KSAT 12 Lajmet në mesditë: 29 qershor 2020 subtitles

>> DAVID SEARS: NUMRI I RI NGA DEPARTAMENTI I POLICIS SAN S AN SAN ANTONIO DREJT NDARJE N NGA DEPARTAMENTI POLICIK SANS SAN ANTONIO SHTOJN Një RREZIK N IN Birrë POSITIVE KORONA SI thotë: SI DEPARTAMENTI SHPREHT A RREZIK N IN Birrë Pozicionale CORONA thotë se SI ZYRTARERST E SHUM janë duke luftuar Birra POSITIVE CORONA thotë se SI SHUM zyrtarë janë shumë duke luftuar tani ILLNESS. Shumë zyrtarë janë duke luftuar tani ILLNESS. >> NJE DYQANI SANDWICH N THE P WESTRPRMJET ILLNESS TANI. >> NJE DYQANE SANDWICH N ON MBROJTJEN SIPAS MBI DYTT E TIJ >> NJE DYQS SANDWICH N ON MBROJTJEN TIDE SIPRMARRJEVE T WEST MBETURINAVE DYTTST E TIJ P AFR K AT ZJARRI MBI VEPRIMIN E DYTS S T DEMEVE TEMPORARILI PAS NJ ZJARRI KT NONNJE JU M LESOJN WH ATFAR PEMRMBLEDHJE PAS NJ A ZJARRI KIST NO N NONJE JU M LESOJN WH ATFAR MUND T KA FINAN K THT Flame. GJITHA JEMI M LESOJN WH ATFAR MUND TVE KA KARKNDSISHME KOST FLAMJE. >> DHE NUK JEMI B DR M T KAN SP SHTYT K THT flakë. >> DHE NUK JEMI B DR M SHUM DUHET T Y DUHET T NUK M M SHUM >> DHE NUK JEMI BONER ME T WITH DUHET T J DUHET T NOT NUK MUND T OF NDRMARR N IT T T NDRMARRSISHT, por më shumë që vjen deri këtu DUHET TUST DUHET TI NUK DUHET T IT NDODHT IT N T NDR, por MORE SHUM NGA KT WE JAVA DHE 100 TEMPERATURA N TO TODAY POR M M SHUM NGA K WET WE JAV DHE 100 TEMPERATURA P TOR T WE DUHET T FOR GJITHA PARATHNIA JAVA DHE 100 TEMPERATURA T TO DUHET TOT KEMI PARAJTN E PARA T PARA DHNI. >> DHE RREZIKONI NAS RASTET GJYQSORE T COR KORONAVIRUSIT N IN SHUMINGNDARIMIN E POLICIS S AN SAN ANTONIO RASTET N DE DEPARTAMENTIN E POLICIS SAN S AN SAN ANTONIO SHUM E KNDSISHME KA QENE TANI 56 SPIKIMI I DEPARTAMENTIT POLICIK KONSIDERUESHT JAN TANI TANI 56 ZYRTAR WITHT ME SHUMV-19 KONSIDEROHEN KERTO JANE TANI 56 ZYRTAR WITHT ME KUVIT-19 Departamenti thotë se 71 oficerë janë ZYRTAR WITHT ME SHUM 19-19 Departamenti thotë se 71 zyrtarë janë gjithashtu në kuarinë dhe 80 SAPD Departamenti thotë se 71 zyrtarë janë gjithashtu në kuarinë dhe 80 punëtorë civilë të SAPD EDHE EDHE N QU QUARANTINE DHE 80 PUNT CIVILIAN T S SAPD TIJ N QUARANTINE QENI A PUNT CIVILIANE EDHE N QU KUARANTIN QAN NDIKOJN TOT gjithsej 151 PERSONNEL SAPD N QU KUARANTIN QAT NDIKONI T TOT GJITHA 151 PERSONNEL SAPD JAN DUHET NDIKIMI I TYRE NGA TOTALI I 151 PERSONNELI SAPD JANE MBIJET DIKANCESIMIN E TYRE NGA ACHDO TJERA. MBIJET DISTANCIRN E TYRE NGA ACHDO TJERA TJERA. DHE SURURIMI N COR CORONAVIRUS NJËRI TJETRIN. DHE SURGULLIMI N C RASTET CORONAVIRUS T BE NDODHUR NGA BEXAR DHE SURGULLIMI N RASTET CORONAVIRUS T BE NDODHM AC N AC VJETIN BEXAR SIPAS SIGURIS SP SHUMSISHTIT T FUNDIT RASTET TING BN T AC NDRMARRJE NGA SHTETI BEXAR SIPAS P THERDITIMIT TAST FUNDIT KA QENI NJ AN SHTES SHTETI SIPAS PRDITIMIT TAST VETM K THTO QENI NJ AN 495 RASTE T NEW RNDATSISHME QAT NDODHNI TAN KANE JANE NJ 49 495 RASTE T NEW RND THSISHME QUS NDODHEN P FRMBYTJEN E TONA T PRFUNDUAR 10,000 MARK. 495 RASTET E RI Q TH NDODHEN P FRMBLEDHJEN TONA T P FALAS 10,000 MARK. 2 VDEKJET E REA JAN TOTALI I FALAS PASUR 10,000 MARK. 2 VDEKJET E REPERA JANE RAPORTUAR OSE TOLLI E VDEKJE TANI 2 VDEKJET E REPERA JANE RAPORTUAR OSE TOLLORE TL VDEKJE TANI QENI N A A 109 RAPORTET EDHE OSE TOLLORE T DE VDEKJE TANI Qëndrojnë N A 109 SPITALIZIMET EDHE QANDNDRON NOS 109 HOSPITALIZIMET EDHE VAZHDIMI HOSPITALIZIMET EDHE VAZHDIM T TO RREZIKUT. DHE E DREJTA TANI KETE VAZHDIMI I RREZIKUT. DHE E DREJTA TANI KA JANE 802 PATIENT N IN LOKAL TE RREZIKON. DHE E DREJTA TANI K THTO JANE 802 pacientë në spitalet vendore që 72 më shumë JANE 802 pacientë në spitalet vendore që 72 më shumë se dita e 26-të djeshme 265 HOSPITAL THT QAT 72 M M SHUMAN NEST TENI 265 T TH KT Pacientëve JAN IN N IC ICU DHE A SI T Y GJITHA 265 E K OFT PACIENTT JAN N IC ICU DHE A 138 JAN PATIENTST JAN N IC ICU DHE A 138 JAN ON N V Ventilatorë 3,150 pacientë 138 JAN ON N V VENTILATOR 3,150 pacientë janë pranuar P VR VENTILATORT, 3,150 pacientë kanë rikuperuar aq larg. MESIMI KA TANI TANI KAN R SHUM SHUM. NDOSHME KA TANI JANE TANI M M SHUM SE 2 DHE NJAL MILION HALF SI FARUR. NDOSHME KA GJITHA TANI TANI M SHUM SE 2 DHE NJ CO SHUMION MIRION MIR MJEDIS 19 RASTET N M M SHUM SE 2 DHE NJAL SHUMID MILIONE HALF-19 RASTET N US SHUM DHE M M SHUM SE 125,000 COVID-19 RASTET N US SHUM DHE M M SHUM SE 125,000 amerikanë që kanë vdekur tani SH.B.A DHE MORE SHUM SE 125,000 amerikanë që kanë vdekur tani nga VIRUS DHE TANI T AT DYT Amerikanët kanë më shumë vdekje NGA VIRUS DHE TANI N AT T LE paktën SHTETET E DOZEN JANEN SHUM R RRETHIMIT VIRUS DHE TANI N AT MASTNYR ST SHTETET E DOZEN JANRE SHQYRTIMIN E PLANEVE TACK REZULTIMIT TACK BASHKUARA P TOR NDIHM SHTETET DOZEN JAN PLANI TOL RIKONIMIT TACK BASHKVE T TO REPENGIMIT P TOR T H NDIHMUAR T ST NDALOJN AB ABCET E SPREADIT SI REENA ROY RIPARIMI I PLANEVE P TOR TEL NDRMARRJE SHKURT ABT E ABCS SPREAD SI REENA ROY KA T THE DHNA. >> PVERR VARGJEN E 7 SHTETEVE HIT RECORD NUM NR T LART OF T C R CONDIMEVE TV KUVIT-19, përfshirë HIT RECORD numrat e lartë të rasteve të COVID-19, duke përfshirë ARIZONA DHE FLORIDA KU JENI COVID-19 RASTET, PCRFSHIJEN ARIZONA DHE FLORIDA KU MUND TE SHENI LINJE TG GJITHA T PE POPULLIT ARIZONA DHE FLORIDA KU MUND TI SHIKONI LIDHJE TG GJITHA T PE POPULLIT që pret të marrë provuar në MUND TE SHIKONI LIDHJE TG GJITHA T PE NJERZVE që presin të fitohen në prova në shtetin ORANGE. DISA BEJE. Duke pritur të merrni provuar në shtetin ORANGE. DISA BEJE. KJO DO T CL MBYETET P JR Qershor SHTETI ORANGE. DISA BEJE. KERTU DO T MBYETET N B VITIN E BARRIT TTH 4 KORIT T AL KUJTAS KERTU DO T MBYETET NEK VITIN E 4-të TUL KULRKIMIT 4 GJYQASSISHT, MBI MBYRJEN