КСАТ 12 Вести напладне: 29 јуни 2020 година subtitles

>> ДАВИД СЕРВИ: НОВИ БОГАРИ ОД ДЕПАРТМАН ЗА ПОЛИЦИРА SANЕ НА САН АНТОНИО ПОГЛАВЈЕ ОД СЕДНИЦА ЗА ПОЛИЦИРА SANЕ НА САН АНТОНИО ПОКАУВА ПОСЛЕД ВО ПОЗИТИВНА КОРОНА ПЕЧЕ SЕ КАКО СВЕТСКО ПОДГОТВУВАЕ ПРИРАА НА ПОЗИТИВНА КОРОНА ПЕСЕЕ КАКО КАКО МНОГУ службени лица се борат со ПОЗИТИВНАТА ПОДРАВНА КОРОНА СЕ КАКО КАКО МНОГУ службени лица сега се борат со сладост. МНОГУ службеници сега се борат со слабоста. >> СОДРИНА ПРОДАВНИЦА НА Запад ИЛЕСНО СЕГА. >> СОДРИНА ПРОДАВНИЦА НА ЗАЕДНИЧКОТО ВЛАГАЕ НА ВРАТИТЕ ВРАТИ >> СОДРИНА ПРОДАВНИЦА НА ЗАПАДНИОТ СЛОБОДНИК ЗАВРШУВА IЕ ДЕЈНИ ВРАТИ ТЕМПОРАЛНО ПО ПОВЕЕ ОВА СОДРИНА ЗАВРШУВА TЕ НА ВЕСНИТЕ ВРАТИ ПОВЕЕ ПО ПОВЕЕ ОВОЈ НЕДЕЛЕСНО УЧЕЕМЕ ШТО МОЕ ТЕМОПОРИРАЕ ПО ПОВЕЕ ОВА НЕДЕЛА УЧЕУВАМЕ ШТО МОЕ ДА ИМААТ ОВИЕ ПОВЕЕ. НИКОСНО НЕ УЧЕСУВАМЕ ШТО МОЕ ДА ИМААТ ОВИЕ ПОВЕЕ. >> И НЕ СМЕТЕ ДА СЕ ИМА ПОСЕБНИ ТОА ПОВЕЕ. >> И НЕ СМЕЕ ДА СЕ ПРАВИМЕ ДА СЕ МОЕ НЕ МНОГУ ТОА >> И НЕ СМЕЕ ДА СЕ ПРАВИМЕ ДА СЕ МОЕ ДА НЕ МОЕ ДА СЕ ДА СЕ ПОВЕЕ ПРАВЕТЕ ДА НЕ МОЕ ДА МНОГУ ДЕНЕСНО, НОВЕ ПОВЕ COMЕ ОД ОВАА НЕДЕЛА И 100 ТЕМПЕРАТУРИ ДА ДЕНЕСНО, ПОВЕЕ ПОВЕЕ ОД ОВАА НЕДЕЛА И 100 ТЕМПЕРАТУРИ ДА СЕ СМЕАТ НАЈГОЛЕМОТ ПРЕДГОВОР НЕДЕЛА И 100 ТЕМПЕРАТУРИ ДА СЕ СМЕТЕ НА НАЈДОБРИОТ ПРЕДВИДНИЧКИ ПРЕДВИД. >> И НОВИ ПОСЛЕДНИ СЛУЧАЈ НА КОРОНАВИРУС ВО СПИКИНГ СО ПОЛИЦИСКИОТ ДЕТЕР НА ПОЛИЦИСКИОТ САНТОНИ СЛУЧАИ ВО САНИКУВАЕТО СПИКИНГ СЕКОГАШНО ПОЛИЦИСКО ПОЛИЦА НА САН АНТОНИО СЕ СЕКОГАШ СЕГА 56 ПОЛИЦИСКО ПОЛИЦИСКО ПОЛИЦИСКО ПОВЕЕ СЕ СЕКОГАШ СЕГА 56 службеници со СОВЕТ-19 СЕКОЈ ДА СЕКОГАШ СЕГА 56 службеници со СОВЕТ-19 ОД ДЕПАРТМАТА СЕ вели дека се 71 службеници СЛУБЕНИЦИ СО ПОВЕЕ-19 СОДРИНАТА СЕ ПОСЛЕТИ 71 службеник, исто така, во каварантина и 80 сапуни ОД ДЕПАРТМАТ ЕДИ ПРИРОДАТ 71 службеник, исто така, во каварантин и 80 цивилиски работници од сапун ДА СЕ КАРТАНТИН И 80 САПД ЦИВИЛСКИ РАБОТНИЦИ И СИТЕ КВАРАНТИНИ КОИ САМИ А ЦИВИЛСКИТЕ РАБОТНИЦИ И СИТЕ КВАРАНТИНИ КОИ САМО ВКУПНО ОД 151 ПАРСОННЕЛ НА САПД ВО КАРТАНТИН КОИ СЕ СОДРИНА ВКУПНО НА 151 ПАРСОННЕЛ НА САПД ДА СЕ ПРОДОЛУВАТЕ ОД ПОСЕБНИТЕ ОД ВКУПНО НА 151 ПЕРСЕНЕЛ НА САПД СЕ СТРУУВАТЕ ПОСЕБНИТЕ ОД СИТЕ ДРУГИ. ПОСТАВУВАТЕТЕТЕ ПОСЕДУВАЕ ОД СЕКОЈ ДРУГИ. И ПОВЕЕТО ВО КОРОНАВИРУС СИТЕ ДРУГИ. И ПОВЕЕТО СО СЛУЧАЈТЕ НА КОРОНАВИРУС СЕ ПОВЕЕ ПРЕД БЕКСАР И ПОВЕЕТО СО СЛУЧАЈТЕ НА КОРОНАВИРУС СЕ СЕ ПОСЛЕДАТ ПРЕД ДВЕЕ СЛУЧАИ СЕ ПОВЕЕ ПО ПОВЕЕ БЕКСАР ЗЕМЈА ОД ПОСЛЕДНИОТ Ажурирање ТОА ДА СЕ ДОДАЛУВА СИТЕ СИТЕ ПОСЛЕДНИОТ ПОДГОТОВКИ ТЕКОВИТЕ ДАЛИ ДОПОЛНИТЕЛНИ 495 НОВИ СЛУЧАЦИ ОД НАШАТА ТИЕ ДА СЕ ДОДАТОЦИ 495 НОВИ СЛУЧАИ КОИ ГО ПОВТОРУВААТ НАШИОТ ВКУПНО ПРИГОВЕН ПАРТИ 10.000. 495 НОВИ СЛУЧАИ КОИ ГО ПОСТАВУВАТЕ НАШАТА, ВКУПНО ПАРТИ ОД 10.000 МАРК. 2 НОВИ СМРТИ ERЕ ВКУПНО ПАРИ ДА ГО ПОДНЕСЕ 10.000 Марк. 2 НОВИ СМРТИ ШТО СЕГА ИЗВЕДЕНИ ИЛИ БАРАЕ СЕГА 2 НОВИ СМРТИ ДА СЕ ИЗВЕДУВААТ ИЛИ БАРАЕ СИТЕ ПРАШАА СИТЕ ПРАША STА НА 109 ИСТО ИЗВЕШТАЈ ИЛИ БАРАЕ БЕЗ СМЕТКИ СТАНИЦИ НА 109 ОСНОВНИЦИ СТАНОВИ НА 109 ПОПОЛНИЦИИ ПРОДОЛУВА ХОСПИТАЛИЗАЦИИ ПРОДОЛУВА ДА ПОСТОИТЕ. И ПРАВЕТЕ СЕГА ПРОДОЛУВА НА ПОСТОИ. И ПРАВЕТЕ СЕГА ОВИЕ СЕ 802 ПАЦИЕНТИ ВО ЛОКАЛНО ДА СЕ ИЗДИГНЕ. И ПРАВЕТЕ СЕГА ТИЕ СИТЕ 802 пациенти во локални болници што 72 СИТЕ 802 ПАЦИЕНТИ ВО ЛОКАЛНИТЕ ЗДРУЕНИЦИ ОД 72 ПОВЕЕ ОД ДЕЛ 265 ОД ТОА БОЛНИЦИ ТОА 72 ПОВЕЕ ДО ЈЕСЕDЕ 265 ОД ТОА ПАЦИЕНТИ СЕ ДА СЕ ИС ОД ВЕДНИНА 265 ОД ТОА ПАЦИЕНТИ СЕ ПОДНЕСУВА СО МЦЕ И 138 ПАЦИЕНТИ ПОДНЕСУВА СО ИСКО и 138 ПОДНЕСУВА НА Вентилатори 3.150 пациенти 138 ПОВЕЕ НА Вентилатори 3.150 ПАЦИЕНТИ СЕ РЕАВИРААТ НА ВЕНТИЛАТОРИТЕ 3.150 ПАЦИЕНТИ РАБОТНО СЕ ПОВЕДНО. СЕКОЈ ДА СЕ СЕГА САМО ПОВТОРНИ. СЕКОЈ ДА СЕГА СЕГА ПОВЕЕ ОД 2 и МАЛИОНОТ ПАРЛО ДО СЕГА. СЕКОЈ ДА СЕ СЕГА СЕ ПОВЕЕ ОД 2 и МАКЦИСКО ПОВЕЕ НА МАЛИОНИ 19 СЛУЧАИ ВО ПОВЕЕ ОД 2 и ПОВЕЕ МИЛИОНСКИ ПОВЕЕ-19 СЛУЧАИ ВО САД И ПОВЕЕ ОД 125.000 СОСТОЈБИ СО СОВЕТНИЦИ-19 ВО САД И ПОВЕ,000Е ОД 125.000 АМЕРИКАНИ ПОСТОИ СЕ СМЕТЕ ОД САД и ПОВЕЕ ОД 125.000 АМЕРИКАНИ СЕГА СМЕТЕ ОД ВИРУС И СЕГА НА СЕКОЈ А АМЕРИКАНИТЕ СЕГАА УМЕТЕ ОД ВИРУС И СЕГА НА САМО ДОЗИНИ ДРATАВИ ПОВЕЕ ВИРУС И СЕГА НАЈДОЛНИ ДОЗИВНИ ДРREАВИ СЕ РЕЛИЗИРААТ РАЗВОЈНИ ПЛАНОВИ ЗА ПОДОБРУВАЕ ДОЗИТНИТЕ ПРИРАЧНИЦИ ПОВЕOLЕ РАБОТНИ РАБОТНИ ПЛАНИ ДА ПОМОГНЕТЕ ДА ГО ПРОДАВНИТЕ ПРОДОЛНИТЕ АБЦИ КАКО РЕНА РОИ ОТВОРАЕ НА ПЛАНИТЕ ДА ПОМОГНЕТЕ ДА ПОМОГНЕТЕ СВЕТСКИТЕ АБЦИ, КАКО РЕНА РОЈ Е НАЈДОСНО. >> ГОДИНА НЕДЕЛАТА НА 7 УСЛОВИ НА УСЛОВИ 7 УСЛОВИ ЗА РЕКОРД ХИТ РЕКОРД ДОГОВОРНИ Бројки на случаи СО ПОВЕД-19, Вклучувајќи Аризона и Флорида КАДЕ САМО СЛУЧАЈ НА ПОВЕЕ-19, Вклучувајќи Аризона и Флорида КАДЕ МОЕТЕ ДА ГО ГОДИТЕ Долги линии на луѓе АРИЗОНА И ФЛОРИДА КАДЕ МОЕ ДА ГО ГОДИТЕ ДОЛГИ ЛИНИ НА ЛУЕТЕ, кои чекаат да добијат тест во МОЕ ДА ГО ГОДИТЕ ДОЛГИ ЛИНИ НА ЛУЕТЕ, кои чекаат да добијат тестирани во оранжејската земја. НЕКОИ БЕЛИ. Чекајќи да добијам испитувања во оранжејската земја. НЕКОИ БЕЛИ. ERЕ CLЕ БЕЗБЕДНО НА ЈУЛИ ОРГАНСКА СТРАНА. НЕКОИ БЕЛИ. ERЕ СЕ ЗАВРШИТЕ НА 4-ти Јули 4-ти НЕДВИДЕНД БАР RЕ СЕ СЕГА ERЕ CLЕ БЕСПЛАТНИ НА 4-ти јули јубилејниот БАР БЕСПЛАТНО ЗАВРШЕН ОД ДРАВАТА 4-тата недела на БАР БЕСПЛАТНО ЗАВРШНА ОД ДРАВНАТА КАЛИФОРНИЈА И НЕ ЗАЕНА ЗАВРШЕН ОД ДРАВНАТА КАЛИФОРНИЈА ДА ПРАВЕЕ ДА БИДАТ БАРИТЕ ПРОТИВ НАЈНОВИ 7 КАЛИФОРНИЈА, исто така, ги затвора затворените шипки ПРОТИВ ВО САМО 7 земји, Вклучувајќи ПАРИ ПОТВЕДАТЕ НА САМО 7 земји, Вклучувајќи ги ЛОГА АНGEЕЛЕС. СЕДНИЦА АРИЗОНА ЗЕМЈА, ВКЛУЧУВА ЛО LА АНЕЛЕС. АРИЗОНА СЕДНИЦА НАПРАВО ДО ВЕНИ РЕКОРДИ ЛОС АНЏЕЛЕС. АРИЗОНА СЕДНИЦА НАПРАВО СО ВИДОВНИ РЕКОРДИ ЗА СПОДОЛНИЦИ САМО 13% НАПРАВНИ ДОБИВНИ РЕКОРДИ ЗА ХОСПИТАЛИЗАЦИИ САМО 13% од ПРИДОБИВНИТЕ ДРАВИ НА ИСКУ БЕЗБЕДНИЦИ ЗА СООБРААА САМО 13% од ИКТ КОАР ДОСТАПНИ 23 ДР STАВНИ ДЕЛОВИ ВО ВКУПНО ФАКИНГ СО ЗДРАВЈЕ НА СО ПОСЕБНИТЕ 23 ДРATАВИ НА ИСКО БЕДОВИ 23 ДОДЕЛУВАЕ СО ЗДРАВЈЕ СО ЗДРАВЈЕ НА ПАЦИЕНТИ НА КОВИД, САМО ОБВРСКИ ТОА СО ВКУПНО ФАКИРАЕ НА ПОДНЕСУВА OFЕ НА ПОВИДЕНИТЕ ПАТИЕНТИ, САКАМ ДА СЕ ДОБИВМЕ ДЕЛОТ НА АРИЗОНА ПОВЕЕ ПАЦИЕНТИ, САКАМЕ ДЕКА МНОГУ АРИЗОНА НЕ Е ДА СЕ ЗНАЕ ДА ЗНАЕТЕ ШТО СЕ НАРОДОТ НА АРИЗОНА ДА НЕ СЕ ЗНАЕТЕ ШТО СЕ СОГЛАСУВА СО УСЛОВИТЕ НА ОВИЕ Стандарди на ИСИС Навистина ЗНАЕТЕ ШТО СЕ ДОЗВОЛУВААТ УСЛОВИ НА ОВИЕ ИСТАНДИТЕ Стандарди за нега во САД ПОВЕЕ ОД 125.000 УМЕ ДА СЕ УДАМЕ ДА ЕДНО КАРТАР НА СИТЕ СМРТИ ПО ГЛОБОВОТ ПОВЕЕ СЕ СЕКОЈ ДРУГИ КАРТЕР НА СИТЕ СМРТИ ПРЕД ГЛОБОВОТ ПОВЕЕ ДО СЕКОЈ ДЕЛИ ДРUNTАВА НАША СОВЕТНОСТ ПОСТАВУВА ГЛОБОВОТ ПОВЕ THЕ ДО СЕКОЈ ДРУГНА СТРАНА НАШАТА СОВЕТНИЦА ПОСТАВУВА САМО МИСЛЕЕ ЗА СЕКОЈ СЕКОЈ. ЗЕМЈА НАШАТА СОВЕТ ОД ОСНОВА НА САМО МИСЛЕЕ ЗА СЕКОЈОТ. >> СОЦИЈАЛНА ПОСТАВУВА ПО ПОДОБРУВАЕ САМО МИСЛЕЕ ЗА СЕКОЈ. >> СОЦИЈАЛНО ПОСТАВУВА UNЕ ПОД СИТЕ ОКОЛНОСТИ И АКО КАКО >> СОЦИЈАЛНО ПОСТАВУВА UNЕ ПОД СИТЕ ОКОЛНОСТИ И ДАКО НЕ МОЕТЕ ДА СЕ ОБИДЕТЕ ФА FАЛНИ ДАНОВИ, НО СИТЕ ОКОЛНОСТИ И ДАКО НЕ МОЕТИ СЕ ОБИДНЕТЕ ФАЦИАЛНИ ДАНИЦИ, НО НЕ ДАКАТЕ ДА Е Е НАЦИОНАЛНО НЕ МОЕТЕ ДА СЕ ЗАГРИТЕТЕ ФААЛНИ СОВЕТНИЦИ, но НЕ Е ПОТРЕБНИТЕ Е НАЦИОНАЛЕН МАНДАТ, ПОВЕЕ, НО НЕ НЕ Е НЕ Е ДА СЕ НАЦИОНАЛНО МАНДАТ, ПОВЕЕ, но НЕМА МАНДАТ ОД МАНДАТ, ПОВЕЕ, НО НЕМА МАНДАТ ОД БЕЛИСКИОТ КУUSА, ПОВЕЕ НА 100 МАНДАТ ОД БЕЛИСКИОТ ДОМ, CHИВОТ НА 100 што зборуваат БЕЗ МАСКИ НА ТРАМ БЕЛНА куќа, ПОВЕ OFЕ НА 100 ДЕЦА БЕЗ МАСКИ НА ТАБОТНА КАМПАIGНА НАСТАВ ВО ОБЕЗБЕДУВАЕ БЕЗ МАСКИ НА ТУПОВСКИ НАСТАН НА ДОБИВОТ ВО ДАЛАС НЕДЕЛА. КАМПАНГ НАСТАН ДАЛАС НЕДЕЛА. >> ЕВЕ КАКО ПОВЕЕ ПРЕТСЕДАТЕЛ МАКЕ ДАЛАС НЕДЕЛА. >> ЕВЕ КАКО ПОВЕЕ НА ПОСЕБНИОТ ПАРИСТОТ МИКЕ ПЕНЦЕ ПРОМОВИРАНА >> ЕВЕ КАКО ПОСЕТНИК ПРЕТСЕДАТЕЛ МИКЕ ПЕНЦЕ ПРОМОВИРАНА ГО ОБЕДУВАЕ. ПОСТОИТЕ ТЕКСАС ПЕНЦИ ПРОМОТИРАНА ГИ ЗАГОВОРИТЕ. ТЕКСАС ПРИСТАПУВА ПОВЕЕ СО ГОДИНА СО СОВЕТУВАЕ СЕ СЕ ЗАГРУВААТ ТЕКСАС ПРИСТАП ДО ГОЛЕМО ДОДЕЛУВА WEЕ СО СОДРУВАЕ НА МАСКО Е САМО ДОБРА ИДЕА КОВИД-19 OTЕЛО СВЕТЕ СО СООПШТУВАЕ МАСКО Е САМО ДОБРА ИДЕА ПОВЕЕ-19 ДА СЕ ТАКА САМО ДОБРА ИДЕА ПОВЕЕ-19 СЕ СЛОБОДИ МНОГУ БЕСПЛАТНО. ПОСТАВИТЕ МНОГУ БЕСПЛАТНО. >> И МНОГУ ОПАСНО ВРАТНИ ФАНИ МНОГУ SWIFT. >> И МНОГУ ОПАСНО ВРАТНИ ФАНИ СПАКИ ДЕМА НА ДЕЈНОСТ >> И МНОГУ опасни ВАНИ Вентилатори Спакувани ДЕМА НА ЗЕМЈАТА МУЗИЧКИ КОНЦЕРТ ВО ТЕНСЕСО И ДА Спакувано ДВЕЕ НА ЗЕМЈА МУЗИЧКИ КОНЦЕРТ ВО ТЕНЕРСКА И СЕ ПОГЛАВИ ДЕЕ БЕЗ МАСКИ МУЗИЧКИ КОНЦЕРТ ВО ТЕНЕСИСКО СЕ ПОГЛАВИ СЕ СЕ СЕ СЕ СЕ ЗАБЕЛУВА БЕСПЛАТНИ МАATИ ГЛЕДА ВЕ SЕ БЕСПЛАТНИ МАСКИ САБОДНИЧКИ СИНГЕРСКИ РЕЗИМЕ КРИТИКИЗАМ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ САБОТА НА САНДЕРСКИ РАЗГОВОР ОД КРИТИКИЗАМ ЗА ОБОУВАЕ ОД ВИДЕО НА ВИНО ФАКИНГ КРИТИКИЗАМ ПОД ДОЗИРАЕ НА ОВА ВИДЕО ВИНОТО ТЕЛИНГУВАCЕ НА ABC ВЕСТИТЕ СЕГА СЕ РЕАЛУВАТЕ ОВОЈ ВИДЕО ВИНУЕТО ТЕЛЕГНИЦИ НА АБЦ НОВИТЕ СЕГА СЕ СЕ РЕАЛУВАТЕТЕ СЕРИИТЕ ОД ТОП до дното АБЦ НЕВЕДЕТЕ СЕГА СЕ РЕАЛУАТИРА СЕРИЕТИ ОД ТОП ДО ДОДЕЛУВАЕ И Имплементација на понатамошна безбедност СЕРИИТЕ ОД ТОП до дното и спроведување на понатамошна безбедност Мерки на белата куќа И СПРОВЕДУВАЕ НА ПОВЕЕ БЕЗБЕДНОС МЕРКИ НА БЕЛОСКИОТ ДОМАН ОДГОВОРЕН ДЕНЕС КОИ СЕ МИРИ НА БЕЛИСКИОТ ДОМАА ОДГОВОРЕН ДЕНЕС КОИ ЈА ЗАШТИТНА ХАЛФ МИЛИОН ОДГОВОРЕН ДЕНЕС КОИ ЈА ОБЕЗБЕДУВА ШАРТИ МИЛИОНСКИ ТУРЦИИ НА ОБЕЗБЕДНА ПРАВНА МИЛИОНСКИ ТУРЦИИ НА РЕНДЕЗ-ГОДИНА ГОДИНА. ТУРЦИИ ЗА ТРЕТМАН НА РЕНДЕЗ-ВОНУСНА ГОДИНА. >> 4 АМЕРИКАНИ БОЛНИЦИ РЕНДЕЗ-ГОДИНА ГОДИНА. >> 4 АМЕРИКАНСКИ БОЛНИЦИ ОД СЕПТЕМВРИ. СЕ >> 4 АМЕРИКАНСКИ БОЛНИЦИ ОД СЕПТЕМВРИ. АНТИ-ВИРАЛНАТА ДЕКОВНА ЗНАЕ ДА НИВ СЕПТЕМВРИ. АНТИ-ВИРАЛНАТА ДЕКА ДА СЕ ЗНАЕ ДА ГО БРЗИМЕ ВРЕМЕ РЕГУБЕРУВАЕ ВО АНТИ-ВИРАЛНА ДЕКА ДА СЕ ЗНАЕ ДА ГО БРЗИМЕ ВРЕМЕ НА РЕКУВАERЕ ВО СЕКОЈ ИЛЛ БЕСПЛАТНО ВРЕМЕ НА РЕКОВЕРИРА SEЕ ВО ПОВЕЕ ИЛИ КАВИД-19 пациенти, но има ПОВЕЕ ИЛИ КАВИД-19 ПАЦИЕНТИ, НО НЕ Е ДА СЕ ДА ГО ДОДЕЛУВА ДА СЕ РАБОТИ ПАЦИЕНТИ НА КОВИД-19, но НЕ СЕ ДА СЕ ДА ГО ДОДЕЛУВААТ ЗА ПОДОБРУВА SЕ НА ПОВРШНИТЕ ЦЕЛИ. РЕНА РОИ АБЦ НЕ СЕ ДОБИВИ ДА СЕ УПОТРЕБА ДА ПОДОБРУВАТЕ ОСВРТНИ ЦЕЛИ. РЕНА РОИ АБЦ ВЕСТИ, NEWУЈОРК. ОСНОВНИ ЦЕТИ. РЕНА РОИ АБЦ ВЕСТИ, NEWУЈОРК. >> ДАВИД СЕРВИ: СЕГА ПОВЕЕ ВЕСТИ, NEWУЈОРК. >> ДАВИД СЕРВИ: СЕГА НАЈДОБРИОТ ПРИ РАЗВОЈ НА ПРИКАЗНИОТ ОВОЈ НЕДЕЛ >> ДАВИД СЕРВИ: СЕГА НАЈДОБРИОТ ПРИ РАЗГОВОРНИ ПРИКАЗНО ОВА НЕДЕЛА СМЕ УЧЕМЕ ПОВЕЕ ЗА А НА РАЗВОЈНА ПРИКАЗНА ОВА НЕДЕЛА УЧЕЕ ПОВЕЕ ПО ДЕЦА ЧОВЕЕ ТЕЛОТО УЧЕМЕ ПОВЕЕ ПО ДЕЦА ЧОВЕКОТО ТЕЛО ДОБИВ ОД ДЕТЕ КОГО ТЕЛО РАБОТНО РЕВИЗИРА ОД РУДИТЕ ГРАДАЛУПА РЕК ОД ГЕАДАЛУПАТА РЕВИРАНА ШЕРИФ РУСТИ ДЕЦА СЕ СЛУЧУВА ДЕЦАТА РАБОТНИ IRЕЛИ РАБОТНИ ДЕЦА НА ГУАДАЛУПА РЕВЕРСКИ РЕВИЗИРАЈТЕ СЕ ДЕЦА ДЕЦАТА БЕШЕ ДЕТСКО ДЕВОЈНА ДЕЦА И Е БЕШЕ ДЕВОЈКИТЕ СЕ СЛУЧУВАТЕ ДЕТСКИТЕ СЕ ДОСТАВНИ ДЕТСКИ ДЕТСКИ МАСОТ ДО 20 месеци И НЕМА ДА СЕ ОБЕДУВА 20 месечна девојка и таа не трошеше LИВОТ ACKАКЕТ, НЕ Е ДЕЦАТА НЕ СЕ ЗАГИ ИВО JИВО, SИВЕТЕ ДЕТСКИТЕ СЕ ДА СЕ ДОБИТЕ ДА СЕ КАНО ИЛИ КАЈАК LИВОТ ACKАКЕТ, НЕ ГОЛЕМИ ДЕТСКИТЕ СЕ ДА СЕ ДА СЕ КАНОЕ ИЛИ КАЈАК НЕКОЈ ВРЕМЕ ВЕДНИК КАКО ДА СЕ ДА СЕ КАНО ИЛИ КАЈАК НЕКОЈ ВРЕМЕ ПЕТ ДЕКОЛКО КАКО ФЛИПИРА, ДА ГО ДЕЦА ВО ДЕЦАТА НЕКОЈ ВРЕМЕ ПЕТНИК ДОЛКО КАКО ФЛИППИРА, ДА ГО ДЕЦА ДЕЦАТА ВО ВОДА ФЛИППЕД, СЕ ОБУУВА ДЕТСКО ВО ВРЕМЕТО ДА СЕ РАБОТЕ РАБОТА ВОДАТА ТОА РАБОТА РАБОТНО ДА ОД 2 ГОДИНИ СТАРИ ОФИЦИЈАЛИ ТОА РАБОТА ОБЕДЕНА ОД ОД 2 ГОДИНИ СТАРИ ОФИЦИЈАЛИ ДЕ ВЕРУВААТ ОД 2 ГОДИНИ СТАРИ ОФИЦИЈАЛНИ ВЕРУВАТЕ СЕ СЛУЧУВА НА РЕКОВНОТО ПРЕДНОГ СО ПОВЕЕ ВЕРУВАЈТЕ СЕ СЛУЧУВА НА РЕКОВНОТО ПЕКОЈ ПОД ГРАДИТЕ НА ГЛАСОТ И ИНГРАМАТА. РЕКОВНО ПОВЕЕ ПОД ГРАДИТЕ НА ГОЛЕМИ И ИНГРАМИ. НЕ Е ДОСТАВА, СЕКОГАШ ПАРИНИ НА HUNT И ИНГРАМА. НЕ Е ДОСТАВА, КАКО СЕКОГОЛАМИ ARЕ СЕ РАБОТИ. НЕ Е ДОСТАВА, КАКО СЕКОГОЛАМИ ARЕ СЕ РАБОТИ. >> НОВО НА НО САН АНТОНИО CHЕ БЕСПЛАТНИ ЦЕНА. >> НОВИ НЕДЕЛА НА ПЕДНИКОТ СЕДНИЦА И КРИМА НА ПАЛИЦАТА НА САН АНТОНИО >> НОВО НА НАЕДНИОТ СОДРИНА ПОЛИЦИЈА НА САН АНТОНИО И КРИПСКИ СТОПЕРИ кои работат на СЕРВЕЛ ПОЛИЦИЈА ЗА ПОЛИЦИСКИ И КРИПСКИ СТОПЕРИ РАБОТИ НА СЕКОВНИ ОТВОРИ СЛУЧАИ И СТОПЕРИ РАБОТНИК НА СЕВЕРНИ ОТВОРИ СЛУЧАИ И НИЕ ОДБАВА. ЕТЕ ГО ОТВОРИТЕ СЛУЧАИ И ОВИЕ СЕ ГО ПРОДАВА. ОВА ЕДНО НЕКОЛКУ СЕКО СО МОЕ ОВА СЕ НАБАВУВА. ОВА ЕДНО НЕКОЛКУ ТОА СО НЕКОГАШНИ ВАНИ ИНФОРМАЦИИ. НЕКОИ ОД ОВИЕ СО НЕГОВИ ВА VALНИ ИНФОРМАЦИИ. >> ДАВИД СЕРВИ: СЕГА ЕД ОД ВРЕДНИ ИНФОРМАЦИИ >> ДАВИД СЕРВИ: СЕГА ЕДНА ОД THOSE СЛУЧАИ КАКО УТРЕ >> ДАВИД СЕРВИ: СЕГА ЕДНА ОД ТОГОВИ СЛУЧАИ КАКО УСПЕШНИ ИНВЕСТИГАЦИИ. ОВИЕ СЛУЧАИ КАКО УЛИЦА ИСТРАУВАIGЕ. ПОЛИЦИЈА СЕ ПРАВИ ОД ОВА 1 ИСПИТУВАЕ. ПОЛИЦИСКА СЕ ПРАВИ ТОА ОД 1 ОКЛОК ВО УТРЕ. ПОВЕЕ ПОЛИЦИСКА СЕ ПРАВИ ТОА ОД 1 ОКЛОК ВО УТРЕ. НАПОМЕНА НА 7 ЈАНУАРИ НА ГОДИНА ГОДИНА. О'КЛОК ВО УТРАТА. НАПОМЕНА НА 7 ЈАНУАРИ НА ГОДИНА ГОДИНА. СКОТ ТРЕИБЕР ПРИБАВ 7 ЈАНУАРИ НА ГОДИНА ГОДИНА. СКОТ ТЕРИБЕР ПРИГОВИ ПРЕКУ ДЕЛОВЕН КОМПЛЕКС ВО СКОТНО ТРЕИБЕРИ ДА СЕ РАБОТИ ПРЕКУ ДЕЛОВЕН КОМПЛЕКС ВО 8000 БЛОК НА ЗАПАД ПРЕКУ АПАКТСКИ КАМПЕКТ ВО 8000 БЛАК НА ЗАЕДНИЧКИОТ ВОЈНИК. Службеници велат БАЛКИОТ 8000 ДИВ ЗАВЕДНИЧКИ ВОВЕД. Службениците велат дека тоа е најмалку една публика Воено возење. Службениците велат дека тоа е најмалку една личност пукајќи му повеќе пати. И ТОЈ ТОА САМО ЕДНА ЛИЦА СВЕТЕ МОНИ ВРЕМЕ. И СЕ СМЕЕ ПОВЕЕ. МНОГУ МНОГУ ВРЕМЕ. И СЕ СМЕЕ ПОВЕЕ. >> ДАВИД СЕРВИ: И ПОЛИЦИСКИТЕ СЕ ПОВЕЕ СО ЛАТЕР. >> ДАВИД СЕРВИ: И ПОЛИЦИСКИТЕ ГЛАСАТЕ ОД ОВИЕ ЛУESЕ ВО >> ДЕВИДНИ СЕРВИ: И ПОЛИЦИСКИТЕ СЕ ОБЕДУВАТЕ ОД ОВИЕ ЛУЕ ВО СОДРИНА СО СЛУЧАЈ НА РОБЕРИЈА ПОБЕДУВАЈТЕ ОД ОВИЕ ЛУЕ ВО СОВЕТУВА TOЕ СО СЛУБЕНИТЕ СЛУБЕНИ СЛУБЕН ВЕСНИК СОДРИНА СО СЛУБЕНИТЕ СЛУБЕНИ СЛУБЕН ВЕСНИК НА РОББЕРИ Службениците кажуваат дека СВЕДНИОТ РАБОТНО ВО МКБ ВО 1600 БОК НА ЈАРЗАРЗАМОРА РАБОТНО ВО ГБ ВО 1600-та БОЛКА НА УЛИЦАТА ЗА ЈАРЗАМОРА ЗДРАВЈЕ НА 24-ти ЈУНИ, ЕДНА 1600 БЛАК НА УСЛОВНА ЗЕРЗАМОРА УЛИЦА ДВЕЕ НА 24-ти ЈУНИ, ЕДЕН ОД СУМПЕКТИ СВЕТЕ ГУН УЛИЦА НА УЛИЦА НА 24-ти ЈУНИ, ЕДНА ОД СОВЕТНИТЕ БЛАГА ГУН НА НА SИВОТНИТЕ БЛАГАТЕ ГУНДА НА ВРАБОТНИК. СВЕТНО, НА ВРАБОТУВА. ЗНАЧЕЕ, ДРУГИТЕ СВЕТСКИ ПОВРЗАНИ ДРАВИ ВРАБОТЕН. ЗНАЧЕЕ, ДРУГИТЕ СИТЕ ПРОЕКТИ ГРАБ ПАКОВИ НА ПЕЧАР И ДАЛИ НЕ ПЛАТУВАТЕ ТОА ДРУГИ ПОВЕЕ ДРУГИ ПОВРШИНИ ПАРКИ НА ПИЕ И ДАЛИ НЕ ПЛАТУВАТЕ ТОА ГРУПАТА Пиво и ДА НЕ ИСПЛАТИ ОД ОДГОВОР ОД ГРУПАТА. ИЗВЕДУВА ГРУПАТА. >> ЧОВЕК РОБИРАНА ВО ГАНПОИНТ И ПОВЕЕ >> ЧОВЕК РОБИРАНА НА ГАНПОИНТ И СОВЕТНИОТ СЕ СЕ ПОВЕЕ >> ЧОВЕК РОБОДЕН ОД ГАНПОИНТ И СОВЕТНИКОТ СЕ ПОВЕЕ ОД РАНОВНИОТ ОД 28 АПРИЛ ПОСЕБНИОТ СИТЕ НА СВЕТСКИОТ РАЗВОЈ НА 28-ми април ПОЛИЦИСКО ПОЛИЦИСКО СИТЕ ТОА ОВОЈ ЧОВЕК СВЕТСКИОТ РАЗВОЈ НА ПОЛИЦАТА НА 28 АПРИЛ СЕ СЛУЧУВАТЕ ТЕКО ОВАА ЧОВЕКО ГО ОБЕЗБЕДУВА ГУНД ВО ВОВЕД ВО ПОЛИЦИСКА СЕ ЗНАЕТЕ ТОА МАКЕДОНСКО ПОДНЕСУВА ГУН НА ВОВЕД ВО 3600 БЛОК НА ИЗВЕДУВА ГУН НА ВОВЕД ВО 3600 БЛАК НА ПЛАСАНТОН ПАТОТ. Службеници велат БИЛКИ НА 3600 ПАЛАСАНТОН ПАТ. Службениците велат дека тој тогаш се здружил тоа ПЕЛАСАНТОН ПАТ. Службениците велат дека тој тогаш, ПОСТОИТЕ ТОА ПОБЕДНИЦИ И СТОЛЕ ТОА ТОА АСУСЛУТИРА КАКО ВИКТИМ И СТОЛА НЕГОВИ ПАРИ. СОВЕТНИОТ ДРВ ВИКТИМ И СТОЛА НЕГОВИ ПАРИ. ПОСЕБНИОТ ОД ДВЕЕ ДА СЕ ЗНАЕТЕ СЕ НЕГОВИ ПАРИ. ПОСЕБНИОТ ОД ДОСТАВ ДА СЕ ЗНАЕТЕ СЕКОЈ ДЕКА МОЕ ДА ПОМОГНЕ ПОЛИЦИСКА РЕШЕНИЕ СЕКОЈ НА ИСТО ДА ЗНАЕТЕ СЕКОЕ МОЕ МОЕ ДА ПОМОГНЕТЕ ПОЛИЦИСКА РАБОТЕТЕ СЕКОЈ ОВОЈ СЛУБИ МОЕТЕ МОЕТЕ ДА СЕ ПОВИТЕТ МОЕ ДА ПОМОГНЕ ПОЛИЦИСКО РЕШЕНИЕ СЕКОЈ ОВОЈ СЛУБИ, МОЕТЕ ДА ГО ПОВИТЕТЕ КРИПАРИТЕ НА 2, 1, 0, 2, ДО 4 СТОП >> ДАВИД СЕРВИ: ПАРИТЕ ДА САКААТ ЗАПАДНА ПРОДАБА НА САНДВИД >> ДАВИД СЕРВИ: ПАРИТЕ ПОСТАВУВА ЗАПАДНА САНДИВНА ПРОДАБА НА БЕЗБЕДНОСТА ЗА ВРЕМЕ ПРОДАВНИЦА ЗА СЕДДИШНА САНДВИЧ ЗА ОБЕЗБЕДНОСТА ЗА ВРЕМЕ СЕ ОДБЕЛУВАТЕ ОД 3 ОВОЕ Утро БИЗНИС ЗА ВРЕМЕТО ДА БИДЕ ОД 3 ОВОЈ Утрово ВНАТРЕШНА ПОВТОРНА РЕСТАРНАТА ВО ИЗВЕШЕТЕ ОД 3 ОВАА ПОВЕЕ ВНАТРЕШНА ПОВЕЕ РЕСТАРНАТ ВО 700 БЛАК НА АКМЕ И ВНАТРЕШЕ ПОВТОРНИ РЕСТАВАНТ ВО 700 БЛАКОТ НА АМЕ И СПРЕД НА СЕКОЈ 700 БЛАКО НА СМЕТКОВО И СПОРЕД ДА СЕ ПРОДОЛУВА СТРУЧНО ПРОДАВНИЦА ПРОДАВНИЦА КАТРИНА СПРЕДА НА ПРОДАВНИЦА ПРОДАВНИЦА КАКО КАРТИНА ВЕББЕРНИ ИЗВЕШТАИ, ЕЛЕКТРИЧНО ПРОДАВНИЦА ПРОДАВНИЦА КАКО КАРТИНА ВЕБЕРСКИ ИЗВЕШТАИ, ЕЛЕКТРИЧКИ ПРОБЛЕМ ПРИБАВИ ВЕБЕРНИ ИЗВЕШТАИ, ЕЛЕКТРИЧКИ ПРОБЛЕМ ПРИСТАП ДА СЕ ПРИДРУУВААТ. >> И ЧАСОТ СО СИТЕ ВРАТИ ДА СЕ РАБОТИРААТ ЦЕЛО ГО ПОВЕЕ РАБОТНО РАБОТНА ВНАТРЕШНА ПОВЕЕ ПОВЕЕ ДА СЕ ПОВЕЕ СВЕТСКО ПОВТОРНА РАБОТНА ВНАТРЕШНА ПРОДАВНИЦА. ТОА МОGНА ПРЕД ДА БЕГАРНА РАБОТНА ВНАТРЕШНА ПРОДАВНИЦА. ПОСТОЕ ДОГОЛНА ПРЕД ДА СЕ ПРОДАВА СПОТОТ ЗА ХРАНА ЗА ХРАНА ПРОДАВНИЦА ПОСТОЕ ДА ПРЕД ПРЕДИЗНИЧКИОТ СПОТ ЗА ХРАНА, ПОСТОЈАНИТЕ БИДНИЦИ БЕГААТ ВО. ЗБИРКИ ДОБРА СПОТ ОД ПОВЕЕ БИДНИЦИ БЕГАРИ. ... ФАКУВАЕ СМЕТЕ ТОА ДА СЕ РАЗГОВОРИ НА ГРАДЕЕ. 700 БЛАК НА ЈАРСКИ ПАТ ПАТ. НАСТАВ НА ГРАДЕЕ. 700 БЛАК НА ЈАРСКИ ПАТ ПАТ. >> РЕРИВНИТЕ МО TOЕ ДА ЈА ЈА ДОБИРААТ Влегувањето БЛОК НА ЈАРСКО ПАТ ПАТ. >> РЕРИВНИТЕ ПОДГОТОВНИ ДА СЕ ЈА ПРИМАТ ВНЕСУВА ENЕ >> РЕРИВНИТЕ ПОДГОТОВКИ ДА СЕ ЗАБРАНЕТЕ ВЛЕЗ ВНАТРЕШНА ВНАТРЕШНА ВНАТРЕШНА ПОВЕЕ. ОТВОРАЕ НА ВНАТРЕ ДА ЗНАЕТЕ ПОАР ДОГОВОР. ОТВОРИТЕ ДА СЕ ДА СЕ РАЗГОВОРИТЕ СОВЕТНИЦА КАКО Добро Оган се спушти. ОТВОРИТЕ ДА СЕ ПРОДАВНИЦИТЕ СО СОВЕТНИКОТ КАКО ДОБРО ДА СЕ ДА ГО ОБВРСУВАМЕ НЕ Е ПОВЕЕ И ПРОДАВНИЦА ПРОДАВНИЦА КАКО ДОБРА ДА СЕ ДА ГО ПРИЗВЕДИТЕ НЕ Е ПОВЕЕ И ОВОЈ ДА СЕ МОАТ ДА СЕ СОГЛАСИ ДА СЕ ОБИДИТЕ ВИСОК НЕ Е ПОВЕЕ И ОВОЈТЕ МО HAЕ ДА СЕ ИЗВЕДУВАТЕ ПРЕД ПРЕДИЗНАЦИНА БЕЗБЕДНОСТ ПРИГОДА ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ОВОЈТЕ ДА СЕ ДА СЕ ОДБЕГАТ ПРЕД ПРЕДИЗНАЦИНА МИТНА БЕЗБЕДНОСТ ДА СЕ ДОБИТЕ ДА СЕ ДА СЕ ПРЕДМЕТ ЗА БЕЗБЕДНОСТ НА МЕТАЛНИОТ ДА СЕ ДОБИЕ ДА СЕ СЕКОЈ СО ГРАДБАТА. ТОА страна на ГРАДЕЕ. >> ПОВЕIЕ ОСНОВИТЕ ОБЈЕКТОТ. >> ПОВЕДНИЦИ ОД ПОВЕ HЕ ДА ГО ПОДВИДАТЕ ПОАРИТЕ ДО >> ПО FАРИ ПОВЕЕ ОД ОВИЕ ДА ГО ПОДВИДАТЕ ПОAMАРИТЕ ДА ... ДА ГО ПОДВИДИТЕ ПОAMАРИТЕ ДА ... >> СЕГАТА ТОА РАБОТА ДА ГО ОДГОВОРИТЕ ... >> ДРУГИТЕ ОД ТРЕБА ДА РАБОТЕ ДА ГИ ОДБИРАТЕ ОД ПРОДАREБА. СМЕТЕ >> ДРУГИТЕ ОД ТРЕБА ДА РАБОТЕ ДА ГО ОДГОВОРИТЕ ОД ПРОДАБА. СМЕСКИОТ СИТЕ ДА СЕ ПРИМЕ ИМА ОД ПРОДАБА. СМЕСКИОТ СИТЕ ДА СЕ ПРИМЕНА ДА ГО ПРОДАВИМЕ ТОА, ПРЕДВИДУВАЕ СО ОБРАБОТКА Сè уште беше во можност да се распрснат, ВЕ CAЕ ПРЕДВИДУВААТ ОБРАБОТУВАЕ НА ПОВЕ SЕТЕ СИТЕ ПОIИВНИЦИ ПОСТОИТЕ ДА СЕ, ПРЕПОРАБОТУВА ОБРАЗОВАНИЕ НА ДЕТЕ СИТЕ ПОТВЕДНИЦИ ПРОДАВИТЕ СИТЕ ГОЛЕМИТЕ ПОВЕЕ ОВДЕ ОВИЕ НА ДЕТЕ СИТЕ ПОIАРНИЦИ ПОВЕЕ СИТЕ ГОЛЕМИТЕ ПОВЕЕ ОВДЕ ОВИЕ, ИМА ИМА НЕКОИ ПОМОШ ОД САН СИТЕ РОБОВНИ ИВОТНИ ОВДЕ ОВИЕ, НЕКОГАШ ПОМОШ ОД ПОЛИЦАТА САН АНТОНИО. ТИЕ СЕ ДАЛИ НЕКОИ ПОМОШ ОД ПОЛИЦАТА САН АНТОНИО. СИТЕ САМО САМИТЕ, КОИ ПРВИ БЕЗНИК НА ПОIАР АНТОНИО ПОЛИЦИЈА. СИТЕ САМО САМИТЕ КОИ ПРВИ НЕ ИЗВЕДУВА ОВОЈА ПО ОДГОВОРУВА AЕ НА ПОВИК ЗА А СИТЕ КОИ ПРВИ БЕЗНИК ПОВЕЕ ПО ОДГОВОРУВА AЕ НА ПОВИК ЗА РЕГИСНИОТ БУРГАЛЕН АЛАРМ. ПО ОДГОВОРУВА AЕ НА ПОВИК ЗА РЕГИСНИОТ БУРГАЛЕН АЛАРМ. ... RИВЕТЕ БУРГАЛА АЛАРМ. ... >> ПО ТАКУВАЕ ДО ... >> ПО ТАКУВАЕ НА СОПСТВЕНИОТ СООДВЕД. ДОГО >> ПО ТАКУВАЕ НА СОПСТВЕНИОТ СООДВЕД. ДА СЕ АКТУЕЛНО ДА СЕ ДОБИВИ КАКО ДОБРО Сопственик на сопственост. ДА СЕ АКТУЕЛНО ДОБИВНО ДОГОВОРОТ КАКО ДА СЕ ДОСТОРНО АКТУЕЛНО ДОГОВОРОТ ДОГОВОРИ КАКО ДА СЕ ДОГОВОРИ ТОА Е АЛАРМ ПОВЕЕ ОД ПОВЕЕ ТОА ТОА Е АЛАРМ ПОВЕANЕ ДО СЕКОЈ ААЛАРМ ДОБИВ БУРГАЛНОТ ГОТ АЛАРМ ПОВЕЕ ОД ПОВЕЕ АЛАРМ ГО ДОБИВИ ГОЛЕМИОТ ДОГОВОР АЛАРМ ГО ПОВЕ THEЕ БУРГЛАРНИОТ ДОГОВОРЕН ПОВЕЕ ОД Оган. ПОВРЗЕНО ОД ПОАР. >> ПОСЕБНИЦИ ПОСЕБНИ ОД 2 ОГАНОТ. >> ПОIАРНИЦИ ПОСЕТНО ОД 2 ЧАСОВИ ОБЕЗБЕДУВААТ СИТЕ ПОВЕЕ ПОДГОВОР. Тоа е Електричен проблем со внатрешноста на машината СОДА ПРОБЛЕМ СО СООПШТЕНАТА СОДА ВНАТРЕШНА ПОВЕНА ПОЧНА. ГОТОВОТО ГОДИНА ПОВТОРНО ПОВТОРНО ПОВЕЕ ГОТОВОТО ГОТОРНОТО Е ДА СЕ СМЕЕ ДА ГИ ОБИДИТЕ ДЕЛИ СЕДНИЦИ НА ПОЧЕТНА ПОДНЕСУВАЕ. ГОТОВОТО ГОТОРНОТО Е ДА СЕ СМЕЕ ДА ГО ОДГОВИМЕ ДЕЛИТЕ СТРАНИЦИ НА ГРАДЕЕ ОД ОТВОРАЕ ДА СЕ ПОГОЛЕМ ДА ГИ ОДБИНЕТЕ ПОСЛЕДНИТЕ СТРАНИЦИ НА ГРАДЕЕ ОД ОТВОРАЕ ... ГРАДЕЕ ОД ОТВОРАЕ НА ПРАВО ... СЕГА. ОБУКА ЗА ОБУКА ... ВЕДНАШ. ОБУКА ВЕБЕРСКИ КСАТ 12 ВЕСТИ. ВЕДНАШ. ОБУКА ВЕБЕРСКИ КСАТ 12 ВЕСТИ. >> САНИЕ ЗА ПАЛИЦА НА САН АНТОНИО КСАТ 12 ВЕСТИ. >> САНЦЕР ЗА ПОЛИЦИРА SANЕ НА САН АНТОНИО СПОДЕЛУВА ПОСТОЈБА НА СВЕТНАТА страна >> САНИЕР ЗА ПОЛИЦИРА SANЕ НА САН АНТОНИО СПОДЕЛУВА ПОСТОЈБА НА СВЕТНАТА страна од законот. ГОДИШЕ СИНОВНИК НА СВЕТНАТА страна од законот. ПОТВРД ОВОЈ ВРЕМЕ Офицер НА ЗАКОНОТ. ПРОТИВ ОВОЈ ВРЕМЕ СЛУБЕН ВЕСНИК ONОНАТАН МОНТАЛВО Е ПОГЛАВЕН ОД ПРОТИВ ОВОЈ ВРЕМЕ СЛУБЕН ВЕСНИК ONОНАТАН МОНТАЛВО Е ПОТРЕБНО ДА СЕ ПОСТОИ УСЛОВИ НА НЕГОВИТЕТО ONонатан Монталво е обвинет за нарушување на условите на неговиот бонд, СЛЕДЕЕ ДОМАШНО ПОГЛАВУВА CONЕ СО УСЛОВИТЕ НА СВОЈОТ БОНД СЛЕДЕ AЕ НА ДОМАШНИТЕ ПРИРАЧНИКО ПОТРОШУВАЕ. ПОЛИЦИСКИ ПОСЕТЕ НЕ БОНД СЛЕДЕЕ НА ДОМАШНИТЕ ПОВЕЕ НА ДОМАНА. ПОЛИЦИСКО ПОВЕДЕТЕ ДО МОНТЕЛОТ ДА СЕ ПРИГОВИТЕ ПОВЕЕ НА ПОВЕЕ. ПОЛИЦИСКО ДА Зборуваше дека МОНТЕЛ ПОДГОВОРИ ДВЕЕ ВО НОЕМВРИ ЗА ПРОДОЛУВАЕ МОНТЕЛ ПОДГОВОРЕН ДВЕЕ ВО НОЕМВРИ ЗА ПРИБАВНО СЕ ПОВЕЕ ВО НОЕМВРИ ЗА ПРИБАВУВА HЕ НА СВОЈОТ 25 ГОДИНИ ДЕЦА. ТОЈ БЕШЕ СВОЈОТ 25 ГОДИНИ ДЕТСКИ ДЕВОЈКИ. СЕ БЕСПЛАТНО НА БОНД, НО ДОБИВ СОСТОЈБА НА ПРЕБА, ИТ СЕ ДОГОВОРУВАТЕ СЕКОЈ КОНТАКТ помеѓу НЕГОВИТЕ И THEЕНАТА. СЕ ИСТО ПРОДОУВАЕ СЕКОЈ КОНТАКТ ПОД ВЕWЕ И THEЕНАТА. ДА СЕ ИСТО ПОСТАВУВА БЕГА И THEЕНА. ДА СЕ ИСТО ПОСТАВУВА НА АДМИНИСТРАТИВЕН ДОТИВ. МИНАТАТА НОЌ ПОДНЕСЕ НА АДМИНИСТРАТИВНО ДОТИВНОСТ. СЛУБЕН ВЕСНИЦИ СО ОДГОВОРНИЦИТЕ АДМИНИСТРАТИВЕН ДОТИВ. СЛУБЕН ВЕСНИЦИ ОДГОВОРНИЦИ ОДГОВОРНИ ДО 13.000 БЛОКИ НА I 10 БЕЗ УТСА Службениците одговорија на 13.000 БЛАКОВИ НА 10 ДОДЕЛНИ УТСА БУЛЕВАР ЗА 13.000 БЛОКОВИ НА 10 БЕЛЕВРДА НА УТСА ПОДНЕСУВА ЗА КРИС. И ОСВЕТЕ БУЛЕВАРД ЗА ДОГОВОР. И МОOЕТЕ МОНТАЛВО ВЛЕЗ ВА THEА CARЕ СО КОАТА СО СИГУР. И МОЕТЕ МОНТАЛВО ВНАТРЕШЕ КАРТИНА СО ТОА ЕНА. ГО ПОВЕЕ СЕ ПОВЕЕ МОНТАЛВО ВНАТРЕШЕ ДА СЕ РАБОТЕ СО КОЈ WЕНА. СЕ ПОВЕЕ СЕ ПОСТОЕ ДА СЕ ДА СЕ ДОБИВНО ДОДЕЛУВАЕ НА ТОА ТОА ТОА OMЕНА. СЕ ПОВЕЕ СЕ ПОДНЕСУВА СЕ ДОБИВНО ДОДЕЛУВАЕ ОД ОВОЈ ИВЕТЕ ТОА САМО ISЕ ПРИДРУНА СООБРААЈ ОД ОВОЈ ИВОТНА ТЕГОВЕНА МОНТАЛВО ПОБЕДУВА СО LИВОТНО ДОГОВОР МОНТАЛВО ПОДДРУВА СО ПОВРЕДИ НА УСЛОВИТЕ НА БОНД МОНТАЛВО ПОДДРУВА СО ПОВРЕДИ НА УСЛОВИТЕ НА БОНДОТ И САПД вели дека СЕКОЈ СТАТУС СО ПОВРЕДУВА OFЕ НА УСЛОВИТЕ НА БОНД И САПД вели дека НЕГОВИТЕ СТАТУС СО ДЕПАРТМАНОТ И САПД вели дека НЕГОВИОТ СТАТУС СО ДЕПАРТМАНОТ ПРИМЕНА НА ТЕМОПАРИ ОД ДЕПАРТМАНОТ ПРИМЕНА НА ВРЕМЕ АДМИНИСТРАТИВНА ОСТАВНА. ВРЕМЕНО АДМИНИСТРАТИВЕН ОСТАВ. >> ДАВИД СЕРВИ: И 2 ЛУЕ АДМИНИСТРАТИВНА ОСТАВНА. >> ДАВИД СЕРВИ: И 2 луѓе се пристигнати во >> ДАВИД СЕРВИ: И 2 луѓе се приведени во врска со извештајот на ДА СЕ ПРИВРТУВА ДО СЕКОЈ СЕ НА ЗЕМЈИТЕ НА СМРТИТЕ ОВДЕ ВО БЕКСАР ПРИЈАТЕЛ СОДРИНА НА ПОВЕЕТО НА СМРТИТЕ ОВДЕ ВО БЕКСАРСКИТЕ ПРИРАЧНИК ВКУПНО СИТЕ ИСТОРИИ ДОЛАРИ Смртни случаи овде во земјата на БЕКСАР ВКУПНО СИТЕ ИЗВЕДНИЦИ НА ДОЛАРИ СЕ ПОДГОТВУВААТ ПРИДРУЕ ВКУПНО ИЗВРШИ ИЗ илјадници ДОЛАРИ, СЕ СО ПОГЛАВНИОТ РАБОТНИК, СЕ СО ПОГЛАСНИОТ РАБОТНИК, 25 ГОДИНИ ДЕЗЕРНЕТ АФФИДАВИТ, 25 ГОДИНИ ДЕЗЕРЕТ ОД СЕ ДА СЕ БИДИТЕ ВИСОКОТ СЕ ОГЛАСИ 25 ГОДИНИ ДЕСЕРЕТ СЕ ОБЈАВУВА ДА СЕ ИЗВОРИ ИЗВОР, ПОСТОЕ ДА СЕ РАБОТИ ИЗВОРИ ИЗВОРИТЕ ИСТО Е ПРИМАНА ЗА ПРИРОДНИ ПРОИЗВОДИ ОД МНОГУ СИТЕ ДО ОД ИВНИТЕ ПРОИЗВОДИ ОД МУЛТИПНИ СИТЕ ДА ГО ПРИГОВУВАТЕ ПРИКАЗНИЦИ И СТАРИ НАВИ ПРОИЗВОДИ ОД МУЛТИПНИ СИТЕ ДА ГО ПРИСТАПУВА ПРИКАЗНИЦИТЕ И СТАРИТЕ НА НАВИТЕРИТЕ ПРЕГЛЕД РАБОТНИ МАКЕДОНИ. ОБЕЗБЕДУВАЈТЕ ПРИКАЗНИЦИ И СТАРИ НАВИСКИТЕ ПРЕГЛЕД РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА. ПОЛИЦИСКИТЕ СЕ СЕГАТЕ И ИМА ПРЕГЛЕД НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА. ПОЛИЦИСКА СЕ СЕГУВАМЕ И ДА СЕ СО СЕ ПОЛИЦИСКИТЕ САКАТЕ САМО И ДА БИДЕ СО 32 ГОДИНА ХЕКТОР НА ДОГОВОР СО 32 ГОДИНА ХЕКТОР НА ПАРАЛИЗА НА 10-ти Февруари 32 ГОДИШНО ХЕКТОР ПРЕД ПАРАЛИЗА ВО 10-ти ФЕВРУАР КОГА СЕ ОГЛАСНО СТОЛА ПАРАЛИЗА ВО 10-ти ФЕВРУАР КОГА ОД НАВЕЕ СЕ СВЕДЕТЕ СВЕТЕ АЛЕМОТ 1000 УСД ЗА ОД ОВОЈ ДОВЕРБА СТОЕ ПОСТОИ 1000 УСД за Облека. ПОЛИЦИЈА САКАТЕ ТИЕ СЕКОГАШ 1000 УСД ЗА ОБИДУВАЕ. ПОЛИЦИСКИТЕ САКАТЕ ДА СТОЛА ОД СИТЕ ДРУГИ СТАРИ ОБЕЗБЕДУВАЕ. ПОЛИЦИСКИТЕ ЈА СВЕТЕ СТОЛА ОД СЕРВИЛНИ ДРУГИ СТАРИ МАКЕДОНСКИ ПРОДАВНИЦИ И ЗАЕДНИЦА ПРОДАБА ОД СЕРВИЛНИ ДРУГИ СТАРИ СТАНИЦИ И ЗАЕДНИЦА 1000 УСД. РАБОТА НА ТОА ОБИДУВА ДЕВИШНИ ПРОДАВНИЦИ И ЗАЕДНИЦА 1000 УСД. РАБОТА НА ОВОЈ ОБИДУВА SOЕ, ПОВЕЕ ДА СЕ РАБОТИ 6 ДАНОВИ 1000 УСД РАБОТА НА ТОА ОБИДУВАЕ, ПОВЕЕ ДА СЕ РАБОТИ 6 ЦЕЛИ НА ГОДИНА ПО 2500 УСД И ПОВЕ SAЕ ДА СЕ ПРИСТАПУВА 6 ПРИРАЧНИК НА СИТЕ ПОД 2500 УСД И ПАРОЛИТЕ СЕ РАБОТИ ПАРКА НА НА ТОА ПОД 2500 УСД И ПАРОЛИТЕ СЕ РАБОТИ ПОВЕЕ НА МАGАЕ ВО ПАРОЛИТЕ СЕ РАБОТИ ПОВЕЕ НА ВЛЕГУВАЕ ВО Организирана криза. Вклучување во организирана криза. >> НЕ Е ПРИГОДЕН НА КРЕИРАЕ Организирана криза. >> НЕ Е ПРОДОЛУВА НА Креирање на Интернет >> НЕ Е ПРИГОДУВА НА КРЕИРА ANЕ НА ВЕЛИНАТА ПОСТАНА КОИ НЕ ВКЛУЧУВА НЕШТО СОВЕТНИОТ ПОСТАВ КОИ НЕВОВЕДЕТЕ НЕДЕЛА СЕГА АКЦИИТЕ НА ЕДГОВЕД ПОСТОИТЕ ДА СЕ ВКЛУЧУВА СЕГА СЕГА АКЦИИТЕ НА ЕДГОВЕДОТ ЕД ВЕРУВА BEЕ ДОБИВ СЕГА АКЦИИТЕ НА ОБРАЗОВАНИЕТО ЕДГОВОД ИСТО ДЕЈНОСТ TOЕ СЕ РАБОТЕ ДА СЕ ПОСЕБНИ МАКЕДОНСКИОТ ВЕРУВАЕ ДА СЕ ПОСЕБНУВААТ НА ПОСЕБНА СРЕДБА ДЕНЕС. ВЕРУВА ДИНА СЕРРАНО КОЈ Дискутирано на посебен состанок ДЕНЕС. ВЕРУВА DЕ ДИНА СЕРРАНО КОИ ШТО СЕ ДОСТОЈБА ВИЗОВНАТА ПОБЕДА ДЕНЕС ВЕРУВАЕ ДИНА СЕРАНО КОИ ШТО СЕ ДОСТОЈБА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА ВИДОВИТЕ ПРИГРУД Е ПРОДОЛУВА ЗА ПОСТАВУВАЕ ДАЛИ ИСТО, ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА ВИДОВИОТ СОВЕТ Е ПРИГОДЕН ДА СЕ СОГЛАСУВА СЛИКА НА ЧОВЕК СО НЕГОВО ПРЕТСЕДАТЕЛОТ Е ПРИГОДЕН ЗА ПОСТАВУВА AЕ НА СЛИКА НА ЧОВЕК СО НЕГОВИТЕ ГЛАВИ ВО НЕГА И 2 ДЕЦА СЛИКА НА ЧОВЕК СО НЕГОВИТЕ ГЛАВИ ВО НЕДЕЛА И 2 ДЕЦА ДВЕЕ ГЛАВНА ВО НЕДЕЛА И 2 ДЕЦА ПОСТАВУВА РОП. СОДАНО ЛАТЕР ПОВЕЕ НА РОПОТ. СОДАНО ЛАТЕР АПОЛОГИЗИРАНА РАБОТЕ ВО ДЕЛ ЦВЕТ РОПОТ. СОДАНО ЛАТЕР АПОЛОГИЗИРАН ДЕЛ ВО ДЕЛ ДОГОВОР ПОСТАВУВАМ КАКО СЕ НАГРАДИ МОЈОТ АПОЛОГИЗИРАН ДЕЛОВИ ВО ДЕЛ ЦИТЕ СЕ ДА ГО ПОСТОИМЕ КАКО ОЧЕКУВАНИТЕ МОИТЕ АКЦИИ ПОДГОВОРУВАМЕ КАКО НАВИСТИНИТЕ МОИТЕ АКЦИИ СЕ СЕ СОВРШУВАМ КРАЈ ЦЕТ, СРЕДБОТНИКОТ СЕ ПОСТОИ 1 АКЦИИ СЕ СЕГА СВЕТСКО КОВИТ, СРЕДБОТНИКОТ СЕ СЕ ПОДНЕСУВА ЗА 1 ОКЛОК ОД ОВОЈ ПРИДОН. А ПОБЕДНИК, СРЕДБАТА СЕ СЕ ПОДНЕСЕ ОД 1 ОЦЛОК ОД ОВОЈ ПРИДОБ. ИЗВОР ДО ГОЛЕМИ РАЗВОЈ НА ИЗВОР О'КЛОК ОВА ПОВЕЕ. ИЗВОР ДА СЕ РАЗЛИЧУВА ИЗВОРИТЕ НА ИЗВОРИТЕ ГО ПРОДАВНИЦИТЕ ОДБИВНИЦИТЕ НА КСАТ ИЗВОР ДА ГО ПРОДОЛИ ВЕСНИКОТ ИЗВОР, ДА ГО ПРАВОДАТЕТЕ РАБОТНИЦИТЕ НА КСАТ КОИ BEЕ СЕ ПРОДОЛУВА ДА ГО РАБОТИТЕ ОДБИВНИЦИТЕ НА КСАТ КОИ СЕ СЕ СЕ СО СО СО СО СО СО СО СО СОВРУВА ТОА СЕРВАН СОВЕТНО ДА СЕ ПРОДОЛУВА КАКО ВЕЕ НА ПОСЕБНИОТ ПРЕТСЕДАТЕЛ КАКО ДА СЕ ДРУИ ДРУГИ КАКО ПОСЕТНИК НА ПОВЕДНИКОТ ПОСЕБЕН КАКО ДОБРО ДА СЕ РАБОТИ ДРУГИ ДИСЦИПЛИНАРНИ АКЦИИ. КАКО ДРУГИ ДРУГИ ДИСКИПЛИНСКИ АКЦИИ. >> ДАВИД СЕРВИ: РАБОТНО гласање ДИСЦИПЛИНАРНИ АКЦИИ. >> ДАВИД СЕРВИ: ПРЕДВЕДУВАЕ НА РАБОТНИОТ ДЕНЕС ДЕНЕС ЗА ПРИМАР >> ДАВИД СЕРВИ: ПРЕДВЕДУВАЕ НА РАБОТНИОТ ДЕНЕС ДЕНЕС ЗА ОСНОВНИОТ РУНОФ ВО ТЕКСАЦИ ОД 6 ГОП ПОЧЕТНА ДЕНЕС ЗА ОСНОВНИОТ РУНОФ ВО ТЕКСИСКИ СИТЕ 6 РОПИ НА ГОП РОНОФ и 12 НА РУНОФ ВО ТЕКСИСКИ СИТЕ РЕПОБИЛНИ РАКОВИ НА ГОП 6 и 12 на страната на ДЕМОКРАТ. РУНОФ РАНОВСКИ РАКОВИ И 12 на страната на ДЕМОКРАТ. ИЗБОРИ НА РУНОФИ ОД ОРИГИНАЛНО ДЕМОКРАТ САМО. ИЗБОРИ НА РУНОФОТ ОРИГИНАЛНО ПОДДРШКИ ДА СЕ ПРОДОЛААТ МОЕ МОЕ ИЗБОРИТЕ ОРИГИНАЛНО ПОДДРШКИ ДА СЕ ПРОДОЛААТ ДА СЕ ОБИДИТЕ МОЕ МОЕ МО ПОСТОБА ДА СЕ ПОДДРШКИ ДА СЕ СЛУЧАТ МОЕ МОASЕ, но ИМА СЕ ПОСТАВУВА ПАНДЕМИСКИТЕ НА КОРОНАВИРУС Е СЕГА НО БЕЗ ПОСЕБНО ДО ПАТЕМИСКИТЕ НА КОРОНАВИРУСТЕ Е СЕГА ОБРАЗОВАНИЕ ЗА КОНОНАВИРУС ПАНДЕМИСКИТЕ Е СЕДНО РАЗВОЈ ЗА 14-ти јули гласачи, кои се казна ПРИРАЧНИК ЗА 14-ти Јули гласачи, КОИ КАСТИТЕ БАЛОТИ ВО ПРИМАРИТЕ НА МАРТ 14-ти Јули гласачи, КОИ КАСТИТЕ БАЛОТИ ВО ПРИМАРИОТ МАРТ САМО Е СЕ ПОГЛАСАТ ДА ГЛАСАТ ВО БАЛОТИТЕ ВО ПРИМАРИТЕ НА МАРТ САМО Е СЕ ПОГОДИТЕ ДА ГЛАСАТ ВО САМИТЕ ПАРТИНИ НО РУНОФ САМО Е СЕ ПОГОЛЕМЕ ДА ГЛАСАТ ВО САМИТЕ ПАРТИИ РУНОФ, НО ЛУЕ, КОЈ НЕ МО CЕ ДА САМОТЕ ПАРТИИ РУНОФ, НО ЛУЕ, КОЈ НЕ МОЕ ДА ГО ПОБЕДИТЕ БАЛОТ ВО МАРТ БЕСПЛАТНО ЛУЕ КОИ НЕ МОЕТЕ БАЛОТ НА МАРТ СЕ БЕСПЛАТНИ ДА ГЛАСАТ ВО РУНОФ НА ЕТЕР ПАРТИ БАЛОТ ВО МАРТ БЕСПЛАТНО ДА БИДЕ ДА ГЛАСАТ ВО РУНОФ НА ДЕЛОВИТЕ ПАРТИ ОДРARАНИ РАБОТНИ РАНЦИИ ОД ЈУЛИ ГЛАСОТ ВО РУНОФ НА ДЕЛОВИОТ ПАРТИ НАДВОРЕШНИ РУНИРАЕ НА РУНИТЕ ОД 10-ти Јули. OTЕ СМЕТЕ ДА ГО ПОГЛЕДУВАМЕ ВО СЕРВИ РАБОТНИ ЦРВИ ОД 10 ЈУЛИ. OTЕ ПОГЛЕДУВАМ ПОГЛЕД НА БОЛОТ И ЛИСТА НА ИЗВЕДУВАЕ 10-ти. OTЕ ПОГОДИРАМЕ ПОГЛЕД НА БОЛОТ И ЛИСТА НА СОСТОЈБИТЕ СОСТОЈБИ НА КСАТ ДОТ КОМ. БАЛОТ И ЛИСТА НА СОВЕТНИТЕ СИТЕЛИ НА КСАТ ДОТ КОМ. Сè уште ќе дојде овој час, СИТЕ НА КБАТ ДОТ КОМ. Сè уште не доаѓаат на овој час, Локалните училишта се исклучени Сè уште не доаѓаат на овие часови, локалните училишта се исклучуваат во нивните програми за работа на летото ЛОКАЛНИТЕ УЧИЛИШТА СЕ РАЗГЛЕДУВААТ ПРОГРАМИ ЗА РАБОТНИТЕ РАБОТНИ РАБОТНИЦИ ЗА СЕГА ПОДГОТОВКА НА ТОА СИТЕ ПРАШАНИ ПРОГРАМИ ЗА РАБОТНИТЕ РАБОТНИЦИ ЗА СЕГА ПОДНЕСУВАЕ НА ДОГОВОР ЗА СЕГА Ажурирање на тоа што доаѓа до Спорт. Доаѓаат во спортот. >> УНИВЕРЗИТЕТ ВО НАШИОТ ПЛАН ВО СПОРТСКИ. >> УНИВЕРЗИТЕТ ВО НАШИОТ РАБОТИ РАБОТЕ ДА ПОМОГНЕМЕ МАЛ >> УНИВЕРЗИТЕТ ВО НАШИОТ РАБОТИ РАБОТЕ ДА ПОМОГНЕТЕ МАЛИ БИЗНИСИ СО СЕКОВ-19 РАБОТЕ ДА ПОМОГНЕМЕ МАЛИ БИЗНИСИ СО ПАНДЕМСКИТЕ СО ПОВЕЕ-19 СЕ САКАМЕ БИЗНИС ПОД ПАНДЕМСКИТЕ СО ПОВЕЕ-19 САМА ДА ГО ПОКАУВАМЕ МАЛНИ БИЗНИСИ ОД ПАНДЕМИЧКИ СЕ СМЕЕТЕ ДА ГО ПОКАУВАМЕ МАЛНИ БИЗНИСИ ОД СВЕТОТ И ОД ОД ЗЕМЈАТА МАЛИ БИЗНИС ОД СВЕТСКОТО И ОД СЕЛАТА И ОД ТЕКАСИТЕ СВЕТ И ОД ОД ЗЕМЈАТА И ОД ОБЕДИНЕТИ ТЕКСАВИ ОБВРЗУВАНИ ОД ОВОЈ ПАНДЕМИ И ОД ТЕКСАТИТЕ РАЗВОЈНИ ОД ОВАА ПАНДЕМСКИ КАКО ДА Е ЕДНА ЛОКАЛНА УНИВЕРЗИТЕТ ДЕВАСТИРАНА ОД ОВАА ПАНДЕМИСКО ПОСТОЕ ЕДНА ЛОКАЛНИОТ УНИВЕРЗИТЕТ СЕ СТЕГУВА И ПОМОГНУВА ДАЛИ ЕДНА ЛОКАЛНИ УНИВЕРЗИТЕТОТ СЕ СТЕГУВА И ПОМОГНУВА НА УТСА ПОСТАВУВА СО ПОВИК-19 ЧЕКОРУВАЕ И ПОМОШ ОД УТСАТА ПОСТАВУВААТ СИТЕ КОВИД-19 БИЗНИС РЕКОВЕРСКИ РАБОТНИК УТСА ПОВРЗУВАЕ НА СИТЕ КОВИД-19 БИЗНИС РЕКОВЕРСКИ АКЦЕЛЕРАТОР ЗА ПОМОШ НА ЛОКАЛНИТЕ БИЗНИСИ БИЗНИС РЕКОВЕРСКИ РЕКОВЕРИ ЗА ПОМОШ НА ЛОКАЛНИТЕ БИЗНИСИ ПРИСТАП. ИНДЕРГЕНЦИСКИ Фондови како макс ЗА ПОМОГНЕ ЛОКАЛНИ БИЗНИСИ ПРИСТАП. ЕМЕРГЕНЦИСКИ ФОНДОВИ КАКО МАКСИ МАСЕИ ПОКАУВААТ НАС, ТОА СЕ РАБОТИ ПРИСТАП ЕМЕРГЕНЦИСКИ ФОНДОВИ КАКО МАКЕДОНСКИ МАСИИ ПРИКАУВАТЕ НАШИТЕ, ТИЕ ГО ОБВРУВААТ ГОЛЕМО РАЗВОЈ. >> СЕРВИТЕ НА САРАХ И САКАМ ДА ГО РАБОТИМЕ ОД ОВОЈ МЕСТО Е ПОДОБРИ ЛУЕ што ги правиме НИКОГАШ ДА СЕ РАБОТИ ОД ОВОЈ МЕСТО СЕ ПОДОБРИ ЛУЕ, НЕ ГО ОБУУВАМЕ ГИМНАСТИКА. Подобри луѓе што ги правиме преку гимнастичари. НО НАШИОТ ЦЕЛ Е ОВОЈ ОД ОВОЈ ГИМНАСТИКА. НО НАШАТА ЦЕЛ Е ТОА ОД ОВДЕ ОВДЕ ДАЛИ МАЛИ ЛУЕ НО НАШИОТ ЦЕЛ Е, ОД ОВИЕ ОД ОВДЕ ЈА МОЕ ДАЛИ МОНИ ЛУЕ СОВЕТНИЧКИ ВЕСНИК ВО КОЈ ОВДЕ ОВДЕ САМО ВЕЛИКИТЕ ДОБИВНИ ЛИЦЕ СОВЕТНИЧКИ СОВЕТНИЦИ ВО КОЈ СЕ СЕ. ДОБИВНИОТ ВЕСНИК ВО КОЈ СЕ СЕ. >> И ТОА ПОВТОРНО ТИЕ СЕ. >> И ТОА ПОВТОРНИ АЕРИЈАЛНИ АТЕЛЕТИКИ ЗА >> И ТОА ПОВТОРНИ АЕРИЈАЛНИ АТЕЛТИКИ ЗА 18 ГОДИНИ. ПОЧЕТУВА СООПШТИНАТА 2020 година АЕРИЈАЛНА АТЛЕТИКА ЗА 18 ГОДИНИ. СТАРТИОТ НА 2020 година беше феномен за нејзината деловна активност 18 ГОДИНИ. СОСТОЈБА СТАРТАТА од 2020 година ФЕНОМЕНАЛ ЗА НЕГА БИЗНИС. ТОА ПАНДЕМИТЕ ИТ ФЕНОМЕНАЛ ЗА НЕГА БИЗНИС БЕЗ КУА. ТОА ПАНДЕМИЧКИТЕ ДО 18-ти МАРТИ СЕ ПРОМЕНИ КУА. ТОА ПАНДЕМИЧКИТЕ ДО 18-ти МАРТИ СЕКОГАШНО ПРОМЕНИ ИЗВЕДУВА. 