Warta KSAT 12 ing Noon: 29 Juni 2020 subtitles

>> DIDANG SEKAR: NOMBOR BARU Saka SAN ANTONIO JABATAN RASA MUNGSA RISE IN Saka SAN ANTONIO JABATAN POLISI MEMBANGKANG RISE ING PORITIF CORONA BEERAT JAMINAN WANGGO ING RISIKO ing PORITIF CORONA KOMUNITASANA KENE KABUPATEN PEJABAT APA KANGGO PORITIF CORONA KANGGO NATE NGANGGAL NANG NUNGGUH KABUPATEN ING NGANGGO ING SAIKI. Akeh wong petugas LATIHAN ING SAIKI SAIKI. >> WANCONG SANDWICH IN WEST SAIKI SAIKI. >> WANCONG SANDWICH ING TANPA PANJENENGAN NUTI INTOR >> A KAMPUNG SANDWICH ING TUTUP PALING TUTUP ING AKTOR TAMATORAR TUTUP PUTRA TEMPORARILY INTOR PELEPAS ING NGAPAK ING APA KANG TINDAK BISA PEMBELA TEMPORARILY SELEPAS BASA ING TANPA KANGGO INGKANG APA KANGGO MUNGSA ING APLIKAN KANGGO. NOON KANGGO NULIS APA ING AKU KANGGO MBOLA KANGGO. >> Lan ora bakal WIS ING ING NATE INGKU BISA KANGGO. >> Lan ora bakal ana ING DENGAN DENGAN NGGI TANPA ING NGGALU >> Lan ora bakal NDELENG TANPA ING ING AKU NGGALKE ING NGET ING KENE NGETEK Aja mung ora bisa saiki nganti saiki luwih saka 100 minggu iki lan 100 TEMPERATURES ING NGOMUNI PUTRA Luwih-luwih Nuli Mumpuni Minggu iki lan 100 TEMPATUR UNTUK GAMPANG GOLEKTUK TAMPUNG TERBARU MINGGU lan 100 TEMPAT KANGGO ING NGANGGO NU INTEKTEKTEK LENGKAP TUKU GAMPANG. >> Lan NEW AT NOON CORONAVIRUS CASES IN SAN ANTONIO POLIS DEPARTMENT DEPARTMENT DEIK KES IN THE SAN ANTONIO POLICE DEPARTMENT SPIKING CONSIDERABLY THAY ING ING SAIKI 56 JAMINAN PANGGILAN JAMINAN PANGALAMAN DENGAN ING SAIKI 56 ING KABUPATEN DENGAN COVID-19 Kasedhiya saiki wis ana 56 petugas karo COVID-19 TUTUP SAIKI 71 PEGAWENGAN TAWASAN TANPA COVID-19 JABATAN LUKISAN 71 PELANTSAN DENGAN INGKONGSARI lan 80 SAPD JAMINAN SUKAN 71 PELAWANAN ING ING KONGSARI lan 80 DOKTOR KAMPILAN SAPD DENGAN JUGA ING QUARANTINE lan 80 karyawan SAPD CIVILIAN BISA ING KOMUNITIK sing nggawe dhuwit Karyawan CIVILIAN BISA ING KOMUNITOR YANG DUMADAKKE PENTEN 151 SAPD PERSONNEL SAPD IN QUARANTINE sing njupuk luwih saka 151 wong SAPD PERSONNEL ING NGETEKA Dhewe KEDAI saka 151 SAPD PERSONNEL ING NGANGGO KABUPATEN INI SARI INI LAIN LAIN. NGETENGKE ING KABUPATEN INI SARI INI. LAN KENE DI CORONAVIRUS ANU LAIN. Lan TUNGGAL ING CORONAVIRUS CASES NGANGGKE ACARA ACARA RUMAH Lan Gangguan ing KORONAVIRUS CASES MANAJAWA ACARA ACARA AKHIR KUNCI KES MENGGELAK ACROS FELT FELT BEXAR NEGARA KANGGO UPDATE ING SAIKI LAKON NEGARA NEGARA KANGGO UPDATE ING SAIKI ADDITIONAL 495 KATENAI BARAT NATE ING TAMBAHAN KANGGO 495 KATENAN BARU YANG NU TARI ING KENE TOTAL FAR LUKU 10.000 MARKAH. 495 KATENAI BARU YANG NU TARI ING KEDAI TOTAL FAR PASANG 10.000 MARKAH. 2 KABUPATEN BASA ING TOTAL FAR PAST THE 10,000 MARK. 2 KABUPATEN BASA ING SAIKI DAFTARKE ATAWA TOLL KATILAN 2 KABUPATEN BARU ING JUGA DITULISAN ATAWA APIKAT TOLL KANGGO SAIKI 109 BISA JAWABAN utawa TOLL DEATH KENE DENGAN TANPA SUKU 109 HOSPITALISASI JUGA STANDS IN A 109 HOSPITALISASI Bener KONTIN HOSPITALISASI BASA SAIKI KANGGO RISE. Lan KANAN SAIKI MENJAWA RISIKO. Lan KANGGO SAIKI, 802 DOKTENAN ING TANPA LOK KANGGO RISAH. Lan KANGGO SAIKI, 802 PANITEN ING HOSPITAL LOKAL YANG PITAKSA 72 BISA ADALAH 802 PATIENT ing HOSPITAL LOKAL YANG PITIKO 72 ING LEBIH Taun YESTERDAY 265 HOSPITAL KANGGO 72 ING LEBIH YESTERDAY 265 Wong-wong sing Duwe Wong ing ICU lan KANGGO PUTRA 265 PESAKITAN ING ING ING KANGGO SUKAN AYA 138 PESENITAN ING ING ING ICU lan 138 ING DENGAN VENTILATOR 3.150 PATIENT 138 ING VENTILATORS 3.150 PATI DITENTUKHIRI ING VENTILATORS 3.150 PATIENT DITANGGUHKE BISA FAR. MUNGKUL DENGAN SAIKI DITANGGUH DENGAN FAR. MUNGKUL MUNGKUL ING ING SAIKI Luwih 2 lan Jutawan HALF KAYA FAR. MUNGKUL ING SAIKI LAKI KANGEN 2 lan ING JAMINAN HALF-19 KES ING Luwih saka 2 lan Kancing HILLF COVID-19 KES ing AS lan luwih saka 125.000 COVID-19 KES ing AS lan luwih saka 125.000 wong AMERIKA wis saiki lagi wae AS lan Luwih saka 125.000 AMERIKA wis saiki DARI ING VIRUS lan SAIKI PURSA A AMERIKA saiki wis tekan saiki wiwit saiki lan saiki durung ana. VIRUS LAN SAIKI ING KANGGO AJA NEGARA ING NGANGGANG RANCANGAN MEMBANGKANG PAKAI MEMBANGKANG STATIS DOZEN PELANGGAN MEMBUKA RANCANGAN UNTUK MEMBANTU KOMPAK ABANG ASAWA NGGALAK RANCANGAN MEMBANGKANG UNTUK MEMBANGKE APLIKAN APIKAL ABANG UNTUK ASI REENA ROOT NGANGGOLAH. >> SEMUA MINGGU 7 STATES HIT RECORD HIGH NUMBER KOVID-19 KAS, INCLUDING HIT RECORD nomer paling dhuwur saka KAS COVID-19, nglebokake ARIZONA lan FLORIDA ING NGE KASID-19 CASES, Mlebukake ARIZONA lan FLORIDA NUNG APA DENGAN PANCONG LONGES ING Wong ARIZONA Lan FLORIDA NUNG NINI NDELENG LUKIS PANJENENGAN ING WANO KANGGO MIKO DIJAWA BISA NDELENG LENGKONG LONG ING Wong KANGGO MUNGSA ING DIJAWA ING NEGARA ORANGE. KANGGO SUKU. NUNGGUH DITANGGUH DITANGKA ING NEGARA ORANGE. KANGGO SUKU. ING NGENTANG DI JULAI BUKHAN ORANGE. KANGGO SUKU. NUNG KAPI DITUTUT ING JULUS 4 minggu MANGSA BARR NAMPU NUNG KENE DITUTUP DI JULAI 4 minggu MANGSA BARR NUNGGALKE TUTUP PUTIH ING NEGARA MINGGU 4 MEKTOR BARR NUNGGALKE ING PANUT MULIS TENGAH NEGARA CALIFORNIA JUGA MENGGALAKANE DITUTUP ACROSS NEGERI CALIFORNIA JUGA NGETIAKAN BUNGA TIRUAN ING LEING 7 CALIFORNIA JUGA MENYANGKE BUNGS TUNGGAL ING ING PADANG 7 NEGARA, KANGGO BARS LAMPIRAN IN PADANGGAL 7 NEGARA, KANGGO GELENG LOS. SITTING ARIZONA NEGARA, GOLEKSI NGGAL LOS. ARIZONA SITTING BACK TO REKOD BACK ANGGOS LOS. ARIZONA SITTING BACK TO NUKA RATOSAN UNTUK HOSPITALISASI ANSIA 13% LATIHAN KECAPAKAN UNTUK HOSPITALISASI ANTARA 13% KANGGOAN ICU BEDS KENE 23 STATES UNTUK HOSPITALISASI ANSIA 13% ING AKU KENE ICU 23 STATES TOTAL FACING AN INCREASE OF ING AKU KANGGO KANGGO 23 STATES ING TANGGAL KANGGO ING SUKU DUMADAKKAN PESENAKAN AKAN, AKU GAMPANG ING TANGGAL-UNTUK KANGGO ING AKHIR KANGGO PAKSA, AKU NUNGGAL ING WANO INGGO INGKANG ARIZONA NDAFTUKKAN PATIEN, AKU NUNGGUH INGKANG INGKANG ARIZONA DENGAN KENE ING NGETO AKU ING DENGAN INI RAKYA ARIZONA NGENTAK DENGAN APA APA APA ING KENAN ISI ISIS INI Bener ngerti apa sing bakal teka ing kahanan saka ISIS STANDARD KANGGO ing AS liyane saka 125,000 NUNGGUH ING SATU SUKU KATENAN DENGAN KABUPATEN KENAIKAN LUKIS KENE ANA LAIN SAIKI KABUPATEN KABUPATEN AKU GAMPANG GAMPANG LAGU ANAK KABUPATEN NEGARA LAIN LAIN. GLOBE LAGI ANAK ANAK NEGARA NEGARA LAIN UNGGUH NGANGGO INGKANG UNGGUH BABAGAN. NEGARA KOMUNITAS INGGRIS KANGGO INGKANG UNTUK UNTUK KANGGO. >> DOSANES SOSIAL UNDER GAMPANG PIKE ING KABEH. >> SOSIAL KABUPATEN ING SEMUA KANGGO lan Yen Sampeyan >> SOSIAL SOSIAL UNDER SEMUA KAMPUNGAN lan Yen Sampeyan ora bakal KENE ING KARANGAN FACIAL Kabeh CIRCUMSTANCES lan Yen Sampeyan Ora Bakal Tundha-undha FACIAL FUTUS TETAPI NGET ING KENE ING NEGARA TANPA GAMPANG TAMPILAN FACIAL ING NGET ING ING KANGGO ING MANDATE NATIONAL, SUGGESTION, TAPI TANPA Sampeyan ora NATE MANDATE ING NEGARA, KANGGO, TAPI TANPA GAMPANG MANDATE, GAMPANG, ING TUNGGU TANPA ING ING omah, PUTIH 100 MANDATE Saka omah krikil, Bumi saka 100 ING TANPA KANGGO ING TRUKU RUMAH PUTIH, PILIH 100 ING SUKU TANPA MASKA ING CAMPAIGN ACARA TRANCONG SUKU TANPA MASKU ING KAMPUNG KAMPUNG TRUMP ING DENGAN DENGAN. ACARA CAMPAIGN ING DENGSUN. >> WULAN ASAS VIK PRESIDEN MIKE DUNDAS DENGAN. >> WISAN ASI NATE PRESIDEN MIKE PENCE DIPANGGO >> WULAN AS VICE PRESIDENT MIKE PENCE DIPENGGALKE ING WISATA. TEXAS KONSIDER PEDANAN PROMOSI NATE INGGAL ING. TEXAS DITOLAKI PANJENENGAN SENI HOTSPOT MANGSA ING. TEXAS DIGUNAKAN LAMPIRAN HOTSPOT MANAJAWA KANGGO JAWA KANGGO IDEA COVID-19 PANJENENGAN SENI HOTSPOT ADALAH DAPAT KANGGO IDEA COVID-19 GAMPANG TAKEN A DAPAT KANGGO IDEA COVID-19 NGANGGO ING WANG SUKU. TAKEN SIFAK sing Srengenge banget. >> Lan Gunakake TURN TINDAK SIFAT sing SALAH. >> Lan TUJUAN TURN FANS TANGGO KANGGO ING ING NEGARA >> Lan TUJUAN TURN FANS TANGGRIS PAKET KANGGO ING KONSEP MUZIK NEGARA ING TENNESSEE JUGA PAKET ING ING KONEKSI MUZIK ING NEGARA ING TENNESSEE JUGA NENG NENGGALU TANPA MASKA KONSEP Musik ing TENNESSEE DENGAN NUNGGAL NUNG TANPA MASKA SATURDAY SINGER CHASE RICE NUNGGAL NUNGGAL TANPA MASUK SATURDAY SINGER CHASE RICE FACING CRITICISM SELEP POSTING SATURDAY SINGER CHASE RICE FACING KRITICISM SELEPAS POSTING VIDEO ING TENAGA VENUE FACING KRITIKISM NATE NATE INGKE ING PENTING VIDEO ING VENUE DENGAN ABC BALAYAN ING SAIKI MENGIKUT VIDEO INI VENE NGEBAB ABC BALAKAN ING SAIKI MELAYANGKAN SERI DARI SUKU BUKAN Kabar ABC ING ING SAIKI MELAYANGKAN SERI SAIKI UNTUK BOTTOM LAYANAN SAIKI UNTUK BUKTAN lan NGUKAM KESELAMATAN NGUKUT LUKU GAMPANG PUTIH Lan nggambarake kaslametan sing luwih tentrem yen dina iki Ngukur ING KAYU PUTIH DENGAN TANPA KANGGO YANG DUMADANG DADI GOLEKAL HALF A Yuta HARI INGGRIS YANG DUMADANGI KANGGO NUNG DITANGGANG HALF KOLEKSI RAWATAN TUTUP HALF SECURED KANGGO JAWATAN TREATMENT JAWA KENE RENDEZ-VOUS TAHUN. KURSUS TENAGA RENDEZ-VOUS TAHUN. >> 4 AMERIKAN HOSPITAL RENDEZ-VOUS TAHUN. >> 4 HOSPITAL AMERIKAN ING SEPTEMBER. ING >> 4 HOSPITAL AMERIKAN ING SEPTEMBER. KANGGO ANTI-VIRAL KANGGO ING SAIKI INGARI SEMBANG. KANGGO ANTI-VIRAL KANGGO NUNG MUNGSA NAMPI GAMPANG NAMPI ING ANTI-VIRAL DRUG KANGGO NU MENGUTHI WASA NGUKANGKE ING WAKTU DI SEVERELY ILL MASA GAMPANG NAMPAK ING PANJENENGAN ING SENTIASA ILL COVID-19, TAPI DENGAN PATIEN SEVERELY ILL COVID-19, TAPI DENGAN JAWA TINDAK DIBEBAR DENGKE PATIENT 19-CIASA, TAPI DENGAN NGANGGO TIDAK DIPANGGALKE UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG. REENA ROY ABC Ora NATE DIDANGKE INGKE UNDANG-UNDANG-UNDANG-INGKAN KARET. REENA ROY ABC PAWARTA, KABUPATEN BARU. LANGKAH LANGKAH. REENA ROY ABC PAWARTA, KABUPATEN BARU. >> DIDANG SEKAR: SAIKI TERKINI BABAR, JAWA BARAT. >> DIDANG SEKAR: Saiki ANTARI TERBARU ING BISA PEMBANGUNAN WANG JAWA iki >> DINIDIK DIDANG: Saiki ANU TERKEJAH ING SUKU MEMBANGSA ING NGETO TANPA WULANG ING SUKU PEMBANGUNAN ING TANPA BISA PELEMBANG MUDAH NGENTANG ANAK ANAK ANAK KANGGO KULIT KABEH NULIS NGENTANG ANAK ANAK KANGGO TINDAK DIPANGGO DARI ANAK ANAK KANGGO KANGGO SAIKI DARI KARANGAN PANDANGAN RIVER GUADALUPE SARI ING GIRL LAMPIRAN GUADALUPE RIVI KANGGO ING ANAK ANAK GIRL LAMPIRAN GUADALUPE RIVI KANGGO INGKU ANAK KANGGO PIRAK 20 BULAN lan WULANG GIRLI SAKAK ANAK ANU ANAK 20 GIRL BULAN-BULAN LAN SHE NGGENE 20 GIRL TANPA BULAN lan SAIKI NGAKAK ING KANGGO, KANGGO NAHA ANAK Ora NATE JAWA KANGGO, Dheweke NATE ANAK ING ING ING NGEJATI KAYAKAN utawa KAYAK JACKET ING, Dheweke NU ANAK ANU ING NGENGGALU MAJLIS MAJLIS ATAU KAYAK NAMPAK ING JAWA YESTERDAY KANGGO ING ING SAKITU MUNGKIN BOLEH ATAWA KAYAK ING APA YESTERDAY ING APIK DUMADI, NENGGOLAH ANAK ANAK PANJENENG NENG WULANG YESTERDAY NUNG NINI DIDIAP, DUMADI ANAK ING ING NGANGGO GAMPANG, NAMPAK ANAK ING ING KANGSA NGGAJAWA MAJAWA ING NGANGGO PAKAIAN AIR KANGGO ING NGANGGO MUNGGUH ING NGGAL2 KANGGO SUKU TAHUN WANG KANGGO MUNGGUT APLIKAN KANGGURAN 2 TAHUN LUKU TANGGAL APA KANGGO ING SUKU THAN 2 TAHUN LAMPIRAN NGEDALKE INGKANG KANGGO ING SUKU TANGGO RIVIS NGEBAB NAMPI ING ING ING ING KANGGO RIVIS ING ING TAMAN ING HUNT lan INGRAM. RIVER ING NGETANGSA ING TARI ING HUNT lan INGRAM. INGKE BISA ING NGETO KENE TANJUNG HUNT lan INGRAM. Ora NATE INGKI KENE ANAK-ANAK ANAK DITIMBUT. Ora NATE INGKI KENE ANAK-ANAK ANAK DITIMBUT. >> NEW AT NOON THE SAN ANTONIO CHARGES bakal diisi. >> NEW AT NOON THE SAN ANTONIO POLICE DEPARTMENT AND KRIME >> NEW AT NOON THE SAN ANTONIO POLICE DEPARTMENT AND CRIME STOPPERS WORKING ON SEVERAL JABATAN POLISI lan STOPPERS KRIMAT ING KASAHA MEMBUKI BUKU lan PAMINAN KANGGO INGGRIS KANGGO MUKA DENGAN lan ING NGETEKA. SAIKI KASEN PALING KASAHA lan KABUPATEN. SAIKI ING ING SUKU DENGAN ING SUKUR Wong-wong lagi ngremehake. NUNGGUH INGING NGANGGANG-INGKANG INGKANG INGKANG INGKOR. SAIKI ING ING NGANG ING KANGGO. >> DIDANG SEKAR: Saiki ora ana INFORMASI VALUABLE. >> DIDANG SEKAR: Saiki ora ana sing Kasedhiya dadi MURDER >> DIDANG SEKAR: Saiki ora ana sing Kasedhiya minangka INVESTIGASI MURDER. Wong-wong Iki minangka INVESTIGASI MURDER. >> DASAR AYA DATENGAN ARIUND 1 INVESTIGASI. >> Duwe POLIS ngomong yen luwih saka 1 O'CLOCK ING MORNING. BACK ON >> Duwe POLIS ngomong yen luwih saka 1 O'CLOCK ING MORNING. BACK ING JANUARI 7 Pungkasan taun. O'CLOCK ING MORNING. BACK ING JANUARI 7 Pungkasan taun. LATIHAN SCOTT ING NGANGGO JANUARI 7 Pungkasan taun. TREIBER SCOTT NUNGGALKE ING APRUKTENG APLIKASI APARTMENT IN TINDAKAN LAYAR SAJAWA WISI LAKI KOMPUTER APLIKASI APARTMENT IN THE 8,000 BLOK OF WEST Mengkono KOMUNITAS APARTMENT IN THE 8,000 BLOK OF WEST MILITARY DRIVE. KAWASAN NGUKA 8,000 BLOK ING JAMINAN HANGSA. PEGAWAI SUKU DENGAN ING LEPAT ONE PERSON SHOT MILITARY DRIVE. PEGAWAI SUKU DENGAN ING LEPAT SATU PERSON NGEDALAKI MASA KANGGO. Lan Dheweke ING PUTRA ING SUKU Wong sing nembe MUDI BASA. Lan DENGKU DIAT DI PITU. KANGGO SUKU BASA. Lan DENGKU DIAT DI PITU. >> DIDANG SEKAR: Lan POLIS KANGGO LATER DIED. >> DIDANG SEKAR: Lan POLIS DITOLEKKI UNTUK ING Wong ing >> DINIDIK DIDANG: Lan KANGGO POLISI NGAPAL ING Wong ING INSINDEKAN KE KAS ROBBERY NAMPANG ING AKU Wong KONEKI ING INGGRIS UNTUK PEJABAT KAS ROBBERY KENE DENGAN ASING SUSPEK Sambungake menyang Pejabat Kuba ROBBERY DENGAN ASING SUSPEK YANG DITUKUR ING GB ING PEGAWAI KANGGO DENGAN SUSPEK KANGGO ING GB IN 1600 Blok ZUTZAMORA WALKED INTO GB IN 1600 BLOK TANPA BATANG ZARZAMORA BATOK ING tanggal 24, JAWA 1600 KUNCI JAWA BARAT ZARZAMORA KANGGO JAWA tanggal 24 Pungkasan, SATU ANAK KANGGO BUNGA GUN LATIHAN STREET ING tanggal 24 JUN, TUJUAN NANGGUNG TINDAK KANGGO GUN AT TINDAKAN KANGGO NGGALKE GUN AT AN EMPLOYEE. MEANWHILE, THE ING EMPLOYEE. MEANWHILE, INGKAP GRATIS KANGGO LAIN KANGGO. MEANWHILE, TEMPAT GRAB GRATIS LAIN lan ora mbayar KEDAI GRATIS LAIN GRATIS BEERAN lan DIDI DONG NUNGGUH DENGAN KUMPULAN KANGGURAN lan KANGGO NUNGGUH BASA ING GROUP TOOK MATI. THE GROUP TOOK OFF. >> MANAWA KANGGO ING GUNPOINT lan TOOK MATI. >> MANAWA KANGGO ING GUNPOINT lan SUSPEK MASIH DI INI >> MANUNG KANGGO ING GUNPOINT lan SUSPEK MUNGSA ING RUN BACK ING APRIL 28TH SUSPEK KENE ING RUN KANGGO ING APRIL 28th POLIS MANGSAAKEN INI MANU INI KANGGOAN RUN ING APRIL 28th APRIL INGKUYA YANG LALAKI JENIS DIPENGGALKAN GUN AT POLIS NGAPAKKE INGIN ING SINI NGANGGO INGGO GUN AT A DRIVER ING 3600 Blok DITUNTAKAN GUN IN A NGGOLAH DI 3600 BLOK PLEASANTON JALAN. KAWASAN NGUKA 3600 BLOK PLEASANTON JALAN. Pelanggan ngomong yen dheweke banjur dibukak PLEASANTON JALAN. Pelanggan ngomong yen dheweke banjur dituduhake karo animasi lan tenaga Wong iku yen dibandhingake yen Wulan VICTIM lan mbuwang dhuwit. KANGGO PENTING VICTIM lan STOLE HIS. SUSPEK KANGGO ING ING Yen Sampeyan ngerti apa-apa KANG HIS. SUSPEK GAMPANG ING KENE yen sampeyan ngerti apa wae sing bisa ngrewangi poliji NUNGGAL Yen sampeyan ngerti apa wae sing bisa nulungi polusi ngatasi apa wae kasus sing bisa digunakake DAPAT MEMBANGGO POLISI NGALAMI APA PAKSA ING KENE BISA NGADALAKKAN KRITUS PAKE KRIT 2, 1, 0, 2, 4 STOP. >> DAVID SEARS: FIRE NGANGGO PUTIH PITU SANDWICH PALING TENAGA >> DINIDIK DIDANG: FIRE NGANGGO PUTRA SANDWI NGGENAK DUMADI PENTING APA NGGENE PISAN PAKSA NUNG WAKTU MUNGGUNG SANDWICH TANJUNG PENTING TANGGAL WISAN UNTUK NEGARA UNTUK MASA KANGGO ING NGANGGO ING SUKU 3 ING SUKAN Bisnis Kanggo Wektu Munculake Mbukak Dina Paling 3 MORNING INSIDE ING SUBWAY RESTAURANT IN Tumpes metu ing 3 ING MORNING INSIDE RESTAURANT SUBWAY IN 700 Blok ACME lan Nuju ING RESTAURANT SUBWAY ING 700 Blok saka ACME lan Gunakake menyang Kancane 700 Blok saka ACME lan Mudhunake menyang Komplek Konvénsiasi AS KATRINA SUKU DENGAN TANPA KONEKSI KANGGO ASLI KANGGIHAN KATRINA, ANU ELEKTRIK KONVENSENYEN KANGGO AS LAMPIRAN KATRINA, APLIKASI MASALAH ELEKTRIK LAPORAN WEBBER, APLIKASI LATIHAN ELEKTRIK UNTUK GAMPANG. >> Lan SAIKI ING DENGAN KABUPATEN DESA TANPA KANGGO ING KAMPUNG BEGAN KANGGO ING ING KAMPUNG ING KUNCI KANGGO LENGKAP KANGGO FIRE BEGAN KANGGO ING ING KANGGO SUBWAY. ITU LONG ING sadurunge BEGAN KANGGO ING ING KAMPUNG SUBWAY. ITU LONG ING ING NGANGGUT ING PUTIH TANGGO SHOP. ITU LONG ING ING NGANGGO MAKA TANGKA DENGAN KANGSA DENGAN KANGGO ING RUMAH ING. TAKEOUT FOT SPOTF NANG KAMPUNG RUMAH ING. ... FOKING SMOKE YO NGANGGO WANGSA ING NGANGGO. 700 Blok TANPA ACME SOUTH SARI NGANGGO. 700 Blok TANPA ACME SOUTH >> CREWS HAD UNTUK GAMPANG ENSE ENTEK BLOK ING ACME SOUTH ACME. >> CREWS HAD ING UNTUK GAMPANG INGKE INSIDI NGENTOTA >> CREWS HAD ING UNTUK NEGARA ENTEK ING INGKE INGKE INGKAH INGGRIS KANGGO BASA. KANGGO BUKU INSIDE KANGGO Bunder. KANG KANGGO MUKA JAWA KANGGO SAIKI KANGGO WELAS JAWA SUNGGUL. KANG KANGGO MUKA KANGGO NGGALKE INGKE INGKANG UNGGAL UNTUK KANGGO ING AKU NGEJABAT ING ING JENIS GELENGAN KANGGO BISA NGANGGO JAWA KANGGO ING SAK ING ING NGANGGANG INGKE LAN ING ING NGANGGANG NGANGGO INGKE ING ING KANGGO lan ING ING KANGGO MANGSA ING SUKAN METAL KESELAMATAN Yaiku sing arep ngrebut GATE METAL KESELAMATAN METAL kanggo njupuk papan sing GETU GAMPANG METAL NGANGGO ING SUKU WANGGO ING NGANGGO. ING SITUS PEMBANGUNAN. >> FIREFIGHTERS Mlaku ING INI PEMBANGUNAN. >> GAMBAR TAMPILAN ING ING NGANGGURNA ING KANGGO >> FIREFIGHTERS ING ING ING KANGGO MANGSA ING KANGGO NUNGGUH BASA-BISA NGAKLIM ... >> KANGGO NGENTAK DENGAN KAMPUNG ... >> KANGGO ING SAIKI UNTUK MENGIKUT TINDAK DARI WANGGA. SMOKE >> ING NEGARA ING UNTUK KANGGO ING NGANGGO PARI. SMOKE MANGSA ING ING TO Wong-wong mau SUKU. SMOKE MASIH ING ING NGANGGO MAJLI, NGGOLEKTOR INGKANG KENE ING ING UNTUK MACARI, NGGALKE ING DENGAN KENE DENGAN BIDANG SIDES FIREFIGHTERS DID Nggambarake, nggunakake gambar ing BOTH SIDES FIREFIGHTERS ING KENE BASA HEBAT NAMPI ING INI ING TANPA SIDES NGEDALAKEN ING SEMUA TUHAN NJENE KANGGO ING INI NGANGGURU ING NGANGGO SUKU SAN Kabeh Swarga sing NATE INGKE ING INI DIDI DENGAN TANPA DARI SAN ANTONIO. Wong-wong mau NUNG DUMADAKI SUKU DENGAN PULANGAN SAN ANTONIO. ING INI INI INI YANG TANPA BISA KABEH BABAR KANGGO ANTONIO. Wong-wong iku sing ora nate ngumumke udakara sadurunge ngirim ING SUKU YANG PITUKU NGEDALKE BASA NGEDALKE KANGGO ING TANGGAL BUNGA NENGGALAKU ALAMUN BURGLAR RINGING. SUKAN NUNGGAL JAWA KANGGO MUNGSAU BURGLAR ALARM RINGING. ... RINGING BURGLAR ALARM. ... >> NENG WENGGULUT KE ... >> NUNGGAL NENG WULANG UNTUK KABUPATEN SULU. YEAH DIA >> SAIKI NENGGOLAH KEPENTUKAN PIRIK. YEAH DINI AKTIKAN INGGIRUN ING NGANGGO WULANGAN OWNER. YEAH DINI AKTIKAN INGGANG ING WANG SUKU DENGAN NGANGGO Aktifake Aktifake Wangi YANG ANA ANU ALARM LUKA ING NGANGGO NUNG KENE BISA ING ALARM BISA KANGGO DENGAN ALARM DUMADI GOT BURGLAR ANA ALARM LAKI KANGSA DENGAN ALARM KANGGO ING BURGLAR GOT DIPANGGAL DENGAN ALARM GOT BURGLAR GOT DIPANGGAL DENGAN BASA. DIPANGGO DENGAN BASA. >> BENTUK TAMPILAN 2 KANGGO. >> GAMBAR SPENT TENTANG 2 JAM IKI KANGGO ING NGANGGANG UP LAGU. MASALAH INGGRIS KOMPLIS DENGAN INSIDE SODA MASALAH DENGAN SUBWAY MACINE INSIDE DENGAN Miwiti. WANG KANGGO INSIDE SUBWAY Miwiti. KANGGUH ING ING SUKU KENE NGAPAK KENE DIDANG TUKANG ING PUTRA Miwiti. KANGGUHAN ING NGANGGO ING UNTUK KANGGO BAKAL KANGGO SUKU ING NGANGGO MANGSA DIPUKA UP IS NUNGGUH UNTUK MANGSA BAKAL KANGGO SUKU ING ING NGANGGO MANGGANG UPEN ... KANGGO MANGGO ING PALING UP ... KANGGO SAIKI. LAMAN WEB TRAIN ... KANGEN SAIKI. LAMAN WEB TRAIN KSAT 12 BALITA. KANAN SAIKI. LAMAN WEB TRAIN KSAT 12 BALITA. >> SISAN PENTING POLIS SAN ANTONIO KSAT 12 BALITA. >> A SAN ANTONIO POLICE OFFICER FINDS HIMSELF IN THE WRONG Sides >> A SAN ANTONIO POLICE OFFICER FINDS HIMSELF IN THE WRONG SENARING LAWAN. TINDAKAN ING PUTIH ING SUKAN TUKAR WANG. LAMPIRAN ING WANG TANGGAL OF LAWAN. LAMPIRAN ING JAWA TENGAH JONATHAN MONTALVO DITAYAKKE ING LAMPIRAN ING JAWATHAN JONATHAN MONTALVO DITENTUKKE ING KABEH KENE JONATHAN MONTALVO DITENTUKKE ING KONEKSI ING KONSEPAN ING SUKU BONO NGENTOTA DOMESTIK MENGGUNAKAN KONEKSI HIS ING NGANGGOLAH BASA-BASA PANJENUNGAN DOMESTIK. POLIS DITULU US BOLA NGENTOTHIK ING TANPA KANGGO DOMESTIK. POLIS DITENGKE US MONTEL MUNGSA DITULU WAYANG KULIT. POLISI DIGUNAKI MONTEL DADI MUNGSA KANGGO ING ING NOVEMBER UNTUK ASSAULTING MONTEL KANGGO MUNGGUL ING ING ING NOVEMBER UNTUK KANGGO ASSAULTING BACK IN NOVEMBER UNTUK NAMPANG ASI 25 GIRLFRIENDAH. Dheweke LISAN 25 ANTARI-NAMA GUNUNG. Dheweke gelem nulungi babagan BONDO nanging wis diwenehi KOMUNITAS PROBE, ING NGENTANGKUL ING SAKA KOMUNITAS ING ING SUKU lan ING WANITA. Dheweke WISNA MENGANGKUTKAN ANUM ANTENGKONTEN ING DENGAN INI LAN WANITA. DIA PAKET PAKET ING Dheweke lan BABAN. Piyambakipun PUTRA ING TUTUP ADMINISTRATIF. ING Bengi PUTIH ING KOMENMENIS. JAWATAN KANGGO NUNG PURWAKING ING NGANGGO DUTY ADMINISTRATIF. JAWABARAT PANGGUNG LENGKAP TANGGULUT 13,000 BLOK OF I 10 NEAR UTSA PEGAWAI RESPONDED TO 13,000 BLOK OF I 10 NEAR UTSA BOULEVARD 13,000 BLOK OF I 10 NEAR UTSA BOULEVARD UNTUK KAYAK. Lan padha BOULEVARD UNTUK KASUN. Lan dheweke entuk MONTALVO ING ING KARET DENGAN KANGGO. Lan dheweke padha MONTALVO ING ING KARET DENGAN WANITA. SHE LATER SAID SHE MONTALVO ING ING KARET DENGAN WANITA. SHE LATER SAID SHE ING ING NGET ING KENE ING WANITA. SHE LATER SAID SHE NINIA KANGGO SUKU DENGAN ING NGANGGANG KANGGO NENG GAMPANG KANGGO MEREKA KANGGO MONTALVO KANGGO MENGIKUT KANGGO MONTALVO KANGGO INGGIRAN DENGAN VIOLASI KABUPATEN BOND MONTALVO KANGGO MUNGSA KONEKSI KONSEPAN BOND lan SAPD SUKU KANGGO STATUS DENGAN VIOLASI KONSITEN BOND lan SAPD NENG NENG KANGGO STATUS DENGAN JABATAN GAMPANG Lan SAPD NATE STATUS KANGGO DENGAN JABATAN GAMPANG TEMPORARY DEPARTMENT INGGRIS UNTUK GAMPANG TEMPORARY ADMINISTRATIVE. TEMPORARY NGAMBUNGKEN TEMPORARY. >> DIDANG SEKAR: Lan 2 wong MINGGU KENANGAN. >> DAVID SEARS: Lan 2 Wong Kasedhiya wis Di >> DIDANG SEGARA: LAN 2 Wong Kasedhiya Konflik menyang Ngunjungi NUNGGALKE ING ING SUKU UNGGAL UNTUK KONEKTOR ING NEGARA ING ING NEGARA Konsep kanggo ngatasi demokrasi ing kene ing negara bebrayan negara TAMPILAN ING ING ING NEGARA BEXAR KANGGO ING TUNGGAL ING DOLLAR MENGIKUT SUKU TOTALING THOUSANDS DOLLARS DENGAN TANPA LAMPIRAN, SUKU KANGGO ING SUKU, 25 taun DESERET TANPA KANGGO AFFIDAVIT, 25 DESERET TANPA GOLEKA DENGAN SUMBER ING SUKU 25 DESERET TANPA SUKU MUNGSA ING SUMBER INGKE SUMBER KANGGO SUKU DUMADANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG LATIHAN PRODUK MELAYU PRODUK NGENTOT DIRI SARI MASA MELAYU KANGGO UNTUK MENGGUNAKAN STORI lan LAKI NAVY PRODUK SUMBER MAJLIS SEMUA UNTUK MEMBAWA STORI UP lan NGGALKU NABI NAWA ING SUKU Wulan BULAN. Gawe UP STORIES lan LAGU NAVY NAMA ING Wulan BULAN. POLIS INGSARI SAUCE lan IT WIS Saben wulan Wulan BULAN. POLIS INGSARI SAUCE lan ING DENGAN POLIS INGSARI SAUCE lan ING DENGAN 32 HEHTOR YG TUNGGUL-UNTUK Kanthi 32 HETOR GOLEKTOR TAHUN 32 ORA KANGGO ING PARALISIS ING FEBROARI 10 ING 32 HECTOR TANPA GOLEK OGO ING PARALISIS ING FEBRARI 10 DENGAN ING KENOTA KANGEN DENGAN KAPI PARALISIS ING FEBRARI 10 DENGAN ING KENOTA KANGGO NULIS KANGGO GRATIS S $ 1000 Wong-wong BISAN ING GRATIS KANGGO PITUTAN A $ 1000 UNTUK PUTUP. POLIS SUKU MERANA TEMPAT $ 1000 UNTUK KABUPATEN. POLIS INGKANG-UNDANG-UNDANG NULIS DARI RASA KABEH LAIN PUTIH. POLIS INGGRIS KANGGO BENTUK ING BISA KANGGO BENTUK LAN KOMUNITEN LAIN STOLE SARI PAKSA TANPA LAIN SUKAN LAUN lan KOMUNITI $ 1000. Pakaryan sing nggawe KOLEJ lan KOMUNITAS NAV $ 1000. KARYA NUNG DITENGOKI KOMPUTER ING NGANGGO ING NGANGGO 6 JAMINAN $ 1000. Pakaryan sing nggawe Dhewe bisa nggawe 6 CHARGES THEFT UNDER $ 2500 lan KANGGO NATE ING NGANGGOLA 6 PAKSA ING TANGAN ING TANPA $ 2500 lan PAROLES NGANGGO TANGGAL INFF ING UNDER $ 2500 lan PAROLES NGUDAH GOLEKSI INGGRIS ING ING ING ING INS TAMAN ING NGANGGOLEKI INGGO INGGO ING KRIMIT ORGANIS. ENGAGING ING KRIM ORGANIS. >> SHE IS AKU INGKANG TINDAK KAYU ORGANIS. >> SHE DIPANGGUH ING NGANGGO ING ONLINE >> SHE DITANGGALKE ING NGANGGO ING PENTEN ONLINE ING ING TANGGAL POS ING ING ING ING ING SAIKI KANGGO TINDAKAN EDGEWOOD POST ING KENE KANGGO ING SAIKI KANGGO AKTIVITI EDGEWOOD ISD TRUSTEE KANGGO MUNGKIN SAIKI TINDAKAN KANGGO EDGEWOOD ISD TRADE MANGSA KANGGO MUDAH DENGAN MESE ISD TRUSTEE KANGGO KANGGO ING SUKU DENGAN PESEMBANGAN MESE KHUSUS. TRUSTEE DINA SERRANO Sopo DISCUSSED PADA PESENAN MESE KHUSUS. TRUSTEE DINA SERRANO SAIKI DENGAN VIS BOARD Pungkasan. TRUSTEE DINA SERRANO SAIKI DENGAN PRESIDEN PEMBANGUNAN BOARD PADANGGAL NUNGGUH WARNA PRESIDEN BOARD VIS DIPANGGALKAKE PENTING GAMBAR MANAWA KANGGO PRESIDEN GAMPANG GAMPANG PENTING GAMBAR MANAWA KAYU DENGAN PAKET ING ING NOOS lan 2 ANAK GAMBAR MAN Wong KAYU DENGAN KANGGO ING TANPA JAWA lan 2 ANAK NGAJI HEAD ING NOOS lan 2 ANAK NARI PAKSA. SODANO LATER TULISAN ING RASA. SODANO LATER APOLOGISIS ING PUTIH ING PUTIH THE ROPE. SASANO LATER APOLOGISIS ING PUTIH ING BAHASA SUKA SUKU DENGAN NAMPAK AKU SUKAN APOLOGI ing Bagian Sebutharga, Aku ora ngerti babagan tumindak sing aku lakoni Aku NDAFTUNGKE PADANGSA AKTIKAN AKU ING AKU SORRY END QUOTE, MESYUARI ING DENGAN 1 TINDAKAN INI AKU SORRY TAMAT TAMAT, MESE ING DENGAN 1 O'CLOCK SAIKI. A QUOTE, MESE ING DENGAN TANPA 1 O'CLOCK ING INSAN. KANGGO SUKU DATENG KANGSA SUMBER O'CLOCK SAIKI. SUMBER KANGGO KANGGO SUMBER KANGGO NANGGALKANG TANGGO KSAT SUMBER KANGGO KANGGO SUMBER KANGGO NANGGALKANG TANGGUNGAN KSAT YANG SERRANO DIPUNGA DATENGAN DAFTAR KSAT YANG SERRANO DIPANGGALKE DIPENGKE AS BOARD VICE PRESIDENT AS WELL YANG SERRANO DAPAT KANGGO AS BOARD VICE PRESIDENT AS WELL AS FACING LAIN AS BOARD VICE PRESIDENT AS WELL AS FACING TINDAKAN DISIPLINARY LAIN. AS TINDAKAN AKTIVITI TINDAKAN LAIN. >> DIDANG DENGAN: DENGAN TANPA DENGAN TINDAKAN DISIPLIN. >> DIDANG SEKAR: LAGU BASA NATE MULENG JAWA KANG PRIMARI >> DIDANG SEKAR: LAGU VOTING MUNGKUL HARI INI KANGGO RUNOFF PRIMARY IN TEXAS ING ING NGANGGO 6 GOP Miwiti KULIT ING RUNOFF PRIMARY IN TEXAS, ING NGANGGO 6 GOP RUNOFF LAN 12 ING RUNOFF ing TEXAS, ING NGGO 6 GOP RUNOFF lan 12 ING DEMOKRAT DENGAN. THE RUNOFF KANGGO RUNOFF LAN 12 ING DEMOKRAT DENGAN. PILIHAN RUNOFF ING ASI ASI TAMPIL DEMOKRAT. PILIHAN RUNOFF KANGGO NENGGOLEH MANAJAWA TEMPAT ING PEMILIHAN DIBUAT ING ASAH KANGGO ING TEMPAT ING ING NGANGGO KANGGO ING TANGGAL DIPANGGUH UNTUK TEMPAT ING ING KANGGO WANG KANGGO ING PANDEMIK CORONAVIRUS IT IS SAIKI TAPI WIS INGGO KANGGO PANDEMIK CORONAVIRUS KANGGO SAIKI JAWA CORONAVIRUS PANDEMIK IT IS Saiki JADI KANGGO JULAI 14 PILIK sing KOLEK Jadwal UNTUK JOLEKI kaping 14 VOTOR YANG GAMPANG TINDAKAN ING PRIMARY ING MARIM JOLEKI POTEN 14 APA YANG KANGGO NENG TARI ING PRIMARY ING MARKAT ING WIS ING ING VOTE IN TINDAKAN ING PRIMARY MARKU ING BISA ING ING ING ING ING ING SUKAN RUNOFF TAPI NUNGGAL ING ING ING ING ING ING ING PUNYA NGGENE RUNOFF TAPI TINDAKAN sing ora nate nduwe Partai SAMPULANG RUNOFF TAPI RAKYAT YANG DENGAN TANPA BALOS ING APIK ING GRATIS Wong-wong sing ora nate ndhadhangake BALLOT ing MAC GRATIS kanggo milih ING RUNOFF BALLOT ING MARI GRATIS ING ING ING ING KANGGO RUNOFF PIHAK DENGAN JUNY PILIH ING RASA JAWA KANGGO RUNOFF ING NGGAL-UNTUK MUNGKUL JULAI 10th. GAMPANG TARI ING ING KANGGO LAGI VOTING LAMPAHAN ING JULAI 10th. GAMPANG GOLEK ING NGGALKE ING BALLOT lan SENARAI NGAPAKEN 10TH. GAMPANG GOLEK ING NGGALKE ING BALLOT lan SENARAI NGGOLAH PENTAKSAN DI KSAT DOT COM. BALLOT lan SENARAI SUKAN MOLEKSI DI KSAT DOT COM. MASIH ING ING JAM IKI SITES ING KSAT DOT COM. MASUK DENGAN ING SEKOLAH SEKOLAH DENGAN HALF ING ING NGANGGO MURAH KELUAR ING SEKOLAH SEKOLAH SEKOLAH HALF ING ING NGANGGO LAMPIRAN ING SUMMER WORKOUT PROGRAM SEKOLAH LOKAL MELENGKEWALANG PROGRAM WORKOUT SUMMER UNTUK SAIKI ANTARA UPDATE ING PROGRAM WORKOUT TEMA KANGGO UNTUK KANGGO UPDATE ING NGANGGO UP KANGGO SAIKI UPDATE ING NGANGGO ING SUKU. Nuju teka ing SPORTS. >> A UNIVERSITI ing KAWASAN KAMI IN SPORTS. >> UNIVERSITI ING KAWASAKI KARYA UNTUK MEMBANGKANG IKI >> UNIVERSITI ING KAWASAKI KARYA MUNGSA ING NEGARA GOLEKSI KANGGO ING COVID-19 KARYA BISA NGGOLAH UNTUK NEGARA BISA CARI-CAMPANG-19 KANGGO PANDEMIK KANGGO Bisnis ana ing 19-taun-minggu PANDEMIK KANGGO MUDAH MENGIKUT TAMPILAN NEGARA ING NGANGGO Kasedhiya PANDEMIK NGANGGO WANGGO NEGARA BISA NGGOLAH ING BUKU lan NUKU NEGARA GAMPANG GAMPANG TENGAH ING UNDANG-UNDUH lan NUKU NEGARA LAN TEXAS TEXAS DUNIA lan NATE NEGARA LAN TEXAS TEXAS DITOLEK DENGAN PANDEMIK INI Lan TEXAS TEXAS DITENTANGKE OLEH KANGGO PANDEMIK KENE ING SUKAN UNIVERSITI LOKAL DITUTURKAN OLEH PANDEMIK INI BISA Sawijining UNIVERSITI LOKAL IS STEPPING UP Kadhangkala siji UNIVERSITI LOKAL KUNCI UP lan MEMBANGKE UTSA NATE ING KANGGO-19 NANGGALKE LAN NUNGGALKE UTSA NATE ING AKU COVID-19 AKUN GOLEKSI GAMPANG UTSA MELENGGALKE ING KANGGO-19 BISA PELANGGAN MELENGKAP AKAUN NGANGGO LAMPU ACCELERATOR GOLEKSI BISAN UNTUK MEMBANG OCCES NEGARA LOKAL. EMERGENCY FUNDS AS MAX UNTUK BISA OGOSIS NEGARA LOKAL. EMERGENCY FUNGS AS MAX MASSEY Nuduhake AS, ING ING NGANGGO AKSES. EMERGENCY FUNDS AS MAX MASSEY Nuduhake AS, ING NGANGGO Nggawe KENE. >> SARAH Bocah-bocah lan aku kepengin nginep TEMA iki KANGGO TANPA TEMPAT ING ING NGANGGO INGGO BAKAL ING NGANGGO INGKANG GYMNASTIK. ANTARA Wong KANGGO Nindakake INGGI GYMNASTIK. TETAPI MATLAMAT KAMI NATE ING KENE GYMNASTIK. TETAPI MATI INGKE ING ING KANGGO LAKIRAN ING ING INI KANG INGGO LAKONAN TETAPI MATI INGKE ING ING KANGGO LAKIRAN ING ING INI KANGGO NU GAMPANG GOLEK ING SUKU SAIKI ING ING JAMINAN NGANGGO WANG SUKU ING ING INI. KONTAK ING ING ING KENE. >> Lan ING NGANGGO Wong-wong padha. >> Lan ING NGANGGO RANGGOLEKA ATHLETIK ANTARA >> Lan ING NGANGGOLEKA ATHLETIK AERIAL UNTUK 18 Taun. ING MULIT 2020 ING ATHLETIK AERIAL UNTUK 18 Taun. PULANG WULANG 2020 WIS PHENOMENAL UNTUK USAHA BISA 18 TAHUN. PULUSAN 2020 ING WISNA UNTUK KANGGURU UNDANG-UNDANG NUNG NIKO. Banjur PANDEMIK IT PHENOMENAL UNTUK PERNIAGAAN NEGARA WANNA. Banjur PANDEMIK IT MAC 18HE ING BULAN KEDAI. Mengko PANDEMIK IT MAC 18HE ING NGANGGO NENG GENDANG. MARI 18HARI BASA NUKANG MENGENUT. KITA AKHIR KANGGO MUNGGU MINGGU SAIKI. KITA AKHIR KANGGO MUNGGU ING MUNGKUL DENGAN ING WULANG KITA AKHIR ING MUNGGAL MUNGKU sadurunge MANGSA ING WANG NULIS KANGGO, HEATHER DIPANGGO Sadurunge MUNGSA ING WANGSA GAMPANG, HEATHER DITUKU GAMPANG ING NEGARA UTSA FRUSTRATION, HEATHER DIDANGGULHI KE UTSA ULANGAN PROGRAM PENTADBIRAN UTSA SAIKI KE PROSES PENTING GOLEKSI UTSA DIPENGUKA PROGRAM ACCELERATED PROGRAM LAN ING NGANGGO KANGGO MET JAOS PROGRAM GAMPANG DIPANGGULAN lan ING KENE SHE MET JAOS MARTINEZ KANGGO GAMPIRAN Lan sing PADAN MULIT JAE MARTINEZ KANGGO INGGRIS MACAMEN MARTINEZ KITA SEMENINGGUT ING APRIL 15TH. ING APRIL 15TH. >> Lan AS ROH Rampung APRIL 15TH. >> Lan minangka Resep saka FEDING Saka tumindak KARET. >> Lan minangka Resep saka FEDING Saka tumindak KARET. >> GAMPANG GAMPANG GAMPANG PIKE SARI AKTARA KANGGO. >> GAMPANG GAMPANG GAMPANG GAMPANG GAMPANG GAMPANG PIKE ING SUKU HEATHERS AFLOAT >> GAMPANG GAMPANG GAMPANG TANGGAP NEGARA BISA KANGGO DENGAN HEATHERS AFLOAT ING TARI ING TURBULENT Bisnis kaya HEATHERS AFLOAT ING ING TURBULENT ING ITU, ING PRETTY DITULU ING WULANG ING TURBULEN ING ITU ITU PRETTY DIPUTUSAN LAN PROSES KOMUNITAS lan SAYA Apa PRETTY DIPETUSI lan PROSES KOMUNITIK DENGAN DENGAN KITA NGETEK PROSES KOMUNIKASI lan SO WE TRY ING NGANGGALIS DARI A TO Z ING NGANGGALIS SULIT PENTING MELAYU ING AKU Z ING NGANGGALIS DENGAN INFITISI KEWANGAN lan INI TO Z ING TRADING DENGAN ING INSIT KEWANGAN ING INI LAN ING ING ING SUKU INFITUSI AKSARI lan ING JENIS NUNG MASA NUNGGAL ING SAIKI SMAN BIZ DEV ING PROGRAM CENTER Ora JAWA NATE NATE ING SUKU APLIK BIZ DEV ING CENTER PROGRAM AKU SUKU DENGAN ING KENE SMALL BIZ DEV IN PROGRAM CENTER AKU SUKU DENGAN INGKE ING ING UNTUK LENGKONG HAUL LENGKONG AKU NATE INGKE BISA ING ING ING NGANGGANG LENGGANG HAUL KANGGO ING SAIKI LONG HAUL KANGGO ING NGANGGIH ING WENG UWI. SAIKI KANG KAMPUNG. >> Sampeyan ngerti PANDEMIK IS WELL SARI. >> Sampeyan ngerti PANDEMIK IS LAMPIRAN KANGGO PAKET ING >> Sampeyan ngerti PANDEMIK KENE DENGAN MANUSIA KANGGO NORMAL YANG SOKONGAN DENGAN KABEH GAMPANG PADE ING ORA NGANGGO NORMAL YANG SOKONGAN ING SUKU ING PERNIAGAAN, ING IS INI NORMAL YANG SOKONGAN Yen Sampeyan ING Bisnis, ING ING LIVELIHOOD INI KENE AKU ING PERNIAGAAN, ING ING BISA KANGGO ING AKU KANGGO Nindakake AKU GOLEKA LIVELIHOOD ING ING INI NGANGGO MUNGGUR KANGGO ING AKU INI KANGGO SOKONGAN KANGGO TUNGGUH AKU ING AKU SOKONGAN KELULUSAN KELUARGA. SOKONGKAN KELUARGA. >> HEATHER ATHLETIC AERIAL 7 KELUGAAN AKU. >> HEATHER ATHLETIC AERIAL 7 ABLE UNTUK PIVOT NEGARA >> HEATHER ATHLETIC AERIAL 7 ABLE UNTUK PIVOT MODEL NEGARA NEGARA GOLEKSI KE GRATIS VIRTUAL GOLONGAN KANGGO MODEL PERNIAGAAN NEGARA GOLEKSI KANGGO KELUAR VIRTUAL LAN KANGGO VIDEO ONLINE GAMBAR KANGGO KELUAR VIRTUAL lan KANGGO VIDEO ONLINE ING DUMADI SAIKI DENGAN KENE KABUPATEN KAS Lan Video VIDEOS ONLINE ING NEGARA DENGAN KANGGO BESAR ING KASAHA INGKE TANPA KOMUNIT. TANPA KENE BASA ING KASAHA ING TANPA KANGGO. >> AS ING ISTERI ISTERI KITA Nampilake pitakon Anyar. >> AS ING YESTERDAY AFTERNOON KITA NGETIOT 95% ING KABEH KAMI >> AS ING ISTERI LENGKAP KITA WANGTURUN TUMBUH 95% ING SUKU USAHA. SHUT mudhun 95% ING KABEH USAHA. >> MAX MASSEY KSAT 12 PAWARTA. Lowongan Kerja. >> MAX MASSEY KSAT 12 PAWARTA. AKU GAMPANG NAMPAK INGKANG-ING >> MAX MASSEY KSAT 12 PAWARTA. AKU NATE INGKANG MENANGGAL ING-INI KANGGO. Miwiti UP lan mudhun AKU NATE INGKANG MENANGGAL ING-INI KANGGO. Munggah lan mudhun dalan. Lan yen sampeyan bakal metu sampeyan miwiti nyandhang nalika dheweke nyandhang SEAL sing dina iki. Miwiti SWEATING KENE DENGAN KANGGO NANGGALKE ING ING SUKU DUMADUH ING KANGGO ING SAK TANGGAL SUKU PELIHAN ING JAWA TENANG PADHARI ING ING ING ING SAK TANGGAL KANGGO SUKU ING KANGGO. TAPI TEMPAT INI INGGRIS INGGAL KANGGO NANGGALANG ING KANGGO. TAPI TIANG ING NGANGGO PESEK ING ING MINGGU. Ora GAMPANG KANGGO. TAPI TIANG ING NGANGGO PESEK ING ING MINGGU. BALITA HEBAT LATER ING MINGGU. BALAK ING JAWA NGGAL, AKU NGENTAK AQUA KANGGO DID Warta, Aku ngerti AQUA KANGGO DID JUMP UP, IT UP UP 7 TENAGA Aku ngerti AQUA KANGGO DID JUMP UP, IT UP UP 7 TENAGA KANGGO 6 62.3 ING INI UP, IT UP 7 TENAGA KANGGO 6 62.3 ING NEGARA POLLEN. KITA KANGGO KANGGO 6 6,3 ING NEGARA POLLEN. KITA KANGGO MUKA KATEGORI KATEGORI KATEGORI POLLEN COUNT. KANGGO NAK MUKA KATEGORI KATEGORI KATEGORI KANGGO lan GRATIS KANGGO GRATIS KANGGO TALK KATEGORI KATEGORI PIG NGGAT lan GRATIS GRATIS MENGGALU TALK MENGENAL ING RETURN ING Lan GRATIS GRATIS MANGSA KANGGO ING KANGGO ING JAWA >> INI SUKU DENGAN INI TENTANG PAKET ING >> ING SUKU DENGAN ING ANAK DENGAN ING ING ING KANGGO >> WULANG ING SUKU ING ING ANU ING ING ING KANGGO INGKU INGKU GUNUNG ING SAIKI, KANGGO SAIKI KANGGO ING LAIN ING ING ING KANGGO KANGGO NATE ING GAMPANG, TAPI SAIKI GUNUNG SAIKI GAMPANG GAMPANG, TAPI SAIKI GUNUH ING ING KASENANAN lan GOT ING KENAMPUNGAN lan INGING NGGO TANPA JUSTIN Kasedhiyan lan Kita ora bakal bisa ndeleng ING YEAR INI JAWA KANGGO MUNGGUL KANGGO NATE ING ING TANGGO YANG JAWA KANGGO NUNG MUNGGAL ING ING SUKU NGAKALU ING SUKU DENGAN KAMI PIRANG KANGGO