEHUR Prapa për të parë bukurinë e detroitit, ju nuk do të shkoni E DETROIT, NUK JU SHKONI E DETROIT, ju nuk do të gjeni E DETROIT, ju nuk do të gjeni atë E DETROIT, NUK JENI SHQYRTUES T TO GJENI N E DETROIT, ju nuk do të gjeni për të gjetur atë në E DETROIT, NUK JENI SHQYRTUES T GJENI N IN PAMJ L E DETROIT, ju nuk do të gjeni për të gjetur atë në të djathtë peisazhit GJETJENI N IN T R DREJTN E PANSCSIS GJENI AT IN N IN PREJTORIN T DREJT Tani. TANI TANI >> TANI >> JU TANI >> DUHET TANI >> DUHET T TANI >> DUHET T MENDONI TANI >> DUHET T TO MENDONI RRETH TANI >> DUHET T MENDONI P WHR ÇFAR >> DUHET T MENDONI P WHR ÇFAR >> DUHET T TO MENDONI P WHR ÇFAR. SHT >> DUHET T TO MENDONI P WHR ÇFAR IS SHT >> DUHET T TO MENDONI P WHR ÇFAR IS ISSHT RRETH >> DUHET T TO MENDONI P WHR ÇFAR IS ISSHT P .R T JETUAR >> DUHET T TO MENDONI P WHR ÇFAR IS ISSHT P ABR T L JETUAR >> DUHET T TO MENDONI P WHR ÇFAR IS ISSHT P ABR T L JETUAR N IN TETROIT ISSHT P ABR T L JETUAR N IN DETROIT ISSHT P ABR T L JETUAR N D TETROIT Q TH ISSHT P ABR T L JETUAR N D DETROIT QAT REALISHT ISSHT P ABR T L JETUAR N D DETROIT QAT VET T RNDSISHT ISSHT P ABR T L JETUAR N D DETROIT QAT N ME VRTET KUPTON A ISSHT P ABR T L JETUAR N D DETROIT QAT DO T VRTETOJN SHUM ISSHT P ABR T L JETUAR N D DETROIT QAT DO T VRTETOJN SHUM ISSHT P ABR T L JETUAR NET DETROIT QAT V RERTETRISHT DO T thotë shumë. KJO DO T V MERTETONI SHUM JU. KJO DO T V MERTETONI SHUM JU. POSH KJO DO T V MERTETONI SHUM JU. PËRVEÇ KJO DO T V MERTETONI SHUM JU. ANIDET NGA ATA KJO DO T V MERTETONI SHUM JU. AN AST NGA ATA PEM T KJO DO T V MERTETONI SHUM JU. ASK NGA ATA PEMA N. KJO DO T V MERTETONI SHUM JU. VENDOSI NGA ATA PEMA N TUAJ VENDOSI NGA ATA PEMA N TUAJ ANIDET NGA ATA PEMA N IN OB YRIN TUAJ VEZ NGA ATA PEMA N Y OBRIN TUAJ SEPSE VARG NGA ATA PEMA N IN OB YRIN TUAJ SEPSE JUAJ VARG NGA ATA PEMA N Y OB YR TUAJ SEPSE PEM TT VEZ NGA ATA PEMA N Y OB YR TUAJ SEPSE PEMRET TUAJ T G SHKUARA. OBRI SEPSE PEMEST E TUAJ T GATUARA. OBRI SEPSE PEMEST E TUAJ T GATUARA. MAGJI OBRI SEPSE PEMEST E TUAJ T GATUARA. Maggi Vosper, OBRI SEPSE PEMEST E TUAJ T GATUARA. Maggi Vosper, KGW OBRI SEPSE PEMEST E TUAJ T GATUARA. Maggi Vosper, LAJME KGW. Maggi Vosper, LAJME KGW. Maggi Vosper, LAJME KGW. >> Maggi Vosper, LAJME KGW. >> VETEM Maggi Vosper, LAJME KGW. >> VETEM ZEMRA. >> VETEM ZEMRA. >> VETEM ZEMRA. DHE >> VETEM ZEMRA. DHE TONA >> VETEM ZEMRA. DHE ZEMRAT TONA >> VETEM ZEMRA. DHE ZEMRAT TONA SHKO >> VETEM ZEMRA. DHE ZEMRAT TONA DAL >> VETEM ZEMRA. DHE ZEMRAT TONA DALA N >> VETEM ZEMRA. DHE ZEMRAT TONA DALONI DON DHE ZEMRAT TONA DALONI DON DHE ZEMRAT TONA DALI TE DON DHE DHE ZEMRAT TONA DALI NDON DHE TIJ DHE ZEMRAT TONA DALIN TE DON DHE FQINJT E TIJ DHE ZEMRAT TONA DALIN TE Don dhe fqinjët e tij DHE DHE ZEMRAT TONA DALIN TE DON DHE FQINJET E TIJ DHE TE GJITHE DHE Fqinjët e tij dhe të gjithë DHE Fqinjët e tij dhe të gjithë ata që janë DHE Fqinjët e tij dhe të gjithë ata që janë të humbur DHE Fqinjët e tij dhe të gjithë ata që kanë humbur të tyre DHE Fqinjët e tij dhe të gjithë ata që kanë humbur shtëpitë e tyre DHE Fqinjët e tij dhe të gjithë ata që kanë humbur shtëpitë e tyre në DHE Fqinjët e tij dhe të gjithë ata që kanë humbur shtëpitë e tyre në këto KUSH I KA HUMBUR Shtëpitë e tyre në këto KUSH I KA HUMBUR Shtëpitë e tyre në këto historike KUSH I KA HUMBUR Shtëpitë e tyre në këto zjarre historike. UJTET HISTORIKE. UJTET HISTORIKE. NE UJTET HISTORIKE. E DIMË UJTET HISTORIKE. Ne e dimë DISA UJTET HISTORIKE. Ne i njohim disa njerëz UJTET HISTORIKE. Ne e dimë se disa njerëz kanë UJTET HISTORIKE. NE E DI Q S DISA NJERZ KAN NE E DI Q S DISA NJERZ KAN Ne e dimë që disa njerëz gjithashtu kanë humbur Ne e dimë se disa njerëz gjithashtu kanë humbur të tyre Ne e dimë se disa njerëz gjithashtu kanë humbur jetën e tyre. HUMBUR JETAT E TYRE. HUMBUR JETAT E TYRE. HUMBUR JETAT E TYRE. MARIONI HUMBUR JETAT E TYRE. QARKU MARION HUMBUR JETAT E TYRE. SHERIFI I QARKUT MARION SHERIFI I QARKUT MARION ZYRA E SHERIFFIT T COUNT QARKUT MARION ZYRA E SHERIFFIT TY QARKUT MARION SOT ZYRA E SHERIFFIT TY QARKUT MARION SOND E KONFIRMUAR ZYRA E SHERIFFIT TY QARKUT MARION SOT E KONFIRMUAR ZYRA SOT E KONFIRMUAR ZYRA SOT KONFIRMONI IDENTITETET ZYRA SOT KONFIRMON IDENTITETET E ZYRA SOT KONFIRMON IDENTITETET E DY ZYRA SOT KONFIRMONI IDENTITETET E DY T M TJERA ZYRA SOT konfirmon identitetin e dy njerëzve më shumë IDENTITETET E DY M M SHUM NJERZVE IDENTITETET E DY M M SHUM NJERZVE T CILT IDENTITETET E DY M M SHUM NJERZVE QO NUK KANT IDENTITETET E DY M M SHUM NJERZVE QO NUK B MNI IDENTITETET E DY M M SHUM NJERZVE QO NUK E BAKENIN IDENTITETET E DY M M SHUM NJERZVE QO NUK E B MNIN JASHT IDENTITETET E DY M M SHUM NJERZVE Q WH NUK E BAKENI NGA IDENTITETET E DY M M SHUM NJERZVE QO NUK E B MNI NGA KUSH NUK E B MNI NGA KUSH NUK E BAKEN NGA BEHURI KUSH NUK E BERI NGA KREKI BEAJ KUSH NUK E BENI NGA ZJARRI KREK I BEECHY. ZJARRI KREK BEECY. ZJARRI KREK BEECY. KATHY ZJARRI KREK BEECY. KATHI DHE ZJARRI KREK BEECY. KATHY DHE E SAJ ZJARRI KREK BEECY. Keti dhe djali i saj ZJARRI KREK BEECY. Keti dhe djali i saj Justin ZJARRI KREK BEECY. Keti dhe djali i saj Justin Cook Keti dhe djali i saj Justin Cook Kathy dhe djali i saj Justin Cook Kathy dhe djali i saj Justin gatuan afër KATHY DHE BIRI I TIJ JUSTIN GATUAN PREJ TYRE KATHY DHE BIRI I TIJ JUSTIN GATUAN PREJ Shtëpisë së tyre KATHY DHE BIRI I TIJ JUSTIN GATUAN PREJ Shtëpisë së tyre në KATHY DHE BIRI I TIJ JUSTIN GATUAN PRPARA Shtëpisë së tyre në Lyon. VDI PRET SHTOMPIS S THE TYRE N L LYONS. VDI PRET SHTOMPIS S THE TYRE N L LYONS. TRAVIS VDI PRET SHTOMPIS S THE TYRE N L LYONS. GATIMI I TRAVIS VDI PRET SHTOMPIS S THE TYRE N L LYONS. TRAVIS COOKE THOT VDI PRET SHTOMPIS S THE TYRE N L LYONS. TRAVIS COOKE THOT TIJ VDI PRET SHTOMPIS S THE TYRE N L LYONS. TRAVIS COOKE Thotë Vëllain e Tij TRAVIS COOKE Thotë Vëllain e Tij TRAVIS COOKE THOT V BLLAI I TIJ KISHTE TRAVIS COOKE Thotë Vëllai i Tij Kishte ardhur TRAVIS COOKE Thotë Vëllai i Tij Kishte ardhur TRAVIS COOKE THOT VROLLAI I TIJ KA VDHUR N L LYONS TRAVIS COOKE Thotë Vëllai i Tij Kishte ardhur në Ljonë TRAVIS COOKE Thotë Vëllai i Tij Kishte ardhur në Lyon për të Ndihmuar TRAVIS COOKE THOT VROLLAI I TIJ KISHTE ARDHUR N L LYONS T H NDIHMON T T BAKEN KA VAR N TO LYONS TS NDIHMONI T T MERRNI KA VAR N TO LYONS T H NDIHMOJN T KUJDES Kishte ardhur në limonë për të ndihmuar të kujdesen për të Kishte ardhur në limonë për të ndihmuar të kujdesen për to Kishte ardhur në limonë për të ndihmuar të kujdesen për nënën e tyre. KUJDESI PER NENEN E TYRE. KUJDESI PER NENEN E TYRE. TANI KUJDESI PER NENEN E TYRE. TANI'SHT KUJDESI PER NENEN E TYRE. Tani ai po provon KUJDESI PER NENEN E TYRE. Tani ai po përpiqet të KUJDESI PER NENEN E TYRE. Tani ai po përpiqet të kuptojë Tani ai po përpiqet të kuptojë Tani ai po përpiqet të kuptojë se si Tani ai po përpiqet të kuptojë se si ata Tani ai po përpiqet të kuptojë se si ata mund të Tani ai po përpiqet të kuptojë se si ata mund të dy Tani ai po përpiqet të kuptojë se si ata mund të jenë të dy Tani ai po përpiqet të kuptojë se si ata mund të shkojnë të dy. SI MUND T BE Zhduken të dy. SI MUND T BE Zhduken të dy. >> SI MUND T BE Zhduken të dy. >> Unë do të SI MUND T BE Zhduken të dy. >> NUK KAM ASNJEHERE SI MUND T BE Zhduken të dy. >> Unë kurrë nuk kam menduar >> Unë kurrë nuk kam menduar >> Unë kurrë nuk kam menduar >> Unë kurrë nuk kam menduar për asgjë >> Unë kurrë nuk kam menduar për asgjë si >> Unë kurrë nuk kam menduar për asgjë si kjo. E ASGJVE SI KJO. E ASGJVE SI KJO. DHE E ASGJVE SI KJO. DHE ESHTE E ASGJVE SI KJO. DHE .SHT VETM E ASGJVE SI KJO. DHE JSHTUST VETEM ITSHT E ASGJVE SI KJO. DHE JSHT VETEM ITSHT VETM DHE JSHT VETEM ITSHT VETM DHE JSHT VETEM ITSHT VETM E PABESueshme. E PABESUESHME. E PABESUESHME. Une E PABESUESHME. UNE AKOMA E PABESUESHME. Unë akoma jo E PABESUESHME. Unë akoma nuk largohem. Unë akoma nuk largohem. Unë akoma nuk largohem. Une Unë akoma nuk largohem. Zgjohem Unë akoma nuk largohem. UNË ZGJOHEM Unë akoma nuk largohem. Unë zgjohem brenda Unë akoma nuk largohem. Unë zgjohem në Unë akoma nuk largohem. Zgjohem në mëngjes Unë akoma nuk largohem. Zgjohem në mëngjes dhe Zgjohem në mëngjes dhe Zgjohem në mëngjes dhe është Unë zgjohem në mëngjes dhe është vetëm Zgjohem në mëngjes dhe është vetëm si Unë zgjohem në mëngjes dhe është vetëm si me të vërtetë SSHT VETEM SI T VRTET JSHT VETM SI VRTET NDODH. NDODH NDODH >> NDODH >> KATR NDODH >> KATURR POPULL NDODH >> KATURR NJEREZ JAN NDODH >> KATURR POPULL KONFIRMOHEN >> KATURR POPULL KONFIRMOHEN >> KATURR NJEREZ KONFIRMOHEN T DE VDEKUR >> KATURR POPULL KONFIRMOHEN T DE VDEKUR N IN >> KATURR POPULL KONFIRMOHEN T DE VDEKUR N THE >> KATURR NJEREZ KONFIRMOHEN T DE VDEKUR N IN PLAZI >> KATURR NJEREZ KONFIRMOHEN T DE VDEKUR N IN KREKIN E PLAZHIT >> KATURR POPULL KONFIRMOHEN T DE VDEKUR N IN ZJARRIN E KREQIT TACH PLAZHIT. I VDEKUR N F ZJARRIN KREK PLAZH. I VDEKUR N F ZJARRIN KREK PLAZH. NJE I VDEKUR N F ZJARRIN KREK PLAZH. NJE ME SHUME I VDEKUR N F ZJARRIN KREK PLAZH. NJ ONE MORE SHUM SHT I VDEKUR N F ZJARRIN KREK PLAZH. NJ ONE MORE SHUM ISSHT akoma I VDEKUR N F ZJARRIN KREK PLAZH. Një më shumë është akoma duke humbur. Një më shumë është akoma duke humbur. Një më shumë është akoma duke humbur. Një më shumë është akoma duke humbur. ZJARRI Një më shumë është akoma duke humbur. ZJARRI KA Një më shumë është akoma duke humbur. ZJARRI BSHT B Djegur Një më shumë është akoma duke humbur. ZJARRI BSHT B Djegur një Një më shumë është akoma duke humbur. ZJARRI BSHT Djegur njëqind ZJARRI BSHT Djegur njëqind ZJARRI BSHT Djegur NJ H QUNDETSI nëntëdhjetë ZJARRI BSHT Djegur NJ H QINDDETINDHJET mijë ZJARRI BSHT Djegur NJ HQINDETIN NINNETdhjetë mijë arë. Nëntëdhjetë mijë akra. Nëntëdhjetë mijë akra. POR Nëntëdhjetë mijë akra. POR ZJARRI Nëntëdhjetë mijë akra. POR CREWS ZJARRI Nëntëdhjetë mijë akra. POR CREVET E ZJARRIT JANE Nëntëdhjetë mijë akra. POR CREVAT E ZJARRIT B MNI POR CREVAT E ZJARRIT B MNI POR CREVAT E ZJARRIT Bëjnë përparim Por ekuipazhet e zjarrit po bëjnë progres Por ekuipazhet e zjarrit po bëjnë përparim në të. PROGRESI P ITR TI. PROGRESI P ITR TI. IT PROGRESI P ITR TI. ESHTE PROGRESI P ITR TI. TANI SHT TANI PROGRESI P ITR TI. TANI SHT 15 PROGRESI P ITR TI. Tani është 15 përqind PROGRESI P ITR TI. Tani është 15 përqind Tani është 15 përqind Tani është 15 përqind. . . ÇFARË . ÇFAR NE . ÇFAR WE NUK JAM . ÇFAR NUK E DI . ÇFAR NUK E DI N Y TAN . ÇFAR WE NUK E DI NUK SHT . ÇFAR NUK E DI SI ESHTE SI ÇFAR NUK E DI SI ESHTE SI ÇFAR WE NUK E DI N Y TAN ISSHT SA ÇFAR WE NUK E DI NUK JAN SI SHTPI ÇFAR WE NUK E DI NET TAN ISSHT IS SA Shtëpi ishin ÇFAR WE NUK E DI SI SHT ISPIS ISSHT SA HUMB HN ÇFAR WE NUK E DI SI ESHTE SI SHTES KAN L HUMBUR DHE ÇFAR WE NUK E DI SI ESHTE SI SHTES KANOM HUMBUR DHE KJO SHTES SHTESA KAN L HUMBUR DHE KJO SHTES SHTESA KAN L HUMBUR DHE KJO VIDEO SHTES SHTESH KAN W HUMBUR DHE KJO VIDEO Ndihmon SHTES SHTESH KANOST HUMBUR DHE KJO VIDEO Ndihmon për të Shpjeguar SHTES SHUMOM SHTES KAN HUMBUR DHE KJO VIDEO NDIHMON T EX SHPJEGUJ PSE SHTES SHTESA KANOST HUMBUR DHE KJO VIDEO NDIHMON T EX SHPJEGUJ PSE SHT SHTES SHTESH KAN HUMBUR DHE KJO VIDEO NDIHMON SHPJEGUES PSE YSHT NGA VIDEO Ndihmon për të Shpjeguar PSE shtë NGA VIDEO Ndihmon për të Shpjeguar PSE ISshtë Nga Një VIDEO Ndihmon për të Shpjeguar PSE ISshtë NGA Një OREGON VIDEO NDIHMON T EX SHPJEGUJ PSE ISSHT NGA SHTETI OREGON VIDEO NDIHMON T EX SHPJEGUJ PSE ISSHT NGA NJRO TROOPERS SHTETRORE OREGON VIDEO NDIHMON T EX SHPJEGUJ PSE ASHSHT NGA TUROPERST SHTETROR O OREGON SHQIP NJRO TROOPERS SHTETRORE OREGON DASH NJ O KAM I SHTETRIS O OREGON SHTETRORE NJRO TRAJTR SHTETROR OREGON DASH KAM NJRO TRAJT TR SHTETROR OREGON DAM CAM GJAT SHKURTIMIT NJRO TRAJTR SHTETROR OREGON DASH CAM GJAT SHKURTIMIT BRENDA NJRO TRAJTR SHTET TRORE OREGON DASH CAM GJAT SHKURTIMIT PSRMES CAM GJAT SHKURTIMIT BRENDA CAM GJAT SHKURTIMIT BRENDA NIVELIT CAM GJAT SHKURTIMIT BRENDA NIVELIT TRET CAM GJAT SHKURTIMIT BRENDA NIVELIT TRE T EV Zbrazjes CAM GJAT SHKURTIMIT BRENDA ZONS SREE TRET ZBATIMI. NIVELI I TRET EV ZONA E EVAKUACIONIT. NIVELI I TRET EV ZONA E EVAKUACIONIT. KJO NIVELI I TRET EV ZONA E EVAKUACIONIT. KJO ËSHTË NIVELI I TRET EV ZONA E EVAKUACIONIT. KJO ESHTE AKTIV NIVELI I TRET EV ZONA E EVAKUACIONIT. Kjo është në autostradë NIVELI I TRET EV ZONA E EVAKUACIONIT. Kjo është në autostradë 22. Kjo është në autostradë 22. Kjo është në autostradë 22. A KJO ISSHT ON në autostradë 22. NJ A E madhe KJO ISSHT ON në autostradë 22. Një Pemë e madhe KJO ISSHT ON në autostradë 22. Një E DREJT E TJER E PEMS KJO ISSHT ON NW autostradë 22. DREJT NJ T PEM E madhe KJO ISSHT ON në autostradë 22. VINI NJ A E DREJT E TJER E PEMS NJ R E DREJT E TJER Pemë KA VINI NJ R E DREJT E TJER E PEM THVE KA VDEKUR NJ R E DREJT E TJER E PEM THVE KTU VDEKET NJ R E DREJT E PGERGJITHSHME E PEMVE K COMNDOHET NJ R E DREJT E TREGJE E PEM COMVE K COMTU VET P CRRPJES N NJ R E DREJT E TJER E PEM THVE KA VDEKUR P CRRDORUR N PATROL P CRRDREJTJE P DR PATROL ON Rrëzohet poshtë në makinën e patrullës. MAKINA MAKINA MAKINA KALORËS MAKINA TRUPI NUK ishte MAKINA TROUPI NUK E SHENOI MAKINA TROUPI NUK E SHENOI POR TROUPI NUK E SHENOI POR TRUPI NUK E SHENOI POR KJO TRUPI NUK E DURRONI POR KJO SHT TROUPI NUK E DURRONI POR KJO SHT A A TRUPI NUK KA DURTUAR POR KJO SHT I MADH TRUPI NUK E SHENOI POR KJO ISSHT NJAS ARSYE E MADHE TRUPI NUK E SHENOI POR KJO SHT NJ A ARSYE E MADH PSE TRUPI NUK E SHENOI POR KJO ISSHT NJ A ARSYE E MADH Pse NJER PZIT KJO ISSHT NJAS ARSYE E MADH Pse NJEREOZIT KJO ISSHT NJAS ARSYE E MADHE PSE NJERZIT JAN KJO ISSHT NJAS ARSYE E MADHE PSE NUK JAN NJERZIT KJO ISSHT NJAS ARSYE E MADHE P PR NJEREZT NUK JAN KJO ISSHT NJAS ARSYE E MADHE Pse NUK LEJOHEN NJERZIT KJO ISSHT NJAS ARSYE E MADHE PYR NJERZIT NUK LIDHEN KTHIM KJO ISSHT NJAS ARSYE E MADH P WHR NJERZIT NUK JENOW LEJUAR T B KTHEHEN NUK LEJOHEN KTHEHUR N NUK LEJOHEN KTHEHU P TOR TEC KONTROLLUAR NUK LEJOHEN P BR T TO KONTROLLUAR NUK LEJOHEN T B KTHEHEN T TO KONTROLLOJN TYRE NUK LEJOHEN T B KTHYHEN Shtëpitë e tyre NUK LEJOHEN T B KTHEHEN P TOR T CH KONTROLLUAR SHT HPIT E TYRE N. NUK LEJOHEN T B KTHYHEN SHTOMPIT E TYRE SHUM KONTROLLI N H SHTOMPIT E TYRE SHUM KONTROLLI Shtëpitë e tyre në shumë zona. ZONAT ZONAT DHE ZONAT DHE E ZONAT SIGURISHT ZONAT DHE KURS ZONAT DHE KURSI ZJARRI ZONAT DHE KURSI ZJARRI ISSHT ZONAT DHE sigurisht që zjarri është akoma DHE sigurisht që zjarri është akoma DHE Sigurisht që ZJARRI DUKE Djegur akoma DHE sigurisht që zjarri është ende duke u djegur nga DHE sigurisht që zjarri është ende duke u djegur nga DHE sigurisht që zjarri po digjet akoma nga ariu DHE sigurisht që zjarri po digjet akoma nga kreta e bukur DOGJE NGA KREKA BEECHY Djegia nga zjarri KREA BEECHY Djegia nga zjarri KREK BEECYY Djegia nga zjarri KREK BEECHY në Djegia nga zjarri KREK BEECHY në lumë Djegia nga zjarri KREK BEECHY në zjarr buzë lumit ZJARRI N F ZJARRINIDE BREGUM ZJARRI N F ZJARRINIDE PIDER Lumin ZJARRI N TO ZJARRINIDE PIDER BREGUT ZJARRI N TO ZJARRINIDE P RR LUGIN E Djegies ZJARRI N TO ZJARRINIDE P RR LUGIN E DMTIMIT T CL CLACKAMUS E KLAKAMUSIT DOGJ E QSNDRIMIT T CL CLACKAMUS. QARKU QARKU >> QARKU >> IT QARKU >> ISSHT QARKU >> ISSHT TANI QARKU >> Tani është mbuluar QARKU >> Tani është e mbuluar një >> Tani është e mbuluar një >> Tani është mbuluar njëqind >> TANI COSHT Mbuluar njëqind e tridhjetë >> TANI COSHT I PRFUNDUAR NJ ONEQINDI Tridhjetë e Pesë >> TANI COSHT I PRFUNDUAR NJ ONEQINDI Tridhjetë e Pesë mijë Qindra tridhjetë e pesë mijë Qindra tridhjetë e pesë mijë akra. AKRES AKRES ZJARRI AKRES CREVET E ZJARRIT AKRES TREGIMET E ZJARRIT ZJARRI AKRES Ekipet e zjarrit na thanë AKRES Ekipet e zjarrit na thanë sot AKRES Ekipet e zjarrit na thanë sot Ekipet e zjarrit na thanë sot Ekipet e zjarrit na thanë sot ata presin Ekipet e zjarrit na thanë sot që ata presin Ekipet e zjarrit na thanë sot që ata presin të kenë Ekipet e zjarrit na thanë sot ata presin që të kenë disa Ekipet e zjarrit sot na thanë që ata presin të kenë disa përmbajtje PRET T TO KENI DISA P CONRMBAJTJE PRET T TO KENI DISA PTARMBAJTJE N PRET T TO KENI DISA PTARMBAJTJE N THE PRET T TO KENI DISA PTARMBAJTJE N THE ZJARR PRET T TO KENI DISA PTARMBAJTJE N THE ZJARRI SHPEJT. MBI ZJARRI SHPEJT. MBI ZJARRI SHPEJT. E DREJTA MBI ZJARRI SHPEJT. E DREJTA TANI MBI ZJARRI SHPEJT. E DREJTA TANI JANRE MBI ZJARRI SHPEJT. T R DREJT Tani ata po përdorin MBI ZJARRI SHPEJT. T R DREJTOW Tani ata po përdorin dronë T R DREJTOW Tani ata po përdorin dronë T R DREJTOW Tani ata po përdorin dronë TIGH DREJTOW Tani ata janë duke përdorur dronë për të gjetur T R DREJTOW Tani ata po përdorin dronë për të gjetur pikat e nxehta. TE GJENI HOTSPOTET. TE GJENI HOTSPOTET. DHE TE GJENI HOTSPOTET. DHE JANE TE GJENI HOTSPOTET. DHE JANE PUNE TE GJENI HOTSPOTET. DHE ATA PUNOJN DHE ATA PUNOJN DHE ATA JANE PUNOJNE TE Zhduken DHE ATA PO PUNOJN TO T TO Eliminojnë ÇDO DHE ATA JANE PUNOJNE TE ELIMINOJNE ASNJE DHE ATA JANE PUNOJNE TE ELIMINOJNE ASNJE ATA DHE ATA JANE PUNOJNE TE ELIMINOJNE ÇDONJE ATA RRETH Eliminoni Çdonjërin nga ata rreth Eliminoni ndonjë nga ata rreth Eliminoni ndonjë nga ata rreth periudhës ZGJIDHNI ÇDO N A AT A RRETH PERIMETRS S. Eliminoni Çdonjërin nga ata rreth periudhës së ZGJIDHNI ÇDO NOSE AT RRETH PREMETRERS S ZJARRIT. PERIMETRI I ZJARRIT. PERIMETRI I ZJARRIT. ATA PERIMETRI I ZJARRIT. ATA KANE PERIMETRI I ZJARRIT. ATA KANE QENE PERIMETRI I ZJARRIT. Ata kanë qenë në gjendje PERIMETRI I ZJARRIT. Ata kanë qenë në gjendje të PERIMETRI I ZJARRIT. Ata kanë qenë në gjendje të ngadalësohen Ata kanë qenë në gjendje të ngadalësohen Ata kanë qenë në gjendje të rriten ngadalë Ata kanë qenë në gjendje të ngadalësohen në mënyrë të konsiderueshme Ata kanë qenë në gjendje të ngadalësohen në mënyrë të konsiderueshme dhe Ata kanë qenë në gjendje të ngadalësohen të rriten në mënyrë të konsiderueshme dhe disa RRITENI SHENIMI DHE DISA RRITENI SHENJIGSISHT DHE DISA EVAKUIMI RRITENI NIG NIGNI T SHENJSISHME DHE DISA N EVNVE RRITENI SIGNIFIKISHT DHE DISA NIVELE T EV EVAKUACIONIT JAN RRITUR N S NN T RNNDSISHME DHE DISA Nivele të Evakuimit Nivelet e evakuimit kanë qenë Nivelet e evakuimit janë zvogëluar. ZVOGLUAR. ZVOGLUAR. POR ZVOGLUAR. POR TE GJITHE ZVOGLUAR. POR ÇDO KUSH ZVOGLUAR. POR ÇDO KUSH SHT ZVOGLUAR. POR ÇDO KUSH ISSHT NNDN ZVOGLUAR. POR ÇDO KUSH ISSHT N UN A POR ÇDO KUSH ISSHT N UN A POR ÇDO KUSH ISSHT NN NIVEL POR ÇDO KUSH Q IS ISSHT N AN NJ A NIVEL TRE POR TER GJITHA Q WH B ISN NN NJ A NIVEL TRE EVAKUACION POR TER GJITH WH Q WH B ISN N AN NJ A NIVEL TRE T EV EVAKUACIONI SHT POR ÇDO KUSH Q IS N ISN NJ A NIVEL TRE EVAKUACIONI STSHT ST VETM NIVELI I TRET EV Evakuimi është akoma NIVELI I TRET EV Evakuimi akoma nuk është NIVELI I TRET EV Evakuimi akoma nuk është i aftë NIVELI I TRET EV Evakuimi akoma nuk është në gjendje të NIVELI I TRET EV Evakuimi akoma nuk është në gjendje të shkojë NIVELI I TRETAC EVAKUACIONI NUK SHT ende në gjendje të shkojë në shtëpi NIVELI I TRET EV Evakuimi akoma nuk është në gjendje të shkojë në shtëpi në NIVELI I TRET EV Evakuimi akoma nuk është në gjendje të shkojë në shtëpi në këtë NUK ABSHT në gjendje të shkojë në shtëpi në këtë NUK ABSHT në gjendje të shkojë në shtëpi në këtë pikë NUK ABSHT në gjendje të shkojë në shtëpi në këtë pikë është NUK ABSHT në gjendje të shkojë në shtëpi në këtë pikë është gjithashtu NUK ABSHT në gjendje të shkojë në shtëpi në këtë pikë është shumë e hershme NUK ABSHT në gjendje të shkojë në shtëpi në këtë pikë është shumë herët NUK ABSHT në gjendje të shkojë në shtëpi në këtë pikë është shumë herët për të thënë NUK ABSHT në gjendje të shkojë në shtëpi në këtë pikë është shumë herët për të thënë se si PIKA ITSHT T SHUM E HERSHME T S THOT SI PIKA ITSHT T SHUM E E HERSHME T TO THOT S SI SHUM TREGONI ITSHT T SHUM E HERSHME T S THONI SI STRUKTURA PIKA ITSHT T SHUM E E HERSHME T TO THOT S SI STRUKTURA KAN PIKA ITSHT T SHUM E HERSHME T TO THOT SI STRUKTURA KAN L HUMBUR PIKA ITSHT T SHUM E HERSHME T TO THOT SI STRUKTURA KAN L HUMBUR SHUM STRUKTURA KAN L HUMBUR N IN SHUM STRUKTURA KAN L HUMBUR N IN SHUM STRUKTURA KAN L HUMBUR N IN Lumin e lumit SHUM STRUKTURA KAN L HUMBUR N IN ZJARRIN BREGUM SHUM STRUKTURA KAN L HUMBUR N IN ZJARRINIDE PIDER LUMIN POR SHUM STRUKTURA KAN L HUMBUR N IN ZJARRINIDE PIDER LUGIN POR ATA ZJARRI BREG LUMBUR POR ATA ZJARRI PIDER LUGIN POR KA ZJARRI PIDER Lumin POR KA SHUM ZJARRI BREG LUMBUR POR KA SHUM A ZJARRI PIDER LUGIN POR KA SHUM ZJARRI PIDER LUGIN POR KA SHUM ZJARRI PIDER Lumin POR KA SHUM ATA ZJARRI PIDER Lumin POR KA SHUM ATA JAN JAN MAN SHUM ATA Q JAN JAN MAN SHUMOT ATA JAN Shtëpi. SHTPI SHTPI MIKE SHTPI MIKE BENNER SHTPI MIKE BENNER ISHTE SHTPI MIKE BENNER ISHTE ME SHTPI MIKE BENNER ISHTE ME NJ ONE SHTPI MIKE BENNER ISHTE ME NJ ONE FAMILJE MIKE BENNER ISHTE ME NJ ONE FAMILJE MIKE BENNER Ishte me një familje atje MIKE BENNER ISHTE ME NJ ONE FAMILJE KERETU VLERSUAR MIKE BENNER ISHTE ME NJ ONE FAMILJE KERETU P ERFITUAR SOT MIKE BENNER ISHTE ME NJE FAMILJE KA VLERSUAR SOT MIKE BENNER ISHTE ME NJE FAMILJE KA VLERSUAR SOT SI KETE SONDEN E VLERSUAR SI ATA KETE SONDEN E VLERSUAR SI FANG KA VLERSUAR SONA SI FAN KA JA VLERRUAR SONA SI FAN T B PNI KETE SONDEN E VLERSUAR SI FAN T P MERRNI KA JA VLERRUAR SONA SI FAN T MERRNI KA JA VLERRUAR SONA SI FAN BE T M TONGJEN P PR PJEST. FILLON T TO M PSONI PJEST. FILLON T TO M PSONI PJEST. >> FILLON T TO M PSONI PJEST. >> JEMI FILLON T TO M PSONI PJEST. >> JEMI RRETH FILLON T TO M PSONI PJEST. >> JEMI RRETH A FILLON T TO M PSONI PJEST. >> JEMI RRETH NJE MILE FILLON T TO M PSONI PJEST. >> JEMI P AR NJ MI MILE JASHT >> JEMI P AR NJ MI MILE JASHT >> JEMI RRETH NJ MI MILE JASHT >> JEMI P ABR NJ MI MILE JASHT QYTETIT >> JEMI PR NJ MI MILE JASHT QYTETIT STK >> JEMI P ABR NJ MI MILE JASHT QYTETIT STK N TO >> JEMI P ABR NJ MI MILE JASHT QYTETIT STK P THR KIST >> JEMI RRETH NJ MI MILE JASHT QYTETIT STK P THR KIST CHARRED E QYTETIT T ST STK N TO K TOT CHARRED E QYTETIT T ST QYTETIT STK N TO KISTAR ZON TAR FAMIZUR E QYTETIT T ST SHKENCS N TO KIST ZON TAR FJALUAR PARA E QYTETIT T ST SHKENC TOS N TO KISTRE ZONAR TAR FJALUAR Pas meje E QYTETIT T ST QYTETIT STK N TH KIST ZON TAR FJALUAR PAS MUA SHT E QYTETIT T ST STK N TH KIST FUSH A T CH FJALUAR PAS MUA ISSHT. NJ AN E QYTETIT T ST QYTETIT STK N A KIST ZON TAR FJALUAR Pas meje është një indikacion FUSHA PAS MOS ISSHT NJ IND TREGIM FUSHA Prapa meje është një tregues i FUSHA Prapa meje është një tregues i vetëm ZONA Prapa meje është një tregues i vetëm se si ZONA Prapa meje është një tregues i sa i afërt ZONA Prapa meje është një tregues se sa afër kësaj FUSHA PAS MUAJ ISSHTUST NJ IND TREGIM SI E MBYLL KJO ZJARRI FUSHA PAS MOS SHTIC NJUST TREGUES SI E MBYLLNI KJO ZJARRI PAS SI MBYLLI KJO ZJARRI PREJ SI E MBYLLNI KJO ZJARRI VETEM SI E MBYLLI VET F ZJARRI N TO QYTET. N TO QYTET. N TO QYTET. POR N TO QYTET. POR ATA N TO QYTET. POR ATA ZON N TO QYTET. POR ATA ZONA ISHTE N TO QYTET. POR ATA ZONA SPSHT NDARUR N TO QYTET. POR ATA ZONA SPSHT NDRMARRJE POR ATA ZONA SPSHT NDRMARRJE POR ATA ZONA KA NDARUR NJJTN POR ATA ZONA SPSHT NDRMARRJE E NJAMEJTA NUK MUND POR ATA ZONA KA NDARUR E NJ THEJTN NUK MUND T BE JET POR ATA ZONA SPSHTAR ND SPRTUAR E NJAMEJTA NUK MUND TID THOT POR ATA ZONA SPSHTAR NDRMARRJE E njëjta gjë nuk mund të thuhet POR ATA ZONA KA NDARUR E njëjta gjë nuk mund të thuhet për të gjithë E njëjta gjë nuk mund të thuhet për të gjithë E njëjta gjë nuk mund të thuhet për të gjithë. MENDIMI. MENDIMI. KËSHTU QË MENDIMI. SHUME MENDIMI. SHUME NJEREZ MENDIMI. KA SHUM P NJERZ IN MENDIMI. KAQ NJEREZ NE KETE MENDIMI. KAQ NJER PZ NIS KIST ZON KAQ NJER PZ NIS KIST ZON KAQ NJERZ NIS KISTIS ZON T HUMBUR KA SHUM NJERZ N IN KIST A ZON L T L HUMBUR KA SHUM P NJERZ N IN KIST A ZON L T L HUMBUR aq shumë KA SHUM NJERZ N IN KIST ZON T L HUMBUR PRFSHIR SHUM KA SHUM P NJERZ N KIST ZON T L HUMBUR KAQ PRFSHIR TE HUMBURA kaq shume duke perfshire HUMBURA SHUM P INRFSHIR FAMILJEN. FAMILJE. FAMILJE. JEMI FAMILJE. JEMI RRETH FAMILJE. JEMI RRETH TIJ FAMILJE. JEMI RRETH T TO PARAQITEM FAMILJE. JEMI P ABR T TO PARAQITUR JU FAMILJE. JEMI P ABR T TO PARAQITUR JU JEMI P ABR T TO PARAQITUR JU JEMI P ABR T TO PARAQITUR P FORR TI JEMI P ABR T TO PARAQITUR VETM JEMI P ABR T TO PARAQITUR VETYM JEMI P ABR T TO PARAQITUR VETYM T THE DYT JEMI P ABR T TO PARAQITUR VETYM KOHN E DYT JEMI P ABR T TO PARAQITUR T TO VET TOM KOHN E DYT S Qysh nga VETYM KOHA E DYT Qysh nga VETYM KOHA E DYT S QIN FUND VETEM KOHA E DYT S Q JAVN E FUNDIT VETYM KOHA E DYT S Q JAVA E FUNDIT VETYM KOHA E DYT S Q SEC JAV SN E FUNDIT DODSONS P FORR VET TM KOHN E DYT S QIN JAVN E FUNDIT FAMILJEN E DODSONS JAVA E FUNDIT FAMILJA DODSONS JAVA E FUNDIT KTHIMI I FAMILJES DODDSONS JAV LN E FUNDIT FAMILJA DODSONS KTHEHET JAVA E FUNDIT FAMILJA DODSONS KTHEHET N TO JAVASTN E FUNDIT FAMILJA DODSONS KTHIMI N QIRA JAV LN E FUNDIT FAMILJA DODSONS KTHIMI N TO PRONN E QIRA KTHIMI N TO PRONN E QIRAVE KTHIMI N PRO PRONN E QIRA OSE KTHIMI N PRO PRONN E QIRA OSE ÇFAR SHT KTHIMI N PRO PRONN E QIRAVE OSE ÇFAR L LNI KTHIMI N PRO PRONN E QIRAVE OSE ÇFAR LEN KTHIMI N PRO PRONN E QIRAVE OSE ÇFAR L LN NGA T KTHIMI N PRO PRONN E QIRAVE OSE ÇFAR MBETET NGA KTHIMI N PRO PRONN E QIRAVE OSE ÇFAR L LN NGA TIJ N IN RURAL OSE ÇFAR MBETET N RURAL OSE ÇFAR KA MBETUR N IT AS RURAL OSE ÇFAR MBETET N RUR SI DECATUR. SI DECATUR. SI DECATUR. >> SI DECATUR. >> SHT SI DECATUR. >> STshtë akoma SI DECATUR. >> STshtë akoma SI DECATUR. >> STshtë akoma një ëndërr SI DECATUR. >> STshtë akoma një ëndërr apo >> STshtë akoma një ëndërr apo >> STshtë akoma një ëndërr apo një makth >> STSHT ST akoma një ëndërr apo një makth që >> STshtë akoma një ëndërr apo një makth që unë >> STshtë akoma një ëndërr apo një makth që shpresoj >> STSHT ST akoma një ëndërr apo një natë që shpresoj >> STSHT ST akoma një ëndërr apo një natë që shpresoj të zgjohem Nightmath që shpresoj të zgjohem Nightmath që shpresoj të zgjohem SHKURTARI QAT SHPRESOJ T TO ZGJOHEM NGA SHKURTARI Q SHPRESOJ T W ZGJOhem NGA POR SHKURTARA Q SHPRESOJ T TO ZGJOHEM POR PRET MUNDSISHME MIKTIMI Q I SHPRESOJ T TO ZGJOHEM NGA POR SHQIP Nightmath që shpresoj të zgjohem nga, por me siguri do të shkoj UP NGA POR SHUMING SHKUAR T TO DERI NGA POR SHUM SHKUAR T VETM DERI NGA POR SHUM SHKUAR T JENI DERI NGA POR SHUMB SHKUAR T JENI AT THE DERI NGA POR SHUMB SHKUAR T JENI EDHE NJJTN DERI NGA POR SHUMB SHQYRTIMI Q T JEN AKTUALISHT REZULTATI. Akoma të jesh e njëjta rezultat. Akoma të jesh e njëjta rezultat. >> Akoma të jesh e njëjta rezultat. >> JOHN Akoma të jesh e njëjta rezultat. >> JOHN DOTSON Akoma të jesh e njëjta rezultat. >> JOHN DOTSON DHE Akoma të jesh e njëjta rezultat. >> JOHN DOTSON DHE I TIJ Akoma të jesh e njëjta rezultat. >> JOHN DOTSON DHE FAMILJA E TIJ >> JOHN DOTSON DHE FAMILJA E TIJ >> JOHN DOTSON DHE FAMILJA E TIJ E BASHKUAR >> JOHN DOTSON DHE FAMILJA E TIJ E VUQUAR E FUNDIT >> JOHN DOTSON DHE FAMILJA E TIJ E BASHKUAR TU MESMN E FUNDIT. TAC MESME T EV EVAQUAR. TAC MESME T EV EVAQUAR. SHPEJT TAC MESME T EV EVAQUAR. SHPEJT PAS. SHPEJT PAS. SHPEJT PAS. Flakët SHPEJT PAS. FLIKT NGA SHPEJT PAS. Flakët nga SHPEJT PAS. FLIK NGA LUGINA SHPEJT PAS. Flakë nga zjarri buzë lumit Flakë nga zjarri buzë lumit Flakët nga zjarri në bregun e lumit Flakët nga zjarri buzë lumit në Golf. NE GOLF. NE GOLF. ATA JANE NE GOLF. Ata janë më shumë NE GOLF. Ata janë më shumë se NE GOLF. Ata janë më shumë se 3000 NE GOLF. Ata janë më shumë se 3000 sheshe Ata janë më shumë se 3000 sheshe Ata janë më shumë se 3000 këmbë katrore Ata janë më shumë se 3000 shtëpi katrore. SHTOMPI KOOMBT. SHTOMPI KOOMBT. IT SHTOMPI KOOMBT. ISHTE SHTOMPI KOOMBT. U REDUKTUA SHTOMPI KOOMBT. U RREGULLUA TE SHTOMPI KOOMBT. NUK EDSHT ZBATUAR N ASGJ SHTOMPI KOOMBT. ISHTE ZVOGUAR NTH ASGJ M M SHUM ISHTE ZVOGUAR NTH ASGJ M M SHUM ISHTE ZVOGUAR NTH ASGJ M M SHUM SE sa ISHTE ZVOGUAR NTH ASGJ M SHUM SE KJO NUK EDSHT ZBATUAR N NO ASGJ M M SHUM SE KJO SHTYP NUK EDSHT ZBATUAR N NO ASGJ M M SHUM SE KJO SHTYP NUK EDSHT ZBATUAR N NO ASGJ M M SHUM SE KISTI SHTYP GUBLIKE. SE KJO SHTYPE LIDHJE. SE KJO SHTYPE LIDHJE. >> SE KJO SHTYPE LIDHJE. >> A SE KJO SHTYPE LIDHJE. >> Një e tërë SE KJO SHTYPE LIDHJE. >> SHUME SHUME SE KJO SHTYPE LIDHJE. >> NJE SHUME SE KJO SHTYPE LIDHJE. >> NJ WH SHUM GJRA SE KJO SHTYPE LIDHJE. >> NJE SHUME GJE JANE >> NJE SHUME GJE JANE >> SHUM GJINGRA JAN T RE Zëvendësueshme >> SHUM WH GJINGRA JAN T RE Z REVENDSUESHME SE >> SHUM GJINGRA JAN RE T RE Zëvendësueshme SI JU >> SHUM WH GJ THRA JAN RE T RE ZPLVENDSUESHME SE DINI, >> PLOT GJINGRA JAN T RE Z REVENDSUESHME SE DINI, KUR I ZPLVEND THSUESH THM Q TH DI, KUR I Z REVEND THSUESH THM QAT DIN, KUR Unë I ZPLVEND THSUESHMAT SE DIN, KUR MENDOJ I Z REVEND THSUESHMAT SE DINI, KUR M TH MENDOJ I Z REVEND THSUESHMAT SE DIN,, KUR MENDIM P ITR T IT I Z REVEND THSUESHMAT SE DIN,, KUR MENDIM PR TIJ I ZPLVEND THSUESHM TH SE DIN,, KUR MENDOJ Q IT'SHT M B E MIR Unë mendoj se është më e mirë Unë mendoj se është më mirë se Unë mendoj se është më mirë se ajo Unë mendoj se është më mirë se sa mund të Mendoj se është më mirë se sa mund të ketë Unë mendoj se është më e mirë se ajo mund të ketë qenë. SE MUND T KENI QEN. SE MUND T KENI QEN. >> SE MUND T KENI QEN. >> SHT SE MUND T KENI QEN. >>'SHT E SHIKUAR SE MUND T KENI QEN. >>'SHT R E SHENJT SE SE MUND T KENI QEN. >> RSHT E SHIKUAR SE JOHN SE MUND T KENI QEN. >> RSHT E SHENUAR SE THSHT JOHN >> RSHT E SHENUAR SE THSHT JOHN >> RSHT E SHENGJUAR SE JOHN SHT SI >> RSHT E SHIKUAR SE JOHNI ASSHT AS SI POZITIV >> RSHT E SHENUAR SE JOHNI ISSHT SI POZITIV >> RSHT E SHIKUAR SE JOHNI ISSHT AS PO POZITIV SI TI >> RSHT E SHENUAR SE JOHNI ISSHT AS PO POZITIV SI TI. SI POZITIVE SI HESHT. SI POZITIVE SI HESHT. 20/20 SI POZITIVE SI HESHT. 20/20 KA SI POZITIVE SI HESHT. 20/20 NUK KA SI POZITIVE SI HESHT. 20/20 NUK BESHT QEN SI POZITIVE SI HESHT. 20/20 NUK BESHT LIR SI POZITIVE SI HESHT. 20/20 NUK BESHT LINDUR SI POZITIVE SI HESHT. 20/20 NUK BESHT LINDUR ME 20/20 NUK BESHT LINDUR ME 20/20 NUK BESHT LIR SI DONDSONS 20/20 NUK BESHT LIR ME DODSONS TON HERSHM 20/20 NUK BESHT LIR P TOR DODSONS T E HERSHM KT 20/20 NUK BESHT LIR SI DODSONS TAR HERSHM KTI VIT. DODSONS TE HERSHEM KETE VITI. DODSONS TE HERSHEM KETE VITI. JOHN'S DODSONS TE HERSHEM KETE VITI. Gruaja e JOHN DODSONS TE HERSHEM KETE VITI. Gruaja e JOHN STEPHANIE DODSONS TE HERSHEM KETE VITI. Gruaja e JOHN STEPHANIE VUAJ Gruaja e JOHN STEPHANIE VUAJ Gruaja e JOHN STEPHANIE VUAJ A Gruaja e JOHN STEPHANIE VUAJ SPINALIN Gruaja e JOHN STEPHANIE VUAJ NJ A Kordon Spinal Gruaja e JOHN STEPHANIE VUAJ N A LJNDIM T KINGUT GRUAJA E JOHN STEPHANIE VUAJ NJUR LANDIM T SP KINGUT DHE Gruaja e JOHN STEPHANIE VUAJ NJ A LJNDIM DHE ISSHT D INMTIMI DHE ISSHT NJ LIDHJE N SP KING Një dëmtim i kordonit spinal dhe aktualisht është Një dëmtim i kordonit kurrizor dhe aktualisht paraalizohet Një dëmtim i kordonit spinal dhe aktualisht paraalizohet nga Një dëmtim i kordonit spinal dhe aktualisht paraalizohet nga AKTUALISHT PARALIZUAR NGA PARALIZOHEN AKTUALISHT NGA beli AKTUALISHT PARALIZOHEN NGA PJESA E BESS. BENI POSHTM. BENI POSHTM. JU BENI POSHTM. Do të BENI POSHTM. NUK DO T NE MUND BENI POSHTM. NUK DO TA DINI ASNJHERE BENI POSHTM. NUK DO TA DINI ASNJ KHER BENI POSHTM. ASNJEHERE NUK DO TA DINI MEND. ASNJEHERE NUK DO TA DINI MEND. ASNJEHERE NUK DO TA DINI MEND. NE ASNJEHERE NUK DO TA DINI MEND. NE KEMI ASNJEHERE NUK DO TA DINI MEND. NE KEMI NJË ASNJEHERE NUK DO TA DINI MEND. KEMI NJRE PRETTY ASNJEHERE NUK DO TA DINI MEND. KEMI SHUM T ST FORT ASNJEHERE NUK DO TA DINI MEND. KEMI NJ F FAMILJE SHUM T ST FORT. KEMI NJ F FAMILJE SHUM T ST FORT. KEMI NJ F FAMILJE SHUM T ST FORT. >> KEMI NJ F FAMILJE SHUM T ST FORT. >> NE KEMI NJ F FAMILJE SHUM T ST FORT. >> TENDONI KEMI NJ F FAMILJE SHUM T ST FORT. >> Ne priremi KEMI NJ F FAMILJE SHUM T ST FORT. >> Ne priremi të mbështetemi KEMI NJ F FAMILJE SHUM T ST FORT. >> Ne priremi të mbështetemi KEMI NJ F FAMILJE SHUM T ST FORT. >> Ne tentojmë të mbështetemi te secili >> Ne tentojmë të mbështetemi te secili >> Ne priremi të mbështetemi te secili. TJETER TJETER KËSHTU QË TJETER KËSHTU QË KUR TJETER SO KUR NJ WH TJETER KUR KUR NJE TJETER SO KUR NJE NDONJE TJETER PRAN KUR ONESHT ONE NJ ONE NDONJ TJETER SO KUR NJ ONE NDODH MUND TJETER SO KUR NJ ONE NDOSHT MUND T D RNISHT SO KUR NJ ONE NDOSHT MUND T D RNISHT SO KUR NJ ONE NDOSHT MUND T D BHET SO KUR NJ ONE NDOSHT MUND T D B DHET PAK Pra, kur një nga ne mund të jetë poshtë një pak Pra, kur një nga ne mund të jetë poshtë një pak Kështu që kur njëri nga ne mund të bie pak me një tjetër PRAN WH KUR NJ ONE NDOSHT MUND T D ZBREHET SHUM GJITHA T OTHER TJERT PRAN KUR NJ ONE NDOSHT MUND T D ULIHET SHUM GJITH T OTHER TJERT JAN JAN L SHUM L GJITHA T OTHER TJERT NJE PAK TE GJITHA TE TJERET ESHTE E DREJTE NJE VAJ B E VOG OTHERL T THE TJERT NJE PAK VE T B TJERT KAN R TIGH DREJT P THR KT NJ L PAK V B T TJERT KAN T R DREJT T TH KUNDT T P VENI NJE PAK VE T TJERT KAN R TIGH DREJT K THTU P TOR TK ZGJEDHUR. DREJT KA T TO MERRNI. DREJT KA T TO MERRNI. KËSHTU QË DREJT KA T TO MERRNI. PRA KA DREJT KA T TO MERRNI. Pra, ju jeni atje DREJT KA T TO MERRNI. Pra, atje ju e dini, DREJT KA T TO MERRNI. PRA KU E DI, ESHTE DREJT KA T TO MERRNI. PRA KU E DI, JSHT VETM PRA KU E DI, JSHT VETM PRA KU E DI, JSHTUST VETM TJETRI PRA KU E DI, JSHTUST VETM TJET ANR TJETR PRA KU E DI, JSHTUST VETM NJ AN DIT TJETR PRA KUSH E DI,'SHT J VET ANM NJTHER DITO TJET YR JU PRA KUSH E DINI, JSHTUST VET ANM NJ D DITO TJET YR JU VETM DITO TJETR TJETR VETM NJ AN DIT TJETR TJETR VETM T KENI NJ AN DITO TJETR TJETR TUAJ T HA DUA T DUHET NJ AN DITO TJETR TJETR TUAJ DUHET T MERRNI NJ AN DITO TJETR TJETR TUAJ DUHET T TO MERRNI NJ AN DITO TJETR TJETR TUAJ DUHET T TO NGJENI DHE NJ AN DITO TJETR TJETR TUAJ T HA TYR HA T MUND T NGJENI DHE P FRBESHNI NJ AN DITO TJETR TJETR TUAJ T HA KENI T TO MUND T MERRNI DHE T F P FRBALLENI NJ AN DITO TJETR TJET YR TUAJ DUHET T TO MERRNI DHE T F P FRBESHNI DHE DUHET T G SHKOHEN DHE T F PACERBYHNI DHE DUHET T G SHKOHEN DHE T F PACERBYHNI DHE NFSE DUHET T G SHKOHENI DHE T F PACERBALLENI DHE NFSE JU JENI DUHET T G SHKOHENI DHE T AND P FRBALLENI DHE NFSE JENI BASHK DUHET T G SHKOHENI DHE T AND PACERBALLENI DHE NFSE JENI BASHK JU DUHET T G SHPENZOHENI DHE PACERBALLENI DHE NFSE JENI BASHK JU DO T BE JENI NESE JENI BASHKU JU NESE JENI BASHKU DO TE JENI TE MIRE. FINE FINE >> FINE >> BASHKE FINE >> BASHKE TE FINE >> BASHKU DONDSONS FINE >> BASHK DODSONS SHTYLLUAR >> BASHK DODSONS SHTYLLUAR >> BASHK DONDSONST SHTYRN NPRMJET >> BASHKU DODSONS TE SHKELQUR PERMES >> BASHK DODSONS SHPTRNDARN P THERMES SHPENZIMEVE >> BASHK DODSONS SHP SRNDAR THN NROPRMJET SHQIPTARVE QAT >> BASHKU DODSONS TE SHPALLUR PERMES DEBRIS QE ISHTE PRMES SHPENZIMEVE QAT ISHTE PRMES DEBRIS QAT ISHTE NJ W herë PRMES DEBRIS Q TH ISHTE NJ W herë e tyre PRMES DEBRIS Q TH ISHTE NJCE SHT HPI E TYRE. NJCEherë SHTOPIA E TYRE. NJCEherë SHTOPIA E TYRE. ATA NJCEherë SHTOPIA E TYRE. Ata penguan NJCEherë SHTOPIA E TYRE. ATA STUNDROJN AC N AC PASQYR NJCEherë SHTOPIA E TYRE. ATA NGREHEN N AC P THERGJITHSHM NJCEherë SHTOPIA E TYRE. ATA NGROHEN PREJ SISTEMIT. ATA NGROHEN PREJ SISTEMIT. ATA NGROHEN PREJ SISTEMIT. >> ATA NGROHEN PREJ SISTEMIT. >> THE ATA NGROHEN PREJ SISTEMIT. >> Mikrovala, ATA NGROHEN PREJ SISTEMIT. >> mikrovala, ATA NGROHEN PREJ SISTEMIT. >> Mikrovala, korniza >> Mikrovala, korniza >> Mikrovala, korniza e >> Mikrovala, korniza e A >> Mikrovala, korniza e një krevati >> Mikrovala, korniza e një krevati POR >> Mikrovala, korniza e një krevati por jo >> Mikrovala, korniza e një krevati por jo shumë >> Mikrovala, korniza e një krevati por jo shumë tjetër >> Mikrovala, korniza e një krevati por jo shumë tjetër E një shtrati por jo shumë tjetër E një krevati, por jo shumë tjetër ishte e njohur. TE NJOHET. TE NJOHET. KA TE NJOHET. S'KA ASNJOD TE NJOHET. ASKUSH NUK KA TE NJOHET. ASKUSH NUK KA TE NJOHET. ASKUSH NUK KA QEN TE NJOHET. KA ASNJ NUK T TO B MHET. KA ASNJ NUK T TO B MHET. KA ASNJ NUK T TO B MHET. >> KA ASNJ NUK T TO B MHET. >> Unë KA ASNJ NUK T TO B MHET. >> KUPTOJ KA ASNJ NUK T TO B MHET. >> DO T DSHIROJ KA ASNJ NUK T TO B MHET. >> DO T DSHTOJN DUA KA ASNJ NUK T TO B MHET. >> DO T DUA T DUAM >> DO T DUA T DUAM >> Dua të dëshiroj që do të merremi >> Dua të dëshiroj që do të merrnim më shumë >> Dua të dëshiroj që të merrnim më shumë gjëra >> Dua të dëshiroj që do të merrnim më shumë gjëra >> Dua të dëshiroj që do të merrnim më shumë gjëra që do të kishim >> Dua të dëshiroj që do të merrnim më shumë gjëra që do të kishin një NDRMARR M M M SHUM PUNU DO T HA KENI A NDRMARRJE MORE SHUM PUN DO T HA KENI NJ E MIR NDRMARRJE MORE SHUM PUN DO T HA KENI NJ AD ADSO të këndshme NDRMARRJE MORE SHUM PUN DO T HA KENI ND ADRMARRJE TICE NJICE ADSO të këndshme NDRMARRJE M SHUMORE PUN DO T HA KENI NJS ADSO T GJAT N ON TIJ NDRMARRJE MORE SHUMORE PUN DO T HA KENI NJ AD ADSO TICE MIR T ON MIR NDRMARR M M SHUM PUN ST DO T HA KENI NJ A ADSO TICE GJAT N ON VESHJET E Mia TOOD MIRA ADSO E këndshme në rrobat e mia të mira ADSO E këndshme në rrobat e mia të mira. PERHAPS. PERHAPS. >> PERHAPS. >> POR PERHAPS. >> POR ÇFAR PERHAPS. >> POR ÇFAR. PERHAPS. >> POR ÇFAR DODSONS PERHAPS. >> POR ÇFAR. BNIN DODSONST >> POR ÇFAR. BNIN DODSONST >> POR ÇFAR H BNI DODDSONS >> POR ÇFAR. APSHT NDODHN DODSONS >> POR ÇFARAP NDODHEN DODSONST >> POR ÇFAR H B THENI DODDSONONT ISSHT E ÇDO TJETRI. NDODH NDONJ TJETER. NDODH NDONJ TJETER. DHE NDODH NDONJ TJETER. DHE VETEM NDODH NDONJ TJETER. DHE SI MUND NDODH NDONJ TJETER. DHE SI MUND T DISA NDODH NDONJ TJETER. DHE MUND TB JET DISA ME MIR NDODH NDONJ TJETER. DHE MUND T JET DISA DIT B M B T MIRA DHE MUND T JET DISA DIT B M B T MIRA DHE MUND T JET DISA DITA M B T MIRA PARA. PHRPARA PHRPARA >> PHRPARA >> Unë PHRPARA >> KUPTOJ PHRPARA >> KUPTOJ I PHRPARA >> Dua të them vetëm PHRPARA >> Dua të them se mendoj vetëm PHRPARA >> Unë do të thotë se unë vetëm mendoj se ne PHRPARA >> Unë do të thotë se unë vetëm mendoj se kemi >> Unë do të thotë se unë vetëm mendoj se kemi >> Dua të them se thjesht mendoj se jemi keq >> Unë do të thotë se unë vetëm mendoj se kemi një fat të keq >> Dua të them se mendoj se e patëm fatin të keq >> Dua të them se vetëm mendoj se kemi patur fat të keq këtë vit. FAT I KEQ KETE VITI. FAT I KEQ KETE VITI. >> FAT I KEQ KETE VITI. >> DHE FAT I KEQ KETE VITI. >> DHE JAM FAT I KEQ KETE VITI. >> DHE SHPRESOJ FAT I KEQ KETE VITI. >> DHE SHPRESOJ TJETR FAT I KEQ KETE VITI. >> DHE SHPRESOJ VITIN TJETR >> DHE SHPRESOJ VITIN TJETR >> DHE SHPRESOJ SHUM VITIN TJETR >> DHE SHPESOJ VITIN TJET SHUM M B T MIR. SHUMË MË MIRË. SHUMË MË MIRË. >> SHUMË MË MIRË. >> TONA SHUMË MË MIRË. >> SHUM TONA SHUMË MË MIRË. >> TONA SHUM E M E MIR SHUMË MË MIRË. >> TONA SHUM E MIR PR SHUMË MË MIRË. >> TONA SHUM E MIR TO PR SHUMË MË MIRË. >> TONA SHUM E MIR TO P TOR DODSONS >> TONA SHUM E MIR TO P TOR DODSONS >> TONA SHUM E MIR TO P TOR FAMILJEN DODSONS. FAMILJE. FAMILJE. IT FAMILJE. ESHTE FAMILJE. ISSHT W Vlen FAMILJE. ISSHT Vlen të përmendet FAMILJE. ISSHT Vlen të përmendësh ata ISSHT Vlen të përmendësh ata ISshtë me vlerë të përmendet ata kanë filluar ISSHT Vlen të përmendet që ata kanë filluar ISSHT Vlen të përmendet që ata kanë filluar të shkojnë ISshtë me vlerë të përmendet ata kanë filluar të shkojnë në fond ISSHT W Vlen të përmendet që ata kanë filluar të më financojnë ISshtë me vlerë të përmendet ata kanë filluar të shkojnë në fondin për të ISSHT W Vlen të përmendet që ata kanë filluar të më ndihmojnë FILLUAR T G M G FONDONI T TO NDIHMONI FILLUAN T TO M G FONDONI T TO NDIHMONI ATA FILLUAN T TO M G FONDOJN TO TI NDIHMOJN G T G MERRNI FILLUAN T TO MU FONDOJN TO T'I NDIHMONI T G KTHEHEN FILLUAN T TO MU FONDUAR T TO M TO NDIHMONI T G KTHEHEN FILLUAN T TO MU FONDOJN TO TI NDIHMONI T G KTHEHEN MBI TYRE FILLUAN T TO MU FONDOJN TO Q TO T'I NDIHMONI T G KTHEHEN N K FMBT. ATA KTHEHEN NE KEMBT. ATA KTHEHEN NE KEMBT. JU ATA KTHEHEN NE KEMBT. TI MUNDESH ATA KTHEHEN NE KEMBT. MUND TË GJESH ATA KTHEHEN NE KEMBT. MUND T GJENI A ATA KTHEHEN NE KEMBT. MUND T F GJENI NJ A LIDHJE ATA KTHEHEN NE KEMBT. MUND T F GJENI NJ L LIDHJE ATA KTHEHEN NE KEMBT. MUND T GJENI NJ A LIDHJE ME T ATA KTHEHEN NE KEMBT. JU MUND T F GJENI NJ A LIDHJE ME AT ON JU MUND T F GJENI NJ A LIDHJE ME AT ON MUND T GJENI NJ A LIDHJE ME TIJ JU MUND T GJENI NJ L LIDHJE N IT WEB TON Ju mund të gjeni një lidhje me të në faqen tonë të internetit Ju mund të gjeni një lidhje me të në faqen tonë të internetit KGW JU MUND T F GJENI NJ L LIDHJE ME T ON N. PIKN TON WE N WE faqen tonë të internetit KGW Ju mund të gjeni një lidhje me të në faqen tonë të internetit KGW DOT COM. SITA TONA WEB KGW DOT COM. SITA TONA WEB KGW DOT COM. RAPORTIMI SITA TONA WEB KGW DOT COM. RAPORTIMI N. SITA TONA WEB KGW DOT COM. RAPORTIMI N M MASTIKAT. RAPORTIMI N M MASTIKAT. RAPORTIMI N M MASTIKAT. UNE JAM RAPORTIMI N M MASTIKAT. Unë jam MIKE RAPORTIMI N M MASTIKAT. Unë jam MIKE BENNER RAPORTIMI N M MASTIKAT. JAM MIKE BENNER FOR RAPORTIMI N M MASTIKAT. JAM MIKE BENNER P KR KGW RAPORTIMI N M MASTIKAT. Unë jam MIKE BENNER P .R LAJME KGW. Unë jam MIKE BENNER P .R LAJME KGW. Unë jam MIKE BENNER P .R LAJME KGW. >> Unë jam MIKE BENNER P .R LAJME KGW. >> Unë Unë jam MIKE BENNER P .R LAJME KGW. >> MENDOJ Unë jam MIKE BENNER P .R LAJME KGW. >> MENDOJ SE JEMI Unë jam MIKE BENNER P .R LAJME KGW. >> Unë mendoj se ne jemi të gjithë Unë jam MIKE BENNER P .R LAJME KGW. >> Unë mendoj se ne të gjithë shpresojmë Unë jam MIKE BENNER P .R LAJME KGW. >> Unë mendoj se ne të gjithë shpresojmë >> Unë mendoj se ne të gjithë shpresojmë >> Unë mendoj se ne të gjithë shpresojmë për një >> Unë mendoj se ne të gjithë shpresojmë për një më të mirë >> Mendoj se të gjithë shpresojmë për një vit më të mirë >> Unë mendoj se ne të gjithë shpresojmë për një vit më të mirë të ardhshëm >> Unë mendoj se ne të gjithë shpresojmë për një vit më të mirë vitin tjetër. Një vit më i mirë viti i ardhshëm. Një vit më i mirë viti i ardhshëm. >> Një vit më i mirë viti i ardhshëm. >> NE Një vit më i mirë viti i ardhshëm. >> Ne kishim Një vit më i mirë viti i ardhshëm. >> KEMI BARTHT Një vit më i mirë viti i ardhshëm. >> KEMI ATDHEN JUG. >> KEMI ATDHEN JUG. >> KEMI ATDHEN JUG. TANI >> KEMI ATDHEN JUG. TANI JEMI >> KEMI ATDHEN JUG. Tani po marrim >> KEMI ATDHEN JUG. Tani po marrim një >> KEMI ATDHEN JUG. Tani po shohim >> KEMI ATDHEN JUG. Tani po shohim brenda Tani po shohim brenda TANI JEMI duke parë një shikim brenda Tani ne jemi duke marrë një vështrim brenda asaj që ajo TANI JEMI duke parë një shikim brenda asaj që ishte TANI JEMI duke parë një vështrim brenda asaj që ishte si TANI JEMI duke parë një shikim brenda asaj që ishte si TANI JEMI duke parë një vështrim brenda asaj që ishte si TANI JEMI duke parë një shikim brenda asaj që ishte si pushime ÇFARAS ISHTE SI FESTA ÇFAR W ISHTE SI BUJQSIA E PUSHIMIT ÇFAR W ISHTE SI ZJARRI BUJQSOR Pushimesh ÇFAR W ISHTE SI BUJQSISHT BUJQSORE NOL PUSHIME ÇFAR W ISHTE SI PREJ ZGJEDHJES SOL BUJQOLSIS Pushime ÇFAR W ISHTE SI BUJQSISHT BUJQSORE NOL FESTM P ER LINDJEN E EUGENES ÇFAR W ISHTE SI SI ISHTE ZJARRI BUJQSOR Pushimesh në Lindjen e Evropës ZJARRI BUJQSOR LINDJA E EUGJEN EUS ISHTE ZJARRI BUJQSOR LINDJA E EUGJENES SHPRERNDAHET ZJARRI BUJQSOR LINDJA E EUGJENIT U SHPRNDIU ZJARRI BUJQSOR LINDJA E EUGJENES U SHPRNDAJ ZJARRI BUJQSOR LINDJA E EUGJENIT ISHTE SHPRNDAR NGA KONTROLLI. SHPRNDARJE N OF KONTROLL. SHPRNDARJE N OF KONTROLL. KJO SHPRNDARJE N OF KONTROLL. KJO ËSHTË SHPRNDARJE N OF KONTROLL. KJO ISSHT NGA SHPRNDARJE N OF KONTROLL. KJO ISSHT NGA A SHPRNDARJE N OF KONTROLL. KJO ISSHT NGA JAVA SHPRNDARJE N OF KONTROLL. Kjo është nga një javë më parë SHPRNDARJE N OF KONTROLL. Kjo është nga një javë më parë kur Kjo është nga një javë më parë kur Kjo është nga një javë më parë kur Kjo është nga një javë më parë kur era KJO ISSHT NGA Një javë para se të ishte era Kjo është nga një javë më parë kur era ishte me të vërtetë KJO ISSHT NGA NJ WE JAV A T PAREN, kur era me të vërtetë përhapet Era ishte vërtet e përhapur Era ishte vërtet në përhapjen e Era ishte me të vërtetë përhapjen e flakëve. Flakët. Flakët. Merrni Flakët. Merrni A Flakët. HIDHI NJE SY Flakët. SHIKONI Flakët. SHIKONI KIST Flakët. SHIKONI KIST DASH Flakët. SHIKONI KIST KAM DASH SHIKONI KIST KAM DASH SHIKONI KIST VIDEO KAM DASH SHIKONI KIST V VIDEO KAM DASH NGA SHIKONI KISTID VIDEO CAM DASH NGA ZJARRI SHIKONI KIST V VIDEO CAM DASH NGA CREVAT E ZJARRIT. VIDEO NGA CREWS ZJARRI. VIDEO NGA CREWS ZJARRI. IT VIDEO NGA CREWS ZJARRI. JEP VIDEO NGA CREWS ZJARRI. Na dhuron VIDEO NGA CREWS ZJARRI. Na jep disa VIDEO NGA CREWS ZJARRI. NDON DISA IDEA VIDEO NGA CREWS ZJARRI. NDON DISA IDE TE VIDEO NGA CREWS ZJARRI. NDON DISA IDE T OF VET JM NDON DISA IDE T OF VET JM JU JAP DISA IDE SI SI NDIHMONI DISA IDEA SI INTENS NDIHON DISA IDEA SI SA E INTENZON NDIHMONI DISA IDE SI SI INTENSI ISHTE. SI INTENSI ISHTE. SI INTENSI ISHTE. MUND SI INTENSI ISHTE. MUNDENI JU SI INTENSI ISHTE. A MUND TA IMAGJINOSH SI INTENSI ISHTE. A MUND TA imagjinoni SI INTENSI ISHTE. A MUND TA imagjinoni të jeni SI INTENSI ISHTE. A MUND T IM imagjinoni që të traped A MUND T IM imagjinoni që të traped A MUND T IM imagjinoni që të jetë i drejtë TRAPPED A MUND T IM MENYRONI T TO TRAPPOHENI DREJT N IN A MUND T IM imagjinoni që të trapped drejtë në A MUND T IM imagjinoni që të trapped drejtë në mes A MUND T IM imagjinoni që të traped drejtë në mes të A MUND T IM imagjinoni që të traped drejtë në mes të A MUND T IM imagjinoni që të trapped drejtë në mes të zjarrit E DREJTA N THE mes të zjarrit E DREJTA N THE MESME T F ZJARRIT? ? ? JU ? TI MUNDESH ? TI MUND TE SHOHESH ? JU MUND T SE SHIKONI FLAMES ? JU MUND T SE SHIKONI flakët që digjen ? JU MUND T SE SHIKONI flakët që digjen JU MUND T SE SHIKONI flakët që digjen JU MUND T SE SHIKONI flakë që digjen të dy JU MUND T SE SHIKONI flakë që digjen në të dy anët JU MUND T SE SHIKONI flakë që digjen në të dy anët JU MUND T SE SHIKONI flakë që digjen në të dy anët e JU MUND T SE SHIKONI flakë që digjen në të dy anët e rrugës. T BO DYTID ANT E RRUGS. T BO DYTID ANT E RRUGS. T BO DYTID ANT E RRUGS. PEMET T BO DYTID ANT E RRUGS. PEMT JAN T BO DYTID ANT E RRUGS. PEMT JAN T BO DYTID ANT E RRUGS. Pemët po hidhen Pemët po hidhen Pemët po hidhen përreth Pemët po hidhen rreth e rrotull Pemët janë duke u hedhur rreth e rrotull Pemët po hidhen përreth erës. RRETH NGA ERA. RRETH NGA ERA. Zjarrfikës RRETH NGA ERA. THONI Zjarrfikësit RRETH NGA ERA. Zjarrfikësit i thonë ata RRETH NGA ERA. Zjarrfikësit thonë se ata ishin Zjarrfikësit thonë se ata ishin Zjarrfikësit thonë se ata po binin Zjarrfikësit thonë se ata po bien Zjarrfikësit thonë se ata po bien të gjithë Zjarrfikësit thonë se ata po binin në të gjithë anën Zjarrfikësit thonë se ata po binin në të gjithë ata. T F RENI T ALL GJITHA RRETH TYRE. T F RENI T ALL GJITHA RRETH TYRE. KJO T F RENI T ALL GJITHA RRETH TYRE. KJO SI T F RENI T ALL GJITHA RRETH TYRE. KJO SI PIJE Duhan T F RENI T ALL GJITHA RRETH TYRE. KJO SI DUHAN DHE T F RENI T ALL GJITHA RRETH TYRE. KJO SI PIJDUKE DHE ZGJAT T F RENI T ALL GJITHA RRETH TYRE. KJO SI FYNI DUHANI DHE ZEMAT KJO SI FYNI DUHANI DHE ZEMAT KJO SI PIHET DUHANI DHE ZEMRAT KJO SI PIHET duhani dhe zambakët fryjnë nga e tyre KJO SI PIHET DUHANI DHE ZEMRAT FYTEN PREJ XHAMIKS SIR TYRE. PRORMES FESHN E TYRE. PRORMES FESHN E TYRE. NE PRORMES FESHN E TYRE. NE GJITHASHTU PRORMES FESHN E TYRE. EDHE NE FOTO PRORMES FESHN E TYRE. EDHE NE FALAS PRORMES FESHN E TYRE. EDHE NE FITUA NJ TO TUR PRORMES FESHN E TYRE. EDHE NE FITUAM NJ TO TUR Brenda PRORMES FESHN E TYRE. EDHE NE FITUAR NJ TO TUR TO Brenda EDHE NE FITUAR NJ TO TUR TO Brenda EDHE NE FITUAR NJ TO TUR PRMES EVAKUIMIT EDHE NE FITUAR NJ TO TUR Brenda zonës së evakuimit EDHE NE FITUAR NJ A TUR Brenda zonës së evakuimit të NE EDHE NJOT TUR G P ARMES ZONS S EV EVAKUIMIT T EDHE NE FITUAR NJ TO TUR Brenda zonës së evakuimit të festës Zona e evakuimit të festës Zona e evakuimit të fermës pushime Zona e evakuimit të zjarrit në fermën e pushimeve ZONA E EVAKUACIONIT T F ZJARRIT TAR BUJQSISOL SOT. ZJARRI BUJQSOR SOT. ZJARRI BUJQSOR SOT. KJO ZJARRI BUJQSOR SOT. KJO ËSHTË ZJARRI BUJQSOR SOT. KJO ISSHT GJITH ZJARRI BUJQSOR SOT. KJO ISSHT GJITHA Rruga automobilistike ZJARRI BUJQSOR SOT. KJO ISSHTW GJITHA Rruga automobilistike 126. KJO ISSHTW GJITHA Rruga automobilistike 126. KJO ISSHTW GJITHA Rruga magjistrale 126. SHUM KJO ISSHTW GJITHA Rruga automobilistike 126. SHTPI Shtëpi KJO ISSHTW GJITHA Rruga automobilistike 126. SHTYPI Shtëpi DHE KJO ISSHTW GJITHA Rruga automobilistike 126. SHT MANPI Shtëpi dhe dyqane KJO ISSHTW GJITHA Rruga magjistrale 126. JANY SHUM Shtëpi dhe dyqane KJO ISSHTW GJITHA Rruga automobilistike 126. SHTOMPI Shtëpi dhe dyqane janë vetëm SHTPI Shtëpi dhe dyqane janë vetëm SHT HPI Shtëpi dhe dyqane janë thjesht të niveluara. LEVIZUAR. LEVIZUAR. TË TJERËT LEVIZUAR. TTH TJERT T R Zvogëluar LEVIZUAR. TTH TJERT T R REDUKTUAR N LEVIZUAR. T O TJERT T R REDUKTUAR VETM LEVIZUAR. TTH TJERT T R REDUKTUAR VETM A LEVIZUAR. TTH TJERT T R ZBRITEN VETM KUADRI. TTH TJERT T R ZBRITEN VETM KUADRI. TTH TJERT T R ZBRITEN VETM KUADRI. KARRKON TTH TJERT T R ZBRITEN VETM KUADRI. K SERKONI DHE TTH TJERT T R ZBRITEN VETM KUADRI. KARRKIMI DHE SHPETIMI TTH TJERT T R ZBRITEN VETM KUADRI. EKIPET E KARRKIMIT DHE T RES SHPCTIMIT TTH TJERT T R ZBRITEN VETM KUADRI. EKIPET E KARRKIMIT DHE T RES SHPCTIMIT ISHIN EKIPET E KARRKIMIT DHE T RES SHPCTIMIT ISHIN Ekipet e kërkimit dhe të shpëtimit ishin jashtë EKIPET E KARRKIMIT DHE T RES SHPCTIMIT KAN MBETUR SOT EKIPET E KARRKIMIT DHE T RES SHPCTIMIT ISHIN SOT SOT EKIPET E KARRKIMIT DHE T RES SHPCTIMIT ISHIN SOT SOT ME QEN EKIPET E KARRKIMIT DHE T RES SHP RESTIMIT ISHIN SOT SOT ME QEN G SOT SOT ME QEN G SHKUAR SOT SOT ME QEN Q G SHKUAR NPRMJET SOT SOT ME QEN Q G SHKUAR NP THER SOT SOT ME QEN Q G SHKUARN P THERMES GURUBS SOT SOT ME QEN Q G SHKUAR NROPRMARRJEN E ÇEKUT SOT SOT ME QEN Q G SHKUAR P THRMES ÇEKTIMIT T R GOMIS PRORMES KONTROLLIMIT T R GAMAVE PRMES KONTROLLIMIT T R RUBLIKUT P VR VIKTIMAT. VIKTIMAT. VIKTIMAT. KJO VIKTIMAT. KJO ZJARRI VIKTIMAT. KJO ZJARRI KA VIKTIMAT. KJO ZJARRI KA KONSUMUAR VIKTIMAT. KJO ZJARRI KA KONSUMUAR NJ ONE KJO ZJARRI KA KONSUMUAR NJ ONE KJO ZJARRI KA KONSUMUAR NJ H QINDI KJO ZJARRI KA KONSUMUAR NJ H QUNDETJE GJASHTIXDHETET Kjo zjarr ka konsumuar njëqind e gjashtëdhjetë e gjashtë KJO ZJARRI KA KONSUMUAR NJ ONE Q HNDRIQ STI GJashtëdhjetë e gjashtë mijë Qindra gjashtëdhjetë e gjashtë mijë Qindra gjashtëdhjetë e gjashtë mijë akra. AKRES AKRES IT AKRES ESHTE AKRES ISSHT VETM AKRES ISSHTL VETM GJASHT AKRES ISSHT ON VETM GJASHTER PERCENT ISSHT ON VETM GJASHTER PERCENT ISSHT VETYM GJASHT P PERFUNDUAR ISSHT VETYM GJASHT P PCRQINDJE E PRMBAJTUR N AT ISSHT VETYM GJASHT P PERRQINDJE E PRMBAJTUR N KIST ISSHT VETM GJASHTER PERCENTI I P CONRMBAJTUR N KIST PIK. P CONRMBANUAR N TH KIST PIK. P CONRMBANUAR N TH KIST PIK. KEMI P CONRMBANUAR N TH KIST PIK. JEMI MARSUAR P CONRMBANUAR N TH KIST PIK. Ne e kemi mësuar P CONRMBANUAR N TH KIST PIK. Ne e kemi mësuar kauzën P CONRMBANUAR N TH KIST PIK. SOT E KAM MSUAR SHKAQIN SOT E KAM MSUAR SHKAQIN KEMI MARSUAR SHKATN SOT Ne e kemi mësuar kauzën sonte të një Ne e kemi mësuar kauzën sonte të njërit prej Ne e kemi mësuar shkakun sonte të njërit prej Ne e kemi mësuar kauzën sonte të njërit prej më të vegjëlve KEMI MSUAR SHKAQEN SONA E NJ OFS ZJARRI T SM VOGL E NJE NGA ZJARRET E VOGLA E NJE NGA ZJARRET E VOGLA QE E NJE NGA ZJARRET E VOGLA QE FILLON E NJE NGA ZJARRET E VOGLA Q FILLONI N E NJE NGA ZJARRET E VOGLA Q FILLONI N E NJE NGA ZJARRET E VOGLA Q FILLONIN N PORTLAND Q START FILLOI N THE PORTLAND Q START FILLON N IN ZONN PORTLAND Q START FILLUAR N IN ZONN PORTLAND Q START FILLON N IN ZONREN PORTLAND JAVN E FUNDIT. ZONA JAVA E FUNDIT. ZONA JAVA E FUNDIT. >> ZONA JAVA E FUNDIT. >> HETUESIT ZONA JAVA E FUNDIT. >> THANI HETUESIT ZONA JAVA E FUNDIT. >> HETUESIT E THOT THE ZONA JAVA E FUNDIT. >> HETUESIT THANE SHOW >> HETUESIT THANE SHOW >> HETUESIT THAN S HALEMIN E TREGUT >> HETIMTAR ST THOT BALLA E HALEM SHOW >> HETIMTAR ST THOTAL BALLDA E BALLOWS HALEM TREGUES >> HETIMTAR ST THOT SHOW SHQIP HRIA E BALLD MALIT HALEM >> HETIMTAR ST THOT ZHVILLIMI I MAQAKS HALEM BALLD PEAK ZJARRI I MAQIT TAL BALLDIT HALEM Zjarri i majës së Baldit në Malin e Halemit në Veri Zjarri i majës së Baldit në Malin e Halemit në Veri Zjarri i majës së Baldit në Malin e Halemit Veriu i NEWBERG-ut ZGJIDHJA E MAQIT TAL BALDIT T H BALLDIT HALEM ISHTE VERIU ZHVILLIMI I ZJARRIT TAK MALIT TAL BALLDIT HALEM N NORTH VERI T NEW NEWBERG-ut ZJARRI I MAQIT TAL BALDIT TALE BALLDIT HALEM Veriu i Newberg-ut u fillua nga Veriu i Newberg-ut u fillua nga Veriu i Newberg-ut u fillua nga një Veriu i Newberg-ut u fillua nga një mënyrë e pahijshme Veriu i Newberg-ut u fillua nga një shuarje e pahijshme NJ AN SHOHTRJE PA MIRP NJ C KAMPFIJ E SH EXRBUAR PA MIR NJAM KAMPIJ EX E SH EXRBUAR PREJTURISHT NJ C KAMPFIJ E SHUARSHMPM PREJTURISHT N PRIVAT NJAM KAMPFIJ E SHUARSHMPM I PAPERSHTM N ON PRONN PRIVAT KAMPFIRE N ON PRONN PRIVAT KAMPFIRE P ONR PRON PRN PRIVAT SEPSE FUSHATA P PROR PRON PRN PRIVAT PR shkak të KAMPFIRE P ONR PRON PRN PRIVAT, PR shkak të FUSHATA P PROR PRONN PRIVAT PR SHUM T LART FUSHATA P PROR PRON PRN PRIVAT P BR shkak të erës së lartë FUSHATA P PROR PRON PRN PRIVAT PR shkak të erës së lartë dhe Për shkak të erërave të larta dhe Për shkak të erërave të larta dhe të thatë Për shkak të erës së lartë dhe karburantit të thatë Për shkak të erërave të larta dhe karburantit të thatë Për shkak të erërave të larta dhe karburantit të thatë e mori atë Për shkak të erës së lartë dhe karburantit të thatë që mori Për shkak të erërave të larta dhe karburantit të thatë që mori në përhapje L FND Djegëse e thatë MIRA N SP SHPADRNDARJE L FND Djegëse e thatë MERR N SHPADRNDARJE P ACRPARA L FNDA E KARBURANTIT TY thatë MIRA N IN SHP ACRNDARJEN TETT L FND Djegëse e thatë MERR NY SHPRNDARJEN TREGJET QIND Lënda djegëse e thatë MUAJ N SP SHPADRNDARJE TREGJAT SHTAT SHTATTYRE P ACRGJASHT E TET H SHTAT SHTAT P ACRTIGH TET H SHTAT SHTAT Pesë MBI TETIGH SHTAT SHTAT PAKT. PES AKRESA. PES AKRESA. PES AKRESA. ZJARRI PES AKRESA. LED ZJARRI PES AKRESA. ZJARRI I ZJARRIT N PES AKRESA. LED ZJARRI N TO EVACUACIONE LED ZJARRI N TO EVACUACIONE LED ZJARRI N TO EVACUACIONET E FUNDIT LED ZJARRI N EVACUACIONET Javën e kaluar LED ZJARRI N EV EVACUACIONET JAV LN E FUNDIT POR LED ZJARRI N EV EVACUACIONET Javën e kaluar, por të gjithë LED ZJARRI N EV EVACUACIONET Javën e kaluar, por të gjithë kanë qenë JAVA E FUNDIT POR T EV GJITHA JAN. JAVA E FUNDIT POR JAN ALL T LEJUAR TER GJITH JAVA E FUNDIT POR JU LEJOHET TER GJITH JAVA E FUNDIT POR T EV GJITHVE LEJOHEN T TO KTHEHEN JAVA E FUNDIT POR ÇDOJT LEJOHEN T KTHEJN SHTPIN JAVA E FUNDIT POR T EV GJITHA JU LEJOHET T TO KTHEJN H SHTPIN TANI. LEJOHET T TO KTHEJN H SHTPIN TANI. LEJOHET T TO KTHEJN H SHTPIN TANI. IT LEJOHET T TO KTHEJN H SHTPIN TANI. ESHTE LEJOHET T TO KTHEJN H SHTPIN TANI. ËSHTË E KONSIDERUAR LEJOHET T TO KTHEJN H SHTPIN TANI. Konsiderohet plotësisht Konsiderohet plotësisht Konsiderohet se përmbahet plotësisht Konsiderohet se përmbahet plotësisht, por Konsiderohet se përmbahet plotësisht, por zjarrfikës Konsiderohet se përmbahet plotësisht, por zjarrfikësit janë P CONRMBARUAR POR Zjarrfikësit janë P CONRMBARUAR POR Zjarrfikësit janë akoma PTARMBARUAR POR Zjarrfikësit janë akoma duke vendosur PTARMBARUAR POR Zjarrfikësit janë akoma duke dalë PTARMBARUAR POR Zjarrfikësit ende po nxjerrin të nxehtë PTARMBARUAR POR Zjarrfikësit janë akoma duke nxjerrë pika të nxehta PTARMBARUAR POR Zjarrfikësit janë akoma duke lëshuar pika të nxehta dhe Akoma duke nxjerrë pika të nxehta DHE Akoma duke nxjerrë pika të nxehta dhe ata janë Akoma vendosni pika të nxehta dhe ata po pyesin Akoma vendosni njolla të nxehta dhe ata po kërkojnë banorë Akoma vendosni njolla të nxehta dhe ata u kërkojnë banorëve Ata po u kërkojnë banorëve Ata po kërkojnë banorë të shikojnë Ata po kërkojnë nga banorët që të shikojnë Ata po kërkojnë banorë që të shikojnë Ata po kërkojnë nga banorët që të shikojnë për duhanpirje Ata po kërkojnë nga banorët që të shikojnë zonat e tymosura SHIKONI P FORR ZONAT E KUJDESIT SHIKONI P FORR ZONAT E DUHUR SHIKONI P FORR ZOTIMIN E ZONAVE T. TYRE SHIKONI P FORR ZOTIMIN E ZONAVE T ON PRONS SIR TYRE SHIKONI P FORR ZOTIMIN E ZONAVE T PRO PRONS SIR TYRE DHE SHIKONI P FORR ZOTIMIN E ZONAVE T SM PRONS SIR TYRE DHE T BE JENI SHIKONI P FORR ZOTIMIN E ZONAVE T ON PRONS SIR TYRE DHE JENI GATISHT MBI PRONN E TYRE DHE T BE JENI GATISHT MBI PRONN E TYRE DHE T BE JENI GATISHT T TO MBI PRONN E TYRE DHE T BE JENI GATI P EVR T EV EVACUUAR MBI PRONN E TYRE DHE T BE JENI GATISHT T TO EVACUATOHEN përsëri MBI PRONN E TYRE DHE T BE JENI GATISHT T TO EVACUATOHEN përsëri MBI PRONN E TYRE DHE T BE JENI GATISHT T TO EVACUATOHEN përsëri në RAST T EV EVAKUOHET përsëri në rast T TO EVAKUOHET përsëri në kushtet e rastit P EVR T EV EVACUATUAR përsëri në ndryshimin e kushteve të rastit P TOR TU EVACUATUAR përsëri në kushtet e rastit NDRYSHO N P EVR T EV VEVLUAR përsëri në kushtet e rastit NDRYSHOJN ATYRE T EV VAZHDOHET përsëri në kushtet e rastit të ndryshojë për ata që nuk KUSHTET NDRYSHOJN TO N TH ATA JO KUSHTET NDRYSHOJN N TH ATA JO DREJTSISHT KUSHTET NDRYSHOJN TO N TH ATA Q NOT NUK NDIKOHEN direkt KUSHTET NDRYSHOJN N TH ATA Q NOT NDIKOHEN DREJTSISHT NGA KUSHTET NDRYSHOJN N TH ATA Q NOT NDIKOHEN DREJTSISHT NGA KUSHTET NDRYSHOJN N TH ATA Q I NDIKUEN DREJTSISHT NGA ZJARRI DIREKT NDIKUAR NDIKUAR NGA ZJARRI DIREKT NDIKUAR NDIKUAR NGA ZJARRI. . . >> . >> THE . >> I MADH . >> PYETJA E MADHE . >> PYETJA E MADHE ISSHT . >> PYETJA E MADHE ISSHT KUR >> PYETJA E MADHE ISSHT KUR >> PYETJA E MADHE WHSHT KUR DO T >> PYETJA E MADHE WHSHT KUR DO T TH KJO >> PYETJA E MADHE ISSHT KUR DO T TH PIJE DUHAN >> PYETJA E MADHE WHSHT KUR DO T TH QYTETOJ T QART >> PYETJA E MADHE ISSHT KUR DO T TH FJALOJLE KJO PIJE >> PYETJA E MADHE WHSHT KUR DO T TH FALEMINDER KJO PIJE E QYTET A DO TIS FJALSOJ QYTETI I QYTET A DO TI FJALOJNOK KJO PIJE PIJE PANR SHIKUESIN A DO TI FJALOJE QIJE PIJE DUHANI FALEMINDERIT PER SHIKUES BARBARA A DO TI FJALOJ SM QYTETARI QARLLIMI SHIKUES BARBARA SHIKON A DO TI KETE PIJE TE PIJETE FALEMINDERIT FALEMINDERIT PER SHIKUESIN BARBARA SHIKON KUSH A DO TI KETE PIJE TE PIJETE FALENDERIM FALEMINDERIT PER SHIKUESIN BARBARA SHIKON KUSH Dërgoi SHIKUES BARBARA SHIKON KUSH DENTRGUA SHIKUES BARBARA SHIKON KUSH NA D SRGUAR SHIKUESI BARBARA SHIKON KUSH NA DENTRGUA KESTO SHIKUESI BARBARA SHIKON KUSH NA DENTRGANI KESTO FOTO SHIKUESI BARBARA SHIKON QO NA D SRGON KESTO FOTO NGA SHIKUESI BARBARA SHIKON KUSH NA DRGUAN KESTO FOTO NGA NOODNU SH.B.A. KESTO FOTO NGA N .NU SHBA KESTO FOTO NGA UNDINGWOOD WASHINGTON SHBA KESTO FOTO NGA UNDINGWOOD WASHINGTON IN SHBA KESTO FOTO NGA UNDINGWOOD WASHINGTON N THE SH.B.A. KESTO FOTO NGA UNDINGWOOD WASHINGTON N THE GORGE. UASHINGTON N IN GORGE. UASHINGTON N IN GORGE. AJO UASHINGTON N IN GORGE. AJO THA UASHINGTON N IN GORGE. Ajo thotë se ajo është UASHINGTON N IN GORGE. AJO THOT SE ESHTE E METUAR UASHINGTON N IN GORGE. AJO THOT SE AJO KA MESUAR PER AJO THOT SE AJO KA MESUAR PER AJO THOT SE E DGSHIRON T FOR Qartë AJO THOT SE AJO DESHTE PER AJR TE QARTE. AJRI I QARTE. AJRI I QARTE. Une AJRI I QARTE. UNË MENDOJ AJRI I QARTE. Unë mendoj se ne AJRI I QARTE. Unë mendoj se ne të gjithë AJRI I QARTE. Unë mendoj se ne të gjithë jemi. Unë mendoj se ne të gjithë jemi. Unë mendoj se ne të gjithë jemi. CHERYL Unë mendoj se ne të gjithë jemi. CHERYL GEISLER Unë mendoj se ne të gjithë jemi. CHERYL GEISLER I Unë mendoj se ne të gjithë jemi. CHERYL GEISLER MENDOJ Unë mendoj se ne të gjithë jemi. CHERYL GEISLER MENDOJ T SP FOL CHERYL GEISLER MENDOJ T SP FOL CHERYL GEISLER MENDOJ T SP FOL CHERYL GEISLER Mendoj se flas shumë CHERYL GEISLER Mendoj se flas shumë për CHERYL GEISLER Mendoj se flas shumë për ne. PER SHUME NE. PER SHUME NE. AJO PER SHUME NE. AJO ISHTE PER SHUME NE. Ajo ishte vetëm PER SHUME NE. Ajo ishte vetëm e ngazëllyer PER SHUME NE. AJO U SHKELQYTUA VETM PER SHUME NE. AJO U SHKELQTUA VETEM T TO SHIKOJ PER SHUME NE. AJO U SHKELQTUA VETM T SHIKOJ THE AJO U SHKELQTUA VETM T SHIKOJ THE AJO U SHKELQTUA VETEM T SE SHIKOJ DIELLIN AJO U SHKELQTUA VETM T TO SHIKOJ DIJIN VETM AJO U SHKELQTUA VETM TE SHIKOJ DIJIN VETM duke biseduar AJO U SHKELQTUA VET TOM T SE SHIKOJ DIELLIN VETM duke biseduar AJO U SHKELQTUA VET TOM TE SHIKON Diellin, VET PEM duke biseduar përmes Dielli vetëm duke biseduar përmes Dielli VETEM NDIHMON P THRMES DUHANIT DIEL SI POLITIKON P THRPJES PIJTAMIT SOT. DUHANI SOT. DUHANI SOT. KJO SHT DUHANI SOT. Kjo është në DUHANI SOT. Kjo është në kamerat. Kjo është në kamerat. Kjo është në kamerat. LE TË Kjo është në kamerat. LE TE SHPRESOJME Kjo është në kamerat. LE T SHPRESOJM Kjo është në kamerat. LE T SHPRESOJM T SHIKOJM Kjo është në kamerat. LE T'SHPRESOJM WE T WE SHIKOJM M SHUM Kjo është në kamerat. LE T'SHPRESOJM WE T WE SHIKOJN MORE SHUM ATAT LE T'SHPRESOJM WE T WE SHIKOJN MORE SHUM ATAT LE T'SHPRESOJM WE T WE SHIKOJM M MORE SHUMON AT SHPEJT. SHPEJT SHPEJT LE TË SHPEJT LE T SJELLIM SHPEJT LE T BR SJELLIM MATT SHPEJT LE TS SJELLIM MAT DHE SHPEJT LE T BR SJELLIM MATT DHE TANI SHPEJT LE T BR SJELLIM MATT DHE TANI JEMI LE T BR SJELLIM MATT DHE TANI JEMI LE T BR SJELLIM MATT DHE TANI SHPRESOJM LE TS SJELLIM MATT DHE TANI P'R SHPRES LE T BR SJELLIM MATT DHE TANI shpresojmë për më shumë LE TS SJELLIM MATT DHE TANI shpresojmë për më shumë diell LE TS SJELLIM MAT dhe tani shpresojmë për më shumë pamje nga dielli Duke shpresuar për më shumë pamje të diellit Duke shpresuar për më shumë pamje nga dielli POR Duke shpresuar për më shumë pamje të diellit, por ne do të Duke shpresuar për më shumë pamje të diellit, por edhe ne Duke shpresuar për më shumë pamje të diellit, por ne gjithashtu do të marrë Duke shpresuar për më shumë pamje të diellit, por gjithashtu do të merrnim më shumë Duke shpresuar për më shumë pamje nga dielli, por gjithashtu do të bënim edhe më shumë shi POR EDHE NE T BAKEJM MORE SHUM SHI POR NE EDHE NDODHM M M SHUM PIKA SHI POR NE EDHE T T B TJM M M SHUM pika të shiut POR Ne gjithashtu do të marrë më shumë pika shiu në MATT. PIKA N TO MATT. PIKA N TO MATT. Po, PIKA N TO MATT. Po, unë PIKA N TO MATT. PO, E DI PIKA N TO MATT. PO, E DI LAUREL PIKA N TO MATT. Po, unë e di LAUREL SOT PIKA N TO MATT. Yeah, unë e di LAUREL SOT I Yeah, unë e di LAUREL SOT I PO, E DI LAUREL SOT PAM PO, E DI LAUREL SOT PAS TIJ Yeah, unë e di LAUREL SOT, Unë pashë hijen time. PARA HIJEN IME. PARA HIJEN IME. Une PARA HIJEN IME. UNE NDIEJ PARA HIJEN IME. NDJEN PIKA PARA HIJEN IME. Mua më duket si PUNXSUTAWNEY PARA HIJEN IME. Mua më duket si PHUN PUNXSUTAWNEY Mua më duket si PHUN PUNXSUTAWNEY Mua më duket sikur dëshironte PHIL PUNXSUTAWNEY Mua më duket si PHUN PUNXSUTAWNEY DUA T Mua më duket sikur PHUN PUNXSUTAWNEY DUA T TO ZGJEDHET Mua më duket sikur PHUN PUNXSUTAWNEY DUA T TO KRAHASOHET Prapa Mua më duket sikur PHUN PUNXSUTAWNEY DUA T TO KTHYEM përsëri Mua më duket sikur PHUN PUNXSUTAWNEY DUA T TO KRAHASOHET Prapa në tim DUA T TO KRAHASOHET Prapa në tim DUA T TO KRISHTERONI Prapa në vrimën time. VRIM VRIM TE GJITHA VRIM NË RREGULL. NË RREGULL. NË RREGULL. Une NË RREGULL. UNË DUA NË RREGULL. UNË DUA TË NË RREGULL. DUA T TO TREGOJ NË RREGULL. DUA T TO TREGOJ NË RREGULL. DUA T TO TREGOJ ÇFAR' SHT NË RREGULL. DUA T TO TREGOJ ÇFAR' SHKON DUA T TO TREGOJ ÇFAR' SHKON DUA T TO TREGOJ ÇFAR' Po vazhdon DUA T TO TREGOJ ÇFAR' GSHT SHKUAR JASHT DUA T TO TREGOJ ÇFAR' SHT SHKUAR N ON T R DREJTN JASHT DUA T TO TREGOJ ÇFAR' SHT SHKENJT ON PREJ T DREJTS TANI. MBI T R DREJTN TANI. MBI T R DREJTN TANI. GJRAT MBI T R DREJTN TANI. GJAT JANE MBI T R DREJTN TANI. GJAT A JAN I PMPRMIRSUARA MBI T R DREJTN TANI. GJAT JAN I P IRMIRSUARA A MBI T R DREJTN TANI. GJAT JAN I TMP PMPRMIRSUARA PAK GJAT JAN I TMP PMPRMIRSUARA PAK GJAT JAN I TMP PMPRMIRSUARA NJIT BIT TIT VOGL. BIT BIT CELËS BIT ÇELEYSI JEMI BIT Çelësi që do të jemi BIT ÇELEYSI Q WE JEMI A BIT ÇELEYSI SE JEMI SHPEJT BIT ÇELEYSI SE JEMI PASUR PAK ÇELEYSI SE JEMI PASUR PAK ÇELEYSI NUK JEMI SHUMIT SHPEJT NGA ÇELEYSI JEM TING VJETN NJ PIK T VOGL NGA SOT. NGA DITA E DJESHME. NGA DITA E DJESHME. VIZIBILITETI NGA DITA E DJESHME. DUKSHMRIA NUK SHT NGA DITA E DJESHME. DUKSHMRIA NUK ASSHT AS NGA DITA E DJESHME. VIZIBILITETI NUK ASSHT I KEQ NGA DITA E DJESHME. VIZIBILITETI NUK ASSHT I KEQ DHE NGA DITA E DJESHME. VIZIBILITETI NUK ASSHT I KEQ DHE 64 VIZIBILITETI NUK ASSHT I KEQ DHE 64 VIZIBILITETI NUK ASSHT I KEQ DHE 64 SHKALL. SHKALLA SHKALLA NE SHKALLA NUK JAM SHKALLA NUK KEMI SHKALLA NUK KEMI ASNJE SHKALLA NUK KEMI ASNJI SHI SHKALLA NUK KEMI ASNJ RA SHIJ N IN NUK KEMI ASNJ RA SHIJ N IN NUK KEMI asnjë shi në Portland NUK KEMI asnjë shi në të djathtë të portlandit NUK KEMI asnjë shi në portland tani për tani NUK KEMI asnjë shi në portland tani për tani, por por NUK KEMI asnjë shi në portland tani për tani, por tonën E DREJTA PORTLAND TANI POR TONA E DREJTA PORTLAND TANI POR VIZIBILITETIN TON E DREJTA PORTLAND TANI POR DUKSHMRIA JON IS SHT E DREJTA PORTLAND Tani, por vizibiliteti ynë është rreth E DREJTA PORTLAND TANI POR DUKSHMRIA JON IS ABSHT P OHR OH E DREJTA PORTLAND TANI POR DUKSHMRIA JON IS ABSHT RRETH OH TRE DUKSHMRIA ABSHT RRETH OH TRE DUKSHMRIA ISSHT RRETH OH TRE HERE DUKSHMRIA ABSHT P OHR OH TRE HERE M B T MIRA DUKSHMRIA ABSHT RRETH OH TRE KOH BVE M B MIRTER DY DUKSHMRIA ABSHT RRETH OH TRE KOH BVE MTER MIRTER DY OSE DUKSHMRIA ABSHT RRETH OH TRE KOH BVE M B MIR TW DY OSE TRE DUKSHMRIA ABSHT RRETH OH TRE KOH BVE M B MIR TW DY OSE TRE HERE KOHT M B TTER MIRA DY OSE TRE HERE KOHT M B TTER MIRA DY OSE TRI herë Më të mira KOHT M B TTER MIRA DY OSE TRE KOH M B TTER MIRA SE KOHT M B TTER MIRA DY OSE TRI KOH M B T MIRA SE TI KOHT M B TTER MIRA DY OSE TRI KOH M B T MIRA SE SI ISHTE KOHT M B MIR TW DY OSE TRI herë MET MIR TH SE SI ISHTE SOT. M B MIR TH SE ISHTE DITA E PRDITSHME. M B MIR TH SE ISHTE DITA E PRDITSHME. MILE M B MIR TH SE ISHTE DITA E PRDITSHME. MILE DHE M B MIR TH SE ISHTE DITA E PRDITSHME. MILE DHE A M B MIR TH SE ISHTE DITA E PRDITSHME. MILE DHE NJ H GJYSM. MILE DHE NJ H GJYSM. MILE DHE NJ H GJYSM. Ndërsa MILE DHE NJ H GJYSM. KUSHT E FUNDIT MILE DHE NJ H GJYSM. Ndërsa natën e fundit MILE DHE NJ H GJYSM. KUSHTUA NATA E FUNDIT MILE DHE NJ H GJYSM. KUNDER ishte nata e fundit MILE DHE NJ H GJYSM. Ndërsa natën e fundit ishte rreth A Ndërsa natën e fundit ishte rreth A Ndërsa natën e fundit ishte rreth një gjysmë Ndërsa natën e fundit ishte rreth një gjysmë a Ndërsa natën e fundit ishte rreth një gjysmë mielli. GJYSME MILE. GJYSME MILE. SHIKONI GJYSME MILE. SHIKO TEK GJYSME MILE. SHIKONI CORVALLIS GJYSME MILE. Shikoni përsëri CORVALLIS Shikoni përsëri CORVALLIS Shikoni përsëri në pastrimin e CORVALLIS Shikoni përsëri CORVALLIS duke pastruar Shikoni përsëri në CORVALLIS duke pastruar tetë SHIKONI CORVALLIS përsëri duke pastruar tetë mije Shikoni përsëri në CORVALLIS duke pastruar tetë mije AN PASTRIMI TET MI MILE AN PASTRIMI TET MI MILE NJ AN ORE, PASTRIMI TET MI MILE NJ AN ORE, TET PASTRIMI TET MI MILE NJ AN ORE, TET MILE PASTRIMI TET MI MILE NJ AN ORE, TETT MILE DUKSHMRIA ORE, TETT MILE Vizibilitet ORE, TET MI MILE DUKSHIRSI Atje ORE, TET MI MILE Vizibilitet atje dhe ORE, TET MI MILE Vizibilitet atje dhe ORE, TET MI MILE Vizibilitet atje dhe bregdeti ORE, TET MI MILE DUKSHIRSI Atje dhe bregdeti ka ORE, TET MI MILE DUKSHIRSI Atje DHE GJYKATA GJAT gjithashtu ATA DHE GJYKATA GJITHASHTU KA ATA DHE GJYMATASTSIA ASSHT AL QARUR EDHE ATA DHE BREGJETI SHT QARUR EDHE ATA DHE BREGJETI KA QARLLAR EDHE P EXRBASHKT ATA DHE BREGJETI KA QAR EDHE P EXRVEÇ ATA DHE BREGJETI KA QAR GJITHASHTU JASHT STORTIT. QAREN JASHT STORTIT. QAREN JASHT STORTIT. ATA KANE QAREN JASHT STORTIT. KAN' FITUAR QAREN JASHT STORTIT. KAN G FITUAR DISA QAREN JASHT STORTIT. KAN G FITUAR DISA Mjegulla. KAN G FITUAR DISA Mjegulla. KAN G FITUAR DISA Mjegulla. Dikur KAN G FITUAR DISA Mjegulla. EDHE NJEHERE, KAN G FITUAR DISA Mjegulla. Një herë përsëri, PORTLAND KAN G FITUAR DISA Mjegulla. Një herë përsëri, Portland fiton KAN G FITUAR DISA Mjegulla. Një herë përsëri, Portland fiton Një herë përsëri, Portland fiton Një herë përsëri, PORTLAND FITON BOTN Një herë përsëri, Portland fiton kupën botërore Një herë përsëri, Portland Fiton Kupën Botërore Një herë përsëri, PORTLAND fiton kupën botërore më të dobët Një herë përsëri, PORTLAND fiton kupën botërore më të dobët atje Një herë përsëri, PORTLAND fiton kupën botërore më të dobët atje KUPI BOTROR M THE T M T VRTET THT KUPI BOTROR M THE T VORRTET ATA N TH Kupa e botës më e keqja atje në botë. BOTA. BOTA. DHE BOTA. DHE NE BOTA. DHE EDHE NE BOTA. DHE EDHE NE BOTA. DHE EDHE NE N THE BOTA. DHE EDHE NE NE KASKADI BOTA. DHE EDHE NE KUPIN E KASKADIAS DHE EDHE NE KUPIN E KASKADIAS DHE NE EDHE N C KUPIN E KASKADIAS NDRMJET DHE NE EDHE N IN KUPIN CASCADIA, ND BRMJET PORTLAND, DHE NE EDHE N IN KUPIN CASCADIA ND BRMJET PORTLAND, VANCOUVER, NDWRMJET PORTLAND, VANCOUVER, NDWRMJET PORTLAND, VANCOUVER, pes NDWRMJET PORTLAND, VANCOUVER, pes DHE NDRMJET PORTLAND, VANCOUVER, pes dhe SEATTLE NDRMJET PORTLAND, VANCOUVER, pes dhe ju luftoni NDWRMJET PORTLAND, VANCOUVER, pes dhe vatrës që ju shihni NDWRMJET PORTLAND, VANCOUVER, BC DHE SEATTLE JU SHIKON TONN BC DHE SEATLL JU SHIKONI TONN PES DHE SEATLL JU SHIKONI AJRIN TON BC DHE SEATTLE JU SHIKONI CILITYSIN O TON A TIR AJRIT PES DHE SEATTLE JU SHIKONI INDEKSIN TON T Q CILITYSIS SIR AJRIT PES DHE SEATLLU JU SHIKONI INDEKSIN TON T Q CILITYSIS SIR AJRS SHKO PES DHE SEATLLU JU SHIKONI INDEKSIN TON T Q CILITYSIS SIR AJRIT SHKONI N PES DHE SEATLLU JU SHIKONI INDEKSIN TON Q T Q CILITYSISIR SIR AJR GS SHKO N TW NJENTZET INDEKSI I CILITYSIS SIR AJRS SHKO N TO NJ TWZET INDEKSI I CILITYSIS SIR AJRS SHKO N TO NJENTZET TRE INDEKSI I CILITYSIS SIR AJRS SHKO N TO NJENTZETAR TRE PAL INDEKSI I CILITYSIS SIR AJRS SHKO N TO NJENTZETAR TRE PALET IN N. INDEKSI I CILITYSIS SIR AJRS SHKO N TO NJENTZET TRE PALALE N IN KRAHASIM INDEKSI I CILITYSIS SIR AJRS SHKO N TO NJENTZET TRE TALE SHKALLT N IN KRAHASIM ME TRE PALA NAR KRAHASIM ME TRE PALA N COMP KRAHASIM ME TJET OTHERRIN TRE PALA N IN KRAHASIM ME TJETR T VOGL TRE SHKALLT N COMP KRAHASIM ME QYTETET E TJERA T SM VOGLA TRE SHKALLA N COMP KRAHASIM ME QYTETET E TJERA T SM VOGLA N TRE SHKALLT N COMP KRAHASIM ME QYTETET E TJERA T SM VOGLA QYTETET E TJERA T SM VOGL QYTETE T OTHER TJERA T VOGLA N THE VERI-PERESTNDIM QYTETA TJERA T SM VOGLA N VILLIAMET VERIORE QYTETE T OTHER TJERA T SM VOGLA N W VILLIAMET VERIORE QYTETE T TJERA T SM VOGLA N W VILLIAMET VERI-PERESTNDIMORE DHE JUG VILLIAMET VERIORE PERESTNDIMORE DHE JUGUT Williams veriperëndim dhe OREGONI JUG WILLIAMS VERI-PERGNDIMORE DHE OREGONI I JUGUT PRGJITHSHM WILLIAMS VERI-PERGNDIMORE DHE OREGONI I JUGUT MBI GJASHT WILLIAMS VERI-PERGNDIMORE DHE OREGONI I JUGUT MBI GJASHT QIND. OREGON MBI GJASHT QINDJET. OREGON MBI GJASHT QINDJET. KËSHTU QË OREGON MBI GJASHT QINDJET. Prapë OREGON MBI GJASHT QINDJET. Pra përsëri OREGON MBI GJASHT QINDJET. SIPAS PERNDIMIT VERIOR SIPAS PERNDIMIT VERIOR SIPAS SI TOM DOMINOJN VERI-PERESTNDIMIN SIPAS PRMBLEDHN VERI-PERNDIMIN POR Pra, përsëri sundon veriperëndimi, por ne Pra, përsëri dominante të veriperëndimit, por ne jemi SO SI PASQYRON DOMINATET VERIORE, POR JAM TANI Pra, përsëri Dominojnë Veriperëndimi, por tani jemi tani Pra, përsëri dominojnë veriperëndimi, por ne tani jemi në Dominon, por ne jemi tani në Dominon POR JAM TANI SHUM Dominon POR JAM TANI N SHUM TH SHHNDETSHM Dominon POR JAM TANI N IN KATEGORIN V SHUM T UN SH UNNDETshme Dominon POR JAM TANI N IN KATEGORIN SHUMAL T UN SHHNDETSHME E CILA KATEGORI SHUM E SHENDETSHME E CILA KATEGORI SHUM E PERHALNDETSHME Q IS SHT KATEGORI SHUM E SHENDETSHME E CILA SHT M B E MIR KATEGORI SHUM E SHENDETSHME E cila është më e mirë se KATEGORI SHUM E SHENDETSHME E CILA ISSHT M B E MIR TH SE QENIA KATEGORI SHUM E SHENDETSHME E CILA ISSHT M B E MIR TH SE T BE JEN E RREZIKSHME ISSHT M B I MIR TH SE TING JENZ I RREZIKSHM ISSHT M B E MIR TH SE TING JEN C KATEGORI E RREZIKSHME ISSHT M B E MIR TH SE TING JEN C KATEGORI E RREZIKSHME N. ISSHT M B E MIR TH SE T BE JEN C KATEGORI E RREZIKSHME N SE DISA ISSHT M B I MIR TH SE TING JEN C KATEGORI E RREZIKSHME NVER DISA VENDE KATEGORIA NVER DISA LOKACIONE KATEGORIA NVER DISA LOKACIONE RRETH KATEGORIA N SE DISA LOKACIONE RRETH PERNDIMIT KATEGORIA NVER DISA LOKACIONE RRETH OREGONIT PERERNNDIMOR KATEGORIA NVER DISA LOKACIONE RRETH OREGONIT PERERNNDIMOR KAN RRETH OREGONIT PER WESTNDIMOR KAN RRETH OREGONIT PER WESTNDIMOR SHT U U azhurnuar RRETH OREGONIT PER WESTNDIMOR JAN U U azhurnuar RRETH OREGONIT PER WESTNDIMOR JAN U U azhurnuar VETM RRETH OREGONIT PERERNNDIMOR JAN U U azhurnuar SI T TO thjeshtë U azhurnua thjesht për thjesht U azhurnua P TOR T J thjesht SHHNDET SIMSISHT Të azhurnuar P TOR T J THJESHT SHUMY E SHALNDETSHME NGA Të azhurnuar P TOR T VETM SHTETPLSISHT SH UNNDETSHME NGA SHUM Të azhurnuar P TOR T J VETM SHUM SIM T SHHNDETSHME NGA SHUM TH SHHNDETSHME E SHHNDETSHME NGA SHUM E SHHNDETSHME I SHHNDETSHM NGA SHUM I SHHNDETSHM OSE E SHHNDETSHME NGA SHUM E SHHNDETSHME OSE E RREZIKSHME. OSE E RREZIKSHME. OSE E RREZIKSHME. KËSHTU QË OSE E RREZIKSHME. SO IT OSE E RREZIKSHME. Pra varet OSE E RREZIKSHME. PRA VAR SI OSE E RREZIKSHME. SO VARET SI JU OSE E RREZIKSHME. PRA VAR SI SHIKON OSE E RREZIKSHME. PRA VAR SI SHIKON PRA VAR SI SHIKON SO VARET SI E SHIKONI, SO VARET SI E SHIKONI, DREJT. E DREJTA. E DREJTA. KËSHTU QË E DREJTA. Pra ne E DREJTA. Pra, ne jemi E DREJTA. Pra, ne jemi të kryesuar E DREJTA. Pra, ne jemi të kryesuar në E DREJTA. Pra, ne jemi të kryesuar në E DREJTA. Pra, ne jemi të kryesuar në të djathtë Pra, ne jemi të kryesuar në të djathtë Pra, ne jemi kryesuar në drejtimin e duhur Pra, ne jemi kryesuar në drejtimin e duhur në Pra, ne jemi të kryesuar në drejtimin e duhur të paktën Pra, ne jemi të kryesuar në drejtimin e duhur të paktën, e cila Pra, ne jemi të kryesuar në drejtimin e duhur të paktën e cila është DREJTIMI Të paktën CILI ICSHT DREJTIMI Të paktën nga e cila DREJTIMI TE PAK E cila është sigurisht DREJTIMI TE PAK E cila është sigurisht e mirë DREJTIMI Të paktën për të cilin është sigurisht i mirë DREJTIMI TE PAKTA E CILA OFSHT KURSI MIR TO T SE SHIKOHET. KURSI MIR TO T SE SHIKOHET. KURSI MIR TO T SE SHIKOHET. TE GJITHA KURSI MIR TO T SE SHIKOHET. NË RREGULL. NË RREGULL. NË RREGULL. TE GJITHA NË RREGULL. NË RREGULL. NË RREGULL. NË RREGULL. NË RREGULL. DUHANI NË RREGULL. DUHANI KA NË RREGULL. DUHANI BESHT SHKUAR NË RREGULL. DUHANI KA QEN NË RREGULL. Pirja e duhanit ka qenë kaq pervazive Pirja e duhanit ka qenë kaq pervazive Pirja e duhanit ka qenë aq e përhapur sa Pirja e duhanit ka qenë aq e përhapur sa më herët Pirja e duhanit ka qenë aq e përhapur sa më herët Pirja e duhanit ka qenë aq e përhapur sa më herët këtë javë Pirja e duhanit ka qenë aq e përhapur sa më herët këtë javë Pirja e duhanit ka qenë aq e përhapur sa më herët këtë javë ishte QAT ISHTE PARAQITUR K THT WE JAV ATA E HERSHME KIST WE JAV ISHTE EDHE QAT ESHT PARAQ K WT JAV EV ATA E HERSHME KEKT WE JAV ISHTE EDHE SHIKUAR A ATAT E HERSHME K WET WE JAV ISHTE PARA NJ A MILION ATA PARA KT WE JAV ISHTE PARA NJ A MILION MILE ATAT E HERSHME KIST WE JAV ISHTE PARA EDHE NJ M MILION MILE EDHE PARA NJE MILION MILE EDHE PARA NJE MILION MILE NGA SHTYPI EDHE PARA NJ A MILION MILE NGA NASA EDHE PARA NJ A MILION MILE NGA Eposi i NASA-s EDHE PARA NJE MILION MILE NGA SATELITI EPIK I NASA-s EDHE SHIKONI NJ M MILION MILE NGA EPIKU SATELITOR EPIK I NASA-s NGA Eposi satelitor epik i NASA-s NGA QANDNDRIMET epike satelitore epike të NASA-s NGA STELET EPIKE TAT SATELITITVE EPIK T NAS NASA-s PR NGA QANDNDRIMET EPIKE TAT SATELITITVE EPIK T NAS NASA-S P FORR TOKHN NGA STELET EPIKE TAT SATELITVE EPIK T NAS NASA-S P FORR POLITIKN E TOKS STANDAT POLITIKA E TOKS STANDAJ P FORR POLITIKN E TOKS KROMATIKE STANDARDET P FORR POLITIKN E TOK IMS P IMR Imazhe Kromatike STANDAT P PR KAMERERN PAGR POLITIKN E IMAGJES KROMATIKE STANDARDET P PR POLITIKN E TOKS KAMERA E IMAZHIMIT KROMATIK ESHT KAMERA E IMAZHIMIT KROMATIKE SHT KAMERA E IMAZHIMIT KROMATIK ATSHT E R MENDSISHME KAMERA E IMAZHIMIT KROMATIK Q MESHT E RANTNDSISHME KAMERA E IMAZHIMIT KROMATIK Q MESHT E SHTET T BNI KAMERA E IMAZHIMIT KROMATIK Q TH MESHT E SHTET T BONI K RESRKIM KAMERA E IMAZHIMIT KROMATIK Q TH DUHET T BONI KERKIM DHE Domethënia për të bërë kërkime dhe Domethënia për të bërë kërkime dhe monitorues Domethënia për të bërë kërkime dhe monitorimin e Domethënia për të bërë kërkime dhe monitorimin e diellit Domethënia për të bërë kërkime dhe monitorimin e diellit, por Domethënia për të bërë kërkime dhe monitorimin e diellit, por atë Domethënia për të bërë hulumtime dhe monitorimin e diellit, por ajo mund Domethënia për të bërë kërkime dhe monitorimin e diellit, por ajo gjithashtu mund të Vëzhgoni Diellin, por gjithashtu mund Vëzhgoni Diellin, por gjithashtu mund të jetë Vëzhgoni Diellin, por gjithashtu mund të kthehet Vëzhgoni Diellin, por gjithashtu mund të ndizet Vëzhgoni Diellin, por gjithashtu mund të ndizet Vëzhgoni Diellin, por gjithashtu mund të kthehet në tokë Vëzhgoni Diellin, por gjithashtu mund të kthehet në Tokë A KTHEHEN N THE TOK A KTHYHENI N E TOKH NJ A MILION KTHYHENI N E TOKH NJE MILION MILE KTHYHENI N E TOKH NJ A MILION MILE KTHEHENI N E TOKH NJE MILION MILE OSE OSE KTHYHENI N E TOKH NJ A MILION MILE M OR SHUM OR APO T SM PIJI Duhan KTHYHENI NART TOKH NJ A MILION MILE M OR SHUM OR APO DUHANI Milionë milje larg apo duhani ishte Milionë milje larg ose duhani ishte parë Milionë milje larg ose duhani ishte parë MILION milje larg ose duhani ishte parë tjetri MILION milje larg apo duhani u pa në monitorimin tjetër SHIKON MONITORIMIN TJETR SHIKONI MONITORIMIN TJETR SOT SHIKONI MONITORIMIN TJETR SOT SHIKONI MONITORIMIN TJETR SONDAZHIN E TIJ SHIKONI MONITORIMIN TJETR SOT N H URDHENJEN E TIJ. SONA URRIKANI I TIJ SALLY. SONA URRIKANI I TIJ SALLY. NE SONA URRIKANI I TIJ SALLY. NE KEMI SONA URRIKANI I TIJ SALLY. NE KEMI NJË SONA URRIKANI I TIJ SALLY. KEMI KATEGORI SONA URRIKANI I TIJ SALLY. KEMI DY KATEGORI KEMI DY KATEGORI KEMI NJ C KATEGORI DY URRIKANE KEMI KATEGORI DY URRIKANE RRETH KEMI KATEGORI DY URRIKANE RRETH TIJ KEMI NJ C KATEGORI DY URRIKANE P TOR T BR Uragani RRETH T M BNI Uragani RRETH T M BAKENI R LNI URRIKANE P TOR T M B MR L PLANIFIKIMIN N. Uragani RRETH T M BAKENI PLANIFIKIMIN N IN URRIKANI POUR T M B MRAND PLANIFIKIMIN N THE SH.B.A. URRIKANE P TOR T M B MR L PLANIFIKIMI N LA LAURA SH.B.A. LANDFALL N IN LAURA SH.B.A. LANDFALL N IN LAURA SH.B.A. DO T JET LANDFALL N IN LAURA SH.B.A. DO T HA KEMI LANDFALL N IN LAURA SH.B.A. Do të kemi më shumë LANDFALL N IN LAURA SH.B.A. Do të kemi më shumë LANDFALL N IN LAURA SH.B.A. Do të kemi më shumë për këtë LANDFALL N IN LAURA SH.B.A. Do të kemi më shumë për atë dhe LANDFALL N IN LAURA SH.B.A. Ne do të kemi më shumë për atë dhe Ne do të kemi më shumë për atë dhe Do të kemi më shumë për atë dhe shiun Do të kemi më shumë për atë dhe shiun që është Do të kemi më shumë për atë dhe shiun që ka në krye Do të kemi më shumë për atë dhe shiun që është me kokën tonë Ne do të kemi më shumë për atë dhe shiun që është në krye mënyrën tonë. SHI TIJ K HESHILL MNYRN TON. SHI TIJ K HESHILL MNYRN TON. JO SHI TIJ K HESHILL MNYRN TON. JO uragane SHI TIJ K HESHILL MNYRN TON. JO SHIKU URGJANE SHI TIJ K HESHILL MNYRN TON. JO URA URJANE POR SHI TIJ K HESHILL MNYRN TON. JO URA URJANE POR NE SHI TIJ K HESHILL MNYRN TON. JO URGJANE SHI, POR JEMI JO URGJANE SHI, POR JEMI JO URGJANE shi, por ne po shkojmë JO URGJANE shi, por ne po shkojmë te JO URGJANE SHI, POR PO SHKOJM TO T MERRNI

Tregimet kryesore: Mbrëmja 9-15-20

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="9.909" dur="0.101"> >> </text>
<text sub="clublinks" start="10.01" dur="0.1"> >> KJO </text>
<text sub="clublinks" start="10.11" dur="0.133"> >> KJO ISHTE </text>
<text sub="clublinks" start="10.243" dur="0.1"> >> KJO ISHTE </text>
<text sub="clublinks" start="10.343" dur="0.1"> >> KJO ISHTE NETA </text>
<text sub="clublinks" start="10.443" dur="0.134"> >> KJO ISHTE Nata E </text>
<text sub="clublinks" start="10.577" dur="0.367"> >> KJO ISHTE NETEN ZJARRET </text>
<text sub="clublinks" start="10.944" dur="0.067"> >> KJO ISHTE NAT THE ZJARRET E SHPALLUR </text>
<text sub="clublinks" start="11.011" dur="1.434"> >> KJO ISHTE NAT THEN ZJARRAT E SHPEDLNDUARA </text>
<text sub="clublinks" start="12.445" dur="0.2"> >> KJO ISHTE NAT THE ZJARRAT E SHPALLUR N OREGON </text>
<text sub="clublinks" start="12.645" dur="0.067"> >> KJO ISHTE NAT THE ZJARRAT E SHPEDLNDUAR SOT PREJ OREGONIT </text>
<text sub="clublinks" start="12.712" dur="0.267"> EKSPLODUAR SI PREJ OREGONIT </text>
<text sub="clublinks" start="12.979" dur="0.1"> EKSPLODUAR N IN OREGON T NEW REALIZUAR SI </text>
<text sub="clublinks" start="13.079" dur="0.134"> E SHPODLNDUAR N IN OREGON Q .LLIMI I RI </text>
<text sub="clublinks" start="13.213" dur="0.133"> EKSPLODUAR N IN OREGON DAM CAM I REALIZUAR SI </text>
<text sub="clublinks" start="13.346" dur="0.1"> EKSPLODUAR N IN OREGON VIDEO E PAMRGJITHSHME E LIRUAR DASH CAM </text>
<text sub="clublinks" start="13.446" dur="0.067"> E SHPODLNDUAR N IN OREGON Q. JEPET VIDEO KAMI I SHKALLS SI RE </text>
<text sub="clublinks" start="13.513" dur="0.2"> JEPET VIDEO E KAMJUAR E SHKALLUAR </text>
<text sub="clublinks" start="13.713" dur="0.167"> VIDEO E KAMJEVE E SHKALLUAR NDON JAM </text>
<text sub="clublinks" start="13.88" dur="2.436"> VIDEO E KAMJEVE E SHKALLUAR NDIHME na jep A </text>
<text sub="clublinks" start="16.316" dur="0.2"> VIDEO E KAMJEVE E SHKALLUAR NDIHME na dhuron një shikim të shpejtë </text>
<text sub="clublinks" start="16.516" dur="0.2"> VIDEO E KAMJEVE E SHKALLUAR NDIHME JU JAP NJ GL SHIKIM ÇFAR </text>
<text sub="clublinks" start="16.716" dur="0.2"> VIDEO E KAMJUAR E DASH CAM NDIHME NJ GL SHIKIM ÇFAR IT SHT </text>
<text sub="clublinks" start="16.916" dur="0.234"> VIDEO E KAMBUAR E DASH CAM NDIHME NJ GL SHIKIM ÇFAR W ISHTE </text>
<text sub="clublinks" start="17.15" dur="0.067"> VIDEO E KAMBUAR NGA DASH CAM na jep një vështrim të shpejtë si ajo që ishte si </text>
<text sub="clublinks" start="17.217" dur="0.2"> SH.B.A. NJ GL SHIKIM SI ISHTE PIK W </text>
<text sub="clublinks" start="17.417" dur="0.1"> SH.B.A. NJ GL PIKIMNI PATR ÇFAR W ISHTE PIK </text>
<text sub="clublinks" start="17.517" dur="0.1"> SHPENZIMI NJ GL SHIKIM ÇFAR W ISHTE PR T </text>
<text sub="clublinks" start="17.617" dur="0.1"> SH.B.A. NJ GL SHIKIM ÇFAR WH ISHTE P LR PAR F </text>
<text sub="clublinks" start="17.717" dur="0.167"> SHPENZIMI NJ GL SHIKIM ÇFAR W ISHTE PIKU P FORR CREWS E PAR </text>
<text sub="clublinks" start="17.884" dur="0.067"> SH.B.A. NJ GL SHIKIM ÇFAR W ISHTE PIK PR LUFTIMIN E PARRE TRE CREWS </text>
<text sub="clublinks" start="17.951" dur="0.2"> P FORR LUFTIMIN E EREVE T F PAR </text>
<text sub="clublinks" start="18.151" dur="2.202"> P CR EKRETAT E PARA T LUFTUAR ME </text>
<text sub="clublinks" start="20.353" dur="0.234"> P CR EKRETAT E PARA LUFTOJN FLAMES. </text>
<text sub="clublinks" start="20.587" dur="0.333"> Flakët. </text>
<text sub="clublinks" start="20.92" dur="0.201"> Flakët. PLUS </text>
<text sub="clublinks" start="21.121" dur="0.1"> Flakët. PLUS HE </text>
<text sub="clublinks" start="21.221" dur="0.133"> Flakët. PLUS Ai e bëri </text>
<text sub="clublinks" start="21.354" dur="0.167"> Flakët. PLUS Ai e bëri atë </text>
<text sub="clublinks" start="21.521" dur="0.067"> Flakët. PLUS Ai e mori vendimin </text>
<text sub="clublinks" start="21.588" dur="0.066"> Flakët. PLUS Ai e bëri vendimin </text>
<text sub="clublinks" start="21.654" dur="0.201"> PLUS Ai e bëri vendimin </text>
<text sub="clublinks" start="21.855" dur="0.133"> PLUS Ai e bëri vendimin që ishte </text>
<text sub="clublinks" start="21.988" dur="0.034"> PLUS E BADI VENDIMIN Q IT ISHTE EDHE </text>
<text sub="clublinks" start="22.022" dur="0.066"> PLUS E BADI VENDIMIN Q IT ISHTE EDHE A </text>
<text sub="clublinks" start="22.088" dur="0.167"> PLUS Ai e bëri vendimin që ishte tani ose tani </text>
<text sub="clublinks" start="22.255" dur="0.2"> PLUS Ai e bëri vendimin që ishte tani ose OSE </text>
<text sub="clublinks" start="22.455" dur="0.067"> PLUS E BR VENDIMIN Q IT ISHTE TANI OSE ASNJVERHERE </text>
<text sub="clublinks" start="22.522" dur="1.001"> ISHTE EDHE ASNJEHERE </text>