18-ти МАРТИ СИТЕ ПРОМЕНА ИЗВЕДУВА. АКТУЕЛНО ЗАВРШУВАМЕ НЕДЕЛА ИСКЛУЧИ. АКТУЕЛНО ЗАВРШУВА СЕДМИЦА ПРЕД ДА СЕ ПРИМЕНАА ПО СЕ АКТУЕЛНО ЗАВРШУВА СЕДМИЦА ПРЕД ДА СЕ РАБОТИ ПО ФРОДЕЗАЦИЈА, СО ГОДИНА ПРЕД НЕ Е ПОТРЕБНО ПО ФРОДЕЗАЦИЈАТА, ГОЛЕМА ДА СЕ СОГЛАСУВА ДО БИЗНИСОТ НА ПОВЕЕ НА УТСА ФУСТРИРАЕ, ГОЛЕМА ДА СЕ СОГЛАСОТ СО ПРОГРАМАТА ЗА ПОВЕЕ НА БЕЗБЕДНОСОТ ЗА РЕВИЗИРАЕ НА УТСА ОД НА УТСА ПОВЕЕ БИЗНИС РЕВИЗЕРСКА ПРИГОДНА ПРОГРАМА И ОВА ШТО КОГА ДА ГО ПОДГОВОРИ ПРИГОВОРНА ПРИГОДНА ПРОГРАМА И ОВА КОГА ЈА СЕ ГО ПОВЕ JЕ ЈАЕМЕ МАРТИНЕЗ И ТОА КОГА ДА ГО СОДРETУВА JАИМ МАРТИНЕЗ, РЕДЕНВНО РАСПОЛНУВАЕ МАРТИНЕЗ РЕКЕНТИВНО ПОВЕЕ НА 15 АПРИЛ. НА 15 АПРИЛ. И КАКО РЕЗУЛТАТ НА ФИНДИНГ 15 АПРИЛ. >> И КАКО РЕЗУЛТАТ НА ФИНАНСИРА FЕ ОД АКТИТЕ ЗА КАРИESЕ. >> И КАКО РЕЗУЛТАТ НА ФИНАНСИРА FЕ ОД АКТИТЕ ЗА КАРИESЕ. >> Тоа е Еферт за да остане мал ОД КАРТИЧКИТЕ АКТ. >> ЕВЕ ЕФОРТА ДА ГИ ОБИДЕ МАЛНИ БИЗНИСИ, СО ПОСЕБНИТЕ ГО РАБОТНИЦИ >> Е ЕФОРТОТ ДА ГИ ОДБИЕТЕ МАЛНИ БИЗНИСИ, КАКО ГО ПОВТОРНИТЕ РАБОТНИЦИ ПОВЕЕ ОВОЈ ТУРБУЛЕНТЕ ВРЕМЕ БИЗНИСИТЕ САКААТ ГОДИНИ ПОВЕЕ ОД ОВОЈ ТУРБУЛЕНТНО ВРЕМЕ ИМА СЕ ПОДНЕСУВА ПОДАТОЦИ И ОД ОВОЈ ТУРБУЛЕНТЕ ВРЕМЕ ИМА ДОСТАВНО ДЕТАЛНО И КОМПЛИКИТИРАНА ПРОЦЕС И НЕ БЕСПЛАТНО ДОДЕЛНА и ДОПОЛНИЦНА ПРОЦЕС И ДА СЕ РАБОТИМЕ ДА ПОМОГНЕМЕ ОД А КОМПЛИКИТИРАНА ПРОЦЕС И САМО САКАМЕ ДА ГО ПОМОГНЕМЕ ОД А Д ЗА ЗА СПОРЕДУВА WITHЕ СО СВОЕ Обидете се да ги помогнете ОД А О Д ЗА СПОРАБОТУВА WITHЕ СО СИТЕ ФИНАНСИСКИ ИНСТИТУЦИИ И ИТИ ДА З ЗА СПОРАБОТУВА WITHЕ СО НИВНИ ФИНАНСИСКИ ИНСТИТУЦИИ И НЕ Е ДА СЕ ДОБИВИТЕ СЕГА ФИНАНСИСКИ ИНСТИТУЦИИ И НЕ Е ДА СЕ ПРАШАЕ СЕГА МАЛКИОТ БИЗ ДЕВ НА ЦЕНТАРНА ПРОГРАМА НЕ САМО ДА СЕ НАГРИУВАМЕ СЕГА МАЛОТ БИЗ ДЕВ НА ЦЕНТАРНА ПРОГРАМА ДА СЕ САКАМ ДА СЕ СМЕ МАЛКО БИЗ ДЕВ НА ЦЕНТАРНА ПРОГРАМА ДА СЕ СЛУЧУВАМЕ СЕ ДА СЕ ОДГОВОРНО ДА ОД ОДГОВОР МО TOЕ ДА САКАМ ДА СЕ СМЕЕ ДА СЕ ОДГОВОРНО ДА СЕ СМЕЕ ДА СЕ ДА СЕ ОДИМЕ ТУКА ДОГОЛНО ДА СЕ СМЕЕ ДА БИДЕ ОВДЕ ELLЕ ПОВЕЕ. ОВДЕ ПОВЕЕ >> ДА ЗНАЕТЕ ПАНДЕМИСКИОТ Е Добро после. >> ДА ЗНАЕТЕ ПАНДЕМИСКИОТ СЕ СЕ СУМО ПОВЕЕ СО СВОИОТ ДОСТАВ >> ДА ЗНАЕТЕ ПАНДЕМИСКИОТ СЕ СВЕДО ПОВЕЕ СО НОРМАЛНОТ ОД ПОДДРШКА КОГА СЕ СВЕДОСТА ПОГОЛЕМА НЕГОВЕДНО ПОВЕЕ НА НОРМАЛНОТ ОД ПОДДРШКА КОГА СЕ РАБОТИТЕ БИЗНИС, ОВА Е НОРМАЛНО ДА ПОДДРШКА КОГА СЕ РАБОТИТЕ БИЗНИС, ОВА Е ВАШЕТЕ LИВОТНО ДОДЕЛУВАЕ ВО БИЗНИС, ОВА Е ВАШИОТ IVИВОТНО ОВА Е КАКО ИСПЛАТУВАМ МОИТЕ ВРАБОТНИЦИ ОВА Е КАКО СЕ ВАШИОТ IVИВОТ ОВОЈ СЕ КАКО ДА ГО ПЛАYАМ МОYИТЕ ВРАБОТНИЦИ ОВА Е КАКО ПОДДРУВАМ ПЛАТИТЕ ГО ВРАБОТНИТЕ МОИТЕ МОИ, КАКО ГО ПОДДРУВАМ МОЈОТ СЕМЕЈНО. ПОДДРШКА МОЈОТ СЕМЕЈНО. >> ГОДИНА АЕРИЈАЛНА АТЛЕТИКА 7 МОЕТО СЕМЕЈСТВО. >> ГОДИНА АЕРИЈАЛНА АТЛЕТИКА 7 ПОДОБРИ ДА ГИ ПРИДОБИТЕ НИВНИОТ БИЗНИС >> ГОДИНА АЕРИЈАЛНА АТЛЕТИКА 7 ПОДОБРИ ДА ПИВОТИТЕ НИВНИОТ МОДЕЛ ЗА БИЗНИС ПОДНЕСУВАЕ ВО ВИРТУАЛНИ КЛАСИ САМО ДА ПИВОТИТЕ НИВНИОТ БИЗНИС МОДЕЛ ПОДНЕСУВА TOЕ НА ВИРТУАЛНИТЕ КЛАСИ И ЕВЕННО ВЕЛИНСКИ ВИДЕО НО СЕГА МОДЕЛ ПОДНЕСУВА СО ВИРТУАЛНИ КЛАСИ И ЕВЕННО ВЕЛИНСКИ ВИДЕО НО СЕГА СО ОВАА НОВА ПОВЕ SЕ НА СЛУЧАЈ И ДОГОВОРНО ВИДЕЛИ ВИДЕО НО СЕГА СО ОВОЈ НОВО ПОДГОТОВКИ СЛУЧАИ СТЕ НОВИ ПРАШАА. СО ОВАА НОВО ПОВЕЕ НА СЛУЧАЈТЕ СО НОВИ ПРАШАА. >> КАКО НА ПЕТНИК ПОД СЕ СОДРИ НОВИ ПРАШАА. >> КАКО НА ПЕТНИК ПОД ПОТВЕДНИКОТ ГИ ЗАМИНАМ 95% од СИТЕ НАШИ >> КАКО СЕКОЈ ВЕДНИК ПОВЕЕ ИЗГУБИМЕ 95% од СИТЕ НАШИ БИЗНИС ПРОТИВ. Исклучете го 95% од целата наша деловна активност. >> MAX MASSEY KSAT 12 ВЕСТИ. БИЗНИС ПРОТИВ. >> MAX MASSEY KSAT 12 ВЕСТИ. Уморен сум само гледајќи го тоа >> MAX MASSEY KSAT 12 ВЕСТИ. Уморен сум само гледајќи ги овие девојки. ОДГОДАТ И СЕ СОГЛАСИМЕ Уморен сум само гледајќи ги овие девојки. ОДДО ДА СЕ ОСТАВИ ПАТОТ. И ТОА ДА СЕ ОДВЕЕТЕ ПОВТОРНО ПОВЕ SWЕТЕ КОГА ГО ПОДВИНИОТ ПЕША ОД Е ДА СЕ СМЕСНО ДЕН ПОЧЕТУВАТЕ СВЕТЕ КОГА ГО ПОДВИЧКИОТ ПРОДАБА ТОА Е ПОТРОШНО ДЕНЕС ДА ГО СМЕТУВАМЕ ДА ГО ГОДИМАМ ПРАША THЕТО ТОА Е ПОСТОБНА ДЕНЕС ТАНКОЛНО ДА ГО ГОДИМЕ НЕГОВИНА НЕГО НА ПРАВО. НО, ДОГОВОРИ ВИСОКОВНО, НИЕ ГИ ГИ НАПРАВИМЕ НЕКОИ НА ПРАВО. НО, ОД ВЕЕ ПОДНЕСУВААТ ОВАА НЕДЕЛА. НЕ МОЛО Прашината. НО, ОД ВЕЕ ПОДНЕСУВААТ ОВАА НЕДЕЛА. НЕ ГОЛЕМИ ВЕСТИ, ПОВЕЕ ОВАА НЕДЕЛА. НЕ ГОЛЕМИ ВЕСНИЦИ, ЗНАМА АКВА ЗА ПОСТОРНИ UMУМП ВЕСТИ, ЗНАМА АКВА ЗА ПОСТОРНИ UMУП, ПОДОД 7 ДЕЦА НА ПОД ЗНАМА АКВА ЗА ПОСТОРНИ УБОВ, ПОД 7 ДЕЦА НА ПРОДАБА до 6 62.3 ВО ВАС ПОДГОВОРИТЕ, СИТЕ 7 ЧЕКОРИ ЗА ПОДРАВЈЕ до 6 62.3 ВО ВАШИОТ РАБОТЕЛНИК СИТЕ. НИЕ СМЕТЕ ДО 6 62.3 ВО ВАШИОТ РАБОТЕЛНИК СИТЕ. НИЕ ПОГОЛЕМУВА МОДЕРАТИВНА КАТЕГОРИЈА ПИГ ОСНОВНА ПОЛЕТНА ЗДРАВЈЕ. МОLDЕМЕ МОДЕРАТИВНА КАТЕГОРИЈА ПОГЛАСНА ПОГЛАС И ГРУСНИ СЕ ОДБУВАМЕ ПОТРЕБНИ ПОТРЕБНИ КАТЕГОРИСКИ ПОГОЛЕМИ И ГРУСНИ OЕ СМЕ ДА СЕ РАБОТУВАМЕ ЗА Враќањето на ТИ И ГРУСНО OЕ СМЕ ДА СЕ РАБОТУВАМЕ НА Враќањето на ТЕ >> НЕ Е ЕДНО СЕ ЗА Враќањето на тоа >> НЕ Е ЕДНО ДА Е ДА СЕ СЕКОЈ ДА СЕ НАШЕ >> НЕ Е ЕДНО НЕ Е НЕ Е ДОГОВОРНО ВО НАШЕТО САМО ПРАВЕЕТО ГОДИШЕ, НЕ СЕГА НЕ Е НЕШТО ВО НАШАТА ИМА ДУШАТА ГОДИШЕ, Ама СЕГА САМО ДА СЕ ГО ДОДВИМЕ ПРАША HЕТО ГО ОДДЕ ,Е, НЕ СЕГА СМЕ ДА ГО ДОДЕЛИМЕ ХУМИДИТЕТ И ДАБИТЕ ОД ХУМИДИТЕТ И НЕ МОЕМЕ да победиме на USTастин ХУМИДИТЕТ И НЕ МОЕМЕ да победиме на ОВОЈ ГОДИНА НА JУСТИН ЕДНА ГОДИНА НЕ МОЕМЕ да победиме на ОВОЈ ГОДИНА НА USTУСТИН ДА СЕ ПОСТОИ ДЕКА МНОГУ ДЕЦА НА ДА СЕ СМЕ МНОГУ СТАНОВИ ДА СЕ ГО ДОБИВУВАМЕ ДЕЛО ДОЗА НА ПРАШААТА. ДОБИВУВАТЕ ДЕЛО ДОЗА НА ПРАШАТА. >> ПОВЕЕ ОВАА НЕДЕЛА МОЈОТ СИТЕ СЕ НА ПРАШАА. >> ПОВЕЕ ОВАА НЕДЕЛА МОЈОТ НАСИЛ Е НЕ Е НЕ Е >> ПОВЕЕ ОВАА НЕДЕЛА МОЈОТ НАСОК Е НЕ Е НЕ Е КАКО ДА СЕ ЕДНО САМО ЕДНО ДА ГО ПРОДАВИМЕ ТОА НЕ Е КАКО ДА СЕ ЕДНО САМО ЕДНО ДА ГО ГО ГО ГО СЕ СМЕЕМЕ САБОДНИК СИТЕ РАБОТНИ КАКО ДВЕЕТО Е ЕДНО ДА СЕ ГО ПОДГОТВУВАМЕ САБОДНИК СЕ РАЗГОВОРИ НА САБОТНИОТ БОЈ БЕЗ СУПЕР ХАЗИ САБОТ ПОВЕ OFЕ НА ПЕКОВНИОТ НА САБОТНИОТ БОЈ БЕЗ СУПЕР СЕ ПОСТОИ ТУКА. ОВДЕ Е ПОГЛЕД НА НАША САБОТНИОТ БОЕ ДА СУПЕР ОД ОВДЕ. ОВДЕ ПОГЛЕД НА НАШИОТ МОДЕЛ КОИ СЕ ПОКАУВА ПРАВО ТАМУ. ОВДЕ ПОГЛЕД НА НАШИОТ МОДЕЛ КОИ ШТО ГО ПОДГОТВУВА ПРАШААТА ДА СЕ ПРОДАВА ГУЛФОТ НА МОДЕЛ ТОА ГО ПОДНЕСУВА ПРОДОЛНИКОТ ДА СЕ ПОДНЕСУВА ГУЛФОТ НА МЕКСИКО ДО ТЕКАСИ. И ТОА ПОДНЕСУВА ПО ГУЛФОТ НА МЕКСИКО КОН ТЕКСАС. И тоа сака. HAЕ СМЕ ЛИТЕЛ МЕКСИКО ДО ТЕАКСИ. И тоа сака. VEЕ HAЕ ИМАМЕ ДАЛИ БИТ ДОДЕЛ И БОOMЕ ИЗГЛЕДА КАКО. HAЕ HAЕ ИМАМЕ ДОСТАВНИОТ ГОДИШЕН ДОДЕЛ И УТРЕ, НО ПРОБАБОЛНО НЕ СИТЕ ТОА БИТ ДЕНЕС И УТЕРНО, НО ПРОБАБОЛНО НЕ СИТЕ ОВОЈ ИЗВЕСТУВАЕ САМО САМО ДА СЕ ЗНАМИ ПРОБАБОЛНО НЕ СИТЕ ОВОЈ ИЗВЕДЕНИЕ, САМО ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ВЕДНО ДЕН. ТОА КАКО НИЕ ЗАБЕЛЕШКА САМО ДА СЕ ДА СЕ ЗНАМИ ВО СРЕДНО ДЕН. ТОА КОГА ПОЧНУВАМЕ ДА ГО ГОДИМЕ СВЕТЕ ДРУГИ ВО СРЕДИ ТОА КОГА ПОЧНУВАМЕ ДА ГО ГОДИМЕ СВЕТЕ ОД ДРУГИ СВЕТИ СТЕ ОВДЕ СТАРТИ ДА ГО ГОДИШЕТЕ СИТЕ ПОВЕЕ СВЕТИ ПЛАНО ДА СЕ ОВДЕ И ОД ПОСЛЕТНИОТ ЕДНО СЕ ПРАВИ СВЕТЕ ДА ОВДЕ И ОД ПОСЛЕДНИОТ ЕДЕН БЕШЕ ДОБИВНА ЕПА КАКО ДЕКА И ПОГОЛЕМЕ НА ЕДНОСТА ЕДНА БЕЗ ПОСЕБНО ЕПА Е ПОСТОБА, БЕШЕ ПОГОЛЕМНА ПОВЕ OFЕ ПРВО. ОВАА. ЕПИЧКИОТ ПЕРТИТЕ Е ТОА Е ПОГОЛЕМНА Плума од прашина. ОВАА. СВЕСНО НЕ КАКО ДОБРА. НО НИЕ ПОГОЛЕМ ПЛУМ НА ПРАВО. ОВАА. СВЕСНО НЕ КАКО ДОБРА. НО,'Е СМЕ ДА СЕ ПРЕДУПРЕДУВАМЕ ITЕ БИДЕ СВЕСНО НЕ КАКО ДОБРА. НО,'Е СМЕ ДА СЕ ПРЕДУПРЕДУВАМЕ ITЕ BEЕ ДА СЕ ТЕКУДНИ И ПЕТОК ДОБРА ДА ВИ ГО ПРЕДУПРЕДУВАТЕ ITЕ ДА СЕ ТЕКУВАТЕ СЕДНИЦИ И ПЕТНИЧКО ПОВИДУВАЕ ЗА НЕКОИ МОНИ УСЛОВИ ОВИЕ СЕДНИЦА И СПОДЕЛУВА FRЕ НА ПЕТОК ЗА ДЕЛОВИ МОНИ УСЛОВИ СО КРАЈ НА НЕДЕЛАТА СПОДЕЛУВАЈТЕ ЗА НЕКОИ МОZНИ УСЛОВИ ДО КРАЈОТ НА НЕДЕЛАТА НА ТОП НА НАШАТА ГОЛЕМА СО КРАЈОТ НА НЕДЕЛАТА НА ТОП НА НАШАТА ГОЛЕМА И ХУМИДИТЕТ. ОД 4 ЈУЛИ И НА НАШАТА ГОЛЕМА И ХУМИДИТЕТ. ОД 4 ЈУЛИ И ВО ВИДЕНДОВИТЕ OOУБОВ ЛИКОВИ И ХУМИДИТЕТ. ОД 4 ЈУЛИ И ВО ВИДЕНДОВИТЕ ГО ЛУ LЕТЕ ДА СЕ ПОСЛАТУВА ВО НЕДЕЛАТА ОД ЛЕКОВИТЕ ДА СЕ ПОВЕЕ ПОВЕЕ ДА СЕ ПОДНЕСУВААТ ПОВЕЕ ПОВЕЕ ПОВЕЕ И ПОВЕЕ ДА СЕ ПОДНЕСУВААТ ПОВЕЕ ПОВЕЕ ГОДИШНИОТ ГОЛЕМИ И ДА СЕ СМЕАМЕ НЕКОИ ЧИСОВНО СКОПЈЕ ПОВЕЕ ПОВЕЕ ПОВЕЕ И МОРА ДА СМЕЕ ДА СЕ ДОБИРАМЕ НЕКОИ ЧИСОСНО СКОПЈЕ ПО ОВОЈ ПОГЛЕД. МОРА ДА БИДЕМЕ НЕКОИ ЧИСОВНО СКОПЈЕ ПО ОВОЈ ДЕЛ. ТРОПИСКИ РАЗВОЈ ОВАА ОВА ПО ОД ОВИЕ ПОГЛЕД. ТРОПИСКИ РАЗВОЈ ОВОЈ Е ЕДНО ЕДНИЦИСКИ ФАКТОР до ТРОПИСКИ РАЗВОЈ ОВОЈ Е ЕДНО ИНТЕРЕСНИЧКИ ФАКТОР НА СИТЕ ОВОЈ ДРУГИ ДРУГИ Е ЕДЕН ИНТЕРЕСИВЕН ФАКТОР СИТЕ ОВОЈ СИТЕ ДЕЦА ДА ГО ОБЕЗБЕДИТЕ ТРОПИСКИОТ РАЗВОЈ НА БА BЕ НЕ СИТЕ ОВОЈ ДВИЧКИ ПРИРАЧНИЦИ ДА ГО ОДГОВОРИТЕ ТРОПИСКИОТ РАЗВОЈ НА ОБЕЕ СО ТРЕБА ДА ГО ГОДИМЕ ТРОПИСКИОТ РАЗВОЈ НА БАЕ, ТРЕБА ДА ГО ГОДИМЕ КУИЕТЕРСКИ УСЛОВИ Имајте тенденција да ги видите КОИЕТЕРСКИ УСЛОВИ ОД ВО АТЛАНТИЧКОТО И ОВО Е СИТЕ СЕ КУИЕТЕРСКИ УСЛОВИ ОД ВО АТЛАНТИЧКОТ И ОВИЕ СЕ РАСНО Е ШТО СЕ ОДГОВОРУВАМЕ. Атлантик и тоа навистина е она со што се занимаваме. ОД ЕДЕН СИСТЕМ ЗА ЛАТЛОВИ Со што се занимаваме. ОВОЈ ЕДЕН СИСТЕМ ЗА ЛАТЛИЧНИОТ СИТЕ ОВДЕ ТОА КАКО САМО УПРАВУВАЧОТ ЦЕНТАР ОВДЕ ЕДЕН СИСТЕМ ЗА ЛАТЕЛИ ОД ОВДЕ ТОА КАКО ЦЕНТРУВАЕ НА УПРАВУВАЕ САМО ЗА 10% шанса ОВДЕ ТОА КАКО ЦЕНТРИ ЗА ХУРИКАНСКО СЕ ЗГОЛЕМУВА 10% ШАНСА ЗА РАЗВОЈ И МОЕ ДА СЕ РАБОТИ ЗА 10% ШАНСА ЗА РАЗВОЈ И МОЕ ДА НЕ ГО ДРУИ ДОБРО. НЕ САКАМ РАЗВОЈ И ДОГОВОР НЕ ГО ДРУИ ДОБРО. Не мислам дека ќе одам да видиме навистина НЕ ГО ДОБИВ ДОБРО. Не мислам дека ќе одам да видиме навистина за развој OЕ СМЕ ДА ГО ГОДИМЕ ОДГОВОРНО ЗА РАЗВОЈ ОД ОВИЕ ОВИЕ СЕ ПРАВО РАЗВОЈ ОД ОВОЈ СЕ Е ПРИРАЧНИК НА СЛОБОДНО ПРЕСУДА ОГЛАСЕН РАЗВОЈ ОД ОВОЈ НЕ Е ПРИРАЧНИК НА СЛОБОДНО ПРЕСУДА ОДГОВОРЕН РАЗВОЈ ОД Источниот костум како што е добро. СЛОБОДНО ПРЕСУДА ОДГОВОРНИОТ РАЗВОЈ ИЗВЕСТУВА ОД Источниот замок како добро. САМО САМО 20% шанса ИСКЛУЧИТЕ НА Источниот костум како добро. САМО САМО 20% шанса за развој, толку многу далеку САМО САМО 20% шанса за развој толку далеку од тропите се навистина реалистични РАЗВОЈТЕ ПОВЕЕ ПРОТИВ ТРОПИЦИТЕ ИМА ДА СЕ СЕКОГАШ КУIЕТ ТРОПИЦИТЕ ДА СЕ РЕЛИЧНО КУВЕТ ДАЛИ СЕ ДОБИВНИОТ ГОДИШНИОТ ГОЛЕМИ И КОИ Е СЕ ДА СЕ МОНО ДОБИВОТ ГОДИШНИОТ ГОЛЕМИ И КОИ Е БИДЕ СЛУЧАНИТЕ ДЕЛОВИ ПОСЛЕДНИ ПО СЛЕДНИОТ 5 ГОЛЕМИ ГО ДОБИВ И КОИ Е СЕ СЛУЧАТ ДЕЛОВИТЕ ДА СЕ СЛЕДАТ СЛЕДНИТЕ 5 дена или СО ДА СЕ СЛУЧАЈНИ СЛУЧАНИ ПОВЕЕ ДА СЕ СЛЕДАТ СЕДНИТЕ 5 дена ИЛИ ДА СЕ ДА ОДИМЕ НАДВОРЕШЕ ЗА ВИДО ПРАВО ДЕНИ ИЛИ ДА СЕ ДА ГО ОДВЕДУВАМ ДА СЕ СЕГА СЕГА СЕ СЕ ПОВЕЕ МОНО КЛУДИ ВО Ајде да излеземе надвор за вас, сега, сè уште, најтешко, во дополнувањето на 85 часови СЕГА СЕ СЕГО НАЈДОБРИОТ КЛУДИ ВО УЧЕЕТО ЗА ПОВЕЕ НА УСЛОВИТЕ НА 85 УСЛОВИ НА 85 ДЕГРЕИ ДОГОВОРИ СЕ НА 71. ПОВЕЕ НА ДВЕЕТО НА ДВЕЕТО НА 85 ДЕГРИ ДВЕ ПОГЛАВЈЕ Е НА 71. GЕ СМЕ ДАЛИ ДОБРА БРИЗА ОД НА ПОГОЛЕМО ПОСЕТА Е НА 71. НЕГО ДОДИВИМЕ ДОБРА БРИЗА ОД ЈАРИТЕ ОД 14 МИЛИ ПО OTЕ ДОБИВИ ДОБРА БРИЗА ОД ЈАРИТЕ ОД 14 ПОЧЕТНИЦИ 14 милји. ГОЛЕМО ЈАРИТЕ ОД 14 ПОЧЕТНИЦИ 14 милји. ГОЛЕМ СВЕТСКА ТУКА. МОЕТЕ ДА ГИ ГЛАСАТ ЧАС ГОЛЕМ СВЕТСКА ТУКА. МОЕТЕ ДА ГИ ГЛЕДАТЕ КЛУДОВИТЕ ДАКО ДА ГО ГО ДОДИМЕ МАРНИНГ Сликајте ТУКА. МОЕТЕ ДА ГИ ГЛЕДАТЕ КЛУДОВИТЕ ДАКО ДА ГО ГО ДОДИМЕ ПОВТОРНИТЕ КЛУДИ ДОДЕЛНИ НЕКОИ ВИСОКИ КАМО КЛУДОВИТЕ ДАКО ДА ГО ГО ДОДИМЕ МОORИТНИТЕ КЛУДИ ДОДАТ НЕКОИ високи часовници кои доаѓаат над врвот на тоа КЛУЧНИ ДОГОВОРИ НИКОВИ ВИСОКИ КАНДЕРИ, КОГА ДА СЕ ПОГОЛЕМА НА ГОЛЕМОТО ОД ОВИЕ И ОВОЈ ДА СЕ ОСНОВА СОДРPИНА ОД ДОВЕР ОД ОВИЕ И ОВИЕ ДА СЕ ОСНОВНИ ПРИМЕНА И ТОА Е ДА СЕ ДОСТАПНО ДА СЕ СМЕСНО ПОСЕБНИ УСЛОВИ, СЕ САКАМЕ ДА СЕ ГЛЕДАМЕ НЕКОИ НЕКОГАШ ОВОЈ МНОГУ ПОСЕБНИ УСЛОВИ ДА СЕ МИСЛИМЕ ДЕКА Е ГО ГОДИМЕ НЕКОИ НЕКОЈ ПОВЕЕ ОД ОВОЈ ДА ГО ПОСТАВИМЕ ТИЕ МИСЛИ WEЕ ВИЕ EЕ ГО ОДГОВЕДЕ НЕМА ПОВЕЕ ОВОЈ ПОСЛЕДНИК ДА ​​ГО ПОСТАВИМЕ ОВА ТЕМПЕРАТУРИ ДО 90-тите. ПОСЛЕ ДА ГО ПОСТАВИТЕ ОВА ТЕМПЕРАТУРИ ДО 90-тите. 85 ПРАВО СЕГА КОГО ЛОТУС 79 ТЕМПЕРАТУРИ ДО 90-тите. 85 ПРАВО СЕГА СЕКОЈ ЛОТУС 79 БУРНЕ СТАН 83 85 ПРАВЕТЕ СЕГА СИТЕ ЛОТУС 79 БОЕРНА СТАНИЦА 83 КАНИОН Езеро 90 АЛЕДНО ВО БУNEЕ СТАН 83 КАНИОН Езеро 90 АЛЕДИНИ ВО ГОНЗАЛЕСНИ МНОГУ ПЕКОВИ НА СОНЦЕ Канионското езеро 90 АЛЕДИНИ ВО ГОНЗАЛИ МНОГУ ПЕЧАРИ ПОВЕЕ НА НЕВИЗИНИТЕ, има 91 година што растат извори, СЕКОЈ ГОНЗАЛНИ МНОГУ ПЕКОВИ ОД СОНЦЕТЕ ТОА 91 ПОДНЕСУВА НА ПОСЛЕДИ, СЕКОЈ И ДОГОВОР 91 ПОГОЛОРУВА SPЕ НА ПЕЛИ, СЕКОЈ И МОUЕ И ДАКО ДА СЕ ДОБИВТЕ ДО ФАКТОР И МОUЕ И ТОА ДА СЕ ДОБИВИ ДА СЕ ФАКТОР ВО ОВИЕ ДВЕ ПОСЕБНИ КОИ СЕ И ТОГАШ ДА СЕ ОБИДИТЕ НА ФАКТОР ВО ОВИЕ ДВЕ ПОСЕБНИ КОИ СЕ СЕ СЕКОТ во 70-тите СЕГА, И ВО ОВИЕ ДВЕ ПОСЕБНИ КОИ СЕ СЕТЕ ВО 70-тиот ПРАВ СЕГА, И ТИ STЕ ОД ОВИЕ ВО 70-тите ПРАВ СЕГА, И ДА ОСТАНЕТЕ ДА СЕ ПОСТОИТЕ КОН КРАЈОТ НА НЕДЕЛАТА. ЕДНО НИЕ STЕ ОД ОДГОВОРНОТО ПРАВО НА КРАЈОТ НА НЕДЕЛАТА. ЕДНА СМЕ ДА СЕ ДА СЕ НАДВРШИНИ И ПЕТОК КРАЈ НА НЕДЕЛАТА. ЕДНА ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ НАДВИДЕТЕ И ПЕТОК FRЕ SEЕ ГО ГО ГО ГО УДИМЕ ДВЕ DЕТНИТЕ ПОСТАВИ ПОДНЕСУВАМЕ НА ЧЕТВРТОК И ПЕТОК WEЕ SEЕ ГО ГО ГОДИМЕ ДЕЛИТЕ ПОИТИ ОД ОД ЛИЦА НА ГОДИНА. НО ВАС SEЕ ВИДЕ ДЕКА ДВЕТНИТЕ ПОТЕЛИ ОД ОД ЛИЦА НА ГОЛЕМИ. Но, ставете ја оваа точка во време. ДА СЕ ОДГОВОРИ ОД ОД ЛИТЕЛСКИ БИТ. Но, ставете ја оваа точка во време. GЕ СЕ ДА БИДЕ HЕТЕ. ПРЕДГОВОРНИ ГОТВОР ТОА ПОГЛЕД ВО ВРЕМЕ. GЕ СЕ ДА БИДЕ HЕТЕ. ПОДДРШКА ПОДНЕСНИ ИНДЕКС НА ТОПЛАТА ЗА ТОПЛАНСКИ ТЕЕ ДА БИДЕ HЕЛИ. ПРЕДИЗВИКОТ ПОДНЕСУВАЕ НА ИНДЕКС НА ГОЛЕМИНА ДОДЕЛУВА SHЕ ДОДЕЛО ДА СЕ ПОДНЕСУВА ОД 100 г. ИНДЕКС ДЕНЕС SHЕ ПОДНЕСУВА ОД 100 ГОДИНИ ДАЛИ ДА ГО ГО ГОДИМИМЕ ВИСОКИ ВО СЛОЕТЕТЕ 90-ти, но ќе видиме 100 ДА ДА ДА ГО ГО ГО ГО ГОДИМЕ ВИСОКИТЕ ВО СЛОЕТЕТЕ 90-ти, НО SEЕ ЈА ГОДИМЕ ОВИЕ САМО САМО СВЕТНИ ТЕМПЕРАТУРИ СЛЕДНИОТ 90-ти НЕ, SEЕ ТИЕ ОВИЕ САМО САМО ТЕМПЕРАТУРИ JЕМП ПОВЕЕ ДА СЕ ОТВОРИТЕ ПОВТОРНИТЕ ПОВЕЕ САМО ПОВЕЕ ПОВЕЕ СО ТЕМПЕРАТУРИТЕ БЕЗ КАКО ДЕЦАТА ЗА ВЕСНИЦИТЕ НА ЦЕЛИТЕЛИТЕ, бидејќи се толку многу ЗАБЕЛЕШКО ДО МАРКОВОТО МАРК ЗА ПОДНЕСУВА, КАКО ДА СЕ ПОГОЛЕМИ МАКЕДОНСКО МУЗНОСТ. Бидејќи има толку многу суровина, но има. ФУТУРИКУСТ ПОСТАВУВА КАЛО ДЕЦА ХУМИДИТЕ ОД ОВИЕ. ФУТУРЕКТАСТ ПОСТАВУВА КАЛУДИ НА БЕЗБЕДНО ПОВЕЕ ПОВЕЕ ПОВЕЕ ОВАА ФУТУРИКУСТ ПОСТАВУВА КЛУДИ НА БЕЗБЕДНО ПОВЕЕ НА ЛИТЕРСКИОТ ГОЛЕМИ ОД ОВОЈ ВЕЧЕР. МО COЕ ДА СЕ ДОБИМЕ НЕКОИ ОВОЈ ВЕСНИК ПОДНЕСНИ ПОДНЕСНИ БИТ. МО COЕ ДА СМЕТЕ НИКОВИ СТОРМИ, ОД ЗАПАД ДА СЕ СМЕЕ ВЕЕ. МОЕ ДА СМЕТЕ НЕКОИ СТОРМИ ОД ЗАЕДНИЧКИТЕ СМЕ ДА ГО Гледаме што места им се допаѓаат СТОРИИ ОД ЗАЕДНИЧКИ GЕ СЕ СМЕЕТЕ ДА ГЛЕДАМЕ ДА ГО СЛОБОДНИТЕ СЛОБОДНИ ПРОСТОРИТЕ. ВИДИТЕ ДА ГО СЛОБОДНИТЕ СЛОБОДНИ СТРУЧНИ ДЕЦА. Едвардс ПЛАТЕУ МОЕТЕ ДА ГО Гледате СЕКОГАШ ЗЕМЈА. Едвард ПЛАТЕУ МОЕТЕ ДА ГИ Гледате неколку СТОРИИ ОД ОД ЗАПАД Едвардс ПЛАТЕУ МОЕТЕ ДА ГО ГОДИТЕ МНОГУ ПРИКАЗНИ СТОРИИ ОД ОД ЗАПАДОТ ТОА ДА СЕ СЕ СЕ СЕ ПРИДОБИ МНОГУ ПРИГОВОРИ ОД ОД ЗАПАДОТ БЕЗ БЕЗ БЕСПЛАТНО БЕЗ БЕСПЛАТНО. НЕ АНТИЦИРАТЕ ТОА БЕЗ БЕЗ БЕСПЛАТНО БЕЗ АПАРТ. НЕ АНИТИЦИРАМЕ КОИ СЕКОЈ ДА СЕ ПРИСТАПУВА ПЕДНО БРЗО. НЕ АНИТИЦИРАМЕ КОИ СЕКОЈ ДА СЕ ПРИСТАПУВА ПОДАТОК КОРИСТЕНА САН АНТОНИО И ТОА ТОА СЕКОЈ ДА СЕ ДОБИЕ ПОДНЕСУВА ДА СЕ КОРИСТЕ ДА САН АНТОНИО И ТОА Е СЕ СЛУЧАЈ ПРОТИВ УТРЕ УПОТРЕБА ДА САН АНТОНИО И КОИ Е СЛУЧАЈ ПРОТИВ ТОМОРО. ПРЕДЛОГ ЗА ДЕНЕС BEЕ БИДЕ СЛУЧАЈ ПОТРОШНО ПОВТОРНО. ПРЕДГОВОР ЗА ДЕНЕС ОД 93. БРИЗАЈНИ СМЕ ПАС ОДГОВОР ЗА ДЕНЕС ОД 93. БРИЗАЈНИТЕ ДА СЕ ГОДИМЕ НЕКОИ ДОБРА СОСТОЈБА ЗБОРИ ОД 93. БРИЗИНИ СМЕ ДАЛИ НЕКОИ ДОБРА СОСТОЈБА СИТЕ СО 10 до 20 МИЛИ ПО ЧОС. НЕКОИ ДОБРА СОСТОЈБА СИТЕ СО 10 до 20 МИЛИ ПО ЧУД. Индекс на топлина КОГАШ ОД 97 ДО ДО 10 до 20 МИЛИ ПОД ЧАС. Индекс на топлина КОГАШ ОД 97 до 100. ИНДЕКС НА ГОЛИМИНА СЕКОЈ ОД 97 до 100. 95 ВТОРНИК, 96 СРЕДНО, 100. 95 ВТОРНИК, 96 СРЕДЕН, 98 ЧЕТВРТОК ЗАВРШНИ ДО 100 ПЕТОК 95 ВТОРНИК, 96 СРЕДНО, 98 ЧЕТВРТОК ЗАВРШИ ДО 100 ПЕТОК И ВО 4-ти Јули СО ЛИТЕЛ 98 ЧЕТВРТОК ЗАВРШИ ДО 100 ПЕТОК И ВО 4 ЈУЛИ СО МОНИОТ ГОЛЕМИ НА ОВОЈ. САКАМ ДА ГУМИМЕ И ВО 4 ЈУЛИ СО ЛИЦА ГОЛЕМИ НА ОВОЈ. САМУМЕ ДА ГУМИМЕ ПРАВО НА ЦЕНТАР, КАКО НЕ Е ЕДНО ГОЛЕМИ НА ОВОЈ. САМУМЕ ДА ГУМИМЕ ПРАВО НА ЦЕНТАР, КАКО НЕ Е ЕДНО СЕ НЕ Е ЕДНО.АК НЕ Е ЕДНО >> БЛАГОДАРИТЕ БЛАГОДАРИТЕ ДА БИДЕТЕ ДА СЕ ДОБИТЕ. >> БЛАГОДАРНИ БЛАГОДАРИ ЗА потврда дека сте добредојдени. ВИЕ ГО ОДГОВОРИТЕ И ГО УДИТЕ 100 ДА СЕ ДОБОДНО. ДАЛИ AЕ И ОБЕДИТЕ 100 ОВДЕ СО ТОА. ОВАА ДОБРО ДОБРО ДАЛИ AЕ И ОБЕДИТЕ 100 ОВДЕ СО ТОА. ОВОЈ ПРИДРУЕН ДОБРА ЗА ВТОРИОТ СЕЗОНА НА КОНДАР ТЕА СО ТОА. ОВОЈ ПРИДРУЕН ДОБРА ЗА ВТОРИОТ СЕЗОНА ВО ПОДНЕСЕ ЈУЛИ ШЕДЕЛНИ ДЕТАЛИ ЗА ВТОРИОТ СЕЗОН НА ДОДЕЛНИТЕ ЈУЛИ РАБОТНИ ДЕТАЛИ ДА СЕ КАКО ДА ГО БИДАТ И ДЕЗ БРИЈАНТ JУЛИ ШЕДЕЛНИ ПОДАТОЦИ ПОДОБРУВААТ И БЕЈАНТ ДЕЗ ДЕЗ БЕСПЛАТНИ ПОСЕБНО ПРИДРУУВА HERЕ ОВДЕ КОГА БРИАНТ И ДЕЗ ДИЗАВНО ПОДНЕСУВА ВЕРУВАЕ ОВДЕ ТУКА СЕ НА 10 ГОДИНИ ТРИ РАБОТ ПОДНЕСУВА SЕ НА ПОВЕЕ ОВДЕ ТУКА Е НА 10 ГОДИНИ ОД ВТОРНИ РАБОТИТЕ >> Позитивни СЛУЧАЈ СО СОВЕТНОСТ-19 СОДРИНИ ВО НАШИТЕ ПРИДОБИЛНИЦИ ЛОКАЛНИТЕ СИТЕ УЧИЛИШНИВИ ИСТАНИНИ ДА СЕ РАБОТАТ НЕКОГАШ ДОГОВОРИ НАШИОТ СЛОБОДНИ ЛОКАЛНИ ВИСОКИ УЧИЛИШИНИТЕ ИЗВЕДУВАНИ ДА СЕ РАБОТЕТЕ НЕКОИ ДОДГОВОРИ КОН нив Принудени да направат некои прилагодувања на нивните летни работи на Uудсон и ДА СЕ ТОА ВЕДНИЧКИ РАБОТНИ РАБОТНИЦИ Jудсон и северозападните училишни дистрикти РЕЗИМЕ РАБОТНИК РАБОТНИЦИ Jудсон и Нортхаист УЧИЛИШНИТЕ РЕСТИРИКИ ОДЛУГА ДА СЕ РАБОТЕ РАБОТНИТЕ РАБОТНИЦИ НА УЧИЛИШНИОТ УЧИЛИШНИ РАБОТНИ РАБОТНИЦИ ДА СЕ РАЗГЛАСУВААТ СВОЕТО ЛЕТНА СИЛНА И ОДЛУКА ДА ЗАПОЛНЕТЕ СИТЕ ЛЕКОВНИ СИЛНИ И ПРОГРАМИ ЗА УСЛОВНИ ПРОГРАМИ ПРИРАЧНИКИ СИЛНИ И СОГЛАСНИ ПРОГРАМИ ПО ПОВЕЕ НА ПРОГРАМИ ЗА УСЛОВНИ ПРИДОБИВИ ПОВЕЕ НА ГОЛЕМОТ тренер на Uудсон НА ПОВЕЕТО НА ODУДСОНОТ ГЛАВНИОТ РОДНЕВНИ ВИЛИЈАМИ ДОГОВОРИ ДО ВИЛИЈАМИТЕ НА РАБОВНИОТ РОДНЕВСКИ ПОВЕYЕ НА СВЕТСКИОТ UУДСОН РЕФИФИРИРА TOЕ ВО КАМПУСКИОТ ВЕСНИК. КАТИВОТ РОДНЕВНИТЕ ВИЛИЈАМИ ПОВРЗАНИ СО ВЕСНИК НА КАМПУС. ПОВТОРНИКОТ КОИ СВЕТЕ НА УЧИЛИШТЕ ПРАВО ВЕСНИК НА КАМПУС. ПОВТОРНИКОТ КОИ СВЕТЕ НА УЧИЛИШТЕ USTЕ СЕ ДА ГО ПОДНЕСУВА СВОЈ ЛЕСНИК ТОА ПОВЕЕ НА УЧИЛИШТЕ USTЕ СЕ ДА ГО ОДГОВОРИ НЕГОВОТО ПРАВНА ПРОГРАМА ДА СЕ ДОГОВОР SЕ ЈА ПОДНЕСУВА НЕГОВИОТ ПРОГРАМА НА ЛЕТО ДА СЕ ДОСТАВ ДА СЕКОЈ ДВИНИОТ 13-ти Јули, додека го следи ПРОГРАМА ДО ДА СЕ НА МИСКИОТ САМО ЈУЛИ 13-ти ДОЛИ СЛЕДЕЕ НА СОСТОЈБАТА Северно источно училиште 13-ти јули додека го следи состојбата Северно источен училиште УСЛУГИ ЗА ДИСТРИКТ СПОКЕСПЕРОН, АВБРЕЈ СОСТОЈБА СОСТОЈБА НА СИТУРИТЕТО НА УЧИЛИШНИОТ УЧИЛИШТЕ РАБОТНИК, АВБРЕИСКИОТ КАНЦЕЛОР И СЕ ПОТВРДУВА ТОА ДИСТРИСКИОТ СПОКЕСПЕРСКИ, АВБЕРСКИ КАНЦЕЛОР И СЕ ДОБИВ ДЕКА СИТЕ ОСНОВИ УЧИЛИШНИ ДИСТРИКТИ ПРОТИВ РЕПУБЛИКА МАКЕДОНСКО ПОТВРДУВА ШТО СИТЕ ОСНОВИ УЧИЛИШНИ ДИСТРИКТИ кои вклучуваат РЕГАН онсон СИТЕ ОСНОВИ УЧИЛИШНИ ДИСТРИКТИ кои вклучуваат РЕГАН онсон ЦРЦЕ РУЛЕВЕЛТ ЛИ ВКЛУЧУВА РЕГАН РЕАГАН JOонсон ЦРЦЕILLИЛ РУСЕВЕЛТ ЛИ МАКАРТУР МАДИСОН, ALЕ ИСТО CHURCHILL ROOSEVELT LEE MACARTHUR MADISON, ALЕ ENDЕ СЕ ТЕ СПИСИМЕ САМО ЛЕТ КАМП МАКАРТУР МАДИСОН, Е СЕ исто така ќе го потрошиме нивниот летен камп, кој започнува ДЕНЕСНО ДА СЕКОЈ Поминете го нивниот летен кампер што започнува ДЕНЕС ЗА СЕКОЈ ЕДНА недела и ДА СЕ ДАМАМЕ ОВА ПОЧЕТУВА ДЕНЕС ЗА САМО ЕДНА ВЕДЕЛОВ И ДА СЕ СМЕТЕ ДА СЕ ОВАА ВО ОД СЕРВИСЕД СИТЕ СИТЕ ЕДНА НЕДЕЛА И ДА СЕ ДАМАМЕ ОВАА ОД НЕВЕРИСЕД ИСТО СИТЕ УЧИЛИШТА ВО ОВОЈ ДИСТРИКТ ВО ОД СЕРВИСЕД СИТЕ УЧИЛИШНИ УЧИЛИШТА ВО ОВОЈ ДИСТРИКТ ОД ОД СИТЕ УЛИЦИ УЧИЛИШНИ ОД ОВОЈ ДИСТРИКТ ОД ОБЕЗБЕДУВАЕ НА СИТЕ УЛИЦИ УСЛОВНИ ПРОГРАМИ КАКО Добро ПОДНЕСУВАЕ НА СИТЕ УСЛОВИ УСЛОВНИ ПРОГРАМИ КАКО ДОБРА ЗА СЛЕДНИТЕ 2 недели НЕ УСЛОВНИ ПРОГРАМИ КАКО ДОБРА ЗА СЛЕДНИТЕ 2 СЕДНИЦИ ОД ЗАШТИТА НА ВНИМАНИЕ. ЗА СЛЕДНИТЕ 2 ВЕДЕЛИ ОД ЗАШТИТА НА ВНИМАНИЕ. >> Добро, знаете 3,50 САМО ДОБИВНА ПИА ПИА ПОДНЕСУВА СВЕТСКО СВЕТЛОВО И ТОА ПО МНОГУ ЛАПИ Бидејќи осветлување и потоа после неколку круга, тие треба да престанат да завршат, но потоа тие ПО МНОГУ ЛАПИ ДА МОАТ ДА СЕ СТАПАТ ДА СЕ ПРОДОЛИ ДА ГО ПОВРДИМЕ, НО КОГА ДА ГО УПОТРЕБА УБАВОТ. ПО ТИЕ СТОПАТ ДА ГО ПОВРДИМЕ, ТОАКО МОЕТЕ ДАЛИ УЛОГА ВО ПОДГОВОР. ПО ДОГОВОРИТЕ ДА СИ ДА СЕ СМЕЕТЕ ОСТАВУВА ДО ГО ПОДГОТОВО ДА ДОБАРНА УЛОГА ВО ПОДГОВОР. ПО ДОГОВЕТЕ ДА СЕ ДА СЕ СМЕЕТЕ ДИ СЕ ПОДГОТВИ ДА ГО ОДДЕТЕ ОД ГОЛЕМА УМБЕЛЕЛА ДОДАМ ДА СЕ ДА СИ ДИСИРАНА ПОДГОТВЕНА ДА ГО ОДГОВОРИ ОД ГОЛЕМИ УМБЕРЕЛА НАДВОРЕШНИ ВЕДНИЧКИ СЕМА ОД ОД ГОЛЕМА УМБЕРЛАС ДО СЕДНИЦИТЕ НА СЕДНИЦИТЕ ДА СЕ ПРАВИ ОД ЛАП 80 РЕINИНСКИ ПРИЕБУС ВЕДНИЧКИ СЕЕМИ ДА СЕ ПРАВИ ОД СЛОА 80 ПОВЕЕ ПРИЕБУС ПРЕДВИДНА РАБОТА, ОД ЛАП 80 РЕИНЦИСКО ПРИЕБУС ПРЕДВЕДНА РАБОТА, РИАН ПРЕД СПЕЦИЈА ОД 22НД ВО ПРЕДВОДНА РАБОТА, РИАН ПРЕД СПЕЦИЈА ОД 22ND ВО ТУННЕЛОТ ТУРНЕР ВАА РИЈАН СПЕЦИЈА ОД 22НД ВО ТУННЕЛ ТУРНЕР СО ВРЕМЕ НА ВНИМАНИЕ ПОВЕERЕТО НА ТУННЕЛОТ СЕ ПОДНЕСУВА НА ПРЕДМЕТНИОТ БУББА ДА СЕ ПОГОЛЕМА ПРЕДМЕТНИОТ БУББА Е ДА СЕ ПОГОЛЕМЕ ДА СЕ ДА СЕ ДОБИВИ БУББАТА Е САМО ПОГОЛЕМЕ ДА СЕ ПОГОЛЕМУ ДА СЕ СТРУЧИ СО 16-годишна лева страна до ОД МАРТИН ГО СВЕДИ СТИКИ ДО 16 ОД ДА ОД МАРТИН ТРИТЕКС јуниорски јами во ДЕНА СТИКИ НА 16 ДЕЛ ОД ДА ОД МАРТИНСКИТЕ ПРАВИЛНИ ГОЛИЦИ ВО ДЕНСКИОТ ХАМЛИН ВИСТИНСКИТЕ ЈУНИОРНИ ГРАДИ ВО ДЕНИОТ ХАМЛИН ГО СПОЛНЕТЕ ГО ВИДОВИОТ РИЗИК НА ПОВИК ХАМЛИН ГО ПРОДОЛУВА ВИД РИДИОТ РИЗИК НА ПОВТОРНИОТ ПОБЕДУВА ДА ГО ПОБЕДИ ДРУГИТЕ ДРАВНИОТ ВИДОВИОТ РИЗИК НА ПОВТОРНИОТ ПОВЕЕ ОД ЈА ДОБИВ РАЦИТЕ ДР STАВНИОТ ДА НЕ СЕ ДОБИВ ДОДЕЛНИОТ ПОБЕДА НЕГОВИОТ ПОБЕДИ ПОБЕДИ НА ДРАВИТЕ ДР STАВНИОТ НАДВОРЕШНО ДА НЕ СЕ СЛУЧИТЕ НЕГОВИОТ ПОБЕДА НА СЕЗОНАТА И Е 6-ти НА НЕ СЕ ДОБИВИТЕ НЕГОВИОТ ПОБЕДА НА СЕЗОНАТА И Е 6-та по Посконо. СЕЗОНОТ И Е 6-ти ПОКОНО. AND И СЕ ПРОДАВ ДА ДЕЛОВИТЕ Е ПОКОНО. >> И ПРОДАБА ДА ПРИЈАТЕЛИТЕ RESе ги продолжат нивните 2019 година >> И ПРОДАБА ДА ПРИЈАТЕЛИТЕ UMЕ ПРОДОЛУВААТ СЕЗОНАТА 2019 2020 година на 31-ви јули во ПРОДОЛУВАТЕ СЕЗОНАТА СЕДНА 2019 ГОДИНА НА МАКЕДОНИЈА 2020 2020 година на 31 јули во обезбедувањето на животната средина Сезона од 2020 година на 31-ви јули во скурната околина ОБЕЗБЕДУВА ЗА НБА, СВЕТСКИ СВЕТ ОБВРСКО ОБВРСКО ОБЕЗБЕДУВА ЗА НБА, СВЕТСКИОТ СВЕТСКИ СПОРТСКИ КОМПЛЕКС ВО ДИЗНЕ ЗА НБА, СВЕТСКИОТ СВЕТСКИ СПОРТСКИ КОМПЛЕКС НА ДНЕВНИ СВЕТ ВО ОРЛАНДО, ОВА НА СПОРТСКО КОМПЛЕКС НА ДИСНЕЈ СВЕТ ВО ОРЛАНДО, ОВАА ВЕРТИЧНО. ПОСЛЕДНА 31 Јули СВЕТ ВО ОРЛАНДО, ОВОЈ ВЕРТИЧКИ. ПОСЛЕДНИОТ 31 ЈУЛИ ПРОТИВ ВЕРТИКАЛНО. ПОСЛЕДНИОТ 31 ЈУЛИ ПРОТИВ САКРАМЕНТО, ЦАРИ. Против сакраменто, кралевите. И САМО САМО Е Е САКРАМЕНТО, ЦАРИ. И САМО САМО WЕ PLЕ ИМАТЕ ЕДНА ИГРА НА ONИВО ПРАВО >> И САМО ПОСЕБНИТЕ ПОВЕЕ OЕ ИГРАТЕ ЕДЕН ИГРА НА IVEИВО ПРАВО ТУКА на КСАТ на 12 август Одиграјте ЕДНА ИГРА НА LИВО ПРАВО ТУКА НА КСАТ 12 НА 9-ти август ПРОТИВ НОВИ ОРЛЕАНИ ОВДЕ НА КСАТ 12 НА 9 август ПРОТИВ НОВИ ОРЛЕАНИ ПЕЛИКАНИ НА ПРОТИВ НОВИ ОРЛЕАНИ ПЕЛИКАНИ НА 2 ОКЛОК. ПЕЛИКАНИ НА 2 О'КЛОК. СПИСИ СИТЕ 8 игри 2 О'КЛОК. СПИСИ СИТЕ 8 ИГРИ ПОВТОРНО ДА СЕЗОНА ПРОТИВ >> СПИСИ СИТЕ 8 ИГРИ ПОВТОРНО ДА СЕЗОНАТА ПРОТИВ УТАХ ЈАZЗ НА ПОВТОРНО ДО СЕЗОНОТ ПРОТИВ УТАХ AZАZЗ НА 13-ти август ДА ГО ГОДИШ ДА МОЕ УТАХ AZАZЗ НА 13-ти август ДА ГО ГОДИМЕ СЕ МОЕ ДА ГИ ОБИДЕТЕ СИТЕ 22 Сезона ПЛАЈОФ 13-ти август ДА ГОДИТЕ ДА СЕ МОЕ ДА ГИ ОБИДИТЕ СИТЕ ДЕЛОВИОТ 22 СЕASАНСКИ ПРЕДИЗВИК. SPЕ SPЕ СВЕТИ ОБИДЕТЕ СИТЕ 22 СЕЗОНСКИ ПЛАТИОВИ СТРИРАЈ. СПУРЦИТЕ RESЕ ПОДГОТВУВААТ СИТЕ СЕЗОН 4 ИГРИ ПОСТАВИТЕ СИТЕ. СПУРЦИТЕ ILLЕ ПРОДОЛУВААТ НА НЕГОВИТЕ СЕЗОНИ 4 ИГРИ ПО ГО ГРИZАЛНИТЕ МЕМФИ ПРОДОЛИТЕ НА НЕГОВИТЕ СЕЗОН 4 ИГРИ ПО МИМФИ ГРИЗАЛИ КОЈ НА 8-ГО И ФИНАЛНО ПОГЛЕДНЕТЕ НА МЕМФИ ГРИЗЗИЛИ КОЈ НА 8-та И ЗАВРШНА ПОЛИТИЧКА СПОТ ВО Западна КОЈ НА 8-та И ЗАВРШНА ПОЛИТИЧКА СПОТ ВО ЗАПАДНА КОНФЕРЕНЦИЈА И СУПИТЕ ПЛАТИОНА СПОТ ВО ЗАПАДНА КОНФЕРЕНЦИЈА И СПУРИТЕ ДА СЕ ЈАВИТЕ ИГРА ПРО ГРИЗАЛИ КОНФЕРЕНЦИЈА И СПУРИ WЕ СЕ ИГРА ПРОТИВ ПРОИЗВОДИТЕ ГРИЗЗЛИИ ДА СЕКОЈ. САБО ИГРА ПРОТИВ ГРИЗАЛНИТЕ ПРИРАЧНИК ЗА ГОДИНА. Обидете се и направете го РАЗГОВОР ЗА АВГУСТ ВТОР. Обидете се и искористете ја таа група. Обидете се и искористете ја таа група. >> ДАВИД СЕРВИ: ОВДЕ ЛУ AЕ ОВА ГРУНД. >> ДАВИД СЕРВИ: ОВДЕ Е ПОГЛЕД НА НЕГОВИОТ ПРВ ПРИРАЧНИК ПРИРАЧНИК >> ДАВИД СЕРВИ: ОВДЕ Е ПОГЛЕД НА ПРВИОТ ПРИРАЧНИК ПРИРАЧНИК ЗА САМО САМО 8 НА СВОЈОТ ПРВИОТ СОВЕТНИ ПРИРАЧНИК ЗА САМО САМО САМО 8 ИГРИ, САКРАМЕНТО, МЕМФИС, ЗА ВАША САМО САМО 8 ГИМИ, САКРАМЕНТО, МЕМФИ, ФИЛАДЕЛФИЈА, ДЕНВЕР, УТАХ, НОВ ИГРИ, САКРАМЕНТО, МЕМФИЗА, ФИЛАДЕЛФИЈА, ДЕНВЕР, УТАХ, NEWУ ОРЛЕАНИ. НА КСАТ 12 И ХУСТОН ФИЛАДЕЛФИЈА, ДЕНВЕР, УТАХ, NEWУ ОРЛЕАНИ. НА КСАТ 12 И ХУСТОН И УТАХ НА ТИЕ АКТУЕЛНО А Орлеанс. НА КСАТ 12 И ХУСТОН И УТАХ НА СВЕТИТЕ АКТУЕЛНО ПРАВО ДА СЕ РАЗБИРАТЕ СВОЕ НЕДНИК И УТАХ НА НИВНИТЕ АКТУЕЛНО ПОДРАЧЈЕ ДА СЕ РАЗБИРАТЕ ВО СВЕТИ НЕДЕЛА И ПЕТОК МЕМИФИ ПОВЕЕ ДА СЕ СОВЕТИ НЕДЕЛНИК И ПОНЕД ПОНЕДНИЧКИ МЕМФИ И ФИЛАДЕЛФИЈА. И Вторник Мемфија и ФИЛАДЕЛФИЈА. Проверете го напојува од Дејвис И ФИЛАДЕЛФИЈА. Проверете го напојуван од Vубовта на Дејвис. Проверете го напојуван од Vубовта на Дејвис. >> ДАВИД СЕРВИ: формулар ЈА САКА. >> ДАВИД СЕРВИ: ПОВЕЕНА COWBOYS STвезда Стар Дез БРИЈАНТ направи А >> ДАВИД СЕРВИ: ПОВЕЕТЕ COWBOYS ARвезда Стар Дез БРИЈАНТ СЕ ПРОДАВ СТОП ВО САН АНТОНИО COWBOYS STAR DEZ BRYANT ПОСТАВИ СТОП ВО САН АНТОНИО ГОДИНА ВИДЕЛОТ ВО ФАКТ СТОПАТ ВО САН АНТОНИО ГОДИНА СЕДМИЦАТА ВО ФАКТ, ИМ ДОСТАВИ ОД ОВОЈ ДВЕТЕР НАДВОРЕШЕН САБО НЕДЕЛА НА ДЕЛОВНИК ИМ ПОДНЕСУВА ОВОЈ ДВЕТЕР НАДВОРЕШЕН САБОДНИК ПОСЛО ДА СЕ ПРАШАЕ СИТЕ ПРАВИ ПЕСИ ОВОЈ ДВЕТЕРНИ СЕДНИ САБОДНИ ПОСЛЕДУВА ASЕ ПРАШАЕ ПОСТОИ КУРСКИ ПЕСЛОВИ ВО САН АНТОНИО, ДА СЕ ДОБИМЕ НЕКОЈ ПОСТОЕ ДА СЕ ПРАШАЕ QЕ ВИСТИНСКИ ПУСИ ВО САН АНТОНИО, ДА СЕ ДАБОМЕ НЕКОИ РАБОТА. ПОДРАЧЈЕ КАРТЕРБАКИ ОД ВО САН АНТОНИО, САМО ДОБИВАТЕ НЕКОИ РАБОТА. ПОДРАЧЈЕ КАРТЕРБАКИ ОД КОГА СО ГОЛЕМИНСКО УЧИЛИШТЕ И КОЛЕГ РАБОТА. ПОДРАЧЈЕ КАРТЕРБАКИ ОД КОГО СО ГОЛЕМСКО УЧИЛИШТЕ И КОЛЕГ СЕ ОДГОВОРИТЕ ТОА ОД 8 ПОСЛЕДНИЦИ КОГО СО ГОЛЕМСКО УЧИЛИШТЕ И КОЛЕГ ОД ОДГОВОР ОД ТЕК ОД 8 ДОСТОРНО НО ДА СЕ ПРОДОЛНИ ОДГОВОРНО ДОГОВОР ОД 8 ПОСЛЕДНО НО ДОСТАВУВА ОВОЈ СЛИКА СО САН АНТОНИО НОВА ДА ГО ПОСТАВУВА ОВОЈ СВЕТ СО САН АНТОНИО ДУКС ЕЛИТЕ А 7 НА 7 СУКАТ ОВОЈ СВЕД СО САН АНТОНИО ДУКС ЕЛИТЕА А 7 НА 7 СКУКАТЕ СЕ СЛУЧУВА НЕ МОЕ ДА СЕ ДОБИВИ ДУКСИ ЕЛИТЕ А 7 НА 7 СВЕТСКИ ДЕКА ДА НЕ МОЕ ДА СЕ РАБОТИТЕ THEУБОВ И JOЕКО МОРА ДА РАБОТИ СУДЕЕ НЕ МОЕ ДА СЕ РАБОТИ THEУБОВ И ANDЕКО МОADЕ ДА РАБОТИ СО LOУБОВОТ И РАБОТЕ СЕ РАБОТЕ СО СЕТЕ ЕДНА СО НИВНИОТ МЕСТА ОД СО нив, ЕДНА НА ЧЛЕНОВИТЕ ЧОВЕЧНИ ЧЛЕНОВИ ПОСТОИТЕ ОВА. ДЕЗ СИТЕ САМО ЕДНО нивни членки на нивната месо го поставиле ова. ДЕЗ АДРЕСА. >> ДАКО НЕ LИВЕТЕ ВО ОДГОВОР. ЗА мене ... СЕКОЈ НЕКОИ ВАШИТЕ ПРИЈАТЕЛИ И ЗНАМЕ ШТО САМО ВАШИТЕ ПРИЈАТЕЛИ ДА СЕ ОБЕДУВА И ДА ЗНАМА КАКО ВАШИТЕ ПРИЈАТЕЛИ се надеваат дека тоа ... Се надевам дека ние ... СИТЕ ВРЕМЕ И НЕ САКАМ ДА СЕ ДРАВА ... СИТЕ ВРЕМЕ И НЕ САКАТЕ ДА СЕ ДРААМ ПРАВОТО СЕ, но НЕ ЗНАЕМЕ. СИТЕ ВРЕМЕ И НЕ САКАТЕ ДА СЕ РАБОТИТЕ ПРАВО СЕ, но НЕ ЗНАЕМЕ. НЕ МОЕТЕ ДА СЕ ДОБИТЕ ПРАВОТО СЕ, но МОUTЕМЕ. НЕ МОЕТЕ ДА СЕ ДА ГО ПОГЛАВУВАТЕТЕ. НЕ МОЕТЕ ДА СЕ ДА ГО ПОГЛАВУВАТЕТЕ. ЗНАЕТЕ, СИТЕ СИТЕ ОСНОВИ ДО НЕМА ВРЕМЕ. ДА ЗНАЕТЕ, СЕКОГАШ СИТЕ НА ГЛАВА. ДА ЗНАЕТЕ, СЕКОГАШ СИТЕ НА ГЛАВА. ПАРМАУНТИ ЛИЦА МИСЛА Глава. ПАРМАУНТИ ЛИЦА ВЛАГАТ САМО ПАТ. ПАРМАУНТИ ЛИЦА ВЛАГАТ САМО ПАТ. >> ОДДЕ ДА ГО ДАМАТЕ А ИСТ НАЧИН. >> ОДБЕ ДА ДА ГО ДА СЕ ДА СЕ> ОВИЕ ДОГОВОРНО ПРАВО ДА СЕ ТОА >> ОДБЕ ДА ДА ГОДИТЕТЕ А> КОГА ГРАYАНО ПРАВО ОВОЈ ДЕКА ИМА ПОРАБОТКА САМО ДА СЕ УБИЕ >> ОВА ДОМАНО ПРАВО ОВОЈ ДЕКОЈ ПРИРАЧНИК ПРАШАА ДА СЕ СМЕЕ ОГЛАСНО ВРАБОТУВАЕ КОИ Е ГОЛЕМО ПОРАКА. ПОВЕЕ СО ПОВЕЕ ДА СЕ ОГЛАСИ ОГОЛНО ВРАБОТУВА THЕ, КОИ Е ВЕЛИНА ПОРАКА. ПОБЕДНЕТЕ ОД НЕГАТИВНИОТ САМО ИМПАКТИТЕ ТОА Е ГОЛЕМА ПОРАКА. ПОБЕДНЕТЕ ОД НЕГАТИВНИОТ САМО КОНЦЕНТРАТ ЗА ДОБРИТЕ СЕ. ЗБИРУВА OFЕ НА КОИ СЕ ЗАГРУУВА СО МО CЕ, ДА, НЕ Е ДЕМОВЕДНО БЕЗБЕДНОСТО БЕГАШ, НЕ СЕ ДОСТАВА КАСТ, ДА, НЕВЕРОЈАТНО БЕЗБЕДНО ИСПОСТАВУВА BЕ, но сè уште продолжува на новостите на пладне, КАКО НОВ НИКОГАШНО НО ДОГОВОРОТ ПОГЛЕД НА ВЕСТИТЕ НА ПЕСНИК, КАКО СЕ ИСПОЛНУВА НОВА ТЕХНОЛОГИЈА ВЕСНИЦИ НА пладне, КАКО НОВА ТЕХНОЛОГИЈА СЕ ИСПОЛНУВА ЗА ДА СЕ ОБЕЗБЕДУВА ДЕКА ИСКУСТВО А ТЕХНОЛОГИЈАТА СЕ ИСПОЛНУВА ЗА ДА СЕ ОБЕЗБЕДИ ДЕКА ИСКУСТВО ЛИЦА ДА СЕ ОБЕЗБЕДИТЕ ДЕКА ИСКУСТВО ПОПОЛНУВАЕ НА ЛИТЛОТ БИТ. ЛЕТЕЛ БИТ ЛЕСНИК. Дејвид СЕРВИ: И САД БИТ ЛЕСНИК. >> ДАВИД СЕРВИ: И НАДВОРЕШНИОТ СУД НА БОЛКИ БАЛКУ А. >> ДАВИД СЕРВИ: И НАДВОРЕШНИОТ СУД НА БОЛКИ БЛОКИРАНА ЗАКОН ЗА АВТОРЦИЈА НА Луизијана ШТО Е СУПРЕМСКИОТ СУД БЛОКИРАЛЕ ЗАКОН ЗА АВТОРЦИЈА НА Луизијана, ШТО Е СЕ СЕ ПРИМЕ ДА ЈА СЕ ЗАКОН ЗА АВТОРЦИЈА НА Луизијана ШТО СЕ ДА СЕ ПРИМЕ ДА ЈА ПОСТОИ ДА СЕ ПОСТОИ HAЕ БИДЕ ДА СЕ ДА ЈА ПОСТАВИ ДА СЕ НАГРАДИ ДОГОВЕРИТЕ >> ДАВИД СЕРВИ: СУПРЕМОТ ПОСТАВНИ СИТЕ ДОГОВОЛИТЕ >> ДАВИД СЕРВИ: СУПРЕМОТ СУД БЛОКИРАЛЕ ЛАВИЗАНСКО ЗАКОН >> ДАВИД СЕРВИ: СВЕТСКИОТ СУД БЛОКИРАЛЕ ЛАВИЗАНСКО ЗАКОНОТ, ОВОЈ OUЕ БЕСПЛАТНИ СЕКОЈ СЕКОЈ СУД БЛОКИРАЛ ЛАВИСИЈАНСКО ПРАВО, КОГО Е БЕСПЛАТНИ СЕКОГАШ СЕКОЈ АВТОРТИВНА КЛИНИКА ВО ОВОЈ ДРАВА ТОА CLЕ БЕСПЛАТНИ СЕКОЈ СЕКОГАШ АБОРЦИНА КЛИНИКА ВО ОВОЈ ДРАВНИОТ ПРАВОЛНИК он Робертс АБОРЦИЈА КЛИНИКА ВО ОВОЈ ДРАВНО ПРАВДА НА ПОЛИТИЧНИЦИ BERон РОБЕРС ЗАЕДНИЦА 4 ЛИБЕРАЛНИ КОЛЕГИИ ВО ПРАВДА НА ПОВРШИНИОТ BERон РОБЕРС ЗАЕДНИЦА 4 ЛИБЕРАЛНИ КОЛАГИИ ВО РЕЗУЛАТУВА THЕ ОД ПРАВИЛНИОТ ПРАВИЛНИК ЗАБАВУВАЕ НА 4 ЛИБЕРАЛНИ КОЛЕГИ ВО РЕШУВАЕ ОД ЗАКОНОТ ПОДНЕСУВА НА ПРАШАЕ ОД ЗАКОНОТ ПОДНЕСУВА НА АВТОРТИЧКИТЕ ПРАВА. ВИКЕНДОТ АВТОРИСКИ ПРАВА. НЕДЕЛАТА ДАЛИ ВИРТУАЛНО ИДЕНТИЧКО ДА СЕ АВТОРИСКИ ПРАВА. НЕДЕЛАТА БЕЗ ВИНТУАЛНО ИДЕНТИЧНА ОД ЕДЕН ВО ТЕКСА КАКО СУД БЕШЕ ИНДЕНТИКСКО ВИДНО ИДЕНТИЧКО ОД ЕДЕН ВО ТЕКСА КАКО СВЕТСКИОТ СТРУК СЕ ОТВОРИ ВО 2016 година ЕДНА ВО ТЕКСА КАКО СТРУКОТ НА СУДОТ СЕ ОДРУВА ВО 2016 ГОДИНА 5 до 4 РЕШУВА ISЕ Е ДАБОТ ЗА СТРУКОТ ЗАВРШЕН РАЗВОЈ ВО 2016 ГОЛЕМИТЕ од 5 до 4 е победа за поддршка на поддржувачите на абортусот. Решението од 5 до 4 е победа за поддршка на поддржувачите на абортусот, кои ги организираше законот, а не ПОДДРШКИ НА АВТОРИНСКИТЕ ПРАВА КОИ СЕ РАБОТЕ ПРАВОТО НЕ Е Медицински неопходен. КОГА ПРИРАЧНИЕ ЗАКОНОТ НЕ Е ЛЕКОВНО ПОТРЕБНО. ЈУЛИЕТСКИ НАУКИ НАЈАВНИ Медицински неопходен. >> JУЛИЕТСКИ НАУКИ ПОВЕЕ НА ЦЕНАТА ЗА РИМ ДА СЕ УШТЕ. >> JУЛИЕТСКИ НАУКИ ПОВЕЕ НА ЦЕНАТА ЗА РИМ ДА СЕ УШТЕ. ДРОГАТА КОРИСТЕНА ДА ЦЕНАТА ЗА РИМ ДА СЕ УШТЕ. ДРИГОВСКОТО УПОТРЕБА ДА СЕ РАБОТИ ЛУЕ КОРОНАВИРУС КОЈ ДРОГАТА КОРИСТЕНА ДА СЕ РАБОТИ ЛУREЕ НА КОРОНАВИРУС КОИ СЕ РАЗГЛЕДУВА ОД ВЛАДА ЛУЕ НА КОРОНАВИРУС НА ЛИЦЕ КОИ СЕ РАЗГЛЕДУВААТ ПРОГРАМИ ЗА ЗДРАВЈЕ ЗА ВРАБОТУВАЕ, ОБЕДИНЕТ ПОВЕЕ СО ПРОГРАМИТЕ ЗА ЗДРАВЈЕ ЗА ВРАБОТУВАЕ, ОБЕДИНЕТИТЕ ДРАВИ Е БЕГААТ ЗДРАВСТВНИ ПРОГРАМИ, ОБЕДИНЕТИТЕ ДРАВИ Е СЕ ПОДДРУВААТ 2000 340 УСД ЗА ДРATАВНИТЕ BEЕ ПОДДРУВААТ 2000 340 УСД ЗА ОВОЈ ДЕКОТ ДЕКА PRЕ ЕНА 2000 340 УСД ЗА ОВОЈ ДРУГ ДЕКА PRЕНА Е ЗДРАВЈЕ ДА 3,120 УСД ЗА ПАЦИЕНТИ ОВОЈ ДРИГ ДЕКА PRЕНА INЕ ЗДРАВЈЕ ДО 3,120 УСД ЗА ПАЦИЕНТИ СО ПРИВАТНО ОСИГУРУВАЕ. Зголемете се на 3.120 американски долари за пациенти со приватно осигурување. СЕКОГАШ, ИЛЛИ И САКА ТОА СО ПРИВАТНО ОСИГУРУВАЕ. СЕКОГАШ, ILИЛЛИ И СЕ ДЕКА ДА СЕ ПРОДА ITБИ ЗА ПАРИ ДЕЛ СЕКОГАШ, ILИЛЛИ И СЕ ДОГОВОРИ ТОА Е ПРОДА SБИ ЗА ПАРНИ ДЕЛОВНИ ЗЕМЈИ. Ние сме ОПШТИ ITЕ ПРОДАБИ ЗА ПАРНИ ДЕЛОВНИ ЗЕМЈА. САМО ДА ГО ОСВОВУВАМЕ ГЕНЕРИЧКИ производители на лекови РАБОТНИ ЗЕМЈИ. НИЕ ГЕНЕРИЧКИ производители на дрога СЕ ДОСТОВНО ДА СЕ ДА СЕ РАБОТИ И ДА СЕ ДИКУРНИТЕ НА ДРУГИТЕ СЕ ДОСТАВУВААТ ДА ЈА ДА ГО БИДАТ И КАКО ГОДИШНИ ЦЕНИ, БЕЗ ПОВЕЕ ДА ГО НАПРАВИМЕ И КАКО ГОДИНСКИ ЦЕНИ, БЕЗ КАКО АНТИЦИПАТИВЕН СИТЕ ПОСТОИ ГОДИНИ ЦЕНИ, БЕЗ АНТИКИПИТИРАНА ПОДОБРУВАНА ПОДОБРУВАА ПО ПРВИОТ ДРУГ ДО СРЕORTНИТЕ РЕКОВЕРИ АНТИЦИПИРАНА ПОВЕЕ ДА СЕ ПРВИЕ ДРУГОТ ДО ДЕКОЛНО ВРЕМЕ НА РЕГОВИРАЕ ЗА СИТЕ ИЛИ ПАЦИЕНТИ ПРВИОТ ДРУГ ДО СРЕДНИОТ ВРЕМЕ НА РЕКОВИРАЕ ЗА СИТЕ ИЛИ ПАЦИЕНТИ ВРЕМЕ ЗА СИТЕ ИЛИ ПАЦИЕНТИ САМО 4 дена. САМО 4 дена. >> ДАВИД СЕРВИ: ПРЕТСЕДАТЕЛ 4 ДЕН. >> ДАВИД СЕРВИ: ПРЕТСЕДАТЕЛ ДОНАЛД ДОБИВНИ ТАБОТ ПОСТОИ >> ДАВИД СЕРВИ: ПРЕТСЕДАТЕЛ Доналд Трамп што го зборуваше ДОДВЕДНИЦАТА СЕ СЕКА ДОНАЛД ТРУП ПРИГОВУВААТ ДОДЕЛУВАЕ СЕ СЕ РАБОТА НАДВОРЕШНА ПОСТАВУВАЕ СО СОВЕТНОСТА НА СИТЕ ИНТЕЛИГЕНЦИЈА НЕ Е ПОТВРДУВА СО КОГА ИЛИ НЕ РУСКИОТ ВОВЕД ИНТЕЛИГЕНЦИЈА МОUЕ ДА НЕ потврдува КАКО ИЛИ НЕ РУСКИТЕ ОСНОВНИ ОБВРСКИ ПОНУДИ ДЕЛОВИ КОГА ИЛИ НЕ РУСИСКИОТ Воени службеници кои ги нудат понудите на талибанските воени лица за да ги убијат ОФИЦИЈАЛИ ПОНУДАТЕ ПРИДОБИВКИ НА ТАЛИБАНСКИТЕ МИЛИТАНТИ ДА ГИ УБАВИТЕ НАСОКИ СОБИРИ ВО Афганистан. ПОВЕЕ Талибанските воени сили ќе ги убијат американските трупи во Афганистан. ПОСЕБНА СЕДНИЦА, ПРЕТСЕДАТЕ ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ПРЕТСЕДАТЕЛ НИКОГАШ НЕ ПОСЕБНО, НЕ ТОП ЧЛЕНОВИ НА СВОЕТЕ УПРАВУВА HЕ СЕ ПРИБАВИ НА ЧЛЕНОВИ НА НЕГОВИОТ УПРАВУВАЕ ПОБЕДНО СО СОСТОЈБАТА. Објавен извештајот ПОДНЕСУВА БРИЕФИРАНА НА СОСТОЈБАТА. ИЗВЕШТИОТ ИЗВЕШТАЈ објавен во NEWУЈОРК ВРЕМЕ СОСТОЈБА. ИЗВЕШТАЈОТ објавен во УЈОРК ВРЕМЕ ДА СЕ ДА СЕ ДЕНЕРИЕ ПРЕТСЕДАТЕЛОТ И ВО NEWУЈОРК ВРЕМЕ ДА СЕ ДА СЕ ДЕЦАТИРА ПРЕТСЕДАТЕЛ И ДРУГО ДА СЕ ДЕНЕРИРАМ ПРЕТСЕДАТЕЛ И ДРУГИ СЛУБЕН ВЕСНИК А. ДРУГИ СЛУБЕН ВЕСНИК ЗА УПРАВУВАЕ ОД СЛУ ADБЕН ВЕСНИК ЗА УПРАВУВАЕ Службеници за администрација ГОДИШНА СОВЕТНА АДМИНИСТРАЦИЈА СЛУБЕН ВЕСНИК НА БЕЛИСКИТЕ ПЛАНИ ЗА СВЕТСКИ СОВЕТНИК ЗА УПРАВУВАЕ СО СВЕТСКИ РАБОТИ НА БЕЛИСКИ ДОМАА КАКО ДРУГИ ИЗБОРНИ ЧЛЕНОВИ НА ПОСЛЕДАТЕТЕ ПЛАНИ НА БЕЛИСКИТЕ ДОМАИНИ ДА СЕ РАБОТЕТЕ ДА СЕ ИЗБОРИТЕ Членови на конгрес ДЕНЕС. КРАТКИ ИЗБОРНИ ЧЛЕНОВИ НА СОДРИНА ДЕНЕС. >> ПОВЕЕ НА МИЛИТАНЦИТЕ ВО ПАКИСТАН СОДРИНА ДЕНЕС. >> ПОВЕЕ НА МИЛИТАНЦИТЕ ВО ПАКИСТАНСКОТО СМЕТКОВО ДВЕЕТЕ ОВОЈ Утро >> ПОВЕЕ НА МИЛИТАНЦИТЕ ВО ПАКИСТАНСКОТО СМЕТКО ДВЕЕ, ОВОЈ УТРЕ убивајќи 2 гаранти и ДРАВНИ ДАНИРАЕ ОВОЈ УТРЕ УБАВУВА 2 УСЛОВИ И ПОЛИЦМАНСКИТЕ ПРИСТАНИ Убивајќи 2 НАДВОРЕШНИЦИ И ПОЛИЦМАНСКИТЕ ПРИСТАП ДОГОВОРИТЕ НА СЦЕНАТА И СЕ СПОДЕЛУВААТ ЗА ОБЕЗБЕДУВАЕ ПОЛИЦМАНСКИТЕ ПРИЧИНИ ПОСТОИТЕ НА СЦЕНАТА И СЕ СМЕЕАТ ДА СЕ ОБИДИМЕ ГРАДЕЕ. СО СОГЛАСНО СО А СЦЕНА И СПОДЕЛУВААТ ДА ГО ОБЕЗБЕДУВА ГРАДЕЕ. СО СОГЛАСНО СО ОБВРСКО НА ПОВИК НА ПАКИСТАН ОБЈЕКТОТ. СО СОГЛАСНО СО ОБВРСКО НА ПОВЕЕ НА ПАКИСТАНСКИТЕ РАНГ. 4 СИТЕ АСАИЛАНТИ, ТОП СЛУБЕН ВЕСНИК НА ПАКИСТАНСКИТЕ РАНГ. 4 СИТЕ ПОДАТОЦИ, ОДГОВОРНО ЗА АТКАКИ РАНЦИИ. СИТЕ 4 АСИЗАЛНИЦИ, ОДГОВОРНИ ЗА АТКАКЦИТЕ СЕ УБИЕ ОДГОВОРНО ЗА НАДВОРЕШНИЦИТЕ СЕ УБИЕТЕ ВО 8 МИНИТЕ. ПОДВЕДНО НАЈДОБРА 3 ДА СЕ УБИВИ ВО 8 МИНИТЕ. ПОВЕДНО ПОСЛЕДНО 3 ЛУЕ ДА УБИЕ ВО СВОЈОТ 8 MINUTES. ПОДОБРНО НА САМО 3 луѓе беа убиени во нападот, Е 3-та ГАРД за безбедност. Луѓето биле убиени во нападот, 3-ри ВИДОВОР ЗА БЕЗБЕДНОСТ Е КРИТИЧНА СОСТОЈБА. НАДВОРЕШНИК, 3РД ГАРД за безбедност е во критична состојба. >> ДАВИД СЕРВИ: НАДВОРЕШНА СО ВО КРИТИЧНА СОСТОЈБА. >> ДАВИД СЕРВИ: НАДВОРЕШНА СО LИВО. ПРЕДМЕТИ СЕ ДО 86 ДЕГРИИ >> ДАВИД СЕРВИ: НАДВОРЕШНА СО LИВО. ДЕЛОВИТЕ СЕ НА 86 ДЕГЕРИ И МНОГУ РАБОТНИ СЕ ИВОТ СОВЕТИТЕ СЕ НА 86 ДЕГАРИ И МНОГУ РАБОТНИ РАБОТИ ПРОТИВ НАС ИЛИ GЕ СЕ И МНОГУ РАБОТНИ РАБОТИ ПРОТИВ НАША ИЛИ GЕ ГО РОДИТЕ ДА ЈА ИСТОРИРАМЕ ШТО САМО САМО ПРОТИВ НАША ИЛИ ONЕ HAЕ ДА ИМА ДА ЈИ ИСТОРИРАМЕ ШТО ДА СЕ ДАМАМЕ ДА СМЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДОБИВМЕ МОНОСТ. LDЕЛАТА. >> НЕ ГО ЗНАЕМЕ И ОВАА КОИ КАКО ДА СЕ СЛУЧИ И САМО >> НЕ СЕ ЗНАЕМЕ И ОВАА КОЛКУ КВАРТИ ПРИСТАП И САМО САМО СМЕТНА СЕДМИНА ОВОЈ ДОСТАВНИ КРИГА И САМО САМО СОРАБОТНА СЕДМИЦА ДА СЕ СМЕТЕ НА СВЕТИ МИНУТИ САМО ПРАВИЛНА НЕДЕЛА ДА СЕ СМЕТЕ СВЕТИ МИНУТИ, ДА СЕ СМЕЕ ДА СЕ ДОСТАВУВАМЕ СО ОВОЈ ПОВЕЕ СВЕТСКИОТ МИНУТИ Е СЕ СМЕЕ ДА ГО ПОСИТУВАМЕ ОД ОВОЈ МОЕ МОЕ ДА СЕ ДРУИ, ДА ЗНАЕТЕ И ЈУЛИ БИДЕТЕ РАБОТЕ, ДА ЗНАЕТЕ, И ЈУЛИ НИЕ ГИ ГО ГОДИМЕ ТЕМПЕРАТУРИТЕ НАЧИН ОД ПОД 100 СЕ, НЕ СЕ. НИКОГАШ ТЕМА ТЕМПЕРАТУРИ НАЧИН ОД 100 ОД НЕ, НЕМА ДА СЕ ДА ГО ДОДЕЛИМЕ ТЕМПЕРАТУРИ ВО ОД 100 ДА НЕ СМЕЕТЕ, НЕМА ДА ГО ДОДЕЛИМЕ ТЕМПЕРАТУРИ ВО СИДЕТО НА СИДО 80-ти ДЕН, НЕКОЈ ДВЕ НИЕ СМЕТЕ ТЕМПЕРАТУРИ ВО СИДОТО СИТЕ 80-ти ДЕНЕС, НЕКОГАШ КАКО ДА СЕ ПОВЕЕ НЕ СОВЕТИ ДА СЕ ГЛАСАТ СРЕД СИТЕ ДЕНЕС, ДОГОВОРНИ ДВЕЕ НЕ СЕ ПОВЕЕ ДА СЕ ГЛАСИТЕ ДА ГИ ГЛАСАТ НА ДРАВАТА НА ТЕКСАС ПОГЛЕДНЕТЕ НЕ СОВЕТЕ ДА СЕ ГЛАСИТЕ ДА ГИ ДАЛИТЕ НА ДРАВАТА НА ТЕКСАС јаде вистински пристоен квитит ДОДАМ ДА ОД НА ДРАВАТА НА ТЕКСАС ИСТО ПОДНЕСНО ПОСЕБНО ПОВЕЕ КОИТЕ ДА ОДИ ДА ОД АРКАНСАС ПРЕД ВИСТИНСКО ПРЕВЕТНО КУВЕТ ДОДАШ ДА ОД ОД АРКАНСАС ПРЕД СИТЕ СИТЕ СТРАНА ПОД АРКАНСАС ПРЕД СИТЕ ДОБИВИТЕ СИТЕ РАБОТИ СПОРЕД АКТИВНОСТ ДЕН И ГОЛЕМО ВИДЕТЕ СЕКОГАШ ДОБОВИ СТОРИ АКТИВНОСТ ДЕНЕС И ВЕСНИОТ ПРЕСУДА што започнува да гради и ДЕНЕСНА АКТИВНОСТ И ВИСОКО ПРЕСУДА ПОЧЕТНА ДО ГРАДЕЕ И ДА СЕ ОТВОРЕ ДА ПОНУДАТ ПРОДАВ ПРЕССТАРНА ПОЧЕТНА ДА ГРАДЕЕ И ДА СЕ ОДГОВОРИ ДА СЕ ПОНУДАТ РАЗНИВНИ ПРОМЕНИ. НО СЛЕДНИОТ КУПЕЛ ПО ОВИЕ ДА СЕ ОДБАВУВААТ ДА ПОНУДИТЕ РАЗНИВНИ ПРОМЕНИ. НО СЛЕДНИТЕ ДОБИВНИ ДЕНОВИ ЕДНА ИСКУСТВА Е ПРОМЕНИ. НО СЛЕДНИТЕ ДОБИВНИ ДЕН, ЕДНО ИСКУСТВО Е ОД ЗАПАД. ПЛАКОВИТЕ ЛАEЕ ДЕЛ РИО ДЕНЕТЕ ЕДНО ИСКУСТВО Е ОД ЗАПАД. ПЛАКОВИТЕ ЛИ СЕ ДЕЛ РИО МОЕ ДА СЕ СЛЕДАТ СВЕТНИ СТОРИИ ОД ЗАПАД. ПЛАКОВИТЕ ЛИ СЕ ДЕЛ РИО МОЕТЕ ДА СЕ СЛУДАТ СВЕТНИ СТОРМИ СЛЕДНИ ДЕЛНИ ДЕН, но НЕ Е ТУКА ВО САН МОЕ ДА ГО ВИДИТЕ СМЕТНИ СТОРИИ СЛЕДНИ КУПЛИ ДЕН, НО НЕ ТУКА ОВО САН АНТОНИО, ГИ ГЛЕДАТ СВЕТЕ СОВЕТНИ ДЕН, НО НЕ Е ТУКА ВО САН АНТОНИО, ГИ ГЛЕДАТ СВЕТСКИОТ ПОВЕЕ. Тоа е прилично дебело право АНТОНИО, ГИ ГЛЕДАТ СВЕТСКИОТ ПОВЕЕ. СОВЕТНОТО ГОЛЕМО ПРАВО СЕГА Е ДА ГО ОБЕДУВА МОOSTНО КЛУД ПОВЕЕ. ПОСТОРНО ГОЛЕМО ПРАВО СЕГА Е ДА ГО ОБЕДУВА МНОГУ КЛУБОВНО СЕКОВО ПОВЕЕ НА ГРАДОТ СЕГА Е ДА ГО ОБЕДУВАМЕ НАЈЗОРНИ СКУПНИ ПОВЕЕ НА ГРАДОТ WEЕ СМЕТЕ НЕКОГАШНИ КАМО СЕКОВИ ПОВЕЕ НА ГРИНИОТ СМЕТЕ, НИКОГАШНИ ВИСОКИ КАНОВИ, ДА СЕ ПОГОЛЕМА НА ГОЛЕМО НА НЕКОИ МОНИНГ GЕ СМЕТЕ НЕКОИ високи часовници кои доаѓаат над горниот дел од некои утрински часови пониски Доаѓајќи над врвот на некои утрински часови пониски клубови и што одат за да ги задржат нас СЛЕДНИ КЛАВИ И ОВА СЕ ДА ГО ПРОДАБА НАМЕСНО КЛУДНИ ПРОБАБОЛНО ДЕТЕ И ОТЕ ДА СЕ ОДБИЕ ДА МИСЛЕВНИ КЛУДИ НА УСЛОВНИТЕ ПРОБАБОЛНО ДРУГИ ЧОВЕК НА ЧАСОВИ ВО СОНЦЕТО МНОГУ ПОВТОРНО ПРОБАБИЛНО ДРУГО ЧУВА HOЕ НА ЧАСОВИТЕ ВО СОНЦЕТО ВАШАТ И ТЕМПЕРАТУРИТЕ Е ЧУВАЕ НА ЧАСОВИТЕ ВО СОНЦЕТО ВЕЕ И ТЕМПЕРАТУРИТЕ REЕ ПОВТОРНО ПОЧНЕТЕ. ВЕЕ И ТЕМПЕРАТУРИТЕ REЕ СЕ РАЗГОВОРИ ДА СЕ ПОВЕЕ. ГИ ГИ ОБЕЗБИВИ ВИСОКИ ВО РЕАЛИСНО ПОЧЕТУВА TOЕ СО РАМПУД. ГИ ГИ ОБЕГУВАМЕ ВИСОКИ ВО СЛОБОДНИОТ 90-ти ДЕН, НО ГИ ГИ ОБЕГУВАМЕ ВИСОКИТЕ ВО СЛОБЕДНИТЕ 90-ти ДЕНЕС, НЕ МО HНОСТА Е ДА СЕ ГОДИНА. ТОПЛИНАТА СЛЕДНИОТ 90-ти ден, но суштината е многу дебела. Индексот на топлина може да скокне до 100. ХУМИДИТЕТ е толку густ. Индексот на топлина може да скокне до 100. ДА НЕ САМО САМО ДАБОТ ДА СЕ ДОБРА ИНДЕКС МОЕ ДА ЈА ЗАТВОРИТЕ СО 100. ДА НЕ САКАМ ДА СЕ ДОБИРАМ ДОБИВОТ ДОБРО ДОБРО ДА СЕ ДОБИВНО ПРОБАЛНО НЕ ДА ГО ДОБИВМАМ ДОБРО ДОБРО ДОБИВО, ОВИЕ НАВИДНО ПРОБАБИЛНО 90-ти, но НЕOTЕТЕ НЕТЕЛЕСНО ХОТ ВИСТИНСКО ПРОБАБОЛНО УПОТРЕБНИ 90-ти, НО ГО ГОЛЕМИ НЕТЕЛЕШКИТЕ ГОДИНА И ХУМИД ЗА СИТЕ НА САД ТУКА ВО 90-тите, НО ГОЛЕМИ НЕТЕЛЕШКИТЕ ГОДИН И ХУМИД ЗА СИТЕ САД Овде, во Јужен Тексас. И ОВАА ТРЕНД И ХУМИД ЗА СИТЕ САД ОВДЕ ВО Јужен Тексас. И ОВАА ТРГОВИЈА ПРОДОЛУВА ПРЕКУ МНОГУ ОВАА Јужна Тексас. И ОВАА ТРГОВИЈА ПРОДОЛУВА ПОГОЛЕМО МНОГУ ОВАЕ НЕДЕЛА. ПРЕДГОВОРНИ ПОВИК ЗА ВИСОК ПРОДОЛУВА ОД НИВ МОЕ НА ОВАА недела. ПРЕДВИДНИ ПОВИКОВИ ЗА ВИСОКО ПРАВО ОД 93 ОВОЈ ПРИДОБ. ИСТО БИДЕТЕ ДА СЕ ДВЕДЕТЕ ДА СЕ ДОБИТЕ НЕКОГАШНИ БРИЗИНИ WИВОВИ ПОСТОЕ ДОБИ 10 до 20 МИЛИ ПО ЧУД. НЕКОИ БЕРЗИВНИ ЗИДОВИ ПОСЕБНО ДОБИВИ 10 до 20 милји ПЕЧ ЧАС. TЕ TЕ ЗБОРУВАМЕ ПОВЕЕ ЗА ОВОЈ ЗБИРКИ 10 до 20 милји по час. Tе ви кажеме ПОВЕЕ ЗА ВРАА SЕТО НА НЕКОИ ПРАШАА ВО ПРЕДГОВОР И ШТО Е ЈУЛИ 4-ти ГОДИНИ OOЕ Е GЕ СЕ ДА ГО ДОБИВМЕ НАЈДОЛНИОТ ПОДНЕСУВА ПОГЛЕДНЕТЕ САКАМЕ GЕ СЕ ДОБИВИ НАЈДОЛНИОТ ПОДОБРУВАЕ ДА СЕ ДА СЕ ДОБИРААТ. СОДР JУВА INЕ ДА СЕ ДОБИРА ДО ГОЛЕМ ДИВИД. >> ДАВИД СЕРВИ: БЛАГОДАРАМ ДАВИД. >> ДАВИД СЕРВИ: БЛАГОДАРАТЕ ЈУСТИН ТЕХНОЛОГИЈА ДА СЕ ДА СЕ РАБОТИ >> ДАВИД СЕРВИ: ВИ БЛАГОДАРАТЕ ЈУСТИН ТЕХНОЛОГИЈА ДА СЕ СОГЛАСНИ ПЕРКИ ДА СЕ ПОСЕБНУВААТ НАШИОТ ИВОТ JУСТИН ТЕХНОЛОГИЈА САМО СИТЕ ПЕРКИ ДА СЕ ДАКААТ НАШИОТ LИВОТНИ ПОСТОРНИ КОМООНИ САКАТЕ ДА СЕ РАБОТЕТЕ НАШИТЕ LИВОВИ ПРИРОДНИ ТЕХНИЧКИ СОВЕТИ ЗА ЕДНОСТАВНИК. СЕКОГАШ ДА СЕ ПОДОБРИ ЗАЕДНИЧКИ ТЕХНИЧКИ Алатки. СЕКОГАШ ДА БИДЕ ДА СЕ ПОГЛАСАТ ДА СЕ СОГЛАСУВАТЕ ПОСЕТА НА ВИСОТ ТЕХНИЧКИ Алатки. СЕКОГАШ ДА БИДЕ ДА СЕ ПОГЛАСАТ ДА СЕ ПОСЕБА ВИСОТ до канцеларијата на докторот. КАРИНА на АБЦ ЗАШТИТЕ НА ПОСЕТА НА КАНЦЕЛАРИЈАТА НА ДОКТОР. КАРИНА МИТЕЧЕЛ НА АБЦЕ ИСКЛУЧУВА КАКО НЕКОГАШНО ДОКТОРСКИ КАНЦЕРИ. КАРИНА MITCHELL на АБЦИ ИСКЛУЧУВА КАКО НЕКОГАШ РАБОТЕ HIGHЕ НА ВИДОВНИ ТЕХНИЧКИ ТРГОВИ. >> КОГА ВАШАТА ДЕЦА ГОДИНА КОЛЕКС И ДОБИЕТЕ ДА СЕ РАБОТИТЕ ИСКУСТВО, МОЕ ДА ГО ПОВЕЕ КОША И ДА СЕ ДА ГО ПОГЛАВНЕТЕ ИСКУСТВОТО МОЕ ДА ГО ПОГЛАСУВАМЕ ДА СЕ ОБВРУВА ИСКУСТВОТО МОЕ ДА СЕ ДОГОВОРИТЕ ДА СЕ РАЗГОВИТЕ ПОТПОСНО ДА СЕ ЗАПОМНЕТЕ НА Упатствата дадени од ОБВРСУВАЈТЕ ПОТПОСНО ДА СЕ ЗАПОМНЕТЕ Упатства дадени од страна на докторот. НО КОГА СЕ МОЕТЕ Упатствата дадени од страна на доктор. НО КОГА СЕ МОЕ ДА СКАНИРАТЕ ВАШИОТ СУПОТ СО ВАС ДОКТОР. НО КОГА СЕ МОЕ ДА ГО СПАНИРАТЕ ВАШИОТ КАСТ СО ВАШИОТ СМАРТФОН КОН ДОМ ДА ДОБИЕ ДА Скенирајте ја ВАШИОТ САМО СО СВОЈОТ СМАРТФОН ВО ДОМ ДА ГО ПОБЕДНЕТЕ ДА ЈА СПИСИТЕ СО СЕКОЕ ТОА СМАРТФОН НА ДОМ ДА ДОБИЕ ДА ГО БРЗВИРАМ СЕ СЕ СЕ СЕ СЕ СЕ СЛОБОДИ БЕСПЛАТНО СО СЕКОЈ ДА СЕ ЈА ПОСЛЕТУВА НОВА ИСТРАУВА DЕ НА ОРТОПЕДИСКИОТ ХИРГЕГОН СЕ НАПРАВИ НОВА ИСТРАУВА BYЕ ОД ОРТОПЕДИЧКИОТ ХУРГЕОН НА ДЕЦАТА ОБРАЗОВАНИЕ НА ДЕЦАТА ОРТОПЕДИКСКО ХИРГЕРНИЦИ ВО ДЕЦАТА СОСТОЈБА НА ОРГАНСКА СТРАНА ВО КАЛИФОРНИЈА. ДЕТСКИОТ СВЕТНИК НА ОРГАНСКА СТРАНА ВО КАЛИФОРНИЈА. И ДЕЦИТЕ ДА СЕ РАБОТИТЕ ПОВЕЕ Земја во Калифорнија. И ДЕЦИТЕ ДА ДОБИЕТЕ ПОСТОЕ СО ФАМИЛИЈАРНА ТЕХНОЛОГИЈА И ДЕЦИТЕ ДА СЕ РАБОТИТЕ ПОПОЛНИК СО СОВЕТНА ТЕХНОЛОГИЈА НА FAMILIAR СО ФАМИЛИЈАРНА ТЕХНОЛОГИЈА ПОТВРДУВА QR КОДОВИ НА QR, МОUЕ МОЕ ДА ГО ОБРАЗИМ КОЛИЧКИ ПОВРЗЕН QR ПОВЕЕ СО МОЕ ДА ГО ПОСТОИТЕ ПОГОЛЕМОТ НА ДЕЦАТА ДЕЦА ОД QR КОДОВИТЕ МОЕ ДА ГО ПРОДАБА ПОГОЛЕМОТ НА ДЕЦАТЕТСКИТЕ СЕМЕЈСТВИ ОД ПОВИКУВАЕ НА ДОКТОРОТ КУ BЕ ВО НА ДЕЦАТЕТСКИТЕ СМЕТКИ ОД ПОВИКУВАЕ НА ДОКТОР КНИГА ВО ИЗВЕДУВАЕ НА КАНЦЕЛАРИЈА. ОВА Е КАКО ПОВИКУВАЕ НА ДОКТОРОТ Книга во назначување за канцеларии. ОВА Е КАКО РАБОТИ ИЗВЕДУВАЕ ЗА СЛУБЕН ВЕСНИК. ОВА Е КАКО ДА РАБОТИ QR КОДЕКОТ Е ПОВЕЕ НА РАБОТИ QR КОДЕКОТ Е ПОВЕЕ КАСТИЧНО МОЕ ДА СЕ СКАНИРА СЕКОЈ QR КОДЕКОТ Е ВАНО КАСТИЧНО МОЕ ДА СКАНИРАМЕ СО СЕКОЈ СМАРТ ТЕЛЕФОН ПОВЕЕ НА ЦАРИНАТА СЕКОГАЕТО МОЕ ДА СЕ СКАНИРАМЕ СЕКОЈ СМАТЕН ТЕЛЕФОН ПОВЕЕ ИНФОРМАЦИИ ЗА ЦАРИНСКИ КОРИСТИТЕ ПОВЕ PHЕ ИНФОРМАЦИИ ЗА ЦАРТА НА ТЕМА НА СМАРТ КОН КОН ДОКТОР КАКО ДА СЕ ГО ГОДИРА ИНФОРМАЦИИ КРИЕТНИ ОД ДОКТОРНИОТ САМО КАКО ДА ГО ГРИДАМ ДА СЕ РАБОТИ СО СЕКОТ ДОКТОР САМО КАКО ДА СЕ ГРИДАТ ГРИАЕ НА СВЕТИТЕ СО СЛУЧАНИ НЕКОИ СРЕ HНИ ПРИ КОДОВИ НА КАСТИТЕ СО СЛУБА СО СООБРААНИ СРЕAPНИ ПРИ КОДЕКЦИ НЕ СЕ ОСНОВУВА ОД ДВЕЕ ЛЕСНО ДА НЕКОГАШ СООБРААНИ QR кодови не се ексклузивни отколку што се лесни од Брендан НЕ СЕ ОСНОВА ОД ДВЕЕ ЛЕСНО ДО БРЕНДАНСКИОТ СТИК. Истражувачи велат повеќе БРЕНДАН СТИК НА. Истражувачите велат дека повеќе СТУДИИ ПОТРЕБНИ ДА ПОТРЕБНИ СТАНТЕ НА. Истражувачите велат дека повеќе СТУДИИТЕ ПОТРЕБНИ ДА СЕ ПОГЛАСУВААТ КАКО QR кодови МОЕ СТУДИИТЕ ПОТРЕБНИ ДА ПОДОБРУВААТ КАКО QR кодови можат да бидат интегрирани во медицински ПОСЛЕДЕТЕ КАКО QR кодови можат да бидат интегрирани во медицинската практика. НО, МОAYЕТЕ МОЕ МОЕ Интегрирани во медицинската практика. НО, СЕ МОЕТЕ МОЕ ДА МО USАТ ДА ГО УПОТРЕБУВА ЗА ПАЦИЕНТИ МЛАДИ И СТАРИ ПРАКТИКА. НО, СЕ МОЕТЕ МОЕ ДА МОАТ ДА ГО УПОТРЕБУВА ЗА ПАЦИЕНТИ МЛАДИ И СТАР ВО РАЗЛИЧНИ РАНГ од УПОТРЕБА ЗА ПАЦИЕНТИ МЛАДИ И СТАРИТЕ ВО РАЗЛИЧНИ РАКОВИ НА ТРЕТМАНИТЕ СО ОВАА МЕДИЦИНА ВО РАЗЛИЧНИ РАКОВИ НА ТРЕТМАНИТЕ СО ОВОЈ МЕДИЦИНСКИ МИНИТЕ КАРИНА МИТЕЧЕЛ АБЦ ТРЕТМАНИ СО ОВОЈ МЕДИЦИНСКИ МИНИТЕ ЈА СО КАРИНА Мичел АБЦ ВЕСТИ. MINUTE Јас сум КАРИНА MITCHELL ABC NEWS. СУRИ СУТИ СУТИ КВАТРО ВЕСТИ. >> СУЗИ КВАТРО СЕ СОГЛАСУВА СПИСКИ ДОКУМЕНТАРНИ СЕ ОДИМЕ ДА >> СУЗИ КВАТРО ДОБИВЕ СМЕТНИ ДОКУМЕНТАРНИ СЕ ОДИМЕ НА НАЈДОБРИТЕ ДЕТАЛИ ДОКУМЕНТАРНИ OЕ ОДИМЕ НА НАЈДОБРИТЕ ДЕТАЛИ ДА СЕ ПОГЛАСААТ. НАЈДОБРИТЕ ПОДАТОЦИ Сè уште се чекаат. >> ДАВИД СЕРВИ: И КОЛЕГ Сè уште не е во глава. >> ДАВИД СЕРВИ: И КОGEЕЛСКИОТ ОСНОВНИК Е ВЕДНО ЛАТЕР ВО >> ДАВИД СЕРВИ: И КОЛЕГСКИОТ ОСНОВНИК СЕ ОДГОВОРНИ ПОВЕЕ ВО СПОРТСКИТЕ СЕ ИЗВЕШТАИ КАКО ОСНОВНИОТ Е ДОСТАВНИ ЛАТЕР ВО СПОРТСКИТЕ РАБОТНИ НА КАКО СЕ СКЛУЧУВА СОВЕТИТЕ И СПОРТСКИТЕ РАБОТНИ КАКО СЕ СВЕТИ СОВЕТНИЦИТЕ И ПОБИВНИЦИТЕ ДА СЕ ДОБИТЕ ТРИГИРАЕ НА СОВЕТИТЕ И ПЛАТНИЦИТЕ ДА СЕ ДОБИРАТЕ ОД ОБЛАСОТ. ПЛАТНИЦИТЕ ДА СЕ ДОБИТЕ НА ПОВЕЕ. И тоа е голем ден за ПОЛЕ. И тоа е голем ден за Vубовниците во Пиза, КАКО МОЕТЕ ДА СЕ ДОБИТЕ >> И тоа е голем ден за LOубовниците во Пиза, КАКО МОЕТЕ ДА ГО ЗГОЛЕТУВАТЕТЕ РАБОТИТЕ НА СЕМАТНО НБА IZУБОВНИЦИТЕ НА ПИА, КАКО МО GЕТЕ ДА ГО ЗГОЛЕМУВАТЕТЕ РАБОТИТЕ НА Славниот играч во НБА. ШАККИ Омилени ПИЗА ВАШИТЕ РАБОТИ НА Познатиот НБА играч. ШАККИ ОБЕЗБЕДУВА ПИЗА >> ДОБРО ЕДНО ДА СЕ ТОА ДЕЦА Играч. ШАККИ ЗА ОБЕЗБЕДУВАЕ НА ПИЗА >> ДОБРО ЕДНО ДА ГО ВАШИОТ ДЕЛОВЕН ТЕХ и БИЗНИС БРИЕФИНГ >> ДОБРО ЕДНО ДА ЈА ВАШЕТЕ ДНЕВНИ ТЕХ И БИЗНИС БРИЕФЕ ОД ЧЕДАР КАКО КОРОНАВИРУС ТЕХА И БИЗНИС БРИШЕЕ ОД ЧЕДДАР, КОРОНАВИРУС ПРОДОЛУВА ТЕ TOЕ ОД ЧЕДДАР, КОРОНАВИРУС ПРОДОЛУВА ТЕКОВИ НА ТАВЕРСКАТА ИНДУСТРИКА ПО АМЕРИКАН Продолжува да тежината на патната индустрија ДА АМЕРИКАН И ДЕЛТА СЕГА ПРЕДУПРЕДУВА OFЕ НА ПАТНИЧКИ ИНДУСТРИИ КАКО АМЕРИКАН И ДЕЛТА СЕГА ПРЕДУПРЕДУВА OFЕ НА ПОДНЕСУВАЕ НА ФУРЛОГИ И ДЕЛТА СЕГА ПРЕДУПРЕДУВАЕ НА ПОДГОТВУВА FЕ НА ФУРЛОГИТЕ, ЦИНИРАЕ НА ЧЕКОР НА ГОЛЕМИТЕ ВО РЕВЕНЦИЈАТА АМЕРИКАН ПОДГОТОВКИ ПОВТОРНИТЕ, ЦИНИРАЕ НА ЧЕКОР НА ГОЛЕМИТЕ ГО ОБВРСУВААТ ВО РЕВЕНЦИАТА АМЕРИКАНСКИ извршен директор ДУГ ПАРКЕР, ОДГОВОРЕН НА ЧЕКОРИ ЗАГОВОРИ ВО РЕВЕНУВААТ АМЕРИКАНСКИ извршен директор ДУГ ПАРКЕР ДОГОВОРЕТЕ НА ПРОДАВНИОТ ПАТ Главниот извршен директор ДУГ ПАРКЕР ОДГОВОРИТЕ НА ПРОДОЛНО ДО ПОВЕЕ ДА СЕ ОГЛАСИ АВИЛОНАТА ПОГОЛЕМЕ ДА СЕ ДА СЕ ОГЛАСИТЕ АВИРЛИНОТ HAЕ СЕ ИСТАНУВА 20% ВЕСНИК НА ОВОЈ ГО ОЧЕКУВА АВТОРЛИНАТА HAЕ ИМА 20% ИСКУСТВО НА РАБОТНИЦИТЕ СО ЈУЛИ 2021 г. HAЕ VEЕ БИДЕ 20% ИСКУСТВО НА РАБОТНИЦИТЕ СО ЈУЛИ 2021 година, САКО ОБЕЗБЕДУВАТЕ ОБУБОВИ РАБОТНИЦИ ОД ЈУЛИ 2021 година ПА ОДГОВОРУВА FЕ НА ФУРЛОГИТЕ BEЕ БИДАТ МНОГУ РАЗВОЈ. ДЕЛТА ИСТО ПРЕДУПРЕДУВАЕ Избегнување на крзните ќе биде многу различно. ДЕЛТА ИСТО ПРЕДУПРЕДУВАЕ НА НЕДЕЛАТА ГОДИШЕ ТОА ILLЕ Е РАЗВОЈ. ДЕЛТА ИСТО ПРЕДУПРЕДУВА ПРЕДВЕДУВА НА НЕДЕЛАТА ДОДЕЛУВАЕ КОИ ILLЕ ПОЧЕТУВАТЕ ОД НЕДЕЛАТА ОД ОВАА WЕ ПОЧЕТУВА ИСПРАВУВА NOTНИ ИЗВЕСТИ НА 2500 ПИЛОТИ СИТЕ ПОВЕЕ ИСПОЛНУВАЕ ИЗВЕШТАИ НА 2500 ПИЛОТИ СИТЕ во врска со можните фургони во ПАДОТ. Добро, Валмарт ПРИСТАПУВА СЕ ДА СЕКОЈ БОНУС ЗА РАБОТНИЦИ КОИ СЕ ДА СЕ ПРОДАВНИ Уште еден БОНУС ЗА РАБОТНИЦИ КОИ СЕ ДА СЕ ОД ПРИДНИ ЛИНИ КОИ СЕ ДА СЕ ДА СЕ РАСПОРЕДНИ ЛИНИ ПРЕКУ ПАНДЕМИСКИТЕ ДА СЕ ОДБАВИ ЛИНИ ПРЕД ПАНДЕМИСКИТЕ СЕ ОДБАВУВААТ ДОДГОВОР НА КОМПАНИЈАТА ПАНДЕМИСКОТО ДА СЕ ОДГОВОРИ ДА ЈА ДА ГО ПРОДАВИТЕ КОМПАНИЈАТА БЕЗ ЧЕТВО НА МИЛИОНИ КОМПАНИЈА БИЛНО МИЛИОНИ ЦЕЛОВНИ ВРАБОТНИ ВРАБОТНИЦИ RЕ ПОБАГААТ ЕКСТРА МИЛИОНИ ЗА ВРАТНИТЕ ВРАБОТНИЦИ МИЛИОНИ URЕ Е ПОБИДАТ ДА ЕКСТРА 300 УСД ДО ДЕЛОВНИ ВРАБОТНИЦИ ВРАБОТУВАНИТЕ Е СЕ РАБОТЕ ДА ЕКСТРА 300 УСД ДО ДЕЛОВНИТЕ ВРАБОТНИЦИ RЕ ПОБАРУВААТ ЕКСТРА 150 КУПИ 300 УСД ДО ДЕЛОВНИТЕ ВРАБОТНИЦИ ILLЕ ПОБАРУВААТ ЕКСТРА 150 БУКИ ДОПОЛНИТЕЛИ БОНУС ILLЕ RЕ ПОБИДИТЕ ЕКСТРА 150 КУПИ ДОПОЛНИТЕЛИ БОНУСОТ Е ИМАЕ НА РАБОТНИЦИТЕ ВО ТИЕ ДОПОЛНИТЕЛИ БОНУСОТ Е ИМАЕ НА РАБОТНИЦИТЕ ВО СОВЕТНИОТ ПОВЕЕ НА ПОВРШИНИОТ ПРИБОР и канцеларии ОБЕЗБЕДУВА НА РАБОТНИЦИТЕ ВО СВОИТЕ СООБРААНИ ПРИРАЧНИК И ОБВРСКИ УПРАВУВАЧКИ УСЛОВИ НА ДИВОВНИЦИ. СОВЕТНИЧКИ ПРИРАЧНИЦИ И ОБВРСКИ УПРАВУВАЧКИ УСЛОВИ НА УСЛОВНИЦИ YЕ RЕ ПОБЕДАТ ПОВЕЕ ГЛАС УПРАВУВАЧКИ ПОМОШНИЦИ на возачот. YЕ ПОБЕДАМ ПОГОЛЕМИ ГЛАС НА YЕ ПОБЕДАТ ПОГОЛЕМЕН ВИДЕА од 400 УСД и ГРУПА ДЕСНИЈА ОД 400 УСД и ГРУПА НА РАБОТНИЦИ НА ДЕСНИ ПРОТЕСТИРА ОД НИВНИК 400 УСД И ГРУПА НА РАБОТНИЦИ НА РАБОТНИЦИ ПРОТЕСТИРАНИ ОД нивните автомобили во текот на неделата РАБОТНИЦИ ПРОТЕСТИРААТ ОД НИВНИТЕ РАБОТИ ОД ВИДЕЛИТЕ СЕ СЛУЧУВААТ ТОА ОВАА НЕМА АВТОМАРИ ОД НЕДЕЛАТА РАБОТЕ ДА СЕ СЛУЧУВААТ ОВАА ОВА МОЕ ДА НЕ ОБВРЗУВААТ ПОВРШИНА ЗАШТИТА ОВАА ОВА НЕ Е ДОСТАВУВА СОВЕТНА ЗАШТИТА ЗА ВРАБОТНИЦИ ОБЕЗБЕДУВАНА ЗАШТИТНА ЗАШТИТА ЗА ВРАБОТНИЦИ НА САБОТ, ГРУПА ЗА ОД ЗА ВРАБОТНИЦИ НА САБОТ, ГРУПА НА ОД 200 автомобили ФОРМИРАНА КАРАВАНА В сабота, група од околу 200 автомобили формираа караванска надворешност на паркот Калифорнија 200 автомобили формираа караванска надворешна страна на паркот Калифорнија, ПОВИК НА КОМПАНИЈАТА ДА НАДВОРЕШНИК НА ПАРК КАЛИФОРНИЈА ПОВИК НА КОМПАНИЈАТА ЗА ОБЕЗБЕДУВА ONЕ НА ТЕСТИРА ONЕ НА СОДРИНА И ПОВИКУВАЕ НА КОМПАНИЈАТА ЗА ОБЕЗБЕДУВА ONЕ НА ТЕСТИРАЕ НА ТЕТ СЕТЕКОТ И ЗГОЛЕМУВА PROЕ ЗАШТИТА ЗА БЕЗБЕДНОСТ. ОБЕЗБЕДУВАТЕ НА ТЕТИВНИ ИСПИТУВАЕ НА СОДРИНА И ЗГОЛЕМА ЗАШТИТА ЗА БЕЗБЕДНОСТ. ... И ТОА ВАША БИЗНИС НА ЧЕДАР И ТЕХ ... БИЗНИС И ТЕХ ... ПОДГОТОВУВА НА СОВЕТНИОТ ОД ВАШАТА ... Ажурирајте се на обвивката што доаѓа до вас од градот NEWујорк. >> ГРАДОВОТО НА ПИЛГРИМ РЕКЛАНИРА САМО 60.000 тони на кокошки градини нуклеарки, бидејќи тие може да ОД ПОВЕЕ 60.000 ЗЕМЈИ НА ПОЧЕТНИ МАКЕДОНСКИ МАКЕДОНИ, МОЕ МОЕ ДА ПРОДОЛУВА ПОДНЕСНИ БЕЗБЕДНИЦИ ПОВЕЕ МОЕ ДА ПОДНЕСУВААТ РОБЕР СЕ ЗАГОВОРИ АПЛИЦИ НА 4 СОДРИНА РОБЕРНИ ПРИРАЧНИ АПЛИЦИИ НА 4 ПОГОЛЕМИ ТОЧКИ НА ПИЛГРИМИ, ЦЕЛО РЕБЕРИРАЈТЕ ВИСТИНСКИ ПРИМЕРИ НА 4 ПОДОБРИ AGИВИ НА ПИЛГРИМИ, ЦЕЛОСКО КУПЕН ПОЧЕТНИ AGУПИ НА ПИЛГРИМИ, ЦЕЛНО КОИКОВНИ КОАРНИ ПОДНЕСНИ ПРЕГЛЕДИ ПРИЗНАНИ ПРИРОДНИТЕ ПОЧЕТНА ПОЧЕТНА ОД КОРИСНИ ЗДРАВЈЕ ПРИРАЧНИЦИТЕ ПРИДОБИВНИЦИ ДРУГИ ПРИРОДНИЦИТЕ ВО ПОДГОТОВКИ БЕЗ ГОДИНИ ПРИРОДНИОТ ПОДНЕСУВААТ ДО РЕТИЛЕРИТЕ ВО АРИЗОНА ИДАХО, ОРГЕОН И ПРАВО РАСПОЛЕГУВА НА ПОДАТОЦИТЕ ВО АРИЗОНА ИДАХО, ОРГЕОН И ПРАВО ОВДЕ АРИЗОНА ИДАХО, ОРГЕОН И ПРАВО ОВДЕ ВО ТЕКСАС. РЕАКЛАТ доаѓа ОВДЕ ВО ТЕКСАС. РЕКОЛОТ доаѓа по друштвото ДА ОД ВО ТЕКСАС. СЕКОЈ ДА СЕ ОД КОМПАНИЈАТА ПОДНЕСУВА ПРИГОВОР ОД КОРИСНИК ЗА ОД ПО КОМПАНИЈАТА ПОДНЕСЕ COMPАЛБА ОД КЛУЧНИК ЗА РЕГИСТРИНИ ПИСКИ ВО ПОГОЛЕМУВА FЕ ОД ПОГЛАВНИК ЗА РЕГИСКИ ПИКЕЦИ ВО ПРОИЗВОДОТ. ОДДЕЛЕНИЕ НА ГРИНИ ПИЦИ ВО ПРОИЗВОДОТ. ОД ДЕЛОВНИК ЗА ЗЕМЈОДЕЛСТВО СЕ вели дека НЕ ПРОДУКТОТ. Одделот за земјоделство вели дека не постојат потврдени извештаи што мислат дека ЗЕМЈОДЕЛСТВО вели дека не постојат потврдени извештаи што мислите дека некој може да го добие ПОВРЗЕНИТЕ ИЗВЕШТАИ ПОСТОИТЕ СЕКОЈ ДА СЕ ЗГОЛЕТУВАТЕ ОД ОГЛАС ИЛИ КАКО. СЕКОЈ ДА СЕ ЗГОЛЕМУВАТЕ БОЛЕЕ ИЛИ СВОЈ. >> ДАВИД СЕРВИ: КАКО ПОВЕЕ ПОДРАЧЈЕ ИЛИ ПОВЕЕ >> ДАВИД СЕРВИ: КАКО ПОВЕЕ ПОДГОТОВНИ ДЕЛНИ ОГРАНИЧУВАЕ, НЕКОИ ЛУЕ >> ДАВИДНИ СЕРВИ: КАКО ПОВЕЕ ПОДГОТОВНИ ПОВРЗАНИ ОГРАНИЧУВАЕ, НЕКОИ ЛУ AЕ ПОДГОТВУВААТ УРИГ ДО ПАТУВАЕ ЛЕСНИ ОГРАНИЧУВАЕ, НЕКОИ ЛУЕ ДА СЕ ДА ГО ПОГЛАСААТ ПОВЕЕТО ДА ПАТЕЛА ПО ПОВЕЕ НА АВТОПОТ НА АТЛАНТА ПОДГОТВУВААТ ДВЕЕ ДА ПАТУВАЕ ПО ПОВЕЕ НА АВТОПОТ НА АТЛАНТА ПРЕДИКТИВНО ДВЕД НА ДВЕЕ КАКО МНОГУ ПРОТИВ ДЕЦА ПРЕДИКТИВНО ДВЕД НА ПОДНЕСУВАЕ НА АВТОРОТ НА АТЛАНТА КАКО МНОГУ ПАСАНИЦИ ДА СЕ ПРОДАВААТ ОВА ПРИДИЦИРА TЕ НА ДВЕICEЕ КАКО МНОГУ ПОСТАВНИЦИ ДА СЕ ПРОДАБА ОВАА четврток, СТАРТ НА 4-ти ОД ПРАВИЛНИЦИТЕ ДА СЕ ПРОДАБА ОВИЕ Четврток, СТАРТ НА 4-ти ЈУЛИСКИ НЕДЕЛА. ТОА СЕ ГО ГЛЕДА Вторник, СТАРТ НА 4-ти Јули недела. ТОА ИМА ДА ГО ПОДГОТОВИ ПОВЕЕТЕ НА МОASTНИТЕ МО WEНИ ВЕДЕРИИ, КАКО Јули недела. ТОА ДА ГО ГОДИШ ПОД ПОСЕБНИТЕ МОНИ ВЕДЕЛИ МНОГУ ДАКО СЕ ПРЕГЛЕДАТ ПО ПЛАНОТ ВО ПОГОЛЕМЕ НА МОASTНИТЕ МОASTНИ НЕВЕДНИ ВЕДНИЦИ, КАКО СЕ ПОБЕДАТЕ СО ПЛАНОТ ВО СЕКОВНО ВТОР. ОВИЕ НЕКОИ НОВО ПОВЕЕТЕ ПО ПЛАНОТ ВО СЕКОВНО ВТОРНО. ОВИЕ НЕКОИ НОВИ МЕРКИ ВО МЕСТО СЕ МОЕТЕ Време наскоро. ОВИЕ НЕКОИ НОВИ МЕРКИ ВО МЕСТО СЕ МОЕТЕ ДА СЕ ДА ГО СЕГАТЕТЕ СИТЕ ПОГОЛЕМИ Мерки на место Вие треба да бидете свесни за сите големи американски авиокомпании СЕГА БАРАА СВЕТИ ЗА СИТЕ АВИРЛИНИ НА НАЈГОЛЕМИТЕ НА СВЕТИ СЕГА САКАТЕ ДА БИДЕТЕ ПРАВНИЦИ ЗА ОДГОВОР НА СЕРИЈА Воздухопловите во САД СЕГА САМО ПОТРЕБНИ ПРАВИЛНИЦИТЕ ДА ОДГОВОРИТЕ СЕРВИСКИ ПРАШАА НА ЗДРАВЈЕ КАКО ДА ПРАВИЛНИЦИ ДА ОДГОВОРИТЕ СЕРИЈА НА ЗДРАВЈЕТО ПРАШАА КОГА СЕ ПРОВЕДАТ ВО НА ПРАШАА НА ЗДРАВЈЕТО КОГА СЕ ПРОВЕДАТ ПО ЛЕТИ. КОМПАНИИ се Проверете во летови. КОМПАНИИ СЕ ПРАША AMА ПО ДРУГИТЕ СЕ НА ЛЕТИ. КОМПАНИИ ПРАШААМ ДРУГИ ДРУГИ ШТО ДА СЕ ПОДНЕСЕ ТЕМПЕРАТУРА ПРАШАЕ ПО ДРУГИТЕ СЕКОВ ДАЛИ СЕ ДАЛИ ТЕМПЕРАТУРА ПРИРОДАЕ, КРАТКОСТ НА ЗДРАВЈЕ ДАЛИ СЕ РАБОТЕ ПОВЕЕ СО ТЕМПЕРАТУРА, КРАТКОСТ НА ЗДРАВЈЕ ИЛИ ДА СЕ КОНТАКТ СО НЕКОЈ КОЈ ДОГОВОР, КРАТКОВО НА ЗДРАВЈЕ ИЛИ ДАЛИ КОНТАКТ СО МОЕ КОИ САМО СВЕТЕ СИМПТОМИ ВО 19 ИЛИ ЈА ДОГОВОРИ СО МОOMЕ КОИ САМО СВЕТЕ САМПТОМИ НА КАВИД-19 ВО ПОСЛЕДНИОТ КУПЕЛ НА НЕДЕЛИ. САМО СИМПТОМИ СО СВЕТСКО ПОВЕЕ-19 ВО ПОСЛЕДНИОТ КУПЛ НА НЕДЕЛА. ДА ГО ОДГОВОРИТЕ ТИЕ ПОСЕБНИОТ КУПЕЛ НА НЕДЕЛИ. ДАЛИ СЕ ОДГОВОРНИ ОДГОВОРНИТЕ СИТЕ СРЕДНИ СЕДНИЦИ ДАЛИ ОД ОДГОВОРНИТЕ СИТЕ СРЕДНИ СЕДНИЦИ. НАЈДОБРА ДО КРАЈОТ Средните седишта сè уште се ограничени. НА САМО ДО КРАЈОТ НА Ограничувања. НА САМО ДО КРАЈОТ НА СЕПТЕМВРИ КАКО ДО СЕКОГАШ ВО АМЕРИКАН НА СЕПТЕМВРИ КАКО ДА СЕ НА АМЕРИКАНСКИ АВЕРЛИНИ И ОБЕДИНЕТИ АВРИЛИ, СЕПТЕМВРИ КАКО ДО АМЕРИКАНСКИ АВЕРЛИНИ И ОБЕДИНЕТИ АВРИЛИ, ТИЕ КОМПАНИИ БИДЕТЕ СИТЕ СЕДНИЦИ, АВЕРЛИНИ И ОБЕДИНЕТИ АВРИЛИ, ТОА КОМПАНИИ СЕ СЕ СЕТЕ СЕДНИЦИ, ВКЛУЧУВА НА СРЕДНИТЕ СЕДНИЦИ ОВИЕ КОМПАНИИ ПРОДАВНИ СИТЕ СЕДНИЦИ, ВКЛУЧУВАЕ СО СОДРИНИ СЕДНИЦИ СЕ ПРОДАБА ЗА ПРОДАБА ОВОЈ СЕМЕ ВКЛУЧУВАЕ НА СЕДНИЧКИТЕ СЕДНИЦИ СЕ ПРОДАБА ЗА ПРОДАБА ОД СЕКОЈДА ЕДИНИЦИНА ОБЕДИНА ЗА ПРОДАБА ОВА ЕДНОГУ ОБЕДИНЕТЕ СЕ СЕКОГАШ ДА СЕ ПРАВИ АМЕРИКАН ANЕ ОД ОВИЕ ОБЕДИНЕТЕ СЕ СЕКОГАШ ДА СЕ ПРАВИ АМЕРИКАН WЕ ОТВОРА ОД ОВИЕ СЕДНИЦИ СРЕДНО, СЕ БЕЗБЕДНО АМЕРИКАН Е ОТВОРА ОД ТИЕ СЕДНИЦИ СРЕДНО, СЕ БЕЗБЕДНО СЕ БЕЗБЕДНО да лета на АВИСНОСТ Е Е. >> Тоа е ризик, како што било, мислам дека има неколку работи што треба да ги прашате себе си пред тоа РАЗМИСЛЕТЕТЕ ОВИЕ СО ЧУДНИТЕ СИТЕ РАБОТИ ДА ГИ ПРАШАТЕТЕ САМО ПРЕД ДА СЕ ПРОДАЕТЕ ЕДЕН Е НЕ Е НЕПРЕБНО. HAЕ СЕ ПРАШАТЕТЕ ДА СЕ ПРЕД ДЕКА МОYЕТЕ ЕДЕН Е НЕ Е НЕПОСТАПНО. ВИСТИНСКО ПОТРЕБНО ПОТРЕБНО ПОТРЕБНО САКАТЕ ЕДЕН Е НЕ Е НЕГОСТАВНО. ВИСТИНСКО ПОТРЕБНО ПОТРЕБНО ПОТРЕБНО ДА СЕ ПРАШАТ ДА СЕ ПРАВИЛАТ ДА СЕ ДОБИВТЕ ВИСТИНСКО ПОТРЕБНО ПОТРЕБНО ДА ПОСТАВИТЕ ДА СЕ ПРИМАТ ДА СЕ СМЕЕТЕ СИТЕ ЛИЧНИ ФАКТОРИ ЗА РИЗИК ТОА ПОВЕЕ ДА СЕ ПРАВИТЕТЕ, КАКО СИТЕ ЛИЧНИ ФАКТОРИ ЗА РИЗИКИ WЕ ГО ВИДЕТЕ ДА ПОГОЛЕМИ РИЗИК ЗА ФАКТОРИ ЗА ЛИЧНИ РАСКИ Е ВИ ГО ВАШАТ НА ПОГОЛЕМ РИЗИК ЗА ПОВЕД-19. ВИЕ ПОГОЛЕМ РИЗИК ЗА ПОВЕД-19. >> СИТЕ Главни авиокомпании до COVID-19. >> СИТЕ Главни АВРИЛИ ДА БИДЕТЕ ПОТРОШУВАА НА ПОДАТОЦИ >> СИТЕ Главни АВРИЛИ ДА БИДЕТЕ ПОДНЕСУВАА НА ПОДАТОЦИ ЗА ОДРУВАЕ НА МАСКИ. БЕСПЛАТНИ ПРАЗАРИ ДА СЕ СОГЛАСАТ МАСКИ. ДЕНЕС Е ПОСЕБЕН ДЕН Маски. >> ДЕНЕС Е ПОСЕБЕН ДЕН ЗА VУБОВНИЦИТЕ НА ПИЗА, МОЕТЕ СЕГА >> ДЕНЕС Е ПОСЕБЕН ДЕН ЗА PУБОВНИЦИТЕ НА ПИЗА, МОЕТЕ СЕГАТЕ ДА ЈА ПРАВЕТЕ ЧЕКОРИ Омилени ПИЗА ОД ЗА IZУБОВНИЦИТЕ НА ПИЗА МОЕТЕ МОЕТЕ ДА ЈА ИЗВЕДУВАТЕ ЧЕКВИ ОБЕЗБЕДУВА ПИЗА ОД ПАПА, Cон КАЛИД ШЕКЕР Јадете чекови Омилени ПИЗА ОД ПАПА, Cон СВЕТСКИ ШЕШКЕР РОНИ. Тоа е АН ПАПА, СВЕТСКИ ШЕШКЕР РОНИ. ИСТО Е ЕКСТРА ПОГЛАСНА ПИЗА СО 66 РОНИ ИСТО Е НАДВОРЕНА ПАРЗА ПИЗА СО 66 ПИСКИ. ПЕПЕРОНИ Е ТОА ЕКСТРА ЛАРГИ ПИЗА СО 66 ПИКОВИ. ПЕПЕРОНИ Е ТОА ДОСТАВА ПИКЕЦИ. ПЕПЕРОНИ Е ТОА ДА СЕ ДОСТАВИ ЗА ВАС. ПИЦЕТЕ ТОА ВЕСНИК ЗА ВАС. ПИЦЕТЕ ЈА РАЗВОЈНО ЗА НЕГОВИТЕ ФУНСКИ ДОМ ЗА ВАС ПИЦЕТЕ Е РАЗВОЈНА ЗА СЕКОЈ ФУНСКИ ДОМАА, ПОСЛЕДНА ГОДИНА, ЕДНА ДОЛАР ОД СЕКОЈ РАЗВОЈ ЗА НЕГОВИТЕ ФУНСКИ ДОМАШНО ГОДИШНА ГОДИНА, ЕДНА ДОЛАРНА ОД СЕКОЈА ПРОДАБА ДА ОД ОД ПОСЛЕДНА ГОДИНА, ЕДНА ДОЛАРНА ОД СЕКОЈ ПРОДАБА ОД ОД ФОНДАЦИЈА ОД ПОДДРШКА ПРОДАБАТА ОД ОД ФОНДАЦИЈА ОД ПОДДРШКА ЗАЕДНИЦИ. ЦЕЛОТ Е ДА СЕ ФОНДАЦИЈА ДА ГО ПОДДРШУВАТЕ ЗАЕДНИЦИ. ЦЕЛОТ Е ДА ГО ПОДДРУВА САМООТ НА РЕДОВИТЕЛОТ ЗАЕДНИЦИ. Целта е да се поддржат ПОЧЕТНА И МО FAНОСТ НА РАБОТАТА ЗА РЕДИНАТА ПОДДРШКА ПРИРАЧНИК ЗА ПОДДРШКА ЗА ВЕQUБОДНОСТ И МОPORTНОСТ ЗА СИТЕ. ПАПА Hон вели: ПОЧИТ И МОPORTНОСТ ЗА СИТЕ. ПАПА Hон вели дека ШОКОТ ДОСТАВИ ОГЛАСНО ВРАБОТУВА ВО ЗА СИТЕ. ПАПА Hон вели дека ШОКОТ ДОБИВИ ОГЛАСНА ВНАТРЕШНА ВО ПОСЛЕДНАТА ГОДИНА ПОДГОЛЕМА ПОДДРУВА ОГЛАСНА ИМПАКТ ВО ПОСЛЕДНАТА ГОДИНА ПОДОБРИ ДА СЕ ОДБИВА Амбасадор за оваа марка. ПОСЛЕДНА ГОДИНА ПОДОБРИ ДА ГО БИДЕТЕ АМБАСАДОР за оваа марка. >> Е ЕДНО ЕКСТРА ПОГЛАСНО ДЕВОЈ Амбасадор за оваа марка. >> Е ЕДНА ЕКСТРА ПОГОЛЕМ ДОГОВОР ЗА ПРОДАВА. ГО ОБЕЗБЕДУВА ТРАЈОТ ЗА ИДНИНА СЕМАА РОК STвезди СЕГА THEИВОТ И ЛЕГАЦИЈАТА НА ЗЕКЕ ВОДА EMИВОТНИ РОК STвезди СЕГА THEИВОТ И ЛЕГАЦИЈАТА НА ЗЕКЕ ВОДА Е ПРЕДМЕТ НА НОВ ДОКУМЕНТАР. И ЛЕГАЦИЈАТА НА ЗЕКЕ ВОДА Е ПРЕДМЕТ НА НОВ ДОКУМЕНТАР. И АКО СЕ МЛАДИТЕ ПРЕДМЕТ НА НОВ ДОКУМЕНТАР. И АКО СЕ МОЕТЕ ДА СЕ ДАКАТЕ ДА НЕ ЗНАЕТЕ КОЈ Е И АКО СЕ МЛАДИТЕ ДА СЕ ДА ГО ЗНАЕТЕ КОЈ СЕ Е РАК ДАМИГЕЛА САТ ДА МОЕТЕ ДА НЕ ЗНАЕТЕ КОЈ Е ДА СЕ РИК ДАМИГЕЛА САМО ДА СЕ СЕ СОГЛАСУВА СО ПОГЛЕД НА ПОВЕЛ РАК ДАМИГЕЛА ПО СВЕТЕ СО СОГЛАСУВАЕ СО ПОДГОВОР ПРИОРИТЕТЕ ПАНДЕМИЧКОТО И ТАЛКОТ ДА СЕ ТОА Спуштен со полиња ПОГЛЕДУВА ПРИОР НА ПАНДЕМИЧКОТО и ТАЛКОТ ДА СЕ НА ОД ФИЛМ И НЕГА КАРИЕРА. ПАНДЕМИЧКО И РАЗГОВОРЕТЕ ДА СЕ ЗА ВАШАТА ФИЛМ И НЕГА КАРИЕРА. САМО. >> И НЕ Е ПРВИОТ WЕНСКИ БАСКО ПЛАТЕРНИ ДА СЕ ОДГОВОРИТЕ ГО СВОЈОТ РОК СТАР. BASS PLAYER ДА БИДЕ ДО ГОЛЕМО РОК STвезда. ... И ИСКРИНЕТЕ МИО И КЛИКИРАНА ВРАТА ЗА ПРИСТАП НА ПРИЧИНОТ ЗОШТО. ВРАТА ЗА ПРИРАЧНИК НА ПРИЧИНОТ ЗОШТО. ... ЗОШТО ... ... ... НЕ СЕ Гледам ... НЕ ЈА ЈА ЈА ЈА ВИДИ ВРАТА. САКАТЕ СЕ КАРАКТЕР ДА СЕ ИЕ. ... >>, НЕ ДОБИВ ДА НЕ Е НЕ ДОБИВНО ... >>, НЕ ДА ГО НЕПОДВИНО ДА СЕ РАБОТИ И РАБОТНО >>, НЕ ДОБИВЕТЕ ДА НЕ Е НЕ ДОБИВНО, РАБОТИТЕ И ДА СЕ ДА СЕ КОРИС КОИ СЕ. ДА СЕ РОДИТЕ И ДА СЕ ДА СЕ КАДЕ КОИ СЕ. ... >> СУЗИ КАТРО Е ПРЕДМЕТ НА СУСИ П, ДОКУМЕНТАР ... НА СУСИ П, ДОКУМЕНТАР ... >> ЗА НЕГОВИТЕ ANDИВОТ И КАРИЕРА ... >> ЗА НЕГОВИОТ LИВОТ И КАРИЕРА I'Е СЕ САМО 85 ПОСЛЕДИ ПОСЛЕДНА ГОДИНА. >> ЗА НЕГОВИТЕ LИВОТ И КАРИЕРА ADЕ САКАМ 85 ПОСЛЕДИ ПОСЛЕДНА ГОДИНА. >> НОВ АЛБУМ И НА СЕ СЛЕДАМ 85 ПОСЛЕДИ ПОСЛЕДНА ГОДИНА. >> НОВ АЛБУМ И ДОКУМЕНТАР. ЈАС НЕМАМ. >> НОВ АЛБУМ И ДОКУМЕНТАР. ЈАС НЕМАМ. ... ДОКУМЕНТАР. ЈАС НЕМАМ. ... >> НА КОНВЕНЦИЈАТА ЗА МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТ ЗА ИМА 2020АТА ЗА 2020 ГОДИНА ЗА ЈАНУАРИТЕ КАТТРО КОНВЕНЦИЈА ЗА ИНСТРУМЕНТ ВО ЈАНУАРИТЕ КАТТРО РАБОТЕН ЗА ОД ЈАНУАРИ КВАТРО РАБОТИ ЗА ФИЛМСКИОТ КРИМИ. ФИЛМСКИОТ КРИМА. >> И ЗА 4 ГОДИНИ АГО ДОБИВ ФИЛМСКИ КРИМИ. >> И ЗА 4 ГОДИНИ АГО ПОДОБРИ ДО ДОГОВОРЕН ДИРЕКТОР >> И ЗА 4 ГОДИНИ АГО ПОДОБРИ ДО ДОГОВОРИ ДИРЕКТОР СЕ ПОВИКУВА ДО ТУР. И СЕ реков дека ПРИСТАПЕН ОД ДИРЕКТОРОТ ПОВИКЕТЕ ДО ТУР. И НЕ СЕ ПОСТОЕ ДА СЕ Е ДА ГО ПРАВИМ ДОКУМЕНТАР НА ДА СЕ ТУР. И СЕ СЕ ПОСТОЕ ДА СЕ IKЕ ДА ГО ПРАВИМЕ ДОКУМЕНТАР ЗА ВАС И СЕ САКАМ ДОБРО. Сè уште е САКАТЕ ДА СЕ ПРАВИМЕ ДОКУМЕНТАР ЗА ВАС И СЕ САКАМ ДОБРО. Сè уште е на списокот Мој ковчег. ЈАС СЕКОГАШ ВАС И СЕ ДОБИВ ДОБРО. Сè уште е на списокот Мој ковчег. СЕКОГАШ САКАМ ДА ЈА ПОСТАВИ РЕКОРД НА МОИТЕ СО ЛИСТАТА КАКО. СЕКОГАШ САКАМ ДА ЈА ПОСТАВУВА РЕКОРД СТРАНА. ТОА МОЕТЕ ПРИЧИНИ САКАТЕ ДА СТАПАТ СВЕТСКИ РЕКОРД. ОВА МОЈОТ ПРИЧИН ГО ПОВИДИТЕ РЕКОРДИ. >> ТОА СОСТОЈБА НА ВИДОВИТЕ ОД ВАТЧО НОВ АЛБУМ, НЕ КОНТРОЛА КОЈ ИСПИТУВА 70 ВО НОТ АЛБУМ НА ВАТЧО, НЕ КОНТРОЛА КОГА УБЕВЕ 70-ти во ЈУНИ САМО ПОВЕЕ ЗА БЕЗ КОНТРОЛА КОЈ ТУРИ РАБОТНА 70 ДО ЈУНО НЕМА ОВАА СОВЕТ ЗА СЛЕДНАТА ГЕНЕРАЦИЈА НА МЛАДИ ЕНИ ЈУНИ ЈА САМО ОВА СОВЕТ ЗА СЛЕДНАТА ГЕНЕРАЦИЈА НА МЛАДИ ЕНИ ПОТРЕБА ДА ГО ПОДНЕСУВААТ ВО МУЗИКА СЛЕДНА ГЕНЕРАЦИЈА НА МЛАДИ ЕНИ кои бараат да се издигнат во музика, ако не мора да одберете ПОГЛЕДНЕТЕ ДА СЕ ОБЕЗБЕДУВАТЕ ВО МУЗИЧКИ ДАКО ДА ГО ИСПОЛНЕТЕ ДА ИЗВЕДЕТЕ ИНСТРУМЕНТ. ДАЛИ ДА ДОБИНЕТЕ ИНСТРУМЕНТ. ... >> ТОА БЕЗ ПАРИ ИЛИ ПОДНЕСУВА НЕКОЈ БЕЗБЕДНОСТ. ... НЕКОГАШНА БЕЗБЕДНОСТ. ... ТОА ДА СЕ СМЕЕ ДА СЕ КАКО ДА СЕ ТУКА ТУКА Е МАЕ. >> ОБРАЗОВАНИЕ ДА ПОВЕЕТЕ ПОВЕЕ ОВДЕ Е ЧОВЕК. >> ОБЕДУВАЕ ЗА ПОВЕЕ НА ПОВЕЕТО НА ПОВЕТОТ. >> ОБЕДУВАЕ ЗА ПОВЕЕ НА ПОВЕЕТО НА ПОВЕТОТ. ... НА СОВЕТОТ. ... И РЕФУЗИРАМЕ ДА ... И јас одбивам да бидам позамен. И РЕФУЗИРАМ ДА СЕ ДОБИРАМ. >> РАБОТУВАЕ НА ХОЛИВУД, СЕ ВРАТИ. РАБОТЕ ДВЕ INЕ ВО ХОЛИВУД, Сум >> РАБОТУВАЕ ВО ХОЛИВУД, јас сум ... Јас сум ... >> Рик Дамигела. ... >> РИК Дамигела. >> МНОГУ меморија е тоа >> РИК ДАМИГЕЛА. >> МНОГУ меморија е тоа право. >> МНОГУ меморија е тоа право. >> МОЕМА ДОДЕЛА НОВО И САМО ДА ТОКМУ ТАМУ. >> МОЕ ДА СЕ ДОДАЛУВАМ НОВИ И СЕ ДА СЕ КАКО ДА СЕ МНОГУ И МОЕТЕ ДА ГО РАБОТИ ДВД >> МОЕ ДА СЕ ДОДАЛУВАМ НИВО И ДА СЕ БИДАМ ДА СЕ МНОГУ И МОЕ ДА ГО РАБОТИ ПРИВИД НА ЛЕСНИЧКИОТ ЛАА НЕГОВИОТ МИНОТ И ШТО ГОЛЕМО РАБОТНО ПОВЕЕ НА ЛЕДНИЧКИОТ ЛАА НА ХЕРБЕРТСКИОТ ПАРЕЕ ПОСЛЕДИ ЛАТЕЛА БЕСПЛАТНО ПОГОЛЕМА ПОВТОРНО СРЕЕН ДЕН СО ЈАГО. >> МНОГУ ИНТЕРЕСНИ ДОКУМЕНТАР СРЕAPЕН ДЕН СО ЈАГО. >> МНОГУ ИНТЕРЕСИРАARYЕ ДОКУМЕНТАРИ ТОА >> МНОГУ ИНТЕРЕСНИ ДОКУМЕНТАРИ ДА ДОГОВОРИТЕ ТОА. ДОГОВОР ОВА. >> Јас ги сакам основите и НА ТОА. >> Јас ги сакам ОСНОВНИТЕ ПРИРАЧНИЦИ И ИЗВЕСТУВАЈТЕ ЛИТЕЛНИ ВИДЕОИ НА >> Јас ги сакам ОСНОВНИТЕ ПРИРАЧНИЦИ И ИЗВЕСТУВАЈТЕ ЛИТЕЛНИ ВИДЕОИ НА САД МНОГУ. ИЗВЕСТУВАЈТЕ ЛИТЕЛНИ ВИДЕОИ НА НАДВОРЕШНИОТ ПИСКИ. 86 ПОВЕДНО ДЕНЕС 17 САМО ЛАТЛИ САД МНОГУ ПОВЕЕ. 86 ДА СЕ ПОДНЕСЕ ДЕН 17, ЈАС ПОСТОИМЕ ОВОЈ Утро 86 ПОДНО СЕКОЈ 17, ЈАС ПОСТОИМЕ ОВОЈ Утрово што е тоа. ПОТВОДНО СИМЕ ДОСТАВУВА ОВОЈ Утрово што е тоа. ДА СЕ ПОСВЕДУВАМЕ ДА СЕ ДА СЕ РАБОТНО УТРЕ ТОА Е ТОА. ДА СЕ ОСВОДУВАМЕ ДА СЕ ДА СЕ РАБОТНИ РАБОТНИ АВЕРАГИ ДА НЕ Е AЕ БИДНИ АВЕРАГИ ЗА УБОВУВАЕ СЕ 9374. ITЕ БЕСПЛАТНО ДЕЛО АВЕРАГИТЕ СЕ 9374. ITЕ БЕСПЛАТНО КЛАСОВИ ВИДОВНИТЕ РЕКОРИИ ДОГОВОРИТЕ 9374. ITЕ БЕСПЛАТНО КЛАСОВИ АВЕРАТИВНИОТ ПОДГОТОВКИ РЕКОРДИ СЕ ПОБЕДУВА 58. ЗАПОМЕНА I ПРИДОБИВИТЕ СИТЕ РАБОТНИ ДЕНЕСКИ ДЕНЕС 58. ЗАПОМНЕТЕ ЈА СЕ САКАМ ДА СЕ МОЕ ДА ГО ПОСТОИ. ЕДНО НАЧИН ДА СЕ ПОСТОРИТЕ ВО I 2013 година. КУЛБЕ САМО ДА ГО НАШИЕ СУЗАН КВАЧА 2013. КУЛБЕ ДА СЕ ДА ГО ДОСТАВИМЕТЕ НАШИОТ СУСАН КВАЧА ЛЕСОН ВО ЗА ПРАВДА AУБОВ ДА СЕ ДА ГО ДОСТАВУВАМЕТЕ НАШИОТ СУСАН КВАЧА ПРЕДВЕДНИК ЗА ПРАВДА Е ПОГЛАСНО СЕ ЗНАЕШ СЕГА. ДОБРО ДОГО ДА, НЕ СЕ WЕ БЕБЕ I. САМО МНОГУ ОВАА СЕ ДА СЕ РАСАМЕ ДА СЕ РАЗГОВИМЕ ЗА АВИФИФЕРСКИТЕ ГУSИ ЗА ПОДНЕСУВАЕ. МНОГУ БЕСПЛАТНО ДА СЕ ОГЛЕДИМЕ 6,60 МАРК ПРИДРУНИТЕ НА АВИФЕРСКИТЕ КУПИ ДА Е ДА Е. МНОГУ БЕСПЛАТНИ КАКО 6,60 МАРКИ WEЕ СМЕ СЕРВИ ОД ХАНГ ОД ТУКА МНОГУ БЕСПЛАТНИ КАКО 6,60 МАРКИ BEЕ СИМЕ САМО НА ХАНГ ОД ТУКА И ДА ЗНАЕТЕ ШТО КОЈ БРОЈ БИДЕ СВЕТЕ НА ХАНГ ОД ОВИЕ И ДА ЗНАЕТЕ ШТО КОГА БЕЛБА Е ВАНО ДА БИДЕТЕ И ДА ЗНАЕШТЕ ШТО Е БЕЗБЕДНО БЕЗБЕДНОСТА ПОДНЕСУВАЕ ДА СЕ ПОДНЕСУВА ПОВЕЕ 6,60 часот на 10-дневно РОЛИНИ Е ВАНО ПОДНЕСУВАЈТЕ ДА СЕ ПОДНЕСУВА ПОВЕЕ 6,60 часот на 10-дневна РАБОТНА АВЕРАЕ И ОВА КОГА НЕ ПОВЕЕ 6,60 НА 10 ДЕН РАБОТНИЧКО АВЕРАЕ И ШТО КОГА ПОЧНУВАМЕ ДА СЕ РАБОТУВАМЕ ПРОДАБА И ОВА КОГА ПОЧНУВАМЕ ДА РАБОТУВАМЕ ЗА ОГРАНИЧУВАЕ СО ДЕНЕСНИОТ ЗБОР Започнете да зборувате за ограничувањата, како на денешен збор, околу 6.62, така што е добро сега. НО СЕ ДОБИВИМЕ НАВИСТИНА ВИСТИНСКИ ДВЕЕ И НИКОГАШ ДАМА НЕКОГОВИ ДОБИВНИ ПРИГОВИМЕ МЕСЕЦ ОД РЕАЛИ МЕСЕЦ И СМЕ ДАМА НЕКОИ ПОВЕЕ ПРИГОВИМЕ ПОВЕЕ МЕСЕЦ ОД ЕВИДНО ДОБРА ВЕДНА. СЕГА САКАМЕ ПРИГОВОРЕН МЕСЕЦ ОД ЕВИДНОСТА ДОБРА недела. СЕГА СЕ СМЕЕ ДА СЕ ОДГОВОРИМЕ ОД ПОСЛЕДНИОТ ПОДНЕСНИОТ ГОЛЕМИ Добра недела. СЕГА СЕ СИМЕ ДА СЕ ОДГОВОРИМЕ ТОА ПОСЛЕДНИОТ ЛИЦА НА ПОВЕЕ НАПРАВЕТЕ ДА СЕ ОГЛАСИТЕ ОД ПОСЛЕДНИОТ ГОЛЕМИ ГОДИШНИОТ ГРАДЕINЕ НА СОВЕТНИЦИ СО ДРУГИ НЕКОГАШ СМЕ НА 6 НА СОВЕТНИКИ СПОДЕНИ ДА НИКОГАМ НИВИ НА 6 60.4. SEЕ ВИДЕМЕ КАКО ДОЛГО ОВА СПОДЕЛУВААТ НА НЕКОИ НЕКОИ СМЕТЕ НА 6 60.4. 'Е ВИДЕМЕ КАКО ДОГОВОРНИ ОГОЛНИ ЛАСТОИ Неограничено. СЕ 60.4. 'Е ВИДЕМЕ КАКО ДОГОВОРНИ ОГОЛНИ ЛАСТОИ Неограничено. ПРЕДГОВОРИТЕ СЕ ОДГОВОРНО ПОВЕЕ ПОВЕЕ ЛАСТОВИ НЕВЕЗНОСТА. ПРЕДГОВОРИТЕ Е ПРИРОДНИОТВО ОСВЕТЕ ОДГОВОРНО НЕКОГО мислат ОВА ПРЕДГОВОРИТЕ Е ПРЕПОРАЧНИОТ ОСИВИ ОД НАДВОРЕШНИ НЕКОГО мислат дека ОВИЕ AQUIFER НАДВОРЕШНИ НЕКОГАШ ДА СЕ ОГЛАСУВААТ ОВОЈ АИВИФЕР МОЕ ДА СЕ ОСТАВИ. Добро тоа 6,60 AQUIFER MAY DROP. ДОБРО ДА ГО ПОВЕЕ ДА ГО ПОВЕЕ 6,60 часот МОAYЕ ДРОП. ДОБРО ДА ГО ПОВЕЕ ДА ГО ПРОДАВ 6,60 МАКЕДОНСКИ И ДА СЕ БИДЕ ДОЛГА ДОДЕЛУВАЕ ДОДЕЛУВАЕ ПАЗАР И ДА СЕ БИДЕ ДОЛГА ДОДЕЛНА ИЗВЕДУВАЕ ДА СЕ ПОДНЕСУВА ПОДВИД Додека СИСТЕМЕ СМЕ СИМЕ ПОДНЕСУВА ДЕКА NЕ БИДЕ ДА БИДЕТЕ БРОЈ НА ДОБИВНИОТ ПОВЕЕ. ПОВЕЕ ДА СЕ РАБОТИ БРОЈ НА БРОЈОТ НАДВОРЕШНИ РАБОТИ. Едно од причините ЗОШТО СМЕ ОВИЕ БРОЈ НА БАРАЕ НА БРОЈОТ ПОВЕЕ Едно од причините ЗОШТО НЕ СМЕЕ ДА ГО ГО ГО ГОДИМИМЕ ДОГОВОР Едно од причините ЗОШТО НЕ СМЕЕ ДА ГО ГО ГОДИМИМЕ ДА СЕ ПОГЛЕДАМЕ ГО ГОЛЕМИ ГО ГОЛЕМИ ОВДЕ ДА ГО ПРАВИМЕ НЕ СМЕ ДА ГИ ГЛЕДАТ ПОВЕЕ КОГО ГОЛЕМИ ГО ГОЛЕМИ ДАЛИ СМЕ МОРАМЕ ДА ГО ГО ГОДИМЕ НА ЛЕКАТА ОВДЕ НИЕ ГО ОВДЕ ДА ГО ПРАВОМЕ ДА ГО ГОДИМЕ НА ЛЕТО ВЕЕ ОВДЕ ДА СЕ СМЕЕ ДА СЕ ПРОДАВНИМЕ ЗА НАС ПОГЛАСНО ВЕ HERЕ ТУКА ОВДЕ ДА СЕ ОДБАВУВААТ ЗА НАДВОРЕШНИЦИ ЗА ДРУГИ ДРУГИ ДРAYАВНИ ДЕН ОДБАВЕТЕ ДА СЕ ОБВРСУВАМЕ ЗА НАДВОРЕШНИ ДЕНОВИ, кои растат во силен дел и до сабота. МО COНИ ДЕН растат во ЦЕЛОСНО ПОДНЕСНИОТ ГОЛЕМИ И СО САБОТ. ДАЛИ НЕГОВИТЕ ВКЛУЧУВА НА НЕГОВОРИТЕ ПОДНЕСНИ БИТ И САБОДЕН САБО. ДАЛИ СЕ ИСТО ВКЛУЧУВА НА УСЛОВИ ПОВЕЕ ЈУЛИ 4-ти ЛОКОВИ за да бидат топли. ДАЛИ СЕ ИСТО ВКЛУЧУВА НА УСЛОВИ ПОВЕЕ ЈУЛИ 4-ти ЛОКОВИ за да бидат топли. И ОПШТЕ ДУВ. ЈАС ЌЕ КАЖАМ САД, па јули 4-ти трудови да бидат топли. И ОПШТЕ ДУВ. AYЕ AYЕ AYЕ THЕМА ДА СЕДНИ СЕДНИК ОВАА МОЕ И ОПШТЕ ДУВ. AYЕ SЕ SЕ OUЕМА ДА СЕДНИ СОНЕТО ОВА МОЕ МОЕ ДА СЕ ПРОДОЛНО ДЕГОВЕН ЗАПАД ДА СЕДНИ СОНЕДНО ОВАА МОЕ МОЕ ДА СЕ ПРОДОЛНО СЕКОЈ Запад да носиш ОТВОРЕТЕ ВРАТА А БИДЕТЕ ПОВЕЕ ЗАПОМНЕТЕ ДА СЕ ОБИДИТЕ ВРАТА ДА СЕ ОДБИРАТЕ ВРАТА ЛИЦА НА ГОДИНА ДА СЕ ОБИДИТЕ ОД ДОРАТА САМО ГОЛЕМИ МОЕ ДА СЕ ДОБИВТЕ НЕКОГАШ ДОБИВИ И СТОРМИ ПОДНЕСНИОТ ГОЛЕМИ МОЕТЕ ДА СЕ ДОБАВТЕ НЕКОИ ШОВЕРИ И ПРИКАЗНИ ПОВЕЕ ОВДЕ. КРАЈ ВО НЕДЕЛАТА ПРОДАВНИЦИ И СТОРМИ ПОВЕЕ ОВДЕ. КРАЈ ВО НЕДЕЛАТА МОЕ МОЕ ДА ГО ПОСТОИМЕ ДА БИДЕМЕ ОВДЕ КРАЈ ВО НЕДЕЛАТА МОЕМЕ ДА ГО ИСТОМИМЕ ДА БИДЕ ДА СЕ ПОГОЛЕМА ПРИДАНОТ, НО НАГРАДИОТ МОЕМЕ ДА СЕ ГО ПОСТОИМЕ ДА БИДЕМЕ ДА СЕ ПОВЕЕ СО ДРУГИТЕ, НО ПОВЕЕТЕ НА ПРОЕКТОТ KSУБОВИ ДОПОЛНИТЕ СУП. ПОЧЕТНАТА НО ПОВТОРНИОТ ПРОЕКТОТ LУБОВИ ДОПОЛНИТЕ СУП. НАДВОРЕШНО ПРАВО СЕГА СМЕ ОБЕДИНЕТЕ ЛЕКОВИ ДОПОЛНИТЕ СУВ. НАДВОРЕШНО ПРАВЕТЕ СЕГА, ДАКАМЕ ДА СЕ МОLYНО КЛУБОВНО СКОПЈЕ НАДВОРЕШНО ПРАВЕТЕ СЕГА, ДАМА ДА СМЕЕМЕ НАЈЗОЛНО КЛУДИСКО ПЕЧНИ ТЕМПЕРАТУРИ СО СОСТОЈБА НА 86 ПОВЕЕ НА НАЈДОСТОРНИТЕ СВЕТСКИ ПЕСНИЦИ ПОСЕТНИЦИ НА 86 ДЕГЕРИ ДВЕ ПОГЛЕД Е НА 71. ТЕМПЕРАТУРИ ПОСЕТНИКИ НА 86 ДЕГЕРИ ДВЕ ПОГЛЕД Е НА 71. И ДА СЕ ПОСТАВУВАТЕ БЕРЗИ ДЕГРИСКИОТ ДВЕТЕ ПОГЛЕД Е НА 71. И ДА БИДЕ ДА БИДЕ СВЕТСКО ЈУЕРНО НА 60 МИЛИ ПО ЧОС. И ТИЕ БИДЕТЕ ОД БИРЗИ ЈУРИЛНО НА 60 МИЛЕ ПО ЧОС. СОВЕТЕ ПОЧЕТНА СОСТОЈБА 10 ЈУERЕРНО НА 60 МИЛИ ПО ЧУД. ENЕ ПОЧЕТНА СОСТОЈНА 10 до 20 МИЛЕ ДО ЧУВАUSTЕ А. СОВЕТЕ ДОБРВО СОСТОЈБА 10 до 20 МИЛЕ ПО ЧУДОТ ДА СЕ ГО ДОБИВАТЕ ПОДОБРУВАЕ НА ПОДНЕСНИОТ БИТ ДО 20 МИЛИ ПОД ЧАС ДОБИВЕТЕ ПОДОБРУВАЕ НА ITИВОТНИОТ БИТ ОД ДОГОЛЕМО САТЕЛИТЕ ПОВЕLEЕ НА ПОДОБРИКИОТ ПОВЕЕ ПОГОЛЕМА ОД ДОГОВОРНИОТ САТЕЛИТЕСКИ СЛИКА СЕ ПОВЕЕ ОВДЕ ОД ОВИЕ ДОГОВОРНА САТЕЛИТНА СИТЕ СОВЕТЕ НЕКОИ ОТВОРЕН ОВДЕ НА ТОП ГО ОДГОВОРИТЕ ВАИТЕ И СЛИКАТА ДОДЕЛНО ПОВЕЕ ОВДЕ НА ТОП ГО ОДГОВОРНИТЕ ПРОДАВНИЦИТЕ И СТОРМИТЕ ELLЕ ДА СЕ ДА СЕ ТОП ГО ПОКАУВАТЕ ПРОДАВНИЦИТЕ И СТОРМИТЕ ELLЕ ДА СЕ ДА СЕ НАШИТЕ СЕВЕР И Исток. СТОРМИТЕ ELLЕ ДА СЕ РАБОТЕ ДА НАШИТЕ СЕРВИС И Исток. Но, НИЕ ДА ГО НАПОВЕДУВАМЕ СВЕТСКИОТ СОВЕТ Северен и источен. Но, НИЕ ДА ГО ОБВРУВАМЕ ДВЕЕТО НА КЛОВНИОТ ПОВЕЕ, НИКОГАШ ДРУГИ ВИСОКИ КАЛИ ДВЕЕ Но, НИЕ ДА ГО ОБВРУВАМЕ ДВЕЕТО НА КЛОВНИОТ ПОВЕЕ ГО НЕКОИ ВИСОКИ ВИСОКИ КАВИ ДВЕЕ ДОГОВИТЕ НЕКОИ ВИСОКИ КЛУВИ ПОВЕЕ ДА ПОВЕЕ НА ГОЛЕМО НЕКОИ ПОВЕЕ ПОГОЛЕМИ ПОВЕЕ НА НЕКОИ ПОВЕЕ НА ПОВЕЕТО НА КАЗНИЦИТЕ, кои започнуваат да гледаат НЕКОИ НА НЕКОИ УТВНИ КЛОВНИ КЛУДИ кои започнуваат да гледаат НЕКОИ ПРЕДИЗВИКИ СЕГА И КОИ СЕ ДА СЕ КЛУДОВИТЕ ПОВЕ TOЕ ДА ГОДИТЕ НЕКОИ ЗДРАВЈЕ СЕГА И КОИ СЕ ДА СЕ ДА ГО ГОДИРААТ ТОА ТЕМПЕРАТУРИ ПОВЕДНО БРИКОВИ СЕГА И КОИ СЕ ДА СЕ РАБОТИТЕ ТИЕ ТЕМПЕРАТУРИ ПОВЕARЕ ДА ГО ОВОЈ Утро, СЕ СЕ КОГА ТОА ТЕМПЕРАТУРИ ПО ПОВЕЕ СО ОВОЈ Утро, СЕ МОENЕТЕ МОНО ДВЕЕ НА АВТОПОТИТЕ, ТОА Утрово, МОORЕ ДА СЕ МОНО КЛУДИ НА АВИСТАРИТЕ, 86 ДЕГЕРИ КАКО 86 РАНДОЛФ МНОГУ ДВЕЕ НА АВЕРИТЕ, 86 ДЕГЕРИ КАКО 86 РАНДОЛФ 89, НОВИ БРАВЕФЕЛИ 86 ДЕГЕРИИ ОВИЕ 86 РАНДОЛФ 89, НОВИ БРАВЕФЕЛИ 82 УБАВИ ДА СЕ СО СЕДНАТА 70-ти 89, НОВ БРАНФЕЛИ 82 УБАВИ ДА СЕ СЛЕДЕТЕ СО СИДЕЛИТЕ 70-ти години ОД ГИ ОБЈАВНИТЕ МАПЛИ 82 СООБРА STАЈ ДА СЕ СЛЕДЕТЕ СО СИДЕТЕ НА СИДОТ НА 70-тите, ОДГОВОРНИТЕ ГО НАПРАВНИТЕ МАПЛИ И НЕКОИ 90-ти ГО ПОДГОТОВИ ОД ОВИЕ ГИ ЗАГУБНИ МАКЕДОНСКИ МАПЛИ И НЕКОИ 90-ти ГО ПОДГОТВУВААТ НА КАПАТА 93 СИТЕ ПОСЛЕДИ И НИКОГАШ 90-ти СИТЕ ПОГЛЕДУВА НА МАПАТА 93 СОСТОЈБИ НА СВЕТИ, 91 до 2 А И СМЕТЕ 90 ПОСЛЕДНИ ПРИГОВОРИТЕ СИТЕ 93 ПРИДОБИВИ СПЕТИ, 91 до 2 А И НИЕ СМЕТЕ 90 ПОСЛЕДНИ ЧАС ОВИЕ ГОНЗАЛИ. ОВИЕ 91 ДО 2 А И НИЕ СМЕТЕ 90 ПОСЛЕДНИ ЧАС ОВОЈ ВО ГОНЗАЛИ. ОВИЕ ДВЕ ПОСЕБНИ СЕ ДА СЕ ДА СЕ ЧАСОТ ОВО ГОНЗАЛИ. ОВИЕ ДВЕ ПОСЕБНИ ДА СЕ ELLЕ ДОСТАПНО ДА СЕ СМЕЕ ДВЕТНИ ПОИНИ ДА СЕ ДА СЕ ISЕ ПРИСТАПНИ, ДА СЕ СМЕАМ ДА СМЕТИТЕ 2 ПОДНИЦИ ОД 70 ДА СЕ ДОБОЛНО ПОСТАВНИ, САМО ДА СИ СМЕТИТЕ 2 ДЕЛИ ПОД 70 ДЕЛО ДА СЕКОГАШ И СЕКОИ ПОДОБРИ 2 ПОСТАВ ОД 70 ДА СЕ СЕКОГАШ СЕКОГАШ И ШТО ПОДНЕСУВАЕ НА ПРОИЗВОДОТ НА ИНДЕКС НА ГОДИНАТА ЗА СЕКОЈ И ШТО СЕ ПОДНЕСУВА НА ПРОИЗВОДОТ НА РАБОТЕЕТО НА ГОЛЕМИТЕ НА ГОЛЕМИРАЕ, ПО ОВОЈ ДА СЕ ПОСТОЕ ПОДНЕСУВАЕ НА ПРОИЗВОДОТ НА ИНДЕКС НА ТОПЛАТНИКОТ ДА СЕ ДА СЕ ДОГОВОРИ ОД СОВЕТНОСТ, НЕМА ДА СЕ РАБОТИ СО ДЕНЕС. ОВОЈ ХУМИДИТЕТ. GЕ СЕ OWNЕ ДА СЕ Е ДА СЕ Е ДА СЕ Е ДА СЕ ОСНОВИ ДЕЛОТ ГОДИШНИОТ ДЕЛ LITTLE BIT I THINK LATER ВО НЕДЕЛАТА, НО СЛЕДНИТЕ ДОБИВНИ ДЕНОВИ СЕ СЕ СЕ ДА СЕ ОДГОВОРИТЕ НЕДЕЛА, НО СЛЕДНИТЕ ДВЕТНИ ДЕНОВИ СЕ СЕ СЕ ДА БИДЕ ДА СЕ ВИДНО СТРУЧНИ ДВД. И тоа е во најголем ОДВЕЕ ДА БИДЕ ДА СЕ ВИСТИНСКО ДВЕЕ НАДВОРЕШНА. И тоа е во најголем дел од овие Добри јужно НАДВОР. И тоа е во најголем дел од овие Добри јужно оддалечени од тоа што ќе излеземе ДЕЛ ДО ОВАА ДОБРА ЈАРИЧНО ДОБИВ КОИ САМО ДА СЕ ОДВЕДУВАМ ГУЛФОТ НА МЕКСИКО. ДИВНИ ДОБИВИ СИТЕ ДА СЕ ДА СЕ ДОБИВИ ГУЛФОТ НА МЕКСИКО. ДВД ГОДИНИ ПРАВО СЕГА ТУКА ОВО САН АНТОНИО, ГУЛФО НА МЕКСИКО. ЗДРАВЈЕ ДОБИВО ПРАВО СЕГА ТУКА ОВО САН АНТОНИО, 25 МИЛИ ПЕЧ ЧАС. ПРАВЕТЕ СЕГА ТУКА ВО САН АНТОНИО, 25 МИЛЕРИ ПЕЧ ЧАС. НЕКОГАШ ДОБИ ДО 30 ОД 30 25 МИЛИ ПОД ЧАС. НЕКОГАШ ДОГОВОРУВА ДА СЕ ОД 30 ОД ОД ВИКТОРИЈА, САКО Е НЕКОГАШ ДОГОВОРУВА ДО 30 ОД ОВИЕ ВИКТОРИЈА, САКО ДА СЕ СМЕЕ ДА БИДЕ ДВЕЕ ДЕН ОВОЈ ВИКТОРИЈА, САКО ДА СЕ ДА БИДЕ СВЕТСКО ДЕН ЗА СИГУРНО КАКО ПОВЕЕ ДА ГО ОДГОВОРИ. ОДДЕ ДА БИДЕТЕ СВЕТСКО ДЕН ЗА ВИСОКО КАКО ПОДОБРИ ДА ГО ПОВЕЕ ОСТАВОТ. Мислам дека за најголем дел ОДГОВОРНО КАКО ПОДОБРО ДА ГО ОДВОДИ ДРУГИ САМАМ ЗА НАЈДОБРИОТ ДЕЛ ОТ останува надвор од предвидувањата САМАМ ЗА НАЈДОБРИОТ ДЕЛ ОД ОДГОВОРНОТО ЕДНА ПОДНЕСУВАЕ ЕДНА ПОДРАЧЈЕ ОД ОДГОВОРЕТЕ ЕДНА ПОДГОТОВНА ДА СЕ СМЕЕ ДА ГЛЕДАМ ДА СЕ ПОДНЕСУВАМЕ ПОВЕЕ НА ОВДЕ НАСТАВ ЕДНА ПОДГОТОВНИЦИ СЕ СМЕЕ ДА ГО ГЛАСУВАМЕ ПОВЕЕТЕ ОВОЈ ВЕСТИНГ Е НАДВОРЕШНИТЕ ПРАЗНИЦИ, како што се државни држави, ПОВЕЕ ОВОЈ ВЕДНИК СЕ ОД ЗАПАДНИТЕ ПОЛИТИКИ САКО ДА СЕ ОБВРСУВА СТРАНА, МОAYЕТЕ РОКСАРИ ПЛАНИТЕ САКААТ ЗА ВЛАДЕЕ НА ГРАДЕЕ, МОAYЕТЕ РОКСЕРИ СЕ ДА СЕ МОАТ ДА СЕ МОНИ ПРИКАЗНИЦИ МОAYНИ РОКСППРИСКИ СЕ ТОА МОЕ ДА СЕ МОНИ ПРИКАЗНИ ДА СЕ ДА ГО ПРОДАВИТЕ ДА СЕ ДА СЕ ОД БИДЕТЕ СМЕТНИ СТОРМИ ДА СЕ ДА ГО ПРАВЕТЕТЕ ДА СЕ ОД ОД ЗАПАД. НО, ДОГОЛЕМЕ КОИ СЕ ОД ОД ЗАПАД. НО, НИКОГАШ НЕ СЕ ДА ГО ПРАВИМЕ Запад НО, НЕМА ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ПОСТОРУВА САН АНТОНИО. ПОВЕЕ НИКОГАШ ДА НЕ СЕ ДА СЕ БИДЕ СЕКОГАШ САМО САН АНТОНИО. ПОВЕЕ НА НАС. Остани да се исуши како што ќе влеземе БЕЗ САН АНТОНИО. ПОВЕЕ НА НАС. Останете да се исуши како што ние се вложуваме во ова очекување. И ЦЕРТА НА НАС. Останете да се исуши како што ние се вложуваме во ова очекување. И ПОСТОРНО УТРААНО. 93 ДЕГРИСНА ГОДИНА ОВАА ВЕЧЕР. И ПОСТОРНО УТРААНО. 93 ДЕГЕРСКИ ИНДЕКС ЗА ТОПЛАНИ СЕКОГАШ ОД 97 до 100 УТРЕ НА ПОВЕЕ. 93 ДЕГЕРСКИ ИНДЕКС ЗА ГОЛЕМИРА ANЕ СЕКОЈ ОД 97 до 100 ДЕНЕС СО ДРУГИ УСЛОВИ ИНДЕКС СЕКОЈ ОД 97 до 100 ДЕНЕС СО СВЕТСКИ УСЛОВИ И ПОГЛЕДНЕТЕ ЗА 95 ВТОРИ, ДЕНЕС СО СВЕТСКИ УСЛОВИ И ПОГЛЕДНЕТЕ ЗА 95 ВТОРНИК, 96 СРЕДНО ДО КАКО КРИНД И ПОГЛЕДНЕТЕ ЗА 95 ВТОРНИК, 96 СРЕДНО ДО КАКО ДО КАРТИРАЕ ПО ТЕМПЕРАТУРИТЕ ЛИТЕЛСКИ БИТ 96 СРЕДНО КОГА КАРКИТЕ ГО ПОВЕЕ НА ТЕМПЕРАТУРИТЕ ПОДНЕСУВАЕ НА ПОПОЛНИЧКИ ПОВЕЕ ПОВЕЕ СЕДНИК ПЕТОК ПЕТОК СРЕД ТЕМПЕРАТУРИТЕ ПОВЕITЕ ПОВЕЕ ПОВЕURЕ ПРЕДВЕД ЧЕТВРТОК ПЕТОК СО НЕКОГА ВОЗДУХ. ПОВЕЕ Вторник ПЕТОК СО НЕКОВ ВОЗДУХ. Но, НЕ СЕ ОДИМЕ ДА ГО ГОДИМЕ ВОЗДАВ ВОЗДУХ. Но, НЕ СЕ СМЕЕ ДА ГИ ЈА ПОГЛЕДУВАМЕ ПОВЕЕ ОД ОВИЕ ДА СЕ ПРАВИ И Но, НЕ СЕ СМЕЕ ДА ГИ ЈА ИМАМЕ ПОВЕЕ ОД ОВИЕ ДА СЕ ПРАВИ И ДА СЕ СМЕЕ ДА СЕ ДРУ EИ ПОВЕЕ ОД ОВОЈ ПРИЗАВНИОТ ПРАША ANDЕ И ДА СЕ ПРИМЕ ДА СЕ ДРУНО Вторник и Петок GЕ СЕ ПРИМЕ ДА СЕ ДОСТАВНИ ВТОРНИОТ И ПЕТОК И ПОДНЕСУВАНИТЕ ТЕМПЕРАТУРИ Вторник, Петок и ПРЕПОРАКИ И ТЕМПЕРАТУРИ МОUЕ ДА СЕ ПОДНЕСУВА СО ПОД 100 ВРЕМЕ И ТЕМПЕРАТУРИТЕ МОЕ ДА СЕ ПОДНЕСЕ СО 100, ПО ВРЕМЕ WEЕ СЕ ДА ГО ПОДНЕСУВАМЕ НА 4-ти јули БИДНИ 100 СО ВРЕМЕТО ДА СЕ ГО ДОДЕЛУВАМЕ НА 4-ти Јули, толку многу ако не сакате да бидете надворешни работи за СПОДЕТЕТЕ НА 4-ти ЈУЛИ, КОГА ДА СЕ ОБЕДУВАТЕ ДА СЕ НАДВОРЕШЕТЕ ЗА СЕКОЈ ПРИЧИН. ДОБРО ДОБРО НЕКОЈ OЕ СЕ ДА СЕ ОДГОВОРИТЕ ЗА СЕКОЈ ПРИЧИН. ДОБРО ДОБИВНО НЕКОГОВИТЕ НА САД Е СЕ СЛУБА БИДЕ СЕКОЈ ПРИЧИН. Добро добро, НЕКОГАШ ДЕКОВИ НА САД BEЕ СЕ СВЕТУВА БЕЗ ВАEНО. ДА СЕ ОДГОВОРИ НА САД BEЕ СЕ СЛУЧУВААТ ДА БИДЕ ВНИМАРНО. OЕ СЕ СЕ СЛУЧИ. ВНИМАТНО. OЕ СЕ СЕ СЛУЧИ. >> Добро, така што правот доаѓа назад ДА СЕ СЛУЧИ. >> Добро, така што прашината доаѓа во заден дел од човештвото и се спушта >> Добро, така што прашината доаѓа во заднина, додека човекот оди и топлината оди добро ТРГУВАЕ. ПОГОЛЕМЕ ЈАВНИТЕ ДЕЛОВИ НА ЛЕТО ВИ БЛАГОДАРАМЕ. EУБОВИ НА ЛЕТО ВИ БЛАГОДАРАМ. >> ДАВИД СЕРВИ: КОЛЕГ ВИ БЛАГОДАРАМ. >> ДАВИД СЕРВИ: ДОСТАВНИОТ КОЛЕГИ СЕ ВРАА СО СЕ >> ДАВИД СЕРВИ: ОСНОВНИОТ КОLEЕЕ ПОВТОРНО СО ПАНДЕМИТЕ КОРОНАВИРУС ПО ПО ОСНОВНИОТ ПОВТОРНО ПО ПЕНДЕМИК КОН КОНОНАВИРУС ПО ПОДНЕСУВАЕТО Е AKEЕ ЈА ПОГЛЕДИМЕ КОНОНАВИРУС ПАНДЕМИК ПО КРЕАТА Е ГО ПОГЛЕДИМЕ СО КОАЧИТЕ И ПЛАТНИЦИТЕ ДА СЕ ГЛАСАМ

КСАТ 12 Вести напладне: 29 јуни 2020 година

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="6.4" dur="2.832"> >> ДАВИД СЕРВИ: НОВИ БОГАРИ ОД ДЕПАРТМАН ЗА ПОЛИЦИРА SANЕ НА САН АНТОНИО ПОГЛАВЈЕ </text>
<text sub="clublinks" start="9.234" dur="0.598"> ОД СЕДНИЦА ЗА ПОЛИЦИРА SANЕ НА САН АНТОНИО ПОКАУВА ПОСЛЕД ВО ПОЗИТИВНА КОРОНА ПЕЧЕ SЕ КАКО </text>
<text sub="clublinks" start="9.834" dur="2.631"> СВЕТСКО ПОДГОТВУВАЕ ПРИРАА НА ПОЗИТИВНА КОРОНА ПЕСЕЕ КАКО КАКО МНОГУ службени лица се борат со </text>
<text sub="clublinks" start="12.467" dur="2.165"> ПОЗИТИВНАТА ПОДРАВНА КОРОНА СЕ КАКО КАКО МНОГУ службени лица сега се борат со сладост. </text>
<text sub="clublinks" start="14.634" dur="2.798"> МНОГУ службеници сега се борат со слабоста. >> СОДРИНА ПРОДАВНИЦА НА Запад </text>
<text sub="clublinks" start="17.434" dur="0.465"> ИЛЕСНО СЕГА. >> СОДРИНА ПРОДАВНИЦА НА ЗАЕДНИЧКОТО ВЛАГАЕ НА ВРАТИТЕ ВРАТИ </text>
<text sub="clublinks" start="17.901" dur="0.598"> >> СОДРИНА ПРОДАВНИЦА НА ЗАПАДНИОТ СЛОБОДНИК ЗАВРШУВА IЕ ДЕЈНИ ВРАТИ ТЕМПОРАЛНО ПО ПОВЕЕ ОВА </text>
<text sub="clublinks" start="18.501" dur="2.131"> СОДРИНА ЗАВРШУВА TЕ НА ВЕСНИТЕ ВРАТИ ПОВЕЕ ПО ПОВЕЕ ОВОЈ НЕДЕЛЕСНО УЧЕЕМЕ ШТО МОЕ </text>
<text sub="clublinks" start="20.634" dur="2.565"> ТЕМОПОРИРАЕ ПО ПОВЕЕ ОВА НЕДЕЛА УЧЕУВАМЕ ШТО МОЕ ДА ИМААТ ОВИЕ ПОВЕЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="23.201" dur="0.998"> НИКОСНО НЕ УЧЕСУВАМЕ ШТО МОЕ ДА ИМААТ ОВИЕ ПОВЕЕ. >> И НЕ СМЕТЕ ДА СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="24.201" dur="2.898"> ИМА ПОСЕБНИ ТОА ПОВЕЕ. >> И НЕ СМЕЕ ДА СЕ ПРАВИМЕ ДА СЕ МОЕ НЕ МНОГУ ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="27.101" dur="0.598"> >> И НЕ СМЕЕ ДА СЕ ПРАВИМЕ ДА СЕ МОЕ ДА НЕ МОЕ ДА СЕ ДА СЕ ПОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="27.701" dur="0.564"> ПРАВЕТЕ ДА НЕ МОЕ ДА МНОГУ ДЕНЕСНО, НОВЕ ПОВЕ COMЕ ОД ОВАА НЕДЕЛА И 100 ТЕМПЕРАТУРИ ДА </text>
<text sub="clublinks" start="28.267" dur="2.165"> ДЕНЕСНО, ПОВЕЕ ПОВЕЕ ОД ОВАА НЕДЕЛА И 100 ТЕМПЕРАТУРИ ДА СЕ СМЕАТ НАЈГОЛЕМОТ ПРЕДГОВОР </text>
<text sub="clublinks" start="30.434" dur="3.165"> НЕДЕЛА И 100 ТЕМПЕРАТУРИ ДА СЕ СМЕТЕ НА НАЈДОБРИОТ ПРЕДВИДНИЧКИ ПРЕДВИД. </text>
<text sub="clublinks" start="37.766" dur="5.999"> >> И НОВИ ПОСЛЕДНИ СЛУЧАЈ НА КОРОНАВИРУС ВО СПИКИНГ СО ПОЛИЦИСКИОТ ДЕТЕР НА ПОЛИЦИСКИОТ САНТОНИ </text>
<text sub="clublinks" start="43.767" dur="2.032"> СЛУЧАИ ВО САНИКУВАЕТО СПИКИНГ СЕКОГАШНО ПОЛИЦИСКО ПОЛИЦА НА САН АНТОНИО СЕ СЕКОГАШ СЕГА 56 </text>
<text sub="clublinks" start="45.801" dur="1.831"> ПОЛИЦИСКО ПОЛИЦИСКО ПОЛИЦИСКО ПОВЕЕ СЕ СЕКОГАШ СЕГА 56 службеници со СОВЕТ-19 </text>
<text sub="clublinks" start="47.634" dur="0.631"> СЕКОЈ ДА СЕКОГАШ СЕГА 56 службеници со СОВЕТ-19 ОД ДЕПАРТМАТА СЕ вели дека се 71 службеници </text>
<text sub="clublinks" start="48.267" dur="2.565"> СЛУБЕНИЦИ СО ПОВЕЕ-19 СОДРИНАТА СЕ ПОСЛЕТИ 71 службеник, исто така, во каварантина и 80 сапуни </text>
<text sub="clublinks" start="50.834" dur="3.165"> ОД ДЕПАРТМАТ ЕДИ ПРИРОДАТ 71 службеник, исто така, во каварантин и 80 цивилиски работници од сапун </text>
<text sub="clublinks" start="54.001" dur="2.398"> ДА СЕ КАРТАНТИН И 80 САПД ЦИВИЛСКИ РАБОТНИЦИ И СИТЕ КВАРАНТИНИ КОИ САМИ А </text>
<text sub="clublinks" start="56.401" dur="0.631"> ЦИВИЛСКИТЕ РАБОТНИЦИ И СИТЕ КВАРАНТИНИ КОИ САМО ВКУПНО ОД 151 ПАРСОННЕЛ НА САПД </text>
<text sub="clublinks" start="57.034" dur="2.565"> ВО КАРТАНТИН КОИ СЕ СОДРИНА ВКУПНО НА 151 ПАРСОННЕЛ НА САПД ДА СЕ ПРОДОЛУВАТЕ ОД ПОСЕБНИТЕ ОД </text>
<text sub="clublinks" start="59.601" dur="2.031"> ВКУПНО НА 151 ПЕРСЕНЕЛ НА САПД СЕ СТРУУВАТЕ ПОСЕБНИТЕ ОД СИТЕ ДРУГИ. </text>
<text sub="clublinks" start="61.634" dur="2.231"> ПОСТАВУВАТЕТЕТЕ ПОСЕДУВАЕ ОД СЕКОЈ ДРУГИ. И ПОВЕЕТО ВО КОРОНАВИРУС </text>
<text sub="clublinks" start="63.867" dur="0.598"> СИТЕ ДРУГИ. И ПОВЕЕТО СО СЛУЧАЈТЕ НА КОРОНАВИРУС СЕ ПОВЕЕ ПРЕД БЕКСАР </text>
<text sub="clublinks" start="64.467" dur="2.598"> И ПОВЕЕТО СО СЛУЧАЈТЕ НА КОРОНАВИРУС СЕ СЕ ПОСЛЕДАТ ПРЕД ДВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="67.067" dur="1.332"> СЛУЧАИ СЕ ПОВЕЕ ПО ПОВЕЕ БЕКСАР ЗЕМЈА ОД ПОСЛЕДНИОТ Ажурирање ТОА ДА СЕ ДОДАЛУВА </text>
<text sub="clublinks" start="68.401" dur="1.831"> СИТЕ СИТЕ ПОСЛЕДНИОТ ПОДГОТОВКИ ТЕКОВИТЕ ДАЛИ ДОПОЛНИТЕЛНИ 495 НОВИ СЛУЧАЦИ ОД НАШАТА </text>
<text sub="clublinks" start="70.234" dur="3.031"> ТИЕ ДА СЕ ДОДАТОЦИ 495 НОВИ СЛУЧАИ КОИ ГО ПОВТОРУВААТ НАШИОТ ВКУПНО ПРИГОВЕН ПАРТИ 10.000. </text>