ING YA KANGGO ING ING NGENTOT DENGAN KANGGO. NGAPANGKUL ING DOSANG KANGGO. >> Pungkasan Minggu. SUKU AKU OF KAKI. >> Pungkasan Minggu. HARAPAN AKU SUKAN ING ING SUKU >> Pungkasan Minggu. HARAPAN AKU SUKAN ING ING BONGA ING BAD ING SADAKONAK KANG KINI NUNG KENE BUKAN ING ING BAD ING TANGGAL KANG SUKU KANGGO ING SATURDAY ING SORT ING DENGAN ING PUTRA AS BAD ADALAH SATU KITA NENG ING SATURDAY IT SORT ING DENGAN ING SATURDAY BOY ING NGANGGUT SUPER HAZY SUKUR DAH ING SUKAN ING SAKTU ING SATURDAY BOY DIDANG SUPER HAZY SAIKI. ING SAIKI LUKU DI KAMI SATURDAY BOY ING NGANGGO SUPER HAZY SAIKI. ING SAIKI ING MODEL KAMI YANG KITA NGAKTAK ING DUSAN SAIKI. ING SAIKI ING MODEL KAMI YANG KANGGO MANGSA DENGAN ACROSS GULF OF MODEL YANG NUNJAWA TINDAK DENGAN MENGIKUT GULF MEXICO TOWARDS TEXAS. Lan IT Nerangake ACROSS GULF MEXICO TOWARDS TEXAS. Lan NENGGALKANG ITU. WE'LL NGGOLAH MEXICO TOWARDS TEXAS. Lan NENGGALKANG ITU. WE'LL Duwe PAKET LIT ING NGGAL-MUNGGO LAN TETAPI TOMORROW NGANGGAP. WE'LL Duwe LITTLE BIT ING TARI lan TOMORROW TAPI TANPA ISUN TARI ING NGANGGO lan TANGGO TANGGO NGAPAK TANPA WULANG TANPA KABUPATEN sing ora dakelingake. PROBABly Ora Kabeh sing ora bisa dingerteni yen kita njaluk menyang WEDNESDAY. ING KENE CATETAN aku mikir yen kita entuk ING WEDNESDAY. MANGSA ING KANGGO MUKA SUKU SUKU APA ING KANGSA INTO WEDNESDAY. NUNG KENE MUKA Deleng TANPA LUKISAN PLUME ING ING INI Miwiti Deleng TANPA LUKISAN PLUME ING ING INI lan NANGGALKE SAIKI LAKON PLUME ING INI lan NANGGAP INGKANG SAIKI ING ING PRETTY EPIC ITU Lan LAGU SAIKI LAKON NATE ING PRETTY KUNCI WIS INGKE ING ING LAKU PLUME DUST. ING SAIKI. PRETTY EPIC ITU INGKE ING TANGGAL LAMPIRAN DADI. ING SAIKI. GAMPANG SUKAN BUKAN. TAPI GUNUNG LARGE PLUME ING KABEH. ING SAIKI. GAMPANG SUKAN BUKAN. TAPI GUN NGUNTIKO GOLEKO NGALIT DIA ING AKU KANGGO GAMPANG SUKAN BUKAN. TAPI GUNUNG TANGGO GOLEKA ING NGANGGO INGKU ING ING NGOMBIT LAN JAWA GOT UNGKUL NGALAKI INGIN ING ING ING KELUAR lan KOMUNITAN FRIDAY UNTUK KONTAKAN HAZY SUKU DENGAN LAN NANGGO JAWA NENG UNTUK KONTAK KANGGO PADAKONAN NGANGGO BACA UNTUK KOMUNITAS HAZY DENGAN Pungkasan Minggu ING ING HEAT HEAT OLEHING KANGGO MINGGU PURWAKING PUTIH ING KAYU lan KANGGO. BY JULAI kaping 4 lan OF HEAT KAYAN lan KANGGO. DENGAN JULAI 4HARI lan ING ING TINGKATAN MINGGU Lan HUMIDITY. DENGAN JULAI 4th ​​lan INGKEWEK WEEKEND ITU MENGIKUT ITAU Miwiti NGADI APART A ING TINGGI MINGGU LUKU SUKU DENGAN MUKA KANGGO APART LITTLE BIT LAGI KANGGO MUKA KANGGO APART LITTLE LITTLE LAGI LAN KITA DAPAT MANAJAWA KEMENANGAN CLEAR LITTLE BIT ING LAGI LAN KITA KANGGO NUI TEMPOH NGADI KAYU KANGGO PAKAI Kita bakal Nampilake KAYU CLEAR YG KANGGO DENGAN POINT. PEMBANGUNAN TROPIKAL YANG ANAK KAYA DENGAN POINT. PEMBANGUNAN TROPIKAL YANG INI SADAKING FAKTOR NGENTANG PEMBANGUNAN TROPIKAL ING ANAK ANAK NENGGALKE ING KANGGO ING DENGAN INI KANGGO TINDAK Apa Salah Faktor FAKTOR ING ING KANGGO ING DENGAN TINDAK UNTUK MEMBANGKAN PEMBANGUNAN TROPIKAL BAY KITA SEMUA ING ING TINDAK DIDANG UNTUK UNTUK KANGGO PEMBANGUNAN TROPIKAL ING BAYANAN KITA KANGGO PEMBANGUNAN TROPIKAL ING BAY KITA KANGGO UNTUK Nemokake KONTITAN QUIETER ING ING INS KANGGO NDELENG PERHATIAN QUIETER ING ING ATLANTIK lan sing tenan KOMUNITAS QUIETER ING ING ATLANTIK lan ING AKU KANGGO ING ISU KANGGO YANG KANGGO. ATLANTIK lan ING AKU TANGGO YANG KANGGO NAK GAMPANG. ING SISTEM ING SANGGUT SUKU APA KANGGO ING DENGAN. ING SISTEM ING SANGGUT SUKU DUMATI INI DENGAN PUSAT HURRICANE Ana SISTEM LITTLE ING SINI sing CENTER HURRICANE NGENTUKAN KENAN 10% ING PESEN HURRICANE NUNGGALKE PENTAKSAN PENTAKSANAAN 10% lan BOY DIMANA TAMBAHAN 10% PEMBANGUNANAN lan BOY ING TINDAK NGGALU. Aku ora mikir PEMBANGUNAN lan BOY NAK ING ING NGGALU. Aku ora NATE INGKU NGANGGO MACAPAK UNTUK Ora NAIK GUNA. Aku ora NATE INGKU NGANGGO NATE DENGAN PEMBANGUNAN GAMPANG TARI INGKE BISA PEMBANGUNAN UNTUK PEMBANGUNAN SAIKI Amarga ING IS ING JAWA PEMBANGUNAN DARI INI SAIKI KAMPUNG KEDHANAAN PROSES NGGALU SARI SARI INI INI ADUN KAMPUNG PROSES LAMPIRAN NGEDALAKEN ING NGANGGOTA WANGSAWA NGGAL WANG ASAWA. PEMBANGUNAN PROSES NGGALKE LAMPIRAN GAMPANG ANGGUN WANG-WANG PUTIH ASING. ING ING SAIKI 20% KESAN NANGGALKANG KABEH ASING WULANG. ING ING PADANGGAN 20% PEMBANGUNAN KENE PADANGGIH ING ING SAIKI 20% PEMBANGUNAN KENE DENGAN TROPIK DUMADI PEMBANGUNAN DENGAN NGEDALIKEN KANG TROPIK DENGAN AKHIRI KANGGO QUIET JAWA SUKU Tropika wis NATE TANGGO QUIET JAWA KANGGO BITU ING SITUJUK lan ING NGANGGO GAMPANG PADHIRAN BITAR LAN TANGGO lan ING KENE ING KAS INGKE BISA SUKUR 5 BIT GUSTY LAN YO NGAPAK ING KAS NGEBUT KANGGO NATE ING NEXT 5 HARI UTAWA SAIKI NGILANGKE OGIN NGEBUT ORA NATE 5 ING UTAWA UTAWA LET ING NGANGGO UNTUK KANGGO HARI UTAWA LET ING NGANGGO UNTUK ING KANGGO MUNGGUNG ING SAIKI KANGGO ING TUTUP ING ING SAIKI LET ING UNTUK KANGGO MUNGGUNG ING SAIKI KANGGO ING GRATIS ING KOMUNITAN SEMENYANA SAIKI MASIH ING GRATIS ING ING GROUD CAMPURSARI 85 NGALAMU PO KANGGO DI MACAM 71. KOMUNITAS GRATIS MORNING 85 MENYANGGALKE POE KANGGO MACAPORAN 71. GUNUNG SAIKI GUNUNG POEN KANGGO DENGAN 71. GUNUNG ING NGANGGO LATIHAN NGANGGO PUTRA ING TANPA 14 MILES PER Kita bakal entuk BREEZE sing GOLEKI TANPA KANGSA ING NGENTUKAN 14 MILES PER HOUR. BIG KOMUNITAS ING NGENTOT 14 MILES PER HOUR. GAMBAR GIGRONG SINI. Sampeyan bisa Nonton SAHAM. GAMBAR GIGRONG SINI. Sampeyan bisa Nemu ING KENOMUN Yen kita bakal entuk MORNING GAMBAR SINI. Sampeyan bisa NDELENG KENOMUN LISA KENE GOLEK ING GRUPIS MORNING GOT NGAPAK KUMPULAN SATU GUNUH ING GROUP MORNING GOT ING GRATIS TINGGI NGOMBUT ORA BISA KUNCI GOT GRATIS PANJENENGAN GAMPANG TENAGA ING NGOMBUT OTOH ING KABEH LAN KABEHAN KANGGURU Rawuh ndhuwur ndhuwur lan sing mung kudu menehi bathi kliwat Lan YANG KANGGO DENGAN MUNGGU KONEKSI CLOUDY PALING TANGGAL AKU NATE INGKE BISA SAIKI ING SUN KOMUNITAS PENTING PENTING AKU NATE INGKE ING NGEWARI ING PANJENENG PANJENENG ING NGANGGALIS Pikirake SAIKI LAMPIRAN PANJANGGUNG ING JAWA KANGGO PUSH ING TEMPERATURES UP ING 90 taun. AFTERNOON TO PUSH TEMPERATURES UP INTO 90-an. 85 KANGGO SAIKI INGGAL LOTUS 79 TAMPILAN ING ING 90S. 85 KANGGO SAIKI KABEH 79 LOTUS BOERNE 83 85 KANGGO SAIKI KANGGO LOTUS 79 LANGKAH BOERNE 83 CANYON LAKE 90 KANGGO IN KANGGO BOERNE 83 CANYON LAKE 90 BASA ING GONZALES KANGGO PIRANG SUNSARI CANYON LAKE 90 BISA ING GONZALES KANGGO ING SUN ING INI 91 MANGSA KANGGO BESAR, ANYONE GONZALES JAWA KANGGO ING INI 91 MANGSA KANGGO BUTIR, APA-ANU LAN KABEH 91 MENGGUNAKAN SPRING, APA-APA lan KANGGO lan ING ING GAK UNDANG GALING Lan bisa lan sampeyan bakal entuk pituwas ing POIN PO sing uga kasebut Lan banjur sampeyan bakal entuk Faktor ing POIN PO sing isih ana ing 70 taun saiki, lan ING POIN PO KANGGO ING ING KANGGO 70-an, lan INGKU KANGGO NUNGGAL Ing taun 70, saiki uga ora bisa ngilangi akhir minggu. ONSE KITA Wong-wong mau ora bisa nguciwani akhir minggu iki. ONCE KANGGO Nuju ING KOLEKTUR lan Jum’at WE Pungkasan Minggu. ONCE KANGGO Nuju ING wulan ARAWA ING JAWA KITA NUNGGAL ING ING TENAGA KANGEN DAPAT ING KULIT LAN JAWA KITA BISA SAKIT DENGAN KENE PUTIHAN DEW PO KANGGO ING SUKU. TAPI TAPI Bakal NDELENG manawa ING DEW POINTS DIDUKKAN BIT. TAPI PUT ING PO PO ING PANJANG. KANGGO SUKU KANGGO BUKU LIRIK. TAPI PUT ING PO PO ING PANJANG. KANGGO ING KANGGITAN. HEAT FORECAST SUKU POINT ING WONG. KANGGO ING KANGGITAN. INEKSE HEAT INDEKS HARI ING NGETHARI KANGSA ING PANAS. INEKSE HEAT INDEKS DENGAN KANGGO MUNGKUL 100 JAWA KANGGO WEH KITA NGEBAB TINGGI INGGRIS INDEKS INGGO NUNG KULIT 100 YEAH KANGGO NANJAWA TUNGGU ING TINGGI ING RINGKU 90 ING ING NGANGGO 100 YEAH WELL KENE MANAJAWA TINGGI RINGKASAN 90 ING NGUNGA KANGGO 90 ING ING NGANGGO INGKU-ANAK INGKE TEMPERATUR JUMP UP ING TUNGGU 90 ING ING TELAH INGKANG KANGGO MACAM TEMPAT JUMP UP PAKSA ING CENTURY MARK GAMPANG TELENGKE TEMPERATUR JUMP UP TUTUP TO MARKUS CENTURY MUNGSA ING JENIS TUTUP ING MARKAH CENTURY ING ING ING SADANA NGGENHENG MANUSIA INGGO BASA. KANGSA NUNGGUH JAWA KANGGO ING SUKU. KELOMBUTAN FUTURECAST FADE HUMIDITY SAIKI. KELOMBUTAN FUTURECAST FADE LITTLE BIT LATER ING INI KELOMBUTAN FUTURECAST FADE LITTLE BIT LATER ING WISAN. KITA KITA NGAK INGKE LATTOR BITAR LITTOR ING WISATA. KANGGO NATE ING SUKU SORANGAN NGANGGO WANGGO NGANGGO WISATA. KANGGO NATE ING SUKU SORANGAN NGANGGO ING WIS ING NGANGGO MAJAWA TEMPAT LAMPIRAN STORMS NGGALKE ING KANGGO ING NGANGGO MACAP TEMPAT LAMPIRAN KANGGO INGKU SUKU. PONTIKAN TEMPAT KENE ING NGANGGURU ING SAKA. LENGKAP PLWEA KANGGO DAPAT MELIHAT A NEGARA NEGARA. EDWARDS PLATEAU Sampeyan bisa Deleng STORMS FEW NATE TARI ING WANG PLATEAU EDWARDS Sampeyan bisa NDELENG STORMS FEW NATE MENGIKUT ING WIS ING AKU KANGGO FET APART PRETTY STORMS FEWOMBUT MUKA ING WIS ING NGETENGKE INGKE APLIKAN APART PRETTY Cepet. KITA NGENTAK ANTIKIPATE Dheweke bakal Nelpon APART PRETTY Cepet. KITA NGENTAK ANTISIPATE ING SUKU BISA KANGGO ING TANGGAL Cepet. KITA NGENTAK ANTISIPATE ING SUKU APA DITANGGANG DENGAN DENGAN SAN ANTONIO lan SUKU ING NGANGGO APA DITANGGANG DENGAN SAN ANTONIO lan ING NGANGGO KES TENAGA LIRIK KENE DIGUNAKAN KE SAN ANTONIO lan ING AKU KES TENAGA KANGGO LENGKAP. HARI ING UNTUK UP AKU KES TENAGA KANGGO LENGKAP. HARI INGGRIS ING PUTRA 93. BREEZY KANGGO GOT TOO. HARI INGGRIS PADE ING JAWA 93. BREEZY GUNUNG SAIKI NGAPAK ING SAPI KANGGO 93. BREEZY KANGGO NATE INGGRIS NGANGGOTE ING SAIKI NGANGGO LENGAN 10 TO 20 MILES PER HOUR. PANJENENGAN INGGRIS NGANGGOTH INGGRIS UNTUK 10 TO 20 MILES PER WANG. HEAT INDEX ANYWHERE DARI 97 TO KANGGO 10 TO 20 MILES PER HOUR. HEAT INDEX ANYWHERE DARI 97 TO 100. HEAT INDEX ANYWHERE DARI 97 TO 100. 95 SELASA, 96 WEDNESDAY, 100. 95 TUESDAY, 96 WEDNESDAY, 98 PELEKTUR GAMPANG TO 100 Jumuah 95 TUESDAY, 96 WEDNESDAY, 98 KELUAR TINGKATAN TO 100 JAWA lan ING JULAI 4TH Kanthi PITAKUAN 98 KELUAR PANUTUP KANGGO 100 Jum'at lan ing JULAI kaping 4 kanthi BITAN HARI INGKANG. AKU MUKA KANGGURU Lan mlebu ing JULAI 4th ​​kanthi BITAR HITUS HUDE. AKU NUNGGUH Sampeyan NUNGGAL PUSUS PUSAT KENE DENGAN SAIKI BIT OF HAZE. AKU NUNGGUH Sampeyan NUNGGAL PUSUS PUSAT KENE DENGAN ING INI ING ANOTHER.IF ING SUKU >> SUKU PITIK ING UNGGUL UNDANG-UNDANG UNGGAL KANGGO ING ING SUKU. >> ING SUKU BASA SANG UNGGUH UNGGUL SAIKI ING ING KABEH. Sampeyan MENGGUNAK lan HIT A 100 SAIKI SUKU. KANGGO MACAPAK LAN NYALIKE 100 INGKANG KANGEN. KANGGO ING SUKU KANGGO MACAPAK LAN NYALIKE 100 INGKANG KANGEN. ING BISA NGGENAL ING ING SENANG KANGGO ING NGENTOT WAYANG MACAM. ING BISA NGGALKE ING SUKAN IKI KANGGO ING JAWA KANGGO JAWA KAKEN NENGGALKAN SEGAL KANGGO ING JULAI JADI JAWA KANGGO MUNGGUN ING NGANGGO LAN DEZ BRYANT DATENGAN JOLI JAWA NENG ING DENGAN lan DEZ RAKYA NGADI APLIKASI PANJENE Rawuhé lan DEZ BRYANT NGANGGO APLIKASI PIRIK A APLIKASI LAMPIRAN ING ING NGALAKI WAKTU 10 TARI ING AKSARI KELULUSAN >> POSITIF COVID-19 KES DENGAN ING SEKOLAH DENGAN KOLEKTOR TINGGI LENGKAP KENE SEKOLAH TINGGI KAMI KANGGO DIPANGGULIS UNTUK KANGGO ING SUKU DENGAN TEMA DIPANGGUH UNTUK GAMPANG NUKAP DENGAN ING SUMMERTIME WORKOUT JUDSON lan KANGGO TENGAH SUMMERTIME WORKOUT JUDSON lan KABUPATEN SEKOLAH NORTHEAST SUMMERTIME WORKOUT JUDSON lan DAERAH SEKOLAH BULAN wis DITANGGUT UNTUK MELAYANGKE DAERAH SEKOLAH BULANAN NENGGOLEH DIDANG UNTUK METEPAHKAN KEJATIAN SUMMER DIPANGGO UNTUK MEMBANGUNKAN KECAPANGAN SUMMER ING SUKAN DENGAN PROGRAM MENENGAH KOMUNITAS SUKMER lan PROGRAM KONTOR ING KANGGO PROGRAM PADULIHAN DANAJANA KURSIA HEAD JUDSON INGKANG JUDSON HEAD COACH RODNEY WILLIAMS DITULUSKE KANGGO JUDSON HEAD COOT RODNEY COACH KANGGO KANGGO ING KAMPUNG CAMPUS. TEMBANG RODNEY WILLIAMS KANGGO KE CAMPUS NEWSPAPER. GELANG TELPON ING JET TO SEKOLAH INGKAH SAIKI THE CAMPUS NEWSPAPER. GELANG TELPON YANG JET ING SEKOLAH KANGGO NENGGOLEKA ING SUMMER YANG JET ING SEKOLAH KANGGO NAMPI NAMPI PROGRAM SUMMER ING ING ING TINGGAL ING PROGRAM SUMMER ING ING ING ING ING JAWA KANGGUL 13 JULAI MUNGSA MONITORING PROGRAM ING ING ING JULAI kaping 13 Juli INGUN MONITORING SEKOLAH DENGAN Pungkasan Sekolah SITUASI JULAI 13 ING WULANGAN MONITORING SITUASI WULANG SEKOLAH DENGAN SEKOLAH DOKRI PENTING, AWA SITUASI KABUPATEN SEKOLAH DOKSIS SEKOLAH DENGAN SEKOLAH, PELANCONGAN AWAL SUKUR SPOKESPERSON DOKRI, KABUPATEN KOMPUTER DENGAN KABUPATEN SEMUA KABUPATEN SEKOLAH PELANCONGAN JUGA YANG DITANGGALKE ING KARANGAN KABUPATEN SEKOLAH YANG DENGKE JABURAN SEMUA KABUPATEN SEKOLAH KABUPATEN INI UNTUK MANAJAWA REAGAN JOHNSON KURSUS GURU INGKE INGKE REAGAN JOHNSON KURSUS JAMINAN KANGGO LEE MACARTHUR MADISON, WE'LL JUGA JAMINAN TANPA KONEKTOR LEE MACARTHUR MADISON, WE'LL JUGA JAWABAN CAMPUR SUMMER MACARTHUR MADISON, WE'LL DENGAN NAMPI KAMPUNG SUMMER ING DENGAN PADAN ING PUTRA TAMPILAN KAMPUNG SUMMER ING DENGAN PADAN ING KANG ING PUTRA ING SUKU MUNGGU lan ING KITA NGUTI Miwiti DENGAN PADAN ING KULIT SUKU MUNGGUNG lan ING ING NGGO ING ING SUKU NORTHSIDE IS ALL SAIKI MINGGU lan INGGRIS NATE ING ING SUKU BASA NUNG TENGGU SEMUA SEKOLAH ING DISRI ING NORTHSIDE NATE ING SEKOLAH ING SEKOLAH DIDANGGALKAN SEMUA KANGGURU SEKOLAH ING DOKRI NUNGGALKAN SEMUA PROGRAM KONSITING PELANGGANAN GAMPANG SEMUA PROGRAM KONSITING GOLEKS ANTARA KANGGO UNTUK UNTUK NEGARA 2 MINGGU PROGRAM KOMUNITAS AS NGANGGO UNTUK NEGARA 2 MINGGU SAKA SUKU KABUPATEN. UNTUK NEGARA 2 MINGGU SUKU BASA ING KANGGO. >> WELL, sampeyan ngerti 3.50 ALONG FINE PIA LATE BISA CAMPURAN MUNGKU LAN ING NGEDANG APA KANGSA DENGAN KANGGO KANGGO ING SUKU DENGAN LAN NENG NAMPANG KANGSA ING NGANGGO NGANGGO UNDANG-UNDANG MANGSA DIDANG NAMPAK DENGAN NGAPAK SANGSA ING NGAPENKE ING NGANGGO UNDANG-UNDANG KANGGO MUNGSA DENGAN MUNTUT NGANGGO ING NGANGGO ING ING TANGGAL DENGAN GAMPANG. NGEDENGKE PENTING DENGAN NGANGGO TAPI MEREKA DENGAN INI GOT ROLE ING GAIN. NUNGGUH DENGAN MIKE ING NGUT ING DIPANGGO UP READY TO GOT ROLE ING GAMPANG. NUNGGAL ING ING ING NGANGGO NANGGAL DENGAN ULANGAN DENGAN OLEH UMAT UMBRELLAS GOT OLEH DENGAN READY DENGAN MENGIKUT DENGAN HEATHER UMBRELLAS SUKAN YESTERDAY ING NGANGGO DENGAN HEATHER UMBRELLAS ING SEKTOR YESTERDAY ING NGANGGO LAPAK ARAP LAP 80 PRINSIA REINS YESTERDAY SEEMA KANGGO MUKA TANPA LAPAK 80 KANGGOAN PRINSUS PRIEBUS PREVIOUS, AROUND LAP 80 REINCE PRIEBUS PREVIOUS KERJA, RYAN PREECE PRENCE SARI PADA 22ND IN PREVIOUS KARYA, ROHANE PRYE RYAN DARI 22ND ING TURNER TURNER MELENGGANG RAYAN PRYE RYAN DARI 22ND ING TUNNEL TURNER MEMBANGGAL ING AKU TUNNEL TURNER MANGGO ING ING BUBBA ING JAMINAN DUMADI GETTING GETUNGAN BUBBA ING JAMIN NENGGALKI GETTING HIT HE BUBBA NUNG MUNGGUNG JAWA NENGGANGGALKE ING DENGAN NEGARA DENGAN 16 KANGGO UNTUK MARTIN HIT HE STIK DENGAN 16 KEDAI KANGGO PITS JUNIOR MU TRUEX ing DENNY GOLONGAN OLEH 16 KANGGO UNTUK PITU JUNIOR TRUEX JUNIOR MARTIN ING DESEN HAMLIN PITS TRUEX JUNIOR ING DENNY HAMLIN KANGGO MUDAH RISIKO MUDAH PARI ING HAMLIN KANGGO RISIKO TINGGO BASA ING NGANGGO ING NGANGGO RADE NEGARA NEGARA RISIKO TINGGI PARI ING NGANGGO WANGSULI NGANGGO RADU NEGARA NEGARA ING NGANGGO SUKUT NIKO DENGAN 4th ING NATE RADU NEGARA NEGARA NGANGGO SUKA NIKO PAKET SUKAN 4th ING SUKAN lan ITAUN AT DUKA JAWA NATE NIKO WULANG KENE PAKSA 4 lan ING POSONO. TUKAN LAN IS ING PIKONO 6. >> Lan SAID YES BIRDS bakal POCONO. >> Lan SAID YES BIRDS bakal ngrampungake TEMA 2019 >> Lan SAID YES BIRDS Bakal NANGGALKEJAWA 2019 2020 SEHARI INI JULAI 31ST IN RESUME TEMA 2019 2020 SEHARI INI JULAI 31 IN ING PROVIDMEN PELABURAN BUBBLE 2020 SEHARI INGGUL JULAI 31ST ING ENVIRONMENT BUBBLE NGENTANGGAL NUKA NBA, DUNIA KANGGO TENAGA INGGO BUBUKA NUNGGAL ING NBA, ING DUNIA KANGGO SUKAN COMPLEX IN DISNEY NUNGGAL NBA, ING SANGGUH WANGI KOMPLEX ING DUNIA ING ING ING ING ASLANDO, ING KOMPLEX GAMPANG SUKU ING DUNIA ING ING ING ORLANDO, ING VERISI. Pungkasan JULAI 31ST DUNTUNG ING ASLANDO, ING VERISI ING. Pungkasan JULAI 31ST LAMPIRAN ING VERTIKAL. Pungkasan JULAI 31ST LAMPIRAN ING SACRAMENTO, KINGS. LAMPIRAN ING SACRAMENTO, KINGS. >> Lan ALONG ING ING NGANGGO SACRAMENTO, KINGS. >> Lan ALONG ING ING Wong-wong bakal muter siji dolanan ing urip sing luwih >> Lan ALONG ING ING Wong-wong bakal Muter SAIKI GAME ON LIGHT RIGHT SINI DI KSAT 12 ING OGOS 9 Muter siji dolanan ing kutha sing luwih apik ing omah iki ing KSAT 12 ING OGOSA 9 taun LAKON Wonten ing KSAT 12 ING OGOS 9 ING AKU ING APA PELIKAN AS AS LAMPIRAN PELIKAN ASING ASAWAN ING 2 O'CLOCK. PELIKANS ing 2 O'CLOCK. >> GAMPANG TEMA 8 Game 2 O'CLOCK. >> WULARI ULAN 8 GAME PANGGO ING ING SUKU >> TULISAN TEMPAT 8 GAME UNTUK KANGGO ING SUKU DENGAN UTAH JAZZ ON DITENGGALKE PADA SENYANA LAGI UTAH JAZZ ING OGOSUN 13 ORA UNTUK MELIHKAN Yen dheweke bisa UTAH JAZZ ING OGOS 13 MACARI Yen dheweke bisa nyandhak dheweke 22 SEHARI PLAYOFF OGOSYE 13 WULISAN Yen dheweke bisa ngindhari dheweke 22 SEHARI PLAYOFF STREAK ING AKU. KANGGO SUKU BAKAL GAMPANG TINDAK 22 SEHARI PLAYOFF STREAK ALIVE. TAMPILAN KANGGO NATE TANGGAL KANGGO 4 GAMES NANGGunakake. GURU BASA SUMAD TANGGAL KANGGO 4 GAMES MANGSA GAMESAN MEMPHIS NANGGALKAN SEGAL 4 GAMES MANGSA ING GRIZZLI MEMPHIS sing ING PUTRA 8 GAMPANG GRIZZLI MEMPHIS Sapa sing ING INSAN ING SUKAN TANGGO lan AKAN Sapa sing ING INSAN ING SUKU WULANG lan ING AKU JARI PLAYOFF SPOT ING KABUPATEN WESTERN LAN SPURS Duwe GAME GOLEKSI GAMPANG KONSUS lan GAMPANG SUKAN GAMPANG GAMPANG GAMPANG GRIZZLI KANGGO DENGAN OGOSA KEDUA. WONO GAMPANG GOLEKTIKAN GRIZZLIES DIPUNTUT UNTUK OGOS A. SAIKI lan Gawe UP Jadwal kanggo OGOS A. SAIKI lan Gawe UP sing GROUND. SAIKI lan Gawe UP sing GROUND. >> DIDANG SEKAR: ING ING SAIKI ING GROUND. >> DIDANG SEKAR: ING SAIKI DENGAN SEKOLAH KOMPUTER SAIKI >> DIDANG SEKAR: ING SAIKI DENGAN SEKOLAH KOMPUTER SAIKI UNTUK ING NGEWARI ING SAKA 8 DI JADI KOMPUTEN GAMPANG UNTUK KANGGO UNTUK ING SAIKI LAGI 8 GAMES, SACRAMENTO, MEMPHIS, KANGGO UNDANG-UNDANG LAMPIRAN ING LAGU 8 GAMES, SACRAMENTO, MEMPHIS, PHILADELPHIA, DENVER, UTAH, NEW GAMES, SACRAMENTO, MEMPHIS, PHILADELPHIA, DENVER, UTAH, ORLEANS NEW. ING KSAT 12 Lan HOUSTON PHILADELPHIA, DENVER, UTAH, NEW ORLEANS. ING KSAT 12 Lan HOUSTON lan UTAH ING AKU TINDAK A ORLEAN. ING KSAT 12 Lan HOUSTON lan UTAH ING AKU TINDAK BABAD ING ING ING Lan UTAH ING AKU TINDAKAN UNTUK KANGGO ING ING SEMBATHAN lan MENGGELENG MAMPIK BACK UNTUK LENGKAN ING DENGAN MENGGELENG LAN MONTENG MEMPHIS LAN PHILADELPHIA. Lan MENGGANG MEMPHIS lan PHILADELPHIA. >> SEMEN PADHAD DIDANGGO DAVIS Lan PHILADELPHIA. >> SEMEN SAIKI DUMADAK DENGAN DAVIS LOVE HER. >> SEMEN SAIKI DUMADAK DENGAN DAVIS LOVE HER. >> DIDANG SEKAR: PENTING Nresnani. >> DARANG DIDANG: KANGGO COWBOYS STAR DEZ BRYANT MADU A >> DAVID SEARS: KANGGO COWBOYS STAR DEZ BRYANT DADU PAKSA ING SAN ANTONIO COWBOYS STAR DEZ BRYANT DITUKU KANGGO DI SAN ANTONIO OLEHING MINGGU ING ING SUKU PENTING ING SAN ANTONIO ING KAWINAN INGKE SUKU DENGAN ING SUKU DENGAN SUKUR MUNGKU ING ING SUKU SUKU TARI ING SUKU DENGAN ING SUKUR DENGAN MANGSA NANYA DENGAN ANY QUE BEES KANGGO ING SUKU DENGAN INGKANG KANGSA DENGAN ASI ANY QUE ING INSAN ING SAN ANTONIO, LET ING ING SES AFTERNOON ASKING ANY QUE BEES IN SAN ANTONIO, LET'S DAPAT SAIKI KARYA. SARI KOMPUTER SAIKI IN SAN ANTONIO, LET ING GK NGAPAL ING SAKAR. KAWASAN KOMPUTER SARI NGGOLAH SEKOLAH LAN POTONG KARYA. KAWASAN KOMPUTER ING SEKOLAH DENGAN SEKOLAH DENGAN SEKOLAH DAN KOLEJ SEKOLAH DENGAN KOLEKTOR DAN KOLEKTOR DENGAN ING KANGGO 8 Bengi Paling Pungkasan DITENGGALKE ING JAWA 8 ING Pungkasan BAKAL NENGGALAKI PIC ING SAN ANTONIO NUNG TINDAK PEDIAKI PIK ING ING SUKAN ANTONIO DUCKS ELITE A 7 PADA 7 SQUAT PIC ING ING SAN ANTONIO DUCKS ELITE A 7 ING 7 SQUAT SENTING HE NATE NGUNTUKAN WISNA DUKTUR ELITE A 7 ING 7 SQUAT MENG UBAT MAJLIS NGENTENKE ING NGANGGO INGGU KANGGO lan KANGGO NGGOLAH KANGGO Ngomong Dheweke Ora bisa Nuduhake INGKE ING ING NGANGGAL INGGU LAN KANGGO BISA KANGGO INGIN INGGU KANGGURAN lan KANGGO KANGGO ING ING ING ING AKU INI SULU-ING ING INI INI SUKU ING AKU MAMPU ING AKU KANGGO. DEZ TEMA ING INI SUKU DENGAN KABUPATEN ING AKU KANGGO. ADZ ADDRESS. >> Yen sampeyan ora bakal urip ing tanggap. KANGGO. ... EVERYBODY ING RASA ING KANGGO lan Kula ngertos APA KANGGO SUKU DENGAN KITA Lan aku ngerti APAKAH KUKURAN HUKUM YANG KITA ... HARAPAN YANG KAMI ... SEMUA PANAL ING NGGO ... SEMUA PANJENAKAN lan ING ING NGANGGO ING KANGGO, ING KITA NGAKAK. ALL WAKTU lan Ora WULANG ING NGANGGO ING KANGGO, TAPI KITA KANGEN. Sampeyan ora bisa njaluk CAUGHT ING KANGGO, ING KITA NGANGGO. Sampeyan ora bisa nuli ngatasi wektu. Sampeyan ora bisa nuli ngatasi wektu. Kowe ngerti, luwih saka kabeh UP ING Wengi. KANGGO ngerti, NUNGGAL SEMUA HEAD. KANGGO ngerti, NUNGGAL SEMUA HEAD. RAKYAT PARAMOUNT INGKANG HEAD. RAKYAT PARAMOUNT INGKANG ING WANG SAMYA. RAKYAT PARAMOUNT INGKANG ING WANG SAMYA. >> MANGSA ING NGANGGO A KANGGO SAME. >> MANGGANG DENGAN PISAN WULANG Awal >> DENGAN KAYU DENGAN KAYU >> MANGGANG DENGAN PISAN >> ING NGANGGUR KANGGURU ING ING TANGGUNG JAWA TENGAH GAMPANG >> DENGAN KAYU KANGGO ING AKU MENGGUNJUKU LUKU NAMPAK INGGAL GAMPANG ING SENYANA NGGAL. PESANAN ALONG UNTUK GAMPANG NAMPAK INGGAL ING AKU NGENTOT. DAPAT KANGGO RASUL ING NEGATIF GAMBAR TUNGGUH PESAKIT HEBAT. DAPAT KANGGO RANGKA INGGRIS ING NEGATI ING ING BAB LAGU. MENGIKUT APA YANG KANGGO ING NGANGGO PUTRA, YEAH, KANGGO UNGGIRAN ING UNTUK KANGGO MANGSA ING NGENTOT CAST, YEAH, ING UNDANGGALKE ING ING UNTUK KANGGO TAPI MASIH ING BALAK ing NOON, APA BASA NAWAPI TAPI KANGGO MACAPAT PADA BULAN, NO TEKNOLOGI BARU DITENTUKKE BALAYAN ing NOON, APA TEKNOLOGI Anyar DIDANG UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG NGAJAWA TEKNOLOGI KANGGO DIPANGGULI UNTUK NGALAMI KANA ING KENE TETANGGAL MANGSA KANA INGKANGKU SUKU GAMPANG LITTLE BIT GAMPANG. LITTLE BIT EASIER. >> DIDANG SEKAR: Lan AS BIT EASIER. >> DARANG KANGGO: Lan KARANGAN SUPREME AS KUNCI A >> DARANG KANGGO: Lan KARANGAN SUPREME AS KANGGO A LOUISIANA ABORTION LAW APA ITU KURSUS SUPREME KUNCI LAWAN LOUISIANA LAWAN APA KENE ING TANGGAP NUNG KENE LOUISIANA ABORTION LAW APA ITUJE DENGAN JAWA NABI DENGAN NAMPI DENGKE TANGGAP NATE ING KENE DENGAN NABI DITULU ING >> DENGAN DAVID: KANGGO DITULUSKAN PADANGGAL ING >> PAKSA DAVID: KEMBANGAN SUPREME KUNCI LUKIS LOUISIANA >> DINIDIK DIDANG: KARANGAN SUPREME KUNCI LAWANI LOUISIANA KANGGO NUTUP ING PARI KURSUS KUNCI TINDAKAN LOUISIANA YANG TINDAK DITUTUT ING NEGARA KELULUSAN KLINIK ING NEGARA KENE TELPON NATE ING GRATIS ING GRATIS KLINIK ING NEGARA NEGARA NEGARA NEGARA JOHN KLINIKAL KLINIK ING NEGARA NEGARA NEGARA NEGARA JOHN KANGGO Gabung 4 KOLEKTOR GRATIS ING KAYU KABUPATEN JOHN KANGGO Gabung 4 KOLEKTOR GRATIS ING MELAYU ING TENAGA LAWAN Gabung karo 4 KOLEKTORAN LIBERAL ING NGANGGO ING UNDANG-UNDANG LAWAN PADANGKULAN ING UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG. MINGGU KANGGIHAN KANGGO. MINGGU ING PENTING IDENTIKAL ING KANGGO KANGGIHAN PENTING. MINGGU ING PENTING IDENTIKAL KANGGO INSAN INTAN TEXAS YANG KANGGO KANGGO PENTAK IDRISAL KANGGO ING ING TEXAS YANG KANGGO STRUCK TEMBANG KUNCI DI 2016 SATU ING TEXAS YANG KANGGO STRUCK TEMBANG KANGGO ING taun 2016 NGANGGO 5 TO 4 KANGGO WANG STRUCK TURUN TANGGAL ING 2016 ING NGANGGANG 5 TO 4 PUNGSAAN WANG UNTUK KANGGURU DENGAN KARANGAN PENTING 5 TO 4 RULING IS WIN UNTUK KANGGO KANGGO RONTOR PENTING sing ora nggenah DAFTAR KENYATAAN PENTING sing nggadhekake LUKA WIS ora gampang banget. Wong sing UU LAWAN ING ING PERANG GOLEKSI. >> JULIET SAINS JAMINAN PERUBATAN NEGARA. >> SAINS JULIET NGADIJATHARGA UNTUK RIM ING JAWA. >> SAINS JULIET NGADIJATHARGA UNTUK RIM ING JAWA. GAMPANG GAMPANG Gunakake HARGA UNTUK RIM NUKU LAWA. GOLEK DENGAN Gunakake TORAT wong KORONAVIRUS GAMPANG Gunakake kanggo TORAT wong KORONAVIRUS YANG DIPANGGO DUMADI PAKAI RAKYAT TORAT CORONAVIRUS YANG DUMADI DUMADI DENGAN PROGRAM KESIHATAN GOVERNMENT, ING UNIT Ditemtokake dening PROGRAM KESIHATAN GOVERNMENT, NEGARA UNIK DIDANG KANGGO PROGRAM KESIMPULAN, NEGARA-UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG DUMADANG KANGGO 2000 $ 340 PARA STATES ING SAIKI 2000 $ 340 UNTUK DIDI INI KANGGO NANGSA 2000 $ 340 UNTUK DADI INI YANG HARGA DENGAN MANGGUT $ 3,120 UNTUK KANGGO KANGGO ING AKU YANG HARGA DENGAN MANGGUT $ 3,120 UNTUK KANGGO DENGAN INSURANS PRIVATE. GAMPANG $ 3,120 UNTUK KAYANGAN DENGAN INSURANS PRIVATE. Apa, GILLEY lan SAIKI DENGAN INSURANS PRIVATE. Apa wae, GILLEY lan Manthi yen bakal ngedol Part Kadhangkala, GILLEY lan SAIKI ITE bakal Jual Kanggo Bagean partikel negara. KAWASAKI UMUM ITAU SUKU UNTUK NEGARA FAR PART POORER. KANGGURU UMUM DIDI KANGGO ING SUKU NEGARA POORER. KANGGURU DIDI NGGOLAH UMUM DUMADAK ING ING ING NGANGGO LAN AS ING KANGGO MAJLI KANGGO DIBUAT ING KANGGO ING LAN SANGGO HARGA YEAR, BEN ING PANGGUNG KANGGO INGKE LAN AS JENIS TAHUN, NGANGGO INGGRIS KANGGO ANTIKIPATED HARGA YEAR, BAKAL KANGGO TANGGAL KANGGO TANGGAL JAWA ING GAMPANG GAMPANG KANGGO TO SHORTEN RECOVERY SINET ANTISIPATED DADI GAMPANG NGGAK INGGRIS UNTUK KAMPUNG REKOLEKSI PELUASAN UNTUK TANPA KANGGURU ILLIS GOLONG UNTUK KEBANGSAAN PENTAKSIRAN KANGGO PENDIDIKAN KANGGO UNTUK SEHELI SAKOLAH DENGAN JUST WAKTU UNTUK TANPA KANGGO BASA SAKOLAH DARI JAWA 4 HARI. DENGAN JAWA 4 dina. >> DIDANG SEKAR: PRESIDEN 4 HARI >> DARANG DIDANG: PRESIDEN DONALD TRUMP MENENGAH >> DARANG DIDANG: PRESIDEN DONALD TRUMP MENJEJAB-LAMPIRAN SAKITNA DONALD TRUMP NGENTUKKE ING ORA BASA NGELENGKE US INTELLIGENCE KENE ING KONSEP OVERNIGHT SAYING US INTELLIGENCE AS DENGAN KONSEPAN DENGAN UTAWA ATAWA RITIA RUSIA INGGRIS INGKENALANGAN INGKE ING KENE ING ING KENE ING ING KANGGO ING KANGGO ING ING KENE NGAPAKENE ATAWA ora ROSSIAN LAMPIRAN ROSSIA YANG DIPANGGALKUJUKAN KANGGO TO TALIBAN MILITANTS KANGGO KANGGO KAWASAN TAWAR KANGGO UNTUK TANGGITAN TALIBAN UNTUK KANGGO TROOPS US ING AFGHANISTAN. EARLIER TALIBAN Militansi kanggo mateni TROOPS US IN AFGHANISTAN. PARA PUTRA ING SUKITAN, PRESIDEN TRUMP SAID Dheweke ora percaya marang dheweke luwih anyar. GAMBAR ADMINISTRASI HIS DIDENGKU ING ING SITUASI. LAPORAN KABUPATEN NUNGGUH BEDHARING ING ING SITUASI. LAPORAN KABUPATEN ING JAWA KENE NGETENI KENE GAMPANG. LAPORAN YANG DIPANGGO ING JAWA BARU ING KANGGO MUNGGUN DENGAN PRESIDEN ING JAWA BARU BASA ING NGETANGGALKE SUKU DENGAN PRESIDEN LAN LAIN KANGGO DENGAN PRESIDEN LAN KEDAI ADMINISTRASI LAIN A KAWASAN ADMINISTRASI LAIN KAWASAN PENTADBIRAN PEJABAT PENTADBIRAN SENIOR SAID PELAN RUMAH PUTIH TO SENIOR ADMINISTRATION OFFICIAL SAID ING PUTIH RUMAH PUTIH TO AHLI KABUPATEN BRIEF SUKAN RANCANGAN KANGGIH PUTIH ING NGENTOT ING KABUPATEN KANGGO ING TANGGAL. BUKU PANJENENGAN ING AKHIR KANGGO TENGAH. >> Militan TUTUP ing PAKISTAN KANGGO BENGANG. >> MILITANTS ATTACK IN PAKISTAN STOCK MENGANGGANG MORNING ING >> MILITANTS INTAK ING PAKISTAN STOK NGANGGO ING JAMINAN KAMPUNG 2 KARETO GAMPANG GAMPANG ING MONTEN KANGGO 2 KANGGURU lan KANGGOAN POLISI KANGGO ING SUKU KAMPUNG 2 KARANGAN lan KORPORNIK DASAR DIKENAN ING ING SCENE lan ING ING TANGGAL TAMPILAN POLIKEMAN DIANGGO ING SCENE lan ING ING ING SAIKI NGANGGO. SUKAN DENGAN A SCENE lan ING ING ING SAIKI NGANGGO. SUKSAH UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG PAKISTAN PEMBANGUNAN. LAMPIRAN UNTUK GAMPANG PAKISTAN RANGERS. ALL 4 ASSAILANTS, KANGGURU PENTING PAKISTAN RANGERS. SEMUA 4 ASSAILANTS, TANGGOLAH UNTUK ATTIK RANGERS. SEMUA 4 ASSAILANTS, TANGGOLAH UNTUK ATTAKE KANGGO DITULUS DENGAN TANGGAP UNTUK ATTIK KANGGO PUTRA ING 8 MINIT. KAYA FAR DI LEPAS 3 ING DITILUH DENGAN 8 MINIT. KANGGO MACAPAK ING LEING 3 KANGGO ING ING KANGSA ING ING 8 MINIT. KANGGO NUKANG ING LEPAS 3 Wong KANGGO ING ING KANGGO, ING KETAMINAN 3RD Wong-wong sing dipatèni ing ATTACK, Petunjuk KESELAMATAN 3RD ING ING KRITIKAL. ATTACK, Penjaga KESELAMATAN 3RD ING KONTUS KRITIKAL. >> DIDANG SEKAR: SUKU DENGAN ING CONDITION kritis. >> DIDANG SEKAR: LENGKAP TANPA LIVE. CAMS KANGGO TO 86 KANGGO >> DIDANG SEKAR: LENGKAP TANPA LIVE. KAMPUNG KANGGO 86 MANGSA lan KANGGO NGANGGO LIVE. KAMPUNG KANGGO ING 86 KANGGURU lan KANGGO LAKON KANGGO LAMPIRAN AS KAMI AT Lan Akeh-akehe Pakaryan sing Nggawe Luwih saka AS Utawa Sampeyan ora GONNA GAMPANG KANGGO APA KANGGO GAKUT LAMPIRAN AS KAMI ATAU GONNA NATE ING AKU KANGGO APA KANGGO NATE ING NGANGGO KANGGURU UNTUK MANGGUT HUMIDITI. >> TANGAN. >> Kita ora ngerti lan ngerti yen pitakon lan kita uga duwe >> Kita ora ngerti lan ngerti yen pitakon lan kita bakal duwe minggu Minggu SATU KENE TANPA SENI lan ING ING NGEBUT ING Minggu Minggu Yen CAMPURAN MENTERI KENE KANGGO ING WULANG HOLIDAY KANGGO CAHAYA ING MINIT KANGGO ING TANGGAL POSITIF MENGENUTKAN INI Cahya MINITES KANGGO MANGGIT POSITIF MENGENUT ING ITU KANGGO BISA KANGGO, kowe ngerti, lan JULAI KANGGO BISA, KENE KABEH, lan JULAI KANGGO NATE ING TEMPERATUR KENE NGAPAKKAT 100 TANPA KANG ING KENE GAMPANG TEMPATUR NATE INGKE NGAPENKE 100 BISA NGGO ING TANGGAL NATE ING TEMPERATUR ING NATE 100 TANPA JANGAN, ING TANGGAL NATE ING TEMPERATUR ING PADAN 80 MENGGANG, PAKAI NATE GOT TEMPERATURES ING PADANGGANG 80 ING, ING GRUPIS KENE TANPA NGGOLAH INGKE PADAN MIDRA 80, PAKAI NU DENGAN KAMPUNG TIDAK DENGAN ING NGEBUT ING NEGARA TEXAS TINDAK KANGGO NATE ING NGGALU ING NEGARA TEXAS MANGSA DENGAN MENGANGGANG QUIET GOT UNTUK KANGGO ING NEGARA TEXAS MANGSA DENGAN MANAJATKAN QUIET GOT UNTUK KANGGO TO ARKANSAS SEBELUM KANGGO PRETTY QUIET GOT KANGGO UP TO ARKANSAS sadurunge Sampeyan Nggunakake ANTARA PEMBANGUNAN UP TO ARKANSAS sadurunge Sampeyan bakal nonton APA APLIKASI AKTIVITI STORM ING dina iki Sampeyan SAIKI ANY SHOWERS STORM AKTIVITI ATAWA lan PRESSURE TINGKATAN Miwiti kanggo Mbangun lan ATAWA AKTIVITI lan AKHIRAT PANGGUNG Miwiti kanggo Mbangun lan Dadi Banget Piyambak supaya tuku Muga-muga miwiti kanggo nggawe lan dadi manawa kanggo mbukak kantor. TAPI KOKEP NEXT DENGAN ING NGANGGO KANGGO NGALAMI CABUT RAIN. TAPI TINDAK KANGGO NATE ING TARI INI SUKU TANGGAL TAPI TINDAK KOMUNIT NATE ING SATU NAMPI AKU ING WANG KABEH. TEMPAT KENE KANGGO DEL RIO HARI ING SUKU WIS AKU ING WIS. TEMPAT KANGGO DEL RIO KANGGO Nampilake NEGARA KANGGO Pungkasan. TEMPAT SUKA DONGENG RIO NGEBAB DARI KOLEKSI STORMS NEGARA ING NGGAL ING NGAPAK KANGGO NENG WULANG STORMS NEGERI NGENTOT KANGEN DENGAN TANPA ING ING SAN ANTONIO, Sampeyan Deleng KLOUD HARI INGKE NGENTANG TANPA ING INI INSAN SAN ANTONIO, Sampeyan Deleng TINDAK KELUAR. MASALAH INGKULIT ING RASA ANTONIO, Sampeyan Deleng KOKUS TELPON. KANGGO INGKANG ING KANGGO SAIKI ING KANGGO MUDAH KULIT COVER. PRETTY KANGGO RASA SAIKI ING KANGGO MUDAH KULIT GROUDY PALING KABEH SAIKI KANGGO MUKA KEMPULAN GROUD PALING KELUAR TANPA PALING KOTA DIGUNAKAN GUMESAN PAKSA KULIT OGING PALING KOTA DUMADI GUNO KATENGAN GRATIS TINGGI DENGAN TANPA PENTING PENTING GUNUNG GRATIS GAMPANG TENGAH NGOMBUT OGO TUTUP SANG PUTIH NAWAP ING ORA BISA NGANJAWA PANJENENGAN NGENTOT LAGU PANJENENGAN lan ING NGANGGO UNGGALENGAN KANGGO ING PALING KELULUSAN Lan sing arep nyandhak US PALING KELUARGA PROBABLY ANTARA COUPLE OF HOURS IN SUN KELULUSAN GRATIS DENGAN KANGGO ING ING ING ING ING SUN ING NU SUKU DENGAN LAN TEMPERATUR COUPLE OF HOURS IN SUN ING MENGIKUT LAN TEMPERATUR MUNGSA DENGAN Miwiti kanggo RAMP UP. Nerangake lan TEMPATUR ING AKU Miwiti kanggo RAMP UP. KAWASAN KABUPATEN KENE PUNYA Miwiti kanggo RAMP UP. KENEWASING TINGGI BASA ING TINGGI 90 ING, ING NGANGGO KENE PELUKASAN INGKANG TINGGI ING KANGGO 90 ING, ING ING KABUPATEN KENE Cepet. HEAT HARI INGGO 90-an, NGAPAK ING HUMIDITI INGKI KENAL. INFAT HEAT INDUNG MUNGGUH DENGAN 100. HUMIDITI Luwih KENAL. INFAT HEAT INDUNG MUNGGAL ING NGUTUS 100. AKU TANPA GAMPANG TANPA GAMPANG INDEX Muga-muga ditutup nganti 100. AKU TANPA GUNIT LENGKAP LENGAN AKU TANPA GAMPANG LENGKAP LENGKAP KANGGO ING NGANGGO UPPER 90 ING ING NGANGGO HOT NONETHELESS HOT KENYATAAN UPPER 90 ING ING NGANGGO Hot Hot and HUMID FOR ALL AS DIDI IN 90 INSAN INSAN INSAN ING SUKU PANJENONGAN lan KANGGO UNTUK KANGGO AS INI DI TEUTAN SOUTH. Lan TREND ING Lan HUMID UNTUK ASING AS ing kene TEXAS SOUTH. Lan TREND ING ING INGKANG PUTRA TEXAS SOUTH. Lan TREND ING ING ING INGKANG MINGGU BASA ING. TAWARAN KANGGO UNTUK TINGGI TANGAN INGGRIS ING wulan MINGGU. TAWARAN KANGGO UNTUK PIRANG TINGGI RINGKULAN 93 ING INGKANG APA SAIKI ING AWARI ING ING NGANGGO ING SANGGUT BREEZY NGANGGO ING WULANG 10 TO 20 MILES PER HOUR. PADANGGawon NGANGGAL WANGSULAN INGGRIS 10 ING NGANGGUT 20 MILES PER HOUR. TALK WE'LL Luwih akeh babagan WINDS 10 TO 20 MILES PER HOUR. TALK WE'LL Luwih akeh babagan pitunjuk sing ora dikarepake PENTING lan APA JULUS 4 PULANG KENE ING ING SAIKI ING PALING KAMPUNG DENGAN ING BISA SAIKI NATE ING NGGALU ING PALING HARI ING NGENTUK ING JAWA TUNGGUL BIT. NANGGAP ING ING SAHA BIT DAVID. >> DENGAN DAVID: SALUR DIDID. >> DIDANG SEKAR: MUNGKUL INGKU TEKNOLOGI JUSTIN DIDANGGO >> DINIDIK DIDANG: INGKOLEKTIK JUSTIN TEKNOLOGI NGANGGO ING SUKU PERIK INGGU NGANGGOLEKAL TEKNOLOGI JUSTIN DUMADANG TANPA SANGSA NGANGGO MACAMEN PANGGILAN PANGGILAN KAMI NGANGGO Nggawe LUKISAN NGOMONG TEK TOOL KANGGO KAMI. TEMA ING AKU ING SAIKI COMMON TECH TOOL. Wong-wong mau uga bisa ngluwari US TECH TOOL. Wong-wong Dhewe bakal bisa ngirit USA VISIT TO Kantor DOKTOR. KARINA ABC Ngirit USUS VISIT ING JAWATAN GOKONGAN. ABC'S KARINA MITCHELL MENGANGGUTKE APA PITANGGIH NGGAL KAWASAN DOKTOR. ABC'S KARINA MITCHELL LAMPIRAN APA KERJA GAWA TEKING KOLEKA PENTING. >> Yen anak sampeyan bisa tuku lan tuku kanggo nyoba kanggo menehi pengalaman KANGGO lan NGANGGO ING NGENGGUTKE ING NGANGGO INGKANG NGANGGO ING SADIRIA EXPERIEN bisa NGEDALIKE NGANGGO ING WARNA NGANGGO INGKANG INGKANG INGKRIDEN DITADANG OLEH GAMPANG HARDER ITU ING NGANGGOLAH INSTRUKTUR DITADANG OLEH DOKTOR. TAPI APA yen sampeyan bakal INSTRUKSIF DIDANGKANG DENGAN DOKTOR. TAPI APA YANG NUNGGALKEJENENGAN INGKAS PUTIRAN DENGAN INI DOKTOR. TAPI APA Yen sampeyan NATE INGKANG MACAM KANGGO ING SMARTPHONE ING ING ING ING NGANGGO UP GAMPANG KASAHA KANGGO DENGAN SMARTPHONE ING ING ING NGANGGURU UNTUK DENGAN LENGKE SMARTPHONE ING ING NGANGGOTH UNTUK KANGGO MUNGSA DENGAN ING KELAHA DENGAN PANJENENGAN PANJENENGAN SPEED DENGAN NUNGGUH INGKE YANG DUMADI DENGAN PANALITEN APA DENGAN OLEOPEDIC SURGEON AT ING NGETO WISAN PANJENENGAN OLEH OLEHIAK OLEH OTOPEDIK DENGAN HOSPITAL ING ASAWA KAWASAN ORTHOPEDIK ING HOSPITAL ING NEGARA ORANGE ing CALIFORNIA. WAYANG HOSPITAL ING NEGARA ORANGE ing CALIFORNIA. Lan bocah-bocah kanggo nampa CAST NEGARA DI CALIFORNIA. Lan bocah-bocah bisa nampa CAST karo TEKNOLOGI KELUARGA Lan bocah-bocah bisa nampa CAST karo TEKNOLOGI KELUARGA DENGAN TEKNOLOGI KELUARGA KOLEKSI QR KODE MAJORITI DITAWANGKAN QR KODE MAJAMATKAN MAJORITI KELUAR ANAK DARI QR KODE MAJAMATKAN MAJORITI KAKIMPAN ANAK DUMADAKI DUMADAKI DOKTOR KELUARGA ANAK ANAK DARI Nimbali DOKTOR A BUKU ING APPOINTMENT. ING ING BISAN NGAWAL GOKTOR BUKU ING APIKINTMEN APLIKASI. KINI ITU KANGGO KANGGO APLIKASI. KANGGO ING NGANGGO KANGGO QR CODE IS PUT