<text sub="clublinks" start="23.523" dur="0.267"> ISHTE EDHE ASNJEHERE MOMENT. </text>
<text sub="clublinks" start="23.79" dur="0.334"> MOMENTI. </text>
<text sub="clublinks" start="24.124" dur="0.2"> MOMENTI. >> </text>
<text sub="clublinks" start="24.324" dur="0.1"> MOMENTI. >> NE </text>
<text sub="clublinks" start="24.424" dur="0.133"> MOMENTI. >> NE TAKOhemi </text>
<text sub="clublinks" start="24.557" dur="0.134"> MOMENTI. >> Ne e takojmë </text>
<text sub="clublinks" start="24.691" dur="0.067"> MOMENTI. >> Ne takohemi me heronjtë </text>
<text sub="clublinks" start="24.758" dur="0.066"> MOMENTI. >> Ne takohemi me heronjtë të cilët </text>
<text sub="clublinks" start="24.824" dur="0.234"> >> Ne takohemi me heronjtë të cilët </text>
<text sub="clublinks" start="25.058" dur="0.1"> >> Ne takohemi me heronjtë që ndihmuan </text>
<text sub="clublinks" start="25.158" dur="0.167"> >> Ne takohemi me heronjtë që ndihmuan në ruajtjen </text>
<text sub="clublinks" start="25.325" dur="2.035"> >> NE TAKOJM THE HEROINELT QO NDIHMONI SHQIP 80 </text>
<text sub="clublinks" start="27.36" dur="0.2"> >> NE TAKOJM THE HEROINT QO NDIHMN SHTVEPIN 80 NJERZ </text>
<text sub="clublinks" start="27.56" dur="0.201"> >> Ne takojmë heronjtë që ndihmuan të ruajnë 80 njerëz pas </text>
<text sub="clublinks" start="27.761" dur="0.066"> >> Ne takojmë heronjtë që ndihmuan të ruajnë 80 njerëz pas tij </text>
<text sub="clublinks" start="27.827" dur="0.267"> NDIHMONI RUAJN 80 80 NJERZ PAS TIJ </text>
<text sub="clublinks" start="28.094" dur="0.1"> NDIHMONI RUAJN 80 80 NJERZ PAS SHIKIMIT </text>
<text sub="clublinks" start="28.194" dur="0.1"> NDIHMONI RUAJN 80 80 NJERZ PAS T L DUKE SHIKUAR </text>
<text sub="clublinks" start="28.294" dur="0.101"> NDIHMONI RUAJN 80 80 NJERZ PAS SI DUKE SHIKUAR ZJARRI </text>
<text sub="clublinks" start="28.395" dur="0.066"> NDIHMONI RUAJN 80 80 NJERZ PAS SHIKIMIT SI ZJARRT KAN </text>
<text sub="clublinks" start="28.461" dur="0.2"> NDIHMONI RUAJN 80 80 NJERZ PAS T IT DUKE SHIKUAR SI ZJARRAT E PRETUR </text>
<text sub="clublinks" start="28.661" dur="0.067"> NDIHMONI RUAJN 80 80 NJERZ PAS SI SHIKONI ZJARRAT E PRETUR </text>
<text sub="clublinks" start="28.728" dur="0.2"> DUKE SHIKUAR ZJARRAT E PRETUR </text>
<text sub="clublinks" start="28.928" dur="2.436"> SHIKOJNIK SI ZJARRAT I KAN C PRET T ALL GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="31.364" dur="0.067"> DUKE SHIKUAR SI ZJARRAT KAN H PRET T ALL GJITHA Shanset </text>
<text sub="clublinks" start="31.431" dur="0.133"> DUKE SHIKUAR SI ZJARRAT E KAN PRETUR T ALL GJITHA Shansin </text>
<text sub="clublinks" start="31.564" dur="0.267"> DUKE SHIKUAR SI ZJARRAT E KAN C PRETUR T ALL GJITHA Shansin e Arratisjes. </text>
<text sub="clublinks" start="31.831" dur="0.267"> T ALL GJITHA Shansi i Arratisjes. </text>
<text sub="clublinks" start="32.098" dur="0.1"> T ALL GJITHA Shansi i Arratisjes. PASTAJ </text>
<text sub="clublinks" start="32.198" dur="0.1"> T ALL GJITHA Shansi i Arratisjes. ATEHERE KUR </text>
<text sub="clublinks" start="32.298" dur="0.234"> T ALL GJITHA Shansi i Arratisjes. ATENHERE kur do </text>
<text sub="clublinks" start="32.532" dur="0.2"> T ALL GJITHA Shansi i Arratisjes. AT WHHERE KUR DO T TH KJO </text>
<text sub="clublinks" start="32.732" dur="2.636"> T ALL GJITHA Shansi i Arratisjes. ATENHERE kur do ta pi këtë duhan </text>
<text sub="clublinks" start="35.368" dur="0.067"> T ALL GJITHA Shansi i Arratisjes. AT WHHERE KUR DO TA QYTETOJ T C QAR </text>
<text sub="clublinks" start="35.435" dur="0.233"> AT WHHERE KUR DO TA QYTETOJ T C QAR </text>
<text sub="clublinks" start="35.668" dur="0.067"> ATENHERE KUR DO T TH QYTETOJ E QYTETUAR? </text>
<text sub="clublinks" start="35.735" dur="0.267"> JASHT? </text>
<text sub="clublinks" start="36.002" dur="0.134"> JASHT? NE </text>
<text sub="clublinks" start="36.136" dur="0.1"> JASHT? NE PAMË </text>
<text sub="clublinks" start="36.236" dur="0.2"> JASHT? PAM DISA </text>
<text sub="clublinks" start="36.436" dur="0.2"> JASHT? PAM DISA Premtim </text>
<text sub="clublinks" start="36.636" dur="0.067"> JASHT? KAM SI DISA SHENJE PREMTUESE </text>
<text sub="clublinks" start="36.703" dur="1.802"> KAM SI DISA SHENJE PREMTUESE </text>
<text sub="clublinks" start="38.505" dur="0.3"> SOT SHIKONI DISA SHENJE PREMTUESE. </text>
<text sub="clublinks" start="38.805" dur="0.334"> SOT </text>
<text sub="clublinks" start="39.139" dur="0.1"> SOT >> </text>
<text sub="clublinks" start="39.239" dur="0.2"> SOT >> KJO </text>
<text sub="clublinks" start="39.439" dur="0.133"> SOT >> KJO ESHTE </text>
<text sub="clublinks" start="39.572" dur="0.067"> SOT >> KJO ESHTE KGW. </text>
<text sub="clublinks" start="39.639" dur="0.234"> >> KJO ESHTE KGW. </text>
<text sub="clublinks" start="39.873" dur="0.2"> >> KJO ESHTE KGW. JU </text>
<text sub="clublinks" start="40.073" dur="0.2"> >> KJO ESHTE KGW. TI THOT </text>
<text sub="clublinks" start="40.273" dur="2.236"> >> KJO ESHTE KGW. TI TI THOT </text>
<text sub="clublinks" start="42.509" dur="0.2"> >> KJO ESHTE KGW. TI THOTE JETONI </text>
<text sub="clublinks" start="42.709" dur="2.035"> >> KJO ESHTE KGW. TI THOT SE JETONI PRMES </text>
<text sub="clublinks" start="44.744" dur="0.067"> >> KJO ESHTE KGW. TI THOT SE JETONI P .RMES TUAJ </text>
<text sub="clublinks" start="44.811" dur="0.234"> TI THOT SE JETONI P .RMES TUAJ </text>
<text sub="clublinks" start="45.045" dur="0.166"> TI THOT SE JETONI PRORMES RRUGOS TUAJ </text>
<text sub="clublinks" start="45.211" dur="0.201"> JU TREGONI JETONI PRMES RRUGS TUAJ NPRMJET </text>
<text sub="clublinks" start="45.412" dur="6.072"> JU TREGONI SE JETONI PRORMES RRUGOS TUAJ PRMES MOOSEJAW </text>
<text sub="clublinks" start="51.484" dur="0.301"> JU TREGONI SE JETONI P RRMES RRUGOS TUAJ P MORMES MOOSEJAW KERETU. </text>
<text sub="clublinks" start="51.785" dur="0.333"> RRUGN PRMES MOOSEJAW KTU. </text>
<text sub="clublinks" start="52.118" dur="3.437"> RRUGN PRMES MOOSEJAW KTU. KËSHTU QË </text>
<text sub="clublinks" start="55.555" dur="0.2"> RRUGN PRMES MOOSEJAW KTU. SO Zotëri </text>
<text sub="clublinks" start="55.755" dur="0.401"> RRUGN PRMES MOOSEJAW KTU. SO Zotëri, </text>
<text sub="clublinks" start="56.156" dur="0.233"> RRUGN PRMES MOOSEJAW KTU. SO Zotëri, NE </text>
<text sub="clublinks" start="56.389" dur="0.2"> RRUGN PRMES MOOSEJAW KTU. SO Zotëri, FILLIM </text>
<text sub="clublinks" start="56.589" dur="2.837"> RRUGN PRMES MOOSEJAW KTU. SO Zotëri, Ne fillojmë me </text>
<text sub="clublinks" start="59.426" dur="0.066"> RRUGN PRMES MOOSEJAW KTU. SO Zotëri, FILLIM ME A </text>
<text sub="clublinks" start="59.492" dur="0.334"> SO Zotëri, FILLIM ME A </text>
<text sub="clublinks" start="59.826" dur="0.133"> SO Zotëri, FILLojmë me një shkatërruese </text>
<text sub="clublinks" start="59.959" dur="0.101"> SO Zotëri, FILLIM ME NJ F TITH PAR shkatërruese </text>
<text sub="clublinks" start="60.06" dur="0.066"> SO Zotëri, FILLojmë me një vështrim të parë shkatërrues </text>
<text sub="clublinks" start="60.126" dur="0.167"> SO Zotëri, FILLojmë me një vështrim të parë shkatërrues </text>
<text sub="clublinks" start="60.293" dur="0.067"> SO Zotëri, FILLojmë me një vështrim të parë shkatërrues në atë </text>
<text sub="clublinks" start="60.36" dur="0.167"> SHQYRTUESI I PAR DE SHKATRRUES N ÇFAR </text>
<text sub="clublinks" start="60.527" dur="0.1"> SHIKONI PAR F SHKATRRUESE ÇFAR IS SHT </text>
<text sub="clublinks" start="60.627" dur="0.033"> SHQYRTUESI I PAR F SHQYRTUESI N WH ÇFAR LN </text>
<text sub="clublinks" start="60.66" dur="0.1"> SHQYRTIMI I PAR SHQYRTUES P ATR ÇFAR IS L LN </text>
<text sub="clublinks" start="60.76" dur="0.134"> SHQYRTIMI I PAR SHQYRTUES ÇFAR IS L LN NGA </text>
<text sub="clublinks" start="60.894" dur="0.066"> SHQYRTIMI I PAR SHKATRRUES N AT ÇFAR L LN N OF VEND. </text>
<text sub="clublinks" start="60.96" dur="0.234"> LSHT MBAJTUR N THE VEND. </text>
<text sub="clublinks" start="61.194" dur="2.236"> LSHT MBAJTUR N THE VEND. >> </text>
<text sub="clublinks" start="63.43" dur="0.2"> LSHT MBAJTUR N THE VEND. >> SHUME </text>
<text sub="clublinks" start="63.63" dur="0.2"> LSHT MBAJTUR N THE VEND. >> SHUME TE PERDORURA </text>
<text sub="clublinks" start="63.83" dur="0.2"> LSHT MBAJTUR N THE VEND. >> SHUME TE PERDORURA </text>
<text sub="clublinks" start="64.03" dur="0.134"> LSHT MBAJTUR N THE VEND. >> SHUM P USRDORET P TOR T. THIRRJE </text>
<text sub="clublinks" start="64.164" dur="0.066"> LSHT MBAJTUR N THE VEND. >> SHUM P USRDORET T TO THIRRJN NOM SHTOMPI. </text>
<text sub="clublinks" start="64.23" dur="0.234"> >> SHUM P USRDORET T TO THIRRJN NOM SHTOMPI. </text>
<text sub="clublinks" start="64.464" dur="0.1"> >> SHUM P USRDORET T TO THIRRJN NOM SHTOMPI. A </text>
<text sub="clublinks" start="64.564" dur="0.133"> >> SHUM P USRDORET T TO THIRRJN NOM SHTOMPI. NJE BURRE </text>
<text sub="clublinks" start="64.697" dur="0.201"> >> SHUM P USRDORET T TO THIRRJN NOM SHTOMPI. NJERI ISSHT </text>
<text sub="clublinks" start="64.898" dur="0.1"> >> SHUM P USRDORET T TO THIRRJN NOM SHTOMPI. NJ MAN NJERI ISSHT NDAR </text>
<text sub="clublinks" start="64.998" dur="0.2"> >> SHUM P USRDORET T TO THIRRJN NOM SHTOMPI. Një burrë po e ndan këtë </text>
<text sub="clublinks" start="65.198" dur="0.067"> >> SHUM P USRDORET T TO THIRRJN NOM SHTOMPI. Një burrë po e ndan këtë video </text>
<text sub="clublinks" start="65.265" dur="0.167"> Një burrë po e ndan këtë video </text>
<text sub="clublinks" start="65.432" dur="0.066"> Një burrë po e ndan këtë video </text>
<text sub="clublinks" start="65.498" dur="1.769"> Një burrë po e ndan këtë video të </text>
<text sub="clublinks" start="67.267" dur="0.233"> Një burrë po ndan këtë video të shpërndarjes </text>
<text sub="clublinks" start="67.5" dur="0.2"> Një burrë po ndan këtë video të shpërndarjes në </text>
<text sub="clublinks" start="67.7" dur="0.067"> Një burrë po ndan këtë video të shpërndarjes për të treguar </text>
<text sub="clublinks" start="67.767" dur="0.267"> E SHPISTRNDARJES S TO TREGUAR </text>
<text sub="clublinks" start="68.034" dur="0.1"> E SHPISTRNDARJES P TOR TOW treguar njerëzit </text>
<text sub="clublinks" start="68.134" dur="0.167"> E SHPISTRNDARJES P TOR T SH TREGUAR NJERZIT ÇFAR </text>
<text sub="clublinks" start="68.301" dur="0.1"> E SHPISTRNDARJES P TOR T SH TREGUAR NJERZIT ÇFAR. ZBULON UJT </text>
<text sub="clublinks" start="68.401" dur="0.067"> E SHPISTRNDARJES P TOR T SH TREGUAR NJERZIT ÇFAR. B WNI UJDT </text>
<text sub="clublinks" start="68.468" dur="0.067"> E SHPISTRNDARJES P TOR T SH TREGUAR NJERZIT ÇFAR D BIDNI ZEMRAT </text>
<text sub="clublinks" start="68.535" dur="0.2"> NJERZIT ÇFAR D B DNI ZJARRILT E FILMIJVE </text>
<text sub="clublinks" start="68.735" dur="1.835"> NJERZIT ÇFAR D I BNI FYTET E FJALAVE </text>
<text sub="clublinks" start="70.57" dur="0.033"> NJERZIT ÇFAR D B DNI ZOTRAT NIL QYTET </text>
<text sub="clublinks" start="70.603" dur="0.167"> NJERZIT ÇFAR D B DNI ZOTIRRAT E FYTYRAVE </text>
<text sub="clublinks" start="70.77" dur="0.067"> NJERZIT ÇFAR D B WNI ZOTRAT NIL QYTETIN E DETROIT. </text>
<text sub="clublinks" start="70.837" dur="0.334"> QYTETI I DETROIT. </text>
<text sub="clublinks" start="71.171" dur="0.2"> QYTETI I DETROIT. TIJ </text>
<text sub="clublinks" start="71.371" dur="0.133"> QYTETI I DETROIT. SHTUSPIA E TIJ </text>
<text sub="clublinks" start="71.504" dur="0.2"> QYTETI I DETROIT. SHTUSPIA E TIJ E Djegur </text>
<text sub="clublinks" start="71.704" dur="0.201"> QYTETI I DETROIT. SHT HPIA E TIJ E Djegur GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="71.905" dur="2.469"> QYTETI I DETROIT. Shtëpia e tij është djegur gjatë gjithë kohës </text>
<text sub="clublinks" start="74.374" dur="0.067"> QYTETI I DETROIT. SHT HPIA E TIJ E Djegur E GJITHA P HERBASHKT </text>
<text sub="clublinks" start="74.441" dur="0.2"> SHT HPIA E TIJ E Djegur E GJITHA P HERBASHKT </text>
<text sub="clublinks" start="74.641" dur="0.2"> Shtëpia e tij u dogj të gjithë derisa ai ishte </text>
<text sub="clublinks" start="74.841" dur="0.167"> Shtëpia e tij u dogj të gjithë derisa ai ishte pa çiftëzi </text>
<text sub="clublinks" start="75.008" dur="0.133"> SHTUSPIA E TIJ DOGJ ALL T ALL GJITHA NDIHM NDIHMI PA TRET </text>
<text sub="clublinks" start="75.141" dur="0.067"> SHTUSPIA E TIJ E Djegur të Gjithë Ndërsa Ai Ndihmonte Pavarësisht </text>
<text sub="clublinks" start="75.208" dur="0.3"> ISHTE NDIHMUESISHT PA TREHTSI </text>
<text sub="clublinks" start="75.508" dur="0.067"> ISHTE NDIHMUAR PA TREMSI BASHKSIN E TIJ. </text>
<text sub="clublinks" start="75.575" dur="0.2"> BASHKSIA. </text>
<text sub="clublinks" start="75.775" dur="0.2"> BASHKSIA. AI SHT </text>
<text sub="clublinks" start="75.975" dur="2.436"> BASHKSIA. Ai është një </text>
<text sub="clublinks" start="78.411" dur="0.234"> BASHKSIA. Ai është një vullnetar </text>
<text sub="clublinks" start="78.645" dur="0.066"> BASHKSIA. Ai është një zjarrfikës vullnetar </text>
<text sub="clublinks" start="78.711" dur="0.267"> Ai është një zjarrfikës vullnetar </text>
<text sub="clublinks" start="78.978" dur="0.134"> Ai është një magjistar vullnetar i zjarrfikësve </text>
<text sub="clublinks" start="79.112" dur="0.167"> HE SHT A NJ A VESHTES MAGGIE VESPER VJETS </text>
<text sub="clublinks" start="79.279" dur="0.2"> HE ASHT A NJES MAGGIE VESPER VULLNETAR Zjarrfikës </text>
<text sub="clublinks" start="79.479" dur="2.069"> AI ASHT M NJ A VULLNETAR MAGGIE VESPER VJETAR I ZGJIDHJES </text>
<text sub="clublinks" start="81.548" dur="0.267"> HE ASHT NJ M VULLNETAR MAGGIE VESPER ZJARRI KA TREGIMIN E TIJ. </text>
<text sub="clublinks" start="81.815" dur="0.333"> Maggi Vesper ka historinë e tij. </text>
<text sub="clublinks" start="82.148" dur="0.1"> Maggi Vesper ka historinë e tij. >> </text>
<text sub="clublinks" start="82.248" dur="0.201"> Maggi Vesper ka historinë e tij. >> KJO </text>
<text sub="clublinks" start="82.449" dur="0.233"> Maggi Vesper ka historinë e tij. >> KJO ESHTE </text>
<text sub="clublinks" start="82.682" dur="6.673"> Maggi Vesper ka historinë e tij. >> KJO ESHTE IME </text>
<text sub="clublinks" start="89.355" dur="0.301"> Maggi Vesper ka historinë e tij. >> Kjo është shtëpia ime. </text>
<text sub="clublinks" start="89.656" dur="0.333"> >> Kjo është shtëpia ime. </text>
<text sub="clublinks" start="89.989" dur="0.101"> >> Kjo është shtëpia ime. >> </text>
<text sub="clublinks" start="90.09" dur="0.2"> >> Kjo është shtëpia ime. >> SHT </text>
<text sub="clublinks" start="90.29" dur="0.2"> >> Kjo është shtëpia ime. >> NUK SHT </text>
<text sub="clublinks" start="90.49" dur="2.035"> >> Kjo është shtëpia ime. >> NUK ESHTE IME </text>
<text sub="clublinks" start="92.525" dur="0.301"> >> Kjo është shtëpia ime. >> NUK NOTSHT SHT HPIA IME. </text>
<text sub="clublinks" start="92.826" dur="0.233"> >> NUK NOTSHT SHT HPIA IME. </text>
<text sub="clublinks" start="93.059" dur="0.1"> >> NUK NOTSHT SHT HPIA IME. >> </text>
<text sub="clublinks" start="93.159" dur="0.134"> >> NUK NOTSHT SHT HPIA IME. >> DITET </text>
<text sub="clublinks" start="93.293" dur="0.133"> >> NUK NOTSHT SHT HPIA IME. >> DITE PAS </text>
<text sub="clublinks" start="93.426" dur="0.067"> >> NUK NOTSHT SHT HPIA IME. >> DITE PAS PAKETIMIT </text>
<text sub="clublinks" start="93.493" dur="0.133"> >> NUK NOTSHT SHT HPIA IME. >> DITE PAS PAKETIMIMIT </text>
<text sub="clublinks" start="93.626" dur="0.067"> >> NUK NOTSHT SHT HPIA IME. >> DITE PAS PAKETIMIMIT TIJ </text>
<text sub="clublinks" start="93.693" dur="0.234"> >> DITE PAS PAKETIMIMIT TIJ </text>
<text sub="clublinks" start="93.927" dur="0.066"> >> DITE PAS PAKETIMIMIT TE FAMILJES SE TIJ </text>
<text sub="clublinks" start="93.993" dur="0.167"> >> DITE PAS PAKETIMIMIT TE FAMILJES SE TIJ DHE </text>
<text sub="clublinks" start="94.16" dur="0.134"> >> DITE PAS PAKETIMIMIT TE FAMILJES SE TIJ DHE IKJES </text>
<text sub="clublinks" start="94.294" dur="2.035"> >> DITE PAS PAKETIMIMIT TE FAMILJES SE TIJ DHE IKJES NE </text>
<text sub="clublinks" start="96.329" dur="0.067"> >> DIT AF PAS PAKETIMIMIT T F FAMILJES SIS TIJ DHE FLETIT N IN </text>
<text sub="clublinks" start="96.396" dur="0.267"> FAMILJA DHE IKJA N THE </text>
<text sub="clublinks" start="96.663" dur="0.033"> FAMILJA DHE IKJET N THE Mes </text>
<text sub="clublinks" start="96.696" dur="0.1"> FAMILJA DHE IKJET N IN mes të </text>
<text sub="clublinks" start="96.796" dur="0.2"> FAMILJA DHE IKJET N IN mes të </text>
<text sub="clublinks" start="96.996" dur="0.067"> FAMILJE DHE IKJE N IN MESAT N T N natës. </text>
<text sub="clublinks" start="97.063" dur="0.334"> Mesi i natës. </text>
<text sub="clublinks" start="97.397" dur="0.133"> Mesi i natës. >> </text>
<text sub="clublinks" start="97.53" dur="0.134"> Mesi i natës. >> DON </text>
<text sub="clublinks" start="97.664" dur="0.1"> Mesi i natës. >> DON TESDAL </text>
<text sub="clublinks" start="97.764" dur="0.2"> Mesi i natës. >> DON TESDAL I MADE </text>
<text sub="clublinks" start="97.964" dur="0.2"> Mesi i natës. >> DON TESDAL E BADI atë </text>
<text sub="clublinks" start="98.164" dur="1.235"> Mesi i natës. >> DON TESDAL E BADR Prapa </text>
<text sub="clublinks" start="99.399" dur="0.067"> Mesi i natës. >> DON TESDAL E BADRI KTHEHU PR T </text>
<text sub="clublinks" start="99.466" dur="0.2"> >> DON TESDAL E BADRI KTHEHU PR T </text>
<text sub="clublinks" start="99.666" dur="0.167"> >> DON TESDAL E BADI KTHEH TO T TO TIJ </text>
<text sub="clublinks" start="99.833" dur="0.2"> >> DON TESDAL E BADI KTHEHET N TO SHT HPIN E TIJ </text>
<text sub="clublinks" start="100.033" dur="0.167"> >> Don Tesdal e bëri atë përsëri në shtëpinë e tij në </text>
<text sub="clublinks" start="100.2" dur="0.066"> >> DON TESDAL E BADI KTHEHET N TO SHTPIN E TIJ N D DETROIT. </text>
<text sub="clublinks" start="100.266" dur="0.201"> SHTOMPIA E TIJ N D DETROIT. </text>
<text sub="clublinks" start="100.467" dur="0.1"> SHTOMPIA E TIJ N D DETROIT. >> </text>
<text sub="clublinks" start="100.567" dur="0.133"> SHTOMPIA E TIJ N D DETROIT. >> PEM </text>
<text sub="clublinks" start="100.7" dur="0.2"> SHTOMPIA E TIJ N D DETROIT. >> PEMET JANE </text>
<text sub="clublinks" start="100.9" dur="0.067"> SHTOMPIA E TIJ N D DETROIT. >> Pemët janë zhdukur. </text>
<text sub="clublinks" start="100.967" dur="2.569"> >> Pemët janë zhdukur. </text>
<text sub="clublinks" start="103.536" dur="0.2"> >> Pemët janë zhdukur. Ai </text>
<text sub="clublinks" start="103.736" dur="1.836"> >> Pemët janë zhdukur. Ai mendoi </text>
<text sub="clublinks" start="105.572" dur="0.2"> >> Pemët janë zhdukur. Ai e mendoi atë </text>
<text sub="clublinks" start="105.772" dur="0.2"> >> Pemët janë zhdukur. Ai mendonte se ishte </text>
<text sub="clublinks" start="105.972" dur="0.067"> >> Pemët janë zhdukur. Ai mendonte se ishte i përgatitur. </text>
<text sub="clublinks" start="106.039" dur="7.441"> Ai mendonte se ishte i përgatitur. </text>
<text sub="clublinks" start="113.48" dur="0.2"> Ai mendonte se ishte i përgatitur. Ai </text>
<text sub="clublinks" start="113.68" dur="0.2"> Ai mendonte se ishte i përgatitur. Ai ka qëlluar </text>
<text sub="clublinks" start="113.88" dur="0.2"> Ai mendonte se ishte i përgatitur. Ai e qëlloi këtë </text>
<text sub="clublinks" start="114.08" dur="0.134"> Ai mendonte se ishte i përgatitur. Ai e qëlloi këtë vozitje </text>
<text sub="clublinks" start="114.214" dur="0.066"> Ai mendonte se ishte i përgatitur. Ai e qëlloi këtë makinë larg </text>
<text sub="clublinks" start="114.28" dur="0.267"> Ai e qëlloi këtë makinë larg </text>
<text sub="clublinks" start="114.547" dur="0.134"> Ai e qëlloi këtë makinë në të vërtetë </text>
<text sub="clublinks" start="114.681" dur="0.066"> Ai e shtënë këtë makinë larg me të vërtetë e vështirë. </text>
<text sub="clublinks" start="114.747" dur="2.069"> SHUME VESHTIRE. </text>
<text sub="clublinks" start="116.816" dur="4.071"> SHUME VESHTIRE. >> </text>
<text sub="clublinks" start="120.887" dur="0.2"> SHUME VESHTIRE. >> DISTRUKTIVE </text>
<text sub="clublinks" start="121.087" dur="0.2"> SHUME VESHTIRE. >> SHPISTRNDARSORE N ON </text>
<text sub="clublinks" start="121.287" dur="0.067"> SHUME VESHTIRE. >> DISTRUKTIVI P ONR GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="121.354" dur="0.2"> >> DISTRUKTIVI P ONR GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="121.554" dur="0.067"> >> SHPISTRNDARSORE N EV GJITHÇKA Q TH </text>
<text sub="clublinks" start="121.621" dur="0.1"> >> SHPISTRNDARSORE N EV GJITHÇKA Q WE NE </text>
<text sub="clublinks" start="121.721" dur="0.167"> >> SHPISTRNDARJES P ONR ÇDO GJ TH Q TH DIJN </text>
<text sub="clublinks" start="121.888" dur="0.2"> >> SHPISTRNDARSUES NER GJITHÇKA QN DI N ABN </text>
<text sub="clublinks" start="122.088" dur="2.236"> >> SHPISTRNDARSUES N EV GJITHÇKA Q WE DINI P THR KIST </text>
<text sub="clublinks" start="124.324" dur="0.066"> >> SHPISTRNDARJES P ONR ÇDO GJ TH Q TH DI N K KT VEND </text>
<text sub="clublinks" start="124.39" dur="0.234"> QAT E DI N AB KIST VEND </text>
<text sub="clublinks" start="124.624" dur="0.2"> QAT E DI N KIST PL VEND T G SHKUAR. </text>
<text sub="clublinks" start="124.824" dur="0.234"> SHKUAR </text>
<text sub="clublinks" start="125.058" dur="0.233"> SHKUAR >> </text>
<text sub="clublinks" start="125.291" dur="0.1"> SHKUAR >> THE </text>
<text sub="clublinks" start="125.391" dur="0.101"> SHKUAR >> 50-të </text>
<text sub="clublinks" start="125.492" dur="0.1"> SHKUAR >> VITI 50 </text>
<text sub="clublinks" start="125.592" dur="0.233"> SHKUAR >> 50 VJETORI </text>
<text sub="clublinks" start="125.825" dur="0.067"> SHKUAR >> SHTETI 50 VJETOR </text>
<text sub="clublinks" start="125.892" dur="0.267"> >> SHTETI 50 VJETOR </text>
<text sub="clublinks" start="126.159" dur="2.135"> >> PUNONJESI I SHTETIT 50 VJETOR </text>
<text sub="clublinks" start="128.294" dur="0.201"> >> PUNLOSUESI SHTETROR 50 VJEC B DN </text>
<text sub="clublinks" start="128.495" dur="0.233"> >> PUNLOSUESI SHTETROR 50 VJETOR DYFISHT </text>
<text sub="clublinks" start="128.728" dur="0.1"> >> PUNLOSUESI SHTETROR 50 VJETOR BEN DETYR DETYR </text>
<text sub="clublinks" start="128.828" dur="0.134"> >> PUNONJSI SHTETROR 50 VJETOR BEN DETYR DYSHT SI </text>
<text sub="clublinks" start="128.962" dur="0.066"> >> PUNLOSUESI SHTETROR 50 VJETOR BEN DETYR DETYR AS SI A </text>
<text sub="clublinks" start="129.028" dur="0.301"> PUNONESI BEN DETYRE DETYRE SI A </text>
<text sub="clublinks" start="129.329" dur="0.233"> PUNONESI BEN DETYRE DETYRE SI VULLNETAR </text>
<text sub="clublinks" start="129.562" dur="0.067"> PUNONJESI BEN DETYR DYTYR AS SI ZJARRI VULLNETAR. </text>
<text sub="clublinks" start="129.629" dur="0.234"> Zjarrfikës vullnetar. </text>
<text sub="clublinks" start="129.863" dur="0.1"> Zjarrfikës vullnetar. TEZZ </text>
<text sub="clublinks" start="129.963" dur="0.1"> Zjarrfikës vullnetar. TEZZ DAHL </text>
<text sub="clublinks" start="130.063" dur="1.301"> Zjarrfikës vullnetar. TEZZ DAHL SHOT </text>
<text sub="clublinks" start="131.364" dur="0.2"> Zjarrfikës vullnetar. TEZZ DAHL SHOTA ATA </text>
<text sub="clublinks" start="131.564" dur="0.067"> Zjarrfikës vullnetar. TEZZ DAHL SHOTONI ATA VIDEO </text>
<text sub="clublinks" start="131.631" dur="0.234"> TEZZ DAHL SHOTONI ATA VIDEO </text>
<text sub="clublinks" start="131.865" dur="0.166"> TEZZ DAHL SHOTONI ATA VIDEO PAS </text>
<text sub="clublinks" start="132.031" dur="0.067"> TEZZ DAHL SHOTONI ATA VIDEO PAS DITVE </text>
<text sub="clublinks" start="132.098" dur="0.167"> TEZZ DAHL SHOTONI ATA VIDEO PAS DITVE T. </text>
<text sub="clublinks" start="132.265" dur="0.067"> TEZZ DAHL SHOTONI ATA VIDEO PAS DITVE T F LUFTIMIT </text>
<text sub="clublinks" start="132.332" dur="0.1"> TEZZ DAHL SHOTONI ATA VIDEO PAS DITVE T F LUFTIMIT T THE </text>
<text sub="clublinks" start="132.432" dur="0.067"> TEZZ DAHL SHOTONI ATA VIDEO Pas ditëve të luftimit të zjarrit </text>
<text sub="clublinks" start="132.499" dur="0.166"> Pas ditëve të luftimit të zjarrit </text>
<text sub="clublinks" start="132.665" dur="0.134"> Pas ditëve të luftimit të zjarrit në </text>
<text sub="clublinks" start="132.799" dur="0.2"> PAS DITVE T F LUFTIMIT T THE ZJARRIT N THE </text>
<text sub="clublinks" start="132.999" dur="2.436"> PAS DITVE T F LUFTIMIT T THE ZJARRIT N THE SANTIAM </text>
<text sub="clublinks" start="135.435" dur="0.3"> PAS DITVE T F LUFTIMIT T THE ZJARRIT N IN Kanion SANTIAM. </text>
<text sub="clublinks" start="135.735" dur="0.234"> NAN Kanion SANTIAM. </text>
<text sub="clublinks" start="135.969" dur="0.133"> NAN Kanion SANTIAM. TIJ </text>
<text sub="clublinks" start="136.102" dur="0.2"> NAN Kanion SANTIAM. FAMILJA E TIJ </text>
<text sub="clublinks" start="136.302" dur="0.1"> NAN Kanion SANTIAM. FAMILJA E TIJ E BASHKUAR </text>
<text sub="clublinks" start="136.402" dur="0.067"> NAN Kanion SANTIAM. FAMILJA E TIJ EVUQUAR E FUNDIT </text>
<text sub="clublinks" start="136.469" dur="0.234"> FAMILJA E TIJ EVUQUAR E FUNDIT </text>
<text sub="clublinks" start="136.703" dur="0.066"> FAMILJA E TIJ EVUQUAR HONNN E FUNDIT </text>
<text sub="clublinks" start="136.769" dur="1.802"> FAMILJA E TIJ EVUQUAR H MNN E FUNDIT </text>
<text sub="clublinks" start="138.571" dur="0.2"> FAMILJA E TIJ EVAQUAR HONNN E FUNDIT SI flakë </text>
<text sub="clublinks" start="138.771" dur="0.234"> FAMILJA E TIJ EVUQUAR HONNN E FUNDIT SI FLETT E RACUARA </text>
<text sub="clublinks" start="139.005" dur="0.067"> FAMILJA E TIJ EVUQUAR HACNN E FUNDIT SIQ FLAMURET E TYRE </text>
<text sub="clublinks" start="139.072" dur="0.2"> E HONN AS SI FLAMURET E RACUAR T TYRE </text>
<text sub="clublinks" start="139.272" dur="0.067"> E HONN SI FLAMURET RACED M WNYRN E TYRE. </text>
<text sub="clublinks" start="139.339" dur="0.167"> MNYR </text>
<text sub="clublinks" start="139.506" dur="0.1"> MNYR >> </text>
<text sub="clublinks" start="139.606" dur="0.1"> MNYR >> Unë kam </text>
<text sub="clublinks" start="139.706" dur="0.1"> MNYR >> Unë kam marrë </text>
<text sub="clublinks" start="139.806" dur="0.167"> MNYR >> KAM ZJARR </text>
<text sub="clublinks" start="139.973" dur="0.133"> MNYR >> E KAM FIKTUAR ZJARRIN </text>
<text sub="clublinks" start="140.106" dur="0.134"> MNYR >> Unë kam marrë zjarr në të dy </text>
<text sub="clublinks" start="140.24" dur="0.066"> MNYR >> Unë kam marrë zjarr në të dy anët </text>
<text sub="clublinks" start="140.306" dur="0.167"> >> Unë kam marrë zjarr në të dy anët </text>
<text sub="clublinks" start="140.473" dur="0.067"> >> Unë kam marrë zjarr në të dy anët e </text>
<text sub="clublinks" start="140.54" dur="0.1"> >> Unë kam marrë zjarr në të dy anët e </text>
<text sub="clublinks" start="140.64" dur="0.067"> >> Unë kam marrë zjarr në të dy anët e rrugës </text>
<text sub="clublinks" start="140.707" dur="0.167"> >> Unë kam marrë zjarr në të dy anët e rrugës në </text>
<text sub="clublinks" start="140.874" dur="1.635"> >> Unë kam marrë zjarr në të dy anët e rrugës në këtë </text>
<text sub="clublinks" start="142.509" dur="0.2"> >> Unë kam marrë zjarr në të dy anët e rrugës në këtë pikë </text>
<text sub="clublinks" start="142.709" dur="0.066"> >> Unë kam marrë zjarr në të dy anët e rrugës në këtë bloge pikë </text>
<text sub="clublinks" start="142.775" dur="0.234"> E RRUGS NIS KOT BLOG PIKA </text>
<text sub="clublinks" start="143.009" dur="0.067"> T OF RRUGS NIS K BLTO BLOG PIKA PRORPARA </text>
<text sub="clublinks" start="143.076" dur="0.2"> E RRUGS N TH K BLT BL BLOG PIKA P ACRPARA </text>
<text sub="clublinks" start="143.276" dur="0.2"> T OF RRUGS NIS K BLT BLOG PIKA NPR RRUGN </text>
<text sub="clublinks" start="143.476" dur="2.836"> E RRUGS NIS K BLT BL BLOG PIKA N ACPROR RRUG DHE </text>
<text sub="clublinks" start="146.312" dur="0.201"> E RRUGS N TH K BLT BLOG PIKA P ACRP THER RRUG ANDS DHE JEMI </text>
<text sub="clublinks" start="146.513" dur="0.066"> E RRUGS NIS K BLT BLOG PIKA N AC RRUG DHE JEMI P ABR RRETH </text>
<text sub="clublinks" start="146.579" dur="0.2"> P ACRMES RRUGS DHE JEMI RRETH </text>
<text sub="clublinks" start="146.779" dur="0.201"> NROPR RRUGN DHE JEMI RRETH AS </text>
<text sub="clublinks" start="146.98" dur="0.2"> P ACRMES RRUGS DHE JEMI P ASR T AS Frikësuar </text>
<text sub="clublinks" start="147.18" dur="0.1"> P ACRBR RRUG ANDS DHE JEMI RRETH SI TAR Frikësuar </text>
<text sub="clublinks" start="147.28" dur="0.133"> P ACRMES RRUG ANDS DHE JEMI P ABR T Frikësuar AS A </text>
<text sub="clublinks" start="147.413" dur="0.101"> P ACRMES RRUG ANDS DHE JEMI P ASR T SC Frikësuar SI PERSON </text>
<text sub="clublinks" start="147.514" dur="0.1"> P ACRMES RRUG ANDS DHE JEMI P ASR T Frikësuar SI MUND NJ P PERSON </text>
<text sub="clublinks" start="147.614" dur="0.066"> P ACRMES RRUG ANDS DHE JEMI P ASR T Frikësuar SI MUND T MERRNI NJ P PERSON. </text>
<text sub="clublinks" start="147.68" dur="0.234"> SI TAR Frikësuar SI MUND T A MERRNI NJ P person. </text>
<text sub="clublinks" start="147.914" dur="0.133"> SI TAR Frikësuar SI MUND T A MERRNI NJ P PERSON. >> </text>
<text sub="clublinks" start="148.047" dur="0.101"> SI TAR Frikësuar SI MUND T A MERRNI NJ P PERSON. >> TESDAL </text>
<text sub="clublinks" start="148.148" dur="0.166"> SI TAR Frikësuar SI MUND T A MERRNI NJ P PERSON. >> TESDAL ISHTE </text>
<text sub="clublinks" start="148.314" dur="0.134"> SI TAR Frikësuar SI MUND T A MERRNI NJ P PERSON. >> TESDAL U SHIFTUA </text>
<text sub="clublinks" start="148.448" dur="0.233"> SI TAR Frikësuar SI MUND T A MERRNI NJ P PERSON. >> TESDAL ISHTE SHIFTUES ME </text>
<text sub="clublinks" start="148.681" dur="0.067"> SI TAR Frikësuar SI MUND T A MERRNI NJ P PERSON. >> TESDAL U SHIFTUA ME TIJ </text>
<text sub="clublinks" start="148.748" dur="1.602"> >> TESDAL U SHIFTUA ME TIJ </text>
<text sub="clublinks" start="150.35" dur="0.2"> >> TESDAL U SHIFTUA ME F WMIJT E TIJ </text>
<text sub="clublinks" start="150.55" dur="0.2"> >> TESDAL U SHIFTUA ME FMIJT E TIJ DHE </text>
<text sub="clublinks" start="150.75" dur="0.2"> >> TESDAL U SHIFTUA ME F WMIJT E TIJ </text>
<text sub="clublinks" start="150.95" dur="0.1"> >> TESDAL U SHIFTUA ME F WMIJT E TIJ DHE NJ ONE MAKIN CAR </text>
<text sub="clublinks" start="151.05" dur="0.134"> >> TESDAL U SHIFTUA ME F WMIJT E TIJ DHE NJ CAR MAKIN CAR </text>
<text sub="clublinks" start="151.184" dur="0.067"> >> TESDAL ISHTE SHIFTUES ME FIDMIJT E TIJ DHE NJ CAR MAKIN CAR Gruaja e tij </text>
<text sub="clublinks" start="151.251" dur="0.267"> F KMIJT DHE NJ ONE MAKIN Gruaja e tij </text>
<text sub="clublinks" start="151.518" dur="0.1"> FIDMIJT DHE NJ CAR MAKIN GJETA E TYRE PAS PASA </text>
<text sub="clublinks" start="151.618" dur="0.066"> FIDMIJT DHE NJ CAR MAKIN W Gruaja e tij pas tyre </text>
<text sub="clublinks" start="151.684" dur="0.167"> FIDMIJT DHE NJ CAR MAKIN W Gruaja e tij pas tyre </text>
<text sub="clublinks" start="151.851" dur="0.067"> F KMIJT DHE NJ CAR MAKIN W Gruaja e tij pas tyre në një tjetër. </text>
<text sub="clublinks" start="151.918" dur="0.167"> Prapa tyre në një tjetër. </text>
<text sub="clublinks" start="152.085" dur="1.401"> Prapa tyre në një tjetër. >> </text>
<text sub="clublinks" start="153.486" dur="0.2"> Prapa tyre në një tjetër. >> F KMIJT </text>
<text sub="clublinks" start="153.686" dur="0.201"> Prapa tyre në një tjetër. >> F KMIJT ISHIN </text>
<text sub="clublinks" start="153.887" dur="0.2"> Prapa tyre në një tjetër. >> FIDMIJT PYETIN </text>
<text sub="clublinks" start="154.087" dur="0.067"> Prapa tyre në një tjetër. >> FIDMIJT PYETIN PYETJE </text>
<text sub="clublinks" start="154.154" dur="0.233"> >> FIDMIJT PYETIN PYETJE </text>
<text sub="clublinks" start="154.387" dur="0.067"> >> FIDMIJT PYETIN PYETJE T TR GJATA </text>
<text sub="clublinks" start="154.454" dur="0.1"> >> FIDMIJT PYETIN PYETJE P TRR T PRGJEDHUR </text>
<text sub="clublinks" start="154.554" dur="0.2"> >> FIDMIJT PYETIN PYETJE, duke u përpjekur të mbajnë </text>
<text sub="clublinks" start="154.754" dur="0.2"> >> FIDMIJT PYETIN PYETJE duke u përpjekur ta mbajnë </text>
<text sub="clublinks" start="154.954" dur="2.636"> >> FIDMIJT PYETIN PYETJE duke u përpjekur ta mbajnë më </text>
<text sub="clublinks" start="157.59" dur="0.234"> >> FIDMIJT PYETIN PYETJE duke u përpjekur ta mbajnë atë në </text>
<text sub="clublinks" start="157.824" dur="0.067"> >> FIDMIJT PYETIN PYETJE duke u përpjekur ta mbajnë atë poshtë </text>
<text sub="clublinks" start="157.891" dur="0.2"> T TR MUNDEN T TO MBAJN N ON POSHTM </text>
<text sub="clublinks" start="158.091" dur="0.067"> TU JENI duke u përpjekur për ta mbajtur atë në ulët. </text>
<text sub="clublinks" start="158.158" dur="0.233"> I ULT </text>
<text sub="clublinks" start="158.391" dur="0.134"> I ULT THOMAS </text>
<text sub="clublinks" start="158.525" dur="0.066"> I ULT THOMAS PYET </text>
<text sub="clublinks" start="158.591" dur="0.234"> I ULT THOMAS PYET ISSHT </text>
<text sub="clublinks" start="158.825" dur="0.2"> I ULT THOMAS PYET ISSHT KJO </text>
<text sub="clublinks" start="159.025" dur="2.436"> I ULT THOMAS PYETJET THSHT TH KJO NORMALE </text>
<text sub="clublinks" start="161.461" dur="0.067"> I ULT THOMAS PYET THSHT TH KISTIJ BAPI NORMAL </text>
<text sub="clublinks" start="161.528" dur="0.2"> THOMAS PYET THSHT TH KISTIJ BAPI NORMAL </text>
<text sub="clublinks" start="161.728" dur="0.167"> THOMAS PYET ISSHT TH KISTIJ BASHKISHT NORMAL JO </text>
<text sub="clublinks" start="161.895" dur="0.066"> THOMAS PYET ISSHT TH KJO BASHK D NORMALE JO THOMAS. </text>
<text sub="clublinks" start="161.961" dur="0.334"> JO THOMAS. </text>
<text sub="clublinks" start="162.295" dur="0.133"> JO THOMAS. KA </text>
<text sub="clublinks" start="162.428" dur="0.134"> JO THOMAS. S'KA ASGJE </text>
<text sub="clublinks" start="162.562" dur="0.133"> JO THOMAS. S'KA ASGJ NORMALE </text>
<text sub="clublinks" start="162.695" dur="0.067"> JO THOMAS. NUK KA ASGJS NORMALE PR </text>
<text sub="clublinks" start="162.762" dur="0.2"> NUK KA ASGJS NORMALE PR </text>
<text sub="clublinks" start="162.962" dur="0.1"> S'KA ASGJ NOR NORMALE P THR KT </text>
<text sub="clublinks" start="163.062" dur="0.101"> S'KA ASGJ NOR NORMALE P THR TIS DREJTN </text>
<text sub="clublinks" start="163.163" dur="0.066"> S'KA ASGJ NOR NORMALE P THR TIS DREJTN TANI. </text>
<text sub="clublinks" start="163.229" dur="1.402"> KJO E DREJTA TANI. </text>
<text sub="clublinks" start="164.631" dur="0.233"> KJO E DREJTA TANI. KJO </text>
<text sub="clublinks" start="164.864" dur="0.2"> KJO E DREJTA TANI. KJO ËSHTË </text>
<text sub="clublinks" start="165.064" dur="0.067"> KJO E DREJTA TANI. Kjo është e pazakontë. </text>
<text sub="clublinks" start="165.131" dur="0.234"> Kjo është e pazakontë. </text>
<text sub="clublinks" start="165.365" dur="0.1"> Kjo është e pazakontë. >> </text>
<text sub="clublinks" start="165.465" dur="0.133"> Kjo është e pazakontë. >> THE </text>
<text sub="clublinks" start="165.598" dur="0.1"> Kjo është e pazakontë. >> FAMILJA </text>
<text sub="clublinks" start="165.698" dur="0.1"> Kjo është e pazakontë. >> FAMILJA UDHTO </text>
<text sub="clublinks" start="165.798" dur="0.067"> Kjo është e pazakontë. >> FAMILJA UDHTOHET LINDJE </text>
<text sub="clublinks" start="165.865" dur="0.267"> >> FAMILJA UDHTOHET LINDJE </text>
<text sub="clublinks" start="166.132" dur="0.167"> >> FAMILJA UDHTOHET LINDJEN PRMES </text>
<text sub="clublinks" start="166.299" dur="2.002"> >> FAMILJA SHTETONIN LINDJEN PRORP BRBLINR verbërimit </text>
<text sub="clublinks" start="168.301" dur="0.2"> >> FAMILJA SHTETONI NAST LINDJEN PRMES BIM SMVE T B FUNDIT </text>
<text sub="clublinks" start="168.501" dur="0.067"> >> FAMILJA SHTETONI LINDJEN NPRORMJETJET TYPEVE T FUNDIT </text>
<text sub="clublinks" start="168.568" dur="0.233"> PRORMES DUHANIT Verbues PRFUNDIMTARISHT </text>
<text sub="clublinks" start="168.801" dur="0.134"> P THRMES BIMS SING FUNDIT BIMVE T FUNDIT </text>
<text sub="clublinks" start="168.935" dur="0.133"> PRMES DUHANIT Verbues B FNI PRFUNDIMT </text>
<text sub="clublinks" start="169.068" dur="0.101"> NROPRMJETJES SOK DUHANIT Verbues, PRFUNDIMTARISHT </text>
<text sub="clublinks" start="169.169" dur="0.1"> PRMES DUHANIT FUNDUES FUND T BNI T TO BENDOHET </text>
<text sub="clublinks" start="169.269" dur="0.133"> PRMES DUHANIT FUNDIMTAR FUND T BNI SE T B BENDOHET NDIDRMJET </text>
<text sub="clublinks" start="169.402" dur="0.067"> PRORMES DUHANIT FUNDUES FUND TIN BNI ATA T AM BENDOHET NDRMJET </text>
<text sub="clublinks" start="169.469" dur="0.233"> E BNI T TO BENDOJ NID mes </text>
<text sub="clublinks" start="169.702" dur="0.067"> E BNI T TO BENDOJ AM N AM PANIK. </text>
<text sub="clublinks" start="169.769" dur="2.636"> PANIK. </text>
<text sub="clublinks" start="172.405" dur="0.2"> PANIK. TJETER </text>
<text sub="clublinks" start="172.605" dur="0.2"> PANIK. Fqinjët e tjerë </text>
<text sub="clublinks" start="172.805" dur="0.134"> PANIK. Fqinjët e tjerë shkuan </text>
<text sub="clublinks" start="172.939" dur="0.067"> PANIK. Fqinjët e tjerë shkuan në perëndim. </text>
<text sub="clublinks" start="173.006" dur="0.2"> Fqinjët e tjerë shkuan në perëndim. </text>
<text sub="clublinks" start="173.206" dur="0.133"> Fqinjët e tjerë shkuan në perëndim. >> </text>
<text sub="clublinks" start="173.339" dur="0.201"> Fqinjët e tjerë shkuan në perëndim. >> JU JENI </text>
<text sub="clublinks" start="173.54" dur="0.133"> Fqinjët e tjerë shkuan në perëndim. >> JU JENI SHKURTISHT </text>
<text sub="clublinks" start="173.673" dur="0.1"> Fqinjët e tjerë shkuan në perëndim. >> JU VEZONI FJETRISHT </text>
<text sub="clublinks" start="173.773" dur="0.067"> Fqinjët e tjerë shkuan në perëndim. >> JU PO Vraponi fjalë për fjalë </text>
<text sub="clublinks" start="173.84" dur="0.233"> >> JU PO Vraponi fjalë për fjalë </text>
<text sub="clublinks" start="174.073" dur="0.134"> >> Ju po vraponi fjalë për fjalë për tuajin </text>
<text sub="clublinks" start="174.207" dur="0.067"> >> JU Vraponi fjalë për fjalë për jetën tuaj. </text>
<text sub="clublinks" start="174.274" dur="1.268"> JETA JUAJ. </text>
<text sub="clublinks" start="175.542" dur="0.266"> JETA JUAJ. PERIUDHA </text>
<text sub="clublinks" start="175.808" dur="0.267"> PERIUDHA </text>
<text sub="clublinks" start="176.075" dur="0.201"> PERIUDHA DAVID </text>
<text sub="clublinks" start="176.276" dur="0.1"> PERIUDHA DAVID HART </text>
<text sub="clublinks" start="176.376" dur="0.133"> PERIUDHA DAVID HART ISHTE </text>
<text sub="clublinks" start="176.509" dur="0.067"> PERIUDHA DAVID HART ISHTE NJ ONE </text>
<text sub="clublinks" start="176.576" dur="0.1"> PERIUDHA DAVID HART ISHTE NJ ONE </text>
<text sub="clublinks" start="176.676" dur="0.067"> PERIUDHA DAVID HART ISHTE NJ OF prej tyre. </text>
<text sub="clublinks" start="176.743" dur="0.167"> DAVID HART ISHTE NJ OF prej tyre. </text>
<text sub="clublinks" start="176.91" dur="0.2"> DAVID HART ISHTE NJ OF prej tyre. >> </text>
<text sub="clublinks" start="177.11" dur="0.133"> DAVID HART ISHTE NJ OF prej tyre. >> T BO DYT </text>
<text sub="clublinks" start="177.243" dur="0.1"> DAVID HART ISHTE NJ OF prej tyre. >> TTH DYTID ANT </text>
<text sub="clublinks" start="177.343" dur="0.1"> DAVID HART ISHTE NJ OF prej tyre. >> T BO DYT S ANT JAN </text>
<text sub="clublinks" start="177.443" dur="0.134"> DAVID HART ISHTE NJ OF prej tyre. >> T BO DYT S ANT JAN ON AKTUALE </text>
<text sub="clublinks" start="177.577" dur="0.067"> DAVID HART ISHTE NJ OF prej tyre. >> T BO DYT S ANT JAN ON N ON ZJARR. </text>
<text sub="clublinks" start="177.644" dur="0.333"> >> T BO DYT S ANT JAN ON N ON ZJARR. </text>
<text sub="clublinks" start="177.977" dur="1.402"> >> T BO DYT S ANT JAN ON N ON ZJARR. GATES </text>
<text sub="clublinks" start="179.379" dur="0.2"> >> T BO DYT S ANT JAN ON N ON ZJARR. GATES ISHTE </text>
<text sub="clublinks" start="179.579" dur="0.2"> >> T BO DYT S ANT JAN ON N ON ZJARR. Gates ishte në </text>
<text sub="clublinks" start="179.779" dur="0.234"> >> T BO DYT S ANT JAN ON N ON ZJARR. Gates ishte në zjarr </text>
<text sub="clublinks" start="180.013" dur="0.1"> >> T BO DYT S ANT JAN ON N ON ZJARR. Gates ishte në zjarr në </text>
<text sub="clublinks" start="180.113" dur="0.1"> >> T BO DYT S ANT JAN ON N ON ZJARR. Gates ishte në zjarr në </text>
<text sub="clublinks" start="180.213" dur="0.067"> >> T BO DYT S ANT JAN ON N ON ZJARR. Gates ishte në zjarr në kohë </text>
<text sub="clublinks" start="180.28" dur="0.166"> Gates ishte në zjarr në kohë </text>
<text sub="clublinks" start="180.446" dur="0.101"> Gates ishte në zjarr në kohën që ne </text>
<text sub="clublinks" start="180.547" dur="0.066"> Gates ishte në zjarr në kohën që morëm </text>
<text sub="clublinks" start="180.613" dur="0.1"> Gates ishte në zjarr në kohën që kemi ardhur </text>
<text sub="clublinks" start="180.713" dur="0.134"> Gates ishte në zjarr në kohën që ne shkuam në mulli </text>
<text sub="clublinks" start="180.847" dur="0.067"> Gates ishte në zjarr në kohën që ne shkuam në mulli qytetin. </text>
<text sub="clublinks" start="180.914" dur="0.233"> Kemi ardhur në qytetin e mullirit. </text>
<text sub="clublinks" start="181.147" dur="0.1"> Kemi ardhur në qytetin e mullirit. Tha </text>
<text sub="clublinks" start="181.247" dur="0.1"> Kemi ardhur në qytetin e mullirit. Tha QYTETI </text>
<text sub="clublinks" start="181.347" dur="0.1"> Kemi ardhur në qytetin e mullirit. Tha qyteti ishte </text>
<text sub="clublinks" start="181.447" dur="0.201"> Kemi ardhur në qytetin e mullirit. SAID Qyteti ishte në </text>
<text sub="clublinks" start="181.648" dur="0.066"> Kemi ardhur në qytetin e mullirit. SAID Qyteti ishte në zjarr. </text>
<text sub="clublinks" start="181.714" dur="1.168"> SAID Qyteti ishte në zjarr. </text>
<text sub="clublinks" start="182.882" dur="0.234"> SAID Qyteti ishte në zjarr. </text>
<text sub="clublinks" start="183.116" dur="0.133"> SAID Qyteti ishte në zjarr. RESTORANTT </text>