<text sub="clublinks" start="73.267" dur="1.832"> 495 НОВИ СЛУЧАИ КОИ ГО ПОСТАВУВАТЕ НАШАТА, ВКУПНО ПАРТИ ОД 10.000 МАРК. 2 НОВИ СМРТИ ERЕ </text>
<text sub="clublinks" start="75.101" dur="0.631"> ВКУПНО ПАРИ ДА ГО ПОДНЕСЕ 10.000 Марк. 2 НОВИ СМРТИ ШТО СЕГА ИЗВЕДЕНИ ИЛИ БАРАЕ СЕГА </text>
<text sub="clublinks" start="75.734" dur="0.365"> 2 НОВИ СМРТИ ДА СЕ ИЗВЕДУВААТ ИЛИ БАРАЕ СИТЕ ПРАШАА СИТЕ ПРАША STА НА 109 </text>
<text sub="clublinks" start="76.101" dur="2.131"> ИСТО ИЗВЕШТАЈ ИЛИ БАРАЕ БЕЗ СМЕТКИ СТАНИЦИ НА 109 ОСНОВНИЦИ </text>
<text sub="clublinks" start="78.234" dur="1.098"> СТАНОВИ НА 109 ПОПОЛНИЦИИ ПРОДОЛУВА </text>
<text sub="clublinks" start="79.334" dur="1.331"> ХОСПИТАЛИЗАЦИИ ПРОДОЛУВА ДА ПОСТОИТЕ. И ПРАВЕТЕ СЕГА </text>
<text sub="clublinks" start="80.667" dur="2.998"> ПРОДОЛУВА НА ПОСТОИ. И ПРАВЕТЕ СЕГА ОВИЕ СЕ 802 ПАЦИЕНТИ ВО ЛОКАЛНО </text>
<text sub="clublinks" start="83.667" dur="1.698"> ДА СЕ ИЗДИГНЕ. И ПРАВЕТЕ СЕГА ТИЕ СИТЕ 802 пациенти во локални болници што 72 </text>
<text sub="clublinks" start="85.367" dur="0.565"> СИТЕ 802 ПАЦИЕНТИ ВО ЛОКАЛНИТЕ ЗДРУЕНИЦИ ОД 72 ПОВЕЕ ОД ДЕЛ 265 ОД ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="85.934" dur="2.565"> БОЛНИЦИ ТОА 72 ПОВЕЕ ДО ЈЕСЕDЕ 265 ОД ТОА ПАЦИЕНТИ СЕ ДА СЕ ИС </text>
<text sub="clublinks" start="88.501" dur="1.031"> ОД ВЕДНИНА 265 ОД ТОА ПАЦИЕНТИ СЕ ПОДНЕСУВА СО МЦЕ И 138 </text>
<text sub="clublinks" start="89.534" dur="2.998"> ПАЦИЕНТИ ПОДНЕСУВА СО ИСКО и 138 ПОДНЕСУВА НА Вентилатори 3.150 пациенти </text>
<text sub="clublinks" start="92.534" dur="0.798"> 138 ПОВЕЕ НА Вентилатори 3.150 ПАЦИЕНТИ СЕ РЕАВИРААТ </text>
<text sub="clublinks" start="93.334" dur="1.331"> НА ВЕНТИЛАТОРИТЕ 3.150 ПАЦИЕНТИ РАБОТНО СЕ ПОВЕДНО. СЕКОЈ ДА СЕ СЕГА </text>
<text sub="clublinks" start="94.667" dur="2.998"> САМО ПОВТОРНИ. СЕКОЈ ДА СЕГА СЕГА ПОВЕЕ ОД 2 и МАЛИОНОТ ПАРЛО </text>
<text sub="clublinks" start="97.667" dur="3.032"> ДО СЕГА. СЕКОЈ ДА СЕ СЕГА СЕ ПОВЕЕ ОД 2 и МАКЦИСКО ПОВЕЕ НА МАЛИОНИ 19 СЛУЧАИ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="100.701" dur="1.831"> ПОВЕЕ ОД 2 и ПОВЕЕ МИЛИОНСКИ ПОВЕЕ-19 СЛУЧАИ ВО САД И ПОВЕЕ ОД 125.000 </text>
<text sub="clublinks" start="102.534" dur="1.431"> СОСТОЈБИ СО СОВЕТНИЦИ-19 ВО САД И ПОВЕ,000Е ОД 125.000 АМЕРИКАНИ ПОСТОИ СЕ СМЕТЕ ОД </text>
<text sub="clublinks" start="103.967" dur="0.932"> САД и ПОВЕЕ ОД 125.000 АМЕРИКАНИ СЕГА СМЕТЕ ОД ВИРУС И СЕГА НА СЕКОЈ А </text>
<text sub="clublinks" start="104.901" dur="2.898"> АМЕРИКАНИТЕ СЕГАА УМЕТЕ ОД ВИРУС И СЕГА НА САМО ДОЗИНИ ДРATАВИ ПОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="107.801" dur="0.564"> ВИРУС И СЕГА НАЈДОЛНИ ДОЗИВНИ ДРREАВИ СЕ РЕЛИЗИРААТ РАЗВОЈНИ ПЛАНОВИ ЗА ПОДОБРУВАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="108.367" dur="2.465"> ДОЗИТНИТЕ ПРИРАЧНИЦИ ПОВЕOLЕ РАБОТНИ РАБОТНИ ПЛАНИ ДА ПОМОГНЕТЕ ДА ГО ПРОДАВНИТЕ ПРОДОЛНИТЕ АБЦИ КАКО РЕНА РОИ </text>
<text sub="clublinks" start="110.834" dur="3.165"> ОТВОРАЕ НА ПЛАНИТЕ ДА ПОМОГНЕТЕ ДА ПОМОГНЕТЕ СВЕТСКИТЕ АБЦИ, КАКО РЕНА РОЈ Е НАЈДОСНО. </text>
<text sub="clublinks" start="117.266" dur="5.299"> >> ГОДИНА НЕДЕЛАТА НА 7 УСЛОВИ НА УСЛОВИ 7 УСЛОВИ ЗА РЕКОРД </text>
<text sub="clublinks" start="122.567" dur="0.765"> ХИТ РЕКОРД ДОГОВОРНИ Бројки на случаи СО ПОВЕД-19, Вклучувајќи Аризона и Флорида КАДЕ САМО </text>
<text sub="clublinks" start="123.334" dur="3.031"> СЛУЧАЈ НА ПОВЕЕ-19, Вклучувајќи Аризона и Флорида КАДЕ МОЕТЕ ДА ГО ГОДИТЕ Долги линии на луѓе </text>
<text sub="clublinks" start="126.367" dur="0.532"> АРИЗОНА И ФЛОРИДА КАДЕ МОЕ ДА ГО ГОДИТЕ ДОЛГИ ЛИНИ НА ЛУЕТЕ, кои чекаат да добијат тест во </text>
<text sub="clublinks" start="126.901" dur="2.998"> МОЕ ДА ГО ГОДИТЕ ДОЛГИ ЛИНИ НА ЛУЕТЕ, кои чекаат да добијат тестирани во оранжејската земја. НЕКОИ БЕЛИ. </text>
<text sub="clublinks" start="129.901" dur="2.131"> Чекајќи да добијам испитувања во оранжејската земја. НЕКОИ БЕЛИ. ERЕ CLЕ БЕЗБЕДНО НА ЈУЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="132.034" dur="1.898"> ОРГАНСКА СТРАНА. НЕКОИ БЕЛИ. ERЕ СЕ ЗАВРШИТЕ НА 4-ти Јули 4-ти НЕДВИДЕНД БАР RЕ СЕ СЕГА </text>
<text sub="clublinks" start="133.934" dur="0.698"> ERЕ CLЕ БЕСПЛАТНИ НА 4-ти јули јубилејниот БАР БЕСПЛАТНО ЗАВРШЕН ОД ДРАВАТА </text>
<text sub="clublinks" start="134.634" dur="0.965"> 4-тата недела на БАР БЕСПЛАТНО ЗАВРШНА ОД ДРАВНАТА КАЛИФОРНИЈА И НЕ ЗАЕНА </text>
<text sub="clublinks" start="135.601" dur="3.231"> ЗАВРШЕН ОД ДРАВНАТА КАЛИФОРНИЈА ДА ПРАВЕЕ ДА БИДАТ БАРИТЕ ПРОТИВ НАЈНОВИ 7 </text>
<text sub="clublinks" start="138.834" dur="0.598"> КАЛИФОРНИЈА, исто така, ги затвора затворените шипки ПРОТИВ ВО САМО 7 земји, Вклучувајќи </text>
<text sub="clublinks" start="139.434" dur="3.098"> ПАРИ ПОТВЕДАТЕ НА САМО 7 земји, Вклучувајќи ги ЛОГА АНGEЕЛЕС. СЕДНИЦА АРИЗОНА </text>
<text sub="clublinks" start="142.534" dur="2.031"> ЗЕМЈА, ВКЛУЧУВА ЛО LА АНЕЛЕС. АРИЗОНА СЕДНИЦА НАПРАВО ДО ВЕНИ РЕКОРДИ </text>
<text sub="clublinks" start="144.567" dur="2.732"> ЛОС АНЏЕЛЕС. АРИЗОНА СЕДНИЦА НАПРАВО СО ВИДОВНИ РЕКОРДИ ЗА СПОДОЛНИЦИ САМО 13% </text>
<text sub="clublinks" start="147.301" dur="1.998"> НАПРАВНИ ДОБИВНИ РЕКОРДИ ЗА ХОСПИТАЛИЗАЦИИ САМО 13% од ПРИДОБИВНИТЕ ДРАВИ НА ИСКУ БЕЗБЕДНИЦИ </text>
<text sub="clublinks" start="149.301" dur="0.598"> ЗА СООБРААА САМО 13% од ИКТ КОАР ДОСТАПНИ 23 ДР STАВНИ ДЕЛОВИ ВО ВКУПНО ФАКИНГ СО ЗДРАВЈЕ НА </text>
<text sub="clublinks" start="149.901" dur="0.664"> СО ПОСЕБНИТЕ 23 ДРATАВИ НА ИСКО БЕДОВИ 23 ДОДЕЛУВАЕ СО ЗДРАВЈЕ СО ЗДРАВЈЕ НА ПАЦИЕНТИ НА КОВИД, САМО ОБВРСКИ ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="150.567" dur="1.065"> СО ВКУПНО ФАКИРАЕ НА ПОДНЕСУВА OFЕ НА ПОВИДЕНИТЕ ПАТИЕНТИ, САКАМ ДА СЕ ДОБИВМЕ ДЕЛОТ НА АРИЗОНА </text>
<text sub="clublinks" start="151.634" dur="3.131"> ПОВЕЕ ПАЦИЕНТИ, САКАМЕ ДЕКА МНОГУ АРИЗОНА НЕ Е ДА СЕ ЗНАЕ ДА ЗНАЕТЕ ШТО СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="154.767" dur="2.298"> НАРОДОТ НА АРИЗОНА ДА НЕ СЕ ЗНАЕТЕ ШТО СЕ СОГЛАСУВА СО УСЛОВИТЕ НА ОВИЕ Стандарди на ИСИС </text>
<text sub="clublinks" start="157.067" dur="2.965"> Навистина ЗНАЕТЕ ШТО СЕ ДОЗВОЛУВААТ УСЛОВИ НА ОВИЕ ИСТАНДИТЕ Стандарди за нега во САД ПОВЕЕ ОД </text>
<text sub="clublinks" start="161.3" dur="3.665"> 125.000 УМЕ ДА СЕ УДАМЕ ДА ЕДНО КАРТАР НА СИТЕ СМРТИ ПО ГЛОБОВОТ ПОВЕЕ СЕ СЕКОЈ ДРУГИ </text>
<text sub="clublinks" start="164.967" dur="2.398"> КАРТЕР НА СИТЕ СМРТИ ПРЕД ГЛОБОВОТ ПОВЕЕ ДО СЕКОЈ ДЕЛИ ДРUNTАВА НАША СОВЕТНОСТ ПОСТАВУВА </text>
<text sub="clublinks" start="167.367" dur="3.265"> ГЛОБОВОТ ПОВЕ THЕ ДО СЕКОЈ ДРУГНА СТРАНА НАШАТА СОВЕТНИЦА ПОСТАВУВА САМО МИСЛЕЕ ЗА СЕКОЈ СЕКОЈ. </text>
<text sub="clublinks" start="170.634" dur="1.731"> ЗЕМЈА НАШАТА СОВЕТ ОД ОСНОВА НА САМО МИСЛЕЕ ЗА СЕКОЈОТ. >> СОЦИЈАЛНА ПОСТАВУВА ПО ПОДОБРУВАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="172.367" dur="0.998"> САМО МИСЛЕЕ ЗА СЕКОЈ. >> СОЦИЈАЛНО ПОСТАВУВА UNЕ ПОД СИТЕ ОКОЛНОСТИ И АКО КАКО </text>
<text sub="clublinks" start="173.367" dur="1.632"> >> СОЦИЈАЛНО ПОСТАВУВА UNЕ ПОД СИТЕ ОКОЛНОСТИ И ДАКО НЕ МОЕТЕ ДА СЕ ОБИДЕТЕ ФА FАЛНИ ДАНОВИ, НО </text>
<text sub="clublinks" start="175.001" dur="0.564"> СИТЕ ОКОЛНОСТИ И ДАКО НЕ МОЕТИ СЕ ОБИДНЕТЕ ФАЦИАЛНИ ДАНИЦИ, НО НЕ ДАКАТЕ ДА Е Е НАЦИОНАЛНО </text>
<text sub="clublinks" start="175.567" dur="2.432"> НЕ МОЕТЕ ДА СЕ ЗАГРИТЕТЕ ФААЛНИ СОВЕТНИЦИ, но НЕ Е ПОТРЕБНИТЕ Е НАЦИОНАЛЕН МАНДАТ, ПОВЕЕ, НО НЕ </text>
<text sub="clublinks" start="178.001" dur="2.931"> НЕ Е НЕ Е ДА СЕ НАЦИОНАЛНО МАНДАТ, ПОВЕЕ, но НЕМА МАНДАТ ОД </text>
<text sub="clublinks" start="180.934" dur="0.565"> МАНДАТ, ПОВЕЕ, НО НЕМА МАНДАТ ОД БЕЛИСКИОТ КУUSА, ПОВЕЕ НА 100 </text>
<text sub="clublinks" start="181.501" dur="2.564"> МАНДАТ ОД БЕЛИСКИОТ ДОМ, CHИВОТ НА 100 што зборуваат БЕЗ МАСКИ НА ТРАМ </text>
<text sub="clublinks" start="184.067" dur="0.598"> БЕЛНА куќа, ПОВЕ OFЕ НА 100 ДЕЦА БЕЗ МАСКИ НА ТАБОТНА КАМПАIGНА НАСТАВ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="184.667" dur="0.332"> ОБЕЗБЕДУВАЕ БЕЗ МАСКИ НА ТУПОВСКИ НАСТАН НА ДОБИВОТ ВО ДАЛАС НЕДЕЛА. </text>
<text sub="clublinks" start="185.001" dur="2.898"> КАМПАНГ НАСТАН ДАЛАС НЕДЕЛА. >> ЕВЕ КАКО ПОВЕЕ ПРЕТСЕДАТЕЛ МАКЕ </text>
<text sub="clublinks" start="187.901" dur="0.564"> ДАЛАС НЕДЕЛА. >> ЕВЕ КАКО ПОВЕЕ НА ПОСЕБНИОТ ПАРИСТОТ МИКЕ ПЕНЦЕ ПРОМОВИРАНА </text>
<text sub="clublinks" start="188.467" dur="1.565"> >> ЕВЕ КАКО ПОСЕТНИК ПРЕТСЕДАТЕЛ МИКЕ ПЕНЦЕ ПРОМОВИРАНА ГО ОБЕДУВАЕ. ПОСТОИТЕ ТЕКСАС </text>
<text sub="clublinks" start="190.034" dur="0.798"> ПЕНЦИ ПРОМОТИРАНА ГИ ЗАГОВОРИТЕ. ТЕКСАС ПРИСТАПУВА ПОВЕЕ СО ГОДИНА СО СОВЕТУВАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="190.834" dur="3.198"> СЕ СЕ ЗАГРУВААТ ТЕКСАС ПРИСТАП ДО ГОЛЕМО ДОДЕЛУВА WEЕ СО СОДРУВАЕ НА МАСКО Е САМО ДОБРА ИДЕА КОВИД-19 </text>
<text sub="clublinks" start="194.034" dur="1.731"> OTЕЛО СВЕТЕ СО СООПШТУВАЕ МАСКО Е САМО ДОБРА ИДЕА ПОВЕЕ-19 ДА СЕ ТАКА </text>
<text sub="clublinks" start="195.767" dur="0.898"> САМО ДОБРА ИДЕА ПОВЕЕ-19 СЕ СЛОБОДИ МНОГУ БЕСПЛАТНО. </text>
<text sub="clublinks" start="196.667" dur="2.232"> ПОСТАВИТЕ МНОГУ БЕСПЛАТНО. >> И МНОГУ ОПАСНО ВРАТНИ ФАНИ </text>
<text sub="clublinks" start="198.901" dur="2.798"> МНОГУ SWIFT. >> И МНОГУ ОПАСНО ВРАТНИ ФАНИ СПАКИ ДЕМА НА ДЕЈНОСТ </text>
<text sub="clublinks" start="201.701" dur="1.964"> >> И МНОГУ опасни ВАНИ Вентилатори Спакувани ДЕМА НА ЗЕМЈАТА МУЗИЧКИ КОНЦЕРТ ВО ТЕНСЕСО И ДА </text>
<text sub="clublinks" start="203.667" dur="1.998"> Спакувано ДВЕЕ НА ЗЕМЈА МУЗИЧКИ КОНЦЕРТ ВО ТЕНЕРСКА И СЕ ПОГЛАВИ ДЕЕ БЕЗ МАСКИ </text>
<text sub="clublinks" start="205.667" dur="1.232"> МУЗИЧКИ КОНЦЕРТ ВО ТЕНЕСИСКО СЕ ПОГЛАВИ СЕ СЕ СЕ СЕ СЕ ЗАБЕЛУВА БЕСПЛАТНИ МАATИ </text>
<text sub="clublinks" start="206.901" dur="2.031"> ГЛЕДА ВЕ SЕ БЕСПЛАТНИ МАСКИ САБОДНИЧКИ СИНГЕРСКИ РЕЗИМЕ КРИТИКИЗАМ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="208.934" dur="1.898"> САБОТА НА САНДЕРСКИ РАЗГОВОР ОД КРИТИКИЗАМ ЗА ОБОУВАЕ ОД ВИДЕО НА ВИНО </text>
<text sub="clublinks" start="210.834" dur="2.831"> ФАКИНГ КРИТИКИЗАМ ПОД ДОЗИРАЕ НА ОВА ВИДЕО ВИНОТО ТЕЛИНГУВАCЕ НА ABC ВЕСТИТЕ СЕГА СЕ РЕАЛУВАТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="213.667" dur="2.232"> ОВОЈ ВИДЕО ВИНУЕТО ТЕЛЕГНИЦИ НА АБЦ НОВИТЕ СЕГА СЕ СЕ РЕАЛУВАТЕТЕ СЕРИИТЕ ОД ТОП до дното </text>
<text sub="clublinks" start="215.901" dur="0.964"> АБЦ НЕВЕДЕТЕ СЕГА СЕ РЕАЛУАТИРА СЕРИЕТИ ОД ТОП ДО ДОДЕЛУВАЕ И Имплементација на понатамошна безбедност </text>
<text sub="clublinks" start="216.867" dur="0.998"> СЕРИИТЕ ОД ТОП до дното и спроведување на понатамошна безбедност Мерки на белата куќа </text>
<text sub="clublinks" start="217.867" dur="0.565"> И СПРОВЕДУВАЕ НА ПОВЕЕ БЕЗБЕДНОС МЕРКИ НА БЕЛОСКИОТ ДОМАН ОДГОВОРЕН ДЕНЕС КОИ СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="218.434" dur="1.931"> МИРИ НА БЕЛИСКИОТ ДОМАА ОДГОВОРЕН ДЕНЕС КОИ ЈА ЗАШТИТНА ХАЛФ МИЛИОН </text>
<text sub="clublinks" start="220.367" dur="0.432"> ОДГОВОРЕН ДЕНЕС КОИ ЈА ОБЕЗБЕДУВА ШАРТИ МИЛИОНСКИ ТУРЦИИ НА </text>
<text sub="clublinks" start="220.801" dur="2.598"> ОБЕЗБЕДНА ПРАВНА МИЛИОНСКИ ТУРЦИИ НА РЕНДЕЗ-ГОДИНА ГОДИНА. </text>
<text sub="clublinks" start="223.401" dur="1.131"> ТУРЦИИ ЗА ТРЕТМАН НА РЕНДЕЗ-ВОНУСНА ГОДИНА. >> 4 АМЕРИКАНИ БОЛНИЦИ </text>
<text sub="clublinks" start="224.534" dur="0.998"> РЕНДЕЗ-ГОДИНА ГОДИНА. >> 4 АМЕРИКАНСКИ БОЛНИЦИ ОД СЕПТЕМВРИ. СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="225.534" dur="0.998"> >> 4 АМЕРИКАНСКИ БОЛНИЦИ ОД СЕПТЕМВРИ. АНТИ-ВИРАЛНАТА ДЕКОВНА ЗНАЕ ДА </text>
<text sub="clublinks" start="226.534" dur="2.998"> НИВ СЕПТЕМВРИ. АНТИ-ВИРАЛНАТА ДЕКА ДА СЕ ЗНАЕ ДА ГО БРЗИМЕ ВРЕМЕ РЕГУБЕРУВАЕ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="229.534" dur="0.431"> АНТИ-ВИРАЛНА ДЕКА ДА СЕ ЗНАЕ ДА ГО БРЗИМЕ ВРЕМЕ НА РЕКУВАERЕ ВО СЕКОЈ ИЛЛ </text>
<text sub="clublinks" start="229.967" dur="0.598"> БЕСПЛАТНО ВРЕМЕ НА РЕКОВЕРИРА SEЕ ВО ПОВЕЕ ИЛИ КАВИД-19 пациенти, но има </text>
<text sub="clublinks" start="230.567" dur="2.032"> ПОВЕЕ ИЛИ КАВИД-19 ПАЦИЕНТИ, НО НЕ Е ДА СЕ ДА ГО ДОДЕЛУВА ДА СЕ РАБОТИ </text>
<text sub="clublinks" start="232.601" dur="3.198"> ПАЦИЕНТИ НА КОВИД-19, но НЕ СЕ ДА СЕ ДА ГО ДОДЕЛУВААТ ЗА ПОДОБРУВА SЕ НА ПОВРШНИТЕ ЦЕЛИ. РЕНА РОИ АБЦ </text>
<text sub="clublinks" start="235.801" dur="2.564"> НЕ СЕ ДОБИВИ ДА СЕ УПОТРЕБА ДА ПОДОБРУВАТЕ ОСВРТНИ ЦЕЛИ. РЕНА РОИ АБЦ ВЕСТИ, NEWУЈОРК. </text>
<text sub="clublinks" start="238.367" dur="0.598"> ОСНОВНИ ЦЕТИ. РЕНА РОИ АБЦ ВЕСТИ, NEWУЈОРК. >> ДАВИД СЕРВИ: СЕГА ПОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="238.967" dur="0.632"> ВЕСТИ, NEWУЈОРК. >> ДАВИД СЕРВИ: СЕГА НАЈДОБРИОТ ПРИ РАЗВОЈ НА ПРИКАЗНИОТ ОВОЈ НЕДЕЛ </text>
<text sub="clublinks" start="239.601" dur="0.564"> >> ДАВИД СЕРВИ: СЕГА НАЈДОБРИОТ ПРИ РАЗГОВОРНИ ПРИКАЗНО ОВА НЕДЕЛА СМЕ УЧЕМЕ ПОВЕЕ ЗА А </text>
<text sub="clublinks" start="240.167" dur="2.432"> НА РАЗВОЈНА ПРИКАЗНА ОВА НЕДЕЛА УЧЕЕ ПОВЕЕ ПО ДЕЦА ЧОВЕЕ ТЕЛОТО </text>
<text sub="clublinks" start="242.601" dur="1.098"> УЧЕМЕ ПОВЕЕ ПО ДЕЦА ЧОВЕКОТО ТЕЛО ДОБИВ ОД </text>
<text sub="clublinks" start="243.701" dur="0.598"> ДЕТЕ КОГО ТЕЛО РАБОТНО РЕВИЗИРА ОД РУДИТЕ ГРАДАЛУПА РЕК </text>
<text sub="clublinks" start="244.301" dur="1.431"> ОД ГЕАДАЛУПАТА РЕВИРАНА ШЕРИФ РУСТИ ДЕЦА СЕ СЛУЧУВА ДЕЦАТА </text>
<text sub="clublinks" start="245.734" dur="3.031"> РАБОТНИ IRЕЛИ РАБОТНИ ДЕЦА НА ГУАДАЛУПА РЕВЕРСКИ РЕВИЗИРАЈТЕ СЕ ДЕЦА ДЕЦАТА БЕШЕ ДЕТСКО ДЕВОЈНА ДЕЦА И Е БЕШЕ </text>
<text sub="clublinks" start="248.767" dur="1.098"> ДЕВОЈКИТЕ СЕ СЛУЧУВАТЕ ДЕТСКИТЕ СЕ ДОСТАВНИ ДЕТСКИ ДЕТСКИ МАСОТ ДО 20 месеци И НЕМА ДА СЕ ОБЕДУВА </text>
<text sub="clublinks" start="249.867" dur="0.798"> 20 месечна девојка и таа не трошеше LИВОТ ACKАКЕТ, НЕ Е ДЕЦАТА </text>
<text sub="clublinks" start="250.667" dur="2.098"> НЕ СЕ ЗАГИ ИВО JИВО, SИВЕТЕ ДЕТСКИТЕ СЕ ДА СЕ ДОБИТЕ ДА СЕ КАНО ИЛИ КАЈАК </text>
<text sub="clublinks" start="252.767" dur="0.565"> LИВОТ ACKАКЕТ, НЕ ГОЛЕМИ ДЕТСКИТЕ СЕ ДА СЕ ДА СЕ КАНОЕ ИЛИ КАЈАК НЕКОЈ ВРЕМЕ ВЕДНИК КАКО </text>
<text sub="clublinks" start="253.334" dur="2.465"> ДА СЕ ДА СЕ КАНО ИЛИ КАЈАК НЕКОЈ ВРЕМЕ ПЕТ ДЕКОЛКО КАКО ФЛИПИРА, ДА ГО ДЕЦА ВО ДЕЦАТА </text>
<text sub="clublinks" start="255.801" dur="0.731"> НЕКОЈ ВРЕМЕ ПЕТНИК ДОЛКО КАКО ФЛИППИРА, ДА ГО ДЕЦА ДЕЦАТА ВО ВОДА </text>
<text sub="clublinks" start="256.534" dur="0.565"> ФЛИППЕД, СЕ ОБУУВА ДЕТСКО ВО ВРЕМЕТО ДА СЕ РАБОТЕ РАБОТА </text>
<text sub="clublinks" start="257.101" dur="2.531"> ВОДАТА ТОА РАБОТА РАБОТНО ДА ОД 2 ГОДИНИ СТАРИ ОФИЦИЈАЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="259.634" dur="0.531"> ТОА РАБОТА ОБЕДЕНА ОД ОД 2 ГОДИНИ СТАРИ ОФИЦИЈАЛИ ДЕ ВЕРУВААТ </text>
<text sub="clublinks" start="260.167" dur="2.498"> ОД 2 ГОДИНИ СТАРИ ОФИЦИЈАЛНИ ВЕРУВАТЕ СЕ СЛУЧУВА НА РЕКОВНОТО ПРЕДНОГ СО ПОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="262.667" dur="0.532"> ВЕРУВАЈТЕ СЕ СЛУЧУВА НА РЕКОВНОТО ПЕКОЈ ПОД ГРАДИТЕ НА ГЛАСОТ И ИНГРАМАТА. </text>
<text sub="clublinks" start="263.201" dur="2.498"> РЕКОВНО ПОВЕЕ ПОД ГРАДИТЕ НА ГОЛЕМИ И ИНГРАМИ. НЕ Е ДОСТАВА, СЕКОГАШ </text>
<text sub="clublinks" start="265.701" dur="2.631"> ПАРИНИ НА HUNT И ИНГРАМА. НЕ Е ДОСТАВА, КАКО СЕКОГОЛАМИ ARЕ СЕ РАБОТИ. </text>
<text sub="clublinks" start="268.334" dur="0.998"> НЕ Е ДОСТАВА, КАКО СЕКОГОЛАМИ ARЕ СЕ РАБОТИ. >> НОВО НА НО САН АНТОНИО </text>
<text sub="clublinks" start="269.334" dur="0.598"> CHЕ БЕСПЛАТНИ ЦЕНА. >> НОВИ НЕДЕЛА НА ПЕДНИКОТ СЕДНИЦА И КРИМА НА ПАЛИЦАТА НА САН АНТОНИО </text>
<text sub="clublinks" start="269.934" dur="2.465"> >> НОВО НА НАЕДНИОТ СОДРИНА ПОЛИЦИЈА НА САН АНТОНИО И КРИПСКИ СТОПЕРИ кои работат на СЕРВЕЛ </text>
<text sub="clublinks" start="272.401" dur="0.331"> ПОЛИЦИЈА ЗА ПОЛИЦИСКИ И КРИПСКИ СТОПЕРИ РАБОТИ НА СЕКОВНИ ОТВОРИ СЛУЧАИ И </text>
<text sub="clublinks" start="272.734" dur="2.798"> СТОПЕРИ РАБОТНИК НА СЕВЕРНИ ОТВОРИ СЛУЧАИ И НИЕ ОДБАВА. ЕТЕ ГО </text>
<text sub="clublinks" start="275.534" dur="0.565"> ОТВОРИТЕ СЛУЧАИ И ОВИЕ СЕ ГО ПРОДАВА. ОВА ЕДНО НЕКОЛКУ СЕКО СО МОЕ </text>
<text sub="clublinks" start="276.101" dur="0.464"> ОВА СЕ НАБАВУВА. ОВА ЕДНО НЕКОЛКУ ТОА СО НЕКОГАШНИ ВАНИ ИНФОРМАЦИИ. </text>
<text sub="clublinks" start="276.567" dur="1.765"> НЕКОИ ОД ОВИЕ СО НЕГОВИ ВА VALНИ ИНФОРМАЦИИ. >> ДАВИД СЕРВИ: СЕГА ЕД ОД </text>
<text sub="clublinks" start="278.334" dur="0.498"> ВРЕДНИ ИНФОРМАЦИИ >> ДАВИД СЕРВИ: СЕГА ЕДНА ОД THOSE СЛУЧАИ КАКО УТРЕ </text>
<text sub="clublinks" start="278.834" dur="0.331"> >> ДАВИД СЕРВИ: СЕГА ЕДНА ОД ТОГОВИ СЛУЧАИ КАКО УСПЕШНИ ИНВЕСТИГАЦИИ. </text>
<text sub="clublinks" start="279.167" dur="2.065"> ОВИЕ СЛУЧАИ КАКО УЛИЦА ИСТРАУВАIGЕ. ПОЛИЦИЈА СЕ ПРАВИ ОД ОВА 1 </text>
<text sub="clublinks" start="281.234" dur="3.031"> ИСПИТУВАЕ. ПОЛИЦИСКА СЕ ПРАВИ ТОА ОД 1 ОКЛОК ВО УТРЕ. ПОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="284.267" dur="1.432"> ПОЛИЦИСКА СЕ ПРАВИ ТОА ОД 1 ОКЛОК ВО УТРЕ. НАПОМЕНА НА 7 ЈАНУАРИ НА ГОДИНА ГОДИНА. </text>
<text sub="clublinks" start="285.701" dur="0.898"> О'КЛОК ВО УТРАТА. НАПОМЕНА НА 7 ЈАНУАРИ НА ГОДИНА ГОДИНА. СКОТ ТРЕИБЕР ПРИБАВ </text>
<text sub="clublinks" start="286.601" dur="3.031"> 7 ЈАНУАРИ НА ГОДИНА ГОДИНА. СКОТ ТЕРИБЕР ПРИГОВИ ПРЕКУ ДЕЛОВЕН КОМПЛЕКС ВО </text>
<text sub="clublinks" start="289.634" dur="0.498"> СКОТНО ТРЕИБЕРИ ДА СЕ РАБОТИ ПРЕКУ ДЕЛОВЕН КОМПЛЕКС ВО 8000 БЛОК НА ЗАПАД </text>
<text sub="clublinks" start="290.134" dur="0.998"> ПРЕКУ АПАКТСКИ КАМПЕКТ ВО 8000 БЛАК НА ЗАЕДНИЧКИОТ ВОЈНИК. Службеници велат </text>
<text sub="clublinks" start="291.134" dur="3.131"> БАЛКИОТ 8000 ДИВ ЗАВЕДНИЧКИ ВОВЕД. Службениците велат дека тоа е најмалку една публика </text>
<text sub="clublinks" start="294.267" dur="2.932"> Воено возење. Службениците велат дека тоа е најмалку една личност пукајќи му повеќе пати. И ТОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="297.201" dur="0.298"> ТОА САМО ЕДНА ЛИЦА СВЕТЕ МОНИ ВРЕМЕ. И СЕ СМЕЕ ПОВЕЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="297.501" dur="0.598"> МНОГУ МНОГУ ВРЕМЕ. И СЕ СМЕЕ ПОВЕЕ. >> ДАВИД СЕРВИ: И ПОЛИЦИСКИТЕ СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="298.101" dur="0.564"> ПОВЕЕ СО ЛАТЕР. >> ДАВИД СЕРВИ: И ПОЛИЦИСКИТЕ ГЛАСАТЕ ОД ОВИЕ ЛУESЕ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="298.667" dur="1.365"> >> ДЕВИДНИ СЕРВИ: И ПОЛИЦИСКИТЕ СЕ ОБЕДУВАТЕ ОД ОВИЕ ЛУЕ ВО СОДРИНА СО СЛУЧАЈ НА РОБЕРИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="300.034" dur="3.065"> ПОБЕДУВАЈТЕ ОД ОВИЕ ЛУЕ ВО СОВЕТУВА TOЕ СО СЛУБЕНИТЕ СЛУБЕНИ СЛУБЕН ВЕСНИК </text>
<text sub="clublinks" start="303.101" dur="0.464"> СОДРИНА СО СЛУБЕНИТЕ СЛУБЕНИ СЛУБЕН ВЕСНИК НА РОББЕРИ </text>
<text sub="clublinks" start="303.567" dur="2.532"> Службениците кажуваат дека СВЕДНИОТ РАБОТНО ВО МКБ ВО 1600 БОК НА ЈАРЗАРЗАМОРА </text>
<text sub="clublinks" start="306.101" dur="0.598"> РАБОТНО ВО ГБ ВО 1600-та БОЛКА НА УЛИЦАТА ЗА ЈАРЗАМОРА ЗДРАВЈЕ НА 24-ти ЈУНИ, ЕДНА </text>
<text sub="clublinks" start="306.701" dur="2.431"> 1600 БЛАК НА УСЛОВНА ЗЕРЗАМОРА УЛИЦА ДВЕЕ НА 24-ти ЈУНИ, ЕДЕН ОД СУМПЕКТИ СВЕТЕ ГУН </text>
<text sub="clublinks" start="309.134" dur="0.498"> УЛИЦА НА УЛИЦА НА 24-ти ЈУНИ, ЕДНА ОД СОВЕТНИТЕ БЛАГА ГУН НА </text>
<text sub="clublinks" start="309.634" dur="0.598"> НА SИВОТНИТЕ БЛАГАТЕ ГУНДА НА ВРАБОТНИК. СВЕТНО, </text>
<text sub="clublinks" start="310.234" dur="2.031"> НА ВРАБОТУВА. ЗНАЧЕЕ, ДРУГИТЕ СВЕТСКИ ПОВРЗАНИ ДРАВИ </text>
<text sub="clublinks" start="312.267" dur="2.998"> ВРАБОТЕН. ЗНАЧЕЕ, ДРУГИТЕ СИТЕ ПРОЕКТИ ГРАБ ПАКОВИ НА ПЕЧАР И ДАЛИ НЕ ПЛАТУВАТЕ ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="315.267" dur="0.732"> ДРУГИ ПОВЕЕ ДРУГИ ПОВРШИНИ ПАРКИ НА ПИЕ И ДАЛИ НЕ ПЛАТУВАТЕ ТОА ГРУПАТА </text>
<text sub="clublinks" start="316.001" dur="0.264"> Пиво и ДА НЕ ИСПЛАТИ ОД ОДГОВОР ОД ГРУПАТА. </text>
<text sub="clublinks" start="316.267" dur="2.832"> ИЗВЕДУВА ГРУПАТА. >> ЧОВЕК РОБИРАНА ВО ГАНПОИНТ И </text>
<text sub="clublinks" start="319.101" dur="1.798"> ПОВЕЕ >> ЧОВЕК РОБИРАНА НА ГАНПОИНТ И СОВЕТНИОТ СЕ СЕ ПОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="320.901" dur="1.131"> >> ЧОВЕК РОБОДЕН ОД ГАНПОИНТ И СОВЕТНИКОТ СЕ ПОВЕЕ ОД РАНОВНИОТ ОД 28 АПРИЛ </text>
<text sub="clublinks" start="322.034" dur="1.031"> ПОСЕБНИОТ СИТЕ НА СВЕТСКИОТ РАЗВОЈ НА 28-ми април ПОЛИЦИСКО ПОЛИЦИСКО СИТЕ ТОА ОВОЈ ЧОВЕК </text>
<text sub="clublinks" start="323.067" dur="2.998"> СВЕТСКИОТ РАЗВОЈ НА ПОЛИЦАТА НА 28 АПРИЛ СЕ СЛУЧУВАТЕ ТЕКО ОВАА ЧОВЕКО ГО ОБЕЗБЕДУВА ГУНД ВО ВОВЕД ВО </text>
<text sub="clublinks" start="326.067" dur="0.398"> ПОЛИЦИСКА СЕ ЗНАЕТЕ ТОА МАКЕДОНСКО ПОДНЕСУВА ГУН НА ВОВЕД ВО 3600 БЛОК НА </text>
<text sub="clublinks" start="326.467" dur="0.732"> ИЗВЕДУВА ГУН НА ВОВЕД ВО 3600 БЛАК НА ПЛАСАНТОН ПАТОТ. Службеници велат </text>
<text sub="clublinks" start="327.201" dur="3.198"> БИЛКИ НА 3600 ПАЛАСАНТОН ПАТ. Службениците велат дека тој тогаш се здружил тоа </text>
<text sub="clublinks" start="330.401" dur="2.331"> ПЕЛАСАНТОН ПАТ. Службениците велат дека тој тогаш, ПОСТОИТЕ ТОА ПОБЕДНИЦИ И СТОЛЕ </text>
<text sub="clublinks" start="332.734" dur="0.565"> ТОА ТОА АСУСЛУТИРА КАКО ВИКТИМ И СТОЛА НЕГОВИ ПАРИ. СОВЕТНИОТ ДРВ </text>
<text sub="clublinks" start="333.301" dur="0.598"> ВИКТИМ И СТОЛА НЕГОВИ ПАРИ. ПОСЕБНИОТ ОД ДВЕЕ ДА СЕ ЗНАЕТЕ СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="333.901" dur="1.631"> НЕГОВИ ПАРИ. ПОСЕБНИОТ ОД ДОСТАВ ДА СЕ ЗНАЕТЕ СЕКОЈ ДЕКА МОЕ ДА ПОМОГНЕ ПОЛИЦИСКА РЕШЕНИЕ СЕКОЈ НА </text>
<text sub="clublinks" start="335.534" dur="3.098"> ИСТО ДА ЗНАЕТЕ СЕКОЕ МОЕ МОЕ ДА ПОМОГНЕТЕ ПОЛИЦИСКА РАБОТЕТЕ СЕКОЈ ОВОЈ СЛУБИ МОЕТЕ МОЕТЕ ДА СЕ ПОВИТЕТ </text>
<text sub="clublinks" start="338.634" dur="2.965"> МОЕ ДА ПОМОГНЕ ПОЛИЦИСКО РЕШЕНИЕ СЕКОЈ ОВОЈ СЛУБИ, МОЕТЕ ДА ГО ПОВИТЕТЕ КРИПАРИТЕ НА 2, 1, 0, 2, ДО 4 </text>
<text sub="clublinks" start="342" dur="2.765"> СТОП >> ДАВИД СЕРВИ: ПАРИТЕ ДА САКААТ ЗАПАДНА ПРОДАБА НА САНДВИД </text>
<text sub="clublinks" start="344.767" dur="1.998"> >> ДАВИД СЕРВИ: ПАРИТЕ ПОСТАВУВА ЗАПАДНА САНДИВНА ПРОДАБА НА БЕЗБЕДНОСТА ЗА ВРЕМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="346.767" dur="0.932"> ПРОДАВНИЦА ЗА СЕДДИШНА САНДВИЧ ЗА ОБЕЗБЕДНОСТА ЗА ВРЕМЕ СЕ ОДБЕЛУВАТЕ ОД 3 ОВОЕ Утро </text>
<text sub="clublinks" start="347.701" dur="0.631"> БИЗНИС ЗА ВРЕМЕТО ДА БИДЕ ОД 3 ОВОЈ Утрово ВНАТРЕШНА ПОВТОРНА РЕСТАРНАТА ВО </text>
<text sub="clublinks" start="348.334" dur="2.998"> ИЗВЕШЕТЕ ОД 3 ОВАА ПОВЕЕ ВНАТРЕШНА ПОВЕЕ РЕСТАРНАТ ВО 700 БЛАК НА АКМЕ И </text>
<text sub="clublinks" start="351.334" dur="0.998"> ВНАТРЕШЕ ПОВТОРНИ РЕСТАВАНТ ВО 700 БЛАКОТ НА АМЕ И СПРЕД НА СЕКОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="352.334" dur="0.565"> 700 БЛАКО НА СМЕТКОВО И СПОРЕД ДА СЕ ПРОДОЛУВА СТРУЧНО ПРОДАВНИЦА ПРОДАВНИЦА КАТРИНА </text>
<text sub="clublinks" start="352.901" dur="0.598"> СПРЕДА НА ПРОДАВНИЦА ПРОДАВНИЦА КАКО КАРТИНА ВЕББЕРНИ ИЗВЕШТАИ, ЕЛЕКТРИЧНО </text>
<text sub="clublinks" start="353.501" dur="2.231"> ПРОДАВНИЦА ПРОДАВНИЦА КАКО КАРТИНА ВЕБЕРСКИ ИЗВЕШТАИ, ЕЛЕКТРИЧКИ ПРОБЛЕМ ПРИБАВИ </text>
<text sub="clublinks" start="355.734" dur="2.998"> ВЕБЕРНИ ИЗВЕШТАИ, ЕЛЕКТРИЧКИ ПРОБЛЕМ ПРИСТАП ДА СЕ ПРИДРУУВААТ. </text>
<text sub="clublinks" start="359.066" dur="5.566"> >> И ЧАСОТ СО СИТЕ ВРАТИ ДА СЕ РАБОТИРААТ ЦЕЛО ГО ПОВЕЕ РАБОТНО РАБОТНА ВНАТРЕШНА ПОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="364.634" dur="0.565"> ПОВЕЕ ДА СЕ ПОВЕЕ СВЕТСКО ПОВТОРНА РАБОТНА ВНАТРЕШНА ПРОДАВНИЦА. ТОА МОGНА ПРЕД ДА </text>
<text sub="clublinks" start="365.201" dur="0.464"> БЕГАРНА РАБОТНА ВНАТРЕШНА ПРОДАВНИЦА. ПОСТОЕ ДОГОЛНА ПРЕД ДА СЕ ПРОДАВА СПОТОТ ЗА ХРАНА ЗА ХРАНА </text>
<text sub="clublinks" start="365.667" dur="0.498"> ПРОДАВНИЦА ПОСТОЕ ДА ПРЕД ПРЕДИЗНИЧКИОТ СПОТ ЗА ХРАНА, ПОСТОЈАНИТЕ БИДНИЦИ БЕГААТ ВО. </text>
<text sub="clublinks" start="366.167" dur="1.965"> ЗБИРКИ ДОБРА СПОТ ОД ПОВЕЕ БИДНИЦИ БЕГАРИ. ... </text>
<text sub="clublinks" start="368.333" dur="6.032"> ФАКУВАЕ СМЕТЕ ТОА ДА СЕ РАЗГОВОРИ НА ГРАДЕЕ. 700 БЛАК НА ЈАРСКИ ПАТ ПАТ. </text>
<text sub="clublinks" start="374.367" dur="2.698"> НАСТАВ НА ГРАДЕЕ. 700 БЛАК НА ЈАРСКИ ПАТ ПАТ. >> РЕРИВНИТЕ МО TOЕ ДА ЈА ЈА ДОБИРААТ Влегувањето </text>
<text sub="clublinks" start="377.067" dur="1.832"> БЛОК НА ЈАРСКО ПАТ ПАТ. >> РЕРИВНИТЕ ПОДГОТОВНИ ДА СЕ ЈА ПРИМАТ ВНЕСУВА ENЕ </text>
<text sub="clublinks" start="378.901" dur="0.531"> >> РЕРИВНИТЕ ПОДГОТОВКИ ДА СЕ ЗАБРАНЕТЕ ВЛЕЗ ВНАТРЕШНА ВНАТРЕШНА ВНАТРЕШНА ПОВЕЕ. ОТВОРАЕ НА </text>
<text sub="clublinks" start="379.434" dur="2.098"> ВНАТРЕ ДА ЗНАЕТЕ ПОАР ДОГОВОР. ОТВОРИТЕ ДА СЕ ДА СЕ РАЗГОВОРИТЕ СОВЕТНИЦА КАКО Добро </text>
<text sub="clublinks" start="381.534" dur="0.565"> Оган се спушти. ОТВОРИТЕ ДА СЕ ПРОДАВНИЦИТЕ СО СОВЕТНИКОТ КАКО ДОБРО ДА СЕ ДА ГО ОБВРСУВАМЕ НЕ Е ПОВЕЕ И </text>
<text sub="clublinks" start="382.101" dur="0.598"> ПРОДАВНИЦА ПРОДАВНИЦА КАКО ДОБРА ДА СЕ ДА ГО ПРИЗВЕДИТЕ НЕ Е ПОВЕЕ И ОВОЈ ДА СЕ МОАТ ДА СЕ СОГЛАСИ </text>
<text sub="clublinks" start="382.701" dur="2.031"> ДА СЕ ОБИДИТЕ ВИСОК НЕ Е ПОВЕЕ И ОВОЈТЕ МО HAЕ ДА СЕ ИЗВЕДУВАТЕ ПРЕД ПРЕДИЗНАЦИНА БЕЗБЕДНОСТ ПРИГОДА ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="384.734" dur="0.731"> ОВОЈТЕ ДА СЕ ДА СЕ ОДБЕГАТ ПРЕД ПРЕДИЗНАЦИНА МИТНА БЕЗБЕДНОСТ ДА СЕ ДОБИТЕ ДА СЕ ДА СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="385.467" dur="0.332"> ПРЕДМЕТ ЗА БЕЗБЕДНОСТ НА МЕТАЛНИОТ ДА СЕ ДОБИЕ ДА СЕ СЕКОЈ СО ГРАДБАТА. </text>
<text sub="clublinks" start="385.801" dur="1.964"> ТОА страна на ГРАДЕЕ. >> ПОВЕIЕ ОСНОВИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="387.767" dur="0.465"> ОБЈЕКТОТ. >> ПОВЕДНИЦИ ОД ПОВЕ HЕ ДА ГО ПОДВИДАТЕ ПОАРИТЕ ДО </text>
<text sub="clublinks" start="388.234" dur="0.131"> >> ПО FАРИ ПОВЕЕ ОД ОВИЕ ДА ГО ПОДВИДАТЕ ПОAMАРИТЕ ДА ... </text>
<text sub="clublinks" start="388.367" dur="2.032"> ДА ГО ПОДВИДИТЕ ПОAMАРИТЕ ДА ... >> СЕГАТА ТОА РАБОТА ДА ГО ОДГОВОРИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="390.401" dur="2.998"> ... >> ДРУГИТЕ ОД ТРЕБА ДА РАБОТЕ ДА ГИ ОДБИРАТЕ ОД ПРОДАREБА. СМЕТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="393.401" dur="1.031"> >> ДРУГИТЕ ОД ТРЕБА ДА РАБОТЕ ДА ГО ОДГОВОРИТЕ ОД ПРОДАБА. СМЕСКИОТ СИТЕ ДА СЕ ПРИМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="394.434" dur="1.898"> ИМА ОД ПРОДАБА. СМЕСКИОТ СИТЕ ДА СЕ ПРИМЕНА ДА ГО ПРОДАВИМЕ ТОА, ПРЕДВИДУВАЕ СО ОБРАБОТКА </text>
<text sub="clublinks" start="396.334" dur="1.031"> Сè уште беше во можност да се распрснат, ВЕ CAЕ ПРЕДВИДУВААТ ОБРАБОТУВАЕ НА ПОВЕ SЕТЕ СИТЕ ПОIИВНИЦИ </text>
<text sub="clublinks" start="397.367" dur="2.498"> ПОСТОИТЕ ДА СЕ, ПРЕПОРАБОТУВА ОБРАЗОВАНИЕ НА ДЕТЕ СИТЕ ПОТВЕДНИЦИ ПРОДАВИТЕ СИТЕ ГОЛЕМИТЕ ПОВЕЕ ОВДЕ ОВИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="399.867" dur="0.565"> НА ДЕТЕ СИТЕ ПОIАРНИЦИ ПОВЕЕ СИТЕ ГОЛЕМИТЕ ПОВЕЕ ОВДЕ ОВИЕ, ИМА ИМА НЕКОИ ПОМОШ ОД САН </text>
<text sub="clublinks" start="400.434" dur="2.298"> СИТЕ РОБОВНИ ИВОТНИ ОВДЕ ОВИЕ, НЕКОГАШ ПОМОШ ОД ПОЛИЦАТА САН АНТОНИО. ТИЕ СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="402.734" dur="0.631"> ДАЛИ НЕКОИ ПОМОШ ОД ПОЛИЦАТА САН АНТОНИО. СИТЕ САМО САМИТЕ, КОИ ПРВИ БЕЗНИК НА ПОIАР </text>
<text sub="clublinks" start="403.367" dur="0.598"> АНТОНИО ПОЛИЦИЈА. СИТЕ САМО САМИТЕ КОИ ПРВИ НЕ ИЗВЕДУВА ОВОЈА ПО ОДГОВОРУВА AЕ НА ПОВИК ЗА А </text>
<text sub="clublinks" start="403.967" dur="0.465"> СИТЕ КОИ ПРВИ БЕЗНИК ПОВЕЕ ПО ОДГОВОРУВА AЕ НА ПОВИК ЗА РЕГИСНИОТ БУРГАЛЕН АЛАРМ. </text>
<text sub="clublinks" start="404.434" dur="2.231"> ПО ОДГОВОРУВА AЕ НА ПОВИК ЗА РЕГИСНИОТ БУРГАЛЕН АЛАРМ. ... </text>
<text sub="clublinks" start="406.667" dur="2.832"> RИВЕТЕ БУРГАЛА АЛАРМ. ... >> ПО ТАКУВАЕ ДО </text>
<text sub="clublinks" start="409.501" dur="0.498"> ... >> ПО ТАКУВАЕ НА СОПСТВЕНИОТ СООДВЕД. ДОГО </text>
<text sub="clublinks" start="410.001" dur="2.531"> >> ПО ТАКУВАЕ НА СОПСТВЕНИОТ СООДВЕД. ДА СЕ АКТУЕЛНО ДА СЕ ДОБИВИ КАКО ДОБРО </text>
<text sub="clublinks" start="412.534" dur="2.398"> Сопственик на сопственост. ДА СЕ АКТУЕЛНО ДОБИВНО ДОГОВОРОТ КАКО ДА СЕ ДОСТОРНО </text>
<text sub="clublinks" start="414.934" dur="0.598"> АКТУЕЛНО ДОГОВОРОТ ДОГОВОРИ КАКО ДА СЕ ДОГОВОРИ ТОА Е АЛАРМ ПОВЕЕ ОД ПОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="415.534" dur="2.431"> ТОА ТОА Е АЛАРМ ПОВЕANЕ ДО СЕКОЈ ААЛАРМ ДОБИВ БУРГАЛНОТ ГОТ </text>
<text sub="clublinks" start="417.967" dur="1.432"> АЛАРМ ПОВЕЕ ОД ПОВЕЕ АЛАРМ ГО ДОБИВИ ГОЛЕМИОТ ДОГОВОР </text>
<text sub="clublinks" start="419.401" dur="0.264"> АЛАРМ ГО ПОВЕ THEЕ БУРГЛАРНИОТ ДОГОВОРЕН ПОВЕЕ ОД Оган. </text>
<text sub="clublinks" start="419.667" dur="0.598"> ПОВРЗЕНО ОД ПОАР. >> ПОСЕБНИЦИ ПОСЕБНИ ОД 2 </text>
<text sub="clublinks" start="420.267" dur="2.198"> ОГАНОТ. >> ПОIАРНИЦИ ПОСЕТНО ОД 2 ЧАСОВИ ОБЕЗБЕДУВААТ СИТЕ ПОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="424.266" dur="3.499"> ПОДГОВОР. Тоа е Електричен проблем со внатрешноста на машината СОДА </text>
<text sub="clublinks" start="427.767" dur="0.632"> ПРОБЛЕМ СО СООПШТЕНАТА СОДА ВНАТРЕШНА ПОВЕНА ПОЧНА. ГОТОВОТО ГОДИНА </text>
<text sub="clublinks" start="428.401" dur="2.564"> ПОВТОРНО ПОВТОРНО ПОВЕЕ ГОТОВОТО ГОТОРНОТО Е ДА СЕ СМЕЕ ДА ГИ ОБИДИТЕ ДЕЛИ СЕДНИЦИ НА </text>
<text sub="clublinks" start="430.967" dur="0.698"> ПОЧЕТНА ПОДНЕСУВАЕ. ГОТОВОТО ГОТОРНОТО Е ДА СЕ СМЕЕ ДА ГО ОДГОВИМЕ ДЕЛИТЕ СТРАНИЦИ НА ГРАДЕЕ ОД ОТВОРАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="431.667" dur="0.365"> ДА СЕ ПОГОЛЕМ ДА ГИ ОДБИНЕТЕ ПОСЛЕДНИТЕ СТРАНИЦИ НА ГРАДЕЕ ОД ОТВОРАЕ ... </text>
<text sub="clublinks" start="432.034" dur="2.998"> ГРАДЕЕ ОД ОТВОРАЕ НА ПРАВО ... СЕГА. ОБУКА ЗА ОБУКА </text>
<text sub="clublinks" start="435.034" dur="0.998"> ... ВЕДНАШ. ОБУКА ВЕБЕРСКИ КСАТ 12 ВЕСТИ. </text>
<text sub="clublinks" start="436.034" dur="0.665"> ВЕДНАШ. ОБУКА ВЕБЕРСКИ КСАТ 12 ВЕСТИ. >> САНИЕ ЗА ПАЛИЦА НА САН АНТОНИО </text>
<text sub="clublinks" start="436.701" dur="2.564"> КСАТ 12 ВЕСТИ. >> САНЦЕР ЗА ПОЛИЦИРА SANЕ НА САН АНТОНИО СПОДЕЛУВА ПОСТОЈБА НА СВЕТНАТА страна </text>
<text sub="clublinks" start="439.267" dur="2.532"> >> САНИЕР ЗА ПОЛИЦИРА SANЕ НА САН АНТОНИО СПОДЕЛУВА ПОСТОЈБА НА СВЕТНАТА страна од законот. </text>
<text sub="clublinks" start="441.801" dur="0.498"> ГОДИШЕ СИНОВНИК НА СВЕТНАТА страна од законот. ПОТВРД ОВОЈ ВРЕМЕ Офицер </text>
<text sub="clublinks" start="442.301" dur="2.098"> НА ЗАКОНОТ. ПРОТИВ ОВОЈ ВРЕМЕ СЛУБЕН ВЕСНИК ONОНАТАН МОНТАЛВО Е ПОГЛАВЕН ОД </text>
<text sub="clublinks" start="444.401" dur="2.831"> ПРОТИВ ОВОЈ ВРЕМЕ СЛУБЕН ВЕСНИК ONОНАТАН МОНТАЛВО Е ПОТРЕБНО ДА СЕ ПОСТОИ УСЛОВИ НА НЕГОВИТЕТО </text>
<text sub="clublinks" start="447.234" dur="0.998"> ONонатан Монталво е обвинет за нарушување на условите на неговиот бонд, СЛЕДЕЕ ДОМАШНО </text>
<text sub="clublinks" start="448.234" dur="1.931"> ПОГЛАВУВА CONЕ СО УСЛОВИТЕ НА СВОЈОТ БОНД СЛЕДЕ AЕ НА ДОМАШНИТЕ ПРИРАЧНИКО ПОТРОШУВАЕ. ПОЛИЦИСКИ ПОСЕТЕ НЕ </text>
<text sub="clublinks" start="450.167" dur="0.565"> БОНД СЛЕДЕЕ НА ДОМАШНИТЕ ПОВЕЕ НА ДОМАНА. ПОЛИЦИСКО ПОВЕДЕТЕ ДО МОНТЕЛОТ ДА СЕ ПРИГОВИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="450.734" dur="2.565"> ПОВЕЕ НА ПОВЕЕ. ПОЛИЦИСКО ДА Зборуваше дека МОНТЕЛ ПОДГОВОРИ ДВЕЕ ВО НОЕМВРИ ЗА ПРОДОЛУВАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="453.301" dur="0.298"> МОНТЕЛ ПОДГОВОРЕН ДВЕЕ ВО НОЕМВРИ ЗА ПРИБАВНО СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="453.601" dur="0.598"> ПОВЕЕ ВО НОЕМВРИ ЗА ПРИБАВУВА HЕ НА СВОЈОТ 25 ГОДИНИ ДЕЦА. ТОЈ БЕШЕ </text>
<text sub="clublinks" start="454.201" dur="2.464"> СВОЈОТ 25 ГОДИНИ ДЕТСКИ ДЕВОЈКИ. СЕ БЕСПЛАТНО НА БОНД, НО ДОБИВ </text>
<text sub="clublinks" start="457.6" dur="5.165"> СОСТОЈБА НА ПРЕБА, ИТ СЕ ДОГОВОРУВАТЕ СЕКОЈ КОНТАКТ помеѓу НЕГОВИТЕ И THEЕНАТА. СЕ ИСТО </text>
<text sub="clublinks" start="462.767" dur="1.032"> ПРОДОУВАЕ СЕКОЈ КОНТАКТ ПОД ВЕWЕ И THEЕНАТА. ДА СЕ ИСТО ПОСТАВУВА </text>
<text sub="clublinks" start="463.801" dur="1.398"> БЕГА И THEЕНА. ДА СЕ ИСТО ПОСТАВУВА НА АДМИНИСТРАТИВЕН ДОТИВ. МИНАТАТА НОЌ </text>
<text sub="clublinks" start="465.201" dur="0.531"> ПОДНЕСЕ НА АДМИНИСТРАТИВНО ДОТИВНОСТ. СЛУБЕН ВЕСНИЦИ СО ОДГОВОРНИЦИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="465.734" dur="3.198"> АДМИНИСТРАТИВЕН ДОТИВ. СЛУБЕН ВЕСНИЦИ ОДГОВОРНИЦИ ОДГОВОРНИ ДО 13.000 БЛОКИ НА I 10 БЕЗ УТСА </text>
<text sub="clublinks" start="468.934" dur="0.765"> Службениците одговорија на 13.000 БЛАКОВИ НА 10 ДОДЕЛНИ УТСА БУЛЕВАР ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="469.701" dur="2.498"> 13.000 БЛОКОВИ НА 10 БЕЛЕВРДА НА УТСА ПОДНЕСУВА ЗА КРИС. И ОСВЕТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="472.201" dur="0.998"> БУЛЕВАРД ЗА ДОГОВОР. И МОOЕТЕ МОНТАЛВО ВЛЕЗ ВА THEА CARЕ СО КОАТА СО </text>
<text sub="clublinks" start="473.201" dur="0.598"> СИГУР. И МОЕТЕ МОНТАЛВО ВНАТРЕШЕ КАРТИНА СО ТОА ЕНА. ГО ПОВЕЕ СЕ ПОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="473.801" dur="2.531"> МОНТАЛВО ВНАТРЕШЕ ДА СЕ РАБОТЕ СО КОЈ WЕНА. СЕ ПОВЕЕ СЕ ПОСТОЕ ДА СЕ ДА СЕ ДОБИВНО ДОДЕЛУВАЕ НА ТОА ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="476.334" dur="2.098"> ТОА OMЕНА. СЕ ПОВЕЕ СЕ ПОДНЕСУВА СЕ ДОБИВНО ДОДЕЛУВАЕ ОД ОВОЈ ИВЕТЕ ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="478.434" dur="0.531"> САМО ISЕ ПРИДРУНА СООБРААЈ ОД ОВОЈ ИВОТНА ТЕГОВЕНА МОНТАЛВО ПОБЕДУВА СО </text>
<text sub="clublinks" start="478.967" dur="2.598"> LИВОТНО ДОГОВОР МОНТАЛВО ПОДДРУВА СО ПОВРЕДИ НА УСЛОВИТЕ НА БОНД </text>
<text sub="clublinks" start="481.567" dur="1.932"> МОНТАЛВО ПОДДРУВА СО ПОВРЕДИ НА УСЛОВИТЕ НА БОНДОТ И САПД вели дека СЕКОЈ СТАТУС СО </text>
<text sub="clublinks" start="483.501" dur="3.198"> ПОВРЕДУВА OFЕ НА УСЛОВИТЕ НА БОНД И САПД вели дека НЕГОВИТЕ СТАТУС СО ДЕПАРТМАНОТ </text>
<text sub="clublinks" start="486.701" dur="1.831"> И САПД вели дека НЕГОВИОТ СТАТУС СО ДЕПАРТМАНОТ ПРИМЕНА НА ТЕМОПАРИ </text>
<text sub="clublinks" start="488.534" dur="0.465"> ОД ДЕПАРТМАНОТ ПРИМЕНА НА ВРЕМЕ АДМИНИСТРАТИВНА ОСТАВНА. </text>
<text sub="clublinks" start="489.001" dur="0.564"> ВРЕМЕНО АДМИНИСТРАТИВЕН ОСТАВ. >> ДАВИД СЕРВИ: И 2 ЛУЕ </text>
<text sub="clublinks" start="489.567" dur="1.798"> АДМИНИСТРАТИВНА ОСТАВНА. >> ДАВИД СЕРВИ: И 2 луѓе се пристигнати во </text>
<text sub="clublinks" start="491.367" dur="0.532"> >> ДАВИД СЕРВИ: И 2 луѓе се приведени во врска со извештајот на </text>
<text sub="clublinks" start="491.901" dur="0.564"> ДА СЕ ПРИВРТУВА ДО СЕКОЈ СЕ НА ЗЕМЈИТЕ НА СМРТИТЕ ОВДЕ ВО БЕКСАР ПРИЈАТЕЛ </text>
<text sub="clublinks" start="492.467" dur="0.598"> СОДРИНА НА ПОВЕЕТО НА СМРТИТЕ ОВДЕ ВО БЕКСАРСКИТЕ ПРИРАЧНИК ВКУПНО СИТЕ ИСТОРИИ ДОЛАРИ </text>
<text sub="clublinks" start="493.067" dur="2.032"> Смртни случаи овде во земјата на БЕКСАР ВКУПНО СИТЕ ИЗВЕДНИЦИ НА ДОЛАРИ СЕ ПОДГОТВУВААТ ПРИДРУЕ </text>
<text sub="clublinks" start="495.101" dur="0.498"> ВКУПНО ИЗВРШИ ИЗ илјадници ДОЛАРИ, СЕ СО ПОГЛАВНИОТ РАБОТНИК, </text>
<text sub="clublinks" start="495.601" dur="0.631"> СЕ СО ПОГЛАСНИОТ РАБОТНИК, 25 ГОДИНИ ДЕЗЕРНЕТ </text>
<text sub="clublinks" start="496.234" dur="2.598"> АФФИДАВИТ, 25 ГОДИНИ ДЕЗЕРЕТ ОД СЕ ДА СЕ БИДИТЕ ВИСОКОТ СЕ ОГЛАСИ </text>
<text sub="clublinks" start="498.834" dur="1.931"> 25 ГОДИНИ ДЕСЕРЕТ СЕ ОБЈАВУВА ДА СЕ ИЗВОРИ ИЗВОР, ПОСТОЕ ДА СЕ РАБОТИ </text>
<text sub="clublinks" start="500.767" dur="0.598"> ИЗВОРИ ИЗВОРИТЕ ИСТО Е ПРИМАНА ЗА ПРИРОДНИ ПРОИЗВОДИ ОД МНОГУ СИТЕ ДО </text>
