Carita Top: Sore 9-15-20 subtitles

>> >> Kieu >> Kieu ieu >> Kieu ieu teh >> Ieu peuting >> Ieu peuting teh >> Ieu peuting sateuacana >> Ieu peuting anu mimiti dibébaskeun >> Ieu peuting anu mimiti dijalankeun di >> Ieu peuting sateuacana dieksploitasi di OREGON >> Ieu peuting sateuacana dieksploitasi di OREGON BARU DILARANGKEUN DI OREGON BARU DILARANGKEUN DI OREGON NU NGARANAS DILARANGKEUN DI OREGON BARUÉNÉNÉN DASAR DILARANGKEUN DI OREGON BARU NGALUARKEUN CAM DASH DILARANGKEUN DINA OREGON BARUÉNÉNÉNG DASH CAM VIDEO DILARANGKEUN DINA OREGON BARU NGALUAR DASH CAM VIDEO MÉRÉS NGALUARKEUN DASH CAM VIDEO Méré VIDEO CAM DASH anu dikaluarkeun masihan kami VIDEO CAM DASH anu dikaluarkeun masihan urang A VIDEO CAM DASH anu dikaluarkeun masihan urang GLIMPSE VIDEO CAM DASH anu dikaluarkeun masihan kami GLIMPSE naon VIDEO CAM DASH anu dikaluarkeun masihan kami GLIMPSE naon éta VIDEO CAM DASH anu dikaluarkeun masihan kami GLIMPSE naon éta VIDEO CAM DASH anu dileupaskeun masihan kami sakedik sapertos kumaha URANG GLIMPSE APA SIA URANG GLIMPSE AING KUMAHA SANGKA US A GLIMPSE SANA KITNA US A GLIMPSE KITU KANA Kahiji URANG GLIMPSE KITU KANGGO KAHIJI KAHIJI URANG GLIMPSE APA ITU SANGKA KANGGO GALUNG KAHIJI Kahiji Pikeun gelut KAHIJI Kahiji Pikeun CREWS Kahiji bajoang THE Demi KAHIJI KAHIJI PERJUARAAN FLAMES. FLAMES. FLAMES. PLUS FLAMES. Ditambahkeun DIA FLAMES. Ditambahkeun Anjeunna FLAMES. Ditambahkeun Anjeunna ngadamel FLAMES. Ditambahkeun anjeunna nyandak kaputusan FLAMES. Ditambahkeun Anjeunna nyandak kaputusanana Ditambahkeun Anjeunna nyandak kaputusanana Ditambahkeun anjeunna nyandak kaputusan éta Ditambahkeun anjeunna nyandak kaputusan éta aya deui Ditambahkeun anjeunna nyandak kaputusan éta aya A Ditambahkeun anjeunna nyandak kaputusan éta aya ayeuna TAMBAHNA NYIEUNKEUN KEPUTUSAN ANU BAKAL AYA AYEUNA ATAWA TAMBAHNA NYIEUNKEUN KEPUTUSAN ANU BAKAL AYEUNA AYEUNA ATAWA TEU PERNAH ANJEUN AYA AYEUNA ATAWA TEU PERNAH ANJEUNG AYEUNA AYEUNA ATAWA TEU PERNAH SUDAH. SAKEDEUNG. SAKEDEUNG. >> SAKEDEUNG. >> URANG SAKEDEUNG. >> URANG GAMPANG SAKEDEUNG. >> URANG SADAYANA SAKEDEUNG. >> URANG NEMPAT KAHIRUPAN SAKEDEUNG. >> URANG GAMPANG PANGSA SAHA >> URANG GAMPANG PANGSA SAHA >> URANG NEMPAT KAHIRUPAN Anu NULUNG >> URANG GAMPANG Pahlawan Anu Ngabantosan Nyalametkeun >> URANG GAMPANG Pahlawan Anu Ngabantosan Nyalametkeun 80 >> URANG GAMPANG Pahlawan Anu Ngabantosan Nyalametkeun 80 Jalma >> URANG NEMPUTAN PAHLAWAN ANJEUNG NULUNGAN Ngahemat 80 Jalma Sanggeusna >> URANG GAMPANG Pahlawan Anu Ngabantosan Nyalametkeun 80 Jalma Saatos BANTUAN NGAJAMIH 80 JALMA LEUNGSA BANTUAN NGAMALkeun 80 RÉSÉ TAPI Ditingalian DIBANTU NGAMALKEUN 80 RÉSÉ TAPI Sigana DIBANTU NGAMALKEUN 80 RÉSÉ TAPI KITAHNA KITU KAHIJI DIBANTU NGAMALKEUN 80 RÉSÉ TAPI KITAHNA KITU KITU KANA DIBANTU NGAMALKEUN 80 RÉSÉ TAPI KITAHNA KITU KUDU DIPotong DIBANTU NGAMALKEUN 80 RÉSÉ TAPI KITU KITU KANA TAPI DITUTUP Katingali ti heula parantos dipotong Katingali ti heula parantos dipotong sadayana Katingali ti heula parantos dipotong sadayana kasempetan Katingali ti heula parantos dipotong sadayana kasempetan Katingali KAHIJI NU MATI SADAYANA kasempetan tina kabur. KABEH kasempetan kabur. KABEH kasempetan kabur. SATERUSNA KABEH kasempetan kabur. TERUS Nalika KABEH kasempetan kabur. Tuluy Iraha Kersa KABEH kasempetan kabur. Tuluy Iraha ieu bakal KABEH kasempetan kabur. Tuluy Iraha ieu bakal ngaroko KABEH kasempetan kabur. TERUS Iraha ieu bakal jelas TERUS Iraha ieu bakal jelas Tuluy Iraha ieu bakal jelas? OUT? OUT? URANG OUT? KAMI SAW OUT? URANG NEMPO SABAT OUT? URANG NEMPO Sababaraha Janji OUT? URANG NEMPO Sababaraha Tanda Janji URANG NEMPO Sababaraha Tanda Janji URANG NEMPO Sababaraha Tanda Janji Dinten Ayeuna. Dinten ayeuna. Dinten ayeuna. >> Dinten ayeuna. >> Kieu Dinten ayeuna. >> Ieu ieu Dinten ayeuna. >> Ieu KGW. >> Ieu KGW. >> Ieu KGW. Anjeun >> Ieu KGW. ANJEUN NYARIOS >> Ieu KGW. Anjeun nyarios anjeun >> Ieu KGW. Anjeun nyarios anjeun hirup >> Ieu KGW. Anjeun nyarios anjeun hirup ngalangkungan >> Ieu KGW. Anjeun nyarios anjeun hirup ngalangkungan anjeun Anjeun nyarios anjeun hirup ngalangkungan anjeun Anjeun nyarios anjeun hirup ngalangkungan ROUTING Anjeun nyarios anjeun hirup ngalangkungan ROUT anjeun ngalangkungan Anjeun nyarios anjeun hirup ngalangkungan jalan anjeun ngalangkungan MOoseJAW Anjeun nyarios anjeun hirup ngalangkungan jalan anjeun ngaliwatan MOoseJAW DIDIEU. ROUT Ngalangkungan MOoseJAW DIDIEU. ROUT Ngalangkungan MOoseJAW DIDIEU. JADI ROUT Ngalangkungan MOoseJAW DIDIEU. JADI SIR ROUT Ngalangkungan MOoseJAW DIDIEU. JADI SIR SIR, ROUT Ngalangkungan MOoseJAW DIDIEU. JADI SIR SIR, WE ROUT Ngalangkungan MOoseJAW DIDIEU. JADI SIR SIR, URANG mimiti ROUT Ngalangkungan MOoseJAW DIDIEU. JADI SIR SIR, Urang mimitian ROUT Ngalangkungan MOoseJAW DIDIEU. JADI SIR SIR, URANG MULA A JADI SIR SIR, URANG MULA A JADI SIR SIR, URANG MULA DENGAN DEVASTASI JADI SIR SIR, URANG MIMULAN Kahiji DEVASTASI JADI SIR SIR, URANG MULA DENGAN KITUAT KAHIJI DEVASTASI JADI SIR SIR, KAMI MIMULAN KANGGO DITINGKAT Kahiji JADI SIR SIR, KAMI MIMULAN KANGGO DEVASTASI Kahiji Nilik Naon DEVASTASI Kahiji Katingali Naon DEVASTASI Kahiji Ngalongok naon ari éta DEVASTASI Kahiji Milarian Naon Anu Ditinggalkeun DEVASTASI Kahiji Milarian Naon Anu Ditinggalkeun DEVASTASI Kahiji Milarian Naon Anu Ditinggalina DEVASTASI Kahiji Milarian Naon Anu Ditinggalkeun dina Tempat. IS KIRI TEMPAT. IS KIRI TEMPAT. >> IS KIRI TEMPAT. >> Seueur IS KIRI TEMPAT. >> Seueur anu dianggona IS KIRI TEMPAT. >> Seueur anu dianggo IS KIRI TEMPAT. >> Seueur anu dianggo pikeun nelepon IS KIRI TEMPAT. >> Seueur anu dianggo nelepon ka bumi. >> Seueur anu dianggo nelepon ka bumi. >> Seueur anu dianggo nelepon ka bumi. A >> Seueur anu dianggo nelepon ka bumi. LALAKI >> Seueur anu dianggo nelepon ka bumi. LALAKI >> Seueur anu dianggo nelepon ka bumi. Hiji lalaki keur ngabagi >> Seueur anu dianggo nelepon ka bumi. Lalaki anu ngabagi ieu >> Seueur anu dianggo nelepon ka bumi. LALAKI NU NONGÉTONG VIDEO ieu LALAKI NU NONGÉTONG VIDEO ieu Lalaki anu ngabagi video ieu Hiji lalaki anu ngabagi video ieu Hiji Lalaki Nembongkeun Pidéo Gangguan ieu SAJALAH NU NONGÉTONG VIDEO SÉRÉNGÉNA TO SAJAKI SIA NONGÉTONG VIDEO SÉRÉPÉRÉN TÉLÉK Tina kaganggu pikeun nunjukkeun Tina kaganggu pikeun nunjukkeun jalma Tina kaganggu pikeun nunjukkeun jalma naon Tina kaganggu pikeun nunjukkeun jalma naon anu dikedalkeun Tina kaganggu pikeun nunjukkeun jalma naon anu dilakukeun Tina kaganggu pikeun nunjukkeun jalma naon anu dilakukeun Jalma Naon WILDFIRES tuh Jalma naon anu dilakukeun ku THE Jalma-jalma naon anu dilakukeun ka kota Jalma-jalma naon anu dilakukeun ka kota Jalma-jalma naon anu dilakukeun ka kota Détroit. Kota DETROIT. Kota DETROIT. MILIKNA Kota DETROIT. IMAHNA Kota DETROIT. RUMAHNA DIPANGGUNG Kota DETROIT. RUMAHNA DIPANGGUNG KABEH Kota DETROIT. RUMAHNA DIPANGGUR SADAYANA BARI Kota DETROIT. RUMAHNA DIPANGGUR SADAYANA SABAB DIA RUMAHNA DIPANGGUR SADAYANA SABAB DIA RUMAHNA DIPANGGUR SADAYANA SADAYANA RUMAHNA DIPANGGUR SADAYANA SABADEUNG CIRI RUMAHNA DIPANGGUR SADAYANA SANGSA BISA NGRONGKEUN RUMAHNA DIPANGGUR SADAYANA SANGSA SIA BISA BANTELAN BANTUAN ANJEUN LELESEP NULUNGAN NYA ENTONG NGARASA KOMUNITAS na. KOMUNITAS. KOMUNITAS. ANJEUNNA KOMUNITAS. Anjeunna A KOMUNITAS. ANJEUN SUKARELEPAN KOMUNITAS. ANJEUN PEMADAM VOLUNTEER ANJEUN PEMADAM VOLUNTEER ANJEUN MAGGIE PEMADAM VOLUNTEER Anjeunna mangrupikeun pemadam kebakaran, MAGGIE VESPER Anjeunna mangrupikeun pemadam kebakaran anu gaduh MAGGIE VESPER Anjeunna mangrupikeun pemadam kebakaran, MAGGIE VESPER, kagungan HIS Anjeunna mangrupikeun pemadam kebakaran, MAGGIE VESPER, gaduh carita na. MAGGIE VESPER GEUS NYARITA. MAGGIE VESPER GEUS NYARITA. >> MAGGIE VESPER GEUS NYARITA. >> Kieu MAGGIE VESPER GEUS NYARITA. >> Ieu ieu MAGGIE VESPER GEUS NYARITA. >> Ieu mah MAGGIE VESPER GEUS NYARITA. >> Ieu imah kuring. >> Ieu imah kuring. >> Ieu imah kuring. >> >> Ieu imah kuring. >> NYA >> Ieu imah kuring. >> HENTEU >> Ieu imah kuring. >> Sanés milik kuring >> Ieu imah kuring. >> Éta sanés tempat abdi. >> Éta sanés tempat abdi. >> Éta sanés tempat abdi. >> >> Éta sanés tempat abdi. >> Dinten >> Éta sanés tempat abdi. >> Dinten saatos >> Éta sanés tempat abdi. >> Dinten saatos ngarangkep >> Éta sanés tempat abdi. >> Dinten saatos nyiapkeun >> Éta sanés tempat abdi. >> Dinten saatos nyiapkeun na >> Dinten saatos nyiapkeun na >> Dinten saatos nyiapkeun kulawarga >> Dinten saatos nyiapkeun kulawarga sareng >> Dinten saatos nyiapkeun kulawarga sareng ngaping >> Dinten saatos nyiapkeun kulawargi sareng nyurahan di >> Dinten saatos nyiapkeun kulawargi sareng nyurahanana di KELUARGA JEUNG FLEEING DI KELUARGA JEUNG FLEEING DI TENGAH KELUARGA JEUNG FLEEING DI TENGAH KELUARGA JEUNG FLEEING DI TENGAH THE KELUARGA JEUNG NGOLOT DI TENGAH PEUTING. Tengah peuting. Tengah peuting. >> Tengah peuting. >> DON Tengah peuting. >> DON TESDAL Tengah peuting. >> ULAH TESDAL DIJADI Tengah peuting. >> DON TESDAL NYIEUNNA Tengah peuting. >> ULAH TESDAL NYIEUN DEUI Tengah peuting. >> ULAH TESDAL DIJIEUN DEUI >> ULAH TESDAL DIJIEUN DEUI >> ULAH TESDAL NYIEUN DEUI KA ANJEUN >> ULAH TESDAL DIJIEUN DEUI KA RUMAHNA >> ULAH TESDAL DIJIEUN DEUI KA RUMAHNA DI >> ULAH TESDAL NYIEUN DEUI KA KA RUMAHNA DI DETROIT. RUMAHNA DI DETROIT. RUMAHNA DI DETROIT. >> RUMAHNA DI DETROIT. >> tangkal RUMAHNA DI DETROIT. >> Tangkal Dupi RUMAHNA DI DETROIT. >> tangkal parantos teu aya. >> tangkal parantos teu aya. >> tangkal parantos teu aya. Anjeunna >> tangkal parantos teu aya. MANÉHNA PIKIR >> tangkal parantos teu aya. Anjeunna panginten anjeunna >> tangkal parantos teu aya. Anjeunna panginten anjeunna >> tangkal parantos teu aya. Anjeunna panginten anjeunna disiapkeun. Anjeunna panginten anjeunna disiapkeun. Anjeunna panginten anjeunna disiapkeun. Anjeunna Anjeunna panginten anjeunna disiapkeun. Anjeunna nembak Anjeunna panginten anjeunna disiapkeun. Anjeunna nembak ieu Anjeunna panginten anjeunna disiapkeun. Anjeunna nembak nyetir ieu Anjeunna panginten anjeunna disiapkeun. Anjeunna némbak jauh ieu Anjeunna némbak jauh ieu Anjeunna némbak jauh ieu nyetir nyata Anjeunna némbak jauh ieu nyupiran. BENER pisan. BENER pisan. >> BENER pisan. >> DISTRUKTIF BENER pisan. >> DISTRUKTIF DINA BENER pisan. >> DISTRUKTIF KA KABEH >> DISTRUKTIF KA KABEH >> DISTRUKTIF KA KABEH >> DISTRUKTIF kana sagala rupa anu urang >> DISTRUKTIF kana sagala hal anu urang terang >> DISTRUKTIF kana sagala hal anu urang terang ngeunaan >> DISTRUKTIF kana sagala hal anu urang terang perkawis ieu >> DISTRUKTIF kana sagala hal anu urang terang ngeunaan tempat ieu Anu urang terang perkawis tempat ieu Anu urang terang perkawis tempat ieu anu teu aya. Ical. Ical. >> Ical. >> THE Ical. >> THE 50 Ical. >> 50 taun Ical. >> umur 50 taun Ical. >> Nagara 50 taun >> Nagara 50 taun >> Karyawan nagara 50 taun >> Karyawan Nagara 50 Taun Laksanakeun >> Karyawan Nagara 50 taun teu kaganda >> Karyawan Nagara 50 taun parantos tugas dua kali >> Karyawan Nagara 50 Taun Laksanakeun Tugas dobel Sakumaha >> Karyawan Nagara 50 Taun Laksanakeun tugas dua kali A Karyawan ngalakukeun tugas dua kali saperti A Karyawan ngalakukeun tugas dua kali salaku sukarelawan Karyawan ngalakukeun tugas dua kali salaku petugas pemadam kebakaran. PEMAIN VOLUNTEER. PEMAIN VOLUNTEER. TEZZ PEMAIN VOLUNTEER. TEZZ DAHL PEMAIN VOLUNTEER. TEZZ DAHL NEMBAK PEMAIN VOLUNTEER. TEZZ DAHL Nembak Jalma PEMAIN VOLUNTEER. TEZZ DAHL Témbak Pidéo Éta TEZZ DAHL Témbak Pidéo Éta TEZZ DAHL NÉPÉTONG PIKEUN VIDEO TÉH TEZZ DAHL NÉPÉRÉN PARA PÉRÉTÉ SÉNA POÉ TEZZ DAHL Némbak Éta Pidéo Saatos Dinten TEZZ DAHL Nembak Éta Pidéo Saatos Dinten Gelut TEZZ DAHL Nembak Éta Pidéo Saatos Poé Ngalawan THE TEZZ DAHL Nembak Éta Pidéo Saatos Poé Ngalawan Seuneu SABUDU POÉNYA NGALÉJANGKEUN SUMBER SÉSA POÉNYA NANGTUNG SANGUN DI SABUDU POÉNYA NGALERANGKEUN KAHAYANG DI SÉSA POÉNYA NGALÉJAKAN KAHAYANG DI SANTIAM SÉSA POÉNYA NGALÉJAKAN KAHAYANG DI SANTIAM CANYON. DI SANTIAM CANYON. DI SANTIAM CANYON. MILIKNA DI SANTIAM CANYON. KELUARGA NYA DI SANTIAM CANYON. KELUARGA NYAUNG DI SANTIAM CANYON. KELUARGA na NGALANGKITAN Tukang KELUARGA na NGALANGKITAN Tukang KELUARGA na NGAGALAH Senen Senen KELUARGA NYAILIKAN Senen kamari KELUARGANYA NGABUNGKEUN Senén kamari salaku kamaran KELUARGA NYAIRA NYEBAS Dinten Senen kalangkung FLAMES PACARAN KELUARGANYA NGAGALIKAN Senen kamari AS FLAMES NGALAKSAKAKEUN ISNEN AS FLAMES NGABALIKKEUN ANJEUN ISNEN AS FLAMES NGALAKSALANAKEUN CARA. CARA. CARA. >> CARA. >> Abdi CARA. >> Abdi ngagaduhan CARA. >> Abdi ngagaduhan seuneu CARA. >> Abdi parantos kahuruan CARA. >> Abdi ngagaduhan seuneu dina duaan CARA. >> Abdi ngagaduhan seuneu dina dua sisi >> Abdi ngagaduhan seuneu dina dua sisi >> Abdi ngagaduhan seuneu dina dua sisi >> Abdi ngagaduhan seuneu dina dua sisi >> Abdi ngagaduhan seuneu dina dua sisi jalan >> Abdi ngagaduhan seuneu dina dua sisi jalan di >> Abdi ngagaduhan seuneu dina dua sisi jalan di ieu >> Abdi ngagaduhan seuneu dina dua sisi jalan di titik ieu >> Abdi ngagaduhan seuneu dina dua sisi jalan di titik ieu Tina jalan di titik ieu Tina JALAN DI BLOGS POINT INI NINGALI Tina JALAN DI BLOG TITIK INI SAKALI DI Tina jalan di BLOG POINT ieu aya di jalan Tina JALAN DI BLOG TITIK INI NINGALI JALAN JEUNG Tina JALAN DI BLOG TITIK INI NINGALI JALAN JEUNG URANG Tina JALAN DI BLOG TITIK INI NGADAPIKAN JALAN JEUNG KITU KITU Ngadeukeutan jalan jeung urang ngeunaan NGASAR JALAN JEUNG KITU URANG SAKIT Ngadeukeutan ka jalan JEUNG KITU KUMAHA SAKIT NGASAR JALAN JEUNG KITU NGADILAKU JEUNG SAKIT Ngadeukeutan ka jalan JEUNG KITU KUMAHA SAKÉNG ANJEUN AING NGASAR JALAN JEUNG KITU NGADILAKU JEUNG SAKIT JADI JALMA NGASAR JALAN JEUNG KITU NGADILAKU JEUNG ANJEUN JAUH JELEMA Ngadeukeutan ka jalan JEUNG KITU KUMAHA SAKÉNGKEUN JAUH JAJI JELEMA DAPAT. Sakumaha sieun ku jalma bisa meunang. Sakumaha sieun ku jalma bisa meunang. >> Sakumaha sieun ku jalma bisa meunang. >> TESDAL Sakumaha sieun ku jalma bisa meunang. >> TESDAL ieu Sakumaha sieun ku jalma bisa meunang. >> TESDAL DIANGGO Sakumaha sieun ku jalma bisa meunang. >> TESDAL DIANGGULKEUN JEUNG Sakumaha sieun ku jalma bisa meunang. >> TESDAL DIANGGUL JEUNG NYA >> TESDAL DIANGGUL JEUNG NYA >> TESDAL DIJEUNG KA ANAK ANAK >> TESDAL DIJEUNG KA ANAK ANAK JEUNG >> TESDAL DIJEUNG KA ANAK ANJEUNG ANJEUNG >> TESDAL DIANGGULKEUN JEUNG ANAKNA ANJEUNG SALIRA >> TESDAL DIJEUNG KA ANAK ANJEUN JEUNG SATU MOBILNA >> TESDAL DIJEUNG KA ANAK ANAK JEUNG SATU MOBIL ISTRI ANAK JEUNG SATU MOBIL Pamajikanana ANAK JEUNG SATU MOBIL Pamajikanana di Tukangeun ANAK JEUNG SATU MOBIL Pamajikanana di Tukangeun Aranjeunna ANAK JEUNG SATU MOBIL Pamajikanana di Tukangeun Aranjeunna ANAK JEUNG SATU MOBIL PAMAJIKANNA DI BÉRÉNA LAIN. BALIK ANJEUN DI LAIN. BALIK ANJEUN DI LAIN. >> BALIK ANJEUN DI LAIN. >> ANAK ANAK BALIK ANJEUN DI LAIN. >> ANAK ANAK BALIK ANJEUN DI LAIN. >> ANAK ANAK DITANGGUNG BALIK ANJEUN DI LAIN. >> ANAK ANJEUN NGAJARI >> ANAK ANJEUN NGAJARI >> ANAK ANAK NU PAMAROSNA nyobian >> Budak anu naros patarosan naros >> ANAK ANJEUN NU TANPA Cobaan dijaga >> ANAK ANJEUN NU TANPA Cobaan pikeun ngajaga éta >> ANAK ANJEUN NU TANPA Cobaan Pikeun ngajaga éta >> Budak anu naroskeun patarosan nyobian pikeun ngajaga éta >> ANAK ANJEUN NU TANPA Cobaan Pikeun ngajaga éta di Turun Nyobian tetep dina Turun Nyobian tetep dina handap handap. RENDAH. RENDAH. THOMAS RENDAH. THOMAS Tanya RENDAH. THOMAS Tanya Nyaéta RENDAH. THOMAS Tanya ieu RENDAH. THOMAS NITUTU ANJEUN BIASA RENDAH. THOMAS NANYA ANJEUN BIASA normal ieu THOMAS NANYA ANJEUN BIASA normal ieu THOMAS NANYA ANJEUN BIASA AYEUNA TEU THOMAS Tanya Nya Biasa ieu sanés Thomas. Sanés THOMAS. Sanés THOMAS. AYA ANU Sanés THOMAS. TEU aya nanaon Sanés THOMAS. TEU aya anu normal Sanés THOMAS. Teu aya anu normal perkawis Teu aya anu normal perkawis Teu aya anu normal ngeunaan ieu Teu aya anu normal ngeunaan hak ieu Teu aya anu normal ngeunaan hal ieu ayeuna. KANAN AYEUNA. KANAN AYEUNA. Kieu KANAN AYEUNA. IEU KANAN AYEUNA. IEU TEU BIASA. IEU TEU BIASA. IEU TEU BIASA. >> IEU TEU BIASA. >> THE IEU TEU BIASA. >> KELUARGA IEU TEU BIASA. >> KELUARGA KELUARGA IEU TEU BIASA. >> KELUARGA SILATUR TIMUR >> KELUARGA SILATUR TIMUR >> KELUARGA SILATUR Wétan Ngalangkungan >> Kulawarga ngusir wétan ngalangkungan buta >> KELUARGA KELURAHAN Wétan Ngalangkungan Haseup Buta >> KELUARGA KELURAHAN Wétan Ngalangkungan Roko Buta Akhirna Ngalangkungan HUTOK BUTA AKHIR LALAKI NGASUS HASIL AKHIR NYIEUN Ngalangkungan Roko Buta Akhirna Ngadamelna LALAKI NGASUS HASIL AKHIR NYIEUN KANA Ngalangkungan Haseup BUTA AKHIR NYIEUN NGADILUK LALAKI NGASUS HASIL AKHIR NYIEUN NYEUNGKEUN BENGKEL DI TENGAH LALAKI NGASUS HASIL AKHIR NYIEUN NYIEUNKEUN BENGKEL DI TENGAH NGADIEUKKEUN BENGKUNG DI SABUKA NYIEUN BENGKEL DI PANANGGUNG. PANIK. PANIK. LAIN PANIK. Kadeudeuh LAIN PANIK. BATURAN LAIN LAIN PANIK. Tatangga LAIN BARAT. Tatangga LAIN BARAT. Tatangga LAIN BARAT. >> Tatangga LAIN BARAT. >> ANJEUN Tatangga LAIN BARAT. >> ANJEUN SASTRA Tatangga LAIN BARAT. >> ANJEUN LITERAL NGIDALAN Tatangga LAIN BARAT. >> ANJEUN LITERAL LALAKON >> ANJEUN LITERAL LALAKON >> ANJEUN LITERI NGABODO KANGGO >> ANJEUN LITERI NGABIJAK HIRUP. HIRUP anjeun. HIRUP anjeun. PANJANG. PANJANG. PANJANG. DAVID PANJANG. DART HART PANJANG. DAVID HART WIS PANJANG. DART HART SALAH SALAH PANJANG. David HART SALAH SALAH Sahiji PANJANG. David HART ANJALAHNA. David HART ANJALAHNA. David HART ANJALAHNA. >> David HART ANJALAHNA. >> KADUA David HART ANJALAHNA. >> Duanana Sisi David HART ANJALAHNA. >> Duanana Sisi David HART ANJALAHNA. >> Duanana Sisi Dihaturkeun David HART ANJALAHNA. >> KADUA BÉNGÉ SANGÉN SANGÉK. >> KADUA BÉNGÉ SANGÉN SANGÉK. >> KADUA BÉNGÉ SANGÉN SANGÉK. Gerbang >> KADUA BÉNGÉ SANGÉN SANGÉK. Gerbang AYEUNA >> KADUA BÉNGÉ SANGÉN SANGÉK. Gerbang tos aya >> KADUA BÉNGÉ SANGÉN SANGÉK. Gerbang Seuneu Seuneu >> KADUA BÉNGÉ SANGÉN SANGÉK. Gerbang Seuneu Seuneu di >> KADUA BÉNGÉ SANGÉN SANGÉK. Gerbang Aya dina seuneu di >> KADUA BÉNGÉ SANGÉN SANGÉK. Gerbang Seuneu Seuneu Waktos Gerbang Seuneu Seuneu Waktos Gerbang Seuneu Seuneu dina Waktos Kami Gerbang Seuneu Seuneu dina waktos anu urang candak Gerbang Seuneu Seuneu dina waktos anu urang sumping Gerbang Seuneu Seuneu dina waktos anu urang tiasa digiling Gerbang parantos seuneu dina waktos anu urang tiasa ngagiling kota. KAMI GAMPANG NGILUNG KOTA. KAMI GAMPANG NGILUNG KOTA. CEUK KAMI GAMPANG NGILUNG KOTA. SAJA KOTA KAMI GAMPANG NGILUNG KOTA. Cenah Kota ieu KAMI GAMPANG NGILUNG KOTA. SAIDAH KOTA AYEUNA KAMI GAMPANG NGILUNG KOTA. Saur kota aya dina seuneu. Saur kota aya dina seuneu. Saur kota aya dina seuneu. THE Saur kota aya dina seuneu. RESTORAN Saur kota aya dina seuneu. RESTORAN SEKARANG Saur kota aya dina seuneu. RESTORANYA SEKARANG SANGUN KEBAKARAN Saur kota aya dina seuneu. RESTORAN SEKARANG KAPALANGAN DI RESTORAN SEKARANG KAPALANGAN DI RESTORAN SEKARANG SANGUT DI DI RESTORAN SEKARANG SANGUT DI SISI RESTORAN SEKARANG SANGUT DI SISI RESTORAN SEKARANG SANGUT DI SISI RESTORAN SEKARANG SANGUT DI SISI JALAN. Sisi jalan. Sisi jalan. KABEH Sisi jalan. KABÉH Sisi jalan. KABEH BISNIS, Sisi jalan. KABEH BISNIS, THE Sisi jalan. SADAYANA BISNIS, BAHAN SADAYANA BISNIS, BAHAN SADAYANA BISNIS, RUMAH TAPI SADAYANA BISNIS, RUMAH SANGSA LENGKAP SADAYANA BISNIS, RUMAH SANGSA NGALUAR KA SADAYANA BISNIS, RUMAH SANGSA NGALUAR PISAN SÉSA NGÉLÉNGKEUN Hésé ENTÉNÉNÉNKEUN BAGIAN Hésé. BAGIAN. BAGIAN. >> BAGIAN. >> KADUA BAGIAN. >> Duanana LALAKI BAGIAN. >> KADUA LALAKI SAJA BAGIAN. >> KADUA LALAKI SAÉNA BAGIAN. >> KADUA LALAKI NYAETA BAGIAN. >> Duanana lalaki cenah hirup >> Duanana lalaki cenah hirup >> KADUA LALAKI NYAUTEUN ANU HIRUP >> KADUA LALAKI NYAUTEUN ANU HIRUP DI LIMBO. DI LIMBO. DI LIMBO. TEU BISA DI LIMBO. Sanes terang DI LIMBO. Sanes terang naon DI LIMBO. Sanes terang naon éta DI LIMBO. Sanes terang naon anu ditingalkeun. Sanes terang naon anu ditingalkeun. Sanes terang naon anu ditingalkeun. >> Sanes terang naon anu ditingalkeun. >> Kieu Kang Sanes terang naon anu ditingalkeun. >> Kieu atuh Sanes terang naon anu ditingalkeun. >> Kieu ari tatangga kuring Sanes terang naon anu ditingalkeun. >> Kieu ari tatangga kuring mah >> Kieu ari tatangga kuring mah >> Kieu ari tatangga kuring anu ngan >> Kieu ari tatangga kuring anu ngan ukur ngawangun >> KIEU KITUATANG KADIRI ANU NU NGADANGKEUN ANJEUNNA >> KIEU KITU KADUARNA ANU NU NGADANGKEUN BATU DIRI >> KIEU KITU KADUARNA ANU NU NGADANGKEUN BATU DEUI HANJEUN NGADILKEUN DOMÉN SÉNA HANJEUN NGADILKEUN DOMÉNÉNA SAMPAI TESDAL HANJEUN NGADILKEUN DOMÉNÉ HING TESDAL DIJADI HANJEUN NGADILKEUN DOMÉNÉ HING TESDAL NYIEUNNA HANJEUN NGADILKEUN DOMÉN SÉHING KA TESDAL NYIEUN DEUI. TESDAL NYIEUN DEUI. TESDAL NYIEUN DEUI. >> TESDAL NYIEUN DEUI. >> Anjeunna TESDAL NYIEUN DEUI. >> Anjeunna nuju nyarios TESDAL NYIEUN DEUI. >> Anjeunna nuju nyarios TESDAL NYIEUN DEUI. >> Anjeunna nuju nyarios perkawis HARTE >> Anjeunna nuju nyarios perkawis HARTE >> Anjeunna nuju nyarios perkawis imah HARTE. IMAH. IMAH. >> IMAH. >> Abdi IMAH. >> Kuring Ngan IMAH. >> Kuring ngan ukur ngagoreng IMAH. >> Kuring ngan ukur ngagoreng kuring IMAH. >> Kuring ngan ukur ngagugulung sirah kuring IMAH. >> Kuring ngan ukur ngagugulung sirah kuring IMAH. >> Kuring ngan ukur ngagugulung sirah kuring siga >> Kuring ngan ukur ngagugulung sirah kuring siga >> Kuring ngan ukur ngagugulung sirah kuring siga kitu >> Kuring ngan ukur ngagugulung sirah kuring sapertos anu parantos. ENGNA LEUNGIT. ENGNA LEUNGIT. AYA ANU ENGNA LEUNGIT. AYA ANU ENGNA LEUNGIT. AYA BUKTI ENGNA LEUNGIT. AYA BUKTI BENER ENGNA LEUNGIT. AYA BUKTI TEU AYA. AYA BUKTI TEU AYA. AYA BUKTI TEU AYA. AYA ANU AYA BUKTI TEU AYA. Aya Abdi AYA BUKTI TEU AYA. AYA TRUKKU. AYA TRUKKU. AYA TRUKKU. AYA ANU AYA TRUKKU. Aya dimana AYA TRUKKU. Aya dimana AYA TRUKKU. AYA RUMAH AYA TRUKKU. AYA DIANA BAHAN RUMAH AYA DIANA BAHAN RUMAH AYA DIANA BAHAN RUMAH NA AYA DIANA BAHAN RUMAH JEUNG MY AYA NANGKUNG RUMAH JEUNG MEREK AYA DIANA BAHAN RUMAH JEUNG TANDA BARU AYA DIANA BAHAN RUMAH JEUNG SABARU BARU BARU AYA DIANA BAHAN RUMAH JEUNG SABARU BARU BARU SALIRU Sareng merek kuring anyar salapan rébu Sareng merek kuring anyar salapan rébu DOLLAR Sareng merek kuring anyar salapan rébu dolél dékar Sareng merek kuring anyar salapan rébu dolél dékar éta Sareng merek kuring anyar salapan rébu dolél gelut éta Sareng merek kuring anyar salapan rébu dolél gelut anu adil BEOL DOLLAR ANU Ngan DOLLAR DICK anu nembé réngsé BEOL DOLLAR anu nembé réngsé opat BEOL DOLLAR anu nembé réngsé opat dinten BEOL DOLLAR anu nembé réngsé opat dinten sateuacanna. Bérés opat poé sateuacanna. Bérés opat poé sateuacanna. >> Bérés opat poé sateuacanna. >> AYEUNA Bérés opat poé sateuacanna. >> AYEUNA SUKA Bérés opat poé sateuacanna. >> AYEUNA SUKU RIBUAN Bérés opat poé sateuacanna. >> AYEUNA SUKU RIBUAN Bérés opat poé sateuacanna. >> AYEUNA SUKU RIBUAN LAIN >> AYEUNA SUKU RIBUAN LAIN >> AYEUNA SUKU RIBUAN OREGONIAN LAIN, >> AYEUNA SUKU RIBUAN OREGONIAN LAIN, Duanana >> AYEUNA SUKU RIBUAN OREGONIAN LAIN, KADUA KELUARGA >> AYEUNA SUKU RIBUAN OREGONIAN LAIN, KADUA KELUARGA OREGONIANS, KADUA KELUARGA ANU OREGONIANS, KADUA KELUARGA NU NGABANDUNG OREGONIAN, KADUA KELUARGA SADAYANA OREGONIANS, KEDUA KELUARGA NU DANGDUNG SADANG DIPIKASIH OREGONIANS, KADUA KELUARGA SADAYANA DANGDUT DINA KA ANJI KASIH OREGONIANS, KEDUA KELUARGA NU DIPANGANDUKKEUN KA ANJEUN SADAYANA NGABANGKEUN KA ANJEUN YANG DIKASIH JEUNG NGABANGKEUN DINA SADAYANG KAHAYANG JEUNG jalma deungeun NGABANGKEUN KA ANJEUN KASIHAN JEUNG Orang Asing Pikeun NGABANDUNGAN KA ANJEUN YANG DIPIKASAN JEUNG Orang Asing Pikeun Ngabantosan NGABANDUNGAN KA ANJEUN YANG DIPIKASAN JEUNG Orang Asing Pikeun Ngabantosan Sareng NGABANDUNGAN KA ANJEUN YANG DIPIKASAN JEUNG Orang Asing Pikeun Ngabantosan Sareng Duanana NGABANDUNGAN KA ANJEUN YANG DIPIKASAN JEUNG Orang Asing Pikeun Ngabantosan Sareng Duanana BANGSA Pikeun BANTUAN JEUNG Duanana BANGSA Pikeun BANTUAN JEUNG BADAN SUKUR. SYUKUR. SYUKUR. TESDAL SYUKUR. NYarioskeun TESDAL SYUKUR. TESDAL NYarioskeun Urang SYUKUR. TESDAL NYAJARIAN KA URANG SYUKUR. TESDAL NYarioskeun ka Kota maranehanana TESDAL NYarioskeun ka Kota maranehanana TESDAL NYAJARKEUN KA KOTA KOTA DIBALIK TESDAL NERANGKEUN KA KOTA KOTA BANGBUNG TESDAL NERANGKEUN KA KOTA KOTA BANGBUNGKEUN MASYARAKATNA TESDAL NYarioskeun ka Kota maranehanana ngaduruk standar komunitasna NGABANGKURKEUN KOMUNITASNA NGABANGKEUN KOMUNITASNA KUAT KUAT DIPUKAR KOMUNITAS maranehanana KUAT JEUNG NGABANGKEUN KOMUNITAS maranehanana KUAT JEUNG Éta NGABANGKEUN KOMUNITAS maranehanana KUAT JEUNG KITU Kitu NGABANGKEUN MASYARAKATNA KANGGO KU KU KITU NGABANGKEUN MASYARAKATNA KANGGO KU KU KITU HAYANG DIPUKAR KOMUNITAS maranehanana tetep kuat Janten anu kuring hoyong KUAT JEUNG KANA NU HAYANG KUAT JEUNG KANA NU HAYANG POS KUAT JEUNG KANA NU HAYANG POS KUAT JEUNG KANA NU HAYANG POS POS PITOS KUAT JEUNG KITU KANA HAYANG POS POS VIDEO Sabab KUAT JEUNG KANA NU HAYANG POS POS PITOS KURING KUAT JEUNG KANA NU HAYANG POS POS VIDEO SABAB HAYANG POS PILIHAN VIDEO Kusabab Abdi hoyong POS PILIHAN VIDEO Kusabab Abdi Hoyong Anjeun POS PILIHAN VIDEO SABAB HAYANG HAYANG KANGGO Kirim Pidéo Kusabab Abdi Hoyong Anjeun Kirim Pidéo Kusabab Abdi hoyong anjeun terang Kirim Pidéo Kusabab Abdi hoyong anjeun terang éta Kirim Pidéo Kusabab kuring hoyong anjeun terang yén lamun Kirim Pidéo Kusabab kuring hoyong anjeun terang yén lamun anjeun Anjeun pasti terang yén upami anjeun ANJEUN KUDU NYAHO yén lamun anjeun badé angkat ANJEUN KUDU NYAHO yén lamun anjeun balik deui ANJEUN KUDU NYAHO yén lamun anjeun balik deui ANJEUN KUDU NYAHO yén lamun anjeun bakal ningali deui ANJEUN KUDU NYAHO yén lamun anjeun balik deui ningali ANJEUN KUDU NYAHO yén lamun anjeun balik deui ningali kaindahan BALIK deui ningali kaendahan BALIK deui ningali kaendahan ti Balik deui ka tingali kaendahan detét, Balik deui ka tingali kaendahan detét, anjeun ogé Balik deui ka tingali kaendahan detil, anjeun henteu Balik deui ka tingali kaendahan detét, anjeun moal balik Balik deui ka tingali kaendahan detét, anjeun moal balik SANG DETROIT, TEU BISA SANG DETROIT, NU TEU NÉANG SANG DETROIT, NU TEU NÉANG SANG DETROIT, NU TEU NANGGALNA SANG DETROIT, NU TEU NANGGALKEUNNA DI SANG DETROIT, anjeun moal milari dina peta SANG DETROIT, NU TEU NANGGALAKEUN DINA LANDSKAP Leres Milarian Kana Hak LANDSCAPE Milarianna dina peta bumi ayeuna. AYEUNA. AYEUNA. >> AYEUNA. >> Anjeun AYEUNA. >> ANU PERLU AYEUNA. >> ANU PERLU AYEUNA. >> ANJEUN KUDU PIKIR AYEUNA. >> ANJEUN PERLU PIKIR AYEUNA. >> ANJEUN KUDU PIKIRNA >> ANJEUN KUDU PIKIRNA >> ANJEUN PERLU PIKIR HENTEU NAON >> ANJEUN PERLU PIKIRAN ANJEUN NAON >> ANJEUN PERLU PIKIR HENTEU ANJEUNA >> ANJEUN KUDU PIKIR NGEUNAON ANJEUN HIRUP >> ANJEUN PERLU PIKIRKEUN APA HIRUPNA >> ANJEUN PERLU PIKIRAN NGEUNAON ANU NGEUNAAN HIRUP DI DETROIT Éta perkawis hirup di DETROIT Éta perkawis hirup dina nganyahokeun Éta Éta perkawis hirup di Detroit anu leres-leres Éta perkawis hirup di Detroit anu leres-leres hartosna Éta perkawis hirup di Detroit anu leres-leres hartosna A Éta perkawis hirup di Detroit anu leres-leres hartosna seueur Éta perkawis hirup di Detroit anu leres-leres hartosna seueur Éta perkawis hirup dina déét anu leres-leres ngandung hartos ka anjeun. ANU BENERNA HARTI LOBA KA Anjeun. ANU BENERNA HARTI LOBA KA Anjeun. ASIDE ANU BENERNA HARTI LOBA KA Anjeun. ASIDE ti ANU BENERNA HARTI LOBA KA Anjeun. ASIDE ti éta ANU BENERNA HARTI LOBA KA Anjeun. ASIDE TI tangkal éta ANU BENERNA HARTI LOBA KA Anjeun. ASIDE TI tangkal éta di ANU BENERNA HARTI LOBA KA Anjeun. ASIDE TI tangkal éta di anjeun ASIDE TI tangkal éta di anjeun ASIDE TI tangkal eta di buruan anjeun ASIDE TI tangkal eta di buruan anjeun sabab ASIDE TI tangkal eta di buruan anjeun kusabab anjeun ASION TI tangkal éta di buruan anjeun kusabab tangkal anjeun ASIDE TI tangkal éta di buruan anjeun sabab tangkal anjeun leungit. Pakalangan Kusabab tangkal anjeun leungit. Pakalangan Kusabab tangkal anjeun leungit. MAGGIE Pakalangan Kusabab tangkal anjeun leungit. MAGGIE VOSPER, Pakalangan Kusabab tangkal anjeun leungit. MAGGIE VOSPER, KGW Pakalangan Kusabab tangkal anjeun leungit. MAGGIE VOSPER, BERITA KGW. MAGGIE VOSPER, BERITA KGW. MAGGIE VOSPER, BERITA KGW. >> MAGGIE VOSPER, BERITA KGW. >> Ngan MAGGIE VOSPER, BERITA KGW. >> Ngan ukur manah. >> Ngan ukur manah. >> Ngan ukur manah. JEUNG >> Ngan ukur manah. JEUNG KAMI >> Ngan ukur manah. JEUNG HATE KAMI >> Ngan ukur manah. JEUNG JAJING HATE KAMI >> Ngan ukur manah. JEUNG JANTUNG KAMI kaluar >> Ngan ukur manah. JEUNG JAJING HATE KAMI >> Ngan ukur manah. JEUNG JAJING HATE KAMI LEUWIH KANG DON JEUNG JAJING HATE KAMI LEUWIH KANG DON Sareng hate urang kaluar pikeun ngalakukeun AND Sareng hate urang kaluar pikeun ngalakukeun Sareng na Sareng hate urang kaluar pikeun ngalakukeun sareng tatangga na Sareng hate urang kaluar pikeun ngalakukeun sareng tatangga na Sareng hate urang kaluar pikeun ngalakukeun sareng tatangga sareng dulur JEUNG BATURNA JEUNG DULUR Sareng para tatangga sareng dulur saha JEUNG BATURNA JEUNG DULUR ANU KALOS Sareng para tatangga sareng dulur anu leungit JEUNG BATURNA JEUNG DULUR ANU KALANGKEUN BATURNA Sareng para tatangga sareng dulur anu kaleungitan imahna di JEUNG BATURNA JEUNG DULUR ANU KALANGKEUN RUMAHNA DINA Kieu Saha anu KALANGKANG RUMAHNA DINA Kieu Saha anu KALANGKANG RUMAHNA DINA SEJARAH INI Saha anu leungiteun imahna di alam liar ieu. KUDA SEJARAH. KUDA SEJARAH. URANG KUDA SEJARAH. URANG NYAHO KUDA SEJARAH. URANG terang sababaraha KUDA SEJARAH. URANG NYAHO Sababaraha Jalma KUDA SEJARAH. URANG NYAHO Sababaraha Jalma Kagungan KUDA SEJARAH. URANG terang sababaraha jalma ogé URANG terang sababaraha jalma ogé URANG terang sababaraha jalma ogé leungit URANG terang sababaraha jalma ogé kaleungitan aranjeunna URANG terang sababaraha jalma ogé leungit kahirupan maranéhanana. Kaleungitan Hirupna. Kaleungitan Hirupna. THE Kaleungitan Hirupna. MARION Kaleungitan Hirupna. NEGARA MARION Kaleungitan Hirupna. SHERIFF NEGERI MARION SHERIFF NEGERI MARION KANTOR SHERIFF NEGERI MARION KANTOR SHERIFF NEGERI MARIONI Dinten ayeuna KANTOR SHERIFF NEGERI MARIONI Dinten-dini dikonfirmasi KANTOR SHERIFF NEGERI MARIONI Dinten ieu mastikeun KANTOR Dinten ayeuna mastikeun KANTOR Dinten ayeuna negeskeun idéntitasna KANTOR Dinten ayeuna negeskeun idéntitas KANTOR Dinten ayeuna negeskeun idéntitas duaan KANTOR Dinten ayeuna negeskeun idéntitas dua deui KANTOR Dinten ayeuna negeskeun idéntitas dua jalma deui Idéntitas pikeun dua jalma deui Idéntitas pikeun dua jalma deui anu saha IDENTITIES DUA jalma deui anu henteu Idéntitas pikeun dua jalma deui anu henteu nyieun Idéntitas pikeun dua jalma deui anu henteu nyieun éta Idéntitas pikeun dua jalma deui anu henteu ngahasilkeun éta Idéntitas pikeun dua jalma deui anu henteu ngaluarkeun éta Idéntitas pikeun dua jalma deui anu henteu ngaluarkeun éta Saha anu TEU NYIEUN KALUARNA Saha anu TEU NYIEUNKEUN JEUNG BEECHY Saha anu TEU NYIEUNKEUN KANGGO BEECHY CREEK Saha anu TEU NYIEUNKEUN KANGGO SANGET BEECHY CREEK. BEECHY CREEK seuneu. BEECHY CREEK seuneu. KATHY BEECHY CREEK seuneu. KATHY JEUNG BEECHY CREEK seuneu. KATHY JEUNG NYA BEECHY CREEK seuneu. KATHY JEUNG ANAKNA BEECHY CREEK seuneu. KATHY JEUNG ANAKNA JUSTIN BEECHY CREEK seuneu. KATHY JEUNG ANAKNA JUSTIN COOKE KATHY JEUNG ANAKNA JUSTIN COOKE KATHY JEUNG ANAKNA JUSTIN COOKE MATI KATHY JEUNG ANAKNA JUSTIN COOKE DEUNG DEUI KATHY JEUNG ANAKNA JUSTIN COOKE MATI SAKOLA DEUI KATHY JEUNG ANAKNA JUSTIN COOKE MATI DEUI DEUI RUMAHNA KATHY JEUNG ANAKNA JUSTIN COOKE MATI DEUI DEUI RUMAHNA DI KATHY JEUNG ANAKNA JUSTIN COOKE MATI DEUI DEUI RUMAHNA DI LYONS. MATI DEUI DEUI RUMAH DI LYONS. MATI DEUI DEUI RUMAH DI LYONS. TRAVIS MATI DEUI DEUI RUMAH DI LYONS. TRAVIS COOKE MATI DEUI DEUI RUMAH DI LYONS. TRAVIS COOKE NYA MATI DEUI DEUI RUMAH DI LYONS. TRAVIS COOKE NYA MATI DEUI DEUI RUMAH DI LYONS. KOTA TRAVIS CEUK KANGGO BARAYANA KOTA TRAVIS CEUK KANGGO BARAYANA KOTA TRAVIS NYAAH SAJAKNA KUDU KOTA TRAVIS NYAOSAN BARANG-Na KUDU DATANG KOTA TRAVIS NYAOSAN BARANGNA KUDU DATANG KOTA TRAVIS NYAOSAN DULURAN NA NU DATANG LYONS KOTA TRAVIS NYAOSAN BARANGNA KUDU DATANG KA LYONS KOTA TRAVIS NYAOSAN DULUR SADINA NAÉNG DATANG KA LYONS Pikeun ngabantosan KOTA TRAVIS NYAOSAN KANG LANANG SADANG DATENG LYONS BANTUAN DIPIKSA Kungsi sumping ka LYONS pikeun ngabantosan nyandak Kungsi sumping ka LYONS pikeun ngabantosan ngurus Kungsi sumping ka LYONS pikeun ngabantosan jaga Kungsi sumping ka LYONS pikeun ngabantosan ngurus aranjeunna Kungsi sumping ka LYONS pikeun ngabantosan ngurus indungna. KASUSAHAN IBU. KASUSAHAN IBU. AYEUNA KASUSAHAN IBU. AYEUNA Anjeunna KASUSAHAN IBU. AYEUNA MANEH NYOBA KASUSAHAN IBU. AYEUNA ANJEUN Cobaan KASUSAHAN IBU. AYEUNA ANJEUN Cobian ngartos AYEUNA ANJEUN Cobian ngartos AYEUNA MANÉHNA NGARTI KUMAHA CARA AYEUNA MANÉHNA NGARTI NGARTI KUMAHA AYEUNA ANJEUN NYOBA NGARTI KUMAHA BISA BISA AYEUNA ANJEUN NYOBA NGARTI KUMAHA AYA KUDU DUA AYEUNA ANJEUN NYOBA NGARTI KUMAHA AYA ANJEUN BISA AYEUNA ANJEUN NYOBA NGARTI KUMAHA AYA KUDU BISA LENGAH. KUMAHA AYA KOREA BISA LEUWIT. KUMAHA AYA KOREA BISA LEUWIT. >> KUMAHA AYA KOREA BISA LEUWIT. >> Abdi KUMAHA AYA KOREA BISA LEUWIT. >> Abdi henteu pernah KUMAHA AYA KOREA BISA LEUWIT. >> Abdi henteu pernah panginten >> Abdi henteu pernah panginten >> Abdi henteu pernah panginten >> Abdi henteu pernah panginten aya naon >> Abdi henteu pernah panginten aya anu resep >> Abdi henteu pernah panginten aya anu sapertos kieu. SADAYANA SADAYANA. SADAYANA SADAYANA. JEUNG SADAYANA SADAYANA. JEUNG NYA SADAYANA SADAYANA. Sareng Éta Ngan SADAYANA SADAYANA. Sareng éta ngan éta SADAYANA SADAYANA. Sareng Éta Ngan Éta Ngan Sareng Éta Ngan Éta Ngan Sareng éta ngan ukur teu dipercaya. TEU dipercaya. TEU dipercaya. abdi TEU dipercaya. Abdi masih TEU dipercaya. Abdi masih TEU TEU dipercaya. Kuring tetep henteu ninggali. Kuring tetep henteu ninggali. Kuring tetep henteu ninggali. abdi Kuring tetep henteu ninggali. Abdi Hudang Kuring tetep henteu ninggali. ABDI GUGAH Kuring tetep henteu ninggali. Abdi Bangun Kuring tetep henteu ninggali. Kuring Bangun di Kuring tetep henteu ninggali. Abdi Bangun di Isukan Kuring tetep henteu ninggali. Kuring Bangun Dina Isuk-isuk jeung Kuring Bangun Dina Isuk-isuk jeung Abdi gugah dina isuk-isuk sareng éta Abdi gugah dina isuk-isuk sareng éta ngan Abdi gugah dina isuk-isuk sareng éta ngan ukur resep Abdi gugah dina enjing-énjing sareng éta sapertos anu leres-leres HANÉNA SENANG BENER HANÉNA SANGÉNA BENER JADI. JADI. JADI. >> JADI. >> opat JADI. >> opat jalma JADI. >> opat jalma anu JADI. >> opat jalma dikonfirmasi >> opat jalma dikonfirmasi >> opat jalma dikonfirmasi maot >> opat jalma dikonfirmasi maot dina >> opat jalma dikonfirmasi maot dina >> opat jalma dikonfirmasi maot dina pantai >> opat jalma dikonfirmasi maot dina pantai pantai >> opat jalma dikonfirmasi maot dina seuneu basisir Creek. MATI DINA KEBIJAKAN BAYAR CREEK. MATI DINA KEBIJAKAN BAYAR CREEK. HIJI MATI DINA KEBIJAKAN BAYAR CREEK. HIJI DEUI MATI DINA KEBIJAKAN BAYAR CREEK. HIJI DEUI MATI DINA KEBIJAKAN BAYAR CREEK. HIJI DEUI MATI DINA KEBIJAKAN BAYAR CREEK. Hiji deui masih leungit. Hiji deui masih leungit. Hiji deui masih leungit. THE Hiji deui masih leungit. Seuneu Hiji deui masih leungit. SENI GEUS Hiji deui masih leungit. SENI GEUS DANGDUT Hiji deui masih leungit. SENI GEUS NGABUKUR SATU Hiji deui masih leungit. SENI GEUS NGABUKUR SAATUS SENI GEUS NGABUKUR SAATUS SENI GEUS NGABANGKEUN SATatus NINETI SENI GEUS NGABANGKEUN Saratus NINETI RIBUAN SENI GEUS NGABANGKEUN Saratus NINETI RIBUAN ACARA. Salapan puluh rébu acar. Salapan puluh rébu acar. TAPI Salapan puluh rébu acar. TAPI SENI Salapan puluh rébu acar. TAPI GANGGUAN SENI Salapan puluh rébu acar. TAPI GANGGUAN SENI Salapan puluh rébu acar. TAPI GORBOR SIGUT NYIEUNAN TAPI GORBOR SIGUT NYIEUNAN TAPI GANGGUAN SENI NYIEUN KEMBANG TAPI GORBI SIGI NGADILAKAKEUN kamajuan TAPI GORBI SIGI NGADamel kamajuannana. Kamajuan di dinya. Kamajuan di dinya. IEU Kamajuan di dinya. IEU Kamajuan di dinya. AYEUNA AYEUNA Kamajuan di dinya. Ayeuna parantos 15 Kamajuan di dinya. Ayeuna parantos 15 persén Kamajuan di dinya. Ayeuna parantos 15 persén dikandung Ayeuna parantos 15 persén dikandung Ayeuna parantos 15 persén dikandung. . . NAON . NAON WE . Naon anu urang henteu . Naon anu urang henteu terang . Naon anu urang teu terang . Naon anu urang teu terang éta . Naon anu urang teu terang ieu kumaha Naon anu urang teu terang ieu kumaha Naon anu urang teu terang ogé sabaraha Naon anu urang teu terang ogé sabaraha imah Naon anu urang teu terang ogé sabaraha imah anu Naon anu urang teu terang ogé sabaraha imah anu leungit Naon anu urang teu terang ogé sabaraha imah anu leungit na Naon anu urang teu terang ogé sabaraha imah anu leungit sareng ieu Seueur imah anu leungit sareng ieu Seueur imah anu leungit sareng video ieu Seueur imah anu leungit sareng video ieu ngabantosan Seueur imah anu leungit sareng video ieu ngabantosan ngajelaskeun Seueur imah anu leungit sareng video ieu ngabantosan ngajelaskeun naha Seueur imah anu leungit sareng video ieu ngabantosan ngajelaskeun naha éta Seueur imah anu leungit sareng video ieu ngabantosan ngajelaskeun naha ti VIDEO Mantuan Nerangkeun naha ti VIDEO Mantuan Nerangkeun naha ti AN VIDEO BANTUAN NERANGKEUN KENEH TI A OREGON VIDEO BANTUAN NERANGKEUN KANA ANJEUNG TI NEGERI OREGON VIDEO BANTUAN NERANGKEUN KANA ANJEUNG TI DALAM NEGERI OREGON NEGERI VIDEO BANTUAN NERANGKEUN KANA ANJEUNG TI DAGING PEMIJANG NEGERI OREGON SATU PEMANDU NEGERI OREGON DASH PEMANDU NEGERI OREGON DASH CAM SATU PEMANDU NEGERI OREGON DASH CAM SABADEU SATU PEMANDU NEGERI OREGON NGALAMIS CAM SAMBÉK nyupiran SATU PEMANDU NEGERI OREGON NGALAMIS CAM SABADU SOROT DI JEUNG SATU PEMANDU NEGERI OREGON DASH CAM Nalika nyetir di jero CAM Nalika nyetir di jero CAM Nalika nyetir di jero tingkatan CAM Nalika nyetir di jero tingkat tilu CAM Nalika nyetir di jero tingkat tilu tilas panempatan CAM Nalika nyetir di jero permukaan tilu tingkat paningkatan. TINGKAT TIGA LUAS PENILAIAN. TINGKAT TIGA LUAS PENILAIAN. Kieu TINGKAT TIGA LUAS PENILAIAN. IEU TINGKAT TIGA LUAS PENILAIAN. IEU HIRUP TINGKAT TIGA LUAS PENILAIAN. Ieu di jalan gede TINGKAT TIGA LUAS PENILAIAN. Ieu di jalan 22. Ieu di jalan 22. Ieu di jalan 22 A. A Ieu di jalan 22. BESAR Ieu di jalan 22. tangkal gede Ieu di jalan 22 Hak tangkal anu gedé Ieu di jalan 22. Tangkal gede di ditu Ieu di jalan 22. Tangkal gede pisan datang KAYU BESAR DI JEUNGNA DATANG KAPANJANG BESAR ANJEUN DIDIEU KUDU Tangkal gede anu katuhu didinya turun Tangkal gede anu katuhu didinya datang turun Tangkal gede anu katuhu didinya datang turun di KAPANJANG BESAR KANA ANU DATANG DITANGGUNG DI PATROL Ngahudar di PATROL NGABUNGKEUN KA MOBIL PATROL. MOBIL. MOBIL. THE MOBIL. THE TROOPER MOBIL. TROOPER TEU MOBIL. TROOPER TEU SAKUDUT MOBIL. PEMANDU TEU NYERI TAPI PEMANDU TEU NYERI TAPI THE TROOPER TEU NGÉLÉT TAPI Kieu THE TROOPER TEU NGÉLÉT TAPI INI TROOPER TEU SAKUDUT TAPI INI A TROOPER TEU SAKUDUT TAPI ANJEUN BESAR THE TROOPER TEU NGÉLÉT TAPI Ieu alesan gedé THE TROOPER TEU SAKIT TAPI INI NYA KASALIAN BESAR KUNAON THE TROOPER TEU NGAHRANG TAPI INI ALASAL BESAR Kunaon Jalma Ieu alesan ageung naha jalma Ieu alesan ageung naha jalma-jalma Ieu alesan ageung naha jalma henteu Ieu mangrupikeun alesan anu hébat naha jalma-jalma henteu janten Ieu alesan gede naha jalma teu diidinan Ieu mangrupikeun alesan anu hébat naha jalma-jalma henteu kénging diidinan deui Ieu mangrupikeun alesan anu ageung naha jalma-jalma henteu diidinan deui TEU DIALÉKEUN DEUI TEU DIJIEUNKEUN DEUI KAPITÉ TEU DIJIEUNKEUN DEUI KONÉS TEU DIALÉKÉKKEUN DEUI KONÉNÉS DI ANJEUN TEU DIALÉKÉKKEUN DEUI KONÉNGÉ DI ASÉNA TEU DIALÉKÉKKEUN DEUI KONÉNGEN DI ANJEUN ANJEUN TEU DIALÉKEUN DEUI KONÉNGEN DI ANJEUN DINA LOBA Parios di bumi masing-masing dina seueur Parios di imahna di seueur wilayah. WILAYAH. WILAYAH. JEUNG WILAYAH. JEUNG OF WILAYAH. JEUNG tangtu WILAYAH. JEUNG tangtu ieu WILAYAH. JEUNG tangtu seuneu WILAYAH. JEUNG tangtu waé seuneu éta WILAYAH. JEUNG tangtu waé seuneu masih kénéh JEUNG tangtu waé seuneu masih kénéh Sareng Tangtosna SENI MASIH KORBANG Sareng Tangtosna SENI MASIH BAKAL BÉRANG Sareng Tangtosna SENI MASIH NGABANGKEUN TI Sareng Tangtu Seuneu MASIH NGABANGKEUN TI BEECHY Sareng Tangtu Seuneu MASIH NGABANGKUR JEUNG BEECHY CREEK BALIK DARI BEECHY CREEK BALIK DARI SUMBER BEECHY CREEK BALIK DARI KEBIJAKAN BEECHY CREEK KA NGABANDUNG Tina seuneu BEECHY CREEK KA BALIK DARI SUMBER BEECHY CREEK KA PUNGGUNG BALIK DARI KEBIJAKAN BEECHY CREEK KA Seuneu Seuneu Seuneu ka seuneu sisi Seuneu Ka Seuneu Seuneu Seuneu ka seuneu sisi ieu Seuneu Ka Seuneu Seuneu Seuneu Ngaduruk Seuneu Ka Seuneu Seuneu sisi CLICKAMUS NU NGAGANG DINA CLACKAMUS NYEBUT Tina éta nagara golongan CLACKAMUS. Nagara. Nagara. >> Nagara. >> IT Nagara. >> NYA Nagara. >> AYEUNA AYEUNA Nagara. >> Ayeuna parantos ditutup Nagara. >> Ayeuna parantos ditutup hiji >> Ayeuna parantos ditutup hiji >> AYEUNA AYEUNA DITUTUP SATU Ratusan >> Ayeuna AYEUNA DITUTUP SATRU PULUT >> AYEUNA AYEUNA DITUTUP SATRU PULUT LIMA >> AYEUNA AYEUNA DITUTUP SATRU PULUT LIMA RIBUAN Ratusan tilu puluh lima puluh rébu Ratusan tilu puluh lima puluh rébu acar. ACRES. ACRES. Seuneu ACRES. KAHAYANG SANGUT ACRES. DIPERBUKAN SANGUT SENI ACRES. BANGKUNG SENI DITAWARKEUN KAMI ACRES. GORBANG SULIT DITONGONGKEUN KAMI Dinten ACRES. BUDAK SENI DITUTUPKEUN KA URANG DINA ANJEUN BUDAK SENI DITUTUPKEUN KA URANG DINA KITU BUDAK SENI DITAWARKEUN KA URANG DIDINA ANJEUN BUDAK SENI DITUTUPKEUN KA URANG DIDINA ANJEUN ANJEUNNA BUDAK SENI DITUTUPKEUN KA URANG DINA ANJEUN ANJEUN ANJEUN BUDAK SENI DITUTUPKEUN KA URANG DINA SADAYANA NGADAPAKEUN Kinten-kinten BUDAK SENI DITUTUPKEUN KA URANG DINA ANJEUN SANAJEUNG AYEUNA KANGGO Ngarep-arep pikeun ngagaduhan sababaraha eusi Ngarep-arep bakal aya sababaraha kontén dina Ngarep-arep Pikeun ngagaduhan Sababaraha Kana Ngaharepkeun Sawatara Konten dina Seuneu Ngarep-arep bakal ngagaduhan sababaraha sarat dina seuneu ayeuna. DINA KAHAYANG TEU KANJEUNG. DINA KAHAYANG TEU KANJEUNG. BENER DINA KAHAYANG TEU KANJEUNG. AYEUNA DINA KAHAYANG TEU KANJEUNG. Bener ayeuna aranjeunna DINA KAHAYANG TEU KANJEUNG. AYEUNA AYEUNA ANJEUN NGANGGO DINA KAHAYANG TEU KANJEUNG. AYEUNA AYEUNA BAKAL NGANGGO DRONES AYEUNA AYEUNA BAKAL NGANGGO DRONES Bener ayeuna aranjeunna ngagunakeun DRONES KA AYEUNA AYEUNA NGALANGKEUN DRONES Pikeun DITEMANG AYEUNA AYEUNA NGALANGKEUN DRONES Pikeun milarian HOTSPOTS. Pikeun milarian HOTSPOTS. Pikeun milarian HOTSPOTS. JEUNG Pikeun milarian HOTSPOTS. Sareng aranjeunna Pikeun milarian HOTSPOTS. JEUNG GALURNA Pikeun milarian HOTSPOTS. JEUNG BATURNA GAWE JEUNG BATURNA GAWE JEUNG SABARUATNA NGEUSAH MUNGKIT JEUNG SABARÉNA NGABAGI KUMAHA SIA JEUNG SABARUATNA NGAGUNAKEUN NGABUNGKEUN SALAH JEUNG SABARÉNA NGABAGI KANA NGALANGKITAN ANJALAHNA JEUNG SABARÉNA NGABAGI KUMAHA SAKUMAHA SAKITNA Ngaleungitkeun Sakur Sakur Sakitar Sakitar HILANGKEUN ANJARA ANJEUN SAKITU DI SILATNA Ngaleungitkeun Sakur Jalma Sakitar PERIMETER Ngaleungitkeun Sakur Jalma Sakuriling PERIMETER OF Ngaleungitkeun Sakur Sakur Sakuriling PERIMETER THE HILANGKEUN SALAH SAGALA SAKITU DI SAKAPURNA PERIMETER Seuneu. PERIMETER seuneu. PERIMETER seuneu. Aranjeunna PERIMETER seuneu. ARANJEUNNA NGAGADUHAN PERIMETER seuneu. Aranjeunna parantos PERIMETER seuneu. Aranjeunna parantos tiasa PERIMETER seuneu. Aranjeunna parantos tiasa PERIMETER seuneu. Aranjeunna parantos tiasa lalaunan Aranjeunna parantos tiasa lalaunan Aranjeunna parantos tiasa lalaunan tumuh Aranjeunna parantos tiasa lalaunan tumuh anu signifikan Aranjeunna parantos tiasa lalaunan tumuh anu signifikan sareng Aranjeunna parantos tiasa lalaunan tumuh sareng sakedik Tumuh SIGNIFICANTLY AND Sababaraha TUMBUH SIGNIFIKAN JEUNG KURANG PENILAIAN TUMBUH SIGNIFICANTLY JEUNG SAJARAH TINGKAT ÉBISASI Tumuh SIGNIFICANTLY JEUNG SAJARAH TINGKAT ÉKSPÉNASI BISA TUMBUH SIGNIFICANTLY JEUNG SAJARAH TINGKAT ÉBISASI TELAH TINGKAT EVACUATION parantos TINGKAT EVACUATION TELAH diréduksi. DIKURANG. DIKURANG. TAPI DIKURANG. TAPI SADAYANA DIKURANG. TAPI SADAYANA SAHA DIKURANG. TAPI SADAYANA SAHA DIKURANG. TAPI SADAYANA ANU JALEM DIKURANG. TAPI SADAYANA ANU DIJALIN A TAPI SADAYANA ANU DIJALIN A TAPI SADAYANA SADAYAH DI LEUNGIT TINGKAT TAPI SADAYANA SADAYANA LEUWIH TIGA TINGKAT TAPI SADAYANA SADAYANA NGADAPONGKEUN TINGKAT TRANSAKASI TAPI SADAYANA SADAYANA NGALAMAN TINGKAT TIGA SALAWASNA TAPI SADAYANA ANU NGALAMAN TINGKAT TIGA PENILAIAN MASIH TINGKAT TIGA PENILAIAN MASIH TINGKAT TIGA PENILAIAN MASIH TEU TINGKAT TIGA PENILAIAN MASIH TEU MAMPU TINGKAT TIGA PENILAIAN MASIH TEU MAMPU TINGKAT TIGA PENILAIAN MASIH KUDU BISA MUNGGUL TINGKAT TIGA PENILAIAN MASIH KUDU BISA DI RUMAH TINGKAT TIGA PENILAIAN MASIH KUDU BISA DI RUMAH DI TINGKAT TIGA PENILAIAN MASIH KUDU BISA DI RUMAH INI TEU SANGGUP KA RUMAH INI TEU SANGGUP KA RUMAH DI POIN INI TEU SANGGUP KA RUMAH DI TITIK INI TEU SANGGUP KA RUMAH DI TITIK KITU TEU AYA TEU SANGGUP KA RUMAH DI TITIK KITU TEU AYA TEU SANGGUP KA RUMAH DI TITIK INI KUDU SAKUDANG TEU SANGGUP KA RUMAH DI TITIK INI KUDU SANG DULU SANG DANGDUT TEU SANGGUP KA RUMAH DI TITIK INI KUDU AYA SAKUDANG KUMAHA CARA Nunjuk KUMAHA AING KUDU KUMAHA CARA Nunjuk KUMAHA AING KUDU NYAUTKEUN sabaraha Nunjuk KUMAHA SASABARNA KANGGO NANGGO KUMAHA JEUNG STRUKTUR