TREGU NGA SHTETI Java e 4-të e BARRIT KA MBYRET TREGTUAR NGA KALIFORNIA SHTETERORE EDHE SHPALL MBAJTUAR NGA KALIFORNIA SHTETE EDHE SHTET BARJE T D VDUARA PARA N MNYR 7 KALIFORNIA EDHE SHTETOJE BARRA TOWN HUAJ PARA N 7 SHTYTJE TUNT pakta, duke përfshirë BARAN AGT KAN IN N 7 7 SHTYPE T LE pakta, duke përfshirë LOS ANGELES. SITTIMI ARIZONA SHTET, duke përfshirë LOS ANGELES. ARIZONA SITTING BACK N REKORSET E BACK LOS ANGJELOS. ARIZONA SITTING BACK T TO REKORSVE P BR KRKESA P FORR SPITALIZIMET VET 13% KALIMI P RR T DHECNAT TACK REZULTATAVE P HR SPITALIZIMET VETM 13% të SHTETEVE TU ICU B AVNDSISHME 23 SHTETET P HR SPITALIZIMET VETM 13% TED BUJQ ICS S AV ICU DISPOZITA 23 SHTETE N IN FAKTIMIN TOTAL T AN RREZIKUT T OF E BUJT ICS SU SHQIP ICRIS AV 23 SHTETE TA NDRMARRJE N F FACIONIN TOTAL T AN RRITJES SAT PACIENTSVE T CO KVIDAVE, KA KAFISH N F FAKTIMIN TOTAL T AN NJ IN RRITJE T P PACIENTSVE T CO QUMSISHME, KAFRUA SE M THENDSISHT NJERZIT E ARIZONA PAVARSISHME PATIENTT, Unë KAFRONI QAT POPULLI I ARIZONAS NUK E DI REZULTN WHFAR ATfarë po vjen në NJERZIT E ARIZONAS NUK E D RENI TALL CIL WHN farë po vjen në termat e këtyre standardeve të ISIS VALLREJT DINI ATFAR po vjen në afatet e këtyre standardeve të kujdesit për ISIS në SHBA më shumë se sa 125,000 KANE VDEKJE QAT NDIKONI NJ QU TREKUAR T OF GJITHA VDEKJEVE NGA GLOBE P MR M T AN GJITHA T TJERA KARTA E T ALL GJITHA VDEKJEVE NGA GLOBE M M SHUM SE DO SHTETI T TJERA KVSHILLA TONA NDODHET GLOBE M M SHUM SE ANDO SHTETI TTHER TJERI KSHILLA TONA RRETH NDRMARRJEN TAME NDRMARRJEN P FORR T GJITHA. SHTETI KVSHILLA TONA KAQ T THE NDAMERNI T NDRMARRJEN TAME BNI. >> DISTANCA SOCIALE NENE NDONJE THENGJEN PER GJITHMONI. >> DISPOZITA SOCIALE N ALL T ALL GJITHA SHTETET DHE NESE TUAJ >> DISPOZITA SOCIALE N ALL T ALL GJITHA SHTETET DHE NESE NUK MUND T WE VESH VARGJET FACIALE POR T ALL GJITHA RREZIKTET DHE NUK MUND T WE VESHNI MVERNYRA FACIALE POR NUK KA NEVOJ ISSHT IS KOMB ATARE MUND T WE VAJNI M CONYRA FACIALE POR NUK KA NEVOJ ISSHT A MANDATA KOMBTARE, NJ S SUGJESTIM, POR JO JU NUK DUHET ISSHT A MANDATA KOMBE, NJ S SUGJESTIM, POR JO MANDATIM NGA MANDATI, NJ S SUGJESTIM, POR JO MANDATI NGA Shtëpia e Bardhë, NJ A ZGJEDHJE E 100 MANDAJNI NGA Shtëpia e Bardhë, një zyrë prej 100 vetash që thonë pa maska ​​në një trumb Shtëpia e Bardhë, një zyrë prej 100 vetash që thonë pa maska ​​në një ngjarje kampe në T S BNI PA PA MASJE NENT NDENTRMARRJEN E KAMPANIT TUM TRUMP N IN DIT DN E Dielë. Ngjarja kampe në DALLAS të Dielën. >> EVEN SI MIKE PRESIDENTI VICE DALLAS E Diel. >> EVEN SI PRESIDENT VICE MIKE PENCE E PROMOTUAR >> EVEN SI PRESIDENT VICE MIKE PENCE E PROMOTUAR TA VAJZA. TEXAS KONSIDERUAR PENCE VESHJE E PROMOTUAR TA TEXAS KONSIDEROHEN N H SHUMNI VESHT ​​VESHJE NJ M MASK SHT VESHTI I TIJ. TEXAS KONSIDEROHEN N H SHUMNI T WE VESHJE VESHT ​​A NJ A MASK IS JSHT J T DHNI NJ CO IDEA TOOD MIR KVIDHEN-19 KA Një SHUMOT VESHJE VESHT ​​A NJ M MASK IS JSHT J DUHET NJE IDEA E MIR SHUMV-19 KA FITUAR A DUHET NJ CO SHUMID E IDEAVE T MIR KU JAN T SHUM SHUM. B TNI SHUMIF SHUM. >> DHE Tifozët shumë të rrezikshëm TURN SHUM SWIFT. >> DHE Tifozët shumë të rrezikshëm shumë të paketuar shumë në një vend >> DHE SHUM Tifozë të RREZIKSHME TANI T P PAKETUAR NDRMARRJEN N AT NJ A TONA MUZIKE VENDORE N T TENNESSEE EDHE SHUM T PAKETUAR N A NJ CON SHOQRI MUZIKE VENDI N T TENNESSEE EDHE SHIH T NDERUAR PA MASJE KONSERT MUZIK N IN TENNESSEE EDHE SHIH TING BNI PA PA MASJE SATURDAY SINGER CHASE Rice SHENIMI PA PA MASA E SATURDHJES SINGER RRETH KRITIKIMIT TAC RREZIKUT PAS POSTIMIT SATURDAY SINGER CHASE RAS FACING CRITICISME PAS POSHTIMIT T V VIDEO TELING TENA KRITIKA E FAKTIMIT P PR POSHTIMIN E K VTU VIDEO T V VJESHT T SHTYPE ABC LAJME NUK RESHT REVALUARA KJO VIDEO THE VENUE TELLING ABC LAJME NUK NSHT TANI REVALUAJN SERIES NGA TOP N TO BOTTOM ABC NEWS IT’S TANI REVALUATING SERIES NGA TOP N B BOTTOMIN DHE IMPLEMENTIMIN E SIGURISUR T TJERA SERIES NGA TOP N B BOTTOM DHE IMPLEMENTIMIN E MJETEVE TF SIGURISUR MUR TJERA Shtëpinë e Bardhë DHE ZBATIMI I SIGURIMEVE TUR TJERA SIGURIA Shtëpia e Bardhë ANNOHET DITA QE KA MJETET Shtëpia e Bardhë ANKUAR DHE TANI Q H KA KA MIR T SIGURUAR një MILION ANKUAR DHE DITA Q IT KA KA MIR T SIGURUAR GJYKATA TRE MJETIT TRE TRAJTIMIT T OF SIGURIMI I GJYKATAVE MJETET MJETET E TRAJTIMIT T OF VITIT RENDEZ-VOUS. GJYKATAT E TRAJTIMIT T OF VITIT TEND RENDEZ-VOUS. >> 4 SPITALET AMERIKANE RENDEZ-VITI VOUS. >> 4 SPITALET AMERIKANE PROR SHTATOR. >> 4 SPITALET AMERIKANE PROR SHTATOR. DRUG AN ANTI-VIRAL Kshtë E njohur për PROR SHTATOR. DRUGE ANTI-VIRAL TOshtë i njohur për të shpejtuar kohën e rikuperimit në DRUG ANTI-VIRAL Kshtë i njohur për të shpejtuar kohën e rikuperimit në mënyrë të veçantë ILL SHTETI I KOHS S R REKOMANDIMIT N IN PAVARSISHT T IL ILL-COVID-19, por PAS PAVARSIT SE E VETE ILL COVID-19, POR SI NUK KA JAN BE DUHET T TO PPRPUNOJM Pacientët e COVID-19, POR NUK KA JAN BE JAN DHNI T TO JAN IM PRMIRSIMIN E P RRMBLEDHJEVE. REENA ROY ABC NUK JAN BE DUHET T TO P IMRPAROJM R MIMET E Mbijetuar. REENA ROY ABC LAJME, NEW JORK. Cmimet e mbijetesës. REENA ROY ABC LAJME, NEW JORK. >> DAVID SEARS: TANI më i fundit LAJME, NEW JORK. >> DAVID SEARS: TANI më i fundit në një histori që zhvillohet këtë mesditë >> DAVID SEARS: TANI I VRTET ON N ON Një histori që po zhvillon këtë mesditë ne do të mësojmë më shumë rreth A P AR ND STHYRJEN N TOR ND THRMARRJEN N TH K NOTë ND WERMARRJE M M SHUM RRETH NJ CH FILMIJ WHT TOS CILA TRAJTUAR Trupi JEMI M LESOJN M M M SHUM RRETH NJ CH F CHMIJT TOS CILA Trupi u rizgjua nga FILMIJOST QOS TRAJNON TRUPIN E TRAJTUAR NGA RUSTY SHERIFF RIVER GUADALUPE NGA SHERIFFI I RRETHIT T G GUADALUPE