<text sub="clublinks" start="183.249" dur="0.1"> SAID Qyteti ishte në zjarr. RESTORANT A RRETH </text>
<text sub="clublinks" start="183.349" dur="0.167"> SAID Qyteti ishte në zjarr. RESTORANT A RRETH ZJARRIT </text>
<text sub="clublinks" start="183.516" dur="0.067"> SAID Qyteti ishte në zjarr. RESTORANT AT RRETH ZJARRIT N </text>
<text sub="clublinks" start="183.583" dur="0.2"> RESTORANT AT RRETH ZJARRIT N </text>
<text sub="clublinks" start="183.783" dur="0.1"> RESTORANT A RRETH ZJARRIT N THE </text>
<text sub="clublinks" start="183.883" dur="0.034"> Restorantët rreth zjarrit në anën </text>
<text sub="clublinks" start="183.917" dur="0.1"> RESTORANT AT RRETH ZJARRIT N THE ANIDEN E </text>
<text sub="clublinks" start="184.017" dur="0.133"> RESTORANT A RRETH ZJARRIT N THE AN SN E </text>
<text sub="clublinks" start="184.15" dur="0.067"> RESTORANT A RRETH ZJARRIT N THE AN SN E RRUGS. </text>
<text sub="clublinks" start="184.217" dur="0.2"> ANA E RRUGS. </text>
<text sub="clublinks" start="184.417" dur="0.167"> ANA E RRUGS. TE GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="184.584" dur="2.035"> ANA E RRUGS. TË GJITHË </text>
<text sub="clublinks" start="186.619" dur="0.434"> ANA E RRUGS. T ALL GJITHA BIZNESET, </text>
<text sub="clublinks" start="187.053" dur="0.134"> ANA E RRUGS. T ALL GJITHA BIZNESET, </text>
<text sub="clublinks" start="187.187" dur="0.066"> ANA E RRUGS. T ALL GJITHA BIZNESET, SHT HPIT </text>
<text sub="clublinks" start="187.253" dur="0.234"> T ALL GJITHA BIZNESET, SHT HPIT </text>
<text sub="clublinks" start="187.487" dur="0.167"> T ALL GJITHA BIZNESET, SHTUSPIT PAS </text>
<text sub="clublinks" start="187.654" dur="0.1"> T ALL GJITHA BIZNESET, SHT HPIT PAS SCSHTJES </text>
<text sub="clublinks" start="187.754" dur="0.133"> T ALL GJITHA BIZNESET, SHT HPIT PAS SHKENJTIMIT T THE </text>
<text sub="clublinks" start="187.887" dur="0.067"> T ALL GJITHA BIZNESET, SHT HPIT PAS SHKENJTIMIT T THE V HSHTIRT </text>
<text sub="clublinks" start="187.954" dur="0.234"> PAS SCSHT SHT T THE V HRTET </text>
<text sub="clublinks" start="188.188" dur="0.066"> PAS SHKENCIMIT T. PJESS SEST RARDNDSISHME. </text>
<text sub="clublinks" start="188.254" dur="0.167"> PJESA </text>
<text sub="clublinks" start="188.421" dur="0.1"> PJESA >> </text>
<text sub="clublinks" start="188.521" dur="0.1"> PJESA >> T BO DYT </text>
<text sub="clublinks" start="188.621" dur="1.702"> PJESA >> DHE BURRAT </text>
<text sub="clublinks" start="190.323" dur="0.234"> PJESA >> T BO DREJTAT M SANYR </text>
<text sub="clublinks" start="190.557" dur="0.2"> PJESA >> T BO DREJT BURRT E THAN </text>
<text sub="clublinks" start="190.757" dur="0.2"> PJESA >> T BO DYTEN burrat thanë se ishte </text>
<text sub="clublinks" start="190.957" dur="0.067"> PJESA >> T BO DREJTAT MEN thanë se po jetonte </text>
<text sub="clublinks" start="191.024" dur="0.167"> >> T BO DREJTAT MEN thanë se po jetonte </text>
<text sub="clublinks" start="191.191" dur="0.133"> >> T BO DYT M BURRT thanë se po jetonte në </text>
<text sub="clublinks" start="191.324" dur="0.067"> >> T BO DREJT Meshkujt thanë se po jetonte në LIMBO. </text>
<text sub="clublinks" start="191.391" dur="0.267"> N L LIMBO. </text>
<text sub="clublinks" start="191.658" dur="0.1"> N L LIMBO. AS </text>
<text sub="clublinks" start="191.758" dur="0.2"> N L LIMBO. ASNJER SI DIJ </text>
<text sub="clublinks" start="191.958" dur="0.167"> N L LIMBO. ASNJER SI DIJ ÇFAR </text>
<text sub="clublinks" start="192.125" dur="2.235"> N L LIMBO. ASNJER SI E DIJ QAT ISHTE </text>
<text sub="clublinks" start="194.36" dur="0.301"> N L LIMBO. ASNJER SI E DIJ ÇFAR W LN. </text>
<text sub="clublinks" start="194.661" dur="0.333"> ASNJER SI E DIJ ÇFAR W LN. </text>
<text sub="clublinks" start="194.994" dur="0.134"> ASNJER SI E DIJ ÇFAR W LN. >> </text>
<text sub="clublinks" start="195.128" dur="0.1"> ASNJER SI E DIJ ÇFAR W LN. >> KETU </text>
<text sub="clublinks" start="195.228" dur="0.2"> ASNJER SI E DIJ ÇFAR W LN. >> KETU ESHTE IME </text>
<text sub="clublinks" start="195.428" dur="0.1"> ASNJER SI E DIJ ÇFAR W LN. >> KETU JAN Fqinjët e Mi </text>
<text sub="clublinks" start="195.528" dur="0.067"> ASNJER SI E DIJ ÇFAR W LN. >> KETU JAN Fqinjët e mi që </text>
<text sub="clublinks" start="195.595" dur="0.2"> >> KETU JAN Fqinjët e mi që </text>
<text sub="clublinks" start="195.795" dur="0.1"> >> KETU JAN Fqinjët e Mi që vetëm </text>
<text sub="clublinks" start="195.895" dur="0.134"> >> KETU JAN Fqinjët e Mi që Thjesht Ndërtojnë </text>
<text sub="clublinks" start="196.029" dur="0.1"> >> KETU JAN Fqinjët e Mi që Thjesht Ndërtojnë TIJ </text>
<text sub="clublinks" start="196.129" dur="0.1"> >> KETU JAN FQINJTYT E Mia, Q B VETM NDURTOJN D ZYRTN E TYRE </text>
<text sub="clublinks" start="196.229" dur="0.067"> >> KETU JAN FQINJTYT E Mia, Q J VETM NDURTOJN D LARTN E TYRE DERI </text>
<text sub="clublinks" start="196.296" dur="1.201"> VETEM NDERTONI LARTEN E TYRE DERI </text>
<text sub="clublinks" start="197.497" dur="0.2"> VETEM NDERTONI LARTEN E TYRE DERI TESDAL </text>
<text sub="clublinks" start="197.697" dur="0.2"> VETEM NDERTONI LARTEN E TYRE DERI TE BENI TESDAL </text>
<text sub="clublinks" start="197.897" dur="0.2"> VETEM NDERTIMI LARTA E TYRE DERI TESDAL TI BENI </text>
<text sub="clublinks" start="198.097" dur="0.067"> VETEM T B NDRTOJN D LARTN E TYRE DERI TESDAL T M KA BR Prapa. </text>
<text sub="clublinks" start="198.164" dur="0.234"> TESDAL E BADR Prapa. </text>
<text sub="clublinks" start="198.398" dur="0.1"> TESDAL E BADR Prapa. >> </text>
<text sub="clublinks" start="198.498" dur="0.133"> TESDAL E BADR Prapa. >> AI SSHT </text>
<text sub="clublinks" start="198.631" dur="0.2"> TESDAL E BADR Prapa. >> Ai po flet </text>
<text sub="clublinks" start="198.831" dur="0.201"> TESDAL E BADR Prapa. >> AI FOL </text>
<text sub="clublinks" start="199.032" dur="0.066"> TESDAL E BADR Prapa. >> AI FOL P HR HARTE’S </text>
<text sub="clublinks" start="199.098" dur="2.403"> >> AI FOL P HR HARTE’S </text>
<text sub="clublinks" start="201.501" dur="0.3"> >> AI FOL PR SHTARTPIN E HARTE. </text>
<text sub="clublinks" start="201.801" dur="0.334"> SHTUSPIA </text>
<text sub="clublinks" start="202.135" dur="0.1"> SHTUSPIA >> </text>
<text sub="clublinks" start="202.235" dur="0.1"> SHTUSPIA >> Unë </text>
<text sub="clublinks" start="202.335" dur="0.133"> SHTUSPIA >> Unë thjesht </text>
<text sub="clublinks" start="202.468" dur="0.101"> SHTUSPIA >> VETEM PRAN </text>
<text sub="clublinks" start="202.569" dur="0.1"> SHTUSPIA >> VETEM E VARZ </text>
<text sub="clublinks" start="202.669" dur="0.1"> SHTUSPIA >> Unë VET HM E GAN KOKN </text>
<text sub="clublinks" start="202.769" dur="0.233"> SHTUSPIA >> VETEM E PREJ KOKADN </text>
<text sub="clublinks" start="203.002" dur="0.067"> SHTUSPIA >> VETEM KEQ E KALOJ SI </text>
<text sub="clublinks" start="203.069" dur="0.234"> >> VETEM KEQ E KALOJ SI </text>
<text sub="clublinks" start="203.303" dur="2.002"> >> VETEM E PREZ KOKADN SI SHT </text>
<text sub="clublinks" start="205.305" dur="0.233"> >> VETEM KAM VARUR KOK ASN SI ONESHT ZGJEDHUR. </text>
<text sub="clublinks" start="205.538" dur="0.334"> KA IKUR. </text>
<text sub="clublinks" start="205.872" dur="0.133"> KA IKUR. KA </text>
<text sub="clublinks" start="206.005" dur="0.201"> KA IKUR. KA TEK </text>
<text sub="clublinks" start="206.206" dur="0.1"> KA IKUR. KETE PROVA </text>
<text sub="clublinks" start="206.306" dur="0.133"> KA IKUR. KA T R DREJTN D PROSHMORE </text>
<text sub="clublinks" start="206.439" dur="0.067"> KA IKUR. KA E DREJT PROVIMI KTU. </text>
<text sub="clublinks" start="206.506" dur="0.267"> KA E DREJT PROVIMI KTU. </text>
<text sub="clublinks" start="206.773" dur="0.066"> KA E DREJT PROVIMI KTU. KA </text>
<text sub="clublinks" start="206.839" dur="0.134"> KA E DREJT PROVIMI KTU. KA TIJ </text>
<text sub="clublinks" start="206.973" dur="0.067"> KA E DREJT PROVIMI KTU. KA kam kamion. </text>
<text sub="clublinks" start="207.04" dur="0.3"> KA kam kamion. </text>
<text sub="clublinks" start="207.34" dur="1.235"> KA kam kamion. KA </text>
<text sub="clublinks" start="208.575" dur="0.2"> KA kam kamion. KA KU </text>
<text sub="clublinks" start="208.775" dur="0.233"> KA kam kamion. KA KU </text>
<text sub="clublinks" start="209.008" dur="0.134"> KA kam kamion. KTU ERESHT SHTOPIA </text>
<text sub="clublinks" start="209.142" dur="0.067"> KA kam kamion. KSTU Q .NDRON SHTOPIA </text>
<text sub="clublinks" start="209.209" dur="0.2"> KSTU Q .NDRON SHTOPIA </text>
<text sub="clublinks" start="209.409" dur="0.066"> KA JAN ST SHTOODPIA QNDRUAR DHE </text>
<text sub="clublinks" start="209.475" dur="0.101"> KERETU Q STNDRON SHTOPIA DHE IME </text>
<text sub="clublinks" start="209.576" dur="0.1"> KA JET ST Q ST SHT STPIA QOODNDRON DHE MARKA IME </text>
<text sub="clublinks" start="209.676" dur="0.1"> KA JET ST Q ST SHTOPIA QOODNDRON DHE BRAND E IME </text>
<text sub="clublinks" start="209.776" dur="0.167"> KA PREJ SHTOPIA E QOODNDRUAR DHE N NNT NEW E RE KREU IME </text>
<text sub="clublinks" start="209.943" dur="0.066"> KA JU Q STNDRON SHTPIA DHE MARKA ime N THNT BR MIJ T NEW RE </text>
<text sub="clublinks" start="210.009" dur="0.234"> DHE MARKA IME E RE N BRNT TH MIJ </text>
<text sub="clublinks" start="210.243" dur="0.1"> DHE N BRNT TH MIJ D DOLLAR TUAJ Krejt të Ri </text>
<text sub="clublinks" start="210.343" dur="0.1"> DHE N BRNT TH MUAJT NEW E MANDNYR E MESME E MIRE DOLLAR DECL </text>
<text sub="clublinks" start="210.443" dur="0.067"> DHE N BRNT TH Mijë mijë dollarë të kuq </text>
<text sub="clublinks" start="210.51" dur="0.1"> DHE NINENT TH MUAJTY E MANDNYRAND E MESME E MIRE Q D ISHTE </text>
<text sub="clublinks" start="210.61" dur="0.067"> DHE NINENT TH MUAJTY E MANDNYRAND E MESME E MIRE, QAS ISHTE VETM </text>
<text sub="clublinks" start="210.677" dur="1.801"> ZHVILLIMI DOLLAR QAT ISHTE VETM </text>
<text sub="clublinks" start="212.478" dur="0.201"> ZHVILLIMI DOLLAR QAT SHT PINRFUNDUAR VETM </text>
<text sub="clublinks" start="212.679" dur="0.2"> LARG DOLLAR QAT ISHTE P JRFUNDUAR KATOR </text>
<text sub="clublinks" start="212.879" dur="0.133"> ZHVILLIMI DOLLAR QAT JSHT P FRFUNDUAR KATOR DIT </text>
<text sub="clublinks" start="213.012" dur="0.067"> ZHVILLIMI DOLLAR QAT ASSHT PRFUNDUAR KATURR DIT PARA. </text>
<text sub="clublinks" start="213.079" dur="0.234"> P FRFUNDUAR KATURR DIT PARA. </text>
<text sub="clublinks" start="213.313" dur="0.233"> P FRFUNDUAR KATURR DIT PARA. >> </text>
<text sub="clublinks" start="213.546" dur="0.1"> P FRFUNDUAR KATURR DIT PARA. >> TANI </text>
<text sub="clublinks" start="213.646" dur="0.2"> P FRFUNDUAR KATURR DIT PARA. >> TANI SI </text>
<text sub="clublinks" start="213.846" dur="0.067"> P FRFUNDUAR KATURR DIT PARA. >> TANI SI Mijëra </text>
<text sub="clublinks" start="213.913" dur="0.167"> P FRFUNDUAR KATURR DIT PARA. >> TANI SI mijëra </text>
<text sub="clublinks" start="214.08" dur="0.067"> P FRFUNDUAR KATURR DIT PARA. >> TANI SI mijëra të tjerë </text>
<text sub="clublinks" start="214.147" dur="2.202"> >> TANI SI mijëra të tjerë </text>
<text sub="clublinks" start="216.349" dur="0.4"> >> TANI SI MIJANDRA OREGONIAN OTHER T OTHER TJER, </text>
<text sub="clublinks" start="216.749" dur="0.167"> >> TANI SI TIJA MIJANDRA OREGONIAN OTHER T TJER </text>
<text sub="clublinks" start="216.916" dur="0.167"> >> TANI SI MIJANDRA OREGONIAN OTHER T OTHER TJER, T BO DYTAM FAMILJE </text>
<text sub="clublinks" start="217.083" dur="0.067"> >> TANI SI MIJANDRA OREGONIAN OTHER T OTHER TJER, T BO DYTAM FAMILJE JAN </text>
<text sub="clublinks" start="217.15" dur="0.267"> OREGONIANT, T BO DYT F FAMILJET JAN </text>
<text sub="clublinks" start="217.417" dur="0.066"> OREGONIANT, T BO DYT F FAMILJET JAN LE TAN MIRATUARA </text>
<text sub="clublinks" start="217.483" dur="0.134"> OREGONIAN ,T, T BO DYT F FAMILJET JAN LE TAN MIRATUARA </text>
<text sub="clublinks" start="217.617" dur="0.1"> OREGONIAN ,T, T BO DYTAM FAMILJET JANAN PANRKRAHUR N L T L DASHURIT </text>
<text sub="clublinks" start="217.717" dur="0.067"> OREGONIANST, T BO DYTAM FAMILJET JAN LE TAN MBAJTURA N L T L DASHURIT </text>
<text sub="clublinks" start="217.784" dur="0.066"> OREGONIANT, T BO DYTAM FAMILJET JAN LE TAN MBAJTURA N ON T L DASHURIT DHE </text>
<text sub="clublinks" start="217.85" dur="0.301"> P LERKATURA N ON T ON DASHURIT DHE </text>
<text sub="clublinks" start="218.151" dur="0.067"> PRANIMI N T ON DASHURIT DHE T ST HUAJT </text>
<text sub="clublinks" start="218.218" dur="1.334"> PRANIMI N T L DASHURIT DHE T ST HUAJT </text>
<text sub="clublinks" start="219.552" dur="0.2"> KUJDESI N ON T L DASHURIT DHE T ST HUAJT NDIHM </text>
<text sub="clublinks" start="219.752" dur="0.201"> KUJDESI N ON T ON DASHURIT DHE T ST HUAJT P FORR NDIHM AND DHE </text>
<text sub="clublinks" start="219.953" dur="0.1"> MBAJTURI N ON T L DASHURIT DHE T ST HUAJT P FORR NDIHM AND DHE T BO DYT </text>
<text sub="clublinks" start="220.053" dur="0.066"> MBAJTURI N ON T L DASHURIT DHE TR HUAJT P FORR NDIHM AND DHE TTH DYT JAN </text>
<text sub="clublinks" start="220.119" dur="0.301"> T ST HUAJT P FORR NDIHM DHE TTH DYT JAN </text>
<text sub="clublinks" start="220.42" dur="0.066"> T ST HUAJT P FORR NDIHM DHE TTH DYT A JAN GR mirënjohës. </text>
<text sub="clublinks" start="220.486" dur="0.234"> Mirënjohës. </text>
<text sub="clublinks" start="220.72" dur="0.167"> Mirënjohës. TESDAL </text>
<text sub="clublinks" start="220.887" dur="0.067"> Mirënjohës. TESDAL TELLING </text>
<text sub="clublinks" start="220.954" dur="0.133"> Mirënjohës. TESDAL duke na thënë SHBA </text>
<text sub="clublinks" start="221.087" dur="2.402"> Mirënjohës. TESDAL TREGUAR ME TYRE </text>
<text sub="clublinks" start="223.489" dur="0.067"> Mirënjohës. TESDAL TREGUAR ME SHTETIN E TYRE </text>
<text sub="clublinks" start="223.556" dur="0.234"> TESDAL TREGUAR ME SHTETIN E TYRE </text>
<text sub="clublinks" start="223.79" dur="0.133"> TESDAL duke na thënë qytetin e tyre të djegur </text>
<text sub="clublinks" start="223.923" dur="0.2"> TESDAL TREGUAR ME SHTETIN E TYRE </text>
<text sub="clublinks" start="224.123" dur="0.134"> TESDAL TREGUAR ME SHTETIN QYTETI I Djegur bashkësinë e tyre </text>
<text sub="clublinks" start="224.257" dur="0.067"> TESDAL TREGUAR ME SHTETIN QYTETI I Djegur qëndrimin e tyre të përbashkët </text>
<text sub="clublinks" start="224.324" dur="0.233"> Djegur qëndrimin e tyre të përbashkët </text>
<text sub="clublinks" start="224.557" dur="0.067"> E Djegur bashkësia e tyre qëndron e fortë </text>
<text sub="clublinks" start="224.624" dur="0.133"> E Djegur bashkësia e tyre qëndron e fortë dhe </text>
<text sub="clublinks" start="224.757" dur="0.167"> E Djegur bashkësia e tyre qëndron e fortë dhe kjo është </text>
<text sub="clublinks" start="224.924" dur="2.436"> E Djegur bashkësia e tyre qëndron e fortë dhe prandaj </text>
<text sub="clublinks" start="227.36" dur="0.2"> Djegur bashkësinë e tyre qëndrojnë të fortë dhe kjo është arsyeja pse unë </text>
<text sub="clublinks" start="227.56" dur="0.234"> E Djegur bashkësia e tyre qëndron e fortë dhe kjo është arsyeja pse unë dua </text>
<text sub="clublinks" start="227.794" dur="0.066"> E Djegur bashkësia e tyre qëndron e fortë dhe kjo është arsyeja pse unë dua të </text>
<text sub="clublinks" start="227.86" dur="0.201"> I FORT DHE P WHRT I DUA </text>
<text sub="clublinks" start="228.061" dur="0.167"> I FORT DHE P WHRT I DUA T TO POSHT </text>
<text sub="clublinks" start="228.228" dur="0.133"> I FORT DHE PR TUA DUA TA POSTOJ </text>
<text sub="clublinks" start="228.361" dur="0.133"> I FORT DHE PR TUA DUA TA POSTO VIDEO </text>
<text sub="clublinks" start="228.494" dur="0.067"> I FORT DHE PR TUA DUA T TO POSHT THE VIDEO SEPSE </text>
<text sub="clublinks" start="228.561" dur="0.1"> I FORT DHE PR TUA DUA TA POSTO VIDEO SEPSE I </text>
<text sub="clublinks" start="228.661" dur="0.067"> I FORT DHE PR TUA DUA T TO POSTO VIDEO SEPSE DUA </text>
<text sub="clublinks" start="228.728" dur="0.2"> POSHTE VIDEO SEPSE DUA </text>
<text sub="clublinks" start="228.928" dur="0.1"> POSHTE VIDEO SEPSE TE DUA </text>
<text sub="clublinks" start="229.028" dur="0.1"> POSHTE VIDEO SEPSE DUA TU DJEM </text>
<text sub="clublinks" start="229.128" dur="0.201"> POSHTI VIDEO SEPSE DUA T G JU DJEM </text>
<text sub="clublinks" start="229.329" dur="1.201"> POSTO VIDEO SEPSE DUA TA DIJE DJEM </text>
<text sub="clublinks" start="230.53" dur="0.233"> POSHTI VIDEO SEPSE DUA TI GJENI T TO DINI KATT </text>
<text sub="clublinks" start="230.763" dur="0.201"> POSHTI VIDEO SEPSE DUA TI GJENI T DINI SE NESE </text>
<text sub="clublinks" start="230.964" dur="0.066"> POSHTI VIDEO SEPSE DUA TI GJENI T TO DINI SE NESE JENI </text>
<text sub="clublinks" start="231.03" dur="0.234"> Ju djemtë e dini se nëse jeni </text>
<text sub="clublinks" start="231.264" dur="0.1"> Ju djemtë e dini se nëse po shkoni </text>
<text sub="clublinks" start="231.364" dur="0.067"> Ju djemtë e dini se nëse do të ktheheni </text>
<text sub="clublinks" start="231.431" dur="0.2"> Ju djemtë e dini se nëse do të ktheheni përsëri </text>
<text sub="clublinks" start="231.631" dur="0.1"> Ju djemtë e dini se nëse do të ktheheni të shihni </text>
<text sub="clublinks" start="231.731" dur="0.133"> Ju djemtë e dini se nëse do të ktheheni për të parë </text>
<text sub="clublinks" start="231.864" dur="0.067"> Ju djemtë e dini se nëse jeni duke u kthyer përsëri për të parë bukurinë </text>
<text sub="clublinks" start="231.931" dur="0.167"> KTHIMI PER TE SHIKUAR BUKURIN </text>
<text sub="clublinks" start="232.098" dur="0.167"> KTHIMI PER TE SHIKUAR bukurine e </text>
<text sub="clublinks" start="232.265" dur="0.133"> KTHIMI PER TE SHIKUAR BUKURINE E DETROIT, </text>
<text sub="clublinks" start="232.398" dur="0.067"> KTHEHENI PER TE SHIKUAR BUKURINE E SHTETIT, JU JENI </text>
<text sub="clublinks" start="232.465" dur="1.969"> KTHIMI PER TE SHIKUAR BUKURINE E DETROIT, NUK JENI </text>
<text sub="clublinks" start="234.434" dur="0.2"> KTHEHUR Prapa për të parë bukurinë e shkatërrimit, ju nuk do të shkoni </text>
<text sub="clublinks" start="234.634" dur="0.067"> KTHEHUR Prapa për të parë bukurinë e detroitit, ju nuk do të shkoni </text>
<text sub="clublinks" start="234.701" dur="0.2"> E DETROIT, NUK JU SHKONI </text>
<text sub="clublinks" start="234.901" dur="0.1"> E DETROIT, ju nuk do të gjeni </text>
<text sub="clublinks" start="235.001" dur="0.1"> E DETROIT, ju nuk do të gjeni atë </text>
<text sub="clublinks" start="235.101" dur="0.134"> E DETROIT, NUK JENI SHQYRTUES T TO GJENI N </text>
<text sub="clublinks" start="235.235" dur="0.166"> E DETROIT, ju nuk do të gjeni për të gjetur atë në </text>
<text sub="clublinks" start="235.401" dur="0.134"> E DETROIT, NUK JENI SHQYRTUES T GJENI N IN PAMJ L </text>
<text sub="clublinks" start="235.535" dur="0.067"> E DETROIT, ju nuk do të gjeni për të gjetur atë në të djathtë peisazhit </text>
<text sub="clublinks" start="235.602" dur="0.233"> GJETJENI N IN T R DREJTN E PANSCSIS </text>
<text sub="clublinks" start="235.835" dur="0.067"> GJENI AT IN N IN PREJTORIN T DREJT Tani. </text>
<text sub="clublinks" start="235.902" dur="0.2"> TANI </text>
<text sub="clublinks" start="236.102" dur="0.067"> TANI >> </text>
<text sub="clublinks" start="236.169" dur="0.1"> TANI >> JU </text>
<text sub="clublinks" start="236.269" dur="0.067"> TANI >> DUHET </text>
<text sub="clublinks" start="236.336" dur="0.1"> TANI >> DUHET T </text>
<text sub="clublinks" start="236.436" dur="0.133"> TANI >> DUHET T MENDONI </text>
<text sub="clublinks" start="236.569" dur="0.1"> TANI >> DUHET T TO MENDONI RRETH </text>
<text sub="clublinks" start="236.669" dur="0.067"> TANI >> DUHET T MENDONI P WHR ÇFAR </text>
<text sub="clublinks" start="236.736" dur="0.167"> >> DUHET T MENDONI P WHR ÇFAR </text>
<text sub="clublinks" start="236.903" dur="0.1"> >> DUHET T TO MENDONI P WHR ÇFAR. SHT </text>
<text sub="clublinks" start="237.003" dur="0.601"> >> DUHET T TO MENDONI P WHR ÇFAR IS SHT </text>
<text sub="clublinks" start="237.604" dur="0.233"> >> DUHET T TO MENDONI P WHR ÇFAR IS ISSHT RRETH </text>
<text sub="clublinks" start="237.837" dur="0.2"> >> DUHET T TO MENDONI P WHR ÇFAR IS ISSHT P .R T JETUAR </text>
<text sub="clublinks" start="238.037" dur="0.201"> >> DUHET T TO MENDONI P WHR ÇFAR IS ISSHT P ABR T L JETUAR </text>
<text sub="clublinks" start="238.238" dur="0.066"> >> DUHET T TO MENDONI P WHR ÇFAR IS ISSHT P ABR T L JETUAR N IN TETROIT </text>
<text sub="clublinks" start="238.304" dur="3.237"> ISSHT P ABR T L JETUAR N IN DETROIT </text>
<text sub="clublinks" start="241.541" dur="0.2"> ISSHT P ABR T L JETUAR N D TETROIT Q TH </text>
<text sub="clublinks" start="241.741" dur="0.234"> ISSHT P ABR T L JETUAR N D DETROIT QAT REALISHT </text>
<text sub="clublinks" start="241.975" dur="0.1"> ISSHT P ABR T L JETUAR N D DETROIT QAT VET T RNDSISHT </text>
<text sub="clublinks" start="242.075" dur="0.1"> ISSHT P ABR T L JETUAR N D DETROIT QAT N ME VRTET KUPTON A </text>
<text sub="clublinks" start="242.175" dur="0.133"> ISSHT P ABR T L JETUAR N D DETROIT QAT DO T VRTETOJN SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="242.308" dur="0.1"> ISSHT P ABR T L JETUAR N D DETROIT QAT DO T VRTETOJN SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="242.408" dur="0.067"> ISSHT P ABR T L JETUAR NET DETROIT QAT V RERTETRISHT DO T thotë shumë. </text>
<text sub="clublinks" start="242.475" dur="0.267"> KJO DO T V MERTETONI SHUM JU. </text>
<text sub="clublinks" start="242.742" dur="0.1"> KJO DO T V MERTETONI SHUM JU. POSH </text>
<text sub="clublinks" start="242.842" dur="0.1"> KJO DO T V MERTETONI SHUM JU. PËRVEÇ </text>
<text sub="clublinks" start="242.942" dur="0.134"> KJO DO T V MERTETONI SHUM JU. ANIDET NGA ATA </text>
<text sub="clublinks" start="243.076" dur="0.2"> KJO DO T V MERTETONI SHUM JU. AN AST NGA ATA PEM T </text>
<text sub="clublinks" start="243.276" dur="0.2"> KJO DO T V MERTETONI SHUM JU. ASK NGA ATA PEMA N. </text>
<text sub="clublinks" start="243.476" dur="0.067"> KJO DO T V MERTETONI SHUM JU. VENDOSI NGA ATA PEMA N TUAJ </text>
<text sub="clublinks" start="243.543" dur="1.802"> VENDOSI NGA ATA PEMA N TUAJ </text>
<text sub="clublinks" start="245.345" dur="0.2"> ANIDET NGA ATA PEMA N IN OB YRIN TUAJ </text>
<text sub="clublinks" start="245.545" dur="0.233"> VEZ NGA ATA PEMA N Y OBRIN TUAJ SEPSE </text>
<text sub="clublinks" start="245.778" dur="0.201"> VARG NGA ATA PEMA N IN OB YRIN TUAJ SEPSE JUAJ </text>
<text sub="clublinks" start="245.979" dur="0.1"> VARG NGA ATA PEMA N Y OB YR TUAJ SEPSE PEM TT </text>
<text sub="clublinks" start="246.079" dur="0.066"> VEZ NGA ATA PEMA N Y OB YR TUAJ SEPSE PEMRET TUAJ T G SHKUARA. </text>
<text sub="clublinks" start="246.145" dur="0.234"> OBRI SEPSE PEMEST E TUAJ T GATUARA. </text>
<text sub="clublinks" start="246.379" dur="0.2"> OBRI SEPSE PEMEST E TUAJ T GATUARA. MAGJI </text>
<text sub="clublinks" start="246.579" dur="0.234"> OBRI SEPSE PEMEST E TUAJ T GATUARA. Maggi Vosper, </text>
<text sub="clublinks" start="246.813" dur="2.469"> OBRI SEPSE PEMEST E TUAJ T GATUARA. Maggi Vosper, KGW </text>
<text sub="clublinks" start="249.282" dur="0.233"> OBRI SEPSE PEMEST E TUAJ T GATUARA. Maggi Vosper, LAJME KGW. </text>
<text sub="clublinks" start="249.515" dur="0.334"> Maggi Vosper, LAJME KGW. </text>
<text sub="clublinks" start="249.849" dur="0.2"> Maggi Vosper, LAJME KGW. >> </text>
<text sub="clublinks" start="250.049" dur="0.267"> Maggi Vosper, LAJME KGW. >> VETEM </text>
<text sub="clublinks" start="250.316" dur="0.067"> Maggi Vosper, LAJME KGW. >> VETEM ZEMRA. </text>
<text sub="clublinks" start="250.383" dur="0.2"> >> VETEM ZEMRA. </text>
<text sub="clublinks" start="250.583" dur="0.1"> >> VETEM ZEMRA. DHE </text>
<text sub="clublinks" start="250.683" dur="0.134"> >> VETEM ZEMRA. DHE TONA </text>
<text sub="clublinks" start="250.817" dur="0.1"> >> VETEM ZEMRA. DHE ZEMRAT TONA </text>
<text sub="clublinks" start="250.917" dur="0.2"> >> VETEM ZEMRA. DHE ZEMRAT TONA SHKO </text>
<text sub="clublinks" start="251.117" dur="0.2"> >> VETEM ZEMRA. DHE ZEMRAT TONA DAL </text>
<text sub="clublinks" start="251.317" dur="1.435"> >> VETEM ZEMRA. DHE ZEMRAT TONA DALA N </text>
<text sub="clublinks" start="252.752" dur="0.067"> >> VETEM ZEMRA. DHE ZEMRAT TONA DALONI DON </text>
<text sub="clublinks" start="252.819" dur="0.2"> DHE ZEMRAT TONA DALONI DON </text>
<text sub="clublinks" start="253.019" dur="0.167"> DHE ZEMRAT TONA DALI TE DON DHE </text>
<text sub="clublinks" start="253.186" dur="0.2"> DHE ZEMRAT TONA DALI NDON DHE TIJ </text>
<text sub="clublinks" start="253.386" dur="0.067"> DHE ZEMRAT TONA DALIN TE DON DHE FQINJT E TIJ </text>
<text sub="clublinks" start="253.453" dur="0.167"> DHE ZEMRAT TONA DALIN TE Don dhe fqinjët e tij DHE </text>
<text sub="clublinks" start="253.62" dur="0.066"> DHE ZEMRAT TONA DALIN TE DON DHE FQINJET E TIJ DHE TE GJITHE </text>
<text sub="clublinks" start="253.686" dur="0.234"> DHE Fqinjët e tij dhe të gjithë </text>
<text sub="clublinks" start="253.92" dur="0.1"> DHE Fqinjët e tij dhe të gjithë ata që janë </text>
<text sub="clublinks" start="254.02" dur="0.133"> DHE Fqinjët e tij dhe të gjithë ata që janë të humbur </text>
<text sub="clublinks" start="254.153" dur="0.101"> DHE Fqinjët e tij dhe të gjithë ata që kanë humbur të tyre </text>
<text sub="clublinks" start="254.254" dur="0.066"> DHE Fqinjët e tij dhe të gjithë ata që kanë humbur shtëpitë e tyre </text>
<text sub="clublinks" start="254.32" dur="0.134"> DHE Fqinjët e tij dhe të gjithë ata që kanë humbur shtëpitë e tyre në </text>
<text sub="clublinks" start="254.454" dur="0.066"> DHE Fqinjët e tij dhe të gjithë ata që kanë humbur shtëpitë e tyre në këto </text>
<text sub="clublinks" start="254.52" dur="1.969"> KUSH I KA HUMBUR Shtëpitë e tyre në këto </text>
<text sub="clublinks" start="256.489" dur="0.267"> KUSH I KA HUMBUR Shtëpitë e tyre në këto historike </text>
<text sub="clublinks" start="256.756" dur="0.234"> KUSH I KA HUMBUR Shtëpitë e tyre në këto zjarre historike. </text>
<text sub="clublinks" start="256.99" dur="0.267"> UJTET HISTORIKE. </text>
<text sub="clublinks" start="257.257" dur="0.1"> UJTET HISTORIKE. NE </text>
<text sub="clublinks" start="257.357" dur="0.1"> UJTET HISTORIKE. E DIMË </text>
<text sub="clublinks" start="257.457" dur="0.133"> UJTET HISTORIKE. Ne e dimë DISA </text>
<text sub="clublinks" start="257.59" dur="0.1"> UJTET HISTORIKE. Ne i njohim disa njerëz </text>
<text sub="clublinks" start="257.69" dur="0.2"> UJTET HISTORIKE. Ne e dimë se disa njerëz kanë </text>
<text sub="clublinks" start="257.89" dur="0.067"> UJTET HISTORIKE. NE E DI Q S DISA NJERZ KAN </text>
<text sub="clublinks" start="257.957" dur="0.2"> NE E DI Q S DISA NJERZ KAN </text>
<text sub="clublinks" start="258.157" dur="2.236"> Ne e dimë që disa njerëz gjithashtu kanë humbur </text>
<text sub="clublinks" start="260.393" dur="0.2"> Ne e dimë se disa njerëz gjithashtu kanë humbur të tyre </text>
<text sub="clublinks" start="260.593" dur="0.267"> Ne e dimë se disa njerëz gjithashtu kanë humbur jetën e tyre. </text>
<text sub="clublinks" start="260.86" dur="0.334"> HUMBUR JETAT E TYRE. </text>
<text sub="clublinks" start="261.194" dur="0.133"> HUMBUR JETAT E TYRE. </text>
<text sub="clublinks" start="261.327" dur="0.134"> HUMBUR JETAT E TYRE. MARIONI </text>
<text sub="clublinks" start="261.461" dur="0.2"> HUMBUR JETAT E TYRE. QARKU MARION </text>
<text sub="clublinks" start="261.661" dur="0.067"> HUMBUR JETAT E TYRE. SHERIFI I QARKUT MARION </text>
<text sub="clublinks" start="261.728" dur="0.267"> SHERIFI I QARKUT MARION </text>
<text sub="clublinks" start="261.995" dur="0.133"> ZYRA E SHERIFFIT T COUNT QARKUT MARION </text>
<text sub="clublinks" start="262.128" dur="0.167"> ZYRA E SHERIFFIT TY QARKUT MARION SOT </text>
<text sub="clublinks" start="262.295" dur="0.1"> ZYRA E SHERIFFIT TY QARKUT MARION SOND E KONFIRMUAR </text>
<text sub="clublinks" start="262.395" dur="0.067"> ZYRA E SHERIFFIT TY QARKUT MARION SOT E KONFIRMUAR </text>
<text sub="clublinks" start="262.462" dur="2.235"> ZYRA SOT E KONFIRMUAR </text>
<text sub="clublinks" start="264.697" dur="0.067"> ZYRA SOT KONFIRMONI IDENTITETET </text>
<text sub="clublinks" start="264.764" dur="0.133"> ZYRA SOT KONFIRMON IDENTITETET E </text>
<text sub="clublinks" start="264.897" dur="0.201"> ZYRA SOT KONFIRMON IDENTITETET E DY </text>
<text sub="clublinks" start="265.098" dur="0.133"> ZYRA SOT KONFIRMONI IDENTITETET E DY T M TJERA </text>
<text sub="clublinks" start="265.231" dur="0.067"> ZYRA SOT konfirmon identitetin e dy njerëzve më shumë </text>
<text sub="clublinks" start="265.298" dur="0.2"> IDENTITETET E DY M M SHUM NJERZVE </text>
<text sub="clublinks" start="265.498" dur="0.134"> IDENTITETET E DY M M SHUM NJERZVE T CILT </text>
<text sub="clublinks" start="265.632" dur="0.133"> IDENTITETET E DY M M SHUM NJERZVE QO NUK KANT </text>
<text sub="clublinks" start="265.765" dur="0.1"> IDENTITETET E DY M M SHUM NJERZVE QO NUK B MNI </text>
<text sub="clublinks" start="265.865" dur="0.134"> IDENTITETET E DY M M SHUM NJERZVE QO NUK E BAKENIN </text>
<text sub="clublinks" start="265.999" dur="0.066"> IDENTITETET E DY M M SHUM NJERZVE QO NUK E B MNIN JASHT </text>
<text sub="clublinks" start="266.065" dur="0.067"> IDENTITETET E DY M M SHUM NJERZVE Q WH NUK E BAKENI NGA </text>
<text sub="clublinks" start="266.132" dur="0.067"> IDENTITETET E DY M M SHUM NJERZVE QO NUK E B MNI NGA </text>
<text sub="clublinks" start="266.199" dur="0.233"> KUSH NUK E B MNI NGA </text>
<text sub="clublinks" start="266.432" dur="0.1"> KUSH NUK E BAKEN NGA BEHURI </text>
<text sub="clublinks" start="266.532" dur="1.836"> KUSH NUK E BERI NGA KREKI BEAJ </text>
<text sub="clublinks" start="268.368" dur="0.3"> KUSH NUK E BENI NGA ZJARRI KREK I BEECHY. </text>
<text sub="clublinks" start="268.668" dur="0.334"> ZJARRI KREK BEECY. </text>
<text sub="clublinks" start="269.002" dur="0.1"> ZJARRI KREK BEECY. KATHY </text>
<text sub="clublinks" start="269.102" dur="0.1"> ZJARRI KREK BEECY. KATHI DHE </text>
<text sub="clublinks" start="269.202" dur="0.133"> ZJARRI KREK BEECY. KATHY DHE E SAJ </text>
<text sub="clublinks" start="269.335" dur="0.2"> ZJARRI KREK BEECY. Keti dhe djali i saj </text>
<text sub="clublinks" start="269.535" dur="0.201"> ZJARRI KREK BEECY. Keti dhe djali i saj Justin </text>
<text sub="clublinks" start="269.736" dur="0.066"> ZJARRI KREK BEECY. Keti dhe djali i saj Justin Cook </text>
<text sub="clublinks" start="269.802" dur="2.436"> Keti dhe djali i saj Justin Cook </text>
<text sub="clublinks" start="272.238" dur="0.167"> Kathy dhe djali i saj Justin Cook </text>
<text sub="clublinks" start="272.405" dur="0.234"> Kathy dhe djali i saj Justin gatuan afër </text>
<text sub="clublinks" start="272.639" dur="0.2"> KATHY DHE BIRI I TIJ JUSTIN GATUAN PREJ TYRE </text>
<text sub="clublinks" start="272.839" dur="0.2"> KATHY DHE BIRI I TIJ JUSTIN GATUAN PREJ Shtëpisë së tyre </text>
<text sub="clublinks" start="273.039" dur="0.133"> KATHY DHE BIRI I TIJ JUSTIN GATUAN PREJ Shtëpisë së tyre në </text>
<text sub="clublinks" start="273.172" dur="0.067"> KATHY DHE BIRI I TIJ JUSTIN GATUAN PRPARA Shtëpisë së tyre në Lyon. </text>
<text sub="clublinks" start="273.239" dur="0.234"> VDI PRET SHTOMPIS S THE TYRE N L LYONS. </text>
<text sub="clublinks" start="273.473" dur="0.133"> VDI PRET SHTOMPIS S THE TYRE N L LYONS. TRAVIS </text>
<text sub="clublinks" start="273.606" dur="0.1"> VDI PRET SHTOMPIS S THE TYRE N L LYONS. GATIMI I TRAVIS </text>
<text sub="clublinks" start="273.706" dur="0.2"> VDI PRET SHTOMPIS S THE TYRE N L LYONS. TRAVIS COOKE THOT </text>
<text sub="clublinks" start="273.906" dur="0.201"> VDI PRET SHTOMPIS S THE TYRE N L LYONS. TRAVIS COOKE THOT TIJ </text>
<text sub="clublinks" start="274.107" dur="0.066"> VDI PRET SHTOMPIS S THE TYRE N L LYONS. TRAVIS COOKE Thotë Vëllain e Tij </text>
<text sub="clublinks" start="274.173" dur="1.202"> TRAVIS COOKE Thotë Vëllain e Tij </text>
<text sub="clublinks" start="275.375" dur="0.2"> TRAVIS COOKE THOT V BLLAI I TIJ KISHTE </text>
<text sub="clublinks" start="275.575" dur="0.2"> TRAVIS COOKE Thotë Vëllai i Tij Kishte ardhur </text>
<text sub="clublinks" start="275.775" dur="0.2"> TRAVIS COOKE Thotë Vëllai i Tij Kishte ardhur </text>
<text sub="clublinks" start="275.975" dur="0.2"> TRAVIS COOKE THOT VROLLAI I TIJ KA VDHUR N L LYONS </text>
<text sub="clublinks" start="276.175" dur="0.234"> TRAVIS COOKE Thotë Vëllai i Tij Kishte ardhur në Ljonë </text>
<text sub="clublinks" start="276.409" dur="0.1"> TRAVIS COOKE Thotë Vëllai i Tij Kishte ardhur në Lyon për të Ndihmuar </text>
<text sub="clublinks" start="276.509" dur="0.067"> TRAVIS COOKE THOT VROLLAI I TIJ KISHTE ARDHUR N L LYONS T H NDIHMON T T BAKEN </text>
<text sub="clublinks" start="276.576" dur="0.2"> KA VAR N TO LYONS TS NDIHMONI T T MERRNI </text>
<text sub="clublinks" start="276.776" dur="0.033"> KA VAR N TO LYONS T H NDIHMOJN T KUJDES </text>
<text sub="clublinks" start="276.809" dur="0.134"> Kishte ardhur në limonë për të ndihmuar të kujdesen për të </text>
<text sub="clublinks" start="276.943" dur="0.1"> Kishte ardhur në limonë për të ndihmuar të kujdesen për to </text>
<text sub="clublinks" start="277.043" dur="0.067"> Kishte ardhur në limonë për të ndihmuar të kujdesen për nënën e tyre. </text>
<text sub="clublinks" start="277.11" dur="0.2"> KUJDESI PER NENEN E TYRE. </text>
<text sub="clublinks" start="277.31" dur="0.2"> KUJDESI PER NENEN E TYRE. TANI </text>
<text sub="clublinks" start="277.51" dur="1.802"> KUJDESI PER NENEN E TYRE. TANI'SHT </text>
<text sub="clublinks" start="279.312" dur="0.233"> KUJDESI PER NENEN E TYRE. Tani ai po provon </text>
<text sub="clublinks" start="279.545" dur="0.201"> KUJDESI PER NENEN E TYRE. Tani ai po përpiqet të </text>
<text sub="clublinks" start="279.746" dur="0.066"> KUJDESI PER NENEN E TYRE. Tani ai po përpiqet të kuptojë </text>
<text sub="clublinks" start="279.812" dur="0.201"> Tani ai po përpiqet të kuptojë </text>
<text sub="clublinks" start="280.013" dur="0.166"> Tani ai po përpiqet të kuptojë se si </text>
<text sub="clublinks" start="280.179" dur="0.134"> Tani ai po përpiqet të kuptojë se si ata </text>
<text sub="clublinks" start="280.313" dur="0.1"> Tani ai po përpiqet të kuptojë se si ata mund të </text>
<text sub="clublinks" start="280.413" dur="0.1"> Tani ai po përpiqet të kuptojë se si ata mund të dy </text>
<text sub="clublinks" start="280.513" dur="0.134"> Tani ai po përpiqet të kuptojë se si ata mund të jenë të dy </text>
<text sub="clublinks" start="280.647" dur="0.066"> Tani ai po përpiqet të kuptojë se si ata mund të shkojnë të dy. </text>
<text sub="clublinks" start="280.713" dur="0.334"> SI MUND T BE Zhduken të dy. </text>
<text sub="clublinks" start="281.047" dur="1.635"> SI MUND T BE Zhduken të dy. >> </text>
<text sub="clublinks" start="282.682" dur="0.2"> SI MUND T BE Zhduken të dy. >> Unë do të </text>
<text sub="clublinks" start="282.882" dur="0.2"> SI MUND T BE Zhduken të dy. >> NUK KAM ASNJEHERE </text>
<text sub="clublinks" start="283.082" dur="0.067"> SI MUND T BE Zhduken të dy. >> Unë kurrë nuk kam menduar </text>
<text sub="clublinks" start="283.149" dur="0.167"> >> Unë kurrë nuk kam menduar </text>
<text sub="clublinks" start="283.316" dur="0.167"> >> Unë kurrë nuk kam menduar </text>
<text sub="clublinks" start="283.483" dur="0.1"> >> Unë kurrë nuk kam menduar për asgjë </text>
<text sub="clublinks" start="283.583" dur="0.133"> >> Unë kurrë nuk kam menduar për asgjë si </text>
<text sub="clublinks" start="283.716" dur="0.067"> >> Unë kurrë nuk kam menduar për asgjë si kjo. </text>
<text sub="clublinks" start="283.783" dur="0.2"> E ASGJVE SI KJO. </text>
<text sub="clublinks" start="283.983" dur="0.1"> E ASGJVE SI KJO. DHE </text>
<text sub="clublinks" start="284.083" dur="0.1"> E ASGJVE SI KJO. DHE ESHTE </text>
<text sub="clublinks" start="284.183" dur="0.101"> E ASGJVE SI KJO. DHE .SHT VETM </text>
<text sub="clublinks" start="284.284" dur="0.233"> E ASGJVE SI KJO. DHE JSHTUST VETEM ITSHT </text>
<text sub="clublinks" start="284.517" dur="0.067"> E ASGJVE SI KJO. DHE JSHT VETEM ITSHT VETM </text>
<text sub="clublinks" start="284.584" dur="2.002"> DHE JSHT VETEM ITSHT VETM </text>
<text sub="clublinks" start="286.586" dur="0.3"> DHE JSHT VETEM ITSHT VETM E PABESueshme. </text>
<text sub="clublinks" start="286.886" dur="0.234"> E PABESUESHME. </text>
<text sub="clublinks" start="287.12" dur="0.1"> E PABESUESHME. Une </text>
<text sub="clublinks" start="287.22" dur="0.133"> E PABESUESHME. UNE AKOMA </text>
<text sub="clublinks" start="287.353" dur="0.134"> E PABESUESHME. Unë akoma jo </text>
<text sub="clublinks" start="287.487" dur="0.066"> E PABESUESHME. Unë akoma nuk largohem. </text>
<text sub="clublinks" start="287.553" dur="0.201"> Unë akoma nuk largohem. </text>
<text sub="clublinks" start="287.754" dur="0.233"> Unë akoma nuk largohem. Une </text>
<text sub="clublinks" start="287.987" dur="0.1"> Unë akoma nuk largohem. Zgjohem </text>
<text sub="clublinks" start="288.087" dur="0.1"> Unë akoma nuk largohem. UNË ZGJOHEM </text>
<text sub="clublinks" start="288.187" dur="0.101"> Unë akoma nuk largohem. Unë zgjohem brenda </text>
<text sub="clublinks" start="288.288" dur="0.166"> Unë akoma nuk largohem. Unë zgjohem në </text>
<text sub="clublinks" start="288.454" dur="0.1"> Unë akoma nuk largohem. Zgjohem në mëngjes </text>
<text sub="clublinks" start="288.554" dur="0.067"> Unë akoma nuk largohem. Zgjohem në mëngjes dhe </text>
<text sub="clublinks" start="288.621" dur="0.2"> Zgjohem në mëngjes dhe </text>
<text sub="clublinks" start="288.821" dur="0.134"> Zgjohem në mëngjes dhe është </text>
<text sub="clublinks" start="288.955" dur="1.435"> Unë zgjohem në mëngjes dhe është vetëm </text>
<text sub="clublinks" start="290.39" dur="0.233"> Zgjohem në mëngjes dhe është vetëm si </text>
<text sub="clublinks" start="290.623" dur="0.067"> Unë zgjohem në mëngjes dhe është vetëm si me të vërtetë </text>
<text sub="clublinks" start="290.69" dur="0.3"> SSHT VETEM SI T VRTET </text>
<text sub="clublinks" start="290.99" dur="0.067"> JSHT VETM SI VRTET NDODH. </text>
<text sub="clublinks" start="291.057" dur="0.2"> NDODH </text>
<text sub="clublinks" start="291.257" dur="0.1"> NDODH >> </text>
<text sub="clublinks" start="291.357" dur="0.234"> NDODH >> KATR </text>
<text sub="clublinks" start="291.591" dur="0.2"> NDODH >> KATURR POPULL </text>
<text sub="clublinks" start="291.791" dur="1.635"> NDODH >> KATURR NJEREZ JAN </text>
<text sub="clublinks" start="293.426" dur="0.067"> NDODH >> KATURR POPULL KONFIRMOHEN </text>
<text sub="clublinks" start="293.493" dur="0.2"> >> KATURR POPULL KONFIRMOHEN </text>
<text sub="clublinks" start="293.693" dur="0.167"> >> KATURR NJEREZ KONFIRMOHEN T DE VDEKUR </text>
<text sub="clublinks" start="293.86" dur="0.233"> >> KATURR POPULL KONFIRMOHEN T DE VDEKUR N IN </text>
<text sub="clublinks" start="294.093" dur="0.134"> >> KATURR POPULL KONFIRMOHEN T DE VDEKUR N THE </text>
<text sub="clublinks" start="294.227" dur="0.1"> >> KATURR NJEREZ KONFIRMOHEN T DE VDEKUR N IN PLAZI </text>
<text sub="clublinks" start="294.327" dur="0.133"> >> KATURR NJEREZ KONFIRMOHEN T DE VDEKUR N IN KREKIN E PLAZHIT </text>
<text sub="clublinks" start="294.46" dur="0.067"> >> KATURR POPULL KONFIRMOHEN T DE VDEKUR N IN ZJARRIN E KREQIT TACH PLAZHIT. </text>
<text sub="clublinks" start="294.527" dur="0.2"> I VDEKUR N F ZJARRIN KREK PLAZH. </text>
<text sub="clublinks" start="294.727" dur="0.1"> I VDEKUR N F ZJARRIN KREK PLAZH. NJE </text>
<text sub="clublinks" start="294.827" dur="0.1"> I VDEKUR N F ZJARRIN KREK PLAZH. NJE ME SHUME </text>
<text sub="clublinks" start="294.927" dur="0.134"> I VDEKUR N F ZJARRIN KREK PLAZH. NJ ONE MORE SHUM SHT </text>
<text sub="clublinks" start="295.061" dur="0.2"> I VDEKUR N F ZJARRIN KREK PLAZH. NJ ONE MORE SHUM ISSHT akoma </text>
<text sub="clublinks" start="295.261" dur="0.067"> I VDEKUR N F ZJARRIN KREK PLAZH. Një më shumë është akoma duke humbur. </text>
<text sub="clublinks" start="295.328" dur="2.369"> Një më shumë është akoma duke humbur. </text>
<text sub="clublinks" start="297.697" dur="0.2"> Një më shumë është akoma duke humbur. </text>
<text sub="clublinks" start="297.897" dur="0.2"> Një më shumë është akoma duke humbur. ZJARRI </text>
<text sub="clublinks" start="298.097" dur="0.134"> Një më shumë është akoma duke humbur. ZJARRI KA </text>
<text sub="clublinks" start="298.231" dur="0.167"> Një më shumë është akoma duke humbur. ZJARRI BSHT B Djegur </text>
<text sub="clublinks" start="298.398" dur="0.133"> Një më shumë është akoma duke humbur. ZJARRI BSHT B Djegur një </text>
<text sub="clublinks" start="298.531" dur="0.067"> Një më shumë është akoma duke humbur. ZJARRI BSHT Djegur njëqind </text>
<text sub="clublinks" start="298.598" dur="0.267"> ZJARRI BSHT Djegur njëqind </text>
<text sub="clublinks" start="298.865" dur="0.167"> ZJARRI BSHT Djegur NJ H QUNDETSI nëntëdhjetë </text>
<text sub="clublinks" start="299.032" dur="0.133"> ZJARRI BSHT Djegur NJ H QINDDETINDHJET mijë </text>
<text sub="clublinks" start="299.165" dur="0.067"> ZJARRI BSHT Djegur NJ HQINDETIN NINNETdhjetë mijë arë. </text>
<text sub="clublinks" start="299.232" dur="0.2"> Nëntëdhjetë mijë akra. </text>
<text sub="clublinks" start="299.432" dur="1.902"> Nëntëdhjetë mijë akra. POR </text>
<text sub="clublinks" start="301.334" dur="0.2"> Nëntëdhjetë mijë akra. POR ZJARRI </text>
<text sub="clublinks" start="301.534" dur="0.2"> Nëntëdhjetë mijë akra. POR CREWS ZJARRI </text>
<text sub="clublinks" start="301.734" dur="0.2"> Nëntëdhjetë mijë akra. POR CREVET E ZJARRIT JANE </text>
<text sub="clublinks" start="301.934" dur="0.067"> Nëntëdhjetë mijë akra. POR CREVAT E ZJARRIT B MNI </text>