<text sub="clublinks" start="501.367" dur="2.132"> ОД ИВНИТЕ ПРОИЗВОДИ ОД МУЛТИПНИ СИТЕ ДА ГО ПРИГОВУВАТЕ ПРИКАЗНИЦИ И СТАРИ НАВИ </text>
<text sub="clublinks" start="503.501" dur="0.598"> ПРОИЗВОДИ ОД МУЛТИПНИ СИТЕ ДА ГО ПРИСТАПУВА ПРИКАЗНИЦИТЕ И СТАРИТЕ НА НАВИТЕРИТЕ ПРЕГЛЕД РАБОТНИ МАКЕДОНИ. </text>
<text sub="clublinks" start="504.101" dur="2.431"> ОБЕЗБЕДУВАЈТЕ ПРИКАЗНИЦИ И СТАРИ НАВИСКИТЕ ПРЕГЛЕД РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА. ПОЛИЦИСКИТЕ СЕ СЕГАТЕ И ИМА </text>
<text sub="clublinks" start="506.534" dur="1.298"> ПРЕГЛЕД НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА. ПОЛИЦИСКА СЕ СЕГУВАМЕ И ДА СЕ СО СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="507.834" dur="1.431"> ПОЛИЦИСКИТЕ САКАТЕ САМО И ДА БИДЕ СО 32 ГОДИНА ХЕКТОР НА ДОГОВОР </text>
<text sub="clublinks" start="509.267" dur="0.632"> СО 32 ГОДИНА ХЕКТОР НА ПАРАЛИЗА НА 10-ти Февруари </text>
<text sub="clublinks" start="509.901" dur="2.464"> 32 ГОДИШНО ХЕКТОР ПРЕД ПАРАЛИЗА ВО 10-ти ФЕВРУАР КОГА СЕ ОГЛАСНО СТОЛА </text>
<text sub="clublinks" start="512.367" dur="0.998"> ПАРАЛИЗА ВО 10-ти ФЕВРУАР КОГА ОД НАВЕЕ СЕ СВЕДЕТЕ СВЕТЕ АЛЕМОТ 1000 УСД ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="513.367" dur="0.598"> ОД ОВОЈ ДОВЕРБА СТОЕ ПОСТОИ 1000 УСД за Облека. ПОЛИЦИЈА САКАТЕ ТИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="513.967" dur="2.932"> СЕКОГАШ 1000 УСД ЗА ОБИДУВАЕ. ПОЛИЦИСКИТЕ САКАТЕ ДА СТОЛА ОД СИТЕ ДРУГИ СТАРИ </text>
<text sub="clublinks" start="516.901" dur="2.131"> ОБЕЗБЕДУВАЕ. ПОЛИЦИСКИТЕ ЈА СВЕТЕ СТОЛА ОД СЕРВИЛНИ ДРУГИ СТАРИ МАКЕДОНСКИ ПРОДАВНИЦИ И ЗАЕДНИЦА </text>
<text sub="clublinks" start="519.034" dur="0.898"> ПРОДАБА ОД СЕРВИЛНИ ДРУГИ СТАРИ СТАНИЦИ И ЗАЕДНИЦА 1000 УСД. РАБОТА НА ТОА ОБИДУВА </text>
<text sub="clublinks" start="519.934" dur="1.931"> ДЕВИШНИ ПРОДАВНИЦИ И ЗАЕДНИЦА 1000 УСД. РАБОТА НА ОВОЈ ОБИДУВА SOЕ, ПОВЕЕ ДА СЕ РАБОТИ 6 ДАНОВИ </text>
<text sub="clublinks" start="521.867" dur="0.698"> 1000 УСД РАБОТА НА ТОА ОБИДУВАЕ, ПОВЕЕ ДА СЕ РАБОТИ 6 ЦЕЛИ НА ГОДИНА ПО 2500 УСД И </text>
<text sub="clublinks" start="522.567" dur="3.232"> ПОВЕ SAЕ ДА СЕ ПРИСТАПУВА 6 ПРИРАЧНИК НА СИТЕ ПОД 2500 УСД И ПАРОЛИТЕ СЕ РАБОТИ ПАРКА НА </text>
<text sub="clublinks" start="525.801" dur="0.498"> НА ТОА ПОД 2500 УСД И ПАРОЛИТЕ СЕ РАБОТИ ПОВЕЕ НА МАGАЕ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="526.301" dur="0.364"> ПАРОЛИТЕ СЕ РАБОТИ ПОВЕЕ НА ВЛЕГУВАЕ ВО Организирана криза. </text>
<text sub="clublinks" start="526.667" dur="2.665"> Вклучување во организирана криза. >> НЕ Е ПРИГОДЕН НА КРЕИРАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="529.334" dur="2.298"> Организирана криза. >> НЕ Е ПРОДОЛУВА НА Креирање на Интернет </text>
<text sub="clublinks" start="531.634" dur="1.031"> >> НЕ Е ПРИГОДУВА НА КРЕИРА ANЕ НА ВЕЛИНАТА ПОСТАНА КОИ НЕ ВКЛУЧУВА НЕШТО </text>
<text sub="clublinks" start="532.667" dur="1.998"> СОВЕТНИОТ ПОСТАВ КОИ НЕВОВЕДЕТЕ НЕДЕЛА СЕГА АКЦИИТЕ НА ЕДГОВЕД </text>
<text sub="clublinks" start="534.667" dur="2.865"> ПОСТОИТЕ ДА СЕ ВКЛУЧУВА СЕГА СЕГА АКЦИИТЕ НА ЕДГОВЕДОТ ЕД ВЕРУВА BEЕ ДОБИВ </text>
<text sub="clublinks" start="537.534" dur="0.598"> СЕГА АКЦИИТЕ НА ОБРАЗОВАНИЕТО ЕДГОВОД ИСТО ДЕЈНОСТ TOЕ СЕ РАБОТЕ ДА СЕ ПОСЕБНИ </text>
<text sub="clublinks" start="538.134" dur="1.631"> МАКЕДОНСКИОТ ВЕРУВАЕ ДА СЕ ПОСЕБНУВААТ НА ПОСЕБНА СРЕДБА ДЕНЕС. ВЕРУВА ДИНА СЕРРАНО КОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="539.767" dur="2.398"> Дискутирано на посебен состанок ДЕНЕС. ВЕРУВА DЕ ДИНА СЕРРАНО КОИ ШТО СЕ ДОСТОЈБА ВИЗОВНАТА ПОБЕДА </text>
<text sub="clublinks" start="542.167" dur="2.432"> ДЕНЕС ВЕРУВАЕ ДИНА СЕРАНО КОИ ШТО СЕ ДОСТОЈБА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА ВИДОВИТЕ ПРИГРУД Е ПРОДОЛУВА ЗА ПОСТАВУВАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="544.601" dur="0.898"> ДАЛИ ИСТО, ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА ВИДОВИОТ СОВЕТ Е ПРИГОДЕН ДА СЕ СОГЛАСУВА СЛИКА НА ЧОВЕК СО НЕГОВО </text>
<text sub="clublinks" start="545.501" dur="2.998"> ПРЕТСЕДАТЕЛОТ Е ПРИГОДЕН ЗА ПОСТАВУВА AЕ НА СЛИКА НА ЧОВЕК СО НЕГОВИТЕ ГЛАВИ ВО НЕГА И 2 ДЕЦА </text>
<text sub="clublinks" start="548.501" dur="0.231"> СЛИКА НА ЧОВЕК СО НЕГОВИТЕ ГЛАВИ ВО НЕДЕЛА И 2 ДЕЦА ДВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="548.734" dur="2.598"> ГЛАВНА ВО НЕДЕЛА И 2 ДЕЦА ПОСТАВУВА РОП. СОДАНО ЛАТЕР </text>
<text sub="clublinks" start="551.334" dur="1.631"> ПОВЕЕ НА РОПОТ. СОДАНО ЛАТЕР АПОЛОГИЗИРАНА РАБОТЕ ВО ДЕЛ ЦВЕТ </text>
<text sub="clublinks" start="552.967" dur="3.098"> РОПОТ. СОДАНО ЛАТЕР АПОЛОГИЗИРАН ДЕЛ ВО ДЕЛ ДОГОВОР ПОСТАВУВАМ КАКО СЕ НАГРАДИ МОЈОТ </text>
<text sub="clublinks" start="556.067" dur="1.932"> АПОЛОГИЗИРАН ДЕЛОВИ ВО ДЕЛ ЦИТЕ СЕ ДА ГО ПОСТОИМЕ КАКО ОЧЕКУВАНИТЕ МОИТЕ АКЦИИ </text>
<text sub="clublinks" start="558.001" dur="0.631"> ПОДГОВОРУВАМЕ КАКО НАВИСТИНИТЕ МОИТЕ АКЦИИ СЕ СЕ СОВРШУВАМ КРАЈ ЦЕТ, СРЕДБОТНИКОТ СЕ ПОСТОИ 1 </text>
<text sub="clublinks" start="558.634" dur="0.531"> АКЦИИ СЕ СЕГА СВЕТСКО КОВИТ, СРЕДБОТНИКОТ СЕ СЕ ПОДНЕСУВА ЗА 1 ОКЛОК ОД ОВОЈ ПРИДОН. А </text>
<text sub="clublinks" start="559.167" dur="2.765"> ПОБЕДНИК, СРЕДБАТА СЕ СЕ ПОДНЕСЕ ОД 1 ОЦЛОК ОД ОВОЈ ПРИДОБ. ИЗВОР ДО ГОЛЕМИ РАЗВОЈ НА ИЗВОР </text>
<text sub="clublinks" start="561.934" dur="2.131"> О'КЛОК ОВА ПОВЕЕ. ИЗВОР ДА СЕ РАЗЛИЧУВА ИЗВОРИТЕ НА ИЗВОРИТЕ ГО ПРОДАВНИЦИТЕ ОДБИВНИЦИТЕ НА КСАТ </text>
<text sub="clublinks" start="564.067" dur="0.598"> ИЗВОР ДА ГО ПРОДОЛИ ВЕСНИКОТ ИЗВОР, ДА ГО ПРАВОДАТЕТЕ РАБОТНИЦИТЕ НА КСАТ КОИ BEЕ СЕ ПРОДОЛУВА </text>
<text sub="clublinks" start="564.667" dur="3.098"> ДА ГО РАБОТИТЕ ОДБИВНИЦИТЕ НА КСАТ КОИ СЕ СЕ СЕ СО СО СО СО СО СО СО СО СОВРУВА </text>
<text sub="clublinks" start="567.767" dur="2.165"> ТОА СЕРВАН СОВЕТНО ДА СЕ ПРОДОЛУВА КАКО ВЕЕ НА ПОСЕБНИОТ ПРЕТСЕДАТЕЛ КАКО ДА СЕ ДРУИ ДРУГИ </text>
<text sub="clublinks" start="569.934" dur="0.465"> КАКО ПОСЕТНИК НА ПОВЕДНИКОТ ПОСЕБЕН КАКО ДОБРО ДА СЕ РАБОТИ ДРУГИ ДИСЦИПЛИНАРНИ АКЦИИ. </text>
<text sub="clublinks" start="570.401" dur="0.564"> КАКО ДРУГИ ДРУГИ ДИСКИПЛИНСКИ АКЦИИ. >> ДАВИД СЕРВИ: РАБОТНО гласање </text>
<text sub="clublinks" start="570.967" dur="1.098"> ДИСЦИПЛИНАРНИ АКЦИИ. >> ДАВИД СЕРВИ: ПРЕДВЕДУВАЕ НА РАБОТНИОТ ДЕНЕС ДЕНЕС ЗА ПРИМАР </text>
<text sub="clublinks" start="572.067" dur="2.832"> >> ДАВИД СЕРВИ: ПРЕДВЕДУВАЕ НА РАБОТНИОТ ДЕНЕС ДЕНЕС ЗА ОСНОВНИОТ РУНОФ ВО ТЕКСАЦИ ОД 6 ГОП </text>
<text sub="clublinks" start="574.901" dur="1.098"> ПОЧЕТНА ДЕНЕС ЗА ОСНОВНИОТ РУНОФ ВО ТЕКСИСКИ СИТЕ 6 РОПИ НА ГОП РОНОФ и 12 НА </text>
<text sub="clublinks" start="576.001" dur="0.531"> РУНОФ ВО ТЕКСИСКИ СИТЕ РЕПОБИЛНИ РАКОВИ НА ГОП 6 и 12 на страната на ДЕМОКРАТ. РУНОФ </text>
<text sub="clublinks" start="576.534" dur="1.898"> РАНОВСКИ РАКОВИ И 12 на страната на ДЕМОКРАТ. ИЗБОРИ НА РУНОФИ ОД ОРИГИНАЛНО </text>
<text sub="clublinks" start="578.434" dur="0.598"> ДЕМОКРАТ САМО. ИЗБОРИ НА РУНОФОТ ОРИГИНАЛНО ПОДДРШКИ ДА СЕ ПРОДОЛААТ МОЕ МОЕ </text>
<text sub="clublinks" start="579.034" dur="0.498"> ИЗБОРИТЕ ОРИГИНАЛНО ПОДДРШКИ ДА СЕ ПРОДОЛААТ ДА СЕ ОБИДИТЕ МОЕ МОЕ МО ПОСТОБА ДА СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="579.534" dur="2.098"> ПОДДРШКИ ДА СЕ СЛУЧАТ МОЕ МОASЕ, но ИМА СЕ ПОСТАВУВА ПАНДЕМИСКИТЕ НА КОРОНАВИРУС Е СЕГА </text>
<text sub="clublinks" start="581.634" dur="2.231"> НО БЕЗ ПОСЕБНО ДО ПАТЕМИСКИТЕ НА КОРОНАВИРУСТЕ Е СЕГА ОБРАЗОВАНИЕ ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="583.867" dur="1.632"> КОНОНАВИРУС ПАНДЕМИСКИТЕ Е СЕДНО РАЗВОЈ ЗА 14-ти јули гласачи, кои се казна </text>
<text sub="clublinks" start="585.501" dur="0.564"> ПРИРАЧНИК ЗА 14-ти Јули гласачи, КОИ КАСТИТЕ БАЛОТИ ВО ПРИМАРИТЕ НА МАРТ </text>
<text sub="clublinks" start="586.067" dur="2.532"> 14-ти Јули гласачи, КОИ КАСТИТЕ БАЛОТИ ВО ПРИМАРИОТ МАРТ САМО Е СЕ ПОГЛАСАТ ДА ГЛАСАТ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="588.601" dur="1.731"> БАЛОТИТЕ ВО ПРИМАРИТЕ НА МАРТ САМО Е СЕ ПОГОДИТЕ ДА ГЛАСАТ ВО САМИТЕ ПАРТИНИ НО РУНОФ </text>
<text sub="clublinks" start="590.334" dur="0.531"> САМО Е СЕ ПОГОЛЕМЕ ДА ГЛАСАТ ВО САМИТЕ ПАРТИИ РУНОФ, НО ЛУЕ, КОЈ НЕ МО CЕ ДА </text>
<text sub="clublinks" start="590.867" dur="1.698"> САМОТЕ ПАРТИИ РУНОФ, НО ЛУЕ, КОЈ НЕ МОЕ ДА ГО ПОБЕДИТЕ БАЛОТ ВО МАРТ БЕСПЛАТНО </text>
<text sub="clublinks" start="592.567" dur="2.798"> ЛУЕ КОИ НЕ МОЕТЕ БАЛОТ НА МАРТ СЕ БЕСПЛАТНИ ДА ГЛАСАТ ВО РУНОФ НА ЕТЕР ПАРТИ </text>
<text sub="clublinks" start="595.367" dur="0.732"> БАЛОТ ВО МАРТ БЕСПЛАТНО ДА БИДЕ ДА ГЛАСАТ ВО РУНОФ НА ДЕЛОВИТЕ ПАРТИ ОДРARАНИ РАБОТНИ РАНЦИИ ОД ЈУЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="596.101" dur="0.598"> ГЛАСОТ ВО РУНОФ НА ДЕЛОВИОТ ПАРТИ НАДВОРЕШНИ РУНИРАЕ НА РУНИТЕ ОД 10-ти Јули. OTЕ СМЕТЕ ДА ГО ПОГЛЕДУВАМЕ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="596.701" dur="2.664"> СЕРВИ РАБОТНИ ЦРВИ ОД 10 ЈУЛИ. OTЕ ПОГЛЕДУВАМ ПОГЛЕД НА БОЛОТ И ЛИСТА НА ИЗВЕДУВАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="599.367" dur="3.065"> 10-ти. OTЕ ПОГОДИРАМЕ ПОГЛЕД НА БОЛОТ И ЛИСТА НА СОСТОЈБИТЕ СОСТОЈБИ НА КСАТ ДОТ КОМ. </text>
<text sub="clublinks" start="602.434" dur="1.331"> БАЛОТ И ЛИСТА НА СОВЕТНИТЕ СИТЕЛИ НА КСАТ ДОТ КОМ. Сè уште ќе дојде овој час, </text>
<text sub="clublinks" start="603.767" dur="1.032"> СИТЕ НА КБАТ ДОТ КОМ. Сè уште не доаѓаат на овој час, Локалните училишта се исклучени </text>
<text sub="clublinks" start="604.801" dur="0.598"> Сè уште не доаѓаат на овие часови, локалните училишта се исклучуваат во нивните програми за работа на летото </text>
<text sub="clublinks" start="605.401" dur="2.398"> ЛОКАЛНИТЕ УЧИЛИШТА СЕ РАЗГЛЕДУВААТ ПРОГРАМИ ЗА РАБОТНИТЕ РАБОТНИ РАБОТНИЦИ ЗА СЕГА ПОДГОТОВКА НА ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="607.801" dur="1.331"> СИТЕ ПРАШАНИ ПРОГРАМИ ЗА РАБОТНИТЕ РАБОТНИЦИ ЗА СЕГА ПОДНЕСУВАЕ НА ДОГОВОР </text>
<text sub="clublinks" start="609.134" dur="0.998"> ЗА СЕГА Ажурирање на тоа што доаѓа до Спорт. </text>
<text sub="clublinks" start="610.134" dur="0.565"> Доаѓаат во спортот. >> УНИВЕРЗИТЕТ ВО НАШИОТ ПЛАН </text>
<text sub="clublinks" start="610.701" dur="1.564"> ВО СПОРТСКИ. >> УНИВЕРЗИТЕТ ВО НАШИОТ РАБОТИ РАБОТЕ ДА ПОМОГНЕМЕ МАЛ </text>
<text sub="clublinks" start="612.267" dur="0.565"> >> УНИВЕРЗИТЕТ ВО НАШИОТ РАБОТИ РАБОТЕ ДА ПОМОГНЕТЕ МАЛИ БИЗНИСИ СО СЕКОВ-19 </text>
<text sub="clublinks" start="612.834" dur="138.065"> РАБОТЕ ДА ПОМОГНЕМЕ МАЛИ БИЗНИСИ СО ПАНДЕМСКИТЕ СО ПОВЕЕ-19 СЕ САКАМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="750.901" dur="1.798"> БИЗНИС ПОД ПАНДЕМСКИТЕ СО ПОВЕЕ-19 САМА ДА ГО ПОКАУВАМЕ МАЛНИ БИЗНИСИ ОД </text>
<text sub="clublinks" start="752.701" dur="0.564"> ПАНДЕМИЧКИ СЕ СМЕЕТЕ ДА ГО ПОКАУВАМЕ МАЛНИ БИЗНИСИ ОД СВЕТОТ И ОД ОД ЗЕМЈАТА </text>
<text sub="clublinks" start="753.267" dur="2.765"> МАЛИ БИЗНИС ОД СВЕТСКОТО И ОД СЕЛАТА И ОД ТЕКАСИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="756.034" dur="2.031"> СВЕТ И ОД ОД ЗЕМЈАТА И ОД ОБЕДИНЕТИ ТЕКСАВИ ОБВРЗУВАНИ ОД ОВОЈ ПАНДЕМИ </text>
<text sub="clublinks" start="758.067" dur="1.498"> И ОД ТЕКСАТИТЕ РАЗВОЈНИ ОД ОВАА ПАНДЕМСКИ КАКО ДА Е ЕДНА ЛОКАЛНА УНИВЕРЗИТЕТ </text>
<text sub="clublinks" start="759.567" dur="1.298"> ДЕВАСТИРАНА ОД ОВАА ПАНДЕМИСКО ПОСТОЕ ЕДНА ЛОКАЛНИОТ УНИВЕРЗИТЕТ СЕ СТЕГУВА И ПОМОГНУВА </text>
<text sub="clublinks" start="760.867" dur="1.632"> ДАЛИ ЕДНА ЛОКАЛНИ УНИВЕРЗИТЕТОТ СЕ СТЕГУВА И ПОМОГНУВА НА УТСА ПОСТАВУВА СО ПОВИК-19 </text>
<text sub="clublinks" start="762.501" dur="1.898"> ЧЕКОРУВАЕ И ПОМОШ ОД УТСАТА ПОСТАВУВААТ СИТЕ КОВИД-19 БИЗНИС РЕКОВЕРСКИ РАБОТНИК </text>
<text sub="clublinks" start="764.401" dur="1.531"> УТСА ПОВРЗУВАЕ НА СИТЕ КОВИД-19 БИЗНИС РЕКОВЕРСКИ АКЦЕЛЕРАТОР ЗА ПОМОШ НА ЛОКАЛНИТЕ БИЗНИСИ </text>
<text sub="clublinks" start="765.934" dur="1.298"> БИЗНИС РЕКОВЕРСКИ РЕКОВЕРИ ЗА ПОМОШ НА ЛОКАЛНИТЕ БИЗНИСИ ПРИСТАП. ИНДЕРГЕНЦИСКИ Фондови како макс </text>
<text sub="clublinks" start="767.234" dur="3.231"> ЗА ПОМОГНЕ ЛОКАЛНИ БИЗНИСИ ПРИСТАП. ЕМЕРГЕНЦИСКИ ФОНДОВИ КАКО МАКСИ МАСЕИ ПОКАУВААТ НАС, ТОА СЕ РАБОТИ </text>
<text sub="clublinks" start="770.467" dur="3.165"> ПРИСТАП ЕМЕРГЕНЦИСКИ ФОНДОВИ КАКО МАКЕДОНСКИ МАСИИ ПРИКАУВАТЕ НАШИТЕ, ТИЕ ГО ОБВРУВААТ ГОЛЕМО РАЗВОЈ. </text>
<text sub="clublinks" start="774.1" dur="4.999"> >> СЕРВИТЕ НА САРАХ И САКАМ ДА ГО РАБОТИМЕ ОД ОВОЈ МЕСТО Е ПОДОБРИ ЛУЕ што ги правиме НИКОГАШ </text>
<text sub="clublinks" start="779.101" dur="1.064"> ДА СЕ РАБОТИ ОД ОВОЈ МЕСТО СЕ ПОДОБРИ ЛУЕ, НЕ ГО ОБУУВАМЕ ГИМНАСТИКА. </text>
<text sub="clublinks" start="780.167" dur="0.598"> Подобри луѓе што ги правиме преку гимнастичари. НО НАШИОТ ЦЕЛ Е ОВОЈ ОД ОВОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="780.767" dur="2.498"> ГИМНАСТИКА. НО НАШАТА ЦЕЛ Е ТОА ОД ОВДЕ ОВДЕ ДАЛИ МАЛИ ЛУЕ </text>
<text sub="clublinks" start="783.267" dur="0.498"> НО НАШИОТ ЦЕЛ Е, ОД ОВИЕ ОД ОВДЕ ЈА МОЕ ДАЛИ МОНИ ЛУЕ СОВЕТНИЧКИ ВЕСНИК ВО КОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="783.767" dur="0.265"> ОВДЕ ОВДЕ САМО ВЕЛИКИТЕ ДОБИВНИ ЛИЦЕ СОВЕТНИЧКИ СОВЕТНИЦИ ВО КОЈ СЕ СЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="784.034" dur="2.298"> ДОБИВНИОТ ВЕСНИК ВО КОЈ СЕ СЕ. >> И ТОА ПОВТОРНО </text>
<text sub="clublinks" start="786.334" dur="0.531"> ТИЕ СЕ. >> И ТОА ПОВТОРНИ АЕРИЈАЛНИ АТЕЛЕТИКИ ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="786.867" dur="1.565"> >> И ТОА ПОВТОРНИ АЕРИЈАЛНИ АТЕЛТИКИ ЗА 18 ГОДИНИ. ПОЧЕТУВА СООПШТИНАТА 2020 година </text>
<text sub="clublinks" start="788.434" dur="1.931"> АЕРИЈАЛНА АТЛЕТИКА ЗА 18 ГОДИНИ. СТАРТИОТ НА 2020 година беше феномен за нејзината деловна активност </text>
<text sub="clublinks" start="790.367" dur="1.098"> 18 ГОДИНИ. СОСТОЈБА СТАРТАТА од 2020 година ФЕНОМЕНАЛ ЗА НЕГА БИЗНИС. ТОА ПАНДЕМИТЕ ИТ </text>
<text sub="clublinks" start="791.467" dur="3.198"> ФЕНОМЕНАЛ ЗА НЕГА БИЗНИС БЕЗ КУА. ТОА ПАНДЕМИЧКИТЕ ДО 18-ти МАРТИ СЕ ПРОМЕНИ </text>
<text sub="clublinks" start="794.667" dur="2.632"> КУА. ТОА ПАНДЕМИЧКИТЕ ДО 18-ти МАРТИ СЕКОГАШНО ПРОМЕНИ ИЗВЕДУВА. </text>
<text sub="clublinks" start="797.301" dur="1.831"> 18-ти МАРТИ СИТЕ ПРОМЕНА ИЗВЕДУВА. АКТУЕЛНО ЗАВРШУВАМЕ НЕДЕЛА </text>
<text sub="clublinks" start="799.134" dur="1.098"> ИСКЛУЧИ. АКТУЕЛНО ЗАВРШУВА СЕДМИЦА ПРЕД ДА СЕ ПРИМЕНАА ПО СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="800.234" dur="1.898"> АКТУЕЛНО ЗАВРШУВА СЕДМИЦА ПРЕД ДА СЕ РАБОТИ ПО ФРОДЕЗАЦИЈА, СО ГОДИНА </text>
<text sub="clublinks" start="802.134" dur="0.965"> ПРЕД НЕ Е ПОТРЕБНО ПО ФРОДЕЗАЦИЈАТА, ГОЛЕМА ДА СЕ СОГЛАСУВА ДО БИЗНИСОТ НА ПОВЕЕ НА УТСА </text>
<text sub="clublinks" start="803.101" dur="1.231"> ФУСТРИРАЕ, ГОЛЕМА ДА СЕ СОГЛАСОТ СО ПРОГРАМАТА ЗА ПОВЕЕ НА БЕЗБЕДНОСОТ ЗА РЕВИЗИРАЕ НА УТСА </text>
<text sub="clublinks" start="804.334" dur="0.598"> ОД НА УТСА ПОВЕЕ БИЗНИС РЕВИЗЕРСКА ПРИГОДНА ПРОГРАМА И ОВА ШТО КОГА ДА ГО ПОДГОВОРИ </text>
<text sub="clublinks" start="804.934" dur="2.398"> ПРИГОВОРНА ПРИГОДНА ПРОГРАМА И ОВА КОГА ЈА СЕ ГО ПОВЕ JЕ ЈАЕМЕ МАРТИНЕЗ </text>
<text sub="clublinks" start="807.334" dur="0.631"> И ТОА КОГА ДА ГО СОДРETУВА JАИМ МАРТИНЕЗ, РЕДЕНВНО РАСПОЛНУВАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="807.967" dur="0.298"> МАРТИНЕЗ РЕКЕНТИВНО ПОВЕЕ НА 15 АПРИЛ. </text>
<text sub="clublinks" start="808.267" dur="2.698"> НА 15 АПРИЛ. И КАКО РЕЗУЛТАТ НА ФИНДИНГ </text>
<text sub="clublinks" start="810.967" dur="2.432"> 15 АПРИЛ. >> И КАКО РЕЗУЛТАТ НА ФИНАНСИРА FЕ ОД АКТИТЕ ЗА КАРИESЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="813.401" dur="0.898"> >> И КАКО РЕЗУЛТАТ НА ФИНАНСИРА FЕ ОД АКТИТЕ ЗА КАРИESЕ. >> Тоа е Еферт за да остане мал </text>
<text sub="clublinks" start="814.301" dur="1.931"> ОД КАРТИЧКИТЕ АКТ. >> ЕВЕ ЕФОРТА ДА ГИ ОБИДЕ МАЛНИ БИЗНИСИ, СО ПОСЕБНИТЕ ГО РАБОТНИЦИ </text>
<text sub="clublinks" start="816.234" dur="1.331"> >> Е ЕФОРТОТ ДА ГИ ОДБИЕТЕ МАЛНИ БИЗНИСИ, КАКО ГО ПОВТОРНИТЕ РАБОТНИЦИ ПОВЕЕ ОВОЈ ТУРБУЛЕНТЕ ВРЕМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="817.567" dur="0.532"> БИЗНИСИТЕ САКААТ ГОДИНИ ПОВЕЕ ОД ОВОЈ ТУРБУЛЕНТНО ВРЕМЕ ИМА СЕ ПОДНЕСУВА ПОДАТОЦИ И </text>
<text sub="clublinks" start="818.101" dur="2.498"> ОД ОВОЈ ТУРБУЛЕНТЕ ВРЕМЕ ИМА ДОСТАВНО ДЕТАЛНО И КОМПЛИКИТИРАНА ПРОЦЕС И НЕ </text>
<text sub="clublinks" start="820.601" dur="2.898"> БЕСПЛАТНО ДОДЕЛНА и ДОПОЛНИЦНА ПРОЦЕС И ДА СЕ РАБОТИМЕ ДА ПОМОГНЕМЕ ОД А </text>
<text sub="clublinks" start="823.501" dur="0.531"> КОМПЛИКИТИРАНА ПРОЦЕС И САМО САКАМЕ ДА ГО ПОМОГНЕМЕ ОД А Д ЗА ЗА СПОРЕДУВА WITHЕ СО СВОЕ </text>
<text sub="clublinks" start="824.034" dur="1.598"> Обидете се да ги помогнете ОД А О Д ЗА СПОРАБОТУВА WITHЕ СО СИТЕ ФИНАНСИСКИ ИНСТИТУЦИИ И ИТИ </text>
<text sub="clublinks" start="825.634" dur="1.098"> ДА З ЗА СПОРАБОТУВА WITHЕ СО НИВНИ ФИНАНСИСКИ ИНСТИТУЦИИ И НЕ Е ДА СЕ ДОБИВИТЕ СЕГА </text>
<text sub="clublinks" start="826.734" dur="0.631"> ФИНАНСИСКИ ИНСТИТУЦИИ И НЕ Е ДА СЕ ПРАШАЕ СЕГА МАЛКИОТ БИЗ ДЕВ НА ЦЕНТАРНА ПРОГРАМА </text>
<text sub="clublinks" start="827.367" dur="0.598"> НЕ САМО ДА СЕ НАГРИУВАМЕ СЕГА МАЛОТ БИЗ ДЕВ НА ЦЕНТАРНА ПРОГРАМА ДА СЕ САКАМ ДА СЕ СМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="827.967" dur="1.898"> МАЛКО БИЗ ДЕВ НА ЦЕНТАРНА ПРОГРАМА ДА СЕ СЛУЧУВАМЕ СЕ ДА СЕ ОДГОВОРНО ДА ОД ОДГОВОР </text>
<text sub="clublinks" start="829.867" dur="2.165"> МО TOЕ ДА САКАМ ДА СЕ СМЕЕ ДА СЕ ОДГОВОРНО ДА СЕ СМЕЕ ДА СЕ ДА СЕ ОДИМЕ ТУКА </text>
<text sub="clublinks" start="832.034" dur="0.298"> ДОГОЛНО ДА СЕ СМЕЕ ДА БИДЕ ОВДЕ ELLЕ ПОВЕЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="832.334" dur="0.631"> ОВДЕ ПОВЕЕ >> ДА ЗНАЕТЕ ПАНДЕМИСКИОТ Е </text>
<text sub="clublinks" start="832.967" dur="0.532"> Добро после. >> ДА ЗНАЕТЕ ПАНДЕМИСКИОТ СЕ СЕ СУМО ПОВЕЕ СО СВОИОТ ДОСТАВ </text>
<text sub="clublinks" start="833.501" dur="2.331"> >> ДА ЗНАЕТЕ ПАНДЕМИСКИОТ СЕ СВЕДО ПОВЕЕ СО НОРМАЛНОТ ОД ПОДДРШКА КОГА СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="835.834" dur="0.498"> СВЕДОСТА ПОГОЛЕМА НЕГОВЕДНО ПОВЕЕ НА НОРМАЛНОТ ОД ПОДДРШКА КОГА СЕ РАБОТИТЕ БИЗНИС, ОВА Е </text>
<text sub="clublinks" start="836.334" dur="0.631"> НОРМАЛНО ДА ПОДДРШКА КОГА СЕ РАБОТИТЕ БИЗНИС, ОВА Е ВАШЕТЕ LИВОТНО ДОДЕЛУВАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="836.967" dur="2.432"> ВО БИЗНИС, ОВА Е ВАШИОТ IVИВОТНО ОВА Е КАКО ИСПЛАТУВАМ МОИТЕ ВРАБОТНИЦИ ОВА Е КАКО СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="839.401" dur="2.231"> ВАШИОТ IVИВОТ ОВОЈ СЕ КАКО ДА ГО ПЛАYАМ МОYИТЕ ВРАБОТНИЦИ ОВА Е КАКО ПОДДРУВАМ </text>
<text sub="clublinks" start="841.634" dur="0.265"> ПЛАТИТЕ ГО ВРАБОТНИТЕ МОИТЕ МОИ, КАКО ГО ПОДДРУВАМ МОЈОТ СЕМЕЈНО. </text>
<text sub="clublinks" start="841.901" dur="1.498"> ПОДДРШКА МОЈОТ СЕМЕЈНО. >> ГОДИНА АЕРИЈАЛНА АТЛЕТИКА 7 </text>
<text sub="clublinks" start="843.401" dur="0.931"> МОЕТО СЕМЕЈСТВО. >> ГОДИНА АЕРИЈАЛНА АТЛЕТИКА 7 ПОДОБРИ ДА ГИ ПРИДОБИТЕ НИВНИОТ БИЗНИС </text>
<text sub="clublinks" start="844.334" dur="0.631"> >> ГОДИНА АЕРИЈАЛНА АТЛЕТИКА 7 ПОДОБРИ ДА ПИВОТИТЕ НИВНИОТ МОДЕЛ ЗА БИЗНИС ПОДНЕСУВАЕ ВО ВИРТУАЛНИ КЛАСИ </text>
<text sub="clublinks" start="844.967" dur="0.598"> САМО ДА ПИВОТИТЕ НИВНИОТ БИЗНИС МОДЕЛ ПОДНЕСУВА TOЕ НА ВИРТУАЛНИТЕ КЛАСИ И ЕВЕННО ВЕЛИНСКИ ВИДЕО НО СЕГА </text>
<text sub="clublinks" start="845.567" dur="2.965"> МОДЕЛ ПОДНЕСУВА СО ВИРТУАЛНИ КЛАСИ И ЕВЕННО ВЕЛИНСКИ ВИДЕО НО СЕГА СО ОВАА НОВА ПОВЕ SЕ НА СЛУЧАЈ </text>
<text sub="clublinks" start="848.534" dur="1.631"> И ДОГОВОРНО ВИДЕЛИ ВИДЕО НО СЕГА СО ОВОЈ НОВО ПОДГОТОВКИ СЛУЧАИ СТЕ НОВИ ПРАШАА. </text>
<text sub="clublinks" start="850.167" dur="0.998"> СО ОВАА НОВО ПОВЕЕ НА СЛУЧАЈТЕ СО НОВИ ПРАШАА. >> КАКО НА ПЕТНИК ПОД СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="851.167" dur="0.832"> СОДРИ НОВИ ПРАШАА. >> КАКО НА ПЕТНИК ПОД ПОТВЕДНИКОТ ГИ ЗАМИНАМ 95% од СИТЕ НАШИ </text>
<text sub="clublinks" start="852.001" dur="3.198"> >> КАКО СЕКОЈ ВЕДНИК ПОВЕЕ ИЗГУБИМЕ 95% од СИТЕ НАШИ БИЗНИС ПРОТИВ. </text>
<text sub="clublinks" start="855.201" dur="0.564"> Исклучете го 95% од целата наша деловна активност. >> MAX MASSEY KSAT 12 ВЕСТИ. </text>
<text sub="clublinks" start="855.767" dur="2.065"> БИЗНИС ПРОТИВ. >> MAX MASSEY KSAT 12 ВЕСТИ. Уморен сум само гледајќи го тоа </text>
<text sub="clublinks" start="857.834" dur="3.198"> >> MAX MASSEY KSAT 12 ВЕСТИ. Уморен сум само гледајќи ги овие девојки. ОДГОДАТ И СЕ СОГЛАСИМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="861.034" dur="3.165"> Уморен сум само гледајќи ги овие девојки. ОДДО ДА СЕ ОСТАВИ ПАТОТ. </text>
<text sub="clublinks" start="866.166" dur="3.266"> И ТОА ДА СЕ ОДВЕЕТЕ ПОВТОРНО ПОВЕ SWЕТЕ КОГА ГО ПОДВИНИОТ ПЕША ОД Е ДА СЕ СМЕСНО ДЕН </text>
<text sub="clublinks" start="869.434" dur="0.631"> ПОЧЕТУВАТЕ СВЕТЕ КОГА ГО ПОДВИЧКИОТ ПРОДАБА ТОА Е ПОТРОШНО ДЕНЕС ДА ГО СМЕТУВАМЕ ДА ГО ГОДИМАМ </text>
<text sub="clublinks" start="870.067" dur="0.698"> ПРАША THЕТО ТОА Е ПОСТОБНА ДЕНЕС ТАНКОЛНО ДА ГО ГОДИМЕ НЕГОВИНА НЕГО НА ПРАВО. НО, ДОГОВОРИ </text>
<text sub="clublinks" start="870.767" dur="3.032"> ВИСОКОВНО, НИЕ ГИ ГИ НАПРАВИМЕ НЕКОИ НА ПРАВО. НО, ОД ВЕЕ ПОДНЕСУВААТ ОВАА НЕДЕЛА. НЕ МОЛО </text>
<text sub="clublinks" start="873.801" dur="1.298"> Прашината. НО, ОД ВЕЕ ПОДНЕСУВААТ ОВАА НЕДЕЛА. НЕ ГОЛЕМИ ВЕСТИ, </text>
<text sub="clublinks" start="875.101" dur="0.564"> ПОВЕЕ ОВАА НЕДЕЛА. НЕ ГОЛЕМИ ВЕСНИЦИ, ЗНАМА АКВА ЗА ПОСТОРНИ UMУМП </text>
<text sub="clublinks" start="875.667" dur="2.565"> ВЕСТИ, ЗНАМА АКВА ЗА ПОСТОРНИ UMУП, ПОДОД 7 ДЕЦА НА ПОД </text>
<text sub="clublinks" start="878.234" dur="2.331"> ЗНАМА АКВА ЗА ПОСТОРНИ УБОВ, ПОД 7 ДЕЦА НА ПРОДАБА до 6 62.3 ВО ВАС </text>
<text sub="clublinks" start="880.567" dur="3.032"> ПОДГОВОРИТЕ, СИТЕ 7 ЧЕКОРИ ЗА ПОДРАВЈЕ до 6 62.3 ВО ВАШИОТ РАБОТЕЛНИК СИТЕ. НИЕ СМЕТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="883.601" dur="1.098"> ДО 6 62.3 ВО ВАШИОТ РАБОТЕЛНИК СИТЕ. НИЕ ПОГОЛЕМУВА МОДЕРАТИВНА КАТЕГОРИЈА ПИГ ОСНОВНА </text>
<text sub="clublinks" start="884.701" dur="1.698"> ПОЛЕТНА ЗДРАВЈЕ. МОLDЕМЕ МОДЕРАТИВНА КАТЕГОРИЈА ПОГЛАСНА ПОГЛАС И ГРУСНИ СЕ ОДБУВАМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="886.401" dur="130.098"> ПОТРЕБНИ ПОТРЕБНИ КАТЕГОРИСКИ ПОГОЛЕМИ И ГРУСНИ OЕ СМЕ ДА СЕ РАБОТУВАМЕ ЗА Враќањето на ТИ </text>
<text sub="clublinks" start="1016.501" dur="1.998"> И ГРУСНО OЕ СМЕ ДА СЕ РАБОТУВАМЕ НА Враќањето на ТЕ >> НЕ Е ЕДНО СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1018.501" dur="0.564"> ЗА Враќањето на тоа >> НЕ Е ЕДНО ДА Е ДА СЕ СЕКОЈ ДА СЕ НАШЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1019.067" dur="2.465"> >> НЕ Е ЕДНО НЕ Е НЕ Е ДОГОВОРНО ВО НАШЕТО САМО ПРАВЕЕТО ГОДИШЕ, НЕ СЕГА </text>
<text sub="clublinks" start="1021.534" dur="3.131"> НЕ Е НЕШТО ВО НАШАТА ИМА ДУШАТА ГОДИШЕ, Ама СЕГА САМО ДА СЕ ГО ДОДВИМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1024.667" dur="3.132"> ПРАША HЕТО ГО ОДДЕ ,Е, НЕ СЕГА СМЕ ДА ГО ДОДЕЛИМЕ ХУМИДИТЕТ И </text>
<text sub="clublinks" start="1027.801" dur="0.631"> ДАБИТЕ ОД ХУМИДИТЕТ И НЕ МОЕМЕ да победиме на USTастин </text>
<text sub="clublinks" start="1028.434" dur="2.298"> ХУМИДИТЕТ И НЕ МОЕМЕ да победиме на ОВОЈ ГОДИНА НА JУСТИН ЕДНА ГОДИНА </text>
<text sub="clublinks" start="1030.734" dur="2.998"> НЕ МОЕМЕ да победиме на ОВОЈ ГОДИНА НА USTУСТИН ДА СЕ ПОСТОИ ДЕКА МНОГУ ДЕЦА НА ДА СЕ СМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1033.734" dur="0.665"> МНОГУ СТАНОВИ ДА СЕ ГО ДОБИВУВАМЕ ДЕЛО ДОЗА НА ПРАШААТА. </text>
<text sub="clublinks" start="1034.401" dur="2.631"> ДОБИВУВАТЕ ДЕЛО ДОЗА НА ПРАШАТА. >> ПОВЕЕ ОВАА НЕДЕЛА МОЈОТ СИТЕ СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1037.034" dur="1.298"> НА ПРАШАА. >> ПОВЕЕ ОВАА НЕДЕЛА МОЈОТ НАСИЛ Е НЕ Е НЕ Е </text>
<text sub="clublinks" start="1038.334" dur="0.565"> >> ПОВЕЕ ОВАА НЕДЕЛА МОЈОТ НАСОК Е НЕ Е НЕ Е КАКО ДА СЕ ЕДНО САМО ЕДНО ДА ГО ПРОДАВИМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1038.901" dur="2.731"> ТОА НЕ Е КАКО ДА СЕ ЕДНО САМО ЕДНО ДА ГО ГО ГО ГО СЕ СМЕЕМЕ САБОДНИК СИТЕ РАБОТНИ </text>
<text sub="clublinks" start="1041.634" dur="1.831"> КАКО ДВЕЕТО Е ЕДНО ДА СЕ ГО ПОДГОТВУВАМЕ САБОДНИК СЕ РАЗГОВОРИ НА САБОТНИОТ БОЈ БЕЗ СУПЕР ХАЗИ </text>
<text sub="clublinks" start="1043.467" dur="0.632"> САБОТ ПОВЕ OFЕ НА ПЕКОВНИОТ НА САБОТНИОТ БОЈ БЕЗ СУПЕР СЕ ПОСТОИ ТУКА. ОВДЕ Е ПОГЛЕД НА НАША </text>
<text sub="clublinks" start="1044.101" dur="1.098"> САБОТНИОТ БОЕ ДА СУПЕР ОД ОВДЕ. ОВДЕ ПОГЛЕД НА НАШИОТ МОДЕЛ КОИ СЕ ПОКАУВА ПРАВО </text>
<text sub="clublinks" start="1045.201" dur="2.998"> ТАМУ. ОВДЕ ПОГЛЕД НА НАШИОТ МОДЕЛ КОИ ШТО ГО ПОДГОТВУВА ПРАШААТА ДА СЕ ПРОДАВА ГУЛФОТ НА </text>
<text sub="clublinks" start="1048.201" dur="2.164"> МОДЕЛ ТОА ГО ПОДНЕСУВА ПРОДОЛНИКОТ ДА СЕ ПОДНЕСУВА ГУЛФОТ НА МЕКСИКО ДО ТЕКАСИ. И ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="1050.367" dur="0.632"> ПОДНЕСУВА ПО ГУЛФОТ НА МЕКСИКО КОН ТЕКСАС. И тоа сака. HAЕ СМЕ ЛИТЕЛ </text>
<text sub="clublinks" start="1051.001" dur="1.264"> МЕКСИКО ДО ТЕАКСИ. И тоа сака. VEЕ HAЕ ИМАМЕ ДАЛИ БИТ ДОДЕЛ И БОOMЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1052.267" dur="2.298"> ИЗГЛЕДА КАКО. HAЕ HAЕ ИМАМЕ ДОСТАВНИОТ ГОДИШЕН ДОДЕЛ И УТРЕ, НО ПРОБАБОЛНО НЕ СИТЕ ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="1054.567" dur="0.565"> БИТ ДЕНЕС И УТЕРНО, НО ПРОБАБОЛНО НЕ СИТЕ ОВОЈ ИЗВЕСТУВАЕ САМО САМО ДА СЕ ЗНАМИ </text>
<text sub="clublinks" start="1055.134" dur="1.765"> ПРОБАБОЛНО НЕ СИТЕ ОВОЈ ИЗВЕДЕНИЕ, САМО ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ВЕДНО ДЕН. ТОА КАКО НИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1056.901" dur="3.198"> ЗАБЕЛЕШКА САМО ДА СЕ ДА СЕ ЗНАМИ ВО СРЕДНО ДЕН. ТОА КОГА ПОЧНУВАМЕ ДА ГО ГОДИМЕ СВЕТЕ ДРУГИ </text>
<text sub="clublinks" start="1060.101" dur="0.631"> ВО СРЕДИ ТОА КОГА ПОЧНУВАМЕ ДА ГО ГОДИМЕ СВЕТЕ ОД ДРУГИ СВЕТИ СТЕ ОВДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1060.734" dur="1.231"> СТАРТИ ДА ГО ГОДИШЕТЕ СИТЕ ПОВЕЕ СВЕТИ ПЛАНО ДА СЕ ОВДЕ И ОД ПОСЛЕТНИОТ ЕДНО СЕ ПРАВИ </text>
<text sub="clublinks" start="1061.967" dur="1.665"> СВЕТЕ ДА ОВДЕ И ОД ПОСЛЕДНИОТ ЕДЕН БЕШЕ ДОБИВНА ЕПА КАКО ДЕКА </text>
<text sub="clublinks" start="1063.634" dur="3.065"> И ПОГОЛЕМЕ НА ЕДНОСТА ЕДНА БЕЗ ПОСЕБНО ЕПА Е ПОСТОБА, БЕШЕ ПОГОЛЕМНА ПОВЕ OFЕ ПРВО. ОВАА. </text>
<text sub="clublinks" start="1066.701" dur="0.998"> ЕПИЧКИОТ ПЕРТИТЕ Е ТОА Е ПОГОЛЕМНА Плума од прашина. ОВАА. СВЕСНО НЕ КАКО ДОБРА. НО НИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1067.701" dur="0.531"> ПОГОЛЕМ ПЛУМ НА ПРАВО. ОВАА. СВЕСНО НЕ КАКО ДОБРА. НО,'Е СМЕ ДА СЕ ПРЕДУПРЕДУВАМЕ ITЕ БИДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1068.234" dur="1.998"> СВЕСНО НЕ КАКО ДОБРА. НО,'Е СМЕ ДА СЕ ПРЕДУПРЕДУВАМЕ ITЕ BEЕ ДА СЕ ТЕКУДНИ И ПЕТОК </text>
<text sub="clublinks" start="1070.234" dur="0.631"> ДОБРА ДА ВИ ГО ПРЕДУПРЕДУВАТЕ ITЕ ДА СЕ ТЕКУВАТЕ СЕДНИЦИ И ПЕТНИЧКО ПОВИДУВАЕ ЗА НЕКОИ МОНИ УСЛОВИ </text>
<text sub="clublinks" start="1070.867" dur="2.598"> ОВИЕ СЕДНИЦА И СПОДЕЛУВА FRЕ НА ПЕТОК ЗА ДЕЛОВИ МОНИ УСЛОВИ СО КРАЈ НА НЕДЕЛАТА </text>
<text sub="clublinks" start="1073.467" dur="1.832"> СПОДЕЛУВАЈТЕ ЗА НЕКОИ МОZНИ УСЛОВИ ДО КРАЈОТ НА НЕДЕЛАТА НА ТОП НА НАШАТА ГОЛЕМА </text>
<text sub="clublinks" start="1075.301" dur="0.598"> СО КРАЈОТ НА НЕДЕЛАТА НА ТОП НА НАШАТА ГОЛЕМА И ХУМИДИТЕТ. ОД 4 ЈУЛИ И </text>
<text sub="clublinks" start="1075.901" dur="0.598"> НА НАШАТА ГОЛЕМА И ХУМИДИТЕТ. ОД 4 ЈУЛИ И ВО ВИДЕНДОВИТЕ OOУБОВ ЛИКОВИ </text>
<text sub="clublinks" start="1076.501" dur="2.398"> И ХУМИДИТЕТ. ОД 4 ЈУЛИ И ВО ВИДЕНДОВИТЕ ГО ЛУ LЕТЕ ДА СЕ ПОСЛАТУВА </text>
<text sub="clublinks" start="1078.901" dur="0.731"> ВО НЕДЕЛАТА ОД ЛЕКОВИТЕ ДА СЕ ПОВЕЕ ПОВЕЕ ДА СЕ ПОДНЕСУВААТ ПОВЕЕ ПОВЕЕ ПОВЕЕ И </text>
<text sub="clublinks" start="1079.634" dur="3.098"> ПОВЕЕ ДА СЕ ПОДНЕСУВААТ ПОВЕЕ ПОВЕЕ ГОДИШНИОТ ГОЛЕМИ И ДА СЕ СМЕАМЕ НЕКОИ ЧИСОВНО СКОПЈЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1082.734" dur="2.031"> ПОВЕЕ ПОВЕЕ ПОВЕЕ И МОРА ДА СМЕЕ ДА СЕ ДОБИРАМЕ НЕКОИ ЧИСОСНО СКОПЈЕ ПО ОВОЈ ПОГЛЕД. </text>
<text sub="clublinks" start="1084.767" dur="1.098"> МОРА ДА БИДЕМЕ НЕКОИ ЧИСОВНО СКОПЈЕ ПО ОВОЈ ДЕЛ. ТРОПИСКИ РАЗВОЈ ОВАА ОВА </text>
<text sub="clublinks" start="1085.867" dur="1.098"> ПО ОД ОВИЕ ПОГЛЕД. ТРОПИСКИ РАЗВОЈ ОВОЈ Е ЕДНО ЕДНИЦИСКИ ФАКТОР до </text>
<text sub="clublinks" start="1086.967" dur="0.632"> ТРОПИСКИ РАЗВОЈ ОВОЈ Е ЕДНО ИНТЕРЕСНИЧКИ ФАКТОР НА СИТЕ ОВОЈ ДРУГИ ДРУГИ </text>
<text sub="clublinks" start="1087.601" dur="2.598"> Е ЕДЕН ИНТЕРЕСИВЕН ФАКТОР СИТЕ ОВОЈ СИТЕ ДЕЦА ДА ГО ОБЕЗБЕДИТЕ ТРОПИСКИОТ РАЗВОЈ НА БА BЕ НЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1090.201" dur="0.331"> СИТЕ ОВОЈ ДВИЧКИ ПРИРАЧНИЦИ ДА ГО ОДГОВОРИТЕ ТРОПИСКИОТ РАЗВОЈ НА ОБЕЕ СО ТРЕБА ДА ГО ГОДИМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1090.534" dur="0.598"> ТРОПИСКИОТ РАЗВОЈ НА БАЕ, ТРЕБА ДА ГО ГОДИМЕ КУИЕТЕРСКИ УСЛОВИ </text>
<text sub="clublinks" start="1091.134" dur="1.498"> Имајте тенденција да ги видите КОИЕТЕРСКИ УСЛОВИ ОД ВО АТЛАНТИЧКОТО И ОВО Е СИТЕ СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1092.634" dur="2.631"> КУИЕТЕРСКИ УСЛОВИ ОД ВО АТЛАНТИЧКОТ И ОВИЕ СЕ РАСНО Е ШТО СЕ ОДГОВОРУВАМЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="1095.267" dur="0.932"> Атлантик и тоа навистина е она со што се занимаваме. ОД ЕДЕН СИСТЕМ ЗА ЛАТЛОВИ </text>
<text sub="clublinks" start="1096.201" dur="1.764"> Со што се занимаваме. ОВОЈ ЕДЕН СИСТЕМ ЗА ЛАТЛИЧНИОТ СИТЕ ОВДЕ ТОА КАКО САМО УПРАВУВАЧОТ ЦЕНТАР </text>
<text sub="clublinks" start="1097.967" dur="0.465"> ОВДЕ ЕДЕН СИСТЕМ ЗА ЛАТЕЛИ ОД ОВДЕ ТОА КАКО ЦЕНТРУВАЕ НА УПРАВУВАЕ САМО ЗА 10% шанса </text>
<text sub="clublinks" start="1098.434" dur="2.365"> ОВДЕ ТОА КАКО ЦЕНТРИ ЗА ХУРИКАНСКО СЕ ЗГОЛЕМУВА 10% ШАНСА ЗА РАЗВОЈ И МОЕ ДА СЕ РАБОТИ </text>
<text sub="clublinks" start="1100.801" dur="0.564"> ЗА 10% ШАНСА ЗА РАЗВОЈ И МОЕ ДА НЕ ГО ДРУИ ДОБРО. НЕ САКАМ </text>
<text sub="clublinks" start="1101.367" dur="2.498"> РАЗВОЈ И ДОГОВОР НЕ ГО ДРУИ ДОБРО. Не мислам дека ќе одам да видиме навистина </text>
<text sub="clublinks" start="1103.867" dur="0.998"> НЕ ГО ДОБИВ ДОБРО. Не мислам дека ќе одам да видиме навистина за развој </text>
<text sub="clublinks" start="1104.867" dur="0.565"> OЕ СМЕ ДА ГО ГОДИМЕ ОДГОВОРНО ЗА РАЗВОЈ ОД ОВИЕ ОВИЕ СЕ ПРАВО </text>
<text sub="clublinks" start="1105.434" dur="2.065"> РАЗВОЈ ОД ОВОЈ СЕ Е ПРИРАЧНИК НА СЛОБОДНО ПРЕСУДА ОГЛАСЕН РАЗВОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="1107.501" dur="1.598"> ОД ОВОЈ НЕ Е ПРИРАЧНИК НА СЛОБОДНО ПРЕСУДА ОДГОВОРЕН РАЗВОЈ ОД Источниот костум како што е добро. </text>
<text sub="clublinks" start="1109.101" dur="1.598"> СЛОБОДНО ПРЕСУДА ОДГОВОРНИОТ РАЗВОЈ ИЗВЕСТУВА ОД Источниот замок како добро. САМО САМО 20% шанса </text>
<text sub="clublinks" start="1110.701" dur="0.831"> ИСКЛУЧИТЕ НА Источниот костум како добро. САМО САМО 20% шанса за развој, толку многу далеку </text>
<text sub="clublinks" start="1111.534" dur="3.098"> САМО САМО 20% шанса за развој толку далеку од тропите се навистина реалистични </text>
<text sub="clublinks" start="1114.634" dur="0.431"> РАЗВОЈТЕ ПОВЕЕ ПРОТИВ ТРОПИЦИТЕ ИМА ДА СЕ СЕКОГАШ КУIЕТ </text>
<text sub="clublinks" start="1115.067" dur="0.598"> ТРОПИЦИТЕ ДА СЕ РЕЛИЧНО КУВЕТ ДАЛИ СЕ ДОБИВНИОТ ГОДИШНИОТ ГОЛЕМИ И КОИ Е СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1115.667" dur="2.598"> ДА СЕ МОНО ДОБИВОТ ГОДИШНИОТ ГОЛЕМИ И КОИ Е БИДЕ СЛУЧАНИТЕ ДЕЛОВИ ПОСЛЕДНИ ПО СЛЕДНИОТ 5 </text>
<text sub="clublinks" start="1118.267" dur="0.932"> ГОЛЕМИ ГО ДОБИВ И КОИ Е СЕ СЛУЧАТ ДЕЛОВИТЕ ДА СЕ СЛЕДАТ СЛЕДНИТЕ 5 дена или СО ДА СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1119.201" dur="0.598"> СЛУЧАЈНИ СЛУЧАНИ ПОВЕЕ ДА СЕ СЛЕДАТ СЕДНИТЕ 5 дена ИЛИ ДА СЕ ДА ОДИМЕ НАДВОРЕШЕ ЗА ВИДО ПРАВО </text>
<text sub="clublinks" start="1119.801" dur="2.431"> ДЕНИ ИЛИ ДА СЕ ДА ГО ОДВЕДУВАМ ДА СЕ СЕГА СЕГА СЕ СЕ ПОВЕЕ МОНО КЛУДИ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="1122.234" dur="3.098"> Ајде да излеземе надвор за вас, сега, сè уште, најтешко, во дополнувањето на 85 часови </text>
<text sub="clublinks" start="1125.334" dur="0.431"> СЕГА СЕ СЕГО НАЈДОБРИОТ КЛУДИ ВО УЧЕЕТО ЗА ПОВЕЕ НА УСЛОВИТЕ НА 85 УСЛОВИ НА 85 ДЕГРЕИ ДОГОВОРИ СЕ НА 71. </text>
<text sub="clublinks" start="1125.767" dur="1.098"> ПОВЕЕ НА ДВЕЕТО НА ДВЕЕТО НА 85 ДЕГРИ ДВЕ ПОГЛАВЈЕ Е НА 71. GЕ СМЕ ДАЛИ ДОБРА БРИЗА ОД НА </text>
<text sub="clublinks" start="1126.867" dur="2.998"> ПОГОЛЕМО ПОСЕТА Е НА 71. НЕГО ДОДИВИМЕ ДОБРА БРИЗА ОД ЈАРИТЕ ОД 14 МИЛИ ПО </text>
<text sub="clublinks" start="1129.867" dur="0.598"> OTЕ ДОБИВИ ДОБРА БРИЗА ОД ЈАРИТЕ ОД 14 ПОЧЕТНИЦИ 14 милји. ГОЛЕМО </text>
<text sub="clublinks" start="1130.467" dur="0.632"> ЈАРИТЕ ОД 14 ПОЧЕТНИЦИ 14 милји. ГОЛЕМ СВЕТСКА ТУКА. МОЕТЕ ДА ГИ ГЛАСАТ </text>
<text sub="clublinks" start="1131.101" dur="0.631"> ЧАС ГОЛЕМ СВЕТСКА ТУКА. МОЕТЕ ДА ГИ ГЛЕДАТЕ КЛУДОВИТЕ ДАКО ДА ГО ГО ДОДИМЕ МАРНИНГ </text>
<text sub="clublinks" start="1131.734" dur="2.498"> Сликајте ТУКА. МОЕТЕ ДА ГИ ГЛЕДАТЕ КЛУДОВИТЕ ДАКО ДА ГО ГО ДОДИМЕ ПОВТОРНИТЕ КЛУДИ ДОДЕЛНИ НЕКОИ ВИСОКИ КАМО </text>
<text sub="clublinks" start="1134.234" dur="0.798"> КЛУДОВИТЕ ДАКО ДА ГО ГО ДОДИМЕ МОORИТНИТЕ КЛУДИ ДОДАТ НЕКОИ високи часовници кои доаѓаат над врвот на тоа </text>
<text sub="clublinks" start="1135.034" dur="0.598"> КЛУЧНИ ДОГОВОРИ НИКОВИ ВИСОКИ КАНДЕРИ, КОГА ДА СЕ ПОГОЛЕМА НА ГОЛЕМОТО ОД ОВИЕ И ОВОЈ ДА СЕ ОСНОВА </text>
<text sub="clublinks" start="1135.634" dur="2.465"> СОДРPИНА ОД ДОВЕР ОД ОВИЕ И ОВИЕ ДА СЕ ОСНОВНИ ПРИМЕНА </text>
<text sub="clublinks" start="1138.101" dur="0.598"> И ТОА Е ДА СЕ ДОСТАПНО ДА СЕ СМЕСНО ПОСЕБНИ УСЛОВИ, СЕ САКАМЕ ДА СЕ ГЛЕДАМЕ НЕКОИ НЕКОГАШ ОВОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="1138.701" dur="2.098"> МНОГУ ПОСЕБНИ УСЛОВИ ДА СЕ МИСЛИМЕ ДЕКА Е ГО ГОДИМЕ НЕКОИ НЕКОЈ ПОВЕЕ ОД ОВОЈ ДА ГО ПОСТАВИМЕ ТИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1140.801" dur="0.831"> МИСЛИ WEЕ ВИЕ EЕ ГО ОДГОВЕДЕ НЕМА ПОВЕЕ ОВОЈ ПОСЛЕДНИК ДА ​​ГО ПОСТАВИМЕ ОВА ТЕМПЕРАТУРИ ДО 90-тите. </text>
<text sub="clublinks" start="1141.634" dur="3.198"> ПОСЛЕ ДА ГО ПОСТАВИТЕ ОВА ТЕМПЕРАТУРИ ДО 90-тите. 85 ПРАВО СЕГА КОГО ЛОТУС 79 </text>
<text sub="clublinks" start="1144.834" dur="2.531"> ТЕМПЕРАТУРИ ДО 90-тите. 85 ПРАВО СЕГА СЕКОЈ ЛОТУС 79 БУРНЕ СТАН 83 </text>
<text sub="clublinks" start="1147.367" dur="0.532"> 85 ПРАВЕТЕ СЕГА СИТЕ ЛОТУС 79 БОЕРНА СТАНИЦА 83 КАНИОН Езеро 90 АЛЕДНО ВО </text>
<text sub="clublinks" start="1147.901" dur="0.631"> БУNEЕ СТАН 83 КАНИОН Езеро 90 АЛЕДИНИ ВО ГОНЗАЛЕСНИ МНОГУ ПЕКОВИ НА СОНЦЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1148.534" dur="2.865"> Канионското езеро 90 АЛЕДИНИ ВО ГОНЗАЛИ МНОГУ ПЕЧАРИ ПОВЕЕ НА НЕВИЗИНИТЕ, има 91 година што растат извори, СЕКОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="1151.401" dur="0.931"> ГОНЗАЛНИ МНОГУ ПЕКОВИ ОД СОНЦЕТЕ ТОА 91 ПОДНЕСУВА НА ПОСЛЕДИ, СЕКОЈ И ДОГОВОР </text>
<text sub="clublinks" start="1152.334" dur="0.598"> 91 ПОГОЛОРУВА SPЕ НА ПЕЛИ, СЕКОЈ И МОUЕ И ДАКО ДА СЕ ДОБИВТЕ ДО ФАКТОР </text>
<text sub="clublinks" start="1152.934" dur="1.598"> И МОUЕ И ТОА ДА СЕ ДОБИВИ ДА СЕ ФАКТОР ВО ОВИЕ ДВЕ ПОСЕБНИ КОИ СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1154.534" dur="0.531"> И ТОГАШ ДА СЕ ОБИДИТЕ НА ФАКТОР ВО ОВИЕ ДВЕ ПОСЕБНИ КОИ СЕ СЕ СЕКОТ во 70-тите СЕГА, И </text>