RREZIKA JAN SHENJT SHQYRTONI FMIJ W ISHTE A VAJZA TUST SHPIRT GSISHME TU GUADALUPE RIVER JAN S SHENJT E FILMIJ WS ISHTE NJ G VAJZA MUAJ MUAJ 20 MUAJ DHE SI ISHTE VAJZAT JAN S SHENJT F CHMIJT ISHTE NJ G VAJZE MUAJ MUAJ MUAJ 20 MUAJ DHE SI NUK KA VDES A 20 VAJZA MUAJ VJETORE DHE SI NUK KA VARGUAR NJ J XHAMET T L JETS, Ai thotë se F CHMIJI NUK VESHT ​​A NJ A XHAMET T L JETS, Ai thotë se F CHMIJI ASSHT NDONJ A NJ A KANOE OSE KAYAK JACKET JACKET, Ai thotë se FEMIJET E FILMIJS SI KANOE OSE KAYAK DISA Kohë TIJ ASSHT E N E KANOE OSE KAYAK DISA KUJDESI PASQYRIMI PAS kur fluturon, duke i dhënë Fëmijët NO DISA KUJTET E SHTYPI KU JA FLITUR, NDOSHM THE F CHMIJ INTN NO UJ FLIPPED, T T KUJDES F THEMIJON N THE UJ TH Q TH P JORBASHKSISHT BESSNI LND UJI QAT PUNA QAS NDODHENI M RE SHUM SI 2 VJET ZYRTART E VJET Q JO PUNA ISHTE LPORTND LSISHT QESS MUND TAN 2 VJET ZYRTART E VJETRA T B BESIMIT T B BESUAR N IT THAN 2 VJET ZYRTAR OT E VJETRA T B BESIMIT T IT NDODHUR N ON DISA RREGULLORE NDR BESONI N H NDARJE N ON DISA RREGULLORE NDRMJET QYTETARVE T H HAND DHE INGRAMIT. DISA RREZIKONI NDRMJET QYTETEVE T H HUMB ANDS DHE INGRAMIT. NUK YSHT KUJTLE QEN N IFNDONI QYTETET E GRUPIT DHE INGRAMIT. NUK YSHT MIR M CNYR NESE CHDO SHTATA DO T F FJOHET. NUK YSHT MIR M CNYR NESE CHDO SHTATA DO T F FJOHET. >> E RE P NORDIT N THE ANTONIO SAN Tarifat do të futen. >> E RE P NOR PRDITJEN DEPARTAMENTI DHE KRIMI POLICE SAN SAN ANTONIO >> E RE P NOR NDONRMARRJEN DEPARTAMENTIT T POLICIS ANS SAN ANTONIO DHE STOPPERT E KRIMIT që punojnë në SHUMVER DEPARTAMENTI I POLICIS DHE STOPERPT E KRIMIT që punojnë në raste të veçanta dhe të hapura STOPPERT që punojnë në raste të hapura dhe ata shpresojnë. KJO ISSHT HAPUR RASTET DHE T H GJITHA SHPESH. KJO SSHT S DISA PUTR KTU ME DIKA JAN H SHPESH. ISSHT S DISA JANE K WITHTU ME DISA INFORMACION VLERS. DISA ORE K THTU ME DISA INFORMACION VLERS. >> DAVID SEARS: TANI NJ. E Informacione të vlefshme. >> DAVID SEARS: TANI NJ OF prej këtyre rasteve si një vrasës >> DAVID SEARS: TANI NJ OF prej këtyre rasteve si një HULUMTIM VETM. KOSTO RASTE SI NJE HULUMTIM VETM. >> POLITIKA Thua se RRETH 1 HETIMI. >> POLITIKA E PAYRGJIGJE QAT RRETH 1 O'CLOCK N M Mëngjes. BACK ON >> POLITIKA E PAYRGJIGJE QAT RRETH 1 O'CLOCK N M Mëngjes. BACK P JR 7 SHPRBIMIN E JANARIT VITIN E VET. O'CLOCK N THE Mëngjes. BACK P JR 7 SHPRBIMIN E JANARIT VITIN E VET. TREJBER SCOTT ISHTE WALKING 7 janar i vitit të fundit. TREJBER SCOTT ISHTE MUND T FALOJN AN N AN NJ COMP KOMPJEKT T APARTAMENTIT N. TREJBER SCOTT ISHTE V WSHTZUAR NGA NJ COMP KOMPJEKT I PAJISJEVE N IN 8,000 Bllok të West PROR T COMP NDRKOMBTAR APARTAMENTIN N IN 8,000 Bllok të DRIVE MILITARE të Perëndimit. ZYRTAR ST SI Blloku i 8000 DRIVE MILITARE DRIVE. Zyrtarët thonë se që në një të shtëna vetëm për personat DRITA MILITARE. Zyrtarët thonë se që në njërën prej personave të paktë SHTETI TIJ SHUM KOHA. DHE AI Q AT N NJNE PERSONIN E DYT SHEN SHUM KOHA TUL MADHTA. DHE VDES T VDEKJES. KOHA TUL MADH T SHUM. DHE VDES T VDEKJES. >> DAVID SEARS: DHE POLICIA JANE VDEKJE E VDEKUR. >> DAVID SEARS: DHE POLICIA JAN L DUHET P FORR KEST NJERZ N IN >> DAVID SEARS: DHE POLICIA JAN DUHET P FORR KESTU NJERZ N IN LIDHJEN E RASTIT T RO ROBBERY K LRKONI PESR KEST PE NJER INZ N IN LIDHJEN E ZYRTARASVE T RASTIT T ROMBYTARIT T US SHENJN S SIKPEKTIN LIDHJE N A ZYRTARAST E RASTIT T ROOBERISE SHTOJN US USHQYRJEN E MESME N GB GB ZYRTAR TT TAN T US SHTOJN THE P SRVAJTIMIN E PRANUAR N GB GB 1600 në Bllokun e Zarzamorës Jugore WALKEDO N GB GB NOCK RRUG OFN 1600 TRE RREZIKUT TAR ZARZAMORA Jugore në 24 Qershor, NJNE 1600 Blloku i Rrugës ZARZAMORA JUGORE BACK në 24 QERSHOR, NJNE SUSPEKTET T FL PLOT RREZIKU I RRUGS N ON 24 QERSHOR, NJNE NDPRMARRJE T FL FLASUR NJ G GUN AT E SUSPEKTET TASH PLOTSUAR NJ G GUN T AT PUN EMSISHME. MJETE, THE NE NJE PUNE. MENWHILE, T S DHNAT TTHER TJERA T P GJYKATA TAC PAJISJEVE NJE PUNE. MENWHILE, T S DHNAT T TJERA T S GRAB TUS DYTVE DUKE PAGUAR P NOTR TJERA TJETE T S DHBNAT T GRAB TAC DHNAVE DUA NUK PAGUAR P FORR KET GRUPIN Birra DHE NUK PAGUAR PER KETE GRUPI SHKAK. GRUPI TE SHKAKTUAR. >> NJ MAN NJER MANZ T RO ROBBUAR N G GUNPOINT DHE SHUM >> Një burrë i ROBBEDUAR N G GUNPOINT DHE SUBPEKTI DUHET TUAJ >> Një burrë i ROBBEDUAR N G GUNPOINT DHE SUBPEKTI DUHET TACK RREZIKUT T R RREZIKUT N ON 28 Prill SUBPEKTI DUHET NACK RRUGN E RREZIKUT N P POLITIKTHN E 28 prillit PAYRGJIGJE që ky njeri RREZIKU I RRETH N ON POLITIKN E 28 prillit Thoni që ky njeri shënoi një gungë në një shofer në POLITIKA Thua që ky njeri shënoi një gun në një shofer në bllokun 3600 të P PORGJIGJET NJ G GUN në një shofer në bllokun 3600 të rrugës së PLEASANTON. ZYRTAR ST SI Blloku 3600 i RRUGS PLEASANTON. ZYRTAYT P SRGJIGJEN Q HE KETO ASSAULTED ATA SE RRUGA PLEASANTON. ZYRTARATT Thonë se KJO ASSAULTUAR QAT VIKTIM DHE STOLE ATA ATA ASSAULTED ATA SE VICTIM DHE STOLE PARA E TIJ. DUHET TUS DREJTA VIKTIMI DHE STOLE PARA E TIJ. SUSPEKTI DUHET N IFNDARI T AN GJITHA K THT PARA E TIJ. SUSPEKTI DUHET N IFNDARI T AN GJITHA Q C MUND T H NDIHM POLITIKN T S ZGJIDHNI NDONJ N IFSE N KNDARI NDONJ TH QAT MUND T H NDIHMOJ POLITIKN T S ZGJIDHNI YDO K OFTAS RASTE TOU MUND T C KENI KRIM MUND T H NDIHMOJ POLITIKT T S ZGJIDHEN OFDO K OFTO RASTE T MUND TALL KENI T CILIN STOPPERT E KRIMIT 2, 1, 0, 2, TO 4 STOP. >> DAVID SEARS: Zjarri ka vendosur një dyqan SANDWICH Side West, >> DAVID SEARS: Zjarri ka vendosur një dyqan SANDWICH Side West, por nga biznesi për kohën që po bëhet DYQANI SANDWICH WEST SIDE PUTR BIZNES P FORR KOHN Q BE NDODHET NGA 3 VET BIZNESI P FORR KOHA T BE BNI NDODHET NGA 3 K THT 3 MORNYRSN Brenda një restoranti nënujor në SHKRUAN P AR 3 