<text sub="clublinks" start="302.001" dur="0.301"> POR CREVAT E ZJARRIT B MNI </text>
<text sub="clublinks" start="302.302" dur="0.066"> POR CREVAT E ZJARRIT Bëjnë përparim </text>
<text sub="clublinks" start="302.368" dur="0.1"> Por ekuipazhet e zjarrit po bëjnë progres </text>
<text sub="clublinks" start="302.468" dur="0.067"> Por ekuipazhet e zjarrit po bëjnë përparim në të. </text>
<text sub="clublinks" start="302.535" dur="0.167"> PROGRESI P ITR TI. </text>
<text sub="clublinks" start="302.702" dur="0.133"> PROGRESI P ITR TI. IT </text>
<text sub="clublinks" start="302.835" dur="0.1"> PROGRESI P ITR TI. ESHTE </text>
<text sub="clublinks" start="302.935" dur="0.201"> PROGRESI P ITR TI. TANI SHT TANI </text>
<text sub="clublinks" start="303.136" dur="0.2"> PROGRESI P ITR TI. TANI SHT 15 </text>
<text sub="clublinks" start="303.336" dur="2.035"> PROGRESI P ITR TI. Tani është 15 përqind </text>
<text sub="clublinks" start="305.371" dur="0.067"> PROGRESI P ITR TI. Tani është 15 përqind </text>
<text sub="clublinks" start="305.438" dur="0.2"> Tani është 15 përqind </text>
<text sub="clublinks" start="305.638" dur="0.067"> Tani është 15 përqind. </text>
<text sub="clublinks" start="305.705" dur="0.233"> . </text>
<text sub="clublinks" start="305.938" dur="0.101"> . ÇFARË </text>
<text sub="clublinks" start="306.039" dur="0.133"> . ÇFAR NE </text>
<text sub="clublinks" start="306.172" dur="0.1"> . ÇFAR WE NUK JAM </text>
<text sub="clublinks" start="306.272" dur="0.1"> . ÇFAR NUK E DI </text>
<text sub="clublinks" start="306.372" dur="0.1"> . ÇFAR NUK E DI N Y TAN </text>
<text sub="clublinks" start="306.472" dur="0.134"> . ÇFAR WE NUK E DI NUK SHT </text>
<text sub="clublinks" start="306.606" dur="0.067"> . ÇFAR NUK E DI SI ESHTE SI </text>
<text sub="clublinks" start="306.673" dur="0.233"> ÇFAR NUK E DI SI ESHTE SI </text>
<text sub="clublinks" start="306.906" dur="0.134"> ÇFAR WE NUK E DI N Y TAN ISSHT SA </text>
<text sub="clublinks" start="307.04" dur="0.1"> ÇFAR WE NUK E DI NUK JAN SI SHTPI </text>
<text sub="clublinks" start="307.14" dur="1.434"> ÇFAR WE NUK E DI NET TAN ISSHT IS SA Shtëpi ishin </text>
<text sub="clublinks" start="308.574" dur="0.234"> ÇFAR WE NUK E DI SI SHT ISPIS ISSHT SA HUMB HN </text>
<text sub="clublinks" start="308.808" dur="0.2"> ÇFAR WE NUK E DI SI ESHTE SI SHTES KAN L HUMBUR DHE </text>
<text sub="clublinks" start="309.008" dur="0.067"> ÇFAR WE NUK E DI SI ESHTE SI SHTES KANOM HUMBUR DHE KJO </text>
<text sub="clublinks" start="309.075" dur="0.234"> SHTES SHTESA KAN L HUMBUR DHE KJO </text>
<text sub="clublinks" start="309.309" dur="0.1"> SHTES SHTESA KAN L HUMBUR DHE KJO VIDEO </text>
<text sub="clublinks" start="309.409" dur="0.166"> SHTES SHTESH KAN W HUMBUR DHE KJO VIDEO Ndihmon </text>
<text sub="clublinks" start="309.575" dur="0.101"> SHTES SHTESH KANOST HUMBUR DHE KJO VIDEO Ndihmon për të Shpjeguar </text>
<text sub="clublinks" start="309.676" dur="2.869"> SHTES SHUMOM SHTES KAN HUMBUR DHE KJO VIDEO NDIHMON T EX SHPJEGUJ PSE </text>
<text sub="clublinks" start="312.545" dur="0.2"> SHTES SHTESA KANOST HUMBUR DHE KJO VIDEO NDIHMON T EX SHPJEGUJ PSE SHT </text>
<text sub="clublinks" start="312.745" dur="0.067"> SHTES SHTESH KAN HUMBUR DHE KJO VIDEO NDIHMON SHPJEGUES PSE YSHT NGA </text>
<text sub="clublinks" start="312.812" dur="0.2"> VIDEO Ndihmon për të Shpjeguar PSE shtë NGA </text>
<text sub="clublinks" start="313.012" dur="0.134"> VIDEO Ndihmon për të Shpjeguar PSE ISshtë Nga Një </text>
<text sub="clublinks" start="313.146" dur="0.1"> VIDEO Ndihmon për të Shpjeguar PSE ISshtë NGA Një OREGON </text>
<text sub="clublinks" start="313.246" dur="0.167"> VIDEO NDIHMON T EX SHPJEGUJ PSE ISSHT NGA SHTETI OREGON </text>
<text sub="clublinks" start="313.413" dur="0.1"> VIDEO NDIHMON T EX SHPJEGUJ PSE ISSHT NGA NJRO TROOPERS SHTETRORE OREGON </text>
<text sub="clublinks" start="313.513" dur="0.066"> VIDEO NDIHMON T EX SHPJEGUJ PSE ASHSHT NGA TUROPERST SHTETROR O OREGON SHQIP </text>
<text sub="clublinks" start="313.579" dur="0.201"> NJRO TROOPERS SHTETRORE OREGON DASH </text>
<text sub="clublinks" start="313.78" dur="0.1"> NJ O KAM I SHTETRIS O OREGON SHTETRORE </text>
<text sub="clublinks" start="313.88" dur="0.167"> NJRO TRAJTR SHTETROR OREGON DASH KAM </text>
<text sub="clublinks" start="314.047" dur="2.402"> NJRO TRAJT TR SHTETROR OREGON DAM CAM GJAT SHKURTIMIT </text>
<text sub="clublinks" start="316.449" dur="0.2"> NJRO TRAJTR SHTETROR OREGON DASH CAM GJAT SHKURTIMIT BRENDA </text>
<text sub="clublinks" start="316.649" dur="0.067"> NJRO TRAJTR SHTET TRORE OREGON DASH CAM GJAT SHKURTIMIT PSRMES </text>
<text sub="clublinks" start="316.716" dur="0.233"> CAM GJAT SHKURTIMIT BRENDA </text>
<text sub="clublinks" start="316.949" dur="0.167"> CAM GJAT SHKURTIMIT BRENDA NIVELIT </text>
<text sub="clublinks" start="317.116" dur="0.201"> CAM GJAT SHKURTIMIT BRENDA NIVELIT TRET </text>
<text sub="clublinks" start="317.317" dur="0.133"> CAM GJAT SHKURTIMIT BRENDA NIVELIT TRE T EV Zbrazjes </text>
<text sub="clublinks" start="317.45" dur="0.067"> CAM GJAT SHKURTIMIT BRENDA ZONS SREE TRET ZBATIMI. </text>
<text sub="clublinks" start="317.517" dur="0.233"> NIVELI I TRET EV ZONA E EVAKUACIONIT. </text>
<text sub="clublinks" start="317.75" dur="0.067"> NIVELI I TRET EV ZONA E EVAKUACIONIT. KJO </text>
<text sub="clublinks" start="317.817" dur="0.067"> NIVELI I TRET EV ZONA E EVAKUACIONIT. KJO ËSHTË </text>
<text sub="clublinks" start="317.884" dur="0.167"> NIVELI I TRET EV ZONA E EVAKUACIONIT. KJO ESHTE AKTIV </text>
<text sub="clublinks" start="318.051" dur="0.1"> NIVELI I TRET EV ZONA E EVAKUACIONIT. Kjo është në autostradë </text>
<text sub="clublinks" start="318.151" dur="0.066"> NIVELI I TRET EV ZONA E EVAKUACIONIT. Kjo është në autostradë 22. </text>
<text sub="clublinks" start="318.217" dur="0.267"> Kjo është në autostradë 22. </text>
<text sub="clublinks" start="318.484" dur="1.035"> Kjo është në autostradë 22. A </text>
<text sub="clublinks" start="319.519" dur="0.2"> KJO ISSHT ON në autostradë 22. NJ A E madhe </text>
<text sub="clublinks" start="319.719" dur="0.2"> KJO ISSHT ON në autostradë 22. Një Pemë e madhe </text>
<text sub="clublinks" start="319.919" dur="0.234"> KJO ISSHT ON në autostradë 22. Një E DREJT E TJER E PEMS </text>
<text sub="clublinks" start="320.153" dur="0.133"> KJO ISSHT ON NW autostradë 22. DREJT NJ T PEM E madhe </text>
<text sub="clublinks" start="320.286" dur="0.067"> KJO ISSHT ON në autostradë 22. VINI NJ A E DREJT E TJER E PEMS </text>
<text sub="clublinks" start="320.353" dur="0.3"> NJ R E DREJT E TJER Pemë KA VINI </text>
<text sub="clublinks" start="320.653" dur="0.1"> NJ R E DREJT E TJER E PEM THVE KA VDEKUR </text>
<text sub="clublinks" start="320.753" dur="0.067"> NJ R E DREJT E TJER E PEM THVE KTU VDEKET </text>
<text sub="clublinks" start="320.82" dur="0.1"> NJ R E DREJT E PGERGJITHSHME E PEMVE K COMNDOHET </text>
<text sub="clublinks" start="320.92" dur="0.134"> NJ R E DREJT E TREGJE E PEM COMVE K COMTU VET P CRRPJES N </text>
<text sub="clublinks" start="321.054" dur="0.066"> NJ R E DREJT E TJER E PEM THVE KA VDEKUR P CRRDORUR N PATROL </text>
<text sub="clublinks" start="321.12" dur="0.201"> P CRRDREJTJE P DR PATROL ON </text>
<text sub="clublinks" start="321.321" dur="0.066"> Rrëzohet poshtë në makinën e patrullës. </text>
<text sub="clublinks" start="321.387" dur="2.336"> MAKINA </text>
<text sub="clublinks" start="323.723" dur="0.2"> MAKINA </text>
<text sub="clublinks" start="323.923" dur="0.234"> MAKINA KALORËS </text>
<text sub="clublinks" start="324.157" dur="0.1"> MAKINA TRUPI NUK ishte </text>
<text sub="clublinks" start="324.257" dur="0.1"> MAKINA TROUPI NUK E SHENOI </text>
<text sub="clublinks" start="324.357" dur="0.067"> MAKINA TROUPI NUK E SHENOI POR </text>
<text sub="clublinks" start="324.424" dur="0.233"> TROUPI NUK E SHENOI POR </text>
<text sub="clublinks" start="324.657" dur="0.067"> TRUPI NUK E SHENOI POR KJO </text>
<text sub="clublinks" start="324.724" dur="0.033"> TRUPI NUK E DURRONI POR KJO SHT </text>
<text sub="clublinks" start="324.757" dur="0.2"> TROUPI NUK E DURRONI POR KJO SHT A A </text>
<text sub="clublinks" start="324.957" dur="0.167"> TRUPI NUK KA DURTUAR POR KJO SHT I MADH </text>
<text sub="clublinks" start="325.124" dur="2.236"> TRUPI NUK E SHENOI POR KJO ISSHT NJAS ARSYE E MADHE </text>
<text sub="clublinks" start="327.36" dur="0.233"> TRUPI NUK E SHENOI POR KJO SHT NJ A ARSYE E MADH PSE </text>
<text sub="clublinks" start="327.593" dur="0.067"> TRUPI NUK E SHENOI POR KJO ISSHT NJ A ARSYE E MADH Pse NJER PZIT </text>
<text sub="clublinks" start="327.66" dur="0.2"> KJO ISSHT NJAS ARSYE E MADH Pse NJEREOZIT </text>
<text sub="clublinks" start="327.86" dur="0.067"> KJO ISSHT NJAS ARSYE E MADHE PSE NJERZIT JAN </text>
<text sub="clublinks" start="327.927" dur="0.134"> KJO ISSHT NJAS ARSYE E MADHE PSE NUK JAN NJERZIT </text>
<text sub="clublinks" start="328.061" dur="0.166"> KJO ISSHT NJAS ARSYE E MADHE P PR NJEREZT NUK JAN </text>
<text sub="clublinks" start="328.227" dur="0.101"> KJO ISSHT NJAS ARSYE E MADHE Pse NUK LEJOHEN NJERZIT </text>
<text sub="clublinks" start="328.328" dur="0.066"> KJO ISSHT NJAS ARSYE E MADHE PYR NJERZIT NUK LIDHEN KTHIM </text>
<text sub="clublinks" start="328.394" dur="0.067"> KJO ISSHT NJAS ARSYE E MADH P WHR NJERZIT NUK JENOW LEJUAR T B KTHEHEN </text>
<text sub="clublinks" start="328.461" dur="0.234"> NUK LEJOHEN KTHEHUR N </text>
<text sub="clublinks" start="328.695" dur="0.066"> NUK LEJOHEN KTHEHU P TOR TEC KONTROLLUAR </text>
<text sub="clublinks" start="328.761" dur="0.134"> NUK LEJOHEN P BR T TO KONTROLLUAR </text>
<text sub="clublinks" start="328.895" dur="0.133"> NUK LEJOHEN T B KTHEHEN T TO KONTROLLOJN TYRE </text>
<text sub="clublinks" start="329.028" dur="0.134"> NUK LEJOHEN T B KTHYHEN Shtëpitë e tyre </text>
<text sub="clublinks" start="329.162" dur="1.434"> NUK LEJOHEN T B KTHEHEN P TOR T CH KONTROLLUAR SHT HPIT E TYRE N. </text>
<text sub="clublinks" start="330.596" dur="0.067"> NUK LEJOHEN T B KTHYHEN SHTOMPIT E TYRE SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="330.663" dur="0.267"> KONTROLLI N H SHTOMPIT E TYRE SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="330.93" dur="0.067"> KONTROLLI Shtëpitë e tyre në shumë zona. </text>
<text sub="clublinks" start="330.997" dur="0.233"> ZONAT </text>
<text sub="clublinks" start="331.23" dur="0.067"> ZONAT DHE </text>
<text sub="clublinks" start="331.297" dur="0.134"> ZONAT DHE E </text>
<text sub="clublinks" start="331.431" dur="0.1"> ZONAT SIGURISHT </text>
<text sub="clublinks" start="331.531" dur="0.133"> ZONAT DHE KURS </text>
<text sub="clublinks" start="331.664" dur="0.2"> ZONAT DHE KURSI ZJARRI </text>
<text sub="clublinks" start="331.864" dur="0.201"> ZONAT DHE KURSI ZJARRI ISSHT </text>
<text sub="clublinks" start="332.065" dur="0.066"> ZONAT DHE sigurisht që zjarri është akoma </text>
<text sub="clublinks" start="332.131" dur="2.203"> DHE sigurisht që zjarri është akoma </text>
<text sub="clublinks" start="334.334" dur="0.2"> DHE Sigurisht që ZJARRI DUKE Djegur akoma </text>
<text sub="clublinks" start="334.534" dur="0.2"> DHE sigurisht që zjarri është ende duke u djegur nga </text>
<text sub="clublinks" start="334.734" dur="0.233"> DHE sigurisht që zjarri është ende duke u djegur nga </text>
<text sub="clublinks" start="334.967" dur="0.134"> DHE sigurisht që zjarri po digjet akoma nga ariu </text>
<text sub="clublinks" start="335.101" dur="0.067"> DHE sigurisht që zjarri po digjet akoma nga kreta e bukur </text>
<text sub="clublinks" start="335.168" dur="0.2"> DOGJE NGA KREKA BEECHY </text>
<text sub="clublinks" start="335.368" dur="0.067"> Djegia nga zjarri KREA BEECHY </text>
<text sub="clublinks" start="335.435" dur="0.1"> Djegia nga zjarri KREK BEECYY </text>
<text sub="clublinks" start="335.535" dur="0.167"> Djegia nga zjarri KREK BEECHY në </text>
<text sub="clublinks" start="335.702" dur="0.133"> Djegia nga zjarri KREK BEECHY në lumë </text>
<text sub="clublinks" start="335.835" dur="0.067"> Djegia nga zjarri KREK BEECHY në zjarr buzë lumit </text>
<text sub="clublinks" start="335.902" dur="0.167"> ZJARRI N F ZJARRINIDE BREGUM </text>
<text sub="clublinks" start="336.069" dur="0.1"> ZJARRI N F ZJARRINIDE PIDER Lumin </text>
<text sub="clublinks" start="336.169" dur="2.169"> ZJARRI N TO ZJARRINIDE PIDER BREGUT </text>
<text sub="clublinks" start="338.338" dur="0.2"> ZJARRI N TO ZJARRINIDE P RR LUGIN E Djegies </text>
<text sub="clublinks" start="338.538" dur="0.066"> ZJARRI N TO ZJARRINIDE P RR LUGIN E DMTIMIT T CL CLACKAMUS </text>
<text sub="clublinks" start="338.604" dur="0.267"> E KLAKAMUSIT DOGJ </text>
<text sub="clublinks" start="338.871" dur="0.067"> E QSNDRIMIT T CL CLACKAMUS. </text>
<text sub="clublinks" start="338.938" dur="0.267"> QARKU </text>
<text sub="clublinks" start="339.205" dur="0.2"> QARKU >> </text>
<text sub="clublinks" start="339.405" dur="0.1"> QARKU >> IT </text>
<text sub="clublinks" start="339.505" dur="0.134"> QARKU >> ISSHT </text>
<text sub="clublinks" start="339.639" dur="0.167"> QARKU >> ISSHT TANI </text>
<text sub="clublinks" start="339.806" dur="0.066"> QARKU >> Tani është mbuluar </text>
<text sub="clublinks" start="339.872" dur="0.067"> QARKU >> Tani është e mbuluar një </text>
<text sub="clublinks" start="339.939" dur="0.267"> >> Tani është e mbuluar një </text>
<text sub="clublinks" start="340.206" dur="0.134"> >> Tani është mbuluar njëqind </text>
<text sub="clublinks" start="340.34" dur="1.267"> >> TANI COSHT Mbuluar njëqind e tridhjetë </text>
<text sub="clublinks" start="341.607" dur="0.201"> >> TANI COSHT I PRFUNDUAR NJ ONEQINDI Tridhjetë e Pesë </text>
<text sub="clublinks" start="341.808" dur="0.066"> >> TANI COSHT I PRFUNDUAR NJ ONEQINDI Tridhjetë e Pesë mijë </text>
<text sub="clublinks" start="341.874" dur="0.234"> Qindra tridhjetë e pesë mijë </text>
<text sub="clublinks" start="342.108" dur="0.067"> Qindra tridhjetë e pesë mijë akra. </text>
<text sub="clublinks" start="342.175" dur="0.2"> AKRES </text>
<text sub="clublinks" start="342.375" dur="0.133"> AKRES ZJARRI </text>
<text sub="clublinks" start="342.508" dur="0.1"> AKRES CREVET E ZJARRIT </text>
<text sub="clublinks" start="342.608" dur="0.101"> AKRES TREGIMET E ZJARRIT ZJARRI </text>
<text sub="clublinks" start="342.709" dur="0.233"> AKRES Ekipet e zjarrit na thanë </text>
<text sub="clublinks" start="342.942" dur="0.2"> AKRES Ekipet e zjarrit na thanë sot </text>
<text sub="clublinks" start="343.142" dur="0.067"> AKRES Ekipet e zjarrit na thanë sot </text>
<text sub="clublinks" start="343.209" dur="2.202"> Ekipet e zjarrit na thanë sot </text>
<text sub="clublinks" start="345.411" dur="0.2"> Ekipet e zjarrit na thanë sot ata presin </text>
<text sub="clublinks" start="345.611" dur="0.201"> Ekipet e zjarrit na thanë sot që ata presin </text>
<text sub="clublinks" start="345.812" dur="0.2"> Ekipet e zjarrit na thanë sot që ata presin të kenë </text>
<text sub="clublinks" start="346.012" dur="0.233"> Ekipet e zjarrit na thanë sot ata presin që të kenë disa </text>
<text sub="clublinks" start="346.245" dur="0.067"> Ekipet e zjarrit sot na thanë që ata presin të kenë disa përmbajtje </text>
<text sub="clublinks" start="346.312" dur="0.167"> PRET T TO KENI DISA P CONRMBAJTJE </text>
<text sub="clublinks" start="346.479" dur="0.1"> PRET T TO KENI DISA PTARMBAJTJE N </text>
<text sub="clublinks" start="346.579" dur="0.1"> PRET T TO KENI DISA PTARMBAJTJE N THE </text>
<text sub="clublinks" start="346.679" dur="0.1"> PRET T TO KENI DISA PTARMBAJTJE N THE ZJARR </text>
<text sub="clublinks" start="346.779" dur="0.067"> PRET T TO KENI DISA PTARMBAJTJE N THE ZJARRI SHPEJT. </text>
<text sub="clublinks" start="346.846" dur="0.267"> MBI ZJARRI SHPEJT. </text>
<text sub="clublinks" start="347.113" dur="0.2"> MBI ZJARRI SHPEJT. E DREJTA </text>
<text sub="clublinks" start="347.313" dur="2.036"> MBI ZJARRI SHPEJT. E DREJTA TANI </text>
<text sub="clublinks" start="349.349" dur="0.2"> MBI ZJARRI SHPEJT. E DREJTA TANI JANRE </text>
<text sub="clublinks" start="349.549" dur="0.2"> MBI ZJARRI SHPEJT. T R DREJT Tani ata po përdorin </text>
<text sub="clublinks" start="349.749" dur="0.067"> MBI ZJARRI SHPEJT. T R DREJTOW Tani ata po përdorin dronë </text>
<text sub="clublinks" start="349.816" dur="0.2"> T R DREJTOW Tani ata po përdorin dronë </text>
<text sub="clublinks" start="350.016" dur="0.2"> T R DREJTOW Tani ata po përdorin dronë </text>
<text sub="clublinks" start="350.216" dur="0.2"> TIGH DREJTOW Tani ata janë duke përdorur dronë për të gjetur </text>
<text sub="clublinks" start="350.416" dur="0.067"> T R DREJTOW Tani ata po përdorin dronë për të gjetur pikat e nxehta. </text>
<text sub="clublinks" start="350.483" dur="0.2"> TE GJENI HOTSPOTET. </text>
<text sub="clublinks" start="350.683" dur="0.167"> TE GJENI HOTSPOTET. DHE </text>
<text sub="clublinks" start="350.85" dur="0.133"> TE GJENI HOTSPOTET. DHE JANE </text>
<text sub="clublinks" start="350.983" dur="0.167"> TE GJENI HOTSPOTET. DHE JANE PUNE </text>
<text sub="clublinks" start="351.15" dur="0.067"> TE GJENI HOTSPOTET. DHE ATA PUNOJN </text>
<text sub="clublinks" start="351.217" dur="1.401"> DHE ATA PUNOJN </text>
<text sub="clublinks" start="352.618" dur="0.201"> DHE ATA JANE PUNOJNE TE Zhduken </text>
<text sub="clublinks" start="352.819" dur="0.033"> DHE ATA PO PUNOJN TO T TO Eliminojnë ÇDO </text>
<text sub="clublinks" start="352.852" dur="0.167"> DHE ATA JANE PUNOJNE TE ELIMINOJNE ASNJE </text>
<text sub="clublinks" start="353.019" dur="0.2"> DHE ATA JANE PUNOJNE TE ELIMINOJNE ASNJE ATA </text>
<text sub="clublinks" start="353.219" dur="0.067"> DHE ATA JANE PUNOJNE TE ELIMINOJNE ÇDONJE ATA RRETH </text>
<text sub="clublinks" start="353.286" dur="0.2"> Eliminoni Çdonjërin nga ata rreth </text>
<text sub="clublinks" start="353.486" dur="0.2"> Eliminoni ndonjë nga ata rreth </text>
<text sub="clublinks" start="353.686" dur="0.067"> Eliminoni ndonjë nga ata rreth periudhës </text>
<text sub="clublinks" start="353.753" dur="0.067"> ZGJIDHNI ÇDO N A AT A RRETH PERIMETRS S. </text>
<text sub="clublinks" start="353.82" dur="0.1"> Eliminoni Çdonjërin nga ata rreth periudhës së </text>
<text sub="clublinks" start="353.92" dur="0.066"> ZGJIDHNI ÇDO NOSE AT RRETH PREMETRERS S ZJARRIT. </text>
<text sub="clublinks" start="353.986" dur="0.234"> PERIMETRI I ZJARRIT. </text>
<text sub="clublinks" start="354.22" dur="0.134"> PERIMETRI I ZJARRIT. ATA </text>
<text sub="clublinks" start="354.354" dur="0.1"> PERIMETRI I ZJARRIT. ATA KANE </text>
<text sub="clublinks" start="354.454" dur="0.2"> PERIMETRI I ZJARRIT. ATA KANE QENE </text>
<text sub="clublinks" start="354.654" dur="0.2"> PERIMETRI I ZJARRIT. Ata kanë qenë në gjendje </text>
<text sub="clublinks" start="354.854" dur="1.835"> PERIMETRI I ZJARRIT. Ata kanë qenë në gjendje të </text>
<text sub="clublinks" start="356.689" dur="0.067"> PERIMETRI I ZJARRIT. Ata kanë qenë në gjendje të ngadalësohen </text>
<text sub="clublinks" start="356.756" dur="0.233"> Ata kanë qenë në gjendje të ngadalësohen </text>
<text sub="clublinks" start="356.989" dur="0.234"> Ata kanë qenë në gjendje të rriten ngadalë </text>
<text sub="clublinks" start="357.223" dur="0.067"> Ata kanë qenë në gjendje të ngadalësohen në mënyrë të konsiderueshme </text>
<text sub="clublinks" start="357.29" dur="0.1"> Ata kanë qenë në gjendje të ngadalësohen në mënyrë të konsiderueshme dhe </text>
<text sub="clublinks" start="357.39" dur="0.067"> Ata kanë qenë në gjendje të ngadalësohen të rriten në mënyrë të konsiderueshme dhe disa </text>
<text sub="clublinks" start="357.457" dur="0.333"> RRITENI SHENIMI DHE DISA </text>
<text sub="clublinks" start="357.79" dur="0.134"> RRITENI SHENJIGSISHT DHE DISA EVAKUIMI </text>
<text sub="clublinks" start="357.924" dur="2.536"> RRITENI NIG NIGNI T SHENJSISHME DHE DISA N EVNVE </text>
<text sub="clublinks" start="360.46" dur="0.2"> RRITENI SIGNIFIKISHT DHE DISA NIVELE T EV EVAKUACIONIT </text>
<text sub="clublinks" start="360.66" dur="0.067"> JAN RRITUR N S NN T RNNDSISHME DHE DISA Nivele të Evakuimit </text>
<text sub="clublinks" start="360.727" dur="0.3"> Nivelet e evakuimit kanë qenë </text>
<text sub="clublinks" start="361.027" dur="0.067"> Nivelet e evakuimit janë zvogëluar. </text>
<text sub="clublinks" start="361.094" dur="0.2"> ZVOGLUAR. </text>
<text sub="clublinks" start="361.294" dur="0.167"> ZVOGLUAR. POR </text>
<text sub="clublinks" start="361.461" dur="0.1"> ZVOGLUAR. POR TE GJITHE </text>
<text sub="clublinks" start="361.561" dur="0.1"> ZVOGLUAR. POR ÇDO KUSH </text>
<text sub="clublinks" start="361.661" dur="0.1"> ZVOGLUAR. POR ÇDO KUSH SHT </text>
<text sub="clublinks" start="361.761" dur="0.1"> ZVOGLUAR. POR ÇDO KUSH ISSHT NNDN </text>
<text sub="clublinks" start="361.861" dur="0.067"> ZVOGLUAR. POR ÇDO KUSH ISSHT N UN A </text>
<text sub="clublinks" start="361.928" dur="0.233"> POR ÇDO KUSH ISSHT N UN A </text>
<text sub="clublinks" start="362.161" dur="0.134"> POR ÇDO KUSH ISSHT NN NIVEL </text>
<text sub="clublinks" start="362.295" dur="2.235"> POR ÇDO KUSH Q IS ISSHT N AN NJ A NIVEL TRE </text>
<text sub="clublinks" start="364.53" dur="0.234"> POR TER GJITHA Q WH B ISN NN NJ A NIVEL TRE EVAKUACION </text>
<text sub="clublinks" start="364.764" dur="0.2"> POR TER GJITH WH Q WH B ISN N AN NJ A NIVEL TRE T EV EVAKUACIONI SHT </text>
<text sub="clublinks" start="364.964" dur="0.067"> POR ÇDO KUSH Q IS N ISN NJ A NIVEL TRE EVAKUACIONI STSHT ST VETM </text>
<text sub="clublinks" start="365.031" dur="0.2"> NIVELI I TRET EV Evakuimi është akoma </text>
<text sub="clublinks" start="365.231" dur="0.1"> NIVELI I TRET EV Evakuimi akoma nuk është </text>
<text sub="clublinks" start="365.331" dur="0.1"> NIVELI I TRET EV Evakuimi akoma nuk është i aftë </text>
<text sub="clublinks" start="365.431" dur="0.1"> NIVELI I TRET EV Evakuimi akoma nuk është në gjendje të </text>
<text sub="clublinks" start="365.531" dur="0.1"> NIVELI I TRET EV Evakuimi akoma nuk është në gjendje të shkojë </text>
<text sub="clublinks" start="365.631" dur="0.234"> NIVELI I TRETAC EVAKUACIONI NUK SHT ende në gjendje të shkojë në shtëpi </text>
<text sub="clublinks" start="365.865" dur="0.2"> NIVELI I TRET EV Evakuimi akoma nuk është në gjendje të shkojë në shtëpi në </text>
<text sub="clublinks" start="366.065" dur="0.067"> NIVELI I TRET EV Evakuimi akoma nuk është në gjendje të shkojë në shtëpi në këtë </text>
<text sub="clublinks" start="366.132" dur="1.401"> NUK ABSHT në gjendje të shkojë në shtëpi në këtë </text>
<text sub="clublinks" start="367.533" dur="0.201"> NUK ABSHT në gjendje të shkojë në shtëpi në këtë pikë </text>
<text sub="clublinks" start="367.734" dur="0.233"> NUK ABSHT në gjendje të shkojë në shtëpi në këtë pikë është </text>
<text sub="clublinks" start="367.967" dur="0.2"> NUK ABSHT në gjendje të shkojë në shtëpi në këtë pikë është gjithashtu </text>
<text sub="clublinks" start="368.167" dur="0.234"> NUK ABSHT në gjendje të shkojë në shtëpi në këtë pikë është shumë e hershme </text>
<text sub="clublinks" start="368.401" dur="0.1"> NUK ABSHT në gjendje të shkojë në shtëpi në këtë pikë është shumë herët </text>
<text sub="clublinks" start="368.501" dur="0.1"> NUK ABSHT në gjendje të shkojë në shtëpi në këtë pikë është shumë herët për të thënë </text>
<text sub="clublinks" start="368.601" dur="0.067"> NUK ABSHT në gjendje të shkojë në shtëpi në këtë pikë është shumë herët për të thënë se si </text>
<text sub="clublinks" start="368.668" dur="0.2"> PIKA ITSHT T SHUM E HERSHME T S THOT SI </text>
<text sub="clublinks" start="368.868" dur="0.2"> PIKA ITSHT T SHUM E E HERSHME T TO THOT S SI SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="369.068" dur="0.1"> TREGONI ITSHT T SHUM E HERSHME T S THONI SI STRUKTURA </text>
<text sub="clublinks" start="369.168" dur="0.1"> PIKA ITSHT T SHUM E E HERSHME T TO THOT S SI STRUKTURA KAN </text>
<text sub="clublinks" start="369.268" dur="0.067"> PIKA ITSHT T SHUM E HERSHME T TO THOT SI STRUKTURA KAN L HUMBUR </text>
<text sub="clublinks" start="369.335" dur="0.067"> PIKA ITSHT T SHUM E HERSHME T TO THOT SI STRUKTURA KAN L HUMBUR </text>
<text sub="clublinks" start="369.402" dur="0.2"> SHUM STRUKTURA KAN L HUMBUR N IN </text>
<text sub="clublinks" start="369.602" dur="1.969"> SHUM STRUKTURA KAN L HUMBUR N IN </text>
<text sub="clublinks" start="371.571" dur="0.2"> SHUM STRUKTURA KAN L HUMBUR N IN Lumin e lumit </text>
<text sub="clublinks" start="371.771" dur="0.233"> SHUM STRUKTURA KAN L HUMBUR N IN ZJARRIN BREGUM </text>
<text sub="clublinks" start="372.004" dur="0.201"> SHUM STRUKTURA KAN L HUMBUR N IN ZJARRINIDE PIDER LUMIN POR </text>
<text sub="clublinks" start="372.205" dur="0.066"> SHUM STRUKTURA KAN L HUMBUR N IN ZJARRINIDE PIDER LUGIN POR ATA </text>
<text sub="clublinks" start="372.271" dur="0.201"> ZJARRI BREG LUMBUR POR ATA </text>
<text sub="clublinks" start="372.472" dur="0.1"> ZJARRI PIDER LUGIN POR KA </text>
<text sub="clublinks" start="372.572" dur="0.1"> ZJARRI PIDER Lumin POR KA SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="372.672" dur="0.1"> ZJARRI BREG LUMBUR POR KA SHUM A </text>
<text sub="clublinks" start="372.772" dur="0.033"> ZJARRI PIDER LUGIN POR KA SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="372.805" dur="0.167"> ZJARRI PIDER LUGIN POR KA SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="372.972" dur="0.2"> ZJARRI PIDER Lumin POR KA SHUM ATA </text>
<text sub="clublinks" start="373.172" dur="0.067"> ZJARRI PIDER Lumin POR KA SHUM ATA JAN </text>
<text sub="clublinks" start="373.239" dur="2.469"> JAN MAN SHUM ATA Q JAN </text>
<text sub="clublinks" start="375.708" dur="0.234"> JAN MAN SHUMOT ATA JAN Shtëpi. </text>
<text sub="clublinks" start="375.942" dur="0.233"> SHTPI </text>
<text sub="clublinks" start="376.175" dur="0.134"> SHTPI MIKE </text>
<text sub="clublinks" start="376.309" dur="0.1"> SHTPI MIKE BENNER </text>
<text sub="clublinks" start="376.409" dur="0.1"> SHTPI MIKE BENNER ISHTE </text>
<text sub="clublinks" start="376.509" dur="0.1"> SHTPI MIKE BENNER ISHTE ME </text>
<text sub="clublinks" start="376.609" dur="0.134"> SHTPI MIKE BENNER ISHTE ME NJ ONE </text>
<text sub="clublinks" start="376.743" dur="0.066"> SHTPI MIKE BENNER ISHTE ME NJ ONE FAMILJE </text>
<text sub="clublinks" start="376.809" dur="0.234"> MIKE BENNER ISHTE ME NJ ONE FAMILJE </text>
<text sub="clublinks" start="377.043" dur="0.2"> MIKE BENNER Ishte me një familje atje </text>
<text sub="clublinks" start="377.243" dur="2.169"> MIKE BENNER ISHTE ME NJ ONE FAMILJE KERETU VLERSUAR </text>
<text sub="clublinks" start="379.412" dur="0.2"> MIKE BENNER ISHTE ME NJ ONE FAMILJE KERETU P ERFITUAR SOT </text>
<text sub="clublinks" start="379.612" dur="0.2"> MIKE BENNER ISHTE ME NJE FAMILJE KA VLERSUAR SOT </text>
<text sub="clublinks" start="379.812" dur="0.067"> MIKE BENNER ISHTE ME NJE FAMILJE KA VLERSUAR SOT SI </text>
<text sub="clublinks" start="379.879" dur="0.234"> KETE SONDEN E VLERSUAR SI ATA </text>
<text sub="clublinks" start="380.113" dur="0.066"> KETE SONDEN E VLERSUAR SI FANG </text>
<text sub="clublinks" start="380.179" dur="0.1"> KA VLERSUAR SONA SI FAN </text>
<text sub="clublinks" start="380.279" dur="0.201"> KA JA VLERRUAR SONA SI FAN T B PNI </text>
<text sub="clublinks" start="380.48" dur="0.2"> KETE SONDEN E VLERSUAR SI FAN T P MERRNI </text>
<text sub="clublinks" start="380.68" dur="1.835"> KA JA VLERRUAR SONA SI FAN T MERRNI </text>
<text sub="clublinks" start="382.515" dur="0.3"> KA JA VLERRUAR SONA SI FAN BE T M TONGJEN P PR PJEST. </text>
<text sub="clublinks" start="382.815" dur="0.334"> FILLON T TO M PSONI PJEST. </text>
<text sub="clublinks" start="383.149" dur="0.133"> FILLON T TO M PSONI PJEST. >> </text>
<text sub="clublinks" start="383.282" dur="0.101"> FILLON T TO M PSONI PJEST. >> JEMI </text>
<text sub="clublinks" start="383.383" dur="0.2"> FILLON T TO M PSONI PJEST. >> JEMI RRETH </text>
<text sub="clublinks" start="383.583" dur="0.1"> FILLON T TO M PSONI PJEST. >> JEMI RRETH A </text>
<text sub="clublinks" start="383.683" dur="0.233"> FILLON T TO M PSONI PJEST. >> JEMI RRETH NJE MILE </text>
<text sub="clublinks" start="383.916" dur="0.067"> FILLON T TO M PSONI PJEST. >> JEMI P AR NJ MI MILE JASHT </text>
<text sub="clublinks" start="383.983" dur="0.167"> >> JEMI P AR NJ MI MILE JASHT </text>
<text sub="clublinks" start="384.15" dur="0.167"> >> JEMI RRETH NJ MI MILE JASHT </text>
<text sub="clublinks" start="384.317" dur="0.067"> >> JEMI P ABR NJ MI MILE JASHT QYTETIT </text>
<text sub="clublinks" start="384.384" dur="0.066"> >> JEMI PR NJ MI MILE JASHT QYTETIT STK </text>
<text sub="clublinks" start="384.45" dur="0.1"> >> JEMI P ABR NJ MI MILE JASHT QYTETIT STK N TO </text>
<text sub="clublinks" start="384.55" dur="0.167"> >> JEMI P ABR NJ MI MILE JASHT QYTETIT STK P THR KIST </text>
<text sub="clublinks" start="384.717" dur="0.067"> >> JEMI RRETH NJ MI MILE JASHT QYTETIT STK P THR KIST CHARRED </text>
<text sub="clublinks" start="384.784" dur="1.802"> E QYTETIT T ST STK N TO K TOT CHARRED </text>
<text sub="clublinks" start="386.586" dur="0.2"> E QYTETIT T ST QYTETIT STK N TO KISTAR ZON TAR FAMIZUR </text>
<text sub="clublinks" start="386.786" dur="0.2"> E QYTETIT T ST SHKENCS N TO KIST ZON TAR FJALUAR PARA </text>
<text sub="clublinks" start="386.986" dur="0.2"> E QYTETIT T ST SHKENC TOS N TO KISTRE ZONAR TAR FJALUAR Pas meje </text>
<text sub="clublinks" start="387.186" dur="0.1"> E QYTETIT T ST QYTETIT STK N TH KIST ZON TAR FJALUAR PAS MUA SHT </text>
<text sub="clublinks" start="387.286" dur="0.201"> E QYTETIT T ST STK N TH KIST FUSH A T CH FJALUAR PAS MUA ISSHT. NJ AN </text>
<text sub="clublinks" start="387.487" dur="0.066"> E QYTETIT T ST QYTETIT STK N A KIST ZON TAR FJALUAR Pas meje është një indikacion </text>
<text sub="clublinks" start="387.553" dur="0.167"> FUSHA PAS MOS ISSHT NJ IND TREGIM </text>
<text sub="clublinks" start="387.72" dur="0.1"> FUSHA Prapa meje është një tregues i </text>
<text sub="clublinks" start="387.82" dur="0.1"> FUSHA Prapa meje është një tregues i vetëm </text>
<text sub="clublinks" start="387.92" dur="0.134"> ZONA Prapa meje është një tregues i vetëm se si </text>
<text sub="clublinks" start="388.054" dur="0.1"> ZONA Prapa meje është një tregues i sa i afërt </text>
<text sub="clublinks" start="388.154" dur="0.1"> ZONA Prapa meje është një tregues se sa afër kësaj </text>
<text sub="clublinks" start="388.254" dur="2.169"> FUSHA PAS MUAJ ISSHTUST NJ IND TREGIM SI E MBYLL KJO ZJARRI </text>
<text sub="clublinks" start="390.423" dur="0.067"> FUSHA PAS MOS SHTIC NJUST TREGUES SI E MBYLLNI KJO ZJARRI </text>
<text sub="clublinks" start="390.49" dur="0.2"> PAS SI MBYLLI KJO ZJARRI </text>
<text sub="clublinks" start="390.69" dur="0.2"> PREJ SI E MBYLLNI KJO ZJARRI </text>
<text sub="clublinks" start="390.89" dur="0.067"> VETEM SI E MBYLLI VET F ZJARRI N TO QYTET. </text>
<text sub="clublinks" start="390.957" dur="0.333"> N TO QYTET. </text>
<text sub="clublinks" start="391.29" dur="0.101"> N TO QYTET. POR </text>
<text sub="clublinks" start="391.391" dur="0.1"> N TO QYTET. POR ATA </text>
<text sub="clublinks" start="391.491" dur="0.1"> N TO QYTET. POR ATA ZON </text>
<text sub="clublinks" start="391.591" dur="0.233"> N TO QYTET. POR ATA ZONA ISHTE </text>
<text sub="clublinks" start="391.824" dur="0.2"> N TO QYTET. POR ATA ZONA SPSHT NDARUR </text>
<text sub="clublinks" start="392.024" dur="0.067"> N TO QYTET. POR ATA ZONA SPSHT NDRMARRJE </text>
<text sub="clublinks" start="392.091" dur="1.602"> POR ATA ZONA SPSHT NDRMARRJE </text>
<text sub="clublinks" start="393.693" dur="0.233"> POR ATA ZONA KA NDARUR NJJTN </text>
<text sub="clublinks" start="393.926" dur="0.167"> POR ATA ZONA SPSHT NDRMARRJE E NJAMEJTA NUK MUND </text>
<text sub="clublinks" start="394.093" dur="0.134"> POR ATA ZONA KA NDARUR E NJ THEJTN NUK MUND T BE JET </text>
<text sub="clublinks" start="394.227" dur="0.1"> POR ATA ZONA SPSHTAR ND SPRTUAR E NJAMEJTA NUK MUND TID THOT </text>
<text sub="clublinks" start="394.327" dur="0.167"> POR ATA ZONA SPSHTAR NDRMARRJE E njëjta gjë nuk mund të thuhet </text>
<text sub="clublinks" start="394.494" dur="0.066"> POR ATA ZONA KA NDARUR E njëjta gjë nuk mund të thuhet për të gjithë </text>
<text sub="clublinks" start="394.56" dur="0.267"> E njëjta gjë nuk mund të thuhet për të gjithë </text>
<text sub="clublinks" start="394.827" dur="0.067"> E njëjta gjë nuk mund të thuhet për të gjithë. </text>
<text sub="clublinks" start="394.894" dur="0.167"> MENDIMI. </text>
<text sub="clublinks" start="395.061" dur="0.1"> MENDIMI. KËSHTU QË </text>
<text sub="clublinks" start="395.161" dur="0.133"> MENDIMI. SHUME </text>
<text sub="clublinks" start="395.294" dur="0.067"> MENDIMI. SHUME NJEREZ </text>
<text sub="clublinks" start="395.361" dur="0.1"> MENDIMI. KA SHUM P NJERZ IN </text>
<text sub="clublinks" start="395.461" dur="0.1"> MENDIMI. KAQ NJEREZ NE KETE </text>
<text sub="clublinks" start="395.561" dur="0.067"> MENDIMI. KAQ NJER PZ NIS KIST ZON </text>
<text sub="clublinks" start="395.628" dur="0.234"> KAQ NJER PZ NIS KIST ZON </text>
<text sub="clublinks" start="395.862" dur="1.768"> KAQ NJERZ NIS KISTIS ZON T HUMBUR </text>
<text sub="clublinks" start="397.63" dur="0.2"> KA SHUM NJERZ N IN KIST A ZON L T L HUMBUR </text>
<text sub="clublinks" start="397.83" dur="0.234"> KA SHUM P NJERZ N IN KIST A ZON L T L HUMBUR aq shumë </text>
<text sub="clublinks" start="398.064" dur="0.1"> KA SHUM NJERZ N IN KIST ZON T L HUMBUR PRFSHIR SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="398.164" dur="0.067"> KA SHUM P NJERZ N KIST ZON T L HUMBUR KAQ PRFSHIR </text>
<text sub="clublinks" start="398.231" dur="0.267"> TE HUMBURA kaq shume duke perfshire </text>
<text sub="clublinks" start="398.498" dur="0.066"> HUMBURA SHUM P INRFSHIR FAMILJEN. </text>
<text sub="clublinks" start="398.564" dur="0.234"> FAMILJE. </text>
<text sub="clublinks" start="398.798" dur="0.1"> FAMILJE. JEMI </text>
<text sub="clublinks" start="398.898" dur="0.067"> FAMILJE. JEMI RRETH </text>
<text sub="clublinks" start="398.965" dur="0.167"> FAMILJE. JEMI RRETH TIJ </text>
<text sub="clublinks" start="399.132" dur="0.133"> FAMILJE. JEMI RRETH T TO PARAQITEM </text>
<text sub="clublinks" start="399.265" dur="1.435"> FAMILJE. JEMI P ABR T TO PARAQITUR JU </text>
<text sub="clublinks" start="400.7" dur="0.067"> FAMILJE. JEMI P ABR T TO PARAQITUR JU </text>
<text sub="clublinks" start="400.767" dur="0.2"> JEMI P ABR T TO PARAQITUR JU </text>
<text sub="clublinks" start="400.967" dur="0.167"> JEMI P ABR T TO PARAQITUR P FORR TI </text>
<text sub="clublinks" start="401.134" dur="0.1"> JEMI P ABR T TO PARAQITUR VETM </text>
<text sub="clublinks" start="401.234" dur="0.133"> JEMI P ABR T TO PARAQITUR VETYM </text>
<text sub="clublinks" start="401.367" dur="0.1"> JEMI P ABR T TO PARAQITUR VETYM T THE DYT </text>
<text sub="clublinks" start="401.467" dur="0.134"> JEMI P ABR T TO PARAQITUR VETYM KOHN E DYT </text>
<text sub="clublinks" start="401.601" dur="0.066"> JEMI P ABR T TO PARAQITUR T TO VET TOM KOHN E DYT S Qysh nga </text>
<text sub="clublinks" start="401.667" dur="0.234"> VETYM KOHA E DYT Qysh nga </text>
<text sub="clublinks" start="401.901" dur="0.1"> VETYM KOHA E DYT S QIN FUND </text>
<text sub="clublinks" start="402.001" dur="0.134"> VETEM KOHA E DYT S Q JAVN E FUNDIT </text>
<text sub="clublinks" start="402.135" dur="2.669"> VETYM KOHA E DYT S Q JAVA E FUNDIT </text>
<text sub="clublinks" start="404.804" dur="0.2"> VETYM KOHA E DYT S Q SEC JAV SN E FUNDIT DODSONS </text>
<text sub="clublinks" start="405.004" dur="0.067"> P FORR VET TM KOHN E DYT S QIN JAVN E FUNDIT FAMILJEN E DODSONS </text>
<text sub="clublinks" start="405.071" dur="0.267"> JAVA E FUNDIT FAMILJA DODSONS </text>
<text sub="clublinks" start="405.338" dur="0.067"> JAVA E FUNDIT KTHIMI I FAMILJES DODDSONS </text>
<text sub="clublinks" start="405.405" dur="0.1"> JAV LN E FUNDIT FAMILJA DODSONS KTHEHET </text>
<text sub="clublinks" start="405.505" dur="0.133"> JAVA E FUNDIT FAMILJA DODSONS KTHEHET N TO </text>
<text sub="clublinks" start="405.638" dur="0.167"> JAVASTN E FUNDIT FAMILJA DODSONS KTHIMI N QIRA </text>
<text sub="clublinks" start="405.805" dur="0.067"> JAV LN E FUNDIT FAMILJA DODSONS KTHIMI N TO PRONN E QIRA </text>
<text sub="clublinks" start="405.872" dur="0.166"> KTHIMI N TO PRONN E QIRAVE </text>
<text sub="clublinks" start="406.038" dur="0.134"> KTHIMI N PRO PRONN E QIRA OSE </text>
<text sub="clublinks" start="406.172" dur="0.167"> KTHIMI N PRO PRONN E QIRA OSE ÇFAR SHT </text>
<text sub="clublinks" start="406.339" dur="0.033"> KTHIMI N PRO PRONN E QIRAVE OSE ÇFAR L LNI </text>
<text sub="clublinks" start="406.372" dur="2.202"> KTHIMI N PRO PRONN E QIRAVE OSE ÇFAR LEN </text>
<text sub="clublinks" start="408.574" dur="0.234"> KTHIMI N PRO PRONN E QIRAVE OSE ÇFAR L LN NGA T </text>
<text sub="clublinks" start="408.808" dur="0.2"> KTHIMI N PRO PRONN E QIRAVE OSE ÇFAR MBETET NGA </text>
<text sub="clublinks" start="409.008" dur="0.067"> KTHIMI N PRO PRONN E QIRAVE OSE ÇFAR L LN NGA TIJ N IN RURAL </text>
<text sub="clublinks" start="409.075" dur="0.167"> OSE ÇFAR MBETET N RURAL </text>
<text sub="clublinks" start="409.242" dur="0.167"> OSE ÇFAR KA MBETUR N IT AS RURAL </text>
<text sub="clublinks" start="409.409" dur="0.066"> OSE ÇFAR MBETET N RUR SI DECATUR. </text>
<text sub="clublinks" start="409.475" dur="0.2"> SI DECATUR. </text>
<text sub="clublinks" start="409.675" dur="0.101"> SI DECATUR. >> </text>
<text sub="clublinks" start="409.776" dur="0.133"> SI DECATUR. >> SHT </text>
<text sub="clublinks" start="409.909" dur="0.1"> SI DECATUR. >> STshtë akoma </text>
<text sub="clublinks" start="410.009" dur="0.134"> SI DECATUR. >> STshtë akoma </text>
<text sub="clublinks" start="410.143" dur="0.066"> SI DECATUR. >> STshtë akoma një ëndërr </text>
<text sub="clublinks" start="410.209" dur="0.067"> SI DECATUR. >> STshtë akoma një ëndërr apo </text>
<text sub="clublinks" start="410.276" dur="0.3"> >> STshtë akoma një ëndërr apo </text>
<text sub="clublinks" start="410.576" dur="0.1"> >> STshtë akoma një ëndërr apo një makth </text>
<text sub="clublinks" start="410.676" dur="0.034"> >> STSHT ST akoma një ëndërr apo një makth që </text>
<text sub="clublinks" start="410.71" dur="0.2"> >> STshtë akoma një ëndërr apo një makth që unë </text>
<text sub="clublinks" start="410.91" dur="1.602"> >> STshtë akoma një ëndërr apo një makth që shpresoj </text>
<text sub="clublinks" start="412.512" dur="0.2"> >> STSHT ST akoma një ëndërr apo një natë që shpresoj </text>
<text sub="clublinks" start="412.712" dur="0.067"> >> STSHT ST akoma një ëndërr apo një natë që shpresoj të zgjohem </text>
<text sub="clublinks" start="412.779" dur="0.2"> Nightmath që shpresoj të zgjohem </text>
<text sub="clublinks" start="412.979" dur="0.1"> Nightmath që shpresoj të zgjohem </text>
<text sub="clublinks" start="413.079" dur="0.1"> SHKURTARI QAT SHPRESOJ T TO ZGJOHEM NGA </text>
<text sub="clublinks" start="413.179" dur="0.167"> SHKURTARI Q SHPRESOJ T W ZGJOhem NGA POR </text>
<text sub="clublinks" start="413.346" dur="0.1"> SHKURTARA Q SHPRESOJ T TO ZGJOHEM POR PRET MUNDSISHME </text>
<text sub="clublinks" start="413.446" dur="0.067"> MIKTIMI Q I SHPRESOJ T TO ZGJOHEM NGA POR SHQIP </text>
<text sub="clublinks" start="413.513" dur="0.066"> Nightmath që shpresoj të zgjohem nga, por me siguri do të shkoj </text>
<text sub="clublinks" start="413.579" dur="0.234"> UP NGA POR SHUMING SHKUAR T TO </text>
<text sub="clublinks" start="413.813" dur="0.067"> DERI NGA POR SHUM SHKUAR T VETM </text>
<text sub="clublinks" start="413.88" dur="0.1"> DERI NGA POR SHUM SHKUAR T JENI </text>
<text sub="clublinks" start="413.98" dur="0.233"> DERI NGA POR SHUMB SHKUAR T JENI AT THE </text>
<text sub="clublinks" start="414.213" dur="1.202"> DERI NGA POR SHUMB SHKUAR T JENI EDHE NJJTN </text>
<text sub="clublinks" start="415.415" dur="0.266"> DERI NGA POR SHUMB SHQYRTIMI Q T JEN AKTUALISHT REZULTATI. </text>
<text sub="clublinks" start="415.681" dur="0.334"> Akoma të jesh e njëjta rezultat. </text>
<text sub="clublinks" start="416.015" dur="0.234"> Akoma të jesh e njëjta rezultat. >> </text>
<text sub="clublinks" start="416.249" dur="0.133"> Akoma të jesh e njëjta rezultat. >> JOHN </text>
<text sub="clublinks" start="416.382" dur="0.067"> Akoma të jesh e njëjta rezultat. >> JOHN DOTSON </text>
<text sub="clublinks" start="416.449" dur="0.1"> Akoma të jesh e njëjta rezultat. >> JOHN DOTSON DHE </text>
<text sub="clublinks" start="416.549" dur="0.133"> Akoma të jesh e njëjta rezultat. >> JOHN DOTSON DHE I TIJ </text>
<text sub="clublinks" start="416.682" dur="0.067"> Akoma të jesh e njëjta rezultat. >> JOHN DOTSON DHE FAMILJA E TIJ </text>
<text sub="clublinks" start="416.749" dur="0.3"> >> JOHN DOTSON DHE FAMILJA E TIJ </text>
<text sub="clublinks" start="417.049" dur="0.101"> >> JOHN DOTSON DHE FAMILJA E TIJ E BASHKUAR </text>
<text sub="clublinks" start="417.15" dur="0.166"> >> JOHN DOTSON DHE FAMILJA E TIJ E VUQUAR E FUNDIT </text>
<text sub="clublinks" start="417.316" dur="0.067"> >> JOHN DOTSON DHE FAMILJA E TIJ E BASHKUAR TU MESMN E FUNDIT. </text>
<text sub="clublinks" start="417.383" dur="2.202"> TAC MESME T EV EVAQUAR. </text>
<text sub="clublinks" start="419.585" dur="0.201"> TAC MESME T EV EVAQUAR. SHPEJT </text>
<text sub="clublinks" start="419.786" dur="0.066"> TAC MESME T EV EVAQUAR. SHPEJT PAS. </text>
<text sub="clublinks" start="419.852" dur="0.334"> SHPEJT PAS. </text>
<text sub="clublinks" start="420.186" dur="0.2"> SHPEJT PAS. Flakët </text>
<text sub="clublinks" start="420.386" dur="0.1"> SHPEJT PAS. FLIKT NGA </text>
<text sub="clublinks" start="420.486" dur="0.167"> SHPEJT PAS. Flakët nga </text>
<text sub="clublinks" start="420.653" dur="0.1"> SHPEJT PAS. FLIK NGA LUGINA </text>