Nunjukkeun Awalna pikeun nyarios sabaraha struktur éta Nunjuk KUMIS AING KUDU NYAUTKEUN KUMAHA SANGAT STRUKTUR YANG KALANGSA Nunjukkeun Awalna pikeun nyarios sabaraha struktur anu leungit Seueur struktur anu leungit di Seueur struktur anu leungit di Seueur struktur anu Leungit di sisi Seueur struktur anu Leungit dina seuneu di seberang jalan Seueur struktur anu Leungit dina seuneu di seberang jalan tapi Seueur struktur anu Leungit dina seuneu di seberang jalan tapi aya Seuneu di seberang sungai tapi aya Seuneu di seberang sungai tapi aya Seuneu di seberang jalan tapi aya seueur Seuneu di seberang sungai tapi aya seueur A Seuneu di seberang jalan tapi seueur pisan Seuneu di seberang jalan tapi seueur pisan Seuneu di seberang jalan tapi seueur pisan Seuneu di seberang jalan tapi aya seueur pisan ANJEUN LOBA ANJEUNG LOBA JALMA ANJEUNG HOMÉ. HOMES. HOMES. MIKE HOMES. MIKEUN BENNER HOMES. MIKEUN BENNER AYEUNA HOMES. MIKE BENNER BERSAMA HOMES. MIKE BENNER SATENGAH SALAH HOMES. MIKE BENNER BERSAMA KELUARGA MIKE BENNER BERSAMA KELUARGA MIKE BENNER MAJI SALAHU KELUARGA AYA MIKE BENNER MAJI SALAHU KELUARGA AYA ANJANA MIKE BENNER MAJI SALAHU KELUARGA AYA DIMINI MALAMI MIKE BENNER MAJI SALAHU KELUARGA AYA KADAPIAN MALAM KITU MIKE BENNER MAJI SALAHU KELUARGA AYA KADAPIAN MALAM INI KITU Aya perkiraan wengi ayeuna sapertos aranjeunna AYA DILAKSANA PEUTING SAKITNA SAKITNA MIMITI AYA DILAKSANA PEUTING SAKITNA SAKITNA mimiti Didinya perkawis wengi ayeuna mimiti milih AYA DILAKSANA PEUTING SAKITNA SAKITNA mimiti angkat Aya perkiraan wengi ayeuna sabab mimiti nyokot éta AYA DILAKSANA PEUTING SAKITNA ANJEUN AYA ANJEUNNA NANGKIT NU PISAI. MIMPUL NANGTANG PIECES. MIMPUL NANGTANG PIECES. >> MIMPUL NANGTANG PIECES. >> URANG MIMPUL NANGTANG PIECES. >> Urang perkawis MIMPUL NANGTANG PIECES. >> Urang perkawis A MIMPUL NANGTANG PIECES. >> Urang perkawis mil MIMPUL NANGTANG PIECES. >> Urang perkawis mil di luar >> Urang perkawis mil di luar >> Urang perkawis mil di luar >> Urang perkawis mil di luareun Downtown >> Urang perkawis mil di luar STK turun >> Urang perkawis mil di luar STK turun ka >> Urang perkawis mil di luar STK turun ka ieu >> Urang perkawis mil di luar STK turun ka tempat ieu DARI STK TURUNKEUN KANGGO INI DARI STK TURUNUNG KA DAERAH YANG DIBAYAR ieu DARI STK TURUNKEUN KA LUAR BIAYA ieu DARI STK TURUNKEUN KA LUAR BIASA ieu di buruan kuring SANGTURKEUN STK KA DAERAH YANG DIARIK INI Tukangeun kuring SANGTURKEUN STK KA DAERAH YANG DIARIK INI Tukangeun kuring ANU SANGTURKEUN STK KA LUAR BIASA ieu di buruan kuring mangrupikeun indikasi Wewengkon di tukangeun kuring mangrupikeun indikasi Wilayah di tukangeun kuring mangrupakeun indikasi Wilayah di tukangeun kuring mangrupikeun indikasi anu adil Wilayah di tukangeun kuring mangrupikeun indikasi ngan kumaha Wilayah di tukang kuring mangrupikeun indikasi anu ngan ukur kumaha caketna Wilayah di tukangeun kuring mangrupikeun indikasi anu ngan ukur kumaha nutup ieu Wilayah di tukangeun kuring mangrupikeun nunjukkeun ngan kumaha nutup seuneu ieu Wilayah di tukangeun kuring mangrupikeun indikasi anu ngan ukur kumaha caket seuneu ieu Ngan kumaha nutup ieu seuneu Ngan kumaha nutup ieu seuneu HENTEU CARA NUTUPKEUN SENI INI DITANGGULKUN. Pikeun turun. Pikeun turun. TAPI Pikeun turun. TAPI NA Pikeun turun. TAPI DAERAH ITU Pikeun turun. TAPI DAERAH ITU Pikeun turun. TAPI DAERAH ANU DIBASAR Pikeun turun. TAPI DAERAH ANU DIBASARKAN THE TAPI DAERAH ANU DIBASARKAN THE TAPI DAERAH ANU DIBEBASkeun Sarua TAPI DAERAH ANU DIBARAHAKEUN TEU BISA TAPI DAERAH ANU DIBARAHAKEUN TEU BISA JADI TAPI DAERAH ANU DIBEBASkeun sami teu tiasa disebatkeun TAPI DAERAH ANU DIBASARKAN SAMA TEU BISA DITULIS TAPI DAERAH ANU DIBARASAKEUN TEU BISA DITUASA KANGGO DULUR SAMA TEU BISA DITUASA KANG DULUR SAMA TEU BISA DITUASA KANGGO SADAYANA. PIKIR. PIKIR. JADI PIKIR. Kitu Seueur PIKIR. JADI JALMA PIKIR. JADI LOBA jalma PIKIR. JADI LOBA jalma ieu PIKIR. JADI LOBA jalma di ieu wilayah JADI LOBA jalma di ieu wilayah JADI LOBA jalma di ieu tempat leungit JADI LOBA jalma di ieu tempat leungit kitu JADI LOBA jalma di ieu wilayah leungit pisan JADI LOBA jalma di ieu wilayah leungit pisan JADI LOBA jalma di ieu tempat kaleungitan kaasup kana Leungiteun kalebetkeun kana Leungiteun kalebet KA kulawarga. KELUARGA. KELUARGA. URANG KELUARGA. URANG KITU KELUARGA. URANG KITU KELUARGA. URANG SANGKA NGEDALKEUN KELUARGA. KITU KUDU NGEDEUKEUN ANJEUN KELUARGA. URANG KUMAHA NGUMBARA ANJEUN KA URANG KUMAHA NGUMBARA ANJEUN KA Urang ngeunaan perkawis anjeun pikeun URANG SANGEUN NGANGGO ANJEUN KA ANJEUN SAHA Urang perkawis ngenalkeun anjeun ngan ukur pikeun URANG KUDU NGEDEUKEUN KA ANJEUN KANGGO NU KADUA URANG KUDU NGEDEUKEUN KA ANJEUN KANGGO HUNGUU KADUA KALIASA KITU KUDU NGEDEUKEUN ANJEUN KANGGO HUNGUU KANU KADUA WAKTU TIASA Pikeun ngan ukur detik kadua Ngan ukur dina waktos anu kadua ti saprak panungtungan Pikeun ngan ukur detik Kadua MINGGU AKHIR Pikeun ngan ukur detik Kadua MINGGU AKHIR Ngan ukur dina waktos anu kadua Sateuacan minggu kamari DODSONS Ngan ukur dina waktos anu kadua ti saprak akhir minggu ka minggu kulawarga DODSONS MINGGU MINGGUAN DODSON KELUARGA MINGGU MINGGU KAULINAN DODSON KELUARGA MINGGU MINGGU keluarga DODSONS mulih deui ka MINGGU MINGGU keluarga DODSON balik deui ka Minggu kamari minggu kulawarga DODSON mulih deui ka séwa Minggu kamari minggu kulawarga DODSON balik deui ka harta séwang Mulih ka harta séwang Mulih ka harta séwa ATAWA Mulih ka harta séwa ATAWA NAON Mulih ka harta séwa ATAWA naon anu tinggaleun Mulih ka harta séwang ATAWA naon anu ditingalkeun Mulih ka harta séwang ATAWA naon anu tinggaleunana Mulih Ka Harta Séwa ATAWA NAON SAHA NINGGALNA Mulih ka harta séwang ATAWA naon anu tinggaleun di padesaan ATAWA NAON SAHA NINGGALNA DINA RÉSA Atanapi naon anu kénca na di padesaan saperti Atanapi naon anu kénca na di padesaan saperti démoat. AS DECATUR. AS DECATUR. >> AS DECATUR. >> NYA AS DECATUR. >> NYA MASIH AS DECATUR. >> MASIH A AS DECATUR. >> MASIH NGIRIM AS DECATUR. >> Éta masih ngimpina ATAWA >> Éta masih ngimpina ATAWA >> Éta masih ngimpina atanapi wengi >> Éta masih ngimpina atanapi wengi éta >> ITU MASIH NGIRIM ATAU MALAM JEUNG Kuring >> ITU MASIH NGIRIM ATAWA NUNGTUNG ANU MUGI >> ITU MASIH NGIRIM ATAWA NUNGTUNG JEUNG MUNGKIN >> ITU MASIH NGIRIM ATAWA NUNGTUNG ANU MUGI Hudang Peuting anu kuring ngarepkeun hudang Peuting anu kuring ngarepkeun hudang Peuting anu kuring ngarep-arep bangun ti Peuting anu kuring ngarep-arep hudang ti tapi Wengi anu kuring ngarep-arep hudang ti saprak saolah-olah Wengi anu kuring ngarep-arep hudang ti tapi jalanna sigana Wengi anu kuring ngarepkeun bakal hudang ti tapi sigana bakal ka NINGA TI TAPI SAKAPNA BAKAL NINGA TI TAPI SAKAPURA MASIH MASIH NINGA TI TAPI SAKAPURA MASIH AKAL NINGA TI TAPI JAJI BAKAL MASIH JADI NINGA TI TAPI JAJI BAKAL MASIH KUDU NINGA TI TAPI SAKAPURA MASIH JADI KASILAHAN YANG SAMA. MASIH JADI KASILAHAN YANG SAMA. MASIH JADI KASILAHAN YANG SAMA. >> MASIH JADI KASILAHAN YANG SAMA. >> JOHN MASIH JADI KASILAHAN YANG SAMA. >> JOHN DOTSON MASIH JADI KASILAHAN YANG SAMA. >> JOHN DOTSON JEUNG MASIH JADI KASILAHAN YANG SAMA. >> JOHN DOTSON JEUNG NYA MASIH JADI KASILAHAN YANG SAMA. >> JOHN DOTSON JEUNG KELUARGA-Na >> JOHN DOTSON JEUNG KELUARGA-Na >> JOHN DOTSON JEUNG KELUARGA NYAITU >> JOHN DOTSON JEUNG KELUARGANYA NGAKILAS Tukang >> JOHN DOTSON JEUNG KELUARGANYA NGAGALAH DASA SALASA. EVACUATED LAST DASA. EVACUATED LAST DASA. Gancang pisan EVACUATED LAST DASA. TEUING SATAPI. TEUING SATAPI. TEUING SATAPI. FLAMES TEUING SATAPI. FLAMES TI TEUING SATAPI. FLAMES TI THE TEUING SATAPI. FLAMES DARI SISI PUNGGUNG TEUING SATAPI. FLAMES DARI Seuneu Seuneu FLAMES DARI Seuneu Seuneu FLAMES DARI Seuneu Seuneu di FLAMES DARI Seuneu Seuneu di GOLF. DI GOLF. DI GOLF. Aranjeunna DI GOLF. Aranjeunna langkung DI GOLF. Aranjeunna langkung ti éta DI GOLF. Aranjeunna langkung ti 3000 DI GOLF. Aranjeunna langkung ti 3000 kotak Aranjeunna langkung ti 3000 kotak Aranjeunna langkung ti 3000 SQUARE FOOT Aranjeunna langkung ti 3000 SQUARE FOOT HOME. KOTA RUMAH. KOTA RUMAH. IEU KOTA RUMAH. TADINA KOTA RUMAH. Éta diréduksi KOTA RUMAH. GEUS DIURANG KA KOTA RUMAH. Éta diréduksi teu nanaon KOTA RUMAH. Éta diréduksi teu nanaon deui Éta diréduksi teu nanaon deui Éta diréduksi teu nanaon deui Éta diréduksi henteu leuwih ti ieu Éta diréduksi teu nanaon deui ti tumpukan ieu Éta diréduksi teu nanaon deui ti tumpukan ieu Éta diréduksi teu nanaon deui tina tumpukan karet ieu. Ti saprak tumpukan karet ieu. Ti saprak tumpukan karet ieu. >> Ti saprak tumpukan karet ieu. >> A Ti saprak tumpukan karet ieu. >> SADAYANA Ti saprak tumpukan karet ieu. >> SADAYANA SADAYANA Ti saprak tumpukan karet ieu. >> SADAYANA SADAYANA Ti saprak tumpukan karet ieu. >> Seueur hal Ti saprak tumpukan karet ieu. >> Seueur hal anu >> Seueur hal anu >> Seueur hal anu tiasa diganti >> Seueur hal anu ngagantikeun hal éta >> Seueur hal anu tiasa diganti anu anjeun >> Seueur hal anu tiasa diganti anu anjeun terang, >> Seueur hal anu tiasa diganti anu anjeun terang, iraha Ganti anu anjeun terang, iraha Ganti anu anjeun terang, nalika kuring Ganti anu anjeun terang, nalika kuring mikir Ganti anu anjeun terang, nalika kuring mikir ngeunaan Ganti anu anjeun terang, nalika kuring mikir ngeunaan hal éta Ganti anu anjeun terang, nalika kuring mikir éta Ganti anu anjeun terang, nalika kuring mikirkeun éta langkung saé Sigana mah leuwih hadé Sigana mah éta leuwih hadé tibatan Sigana mah éta leuwih hadé tibatan éta Sigana mah éta leuwih hadé tibatan teu bisa Sigana mah éta leuwih hadé tibatan anu bisa dipiboga Sigana mah éta leuwih hadé tibatan éta bisa. BISA TIASA TIASA. BISA TIASA TIASA. >> BISA TIASA TIASA. >> NYA BISA TIASA TIASA. >> Éta atos diémutan BISA TIASA TIASA. >> HENTEU ANJEUNGNA BISA TIASA TIASA. >> HENTEU ANJEUN JOHN BISA TIASA TIASA. >> ANJEUN TEU ANJEUN JOHN >> ANJEUN TEU ANJEUN JOHN >> ANJEUN ANJEUN ANJEUN JOHN NYA ASA >> ANJEUN ANJEUN ANJEUN JOHN MUNGKIN POSITIF >> ANJEUN ANJEUN ANJEUN JOHN SALAHNA POSITIF >> ANJEUN ANJEUN ANJEUN JOHN SALAHNA POSITIF Salaku Anjeunna >> ANJEUN ANJEUN ANJEUN JOHN MUNGKIN POSITIF KUMAHA AYA. Sapertos anu positipna. Sapertos anu positipna. 20/20 Sapertos anu positipna. 20/20 GEUS Sapertos anu positipna. 20/20 HENTEU Sapertos anu positipna. 20/20 acan Sapertos anu positipna. 20/20 HENTEU ANJEUN JENIS Sapertos anu positipna. 20/20 HENTEU ANJEUN KUDA Sapertos anu positipna. 20/20 HENTEU ANJEUN HADEU 20/20 HENTEU ANJEUN HADEU 20/20 HENTEU BENER JAUH DODSONS 20/20 HENTEU BENER JAUH DODONS EARLIER 20/20 Tacan janten jenis ka DODSONS mimiti ieu 20/20 Tacan janten jenis ka DODSONS mimiti taun ieu. DODSONS EARLIER NU TAUN Ieu. DODSONS EARLIER NU TAUN Ieu. JOHN'S DODSONS EARLIER NU TAUN Ieu. ISTRI JOHN DODSONS EARLIER NU TAUN Ieu. ISTRI JOHN STEPHANIE DODSONS EARLIER NU TAUN Ieu. ISTRI JOHN STEPHANIE NANGSA ISTRI JOHN STEPHANIE NANGSA ISTRI JOHN STEPHANIE NANGSA A ISTRI JOHN STEPHANIE NANGTANG RUPA ISTRI JOHN STEPHANIE NANGGAL KODE SPINAL ISTRI JOHN STEPHANIE NANGTANG CIRI TANGGUNG JIWA ISTRI JOHN STEPHANIE NANGTANG CIRI TANGGUNG JIWA JEUNG ISTRI JOHN STEPHANIE NANGTANG CIRI TANGGUNG JIWA JEUNG ANU CEDIKAN TÉNGAL SPINAL JEUNG NYA CEDIKAN TÉNGAL SPINAL JEUNG AYEUNA CEDERAAN TÉNGAL SPINAL JEUNG AYEUNA PARALYZER CEDIKAN TÉNGAL SPINAL JEUNG AYEUNA AYEUNA PARALIM CEDERAAN TÉNGAL SPINAL JEUNG AYEUNA AYEUNA PARALYZED TI Ayeuna PARALYZED TI THE AYEUNA PARALIMIA DARI PINGGANG AYEUNA PARALYZARI DARI PINGKEL NURUN. PINGGIL KAUNG. PINGGIL KAUNG. Anjeun PINGGIL KAUNG. ANJEUN NGALAKUKEUNANA PINGGIL KAUNG. Anjeun moal pernah PINGGIL KAUNG. ANjeun TEU NYAHO PINGGIL KAUNG. ANU TEU AKAN NYAHO PINGGIL KAUNG. Anjeun moal pernah terang sanaos. Anjeun moal pernah terang sanaos. Anjeun moal pernah terang sanaos. URANG Anjeun moal pernah terang sanaos. KAMI GADUH Anjeun moal pernah terang sanaos. URANG A Anjeun moal pernah terang sanaos. URANG SADAYANA Anjeun moal pernah terang sanaos. URANG SADAYANA KUAT Anjeun moal pernah terang sanaos. URANG BISA KELUARGA TEKAT KUAT. URANG BISA KELUARGA TEKAT KUAT. URANG BISA KELUARGA TEKAT KUAT. >> URANG BISA KELUARGA TEKAT KUAT. >> URANG URANG BISA KELUARGA TEKAT KUAT. >> URANG condong URANG BISA KELUARGA TEKAT KUAT. >> URANG condong URANG BISA KELUARGA TEKAT KUAT. >> Urang condong ngandelkeun URANG BISA KELUARGA TEKAT KUAT. >> Urang condong ngandelkeun URANG BISA KELUARGA TEKAT KUAT. >> Urang condong ngandelkeun masing-masing >> Urang condong ngandelkeun masing-masing >> Urang condong ngandelkeun unggal séjén. LAIN. LAIN. JADI LAIN. JADI WAKTU LAIN. Janten nalika hiji LAIN. Janten nalika salah sahiji LAIN. Janten nalika salah sahiji urang LAIN. Janten nalika salah sahiji urang LAIN. Janten nalika salah sahiji urang meureun LAIN. Janten nalika salah sahiji urang meureun turun Janten nalika salah sahiji urang meureun turun Janten nalika salah sahiji urang meureun turun A Janten nalika salah sahiji urang meureun turun saeutik Janten nalika salah sahiji urang meureun turun saeutik saeutik Janten nalika salah sahiji urang meureun turun saeutik saeutik THE Janten nalika salah sahiji urang meureun turun saeutik saeutik anu séjén Janten nalika salah sahiji urang meureun turun saeutik saeutik batur Janten nalika salah sahiji urang meureun turun saeutik saeutik batur anu séjén SIKIT SIKIT SADAYANA SIKIT SIKITU LAIN BENER SIKIT SIKITU LAIN BENER DI DIANA SIKIT SIKIT BATUR LAIN BENER DIANA SIKIT SIKIT BATUR LAIN BENER DINA NANGTUT SIKIT SIKIT BATUR LAIN BENER DINA NU PITIK. BENER DI CARI NANGTU. BENER DI CARI NANGTU. JADI BENER DI CARI NANGTU. JADI AYA BENER DI CARI NANGTU. JADI AYA ANJEUN BENER DI CARI NANGTU. Janten aya anu terang, BENER DI CARI NANGTU. Janten aya anu terang, éta BENER DI CARI NANGTU. Janten aya anu terang, éta ngan Janten aya anu terang, éta ngan JADI AYA ANU NYAHO, ANJEUN BATUR JADI AYA ANU NYAHO, ANJEUN LAIN LAIN JADI AYA ANU NYAHO, ANJEUN LAIN LAIN Janten AYA ANJEUNA, ANJEUN LAIN LAIN Dinten ANJEUN JADI AYA ANU NYAHO, ANJEUN LAIN LAIN DINA ANJEUN LAIN HARI LAIN ANJEUN HANYA LAIN LAIN LAIN ANJEUN ANJEUN LAIN LAIN LAIN ANJEUN KUDU KUDU LAIN LAIN LAIN ANJEUN KUDU KITU LAIN LAIN LAIN ANJEUN KUDU BANGBUNG LAIN LAIN LAIN ANJEUN KUDU NGADANGKIT JEUNG LAIN LAIN LAIN ANJEUN KUDU NGADUNG JANGKEUN LAIN LAIN LAIN ANJEUN KUDU NGADUNGKEUN JEUNG NANGhareupan LAIN LAIN LAIN ANJEUN KUDU NGADUNGKEUN JEUNG NANGhareupan JEUNG Kudu BANGBUNG JEUNG NGADAPÉNYA JEUNG KUDU BANGBUNG JEUNG NANGhareupan JEUNG JIKA KUDU BANGBUNG JEUNG NANGTU JEUNG JIKA ANJEUN KUDU BANGBUNG JEUNG NGADÉNGAS JEUNG JEUNG SABAB GABUNG KUDU BANGBUNG JEUNG NANGhareupan JEUNG JEUNG BASAJEUN BATU SORANGAN KUDU BANGBUNG JEUNG NANGhareupan JEUNG JEUNG BASAJEUN BATU KUDU Upami anjeun sami-sami anjeun kedah Upami anjeun sami-sami anjeun bakal denda. RUPA. RUPA. >> RUPA. >> BERSAMA RUPA. >> Barengan éta RUPA. >> Babarengan DODSONS RUPA. >> Babarengan DODSONS DIBAGI >> Babarengan DODSONS DIBAGI >> Babarengan DODSONS DIBAGASKAN Liwat >> Babarengan DODSONS DIBAGASKEUN KALUARNA >> Babarengan DODSONS DIBAGASKEUN LALAKI DEBRIS >> Sasarengan DODSONS NGABAGAHKEUN MAJU DEBRIS ANU >> Sasarengan DODSONS DIBAGASKEUN KANGGO DEBRIS ANJEUN Ngalangkungan hutang anu tadi Ngalangkungan DEBRIS Anu SAKALI Ngalangkungan DEBRIS Anu SAKALI SAATNA Ngalangkungan DEBRIS anu kantos janten tempatna. SAUNGGALNA RUMAHNA. SAUNGGALNA RUMAHNA. Aranjeunna SAUNGGALNA RUMAHNA. SILANG GAGAL SAUNGGALNA RUMAHNA. Aranjeunna JANGJALAN ACROSS SAUNGGALNA RUMAHNA. Aranjeunna STUMBLED NGASAR THE SAUNGGALNA RUMAHNA. Aranjeunna SINGGAL NGADUNG KA LAYUNG. Aranjeunna SINGGAL NGADUNG KA LAYUNG. Aranjeunna SINGGAL NGADUNG KA LAYUNG. >> Aranjeunna SINGGAL NGADUNG KA LAYUNG. >> THE Aranjeunna SINGGAL NGADUNG KA LAYUNG. >> THE MICROWAVE, Aranjeunna SINGGAL NGADUNG KA LAYUNG. >> THE MICROWAVE, THE Aranjeunna SINGGAL NGADUNG KA LAYUNG. >> THE MICROWAVE, pigura >> THE MICROWAVE, pigura >> THE MICROWAVE, FRAME OF >> THE MICROWAVE, FRAME A >> THE MICROWAVE, FRAME OF A Ranjang >> THE MICROWAVE, FRAME A BED BUT >> THE MICROWAVE, FRAME OF A RED Tapi TEU >> THE MICROWAVE, FRAME OF A RED TAPI TEU LOBA >> THE MICROWAVE, FRAME OF A RED Tapi TEU AYA LAIN >> THE MICROWAVE, FRAME OF A BED tapi teu langkung tiheula Tina Tempat Tidur Tapi Sanés LAIN Tina Tempat Tidur Tapi Henteu Sakitu deui Anu Kénging. DIKENALI. DIKENALI. AYA ANU DIKENALI. AYA TIASA DIKENALI. AYA NOBODI TO DIKENALI. AYA TIASA JADI DIKENALI. AYA TIASA JIEUNAN DIKENALI. AYA TEU BOGA DILAKUKAN. AYA TEU BOGA DILAKUKAN. AYA TEU BOGA DILAKUKAN. >> AYA TEU BOGA DILAKUKAN. >> Abdi AYA TEU BOGA DILAKUKAN. >> Hartosna AYA TEU BOGA DILAKUKAN. >> Hartosna HAYANG AYA TEU BOGA DILAKUKAN. >> Hartosna Kami AYA TEU BOGA DILAKUKAN. >> Maksadna urang hoyong urang >> Maksadna urang hoyong urang >> Maksadna Kami bakal nyandak >> Maksadna HAYANG URANG KUDU DIAMBIL Langkung seueur >> HAYANGNA URANG KUDU DIANGKEUT JEUNG MASUKAN >> Hartosna Kami bakal nyandak anu langkung seueur anu bakal >> Maksadna Kami bakal nyandak anu langkung seueur anu bakal dipiboga >> HAYANGNA URANG KUDU DIANGKEUT JEUNG LEUWIH STUFF BISA A DITANGGULKEUN LEUWIH STUFF BISA A DITANGGULKEUN LEUWIH STUFF KUDU BAGUS DITANGGULKEUN LEUNGEUTAN STUFF KUDU BAGI ADI BAGUS DITANGKUL JEUNG STUFF LEUWIH BAKAL ADI SÉBAT ogé DITANGKUL JEUNG STUFF LEUWIH BAKAL ADI BÉBÉNÉNA ogé DITANGKUL JEUNG STUFF LEUWIH KUDU ADI NU LEUWIH BÉBÉNNÉNN DINA ALUSNA DITANGKUL JEUNG STUFF LEUWIH BAKAL ADI BÉBÉNA ogé dina baju anu saé mah NASA ADSO DINA Pakéan Anu Hadé Kuring BAGUS ADSO DINA PAKAIAN BÉKÉ SÉSA. SALAH. SALAH. >> SALAH. >> TAPI SALAH. >> Tapi naon SALAH. >> Tapi naon SALAH. >> Tapi naon ari DODSONS teh SALAH. >> Tapi naon anu DODSONS lakukeun >> Tapi naon anu DODSONS lakukeun >> Tapi naon anu dilakukeun ku DODSONS >> Tapi naon anu DODSONS lakukeun >> Tapi naon anu dilakukeun ku DODSONS masing-masing >> Tapi naon anu dilakukeun ku DODSONS masing-masing. Kajadian masing-masing. Kajadian masing-masing. JEUNG Kajadian masing-masing. Sareng Ngan Kajadian masing-masing. Sareng Ngan ukur Kajadian masing-masing. Sareng Ngan ukur Sawatara Kajadian masing-masing. JEUNG SUNGGUHNA SABAYAN LEUWIH BÉÉTÉ Kajadian masing-masing. Sareng Ngan ukur Tiasa Anu Langkung Hadé Sareng Ngan ukur Tiasa Anu Langkung Hadé Sareng Ngan MUNGKIN Sababaraha dinten anu hadé. DEUI. DEUI. >> DEUI. >> Abdi DEUI. >> Hartosna DEUI. >> Hartosna mah DEUI. >> Hartosna Kuring Ngan DEUI. >> Hartosna kuring ngan ukur mikir DEUI. >> Hartosna kuring ngan ukur nyangka urang DEUI. >> Hartosna kuring ngan ukur nyangka urang meunang >> Hartosna kuring ngan ukur nyangka urang meunang >> Hartosna kuring ngan ukur nyangka urang meunang goreng >> Hartosna kuring ngan ukur nyangka urang meunang kauntungan anu goréng >> Hartosna kuring ngan ukur nyangka urang meunang kauntungan anu goréng ieu >> Hartosna kuring ngan ukur nyangka urang meunang kauntungan anu goréng taun ayeuna. Goréng Goréng Taun ieu. Goréng Goréng Taun ieu. >> Goréng Goréng Taun ieu. >> JEUNG Goréng Goréng Taun ieu. >> Sareng Abdi Goréng Goréng Taun ieu. >> Sareng Abdi ngarepkeun Goréng Goréng Taun ieu. >> Sareng Abdi ngarepkeun salajengna Goréng Goréng Taun ieu. >> Sareng Kuring ngarepkeun taun payun >> Sareng Kuring ngarepkeun taun payun >> Sareng Kuring ngarepkeun taun payun >> Sareng Kuring ngarepkeun taun payun langkung saé. LEUWIH LEUWIH LEUWIH. LEUWIH LEUWIH LEUWIH. >> LEUWIH LEUWIH LEUWIH. >> URANG LEUWIH LEUWIH LEUWIH. >> Pisan urang LEUWIH LEUWIH LEUWIH. >> PANGSAÉNA PISAN urang LEUWIH LEUWIH LEUWIH. >> Pisan Hadé pisan urang LEUWIH LEUWIH LEUWIH. >> Pisan Hadé pisan urang LEUWIH LEUWIH LEUWIH. >> Pangsaéna pisan ka DODSONS urang >> Pangsaéna pisan ka DODSONS urang >> PALING PISAN KAMI KA KELUARGA DODSONS. KELUARGA. KELUARGA. IEU KELUARGA. IEU KELUARGA. BENER JAUH KELUARGA. NYAETA NYAAH KELUARGA. MÉTÉNÉN TEU PALING SUSUS MÉTÉNÉN TEU PALING SUSUS MÉNÉSA SANGÉNGNA SANGÉNGÉNA ANJEUNGNA ANJEUN DIMITOS MÉNÉSA SANGÉNGNA SANGÉNGÉNA ANJEUNG MANÉHNA ANJEUNG MIMITI SANGKA SANGKA GAMPANG ANJEUNG ANJEUNG MIMITI GAMPANG MÉNÉSA SANGÉNGNA SANGÉNU ANJEUNG ANJEUNG DITANGKAT JEUNG DANA MÉNÉSA SANGÉNGNA SÉSA SÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉÉN ANJEUN ANJEUNG MIMITI NU NGADAPKEUN AKU MÉNÉSA SANGÉNGNA SÉSA SÉNÉNÉSNA ANJEUNG MIMITI NU NGADAPKEUN AKU MÉNÉSA SANGÉNGNA SÉNA BISA MIMITI NANGTANGKEUN KITU Mantuan Ngabantosan MIMITI NU NGADAPKEUN KITU NULANG MIMITI NU NGADAPKEUN KITU Pikeun ngabantosan Aranjeunna MIMITI NU NGADAPKEUN KITU Pikeun ngabantosan Kéngingkeun MIMITI NANGGALKEUN KURING Pikeun ngabantosan Aranjeunna Balik deui MIMITI NANGGALKEUN KURING Pikeun ngabantosan Aranjeunna Balik deui MIMITI NANGGALKEUN KURING Pikeun NULANG ANJEUN DEUI DEUI KA ANJEUN MIMITI NANGGALKEUN KURING Pikeun NULANG ANJEUN BALIKKEUN DINA SAKITNA. Aranjeunna balik deui kana suku aranjeunna. Aranjeunna balik deui kana suku aranjeunna. Anjeun Aranjeunna balik deui kana suku aranjeunna. ANJEUN TIASA Aranjeunna balik deui kana suku aranjeunna. Anjeun tiasa mendakan Aranjeunna balik deui kana suku aranjeunna. Anjeun tiasa milarian A Aranjeunna balik deui kana suku aranjeunna. Anjeun tiasa milari tautan Aranjeunna balik deui kana suku aranjeunna. Anjeun tiasa milarian tautan ka Aranjeunna balik deui kana suku aranjeunna. Anjeun tiasa milarian tautan pikeun éta Aranjeunna balik deui kana suku aranjeunna. Anjeun tiasa milarian tautan kana éta Anjeun tiasa milarian tautan kana éta Anjeun tiasa milarian tautan kana éta Anjeun tiasa milarian tautan ka IT dina web kami Anjeun tiasa milarian tautan kana situs web kami Anjeun tiasa milarian tautan kana situs wéb urang KGW Anjeun tiasa milarian tautan kana situs wéb urang KGW DOT Anjeun tiasa milarian tautan kana situs wéb urang KGW DOT COM. SITUS WEB KAMI DG COM. SITUS WEB KAMI DG COM. Ngalaporkeun SITUS WEB KAMI DG COM. LAPORAN DI SITUS WEB KAMI DG COM. LAPORAN DINA MASTIKAT. LAPORAN DINA MASTIKAT. LAPORAN DINA MASTIKAT. KURING LAPORAN DINA MASTIKAT. Abdi resep LAPORAN DINA MASTIKAT. Abdi resep BENNER LAPORAN DINA MASTIKAT. Abdi resep BENNER LAPORAN DINA MASTIKAT. Abdi resep BENNER KGW LAPORAN DINA MASTIKAT. Abdi resep BENNER kanggo BERITA KGW. Abdi resep BENNER kanggo BERITA KGW. Abdi resep BENNER kanggo BERITA KGW. >> Abdi resep BENNER kanggo BERITA KGW. >> Abdi Abdi resep BENNER kanggo BERITA KGW. >> Sigana mah Abdi resep BENNER kanggo BERITA KGW. >> Sigana mah urang Abdi resep BENNER kanggo BERITA KGW. >> Sigana urang sadayana Abdi resep BENNER kanggo BERITA KGW. >> Sigana urang sadayana ngarepkeun Abdi resep BENNER kanggo BERITA KGW. >> Sigana urang sadayana ngarepkeun >> Sigana urang sadayana ngarepkeun >> Sigana urang sadayana ngarepkeun A >> Sigana urang sadayana bakal ngarepkeun anu langkung saé >> Saur sim kuring sadayana ngarepkeun salami sataun anu langkung saé >> Saur sim kuring sadayana ngarepkeun salami sataun anu langkung saé >> Saur sim kuring sadayana ngarepkeun salami sataun anu langkung saé. TAUN LEUWIH LEUWIH LEUWIH PANJANG. TAUN LEUWIH LEUWIH LEUWIH PANJANG. >> TAUN LEUWIH LEUWIH LEUWIH PANJANG. >> URANG TAUN LEUWIH LEUWIH LEUWIH PANJANG. >> URANG KUDU TAUN LEUWIH LEUWIH LEUWIH PANJANG. >> URANG KUDU JAUH TAUN LEUWIH LEUWIH LEUWIH PANJANG. >> URANG KUDU JAUH SELATAN. >> URANG KUDU JAUH SELATAN. >> URANG KUDU JAUH SELATAN. AYEUNA >> URANG KUDU JAUH SELATAN. AYEUNA URANG >> URANG KUDU JAUH SELATAN. AYEUNA URANG GAMPANG >> URANG KUDU JAUH SELATAN. AYEUNA KITU KITU A >> URANG KUDU JAUH SELATAN. AYEUNA KITU TEU KITAH >> URANG KUDU JAUH SELATAN. AYEUNA KITU NANGTU KITING JEUNG BATUR AYEUNA KITU NANGTU KITING JEUNG BATUR AYEUNA KITU NANGTU KITUJANGAN DALAM NAON AYEUNA KITU NANGKEUN KITING JEUNG NAON AYEUNA KITU KITU NANGTON JEUNG KITU ANJEUN AYEUNA KITU NANGKEUN KITING JEUNG KITU AYEUNA KITU NANGKEUN KITING JEUNG KUMAHA SASINA AYEUNA KITU NANGKEUN KITING JEUNG KUMAHA SASINA AYEUNA KITU KITU NANGTON JEUNG KITU SARI HARI RAYA KUMAHA SANGSA DINA CUTI KUMAHA SANGKA HARI RAYA KUMAHA SANGKA HARI JADI HARIAN PAYAR KUMAHA SANGKA HARI JADI HARIAN PETANING Wétan KUMAHA SANGKA HARI JADI HARI RAYA HARI SADAYANA KUMAHA SANGKA HARI JADI HARI RAYA APRILAN TIMUR EUGENE KUMAHA SANGKA HARI JADI HARI RAYA HARI RAYA TIMUR EUGENE SANIAN TENAGA TIMUR EUGENE SANIAN TENGAH TIMUR EUGENE NYAUT SANI TENGAH TIMUR EUGENE SILAPUR SANI TANAH Wétan EUGENE DIPERBANGKEUN JEUNG SANIAN TENGAH TIMUR EUGENE NYAUTKEUN JEUNG KONTROL. Nyebarkeun kaluar tina kontrol. Nyebarkeun kaluar tina kontrol. Kieu Nyebarkeun kaluar tina kontrol. IEU Nyebarkeun kaluar tina kontrol. Ieu ti Nyebarkeun kaluar tina kontrol. Ieu Ti A Nyebarkeun kaluar tina kontrol. Kieu Ti MINGGU Nyebarkeun kaluar tina kontrol. Ieu ti sababaraha minggu ka pengker Nyebarkeun kaluar tina kontrol. Ieu ti sababaraha minggu ka pengker iraha Ieu ti sababaraha minggu ka pengker iraha Ieu ti sababaraha minggu ka pengker Ieu ti sababaraha minggu katukang nalika angin Ieu ti sababaraha minggu katukang nalika angin éta Ieu ti sababaraha minggu ka pengker nalika angin nyata Ieu ti sababaraha minggu ka pengker nalika angin nyata nyebarkeun ANGIN BENER NYEBAR ANGIN BENER NYEBUT ANGIN BENERNA NYEBARKEUN SANGUT. FLAMES. FLAMES. Candak FLAMES. Candak A FLAMES. TINGALI FLAMES. TÉTONG FLAMES. Candak tingali ieu FLAMES. TÉTONG KANG DULU ieu FLAMES. TÉTONG CAM DASH INI TÉTONG CAM DASH INI Candak Pidéo VIDEO CAM DASH ieu Candak Pidéo VIDEO CAM DASH ieu ti Candak Pidéo VIDEO CAM DASH ieu ti seuneu TÉTONG VIDEO CAM DASH ieu ti daging sapi. VIDEO TI SANGSA KAHIJI. VIDEO TI SANGSA KAHIJI. IEU VIDEO TI SANGSA KAHIJI. IT Méré VIDEO TI SANGSA KAHIJI. NU MÉRÉ VIDEO TI SANGSA KAHIJI. NYAAHKEUN KITU VIDEO TI SANGSA KAHIJI. NYIEUNKEUN KITU IDEA VIDEO TI SANGSA KAHIJI. NYIEUNKEUN KITU IDEA ANU VIDEO TI SANGSA KAHIJI. NYIEUNKEUN KITU IDEA NU NGARETAK NYIEUNKEUN KITU IDEA NU NGARETAK NYIEUNKEUN KITU IDEA NGAN KUMAHA NYIEUNKEUN KITU IDEA NU KUMAHA SAKTI NYIEUNKEUN KITU IDEA ANJEUN KUMAHA SIKSA NYIEUNKEUN KITU IDEA NU KUMAHA SENENGNA. KUMAHA SENENGNA. KUMAHA SENENGNA. BISA KUMAHA SENENGNA. BISA Anjeun KUMAHA SENENGNA. BISA Anjeun BAYANG KUMAHA SENENGNA. BISA Anjeun BAYANG KUMAHA SENENGNA. BISA Anjeun BAYANG NGAJADI KUMAHA SENENGNA. BISA Anjeun BAYANG JANGJANG BISA Anjeun BAYANG JANGJANG BISA Anjeun BAYANGJANGJANGKEUN BENER BISA Anjeun BAYANGJANGJANGJANGKEUN BENER Dupi anjeun ngabayangkeun janten kajebak katuhu dina BISA Anjeun BAYANG JANGJANG BENER DI TENGAH Naha anjeun tiasa ngabayangkeun janten kajebak katuhu dina tengah-tengah Naha anjeun tiasa ngabayangkeun janten kajebak katuhu dina tengah-tengah éta Naha anjeun tiasa ngabayangkeun janten kajebak katuhu dina tengah seuneu BENER di tengah seuneu Leres di tengah seuneu? ? ? Anjeun ? ANJEUN TIASA ? Anjeun tiasa ningali ? Anjeun tiasa ningali flames ? ANJEUN BISA NANGALI FLAMES BURNING ? ANJEUN BISA NINGALI FLAMES NGABANGKEUN ANJEUN BISA NINGALI FLAMES NGABANGKEUN ANJEUN BISA NANGALI FLAMES NGADUHUNG Duanana ANJEUN BISA NANGALI FLAMES NGADILIKKEUN KADUA KALI ANJEUN BISA NANGALI FLAMES NGADILIKKEUN KADUA KALING ANJEUN BISA NANGALI FLAMES NGADUNGKEUN KADUA KALINGA ANJEUN BISA NANGALI FLAMES NGADILIKKEUN KADUA KADUA JALAN. Duanana Sisi Jalan. Duanana Sisi Jalan. THE Duanana Sisi Jalan. KAHAYANG Duanana Sisi Jalan. KAHAYANG ANU Duanana Sisi Jalan. KAHAYANG ANJEUN Duanana Sisi Jalan. KAHAYANG DITANGKAPKEUN KAHAYANG DITANGKAPKEUN KAHAYANG DITANGGUL KURING KAHAYANG DITANGGUL KITUAH KU KAHAYANG DITANGGUL KALUARNA KU KAHAYANG DITANGGUL KURING ku angin. Kira-kira ku angin. Kira-kira ku angin. PEMAIN Kira-kira ku angin. SINI SABUN NYAETEUN Kira-kira ku angin. PEMADAM SABUN NYAAH Kira-kira ku angin. PEMADAM SABUN NYAEUN PEMADAM SABUN NYAEUN PEMOMPONG NYAAHKEUN ANJEUN GUGUR PEMOMPONG NYAAHKEUN JEUNG GUGUR PEMOMPONG NYAAHKEUN JEUNG GUGUR SADAYANA PEMOMPONG NYAAHKEUN JEUNG GUGUR DULUR SAKITU PEMOMPONG SABUN NYAAHKEUN JEUNG GUGUR SADAYANA. GUGUR SADAYANA SADAYANA. GUGUR SADAYANA SADAYANA. Kieu GUGUR SADAYANA SADAYANA. Kieu AS GUGUR SADAYANA SADAYANA. IEU SOKOK GUGUR SADAYANA SADAYANA. IEU SEUMEU HASOK JEUNG GUGUR SADAYANA SADAYANA. IEU SOKOK JEUNG EMBERS GUGUR SADAYANA SADAYANA. IEU SOKOK JEUNG EMBERS NGUMPUT IEU SOKOK JEUNG EMBERS NGUMPUT IEU SOKOK JEUNG EMBERS AKROS AKU IEU SOKOK JEUNG EMBERS NGUMPULKEUN ANJEUN IEU SOKOK JEUNG EMBERS NGUMPULKEUN KABEHNA. Sakedik Winningen maranhanana. Sakedik Winningen maranhanana. URANG Sakedik Winningen maranhanana. URANG OG Sakedik Winningen maranhanana. URANG OG GAMPANG Sakedik Winningen maranhanana. URANG OG GAMPANG A Sakedik Winningen maranhanana. Urang ogé ngagaduhan wisata Sakedik Winningen maranhanana. Urang ogé ngagaduhan wisata di jero Sakedik Winningen maranhanana. Urang ogé ngagaduhan wisata di jero Urang ogé ngagaduhan wisata di jero Urang ogé kéngingkeun wisata di jero perjalanan Urang ogé kéngingkeun wisata di zona évaluasi Urang ogé kéngingkeun wisata di jero zona évaluasi Urang ogé kéngingkeun wisata jero zona évaluasi éta Urang ogé kéngingkeun wisata di zona évaluasi tina libur ZON PENILAIAN DARI CUTI ZON PENILAIAN TANPA HARI RAYA ZON PENILAIAN tina seuneu peternakan lebaran ZON PENILAIAN HARIAN PAYAR DIDIEU Dinten ayeuna. SENI BADAN Dinten. SENI BADAN Dinten. Kieu SENI BADAN Dinten. IEU SENI BADAN Dinten. IEU SALAH SENI BADAN Dinten. INI SALAWALNA SENI BADAN Dinten. IEU SABADEUNG Jalan Raya 126. IEU SABADEUNG Jalan Raya 126. IEU SALAWASARNA Jalan Raya 126. LOBA KITU SADAYEUN Jalan Raya 126. LOBA RUMAH IEU SALAWASNA SALAPENG 126. LOBA RUMAH JEUNG IEU SABADEUNG Jalan Raya 126. RUANG JEUNG TOKO IEU SABADEUNG Jalan Raya 126. Seueur imah sareng toko anu IEU SABADEUNG Jalan Raya 126. Seueur imah sareng toko anu adil Seueur imah sareng toko anu adil LOBA RUMAH JEUNG TOKO ANJEUN DITINGKAT. DITINGKAT. DITINGKAT. LAIN-LAIN DITINGKAT. LAIN-LAIN DIURANG DITINGKAT. LAIN NGURUNG KA DITINGKAT. LAIN-LAIN DIKURANGKEUN Ngan DITINGKAT. LAIN-LAIN DIKURANGAN HANYA A DITINGKAT. LAIN-LAIN DIURUNGKEUN Ngan ukur pigura. LAIN-LAIN DIURUNGKEUN Ngan ukur pigura. LAIN-LAIN DIURUNGKEUN Ngan ukur pigura. Milarian LAIN-LAIN DIURUNGKEUN Ngan ukur pigura. Pilarian JEUNG LAIN-LAIN DIURUNGKEUN Ngan ukur pigura. Pilarian JEUNG RESCUE LAIN-LAIN DIURUNGKEUN Ngan ukur pigura. Pilarian sareng tim HASIL LAIN-LAIN DIURUNGKEUN Ngan ukur pigura. Milarian sareng nyalametkeun timana Milarian sareng nyalametkeun timana Pilarian sareng pasukan HASIL parantos kaluar PILIHAN JEUNG PASANG RESCUE TEU PÉNGÉNA PILIHAN JEUNG PASANG RESCUE TEU Dinten Kieu sareng PILIHAN JEUNG TIM RESORT ANU DILUWIH DENGAN ANJING PILIHAN JEUNG PASANG RESCUE TEU PÉNGÉN DINA ANJING ANJEUN OUT Dinten ieu sareng ANJING bade OUT Dinten ieu sareng ANJING bade ngalangkungan OUT Dinten ieu sareng ANJING bade ngalangkungannana OUT Dinten ieu sareng ANJING bade ngalangkungan karusuhan OUT Dinten Kieu sareng ANJING bade ngalangkungan pamariksaan RUBBLE OUT Dinten ieu sareng ANJING bade ngalangkungan kareseb anu diparios Ngalangkungan ceking cek kanggo Ngalangkungan RUBBLE mariksa VICTIMS. KANGSAAN. KANGSAAN. Kieu KANGSAAN. Seuneu ieu KANGSAAN. Seuneu ieu parantos KANGSAAN. Seuneu ieu parantos dikonsumsi KANGSAAN. Seuneu ieu parantos dikonsumsi hiji Seuneu ieu parantos dikonsumsi hiji Seuneu ieu parantos dikonsumsi hiji ratus Seuneu ieu parantos dikonsumsi hiji ratus genep puluh Seuneu ieu parantos dikonsumsi sajumlah ENAM ENAM ENAM Seuneu ieu parantos dikonsumsi hiji ratus genep puluh genep rébu Ratusan genep genep genep puluh rébu Ratusan genep genep genep rébu acar. ACRES. ACRES. IEU ACRES. IEU ACRES. ANJEUNG HUNGKUL ACRES. Éta ngan ukur genep ACRES. Éta ngan ukur genep genep persén Éta ngan ukur genep genep persén Éta ngan ukur genep persén anu dikandung Éta ngan ukur genep persén anu dikandung dina Éta ngan ukur genep persén anu dikandung ieu Éta ngan ukur genep persén anu dikandung dina titik ieu. DIKANDUNGKEUN DINA POINT INI. DIKANDUNGKEUN DINA POINT INI. URANG DIKANDUNGKEUN DINA POINT INI. Urang parantos Diajar DIKANDUNGKEUN DINA POINT INI. Urang parantos diajar THE DIKANDUNGKEUN DINA POINT INI. Urang parantos diajar sabab DIKANDUNGKEUN DINA POINT INI. Urang parantos diajar sabab ayeuna wengi Urang parantos diajar sabab ayeuna wengi Kami parantos neuleuman sabab musababna Urang parantos diajar sabab ieu sapeuting Kami parantos neuleuman sabab musababna sapeuting Kami parantos neuleuman sabab musababna sapeuting ieu Kami parantos neuleuman sabab musababna salah sahiji anu leutik Kami parantos neuleuman sabab musababna salah sahiji anu leutik Tina salah sahiji anu leuwih leutik tiheula Tina salah sahiji anu leuwih leutik anu mimiti éta Tina salah sahiji anu leuwih leutik anu mimiti Tina salah sahiji anu leutik anu mimiti ti mimiti Tina salah sahiji anu leuwih leutik tiheula anu dimimitian di Tina salah sahiji anu leuwih leutik anu mimiti di Portland Anu dimimitian di PORTLAND Anu dimimitian di daérah PORTLAND Anu dimimitian di daérah PORTLAND panungtungan Anu dimimitian di daérah PORTLAND minggu kamari. WILAYAH MINGGU AKHIR. WILAYAH MINGGU AKHIR. >> WILAYAH MINGGU AKHIR. >> PANALUNGTIKAN WILAYAH MINGGU AKHIR. >> PANALUNGNA NYarios WILAYAH MINGGU AKHIR. >> PAMIWAL SORANGAN WILAYAH MINGGU AKHIR. >> PISI SISI NYAJEUN TUNAI >> PISI SISI NYAJEUN TUNAI >> PISI PANJIJI HALEM Tuduhkeun >> PELIJARA NYAUTURUN GUNUNG GUNUNG HALEM >> PELIJARA NYAJEUN GUNJUKKAN GUNUNG HALEM BALD >> PELIJARA NYAJEUN GUNJUKKAN HALEM GUNUNG BALD Puncak >> PELIJARA NYAJARKAN GUNJUKKAN GUNUNG HALEM GUNUNG BUNGA PUNCAK HALEM GUNUNG BUNGA JUNUNG BUNGA HALEM GUNUNG BALD PUNCAK SABUN KEBATAKAN HALEM GUNUNG BALD PUNCAK KAHAYANG SORI UTARA OF HALEM GUNUNG BALD PUNCAK SABUN KEBATAKAN BARU BARENG NEWBERG HALEM GUNUNG BALD PUNCAK KAPUNGKEUN BARENG NU KALIMAH BARUBERBER TADI HALEM MOUNTAIN BALD PUNCAK KAPUNGKEUN BARENG NORTH OF NEWBERG DIMULA HALEM MOUNTAIN BALD PUNCAK KAPUNGKEUN BARENG NORTH OF NEWBERG DITANGGUNG JEUNG NORTH NEWBERG DIMIMULA NU NORTH NEWBERG dimimitian ku hiji NORTH NEWBERG dimimitian ku anu teu bener NORTH NEWBERG dimimitian ku anu teu pati jelas ANJEUNG DILAKSAN TEU KAMPIRE ÉKÉNGASI BATAS KAMPIRAN LUAR BIASA TEU SANGKA KAMPIRAN LUAR BIASA DI PRIVATE KAMPIRE TEU ÉPÉRÉTÉL DINA TEU PRIVATE KAMPIRE DI HARTA PRIVATE KAMPIRE DI HASIL PRIVATE Kusabab KAMPIRE ON HARTA PRIVATE Kusabab KAMPIRE DI HARTA PRIVATE Kusabab KAMPIRE DI HARTA PRIVATE Kusabab Luhur KAMPIRE DENGAN HARTA PRIVATE Kusabab meunangna jangkung KAMPIRE DENGAN HARTA PRIVATE Kusabab meunangna jangkung JEUNG Kusabab meunangna jangkung JEUNG Kusabab meunangna jangkung tur garing Kusabab meunangna tinggi sareng bahan beuleum garing Kusabab meunangna tinggi sareng garing bahan na Kusabab meunangna tinggi sareng garing garing éta diperlukeun Kusabab meunangna tinggi sareng garing garing éta asup Kusabab meunangna tinggi sareng garing garing éta diperlukeun dina nyebar SUSU KERING NYIEUN DIPÉNGKEUN SUSU KERING NYIEUN DITAMBAHKEUN AKROSS SUSU KERING NYIEUN DITAMBAHKEUN NGALANGKEUN Dalapan SUSU KERING NYIEUN DIPÉNGKEUN DAMPAK SADAYANA dalapan ratus SUSU KERING NYIEUN DIPERUHKEUN NGALANGKEUNG TIASA TIASA RASA TUJUH PITUNG DATANG dalapan puluh tujuh puluh DATANG dalapan ratus tujuh puluh lima DASAR dalapan ratus tujuh puluh lima acar. LIMA HASANA. LIMA HASANA. THE LIMA HASANA. Seuneu LIMA HASANA. DIPAYAR SANGUN LIMA HASANA. Seuneu LED TO LIMA HASANA. Seuneu LED TO EVACUATIONS Seuneu LED TO EVACUATIONS Seuneu LED TO EVACUATIONS Tukang Seuneu LED TO EVACUATIONS MINGGU AKHIR Seuneu LED TO EVACUATIONS MINGGU TUNGGAL TAPI Seuneu LED TO EVACUATIONS MINGGU AKHIR TAPI DULUR SADAYANA Seuneu LED TO EVACUATIONS MINGGU AKHIR TAPI DULUR SADAYANA MINGGU AKHIR TAPI DULUR SADAYANA MINGGU AKHIR TAPI DULUR SADAYANA DIBENAR MINGGU AKHIR TAPI DULU SADAYANA DIHENTEU MINGGU AKHIR TAPI DULU SADAYANA DIBENARKEUN BALIK MINGGU AKHIR TAPI DULUR SADAYANA DIBENARKEUN BALIK KA RUMAH MINGGU AKHIR TAPI DULU SADAYANA DIBENARKEUN BALIK KA RUMAH AYEUNA. Diidinan mulang deui ka imah ayeuna. Diidinan mulang deui ka imah ayeuna. IEU Diidinan mulang deui ka imah ayeuna. IEU Diidinan mulang deui ka imah ayeuna. Éta dianggap Diidinan mulang deui ka imah ayeuna. Éta dianggap lengkep Éta dianggap lengkep Éta dianggap lengkep ngandung NYA DIANGGUHKEUN KUEUNGEUN ETA BUTUH Éta dianggap lengkep ngandung tapi pamadam kebakaran Éta dianggap leres-leres dikandung tapi pemadam kebakaran éta DIKONTON TAPI PEMADAM SENI DIKANDUNGI TAPI PEMADAM MASIH MASIH DIANDUNG TAPI PEMADAM SÉSÉS MASIH MASIH DIKANDUNGI TAPI PEMADAM TETEP MASIH PUTTING DIKANDUNGI TAPI PEMADAM MASIH MASIH MASIHKEUN PANASARAN DIANDUNG TAPI PEMADAM MASIH MASIH MASIHKEUN KELUAR PANAS PANAS DIKONTON TAPI PEMADAM MASIH MASIH MASIH NGABÉRÉK PANAS PANASNA JEUNG MASIH NANGTUNGKEUN KOTA PANASNA JEUNG MASIH MASIHKEUN LUAS PANAS HATE JEUNG SABARNA MASIH MASIHKEUN LUAS PANAS PANASIA JEUNG NYAÉNYA MASIH MASIHKEUN LUAS PANAS PANASIA JEUNG NYAOSA NYARITA WARGA MASIH MASIHKEUN KOTOR PANAS JEUNG ANJEUNG NYARITA WARGA Aranjeunna naroskeun penduduk Aranjeunna naroskeun warga anu kedah ditingali Aranjeunna naroskeun padumuk pikeun awas Aranjeunna naroskeun penduduk anu kedah diawaskeun Aranjeunna naroskeun padumuk pikeun awas pikeun perokok Aranjeunna naroskeun padumuk pikeun awas pikeun aréa SMOLDERING Awas pikeun Area SMOLDERING Awas pikeun Area SMOLDERING Hurung Awas pikeun Area Ngaleutikeun Aranjeunna Awas pikeun Area Ngalembut Kana Bahanna Awas pikeun Area Ngalembut Kana Bahan Aranjeunna Awas pikeun Area Ngalembut Kana Bahanna sareng jantenna Awas pikeun Area Ngalembut Kana Bahan Aranjeunna sareng siap Kana harta maranhanana sareng siap Kana harta maranhanana sareng siap pikeun Kana harta maranhanana sareng siap siap Kana harta maranhanana sareng siap siap deui Kana harta maranhanana sareng siap siap deui dina Kana harta maranhanana sareng siap siap deui dina kasus Pikeun épaku deui dina kasus Pikeun ngébréhkeun deui dina kaayaan kasus Pikeun ngébréhkeun deui dina kaayaan ngarobih kaayaan Pikeun épéksi deui dina kaayaan kasus Ngarobih Pikeun épakuasi deui dina kaayaan kasus Ngarobih ka jalma-jalma Pikeun épakuasi deui dina kaayaan kasus Ngarobih ka anu henteu Kaayaan Ngarobih ka Anu Henteu Kaayaan Ngarobih ka Anu Henteu Langsung KAAYAAN Ngarobih ka jalma-jalma anu henteu langsung dipengaruhi KAAYAAN Ngarobih ka jalma-jalma anu henteu langsung dipangaruhan ku KAAYAAN Ngarobih ka jalma-jalma anu henteu langsung dipangaruhan ku KAAYAAN Ngarobih ka jalma-jalma anu henteu langsung dipangaruhan ku anu tiheula LANGSUNG DITAMPANGKEUN KAHIJI LANGSUNG DITAMPANGKEUN KAHIJI. . . >> . >> THE . >> BESAR . >> PERTANYAAN BESAR . >> PERTANYAAN BÉH . >> PERTANYAAN BESAR KANA >> PERTANYAAN BESAR KANA >> PERTANYAAN BESAR KAPANYA Kersa >> PERTANYAAN BESAR KAPANYA KIEU KITU >> PERTANYAAN BÉBÉNÉÉÉÉÉÉÉÉK Lamun ieu bakal ngaroko >> PERTANYAAN BÉBÉNÉÉÉÉNA APA JEUNG SÉRÉS SÉNA >> PERTANYAAN BÉBÉNÉÉÉÉNA APA HENTEU SÉRÉS SIA HAYANG >> PERTANYAAN BÉBÉNÉÉÉÉNA APA HENTEU RÉSÉH ieu jelas Naha ieu bakal jelas-jelas hatur nuhun AKAN SUSU INI JELEMA HATUR NANGTU KA PUNGJUNG AKAN SOKOK INI JELAS NURUT KA PAMARA BARBARA AKAN SUSU INI JELEMA HATUR NANGTU BARBARA LOKKEN AKAN SOK NGOMPOK INI JADI HASIL NINGGAL KA BARBARA LOKKEN SAHA AKAN SOK NGOMPOK INI JADI HASIL NINGGAL KA BARBARA LOKKEN SAHA NGirim PANDANGAN BARBARA LOKKEN SAHA NGirim PAMANDA BARBARA LOKKEN Anu NGirim US PAMANDI BARBARA LOKKEN Anu NGirim Ka Urang ieu PAMANDI BARBARA LOKKEN Anu NGirimkeun Gambar ieu PAMANDI BARBARA LOKKEN Anu NGirimkeun Ieu Poto ieu Ti PAMANDI BARBARA LOKKEN Anu NGirimkeun Ieu Poto ieu Ti Bumi US ieu gambar ti jero taneuh US ieu gambar ti jero cai KAMI Poto-potret ieu ti tempat nyeuseuh cai di KAMI Poto-potret ieu ti mimiti nyeuseuh WASHINGTON DI KAMI Poto-potret ieu ti tempat nyeuseuh cai di gunung. WASHINGTON DI GORGE. WASHINGTON DI GORGE. Anjeunna WASHINGTON DI GORGE. MANÉHNA NYEBUTKEUN WASHINGTON DI GORGE. MANÉHNA ANJEUN NYA WASHINGTON DI GORGE. MANÉHNA ANJEUN MANÉHNA MANÉHNA WASHINGTON DI GORGE. MANÉHNA ANJEUN MANÉHNA ANJEUN MANÉHNA ANJEUN MANÉHNA ANJEUN NYAAH NYAAHNA ANJING ANJEUN JELAS NYAAH NYAAHNA ANJING ANJEUN HAYANG JELAS. HUTANG JELAS. HUTANG JELAS. abdi HUTANG JELAS. ÉMUTAN ABDI HUTANG JELAS. PIKIR URANG HUTANG JELAS. PIKIR URANG SADAYANA HUTANG JELAS. Sigana mah urang sadayana. Sigana mah urang sadayana. Sigana mah urang sadayana. KABEH Sigana mah urang sadayana. CHERYL GEISLER Sigana mah urang sadayana. CHERYL GEISLER I Sigana mah urang sadayana. CHERYL GEISLER sigana mah Sigana mah urang sadayana. CHERYL GEISLER sigana mah nyarios CHERYL GEISLER sigana mah nyarios CHERYL GEISLER sigana mah nyarios CHERYL GEISLER sigana mah nyarios seueur CHERYL GEISLER sigana mah nyarios ti seueur CHERYL GEISLER sigana mah nyarios kanggo seueur urang. Pikeun seueur urang. Pikeun seueur urang. Anjeunna Pikeun seueur urang. ANJEUNNA TADINA Pikeun seueur urang. MANÉHNA Ngan Pikeun seueur urang. MANÉHNA Ngan ukur NGAGUM Pikeun seueur urang. ANJEUNG KUMUNGKEUN LANGSUNG KA Pikeun seueur urang. ANJEUN ÉÉÉÉNG BAGJA NINGALI Pikeun seueur urang. Anjeunna ngan ukur resep ningali Anjeunna ngan ukur resep ningali ANJEUNG KANGSA GAMPANG NINGALI MATÉNA ANJEUN KANGGO GAMPANG NINGALI MATÉNA Ngan ANJEUNG KUMUNGKEUN BARANG NINGALI MATÉNA Ngan Nyawang ANJEUNG KUMUNGKEUN BARANG NINGALI MATÉNA Ngan Nuju Ngintip Ngalangkungan ANJEUNG KUMUNGKEUN BARANG NINGALI panonpoé Ngan ukur ningali dina SUN HANYA NINGALI MELALUI THE SUN HANYA NINGALI LALAKI ROKOK SUN HANYA NÉSIL LALAKI ROKOK DINA. Haseup Dinten ayeuna. Haseup Dinten ayeuna. Éta Éta Haseup Dinten ayeuna. Éta AYA Haseup Dinten ayeuna. Éta di CAMAS. Éta di CAMAS. Éta di CAMAS. HAYU Éta di CAMAS. Hayu urang ngarepkeun Éta di CAMAS. Hayu urang ngarepkeun WE Éta di CAMAS. KUDU HARAPAN KITU NINGALI Éta di CAMAS. Hayu urang ngarepkeun urang tingali deui Éta di CAMAS. Hayu Urang ngarepkeun urang tingali deui éta Hayu Urang ngarepkeun urang tingali deui éta Hayu Urang ngarepkeun urang tingali deui sakedap deui. Gancang pisan. Gancang pisan. HAYU Gancang pisan. Hayu urang bawa Gancang pisan. Hayu urang mawa MATT Gancang pisan. Hayu urang mawa MATT JEUNG Gancang pisan. Hayu urang mawa MATT JEUNG AYEUNA Gancang pisan. Hayu urang mawa MATT AND AYEUNA URANG Hayu urang mawa MATT AND AYEUNA URANG Hayu urang bawa matt sareng ayeuna urang ngarepkeun Hayu urang mawa matt sareng ayeuna urang ngarepkeun Hayu urang mawa matt sareng ayeuna urang ngarepkeun langkung seueur Hayu urang nyandak matt sareng ayeuna urang ngarepkeun langkung seueur panonpoé Hayu urang mawa matt sareng ayeuna urang ngarepkeun deui panonpoé anu langkung seueur HARAPAN SANGATNA SANGATONGAN SUN HARAPAN SANGATNA SANGSA SILAPÉNA TAPI Ngarepkeun Anu Langkung Raos Surya Tapi urang bakal Ngarepkeun Anu Langkung Raos Surya Tapi urang ogé Ngarepkeun Anu Langkung Raos Surya Tapi urang ogé bakal nyandak Ngarepkeun Anu Langkung Raos Surya Tapi urang ogé bakal nyandak deui Ngarepkeun Anu Langkung Raos Surya Tapi urang ogé bakal nyandak hujan langkung seueur Tapi urang ogé bakal nyandak hujan langkung seueur Tapi urang ogé bakal nyandak deui curuk hujan Tapi urang ogé bakal nyandak deui curuk hujan ka Tapi urang ogé bakal nyandak deui curuk hujan janten pas. Ngalungkeun ka mat. Ngalungkeun ka mat. Nuhun, Ngalungkeun ka mat. Leres, abdi Ngalungkeun ka mat. Leres, abdi terang Ngalungkeun ka mat. Leres, abdi terang LAUREL Ngalungkeun ka mat. Leres, abdi terang LAUREL DINA Ngalungkeun ka mat. Leres, abdi terang LAUREL Dinten kamari Leres, abdi terang LAUREL Dinten kamari Leres, kuring terang LAUREL Dinten kamari kuring terang Leres, abdi terang LAUREL Dinten kamari kuring ningali MY Leres, abdi terang LAUREL Dinten kamari kuring ningali kalangkang kuring. NANGTUNGKEUN KONGRÉAN KURING. NANGTUNGKEUN KONGRÉAN KURING. abdi NANGTUNGKEUN KONGRÉAN KURING. Kuring NGARASA NANGTUNGKEUN KONGRÉAN KURING. Abdi NGARASA NANGTUNGKEUN KONGRÉAN KURING. NGARASA JEUNG PUNXSUTAWNEY NANGTUNGKEUN KONGRÉAN KURING. Abdi rumaos PUNXSUTAWNEY PHIL Abdi rumaos PUNXSUTAWNEY PHIL Kuring RASA PUNXSUTAWNEY PHIL HAYANG Kuring RASA PUNXSUTAWNEY PHIL HAYANG Kuring RASA PUNXSUTAWNEY PHIL HAYANG RÉLAK Kuring RASA PUNXSUTAWNEY PHIL HAYANG NGABUKUL DEUI Kuring RASA PUNXSUTAWNEY PHIL HAYANG NGORÉBAT DEUI Kuring RASA PUNXSUTAWNEY PHIL HAYANG NGABALIKAT DEUI HAYANG NGORÉBANG DEUI KA MY HAYANG NGORÉBANG DEUI DINA liang kuring. Liang. Liang. KABEH Liang. HENTEU KUNANAON. HENTEU KUNANAON. HENTEU KUNANAON. abdi HENTEU KUNANAON. ABDI HOYONG HENTEU KUNANAON. ABDI HOYONG HENTEU KUNANAON. Abdi hoyong nunjukkeun HENTEU KUNANAON. Abdi hoyong nunjukkeun anjeun HENTEU KUNANAON. Abdi hoyong nunjukkeun anjeun naon HENTEU KUNANAON. Abdi hoyong nunjukkeun anjeun naon anu badé Abdi hoyong nunjukkeun anjeun naon anu badé Abdi hoyong nunjukkeun naon anu lumangsung Abdi hoyong nunjukkeun naon anu di luar Abdi hoyong nunjukkeun anjeun naon anu lumangsung di luar katuhu Abdi hoyong nunjukkeun anjeun naon anu lumangsung di luar ayeuna. DI LUAR NEGERI AYEUNA. DI LUAR NEGERI AYEUNA. Hal DI LUAR NEGERI AYEUNA. Hal éta DI LUAR NEGERI AYEUNA. Hal-hal anu DITINGKATKEUN DI LUAR NEGERI AYEUNA. Hal-hal anu DITINGKATKEUN A DI LUAR NEGERI AYEUNA. Hal-hal anu ditambihan sakedik Hal-hal anu ditambihan sakedik Hal-hal anu ditambihan sakedik sakedik. BIT. BIT. KUNCI BIT. KUNCI URANG BIT. KUNCI URANG SIEUN BIT. KUNCI URANG JADI A BIT. KUNCI URANG JEUNG SIKIT BIT. KUNCI URANG JEUNG SIKIT SIKIT KUNCI URANG JEUNG SIKIT SIKIT KUNCI URANG JEUNG SIKIT SIKIT KUNCI