KISTU MORNING Brenda një restoranti nënujor në 700 Bllokun e Akmës dhe MBI RESTAURANTIN NUBNT N 700 Bllokun e Akmës dhe FALAS N TO NJ ADJO 700 Bllokim i Akmës dhe L SPND TOS S AN SHOQRIS AD TJ PJRDORIMIT T PRBASHKS SI KATRINA SPREADI N AN NJ ST Dyqan PJRDORIMI PVR PVRBASHKS SI REPORTE KATRINA WEBBER, NJE ELEKTRIK DYQANI I KONVENCS SI KAPRINA WEBBER RAPORTET, NJ AP PROBLEM ELEKTRIK PPR SHTYPET RAPORTET E WEBBER, NJ AP PROBLEM TB PROBLEMIT ELEKTRIK P TOR T ARDHUR. >> DHE NJ HO ORE ME T ALL GJITHA DYT WT JAN L TOCK LLOGARUAR DERI NJT PUN NGA ZJARRI PUNNDIR NDRMARRJEN JANI LLOGARUAR DERI NJ A PUN TE ZJARRIT PREJ ZYRS NDIDERKOMBTAR DYQAN. WSHT E DYT PARA PARA PUNA E BEGS ND INRKOMBTAR DYQANI NUB TUB GJITHA. WSHT E DHN PARA PARA PASQYRJEN E FIKUT TAKE USHQIMIT DYQANI. WSHT LON GJITHA PARA PARA PIKVE TOOD USHQIMIT TAKE USHQIMIT T HA KUFIZUARA ZJARRI N R SHUM. FITIMI I SPOTIT TOOD USHQIMIT T HA KUFIZUARA ZJARRORT N R SHUM. ... FAKTOHET TO DUHET QAT KAN PO V PORTET P OR NDRTIMIN. 700 Bllokimi i RRUGS S AC ACME Jugore. OUT E NDERTESAVE. 700 Bllokimi i RRUGS S AC ACME Jugore. >> KRISHTET DUHET T FOR FUNDIN HYREN HYRJE Blloku i RRUGS S AC ACME Jugore. >> KRISHTET DUHET T FOR FUQIN HYRJE MUND T NDRMARRJE T KNJNI >> KRUJT HT DUHET TCE FORC HYRJE MUND T NDRMARRJE TN SHPENI ZJARRININ. HAPHENI Brenda thuani zjarrin poshtë. Ne HAPI DYQANIN DHOMA PVRMIRVSISHT SI DUAJ Zjarri poshtë. NE HAPJEN DYQANIN E KONVENENCVS SI DO T TO DUHET T M BNI SIGURISHT NUK NOTSHT ZJARRI DHE KUJDESI DYQANI SI DUAJ T J DUHET T BNI SIGURISHT NUK NOTSHT ZJARRI DHE KA KA DUHET T C P CRNDROJN TH NGA T M BNI SIGURISHT NUK NOTSHT ZJARRI DHE KA KA DUHET T C NDIKOJNRO NGA HYRS SUR SIGURISAL METALE T TO BNI N KJO KA DUHET T C PRNDEROJNRO NGA HYRS SIGURIA METALE T TO BNI N TH KT NDRMJET Një Portë e SIGURISAL METALE T TO BNI N TH KT S SHTETN E ND BRTIMIT. KJO PJESA E NDERTESAVE. >> ZGJEDHJET E GJITHA ato NDËRTESA. >> ZGJEDHJET E GJITHA KA NDODHEN flakët >> FIREFIGHTERS GJENI ata që kanë rrahur flakët për të ... DUHET TAT DHNI flakët për të ... >> DYQANI QE PUNO T MBIJET ... >> DYQANI THEN PUNE T K MBIJEN NGA FJAL. SMOKE >> DYQANI DYT PUN T TO MBIJEN NGA FJAL. DUHET DUHET T DREJT THEMRE NGA SHPREZIMI. TA KA DUHET TAS DREJT TO T SHPIRTOJM, duke shkaktuar dëmtime DUHET TLE DHNI T TO SHPIRTOJM TH, P CARDORIMI DAMMTIMI N ON LIDHJE T SIDAVE ZJARRI SHPRNDARJEN, duke shkaktuar dëmtime në zjarrfikësit e poshtër të zjarreve, AJO T THE GJITHA LIFTINGUESHME KTU K THETU N B LIDHJE T B SIDAVE TI ZJARRUARA TID GJITHA LIFTINGUESIT E RRETH K HERTU KA DUHET DIKA NDIHME NGA SAN T ALL GJITHA LIFTINGIMET E RREZIKUAR KETU KA NDIKUAR DHNI NDIHME NGA POLITIKA SAN ANTONIO. GJITHA ato ishin A KA NDIKUAR NGA POLITIKA SAN ANTONIO. GJITHA JAN T ON CILOT T CIL NOTT njoftuan zjarrin POLITIKA ANTONIO. Ata kanë qenë të vetëm ata që kanë njoftuar të parë zjarri pas përgjigjes së një thirrje për një NJEST Q PARAQITIN PARA ZJARRIN P AFRGJIGJEN E NJ A THIRRJE P ABR NJ. ALARM TUR KUFIZUAR BURGLAR. PAS PSRGJIGJE T A THESALLS P ABR NJAR ALARM T R KUFIZUAR BURGLAR. ... KLIKUAR ALARM BURGLAR. ... >> PAS TALKIMIT T ... >> PAS MUND T LIDHJE TW Pronarit. JU He >> PAS MUNDSIMIT T TO Pronarit. DUHET TA AKTUAJ DUA AKTUAJ T NOT njoftuar si të mirë Pronari i pronës. DUHET TA AKTUAJ DUA AKTUAJ T AS BNI SHT MIR W SE KA ISHTE AKTUALE SHUME NJOFTUAR SI MIR SE KA ESHTE NJ AN ALARM M M SHUM SE MIK T GJITHA QE KA JANE ALARM M M SHUM SE MUND T SHENI ALARM SHPRNI SHUM BURGLAR NJ AL ALARM MORE SHUM SE MUND T ALARM SHPEN GOTIN BURGLAR T TR TRIGJERUAR NGA ALARM SHPEN GOTIN BURGLAR T TR TRIGJERUAR NGA Zjarri. TRIGJERUAR NGA Zjarri. >> Zjarrfikësit që shpenzuan RRETH 2 ZJARRI. >> Zjarrfikësit kanë kaluar rreth 2 orë duke bërë siguri që e bëri flakërimin UPR. Shtë një problem elektrik me brendësinë e makinës sode PROBLEMI ME MAKIN S SODA NDWRMARRJE NDIDERMARRJE E FUQUAR. DONEMIMI DETAR NDWRMARRJE NDWRMARRJET E FILLUAR DONEMBIMET E DETYRUAR ENSHT EN DUHET T K MBIJEN SHENJAT E SHTETIT T OF NUBNT KRKUAR. DONEMBIMET E DETYRUAR ENSHT EN DUHET T K MBIJEN SHENJAT E SHTETIT T OF NDURTIMIT NGA HAPJA ENshtë shumë e dashur për të mbajtur anët e tjera të ndërtimit nga hapja e deri ... NDERTIMI NGA HAPJA E DYT ... ... E DREJTA TANI. WEBBER TRAJNON ... E DREJTA TANI. TRAIN WEBBER KSAT 12 LAJME. E DREJTA TANI. TRAIN WEBBER KSAT 12 LAJME. >> Një ZYRA E POLICISICE SAN ANTONIO KSAT 12 LAJME. >> Një ZYRA E POLICISICE SAN ANTONIO KONSTATONI T H DREJT T ON VETM VETM >> Një ZYRA E POLICIS SAN SAN ANTONIO FUNDONI T H DREJTUAR N ON anën e gabuar të ligjit. GJYKONI TI GJITHA T ON NDRMARRJE NIDE anën e gabuar të ligjit. KUNDR KTU ZYRTARI KOHA E LIGJIT. KUNDR KISTU ZYRTARI KOHA JONATHAN MONTALVO ACSHTC ARSYET E PAR KT ZYRTAR TONA JONATHAN MONTALVO ACSHTC SHTYTET P OFR SHKOLLIMIN E KUSHTET E TIJ JONATHAN MONTALVO ACSHT SHKAKTUAR P VIR SHKOLLIMIN E KUSHTET E BONDIT TIS TIJ T F NDODHUR SHKOLLIMI I KUSHTEVE TON BONDIT TIS FOND FS T F ZGJEDHJES T CH KUJDESS S SHUMS S D SHUMSIS. POLICIA TELL SHTOJN US SHBA FOND T ZGJEDHNI NJ CH KUVA T VI SHENJTS SOM SHUMESTSIS. POLITIKA TELL SHTPON MELNYTI KA QENI ARSUAR DHURA E DHUNS. POLITIKA SHTOJ N US SHUM M MANDELI ADSHT ARRESTUAR RRETH N IN NVENTOR P FORR ASSAULTING MONTELI ADSHT I ARRESTUAR RRETH N IN N NONTOR P FORR ASSAULTING TIJ BACK N NVENTOR P FORR ASAZULTIMIN E TIJ T 25 GJITHA 25 VJETR VJETORE. AI ISHTE FJALA E TYRE 25 VJETR VJETORE. TI LEJOHET N ON BOND, por u dha KUSHTI I PROBES, NDODHINI ANDO KONTAKT ND HR TIJ DHE GRUAJ. Ai ishte gjithashtu PRODHIMI I YDO KONTAKT ND HR TIJ DHE GRUA. Ai ISHTE NDODHET TI DHE GRUA. TI NDODH EDHE T ON DREJT ADMINISTRATIVE. Nata e fundit PUT N D DETYRIN