<text sub="clublinks" start="420.753" dur="0.067"> SHPEJT PAS. Flakë nga zjarri buzë lumit </text>
<text sub="clublinks" start="420.82" dur="0.2"> Flakë nga zjarri buzë lumit </text>
<text sub="clublinks" start="421.02" dur="0.134"> Flakët nga zjarri në bregun e lumit </text>
<text sub="clublinks" start="421.154" dur="0.066"> Flakët nga zjarri buzë lumit në Golf. </text>
<text sub="clublinks" start="421.22" dur="0.267"> NE GOLF. </text>
<text sub="clublinks" start="421.487" dur="0.1"> NE GOLF. ATA JANE </text>
<text sub="clublinks" start="421.587" dur="1.035"> NE GOLF. Ata janë më shumë </text>
<text sub="clublinks" start="422.622" dur="0.2"> NE GOLF. Ata janë më shumë se </text>
<text sub="clublinks" start="422.822" dur="0.2"> NE GOLF. Ata janë më shumë se 3000 </text>
<text sub="clublinks" start="423.022" dur="0.067"> NE GOLF. Ata janë më shumë se 3000 sheshe </text>
<text sub="clublinks" start="423.089" dur="0.2"> Ata janë më shumë se 3000 sheshe </text>
<text sub="clublinks" start="423.289" dur="0.1"> Ata janë më shumë se 3000 këmbë katrore </text>
<text sub="clublinks" start="423.389" dur="0.067"> Ata janë më shumë se 3000 shtëpi katrore. </text>
<text sub="clublinks" start="423.456" dur="0.233"> SHTOMPI KOOMBT. </text>
<text sub="clublinks" start="423.689" dur="0.101"> SHTOMPI KOOMBT. IT </text>
<text sub="clublinks" start="423.79" dur="0.166"> SHTOMPI KOOMBT. ISHTE </text>
<text sub="clublinks" start="423.956" dur="0.067"> SHTOMPI KOOMBT. U REDUKTUA </text>
<text sub="clublinks" start="424.023" dur="0.2"> SHTOMPI KOOMBT. U RREGULLUA TE </text>
<text sub="clublinks" start="424.223" dur="0.201"> SHTOMPI KOOMBT. NUK EDSHT ZBATUAR N ASGJ </text>
<text sub="clublinks" start="424.424" dur="0.066"> SHTOMPI KOOMBT. ISHTE ZVOGUAR NTH ASGJ M M SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="424.49" dur="2.002"> ISHTE ZVOGUAR NTH ASGJ M M SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="426.492" dur="0.234"> ISHTE ZVOGUAR NTH ASGJ M M SHUM SE sa </text>
<text sub="clublinks" start="426.726" dur="0.167"> ISHTE ZVOGUAR NTH ASGJ M SHUM SE KJO </text>
<text sub="clublinks" start="426.893" dur="0.033"> NUK EDSHT ZBATUAR N NO ASGJ M M SHUM SE KJO SHTYP </text>
<text sub="clublinks" start="426.926" dur="0.2"> NUK EDSHT ZBATUAR N NO ASGJ M M SHUM SE KJO SHTYP </text>
<text sub="clublinks" start="427.126" dur="0.067"> NUK EDSHT ZBATUAR N NO ASGJ M M SHUM SE KISTI SHTYP GUBLIKE. </text>
<text sub="clublinks" start="427.193" dur="0.334"> SE KJO SHTYPE LIDHJE. </text>
<text sub="clublinks" start="427.527" dur="0.2"> SE KJO SHTYPE LIDHJE. >> </text>
<text sub="clublinks" start="427.727" dur="0.2"> SE KJO SHTYPE LIDHJE. >> A </text>
<text sub="clublinks" start="427.927" dur="0.2"> SE KJO SHTYPE LIDHJE. >> Një e tërë </text>
<text sub="clublinks" start="428.127" dur="0.067"> SE KJO SHTYPE LIDHJE. >> SHUME SHUME </text>
<text sub="clublinks" start="428.194" dur="2.369"> SE KJO SHTYPE LIDHJE. >> NJE SHUME </text>
<text sub="clublinks" start="430.563" dur="0.2"> SE KJO SHTYPE LIDHJE. >> NJ WH SHUM GJRA </text>
<text sub="clublinks" start="430.763" dur="0.067"> SE KJO SHTYPE LIDHJE. >> NJE SHUME GJE JANE </text>
<text sub="clublinks" start="430.83" dur="0.334"> >> NJE SHUME GJE JANE </text>
<text sub="clublinks" start="431.164" dur="0.1"> >> SHUM GJINGRA JAN T RE Zëvendësueshme </text>
<text sub="clublinks" start="431.264" dur="0.1"> >> SHUM WH GJINGRA JAN T RE Z REVENDSUESHME SE </text>
<text sub="clublinks" start="431.364" dur="0.1"> >> SHUM GJINGRA JAN RE T RE Zëvendësueshme SI JU </text>
<text sub="clublinks" start="431.464" dur="0.2"> >> SHUM WH GJ THRA JAN RE T RE ZPLVENDSUESHME SE DINI, </text>
<text sub="clublinks" start="431.664" dur="0.067"> >> PLOT GJINGRA JAN T RE Z REVENDSUESHME SE DINI, KUR </text>
<text sub="clublinks" start="431.731" dur="0.167"> I ZPLVEND THSUESH THM Q TH DI, KUR </text>
<text sub="clublinks" start="431.898" dur="0.1"> I Z REVEND THSUESH THM QAT DIN, KUR Unë </text>
<text sub="clublinks" start="431.998" dur="0.133"> I ZPLVEND THSUESHMAT SE DIN, KUR MENDOJ </text>
<text sub="clublinks" start="432.131" dur="0.2"> I Z REVEND THSUESHMAT SE DINI, KUR M TH MENDOJ </text>
<text sub="clublinks" start="432.331" dur="2.236"> I Z REVEND THSUESHMAT SE DIN,, KUR MENDIM P ITR T IT </text>
<text sub="clublinks" start="434.567" dur="0.2"> I Z REVEND THSUESHMAT SE DIN,, KUR MENDIM PR TIJ </text>
<text sub="clublinks" start="434.767" dur="0.067"> I ZPLVEND THSUESHM TH SE DIN,, KUR MENDOJ Q IT'SHT M B E MIR </text>
<text sub="clublinks" start="434.834" dur="0.233"> Unë mendoj se është më e mirë </text>
<text sub="clublinks" start="435.067" dur="0.167"> Unë mendoj se është më mirë se </text>
<text sub="clublinks" start="435.234" dur="0.134"> Unë mendoj se është më mirë se ajo </text>
<text sub="clublinks" start="435.368" dur="0.1"> Unë mendoj se është më mirë se sa mund të </text>
<text sub="clublinks" start="435.468" dur="0.133"> Mendoj se është më mirë se sa mund të ketë </text>
<text sub="clublinks" start="435.601" dur="0.067"> Unë mendoj se është më e mirë se ajo mund të ketë qenë. </text>
<text sub="clublinks" start="435.668" dur="0.2"> SE MUND T KENI QEN. </text>
<text sub="clublinks" start="435.868" dur="0.1"> SE MUND T KENI QEN. >> </text>
<text sub="clublinks" start="435.968" dur="0.201"> SE MUND T KENI QEN. >> SHT </text>
<text sub="clublinks" start="436.169" dur="0.1"> SE MUND T KENI QEN. >>'SHT E SHIKUAR </text>
<text sub="clublinks" start="436.269" dur="0.1"> SE MUND T KENI QEN. >>'SHT R E SHENJT SE </text>
<text sub="clublinks" start="436.369" dur="0.133"> SE MUND T KENI QEN. >> RSHT E SHIKUAR SE JOHN </text>
<text sub="clublinks" start="436.502" dur="0.067"> SE MUND T KENI QEN. >> RSHT E SHENUAR SE THSHT JOHN </text>
<text sub="clublinks" start="436.569" dur="0.2"> >> RSHT E SHENUAR SE THSHT JOHN </text>
<text sub="clublinks" start="436.769" dur="1.802"> >> RSHT E SHENGJUAR SE JOHN SHT SI </text>
<text sub="clublinks" start="438.571" dur="0.2"> >> RSHT E SHIKUAR SE JOHNI ASSHT AS SI POZITIV </text>
<text sub="clublinks" start="438.771" dur="0.2"> >> RSHT E SHENUAR SE JOHNI ISSHT SI POZITIV </text>
<text sub="clublinks" start="438.971" dur="0.134"> >> RSHT E SHIKUAR SE JOHNI ISSHT AS PO POZITIV SI TI </text>
<text sub="clublinks" start="439.105" dur="0.067"> >> RSHT E SHENUAR SE JOHNI ISSHT AS PO POZITIV SI TI. </text>
<text sub="clublinks" start="439.172" dur="0.233"> SI POZITIVE SI HESHT. </text>
<text sub="clublinks" start="439.405" dur="0.2"> SI POZITIVE SI HESHT. 20/20 </text>
<text sub="clublinks" start="439.605" dur="0.1"> SI POZITIVE SI HESHT. 20/20 KA </text>
<text sub="clublinks" start="439.705" dur="0.134"> SI POZITIVE SI HESHT. 20/20 NUK KA </text>
<text sub="clublinks" start="439.839" dur="0.1"> SI POZITIVE SI HESHT. 20/20 NUK BESHT QEN </text>
<text sub="clublinks" start="439.939" dur="0.2"> SI POZITIVE SI HESHT. 20/20 NUK BESHT LIR </text>
<text sub="clublinks" start="440.139" dur="0.2"> SI POZITIVE SI HESHT. 20/20 NUK BESHT LINDUR </text>
<text sub="clublinks" start="440.339" dur="0.067"> SI POZITIVE SI HESHT. 20/20 NUK BESHT LINDUR ME </text>
<text sub="clublinks" start="440.406" dur="1.201"> 20/20 NUK BESHT LINDUR ME </text>
<text sub="clublinks" start="441.607" dur="0.201"> 20/20 NUK BESHT LIR SI DONDSONS </text>
<text sub="clublinks" start="441.808" dur="0.2"> 20/20 NUK BESHT LIR ME DODSONS TON HERSHM </text>
<text sub="clublinks" start="442.008" dur="0.2"> 20/20 NUK BESHT LIR P TOR DODSONS T E HERSHM KT </text>
<text sub="clublinks" start="442.208" dur="0.067"> 20/20 NUK BESHT LIR SI DODSONS TAR HERSHM KTI VIT. </text>
<text sub="clublinks" start="442.275" dur="0.267"> DODSONS TE HERSHEM KETE VITI. </text>
<text sub="clublinks" start="442.542" dur="0.1"> DODSONS TE HERSHEM KETE VITI. JOHN'S </text>
<text sub="clublinks" start="442.642" dur="0.167"> DODSONS TE HERSHEM KETE VITI. Gruaja e JOHN </text>
<text sub="clublinks" start="442.809" dur="0.166"> DODSONS TE HERSHEM KETE VITI. Gruaja e JOHN STEPHANIE </text>
<text sub="clublinks" start="442.975" dur="0.067"> DODSONS TE HERSHEM KETE VITI. Gruaja e JOHN STEPHANIE VUAJ </text>
<text sub="clublinks" start="443.042" dur="0.167"> Gruaja e JOHN STEPHANIE VUAJ </text>
<text sub="clublinks" start="443.209" dur="0.133"> Gruaja e JOHN STEPHANIE VUAJ A </text>
<text sub="clublinks" start="443.342" dur="2.203"> Gruaja e JOHN STEPHANIE VUAJ SPINALIN </text>
<text sub="clublinks" start="445.545" dur="0.2"> Gruaja e JOHN STEPHANIE VUAJ NJ A Kordon Spinal </text>
<text sub="clublinks" start="445.745" dur="0.233"> Gruaja e JOHN STEPHANIE VUAJ N A LJNDIM T KINGUT </text>
<text sub="clublinks" start="445.978" dur="0.201"> GRUAJA E JOHN STEPHANIE VUAJ NJUR LANDIM T SP KINGUT DHE </text>
<text sub="clublinks" start="446.179" dur="0.066"> Gruaja e JOHN STEPHANIE VUAJ NJ A LJNDIM DHE ISSHT </text>
<text sub="clublinks" start="446.245" dur="0.301"> D INMTIMI DHE ISSHT NJ LIDHJE N SP KING </text>
<text sub="clublinks" start="446.546" dur="0.166"> Një dëmtim i kordonit spinal dhe aktualisht është </text>
<text sub="clublinks" start="446.712" dur="0.101"> Një dëmtim i kordonit kurrizor dhe aktualisht paraalizohet </text>
<text sub="clublinks" start="446.813" dur="0.1"> Një dëmtim i kordonit spinal dhe aktualisht paraalizohet nga </text>
<text sub="clublinks" start="446.913" dur="0.066"> Një dëmtim i kordonit spinal dhe aktualisht paraalizohet nga </text>
<text sub="clublinks" start="446.979" dur="0.234"> AKTUALISHT PARALIZUAR NGA </text>
<text sub="clublinks" start="447.213" dur="0.1"> PARALIZOHEN AKTUALISHT NGA beli </text>
<text sub="clublinks" start="447.313" dur="0.067"> AKTUALISHT PARALIZOHEN NGA PJESA E BESS. </text>
<text sub="clublinks" start="447.38" dur="2.169"> BENI POSHTM. </text>
<text sub="clublinks" start="449.549" dur="0.2"> BENI POSHTM. JU </text>
<text sub="clublinks" start="449.749" dur="0.2"> BENI POSHTM. Do të </text>
<text sub="clublinks" start="449.949" dur="0.2"> BENI POSHTM. NUK DO T NE MUND </text>
<text sub="clublinks" start="450.149" dur="0.134"> BENI POSHTM. NUK DO TA DINI ASNJHERE </text>
<text sub="clublinks" start="450.283" dur="0.167"> BENI POSHTM. NUK DO TA DINI ASNJ KHER </text>
<text sub="clublinks" start="450.45" dur="0.066"> BENI POSHTM. ASNJEHERE NUK DO TA DINI MEND. </text>
<text sub="clublinks" start="450.516" dur="0.167"> ASNJEHERE NUK DO TA DINI MEND. </text>
<text sub="clublinks" start="450.683" dur="0.1"> ASNJEHERE NUK DO TA DINI MEND. NE </text>
<text sub="clublinks" start="450.783" dur="0.134"> ASNJEHERE NUK DO TA DINI MEND. NE KEMI </text>
<text sub="clublinks" start="450.917" dur="0.133"> ASNJEHERE NUK DO TA DINI MEND. NE KEMI NJË </text>
<text sub="clublinks" start="451.05" dur="0.134"> ASNJEHERE NUK DO TA DINI MEND. KEMI NJRE PRETTY </text>
<text sub="clublinks" start="451.184" dur="0.166"> ASNJEHERE NUK DO TA DINI MEND. KEMI SHUM T ST FORT </text>
<text sub="clublinks" start="451.35" dur="0.067"> ASNJEHERE NUK DO TA DINI MEND. KEMI NJ F FAMILJE SHUM T ST FORT. </text>
<text sub="clublinks" start="451.417" dur="0.167"> KEMI NJ F FAMILJE SHUM T ST FORT. </text>
<text sub="clublinks" start="451.584" dur="0.067"> KEMI NJ F FAMILJE SHUM T ST FORT. >> </text>
<text sub="clublinks" start="451.651" dur="0.1"> KEMI NJ F FAMILJE SHUM T ST FORT. >> NE </text>
<text sub="clublinks" start="451.751" dur="0.2"> KEMI NJ F FAMILJE SHUM T ST FORT. >> TENDONI </text>
<text sub="clublinks" start="451.951" dur="0.234"> KEMI NJ F FAMILJE SHUM T ST FORT. >> Ne priremi </text>
<text sub="clublinks" start="452.185" dur="0.4"> KEMI NJ F FAMILJE SHUM T ST FORT. >> Ne priremi të mbështetemi </text>
<text sub="clublinks" start="452.585" dur="0.2"> KEMI NJ F FAMILJE SHUM T ST FORT. >> Ne priremi të mbështetemi </text>
<text sub="clublinks" start="452.785" dur="0.067"> KEMI NJ F FAMILJE SHUM T ST FORT. >> Ne tentojmë të mbështetemi te secili </text>
<text sub="clublinks" start="452.852" dur="0.267"> >> Ne tentojmë të mbështetemi te secili </text>
<text sub="clublinks" start="453.119" dur="0.067"> >> Ne priremi të mbështetemi te secili. </text>
<text sub="clublinks" start="453.186" dur="0.233"> TJETER </text>
<text sub="clublinks" start="453.419" dur="0.234"> TJETER KËSHTU QË </text>
<text sub="clublinks" start="453.653" dur="0.1"> TJETER KËSHTU QË KUR </text>
<text sub="clublinks" start="453.753" dur="0.033"> TJETER SO KUR NJ WH </text>
<text sub="clublinks" start="453.786" dur="0.067"> TJETER KUR KUR NJE </text>
<text sub="clublinks" start="453.853" dur="0.133"> TJETER SO KUR NJE NDONJE </text>
<text sub="clublinks" start="453.986" dur="0.134"> TJETER PRAN KUR ONESHT ONE NJ ONE NDONJ </text>
<text sub="clublinks" start="454.12" dur="0.1"> TJETER SO KUR NJ ONE NDODH MUND </text>
<text sub="clublinks" start="454.22" dur="0.067"> TJETER SO KUR NJ ONE NDOSHT MUND T D RNISHT </text>
<text sub="clublinks" start="454.287" dur="0.167"> SO KUR NJ ONE NDOSHT MUND T D RNISHT </text>
<text sub="clublinks" start="454.454" dur="0.133"> SO KUR NJ ONE NDOSHT MUND T D BHET </text>
<text sub="clublinks" start="454.587" dur="0.067"> SO KUR NJ ONE NDOSHT MUND T D B DHET PAK </text>
<text sub="clublinks" start="454.654" dur="0.1"> Pra, kur një nga ne mund të jetë poshtë një pak </text>
<text sub="clublinks" start="454.754" dur="0.133"> Pra, kur një nga ne mund të jetë poshtë një pak </text>
<text sub="clublinks" start="454.887" dur="0.2"> Kështu që kur njëri nga ne mund të bie pak me një tjetër </text>
<text sub="clublinks" start="455.087" dur="1.435"> PRAN WH KUR NJ ONE NDOSHT MUND T D ZBREHET SHUM GJITHA T OTHER TJERT </text>
<text sub="clublinks" start="456.522" dur="0.067"> PRAN KUR NJ ONE NDOSHT MUND T D ULIHET SHUM GJITH T OTHER TJERT JAN </text>
<text sub="clublinks" start="456.589" dur="0.234"> JAN L SHUM L GJITHA T OTHER TJERT </text>
<text sub="clublinks" start="456.823" dur="0.133"> NJE PAK TE GJITHA TE TJERET ESHTE E DREJTE </text>
<text sub="clublinks" start="456.956" dur="0.1"> NJE VAJ B E VOG OTHERL T THE TJERT </text>
<text sub="clublinks" start="457.056" dur="0.134"> NJE PAK VE T B TJERT KAN R TIGH DREJT P THR KT </text>
<text sub="clublinks" start="457.19" dur="0.1"> NJ L PAK V B T TJERT KAN T R DREJT T TH KUNDT T P VENI </text>
<text sub="clublinks" start="457.29" dur="0.066"> NJE PAK VE T TJERT KAN R TIGH DREJT K THTU P TOR TK ZGJEDHUR. </text>
<text sub="clublinks" start="457.356" dur="0.234"> DREJT KA T TO MERRNI. </text>
<text sub="clublinks" start="457.59" dur="0.133"> DREJT KA T TO MERRNI. KËSHTU QË </text>
<text sub="clublinks" start="457.723" dur="0.101"> DREJT KA T TO MERRNI. PRA KA </text>
<text sub="clublinks" start="457.824" dur="0.133"> DREJT KA T TO MERRNI. Pra, ju jeni atje </text>
<text sub="clublinks" start="457.957" dur="0.167"> DREJT KA T TO MERRNI. Pra, atje ju e dini, </text>
<text sub="clublinks" start="458.124" dur="1.635"> DREJT KA T TO MERRNI. PRA KU E DI, ESHTE </text>
<text sub="clublinks" start="459.759" dur="0.067"> DREJT KA T TO MERRNI. PRA KU E DI, JSHT VETM </text>
<text sub="clublinks" start="459.826" dur="0.266"> PRA KU E DI, JSHT VETM </text>
<text sub="clublinks" start="460.092" dur="0.167"> PRA KU E DI, JSHTUST VETM TJETRI </text>
<text sub="clublinks" start="460.259" dur="0.067"> PRA KU E DI, JSHTUST VETM TJET ANR TJETR </text>
<text sub="clublinks" start="460.326" dur="0.1"> PRA KU E DI, JSHTUST VETM NJ AN DIT TJETR </text>
<text sub="clublinks" start="460.426" dur="0.134"> PRA KUSH E DI,'SHT J VET ANM NJTHER DITO TJET YR JU </text>
<text sub="clublinks" start="460.56" dur="0.066"> PRA KUSH E DINI, JSHTUST VET ANM NJ D DITO TJET YR JU VETM </text>
<text sub="clublinks" start="460.626" dur="0.201"> DITO TJETR TJETR VETM </text>
<text sub="clublinks" start="460.827" dur="0.066"> NJ AN DIT TJETR TJETR VETM T KENI </text>
<text sub="clublinks" start="460.893" dur="0.067"> NJ AN DITO TJETR TJETR TUAJ T HA DUA T DUHET </text>
<text sub="clublinks" start="460.96" dur="0.067"> NJ AN DITO TJETR TJETR TUAJ DUHET T MERRNI </text>
<text sub="clublinks" start="461.027" dur="0.1"> NJ AN DITO TJETR TJETR TUAJ DUHET T TO MERRNI </text>
<text sub="clublinks" start="461.127" dur="0.1"> NJ AN DITO TJETR TJETR TUAJ DUHET T TO NGJENI DHE </text>
<text sub="clublinks" start="461.227" dur="0.2"> NJ AN DITO TJETR TJETR TUAJ T HA TYR HA T MUND T NGJENI DHE P FRBESHNI </text>
<text sub="clublinks" start="461.427" dur="0.234"> NJ AN DITO TJETR TJETR TUAJ T HA KENI T TO MUND T MERRNI DHE T F P FRBALLENI </text>
<text sub="clublinks" start="461.661" dur="0.066"> NJ AN DITO TJETR TJET YR TUAJ DUHET T TO MERRNI DHE T F P FRBESHNI DHE </text>
<text sub="clublinks" start="461.727" dur="0.768"> DUHET T G SHKOHEN DHE T F PACERBYHNI DHE </text>
<text sub="clublinks" start="462.495" dur="0.2"> DUHET T G SHKOHEN DHE T F PACERBYHNI DHE NFSE </text>
<text sub="clublinks" start="462.695" dur="0.2"> DUHET T G SHKOHENI DHE T F PACERBALLENI DHE NFSE JU JENI </text>
<text sub="clublinks" start="462.895" dur="0.134"> DUHET T G SHKOHENI DHE T AND P FRBALLENI DHE NFSE JENI BASHK </text>
<text sub="clublinks" start="463.029" dur="0.1"> DUHET T G SHKOHENI DHE T AND PACERBALLENI DHE NFSE JENI BASHK JU </text>
<text sub="clublinks" start="463.129" dur="0.067"> DUHET T G SHPENZOHENI DHE PACERBALLENI DHE NFSE JENI BASHK JU DO T BE JENI </text>
<text sub="clublinks" start="463.196" dur="0.233"> NESE JENI BASHKU JU </text>
<text sub="clublinks" start="463.429" dur="0.067"> NESE JENI BASHKU DO TE JENI TE MIRE. </text>
<text sub="clublinks" start="463.496" dur="3.036"> FINE </text>
<text sub="clublinks" start="466.532" dur="0.2"> FINE >> </text>
<text sub="clublinks" start="466.732" dur="0.201"> FINE >> BASHKE </text>
<text sub="clublinks" start="466.933" dur="0.166"> FINE >> BASHKE TE </text>
<text sub="clublinks" start="467.099" dur="0.167"> FINE >> BASHKU DONDSONS </text>
<text sub="clublinks" start="467.266" dur="0.067"> FINE >> BASHK DODSONS SHTYLLUAR </text>
<text sub="clublinks" start="467.333" dur="0.267"> >> BASHK DODSONS SHTYLLUAR </text>
<text sub="clublinks" start="467.6" dur="0.1"> >> BASHK DONDSONST SHTYRN NPRMJET </text>
<text sub="clublinks" start="467.7" dur="0.134"> >> BASHKU DODSONS TE SHKELQUR PERMES </text>
<text sub="clublinks" start="467.834" dur="0.1"> >> BASHK DODSONS SHPTRNDARN P THERMES SHPENZIMEVE </text>
<text sub="clublinks" start="467.934" dur="0.1"> >> BASHK DODSONS SHP SRNDAR THN NROPRMJET SHQIPTARVE QAT </text>
<text sub="clublinks" start="468.034" dur="0.066"> >> BASHKU DODSONS TE SHPALLUR PERMES DEBRIS QE ISHTE </text>
<text sub="clublinks" start="468.1" dur="2.403"> PRMES SHPENZIMEVE QAT ISHTE </text>
<text sub="clublinks" start="470.503" dur="0.233"> PRMES DEBRIS QAT ISHTE NJ W herë </text>
<text sub="clublinks" start="470.736" dur="0.201"> PRMES DEBRIS Q TH ISHTE NJ W herë e tyre </text>
<text sub="clublinks" start="470.937" dur="0.066"> PRMES DEBRIS Q TH ISHTE NJCE SHT HPI E TYRE. </text>
<text sub="clublinks" start="471.003" dur="0.334"> NJCEherë SHTOPIA E TYRE. </text>
<text sub="clublinks" start="471.337" dur="0.167"> NJCEherë SHTOPIA E TYRE. ATA </text>
<text sub="clublinks" start="471.504" dur="0.133"> NJCEherë SHTOPIA E TYRE. Ata penguan </text>
<text sub="clublinks" start="471.637" dur="0.067"> NJCEherë SHTOPIA E TYRE. ATA STUNDROJN AC N AC PASQYR </text>
<text sub="clublinks" start="471.704" dur="0.167"> NJCEherë SHTOPIA E TYRE. ATA NGREHEN N AC P THERGJITHSHM </text>
<text sub="clublinks" start="471.871" dur="0.067"> NJCEherë SHTOPIA E TYRE. ATA NGROHEN PREJ SISTEMIT. </text>
<text sub="clublinks" start="471.938" dur="1.968"> ATA NGROHEN PREJ SISTEMIT. </text>
<text sub="clublinks" start="473.906" dur="0.2"> ATA NGROHEN PREJ SISTEMIT. >> </text>
<text sub="clublinks" start="474.106" dur="0.201"> ATA NGROHEN PREJ SISTEMIT. >> THE </text>
<text sub="clublinks" start="474.307" dur="0.1"> ATA NGROHEN PREJ SISTEMIT. >> Mikrovala, </text>
<text sub="clublinks" start="474.407" dur="0.2"> ATA NGROHEN PREJ SISTEMIT. >> mikrovala, </text>
<text sub="clublinks" start="474.607" dur="0.067"> ATA NGROHEN PREJ SISTEMIT. >> Mikrovala, korniza </text>
<text sub="clublinks" start="474.674" dur="0.167"> >> Mikrovala, korniza </text>
<text sub="clublinks" start="474.841" dur="0.033"> >> Mikrovala, korniza e </text>
<text sub="clublinks" start="474.874" dur="0.1"> >> Mikrovala, korniza e A </text>
<text sub="clublinks" start="474.974" dur="0.1"> >> Mikrovala, korniza e një krevati </text>
<text sub="clublinks" start="475.074" dur="0.1"> >> Mikrovala, korniza e një krevati POR </text>
<text sub="clublinks" start="475.174" dur="0.234"> >> Mikrovala, korniza e një krevati por jo </text>
<text sub="clublinks" start="475.408" dur="0.2"> >> Mikrovala, korniza e një krevati por jo shumë </text>
<text sub="clublinks" start="475.608" dur="2.035"> >> Mikrovala, korniza e një krevati por jo shumë tjetër </text>
<text sub="clublinks" start="477.643" dur="0.067"> >> Mikrovala, korniza e një krevati por jo shumë tjetër </text>
<text sub="clublinks" start="477.71" dur="0.367"> E një shtrati por jo shumë tjetër </text>
<text sub="clublinks" start="478.077" dur="0.067"> E një krevati, por jo shumë tjetër ishte e njohur. </text>
<text sub="clublinks" start="478.144" dur="0.267"> TE NJOHET. </text>
<text sub="clublinks" start="478.411" dur="0.133"> TE NJOHET. KA </text>
<text sub="clublinks" start="478.544" dur="0.067"> TE NJOHET. S'KA ASNJOD </text>
<text sub="clublinks" start="478.611" dur="0.067"> TE NJOHET. ASKUSH NUK KA </text>
<text sub="clublinks" start="478.678" dur="0.066"> TE NJOHET. ASKUSH NUK KA </text>
<text sub="clublinks" start="478.744" dur="0.101"> TE NJOHET. ASKUSH NUK KA QEN </text>
<text sub="clublinks" start="478.845" dur="0.066"> TE NJOHET. KA ASNJ NUK T TO B MHET. </text>
<text sub="clublinks" start="478.911" dur="0.334"> KA ASNJ NUK T TO B MHET. </text>
<text sub="clublinks" start="479.245" dur="0.2"> KA ASNJ NUK T TO B MHET. >> </text>
<text sub="clublinks" start="479.445" dur="2.036"> KA ASNJ NUK T TO B MHET. >> Unë </text>
<text sub="clublinks" start="481.481" dur="0.2"> KA ASNJ NUK T TO B MHET. >> KUPTOJ </text>
<text sub="clublinks" start="481.681" dur="0.233"> KA ASNJ NUK T TO B MHET. >> DO T DSHIROJ </text>
<text sub="clublinks" start="481.914" dur="0.2"> KA ASNJ NUK T TO B MHET. >> DO T DSHTOJN DUA </text>
<text sub="clublinks" start="482.114" dur="0.067"> KA ASNJ NUK T TO B MHET. >> DO T DUA T DUAM </text>
<text sub="clublinks" start="482.181" dur="0.234"> >> DO T DUA T DUAM </text>
<text sub="clublinks" start="482.415" dur="0.1"> >> Dua të dëshiroj që do të merremi </text>
<text sub="clublinks" start="482.515" dur="0.1"> >> Dua të dëshiroj që do të merrnim më shumë </text>
<text sub="clublinks" start="482.615" dur="0.133"> >> Dua të dëshiroj që të merrnim më shumë gjëra </text>
<text sub="clublinks" start="482.748" dur="0.101"> >> Dua të dëshiroj që do të merrnim më shumë gjëra </text>
<text sub="clublinks" start="482.849" dur="0.033"> >> Dua të dëshiroj që do të merrnim më shumë gjëra që do të kishim </text>
<text sub="clublinks" start="482.882" dur="0.067"> >> Dua të dëshiroj që do të merrnim më shumë gjëra që do të kishin një </text>
<text sub="clublinks" start="482.949" dur="0.233"> NDRMARR M M M SHUM PUNU DO T HA KENI A </text>
<text sub="clublinks" start="483.182" dur="0.1"> NDRMARRJE MORE SHUM PUN DO T HA KENI NJ E MIR </text>
<text sub="clublinks" start="483.282" dur="0.067"> NDRMARRJE MORE SHUM PUN DO T HA KENI NJ AD ADSO të këndshme </text>
<text sub="clublinks" start="483.349" dur="1.435"> NDRMARRJE MORE SHUM PUN DO T HA KENI ND ADRMARRJE TICE NJICE ADSO të këndshme </text>
<text sub="clublinks" start="484.784" dur="0.2"> NDRMARRJE M SHUMORE PUN DO T HA KENI NJS ADSO T GJAT N ON TIJ </text>
<text sub="clublinks" start="484.984" dur="0.234"> NDRMARRJE MORE SHUMORE PUN DO T HA KENI NJ AD ADSO TICE MIR T ON MIR </text>
<text sub="clublinks" start="485.218" dur="0.066"> NDRMARR M M SHUM PUN ST DO T HA KENI NJ A ADSO TICE GJAT N ON VESHJET E Mia TOOD MIRA </text>
<text sub="clublinks" start="485.284" dur="0.301"> ADSO E këndshme në rrobat e mia të mira </text>
<text sub="clublinks" start="485.585" dur="0.066"> ADSO E këndshme në rrobat e mia të mira. </text>
<text sub="clublinks" start="485.651" dur="0.167"> PERHAPS. </text>
<text sub="clublinks" start="485.818" dur="0.1"> PERHAPS. >> </text>
<text sub="clublinks" start="485.918" dur="0.1"> PERHAPS. >> POR </text>
<text sub="clublinks" start="486.018" dur="0.1"> PERHAPS. >> POR ÇFAR </text>
<text sub="clublinks" start="486.118" dur="0.134"> PERHAPS. >> POR ÇFAR. </text>
<text sub="clublinks" start="486.252" dur="0.167"> PERHAPS. >> POR ÇFAR DODSONS </text>
<text sub="clublinks" start="486.419" dur="0.067"> PERHAPS. >> POR ÇFAR. BNIN DODSONST </text>
<text sub="clublinks" start="486.486" dur="2.002"> >> POR ÇFAR. BNIN DODSONST </text>
<text sub="clublinks" start="488.488" dur="0.2"> >> POR ÇFAR H BNI DODDSONS </text>
<text sub="clublinks" start="488.688" dur="0.2"> >> POR ÇFAR. APSHT NDODHN DODSONS </text>
<text sub="clublinks" start="488.888" dur="0.2"> >> POR ÇFARAP NDODHEN DODSONST </text>
<text sub="clublinks" start="489.088" dur="0.067"> >> POR ÇFAR H B THENI DODDSONONT ISSHT E ÇDO TJETRI. </text>
<text sub="clublinks" start="489.155" dur="0.334"> NDODH NDONJ TJETER. </text>
<text sub="clublinks" start="489.489" dur="0.133"> NDODH NDONJ TJETER. DHE </text>
<text sub="clublinks" start="489.622" dur="0.133"> NDODH NDONJ TJETER. DHE VETEM </text>
<text sub="clublinks" start="489.755" dur="0.101"> NDODH NDONJ TJETER. DHE SI MUND </text>
<text sub="clublinks" start="489.856" dur="0.133"> NDODH NDONJ TJETER. DHE SI MUND T DISA </text>
<text sub="clublinks" start="489.989" dur="0.1"> NDODH NDONJ TJETER. DHE MUND TB JET DISA ME MIR </text>
<text sub="clublinks" start="490.089" dur="0.067"> NDODH NDONJ TJETER. DHE MUND T JET DISA DIT B M B T MIRA </text>
<text sub="clublinks" start="490.156" dur="0.233"> DHE MUND T JET DISA DIT B M B T MIRA </text>
<text sub="clublinks" start="490.389" dur="0.067"> DHE MUND T JET DISA DITA M B T MIRA PARA. </text>
<text sub="clublinks" start="490.456" dur="2.269"> PHRPARA </text>
<text sub="clublinks" start="492.725" dur="0.2"> PHRPARA >> </text>
<text sub="clublinks" start="492.925" dur="0.2"> PHRPARA >> Unë </text>
<text sub="clublinks" start="493.125" dur="0.201"> PHRPARA >> KUPTOJ </text>
<text sub="clublinks" start="493.326" dur="0.133"> PHRPARA >> KUPTOJ I </text>
<text sub="clublinks" start="493.459" dur="0.1"> PHRPARA >> Dua të them vetëm </text>
<text sub="clublinks" start="493.559" dur="0.134"> PHRPARA >> Dua të them se mendoj vetëm </text>
<text sub="clublinks" start="493.693" dur="0.1"> PHRPARA >> Unë do të thotë se unë vetëm mendoj se ne </text>
<text sub="clublinks" start="493.793" dur="0.067"> PHRPARA >> Unë do të thotë se unë vetëm mendoj se kemi </text>
<text sub="clublinks" start="493.86" dur="0.2"> >> Unë do të thotë se unë vetëm mendoj se kemi </text>
<text sub="clublinks" start="494.06" dur="0.1"> >> Dua të them se thjesht mendoj se jemi keq </text>
<text sub="clublinks" start="494.16" dur="0.1"> >> Unë do të thotë se unë vetëm mendoj se kemi një fat të keq </text>
<text sub="clublinks" start="494.26" dur="0.1"> >> Dua të them se mendoj se e patëm fatin të keq </text>
<text sub="clublinks" start="494.36" dur="0.067"> >> Dua të them se vetëm mendoj se kemi patur fat të keq këtë vit. </text>
<text sub="clublinks" start="494.427" dur="0.167"> FAT I KEQ KETE VITI. </text>
<text sub="clublinks" start="494.594" dur="0.1"> FAT I KEQ KETE VITI. >> </text>
<text sub="clublinks" start="494.694" dur="0.1"> FAT I KEQ KETE VITI. >> DHE </text>
<text sub="clublinks" start="494.794" dur="0.2"> FAT I KEQ KETE VITI. >> DHE JAM </text>
<text sub="clublinks" start="494.994" dur="0.234"> FAT I KEQ KETE VITI. >> DHE SHPRESOJ </text>
<text sub="clublinks" start="495.228" dur="0.4"> FAT I KEQ KETE VITI. >> DHE SHPRESOJ TJETR </text>
<text sub="clublinks" start="495.628" dur="0.067"> FAT I KEQ KETE VITI. >> DHE SHPRESOJ VITIN TJETR </text>
<text sub="clublinks" start="495.695" dur="0.233"> >> DHE SHPRESOJ VITIN TJETR </text>
<text sub="clublinks" start="495.928" dur="0.134"> >> DHE SHPRESOJ SHUM VITIN TJETR </text>
<text sub="clublinks" start="496.062" dur="0.066"> >> DHE SHPESOJ VITIN TJET SHUM M B T MIR. </text>
<text sub="clublinks" start="496.128" dur="0.334"> SHUMË MË MIRË. </text>
<text sub="clublinks" start="496.462" dur="0.1"> SHUMË MË MIRË. >> </text>
<text sub="clublinks" start="496.562" dur="0.234"> SHUMË MË MIRË. >> TONA </text>
<text sub="clublinks" start="496.796" dur="0.1"> SHUMË MË MIRË. >> SHUM TONA </text>
<text sub="clublinks" start="496.896" dur="0.1"> SHUMË MË MIRË. >> TONA SHUM E M E MIR </text>
<text sub="clublinks" start="496.996" dur="0.234"> SHUMË MË MIRË. >> TONA SHUM E MIR PR </text>
<text sub="clublinks" start="497.23" dur="0.2"> SHUMË MË MIRË. >> TONA SHUM E MIR TO PR </text>
<text sub="clublinks" start="497.43" dur="0.067"> SHUMË MË MIRË. >> TONA SHUM E MIR TO P TOR DODSONS </text>
<text sub="clublinks" start="497.497" dur="2.202"> >> TONA SHUM E MIR TO P TOR DODSONS </text>
<text sub="clublinks" start="499.699" dur="0.267"> >> TONA SHUM E MIR TO P TOR FAMILJEN DODSONS. </text>
<text sub="clublinks" start="499.966" dur="0.267"> FAMILJE. </text>
<text sub="clublinks" start="500.233" dur="0.1"> FAMILJE. IT </text>
<text sub="clublinks" start="500.333" dur="0.1"> FAMILJE. ESHTE </text>
<text sub="clublinks" start="500.433" dur="0.2"> FAMILJE. ISSHT W Vlen </text>
<text sub="clublinks" start="500.633" dur="0.133"> FAMILJE. ISSHT Vlen të përmendet </text>
<text sub="clublinks" start="500.766" dur="0.067"> FAMILJE. ISSHT Vlen të përmendësh ata </text>
<text sub="clublinks" start="500.833" dur="0.267"> ISSHT Vlen të përmendësh ata </text>
<text sub="clublinks" start="501.1" dur="0.067"> ISshtë me vlerë të përmendet ata kanë filluar </text>
<text sub="clublinks" start="501.167" dur="0.067"> ISSHT Vlen të përmendet që ata kanë filluar </text>
<text sub="clublinks" start="501.234" dur="0.1"> ISSHT Vlen të përmendet që ata kanë filluar të shkojnë </text>
<text sub="clublinks" start="501.334" dur="0.066"> ISshtë me vlerë të përmendet ata kanë filluar të shkojnë në fond </text>
<text sub="clublinks" start="501.4" dur="0.067"> ISSHT W Vlen të përmendet që ata kanë filluar të më financojnë </text>
<text sub="clublinks" start="501.467" dur="0.1"> ISshtë me vlerë të përmendet ata kanë filluar të shkojnë në fondin për të </text>
<text sub="clublinks" start="501.567" dur="0.067"> ISSHT W Vlen të përmendet që ata kanë filluar të më ndihmojnë </text>
<text sub="clublinks" start="501.634" dur="0.2"> FILLUAR T G M G FONDONI T TO NDIHMONI </text>
<text sub="clublinks" start="501.834" dur="0.1"> FILLUAN T TO M G FONDONI T TO NDIHMONI ATA </text>
<text sub="clublinks" start="501.934" dur="1.602"> FILLUAN T TO M G FONDOJN TO TI NDIHMOJN G T G MERRNI </text>
<text sub="clublinks" start="503.536" dur="0.233"> FILLUAN T TO MU FONDOJN TO T'I NDIHMONI T G KTHEHEN </text>
<text sub="clublinks" start="503.769" dur="0.201"> FILLUAN T TO MU FONDUAR T TO M TO NDIHMONI T G KTHEHEN </text>
<text sub="clublinks" start="503.97" dur="0.133"> FILLUAN T TO MU FONDOJN TO TI NDIHMONI T G KTHEHEN MBI TYRE </text>
<text sub="clublinks" start="504.103" dur="0.067"> FILLUAN T TO MU FONDOJN TO Q TO T'I NDIHMONI T G KTHEHEN N K FMBT. </text>
<text sub="clublinks" start="504.17" dur="0.2"> ATA KTHEHEN NE KEMBT. </text>
<text sub="clublinks" start="504.37" dur="0.1"> ATA KTHEHEN NE KEMBT. JU </text>
<text sub="clublinks" start="504.47" dur="0.134"> ATA KTHEHEN NE KEMBT. TI MUNDESH </text>
<text sub="clublinks" start="504.604" dur="0.1"> ATA KTHEHEN NE KEMBT. MUND TË GJESH </text>
<text sub="clublinks" start="504.704" dur="0.1"> ATA KTHEHEN NE KEMBT. MUND T GJENI A </text>
<text sub="clublinks" start="504.804" dur="0.133"> ATA KTHEHEN NE KEMBT. MUND T F GJENI NJ A LIDHJE </text>
<text sub="clublinks" start="504.937" dur="0.1"> ATA KTHEHEN NE KEMBT. MUND T F GJENI NJ L LIDHJE </text>
<text sub="clublinks" start="505.037" dur="0.1"> ATA KTHEHEN NE KEMBT. MUND T GJENI NJ A LIDHJE ME T </text>
<text sub="clublinks" start="505.137" dur="0.067"> ATA KTHEHEN NE KEMBT. JU MUND T F GJENI NJ A LIDHJE ME AT ON </text>
<text sub="clublinks" start="505.204" dur="0.2"> JU MUND T F GJENI NJ A LIDHJE ME AT ON </text>
<text sub="clublinks" start="505.404" dur="0.101"> MUND T GJENI NJ A LIDHJE ME TIJ </text>
<text sub="clublinks" start="505.505" dur="0.2"> JU MUND T GJENI NJ L LIDHJE N IT WEB TON </text>
<text sub="clublinks" start="505.705" dur="1.635"> Ju mund të gjeni një lidhje me të në faqen tonë të internetit </text>
<text sub="clublinks" start="507.34" dur="0.2"> Ju mund të gjeni një lidhje me të në faqen tonë të internetit KGW </text>
<text sub="clublinks" start="507.54" dur="0.2"> JU MUND T F GJENI NJ L LIDHJE ME T ON N. PIKN TON WE N WE faqen tonë të internetit KGW </text>
<text sub="clublinks" start="507.74" dur="0.067"> Ju mund të gjeni një lidhje me të në faqen tonë të internetit KGW DOT COM. </text>
<text sub="clublinks" start="507.807" dur="0.333"> SITA TONA WEB KGW DOT COM. </text>
<text sub="clublinks" start="508.14" dur="0.234"> SITA TONA WEB KGW DOT COM. RAPORTIMI </text>
<text sub="clublinks" start="508.374" dur="0.2"> SITA TONA WEB KGW DOT COM. RAPORTIMI N. </text>
<text sub="clublinks" start="508.574" dur="0.067"> SITA TONA WEB KGW DOT COM. RAPORTIMI N M MASTIKAT. </text>
<text sub="clublinks" start="508.641" dur="0.2"> RAPORTIMI N M MASTIKAT. </text>
<text sub="clublinks" start="508.841" dur="0.1"> RAPORTIMI N M MASTIKAT. UNE JAM </text>
<text sub="clublinks" start="508.941" dur="0.167"> RAPORTIMI N M MASTIKAT. Unë jam MIKE </text>
<text sub="clublinks" start="509.108" dur="0.2"> RAPORTIMI N M MASTIKAT. Unë jam MIKE BENNER </text>
<text sub="clublinks" start="509.308" dur="1.202"> RAPORTIMI N M MASTIKAT. JAM MIKE BENNER FOR </text>
<text sub="clublinks" start="510.51" dur="0.266"> RAPORTIMI N M MASTIKAT. JAM MIKE BENNER P KR KGW </text>
<text sub="clublinks" start="510.776" dur="0.234"> RAPORTIMI N M MASTIKAT. Unë jam MIKE BENNER P .R LAJME KGW. </text>
<text sub="clublinks" start="511.01" dur="0.334"> Unë jam MIKE BENNER P .R LAJME KGW. </text>
<text sub="clublinks" start="511.344" dur="0.1"> Unë jam MIKE BENNER P .R LAJME KGW. >> </text>
<text sub="clublinks" start="511.444" dur="0.133"> Unë jam MIKE BENNER P .R LAJME KGW. >> Unë </text>
<text sub="clublinks" start="511.577" dur="0.134"> Unë jam MIKE BENNER P .R LAJME KGW. >> MENDOJ </text>
<text sub="clublinks" start="511.711" dur="0.066"> Unë jam MIKE BENNER P .R LAJME KGW. >> MENDOJ SE JEMI </text>
<text sub="clublinks" start="511.777" dur="0.134"> Unë jam MIKE BENNER P .R LAJME KGW. >> Unë mendoj se ne jemi të gjithë </text>
<text sub="clublinks" start="511.911" dur="0.1"> Unë jam MIKE BENNER P .R LAJME KGW. >> Unë mendoj se ne të gjithë shpresojmë </text>
<text sub="clublinks" start="512.011" dur="0.067"> Unë jam MIKE BENNER P .R LAJME KGW. >> Unë mendoj se ne të gjithë shpresojmë </text>
<text sub="clublinks" start="512.078" dur="0.167"> >> Unë mendoj se ne të gjithë shpresojmë </text>
<text sub="clublinks" start="512.245" dur="0.133"> >> Unë mendoj se ne të gjithë shpresojmë për një </text>
<text sub="clublinks" start="512.378" dur="0.1"> >> Unë mendoj se ne të gjithë shpresojmë për një më të mirë </text>
<text sub="clublinks" start="512.478" dur="0.2"> >> Mendoj se të gjithë shpresojmë për një vit më të mirë </text>
<text sub="clublinks" start="512.678" dur="1.869"> >> Unë mendoj se ne të gjithë shpresojmë për një vit më të mirë të ardhshëm </text>
<text sub="clublinks" start="514.547" dur="0.233"> >> Unë mendoj se ne të gjithë shpresojmë për një vit më të mirë vitin tjetër. </text>
<text sub="clublinks" start="514.78" dur="0.334"> Një vit më i mirë viti i ardhshëm. </text>
<text sub="clublinks" start="515.114" dur="0.134"> Një vit më i mirë viti i ardhshëm. >> </text>
<text sub="clublinks" start="515.248" dur="0.1"> Një vit më i mirë viti i ardhshëm. >> NE </text>
<text sub="clublinks" start="515.348" dur="0.133"> Një vit më i mirë viti i ardhshëm. >> Ne kishim </text>
<text sub="clublinks" start="515.481" dur="0.134"> Një vit më i mirë viti i ardhshëm. >> KEMI BARTHT </text>
<text sub="clublinks" start="515.615" dur="0.066"> Një vit më i mirë viti i ardhshëm. >> KEMI ATDHEN JUG. </text>
<text sub="clublinks" start="515.681" dur="0.201"> >> KEMI ATDHEN JUG. </text>
<text sub="clublinks" start="515.882" dur="0.1"> >> KEMI ATDHEN JUG. TANI </text>
<text sub="clublinks" start="515.982" dur="0.166"> >> KEMI ATDHEN JUG. TANI JEMI </text>
<text sub="clublinks" start="516.148" dur="0.067"> >> KEMI ATDHEN JUG. Tani po marrim </text>
<text sub="clublinks" start="516.215" dur="0.1"> >> KEMI ATDHEN JUG. Tani po marrim një </text>
<text sub="clublinks" start="516.315" dur="0.134"> >> KEMI ATDHEN JUG. Tani po shohim </text>
<text sub="clublinks" start="516.449" dur="0.067"> >> KEMI ATDHEN JUG. Tani po shohim brenda </text>
<text sub="clublinks" start="516.516" dur="0.2"> Tani po shohim brenda </text>
<text sub="clublinks" start="516.716" dur="0.066"> TANI JEMI duke parë një shikim brenda </text>
<text sub="clublinks" start="516.782" dur="0.201"> Tani ne jemi duke marrë një vështrim brenda asaj që ajo </text>
<text sub="clublinks" start="516.983" dur="0.834"> TANI JEMI duke parë një shikim brenda asaj që ishte </text>
<text sub="clublinks" start="517.817" dur="0.2"> TANI JEMI duke parë një vështrim brenda asaj që ishte si </text>
<text sub="clublinks" start="518.017" dur="0.2"> TANI JEMI duke parë një shikim brenda asaj që ishte si </text>
<text sub="clublinks" start="518.217" dur="0.134"> TANI JEMI duke parë një vështrim brenda asaj që ishte si </text>
<text sub="clublinks" start="518.351" dur="0.066"> TANI JEMI duke parë një shikim brenda asaj që ishte si pushime </text>
<text sub="clublinks" start="518.417" dur="0.201"> ÇFARAS ISHTE SI FESTA </text>
<text sub="clublinks" start="518.618" dur="0.1"> ÇFAR W ISHTE SI BUJQSIA E PUSHIMIT </text>
<text sub="clublinks" start="518.718" dur="0.2"> ÇFAR W ISHTE SI ZJARRI BUJQSOR Pushimesh </text>
<text sub="clublinks" start="518.918" dur="0.067"> ÇFAR W ISHTE SI BUJQSISHT BUJQSORE NOL PUSHIME </text>
<text sub="clublinks" start="518.985" dur="0.133"> ÇFAR W ISHTE SI PREJ ZGJEDHJES SOL BUJQOLSIS Pushime </text>
<text sub="clublinks" start="519.118" dur="2.436"> ÇFAR W ISHTE SI BUJQSISHT BUJQSORE NOL FESTM P ER LINDJEN E EUGENES </text>
<text sub="clublinks" start="521.554" dur="0.067"> ÇFAR W ISHTE SI SI ISHTE ZJARRI BUJQSOR Pushimesh në Lindjen e Evropës </text>
<text sub="clublinks" start="521.621" dur="0.3"> ZJARRI BUJQSOR LINDJA E EUGJEN EUS ISHTE </text>
<text sub="clublinks" start="521.921" dur="0.067"> ZJARRI BUJQSOR LINDJA E EUGJENES SHPRERNDAHET </text>
<text sub="clublinks" start="521.988" dur="0.033"> ZJARRI BUJQSOR LINDJA E EUGJENIT U SHPRNDIU </text>
<text sub="clublinks" start="522.021" dur="0.2"> ZJARRI BUJQSOR LINDJA E EUGJENES U SHPRNDAJ </text>
<text sub="clublinks" start="522.221" dur="0.067"> ZJARRI BUJQSOR LINDJA E EUGJENIT ISHTE SHPRNDAR NGA KONTROLLI. </text>
<text sub="clublinks" start="522.288" dur="0.334"> SHPRNDARJE N OF KONTROLL. </text>
<text sub="clublinks" start="522.622" dur="0.1"> SHPRNDARJE N OF KONTROLL. KJO </text>
<text sub="clublinks" start="522.722" dur="0.133"> SHPRNDARJE N OF KONTROLL. KJO ËSHTË </text>
<text sub="clublinks" start="522.855" dur="0.1"> SHPRNDARJE N OF KONTROLL. KJO ISSHT NGA </text>
<text sub="clublinks" start="522.955" dur="0.1"> SHPRNDARJE N OF KONTROLL. KJO ISSHT NGA A </text>
<text sub="clublinks" start="523.055" dur="0.134"> SHPRNDARJE N OF KONTROLL. KJO ISSHT NGA JAVA </text>
<text sub="clublinks" start="523.189" dur="0.2"> SHPRNDARJE N OF KONTROLL. Kjo është nga një javë më parë </text>
<text sub="clublinks" start="523.389" dur="0.067"> SHPRNDARJE N OF KONTROLL. Kjo është nga një javë më parë kur </text>
<text sub="clublinks" start="523.456" dur="0.2"> Kjo është nga një javë më parë kur </text>
<text sub="clublinks" start="523.656" dur="2.035"> Kjo është nga një javë më parë kur </text>
<text sub="clublinks" start="525.691" dur="0.201"> Kjo është nga një javë më parë kur era </text>
<text sub="clublinks" start="525.892" dur="0.2"> KJO ISSHT NGA Një javë para se të ishte era </text>
<text sub="clublinks" start="526.092" dur="0.2"> Kjo është nga një javë më parë kur era ishte me të vërtetë </text>
<text sub="clublinks" start="526.292" dur="0.067"> KJO ISSHT NGA NJ WE JAV A T PAREN, kur era me të vërtetë përhapet </text>
<text sub="clublinks" start="526.359" dur="0.2"> Era ishte vërtet e përhapur </text>
<text sub="clublinks" start="526.559" dur="0.167"> Era ishte vërtet në përhapjen e </text>
<text sub="clublinks" start="526.726" dur="0.066"> Era ishte me të vërtetë përhapjen e flakëve. </text>
<text sub="clublinks" start="526.792" dur="0.201"> Flakët. </text>
<text sub="clublinks" start="526.993" dur="0.033"> Flakët. Merrni </text>
<text sub="clublinks" start="527.026" dur="0.1"> Flakët. Merrni A </text>
<text sub="clublinks" start="527.126" dur="0.067"> Flakët. HIDHI NJE SY </text>
<text sub="clublinks" start="527.193" dur="0.1"> Flakët. SHIKONI </text>
<text sub="clublinks" start="527.293" dur="0.133"> Flakët. SHIKONI KIST </text>
<text sub="clublinks" start="527.426" dur="0.201"> Flakët. SHIKONI KIST DASH </text>
<text sub="clublinks" start="527.627" dur="0.066"> Flakët. SHIKONI KIST KAM DASH </text>
<text sub="clublinks" start="527.693" dur="0.234"> SHIKONI KIST KAM DASH </text>
<text sub="clublinks" start="527.927" dur="1.568"> SHIKONI KIST VIDEO KAM DASH </text>
<text sub="clublinks" start="529.495" dur="0.2"> SHIKONI KIST V VIDEO KAM DASH NGA </text>
<text sub="clublinks" start="529.695" dur="0.201"> SHIKONI KISTID VIDEO CAM DASH NGA ZJARRI </text>