ING ING KANGGO Nindakake KOD QR IS ING ING ING KANGSA ING KANGGO ING DIRI ANAK KOD QR ING ING ING KANGGO BISA KANGGO DENGAN ANY SMART PHONE PICKING UP CUSTOM CASTING DAPAT DIKUTU DENGAN ANY SMART PHONE PICKING UP INFORMATION KUSTRI DIPANGGO DIRI SMART TELPON TINDAK INFORMASI KANGGO SMART DITOLEH DENGAN PAKAI DOKTOR AS NGANGGO INFORMASI KANGGO DOKTOR DOKTOR DOKTOR GAMPANG NUKU NGEBUT KANGGO ING KASUT ING KASUT SANGGUTAN QR KODE INGKAS ING KASUT NGGENE KASUT QR KODA NGENTANG TANPA GAMPANG MACAM NGANGGO WANGSULAN QR KODE NGANGGO ING ING TANGGANG LAMPIRAN KANGGURAN NGANGGO Ora NAMPANG GAMPANG LAMPIRAN UNTUK GAMPANG DI GRATIS GRATIS ONG. PANALITEN SUKU Luwih luwih KLIK BRENDAN. PANALITEN SUKU MASUKU Luwih akeh panaliten dibutuhake kanggo nggawe GAYA ON. Panaliti SUKU PANLITU LUKU NATE TUKANG UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG APA KAPEN QR KODE BISA PELAJAR PERLU DIPANGGUH UNTUK NAMPANG TANPA KENE QR Kode TAK INGGRIS ING ING MEDIK UNGGAL-UNDANG APA Kode QR KENE ING INTEGRATED ING PRAKTOR PERUBATAN. TAPI TAPI INI BISA KANGSAU INGGRAT ING PRAKTIK PERUBATAN. TAPI TAPI ING INI BISAN DIGUNAKAN UNTUK NU PAK TENGAH SUKU lan LUKA PRACTICE. TAPI TAPI INI DENGAN DIGUNAKAN KANGGO PARA PATUT SUKU LAN PAKET ING RANGE DIVERSE GUNTUK DENGAN PATIEN ING LANJUT lan KANGGO ING DIVERSE NGANGGO RASA DENGAN MEDIKAL ING PENTAKSIRAN RUMAH DIVERS DENGAN MESIN MEDIKAL AKU KARINA MITCHELL ABC KENYATAAN ING MEDIKAL MEDIKAL AKU KARINA MITCHELL ABC PAWARTA. KULITAN MINIT AKU KARINA MITCHELL ABC. >> SUZI QUATRO NGULIT WRONG BALITA. >> SUZI QUATRO NGANGGO WISONG DOKUMENTARI INGGRIS NGANGGO >> SUZI QUATRO NGANGGO WISONG DOKUMENTARI NGANGGO WISONG GAMPANG DOKUMENTARI KANGGO ING KANGGO BASA-BASA NGENTOT. MAKLUMAT TERBARU NGENTOT AHEAD. >> DIDANG SEKAR: Lan KOLEKSI MASIH AHEAD. >> DARNA DENGAN: Lan KOLEKSI BAKAL ING ING NGENTOT >> DARNA DENGAN: Lan KOLEKSI BAKAL ING NGGAL ING SUKU DIDANG TANPA APA BASEBALL ADALAH ING NGLUKKAN ING SUKSIA NGENTANG APA DENGAN KANGGO KOLEKSI LAMPIRAN APA APA NGADALIKE KENE KURSUS lan GURU MUNGSA ING UNTUK KANGGO ING Mbah-mbakeake GURU lan PELANSIKON ING KANGGO ING KANGGO. PELAYAN MANGSA BASA ING KANGGO. >> Lan ING Dinten Paling Gawe kanggo GAMBAR. >> Lan ING DENGAN HARI ING UNTUK KANGGO PIZZA, BISA PADANGGIH NETRAJAWA >> Lan ING DENGAN HARI ING UNTUK KANGGO PIZZA, Piye supaya bisa nampa tangan sampeyan ing NBA kulawarga PIZZA SUKU PAKSA, Cara Sampeyan Bisa Nggunakake Tangan sampeyan ing Plancar NBA. KAMPUNG FAVORITE PIZZA TANGAN KANGGO ING KOMPUTER NBA. PACZ FAVORITE FRIORA >> WIS SATU SAIKI PLAYER. KEDAI FAVORITE FRIORA >> WIS SATU ANAK TEKNIK LAN KABUPATEN Bisnis >> WISAN SATU SUKAN DENGAN TEKAN lan BISNES BISNES SARI Saka CHEDDAR AS CORONAVIRUS TEKNI lan BISNES BISNES Bisnis saka CHEDDAR AS KONEKTOR CORONAVIRUS TANGGAL GALUNG SAIKI CHEDDAR AS KONEKTOR CORONAVIRUS KANGGO ING TUNGGAL ING KOMUNITAS BOTH AMERIKAN KONTAK kanggo kita dhuwur ing industri nasional BOTH AMERIKAN lan DELTA SAIKI WARNING OF TRAVEL INDUSTRY BOTH AMERICAN lan DELTA SAIKI WARNA MENGUTUN ING FURLOUGHS CITING A Lan DELTA SAIKI PEMBANGUNAN NGLAMPIRAN GAMPIRAN MUDAH GAMPANG NGAPAL ING DIDANG ASI LAMPIRAN RUMAH MELETAKKE GAMPANG RASA KELUAR ing REVENUE AMERICAN CEO DOUG PARKER ANNOUNCED AT A Geguritan Geguritan ing CEO AMERIKAN DENGAN DOUG PARKER DIDENGKEWANG DI TANPA KOTA CEO DOUG PARKER DIKENOKKE ING TANJUNG TANPA KANGGO DIPENGUKA ING AIRLINE TANJUNG TANPA KANGGO NAMPI LAMPIRAN AIRLINE AKU KANGGO NGGENAH 20% Wong KANG TANGGO NAMPAK AKU AIRLINE BISA GAMPANG TANGGO 20% KARYA DENGAN JULAI 2021 SO NATE TANGGO LAMPIRAN 20% KARYA DENGAN JULI 2021, JAWA KOMUNIKASI PANJENENGAN KARYA DENGAN JULAI 2021 KANGGO NANJAWA MUDAH GAMPANG. PERHATOSAN DELTA JUGA PELUANG TAMPILAN KANGGO BEDHANA. DELTA JUGA WIS PITUJE NGAPAK ING minggu MANGSA ING ING AKU KANGGO BEDAH. DELTA JUGA WIS PITUJE NGAPAK ING minggu MANGSA ING ING KANGGO MENGENUT LAGI MINGGU BAKAL SAIKI NATE MENGENUT CATATAN TO 2500 PILOT ALL Cathetan SAIKI KE 2500 PILOT SEMUA KABUPATEN ING POSSIBLE ING THE FALL. WELL WALMART NAMPI ING TANPA BONUS UNTUK KANGGO BISA sing KANGGO ING TANGGUNG YET SAIKI BONUS UNTUK KANGGO BISA sing KANGGO ING TANGGAL UNDANG-UNDANG SANGSA KANGGO ING KANGGO NANGGAL UNTUK TANPA PANDEMIK INI KANGGO KANGGO LUTES ING NGANGGO PANDEMIK ING NGANGGO KANGGO ASLI KABEH ING PANDEMIK ING NGANGGO KANGGO COMPANY TANPA JUTAWAN JAWA KANGGO ING JAM IKI Perusahaan ING JAMINAN TANPA JAMINAN TANPA JAMINAN NGANGGO APA JAMINAN TANPA JAMINAN TANPA JAMINAN KANGGO NANGGALU KELUARGA $ 300 ING EMPLOYEES EMPLOYEE bakal nampa AS $ 300 sing isih kudu mbayar $ 100 dolanan $ 300 KANGGURU BASA-BASA ING NGANGGO INGKE NGANGGO INGKANG KANGGO 150 TANGGAPAN KANGGO BONUS AKAN Bakal Nampa ANTARI EXTRA 150 KANGGO TANGGAL BONUS KANGGO NANGGALU UNDANG-UNDANG kanggo para tenaga kerja GAMPANG BONUS NGENTUKAN KEPADA PEKERJA ING GRATIS KANGGO LAN KANGGO GAMPANG TANGGAL ING KARYA ING TANPA KANGGO ING GRATIS LAN KANGGO KANGGURU PENGANGGUTAN TRUCK DRIVER. MANGSA KANGGO lan NAWANGKE MANAGER PENTADBIRAN TRUCK DRIVER. Dheweke bakal nampa VOTE sing luwih dhuwur PENGANGGUTAN DRIVER KANGGO. Dheweke bakal nampa VOTE sing luwih dhuwur saka Wong-wong mau bakal nampa VOTE sing luwih dhuwur saka $ 400 lan GROUP OF DISNEY OF 400 dolar lan GRATIS KARYA PEKERJA YANG DIPANGGAL DIPENGENE $ 400 Lan GROUP KARYA KARYA DITETIKI DARI KARET-TENAGA ING ORA KENOMUNAN Karyawan sing dijaga saka karpet-karusakan Kayata MINGGU ING ING ING SAK TINDAK ING BISA KAWAN OGING MINGGU MENGGUTU INGKU ING ING NGANGGANG INGKANG TANPA ING PROVEN ING ING ING ING ING NGANGGO NANGGALAKI JABATAN RASA GAMPANG DIPENGARUHKAN PANGKAL NGADIJAWA UNTUK GAMPANG ING SUKSARI, GRATIS GRATIS KANGGO BASA-BASA ING SUKSARI, GROUP ING NGENTEN 200 KARSIS DIPANGGULAN KARAWAN ING dina Sabtu, GROUP NGENTEN 200 KARSEN YANG DIPANGGULE KANGGO CARAVAN TAMAN CALIFORNIA 200 KARMEN YANG DITANGGANG PAKAI KARAVAN TANPA CALIFORNIA TARI ING KOMPUTER Sawijining njaba Taman CALIFORNIA TARI ING ING KOMPUTER ING PROVIDEN ING SITUS SUKAN TARI ING ING KOMPUTER ING PROVIDE IN-SITE TESTING AND INCREASE Proteksi Proteksi. Nggoleki Nguji ON-LITAR lan ngindhari Proteksi Aman. ... Lan ING BISNES CHEDDAR lan TEK ... BUSINESS AND TECH ... UPDATE ING KABEH KANGGO TO ... UPDATE ING KABEH KANGGO MUNGSA ING KOTA YORK KOTA. >> PRILANG PILGRIM MANGSA TANPA 60.000 POUN ANAK ANAK NGGENEH ING INGKANG TANPA 60,000 POUNDS NGGAK ANAK ANAK GALIH ING NGETO NETGET BREAST ING NGETENGKE MUNGSA KONTAK KANGGO APLIKASI APIKASI KE 4 Sambungake APLIKASI GAMPANG APA TO 4 BUNGA PILGRIMS, Rampung GAMPANG APLIKASI APLIKASI KANG PADA 4 BUNGA PILGRIMS, GAMPANG TEMPAT BUNGA NGGENAK PILGRIM, INGGRIS MACAP TANGGO NGGALKE DITAWANG Ayam BAKAL ING ING panganan sing disaranake kanggo wong GOLONGAN NGANGGO ING MAJU WANG SUKU DITANGGANG KEPADA RETAPI ING ARIZONA IDAHO, OREGON LAN RAN BEDHIRI DENGAN RETAPI ING ARIZONA IDAHO, OREGON lan KANAN DI SINI ARIZONA IDAHO, OREGON lan KANAN DI TEXAS. TANPA KANGGO SINI DI TEXAS. GAMPANG WULANG WULANG WANGSA KOMPUTER GOT A IN TEXAS. GAMPANG WULANG ING SUKU DUMADIKAN GOT OGO SUKU DARI KANGGO CUSTOMER SARI KOMPUTER ING GAMPANG LAMPIRAN SAIKI PELANGGAN MENGENUT PIECES RUBBER IN KOMPUTEN SARI PAKIKIRAN NGENTOT PIEC RUBBER IN PRODUK. PELABURAN OF PUTIH RUBBER IN PRODUK. JABATAN PEMBANGUNAN MUDAH ING NGANG TINDAK PRODUK. JABATAN AGRIKULUR SUKSARI ING ING TINDAK DIPENGGALKE AGRIKULUR SENTIASA ING TANPA TINDAK DIPENGGALKEYA SUKU DUMADAKAN ANTARA GETTING HURT LAPORAN YANG DIJABATKE ING ANYONE GETTING HURT UTAWA Sakit. ANYONE GETTING HURT UTAWA Sakit. >> DIDANG SEKAR: AS LUKU SAIKI Utawa Sakit. >> DARGAN SEGARA: AS Luwih gampang rokok, wong liya >> DARGAN SEGARA: AS Luwih gampang rame, luwih saka wong liya njajal KENYANAAN, GOLEKA KANGGO INGGO MUNGSA KANGGO MUDAH LAMPIRAN LIRIK ATLANTA GAMPANG TANGGAL NANGGAL UNTUK LAMPIRAN LAMPIRAN LAMPIRAN ATLANTA MENG UBANGKE DUA AS MANY LAPORAN AIRIN ATLANTA MENG UBALKAN PENTING DENGAN PADANG PADU LUKU NGELUH ING PENTING DENGAN PENTING AS LALAKING PITU NGANGGO ING KULIT ING, ING tanggal 4 PESENTA KANGGO MACAPOR ING ING, ING AKU 4 Minggu JULAI MINGGU. Banjur PADANGGUH THURSDAY, WAKTU TINGKATAN 4 wulan Minggu JULAI. NUNG NINI NENG WULUH ING ORA KANGGO INGKANG NGGAL ING KENE MINGGU JAWA Pungkasan NUNG NINI NENG DENGAN LALAKI MENGGUNAKAN KANGGO INGKANG KANGGO INGKANG ING KENE SUKU DENGAN PLANE IN LAGI MASA KANGGO NANGGAL ING APA KANGGO ING SUKU DENGAN PLANE IN TIME SOON. SAIKI KABEH Sampeyan SAIKI DENGAN PLANE IN TIME SOON. NUNGGUH INGGRIS SUKU APA ING TEMPAT WULANG MUNGSA. NUNGGUH INGGRIS SUKU BASA ING TEMPAT ING SAK ING NGANGGO SEMUA MAJOR LANGKAH ING TEMPAT Sampeyan kudu NGANGGO ING KANGGURU ASING ASUS SAIKI SAIKI Dibutuhake Pengumuman ALLAH ASING ASI SAIKI Nuntut INGKONG PELANGGAN UNTUK LAMPIRAN AIRLIN AS SAIKI Nuntut PASSENGER DIPENGKELI TANPA PITUTUAN KOMUNITAS KESIHATAN KENE Peserta Nampa Tanggapan Pelayanan Pitakon KESIHATAN KENE ING SEMENAGA IN TANYA KESENITAIAN KENE ING SEMENAGA ING KENE. COMPANIES SAIKI Mriksa ING BISA. KOMPUTER ING ING NGANGGALKE ING LAIN LAIN IF KANGGO BASA. KOMPUTER ING ASAKING NGANGGO ING LAIN-LAIN Yen ora bakal nemoni pacelathon NANJONG NGGOLAH LAIN-LAIN LAIN Yen Sampeyan bakal Numpak TEMPERATUR CENTUK, KEDHUKAN BREATH Sampeyan bakal nemokake TEMPERATUR COUGHING, SHORTNESS BREATH utawa HAD INGGRIS DENGAN Sapa Wong CUKAI, KENE BREATH UTAWA KONEKTUK KOMPUTISAN karo Sapa Wong sing Ndhudhukake 19-taun SISTEM Utawa HAD INGGRIS DENGAN SATUWAN sing NATE INGGALU KANGGO-19 SUKAN DI ING KAMPUNG PUTIH. NUNGGAL HADI COVID-19 SISTEM ING PUPUNAN MINGGU. NATE ING KANGGO KANGGO PASTUR MINGGU. NATE TARI ING ING SEMENYANG TARI ING ING NGENTANG NATE ING NGANGGO MENGGELENG TEMPAT ING ING NGANGGO LAKANG. IN PUTRA ING ING TUTUP KENYANAAN SEMASA KANGGO MANGSA BASA. IN PUTRA ING ING KANGGO LIMITS. IN PUTRA ING UNTUK KANGGURAN SEPTEMBER BISA DENGAN AMERIKAN SENI SEPEK BESAR ING AKU AMERIKAN LAN AKU, SEPTEMBE DENGAN ING AKU KEBANGSAAN AMERIKA lan AIRLIN UNITED, KOMPUTER ING SATU SEMUA, AIRLINES lan AIRLIN UNITED, KOMPUTER ING SATU SEMUA LATIHAN, INGKELENGAN KOMPUTEN ING GAMPANG UP ING KOMPETENSI KOMUNITAN ING SEMUA, INGGRIS KANGGO DENGAN SEGAL UNTUK KANGGO UNTUK KANGGO SUKU Nglumpukake SEAT MIDDLE NATE UP NGANGGO WANG SUKU DENGAN UNTUK KANGGO JAWA NAMPAK UNTUK SALE YANG DESANGGO UNAD KANGGO MUNGGUN ING NGANGGO ING AMERIKA KANGGO MUKA KANGGO UNIKAT KANGGO NATE ING NGANGGO AMERIKAN AKU KANGGO MUKA KANGSA DENGAN SEATS WEDNESDAY, JADI SAFE Sawijining AMERIKA bakal mbukak UPAH ING KULITAN, Dadi KESELAMATAN ING ING KANGGO ING AIRPLANE. >> ITU RISIKO ING NGANGGO NU ING NGE ING AKU KANG ING KANGGO ING KANGGO Pikirane Yaiku KANGGO MACAPAT ING KANGGO MANGGUTKU SUKU MACAPAKAN INGKE BISA KANG ING SUKU. INGKE INGKANG TANGGO NAK INGKE sadurunge FLY ONE IS ITU PERCAYAAN. Sampeyan Mesthi Mbukak Sampeyan FAY ONE IS NATE TANGGO. KANGGO MANGSA TANPA KANGGO ING TRIP KANGGO ING ING SAIKI Sampeyan Mesthi Nindakake TRIP TO Apa Sampeyan Duwe ANTARA RISIKO RISIKO PERSONAL WULUS SUKU TRIP ING ING NGANGGO ING ANAK ANAK RISIKO DIRI KENE PUTO ING RISIKO GAMPANG FAKTOR RISIKO PERSONAL NATE ING ING NGANGGO PADA RISIKO HEBAT KANGGO COVID-19. Sampeyan ING RISIKO HEBAT KANGGO COVID-19. >> SEMUA KANGGO MAJOR TO COVID19. >> SEMUA LAYASAN MAJOR UNTUK ULANGAN PESE LENGKAP >> SEMUA LAYASAN MAJOR UNTUK ULANGAN PESANAN TO MENGGALAKKE MASKAN. GAMPANG GAMPANG UNTUK MENGGUNAKKE MASKAN. >> DENGAN HARI INGGRIS MASEK. >> DENGAN HARI INGGU HARI KHUSUS UNTUK PIZZA SUKU BISA SAIKI >> DENGAN HARI INGGO HARI KHUSUS UNTUK PIZZA SAIKI BISA SAIKI MAKLUMBAR PISZA FAVORIT FAVORA KANGGO PIZZA SUKU BISA SAIKI MAKLUMAT APIK PACZ FAVORITE PAKSA DARI PAPA, JAWATANKUASA YANG CARI JOHN EAT SEMAK PIZZA FATORI DARI PAPA, RONI JOHN DIKENAKI RONI. IT AN PAPA, JOHN CALLED SCHECKER RONI. INI PIZZA LENGKAP EXTRA TANPA 66 RONI. ING PIZZA LAKON EXTRA TANPA 66 PIECES. PEPPERONI AKU EXTRA LARGE PIZZA TANPA 66 PIECES. PEPPERONI IS YANG MENANGGUNG PIECES. PEPPERONI ING ING NGANGGOLEH UNTUK. PIECE IT WIS ENUKU Kanggo Sampeyan. PIECE ITU DITANGGO UNTUK KANGGO BUNGA Dhewe KANGGO. PIECE ITU DIPANGGO UNTUK PARA RUMAH ING Pungkasan taun, SATU DOLLAR SARI DIPANGGO UNTUK PIRANG RUMAH Pungkasan taun, SATU DOLLAR SUKU DENGAN SALE AKAN GAMPANG Paling Pungkasan taun, SATU DOLLAR SAIKI LAMPIRAN KANGGO ING FOUNDATION YANG DOKOKO SALE KANGGO Munggah menyang FOUNDATION KANGGO GRATIS KOMUNITAS. KANGGO ING TO FOUNDATION YANG KOMUNITAS GRATIS. MATLAMAT KANGGO NUNGGUH WAI-ANU EQUALITI KOMUNITAS. MATLAMAT KANGGO NUNGGULAN TANGGAPAN TANGGAPAN DAN KABUPATEN RESEP KANGGURUAN EQUALITI AKTIF lan KANGGO UNTUK SEMUA. PAPA JOHN HARI INGGRAK TANGGUNGJAWA lan KANGGO UNTUK KANGGO. PAPA JOHN SENTIASA NGGALKE GAMPANG GAMPANG ING SUKU KANGGO ALL. PAPA JOHN SENTIASA NGGALKE GAMPANG GAMPANG ING SUKU ING PUTRA TAHUN PASANG NUNGGUH GAMPANG GAMPANG ING ING SINCE ING PASTIKAN NAMPAK ANA AMBASSADOR KANGGO ING JENIS. SINCE PAST YG TELPON NATE AMBASSADOR KANGGO BABAD. >> WULANG ISU KANGSA ING NGANGGANG AMBASSADOR KANGGO ING JENIS. >> WULANG ISU KANGGO EXTRA LARGE KANGGO KAMPUNG. SHE NAMPAK TRAIL UNTUK RASA RASA RASA FEMALE ROK ING SAIKI ING Urip lan KANGGO AIR ZEKE FEMALE ROCK STARS SAIKI ING Urip lan KESELAMATAN AIR ZEKE minangka topik saka DOKUMENTARI Anyar. Lan KENCANGAN AIR ZEKE minangka topik saka DOKUMENTARI Anyar. >> Lan Yen Sampeyan ora seneng SUBJEK DOKUMENTARI Anyar. >> Lan Yen sampeyan ora bakal ngerti yen dheweke ora ngerti >> Lan Yen sampeyan ora seneng yen ora bakal ngerti sapa sing SHE DENGAN RICK DAMIGELLA SAT CNN NATE INGKE NGENTAK SAPI SAPI KENE DENGAN KANGGO RANGKA DAMIGELLA KANGGO CNN SUKAN DENGAN KANGGO KOPI DENGAN SATU RASA DAMIGELLA KANGGO CNN KANGGO DENGAN PRAKTOR COP SHOW TO PANDEMIK LAN TALK DENGAN MENGENUT TAWAN TANPA COP Nuduhake PROGRATING PANDEMIK lan TALK DENGAN MENGENALI KANGGO FILM LAN HER. PANDEMIK LAN TALK NUNGGUH ING NGENTUKAN FILM LAN HER CAREER. ITU JUST. >> Lan DIA WARNA PANGGILAN BANJARI WULAN UNTUK KANGGO PITU ROKA MAJOR. GOLEKSI BESAR UNDANG-UNDANG KANGGO SUKU ROKON MAJOR. ... >> Lan ROKA ICE lan KANGGO JAWA KANGGO UNTUK KANGGO WANGSA. DOOR UNTUK KANGGO WANGSA KENE. ... KENE. ... ... ... AKU TANPA Deleng ... AKU GOLEKAL Delengen. TOOK KETUA NENGGOLA AKU. ... >> TAPI TINDAKAN ING TANGGAL ... >> TAPI TINDAKAN ING NEGARA INGKU GENDER LAN WIS ING JADI >> Nanging TINDAK GOLEKTOR ING AKU GENDER lan ING NGANGGO NATE ING INI. GENDER LAN NGAKALKU SUKU DENGAN INI. ... >> SUZI QUATRO minangka topik saka SUSIE Q, DOKUMENTARI ... SUSIE Q, A DOKUMENTARI ... >> MENGENUT HIDUP lan MANGSA ... >> MENGENUT KANGGURAN LAN NANGGAL ING AKU SADU 85 BAKAL TAHUN Pungkasan. >> TENTANGKULAN KANGGO lan NANGGAL ING AKU SADU 85 NGANGGO WANGSARI. >> ALBUM Anyar lan AKU GADHE 85 NENG TANPA Pungkasan taun. >> ALBUM Anyar lan DOKUMENTARY. AKU TIDAK. >> ALBUM Anyar lan DOKUMENTARY. AKU TIDAK. ... DOKUMENTARI. AKU TIDAK. ... >> DI KONVENTI INSTRUMEN MONIKA 2020 ING JAWA TANGGAL TENGKONG JANUARI KONVENSEN INSTRUMEN ING JANUARI QUATTRO DITENTUKAN ING ING JANUARI QUATTRO TALKED TENTANG KRIMAT FILM. KRIM FILM. >> Lan TENTANG 4 taun kepungkur aku entuk FILM KRIM. >> Lan TENTANG 4 TAHUN AGO, AKU DITAPANGKE DENGAN DIREKTOR DI CARI >> Lan NGENTANG 4 TAHUN AGO, AKU DITAPANGKE DENGAN DIREKTOR DI CARI DUMADAK ING ING. Lan DIA SUKU DITENTANGKE OLEH NGARKTOR DI CARI DENGAN TOUR. Lan DIA SUKU AKU Nindakake DOKUMENTARI INI AKU UP TOUR. Lan DIA SUKU AKU Nindakake ING DOKUMENTARI INI LAN ING NGANGGAL. ING MASIH KANGGO Nindakake DOKUMENARI INI LAN ING NGANGGAL. KANGGO ING AKU INSAN BUCKET. AKU BISA Sampeyan lan Aku SAIKI. KANGGO ING AKU INSAN BUCKET. AKU ING AKU ING NGANGGO TULISAN ING SENARAI KANGGO. AKU ING AKU ING NGANGGO TANGGAL WARNA. ING PITANGGUHanku ING NGANGGO PUTRA KENAIKAN REKOD. ING AKU KANGGO NAMPUL MACIPAT. >> ING TITLE TRITCHO Saka ALBUM NEW WATCHOS, Ora KONTROL sing NATE TUKUR 70 ING WATCHOS NEW ALBUM, TANPA KONTROL sing KENE 70 IN JUNE DENGAN ADVICE ING UNTUK Ora ana KONTROL sing NATE JAWA 70 IN JUNE NGANGGO INGKE ING UNTUK JAMINAN NEXT KABUPATEN KABUPATEN JUNE DENGAN ADVICE ING UNTUK JAMINAN NEXT INGGAL-ING KANGGO ING UNTUK BREAK INTO MUSIKA IF KENYATAAN NEXT INGGRIS KANGGO MAJALIS MANGSA INGGU ING ISIK INGKU yen sampeyan bakal njupuk MENJAWA ING NGANGGO INTO MUSIK Yen Sampeyan Ora Bisa Ningkatake INSTRUMEN. Sampeyan entuk Gunakake UP INSTRUMEN. ... >> Yen Wulan SO UTAWA DITADANG OGAN ING SAKITAN KANGGO. ... KESELAMATAN LUKOMAN ING SAKITAN. ... SAIKI KANGGO UNTUK KANGGO ING NGANGGO ING SINIAKI MANAWA. >> SAIKI PUTRA PENTING ING KENEH. >> SAIKI KANGGO PUTEK ING KANGGO. >> SAIKI KANGGO PUTEK ING KANGGO. ... KANGGO. ... Lan aku njaluk menyang ... Lan aku REFUSE TO BE BACK. Lan aku REFUSE TO BE BACK. >> MUNGKUL ING JAMINAN, KANGGO. >> MUNGGUL ING HOLLYWOOD, I >> MUNGKUL ING BISA HOLLYWOOD, AKU ... AKU ... >> RICK DAMIGELLA. ... >> RICK DAMIGELLA. >> MASALAH KABUPATEN INI >> RICK DAMIGELLA. >> MASALAH KABUPATEN INI ADALAH KANAN INI. >> MASALAH KABUPATEN INI ADALAH KANAN INI. >> Aku KANGGO NAMBAH PAKET LAN AKU KANAN INI. >> Aku KANGGO NAMBAH PAKET LAN AKU DENGAN NGANGGO ING SAIKI LAN SHE GOT WORSE KIND >> Aku KANGGO NAMBAH Anyar lan AKU ING NGANGGAL MAJAWA MAJAWA KANGGO NANGGAL UNTUK ING PEKAN HERBERT POWER LAUNCH PAD ITU SAIKI lan SHE GOT KERJA TINDAKAN ING PADAKON LENE HERBERT PAD ING ING SAKIT DIDANG TARI WANG SANGGUT NENGGALAKANE HARI ING DENGAN ING AKU YEAH. >> DOKUMENTARI SANGAT banget HARI ING DENGAN NGANGGANG I YEAH. >> DOKUMENARI DOKUMENARI SANGAT banget >> DOKUMENARI DESANGGO INGGRUKEN INI. SAIKI. >> Aku NENGGENG TENGGARA LAN Saka. >> Aku NENGGENG TENGAH BUKU LAN KABEH VIDEO LITTLE >> Aku NENGGENG TENGGARA LUKISAN lan CATETAN VIDEO LITTLE AS SANGSA SANGGIH. CATETAN VIDEO LITTIK ING SENTIASA AS SENI. 86 KANGGO WULANG ING JAWA 17 AKU ING NGANGGO AS SANGGOT. 86 KANGGO WULANG ING JAWA 17 ING AKU NGAPAK INGGANG MORNING 86 KANGGO PARI INGGO 17 AKU ING NGANGGO ING SUKU ITU. BISAN KITA KANGGO DI BUKU ING KANGGO ING ITU. Dadi KITA GOLONGAN KANGGO ING ING ING ING JENIS KANG ITU. Dadi KENE DIDANG MUNGGUL ING ING ING ING NGANGGO ING WARNA KOLEK KANGGO INI BUKAN TANPA KOLEKSI MONNES COOL KANGGO 9374. ING AKU KANGGO MUTUP TAMBAHAN ING taun 9374. ING KANGGO NULIS TUTUP ING PADAKSAAN HARI RAYU 9374. ITU AKAN NATE ING PROSES TUTUP PAKSA ING HARI RUMAH 58. ING AKU RUJUK HARI ING PANJENENGAN PEDAN ING NGANGGO 58. ING AKU ING NGANGGALKE ING KANGGO BASA BASA. SATU WANGI NUNG NJIJUKU KANGGO INI 2013. KULITAN KITA KITA GOT ORA SUSAN KWACHA 2013. KANGGO BISA KITA NAIK INGKU PELAJARAN KWACHA KANGGO ING UNTUK UNTUK KANGGO BASA Dadi KITA NATE GAMPANG PELAJARAN KWACHA KANGGO ING UNTUK KEJAMINAN ING WARNA DENGAN SAIKI. NGANGGO YEAH TAPI, ING AKU KANGGO I. INGKOH ING NGISI TANGGO YEAH LET ING NGENTOT KANG PITAKSANA ING INI BUKU. TUTUP PENTE 6,60 MARK KATEN PITUJUAN AQUIFER BISAN INI. TUTUP PENTING sing 6,60 MARKKE ING SORONGAN PADA HANG ARO LAMPIRAN ING SESIAKAN 6,60 MARKKE ING SUKU DENGAN PENTING HANG ING ING NGANGGO lan kowe ngerti apa sing nomer Dadi SAIKI HANG AROUND lan sampeyan ngerti apa sing nomer penting kanggo sampeyan Lan sampeyan ngerti apa sing nomer penting amarga sampeyan bakal mbuwang 6.60 PADA 10 Dina ROLLING IS PENTING DIBUAT KANGGO NANGGUT 6.60 ING 10 Dinten ROLLING AVERAGE lan ING KENE BAB 6.60 ING 10 DAY ROLLING AVERAGE LAN ING NGETAK KANGGO MULIS TALK KENEYAAN lan ING NGANG KANGGO MULIS TALK MENGENUT KETETAKSANAN PARA WULANG WULANG Miwiti TALK MENGENUT RESTRIANS ANTARA WULANG WULANG NGENTEN 6,62, Luwih OK ING SAIKI. TETAPI KANGGO NATE TUTUP ING BULAN ING PALING PUTRA ING SUKU DENGAN PANJENENG ANTARI ING TANGGULANG BULAN lan GAMPANG TANGGAL NANG TANGGO MANGSA BULAN ING IS BULAN. SAIKI KANGGO GRATIS DITANGGAL WULANG SAIKI ING MANGSA GAMPANG. SAIKI KANGGO GROPPING BUNGKE ING NGANGGOLAH ING BANYAK ING ING MINGGAM ING MUNGGO. SAIKI KANGGO BISA KANGGO ING NGANGGO ING NGANGGO LAKANG NUNGGALKE ING ING NGGALKE BITAR ING NGGALKE BUNGA NGAPAK ASI KITA PAKET ING KENE 6 ING HUJAN KANGGO AS P DUMAKIT ING KANGSA ING 6 60,4. KANGGO NATE TARI INGKANG INGKANG KAMPUNG KAMI DUMADAK PENTEN KAMI DI 6 60,4. WE'LL Deleng TANPA LUKIS ING INSAN UNGGUL. ING 60,4. WE'LL Deleng TANPA LUKIS ING INSAN UNGGUL. PELANGSAAN ING PRETTY DRY MANGGO UNDANGGAL PELUANG. PELANGSAAN ING PRETTY ING NGANGGO INGGRIS NGEBAB INGKANG PELANGSAAN ING PRETTY DRY MANGSA ING NGENTAKI INGKUT ING KANG INGA UNTUK PENTING PIKIRAN ING ING AKU KANG MACAP. WELL ING 6.60 AQUIFER MUNGSA DATENG. KANGGO INI 6,60 MARKET LAN DIDENG LAGI MUNGGUNG. KANGGO INI 6,60 MARKET LAN DENGAN PUTIH ING NGGAL ING KANGGO MARKET LAN DENGAN PANJENANG LENGKONG ING KAMI DAH GADANG KANGGO NANGSA INGKANG SUKU KITA NGANGGO KANGGO ARIAH NGANGGO INGKANG TAHAP UPPER. NGANGGO WANG TANGGAL WANG UPPER. SATU PANJENENGAN ING KENE SANGGUH PENTING TANGGAP UPPER. SATU PANJENENGAN NUNGGAL NATE NGANGGO NDANGKA KITA NGGAL SATU NU WAYANG KENE ING NGGO NGANGGO NATE NGANGGO NATE ING NGGALKANG HEBATU YANG SANGGANG DENGAN KANGGO Ora NDELENG NDELENG PANGGUNGAN ING NGANGGANG HEBAT ING KENE ING SUKU DENGAN SAIKI ING SUMMER ING INI Dheweke Maha Tinggi sing NDELENG Deleng SAIKI ING SUMMER ING ING NGANGGO ING KANGGO SAIKI Luwih saka SUMMER ING ING NGANGGO APA KANGGO UNTUK KANGGO KOK ING GRATIS ING KUKU NGANGGO WANGGO UNTUK KANGGO BASA KAMPUNG NGAPAK ING NGENTAK DENGAN KANGGO BITU LAN TANGGO. HARI INGGRIS NGENTOTA ING KUKU SUKU DENGAN BENGAL lan DENGAN SUKUR. NATE ING INFLUEN INI LITTLE BIT LAN BY SATURDAY. AYAT ING INFLUEN ING OGO KITA JAWA TENGAH PANJENENG 4 PULIH ING PANJANG. AYAT ING INFLUEN ING OGO KITA JAWA TENGAH PANJENENG 4 PULIH ING PANJANG. LAN KENCANG DIRI. AKU SUKU KITA JULAI AS 4 JOLONG UNTUK KEBAIKAN. LAN KENCANG DIRI. AKU AKU NATE ING OGI NGUARI BAKAL ING ING ING ING LAN KENCANG DIRI. AKU NATE INGGRIS ING NGEDIT ING ING ING ING NGANGGANG-UNDANG-UNDANG SAIKI DENGAN ING JAWA ING ING NGANGGANG-UNDANG-UNDANG NATE NGANGGO WANGSA KANGGO MUKA KANGGO MUKA DENGAN DOOR A KANGGO ING WANG NGANGGO WANGGO MUKA KANGGO MUKA KANGGO DENGAN GOLEKTOR NGGAL KANG PAUT MAYBE DAPAT KANGGO MUKA KANGGO MUKA GOLEKTOR GITUNG LITTIT MAYBE NGANGGO SUKU PENTING LAN STORMS LITTLE BIT MAYBE DAPAT NGAPANGKE ING SUKU LAN KANGGO STORMS DI SINI. LATE ING minggu. KANGGO lan KOLEKTOR STORMS DI SINI. LATE ING minggu. KITA BISA KANGGO NAK INGGU KANGGO Neng kene. LATE ING minggu. KITA BISA PANJENANG KANGGO NATE ING NGANGGANG RAIN ING NGANGGOT ING KANGGO KITA BISA PANJENGA KANGGO NATE ING NGANGGANG HUJAN KANGGO ING NGANGGAL ING PRAKTOR KANGGO MACAPAT. PUTIH ING NGANGGO ING NGANGGUT ING PRETTY KANGGO. TANPA RASA SAIKI NATE GOT KANGGURU MENYUKU PRETTY DRY. RASA ING SAIKI SAIKI NATE GOT PALING PANJENENGAN PALING TARI TANPA RASA SAIKI SAIKI GOLEKTUR KOMPUTEN KULIT GRATIS KANGGO DI 86 TEMPERATUR KULITAN GRATIS MENGGUNAKI SA 86 ING NGETEK KENE PUTRA ING AYE 71. TEMPERATUR LATIHAN ING 86 ING KENE POUN AYA KANGGO AYA 71. Lan YANG NGANGGO WANGGO BREEZY GAMPANG PUNYA DEW POINT ING taun 71. Lan sing NGANGGO INGKE BREEZY LUKU ING 60 MILES PER HOUR. Lan sing WAKE NGEDALIKI BREEZY LENGKAP ING 60 MILES PER HOUR. ING PRETTY SULIT 10 GAMPANG DI 60 MILES PER HOUR. ING PRETTY KONTUSAN 10 KANGGO 20 MILES PER WULANG GUSTING A ING PRETTY KONSISTEN 10 KANGGO 20 MILES PER WULANG GUSTI NGGOLAH ANAK LENGKAP NGANGGANG 20 MILES PER WANG SAHAJAWA GAMPANG SANGGIT ING SAKITU NGENTOT LITTLE BIT LENGGUNG LENGKAP MUNGSA GAMBAR SATELLITE LAKU KENE DENGAN PAKAI LAKI DI SINI GAMBAR GAMBAR LATIHAN INI SUKAN KENE ING NGANGGO ING PENTING GAMBAR WANG SUKU DAH GAMPANG ING PADA PENDIDIKAN PENDIDIKAN KANGGURU DAN STORMS AKU KANGGO UNTUK KAMI PENTING PENTING PADANGGUNAN lan STORMS INGGRIS NGAPAKEN WULANG lan WULANG. STORMS ING AKU KANGGO UNTUK BULAN ING SENING ATAWA EUR. TAPI GUNUNG KANG ING GRATIS BULAN lan WULUS. TAPI GAMPANG GOLEK ING GROUP GRATIS ING GRATIS PANJENENGAN TINGGI TAPI GUNUNG GRATIS GAMPANG NGAPAK ING GRATIS DENGAN PAKSA GOT OGAN PANJENENGAN TINGGI SUKU DUMADAK PENTING NGANJAWA TUMANG TENAGA Luwih saka ndhuwur SAIKI LAGU GRATIS MORNING Miwiti DENGAN SEMUA KANGGO GROUP ING GRATIS MORNING Miwiti NDELENG NGGO BUKU SAIKI LAN ING NGANGGO LAGU Miwiti kanggo Nelusuri BREAK SAIKI SAIKI lan ING AKU KANGGO ING TEMPERATURES KENAL GAMPANG ING SAIKI LAN APA KANGGO ING TEMPERATURES ING NGANGGO MORNING ING, ING NGANGGO TEMPAT KENE PAKSA ING SUKU ING SUKAN ING, ING SANGGANG PALING KELUAR ING AIRPORTS, Saka Moral, Iki bakal kalebu ing AIRPORTS, 86 MANGSA ING 86 RANDOLPH KELOMBISAN PALING PAKET ING AIRPORTS, 86 MANGSA ING NGETO 86 RANDOLPH 89, BATENG BARU 86 MUNGSA ING 86 RANDOLPH 89, BRAUNFEL BARU 82 KANGGO MUNGSA ING JAWA 70’S 89, BRAUNFEL BARU 82 KANGGO MUNGSA BULAN 70’HARI ING ING ING SANGGUT PUTIH 82 KANGGO MUNGGUNG 70 ING ING ING NGANGGALANG-KANGGIH PALING MAKA-APA KANGGURAN LAN NANGKA 90 ING SAIKI ING SAIKI ING ING PALING APLIS PALING LUKISAN lan SUKAN 90 ING AKU ING ING MAC SEKARANG 93 MENGGUNAKAN SPRING, Lan SAIKI 90 ING ING ING MAP SAIKI 93 MANGSA KANGGURU NEGARA, 91 TO 2 A LAN KAMI 90 ING WARNA MAP SAIKI 93 MENGGUNAKAN SPRING, 91 TO 2 A LAN KAMI 90 BASA ING NGanti ing GONZALES. THESE 91 TO 2 A lan KAMI 90 ING WULANG TERHARI ING ING GONZALES. POINES PUTIH ING APA JAWA SUKU ING ING GONZALES. POINI PUTIH ING APA ING JAMINAN INGKU SAIKI POWAT UTAWA APA JAMINAN INGKU SAIKI MUNGGU DENGAN GOLEKTU 2 GAMBANG GOLEKTUNG 70 JUST MISI KANGGO NUNGGUH INGKE GOLEKI GOLEKTU 2 GAMPANG GAMPANG 70 ING AKU SENTIASA ING KABEH LAN GOT 2 POINTS 70 NATE INGKE BISAN lan ING NGANGGO ING WANG INDEKS UP NGENTANGKE ING SAKA LAN APA PAKET ING KANGGO WANG INDEKA UP ING NGEJAT NANGGunakake WANG INDEKS HEAT UP ING ING NGANG TANGGAL MUNGSAU ING NGANGGO KANGGO MUNGSA PUTRA. ING HUMIDITY. AKU KANGGO BETUL TETIK ING NGANGGAL ING MINGGU, ING NGANGGAL KANGGO NU KENE LITTLE BIT I THAT LATER ING Minggu, BUKAN KANGGO NU TARI INGKE MUNGGAL MINGGU, TAPI ING NGENGGANG NUNGGAL ING NGANGGO MANGGUT KANGGO SUKU. Lan sing menyang LARGE MANGSA KANGGO INGKANG-LUKA. Lan sing dadi bagean Babagan kanggo sing apik tenan PENTING. Lan sing dadi bagean LARGE ING ING NGANGGO ING WANG SANGGUH BISA sing ora bakal entuk Bagean kanggo pangeling-eling sing apik tenan sing ora bakal entuk GULF MEXICO. NGANGGO WULANG NGANGGO INGKE GUNUNG ING ING NGANGGO ING GULF MEXICO. WINDUS PADAM NEGARA ING ING SINI DI SAN ANTONIO, GULF MEXICO. NGANGGO RASA GAMPANG ING SAIKI INI DI SAN ANTONIO, 25 MILES PER HOUR. KAYU SAIKI INI DI SAN ANTONIO, 25 MILES PER HOUR. PENTING GUSH UNTUK PADANG 30 25 MILES PER HOUR. Sawetara GUSts UP nganti tekan 30 dina, banjur ana IT PENTING GUSH UNTUK KANGGO 30 INI ARTUK VICTORIA, JAWA NUNG MUNGSA DENGAN HARI BREEZY ING AROUND VICTORIA, Dadi ITU NGANGGO Dadi ING BREEZY ING SUKAN AS FAR AS RAIN GAMPANG. MANGSA BASA ING BUKU BUDI BISA NGANGGO AS FAR AS RAIN GAMPANG. AKU NINGGAL UNTUK PALING Bagean SUKAN AS FAR AS RAIN GAMPANG. AKU NINGGAL BAGI PALING BISA DITULUT ING SUKU WAKTU AKU NINGGAL BAGI PALING BISA ITU MUNGGAL ING NGENTAKKE ING KAWASAN SATU KAWASAN YANG KANGGO MELEKA PELEKA ING NGENTUK KANGGO ING SUKU KAWASAKI MELEKA KANGGO MACARI LATER ING NGANGGAL SAIKI KAWASAN KANGGO ING NGANGGO ING NGANGGALIS ING KANGGO ING WARNA KANGGO NGGO PAKAIAN LATER ING TANPA KANGGO ING TEMPAT WANG ING SUKU NEGARA GAMPANG, LAMPIRAN MAYBE ING TANGGO TEMPAT GAMPANG GOLEKSI KANGGO, RANCANGAN MAYBE ING AKU KANGGO KORPORMEN KAMPUNG LEMBAGA RENCANGAN MAYBE ING ING KANGGO STORMS KANGGO UNTUK KANGGO SUKU DENGAN SUKU KANGGO STORMS KANGGO UNTUK KANGGO ING AKU ING NGENTANG. TAPI TAPI Nuwun INGKANG TEMBANG ING WANG. TAPI TINDAKNA ING ING SAIKI WEST. TAPI TANGKA INGKANG NGANGGO INGGO SAKA SAN ANTONIO. BANYAK PALING Wong-wong mau ora bakal nggawe apa-apa yen ora NATE SAN ANTONIO. SO PALING AS. KANGGO NGAPAK ING KAMI ING NGANGGO NEAR SAN ANTONIO. SO PALING AS. GAMPANG TANGGO BISA ING KANGGO ING WISATA. Lan luwih angel OF US. GAMPANG TANGGO BISA ING KANGGO ING WISATA. Lan TANGGO KANGGO TUNGGAL. 93 HEAT KAYU ING WISATA. Lan TANGGO KANGGO TUNGGAL. 93 SAIKI HEAT INDEX ANUWHANA DARI 97 TO 100 TOMORROW TOO. 93 Nemtokake DANA ANTARA INDEKI SAIKI DARI 97 TO 100 DENGAN TANPA KOMPUTEN BREEZY INDEX ANYWHERE DARI 97 TO 100 TARI ING TANPA KOMPUTEN lan BASA KANGGO 95 TUESDAY, PADAN ING NGGENAH KOMUNITEN BURU lan NENGGALKE SAIKI 95 PARI, 96 KABUPAKAN KENE KRANK UP Lan HARI KANGGO 95 TUESDAY, 96 WEDNESDAY KANGGO KRANK NENGGALAKI TEMPERATUR ING BASA SANGGU 96 WEDNESDAY ING KANGGURU MENGGUNAKI TEMPERATUR LITTLE BIT ING KULIT KULIT DENGAN SUKU TEMPERATUR LITTIT BITAR ING KULIT JAWA KULIT DENGAN AIR DRIER AIR. LAGU Jum’at Minggu BISA DENGAN KABUPATEN DIRI SORANGAN. TETAPI DENGAN TANPA NU MELENG DRIER AIR. TETAPI DENGAN TANPA ING NGEBALIK ING ING NGANGGO NU MENGIKUT TETAPI KENE ING NGEBALIKE ING NGANGGO ING ING NGANGGO MANGGUT lan ING NGANGGO MANGGUT LUKU Luwih-luwih saka sing seneng lan bakal entuk luwih gampang nalika wulan ngarep lan wengi KANGGO ING ING NGANGGOLAH ING KELUAR LAN NANG JADI LAN TEMPAT GAMPANG THURSDAY AND FRIDAY AND TEMPERATURES DIDANGKE INGKANG NATE 100 DENGAN WAKTU WU Lan TEMPERATUR LAMPIRAN DENGAN MUNGGU 100 ING NGANGGO ING KAMI NATE ING JULAI 4th ​​JAWA PANJENENG NEAR 100 OLEH ING KANGGO Nuli ING JULAI 4th ​​JAWA PANJAWA Yen Sampeyan Bakal Sampeyan Ora Bisa DAPAT JULI KE-4 JAWA PANJANG Yen ING NGANGGO UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG. KUNCI JAMINAN SUKUR IKI SANGGURAN ING AKU SAIKI UNTUK SEJUK. KANGGO INGGRIS NGANGGO AS INGGO NATE TANGGO ANY REASON. KANGGO SAIKI KANGGO AS INGKANG TANGGAL ING KANGGO. KANGGO SUKU ING AKU NGENTAK DADI MANGSA KANGGO. KANGGO ING SUKU. NGEDALKE. KANGGO ING SUKU. >> OKAY KAYU DATENGAN NGGALKE ING GAMPANG. >> OKAY SO DATENGAN NGENTOT ING HUMIDITY MUNGGAL LANJAWA >> OKAY Dadi DATI NATE ING KENARI ING NGANGGO lan HEAT KANGGO LAKI IS TRADING. YEAH NEGARA KAKEN SUMMER ING ING ING KANGGO. KANGGO SUMMER ING INGKU. >> DIDANG SEKAR: KOLEK KANGGO. >> DIDANG SEKAR: KOLEKSI GOLEKSI DENGAN DUMADAKAN >> DIDANG SEKAR: KOLEKSI BASEBALL DITUTUPKE DIDANGGAL DIDANGGIH KANDUNGAN CORONAVIRUS SELEPAS ING BASEBALL DITENGGALKE DIDANGGAL DIDANGGAL KANDUNGAN CORONAVIRUS ING KANGGO BREAK KANGGO MUKA TUKANG KORONAVIRUS PANDEMIK MENENGAH KANGGO BREAK TUKANG ING TUKANG ING KURSUS lan GURU MELAYU

Warta KSAT 12 ing Noon: 29 Juni 2020

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="6.4" dur="2.832"> >> DIDANG SEKAR: NOMBOR BARU Saka SAN ANTONIO JABATAN RASA MUNGSA RISE IN </text>
<text sub="clublinks" start="9.234" dur="0.598"> Saka SAN ANTONIO JABATAN POLISI MEMBANGKANG RISE ING PORITIF CORONA BEERAT </text>
<text sub="clublinks" start="9.834" dur="2.631"> JAMINAN WANGGO ING RISIKO ing PORITIF CORONA KOMUNITASANA KENE KABUPATEN PEJABAT APA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="12.467" dur="2.165"> PORITIF CORONA KANGGO NATE NGANGGAL NANG NUNGGUH KABUPATEN ING NGANGGO ING SAIKI. </text>
<text sub="clublinks" start="14.634" dur="2.798"> Akeh wong petugas LATIHAN ING SAIKI SAIKI. >> WANCONG SANDWICH IN WEST </text>
<text sub="clublinks" start="17.434" dur="0.465"> SAIKI SAIKI. >> WANCONG SANDWICH ING TANPA PANJENENGAN NUTI INTOR </text>
<text sub="clublinks" start="17.901" dur="0.598"> >> A KAMPUNG SANDWICH ING TUTUP PALING TUTUP ING AKTOR TAMATORAR </text>
<text sub="clublinks" start="18.501" dur="2.131"> TUTUP PUTRA TEMPORARILY INTOR PELEPAS ING NGAPAK ING APA KANG TINDAK BISA PEMBELA </text>
<text sub="clublinks" start="20.634" dur="2.565"> TEMPORARILY SELEPAS BASA ING TANPA KANGGO INGKANG APA KANGGO MUNGSA ING APLIKAN KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="23.201" dur="0.998"> NOON KANGGO NULIS APA ING AKU KANGGO MBOLA KANGGO. >> Lan ora bakal WIS ING ING </text>
<text sub="clublinks" start="24.201" dur="2.898"> NATE INGKU BISA KANGGO. >> Lan ora bakal ana ING DENGAN DENGAN NGGI TANPA ING NGGALU </text>
<text sub="clublinks" start="27.101" dur="0.598"> >> Lan ora bakal NDELENG TANPA ING ING AKU NGGALKE ING NGET ING KENE NGETEK </text>
<text sub="clublinks" start="27.701" dur="0.564"> Aja mung ora bisa saiki nganti saiki luwih saka 100 minggu iki lan 100 TEMPERATURES </text>
<text sub="clublinks" start="28.267" dur="2.165"> ING NGOMUNI PUTRA Luwih-luwih Nuli Mumpuni Minggu iki lan 100 TEMPATUR UNTUK GAMPANG GOLEKTUK TAMPUNG TERBARU </text>
<text sub="clublinks" start="30.434" dur="3.165"> MINGGU lan 100 TEMPAT KANGGO ING NGANGGO NU INTEKTEKTEK LENGKAP TUKU GAMPANG. </text>
<text sub="clublinks" start="37.766" dur="5.999"> >> Lan NEW AT NOON CORONAVIRUS CASES IN SAN ANTONIO POLIS DEPARTMENT DEPARTMENT DEIK </text>
<text sub="clublinks" start="43.767" dur="2.032"> KES IN THE SAN ANTONIO POLICE DEPARTMENT SPIKING CONSIDERABLY THAY ING ING SAIKI 56 </text>
<text sub="clublinks" start="45.801" dur="1.831"> JAMINAN PANGGILAN JAMINAN PANGALAMAN DENGAN ING SAIKI 56 ING KABUPATEN DENGAN COVID-19 </text>
<text sub="clublinks" start="47.634" dur="0.631"> Kasedhiya saiki wis ana 56 petugas karo COVID-19 TUTUP SAIKI 71 PEGAWENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="48.267" dur="2.565"> TAWASAN TANPA COVID-19 JABATAN LUKISAN 71 PELANTSAN DENGAN INGKONGSARI lan 80 SAPD </text>
<text sub="clublinks" start="50.834" dur="3.165"> JAMINAN SUKAN 71 PELAWANAN ING ING KONGSARI lan 80 DOKTOR KAMPILAN SAPD DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="54.001" dur="2.398"> JUGA ING QUARANTINE lan 80 karyawan SAPD CIVILIAN BISA ING KOMUNITIK sing nggawe dhuwit </text>
<text sub="clublinks" start="56.401" dur="0.631"> Karyawan CIVILIAN BISA ING KOMUNITOR YANG DUMADAKKE PENTEN 151 SAPD PERSONNEL SAPD </text>
<text sub="clublinks" start="57.034" dur="2.565"> IN QUARANTINE sing njupuk luwih saka 151 wong SAPD PERSONNEL ING NGETEKA Dhewe </text>
<text sub="clublinks" start="59.601" dur="2.031"> KEDAI saka 151 SAPD PERSONNEL ING NGANGGO KABUPATEN INI SARI INI LAIN LAIN. </text>
<text sub="clublinks" start="61.634" dur="2.231"> NGETENGKE ING KABUPATEN INI SARI INI. LAN KENE DI CORONAVIRUS </text>
<text sub="clublinks" start="63.867" dur="0.598"> ANU LAIN. Lan TUNGGAL ING CORONAVIRUS CASES NGANGGKE ACARA ACARA RUMAH </text>
<text sub="clublinks" start="64.467" dur="2.598"> Lan Gangguan ing KORONAVIRUS CASES MANAJAWA ACARA ACARA AKHIR KUNCI </text>
<text sub="clublinks" start="67.067" dur="1.332"> KES MENGGELAK ACROS FELT FELT BEXAR NEGARA KANGGO UPDATE ING SAIKI LAKON </text>
<text sub="clublinks" start="68.401" dur="1.831"> NEGARA NEGARA KANGGO UPDATE ING SAIKI ADDITIONAL 495 KATENAI BARAT </text>
<text sub="clublinks" start="70.234" dur="3.031"> NATE ING TAMBAHAN KANGGO 495 KATENAN BARU YANG NU TARI ING KENE TOTAL FAR LUKU 10.000 MARKAH. </text>