ADMINISTRATIV. Zyrtarët e natës së fundit që u përgjigjen DETYRIMI ADMINISTRATIV. Zyrtarët e natës së fundit u përgjigjën në bllokun 13,000 të I 10 UTSA afër ZYRTAR REST T RES P RESRGJIGJE T 13 BALLAVE 13,000 USHTARI T 10 10 VJETR PARR UTSA 13,000 Bllokardi i 10 UTSA-së afër, për një përplasje. DHE GJUHEN BULEVARDI P FORR NJ A Crash. DHE GJITHA MONTALVO NDRMARR makinën ME NJ CR SHUM DHE GJITHA MONTALVO NDRMARR makinën me atë femër. VHERTET E SHTETE MONTALVO NDRMARR makinën me atë femër. E VRTETSISHT E PRDORUR SI ISHTE KIRRKESA E TIJ QAT GRUA. E VETR E PRGJITSHME SI ISHTE FJALA E TIJ E KATT T TO GJITHA ISHTE VAJZA E TYRE E KATT T THE GJITHA TIV GJITHA MONTALVO ASSHT KUFIZUAR ME T TO GJITHA MONTALVO TIV GJITHA CHSHT GJUHET ME SHP VIRNDARJEN E KUSHTET E BONDIT MONTALVO CHSHT KUFIZUAR ME SHKELJE T CON KUSHTEVE T OF BONDIT DHE SAPD-it thotë se STATUSI I tij SHKOLLIMI I KUSHTET E BONDIT DHE SAPD SJELLJET STATUSI I TIJ ME DEPARTAMENTIN ISHIN NDRYSHUAR DHE SAPD thotë se statusi i tij me departamentin u ndryshua në kohën e duhur DEPARTAMENTI NDRYSHOHET NA LANDN ADMINISTRATIVE TEMPORARE. DREJTAT ADMINISTRATIVE TEMPORARE. >> DAVID SEARS: DHE 2 njerëz LEHTA ADMINISTRATIVE. >> DAVID SEARS: DHE 2 njerëz kanë qenë të arrestuar në >> DAVID SEARS: DHE 2 njerëz janë arrestuar në lidhje me një përmbledhje të JAN AR ARRESTUAR N CON LIDHJEN E NJ ST VITI T DE VDEKJEVE K HERTU N IN VEND BEXAR LIDHJA N A NJRING SHTOJE T OF VDEKJEVE KETU NUNT VJET BEN BEXAR T TOT GJITHA TO VETE T DOLLARVE VDEKJET KETU N CO SHTET BEXAR TAR VEPRUARA MO TJERA T OF DOLLARAVE N AC KRAHASIM TOTALI I MUZAVE T TH DYTOLVE T D DOLLARAVE NC FJAL T AF AFIDAVIT TR ARRIT, SIPAS ANFIDAVITIT T AR ARRIT, 25 VJET DESERET E VJET AFFIDAVIT, 25 VJET DESERET I VJET Q G DUHET T BE BN BURIMI I PRSHKRUAR 25 VJET DESERET I VJETR Q G DUHET T BE BN SO BURIMET E PRZGJEDHURA ITSHT AC FALUAR NGA STEALING BURIMI I PRDORUR N WNI KA GJUHET T NDRTOJM PRODUKTET NGA SHUM T GJITHA T TO E PRODUKTET NDERTIMIT NGA SHUM T GJITHA T M MUND T BJN TOR NDRMARRJEVE DHE P NARMBARJEN E VJETR PRODUKTET NGA TUL GJITHA T TO GJITHA T M MUND T BJN STORIES DHE PJESN E VJETR PVR SHUM MUAJ. BAKENI STORIES DHE P NAR VJETN E NAVJS SVER MUAJVE T SE MUAJVE. POLICIA thotë se SHUM SA DUHET PVERRMBARJEN E MUAJVE TVER VEANTA. POLITIKA SI SHUME SI DUHET TA POLITIKA SAY SHENIM DHE ISHTE ME 32 VJETOR Hektori i Vjetër P OR T ME 32 VJETOR Hektor të Vjetër PER PARALISY N IN 10 SHKURT 32 Hektori i Vjetër 32 VJET N PAR PARALIZSN N 10 10 SHKURT WHR Kur ato janë STOLE TLE GJITHA PARALIZA N IN 10 SHKURT WHR Kur ato vetëm disa herë shiten me shumicë $ 1000 PR K BTU DUHET TO STOLE TLE SHUM NGA 1000 dollarë për veshjen. POLITIKA THES TI GJITHA 1000 dollarë për veshjen. POLITIKA T S SHENJT STOLE NGA VJET TJERA TVER VEANTA VESHJE. POLITIKA T S SHENJT STOLE NGA SHTETET TJERA T DYT T VJETURA DHE LIDHJE STOLE NGA SHTETET TJERA TVER VJETRA T VJETRA NAVY DHE KOMUNITETI 1000 dollarë. VLERA E SE VESHJE Dyqane NAVY DHE KOMUNITETI 1000 $. VLERA E SE VESHJE DUKE SHENJE ISHTE FAKTUAR 6 KARA $ 1000. VLERA E KA VESHJE DUKE SHENJE ISHTE FAKSOHEN 6 GARA T OF GJITHA ND 2500 dollarë DHE SI tha se ka qenë duke u ngarkuar 6 tarifa të tyre nën 2500 dollarë dhe paralelet po funksionojnë një tarifë të E PARA ND 2500 dollarë DHE PAROLET ISSHT FAKONI një tarifë të engjëjve në PAROLET ISSHT FAKTOHEN NJAR SHUMGE ENGJIKE N IN KRIMIN E ORGANIZUAR. Angazhimi në krimin e organizuar. >> E KA KUPTUAR N C KRIJIM KRIMI I ORGANIZUAR. >> E KA KUZHUAR N OF KRIJIMIN E ONLINE >> E KA KUSHTUAR N C KRIJIMIN E NJ P POSLI ONLINE QAT NDODH N A NUMSE NJ P POSLI ONLINE QAT NDODHET NUM AR TANI AKTIVITET E EDUKUES POSHT Q NDIKOJNSE NUM AR TANI AKTIVITETET E TRUSTEE EDGEWOOD ISD që do të vendosen TANI AKTIVITETET E TRUSTEE EDGEWOOD ISD QING JAN SET T DREJTOHEN N AT NJ A TAKIM SPECIAL TRUSTEE ISD që po vendoset do të diskutohet në një takim të veçantë ditën e sotme. Besimi DINA SERRANO KUSH Diskutuar në një takim të veçantë DITA. TRUSTEE DINA SERRANO KUSH ISHTE EDHE VITI I Bordit SOT. Besimi DINA SERRANO KUSH ISHTE EDHE PRESIDENTI I VITIT T BORDIT ACSHT AC I KUPTUAR T P POSHTIMIT ISHTE EDHE PRESIDENTI I VETS S BO BORDIT ISSHT AC SHKAKTUAR P PR T KUJDES Piktura e një burri me të PRESIDENTI ACSHT I KUPTUAR T P POZITONI PIKTUREN E NJERIUT ME KRYETARIN E TIJ N IN NUM IN DHE 2 F CHMIJ NJ P PIKTUR E një burri me kokën e tij në një numër dhe 2 pëlhurë fëmijësh KRYETARI N A NJ N NUM ANDR DHE 2 F CHMIJ P T P POLLIKOJN R ROPEN. SODANO LATER NDERTIMI I ROPEVE. SODANO LATER APOLOGIZOH TAY SHUM N P PJES SHTETI ROPE. SODANO LATER APOLOGIZOH T S SHUM N P PJES T QU CIL IS T UN KUJDES SI T H MUND T MIRT POLITIKUAR NDERGJENI N P PJES QU T PJES UNS SI Kuptoj se si veprimet e mia të shpejta kanë qenë në fund të SORry UNDERSTAND SI AKTIONET E MUNDSISHME TYRE KU JAN S SORRI FUQI P ENDRFUNDIMTARI, Takimi është vendosur për 1 VEPRIMET JAN SI JEMI SORRI P ENDRFUNDIMTARI, Takimi është vendosur për 1 OCLOCK KISTO AFT. A QUOTE, TAKIMI SETSHTL VENDOSI P 1R 1 O'CLOCK KISTU AFT. NJ SO BURIM T TO SHUM RASTI I BURIMIT O'CLOCK K AFTO AFTERN. NJ SO BURIM T DUHET T R RREZIKUT T SO BURIMIT TLD DUHET MBROJTSIT E KSAT BURIMI DUHET TAT RREGULLIT T SO BURIMIT TLD DUHET MBROJTSIT T KATATS Q FUQEN SERRANO TLD DUHET MBROJTSIT KS E KSAT Q TH SERRANO DUHET T R REMOHET SI PRESIDENTI I VETS S BO BARDHIT SI QENI Q SER SERRANO DUHET T R REMOHET SI PRESIDENTI I VETS S BO BARDHIT SI QEN FACIONA T TJERA SI PRESIDENTI I VETS S BO BARDHIT SI Q W FUND T VEPRONA TTHER TJERA DISCIPLINARE. SI FAKTOHN VEPRIME TTHER TJERA DISCIPLINARE. >> VESHJET E PAVARUR: VOTIMI I PARA VEPRIMET DISCIPLINARE. >> DAVID SEARS: VOTIMI I HAPSISH STARTM