URANG JEUNG SIKIT SIKIT TI JEUNG. TI PAMALI. TI PAMALI. KASILIHAN TI PAMALI. VISIBILITASI HENTEU TI PAMALI. TAMPILAN HENTEU AS TI PAMALI. TAMPILAN TEU SALAH TI PAMALI. TAMPILAN HENTEU SALAH JEUNG TI PAMALI. VISIBILITASI Sanés siga goréng sareng 64 VISIBILITASI Sanés siga goréng sareng 64 TAMPILAN Sanés siga goréng sareng 64 DEGREES. DEGREES. DEGREES. URANG DEGREES. URANG TEU DEGREES. URANG TEU BOGA DEGREES. URANG TEU AYA DEGREES. URANG TEU BOGA HUJAN DEGREES. URANG TEU BOGA HUJAN DI URANG TEU BOGA HUJAN DI URANG TEU BOGA HUJAN DI PORTLAND URANG TEU BOGA HUJAN DI PORTLAND KANAN URANG TEU BOGA HUJAN DI PORTLAND AYEUNA URANG TEU BOGA HUJAN DI PORTLAND AYEUNA Tapi URANG TEU BOGA HUJAN DI PORTLAND AYEUNA AYEUNA tapi urang PORTLAND AYEUNA AYEUNA TAPI URANG PORTLAND AYEUNA AYEUNA TAPI VISIBILITAS KAMI PORTLAND AYEUNA AYEUNA TAPI VISIBILITAS KAMI PORTLAND AYEUNA AYEUNA TAPI VISIBILITAS KAMI TENTANG PORTLAND AYEUNA AYEUNA TAPI VISIBILITAS KAMI TENTANG OH PORTLAND AYEUNA AYEUNA TAPI VISIBILITAS KAMI TENTANG OH TIGA KASILIHAN NGEUNKEUN KANA OH TIGA KASILIHAN NGEUNAAN OH TIGA kali KATAMPILAN NGEUNAAN OH TIGA KALI LEUWIH LEUWIH LEUWIH KASILIHAN NGEUNAAN OH TIGA KALI LEUWIH DUA VISIBILITASI NGEUNAAN OH TIGA KALI LEUWIH DUA ATUH KASILIHAN NGEUNAAN OH TIGA KALI LEUWIH DUA ATUH TIGA KASILIHAN NGEUNAAN OH TIGA KALI LEUWIH DUA ATUH TIGA KALI WAKTU LEUWIH DUA ATUH TIGA KALI WAKTU LEUWIH DUA ATUH TIGA KALI LEUWIH hadé KALI LEUWIH DUA ATUH TIGA KALI LEUWIH BÉTÉ KALI LEUWIH DUA ATAWA TIGA KALI LEUWIH BÉTÉNA WAKTU LEUWIH DUA ATUH TIGA WAKTU LEUWIH BETA WAKTU LEUWIH DUA ATAWA TIGA WAKTU LEUWIH BAIK DINA TI DIDIJI. LEUWIH LEUWIH JEUNG DULU kamari. LEUWIH LEUWIH JEUNG DULU kamari. MILIL LEUWIH LEUWIH JEUNG DULU kamari. Mil sareng LEUWIH LEUWIH JEUNG DULU kamari. Mil sareng A LEUWIH LEUWIH JEUNG DULU kamari. Mil sareng sajumlah. Mil sareng sajumlah. Mil sareng sajumlah. KUMAHA Mil sareng sajumlah. KUMAHA TERAKHIR Mil sareng sajumlah. KUMAHA PEUTING TENGAH Mil sareng sajumlah. KUMAHA PEUTING Tukang Mil sareng sajumlah. KUMAHA PEUTING Tukangeun perkawis Mil sareng sajumlah. KUMAHA PEUTING TUNGGAL TEU A KUMAHA PEUTING TUNGGAL TEU A KUMAHA PEUTING TUNGGAL Kinten-Kinten SATAPI KUMAHA PEUTING TUNGGAL Kinten-Kinten SABAT A KUMAHA PEUTING TUNGGAL Kinten-kinten sapotong batu. SABILIK ALANG. SABILIK ALANG. NEUTEUP SABILIK ALANG. Katingali SABILIK ALANG. KITÉNG CORVALLIS SABILIK ALANG. KITÉNG CORVALLIS DEUI KITÉNG CORVALLIS DEUI KITÉNG CORVALLIS DEUI DEUI KITONGKONG CORVALLIS DEUI KACILINGAN KITONGKONG CORVALLIS DEUI KACILINGKEUN Dalapan KITONGKONG CORVALLIS DEUI KACILINGKEUN Dalapan Mil KITING CORVALLIS DEUI KACILINGKEUN Dalapan MILES AN MÉRÉSÉKEUN Dalapan MILES AN MÉRÉSÉKEUN Dalapan MILES JAM, Mupuskeun Dalapan Mil Jam, Dalapan MÉRÉSÉKEUN Dalapan MILES JAM, dalapan MILES Mupuskeun Dalapan MILES Sajam, Dalapan Mil Témbong JAM, Dalapan Mil TAMPILAN JAM, dalapan mil paningalian didinya JAM, dalapan mil paningalian didinya sareng JAM, dalapan mil paningalian didinya sareng JAM, dalapan mil panampian di dinya sareng pantai JAM, dalapan mil paningalian didinya sareng pantai na JAM, dalapan mil paningalian didinya sareng basisirna ogé Aya sareng pantai ogé AYA JEUNG PITNA OG DIKELUAR Aya sareng pantai ogé parantos jelas AYA JEUNG PISAN ogé parantos jelas KECUALI AYA JEUNG PISAN ogé parantos diberesihan kajabi AYA JEUNG PISAN ogé parantos jelas JABA KECAP. DIPERBESAR KECUALI STORI. DIPERBESAR KECUALI STORI. SABARÉNA DIPERBESAR KECUALI STORI. Aranjeunna ngagaduhan DIPERBESAR KECUALI STORI. SILAKU KITU KITU DIPERBESAR KECUALI STORI. Aranjeunna ngagaduhan sababaraha FOG. Aranjeunna ngagaduhan sababaraha FOG. Aranjeunna ngagaduhan sababaraha FOG. SAKALI Aranjeunna ngagaduhan sababaraha FOG. SAKALI DEUI, Aranjeunna ngagaduhan sababaraha FOG. Sakali deui, portopolio Aranjeunna ngagaduhan sababaraha FOG. SAKALI DEUI, PÉSORANG Meunang Aranjeunna ngagaduhan sababaraha FOG. Sakali deui, Portugis meunang Sakali deui, Portugis meunang Sakali deui, Portugis Meunang DUNYA Sakali deui, Portugis Meunang CUP DUNYA Sakali deui, Portugis Meunang DUNYA CUP THE Sakali deui, Portugis MANGSA CUP DUNYA Anu parah Sakali deui, Portugis Meunang CUP DUNYA Anu paling parah di dinya Sakali deui, Portugis Meunang CUP DUNYA Anu paling parah di dinya DUNYA CUP Anu pang parahna di dinya DUNYA CUP PALING PISAN AYA DI DUNYA CUP PALING PISAN DI DUNYA. DUNYA. DUNYA. JEUNG DUNYA. JEUNG WE DUNYA. JEUNG KAMI OGÉ DUNYA. JEUNG KAMI OG KALebet DUNYA. JEUNG KAMI OG DI DI DUNYA. JEUNG KAMI OG OG DI CASCADIA DUNYA. JEUNG KAMI OGÉ DI CUP CASCADIA JEUNG KAMI OGÉ DI CUP CASCADIA JEUNG KAMI OG DULU DI CASCADIA CUP ANTARA Sareng Kami ogé di CASCADIA CUP ANTARA PORTLAND, Sareng Kami ogé di CASCADIA CUP ANTARA PORTLAND, VANCOUVER, ANTARA PORTLAND, VANCOUVER, ANTARA PORTLAND, VANCOUVER, SM ANTARA PORTLAND, VANCOUVER, SM JEUNG ANTARA PORTLAND, VANCOUVER, SM JEUNG SEATTLE ANTARA PORTLAND, VANCOUVER, SM JEUNG SEATTLE YOU ANTARA PORTLAND, VANCOUVER, SM JEUNG SEATTLE ANU DITINGALI ANTARA PORTLAND, VANCOUVER, SM JEUNG SEATTLE ANJEUN ANJEUN SM JEUNG SEATTLE ANU NINGali KA URANG SM Sareng SEATTLE ANU NINGali HUTAN KAMI SM JEUNG SEATTLE ANU NINGALI KUALITU HIRI KAMI SM Sareng SEATTLE ANU NINGALI INDIK KUALITAS KAMI SM Sareng SEATTLE ANU NINGALI INDIK KUALITAS HIRUP urang GO SM JEUNG SEATTLE ANU NINGALI INDIK KUALITAS HIRUP KAMI SM Sareng SEATTLE ANU NINGALI INDIK KUALITAS KAMI MUNG KADUA DUA PULUH INDIK KUALITAS HANGSA MUNGKIT dua puluh INDEX KUALITAS HANGSA MULAI kana dua puluh tilu INDIK KUALITAS HIRUP KA PALU DUA PALES INDIK KUALITAS HIRAT NGALINGKEUN KA DUA PULUH TIASA PALES INDEX KUALITAS HIRUP KA PULU DUULU PALES Bandingkeun INDIK KUALITAS HIRAT NGALINGKEUN DUA PULUH TIUL PALES Bandingkeun sareng TILU PALES Bandingkeun sareng TILU PALES Bandingkeun sareng LAIN LAIN TILU PALES Bandingkeun sareng Anu Leutik TILU PALES Bandingkeun sareng kota anu leutik TILU PALES Bandingkeun sareng kota leutik anu sanés TILU PALES Bandingkeun sareng kota leutik anu sanés di Kota LAIN LAIN DI Kota LEBIH LEUTIK DI KALINGKAT Kota LEBIH LEUTIK DI WIJI UTAMA Kota LAIN LAIN DI WIJI UTAMA JEUNG Kota LAIN LAIN DI WIJI UTAMA JEUNG Kidul WIJIER UTAMA JEUNG SELATAN WIJI UTAMA JEUNG OREGON Kidul WIJI UTAMA JEUNG OREGON SELATAN ATAS WIJI UTAMA JEUNG OREGON SELATAN LELAKI ENAM WIJI UTAMA JEUNG OREGON SELATAN LELAKI ENAM Ratusan. OREGON LEBIH ENAM RATUS. OREGON LEBIH ENAM RATUS. JADI OREGON LEBIH ENAM RATUS. Kitu deui OREGON LEBIH ENAM RATUS. JADI DEUI THE OREGON LEBIH ENAM RATUS. JADI DEUI PANGERAN JADI DEUI PANGERAN JADI DEUI DEUI DOMINATOR UTAMA JADI DEUI PANGSAÉNAN UTARA TAPI JADI DEUI PANGSAÉNAN UTARA TAPI WE JADI DEUI PANGSAÉNAN UTARA TAPI WE JADI DEUI PANGSAÉNAN UTARA TAPI WE AYEUNA AYEUNA JADI DEUI PANGSAÉNAN UTARA TAPI WE AYEUNA AYEUNA JADI DEUI PANGSAÉAN UTARA TAPI WE AYEUNA AYEUNA DI Ngadominasi Tapi urang ayeuna aya di NYARITA TAPI URANG AYEUNA AYEUNA SANGAT NGAROMPUN TAPI URANG AYEUNA AYEUNA SANGAT UNHEALTHY NGAROMPUN TAPI KAMI AYEUNA AYEUNA DI KATEGORI PISAN SAKUDU NGAROMPUN TAPI KAMI AYEUNA AYEUNA DI KATEGORI PISAN NGARASA KATEGORI PISAN SADAYANA KATEGORI PISAN NGARASA NAON KATEGORI PISAN LEUWIH ENGKAJEUN LEUWIH LEUWIH KATEGORI PISAN ENGKEUN Anu LEUWIH LEBIH DARI KATEGORI PISAN SADAYANA NU LEUWIH LEUWIH HADE KATEGORI PISAN LEUWIH ENGKAJI ANJEUN LEUWIH LEUWIH JEUNG BENER LEUWIH LEUWIH LEUWIH JEUNG LUAR BIASA Langkung saé tibatan janten KATEGORI anu bahaya LEUWIH LEUWIH JEUNG KATEGORI LUAR BIASA DI LEUWIH LEUWIH LEUWIH JEUNG KATEGORI LUAR BIASA KALABIHAN Langkung saé tibatan janten kaayaan anu bahaya dina sababaraha lokasi KATEGORI DI Sababaraha LOKASI KATEGORI DI Sababaraha Tempat Sakitar KATEGORI DI Sababaraha Tempat Sakitar Jabar KATEGORI DI Sababaraha Tempat Sakitar Kulon Oregon KATEGORI DI Sababaraha Tempat Sakitar Oregon Kulon Anu Kagungan Sakitar Kulon Oregon gaduh Kira-kira OREGON BARAT TELAH DITAMBAH Kira-kira OREGON BARAT AYEUNA NGARONJATKEUN Kira-kira OREGON BARAT TELAH ditingkatkeun pikeun ngan Kira-kira OREGON BARAT AYAT DITAMBAH Pikeun Sederhana Ditingkatkeun Ngan Sederhana Ditingkatkeun Pikeun ngan saukur Sederhana teu Sacara Sehat Ditingkatkeun pikeun ngan saukur Sederhana teu adil ti Ditingkatkeun Ngan saukur Sederhana teu Sacara Sehat SANGAT Ditingkatkeun Ngan saukur Sederhana teu Sacara Sehat DARI SANGAT SADAYANA NGARASA DARI SANGAT SANGAT SADAYA NGARASA DARI SANGAT SANGAT SADIRA ATAWA NGARASA DARI SANGAT TEU SANGAT ATAWA PISAH. ATAWA LUAR BIASA. ATAWA LUAR BIASA. JADI ATAWA LUAR BIASA. JADI ITU ATAWA LUAR BIASA. Janten gumantungna ATAWA LUAR BIASA. Janten gumantung ka CARA ATAWA LUAR BIASA. Janten gumantung kana kumaha anjeun ATAWA LUAR BIASA. Janten gumantung kana kumaha anjeun ningali ATAWA LUAR BIASA. Janten gumantung ka kumaha pandangan anjeun Janten gumantung ka kumaha pandangan anjeun Janten gumantung kana kumaha anjeun ningali éta, Janten gumantung kana kumaha anjeun ningali éta, Leres. IT, BENER. IT, BENER. JADI IT, BENER. JADI URANG IT, BENER. JADI URANG IT, BENER. JADI URANG KEPALA IT, BENER. JADI URANG KEPALA IT, BENER. JADI URANG KEPALA DI IT, BENER. JADI URANG DIPANGSA DINA BENER JADI URANG DIPANGSA DINA BENER JADI URANG KEPALA DI ARAHAN Leres JADI URANG DIPANGSA DI ARAHAN BENER AT JADI URANG DIPANGSA DINA ARAHAN BENER SAKOLA KURING JADI URANG DIPANGSA DINA ARAHAN BENER SAKURANGNA JADI URANG DIPANGSA DINA ARAHAN BENER SAKURANGNA ARAHAN SAKITIKNA ANU Pitunjuk sahenteuna urang anu tina PETUNJUK SADAYANA NU SAURANG PETUNJUK SADAYANA NU SAATUR NU SAAT PETUNJUK SADAYANA NU SAATUR NU SAATNA PETUNJUK SADAYANA NU SAURANG TANGTU ALUS NINGALI. TANGTU ALUS NINGALI. TANGTU ALUS NINGALI. KABEH TANGTU ALUS NINGALI. HENTEU KUNANAON. HENTEU KUNANAON. HENTEU KUNANAON. KABEH HENTEU KUNANAON. HENTEU KUNANAON. HENTEU KUNANAON. HENTEU KUNANAON. THE HENTEU KUNANAON. Haseup HENTEU KUNANAON. Haseupna parantos HENTEU KUNANAON. Haseupna parantos HENTEU KUNANAON. Haseup parantos kitu HENTEU KUNANAON. Haseup parantos PERVASIF Haseup parantos PERVASIF Haseupna tos PERVASIF JADI Haseup parantos PERVASIF JADI AWAL Haseup parantos PERVASIF anu langkung awal ieu Haseup parantos PERVASIF Janten awal minggu ieu Haseup parantos PERVASIF Janten anu mimiti ieu minggu ieu Haseup parantos PERVASIF Janten awal minggu ieu nya Anu mimiti minggu ieu nya éta Sing mimiti minggu ieu ogé Anu mimiti minggu ieu ogé ditingali Anu mimiti minggu ieu ogé ditingali A Anu mimiti minggu ieu ogé ditingali sajuta juta Anu mimiti minggu ieu ogé ditingali sajuta mil Anu mimiti minggu ieu ogé ditingali sajuta mil jauh Sanaos ditingali sajuta jarak Malah ditingali sajuta juta ku Malah katingali sajuta juta ku NASA Malah ditingali sajuta mil ku epik NASA urang Malah ditingali sajuta juta ku sélélér epik NASA Malah ditingali sajuta mil ku epic sicélite epik NASA Ku NASA EPIK SÉSÉLIT ÉPAT Ku NASA EPIK SÉSÉLÉNIK EPIK SATELIT Ku NASA EPIK SIKELIT SIKELIT Standar Pikeun Ku NASA EPIK SIKELIT SIKELIT nangtung pikeun bumi Ku NASA EPIK SIKELIT SIKELIT Standar Pikeun Kawijakan Bumi PANANGTUNGAN pikeun Kawijakan Bumi NGADEGKEUN Pikeun Kawijakan BUMI KROMATIK NGADEGKEUN Pikeun POLIKI EARTH NGARANA KROMATIK NGADEGKEUN Pikeun KAPERAAN BUMI KAMERA NUNJUNG KAMERA NGADEGKEUN KAPERTAN BUMI KAMERA NGEBARKEUN KAMERA Éta Éta KAMERA GAMBAR KROMATIS Éta Éta KAMERA GAMBAR KROMATIS Éta Hartosna KAMERA GAMBAR KROMATIS Anu Hartosna KAMERA GAMBAR CHROMATIC ANU HAYANG LAKU KAMERA GAMBAR KROMATIS Anu Hartosna Ngalakukeun Panilitian KAMERA GAMBAR KROMATIS Anu Hartosna Ngalakukeun Panilitian JEUNG Maksadna ngalakukeun panilitian sareng Hartosna pikeun ngalakukeun panilitian sareng pangawas Maksadna ngalakukeun panilitian sareng pangawas Hartosna pikeun ngalakukeun panilitian sareng ngawaskeun panonpoé Hartosna ngalakukeun panilitian sareng pangawas panonpoé tapi Hartosna pikeun ngalakukeun panilitian sareng ngawaskeun panonpoé tapi éta Hartosna pikeun ngalakukeun panilitian sareng ngawaskeun panonpoé tapi éta tiasa Hartosna pikeun ngalakukeun panilitian sareng ngawaskeun panonpoé tapi ogé tiasa MONITOR panonpoé tapi ogé tiasa MONITOR panonpoé tapi ogé bisa MONITOR panonpoé tapi ogé bisa dipéngkolkeun MONITOR panonpoé tapi ogé bisa dipareuman MONITOR panonpoé tapi ogé bisa dihurungkeun dina MONITOR MATÉNA TAPI BISA BISA DIPANGGIL DI BUMI MONITOR MATÉNA TAPI BISA BISA DIPANGGIL DI BUMI A DILILIHKEUN DI Bumi A DILILIHkeun ka bumi sajuta DILILIH DI BUMI JUTA JUTA DILILIH DI BUMI JUTA JUTA DILILIH DI BUMI JUTA JUTA ATAWA DILILIHKEUN DI BUMI JUTA JUTA ATAWA NGASOK DILILIHKEUN DI BUMI JUTA JUTA ATAWA SOKOK JUTA JUTA ATUH ATAWA NGASOK JUTA MILES Jauh ATAWA ROKOK DITINGALI JUTA JUTA JAUH ATAWA HASOK DITITÉNAHNA JUTA JUTA JAUH ATAWA HASOK DITOLONG LAIN LAIN JUTA JUTA JAUH ATAWA HASOK DITITÉNAH PEMANTAUAN LAIN Ningali PEMANTAUAN LAIN NINGALI MONITORING LAIN PEUTING Katingali PEMANTAUAN LAIN DIDIEU-NYA Katingali PEMANTAUAN LAIN DIDIEU HURRICANE-Na Ningali PEMANTAUAN LAIN DIDENGENGNA HURRICANE SALLY. Wengi ayeuna HIS HURRICANE SALLY. Wengi ayeuna HIS HURRICANE SALLY. URANG Wengi ayeuna HIS HURRICANE SALLY. KAMI GADUH Wengi ayeuna HIS HURRICANE SALLY. URANG A Wengi ayeuna HIS HURRICANE SALLY. URANG KATEGORI Wengi ayeuna HIS HURRICANE SALLY. URANG KATEGORI DUA URANG KATEGORI DUA URANG KUDU KATEGORI DUA HURRICANE URANG KUDU KATEGORI DUA HURRICANE URANG KUDU KATEGORI DUA HURRICANE NGEUNAAN URANG NGADILIKAN KATEGORI DUA HURRICANE NGADILIKNA HURRICANE TENTANG NYIEUN HURRICANE TENTANG NGADamel LANDFALL HURRICANE Pikeun Ngadamel LANDFALL IN HURRICANE TENTANG NGADamel LANDFALL DI HURRICANE TENTANG NGADamel LANDFALL DI AS HURRICANE Pikeun NGADIEU LANDFALL DI AS LAURA. LANDFALL DI AS LAURA. LANDFALL DI AS LAURA. KURING LANDFALL DI AS LAURA. URANG KUDU LANDFALL DI AS LAURA. URANG KUDU LEUWIH LANDFALL DI AS LAURA. URANG BISA LEUWIH ON LANDFALL DI AS LAURA. URANG KUDU LEUWIH HENTEU LANDFALL DI AS LAURA. KITU KUDU BANYAKNA NGADULU NA LANDFALL DI AS LAURA. URANG KUDU BANYAKNA NGADEGKEUN NA URANG KUDU BANYAKNA NGADEGKEUN NA KITU KUDU LEUWIH HENTEU JEUNG HUJAN URANG KUDU BANYAKNA NGeunaan Éta Sareng Hujan Éta Éta KITU KUDU LEUWIH HENTEU JEUNG HUJAN ANU SADIRA Urang bakal langkung seueur perkawis éta sareng hujan anu nuju ka urang Urang bakal langkung seueur perkawis éta sareng hujan anu nuju jalan urang. Hujan anu nuju jalan urang. Hujan anu nuju jalan urang. TEU Hujan anu nuju jalan urang. TEU HURRICANE Hujan anu nuju jalan urang. TEU HUJAN HURRICANE Hujan anu nuju jalan urang. Sanés HUJAN HURRICANE TAPI Hujan anu nuju jalan urang. Sanés HUJAN HURRICANE TAPI WE Hujan anu nuju jalan urang. Sanés HUJAN HURRICANE Tapi urang Sanés HUJAN HURRICANE Tapi urang Sanés HUJAN HURRICANE TAPI URANG BÉLÉ Sanés HUJAN HURRICANE TAPI URANG BAKAL Sanés HUJAN HURRICANE TAPI URANG BÉKÉNG GAMPANG

Carita Top: Sore 9-15-20

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="9.909" dur="0.101"> >> </text>
<text sub="clublinks" start="10.01" dur="0.1"> >> Kieu </text>
<text sub="clublinks" start="10.11" dur="0.133"> >> Kieu ieu </text>
<text sub="clublinks" start="10.243" dur="0.1"> >> Kieu ieu teh </text>
<text sub="clublinks" start="10.343" dur="0.1"> >> Ieu peuting </text>
<text sub="clublinks" start="10.443" dur="0.134"> >> Ieu peuting teh </text>
<text sub="clublinks" start="10.577" dur="0.367"> >> Ieu peuting sateuacana </text>
<text sub="clublinks" start="10.944" dur="0.067"> >> Ieu peuting anu mimiti dibébaskeun </text>
<text sub="clublinks" start="11.011" dur="1.434"> >> Ieu peuting anu mimiti dijalankeun di </text>
<text sub="clublinks" start="12.445" dur="0.2"> >> Ieu peuting sateuacana dieksploitasi di OREGON </text>
<text sub="clublinks" start="12.645" dur="0.067"> >> Ieu peuting sateuacana dieksploitasi di OREGON BARU </text>
<text sub="clublinks" start="12.712" dur="0.267"> DILARANGKEUN DI OREGON BARU </text>
<text sub="clublinks" start="12.979" dur="0.1"> DILARANGKEUN DI OREGON NU NGARANAS </text>
<text sub="clublinks" start="13.079" dur="0.134"> DILARANGKEUN DI OREGON BARUÉNÉNÉN DASAR </text>
<text sub="clublinks" start="13.213" dur="0.133"> DILARANGKEUN DI OREGON BARU NGALUARKEUN CAM DASH </text>
<text sub="clublinks" start="13.346" dur="0.1"> DILARANGKEUN DINA OREGON BARUÉNÉNÉNG DASH CAM VIDEO </text>
<text sub="clublinks" start="13.446" dur="0.067"> DILARANGKEUN DINA OREGON BARU NGALUAR DASH CAM VIDEO MÉRÉS </text>
<text sub="clublinks" start="13.513" dur="0.2"> NGALUARKEUN DASH CAM VIDEO Méré </text>
<text sub="clublinks" start="13.713" dur="0.167"> VIDEO CAM DASH anu dikaluarkeun masihan kami </text>
<text sub="clublinks" start="13.88" dur="2.436"> VIDEO CAM DASH anu dikaluarkeun masihan urang A </text>
<text sub="clublinks" start="16.316" dur="0.2"> VIDEO CAM DASH anu dikaluarkeun masihan urang GLIMPSE </text>
<text sub="clublinks" start="16.516" dur="0.2"> VIDEO CAM DASH anu dikaluarkeun masihan kami GLIMPSE naon </text>
<text sub="clublinks" start="16.716" dur="0.2"> VIDEO CAM DASH anu dikaluarkeun masihan kami GLIMPSE naon éta </text>
<text sub="clublinks" start="16.916" dur="0.234"> VIDEO CAM DASH anu dikaluarkeun masihan kami GLIMPSE naon éta </text>
<text sub="clublinks" start="17.15" dur="0.067"> VIDEO CAM DASH anu dileupaskeun masihan kami sakedik sapertos kumaha </text>
<text sub="clublinks" start="17.217" dur="0.2"> URANG GLIMPSE APA SIA </text>
<text sub="clublinks" start="17.417" dur="0.1"> URANG GLIMPSE AING KUMAHA SANGKA </text>
<text sub="clublinks" start="17.517" dur="0.1"> US A GLIMPSE SANA KITNA </text>
<text sub="clublinks" start="17.617" dur="0.1"> US A GLIMPSE KITU KANA Kahiji </text>
<text sub="clublinks" start="17.717" dur="0.167"> URANG GLIMPSE KITU KANGGO KAHIJI KAHIJI </text>
<text sub="clublinks" start="17.884" dur="0.067"> URANG GLIMPSE APA ITU SANGKA KANGGO GALUNG KAHIJI Kahiji </text>
<text sub="clublinks" start="17.951" dur="0.2"> Pikeun gelut KAHIJI Kahiji </text>
<text sub="clublinks" start="18.151" dur="2.202"> Pikeun CREWS Kahiji bajoang THE </text>
<text sub="clublinks" start="20.353" dur="0.234"> Demi KAHIJI KAHIJI PERJUARAAN FLAMES. </text>
<text sub="clublinks" start="20.587" dur="0.333"> FLAMES. </text>
<text sub="clublinks" start="20.92" dur="0.201"> FLAMES. PLUS </text>
<text sub="clublinks" start="21.121" dur="0.1"> FLAMES. Ditambahkeun DIA </text>
<text sub="clublinks" start="21.221" dur="0.133"> FLAMES. Ditambahkeun Anjeunna </text>
<text sub="clublinks" start="21.354" dur="0.167"> FLAMES. Ditambahkeun Anjeunna ngadamel </text>
<text sub="clublinks" start="21.521" dur="0.067"> FLAMES. Ditambahkeun anjeunna nyandak kaputusan </text>
<text sub="clublinks" start="21.588" dur="0.066"> FLAMES. Ditambahkeun Anjeunna nyandak kaputusanana </text>
<text sub="clublinks" start="21.654" dur="0.201"> Ditambahkeun Anjeunna nyandak kaputusanana </text>
<text sub="clublinks" start="21.855" dur="0.133"> Ditambahkeun anjeunna nyandak kaputusan éta </text>
<text sub="clublinks" start="21.988" dur="0.034"> Ditambahkeun anjeunna nyandak kaputusan éta aya deui </text>
<text sub="clublinks" start="22.022" dur="0.066"> Ditambahkeun anjeunna nyandak kaputusan éta aya A </text>
<text sub="clublinks" start="22.088" dur="0.167"> Ditambahkeun anjeunna nyandak kaputusan éta aya ayeuna </text>
<text sub="clublinks" start="22.255" dur="0.2"> TAMBAHNA NYIEUNKEUN KEPUTUSAN ANU BAKAL AYA AYEUNA ATAWA </text>
<text sub="clublinks" start="22.455" dur="0.067"> TAMBAHNA NYIEUNKEUN KEPUTUSAN ANU BAKAL AYEUNA AYEUNA ATAWA TEU PERNAH </text>
<text sub="clublinks" start="22.522" dur="1.001"> ANJEUN AYA AYEUNA ATAWA TEU PERNAH </text>
<text sub="clublinks" start="23.523" dur="0.267"> ANJEUNG AYEUNA AYEUNA ATAWA TEU PERNAH SUDAH. </text>
<text sub="clublinks" start="23.79" dur="0.334"> SAKEDEUNG. </text>
<text sub="clublinks" start="24.124" dur="0.2"> SAKEDEUNG. >> </text>
<text sub="clublinks" start="24.324" dur="0.1"> SAKEDEUNG. >> URANG </text>
<text sub="clublinks" start="24.424" dur="0.133"> SAKEDEUNG. >> URANG GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="24.557" dur="0.134"> SAKEDEUNG. >> URANG SADAYANA </text>
<text sub="clublinks" start="24.691" dur="0.067"> SAKEDEUNG. >> URANG NEMPAT KAHIRUPAN </text>
<text sub="clublinks" start="24.758" dur="0.066"> SAKEDEUNG. >> URANG GAMPANG PANGSA SAHA </text>
<text sub="clublinks" start="24.824" dur="0.234"> >> URANG GAMPANG PANGSA SAHA </text>
<text sub="clublinks" start="25.058" dur="0.1"> >> URANG NEMPAT KAHIRUPAN Anu NULUNG </text>
<text sub="clublinks" start="25.158" dur="0.167"> >> URANG GAMPANG Pahlawan Anu Ngabantosan Nyalametkeun </text>
<text sub="clublinks" start="25.325" dur="2.035"> >> URANG GAMPANG Pahlawan Anu Ngabantosan Nyalametkeun 80 </text>
<text sub="clublinks" start="27.36" dur="0.2"> >> URANG GAMPANG Pahlawan Anu Ngabantosan Nyalametkeun 80 Jalma </text>
<text sub="clublinks" start="27.56" dur="0.201"> >> URANG NEMPUTAN PAHLAWAN ANJEUNG NULUNGAN Ngahemat 80 Jalma Sanggeusna </text>
<text sub="clublinks" start="27.761" dur="0.066"> >> URANG GAMPANG Pahlawan Anu Ngabantosan Nyalametkeun 80 Jalma Saatos </text>
<text sub="clublinks" start="27.827" dur="0.267"> BANTUAN NGAJAMIH 80 JALMA LEUNGSA </text>
<text sub="clublinks" start="28.094" dur="0.1"> BANTUAN NGAMALkeun 80 RÉSÉ TAPI Ditingalian </text>
<text sub="clublinks" start="28.194" dur="0.1"> DIBANTU NGAMALKEUN 80 RÉSÉ TAPI Sigana </text>
<text sub="clublinks" start="28.294" dur="0.101"> DIBANTU NGAMALKEUN 80 RÉSÉ TAPI KITAHNA KITU KAHIJI </text>
<text sub="clublinks" start="28.395" dur="0.066"> DIBANTU NGAMALKEUN 80 RÉSÉ TAPI KITAHNA KITU KITU KANA </text>
<text sub="clublinks" start="28.461" dur="0.2"> DIBANTU NGAMALKEUN 80 RÉSÉ TAPI KITAHNA KITU KUDU DIPotong </text>
<text sub="clublinks" start="28.661" dur="0.067"> DIBANTU NGAMALKEUN 80 RÉSÉ TAPI KITU KITU KANA TAPI DITUTUP </text>
<text sub="clublinks" start="28.728" dur="0.2"> Katingali ti heula parantos dipotong </text>
<text sub="clublinks" start="28.928" dur="2.436"> Katingali ti heula parantos dipotong sadayana </text>
<text sub="clublinks" start="31.364" dur="0.067"> Katingali ti heula parantos dipotong sadayana kasempetan </text>
<text sub="clublinks" start="31.431" dur="0.133"> Katingali ti heula parantos dipotong sadayana kasempetan </text>
<text sub="clublinks" start="31.564" dur="0.267"> Katingali KAHIJI NU MATI SADAYANA kasempetan tina kabur. </text>
<text sub="clublinks" start="31.831" dur="0.267"> KABEH kasempetan kabur. </text>
<text sub="clublinks" start="32.098" dur="0.1"> KABEH kasempetan kabur. SATERUSNA </text>
<text sub="clublinks" start="32.198" dur="0.1"> KABEH kasempetan kabur. TERUS Nalika </text>
<text sub="clublinks" start="32.298" dur="0.234"> KABEH kasempetan kabur. Tuluy Iraha Kersa </text>
<text sub="clublinks" start="32.532" dur="0.2"> KABEH kasempetan kabur. Tuluy Iraha ieu bakal </text>
<text sub="clublinks" start="32.732" dur="2.636"> KABEH kasempetan kabur. Tuluy Iraha ieu bakal ngaroko </text>
<text sub="clublinks" start="35.368" dur="0.067"> KABEH kasempetan kabur. TERUS Iraha ieu bakal jelas </text>
<text sub="clublinks" start="35.435" dur="0.233"> TERUS Iraha ieu bakal jelas </text>
<text sub="clublinks" start="35.668" dur="0.067"> Tuluy Iraha ieu bakal jelas? </text>
<text sub="clublinks" start="35.735" dur="0.267"> OUT? </text>
<text sub="clublinks" start="36.002" dur="0.134"> OUT? URANG </text>
<text sub="clublinks" start="36.136" dur="0.1"> OUT? KAMI SAW </text>
<text sub="clublinks" start="36.236" dur="0.2"> OUT? URANG NEMPO SABAT </text>
<text sub="clublinks" start="36.436" dur="0.2"> OUT? URANG NEMPO Sababaraha Janji </text>
<text sub="clublinks" start="36.636" dur="0.067"> OUT? URANG NEMPO Sababaraha Tanda Janji </text>
<text sub="clublinks" start="36.703" dur="1.802"> URANG NEMPO Sababaraha Tanda Janji </text>
<text sub="clublinks" start="38.505" dur="0.3"> URANG NEMPO Sababaraha Tanda Janji Dinten Ayeuna. </text>
<text sub="clublinks" start="38.805" dur="0.334"> Dinten ayeuna. </text>
<text sub="clublinks" start="39.139" dur="0.1"> Dinten ayeuna. >> </text>
<text sub="clublinks" start="39.239" dur="0.2"> Dinten ayeuna. >> Kieu </text>
<text sub="clublinks" start="39.439" dur="0.133"> Dinten ayeuna. >> Ieu ieu </text>
<text sub="clublinks" start="39.572" dur="0.067"> Dinten ayeuna. >> Ieu KGW. </text>
<text sub="clublinks" start="39.639" dur="0.234"> >> Ieu KGW. </text>
<text sub="clublinks" start="39.873" dur="0.2"> >> Ieu KGW. Anjeun </text>
<text sub="clublinks" start="40.073" dur="0.2"> >> Ieu KGW. ANJEUN NYARIOS </text>
<text sub="clublinks" start="40.273" dur="2.236"> >> Ieu KGW. Anjeun nyarios anjeun </text>
<text sub="clublinks" start="42.509" dur="0.2"> >> Ieu KGW. Anjeun nyarios anjeun hirup </text>
<text sub="clublinks" start="42.709" dur="2.035"> >> Ieu KGW. Anjeun nyarios anjeun hirup ngalangkungan </text>
<text sub="clublinks" start="44.744" dur="0.067"> >> Ieu KGW. Anjeun nyarios anjeun hirup ngalangkungan anjeun </text>
<text sub="clublinks" start="44.811" dur="0.234"> Anjeun nyarios anjeun hirup ngalangkungan anjeun </text>
<text sub="clublinks" start="45.045" dur="0.166"> Anjeun nyarios anjeun hirup ngalangkungan ROUTING </text>
<text sub="clublinks" start="45.211" dur="0.201"> Anjeun nyarios anjeun hirup ngalangkungan ROUT anjeun ngalangkungan </text>
<text sub="clublinks" start="45.412" dur="6.072"> Anjeun nyarios anjeun hirup ngalangkungan jalan anjeun ngalangkungan MOoseJAW </text>
<text sub="clublinks" start="51.484" dur="0.301"> Anjeun nyarios anjeun hirup ngalangkungan jalan anjeun ngaliwatan MOoseJAW DIDIEU. </text>
<text sub="clublinks" start="51.785" dur="0.333"> ROUT Ngalangkungan MOoseJAW DIDIEU. </text>
<text sub="clublinks" start="52.118" dur="3.437"> ROUT Ngalangkungan MOoseJAW DIDIEU. JADI </text>
<text sub="clublinks" start="55.555" dur="0.2"> ROUT Ngalangkungan MOoseJAW DIDIEU. JADI SIR </text>
<text sub="clublinks" start="55.755" dur="0.401"> ROUT Ngalangkungan MOoseJAW DIDIEU. JADI SIR SIR, </text>
<text sub="clublinks" start="56.156" dur="0.233"> ROUT Ngalangkungan MOoseJAW DIDIEU. JADI SIR SIR, WE </text>
<text sub="clublinks" start="56.389" dur="0.2"> ROUT Ngalangkungan MOoseJAW DIDIEU. JADI SIR SIR, URANG mimiti </text>
<text sub="clublinks" start="56.589" dur="2.837"> ROUT Ngalangkungan MOoseJAW DIDIEU. JADI SIR SIR, Urang mimitian </text>
<text sub="clublinks" start="59.426" dur="0.066"> ROUT Ngalangkungan MOoseJAW DIDIEU. JADI SIR SIR, URANG MULA A </text>
<text sub="clublinks" start="59.492" dur="0.334"> JADI SIR SIR, URANG MULA A </text>
<text sub="clublinks" start="59.826" dur="0.133"> JADI SIR SIR, URANG MULA DENGAN DEVASTASI </text>
<text sub="clublinks" start="59.959" dur="0.101"> JADI SIR SIR, URANG MIMULAN Kahiji DEVASTASI </text>
<text sub="clublinks" start="60.06" dur="0.066"> JADI SIR SIR, URANG MULA DENGAN KITUAT KAHIJI DEVASTASI </text>
<text sub="clublinks" start="60.126" dur="0.167"> JADI SIR SIR, KAMI MIMULAN KANGGO DITINGKAT Kahiji </text>
<text sub="clublinks" start="60.293" dur="0.067"> JADI SIR SIR, KAMI MIMULAN KANGGO DEVASTASI Kahiji Nilik Naon </text>
<text sub="clublinks" start="60.36" dur="0.167"> DEVASTASI Kahiji Katingali Naon </text>
<text sub="clublinks" start="60.527" dur="0.1"> DEVASTASI Kahiji Ngalongok naon ari éta </text>
<text sub="clublinks" start="60.627" dur="0.033"> DEVASTASI Kahiji Milarian Naon Anu Ditinggalkeun </text>
<text sub="clublinks" start="60.66" dur="0.1"> DEVASTASI Kahiji Milarian Naon Anu Ditinggalkeun </text>
<text sub="clublinks" start="60.76" dur="0.134"> DEVASTASI Kahiji Milarian Naon Anu Ditinggalina </text>
<text sub="clublinks" start="60.894" dur="0.066"> DEVASTASI Kahiji Milarian Naon Anu Ditinggalkeun dina Tempat. </text>
<text sub="clublinks" start="60.96" dur="0.234"> IS KIRI TEMPAT. </text>
<text sub="clublinks" start="61.194" dur="2.236"> IS KIRI TEMPAT. >> </text>
<text sub="clublinks" start="63.43" dur="0.2"> IS KIRI TEMPAT. >> Seueur </text>
<text sub="clublinks" start="63.63" dur="0.2"> IS KIRI TEMPAT. >> Seueur anu dianggona </text>
<text sub="clublinks" start="63.83" dur="0.2"> IS KIRI TEMPAT. >> Seueur anu dianggo </text>
<text sub="clublinks" start="64.03" dur="0.134"> IS KIRI TEMPAT. >> Seueur anu dianggo pikeun nelepon </text>
<text sub="clublinks" start="64.164" dur="0.066"> IS KIRI TEMPAT. >> Seueur anu dianggo nelepon ka bumi. </text>
<text sub="clublinks" start="64.23" dur="0.234"> >> Seueur anu dianggo nelepon ka bumi. </text>
<text sub="clublinks" start="64.464" dur="0.1"> >> Seueur anu dianggo nelepon ka bumi. A </text>
<text sub="clublinks" start="64.564" dur="0.133"> >> Seueur anu dianggo nelepon ka bumi. LALAKI </text>
<text sub="clublinks" start="64.697" dur="0.201"> >> Seueur anu dianggo nelepon ka bumi. LALAKI </text>
<text sub="clublinks" start="64.898" dur="0.1"> >> Seueur anu dianggo nelepon ka bumi. Hiji lalaki keur ngabagi </text>
<text sub="clublinks" start="64.998" dur="0.2"> >> Seueur anu dianggo nelepon ka bumi. Lalaki anu ngabagi ieu </text>
<text sub="clublinks" start="65.198" dur="0.067"> >> Seueur anu dianggo nelepon ka bumi. LALAKI NU NONGÉTONG VIDEO ieu </text>
<text sub="clublinks" start="65.265" dur="0.167"> LALAKI NU NONGÉTONG VIDEO ieu </text>
<text sub="clublinks" start="65.432" dur="0.066"> Lalaki anu ngabagi video ieu </text>
<text sub="clublinks" start="65.498" dur="1.769"> Hiji lalaki anu ngabagi video ieu </text>
<text sub="clublinks" start="67.267" dur="0.233"> Hiji Lalaki Nembongkeun Pidéo Gangguan ieu </text>
<text sub="clublinks" start="67.5" dur="0.2"> SAJALAH NU NONGÉTONG VIDEO SÉRÉNGÉNA TO </text>
<text sub="clublinks" start="67.7" dur="0.067"> SAJAKI SIA NONGÉTONG VIDEO SÉRÉPÉRÉN TÉLÉK </text>
<text sub="clublinks" start="67.767" dur="0.267"> Tina kaganggu pikeun nunjukkeun </text>
<text sub="clublinks" start="68.034" dur="0.1"> Tina kaganggu pikeun nunjukkeun jalma </text>
<text sub="clublinks" start="68.134" dur="0.167"> Tina kaganggu pikeun nunjukkeun jalma naon </text>
<text sub="clublinks" start="68.301" dur="0.1"> Tina kaganggu pikeun nunjukkeun jalma naon anu dikedalkeun </text>
<text sub="clublinks" start="68.401" dur="0.067"> Tina kaganggu pikeun nunjukkeun jalma naon anu dilakukeun </text>
<text sub="clublinks" start="68.468" dur="0.067"> Tina kaganggu pikeun nunjukkeun jalma naon anu dilakukeun </text>
<text sub="clublinks" start="68.535" dur="0.2"> Jalma Naon WILDFIRES tuh </text>
<text sub="clublinks" start="68.735" dur="1.835"> Jalma naon anu dilakukeun ku THE </text>
<text sub="clublinks" start="70.57" dur="0.033"> Jalma-jalma naon anu dilakukeun ka kota </text>
<text sub="clublinks" start="70.603" dur="0.167"> Jalma-jalma naon anu dilakukeun ka kota </text>
<text sub="clublinks" start="70.77" dur="0.067"> Jalma-jalma naon anu dilakukeun ka kota Détroit. </text>
<text sub="clublinks" start="70.837" dur="0.334"> Kota DETROIT. </text>
<text sub="clublinks" start="71.171" dur="0.2"> Kota DETROIT. MILIKNA </text>
<text sub="clublinks" start="71.371" dur="0.133"> Kota DETROIT. IMAHNA </text>
<text sub="clublinks" start="71.504" dur="0.2"> Kota DETROIT. RUMAHNA DIPANGGUNG </text>
<text sub="clublinks" start="71.704" dur="0.201"> Kota DETROIT. RUMAHNA DIPANGGUNG KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="71.905" dur="2.469"> Kota DETROIT. RUMAHNA DIPANGGUR SADAYANA BARI </text>
<text sub="clublinks" start="74.374" dur="0.067"> Kota DETROIT. RUMAHNA DIPANGGUR SADAYANA SABAB DIA </text>
<text sub="clublinks" start="74.441" dur="0.2"> RUMAHNA DIPANGGUR SADAYANA SABAB DIA </text>
<text sub="clublinks" start="74.641" dur="0.2"> RUMAHNA DIPANGGUR SADAYANA SADAYANA </text>
<text sub="clublinks" start="74.841" dur="0.167"> RUMAHNA DIPANGGUR SADAYANA SABADEUNG CIRI </text>
<text sub="clublinks" start="75.008" dur="0.133"> RUMAHNA DIPANGGUR SADAYANA SANGSA BISA NGRONGKEUN </text>
<text sub="clublinks" start="75.141" dur="0.067"> RUMAHNA DIPANGGUR SADAYANA SANGSA SIA BISA BANTELAN BANTUAN </text>
<text sub="clublinks" start="75.208" dur="0.3"> ANJEUN LELESEP NULUNGAN NYA </text>
<text sub="clublinks" start="75.508" dur="0.067"> ENTONG NGARASA KOMUNITAS na. </text>
<text sub="clublinks" start="75.575" dur="0.2"> KOMUNITAS. </text>
<text sub="clublinks" start="75.775" dur="0.2"> KOMUNITAS. ANJEUNNA </text>
<text sub="clublinks" start="75.975" dur="2.436"> KOMUNITAS. Anjeunna A </text>
<text sub="clublinks" start="78.411" dur="0.234"> KOMUNITAS. ANJEUN SUKARELEPAN </text>
<text sub="clublinks" start="78.645" dur="0.066"> KOMUNITAS. ANJEUN PEMADAM VOLUNTEER </text>
<text sub="clublinks" start="78.711" dur="0.267"> ANJEUN PEMADAM VOLUNTEER </text>
<text sub="clublinks" start="78.978" dur="0.134"> ANJEUN MAGGIE PEMADAM VOLUNTEER </text>
<text sub="clublinks" start="79.112" dur="0.167"> Anjeunna mangrupikeun pemadam kebakaran, MAGGIE VESPER </text>
<text sub="clublinks" start="79.279" dur="0.2"> Anjeunna mangrupikeun pemadam kebakaran anu gaduh MAGGIE VESPER </text>
<text sub="clublinks" start="79.479" dur="2.069"> Anjeunna mangrupikeun pemadam kebakaran, MAGGIE VESPER, kagungan HIS </text>
<text sub="clublinks" start="81.548" dur="0.267"> Anjeunna mangrupikeun pemadam kebakaran, MAGGIE VESPER, gaduh carita na. </text>
<text sub="clublinks" start="81.815" dur="0.333"> MAGGIE VESPER GEUS NYARITA. </text>
<text sub="clublinks" start="82.148" dur="0.1"> MAGGIE VESPER GEUS NYARITA. >> </text>
<text sub="clublinks" start="82.248" dur="0.201"> MAGGIE VESPER GEUS NYARITA. >> Kieu </text>
<text sub="clublinks" start="82.449" dur="0.233"> MAGGIE VESPER GEUS NYARITA. >> Ieu ieu </text>
<text sub="clublinks" start="82.682" dur="6.673"> MAGGIE VESPER GEUS NYARITA. >> Ieu mah </text>
<text sub="clublinks" start="89.355" dur="0.301"> MAGGIE VESPER GEUS NYARITA. >> Ieu imah kuring. </text>
<text sub="clublinks" start="89.656" dur="0.333"> >> Ieu imah kuring. </text>
<text sub="clublinks" start="89.989" dur="0.101"> >> Ieu imah kuring. >> </text>
<text sub="clublinks" start="90.09" dur="0.2"> >> Ieu imah kuring. >> NYA </text>
<text sub="clublinks" start="90.29" dur="0.2"> >> Ieu imah kuring. >> HENTEU </text>
<text sub="clublinks" start="90.49" dur="2.035"> >> Ieu imah kuring. >> Sanés milik kuring </text>
<text sub="clublinks" start="92.525" dur="0.301"> >> Ieu imah kuring. >> Éta sanés tempat abdi. </text>
<text sub="clublinks" start="92.826" dur="0.233"> >> Éta sanés tempat abdi. </text>
<text sub="clublinks" start="93.059" dur="0.1"> >> Éta sanés tempat abdi. >> </text>
<text sub="clublinks" start="93.159" dur="0.134"> >> Éta sanés tempat abdi. >> Dinten </text>
<text sub="clublinks" start="93.293" dur="0.133"> >> Éta sanés tempat abdi. >> Dinten saatos </text>
<text sub="clublinks" start="93.426" dur="0.067"> >> Éta sanés tempat abdi. >> Dinten saatos ngarangkep </text>
<text sub="clublinks" start="93.493" dur="0.133"> >> Éta sanés tempat abdi. >> Dinten saatos nyiapkeun </text>
<text sub="clublinks" start="93.626" dur="0.067"> >> Éta sanés tempat abdi. >> Dinten saatos nyiapkeun na </text>
<text sub="clublinks" start="93.693" dur="0.234"> >> Dinten saatos nyiapkeun na </text>
<text sub="clublinks" start="93.927" dur="0.066"> >> Dinten saatos nyiapkeun kulawarga </text>
<text sub="clublinks" start="93.993" dur="0.167"> >> Dinten saatos nyiapkeun kulawarga sareng </text>
<text sub="clublinks" start="94.16" dur="0.134"> >> Dinten saatos nyiapkeun kulawarga sareng ngaping </text>
<text sub="clublinks" start="94.294" dur="2.035"> >> Dinten saatos nyiapkeun kulawargi sareng nyurahan di </text>
<text sub="clublinks" start="96.329" dur="0.067"> >> Dinten saatos nyiapkeun kulawargi sareng nyurahanana di </text>
<text sub="clublinks" start="96.396" dur="0.267"> KELUARGA JEUNG FLEEING DI </text>
<text sub="clublinks" start="96.663" dur="0.033"> KELUARGA JEUNG FLEEING DI TENGAH </text>
<text sub="clublinks" start="96.696" dur="0.1"> KELUARGA JEUNG FLEEING DI TENGAH </text>
<text sub="clublinks" start="96.796" dur="0.2"> KELUARGA JEUNG FLEEING DI TENGAH THE </text>
<text sub="clublinks" start="96.996" dur="0.067"> KELUARGA JEUNG NGOLOT DI TENGAH PEUTING. </text>
<text sub="clublinks" start="97.063" dur="0.334"> Tengah peuting. </text>
<text sub="clublinks" start="97.397" dur="0.133"> Tengah peuting. >> </text>
<text sub="clublinks" start="97.53" dur="0.134"> Tengah peuting. >> DON </text>
<text sub="clublinks" start="97.664" dur="0.1"> Tengah peuting. >> DON TESDAL </text>
<text sub="clublinks" start="97.764" dur="0.2"> Tengah peuting. >> ULAH TESDAL DIJADI </text>
<text sub="clublinks" start="97.964" dur="0.2"> Tengah peuting. >> DON TESDAL NYIEUNNA </text>
<text sub="clublinks" start="98.164" dur="1.235"> Tengah peuting. >> ULAH TESDAL NYIEUN DEUI </text>
<text sub="clublinks" start="99.399" dur="0.067"> Tengah peuting. >> ULAH TESDAL DIJIEUN DEUI </text>
<text sub="clublinks" start="99.466" dur="0.2"> >> ULAH TESDAL DIJIEUN DEUI </text>
<text sub="clublinks" start="99.666" dur="0.167"> >> ULAH TESDAL NYIEUN DEUI KA ANJEUN </text>
<text sub="clublinks" start="99.833" dur="0.2"> >> ULAH TESDAL DIJIEUN DEUI KA RUMAHNA </text>
<text sub="clublinks" start="100.033" dur="0.167"> >> ULAH TESDAL DIJIEUN DEUI KA RUMAHNA DI </text>
<text sub="clublinks" start="100.2" dur="0.066"> >> ULAH TESDAL NYIEUN DEUI KA KA RUMAHNA DI DETROIT. </text>
<text sub="clublinks" start="100.266" dur="0.201"> RUMAHNA DI DETROIT. </text>
<text sub="clublinks" start="100.467" dur="0.1"> RUMAHNA DI DETROIT. >> </text>
<text sub="clublinks" start="100.567" dur="0.133"> RUMAHNA DI DETROIT. >> tangkal </text>
<text sub="clublinks" start="100.7" dur="0.2"> RUMAHNA DI DETROIT. >> Tangkal Dupi </text>
<text sub="clublinks" start="100.9" dur="0.067"> RUMAHNA DI DETROIT. >> tangkal parantos teu aya. </text>
<text sub="clublinks" start="100.967" dur="2.569"> >> tangkal parantos teu aya. </text>
<text sub="clublinks" start="103.536" dur="0.2"> >> tangkal parantos teu aya. Anjeunna </text>
<text sub="clublinks" start="103.736" dur="1.836"> >> tangkal parantos teu aya. MANÉHNA PIKIR </text>
<text sub="clublinks" start="105.572" dur="0.2"> >> tangkal parantos teu aya. Anjeunna panginten anjeunna </text>
<text sub="clublinks" start="105.772" dur="0.2"> >> tangkal parantos teu aya. Anjeunna panginten anjeunna </text>
<text sub="clublinks" start="105.972" dur="0.067"> >> tangkal parantos teu aya. Anjeunna panginten anjeunna disiapkeun. </text>
<text sub="clublinks" start="106.039" dur="7.441"> Anjeunna panginten anjeunna disiapkeun. </text>
<text sub="clublinks" start="113.48" dur="0.2"> Anjeunna panginten anjeunna disiapkeun. Anjeunna </text>
<text sub="clublinks" start="113.68" dur="0.2"> Anjeunna panginten anjeunna disiapkeun. Anjeunna nembak </text>
<text sub="clublinks" start="113.88" dur="0.2"> Anjeunna panginten anjeunna disiapkeun. Anjeunna nembak ieu </text>
<text sub="clublinks" start="114.08" dur="0.134"> Anjeunna panginten anjeunna disiapkeun. Anjeunna nembak nyetir ieu </text>
<text sub="clublinks" start="114.214" dur="0.066"> Anjeunna panginten anjeunna disiapkeun. Anjeunna némbak jauh ieu </text>
<text sub="clublinks" start="114.28" dur="0.267"> Anjeunna némbak jauh ieu </text>
<text sub="clublinks" start="114.547" dur="0.134"> Anjeunna némbak jauh ieu nyetir nyata </text>
<text sub="clublinks" start="114.681" dur="0.066"> Anjeunna némbak jauh ieu nyupiran. </text>
<text sub="clublinks" start="114.747" dur="2.069"> BENER pisan. </text>
<text sub="clublinks" start="116.816" dur="4.071"> BENER pisan. >> </text>
<text sub="clublinks" start="120.887" dur="0.2"> BENER pisan. >> DISTRUKTIF </text>
<text sub="clublinks" start="121.087" dur="0.2"> BENER pisan. >> DISTRUKTIF DINA </text>
<text sub="clublinks" start="121.287" dur="0.067"> BENER pisan. >> DISTRUKTIF KA KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="121.354" dur="0.2"> >> DISTRUKTIF KA KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="121.554" dur="0.067"> >> DISTRUKTIF KA KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="121.621" dur="0.1"> >> DISTRUKTIF kana sagala rupa anu urang </text>
<text sub="clublinks" start="121.721" dur="0.167"> >> DISTRUKTIF kana sagala hal anu urang terang </text>
<text sub="clublinks" start="121.888" dur="0.2"> >> DISTRUKTIF kana sagala hal anu urang terang ngeunaan </text>
<text sub="clublinks" start="122.088" dur="2.236"> >> DISTRUKTIF kana sagala hal anu urang terang perkawis ieu </text>
<text sub="clublinks" start="124.324" dur="0.066"> >> DISTRUKTIF kana sagala hal anu urang terang ngeunaan tempat ieu </text>
<text sub="clublinks" start="124.39" dur="0.234"> Anu urang terang perkawis tempat ieu </text>
<text sub="clublinks" start="124.624" dur="0.2"> Anu urang terang perkawis tempat ieu anu teu aya. </text>
<text sub="clublinks" start="124.824" dur="0.234"> Ical. </text>
<text sub="clublinks" start="125.058" dur="0.233"> Ical. >> </text>
<text sub="clublinks" start="125.291" dur="0.1"> Ical. >> THE </text>
<text sub="clublinks" start="125.391" dur="0.101"> Ical. >> THE 50 </text>
<text sub="clublinks" start="125.492" dur="0.1"> Ical. >> 50 taun </text>
<text sub="clublinks" start="125.592" dur="0.233"> Ical. >> umur 50 taun </text>
<text sub="clublinks" start="125.825" dur="0.067"> Ical. >> Nagara 50 taun </text>
<text sub="clublinks" start="125.892" dur="0.267"> >> Nagara 50 taun </text>
<text sub="clublinks" start="126.159" dur="2.135"> >> Karyawan nagara 50 taun </text>
<text sub="clublinks" start="128.294" dur="0.201"> >> Karyawan Nagara 50 Taun Laksanakeun </text>
<text sub="clublinks" start="128.495" dur="0.233"> >> Karyawan Nagara 50 taun teu kaganda </text>
<text sub="clublinks" start="128.728" dur="0.1"> >> Karyawan Nagara 50 taun parantos tugas dua kali </text>
<text sub="clublinks" start="128.828" dur="0.134"> >> Karyawan Nagara 50 Taun Laksanakeun Tugas dobel Sakumaha </text>
<text sub="clublinks" start="128.962" dur="0.066"> >> Karyawan Nagara 50 Taun Laksanakeun tugas dua kali A </text>
<text sub="clublinks" start="129.028" dur="0.301"> Karyawan ngalakukeun tugas dua kali saperti A </text>
<text sub="clublinks" start="129.329" dur="0.233"> Karyawan ngalakukeun tugas dua kali salaku sukarelawan </text>
<text sub="clublinks" start="129.562" dur="0.067"> Karyawan ngalakukeun tugas dua kali salaku petugas pemadam kebakaran. </text>
<text sub="clublinks" start="129.629" dur="0.234"> PEMAIN VOLUNTEER. </text>
<text sub="clublinks" start="129.863" dur="0.1"> PEMAIN VOLUNTEER. TEZZ </text>
<text sub="clublinks" start="129.963" dur="0.1"> PEMAIN VOLUNTEER. TEZZ DAHL </text>
<text sub="clublinks" start="130.063" dur="1.301"> PEMAIN VOLUNTEER. TEZZ DAHL NEMBAK </text>
<text sub="clublinks" start="131.364" dur="0.2"> PEMAIN VOLUNTEER. TEZZ DAHL Nembak Jalma </text>
<text sub="clublinks" start="131.564" dur="0.067"> PEMAIN VOLUNTEER. TEZZ DAHL Témbak Pidéo Éta </text>
<text sub="clublinks" start="131.631" dur="0.234"> TEZZ DAHL Témbak Pidéo Éta </text>
<text sub="clublinks" start="131.865" dur="0.166"> TEZZ DAHL NÉPÉTONG PIKEUN VIDEO TÉH </text>
<text sub="clublinks" start="132.031" dur="0.067"> TEZZ DAHL NÉPÉRÉN PARA PÉRÉTÉ SÉNA POÉ </text>
<text sub="clublinks" start="132.098" dur="0.167"> TEZZ DAHL Némbak Éta Pidéo Saatos Dinten </text>
<text sub="clublinks" start="132.265" dur="0.067"> TEZZ DAHL Nembak Éta Pidéo Saatos Dinten Gelut </text>
<text sub="clublinks" start="132.332" dur="0.1"> TEZZ DAHL Nembak Éta Pidéo Saatos Poé Ngalawan THE </text>
<text sub="clublinks" start="132.432" dur="0.067"> TEZZ DAHL Nembak Éta Pidéo Saatos Poé Ngalawan Seuneu </text>
<text sub="clublinks" start="132.499" dur="0.166"> SABUDU POÉNYA NGALÉJANGKEUN SUMBER </text>
<text sub="clublinks" start="132.665" dur="0.134"> SÉSA POÉNYA NANGTUNG SANGUN DI </text>
<text sub="clublinks" start="132.799" dur="0.2"> SABUDU POÉNYA NGALERANGKEUN KAHAYANG DI </text>
<text sub="clublinks" start="132.999" dur="2.436"> SÉSA POÉNYA NGALÉJAKAN KAHAYANG DI SANTIAM </text>
<text sub="clublinks" start="135.435" dur="0.3"> SÉSA POÉNYA NGALÉJAKAN KAHAYANG DI SANTIAM CANYON. </text>
<text sub="clublinks" start="135.735" dur="0.234"> DI SANTIAM CANYON. </text>
<text sub="clublinks" start="135.969" dur="0.133"> DI SANTIAM CANYON. MILIKNA </text>
<text sub="clublinks" start="136.102" dur="0.2"> DI SANTIAM CANYON. KELUARGA NYA </text>
<text sub="clublinks" start="136.302" dur="0.1"> DI SANTIAM CANYON. KELUARGA NYAUNG </text>
<text sub="clublinks" start="136.402" dur="0.067"> DI SANTIAM CANYON. KELUARGA na NGALANGKITAN Tukang </text>
<text sub="clublinks" start="136.469" dur="0.234"> KELUARGA na NGALANGKITAN Tukang </text>
<text sub="clublinks" start="136.703" dur="0.066"> KELUARGA na NGAGALAH Senen Senen </text>
<text sub="clublinks" start="136.769" dur="1.802"> KELUARGA NYAILIKAN Senen kamari </text>
<text sub="clublinks" start="138.571" dur="0.2"> KELUARGANYA NGABUNGKEUN Senén kamari salaku kamaran </text>
<text sub="clublinks" start="138.771" dur="0.234"> KELUARGA NYAIRA NYEBAS Dinten Senen kalangkung FLAMES PACARAN </text>
<text sub="clublinks" start="139.005" dur="0.067"> KELUARGANYA NGAGALIKAN Senen kamari AS FLAMES NGALAKSAKAKEUN </text>
<text sub="clublinks" start="139.072" dur="0.2"> ISNEN AS FLAMES NGABALIKKEUN ANJEUN </text>
<text sub="clublinks" start="139.272" dur="0.067"> ISNEN AS FLAMES NGALAKSALANAKEUN CARA. </text>