<text sub="clublinks" start="73.267" dur="1.832"> 495 KATENAI BARU YANG NU TARI ING KEDAI TOTAL FAR PASANG 10.000 MARKAH. 2 KABUPATEN BASA ING </text>
<text sub="clublinks" start="75.101" dur="0.631"> TOTAL FAR PAST THE 10,000 MARK. 2 KABUPATEN BASA ING SAIKI DAFTARKE ATAWA TOLL KATILAN </text>
<text sub="clublinks" start="75.734" dur="0.365"> 2 KABUPATEN BARU ING JUGA DITULISAN ATAWA APIKAT TOLL KANGGO SAIKI 109 </text>
<text sub="clublinks" start="76.101" dur="2.131"> BISA JAWABAN utawa TOLL DEATH KENE DENGAN TANPA SUKU 109 HOSPITALISASI JUGA </text>
<text sub="clublinks" start="78.234" dur="1.098"> STANDS IN A 109 HOSPITALISASI Bener KONTIN </text>
<text sub="clublinks" start="79.334" dur="1.331"> HOSPITALISASI BASA SAIKI KANGGO RISE. Lan KANAN SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="80.667" dur="2.998"> MENJAWA RISIKO. Lan KANGGO SAIKI, 802 DOKTENAN ING TANPA LOK </text>
<text sub="clublinks" start="83.667" dur="1.698"> KANGGO RISAH. Lan KANGGO SAIKI, 802 PANITEN ING HOSPITAL LOKAL YANG PITAKSA 72 BISA </text>
<text sub="clublinks" start="85.367" dur="0.565"> ADALAH 802 PATIENT ing HOSPITAL LOKAL YANG PITIKO 72 ING LEBIH Taun YESTERDAY 265 </text>
<text sub="clublinks" start="85.934" dur="2.565"> HOSPITAL KANGGO 72 ING LEBIH YESTERDAY 265 Wong-wong sing Duwe Wong ing ICU lan </text>
<text sub="clublinks" start="88.501" dur="1.031"> KANGGO PUTRA 265 PESAKITAN ING ING ING KANGGO SUKAN AYA 138 </text>
<text sub="clublinks" start="89.534" dur="2.998"> PESENITAN ING ING ING ICU lan 138 ING DENGAN VENTILATOR 3.150 PATIENT </text>
<text sub="clublinks" start="92.534" dur="0.798"> 138 ING VENTILATORS 3.150 PATI DITENTUKHIRI </text>
<text sub="clublinks" start="93.334" dur="1.331"> ING VENTILATORS 3.150 PATIENT DITANGGUHKE BISA FAR. MUNGKUL DENGAN SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="94.667" dur="2.998"> DITANGGUH DENGAN FAR. MUNGKUL MUNGKUL ING ING SAIKI Luwih 2 lan Jutawan HALF </text>
<text sub="clublinks" start="97.667" dur="3.032"> KAYA FAR. MUNGKUL ING SAIKI LAKI KANGEN 2 lan ING JAMINAN HALF-19 KES ING </text>
<text sub="clublinks" start="100.701" dur="1.831"> Luwih saka 2 lan Kancing HILLF COVID-19 KES ing AS lan luwih saka 125.000 </text>
<text sub="clublinks" start="102.534" dur="1.431"> COVID-19 KES ing AS lan luwih saka 125.000 wong AMERIKA wis saiki lagi wae </text>
<text sub="clublinks" start="103.967" dur="0.932"> AS lan Luwih saka 125.000 AMERIKA wis saiki DARI ING VIRUS lan SAIKI PURSA A </text>
<text sub="clublinks" start="104.901" dur="2.898"> AMERIKA saiki wis tekan saiki wiwit saiki lan saiki durung ana. </text>
<text sub="clublinks" start="107.801" dur="0.564"> VIRUS LAN SAIKI ING KANGGO AJA NEGARA ING NGANGGANG RANCANGAN MEMBANGKANG PAKAI MEMBANGKANG </text>
<text sub="clublinks" start="108.367" dur="2.465"> STATIS DOZEN PELANGGAN MEMBUKA RANCANGAN UNTUK MEMBANTU KOMPAK ABANG ASAWA NGGALAK </text>
<text sub="clublinks" start="110.834" dur="3.165"> RANCANGAN MEMBANGKANG UNTUK MEMBANGKE APLIKAN APIKAL ABANG UNTUK ASI REENA ROOT NGANGGOLAH. </text>
<text sub="clublinks" start="117.266" dur="5.299"> >> SEMUA MINGGU 7 STATES HIT RECORD HIGH NUMBER KOVID-19 KAS, INCLUDING </text>
<text sub="clublinks" start="122.567" dur="0.765"> HIT RECORD nomer paling dhuwur saka KAS COVID-19, nglebokake ARIZONA lan FLORIDA ING NGE </text>
<text sub="clublinks" start="123.334" dur="3.031"> KASID-19 CASES, Mlebukake ARIZONA lan FLORIDA NUNG APA DENGAN PANCONG LONGES ING Wong </text>
<text sub="clublinks" start="126.367" dur="0.532"> ARIZONA Lan FLORIDA NUNG NINI NDELENG LUKIS PANJENENGAN ING WANO KANGGO MIKO DIJAWA </text>
<text sub="clublinks" start="126.901" dur="2.998"> BISA NDELENG LENGKONG LONG ING Wong KANGGO MUNGSA ING DIJAWA ING NEGARA ORANGE. KANGGO SUKU. </text>
<text sub="clublinks" start="129.901" dur="2.131"> NUNGGUH DITANGGUH DITANGKA ING NEGARA ORANGE. KANGGO SUKU. ING NGENTANG DI JULAI </text>
<text sub="clublinks" start="132.034" dur="1.898"> BUKHAN ORANGE. KANGGO SUKU. NUNG KAPI DITUTUT ING JULUS 4 minggu MANGSA BARR NAMPU </text>
<text sub="clublinks" start="133.934" dur="0.698"> NUNG KENE DITUTUP DI JULAI 4 minggu MANGSA BARR NUNGGALKE TUTUP PUTIH ING NEGARA </text>
<text sub="clublinks" start="134.634" dur="0.965"> MINGGU 4 MEKTOR BARR NUNGGALKE ING PANUT MULIS TENGAH NEGARA CALIFORNIA JUGA MENGGALAKANE </text>
<text sub="clublinks" start="135.601" dur="3.231"> DITUTUP ACROSS NEGERI CALIFORNIA JUGA NGETIAKAN BUNGA TIRUAN ING LEING 7 </text>
<text sub="clublinks" start="138.834" dur="0.598"> CALIFORNIA JUGA MENYANGKE BUNGS TUNGGAL ING ING PADANG 7 NEGARA, KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="139.434" dur="3.098"> BARS LAMPIRAN IN PADANGGAL 7 NEGARA, KANGGO GELENG LOS. SITTING ARIZONA </text>
<text sub="clublinks" start="142.534" dur="2.031"> NEGARA, GOLEKSI NGGAL LOS. ARIZONA SITTING BACK TO REKOD BACK </text>
<text sub="clublinks" start="144.567" dur="2.732"> ANGGOS LOS. ARIZONA SITTING BACK TO NUKA RATOSAN UNTUK HOSPITALISASI ANSIA 13% </text>
<text sub="clublinks" start="147.301" dur="1.998"> LATIHAN KECAPAKAN UNTUK HOSPITALISASI ANTARA 13% KANGGOAN ICU BEDS KENE 23 STATES </text>
<text sub="clublinks" start="149.301" dur="0.598"> UNTUK HOSPITALISASI ANSIA 13% ING AKU KENE ICU 23 STATES TOTAL FACING AN INCREASE OF </text>
<text sub="clublinks" start="149.901" dur="0.664"> ING AKU KANGGO KANGGO 23 STATES ING TANGGAL KANGGO ING SUKU DUMADAKKAN PESENAKAN AKAN, AKU GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="150.567" dur="1.065"> ING TANGGAL-UNTUK KANGGO ING AKHIR KANGGO PAKSA, AKU NUNGGAL ING WANO INGGO INGKANG ARIZONA </text>
<text sub="clublinks" start="151.634" dur="3.131"> NDAFTUKKAN PATIEN, AKU NUNGGUH INGKANG INGKANG ARIZONA DENGAN KENE ING NGETO AKU ING DENGAN INI </text>
<text sub="clublinks" start="154.767" dur="2.298"> RAKYA ARIZONA NGENTAK DENGAN APA APA APA ING KENAN ISI ISIS INI </text>
<text sub="clublinks" start="157.067" dur="2.965"> Bener ngerti apa sing bakal teka ing kahanan saka ISIS STANDARD KANGGO ing AS liyane saka </text>
<text sub="clublinks" start="161.3" dur="3.665"> 125,000 NUNGGUH ING SATU SUKU KATENAN DENGAN KABUPATEN KENAIKAN LUKIS KENE ANA LAIN </text>
<text sub="clublinks" start="164.967" dur="2.398"> SAIKI KABUPATEN KABUPATEN AKU GAMPANG GAMPANG LAGU ANAK KABUPATEN NEGARA LAIN LAIN. </text>
<text sub="clublinks" start="167.367" dur="3.265"> GLOBE LAGI ANAK ANAK NEGARA NEGARA LAIN UNGGUH NGANGGO INGKANG UNGGUH BABAGAN. </text>
<text sub="clublinks" start="170.634" dur="1.731"> NEGARA KOMUNITAS INGGRIS KANGGO INGKANG UNTUK UNTUK KANGGO. >> DOSANES SOSIAL UNDER </text>
<text sub="clublinks" start="172.367" dur="0.998"> GAMPANG PIKE ING KABEH. >> SOSIAL KABUPATEN ING SEMUA KANGGO lan Yen Sampeyan </text>
<text sub="clublinks" start="173.367" dur="1.632"> >> SOSIAL SOSIAL UNDER SEMUA KAMPUNGAN lan Yen Sampeyan ora bakal KENE ING KARANGAN FACIAL </text>
<text sub="clublinks" start="175.001" dur="0.564"> Kabeh CIRCUMSTANCES lan Yen Sampeyan Ora Bakal Tundha-undha FACIAL FUTUS TETAPI NGET ING KENE ING NEGARA </text>
<text sub="clublinks" start="175.567" dur="2.432"> TANPA GAMPANG TAMPILAN FACIAL ING NGET ING ING KANGGO ING MANDATE NATIONAL, SUGGESTION, TAPI TANPA </text>
<text sub="clublinks" start="178.001" dur="2.931"> Sampeyan ora NATE MANDATE ING NEGARA, KANGGO, TAPI TANPA GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="180.934" dur="0.565"> MANDATE, GAMPANG, ING TUNGGU TANPA ING ING omah, PUTIH 100 </text>
<text sub="clublinks" start="181.501" dur="2.564"> MANDATE Saka omah krikil, Bumi saka 100 ING TANPA KANGGO ING TRUKU </text>
<text sub="clublinks" start="184.067" dur="0.598"> RUMAH PUTIH, PILIH 100 ING SUKU TANPA MASKA ING CAMPAIGN ACARA TRANCONG </text>
<text sub="clublinks" start="184.667" dur="0.332"> SUKU TANPA MASKU ING KAMPUNG KAMPUNG TRUMP ING DENGAN DENGAN. </text>
<text sub="clublinks" start="185.001" dur="2.898"> ACARA CAMPAIGN ING DENGSUN. >> WULAN ASAS VIK PRESIDEN MIKE </text>
<text sub="clublinks" start="187.901" dur="0.564"> DUNDAS DENGAN. >> WISAN ASI NATE PRESIDEN MIKE PENCE DIPANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="188.467" dur="1.565"> >> WULAN AS VICE PRESIDENT MIKE PENCE DIPENGGALKE ING WISATA. TEXAS KONSIDER </text>
<text sub="clublinks" start="190.034" dur="0.798"> PEDANAN PROMOSI NATE INGGAL ING. TEXAS DITOLAKI PANJENENGAN SENI HOTSPOT </text>
<text sub="clublinks" start="190.834" dur="3.198"> MANGSA ING. TEXAS DIGUNAKAN LAMPIRAN HOTSPOT MANAJAWA KANGGO JAWA KANGGO IDEA COVID-19 </text>
<text sub="clublinks" start="194.034" dur="1.731"> PANJENENGAN SENI HOTSPOT ADALAH DAPAT KANGGO IDEA COVID-19 GAMPANG TAKEN A </text>
<text sub="clublinks" start="195.767" dur="0.898"> DAPAT KANGGO IDEA COVID-19 NGANGGO ING WANG SUKU. </text>
<text sub="clublinks" start="196.667" dur="2.232"> TAKEN SIFAK sing Srengenge banget. >> Lan Gunakake TURN TINDAK </text>
<text sub="clublinks" start="198.901" dur="2.798"> SIFAT sing SALAH. >> Lan TUJUAN TURN FANS TANGGO KANGGO ING ING NEGARA </text>
<text sub="clublinks" start="201.701" dur="1.964"> >> Lan TUJUAN TURN FANS TANGGRIS PAKET KANGGO ING KONSEP MUZIK NEGARA ING TENNESSEE JUGA </text>
<text sub="clublinks" start="203.667" dur="1.998"> PAKET ING ING KONEKSI MUZIK ING NEGARA ING TENNESSEE JUGA NENG NENGGALU TANPA MASKA </text>
<text sub="clublinks" start="205.667" dur="1.232"> KONSEP Musik ing TENNESSEE DENGAN NUNGGAL NUNG TANPA MASKA SATURDAY SINGER CHASE RICE </text>
<text sub="clublinks" start="206.901" dur="2.031"> NUNGGAL NUNGGAL TANPA MASUK SATURDAY SINGER CHASE RICE FACING CRITICISM SELEP POSTING </text>
<text sub="clublinks" start="208.934" dur="1.898"> SATURDAY SINGER CHASE RICE FACING KRITICISM SELEPAS POSTING VIDEO ING TENAGA VENUE </text>
<text sub="clublinks" start="210.834" dur="2.831"> FACING KRITIKISM NATE NATE INGKE ING PENTING VIDEO ING VENUE DENGAN ABC BALAYAN ING SAIKI MENGIKUT </text>
<text sub="clublinks" start="213.667" dur="2.232"> VIDEO INI VENE NGEBAB ABC BALAKAN ING SAIKI MELAYANGKAN SERI DARI SUKU BUKAN </text>
<text sub="clublinks" start="215.901" dur="0.964"> Kabar ABC ING ING SAIKI MELAYANGKAN SERI SAIKI UNTUK BOTTOM </text>
<text sub="clublinks" start="216.867" dur="0.998"> LAYANAN SAIKI UNTUK BUKTAN lan NGUKAM KESELAMATAN NGUKUT LUKU GAMPANG PUTIH </text>
<text sub="clublinks" start="217.867" dur="0.565"> Lan nggambarake kaslametan sing luwih tentrem yen dina iki </text>
<text sub="clublinks" start="218.434" dur="1.931"> Ngukur ING KAYU PUTIH DENGAN TANPA KANGGO YANG DUMADANG DADI GOLEKAL HALF A Yuta </text>
<text sub="clublinks" start="220.367" dur="0.432"> HARI INGGRIS YANG DUMADANGI KANGGO NUNG DITANGGANG HALF KOLEKSI RAWATAN TUTUP </text>
<text sub="clublinks" start="220.801" dur="2.598"> HALF SECURED KANGGO JAWATAN TREATMENT JAWA KENE RENDEZ-VOUS TAHUN. </text>
<text sub="clublinks" start="223.401" dur="1.131"> KURSUS TENAGA RENDEZ-VOUS TAHUN. >> 4 AMERIKAN HOSPITAL </text>
<text sub="clublinks" start="224.534" dur="0.998"> RENDEZ-VOUS TAHUN. >> 4 HOSPITAL AMERIKAN ING SEPTEMBER. ING </text>
<text sub="clublinks" start="225.534" dur="0.998"> >> 4 HOSPITAL AMERIKAN ING SEPTEMBER. KANGGO ANTI-VIRAL KANGGO ING SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="226.534" dur="2.998"> INGARI SEMBANG. KANGGO ANTI-VIRAL KANGGO NUNG MUNGSA NAMPI GAMPANG NAMPI ING </text>
<text sub="clublinks" start="229.534" dur="0.431"> ANTI-VIRAL DRUG KANGGO NU MENGUTHI WASA NGUKANGKE ING WAKTU DI SEVERELY ILL </text>
<text sub="clublinks" start="229.967" dur="0.598"> MASA GAMPANG NAMPAK ING PANJENENGAN ING SENTIASA ILL COVID-19, TAPI DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="230.567" dur="2.032"> PATIEN SEVERELY ILL COVID-19, TAPI DENGAN JAWA TINDAK DIBEBAR DENGKE </text>
<text sub="clublinks" start="232.601" dur="3.198"> PATIENT 19-CIASA, TAPI DENGAN NGANGGO TIDAK DIPANGGALKE UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG. REENA ROY ABC </text>
<text sub="clublinks" start="235.801" dur="2.564"> Ora NATE DIDANGKE INGKE UNDANG-UNDANG-UNDANG-INGKAN KARET. REENA ROY ABC PAWARTA, KABUPATEN BARU. </text>
<text sub="clublinks" start="238.367" dur="0.598"> LANGKAH LANGKAH. REENA ROY ABC PAWARTA, KABUPATEN BARU. >> DIDANG SEKAR: SAIKI TERKINI </text>
<text sub="clublinks" start="238.967" dur="0.632"> BABAR, JAWA BARAT. >> DIDANG SEKAR: Saiki ANTARI TERBARU ING BISA PEMBANGUNAN WANG JAWA iki </text>
<text sub="clublinks" start="239.601" dur="0.564"> >> DINIDIK DIDANG: Saiki ANU TERKEJAH ING SUKU MEMBANGSA ING NGETO TANPA WULANG </text>
<text sub="clublinks" start="240.167" dur="2.432"> ING SUKU PEMBANGUNAN ING TANPA BISA PELEMBANG MUDAH NGENTANG ANAK ANAK ANAK KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="242.601" dur="1.098"> KULIT KABEH NULIS NGENTANG ANAK ANAK KANGGO TINDAK DIPANGGO DARI </text>
<text sub="clublinks" start="243.701" dur="0.598"> ANAK ANAK KANGGO KANGGO SAIKI DARI KARANGAN PANDANGAN RIVER GUADALUPE </text>
<text sub="clublinks" start="244.301" dur="1.431"> SARI ING GIRL LAMPIRAN GUADALUPE RIVI KANGGO ING ANAK ANAK </text>
<text sub="clublinks" start="245.734" dur="3.031"> GIRL LAMPIRAN GUADALUPE RIVI KANGGO INGKU ANAK KANGGO PIRAK 20 BULAN lan WULANG </text>
<text sub="clublinks" start="248.767" dur="1.098"> GIRLI SAKAK ANAK ANU ANAK 20 GIRL BULAN-BULAN LAN SHE NGGENE </text>
<text sub="clublinks" start="249.867" dur="0.798"> 20 GIRL TANPA BULAN lan SAIKI NGAKAK ING KANGGO, KANGGO NAHA ANAK </text>
<text sub="clublinks" start="250.667" dur="2.098"> Ora NATE JAWA KANGGO, Dheweke NATE ANAK ING ING ING NGEJATI KAYAKAN utawa KAYAK </text>
<text sub="clublinks" start="252.767" dur="0.565"> JACKET ING, Dheweke NU ANAK ANU ING NGENGGALU MAJLIS MAJLIS ATAU KAYAK NAMPAK ING JAWA YESTERDAY KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="253.334" dur="2.465"> ING ING SAKITU MUNGKIN BOLEH ATAWA KAYAK ING APA YESTERDAY ING APIK DUMADI, NENGGOLAH ANAK ANAK </text>
<text sub="clublinks" start="255.801" dur="0.731"> PANJENENG NENG WULANG YESTERDAY NUNG NINI DIDIAP, DUMADI ANAK ING ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="256.534" dur="0.565"> GAMPANG, NAMPAK ANAK ING ING KANGSA NGGAJAWA MAJAWA ING NGANGGO PAKAIAN </text>
<text sub="clublinks" start="257.101" dur="2.531"> AIR KANGGO ING NGANGGO MUNGGUH ING NGGAL2 KANGGO SUKU TAHUN </text>
<text sub="clublinks" start="259.634" dur="0.531"> WANG KANGGO MUNGGUT APLIKAN KANGGURAN 2 TAHUN LUKU TANGGAL APA KANGGO ING SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="260.167" dur="2.498"> THAN 2 TAHUN LAMPIRAN NGEDALKE INGKANG KANGGO ING SUKU TANGGO RIVIS </text>
<text sub="clublinks" start="262.667" dur="0.532"> NGEBAB NAMPI ING ING ING ING KANGGO RIVIS ING ING TAMAN ING HUNT lan INGRAM. </text>
<text sub="clublinks" start="263.201" dur="2.498"> RIVER ING NGETANGSA ING TARI ING HUNT lan INGRAM. INGKE BISA ING NGETO KENE </text>
<text sub="clublinks" start="265.701" dur="2.631"> TANJUNG HUNT lan INGRAM. Ora NATE INGKI KENE ANAK-ANAK ANAK DITIMBUT. </text>
<text sub="clublinks" start="268.334" dur="0.998"> Ora NATE INGKI KENE ANAK-ANAK ANAK DITIMBUT. >> NEW AT NOON THE SAN ANTONIO </text>
<text sub="clublinks" start="269.334" dur="0.598"> CHARGES bakal diisi. >> NEW AT NOON THE SAN ANTONIO POLICE DEPARTMENT AND KRIME </text>
<text sub="clublinks" start="269.934" dur="2.465"> >> NEW AT NOON THE SAN ANTONIO POLICE DEPARTMENT AND CRIME STOPPERS WORKING ON SEVERAL </text>
<text sub="clublinks" start="272.401" dur="0.331"> JABATAN POLISI lan STOPPERS KRIMAT ING KASAHA MEMBUKI BUKU lan </text>
<text sub="clublinks" start="272.734" dur="2.798"> PAMINAN KANGGO INGGRIS KANGGO MUKA DENGAN lan ING NGETEKA. SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="275.534" dur="0.565"> KASEN PALING KASAHA lan KABUPATEN. SAIKI ING ING SUKU DENGAN ING SUKUR </text>
<text sub="clublinks" start="276.101" dur="0.464"> Wong-wong lagi ngremehake. NUNGGUH INGING NGANGGANG-INGKANG INGKANG INGKANG INGKOR. </text>
<text sub="clublinks" start="276.567" dur="1.765"> SAIKI ING ING NGANG ING KANGGO. >> DIDANG SEKAR: Saiki ora ana </text>
<text sub="clublinks" start="278.334" dur="0.498"> INFORMASI VALUABLE. >> DIDANG SEKAR: Saiki ora ana sing Kasedhiya dadi MURDER </text>
<text sub="clublinks" start="278.834" dur="0.331"> >> DIDANG SEKAR: Saiki ora ana sing Kasedhiya minangka INVESTIGASI MURDER. </text>
<text sub="clublinks" start="279.167" dur="2.065"> Wong-wong Iki minangka INVESTIGASI MURDER. >> DASAR AYA DATENGAN ARIUND 1 </text>
<text sub="clublinks" start="281.234" dur="3.031"> INVESTIGASI. >> Duwe POLIS ngomong yen luwih saka 1 O'CLOCK ING MORNING. BACK ON </text>
<text sub="clublinks" start="284.267" dur="1.432"> >> Duwe POLIS ngomong yen luwih saka 1 O'CLOCK ING MORNING. BACK ING JANUARI 7 Pungkasan taun. </text>
<text sub="clublinks" start="285.701" dur="0.898"> O'CLOCK ING MORNING. BACK ING JANUARI 7 Pungkasan taun. LATIHAN SCOTT ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="286.601" dur="3.031"> JANUARI 7 Pungkasan taun. TREIBER SCOTT NUNGGALKE ING APRUKTENG APLIKASI APARTMENT IN </text>
<text sub="clublinks" start="289.634" dur="0.498"> TINDAKAN LAYAR SAJAWA WISI LAKI KOMPUTER APLIKASI APARTMENT IN THE 8,000 BLOK OF WEST </text>
<text sub="clublinks" start="290.134" dur="0.998"> Mengkono KOMUNITAS APARTMENT IN THE 8,000 BLOK OF WEST MILITARY DRIVE. KAWASAN NGUKA </text>
<text sub="clublinks" start="291.134" dur="3.131"> 8,000 BLOK ING JAMINAN HANGSA. PEGAWAI SUKU DENGAN ING LEPAT ONE PERSON SHOT </text>
<text sub="clublinks" start="294.267" dur="2.932"> MILITARY DRIVE. PEGAWAI SUKU DENGAN ING LEPAT SATU PERSON NGEDALAKI MASA KANGGO. Lan Dheweke </text>
<text sub="clublinks" start="297.201" dur="0.298"> ING PUTRA ING SUKU Wong sing nembe MUDI BASA. Lan DENGKU DIAT DI PITU. </text>
<text sub="clublinks" start="297.501" dur="0.598"> KANGGO SUKU BASA. Lan DENGKU DIAT DI PITU. >> DIDANG SEKAR: Lan POLIS KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="298.101" dur="0.564"> LATER DIED. >> DIDANG SEKAR: Lan POLIS DITOLEKKI UNTUK ING Wong ing </text>
<text sub="clublinks" start="298.667" dur="1.365"> >> DINIDIK DIDANG: Lan KANGGO POLISI NGAPAL ING Wong ING INSINDEKAN KE KAS ROBBERY </text>
<text sub="clublinks" start="300.034" dur="3.065"> NAMPANG ING AKU Wong KONEKI ING INGGRIS UNTUK PEJABAT KAS ROBBERY KENE DENGAN ASING SUSPEK </text>
<text sub="clublinks" start="303.101" dur="0.464"> Sambungake menyang Pejabat Kuba ROBBERY DENGAN ASING SUSPEK YANG DITUKUR ING GB ING </text>
<text sub="clublinks" start="303.567" dur="2.532"> PEGAWAI KANGGO DENGAN SUSPEK KANGGO ING GB IN 1600 Blok ZUTZAMORA </text>
<text sub="clublinks" start="306.101" dur="0.598"> WALKED INTO GB IN 1600 BLOK TANPA BATANG ZARZAMORA BATOK ING tanggal 24, JAWA </text>
<text sub="clublinks" start="306.701" dur="2.431"> 1600 KUNCI JAWA BARAT ZARZAMORA KANGGO JAWA tanggal 24 Pungkasan, SATU ANAK KANGGO BUNGA GUN </text>
<text sub="clublinks" start="309.134" dur="0.498"> LATIHAN STREET ING tanggal 24 JUN, TUJUAN NANGGUNG TINDAK KANGGO GUN AT </text>
<text sub="clublinks" start="309.634" dur="0.598"> TINDAKAN KANGGO NGGALKE GUN AT AN EMPLOYEE. MEANWHILE, THE </text>
<text sub="clublinks" start="310.234" dur="2.031"> ING EMPLOYEE. MEANWHILE, INGKAP GRATIS KANGGO LAIN </text>
<text sub="clublinks" start="312.267" dur="2.998"> KANGGO. MEANWHILE, TEMPAT GRAB GRATIS LAIN lan ora mbayar </text>
<text sub="clublinks" start="315.267" dur="0.732"> KEDAI GRATIS LAIN GRATIS BEERAN lan DIDI DONG NUNGGUH DENGAN KUMPULAN </text>
<text sub="clublinks" start="316.001" dur="0.264"> KANGGURAN lan KANGGO NUNGGUH BASA ING GROUP TOOK MATI. </text>
<text sub="clublinks" start="316.267" dur="2.832"> THE GROUP TOOK OFF. >> MANAWA KANGGO ING GUNPOINT lan </text>
<text sub="clublinks" start="319.101" dur="1.798"> TOOK MATI. >> MANAWA KANGGO ING GUNPOINT lan SUSPEK MASIH DI INI </text>
<text sub="clublinks" start="320.901" dur="1.131"> >> MANUNG KANGGO ING GUNPOINT lan SUSPEK MUNGSA ING RUN BACK ING APRIL 28TH </text>
<text sub="clublinks" start="322.034" dur="1.031"> SUSPEK KENE ING RUN KANGGO ING APRIL 28th POLIS MANGSAAKEN INI MANU INI </text>
<text sub="clublinks" start="323.067" dur="2.998"> KANGGOAN RUN ING APRIL 28th APRIL INGKUYA YANG LALAKI JENIS DIPENGGALKAN GUN AT </text>
<text sub="clublinks" start="326.067" dur="0.398"> POLIS NGAPAKKE INGIN ING SINI NGANGGO INGGO GUN AT A DRIVER ING 3600 Blok </text>
<text sub="clublinks" start="326.467" dur="0.732"> DITUNTAKAN GUN IN A NGGOLAH DI 3600 BLOK PLEASANTON JALAN. KAWASAN NGUKA </text>
<text sub="clublinks" start="327.201" dur="3.198"> 3600 BLOK PLEASANTON JALAN. Pelanggan ngomong yen dheweke banjur dibukak </text>
<text sub="clublinks" start="330.401" dur="2.331"> PLEASANTON JALAN. Pelanggan ngomong yen dheweke banjur dituduhake karo animasi lan tenaga </text>
<text sub="clublinks" start="332.734" dur="0.565"> Wong iku yen dibandhingake yen Wulan VICTIM lan mbuwang dhuwit. KANGGO PENTING </text>
<text sub="clublinks" start="333.301" dur="0.598"> VICTIM lan STOLE HIS. SUSPEK KANGGO ING ING Yen Sampeyan ngerti apa-apa </text>
<text sub="clublinks" start="333.901" dur="1.631"> KANG HIS. SUSPEK GAMPANG ING KENE yen sampeyan ngerti apa wae sing bisa ngrewangi poliji </text>
<text sub="clublinks" start="335.534" dur="3.098"> NUNGGAL Yen sampeyan ngerti apa wae sing bisa nulungi polusi ngatasi apa wae kasus sing bisa digunakake </text>
<text sub="clublinks" start="338.634" dur="2.965"> DAPAT MEMBANGGO POLISI NGALAMI APA PAKSA ING KENE BISA NGADALAKKAN KRITUS PAKE KRIT 2, 1, 0, 2, 4 </text>
<text sub="clublinks" start="342" dur="2.765"> STOP. >> DAVID SEARS: FIRE NGANGGO PUTIH PITU SANDWICH PALING TENAGA </text>
<text sub="clublinks" start="344.767" dur="1.998"> >> DINIDIK DIDANG: FIRE NGANGGO PUTRA SANDWI NGGENAK DUMADI PENTING APA NGGENE PISAN PAKSA NUNG WAKTU MUNGGUNG </text>
<text sub="clublinks" start="346.767" dur="0.932"> SANDWICH TANJUNG PENTING TANGGAL WISAN UNTUK NEGARA UNTUK MASA KANGGO ING NGANGGO ING SUKU 3 ING SUKAN </text>
<text sub="clublinks" start="347.701" dur="0.631"> Bisnis Kanggo Wektu Munculake Mbukak Dina Paling 3 MORNING INSIDE ING SUBWAY RESTAURANT IN </text>
<text sub="clublinks" start="348.334" dur="2.998"> Tumpes metu ing 3 ING MORNING INSIDE RESTAURANT SUBWAY IN 700 Blok ACME lan </text>
<text sub="clublinks" start="351.334" dur="0.998"> Nuju ING RESTAURANT SUBWAY ING 700 Blok saka ACME lan Gunakake menyang Kancane </text>
<text sub="clublinks" start="352.334" dur="0.565"> 700 Blok saka ACME lan Mudhunake menyang Komplek Konvénsiasi AS KATRINA </text>
<text sub="clublinks" start="352.901" dur="0.598"> SUKU DENGAN TANPA KONEKSI KANGGO ASLI KANGGIHAN KATRINA, ANU ELEKTRIK </text>
<text sub="clublinks" start="353.501" dur="2.231"> KONVENSENYEN KANGGO AS LAMPIRAN KATRINA, APLIKASI MASALAH ELEKTRIK </text>
<text sub="clublinks" start="355.734" dur="2.998"> LAPORAN WEBBER, APLIKASI LATIHAN ELEKTRIK UNTUK GAMPANG. </text>
<text sub="clublinks" start="359.066" dur="5.566"> >> Lan SAIKI ING DENGAN KABUPATEN DESA TANPA KANGGO ING KAMPUNG BEGAN KANGGO ING ING KAMPUNG </text>
<text sub="clublinks" start="364.634" dur="0.565"> ING KUNCI KANGGO LENGKAP KANGGO FIRE BEGAN KANGGO ING ING KANGGO SUBWAY. ITU LONG ING sadurunge </text>
<text sub="clublinks" start="365.201" dur="0.464"> BEGAN KANGGO ING ING KAMPUNG SUBWAY. ITU LONG ING ING NGANGGUT ING PUTIH TANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="365.667" dur="0.498"> SHOP. ITU LONG ING ING NGANGGO MAKA TANGKA DENGAN KANGSA DENGAN KANGGO ING RUMAH ING. </text>
<text sub="clublinks" start="366.167" dur="1.965"> TAKEOUT FOT SPOTF NANG KAMPUNG RUMAH ING. ... </text>
<text sub="clublinks" start="368.333" dur="6.032"> FOKING SMOKE YO NGANGGO WANGSA ING NGANGGO. 700 Blok TANPA ACME SOUTH </text>
<text sub="clublinks" start="374.367" dur="2.698"> SARI NGANGGO. 700 Blok TANPA ACME SOUTH >> CREWS HAD UNTUK GAMPANG ENSE ENTEK </text>
<text sub="clublinks" start="377.067" dur="1.832"> BLOK ING ACME SOUTH ACME. >> CREWS HAD ING UNTUK GAMPANG INGKE INSIDI NGENTOTA </text>
<text sub="clublinks" start="378.901" dur="0.531"> >> CREWS HAD ING UNTUK NEGARA ENTEK ING INGKE INGKE INGKAH INGGRIS KANGGO BASA. KANGGO BUKU </text>
<text sub="clublinks" start="379.434" dur="2.098"> INSIDE KANGGO Bunder. KANG KANGGO MUKA JAWA KANGGO SAIKI KANGGO WELAS JAWA </text>
<text sub="clublinks" start="381.534" dur="0.565"> SUNGGUL. KANG KANGGO MUKA KANGGO NGGALKE INGKE INGKANG UNGGAL UNTUK KANGGO ING AKU NGEJABAT ING ING JENIS </text>
<text sub="clublinks" start="382.101" dur="0.598"> GELENGAN KANGGO BISA NGANGGO JAWA KANGGO ING SAK ING ING NGANGGANG INGKE LAN ING ING NGANGGANG </text>
<text sub="clublinks" start="382.701" dur="2.031"> NGANGGO INGKE ING ING KANGGO lan ING ING KANGGO MANGSA ING SUKAN METAL KESELAMATAN </text>
<text sub="clublinks" start="384.734" dur="0.731"> Yaiku sing arep ngrebut GATE METAL KESELAMATAN METAL kanggo njupuk papan sing </text>
<text sub="clublinks" start="385.467" dur="0.332"> GETU GAMPANG METAL NGANGGO ING SUKU WANGGO ING NGANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="385.801" dur="1.964"> ING SITUS PEMBANGUNAN. >> FIREFIGHTERS Mlaku ING INI </text>
<text sub="clublinks" start="387.767" dur="0.465"> PEMBANGUNAN. >> GAMBAR TAMPILAN ING ING NGANGGURNA ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="388.234" dur="0.131"> >> FIREFIGHTERS ING ING ING KANGGO MANGSA ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="388.367" dur="2.032"> NUNGGUH BASA-BISA NGAKLIM ... >> KANGGO NGENTAK DENGAN KAMPUNG </text>
<text sub="clublinks" start="390.401" dur="2.998"> ... >> KANGGO ING SAIKI UNTUK MENGIKUT TINDAK DARI WANGGA. SMOKE </text>
<text sub="clublinks" start="393.401" dur="1.031"> >> ING NEGARA ING UNTUK KANGGO ING NGANGGO PARI. SMOKE MANGSA ING ING TO </text>
<text sub="clublinks" start="394.434" dur="1.898"> Wong-wong mau SUKU. SMOKE MASIH ING ING NGANGGO MAJLI, NGGOLEKTOR INGKANG </text>
<text sub="clublinks" start="396.334" dur="1.031"> KENE ING ING UNTUK MACARI, NGGALKE ING DENGAN KENE DENGAN BIDANG SIDES FIREFIGHTERS DID </text>
<text sub="clublinks" start="397.367" dur="2.498"> Nggambarake, nggunakake gambar ing BOTH SIDES FIREFIGHTERS ING KENE BASA HEBAT NAMPI ING INI </text>
<text sub="clublinks" start="399.867" dur="0.565"> ING TANPA SIDES NGEDALAKEN ING SEMUA TUHAN NJENE KANGGO ING INI NGANGGURU ING NGANGGO SUKU SAN </text>
<text sub="clublinks" start="400.434" dur="2.298"> Kabeh Swarga sing NATE INGKE ING INI DIDI DENGAN TANPA DARI SAN ANTONIO. Wong-wong mau </text>
<text sub="clublinks" start="402.734" dur="0.631"> NUNG DUMADAKI SUKU DENGAN PULANGAN SAN ANTONIO. ING INI INI INI YANG TANPA BISA KABEH BABAR </text>
<text sub="clublinks" start="403.367" dur="0.598"> KANGGO ANTONIO. Wong-wong iku sing ora nate ngumumke udakara sadurunge ngirim </text>
<text sub="clublinks" start="403.967" dur="0.465"> ING SUKU YANG PITUKU NGEDALKE BASA NGEDALKE KANGGO ING TANGGAL BUNGA NENGGALAKU ALAMUN BURGLAR RINGING. </text>
<text sub="clublinks" start="404.434" dur="2.231"> SUKAN NUNGGAL JAWA KANGGO MUNGSAU BURGLAR ALARM RINGING. ... </text>
<text sub="clublinks" start="406.667" dur="2.832"> RINGING BURGLAR ALARM. ... >> NENG WENGGULUT KE </text>
<text sub="clublinks" start="409.501" dur="0.498"> ... >> NUNGGAL NENG WULANG UNTUK KABUPATEN SULU. YEAH DIA </text>
<text sub="clublinks" start="410.001" dur="2.531"> >> SAIKI NENGGOLAH KEPENTUKAN PIRIK. YEAH DINI AKTIKAN INGGIRUN ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="412.534" dur="2.398"> WULANGAN OWNER. YEAH DINI AKTIKAN INGGANG ING WANG SUKU DENGAN NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="414.934" dur="0.598"> Aktifake Aktifake Wangi YANG ANA ANU ALARM LUKA ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="415.534" dur="2.431"> NUNG KENE BISA ING ALARM BISA KANGGO DENGAN ALARM DUMADI GOT BURGLAR </text>
<text sub="clublinks" start="417.967" dur="1.432"> ANA ALARM LAKI KANGSA DENGAN ALARM KANGGO ING BURGLAR GOT DIPANGGAL DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="419.401" dur="0.264"> ALARM GOT BURGLAR GOT DIPANGGAL DENGAN BASA. </text>
<text sub="clublinks" start="419.667" dur="0.598"> DIPANGGO DENGAN BASA. >> BENTUK TAMPILAN 2 </text>
<text sub="clublinks" start="420.267" dur="2.198"> KANGGO. >> GAMBAR SPENT TENTANG 2 JAM IKI KANGGO ING NGANGGANG </text>
<text sub="clublinks" start="424.266" dur="3.499"> UP LAGU. MASALAH INGGRIS KOMPLIS DENGAN INSIDE SODA </text>
<text sub="clublinks" start="427.767" dur="0.632"> MASALAH DENGAN SUBWAY MACINE INSIDE DENGAN Miwiti. WANG KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="428.401" dur="2.564"> INSIDE SUBWAY Miwiti. KANGGUH ING ING SUKU KENE NGAPAK KENE DIDANG TUKANG ING </text>
<text sub="clublinks" start="430.967" dur="0.698"> PUTRA Miwiti. KANGGUHAN ING NGANGGO ING UNTUK KANGGO BAKAL KANGGO SUKU ING NGANGGO MANGSA DIPUKA UP </text>
<text sub="clublinks" start="431.667" dur="0.365"> IS NUNGGUH UNTUK MANGSA BAKAL KANGGO SUKU ING ING NGANGGO MANGGANG UPEN ... </text>
<text sub="clublinks" start="432.034" dur="2.998"> KANGGO MANGGO ING PALING UP ... KANGGO SAIKI. LAMAN WEB TRAIN </text>
<text sub="clublinks" start="435.034" dur="0.998"> ... KANGEN SAIKI. LAMAN WEB TRAIN KSAT 12 BALITA. </text>
<text sub="clublinks" start="436.034" dur="0.665"> KANAN SAIKI. LAMAN WEB TRAIN KSAT 12 BALITA. >> SISAN PENTING POLIS SAN ANTONIO </text>
<text sub="clublinks" start="436.701" dur="2.564"> KSAT 12 BALITA. >> A SAN ANTONIO POLICE OFFICER FINDS HIMSELF IN THE WRONG Sides </text>
<text sub="clublinks" start="439.267" dur="2.532"> >> A SAN ANTONIO POLICE OFFICER FINDS HIMSELF IN THE WRONG SENARING LAWAN. </text>
<text sub="clublinks" start="441.801" dur="0.498"> TINDAKAN ING PUTIH ING SUKAN TUKAR WANG. LAMPIRAN ING WANG TANGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="442.301" dur="2.098"> OF LAWAN. LAMPIRAN ING JAWA TENGAH JONATHAN MONTALVO DITAYAKKE ING </text>
<text sub="clublinks" start="444.401" dur="2.831"> LAMPIRAN ING JAWATHAN JONATHAN MONTALVO DITENTUKKE ING KABEH KENE </text>
<text sub="clublinks" start="447.234" dur="0.998"> JONATHAN MONTALVO DITENTUKKE ING KONEKSI ING KONSEPAN ING SUKU BONO NGENTOTA DOMESTIK </text>
<text sub="clublinks" start="448.234" dur="1.931"> MENGGUNAKAN KONEKSI HIS ING NGANGGOLAH BASA-BASA PANJENUNGAN DOMESTIK. POLIS DITULU US </text>
<text sub="clublinks" start="450.167" dur="0.565"> BOLA NGENTOTHIK ING TANPA KANGGO DOMESTIK. POLIS DITENGKE US MONTEL MUNGSA DITULU </text>
<text sub="clublinks" start="450.734" dur="2.565"> WAYANG KULIT. POLISI DIGUNAKI MONTEL DADI MUNGSA KANGGO ING ING NOVEMBER UNTUK ASSAULTING </text>
<text sub="clublinks" start="453.301" dur="0.298"> MONTEL KANGGO MUNGGUL ING ING ING NOVEMBER UNTUK KANGGO ASSAULTING </text>
<text sub="clublinks" start="453.601" dur="0.598"> BACK IN NOVEMBER UNTUK NAMPANG ASI 25 GIRLFRIENDAH. Dheweke </text>
<text sub="clublinks" start="454.201" dur="2.464"> LISAN 25 ANTARI-NAMA GUNUNG. Dheweke gelem nulungi babagan BONDO nanging wis diwenehi </text>
<text sub="clublinks" start="457.6" dur="5.165"> KOMUNITAS PROBE, ING NGENTANGKUL ING SAKA KOMUNITAS ING ING SUKU lan ING WANITA. Dheweke WISNA </text>
<text sub="clublinks" start="462.767" dur="1.032"> MENGANGKUTKAN ANUM ANTENGKONTEN ING DENGAN INI LAN WANITA. DIA PAKET PAKET ING </text>
<text sub="clublinks" start="463.801" dur="1.398"> Dheweke lan BABAN. Piyambakipun PUTRA ING TUTUP ADMINISTRATIF. ING Bengi </text>
<text sub="clublinks" start="465.201" dur="0.531"> PUTIH ING KOMENMENIS. JAWATAN KANGGO NUNG PURWAKING ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="465.734" dur="3.198"> DUTY ADMINISTRATIF. JAWABARAT PANGGUNG LENGKAP TANGGULUT 13,000 BLOK OF I 10 NEAR UTSA </text>
<text sub="clublinks" start="468.934" dur="0.765"> PEGAWAI RESPONDED TO 13,000 BLOK OF I 10 NEAR UTSA BOULEVARD </text>
<text sub="clublinks" start="469.701" dur="2.498"> 13,000 BLOK OF I 10 NEAR UTSA BOULEVARD UNTUK KAYAK. Lan padha </text>
<text sub="clublinks" start="472.201" dur="0.998"> BOULEVARD UNTUK KASUN. Lan dheweke entuk MONTALVO ING ING KARET DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="473.201" dur="0.598"> KANGGO. Lan dheweke padha MONTALVO ING ING KARET DENGAN WANITA. SHE LATER SAID SHE </text>
<text sub="clublinks" start="473.801" dur="2.531"> MONTALVO ING ING KARET DENGAN WANITA. SHE LATER SAID SHE ING ING NGET ING KENE </text>
<text sub="clublinks" start="476.334" dur="2.098"> ING WANITA. SHE LATER SAID SHE NINIA KANGGO SUKU DENGAN ING NGANGGANG </text>
<text sub="clublinks" start="478.434" dur="0.531"> KANGGO NENG GAMPANG KANGGO MEREKA KANGGO MONTALVO KANGGO MENGIKUT </text>
<text sub="clublinks" start="478.967" dur="2.598"> KANGGO MONTALVO KANGGO INGGIRAN DENGAN VIOLASI KABUPATEN BOND </text>
<text sub="clublinks" start="481.567" dur="1.932"> MONTALVO KANGGO MUNGSA KONEKSI KONSEPAN BOND lan SAPD SUKU KANGGO STATUS DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="483.501" dur="3.198"> VIOLASI KONSITEN BOND lan SAPD NENG NENG KANGGO STATUS DENGAN JABATAN GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="486.701" dur="1.831"> Lan SAPD NATE STATUS KANGGO DENGAN JABATAN GAMPANG TEMPORARY </text>
<text sub="clublinks" start="488.534" dur="0.465"> DEPARTMENT INGGRIS UNTUK GAMPANG TEMPORARY ADMINISTRATIVE. </text>
<text sub="clublinks" start="489.001" dur="0.564"> TEMPORARY NGAMBUNGKEN TEMPORARY. >> DIDANG SEKAR: Lan 2 wong </text>
<text sub="clublinks" start="489.567" dur="1.798"> MINGGU KENANGAN. >> DAVID SEARS: Lan 2 Wong Kasedhiya wis Di </text>
<text sub="clublinks" start="491.367" dur="0.532"> >> DIDANG SEGARA: LAN 2 Wong Kasedhiya Konflik menyang Ngunjungi </text>
<text sub="clublinks" start="491.901" dur="0.564"> NUNGGALKE ING ING SUKU UNGGAL UNTUK KONEKTOR ING NEGARA ING ING NEGARA </text>
<text sub="clublinks" start="492.467" dur="0.598"> Konsep kanggo ngatasi demokrasi ing kene ing negara bebrayan negara </text>
<text sub="clublinks" start="493.067" dur="2.032"> TAMPILAN ING ING ING NEGARA BEXAR KANGGO ING TUNGGAL ING DOLLAR MENGIKUT SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="495.101" dur="0.498"> TOTALING THOUSANDS DOLLARS DENGAN TANPA LAMPIRAN, </text>
<text sub="clublinks" start="495.601" dur="0.631"> SUKU KANGGO ING SUKU, 25 taun DESERET TANPA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="496.234" dur="2.598"> AFFIDAVIT, 25 DESERET TANPA GOLEKA DENGAN SUMBER ING SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="498.834" dur="1.931"> 25 DESERET TANPA SUKU MUNGSA ING SUMBER INGKE </text>