<text sub="clublinks" start="1155.067" dur="1.698"> ВО ОВИЕ ДВЕ ПОСЕБНИ КОИ СЕ СЕТЕ ВО 70-тиот ПРАВ СЕГА, И ТИ STЕ ОД ОВИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1156.767" dur="0.565"> ВО 70-тите ПРАВ СЕГА, И ДА ОСТАНЕТЕ ДА СЕ ПОСТОИТЕ КОН КРАЈОТ НА НЕДЕЛАТА. ЕДНО НИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1157.334" dur="1.331"> STЕ ОД ОДГОВОРНОТО ПРАВО НА КРАЈОТ НА НЕДЕЛАТА. ЕДНА СМЕ ДА СЕ ДА СЕ НАДВРШИНИ И ПЕТОК </text>
<text sub="clublinks" start="1158.667" dur="2.198"> КРАЈ НА НЕДЕЛАТА. ЕДНА ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ НАДВИДЕТЕ И ПЕТОК FRЕ SEЕ ГО ГО ГО ГО УДИМЕ ДВЕ DЕТНИТЕ ПОСТАВИ </text>
<text sub="clublinks" start="1160.867" dur="1.632"> ПОДНЕСУВАМЕ НА ЧЕТВРТОК И ПЕТОК WEЕ SEЕ ГО ГО ГОДИМЕ ДЕЛИТЕ ПОИТИ ОД ОД ЛИЦА НА ГОДИНА. НО ВАС </text>
<text sub="clublinks" start="1162.501" dur="3.098"> SEЕ ВИДЕ ДЕКА ДВЕТНИТЕ ПОТЕЛИ ОД ОД ЛИЦА НА ГОЛЕМИ. Но, ставете ја оваа точка во време. ДА СЕ ОДГОВОРИ </text>
<text sub="clublinks" start="1165.601" dur="2.231"> ОД ОД ЛИТЕЛСКИ БИТ. Но, ставете ја оваа точка во време. GЕ СЕ ДА БИДЕ HЕТЕ. ПРЕДГОВОРНИ ГОТВОР </text>
<text sub="clublinks" start="1167.834" dur="1.131"> ТОА ПОГЛЕД ВО ВРЕМЕ. GЕ СЕ ДА БИДЕ HЕТЕ. ПОДДРШКА ПОДНЕСНИ ИНДЕКС НА ТОПЛАТА ЗА ТОПЛАНСКИ ТЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1168.967" dur="1.832"> ДА БИДЕ HЕЛИ. ПРЕДИЗВИКОТ ПОДНЕСУВАЕ НА ИНДЕКС НА ГОЛЕМИНА ДОДЕЛУВА SHЕ ДОДЕЛО ДА СЕ ПОДНЕСУВА ОД 100 г. </text>
<text sub="clublinks" start="1170.801" dur="2.298"> ИНДЕКС ДЕНЕС SHЕ ПОДНЕСУВА ОД 100 ГОДИНИ ДАЛИ ДА ГО ГО ГОДИМИМЕ ВИСОКИ ВО СЛОЕТЕТЕ 90-ти, но ќе видиме </text>
<text sub="clublinks" start="1173.101" dur="0.631"> 100 ДА ДА ДА ГО ГО ГО ГО ГОДИМЕ ВИСОКИТЕ ВО СЛОЕТЕТЕ 90-ти, НО SEЕ ЈА ГОДИМЕ ОВИЕ САМО САМО СВЕТНИ ТЕМПЕРАТУРИ </text>
<text sub="clublinks" start="1173.734" dur="1.298"> СЛЕДНИОТ 90-ти НЕ, SEЕ ТИЕ ОВИЕ САМО САМО ТЕМПЕРАТУРИ JЕМП ПОВЕЕ ДА СЕ ОТВОРИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1175.034" dur="3.198"> ПОВТОРНИТЕ ПОВЕЕ САМО ПОВЕЕ ПОВЕЕ СО ТЕМПЕРАТУРИТЕ БЕЗ КАКО ДЕЦАТА ЗА ВЕСНИЦИТЕ НА ЦЕЛИТЕЛИТЕ, бидејќи се толку многу </text>
<text sub="clublinks" start="1178.234" dur="1.231"> ЗАБЕЛЕШКО ДО МАРКОВОТО МАРК ЗА ПОДНЕСУВА, КАКО ДА СЕ ПОГОЛЕМИ МАКЕДОНСКО МУЗНОСТ. </text>
<text sub="clublinks" start="1179.467" dur="1.598"> Бидејќи има толку многу суровина, но има. ФУТУРИКУСТ ПОСТАВУВА КАЛО ДЕЦА </text>
<text sub="clublinks" start="1181.067" dur="1.032"> ХУМИДИТЕ ОД ОВИЕ. ФУТУРЕКТАСТ ПОСТАВУВА КАЛУДИ НА БЕЗБЕДНО ПОВЕЕ ПОВЕЕ ПОВЕЕ ОВАА </text>
<text sub="clublinks" start="1182.101" dur="0.531"> ФУТУРИКУСТ ПОСТАВУВА КЛУДИ НА БЕЗБЕДНО ПОВЕЕ НА ЛИТЕРСКИОТ ГОЛЕМИ ОД ОВОЈ ВЕЧЕР. МО COЕ ДА СЕ ДОБИМЕ НЕКОИ </text>
<text sub="clublinks" start="1182.634" dur="1.465"> ОВОЈ ВЕСНИК ПОДНЕСНИ ПОДНЕСНИ БИТ. МО COЕ ДА СМЕТЕ НИКОВИ СТОРМИ, ОД ЗАПАД ДА СЕ СМЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1184.101" dur="3.098"> ВЕЕ. МОЕ ДА СМЕТЕ НЕКОИ СТОРМИ ОД ЗАЕДНИЧКИТЕ СМЕ ДА ГО Гледаме што места им се допаѓаат </text>
<text sub="clublinks" start="1187.201" dur="1.131"> СТОРИИ ОД ЗАЕДНИЧКИ GЕ СЕ СМЕЕТЕ ДА ГЛЕДАМЕ ДА ГО СЛОБОДНИТЕ СЛОБОДНИ ПРОСТОРИТЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="1188.334" dur="0.598"> ВИДИТЕ ДА ГО СЛОБОДНИТЕ СЛОБОДНИ СТРУЧНИ ДЕЦА. Едвардс ПЛАТЕУ МОЕТЕ ДА ГО Гледате </text>
<text sub="clublinks" start="1188.934" dur="0.998"> СЕКОГАШ ЗЕМЈА. Едвард ПЛАТЕУ МОЕТЕ ДА ГИ Гледате неколку СТОРИИ ОД ОД ЗАПАД </text>
<text sub="clublinks" start="1189.934" dur="0.731"> Едвардс ПЛАТЕУ МОЕТЕ ДА ГО ГОДИТЕ МНОГУ ПРИКАЗНИ СТОРИИ ОД ОД ЗАПАДОТ ТОА ДА СЕ СЕ СЕ СЕ ПРИДОБИ </text>
<text sub="clublinks" start="1190.667" dur="2.398"> МНОГУ ПРИГОВОРИ ОД ОД ЗАПАДОТ БЕЗ БЕЗ БЕСПЛАТНО БЕЗ БЕСПЛАТНО. НЕ АНТИЦИРАТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1193.067" dur="2.132"> ТОА БЕЗ БЕЗ БЕСПЛАТНО БЕЗ АПАРТ. НЕ АНИТИЦИРАМЕ КОИ СЕКОЈ ДА СЕ ПРИСТАПУВА ПЕДНО </text>
<text sub="clublinks" start="1195.201" dur="2.498"> БРЗО. НЕ АНИТИЦИРАМЕ КОИ СЕКОЈ ДА СЕ ПРИСТАПУВА ПОДАТОК КОРИСТЕНА САН АНТОНИО И ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="1197.701" dur="2.831"> ТОА СЕКОЈ ДА СЕ ДОБИЕ ПОДНЕСУВА ДА СЕ КОРИСТЕ ДА САН АНТОНИО И ТОА Е СЕ СЛУЧАЈ ПРОТИВ УТРЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1200.534" dur="0.531"> УПОТРЕБА ДА САН АНТОНИО И КОИ Е СЛУЧАЈ ПРОТИВ ТОМОРО. ПРЕДЛОГ ЗА ДЕНЕС </text>
<text sub="clublinks" start="1201.067" dur="0.698"> BEЕ БИДЕ СЛУЧАЈ ПОТРОШНО ПОВТОРНО. ПРЕДГОВОР ЗА ДЕНЕС ОД 93. БРИЗАЈНИ СМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1201.767" dur="2.732"> ПАС ОДГОВОР ЗА ДЕНЕС ОД 93. БРИЗАЈНИТЕ ДА СЕ ГОДИМЕ НЕКОИ ДОБРА СОСТОЈБА ЗБОРИ </text>
<text sub="clublinks" start="1204.501" dur="0.564"> ОД 93. БРИЗИНИ СМЕ ДАЛИ НЕКОИ ДОБРА СОСТОЈБА СИТЕ СО 10 до 20 МИЛИ ПО ЧОС. </text>
<text sub="clublinks" start="1205.067" dur="2.665"> НЕКОИ ДОБРА СОСТОЈБА СИТЕ СО 10 до 20 МИЛИ ПО ЧУД. Индекс на топлина КОГАШ ОД 97 ДО </text>
<text sub="clublinks" start="1207.734" dur="3.098"> ДО 10 до 20 МИЛИ ПОД ЧАС. Индекс на топлина КОГАШ ОД 97 до 100. </text>
<text sub="clublinks" start="1210.834" dur="1.031"> ИНДЕКС НА ГОЛИМИНА СЕКОЈ ОД 97 до 100. 95 ВТОРНИК, 96 СРЕДНО, </text>
<text sub="clublinks" start="1211.867" dur="2.532"> 100. 95 ВТОРНИК, 96 СРЕДЕН, 98 ЧЕТВРТОК ЗАВРШНИ ДО 100 ПЕТОК </text>
<text sub="clublinks" start="1214.401" dur="2.931"> 95 ВТОРНИК, 96 СРЕДНО, 98 ЧЕТВРТОК ЗАВРШИ ДО 100 ПЕТОК И ВО 4-ти Јули СО ЛИТЕЛ </text>
<text sub="clublinks" start="1217.334" dur="0.598"> 98 ЧЕТВРТОК ЗАВРШИ ДО 100 ПЕТОК И ВО 4 ЈУЛИ СО МОНИОТ ГОЛЕМИ НА ОВОЈ. САКАМ ДА ГУМИМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1217.934" dur="2.398"> И ВО 4 ЈУЛИ СО ЛИЦА ГОЛЕМИ НА ОВОЈ. САМУМЕ ДА ГУМИМЕ ПРАВО НА ЦЕНТАР, КАКО НЕ Е ЕДНО </text>
<text sub="clublinks" start="1220.334" dur="0.898"> ГОЛЕМИ НА ОВОЈ. САМУМЕ ДА ГУМИМЕ ПРАВО НА ЦЕНТАР, КАКО НЕ Е ЕДНО СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1221.234" dur="4.565"> НЕ Е ЕДНО.АК НЕ Е ЕДНО >> БЛАГОДАРИТЕ БЛАГОДАРИТЕ ДА БИДЕТЕ ДА СЕ ДОБИТЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="1225.801" dur="2.898"> >> БЛАГОДАРНИ БЛАГОДАРИ ЗА потврда дека сте добредојдени. ВИЕ ГО ОДГОВОРИТЕ И ГО УДИТЕ 100 </text>
<text sub="clublinks" start="1228.701" dur="2.398"> ДА СЕ ДОБОДНО. ДАЛИ AЕ И ОБЕДИТЕ 100 ОВДЕ СО ТОА. ОВАА ДОБРО ДОБРО </text>
<text sub="clublinks" start="1231.101" dur="3.031"> ДАЛИ AЕ И ОБЕДИТЕ 100 ОВДЕ СО ТОА. ОВОЈ ПРИДРУЕН ДОБРА ЗА ВТОРИОТ СЕЗОНА НА КОНДАР </text>
<text sub="clublinks" start="1234.134" dur="0.931"> ТЕА СО ТОА. ОВОЈ ПРИДРУЕН ДОБРА ЗА ВТОРИОТ СЕЗОНА ВО ПОДНЕСЕ ЈУЛИ ШЕДЕЛНИ ДЕТАЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="1235.067" dur="0.598"> ЗА ВТОРИОТ СЕЗОН НА ДОДЕЛНИТЕ ЈУЛИ РАБОТНИ ДЕТАЛИ ДА СЕ КАКО ДА ГО БИДАТ И ДЕЗ БРИЈАНТ </text>
<text sub="clublinks" start="1235.667" dur="0.598"> JУЛИ ШЕДЕЛНИ ПОДАТОЦИ ПОДОБРУВААТ И БЕЈАНТ ДЕЗ ДЕЗ БЕСПЛАТНИ ПОСЕБНО ПРИДРУУВА HERЕ ОВДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1236.267" dur="169.298"> КОГА БРИАНТ И ДЕЗ ДИЗАВНО ПОДНЕСУВА ВЕРУВАЕ ОВДЕ ТУКА СЕ НА 10 ГОДИНИ ТРИ РАБОТ </text>
<text sub="clublinks" start="1405.567" dur="2.965"> ПОДНЕСУВА SЕ НА ПОВЕЕ ОВДЕ ТУКА Е НА 10 ГОДИНИ ОД ВТОРНИ РАБОТИТЕ >> Позитивни </text>
<text sub="clublinks" start="1409.566" dur="3.966"> СЛУЧАЈ СО СОВЕТНОСТ-19 СОДРИНИ ВО НАШИТЕ ПРИДОБИЛНИЦИ ЛОКАЛНИТЕ СИТЕ УЧИЛИШНИВИ ИСТАНИНИ ДА СЕ РАБОТАТ НЕКОГАШ ДОГОВОРИ </text>
<text sub="clublinks" start="1413.534" dur="0.898"> НАШИОТ СЛОБОДНИ ЛОКАЛНИ ВИСОКИ УЧИЛИШИНИТЕ ИЗВЕДУВАНИ ДА СЕ РАБОТЕТЕ НЕКОИ ДОДГОВОРИ КОН нив </text>
<text sub="clublinks" start="1414.434" dur="0.798"> Принудени да направат некои прилагодувања на нивните летни работи на Uудсон и </text>
<text sub="clublinks" start="1415.234" dur="0.731"> ДА СЕ ТОА ВЕДНИЧКИ РАБОТНИ РАБОТНИЦИ Jудсон и северозападните училишни дистрикти </text>
<text sub="clublinks" start="1415.967" dur="0.532"> РЕЗИМЕ РАБОТНИК РАБОТНИЦИ Jудсон и Нортхаист УЧИЛИШНИТЕ РЕСТИРИКИ ОДЛУГА ДА СЕ РАБОТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1416.501" dur="0.431"> РАБОТНИТЕ РАБОТНИЦИ НА УЧИЛИШНИОТ УЧИЛИШНИ РАБОТНИ РАБОТНИЦИ ДА СЕ РАЗГЛАСУВААТ СВОЕТО ЛЕТНА СИЛНА И </text>
<text sub="clublinks" start="1416.934" dur="2.031"> ОДЛУКА ДА ЗАПОЛНЕТЕ СИТЕ ЛЕКОВНИ СИЛНИ И ПРОГРАМИ ЗА УСЛОВНИ ПРОГРАМИ </text>
<text sub="clublinks" start="1418.967" dur="2.032"> ПРИРАЧНИКИ СИЛНИ И СОГЛАСНИ ПРОГРАМИ ПО ПОВЕЕ НА </text>
<text sub="clublinks" start="1421.001" dur="0.564"> ПРОГРАМИ ЗА УСЛОВНИ ПРИДОБИВИ ПОВЕЕ НА ГОЛЕМОТ тренер на Uудсон </text>
<text sub="clublinks" start="1421.567" dur="0.965"> НА ПОВЕЕТО НА ODУДСОНОТ ГЛАВНИОТ РОДНЕВНИ ВИЛИЈАМИ ДОГОВОРИ ДО </text>
<text sub="clublinks" start="1422.534" dur="0.598"> ВИЛИЈАМИТЕ НА РАБОВНИОТ РОДНЕВСКИ ПОВЕYЕ НА СВЕТСКИОТ UУДСОН РЕФИФИРИРА TOЕ ВО КАМПУСКИОТ ВЕСНИК. КАТИВОТ </text>
<text sub="clublinks" start="1423.134" dur="2.098"> РОДНЕВНИТЕ ВИЛИЈАМИ ПОВРЗАНИ СО ВЕСНИК НА КАМПУС. ПОВТОРНИКОТ КОИ СВЕТЕ НА УЧИЛИШТЕ ПРАВО </text>
<text sub="clublinks" start="1425.234" dur="0.898"> ВЕСНИК НА КАМПУС. ПОВТОРНИКОТ КОИ СВЕТЕ НА УЧИЛИШТЕ USTЕ СЕ ДА ГО ПОДНЕСУВА СВОЈ ЛЕСНИК </text>
<text sub="clublinks" start="1426.134" dur="2.931"> ТОА ПОВЕЕ НА УЧИЛИШТЕ USTЕ СЕ ДА ГО ОДГОВОРИ НЕГОВОТО ПРАВНА ПРОГРАМА ДА СЕ ДОГОВОР </text>
<text sub="clublinks" start="1429.067" dur="0.998"> SЕ ЈА ПОДНЕСУВА НЕГОВИОТ ПРОГРАМА НА ЛЕТО ДА СЕ ДОСТАВ ДА СЕКОЈ ДВИНИОТ 13-ти Јули, додека го следи </text>
<text sub="clublinks" start="1430.067" dur="1.532"> ПРОГРАМА ДО ДА СЕ НА МИСКИОТ САМО ЈУЛИ 13-ти ДОЛИ СЛЕДЕЕ НА СОСТОЈБАТА Северно источно училиште </text>
<text sub="clublinks" start="1431.601" dur="0.598"> 13-ти јули додека го следи состојбата Северно источен училиште УСЛУГИ ЗА ДИСТРИКТ СПОКЕСПЕРОН, АВБРЕЈ </text>
<text sub="clublinks" start="1432.201" dur="1.498"> СОСТОЈБА СОСТОЈБА НА СИТУРИТЕТО НА УЧИЛИШНИОТ УЧИЛИШТЕ РАБОТНИК, АВБРЕИСКИОТ КАНЦЕЛОР И СЕ ПОТВРДУВА ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="1433.701" dur="0.698"> ДИСТРИСКИОТ СПОКЕСПЕРСКИ, АВБЕРСКИ КАНЦЕЛОР И СЕ ДОБИВ ДЕКА СИТЕ ОСНОВИ УЧИЛИШНИ ДИСТРИКТИ </text>
<text sub="clublinks" start="1434.401" dur="2.531"> ПРОТИВ РЕПУБЛИКА МАКЕДОНСКО ПОТВРДУВА ШТО СИТЕ ОСНОВИ УЧИЛИШНИ ДИСТРИКТИ кои вклучуваат РЕГАН онсон </text>
<text sub="clublinks" start="1436.934" dur="1.031"> СИТЕ ОСНОВИ УЧИЛИШНИ ДИСТРИКТИ кои вклучуваат РЕГАН онсон ЦРЦЕ РУЛЕВЕЛТ ЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="1437.967" dur="0.598"> ВКЛУЧУВА РЕГАН РЕАГАН JOонсон ЦРЦЕILLИЛ РУСЕВЕЛТ ЛИ МАКАРТУР МАДИСОН, ALЕ ИСТО </text>
<text sub="clublinks" start="1438.567" dur="2.632"> CHURCHILL ROOSEVELT LEE MACARTHUR MADISON, ALЕ ENDЕ СЕ ТЕ СПИСИМЕ САМО ЛЕТ КАМП </text>
<text sub="clublinks" start="1441.201" dur="1.631"> МАКАРТУР МАДИСОН, Е СЕ исто така ќе го потрошиме нивниот летен камп, кој започнува ДЕНЕСНО ДА СЕКОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="1442.834" dur="2.331"> Поминете го нивниот летен кампер што започнува ДЕНЕС ЗА СЕКОЈ ЕДНА недела и ДА СЕ ДАМАМЕ ОВА </text>
<text sub="clublinks" start="1445.167" dur="0.532"> ПОЧЕТУВА ДЕНЕС ЗА САМО ЕДНА ВЕДЕЛОВ И ДА СЕ СМЕТЕ ДА СЕ ОВАА ВО ОД СЕРВИСЕД СИТЕ СИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1445.701" dur="0.498"> ЕДНА НЕДЕЛА И ДА СЕ ДАМАМЕ ОВАА ОД НЕВЕРИСЕД ИСТО СИТЕ УЧИЛИШТА ВО ОВОЈ ДИСТРИКТ </text>
<text sub="clublinks" start="1446.201" dur="0.464"> ВО ОД СЕРВИСЕД СИТЕ УЧИЛИШНИ УЧИЛИШТА ВО ОВОЈ ДИСТРИКТ ОД ОД СИТЕ УЛИЦИ </text>
<text sub="clublinks" start="1446.667" dur="0.998"> УЧИЛИШНИ ОД ОВОЈ ДИСТРИКТ ОД ОБЕЗБЕДУВАЕ НА СИТЕ УЛИЦИ УСЛОВНИ ПРОГРАМИ КАКО Добро </text>
<text sub="clublinks" start="1447.667" dur="3.198"> ПОДНЕСУВАЕ НА СИТЕ УСЛОВИ УСЛОВНИ ПРОГРАМИ КАКО ДОБРА ЗА СЛЕДНИТЕ 2 недели НЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1450.867" dur="3.132"> УСЛОВНИ ПРОГРАМИ КАКО ДОБРА ЗА СЛЕДНИТЕ 2 СЕДНИЦИ ОД ЗАШТИТА НА ВНИМАНИЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="1454.001" dur="2.964"> ЗА СЛЕДНИТЕ 2 ВЕДЕЛИ ОД ЗАШТИТА НА ВНИМАНИЕ. >> Добро, знаете </text>
<text sub="clublinks" start="1457.3" dur="2.432"> 3,50 САМО ДОБИВНА ПИА ПИА ПОДНЕСУВА СВЕТСКО СВЕТЛОВО И ТОА ПО МНОГУ ЛАПИ </text>
<text sub="clublinks" start="1459.734" dur="1.965"> Бидејќи осветлување и потоа после неколку круга, тие треба да престанат да завршат, но потоа тие </text>
<text sub="clublinks" start="1461.701" dur="2.098"> ПО МНОГУ ЛАПИ ДА МОАТ ДА СЕ СТАПАТ ДА СЕ ПРОДОЛИ ДА ГО ПОВРДИМЕ, НО КОГА ДА ГО УПОТРЕБА УБАВОТ. ПО ТИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1463.801" dur="2.931"> СТОПАТ ДА ГО ПОВРДИМЕ, ТОАКО МОЕТЕ ДАЛИ УЛОГА ВО ПОДГОВОР. ПО ДОГОВОРИТЕ ДА СИ ДА СЕ СМЕЕТЕ ОСТАВУВА ДО ГО ПОДГОТОВО ДА </text>
<text sub="clublinks" start="1466.734" dur="0.565"> ДОБАРНА УЛОГА ВО ПОДГОВОР. ПО ДОГОВЕТЕ ДА СЕ ДА СЕ СМЕЕТЕ ДИ СЕ ПОДГОТВИ ДА ГО ОДДЕТЕ ОД ГОЛЕМА УМБЕЛЕЛА </text>
<text sub="clublinks" start="1467.301" dur="2.131"> ДОДАМ ДА СЕ ДА СИ ДИСИРАНА ПОДГОТВЕНА ДА ГО ОДГОВОРИ ОД ГОЛЕМИ УМБЕРЕЛА НАДВОРЕШНИ ВЕДНИЧКИ СЕМА </text>
<text sub="clublinks" start="1469.434" dur="3.065"> ОД ОД ГОЛЕМА УМБЕРЛАС ДО СЕДНИЦИТЕ НА СЕДНИЦИТЕ ДА СЕ ПРАВИ ОД ЛАП 80 РЕINИНСКИ ПРИЕБУС </text>
<text sub="clublinks" start="1472.501" dur="0.331"> ВЕДНИЧКИ СЕЕМИ ДА СЕ ПРАВИ ОД СЛОА 80 ПОВЕЕ ПРИЕБУС ПРЕДВИДНА РАБОТА, </text>
<text sub="clublinks" start="1472.834" dur="0.631"> ОД ЛАП 80 РЕИНЦИСКО ПРИЕБУС ПРЕДВЕДНА РАБОТА, РИАН ПРЕД СПЕЦИЈА ОД 22НД ВО </text>
<text sub="clublinks" start="1473.467" dur="2.165"> ПРЕДВОДНА РАБОТА, РИАН ПРЕД СПЕЦИЈА ОД 22ND ВО ТУННЕЛОТ ТУРНЕР ВАА </text>
<text sub="clublinks" start="1475.634" dur="0.298"> РИЈАН СПЕЦИЈА ОД 22НД ВО ТУННЕЛ ТУРНЕР СО ВРЕМЕ НА ВНИМАНИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1475.934" dur="2.931"> ПОВЕERЕТО НА ТУННЕЛОТ СЕ ПОДНЕСУВА НА ПРЕДМЕТНИОТ БУББА ДА СЕ ПОГОЛЕМА </text>
<text sub="clublinks" start="1478.867" dur="0.632"> ПРЕДМЕТНИОТ БУББА Е ДА СЕ ПОГОЛЕМЕ ДА СЕ ДА СЕ ДОБИВИ </text>
<text sub="clublinks" start="1479.501" dur="1.064"> БУББАТА Е САМО ПОГОЛЕМЕ ДА СЕ ПОГОЛЕМУ ДА СЕ СТРУЧИ СО 16-годишна лева страна до ОД МАРТИН </text>
<text sub="clublinks" start="1480.567" dur="3.032"> ГО СВЕДИ СТИКИ ДО 16 ОД ДА ОД МАРТИН ТРИТЕКС јуниорски јами во ДЕНА </text>
<text sub="clublinks" start="1483.601" dur="0.998"> СТИКИ НА 16 ДЕЛ ОД ДА ОД МАРТИНСКИТЕ ПРАВИЛНИ ГОЛИЦИ ВО ДЕНСКИОТ ХАМЛИН </text>
<text sub="clublinks" start="1484.601" dur="0.631"> ВИСТИНСКИТЕ ЈУНИОРНИ ГРАДИ ВО ДЕНИОТ ХАМЛИН ГО СПОЛНЕТЕ ГО ВИДОВИОТ РИЗИК НА ПОВИК </text>
<text sub="clublinks" start="1485.234" dur="1.798"> ХАМЛИН ГО ПРОДОЛУВА ВИД РИДИОТ РИЗИК НА ПОВТОРНИОТ ПОБЕДУВА ДА ГО ПОБЕДИ ДРУГИТЕ ДРАВНИОТ </text>
<text sub="clublinks" start="1487.034" dur="1.198"> ВИДОВИОТ РИЗИК НА ПОВТОРНИОТ ПОВЕЕ ОД ЈА ДОБИВ РАЦИТЕ ДР STАВНИОТ ДА НЕ СЕ ДОБИВ ДОДЕЛНИОТ ПОБЕДА НЕГОВИОТ ПОБЕДИ </text>
<text sub="clublinks" start="1488.234" dur="3.198"> ПОБЕДИ НА ДРАВИТЕ ДР STАВНИОТ НАДВОРЕШНО ДА НЕ СЕ СЛУЧИТЕ НЕГОВИОТ ПОБЕДА НА СЕЗОНАТА И Е 6-ти НА </text>
<text sub="clublinks" start="1491.434" dur="2.931"> НЕ СЕ ДОБИВИТЕ НЕГОВИОТ ПОБЕДА НА СЕЗОНАТА И Е 6-та по Посконо. </text>
<text sub="clublinks" start="1494.367" dur="3.032"> СЕЗОНОТ И Е 6-ти ПОКОНО. AND И СЕ ПРОДАВ ДА ДЕЛОВИТЕ Е </text>
<text sub="clublinks" start="1497.401" dur="1.131"> ПОКОНО. >> И ПРОДАБА ДА ПРИЈАТЕЛИТЕ RESе ги продолжат нивните 2019 година </text>
<text sub="clublinks" start="1498.534" dur="1.998"> >> И ПРОДАБА ДА ПРИЈАТЕЛИТЕ UMЕ ПРОДОЛУВААТ СЕЗОНАТА 2019 2020 година на 31-ви јули во </text>
<text sub="clublinks" start="1500.534" dur="0.531"> ПРОДОЛУВАТЕ СЕЗОНАТА СЕДНА 2019 ГОДИНА НА МАКЕДОНИЈА 2020 2020 година на 31 јули во обезбедувањето на животната средина </text>
<text sub="clublinks" start="1501.067" dur="0.698"> Сезона од 2020 година на 31-ви јули во скурната околина ОБЕЗБЕДУВА ЗА НБА, СВЕТСКИ СВЕТ </text>
<text sub="clublinks" start="1501.767" dur="2.765"> ОБВРСКО ОБВРСКО ОБЕЗБЕДУВА ЗА НБА, СВЕТСКИОТ СВЕТСКИ СПОРТСКИ КОМПЛЕКС ВО ДИЗНЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1504.534" dur="0.465"> ЗА НБА, СВЕТСКИОТ СВЕТСКИ СПОРТСКИ КОМПЛЕКС НА ДНЕВНИ СВЕТ ВО ОРЛАНДО, ОВА </text>
<text sub="clublinks" start="1505.001" dur="2.764"> НА СПОРТСКО КОМПЛЕКС НА ДИСНЕЈ СВЕТ ВО ОРЛАНДО, ОВАА ВЕРТИЧНО. ПОСЛЕДНА 31 Јули </text>
<text sub="clublinks" start="1507.767" dur="1.898"> СВЕТ ВО ОРЛАНДО, ОВОЈ ВЕРТИЧКИ. ПОСЛЕДНИОТ 31 ЈУЛИ ПРОТИВ </text>
<text sub="clublinks" start="1509.667" dur="0.398"> ВЕРТИКАЛНО. ПОСЛЕДНИОТ 31 ЈУЛИ ПРОТИВ САКРАМЕНТО, ЦАРИ. </text>
<text sub="clublinks" start="1510.067" dur="1.432"> Против сакраменто, кралевите. И САМО САМО Е Е </text>
<text sub="clublinks" start="1511.501" dur="1.198"> САКРАМЕНТО, ЦАРИ. И САМО САМО WЕ PLЕ ИМАТЕ ЕДНА ИГРА НА ONИВО ПРАВО </text>
<text sub="clublinks" start="1512.701" dur="0.598"> >> И САМО ПОСЕБНИТЕ ПОВЕЕ OЕ ИГРАТЕ ЕДЕН ИГРА НА IVEИВО ПРАВО ТУКА на КСАТ на 12 август </text>
<text sub="clublinks" start="1513.301" dur="2.431"> Одиграјте ЕДНА ИГРА НА LИВО ПРАВО ТУКА НА КСАТ 12 НА 9-ти август ПРОТИВ НОВИ ОРЛЕАНИ </text>
<text sub="clublinks" start="1515.734" dur="1.231"> ОВДЕ НА КСАТ 12 НА 9 август ПРОТИВ НОВИ ОРЛЕАНИ ПЕЛИКАНИ НА </text>
<text sub="clublinks" start="1516.967" dur="0.698"> ПРОТИВ НОВИ ОРЛЕАНИ ПЕЛИКАНИ НА 2 ОКЛОК. </text>
<text sub="clublinks" start="1517.667" dur="0.498"> ПЕЛИКАНИ НА 2 О'КЛОК. СПИСИ СИТЕ 8 игри </text>
<text sub="clublinks" start="1518.167" dur="2.498"> 2 О'КЛОК. СПИСИ СИТЕ 8 ИГРИ ПОВТОРНО ДА СЕЗОНА ПРОТИВ </text>
<text sub="clublinks" start="1520.667" dur="0.498"> >> СПИСИ СИТЕ 8 ИГРИ ПОВТОРНО ДА СЕЗОНАТА ПРОТИВ УТАХ ЈАZЗ НА </text>
<text sub="clublinks" start="1521.167" dur="3.032"> ПОВТОРНО ДО СЕЗОНОТ ПРОТИВ УТАХ AZАZЗ НА 13-ти август ДА ГО ГОДИШ ДА МОЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1524.201" dur="1.831"> УТАХ AZАZЗ НА 13-ти август ДА ГО ГОДИМЕ СЕ МОЕ ДА ГИ ОБИДЕТЕ СИТЕ 22 Сезона ПЛАЈОФ </text>
<text sub="clublinks" start="1526.034" dur="1.898"> 13-ти август ДА ГОДИТЕ ДА СЕ МОЕ ДА ГИ ОБИДИТЕ СИТЕ ДЕЛОВИОТ 22 СЕASАНСКИ ПРЕДИЗВИК. SPЕ SPЕ СВЕТИ </text>
<text sub="clublinks" start="1527.934" dur="0.798"> ОБИДЕТЕ СИТЕ 22 СЕЗОНСКИ ПЛАТИОВИ СТРИРАЈ. СПУРЦИТЕ RESЕ ПОДГОТВУВААТ СИТЕ СЕЗОН 4 ИГРИ </text>
<text sub="clublinks" start="1528.734" dur="1.231"> ПОСТАВИТЕ СИТЕ. СПУРЦИТЕ ILLЕ ПРОДОЛУВААТ НА НЕГОВИТЕ СЕЗОНИ 4 ИГРИ ПО ГО ГРИZАЛНИТЕ МЕМФИ </text>
<text sub="clublinks" start="1529.967" dur="1.198"> ПРОДОЛИТЕ НА НЕГОВИТЕ СЕЗОН 4 ИГРИ ПО МИМФИ ГРИЗАЛИ КОЈ НА 8-ГО И ФИНАЛНО </text>
<text sub="clublinks" start="1531.167" dur="0.565"> ПОГЛЕДНЕТЕ НА МЕМФИ ГРИЗЗИЛИ КОЈ НА 8-та И ЗАВРШНА ПОЛИТИЧКА СПОТ ВО Западна </text>
<text sub="clublinks" start="1531.734" dur="0.598"> КОЈ НА 8-та И ЗАВРШНА ПОЛИТИЧКА СПОТ ВО ЗАПАДНА КОНФЕРЕНЦИЈА И СУПИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1532.334" dur="0.765"> ПЛАТИОНА СПОТ ВО ЗАПАДНА КОНФЕРЕНЦИЈА И СПУРИТЕ ДА СЕ ЈАВИТЕ ИГРА ПРО ГРИЗАЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="1533.101" dur="2.998"> КОНФЕРЕНЦИЈА И СПУРИ WЕ СЕ ИГРА ПРОТИВ ПРОИЗВОДИТЕ ГРИЗЗЛИИ ДА СЕКОЈ. </text>
<text sub="clublinks" start="1536.101" dur="1.764"> САБО ИГРА ПРОТИВ ГРИЗАЛНИТЕ ПРИРАЧНИК ЗА ГОДИНА. Обидете се и направете го </text>
<text sub="clublinks" start="1537.867" dur="0.298"> РАЗГОВОР ЗА АВГУСТ ВТОР. Обидете се и искористете ја таа група. </text>
<text sub="clublinks" start="1538.167" dur="0.598"> Обидете се и искористете ја таа група. >> ДАВИД СЕРВИ: ОВДЕ ЛУ AЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1538.767" dur="2.332"> ОВА ГРУНД. >> ДАВИД СЕРВИ: ОВДЕ Е ПОГЛЕД НА НЕГОВИОТ ПРВ ПРИРАЧНИК ПРИРАЧНИК </text>
<text sub="clublinks" start="1541.101" dur="0.531"> >> ДАВИД СЕРВИ: ОВДЕ Е ПОГЛЕД НА ПРВИОТ ПРИРАЧНИК ПРИРАЧНИК ЗА САМО САМО 8 </text>
<text sub="clublinks" start="1541.634" dur="1.998"> НА СВОЈОТ ПРВИОТ СОВЕТНИ ПРИРАЧНИК ЗА САМО САМО САМО 8 ИГРИ, САКРАМЕНТО, МЕМФИС, </text>
<text sub="clublinks" start="1543.634" dur="0.631"> ЗА ВАША САМО САМО 8 ГИМИ, САКРАМЕНТО, МЕМФИ, ФИЛАДЕЛФИЈА, ДЕНВЕР, УТАХ, НОВ </text>
<text sub="clublinks" start="1544.267" dur="1.998"> ИГРИ, САКРАМЕНТО, МЕМФИЗА, ФИЛАДЕЛФИЈА, ДЕНВЕР, УТАХ, NEWУ ОРЛЕАНИ. НА КСАТ 12 И ХУСТОН </text>
<text sub="clublinks" start="1546.267" dur="2.098"> ФИЛАДЕЛФИЈА, ДЕНВЕР, УТАХ, NEWУ ОРЛЕАНИ. НА КСАТ 12 И ХУСТОН И УТАХ НА ТИЕ АКТУЕЛНО А </text>
<text sub="clublinks" start="1548.367" dur="3.198"> Орлеанс. НА КСАТ 12 И ХУСТОН И УТАХ НА СВЕТИТЕ АКТУЕЛНО ПРАВО ДА СЕ РАЗБИРАТЕ СВОЕ НЕДНИК </text>
<text sub="clublinks" start="1551.567" dur="0.732"> И УТАХ НА НИВНИТЕ АКТУЕЛНО ПОДРАЧЈЕ ДА СЕ РАЗБИРАТЕ ВО СВЕТИ НЕДЕЛА И ПЕТОК МЕМИФИ </text>
<text sub="clublinks" start="1552.301" dur="0.398"> ПОВЕЕ ДА СЕ СОВЕТИ НЕДЕЛНИК И ПОНЕД ПОНЕДНИЧКИ МЕМФИ И ФИЛАДЕЛФИЈА. </text>
<text sub="clublinks" start="1552.701" dur="2.798"> И Вторник Мемфија и ФИЛАДЕЛФИЈА. Проверете го напојува од Дејвис </text>
<text sub="clublinks" start="1555.501" dur="2.131"> И ФИЛАДЕЛФИЈА. Проверете го напојуван од Vубовта на Дејвис. </text>
<text sub="clublinks" start="1557.634" dur="1.231"> Проверете го напојуван од Vубовта на Дејвис. >> ДАВИД СЕРВИ: формулар </text>
<text sub="clublinks" start="1558.867" dur="0.998"> ЈА САКА. >> ДАВИД СЕРВИ: ПОВЕЕНА COWBOYS STвезда Стар Дез БРИЈАНТ направи А </text>
<text sub="clublinks" start="1559.867" dur="1.098"> >> ДАВИД СЕРВИ: ПОВЕЕТЕ COWBOYS ARвезда Стар Дез БРИЈАНТ СЕ ПРОДАВ СТОП ВО САН АНТОНИО </text>
<text sub="clublinks" start="1560.967" dur="1.098"> COWBOYS STAR DEZ BRYANT ПОСТАВИ СТОП ВО САН АНТОНИО ГОДИНА ВИДЕЛОТ ВО ФАКТ </text>
<text sub="clublinks" start="1562.067" dur="0.832"> СТОПАТ ВО САН АНТОНИО ГОДИНА СЕДМИЦАТА ВО ФАКТ, ИМ ДОСТАВИ ОД ОВОЈ ДВЕТЕР НАДВОРЕШЕН САБО </text>
<text sub="clublinks" start="1562.901" dur="3.031"> НЕДЕЛА НА ДЕЛОВНИК ИМ ПОДНЕСУВА ОВОЈ ДВЕТЕР НАДВОРЕШЕН САБОДНИК ПОСЛО ДА СЕ ПРАШАЕ СИТЕ ПРАВИ ПЕСИ </text>
<text sub="clublinks" start="1565.934" dur="0.998"> ОВОЈ ДВЕТЕРНИ СЕДНИ САБОДНИ ПОСЛЕДУВА ASЕ ПРАШАЕ ПОСТОИ КУРСКИ ПЕСЛОВИ ВО САН АНТОНИО, ДА СЕ ДОБИМЕ НЕКОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="1566.934" dur="0.565"> ПОСТОЕ ДА СЕ ПРАШАЕ QЕ ВИСТИНСКИ ПУСИ ВО САН АНТОНИО, ДА СЕ ДАБОМЕ НЕКОИ РАБОТА. ПОДРАЧЈЕ КАРТЕРБАКИ ОД </text>
<text sub="clublinks" start="1567.501" dur="1.664"> ВО САН АНТОНИО, САМО ДОБИВАТЕ НЕКОИ РАБОТА. ПОДРАЧЈЕ КАРТЕРБАКИ ОД КОГА СО ГОЛЕМИНСКО УЧИЛИШТЕ И КОЛЕГ </text>
<text sub="clublinks" start="1569.167" dur="3.032"> РАБОТА. ПОДРАЧЈЕ КАРТЕРБАКИ ОД КОГО СО ГОЛЕМСКО УЧИЛИШТЕ И КОЛЕГ СЕ ОДГОВОРИТЕ ТОА ОД 8 ПОСЛЕДНИЦИ </text>
<text sub="clublinks" start="1572.201" dur="1.264"> КОГО СО ГОЛЕМСКО УЧИЛИШТЕ И КОЛЕГ ОД ОДГОВОР ОД ТЕК ОД 8 ДОСТОРНО НО ДА СЕ ПРОДОЛНИ </text>
<text sub="clublinks" start="1573.467" dur="2.465"> ОДГОВОРНО ДОГОВОР ОД 8 ПОСЛЕДНО НО ДОСТАВУВА ОВОЈ СЛИКА СО САН АНТОНИО </text>
<text sub="clublinks" start="1575.934" dur="0.931"> НОВА ДА ГО ПОСТАВУВА ОВОЈ СВЕТ СО САН АНТОНИО ДУКС ЕЛИТЕ А 7 НА 7 СУКАТ </text>
<text sub="clublinks" start="1576.867" dur="0.565"> ОВОЈ СВЕД СО САН АНТОНИО ДУКС ЕЛИТЕА А 7 НА 7 СКУКАТЕ СЕ СЛУЧУВА НЕ МОЕ ДА СЕ ДОБИВИ </text>
<text sub="clublinks" start="1577.434" dur="2.665"> ДУКСИ ЕЛИТЕ А 7 НА 7 СВЕТСКИ ДЕКА ДА НЕ МОЕ ДА СЕ РАБОТИТЕ THEУБОВ И JOЕКО МОРА ДА РАБОТИ </text>
<text sub="clublinks" start="1580.101" dur="0.664"> СУДЕЕ НЕ МОЕ ДА СЕ РАБОТИ THEУБОВ И ANDЕКО МОADЕ ДА РАБОТИ СО </text>
<text sub="clublinks" start="1580.767" dur="2.232"> LOУБОВОТ И РАБОТЕ СЕ РАБОТЕ СО СЕТЕ ЕДНА СО НИВНИОТ МЕСТА </text>
<text sub="clublinks" start="1583.001" dur="3.198"> ОД СО нив, ЕДНА НА ЧЛЕНОВИТЕ ЧОВЕЧНИ ЧЛЕНОВИ ПОСТОИТЕ ОВА. ДЕЗ </text>
<text sub="clublinks" start="1586.201" dur="3.164"> СИТЕ САМО ЕДНО нивни членки на нивната месо го поставиле ова. ДЕЗ АДРЕСА. </text>
<text sub="clublinks" start="1590.8" dur="4.499"> >> ДАКО НЕ LИВЕТЕ ВО ОДГОВОР. ЗА мене ... </text>
<text sub="clublinks" start="1596.866" dur="2.766"> СЕКОЈ НЕКОИ ВАШИТЕ ПРИЈАТЕЛИ И ЗНАМЕ ШТО САМО ВАШИТЕ ПРИЈАТЕЛИ ДА СЕ ОБЕДУВА </text>
<text sub="clublinks" start="1599.634" dur="0.131"> И ДА ЗНАМА КАКО ВАШИТЕ ПРИЈАТЕЛИ се надеваат дека тоа ... </text>
<text sub="clublinks" start="1599.767" dur="2.698"> Се надевам дека ние ... СИТЕ ВРЕМЕ И НЕ САКАМ ДА СЕ ДРАВА </text>
<text sub="clublinks" start="1602.467" dur="3.232"> ... СИТЕ ВРЕМЕ И НЕ САКАТЕ ДА СЕ ДРААМ ПРАВОТО СЕ, но НЕ ЗНАЕМЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="1605.701" dur="3.098"> СИТЕ ВРЕМЕ И НЕ САКАТЕ ДА СЕ РАБОТИТЕ ПРАВО СЕ, но НЕ ЗНАЕМЕ. НЕ МОЕТЕ ДА СЕ ДОБИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1608.801" dur="0.731"> ПРАВОТО СЕ, но МОUTЕМЕ. НЕ МОЕТЕ ДА СЕ ДА ГО ПОГЛАВУВАТЕТЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="1609.534" dur="3.198"> НЕ МОЕТЕ ДА СЕ ДА ГО ПОГЛАВУВАТЕТЕ. ЗНАЕТЕ, СИТЕ СИТЕ ОСНОВИ </text>
<text sub="clublinks" start="1612.734" dur="3.031"> ДО НЕМА ВРЕМЕ. ДА ЗНАЕТЕ, СЕКОГАШ СИТЕ НА ГЛАВА. </text>
<text sub="clublinks" start="1615.767" dur="2.232"> ДА ЗНАЕТЕ, СЕКОГАШ СИТЕ НА ГЛАВА. ПАРМАУНТИ ЛИЦА МИСЛА </text>
<text sub="clublinks" start="1618.001" dur="2.098"> Глава. ПАРМАУНТИ ЛИЦА ВЛАГАТ САМО ПАТ. </text>
<text sub="clublinks" start="1620.101" dur="5.064"> ПАРМАУНТИ ЛИЦА ВЛАГАТ САМО ПАТ. >> ОДДЕ ДА ГО ДАМАТЕ А </text>
<text sub="clublinks" start="1625.167" dur="0.565"> ИСТ НАЧИН. >> ОДБЕ ДА ДА ГО ДА СЕ ДА СЕ> ОВИЕ ДОГОВОРНО ПРАВО ДА СЕ ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="1625.734" dur="1.031"> >> ОДБЕ ДА ДА ГОДИТЕТЕ А> КОГА ГРАYАНО ПРАВО ОВОЈ ДЕКА ИМА ПОРАБОТКА САМО ДА СЕ УБИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1626.767" dur="2.032"> >> ОВА ДОМАНО ПРАВО ОВОЈ ДЕКОЈ ПРИРАЧНИК ПРАШАА ДА СЕ СМЕЕ ОГЛАСНО ВРАБОТУВАЕ КОИ Е ГОЛЕМО ПОРАКА. </text>
<text sub="clublinks" start="1628.801" dur="0.564"> ПОВЕЕ СО ПОВЕЕ ДА СЕ ОГЛАСИ ОГОЛНО ВРАБОТУВА THЕ, КОИ Е ВЕЛИНА ПОРАКА. ПОБЕДНЕТЕ ОД НЕГАТИВНИОТ САМО </text>
<text sub="clublinks" start="1629.367" dur="2.598"> ИМПАКТИТЕ ТОА Е ГОЛЕМА ПОРАКА. ПОБЕДНЕТЕ ОД НЕГАТИВНИОТ САМО КОНЦЕНТРАТ ЗА ДОБРИТЕ СЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="1637.766" dur="1.733"> ЗБИРУВА OFЕ НА КОИ СЕ ЗАГРУУВА СО МО CЕ, ДА, НЕ Е ДЕМОВЕДНО БЕЗБЕДНОСТО БЕГАШ, НЕ СЕ ДОСТАВА </text>
<text sub="clublinks" start="1639.501" dur="2.031"> КАСТ, ДА, НЕВЕРОЈАТНО БЕЗБЕДНО ИСПОСТАВУВА BЕ, но сè уште продолжува на новостите на пладне, КАКО НОВ </text>
<text sub="clublinks" start="1641.534" dur="0.631"> НИКОГАШНО НО ДОГОВОРОТ ПОГЛЕД НА ВЕСТИТЕ НА ПЕСНИК, КАКО СЕ ИСПОЛНУВА НОВА ТЕХНОЛОГИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="1642.167" dur="2.665"> ВЕСНИЦИ НА пладне, КАКО НОВА ТЕХНОЛОГИЈА СЕ ИСПОЛНУВА ЗА ДА СЕ ОБЕЗБЕДУВА ДЕКА ИСКУСТВО А </text>
<text sub="clublinks" start="1644.834" dur="1.431"> ТЕХНОЛОГИЈАТА СЕ ИСПОЛНУВА ЗА ДА СЕ ОБЕЗБЕДИ ДЕКА ИСКУСТВО ЛИЦА </text>
<text sub="clublinks" start="1646.267" dur="0.298"> ДА СЕ ОБЕЗБЕДИТЕ ДЕКА ИСКУСТВО ПОПОЛНУВАЕ НА ЛИТЛОТ БИТ. </text>
<text sub="clublinks" start="1646.567" dur="0.565"> ЛЕТЕЛ БИТ ЛЕСНИК. Дејвид СЕРВИ: И САД </text>
<text sub="clublinks" start="1647.134" dur="0.498"> БИТ ЛЕСНИК. >> ДАВИД СЕРВИ: И НАДВОРЕШНИОТ СУД НА БОЛКИ БАЛКУ А. </text>
<text sub="clublinks" start="1647.634" dur="1.565"> >> ДАВИД СЕРВИ: И НАДВОРЕШНИОТ СУД НА БОЛКИ БЛОКИРАНА ЗАКОН ЗА АВТОРЦИЈА НА Луизијана ШТО Е </text>
<text sub="clublinks" start="1649.201" dur="0.531"> СУПРЕМСКИОТ СУД БЛОКИРАЛЕ ЗАКОН ЗА АВТОРЦИЈА НА Луизијана, ШТО Е СЕ СЕ ПРИМЕ ДА ЈА СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1649.734" dur="162.031"> ЗАКОН ЗА АВТОРЦИЈА НА Луизијана ШТО СЕ ДА СЕ ПРИМЕ ДА ЈА ПОСТОИ ДА СЕ ПОСТОИ </text>
<text sub="clublinks" start="1811.767" dur="0.898"> HAЕ БИДЕ ДА СЕ ДА ЈА ПОСТАВИ ДА СЕ НАГРАДИ ДОГОВЕРИТЕ >> ДАВИД СЕРВИ: СУПРЕМОТ </text>
<text sub="clublinks" start="1812.667" dur="1.932"> ПОСТАВНИ СИТЕ ДОГОВОЛИТЕ >> ДАВИД СЕРВИ: СУПРЕМОТ СУД БЛОКИРАЛЕ ЛАВИЗАНСКО ЗАКОН </text>
<text sub="clublinks" start="1814.601" dur="0.698"> >> ДАВИД СЕРВИ: СВЕТСКИОТ СУД БЛОКИРАЛЕ ЛАВИЗАНСКО ЗАКОНОТ, ОВОЈ OUЕ БЕСПЛАТНИ СЕКОЈ СЕКОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="1815.301" dur="0.931"> СУД БЛОКИРАЛ ЛАВИСИЈАНСКО ПРАВО, КОГО Е БЕСПЛАТНИ СЕКОГАШ СЕКОЈ АВТОРТИВНА КЛИНИКА ВО ОВОЈ ДРАВА </text>
<text sub="clublinks" start="1816.234" dur="0.531"> ТОА CLЕ БЕСПЛАТНИ СЕКОЈ СЕКОГАШ АБОРЦИНА КЛИНИКА ВО ОВОЈ ДРАВНИОТ ПРАВОЛНИК он Робертс </text>
<text sub="clublinks" start="1816.767" dur="1.665"> АБОРЦИЈА КЛИНИКА ВО ОВОЈ ДРАВНО ПРАВДА НА ПОЛИТИЧНИЦИ BERон РОБЕРС ЗАЕДНИЦА 4 ЛИБЕРАЛНИ КОЛЕГИИ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="1818.434" dur="2.998"> ПРАВДА НА ПОВРШИНИОТ BERон РОБЕРС ЗАЕДНИЦА 4 ЛИБЕРАЛНИ КОЛАГИИ ВО РЕЗУЛАТУВА THЕ ОД ПРАВИЛНИОТ ПРАВИЛНИК </text>
<text sub="clublinks" start="1821.434" dur="1.431"> ЗАБАВУВАЕ НА 4 ЛИБЕРАЛНИ КОЛЕГИ ВО РЕШУВАЕ ОД ЗАКОНОТ ПОДНЕСУВА НА </text>
<text sub="clublinks" start="1822.867" dur="0.998"> ПРАШАЕ ОД ЗАКОНОТ ПОДНЕСУВА НА АВТОРТИЧКИТЕ ПРАВА. ВИКЕНДОТ </text>
<text sub="clublinks" start="1823.867" dur="0.598"> АВТОРИСКИ ПРАВА. НЕДЕЛАТА ДАЛИ ВИРТУАЛНО ИДЕНТИЧКО ДА СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1824.467" dur="2.532"> АВТОРИСКИ ПРАВА. НЕДЕЛАТА БЕЗ ВИНТУАЛНО ИДЕНТИЧНА ОД ЕДЕН ВО ТЕКСА КАКО СУД </text>
<text sub="clublinks" start="1827.001" dur="0.764"> БЕШЕ ИНДЕНТИКСКО ВИДНО ИДЕНТИЧКО ОД ЕДЕН ВО ТЕКСА КАКО СВЕТСКИОТ СТРУК СЕ ОТВОРИ ВО 2016 година </text>
<text sub="clublinks" start="1827.767" dur="2.865"> ЕДНА ВО ТЕКСА КАКО СТРУКОТ НА СУДОТ СЕ ОДРУВА ВО 2016 ГОДИНА 5 до 4 РЕШУВА ISЕ Е ДАБОТ ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="1830.634" dur="0.598"> СТРУКОТ ЗАВРШЕН РАЗВОЈ ВО 2016 ГОЛЕМИТЕ од 5 до 4 е победа за поддршка на поддржувачите на абортусот. </text>
<text sub="clublinks" start="1831.234" dur="2.631"> Решението од 5 до 4 е победа за поддршка на поддржувачите на абортусот, кои ги организираше законот, а не </text>
<text sub="clublinks" start="1833.867" dur="0.898"> ПОДДРШКИ НА АВТОРИНСКИТЕ ПРАВА КОИ СЕ РАБОТЕ ПРАВОТО НЕ Е Медицински неопходен. </text>
<text sub="clublinks" start="1834.767" dur="2.632"> КОГА ПРИРАЧНИЕ ЗАКОНОТ НЕ Е ЛЕКОВНО ПОТРЕБНО. ЈУЛИЕТСКИ НАУКИ НАЈАВНИ </text>
<text sub="clublinks" start="1837.401" dur="3.031"> Медицински неопходен. >> JУЛИЕТСКИ НАУКИ ПОВЕЕ НА ЦЕНАТА ЗА РИМ ДА СЕ УШТЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="1840.434" dur="0.365"> >> JУЛИЕТСКИ НАУКИ ПОВЕЕ НА ЦЕНАТА ЗА РИМ ДА СЕ УШТЕ. ДРОГАТА КОРИСТЕНА ДА </text>
<text sub="clublinks" start="1840.801" dur="0.564"> ЦЕНАТА ЗА РИМ ДА СЕ УШТЕ. ДРИГОВСКОТО УПОТРЕБА ДА СЕ РАБОТИ ЛУЕ КОРОНАВИРУС КОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="1841.367" dur="2.098"> ДРОГАТА КОРИСТЕНА ДА СЕ РАБОТИ ЛУREЕ НА КОРОНАВИРУС КОИ СЕ РАЗГЛЕДУВА ОД ВЛАДА </text>
<text sub="clublinks" start="1843.467" dur="3.032"> ЛУЕ НА КОРОНАВИРУС НА ЛИЦЕ КОИ СЕ РАЗГЛЕДУВААТ ПРОГРАМИ ЗА ЗДРАВЈЕ ЗА ВРАБОТУВАЕ, ОБЕДИНЕТ </text>
<text sub="clublinks" start="1846.501" dur="2.998"> ПОВЕЕ СО ПРОГРАМИТЕ ЗА ЗДРАВЈЕ ЗА ВРАБОТУВАЕ, ОБЕДИНЕТИТЕ ДРАВИ Е БЕГААТ </text>
<text sub="clublinks" start="1849.501" dur="1.131"> ЗДРАВСТВНИ ПРОГРАМИ, ОБЕДИНЕТИТЕ ДРАВИ Е СЕ ПОДДРУВААТ 2000 340 УСД ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="1850.634" dur="2.098"> ДРATАВНИТЕ BEЕ ПОДДРУВААТ 2000 340 УСД ЗА ОВОЈ ДЕКОТ ДЕКА PRЕ ЕНА </text>
<text sub="clublinks" start="1852.734" dur="2.131"> 2000 340 УСД ЗА ОВОЈ ДРУГ ДЕКА PRЕНА Е ЗДРАВЈЕ ДА 3,120 УСД ЗА ПАЦИЕНТИ </text>
<text sub="clublinks" start="1854.867" dur="3.032"> ОВОЈ ДРИГ ДЕКА PRЕНА INЕ ЗДРАВЈЕ ДО 3,120 УСД ЗА ПАЦИЕНТИ СО ПРИВАТНО ОСИГУРУВАЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="1857.901" dur="2.998"> Зголемете се на 3.120 американски долари за пациенти со приватно осигурување. СЕКОГАШ, ИЛЛИ И САКА ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="1860.901" dur="0.531"> СО ПРИВАТНО ОСИГУРУВАЕ. СЕКОГАШ, ILИЛЛИ И СЕ ДЕКА ДА СЕ ПРОДА ITБИ ЗА ПАРИ ДЕЛ </text>
<text sub="clublinks" start="1861.434" dur="0.631"> СЕКОГАШ, ILИЛЛИ И СЕ ДОГОВОРИ ТОА Е ПРОДА SБИ ЗА ПАРНИ ДЕЛОВНИ ЗЕМЈИ. Ние сме ОПШТИ </text>
<text sub="clublinks" start="1862.067" dur="2.432"> ITЕ ПРОДАБИ ЗА ПАРНИ ДЕЛОВНИ ЗЕМЈА. САМО ДА ГО ОСВОВУВАМЕ ГЕНЕРИЧКИ производители на лекови </text>
<text sub="clublinks" start="1864.501" dur="3.064"> РАБОТНИ ЗЕМЈИ. НИЕ ГЕНЕРИЧКИ производители на дрога СЕ ДОСТОВНО ДА СЕ ДА СЕ РАБОТИ И ДА СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1867.567" dur="1.098"> ДИКУРНИТЕ НА ДРУГИТЕ СЕ ДОСТАВУВААТ ДА ЈА ДА ГО БИДАТ И КАКО ГОДИШНИ ЦЕНИ, БЕЗ ПОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1868.667" dur="0.998"> ДА ГО НАПРАВИМЕ И КАКО ГОДИНСКИ ЦЕНИ, БЕЗ КАКО АНТИЦИПАТИВЕН СИТЕ ПОСТОИ </text>
<text sub="clublinks" start="1869.667" dur="2.265"> ГОДИНИ ЦЕНИ, БЕЗ АНТИКИПИТИРАНА ПОДОБРУВАНА ПОДОБРУВАА ПО ПРВИОТ ДРУГ ДО СРЕORTНИТЕ РЕКОВЕРИ </text>
<text sub="clublinks" start="1871.934" dur="3.031"> АНТИЦИПИРАНА ПОВЕЕ ДА СЕ ПРВИЕ ДРУГОТ ДО ДЕКОЛНО ВРЕМЕ НА РЕГОВИРАЕ ЗА СИТЕ ИЛИ ПАЦИЕНТИ </text>
<text sub="clublinks" start="1874.967" dur="2.098"> ПРВИОТ ДРУГ ДО СРЕДНИОТ ВРЕМЕ НА РЕКОВИРАЕ ЗА СИТЕ ИЛИ ПАЦИЕНТИ </text>
<text sub="clublinks" start="1877.067" dur="0.232"> ВРЕМЕ ЗА СИТЕ ИЛИ ПАЦИЕНТИ САМО 4 дена. </text>
<text sub="clublinks" start="1877.301" dur="0.698"> САМО 4 дена. >> ДАВИД СЕРВИ: ПРЕТСЕДАТЕЛ </text>
<text sub="clublinks" start="1878.001" dur="0.531"> 4 ДЕН. >> ДАВИД СЕРВИ: ПРЕТСЕДАТЕЛ ДОНАЛД ДОБИВНИ ТАБОТ ПОСТОИ </text>
<text sub="clublinks" start="1878.534" dur="1.265"> >> ДАВИД СЕРВИ: ПРЕТСЕДАТЕЛ Доналд Трамп што го зборуваше ДОДВЕДНИЦАТА СЕ СЕКА </text>
<text sub="clublinks" start="1879.801" dur="1.098"> ДОНАЛД ТРУП ПРИГОВУВААТ ДОДЕЛУВАЕ СЕ СЕ РАБОТА </text>
<text sub="clublinks" start="1880.901" dur="2.231"> НАДВОРЕШНА ПОСТАВУВАЕ СО СОВЕТНОСТА НА СИТЕ ИНТЕЛИГЕНЦИЈА НЕ Е ПОТВРДУВА СО КОГА ИЛИ НЕ РУСКИОТ ВОВЕД </text>
<text sub="clublinks" start="1883.134" dur="0.598"> ИНТЕЛИГЕНЦИЈА МОUЕ ДА НЕ потврдува КАКО ИЛИ НЕ РУСКИТЕ ОСНОВНИ ОБВРСКИ ПОНУДИ ДЕЛОВИ </text>
<text sub="clublinks" start="1883.734" dur="2.398"> КОГА ИЛИ НЕ РУСИСКИОТ Воени службеници кои ги нудат понудите на талибанските воени лица за да ги убијат </text>
<text sub="clublinks" start="1886.134" dur="0.598"> ОФИЦИЈАЛИ ПОНУДАТЕ ПРИДОБИВКИ НА ТАЛИБАНСКИТЕ МИЛИТАНТИ ДА ГИ УБАВИТЕ НАСОКИ СОБИРИ ВО Афганистан. ПОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1886.734" dur="2.398"> Талибанските воени сили ќе ги убијат американските трупи во Афганистан. ПОСЕБНА СЕДНИЦА, ПРЕТСЕДАТЕ ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ПРЕТСЕДАТЕЛ </text>
<text sub="clublinks" start="1890.866" dur="4.066"> НИКОГАШ НЕ ПОСЕБНО, НЕ ТОП ЧЛЕНОВИ НА СВОЕТЕ УПРАВУВА HЕ СЕ ПРИБАВИ НА </text>
<text sub="clublinks" start="1894.934" dur="0.631"> ЧЛЕНОВИ НА НЕГОВИОТ УПРАВУВАЕ ПОБЕДНО СО СОСТОЈБАТА. Објавен извештајот </text>
<text sub="clublinks" start="1895.567" dur="0.598"> ПОДНЕСУВА БРИЕФИРАНА НА СОСТОЈБАТА. ИЗВЕШТИОТ ИЗВЕШТАЈ објавен во NEWУЈОРК ВРЕМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1896.167" dur="2.698"> СОСТОЈБА. ИЗВЕШТАЈОТ објавен во УЈОРК ВРЕМЕ ДА СЕ ДА СЕ ДЕНЕРИЕ ПРЕТСЕДАТЕЛОТ И </text>
<text sub="clublinks" start="1898.867" dur="1.198"> ВО NEWУЈОРК ВРЕМЕ ДА СЕ ДА СЕ ДЕЦАТИРА ПРЕТСЕДАТЕЛ И ДРУГО </text>
<text sub="clublinks" start="1900.067" dur="0.532"> ДА СЕ ДЕНЕРИРАМ ПРЕТСЕДАТЕЛ И ДРУГИ СЛУБЕН ВЕСНИК А. </text>
<text sub="clublinks" start="1900.601" dur="0.598"> ДРУГИ СЛУБЕН ВЕСНИК ЗА УПРАВУВАЕ ОД СЛУ ADБЕН ВЕСНИК ЗА УПРАВУВАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1901.201" dur="3.031"> Службеници за администрација ГОДИШНА СОВЕТНА АДМИНИСТРАЦИЈА СЛУБЕН ВЕСНИК НА БЕЛИСКИТЕ ПЛАНИ ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="1904.234" dur="1.531"> СВЕТСКИ СОВЕТНИК ЗА УПРАВУВАЕ СО СВЕТСКИ РАБОТИ НА БЕЛИСКИ ДОМАА КАКО ДРУГИ ИЗБОРНИ ЧЛЕНОВИ НА </text>