<text sub="clublinks" start="139.339" dur="0.167"> CARA. </text>
<text sub="clublinks" start="139.506" dur="0.1"> CARA. >> </text>
<text sub="clublinks" start="139.606" dur="0.1"> CARA. >> Abdi </text>
<text sub="clublinks" start="139.706" dur="0.1"> CARA. >> Abdi ngagaduhan </text>
<text sub="clublinks" start="139.806" dur="0.167"> CARA. >> Abdi ngagaduhan seuneu </text>
<text sub="clublinks" start="139.973" dur="0.133"> CARA. >> Abdi parantos kahuruan </text>
<text sub="clublinks" start="140.106" dur="0.134"> CARA. >> Abdi ngagaduhan seuneu dina duaan </text>
<text sub="clublinks" start="140.24" dur="0.066"> CARA. >> Abdi ngagaduhan seuneu dina dua sisi </text>
<text sub="clublinks" start="140.306" dur="0.167"> >> Abdi ngagaduhan seuneu dina dua sisi </text>
<text sub="clublinks" start="140.473" dur="0.067"> >> Abdi ngagaduhan seuneu dina dua sisi </text>
<text sub="clublinks" start="140.54" dur="0.1"> >> Abdi ngagaduhan seuneu dina dua sisi </text>
<text sub="clublinks" start="140.64" dur="0.067"> >> Abdi ngagaduhan seuneu dina dua sisi jalan </text>
<text sub="clublinks" start="140.707" dur="0.167"> >> Abdi ngagaduhan seuneu dina dua sisi jalan di </text>
<text sub="clublinks" start="140.874" dur="1.635"> >> Abdi ngagaduhan seuneu dina dua sisi jalan di ieu </text>
<text sub="clublinks" start="142.509" dur="0.2"> >> Abdi ngagaduhan seuneu dina dua sisi jalan di titik ieu </text>
<text sub="clublinks" start="142.709" dur="0.066"> >> Abdi ngagaduhan seuneu dina dua sisi jalan di titik ieu </text>
<text sub="clublinks" start="142.775" dur="0.234"> Tina jalan di titik ieu </text>
<text sub="clublinks" start="143.009" dur="0.067"> Tina JALAN DI BLOGS POINT INI NINGALI </text>
<text sub="clublinks" start="143.076" dur="0.2"> Tina JALAN DI BLOG TITIK INI SAKALI DI </text>
<text sub="clublinks" start="143.276" dur="0.2"> Tina jalan di BLOG POINT ieu aya di jalan </text>
<text sub="clublinks" start="143.476" dur="2.836"> Tina JALAN DI BLOG TITIK INI NINGALI JALAN JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="146.312" dur="0.201"> Tina JALAN DI BLOG TITIK INI NINGALI JALAN JEUNG URANG </text>
<text sub="clublinks" start="146.513" dur="0.066"> Tina JALAN DI BLOG TITIK INI NGADAPIKAN JALAN JEUNG KITU KITU </text>
<text sub="clublinks" start="146.579" dur="0.2"> Ngadeukeutan jalan jeung urang ngeunaan </text>
<text sub="clublinks" start="146.779" dur="0.201"> NGASAR JALAN JEUNG KITU URANG SAKIT </text>
<text sub="clublinks" start="146.98" dur="0.2"> Ngadeukeutan ka jalan JEUNG KITU KUMAHA SAKIT </text>
<text sub="clublinks" start="147.18" dur="0.1"> NGASAR JALAN JEUNG KITU NGADILAKU JEUNG SAKIT </text>
<text sub="clublinks" start="147.28" dur="0.133"> Ngadeukeutan ka jalan JEUNG KITU KUMAHA SAKÉNG ANJEUN AING </text>
<text sub="clublinks" start="147.413" dur="0.101"> NGASAR JALAN JEUNG KITU NGADILAKU JEUNG SAKIT JADI JALMA </text>
<text sub="clublinks" start="147.514" dur="0.1"> NGASAR JALAN JEUNG KITU NGADILAKU JEUNG ANJEUN JAUH JELEMA </text>
<text sub="clublinks" start="147.614" dur="0.066"> Ngadeukeutan ka jalan JEUNG KITU KUMAHA SAKÉNGKEUN JAUH JAJI JELEMA DAPAT. </text>
<text sub="clublinks" start="147.68" dur="0.234"> Sakumaha sieun ku jalma bisa meunang. </text>
<text sub="clublinks" start="147.914" dur="0.133"> Sakumaha sieun ku jalma bisa meunang. >> </text>
<text sub="clublinks" start="148.047" dur="0.101"> Sakumaha sieun ku jalma bisa meunang. >> TESDAL </text>
<text sub="clublinks" start="148.148" dur="0.166"> Sakumaha sieun ku jalma bisa meunang. >> TESDAL ieu </text>
<text sub="clublinks" start="148.314" dur="0.134"> Sakumaha sieun ku jalma bisa meunang. >> TESDAL DIANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="148.448" dur="0.233"> Sakumaha sieun ku jalma bisa meunang. >> TESDAL DIANGGULKEUN JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="148.681" dur="0.067"> Sakumaha sieun ku jalma bisa meunang. >> TESDAL DIANGGUL JEUNG NYA </text>
<text sub="clublinks" start="148.748" dur="1.602"> >> TESDAL DIANGGUL JEUNG NYA </text>
<text sub="clublinks" start="150.35" dur="0.2"> >> TESDAL DIJEUNG KA ANAK ANAK </text>
<text sub="clublinks" start="150.55" dur="0.2"> >> TESDAL DIJEUNG KA ANAK ANAK JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="150.75" dur="0.2"> >> TESDAL DIJEUNG KA ANAK ANJEUNG ANJEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="150.95" dur="0.1"> >> TESDAL DIANGGULKEUN JEUNG ANAKNA ANJEUNG SALIRA </text>
<text sub="clublinks" start="151.05" dur="0.134"> >> TESDAL DIJEUNG KA ANAK ANJEUN JEUNG SATU MOBILNA </text>
<text sub="clublinks" start="151.184" dur="0.067"> >> TESDAL DIJEUNG KA ANAK ANAK JEUNG SATU MOBIL ISTRI </text>
<text sub="clublinks" start="151.251" dur="0.267"> ANAK JEUNG SATU MOBIL Pamajikanana </text>
<text sub="clublinks" start="151.518" dur="0.1"> ANAK JEUNG SATU MOBIL Pamajikanana di Tukangeun </text>
<text sub="clublinks" start="151.618" dur="0.066"> ANAK JEUNG SATU MOBIL Pamajikanana di Tukangeun Aranjeunna </text>
<text sub="clublinks" start="151.684" dur="0.167"> ANAK JEUNG SATU MOBIL Pamajikanana di Tukangeun Aranjeunna </text>
<text sub="clublinks" start="151.851" dur="0.067"> ANAK JEUNG SATU MOBIL PAMAJIKANNA DI BÉRÉNA LAIN. </text>
<text sub="clublinks" start="151.918" dur="0.167"> BALIK ANJEUN DI LAIN. </text>
<text sub="clublinks" start="152.085" dur="1.401"> BALIK ANJEUN DI LAIN. >> </text>
<text sub="clublinks" start="153.486" dur="0.2"> BALIK ANJEUN DI LAIN. >> ANAK ANAK </text>
<text sub="clublinks" start="153.686" dur="0.201"> BALIK ANJEUN DI LAIN. >> ANAK ANAK </text>
<text sub="clublinks" start="153.887" dur="0.2"> BALIK ANJEUN DI LAIN. >> ANAK ANAK DITANGGUNG </text>
<text sub="clublinks" start="154.087" dur="0.067"> BALIK ANJEUN DI LAIN. >> ANAK ANJEUN NGAJARI </text>
<text sub="clublinks" start="154.154" dur="0.233"> >> ANAK ANJEUN NGAJARI </text>
<text sub="clublinks" start="154.387" dur="0.067"> >> ANAK ANAK NU PAMAROSNA nyobian </text>
<text sub="clublinks" start="154.454" dur="0.1"> >> Budak anu naros patarosan naros </text>
<text sub="clublinks" start="154.554" dur="0.2"> >> ANAK ANJEUN NU TANPA Cobaan dijaga </text>
<text sub="clublinks" start="154.754" dur="0.2"> >> ANAK ANJEUN NU TANPA Cobaan pikeun ngajaga éta </text>
<text sub="clublinks" start="154.954" dur="2.636"> >> ANAK ANJEUN NU TANPA Cobaan Pikeun ngajaga éta </text>
<text sub="clublinks" start="157.59" dur="0.234"> >> Budak anu naroskeun patarosan nyobian pikeun ngajaga éta </text>
<text sub="clublinks" start="157.824" dur="0.067"> >> ANAK ANJEUN NU TANPA Cobaan Pikeun ngajaga éta di Turun </text>
<text sub="clublinks" start="157.891" dur="0.2"> Nyobian tetep dina Turun </text>
<text sub="clublinks" start="158.091" dur="0.067"> Nyobian tetep dina handap handap. </text>
<text sub="clublinks" start="158.158" dur="0.233"> RENDAH. </text>
<text sub="clublinks" start="158.391" dur="0.134"> RENDAH. THOMAS </text>
<text sub="clublinks" start="158.525" dur="0.066"> RENDAH. THOMAS Tanya </text>
<text sub="clublinks" start="158.591" dur="0.234"> RENDAH. THOMAS Tanya Nyaéta </text>
<text sub="clublinks" start="158.825" dur="0.2"> RENDAH. THOMAS Tanya ieu </text>
<text sub="clublinks" start="159.025" dur="2.436"> RENDAH. THOMAS NITUTU ANJEUN BIASA </text>
<text sub="clublinks" start="161.461" dur="0.067"> RENDAH. THOMAS NANYA ANJEUN BIASA normal ieu </text>
<text sub="clublinks" start="161.528" dur="0.2"> THOMAS NANYA ANJEUN BIASA normal ieu </text>
<text sub="clublinks" start="161.728" dur="0.167"> THOMAS NANYA ANJEUN BIASA AYEUNA TEU </text>
<text sub="clublinks" start="161.895" dur="0.066"> THOMAS Tanya Nya Biasa ieu sanés Thomas. </text>
<text sub="clublinks" start="161.961" dur="0.334"> Sanés THOMAS. </text>
<text sub="clublinks" start="162.295" dur="0.133"> Sanés THOMAS. AYA ANU </text>
<text sub="clublinks" start="162.428" dur="0.134"> Sanés THOMAS. TEU aya nanaon </text>
<text sub="clublinks" start="162.562" dur="0.133"> Sanés THOMAS. TEU aya anu normal </text>
<text sub="clublinks" start="162.695" dur="0.067"> Sanés THOMAS. Teu aya anu normal perkawis </text>
<text sub="clublinks" start="162.762" dur="0.2"> Teu aya anu normal perkawis </text>
<text sub="clublinks" start="162.962" dur="0.1"> Teu aya anu normal ngeunaan ieu </text>
<text sub="clublinks" start="163.062" dur="0.101"> Teu aya anu normal ngeunaan hak ieu </text>
<text sub="clublinks" start="163.163" dur="0.066"> Teu aya anu normal ngeunaan hal ieu ayeuna. </text>
<text sub="clublinks" start="163.229" dur="1.402"> KANAN AYEUNA. </text>
<text sub="clublinks" start="164.631" dur="0.233"> KANAN AYEUNA. Kieu </text>
<text sub="clublinks" start="164.864" dur="0.2"> KANAN AYEUNA. IEU </text>
<text sub="clublinks" start="165.064" dur="0.067"> KANAN AYEUNA. IEU TEU BIASA. </text>
<text sub="clublinks" start="165.131" dur="0.234"> IEU TEU BIASA. </text>
<text sub="clublinks" start="165.365" dur="0.1"> IEU TEU BIASA. >> </text>
<text sub="clublinks" start="165.465" dur="0.133"> IEU TEU BIASA. >> THE </text>
<text sub="clublinks" start="165.598" dur="0.1"> IEU TEU BIASA. >> KELUARGA </text>
<text sub="clublinks" start="165.698" dur="0.1"> IEU TEU BIASA. >> KELUARGA KELUARGA </text>
<text sub="clublinks" start="165.798" dur="0.067"> IEU TEU BIASA. >> KELUARGA SILATUR TIMUR </text>
<text sub="clublinks" start="165.865" dur="0.267"> >> KELUARGA SILATUR TIMUR </text>
<text sub="clublinks" start="166.132" dur="0.167"> >> KELUARGA SILATUR Wétan Ngalangkungan </text>
<text sub="clublinks" start="166.299" dur="2.002"> >> Kulawarga ngusir wétan ngalangkungan buta </text>
<text sub="clublinks" start="168.301" dur="0.2"> >> KELUARGA KELURAHAN Wétan Ngalangkungan Haseup Buta </text>
<text sub="clublinks" start="168.501" dur="0.067"> >> KELUARGA KELURAHAN Wétan Ngalangkungan Roko Buta Akhirna </text>
<text sub="clublinks" start="168.568" dur="0.233"> Ngalangkungan HUTOK BUTA AKHIR </text>
<text sub="clublinks" start="168.801" dur="0.134"> LALAKI NGASUS HASIL AKHIR NYIEUN </text>
<text sub="clublinks" start="168.935" dur="0.133"> Ngalangkungan Roko Buta Akhirna Ngadamelna </text>
<text sub="clublinks" start="169.068" dur="0.101"> LALAKI NGASUS HASIL AKHIR NYIEUN KANA </text>
<text sub="clublinks" start="169.169" dur="0.1"> Ngalangkungan Haseup BUTA AKHIR NYIEUN NGADILUK </text>
<text sub="clublinks" start="169.269" dur="0.133"> LALAKI NGASUS HASIL AKHIR NYIEUN NYEUNGKEUN BENGKEL DI TENGAH </text>
<text sub="clublinks" start="169.402" dur="0.067"> LALAKI NGASUS HASIL AKHIR NYIEUN NYIEUNKEUN BENGKEL DI TENGAH </text>
<text sub="clublinks" start="169.469" dur="0.233"> NGADIEUKKEUN BENGKUNG DI SABUKA </text>
<text sub="clublinks" start="169.702" dur="0.067"> NYIEUN BENGKEL DI PANANGGUNG. </text>
<text sub="clublinks" start="169.769" dur="2.636"> PANIK. </text>
<text sub="clublinks" start="172.405" dur="0.2"> PANIK. LAIN </text>
<text sub="clublinks" start="172.605" dur="0.2"> PANIK. Kadeudeuh LAIN </text>
<text sub="clublinks" start="172.805" dur="0.134"> PANIK. BATURAN LAIN LAIN </text>
<text sub="clublinks" start="172.939" dur="0.067"> PANIK. Tatangga LAIN BARAT. </text>
<text sub="clublinks" start="173.006" dur="0.2"> Tatangga LAIN BARAT. </text>
<text sub="clublinks" start="173.206" dur="0.133"> Tatangga LAIN BARAT. >> </text>
<text sub="clublinks" start="173.339" dur="0.201"> Tatangga LAIN BARAT. >> ANJEUN </text>
<text sub="clublinks" start="173.54" dur="0.133"> Tatangga LAIN BARAT. >> ANJEUN SASTRA </text>
<text sub="clublinks" start="173.673" dur="0.1"> Tatangga LAIN BARAT. >> ANJEUN LITERAL NGIDALAN </text>
<text sub="clublinks" start="173.773" dur="0.067"> Tatangga LAIN BARAT. >> ANJEUN LITERAL LALAKON </text>
<text sub="clublinks" start="173.84" dur="0.233"> >> ANJEUN LITERAL LALAKON </text>
<text sub="clublinks" start="174.073" dur="0.134"> >> ANJEUN LITERI NGABODO KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="174.207" dur="0.067"> >> ANJEUN LITERI NGABIJAK HIRUP. </text>
<text sub="clublinks" start="174.274" dur="1.268"> HIRUP anjeun. </text>
<text sub="clublinks" start="175.542" dur="0.266"> HIRUP anjeun. PANJANG. </text>
<text sub="clublinks" start="175.808" dur="0.267"> PANJANG. </text>
<text sub="clublinks" start="176.075" dur="0.201"> PANJANG. DAVID </text>
<text sub="clublinks" start="176.276" dur="0.1"> PANJANG. DART HART </text>
<text sub="clublinks" start="176.376" dur="0.133"> PANJANG. DAVID HART WIS </text>
<text sub="clublinks" start="176.509" dur="0.067"> PANJANG. DART HART SALAH SALAH </text>
<text sub="clublinks" start="176.576" dur="0.1"> PANJANG. David HART SALAH SALAH Sahiji </text>
<text sub="clublinks" start="176.676" dur="0.067"> PANJANG. David HART ANJALAHNA. </text>
<text sub="clublinks" start="176.743" dur="0.167"> David HART ANJALAHNA. </text>
<text sub="clublinks" start="176.91" dur="0.2"> David HART ANJALAHNA. >> </text>
<text sub="clublinks" start="177.11" dur="0.133"> David HART ANJALAHNA. >> KADUA </text>
<text sub="clublinks" start="177.243" dur="0.1"> David HART ANJALAHNA. >> Duanana Sisi </text>
<text sub="clublinks" start="177.343" dur="0.1"> David HART ANJALAHNA. >> Duanana Sisi </text>
<text sub="clublinks" start="177.443" dur="0.134"> David HART ANJALAHNA. >> Duanana Sisi Dihaturkeun </text>
<text sub="clublinks" start="177.577" dur="0.067"> David HART ANJALAHNA. >> KADUA BÉNGÉ SANGÉN SANGÉK. </text>
<text sub="clublinks" start="177.644" dur="0.333"> >> KADUA BÉNGÉ SANGÉN SANGÉK. </text>
<text sub="clublinks" start="177.977" dur="1.402"> >> KADUA BÉNGÉ SANGÉN SANGÉK. Gerbang </text>
<text sub="clublinks" start="179.379" dur="0.2"> >> KADUA BÉNGÉ SANGÉN SANGÉK. Gerbang AYEUNA </text>
<text sub="clublinks" start="179.579" dur="0.2"> >> KADUA BÉNGÉ SANGÉN SANGÉK. Gerbang tos aya </text>
<text sub="clublinks" start="179.779" dur="0.234"> >> KADUA BÉNGÉ SANGÉN SANGÉK. Gerbang Seuneu Seuneu </text>
<text sub="clublinks" start="180.013" dur="0.1"> >> KADUA BÉNGÉ SANGÉN SANGÉK. Gerbang Seuneu Seuneu di </text>
<text sub="clublinks" start="180.113" dur="0.1"> >> KADUA BÉNGÉ SANGÉN SANGÉK. Gerbang Aya dina seuneu di </text>
<text sub="clublinks" start="180.213" dur="0.067"> >> KADUA BÉNGÉ SANGÉN SANGÉK. Gerbang Seuneu Seuneu Waktos </text>
<text sub="clublinks" start="180.28" dur="0.166"> Gerbang Seuneu Seuneu Waktos </text>
<text sub="clublinks" start="180.446" dur="0.101"> Gerbang Seuneu Seuneu dina Waktos Kami </text>
<text sub="clublinks" start="180.547" dur="0.066"> Gerbang Seuneu Seuneu dina waktos anu urang candak </text>
<text sub="clublinks" start="180.613" dur="0.1"> Gerbang Seuneu Seuneu dina waktos anu urang sumping </text>
<text sub="clublinks" start="180.713" dur="0.134"> Gerbang Seuneu Seuneu dina waktos anu urang tiasa digiling </text>
<text sub="clublinks" start="180.847" dur="0.067"> Gerbang parantos seuneu dina waktos anu urang tiasa ngagiling kota. </text>
<text sub="clublinks" start="180.914" dur="0.233"> KAMI GAMPANG NGILUNG KOTA. </text>
<text sub="clublinks" start="181.147" dur="0.1"> KAMI GAMPANG NGILUNG KOTA. CEUK </text>
<text sub="clublinks" start="181.247" dur="0.1"> KAMI GAMPANG NGILUNG KOTA. SAJA KOTA </text>
<text sub="clublinks" start="181.347" dur="0.1"> KAMI GAMPANG NGILUNG KOTA. Cenah Kota ieu </text>
<text sub="clublinks" start="181.447" dur="0.201"> KAMI GAMPANG NGILUNG KOTA. SAIDAH KOTA AYEUNA </text>
<text sub="clublinks" start="181.648" dur="0.066"> KAMI GAMPANG NGILUNG KOTA. Saur kota aya dina seuneu. </text>
<text sub="clublinks" start="181.714" dur="1.168"> Saur kota aya dina seuneu. </text>
<text sub="clublinks" start="182.882" dur="0.234"> Saur kota aya dina seuneu. THE </text>
<text sub="clublinks" start="183.116" dur="0.133"> Saur kota aya dina seuneu. RESTORAN </text>
<text sub="clublinks" start="183.249" dur="0.1"> Saur kota aya dina seuneu. RESTORAN SEKARANG </text>
<text sub="clublinks" start="183.349" dur="0.167"> Saur kota aya dina seuneu. RESTORANYA SEKARANG SANGUN KEBAKARAN </text>
<text sub="clublinks" start="183.516" dur="0.067"> Saur kota aya dina seuneu. RESTORAN SEKARANG KAPALANGAN DI </text>
<text sub="clublinks" start="183.583" dur="0.2"> RESTORAN SEKARANG KAPALANGAN DI </text>
<text sub="clublinks" start="183.783" dur="0.1"> RESTORAN SEKARANG SANGUT DI DI </text>
<text sub="clublinks" start="183.883" dur="0.034"> RESTORAN SEKARANG SANGUT DI SISI </text>
<text sub="clublinks" start="183.917" dur="0.1"> RESTORAN SEKARANG SANGUT DI SISI </text>
<text sub="clublinks" start="184.017" dur="0.133"> RESTORAN SEKARANG SANGUT DI SISI </text>
<text sub="clublinks" start="184.15" dur="0.067"> RESTORAN SEKARANG SANGUT DI SISI JALAN. </text>
<text sub="clublinks" start="184.217" dur="0.2"> Sisi jalan. </text>
<text sub="clublinks" start="184.417" dur="0.167"> Sisi jalan. KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="184.584" dur="2.035"> Sisi jalan. KABÉH </text>
<text sub="clublinks" start="186.619" dur="0.434"> Sisi jalan. KABEH BISNIS, </text>
<text sub="clublinks" start="187.053" dur="0.134"> Sisi jalan. KABEH BISNIS, THE </text>
<text sub="clublinks" start="187.187" dur="0.066"> Sisi jalan. SADAYANA BISNIS, BAHAN </text>
<text sub="clublinks" start="187.253" dur="0.234"> SADAYANA BISNIS, BAHAN </text>
<text sub="clublinks" start="187.487" dur="0.167"> SADAYANA BISNIS, RUMAH TAPI </text>
<text sub="clublinks" start="187.654" dur="0.1"> SADAYANA BISNIS, RUMAH SANGSA LENGKAP </text>
<text sub="clublinks" start="187.754" dur="0.133"> SADAYANA BISNIS, RUMAH SANGSA NGALUAR KA </text>
<text sub="clublinks" start="187.887" dur="0.067"> SADAYANA BISNIS, RUMAH SANGSA NGALUAR PISAN </text>
<text sub="clublinks" start="187.954" dur="0.234"> SÉSA NGÉLÉNGKEUN Hésé </text>
<text sub="clublinks" start="188.188" dur="0.066"> ENTÉNÉNÉNKEUN BAGIAN Hésé. </text>
<text sub="clublinks" start="188.254" dur="0.167"> BAGIAN. </text>
<text sub="clublinks" start="188.421" dur="0.1"> BAGIAN. >> </text>
<text sub="clublinks" start="188.521" dur="0.1"> BAGIAN. >> KADUA </text>
<text sub="clublinks" start="188.621" dur="1.702"> BAGIAN. >> Duanana LALAKI </text>
<text sub="clublinks" start="190.323" dur="0.234"> BAGIAN. >> KADUA LALAKI SAJA </text>
<text sub="clublinks" start="190.557" dur="0.2"> BAGIAN. >> KADUA LALAKI SAÉNA </text>
<text sub="clublinks" start="190.757" dur="0.2"> BAGIAN. >> KADUA LALAKI NYAETA </text>
<text sub="clublinks" start="190.957" dur="0.067"> BAGIAN. >> Duanana lalaki cenah hirup </text>
<text sub="clublinks" start="191.024" dur="0.167"> >> Duanana lalaki cenah hirup </text>
<text sub="clublinks" start="191.191" dur="0.133"> >> KADUA LALAKI NYAUTEUN ANU HIRUP </text>
<text sub="clublinks" start="191.324" dur="0.067"> >> KADUA LALAKI NYAUTEUN ANU HIRUP DI LIMBO. </text>
<text sub="clublinks" start="191.391" dur="0.267"> DI LIMBO. </text>
<text sub="clublinks" start="191.658" dur="0.1"> DI LIMBO. TEU BISA </text>
<text sub="clublinks" start="191.758" dur="0.2"> DI LIMBO. Sanes terang </text>
<text sub="clublinks" start="191.958" dur="0.167"> DI LIMBO. Sanes terang naon </text>
<text sub="clublinks" start="192.125" dur="2.235"> DI LIMBO. Sanes terang naon éta </text>
<text sub="clublinks" start="194.36" dur="0.301"> DI LIMBO. Sanes terang naon anu ditingalkeun. </text>
<text sub="clublinks" start="194.661" dur="0.333"> Sanes terang naon anu ditingalkeun. </text>
<text sub="clublinks" start="194.994" dur="0.134"> Sanes terang naon anu ditingalkeun. >> </text>
<text sub="clublinks" start="195.128" dur="0.1"> Sanes terang naon anu ditingalkeun. >> Kieu Kang </text>
<text sub="clublinks" start="195.228" dur="0.2"> Sanes terang naon anu ditingalkeun. >> Kieu atuh </text>
<text sub="clublinks" start="195.428" dur="0.1"> Sanes terang naon anu ditingalkeun. >> Kieu ari tatangga kuring </text>
<text sub="clublinks" start="195.528" dur="0.067"> Sanes terang naon anu ditingalkeun. >> Kieu ari tatangga kuring mah </text>
<text sub="clublinks" start="195.595" dur="0.2"> >> Kieu ari tatangga kuring mah </text>
<text sub="clublinks" start="195.795" dur="0.1"> >> Kieu ari tatangga kuring anu ngan </text>
<text sub="clublinks" start="195.895" dur="0.134"> >> Kieu ari tatangga kuring anu ngan ukur ngawangun </text>
<text sub="clublinks" start="196.029" dur="0.1"> >> KIEU KITUATANG KADIRI ANU NU NGADANGKEUN ANJEUNNA </text>
<text sub="clublinks" start="196.129" dur="0.1"> >> KIEU KITU KADUARNA ANU NU NGADANGKEUN BATU DIRI </text>
<text sub="clublinks" start="196.229" dur="0.067"> >> KIEU KITU KADUARNA ANU NU NGADANGKEUN BATU DEUI </text>
<text sub="clublinks" start="196.296" dur="1.201"> HANJEUN NGADILKEUN DOMÉN SÉNA </text>
<text sub="clublinks" start="197.497" dur="0.2"> HANJEUN NGADILKEUN DOMÉNÉNA SAMPAI TESDAL </text>
<text sub="clublinks" start="197.697" dur="0.2"> HANJEUN NGADILKEUN DOMÉNÉ HING TESDAL DIJADI </text>
<text sub="clublinks" start="197.897" dur="0.2"> HANJEUN NGADILKEUN DOMÉNÉ HING TESDAL NYIEUNNA </text>
<text sub="clublinks" start="198.097" dur="0.067"> HANJEUN NGADILKEUN DOMÉN SÉHING KA TESDAL NYIEUN DEUI. </text>
<text sub="clublinks" start="198.164" dur="0.234"> TESDAL NYIEUN DEUI. </text>
<text sub="clublinks" start="198.398" dur="0.1"> TESDAL NYIEUN DEUI. >> </text>
<text sub="clublinks" start="198.498" dur="0.133"> TESDAL NYIEUN DEUI. >> Anjeunna </text>
<text sub="clublinks" start="198.631" dur="0.2"> TESDAL NYIEUN DEUI. >> Anjeunna nuju nyarios </text>
<text sub="clublinks" start="198.831" dur="0.201"> TESDAL NYIEUN DEUI. >> Anjeunna nuju nyarios </text>
<text sub="clublinks" start="199.032" dur="0.066"> TESDAL NYIEUN DEUI. >> Anjeunna nuju nyarios perkawis HARTE </text>
<text sub="clublinks" start="199.098" dur="2.403"> >> Anjeunna nuju nyarios perkawis HARTE </text>
<text sub="clublinks" start="201.501" dur="0.3"> >> Anjeunna nuju nyarios perkawis imah HARTE. </text>
<text sub="clublinks" start="201.801" dur="0.334"> IMAH. </text>
<text sub="clublinks" start="202.135" dur="0.1"> IMAH. >> </text>
<text sub="clublinks" start="202.235" dur="0.1"> IMAH. >> Abdi </text>
<text sub="clublinks" start="202.335" dur="0.133"> IMAH. >> Kuring Ngan </text>
<text sub="clublinks" start="202.468" dur="0.101"> IMAH. >> Kuring ngan ukur ngagoreng </text>
<text sub="clublinks" start="202.569" dur="0.1"> IMAH. >> Kuring ngan ukur ngagoreng kuring </text>
<text sub="clublinks" start="202.669" dur="0.1"> IMAH. >> Kuring ngan ukur ngagugulung sirah kuring </text>
<text sub="clublinks" start="202.769" dur="0.233"> IMAH. >> Kuring ngan ukur ngagugulung sirah kuring </text>
<text sub="clublinks" start="203.002" dur="0.067"> IMAH. >> Kuring ngan ukur ngagugulung sirah kuring siga </text>
<text sub="clublinks" start="203.069" dur="0.234"> >> Kuring ngan ukur ngagugulung sirah kuring siga </text>
<text sub="clublinks" start="203.303" dur="2.002"> >> Kuring ngan ukur ngagugulung sirah kuring siga kitu </text>
<text sub="clublinks" start="205.305" dur="0.233"> >> Kuring ngan ukur ngagugulung sirah kuring sapertos anu parantos. </text>
<text sub="clublinks" start="205.538" dur="0.334"> ENGNA LEUNGIT. </text>
<text sub="clublinks" start="205.872" dur="0.133"> ENGNA LEUNGIT. AYA ANU </text>
<text sub="clublinks" start="206.005" dur="0.201"> ENGNA LEUNGIT. AYA ANU </text>
<text sub="clublinks" start="206.206" dur="0.1"> ENGNA LEUNGIT. AYA BUKTI </text>
<text sub="clublinks" start="206.306" dur="0.133"> ENGNA LEUNGIT. AYA BUKTI BENER </text>
<text sub="clublinks" start="206.439" dur="0.067"> ENGNA LEUNGIT. AYA BUKTI TEU AYA. </text>
<text sub="clublinks" start="206.506" dur="0.267"> AYA BUKTI TEU AYA. </text>
<text sub="clublinks" start="206.773" dur="0.066"> AYA BUKTI TEU AYA. AYA ANU </text>
<text sub="clublinks" start="206.839" dur="0.134"> AYA BUKTI TEU AYA. Aya Abdi </text>
<text sub="clublinks" start="206.973" dur="0.067"> AYA BUKTI TEU AYA. AYA TRUKKU. </text>
<text sub="clublinks" start="207.04" dur="0.3"> AYA TRUKKU. </text>
<text sub="clublinks" start="207.34" dur="1.235"> AYA TRUKKU. AYA ANU </text>
<text sub="clublinks" start="208.575" dur="0.2"> AYA TRUKKU. Aya dimana </text>
<text sub="clublinks" start="208.775" dur="0.233"> AYA TRUKKU. Aya dimana </text>
<text sub="clublinks" start="209.008" dur="0.134"> AYA TRUKKU. AYA RUMAH </text>
<text sub="clublinks" start="209.142" dur="0.067"> AYA TRUKKU. AYA DIANA BAHAN RUMAH </text>
<text sub="clublinks" start="209.209" dur="0.2"> AYA DIANA BAHAN RUMAH </text>
<text sub="clublinks" start="209.409" dur="0.066"> AYA DIANA BAHAN RUMAH NA </text>
<text sub="clublinks" start="209.475" dur="0.101"> AYA DIANA BAHAN RUMAH JEUNG MY </text>
<text sub="clublinks" start="209.576" dur="0.1"> AYA NANGKUNG RUMAH JEUNG MEREK </text>
<text sub="clublinks" start="209.676" dur="0.1"> AYA DIANA BAHAN RUMAH JEUNG TANDA BARU </text>
<text sub="clublinks" start="209.776" dur="0.167"> AYA DIANA BAHAN RUMAH JEUNG SABARU BARU BARU </text>
<text sub="clublinks" start="209.943" dur="0.066"> AYA DIANA BAHAN RUMAH JEUNG SABARU BARU BARU SALIRU </text>
<text sub="clublinks" start="210.009" dur="0.234"> Sareng merek kuring anyar salapan rébu </text>
<text sub="clublinks" start="210.243" dur="0.1"> Sareng merek kuring anyar salapan rébu DOLLAR </text>
<text sub="clublinks" start="210.343" dur="0.1"> Sareng merek kuring anyar salapan rébu dolél dékar </text>
<text sub="clublinks" start="210.443" dur="0.067"> Sareng merek kuring anyar salapan rébu dolél dékar éta </text>
<text sub="clublinks" start="210.51" dur="0.1"> Sareng merek kuring anyar salapan rébu dolél gelut éta </text>
<text sub="clublinks" start="210.61" dur="0.067"> Sareng merek kuring anyar salapan rébu dolél gelut anu adil </text>
<text sub="clublinks" start="210.677" dur="1.801"> BEOL DOLLAR ANU Ngan </text>
<text sub="clublinks" start="212.478" dur="0.201"> DOLLAR DICK anu nembé réngsé </text>
<text sub="clublinks" start="212.679" dur="0.2"> BEOL DOLLAR anu nembé réngsé opat </text>
<text sub="clublinks" start="212.879" dur="0.133"> BEOL DOLLAR anu nembé réngsé opat dinten </text>
<text sub="clublinks" start="213.012" dur="0.067"> BEOL DOLLAR anu nembé réngsé opat dinten sateuacanna. </text>
<text sub="clublinks" start="213.079" dur="0.234"> Bérés opat poé sateuacanna. </text>
<text sub="clublinks" start="213.313" dur="0.233"> Bérés opat poé sateuacanna. >> </text>
<text sub="clublinks" start="213.546" dur="0.1"> Bérés opat poé sateuacanna. >> AYEUNA </text>
<text sub="clublinks" start="213.646" dur="0.2"> Bérés opat poé sateuacanna. >> AYEUNA SUKA </text>
<text sub="clublinks" start="213.846" dur="0.067"> Bérés opat poé sateuacanna. >> AYEUNA SUKU RIBUAN </text>
<text sub="clublinks" start="213.913" dur="0.167"> Bérés opat poé sateuacanna. >> AYEUNA SUKU RIBUAN </text>
<text sub="clublinks" start="214.08" dur="0.067"> Bérés opat poé sateuacanna. >> AYEUNA SUKU RIBUAN LAIN </text>
<text sub="clublinks" start="214.147" dur="2.202"> >> AYEUNA SUKU RIBUAN LAIN </text>
<text sub="clublinks" start="216.349" dur="0.4"> >> AYEUNA SUKU RIBUAN OREGONIAN LAIN, </text>
<text sub="clublinks" start="216.749" dur="0.167"> >> AYEUNA SUKU RIBUAN OREGONIAN LAIN, Duanana </text>
<text sub="clublinks" start="216.916" dur="0.167"> >> AYEUNA SUKU RIBUAN OREGONIAN LAIN, KADUA KELUARGA </text>
<text sub="clublinks" start="217.083" dur="0.067"> >> AYEUNA SUKU RIBUAN OREGONIAN LAIN, KADUA KELUARGA </text>
<text sub="clublinks" start="217.15" dur="0.267"> OREGONIANS, KADUA KELUARGA ANU </text>
<text sub="clublinks" start="217.417" dur="0.066"> OREGONIANS, KADUA KELUARGA NU NGABANDUNG </text>
<text sub="clublinks" start="217.483" dur="0.134"> OREGONIAN, KADUA KELUARGA SADAYANA </text>
<text sub="clublinks" start="217.617" dur="0.1"> OREGONIANS, KEDUA KELUARGA NU DANGDUNG SADANG DIPIKASIH </text>
<text sub="clublinks" start="217.717" dur="0.067"> OREGONIANS, KADUA KELUARGA SADAYANA DANGDUT DINA KA ANJI KASIH </text>
<text sub="clublinks" start="217.784" dur="0.066"> OREGONIANS, KEDUA KELUARGA NU DIPANGANDUKKEUN KA ANJEUN SADAYANA </text>
<text sub="clublinks" start="217.85" dur="0.301"> NGABANGKEUN KA ANJEUN YANG DIKASIH JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="218.151" dur="0.067"> NGABANGKEUN DINA SADAYANG KAHAYANG JEUNG jalma deungeun </text>
<text sub="clublinks" start="218.218" dur="1.334"> NGABANGKEUN KA ANJEUN KASIHAN JEUNG Orang Asing Pikeun </text>
<text sub="clublinks" start="219.552" dur="0.2"> NGABANDUNGAN KA ANJEUN YANG DIPIKASAN JEUNG Orang Asing Pikeun Ngabantosan </text>
<text sub="clublinks" start="219.752" dur="0.201"> NGABANDUNGAN KA ANJEUN YANG DIPIKASAN JEUNG Orang Asing Pikeun Ngabantosan Sareng </text>
<text sub="clublinks" start="219.953" dur="0.1"> NGABANDUNGAN KA ANJEUN YANG DIPIKASAN JEUNG Orang Asing Pikeun Ngabantosan Sareng Duanana </text>
<text sub="clublinks" start="220.053" dur="0.066"> NGABANDUNGAN KA ANJEUN YANG DIPIKASAN JEUNG Orang Asing Pikeun Ngabantosan Sareng Duanana </text>
<text sub="clublinks" start="220.119" dur="0.301"> BANGSA Pikeun BANTUAN JEUNG Duanana </text>
<text sub="clublinks" start="220.42" dur="0.066"> BANGSA Pikeun BANTUAN JEUNG BADAN SUKUR. </text>
<text sub="clublinks" start="220.486" dur="0.234"> SYUKUR. </text>
<text sub="clublinks" start="220.72" dur="0.167"> SYUKUR. TESDAL </text>
<text sub="clublinks" start="220.887" dur="0.067"> SYUKUR. NYarioskeun TESDAL </text>
<text sub="clublinks" start="220.954" dur="0.133"> SYUKUR. TESDAL NYarioskeun Urang </text>
<text sub="clublinks" start="221.087" dur="2.402"> SYUKUR. TESDAL NYAJARIAN KA URANG </text>
<text sub="clublinks" start="223.489" dur="0.067"> SYUKUR. TESDAL NYarioskeun ka Kota maranehanana </text>
<text sub="clublinks" start="223.556" dur="0.234"> TESDAL NYarioskeun ka Kota maranehanana </text>
<text sub="clublinks" start="223.79" dur="0.133"> TESDAL NYAJARKEUN KA KOTA KOTA DIBALIK </text>
<text sub="clublinks" start="223.923" dur="0.2"> TESDAL NERANGKEUN KA KOTA KOTA BANGBUNG </text>
<text sub="clublinks" start="224.123" dur="0.134"> TESDAL NERANGKEUN KA KOTA KOTA BANGBUNGKEUN MASYARAKATNA </text>
<text sub="clublinks" start="224.257" dur="0.067"> TESDAL NYarioskeun ka Kota maranehanana ngaduruk standar komunitasna </text>
<text sub="clublinks" start="224.324" dur="0.233"> NGABANGKURKEUN KOMUNITASNA </text>
<text sub="clublinks" start="224.557" dur="0.067"> NGABANGKEUN KOMUNITASNA KUAT KUAT </text>
<text sub="clublinks" start="224.624" dur="0.133"> DIPUKAR KOMUNITAS maranehanana KUAT JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="224.757" dur="0.167"> NGABANGKEUN KOMUNITAS maranehanana KUAT JEUNG Éta </text>
<text sub="clublinks" start="224.924" dur="2.436"> NGABANGKEUN KOMUNITAS maranehanana KUAT JEUNG KITU Kitu </text>
<text sub="clublinks" start="227.36" dur="0.2"> NGABANGKEUN MASYARAKATNA KANGGO KU KU KITU </text>
<text sub="clublinks" start="227.56" dur="0.234"> NGABANGKEUN MASYARAKATNA KANGGO KU KU KITU HAYANG </text>
<text sub="clublinks" start="227.794" dur="0.066"> DIPUKAR KOMUNITAS maranehanana tetep kuat Janten anu kuring hoyong </text>
<text sub="clublinks" start="227.86" dur="0.201"> KUAT JEUNG KANA NU HAYANG </text>
<text sub="clublinks" start="228.061" dur="0.167"> KUAT JEUNG KANA NU HAYANG POS </text>
<text sub="clublinks" start="228.228" dur="0.133"> KUAT JEUNG KANA NU HAYANG POS </text>
<text sub="clublinks" start="228.361" dur="0.133"> KUAT JEUNG KANA NU HAYANG POS POS PITOS </text>
<text sub="clublinks" start="228.494" dur="0.067"> KUAT JEUNG KITU KANA HAYANG POS POS VIDEO Sabab </text>
<text sub="clublinks" start="228.561" dur="0.1"> KUAT JEUNG KANA NU HAYANG POS POS PITOS KURING </text>
<text sub="clublinks" start="228.661" dur="0.067"> KUAT JEUNG KANA NU HAYANG POS POS VIDEO SABAB HAYANG </text>
<text sub="clublinks" start="228.728" dur="0.2"> POS PILIHAN VIDEO Kusabab Abdi hoyong </text>
<text sub="clublinks" start="228.928" dur="0.1"> POS PILIHAN VIDEO Kusabab Abdi Hoyong Anjeun </text>
<text sub="clublinks" start="229.028" dur="0.1"> POS PILIHAN VIDEO SABAB HAYANG HAYANG KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="229.128" dur="0.201"> Kirim Pidéo Kusabab Abdi Hoyong Anjeun </text>
<text sub="clublinks" start="229.329" dur="1.201"> Kirim Pidéo Kusabab Abdi hoyong anjeun terang </text>
<text sub="clublinks" start="230.53" dur="0.233"> Kirim Pidéo Kusabab Abdi hoyong anjeun terang éta </text>
<text sub="clublinks" start="230.763" dur="0.201"> Kirim Pidéo Kusabab kuring hoyong anjeun terang yén lamun </text>
<text sub="clublinks" start="230.964" dur="0.066"> Kirim Pidéo Kusabab kuring hoyong anjeun terang yén lamun anjeun </text>
<text sub="clublinks" start="231.03" dur="0.234"> Anjeun pasti terang yén upami anjeun </text>
<text sub="clublinks" start="231.264" dur="0.1"> ANJEUN KUDU NYAHO yén lamun anjeun badé angkat </text>
<text sub="clublinks" start="231.364" dur="0.067"> ANJEUN KUDU NYAHO yén lamun anjeun balik deui </text>
<text sub="clublinks" start="231.431" dur="0.2"> ANJEUN KUDU NYAHO yén lamun anjeun balik deui </text>
<text sub="clublinks" start="231.631" dur="0.1"> ANJEUN KUDU NYAHO yén lamun anjeun bakal ningali deui </text>
<text sub="clublinks" start="231.731" dur="0.133"> ANJEUN KUDU NYAHO yén lamun anjeun balik deui ningali </text>
<text sub="clublinks" start="231.864" dur="0.067"> ANJEUN KUDU NYAHO yén lamun anjeun balik deui ningali kaindahan </text>
<text sub="clublinks" start="231.931" dur="0.167"> BALIK deui ningali kaendahan </text>
<text sub="clublinks" start="232.098" dur="0.167"> BALIK deui ningali kaendahan ti </text>
<text sub="clublinks" start="232.265" dur="0.133"> Balik deui ka tingali kaendahan detét, </text>
<text sub="clublinks" start="232.398" dur="0.067"> Balik deui ka tingali kaendahan detét, anjeun ogé </text>
<text sub="clublinks" start="232.465" dur="1.969"> Balik deui ka tingali kaendahan detil, anjeun henteu </text>
<text sub="clublinks" start="234.434" dur="0.2"> Balik deui ka tingali kaendahan detét, anjeun moal balik </text>
<text sub="clublinks" start="234.634" dur="0.067"> Balik deui ka tingali kaendahan detét, anjeun moal balik </text>
<text sub="clublinks" start="234.701" dur="0.2"> SANG DETROIT, TEU BISA </text>
<text sub="clublinks" start="234.901" dur="0.1"> SANG DETROIT, NU TEU NÉANG </text>
<text sub="clublinks" start="235.001" dur="0.1"> SANG DETROIT, NU TEU NÉANG </text>
<text sub="clublinks" start="235.101" dur="0.134"> SANG DETROIT, NU TEU NANGGALNA </text>
<text sub="clublinks" start="235.235" dur="0.166"> SANG DETROIT, NU TEU NANGGALKEUNNA DI </text>
<text sub="clublinks" start="235.401" dur="0.134"> SANG DETROIT, anjeun moal milari dina peta </text>
<text sub="clublinks" start="235.535" dur="0.067"> SANG DETROIT, NU TEU NANGGALAKEUN DINA LANDSKAP Leres </text>
<text sub="clublinks" start="235.602" dur="0.233"> Milarian Kana Hak LANDSCAPE </text>
<text sub="clublinks" start="235.835" dur="0.067"> Milarianna dina peta bumi ayeuna. </text>
<text sub="clublinks" start="235.902" dur="0.2"> AYEUNA. </text>
<text sub="clublinks" start="236.102" dur="0.067"> AYEUNA. >> </text>
<text sub="clublinks" start="236.169" dur="0.1"> AYEUNA. >> Anjeun </text>
<text sub="clublinks" start="236.269" dur="0.067"> AYEUNA. >> ANU PERLU </text>
<text sub="clublinks" start="236.336" dur="0.1"> AYEUNA. >> ANU PERLU </text>
<text sub="clublinks" start="236.436" dur="0.133"> AYEUNA. >> ANJEUN KUDU PIKIR </text>
<text sub="clublinks" start="236.569" dur="0.1"> AYEUNA. >> ANJEUN PERLU PIKIR </text>
<text sub="clublinks" start="236.669" dur="0.067"> AYEUNA. >> ANJEUN KUDU PIKIRNA </text>
<text sub="clublinks" start="236.736" dur="0.167"> >> ANJEUN KUDU PIKIRNA </text>
<text sub="clublinks" start="236.903" dur="0.1"> >> ANJEUN PERLU PIKIR HENTEU NAON </text>
<text sub="clublinks" start="237.003" dur="0.601"> >> ANJEUN PERLU PIKIRAN ANJEUN NAON </text>
<text sub="clublinks" start="237.604" dur="0.233"> >> ANJEUN PERLU PIKIR HENTEU ANJEUNA </text>
<text sub="clublinks" start="237.837" dur="0.2"> >> ANJEUN KUDU PIKIR NGEUNAON ANJEUN HIRUP </text>
<text sub="clublinks" start="238.037" dur="0.201"> >> ANJEUN PERLU PIKIRKEUN APA HIRUPNA </text>
<text sub="clublinks" start="238.238" dur="0.066"> >> ANJEUN PERLU PIKIRAN NGEUNAON ANU NGEUNAAN HIRUP DI DETROIT </text>
<text sub="clublinks" start="238.304" dur="3.237"> Éta perkawis hirup di DETROIT </text>
<text sub="clublinks" start="241.541" dur="0.2"> Éta perkawis hirup dina nganyahokeun Éta </text>
<text sub="clublinks" start="241.741" dur="0.234"> Éta perkawis hirup di Detroit anu leres-leres </text>
<text sub="clublinks" start="241.975" dur="0.1"> Éta perkawis hirup di Detroit anu leres-leres hartosna </text>
<text sub="clublinks" start="242.075" dur="0.1"> Éta perkawis hirup di Detroit anu leres-leres hartosna A </text>
<text sub="clublinks" start="242.175" dur="0.133"> Éta perkawis hirup di Detroit anu leres-leres hartosna seueur </text>
<text sub="clublinks" start="242.308" dur="0.1"> Éta perkawis hirup di Detroit anu leres-leres hartosna seueur </text>
<text sub="clublinks" start="242.408" dur="0.067"> Éta perkawis hirup dina déét anu leres-leres ngandung hartos ka anjeun. </text>
<text sub="clublinks" start="242.475" dur="0.267"> ANU BENERNA HARTI LOBA KA Anjeun. </text>
<text sub="clublinks" start="242.742" dur="0.1"> ANU BENERNA HARTI LOBA KA Anjeun. ASIDE </text>
<text sub="clublinks" start="242.842" dur="0.1"> ANU BENERNA HARTI LOBA KA Anjeun. ASIDE ti </text>
<text sub="clublinks" start="242.942" dur="0.134"> ANU BENERNA HARTI LOBA KA Anjeun. ASIDE ti éta </text>
<text sub="clublinks" start="243.076" dur="0.2"> ANU BENERNA HARTI LOBA KA Anjeun. ASIDE TI tangkal éta </text>
<text sub="clublinks" start="243.276" dur="0.2"> ANU BENERNA HARTI LOBA KA Anjeun. ASIDE TI tangkal éta di </text>
<text sub="clublinks" start="243.476" dur="0.067"> ANU BENERNA HARTI LOBA KA Anjeun. ASIDE TI tangkal éta di anjeun </text>
<text sub="clublinks" start="243.543" dur="1.802"> ASIDE TI tangkal éta di anjeun </text>
<text sub="clublinks" start="245.345" dur="0.2"> ASIDE TI tangkal eta di buruan anjeun </text>
<text sub="clublinks" start="245.545" dur="0.233"> ASIDE TI tangkal eta di buruan anjeun sabab </text>
<text sub="clublinks" start="245.778" dur="0.201"> ASIDE TI tangkal eta di buruan anjeun kusabab anjeun </text>
<text sub="clublinks" start="245.979" dur="0.1"> ASION TI tangkal éta di buruan anjeun kusabab tangkal anjeun </text>
<text sub="clublinks" start="246.079" dur="0.066"> ASIDE TI tangkal éta di buruan anjeun sabab tangkal anjeun leungit. </text>
<text sub="clublinks" start="246.145" dur="0.234"> Pakalangan Kusabab tangkal anjeun leungit. </text>
<text sub="clublinks" start="246.379" dur="0.2"> Pakalangan Kusabab tangkal anjeun leungit. MAGGIE </text>
<text sub="clublinks" start="246.579" dur="0.234"> Pakalangan Kusabab tangkal anjeun leungit. MAGGIE VOSPER, </text>
<text sub="clublinks" start="246.813" dur="2.469"> Pakalangan Kusabab tangkal anjeun leungit. MAGGIE VOSPER, KGW </text>
<text sub="clublinks" start="249.282" dur="0.233"> Pakalangan Kusabab tangkal anjeun leungit. MAGGIE VOSPER, BERITA KGW. </text>
<text sub="clublinks" start="249.515" dur="0.334"> MAGGIE VOSPER, BERITA KGW. </text>
<text sub="clublinks" start="249.849" dur="0.2"> MAGGIE VOSPER, BERITA KGW. >> </text>
<text sub="clublinks" start="250.049" dur="0.267"> MAGGIE VOSPER, BERITA KGW. >> Ngan </text>
<text sub="clublinks" start="250.316" dur="0.067"> MAGGIE VOSPER, BERITA KGW. >> Ngan ukur manah. </text>
<text sub="clublinks" start="250.383" dur="0.2"> >> Ngan ukur manah. </text>
<text sub="clublinks" start="250.583" dur="0.1"> >> Ngan ukur manah. JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="250.683" dur="0.134"> >> Ngan ukur manah. JEUNG KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="250.817" dur="0.1"> >> Ngan ukur manah. JEUNG HATE KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="250.917" dur="0.2"> >> Ngan ukur manah. JEUNG JAJING HATE KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="251.117" dur="0.2"> >> Ngan ukur manah. JEUNG JANTUNG KAMI kaluar </text>
<text sub="clublinks" start="251.317" dur="1.435"> >> Ngan ukur manah. JEUNG JAJING HATE KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="252.752" dur="0.067"> >> Ngan ukur manah. JEUNG JAJING HATE KAMI LEUWIH KANG DON </text>
<text sub="clublinks" start="252.819" dur="0.2"> JEUNG JAJING HATE KAMI LEUWIH KANG DON </text>
<text sub="clublinks" start="253.019" dur="0.167"> Sareng hate urang kaluar pikeun ngalakukeun AND </text>
<text sub="clublinks" start="253.186" dur="0.2"> Sareng hate urang kaluar pikeun ngalakukeun Sareng na </text>
<text sub="clublinks" start="253.386" dur="0.067"> Sareng hate urang kaluar pikeun ngalakukeun sareng tatangga na </text>
<text sub="clublinks" start="253.453" dur="0.167"> Sareng hate urang kaluar pikeun ngalakukeun sareng tatangga na </text>
<text sub="clublinks" start="253.62" dur="0.066"> Sareng hate urang kaluar pikeun ngalakukeun sareng tatangga sareng dulur </text>
<text sub="clublinks" start="253.686" dur="0.234"> JEUNG BATURNA JEUNG DULUR </text>
<text sub="clublinks" start="253.92" dur="0.1"> Sareng para tatangga sareng dulur saha </text>
<text sub="clublinks" start="254.02" dur="0.133"> JEUNG BATURNA JEUNG DULUR ANU KALOS </text>
<text sub="clublinks" start="254.153" dur="0.101"> Sareng para tatangga sareng dulur anu leungit </text>
<text sub="clublinks" start="254.254" dur="0.066"> JEUNG BATURNA JEUNG DULUR ANU KALANGKEUN BATURNA </text>
<text sub="clublinks" start="254.32" dur="0.134"> Sareng para tatangga sareng dulur anu kaleungitan imahna di </text>
<text sub="clublinks" start="254.454" dur="0.066"> JEUNG BATURNA JEUNG DULUR ANU KALANGKEUN RUMAHNA DINA Kieu </text>
<text sub="clublinks" start="254.52" dur="1.969"> Saha anu KALANGKANG RUMAHNA DINA Kieu </text>
<text sub="clublinks" start="256.489" dur="0.267"> Saha anu KALANGKANG RUMAHNA DINA SEJARAH INI </text>
<text sub="clublinks" start="256.756" dur="0.234"> Saha anu leungiteun imahna di alam liar ieu. </text>
<text sub="clublinks" start="256.99" dur="0.267"> KUDA SEJARAH. </text>
<text sub="clublinks" start="257.257" dur="0.1"> KUDA SEJARAH. URANG </text>
<text sub="clublinks" start="257.357" dur="0.1"> KUDA SEJARAH. URANG NYAHO </text>
<text sub="clublinks" start="257.457" dur="0.133"> KUDA SEJARAH. URANG terang sababaraha </text>
<text sub="clublinks" start="257.59" dur="0.1"> KUDA SEJARAH. URANG NYAHO Sababaraha Jalma </text>
<text sub="clublinks" start="257.69" dur="0.2"> KUDA SEJARAH. URANG NYAHO Sababaraha Jalma Kagungan </text>
<text sub="clublinks" start="257.89" dur="0.067"> KUDA SEJARAH. URANG terang sababaraha jalma ogé </text>
<text sub="clublinks" start="257.957" dur="0.2"> URANG terang sababaraha jalma ogé </text>
<text sub="clublinks" start="258.157" dur="2.236"> URANG terang sababaraha jalma ogé leungit </text>
<text sub="clublinks" start="260.393" dur="0.2"> URANG terang sababaraha jalma ogé kaleungitan aranjeunna </text>
<text sub="clublinks" start="260.593" dur="0.267"> URANG terang sababaraha jalma ogé leungit kahirupan maranéhanana. </text>
<text sub="clublinks" start="260.86" dur="0.334"> Kaleungitan Hirupna. </text>
<text sub="clublinks" start="261.194" dur="0.133"> Kaleungitan Hirupna. THE </text>
<text sub="clublinks" start="261.327" dur="0.134"> Kaleungitan Hirupna. MARION </text>
<text sub="clublinks" start="261.461" dur="0.2"> Kaleungitan Hirupna. NEGARA MARION </text>
<text sub="clublinks" start="261.661" dur="0.067"> Kaleungitan Hirupna. SHERIFF NEGERI MARION </text>
<text sub="clublinks" start="261.728" dur="0.267"> SHERIFF NEGERI MARION </text>
<text sub="clublinks" start="261.995" dur="0.133"> KANTOR SHERIFF NEGERI MARION </text>
<text sub="clublinks" start="262.128" dur="0.167"> KANTOR SHERIFF NEGERI MARIONI Dinten ayeuna </text>
<text sub="clublinks" start="262.295" dur="0.1"> KANTOR SHERIFF NEGERI MARIONI Dinten-dini dikonfirmasi </text>
<text sub="clublinks" start="262.395" dur="0.067"> KANTOR SHERIFF NEGERI MARIONI Dinten ieu mastikeun </text>
<text sub="clublinks" start="262.462" dur="2.235"> KANTOR Dinten ayeuna mastikeun </text>
<text sub="clublinks" start="264.697" dur="0.067"> KANTOR Dinten ayeuna negeskeun idéntitasna </text>
<text sub="clublinks" start="264.764" dur="0.133"> KANTOR Dinten ayeuna negeskeun idéntitas </text>
<text sub="clublinks" start="264.897" dur="0.201"> KANTOR Dinten ayeuna negeskeun idéntitas duaan </text>
<text sub="clublinks" start="265.098" dur="0.133"> KANTOR Dinten ayeuna negeskeun idéntitas dua deui </text>
<text sub="clublinks" start="265.231" dur="0.067"> KANTOR Dinten ayeuna negeskeun idéntitas dua jalma deui </text>
<text sub="clublinks" start="265.298" dur="0.2"> Idéntitas pikeun dua jalma deui </text>
<text sub="clublinks" start="265.498" dur="0.134"> Idéntitas pikeun dua jalma deui anu saha </text>
<text sub="clublinks" start="265.632" dur="0.133"> IDENTITIES DUA jalma deui anu henteu </text>
<text sub="clublinks" start="265.765" dur="0.1"> Idéntitas pikeun dua jalma deui anu henteu nyieun </text>
<text sub="clublinks" start="265.865" dur="0.134"> Idéntitas pikeun dua jalma deui anu henteu nyieun éta </text>
<text sub="clublinks" start="265.999" dur="0.066"> Idéntitas pikeun dua jalma deui anu henteu ngahasilkeun éta </text>