<text sub="clublinks" start="500.767" dur="0.598"> SUMBER KANGGO SUKU DUMADANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG LATIHAN PRODUK MELAYU </text>
<text sub="clublinks" start="501.367" dur="2.132"> PRODUK NGENTOT DIRI SARI MASA MELAYU KANGGO UNTUK MENGGUNAKAN STORI lan LAKI NAVY </text>
<text sub="clublinks" start="503.501" dur="0.598"> PRODUK SUMBER MAJLIS SEMUA UNTUK MEMBAWA STORI UP lan NGGALKU NABI NAWA ING SUKU Wulan BULAN. </text>
<text sub="clublinks" start="504.101" dur="2.431"> Gawe UP STORIES lan LAGU NAVY NAMA ING Wulan BULAN. POLIS INGSARI SAUCE lan IT WIS </text>
<text sub="clublinks" start="506.534" dur="1.298"> Saben wulan Wulan BULAN. POLIS INGSARI SAUCE lan ING DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="507.834" dur="1.431"> POLIS INGSARI SAUCE lan ING DENGAN 32 HEHTOR YG TUNGGUL-UNTUK </text>
<text sub="clublinks" start="509.267" dur="0.632"> Kanthi 32 HETOR GOLEKTOR TAHUN 32 ORA KANGGO ING PARALISIS ING FEBROARI 10 ING </text>
<text sub="clublinks" start="509.901" dur="2.464"> 32 HECTOR TANPA GOLEK OGO ING PARALISIS ING FEBRARI 10 DENGAN ING KENOTA KANGEN DENGAN KAPI </text>
<text sub="clublinks" start="512.367" dur="0.998"> PARALISIS ING FEBRARI 10 DENGAN ING KENOTA KANGGO NULIS KANGGO GRATIS S $ 1000 </text>
<text sub="clublinks" start="513.367" dur="0.598"> Wong-wong BISAN ING GRATIS KANGGO PITUTAN A $ 1000 UNTUK PUTUP. POLIS SUKU MERANA </text>
<text sub="clublinks" start="513.967" dur="2.932"> TEMPAT $ 1000 UNTUK KABUPATEN. POLIS INGKANG-UNDANG-UNDANG NULIS DARI RASA KABEH LAIN </text>
<text sub="clublinks" start="516.901" dur="2.131"> PUTIH. POLIS INGGRIS KANGGO BENTUK ING BISA KANGGO BENTUK LAN KOMUNITEN LAIN </text>
<text sub="clublinks" start="519.034" dur="0.898"> STOLE SARI PAKSA TANPA LAIN SUKAN LAUN lan KOMUNITI $ 1000. Pakaryan sing nggawe </text>
<text sub="clublinks" start="519.934" dur="1.931"> KOLEJ lan KOMUNITAS NAV $ 1000. KARYA NUNG DITENGOKI KOMPUTER ING NGANGGO ING NGANGGO 6 JAMINAN </text>
<text sub="clublinks" start="521.867" dur="0.698"> $ 1000. Pakaryan sing nggawe Dhewe bisa nggawe 6 CHARGES THEFT UNDER $ 2500 lan </text>
<text sub="clublinks" start="522.567" dur="3.232"> KANGGO NATE ING NGANGGOLA 6 PAKSA ING TANGAN ING TANPA $ 2500 lan PAROLES NGANGGO TANGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="525.801" dur="0.498"> INFF ING UNDER $ 2500 lan PAROLES NGUDAH GOLEKSI INGGRIS ING ING ING ING INS </text>
<text sub="clublinks" start="526.301" dur="0.364"> TAMAN ING NGANGGOLEKI INGGO INGGO ING KRIMIT ORGANIS. </text>
<text sub="clublinks" start="526.667" dur="2.665"> ENGAGING ING KRIM ORGANIS. >> SHE IS AKU INGKANG TINDAK </text>
<text sub="clublinks" start="529.334" dur="2.298"> KAYU ORGANIS. >> SHE DIPANGGUH ING NGANGGO ING ONLINE </text>
<text sub="clublinks" start="531.634" dur="1.031"> >> SHE DITANGGALKE ING NGANGGO ING PENTEN ONLINE ING ING TANGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="532.667" dur="1.998"> POS ING ING ING ING ING SAIKI KANGGO TINDAKAN EDGEWOOD </text>
<text sub="clublinks" start="534.667" dur="2.865"> POST ING KENE KANGGO ING SAIKI KANGGO AKTIVITI EDGEWOOD ISD TRUSTEE KANGGO MUNGKIN </text>
<text sub="clublinks" start="537.534" dur="0.598"> SAIKI TINDAKAN KANGGO EDGEWOOD ISD TRADE MANGSA KANGGO MUDAH DENGAN MESE </text>
<text sub="clublinks" start="538.134" dur="1.631"> ISD TRUSTEE KANGGO KANGGO ING SUKU DENGAN PESEMBANGAN MESE KHUSUS. TRUSTEE DINA SERRANO Sopo </text>
<text sub="clublinks" start="539.767" dur="2.398"> DISCUSSED PADA PESENAN MESE KHUSUS. TRUSTEE DINA SERRANO SAIKI DENGAN VIS BOARD </text>
<text sub="clublinks" start="542.167" dur="2.432"> Pungkasan. TRUSTEE DINA SERRANO SAIKI DENGAN PRESIDEN PEMBANGUNAN BOARD PADANGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="544.601" dur="0.898"> NUNGGUH WARNA PRESIDEN BOARD VIS DIPANGGALKAKE PENTING GAMBAR MANAWA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="545.501" dur="2.998"> PRESIDEN GAMPANG GAMPANG PENTING GAMBAR MANAWA KAYU DENGAN PAKET ING ING NOOS lan 2 ANAK </text>
<text sub="clublinks" start="548.501" dur="0.231"> GAMBAR MAN Wong KAYU DENGAN KANGGO ING TANPA JAWA lan 2 ANAK NGAJI </text>
<text sub="clublinks" start="548.734" dur="2.598"> HEAD ING NOOS lan 2 ANAK NARI PAKSA. SODANO LATER </text>
<text sub="clublinks" start="551.334" dur="1.631"> TULISAN ING RASA. SODANO LATER APOLOGISIS ING PUTIH ING PUTIH </text>
<text sub="clublinks" start="552.967" dur="3.098"> THE ROPE. SASANO LATER APOLOGISIS ING PUTIH ING BAHASA SUKA SUKU DENGAN NAMPAK AKU </text>
<text sub="clublinks" start="556.067" dur="1.932"> SUKAN APOLOGI ing Bagian Sebutharga, Aku ora ngerti babagan tumindak sing aku lakoni </text>
<text sub="clublinks" start="558.001" dur="0.631"> Aku NDAFTUNGKE PADANGSA AKTIKAN AKU ING AKU SORRY END QUOTE, MESYUARI ING DENGAN 1 </text>
<text sub="clublinks" start="558.634" dur="0.531"> TINDAKAN INI AKU SORRY TAMAT TAMAT, MESE ING DENGAN 1 O'CLOCK SAIKI. A </text>
<text sub="clublinks" start="559.167" dur="2.765"> QUOTE, MESE ING DENGAN TANPA 1 O'CLOCK ING INSAN. KANGGO SUKU DATENG KANGSA SUMBER </text>
<text sub="clublinks" start="561.934" dur="2.131"> O'CLOCK SAIKI. SUMBER KANGGO KANGGO SUMBER KANGGO NANGGALKANG TANGGO KSAT </text>
<text sub="clublinks" start="564.067" dur="0.598"> SUMBER KANGGO KANGGO SUMBER KANGGO NANGGALKANG TANGGUNGAN KSAT YANG SERRANO DIPUNGA </text>
<text sub="clublinks" start="564.667" dur="3.098"> DATENGAN DAFTAR KSAT YANG SERRANO DIPANGGALKE DIPENGKE AS BOARD VICE PRESIDENT AS WELL </text>
<text sub="clublinks" start="567.767" dur="2.165"> YANG SERRANO DAPAT KANGGO AS BOARD VICE PRESIDENT AS WELL AS FACING LAIN </text>
<text sub="clublinks" start="569.934" dur="0.465"> AS BOARD VICE PRESIDENT AS WELL AS FACING TINDAKAN DISIPLINARY LAIN. </text>
<text sub="clublinks" start="570.401" dur="0.564"> AS TINDAKAN AKTIVITI TINDAKAN LAIN. >> DIDANG DENGAN: DENGAN TANPA DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="570.967" dur="1.098"> TINDAKAN DISIPLIN. >> DIDANG SEKAR: LAGU BASA NATE MULENG JAWA KANG PRIMARI </text>
<text sub="clublinks" start="572.067" dur="2.832"> >> DIDANG SEKAR: LAGU VOTING MUNGKUL HARI INI KANGGO RUNOFF PRIMARY IN TEXAS ING ING NGANGGO 6 GOP </text>
<text sub="clublinks" start="574.901" dur="1.098"> Miwiti KULIT ING RUNOFF PRIMARY IN TEXAS, ING NGANGGO 6 GOP RUNOFF LAN 12 ING </text>
<text sub="clublinks" start="576.001" dur="0.531"> RUNOFF ing TEXAS, ING NGGO 6 GOP RUNOFF lan 12 ING DEMOKRAT DENGAN. THE RUNOFF </text>
<text sub="clublinks" start="576.534" dur="1.898"> KANGGO RUNOFF LAN 12 ING DEMOKRAT DENGAN. PILIHAN RUNOFF ING ASI ASI </text>
<text sub="clublinks" start="578.434" dur="0.598"> TAMPIL DEMOKRAT. PILIHAN RUNOFF KANGGO NENGGOLEH MANAJAWA TEMPAT ING </text>
<text sub="clublinks" start="579.034" dur="0.498"> PEMILIHAN DIBUAT ING ASAH KANGGO ING TEMPAT ING ING NGANGGO KANGGO ING TANGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="579.534" dur="2.098"> DIPANGGUH UNTUK TEMPAT ING ING KANGGO WANG KANGGO ING PANDEMIK CORONAVIRUS IT IS SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="581.634" dur="2.231"> TAPI WIS INGGO KANGGO PANDEMIK CORONAVIRUS KANGGO SAIKI JAWA </text>
<text sub="clublinks" start="583.867" dur="1.632"> CORONAVIRUS PANDEMIK IT IS Saiki JADI KANGGO JULAI 14 PILIK sing KOLEK </text>
<text sub="clublinks" start="585.501" dur="0.564"> Jadwal UNTUK JOLEKI kaping 14 VOTOR YANG GAMPANG TINDAKAN ING PRIMARY ING MARIM </text>
<text sub="clublinks" start="586.067" dur="2.532"> JOLEKI POTEN 14 APA YANG KANGGO NENG TARI ING PRIMARY ING MARKAT ING WIS ING ING VOTE IN </text>
<text sub="clublinks" start="588.601" dur="1.731"> TINDAKAN ING PRIMARY MARKU ING BISA ING ING ING ING ING ING SUKAN RUNOFF TAPI </text>
<text sub="clublinks" start="590.334" dur="0.531"> NUNGGAL ING ING ING ING ING ING ING PUNYA NGGENE RUNOFF TAPI TINDAKAN sing ora nate nduwe </text>
<text sub="clublinks" start="590.867" dur="1.698"> Partai SAMPULANG RUNOFF TAPI RAKYAT YANG DENGAN TANPA BALOS ING APIK ING GRATIS </text>
<text sub="clublinks" start="592.567" dur="2.798"> Wong-wong sing ora nate ndhadhangake BALLOT ing MAC GRATIS kanggo milih ING RUNOFF </text>
<text sub="clublinks" start="595.367" dur="0.732"> BALLOT ING MARI GRATIS ING ING ING ING KANGGO RUNOFF PIHAK DENGAN JUNY </text>
<text sub="clublinks" start="596.101" dur="0.598"> PILIH ING RASA JAWA KANGGO RUNOFF ING NGGAL-UNTUK MUNGKUL JULAI 10th. GAMPANG TARI ING ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="596.701" dur="2.664"> LAGI VOTING LAMPAHAN ING JULAI 10th. GAMPANG GOLEK ING NGGALKE ING BALLOT lan SENARAI NGAPAKEN </text>
<text sub="clublinks" start="599.367" dur="3.065"> 10TH. GAMPANG GOLEK ING NGGALKE ING BALLOT lan SENARAI NGGOLAH PENTAKSAN DI KSAT DOT COM. </text>
<text sub="clublinks" start="602.434" dur="1.331"> BALLOT lan SENARAI SUKAN MOLEKSI DI KSAT DOT COM. MASIH ING ING JAM IKI </text>
<text sub="clublinks" start="603.767" dur="1.032"> SITES ING KSAT DOT COM. MASUK DENGAN ING SEKOLAH SEKOLAH DENGAN HALF ING ING NGANGGO MURAH </text>
<text sub="clublinks" start="604.801" dur="0.598"> KELUAR ING SEKOLAH SEKOLAH SEKOLAH HALF ING ING NGANGGO LAMPIRAN ING SUMMER WORKOUT PROGRAM </text>
<text sub="clublinks" start="605.401" dur="2.398"> SEKOLAH LOKAL MELENGKEWALANG PROGRAM WORKOUT SUMMER UNTUK SAIKI ANTARA UPDATE ING </text>
<text sub="clublinks" start="607.801" dur="1.331"> PROGRAM WORKOUT TEMA KANGGO UNTUK KANGGO UPDATE ING NGANGGO UP </text>
<text sub="clublinks" start="609.134" dur="0.998"> KANGGO SAIKI UPDATE ING NGANGGO ING SUKU. </text>
<text sub="clublinks" start="610.134" dur="0.565"> Nuju teka ing SPORTS. >> A UNIVERSITI ing KAWASAN KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="610.701" dur="1.564"> IN SPORTS. >> UNIVERSITI ING KAWASAKI KARYA UNTUK MEMBANGKANG IKI </text>
<text sub="clublinks" start="612.267" dur="0.565"> >> UNIVERSITI ING KAWASAKI KARYA MUNGSA ING NEGARA GOLEKSI KANGGO ING COVID-19 </text>
<text sub="clublinks" start="612.834" dur="138.065"> KARYA BISA NGGOLAH UNTUK NEGARA BISA CARI-CAMPANG-19 KANGGO PANDEMIK KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="750.901" dur="1.798"> Bisnis ana ing 19-taun-minggu PANDEMIK KANGGO MUDAH MENGIKUT TAMPILAN NEGARA ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="752.701" dur="0.564"> Kasedhiya PANDEMIK NGANGGO WANGGO NEGARA BISA NGGOLAH ING BUKU lan NUKU NEGARA </text>
<text sub="clublinks" start="753.267" dur="2.765"> GAMPANG GAMPANG TENGAH ING UNDANG-UNDUH lan NUKU NEGARA LAN TEXAS TEXAS </text>
<text sub="clublinks" start="756.034" dur="2.031"> DUNIA lan NATE NEGARA LAN TEXAS TEXAS DITOLEK DENGAN PANDEMIK INI </text>
<text sub="clublinks" start="758.067" dur="1.498"> Lan TEXAS TEXAS DITENTANGKE OLEH KANGGO PANDEMIK KENE ING SUKAN UNIVERSITI LOKAL </text>
<text sub="clublinks" start="759.567" dur="1.298"> DITUTURKAN OLEH PANDEMIK INI BISA Sawijining UNIVERSITI LOKAL IS STEPPING UP </text>
<text sub="clublinks" start="760.867" dur="1.632"> Kadhangkala siji UNIVERSITI LOKAL KUNCI UP lan MEMBANGKE UTSA NATE ING KANGGO-19 </text>
<text sub="clublinks" start="762.501" dur="1.898"> NANGGALKE LAN NUNGGALKE UTSA NATE ING AKU COVID-19 AKUN GOLEKSI GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="764.401" dur="1.531"> UTSA MELENGGALKE ING KANGGO-19 BISA PELANGGAN MELENGKAP AKAUN NGANGGO LAMPU </text>
<text sub="clublinks" start="765.934" dur="1.298"> ACCELERATOR GOLEKSI BISAN UNTUK MEMBANG OCCES NEGARA LOKAL. EMERGENCY FUNDS AS MAX </text>
<text sub="clublinks" start="767.234" dur="3.231"> UNTUK BISA OGOSIS NEGARA LOKAL. EMERGENCY FUNGS AS MAX MASSEY Nuduhake AS, ING ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="770.467" dur="3.165"> AKSES. EMERGENCY FUNDS AS MAX MASSEY Nuduhake AS, ING NGANGGO Nggawe KENE. </text>
<text sub="clublinks" start="774.1" dur="4.999"> >> SARAH Bocah-bocah lan aku kepengin nginep TEMA iki </text>
<text sub="clublinks" start="779.101" dur="1.064"> KANGGO TANPA TEMPAT ING ING NGANGGO INGGO BAKAL ING NGANGGO INGKANG GYMNASTIK. </text>
<text sub="clublinks" start="780.167" dur="0.598"> ANTARA Wong KANGGO Nindakake INGGI GYMNASTIK. TETAPI MATLAMAT KAMI NATE ING KENE </text>
<text sub="clublinks" start="780.767" dur="2.498"> GYMNASTIK. TETAPI MATI INGKE ING ING KANGGO LAKIRAN ING ING INI KANG INGGO LAKONAN </text>
<text sub="clublinks" start="783.267" dur="0.498"> TETAPI MATI INGKE ING ING KANGGO LAKIRAN ING ING INI KANGGO NU GAMPANG GOLEK ING SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="783.767" dur="0.265"> SAIKI ING ING JAMINAN NGANGGO WANG SUKU ING ING INI. </text>
<text sub="clublinks" start="784.034" dur="2.298"> KONTAK ING ING ING KENE. >> Lan ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="786.334" dur="0.531"> Wong-wong padha. >> Lan ING NGANGGO RANGGOLEKA ATHLETIK ANTARA </text>
<text sub="clublinks" start="786.867" dur="1.565"> >> Lan ING NGANGGOLEKA ATHLETIK AERIAL UNTUK 18 Taun. ING MULIT 2020 ING </text>
<text sub="clublinks" start="788.434" dur="1.931"> ATHLETIK AERIAL UNTUK 18 Taun. PULANG WULANG 2020 WIS PHENOMENAL UNTUK USAHA BISA </text>
<text sub="clublinks" start="790.367" dur="1.098"> 18 TAHUN. PULUSAN 2020 ING WISNA UNTUK KANGGURU UNDANG-UNDANG NUNG NIKO. Banjur PANDEMIK IT </text>
<text sub="clublinks" start="791.467" dur="3.198"> PHENOMENAL UNTUK PERNIAGAAN NEGARA WANNA. Banjur PANDEMIK IT MAC 18HE ING BULAN </text>
<text sub="clublinks" start="794.667" dur="2.632"> KEDAI. Mengko PANDEMIK IT MAC 18HE ING NGANGGO NENG GENDANG. </text>
<text sub="clublinks" start="797.301" dur="1.831"> MARI 18HARI BASA NUKANG MENGENUT. KITA AKHIR KANGGO MUNGGU MINGGU </text>
<text sub="clublinks" start="799.134" dur="1.098"> SAIKI. KITA AKHIR KANGGO MUNGGU ING MUNGKUL DENGAN ING WULANG </text>
<text sub="clublinks" start="800.234" dur="1.898"> KITA AKHIR ING MUNGGAL MUNGKU sadurunge MANGSA ING WANG NULIS KANGGO, HEATHER DIPANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="802.134" dur="0.965"> Sadurunge MUNGSA ING WANGSA GAMPANG, HEATHER DITUKU GAMPANG ING NEGARA UTSA </text>
<text sub="clublinks" start="803.101" dur="1.231"> FRUSTRATION, HEATHER DIDANGGULHI KE UTSA ULANGAN PROGRAM PENTADBIRAN UTSA </text>
<text sub="clublinks" start="804.334" dur="0.598"> SAIKI KE PROSES PENTING GOLEKSI UTSA DIPENGUKA PROGRAM ACCELERATED PROGRAM LAN ING NGANGGO KANGGO MET JAOS </text>
<text sub="clublinks" start="804.934" dur="2.398"> PROGRAM GAMPANG DIPANGGULAN lan ING KENE SHE MET JAOS MARTINEZ KANGGO GAMPIRAN </text>
<text sub="clublinks" start="807.334" dur="0.631"> Lan sing PADAN MULIT JAE MARTINEZ KANGGO INGGRIS MACAMEN </text>
<text sub="clublinks" start="807.967" dur="0.298"> MARTINEZ KITA SEMENINGGUT ING APRIL 15TH. </text>
<text sub="clublinks" start="808.267" dur="2.698"> ING APRIL 15TH. >> Lan AS ROH Rampung </text>
<text sub="clublinks" start="810.967" dur="2.432"> APRIL 15TH. >> Lan minangka Resep saka FEDING Saka tumindak KARET. </text>
<text sub="clublinks" start="813.401" dur="0.898"> >> Lan minangka Resep saka FEDING Saka tumindak KARET. >> GAMPANG GAMPANG GAMPANG PIKE </text>
<text sub="clublinks" start="814.301" dur="1.931"> SARI AKTARA KANGGO. >> GAMPANG GAMPANG GAMPANG GAMPANG GAMPANG GAMPANG PIKE ING SUKU HEATHERS AFLOAT </text>
<text sub="clublinks" start="816.234" dur="1.331"> >> GAMPANG GAMPANG GAMPANG TANGGAP NEGARA BISA KANGGO DENGAN HEATHERS AFLOAT ING TARI ING TURBULENT </text>
<text sub="clublinks" start="817.567" dur="0.532"> Bisnis kaya HEATHERS AFLOAT ING ING TURBULENT ING ITU, ING PRETTY DITULU </text>
<text sub="clublinks" start="818.101" dur="2.498"> ING WULANG ING TURBULEN ING ITU ITU PRETTY DIPUTUSAN LAN PROSES KOMUNITAS lan SAYA </text>
<text sub="clublinks" start="820.601" dur="2.898"> Apa PRETTY DIPETUSI lan PROSES KOMUNITIK DENGAN DENGAN KITA NGETEK </text>
<text sub="clublinks" start="823.501" dur="0.531"> PROSES KOMUNIKASI lan SO WE TRY ING NGANGGALIS DARI A TO Z ING NGANGGALIS </text>
<text sub="clublinks" start="824.034" dur="1.598"> SULIT PENTING MELAYU ING AKU Z ING NGANGGALIS DENGAN INFITISI KEWANGAN lan INI </text>
<text sub="clublinks" start="825.634" dur="1.098"> TO Z ING TRADING DENGAN ING INSIT KEWANGAN ING INI LAN ING ING ING SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="826.734" dur="0.631"> INFITUSI AKSARI lan ING JENIS NUNG MASA NUNGGAL ING SAIKI SMAN BIZ DEV ING PROGRAM CENTER </text>
<text sub="clublinks" start="827.367" dur="0.598"> Ora JAWA NATE NATE ING SUKU APLIK BIZ DEV ING CENTER PROGRAM AKU SUKU DENGAN ING KENE </text>
<text sub="clublinks" start="827.967" dur="1.898"> SMALL BIZ DEV IN PROGRAM CENTER AKU SUKU DENGAN INGKE ING ING UNTUK LENGKONG HAUL LENGKONG </text>
<text sub="clublinks" start="829.867" dur="2.165"> AKU NATE INGKE BISA ING ING ING NGANGGANG LENGGANG HAUL KANGGO ING SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="832.034" dur="0.298"> LONG HAUL KANGGO ING NGANGGIH ING WENG UWI. </text>
<text sub="clublinks" start="832.334" dur="0.631"> SAIKI KANG KAMPUNG. >> Sampeyan ngerti PANDEMIK IS </text>
<text sub="clublinks" start="832.967" dur="0.532"> WELL SARI. >> Sampeyan ngerti PANDEMIK IS LAMPIRAN KANGGO PAKET ING </text>
<text sub="clublinks" start="833.501" dur="2.331"> >> Sampeyan ngerti PANDEMIK KENE DENGAN MANUSIA KANGGO NORMAL YANG SOKONGAN DENGAN KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="835.834" dur="0.498"> GAMPANG PADE ING ORA NGANGGO NORMAL YANG SOKONGAN ING SUKU ING PERNIAGAAN, ING IS INI </text>
<text sub="clublinks" start="836.334" dur="0.631"> NORMAL YANG SOKONGAN Yen Sampeyan ING Bisnis, ING ING LIVELIHOOD INI KENE AKU </text>
<text sub="clublinks" start="836.967" dur="2.432"> ING PERNIAGAAN, ING ING BISA KANGGO ING AKU KANGGO Nindakake AKU GOLEKA </text>
<text sub="clublinks" start="839.401" dur="2.231"> LIVELIHOOD ING ING INI NGANGGO MUNGGUR KANGGO ING AKU INI KANGGO SOKONGAN </text>
<text sub="clublinks" start="841.634" dur="0.265"> KANGGO TUNGGUH AKU ING AKU SOKONGAN KELULUSAN KELUARGA. </text>
<text sub="clublinks" start="841.901" dur="1.498"> SOKONGKAN KELUARGA. >> HEATHER ATHLETIC AERIAL 7 </text>
<text sub="clublinks" start="843.401" dur="0.931"> KELUGAAN AKU. >> HEATHER ATHLETIC AERIAL 7 ABLE UNTUK PIVOT NEGARA </text>
<text sub="clublinks" start="844.334" dur="0.631"> >> HEATHER ATHLETIC AERIAL 7 ABLE UNTUK PIVOT MODEL NEGARA NEGARA GOLEKSI KE GRATIS VIRTUAL </text>
<text sub="clublinks" start="844.967" dur="0.598"> GOLONGAN KANGGO MODEL PERNIAGAAN NEGARA GOLEKSI KANGGO KELUAR VIRTUAL LAN KANGGO VIDEO ONLINE </text>
<text sub="clublinks" start="845.567" dur="2.965"> GAMBAR KANGGO KELUAR VIRTUAL lan KANGGO VIDEO ONLINE ING DUMADI SAIKI DENGAN KENE KABUPATEN KAS </text>
<text sub="clublinks" start="848.534" dur="1.631"> Lan Video VIDEOS ONLINE ING NEGARA DENGAN KANGGO BESAR ING KASAHA INGKE TANPA KOMUNIT. </text>
<text sub="clublinks" start="850.167" dur="0.998"> TANPA KENE BASA ING KASAHA ING TANPA KANGGO. >> AS ING ISTERI ISTERI KITA </text>
<text sub="clublinks" start="851.167" dur="0.832"> Nampilake pitakon Anyar. >> AS ING YESTERDAY AFTERNOON KITA NGETIOT 95% ING KABEH KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="852.001" dur="3.198"> >> AS ING ISTERI LENGKAP KITA WANGTURUN TUMBUH 95% ING SUKU USAHA. </text>
<text sub="clublinks" start="855.201" dur="0.564"> SHUT mudhun 95% ING KABEH USAHA. >> MAX MASSEY KSAT 12 PAWARTA. </text>
<text sub="clublinks" start="855.767" dur="2.065"> Lowongan Kerja. >> MAX MASSEY KSAT 12 PAWARTA. AKU GAMPANG NAMPAK INGKANG-ING </text>
<text sub="clublinks" start="857.834" dur="3.198"> >> MAX MASSEY KSAT 12 PAWARTA. AKU NATE INGKANG MENANGGAL ING-INI KANGGO. Miwiti UP lan mudhun </text>
<text sub="clublinks" start="861.034" dur="3.165"> AKU NATE INGKANG MENANGGAL ING-INI KANGGO. Munggah lan mudhun dalan. </text>
<text sub="clublinks" start="866.166" dur="3.266"> Lan yen sampeyan bakal metu sampeyan miwiti nyandhang nalika dheweke nyandhang SEAL sing dina iki. </text>
<text sub="clublinks" start="869.434" dur="0.631"> Miwiti SWEATING KENE DENGAN KANGGO NANGGALKE ING ING SUKU DUMADUH ING KANGGO ING SAK TANGGAL SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="870.067" dur="0.698"> PELIHAN ING JAWA TENANG PADHARI ING ING ING ING SAK TANGGAL KANGGO SUKU ING KANGGO. TAPI TEMPAT INI </text>
<text sub="clublinks" start="870.767" dur="3.032"> INGGRIS INGGAL KANGGO NANGGALANG ING KANGGO. TAPI TIANG ING NGANGGO PESEK ING ING MINGGU. Ora GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="873.801" dur="1.298"> KANGGO. TAPI TIANG ING NGANGGO PESEK ING ING MINGGU. BALITA HEBAT </text>
<text sub="clublinks" start="875.101" dur="0.564"> LATER ING MINGGU. BALAK ING JAWA NGGAL, AKU NGENTAK AQUA KANGGO DID </text>
<text sub="clublinks" start="875.667" dur="2.565"> Warta, Aku ngerti AQUA KANGGO DID JUMP UP, IT UP UP 7 TENAGA </text>
<text sub="clublinks" start="878.234" dur="2.331"> Aku ngerti AQUA KANGGO DID JUMP UP, IT UP UP 7 TENAGA KANGGO 6 62.3 ING INI </text>
<text sub="clublinks" start="880.567" dur="3.032"> UP, IT UP 7 TENAGA KANGGO 6 62.3 ING NEGARA POLLEN. KITA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="883.601" dur="1.098"> KANGGO 6 6,3 ING NEGARA POLLEN. KITA KANGGO MUKA KATEGORI KATEGORI KATEGORI </text>
<text sub="clublinks" start="884.701" dur="1.698"> POLLEN COUNT. KANGGO NAK MUKA KATEGORI KATEGORI KATEGORI KANGGO lan GRATIS KANGGO GRATIS KANGGO TALK </text>
<text sub="clublinks" start="886.401" dur="130.098"> KATEGORI KATEGORI PIG NGGAT lan GRATIS GRATIS MENGGALU TALK MENGENAL ING RETURN ING </text>
<text sub="clublinks" start="1016.501" dur="1.998"> Lan GRATIS GRATIS MANGSA KANGGO ING KANGGO ING JAWA >> INI SUKU DENGAN INI </text>
<text sub="clublinks" start="1018.501" dur="0.564"> TENTANG PAKET ING >> ING SUKU DENGAN ING ANAK DENGAN ING ING ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1019.067" dur="2.465"> >> WULANG ING SUKU ING ING ANU ING ING ING KANGGO INGKU INGKU GUNUNG ING SAIKI, KANGGO SAIKI KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1021.534" dur="3.131"> ING LAIN ING ING ING KANGGO KANGGO NATE ING GAMPANG, TAPI SAIKI GUNUNG SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="1024.667" dur="3.132"> GAMPANG GAMPANG, TAPI SAIKI GUNUH ING ING KASENANAN lan </text>
<text sub="clublinks" start="1027.801" dur="0.631"> GOT ING KENAMPUNGAN lan INGING NGGO TANPA JUSTIN </text>
<text sub="clublinks" start="1028.434" dur="2.298"> Kasedhiyan lan Kita ora bakal bisa ndeleng ING YEAR INI JAWA KANGGO MUNGGUL </text>
<text sub="clublinks" start="1030.734" dur="2.998"> KANGGO NATE ING ING TANGGO YANG JAWA KANGGO NUNG MUNGGAL ING ING SUKU NGAKALU ING SUKU DENGAN KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="1033.734" dur="0.665"> PIRANG KANGGO ING YA KANGGO ING ING NGENTOT DENGAN KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="1034.401" dur="2.631"> NGAPANGKUL ING DOSANG KANGGO. >> Pungkasan Minggu. SUKU AKU </text>
<text sub="clublinks" start="1037.034" dur="1.298"> OF KAKI. >> Pungkasan Minggu. HARAPAN AKU SUKAN ING ING SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="1038.334" dur="0.565"> >> Pungkasan Minggu. HARAPAN AKU SUKAN ING ING BONGA ING BAD ING SADAKONAK KANG KINI </text>
<text sub="clublinks" start="1038.901" dur="2.731"> NUNG KENE BUKAN ING ING BAD ING TANGGAL KANG SUKU KANGGO ING SATURDAY ING SORT ING DENGAN ING PUTRA </text>
<text sub="clublinks" start="1041.634" dur="1.831"> AS BAD ADALAH SATU KITA NENG ING SATURDAY IT SORT ING DENGAN ING SATURDAY BOY ING NGANGGUT SUPER HAZY </text>
<text sub="clublinks" start="1043.467" dur="0.632"> SUKUR DAH ING SUKAN ING SAKTU ING SATURDAY BOY DIDANG SUPER HAZY SAIKI. ING SAIKI LUKU DI KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="1044.101" dur="1.098"> SATURDAY BOY ING NGANGGO SUPER HAZY SAIKI. ING SAIKI ING MODEL KAMI YANG KITA NGAKTAK ING DUSAN </text>
<text sub="clublinks" start="1045.201" dur="2.998"> SAIKI. ING SAIKI ING MODEL KAMI YANG KANGGO MANGSA DENGAN ACROSS GULF OF </text>
<text sub="clublinks" start="1048.201" dur="2.164"> MODEL YANG NUNJAWA TINDAK DENGAN MENGIKUT GULF MEXICO TOWARDS TEXAS. Lan IT </text>
<text sub="clublinks" start="1050.367" dur="0.632"> Nerangake ACROSS GULF MEXICO TOWARDS TEXAS. Lan NENGGALKANG ITU. WE'LL NGGOLAH </text>
<text sub="clublinks" start="1051.001" dur="1.264"> MEXICO TOWARDS TEXAS. Lan NENGGALKANG ITU. WE'LL Duwe PAKET LIT ING NGGAL-MUNGGO LAN TETAPI TOMORROW </text>
<text sub="clublinks" start="1052.267" dur="2.298"> NGANGGAP. WE'LL Duwe LITTLE BIT ING TARI lan TOMORROW TAPI TANPA ISUN </text>
<text sub="clublinks" start="1054.567" dur="0.565"> TARI ING NGANGGO lan TANGGO TANGGO NGAPAK TANPA WULANG TANPA KABUPATEN sing ora dakelingake. </text>
<text sub="clublinks" start="1055.134" dur="1.765"> PROBABly Ora Kabeh sing ora bisa dingerteni yen kita njaluk menyang WEDNESDAY. ING KENE </text>
<text sub="clublinks" start="1056.901" dur="3.198"> CATETAN aku mikir yen kita entuk ING WEDNESDAY. MANGSA ING KANGGO MUKA SUKU SUKU APA ING KANGSA </text>
<text sub="clublinks" start="1060.101" dur="0.631"> INTO WEDNESDAY. NUNG KENE MUKA Deleng TANPA LUKISAN PLUME ING ING INI </text>
<text sub="clublinks" start="1060.734" dur="1.231"> Miwiti Deleng TANPA LUKISAN PLUME ING ING INI lan NANGGALKE SAIKI LAKON </text>
<text sub="clublinks" start="1061.967" dur="1.665"> PLUME ING INI lan NANGGAP INGKANG SAIKI ING ING PRETTY EPIC ITU </text>
<text sub="clublinks" start="1063.634" dur="3.065"> Lan LAGU SAIKI LAKON NATE ING PRETTY KUNCI WIS INGKE ING ING LAKU PLUME DUST. ING SAIKI. </text>
<text sub="clublinks" start="1066.701" dur="0.998"> PRETTY EPIC ITU INGKE ING TANGGAL LAMPIRAN DADI. ING SAIKI. GAMPANG SUKAN BUKAN. TAPI GUNUNG </text>
<text sub="clublinks" start="1067.701" dur="0.531"> LARGE PLUME ING KABEH. ING SAIKI. GAMPANG SUKAN BUKAN. TAPI GUN NGUNTIKO GOLEKO NGALIT DIA ING AKU KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1068.234" dur="1.998"> GAMPANG SUKAN BUKAN. TAPI GUNUNG TANGGO GOLEKA ING NGANGGO INGKU ING ING NGOMBIT LAN JAWA </text>
<text sub="clublinks" start="1070.234" dur="0.631"> GOT UNGKUL NGALAKI INGIN ING ING ING KELUAR lan KOMUNITAN FRIDAY UNTUK KONTAKAN HAZY </text>
<text sub="clublinks" start="1070.867" dur="2.598"> SUKU DENGAN LAN NANGGO JAWA NENG UNTUK KONTAK KANGGO PADAKONAN NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1073.467" dur="1.832"> BACA UNTUK KOMUNITAS HAZY DENGAN Pungkasan Minggu ING ING HEAT HEAT </text>
<text sub="clublinks" start="1075.301" dur="0.598"> OLEHING KANGGO MINGGU PURWAKING PUTIH ING KAYU lan KANGGO. BY JULAI kaping 4 lan </text>
<text sub="clublinks" start="1075.901" dur="0.598"> OF HEAT KAYAN lan KANGGO. DENGAN JULAI 4HARI lan ING ING TINGKATAN MINGGU </text>
<text sub="clublinks" start="1076.501" dur="2.398"> Lan HUMIDITY. DENGAN JULAI 4th ​​lan INGKEWEK WEEKEND ITU MENGIKUT ITAU Miwiti NGADI APART A </text>
<text sub="clublinks" start="1078.901" dur="0.731"> ING TINGGI MINGGU LUKU SUKU DENGAN MUKA KANGGO APART LITTLE BIT LAGI </text>
<text sub="clublinks" start="1079.634" dur="3.098"> KANGGO MUKA KANGGO APART LITTLE LITTLE LAGI LAN KITA DAPAT MANAJAWA KEMENANGAN CLEAR </text>
<text sub="clublinks" start="1082.734" dur="2.031"> LITTLE BIT ING LAGI LAN KITA KANGGO NUI TEMPOH NGADI KAYU KANGGO PAKAI </text>
<text sub="clublinks" start="1084.767" dur="1.098"> Kita bakal Nampilake KAYU CLEAR YG KANGGO DENGAN POINT. PEMBANGUNAN TROPIKAL YANG ANAK </text>
<text sub="clublinks" start="1085.867" dur="1.098"> KAYA DENGAN POINT. PEMBANGUNAN TROPIKAL YANG INI SADAKING FAKTOR NGENTANG </text>
<text sub="clublinks" start="1086.967" dur="0.632"> PEMBANGUNAN TROPIKAL ING ANAK ANAK NENGGALKE ING KANGGO ING DENGAN INI KANGGO TINDAK </text>
<text sub="clublinks" start="1087.601" dur="2.598"> Apa Salah Faktor FAKTOR ING ING KANGGO ING DENGAN TINDAK UNTUK MEMBANGKAN PEMBANGUNAN TROPIKAL BAY KITA </text>
<text sub="clublinks" start="1090.201" dur="0.331"> SEMUA ING ING TINDAK DIDANG UNTUK UNTUK KANGGO PEMBANGUNAN TROPIKAL ING BAYANAN KITA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1090.534" dur="0.598"> PEMBANGUNAN TROPIKAL ING BAY KITA KANGGO UNTUK Nemokake KONTITAN QUIETER ING ING INS </text>
<text sub="clublinks" start="1091.134" dur="1.498"> KANGGO NDELENG PERHATIAN QUIETER ING ING ATLANTIK lan sing tenan </text>
<text sub="clublinks" start="1092.634" dur="2.631"> KOMUNITAS QUIETER ING ING ATLANTIK lan ING AKU KANGGO ING ISU KANGGO YANG KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="1095.267" dur="0.932"> ATLANTIK lan ING AKU TANGGO YANG KANGGO NAK GAMPANG. ING SISTEM ING SANGGUT SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="1096.201" dur="1.764"> APA KANGGO ING DENGAN. ING SISTEM ING SANGGUT SUKU DUMATI INI DENGAN PUSAT HURRICANE </text>
<text sub="clublinks" start="1097.967" dur="0.465"> Ana SISTEM LITTLE ING SINI sing CENTER HURRICANE NGENTUKAN KENAN 10% </text>
<text sub="clublinks" start="1098.434" dur="2.365"> ING PESEN HURRICANE NUNGGALKE PENTAKSAN PENTAKSANAAN 10% lan BOY DIMANA </text>
<text sub="clublinks" start="1100.801" dur="0.564"> TAMBAHAN 10% PEMBANGUNANAN lan BOY ING TINDAK NGGALU. Aku ora mikir </text>
<text sub="clublinks" start="1101.367" dur="2.498"> PEMBANGUNAN lan BOY NAK ING ING NGGALU. Aku ora NATE INGKU NGANGGO MACAPAK UNTUK </text>
<text sub="clublinks" start="1103.867" dur="0.998"> Ora NAIK GUNA. Aku ora NATE INGKU NGANGGO NATE DENGAN PEMBANGUNAN </text>
<text sub="clublinks" start="1104.867" dur="0.565"> GAMPANG TARI INGKE BISA PEMBANGUNAN UNTUK PEMBANGUNAN SAIKI Amarga ING IS ING JAWA </text>
<text sub="clublinks" start="1105.434" dur="2.065"> PEMBANGUNAN DARI INI SAIKI KAMPUNG KEDHANAAN PROSES NGGALU </text>
<text sub="clublinks" start="1107.501" dur="1.598"> SARI SARI INI INI ADUN KAMPUNG PROSES LAMPIRAN NGEDALAKEN ING NGANGGOTA WANGSAWA NGGAL WANG ASAWA. </text>
<text sub="clublinks" start="1109.101" dur="1.598"> PEMBANGUNAN PROSES NGGALKE LAMPIRAN GAMPANG ANGGUN WANG-WANG PUTIH ASING. ING ING SAIKI 20% KESAN </text>
<text sub="clublinks" start="1110.701" dur="0.831"> NANGGALKANG KABEH ASING WULANG. ING ING PADANGGAN 20% PEMBANGUNAN KENE PADANGGIH </text>
<text sub="clublinks" start="1111.534" dur="3.098"> ING ING SAIKI 20% PEMBANGUNAN KENE DENGAN TROPIK DUMADI </text>
<text sub="clublinks" start="1114.634" dur="0.431"> PEMBANGUNAN DENGAN NGEDALIKEN KANG TROPIK DENGAN AKHIRI KANGGO QUIET JAWA SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="1115.067" dur="0.598"> Tropika wis NATE TANGGO QUIET JAWA KANGGO BITU ING SITUJUK lan ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1115.667" dur="2.598"> GAMPANG PADHIRAN BITAR LAN TANGGO lan ING KENE ING KAS INGKE BISA SUKUR 5 </text>
<text sub="clublinks" start="1118.267" dur="0.932"> BIT GUSTY LAN YO NGAPAK ING KAS NGEBUT KANGGO NATE ING NEXT 5 HARI UTAWA SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="1119.201" dur="0.598"> NGILANGKE OGIN NGEBUT ORA NATE 5 ING UTAWA UTAWA LET ING NGANGGO UNTUK KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1119.801" dur="2.431"> HARI UTAWA LET ING NGANGGO UNTUK ING KANGGO MUNGGUNG ING SAIKI KANGGO ING TUTUP ING ING </text>
<text sub="clublinks" start="1122.234" dur="3.098"> SAIKI LET ING UNTUK KANGGO MUNGGUNG ING SAIKI KANGGO ING GRATIS ING KOMUNITAN SEMENYANA </text>
<text sub="clublinks" start="1125.334" dur="0.431"> SAIKI MASIH ING GRATIS ING ING GROUD CAMPURSARI 85 NGALAMU PO KANGGO DI MACAM 71. </text>
<text sub="clublinks" start="1125.767" dur="1.098"> KOMUNITAS GRATIS MORNING 85 MENYANGGALKE POE KANGGO MACAPORAN 71. GUNUNG SAIKI GUNUNG </text>
<text sub="clublinks" start="1126.867" dur="2.998"> POEN KANGGO DENGAN 71. GUNUNG ING NGANGGO LATIHAN NGANGGO PUTRA ING TANPA 14 MILES PER </text>
<text sub="clublinks" start="1129.867" dur="0.598"> Kita bakal entuk BREEZE sing GOLEKI TANPA KANGSA ING NGENTUKAN 14 MILES PER HOUR. BIG </text>
<text sub="clublinks" start="1130.467" dur="0.632"> KOMUNITAS ING NGENTOT 14 MILES PER HOUR. GAMBAR GIGRONG SINI. Sampeyan bisa Nonton </text>
<text sub="clublinks" start="1131.101" dur="0.631"> SAHAM. GAMBAR GIGRONG SINI. Sampeyan bisa Nemu ING KENOMUN Yen kita bakal entuk MORNING </text>
<text sub="clublinks" start="1131.734" dur="2.498"> GAMBAR SINI. Sampeyan bisa NDELENG KENOMUN LISA KENE GOLEK ING GRUPIS MORNING GOT NGAPAK </text>
<text sub="clublinks" start="1134.234" dur="0.798"> KUMPULAN SATU GUNUH ING GROUP MORNING GOT ING GRATIS TINGGI NGOMBUT ORA BISA </text>
<text sub="clublinks" start="1135.034" dur="0.598"> KUNCI GOT GRATIS PANJENENGAN GAMPANG TENAGA ING NGOMBUT OTOH ING KABEH LAN KABEHAN KANGGURU </text>
<text sub="clublinks" start="1135.634" dur="2.465"> Rawuh ndhuwur ndhuwur lan sing mung kudu menehi bathi kliwat </text>
<text sub="clublinks" start="1138.101" dur="0.598"> Lan YANG KANGGO DENGAN MUNGGU KONEKSI CLOUDY PALING TANGGAL AKU NATE INGKE BISA SAIKI ING SUN </text>
<text sub="clublinks" start="1138.701" dur="2.098"> KOMUNITAS PENTING PENTING AKU NATE INGKE ING NGEWARI ING PANJENENG PANJENENG ING NGANGGALIS </text>
<text sub="clublinks" start="1140.801" dur="0.831"> Pikirake SAIKI LAMPIRAN PANJANGGUNG ING JAWA KANGGO PUSH ING TEMPERATURES UP ING 90 taun. </text>
<text sub="clublinks" start="1141.634" dur="3.198"> AFTERNOON TO PUSH TEMPERATURES UP INTO 90-an. 85 KANGGO SAIKI INGGAL LOTUS 79 </text>
<text sub="clublinks" start="1144.834" dur="2.531"> TAMPILAN ING ING 90S. 85 KANGGO SAIKI KABEH 79 LOTUS BOERNE 83 </text>
<text sub="clublinks" start="1147.367" dur="0.532"> 85 KANGGO SAIKI KANGGO LOTUS 79 LANGKAH BOERNE 83 CANYON LAKE 90 KANGGO IN </text>
<text sub="clublinks" start="1147.901" dur="0.631"> KANGGO BOERNE 83 CANYON LAKE 90 BASA ING GONZALES KANGGO PIRANG SUNSARI </text>
<text sub="clublinks" start="1148.534" dur="2.865"> CANYON LAKE 90 BISA ING GONZALES KANGGO ING SUN ING INI 91 MANGSA KANGGO BESAR, ANYONE </text>
<text sub="clublinks" start="1151.401" dur="0.931"> GONZALES JAWA KANGGO ING INI 91 MANGSA KANGGO BUTIR, APA-ANU LAN KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="1152.334" dur="0.598"> 91 MENGGUNAKAN SPRING, APA-APA lan KANGGO lan ING ING GAK UNDANG GALING </text>
<text sub="clublinks" start="1152.934" dur="1.598"> Lan bisa lan sampeyan bakal entuk pituwas ing POIN PO sing uga kasebut </text>