Fillon ditën e sotme për Kryeministri >> DAVID SEARS: VOTIMI I HAPSISH STARTM Fillon ditën e sotme P RR RUNOFF PARIMIN TE N IN TEXAS QE JAN 6 6 GOP FILLONI DITA P RR RUNOFF PRIMAR N TEXAS JAN 6 6 RACI GUN RUNOFF DHE 12 P ONR RUNOFF NE TEXAS KA 6 SHKENJE RAPA GOP ROOOFF DHE 12 N ON anën e DEMOCRAT-it. RUNOFF RACET E RUNOFF DHE 12 N ON anën e DEMOCRAT-it. ZGJEDHJA E RUNOFF WSHT ORGINALLYE DEMOCRAT Side. ZGJEDHJA E RUNOFF WSHT SUPPOHET ORIGJINALisht PR T ZGJEDHUR M M MUND ZGJEDHJET SSHT S SHUMZUAR ORIGJINALI PR T ZGJEDHUR N MUND T B MUND T SHPIRTUAR N THE SUPPOZUAR P TOR T ZGJEDHUR N M MUND T B MUND T NDOSHTUAR PANDEMIKA T COR CORONAVIRUS ITSHT TANI POR DUHET T TO NDODHET PANDEMIKA E CORONAVIRUS ITSHT TANI E P SCHRSHKRUAR P FORR PANDEMIKA CORONAVIRUS IT ISSHT TANI E PEDRSHKRUAR P FORR Votuesit e 14 Qershorit WHO CAST SHKOLLUAR P FORR Votuesit e 14 Qershorit WHO BALLOTS KASTN N PR PRIMARIN E MARS Zgjedhësit e 14 Qershorit KUSH BALLOTOT TAST KAST INS NIM PRIMAR MAR T MAR MARS DO T BE B BENI VETM PR VOTE N IN BALLOTET N PR PRIMARIN E MARS do të jenë të aftë vetëm për të votuar në të njëjtat parti PORUNA DO T BE BNI VETM P TOR VOTIMIN N IN T S PJESM PJES RUNOFF POR NJERZIT QO NUK MUND T CAST A NJUN PJES RUNOFF PUNE POPULLS QO NUK MUND T BNI BALLOT N MAR MARS JAN FREE FALAS NJERZIT Q WH NUK MUND T SHUM NJ A BALLOT N MAR MARS JAN FREE FALAS T V Votohen N R RUNOFF TART PARTY BALLOT N A MARS JAN FREE FALAS T TO Votohen N R RUNOFF T E GJITHA PARTY, RREGULLORE TAR VOTIMIT TAR PARA PR GJYQRON VOTE N R RUNOFF TUN RREGULLUESHME T PJESS S E RREGULLUESHME T V VOTUARA T PARA PR 10 GJYQ JS. Ne do të kemi një vështrim në RREGULLORE T E VOTIMIT TAR SHUM N TH 10 QERSHOR. Ne do të kemi një vështrim në ballot dhe një listë të votimit 10-të. Ne do të kemi një kërkim në ballot dhe një listë të vendeve të votimit në KSAT DOT COM. BALLOT DHE NJE LISTA E SITEVE POLLIKUESE N ON KSAT DOT COM. DUHET T COM VINI KIST H ORALN HALF SITE N KS KSAT DOT COM. DUHET T COM VAJN H K HT H SHKOLLURN LOKALE TAL ORALS SHKOLLORE JAN SH Q SHNDOHEN DUHET T COM BNI KIST H SHKOLLURT LOKALE TAL KALNDALS SHKOLLORE JAN SH TUT NDERTOJN D PROGRAMET E PUNS SUM VETIT T SUMMERIT SHKOLL LT LOKALE JAN SH T SH SHKAKTOJME PROGRAMET E PUNS SUMMERIT TOR PUNS P FORR TANI NDRMARRJE N TH KATT PROGRAMET E TYRE T W PUNS PR VEPRIM P NR TANI T U NDRMARRJES N ON KATND PR TANI NJ AN UPDAT ON PR KT NGJARJE N SP SPORTE. NING SPORTET. >> NJ UN UNIVERSITET N IN FUSHA TONA N SP SPORTTS. >> NJ UN UNIVERSITET N IN Fushën tonë që po punon për të ndihmuar të vogël >> NJ UN UNIVERSITET N IN FUSHA TONA që po punon për të ndihmuar bizneset e vogla në mes të kaviljes-19 Puna për të ndihmuar bizneset e vogla në mes të PANDEMIKEVE COVID-19 Ne do të tregojmë BIZNESET NDRMARRJEN PANDEMIKEVE COVID-19 JEMI Q G SHTOJN TO T SH SHUM BIZNESET E VLERA RRETH PANDEMIKE JEMI Q G DO T SH SHUM BIZNESA T SM VEJTA T THE BOTS DHE RRETH VENDIT BIZNESET E VDEKJE NGA BOTA DHE NGA VENDI DHE TEXAS TING BINGN Bota DHE RRETH SHTETIT DHE TEXASA Q A JAN DEVESTUAR N BY KT PANDEMIK DHE TEXASET N A VAZHDIM T DEVESTUARA NGA KISTU PANDEMIK P HRMBLEDHJE NJNE UNIVERSITETI LOKAL ISSHT DEVESTUARA P THR KOWTOW PANDEMIK P HRGJIGJE NJNE UNIVERSITETI LOKAL ISSHT HAPI DHE NDIHME SI KA NJ UN UNIVERSITETI LOKAL ISSHT ST STEPPING DHE NDIHME NGA UTSA N LA LNDIMIN E TYRE-19 HAPJA DHE NDIHME NGA UTSA NDIKIMI NGA LIDHJA E TYRE KUVIDI-19 AKSELERATORI I SHKENCIMIT TUS BIZNESIT UTSA NDIKIMI AKSELERATORIN E REKOVERISUS TIR BASHKSIS CO SV KUVIDIT TV KUVIDIT-19 P TOR T H NDIHMUAR BIZNESET LOKALE AKSELERATOR TEC REKOVERAVE T B BIZNESIT T TO NDIHMOJNCES HYRJEN E BIZNESIT LOKAL. FONDET E EMERGJENC ASS SI MAX T H NDIHMOHET QASJET E BIZNESIT LOKAL. FOND EMT E EMERGJENC ASS SI MASEY MAX SHQIPTAR US, TY BRENI ACCESS. FOND EMT E EMERGJENC ASS SI MASEY MAX SHQIPON, NUK KANAK B AN Diferencë të madhe. >> F KMIJ SART SARAH DUA T THE DUHET T W BALNI K THT PL Vend është ISSHT NJER PEZIT M B T MIR P WR T VAJZUAR NACE K PLTACE Vend, OPSHT NJEROPZIT M WE T MIR T DO BJME NGA GJYNASTIKA. NJERZIT M B T MIR T DO BJM IT NGA GJYNASTIKA. POR Qëllimi ynë është se ata janë të majtë Gjimnastikë. POR Qëllimi ynë është që ata largohen këtu vetëm njerëzit e mëdhenj POR Qëllimi ynë është që ata të lënë këtu, vetëm njerëzit e mëdhenj që ndjehen të besueshëm në WHO P HERR KTU T J DREJT CON FAMILJEN TE FITUAR POPULLIT E MADHE N KUSH JAN. NDESHME FUQI N WH KUSH JAN. >> DHE KA NDODHEN ATA JANË. >> DHE KA QENI NDERTOHEN ALETIKA AERIALE PER >> DHE KA QENI NDERTOHEN ALETIKA AERIALE PER 18 VJET. FILLIMI I 2020 ishte ALETIKA AERIALE PER 18 VJET. Fillimi i vitit 2020 ishte fenomenal për biznesin e saj 18 VJET. Fillimi i vitit 2020 ishte FENOMENAL P FORR BIZNESIN E TIJ ishte BOOMING. PAS PANDEMIKE TI FENOMENALE P FORR BIZNESIN E TIJ ishte BOOMING. PASTE PANDEMIKE N MAR 18 Mars çdo gjë ndryshoi Lulëzon. PASTE PANDEMIKE N MAR 18 Mars çdo gjë që ndryshohet mbyllet. 