<text sub="clublinks" start="266.065" dur="0.067"> Idéntitas pikeun dua jalma deui anu henteu ngaluarkeun éta </text>
<text sub="clublinks" start="266.132" dur="0.067"> Idéntitas pikeun dua jalma deui anu henteu ngaluarkeun éta </text>
<text sub="clublinks" start="266.199" dur="0.233"> Saha anu TEU NYIEUN KALUARNA </text>
<text sub="clublinks" start="266.432" dur="0.1"> Saha anu TEU NYIEUNKEUN JEUNG BEECHY </text>
<text sub="clublinks" start="266.532" dur="1.836"> Saha anu TEU NYIEUNKEUN KANGGO BEECHY CREEK </text>
<text sub="clublinks" start="268.368" dur="0.3"> Saha anu TEU NYIEUNKEUN KANGGO SANGET BEECHY CREEK. </text>
<text sub="clublinks" start="268.668" dur="0.334"> BEECHY CREEK seuneu. </text>
<text sub="clublinks" start="269.002" dur="0.1"> BEECHY CREEK seuneu. KATHY </text>
<text sub="clublinks" start="269.102" dur="0.1"> BEECHY CREEK seuneu. KATHY JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="269.202" dur="0.133"> BEECHY CREEK seuneu. KATHY JEUNG NYA </text>
<text sub="clublinks" start="269.335" dur="0.2"> BEECHY CREEK seuneu. KATHY JEUNG ANAKNA </text>
<text sub="clublinks" start="269.535" dur="0.201"> BEECHY CREEK seuneu. KATHY JEUNG ANAKNA JUSTIN </text>
<text sub="clublinks" start="269.736" dur="0.066"> BEECHY CREEK seuneu. KATHY JEUNG ANAKNA JUSTIN COOKE </text>
<text sub="clublinks" start="269.802" dur="2.436"> KATHY JEUNG ANAKNA JUSTIN COOKE </text>
<text sub="clublinks" start="272.238" dur="0.167"> KATHY JEUNG ANAKNA JUSTIN COOKE MATI </text>
<text sub="clublinks" start="272.405" dur="0.234"> KATHY JEUNG ANAKNA JUSTIN COOKE DEUNG DEUI </text>
<text sub="clublinks" start="272.639" dur="0.2"> KATHY JEUNG ANAKNA JUSTIN COOKE MATI SAKOLA DEUI </text>
<text sub="clublinks" start="272.839" dur="0.2"> KATHY JEUNG ANAKNA JUSTIN COOKE MATI DEUI DEUI RUMAHNA </text>
<text sub="clublinks" start="273.039" dur="0.133"> KATHY JEUNG ANAKNA JUSTIN COOKE MATI DEUI DEUI RUMAHNA DI </text>
<text sub="clublinks" start="273.172" dur="0.067"> KATHY JEUNG ANAKNA JUSTIN COOKE MATI DEUI DEUI RUMAHNA DI LYONS. </text>
<text sub="clublinks" start="273.239" dur="0.234"> MATI DEUI DEUI RUMAH DI LYONS. </text>
<text sub="clublinks" start="273.473" dur="0.133"> MATI DEUI DEUI RUMAH DI LYONS. TRAVIS </text>
<text sub="clublinks" start="273.606" dur="0.1"> MATI DEUI DEUI RUMAH DI LYONS. TRAVIS COOKE </text>
<text sub="clublinks" start="273.706" dur="0.2"> MATI DEUI DEUI RUMAH DI LYONS. TRAVIS COOKE NYA </text>
<text sub="clublinks" start="273.906" dur="0.201"> MATI DEUI DEUI RUMAH DI LYONS. TRAVIS COOKE NYA </text>
<text sub="clublinks" start="274.107" dur="0.066"> MATI DEUI DEUI RUMAH DI LYONS. KOTA TRAVIS CEUK KANGGO BARAYANA </text>
<text sub="clublinks" start="274.173" dur="1.202"> KOTA TRAVIS CEUK KANGGO BARAYANA </text>
<text sub="clublinks" start="275.375" dur="0.2"> KOTA TRAVIS NYAAH SAJAKNA KUDU </text>
<text sub="clublinks" start="275.575" dur="0.2"> KOTA TRAVIS NYAOSAN BARANG-Na KUDU DATANG </text>
<text sub="clublinks" start="275.775" dur="0.2"> KOTA TRAVIS NYAOSAN BARANGNA KUDU DATANG </text>
<text sub="clublinks" start="275.975" dur="0.2"> KOTA TRAVIS NYAOSAN DULURAN NA NU DATANG LYONS </text>
<text sub="clublinks" start="276.175" dur="0.234"> KOTA TRAVIS NYAOSAN BARANGNA KUDU DATANG KA LYONS </text>
<text sub="clublinks" start="276.409" dur="0.1"> KOTA TRAVIS NYAOSAN DULUR SADINA NAÉNG DATANG KA LYONS Pikeun ngabantosan </text>
<text sub="clublinks" start="276.509" dur="0.067"> KOTA TRAVIS NYAOSAN KANG LANANG SADANG DATENG LYONS BANTUAN DIPIKSA </text>
<text sub="clublinks" start="276.576" dur="0.2"> Kungsi sumping ka LYONS pikeun ngabantosan nyandak </text>
<text sub="clublinks" start="276.776" dur="0.033"> Kungsi sumping ka LYONS pikeun ngabantosan ngurus </text>
<text sub="clublinks" start="276.809" dur="0.134"> Kungsi sumping ka LYONS pikeun ngabantosan jaga </text>
<text sub="clublinks" start="276.943" dur="0.1"> Kungsi sumping ka LYONS pikeun ngabantosan ngurus aranjeunna </text>
<text sub="clublinks" start="277.043" dur="0.067"> Kungsi sumping ka LYONS pikeun ngabantosan ngurus indungna. </text>
<text sub="clublinks" start="277.11" dur="0.2"> KASUSAHAN IBU. </text>
<text sub="clublinks" start="277.31" dur="0.2"> KASUSAHAN IBU. AYEUNA </text>
<text sub="clublinks" start="277.51" dur="1.802"> KASUSAHAN IBU. AYEUNA Anjeunna </text>
<text sub="clublinks" start="279.312" dur="0.233"> KASUSAHAN IBU. AYEUNA MANEH NYOBA </text>
<text sub="clublinks" start="279.545" dur="0.201"> KASUSAHAN IBU. AYEUNA ANJEUN Cobaan </text>
<text sub="clublinks" start="279.746" dur="0.066"> KASUSAHAN IBU. AYEUNA ANJEUN Cobian ngartos </text>
<text sub="clublinks" start="279.812" dur="0.201"> AYEUNA ANJEUN Cobian ngartos </text>
<text sub="clublinks" start="280.013" dur="0.166"> AYEUNA MANÉHNA NGARTI KUMAHA CARA </text>
<text sub="clublinks" start="280.179" dur="0.134"> AYEUNA MANÉHNA NGARTI NGARTI KUMAHA </text>
<text sub="clublinks" start="280.313" dur="0.1"> AYEUNA ANJEUN NYOBA NGARTI KUMAHA BISA BISA </text>
<text sub="clublinks" start="280.413" dur="0.1"> AYEUNA ANJEUN NYOBA NGARTI KUMAHA AYA KUDU DUA </text>
<text sub="clublinks" start="280.513" dur="0.134"> AYEUNA ANJEUN NYOBA NGARTI KUMAHA AYA ANJEUN BISA </text>
<text sub="clublinks" start="280.647" dur="0.066"> AYEUNA ANJEUN NYOBA NGARTI KUMAHA AYA KUDU BISA LENGAH. </text>
<text sub="clublinks" start="280.713" dur="0.334"> KUMAHA AYA KOREA BISA LEUWIT. </text>
<text sub="clublinks" start="281.047" dur="1.635"> KUMAHA AYA KOREA BISA LEUWIT. >> </text>
<text sub="clublinks" start="282.682" dur="0.2"> KUMAHA AYA KOREA BISA LEUWIT. >> Abdi </text>
<text sub="clublinks" start="282.882" dur="0.2"> KUMAHA AYA KOREA BISA LEUWIT. >> Abdi henteu pernah </text>
<text sub="clublinks" start="283.082" dur="0.067"> KUMAHA AYA KOREA BISA LEUWIT. >> Abdi henteu pernah panginten </text>
<text sub="clublinks" start="283.149" dur="0.167"> >> Abdi henteu pernah panginten </text>
<text sub="clublinks" start="283.316" dur="0.167"> >> Abdi henteu pernah panginten </text>
<text sub="clublinks" start="283.483" dur="0.1"> >> Abdi henteu pernah panginten aya naon </text>
<text sub="clublinks" start="283.583" dur="0.133"> >> Abdi henteu pernah panginten aya anu resep </text>
<text sub="clublinks" start="283.716" dur="0.067"> >> Abdi henteu pernah panginten aya anu sapertos kieu. </text>
<text sub="clublinks" start="283.783" dur="0.2"> SADAYANA SADAYANA. </text>
<text sub="clublinks" start="283.983" dur="0.1"> SADAYANA SADAYANA. JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="284.083" dur="0.1"> SADAYANA SADAYANA. JEUNG NYA </text>
<text sub="clublinks" start="284.183" dur="0.101"> SADAYANA SADAYANA. Sareng Éta Ngan </text>
<text sub="clublinks" start="284.284" dur="0.233"> SADAYANA SADAYANA. Sareng éta ngan éta </text>
<text sub="clublinks" start="284.517" dur="0.067"> SADAYANA SADAYANA. Sareng Éta Ngan Éta Ngan </text>
<text sub="clublinks" start="284.584" dur="2.002"> Sareng Éta Ngan Éta Ngan </text>
<text sub="clublinks" start="286.586" dur="0.3"> Sareng éta ngan ukur teu dipercaya. </text>
<text sub="clublinks" start="286.886" dur="0.234"> TEU dipercaya. </text>
<text sub="clublinks" start="287.12" dur="0.1"> TEU dipercaya. abdi </text>
<text sub="clublinks" start="287.22" dur="0.133"> TEU dipercaya. Abdi masih </text>
<text sub="clublinks" start="287.353" dur="0.134"> TEU dipercaya. Abdi masih TEU </text>
<text sub="clublinks" start="287.487" dur="0.066"> TEU dipercaya. Kuring tetep henteu ninggali. </text>
<text sub="clublinks" start="287.553" dur="0.201"> Kuring tetep henteu ninggali. </text>
<text sub="clublinks" start="287.754" dur="0.233"> Kuring tetep henteu ninggali. abdi </text>
<text sub="clublinks" start="287.987" dur="0.1"> Kuring tetep henteu ninggali. Abdi Hudang </text>
<text sub="clublinks" start="288.087" dur="0.1"> Kuring tetep henteu ninggali. ABDI GUGAH </text>
<text sub="clublinks" start="288.187" dur="0.101"> Kuring tetep henteu ninggali. Abdi Bangun </text>
<text sub="clublinks" start="288.288" dur="0.166"> Kuring tetep henteu ninggali. Kuring Bangun di </text>
<text sub="clublinks" start="288.454" dur="0.1"> Kuring tetep henteu ninggali. Abdi Bangun di Isukan </text>
<text sub="clublinks" start="288.554" dur="0.067"> Kuring tetep henteu ninggali. Kuring Bangun Dina Isuk-isuk jeung </text>
<text sub="clublinks" start="288.621" dur="0.2"> Kuring Bangun Dina Isuk-isuk jeung </text>
<text sub="clublinks" start="288.821" dur="0.134"> Abdi gugah dina isuk-isuk sareng éta </text>
<text sub="clublinks" start="288.955" dur="1.435"> Abdi gugah dina isuk-isuk sareng éta ngan </text>
<text sub="clublinks" start="290.39" dur="0.233"> Abdi gugah dina isuk-isuk sareng éta ngan ukur resep </text>
<text sub="clublinks" start="290.623" dur="0.067"> Abdi gugah dina enjing-énjing sareng éta sapertos anu leres-leres </text>
<text sub="clublinks" start="290.69" dur="0.3"> HANÉNA SENANG BENER </text>
<text sub="clublinks" start="290.99" dur="0.067"> HANÉNA SANGÉNA BENER JADI. </text>
<text sub="clublinks" start="291.057" dur="0.2"> JADI. </text>
<text sub="clublinks" start="291.257" dur="0.1"> JADI. >> </text>
<text sub="clublinks" start="291.357" dur="0.234"> JADI. >> opat </text>
<text sub="clublinks" start="291.591" dur="0.2"> JADI. >> opat jalma </text>
<text sub="clublinks" start="291.791" dur="1.635"> JADI. >> opat jalma anu </text>
<text sub="clublinks" start="293.426" dur="0.067"> JADI. >> opat jalma dikonfirmasi </text>
<text sub="clublinks" start="293.493" dur="0.2"> >> opat jalma dikonfirmasi </text>
<text sub="clublinks" start="293.693" dur="0.167"> >> opat jalma dikonfirmasi maot </text>
<text sub="clublinks" start="293.86" dur="0.233"> >> opat jalma dikonfirmasi maot dina </text>
<text sub="clublinks" start="294.093" dur="0.134"> >> opat jalma dikonfirmasi maot dina </text>
<text sub="clublinks" start="294.227" dur="0.1"> >> opat jalma dikonfirmasi maot dina pantai </text>
<text sub="clublinks" start="294.327" dur="0.133"> >> opat jalma dikonfirmasi maot dina pantai pantai </text>
<text sub="clublinks" start="294.46" dur="0.067"> >> opat jalma dikonfirmasi maot dina seuneu basisir Creek. </text>
<text sub="clublinks" start="294.527" dur="0.2"> MATI DINA KEBIJAKAN BAYAR CREEK. </text>
<text sub="clublinks" start="294.727" dur="0.1"> MATI DINA KEBIJAKAN BAYAR CREEK. HIJI </text>
<text sub="clublinks" start="294.827" dur="0.1"> MATI DINA KEBIJAKAN BAYAR CREEK. HIJI DEUI </text>
<text sub="clublinks" start="294.927" dur="0.134"> MATI DINA KEBIJAKAN BAYAR CREEK. HIJI DEUI </text>
<text sub="clublinks" start="295.061" dur="0.2"> MATI DINA KEBIJAKAN BAYAR CREEK. HIJI DEUI </text>
<text sub="clublinks" start="295.261" dur="0.067"> MATI DINA KEBIJAKAN BAYAR CREEK. Hiji deui masih leungit. </text>
<text sub="clublinks" start="295.328" dur="2.369"> Hiji deui masih leungit. </text>
<text sub="clublinks" start="297.697" dur="0.2"> Hiji deui masih leungit. THE </text>
<text sub="clublinks" start="297.897" dur="0.2"> Hiji deui masih leungit. Seuneu </text>
<text sub="clublinks" start="298.097" dur="0.134"> Hiji deui masih leungit. SENI GEUS </text>
<text sub="clublinks" start="298.231" dur="0.167"> Hiji deui masih leungit. SENI GEUS DANGDUT </text>
<text sub="clublinks" start="298.398" dur="0.133"> Hiji deui masih leungit. SENI GEUS NGABUKUR SATU </text>
<text sub="clublinks" start="298.531" dur="0.067"> Hiji deui masih leungit. SENI GEUS NGABUKUR SAATUS </text>
<text sub="clublinks" start="298.598" dur="0.267"> SENI GEUS NGABUKUR SAATUS </text>
<text sub="clublinks" start="298.865" dur="0.167"> SENI GEUS NGABANGKEUN SATatus NINETI </text>
<text sub="clublinks" start="299.032" dur="0.133"> SENI GEUS NGABANGKEUN Saratus NINETI RIBUAN </text>
<text sub="clublinks" start="299.165" dur="0.067"> SENI GEUS NGABANGKEUN Saratus NINETI RIBUAN ACARA. </text>
<text sub="clublinks" start="299.232" dur="0.2"> Salapan puluh rébu acar. </text>
<text sub="clublinks" start="299.432" dur="1.902"> Salapan puluh rébu acar. TAPI </text>
<text sub="clublinks" start="301.334" dur="0.2"> Salapan puluh rébu acar. TAPI SENI </text>
<text sub="clublinks" start="301.534" dur="0.2"> Salapan puluh rébu acar. TAPI GANGGUAN SENI </text>
<text sub="clublinks" start="301.734" dur="0.2"> Salapan puluh rébu acar. TAPI GANGGUAN SENI </text>
<text sub="clublinks" start="301.934" dur="0.067"> Salapan puluh rébu acar. TAPI GORBOR SIGUT NYIEUNAN </text>
<text sub="clublinks" start="302.001" dur="0.301"> TAPI GORBOR SIGUT NYIEUNAN </text>
<text sub="clublinks" start="302.302" dur="0.066"> TAPI GANGGUAN SENI NYIEUN KEMBANG </text>
<text sub="clublinks" start="302.368" dur="0.1"> TAPI GORBI SIGI NGADILAKAKEUN kamajuan </text>
<text sub="clublinks" start="302.468" dur="0.067"> TAPI GORBI SIGI NGADamel kamajuannana. </text>
<text sub="clublinks" start="302.535" dur="0.167"> Kamajuan di dinya. </text>
<text sub="clublinks" start="302.702" dur="0.133"> Kamajuan di dinya. IEU </text>
<text sub="clublinks" start="302.835" dur="0.1"> Kamajuan di dinya. IEU </text>
<text sub="clublinks" start="302.935" dur="0.201"> Kamajuan di dinya. AYEUNA AYEUNA </text>
<text sub="clublinks" start="303.136" dur="0.2"> Kamajuan di dinya. Ayeuna parantos 15 </text>
<text sub="clublinks" start="303.336" dur="2.035"> Kamajuan di dinya. Ayeuna parantos 15 persén </text>
<text sub="clublinks" start="305.371" dur="0.067"> Kamajuan di dinya. Ayeuna parantos 15 persén dikandung </text>
<text sub="clublinks" start="305.438" dur="0.2"> Ayeuna parantos 15 persén dikandung </text>
<text sub="clublinks" start="305.638" dur="0.067"> Ayeuna parantos 15 persén dikandung. </text>
<text sub="clublinks" start="305.705" dur="0.233"> . </text>
<text sub="clublinks" start="305.938" dur="0.101"> . NAON </text>
<text sub="clublinks" start="306.039" dur="0.133"> . NAON WE </text>
<text sub="clublinks" start="306.172" dur="0.1"> . Naon anu urang henteu </text>
<text sub="clublinks" start="306.272" dur="0.1"> . Naon anu urang henteu terang </text>
<text sub="clublinks" start="306.372" dur="0.1"> . Naon anu urang teu terang </text>
<text sub="clublinks" start="306.472" dur="0.134"> . Naon anu urang teu terang éta </text>
<text sub="clublinks" start="306.606" dur="0.067"> . Naon anu urang teu terang ieu kumaha </text>
<text sub="clublinks" start="306.673" dur="0.233"> Naon anu urang teu terang ieu kumaha </text>
<text sub="clublinks" start="306.906" dur="0.134"> Naon anu urang teu terang ogé sabaraha </text>
<text sub="clublinks" start="307.04" dur="0.1"> Naon anu urang teu terang ogé sabaraha imah </text>
<text sub="clublinks" start="307.14" dur="1.434"> Naon anu urang teu terang ogé sabaraha imah anu </text>
<text sub="clublinks" start="308.574" dur="0.234"> Naon anu urang teu terang ogé sabaraha imah anu leungit </text>
<text sub="clublinks" start="308.808" dur="0.2"> Naon anu urang teu terang ogé sabaraha imah anu leungit na </text>
<text sub="clublinks" start="309.008" dur="0.067"> Naon anu urang teu terang ogé sabaraha imah anu leungit sareng ieu </text>
<text sub="clublinks" start="309.075" dur="0.234"> Seueur imah anu leungit sareng ieu </text>
<text sub="clublinks" start="309.309" dur="0.1"> Seueur imah anu leungit sareng video ieu </text>
<text sub="clublinks" start="309.409" dur="0.166"> Seueur imah anu leungit sareng video ieu ngabantosan </text>
<text sub="clublinks" start="309.575" dur="0.101"> Seueur imah anu leungit sareng video ieu ngabantosan ngajelaskeun </text>
<text sub="clublinks" start="309.676" dur="2.869"> Seueur imah anu leungit sareng video ieu ngabantosan ngajelaskeun naha </text>
<text sub="clublinks" start="312.545" dur="0.2"> Seueur imah anu leungit sareng video ieu ngabantosan ngajelaskeun naha éta </text>
<text sub="clublinks" start="312.745" dur="0.067"> Seueur imah anu leungit sareng video ieu ngabantosan ngajelaskeun naha ti </text>
<text sub="clublinks" start="312.812" dur="0.2"> VIDEO Mantuan Nerangkeun naha ti </text>
<text sub="clublinks" start="313.012" dur="0.134"> VIDEO Mantuan Nerangkeun naha ti AN </text>
<text sub="clublinks" start="313.146" dur="0.1"> VIDEO BANTUAN NERANGKEUN KENEH TI A OREGON </text>
<text sub="clublinks" start="313.246" dur="0.167"> VIDEO BANTUAN NERANGKEUN KANA ANJEUNG TI NEGERI OREGON </text>
<text sub="clublinks" start="313.413" dur="0.1"> VIDEO BANTUAN NERANGKEUN KANA ANJEUNG TI DALAM NEGERI OREGON NEGERI </text>
<text sub="clublinks" start="313.513" dur="0.066"> VIDEO BANTUAN NERANGKEUN KANA ANJEUNG TI DAGING PEMIJANG NEGERI OREGON </text>
<text sub="clublinks" start="313.579" dur="0.201"> SATU PEMANDU NEGERI OREGON DASH </text>
<text sub="clublinks" start="313.78" dur="0.1"> PEMANDU NEGERI OREGON DASH CAM </text>
<text sub="clublinks" start="313.88" dur="0.167"> SATU PEMANDU NEGERI OREGON DASH CAM SABADEU </text>
<text sub="clublinks" start="314.047" dur="2.402"> SATU PEMANDU NEGERI OREGON NGALAMIS CAM SAMBÉK nyupiran </text>
<text sub="clublinks" start="316.449" dur="0.2"> SATU PEMANDU NEGERI OREGON NGALAMIS CAM SABADU SOROT DI JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="316.649" dur="0.067"> SATU PEMANDU NEGERI OREGON DASH CAM Nalika nyetir di jero </text>
<text sub="clublinks" start="316.716" dur="0.233"> CAM Nalika nyetir di jero </text>
<text sub="clublinks" start="316.949" dur="0.167"> CAM Nalika nyetir di jero tingkatan </text>
<text sub="clublinks" start="317.116" dur="0.201"> CAM Nalika nyetir di jero tingkat tilu </text>
<text sub="clublinks" start="317.317" dur="0.133"> CAM Nalika nyetir di jero tingkat tilu tilas panempatan </text>
<text sub="clublinks" start="317.45" dur="0.067"> CAM Nalika nyetir di jero permukaan tilu tingkat paningkatan. </text>
<text sub="clublinks" start="317.517" dur="0.233"> TINGKAT TIGA LUAS PENILAIAN. </text>
<text sub="clublinks" start="317.75" dur="0.067"> TINGKAT TIGA LUAS PENILAIAN. Kieu </text>
<text sub="clublinks" start="317.817" dur="0.067"> TINGKAT TIGA LUAS PENILAIAN. IEU </text>
<text sub="clublinks" start="317.884" dur="0.167"> TINGKAT TIGA LUAS PENILAIAN. IEU HIRUP </text>
<text sub="clublinks" start="318.051" dur="0.1"> TINGKAT TIGA LUAS PENILAIAN. Ieu di jalan gede </text>
<text sub="clublinks" start="318.151" dur="0.066"> TINGKAT TIGA LUAS PENILAIAN. Ieu di jalan 22. </text>
<text sub="clublinks" start="318.217" dur="0.267"> Ieu di jalan 22. </text>
<text sub="clublinks" start="318.484" dur="1.035"> Ieu di jalan 22 A. A </text>
<text sub="clublinks" start="319.519" dur="0.2"> Ieu di jalan 22. BESAR </text>
<text sub="clublinks" start="319.719" dur="0.2"> Ieu di jalan 22. tangkal gede </text>
<text sub="clublinks" start="319.919" dur="0.234"> Ieu di jalan 22 Hak tangkal anu gedé </text>
<text sub="clublinks" start="320.153" dur="0.133"> Ieu di jalan 22. Tangkal gede di ditu </text>
<text sub="clublinks" start="320.286" dur="0.067"> Ieu di jalan 22. Tangkal gede pisan datang </text>
<text sub="clublinks" start="320.353" dur="0.3"> KAYU BESAR DI JEUNGNA DATANG </text>
<text sub="clublinks" start="320.653" dur="0.1"> KAPANJANG BESAR ANJEUN DIDIEU KUDU </text>
<text sub="clublinks" start="320.753" dur="0.067"> Tangkal gede anu katuhu didinya turun </text>
<text sub="clublinks" start="320.82" dur="0.1"> Tangkal gede anu katuhu didinya datang turun </text>
<text sub="clublinks" start="320.92" dur="0.134"> Tangkal gede anu katuhu didinya datang turun di </text>
<text sub="clublinks" start="321.054" dur="0.066"> KAPANJANG BESAR KANA ANU DATANG DITANGGUNG DI PATROL </text>
<text sub="clublinks" start="321.12" dur="0.201"> Ngahudar di PATROL </text>
<text sub="clublinks" start="321.321" dur="0.066"> NGABUNGKEUN KA MOBIL PATROL. </text>
<text sub="clublinks" start="321.387" dur="2.336"> MOBIL. </text>
<text sub="clublinks" start="323.723" dur="0.2"> MOBIL. THE </text>
<text sub="clublinks" start="323.923" dur="0.234"> MOBIL. THE TROOPER </text>
<text sub="clublinks" start="324.157" dur="0.1"> MOBIL. TROOPER TEU </text>
<text sub="clublinks" start="324.257" dur="0.1"> MOBIL. TROOPER TEU SAKUDUT </text>
<text sub="clublinks" start="324.357" dur="0.067"> MOBIL. PEMANDU TEU NYERI TAPI </text>
<text sub="clublinks" start="324.424" dur="0.233"> PEMANDU TEU NYERI TAPI </text>
<text sub="clublinks" start="324.657" dur="0.067"> THE TROOPER TEU NGÉLÉT TAPI Kieu </text>
<text sub="clublinks" start="324.724" dur="0.033"> THE TROOPER TEU NGÉLÉT TAPI INI </text>
<text sub="clublinks" start="324.757" dur="0.2"> TROOPER TEU SAKUDUT TAPI INI A </text>
<text sub="clublinks" start="324.957" dur="0.167"> TROOPER TEU SAKUDUT TAPI ANJEUN BESAR </text>
<text sub="clublinks" start="325.124" dur="2.236"> THE TROOPER TEU NGÉLÉT TAPI Ieu alesan gedé </text>
<text sub="clublinks" start="327.36" dur="0.233"> THE TROOPER TEU SAKIT TAPI INI NYA KASALIAN BESAR KUNAON </text>
<text sub="clublinks" start="327.593" dur="0.067"> THE TROOPER TEU NGAHRANG TAPI INI ALASAL BESAR Kunaon Jalma </text>
<text sub="clublinks" start="327.66" dur="0.2"> Ieu alesan ageung naha jalma </text>
<text sub="clublinks" start="327.86" dur="0.067"> Ieu alesan ageung naha jalma-jalma </text>
<text sub="clublinks" start="327.927" dur="0.134"> Ieu alesan ageung naha jalma henteu </text>
<text sub="clublinks" start="328.061" dur="0.166"> Ieu mangrupikeun alesan anu hébat naha jalma-jalma henteu janten </text>
<text sub="clublinks" start="328.227" dur="0.101"> Ieu alesan gede naha jalma teu diidinan </text>
<text sub="clublinks" start="328.328" dur="0.066"> Ieu mangrupikeun alesan anu hébat naha jalma-jalma henteu kénging diidinan deui </text>
<text sub="clublinks" start="328.394" dur="0.067"> Ieu mangrupikeun alesan anu ageung naha jalma-jalma henteu diidinan deui </text>
<text sub="clublinks" start="328.461" dur="0.234"> TEU DIALÉKEUN DEUI </text>
<text sub="clublinks" start="328.695" dur="0.066"> TEU DIJIEUNKEUN DEUI KAPITÉ </text>
<text sub="clublinks" start="328.761" dur="0.134"> TEU DIJIEUNKEUN DEUI KONÉS </text>
<text sub="clublinks" start="328.895" dur="0.133"> TEU DIALÉKÉKKEUN DEUI KONÉNÉS DI ANJEUN </text>
<text sub="clublinks" start="329.028" dur="0.134"> TEU DIALÉKÉKKEUN DEUI KONÉNGÉ DI ASÉNA </text>
<text sub="clublinks" start="329.162" dur="1.434"> TEU DIALÉKÉKKEUN DEUI KONÉNGEN DI ANJEUN ANJEUN </text>
<text sub="clublinks" start="330.596" dur="0.067"> TEU DIALÉKEUN DEUI KONÉNGEN DI ANJEUN DINA LOBA </text>
<text sub="clublinks" start="330.663" dur="0.267"> Parios di bumi masing-masing dina seueur </text>
<text sub="clublinks" start="330.93" dur="0.067"> Parios di imahna di seueur wilayah. </text>
<text sub="clublinks" start="330.997" dur="0.233"> WILAYAH. </text>
<text sub="clublinks" start="331.23" dur="0.067"> WILAYAH. JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="331.297" dur="0.134"> WILAYAH. JEUNG OF </text>
<text sub="clublinks" start="331.431" dur="0.1"> WILAYAH. JEUNG tangtu </text>
<text sub="clublinks" start="331.531" dur="0.133"> WILAYAH. JEUNG tangtu ieu </text>
<text sub="clublinks" start="331.664" dur="0.2"> WILAYAH. JEUNG tangtu seuneu </text>
<text sub="clublinks" start="331.864" dur="0.201"> WILAYAH. JEUNG tangtu waé seuneu éta </text>
<text sub="clublinks" start="332.065" dur="0.066"> WILAYAH. JEUNG tangtu waé seuneu masih kénéh </text>
<text sub="clublinks" start="332.131" dur="2.203"> JEUNG tangtu waé seuneu masih kénéh </text>
<text sub="clublinks" start="334.334" dur="0.2"> Sareng Tangtosna SENI MASIH KORBANG </text>
<text sub="clublinks" start="334.534" dur="0.2"> Sareng Tangtosna SENI MASIH BAKAL BÉRANG </text>
<text sub="clublinks" start="334.734" dur="0.233"> Sareng Tangtosna SENI MASIH NGABANGKEUN TI </text>
<text sub="clublinks" start="334.967" dur="0.134"> Sareng Tangtu Seuneu MASIH NGABANGKEUN TI BEECHY </text>
<text sub="clublinks" start="335.101" dur="0.067"> Sareng Tangtu Seuneu MASIH NGABANGKUR JEUNG BEECHY CREEK </text>
<text sub="clublinks" start="335.168" dur="0.2"> BALIK DARI BEECHY CREEK </text>
<text sub="clublinks" start="335.368" dur="0.067"> BALIK DARI SUMBER BEECHY CREEK </text>
<text sub="clublinks" start="335.435" dur="0.1"> BALIK DARI KEBIJAKAN BEECHY CREEK KA </text>
<text sub="clublinks" start="335.535" dur="0.167"> NGABANDUNG Tina seuneu BEECHY CREEK KA </text>
<text sub="clublinks" start="335.702" dur="0.133"> BALIK DARI SUMBER BEECHY CREEK KA PUNGGUNG </text>
<text sub="clublinks" start="335.835" dur="0.067"> BALIK DARI KEBIJAKAN BEECHY CREEK KA Seuneu Seuneu </text>
<text sub="clublinks" start="335.902" dur="0.167"> Seuneu ka seuneu sisi </text>
<text sub="clublinks" start="336.069" dur="0.1"> Seuneu Ka Seuneu Seuneu </text>
<text sub="clublinks" start="336.169" dur="2.169"> Seuneu ka seuneu sisi ieu </text>
<text sub="clublinks" start="338.338" dur="0.2"> Seuneu Ka Seuneu Seuneu Seuneu Ngaduruk </text>
<text sub="clublinks" start="338.538" dur="0.066"> Seuneu Ka Seuneu Seuneu sisi CLICKAMUS NU NGAGANG </text>
<text sub="clublinks" start="338.604" dur="0.267"> DINA CLACKAMUS NYEBUT </text>
<text sub="clublinks" start="338.871" dur="0.067"> Tina éta nagara golongan CLACKAMUS. </text>
<text sub="clublinks" start="338.938" dur="0.267"> Nagara. </text>
<text sub="clublinks" start="339.205" dur="0.2"> Nagara. >> </text>
<text sub="clublinks" start="339.405" dur="0.1"> Nagara. >> IT </text>
<text sub="clublinks" start="339.505" dur="0.134"> Nagara. >> NYA </text>
<text sub="clublinks" start="339.639" dur="0.167"> Nagara. >> AYEUNA AYEUNA </text>
<text sub="clublinks" start="339.806" dur="0.066"> Nagara. >> Ayeuna parantos ditutup </text>
<text sub="clublinks" start="339.872" dur="0.067"> Nagara. >> Ayeuna parantos ditutup hiji </text>
<text sub="clublinks" start="339.939" dur="0.267"> >> Ayeuna parantos ditutup hiji </text>
<text sub="clublinks" start="340.206" dur="0.134"> >> AYEUNA AYEUNA DITUTUP SATU Ratusan </text>
<text sub="clublinks" start="340.34" dur="1.267"> >> Ayeuna AYEUNA DITUTUP SATRU PULUT </text>
<text sub="clublinks" start="341.607" dur="0.201"> >> AYEUNA AYEUNA DITUTUP SATRU PULUT LIMA </text>
<text sub="clublinks" start="341.808" dur="0.066"> >> AYEUNA AYEUNA DITUTUP SATRU PULUT LIMA RIBUAN </text>
<text sub="clublinks" start="341.874" dur="0.234"> Ratusan tilu puluh lima puluh rébu </text>
<text sub="clublinks" start="342.108" dur="0.067"> Ratusan tilu puluh lima puluh rébu acar. </text>
<text sub="clublinks" start="342.175" dur="0.2"> ACRES. </text>
<text sub="clublinks" start="342.375" dur="0.133"> ACRES. Seuneu </text>
<text sub="clublinks" start="342.508" dur="0.1"> ACRES. KAHAYANG SANGUT </text>
<text sub="clublinks" start="342.608" dur="0.101"> ACRES. DIPERBUKAN SANGUT SENI </text>
<text sub="clublinks" start="342.709" dur="0.233"> ACRES. BANGKUNG SENI DITAWARKEUN KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="342.942" dur="0.2"> ACRES. GORBANG SULIT DITONGONGKEUN KAMI Dinten </text>
<text sub="clublinks" start="343.142" dur="0.067"> ACRES. BUDAK SENI DITUTUPKEUN KA URANG DINA ANJEUN </text>
<text sub="clublinks" start="343.209" dur="2.202"> BUDAK SENI DITUTUPKEUN KA URANG DINA KITU </text>
<text sub="clublinks" start="345.411" dur="0.2"> BUDAK SENI DITAWARKEUN KA URANG DIDINA ANJEUN </text>
<text sub="clublinks" start="345.611" dur="0.201"> BUDAK SENI DITUTUPKEUN KA URANG DIDINA ANJEUN ANJEUNNA </text>
<text sub="clublinks" start="345.812" dur="0.2"> BUDAK SENI DITUTUPKEUN KA URANG DINA ANJEUN ANJEUN ANJEUN </text>
<text sub="clublinks" start="346.012" dur="0.233"> BUDAK SENI DITUTUPKEUN KA URANG DINA SADAYANA NGADAPAKEUN Kinten-kinten </text>
<text sub="clublinks" start="346.245" dur="0.067"> BUDAK SENI DITUTUPKEUN KA URANG DINA ANJEUN SANAJEUNG AYEUNA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="346.312" dur="0.167"> Ngarep-arep pikeun ngagaduhan sababaraha eusi </text>
<text sub="clublinks" start="346.479" dur="0.1"> Ngarep-arep bakal aya sababaraha kontén dina </text>
<text sub="clublinks" start="346.579" dur="0.1"> Ngarep-arep Pikeun ngagaduhan Sababaraha Kana </text>
<text sub="clublinks" start="346.679" dur="0.1"> Ngaharepkeun Sawatara Konten dina Seuneu </text>
<text sub="clublinks" start="346.779" dur="0.067"> Ngarep-arep bakal ngagaduhan sababaraha sarat dina seuneu ayeuna. </text>
<text sub="clublinks" start="346.846" dur="0.267"> DINA KAHAYANG TEU KANJEUNG. </text>
<text sub="clublinks" start="347.113" dur="0.2"> DINA KAHAYANG TEU KANJEUNG. BENER </text>
<text sub="clublinks" start="347.313" dur="2.036"> DINA KAHAYANG TEU KANJEUNG. AYEUNA </text>
<text sub="clublinks" start="349.349" dur="0.2"> DINA KAHAYANG TEU KANJEUNG. Bener ayeuna aranjeunna </text>
<text sub="clublinks" start="349.549" dur="0.2"> DINA KAHAYANG TEU KANJEUNG. AYEUNA AYEUNA ANJEUN NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="349.749" dur="0.067"> DINA KAHAYANG TEU KANJEUNG. AYEUNA AYEUNA BAKAL NGANGGO DRONES </text>
<text sub="clublinks" start="349.816" dur="0.2"> AYEUNA AYEUNA BAKAL NGANGGO DRONES </text>
<text sub="clublinks" start="350.016" dur="0.2"> Bener ayeuna aranjeunna ngagunakeun DRONES KA </text>
<text sub="clublinks" start="350.216" dur="0.2"> AYEUNA AYEUNA NGALANGKEUN DRONES Pikeun DITEMANG </text>
<text sub="clublinks" start="350.416" dur="0.067"> AYEUNA AYEUNA NGALANGKEUN DRONES Pikeun milarian HOTSPOTS. </text>
<text sub="clublinks" start="350.483" dur="0.2"> Pikeun milarian HOTSPOTS. </text>
<text sub="clublinks" start="350.683" dur="0.167"> Pikeun milarian HOTSPOTS. JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="350.85" dur="0.133"> Pikeun milarian HOTSPOTS. Sareng aranjeunna </text>
<text sub="clublinks" start="350.983" dur="0.167"> Pikeun milarian HOTSPOTS. JEUNG GALURNA </text>
<text sub="clublinks" start="351.15" dur="0.067"> Pikeun milarian HOTSPOTS. JEUNG BATURNA GAWE </text>
<text sub="clublinks" start="351.217" dur="1.401"> JEUNG BATURNA GAWE </text>
<text sub="clublinks" start="352.618" dur="0.201"> JEUNG SABARUATNA NGEUSAH MUNGKIT </text>
<text sub="clublinks" start="352.819" dur="0.033"> JEUNG SABARÉNA NGABAGI KUMAHA SIA </text>
<text sub="clublinks" start="352.852" dur="0.167"> JEUNG SABARUATNA NGAGUNAKEUN NGABUNGKEUN SALAH </text>
<text sub="clublinks" start="353.019" dur="0.2"> JEUNG SABARÉNA NGABAGI KANA NGALANGKITAN ANJALAHNA </text>
<text sub="clublinks" start="353.219" dur="0.067"> JEUNG SABARÉNA NGABAGI KUMAHA SAKUMAHA SAKITNA </text>
<text sub="clublinks" start="353.286" dur="0.2"> Ngaleungitkeun Sakur Sakur Sakitar Sakitar </text>
<text sub="clublinks" start="353.486" dur="0.2"> HILANGKEUN ANJARA ANJEUN SAKITU DI SILATNA </text>
<text sub="clublinks" start="353.686" dur="0.067"> Ngaleungitkeun Sakur Jalma Sakitar PERIMETER </text>
<text sub="clublinks" start="353.753" dur="0.067"> Ngaleungitkeun Sakur Jalma Sakuriling PERIMETER OF </text>
<text sub="clublinks" start="353.82" dur="0.1"> Ngaleungitkeun Sakur Sakur Sakuriling PERIMETER THE </text>
<text sub="clublinks" start="353.92" dur="0.066"> HILANGKEUN SALAH SAGALA SAKITU DI SAKAPURNA PERIMETER Seuneu. </text>
<text sub="clublinks" start="353.986" dur="0.234"> PERIMETER seuneu. </text>
<text sub="clublinks" start="354.22" dur="0.134"> PERIMETER seuneu. Aranjeunna </text>
<text sub="clublinks" start="354.354" dur="0.1"> PERIMETER seuneu. ARANJEUNNA NGAGADUHAN </text>
<text sub="clublinks" start="354.454" dur="0.2"> PERIMETER seuneu. Aranjeunna parantos </text>
<text sub="clublinks" start="354.654" dur="0.2"> PERIMETER seuneu. Aranjeunna parantos tiasa </text>
<text sub="clublinks" start="354.854" dur="1.835"> PERIMETER seuneu. Aranjeunna parantos tiasa </text>
<text sub="clublinks" start="356.689" dur="0.067"> PERIMETER seuneu. Aranjeunna parantos tiasa lalaunan </text>
<text sub="clublinks" start="356.756" dur="0.233"> Aranjeunna parantos tiasa lalaunan </text>
<text sub="clublinks" start="356.989" dur="0.234"> Aranjeunna parantos tiasa lalaunan tumuh </text>
<text sub="clublinks" start="357.223" dur="0.067"> Aranjeunna parantos tiasa lalaunan tumuh anu signifikan </text>
<text sub="clublinks" start="357.29" dur="0.1"> Aranjeunna parantos tiasa lalaunan tumuh anu signifikan sareng </text>
<text sub="clublinks" start="357.39" dur="0.067"> Aranjeunna parantos tiasa lalaunan tumuh sareng sakedik </text>
<text sub="clublinks" start="357.457" dur="0.333"> Tumuh SIGNIFICANTLY AND Sababaraha </text>
<text sub="clublinks" start="357.79" dur="0.134"> TUMBUH SIGNIFIKAN JEUNG KURANG PENILAIAN </text>
<text sub="clublinks" start="357.924" dur="2.536"> TUMBUH SIGNIFICANTLY JEUNG SAJARAH TINGKAT ÉBISASI </text>
<text sub="clublinks" start="360.46" dur="0.2"> Tumuh SIGNIFICANTLY JEUNG SAJARAH TINGKAT ÉKSPÉNASI BISA </text>
<text sub="clublinks" start="360.66" dur="0.067"> TUMBUH SIGNIFICANTLY JEUNG SAJARAH TINGKAT ÉBISASI TELAH </text>
<text sub="clublinks" start="360.727" dur="0.3"> TINGKAT EVACUATION parantos </text>
<text sub="clublinks" start="361.027" dur="0.067"> TINGKAT EVACUATION TELAH diréduksi. </text>
<text sub="clublinks" start="361.094" dur="0.2"> DIKURANG. </text>
<text sub="clublinks" start="361.294" dur="0.167"> DIKURANG. TAPI </text>
<text sub="clublinks" start="361.461" dur="0.1"> DIKURANG. TAPI SADAYANA </text>
<text sub="clublinks" start="361.561" dur="0.1"> DIKURANG. TAPI SADAYANA SAHA </text>
<text sub="clublinks" start="361.661" dur="0.1"> DIKURANG. TAPI SADAYANA SAHA </text>
<text sub="clublinks" start="361.761" dur="0.1"> DIKURANG. TAPI SADAYANA ANU JALEM </text>
<text sub="clublinks" start="361.861" dur="0.067"> DIKURANG. TAPI SADAYANA ANU DIJALIN A </text>
<text sub="clublinks" start="361.928" dur="0.233"> TAPI SADAYANA ANU DIJALIN A </text>
<text sub="clublinks" start="362.161" dur="0.134"> TAPI SADAYANA SADAYAH DI LEUNGIT TINGKAT </text>
<text sub="clublinks" start="362.295" dur="2.235"> TAPI SADAYANA SADAYANA LEUWIH TIGA TINGKAT </text>
<text sub="clublinks" start="364.53" dur="0.234"> TAPI SADAYANA SADAYANA NGADAPONGKEUN TINGKAT TRANSAKASI </text>
<text sub="clublinks" start="364.764" dur="0.2"> TAPI SADAYANA SADAYANA NGALAMAN TINGKAT TIGA SALAWASNA </text>
<text sub="clublinks" start="364.964" dur="0.067"> TAPI SADAYANA ANU NGALAMAN TINGKAT TIGA PENILAIAN MASIH </text>
<text sub="clublinks" start="365.031" dur="0.2"> TINGKAT TIGA PENILAIAN MASIH </text>
<text sub="clublinks" start="365.231" dur="0.1"> TINGKAT TIGA PENILAIAN MASIH TEU </text>
<text sub="clublinks" start="365.331" dur="0.1"> TINGKAT TIGA PENILAIAN MASIH TEU MAMPU </text>
<text sub="clublinks" start="365.431" dur="0.1"> TINGKAT TIGA PENILAIAN MASIH TEU MAMPU </text>
<text sub="clublinks" start="365.531" dur="0.1"> TINGKAT TIGA PENILAIAN MASIH KUDU BISA MUNGGUL </text>
<text sub="clublinks" start="365.631" dur="0.234"> TINGKAT TIGA PENILAIAN MASIH KUDU BISA DI RUMAH </text>
<text sub="clublinks" start="365.865" dur="0.2"> TINGKAT TIGA PENILAIAN MASIH KUDU BISA DI RUMAH DI </text>
<text sub="clublinks" start="366.065" dur="0.067"> TINGKAT TIGA PENILAIAN MASIH KUDU BISA DI RUMAH INI </text>
<text sub="clublinks" start="366.132" dur="1.401"> TEU SANGGUP KA RUMAH INI </text>
<text sub="clublinks" start="367.533" dur="0.201"> TEU SANGGUP KA RUMAH DI POIN INI </text>
<text sub="clublinks" start="367.734" dur="0.233"> TEU SANGGUP KA RUMAH DI TITIK INI </text>
<text sub="clublinks" start="367.967" dur="0.2"> TEU SANGGUP KA RUMAH DI TITIK KITU TEU AYA </text>
<text sub="clublinks" start="368.167" dur="0.234"> TEU SANGGUP KA RUMAH DI TITIK KITU TEU AYA </text>
<text sub="clublinks" start="368.401" dur="0.1"> TEU SANGGUP KA RUMAH DI TITIK INI KUDU SAKUDANG </text>
<text sub="clublinks" start="368.501" dur="0.1"> TEU SANGGUP KA RUMAH DI TITIK INI KUDU SANG DULU SANG DANGDUT </text>
<text sub="clublinks" start="368.601" dur="0.067"> TEU SANGGUP KA RUMAH DI TITIK INI KUDU AYA SAKUDANG KUMAHA CARA </text>
<text sub="clublinks" start="368.668" dur="0.2"> Nunjuk KUMAHA AING KUDU KUMAHA CARA </text>
<text sub="clublinks" start="368.868" dur="0.2"> Nunjuk KUMAHA AING KUDU NYAUTKEUN sabaraha </text>
<text sub="clublinks" start="369.068" dur="0.1"> Nunjuk KUMAHA SASABARNA KANGGO NANGGO KUMAHA JEUNG STRUKTUR </text>
<text sub="clublinks" start="369.168" dur="0.1"> Nunjukkeun Awalna pikeun nyarios sabaraha struktur éta </text>
<text sub="clublinks" start="369.268" dur="0.067"> Nunjuk KUMIS AING KUDU NYAUTKEUN KUMAHA SANGAT STRUKTUR YANG KALANGSA </text>
<text sub="clublinks" start="369.335" dur="0.067"> Nunjukkeun Awalna pikeun nyarios sabaraha struktur anu leungit </text>
<text sub="clublinks" start="369.402" dur="0.2"> Seueur struktur anu leungit di </text>
<text sub="clublinks" start="369.602" dur="1.969"> Seueur struktur anu leungit di </text>
<text sub="clublinks" start="371.571" dur="0.2"> Seueur struktur anu Leungit di sisi </text>
<text sub="clublinks" start="371.771" dur="0.233"> Seueur struktur anu Leungit dina seuneu di seberang jalan </text>
<text sub="clublinks" start="372.004" dur="0.201"> Seueur struktur anu Leungit dina seuneu di seberang jalan tapi </text>
<text sub="clublinks" start="372.205" dur="0.066"> Seueur struktur anu Leungit dina seuneu di seberang jalan tapi aya </text>
<text sub="clublinks" start="372.271" dur="0.201"> Seuneu di seberang sungai tapi aya </text>
<text sub="clublinks" start="372.472" dur="0.1"> Seuneu di seberang sungai tapi aya </text>
<text sub="clublinks" start="372.572" dur="0.1"> Seuneu di seberang jalan tapi aya seueur </text>
<text sub="clublinks" start="372.672" dur="0.1"> Seuneu di seberang sungai tapi aya seueur A </text>
<text sub="clublinks" start="372.772" dur="0.033"> Seuneu di seberang jalan tapi seueur pisan </text>
<text sub="clublinks" start="372.805" dur="0.167"> Seuneu di seberang jalan tapi seueur pisan </text>
<text sub="clublinks" start="372.972" dur="0.2"> Seuneu di seberang jalan tapi seueur pisan </text>
<text sub="clublinks" start="373.172" dur="0.067"> Seuneu di seberang jalan tapi aya seueur pisan </text>
<text sub="clublinks" start="373.239" dur="2.469"> ANJEUN LOBA </text>
<text sub="clublinks" start="375.708" dur="0.234"> ANJEUNG LOBA JALMA ANJEUNG HOMÉ. </text>
<text sub="clublinks" start="375.942" dur="0.233"> HOMES. </text>
<text sub="clublinks" start="376.175" dur="0.134"> HOMES. MIKE </text>
<text sub="clublinks" start="376.309" dur="0.1"> HOMES. MIKEUN BENNER </text>
<text sub="clublinks" start="376.409" dur="0.1"> HOMES. MIKEUN BENNER AYEUNA </text>
<text sub="clublinks" start="376.509" dur="0.1"> HOMES. MIKE BENNER BERSAMA </text>
<text sub="clublinks" start="376.609" dur="0.134"> HOMES. MIKE BENNER SATENGAH SALAH </text>
<text sub="clublinks" start="376.743" dur="0.066"> HOMES. MIKE BENNER BERSAMA KELUARGA </text>
<text sub="clublinks" start="376.809" dur="0.234"> MIKE BENNER BERSAMA KELUARGA </text>
<text sub="clublinks" start="377.043" dur="0.2"> MIKE BENNER MAJI SALAHU KELUARGA AYA </text>
<text sub="clublinks" start="377.243" dur="2.169"> MIKE BENNER MAJI SALAHU KELUARGA AYA ANJANA </text>
<text sub="clublinks" start="379.412" dur="0.2"> MIKE BENNER MAJI SALAHU KELUARGA AYA DIMINI MALAMI </text>
<text sub="clublinks" start="379.612" dur="0.2"> MIKE BENNER MAJI SALAHU KELUARGA AYA KADAPIAN MALAM KITU </text>
<text sub="clublinks" start="379.812" dur="0.067"> MIKE BENNER MAJI SALAHU KELUARGA AYA KADAPIAN MALAM INI KITU </text>
<text sub="clublinks" start="379.879" dur="0.234"> Aya perkiraan wengi ayeuna sapertos aranjeunna </text>
<text sub="clublinks" start="380.113" dur="0.066"> AYA DILAKSANA PEUTING SAKITNA SAKITNA MIMITI </text>
<text sub="clublinks" start="380.179" dur="0.1"> AYA DILAKSANA PEUTING SAKITNA SAKITNA mimiti </text>
<text sub="clublinks" start="380.279" dur="0.201"> Didinya perkawis wengi ayeuna mimiti milih </text>
<text sub="clublinks" start="380.48" dur="0.2"> AYA DILAKSANA PEUTING SAKITNA SAKITNA mimiti angkat </text>
<text sub="clublinks" start="380.68" dur="1.835"> Aya perkiraan wengi ayeuna sabab mimiti nyokot éta </text>
<text sub="clublinks" start="382.515" dur="0.3"> AYA DILAKSANA PEUTING SAKITNA ANJEUN AYA ANJEUNNA NANGKIT NU PISAI. </text>
<text sub="clublinks" start="382.815" dur="0.334"> MIMPUL NANGTANG PIECES. </text>
<text sub="clublinks" start="383.149" dur="0.133"> MIMPUL NANGTANG PIECES. >> </text>
<text sub="clublinks" start="383.282" dur="0.101"> MIMPUL NANGTANG PIECES. >> URANG </text>
<text sub="clublinks" start="383.383" dur="0.2"> MIMPUL NANGTANG PIECES. >> Urang perkawis </text>
<text sub="clublinks" start="383.583" dur="0.1"> MIMPUL NANGTANG PIECES. >> Urang perkawis A </text>
<text sub="clublinks" start="383.683" dur="0.233"> MIMPUL NANGTANG PIECES. >> Urang perkawis mil </text>
<text sub="clublinks" start="383.916" dur="0.067"> MIMPUL NANGTANG PIECES. >> Urang perkawis mil di luar </text>
<text sub="clublinks" start="383.983" dur="0.167"> >> Urang perkawis mil di luar </text>
<text sub="clublinks" start="384.15" dur="0.167"> >> Urang perkawis mil di luar </text>
<text sub="clublinks" start="384.317" dur="0.067"> >> Urang perkawis mil di luareun Downtown </text>
<text sub="clublinks" start="384.384" dur="0.066"> >> Urang perkawis mil di luar STK turun </text>
<text sub="clublinks" start="384.45" dur="0.1"> >> Urang perkawis mil di luar STK turun ka </text>
<text sub="clublinks" start="384.55" dur="0.167"> >> Urang perkawis mil di luar STK turun ka ieu </text>
<text sub="clublinks" start="384.717" dur="0.067"> >> Urang perkawis mil di luar STK turun ka tempat ieu </text>
<text sub="clublinks" start="384.784" dur="1.802"> DARI STK TURUNKEUN KANGGO INI </text>
<text sub="clublinks" start="386.586" dur="0.2"> DARI STK TURUNUNG KA DAERAH YANG DIBAYAR ieu </text>
<text sub="clublinks" start="386.786" dur="0.2"> DARI STK TURUNKEUN KA LUAR BIAYA ieu </text>
<text sub="clublinks" start="386.986" dur="0.2"> DARI STK TURUNKEUN KA LUAR BIASA ieu di buruan kuring </text>
<text sub="clublinks" start="387.186" dur="0.1"> SANGTURKEUN STK KA DAERAH YANG DIARIK INI Tukangeun kuring </text>
<text sub="clublinks" start="387.286" dur="0.201"> SANGTURKEUN STK KA DAERAH YANG DIARIK INI Tukangeun kuring ANU </text>
<text sub="clublinks" start="387.487" dur="0.066"> SANGTURKEUN STK KA LUAR BIASA ieu di buruan kuring mangrupikeun indikasi </text>
<text sub="clublinks" start="387.553" dur="0.167"> Wewengkon di tukangeun kuring mangrupikeun indikasi </text>
<text sub="clublinks" start="387.72" dur="0.1"> Wilayah di tukangeun kuring mangrupakeun indikasi </text>
<text sub="clublinks" start="387.82" dur="0.1"> Wilayah di tukangeun kuring mangrupikeun indikasi anu adil </text>
<text sub="clublinks" start="387.92" dur="0.134"> Wilayah di tukangeun kuring mangrupikeun indikasi ngan kumaha </text>
<text sub="clublinks" start="388.054" dur="0.1"> Wilayah di tukang kuring mangrupikeun indikasi anu ngan ukur kumaha caketna </text>
<text sub="clublinks" start="388.154" dur="0.1"> Wilayah di tukangeun kuring mangrupikeun indikasi anu ngan ukur kumaha nutup ieu </text>
<text sub="clublinks" start="388.254" dur="2.169"> Wilayah di tukangeun kuring mangrupikeun nunjukkeun ngan kumaha nutup seuneu ieu </text>
<text sub="clublinks" start="390.423" dur="0.067"> Wilayah di tukangeun kuring mangrupikeun indikasi anu ngan ukur kumaha caket seuneu ieu </text>
<text sub="clublinks" start="390.49" dur="0.2"> Ngan kumaha nutup ieu seuneu </text>
<text sub="clublinks" start="390.69" dur="0.2"> Ngan kumaha nutup ieu seuneu </text>
<text sub="clublinks" start="390.89" dur="0.067"> HENTEU CARA NUTUPKEUN SENI INI DITANGGULKUN. </text>
<text sub="clublinks" start="390.957" dur="0.333"> Pikeun turun. </text>
<text sub="clublinks" start="391.29" dur="0.101"> Pikeun turun. TAPI </text>
<text sub="clublinks" start="391.391" dur="0.1"> Pikeun turun. TAPI NA </text>
<text sub="clublinks" start="391.491" dur="0.1"> Pikeun turun. TAPI DAERAH ITU </text>
<text sub="clublinks" start="391.591" dur="0.233"> Pikeun turun. TAPI DAERAH ITU </text>
<text sub="clublinks" start="391.824" dur="0.2"> Pikeun turun. TAPI DAERAH ANU DIBASAR </text>
<text sub="clublinks" start="392.024" dur="0.067"> Pikeun turun. TAPI DAERAH ANU DIBASARKAN THE </text>
<text sub="clublinks" start="392.091" dur="1.602"> TAPI DAERAH ANU DIBASARKAN THE </text>
<text sub="clublinks" start="393.693" dur="0.233"> TAPI DAERAH ANU DIBEBASkeun Sarua </text>
<text sub="clublinks" start="393.926" dur="0.167"> TAPI DAERAH ANU DIBARAHAKEUN TEU BISA </text>
<text sub="clublinks" start="394.093" dur="0.134"> TAPI DAERAH ANU DIBARAHAKEUN TEU BISA JADI </text>
<text sub="clublinks" start="394.227" dur="0.1"> TAPI DAERAH ANU DIBEBASkeun sami teu tiasa disebatkeun </text>
<text sub="clublinks" start="394.327" dur="0.167"> TAPI DAERAH ANU DIBASARKAN SAMA TEU BISA DITULIS </text>
<text sub="clublinks" start="394.494" dur="0.066"> TAPI DAERAH ANU DIBARASAKEUN TEU BISA DITUASA KANGGO DULUR </text>
<text sub="clublinks" start="394.56" dur="0.267"> SAMA TEU BISA DITUASA KANG DULUR </text>
<text sub="clublinks" start="394.827" dur="0.067"> SAMA TEU BISA DITUASA KANGGO SADAYANA. </text>
<text sub="clublinks" start="394.894" dur="0.167"> PIKIR. </text>
<text sub="clublinks" start="395.061" dur="0.1"> PIKIR. JADI </text>
<text sub="clublinks" start="395.161" dur="0.133"> PIKIR. Kitu Seueur </text>
<text sub="clublinks" start="395.294" dur="0.067"> PIKIR. JADI JALMA </text>