<text sub="clublinks" start="1905.767" dur="0.365"> ПОСЛЕДАТЕТЕ ПЛАНИ НА БЕЛИСКИТЕ ДОМАИНИ ДА СЕ РАБОТЕТЕ ДА СЕ ИЗБОРИТЕ Членови на конгрес ДЕНЕС. </text>
<text sub="clublinks" start="1906.134" dur="0.765"> КРАТКИ ИЗБОРНИ ЧЛЕНОВИ НА СОДРИНА ДЕНЕС. >> ПОВЕЕ НА МИЛИТАНЦИТЕ ВО ПАКИСТАН </text>
<text sub="clublinks" start="1906.901" dur="2.498"> СОДРИНА ДЕНЕС. >> ПОВЕЕ НА МИЛИТАНЦИТЕ ВО ПАКИСТАНСКОТО СМЕТКОВО ДВЕЕТЕ ОВОЈ Утро </text>
<text sub="clublinks" start="1909.401" dur="0.898"> >> ПОВЕЕ НА МИЛИТАНЦИТЕ ВО ПАКИСТАНСКОТО СМЕТКО ДВЕЕ, ОВОЈ УТРЕ убивајќи 2 гаранти и </text>
<text sub="clublinks" start="1910.301" dur="3.031"> ДРАВНИ ДАНИРАЕ ОВОЈ УТРЕ УБАВУВА 2 УСЛОВИ И ПОЛИЦМАНСКИТЕ ПРИСТАНИ </text>
<text sub="clublinks" start="1913.334" dur="0.598"> Убивајќи 2 НАДВОРЕШНИЦИ И ПОЛИЦМАНСКИТЕ ПРИСТАП ДОГОВОРИТЕ НА СЦЕНАТА И СЕ СПОДЕЛУВААТ ЗА ОБЕЗБЕДУВАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1913.934" dur="1.198"> ПОЛИЦМАНСКИТЕ ПРИЧИНИ ПОСТОИТЕ НА СЦЕНАТА И СЕ СМЕЕАТ ДА СЕ ОБИДИМЕ ГРАДЕЕ. СО СОГЛАСНО СО А </text>
<text sub="clublinks" start="1915.134" dur="3.131"> СЦЕНА И СПОДЕЛУВААТ ДА ГО ОБЕЗБЕДУВА ГРАДЕЕ. СО СОГЛАСНО СО ОБВРСКО НА ПОВИК НА ПАКИСТАН </text>
<text sub="clublinks" start="1918.267" dur="0.732"> ОБЈЕКТОТ. СО СОГЛАСНО СО ОБВРСКО НА ПОВЕЕ НА ПАКИСТАНСКИТЕ РАНГ. 4 СИТЕ АСАИЛАНТИ, </text>
<text sub="clublinks" start="1919.001" dur="2.998"> ТОП СЛУБЕН ВЕСНИК НА ПАКИСТАНСКИТЕ РАНГ. 4 СИТЕ ПОДАТОЦИ, ОДГОВОРНО ЗА АТКАКИ </text>
<text sub="clublinks" start="1922.001" dur="0.798"> РАНЦИИ. СИТЕ 4 АСИЗАЛНИЦИ, ОДГОВОРНИ ЗА АТКАКЦИТЕ СЕ УБИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1922.801" dur="1.498"> ОДГОВОРНО ЗА НАДВОРЕШНИЦИТЕ СЕ УБИЕТЕ ВО 8 МИНИТЕ. ПОДВЕДНО НАЈДОБРА 3 </text>
<text sub="clublinks" start="1924.301" dur="0.531"> ДА СЕ УБИВИ ВО 8 МИНИТЕ. ПОВЕДНО ПОСЛЕДНО 3 ЛУЕ ДА УБИЕ ВО СВОЈОТ </text>
<text sub="clublinks" start="1924.834" dur="2.598"> 8 MINUTES. ПОДОБРНО НА САМО 3 луѓе беа убиени во нападот, Е 3-та ГАРД за безбедност. </text>
<text sub="clublinks" start="1927.434" dur="2.031"> Луѓето биле убиени во нападот, 3-ри ВИДОВОР ЗА БЕЗБЕДНОСТ Е КРИТИЧНА СОСТОЈБА. </text>
<text sub="clublinks" start="1929.467" dur="0.565"> НАДВОРЕШНИК, 3РД ГАРД за безбедност е во критична состојба. >> ДАВИД СЕРВИ: НАДВОРЕШНА СО </text>
<text sub="clublinks" start="1930.034" dur="0.565"> ВО КРИТИЧНА СОСТОЈБА. >> ДАВИД СЕРВИ: НАДВОРЕШНА СО LИВО. ПРЕДМЕТИ СЕ ДО 86 ДЕГРИИ </text>
<text sub="clublinks" start="1930.601" dur="0.564"> >> ДАВИД СЕРВИ: НАДВОРЕШНА СО LИВО. ДЕЛОВИТЕ СЕ НА 86 ДЕГЕРИ И МНОГУ РАБОТНИ СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1931.167" dur="1.532"> ИВОТ СОВЕТИТЕ СЕ НА 86 ДЕГАРИ И МНОГУ РАБОТНИ РАБОТИ ПРОТИВ НАС ИЛИ GЕ СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1932.701" dur="3.098"> И МНОГУ РАБОТНИ РАБОТИ ПРОТИВ НАША ИЛИ GЕ ГО РОДИТЕ ДА ЈА ИСТОРИРАМЕ ШТО САМО САМО </text>
<text sub="clublinks" start="1935.801" dur="2.998"> ПРОТИВ НАША ИЛИ ONЕ HAЕ ДА ИМА ДА ЈИ ИСТОРИРАМЕ ШТО ДА СЕ ДАМАМЕ ДА СМЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДОБИВМЕ МОНОСТ. </text>
<text sub="clublinks" start="1940.166" dur="4.966"> LDЕЛАТА. >> НЕ ГО ЗНАЕМЕ И ОВАА КОИ КАКО ДА СЕ СЛУЧИ И САМО </text>
<text sub="clublinks" start="1945.134" dur="0.565"> >> НЕ СЕ ЗНАЕМЕ И ОВАА КОЛКУ КВАРТИ ПРИСТАП И САМО САМО СМЕТНА СЕДМИНА </text>
<text sub="clublinks" start="1945.701" dur="0.631"> ОВОЈ ДОСТАВНИ КРИГА И САМО САМО СОРАБОТНА СЕДМИЦА ДА СЕ СМЕТЕ НА СВЕТИ МИНУТИ </text>
<text sub="clublinks" start="1946.334" dur="1.831"> САМО ПРАВИЛНА НЕДЕЛА ДА СЕ СМЕТЕ СВЕТИ МИНУТИ, ДА СЕ СМЕЕ ДА СЕ ДОСТАВУВАМЕ СО ОВОЈ ПОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1948.167" dur="1.798"> СВЕТСКИОТ МИНУТИ Е СЕ СМЕЕ ДА ГО ПОСИТУВАМЕ ОД ОВОЈ МОЕ МОЕ ДА СЕ ДРУИ, ДА ЗНАЕТЕ И ЈУЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="1949.967" dur="1.698"> БИДЕТЕ РАБОТЕ, ДА ЗНАЕТЕ, И ЈУЛИ НИЕ ГИ ГО ГОДИМЕ ТЕМПЕРАТУРИТЕ НАЧИН ОД ПОД 100 СЕ, НЕ СЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="1951.667" dur="1.865"> НИКОГАШ ТЕМА ТЕМПЕРАТУРИ НАЧИН ОД 100 ОД НЕ, НЕМА ДА СЕ ДА ГО ДОДЕЛИМЕ ТЕМПЕРАТУРИ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="1953.534" dur="0.531"> ОД 100 ДА НЕ СМЕЕТЕ, НЕМА ДА ГО ДОДЕЛИМЕ ТЕМПЕРАТУРИ ВО СИДЕТО НА СИДО 80-ти ДЕН, НЕКОЈ ДВЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1954.067" dur="2.598"> НИЕ СМЕТЕ ТЕМПЕРАТУРИ ВО СИДОТО СИТЕ 80-ти ДЕНЕС, НЕКОГАШ КАКО ДА СЕ ПОВЕЕ НЕ СОВЕТИ ДА СЕ ГЛАСАТ </text>
<text sub="clublinks" start="1956.667" dur="0.532"> СРЕД СИТЕ ДЕНЕС, ДОГОВОРНИ ДВЕЕ НЕ СЕ ПОВЕЕ ДА СЕ ГЛАСИТЕ ДА ГИ ГЛАСАТ НА ДРАВАТА НА ТЕКСАС </text>
<text sub="clublinks" start="1957.201" dur="2.498"> ПОГЛЕДНЕТЕ НЕ СОВЕТЕ ДА СЕ ГЛАСИТЕ ДА ГИ ДАЛИТЕ НА ДРАВАТА НА ТЕКСАС јаде вистински пристоен квитит ДОДАМ ДА ОД </text>
<text sub="clublinks" start="1959.701" dur="0.864"> НА ДРАВАТА НА ТЕКСАС ИСТО ПОДНЕСНО ПОСЕБНО ПОВЕЕ КОИТЕ ДА ОДИ ДА ОД АРКАНСАС ПРЕД </text>
<text sub="clublinks" start="1960.567" dur="0.932"> ВИСТИНСКО ПРЕВЕТНО КУВЕТ ДОДАШ ДА ОД ОД АРКАНСАС ПРЕД СИТЕ СИТЕ СТРАНА </text>
<text sub="clublinks" start="1961.501" dur="0.498"> ПОД АРКАНСАС ПРЕД СИТЕ ДОБИВИТЕ СИТЕ РАБОТИ СПОРЕД АКТИВНОСТ ДЕН И ГОЛЕМО </text>
<text sub="clublinks" start="1962.001" dur="1.931"> ВИДЕТЕ СЕКОГАШ ДОБОВИ СТОРИ АКТИВНОСТ ДЕНЕС И ВЕСНИОТ ПРЕСУДА што започнува да гради и </text>
<text sub="clublinks" start="1963.934" dur="0.598"> ДЕНЕСНА АКТИВНОСТ И ВИСОКО ПРЕСУДА ПОЧЕТНА ДО ГРАДЕЕ И ДА СЕ ОТВОРЕ ДА ПОНУДАТ ПРОДАВ </text>
<text sub="clublinks" start="1964.534" dur="2.798"> ПРЕССТАРНА ПОЧЕТНА ДА ГРАДЕЕ И ДА СЕ ОДГОВОРИ ДА СЕ ПОНУДАТ РАЗНИВНИ ПРОМЕНИ. НО СЛЕДНИОТ КУПЕЛ </text>
<text sub="clublinks" start="1967.334" dur="0.465"> ПО ОВИЕ ДА СЕ ОДБАВУВААТ ДА ПОНУДИТЕ РАЗНИВНИ ПРОМЕНИ. НО СЛЕДНИТЕ ДОБИВНИ ДЕНОВИ ЕДНА ИСКУСТВА Е </text>
<text sub="clublinks" start="1967.801" dur="0.598"> ПРОМЕНИ. НО СЛЕДНИТЕ ДОБИВНИ ДЕН, ЕДНО ИСКУСТВО Е ОД ЗАПАД. ПЛАКОВИТЕ ЛАEЕ ДЕЛ РИО </text>
<text sub="clublinks" start="1968.401" dur="1.798"> ДЕНЕТЕ ЕДНО ИСКУСТВО Е ОД ЗАПАД. ПЛАКОВИТЕ ЛИ СЕ ДЕЛ РИО МОЕ ДА СЕ СЛЕДАТ СВЕТНИ СТОРИИ </text>
<text sub="clublinks" start="1970.201" dur="0.664"> ОД ЗАПАД. ПЛАКОВИТЕ ЛИ СЕ ДЕЛ РИО МОЕТЕ ДА СЕ СЛУДАТ СВЕТНИ СТОРМИ СЛЕДНИ ДЕЛНИ ДЕН, но НЕ Е ТУКА ВО САН </text>
<text sub="clublinks" start="1970.867" dur="2.165"> МОЕ ДА ГО ВИДИТЕ СМЕТНИ СТОРИИ СЛЕДНИ КУПЛИ ДЕН, НО НЕ ТУКА ОВО САН АНТОНИО, ГИ ГЛЕДАТ СВЕТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1973.034" dur="2.498"> СОВЕТНИ ДЕН, НО НЕ Е ТУКА ВО САН АНТОНИО, ГИ ГЛЕДАТ СВЕТСКИОТ ПОВЕЕ. Тоа е прилично дебело право </text>
<text sub="clublinks" start="1975.534" dur="0.731"> АНТОНИО, ГИ ГЛЕДАТ СВЕТСКИОТ ПОВЕЕ. СОВЕТНОТО ГОЛЕМО ПРАВО СЕГА Е ДА ГО ОБЕДУВА МОOSTНО КЛУД </text>
<text sub="clublinks" start="1976.267" dur="0.565"> ПОВЕЕ. ПОСТОРНО ГОЛЕМО ПРАВО СЕГА Е ДА ГО ОБЕДУВА МНОГУ КЛУБОВНО СЕКОВО ПОВЕЕ НА ГРАДОТ </text>
<text sub="clublinks" start="1976.834" dur="0.631"> СЕГА Е ДА ГО ОБЕДУВАМЕ НАЈЗОРНИ СКУПНИ ПОВЕЕ НА ГРАДОТ WEЕ СМЕТЕ НЕКОГАШНИ КАМО </text>
<text sub="clublinks" start="1977.467" dur="3.098"> СЕКОВИ ПОВЕЕ НА ГРИНИОТ СМЕТЕ, НИКОГАШНИ ВИСОКИ КАНОВИ, ДА СЕ ПОГОЛЕМА НА ГОЛЕМО НА НЕКОИ МОНИНГ </text>
<text sub="clublinks" start="1980.567" dur="0.432"> GЕ СМЕТЕ НЕКОИ високи часовници кои доаѓаат над горниот дел од некои утрински часови пониски </text>
<text sub="clublinks" start="1981.001" dur="0.598"> Доаѓајќи над врвот на некои утрински часови пониски клубови и што одат за да ги задржат нас </text>
<text sub="clublinks" start="1981.601" dur="2.098"> СЛЕДНИ КЛАВИ И ОВА СЕ ДА ГО ПРОДАБА НАМЕСНО КЛУДНИ ПРОБАБОЛНО ДЕТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1983.701" dur="0.531"> И ОТЕ ДА СЕ ОДБИЕ ДА МИСЛЕВНИ КЛУДИ НА УСЛОВНИТЕ ПРОБАБОЛНО ДРУГИ ЧОВЕК НА ЧАСОВИ ВО СОНЦЕТО </text>
<text sub="clublinks" start="1984.234" dur="2.598"> МНОГУ ПОВТОРНО ПРОБАБИЛНО ДРУГО ЧУВА HOЕ НА ЧАСОВИТЕ ВО СОНЦЕТО ВАШАТ И ТЕМПЕРАТУРИТЕ Е </text>
<text sub="clublinks" start="1986.834" dur="1.031"> ЧУВАЕ НА ЧАСОВИТЕ ВО СОНЦЕТО ВЕЕ И ТЕМПЕРАТУРИТЕ REЕ ПОВТОРНО ПОЧНЕТЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="1987.867" dur="1.532"> ВЕЕ И ТЕМПЕРАТУРИТЕ REЕ СЕ РАЗГОВОРИ ДА СЕ ПОВЕЕ. ГИ ГИ ОБЕЗБИВИ ВИСОКИ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="1989.401" dur="0.498"> РЕАЛИСНО ПОЧЕТУВА TOЕ СО РАМПУД. ГИ ГИ ОБЕГУВАМЕ ВИСОКИ ВО СЛОБОДНИОТ 90-ти ДЕН, НО </text>
<text sub="clublinks" start="1989.901" dur="2.398"> ГИ ГИ ОБЕГУВАМЕ ВИСОКИТЕ ВО СЛОБЕДНИТЕ 90-ти ДЕНЕС, НЕ МО HНОСТА Е ДА СЕ ГОДИНА. ТОПЛИНАТА </text>
<text sub="clublinks" start="1992.301" dur="0.631"> СЛЕДНИОТ 90-ти ден, но суштината е многу дебела. Индексот на топлина може да скокне до 100. </text>
<text sub="clublinks" start="1992.934" dur="2.665"> ХУМИДИТЕТ е толку густ. Индексот на топлина може да скокне до 100. ДА НЕ САМО САМО ДАБОТ ДА СЕ ДОБРА </text>
<text sub="clublinks" start="1995.601" dur="0.464"> ИНДЕКС МОЕ ДА ЈА ЗАТВОРИТЕ СО 100. ДА НЕ САКАМ ДА СЕ ДОБИРАМ ДОБИВОТ ДОБРО ДОБРО ДА СЕ ДОБИВНО ПРОБАЛНО </text>
<text sub="clublinks" start="1996.067" dur="0.565"> НЕ ДА ГО ДОБИВМАМ ДОБРО ДОБРО ДОБИВО, ОВИЕ НАВИДНО ПРОБАБИЛНО 90-ти, но НЕOTЕТЕ НЕТЕЛЕСНО ХОТ </text>
<text sub="clublinks" start="1996.634" dur="1.898"> ВИСТИНСКО ПРОБАБОЛНО УПОТРЕБНИ 90-ти, НО ГО ГОЛЕМИ НЕТЕЛЕШКИТЕ ГОДИНА И ХУМИД ЗА СИТЕ НА САД ТУКА ВО </text>
<text sub="clublinks" start="1998.534" dur="2.931"> 90-тите, НО ГОЛЕМИ НЕТЕЛЕШКИТЕ ГОДИН И ХУМИД ЗА СИТЕ САД Овде, во Јужен Тексас. И ОВАА ТРЕНД </text>
<text sub="clublinks" start="2001.467" dur="0.598"> И ХУМИД ЗА СИТЕ САД ОВДЕ ВО Јужен Тексас. И ОВАА ТРГОВИЈА ПРОДОЛУВА ПРЕКУ МНОГУ ОВАА </text>
<text sub="clublinks" start="2002.067" dur="0.598"> Јужна Тексас. И ОВАА ТРГОВИЈА ПРОДОЛУВА ПОГОЛЕМО МНОГУ ОВАЕ НЕДЕЛА. ПРЕДГОВОРНИ ПОВИК ЗА ВИСОК </text>
<text sub="clublinks" start="2002.667" dur="3.032"> ПРОДОЛУВА ОД НИВ МОЕ НА ОВАА недела. ПРЕДВИДНИ ПОВИКОВИ ЗА ВИСОКО ПРАВО ОД 93 ОВОЈ ПРИДОБ. </text>
<text sub="clublinks" start="2006.4" dur="4.365"> ИСТО БИДЕТЕ ДА СЕ ДВЕДЕТЕ ДА СЕ ДОБИТЕ НЕКОГАШНИ БРИЗИНИ WИВОВИ ПОСТОЕ ДОБИ 10 до 20 МИЛИ ПО ЧУД. </text>
<text sub="clublinks" start="2010.767" dur="2.232"> НЕКОИ БЕРЗИВНИ ЗИДОВИ ПОСЕБНО ДОБИВИ 10 до 20 милји ПЕЧ ЧАС. TЕ TЕ ЗБОРУВАМЕ ПОВЕЕ ЗА ОВОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="2013.001" dur="1.031"> ЗБИРКИ 10 до 20 милји по час. Tе ви кажеме ПОВЕЕ ЗА ВРАА SЕТО НА НЕКОИ ПРАШАА ВО </text>
<text sub="clublinks" start="2014.034" dur="5.331"> ПРЕДГОВОР И ШТО Е ЈУЛИ 4-ти ГОДИНИ OOЕ Е GЕ СЕ ДА ГО ДОБИВМЕ НАЈДОЛНИОТ ПОДНЕСУВА </text>
<text sub="clublinks" start="2019.367" dur="0.198"> ПОГЛЕДНЕТЕ САКАМЕ GЕ СЕ ДОБИВИ НАЈДОЛНИОТ ПОДОБРУВАЕ ДА СЕ ДА СЕ ДОБИРААТ. </text>
<text sub="clublinks" start="2019.567" dur="0.532"> СОДР JУВА INЕ ДА СЕ ДОБИРА ДО ГОЛЕМ ДИВИД. >> ДАВИД СЕРВИ: БЛАГОДАРАМ </text>
<text sub="clublinks" start="2020.101" dur="0.631"> ДАВИД. >> ДАВИД СЕРВИ: БЛАГОДАРАТЕ ЈУСТИН ТЕХНОЛОГИЈА ДА СЕ ДА СЕ РАБОТИ </text>
<text sub="clublinks" start="2020.734" dur="2.565"> >> ДАВИД СЕРВИ: ВИ БЛАГОДАРАТЕ ЈУСТИН ТЕХНОЛОГИЈА ДА СЕ СОГЛАСНИ ПЕРКИ ДА СЕ ПОСЕБНУВААТ НАШИОТ ИВОТ </text>
<text sub="clublinks" start="2023.301" dur="0.298"> JУСТИН ТЕХНОЛОГИЈА САМО СИТЕ ПЕРКИ ДА СЕ ДАКААТ НАШИОТ LИВОТНИ ПОСТОРНИ КОМООНИ </text>
<text sub="clublinks" start="2023.601" dur="2.998"> САКАТЕ ДА СЕ РАБОТЕТЕ НАШИТЕ LИВОВИ ПРИРОДНИ ТЕХНИЧКИ СОВЕТИ ЗА ЕДНОСТАВНИК. СЕКОГАШ ДА СЕ ПОДОБРИ </text>
<text sub="clublinks" start="2026.601" dur="0.931"> ЗАЕДНИЧКИ ТЕХНИЧКИ Алатки. СЕКОГАШ ДА БИДЕ ДА СЕ ПОГЛАСАТ ДА СЕ СОГЛАСУВАТЕ ПОСЕТА НА ВИСОТ </text>
<text sub="clublinks" start="2027.534" dur="0.598"> ТЕХНИЧКИ Алатки. СЕКОГАШ ДА БИДЕ ДА СЕ ПОГЛАСАТ ДА СЕ ПОСЕБА ВИСОТ до канцеларијата на докторот. КАРИНА на АБЦ </text>
<text sub="clublinks" start="2028.134" dur="2.398"> ЗАШТИТЕ НА ПОСЕТА НА КАНЦЕЛАРИЈАТА НА ДОКТОР. КАРИНА МИТЕЧЕЛ НА АБЦЕ ИСКЛУЧУВА КАКО НЕКОГАШНО </text>
<text sub="clublinks" start="2030.534" dur="2.998"> ДОКТОРСКИ КАНЦЕРИ. КАРИНА MITCHELL на АБЦИ ИСКЛУЧУВА КАКО НЕКОГАШ РАБОТЕ HIGHЕ НА ВИДОВНИ ТЕХНИЧКИ ТРГОВИ. </text>
<text sub="clublinks" start="2035.166" dur="3.466"> >> КОГА ВАШАТА ДЕЦА ГОДИНА КОЛЕКС И ДОБИЕТЕ ДА СЕ РАБОТИТЕ ИСКУСТВО, МОЕ ДА ГО ПОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2038.634" dur="1.631"> КОША И ДА СЕ ДА ГО ПОГЛАВНЕТЕ ИСКУСТВОТО МОЕ ДА ГО ПОГЛАСУВАМЕ ДА СЕ ОБВРУВА </text>
<text sub="clublinks" start="2040.267" dur="0.932"> ИСКУСТВОТО МОЕ ДА СЕ ДОГОВОРИТЕ ДА СЕ РАЗГОВИТЕ ПОТПОСНО ДА СЕ ЗАПОМНЕТЕ НА Упатствата дадени од </text>
<text sub="clublinks" start="2041.201" dur="0.598"> ОБВРСУВАЈТЕ ПОТПОСНО ДА СЕ ЗАПОМНЕТЕ Упатства дадени од страна на докторот. НО КОГА СЕ МОЕТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2041.801" dur="1.698"> Упатствата дадени од страна на доктор. НО КОГА СЕ МОЕ ДА СКАНИРАТЕ ВАШИОТ СУПОТ СО ВАС </text>
<text sub="clublinks" start="2043.501" dur="3.031"> ДОКТОР. НО КОГА СЕ МОЕ ДА ГО СПАНИРАТЕ ВАШИОТ КАСТ СО ВАШИОТ СМАРТФОН КОН ДОМ ДА ДОБИЕ ДА </text>
<text sub="clublinks" start="2046.534" dur="2.298"> Скенирајте ја ВАШИОТ САМО СО СВОЈОТ СМАРТФОН ВО ДОМ ДА ГО ПОБЕДНЕТЕ ДА ЈА СПИСИТЕ СО СЕКОЕ ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="2048.834" dur="0.598"> СМАРТФОН НА ДОМ ДА ДОБИЕ ДА ГО БРЗВИРАМ СЕ СЕ СЕ СЕ СЕ СЕ СЛОБОДИ </text>
<text sub="clublinks" start="2049.434" dur="0.465"> БЕСПЛАТНО СО СЕКОЈ ДА СЕ ЈА ПОСЛЕТУВА НОВА ИСТРАУВА DЕ НА ОРТОПЕДИСКИОТ ХИРГЕГОН </text>
<text sub="clublinks" start="2049.901" dur="2.064"> СЕ НАПРАВИ НОВА ИСТРАУВА BYЕ ОД ОРТОПЕДИЧКИОТ ХУРГЕОН НА ДЕЦАТА ОБРАЗОВАНИЕ НА ДЕЦАТА </text>
<text sub="clublinks" start="2051.967" dur="0.998"> ОРТОПЕДИКСКО ХИРГЕРНИЦИ ВО ДЕЦАТА СОСТОЈБА НА ОРГАНСКА СТРАНА ВО КАЛИФОРНИЈА. </text>
<text sub="clublinks" start="2052.967" dur="0.565"> ДЕТСКИОТ СВЕТНИК НА ОРГАНСКА СТРАНА ВО КАЛИФОРНИЈА. И ДЕЦИТЕ ДА СЕ РАБОТИТЕ ПОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2053.534" dur="2.731"> Земја во Калифорнија. И ДЕЦИТЕ ДА ДОБИЕТЕ ПОСТОЕ СО ФАМИЛИЈАРНА ТЕХНОЛОГИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="2056.267" dur="0.932"> И ДЕЦИТЕ ДА СЕ РАБОТИТЕ ПОПОЛНИК СО СОВЕТНА ТЕХНОЛОГИЈА НА FAMILIAR </text>
<text sub="clublinks" start="2057.201" dur="1.331"> СО ФАМИЛИЈАРНА ТЕХНОЛОГИЈА ПОТВРДУВА QR КОДОВИ НА QR, МОUЕ МОЕ ДА ГО ОБРАЗИМ </text>
<text sub="clublinks" start="2058.534" dur="0.631"> КОЛИЧКИ ПОВРЗЕН QR ПОВЕЕ СО МОЕ ДА ГО ПОСТОИТЕ ПОГОЛЕМОТ НА ДЕЦАТА ДЕЦА ОД </text>
<text sub="clublinks" start="2059.167" dur="0.632"> QR КОДОВИТЕ МОЕ ДА ГО ПРОДАБА ПОГОЛЕМОТ НА ДЕЦАТЕТСКИТЕ СЕМЕЈСТВИ ОД ПОВИКУВАЕ НА ДОКТОРОТ КУ BЕ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="2059.801" dur="3.064"> НА ДЕЦАТЕТСКИТЕ СМЕТКИ ОД ПОВИКУВАЕ НА ДОКТОР КНИГА ВО ИЗВЕДУВАЕ НА КАНЦЕЛАРИЈА. ОВА Е КАКО </text>
<text sub="clublinks" start="2062.867" dur="0.898"> ПОВИКУВАЕ НА ДОКТОРОТ Книга во назначување за канцеларии. ОВА Е КАКО РАБОТИ </text>
<text sub="clublinks" start="2063.767" dur="2.732"> ИЗВЕДУВАЕ ЗА СЛУБЕН ВЕСНИК. ОВА Е КАКО ДА РАБОТИ QR КОДЕКОТ Е ПОВЕЕ НА </text>
<text sub="clublinks" start="2066.501" dur="0.598"> РАБОТИ QR КОДЕКОТ Е ПОВЕЕ КАСТИЧНО МОЕ ДА СЕ СКАНИРА СЕКОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="2067.101" dur="1.998"> QR КОДЕКОТ Е ВАНО КАСТИЧНО МОЕ ДА СКАНИРАМЕ СО СЕКОЈ СМАРТ ТЕЛЕФОН ПОВЕЕ НА ЦАРИНАТА </text>
<text sub="clublinks" start="2069.101" dur="0.831"> СЕКОГАЕТО МОЕ ДА СЕ СКАНИРАМЕ СЕКОЈ СМАТЕН ТЕЛЕФОН ПОВЕЕ ИНФОРМАЦИИ ЗА ЦАРИНСКИ КОРИСТИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2069.934" dur="3.031"> ПОВЕ PHЕ ИНФОРМАЦИИ ЗА ЦАРТА НА ТЕМА НА СМАРТ КОН КОН ДОКТОР КАКО ДА СЕ ГО ГОДИРА </text>
<text sub="clublinks" start="2072.967" dur="0.632"> ИНФОРМАЦИИ КРИЕТНИ ОД ДОКТОРНИОТ САМО КАКО ДА ГО ГРИДАМ ДА СЕ РАБОТИ СО СЕКОТ </text>
<text sub="clublinks" start="2073.601" dur="0.598"> ДОКТОР САМО КАКО ДА СЕ ГРИДАТ ГРИАЕ НА СВЕТИТЕ СО СЛУЧАНИ НЕКОИ СРЕ HНИ ПРИ КОДОВИ </text>
<text sub="clublinks" start="2074.201" dur="3.198"> НА КАСТИТЕ СО СЛУБА СО СООБРААНИ СРЕAPНИ ПРИ КОДЕКЦИ НЕ СЕ ОСНОВУВА ОД ДВЕЕ ЛЕСНО ДА </text>
<text sub="clublinks" start="2077.401" dur="0.931"> НЕКОГАШ СООБРААНИ QR кодови не се ексклузивни отколку што се лесни од Брендан </text>
<text sub="clublinks" start="2078.334" dur="1.198"> НЕ СЕ ОСНОВА ОД ДВЕЕ ЛЕСНО ДО БРЕНДАНСКИОТ СТИК. Истражувачи велат повеќе </text>
<text sub="clublinks" start="2079.534" dur="1.031"> БРЕНДАН СТИК НА. Истражувачите велат дека повеќе СТУДИИ ПОТРЕБНИ ДА ПОТРЕБНИ </text>
<text sub="clublinks" start="2080.567" dur="2.798"> СТАНТЕ НА. Истражувачите велат дека повеќе СТУДИИТЕ ПОТРЕБНИ ДА СЕ ПОГЛАСУВААТ КАКО QR кодови МОЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2083.367" dur="0.565"> СТУДИИТЕ ПОТРЕБНИ ДА ПОДОБРУВААТ КАКО QR кодови можат да бидат интегрирани во медицински </text>
<text sub="clublinks" start="2083.934" dur="1.431"> ПОСЛЕДЕТЕ КАКО QR кодови можат да бидат интегрирани во медицинската практика. НО, МОAYЕТЕ МОЕ МОЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2085.367" dur="2.632"> Интегрирани во медицинската практика. НО, СЕ МОЕТЕ МОЕ ДА МО USАТ ДА ГО УПОТРЕБУВА ЗА ПАЦИЕНТИ МЛАДИ И СТАРИ </text>
<text sub="clublinks" start="2088.001" dur="0.531"> ПРАКТИКА. НО, СЕ МОЕТЕ МОЕ ДА МОАТ ДА ГО УПОТРЕБУВА ЗА ПАЦИЕНТИ МЛАДИ И СТАР ВО РАЗЛИЧНИ РАНГ од </text>
<text sub="clublinks" start="2088.534" dur="0.565"> УПОТРЕБА ЗА ПАЦИЕНТИ МЛАДИ И СТАРИТЕ ВО РАЗЛИЧНИ РАКОВИ НА ТРЕТМАНИТЕ СО ОВАА МЕДИЦИНА </text>
<text sub="clublinks" start="2089.101" dur="2.631"> ВО РАЗЛИЧНИ РАКОВИ НА ТРЕТМАНИТЕ СО ОВОЈ МЕДИЦИНСКИ МИНИТЕ КАРИНА МИТЕЧЕЛ АБЦ </text>
<text sub="clublinks" start="2091.734" dur="2.831"> ТРЕТМАНИ СО ОВОЈ МЕДИЦИНСКИ МИНИТЕ ЈА СО КАРИНА Мичел АБЦ ВЕСТИ. </text>
<text sub="clublinks" start="2094.567" dur="0.698"> MINUTE Јас сум КАРИНА MITCHELL ABC NEWS. СУRИ СУТИ СУТИ КВАТРО </text>
<text sub="clublinks" start="2095.267" dur="2.998"> ВЕСТИ. >> СУЗИ КВАТРО СЕ СОГЛАСУВА СПИСКИ ДОКУМЕНТАРНИ СЕ ОДИМЕ ДА </text>
<text sub="clublinks" start="2098.267" dur="1.832"> >> СУЗИ КВАТРО ДОБИВЕ СМЕТНИ ДОКУМЕНТАРНИ СЕ ОДИМЕ НА НАЈДОБРИТЕ ДЕТАЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="2100.101" dur="0.298"> ДОКУМЕНТАРНИ OЕ ОДИМЕ НА НАЈДОБРИТЕ ДЕТАЛИ ДА СЕ ПОГЛАСААТ. </text>
<text sub="clublinks" start="2100.401" dur="1.231"> НАЈДОБРИТЕ ПОДАТОЦИ Сè уште се чекаат. >> ДАВИД СЕРВИ: И КОЛЕГ </text>
<text sub="clublinks" start="2101.634" dur="0.531"> Сè уште не е во глава. >> ДАВИД СЕРВИ: И КОGEЕЛСКИОТ ОСНОВНИК Е ВЕДНО ЛАТЕР ВО </text>
<text sub="clublinks" start="2102.167" dur="0.532"> >> ДАВИД СЕРВИ: И КОЛЕГСКИОТ ОСНОВНИК СЕ ОДГОВОРНИ ПОВЕЕ ВО СПОРТСКИТЕ СЕ ИЗВЕШТАИ КАКО </text>
<text sub="clublinks" start="2102.701" dur="0.498"> ОСНОВНИОТ Е ДОСТАВНИ ЛАТЕР ВО СПОРТСКИТЕ РАБОТНИ НА КАКО СЕ СКЛУЧУВА СОВЕТИТЕ И </text>
<text sub="clublinks" start="2103.201" dur="1.964"> СПОРТСКИТЕ РАБОТНИ КАКО СЕ СВЕТИ СОВЕТНИЦИТЕ И ПОБИВНИЦИТЕ ДА СЕ ДОБИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2105.167" dur="2.632"> ТРИГИРАЕ НА СОВЕТИТЕ И ПЛАТНИЦИТЕ ДА СЕ ДОБИРАТЕ ОД ОБЛАСОТ. </text>
<text sub="clublinks" start="2107.801" dur="0.931"> ПЛАТНИЦИТЕ ДА СЕ ДОБИТЕ НА ПОВЕЕ. И тоа е голем ден за </text>
<text sub="clublinks" start="2108.734" dur="2.198"> ПОЛЕ. И тоа е голем ден за Vубовниците во Пиза, КАКО МОЕТЕ ДА СЕ ДОБИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2110.934" dur="0.498"> >> И тоа е голем ден за LOубовниците во Пиза, КАКО МОЕТЕ ДА ГО ЗГОЛЕТУВАТЕТЕ РАБОТИТЕ НА СЕМАТНО НБА </text>
<text sub="clublinks" start="2111.434" dur="139.698"> IZУБОВНИЦИТЕ НА ПИА, КАКО МО GЕТЕ ДА ГО ЗГОЛЕМУВАТЕТЕ РАБОТИТЕ НА Славниот играч во НБА. ШАККИ Омилени ПИЗА </text>
<text sub="clublinks" start="2251.134" dur="3.231"> ВАШИТЕ РАБОТИ НА Познатиот НБА играч. ШАККИ ОБЕЗБЕДУВА ПИЗА >> ДОБРО ЕДНО ДА СЕ ТОА ДЕЦА </text>
<text sub="clublinks" start="2254.367" dur="0.698"> Играч. ШАККИ ЗА ОБЕЗБЕДУВАЕ НА ПИЗА >> ДОБРО ЕДНО ДА ГО ВАШИОТ ДЕЛОВЕН ТЕХ и БИЗНИС БРИЕФИНГ </text>
<text sub="clublinks" start="2255.067" dur="2.632"> >> ДОБРО ЕДНО ДА ЈА ВАШЕТЕ ДНЕВНИ ТЕХ И БИЗНИС БРИЕФЕ ОД ЧЕДАР КАКО КОРОНАВИРУС </text>
<text sub="clublinks" start="2257.701" dur="0.531"> ТЕХА И БИЗНИС БРИШЕЕ ОД ЧЕДДАР, КОРОНАВИРУС ПРОДОЛУВА ТЕ TOЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2258.234" dur="2.698"> ОД ЧЕДДАР, КОРОНАВИРУС ПРОДОЛУВА ТЕКОВИ НА ТАВЕРСКАТА ИНДУСТРИКА ПО АМЕРИКАН </text>
<text sub="clublinks" start="2260.934" dur="0.698"> Продолжува да тежината на патната индустрија ДА АМЕРИКАН И ДЕЛТА СЕГА ПРЕДУПРЕДУВА OFЕ НА </text>
<text sub="clublinks" start="2261.634" dur="1.098"> ПАТНИЧКИ ИНДУСТРИИ КАКО АМЕРИКАН И ДЕЛТА СЕГА ПРЕДУПРЕДУВА OFЕ НА ПОДНЕСУВАЕ НА ФУРЛОГИ </text>
<text sub="clublinks" start="2262.734" dur="0.598"> И ДЕЛТА СЕГА ПРЕДУПРЕДУВАЕ НА ПОДГОТВУВА FЕ НА ФУРЛОГИТЕ, ЦИНИРАЕ НА ЧЕКОР НА ГОЛЕМИТЕ ВО РЕВЕНЦИЈАТА АМЕРИКАН </text>
<text sub="clublinks" start="2263.334" dur="2.531"> ПОДГОТОВКИ ПОВТОРНИТЕ, ЦИНИРАЕ НА ЧЕКОР НА ГОЛЕМИТЕ ГО ОБВРСУВААТ ВО РЕВЕНЦИАТА АМЕРИКАНСКИ извршен директор ДУГ ПАРКЕР, ОДГОВОРЕН НА </text>
<text sub="clublinks" start="2265.867" dur="0.998"> ЧЕКОРИ ЗАГОВОРИ ВО РЕВЕНУВААТ АМЕРИКАНСКИ извршен директор ДУГ ПАРКЕР ДОГОВОРЕТЕ НА ПРОДАВНИОТ ПАТ </text>
<text sub="clublinks" start="2266.867" dur="2.832"> Главниот извршен директор ДУГ ПАРКЕР ОДГОВОРИТЕ НА ПРОДОЛНО ДО ПОВЕЕ ДА СЕ ОГЛАСИ АВИЛОНАТА </text>
<text sub="clublinks" start="2269.701" dur="1.231"> ПОГОЛЕМЕ ДА СЕ ДА СЕ ОГЛАСИТЕ АВИРЛИНОТ HAЕ СЕ ИСТАНУВА 20% ВЕСНИК НА </text>
<text sub="clublinks" start="2270.934" dur="2.931"> ОВОЈ ГО ОЧЕКУВА АВТОРЛИНАТА HAЕ ИМА 20% ИСКУСТВО НА РАБОТНИЦИТЕ СО ЈУЛИ 2021 г. </text>
<text sub="clublinks" start="2273.867" dur="0.998"> HAЕ VEЕ БИДЕ 20% ИСКУСТВО НА РАБОТНИЦИТЕ СО ЈУЛИ 2021 година, САКО ОБЕЗБЕДУВАТЕ ОБУБОВИ </text>
<text sub="clublinks" start="2274.867" dur="0.932"> РАБОТНИЦИ ОД ЈУЛИ 2021 година ПА ОДГОВОРУВА FЕ НА ФУРЛОГИТЕ BEЕ БИДАТ МНОГУ РАЗВОЈ. ДЕЛТА ИСТО ПРЕДУПРЕДУВАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2275.801" dur="3.098"> Избегнување на крзните ќе биде многу различно. ДЕЛТА ИСТО ПРЕДУПРЕДУВАЕ НА НЕДЕЛАТА ГОДИШЕ ТОА ILLЕ Е </text>
<text sub="clublinks" start="2278.901" dur="0.331"> РАЗВОЈ. ДЕЛТА ИСТО ПРЕДУПРЕДУВА ПРЕДВЕДУВА НА НЕДЕЛАТА ДОДЕЛУВАЕ КОИ ILLЕ ПОЧЕТУВАТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2279.234" dur="0.531"> ОД НЕДЕЛАТА ОД ОВАА WЕ ПОЧЕТУВА ИСПРАВУВА NOTНИ ИЗВЕСТИ НА 2500 ПИЛОТИ СИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2279.767" dur="2.332"> ПОВЕЕ ИСПОЛНУВАЕ ИЗВЕШТАИ НА 2500 ПИЛОТИ СИТЕ во врска со можните фургони во </text>
<text sub="clublinks" start="2283.833" dur="3.632"> ПАДОТ. Добро, Валмарт ПРИСТАПУВА СЕ ДА СЕКОЈ БОНУС ЗА РАБОТНИЦИ КОИ СЕ ДА СЕ ПРОДАВНИ </text>
<text sub="clublinks" start="2287.467" dur="0.365"> Уште еден БОНУС ЗА РАБОТНИЦИ КОИ СЕ ДА СЕ ОД ПРИДНИ ЛИНИ </text>
<text sub="clublinks" start="2287.834" dur="2.998"> КОИ СЕ ДА СЕ ДА СЕ РАСПОРЕДНИ ЛИНИ ПРЕКУ ПАНДЕМИСКИТЕ ДА СЕ ОДБАВИ </text>
<text sub="clublinks" start="2290.834" dur="1.998"> ЛИНИ ПРЕД ПАНДЕМИСКИТЕ СЕ ОДБАВУВААТ ДОДГОВОР НА КОМПАНИЈАТА </text>
<text sub="clublinks" start="2292.834" dur="0.798"> ПАНДЕМИСКОТО ДА СЕ ОДГОВОРИ ДА ЈА ДА ГО ПРОДАВИТЕ КОМПАНИЈАТА БЕЗ ЧЕТВО НА МИЛИОНИ </text>
<text sub="clublinks" start="2293.634" dur="1.031"> КОМПАНИЈА БИЛНО МИЛИОНИ ЦЕЛОВНИ ВРАБОТНИ ВРАБОТНИЦИ RЕ ПОБАГААТ ЕКСТРА </text>
<text sub="clublinks" start="2294.667" dur="2.832"> МИЛИОНИ ЗА ВРАТНИТЕ ВРАБОТНИЦИ МИЛИОНИ URЕ Е ПОБИДАТ ДА ЕКСТРА 300 УСД ДО ДЕЛОВНИ ВРАБОТНИЦИ </text>
<text sub="clublinks" start="2297.501" dur="2.298"> ВРАБОТУВАНИТЕ Е СЕ РАБОТЕ ДА ЕКСТРА 300 УСД ДО ДЕЛОВНИТЕ ВРАБОТНИЦИ RЕ ПОБАРУВААТ ЕКСТРА 150 КУПИ </text>
<text sub="clublinks" start="2299.801" dur="1.098"> 300 УСД ДО ДЕЛОВНИТЕ ВРАБОТНИЦИ ILLЕ ПОБАРУВААТ ЕКСТРА 150 БУКИ ДОПОЛНИТЕЛИ БОНУС ILLЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2300.901" dur="0.531"> RЕ ПОБИДИТЕ ЕКСТРА 150 КУПИ ДОПОЛНИТЕЛИ БОНУСОТ Е ИМАЕ НА РАБОТНИЦИТЕ ВО ТИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2301.434" dur="2.398"> ДОПОЛНИТЕЛИ БОНУСОТ Е ИМАЕ НА РАБОТНИЦИТЕ ВО СОВЕТНИОТ ПОВЕЕ НА ПОВРШИНИОТ ПРИБОР и канцеларии </text>
<text sub="clublinks" start="2303.834" dur="0.565"> ОБЕЗБЕДУВА НА РАБОТНИЦИТЕ ВО СВОИТЕ СООБРААНИ ПРИРАЧНИК И ОБВРСКИ УПРАВУВАЧКИ УСЛОВИ НА ДИВОВНИЦИ. </text>
<text sub="clublinks" start="2304.401" dur="2.598"> СОВЕТНИЧКИ ПРИРАЧНИЦИ И ОБВРСКИ УПРАВУВАЧКИ УСЛОВИ НА УСЛОВНИЦИ YЕ RЕ ПОБЕДАТ ПОВЕЕ ГЛАС </text>
<text sub="clublinks" start="2307.001" dur="3.031"> УПРАВУВАЧКИ ПОМОШНИЦИ на возачот. YЕ ПОБЕДАМ ПОГОЛЕМИ ГЛАС НА </text>
<text sub="clublinks" start="2310.034" dur="0.531"> YЕ ПОБЕДАТ ПОГОЛЕМЕН ВИДЕА од 400 УСД и ГРУПА ДЕСНИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="2310.567" dur="1.065"> ОД 400 УСД и ГРУПА НА РАБОТНИЦИ НА ДЕСНИ ПРОТЕСТИРА ОД НИВНИК </text>
<text sub="clublinks" start="2311.634" dur="0.565"> 400 УСД И ГРУПА НА РАБОТНИЦИ НА РАБОТНИЦИ ПРОТЕСТИРАНИ ОД нивните автомобили во текот на неделата </text>
<text sub="clublinks" start="2312.201" dur="0.498"> РАБОТНИЦИ ПРОТЕСТИРААТ ОД НИВНИТЕ РАБОТИ ОД ВИДЕЛИТЕ СЕ СЛУЧУВААТ ТОА ОВАА НЕМА </text>
<text sub="clublinks" start="2312.701" dur="1.964"> АВТОМАРИ ОД НЕДЕЛАТА РАБОТЕ ДА СЕ СЛУЧУВААТ ОВАА ОВА МОЕ ДА НЕ ОБВРЗУВААТ ПОВРШИНА ЗАШТИТА </text>
<text sub="clublinks" start="2314.667" dur="1.765"> ОВАА ОВА НЕ Е ДОСТАВУВА СОВЕТНА ЗАШТИТА ЗА ВРАБОТНИЦИ </text>
<text sub="clublinks" start="2316.434" dur="0.598"> ОБЕЗБЕДУВАНА ЗАШТИТНА ЗАШТИТА ЗА ВРАБОТНИЦИ НА САБОТ, ГРУПА ЗА ОД </text>
<text sub="clublinks" start="2317.034" dur="2.265"> ЗА ВРАБОТНИЦИ НА САБОТ, ГРУПА НА ОД 200 автомобили ФОРМИРАНА КАРАВАНА </text>
<text sub="clublinks" start="2319.301" dur="1.631"> В сабота, група од околу 200 автомобили формираа караванска надворешност на паркот Калифорнија </text>
<text sub="clublinks" start="2320.934" dur="0.531"> 200 автомобили формираа караванска надворешна страна на паркот Калифорнија, ПОВИК НА КОМПАНИЈАТА ДА </text>
<text sub="clublinks" start="2321.467" dur="0.565"> НАДВОРЕШНИК НА ПАРК КАЛИФОРНИЈА ПОВИК НА КОМПАНИЈАТА ЗА ОБЕЗБЕДУВА ONЕ НА ТЕСТИРА ONЕ НА СОДРИНА И </text>
<text sub="clublinks" start="2322.034" dur="0.565"> ПОВИКУВАЕ НА КОМПАНИЈАТА ЗА ОБЕЗБЕДУВА ONЕ НА ТЕСТИРАЕ НА ТЕТ СЕТЕКОТ И ЗГОЛЕМУВА PROЕ ЗАШТИТА ЗА БЕЗБЕДНОСТ. </text>
<text sub="clublinks" start="2322.601" dur="1.331"> ОБЕЗБЕДУВАТЕ НА ТЕТИВНИ ИСПИТУВАЕ НА СОДРИНА И ЗГОЛЕМА ЗАШТИТА ЗА БЕЗБЕДНОСТ. ... </text>
<text sub="clublinks" start="2326.533" dur="0.999"> И ТОА ВАША БИЗНИС НА ЧЕДАР И ТЕХ ... </text>
<text sub="clublinks" start="2327.534" dur="2.865"> БИЗНИС И ТЕХ ... ПОДГОТОВУВА НА СОВЕТНИОТ ОД ВАШАТА </text>
<text sub="clublinks" start="2330.401" dur="3.198"> ... Ажурирајте се на обвивката што доаѓа до вас од градот NEWујорк. </text>
<text sub="clublinks" start="2336.7" dur="6.299"> >> ГРАДОВОТО НА ПИЛГРИМ РЕКЛАНИРА САМО 60.000 тони на кокошки градини нуклеарки, бидејќи тие може да </text>
<text sub="clublinks" start="2343.001" dur="2.764"> ОД ПОВЕЕ 60.000 ЗЕМЈИ НА ПОЧЕТНИ МАКЕДОНСКИ МАКЕДОНИ, МОЕ МОЕ ДА ПРОДОЛУВА </text>
<text sub="clublinks" start="2345.767" dur="0.598"> ПОДНЕСНИ БЕЗБЕДНИЦИ ПОВЕЕ МОЕ ДА ПОДНЕСУВААТ РОБЕР СЕ ЗАГОВОРИ АПЛИЦИ НА 4 </text>
<text sub="clublinks" start="2346.367" dur="2.498"> СОДРИНА РОБЕРНИ ПРИРАЧНИ АПЛИЦИИ НА 4 ПОГОЛЕМИ ТОЧКИ НА ПИЛГРИМИ, ЦЕЛО </text>
<text sub="clublinks" start="2348.867" dur="0.798"> РЕБЕРИРАЈТЕ ВИСТИНСКИ ПРИМЕРИ НА 4 ПОДОБРИ AGИВИ НА ПИЛГРИМИ, ЦЕЛОСКО КУПЕН </text>
<text sub="clublinks" start="2349.667" dur="1.232"> ПОЧЕТНИ AGУПИ НА ПИЛГРИМИ, ЦЕЛНО КОИКОВНИ КОАРНИ ПОДНЕСНИ ПРЕГЛЕДИ ПРИЗНАНИ ПРИРОДНИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2350.901" dur="0.564"> ПОЧЕТНА ПОЧЕТНА ОД КОРИСНИ ЗДРАВЈЕ ПРИРАЧНИЦИТЕ ПРИДОБИВНИЦИ ДРУГИ ПРИРОДНИЦИТЕ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="2351.467" dur="2.665"> ПОДГОТОВКИ БЕЗ ГОДИНИ ПРИРОДНИОТ ПОДНЕСУВААТ ДО РЕТИЛЕРИТЕ ВО АРИЗОНА ИДАХО, ОРГЕОН И ПРАВО </text>
<text sub="clublinks" start="2354.134" dur="0.998"> РАСПОЛЕГУВА НА ПОДАТОЦИТЕ ВО АРИЗОНА ИДАХО, ОРГЕОН И ПРАВО ОВДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2355.134" dur="0.531"> АРИЗОНА ИДАХО, ОРГЕОН И ПРАВО ОВДЕ ВО ТЕКСАС. РЕАКЛАТ доаѓа </text>
<text sub="clublinks" start="2355.667" dur="0.698"> ОВДЕ ВО ТЕКСАС. РЕКОЛОТ доаѓа по друштвото ДА ОД </text>
<text sub="clublinks" start="2356.367" dur="2.998"> ВО ТЕКСАС. СЕКОЈ ДА СЕ ОД КОМПАНИЈАТА ПОДНЕСУВА ПРИГОВОР ОД КОРИСНИК ЗА ОД </text>
<text sub="clublinks" start="2359.367" dur="0.932"> ПО КОМПАНИЈАТА ПОДНЕСЕ COMPАЛБА ОД КЛУЧНИК ЗА РЕГИСТРИНИ ПИСКИ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="2360.301" dur="1.798"> ПОГОЛЕМУВА FЕ ОД ПОГЛАВНИК ЗА РЕГИСКИ ПИКЕЦИ ВО ПРОИЗВОДОТ. ОДДЕЛЕНИЕ НА </text>
<text sub="clublinks" start="2362.101" dur="0.598"> ГРИНИ ПИЦИ ВО ПРОИЗВОДОТ. ОД ДЕЛОВНИК ЗА ЗЕМЈОДЕЛСТВО СЕ вели дека НЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2362.701" dur="2.531"> ПРОДУКТОТ. Одделот за земјоделство вели дека не постојат потврдени извештаи што мислат дека </text>
<text sub="clublinks" start="2365.234" dur="2.098"> ЗЕМЈОДЕЛСТВО вели дека не постојат потврдени извештаи што мислите дека некој може да го добие </text>
<text sub="clublinks" start="2367.334" dur="0.231"> ПОВРЗЕНИТЕ ИЗВЕШТАИ ПОСТОИТЕ СЕКОЈ ДА СЕ ЗГОЛЕТУВАТЕ ОД ОГЛАС ИЛИ КАКО. </text>
<text sub="clublinks" start="2367.567" dur="0.698"> СЕКОЈ ДА СЕ ЗГОЛЕМУВАТЕ БОЛЕЕ ИЛИ СВОЈ. >> ДАВИД СЕРВИ: КАКО ПОВЕЕ ПОДРАЧЈЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2368.267" dur="1.798"> ИЛИ ПОВЕЕ >> ДАВИД СЕРВИ: КАКО ПОВЕЕ ПОДГОТОВНИ ДЕЛНИ ОГРАНИЧУВАЕ, НЕКОИ ЛУЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2370.067" dur="2.265"> >> ДАВИДНИ СЕРВИ: КАКО ПОВЕЕ ПОДГОТОВНИ ПОВРЗАНИ ОГРАНИЧУВАЕ, НЕКОИ ЛУ AЕ ПОДГОТВУВААТ УРИГ ДО ПАТУВАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2372.334" dur="0.498"> ЛЕСНИ ОГРАНИЧУВАЕ, НЕКОИ ЛУЕ ДА СЕ ДА ГО ПОГЛАСААТ ПОВЕЕТО ДА ПАТЕЛА ПО ПОВЕЕ НА АВТОПОТ НА АТЛАНТА </text>
<text sub="clublinks" start="2372.834" dur="0.498"> ПОДГОТВУВААТ ДВЕЕ ДА ПАТУВАЕ ПО ПОВЕЕ НА АВТОПОТ НА АТЛАНТА ПРЕДИКТИВНО ДВЕД НА ДВЕЕ КАКО МНОГУ </text>
<text sub="clublinks" start="2373.334" dur="2.198"> ПРОТИВ ДЕЦА ПРЕДИКТИВНО ДВЕД НА ПОДНЕСУВАЕ НА АВТОРОТ НА АТЛАНТА КАКО МНОГУ ПАСАНИЦИ ДА СЕ ПРОДАВААТ ОВА </text>
<text sub="clublinks" start="2375.534" dur="0.631"> ПРИДИЦИРА TЕ НА ДВЕICEЕ КАКО МНОГУ ПОСТАВНИЦИ ДА СЕ ПРОДАБА ОВАА четврток, СТАРТ НА 4-ти ОД </text>
<text sub="clublinks" start="2376.167" dur="1.132"> ПРАВИЛНИЦИТЕ ДА СЕ ПРОДАБА ОВИЕ Четврток, СТАРТ НА 4-ти ЈУЛИСКИ НЕДЕЛА. ТОА СЕ ГО ГЛЕДА </text>
<text sub="clublinks" start="2377.301" dur="2.698"> Вторник, СТАРТ НА 4-ти Јули недела. ТОА ИМА ДА ГО ПОДГОТОВИ ПОВЕЕТЕ НА МОASTНИТЕ МО WEНИ ВЕДЕРИИ, КАКО </text>
<text sub="clublinks" start="2380.001" dur="1.031"> Јули недела. ТОА ДА ГО ГОДИШ ПОД ПОСЕБНИТЕ МОНИ ВЕДЕЛИ МНОГУ ДАКО СЕ ПРЕГЛЕДАТ ПО ПЛАНОТ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="2381.034" dur="0.998"> ПОГОЛЕМЕ НА МОASTНИТЕ МОASTНИ НЕВЕДНИ ВЕДНИЦИ, КАКО СЕ ПОБЕДАТЕ СО ПЛАНОТ ВО СЕКОВНО ВТОР. ОВИЕ НЕКОИ НОВО </text>
<text sub="clublinks" start="2382.034" dur="2.998"> ПОВЕЕТЕ ПО ПЛАНОТ ВО СЕКОВНО ВТОРНО. ОВИЕ НЕКОИ НОВИ МЕРКИ ВО МЕСТО СЕ МОЕТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2385.034" dur="0.831"> Време наскоро. ОВИЕ НЕКОИ НОВИ МЕРКИ ВО МЕСТО СЕ МОЕТЕ ДА СЕ ДА ГО СЕГАТЕТЕ СИТЕ ПОГОЛЕМИ </text>
<text sub="clublinks" start="2385.867" dur="0.598"> Мерки на место Вие треба да бидете свесни за сите големи американски авиокомпании СЕГА БАРАА </text>
<text sub="clublinks" start="2386.467" dur="0.598"> СВЕТИ ЗА СИТЕ АВИРЛИНИ НА НАЈГОЛЕМИТЕ НА СВЕТИ СЕГА САКАТЕ ДА БИДЕТЕ ПРАВНИЦИ ЗА ОДГОВОР НА СЕРИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="2387.067" dur="2.132"> Воздухопловите во САД СЕГА САМО ПОТРЕБНИ ПРАВИЛНИЦИТЕ ДА ОДГОВОРИТЕ СЕРВИСКИ ПРАШАА НА ЗДРАВЈЕ КАКО ДА </text>
<text sub="clublinks" start="2389.201" dur="0.798"> ПРАВИЛНИЦИ ДА ОДГОВОРИТЕ СЕРИЈА НА ЗДРАВЈЕТО ПРАШАА КОГА СЕ ПРОВЕДАТ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="2390.001" dur="1.331"> НА ПРАШАА НА ЗДРАВЈЕТО КОГА СЕ ПРОВЕДАТ ПО ЛЕТИ. КОМПАНИИ се </text>
<text sub="clublinks" start="2391.334" dur="0.565"> Проверете во летови. КОМПАНИИ СЕ ПРАША AMА ПО ДРУГИТЕ СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2391.901" dur="2.431"> НА ЛЕТИ. КОМПАНИИ ПРАШААМ ДРУГИ ДРУГИ ШТО ДА СЕ ПОДНЕСЕ ТЕМПЕРАТУРА </text>
<text sub="clublinks" start="2394.334" dur="1.031"> ПРАШАЕ ПО ДРУГИТЕ СЕКОВ ДАЛИ СЕ ДАЛИ ТЕМПЕРАТУРА ПРИРОДАЕ, КРАТКОСТ НА ЗДРАВЈЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2395.367" dur="0.632"> ДАЛИ СЕ РАБОТЕ ПОВЕЕ СО ТЕМПЕРАТУРА, КРАТКОСТ НА ЗДРАВЈЕ ИЛИ ДА СЕ КОНТАКТ СО НЕКОЈ КОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="2396.001" dur="2.464"> ДОГОВОР, КРАТКОВО НА ЗДРАВЈЕ ИЛИ ДАЛИ КОНТАКТ СО МОЕ КОИ САМО СВЕТЕ СИМПТОМИ ВО 19 </text>
<text sub="clublinks" start="2398.467" dur="0.532"> ИЛИ ЈА ДОГОВОРИ СО МОOMЕ КОИ САМО СВЕТЕ САМПТОМИ НА КАВИД-19 ВО ПОСЛЕДНИОТ КУПЕЛ НА НЕДЕЛИ. </text>
<text sub="clublinks" start="2399.001" dur="2.498"> САМО СИМПТОМИ СО СВЕТСКО ПОВЕЕ-19 ВО ПОСЛЕДНИОТ КУПЛ НА НЕДЕЛА. ДА ГО ОДГОВОРИТЕ ТИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2401.501" dur="0.531"> ПОСЕБНИОТ КУПЕЛ НА НЕДЕЛИ. ДАЛИ СЕ ОДГОВОРНИ ОДГОВОРНИТЕ СИТЕ СРЕДНИ СЕДНИЦИ </text>
<text sub="clublinks" start="2402.034" dur="2.598"> ДАЛИ ОД ОДГОВОРНИТЕ СИТЕ СРЕДНИ СЕДНИЦИ. НАЈДОБРА ДО КРАЈОТ </text>
<text sub="clublinks" start="2404.634" dur="1.031"> Средните седишта сè уште се ограничени. НА САМО ДО КРАЈОТ НА </text>
<text sub="clublinks" start="2405.667" dur="1.598"> Ограничувања. НА САМО ДО КРАЈОТ НА СЕПТЕМВРИ КАКО ДО СЕКОГАШ ВО АМЕРИКАН </text>
<text sub="clublinks" start="2407.267" dur="0.598"> НА СЕПТЕМВРИ КАКО ДА СЕ НА АМЕРИКАНСКИ АВЕРЛИНИ И ОБЕДИНЕТИ АВРИЛИ, </text>
<text sub="clublinks" start="2407.867" dur="2.332"> СЕПТЕМВРИ КАКО ДО АМЕРИКАНСКИ АВЕРЛИНИ И ОБЕДИНЕТИ АВРИЛИ, ТИЕ КОМПАНИИ БИДЕТЕ СИТЕ СЕДНИЦИ, </text>
<text sub="clublinks" start="2410.201" dur="1.231"> АВЕРЛИНИ И ОБЕДИНЕТИ АВРИЛИ, ТОА КОМПАНИИ СЕ СЕ СЕТЕ СЕДНИЦИ, ВКЛУЧУВА НА СРЕДНИТЕ СЕДНИЦИ </text>
<text sub="clublinks" start="2411.434" dur="0.798"> ОВИЕ КОМПАНИИ ПРОДАВНИ СИТЕ СЕДНИЦИ, ВКЛУЧУВАЕ СО СОДРИНИ СЕДНИЦИ СЕ ПРОДАБА ЗА ПРОДАБА ОВОЈ СЕМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2412.234" dur="0.598"> ВКЛУЧУВАЕ НА СЕДНИЧКИТЕ СЕДНИЦИ СЕ ПРОДАБА ЗА ПРОДАБА ОД СЕКОЈДА ЕДИНИЦИНА ОБЕДИНА </text>
<text sub="clublinks" start="2412.834" dur="1.898"> ЗА ПРОДАБА ОВА ЕДНОГУ ОБЕДИНЕТЕ СЕ СЕКОГАШ ДА СЕ ПРАВИ АМЕРИКАН ANЕ ОД ОВИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2414.734" dur="3.031"> ОБЕДИНЕТЕ СЕ СЕКОГАШ ДА СЕ ПРАВИ АМЕРИКАН WЕ ОТВОРА ОД ОВИЕ СЕДНИЦИ СРЕДНО, СЕ БЕЗБЕДНО </text>
<text sub="clublinks" start="2417.767" dur="2.965"> АМЕРИКАН Е ОТВОРА ОД ТИЕ СЕДНИЦИ СРЕДНО, СЕ БЕЗБЕДНО СЕ БЕЗБЕДНО да лета на АВИСНОСТ Е Е. </text>
<text sub="clublinks" start="2421.1" dur="2.932"> >> Тоа е ризик, како што било, мислам дека има неколку работи што треба да ги прашате себе си пред тоа </text>
<text sub="clublinks" start="2424.034" dur="3.198"> РАЗМИСЛЕТЕТЕ ОВИЕ СО ЧУДНИТЕ СИТЕ РАБОТИ ДА ГИ ПРАШАТЕТЕ САМО ПРЕД ДА СЕ ПРОДАЕТЕ ЕДЕН Е НЕ Е НЕПРЕБНО. </text>