18 Marsi CHDO NDRYSHUAR T SH NDRYSHUAR. JEMI AKTOJN SH AKTUAJ DUHET T WE JAVA FIKE. JEMI AKTOJN AKTUAJ NJ A JAVA PORER TI MANDATUAR PAS MUND JEMI AKTOJN AKTUAJ NJ A JAVA PFR TI U MANDATUAR PAS F FRRTIMIT, NGJARJE NDERTIMI PARA QAS MENAXHOHET PAS F FRRKTIMIT, NGJARJE E DYT NGA BIZNESI I KUVITIT UTSA FRASTRIMI, HEATHERI I MUND T PROGRAMIT TC REZULTUARIT TEC REKOVERISV TV REZULTUARIT TUS BASHKSIS U UTSA P TOR PROVIMIN E FITUAR TTS REZULTESS S REZULTIMIT TUS BIZNESIT TTS UTSA DHE KATTO KU JU SHUM JAIME Programi i pranuar i pranimit dhe që kur u takua JAime MARTINEZ ne fillojmë së fundmi DHE KJO KU JAN SHUM JAIME MARTINEZ T NDRMARRJET MEC T MIR MARTINEZ NDIKONI përfundimisht në 15 prill. N ON 15 Prill. >> DHE SI REZULTATI I FINANCIMIT 15 prill. >> DHE SI REZULTATI I FONDHIMIT NGA AKTI KUJDES. >> DHE SI REZULTATI I FONDHIMIT NGA AKTI KUJDES. >> ANshtë një efekt për të mbajtur të vogël NGA AKTI I KUJDESIT. >> ANshtë një efikas për të mbajtur bizneset e vogla që i pëlqejnë ngrohësit në vend >> ANshtë një efikas për të mbajtur bizneset e vogla që i pëlqejnë HEATHERERST P AFR DHINGNI KIST KOHA TURBULLENTE TI BIZNESET LIKE HEATHERT NDR T KIMETU KOHA TURBULLENTE T IT KUJT DETAJUAR DHE KUJTOJE KTO KOHA TURBULENTE T IT KUJT A NJ A PROCESI I DETAJUAR DHE T COMP PLRFUNDUAR TET PRANUAR DHE NE ISHTE PROCESI I DETAJUAR DHE I KOMPLIKUAR DHE PICR T NDERUAR T TO NDIHMOJMM NGA A PROCESI I KOMPLIKUAR DHE N WEN T MUND T TO NDIHMOJMM NGA A T Z PALR T BNI Mundohuni t'i ndihmoni NGA A T Z PERFUNDIMI ME INSTITUCIONET E TYRE FINANCIARE DHE IT T Z Z ZEMI P DER T BNI ME INSTITUCIONET E TIJ FINANCIARE DHE NUK JANUST TUST DUHET TV NAVIGJON TANI INSTITUCIONET FINANCIARE DHE NUK JAN J T NA DUHET TV NDEROJN THE TANI T THE VARGN E VRTIZM BIZ N ON PROGRAMIN QENDROR NUK DUHET TV VVREJT TANI VAZHDIMI I VARME I BIZ N ON PROGRAMIN E QENDRIT T TO SHUM T SHENI BIZ DEVA E VETM N ON PROGRAMIN QENDROR T TO SHUM ME T S SHUM S NUK JEMI N IT T FOR DER ME TE SHENJEMI JEMI NE TI PER TE DYTJEN E HUMBJE QE DO TE JEMI KETU Kohë të gjatë ne do të jemi këtu këtu më mirë. KETU MIR PAS. >> E DUHET .SHTIC PANDEMIKA MIR PAS PAS. >> JU DINI PANDEMIKA HSHT H Shpresuar PVERR T H NDACKRMARRJEN >> JU DINI PANDEMIKA HSHT H Shpresuar PVERR MNYRJE N NOR NORMAL QAT MBUPSHTETSE KU JENI Shpresoj më shumë se sa para tij në normale që mbështesin kur ju jeni në biznes, kjo është NORMALE QAT MB SSHTETJE KU JENI N A BIZNES, KJO LSHT JET LSIA JUAJ KJO ISSHT H SI N A BIZNES, KJO ISSHT L JET LSIA JUAJ KJO ISHT T I PRDORI PUNPSIMET TUAJ KJO ISSHT SI JETSIA JUAJ KJO ISHT T I KU PUA PRPUNOJN EM PUNSIMET TUAJ KA ISHT SI P SRFUNDOJM Paguaji PUNPSINY MUA KJO ISSHT SI T S NDIHM FAMILJEN MUAJ. MB SSHTETI FAMILJA ime. >> HEATHERA ATETIKA AERIALE 7 FAMILJA IME. >> HEATHERA ATLETIKA AERIALE 7 PLERMBAJTJEN POTR BIZNESIN E TYRE >> HEATHERA ATHLETIKA AERIALE 7 AUTOMJETE T TO B PNI MODELIN E BIZNESIT TIR KUFIZUAR N CL KLASAT VIRTUALE P ABR T PIVOT MODELIN E TIJ T BIZNESIT T M MSUAR N CL KLASA VIRTUALE DHE VIDEO VENDOSA ONLINE POR TANI MODELI SHPRNDARJES NES KLASAT VIRTUALE DHE VIDEOS VETOSN ONLINE POR TANI ME KIST S K SRKES T NEW RI DHE VIDEO VENDOSA ONLINE POR TANI ME K ST S K SRKIM T NEW RI ​​T RASTEVE Vijnë PYETJE T NEW RE. ME K ST KURRKES T NEW RI ​​T C RASTEVE Vijnë PYETJE T NEW RE. >> SI T Y DHN T Y TJERA PAS NDRMJET Vijnë pyetje të reja. >> SI T Y DHNEST TEST PESTRKOHSHME PAS NDRMARRJES NDODHemi 95% T 95 GJITHA TON >> SI T AF DHNEST TEST PESTRKOHSHME PAS NDRMARRJES NDODHemi 95% të T ALL GJITHA T. BIZNESIT TONA KUNDR. Mbyllni 95% të T ALL GJITHA AGJEN E BIZNESIT TONA. >> MASSEY MAXEY KSAT 12 LAJME. BIZNESI AGJEN. >> MASSEY MAXEY KSAT 12 LAJME. Unë jam i lodhur vetëm duke parë ato >> MASSEY MAXEY KSAT 12 LAJME. Unë jam i lodhur vetëm duke parë ato veshje. SHKOJN AND DHE SHKUAR Unë jam i lodhur vetëm duke parë ato veshje. SHKOJN AND DHE HUAJ RRUGN. DHE ATA JU JENI JASHT KTU ND STARTRMARRJEN KU JANE VESHJEN E LIDHUR Q TH ISSHT SO DISA SHUM SO SHTOJN SW LND WHN E KU VAJN HE VESHT ​​QAT NUK SOSHT SO NUM SHUMID DHE TANI DREJTUESHT VESHJE Q IS SOSHT SO DUHET T H SHUM DUHET T WE SHUM DUHET TOM DUHET DUHET. POR NDODH KAQ Faleminderit JEMI HUMBJ DUHET T THE DUHET. POR NDODH K LT JAV E VITIT TACK PRBASHKT. NUK E MADH DUHET. POR NDODH K LT JAV E VITIT TACK PRBASHKT. NUK LAJME E MADHE, K LT WE Javë të fundit. NUK LAJME E MADHE, DUHIN AQUA PIDR SHUM SHUM LAJME, E DI AQUA P FORR GJITHA SHUM, JAN 7 SHTETT E NJ F FUQI E DUA AQUA P FORR NDERRUAR SHUM, NUK JAN 7 7 SHTETT E NJT FOOT N 6 6 62.3 N Y TUAJ DERI, DERI 7 SHENJAT E NJ OF FOOT N 6 6 62.3 NUNT VJET TOL POLLENAVE TUAJ. JEMI SHUM TE 6 62.3 NUNT VENDIN TUAJ POLLIKE. NE B MONI SHUMN E KNDSISHME T KATEGORIS M MODERALE SHTETI I POLLENIT. JEMI SHUM KNDSIN M MODERATE T P PIKAVE DHE GRASS JEMI DO T SHTOJNAL PIKA E MODERUAR KATEGORIA PIGJE DHE GRUPI JEMI QO SHTOJN T T T FALOJM AB PETR KTHIMIN E TH DHE GRASS JEMI DO T TO DO T BJM P ABR KTHIMIN E TH >> NUK është një gjë POR KTHIMIN E TH >> NUK OSHT NJ O GJITHA ITSHT ASHT N TJERAME N IN NAME TAN TAN >> NUK OSHT NJNE GJITHA ITSHT AN ASHTN IN N S TAME ND SRMARRJEN TONA DUHET ASSHT KUFIZUAR, POR TANI ANSHT AN NOT TJER N IN TAN S TONA DUHET HSHT KA KUQ, POR TANI NE DUHET DUHET KA SHUM, POR TANI NE DUHET T H NDRMJET HUMIDITETIT DHE SHKENI NJER HZIMIN DHE NUK MUND T W FITOJM T J JUSTINIT HUMIDITETI DHE NE MUND T W FITOJM ON N J K JT Y VITIN E JUSTINIT DUHET T TH NDODHET NE MUND T W FITOJM ON N TH KIST Y VITIN T J JUSTINIT DUHET T TH NDODHEN PRORMJET NDJESA T AT GJITHA N Y TIJ Shumë gjëra në PO Ne po marrim edhe një dozë të pluhurit. Marrja e një tjetër dozë të pluhurit. >> KISTU Java e fundit. Shpresa ime është E DUHET. >> KISTU Java e fundit. Shpresa ime është se ajo nuk është >> KISTU Java e fundit. Shpresa ime ISSHT Q B NUK ASSHT SI AS BAD ISSHT NJ THE NJ WE T SA SHENUAR QAT NUK ASSHT SI BAD ISSHT NJ THE SHUME TW SH SANUAR T SHTAT N IT TORT SHUM S SI DUHET THESHT O NJ WE T SA SHUM T SHNUAR TAT NATNJENHTORT SI T DREJT T PE PEQEDZUAR N SHENJT, BOY ISHTE SUPER HAZY E SHKURTI N S T SHUM T PE PEKUAR NDRMARRJEN BOY ISHTE SUPER KA DUHET K THTU. KETU NJ A SHUM N AT TON SHTATI I SATURDIT ISHTE SUPER KA DUHET PASQE. KETU NJ A LOOND N AT MODELIN TONA QAT SHUM DUHET ATJE JASHTE. KETU NJ A L LND AT N AT MODELIN TONA QAT SHTPIN PYETJET T COM VAJN GULFIN E MODELI QE SHPREHTUST DUHET T COM DHNI GJYQSIN E MEXICO DREJT TEXAS. DHE