<text sub="clublinks" start="395.361" dur="0.1"> PIKIR. JADI LOBA jalma </text>
<text sub="clublinks" start="395.461" dur="0.1"> PIKIR. JADI LOBA jalma ieu </text>
<text sub="clublinks" start="395.561" dur="0.067"> PIKIR. JADI LOBA jalma di ieu wilayah </text>
<text sub="clublinks" start="395.628" dur="0.234"> JADI LOBA jalma di ieu wilayah </text>
<text sub="clublinks" start="395.862" dur="1.768"> JADI LOBA jalma di ieu tempat leungit </text>
<text sub="clublinks" start="397.63" dur="0.2"> JADI LOBA jalma di ieu tempat leungit kitu </text>
<text sub="clublinks" start="397.83" dur="0.234"> JADI LOBA jalma di ieu wilayah leungit pisan </text>
<text sub="clublinks" start="398.064" dur="0.1"> JADI LOBA jalma di ieu wilayah leungit pisan </text>
<text sub="clublinks" start="398.164" dur="0.067"> JADI LOBA jalma di ieu tempat kaleungitan kaasup kana </text>
<text sub="clublinks" start="398.231" dur="0.267"> Leungiteun kalebetkeun kana </text>
<text sub="clublinks" start="398.498" dur="0.066"> Leungiteun kalebet KA kulawarga. </text>
<text sub="clublinks" start="398.564" dur="0.234"> KELUARGA. </text>
<text sub="clublinks" start="398.798" dur="0.1"> KELUARGA. URANG </text>
<text sub="clublinks" start="398.898" dur="0.067"> KELUARGA. URANG KITU </text>
<text sub="clublinks" start="398.965" dur="0.167"> KELUARGA. URANG KITU </text>
<text sub="clublinks" start="399.132" dur="0.133"> KELUARGA. URANG SANGKA NGEDALKEUN </text>
<text sub="clublinks" start="399.265" dur="1.435"> KELUARGA. KITU KUDU NGEDEUKEUN ANJEUN </text>
<text sub="clublinks" start="400.7" dur="0.067"> KELUARGA. URANG KUMAHA NGUMBARA ANJEUN KA </text>
<text sub="clublinks" start="400.767" dur="0.2"> URANG KUMAHA NGUMBARA ANJEUN KA </text>
<text sub="clublinks" start="400.967" dur="0.167"> Urang ngeunaan perkawis anjeun pikeun </text>
<text sub="clublinks" start="401.134" dur="0.1"> URANG SANGEUN NGANGGO ANJEUN KA ANJEUN SAHA </text>
<text sub="clublinks" start="401.234" dur="0.133"> Urang perkawis ngenalkeun anjeun ngan ukur pikeun </text>
<text sub="clublinks" start="401.367" dur="0.1"> URANG KUDU NGEDEUKEUN KA ANJEUN KANGGO NU KADUA </text>
<text sub="clublinks" start="401.467" dur="0.134"> URANG KUDU NGEDEUKEUN KA ANJEUN KANGGO HUNGUU KADUA KALIASA </text>
<text sub="clublinks" start="401.601" dur="0.066"> KITU KUDU NGEDEUKEUN ANJEUN KANGGO HUNGUU KANU KADUA WAKTU TIASA </text>
<text sub="clublinks" start="401.667" dur="0.234"> Pikeun ngan ukur detik kadua </text>
<text sub="clublinks" start="401.901" dur="0.1"> Ngan ukur dina waktos anu kadua ti saprak panungtungan </text>
<text sub="clublinks" start="402.001" dur="0.134"> Pikeun ngan ukur detik Kadua MINGGU AKHIR </text>
<text sub="clublinks" start="402.135" dur="2.669"> Pikeun ngan ukur detik Kadua MINGGU AKHIR </text>
<text sub="clublinks" start="404.804" dur="0.2"> Ngan ukur dina waktos anu kadua Sateuacan minggu kamari DODSONS </text>
<text sub="clublinks" start="405.004" dur="0.067"> Ngan ukur dina waktos anu kadua ti saprak akhir minggu ka minggu kulawarga DODSONS </text>
<text sub="clublinks" start="405.071" dur="0.267"> MINGGU MINGGUAN DODSON KELUARGA </text>
<text sub="clublinks" start="405.338" dur="0.067"> MINGGU MINGGU KAULINAN DODSON KELUARGA </text>
<text sub="clublinks" start="405.405" dur="0.1"> MINGGU MINGGU keluarga DODSONS mulih deui ka </text>
<text sub="clublinks" start="405.505" dur="0.133"> MINGGU MINGGU keluarga DODSON balik deui ka </text>
<text sub="clublinks" start="405.638" dur="0.167"> Minggu kamari minggu kulawarga DODSON mulih deui ka séwa </text>
<text sub="clublinks" start="405.805" dur="0.067"> Minggu kamari minggu kulawarga DODSON balik deui ka harta séwang </text>
<text sub="clublinks" start="405.872" dur="0.166"> Mulih ka harta séwang </text>
<text sub="clublinks" start="406.038" dur="0.134"> Mulih ka harta séwa ATAWA </text>
<text sub="clublinks" start="406.172" dur="0.167"> Mulih ka harta séwa ATAWA NAON </text>
<text sub="clublinks" start="406.339" dur="0.033"> Mulih ka harta séwa ATAWA naon anu tinggaleun </text>
<text sub="clublinks" start="406.372" dur="2.202"> Mulih ka harta séwang ATAWA naon anu ditingalkeun </text>
<text sub="clublinks" start="408.574" dur="0.234"> Mulih ka harta séwang ATAWA naon anu tinggaleunana </text>
<text sub="clublinks" start="408.808" dur="0.2"> Mulih Ka Harta Séwa ATAWA NAON SAHA NINGGALNA </text>
<text sub="clublinks" start="409.008" dur="0.067"> Mulih ka harta séwang ATAWA naon anu tinggaleun di padesaan </text>
<text sub="clublinks" start="409.075" dur="0.167"> ATAWA NAON SAHA NINGGALNA DINA RÉSA </text>
<text sub="clublinks" start="409.242" dur="0.167"> Atanapi naon anu kénca na di padesaan saperti </text>
<text sub="clublinks" start="409.409" dur="0.066"> Atanapi naon anu kénca na di padesaan saperti démoat. </text>
<text sub="clublinks" start="409.475" dur="0.2"> AS DECATUR. </text>
<text sub="clublinks" start="409.675" dur="0.101"> AS DECATUR. >> </text>
<text sub="clublinks" start="409.776" dur="0.133"> AS DECATUR. >> NYA </text>
<text sub="clublinks" start="409.909" dur="0.1"> AS DECATUR. >> NYA MASIH </text>
<text sub="clublinks" start="410.009" dur="0.134"> AS DECATUR. >> MASIH A </text>
<text sub="clublinks" start="410.143" dur="0.066"> AS DECATUR. >> MASIH NGIRIM </text>
<text sub="clublinks" start="410.209" dur="0.067"> AS DECATUR. >> Éta masih ngimpina ATAWA </text>
<text sub="clublinks" start="410.276" dur="0.3"> >> Éta masih ngimpina ATAWA </text>
<text sub="clublinks" start="410.576" dur="0.1"> >> Éta masih ngimpina atanapi wengi </text>
<text sub="clublinks" start="410.676" dur="0.034"> >> Éta masih ngimpina atanapi wengi éta </text>
<text sub="clublinks" start="410.71" dur="0.2"> >> ITU MASIH NGIRIM ATAU MALAM JEUNG Kuring </text>
<text sub="clublinks" start="410.91" dur="1.602"> >> ITU MASIH NGIRIM ATAWA NUNGTUNG ANU MUGI </text>
<text sub="clublinks" start="412.512" dur="0.2"> >> ITU MASIH NGIRIM ATAWA NUNGTUNG JEUNG MUNGKIN </text>
<text sub="clublinks" start="412.712" dur="0.067"> >> ITU MASIH NGIRIM ATAWA NUNGTUNG ANU MUGI Hudang </text>
<text sub="clublinks" start="412.779" dur="0.2"> Peuting anu kuring ngarepkeun hudang </text>
<text sub="clublinks" start="412.979" dur="0.1"> Peuting anu kuring ngarepkeun hudang </text>
<text sub="clublinks" start="413.079" dur="0.1"> Peuting anu kuring ngarep-arep bangun ti </text>
<text sub="clublinks" start="413.179" dur="0.167"> Peuting anu kuring ngarep-arep hudang ti tapi </text>
<text sub="clublinks" start="413.346" dur="0.1"> Wengi anu kuring ngarep-arep hudang ti saprak saolah-olah </text>
<text sub="clublinks" start="413.446" dur="0.067"> Wengi anu kuring ngarep-arep hudang ti tapi jalanna sigana </text>
<text sub="clublinks" start="413.513" dur="0.066"> Wengi anu kuring ngarepkeun bakal hudang ti tapi sigana bakal ka </text>
<text sub="clublinks" start="413.579" dur="0.234"> NINGA TI TAPI SAKAPNA BAKAL </text>
<text sub="clublinks" start="413.813" dur="0.067"> NINGA TI TAPI SAKAPURA MASIH MASIH </text>
<text sub="clublinks" start="413.88" dur="0.1"> NINGA TI TAPI SAKAPURA MASIH AKAL </text>
<text sub="clublinks" start="413.98" dur="0.233"> NINGA TI TAPI JAJI BAKAL MASIH JADI </text>
<text sub="clublinks" start="414.213" dur="1.202"> NINGA TI TAPI JAJI BAKAL MASIH KUDU </text>
<text sub="clublinks" start="415.415" dur="0.266"> NINGA TI TAPI SAKAPURA MASIH JADI KASILAHAN YANG SAMA. </text>
<text sub="clublinks" start="415.681" dur="0.334"> MASIH JADI KASILAHAN YANG SAMA. </text>
<text sub="clublinks" start="416.015" dur="0.234"> MASIH JADI KASILAHAN YANG SAMA. >> </text>
<text sub="clublinks" start="416.249" dur="0.133"> MASIH JADI KASILAHAN YANG SAMA. >> JOHN </text>
<text sub="clublinks" start="416.382" dur="0.067"> MASIH JADI KASILAHAN YANG SAMA. >> JOHN DOTSON </text>
<text sub="clublinks" start="416.449" dur="0.1"> MASIH JADI KASILAHAN YANG SAMA. >> JOHN DOTSON JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="416.549" dur="0.133"> MASIH JADI KASILAHAN YANG SAMA. >> JOHN DOTSON JEUNG NYA </text>
<text sub="clublinks" start="416.682" dur="0.067"> MASIH JADI KASILAHAN YANG SAMA. >> JOHN DOTSON JEUNG KELUARGA-Na </text>
<text sub="clublinks" start="416.749" dur="0.3"> >> JOHN DOTSON JEUNG KELUARGA-Na </text>
<text sub="clublinks" start="417.049" dur="0.101"> >> JOHN DOTSON JEUNG KELUARGA NYAITU </text>
<text sub="clublinks" start="417.15" dur="0.166"> >> JOHN DOTSON JEUNG KELUARGANYA NGAKILAS Tukang </text>
<text sub="clublinks" start="417.316" dur="0.067"> >> JOHN DOTSON JEUNG KELUARGANYA NGAGALAH DASA SALASA. </text>
<text sub="clublinks" start="417.383" dur="2.202"> EVACUATED LAST DASA. </text>
<text sub="clublinks" start="419.585" dur="0.201"> EVACUATED LAST DASA. Gancang pisan </text>
<text sub="clublinks" start="419.786" dur="0.066"> EVACUATED LAST DASA. TEUING SATAPI. </text>
<text sub="clublinks" start="419.852" dur="0.334"> TEUING SATAPI. </text>
<text sub="clublinks" start="420.186" dur="0.2"> TEUING SATAPI. FLAMES </text>
<text sub="clublinks" start="420.386" dur="0.1"> TEUING SATAPI. FLAMES TI </text>
<text sub="clublinks" start="420.486" dur="0.167"> TEUING SATAPI. FLAMES TI THE </text>
<text sub="clublinks" start="420.653" dur="0.1"> TEUING SATAPI. FLAMES DARI SISI PUNGGUNG </text>
<text sub="clublinks" start="420.753" dur="0.067"> TEUING SATAPI. FLAMES DARI Seuneu Seuneu </text>
<text sub="clublinks" start="420.82" dur="0.2"> FLAMES DARI Seuneu Seuneu </text>
<text sub="clublinks" start="421.02" dur="0.134"> FLAMES DARI Seuneu Seuneu di </text>
<text sub="clublinks" start="421.154" dur="0.066"> FLAMES DARI Seuneu Seuneu di GOLF. </text>
<text sub="clublinks" start="421.22" dur="0.267"> DI GOLF. </text>
<text sub="clublinks" start="421.487" dur="0.1"> DI GOLF. Aranjeunna </text>
<text sub="clublinks" start="421.587" dur="1.035"> DI GOLF. Aranjeunna langkung </text>
<text sub="clublinks" start="422.622" dur="0.2"> DI GOLF. Aranjeunna langkung ti éta </text>
<text sub="clublinks" start="422.822" dur="0.2"> DI GOLF. Aranjeunna langkung ti 3000 </text>
<text sub="clublinks" start="423.022" dur="0.067"> DI GOLF. Aranjeunna langkung ti 3000 kotak </text>
<text sub="clublinks" start="423.089" dur="0.2"> Aranjeunna langkung ti 3000 kotak </text>
<text sub="clublinks" start="423.289" dur="0.1"> Aranjeunna langkung ti 3000 SQUARE FOOT </text>
<text sub="clublinks" start="423.389" dur="0.067"> Aranjeunna langkung ti 3000 SQUARE FOOT HOME. </text>
<text sub="clublinks" start="423.456" dur="0.233"> KOTA RUMAH. </text>
<text sub="clublinks" start="423.689" dur="0.101"> KOTA RUMAH. IEU </text>
<text sub="clublinks" start="423.79" dur="0.166"> KOTA RUMAH. TADINA </text>
<text sub="clublinks" start="423.956" dur="0.067"> KOTA RUMAH. Éta diréduksi </text>
<text sub="clublinks" start="424.023" dur="0.2"> KOTA RUMAH. GEUS DIURANG KA </text>
<text sub="clublinks" start="424.223" dur="0.201"> KOTA RUMAH. Éta diréduksi teu nanaon </text>
<text sub="clublinks" start="424.424" dur="0.066"> KOTA RUMAH. Éta diréduksi teu nanaon deui </text>
<text sub="clublinks" start="424.49" dur="2.002"> Éta diréduksi teu nanaon deui </text>
<text sub="clublinks" start="426.492" dur="0.234"> Éta diréduksi teu nanaon deui </text>
<text sub="clublinks" start="426.726" dur="0.167"> Éta diréduksi henteu leuwih ti ieu </text>
<text sub="clublinks" start="426.893" dur="0.033"> Éta diréduksi teu nanaon deui ti tumpukan ieu </text>
<text sub="clublinks" start="426.926" dur="0.2"> Éta diréduksi teu nanaon deui ti tumpukan ieu </text>
<text sub="clublinks" start="427.126" dur="0.067"> Éta diréduksi teu nanaon deui tina tumpukan karet ieu. </text>
<text sub="clublinks" start="427.193" dur="0.334"> Ti saprak tumpukan karet ieu. </text>
<text sub="clublinks" start="427.527" dur="0.2"> Ti saprak tumpukan karet ieu. >> </text>
<text sub="clublinks" start="427.727" dur="0.2"> Ti saprak tumpukan karet ieu. >> A </text>
<text sub="clublinks" start="427.927" dur="0.2"> Ti saprak tumpukan karet ieu. >> SADAYANA </text>
<text sub="clublinks" start="428.127" dur="0.067"> Ti saprak tumpukan karet ieu. >> SADAYANA SADAYANA </text>
<text sub="clublinks" start="428.194" dur="2.369"> Ti saprak tumpukan karet ieu. >> SADAYANA SADAYANA </text>
<text sub="clublinks" start="430.563" dur="0.2"> Ti saprak tumpukan karet ieu. >> Seueur hal </text>
<text sub="clublinks" start="430.763" dur="0.067"> Ti saprak tumpukan karet ieu. >> Seueur hal anu </text>
<text sub="clublinks" start="430.83" dur="0.334"> >> Seueur hal anu </text>
<text sub="clublinks" start="431.164" dur="0.1"> >> Seueur hal anu tiasa diganti </text>
<text sub="clublinks" start="431.264" dur="0.1"> >> Seueur hal anu ngagantikeun hal éta </text>
<text sub="clublinks" start="431.364" dur="0.1"> >> Seueur hal anu tiasa diganti anu anjeun </text>
<text sub="clublinks" start="431.464" dur="0.2"> >> Seueur hal anu tiasa diganti anu anjeun terang, </text>
<text sub="clublinks" start="431.664" dur="0.067"> >> Seueur hal anu tiasa diganti anu anjeun terang, iraha </text>
<text sub="clublinks" start="431.731" dur="0.167"> Ganti anu anjeun terang, iraha </text>
<text sub="clublinks" start="431.898" dur="0.1"> Ganti anu anjeun terang, nalika kuring </text>
<text sub="clublinks" start="431.998" dur="0.133"> Ganti anu anjeun terang, nalika kuring mikir </text>
<text sub="clublinks" start="432.131" dur="0.2"> Ganti anu anjeun terang, nalika kuring mikir ngeunaan </text>
<text sub="clublinks" start="432.331" dur="2.236"> Ganti anu anjeun terang, nalika kuring mikir ngeunaan hal éta </text>
<text sub="clublinks" start="434.567" dur="0.2"> Ganti anu anjeun terang, nalika kuring mikir éta </text>
<text sub="clublinks" start="434.767" dur="0.067"> Ganti anu anjeun terang, nalika kuring mikirkeun éta langkung saé </text>
<text sub="clublinks" start="434.834" dur="0.233"> Sigana mah leuwih hadé </text>
<text sub="clublinks" start="435.067" dur="0.167"> Sigana mah éta leuwih hadé tibatan </text>
<text sub="clublinks" start="435.234" dur="0.134"> Sigana mah éta leuwih hadé tibatan éta </text>
<text sub="clublinks" start="435.368" dur="0.1"> Sigana mah éta leuwih hadé tibatan teu bisa </text>
<text sub="clublinks" start="435.468" dur="0.133"> Sigana mah éta leuwih hadé tibatan anu bisa dipiboga </text>
<text sub="clublinks" start="435.601" dur="0.067"> Sigana mah éta leuwih hadé tibatan éta bisa. </text>
<text sub="clublinks" start="435.668" dur="0.2"> BISA TIASA TIASA. </text>
<text sub="clublinks" start="435.868" dur="0.1"> BISA TIASA TIASA. >> </text>
<text sub="clublinks" start="435.968" dur="0.201"> BISA TIASA TIASA. >> NYA </text>
<text sub="clublinks" start="436.169" dur="0.1"> BISA TIASA TIASA. >> Éta atos diémutan </text>
<text sub="clublinks" start="436.269" dur="0.1"> BISA TIASA TIASA. >> HENTEU ANJEUNGNA </text>
<text sub="clublinks" start="436.369" dur="0.133"> BISA TIASA TIASA. >> HENTEU ANJEUN JOHN </text>
<text sub="clublinks" start="436.502" dur="0.067"> BISA TIASA TIASA. >> ANJEUN TEU ANJEUN JOHN </text>
<text sub="clublinks" start="436.569" dur="0.2"> >> ANJEUN TEU ANJEUN JOHN </text>
<text sub="clublinks" start="436.769" dur="1.802"> >> ANJEUN ANJEUN ANJEUN JOHN NYA ASA </text>
<text sub="clublinks" start="438.571" dur="0.2"> >> ANJEUN ANJEUN ANJEUN JOHN MUNGKIN POSITIF </text>
<text sub="clublinks" start="438.771" dur="0.2"> >> ANJEUN ANJEUN ANJEUN JOHN SALAHNA POSITIF </text>
<text sub="clublinks" start="438.971" dur="0.134"> >> ANJEUN ANJEUN ANJEUN JOHN SALAHNA POSITIF Salaku Anjeunna </text>
<text sub="clublinks" start="439.105" dur="0.067"> >> ANJEUN ANJEUN ANJEUN JOHN MUNGKIN POSITIF KUMAHA AYA. </text>
<text sub="clublinks" start="439.172" dur="0.233"> Sapertos anu positipna. </text>
<text sub="clublinks" start="439.405" dur="0.2"> Sapertos anu positipna. 20/20 </text>
<text sub="clublinks" start="439.605" dur="0.1"> Sapertos anu positipna. 20/20 GEUS </text>
<text sub="clublinks" start="439.705" dur="0.134"> Sapertos anu positipna. 20/20 HENTEU </text>
<text sub="clublinks" start="439.839" dur="0.1"> Sapertos anu positipna. 20/20 acan </text>
<text sub="clublinks" start="439.939" dur="0.2"> Sapertos anu positipna. 20/20 HENTEU ANJEUN JENIS </text>
<text sub="clublinks" start="440.139" dur="0.2"> Sapertos anu positipna. 20/20 HENTEU ANJEUN KUDA </text>
<text sub="clublinks" start="440.339" dur="0.067"> Sapertos anu positipna. 20/20 HENTEU ANJEUN HADEU </text>
<text sub="clublinks" start="440.406" dur="1.201"> 20/20 HENTEU ANJEUN HADEU </text>
<text sub="clublinks" start="441.607" dur="0.201"> 20/20 HENTEU BENER JAUH DODSONS </text>
<text sub="clublinks" start="441.808" dur="0.2"> 20/20 HENTEU BENER JAUH DODONS EARLIER </text>
<text sub="clublinks" start="442.008" dur="0.2"> 20/20 Tacan janten jenis ka DODSONS mimiti ieu </text>
<text sub="clublinks" start="442.208" dur="0.067"> 20/20 Tacan janten jenis ka DODSONS mimiti taun ieu. </text>
<text sub="clublinks" start="442.275" dur="0.267"> DODSONS EARLIER NU TAUN Ieu. </text>
<text sub="clublinks" start="442.542" dur="0.1"> DODSONS EARLIER NU TAUN Ieu. JOHN'S </text>
<text sub="clublinks" start="442.642" dur="0.167"> DODSONS EARLIER NU TAUN Ieu. ISTRI JOHN </text>
<text sub="clublinks" start="442.809" dur="0.166"> DODSONS EARLIER NU TAUN Ieu. ISTRI JOHN STEPHANIE </text>
<text sub="clublinks" start="442.975" dur="0.067"> DODSONS EARLIER NU TAUN Ieu. ISTRI JOHN STEPHANIE NANGSA </text>
<text sub="clublinks" start="443.042" dur="0.167"> ISTRI JOHN STEPHANIE NANGSA </text>
<text sub="clublinks" start="443.209" dur="0.133"> ISTRI JOHN STEPHANIE NANGSA A </text>
<text sub="clublinks" start="443.342" dur="2.203"> ISTRI JOHN STEPHANIE NANGTANG RUPA </text>
<text sub="clublinks" start="445.545" dur="0.2"> ISTRI JOHN STEPHANIE NANGGAL KODE SPINAL </text>
<text sub="clublinks" start="445.745" dur="0.233"> ISTRI JOHN STEPHANIE NANGTANG CIRI TANGGUNG JIWA </text>
<text sub="clublinks" start="445.978" dur="0.201"> ISTRI JOHN STEPHANIE NANGTANG CIRI TANGGUNG JIWA JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="446.179" dur="0.066"> ISTRI JOHN STEPHANIE NANGTANG CIRI TANGGUNG JIWA JEUNG ANU </text>
<text sub="clublinks" start="446.245" dur="0.301"> CEDIKAN TÉNGAL SPINAL JEUNG NYA </text>
<text sub="clublinks" start="446.546" dur="0.166"> CEDIKAN TÉNGAL SPINAL JEUNG AYEUNA </text>
<text sub="clublinks" start="446.712" dur="0.101"> CEDERAAN TÉNGAL SPINAL JEUNG AYEUNA PARALYZER </text>
<text sub="clublinks" start="446.813" dur="0.1"> CEDIKAN TÉNGAL SPINAL JEUNG AYEUNA AYEUNA PARALIM </text>
<text sub="clublinks" start="446.913" dur="0.066"> CEDERAAN TÉNGAL SPINAL JEUNG AYEUNA AYEUNA PARALYZED TI </text>
<text sub="clublinks" start="446.979" dur="0.234"> Ayeuna PARALYZED TI THE </text>
<text sub="clublinks" start="447.213" dur="0.1"> AYEUNA PARALIMIA DARI PINGGANG </text>
<text sub="clublinks" start="447.313" dur="0.067"> AYEUNA PARALYZARI DARI PINGKEL NURUN. </text>
<text sub="clublinks" start="447.38" dur="2.169"> PINGGIL KAUNG. </text>
<text sub="clublinks" start="449.549" dur="0.2"> PINGGIL KAUNG. Anjeun </text>
<text sub="clublinks" start="449.749" dur="0.2"> PINGGIL KAUNG. ANJEUN NGALAKUKEUNANA </text>
<text sub="clublinks" start="449.949" dur="0.2"> PINGGIL KAUNG. Anjeun moal pernah </text>
<text sub="clublinks" start="450.149" dur="0.134"> PINGGIL KAUNG. ANjeun TEU NYAHO </text>
<text sub="clublinks" start="450.283" dur="0.167"> PINGGIL KAUNG. ANU TEU AKAN NYAHO </text>
<text sub="clublinks" start="450.45" dur="0.066"> PINGGIL KAUNG. Anjeun moal pernah terang sanaos. </text>
<text sub="clublinks" start="450.516" dur="0.167"> Anjeun moal pernah terang sanaos. </text>
<text sub="clublinks" start="450.683" dur="0.1"> Anjeun moal pernah terang sanaos. URANG </text>
<text sub="clublinks" start="450.783" dur="0.134"> Anjeun moal pernah terang sanaos. KAMI GADUH </text>
<text sub="clublinks" start="450.917" dur="0.133"> Anjeun moal pernah terang sanaos. URANG A </text>
<text sub="clublinks" start="451.05" dur="0.134"> Anjeun moal pernah terang sanaos. URANG SADAYANA </text>
<text sub="clublinks" start="451.184" dur="0.166"> Anjeun moal pernah terang sanaos. URANG SADAYANA KUAT </text>
<text sub="clublinks" start="451.35" dur="0.067"> Anjeun moal pernah terang sanaos. URANG BISA KELUARGA TEKAT KUAT. </text>
<text sub="clublinks" start="451.417" dur="0.167"> URANG BISA KELUARGA TEKAT KUAT. </text>
<text sub="clublinks" start="451.584" dur="0.067"> URANG BISA KELUARGA TEKAT KUAT. >> </text>
<text sub="clublinks" start="451.651" dur="0.1"> URANG BISA KELUARGA TEKAT KUAT. >> URANG </text>
<text sub="clublinks" start="451.751" dur="0.2"> URANG BISA KELUARGA TEKAT KUAT. >> URANG condong </text>
<text sub="clublinks" start="451.951" dur="0.234"> URANG BISA KELUARGA TEKAT KUAT. >> URANG condong </text>
<text sub="clublinks" start="452.185" dur="0.4"> URANG BISA KELUARGA TEKAT KUAT. >> Urang condong ngandelkeun </text>
<text sub="clublinks" start="452.585" dur="0.2"> URANG BISA KELUARGA TEKAT KUAT. >> Urang condong ngandelkeun </text>
<text sub="clublinks" start="452.785" dur="0.067"> URANG BISA KELUARGA TEKAT KUAT. >> Urang condong ngandelkeun masing-masing </text>
<text sub="clublinks" start="452.852" dur="0.267"> >> Urang condong ngandelkeun masing-masing </text>
<text sub="clublinks" start="453.119" dur="0.067"> >> Urang condong ngandelkeun unggal séjén. </text>
<text sub="clublinks" start="453.186" dur="0.233"> LAIN. </text>
<text sub="clublinks" start="453.419" dur="0.234"> LAIN. JADI </text>
<text sub="clublinks" start="453.653" dur="0.1"> LAIN. JADI WAKTU </text>
<text sub="clublinks" start="453.753" dur="0.033"> LAIN. Janten nalika hiji </text>
<text sub="clublinks" start="453.786" dur="0.067"> LAIN. Janten nalika salah sahiji </text>
<text sub="clublinks" start="453.853" dur="0.133"> LAIN. Janten nalika salah sahiji urang </text>
<text sub="clublinks" start="453.986" dur="0.134"> LAIN. Janten nalika salah sahiji urang </text>
<text sub="clublinks" start="454.12" dur="0.1"> LAIN. Janten nalika salah sahiji urang meureun </text>
<text sub="clublinks" start="454.22" dur="0.067"> LAIN. Janten nalika salah sahiji urang meureun turun </text>
<text sub="clublinks" start="454.287" dur="0.167"> Janten nalika salah sahiji urang meureun turun </text>
<text sub="clublinks" start="454.454" dur="0.133"> Janten nalika salah sahiji urang meureun turun A </text>
<text sub="clublinks" start="454.587" dur="0.067"> Janten nalika salah sahiji urang meureun turun saeutik </text>
<text sub="clublinks" start="454.654" dur="0.1"> Janten nalika salah sahiji urang meureun turun saeutik saeutik </text>
<text sub="clublinks" start="454.754" dur="0.133"> Janten nalika salah sahiji urang meureun turun saeutik saeutik THE </text>
<text sub="clublinks" start="454.887" dur="0.2"> Janten nalika salah sahiji urang meureun turun saeutik saeutik anu séjén </text>
<text sub="clublinks" start="455.087" dur="1.435"> Janten nalika salah sahiji urang meureun turun saeutik saeutik batur </text>
<text sub="clublinks" start="456.522" dur="0.067"> Janten nalika salah sahiji urang meureun turun saeutik saeutik batur anu séjén </text>
<text sub="clublinks" start="456.589" dur="0.234"> SIKIT SIKIT SADAYANA </text>
<text sub="clublinks" start="456.823" dur="0.133"> SIKIT SIKITU LAIN BENER </text>
<text sub="clublinks" start="456.956" dur="0.1"> SIKIT SIKITU LAIN BENER DI DIANA </text>
<text sub="clublinks" start="457.056" dur="0.134"> SIKIT SIKIT BATUR LAIN BENER DIANA </text>
<text sub="clublinks" start="457.19" dur="0.1"> SIKIT SIKIT BATUR LAIN BENER DINA NANGTUT </text>
<text sub="clublinks" start="457.29" dur="0.066"> SIKIT SIKIT BATUR LAIN BENER DINA NU PITIK. </text>
<text sub="clublinks" start="457.356" dur="0.234"> BENER DI CARI NANGTU. </text>
<text sub="clublinks" start="457.59" dur="0.133"> BENER DI CARI NANGTU. JADI </text>
<text sub="clublinks" start="457.723" dur="0.101"> BENER DI CARI NANGTU. JADI AYA </text>
<text sub="clublinks" start="457.824" dur="0.133"> BENER DI CARI NANGTU. JADI AYA ANJEUN </text>
<text sub="clublinks" start="457.957" dur="0.167"> BENER DI CARI NANGTU. Janten aya anu terang, </text>
<text sub="clublinks" start="458.124" dur="1.635"> BENER DI CARI NANGTU. Janten aya anu terang, éta </text>
<text sub="clublinks" start="459.759" dur="0.067"> BENER DI CARI NANGTU. Janten aya anu terang, éta ngan </text>
<text sub="clublinks" start="459.826" dur="0.266"> Janten aya anu terang, éta ngan </text>
<text sub="clublinks" start="460.092" dur="0.167"> JADI AYA ANU NYAHO, ANJEUN BATUR </text>
<text sub="clublinks" start="460.259" dur="0.067"> JADI AYA ANU NYAHO, ANJEUN LAIN LAIN </text>
<text sub="clublinks" start="460.326" dur="0.1"> JADI AYA ANU NYAHO, ANJEUN LAIN LAIN </text>
<text sub="clublinks" start="460.426" dur="0.134"> Janten AYA ANJEUNA, ANJEUN LAIN LAIN Dinten ANJEUN </text>
<text sub="clublinks" start="460.56" dur="0.066"> JADI AYA ANU NYAHO, ANJEUN LAIN LAIN DINA ANJEUN </text>
<text sub="clublinks" start="460.626" dur="0.201"> LAIN HARI LAIN ANJEUN HANYA </text>
<text sub="clublinks" start="460.827" dur="0.066"> LAIN LAIN LAIN ANJEUN ANJEUN </text>
<text sub="clublinks" start="460.893" dur="0.067"> LAIN LAIN LAIN ANJEUN KUDU KUDU </text>
<text sub="clublinks" start="460.96" dur="0.067"> LAIN LAIN LAIN ANJEUN KUDU KITU </text>
<text sub="clublinks" start="461.027" dur="0.1"> LAIN LAIN LAIN ANJEUN KUDU BANGBUNG </text>
<text sub="clublinks" start="461.127" dur="0.1"> LAIN LAIN LAIN ANJEUN KUDU NGADANGKIT JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="461.227" dur="0.2"> LAIN LAIN LAIN ANJEUN KUDU NGADUNG JANGKEUN </text>
<text sub="clublinks" start="461.427" dur="0.234"> LAIN LAIN LAIN ANJEUN KUDU NGADUNGKEUN JEUNG NANGhareupan </text>
<text sub="clublinks" start="461.661" dur="0.066"> LAIN LAIN LAIN ANJEUN KUDU NGADUNGKEUN JEUNG NANGhareupan JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="461.727" dur="0.768"> Kudu BANGBUNG JEUNG NGADAPÉNYA JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="462.495" dur="0.2"> KUDU BANGBUNG JEUNG NANGhareupan JEUNG JIKA </text>
<text sub="clublinks" start="462.695" dur="0.2"> KUDU BANGBUNG JEUNG NANGTU JEUNG JIKA ANJEUN </text>
<text sub="clublinks" start="462.895" dur="0.134"> KUDU BANGBUNG JEUNG NGADÉNGAS JEUNG JEUNG SABAB GABUNG </text>
<text sub="clublinks" start="463.029" dur="0.1"> KUDU BANGBUNG JEUNG NANGhareupan JEUNG JEUNG BASAJEUN BATU SORANGAN </text>
<text sub="clublinks" start="463.129" dur="0.067"> KUDU BANGBUNG JEUNG NANGhareupan JEUNG JEUNG BASAJEUN BATU KUDU </text>
<text sub="clublinks" start="463.196" dur="0.233"> Upami anjeun sami-sami anjeun kedah </text>
<text sub="clublinks" start="463.429" dur="0.067"> Upami anjeun sami-sami anjeun bakal denda. </text>
<text sub="clublinks" start="463.496" dur="3.036"> RUPA. </text>
<text sub="clublinks" start="466.532" dur="0.2"> RUPA. >> </text>
<text sub="clublinks" start="466.732" dur="0.201"> RUPA. >> BERSAMA </text>
<text sub="clublinks" start="466.933" dur="0.166"> RUPA. >> Barengan éta </text>
<text sub="clublinks" start="467.099" dur="0.167"> RUPA. >> Babarengan DODSONS </text>
<text sub="clublinks" start="467.266" dur="0.067"> RUPA. >> Babarengan DODSONS DIBAGI </text>
<text sub="clublinks" start="467.333" dur="0.267"> >> Babarengan DODSONS DIBAGI </text>
<text sub="clublinks" start="467.6" dur="0.1"> >> Babarengan DODSONS DIBAGASKAN Liwat </text>
<text sub="clublinks" start="467.7" dur="0.134"> >> Babarengan DODSONS DIBAGASKEUN KALUARNA </text>
<text sub="clublinks" start="467.834" dur="0.1"> >> Babarengan DODSONS DIBAGASKEUN LALAKI DEBRIS </text>
<text sub="clublinks" start="467.934" dur="0.1"> >> Sasarengan DODSONS NGABAGAHKEUN MAJU DEBRIS ANU </text>
<text sub="clublinks" start="468.034" dur="0.066"> >> Sasarengan DODSONS DIBAGASKEUN KANGGO DEBRIS ANJEUN </text>
<text sub="clublinks" start="468.1" dur="2.403"> Ngalangkungan hutang anu tadi </text>
<text sub="clublinks" start="470.503" dur="0.233"> Ngalangkungan DEBRIS Anu SAKALI </text>
<text sub="clublinks" start="470.736" dur="0.201"> Ngalangkungan DEBRIS Anu SAKALI SAATNA </text>
<text sub="clublinks" start="470.937" dur="0.066"> Ngalangkungan DEBRIS anu kantos janten tempatna. </text>
<text sub="clublinks" start="471.003" dur="0.334"> SAUNGGALNA RUMAHNA. </text>
<text sub="clublinks" start="471.337" dur="0.167"> SAUNGGALNA RUMAHNA. Aranjeunna </text>
<text sub="clublinks" start="471.504" dur="0.133"> SAUNGGALNA RUMAHNA. SILANG GAGAL </text>
<text sub="clublinks" start="471.637" dur="0.067"> SAUNGGALNA RUMAHNA. Aranjeunna JANGJALAN ACROSS </text>
<text sub="clublinks" start="471.704" dur="0.167"> SAUNGGALNA RUMAHNA. Aranjeunna STUMBLED NGASAR THE </text>
<text sub="clublinks" start="471.871" dur="0.067"> SAUNGGALNA RUMAHNA. Aranjeunna SINGGAL NGADUNG KA LAYUNG. </text>
<text sub="clublinks" start="471.938" dur="1.968"> Aranjeunna SINGGAL NGADUNG KA LAYUNG. </text>
<text sub="clublinks" start="473.906" dur="0.2"> Aranjeunna SINGGAL NGADUNG KA LAYUNG. >> </text>
<text sub="clublinks" start="474.106" dur="0.201"> Aranjeunna SINGGAL NGADUNG KA LAYUNG. >> THE </text>
<text sub="clublinks" start="474.307" dur="0.1"> Aranjeunna SINGGAL NGADUNG KA LAYUNG. >> THE MICROWAVE, </text>
<text sub="clublinks" start="474.407" dur="0.2"> Aranjeunna SINGGAL NGADUNG KA LAYUNG. >> THE MICROWAVE, THE </text>
<text sub="clublinks" start="474.607" dur="0.067"> Aranjeunna SINGGAL NGADUNG KA LAYUNG. >> THE MICROWAVE, pigura </text>
<text sub="clublinks" start="474.674" dur="0.167"> >> THE MICROWAVE, pigura </text>
<text sub="clublinks" start="474.841" dur="0.033"> >> THE MICROWAVE, FRAME OF </text>
<text sub="clublinks" start="474.874" dur="0.1"> >> THE MICROWAVE, FRAME A </text>
<text sub="clublinks" start="474.974" dur="0.1"> >> THE MICROWAVE, FRAME OF A Ranjang </text>
<text sub="clublinks" start="475.074" dur="0.1"> >> THE MICROWAVE, FRAME A BED BUT </text>
<text sub="clublinks" start="475.174" dur="0.234"> >> THE MICROWAVE, FRAME OF A RED Tapi TEU </text>
<text sub="clublinks" start="475.408" dur="0.2"> >> THE MICROWAVE, FRAME OF A RED TAPI TEU LOBA </text>
<text sub="clublinks" start="475.608" dur="2.035"> >> THE MICROWAVE, FRAME OF A RED Tapi TEU AYA LAIN </text>
<text sub="clublinks" start="477.643" dur="0.067"> >> THE MICROWAVE, FRAME OF A BED tapi teu langkung tiheula </text>
<text sub="clublinks" start="477.71" dur="0.367"> Tina Tempat Tidur Tapi Sanés LAIN </text>
<text sub="clublinks" start="478.077" dur="0.067"> Tina Tempat Tidur Tapi Henteu Sakitu deui Anu Kénging. </text>
<text sub="clublinks" start="478.144" dur="0.267"> DIKENALI. </text>
<text sub="clublinks" start="478.411" dur="0.133"> DIKENALI. AYA ANU </text>
<text sub="clublinks" start="478.544" dur="0.067"> DIKENALI. AYA TIASA </text>
<text sub="clublinks" start="478.611" dur="0.067"> DIKENALI. AYA NOBODI TO </text>
<text sub="clublinks" start="478.678" dur="0.066"> DIKENALI. AYA TIASA JADI </text>
<text sub="clublinks" start="478.744" dur="0.101"> DIKENALI. AYA TIASA JIEUNAN </text>
<text sub="clublinks" start="478.845" dur="0.066"> DIKENALI. AYA TEU BOGA DILAKUKAN. </text>
<text sub="clublinks" start="478.911" dur="0.334"> AYA TEU BOGA DILAKUKAN. </text>
<text sub="clublinks" start="479.245" dur="0.2"> AYA TEU BOGA DILAKUKAN. >> </text>
<text sub="clublinks" start="479.445" dur="2.036"> AYA TEU BOGA DILAKUKAN. >> Abdi </text>
<text sub="clublinks" start="481.481" dur="0.2"> AYA TEU BOGA DILAKUKAN. >> Hartosna </text>
<text sub="clublinks" start="481.681" dur="0.233"> AYA TEU BOGA DILAKUKAN. >> Hartosna HAYANG </text>
<text sub="clublinks" start="481.914" dur="0.2"> AYA TEU BOGA DILAKUKAN. >> Hartosna Kami </text>
<text sub="clublinks" start="482.114" dur="0.067"> AYA TEU BOGA DILAKUKAN. >> Maksadna urang hoyong urang </text>
<text sub="clublinks" start="482.181" dur="0.234"> >> Maksadna urang hoyong urang </text>
<text sub="clublinks" start="482.415" dur="0.1"> >> Maksadna Kami bakal nyandak </text>
<text sub="clublinks" start="482.515" dur="0.1"> >> Maksadna HAYANG URANG KUDU DIAMBIL Langkung seueur </text>
<text sub="clublinks" start="482.615" dur="0.133"> >> HAYANGNA URANG KUDU DIANGKEUT JEUNG MASUKAN </text>
<text sub="clublinks" start="482.748" dur="0.101"> >> Hartosna Kami bakal nyandak anu langkung seueur anu bakal </text>
<text sub="clublinks" start="482.849" dur="0.033"> >> Maksadna Kami bakal nyandak anu langkung seueur anu bakal dipiboga </text>
<text sub="clublinks" start="482.882" dur="0.067"> >> HAYANGNA URANG KUDU DIANGKEUT JEUNG LEUWIH STUFF BISA A </text>
<text sub="clublinks" start="482.949" dur="0.233"> DITANGGULKEUN LEUWIH STUFF BISA A </text>
<text sub="clublinks" start="483.182" dur="0.1"> DITANGGULKEUN LEUWIH STUFF KUDU BAGUS </text>
<text sub="clublinks" start="483.282" dur="0.067"> DITANGGULKEUN LEUNGEUTAN STUFF KUDU BAGI ADI BAGUS </text>
<text sub="clublinks" start="483.349" dur="1.435"> DITANGKUL JEUNG STUFF LEUWIH BAKAL ADI SÉBAT ogé </text>
<text sub="clublinks" start="484.784" dur="0.2"> DITANGKUL JEUNG STUFF LEUWIH BAKAL ADI BÉBÉNÉNA ogé </text>
<text sub="clublinks" start="484.984" dur="0.234"> DITANGKUL JEUNG STUFF LEUWIH KUDU ADI NU LEUWIH BÉBÉNNÉNN DINA ALUSNA </text>
<text sub="clublinks" start="485.218" dur="0.066"> DITANGKUL JEUNG STUFF LEUWIH BAKAL ADI BÉBÉNA ogé dina baju anu saé mah </text>
<text sub="clublinks" start="485.284" dur="0.301"> NASA ADSO DINA Pakéan Anu Hadé Kuring </text>
<text sub="clublinks" start="485.585" dur="0.066"> BAGUS ADSO DINA PAKAIAN BÉKÉ SÉSA. </text>
<text sub="clublinks" start="485.651" dur="0.167"> SALAH. </text>
<text sub="clublinks" start="485.818" dur="0.1"> SALAH. >> </text>
<text sub="clublinks" start="485.918" dur="0.1"> SALAH. >> TAPI </text>
<text sub="clublinks" start="486.018" dur="0.1"> SALAH. >> Tapi naon </text>
<text sub="clublinks" start="486.118" dur="0.134"> SALAH. >> Tapi naon </text>
<text sub="clublinks" start="486.252" dur="0.167"> SALAH. >> Tapi naon ari DODSONS teh </text>
<text sub="clublinks" start="486.419" dur="0.067"> SALAH. >> Tapi naon anu DODSONS lakukeun </text>
<text sub="clublinks" start="486.486" dur="2.002"> >> Tapi naon anu DODSONS lakukeun </text>
<text sub="clublinks" start="488.488" dur="0.2"> >> Tapi naon anu dilakukeun ku DODSONS </text>
<text sub="clublinks" start="488.688" dur="0.2"> >> Tapi naon anu DODSONS lakukeun </text>
<text sub="clublinks" start="488.888" dur="0.2"> >> Tapi naon anu dilakukeun ku DODSONS masing-masing </text>
<text sub="clublinks" start="489.088" dur="0.067"> >> Tapi naon anu dilakukeun ku DODSONS masing-masing. </text>
<text sub="clublinks" start="489.155" dur="0.334"> Kajadian masing-masing. </text>
<text sub="clublinks" start="489.489" dur="0.133"> Kajadian masing-masing. JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="489.622" dur="0.133"> Kajadian masing-masing. Sareng Ngan </text>
<text sub="clublinks" start="489.755" dur="0.101"> Kajadian masing-masing. Sareng Ngan ukur </text>
<text sub="clublinks" start="489.856" dur="0.133"> Kajadian masing-masing. Sareng Ngan ukur Sawatara </text>
<text sub="clublinks" start="489.989" dur="0.1"> Kajadian masing-masing. JEUNG SUNGGUHNA SABAYAN LEUWIH BÉÉTÉ </text>
<text sub="clublinks" start="490.089" dur="0.067"> Kajadian masing-masing. Sareng Ngan ukur Tiasa Anu Langkung Hadé </text>
<text sub="clublinks" start="490.156" dur="0.233"> Sareng Ngan ukur Tiasa Anu Langkung Hadé </text>
<text sub="clublinks" start="490.389" dur="0.067"> Sareng Ngan MUNGKIN Sababaraha dinten anu hadé. </text>
<text sub="clublinks" start="490.456" dur="2.269"> DEUI. </text>
<text sub="clublinks" start="492.725" dur="0.2"> DEUI. >> </text>
<text sub="clublinks" start="492.925" dur="0.2"> DEUI. >> Abdi </text>
<text sub="clublinks" start="493.125" dur="0.201"> DEUI. >> Hartosna </text>
<text sub="clublinks" start="493.326" dur="0.133"> DEUI. >> Hartosna mah </text>
<text sub="clublinks" start="493.459" dur="0.1"> DEUI. >> Hartosna Kuring Ngan </text>
<text sub="clublinks" start="493.559" dur="0.134"> DEUI. >> Hartosna kuring ngan ukur mikir </text>
<text sub="clublinks" start="493.693" dur="0.1"> DEUI. >> Hartosna kuring ngan ukur nyangka urang </text>
<text sub="clublinks" start="493.793" dur="0.067"> DEUI. >> Hartosna kuring ngan ukur nyangka urang meunang </text>
<text sub="clublinks" start="493.86" dur="0.2"> >> Hartosna kuring ngan ukur nyangka urang meunang </text>
<text sub="clublinks" start="494.06" dur="0.1"> >> Hartosna kuring ngan ukur nyangka urang meunang goreng </text>
<text sub="clublinks" start="494.16" dur="0.1"> >> Hartosna kuring ngan ukur nyangka urang meunang kauntungan anu goréng </text>
<text sub="clublinks" start="494.26" dur="0.1"> >> Hartosna kuring ngan ukur nyangka urang meunang kauntungan anu goréng ieu </text>
<text sub="clublinks" start="494.36" dur="0.067"> >> Hartosna kuring ngan ukur nyangka urang meunang kauntungan anu goréng taun ayeuna. </text>
<text sub="clublinks" start="494.427" dur="0.167"> Goréng Goréng Taun ieu. </text>
<text sub="clublinks" start="494.594" dur="0.1"> Goréng Goréng Taun ieu. >> </text>
<text sub="clublinks" start="494.694" dur="0.1"> Goréng Goréng Taun ieu. >> JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="494.794" dur="0.2"> Goréng Goréng Taun ieu. >> Sareng Abdi </text>
<text sub="clublinks" start="494.994" dur="0.234"> Goréng Goréng Taun ieu. >> Sareng Abdi ngarepkeun </text>
<text sub="clublinks" start="495.228" dur="0.4"> Goréng Goréng Taun ieu. >> Sareng Abdi ngarepkeun salajengna </text>
<text sub="clublinks" start="495.628" dur="0.067"> Goréng Goréng Taun ieu. >> Sareng Kuring ngarepkeun taun payun </text>
<text sub="clublinks" start="495.695" dur="0.233"> >> Sareng Kuring ngarepkeun taun payun </text>
<text sub="clublinks" start="495.928" dur="0.134"> >> Sareng Kuring ngarepkeun taun payun </text>
<text sub="clublinks" start="496.062" dur="0.066"> >> Sareng Kuring ngarepkeun taun payun langkung saé. </text>
<text sub="clublinks" start="496.128" dur="0.334"> LEUWIH LEUWIH LEUWIH. </text>
<text sub="clublinks" start="496.462" dur="0.1"> LEUWIH LEUWIH LEUWIH. >> </text>
<text sub="clublinks" start="496.562" dur="0.234"> LEUWIH LEUWIH LEUWIH. >> URANG </text>
<text sub="clublinks" start="496.796" dur="0.1"> LEUWIH LEUWIH LEUWIH. >> Pisan urang </text>
<text sub="clublinks" start="496.896" dur="0.1"> LEUWIH LEUWIH LEUWIH. >> PANGSAÉNA PISAN urang </text>
<text sub="clublinks" start="496.996" dur="0.234"> LEUWIH LEUWIH LEUWIH. >> Pisan Hadé pisan urang </text>
<text sub="clublinks" start="497.23" dur="0.2"> LEUWIH LEUWIH LEUWIH. >> Pisan Hadé pisan urang </text>
<text sub="clublinks" start="497.43" dur="0.067"> LEUWIH LEUWIH LEUWIH. >> Pangsaéna pisan ka DODSONS urang </text>
<text sub="clublinks" start="497.497" dur="2.202"> >> Pangsaéna pisan ka DODSONS urang </text>
<text sub="clublinks" start="499.699" dur="0.267"> >> PALING PISAN KAMI KA KELUARGA DODSONS. </text>
<text sub="clublinks" start="499.966" dur="0.267"> KELUARGA. </text>
<text sub="clublinks" start="500.233" dur="0.1"> KELUARGA. IEU </text>
<text sub="clublinks" start="500.333" dur="0.1"> KELUARGA. IEU </text>
<text sub="clublinks" start="500.433" dur="0.2"> KELUARGA. BENER JAUH </text>
<text sub="clublinks" start="500.633" dur="0.133"> KELUARGA. NYAETA NYAAH </text>
<text sub="clublinks" start="500.766" dur="0.067"> KELUARGA. MÉTÉNÉN TEU PALING SUSUS </text>
<text sub="clublinks" start="500.833" dur="0.267"> MÉTÉNÉN TEU PALING SUSUS </text>
<text sub="clublinks" start="501.1" dur="0.067"> MÉNÉSA SANGÉNGNA SANGÉNGÉNA ANJEUNGNA ANJEUN DIMITOS </text>
<text sub="clublinks" start="501.167" dur="0.067"> MÉNÉSA SANGÉNGNA SANGÉNGÉNA ANJEUNG MANÉHNA ANJEUNG MIMITI </text>
<text sub="clublinks" start="501.234" dur="0.1"> SANGKA SANGKA GAMPANG ANJEUNG ANJEUNG MIMITI GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="501.334" dur="0.066"> MÉNÉSA SANGÉNGNA SANGÉNU ANJEUNG ANJEUNG DITANGKAT JEUNG DANA </text>
<text sub="clublinks" start="501.4" dur="0.067"> MÉNÉSA SANGÉNGNA SÉSA SÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉÉN ANJEUN ANJEUNG MIMITI NU NGADAPKEUN AKU </text>
<text sub="clublinks" start="501.467" dur="0.1"> MÉNÉSA SANGÉNGNA SÉSA SÉNÉNÉSNA ANJEUNG MIMITI NU NGADAPKEUN AKU </text>
<text sub="clublinks" start="501.567" dur="0.067"> MÉNÉSA SANGÉNGNA SÉNA BISA MIMITI NANGTANGKEUN KITU Mantuan Ngabantosan </text>
<text sub="clublinks" start="501.634" dur="0.2"> MIMITI NU NGADAPKEUN KITU NULANG </text>
<text sub="clublinks" start="501.834" dur="0.1"> MIMITI NU NGADAPKEUN KITU Pikeun ngabantosan Aranjeunna </text>
<text sub="clublinks" start="501.934" dur="1.602"> MIMITI NU NGADAPKEUN KITU Pikeun ngabantosan Kéngingkeun </text>
<text sub="clublinks" start="503.536" dur="0.233"> MIMITI NANGGALKEUN KURING Pikeun ngabantosan Aranjeunna Balik deui </text>
<text sub="clublinks" start="503.769" dur="0.201"> MIMITI NANGGALKEUN KURING Pikeun ngabantosan Aranjeunna Balik deui </text>
<text sub="clublinks" start="503.97" dur="0.133"> MIMITI NANGGALKEUN KURING Pikeun NULANG ANJEUN DEUI DEUI KA ANJEUN </text>
<text sub="clublinks" start="504.103" dur="0.067"> MIMITI NANGGALKEUN KURING Pikeun NULANG ANJEUN BALIKKEUN DINA SAKITNA. </text>
<text sub="clublinks" start="504.17" dur="0.2"> Aranjeunna balik deui kana suku aranjeunna. </text>
<text sub="clublinks" start="504.37" dur="0.1"> Aranjeunna balik deui kana suku aranjeunna. Anjeun </text>
<text sub="clublinks" start="504.47" dur="0.134"> Aranjeunna balik deui kana suku aranjeunna. ANJEUN TIASA </text>
<text sub="clublinks" start="504.604" dur="0.1"> Aranjeunna balik deui kana suku aranjeunna. Anjeun tiasa mendakan </text>
<text sub="clublinks" start="504.704" dur="0.1"> Aranjeunna balik deui kana suku aranjeunna. Anjeun tiasa milarian A </text>
<text sub="clublinks" start="504.804" dur="0.133"> Aranjeunna balik deui kana suku aranjeunna. Anjeun tiasa milari tautan </text>
<text sub="clublinks" start="504.937" dur="0.1"> Aranjeunna balik deui kana suku aranjeunna. Anjeun tiasa milarian tautan ka </text>
<text sub="clublinks" start="505.037" dur="0.1"> Aranjeunna balik deui kana suku aranjeunna. Anjeun tiasa milarian tautan pikeun éta </text>
<text sub="clublinks" start="505.137" dur="0.067"> Aranjeunna balik deui kana suku aranjeunna. Anjeun tiasa milarian tautan kana éta </text>
<text sub="clublinks" start="505.204" dur="0.2"> Anjeun tiasa milarian tautan kana éta </text>
<text sub="clublinks" start="505.404" dur="0.101"> Anjeun tiasa milarian tautan kana éta </text>
<text sub="clublinks" start="505.505" dur="0.2"> Anjeun tiasa milarian tautan ka IT dina web kami </text>
<text sub="clublinks" start="505.705" dur="1.635"> Anjeun tiasa milarian tautan kana situs web kami </text>
<text sub="clublinks" start="507.34" dur="0.2"> Anjeun tiasa milarian tautan kana situs wéb urang KGW </text>
<text sub="clublinks" start="507.54" dur="0.2"> Anjeun tiasa milarian tautan kana situs wéb urang KGW DOT </text>
<text sub="clublinks" start="507.74" dur="0.067"> Anjeun tiasa milarian tautan kana situs wéb urang KGW DOT COM. </text>
<text sub="clublinks" start="507.807" dur="0.333"> SITUS WEB KAMI DG COM. </text>
<text sub="clublinks" start="508.14" dur="0.234"> SITUS WEB KAMI DG COM. Ngalaporkeun </text>
<text sub="clublinks" start="508.374" dur="0.2"> SITUS WEB KAMI DG COM. LAPORAN DI </text>
<text sub="clublinks" start="508.574" dur="0.067"> SITUS WEB KAMI DG COM. LAPORAN DINA MASTIKAT. </text>
<text sub="clublinks" start="508.641" dur="0.2"> LAPORAN DINA MASTIKAT. </text>
<text sub="clublinks" start="508.841" dur="0.1"> LAPORAN DINA MASTIKAT. KURING </text>
<text sub="clublinks" start="508.941" dur="0.167"> LAPORAN DINA MASTIKAT. Abdi resep </text>
<text sub="clublinks" start="509.108" dur="0.2"> LAPORAN DINA MASTIKAT. Abdi resep BENNER </text>
<text sub="clublinks" start="509.308" dur="1.202"> LAPORAN DINA MASTIKAT. Abdi resep BENNER </text>
<text sub="clublinks" start="510.51" dur="0.266"> LAPORAN DINA MASTIKAT. Abdi resep BENNER KGW </text>
<text sub="clublinks" start="510.776" dur="0.234"> LAPORAN DINA MASTIKAT. Abdi resep BENNER kanggo BERITA KGW. </text>
<text sub="clublinks" start="511.01" dur="0.334"> Abdi resep BENNER kanggo BERITA KGW. </text>
<text sub="clublinks" start="511.344" dur="0.1"> Abdi resep BENNER kanggo BERITA KGW. >> </text>
<text sub="clublinks" start="511.444" dur="0.133"> Abdi resep BENNER kanggo BERITA KGW. >> Abdi </text>
<text sub="clublinks" start="511.577" dur="0.134"> Abdi resep BENNER kanggo BERITA KGW. >> Sigana mah </text>
<text sub="clublinks" start="511.711" dur="0.066"> Abdi resep BENNER kanggo BERITA KGW. >> Sigana mah urang </text>
<text sub="clublinks" start="511.777" dur="0.134"> Abdi resep BENNER kanggo BERITA KGW. >> Sigana urang sadayana </text>
<text sub="clublinks" start="511.911" dur="0.1"> Abdi resep BENNER kanggo BERITA KGW. >> Sigana urang sadayana ngarepkeun </text>
<text sub="clublinks" start="512.011" dur="0.067"> Abdi resep BENNER kanggo BERITA KGW. >> Sigana urang sadayana ngarepkeun </text>
<text sub="clublinks" start="512.078" dur="0.167"> >> Sigana urang sadayana ngarepkeun </text>
<text sub="clublinks" start="512.245" dur="0.133"> >> Sigana urang sadayana ngarepkeun A </text>