<text sub="clublinks" start="1154.534" dur="0.531"> Lan banjur sampeyan bakal entuk Faktor ing POIN PO sing isih ana ing 70 taun saiki, lan </text>
<text sub="clublinks" start="1155.067" dur="1.698"> ING POIN PO KANGGO ING ING KANGGO 70-an, lan INGKU KANGGO NUNGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="1156.767" dur="0.565"> Ing taun 70, saiki uga ora bisa ngilangi akhir minggu. ONSE KITA </text>
<text sub="clublinks" start="1157.334" dur="1.331"> Wong-wong mau ora bisa nguciwani akhir minggu iki. ONCE KANGGO Nuju ING KOLEKTUR lan Jum’at WE </text>
<text sub="clublinks" start="1158.667" dur="2.198"> Pungkasan Minggu. ONCE KANGGO Nuju ING wulan ARAWA ING JAWA KITA NUNGGAL ING ING TENAGA KANGEN </text>
<text sub="clublinks" start="1160.867" dur="1.632"> DAPAT ING KULIT LAN JAWA KITA BISA SAKIT DENGAN KENE PUTIHAN DEW PO KANGGO ING SUKU. TAPI TAPI </text>
<text sub="clublinks" start="1162.501" dur="3.098"> Bakal NDELENG manawa ING DEW POINTS DIDUKKAN BIT. TAPI PUT ING PO PO ING PANJANG. KANGGO SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="1165.601" dur="2.231"> KANGGO BUKU LIRIK. TAPI PUT ING PO PO ING PANJANG. KANGGO ING KANGGITAN. HEAT FORECAST </text>
<text sub="clublinks" start="1167.834" dur="1.131"> SUKU POINT ING WONG. KANGGO ING KANGGITAN. INEKSE HEAT INDEKS HARI ING NGETHARI </text>
<text sub="clublinks" start="1168.967" dur="1.832"> KANGSA ING PANAS. INEKSE HEAT INDEKS DENGAN KANGGO MUNGKUL 100 JAWA KANGGO WEH KITA NGEBAB TINGGI </text>
<text sub="clublinks" start="1170.801" dur="2.298"> INGGRIS INDEKS INGGO NUNG KULIT 100 YEAH KANGGO NANJAWA TUNGGU ING TINGGI ING RINGKU 90 ING ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1173.101" dur="0.631"> 100 YEAH WELL KENE MANAJAWA TINGGI RINGKASAN 90 ING NGUNGA KANGGO 90 ING ING NGANGGO INGKU-ANAK INGKE TEMPERATUR JUMP UP </text>
<text sub="clublinks" start="1173.734" dur="1.298"> ING TUNGGU 90 ING ING TELAH INGKANG KANGGO MACAM TEMPAT JUMP UP PAKSA ING CENTURY MARK </text>
<text sub="clublinks" start="1175.034" dur="3.198"> GAMPANG TELENGKE TEMPERATUR JUMP UP TUTUP TO MARKUS CENTURY MUNGSA ING JENIS </text>
<text sub="clublinks" start="1178.234" dur="1.231"> TUTUP ING MARKAH CENTURY ING ING ING SADANA NGGENHENG MANUSIA INGGO BASA. </text>
<text sub="clublinks" start="1179.467" dur="1.598"> KANGSA NUNGGUH JAWA KANGGO ING SUKU. KELOMBUTAN FUTURECAST FADE </text>
<text sub="clublinks" start="1181.067" dur="1.032"> HUMIDITY SAIKI. KELOMBUTAN FUTURECAST FADE LITTLE BIT LATER ING INI </text>
<text sub="clublinks" start="1182.101" dur="0.531"> KELOMBUTAN FUTURECAST FADE LITTLE BIT LATER ING WISAN. KITA KITA NGAK INGKE </text>
<text sub="clublinks" start="1182.634" dur="1.465"> LATTOR BITAR LITTOR ING WISATA. KANGGO NATE ING SUKU SORANGAN NGANGGO WANGGO NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1184.101" dur="3.098"> WISATA. KANGGO NATE ING SUKU SORANGAN NGANGGO ING WIS ING NGANGGO MAJAWA TEMPAT LAMPIRAN </text>
<text sub="clublinks" start="1187.201" dur="1.131"> STORMS NGGALKE ING KANGGO ING NGANGGO MACAP TEMPAT LAMPIRAN KANGGO INGKU SUKU. </text>
<text sub="clublinks" start="1188.334" dur="0.598"> PONTIKAN TEMPAT KENE ING NGANGGURU ING SAKA. LENGKAP PLWEA KANGGO DAPAT MELIHAT A </text>
<text sub="clublinks" start="1188.934" dur="0.998"> NEGARA NEGARA. EDWARDS PLATEAU Sampeyan bisa Deleng STORMS FEW NATE TARI ING WANG </text>
<text sub="clublinks" start="1189.934" dur="0.731"> PLATEAU EDWARDS Sampeyan bisa NDELENG STORMS FEW NATE MENGIKUT ING WIS ING AKU KANGGO FET APART PRETTY </text>
<text sub="clublinks" start="1190.667" dur="2.398"> STORMS FEWOMBUT MUKA ING WIS ING NGETENGKE INGKE APLIKAN APART PRETTY Cepet. KITA NGENTAK ANTIKIPATE </text>
<text sub="clublinks" start="1193.067" dur="2.132"> Dheweke bakal Nelpon APART PRETTY Cepet. KITA NGENTAK ANTISIPATE ING SUKU BISA KANGGO ING TANGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="1195.201" dur="2.498"> Cepet. KITA NGENTAK ANTISIPATE ING SUKU APA DITANGGANG DENGAN DENGAN SAN ANTONIO lan </text>
<text sub="clublinks" start="1197.701" dur="2.831"> SUKU ING NGANGGO APA DITANGGANG DENGAN SAN ANTONIO lan ING NGANGGO KES TENAGA LIRIK KENE </text>
<text sub="clublinks" start="1200.534" dur="0.531"> DIGUNAKAN KE SAN ANTONIO lan ING AKU KES TENAGA KANGGO LENGKAP. HARI ING UNTUK UP </text>
<text sub="clublinks" start="1201.067" dur="0.698"> AKU KES TENAGA KANGGO LENGKAP. HARI INGGRIS ING PUTRA 93. BREEZY KANGGO GOT </text>
<text sub="clublinks" start="1201.767" dur="2.732"> TOO. HARI INGGRIS PADE ING JAWA 93. BREEZY GUNUNG SAIKI NGAPAK ING SAPI </text>
<text sub="clublinks" start="1204.501" dur="0.564"> KANGGO 93. BREEZY KANGGO NATE INGGRIS NGANGGOTE ING SAIKI NGANGGO LENGAN 10 TO 20 MILES PER HOUR. </text>
<text sub="clublinks" start="1205.067" dur="2.665"> PANJENENGAN INGGRIS NGANGGOTH INGGRIS UNTUK 10 TO 20 MILES PER WANG. HEAT INDEX ANYWHERE DARI 97 TO </text>
<text sub="clublinks" start="1207.734" dur="3.098"> KANGGO 10 TO 20 MILES PER HOUR. HEAT INDEX ANYWHERE DARI 97 TO 100. </text>
<text sub="clublinks" start="1210.834" dur="1.031"> HEAT INDEX ANYWHERE DARI 97 TO 100. 95 SELASA, 96 WEDNESDAY, </text>
<text sub="clublinks" start="1211.867" dur="2.532"> 100. 95 TUESDAY, 96 WEDNESDAY, 98 PELEKTUR GAMPANG TO 100 Jumuah </text>
<text sub="clublinks" start="1214.401" dur="2.931"> 95 TUESDAY, 96 WEDNESDAY, 98 KELUAR TINGKATAN TO 100 JAWA lan ING JULAI 4TH Kanthi PITAKUAN </text>
<text sub="clublinks" start="1217.334" dur="0.598"> 98 KELUAR PANUTUP KANGGO 100 Jum'at lan ing JULAI kaping 4 kanthi BITAN HARI INGKANG. AKU MUKA KANGGURU </text>
<text sub="clublinks" start="1217.934" dur="2.398"> Lan mlebu ing JULAI 4th ​​kanthi BITAR HITUS HUDE. AKU NUNGGUH Sampeyan NUNGGAL PUSUS PUSAT KENE DENGAN SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="1220.334" dur="0.898"> BIT OF HAZE. AKU NUNGGUH Sampeyan NUNGGAL PUSUS PUSAT KENE DENGAN ING INI </text>
<text sub="clublinks" start="1221.234" dur="4.565"> ING ANOTHER.IF ING SUKU >> SUKU PITIK ING UNGGUL UNDANG-UNDANG UNGGAL KANGGO ING ING SUKU. </text>
<text sub="clublinks" start="1225.801" dur="2.898"> >> ING SUKU BASA SANG UNGGUH UNGGUL SAIKI ING ING KABEH. Sampeyan MENGGUNAK lan HIT A 100 </text>
<text sub="clublinks" start="1228.701" dur="2.398"> SAIKI SUKU. KANGGO MACAPAK LAN NYALIKE 100 INGKANG KANGEN. KANGGO ING SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="1231.101" dur="3.031"> KANGGO MACAPAK LAN NYALIKE 100 INGKANG KANGEN. ING BISA NGGENAL ING ING SENANG KANGGO ING NGENTOT </text>
<text sub="clublinks" start="1234.134" dur="0.931"> WAYANG MACAM. ING BISA NGGALKE ING SUKAN IKI KANGGO ING JAWA KANGGO JAWA KAKEN </text>
<text sub="clublinks" start="1235.067" dur="0.598"> NENGGALKAN SEGAL KANGGO ING JULAI JADI JAWA KANGGO MUNGGUN ING NGANGGO LAN DEZ BRYANT </text>
<text sub="clublinks" start="1235.667" dur="0.598"> DATENGAN JOLI JAWA NENG ING DENGAN lan DEZ RAKYA NGADI APLIKASI PANJENE </text>
<text sub="clublinks" start="1236.267" dur="169.298"> Rawuhé lan DEZ BRYANT NGANGGO APLIKASI PIRIK </text>
<text sub="clublinks" start="1405.567" dur="2.965"> A APLIKASI LAMPIRAN ING ING NGALAKI WAKTU 10 TARI ING AKSARI KELULUSAN >> POSITIF </text>
<text sub="clublinks" start="1409.566" dur="3.966"> COVID-19 KES DENGAN ING SEKOLAH DENGAN KOLEKTOR TINGGI LENGKAP KENE </text>
<text sub="clublinks" start="1413.534" dur="0.898"> SEKOLAH TINGGI KAMI KANGGO DIPANGGULIS UNTUK KANGGO ING SUKU DENGAN TEMA </text>
<text sub="clublinks" start="1414.434" dur="0.798"> DIPANGGUH UNTUK GAMPANG NUKAP DENGAN ING SUMMERTIME WORKOUT JUDSON lan </text>
<text sub="clublinks" start="1415.234" dur="0.731"> KANGGO TENGAH SUMMERTIME WORKOUT JUDSON lan KABUPATEN SEKOLAH NORTHEAST </text>
<text sub="clublinks" start="1415.967" dur="0.532"> SUMMERTIME WORKOUT JUDSON lan DAERAH SEKOLAH BULAN wis DITANGGUT UNTUK MELAYANGKE </text>
<text sub="clublinks" start="1416.501" dur="0.431"> DAERAH SEKOLAH BULANAN NENGGOLEH DIDANG UNTUK METEPAHKAN KEJATIAN SUMMER </text>
<text sub="clublinks" start="1416.934" dur="2.031"> DIPANGGO UNTUK MEMBANGUNKAN KECAPANGAN SUMMER ING SUKAN DENGAN PROGRAM MENENGAH </text>
<text sub="clublinks" start="1418.967" dur="2.032"> KOMUNITAS SUKMER lan PROGRAM KONTOR ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1421.001" dur="0.564"> PROGRAM PADULIHAN DANAJANA KURSIA HEAD JUDSON </text>
<text sub="clublinks" start="1421.567" dur="0.965"> INGKANG JUDSON HEAD COACH RODNEY WILLIAMS DITULUSKE </text>
<text sub="clublinks" start="1422.534" dur="0.598"> KANGGO JUDSON HEAD COOT RODNEY COACH KANGGO KANGGO ING KAMPUNG CAMPUS. TEMBANG </text>
<text sub="clublinks" start="1423.134" dur="2.098"> RODNEY WILLIAMS KANGGO KE CAMPUS NEWSPAPER. GELANG TELPON ING JET TO SEKOLAH INGKAH SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="1425.234" dur="0.898"> THE CAMPUS NEWSPAPER. GELANG TELPON YANG JET ING SEKOLAH KANGGO NENGGOLEKA ING SUMMER </text>
<text sub="clublinks" start="1426.134" dur="2.931"> YANG JET ING SEKOLAH KANGGO NAMPI NAMPI PROGRAM SUMMER ING ING ING TINGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="1429.067" dur="0.998"> ING PROGRAM SUMMER ING ING ING ING ING JAWA KANGGUL 13 JULAI MUNGSA MONITORING </text>
<text sub="clublinks" start="1430.067" dur="1.532"> PROGRAM ING ING ING JULAI kaping 13 Juli INGUN MONITORING SEKOLAH DENGAN Pungkasan Sekolah SITUASI </text>
<text sub="clublinks" start="1431.601" dur="0.598"> JULAI 13 ING WULANGAN MONITORING SITUASI WULANG SEKOLAH DENGAN SEKOLAH DOKRI PENTING, AWA </text>
<text sub="clublinks" start="1432.201" dur="1.498"> SITUASI KABUPATEN SEKOLAH DOKSIS SEKOLAH DENGAN SEKOLAH, PELANCONGAN AWAL SUKUR </text>
<text sub="clublinks" start="1433.701" dur="0.698"> SPOKESPERSON DOKRI, KABUPATEN KOMPUTER DENGAN KABUPATEN SEMUA KABUPATEN SEKOLAH </text>
<text sub="clublinks" start="1434.401" dur="2.531"> PELANCONGAN JUGA YANG DITANGGALKE ING KARANGAN KABUPATEN SEKOLAH YANG DENGKE JABURAN </text>
<text sub="clublinks" start="1436.934" dur="1.031"> SEMUA KABUPATEN SEKOLAH KABUPATEN INI UNTUK MANAJAWA REAGAN JOHNSON KURSUS GURU </text>
<text sub="clublinks" start="1437.967" dur="0.598"> INGKE INGKE REAGAN JOHNSON KURSUS JAMINAN KANGGO LEE MACARTHUR MADISON, WE'LL JUGA </text>
<text sub="clublinks" start="1438.567" dur="2.632"> JAMINAN TANPA KONEKTOR LEE MACARTHUR MADISON, WE'LL JUGA JAWABAN CAMPUR SUMMER </text>
<text sub="clublinks" start="1441.201" dur="1.631"> MACARTHUR MADISON, WE'LL DENGAN NAMPI KAMPUNG SUMMER ING DENGAN PADAN ING PUTRA </text>
<text sub="clublinks" start="1442.834" dur="2.331"> TAMPILAN KAMPUNG SUMMER ING DENGAN PADAN ING KANG ING PUTRA ING SUKU MUNGGU lan ING KITA NGUTI </text>
<text sub="clublinks" start="1445.167" dur="0.532"> Miwiti DENGAN PADAN ING KULIT SUKU MUNGGUNG lan ING ING NGGO ING ING SUKU NORTHSIDE IS ALL </text>
<text sub="clublinks" start="1445.701" dur="0.498"> SAIKI MINGGU lan INGGRIS NATE ING ING SUKU BASA NUNG TENGGU SEMUA SEKOLAH ING DISRI </text>
<text sub="clublinks" start="1446.201" dur="0.464"> ING NORTHSIDE NATE ING SEKOLAH ING SEKOLAH DIDANGGALKAN SEMUA KANGGURU </text>
<text sub="clublinks" start="1446.667" dur="0.998"> SEKOLAH ING DOKRI NUNGGALKAN SEMUA PROGRAM KONSITING PELANGGANAN </text>
<text sub="clublinks" start="1447.667" dur="3.198"> GAMPANG SEMUA PROGRAM KONSITING GOLEKS ANTARA KANGGO UNTUK UNTUK NEGARA 2 MINGGU </text>
<text sub="clublinks" start="1450.867" dur="3.132"> PROGRAM KOMUNITAS AS NGANGGO UNTUK NEGARA 2 MINGGU SAKA SUKU KABUPATEN. </text>
<text sub="clublinks" start="1454.001" dur="2.964"> UNTUK NEGARA 2 MINGGU SUKU BASA ING KANGGO. >> WELL, sampeyan ngerti </text>
<text sub="clublinks" start="1457.3" dur="2.432"> 3.50 ALONG FINE PIA LATE BISA CAMPURAN MUNGKU LAN ING NGEDANG APA KANGSA DENGAN KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1459.734" dur="1.965"> KANGGO ING SUKU DENGAN LAN NENG NAMPANG KANGSA ING NGANGGO NGANGGO UNDANG-UNDANG MANGSA DIDANG NAMPAK DENGAN NGAPAK </text>
<text sub="clublinks" start="1461.701" dur="2.098"> SANGSA ING NGAPENKE ING NGANGGO UNDANG-UNDANG KANGGO MUNGSA DENGAN MUNTUT NGANGGO ING NGANGGO ING ING TANGGAL DENGAN GAMPANG. NGEDENGKE </text>
<text sub="clublinks" start="1463.801" dur="2.931"> PENTING DENGAN NGANGGO TAPI MEREKA DENGAN INI GOT ROLE ING GAIN. NUNGGUH DENGAN MIKE ING NGUT ING DIPANGGO UP READY TO </text>
<text sub="clublinks" start="1466.734" dur="0.565"> GOT ROLE ING GAMPANG. NUNGGAL ING ING ING NGANGGO NANGGAL DENGAN ULANGAN DENGAN OLEH UMAT UMBRELLAS </text>
<text sub="clublinks" start="1467.301" dur="2.131"> GOT OLEH DENGAN READY DENGAN MENGIKUT DENGAN HEATHER UMBRELLAS SUKAN YESTERDAY ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1469.434" dur="3.065"> DENGAN HEATHER UMBRELLAS ING SEKTOR YESTERDAY ING NGANGGO LAPAK ARAP LAP 80 PRINSIA REINS </text>
<text sub="clublinks" start="1472.501" dur="0.331"> YESTERDAY SEEMA KANGGO MUKA TANPA LAPAK 80 KANGGOAN PRINSUS PRIEBUS PREVIOUS, </text>
<text sub="clublinks" start="1472.834" dur="0.631"> AROUND LAP 80 REINCE PRIEBUS PREVIOUS KERJA, RYAN PREECE PRENCE SARI PADA 22ND IN </text>
<text sub="clublinks" start="1473.467" dur="2.165"> PREVIOUS KARYA, ROHANE PRYE RYAN DARI 22ND ING TURNER TURNER MELENGGANG </text>
<text sub="clublinks" start="1475.634" dur="0.298"> RAYAN PRYE RYAN DARI 22ND ING TUNNEL TURNER MEMBANGGAL ING AKU </text>
<text sub="clublinks" start="1475.934" dur="2.931"> TUNNEL TURNER MANGGO ING ING BUBBA ING JAMINAN DUMADI GETTING </text>
<text sub="clublinks" start="1478.867" dur="0.632"> GETUNGAN BUBBA ING JAMIN NENGGALKI GETTING HIT HE </text>
<text sub="clublinks" start="1479.501" dur="1.064"> BUBBA NUNG MUNGGUNG JAWA NENGGANGGALKE ING DENGAN NEGARA DENGAN 16 KANGGO UNTUK MARTIN </text>
<text sub="clublinks" start="1480.567" dur="3.032"> HIT HE STIK DENGAN 16 KEDAI KANGGO PITS JUNIOR MU TRUEX ing DENNY </text>
<text sub="clublinks" start="1483.601" dur="0.998"> GOLONGAN OLEH 16 KANGGO UNTUK PITU JUNIOR TRUEX JUNIOR MARTIN ING DESEN HAMLIN </text>
<text sub="clublinks" start="1484.601" dur="0.631"> PITS TRUEX JUNIOR ING DENNY HAMLIN KANGGO MUDAH RISIKO MUDAH PARI ING </text>
<text sub="clublinks" start="1485.234" dur="1.798"> HAMLIN KANGGO RISIKO TINGGO BASA ING NGANGGO ING NGANGGO RADE NEGARA NEGARA </text>
<text sub="clublinks" start="1487.034" dur="1.198"> RISIKO TINGGI PARI ING NGANGGO WANGSULI NGANGGO RADU NEGARA NEGARA ING NGANGGO SUKUT NIKO DENGAN 4th ING </text>
<text sub="clublinks" start="1488.234" dur="3.198"> NATE RADU NEGARA NEGARA NGANGGO SUKA NIKO PAKET SUKAN 4th ING SUKAN lan ITAUN AT </text>
<text sub="clublinks" start="1491.434" dur="2.931"> DUKA JAWA NATE NIKO WULANG KENE PAKSA 4 lan ING POSONO. </text>
<text sub="clublinks" start="1494.367" dur="3.032"> TUKAN LAN IS ING PIKONO 6. >> Lan SAID YES BIRDS bakal </text>
<text sub="clublinks" start="1497.401" dur="1.131"> POCONO. >> Lan SAID YES BIRDS bakal ngrampungake TEMA 2019 </text>
<text sub="clublinks" start="1498.534" dur="1.998"> >> Lan SAID YES BIRDS Bakal NANGGALKEJAWA 2019 2020 SEHARI INI JULAI 31ST IN </text>
<text sub="clublinks" start="1500.534" dur="0.531"> RESUME TEMA 2019 2020 SEHARI INI JULAI 31 IN ING PROVIDMEN PELABURAN BUBBLE </text>
<text sub="clublinks" start="1501.067" dur="0.698"> 2020 SEHARI INGGUL JULAI 31ST ING ENVIRONMENT BUBBLE NGENTANGGAL NUKA NBA, DUNIA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1501.767" dur="2.765"> TENAGA INGGO BUBUKA NUNGGAL ING NBA, ING DUNIA KANGGO SUKAN COMPLEX IN DISNEY </text>
<text sub="clublinks" start="1504.534" dur="0.465"> NUNGGAL NBA, ING SANGGUH WANGI KOMPLEX ING DUNIA ING ING ING ING ASLANDO, ING </text>
<text sub="clublinks" start="1505.001" dur="2.764"> KOMPLEX GAMPANG SUKU ING DUNIA ING ING ING ORLANDO, ING VERISI. Pungkasan JULAI 31ST </text>
<text sub="clublinks" start="1507.767" dur="1.898"> DUNTUNG ING ASLANDO, ING VERISI ING. Pungkasan JULAI 31ST LAMPIRAN ING </text>
<text sub="clublinks" start="1509.667" dur="0.398"> VERTIKAL. Pungkasan JULAI 31ST LAMPIRAN ING SACRAMENTO, KINGS. </text>
<text sub="clublinks" start="1510.067" dur="1.432"> LAMPIRAN ING SACRAMENTO, KINGS. >> Lan ALONG ING ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1511.501" dur="1.198"> SACRAMENTO, KINGS. >> Lan ALONG ING ING Wong-wong bakal muter siji dolanan ing urip sing luwih </text>
<text sub="clublinks" start="1512.701" dur="0.598"> >> Lan ALONG ING ING Wong-wong bakal Muter SAIKI GAME ON LIGHT RIGHT SINI DI KSAT 12 ING OGOS 9 </text>
<text sub="clublinks" start="1513.301" dur="2.431"> Muter siji dolanan ing kutha sing luwih apik ing omah iki ing KSAT 12 ING OGOSA 9 taun LAKON </text>
<text sub="clublinks" start="1515.734" dur="1.231"> Wonten ing KSAT 12 ING OGOS 9 ING AKU ING APA PELIKAN AS AS </text>
<text sub="clublinks" start="1516.967" dur="0.698"> LAMPIRAN PELIKAN ASING ASAWAN ING 2 O'CLOCK. </text>
<text sub="clublinks" start="1517.667" dur="0.498"> PELIKANS ing 2 O'CLOCK. >> GAMPANG TEMA 8 Game </text>
<text sub="clublinks" start="1518.167" dur="2.498"> 2 O'CLOCK. >> WULARI ULAN 8 GAME PANGGO ING ING SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="1520.667" dur="0.498"> >> TULISAN TEMPAT 8 GAME UNTUK KANGGO ING SUKU DENGAN UTAH JAZZ ON </text>
<text sub="clublinks" start="1521.167" dur="3.032"> DITENGGALKE PADA SENYANA LAGI UTAH JAZZ ING OGOSUN 13 ORA UNTUK MELIHKAN Yen dheweke bisa </text>
<text sub="clublinks" start="1524.201" dur="1.831"> UTAH JAZZ ING OGOS 13 MACARI Yen dheweke bisa nyandhak dheweke 22 SEHARI PLAYOFF </text>
<text sub="clublinks" start="1526.034" dur="1.898"> OGOSYE 13 WULISAN Yen dheweke bisa ngindhari dheweke 22 SEHARI PLAYOFF STREAK ING AKU. KANGGO SUKU BAKAL </text>
<text sub="clublinks" start="1527.934" dur="0.798"> GAMPANG TINDAK 22 SEHARI PLAYOFF STREAK ALIVE. TAMPILAN KANGGO NATE TANGGAL KANGGO 4 GAMES </text>
<text sub="clublinks" start="1528.734" dur="1.231"> NANGGunakake. GURU BASA SUMAD TANGGAL KANGGO 4 GAMES MANGSA GAMESAN MEMPHIS </text>
<text sub="clublinks" start="1529.967" dur="1.198"> NANGGALKAN SEGAL 4 GAMES MANGSA ING GRIZZLI MEMPHIS sing ING PUTRA 8 </text>
<text sub="clublinks" start="1531.167" dur="0.565"> GAMPANG GRIZZLI MEMPHIS Sapa sing ING INSAN ING SUKAN TANGGO lan AKAN </text>
<text sub="clublinks" start="1531.734" dur="0.598"> Sapa sing ING INSAN ING SUKU WULANG lan ING AKU JARI </text>
<text sub="clublinks" start="1532.334" dur="0.765"> PLAYOFF SPOT ING KABUPATEN WESTERN LAN SPURS Duwe GAME GOLEKSI GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="1533.101" dur="2.998"> KONSUS lan GAMPANG SUKAN GAMPANG GAMPANG GAMPANG GRIZZLI KANGGO DENGAN OGOSA KEDUA. </text>
<text sub="clublinks" start="1536.101" dur="1.764"> WONO GAMPANG GOLEKTIKAN GRIZZLIES DIPUNTUT UNTUK OGOS A. SAIKI lan Gawe UP </text>
<text sub="clublinks" start="1537.867" dur="0.298"> Jadwal kanggo OGOS A. SAIKI lan Gawe UP sing GROUND. </text>
<text sub="clublinks" start="1538.167" dur="0.598"> SAIKI lan Gawe UP sing GROUND. >> DIDANG SEKAR: ING ING SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="1538.767" dur="2.332"> ING GROUND. >> DIDANG SEKAR: ING SAIKI DENGAN SEKOLAH KOMPUTER SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="1541.101" dur="0.531"> >> DIDANG SEKAR: ING SAIKI DENGAN SEKOLAH KOMPUTER SAIKI UNTUK ING NGEWARI ING SAKA 8 </text>
<text sub="clublinks" start="1541.634" dur="1.998"> DI JADI KOMPUTEN GAMPANG UNTUK KANGGO UNTUK ING SAIKI LAGI 8 GAMES, SACRAMENTO, MEMPHIS, </text>
<text sub="clublinks" start="1543.634" dur="0.631"> KANGGO UNDANG-UNDANG LAMPIRAN ING LAGU 8 GAMES, SACRAMENTO, MEMPHIS, PHILADELPHIA, DENVER, UTAH, NEW </text>
<text sub="clublinks" start="1544.267" dur="1.998"> GAMES, SACRAMENTO, MEMPHIS, PHILADELPHIA, DENVER, UTAH, ORLEANS NEW. ING KSAT 12 Lan HOUSTON </text>
<text sub="clublinks" start="1546.267" dur="2.098"> PHILADELPHIA, DENVER, UTAH, NEW ORLEANS. ING KSAT 12 Lan HOUSTON lan UTAH ING AKU TINDAK A </text>
<text sub="clublinks" start="1548.367" dur="3.198"> ORLEAN. ING KSAT 12 Lan HOUSTON lan UTAH ING AKU TINDAK BABAD ING ING ING </text>
<text sub="clublinks" start="1551.567" dur="0.732"> Lan UTAH ING AKU TINDAKAN UNTUK KANGGO ING ING SEMBATHAN lan MENGGELENG MAMPIK </text>
<text sub="clublinks" start="1552.301" dur="0.398"> BACK UNTUK LENGKAN ING DENGAN MENGGELENG LAN MONTENG MEMPHIS LAN PHILADELPHIA. </text>
<text sub="clublinks" start="1552.701" dur="2.798"> Lan MENGGANG MEMPHIS lan PHILADELPHIA. >> SEMEN PADHAD DIDANGGO DAVIS </text>
<text sub="clublinks" start="1555.501" dur="2.131"> Lan PHILADELPHIA. >> SEMEN SAIKI DUMADAK DENGAN DAVIS LOVE HER. </text>
<text sub="clublinks" start="1557.634" dur="1.231"> >> SEMEN SAIKI DUMADAK DENGAN DAVIS LOVE HER. >> DIDANG SEKAR: PENTING </text>
<text sub="clublinks" start="1558.867" dur="0.998"> Nresnani. >> DARANG DIDANG: KANGGO COWBOYS STAR DEZ BRYANT MADU A </text>
<text sub="clublinks" start="1559.867" dur="1.098"> >> DAVID SEARS: KANGGO COWBOYS STAR DEZ BRYANT DADU PAKSA ING SAN ANTONIO </text>
<text sub="clublinks" start="1560.967" dur="1.098"> COWBOYS STAR DEZ BRYANT DITUKU KANGGO DI SAN ANTONIO OLEHING MINGGU ING ING SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="1562.067" dur="0.832"> PENTING ING SAN ANTONIO ING KAWINAN INGKE SUKU DENGAN ING SUKU DENGAN SUKUR </text>
<text sub="clublinks" start="1562.901" dur="3.031"> MUNGKU ING ING SUKU SUKU TARI ING SUKU DENGAN ING SUKUR DENGAN MANGSA NANYA DENGAN ANY QUE BEES </text>
<text sub="clublinks" start="1565.934" dur="0.998"> KANGGO ING SUKU DENGAN INGKANG KANGSA DENGAN ASI ANY QUE ING INSAN ING SAN ANTONIO, LET ING ING SES </text>
<text sub="clublinks" start="1566.934" dur="0.565"> AFTERNOON ASKING ANY QUE BEES IN SAN ANTONIO, LET'S DAPAT SAIKI KARYA. SARI KOMPUTER SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="1567.501" dur="1.664"> IN SAN ANTONIO, LET ING GK NGAPAL ING SAKAR. KAWASAN KOMPUTER SARI NGGOLAH SEKOLAH LAN POTONG </text>
<text sub="clublinks" start="1569.167" dur="3.032"> KARYA. KAWASAN KOMPUTER ING SEKOLAH DENGAN SEKOLAH DENGAN SEKOLAH DAN KOLEJ </text>
<text sub="clublinks" start="1572.201" dur="1.264"> SEKOLAH DENGAN KOLEKTOR DAN KOLEKTOR DENGAN ING KANGGO 8 Bengi Paling Pungkasan </text>
<text sub="clublinks" start="1573.467" dur="2.465"> DITENGGALKE ING JAWA 8 ING Pungkasan BAKAL NENGGALAKI PIC ING SAN ANTONIO </text>
<text sub="clublinks" start="1575.934" dur="0.931"> NUNG TINDAK PEDIAKI PIK ING ING SUKAN ANTONIO DUCKS ELITE A 7 PADA 7 SQUAT </text>
<text sub="clublinks" start="1576.867" dur="0.565"> PIC ING ING SAN ANTONIO DUCKS ELITE A 7 ING 7 SQUAT SENTING HE NATE NGUNTUKAN WISNA </text>
<text sub="clublinks" start="1577.434" dur="2.665"> DUKTUR ELITE A 7 ING 7 SQUAT MENG UBAT MAJLIS NGENTENKE ING NGANGGO INGGU KANGGO lan KANGGO NGGOLAH KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1580.101" dur="0.664"> Ngomong Dheweke Ora bisa Nuduhake INGKE ING ING NGANGGAL INGGU LAN KANGGO BISA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1580.767" dur="2.232"> INGIN INGGU KANGGURAN lan KANGGO KANGGO ING ING ING ING AKU INI </text>
<text sub="clublinks" start="1583.001" dur="3.198"> SULU-ING ING INI INI SUKU ING AKU MAMPU ING AKU KANGGO. DEZ </text>
<text sub="clublinks" start="1586.201" dur="3.164"> TEMA ING INI SUKU DENGAN KABUPATEN ING AKU KANGGO. ADZ ADDRESS. </text>
<text sub="clublinks" start="1590.8" dur="4.499"> >> Yen sampeyan ora bakal urip ing tanggap. KANGGO. ... </text>
<text sub="clublinks" start="1596.866" dur="2.766"> EVERYBODY ING RASA ING KANGGO lan Kula ngertos APA KANGGO SUKU DENGAN KITA </text>
<text sub="clublinks" start="1599.634" dur="0.131"> Lan aku ngerti APAKAH KUKURAN HUKUM YANG KITA ... </text>
<text sub="clublinks" start="1599.767" dur="2.698"> HARAPAN YANG KAMI ... SEMUA PANAL ING NGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1602.467" dur="3.232"> ... SEMUA PANJENAKAN lan ING ING NGANGGO ING KANGGO, ING KITA NGAKAK. </text>
<text sub="clublinks" start="1605.701" dur="3.098"> ALL WAKTU lan Ora WULANG ING NGANGGO ING KANGGO, TAPI KITA KANGEN. Sampeyan ora bisa njaluk CAUGHT </text>
<text sub="clublinks" start="1608.801" dur="0.731"> ING KANGGO, ING KITA NGANGGO. Sampeyan ora bisa nuli ngatasi wektu. </text>
<text sub="clublinks" start="1609.534" dur="3.198"> Sampeyan ora bisa nuli ngatasi wektu. Kowe ngerti, luwih saka kabeh </text>
<text sub="clublinks" start="1612.734" dur="3.031"> UP ING Wengi. KANGGO ngerti, NUNGGAL SEMUA HEAD. </text>
<text sub="clublinks" start="1615.767" dur="2.232"> KANGGO ngerti, NUNGGAL SEMUA HEAD. RAKYAT PARAMOUNT INGKANG </text>
<text sub="clublinks" start="1618.001" dur="2.098"> HEAD. RAKYAT PARAMOUNT INGKANG ING WANG SAMYA. </text>
<text sub="clublinks" start="1620.101" dur="5.064"> RAKYAT PARAMOUNT INGKANG ING WANG SAMYA. >> MANGSA ING NGANGGO A </text>
<text sub="clublinks" start="1625.167" dur="0.565"> KANGGO SAME. >> MANGGANG DENGAN PISAN WULANG Awal >> DENGAN KAYU DENGAN KAYU </text>
<text sub="clublinks" start="1625.734" dur="1.031"> >> MANGGANG DENGAN PISAN >> ING NGANGGUR KANGGURU ING ING TANGGUNG JAWA TENGAH GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="1626.767" dur="2.032"> >> DENGAN KAYU KANGGO ING AKU MENGGUNJUKU LUKU NAMPAK INGGAL GAMPANG ING SENYANA NGGAL. </text>
<text sub="clublinks" start="1628.801" dur="0.564"> PESANAN ALONG UNTUK GAMPANG NAMPAK INGGAL ING AKU NGENTOT. DAPAT KANGGO RASUL ING NEGATIF </text>
<text sub="clublinks" start="1629.367" dur="2.598"> GAMBAR TUNGGUH PESAKIT HEBAT. DAPAT KANGGO RANGKA INGGRIS ING NEGATI ING ING BAB LAGU. </text>
<text sub="clublinks" start="1637.766" dur="1.733"> MENGIKUT APA YANG KANGGO ING NGANGGO PUTRA, YEAH, KANGGO UNGGIRAN ING UNTUK KANGGO MANGSA ING NGENTOT </text>
<text sub="clublinks" start="1639.501" dur="2.031"> CAST, YEAH, ING UNDANGGALKE ING ING UNTUK KANGGO TAPI MASIH ING BALAK ing NOON, APA BASA </text>
<text sub="clublinks" start="1641.534" dur="0.631"> NAWAPI TAPI KANGGO MACAPAT PADA BULAN, NO TEKNOLOGI BARU DITENTUKKE </text>
<text sub="clublinks" start="1642.167" dur="2.665"> BALAYAN ing NOON, APA TEKNOLOGI Anyar DIDANG UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG NGAJAWA </text>
<text sub="clublinks" start="1644.834" dur="1.431"> TEKNOLOGI KANGGO DIPANGGULI UNTUK NGALAMI KANA ING KENE TETANGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="1646.267" dur="0.298"> MANGSA KANA INGKANGKU SUKU GAMPANG LITTLE BIT GAMPANG. </text>
<text sub="clublinks" start="1646.567" dur="0.565"> LITTLE BIT EASIER. >> DIDANG SEKAR: Lan AS </text>
<text sub="clublinks" start="1647.134" dur="0.498"> BIT EASIER. >> DARANG KANGGO: Lan KARANGAN SUPREME AS KUNCI A </text>
<text sub="clublinks" start="1647.634" dur="1.565"> >> DARANG KANGGO: Lan KARANGAN SUPREME AS KANGGO A LOUISIANA ABORTION LAW APA ITU </text>
<text sub="clublinks" start="1649.201" dur="0.531"> KURSUS SUPREME KUNCI LAWAN LOUISIANA LAWAN APA KENE ING TANGGAP NUNG KENE </text>
<text sub="clublinks" start="1649.734" dur="162.031"> LOUISIANA ABORTION LAW APA ITUJE DENGAN JAWA NABI DENGAN NAMPI DENGKE </text>
<text sub="clublinks" start="1811.767" dur="0.898"> TANGGAP NATE ING KENE DENGAN NABI DITULU ING >> DENGAN DAVID: KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1812.667" dur="1.932"> DITULUSKAN PADANGGAL ING >> PAKSA DAVID: KEMBANGAN SUPREME KUNCI LUKIS LOUISIANA </text>
<text sub="clublinks" start="1814.601" dur="0.698"> >> DINIDIK DIDANG: KARANGAN SUPREME KUNCI LAWANI LOUISIANA KANGGO NUTUP ING PARI </text>
<text sub="clublinks" start="1815.301" dur="0.931"> KURSUS KUNCI TINDAKAN LOUISIANA YANG TINDAK DITUTUT ING NEGARA KELULUSAN KLINIK ING NEGARA </text>
<text sub="clublinks" start="1816.234" dur="0.531"> KENE TELPON NATE ING GRATIS ING GRATIS KLINIK ING NEGARA NEGARA NEGARA NEGARA JOHN </text>
<text sub="clublinks" start="1816.767" dur="1.665"> KLINIKAL KLINIK ING NEGARA NEGARA NEGARA NEGARA JOHN KANGGO Gabung 4 KOLEKTOR GRATIS ING </text>
<text sub="clublinks" start="1818.434" dur="2.998"> KAYU KABUPATEN JOHN KANGGO Gabung 4 KOLEKTOR GRATIS ING MELAYU ING TENAGA LAWAN </text>
<text sub="clublinks" start="1821.434" dur="1.431"> Gabung karo 4 KOLEKTORAN LIBERAL ING NGANGGO ING UNDANG-UNDANG LAWAN </text>
<text sub="clublinks" start="1822.867" dur="0.998"> PADANGKULAN ING UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG. MINGGU </text>
<text sub="clublinks" start="1823.867" dur="0.598"> KANGGIHAN KANGGO. MINGGU ING PENTING IDENTIKAL ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1824.467" dur="2.532"> KANGGIHAN PENTING. MINGGU ING PENTING IDENTIKAL KANGGO INSAN INTAN TEXAS YANG KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1827.001" dur="0.764"> KANGGO PENTAK IDRISAL KANGGO ING ING TEXAS YANG KANGGO STRUCK TEMBANG KUNCI DI 2016 </text>
<text sub="clublinks" start="1827.767" dur="2.865"> SATU ING TEXAS YANG KANGGO STRUCK TEMBANG KANGGO ING taun 2016 NGANGGO 5 TO 4 KANGGO WANG </text>
<text sub="clublinks" start="1830.634" dur="0.598"> STRUCK TURUN TANGGAL ING 2016 ING NGANGGANG 5 TO 4 PUNGSAAN WANG UNTUK KANGGURU DENGAN KARANGAN PENTING </text>
<text sub="clublinks" start="1831.234" dur="2.631"> 5 TO 4 RULING IS WIN UNTUK KANGGO KANGGO RONTOR PENTING sing ora nggenah </text>
<text sub="clublinks" start="1833.867" dur="0.898"> DAFTAR KENYATAAN PENTING sing nggadhekake LUKA WIS ora gampang banget. </text>
<text sub="clublinks" start="1834.767" dur="2.632"> Wong sing UU LAWAN ING ING PERANG GOLEKSI. >> JULIET SAINS JAMINAN </text>
<text sub="clublinks" start="1837.401" dur="3.031"> PERUBATAN NEGARA. >> SAINS JULIET NGADIJATHARGA UNTUK RIM ING JAWA. </text>
<text sub="clublinks" start="1840.434" dur="0.365"> >> SAINS JULIET NGADIJATHARGA UNTUK RIM ING JAWA. GAMPANG GAMPANG Gunakake </text>
<text sub="clublinks" start="1840.801" dur="0.564"> HARGA UNTUK RIM NUKU LAWA. GOLEK DENGAN Gunakake TORAT wong KORONAVIRUS </text>
<text sub="clublinks" start="1841.367" dur="2.098"> GAMPANG Gunakake kanggo TORAT wong KORONAVIRUS YANG DIPANGGO DUMADI PAKAI </text>
<text sub="clublinks" start="1843.467" dur="3.032"> RAKYAT TORAT CORONAVIRUS YANG DUMADI DUMADI DENGAN PROGRAM KESIHATAN GOVERNMENT, ING UNIT </text>
<text sub="clublinks" start="1846.501" dur="2.998"> Ditemtokake dening PROGRAM KESIHATAN GOVERNMENT, NEGARA UNIK DIDANG KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1849.501" dur="1.131"> PROGRAM KESIMPULAN, NEGARA-UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG DUMADANG KANGGO 2000 $ 340 PARA </text>
<text sub="clublinks" start="1850.634" dur="2.098"> STATES ING SAIKI 2000 $ 340 UNTUK DIDI INI KANGGO NANGSA </text>
<text sub="clublinks" start="1852.734" dur="2.131"> 2000 $ 340 UNTUK DADI INI YANG HARGA DENGAN MANGGUT $ 3,120 UNTUK KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1854.867" dur="3.032"> KANGGO ING AKU YANG HARGA DENGAN MANGGUT $ 3,120 UNTUK KANGGO DENGAN INSURANS PRIVATE. </text>
<text sub="clublinks" start="1857.901" dur="2.998"> GAMPANG $ 3,120 UNTUK KAYANGAN DENGAN INSURANS PRIVATE. Apa, GILLEY lan SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="1860.901" dur="0.531"> DENGAN INSURANS PRIVATE. Apa wae, GILLEY lan Manthi yen bakal ngedol Part </text>
<text sub="clublinks" start="1861.434" dur="0.631"> Kadhangkala, GILLEY lan SAIKI ITE bakal Jual Kanggo Bagean partikel negara. KAWASAKI UMUM </text>
<text sub="clublinks" start="1862.067" dur="2.432"> ITAU SUKU UNTUK NEGARA FAR PART POORER. KANGGURU UMUM DIDI KANGGO ING SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="1864.501" dur="3.064"> NEGARA POORER. KANGGURU DIDI NGGOLAH UMUM DUMADAK ING ING ING NGANGGO LAN AS ING </text>
<text sub="clublinks" start="1867.567" dur="1.098"> KANGGO MAJLI KANGGO DIBUAT ING KANGGO ING LAN SANGGO HARGA YEAR, BEN ING PANGGUNG </text>
<text sub="clublinks" start="1868.667" dur="0.998"> KANGGO INGKE LAN AS JENIS TAHUN, NGANGGO INGGRIS KANGGO ANTIKIPATED </text>
<text sub="clublinks" start="1869.667" dur="2.265"> HARGA YEAR, BAKAL KANGGO TANGGAL KANGGO TANGGAL JAWA ING GAMPANG GAMPANG KANGGO TO SHORTEN RECOVERY </text>
<text sub="clublinks" start="1871.934" dur="3.031"> SINET ANTISIPATED DADI GAMPANG NGGAK INGGRIS UNTUK KAMPUNG REKOLEKSI PELUASAN UNTUK TANPA KANGGURU ILLIS </text>
<text sub="clublinks" start="1874.967" dur="2.098"> GOLONG UNTUK KEBANGSAAN PENTAKSIRAN KANGGO PENDIDIKAN KANGGO UNTUK SEHELI SAKOLAH DENGAN JUST </text>
<text sub="clublinks" start="1877.067" dur="0.232"> WAKTU UNTUK TANPA KANGGO BASA SAKOLAH DARI JAWA 4 HARI. </text>
<text sub="clublinks" start="1877.301" dur="0.698"> DENGAN JAWA 4 dina. >> DIDANG SEKAR: PRESIDEN </text>
<text sub="clublinks" start="1878.001" dur="0.531"> 4 HARI >> DARANG DIDANG: PRESIDEN DONALD TRUMP MENENGAH </text>
<text sub="clublinks" start="1878.534" dur="1.265"> >> DARANG DIDANG: PRESIDEN DONALD TRUMP MENJEJAB-LAMPIRAN SAKITNA </text>
<text sub="clublinks" start="1879.801" dur="1.098"> DONALD TRUMP NGENTUKKE ING ORA BASA NGELENGKE US INTELLIGENCE KENE ING KONSEP </text>
<text sub="clublinks" start="1880.901" dur="2.231"> OVERNIGHT SAYING US INTELLIGENCE AS DENGAN KONSEPAN DENGAN UTAWA ATAWA RITIA RUSIA </text>
<text sub="clublinks" start="1883.134" dur="0.598"> INGGRIS INGKENALANGAN INGKE ING KENE ING ING KENE ING ING KANGGO ING KANGGO ING ING KENE </text>
<text sub="clublinks" start="1883.734" dur="2.398"> NGAPAKENE ATAWA ora ROSSIAN LAMPIRAN ROSSIA YANG DIPANGGALKUJUKAN KANGGO TO TALIBAN MILITANTS KANGGO KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1886.134" dur="0.598"> KAWASAN TAWAR KANGGO UNTUK TANGGITAN TALIBAN UNTUK KANGGO TROOPS US ING AFGHANISTAN. EARLIER </text>
<text sub="clublinks" start="1886.734" dur="2.398"> TALIBAN Militansi kanggo mateni TROOPS US IN AFGHANISTAN. PARA PUTRA ING SUKITAN, PRESIDEN TRUMP SAID </text>
<text sub="clublinks" start="1890.866" dur="4.066"> Dheweke ora percaya marang dheweke luwih anyar. </text>
<text sub="clublinks" start="1894.934" dur="0.631"> GAMBAR ADMINISTRASI HIS DIDENGKU ING ING SITUASI. LAPORAN KABUPATEN </text>
<text sub="clublinks" start="1895.567" dur="0.598"> NUNGGUH BEDHARING ING ING SITUASI. LAPORAN KABUPATEN ING JAWA KENE NGETENI KENE </text>
<text sub="clublinks" start="1896.167" dur="2.698"> GAMPANG. LAPORAN YANG DIPANGGO ING JAWA BARU ING KANGGO MUNGGUN DENGAN PRESIDEN </text>
<text sub="clublinks" start="1898.867" dur="1.198"> ING JAWA BARU BASA ING NGETANGGALKE SUKU DENGAN PRESIDEN LAN LAIN </text>