<text sub="clublinks" start="529.896" dur="0.066"> SHIKONI KIST V VIDEO CAM DASH NGA CREVAT E ZJARRIT. </text>
<text sub="clublinks" start="529.962" dur="0.234"> VIDEO NGA CREWS ZJARRI. </text>
<text sub="clublinks" start="530.196" dur="0.133"> VIDEO NGA CREWS ZJARRI. IT </text>
<text sub="clublinks" start="530.329" dur="0.201"> VIDEO NGA CREWS ZJARRI. JEP </text>
<text sub="clublinks" start="530.53" dur="0.1"> VIDEO NGA CREWS ZJARRI. Na dhuron </text>
<text sub="clublinks" start="530.63" dur="0.1"> VIDEO NGA CREWS ZJARRI. Na jep disa </text>
<text sub="clublinks" start="530.73" dur="0.066"> VIDEO NGA CREWS ZJARRI. NDON DISA IDEA </text>
<text sub="clublinks" start="530.796" dur="0.167"> VIDEO NGA CREWS ZJARRI. NDON DISA IDE TE </text>
<text sub="clublinks" start="530.963" dur="0.067"> VIDEO NGA CREWS ZJARRI. NDON DISA IDE T OF VET JM </text>
<text sub="clublinks" start="531.03" dur="0.2"> NDON DISA IDE T OF VET JM </text>
<text sub="clublinks" start="531.23" dur="1.368"> JU JAP DISA IDE SI SI </text>
<text sub="clublinks" start="532.598" dur="0.234"> NDIHMONI DISA IDEA SI INTENS </text>
<text sub="clublinks" start="532.832" dur="0.2"> NDIHON DISA IDEA SI SA E INTENZON </text>
<text sub="clublinks" start="533.032" dur="0.067"> NDIHMONI DISA IDE SI SI INTENSI ISHTE. </text>
<text sub="clublinks" start="533.099" dur="0.333"> SI INTENSI ISHTE. </text>
<text sub="clublinks" start="533.432" dur="0.201"> SI INTENSI ISHTE. MUND </text>
<text sub="clublinks" start="533.633" dur="0.166"> SI INTENSI ISHTE. MUNDENI JU </text>
<text sub="clublinks" start="533.799" dur="0.067"> SI INTENSI ISHTE. A MUND TA IMAGJINOSH </text>
<text sub="clublinks" start="533.866" dur="0.1"> SI INTENSI ISHTE. A MUND TA imagjinoni </text>
<text sub="clublinks" start="533.966" dur="0.134"> SI INTENSI ISHTE. A MUND TA imagjinoni të jeni </text>
<text sub="clublinks" start="534.1" dur="0.066"> SI INTENSI ISHTE. A MUND T IM imagjinoni që të traped </text>
<text sub="clublinks" start="534.166" dur="0.234"> A MUND T IM imagjinoni që të traped </text>
<text sub="clublinks" start="534.4" dur="0.067"> A MUND T IM imagjinoni që të jetë i drejtë TRAPPED </text>
<text sub="clublinks" start="534.467" dur="0.067"> A MUND T IM MENYRONI T TO TRAPPOHENI DREJT N IN </text>
<text sub="clublinks" start="534.534" dur="0.2"> A MUND T IM imagjinoni që të trapped drejtë në </text>
<text sub="clublinks" start="534.734" dur="0.066"> A MUND T IM imagjinoni që të trapped drejtë në mes </text>
<text sub="clublinks" start="534.8" dur="0.134"> A MUND T IM imagjinoni që të traped drejtë në mes të </text>
<text sub="clublinks" start="534.934" dur="1.635"> A MUND T IM imagjinoni që të traped drejtë në mes të </text>
<text sub="clublinks" start="536.569" dur="0.067"> A MUND T IM imagjinoni që të trapped drejtë në mes të zjarrit </text>
<text sub="clublinks" start="536.636" dur="0.166"> E DREJTA N THE mes të zjarrit </text>
<text sub="clublinks" start="536.802" dur="0.067"> E DREJTA N THE MESME T F ZJARRIT? </text>
<text sub="clublinks" start="536.869" dur="0.334"> ? </text>
<text sub="clublinks" start="537.203" dur="0.133"> ? JU </text>
<text sub="clublinks" start="537.336" dur="0.1"> ? TI MUNDESH </text>
<text sub="clublinks" start="537.436" dur="0.134"> ? TI MUND TE SHOHESH </text>
<text sub="clublinks" start="537.57" dur="0.133"> ? JU MUND T SE SHIKONI FLAMES </text>
<text sub="clublinks" start="537.703" dur="0.167"> ? JU MUND T SE SHIKONI flakët që digjen </text>
<text sub="clublinks" start="537.87" dur="0.067"> ? JU MUND T SE SHIKONI flakët që digjen </text>
<text sub="clublinks" start="537.937" dur="0.2"> JU MUND T SE SHIKONI flakët që digjen </text>
<text sub="clublinks" start="538.137" dur="0.1"> JU MUND T SE SHIKONI flakë që digjen të dy </text>
<text sub="clublinks" start="538.237" dur="0.067"> JU MUND T SE SHIKONI flakë që digjen në të dy anët </text>
<text sub="clublinks" start="538.304" dur="0.067"> JU MUND T SE SHIKONI flakë që digjen në të dy anët </text>
<text sub="clublinks" start="538.371" dur="0.1"> JU MUND T SE SHIKONI flakë që digjen në të dy anët e </text>
<text sub="clublinks" start="538.471" dur="0.067"> JU MUND T SE SHIKONI flakë që digjen në të dy anët e rrugës. </text>
<text sub="clublinks" start="538.538" dur="2.135"> T BO DYTID ANT E RRUGS. </text>
<text sub="clublinks" start="540.673" dur="0.234"> T BO DYTID ANT E RRUGS. </text>
<text sub="clublinks" start="540.907" dur="0.2"> T BO DYTID ANT E RRUGS. PEMET </text>
<text sub="clublinks" start="541.107" dur="0.2"> T BO DYTID ANT E RRUGS. PEMT JAN </text>
<text sub="clublinks" start="541.307" dur="0.133"> T BO DYTID ANT E RRUGS. PEMT JAN </text>
<text sub="clublinks" start="541.44" dur="0.067"> T BO DYTID ANT E RRUGS. Pemët po hidhen </text>
<text sub="clublinks" start="541.507" dur="0.267"> Pemët po hidhen </text>
<text sub="clublinks" start="541.774" dur="0.067"> Pemët po hidhen përreth </text>
<text sub="clublinks" start="541.841" dur="0.067"> Pemët po hidhen rreth e rrotull </text>
<text sub="clublinks" start="541.908" dur="0.133"> Pemët janë duke u hedhur rreth e rrotull </text>
<text sub="clublinks" start="542.041" dur="0.067"> Pemët po hidhen përreth erës. </text>
<text sub="clublinks" start="542.108" dur="2.436"> RRETH NGA ERA. </text>
<text sub="clublinks" start="544.544" dur="0.2"> RRETH NGA ERA. Zjarrfikës </text>
<text sub="clublinks" start="544.744" dur="0.2"> RRETH NGA ERA. THONI Zjarrfikësit </text>
<text sub="clublinks" start="544.944" dur="0.2"> RRETH NGA ERA. Zjarrfikësit i thonë ata </text>
<text sub="clublinks" start="545.144" dur="0.067"> RRETH NGA ERA. Zjarrfikësit thonë se ata ishin </text>
<text sub="clublinks" start="545.211" dur="0.267"> Zjarrfikësit thonë se ata ishin </text>
<text sub="clublinks" start="545.478" dur="0.1"> Zjarrfikësit thonë se ata po binin </text>
<text sub="clublinks" start="545.578" dur="0.067"> Zjarrfikësit thonë se ata po bien </text>
<text sub="clublinks" start="545.645" dur="0.133"> Zjarrfikësit thonë se ata po bien të gjithë </text>
<text sub="clublinks" start="545.778" dur="0.134"> Zjarrfikësit thonë se ata po binin në të gjithë anën </text>
<text sub="clublinks" start="545.912" dur="0.066"> Zjarrfikësit thonë se ata po binin në të gjithë ata. </text>
<text sub="clublinks" start="545.978" dur="0.2"> T F RENI T ALL GJITHA RRETH TYRE. </text>
<text sub="clublinks" start="546.178" dur="0.101"> T F RENI T ALL GJITHA RRETH TYRE. KJO </text>
<text sub="clublinks" start="546.279" dur="2.235"> T F RENI T ALL GJITHA RRETH TYRE. KJO SI </text>
<text sub="clublinks" start="548.514" dur="0.2"> T F RENI T ALL GJITHA RRETH TYRE. KJO SI PIJE Duhan </text>
<text sub="clublinks" start="548.714" dur="0.201"> T F RENI T ALL GJITHA RRETH TYRE. KJO SI DUHAN DHE </text>
<text sub="clublinks" start="548.915" dur="0.2"> T F RENI T ALL GJITHA RRETH TYRE. KJO SI PIJDUKE DHE ZGJAT </text>
<text sub="clublinks" start="549.115" dur="0.066"> T F RENI T ALL GJITHA RRETH TYRE. KJO SI FYNI DUHANI DHE ZEMAT </text>
<text sub="clublinks" start="549.181" dur="0.267"> KJO SI FYNI DUHANI DHE ZEMAT </text>
<text sub="clublinks" start="549.448" dur="0.101"> KJO SI PIHET DUHANI DHE ZEMRAT </text>
<text sub="clublinks" start="549.549" dur="0.233"> KJO SI PIHET duhani dhe zambakët fryjnë nga e tyre </text>
<text sub="clublinks" start="549.782" dur="0.067"> KJO SI PIHET DUHANI DHE ZEMRAT FYTEN PREJ XHAMIKS SIR TYRE. </text>
<text sub="clublinks" start="549.849" dur="2.069"> PRORMES FESHN E TYRE. </text>
<text sub="clublinks" start="551.918" dur="0.2"> PRORMES FESHN E TYRE. NE </text>
<text sub="clublinks" start="552.118" dur="0.2"> PRORMES FESHN E TYRE. NE GJITHASHTU </text>
<text sub="clublinks" start="552.318" dur="0.2"> PRORMES FESHN E TYRE. EDHE NE FOTO </text>
<text sub="clublinks" start="552.518" dur="0.1"> PRORMES FESHN E TYRE. EDHE NE FALAS </text>
<text sub="clublinks" start="552.618" dur="0.134"> PRORMES FESHN E TYRE. EDHE NE FITUA NJ TO TUR </text>
<text sub="clublinks" start="552.752" dur="0.2"> PRORMES FESHN E TYRE. EDHE NE FITUAM NJ TO TUR Brenda </text>
<text sub="clublinks" start="552.952" dur="0.067"> PRORMES FESHN E TYRE. EDHE NE FITUAR NJ TO TUR TO Brenda </text>
<text sub="clublinks" start="553.019" dur="0.333"> EDHE NE FITUAR NJ TO TUR TO Brenda </text>
<text sub="clublinks" start="553.352" dur="0.1"> EDHE NE FITUAR NJ TO TUR PRMES EVAKUIMIT </text>
<text sub="clublinks" start="553.452" dur="0.034"> EDHE NE FITUAR NJ TO TUR Brenda zonës së evakuimit </text>
<text sub="clublinks" start="553.486" dur="0.1"> EDHE NE FITUAR NJ A TUR Brenda zonës së evakuimit të </text>
<text sub="clublinks" start="553.586" dur="0.133"> NE EDHE NJOT TUR G P ARMES ZONS S EV EVAKUIMIT T </text>
<text sub="clublinks" start="553.719" dur="0.067"> EDHE NE FITUAR NJ TO TUR Brenda zonës së evakuimit të festës </text>
<text sub="clublinks" start="553.786" dur="0.234"> Zona e evakuimit të festës </text>
<text sub="clublinks" start="554.02" dur="1.801"> Zona e evakuimit të fermës pushime </text>
<text sub="clublinks" start="555.821" dur="0.201"> Zona e evakuimit të zjarrit në fermën e pushimeve </text>
<text sub="clublinks" start="556.022" dur="0.066"> ZONA E EVAKUACIONIT T F ZJARRIT TAR BUJQSISOL SOT. </text>
<text sub="clublinks" start="556.088" dur="0.334"> ZJARRI BUJQSOR SOT. </text>
<text sub="clublinks" start="556.422" dur="0.1"> ZJARRI BUJQSOR SOT. KJO </text>
<text sub="clublinks" start="556.522" dur="0.2"> ZJARRI BUJQSOR SOT. KJO ËSHTË </text>
<text sub="clublinks" start="556.722" dur="0.167"> ZJARRI BUJQSOR SOT. KJO ISSHT GJITH </text>
<text sub="clublinks" start="556.889" dur="0.1"> ZJARRI BUJQSOR SOT. KJO ISSHT GJITHA Rruga automobilistike </text>
<text sub="clublinks" start="556.989" dur="0.067"> ZJARRI BUJQSOR SOT. KJO ISSHTW GJITHA Rruga automobilistike 126. </text>
<text sub="clublinks" start="557.056" dur="2.536"> KJO ISSHTW GJITHA Rruga automobilistike 126. </text>
<text sub="clublinks" start="559.592" dur="0.2"> KJO ISSHTW GJITHA Rruga magjistrale 126. SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="559.792" dur="0.2"> KJO ISSHTW GJITHA Rruga automobilistike 126. SHTPI Shtëpi </text>
<text sub="clublinks" start="559.992" dur="0.2"> KJO ISSHTW GJITHA Rruga automobilistike 126. SHTYPI Shtëpi DHE </text>
<text sub="clublinks" start="560.192" dur="0.134"> KJO ISSHTW GJITHA Rruga automobilistike 126. SHT MANPI Shtëpi dhe dyqane </text>
<text sub="clublinks" start="560.326" dur="0.1"> KJO ISSHTW GJITHA Rruga magjistrale 126. JANY SHUM Shtëpi dhe dyqane </text>
<text sub="clublinks" start="560.426" dur="0.067"> KJO ISSHTW GJITHA Rruga automobilistike 126. SHTOMPI Shtëpi dhe dyqane janë vetëm </text>
<text sub="clublinks" start="560.493" dur="0.3"> SHTPI Shtëpi dhe dyqane janë vetëm </text>
<text sub="clublinks" start="560.793" dur="0.067"> SHT HPI Shtëpi dhe dyqane janë thjesht të niveluara. </text>
<text sub="clublinks" start="560.86" dur="1.768"> LEVIZUAR. </text>
<text sub="clublinks" start="562.628" dur="0.2"> LEVIZUAR. TË TJERËT </text>
<text sub="clublinks" start="562.828" dur="0.201"> LEVIZUAR. TTH TJERT T R Zvogëluar </text>
<text sub="clublinks" start="563.029" dur="0.2"> LEVIZUAR. TTH TJERT T R REDUKTUAR N </text>
<text sub="clublinks" start="563.229" dur="0.1"> LEVIZUAR. T O TJERT T R REDUKTUAR VETM </text>
<text sub="clublinks" start="563.329" dur="0.133"> LEVIZUAR. TTH TJERT T R REDUKTUAR VETM A </text>
<text sub="clublinks" start="563.462" dur="0.067"> LEVIZUAR. TTH TJERT T R ZBRITEN VETM KUADRI. </text>
<text sub="clublinks" start="563.529" dur="0.234"> TTH TJERT T R ZBRITEN VETM KUADRI. </text>
<text sub="clublinks" start="563.763" dur="0.2"> TTH TJERT T R ZBRITEN VETM KUADRI. KARRKON </text>
<text sub="clublinks" start="563.963" dur="0.2"> TTH TJERT T R ZBRITEN VETM KUADRI. K SERKONI DHE </text>
<text sub="clublinks" start="564.163" dur="2.436"> TTH TJERT T R ZBRITEN VETM KUADRI. KARRKIMI DHE SHPETIMI </text>
<text sub="clublinks" start="566.599" dur="0.2"> TTH TJERT T R ZBRITEN VETM KUADRI. EKIPET E KARRKIMIT DHE T RES SHPCTIMIT </text>
<text sub="clublinks" start="566.799" dur="0.067"> TTH TJERT T R ZBRITEN VETM KUADRI. EKIPET E KARRKIMIT DHE T RES SHPCTIMIT ISHIN </text>
<text sub="clublinks" start="566.866" dur="0.2"> EKIPET E KARRKIMIT DHE T RES SHPCTIMIT ISHIN </text>
<text sub="clublinks" start="567.066" dur="0.2"> Ekipet e kërkimit dhe të shpëtimit ishin jashtë </text>
<text sub="clublinks" start="567.266" dur="0.2"> EKIPET E KARRKIMIT DHE T RES SHPCTIMIT KAN MBETUR SOT </text>
<text sub="clublinks" start="567.466" dur="0.101"> EKIPET E KARRKIMIT DHE T RES SHPCTIMIT ISHIN SOT SOT </text>
<text sub="clublinks" start="567.567" dur="0.1"> EKIPET E KARRKIMIT DHE T RES SHPCTIMIT ISHIN SOT SOT ME QEN </text>
<text sub="clublinks" start="567.667" dur="0.066"> EKIPET E KARRKIMIT DHE T RES SHP RESTIMIT ISHIN SOT SOT ME QEN G </text>
<text sub="clublinks" start="567.733" dur="0.267"> SOT SOT ME QEN G SHKUAR </text>
<text sub="clublinks" start="568" dur="0.067"> SOT SOT ME QEN Q G SHKUAR NPRMJET </text>
<text sub="clublinks" start="568.067" dur="0.133"> SOT SOT ME QEN Q G SHKUAR NP THER </text>
<text sub="clublinks" start="568.2" dur="0.167"> SOT SOT ME QEN Q G SHKUARN P THERMES GURUBS </text>
<text sub="clublinks" start="568.367" dur="0.1"> SOT SOT ME QEN Q G SHKUAR NROPRMARRJEN E ÇEKUT </text>
<text sub="clublinks" start="568.467" dur="0.067"> SOT SOT ME QEN Q G SHKUAR P THRMES ÇEKTIMIT T R GOMIS </text>
<text sub="clublinks" start="568.534" dur="2.002"> PRORMES KONTROLLIMIT T R GAMAVE </text>
<text sub="clublinks" start="570.536" dur="0.267"> PRMES KONTROLLIMIT T R RUBLIKUT P VR VIKTIMAT. </text>
<text sub="clublinks" start="570.803" dur="0.334"> VIKTIMAT. </text>
<text sub="clublinks" start="571.137" dur="0.1"> VIKTIMAT. KJO </text>
<text sub="clublinks" start="571.237" dur="0.133"> VIKTIMAT. KJO ZJARRI </text>
<text sub="clublinks" start="571.37" dur="0.167"> VIKTIMAT. KJO ZJARRI KA </text>
<text sub="clublinks" start="571.537" dur="0.1"> VIKTIMAT. KJO ZJARRI KA KONSUMUAR </text>
<text sub="clublinks" start="571.637" dur="0.067"> VIKTIMAT. KJO ZJARRI KA KONSUMUAR NJ ONE </text>
<text sub="clublinks" start="571.704" dur="0.267"> KJO ZJARRI KA KONSUMUAR NJ ONE </text>
<text sub="clublinks" start="571.971" dur="0.1"> KJO ZJARRI KA KONSUMUAR NJ H QINDI </text>
<text sub="clublinks" start="572.071" dur="0.1"> KJO ZJARRI KA KONSUMUAR NJ H QUNDETJE GJASHTIXDHETET </text>
<text sub="clublinks" start="572.171" dur="2.436"> Kjo zjarr ka konsumuar njëqind e gjashtëdhjetë e gjashtë </text>
<text sub="clublinks" start="574.607" dur="0.067"> KJO ZJARRI KA KONSUMUAR NJ ONE Q HNDRIQ STI GJashtëdhjetë e gjashtë mijë </text>
<text sub="clublinks" start="574.674" dur="0.233"> Qindra gjashtëdhjetë e gjashtë mijë </text>
<text sub="clublinks" start="574.907" dur="0.067"> Qindra gjashtëdhjetë e gjashtë mijë akra. </text>
<text sub="clublinks" start="574.974" dur="0.267"> AKRES </text>
<text sub="clublinks" start="575.241" dur="0.1"> AKRES IT </text>
<text sub="clublinks" start="575.341" dur="0.1"> AKRES ESHTE </text>
<text sub="clublinks" start="575.441" dur="0.134"> AKRES ISSHT VETM </text>
<text sub="clublinks" start="575.575" dur="0.166"> AKRES ISSHTL VETM GJASHT </text>
<text sub="clublinks" start="575.741" dur="0.067"> AKRES ISSHT ON VETM GJASHTER PERCENT </text>
<text sub="clublinks" start="575.808" dur="0.3"> ISSHT ON VETM GJASHTER PERCENT </text>
<text sub="clublinks" start="576.108" dur="0.067"> ISSHT VETYM GJASHT P PERFUNDUAR </text>
<text sub="clublinks" start="576.175" dur="0.1"> ISSHT VETYM GJASHT P PCRQINDJE E PRMBAJTUR N AT </text>
<text sub="clublinks" start="576.275" dur="1.368"> ISSHT VETYM GJASHT P PERRQINDJE E PRMBAJTUR N KIST </text>
<text sub="clublinks" start="577.643" dur="0.301"> ISSHT VETM GJASHTER PERCENTI I P CONRMBAJTUR N KIST PIK. </text>
<text sub="clublinks" start="577.944" dur="0.333"> P CONRMBANUAR N TH KIST PIK. </text>
<text sub="clublinks" start="578.277" dur="0.134"> P CONRMBANUAR N TH KIST PIK. KEMI </text>
<text sub="clublinks" start="578.411" dur="0.167"> P CONRMBANUAR N TH KIST PIK. JEMI MARSUAR </text>
<text sub="clublinks" start="578.578" dur="0.233"> P CONRMBANUAR N TH KIST PIK. Ne e kemi mësuar </text>
<text sub="clublinks" start="578.811" dur="0.167"> P CONRMBANUAR N TH KIST PIK. Ne e kemi mësuar kauzën </text>
<text sub="clublinks" start="578.978" dur="0.067"> P CONRMBANUAR N TH KIST PIK. SOT E KAM MSUAR SHKAQIN </text>
<text sub="clublinks" start="579.045" dur="0.166"> SOT E KAM MSUAR SHKAQIN </text>
<text sub="clublinks" start="579.211" dur="0.101"> KEMI MARSUAR SHKATN SOT </text>
<text sub="clublinks" start="579.312" dur="0.066"> Ne e kemi mësuar kauzën sonte të një </text>
<text sub="clublinks" start="579.378" dur="0.067"> Ne e kemi mësuar kauzën sonte të njërit prej </text>
<text sub="clublinks" start="579.445" dur="0.167"> Ne e kemi mësuar shkakun sonte të njërit prej </text>
<text sub="clublinks" start="579.612" dur="0.1"> Ne e kemi mësuar kauzën sonte të njërit prej më të vegjëlve </text>
<text sub="clublinks" start="579.712" dur="0.067"> KEMI MSUAR SHKAQEN SONA E NJ OFS ZJARRI T SM VOGL </text>
<text sub="clublinks" start="579.779" dur="1.968"> E NJE NGA ZJARRET E VOGLA </text>
<text sub="clublinks" start="581.747" dur="0.201"> E NJE NGA ZJARRET E VOGLA QE </text>
<text sub="clublinks" start="581.948" dur="0.2"> E NJE NGA ZJARRET E VOGLA QE FILLON </text>
<text sub="clublinks" start="582.148" dur="0.133"> E NJE NGA ZJARRET E VOGLA Q FILLONI N </text>
<text sub="clublinks" start="582.281" dur="0.167"> E NJE NGA ZJARRET E VOGLA Q FILLONI N </text>
<text sub="clublinks" start="582.448" dur="0.067"> E NJE NGA ZJARRET E VOGLA Q FILLONIN N PORTLAND </text>
<text sub="clublinks" start="582.515" dur="0.2"> Q START FILLOI N THE PORTLAND </text>
<text sub="clublinks" start="582.715" dur="0.1"> Q START FILLON N IN ZONN PORTLAND </text>
<text sub="clublinks" start="582.815" dur="0.134"> Q START FILLUAR N IN ZONN PORTLAND </text>
<text sub="clublinks" start="582.949" dur="0.066"> Q START FILLON N IN ZONREN PORTLAND JAVN E FUNDIT. </text>
<text sub="clublinks" start="583.015" dur="0.167"> ZONA JAVA E FUNDIT. </text>
<text sub="clublinks" start="583.182" dur="0.234"> ZONA JAVA E FUNDIT. >> </text>
<text sub="clublinks" start="583.416" dur="0.1"> ZONA JAVA E FUNDIT. >> HETUESIT </text>
<text sub="clublinks" start="583.516" dur="0.1"> ZONA JAVA E FUNDIT. >> THANI HETUESIT </text>
<text sub="clublinks" start="583.616" dur="0.1"> ZONA JAVA E FUNDIT. >> HETUESIT E THOT THE </text>
<text sub="clublinks" start="583.716" dur="0.067"> ZONA JAVA E FUNDIT. >> HETUESIT THANE SHOW </text>
<text sub="clublinks" start="583.783" dur="19.252"> >> HETUESIT THANE SHOW </text>
<text sub="clublinks" start="603.035" dur="0.2"> >> HETUESIT THAN S HALEMIN E TREGUT </text>
<text sub="clublinks" start="603.235" dur="0.201"> >> HETIMTAR ST THOT BALLA E HALEM SHOW </text>
<text sub="clublinks" start="603.436" dur="0.2"> >> HETIMTAR ST THOTAL BALLDA E BALLOWS HALEM TREGUES </text>
<text sub="clublinks" start="603.636" dur="0.233"> >> HETIMTAR ST THOT SHOW SHQIP HRIA E BALLD MALIT HALEM </text>
<text sub="clublinks" start="603.869" dur="0.067"> >> HETIMTAR ST THOT ZHVILLIMI I MAQAKS HALEM BALLD PEAK </text>
<text sub="clublinks" start="603.936" dur="0.234"> ZJARRI I MAQIT TAL BALLDIT HALEM </text>
<text sub="clublinks" start="604.17" dur="0.033"> Zjarri i majës së Baldit në Malin e Halemit në Veri </text>
<text sub="clublinks" start="604.203" dur="0.167"> Zjarri i majës së Baldit në Malin e Halemit në Veri </text>
<text sub="clublinks" start="604.37" dur="0.167"> Zjarri i majës së Baldit në Malin e Halemit Veriu i NEWBERG-ut </text>
<text sub="clublinks" start="604.537" dur="0.2"> ZGJIDHJA E MAQIT TAL BALDIT T H BALLDIT HALEM ISHTE VERIU </text>
<text sub="clublinks" start="604.737" dur="0.1"> ZHVILLIMI I ZJARRIT TAK MALIT TAL BALLDIT HALEM N NORTH VERI T NEW NEWBERG-ut </text>
<text sub="clublinks" start="604.837" dur="0.067"> ZJARRI I MAQIT TAL BALDIT TALE BALLDIT HALEM Veriu i Newberg-ut u fillua nga </text>
<text sub="clublinks" start="604.904" dur="0.167"> Veriu i Newberg-ut u fillua nga </text>
<text sub="clublinks" start="605.071" dur="0.2"> Veriu i Newberg-ut u fillua nga një </text>
<text sub="clublinks" start="605.271" dur="0.233"> Veriu i Newberg-ut u fillua nga një mënyrë e pahijshme </text>
<text sub="clublinks" start="605.504" dur="0.067"> Veriu i Newberg-ut u fillua nga një shuarje e pahijshme </text>
<text sub="clublinks" start="605.571" dur="0.3"> NJ AN SHOHTRJE PA MIRP </text>
<text sub="clublinks" start="605.871" dur="0.067"> NJ C KAMPFIJ E SH EXRBUAR PA MIR </text>
<text sub="clublinks" start="605.938" dur="0.167"> NJAM KAMPIJ EX E SH EXRBUAR PREJTURISHT </text>
<text sub="clublinks" start="606.105" dur="0.167"> NJ C KAMPFIJ E SHUARSHMPM PREJTURISHT N PRIVAT </text>
<text sub="clublinks" start="606.272" dur="0.067"> NJAM KAMPFIJ E SHUARSHMPM I PAPERSHTM N ON PRONN PRIVAT </text>
<text sub="clublinks" start="606.339" dur="0.267"> KAMPFIRE N ON PRONN PRIVAT </text>
<text sub="clublinks" start="606.606" dur="0.033"> KAMPFIRE P ONR PRON PRN PRIVAT SEPSE </text>
<text sub="clublinks" start="606.639" dur="0.1"> FUSHATA P PROR PRON PRN PRIVAT PR shkak të </text>
<text sub="clublinks" start="606.739" dur="0.1"> KAMPFIRE P ONR PRON PRN PRIVAT, PR shkak të </text>
<text sub="clublinks" start="606.839" dur="0.1"> FUSHATA P PROR PRONN PRIVAT PR SHUM T LART </text>
<text sub="clublinks" start="606.939" dur="0.1"> FUSHATA P PROR PRON PRN PRIVAT P BR shkak të erës së lartë </text>
<text sub="clublinks" start="607.039" dur="0.067"> FUSHATA P PROR PRON PRN PRIVAT PR shkak të erës së lartë dhe </text>
<text sub="clublinks" start="607.106" dur="0.2"> Për shkak të erërave të larta dhe </text>
<text sub="clublinks" start="607.306" dur="0.1"> Për shkak të erërave të larta dhe të thatë </text>
<text sub="clublinks" start="607.406" dur="0.067"> Për shkak të erës së lartë dhe karburantit të thatë </text>
<text sub="clublinks" start="607.473" dur="0.1"> Për shkak të erërave të larta dhe karburantit të thatë </text>
<text sub="clublinks" start="607.573" dur="0.067"> Për shkak të erërave të larta dhe karburantit të thatë e mori atë </text>
<text sub="clublinks" start="607.64" dur="0.133"> Për shkak të erës së lartë dhe karburantit të thatë që mori </text>
<text sub="clublinks" start="607.773" dur="0.067"> Për shkak të erërave të larta dhe karburantit të thatë që mori në përhapje </text>
<text sub="clublinks" start="607.84" dur="0.267"> L FND Djegëse e thatë MIRA N SP SHPADRNDARJE </text>
<text sub="clublinks" start="608.107" dur="0.133"> L FND Djegëse e thatë MERR N SHPADRNDARJE P ACRPARA </text>
<text sub="clublinks" start="608.24" dur="0.167"> L FNDA E KARBURANTIT TY thatë MIRA N IN SHP ACRNDARJEN TETT </text>
<text sub="clublinks" start="608.407" dur="0.134"> L FND Djegëse e thatë MERR NY SHPRNDARJEN TREGJET QIND </text>
<text sub="clublinks" start="608.541" dur="0.067"> Lënda djegëse e thatë MUAJ N SP SHPADRNDARJE TREGJAT SHTAT SHTATTYRE </text>
<text sub="clublinks" start="608.608" dur="0.2"> P ACRGJASHT E TET H SHTAT SHTAT </text>
<text sub="clublinks" start="608.808" dur="0.133"> P ACRTIGH TET H SHTAT SHTAT Pesë </text>
<text sub="clublinks" start="608.941" dur="0.067"> MBI TETIGH SHTAT SHTAT PAKT. </text>
<text sub="clublinks" start="609.008" dur="0.2"> PES AKRESA. </text>
<text sub="clublinks" start="609.208" dur="0.1"> PES AKRESA. </text>
<text sub="clublinks" start="609.308" dur="0.067"> PES AKRESA. ZJARRI </text>
<text sub="clublinks" start="609.375" dur="0.067"> PES AKRESA. LED ZJARRI </text>
<text sub="clublinks" start="609.442" dur="0.2"> PES AKRESA. ZJARRI I ZJARRIT N </text>
<text sub="clublinks" start="609.642" dur="0.067"> PES AKRESA. LED ZJARRI N TO EVACUACIONE </text>
<text sub="clublinks" start="609.709" dur="0.233"> LED ZJARRI N TO EVACUACIONE </text>
<text sub="clublinks" start="609.942" dur="0.1"> LED ZJARRI N TO EVACUACIONET E FUNDIT </text>
<text sub="clublinks" start="610.042" dur="0.1"> LED ZJARRI N EVACUACIONET Javën e kaluar </text>
<text sub="clublinks" start="610.142" dur="0.201"> LED ZJARRI N EV EVACUACIONET JAV LN E FUNDIT POR </text>
<text sub="clublinks" start="610.343" dur="0.1"> LED ZJARRI N EV EVACUACIONET Javën e kaluar, por të gjithë </text>
<text sub="clublinks" start="610.443" dur="0.066"> LED ZJARRI N EV EVACUACIONET Javën e kaluar, por të gjithë kanë qenë </text>
<text sub="clublinks" start="610.509" dur="0.267"> JAVA E FUNDIT POR T EV GJITHA JAN. </text>
<text sub="clublinks" start="610.776" dur="0.067"> JAVA E FUNDIT POR JAN ALL T LEJUAR TER GJITH </text>
<text sub="clublinks" start="610.843" dur="0.134"> JAVA E FUNDIT POR JU LEJOHET TER GJITH </text>
<text sub="clublinks" start="610.977" dur="0.1"> JAVA E FUNDIT POR T EV GJITHVE LEJOHEN T TO KTHEHEN </text>
<text sub="clublinks" start="611.077" dur="0.1"> JAVA E FUNDIT POR ÇDOJT LEJOHEN T KTHEJN SHTPIN </text>
<text sub="clublinks" start="611.177" dur="0.066"> JAVA E FUNDIT POR T EV GJITHA JU LEJOHET T TO KTHEJN H SHTPIN TANI. </text>
<text sub="clublinks" start="611.243" dur="0.167"> LEJOHET T TO KTHEJN H SHTPIN TANI. </text>
<text sub="clublinks" start="611.41" dur="0.067"> LEJOHET T TO KTHEJN H SHTPIN TANI. IT </text>
<text sub="clublinks" start="611.477" dur="0.2"> LEJOHET T TO KTHEJN H SHTPIN TANI. ESHTE </text>
<text sub="clublinks" start="611.677" dur="0.1"> LEJOHET T TO KTHEJN H SHTPIN TANI. ËSHTË E KONSIDERUAR </text>
<text sub="clublinks" start="611.777" dur="0.067"> LEJOHET T TO KTHEJN H SHTPIN TANI. Konsiderohet plotësisht </text>
<text sub="clublinks" start="611.844" dur="0.3"> Konsiderohet plotësisht </text>
<text sub="clublinks" start="612.144" dur="0.1"> Konsiderohet se përmbahet plotësisht </text>
<text sub="clublinks" start="612.244" dur="0.201"> Konsiderohet se përmbahet plotësisht, por </text>
<text sub="clublinks" start="612.445" dur="0.1"> Konsiderohet se përmbahet plotësisht, por zjarrfikës </text>
<text sub="clublinks" start="612.545" dur="0.067"> Konsiderohet se përmbahet plotësisht, por zjarrfikësit janë </text>
<text sub="clublinks" start="612.612" dur="0.233"> P CONRMBARUAR POR Zjarrfikësit janë </text>
<text sub="clublinks" start="612.845" dur="0.167"> P CONRMBARUAR POR Zjarrfikësit janë akoma </text>
<text sub="clublinks" start="613.012" dur="0.067"> PTARMBARUAR POR Zjarrfikësit janë akoma duke vendosur </text>
<text sub="clublinks" start="613.079" dur="0.1"> PTARMBARUAR POR Zjarrfikësit janë akoma duke dalë </text>
<text sub="clublinks" start="613.179" dur="0.133"> PTARMBARUAR POR Zjarrfikësit ende po nxjerrin të nxehtë </text>
<text sub="clublinks" start="613.312" dur="0.067"> PTARMBARUAR POR Zjarrfikësit janë akoma duke nxjerrë pika të nxehta </text>
<text sub="clublinks" start="613.379" dur="0.067"> PTARMBARUAR POR Zjarrfikësit janë akoma duke lëshuar pika të nxehta dhe </text>
<text sub="clublinks" start="613.446" dur="0.267"> Akoma duke nxjerrë pika të nxehta DHE </text>
<text sub="clublinks" start="613.713" dur="0.133"> Akoma duke nxjerrë pika të nxehta dhe ata janë </text>
<text sub="clublinks" start="613.846" dur="0.2"> Akoma vendosni pika të nxehta dhe ata po pyesin </text>
<text sub="clublinks" start="614.046" dur="0.067"> Akoma vendosni njolla të nxehta dhe ata po kërkojnë banorë </text>
<text sub="clublinks" start="614.113" dur="0.067"> Akoma vendosni njolla të nxehta dhe ata u kërkojnë banorëve </text>
<text sub="clublinks" start="614.18" dur="0.233"> Ata po u kërkojnë banorëve </text>
<text sub="clublinks" start="614.413" dur="0.067"> Ata po kërkojnë banorë të shikojnë </text>
<text sub="clublinks" start="614.48" dur="0.1"> Ata po kërkojnë nga banorët që të shikojnë </text>
<text sub="clublinks" start="614.58" dur="0.2"> Ata po kërkojnë banorë që të shikojnë </text>
<text sub="clublinks" start="614.78" dur="0.1"> Ata po kërkojnë nga banorët që të shikojnë për duhanpirje </text>
<text sub="clublinks" start="614.88" dur="0.067"> Ata po kërkojnë nga banorët që të shikojnë zonat e tymosura </text>
<text sub="clublinks" start="614.947" dur="0.167"> SHIKONI P FORR ZONAT E KUJDESIT </text>
<text sub="clublinks" start="615.114" dur="0.1"> SHIKONI P FORR ZONAT E DUHUR </text>
<text sub="clublinks" start="615.214" dur="0.167"> SHIKONI P FORR ZOTIMIN E ZONAVE T. TYRE </text>
<text sub="clublinks" start="615.381" dur="0.1"> SHIKONI P FORR ZOTIMIN E ZONAVE T ON PRONS SIR TYRE </text>
<text sub="clublinks" start="615.481" dur="0.067"> SHIKONI P FORR ZOTIMIN E ZONAVE T PRO PRONS SIR TYRE DHE </text>
<text sub="clublinks" start="615.548" dur="0.133"> SHIKONI P FORR ZOTIMIN E ZONAVE T SM PRONS SIR TYRE DHE T BE JENI </text>
<text sub="clublinks" start="615.681" dur="0.067"> SHIKONI P FORR ZOTIMIN E ZONAVE T ON PRONS SIR TYRE DHE JENI GATISHT </text>
<text sub="clublinks" start="615.748" dur="0.167"> MBI PRONN E TYRE DHE T BE JENI GATISHT </text>
<text sub="clublinks" start="615.915" dur="0.167"> MBI PRONN E TYRE DHE T BE JENI GATISHT T TO </text>
<text sub="clublinks" start="616.082" dur="0.133"> MBI PRONN E TYRE DHE T BE JENI GATI P EVR T EV EVACUUAR </text>
<text sub="clublinks" start="616.215" dur="0.067"> MBI PRONN E TYRE DHE T BE JENI GATISHT T TO EVACUATOHEN përsëri </text>
<text sub="clublinks" start="616.282" dur="0.1"> MBI PRONN E TYRE DHE T BE JENI GATISHT T TO EVACUATOHEN përsëri </text>
<text sub="clublinks" start="616.382" dur="0.067"> MBI PRONN E TYRE DHE T BE JENI GATISHT T TO EVACUATOHEN përsëri në RAST </text>
<text sub="clublinks" start="616.449" dur="0.333"> T EV EVAKUOHET përsëri në rast </text>
<text sub="clublinks" start="616.782" dur="1.802"> T TO EVAKUOHET përsëri në kushtet e rastit </text>
<text sub="clublinks" start="618.584" dur="0.2"> P EVR T EV EVACUATUAR përsëri në ndryshimin e kushteve të rastit </text>
<text sub="clublinks" start="618.784" dur="0.234"> P TOR TU EVACUATUAR përsëri në kushtet e rastit NDRYSHO N </text>
<text sub="clublinks" start="619.018" dur="0.1"> P EVR T EV VEVLUAR përsëri në kushtet e rastit NDRYSHOJN ATYRE </text>
<text sub="clublinks" start="619.118" dur="0.067"> T EV VAZHDOHET përsëri në kushtet e rastit të ndryshojë për ata që nuk </text>
<text sub="clublinks" start="619.185" dur="0.267"> KUSHTET NDRYSHOJN TO N TH ATA JO </text>
<text sub="clublinks" start="619.452" dur="0.167"> KUSHTET NDRYSHOJN N TH ATA JO DREJTSISHT </text>
<text sub="clublinks" start="619.619" dur="0.066"> KUSHTET NDRYSHOJN TO N TH ATA Q NOT NUK NDIKOHEN direkt </text>
<text sub="clublinks" start="619.685" dur="0.2"> KUSHTET NDRYSHOJN N TH ATA Q NOT NDIKOHEN DREJTSISHT NGA </text>
<text sub="clublinks" start="619.885" dur="1.836"> KUSHTET NDRYSHOJN N TH ATA Q NOT NDIKOHEN DREJTSISHT NGA </text>
<text sub="clublinks" start="621.721" dur="0.066"> KUSHTET NDRYSHOJN N TH ATA Q I NDIKUEN DREJTSISHT NGA ZJARRI </text>
<text sub="clublinks" start="621.787" dur="0.201"> DIREKT NDIKUAR NDIKUAR NGA ZJARRI </text>
<text sub="clublinks" start="621.988" dur="0.066"> DIREKT NDIKUAR NDIKUAR NGA ZJARRI. </text>
<text sub="clublinks" start="622.054" dur="0.334"> . </text>
<text sub="clublinks" start="622.388" dur="0.1"> . >> </text>
<text sub="clublinks" start="622.488" dur="0.134"> . >> THE </text>
<text sub="clublinks" start="622.622" dur="0.166"> . >> I MADH </text>
<text sub="clublinks" start="622.788" dur="0.067"> . >> PYETJA E MADHE </text>
<text sub="clublinks" start="622.855" dur="0.1"> . >> PYETJA E MADHE ISSHT </text>
<text sub="clublinks" start="622.955" dur="0.067"> . >> PYETJA E MADHE ISSHT KUR </text>
<text sub="clublinks" start="623.022" dur="0.233"> >> PYETJA E MADHE ISSHT KUR </text>
<text sub="clublinks" start="623.255" dur="0.101"> >> PYETJA E MADHE WHSHT KUR DO T </text>
<text sub="clublinks" start="623.356" dur="0.133"> >> PYETJA E MADHE WHSHT KUR DO T TH KJO </text>
<text sub="clublinks" start="623.489" dur="2.035"> >> PYETJA E MADHE ISSHT KUR DO T TH PIJE DUHAN </text>
<text sub="clublinks" start="625.524" dur="0.234"> >> PYETJA E MADHE WHSHT KUR DO T TH QYTETOJ T QART </text>
<text sub="clublinks" start="625.758" dur="0.2"> >> PYETJA E MADHE ISSHT KUR DO T TH FJALOJLE KJO PIJE </text>
<text sub="clublinks" start="625.958" dur="0.067"> >> PYETJA E MADHE WHSHT KUR DO T TH FALEMINDER KJO PIJE E QYTET </text>
<text sub="clublinks" start="626.025" dur="0.267"> A DO TIS FJALSOJ QYTETI I QYTET </text>
<text sub="clublinks" start="626.292" dur="0.167"> A DO TI FJALOJNOK KJO PIJE PIJE PANR SHIKUESIN </text>
<text sub="clublinks" start="626.459" dur="0.133"> A DO TI FJALOJE QIJE PIJE DUHANI FALEMINDERIT PER SHIKUES BARBARA </text>
<text sub="clublinks" start="626.592" dur="0.067"> A DO TI FJALOJ SM QYTETARI QARLLIMI SHIKUES BARBARA SHIKON </text>
<text sub="clublinks" start="626.659" dur="0.1"> A DO TI KETE PIJE TE PIJETE FALEMINDERIT FALEMINDERIT PER SHIKUESIN BARBARA SHIKON KUSH </text>
<text sub="clublinks" start="626.759" dur="0.067"> A DO TI KETE PIJE TE PIJETE FALENDERIM FALEMINDERIT PER SHIKUESIN BARBARA SHIKON KUSH Dërgoi </text>
<text sub="clublinks" start="626.826" dur="0.2"> SHIKUES BARBARA SHIKON KUSH DENTRGUA </text>
<text sub="clublinks" start="627.026" dur="0.133"> SHIKUES BARBARA SHIKON KUSH NA D SRGUAR </text>
<text sub="clublinks" start="627.159" dur="0.134"> SHIKUESI BARBARA SHIKON KUSH NA DENTRGUA KESTO </text>
<text sub="clublinks" start="627.293" dur="0.1"> SHIKUESI BARBARA SHIKON KUSH NA DENTRGANI KESTO FOTO </text>
<text sub="clublinks" start="627.393" dur="2.135"> SHIKUESI BARBARA SHIKON QO NA D SRGON KESTO FOTO NGA </text>
<text sub="clublinks" start="629.528" dur="0.067"> SHIKUESI BARBARA SHIKON KUSH NA DRGUAN KESTO FOTO NGA NOODNU </text>
<text sub="clublinks" start="629.595" dur="0.3"> SH.B.A. KESTO FOTO NGA N .NU </text>
<text sub="clublinks" start="629.895" dur="0.101"> SHBA KESTO FOTO NGA UNDINGWOOD WASHINGTON </text>
<text sub="clublinks" start="629.996" dur="0.2"> SHBA KESTO FOTO NGA UNDINGWOOD WASHINGTON IN </text>
<text sub="clublinks" start="630.196" dur="0.133"> SHBA KESTO FOTO NGA UNDINGWOOD WASHINGTON N THE </text>
<text sub="clublinks" start="630.329" dur="0.067"> SH.B.A. KESTO FOTO NGA UNDINGWOOD WASHINGTON N THE GORGE. </text>
<text sub="clublinks" start="630.396" dur="0.2"> UASHINGTON N IN GORGE. </text>
<text sub="clublinks" start="630.596" dur="0.134"> UASHINGTON N IN GORGE. AJO </text>
<text sub="clublinks" start="630.73" dur="0.1"> UASHINGTON N IN GORGE. AJO THA </text>
<text sub="clublinks" start="630.83" dur="0.2"> UASHINGTON N IN GORGE. Ajo thotë se ajo është </text>
<text sub="clublinks" start="631.03" dur="0.233"> UASHINGTON N IN GORGE. AJO THOT SE ESHTE E METUAR </text>
<text sub="clublinks" start="631.263" dur="0.067"> UASHINGTON N IN GORGE. AJO THOT SE AJO KA MESUAR PER </text>
<text sub="clublinks" start="631.33" dur="2.202"> AJO THOT SE AJO KA MESUAR PER </text>
<text sub="clublinks" start="633.532" dur="0.201"> AJO THOT SE E DGSHIRON T FOR Qartë </text>
<text sub="clublinks" start="633.733" dur="0.3"> AJO THOT SE AJO DESHTE PER AJR TE QARTE. </text>
<text sub="clublinks" start="634.033" dur="0.334"> AJRI I QARTE. </text>
<text sub="clublinks" start="634.367" dur="0.1"> AJRI I QARTE. Une </text>
<text sub="clublinks" start="634.467" dur="0.1"> AJRI I QARTE. UNË MENDOJ </text>
<text sub="clublinks" start="634.567" dur="0.133"> AJRI I QARTE. Unë mendoj se ne </text>
<text sub="clublinks" start="634.7" dur="0.1"> AJRI I QARTE. Unë mendoj se ne të gjithë </text>
<text sub="clublinks" start="634.8" dur="0.067"> AJRI I QARTE. Unë mendoj se ne të gjithë jemi. </text>
<text sub="clublinks" start="634.867" dur="0.234"> Unë mendoj se ne të gjithë jemi. </text>
<text sub="clublinks" start="635.101" dur="0.133"> Unë mendoj se ne të gjithë jemi. CHERYL </text>
<text sub="clublinks" start="635.234" dur="0.2"> Unë mendoj se ne të gjithë jemi. CHERYL GEISLER </text>
<text sub="clublinks" start="635.434" dur="0.201"> Unë mendoj se ne të gjithë jemi. CHERYL GEISLER I </text>
<text sub="clublinks" start="635.635" dur="1.001"> Unë mendoj se ne të gjithë jemi. CHERYL GEISLER MENDOJ </text>
<text sub="clublinks" start="636.636" dur="0.066"> Unë mendoj se ne të gjithë jemi. CHERYL GEISLER MENDOJ T SP FOL </text>
<text sub="clublinks" start="636.702" dur="0.2"> CHERYL GEISLER MENDOJ T SP FOL </text>
<text sub="clublinks" start="636.902" dur="0.201"> CHERYL GEISLER MENDOJ T SP FOL </text>
<text sub="clublinks" start="637.103" dur="0.033"> CHERYL GEISLER Mendoj se flas shumë </text>
<text sub="clublinks" start="637.136" dur="0.167"> CHERYL GEISLER Mendoj se flas shumë për </text>
<text sub="clublinks" start="637.303" dur="0.067"> CHERYL GEISLER Mendoj se flas shumë për ne. </text>
<text sub="clublinks" start="637.37" dur="0.333"> PER SHUME NE. </text>
<text sub="clublinks" start="637.703" dur="0.1"> PER SHUME NE. AJO </text>
<text sub="clublinks" start="637.803" dur="0.134"> PER SHUME NE. AJO ISHTE </text>
<text sub="clublinks" start="637.937" dur="0.167"> PER SHUME NE. Ajo ishte vetëm </text>
<text sub="clublinks" start="638.104" dur="0.066"> PER SHUME NE. Ajo ishte vetëm e ngazëllyer </text>
<text sub="clublinks" start="638.17" dur="0.1"> PER SHUME NE. AJO U SHKELQYTUA VETM </text>
<text sub="clublinks" start="638.27" dur="0.101"> PER SHUME NE. AJO U SHKELQTUA VETEM T TO SHIKOJ </text>
<text sub="clublinks" start="638.371" dur="0.066"> PER SHUME NE. AJO U SHKELQTUA VETM T SHIKOJ THE </text>
<text sub="clublinks" start="638.437" dur="0.201"> AJO U SHKELQTUA VETM T SHIKOJ THE </text>
<text sub="clublinks" start="638.638" dur="0.2"> AJO U SHKELQTUA VETEM T SE SHIKOJ DIELLIN </text>
<text sub="clublinks" start="638.838" dur="1.802"> AJO U SHKELQTUA VETM T TO SHIKOJ DIJIN VETM </text>
<text sub="clublinks" start="640.64" dur="0.233"> AJO U SHKELQTUA VETM TE SHIKOJ DIJIN VETM duke biseduar </text>
<text sub="clublinks" start="640.873" dur="0.2"> AJO U SHKELQTUA VET TOM T SE SHIKOJ DIELLIN VETM duke biseduar </text>
<text sub="clublinks" start="641.073" dur="0.067"> AJO U SHKELQTUA VET TOM TE SHIKON Diellin, VET PEM duke biseduar përmes </text>
<text sub="clublinks" start="641.14" dur="0.234"> Dielli vetëm duke biseduar përmes </text>
<text sub="clublinks" start="641.374" dur="0.133"> Dielli VETEM NDIHMON P THRMES DUHANIT </text>
<text sub="clublinks" start="641.507" dur="0.067"> DIEL SI POLITIKON P THRPJES PIJTAMIT SOT. </text>
<text sub="clublinks" start="641.574" dur="0.267"> DUHANI SOT. </text>
<text sub="clublinks" start="641.841" dur="0.066"> DUHANI SOT. KJO SHT </text>
<text sub="clublinks" start="641.907" dur="0.134"> DUHANI SOT. Kjo është në </text>
<text sub="clublinks" start="642.041" dur="0.067"> DUHANI SOT. Kjo është në kamerat. </text>
<text sub="clublinks" start="642.108" dur="0.233"> Kjo është në kamerat. </text>
<text sub="clublinks" start="642.341" dur="0.1"> Kjo është në kamerat. LE TË </text>
<text sub="clublinks" start="642.441" dur="0.067"> Kjo është në kamerat. LE TE SHPRESOJME </text>
<text sub="clublinks" start="642.508" dur="0.167"> Kjo është në kamerat. LE T SHPRESOJM </text>
<text sub="clublinks" start="642.675" dur="1.835"> Kjo është në kamerat. LE T SHPRESOJM T SHIKOJM </text>
<text sub="clublinks" start="644.51" dur="0.234"> Kjo është në kamerat. LE T'SHPRESOJM WE T WE SHIKOJM M SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="644.744" dur="0.066"> Kjo është në kamerat. LE T'SHPRESOJM WE T WE SHIKOJN MORE SHUM ATAT </text>
<text sub="clublinks" start="644.81" dur="0.234"> LE T'SHPRESOJM WE T WE SHIKOJN MORE SHUM ATAT </text>
<text sub="clublinks" start="645.044" dur="0.067"> LE T'SHPRESOJM WE T WE SHIKOJM M MORE SHUMON AT SHPEJT. </text>
<text sub="clublinks" start="645.111" dur="0.3"> SHPEJT </text>
<text sub="clublinks" start="645.411" dur="0.133"> SHPEJT LE TË </text>
<text sub="clublinks" start="645.544" dur="0.101"> SHPEJT LE T SJELLIM </text>
<text sub="clublinks" start="645.645" dur="0.066"> SHPEJT LE T BR SJELLIM MATT </text>
<text sub="clublinks" start="645.711" dur="0.134"> SHPEJT LE TS SJELLIM MAT DHE </text>
<text sub="clublinks" start="645.845" dur="0.133"> SHPEJT LE T BR SJELLIM MATT DHE TANI </text>
<text sub="clublinks" start="645.978" dur="0.067"> SHPEJT LE T BR SJELLIM MATT DHE TANI JEMI </text>
<text sub="clublinks" start="646.045" dur="0.233"> LE T BR SJELLIM MATT DHE TANI JEMI </text>
<text sub="clublinks" start="646.278" dur="0.067"> LE T BR SJELLIM MATT DHE TANI SHPRESOJM </text>
<text sub="clublinks" start="646.345" dur="0.1"> LE TS SJELLIM MATT DHE TANI P'R SHPRES </text>
<text sub="clublinks" start="646.445" dur="0.1"> LE T BR SJELLIM MATT DHE TANI shpresojmë për më shumë </text>
<text sub="clublinks" start="646.545" dur="0.167"> LE TS SJELLIM MATT DHE TANI shpresojmë për më shumë diell </text>
<text sub="clublinks" start="646.712" dur="0.067"> LE TS SJELLIM MAT dhe tani shpresojmë për më shumë pamje nga dielli </text>
<text sub="clublinks" start="646.779" dur="0.2"> Duke shpresuar për më shumë pamje të diellit </text>
<text sub="clublinks" start="646.979" dur="0.934"> Duke shpresuar për më shumë pamje nga dielli POR </text>
<text sub="clublinks" start="647.913" dur="0.167"> Duke shpresuar për më shumë pamje të diellit, por ne do të </text>
<text sub="clublinks" start="648.08" dur="0.234"> Duke shpresuar për më shumë pamje të diellit, por edhe ne </text>
<text sub="clublinks" start="648.314" dur="0.2"> Duke shpresuar për më shumë pamje të diellit, por ne gjithashtu do të marrë </text>
<text sub="clublinks" start="648.514" dur="0.134"> Duke shpresuar për më shumë pamje të diellit, por gjithashtu do të merrnim më shumë </text>
<text sub="clublinks" start="648.648" dur="0.066"> Duke shpresuar për më shumë pamje nga dielli, por gjithashtu do të bënim edhe më shumë shi </text>
<text sub="clublinks" start="648.714" dur="0.234"> POR EDHE NE T BAKEJM MORE SHUM SHI </text>
<text sub="clublinks" start="648.948" dur="0.067"> POR NE EDHE NDODHM M M SHUM PIKA SHI </text>