<text sub="clublinks" start="512.378" dur="0.1"> >> Sigana urang sadayana bakal ngarepkeun anu langkung saé </text>
<text sub="clublinks" start="512.478" dur="0.2"> >> Saur sim kuring sadayana ngarepkeun salami sataun anu langkung saé </text>
<text sub="clublinks" start="512.678" dur="1.869"> >> Saur sim kuring sadayana ngarepkeun salami sataun anu langkung saé </text>
<text sub="clublinks" start="514.547" dur="0.233"> >> Saur sim kuring sadayana ngarepkeun salami sataun anu langkung saé. </text>
<text sub="clublinks" start="514.78" dur="0.334"> TAUN LEUWIH LEUWIH LEUWIH PANJANG. </text>
<text sub="clublinks" start="515.114" dur="0.134"> TAUN LEUWIH LEUWIH LEUWIH PANJANG. >> </text>
<text sub="clublinks" start="515.248" dur="0.1"> TAUN LEUWIH LEUWIH LEUWIH PANJANG. >> URANG </text>
<text sub="clublinks" start="515.348" dur="0.133"> TAUN LEUWIH LEUWIH LEUWIH PANJANG. >> URANG KUDU </text>
<text sub="clublinks" start="515.481" dur="0.134"> TAUN LEUWIH LEUWIH LEUWIH PANJANG. >> URANG KUDU JAUH </text>
<text sub="clublinks" start="515.615" dur="0.066"> TAUN LEUWIH LEUWIH LEUWIH PANJANG. >> URANG KUDU JAUH SELATAN. </text>
<text sub="clublinks" start="515.681" dur="0.201"> >> URANG KUDU JAUH SELATAN. </text>
<text sub="clublinks" start="515.882" dur="0.1"> >> URANG KUDU JAUH SELATAN. AYEUNA </text>
<text sub="clublinks" start="515.982" dur="0.166"> >> URANG KUDU JAUH SELATAN. AYEUNA URANG </text>
<text sub="clublinks" start="516.148" dur="0.067"> >> URANG KUDU JAUH SELATAN. AYEUNA URANG GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="516.215" dur="0.1"> >> URANG KUDU JAUH SELATAN. AYEUNA KITU KITU A </text>
<text sub="clublinks" start="516.315" dur="0.134"> >> URANG KUDU JAUH SELATAN. AYEUNA KITU TEU KITAH </text>
<text sub="clublinks" start="516.449" dur="0.067"> >> URANG KUDU JAUH SELATAN. AYEUNA KITU NANGTU KITING JEUNG BATUR </text>
<text sub="clublinks" start="516.516" dur="0.2"> AYEUNA KITU NANGTU KITING JEUNG BATUR </text>
<text sub="clublinks" start="516.716" dur="0.066"> AYEUNA KITU NANGTU KITUJANGAN DALAM NAON </text>
<text sub="clublinks" start="516.782" dur="0.201"> AYEUNA KITU NANGKEUN KITING JEUNG NAON </text>
<text sub="clublinks" start="516.983" dur="0.834"> AYEUNA KITU KITU NANGTON JEUNG KITU ANJEUN </text>
<text sub="clublinks" start="517.817" dur="0.2"> AYEUNA KITU NANGKEUN KITING JEUNG KITU </text>
<text sub="clublinks" start="518.017" dur="0.2"> AYEUNA KITU NANGKEUN KITING JEUNG KUMAHA SASINA </text>
<text sub="clublinks" start="518.217" dur="0.134"> AYEUNA KITU NANGKEUN KITING JEUNG KUMAHA SASINA </text>
<text sub="clublinks" start="518.351" dur="0.066"> AYEUNA KITU KITU NANGTON JEUNG KITU SARI HARI RAYA </text>
<text sub="clublinks" start="518.417" dur="0.201"> KUMAHA SANGSA DINA CUTI </text>
<text sub="clublinks" start="518.618" dur="0.1"> KUMAHA SANGKA HARI RAYA </text>
<text sub="clublinks" start="518.718" dur="0.2"> KUMAHA SANGKA HARI JADI HARIAN PAYAR </text>
<text sub="clublinks" start="518.918" dur="0.067"> KUMAHA SANGKA HARI JADI HARIAN PETANING Wétan </text>
<text sub="clublinks" start="518.985" dur="0.133"> KUMAHA SANGKA HARI JADI HARI RAYA HARI SADAYANA </text>
<text sub="clublinks" start="519.118" dur="2.436"> KUMAHA SANGKA HARI JADI HARI RAYA APRILAN TIMUR EUGENE </text>
<text sub="clublinks" start="521.554" dur="0.067"> KUMAHA SANGKA HARI JADI HARI RAYA HARI RAYA TIMUR EUGENE </text>
<text sub="clublinks" start="521.621" dur="0.3"> SANIAN TENAGA TIMUR EUGENE </text>
<text sub="clublinks" start="521.921" dur="0.067"> SANIAN TENGAH TIMUR EUGENE NYAUT </text>
<text sub="clublinks" start="521.988" dur="0.033"> SANI TENGAH TIMUR EUGENE SILAPUR </text>
<text sub="clublinks" start="522.021" dur="0.2"> SANI TANAH Wétan EUGENE DIPERBANGKEUN JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="522.221" dur="0.067"> SANIAN TENGAH TIMUR EUGENE NYAUTKEUN JEUNG KONTROL. </text>
<text sub="clublinks" start="522.288" dur="0.334"> Nyebarkeun kaluar tina kontrol. </text>
<text sub="clublinks" start="522.622" dur="0.1"> Nyebarkeun kaluar tina kontrol. Kieu </text>
<text sub="clublinks" start="522.722" dur="0.133"> Nyebarkeun kaluar tina kontrol. IEU </text>
<text sub="clublinks" start="522.855" dur="0.1"> Nyebarkeun kaluar tina kontrol. Ieu ti </text>
<text sub="clublinks" start="522.955" dur="0.1"> Nyebarkeun kaluar tina kontrol. Ieu Ti A </text>
<text sub="clublinks" start="523.055" dur="0.134"> Nyebarkeun kaluar tina kontrol. Kieu Ti MINGGU </text>
<text sub="clublinks" start="523.189" dur="0.2"> Nyebarkeun kaluar tina kontrol. Ieu ti sababaraha minggu ka pengker </text>
<text sub="clublinks" start="523.389" dur="0.067"> Nyebarkeun kaluar tina kontrol. Ieu ti sababaraha minggu ka pengker iraha </text>
<text sub="clublinks" start="523.456" dur="0.2"> Ieu ti sababaraha minggu ka pengker iraha </text>
<text sub="clublinks" start="523.656" dur="2.035"> Ieu ti sababaraha minggu ka pengker </text>
<text sub="clublinks" start="525.691" dur="0.201"> Ieu ti sababaraha minggu katukang nalika angin </text>
<text sub="clublinks" start="525.892" dur="0.2"> Ieu ti sababaraha minggu katukang nalika angin éta </text>
<text sub="clublinks" start="526.092" dur="0.2"> Ieu ti sababaraha minggu ka pengker nalika angin nyata </text>
<text sub="clublinks" start="526.292" dur="0.067"> Ieu ti sababaraha minggu ka pengker nalika angin nyata nyebarkeun </text>
<text sub="clublinks" start="526.359" dur="0.2"> ANGIN BENER NYEBAR </text>
<text sub="clublinks" start="526.559" dur="0.167"> ANGIN BENER NYEBUT </text>
<text sub="clublinks" start="526.726" dur="0.066"> ANGIN BENERNA NYEBARKEUN SANGUT. </text>
<text sub="clublinks" start="526.792" dur="0.201"> FLAMES. </text>
<text sub="clublinks" start="526.993" dur="0.033"> FLAMES. Candak </text>
<text sub="clublinks" start="527.026" dur="0.1"> FLAMES. Candak A </text>
<text sub="clublinks" start="527.126" dur="0.067"> FLAMES. TINGALI </text>
<text sub="clublinks" start="527.193" dur="0.1"> FLAMES. TÉTONG </text>
<text sub="clublinks" start="527.293" dur="0.133"> FLAMES. Candak tingali ieu </text>
<text sub="clublinks" start="527.426" dur="0.201"> FLAMES. TÉTONG KANG DULU ieu </text>
<text sub="clublinks" start="527.627" dur="0.066"> FLAMES. TÉTONG CAM DASH INI </text>
<text sub="clublinks" start="527.693" dur="0.234"> TÉTONG CAM DASH INI </text>
<text sub="clublinks" start="527.927" dur="1.568"> Candak Pidéo VIDEO CAM DASH ieu </text>
<text sub="clublinks" start="529.495" dur="0.2"> Candak Pidéo VIDEO CAM DASH ieu ti </text>
<text sub="clublinks" start="529.695" dur="0.201"> Candak Pidéo VIDEO CAM DASH ieu ti seuneu </text>
<text sub="clublinks" start="529.896" dur="0.066"> TÉTONG VIDEO CAM DASH ieu ti daging sapi. </text>
<text sub="clublinks" start="529.962" dur="0.234"> VIDEO TI SANGSA KAHIJI. </text>
<text sub="clublinks" start="530.196" dur="0.133"> VIDEO TI SANGSA KAHIJI. IEU </text>
<text sub="clublinks" start="530.329" dur="0.201"> VIDEO TI SANGSA KAHIJI. IT Méré </text>
<text sub="clublinks" start="530.53" dur="0.1"> VIDEO TI SANGSA KAHIJI. NU MÉRÉ </text>
<text sub="clublinks" start="530.63" dur="0.1"> VIDEO TI SANGSA KAHIJI. NYAAHKEUN KITU </text>
<text sub="clublinks" start="530.73" dur="0.066"> VIDEO TI SANGSA KAHIJI. NYIEUNKEUN KITU IDEA </text>
<text sub="clublinks" start="530.796" dur="0.167"> VIDEO TI SANGSA KAHIJI. NYIEUNKEUN KITU IDEA ANU </text>
<text sub="clublinks" start="530.963" dur="0.067"> VIDEO TI SANGSA KAHIJI. NYIEUNKEUN KITU IDEA NU NGARETAK </text>
<text sub="clublinks" start="531.03" dur="0.2"> NYIEUNKEUN KITU IDEA NU NGARETAK </text>
<text sub="clublinks" start="531.23" dur="1.368"> NYIEUNKEUN KITU IDEA NGAN KUMAHA </text>
<text sub="clublinks" start="532.598" dur="0.234"> NYIEUNKEUN KITU IDEA NU KUMAHA SAKTI </text>
<text sub="clublinks" start="532.832" dur="0.2"> NYIEUNKEUN KITU IDEA ANJEUN KUMAHA SIKSA </text>
<text sub="clublinks" start="533.032" dur="0.067"> NYIEUNKEUN KITU IDEA NU KUMAHA SENENGNA. </text>
<text sub="clublinks" start="533.099" dur="0.333"> KUMAHA SENENGNA. </text>
<text sub="clublinks" start="533.432" dur="0.201"> KUMAHA SENENGNA. BISA </text>
<text sub="clublinks" start="533.633" dur="0.166"> KUMAHA SENENGNA. BISA Anjeun </text>
<text sub="clublinks" start="533.799" dur="0.067"> KUMAHA SENENGNA. BISA Anjeun BAYANG </text>
<text sub="clublinks" start="533.866" dur="0.1"> KUMAHA SENENGNA. BISA Anjeun BAYANG </text>
<text sub="clublinks" start="533.966" dur="0.134"> KUMAHA SENENGNA. BISA Anjeun BAYANG NGAJADI </text>
<text sub="clublinks" start="534.1" dur="0.066"> KUMAHA SENENGNA. BISA Anjeun BAYANG JANGJANG </text>
<text sub="clublinks" start="534.166" dur="0.234"> BISA Anjeun BAYANG JANGJANG </text>
<text sub="clublinks" start="534.4" dur="0.067"> BISA Anjeun BAYANGJANGJANGKEUN BENER </text>
<text sub="clublinks" start="534.467" dur="0.067"> BISA Anjeun BAYANGJANGJANGJANGKEUN BENER </text>
<text sub="clublinks" start="534.534" dur="0.2"> Dupi anjeun ngabayangkeun janten kajebak katuhu dina </text>
<text sub="clublinks" start="534.734" dur="0.066"> BISA Anjeun BAYANG JANGJANG BENER DI TENGAH </text>
<text sub="clublinks" start="534.8" dur="0.134"> Naha anjeun tiasa ngabayangkeun janten kajebak katuhu dina tengah-tengah </text>
<text sub="clublinks" start="534.934" dur="1.635"> Naha anjeun tiasa ngabayangkeun janten kajebak katuhu dina tengah-tengah éta </text>
<text sub="clublinks" start="536.569" dur="0.067"> Naha anjeun tiasa ngabayangkeun janten kajebak katuhu dina tengah seuneu </text>
<text sub="clublinks" start="536.636" dur="0.166"> BENER di tengah seuneu </text>
<text sub="clublinks" start="536.802" dur="0.067"> Leres di tengah seuneu? </text>
<text sub="clublinks" start="536.869" dur="0.334"> ? </text>
<text sub="clublinks" start="537.203" dur="0.133"> ? Anjeun </text>
<text sub="clublinks" start="537.336" dur="0.1"> ? ANJEUN TIASA </text>
<text sub="clublinks" start="537.436" dur="0.134"> ? Anjeun tiasa ningali </text>
<text sub="clublinks" start="537.57" dur="0.133"> ? Anjeun tiasa ningali flames </text>
<text sub="clublinks" start="537.703" dur="0.167"> ? ANJEUN BISA NANGALI FLAMES BURNING </text>
<text sub="clublinks" start="537.87" dur="0.067"> ? ANJEUN BISA NINGALI FLAMES NGABANGKEUN </text>
<text sub="clublinks" start="537.937" dur="0.2"> ANJEUN BISA NINGALI FLAMES NGABANGKEUN </text>
<text sub="clublinks" start="538.137" dur="0.1"> ANJEUN BISA NANGALI FLAMES NGADUHUNG Duanana </text>
<text sub="clublinks" start="538.237" dur="0.067"> ANJEUN BISA NANGALI FLAMES NGADILIKKEUN KADUA KALI </text>
<text sub="clublinks" start="538.304" dur="0.067"> ANJEUN BISA NANGALI FLAMES NGADILIKKEUN KADUA KALING </text>
<text sub="clublinks" start="538.371" dur="0.1"> ANJEUN BISA NANGALI FLAMES NGADUNGKEUN KADUA KALINGA </text>
<text sub="clublinks" start="538.471" dur="0.067"> ANJEUN BISA NANGALI FLAMES NGADILIKKEUN KADUA KADUA JALAN. </text>
<text sub="clublinks" start="538.538" dur="2.135"> Duanana Sisi Jalan. </text>
<text sub="clublinks" start="540.673" dur="0.234"> Duanana Sisi Jalan. THE </text>
<text sub="clublinks" start="540.907" dur="0.2"> Duanana Sisi Jalan. KAHAYANG </text>
<text sub="clublinks" start="541.107" dur="0.2"> Duanana Sisi Jalan. KAHAYANG ANU </text>
<text sub="clublinks" start="541.307" dur="0.133"> Duanana Sisi Jalan. KAHAYANG ANJEUN </text>
<text sub="clublinks" start="541.44" dur="0.067"> Duanana Sisi Jalan. KAHAYANG DITANGKAPKEUN </text>
<text sub="clublinks" start="541.507" dur="0.267"> KAHAYANG DITANGKAPKEUN </text>
<text sub="clublinks" start="541.774" dur="0.067"> KAHAYANG DITANGGUL KURING </text>
<text sub="clublinks" start="541.841" dur="0.067"> KAHAYANG DITANGGUL KITUAH KU </text>
<text sub="clublinks" start="541.908" dur="0.133"> KAHAYANG DITANGGUL KALUARNA KU </text>
<text sub="clublinks" start="542.041" dur="0.067"> KAHAYANG DITANGGUL KURING ku angin. </text>
<text sub="clublinks" start="542.108" dur="2.436"> Kira-kira ku angin. </text>
<text sub="clublinks" start="544.544" dur="0.2"> Kira-kira ku angin. PEMAIN </text>
<text sub="clublinks" start="544.744" dur="0.2"> Kira-kira ku angin. SINI SABUN NYAETEUN </text>
<text sub="clublinks" start="544.944" dur="0.2"> Kira-kira ku angin. PEMADAM SABUN NYAAH </text>
<text sub="clublinks" start="545.144" dur="0.067"> Kira-kira ku angin. PEMADAM SABUN NYAEUN </text>
<text sub="clublinks" start="545.211" dur="0.267"> PEMADAM SABUN NYAEUN </text>
<text sub="clublinks" start="545.478" dur="0.1"> PEMOMPONG NYAAHKEUN ANJEUN GUGUR </text>
<text sub="clublinks" start="545.578" dur="0.067"> PEMOMPONG NYAAHKEUN JEUNG GUGUR </text>
<text sub="clublinks" start="545.645" dur="0.133"> PEMOMPONG NYAAHKEUN JEUNG GUGUR SADAYANA </text>
<text sub="clublinks" start="545.778" dur="0.134"> PEMOMPONG NYAAHKEUN JEUNG GUGUR DULUR SAKITU </text>
<text sub="clublinks" start="545.912" dur="0.066"> PEMOMPONG SABUN NYAAHKEUN JEUNG GUGUR SADAYANA. </text>
<text sub="clublinks" start="545.978" dur="0.2"> GUGUR SADAYANA SADAYANA. </text>
<text sub="clublinks" start="546.178" dur="0.101"> GUGUR SADAYANA SADAYANA. Kieu </text>
<text sub="clublinks" start="546.279" dur="2.235"> GUGUR SADAYANA SADAYANA. Kieu AS </text>
<text sub="clublinks" start="548.514" dur="0.2"> GUGUR SADAYANA SADAYANA. IEU SOKOK </text>
<text sub="clublinks" start="548.714" dur="0.201"> GUGUR SADAYANA SADAYANA. IEU SEUMEU HASOK JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="548.915" dur="0.2"> GUGUR SADAYANA SADAYANA. IEU SOKOK JEUNG EMBERS </text>
<text sub="clublinks" start="549.115" dur="0.066"> GUGUR SADAYANA SADAYANA. IEU SOKOK JEUNG EMBERS NGUMPUT </text>
<text sub="clublinks" start="549.181" dur="0.267"> IEU SOKOK JEUNG EMBERS NGUMPUT </text>
<text sub="clublinks" start="549.448" dur="0.101"> IEU SOKOK JEUNG EMBERS AKROS AKU </text>
<text sub="clublinks" start="549.549" dur="0.233"> IEU SOKOK JEUNG EMBERS NGUMPULKEUN ANJEUN </text>
<text sub="clublinks" start="549.782" dur="0.067"> IEU SOKOK JEUNG EMBERS NGUMPULKEUN KABEHNA. </text>
<text sub="clublinks" start="549.849" dur="2.069"> Sakedik Winningen maranhanana. </text>
<text sub="clublinks" start="551.918" dur="0.2"> Sakedik Winningen maranhanana. URANG </text>
<text sub="clublinks" start="552.118" dur="0.2"> Sakedik Winningen maranhanana. URANG OG </text>
<text sub="clublinks" start="552.318" dur="0.2"> Sakedik Winningen maranhanana. URANG OG GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="552.518" dur="0.1"> Sakedik Winningen maranhanana. URANG OG GAMPANG A </text>
<text sub="clublinks" start="552.618" dur="0.134"> Sakedik Winningen maranhanana. Urang ogé ngagaduhan wisata </text>
<text sub="clublinks" start="552.752" dur="0.2"> Sakedik Winningen maranhanana. Urang ogé ngagaduhan wisata di jero </text>
<text sub="clublinks" start="552.952" dur="0.067"> Sakedik Winningen maranhanana. Urang ogé ngagaduhan wisata di jero </text>
<text sub="clublinks" start="553.019" dur="0.333"> Urang ogé ngagaduhan wisata di jero </text>
<text sub="clublinks" start="553.352" dur="0.1"> Urang ogé kéngingkeun wisata di jero perjalanan </text>
<text sub="clublinks" start="553.452" dur="0.034"> Urang ogé kéngingkeun wisata di zona évaluasi </text>
<text sub="clublinks" start="553.486" dur="0.1"> Urang ogé kéngingkeun wisata di jero zona évaluasi </text>
<text sub="clublinks" start="553.586" dur="0.133"> Urang ogé kéngingkeun wisata jero zona évaluasi éta </text>
<text sub="clublinks" start="553.719" dur="0.067"> Urang ogé kéngingkeun wisata di zona évaluasi tina libur </text>
<text sub="clublinks" start="553.786" dur="0.234"> ZON PENILAIAN DARI CUTI </text>
<text sub="clublinks" start="554.02" dur="1.801"> ZON PENILAIAN TANPA HARI RAYA </text>
<text sub="clublinks" start="555.821" dur="0.201"> ZON PENILAIAN tina seuneu peternakan lebaran </text>
<text sub="clublinks" start="556.022" dur="0.066"> ZON PENILAIAN HARIAN PAYAR DIDIEU Dinten ayeuna. </text>
<text sub="clublinks" start="556.088" dur="0.334"> SENI BADAN Dinten. </text>
<text sub="clublinks" start="556.422" dur="0.1"> SENI BADAN Dinten. Kieu </text>
<text sub="clublinks" start="556.522" dur="0.2"> SENI BADAN Dinten. IEU </text>
<text sub="clublinks" start="556.722" dur="0.167"> SENI BADAN Dinten. IEU SALAH </text>
<text sub="clublinks" start="556.889" dur="0.1"> SENI BADAN Dinten. INI SALAWALNA </text>
<text sub="clublinks" start="556.989" dur="0.067"> SENI BADAN Dinten. IEU SABADEUNG Jalan Raya 126. </text>
<text sub="clublinks" start="557.056" dur="2.536"> IEU SABADEUNG Jalan Raya 126. </text>
<text sub="clublinks" start="559.592" dur="0.2"> IEU SALAWASARNA Jalan Raya 126. LOBA </text>
<text sub="clublinks" start="559.792" dur="0.2"> KITU SADAYEUN Jalan Raya 126. LOBA RUMAH </text>
<text sub="clublinks" start="559.992" dur="0.2"> IEU SALAWASNA SALAPENG 126. LOBA RUMAH JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="560.192" dur="0.134"> IEU SABADEUNG Jalan Raya 126. RUANG JEUNG TOKO </text>
<text sub="clublinks" start="560.326" dur="0.1"> IEU SABADEUNG Jalan Raya 126. Seueur imah sareng toko anu </text>
<text sub="clublinks" start="560.426" dur="0.067"> IEU SABADEUNG Jalan Raya 126. Seueur imah sareng toko anu adil </text>
<text sub="clublinks" start="560.493" dur="0.3"> Seueur imah sareng toko anu adil </text>
<text sub="clublinks" start="560.793" dur="0.067"> LOBA RUMAH JEUNG TOKO ANJEUN DITINGKAT. </text>
<text sub="clublinks" start="560.86" dur="1.768"> DITINGKAT. </text>
<text sub="clublinks" start="562.628" dur="0.2"> DITINGKAT. LAIN-LAIN </text>
<text sub="clublinks" start="562.828" dur="0.201"> DITINGKAT. LAIN-LAIN DIURANG </text>
<text sub="clublinks" start="563.029" dur="0.2"> DITINGKAT. LAIN NGURUNG KA </text>
<text sub="clublinks" start="563.229" dur="0.1"> DITINGKAT. LAIN-LAIN DIKURANGKEUN Ngan </text>
<text sub="clublinks" start="563.329" dur="0.133"> DITINGKAT. LAIN-LAIN DIKURANGAN HANYA A </text>
<text sub="clublinks" start="563.462" dur="0.067"> DITINGKAT. LAIN-LAIN DIURUNGKEUN Ngan ukur pigura. </text>
<text sub="clublinks" start="563.529" dur="0.234"> LAIN-LAIN DIURUNGKEUN Ngan ukur pigura. </text>
<text sub="clublinks" start="563.763" dur="0.2"> LAIN-LAIN DIURUNGKEUN Ngan ukur pigura. Milarian </text>
<text sub="clublinks" start="563.963" dur="0.2"> LAIN-LAIN DIURUNGKEUN Ngan ukur pigura. Pilarian JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="564.163" dur="2.436"> LAIN-LAIN DIURUNGKEUN Ngan ukur pigura. Pilarian JEUNG RESCUE </text>
<text sub="clublinks" start="566.599" dur="0.2"> LAIN-LAIN DIURUNGKEUN Ngan ukur pigura. Pilarian sareng tim HASIL </text>
<text sub="clublinks" start="566.799" dur="0.067"> LAIN-LAIN DIURUNGKEUN Ngan ukur pigura. Milarian sareng nyalametkeun timana </text>
<text sub="clublinks" start="566.866" dur="0.2"> Milarian sareng nyalametkeun timana </text>
<text sub="clublinks" start="567.066" dur="0.2"> Pilarian sareng pasukan HASIL parantos kaluar </text>
<text sub="clublinks" start="567.266" dur="0.2"> PILIHAN JEUNG PASANG RESCUE TEU PÉNGÉNA </text>
<text sub="clublinks" start="567.466" dur="0.101"> PILIHAN JEUNG PASANG RESCUE TEU Dinten Kieu sareng </text>
<text sub="clublinks" start="567.567" dur="0.1"> PILIHAN JEUNG TIM RESORT ANU DILUWIH DENGAN ANJING </text>
<text sub="clublinks" start="567.667" dur="0.066"> PILIHAN JEUNG PASANG RESCUE TEU PÉNGÉN DINA ANJING ANJEUN </text>
<text sub="clublinks" start="567.733" dur="0.267"> OUT Dinten ieu sareng ANJING bade </text>
<text sub="clublinks" start="568" dur="0.067"> OUT Dinten ieu sareng ANJING bade ngalangkungan </text>
<text sub="clublinks" start="568.067" dur="0.133"> OUT Dinten ieu sareng ANJING bade ngalangkungannana </text>
<text sub="clublinks" start="568.2" dur="0.167"> OUT Dinten ieu sareng ANJING bade ngalangkungan karusuhan </text>
<text sub="clublinks" start="568.367" dur="0.1"> OUT Dinten Kieu sareng ANJING bade ngalangkungan pamariksaan RUBBLE </text>
<text sub="clublinks" start="568.467" dur="0.067"> OUT Dinten ieu sareng ANJING bade ngalangkungan kareseb anu diparios </text>
<text sub="clublinks" start="568.534" dur="2.002"> Ngalangkungan ceking cek kanggo </text>
<text sub="clublinks" start="570.536" dur="0.267"> Ngalangkungan RUBBLE mariksa VICTIMS. </text>
<text sub="clublinks" start="570.803" dur="0.334"> KANGSAAN. </text>
<text sub="clublinks" start="571.137" dur="0.1"> KANGSAAN. Kieu </text>
<text sub="clublinks" start="571.237" dur="0.133"> KANGSAAN. Seuneu ieu </text>
<text sub="clublinks" start="571.37" dur="0.167"> KANGSAAN. Seuneu ieu parantos </text>
<text sub="clublinks" start="571.537" dur="0.1"> KANGSAAN. Seuneu ieu parantos dikonsumsi </text>
<text sub="clublinks" start="571.637" dur="0.067"> KANGSAAN. Seuneu ieu parantos dikonsumsi hiji </text>
<text sub="clublinks" start="571.704" dur="0.267"> Seuneu ieu parantos dikonsumsi hiji </text>
<text sub="clublinks" start="571.971" dur="0.1"> Seuneu ieu parantos dikonsumsi hiji ratus </text>
<text sub="clublinks" start="572.071" dur="0.1"> Seuneu ieu parantos dikonsumsi hiji ratus genep puluh </text>
<text sub="clublinks" start="572.171" dur="2.436"> Seuneu ieu parantos dikonsumsi sajumlah ENAM ENAM ENAM </text>
<text sub="clublinks" start="574.607" dur="0.067"> Seuneu ieu parantos dikonsumsi hiji ratus genep puluh genep rébu </text>
<text sub="clublinks" start="574.674" dur="0.233"> Ratusan genep genep genep puluh rébu </text>
<text sub="clublinks" start="574.907" dur="0.067"> Ratusan genep genep genep rébu acar. </text>
<text sub="clublinks" start="574.974" dur="0.267"> ACRES. </text>
<text sub="clublinks" start="575.241" dur="0.1"> ACRES. IEU </text>
<text sub="clublinks" start="575.341" dur="0.1"> ACRES. IEU </text>
<text sub="clublinks" start="575.441" dur="0.134"> ACRES. ANJEUNG HUNGKUL </text>
<text sub="clublinks" start="575.575" dur="0.166"> ACRES. Éta ngan ukur genep </text>
<text sub="clublinks" start="575.741" dur="0.067"> ACRES. Éta ngan ukur genep genep persén </text>
<text sub="clublinks" start="575.808" dur="0.3"> Éta ngan ukur genep genep persén </text>
<text sub="clublinks" start="576.108" dur="0.067"> Éta ngan ukur genep persén anu dikandung </text>
<text sub="clublinks" start="576.175" dur="0.1"> Éta ngan ukur genep persén anu dikandung dina </text>
<text sub="clublinks" start="576.275" dur="1.368"> Éta ngan ukur genep persén anu dikandung ieu </text>
<text sub="clublinks" start="577.643" dur="0.301"> Éta ngan ukur genep persén anu dikandung dina titik ieu. </text>
<text sub="clublinks" start="577.944" dur="0.333"> DIKANDUNGKEUN DINA POINT INI. </text>
<text sub="clublinks" start="578.277" dur="0.134"> DIKANDUNGKEUN DINA POINT INI. URANG </text>
<text sub="clublinks" start="578.411" dur="0.167"> DIKANDUNGKEUN DINA POINT INI. Urang parantos Diajar </text>
<text sub="clublinks" start="578.578" dur="0.233"> DIKANDUNGKEUN DINA POINT INI. Urang parantos diajar THE </text>
<text sub="clublinks" start="578.811" dur="0.167"> DIKANDUNGKEUN DINA POINT INI. Urang parantos diajar sabab </text>
<text sub="clublinks" start="578.978" dur="0.067"> DIKANDUNGKEUN DINA POINT INI. Urang parantos diajar sabab ayeuna wengi </text>
<text sub="clublinks" start="579.045" dur="0.166"> Urang parantos diajar sabab ayeuna wengi </text>
<text sub="clublinks" start="579.211" dur="0.101"> Kami parantos neuleuman sabab musababna </text>
<text sub="clublinks" start="579.312" dur="0.066"> Urang parantos diajar sabab ieu sapeuting </text>
<text sub="clublinks" start="579.378" dur="0.067"> Kami parantos neuleuman sabab musababna sapeuting </text>
<text sub="clublinks" start="579.445" dur="0.167"> Kami parantos neuleuman sabab musababna sapeuting ieu </text>
<text sub="clublinks" start="579.612" dur="0.1"> Kami parantos neuleuman sabab musababna salah sahiji anu leutik </text>
<text sub="clublinks" start="579.712" dur="0.067"> Kami parantos neuleuman sabab musababna salah sahiji anu leutik </text>
<text sub="clublinks" start="579.779" dur="1.968"> Tina salah sahiji anu leuwih leutik tiheula </text>
<text sub="clublinks" start="581.747" dur="0.201"> Tina salah sahiji anu leuwih leutik anu mimiti éta </text>
<text sub="clublinks" start="581.948" dur="0.2"> Tina salah sahiji anu leuwih leutik anu mimiti </text>
<text sub="clublinks" start="582.148" dur="0.133"> Tina salah sahiji anu leutik anu mimiti ti mimiti </text>
<text sub="clublinks" start="582.281" dur="0.167"> Tina salah sahiji anu leuwih leutik tiheula anu dimimitian di </text>
<text sub="clublinks" start="582.448" dur="0.067"> Tina salah sahiji anu leuwih leutik anu mimiti di Portland </text>
<text sub="clublinks" start="582.515" dur="0.2"> Anu dimimitian di PORTLAND </text>
<text sub="clublinks" start="582.715" dur="0.1"> Anu dimimitian di daérah PORTLAND </text>
<text sub="clublinks" start="582.815" dur="0.134"> Anu dimimitian di daérah PORTLAND panungtungan </text>
<text sub="clublinks" start="582.949" dur="0.066"> Anu dimimitian di daérah PORTLAND minggu kamari. </text>
<text sub="clublinks" start="583.015" dur="0.167"> WILAYAH MINGGU AKHIR. </text>
<text sub="clublinks" start="583.182" dur="0.234"> WILAYAH MINGGU AKHIR. >> </text>
<text sub="clublinks" start="583.416" dur="0.1"> WILAYAH MINGGU AKHIR. >> PANALUNGTIKAN </text>
<text sub="clublinks" start="583.516" dur="0.1"> WILAYAH MINGGU AKHIR. >> PANALUNGNA NYarios </text>
<text sub="clublinks" start="583.616" dur="0.1"> WILAYAH MINGGU AKHIR. >> PAMIWAL SORANGAN </text>
<text sub="clublinks" start="583.716" dur="0.067"> WILAYAH MINGGU AKHIR. >> PISI SISI NYAJEUN TUNAI </text>
<text sub="clublinks" start="583.783" dur="19.252"> >> PISI SISI NYAJEUN TUNAI </text>
<text sub="clublinks" start="603.035" dur="0.2"> >> PISI PANJIJI HALEM Tuduhkeun </text>
<text sub="clublinks" start="603.235" dur="0.201"> >> PELIJARA NYAUTURUN GUNUNG GUNUNG HALEM </text>
<text sub="clublinks" start="603.436" dur="0.2"> >> PELIJARA NYAJEUN GUNJUKKAN GUNUNG HALEM BALD </text>
<text sub="clublinks" start="603.636" dur="0.233"> >> PELIJARA NYAJEUN GUNJUKKAN HALEM GUNUNG BALD Puncak </text>
<text sub="clublinks" start="603.869" dur="0.067"> >> PELIJARA NYAJARKAN GUNJUKKAN GUNUNG HALEM GUNUNG BUNGA PUNCAK </text>
<text sub="clublinks" start="603.936" dur="0.234"> HALEM GUNUNG BUNGA JUNUNG BUNGA </text>
<text sub="clublinks" start="604.17" dur="0.033"> HALEM GUNUNG BALD PUNCAK SABUN KEBATAKAN </text>
<text sub="clublinks" start="604.203" dur="0.167"> HALEM GUNUNG BALD PUNCAK KAHAYANG SORI UTARA OF </text>
<text sub="clublinks" start="604.37" dur="0.167"> HALEM GUNUNG BALD PUNCAK SABUN KEBATAKAN BARU BARENG NEWBERG </text>
<text sub="clublinks" start="604.537" dur="0.2"> HALEM GUNUNG BALD PUNCAK KAPUNGKEUN BARENG NU KALIMAH BARUBERBER TADI </text>
<text sub="clublinks" start="604.737" dur="0.1"> HALEM MOUNTAIN BALD PUNCAK KAPUNGKEUN BARENG NORTH OF NEWBERG DIMULA </text>
<text sub="clublinks" start="604.837" dur="0.067"> HALEM MOUNTAIN BALD PUNCAK KAPUNGKEUN BARENG NORTH OF NEWBERG DITANGGUNG JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="604.904" dur="0.167"> NORTH NEWBERG DIMIMULA NU </text>
<text sub="clublinks" start="605.071" dur="0.2"> NORTH NEWBERG dimimitian ku hiji </text>
<text sub="clublinks" start="605.271" dur="0.233"> NORTH NEWBERG dimimitian ku anu teu bener </text>
<text sub="clublinks" start="605.504" dur="0.067"> NORTH NEWBERG dimimitian ku anu teu pati jelas </text>
<text sub="clublinks" start="605.571" dur="0.3"> ANJEUNG DILAKSAN TEU </text>
<text sub="clublinks" start="605.871" dur="0.067"> KAMPIRE ÉKÉNGASI BATAS </text>
<text sub="clublinks" start="605.938" dur="0.167"> KAMPIRAN LUAR BIASA TEU SANGKA </text>
<text sub="clublinks" start="606.105" dur="0.167"> KAMPIRAN LUAR BIASA DI PRIVATE </text>
<text sub="clublinks" start="606.272" dur="0.067"> KAMPIRE TEU ÉPÉRÉTÉL DINA TEU PRIVATE </text>
<text sub="clublinks" start="606.339" dur="0.267"> KAMPIRE DI HARTA PRIVATE </text>
<text sub="clublinks" start="606.606" dur="0.033"> KAMPIRE DI HASIL PRIVATE Kusabab </text>
<text sub="clublinks" start="606.639" dur="0.1"> KAMPIRE ON HARTA PRIVATE Kusabab </text>
<text sub="clublinks" start="606.739" dur="0.1"> KAMPIRE DI HARTA PRIVATE Kusabab </text>
<text sub="clublinks" start="606.839" dur="0.1"> KAMPIRE DI HARTA PRIVATE Kusabab Luhur </text>
<text sub="clublinks" start="606.939" dur="0.1"> KAMPIRE DENGAN HARTA PRIVATE Kusabab meunangna jangkung </text>
<text sub="clublinks" start="607.039" dur="0.067"> KAMPIRE DENGAN HARTA PRIVATE Kusabab meunangna jangkung JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="607.106" dur="0.2"> Kusabab meunangna jangkung JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="607.306" dur="0.1"> Kusabab meunangna jangkung tur garing </text>
<text sub="clublinks" start="607.406" dur="0.067"> Kusabab meunangna tinggi sareng bahan beuleum garing </text>
<text sub="clublinks" start="607.473" dur="0.1"> Kusabab meunangna tinggi sareng garing bahan na </text>
<text sub="clublinks" start="607.573" dur="0.067"> Kusabab meunangna tinggi sareng garing garing éta diperlukeun </text>
<text sub="clublinks" start="607.64" dur="0.133"> Kusabab meunangna tinggi sareng garing garing éta asup </text>
<text sub="clublinks" start="607.773" dur="0.067"> Kusabab meunangna tinggi sareng garing garing éta diperlukeun dina nyebar </text>
<text sub="clublinks" start="607.84" dur="0.267"> SUSU KERING NYIEUN DIPÉNGKEUN </text>
<text sub="clublinks" start="608.107" dur="0.133"> SUSU KERING NYIEUN DITAMBAHKEUN AKROSS </text>
<text sub="clublinks" start="608.24" dur="0.167"> SUSU KERING NYIEUN DITAMBAHKEUN NGALANGKEUN Dalapan </text>
<text sub="clublinks" start="608.407" dur="0.134"> SUSU KERING NYIEUN DIPÉNGKEUN DAMPAK SADAYANA dalapan ratus </text>
<text sub="clublinks" start="608.541" dur="0.067"> SUSU KERING NYIEUN DIPERUHKEUN NGALANGKEUNG TIASA TIASA RASA TUJUH PITUNG </text>
<text sub="clublinks" start="608.608" dur="0.2"> DATANG dalapan puluh tujuh puluh </text>
<text sub="clublinks" start="608.808" dur="0.133"> DATANG dalapan ratus tujuh puluh lima </text>
<text sub="clublinks" start="608.941" dur="0.067"> DASAR dalapan ratus tujuh puluh lima acar. </text>
<text sub="clublinks" start="609.008" dur="0.2"> LIMA HASANA. </text>
<text sub="clublinks" start="609.208" dur="0.1"> LIMA HASANA. THE </text>
<text sub="clublinks" start="609.308" dur="0.067"> LIMA HASANA. Seuneu </text>
<text sub="clublinks" start="609.375" dur="0.067"> LIMA HASANA. DIPAYAR SANGUN </text>
<text sub="clublinks" start="609.442" dur="0.2"> LIMA HASANA. Seuneu LED TO </text>
<text sub="clublinks" start="609.642" dur="0.067"> LIMA HASANA. Seuneu LED TO EVACUATIONS </text>
<text sub="clublinks" start="609.709" dur="0.233"> Seuneu LED TO EVACUATIONS </text>
<text sub="clublinks" start="609.942" dur="0.1"> Seuneu LED TO EVACUATIONS Tukang </text>
<text sub="clublinks" start="610.042" dur="0.1"> Seuneu LED TO EVACUATIONS MINGGU AKHIR </text>
<text sub="clublinks" start="610.142" dur="0.201"> Seuneu LED TO EVACUATIONS MINGGU TUNGGAL TAPI </text>
<text sub="clublinks" start="610.343" dur="0.1"> Seuneu LED TO EVACUATIONS MINGGU AKHIR TAPI DULUR SADAYANA </text>
<text sub="clublinks" start="610.443" dur="0.066"> Seuneu LED TO EVACUATIONS MINGGU AKHIR TAPI DULUR SADAYANA </text>
<text sub="clublinks" start="610.509" dur="0.267"> MINGGU AKHIR TAPI DULUR SADAYANA </text>
<text sub="clublinks" start="610.776" dur="0.067"> MINGGU AKHIR TAPI DULUR SADAYANA DIBENAR </text>
<text sub="clublinks" start="610.843" dur="0.134"> MINGGU AKHIR TAPI DULU SADAYANA DIHENTEU </text>
<text sub="clublinks" start="610.977" dur="0.1"> MINGGU AKHIR TAPI DULU SADAYANA DIBENARKEUN BALIK </text>
<text sub="clublinks" start="611.077" dur="0.1"> MINGGU AKHIR TAPI DULUR SADAYANA DIBENARKEUN BALIK KA RUMAH </text>
<text sub="clublinks" start="611.177" dur="0.066"> MINGGU AKHIR TAPI DULU SADAYANA DIBENARKEUN BALIK KA RUMAH AYEUNA. </text>
<text sub="clublinks" start="611.243" dur="0.167"> Diidinan mulang deui ka imah ayeuna. </text>
<text sub="clublinks" start="611.41" dur="0.067"> Diidinan mulang deui ka imah ayeuna. IEU </text>
<text sub="clublinks" start="611.477" dur="0.2"> Diidinan mulang deui ka imah ayeuna. IEU </text>
<text sub="clublinks" start="611.677" dur="0.1"> Diidinan mulang deui ka imah ayeuna. Éta dianggap </text>
<text sub="clublinks" start="611.777" dur="0.067"> Diidinan mulang deui ka imah ayeuna. Éta dianggap lengkep </text>
<text sub="clublinks" start="611.844" dur="0.3"> Éta dianggap lengkep </text>
<text sub="clublinks" start="612.144" dur="0.1"> Éta dianggap lengkep ngandung </text>
<text sub="clublinks" start="612.244" dur="0.201"> NYA DIANGGUHKEUN KUEUNGEUN ETA BUTUH </text>
<text sub="clublinks" start="612.445" dur="0.1"> Éta dianggap lengkep ngandung tapi pamadam kebakaran </text>
<text sub="clublinks" start="612.545" dur="0.067"> Éta dianggap leres-leres dikandung tapi pemadam kebakaran éta </text>
<text sub="clublinks" start="612.612" dur="0.233"> DIKONTON TAPI PEMADAM SENI </text>
<text sub="clublinks" start="612.845" dur="0.167"> DIKANDUNGI TAPI PEMADAM MASIH MASIH </text>
<text sub="clublinks" start="613.012" dur="0.067"> DIANDUNG TAPI PEMADAM SÉSÉS MASIH MASIH </text>
<text sub="clublinks" start="613.079" dur="0.1"> DIKANDUNGI TAPI PEMADAM TETEP MASIH PUTTING </text>
<text sub="clublinks" start="613.179" dur="0.133"> DIKANDUNGI TAPI PEMADAM MASIH MASIH MASIHKEUN PANASARAN </text>
<text sub="clublinks" start="613.312" dur="0.067"> DIANDUNG TAPI PEMADAM MASIH MASIH MASIHKEUN KELUAR PANAS PANAS </text>
<text sub="clublinks" start="613.379" dur="0.067"> DIKONTON TAPI PEMADAM MASIH MASIH MASIH NGABÉRÉK PANAS PANASNA JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="613.446" dur="0.267"> MASIH NANGTUNGKEUN KOTA PANASNA JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="613.713" dur="0.133"> MASIH MASIHKEUN LUAS PANAS HATE JEUNG SABARNA </text>
<text sub="clublinks" start="613.846" dur="0.2"> MASIH MASIHKEUN LUAS PANAS PANASIA JEUNG NYAÉNYA </text>
<text sub="clublinks" start="614.046" dur="0.067"> MASIH MASIHKEUN LUAS PANAS PANASIA JEUNG NYAOSA NYARITA WARGA </text>
<text sub="clublinks" start="614.113" dur="0.067"> MASIH MASIHKEUN KOTOR PANAS JEUNG ANJEUNG NYARITA WARGA </text>
<text sub="clublinks" start="614.18" dur="0.233"> Aranjeunna naroskeun penduduk </text>
<text sub="clublinks" start="614.413" dur="0.067"> Aranjeunna naroskeun warga anu kedah ditingali </text>
<text sub="clublinks" start="614.48" dur="0.1"> Aranjeunna naroskeun padumuk pikeun awas </text>
<text sub="clublinks" start="614.58" dur="0.2"> Aranjeunna naroskeun penduduk anu kedah diawaskeun </text>
<text sub="clublinks" start="614.78" dur="0.1"> Aranjeunna naroskeun padumuk pikeun awas pikeun perokok </text>
<text sub="clublinks" start="614.88" dur="0.067"> Aranjeunna naroskeun padumuk pikeun awas pikeun aréa SMOLDERING </text>
<text sub="clublinks" start="614.947" dur="0.167"> Awas pikeun Area SMOLDERING </text>
<text sub="clublinks" start="615.114" dur="0.1"> Awas pikeun Area SMOLDERING Hurung </text>
<text sub="clublinks" start="615.214" dur="0.167"> Awas pikeun Area Ngaleutikeun Aranjeunna </text>
<text sub="clublinks" start="615.381" dur="0.1"> Awas pikeun Area Ngalembut Kana Bahanna </text>
<text sub="clublinks" start="615.481" dur="0.067"> Awas pikeun Area Ngalembut Kana Bahan Aranjeunna </text>
<text sub="clublinks" start="615.548" dur="0.133"> Awas pikeun Area Ngalembut Kana Bahanna sareng jantenna </text>
<text sub="clublinks" start="615.681" dur="0.067"> Awas pikeun Area Ngalembut Kana Bahan Aranjeunna sareng siap </text>
<text sub="clublinks" start="615.748" dur="0.167"> Kana harta maranhanana sareng siap </text>
<text sub="clublinks" start="615.915" dur="0.167"> Kana harta maranhanana sareng siap pikeun </text>
<text sub="clublinks" start="616.082" dur="0.133"> Kana harta maranhanana sareng siap siap </text>
<text sub="clublinks" start="616.215" dur="0.067"> Kana harta maranhanana sareng siap siap deui </text>
<text sub="clublinks" start="616.282" dur="0.1"> Kana harta maranhanana sareng siap siap deui dina </text>
<text sub="clublinks" start="616.382" dur="0.067"> Kana harta maranhanana sareng siap siap deui dina kasus </text>
<text sub="clublinks" start="616.449" dur="0.333"> Pikeun épaku deui dina kasus </text>
<text sub="clublinks" start="616.782" dur="1.802"> Pikeun ngébréhkeun deui dina kaayaan kasus </text>
<text sub="clublinks" start="618.584" dur="0.2"> Pikeun ngébréhkeun deui dina kaayaan ngarobih kaayaan </text>
<text sub="clublinks" start="618.784" dur="0.234"> Pikeun épéksi deui dina kaayaan kasus Ngarobih </text>
<text sub="clublinks" start="619.018" dur="0.1"> Pikeun épakuasi deui dina kaayaan kasus Ngarobih ka jalma-jalma </text>
<text sub="clublinks" start="619.118" dur="0.067"> Pikeun épakuasi deui dina kaayaan kasus Ngarobih ka anu henteu </text>
<text sub="clublinks" start="619.185" dur="0.267"> Kaayaan Ngarobih ka Anu Henteu </text>
<text sub="clublinks" start="619.452" dur="0.167"> Kaayaan Ngarobih ka Anu Henteu Langsung </text>
<text sub="clublinks" start="619.619" dur="0.066"> KAAYAAN Ngarobih ka jalma-jalma anu henteu langsung dipengaruhi </text>
<text sub="clublinks" start="619.685" dur="0.2"> KAAYAAN Ngarobih ka jalma-jalma anu henteu langsung dipangaruhan ku </text>
<text sub="clublinks" start="619.885" dur="1.836"> KAAYAAN Ngarobih ka jalma-jalma anu henteu langsung dipangaruhan ku </text>
<text sub="clublinks" start="621.721" dur="0.066"> KAAYAAN Ngarobih ka jalma-jalma anu henteu langsung dipangaruhan ku anu tiheula </text>
<text sub="clublinks" start="621.787" dur="0.201"> LANGSUNG DITAMPANGKEUN KAHIJI </text>
<text sub="clublinks" start="621.988" dur="0.066"> LANGSUNG DITAMPANGKEUN KAHIJI. </text>
<text sub="clublinks" start="622.054" dur="0.334"> . </text>
<text sub="clublinks" start="622.388" dur="0.1"> . >> </text>
<text sub="clublinks" start="622.488" dur="0.134"> . >> THE </text>
<text sub="clublinks" start="622.622" dur="0.166"> . >> BESAR </text>
<text sub="clublinks" start="622.788" dur="0.067"> . >> PERTANYAAN BESAR </text>
<text sub="clublinks" start="622.855" dur="0.1"> . >> PERTANYAAN BÉH </text>
<text sub="clublinks" start="622.955" dur="0.067"> . >> PERTANYAAN BESAR KANA </text>
<text sub="clublinks" start="623.022" dur="0.233"> >> PERTANYAAN BESAR KANA </text>
<text sub="clublinks" start="623.255" dur="0.101"> >> PERTANYAAN BESAR KAPANYA Kersa </text>
<text sub="clublinks" start="623.356" dur="0.133"> >> PERTANYAAN BESAR KAPANYA KIEU KITU </text>
<text sub="clublinks" start="623.489" dur="2.035"> >> PERTANYAAN BÉBÉNÉÉÉÉÉÉÉÉK Lamun ieu bakal ngaroko </text>
<text sub="clublinks" start="625.524" dur="0.234"> >> PERTANYAAN BÉBÉNÉÉÉÉNA APA JEUNG SÉRÉS SÉNA </text>
<text sub="clublinks" start="625.758" dur="0.2"> >> PERTANYAAN BÉBÉNÉÉÉÉNA APA HENTEU SÉRÉS SIA HAYANG </text>
<text sub="clublinks" start="625.958" dur="0.067"> >> PERTANYAAN BÉBÉNÉÉÉÉNA APA HENTEU RÉSÉH ieu jelas </text>
<text sub="clublinks" start="626.025" dur="0.267"> Naha ieu bakal jelas-jelas hatur nuhun </text>
<text sub="clublinks" start="626.292" dur="0.167"> AKAN SUSU INI JELEMA HATUR NANGTU KA PUNGJUNG </text>
<text sub="clublinks" start="626.459" dur="0.133"> AKAN SOKOK INI JELAS NURUT KA PAMARA BARBARA </text>
<text sub="clublinks" start="626.592" dur="0.067"> AKAN SUSU INI JELEMA HATUR NANGTU BARBARA LOKKEN </text>
<text sub="clublinks" start="626.659" dur="0.1"> AKAN SOK NGOMPOK INI JADI HASIL NINGGAL KA BARBARA LOKKEN SAHA </text>
<text sub="clublinks" start="626.759" dur="0.067"> AKAN SOK NGOMPOK INI JADI HASIL NINGGAL KA BARBARA LOKKEN SAHA NGirim </text>
<text sub="clublinks" start="626.826" dur="0.2"> PANDANGAN BARBARA LOKKEN SAHA NGirim </text>
<text sub="clublinks" start="627.026" dur="0.133"> PAMANDA BARBARA LOKKEN Anu NGirim US </text>
<text sub="clublinks" start="627.159" dur="0.134"> PAMANDI BARBARA LOKKEN Anu NGirim Ka Urang ieu </text>
<text sub="clublinks" start="627.293" dur="0.1"> PAMANDI BARBARA LOKKEN Anu NGirimkeun Gambar ieu </text>
<text sub="clublinks" start="627.393" dur="2.135"> PAMANDI BARBARA LOKKEN Anu NGirimkeun Ieu Poto ieu Ti </text>
<text sub="clublinks" start="629.528" dur="0.067"> PAMANDI BARBARA LOKKEN Anu NGirimkeun Ieu Poto ieu Ti Bumi </text>
<text sub="clublinks" start="629.595" dur="0.3"> US ieu gambar ti jero taneuh </text>
<text sub="clublinks" start="629.895" dur="0.101"> US ieu gambar ti jero cai </text>
<text sub="clublinks" start="629.996" dur="0.2"> KAMI Poto-potret ieu ti tempat nyeuseuh cai di </text>
<text sub="clublinks" start="630.196" dur="0.133"> KAMI Poto-potret ieu ti mimiti nyeuseuh WASHINGTON DI </text>
<text sub="clublinks" start="630.329" dur="0.067"> KAMI Poto-potret ieu ti tempat nyeuseuh cai di gunung. </text>
<text sub="clublinks" start="630.396" dur="0.2"> WASHINGTON DI GORGE. </text>
<text sub="clublinks" start="630.596" dur="0.134"> WASHINGTON DI GORGE. Anjeunna </text>
<text sub="clublinks" start="630.73" dur="0.1"> WASHINGTON DI GORGE. MANÉHNA NYEBUTKEUN </text>
<text sub="clublinks" start="630.83" dur="0.2"> WASHINGTON DI GORGE. MANÉHNA ANJEUN NYA </text>
<text sub="clublinks" start="631.03" dur="0.233"> WASHINGTON DI GORGE. MANÉHNA ANJEUN MANÉHNA MANÉHNA </text>
<text sub="clublinks" start="631.263" dur="0.067"> WASHINGTON DI GORGE. MANÉHNA ANJEUN MANÉHNA ANJEUN </text>
<text sub="clublinks" start="631.33" dur="2.202"> MANÉHNA ANJEUN MANÉHNA ANJEUN </text>
<text sub="clublinks" start="633.532" dur="0.201"> NYAAH NYAAHNA ANJING ANJEUN JELAS </text>
<text sub="clublinks" start="633.733" dur="0.3"> NYAAH NYAAHNA ANJING ANJEUN HAYANG JELAS. </text>
<text sub="clublinks" start="634.033" dur="0.334"> HUTANG JELAS. </text>
<text sub="clublinks" start="634.367" dur="0.1"> HUTANG JELAS. abdi </text>
<text sub="clublinks" start="634.467" dur="0.1"> HUTANG JELAS. ÉMUTAN ABDI </text>
<text sub="clublinks" start="634.567" dur="0.133"> HUTANG JELAS. PIKIR URANG </text>
<text sub="clublinks" start="634.7" dur="0.1"> HUTANG JELAS. PIKIR URANG SADAYANA </text>
<text sub="clublinks" start="634.8" dur="0.067"> HUTANG JELAS. Sigana mah urang sadayana. </text>
<text sub="clublinks" start="634.867" dur="0.234"> Sigana mah urang sadayana. </text>
<text sub="clublinks" start="635.101" dur="0.133"> Sigana mah urang sadayana. KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="635.234" dur="0.2"> Sigana mah urang sadayana. CHERYL GEISLER </text>
<text sub="clublinks" start="635.434" dur="0.201"> Sigana mah urang sadayana. CHERYL GEISLER I </text>
<text sub="clublinks" start="635.635" dur="1.001"> Sigana mah urang sadayana. CHERYL GEISLER sigana mah </text>
<text sub="clublinks" start="636.636" dur="0.066"> Sigana mah urang sadayana. CHERYL GEISLER sigana mah nyarios </text>
<text sub="clublinks" start="636.702" dur="0.2"> CHERYL GEISLER sigana mah nyarios </text>
<text sub="clublinks" start="636.902" dur="0.201"> CHERYL GEISLER sigana mah nyarios </text>
<text sub="clublinks" start="637.103" dur="0.033"> CHERYL GEISLER sigana mah nyarios seueur </text>
<text sub="clublinks" start="637.136" dur="0.167"> CHERYL GEISLER sigana mah nyarios ti seueur </text>
<text sub="clublinks" start="637.303" dur="0.067"> CHERYL GEISLER sigana mah nyarios kanggo seueur urang. </text>
<text sub="clublinks" start="637.37" dur="0.333"> Pikeun seueur urang. </text>
<text sub="clublinks" start="637.703" dur="0.1"> Pikeun seueur urang. Anjeunna </text>
<text sub="clublinks" start="637.803" dur="0.134"> Pikeun seueur urang. ANJEUNNA TADINA </text>
<text sub="clublinks" start="637.937" dur="0.167"> Pikeun seueur urang. MANÉHNA Ngan </text>
<text sub="clublinks" start="638.104" dur="0.066"> Pikeun seueur urang. MANÉHNA Ngan ukur NGAGUM </text>
<text sub="clublinks" start="638.17" dur="0.1"> Pikeun seueur urang. ANJEUNG KUMUNGKEUN LANGSUNG KA </text>
<text sub="clublinks" start="638.27" dur="0.101"> Pikeun seueur urang. ANJEUN ÉÉÉÉNG BAGJA NINGALI </text>
<text sub="clublinks" start="638.371" dur="0.066"> Pikeun seueur urang. Anjeunna ngan ukur resep ningali </text>
<text sub="clublinks" start="638.437" dur="0.201"> Anjeunna ngan ukur resep ningali </text>
<text sub="clublinks" start="638.638" dur="0.2"> ANJEUNG KANGSA GAMPANG NINGALI MATÉNA </text>
<text sub="clublinks" start="638.838" dur="1.802"> ANJEUN KANGGO GAMPANG NINGALI MATÉNA Ngan </text>
<text sub="clublinks" start="640.64" dur="0.233"> ANJEUNG KUMUNGKEUN BARANG NINGALI MATÉNA Ngan Nyawang </text>
<text sub="clublinks" start="640.873" dur="0.2"> ANJEUNG KUMUNGKEUN BARANG NINGALI MATÉNA Ngan Nuju Ngintip Ngalangkungan </text>
<text sub="clublinks" start="641.073" dur="0.067"> ANJEUNG KUMUNGKEUN BARANG NINGALI panonpoé Ngan ukur ningali dina </text>
<text sub="clublinks" start="641.14" dur="0.234"> SUN HANYA NINGALI MELALUI THE </text>
<text sub="clublinks" start="641.374" dur="0.133"> SUN HANYA NINGALI LALAKI ROKOK </text>
<text sub="clublinks" start="641.507" dur="0.067"> SUN HANYA NÉSIL LALAKI ROKOK DINA. </text>
<text sub="clublinks" start="641.574" dur="0.267"> Haseup Dinten ayeuna. </text>
<text sub="clublinks" start="641.841" dur="0.066"> Haseup Dinten ayeuna. Éta Éta </text>
<text sub="clublinks" start="641.907" dur="0.134"> Haseup Dinten ayeuna. Éta AYA </text>