<text sub="clublinks" start="2427.234" dur="1.131"> HAЕ СЕ ПРАШАТЕТЕ ДА СЕ ПРЕД ДЕКА МОYЕТЕ ЕДЕН Е НЕ Е НЕПОСТАПНО. ВИСТИНСКО ПОТРЕБНО ПОТРЕБНО ПОТРЕБНО </text>
<text sub="clublinks" start="2428.367" dur="0.598"> САКАТЕ ЕДЕН Е НЕ Е НЕГОСТАВНО. ВИСТИНСКО ПОТРЕБНО ПОТРЕБНО ПОТРЕБНО ДА СЕ ПРАШАТ ДА СЕ ПРАВИЛАТ ДА СЕ ДОБИВТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2428.967" dur="0.632"> ВИСТИНСКО ПОТРЕБНО ПОТРЕБНО ДА ПОСТАВИТЕ ДА СЕ ПРИМАТ ДА СЕ СМЕЕТЕ СИТЕ ЛИЧНИ ФАКТОРИ ЗА РИЗИК </text>
<text sub="clublinks" start="2429.601" dur="2.598"> ТОА ПОВЕЕ ДА СЕ ПРАВИТЕТЕ, КАКО СИТЕ ЛИЧНИ ФАКТОРИ ЗА РИЗИКИ WЕ ГО ВИДЕТЕ ДА ПОГОЛЕМИ РИЗИК ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="2432.201" dur="1.031"> ФАКТОРИ ЗА ЛИЧНИ РАСКИ Е ВИ ГО ВАШАТ НА ПОГОЛЕМ РИЗИК ЗА ПОВЕД-19. </text>
<text sub="clublinks" start="2433.234" dur="0.498"> ВИЕ ПОГОЛЕМ РИЗИК ЗА ПОВЕД-19. >> СИТЕ Главни авиокомпании до </text>
<text sub="clublinks" start="2433.734" dur="2.698"> COVID-19. >> СИТЕ Главни АВРИЛИ ДА БИДЕТЕ ПОТРОШУВАА НА ПОДАТОЦИ </text>
<text sub="clublinks" start="2436.434" dur="3.065"> >> СИТЕ Главни АВРИЛИ ДА БИДЕТЕ ПОДНЕСУВАА НА ПОДАТОЦИ ЗА ОДРУВАЕ НА МАСКИ. </text>
<text sub="clublinks" start="2439.501" dur="1.298"> БЕСПЛАТНИ ПРАЗАРИ ДА СЕ СОГЛАСАТ МАСКИ. ДЕНЕС Е ПОСЕБЕН ДЕН </text>
<text sub="clublinks" start="2440.801" dur="0.798"> Маски. >> ДЕНЕС Е ПОСЕБЕН ДЕН ЗА VУБОВНИЦИТЕ НА ПИЗА, МОЕТЕ СЕГА </text>
<text sub="clublinks" start="2441.601" dur="0.598"> >> ДЕНЕС Е ПОСЕБЕН ДЕН ЗА PУБОВНИЦИТЕ НА ПИЗА, МОЕТЕ СЕГАТЕ ДА ЈА ПРАВЕТЕ ЧЕКОРИ Омилени ПИЗА ОД </text>
<text sub="clublinks" start="2442.201" dur="2.631"> ЗА IZУБОВНИЦИТЕ НА ПИЗА МОЕТЕ МОЕТЕ ДА ЈА ИЗВЕДУВАТЕ ЧЕКВИ ОБЕЗБЕДУВА ПИЗА ОД ПАПА, Cон КАЛИД ШЕКЕР </text>
<text sub="clublinks" start="2444.834" dur="2.731"> Јадете чекови Омилени ПИЗА ОД ПАПА, Cон СВЕТСКИ ШЕШКЕР РОНИ. Тоа е АН </text>
<text sub="clublinks" start="2447.567" dur="1.298"> ПАПА, СВЕТСКИ ШЕШКЕР РОНИ. ИСТО Е ЕКСТРА ПОГЛАСНА ПИЗА СО 66 </text>
<text sub="clublinks" start="2448.867" dur="3.032"> РОНИ ИСТО Е НАДВОРЕНА ПАРЗА ПИЗА СО 66 ПИСКИ. ПЕПЕРОНИ Е ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="2451.901" dur="0.431"> ЕКСТРА ЛАРГИ ПИЗА СО 66 ПИКОВИ. ПЕПЕРОНИ Е ТОА ДОСТАВА </text>
<text sub="clublinks" start="2452.334" dur="2.998"> ПИКЕЦИ. ПЕПЕРОНИ Е ТОА ДА СЕ ДОСТАВИ ЗА ВАС. ПИЦЕТЕ ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="2455.334" dur="1.498"> ВЕСНИК ЗА ВАС. ПИЦЕТЕ ЈА РАЗВОЈНО ЗА НЕГОВИТЕ ФУНСКИ ДОМ </text>
<text sub="clublinks" start="2456.834" dur="0.631"> ЗА ВАС ПИЦЕТЕ Е РАЗВОЈНА ЗА СЕКОЈ ФУНСКИ ДОМАА, ПОСЛЕДНА ГОДИНА, ЕДНА ДОЛАР ОД СЕКОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="2457.467" dur="2.198"> РАЗВОЈ ЗА НЕГОВИТЕ ФУНСКИ ДОМАШНО ГОДИШНА ГОДИНА, ЕДНА ДОЛАРНА ОД СЕКОЈА ПРОДАБА ДА ОД ОД </text>
<text sub="clublinks" start="2459.667" dur="1.098"> ПОСЛЕДНА ГОДИНА, ЕДНА ДОЛАРНА ОД СЕКОЈ ПРОДАБА ОД ОД ФОНДАЦИЈА ОД ПОДДРШКА </text>
<text sub="clublinks" start="2460.767" dur="0.932"> ПРОДАБАТА ОД ОД ФОНДАЦИЈА ОД ПОДДРШКА ЗАЕДНИЦИ. ЦЕЛОТ Е ДА СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2461.701" dur="2.998"> ФОНДАЦИЈА ДА ГО ПОДДРШУВАТЕ ЗАЕДНИЦИ. ЦЕЛОТ Е ДА ГО ПОДДРУВА САМООТ НА РЕДОВИТЕЛОТ </text>
<text sub="clublinks" start="2464.701" dur="1.831"> ЗАЕДНИЦИ. Целта е да се поддржат ПОЧЕТНА И МО FAНОСТ НА РАБОТАТА ЗА РЕДИНАТА </text>
<text sub="clublinks" start="2466.534" dur="0.898"> ПОДДРШКА ПРИРАЧНИК ЗА ПОДДРШКА ЗА ВЕQUБОДНОСТ И МОPORTНОСТ ЗА СИТЕ. ПАПА Hон вели: </text>
<text sub="clublinks" start="2467.434" dur="0.598"> ПОЧИТ И МОPORTНОСТ ЗА СИТЕ. ПАПА Hон вели дека ШОКОТ ДОСТАВИ ОГЛАСНО ВРАБОТУВА ВО </text>
<text sub="clublinks" start="2468.034" dur="1.531"> ЗА СИТЕ. ПАПА Hон вели дека ШОКОТ ДОБИВИ ОГЛАСНА ВНАТРЕШНА ВО ПОСЛЕДНАТА ГОДИНА ПОДГОЛЕМА </text>
<text sub="clublinks" start="2469.567" dur="0.532"> ПОДДРУВА ОГЛАСНА ИМПАКТ ВО ПОСЛЕДНАТА ГОДИНА ПОДОБРИ ДА СЕ ОДБИВА Амбасадор за оваа марка. </text>
<text sub="clublinks" start="2470.101" dur="2.698"> ПОСЛЕДНА ГОДИНА ПОДОБРИ ДА ГО БИДЕТЕ АМБАСАДОР за оваа марка. >> Е ЕДНО ЕКСТРА ПОГЛАСНО ДЕВОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="2472.801" dur="2.964"> Амбасадор за оваа марка. >> Е ЕДНА ЕКСТРА ПОГОЛЕМ ДОГОВОР ЗА ПРОДАВА. </text>
<text sub="clublinks" start="2476.2" dur="3.732"> ГО ОБЕЗБЕДУВА ТРАЈОТ ЗА ИДНИНА СЕМАА РОК STвезди СЕГА THEИВОТ И ЛЕГАЦИЈАТА НА ЗЕКЕ ВОДА </text>
<text sub="clublinks" start="2479.934" dur="2.865"> EMИВОТНИ РОК STвезди СЕГА THEИВОТ И ЛЕГАЦИЈАТА НА ЗЕКЕ ВОДА Е ПРЕДМЕТ НА НОВ ДОКУМЕНТАР. </text>
<text sub="clublinks" start="2482.801" dur="0.898"> И ЛЕГАЦИЈАТА НА ЗЕКЕ ВОДА Е ПРЕДМЕТ НА НОВ ДОКУМЕНТАР. И АКО СЕ МЛАДИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2483.701" dur="1.231"> ПРЕДМЕТ НА НОВ ДОКУМЕНТАР. И АКО СЕ МОЕТЕ ДА СЕ ДАКАТЕ ДА НЕ ЗНАЕТЕ КОЈ Е </text>
<text sub="clublinks" start="2484.934" dur="0.698"> И АКО СЕ МЛАДИТЕ ДА СЕ ДА ГО ЗНАЕТЕ КОЈ СЕ Е РАК ДАМИГЕЛА САТ </text>
<text sub="clublinks" start="2485.634" dur="2.398"> ДА МОЕТЕ ДА НЕ ЗНАЕТЕ КОЈ Е ДА СЕ РИК ДАМИГЕЛА САМО ДА СЕ СЕ СОГЛАСУВА СО ПОГЛЕД НА ПОВЕЛ </text>
<text sub="clublinks" start="2488.034" dur="1.098"> РАК ДАМИГЕЛА ПО СВЕТЕ СО СОГЛАСУВАЕ СО ПОДГОВОР ПРИОРИТЕТЕ ПАНДЕМИЧКОТО И ТАЛКОТ ДА СЕ ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="2489.134" dur="3.198"> Спуштен со полиња ПОГЛЕДУВА ПРИОР НА ПАНДЕМИЧКОТО и ТАЛКОТ ДА СЕ НА ОД ФИЛМ И НЕГА КАРИЕРА. </text>
<text sub="clublinks" start="2492.334" dur="3.198"> ПАНДЕМИЧКО И РАЗГОВОРЕТЕ ДА СЕ ЗА ВАШАТА ФИЛМ И НЕГА КАРИЕРА. САМО. </text>
<text sub="clublinks" start="2501.1" dur="3.132"> >> И НЕ Е ПРВИОТ WЕНСКИ БАСКО ПЛАТЕРНИ ДА СЕ ОДГОВОРИТЕ ГО СВОЈОТ РОК СТАР. </text>
<text sub="clublinks" start="2504.234" dur="2.731"> BASS PLAYER ДА БИДЕ ДО ГОЛЕМО РОК STвезда. ... </text>
<text sub="clublinks" start="2509.866" dur="1.366"> И ИСКРИНЕТЕ МИО И КЛИКИРАНА ВРАТА ЗА ПРИСТАП НА ПРИЧИНОТ ЗОШТО. </text>
<text sub="clublinks" start="2511.234" dur="0.131"> ВРАТА ЗА ПРИРАЧНИК НА ПРИЧИНОТ ЗОШТО. ... </text>
<text sub="clublinks" start="2511.367" dur="2.765"> ЗОШТО ... </text>
<text sub="clublinks" start="2514.134" dur="3.131"> ... ... НЕ СЕ Гледам </text>
<text sub="clublinks" start="2517.267" dur="3.165"> ... НЕ ЈА ЈА ЈА ЈА ВИДИ ВРАТА. </text>
<text sub="clublinks" start="2522" dur="4.632"> САКАТЕ СЕ КАРАКТЕР ДА СЕ ИЕ. ... >>, НЕ ДОБИВ ДА НЕ Е НЕ ДОБИВНО </text>
<text sub="clublinks" start="2526.634" dur="2.665"> ... >>, НЕ ДА ГО НЕПОДВИНО ДА СЕ РАБОТИ И РАБОТНО </text>
<text sub="clublinks" start="2529.301" dur="0.331"> >>, НЕ ДОБИВЕТЕ ДА НЕ Е НЕ ДОБИВНО, РАБОТИТЕ И ДА СЕ ДА СЕ КОРИС КОИ СЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="2529.634" dur="2.831"> ДА СЕ РОДИТЕ И ДА СЕ ДА СЕ КАДЕ КОИ СЕ. ... </text>
<text sub="clublinks" start="2535.6" dur="1.699"> >> СУЗИ КАТРО Е ПРЕДМЕТ НА СУСИ П, ДОКУМЕНТАР ... </text>
<text sub="clublinks" start="2537.301" dur="2.431"> НА СУСИ П, ДОКУМЕНТАР ... >> ЗА НЕГОВИТЕ ANDИВОТ И КАРИЕРА </text>
<text sub="clublinks" start="2539.734" dur="1.031"> ... >> ЗА НЕГОВИОТ LИВОТ И КАРИЕРА I'Е СЕ САМО 85 ПОСЛЕДИ ПОСЛЕДНА ГОДИНА. </text>
<text sub="clublinks" start="2540.767" dur="0.665"> >> ЗА НЕГОВИТЕ LИВОТ И КАРИЕРА ADЕ САКАМ 85 ПОСЛЕДИ ПОСЛЕДНА ГОДИНА. >> НОВ АЛБУМ И НА </text>
<text sub="clublinks" start="2541.434" dur="0.498"> СЕ СЛЕДАМ 85 ПОСЛЕДИ ПОСЛЕДНА ГОДИНА. >> НОВ АЛБУМ И ДОКУМЕНТАР. ЈАС НЕМАМ. </text>
<text sub="clublinks" start="2541.934" dur="0.131"> >> НОВ АЛБУМ И ДОКУМЕНТАР. ЈАС НЕМАМ. ... </text>
<text sub="clublinks" start="2542.067" dur="2.832"> ДОКУМЕНТАР. ЈАС НЕМАМ. ... </text>
<text sub="clublinks" start="2548.2" dur="2.965"> >> НА КОНВЕНЦИЈАТА ЗА МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТ ЗА ИМА 2020АТА ЗА 2020 ГОДИНА ЗА ЈАНУАРИТЕ КАТТРО </text>
<text sub="clublinks" start="2551.167" dur="0.398"> КОНВЕНЦИЈА ЗА ИНСТРУМЕНТ ВО ЈАНУАРИТЕ КАТТРО РАБОТЕН ЗА ОД </text>
<text sub="clublinks" start="2551.567" dur="0.298"> ЈАНУАРИ КВАТРО РАБОТИ ЗА ФИЛМСКИОТ КРИМИ. </text>
<text sub="clublinks" start="2551.867" dur="1.398"> ФИЛМСКИОТ КРИМА. >> И ЗА 4 ГОДИНИ АГО ДОБИВ </text>
<text sub="clublinks" start="2553.267" dur="2.232"> ФИЛМСКИ КРИМИ. >> И ЗА 4 ГОДИНИ АГО ПОДОБРИ ДО ДОГОВОРЕН ДИРЕКТОР </text>
<text sub="clublinks" start="2555.501" dur="2.198"> >> И ЗА 4 ГОДИНИ АГО ПОДОБРИ ДО ДОГОВОРИ ДИРЕКТОР СЕ ПОВИКУВА ДО ТУР. И СЕ реков дека </text>
<text sub="clublinks" start="2557.701" dur="1.398"> ПРИСТАПЕН ОД ДИРЕКТОРОТ ПОВИКЕТЕ ДО ТУР. И НЕ СЕ ПОСТОЕ ДА СЕ Е ДА ГО ПРАВИМ ДОКУМЕНТАР НА </text>
<text sub="clublinks" start="2559.101" dur="2.031"> ДА СЕ ТУР. И СЕ СЕ ПОСТОЕ ДА СЕ IKЕ ДА ГО ПРАВИМЕ ДОКУМЕНТАР ЗА ВАС И СЕ САКАМ ДОБРО. Сè уште е </text>
<text sub="clublinks" start="2561.134" dur="1.898"> САКАТЕ ДА СЕ ПРАВИМЕ ДОКУМЕНТАР ЗА ВАС И СЕ САКАМ ДОБРО. Сè уште е на списокот Мој ковчег. ЈАС СЕКОГАШ </text>
<text sub="clublinks" start="2563.034" dur="0.498"> ВАС И СЕ ДОБИВ ДОБРО. Сè уште е на списокот Мој ковчег. СЕКОГАШ САКАМ ДА ЈА ПОСТАВИ РЕКОРД </text>
<text sub="clublinks" start="2563.534" dur="2.798"> НА МОИТЕ СО ЛИСТАТА КАКО. СЕКОГАШ САКАМ ДА ЈА ПОСТАВУВА РЕКОРД СТРАНА. ТОА МОЕТЕ ПРИЧИНИ </text>
<text sub="clublinks" start="2566.334" dur="3.165"> САКАТЕ ДА СТАПАТ СВЕТСКИ РЕКОРД. ОВА МОЈОТ ПРИЧИН ГО ПОВИДИТЕ РЕКОРДИ. </text>
<text sub="clublinks" start="2576.333" dur="6.999"> >> ТОА СОСТОЈБА НА ВИДОВИТЕ ОД ВАТЧО НОВ АЛБУМ, НЕ КОНТРОЛА КОЈ ИСПИТУВА 70 ВО </text>
<text sub="clublinks" start="2583.334" dur="0.798"> НОТ АЛБУМ НА ВАТЧО, НЕ КОНТРОЛА КОГА УБЕВЕ 70-ти во ЈУНИ САМО ПОВЕЕ ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="2584.134" dur="0.598"> БЕЗ КОНТРОЛА КОЈ ТУРИ РАБОТНА 70 ДО ЈУНО НЕМА ОВАА СОВЕТ ЗА СЛЕДНАТА ГЕНЕРАЦИЈА НА МЛАДИ ЕНИ </text>
<text sub="clublinks" start="2584.734" dur="0.598"> ЈУНИ ЈА САМО ОВА СОВЕТ ЗА СЛЕДНАТА ГЕНЕРАЦИЈА НА МЛАДИ ЕНИ ПОТРЕБА ДА ГО ПОДНЕСУВААТ ВО МУЗИКА </text>
<text sub="clublinks" start="2585.334" dur="1.865"> СЛЕДНА ГЕНЕРАЦИЈА НА МЛАДИ ЕНИ кои бараат да се издигнат во музика, ако не мора да одберете </text>
<text sub="clublinks" start="2587.201" dur="0.298"> ПОГЛЕДНЕТЕ ДА СЕ ОБЕЗБЕДУВАТЕ ВО МУЗИЧКИ ДАКО ДА ГО ИСПОЛНЕТЕ ДА ИЗВЕДЕТЕ ИНСТРУМЕНТ. </text>
<text sub="clublinks" start="2587.501" dur="2.864"> ДАЛИ ДА ДОБИНЕТЕ ИНСТРУМЕНТ. ... </text>
<text sub="clublinks" start="2595.266" dur="2.466"> >> ТОА БЕЗ ПАРИ ИЛИ ПОДНЕСУВА НЕКОЈ БЕЗБЕДНОСТ. ... </text>
<text sub="clublinks" start="2597.734" dur="2.831"> НЕКОГАШНА БЕЗБЕДНОСТ. ... </text>
<text sub="clublinks" start="2602.1" dur="3.099"> ТОА ДА СЕ СМЕЕ ДА СЕ КАКО ДА СЕ ТУКА ТУКА Е МАЕ. >> ОБРАЗОВАНИЕ ДА ПОВЕЕТЕ ПОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2605.201" dur="0.298"> ОВДЕ Е ЧОВЕК. >> ОБЕДУВАЕ ЗА ПОВЕЕ НА ПОВЕЕТО НА ПОВЕТОТ. </text>
<text sub="clublinks" start="2605.501" dur="2.698"> >> ОБЕДУВАЕ ЗА ПОВЕЕ НА ПОВЕЕТО НА ПОВЕТОТ. ... </text>
<text sub="clublinks" start="2608.201" dur="0.731"> НА СОВЕТОТ. ... И РЕФУЗИРАМЕ ДА </text>
<text sub="clublinks" start="2608.934" dur="0.231"> ... И јас одбивам да бидам позамен. </text>
<text sub="clublinks" start="2609.167" dur="0.565"> И РЕФУЗИРАМ ДА СЕ ДОБИРАМ. >> РАБОТУВАЕ НА ХОЛИВУД, </text>
<text sub="clublinks" start="2609.734" dur="0.165"> СЕ ВРАТИ. РАБОТЕ ДВЕ INЕ ВО ХОЛИВУД, Сум </text>
<text sub="clublinks" start="2609.901" dur="2.231"> >> РАБОТУВАЕ ВО ХОЛИВУД, јас сум ... </text>
<text sub="clublinks" start="2612.134" dur="3.031"> Јас сум ... >> Рик Дамигела. </text>
<text sub="clublinks" start="2615.167" dur="3.032"> ... >> РИК Дамигела. >> МНОГУ меморија е тоа </text>
<text sub="clublinks" start="2618.201" dur="0.298"> >> РИК ДАМИГЕЛА. >> МНОГУ меморија е тоа право. </text>
<text sub="clublinks" start="2618.501" dur="0.631"> >> МНОГУ меморија е тоа право. >> МОЕМА ДОДЕЛА НОВО И САМО ДА </text>
<text sub="clublinks" start="2619.134" dur="2.398"> ТОКМУ ТАМУ. >> МОЕ ДА СЕ ДОДАЛУВАМ НОВИ И СЕ ДА СЕ КАКО ДА СЕ МНОГУ И МОЕТЕ ДА ГО РАБОТИ ДВД </text>
<text sub="clublinks" start="2621.534" dur="3.198"> >> МОЕ ДА СЕ ДОДАЛУВАМ НИВО И ДА СЕ БИДАМ ДА СЕ МНОГУ И МОЕ ДА ГО РАБОТИ ПРИВИД НА ЛЕСНИЧКИОТ ЛАА </text>
<text sub="clublinks" start="2624.734" dur="2.431"> НЕГОВИОТ МИНОТ И ШТО ГОЛЕМО РАБОТНО ПОВЕЕ НА ЛЕДНИЧКИОТ ЛАА НА ХЕРБЕРТСКИОТ ПАРЕЕ ПОСЛЕДИ ЛАТЕЛА </text>
<text sub="clublinks" start="2627.167" dur="3.198"> БЕСПЛАТНО ПОГОЛЕМА ПОВТОРНО СРЕЕН ДЕН СО ЈАГО. >> МНОГУ ИНТЕРЕСНИ ДОКУМЕНТАР </text>
<text sub="clublinks" start="2630.367" dur="1.865"> СРЕAPЕН ДЕН СО ЈАГО. >> МНОГУ ИНТЕРЕСИРАARYЕ ДОКУМЕНТАРИ ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="2632.234" dur="0.231"> >> МНОГУ ИНТЕРЕСНИ ДОКУМЕНТАРИ ДА ДОГОВОРИТЕ ТОА. </text>
<text sub="clublinks" start="2632.467" dur="0.598"> ДОГОВОР ОВА. >> Јас ги сакам основите и </text>
<text sub="clublinks" start="2633.067" dur="2.465"> НА ТОА. >> Јас ги сакам ОСНОВНИТЕ ПРИРАЧНИЦИ И ИЗВЕСТУВАЈТЕ ЛИТЕЛНИ ВИДЕОИ НА </text>
<text sub="clublinks" start="2635.534" dur="1.131"> >> Јас ги сакам ОСНОВНИТЕ ПРИРАЧНИЦИ И ИЗВЕСТУВАЈТЕ ЛИТЕЛНИ ВИДЕОИ НА САД МНОГУ. </text>
<text sub="clublinks" start="2636.667" dur="3.232"> ИЗВЕСТУВАЈТЕ ЛИТЕЛНИ ВИДЕОИ НА НАДВОРЕШНИОТ ПИСКИ. 86 ПОВЕДНО ДЕНЕС 17 САМО ЛАТЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="2639.901" dur="0.731"> САД МНОГУ ПОВЕЕ. 86 ДА СЕ ПОДНЕСЕ ДЕН 17, ЈАС ПОСТОИМЕ ОВОЈ Утро </text>
<text sub="clublinks" start="2640.634" dur="0.598"> 86 ПОДНО СЕКОЈ 17, ЈАС ПОСТОИМЕ ОВОЈ Утрово што е тоа. ПОТВОДНО СИМЕ ДОСТАВУВА </text>
<text sub="clublinks" start="2641.234" dur="2.498"> ОВОЈ Утрово што е тоа. ДА СЕ ПОСВЕДУВАМЕ ДА СЕ ДА СЕ РАБОТНО УТРЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2643.734" dur="1.331"> ТОА Е ТОА. ДА СЕ ОСВОДУВАМЕ ДА СЕ ДА СЕ РАБОТНИ РАБОТНИ АВЕРАГИ </text>
<text sub="clublinks" start="2645.067" dur="0.598"> ДА НЕ Е AЕ БИДНИ АВЕРАГИ ЗА УБОВУВАЕ СЕ 9374. ITЕ БЕСПЛАТНО ДЕЛО </text>
<text sub="clublinks" start="2645.667" dur="0.598"> АВЕРАГИТЕ СЕ 9374. ITЕ БЕСПЛАТНО КЛАСОВИ ВИДОВНИТЕ РЕКОРИИ ДОГОВОРИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2646.267" dur="2.432"> 9374. ITЕ БЕСПЛАТНО КЛАСОВИ АВЕРАТИВНИОТ ПОДГОТОВКИ РЕКОРДИ СЕ ПОБЕДУВА 58. ЗАПОМЕНА I </text>
<text sub="clublinks" start="2648.701" dur="2.998"> ПРИДОБИВИТЕ СИТЕ РАБОТНИ ДЕНЕСКИ ДЕНЕС 58. ЗАПОМНЕТЕ ЈА СЕ САКАМ ДА СЕ МОЕ ДА ГО ПОСТОИ. </text>
<text sub="clublinks" start="2651.701" dur="130.164"> ЕДНО НАЧИН ДА СЕ ПОСТОРИТЕ ВО I 2013 година. КУЛБЕ САМО ДА ГО НАШИЕ СУЗАН КВАЧА </text>
<text sub="clublinks" start="2781.867" dur="2.532"> 2013. КУЛБЕ ДА СЕ ДА ГО ДОСТАВИМЕТЕ НАШИОТ СУСАН КВАЧА ЛЕСОН ВО ЗА ПРАВДА AУБОВ </text>
<text sub="clublinks" start="2784.401" dur="3.164"> ДА СЕ ДА ГО ДОСТАВУВАМЕТЕ НАШИОТ СУСАН КВАЧА ПРЕДВЕДНИК ЗА ПРАВДА Е ПОГЛАСНО СЕ ЗНАЕШ СЕГА. </text>
<text sub="clublinks" start="2789.6" dur="6.265"> ДОБРО ДОГО ДА, НЕ СЕ WЕ БЕБЕ I. САМО МНОГУ ОВАА </text>
<text sub="clublinks" start="2796.5" dur="8.399"> СЕ ДА СЕ РАСАМЕ ДА СЕ РАЗГОВИМЕ ЗА АВИФИФЕРСКИТЕ ГУSИ ЗА ПОДНЕСУВАЕ. МНОГУ БЕСПЛАТНО ДА СЕ ОГЛЕДИМЕ 6,60 МАРК </text>
<text sub="clublinks" start="2804.901" dur="0.631"> ПРИДРУНИТЕ НА АВИФЕРСКИТЕ КУПИ ДА Е ДА Е. МНОГУ БЕСПЛАТНИ КАКО 6,60 МАРКИ WEЕ СМЕ СЕРВИ ОД ХАНГ ОД ТУКА </text>
<text sub="clublinks" start="2805.534" dur="0.598"> МНОГУ БЕСПЛАТНИ КАКО 6,60 МАРКИ BEЕ СИМЕ САМО НА ХАНГ ОД ТУКА И ДА ЗНАЕТЕ ШТО КОЈ БРОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="2806.134" dur="2.631"> БИДЕ СВЕТЕ НА ХАНГ ОД ОВИЕ И ДА ЗНАЕТЕ ШТО КОГА БЕЛБА Е ВАНО ДА БИДЕТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2808.767" dur="1.098"> И ДА ЗНАЕШТЕ ШТО Е БЕЗБЕДНО БЕЗБЕДНОСТА ПОДНЕСУВАЕ ДА СЕ ПОДНЕСУВА ПОВЕЕ 6,60 часот на 10-дневно РОЛИНИ </text>
<text sub="clublinks" start="2809.867" dur="0.898"> Е ВАНО ПОДНЕСУВАЈТЕ ДА СЕ ПОДНЕСУВА ПОВЕЕ 6,60 часот на 10-дневна РАБОТНА АВЕРАЕ И ОВА КОГА НЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2810.767" dur="0.432"> ПОВЕЕ 6,60 НА 10 ДЕН РАБОТНИЧКО АВЕРАЕ И ШТО КОГА ПОЧНУВАМЕ ДА СЕ РАБОТУВАМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2811.201" dur="0.898"> ПРОДАБА И ОВА КОГА ПОЧНУВАМЕ ДА РАБОТУВАМЕ ЗА ОГРАНИЧУВАЕ СО ДЕНЕСНИОТ ЗБОР </text>
<text sub="clublinks" start="2812.101" dur="3.164"> Започнете да зборувате за ограничувањата, како на денешен збор, околу 6.62, така што е добро сега. </text>
<text sub="clublinks" start="2817.3" dur="3.465"> НО СЕ ДОБИВИМЕ НАВИСТИНА ВИСТИНСКИ ДВЕЕ И НИКОГАШ ДАМА НЕКОГОВИ ДОБИВНИ ПРИГОВИМЕ МЕСЕЦ ОД РЕАЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="2820.767" dur="0.598"> МЕСЕЦ И СМЕ ДАМА НЕКОИ ПОВЕЕ ПРИГОВИМЕ ПОВЕЕ МЕСЕЦ ОД ЕВИДНО ДОБРА ВЕДНА. СЕГА САКАМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2821.367" dur="2.498"> ПРИГОВОРЕН МЕСЕЦ ОД ЕВИДНОСТА ДОБРА недела. СЕГА СЕ СМЕЕ ДА СЕ ОДГОВОРИМЕ ОД ПОСЛЕДНИОТ ПОДНЕСНИОТ ГОЛЕМИ </text>
<text sub="clublinks" start="2823.867" dur="2.232"> Добра недела. СЕГА СЕ СИМЕ ДА СЕ ОДГОВОРИМЕ ТОА ПОСЛЕДНИОТ ЛИЦА НА ПОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2826.101" dur="2.931"> НАПРАВЕТЕ ДА СЕ ОГЛАСИТЕ ОД ПОСЛЕДНИОТ ГОЛЕМИ ГОДИШНИОТ ГРАДЕINЕ НА СОВЕТНИЦИ СО ДРУГИ НЕКОГАШ СМЕ НА 6 </text>
<text sub="clublinks" start="2829.034" dur="0.598"> НА СОВЕТНИКИ СПОДЕНИ ДА НИКОГАМ НИВИ НА 6 60.4. SEЕ ВИДЕМЕ КАКО ДОЛГО ОВА </text>
<text sub="clublinks" start="2829.634" dur="0.631"> СПОДЕЛУВААТ НА НЕКОИ НЕКОИ СМЕТЕ НА 6 60.4. 'Е ВИДЕМЕ КАКО ДОГОВОРНИ ОГОЛНИ ЛАСТОИ Неограничено. СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2830.267" dur="0.565"> 60.4. 'Е ВИДЕМЕ КАКО ДОГОВОРНИ ОГОЛНИ ЛАСТОИ Неограничено. ПРЕДГОВОРИТЕ СЕ ОДГОВОРНО ПОВЕЕ ПОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2830.834" dur="2.431"> ЛАСТОВИ НЕВЕЗНОСТА. ПРЕДГОВОРИТЕ Е ПРИРОДНИОТВО ОСВЕТЕ ОДГОВОРНО НЕКОГО мислат ОВА </text>
<text sub="clublinks" start="2833.267" dur="0.232"> ПРЕДГОВОРИТЕ Е ПРЕПОРАЧНИОТ ОСИВИ ОД НАДВОРЕШНИ НЕКОГО мислат дека ОВИЕ AQUIFER </text>
<text sub="clublinks" start="2833.501" dur="1.964"> НАДВОРЕШНИ НЕКОГАШ ДА СЕ ОГЛАСУВААТ ОВОЈ АИВИФЕР МОЕ ДА СЕ ОСТАВИ. Добро тоа 6,60 </text>
<text sub="clublinks" start="2835.467" dur="0.898"> AQUIFER MAY DROP. ДОБРО ДА ГО ПОВЕЕ ДА ГО ПОВЕЕ 6,60 часот </text>
<text sub="clublinks" start="2836.367" dur="3.065"> МОAYЕ ДРОП. ДОБРО ДА ГО ПОВЕЕ ДА ГО ПРОДАВ 6,60 МАКЕДОНСКИ И ДА СЕ БИДЕ ДОЛГА ДОДЕЛУВАЕ ДОДЕЛУВАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2839.434" dur="1.198"> ПАЗАР И ДА СЕ БИДЕ ДОЛГА ДОДЕЛНА ИЗВЕДУВАЕ ДА СЕ ПОДНЕСУВА ПОДВИД </text>
<text sub="clublinks" start="2840.634" dur="1.531"> Додека СИСТЕМЕ СМЕ СИМЕ ПОДНЕСУВА ДЕКА NЕ БИДЕ ДА БИДЕТЕ БРОЈ НА ДОБИВНИОТ ПОВЕЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="2842.167" dur="0.565"> ПОВЕЕ ДА СЕ РАБОТИ БРОЈ НА БРОЈОТ НАДВОРЕШНИ РАБОТИ. Едно од причините ЗОШТО СМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2842.734" dur="0.598"> ОВИЕ БРОЈ НА БАРАЕ НА БРОЈОТ ПОВЕЕ Едно од причините ЗОШТО НЕ СМЕЕ ДА ГО ГО ГО ГОДИМИМЕ ДОГОВОР </text>
<text sub="clublinks" start="2843.334" dur="1.798"> Едно од причините ЗОШТО НЕ СМЕЕ ДА ГО ГО ГОДИМИМЕ ДА СЕ ПОГЛЕДАМЕ ГО ГОЛЕМИ ГО ГОЛЕМИ ОВДЕ ДА ГО ПРАВИМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2845.134" dur="1.865"> НЕ СМЕ ДА ГИ ГЛЕДАТ ПОВЕЕ КОГО ГОЛЕМИ ГО ГОЛЕМИ ДАЛИ СМЕ МОРАМЕ ДА ГО ГО ГОДИМЕ НА ЛЕКАТА ОВДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2847.001" dur="0.531"> НИЕ ГО ОВДЕ ДА ГО ПРАВОМЕ ДА ГО ГОДИМЕ НА ЛЕТО ВЕЕ ОВДЕ ДА СЕ СМЕЕ ДА СЕ ПРОДАВНИМЕ ЗА НАС </text>
<text sub="clublinks" start="2847.534" dur="2.598"> ПОГЛАСНО ВЕ HERЕ ТУКА ОВДЕ ДА СЕ ОДБАВУВААТ ЗА НАДВОРЕШНИЦИ ЗА ДРУГИ ДРУГИ ДРAYАВНИ ДЕН </text>
<text sub="clublinks" start="2850.134" dur="3.031"> ОДБАВЕТЕ ДА СЕ ОБВРСУВАМЕ ЗА НАДВОРЕШНИ ДЕНОВИ, кои растат во силен дел и до сабота. </text>
<text sub="clublinks" start="2853.167" dur="1.798"> МО COНИ ДЕН растат во ЦЕЛОСНО ПОДНЕСНИОТ ГОЛЕМИ И СО САБОТ. ДАЛИ НЕГОВИТЕ ВКЛУЧУВА НА НЕГОВОРИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2854.967" dur="1.932"> ПОДНЕСНИ БИТ И САБОДЕН САБО. ДАЛИ СЕ ИСТО ВКЛУЧУВА НА УСЛОВИ ПОВЕЕ ЈУЛИ 4-ти ЛОКОВИ за да бидат топли. </text>
<text sub="clublinks" start="2856.901" dur="1.931"> ДАЛИ СЕ ИСТО ВКЛУЧУВА НА УСЛОВИ ПОВЕЕ ЈУЛИ 4-ти ЛОКОВИ за да бидат топли. И ОПШТЕ ДУВ. ЈАС ЌЕ КАЖАМ </text>
<text sub="clublinks" start="2858.834" dur="2.998"> САД, па јули 4-ти трудови да бидат топли. И ОПШТЕ ДУВ. AYЕ AYЕ AYЕ THЕМА ДА СЕДНИ СЕДНИК ОВАА МОЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2861.834" dur="0.498"> И ОПШТЕ ДУВ. AYЕ SЕ SЕ OUЕМА ДА СЕДНИ СОНЕТО ОВА МОЕ МОЕ ДА СЕ ПРОДОЛНО ДЕГОВЕН ЗАПАД </text>
<text sub="clublinks" start="2862.334" dur="0.565"> ДА СЕДНИ СОНЕДНО ОВАА МОЕ МОЕ ДА СЕ ПРОДОЛНО СЕКОЈ Запад да носиш ОТВОРЕТЕ ВРАТА А </text>
<text sub="clublinks" start="2862.901" dur="1.031"> БИДЕТЕ ПОВЕЕ ЗАПОМНЕТЕ ДА СЕ ОБИДИТЕ ВРАТА ДА СЕ ОДБИРАТЕ ВРАТА ЛИЦА НА ГОДИНА </text>
<text sub="clublinks" start="2863.934" dur="3.131"> ДА СЕ ОБИДИТЕ ОД ДОРАТА САМО ГОЛЕМИ МОЕ ДА СЕ ДОБИВТЕ НЕКОГАШ ДОБИВИ И СТОРМИ </text>
<text sub="clublinks" start="2867.067" dur="0.532"> ПОДНЕСНИОТ ГОЛЕМИ МОЕТЕ ДА СЕ ДОБАВТЕ НЕКОИ ШОВЕРИ И ПРИКАЗНИ ПОВЕЕ ОВДЕ. КРАЈ ВО НЕДЕЛАТА </text>
<text sub="clublinks" start="2867.601" dur="0.998"> ПРОДАВНИЦИ И СТОРМИ ПОВЕЕ ОВДЕ. КРАЈ ВО НЕДЕЛАТА МОЕ МОЕ ДА ГО ПОСТОИМЕ ДА БИДЕМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2868.601" dur="2.931"> ОВДЕ КРАЈ ВО НЕДЕЛАТА МОЕМЕ ДА ГО ИСТОМИМЕ ДА БИДЕ ДА СЕ ПОГОЛЕМА ПРИДАНОТ, НО НАГРАДИОТ </text>
<text sub="clublinks" start="2871.534" dur="0.565"> МОЕМЕ ДА СЕ ГО ПОСТОИМЕ ДА БИДЕМЕ ДА СЕ ПОВЕЕ СО ДРУГИТЕ, НО ПОВЕЕТЕ НА ПРОЕКТОТ KSУБОВИ ДОПОЛНИТЕ СУП. </text>
<text sub="clublinks" start="2872.101" dur="2.464"> ПОЧЕТНАТА НО ПОВТОРНИОТ ПРОЕКТОТ LУБОВИ ДОПОЛНИТЕ СУП. НАДВОРЕШНО ПРАВО СЕГА СМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2874.567" dur="0.432"> ОБЕДИНЕТЕ ЛЕКОВИ ДОПОЛНИТЕ СУВ. НАДВОРЕШНО ПРАВЕТЕ СЕГА, ДАКАМЕ ДА СЕ МОLYНО КЛУБОВНО СКОПЈЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2875.001" dur="2.098"> НАДВОРЕШНО ПРАВЕТЕ СЕГА, ДАМА ДА СМЕЕМЕ НАЈЗОЛНО КЛУДИСКО ПЕЧНИ ТЕМПЕРАТУРИ СО СОСТОЈБА НА 86 </text>
<text sub="clublinks" start="2877.101" dur="1.931"> ПОВЕЕ НА НАЈДОСТОРНИТЕ СВЕТСКИ ПЕСНИЦИ ПОСЕТНИЦИ НА 86 ДЕГЕРИ ДВЕ ПОГЛЕД Е НА 71. </text>
<text sub="clublinks" start="2879.034" dur="3.098"> ТЕМПЕРАТУРИ ПОСЕТНИКИ НА 86 ДЕГЕРИ ДВЕ ПОГЛЕД Е НА 71. И ДА СЕ ПОСТАВУВАТЕ БЕРЗИ </text>
<text sub="clublinks" start="2882.134" dur="0.731"> ДЕГРИСКИОТ ДВЕТЕ ПОГЛЕД Е НА 71. И ДА БИДЕ ДА БИДЕ СВЕТСКО ЈУЕРНО НА 60 МИЛИ ПО ЧОС. </text>
<text sub="clublinks" start="2882.867" dur="0.598"> И ТИЕ БИДЕТЕ ОД БИРЗИ ЈУРИЛНО НА 60 МИЛЕ ПО ЧОС. СОВЕТЕ ПОЧЕТНА СОСТОЈБА 10 </text>
<text sub="clublinks" start="2883.467" dur="2.632"> ЈУERЕРНО НА 60 МИЛИ ПО ЧУД. ENЕ ПОЧЕТНА СОСТОЈНА 10 до 20 МИЛЕ ДО ЧУВАUSTЕ А. </text>
<text sub="clublinks" start="2886.101" dur="0.564"> СОВЕТЕ ДОБРВО СОСТОЈБА 10 до 20 МИЛЕ ПО ЧУДОТ ДА СЕ ГО ДОБИВАТЕ ПОДОБРУВАЕ НА ПОДНЕСНИОТ БИТ </text>
<text sub="clublinks" start="2886.667" dur="0.898"> ДО 20 МИЛИ ПОД ЧАС ДОБИВЕТЕ ПОДОБРУВАЕ НА ITИВОТНИОТ БИТ ОД ДОГОЛЕМО САТЕЛИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2887.567" dur="1.332"> ПОВЕLEЕ НА ПОДОБРИКИОТ ПОВЕЕ ПОГОЛЕМА ОД ДОГОВОРНИОТ САТЕЛИТЕСКИ СЛИКА СЕ ПОВЕЕ ОВДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2888.901" dur="0.531"> ОД ОВИЕ ДОГОВОРНА САТЕЛИТНА СИТЕ СОВЕТЕ НЕКОИ ОТВОРЕН ОВДЕ НА ТОП ГО ОДГОВОРИТЕ ВАИТЕ И </text>
<text sub="clublinks" start="2889.434" dur="2.565"> СЛИКАТА ДОДЕЛНО ПОВЕЕ ОВДЕ НА ТОП ГО ОДГОВОРНИТЕ ПРОДАВНИЦИТЕ И СТОРМИТЕ ELLЕ ДА СЕ ДА СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2892.001" dur="0.364"> ТОП ГО ПОКАУВАТЕ ПРОДАВНИЦИТЕ И СТОРМИТЕ ELLЕ ДА СЕ ДА СЕ НАШИТЕ СЕВЕР И Исток. </text>
<text sub="clublinks" start="2892.367" dur="0.598"> СТОРМИТЕ ELLЕ ДА СЕ РАБОТЕ ДА НАШИТЕ СЕРВИС И Исток. Но, НИЕ ДА ГО НАПОВЕДУВАМЕ СВЕТСКИОТ СОВЕТ </text>
<text sub="clublinks" start="2892.967" dur="2.465"> Северен и источен. Но, НИЕ ДА ГО ОБВРУВАМЕ ДВЕЕТО НА КЛОВНИОТ ПОВЕЕ, НИКОГАШ ДРУГИ ВИСОКИ КАЛИ ДВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2895.434" dur="0.231"> Но, НИЕ ДА ГО ОБВРУВАМЕ ДВЕЕТО НА КЛОВНИОТ ПОВЕЕ ГО НЕКОИ ВИСОКИ ВИСОКИ КАВИ ДВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2895.667" dur="2.798"> ДОГОВИТЕ НЕКОИ ВИСОКИ КЛУВИ ПОВЕЕ ДА ПОВЕЕ НА ГОЛЕМО НЕКОИ ПОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2898.467" dur="0.932"> ПОГОЛЕМИ ПОВЕЕ НА НЕКОИ ПОВЕЕ НА ПОВЕЕТО НА КАЗНИЦИТЕ, кои започнуваат да гледаат НЕКОИ </text>
<text sub="clublinks" start="2899.401" dur="1.898"> НА НЕКОИ УТВНИ КЛОВНИ КЛУДИ кои започнуваат да гледаат НЕКОИ ПРЕДИЗВИКИ СЕГА И КОИ СЕ ДА СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2901.301" dur="0.898"> КЛУДОВИТЕ ПОВЕ TOЕ ДА ГОДИТЕ НЕКОИ ЗДРАВЈЕ СЕГА И КОИ СЕ ДА СЕ ДА ГО ГОДИРААТ ТОА ТЕМПЕРАТУРИ ПОВЕДНО </text>
<text sub="clublinks" start="2902.201" dur="1.231"> БРИКОВИ СЕГА И КОИ СЕ ДА СЕ РАБОТИТЕ ТИЕ ТЕМПЕРАТУРИ ПОВЕARЕ ДА ГО ОВОЈ Утро, СЕ СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2903.434" dur="0.798"> КОГА ТОА ТЕМПЕРАТУРИ ПО ПОВЕЕ СО ОВОЈ Утро, СЕ МОENЕТЕ МОНО ДВЕЕ НА АВТОПОТИТЕ, </text>
<text sub="clublinks" start="2904.234" dur="3.131"> ТОА Утрово, МОORЕ ДА СЕ МОНО КЛУДИ НА АВИСТАРИТЕ, 86 ДЕГЕРИ КАКО 86 РАНДОЛФ </text>
<text sub="clublinks" start="2907.367" dur="0.398"> МНОГУ ДВЕЕ НА АВЕРИТЕ, 86 ДЕГЕРИ КАКО 86 РАНДОЛФ 89, НОВИ БРАВЕФЕЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="2907.767" dur="2.265"> 86 ДЕГЕРИИ ОВИЕ 86 РАНДОЛФ 89, НОВИ БРАВЕФЕЛИ 82 УБАВИ ДА СЕ СО СЕДНАТА 70-ти </text>
<text sub="clublinks" start="2910.034" dur="0.565"> 89, НОВ БРАНФЕЛИ 82 УБАВИ ДА СЕ СЛЕДЕТЕ СО СИДЕЛИТЕ 70-ти години ОД ГИ ОБЈАВНИТЕ МАПЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="2910.601" dur="2.531"> 82 СООБРА STАЈ ДА СЕ СЛЕДЕТЕ СО СИДЕТЕ НА СИДОТ НА 70-тите, ОДГОВОРНИТЕ ГО НАПРАВНИТЕ МАПЛИ И НЕКОИ 90-ти ГО ПОДГОТОВИ </text>
<text sub="clublinks" start="2913.134" dur="2.131"> ОД ОВИЕ ГИ ЗАГУБНИ МАКЕДОНСКИ МАПЛИ И НЕКОИ 90-ти ГО ПОДГОТВУВААТ НА КАПАТА 93 СИТЕ ПОСЛЕДИ </text>
<text sub="clublinks" start="2915.267" dur="1.798"> И НИКОГАШ 90-ти СИТЕ ПОГЛЕДУВА НА МАПАТА 93 СОСТОЈБИ НА СВЕТИ, 91 до 2 А И СМЕТЕ 90 ПОСЛЕДНИ </text>
<text sub="clublinks" start="2917.067" dur="3.098"> ПРИГОВОРИТЕ СИТЕ 93 ПРИДОБИВИ СПЕТИ, 91 до 2 А И НИЕ СМЕТЕ 90 ПОСЛЕДНИ ЧАС ОВИЕ ГОНЗАЛИ. ОВИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2920.167" dur="1.132"> 91 ДО 2 А И НИЕ СМЕТЕ 90 ПОСЛЕДНИ ЧАС ОВОЈ ВО ГОНЗАЛИ. ОВИЕ ДВЕ ПОСЕБНИ СЕ ДА СЕ ДА СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2921.301" dur="2.831"> ЧАСОТ ОВО ГОНЗАЛИ. ОВИЕ ДВЕ ПОСЕБНИ ДА СЕ ELLЕ ДОСТАПНО ДА СЕ СМЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2924.134" dur="0.598"> ДВЕТНИ ПОИНИ ДА СЕ ДА СЕ ISЕ ПРИСТАПНИ, ДА СЕ СМЕАМ ДА СМЕТИТЕ 2 ПОДНИЦИ ОД 70 ДА СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2924.734" dur="0.998"> ДОБОЛНО ПОСТАВНИ, САМО ДА СИ СМЕТИТЕ 2 ДЕЛИ ПОД 70 ДЕЛО ДА СЕКОГАШ И СЕКОИ </text>
<text sub="clublinks" start="2925.734" dur="0.598"> ПОДОБРИ 2 ПОСТАВ ОД 70 ДА СЕ СЕКОГАШ СЕКОГАШ И ШТО ПОДНЕСУВАЕ НА ПРОИЗВОДОТ НА ИНДЕКС НА ГОДИНАТА </text>
<text sub="clublinks" start="2926.334" dur="0.598"> ЗА СЕКОЈ И ШТО СЕ ПОДНЕСУВА НА ПРОИЗВОДОТ НА РАБОТЕЕТО НА ГОЛЕМИТЕ НА ГОЛЕМИРАЕ, ПО ОВОЈ ДА СЕ ПОСТОЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2926.934" dur="2.598"> ПОДНЕСУВАЕ НА ПРОИЗВОДОТ НА ИНДЕКС НА ТОПЛАТНИКОТ ДА СЕ ДА СЕ ДОГОВОРИ ОД СОВЕТНОСТ, НЕМА ДА СЕ РАБОТИ СО ДЕНЕС. </text>
<text sub="clublinks" start="2930.966" dur="4.366"> ОВОЈ ХУМИДИТЕТ. GЕ СЕ OWNЕ ДА СЕ Е ДА СЕ Е ДА СЕ Е ДА СЕ ОСНОВИ ДЕЛОТ ГОДИШНИОТ ДЕЛ </text>
<text sub="clublinks" start="2935.334" dur="1.898"> LITTLE BIT I THINK LATER ВО НЕДЕЛАТА, НО СЛЕДНИТЕ ДОБИВНИ ДЕНОВИ СЕ СЕ СЕ ДА СЕ ОДГОВОРИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2937.234" dur="0.598"> НЕДЕЛА, НО СЛЕДНИТЕ ДВЕТНИ ДЕНОВИ СЕ СЕ СЕ ДА БИДЕ ДА СЕ ВИДНО СТРУЧНИ ДВД. И тоа е во најголем </text>
<text sub="clublinks" start="2937.834" dur="0.565"> ОДВЕЕ ДА БИДЕ ДА СЕ ВИСТИНСКО ДВЕЕ НАДВОРЕШНА. И тоа е во најголем дел од овие Добри јужно </text>
<text sub="clublinks" start="2938.401" dur="1.598"> НАДВОР. И тоа е во најголем дел од овие Добри јужно оддалечени од тоа што ќе излеземе </text>
<text sub="clublinks" start="2940.001" dur="0.598"> ДЕЛ ДО ОВАА ДОБРА ЈАРИЧНО ДОБИВ КОИ САМО ДА СЕ ОДВЕДУВАМ ГУЛФОТ НА МЕКСИКО. ДИВНИ ДОБИВИ </text>
<text sub="clublinks" start="2940.601" dur="2.631"> СИТЕ ДА СЕ ДА СЕ ДОБИВИ ГУЛФОТ НА МЕКСИКО. ДВД ГОДИНИ ПРАВО СЕГА ТУКА ОВО САН АНТОНИО, </text>
<text sub="clublinks" start="2943.234" dur="1.298"> ГУЛФО НА МЕКСИКО. ЗДРАВЈЕ ДОБИВО ПРАВО СЕГА ТУКА ОВО САН АНТОНИО, 25 МИЛИ ПЕЧ ЧАС. </text>
<text sub="clublinks" start="2944.534" dur="0.531"> ПРАВЕТЕ СЕГА ТУКА ВО САН АНТОНИО, 25 МИЛЕРИ ПЕЧ ЧАС. НЕКОГАШ ДОБИ ДО 30 ОД 30 </text>
<text sub="clublinks" start="2945.067" dur="1.098"> 25 МИЛИ ПОД ЧАС. НЕКОГАШ ДОГОВОРУВА ДА СЕ ОД 30 ОД ОД ВИКТОРИЈА, САКО Е </text>
<text sub="clublinks" start="2946.167" dur="2.998"> НЕКОГАШ ДОГОВОРУВА ДО 30 ОД ОВИЕ ВИКТОРИЈА, САКО ДА СЕ СМЕЕ ДА БИДЕ ДВЕЕ ДЕН </text>
<text sub="clublinks" start="2949.167" dur="0.932"> ОВОЈ ВИКТОРИЈА, САКО ДА СЕ ДА БИДЕ СВЕТСКО ДЕН ЗА СИГУРНО КАКО ПОВЕЕ ДА ГО ОДГОВОРИ. </text>
<text sub="clublinks" start="2950.101" dur="0.798"> ОДДЕ ДА БИДЕТЕ СВЕТСКО ДЕН ЗА ВИСОКО КАКО ПОДОБРИ ДА ГО ПОВЕЕ ОСТАВОТ. Мислам дека за најголем дел </text>
<text sub="clublinks" start="2950.901" dur="1.631"> ОДГОВОРНО КАКО ПОДОБРО ДА ГО ОДВОДИ ДРУГИ САМАМ ЗА НАЈДОБРИОТ ДЕЛ ОТ останува надвор од предвидувањата </text>
<text sub="clublinks" start="2952.534" dur="0.598"> САМАМ ЗА НАЈДОБРИОТ ДЕЛ ОД ОДГОВОРНОТО ЕДНА ПОДНЕСУВАЕ ЕДНА ПОДРАЧЈЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2953.134" dur="2.698"> ОД ОДГОВОРЕТЕ ЕДНА ПОДГОТОВНА ДА СЕ СМЕЕ ДА ГЛЕДАМ ДА СЕ ПОДНЕСУВАМЕ ПОВЕЕ НА ОВДЕ НАСТАВ </text>
<text sub="clublinks" start="2955.834" dur="0.931"> ЕДНА ПОДГОТОВНИЦИ СЕ СМЕЕ ДА ГО ГЛАСУВАМЕ ПОВЕЕТЕ ОВОЈ ВЕСТИНГ Е НАДВОРЕШНИТЕ ПРАЗНИЦИ, како што се државни држави, </text>
<text sub="clublinks" start="2956.767" dur="0.598"> ПОВЕЕ ОВОЈ ВЕДНИК СЕ ОД ЗАПАДНИТЕ ПОЛИТИКИ САКО ДА СЕ ОБВРСУВА СТРАНА, МОAYЕТЕ РОКСАРИ </text>
<text sub="clublinks" start="2957.367" dur="0.532"> ПЛАНИТЕ САКААТ ЗА ВЛАДЕЕ НА ГРАДЕЕ, МОAYЕТЕ РОКСЕРИ СЕ ДА СЕ МОАТ ДА СЕ МОНИ ПРИКАЗНИЦИ </text>
<text sub="clublinks" start="2957.901" dur="2.064"> МОAYНИ РОКСППРИСКИ СЕ ТОА МОЕ ДА СЕ МОНИ ПРИКАЗНИ ДА СЕ ДА ГО ПРОДАВИТЕ ДА СЕ ДА СЕ ОД </text>
<text sub="clublinks" start="2959.967" dur="0.265"> БИДЕТЕ СМЕТНИ СТОРМИ ДА СЕ ДА ГО ПРАВЕТЕТЕ ДА СЕ ОД ОД ЗАПАД. НО, </text>
<text sub="clublinks" start="2960.234" dur="2.765"> ДОГОЛЕМЕ КОИ СЕ ОД ОД ЗАПАД. НО, НИКОГАШ НЕ СЕ ДА ГО ПРАВИМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2963.001" dur="2.131"> Запад НО, НЕМА ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ПОСТОРУВА САН АНТОНИО. ПОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2965.134" dur="2.998"> НИКОГАШ ДА НЕ СЕ ДА СЕ БИДЕ СЕКОГАШ САМО САН АНТОНИО. ПОВЕЕ НА НАС. Остани да се исуши како што ќе влеземе </text>
<text sub="clublinks" start="2968.134" dur="2.965"> БЕЗ САН АНТОНИО. ПОВЕЕ НА НАС. Останете да се исуши како што ние се вложуваме во ова очекување. И ЦЕРТА </text>
<text sub="clublinks" start="2971.101" dur="1.131"> НА НАС. Останете да се исуши како што ние се вложуваме во ова очекување. И ПОСТОРНО УТРААНО. 93 ДЕГРИСНА ГОДИНА </text>
<text sub="clublinks" start="2972.234" dur="3.198"> ОВАА ВЕЧЕР. И ПОСТОРНО УТРААНО. 93 ДЕГЕРСКИ ИНДЕКС ЗА ТОПЛАНИ СЕКОГАШ ОД 97 до 100 </text>
<text sub="clublinks" start="2975.434" dur="3.031"> УТРЕ НА ПОВЕЕ. 93 ДЕГЕРСКИ ИНДЕКС ЗА ГОЛЕМИРА ANЕ СЕКОЈ ОД 97 до 100 ДЕНЕС СО ДРУГИ УСЛОВИ </text>
<text sub="clublinks" start="2978.467" dur="0.532"> ИНДЕКС СЕКОЈ ОД 97 до 100 ДЕНЕС СО СВЕТСКИ УСЛОВИ И ПОГЛЕДНЕТЕ ЗА 95 ВТОРИ, </text>
<text sub="clublinks" start="2979.001" dur="0.564"> ДЕНЕС СО СВЕТСКИ УСЛОВИ И ПОГЛЕДНЕТЕ ЗА 95 ВТОРНИК, 96 СРЕДНО ДО КАКО КРИНД </text>
<text sub="clublinks" start="2979.567" dur="0.598"> И ПОГЛЕДНЕТЕ ЗА 95 ВТОРНИК, 96 СРЕДНО ДО КАКО ДО КАРТИРАЕ ПО ТЕМПЕРАТУРИТЕ ЛИТЕЛСКИ БИТ </text>
<text sub="clublinks" start="2980.167" dur="1.532"> 96 СРЕДНО КОГА КАРКИТЕ ГО ПОВЕЕ НА ТЕМПЕРАТУРИТЕ ПОДНЕСУВАЕ НА ПОПОЛНИЧКИ ПОВЕЕ ПОВЕЕ СЕДНИК ПЕТОК ПЕТОК СРЕД </text>
<text sub="clublinks" start="2981.701" dur="1.531"> ТЕМПЕРАТУРИТЕ ПОВЕITЕ ПОВЕЕ ПОВЕURЕ ПРЕДВЕД ЧЕТВРТОК ПЕТОК СО НЕКОГА ВОЗДУХ. </text>
<text sub="clublinks" start="2983.234" dur="0.565"> ПОВЕЕ Вторник ПЕТОК СО НЕКОВ ВОЗДУХ. Но, НЕ СЕ ОДИМЕ ДА ГО ГОДИМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2983.801" dur="0.564"> ВОЗДАВ ВОЗДУХ. Но, НЕ СЕ СМЕЕ ДА ГИ ЈА ПОГЛЕДУВАМЕ ПОВЕЕ ОД ОВИЕ ДА СЕ ПРАВИ И </text>
<text sub="clublinks" start="2984.367" dur="2.065"> Но, НЕ СЕ СМЕЕ ДА ГИ ЈА ИМАМЕ ПОВЕЕ ОД ОВИЕ ДА СЕ ПРАВИ И ДА СЕ СМЕЕ ДА СЕ ДРУ EИ </text>
<text sub="clublinks" start="2986.434" dur="0.531"> ПОВЕЕ ОД ОВОЈ ПРИЗАВНИОТ ПРАША ANDЕ И ДА СЕ ПРИМЕ ДА СЕ ДРУНО Вторник и Петок </text>
<text sub="clublinks" start="2986.967" dur="3.198"> GЕ СЕ ПРИМЕ ДА СЕ ДОСТАВНИ ВТОРНИОТ И ПЕТОК И ПОДНЕСУВАНИТЕ ТЕМПЕРАТУРИ </text>
<text sub="clublinks" start="2990.167" dur="1.132"> Вторник, Петок и ПРЕПОРАКИ И ТЕМПЕРАТУРИ МОUЕ ДА СЕ ПОДНЕСУВА СО ПОД 100 ВРЕМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2991.301" dur="0.531"> И ТЕМПЕРАТУРИТЕ МОЕ ДА СЕ ПОДНЕСЕ СО 100, ПО ВРЕМЕ WEЕ СЕ ДА ГО ПОДНЕСУВАМЕ НА 4-ти јули </text>
<text sub="clublinks" start="2991.834" dur="1.365"> БИДНИ 100 СО ВРЕМЕТО ДА СЕ ГО ДОДЕЛУВАМЕ НА 4-ти Јули, толку многу ако не сакате да бидете надворешни работи за </text>
<text sub="clublinks" start="2993.201" dur="1.598"> СПОДЕТЕТЕ НА 4-ти ЈУЛИ, КОГА ДА СЕ ОБЕДУВАТЕ ДА СЕ НАДВОРЕШЕТЕ ЗА СЕКОЈ ПРИЧИН. ДОБРО ДОБРО НЕКОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="2994.801" dur="3.031"> OЕ СЕ ДА СЕ ОДГОВОРИТЕ ЗА СЕКОЈ ПРИЧИН. ДОБРО ДОБИВНО НЕКОГОВИТЕ НА САД Е СЕ СЛУБА БИДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2997.834" dur="1.031"> СЕКОЈ ПРИЧИН. Добро добро, НЕКОГАШ ДЕКОВИ НА САД BEЕ СЕ СВЕТУВА БЕЗ ВАEНО. ДА СЕ ОДГОВОРИ </text>
<text sub="clublinks" start="2998.867" dur="0.265"> НА САД BEЕ СЕ СЛУЧУВААТ ДА БИДЕ ВНИМАРНО. OЕ СЕ СЕ СЛУЧИ. </text>
<text sub="clublinks" start="2999.134" dur="1.931"> ВНИМАТНО. OЕ СЕ СЕ СЛУЧИ. >> Добро, така што правот доаѓа назад </text>
<text sub="clublinks" start="3001.067" dur="2.998"> ДА СЕ СЛУЧИ. >> Добро, така што прашината доаѓа во заден дел од човештвото и се спушта </text>
<text sub="clublinks" start="3004.067" dur="1.998"> >> Добро, така што прашината доаѓа во заднина, додека човекот оди и топлината оди добро </text>
<text sub="clublinks" start="3006.067" dur="5.265"> ТРГУВАЕ. ПОГОЛЕМЕ ЈАВНИТЕ ДЕЛОВИ НА ЛЕТО ВИ БЛАГОДАРАМЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="3011.334" dur="0.498"> EУБОВИ НА ЛЕТО ВИ БЛАГОДАРАМ. >> ДАВИД СЕРВИ: КОЛЕГ </text>
<text sub="clublinks" start="3011.834" dur="0.598"> ВИ БЛАГОДАРАМ. >> ДАВИД СЕРВИ: ДОСТАВНИОТ КОЛЕГИ СЕ ВРАА СО СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="3012.434" dur="0.598"> >> ДАВИД СЕРВИ: ОСНОВНИОТ КОLEЕЕ ПОВТОРНО СО ПАНДЕМИТЕ КОРОНАВИРУС ПО ПО </text>
<text sub="clublinks" start="3013.034" dur="0.665"> ОСНОВНИОТ ПОВТОРНО ПО ПЕНДЕМИК КОН КОНОНАВИРУС ПО ПОДНЕСУВАЕТО Е AKEЕ ЈА ПОГЛЕДИМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="3013.701" dur="1.897"> КОНОНАВИРУС ПАНДЕМИК ПО КРЕАТА Е ГО ПОГЛЕДИМЕ СО КОАЧИТЕ И ПЛАТНИЦИТЕ ДА СЕ ГЛАСАМ </text>