<text sub="clublinks" start="1900.067" dur="0.532"> KANGGO DENGAN PRESIDEN LAN KEDAI ADMINISTRASI LAIN A </text>
<text sub="clublinks" start="1900.601" dur="0.598"> KAWASAN ADMINISTRASI LAIN </text>
<text sub="clublinks" start="1901.201" dur="3.031"> KAWASAN PENTADBIRAN PEJABAT PENTADBIRAN SENIOR SAID PELAN RUMAH PUTIH TO </text>
<text sub="clublinks" start="1904.234" dur="1.531"> SENIOR ADMINISTRATION OFFICIAL SAID ING PUTIH RUMAH PUTIH TO AHLI KABUPATEN BRIEF </text>
<text sub="clublinks" start="1905.767" dur="0.365"> SUKAN RANCANGAN KANGGIH PUTIH ING NGENTOT ING KABUPATEN KANGGO ING TANGGAL. </text>
<text sub="clublinks" start="1906.134" dur="0.765"> BUKU PANJENENGAN ING AKHIR KANGGO TENGAH. >> Militan TUTUP ing PAKISTAN </text>
<text sub="clublinks" start="1906.901" dur="2.498"> KANGGO BENGANG. >> MILITANTS ATTACK IN PAKISTAN STOCK MENGANGGANG MORNING ING </text>
<text sub="clublinks" start="1909.401" dur="0.898"> >> MILITANTS INTAK ING PAKISTAN STOK NGANGGO ING JAMINAN KAMPUNG 2 KARETO </text>
<text sub="clublinks" start="1910.301" dur="3.031"> GAMPANG GAMPANG ING MONTEN KANGGO 2 KANGGURU lan KANGGOAN POLISI KANGGO ING SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="1913.334" dur="0.598"> KAMPUNG 2 KARANGAN lan KORPORNIK DASAR DIKENAN ING ING SCENE lan ING ING TANGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="1913.934" dur="1.198"> TAMPILAN POLIKEMAN DIANGGO ING SCENE lan ING ING ING SAIKI NGANGGO. SUKAN DENGAN A </text>
<text sub="clublinks" start="1915.134" dur="3.131"> SCENE lan ING ING ING SAIKI NGANGGO. SUKSAH UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG PAKISTAN </text>
<text sub="clublinks" start="1918.267" dur="0.732"> PEMBANGUNAN. LAMPIRAN UNTUK GAMPANG PAKISTAN RANGERS. ALL 4 ASSAILANTS, </text>
<text sub="clublinks" start="1919.001" dur="2.998"> KANGGURU PENTING PAKISTAN RANGERS. SEMUA 4 ASSAILANTS, TANGGOLAH UNTUK ATTIK </text>
<text sub="clublinks" start="1922.001" dur="0.798"> RANGERS. SEMUA 4 ASSAILANTS, TANGGOLAH UNTUK ATTAKE KANGGO DITULUS DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="1922.801" dur="1.498"> TANGGAP UNTUK ATTIK KANGGO PUTRA ING 8 MINIT. KAYA FAR DI LEPAS 3 </text>
<text sub="clublinks" start="1924.301" dur="0.531"> ING DITILUH DENGAN 8 MINIT. KANGGO MACAPAK ING LEING 3 KANGGO ING ING KANGSA ING ING </text>
<text sub="clublinks" start="1924.834" dur="2.598"> 8 MINIT. KANGGO NUKANG ING LEPAS 3 Wong KANGGO ING ING KANGGO, ING KETAMINAN 3RD </text>
<text sub="clublinks" start="1927.434" dur="2.031"> Wong-wong sing dipatèni ing ATTACK, Petunjuk KESELAMATAN 3RD ING ING KRITIKAL. </text>
<text sub="clublinks" start="1929.467" dur="0.565"> ATTACK, Penjaga KESELAMATAN 3RD ING KONTUS KRITIKAL. >> DIDANG SEKAR: SUKU DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="1930.034" dur="0.565"> ING CONDITION kritis. >> DIDANG SEKAR: LENGKAP TANPA LIVE. CAMS KANGGO TO 86 KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1930.601" dur="0.564"> >> DIDANG SEKAR: LENGKAP TANPA LIVE. KAMPUNG KANGGO 86 MANGSA lan KANGGO NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1931.167" dur="1.532"> LIVE. KAMPUNG KANGGO ING 86 KANGGURU lan KANGGO LAKON KANGGO LAMPIRAN AS KAMI AT </text>
<text sub="clublinks" start="1932.701" dur="3.098"> Lan Akeh-akehe Pakaryan sing Nggawe Luwih saka AS Utawa Sampeyan ora GONNA GAMPANG KANGGO APA KANGGO GAKUT </text>
<text sub="clublinks" start="1935.801" dur="2.998"> LAMPIRAN AS KAMI ATAU GONNA NATE ING AKU KANGGO APA KANGGO NATE ING NGANGGO KANGGURU UNTUK MANGGUT HUMIDITI. </text>
<text sub="clublinks" start="1940.166" dur="4.966"> >> TANGAN. >> Kita ora ngerti lan ngerti yen pitakon lan kita uga duwe </text>
<text sub="clublinks" start="1945.134" dur="0.565"> >> Kita ora ngerti lan ngerti yen pitakon lan kita bakal duwe minggu Minggu </text>
<text sub="clublinks" start="1945.701" dur="0.631"> SATU KENE TANPA SENI lan ING ING NGEBUT ING Minggu Minggu Yen CAMPURAN MENTERI KENE </text>
<text sub="clublinks" start="1946.334" dur="1.831"> KANGGO ING WULANG HOLIDAY KANGGO CAHAYA ING MINIT KANGGO ING TANGGAL POSITIF MENGENUTKAN INI </text>
<text sub="clublinks" start="1948.167" dur="1.798"> Cahya MINITES KANGGO MANGGIT POSITIF MENGENUT ING ITU KANGGO BISA KANGGO, kowe ngerti, lan JULAI </text>
<text sub="clublinks" start="1949.967" dur="1.698"> KANGGO BISA, KENE KABEH, lan JULAI KANGGO NATE ING TEMPERATUR KENE NGAPAKKAT 100 TANPA KANG ING KENE </text>
<text sub="clublinks" start="1951.667" dur="1.865"> GAMPANG TEMPATUR NATE INGKE NGAPENKE 100 BISA NGGO ING TANGGAL NATE ING TEMPERATUR ING </text>
<text sub="clublinks" start="1953.534" dur="0.531"> NATE 100 TANPA JANGAN, ING TANGGAL NATE ING TEMPERATUR ING PADAN 80 MENGGANG, PAKAI </text>
<text sub="clublinks" start="1954.067" dur="2.598"> NATE GOT TEMPERATURES ING PADANGGANG 80 ING, ING GRUPIS KENE TANPA NGGOLAH INGKE </text>
<text sub="clublinks" start="1956.667" dur="0.532"> PADAN MIDRA 80, PAKAI NU DENGAN KAMPUNG TIDAK DENGAN ING NGEBUT ING NEGARA TEXAS </text>
<text sub="clublinks" start="1957.201" dur="2.498"> TINDAK KANGGO NATE ING NGGALU ING NEGARA TEXAS MANGSA DENGAN MENGANGGANG QUIET GOT UNTUK KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1959.701" dur="0.864"> ING NEGARA TEXAS MANGSA DENGAN MANAJATKAN QUIET GOT UNTUK KANGGO TO ARKANSAS SEBELUM </text>
<text sub="clublinks" start="1960.567" dur="0.932"> KANGGO PRETTY QUIET GOT KANGGO UP TO ARKANSAS sadurunge Sampeyan Nggunakake ANTARA PEMBANGUNAN </text>
<text sub="clublinks" start="1961.501" dur="0.498"> UP TO ARKANSAS sadurunge Sampeyan bakal nonton APA APLIKASI AKTIVITI STORM ING dina iki </text>
<text sub="clublinks" start="1962.001" dur="1.931"> Sampeyan SAIKI ANY SHOWERS STORM AKTIVITI ATAWA lan PRESSURE TINGKATAN Miwiti kanggo Mbangun lan </text>
<text sub="clublinks" start="1963.934" dur="0.598"> ATAWA AKTIVITI lan AKHIRAT PANGGUNG Miwiti kanggo Mbangun lan Dadi Banget Piyambak supaya tuku </text>
<text sub="clublinks" start="1964.534" dur="2.798"> Muga-muga miwiti kanggo nggawe lan dadi manawa kanggo mbukak kantor. TAPI KOKEP NEXT </text>
<text sub="clublinks" start="1967.334" dur="0.465"> DENGAN ING NGANGGO KANGGO NGALAMI CABUT RAIN. TAPI TINDAK KANGGO NATE ING TARI INI SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="1967.801" dur="0.598"> TANGGAL TAPI TINDAK KOMUNIT NATE ING SATU NAMPI AKU ING WANG KABEH. TEMPAT KENE KANGGO DEL RIO </text>
<text sub="clublinks" start="1968.401" dur="1.798"> HARI ING SUKU WIS AKU ING WIS. TEMPAT KANGGO DEL RIO KANGGO Nampilake NEGARA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1970.201" dur="0.664"> Pungkasan. TEMPAT SUKA DONGENG RIO NGEBAB DARI KOLEKSI STORMS NEGARA ING NGGAL ING NGAPAK </text>
<text sub="clublinks" start="1970.867" dur="2.165"> KANGGO NENG WULANG STORMS NEGERI NGENTOT KANGEN DENGAN TANPA ING ING SAN ANTONIO, Sampeyan Deleng KLOUD </text>
<text sub="clublinks" start="1973.034" dur="2.498"> HARI INGKE NGENTANG TANPA ING INI INSAN SAN ANTONIO, Sampeyan Deleng TINDAK KELUAR. MASALAH INGKULIT ING RASA </text>
<text sub="clublinks" start="1975.534" dur="0.731"> ANTONIO, Sampeyan Deleng KOKUS TELPON. KANGGO INGKANG ING KANGGO SAIKI ING KANGGO MUDAH KULIT </text>
<text sub="clublinks" start="1976.267" dur="0.565"> COVER. PRETTY KANGGO RASA SAIKI ING KANGGO MUDAH KULIT GROUDY PALING KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="1976.834" dur="0.631"> SAIKI KANGGO MUKA KEMPULAN GROUD PALING KELUAR TANPA PALING KOTA DIGUNAKAN GUMESAN PAKSA </text>
<text sub="clublinks" start="1977.467" dur="3.098"> KULIT OGING PALING KOTA DUMADI GUNO KATENGAN GRATIS TINGGI DENGAN TANPA PENTING PENTING </text>
<text sub="clublinks" start="1980.567" dur="0.432"> GUNUNG GRATIS GAMPANG TENGAH NGOMBUT OGO TUTUP SANG PUTIH </text>
<text sub="clublinks" start="1981.001" dur="0.598"> NAWAP ING ORA BISA NGANJAWA PANJENENGAN NGENTOT </text>
<text sub="clublinks" start="1981.601" dur="2.098"> LAGU PANJENENGAN lan ING NGANGGO UNGGALENGAN KANGGO ING PALING KELULUSAN </text>
<text sub="clublinks" start="1983.701" dur="0.531"> Lan sing arep nyandhak US PALING KELUARGA PROBABLY ANTARA COUPLE OF HOURS IN SUN </text>
<text sub="clublinks" start="1984.234" dur="2.598"> KELULUSAN GRATIS DENGAN KANGGO ING ING ING ING ING SUN ING NU SUKU DENGAN LAN TEMPERATUR </text>
<text sub="clublinks" start="1986.834" dur="1.031"> COUPLE OF HOURS IN SUN ING MENGIKUT LAN TEMPERATUR MUNGSA DENGAN Miwiti kanggo RAMP UP. </text>
<text sub="clublinks" start="1987.867" dur="1.532"> Nerangake lan TEMPATUR ING AKU Miwiti kanggo RAMP UP. KAWASAN KABUPATEN KENE </text>
<text sub="clublinks" start="1989.401" dur="0.498"> PUNYA Miwiti kanggo RAMP UP. KENEWASING TINGGI BASA ING TINGGI 90 ING, ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1989.901" dur="2.398"> KENE PELUKASAN INGKANG TINGGI ING KANGGO 90 ING, ING ING KABUPATEN KENE Cepet. HEAT </text>
<text sub="clublinks" start="1992.301" dur="0.631"> HARI INGGO 90-an, NGAPAK ING HUMIDITI INGKI KENAL. INFAT HEAT INDUNG MUNGGUH DENGAN 100. </text>
<text sub="clublinks" start="1992.934" dur="2.665"> HUMIDITI Luwih KENAL. INFAT HEAT INDUNG MUNGGAL ING NGUTUS 100. AKU TANPA GAMPANG TANPA GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="1995.601" dur="0.464"> INDEX Muga-muga ditutup nganti 100. AKU TANPA GUNIT LENGKAP LENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="1996.067" dur="0.565"> AKU TANPA GAMPANG LENGKAP LENGKAP KANGGO ING NGANGGO UPPER 90 ING ING NGANGGO HOT NONETHELESS HOT </text>
<text sub="clublinks" start="1996.634" dur="1.898"> KENYATAAN UPPER 90 ING ING NGANGGO Hot Hot and HUMID FOR ALL AS DIDI IN </text>
<text sub="clublinks" start="1998.534" dur="2.931"> 90 INSAN INSAN INSAN ING SUKU PANJENONGAN lan KANGGO UNTUK KANGGO AS INI DI TEUTAN SOUTH. Lan TREND ING </text>
<text sub="clublinks" start="2001.467" dur="0.598"> Lan HUMID UNTUK ASING AS ing kene TEXAS SOUTH. Lan TREND ING ING INGKANG PUTRA </text>
<text sub="clublinks" start="2002.067" dur="0.598"> TEXAS SOUTH. Lan TREND ING ING ING INGKANG MINGGU BASA ING. TAWARAN KANGGO UNTUK TINGGI </text>
<text sub="clublinks" start="2002.667" dur="3.032"> TANGAN INGGRIS ING wulan MINGGU. TAWARAN KANGGO UNTUK PIRANG TINGGI RINGKULAN 93 ING INGKANG APA </text>
<text sub="clublinks" start="2006.4" dur="4.365"> SAIKI ING AWARI ING ING NGANGGO ING SANGGUT BREEZY NGANGGO ING WULANG 10 TO 20 MILES PER HOUR. </text>
<text sub="clublinks" start="2010.767" dur="2.232"> PADANGGawon NGANGGAL WANGSULAN INGGRIS 10 ING NGANGGUT 20 MILES PER HOUR. TALK WE'LL Luwih akeh babagan </text>
<text sub="clublinks" start="2013.001" dur="1.031"> WINDS 10 TO 20 MILES PER HOUR. TALK WE'LL Luwih akeh babagan pitunjuk sing ora dikarepake </text>
<text sub="clublinks" start="2014.034" dur="5.331"> PENTING lan APA JULUS 4 PULANG KENE ING ING SAIKI ING PALING KAMPUNG DENGAN ING BISA </text>
<text sub="clublinks" start="2019.367" dur="0.198"> SAIKI NATE ING NGGALU ING PALING HARI ING NGENTUK ING JAWA TUNGGUL BIT. </text>
<text sub="clublinks" start="2019.567" dur="0.532"> NANGGAP ING ING SAHA BIT DAVID. >> DENGAN DAVID: SALUR </text>
<text sub="clublinks" start="2020.101" dur="0.631"> DIDID. >> DIDANG SEKAR: MUNGKUL INGKU TEKNOLOGI JUSTIN DIDANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2020.734" dur="2.565"> >> DINIDIK DIDANG: INGKOLEKTIK JUSTIN TEKNOLOGI NGANGGO ING SUKU PERIK INGGU NGANGGOLEKAL </text>
<text sub="clublinks" start="2023.301" dur="0.298"> TEKNOLOGI JUSTIN DUMADANG TANPA SANGSA NGANGGO MACAMEN PANGGILAN PANGGILAN KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="2023.601" dur="2.998"> NGANGGO Nggawe LUKISAN NGOMONG TEK TOOL KANGGO KAMI. TEMA ING AKU ING SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="2026.601" dur="0.931"> COMMON TECH TOOL. Wong-wong mau uga bisa ngluwari US </text>
<text sub="clublinks" start="2027.534" dur="0.598"> TECH TOOL. Wong-wong Dhewe bakal bisa ngirit USA VISIT TO Kantor DOKTOR. KARINA ABC </text>
<text sub="clublinks" start="2028.134" dur="2.398"> Ngirit USUS VISIT ING JAWATAN GOKONGAN. ABC'S KARINA MITCHELL MENGANGGUTKE APA PITANGGIH NGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="2030.534" dur="2.998"> KAWASAN DOKTOR. ABC'S KARINA MITCHELL LAMPIRAN APA KERJA GAWA TEKING KOLEKA PENTING. </text>
<text sub="clublinks" start="2035.166" dur="3.466"> >> Yen anak sampeyan bisa tuku lan tuku kanggo nyoba kanggo menehi pengalaman </text>
<text sub="clublinks" start="2038.634" dur="1.631"> KANGGO lan NGANGGO ING NGENGGUTKE ING NGANGGO INGKANG NGANGGO ING SADIRIA </text>
<text sub="clublinks" start="2040.267" dur="0.932"> EXPERIEN bisa NGEDALIKE NGANGGO ING WARNA NGANGGO INGKANG INGKANG INGKRIDEN DITADANG OLEH </text>
<text sub="clublinks" start="2041.201" dur="0.598"> GAMPANG HARDER ITU ING NGANGGOLAH INSTRUKTUR DITADANG OLEH DOKTOR. TAPI APA yen sampeyan bakal </text>
<text sub="clublinks" start="2041.801" dur="1.698"> INSTRUKSIF DIDANGKANG DENGAN DOKTOR. TAPI APA YANG NUNGGALKEJENENGAN INGKAS PUTIRAN DENGAN INI </text>
<text sub="clublinks" start="2043.501" dur="3.031"> DOKTOR. TAPI APA Yen sampeyan NATE INGKANG MACAM KANGGO ING SMARTPHONE ING ING ING ING NGANGGO UP </text>
<text sub="clublinks" start="2046.534" dur="2.298"> GAMPANG KASAHA KANGGO DENGAN SMARTPHONE ING ING ING NGANGGURU UNTUK DENGAN LENGKE </text>
<text sub="clublinks" start="2048.834" dur="0.598"> SMARTPHONE ING ING NGANGGOTH UNTUK KANGGO MUNGSA DENGAN ING KELAHA DENGAN PANJENENGAN PANJENENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="2049.434" dur="0.465"> SPEED DENGAN NUNGGUH INGKE YANG DUMADI DENGAN PANALITEN APA DENGAN OLEOPEDIC SURGEON AT </text>
<text sub="clublinks" start="2049.901" dur="2.064"> ING NGETO WISAN PANJENENGAN OLEH OLEHIAK OLEH OTOPEDIK DENGAN HOSPITAL ING ASAWA </text>
<text sub="clublinks" start="2051.967" dur="0.998"> KAWASAN ORTHOPEDIK ING HOSPITAL ING NEGARA ORANGE ing CALIFORNIA. </text>
<text sub="clublinks" start="2052.967" dur="0.565"> WAYANG HOSPITAL ING NEGARA ORANGE ing CALIFORNIA. Lan bocah-bocah kanggo nampa CAST </text>
<text sub="clublinks" start="2053.534" dur="2.731"> NEGARA DI CALIFORNIA. Lan bocah-bocah bisa nampa CAST karo TEKNOLOGI KELUARGA </text>
<text sub="clublinks" start="2056.267" dur="0.932"> Lan bocah-bocah bisa nampa CAST karo TEKNOLOGI KELUARGA </text>
<text sub="clublinks" start="2057.201" dur="1.331"> DENGAN TEKNOLOGI KELUARGA KOLEKSI QR KODE MAJORITI </text>
<text sub="clublinks" start="2058.534" dur="0.631"> DITAWANGKAN QR KODE MAJAMATKAN MAJORITI KELUAR ANAK DARI </text>
<text sub="clublinks" start="2059.167" dur="0.632"> QR KODE MAJAMATKAN MAJORITI KAKIMPAN ANAK DUMADAKI DUMADAKI DOKTOR </text>
<text sub="clublinks" start="2059.801" dur="3.064"> KELUARGA ANAK ANAK DARI Nimbali DOKTOR A BUKU ING APPOINTMENT. ING ING BISAN </text>
<text sub="clublinks" start="2062.867" dur="0.898"> NGAWAL GOKTOR BUKU ING APIKINTMEN APLIKASI. KINI ITU KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2063.767" dur="2.732"> KANGGO APLIKASI. KANGGO ING NGANGGO KANGGO QR CODE IS PUT ING ING </text>
<text sub="clublinks" start="2066.501" dur="0.598"> KANGGO Nindakake KOD QR IS ING ING ING KANGSA ING KANGGO ING DIRI ANAK </text>
<text sub="clublinks" start="2067.101" dur="1.998"> KOD QR ING ING ING KANGGO BISA KANGGO DENGAN ANY SMART PHONE PICKING UP CUSTOM </text>
<text sub="clublinks" start="2069.101" dur="0.831"> CASTING DAPAT DIKUTU DENGAN ANY SMART PHONE PICKING UP INFORMATION KUSTRI DIPANGGO DIRI </text>
<text sub="clublinks" start="2069.934" dur="3.031"> SMART TELPON TINDAK INFORMASI KANGGO SMART DITOLEH DENGAN PAKAI DOKTOR AS NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2072.967" dur="0.632"> INFORMASI KANGGO DOKTOR DOKTOR </text>
<text sub="clublinks" start="2073.601" dur="0.598"> DOKTOR GAMPANG NUKU NGEBUT KANGGO ING KASUT ING KASUT SANGGUTAN QR KODE </text>
<text sub="clublinks" start="2074.201" dur="3.198"> INGKAS ING KASUT NGGENE KASUT QR KODA NGENTANG TANPA GAMPANG MACAM </text>
<text sub="clublinks" start="2077.401" dur="0.931"> NGANGGO WANGSULAN QR KODE NGANGGO ING ING TANGGANG LAMPIRAN KANGGURAN NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2078.334" dur="1.198"> Ora NAMPANG GAMPANG LAMPIRAN UNTUK GAMPANG DI GRATIS GRATIS ONG. PANALITEN SUKU Luwih luwih </text>
<text sub="clublinks" start="2079.534" dur="1.031"> KLIK BRENDAN. PANALITEN SUKU MASUKU Luwih akeh panaliten dibutuhake kanggo nggawe </text>
<text sub="clublinks" start="2080.567" dur="2.798"> GAYA ON. Panaliti SUKU PANLITU LUKU NATE TUKANG UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG APA KAPEN QR KODE BISA </text>
<text sub="clublinks" start="2083.367" dur="0.565"> PELAJAR PERLU DIPANGGUH UNTUK NAMPANG TANPA KENE QR Kode TAK INGGRIS ING ING MEDIK </text>
<text sub="clublinks" start="2083.934" dur="1.431"> UNGGAL-UNDANG APA Kode QR KENE ING INTEGRATED ING PRAKTOR PERUBATAN. TAPI TAPI INI BISA KANGSAU </text>
<text sub="clublinks" start="2085.367" dur="2.632"> INGGRAT ING PRAKTIK PERUBATAN. TAPI TAPI ING INI BISAN DIGUNAKAN UNTUK NU PAK TENGAH SUKU lan LUKA </text>
<text sub="clublinks" start="2088.001" dur="0.531"> PRACTICE. TAPI TAPI INI DENGAN DIGUNAKAN KANGGO PARA PATUT SUKU LAN PAKET ING RANGE DIVERSE </text>
<text sub="clublinks" start="2088.534" dur="0.565"> GUNTUK DENGAN PATIEN ING LANJUT lan KANGGO ING DIVERSE NGANGGO RASA DENGAN MEDIKAL </text>
<text sub="clublinks" start="2089.101" dur="2.631"> ING PENTAKSIRAN RUMAH DIVERS DENGAN MESIN MEDIKAL AKU KARINA MITCHELL ABC </text>
<text sub="clublinks" start="2091.734" dur="2.831"> KENYATAAN ING MEDIKAL MEDIKAL AKU KARINA MITCHELL ABC PAWARTA. </text>
<text sub="clublinks" start="2094.567" dur="0.698"> KULITAN MINIT AKU KARINA MITCHELL ABC. >> SUZI QUATRO NGULIT WRONG </text>
<text sub="clublinks" start="2095.267" dur="2.998"> BALITA. >> SUZI QUATRO NGANGGO WISONG DOKUMENTARI INGGRIS NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2098.267" dur="1.832"> >> SUZI QUATRO NGANGGO WISONG DOKUMENTARI NGANGGO WISONG </text>
<text sub="clublinks" start="2100.101" dur="0.298"> GAMPANG DOKUMENTARI KANGGO ING KANGGO BASA-BASA NGENTOT. </text>
<text sub="clublinks" start="2100.401" dur="1.231"> MAKLUMAT TERBARU NGENTOT AHEAD. >> DIDANG SEKAR: Lan KOLEKSI </text>
<text sub="clublinks" start="2101.634" dur="0.531"> MASIH AHEAD. >> DARNA DENGAN: Lan KOLEKSI BAKAL ING ING NGENTOT </text>
<text sub="clublinks" start="2102.167" dur="0.532"> >> DARNA DENGAN: Lan KOLEKSI BAKAL ING NGGAL ING SUKU DIDANG TANPA APA </text>
<text sub="clublinks" start="2102.701" dur="0.498"> BASEBALL ADALAH ING NGLUKKAN ING SUKSIA NGENTANG APA DENGAN KANGGO KOLEKSI </text>
<text sub="clublinks" start="2103.201" dur="1.964"> LAMPIRAN APA APA NGADALIKE KENE KURSUS lan GURU MUNGSA ING UNTUK KANGGO ING </text>
<text sub="clublinks" start="2105.167" dur="2.632"> Mbah-mbakeake GURU lan PELANSIKON ING KANGGO ING KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="2107.801" dur="0.931"> PELAYAN MANGSA BASA ING KANGGO. >> Lan ING Dinten Paling Gawe kanggo </text>
<text sub="clublinks" start="2108.734" dur="2.198"> GAMBAR. >> Lan ING DENGAN HARI ING UNTUK KANGGO PIZZA, BISA PADANGGIH NETRAJAWA </text>
<text sub="clublinks" start="2110.934" dur="0.498"> >> Lan ING DENGAN HARI ING UNTUK KANGGO PIZZA, Piye supaya bisa nampa tangan sampeyan ing NBA kulawarga </text>
<text sub="clublinks" start="2111.434" dur="139.698"> PIZZA SUKU PAKSA, Cara Sampeyan Bisa Nggunakake Tangan sampeyan ing Plancar NBA. KAMPUNG FAVORITE PIZZA </text>
<text sub="clublinks" start="2251.134" dur="3.231"> TANGAN KANGGO ING KOMPUTER NBA. PACZ FAVORITE FRIORA >> WIS SATU SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="2254.367" dur="0.698"> PLAYER. KEDAI FAVORITE FRIORA >> WIS SATU ANAK TEKNIK LAN KABUPATEN Bisnis </text>
<text sub="clublinks" start="2255.067" dur="2.632"> >> WISAN SATU SUKAN DENGAN TEKAN lan BISNES BISNES SARI Saka CHEDDAR AS CORONAVIRUS </text>
<text sub="clublinks" start="2257.701" dur="0.531"> TEKNI lan BISNES BISNES Bisnis saka CHEDDAR AS KONEKTOR CORONAVIRUS TANGGAL GALUNG </text>
<text sub="clublinks" start="2258.234" dur="2.698"> SAIKI CHEDDAR AS KONEKTOR CORONAVIRUS KANGGO ING TUNGGAL ING KOMUNITAS BOTH AMERIKAN </text>
<text sub="clublinks" start="2260.934" dur="0.698"> KONTAK kanggo kita dhuwur ing industri nasional BOTH AMERIKAN lan DELTA SAIKI WARNING OF </text>
<text sub="clublinks" start="2261.634" dur="1.098"> TRAVEL INDUSTRY BOTH AMERICAN lan DELTA SAIKI WARNA MENGUTUN ING FURLOUGHS CITING A </text>
<text sub="clublinks" start="2262.734" dur="0.598"> Lan DELTA SAIKI PEMBANGUNAN NGLAMPIRAN GAMPIRAN MUDAH GAMPANG NGAPAL ING DIDANG ASI </text>
<text sub="clublinks" start="2263.334" dur="2.531"> LAMPIRAN RUMAH MELETAKKE GAMPANG RASA KELUAR ing REVENUE AMERICAN CEO DOUG PARKER ANNOUNCED AT A </text>
<text sub="clublinks" start="2265.867" dur="0.998"> Geguritan Geguritan ing CEO AMERIKAN DENGAN DOUG PARKER DIDENGKEWANG DI TANPA KOTA </text>
<text sub="clublinks" start="2266.867" dur="2.832"> CEO DOUG PARKER DIKENOKKE ING TANJUNG TANPA KANGGO DIPENGUKA ING AIRLINE </text>
<text sub="clublinks" start="2269.701" dur="1.231"> TANJUNG TANPA KANGGO NAMPI LAMPIRAN AIRLINE AKU KANGGO NGGENAH 20% </text>
<text sub="clublinks" start="2270.934" dur="2.931"> Wong KANG TANGGO NAMPAK AKU AIRLINE BISA GAMPANG TANGGO 20% KARYA DENGAN JULAI 2021 SO </text>
<text sub="clublinks" start="2273.867" dur="0.998"> NATE TANGGO LAMPIRAN 20% KARYA DENGAN JULI 2021, JAWA KOMUNIKASI PANJENENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="2274.867" dur="0.932"> KARYA DENGAN JULAI 2021 KANGGO NANJAWA MUDAH GAMPANG. PERHATOSAN DELTA JUGA </text>
<text sub="clublinks" start="2275.801" dur="3.098"> PELUANG TAMPILAN KANGGO BEDHANA. DELTA JUGA WIS PITUJE NGAPAK ING minggu MANGSA ING ING AKU KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2278.901" dur="0.331"> BEDAH. DELTA JUGA WIS PITUJE NGAPAK ING minggu MANGSA ING ING KANGGO MENGENUT </text>
<text sub="clublinks" start="2279.234" dur="0.531"> LAGI MINGGU BAKAL SAIKI NATE MENGENUT CATATAN TO 2500 PILOT ALL </text>
<text sub="clublinks" start="2279.767" dur="2.332"> Cathetan SAIKI KE 2500 PILOT SEMUA KABUPATEN ING POSSIBLE ING </text>
<text sub="clublinks" start="2283.833" dur="3.632"> THE FALL. WELL WALMART NAMPI ING TANPA BONUS UNTUK KANGGO BISA sing KANGGO ING TANGGUNG </text>
<text sub="clublinks" start="2287.467" dur="0.365"> YET SAIKI BONUS UNTUK KANGGO BISA sing KANGGO ING TANGGAL UNDANG-UNDANG </text>
<text sub="clublinks" start="2287.834" dur="2.998"> SANGSA KANGGO ING KANGGO NANGGAL UNTUK TANPA PANDEMIK INI KANGGO KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2290.834" dur="1.998"> LUTES ING NGANGGO PANDEMIK ING NGANGGO KANGGO ASLI KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="2292.834" dur="0.798"> ING PANDEMIK ING NGANGGO KANGGO COMPANY TANPA JUTAWAN JAWA KANGGO ING JAM IKI </text>
<text sub="clublinks" start="2293.634" dur="1.031"> Perusahaan ING JAMINAN TANPA JAMINAN TANPA JAMINAN NGANGGO APA </text>
<text sub="clublinks" start="2294.667" dur="2.832"> JAMINAN TANPA JAMINAN TANPA JAMINAN KANGGO NANGGALU KELUARGA $ 300 ING EMPLOYEES </text>
<text sub="clublinks" start="2297.501" dur="2.298"> EMPLOYEE bakal nampa AS $ 300 sing isih kudu mbayar $ 100 dolanan </text>
<text sub="clublinks" start="2299.801" dur="1.098"> $ 300 KANGGURU BASA-BASA ING NGANGGO INGKE NGANGGO INGKANG KANGGO 150 TANGGAPAN KANGGO BONUS AKAN </text>
<text sub="clublinks" start="2300.901" dur="0.531"> Bakal Nampa ANTARI EXTRA 150 KANGGO TANGGAL BONUS KANGGO NANGGALU UNDANG-UNDANG kanggo para tenaga kerja </text>
<text sub="clublinks" start="2301.434" dur="2.398"> GAMPANG BONUS NGENTUKAN KEPADA PEKERJA ING GRATIS KANGGO LAN KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2303.834" dur="0.565"> GAMPANG TANGGAL ING KARYA ING TANPA KANGGO ING GRATIS LAN KANGGO KANGGURU PENGANGGUTAN TRUCK DRIVER. </text>
<text sub="clublinks" start="2304.401" dur="2.598"> MANGSA KANGGO lan NAWANGKE MANAGER PENTADBIRAN TRUCK DRIVER. Dheweke bakal nampa VOTE sing luwih dhuwur </text>
<text sub="clublinks" start="2307.001" dur="3.031"> PENGANGGUTAN DRIVER KANGGO. Dheweke bakal nampa VOTE sing luwih dhuwur saka </text>
<text sub="clublinks" start="2310.034" dur="0.531"> Wong-wong mau bakal nampa VOTE sing luwih dhuwur saka $ 400 lan GROUP OF DISNEY </text>
<text sub="clublinks" start="2310.567" dur="1.065"> OF 400 dolar lan GRATIS KARYA PEKERJA YANG DIPANGGAL DIPENGENE </text>
<text sub="clublinks" start="2311.634" dur="0.565"> $ 400 Lan GROUP KARYA KARYA DITETIKI DARI KARET-TENAGA ING ORA KENOMUNAN </text>
<text sub="clublinks" start="2312.201" dur="0.498"> Karyawan sing dijaga saka karpet-karusakan Kayata MINGGU ING ING ING SAK TINDAK ING BISA </text>
<text sub="clublinks" start="2312.701" dur="1.964"> KAWAN OGING MINGGU MENGGUTU INGKU ING ING NGANGGANG INGKANG TANPA ING PROVEN </text>
<text sub="clublinks" start="2314.667" dur="1.765"> ING ING ING ING ING NGANGGO NANGGALAKI JABATAN RASA GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="2316.434" dur="0.598"> DIPENGARUHKAN PANGKAL NGADIJAWA UNTUK GAMPANG ING SUKSARI, GRATIS GRATIS </text>
<text sub="clublinks" start="2317.034" dur="2.265"> KANGGO BASA-BASA ING SUKSARI, GROUP ING NGENTEN 200 KARSIS DIPANGGULAN KARAWAN </text>
<text sub="clublinks" start="2319.301" dur="1.631"> ING dina Sabtu, GROUP NGENTEN 200 KARSEN YANG DIPANGGULE KANGGO CARAVAN TAMAN CALIFORNIA </text>
<text sub="clublinks" start="2320.934" dur="0.531"> 200 KARMEN YANG DITANGGANG PAKAI KARAVAN TANPA CALIFORNIA TARI ING KOMPUTER </text>
<text sub="clublinks" start="2321.467" dur="0.565"> Sawijining njaba Taman CALIFORNIA TARI ING ING KOMPUTER ING PROVIDEN ING SITUS SUKAN </text>
<text sub="clublinks" start="2322.034" dur="0.565"> TARI ING ING KOMPUTER ING PROVIDE IN-SITE TESTING AND INCREASE Proteksi Proteksi. </text>
<text sub="clublinks" start="2322.601" dur="1.331"> Nggoleki Nguji ON-LITAR lan ngindhari Proteksi Aman. ... </text>
<text sub="clublinks" start="2326.533" dur="0.999"> Lan ING BISNES CHEDDAR lan TEK ... </text>
<text sub="clublinks" start="2327.534" dur="2.865"> BUSINESS AND TECH ... UPDATE ING KABEH KANGGO TO </text>
<text sub="clublinks" start="2330.401" dur="3.198"> ... UPDATE ING KABEH KANGGO MUNGSA ING KOTA YORK KOTA. </text>
<text sub="clublinks" start="2336.7" dur="6.299"> >> PRILANG PILGRIM MANGSA TANPA 60.000 POUN ANAK ANAK NGGENEH ING INGKANG </text>
<text sub="clublinks" start="2343.001" dur="2.764"> TANPA 60,000 POUNDS NGGAK ANAK ANAK GALIH ING NGETO </text>
<text sub="clublinks" start="2345.767" dur="0.598"> NETGET BREAST ING NGETENGKE MUNGSA KONTAK KANGGO APLIKASI APIKASI KE 4 </text>
<text sub="clublinks" start="2346.367" dur="2.498"> Sambungake APLIKASI GAMPANG APA TO 4 BUNGA PILGRIMS, Rampung </text>
<text sub="clublinks" start="2348.867" dur="0.798"> GAMPANG APLIKASI APLIKASI KANG PADA 4 BUNGA PILGRIMS, GAMPANG TEMPAT </text>
<text sub="clublinks" start="2349.667" dur="1.232"> BUNGA NGGENAK PILGRIM, INGGRIS MACAP TANGGO NGGALKE </text>
<text sub="clublinks" start="2350.901" dur="0.564"> DITAWANG Ayam BAKAL ING ING panganan sing disaranake kanggo wong </text>
<text sub="clublinks" start="2351.467" dur="2.665"> GOLONGAN NGANGGO ING MAJU WANG SUKU DITANGGANG KEPADA RETAPI ING ARIZONA IDAHO, OREGON LAN RAN </text>
<text sub="clublinks" start="2354.134" dur="0.998"> BEDHIRI DENGAN RETAPI ING ARIZONA IDAHO, OREGON lan KANAN DI SINI </text>
<text sub="clublinks" start="2355.134" dur="0.531"> ARIZONA IDAHO, OREGON lan KANAN DI TEXAS. TANPA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2355.667" dur="0.698"> SINI DI TEXAS. GAMPANG WULANG WULANG WANGSA KOMPUTER GOT A </text>
<text sub="clublinks" start="2356.367" dur="2.998"> IN TEXAS. GAMPANG WULANG ING SUKU DUMADIKAN GOT OGO SUKU DARI KANGGO CUSTOMER </text>
<text sub="clublinks" start="2359.367" dur="0.932"> SARI KOMPUTER ING GAMPANG LAMPIRAN SAIKI PELANGGAN MENGENUT PIECES RUBBER IN </text>
<text sub="clublinks" start="2360.301" dur="1.798"> KOMPUTEN SARI PAKIKIRAN NGENTOT PIEC RUBBER IN PRODUK. PELABURAN OF </text>
<text sub="clublinks" start="2362.101" dur="0.598"> PUTIH RUBBER IN PRODUK. JABATAN PEMBANGUNAN MUDAH ING NGANG TINDAK </text>
<text sub="clublinks" start="2362.701" dur="2.531"> PRODUK. JABATAN AGRIKULUR SUKSARI ING ING TINDAK DIPENGGALKE </text>
<text sub="clublinks" start="2365.234" dur="2.098"> AGRIKULUR SENTIASA ING TANPA TINDAK DIPENGGALKEYA SUKU DUMADAKAN ANTARA GETTING HURT </text>
<text sub="clublinks" start="2367.334" dur="0.231"> LAPORAN YANG DIJABATKE ING ANYONE GETTING HURT UTAWA Sakit. </text>
<text sub="clublinks" start="2367.567" dur="0.698"> ANYONE GETTING HURT UTAWA Sakit. >> DIDANG SEKAR: AS LUKU SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="2368.267" dur="1.798"> Utawa Sakit. >> DARGAN SEGARA: AS Luwih gampang rokok, wong liya </text>
<text sub="clublinks" start="2370.067" dur="2.265"> >> DARGAN SEGARA: AS Luwih gampang rame, luwih saka wong liya njajal </text>
<text sub="clublinks" start="2372.334" dur="0.498"> KENYANAAN, GOLEKA KANGGO INGGO MUNGSA KANGGO MUDAH LAMPIRAN LIRIK ATLANTA </text>
<text sub="clublinks" start="2372.834" dur="0.498"> GAMPANG TANGGAL NANGGAL UNTUK LAMPIRAN LAMPIRAN LAMPIRAN ATLANTA MENG UBANGKE DUA AS MANY </text>
<text sub="clublinks" start="2373.334" dur="2.198"> LAPORAN AIRIN ATLANTA MENG UBALKAN PENTING DENGAN PADANG PADU LUKU NGELUH ING </text>
<text sub="clublinks" start="2375.534" dur="0.631"> PENTING DENGAN PENTING AS LALAKING PITU NGANGGO ING KULIT ING, ING tanggal 4 </text>
<text sub="clublinks" start="2376.167" dur="1.132"> PESENTA KANGGO MACAPOR ING ING, ING AKU 4 Minggu JULAI MINGGU. Banjur PADANGGUH </text>
<text sub="clublinks" start="2377.301" dur="2.698"> THURSDAY, WAKTU TINGKATAN 4 wulan Minggu JULAI. NUNG NINI NENG WULUH ING ORA KANGGO INGKANG NGGAL ING KENE </text>
<text sub="clublinks" start="2380.001" dur="1.031"> MINGGU JAWA Pungkasan NUNG NINI NENG DENGAN LALAKI MENGGUNAKAN KANGGO INGKANG KANGGO INGKANG ING KENE SUKU DENGAN PLANE IN </text>
<text sub="clublinks" start="2381.034" dur="0.998"> LAGI MASA KANGGO NANGGAL ING APA KANGGO ING SUKU DENGAN PLANE IN TIME SOON. SAIKI KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="2382.034" dur="2.998"> Sampeyan SAIKI DENGAN PLANE IN TIME SOON. NUNGGUH INGGRIS SUKU APA ING TEMPAT </text>
<text sub="clublinks" start="2385.034" dur="0.831"> WULANG MUNGSA. NUNGGUH INGGRIS SUKU BASA ING TEMPAT ING SAK ING NGANGGO SEMUA MAJOR </text>
<text sub="clublinks" start="2385.867" dur="0.598"> LANGKAH ING TEMPAT Sampeyan kudu NGANGGO ING KANGGURU ASING ASUS SAIKI SAIKI Dibutuhake </text>
<text sub="clublinks" start="2386.467" dur="0.598"> Pengumuman ALLAH ASING ASI SAIKI Nuntut INGKONG PELANGGAN UNTUK LAMPIRAN </text>
<text sub="clublinks" start="2387.067" dur="2.132"> AIRLIN AS SAIKI Nuntut PASSENGER DIPENGKELI TANPA PITUTUAN KOMUNITAS KESIHATAN KENE </text>
<text sub="clublinks" start="2389.201" dur="0.798"> Peserta Nampa Tanggapan Pelayanan Pitakon KESIHATAN KENE ING SEMENAGA IN </text>
<text sub="clublinks" start="2390.001" dur="1.331"> TANYA KESENITAIAN KENE ING SEMENAGA ING KENE. COMPANIES SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="2391.334" dur="0.565"> Mriksa ING BISA. KOMPUTER ING ING NGANGGALKE ING LAIN LAIN IF </text>
<text sub="clublinks" start="2391.901" dur="2.431"> KANGGO BASA. KOMPUTER ING ASAKING NGANGGO ING LAIN-LAIN Yen ora bakal nemoni pacelathon </text>
<text sub="clublinks" start="2394.334" dur="1.031"> NANJONG NGGOLAH LAIN-LAIN LAIN Yen Sampeyan bakal Numpak TEMPERATUR CENTUK, KEDHUKAN BREATH </text>
<text sub="clublinks" start="2395.367" dur="0.632"> Sampeyan bakal nemokake TEMPERATUR COUGHING, SHORTNESS BREATH utawa HAD INGGRIS DENGAN Sapa Wong </text>
<text sub="clublinks" start="2396.001" dur="2.464"> CUKAI, KENE BREATH UTAWA KONEKTUK KOMPUTISAN karo Sapa Wong sing Ndhudhukake 19-taun SISTEM </text>
<text sub="clublinks" start="2398.467" dur="0.532"> Utawa HAD INGGRIS DENGAN SATUWAN sing NATE INGGALU KANGGO-19 SUKAN DI ING KAMPUNG PUTIH. </text>
<text sub="clublinks" start="2399.001" dur="2.498"> NUNGGAL HADI COVID-19 SISTEM ING PUPUNAN MINGGU. NATE ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2401.501" dur="0.531"> KANGGO PASTUR MINGGU. NATE TARI ING ING SEMENYANG TARI ING ING NGENTANG </text>
<text sub="clublinks" start="2402.034" dur="2.598"> NATE ING NGANGGO MENGGELENG TEMPAT ING ING NGANGGO LAKANG. IN PUTRA ING ING TUTUP </text>
<text sub="clublinks" start="2404.634" dur="1.031"> KENYANAAN SEMASA KANGGO MANGSA BASA. IN PUTRA ING ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2405.667" dur="1.598"> LIMITS. IN PUTRA ING UNTUK KANGGURAN SEPTEMBER BISA DENGAN AMERIKAN </text>
<text sub="clublinks" start="2407.267" dur="0.598"> SENI SEPEK BESAR ING AKU AMERIKAN LAN AKU, </text>
<text sub="clublinks" start="2407.867" dur="2.332"> SEPTEMBE DENGAN ING AKU KEBANGSAAN AMERIKA lan AIRLIN UNITED, KOMPUTER ING SATU SEMUA, </text>
<text sub="clublinks" start="2410.201" dur="1.231"> AIRLINES lan AIRLIN UNITED, KOMPUTER ING SATU SEMUA LATIHAN, INGKELENGAN KOMPUTEN ING GAMPANG UP </text>
<text sub="clublinks" start="2411.434" dur="0.798"> ING KOMPETENSI KOMUNITAN ING SEMUA, INGGRIS KANGGO DENGAN SEGAL UNTUK KANGGO UNTUK KANGGO SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="2412.234" dur="0.598"> Nglumpukake SEAT MIDDLE NATE UP NGANGGO WANG SUKU DENGAN UNTUK KANGGO JAWA NAMPAK </text>
<text sub="clublinks" start="2412.834" dur="1.898"> UNTUK SALE YANG DESANGGO UNAD KANGGO MUNGGUN ING NGANGGO ING AMERIKA KANGGO MUKA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2414.734" dur="3.031"> UNIKAT KANGGO NATE ING NGANGGO AMERIKAN AKU KANGGO MUKA KANGSA DENGAN SEATS WEDNESDAY, JADI SAFE </text>
<text sub="clublinks" start="2417.767" dur="2.965"> Sawijining AMERIKA bakal mbukak UPAH ING KULITAN, Dadi KESELAMATAN ING ING KANGGO ING AIRPLANE. </text>
<text sub="clublinks" start="2421.1" dur="2.932"> >> ITU RISIKO ING NGANGGO NU ING NGE ING AKU KANG ING KANGGO ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2424.034" dur="3.198"> Pikirane Yaiku KANGGO MACAPAT ING KANGGO MANGGUTKU SUKU MACAPAKAN INGKE BISA KANG ING SUKU. </text>
<text sub="clublinks" start="2427.234" dur="1.131"> INGKE INGKANG TANGGO NAK INGKE sadurunge FLY ONE IS ITU PERCAYAAN. Sampeyan Mesthi Mbukak </text>