<text sub="clublinks" start="642.041" dur="0.067"> Haseup Dinten ayeuna. Éta di CAMAS. </text>
<text sub="clublinks" start="642.108" dur="0.233"> Éta di CAMAS. </text>
<text sub="clublinks" start="642.341" dur="0.1"> Éta di CAMAS. HAYU </text>
<text sub="clublinks" start="642.441" dur="0.067"> Éta di CAMAS. Hayu urang ngarepkeun </text>
<text sub="clublinks" start="642.508" dur="0.167"> Éta di CAMAS. Hayu urang ngarepkeun WE </text>
<text sub="clublinks" start="642.675" dur="1.835"> Éta di CAMAS. KUDU HARAPAN KITU NINGALI </text>
<text sub="clublinks" start="644.51" dur="0.234"> Éta di CAMAS. Hayu urang ngarepkeun urang tingali deui </text>
<text sub="clublinks" start="644.744" dur="0.066"> Éta di CAMAS. Hayu Urang ngarepkeun urang tingali deui éta </text>
<text sub="clublinks" start="644.81" dur="0.234"> Hayu Urang ngarepkeun urang tingali deui éta </text>
<text sub="clublinks" start="645.044" dur="0.067"> Hayu Urang ngarepkeun urang tingali deui sakedap deui. </text>
<text sub="clublinks" start="645.111" dur="0.3"> Gancang pisan. </text>
<text sub="clublinks" start="645.411" dur="0.133"> Gancang pisan. HAYU </text>
<text sub="clublinks" start="645.544" dur="0.101"> Gancang pisan. Hayu urang bawa </text>
<text sub="clublinks" start="645.645" dur="0.066"> Gancang pisan. Hayu urang mawa MATT </text>
<text sub="clublinks" start="645.711" dur="0.134"> Gancang pisan. Hayu urang mawa MATT JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="645.845" dur="0.133"> Gancang pisan. Hayu urang mawa MATT JEUNG AYEUNA </text>
<text sub="clublinks" start="645.978" dur="0.067"> Gancang pisan. Hayu urang mawa MATT AND AYEUNA URANG </text>
<text sub="clublinks" start="646.045" dur="0.233"> Hayu urang mawa MATT AND AYEUNA URANG </text>
<text sub="clublinks" start="646.278" dur="0.067"> Hayu urang bawa matt sareng ayeuna urang ngarepkeun </text>
<text sub="clublinks" start="646.345" dur="0.1"> Hayu urang mawa matt sareng ayeuna urang ngarepkeun </text>
<text sub="clublinks" start="646.445" dur="0.1"> Hayu urang mawa matt sareng ayeuna urang ngarepkeun langkung seueur </text>
<text sub="clublinks" start="646.545" dur="0.167"> Hayu urang nyandak matt sareng ayeuna urang ngarepkeun langkung seueur panonpoé </text>
<text sub="clublinks" start="646.712" dur="0.067"> Hayu urang mawa matt sareng ayeuna urang ngarepkeun deui panonpoé anu langkung seueur </text>
<text sub="clublinks" start="646.779" dur="0.2"> HARAPAN SANGATNA SANGATONGAN SUN </text>
<text sub="clublinks" start="646.979" dur="0.934"> HARAPAN SANGATNA SANGSA SILAPÉNA TAPI </text>
<text sub="clublinks" start="647.913" dur="0.167"> Ngarepkeun Anu Langkung Raos Surya Tapi urang bakal </text>
<text sub="clublinks" start="648.08" dur="0.234"> Ngarepkeun Anu Langkung Raos Surya Tapi urang ogé </text>
<text sub="clublinks" start="648.314" dur="0.2"> Ngarepkeun Anu Langkung Raos Surya Tapi urang ogé bakal nyandak </text>
<text sub="clublinks" start="648.514" dur="0.134"> Ngarepkeun Anu Langkung Raos Surya Tapi urang ogé bakal nyandak deui </text>
<text sub="clublinks" start="648.648" dur="0.066"> Ngarepkeun Anu Langkung Raos Surya Tapi urang ogé bakal nyandak hujan langkung seueur </text>
<text sub="clublinks" start="648.714" dur="0.234"> Tapi urang ogé bakal nyandak hujan langkung seueur </text>
<text sub="clublinks" start="648.948" dur="0.067"> Tapi urang ogé bakal nyandak deui curuk hujan </text>
<text sub="clublinks" start="649.015" dur="0.1"> Tapi urang ogé bakal nyandak deui curuk hujan ka </text>
<text sub="clublinks" start="649.115" dur="0.066"> Tapi urang ogé bakal nyandak deui curuk hujan janten pas. </text>
<text sub="clublinks" start="649.181" dur="0.234"> Ngalungkeun ka mat. </text>
<text sub="clublinks" start="649.415" dur="0.1"> Ngalungkeun ka mat. Nuhun, </text>
<text sub="clublinks" start="649.515" dur="0.1"> Ngalungkeun ka mat. Leres, abdi </text>
<text sub="clublinks" start="649.615" dur="0.134"> Ngalungkeun ka mat. Leres, abdi terang </text>
<text sub="clublinks" start="649.749" dur="0.2"> Ngalungkeun ka mat. Leres, abdi terang LAUREL </text>
<text sub="clublinks" start="649.949" dur="0.033"> Ngalungkeun ka mat. Leres, abdi terang LAUREL DINA </text>
<text sub="clublinks" start="649.982" dur="0.067"> Ngalungkeun ka mat. Leres, abdi terang LAUREL Dinten kamari </text>
<text sub="clublinks" start="650.049" dur="0.2"> Leres, abdi terang LAUREL Dinten kamari </text>
<text sub="clublinks" start="650.249" dur="0.167"> Leres, kuring terang LAUREL Dinten kamari kuring terang </text>
<text sub="clublinks" start="650.416" dur="1.401"> Leres, abdi terang LAUREL Dinten kamari kuring ningali MY </text>
<text sub="clublinks" start="651.817" dur="0.301"> Leres, abdi terang LAUREL Dinten kamari kuring ningali kalangkang kuring. </text>
<text sub="clublinks" start="652.118" dur="0.233"> NANGTUNGKEUN KONGRÉAN KURING. </text>
<text sub="clublinks" start="652.351" dur="0.1"> NANGTUNGKEUN KONGRÉAN KURING. abdi </text>
<text sub="clublinks" start="652.451" dur="0.1"> NANGTUNGKEUN KONGRÉAN KURING. Kuring NGARASA </text>
<text sub="clublinks" start="652.551" dur="0.234"> NANGTUNGKEUN KONGRÉAN KURING. Abdi NGARASA </text>
<text sub="clublinks" start="652.785" dur="0.1"> NANGTUNGKEUN KONGRÉAN KURING. NGARASA JEUNG PUNXSUTAWNEY </text>
<text sub="clublinks" start="652.885" dur="0.067"> NANGTUNGKEUN KONGRÉAN KURING. Abdi rumaos PUNXSUTAWNEY PHIL </text>
<text sub="clublinks" start="652.952" dur="0.267"> Abdi rumaos PUNXSUTAWNEY PHIL </text>
<text sub="clublinks" start="653.219" dur="0.066"> Kuring RASA PUNXSUTAWNEY PHIL HAYANG </text>
<text sub="clublinks" start="653.285" dur="0.101"> Kuring RASA PUNXSUTAWNEY PHIL HAYANG </text>
<text sub="clublinks" start="653.386" dur="0.1"> Kuring RASA PUNXSUTAWNEY PHIL HAYANG RÉLAK </text>
<text sub="clublinks" start="653.486" dur="0.066"> Kuring RASA PUNXSUTAWNEY PHIL HAYANG NGABUKUL DEUI </text>
<text sub="clublinks" start="653.552" dur="0.067"> Kuring RASA PUNXSUTAWNEY PHIL HAYANG NGORÉBAT DEUI </text>
<text sub="clublinks" start="653.619" dur="0.067"> Kuring RASA PUNXSUTAWNEY PHIL HAYANG NGABALIKAT DEUI </text>
<text sub="clublinks" start="653.686" dur="0.233"> HAYANG NGORÉBANG DEUI KA MY </text>
<text sub="clublinks" start="653.919" dur="0.067"> HAYANG NGORÉBANG DEUI DINA liang kuring. </text>
<text sub="clublinks" start="653.986" dur="1.702"> Liang. </text>
<text sub="clublinks" start="655.688" dur="0.2"> Liang. KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="655.888" dur="0.067"> Liang. HENTEU KUNANAON. </text>
<text sub="clublinks" start="655.955" dur="0.333"> HENTEU KUNANAON. </text>
<text sub="clublinks" start="656.288" dur="0.101"> HENTEU KUNANAON. abdi </text>
<text sub="clublinks" start="656.389" dur="0.1"> HENTEU KUNANAON. ABDI HOYONG </text>
<text sub="clublinks" start="656.489" dur="0.133"> HENTEU KUNANAON. ABDI HOYONG </text>
<text sub="clublinks" start="656.622" dur="0.1"> HENTEU KUNANAON. Abdi hoyong nunjukkeun </text>
<text sub="clublinks" start="656.722" dur="0.134"> HENTEU KUNANAON. Abdi hoyong nunjukkeun anjeun </text>
<text sub="clublinks" start="656.856" dur="0.133"> HENTEU KUNANAON. Abdi hoyong nunjukkeun anjeun naon </text>
<text sub="clublinks" start="656.989" dur="0.067"> HENTEU KUNANAON. Abdi hoyong nunjukkeun anjeun naon anu badé </text>
<text sub="clublinks" start="657.056" dur="0.167"> Abdi hoyong nunjukkeun anjeun naon anu badé </text>
<text sub="clublinks" start="657.223" dur="0.167"> Abdi hoyong nunjukkeun naon anu lumangsung </text>
<text sub="clublinks" start="657.39" dur="0.1"> Abdi hoyong nunjukkeun naon anu di luar </text>
<text sub="clublinks" start="657.49" dur="0.1"> Abdi hoyong nunjukkeun anjeun naon anu lumangsung di luar katuhu </text>
<text sub="clublinks" start="657.59" dur="0.067"> Abdi hoyong nunjukkeun anjeun naon anu lumangsung di luar ayeuna. </text>
<text sub="clublinks" start="657.657" dur="0.266"> DI LUAR NEGERI AYEUNA. </text>
<text sub="clublinks" start="657.923" dur="0.067"> DI LUAR NEGERI AYEUNA. Hal </text>
<text sub="clublinks" start="657.99" dur="0.167"> DI LUAR NEGERI AYEUNA. Hal éta </text>
<text sub="clublinks" start="658.157" dur="0.601"> DI LUAR NEGERI AYEUNA. Hal-hal anu DITINGKATKEUN </text>
<text sub="clublinks" start="658.758" dur="0.233"> DI LUAR NEGERI AYEUNA. Hal-hal anu DITINGKATKEUN A </text>
<text sub="clublinks" start="658.991" dur="0.067"> DI LUAR NEGERI AYEUNA. Hal-hal anu ditambihan sakedik </text>
<text sub="clublinks" start="659.058" dur="0.233"> Hal-hal anu ditambihan sakedik </text>
<text sub="clublinks" start="659.291" dur="0.067"> Hal-hal anu ditambihan sakedik sakedik. </text>
<text sub="clublinks" start="659.358" dur="0.267"> BIT. </text>
<text sub="clublinks" start="659.625" dur="0.1"> BIT. KUNCI </text>
<text sub="clublinks" start="659.725" dur="0.134"> BIT. KUNCI URANG </text>
<text sub="clublinks" start="659.859" dur="0.1"> BIT. KUNCI URANG SIEUN </text>
<text sub="clublinks" start="659.959" dur="0.133"> BIT. KUNCI URANG JADI A </text>
<text sub="clublinks" start="660.092" dur="0.1"> BIT. KUNCI URANG JEUNG SIKIT </text>
<text sub="clublinks" start="660.192" dur="0.067"> BIT. KUNCI URANG JEUNG SIKIT SIKIT </text>
<text sub="clublinks" start="660.259" dur="0.234"> KUNCI URANG JEUNG SIKIT SIKIT </text>
<text sub="clublinks" start="660.493" dur="0.2"> KUNCI URANG JEUNG SIKIT SIKIT </text>
<text sub="clublinks" start="660.693" dur="0.067"> KUNCI URANG JEUNG SIKIT SIKIT TI JEUNG. </text>
<text sub="clublinks" start="660.76" dur="1.902"> TI PAMALI. </text>
<text sub="clublinks" start="662.662" dur="0.2"> TI PAMALI. KASILIHAN </text>
<text sub="clublinks" start="662.862" dur="0.233"> TI PAMALI. VISIBILITASI HENTEU </text>
<text sub="clublinks" start="663.095" dur="0.1"> TI PAMALI. TAMPILAN HENTEU AS </text>
<text sub="clublinks" start="663.195" dur="0.1"> TI PAMALI. TAMPILAN TEU SALAH </text>
<text sub="clublinks" start="663.295" dur="0.134"> TI PAMALI. TAMPILAN HENTEU SALAH JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="663.429" dur="0.067"> TI PAMALI. VISIBILITASI Sanés siga goréng sareng 64 </text>
<text sub="clublinks" start="663.496" dur="0.267"> VISIBILITASI Sanés siga goréng sareng 64 </text>
<text sub="clublinks" start="663.763" dur="0.066"> TAMPILAN Sanés siga goréng sareng 64 DEGREES. </text>
<text sub="clublinks" start="663.829" dur="0.167"> DEGREES. </text>
<text sub="clublinks" start="663.996" dur="0.1"> DEGREES. URANG </text>
<text sub="clublinks" start="664.096" dur="0.1"> DEGREES. URANG TEU </text>
<text sub="clublinks" start="664.196" dur="0.067"> DEGREES. URANG TEU BOGA </text>
<text sub="clublinks" start="664.263" dur="0.1"> DEGREES. URANG TEU AYA </text>
<text sub="clublinks" start="664.363" dur="0.067"> DEGREES. URANG TEU BOGA HUJAN </text>
<text sub="clublinks" start="664.43" dur="0.067"> DEGREES. URANG TEU BOGA HUJAN DI </text>
<text sub="clublinks" start="664.497" dur="0.267"> URANG TEU BOGA HUJAN DI </text>
<text sub="clublinks" start="664.764" dur="0.133"> URANG TEU BOGA HUJAN DI PORTLAND </text>
<text sub="clublinks" start="664.897" dur="1.602"> URANG TEU BOGA HUJAN DI PORTLAND KANAN </text>
<text sub="clublinks" start="666.499" dur="0.233"> URANG TEU BOGA HUJAN DI PORTLAND AYEUNA </text>
<text sub="clublinks" start="666.732" dur="0.2"> URANG TEU BOGA HUJAN DI PORTLAND AYEUNA Tapi </text>
<text sub="clublinks" start="666.932" dur="0.067"> URANG TEU BOGA HUJAN DI PORTLAND AYEUNA AYEUNA tapi urang </text>
<text sub="clublinks" start="666.999" dur="0.334"> PORTLAND AYEUNA AYEUNA TAPI URANG </text>
<text sub="clublinks" start="667.333" dur="0.067"> PORTLAND AYEUNA AYEUNA TAPI VISIBILITAS KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="667.4" dur="0.1"> PORTLAND AYEUNA AYEUNA TAPI VISIBILITAS KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="667.5" dur="0.066"> PORTLAND AYEUNA AYEUNA TAPI VISIBILITAS KAMI TENTANG </text>
<text sub="clublinks" start="667.566" dur="0.134"> PORTLAND AYEUNA AYEUNA TAPI VISIBILITAS KAMI TENTANG OH </text>
<text sub="clublinks" start="667.7" dur="0.067"> PORTLAND AYEUNA AYEUNA TAPI VISIBILITAS KAMI TENTANG OH TIGA </text>
<text sub="clublinks" start="667.767" dur="0.233"> KASILIHAN NGEUNKEUN KANA OH TIGA </text>
<text sub="clublinks" start="668" dur="0.134"> KASILIHAN NGEUNAAN OH TIGA kali </text>
<text sub="clublinks" start="668.134" dur="0.066"> KATAMPILAN NGEUNAAN OH TIGA KALI LEUWIH LEUWIH LEUWIH </text>
<text sub="clublinks" start="668.2" dur="0.1"> KASILIHAN NGEUNAAN OH TIGA KALI LEUWIH DUA </text>
<text sub="clublinks" start="668.3" dur="1.435"> VISIBILITASI NGEUNAAN OH TIGA KALI LEUWIH DUA ATUH </text>
<text sub="clublinks" start="669.735" dur="0.234"> KASILIHAN NGEUNAAN OH TIGA KALI LEUWIH DUA ATUH TIGA </text>
<text sub="clublinks" start="669.969" dur="0.067"> KASILIHAN NGEUNAAN OH TIGA KALI LEUWIH DUA ATUH TIGA KALI </text>
<text sub="clublinks" start="670.036" dur="0.266"> WAKTU LEUWIH DUA ATUH TIGA KALI </text>
<text sub="clublinks" start="670.302" dur="0.101"> WAKTU LEUWIH DUA ATUH TIGA KALI LEUWIH hadé </text>
<text sub="clublinks" start="670.403" dur="0.1"> KALI LEUWIH DUA ATUH TIGA KALI LEUWIH BÉTÉ </text>
<text sub="clublinks" start="670.503" dur="0.133"> KALI LEUWIH DUA ATAWA TIGA KALI LEUWIH BÉTÉNA </text>
<text sub="clublinks" start="670.636" dur="0.2"> WAKTU LEUWIH DUA ATUH TIGA WAKTU LEUWIH BETA </text>
<text sub="clublinks" start="670.836" dur="0.067"> WAKTU LEUWIH DUA ATAWA TIGA WAKTU LEUWIH BAIK DINA TI DIDIJI. </text>
<text sub="clublinks" start="670.903" dur="0.234"> LEUWIH LEUWIH JEUNG DULU kamari. </text>
<text sub="clublinks" start="671.137" dur="0.066"> LEUWIH LEUWIH JEUNG DULU kamari. MILIL </text>
<text sub="clublinks" start="671.203" dur="0.067"> LEUWIH LEUWIH JEUNG DULU kamari. Mil sareng </text>
<text sub="clublinks" start="671.27" dur="0.134"> LEUWIH LEUWIH JEUNG DULU kamari. Mil sareng A </text>
<text sub="clublinks" start="671.404" dur="0.066"> LEUWIH LEUWIH JEUNG DULU kamari. Mil sareng sajumlah. </text>
<text sub="clublinks" start="671.47" dur="0.267"> Mil sareng sajumlah. </text>
<text sub="clublinks" start="671.737" dur="0.167"> Mil sareng sajumlah. KUMAHA </text>
<text sub="clublinks" start="671.904" dur="0.2"> Mil sareng sajumlah. KUMAHA TERAKHIR </text>
<text sub="clublinks" start="672.104" dur="1.435"> Mil sareng sajumlah. KUMAHA PEUTING TENGAH </text>
<text sub="clublinks" start="673.539" dur="0.2"> Mil sareng sajumlah. KUMAHA PEUTING Tukang </text>
<text sub="clublinks" start="673.739" dur="0.2"> Mil sareng sajumlah. KUMAHA PEUTING Tukangeun perkawis </text>
<text sub="clublinks" start="673.939" dur="0.067"> Mil sareng sajumlah. KUMAHA PEUTING TUNGGAL TEU A </text>
<text sub="clublinks" start="674.006" dur="0.234"> KUMAHA PEUTING TUNGGAL TEU A </text>
<text sub="clublinks" start="674.24" dur="0.066"> KUMAHA PEUTING TUNGGAL Kinten-Kinten SATAPI </text>
<text sub="clublinks" start="674.306" dur="0.101"> KUMAHA PEUTING TUNGGAL Kinten-Kinten SABAT A </text>
<text sub="clublinks" start="674.407" dur="0.066"> KUMAHA PEUTING TUNGGAL Kinten-kinten sapotong batu. </text>
<text sub="clublinks" start="674.473" dur="0.267"> SABILIK ALANG. </text>
<text sub="clublinks" start="674.74" dur="0.1"> SABILIK ALANG. NEUTEUP </text>
<text sub="clublinks" start="674.84" dur="0.201"> SABILIK ALANG. Katingali </text>
<text sub="clublinks" start="675.041" dur="0.133"> SABILIK ALANG. KITÉNG CORVALLIS </text>
<text sub="clublinks" start="675.174" dur="0.067"> SABILIK ALANG. KITÉNG CORVALLIS DEUI </text>
<text sub="clublinks" start="675.241" dur="0.267"> KITÉNG CORVALLIS DEUI </text>
<text sub="clublinks" start="675.508" dur="0.066"> KITÉNG CORVALLIS DEUI DEUI </text>
<text sub="clublinks" start="675.574" dur="0.134"> KITONGKONG CORVALLIS DEUI KACILINGAN </text>
<text sub="clublinks" start="675.708" dur="0.1"> KITONGKONG CORVALLIS DEUI KACILINGKEUN Dalapan </text>
<text sub="clublinks" start="675.808" dur="0.067"> KITONGKONG CORVALLIS DEUI KACILINGKEUN Dalapan Mil </text>
<text sub="clublinks" start="675.875" dur="0.066"> KITING CORVALLIS DEUI KACILINGKEUN Dalapan MILES AN </text>
<text sub="clublinks" start="675.941" dur="0.935"> MÉRÉSÉKEUN Dalapan MILES AN </text>
<text sub="clublinks" start="676.876" dur="0.433"> MÉRÉSÉKEUN Dalapan MILES JAM, </text>
<text sub="clublinks" start="677.309" dur="0.201"> Mupuskeun Dalapan Mil Jam, Dalapan </text>
<text sub="clublinks" start="677.51" dur="0.2"> MÉRÉSÉKEUN Dalapan MILES JAM, dalapan MILES </text>
<text sub="clublinks" start="677.71" dur="0.067"> Mupuskeun Dalapan MILES Sajam, Dalapan Mil Témbong </text>
<text sub="clublinks" start="677.777" dur="0.233"> JAM, Dalapan Mil TAMPILAN </text>
<text sub="clublinks" start="678.01" dur="0.1"> JAM, dalapan mil paningalian didinya </text>
<text sub="clublinks" start="678.11" dur="0.1"> JAM, dalapan mil paningalian didinya sareng </text>
<text sub="clublinks" start="678.21" dur="0.134"> JAM, dalapan mil paningalian didinya sareng </text>
<text sub="clublinks" start="678.344" dur="0.1"> JAM, dalapan mil panampian di dinya sareng pantai </text>
<text sub="clublinks" start="678.444" dur="0.1"> JAM, dalapan mil paningalian didinya sareng pantai na </text>
<text sub="clublinks" start="678.544" dur="0.067"> JAM, dalapan mil paningalian didinya sareng basisirna ogé </text>
<text sub="clublinks" start="678.611" dur="0.267"> Aya sareng pantai ogé </text>
<text sub="clublinks" start="678.878" dur="0.1"> AYA JEUNG PITNA OG DIKELUAR </text>
<text sub="clublinks" start="678.978" dur="0.133"> Aya sareng pantai ogé parantos jelas </text>
<text sub="clublinks" start="679.111" dur="1.602"> AYA JEUNG PISAN ogé parantos jelas KECUALI </text>
<text sub="clublinks" start="680.713" dur="0.233"> AYA JEUNG PISAN ogé parantos diberesihan kajabi </text>
<text sub="clublinks" start="680.946" dur="0.067"> AYA JEUNG PISAN ogé parantos jelas JABA KECAP. </text>
<text sub="clublinks" start="681.013" dur="0.334"> DIPERBESAR KECUALI STORI. </text>
<text sub="clublinks" start="681.347" dur="0.1"> DIPERBESAR KECUALI STORI. SABARÉNA </text>
<text sub="clublinks" start="681.447" dur="0.1"> DIPERBESAR KECUALI STORI. Aranjeunna ngagaduhan </text>
<text sub="clublinks" start="681.547" dur="0.134"> DIPERBESAR KECUALI STORI. SILAKU KITU KITU </text>
<text sub="clublinks" start="681.681" dur="0.066"> DIPERBESAR KECUALI STORI. Aranjeunna ngagaduhan sababaraha FOG. </text>
<text sub="clublinks" start="681.747" dur="0.234"> Aranjeunna ngagaduhan sababaraha FOG. </text>
<text sub="clublinks" start="681.981" dur="0.2"> Aranjeunna ngagaduhan sababaraha FOG. SAKALI </text>
<text sub="clublinks" start="682.181" dur="0.2"> Aranjeunna ngagaduhan sababaraha FOG. SAKALI DEUI, </text>
<text sub="clublinks" start="682.381" dur="0.134"> Aranjeunna ngagaduhan sababaraha FOG. Sakali deui, portopolio </text>
<text sub="clublinks" start="682.515" dur="0.2"> Aranjeunna ngagaduhan sababaraha FOG. SAKALI DEUI, PÉSORANG Meunang </text>
<text sub="clublinks" start="682.715" dur="0.067"> Aranjeunna ngagaduhan sababaraha FOG. Sakali deui, Portugis meunang </text>
<text sub="clublinks" start="682.782" dur="0.233"> Sakali deui, Portugis meunang </text>
<text sub="clublinks" start="683.015" dur="1.568"> Sakali deui, Portugis Meunang DUNYA </text>
<text sub="clublinks" start="684.583" dur="0.201"> Sakali deui, Portugis Meunang CUP DUNYA </text>
<text sub="clublinks" start="684.784" dur="0.2"> Sakali deui, Portugis Meunang DUNYA CUP THE </text>
<text sub="clublinks" start="684.984" dur="0.2"> Sakali deui, Portugis MANGSA CUP DUNYA Anu parah </text>
<text sub="clublinks" start="685.184" dur="0.133"> Sakali deui, Portugis Meunang CUP DUNYA Anu paling parah di dinya </text>
<text sub="clublinks" start="685.317" dur="0.067"> Sakali deui, Portugis Meunang CUP DUNYA Anu paling parah di dinya </text>
<text sub="clublinks" start="685.384" dur="0.2"> DUNYA CUP Anu pang parahna di dinya </text>
<text sub="clublinks" start="685.584" dur="0.134"> DUNYA CUP PALING PISAN AYA DI </text>
<text sub="clublinks" start="685.718" dur="0.067"> DUNYA CUP PALING PISAN DI DUNYA. </text>
<text sub="clublinks" start="685.785" dur="0.2"> DUNYA. </text>
<text sub="clublinks" start="685.985" dur="0.067"> DUNYA. JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="686.052" dur="0.1"> DUNYA. JEUNG WE </text>
<text sub="clublinks" start="686.152" dur="0.066"> DUNYA. JEUNG KAMI OGÉ </text>
<text sub="clublinks" start="686.218" dur="0.1"> DUNYA. JEUNG KAMI OG KALebet </text>
<text sub="clublinks" start="686.318" dur="0.201"> DUNYA. JEUNG KAMI OG DI DI </text>
<text sub="clublinks" start="686.519" dur="0.2"> DUNYA. JEUNG KAMI OG OG DI CASCADIA </text>
<text sub="clublinks" start="686.719" dur="0.067"> DUNYA. JEUNG KAMI OGÉ DI CUP CASCADIA </text>
<text sub="clublinks" start="686.786" dur="1.801"> JEUNG KAMI OGÉ DI CUP CASCADIA </text>
<text sub="clublinks" start="688.587" dur="0.201"> JEUNG KAMI OG DULU DI CASCADIA CUP ANTARA </text>
<text sub="clublinks" start="688.788" dur="0.233"> Sareng Kami ogé di CASCADIA CUP ANTARA PORTLAND, </text>
<text sub="clublinks" start="689.021" dur="0.067"> Sareng Kami ogé di CASCADIA CUP ANTARA PORTLAND, VANCOUVER, </text>
<text sub="clublinks" start="689.088" dur="0.233"> ANTARA PORTLAND, VANCOUVER, </text>
<text sub="clublinks" start="689.321" dur="0.134"> ANTARA PORTLAND, VANCOUVER, SM </text>
<text sub="clublinks" start="689.455" dur="0.167"> ANTARA PORTLAND, VANCOUVER, SM JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="689.622" dur="0.067"> ANTARA PORTLAND, VANCOUVER, SM JEUNG SEATTLE </text>
<text sub="clublinks" start="689.689" dur="0.1"> ANTARA PORTLAND, VANCOUVER, SM JEUNG SEATTLE YOU </text>
<text sub="clublinks" start="689.789" dur="0.1"> ANTARA PORTLAND, VANCOUVER, SM JEUNG SEATTLE ANU DITINGALI </text>
<text sub="clublinks" start="689.889" dur="0.066"> ANTARA PORTLAND, VANCOUVER, SM JEUNG SEATTLE ANJEUN ANJEUN </text>
<text sub="clublinks" start="689.955" dur="0.201"> SM JEUNG SEATTLE ANU NINGali KA URANG </text>
<text sub="clublinks" start="690.156" dur="0.166"> SM Sareng SEATTLE ANU NINGali HUTAN KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="690.322" dur="0.134"> SM JEUNG SEATTLE ANU NINGALI KUALITU HIRI KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="690.456" dur="1.235"> SM Sareng SEATTLE ANU NINGALI INDIK KUALITAS KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="691.691" dur="0.2"> SM Sareng SEATTLE ANU NINGALI INDIK KUALITAS HIRUP urang GO </text>
<text sub="clublinks" start="691.891" dur="0.2"> SM JEUNG SEATTLE ANU NINGALI INDIK KUALITAS HIRUP KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="692.091" dur="0.067"> SM Sareng SEATTLE ANU NINGALI INDIK KUALITAS KAMI MUNG KADUA DUA PULUH </text>
<text sub="clublinks" start="692.158" dur="0.233"> INDIK KUALITAS HANGSA MUNGKIT dua puluh </text>
<text sub="clublinks" start="692.391" dur="0.1"> INDEX KUALITAS HANGSA MULAI kana dua puluh tilu </text>
<text sub="clublinks" start="692.491" dur="0.067"> INDIK KUALITAS HIRUP KA PALU DUA PALES </text>
<text sub="clublinks" start="692.558" dur="0.167"> INDIK KUALITAS HIRAT NGALINGKEUN KA DUA PULUH TIASA PALES </text>
<text sub="clublinks" start="692.725" dur="0.167"> INDEX KUALITAS HIRUP KA PULU DUULU PALES Bandingkeun </text>
<text sub="clublinks" start="692.892" dur="0.066"> INDIK KUALITAS HIRAT NGALINGKEUN DUA PULUH TIUL PALES Bandingkeun sareng </text>
<text sub="clublinks" start="692.958" dur="0.234"> TILU PALES Bandingkeun sareng </text>
<text sub="clublinks" start="693.192" dur="2.402"> TILU PALES Bandingkeun sareng LAIN LAIN </text>
<text sub="clublinks" start="695.594" dur="0.201"> TILU PALES Bandingkeun sareng Anu Leutik </text>
<text sub="clublinks" start="695.795" dur="0.2"> TILU PALES Bandingkeun sareng kota anu leutik </text>
<text sub="clublinks" start="695.995" dur="0.2"> TILU PALES Bandingkeun sareng kota leutik anu sanés </text>
<text sub="clublinks" start="696.195" dur="0.067"> TILU PALES Bandingkeun sareng kota leutik anu sanés di </text>
<text sub="clublinks" start="696.262" dur="0.3"> Kota LAIN LAIN DI </text>
<text sub="clublinks" start="696.562" dur="0.167"> Kota LEBIH LEUTIK DI KALINGKAT </text>
<text sub="clublinks" start="696.729" dur="0.067"> Kota LEBIH LEUTIK DI WIJI UTAMA </text>
<text sub="clublinks" start="696.796" dur="0.166"> Kota LAIN LAIN DI WIJI UTAMA JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="696.962" dur="0.067"> Kota LAIN LAIN DI WIJI UTAMA JEUNG Kidul </text>
<text sub="clublinks" start="697.029" dur="0.267"> WIJIER UTAMA JEUNG SELATAN </text>
<text sub="clublinks" start="697.296" dur="0.1"> WIJI UTAMA JEUNG OREGON Kidul </text>
<text sub="clublinks" start="697.396" dur="0.1"> WIJI UTAMA JEUNG OREGON SELATAN ATAS </text>
<text sub="clublinks" start="697.496" dur="1.168"> WIJI UTAMA JEUNG OREGON SELATAN LELAKI ENAM </text>
<text sub="clublinks" start="698.664" dur="0.267"> WIJI UTAMA JEUNG OREGON SELATAN LELAKI ENAM Ratusan. </text>
<text sub="clublinks" start="698.931" dur="0.367"> OREGON LEBIH ENAM RATUS. </text>
<text sub="clublinks" start="699.298" dur="0.134"> OREGON LEBIH ENAM RATUS. JADI </text>
<text sub="clublinks" start="699.432" dur="0.066"> OREGON LEBIH ENAM RATUS. Kitu deui </text>
<text sub="clublinks" start="699.498" dur="0.201"> OREGON LEBIH ENAM RATUS. JADI DEUI THE </text>
<text sub="clublinks" start="699.699" dur="0.066"> OREGON LEBIH ENAM RATUS. JADI DEUI PANGERAN </text>
<text sub="clublinks" start="699.765" dur="0.334"> JADI DEUI PANGERAN </text>
<text sub="clublinks" start="700.099" dur="0.067"> JADI DEUI DEUI DOMINATOR UTAMA </text>
<text sub="clublinks" start="700.166" dur="2.536"> JADI DEUI PANGSAÉNAN UTARA TAPI </text>
<text sub="clublinks" start="702.702" dur="0.2"> JADI DEUI PANGSAÉNAN UTARA TAPI WE </text>
<text sub="clublinks" start="702.902" dur="0.233"> JADI DEUI PANGSAÉNAN UTARA TAPI WE </text>
<text sub="clublinks" start="703.135" dur="0.1"> JADI DEUI PANGSAÉNAN UTARA TAPI WE AYEUNA AYEUNA </text>
<text sub="clublinks" start="703.235" dur="0.1"> JADI DEUI PANGSAÉNAN UTARA TAPI WE AYEUNA AYEUNA </text>
<text sub="clublinks" start="703.335" dur="0.067"> JADI DEUI PANGSAÉAN UTARA TAPI WE AYEUNA AYEUNA DI </text>
<text sub="clublinks" start="703.402" dur="0.2"> Ngadominasi Tapi urang ayeuna aya di </text>
<text sub="clublinks" start="703.602" dur="0.167"> NYARITA TAPI URANG AYEUNA AYEUNA SANGAT </text>
<text sub="clublinks" start="703.769" dur="0.167"> NGAROMPUN TAPI URANG AYEUNA AYEUNA SANGAT UNHEALTHY </text>
<text sub="clublinks" start="703.936" dur="0.1"> NGAROMPUN TAPI KAMI AYEUNA AYEUNA DI KATEGORI PISAN SAKUDU </text>
<text sub="clublinks" start="704.036" dur="0.067"> NGAROMPUN TAPI KAMI AYEUNA AYEUNA DI KATEGORI PISAN NGARASA </text>
<text sub="clublinks" start="704.103" dur="0.167"> KATEGORI PISAN SADAYANA </text>
<text sub="clublinks" start="704.27" dur="0.133"> KATEGORI PISAN NGARASA NAON </text>
<text sub="clublinks" start="704.403" dur="0.1"> KATEGORI PISAN LEUWIH ENGKAJEUN LEUWIH LEUWIH </text>
<text sub="clublinks" start="704.503" dur="2.102"> KATEGORI PISAN ENGKEUN Anu LEUWIH LEBIH DARI </text>
<text sub="clublinks" start="706.605" dur="0.234"> KATEGORI PISAN SADAYANA NU LEUWIH LEUWIH HADE </text>
<text sub="clublinks" start="706.839" dur="0.067"> KATEGORI PISAN LEUWIH ENGKAJI ANJEUN LEUWIH LEUWIH JEUNG BENER </text>
<text sub="clublinks" start="706.906" dur="0.3"> LEUWIH LEUWIH LEUWIH JEUNG LUAR BIASA </text>
<text sub="clublinks" start="707.206" dur="0.067"> Langkung saé tibatan janten KATEGORI anu bahaya </text>
<text sub="clublinks" start="707.273" dur="0.167"> LEUWIH LEUWIH JEUNG KATEGORI LUAR BIASA DI </text>
<text sub="clublinks" start="707.44" dur="0.166"> LEUWIH LEUWIH LEUWIH JEUNG KATEGORI LUAR BIASA KALABIHAN </text>
<text sub="clublinks" start="707.606" dur="0.067"> Langkung saé tibatan janten kaayaan anu bahaya dina sababaraha lokasi </text>
<text sub="clublinks" start="707.673" dur="0.234"> KATEGORI DI Sababaraha LOKASI </text>
<text sub="clublinks" start="707.907" dur="2.702"> KATEGORI DI Sababaraha Tempat Sakitar </text>
<text sub="clublinks" start="710.609" dur="0.201"> KATEGORI DI Sababaraha Tempat Sakitar Jabar </text>
<text sub="clublinks" start="710.81" dur="0.2"> KATEGORI DI Sababaraha Tempat Sakitar Kulon Oregon </text>
<text sub="clublinks" start="711.01" dur="0.067"> KATEGORI DI Sababaraha Tempat Sakitar Oregon Kulon Anu Kagungan </text>
<text sub="clublinks" start="711.077" dur="0.266"> Sakitar Kulon Oregon gaduh </text>
<text sub="clublinks" start="711.343" dur="0.067"> Kira-kira OREGON BARAT TELAH DITAMBAH </text>
<text sub="clublinks" start="711.41" dur="0.134"> Kira-kira OREGON BARAT AYEUNA NGARONJATKEUN </text>
<text sub="clublinks" start="711.544" dur="0.133"> Kira-kira OREGON BARAT TELAH ditingkatkeun pikeun ngan </text>
<text sub="clublinks" start="711.677" dur="0.067"> Kira-kira OREGON BARAT AYAT DITAMBAH Pikeun Sederhana </text>
<text sub="clublinks" start="711.744" dur="2.002"> Ditingkatkeun Ngan Sederhana </text>
<text sub="clublinks" start="713.746" dur="0.2"> Ditingkatkeun Pikeun ngan saukur Sederhana teu Sacara Sehat </text>
<text sub="clublinks" start="713.946" dur="0.2"> Ditingkatkeun pikeun ngan saukur Sederhana teu adil ti </text>
<text sub="clublinks" start="714.146" dur="0.167"> Ditingkatkeun Ngan saukur Sederhana teu Sacara Sehat SANGAT </text>
<text sub="clublinks" start="714.313" dur="0.067"> Ditingkatkeun Ngan saukur Sederhana teu Sacara Sehat DARI SANGAT SADAYANA </text>
<text sub="clublinks" start="714.38" dur="0.167"> NGARASA DARI SANGAT SANGAT SADAYA </text>
<text sub="clublinks" start="714.547" dur="0.2"> NGARASA DARI SANGAT SANGAT SADIRA ATAWA </text>
<text sub="clublinks" start="714.747" dur="0.067"> NGARASA DARI SANGAT TEU SANGAT ATAWA PISAH. </text>
<text sub="clublinks" start="714.814" dur="0.2"> ATAWA LUAR BIASA. </text>
<text sub="clublinks" start="715.014" dur="0.067"> ATAWA LUAR BIASA. JADI </text>
<text sub="clublinks" start="715.081" dur="0.133"> ATAWA LUAR BIASA. JADI ITU </text>
<text sub="clublinks" start="715.214" dur="0.067"> ATAWA LUAR BIASA. Janten gumantungna </text>
<text sub="clublinks" start="715.281" dur="0.066"> ATAWA LUAR BIASA. Janten gumantung ka CARA </text>
<text sub="clublinks" start="715.347" dur="0.101"> ATAWA LUAR BIASA. Janten gumantung kana kumaha anjeun </text>
<text sub="clublinks" start="715.448" dur="0.066"> ATAWA LUAR BIASA. Janten gumantung kana kumaha anjeun ningali </text>
<text sub="clublinks" start="715.514" dur="0.067"> ATAWA LUAR BIASA. Janten gumantung ka kumaha pandangan anjeun </text>
<text sub="clublinks" start="715.581" dur="0.2"> Janten gumantung ka kumaha pandangan anjeun </text>
<text sub="clublinks" start="715.781" dur="0.134"> Janten gumantung kana kumaha anjeun ningali éta, </text>
<text sub="clublinks" start="715.915" dur="0.066"> Janten gumantung kana kumaha anjeun ningali éta, Leres. </text>
<text sub="clublinks" start="715.981" dur="1.702"> IT, BENER. </text>
<text sub="clublinks" start="717.683" dur="0.2"> IT, BENER. JADI </text>
<text sub="clublinks" start="717.883" dur="0.201"> IT, BENER. JADI URANG </text>
<text sub="clublinks" start="718.084" dur="0.133"> IT, BENER. JADI URANG </text>
<text sub="clublinks" start="718.217" dur="0.1"> IT, BENER. JADI URANG KEPALA </text>
<text sub="clublinks" start="718.317" dur="0.1"> IT, BENER. JADI URANG KEPALA </text>
<text sub="clublinks" start="718.417" dur="0.134"> IT, BENER. JADI URANG KEPALA DI </text>
<text sub="clublinks" start="718.551" dur="0.066"> IT, BENER. JADI URANG DIPANGSA DINA BENER </text>
<text sub="clublinks" start="718.617" dur="0.301"> JADI URANG DIPANGSA DINA BENER </text>
<text sub="clublinks" start="718.918" dur="0.066"> JADI URANG KEPALA DI ARAHAN Leres </text>
<text sub="clublinks" start="718.984" dur="0.101"> JADI URANG DIPANGSA DI ARAHAN BENER AT </text>
<text sub="clublinks" start="719.085" dur="0.133"> JADI URANG DIPANGSA DINA ARAHAN BENER SAKOLA KURING </text>
<text sub="clublinks" start="719.218" dur="0.067"> JADI URANG DIPANGSA DINA ARAHAN BENER SAKURANGNA </text>
<text sub="clublinks" start="719.285" dur="0.066"> JADI URANG DIPANGSA DINA ARAHAN BENER SAKURANGNA </text>
<text sub="clublinks" start="719.351" dur="0.167"> ARAHAN SAKITIKNA ANU </text>
<text sub="clublinks" start="719.518" dur="0.134"> Pitunjuk sahenteuna urang anu tina </text>
<text sub="clublinks" start="719.652" dur="0.1"> PETUNJUK SADAYANA NU SAURANG </text>
<text sub="clublinks" start="719.752" dur="0.934"> PETUNJUK SADAYANA NU SAATUR NU SAAT </text>
<text sub="clublinks" start="720.686" dur="0.267"> PETUNJUK SADAYANA NU SAATUR NU SAATNA </text>
<text sub="clublinks" start="720.953" dur="0.234"> PETUNJUK SADAYANA NU SAURANG TANGTU ALUS NINGALI. </text>
<text sub="clublinks" start="721.187" dur="0.267"> TANGTU ALUS NINGALI. </text>
<text sub="clublinks" start="721.454" dur="0.133"> TANGTU ALUS NINGALI. KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="721.587" dur="0.067"> TANGTU ALUS NINGALI. HENTEU KUNANAON. </text>
<text sub="clublinks" start="721.654" dur="0.2"> HENTEU KUNANAON. </text>
<text sub="clublinks" start="721.854" dur="0.133"> HENTEU KUNANAON. KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="721.987" dur="0.067"> HENTEU KUNANAON. HENTEU KUNANAON. </text>
<text sub="clublinks" start="722.054" dur="0.234"> HENTEU KUNANAON. </text>
<text sub="clublinks" start="722.288" dur="0.1"> HENTEU KUNANAON. THE </text>
<text sub="clublinks" start="722.388" dur="0.133"> HENTEU KUNANAON. Haseup </text>
<text sub="clublinks" start="722.521" dur="0.1"> HENTEU KUNANAON. Haseupna parantos </text>
<text sub="clublinks" start="722.621" dur="0.101"> HENTEU KUNANAON. Haseupna parantos </text>
<text sub="clublinks" start="722.722" dur="0.2"> HENTEU KUNANAON. Haseup parantos kitu </text>
<text sub="clublinks" start="722.922" dur="0.066"> HENTEU KUNANAON. Haseup parantos PERVASIF </text>
<text sub="clublinks" start="722.988" dur="0.201"> Haseup parantos PERVASIF </text>
<text sub="clublinks" start="723.189" dur="1.401"> Haseupna tos PERVASIF JADI </text>
<text sub="clublinks" start="724.59" dur="0.2"> Haseup parantos PERVASIF JADI AWAL </text>
<text sub="clublinks" start="724.79" dur="0.2"> Haseup parantos PERVASIF anu langkung awal ieu </text>
<text sub="clublinks" start="724.99" dur="0.134"> Haseup parantos PERVASIF Janten awal minggu ieu </text>
<text sub="clublinks" start="725.124" dur="0.1"> Haseup parantos PERVASIF Janten anu mimiti ieu minggu ieu </text>
<text sub="clublinks" start="725.224" dur="0.067"> Haseup parantos PERVASIF Janten awal minggu ieu nya </text>
<text sub="clublinks" start="725.291" dur="0.233"> Anu mimiti minggu ieu nya éta </text>
<text sub="clublinks" start="725.524" dur="0.1"> Sing mimiti minggu ieu ogé </text>
<text sub="clublinks" start="725.624" dur="0.034"> Anu mimiti minggu ieu ogé ditingali </text>
<text sub="clublinks" start="725.658" dur="0.167"> Anu mimiti minggu ieu ogé ditingali A </text>
<text sub="clublinks" start="725.825" dur="0.166"> Anu mimiti minggu ieu ogé ditingali sajuta juta </text>
<text sub="clublinks" start="725.991" dur="2.67"> Anu mimiti minggu ieu ogé ditingali sajuta mil </text>
<text sub="clublinks" start="728.661" dur="0.067"> Anu mimiti minggu ieu ogé ditingali sajuta mil jauh </text>
<text sub="clublinks" start="728.728" dur="0.166"> Sanaos ditingali sajuta jarak </text>
<text sub="clublinks" start="728.894" dur="0.201"> Malah ditingali sajuta juta ku </text>
<text sub="clublinks" start="729.095" dur="0.1"> Malah katingali sajuta juta ku NASA </text>
<text sub="clublinks" start="729.195" dur="0.166"> Malah ditingali sajuta mil ku epik NASA urang </text>
<text sub="clublinks" start="729.361" dur="0.101"> Malah ditingali sajuta juta ku sélélér epik NASA </text>
<text sub="clublinks" start="729.462" dur="0.066"> Malah ditingali sajuta mil ku epic sicélite epik NASA </text>
<text sub="clublinks" start="729.528" dur="0.267"> Ku NASA EPIK SÉSÉLIT ÉPAT </text>
<text sub="clublinks" start="729.795" dur="0.067"> Ku NASA EPIK SÉSÉLÉNIK EPIK SATELIT </text>
<text sub="clublinks" start="729.862" dur="0.1"> Ku NASA EPIK SIKELIT SIKELIT Standar Pikeun </text>
<text sub="clublinks" start="729.962" dur="0.134"> Ku NASA EPIK SIKELIT SIKELIT nangtung pikeun bumi </text>
<text sub="clublinks" start="730.096" dur="0.066"> Ku NASA EPIK SIKELIT SIKELIT Standar Pikeun Kawijakan Bumi </text>
<text sub="clublinks" start="730.162" dur="1.602"> PANANGTUNGAN pikeun Kawijakan Bumi </text>
<text sub="clublinks" start="731.764" dur="0.2"> NGADEGKEUN Pikeun Kawijakan BUMI KROMATIK </text>
<text sub="clublinks" start="731.964" dur="0.2"> NGADEGKEUN Pikeun POLIKI EARTH NGARANA KROMATIK </text>
<text sub="clublinks" start="732.164" dur="0.134"> NGADEGKEUN Pikeun KAPERAAN BUMI KAMERA NUNJUNG KAMERA </text>
<text sub="clublinks" start="732.298" dur="0.066"> NGADEGKEUN KAPERTAN BUMI KAMERA NGEBARKEUN KAMERA Éta Éta </text>
<text sub="clublinks" start="732.364" dur="0.234"> KAMERA GAMBAR KROMATIS Éta Éta </text>
<text sub="clublinks" start="732.598" dur="0.067"> KAMERA GAMBAR KROMATIS Éta Hartosna </text>
<text sub="clublinks" start="732.665" dur="0.067"> KAMERA GAMBAR KROMATIS Anu Hartosna </text>
<text sub="clublinks" start="732.732" dur="0.166"> KAMERA GAMBAR CHROMATIC ANU HAYANG LAKU </text>
<text sub="clublinks" start="732.898" dur="0.1"> KAMERA GAMBAR KROMATIS Anu Hartosna Ngalakukeun Panilitian </text>
<text sub="clublinks" start="732.998" dur="0.067"> KAMERA GAMBAR KROMATIS Anu Hartosna Ngalakukeun Panilitian JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="733.065" dur="0.267"> Maksadna ngalakukeun panilitian sareng </text>
<text sub="clublinks" start="733.332" dur="0.067"> Hartosna pikeun ngalakukeun panilitian sareng pangawas </text>
<text sub="clublinks" start="733.399" dur="2.169"> Maksadna ngalakukeun panilitian sareng pangawas </text>
<text sub="clublinks" start="735.568" dur="0.2"> Hartosna pikeun ngalakukeun panilitian sareng ngawaskeun panonpoé </text>
<text sub="clublinks" start="735.768" dur="0.2"> Hartosna ngalakukeun panilitian sareng pangawas panonpoé tapi </text>
<text sub="clublinks" start="735.968" dur="0.2"> Hartosna pikeun ngalakukeun panilitian sareng ngawaskeun panonpoé tapi éta </text>
<text sub="clublinks" start="736.168" dur="0.234"> Hartosna pikeun ngalakukeun panilitian sareng ngawaskeun panonpoé tapi éta tiasa </text>
<text sub="clublinks" start="736.402" dur="0.067"> Hartosna pikeun ngalakukeun panilitian sareng ngawaskeun panonpoé tapi ogé tiasa </text>
<text sub="clublinks" start="736.469" dur="0.166"> MONITOR panonpoé tapi ogé tiasa </text>
<text sub="clublinks" start="736.635" dur="0.134"> MONITOR panonpoé tapi ogé bisa </text>
<text sub="clublinks" start="736.769" dur="0.067"> MONITOR panonpoé tapi ogé bisa dipéngkolkeun </text>
<text sub="clublinks" start="736.836" dur="0.066"> MONITOR panonpoé tapi ogé bisa dipareuman </text>
<text sub="clublinks" start="736.902" dur="0.1"> MONITOR panonpoé tapi ogé bisa dihurungkeun dina </text>
<text sub="clublinks" start="737.002" dur="0.101"> MONITOR MATÉNA TAPI BISA BISA DIPANGGIL DI BUMI </text>
<text sub="clublinks" start="737.103" dur="0.066"> MONITOR MATÉNA TAPI BISA BISA DIPANGGIL DI BUMI A </text>
<text sub="clublinks" start="737.169" dur="0.267"> DILILIHKEUN DI Bumi A </text>
<text sub="clublinks" start="737.436" dur="0.1"> DILILIHkeun ka bumi sajuta </text>
<text sub="clublinks" start="737.536" dur="0.1"> DILILIH DI BUMI JUTA JUTA </text>
<text sub="clublinks" start="737.636" dur="0.067"> DILILIH DI BUMI JUTA JUTA </text>
<text sub="clublinks" start="737.703" dur="0.1"> DILILIH DI BUMI JUTA JUTA ATAWA </text>
<text sub="clublinks" start="737.803" dur="0.067"> DILILIHKEUN DI BUMI JUTA JUTA ATAWA NGASOK </text>
<text sub="clublinks" start="737.87" dur="0.067"> DILILIHKEUN DI BUMI JUTA JUTA ATAWA SOKOK </text>
<text sub="clublinks" start="737.937" dur="0.233"> JUTA JUTA ATUH ATAWA NGASOK </text>
<text sub="clublinks" start="738.17" dur="0.067"> JUTA MILES Jauh ATAWA ROKOK DITINGALI </text>
<text sub="clublinks" start="738.237" dur="0.4"> JUTA JUTA JAUH ATAWA HASOK DITITÉNAHNA </text>
<text sub="clublinks" start="738.637" dur="0.234"> JUTA JUTA JAUH ATAWA HASOK DITOLONG LAIN LAIN </text>
<text sub="clublinks" start="738.871" dur="0.067"> JUTA JUTA JAUH ATAWA HASOK DITITÉNAH PEMANTAUAN LAIN </text>
<text sub="clublinks" start="738.938" dur="0.267"> Ningali PEMANTAUAN LAIN </text>
<text sub="clublinks" start="739.205" dur="0.1"> NINGALI MONITORING LAIN PEUTING </text>
<text sub="clublinks" start="739.305" dur="0.167"> Katingali PEMANTAUAN LAIN DIDIEU-NYA </text>
<text sub="clublinks" start="739.472" dur="0.133"> Katingali PEMANTAUAN LAIN DIDIEU HURRICANE-Na </text>
<text sub="clublinks" start="739.605" dur="0.067"> Ningali PEMANTAUAN LAIN DIDENGENGNA HURRICANE SALLY. </text>
<text sub="clublinks" start="739.672" dur="0.167"> Wengi ayeuna HIS HURRICANE SALLY. </text>
<text sub="clublinks" start="739.839" dur="0.233"> Wengi ayeuna HIS HURRICANE SALLY. URANG </text>
<text sub="clublinks" start="740.072" dur="0.2"> Wengi ayeuna HIS HURRICANE SALLY. KAMI GADUH </text>
<text sub="clublinks" start="740.272" dur="2.436"> Wengi ayeuna HIS HURRICANE SALLY. URANG A </text>
<text sub="clublinks" start="742.708" dur="0.234"> Wengi ayeuna HIS HURRICANE SALLY. URANG KATEGORI </text>
<text sub="clublinks" start="742.942" dur="0.066"> Wengi ayeuna HIS HURRICANE SALLY. URANG KATEGORI DUA </text>
<text sub="clublinks" start="743.008" dur="0.301"> URANG KATEGORI DUA </text>
<text sub="clublinks" start="743.309" dur="0.1"> URANG KUDU KATEGORI DUA HURRICANE </text>
<text sub="clublinks" start="743.409" dur="0.067"> URANG KUDU KATEGORI DUA HURRICANE </text>
<text sub="clublinks" start="743.476" dur="0.1"> URANG KUDU KATEGORI DUA HURRICANE NGEUNAAN </text>
<text sub="clublinks" start="743.576" dur="0.066"> URANG NGADILIKAN KATEGORI DUA HURRICANE NGADILIKNA </text>
<text sub="clublinks" start="743.642" dur="0.267"> HURRICANE TENTANG NYIEUN </text>
<text sub="clublinks" start="743.909" dur="0.067"> HURRICANE TENTANG NGADamel LANDFALL </text>
<text sub="clublinks" start="743.976" dur="0.067"> HURRICANE Pikeun Ngadamel LANDFALL IN </text>
<text sub="clublinks" start="744.043" dur="0.1"> HURRICANE TENTANG NGADamel LANDFALL DI </text>
<text sub="clublinks" start="744.143" dur="0.133"> HURRICANE TENTANG NGADamel LANDFALL DI AS </text>
<text sub="clublinks" start="744.276" dur="0.067"> HURRICANE Pikeun NGADIEU LANDFALL DI AS LAURA. </text>
<text sub="clublinks" start="744.343" dur="0.234"> LANDFALL DI AS LAURA. </text>
<text sub="clublinks" start="744.577" dur="0.1"> LANDFALL DI AS LAURA. KURING </text>
<text sub="clublinks" start="744.677" dur="0.133"> LANDFALL DI AS LAURA. URANG KUDU </text>
<text sub="clublinks" start="744.81" dur="1.835"> LANDFALL DI AS LAURA. URANG KUDU LEUWIH </text>
<text sub="clublinks" start="746.645" dur="0.201"> LANDFALL DI AS LAURA. URANG BISA LEUWIH ON </text>
<text sub="clublinks" start="746.846" dur="0.2"> LANDFALL DI AS LAURA. URANG KUDU LEUWIH HENTEU </text>
<text sub="clublinks" start="747.046" dur="0.233"> LANDFALL DI AS LAURA. KITU KUDU BANYAKNA NGADULU NA </text>
<text sub="clublinks" start="747.279" dur="0.067"> LANDFALL DI AS LAURA. URANG KUDU BANYAKNA NGADEGKEUN NA </text>
<text sub="clublinks" start="747.346" dur="0.234"> URANG KUDU BANYAKNA NGADEGKEUN NA </text>
<text sub="clublinks" start="747.58" dur="0.133"> KITU KUDU LEUWIH HENTEU JEUNG HUJAN </text>
<text sub="clublinks" start="747.713" dur="0.134"> URANG KUDU BANYAKNA NGeunaan Éta Sareng Hujan Éta Éta </text>
<text sub="clublinks" start="747.847" dur="0.066"> KITU KUDU LEUWIH HENTEU JEUNG HUJAN ANU SADIRA </text>
<text sub="clublinks" start="747.913" dur="0.1"> Urang bakal langkung seueur perkawis éta sareng hujan anu nuju ka urang </text>
<text sub="clublinks" start="748.013" dur="0.067"> Urang bakal langkung seueur perkawis éta sareng hujan anu nuju jalan urang. </text>
<text sub="clublinks" start="748.08" dur="0.2"> Hujan anu nuju jalan urang. </text>
<text sub="clublinks" start="748.28" dur="0.201"> Hujan anu nuju jalan urang. TEU </text>
<text sub="clublinks" start="748.481" dur="0.1"> Hujan anu nuju jalan urang. TEU HURRICANE </text>
<text sub="clublinks" start="748.581" dur="0.1"> Hujan anu nuju jalan urang. TEU HUJAN HURRICANE </text>
<text sub="clublinks" start="748.681" dur="0.067"> Hujan anu nuju jalan urang. Sanés HUJAN HURRICANE TAPI </text>
<text sub="clublinks" start="748.748" dur="0.1"> Hujan anu nuju jalan urang. Sanés HUJAN HURRICANE TAPI WE </text>
<text sub="clublinks" start="748.848" dur="0.066"> Hujan anu nuju jalan urang. Sanés HUJAN HURRICANE Tapi urang </text>
<text sub="clublinks" start="748.914" dur="0.234"> Sanés HUJAN HURRICANE Tapi urang </text>
<text sub="clublinks" start="749.148" dur="0.067"> Sanés HUJAN HURRICANE TAPI URANG BÉLÉ </text>
<text sub="clublinks" start="749.215" dur="0.166"> Sanés HUJAN HURRICANE TAPI URANG BAKAL </text>
<text sub="clublinks" start="749.381" dur="0.134"> Sanés HUJAN HURRICANE TAPI URANG BÉKÉNG GAMPANG </text>