<text sub="clublinks" start="649.015" dur="0.1"> POR NE EDHE T T B TJM M M SHUM pika të shiut </text>
<text sub="clublinks" start="649.115" dur="0.066"> POR Ne gjithashtu do të marrë më shumë pika shiu në MATT. </text>
<text sub="clublinks" start="649.181" dur="0.234"> PIKA N TO MATT. </text>
<text sub="clublinks" start="649.415" dur="0.1"> PIKA N TO MATT. Po, </text>
<text sub="clublinks" start="649.515" dur="0.1"> PIKA N TO MATT. Po, unë </text>
<text sub="clublinks" start="649.615" dur="0.134"> PIKA N TO MATT. PO, E DI </text>
<text sub="clublinks" start="649.749" dur="0.2"> PIKA N TO MATT. PO, E DI LAUREL </text>
<text sub="clublinks" start="649.949" dur="0.033"> PIKA N TO MATT. Po, unë e di LAUREL SOT </text>
<text sub="clublinks" start="649.982" dur="0.067"> PIKA N TO MATT. Yeah, unë e di LAUREL SOT I </text>
<text sub="clublinks" start="650.049" dur="0.2"> Yeah, unë e di LAUREL SOT I </text>
<text sub="clublinks" start="650.249" dur="0.167"> PO, E DI LAUREL SOT PAM </text>
<text sub="clublinks" start="650.416" dur="1.401"> PO, E DI LAUREL SOT PAS TIJ </text>
<text sub="clublinks" start="651.817" dur="0.301"> Yeah, unë e di LAUREL SOT, Unë pashë hijen time. </text>
<text sub="clublinks" start="652.118" dur="0.233"> PARA HIJEN IME. </text>
<text sub="clublinks" start="652.351" dur="0.1"> PARA HIJEN IME. Une </text>
<text sub="clublinks" start="652.451" dur="0.1"> PARA HIJEN IME. UNE NDIEJ </text>
<text sub="clublinks" start="652.551" dur="0.234"> PARA HIJEN IME. NDJEN PIKA </text>
<text sub="clublinks" start="652.785" dur="0.1"> PARA HIJEN IME. Mua më duket si PUNXSUTAWNEY </text>
<text sub="clublinks" start="652.885" dur="0.067"> PARA HIJEN IME. Mua më duket si PHUN PUNXSUTAWNEY </text>
<text sub="clublinks" start="652.952" dur="0.267"> Mua më duket si PHUN PUNXSUTAWNEY </text>
<text sub="clublinks" start="653.219" dur="0.066"> Mua më duket sikur dëshironte PHIL PUNXSUTAWNEY </text>
<text sub="clublinks" start="653.285" dur="0.101"> Mua më duket si PHUN PUNXSUTAWNEY DUA T </text>
<text sub="clublinks" start="653.386" dur="0.1"> Mua më duket sikur PHUN PUNXSUTAWNEY DUA T TO ZGJEDHET </text>
<text sub="clublinks" start="653.486" dur="0.066"> Mua më duket sikur PHUN PUNXSUTAWNEY DUA T TO KRAHASOHET Prapa </text>
<text sub="clublinks" start="653.552" dur="0.067"> Mua më duket sikur PHUN PUNXSUTAWNEY DUA T TO KTHYEM përsëri </text>
<text sub="clublinks" start="653.619" dur="0.067"> Mua më duket sikur PHUN PUNXSUTAWNEY DUA T TO KRAHASOHET Prapa në tim </text>
<text sub="clublinks" start="653.686" dur="0.233"> DUA T TO KRAHASOHET Prapa në tim </text>
<text sub="clublinks" start="653.919" dur="0.067"> DUA T TO KRISHTERONI Prapa në vrimën time. </text>
<text sub="clublinks" start="653.986" dur="1.702"> VRIM </text>
<text sub="clublinks" start="655.688" dur="0.2"> VRIM TE GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="655.888" dur="0.067"> VRIM NË RREGULL. </text>
<text sub="clublinks" start="655.955" dur="0.333"> NË RREGULL. </text>
<text sub="clublinks" start="656.288" dur="0.101"> NË RREGULL. Une </text>
<text sub="clublinks" start="656.389" dur="0.1"> NË RREGULL. UNË DUA </text>
<text sub="clublinks" start="656.489" dur="0.133"> NË RREGULL. UNË DUA TË </text>
<text sub="clublinks" start="656.622" dur="0.1"> NË RREGULL. DUA T TO TREGOJ </text>
<text sub="clublinks" start="656.722" dur="0.134"> NË RREGULL. DUA T TO TREGOJ </text>
<text sub="clublinks" start="656.856" dur="0.133"> NË RREGULL. DUA T TO TREGOJ ÇFAR' SHT </text>
<text sub="clublinks" start="656.989" dur="0.067"> NË RREGULL. DUA T TO TREGOJ ÇFAR' SHKON </text>
<text sub="clublinks" start="657.056" dur="0.167"> DUA T TO TREGOJ ÇFAR' SHKON </text>
<text sub="clublinks" start="657.223" dur="0.167"> DUA T TO TREGOJ ÇFAR' Po vazhdon </text>
<text sub="clublinks" start="657.39" dur="0.1"> DUA T TO TREGOJ ÇFAR' GSHT SHKUAR JASHT </text>
<text sub="clublinks" start="657.49" dur="0.1"> DUA T TO TREGOJ ÇFAR' SHT SHKUAR N ON T R DREJTN JASHT </text>
<text sub="clublinks" start="657.59" dur="0.067"> DUA T TO TREGOJ ÇFAR' SHT SHKENJT ON PREJ T DREJTS TANI. </text>
<text sub="clublinks" start="657.657" dur="0.266"> MBI T R DREJTN TANI. </text>
<text sub="clublinks" start="657.923" dur="0.067"> MBI T R DREJTN TANI. GJRAT </text>
<text sub="clublinks" start="657.99" dur="0.167"> MBI T R DREJTN TANI. GJAT JANE </text>
<text sub="clublinks" start="658.157" dur="0.601"> MBI T R DREJTN TANI. GJAT A JAN I PMPRMIRSUARA </text>
<text sub="clublinks" start="658.758" dur="0.233"> MBI T R DREJTN TANI. GJAT JAN I P IRMIRSUARA A </text>
<text sub="clublinks" start="658.991" dur="0.067"> MBI T R DREJTN TANI. GJAT JAN I TMP PMPRMIRSUARA PAK </text>
<text sub="clublinks" start="659.058" dur="0.233"> GJAT JAN I TMP PMPRMIRSUARA PAK </text>
<text sub="clublinks" start="659.291" dur="0.067"> GJAT JAN I TMP PMPRMIRSUARA NJIT BIT TIT VOGL. </text>
<text sub="clublinks" start="659.358" dur="0.267"> BIT </text>
<text sub="clublinks" start="659.625" dur="0.1"> BIT CELËS </text>
<text sub="clublinks" start="659.725" dur="0.134"> BIT ÇELEYSI JEMI </text>
<text sub="clublinks" start="659.859" dur="0.1"> BIT Çelësi që do të jemi </text>
<text sub="clublinks" start="659.959" dur="0.133"> BIT ÇELEYSI Q WE JEMI A </text>
<text sub="clublinks" start="660.092" dur="0.1"> BIT ÇELEYSI SE JEMI SHPEJT </text>
<text sub="clublinks" start="660.192" dur="0.067"> BIT ÇELEYSI SE JEMI PASUR PAK </text>
<text sub="clublinks" start="660.259" dur="0.234"> ÇELEYSI SE JEMI PASUR PAK </text>
<text sub="clublinks" start="660.493" dur="0.2"> ÇELEYSI NUK JEMI SHUMIT SHPEJT NGA </text>
<text sub="clublinks" start="660.693" dur="0.067"> ÇELEYSI JEM TING VJETN NJ PIK T VOGL NGA SOT. </text>
<text sub="clublinks" start="660.76" dur="1.902"> NGA DITA E DJESHME. </text>
<text sub="clublinks" start="662.662" dur="0.2"> NGA DITA E DJESHME. VIZIBILITETI </text>
<text sub="clublinks" start="662.862" dur="0.233"> NGA DITA E DJESHME. DUKSHMRIA NUK SHT </text>
<text sub="clublinks" start="663.095" dur="0.1"> NGA DITA E DJESHME. DUKSHMRIA NUK ASSHT AS </text>
<text sub="clublinks" start="663.195" dur="0.1"> NGA DITA E DJESHME. VIZIBILITETI NUK ASSHT I KEQ </text>
<text sub="clublinks" start="663.295" dur="0.134"> NGA DITA E DJESHME. VIZIBILITETI NUK ASSHT I KEQ DHE </text>
<text sub="clublinks" start="663.429" dur="0.067"> NGA DITA E DJESHME. VIZIBILITETI NUK ASSHT I KEQ DHE 64 </text>
<text sub="clublinks" start="663.496" dur="0.267"> VIZIBILITETI NUK ASSHT I KEQ DHE 64 </text>
<text sub="clublinks" start="663.763" dur="0.066"> VIZIBILITETI NUK ASSHT I KEQ DHE 64 SHKALL. </text>
<text sub="clublinks" start="663.829" dur="0.167"> SHKALLA </text>
<text sub="clublinks" start="663.996" dur="0.1"> SHKALLA NE </text>
<text sub="clublinks" start="664.096" dur="0.1"> SHKALLA NUK JAM </text>
<text sub="clublinks" start="664.196" dur="0.067"> SHKALLA NUK KEMI </text>
<text sub="clublinks" start="664.263" dur="0.1"> SHKALLA NUK KEMI ASNJE </text>
<text sub="clublinks" start="664.363" dur="0.067"> SHKALLA NUK KEMI ASNJI SHI </text>
<text sub="clublinks" start="664.43" dur="0.067"> SHKALLA NUK KEMI ASNJ RA SHIJ N IN </text>
<text sub="clublinks" start="664.497" dur="0.267"> NUK KEMI ASNJ RA SHIJ N IN </text>
<text sub="clublinks" start="664.764" dur="0.133"> NUK KEMI asnjë shi në Portland </text>
<text sub="clublinks" start="664.897" dur="1.602"> NUK KEMI asnjë shi në të djathtë të portlandit </text>
<text sub="clublinks" start="666.499" dur="0.233"> NUK KEMI asnjë shi në portland tani për tani </text>
<text sub="clublinks" start="666.732" dur="0.2"> NUK KEMI asnjë shi në portland tani për tani, por por </text>
<text sub="clublinks" start="666.932" dur="0.067"> NUK KEMI asnjë shi në portland tani për tani, por tonën </text>
<text sub="clublinks" start="666.999" dur="0.334"> E DREJTA PORTLAND TANI POR TONA </text>
<text sub="clublinks" start="667.333" dur="0.067"> E DREJTA PORTLAND TANI POR VIZIBILITETIN TON </text>
<text sub="clublinks" start="667.4" dur="0.1"> E DREJTA PORTLAND TANI POR DUKSHMRIA JON IS SHT </text>
<text sub="clublinks" start="667.5" dur="0.066"> E DREJTA PORTLAND Tani, por vizibiliteti ynë është rreth </text>
<text sub="clublinks" start="667.566" dur="0.134"> E DREJTA PORTLAND TANI POR DUKSHMRIA JON IS ABSHT P OHR OH </text>
<text sub="clublinks" start="667.7" dur="0.067"> E DREJTA PORTLAND TANI POR DUKSHMRIA JON IS ABSHT RRETH OH TRE </text>
<text sub="clublinks" start="667.767" dur="0.233"> DUKSHMRIA ABSHT RRETH OH TRE </text>
<text sub="clublinks" start="668" dur="0.134"> DUKSHMRIA ISSHT RRETH OH TRE HERE </text>
<text sub="clublinks" start="668.134" dur="0.066"> DUKSHMRIA ABSHT P OHR OH TRE HERE M B T MIRA </text>
<text sub="clublinks" start="668.2" dur="0.1"> DUKSHMRIA ABSHT RRETH OH TRE KOH BVE M B MIRTER DY </text>
<text sub="clublinks" start="668.3" dur="1.435"> DUKSHMRIA ABSHT RRETH OH TRE KOH BVE MTER MIRTER DY OSE </text>
<text sub="clublinks" start="669.735" dur="0.234"> DUKSHMRIA ABSHT RRETH OH TRE KOH BVE M B MIR TW DY OSE TRE </text>
<text sub="clublinks" start="669.969" dur="0.067"> DUKSHMRIA ABSHT RRETH OH TRE KOH BVE M B MIR TW DY OSE TRE HERE </text>
<text sub="clublinks" start="670.036" dur="0.266"> KOHT M B TTER MIRA DY OSE TRE HERE </text>
<text sub="clublinks" start="670.302" dur="0.101"> KOHT M B TTER MIRA DY OSE TRI herë Më të mira </text>
<text sub="clublinks" start="670.403" dur="0.1"> KOHT M B TTER MIRA DY OSE TRE KOH M B TTER MIRA SE </text>
<text sub="clublinks" start="670.503" dur="0.133"> KOHT M B TTER MIRA DY OSE TRI KOH M B T MIRA SE TI </text>
<text sub="clublinks" start="670.636" dur="0.2"> KOHT M B TTER MIRA DY OSE TRI KOH M B T MIRA SE SI ISHTE </text>
<text sub="clublinks" start="670.836" dur="0.067"> KOHT M B MIR TW DY OSE TRI herë MET MIR TH SE SI ISHTE SOT. </text>
<text sub="clublinks" start="670.903" dur="0.234"> M B MIR TH SE ISHTE DITA E PRDITSHME. </text>
<text sub="clublinks" start="671.137" dur="0.066"> M B MIR TH SE ISHTE DITA E PRDITSHME. MILE </text>
<text sub="clublinks" start="671.203" dur="0.067"> M B MIR TH SE ISHTE DITA E PRDITSHME. MILE DHE </text>
<text sub="clublinks" start="671.27" dur="0.134"> M B MIR TH SE ISHTE DITA E PRDITSHME. MILE DHE A </text>
<text sub="clublinks" start="671.404" dur="0.066"> M B MIR TH SE ISHTE DITA E PRDITSHME. MILE DHE NJ H GJYSM. </text>
<text sub="clublinks" start="671.47" dur="0.267"> MILE DHE NJ H GJYSM. </text>
<text sub="clublinks" start="671.737" dur="0.167"> MILE DHE NJ H GJYSM. Ndërsa </text>
<text sub="clublinks" start="671.904" dur="0.2"> MILE DHE NJ H GJYSM. KUSHT E FUNDIT </text>
<text sub="clublinks" start="672.104" dur="1.435"> MILE DHE NJ H GJYSM. Ndërsa natën e fundit </text>
<text sub="clublinks" start="673.539" dur="0.2"> MILE DHE NJ H GJYSM. KUSHTUA NATA E FUNDIT </text>
<text sub="clublinks" start="673.739" dur="0.2"> MILE DHE NJ H GJYSM. KUNDER ishte nata e fundit </text>
<text sub="clublinks" start="673.939" dur="0.067"> MILE DHE NJ H GJYSM. Ndërsa natën e fundit ishte rreth A </text>
<text sub="clublinks" start="674.006" dur="0.234"> Ndërsa natën e fundit ishte rreth A </text>
<text sub="clublinks" start="674.24" dur="0.066"> Ndërsa natën e fundit ishte rreth një gjysmë </text>
<text sub="clublinks" start="674.306" dur="0.101"> Ndërsa natën e fundit ishte rreth një gjysmë a </text>
<text sub="clublinks" start="674.407" dur="0.066"> Ndërsa natën e fundit ishte rreth një gjysmë mielli. </text>
<text sub="clublinks" start="674.473" dur="0.267"> GJYSME MILE. </text>
<text sub="clublinks" start="674.74" dur="0.1"> GJYSME MILE. SHIKONI </text>
<text sub="clublinks" start="674.84" dur="0.201"> GJYSME MILE. SHIKO TEK </text>
<text sub="clublinks" start="675.041" dur="0.133"> GJYSME MILE. SHIKONI CORVALLIS </text>
<text sub="clublinks" start="675.174" dur="0.067"> GJYSME MILE. Shikoni përsëri CORVALLIS </text>
<text sub="clublinks" start="675.241" dur="0.267"> Shikoni përsëri CORVALLIS </text>
<text sub="clublinks" start="675.508" dur="0.066"> Shikoni përsëri në pastrimin e CORVALLIS </text>
<text sub="clublinks" start="675.574" dur="0.134"> Shikoni përsëri CORVALLIS duke pastruar </text>
<text sub="clublinks" start="675.708" dur="0.1"> Shikoni përsëri në CORVALLIS duke pastruar tetë </text>
<text sub="clublinks" start="675.808" dur="0.067"> SHIKONI CORVALLIS përsëri duke pastruar tetë mije </text>
<text sub="clublinks" start="675.875" dur="0.066"> Shikoni përsëri në CORVALLIS duke pastruar tetë mije AN </text>
<text sub="clublinks" start="675.941" dur="0.935"> PASTRIMI TET MI MILE AN </text>
<text sub="clublinks" start="676.876" dur="0.433"> PASTRIMI TET MI MILE NJ AN ORE, </text>
<text sub="clublinks" start="677.309" dur="0.201"> PASTRIMI TET MI MILE NJ AN ORE, TET </text>
<text sub="clublinks" start="677.51" dur="0.2"> PASTRIMI TET MI MILE NJ AN ORE, TET MILE </text>
<text sub="clublinks" start="677.71" dur="0.067"> PASTRIMI TET MI MILE NJ AN ORE, TETT MILE DUKSHMRIA </text>
<text sub="clublinks" start="677.777" dur="0.233"> ORE, TETT MILE Vizibilitet </text>
<text sub="clublinks" start="678.01" dur="0.1"> ORE, TET MI MILE DUKSHIRSI Atje </text>
<text sub="clublinks" start="678.11" dur="0.1"> ORE, TET MI MILE Vizibilitet atje dhe </text>
<text sub="clublinks" start="678.21" dur="0.134"> ORE, TET MI MILE Vizibilitet atje dhe </text>
<text sub="clublinks" start="678.344" dur="0.1"> ORE, TET MI MILE Vizibilitet atje dhe bregdeti </text>
<text sub="clublinks" start="678.444" dur="0.1"> ORE, TET MI MILE DUKSHIRSI Atje dhe bregdeti ka </text>
<text sub="clublinks" start="678.544" dur="0.067"> ORE, TET MI MILE DUKSHIRSI Atje DHE GJYKATA GJAT gjithashtu </text>
<text sub="clublinks" start="678.611" dur="0.267"> ATA DHE GJYKATA GJITHASHTU KA </text>
<text sub="clublinks" start="678.878" dur="0.1"> ATA DHE GJYMATASTSIA ASSHT AL QARUR EDHE </text>
<text sub="clublinks" start="678.978" dur="0.133"> ATA DHE BREGJETI SHT QARUR EDHE </text>
<text sub="clublinks" start="679.111" dur="1.602"> ATA DHE BREGJETI KA QARLLAR EDHE P EXRBASHKT </text>
<text sub="clublinks" start="680.713" dur="0.233"> ATA DHE BREGJETI KA QAR EDHE P EXRVEÇ </text>
<text sub="clublinks" start="680.946" dur="0.067"> ATA DHE BREGJETI KA QAR GJITHASHTU JASHT STORTIT. </text>
<text sub="clublinks" start="681.013" dur="0.334"> QAREN JASHT STORTIT. </text>
<text sub="clublinks" start="681.347" dur="0.1"> QAREN JASHT STORTIT. ATA KANE </text>
<text sub="clublinks" start="681.447" dur="0.1"> QAREN JASHT STORTIT. KAN' FITUAR </text>
<text sub="clublinks" start="681.547" dur="0.134"> QAREN JASHT STORTIT. KAN G FITUAR DISA </text>
<text sub="clublinks" start="681.681" dur="0.066"> QAREN JASHT STORTIT. KAN G FITUAR DISA Mjegulla. </text>
<text sub="clublinks" start="681.747" dur="0.234"> KAN G FITUAR DISA Mjegulla. </text>
<text sub="clublinks" start="681.981" dur="0.2"> KAN G FITUAR DISA Mjegulla. Dikur </text>
<text sub="clublinks" start="682.181" dur="0.2"> KAN G FITUAR DISA Mjegulla. EDHE NJEHERE, </text>
<text sub="clublinks" start="682.381" dur="0.134"> KAN G FITUAR DISA Mjegulla. Një herë përsëri, PORTLAND </text>
<text sub="clublinks" start="682.515" dur="0.2"> KAN G FITUAR DISA Mjegulla. Një herë përsëri, Portland fiton </text>
<text sub="clublinks" start="682.715" dur="0.067"> KAN G FITUAR DISA Mjegulla. Një herë përsëri, Portland fiton </text>
<text sub="clublinks" start="682.782" dur="0.233"> Një herë përsëri, Portland fiton </text>
<text sub="clublinks" start="683.015" dur="1.568"> Një herë përsëri, PORTLAND FITON BOTN </text>
<text sub="clublinks" start="684.583" dur="0.201"> Një herë përsëri, Portland fiton kupën botërore </text>
<text sub="clublinks" start="684.784" dur="0.2"> Një herë përsëri, Portland Fiton Kupën Botërore </text>
<text sub="clublinks" start="684.984" dur="0.2"> Një herë përsëri, PORTLAND fiton kupën botërore më të dobët </text>
<text sub="clublinks" start="685.184" dur="0.133"> Një herë përsëri, PORTLAND fiton kupën botërore më të dobët atje </text>
<text sub="clublinks" start="685.317" dur="0.067"> Një herë përsëri, PORTLAND fiton kupën botërore më të dobët atje </text>
<text sub="clublinks" start="685.384" dur="0.2"> KUPI BOTROR M THE T M T VRTET THT </text>
<text sub="clublinks" start="685.584" dur="0.134"> KUPI BOTROR M THE T VORRTET ATA N TH </text>
<text sub="clublinks" start="685.718" dur="0.067"> Kupa e botës më e keqja atje në botë. </text>
<text sub="clublinks" start="685.785" dur="0.2"> BOTA. </text>
<text sub="clublinks" start="685.985" dur="0.067"> BOTA. DHE </text>
<text sub="clublinks" start="686.052" dur="0.1"> BOTA. DHE NE </text>
<text sub="clublinks" start="686.152" dur="0.066"> BOTA. DHE EDHE NE </text>
<text sub="clublinks" start="686.218" dur="0.1"> BOTA. DHE EDHE NE </text>
<text sub="clublinks" start="686.318" dur="0.201"> BOTA. DHE EDHE NE N THE </text>
<text sub="clublinks" start="686.519" dur="0.2"> BOTA. DHE EDHE NE NE KASKADI </text>
<text sub="clublinks" start="686.719" dur="0.067"> BOTA. DHE EDHE NE KUPIN E KASKADIAS </text>
<text sub="clublinks" start="686.786" dur="1.801"> DHE EDHE NE KUPIN E KASKADIAS </text>
<text sub="clublinks" start="688.587" dur="0.201"> DHE NE EDHE N C KUPIN E KASKADIAS NDRMJET </text>
<text sub="clublinks" start="688.788" dur="0.233"> DHE NE EDHE N IN KUPIN CASCADIA, ND BRMJET PORTLAND, </text>
<text sub="clublinks" start="689.021" dur="0.067"> DHE NE EDHE N IN KUPIN CASCADIA ND BRMJET PORTLAND, VANCOUVER, </text>
<text sub="clublinks" start="689.088" dur="0.233"> NDWRMJET PORTLAND, VANCOUVER, </text>
<text sub="clublinks" start="689.321" dur="0.134"> NDWRMJET PORTLAND, VANCOUVER, pes </text>
<text sub="clublinks" start="689.455" dur="0.167"> NDWRMJET PORTLAND, VANCOUVER, pes DHE </text>
<text sub="clublinks" start="689.622" dur="0.067"> NDRMJET PORTLAND, VANCOUVER, pes dhe SEATTLE </text>
<text sub="clublinks" start="689.689" dur="0.1"> NDRMJET PORTLAND, VANCOUVER, pes dhe ju luftoni </text>
<text sub="clublinks" start="689.789" dur="0.1"> NDWRMJET PORTLAND, VANCOUVER, pes dhe vatrës që ju shihni </text>
<text sub="clublinks" start="689.889" dur="0.066"> NDWRMJET PORTLAND, VANCOUVER, BC DHE SEATTLE JU SHIKON TONN </text>
<text sub="clublinks" start="689.955" dur="0.201"> BC DHE SEATLL JU SHIKONI TONN </text>
<text sub="clublinks" start="690.156" dur="0.166"> PES DHE SEATLL JU SHIKONI AJRIN TON </text>
<text sub="clublinks" start="690.322" dur="0.134"> BC DHE SEATTLE JU SHIKONI CILITYSIN O TON A TIR AJRIT </text>
<text sub="clublinks" start="690.456" dur="1.235"> PES DHE SEATTLE JU SHIKONI INDEKSIN TON T Q CILITYSIS SIR AJRIT </text>
<text sub="clublinks" start="691.691" dur="0.2"> PES DHE SEATLLU JU SHIKONI INDEKSIN TON T Q CILITYSIS SIR AJRS SHKO </text>
<text sub="clublinks" start="691.891" dur="0.2"> PES DHE SEATLLU JU SHIKONI INDEKSIN TON T Q CILITYSIS SIR AJRIT SHKONI N </text>
<text sub="clublinks" start="692.091" dur="0.067"> PES DHE SEATLLU JU SHIKONI INDEKSIN TON Q T Q CILITYSISIR SIR AJR GS SHKO N TW NJENTZET </text>
<text sub="clublinks" start="692.158" dur="0.233"> INDEKSI I CILITYSIS SIR AJRS SHKO N TO NJ TWZET </text>
<text sub="clublinks" start="692.391" dur="0.1"> INDEKSI I CILITYSIS SIR AJRS SHKO N TO NJENTZET TRE </text>
<text sub="clublinks" start="692.491" dur="0.067"> INDEKSI I CILITYSIS SIR AJRS SHKO N TO NJENTZETAR TRE PAL </text>
<text sub="clublinks" start="692.558" dur="0.167"> INDEKSI I CILITYSIS SIR AJRS SHKO N TO NJENTZETAR TRE PALET IN N. </text>
<text sub="clublinks" start="692.725" dur="0.167"> INDEKSI I CILITYSIS SIR AJRS SHKO N TO NJENTZET TRE PALALE N IN KRAHASIM </text>
<text sub="clublinks" start="692.892" dur="0.066"> INDEKSI I CILITYSIS SIR AJRS SHKO N TO NJENTZET TRE TALE SHKALLT N IN KRAHASIM ME </text>
<text sub="clublinks" start="692.958" dur="0.234"> TRE PALA NAR KRAHASIM ME </text>
<text sub="clublinks" start="693.192" dur="2.402"> TRE PALA N COMP KRAHASIM ME TJET OTHERRIN </text>
<text sub="clublinks" start="695.594" dur="0.201"> TRE PALA N IN KRAHASIM ME TJETR T VOGL </text>
<text sub="clublinks" start="695.795" dur="0.2"> TRE SHKALLT N COMP KRAHASIM ME QYTETET E TJERA T SM VOGLA </text>
<text sub="clublinks" start="695.995" dur="0.2"> TRE SHKALLA N COMP KRAHASIM ME QYTETET E TJERA T SM VOGLA N </text>
<text sub="clublinks" start="696.195" dur="0.067"> TRE SHKALLT N COMP KRAHASIM ME QYTETET E TJERA T SM VOGLA </text>
<text sub="clublinks" start="696.262" dur="0.3"> QYTETET E TJERA T SM VOGL </text>
<text sub="clublinks" start="696.562" dur="0.167"> QYTETE T OTHER TJERA T VOGLA N THE VERI-PERESTNDIM </text>
<text sub="clublinks" start="696.729" dur="0.067"> QYTETA TJERA T SM VOGLA N VILLIAMET VERIORE </text>
<text sub="clublinks" start="696.796" dur="0.166"> QYTETE T OTHER TJERA T SM VOGLA N W VILLIAMET VERIORE </text>
<text sub="clublinks" start="696.962" dur="0.067"> QYTETE T TJERA T SM VOGLA N W VILLIAMET VERI-PERESTNDIMORE DHE JUG </text>
<text sub="clublinks" start="697.029" dur="0.267"> VILLIAMET VERIORE PERESTNDIMORE DHE JUGUT </text>
<text sub="clublinks" start="697.296" dur="0.1"> Williams veriperëndim dhe OREGONI JUG </text>
<text sub="clublinks" start="697.396" dur="0.1"> WILLIAMS VERI-PERGNDIMORE DHE OREGONI I JUGUT PRGJITHSHM </text>
<text sub="clublinks" start="697.496" dur="1.168"> WILLIAMS VERI-PERGNDIMORE DHE OREGONI I JUGUT MBI GJASHT </text>
<text sub="clublinks" start="698.664" dur="0.267"> WILLIAMS VERI-PERGNDIMORE DHE OREGONI I JUGUT MBI GJASHT QIND. </text>
<text sub="clublinks" start="698.931" dur="0.367"> OREGON MBI GJASHT QINDJET. </text>
<text sub="clublinks" start="699.298" dur="0.134"> OREGON MBI GJASHT QINDJET. KËSHTU QË </text>
<text sub="clublinks" start="699.432" dur="0.066"> OREGON MBI GJASHT QINDJET. Prapë </text>
<text sub="clublinks" start="699.498" dur="0.201"> OREGON MBI GJASHT QINDJET. Pra përsëri </text>
<text sub="clublinks" start="699.699" dur="0.066"> OREGON MBI GJASHT QINDJET. SIPAS PERNDIMIT VERIOR </text>
<text sub="clublinks" start="699.765" dur="0.334"> SIPAS PERNDIMIT VERIOR </text>
<text sub="clublinks" start="700.099" dur="0.067"> SIPAS SI TOM DOMINOJN VERI-PERESTNDIMIN </text>
<text sub="clublinks" start="700.166" dur="2.536"> SIPAS PRMBLEDHN VERI-PERNDIMIN POR </text>
<text sub="clublinks" start="702.702" dur="0.2"> Pra, përsëri sundon veriperëndimi, por ne </text>
<text sub="clublinks" start="702.902" dur="0.233"> Pra, përsëri dominante të veriperëndimit, por ne jemi </text>
<text sub="clublinks" start="703.135" dur="0.1"> SO SI PASQYRON DOMINATET VERIORE, POR JAM TANI </text>
<text sub="clublinks" start="703.235" dur="0.1"> Pra, përsëri Dominojnë Veriperëndimi, por tani jemi tani </text>
<text sub="clublinks" start="703.335" dur="0.067"> Pra, përsëri dominojnë veriperëndimi, por ne tani jemi në </text>
<text sub="clublinks" start="703.402" dur="0.2"> Dominon, por ne jemi tani në </text>
<text sub="clublinks" start="703.602" dur="0.167"> Dominon POR JAM TANI SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="703.769" dur="0.167"> Dominon POR JAM TANI N SHUM TH SHHNDETSHM </text>
<text sub="clublinks" start="703.936" dur="0.1"> Dominon POR JAM TANI N IN KATEGORIN V SHUM T UN SH UNNDETshme </text>
<text sub="clublinks" start="704.036" dur="0.067"> Dominon POR JAM TANI N IN KATEGORIN SHUMAL T UN SHHNDETSHME E CILA </text>
<text sub="clublinks" start="704.103" dur="0.167"> KATEGORI SHUM E SHENDETSHME E CILA </text>
<text sub="clublinks" start="704.27" dur="0.133"> KATEGORI SHUM E PERHALNDETSHME Q IS SHT </text>
<text sub="clublinks" start="704.403" dur="0.1"> KATEGORI SHUM E SHENDETSHME E CILA SHT M B E MIR </text>
<text sub="clublinks" start="704.503" dur="2.102"> KATEGORI SHUM E SHENDETSHME E cila është më e mirë se </text>
<text sub="clublinks" start="706.605" dur="0.234"> KATEGORI SHUM E SHENDETSHME E CILA ISSHT M B E MIR TH SE QENIA </text>
<text sub="clublinks" start="706.839" dur="0.067"> KATEGORI SHUM E SHENDETSHME E CILA ISSHT M B E MIR TH SE T BE JEN E RREZIKSHME </text>
<text sub="clublinks" start="706.906" dur="0.3"> ISSHT M B I MIR TH SE TING JENZ I RREZIKSHM </text>
<text sub="clublinks" start="707.206" dur="0.067"> ISSHT M B E MIR TH SE TING JEN C KATEGORI E RREZIKSHME </text>
<text sub="clublinks" start="707.273" dur="0.167"> ISSHT M B E MIR TH SE TING JEN C KATEGORI E RREZIKSHME N. </text>
<text sub="clublinks" start="707.44" dur="0.166"> ISSHT M B E MIR TH SE T BE JEN C KATEGORI E RREZIKSHME N SE DISA </text>
<text sub="clublinks" start="707.606" dur="0.067"> ISSHT M B I MIR TH SE TING JEN C KATEGORI E RREZIKSHME NVER DISA VENDE </text>
<text sub="clublinks" start="707.673" dur="0.234"> KATEGORIA NVER DISA LOKACIONE </text>
<text sub="clublinks" start="707.907" dur="2.702"> KATEGORIA NVER DISA LOKACIONE RRETH </text>
<text sub="clublinks" start="710.609" dur="0.201"> KATEGORIA N SE DISA LOKACIONE RRETH PERNDIMIT </text>
<text sub="clublinks" start="710.81" dur="0.2"> KATEGORIA NVER DISA LOKACIONE RRETH OREGONIT PERERNNDIMOR </text>
<text sub="clublinks" start="711.01" dur="0.067"> KATEGORIA NVER DISA LOKACIONE RRETH OREGONIT PERERNNDIMOR KAN </text>
<text sub="clublinks" start="711.077" dur="0.266"> RRETH OREGONIT PER WESTNDIMOR KAN </text>
<text sub="clublinks" start="711.343" dur="0.067"> RRETH OREGONIT PER WESTNDIMOR SHT U U azhurnuar </text>
<text sub="clublinks" start="711.41" dur="0.134"> RRETH OREGONIT PER WESTNDIMOR JAN U U azhurnuar </text>
<text sub="clublinks" start="711.544" dur="0.133"> RRETH OREGONIT PER WESTNDIMOR JAN U U azhurnuar VETM </text>
<text sub="clublinks" start="711.677" dur="0.067"> RRETH OREGONIT PERERNNDIMOR JAN U U azhurnuar SI T TO thjeshtë </text>
<text sub="clublinks" start="711.744" dur="2.002"> U azhurnua thjesht për thjesht </text>
<text sub="clublinks" start="713.746" dur="0.2"> U azhurnua P TOR T J thjesht SHHNDET SIMSISHT </text>
<text sub="clublinks" start="713.946" dur="0.2"> Të azhurnuar P TOR T J THJESHT SHUMY E SHALNDETSHME NGA </text>
<text sub="clublinks" start="714.146" dur="0.167"> Të azhurnuar P TOR T VETM SHTETPLSISHT SH UNNDETSHME NGA SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="714.313" dur="0.067"> Të azhurnuar P TOR T J VETM SHUM SIM T SHHNDETSHME NGA SHUM TH SHHNDETSHME </text>
<text sub="clublinks" start="714.38" dur="0.167"> E SHHNDETSHME NGA SHUM E SHHNDETSHME </text>
<text sub="clublinks" start="714.547" dur="0.2"> I SHHNDETSHM NGA SHUM I SHHNDETSHM OSE </text>
<text sub="clublinks" start="714.747" dur="0.067"> E SHHNDETSHME NGA SHUM E SHHNDETSHME OSE E RREZIKSHME. </text>
<text sub="clublinks" start="714.814" dur="0.2"> OSE E RREZIKSHME. </text>
<text sub="clublinks" start="715.014" dur="0.067"> OSE E RREZIKSHME. KËSHTU QË </text>
<text sub="clublinks" start="715.081" dur="0.133"> OSE E RREZIKSHME. SO IT </text>
<text sub="clublinks" start="715.214" dur="0.067"> OSE E RREZIKSHME. Pra varet </text>
<text sub="clublinks" start="715.281" dur="0.066"> OSE E RREZIKSHME. PRA VAR SI </text>
<text sub="clublinks" start="715.347" dur="0.101"> OSE E RREZIKSHME. SO VARET SI JU </text>
<text sub="clublinks" start="715.448" dur="0.066"> OSE E RREZIKSHME. PRA VAR SI SHIKON </text>
<text sub="clublinks" start="715.514" dur="0.067"> OSE E RREZIKSHME. PRA VAR SI SHIKON </text>
<text sub="clublinks" start="715.581" dur="0.2"> PRA VAR SI SHIKON </text>
<text sub="clublinks" start="715.781" dur="0.134"> SO VARET SI E SHIKONI, </text>
<text sub="clublinks" start="715.915" dur="0.066"> SO VARET SI E SHIKONI, DREJT. </text>
<text sub="clublinks" start="715.981" dur="1.702"> E DREJTA. </text>
<text sub="clublinks" start="717.683" dur="0.2"> E DREJTA. KËSHTU QË </text>
<text sub="clublinks" start="717.883" dur="0.201"> E DREJTA. Pra ne </text>
<text sub="clublinks" start="718.084" dur="0.133"> E DREJTA. Pra, ne jemi </text>
<text sub="clublinks" start="718.217" dur="0.1"> E DREJTA. Pra, ne jemi të kryesuar </text>
<text sub="clublinks" start="718.317" dur="0.1"> E DREJTA. Pra, ne jemi të kryesuar në </text>
<text sub="clublinks" start="718.417" dur="0.134"> E DREJTA. Pra, ne jemi të kryesuar në </text>
<text sub="clublinks" start="718.551" dur="0.066"> E DREJTA. Pra, ne jemi të kryesuar në të djathtë </text>
<text sub="clublinks" start="718.617" dur="0.301"> Pra, ne jemi të kryesuar në të djathtë </text>
<text sub="clublinks" start="718.918" dur="0.066"> Pra, ne jemi kryesuar në drejtimin e duhur </text>
<text sub="clublinks" start="718.984" dur="0.101"> Pra, ne jemi kryesuar në drejtimin e duhur në </text>
<text sub="clublinks" start="719.085" dur="0.133"> Pra, ne jemi të kryesuar në drejtimin e duhur të paktën </text>
<text sub="clublinks" start="719.218" dur="0.067"> Pra, ne jemi të kryesuar në drejtimin e duhur të paktën, e cila </text>
<text sub="clublinks" start="719.285" dur="0.066"> Pra, ne jemi të kryesuar në drejtimin e duhur të paktën e cila është </text>
<text sub="clublinks" start="719.351" dur="0.167"> DREJTIMI Të paktën CILI ICSHT </text>
<text sub="clublinks" start="719.518" dur="0.134"> DREJTIMI Të paktën nga e cila </text>
<text sub="clublinks" start="719.652" dur="0.1"> DREJTIMI TE PAK E cila është sigurisht </text>
<text sub="clublinks" start="719.752" dur="0.934"> DREJTIMI TE PAK E cila është sigurisht e mirë </text>
<text sub="clublinks" start="720.686" dur="0.267"> DREJTIMI Të paktën për të cilin është sigurisht i mirë </text>
<text sub="clublinks" start="720.953" dur="0.234"> DREJTIMI TE PAKTA E CILA OFSHT KURSI MIR TO T SE SHIKOHET. </text>
<text sub="clublinks" start="721.187" dur="0.267"> KURSI MIR TO T SE SHIKOHET. </text>
<text sub="clublinks" start="721.454" dur="0.133"> KURSI MIR TO T SE SHIKOHET. TE GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="721.587" dur="0.067"> KURSI MIR TO T SE SHIKOHET. NË RREGULL. </text>
<text sub="clublinks" start="721.654" dur="0.2"> NË RREGULL. </text>
<text sub="clublinks" start="721.854" dur="0.133"> NË RREGULL. TE GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="721.987" dur="0.067"> NË RREGULL. NË RREGULL. </text>
<text sub="clublinks" start="722.054" dur="0.234"> NË RREGULL. </text>
<text sub="clublinks" start="722.288" dur="0.1"> NË RREGULL. </text>
<text sub="clublinks" start="722.388" dur="0.133"> NË RREGULL. DUHANI </text>
<text sub="clublinks" start="722.521" dur="0.1"> NË RREGULL. DUHANI KA </text>
<text sub="clublinks" start="722.621" dur="0.101"> NË RREGULL. DUHANI BESHT SHKUAR </text>
<text sub="clublinks" start="722.722" dur="0.2"> NË RREGULL. DUHANI KA QEN </text>
<text sub="clublinks" start="722.922" dur="0.066"> NË RREGULL. Pirja e duhanit ka qenë kaq pervazive </text>
<text sub="clublinks" start="722.988" dur="0.201"> Pirja e duhanit ka qenë kaq pervazive </text>
<text sub="clublinks" start="723.189" dur="1.401"> Pirja e duhanit ka qenë aq e përhapur sa </text>
<text sub="clublinks" start="724.59" dur="0.2"> Pirja e duhanit ka qenë aq e përhapur sa më herët </text>
<text sub="clublinks" start="724.79" dur="0.2"> Pirja e duhanit ka qenë aq e përhapur sa më herët </text>
<text sub="clublinks" start="724.99" dur="0.134"> Pirja e duhanit ka qenë aq e përhapur sa më herët këtë javë </text>
<text sub="clublinks" start="725.124" dur="0.1"> Pirja e duhanit ka qenë aq e përhapur sa më herët këtë javë </text>
<text sub="clublinks" start="725.224" dur="0.067"> Pirja e duhanit ka qenë aq e përhapur sa më herët këtë javë ishte </text>
<text sub="clublinks" start="725.291" dur="0.233"> QAT ISHTE PARAQITUR K THT WE JAV </text>
<text sub="clublinks" start="725.524" dur="0.1"> ATA E HERSHME KIST WE JAV ISHTE EDHE </text>
<text sub="clublinks" start="725.624" dur="0.034"> QAT ESHT PARAQ K WT JAV EV </text>
<text sub="clublinks" start="725.658" dur="0.167"> ATA E HERSHME KEKT WE JAV ISHTE EDHE SHIKUAR A </text>
<text sub="clublinks" start="725.825" dur="0.166"> ATAT E HERSHME K WET WE JAV ISHTE PARA NJ A MILION </text>
<text sub="clublinks" start="725.991" dur="2.67"> ATA PARA KT WE JAV ISHTE PARA NJ A MILION MILE </text>
<text sub="clublinks" start="728.661" dur="0.067"> ATAT E HERSHME KIST WE JAV ISHTE PARA EDHE NJ M MILION MILE </text>
<text sub="clublinks" start="728.728" dur="0.166"> EDHE PARA NJE MILION MILE </text>
<text sub="clublinks" start="728.894" dur="0.201"> EDHE PARA NJE MILION MILE NGA SHTYPI </text>
<text sub="clublinks" start="729.095" dur="0.1"> EDHE PARA NJ A MILION MILE NGA NASA </text>
<text sub="clublinks" start="729.195" dur="0.166"> EDHE PARA NJ A MILION MILE NGA Eposi i NASA-s </text>
<text sub="clublinks" start="729.361" dur="0.101"> EDHE PARA NJE MILION MILE NGA SATELITI EPIK I NASA-s </text>
<text sub="clublinks" start="729.462" dur="0.066"> EDHE SHIKONI NJ M MILION MILE NGA EPIKU SATELITOR EPIK I NASA-s </text>
<text sub="clublinks" start="729.528" dur="0.267"> NGA Eposi satelitor epik i NASA-s </text>
<text sub="clublinks" start="729.795" dur="0.067"> NGA QANDNDRIMET epike satelitore epike të NASA-s </text>
<text sub="clublinks" start="729.862" dur="0.1"> NGA STELET EPIKE TAT SATELITITVE EPIK T NAS NASA-s PR </text>
<text sub="clublinks" start="729.962" dur="0.134"> NGA QANDNDRIMET EPIKE TAT SATELITITVE EPIK T NAS NASA-S P FORR TOKHN </text>
<text sub="clublinks" start="730.096" dur="0.066"> NGA STELET EPIKE TAT SATELITVE EPIK T NAS NASA-S P FORR POLITIKN E TOKS </text>
<text sub="clublinks" start="730.162" dur="1.602"> STANDAT POLITIKA E TOKS </text>
<text sub="clublinks" start="731.764" dur="0.2"> STANDAJ P FORR POLITIKN E TOKS KROMATIKE </text>
<text sub="clublinks" start="731.964" dur="0.2"> STANDARDET P FORR POLITIKN E TOK IMS P IMR Imazhe Kromatike </text>
<text sub="clublinks" start="732.164" dur="0.134"> STANDAT P PR KAMERERN PAGR POLITIKN E IMAGJES KROMATIKE </text>
<text sub="clublinks" start="732.298" dur="0.066"> STANDARDET P PR POLITIKN E TOKS KAMERA E IMAZHIMIT KROMATIK ESHT </text>
<text sub="clublinks" start="732.364" dur="0.234"> KAMERA E IMAZHIMIT KROMATIKE SHT </text>
<text sub="clublinks" start="732.598" dur="0.067"> KAMERA E IMAZHIMIT KROMATIK ATSHT E R MENDSISHME </text>
<text sub="clublinks" start="732.665" dur="0.067"> KAMERA E IMAZHIMIT KROMATIK Q MESHT E RANTNDSISHME </text>
<text sub="clublinks" start="732.732" dur="0.166"> KAMERA E IMAZHIMIT KROMATIK Q MESHT E SHTET T BNI </text>
<text sub="clublinks" start="732.898" dur="0.1"> KAMERA E IMAZHIMIT KROMATIK Q TH MESHT E SHTET T BONI K RESRKIM </text>
<text sub="clublinks" start="732.998" dur="0.067"> KAMERA E IMAZHIMIT KROMATIK Q TH DUHET T BONI KERKIM DHE </text>
<text sub="clublinks" start="733.065" dur="0.267"> Domethënia për të bërë kërkime dhe </text>
<text sub="clublinks" start="733.332" dur="0.067"> Domethënia për të bërë kërkime dhe monitorues </text>
<text sub="clublinks" start="733.399" dur="2.169"> Domethënia për të bërë kërkime dhe monitorimin e </text>
<text sub="clublinks" start="735.568" dur="0.2"> Domethënia për të bërë kërkime dhe monitorimin e diellit </text>
<text sub="clublinks" start="735.768" dur="0.2"> Domethënia për të bërë kërkime dhe monitorimin e diellit, por </text>
<text sub="clublinks" start="735.968" dur="0.2"> Domethënia për të bërë kërkime dhe monitorimin e diellit, por atë </text>
<text sub="clublinks" start="736.168" dur="0.234"> Domethënia për të bërë hulumtime dhe monitorimin e diellit, por ajo mund </text>
<text sub="clublinks" start="736.402" dur="0.067"> Domethënia për të bërë kërkime dhe monitorimin e diellit, por ajo gjithashtu mund të </text>
<text sub="clublinks" start="736.469" dur="0.166"> Vëzhgoni Diellin, por gjithashtu mund </text>
<text sub="clublinks" start="736.635" dur="0.134"> Vëzhgoni Diellin, por gjithashtu mund të jetë </text>
<text sub="clublinks" start="736.769" dur="0.067"> Vëzhgoni Diellin, por gjithashtu mund të kthehet </text>
<text sub="clublinks" start="736.836" dur="0.066"> Vëzhgoni Diellin, por gjithashtu mund të ndizet </text>
<text sub="clublinks" start="736.902" dur="0.1"> Vëzhgoni Diellin, por gjithashtu mund të ndizet </text>
<text sub="clublinks" start="737.002" dur="0.101"> Vëzhgoni Diellin, por gjithashtu mund të kthehet në tokë </text>
<text sub="clublinks" start="737.103" dur="0.066"> Vëzhgoni Diellin, por gjithashtu mund të kthehet në Tokë A </text>
<text sub="clublinks" start="737.169" dur="0.267"> KTHEHEN N THE TOK A </text>
<text sub="clublinks" start="737.436" dur="0.1"> KTHYHENI N E TOKH NJ A MILION </text>
<text sub="clublinks" start="737.536" dur="0.1"> KTHYHENI N E TOKH NJE MILION MILE </text>
<text sub="clublinks" start="737.636" dur="0.067"> KTHYHENI N E TOKH NJ A MILION MILE </text>
<text sub="clublinks" start="737.703" dur="0.1"> KTHEHENI N E TOKH NJE MILION MILE OSE OSE </text>
<text sub="clublinks" start="737.803" dur="0.067"> KTHYHENI N E TOKH NJ A MILION MILE M OR SHUM OR APO T SM PIJI Duhan </text>
<text sub="clublinks" start="737.87" dur="0.067"> KTHYHENI NART TOKH NJ A MILION MILE M OR SHUM OR APO DUHANI </text>
<text sub="clublinks" start="737.937" dur="0.233"> Milionë milje larg apo duhani ishte </text>
<text sub="clublinks" start="738.17" dur="0.067"> Milionë milje larg ose duhani ishte parë </text>
<text sub="clublinks" start="738.237" dur="0.4"> Milionë milje larg ose duhani ishte parë </text>
<text sub="clublinks" start="738.637" dur="0.234"> MILION milje larg ose duhani ishte parë tjetri </text>
<text sub="clublinks" start="738.871" dur="0.067"> MILION milje larg apo duhani u pa në monitorimin tjetër </text>
<text sub="clublinks" start="738.938" dur="0.267"> SHIKON MONITORIMIN TJETR </text>
<text sub="clublinks" start="739.205" dur="0.1"> SHIKONI MONITORIMIN TJETR SOT </text>
<text sub="clublinks" start="739.305" dur="0.167"> SHIKONI MONITORIMIN TJETR SOT </text>
<text sub="clublinks" start="739.472" dur="0.133"> SHIKONI MONITORIMIN TJETR SONDAZHIN E TIJ </text>
<text sub="clublinks" start="739.605" dur="0.067"> SHIKONI MONITORIMIN TJETR SOT N H URDHENJEN E TIJ. </text>
<text sub="clublinks" start="739.672" dur="0.167"> SONA URRIKANI I TIJ SALLY. </text>
<text sub="clublinks" start="739.839" dur="0.233"> SONA URRIKANI I TIJ SALLY. NE </text>
<text sub="clublinks" start="740.072" dur="0.2"> SONA URRIKANI I TIJ SALLY. NE KEMI </text>
<text sub="clublinks" start="740.272" dur="2.436"> SONA URRIKANI I TIJ SALLY. NE KEMI NJË </text>
<text sub="clublinks" start="742.708" dur="0.234"> SONA URRIKANI I TIJ SALLY. KEMI KATEGORI </text>
<text sub="clublinks" start="742.942" dur="0.066"> SONA URRIKANI I TIJ SALLY. KEMI DY KATEGORI </text>
<text sub="clublinks" start="743.008" dur="0.301"> KEMI DY KATEGORI </text>
<text sub="clublinks" start="743.309" dur="0.1"> KEMI NJ C KATEGORI DY URRIKANE </text>
<text sub="clublinks" start="743.409" dur="0.067"> KEMI KATEGORI DY URRIKANE RRETH </text>
<text sub="clublinks" start="743.476" dur="0.1"> KEMI KATEGORI DY URRIKANE RRETH TIJ </text>
<text sub="clublinks" start="743.576" dur="0.066"> KEMI NJ C KATEGORI DY URRIKANE P TOR T BR </text>
<text sub="clublinks" start="743.642" dur="0.267"> Uragani RRETH T M BNI </text>
<text sub="clublinks" start="743.909" dur="0.067"> Uragani RRETH T M BAKENI R LNI </text>
<text sub="clublinks" start="743.976" dur="0.067"> URRIKANE P TOR T M B MR L PLANIFIKIMIN N. </text>
<text sub="clublinks" start="744.043" dur="0.1"> Uragani RRETH T M BAKENI PLANIFIKIMIN N IN </text>
<text sub="clublinks" start="744.143" dur="0.133"> URRIKANI POUR T M B MRAND PLANIFIKIMIN N THE SH.B.A. </text>
<text sub="clublinks" start="744.276" dur="0.067"> URRIKANE P TOR T M B MR L PLANIFIKIMI N LA LAURA SH.B.A. </text>
<text sub="clublinks" start="744.343" dur="0.234"> LANDFALL N IN LAURA SH.B.A. </text>
<text sub="clublinks" start="744.577" dur="0.1"> LANDFALL N IN LAURA SH.B.A. DO T JET </text>
<text sub="clublinks" start="744.677" dur="0.133"> LANDFALL N IN LAURA SH.B.A. DO T HA KEMI </text>
<text sub="clublinks" start="744.81" dur="1.835"> LANDFALL N IN LAURA SH.B.A. Do të kemi më shumë </text>
<text sub="clublinks" start="746.645" dur="0.201"> LANDFALL N IN LAURA SH.B.A. Do të kemi më shumë </text>
<text sub="clublinks" start="746.846" dur="0.2"> LANDFALL N IN LAURA SH.B.A. Do të kemi më shumë për këtë </text>
<text sub="clublinks" start="747.046" dur="0.233"> LANDFALL N IN LAURA SH.B.A. Do të kemi më shumë për atë dhe </text>
<text sub="clublinks" start="747.279" dur="0.067"> LANDFALL N IN LAURA SH.B.A. Ne do të kemi më shumë për atë dhe </text>
<text sub="clublinks" start="747.346" dur="0.234"> Ne do të kemi më shumë për atë dhe </text>
<text sub="clublinks" start="747.58" dur="0.133"> Do të kemi më shumë për atë dhe shiun </text>
<text sub="clublinks" start="747.713" dur="0.134"> Do të kemi më shumë për atë dhe shiun që është </text>
<text sub="clublinks" start="747.847" dur="0.066"> Do të kemi më shumë për atë dhe shiun që ka në krye </text>
<text sub="clublinks" start="747.913" dur="0.1"> Do të kemi më shumë për atë dhe shiun që është me kokën tonë </text>
<text sub="clublinks" start="748.013" dur="0.067"> Ne do të kemi më shumë për atë dhe shiun që është në krye mënyrën tonë. </text>
<text sub="clublinks" start="748.08" dur="0.2"> SHI TIJ K HESHILL MNYRN TON. </text>
<text sub="clublinks" start="748.28" dur="0.201"> SHI TIJ K HESHILL MNYRN TON. JO </text>
<text sub="clublinks" start="748.481" dur="0.1"> SHI TIJ K HESHILL MNYRN TON. JO uragane </text>
<text sub="clublinks" start="748.581" dur="0.1"> SHI TIJ K HESHILL MNYRN TON. JO SHIKU URGJANE </text>
<text sub="clublinks" start="748.681" dur="0.067"> SHI TIJ K HESHILL MNYRN TON. JO URA URJANE POR </text>
<text sub="clublinks" start="748.748" dur="0.1"> SHI TIJ K HESHILL MNYRN TON. JO URA URJANE POR NE </text>
<text sub="clublinks" start="748.848" dur="0.066"> SHI TIJ K HESHILL MNYRN TON. JO URGJANE SHI, POR JEMI </text>
<text sub="clublinks" start="748.914" dur="0.234"> JO URGJANE SHI, POR JEMI </text>
<text sub="clublinks" start="749.148" dur="0.067"> JO URGJANE shi, por ne po shkojmë </text>
<text sub="clublinks" start="749.215" dur="0.166"> JO URGJANE shi, por ne po shkojmë te </text>
<text sub="clublinks" start="749.381" dur="0.134"> JO URGJANE SHI, POR PO SHKOJM TO T MERRNI </text>