<text sub="clublinks" start="2428.367" dur="0.598"> Sampeyan FAY ONE IS NATE TANGGO. KANGGO MANGSA TANPA KANGGO ING TRIP KANGGO ING ING SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="2428.967" dur="0.632"> Sampeyan Mesthi Nindakake TRIP TO Apa Sampeyan Duwe ANTARA RISIKO RISIKO PERSONAL WULUS </text>
<text sub="clublinks" start="2429.601" dur="2.598"> SUKU TRIP ING ING NGANGGO ING ANAK ANAK RISIKO DIRI KENE PUTO ING RISIKO GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="2432.201" dur="1.031"> FAKTOR RISIKO PERSONAL NATE ING ING NGANGGO PADA RISIKO HEBAT KANGGO COVID-19. </text>
<text sub="clublinks" start="2433.234" dur="0.498"> Sampeyan ING RISIKO HEBAT KANGGO COVID-19. >> SEMUA KANGGO MAJOR TO </text>
<text sub="clublinks" start="2433.734" dur="2.698"> COVID19. >> SEMUA LAYASAN MAJOR UNTUK ULANGAN PESE LENGKAP </text>
<text sub="clublinks" start="2436.434" dur="3.065"> >> SEMUA LAYASAN MAJOR UNTUK ULANGAN PESANAN TO MENGGALAKKE MASKAN. </text>
<text sub="clublinks" start="2439.501" dur="1.298"> GAMPANG GAMPANG UNTUK MENGGUNAKKE MASKAN. >> DENGAN HARI INGGRIS </text>
<text sub="clublinks" start="2440.801" dur="0.798"> MASEK. >> DENGAN HARI INGGU HARI KHUSUS UNTUK PIZZA SUKU BISA SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="2441.601" dur="0.598"> >> DENGAN HARI INGGO HARI KHUSUS UNTUK PIZZA SAIKI BISA SAIKI MAKLUMBAR PISZA FAVORIT FAVORA </text>
<text sub="clublinks" start="2442.201" dur="2.631"> KANGGO PIZZA SUKU BISA SAIKI MAKLUMAT APIK PACZ FAVORITE PAKSA DARI PAPA, JAWATANKUASA YANG CARI JOHN </text>
<text sub="clublinks" start="2444.834" dur="2.731"> EAT SEMAK PIZZA FATORI DARI PAPA, RONI JOHN DIKENAKI RONI. IT AN </text>
<text sub="clublinks" start="2447.567" dur="1.298"> PAPA, JOHN CALLED SCHECKER RONI. INI PIZZA LENGKAP EXTRA TANPA 66 </text>
<text sub="clublinks" start="2448.867" dur="3.032"> RONI. ING PIZZA LAKON EXTRA TANPA 66 PIECES. PEPPERONI AKU </text>
<text sub="clublinks" start="2451.901" dur="0.431"> EXTRA LARGE PIZZA TANPA 66 PIECES. PEPPERONI IS YANG MENANGGUNG </text>
<text sub="clublinks" start="2452.334" dur="2.998"> PIECES. PEPPERONI ING ING NGANGGOLEH UNTUK. PIECE IT WIS </text>
<text sub="clublinks" start="2455.334" dur="1.498"> ENUKU Kanggo Sampeyan. PIECE ITU DITANGGO UNTUK KANGGO BUNGA Dhewe </text>
<text sub="clublinks" start="2456.834" dur="0.631"> KANGGO. PIECE ITU DIPANGGO UNTUK PARA RUMAH ING Pungkasan taun, SATU DOLLAR SARI </text>
<text sub="clublinks" start="2457.467" dur="2.198"> DIPANGGO UNTUK PIRANG RUMAH Pungkasan taun, SATU DOLLAR SUKU DENGAN SALE AKAN GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="2459.667" dur="1.098"> Paling Pungkasan taun, SATU DOLLAR SAIKI LAMPIRAN KANGGO ING FOUNDATION YANG DOKOKO </text>
<text sub="clublinks" start="2460.767" dur="0.932"> SALE KANGGO Munggah menyang FOUNDATION KANGGO GRATIS KOMUNITAS. KANGGO ING TO </text>
<text sub="clublinks" start="2461.701" dur="2.998"> FOUNDATION YANG KOMUNITAS GRATIS. MATLAMAT KANGGO NUNGGUH WAI-ANU EQUALITI </text>
<text sub="clublinks" start="2464.701" dur="1.831"> KOMUNITAS. MATLAMAT KANGGO NUNGGULAN TANGGAPAN TANGGAPAN DAN KABUPATEN </text>
<text sub="clublinks" start="2466.534" dur="0.898"> RESEP KANGGURUAN EQUALITI AKTIF lan KANGGO UNTUK SEMUA. PAPA JOHN HARI INGGRAK </text>
<text sub="clublinks" start="2467.434" dur="0.598"> TANGGUNGJAWA lan KANGGO UNTUK KANGGO. PAPA JOHN SENTIASA NGGALKE GAMPANG GAMPANG ING SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="2468.034" dur="1.531"> KANGGO ALL. PAPA JOHN SENTIASA NGGALKE GAMPANG GAMPANG ING SUKU ING PUTRA TAHUN PASANG </text>
<text sub="clublinks" start="2469.567" dur="0.532"> NUNGGUH GAMPANG GAMPANG ING ING SINCE ING PASTIKAN NAMPAK ANA AMBASSADOR KANGGO ING JENIS. </text>
<text sub="clublinks" start="2470.101" dur="2.698"> SINCE PAST YG TELPON NATE AMBASSADOR KANGGO BABAD. >> WULANG ISU KANGSA ING NGANGGANG </text>
<text sub="clublinks" start="2472.801" dur="2.964"> AMBASSADOR KANGGO ING JENIS. >> WULANG ISU KANGGO EXTRA LARGE KANGGO KAMPUNG. </text>
<text sub="clublinks" start="2476.2" dur="3.732"> SHE NAMPAK TRAIL UNTUK RASA RASA RASA FEMALE ROK ING SAIKI ING Urip lan KANGGO AIR ZEKE </text>
<text sub="clublinks" start="2479.934" dur="2.865"> FEMALE ROCK STARS SAIKI ING Urip lan KESELAMATAN AIR ZEKE minangka topik saka DOKUMENTARI Anyar. </text>
<text sub="clublinks" start="2482.801" dur="0.898"> Lan KENCANGAN AIR ZEKE minangka topik saka DOKUMENTARI Anyar. >> Lan Yen Sampeyan ora seneng </text>
<text sub="clublinks" start="2483.701" dur="1.231"> SUBJEK DOKUMENTARI Anyar. >> Lan Yen sampeyan ora bakal ngerti yen dheweke ora ngerti </text>
<text sub="clublinks" start="2484.934" dur="0.698"> >> Lan Yen sampeyan ora seneng yen ora bakal ngerti sapa sing SHE DENGAN RICK DAMIGELLA SAT CNN </text>
<text sub="clublinks" start="2485.634" dur="2.398"> NATE INGKE NGENTAK SAPI SAPI KENE DENGAN KANGGO RANGKA DAMIGELLA KANGGO CNN SUKAN DENGAN KANGGO KOPI DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="2488.034" dur="1.098"> SATU RASA DAMIGELLA KANGGO CNN KANGGO DENGAN PRAKTOR COP SHOW TO PANDEMIK LAN TALK DENGAN MENGENUT </text>
<text sub="clublinks" start="2489.134" dur="3.198"> TAWAN TANPA COP Nuduhake PROGRATING PANDEMIK lan TALK DENGAN MENGENALI KANGGO FILM LAN HER. </text>
<text sub="clublinks" start="2492.334" dur="3.198"> PANDEMIK LAN TALK NUNGGUH ING NGENTUKAN FILM LAN HER CAREER. ITU JUST. </text>
<text sub="clublinks" start="2501.1" dur="3.132"> >> Lan DIA WARNA PANGGILAN BANJARI WULAN UNTUK KANGGO PITU ROKA MAJOR. </text>
<text sub="clublinks" start="2504.234" dur="2.731"> GOLEKSI BESAR UNDANG-UNDANG KANGGO SUKU ROKON MAJOR. ... </text>
<text sub="clublinks" start="2509.866" dur="1.366"> >> Lan ROKA ICE lan KANGGO JAWA KANGGO UNTUK KANGGO WANGSA. </text>
<text sub="clublinks" start="2511.234" dur="0.131"> DOOR UNTUK KANGGO WANGSA KENE. ... </text>
<text sub="clublinks" start="2511.367" dur="2.765"> KENE. ... </text>
<text sub="clublinks" start="2514.134" dur="3.131"> ... ... AKU TANPA Deleng </text>
<text sub="clublinks" start="2517.267" dur="3.165"> ... AKU GOLEKAL Delengen. </text>
<text sub="clublinks" start="2522" dur="4.632"> TOOK KETUA NENGGOLA AKU. ... >> TAPI TINDAKAN ING TANGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="2526.634" dur="2.665"> ... >> TAPI TINDAKAN ING NEGARA INGKU GENDER LAN WIS ING JADI </text>
<text sub="clublinks" start="2529.301" dur="0.331"> >> Nanging TINDAK GOLEKTOR ING AKU GENDER lan ING NGANGGO NATE ING INI. </text>
<text sub="clublinks" start="2529.634" dur="2.831"> GENDER LAN NGAKALKU SUKU DENGAN INI. ... </text>
<text sub="clublinks" start="2535.6" dur="1.699"> >> SUZI QUATRO minangka topik saka SUSIE Q, DOKUMENTARI ... </text>
<text sub="clublinks" start="2537.301" dur="2.431"> SUSIE Q, A DOKUMENTARI ... >> MENGENUT HIDUP lan MANGSA </text>
<text sub="clublinks" start="2539.734" dur="1.031"> ... >> MENGENUT KANGGURAN LAN NANGGAL ING AKU SADU 85 BAKAL TAHUN Pungkasan. </text>
<text sub="clublinks" start="2540.767" dur="0.665"> >> TENTANGKULAN KANGGO lan NANGGAL ING AKU SADU 85 NGANGGO WANGSARI. >> ALBUM Anyar lan </text>
<text sub="clublinks" start="2541.434" dur="0.498"> AKU GADHE 85 NENG TANPA Pungkasan taun. >> ALBUM Anyar lan DOKUMENTARY. AKU TIDAK. </text>
<text sub="clublinks" start="2541.934" dur="0.131"> >> ALBUM Anyar lan DOKUMENTARY. AKU TIDAK. ... </text>
<text sub="clublinks" start="2542.067" dur="2.832"> DOKUMENTARI. AKU TIDAK. ... </text>
<text sub="clublinks" start="2548.2" dur="2.965"> >> DI KONVENTI INSTRUMEN MONIKA 2020 ING JAWA TANGGAL TENGKONG JANUARI </text>
<text sub="clublinks" start="2551.167" dur="0.398"> KONVENSEN INSTRUMEN ING JANUARI QUATTRO DITENTUKAN ING ING </text>
<text sub="clublinks" start="2551.567" dur="0.298"> JANUARI QUATTRO TALKED TENTANG KRIMAT FILM. </text>
<text sub="clublinks" start="2551.867" dur="1.398"> KRIM FILM. >> Lan TENTANG 4 taun kepungkur aku entuk </text>
<text sub="clublinks" start="2553.267" dur="2.232"> FILM KRIM. >> Lan TENTANG 4 TAHUN AGO, AKU DITAPANGKE DENGAN DIREKTOR DI CARI </text>
<text sub="clublinks" start="2555.501" dur="2.198"> >> Lan NGENTANG 4 TAHUN AGO, AKU DITAPANGKE DENGAN DIREKTOR DI CARI DUMADAK ING ING. Lan DIA SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="2557.701" dur="1.398"> DITENTANGKE OLEH NGARKTOR DI CARI DENGAN TOUR. Lan DIA SUKU AKU Nindakake DOKUMENTARI INI </text>
<text sub="clublinks" start="2559.101" dur="2.031"> AKU UP TOUR. Lan DIA SUKU AKU Nindakake ING DOKUMENTARI INI LAN ING NGANGGAL. ING MASIH </text>
<text sub="clublinks" start="2561.134" dur="1.898"> KANGGO Nindakake DOKUMENARI INI LAN ING NGANGGAL. KANGGO ING AKU INSAN BUCKET. AKU BISA </text>
<text sub="clublinks" start="2563.034" dur="0.498"> Sampeyan lan Aku SAIKI. KANGGO ING AKU INSAN BUCKET. AKU ING AKU ING NGANGGO TULISAN </text>
<text sub="clublinks" start="2563.534" dur="2.798"> ING SENARAI KANGGO. AKU ING AKU ING NGANGGO TANGGAL WARNA. ING PITANGGUHanku </text>
<text sub="clublinks" start="2566.334" dur="3.165"> ING NGANGGO PUTRA KENAIKAN REKOD. ING AKU KANGGO NAMPUL MACIPAT. </text>
<text sub="clublinks" start="2576.333" dur="6.999"> >> ING TITLE TRITCHO Saka ALBUM NEW WATCHOS, Ora KONTROL sing NATE TUKUR 70 ING </text>
<text sub="clublinks" start="2583.334" dur="0.798"> WATCHOS NEW ALBUM, TANPA KONTROL sing KENE 70 IN JUNE DENGAN ADVICE ING UNTUK </text>
<text sub="clublinks" start="2584.134" dur="0.598"> Ora ana KONTROL sing NATE JAWA 70 IN JUNE NGANGGO INGKE ING UNTUK JAMINAN NEXT KABUPATEN KABUPATEN </text>
<text sub="clublinks" start="2584.734" dur="0.598"> JUNE DENGAN ADVICE ING UNTUK JAMINAN NEXT INGGAL-ING KANGGO ING UNTUK BREAK INTO MUSIKA IF </text>
<text sub="clublinks" start="2585.334" dur="1.865"> KENYATAAN NEXT INGGRIS KANGGO MAJALIS MANGSA INGGU ING ISIK INGKU yen sampeyan bakal njupuk </text>
<text sub="clublinks" start="2587.201" dur="0.298"> MENJAWA ING NGANGGO INTO MUSIK Yen Sampeyan Ora Bisa Ningkatake INSTRUMEN. </text>
<text sub="clublinks" start="2587.501" dur="2.864"> Sampeyan entuk Gunakake UP INSTRUMEN. ... </text>
<text sub="clublinks" start="2595.266" dur="2.466"> >> Yen Wulan SO UTAWA DITADANG OGAN ING SAKITAN KANGGO. ... </text>
<text sub="clublinks" start="2597.734" dur="2.831"> KESELAMATAN LUKOMAN ING SAKITAN. ... </text>
<text sub="clublinks" start="2602.1" dur="3.099"> SAIKI KANGGO UNTUK KANGGO ING NGANGGO ING SINIAKI MANAWA. >> SAIKI PUTRA PENTING </text>
<text sub="clublinks" start="2605.201" dur="0.298"> ING KENEH. >> SAIKI KANGGO PUTEK ING KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="2605.501" dur="2.698"> >> SAIKI KANGGO PUTEK ING KANGGO. ... </text>
<text sub="clublinks" start="2608.201" dur="0.731"> KANGGO. ... Lan aku njaluk menyang </text>
<text sub="clublinks" start="2608.934" dur="0.231"> ... Lan aku REFUSE TO BE BACK. </text>
<text sub="clublinks" start="2609.167" dur="0.565"> Lan aku REFUSE TO BE BACK. >> MUNGKUL ING JAMINAN, </text>
<text sub="clublinks" start="2609.734" dur="0.165"> KANGGO. >> MUNGGUL ING HOLLYWOOD, I </text>
<text sub="clublinks" start="2609.901" dur="2.231"> >> MUNGKUL ING BISA HOLLYWOOD, AKU ... </text>
<text sub="clublinks" start="2612.134" dur="3.031"> AKU ... >> RICK DAMIGELLA. </text>
<text sub="clublinks" start="2615.167" dur="3.032"> ... >> RICK DAMIGELLA. >> MASALAH KABUPATEN INI </text>
<text sub="clublinks" start="2618.201" dur="0.298"> >> RICK DAMIGELLA. >> MASALAH KABUPATEN INI ADALAH KANAN INI. </text>
<text sub="clublinks" start="2618.501" dur="0.631"> >> MASALAH KABUPATEN INI ADALAH KANAN INI. >> Aku KANGGO NAMBAH PAKET LAN AKU </text>
<text sub="clublinks" start="2619.134" dur="2.398"> KANAN INI. >> Aku KANGGO NAMBAH PAKET LAN AKU DENGAN NGANGGO ING SAIKI LAN SHE GOT WORSE KIND </text>
<text sub="clublinks" start="2621.534" dur="3.198"> >> Aku KANGGO NAMBAH Anyar lan AKU ING NGANGGAL MAJAWA MAJAWA KANGGO NANGGAL UNTUK ING PEKAN HERBERT POWER LAUNCH PAD </text>
<text sub="clublinks" start="2624.734" dur="2.431"> ITU SAIKI lan SHE GOT KERJA TINDAKAN ING PADAKON LENE HERBERT PAD ING ING SAKIT DIDANG TARI </text>
<text sub="clublinks" start="2627.167" dur="3.198"> WANG SANGGUT NENGGALAKANE HARI ING DENGAN ING AKU YEAH. >> DOKUMENTARI SANGAT banget </text>
<text sub="clublinks" start="2630.367" dur="1.865"> HARI ING DENGAN NGANGGANG I YEAH. >> DOKUMENARI DOKUMENARI SANGAT banget </text>
<text sub="clublinks" start="2632.234" dur="0.231"> >> DOKUMENARI DESANGGO INGGRUKEN INI. </text>
<text sub="clublinks" start="2632.467" dur="0.598"> SAIKI. >> Aku NENGGENG TENGGARA LAN </text>
<text sub="clublinks" start="2633.067" dur="2.465"> Saka. >> Aku NENGGENG TENGAH BUKU LAN KABEH VIDEO LITTLE </text>
<text sub="clublinks" start="2635.534" dur="1.131"> >> Aku NENGGENG TENGGARA LUKISAN lan CATETAN VIDEO LITTLE AS SANGSA SANGGIH. </text>
<text sub="clublinks" start="2636.667" dur="3.232"> CATETAN VIDEO LITTIK ING SENTIASA AS SENI. 86 KANGGO WULANG ING JAWA 17 AKU ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2639.901" dur="0.731"> AS SANGGOT. 86 KANGGO WULANG ING JAWA 17 ING AKU NGAPAK INGGANG MORNING </text>
<text sub="clublinks" start="2640.634" dur="0.598"> 86 KANGGO PARI INGGO 17 AKU ING NGANGGO ING SUKU ITU. BISAN KITA KANGGO DI BUKU </text>
<text sub="clublinks" start="2641.234" dur="2.498"> ING KANGGO ING ITU. Dadi KITA GOLONGAN KANGGO ING ING ING ING JENIS </text>
<text sub="clublinks" start="2643.734" dur="1.331"> KANG ITU. Dadi KENE DIDANG MUNGGUL ING ING ING ING NGANGGO ING WARNA KOLEK </text>
<text sub="clublinks" start="2645.067" dur="0.598"> KANGGO INI BUKAN TANPA KOLEKSI MONNES COOL KANGGO 9374. ING AKU KANGGO MUTUP </text>
<text sub="clublinks" start="2645.667" dur="0.598"> TAMBAHAN ING taun 9374. ING KANGGO NULIS TUTUP ING PADAKSAAN HARI RAYU </text>
<text sub="clublinks" start="2646.267" dur="2.432"> 9374. ITU AKAN NATE ING PROSES TUTUP PAKSA ING HARI RUMAH 58. ING AKU </text>
<text sub="clublinks" start="2648.701" dur="2.998"> RUJUK HARI ING PANJENENGAN PEDAN ING NGANGGO 58. ING AKU ING NGANGGALKE ING KANGGO BASA BASA. </text>
<text sub="clublinks" start="2651.701" dur="130.164"> SATU WANGI NUNG NJIJUKU KANGGO INI 2013. KULITAN KITA KITA GOT ORA SUSAN KWACHA </text>
<text sub="clublinks" start="2781.867" dur="2.532"> 2013. KANGGO BISA KITA NAIK INGKU PELAJARAN KWACHA KANGGO ING UNTUK UNTUK KANGGO BASA </text>
<text sub="clublinks" start="2784.401" dur="3.164"> Dadi KITA NATE GAMPANG PELAJARAN KWACHA KANGGO ING UNTUK KEJAMINAN ING WARNA DENGAN SAIKI. </text>
<text sub="clublinks" start="2789.6" dur="6.265"> NGANGGO YEAH TAPI, ING AKU KANGGO I. INGKOH ING NGISI </text>
<text sub="clublinks" start="2796.5" dur="8.399"> TANGGO YEAH LET ING NGENTOT KANG PITAKSANA ING INI BUKU. TUTUP PENTE 6,60 MARK KATEN </text>
<text sub="clublinks" start="2804.901" dur="0.631"> PITUJUAN AQUIFER BISAN INI. TUTUP PENTING sing 6,60 MARKKE ING SORONGAN PADA HANG ARO </text>
<text sub="clublinks" start="2805.534" dur="0.598"> LAMPIRAN ING SESIAKAN 6,60 MARKKE ING SUKU DENGAN PENTING HANG ING ING NGANGGO lan kowe ngerti apa sing nomer </text>
<text sub="clublinks" start="2806.134" dur="2.631"> Dadi SAIKI HANG AROUND lan sampeyan ngerti apa sing nomer penting kanggo sampeyan </text>
<text sub="clublinks" start="2808.767" dur="1.098"> Lan sampeyan ngerti apa sing nomer penting amarga sampeyan bakal mbuwang 6.60 PADA 10 Dina ROLLING </text>
<text sub="clublinks" start="2809.867" dur="0.898"> IS PENTING DIBUAT KANGGO NANGGUT 6.60 ING 10 Dinten ROLLING AVERAGE lan ING KENE </text>
<text sub="clublinks" start="2810.767" dur="0.432"> BAB 6.60 ING 10 DAY ROLLING AVERAGE LAN ING NGETAK KANGGO MULIS TALK </text>
<text sub="clublinks" start="2811.201" dur="0.898"> KENEYAAN lan ING NGANG KANGGO MULIS TALK MENGENUT KETETAKSANAN PARA WULANG WULANG </text>
<text sub="clublinks" start="2812.101" dur="3.164"> Miwiti TALK MENGENUT RESTRIANS ANTARA WULANG WULANG NGENTEN 6,62, Luwih OK ING SAIKI. </text>
<text sub="clublinks" start="2817.3" dur="3.465"> TETAPI KANGGO NATE TUTUP ING BULAN ING PALING PUTRA ING SUKU DENGAN PANJENENG ANTARI ING TANGGULANG </text>
<text sub="clublinks" start="2820.767" dur="0.598"> BULAN lan GAMPANG TANGGAL NANG TANGGO MANGSA BULAN ING IS BULAN. SAIKI KANGGO GRATIS </text>
<text sub="clublinks" start="2821.367" dur="2.498"> DITANGGAL WULANG SAIKI ING MANGSA GAMPANG. SAIKI KANGGO GROPPING BUNGKE ING NGANGGOLAH ING BANYAK ING ING </text>
<text sub="clublinks" start="2823.867" dur="2.232"> MINGGAM ING MUNGGO. SAIKI KANGGO BISA KANGGO ING NGANGGO ING NGANGGO LAKANG </text>
<text sub="clublinks" start="2826.101" dur="2.931"> NUNGGALKE ING ING NGGALKE BITAR ING NGGALKE BUNGA NGAPAK ASI KITA PAKET ING KENE 6 </text>
<text sub="clublinks" start="2829.034" dur="0.598"> ING HUJAN KANGGO AS P DUMAKIT ING KANGSA ING 6 60,4. KANGGO NATE TARI INGKANG INGKANG </text>
<text sub="clublinks" start="2829.634" dur="0.631"> KAMPUNG KAMI DUMADAK PENTEN KAMI DI 6 60,4. WE'LL Deleng TANPA LUKIS ING INSAN UNGGUL. ING </text>
<text sub="clublinks" start="2830.267" dur="0.565"> 60,4. WE'LL Deleng TANPA LUKIS ING INSAN UNGGUL. PELANGSAAN ING PRETTY DRY MANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2830.834" dur="2.431"> UNDANGGAL PELUANG. PELANGSAAN ING PRETTY ING NGANGGO INGGRIS NGEBAB INGKANG </text>
<text sub="clublinks" start="2833.267" dur="0.232"> PELANGSAAN ING PRETTY DRY MANGSA ING NGENTAKI INGKUT ING KANG INGA </text>
<text sub="clublinks" start="2833.501" dur="1.964"> UNTUK PENTING PIKIRAN ING ING AKU KANG MACAP. WELL ING 6.60 </text>
<text sub="clublinks" start="2835.467" dur="0.898"> AQUIFER MUNGSA DATENG. KANGGO INI 6,60 MARKET LAN DIDENG LAGI </text>
<text sub="clublinks" start="2836.367" dur="3.065"> MUNGGUNG. KANGGO INI 6,60 MARKET LAN DENGAN PUTIH ING NGGAL ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2839.434" dur="1.198"> MARKET LAN DENGAN PANJENANG LENGKONG ING KAMI DAH GADANG KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2840.634" dur="1.531"> NANGSA INGKANG SUKU KITA NGANGGO KANGGO ARIAH NGANGGO INGKANG TAHAP UPPER. </text>
<text sub="clublinks" start="2842.167" dur="0.565"> NGANGGO WANG TANGGAL WANG UPPER. SATU PANJENENGAN ING KENE </text>
<text sub="clublinks" start="2842.734" dur="0.598"> SANGGUH PENTING TANGGAP UPPER. SATU PANJENENGAN NUNGGAL NATE NGANGGO NDANGKA KITA NGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="2843.334" dur="1.798"> SATU NU WAYANG KENE ING NGGO NGANGGO NATE NGANGGO NATE ING NGGALKANG HEBATU YANG SANGGANG DENGAN KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2845.134" dur="1.865"> Ora NDELENG NDELENG PANGGUNGAN ING NGANGGANG HEBAT ING KENE ING SUKU DENGAN SAIKI ING SUMMER ING INI </text>
<text sub="clublinks" start="2847.001" dur="0.531"> Dheweke Maha Tinggi sing NDELENG Deleng SAIKI ING SUMMER ING ING NGANGGO ING KANGGO SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="2847.534" dur="2.598"> Luwih saka SUMMER ING ING NGANGGO APA KANGGO UNTUK KANGGO KOK ING GRATIS ING KUKU </text>
<text sub="clublinks" start="2850.134" dur="3.031"> NGANGGO WANGGO UNTUK KANGGO BASA KAMPUNG NGAPAK ING NGENTAK DENGAN KANGGO BITU LAN TANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="2853.167" dur="1.798"> HARI INGGRIS NGENTOTA ING KUKU SUKU DENGAN BENGAL lan DENGAN SUKUR. NATE ING INFLUEN INI </text>
<text sub="clublinks" start="2854.967" dur="1.932"> LITTLE BIT LAN BY SATURDAY. AYAT ING INFLUEN ING OGO KITA JAWA TENGAH PANJENENG 4 PULIH ING PANJANG. </text>
<text sub="clublinks" start="2856.901" dur="1.931"> AYAT ING INFLUEN ING OGO KITA JAWA TENGAH PANJENENG 4 PULIH ING PANJANG. LAN KENCANG DIRI. AKU SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="2858.834" dur="2.998"> KITA JULAI AS 4 JOLONG UNTUK KEBAIKAN. LAN KENCANG DIRI. AKU AKU NATE ING OGI NGUARI BAKAL ING ING ING ING </text>
<text sub="clublinks" start="2861.834" dur="0.498"> LAN KENCANG DIRI. AKU NATE INGGRIS ING NGEDIT ING ING ING ING NGANGGANG-UNDANG-UNDANG </text>
<text sub="clublinks" start="2862.334" dur="0.565"> SAIKI DENGAN ING JAWA ING ING NGANGGANG-UNDANG-UNDANG NATE NGANGGO WANGSA KANGGO MUKA KANGGO MUKA DENGAN DOOR A </text>
<text sub="clublinks" start="2862.901" dur="1.031"> KANGGO ING WANG NGANGGO WANGGO MUKA KANGGO MUKA KANGGO DENGAN GOLEKTOR NGGAL KANG PAUT MAYBE DAPAT </text>
<text sub="clublinks" start="2863.934" dur="3.131"> KANGGO MUKA KANGGO MUKA GOLEKTOR GITUNG LITTIT MAYBE NGANGGO SUKU PENTING LAN STORMS </text>
<text sub="clublinks" start="2867.067" dur="0.532"> LITTLE BIT MAYBE DAPAT NGAPANGKE ING SUKU LAN KANGGO STORMS DI SINI. LATE ING minggu. </text>
<text sub="clublinks" start="2867.601" dur="0.998"> KANGGO lan KOLEKTOR STORMS DI SINI. LATE ING minggu. KITA BISA KANGGO NAK INGGU KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2868.601" dur="2.931"> Neng kene. LATE ING minggu. KITA BISA PANJENANG KANGGO NATE ING NGANGGANG RAIN ING NGANGGOT ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2871.534" dur="0.565"> KITA BISA PANJENGA KANGGO NATE ING NGANGGANG HUJAN KANGGO ING NGANGGAL ING PRAKTOR KANGGO MACAPAT. </text>
<text sub="clublinks" start="2872.101" dur="2.464"> PUTIH ING NGANGGO ING NGANGGUT ING PRETTY KANGGO. TANPA RASA SAIKI NATE GOT </text>
<text sub="clublinks" start="2874.567" dur="0.432"> KANGGURU MENYUKU PRETTY DRY. RASA ING SAIKI SAIKI NATE GOT PALING PANJENENGAN PALING TARI </text>
<text sub="clublinks" start="2875.001" dur="2.098"> TANPA RASA SAIKI SAIKI GOLEKTUR KOMPUTEN KULIT GRATIS KANGGO DI 86 </text>
<text sub="clublinks" start="2877.101" dur="1.931"> TEMPERATUR KULITAN GRATIS MENGGUNAKI SA 86 ING NGETEK KENE PUTRA ING AYE 71. </text>
<text sub="clublinks" start="2879.034" dur="3.098"> TEMPERATUR LATIHAN ING 86 ING KENE POUN AYA KANGGO AYA 71. Lan YANG NGANGGO WANGGO BREEZY </text>
<text sub="clublinks" start="2882.134" dur="0.731"> GAMPANG PUNYA DEW POINT ING taun 71. Lan sing NGANGGO INGKE BREEZY LUKU ING 60 MILES PER HOUR. </text>
<text sub="clublinks" start="2882.867" dur="0.598"> Lan sing WAKE NGEDALIKI BREEZY LENGKAP ING 60 MILES PER HOUR. ING PRETTY SULIT 10 </text>
<text sub="clublinks" start="2883.467" dur="2.632"> GAMPANG DI 60 MILES PER HOUR. ING PRETTY KONTUSAN 10 KANGGO 20 MILES PER WULANG GUSTING A </text>
<text sub="clublinks" start="2886.101" dur="0.564"> ING PRETTY KONSISTEN 10 KANGGO 20 MILES PER WULANG GUSTI NGGOLAH ANAK LENGKAP </text>
<text sub="clublinks" start="2886.667" dur="0.898"> NGANGGANG 20 MILES PER WANG SAHAJAWA GAMPANG SANGGIT ING SAKITU NGENTOT </text>
<text sub="clublinks" start="2887.567" dur="1.332"> LITTLE BIT LENGGUNG LENGKAP MUNGSA GAMBAR SATELLITE LAKU KENE DENGAN PAKAI LAKI DI SINI </text>
<text sub="clublinks" start="2888.901" dur="0.531"> GAMBAR GAMBAR LATIHAN INI SUKAN KENE ING NGANGGO ING PENTING </text>
<text sub="clublinks" start="2889.434" dur="2.565"> GAMBAR WANG SUKU DAH GAMPANG ING PADA PENDIDIKAN PENDIDIKAN KANGGURU DAN STORMS AKU KANGGO UNTUK KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="2892.001" dur="0.364"> PENTING PENTING PADANGGUNAN lan STORMS INGGRIS NGAPAKEN WULANG lan WULANG. </text>
<text sub="clublinks" start="2892.367" dur="0.598"> STORMS ING AKU KANGGO UNTUK BULAN ING SENING ATAWA EUR. TAPI GUNUNG KANG ING GRATIS </text>
<text sub="clublinks" start="2892.967" dur="2.465"> BULAN lan WULUS. TAPI GAMPANG GOLEK ING GROUP GRATIS ING GRATIS PANJENENGAN TINGGI </text>
<text sub="clublinks" start="2895.434" dur="0.231"> TAPI GUNUNG GRATIS GAMPANG NGAPAK ING GRATIS DENGAN PAKSA </text>
<text sub="clublinks" start="2895.667" dur="2.798"> GOT OGAN PANJENENGAN TINGGI SUKU DUMADAK PENTING NGANJAWA TUMANG TENAGA </text>
<text sub="clublinks" start="2898.467" dur="0.932"> Luwih saka ndhuwur SAIKI LAGU GRATIS MORNING Miwiti DENGAN SEMUA </text>
<text sub="clublinks" start="2899.401" dur="1.898"> KANGGO GROUP ING GRATIS MORNING Miwiti NDELENG NGGO BUKU SAIKI LAN ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2901.301" dur="0.898"> LAGU Miwiti kanggo Nelusuri BREAK SAIKI SAIKI lan ING AKU KANGGO ING TEMPERATURES KENAL </text>
<text sub="clublinks" start="2902.201" dur="1.231"> GAMPANG ING SAIKI LAN APA KANGGO ING TEMPERATURES ING NGANGGO MORNING ING, ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2903.434" dur="0.798"> TEMPAT KENE PAKSA ING SUKU ING SUKAN ING, ING SANGGANG PALING KELUAR ING AIRPORTS, </text>
<text sub="clublinks" start="2904.234" dur="3.131"> Saka Moral, Iki bakal kalebu ing AIRPORTS, 86 MANGSA ING 86 RANDOLPH </text>
<text sub="clublinks" start="2907.367" dur="0.398"> KELOMBISAN PALING PAKET ING AIRPORTS, 86 MANGSA ING NGETO 86 RANDOLPH 89, BATENG BARU </text>
<text sub="clublinks" start="2907.767" dur="2.265"> 86 MUNGSA ING 86 RANDOLPH 89, BRAUNFEL BARU 82 KANGGO MUNGSA ING JAWA 70’S </text>
<text sub="clublinks" start="2910.034" dur="0.565"> 89, BRAUNFEL BARU 82 KANGGO MUNGSA BULAN 70’HARI ING ING ING SANGGUT PUTIH </text>
<text sub="clublinks" start="2910.601" dur="2.531"> 82 KANGGO MUNGGUNG 70 ING ING ING NGANGGALANG-KANGGIH PALING MAKA-APA KANGGURAN LAN NANGKA 90 ING SAIKI ING </text>
<text sub="clublinks" start="2913.134" dur="2.131"> SAIKI ING ING PALING APLIS PALING LUKISAN lan SUKAN 90 ING AKU ING ING MAC SEKARANG 93 MENGGUNAKAN SPRING, </text>
<text sub="clublinks" start="2915.267" dur="1.798"> Lan SAIKI 90 ING ING ING MAP SAIKI 93 MANGSA KANGGURU NEGARA, 91 TO 2 A LAN KAMI 90 ING WARNA </text>
<text sub="clublinks" start="2917.067" dur="3.098"> MAP SAIKI 93 MENGGUNAKAN SPRING, 91 TO 2 A LAN KAMI 90 BASA ING NGanti ing GONZALES. THESE </text>
<text sub="clublinks" start="2920.167" dur="1.132"> 91 TO 2 A lan KAMI 90 ING WULANG TERHARI ING ING GONZALES. POINES PUTIH ING APA JAWA </text>
<text sub="clublinks" start="2921.301" dur="2.831"> SUKU ING ING GONZALES. POINI PUTIH ING APA ING JAMINAN INGKU SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="2924.134" dur="0.598"> POWAT UTAWA APA JAMINAN INGKU SAIKI MUNGGU DENGAN GOLEKTU 2 GAMBANG GOLEKTUNG 70 JUST </text>
<text sub="clublinks" start="2924.734" dur="0.998"> MISI KANGGO NUNGGUH INGKE GOLEKI GOLEKTU 2 GAMPANG GAMPANG 70 ING AKU SENTIASA ING KABEH LAN </text>
<text sub="clublinks" start="2925.734" dur="0.598"> GOT 2 POINTS 70 NATE INGKE BISAN lan ING NGANGGO ING WANG INDEKS UP </text>
<text sub="clublinks" start="2926.334" dur="0.598"> NGENTANGKE ING SAKA LAN APA PAKET ING KANGGO WANG INDEKA UP ING NGEJAT </text>
<text sub="clublinks" start="2926.934" dur="2.598"> NANGGunakake WANG INDEKS HEAT UP ING ING NGANG TANGGAL MUNGSAU ING NGANGGO KANGGO MUNGSA PUTRA. </text>
<text sub="clublinks" start="2930.966" dur="4.366"> ING HUMIDITY. AKU KANGGO BETUL TETIK ING NGANGGAL ING MINGGU, ING NGANGGAL KANGGO NU KENE </text>
<text sub="clublinks" start="2935.334" dur="1.898"> LITTLE BIT I THAT LATER ING Minggu, BUKAN KANGGO NU TARI INGKE MUNGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="2937.234" dur="0.598"> MINGGU, TAPI ING NGENGGANG NUNGGAL ING NGANGGO MANGGUT KANGGO SUKU. Lan sing menyang LARGE </text>
<text sub="clublinks" start="2937.834" dur="0.565"> MANGSA KANGGO INGKANG-LUKA. Lan sing dadi bagean Babagan kanggo sing apik tenan </text>
<text sub="clublinks" start="2938.401" dur="1.598"> PENTING. Lan sing dadi bagean LARGE ING ING NGANGGO ING WANG SANGGUH BISA sing ora bakal entuk </text>
<text sub="clublinks" start="2940.001" dur="0.598"> Bagean kanggo pangeling-eling sing apik tenan sing ora bakal entuk GULF MEXICO. NGANGGO WULANG </text>
<text sub="clublinks" start="2940.601" dur="2.631"> NGANGGO INGKE GUNUNG ING ING NGANGGO ING GULF MEXICO. WINDUS PADAM NEGARA ING ING SINI DI SAN ANTONIO, </text>
<text sub="clublinks" start="2943.234" dur="1.298"> GULF MEXICO. NGANGGO RASA GAMPANG ING SAIKI INI DI SAN ANTONIO, 25 MILES PER HOUR. </text>
<text sub="clublinks" start="2944.534" dur="0.531"> KAYU SAIKI INI DI SAN ANTONIO, 25 MILES PER HOUR. PENTING GUSH UNTUK PADANG 30 </text>
<text sub="clublinks" start="2945.067" dur="1.098"> 25 MILES PER HOUR. Sawetara GUSts UP nganti tekan 30 dina, banjur ana IT </text>
<text sub="clublinks" start="2946.167" dur="2.998"> PENTING GUSH UNTUK KANGGO 30 INI ARTUK VICTORIA, JAWA NUNG MUNGSA DENGAN HARI BREEZY </text>
<text sub="clublinks" start="2949.167" dur="0.932"> ING AROUND VICTORIA, Dadi ITU NGANGGO Dadi ING BREEZY ING SUKAN AS FAR AS RAIN GAMPANG. </text>
<text sub="clublinks" start="2950.101" dur="0.798"> MANGSA BASA ING BUKU BUDI BISA NGANGGO AS FAR AS RAIN GAMPANG. AKU NINGGAL UNTUK PALING Bagean </text>
<text sub="clublinks" start="2950.901" dur="1.631"> SUKAN AS FAR AS RAIN GAMPANG. AKU NINGGAL BAGI PALING BISA DITULUT ING SUKU WAKTU </text>
<text sub="clublinks" start="2952.534" dur="0.598"> AKU NINGGAL BAGI PALING BISA ITU MUNGGAL ING NGENTAKKE ING KAWASAN SATU KAWASAN YANG KANGGO MELEKA </text>
<text sub="clublinks" start="2953.134" dur="2.698"> PELEKA ING NGENTUK KANGGO ING SUKU KAWASAKI MELEKA KANGGO MACARI LATER ING NGANGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="2955.834" dur="0.931"> SAIKI KAWASAN KANGGO ING NGANGGO ING NGANGGALIS ING KANGGO ING WARNA KANGGO NGGO PAKAIAN </text>
<text sub="clublinks" start="2956.767" dur="0.598"> LATER ING TANPA KANGGO ING TEMPAT WANG ING SUKU NEGARA GAMPANG, LAMPIRAN MAYBE ING TANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2957.367" dur="0.532"> TEMPAT GAMPANG GOLEKSI KANGGO, RANCANGAN MAYBE ING AKU KANGGO KORPORMEN KAMPUNG </text>
<text sub="clublinks" start="2957.901" dur="2.064"> LEMBAGA RENCANGAN MAYBE ING ING KANGGO STORMS KANGGO UNTUK KANGGO SUKU DENGAN SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="2959.967" dur="0.265"> KANGGO STORMS KANGGO UNTUK KANGGO ING AKU ING NGENTANG. TAPI TAPI </text>
<text sub="clublinks" start="2960.234" dur="2.765"> Nuwun INGKANG TEMBANG ING WANG. TAPI TINDAKNA ING ING SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="2963.001" dur="2.131"> WEST. TAPI TANGKA INGKANG NGANGGO INGGO SAKA SAN ANTONIO. BANYAK PALING </text>
<text sub="clublinks" start="2965.134" dur="2.998"> Wong-wong mau ora bakal nggawe apa-apa yen ora NATE SAN ANTONIO. SO PALING AS. KANGGO NGAPAK ING KAMI ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2968.134" dur="2.965"> NEAR SAN ANTONIO. SO PALING AS. GAMPANG TANGGO BISA ING KANGGO ING WISATA. Lan luwih angel </text>
<text sub="clublinks" start="2971.101" dur="1.131"> OF US. GAMPANG TANGGO BISA ING KANGGO ING WISATA. Lan TANGGO KANGGO TUNGGAL. 93 HEAT KAYU </text>
<text sub="clublinks" start="2972.234" dur="3.198"> ING WISATA. Lan TANGGO KANGGO TUNGGAL. 93 SAIKI HEAT INDEX ANUWHANA DARI 97 TO 100 </text>
<text sub="clublinks" start="2975.434" dur="3.031"> TOMORROW TOO. 93 Nemtokake DANA ANTARA INDEKI SAIKI DARI 97 TO 100 DENGAN TANPA KOMPUTEN BREEZY </text>
<text sub="clublinks" start="2978.467" dur="0.532"> INDEX ANYWHERE DARI 97 TO 100 TARI ING TANPA KOMPUTEN lan BASA KANGGO 95 TUESDAY, </text>
<text sub="clublinks" start="2979.001" dur="0.564"> PADAN ING NGGENAH KOMUNITEN BURU lan NENGGALKE SAIKI 95 PARI, 96 KABUPAKAN KENE KRANK UP </text>
<text sub="clublinks" start="2979.567" dur="0.598"> Lan HARI KANGGO 95 TUESDAY, 96 WEDNESDAY KANGGO KRANK NENGGALAKI TEMPERATUR ING BASA SANGGU </text>
<text sub="clublinks" start="2980.167" dur="1.532"> 96 WEDNESDAY ING KANGGURU MENGGUNAKI TEMPERATUR LITTLE BIT ING KULIT KULIT DENGAN SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="2981.701" dur="1.531"> TEMPERATUR LITTIT BITAR ING KULIT JAWA KULIT DENGAN AIR DRIER AIR. </text>
<text sub="clublinks" start="2983.234" dur="0.565"> LAGU Jum’at Minggu BISA DENGAN KABUPATEN DIRI SORANGAN. TETAPI DENGAN TANPA NU MELENG </text>
<text sub="clublinks" start="2983.801" dur="0.564"> DRIER AIR. TETAPI DENGAN TANPA ING NGEBALIK ING ING NGANGGO NU MENGIKUT </text>
<text sub="clublinks" start="2984.367" dur="2.065"> TETAPI KENE ING NGEBALIKE ING NGANGGO ING ING NGANGGO MANGGUT lan ING NGANGGO MANGGUT LUKU </text>
<text sub="clublinks" start="2986.434" dur="0.531"> Luwih-luwih saka sing seneng lan bakal entuk luwih gampang nalika wulan ngarep lan wengi </text>
<text sub="clublinks" start="2986.967" dur="3.198"> KANGGO ING ING NGANGGOLAH ING KELUAR LAN NANG JADI LAN TEMPAT GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="2990.167" dur="1.132"> THURSDAY AND FRIDAY AND TEMPERATURES DIDANGKE INGKANG NATE 100 DENGAN WAKTU WU </text>
<text sub="clublinks" start="2991.301" dur="0.531"> Lan TEMPERATUR LAMPIRAN DENGAN MUNGGU 100 ING NGANGGO ING KAMI NATE ING JULAI 4th ​​JAWA PANJENENG </text>
<text sub="clublinks" start="2991.834" dur="1.365"> NEAR 100 OLEH ING KANGGO Nuli ING JULAI 4th ​​JAWA PANJAWA Yen Sampeyan Bakal Sampeyan Ora Bisa </text>
<text sub="clublinks" start="2993.201" dur="1.598"> DAPAT JULI KE-4 JAWA PANJANG Yen ING NGANGGO UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG. KUNCI JAMINAN SUKUR </text>
<text sub="clublinks" start="2994.801" dur="3.031"> IKI SANGGURAN ING AKU SAIKI UNTUK SEJUK. KANGGO INGGRIS NGANGGO AS INGGO NATE TANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2997.834" dur="1.031"> ANY REASON. KANGGO SAIKI KANGGO AS INGKANG TANGGAL ING KANGGO. KANGGO SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="2998.867" dur="0.265"> ING AKU NGENTAK DADI MANGSA KANGGO. KANGGO ING SUKU. </text>
<text sub="clublinks" start="2999.134" dur="1.931"> NGEDALKE. KANGGO ING SUKU. >> OKAY KAYU DATENGAN NGGALKE </text>
<text sub="clublinks" start="3001.067" dur="2.998"> ING GAMPANG. >> OKAY SO DATENGAN NGENTOT ING HUMIDITY MUNGGAL LANJAWA </text>
<text sub="clublinks" start="3004.067" dur="1.998"> >> OKAY Dadi DATI NATE ING KENARI ING NGANGGO lan HEAT KANGGO LAKI </text>
<text sub="clublinks" start="3006.067" dur="5.265"> IS TRADING. YEAH NEGARA KAKEN SUMMER ING ING ING KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="3011.334" dur="0.498"> KANGGO SUMMER ING INGKU. >> DIDANG SEKAR: KOLEK </text>
<text sub="clublinks" start="3011.834" dur="0.598"> KANGGO. >> DIDANG SEKAR: KOLEKSI GOLEKSI DENGAN DUMADAKAN </text>
<text sub="clublinks" start="3012.434" dur="0.598"> >> DIDANG SEKAR: KOLEKSI BASEBALL DITUTUPKE DIDANGGAL DIDANGGIH KANDUNGAN CORONAVIRUS SELEPAS ING </text>
<text sub="clublinks" start="3013.034" dur="0.665"> BASEBALL DITENGGALKE DIDANGGAL DIDANGGAL KANDUNGAN CORONAVIRUS ING KANGGO BREAK KANGGO MUKA TUKANG </text>
<text sub="clublinks" start="3013.701" dur="1.897"> KORONAVIRUS PANDEMIK MENENGAH KANGGO BREAK TUKANG ING TUKANG ING KURSUS lan GURU MELAYU </text>