ATE Vjen NGA GULFI I MEXICO DREJT TEXAS. DHE DUHET T L LIKE. DO T HA KEMI NJ L LITTLE MEXICO DREJT TEXAS. DHE DUHET T L LIKE. DO T HA KEMI NJ A BIT T L DITS DHE TEMORRO, POR DUHET LIKE. DO T HA KEMI NJ A BIT T L GJITHA DHE NDRMARR PROS, por me siguri jo të gjithë që BIT TODAY DHE TOMORROW POR PROBESISHT NUK T ALL GJITHA K NOTTO V NOTNJESHME Unë mendoj se SI KEMI MUND T NOT GJITHA KATTO V NOTNJESHME Unë mendoj pasi ne marrim në ditën e nesërme. KJO KU JEMI VICEREJTJE E MENDIMIN SI T G MIRONI NDRMJET. KJO KU JU fillojmë të shohim llojin tjetër NO MESN. KJO KU JEMI KEMI NDIKOHEN TORT SHUMS S OF PLUMEVE TOT TJERA T COM VJET K HERTU Fillimi për të parë llojin e një tjetër plumbi që vjen këtu dhe K AGRKUAR NJNE SHUM ISHTE PLUMI VDET N HER KTU DHE KUNDR NJ SHUM P WRBASHKT ISHTE ISE EKIPI I PRETTY SI ISHTE A DHE KUNDR T DHASTNS SAST VETM DUHET EPIKA E PRETE T DUHET PLSHT A NJ PL SHUM E PLOTE E DUHET. KËTË. Epika e PRETTY NUK SHT ASHT A NJ PL SHUM E PLOTE E DUHET. KËTË. Shpresoj jo AS BAD. POR NE LIDHJE E madhe e pluhurit. KËTË. Shpresoj jo AS BAD. POR DO TVE DUHET T W PARALAJM YROHET TI DO T BE JET Shpresoj jo AS BAD. POR NE KEMI DUHET TAR KUJDES TI DO T BE JET TH KTUR E MESME DHE E MADH GOT T W PARALAJMRON TI DO T BE JET TH K THT E MESME DHE MECSIMI I FRIDAVE P SR DISA KUSHTET E VAJ KERT E MESME DHE M RSIMI I FRIDAVE P SR DISA KUSHTET E VAJTUARA N BY FUND T OF JAVS N ON TOP RREZIKONI P SR DISA KUSHTET E VAZHDUARA N BY FUND T THE JAV ONS N TO TOP T HE ND HERTIMIT TONAT N THE FUND T THE JAVS N TO TOP T HE ND HERTIMIT DHE NUM HRIN TON. N BY 4 KORRIK DHE E NGROHJES DHE NDESHME TONA NGA 4 QERSHOR DHE N THE JAVA JU SI LIKE DHE HUMIDITET. NGA 4 GJITHA DHE N THE VITET E JAVS SI LIKONI NUK KA Fillon T F BNI APART A N THE VITIN E JAVS SI DUHET T IT NDODHET T B TONI APARTIN A NJ BITIT T L SHUM DUHET T TO BNI APART NJ SHUM LNDSISHT MORE SHUM WE DUHET T G DUHET T DISA SHKELA TLE MIR LITTLE BIT M M SHUM DUHET TET MERRNI DISA QYTET TLE MIR N SO KT PIKINT. DUHET T G MERRNI DISA QYTET T C MIR N BY K THT PIK. ZHVILLIMI TROPIK Q TH KET SO NAT KT PIK. ZHVILLIMI TROPIK Q TH KET IS ISSHT O NJ O FAKTOR INTERESUES T TO ZHVILLIMI TROPIK Q TH KET IS ISSHT O NJNE FAKTOR INTERESUES P TOR T ALL GJITHA KENTEN TEN TT E DUHET T TO MBIJEN SHT NJ O FAKTOR INTERESUES T ALL GJITHA KENTO DYT TUST DUHET T K MBIJEN ZHVILLIMIN TROPIK N AT GJY T ALL GJITHA KENTEN T T DREJTAT DUHET T MBIJEN ZHVILLIMIT TROPIK N AT GJYQN T T SHUM ZHVILLIMI TROPIK N AT Bay, ne priremi të shohim kushtet më të mira në TANI T TO SHINI KUSHTET QUIETER OUT N AT ATLANTIK DHE QAT E VRTET KUSHTET QUIETER OUT N AT ATLANTIK DHE Q RE JAN RE VALLRTET ISSISHT ISSHT WHFAR WHSHT PALRFUNDOJM. ATLANTIKE DHE QAT E VRTETA ISSHT ISSHT WHSHT ME KT T BNI. KERTO NJ SY SISTEM T L GJITHA SI FAR po merremi me. KNETO NJ SY SISTEM T L GJITHA OUT K THTO QAT KA QENDRA HURRIKANE KA KNETO NJ SY SISTEM T L GJITHA OUT K THTO Q TH QENDRA HURRIKANE KA POR NJ SHKENC 10 10% KETU Q CENT QENDRA HURRIKANE KA RRETH Një shans 10% të ZHVILLIMIT DHE BOY A B DN A RRETH NJ CH SHKENC OF 10% e ZHVILLIMIT DHE SHQYRTIMI A NUK MUND T MIR. Unë nuk mendoj ZHVILLIMI DHE SHQYRTIMI DUA NUK E DUA MIR. Unë nuk mendoj se do të shohim me të vërtetë NUK DUHET MIR. Unë nuk mendoj se do të shohim me të vërtetë për zhvillimin Ne do të shohim me të vërtetë P FORR ZHVILLIMIN NGA ATA KA JANE FUSHA E ZHVILLIMI NGA QAT KAN ASHT A ZONA E PRESURSISOW SOW ZHVILLIMIT TP PRITUR NGA QE KJO ASHT A ZONA E NJOFTIMIT T L VEANSHME T EX PRITUR që pritet ZHVILLIMI I KOSOVS S EAST LINDJIT SI MIR. NJOFTIMI I LND EXSISH EXM I PRITUR I ZGJEDHUR N THE KUQ T LINDJIT SI MIR. LYshtë VETM Një shans 20% P OFFR MBROJTJEN E KUJDESIT SI WELL. ONSHTLY VETM Një shans 20% i ZHVILLIMIT N SO SHUM PR T ONSHTLY VETM Një shans 20% i ZHVILLIMIT DUHET TARPIKA T HA KAN TREGU REZULTIKE ZHVILLIMI SI P FRFSHIR TROPIKT QVE JAN QU T VAJM T QU VETSHME QUIET DUHET NJ A LITTLE TROPIKAT DUHET T QU JAN QU TREGU REALISHT T J DREJT A NJ A GJENI T L GJITHA T AND GJITHA DHE Q AND DO T BE JET BE DUHET NJUST MIRY T GJITHA TIT GJITHA T TH GJITHA QILL DO T L JET THE LNDAST E RASTEVE TIK MUND T MUND T PARA 5 BIT GUSTY DHE ATA QE DO T JENI L LNDAST E RASTIT TIK MUND T MUND T DIT NES 5 ditëve të ardhshme OSE SO L LNDT E RASTIT TIK MUND T NDRMARRJE 5 ditëve të ardhshme, ose të lemë të shkojmë nga jashtë për ju të drejtën DIT OR OSE DUHET TO JEMI SHTETI P FORR T Y DREJT N TANI DUHET T CL NDOSHME MOU SHUM DUHET TUT JEMI JU DREJT FOR PR TYRE TIGH DREJT N TANI DUHET T NDOSHME MOU SHUM NGJARJE N IN CLOUD MORNYR N CO VAZHDIM 85 DEGRE TANI DUHET T CL NDOSHME MOST SHUM N IN SHUMN E CLOUD M CLNYR 85 DEGREES PIKA E PAR SHT N 71. MALLRAZA E CLOUD COVER 85 DEGREES POINT POVA N IS 71. Ne do të kemi një fllad të mirë nga PIKA E DYT IS ISSHT AT N 71 71. KEMI DUHET NJREE PJESOOD E MIRA PJESA E JUGUT N AB RRETH 14 MILE PER Ne do të kemi një fllad të mirë nga Jugu në RRETH 14 MILE PER HOUR. BIG JUGI N AT RRETH 14 MILJEVE PERR ORA. Piktura e madhe KTU. MUND T SE SHIKONI HOUR. Piktura e madhe KTU. JU MUND T SE SHIJNI CLOUDS SO NUK KEMI MNI PIKTURA KETU. JU MUND TI SHIKONI KLUJT SOSIT DUHET T G SHUM NDRMARRJET E MALLRAVE M M SHUM G CLOUDS LART CLOUDS SO NE DO T G DUHET KLUESA M MNYR G SHPR DISA CLOUDS LARTA P COMR T DYT CLOUDS DUHET DISA CLOUDS LARTA që vijnë PR MNYRI T ATA DHE TAT MUND T MJETET THEMELORE Vjen më shumë se ajo dhe që thjesht nënkupton kushtet më të kushtueshme DHE ATA JANUST TAS MIR THEMELORE KUSHTET MOU SHUM TOU VDES KUSHTET M M SHUMOU TOU CLOUDY DO TIN MUND T SHIIN DIKA DIKA KUNTU PAS SHTYPI Mendoni se do të shohim disa nga këto ditë për të shtyrë këto modele deri në vitet 90. PAS PUSHT PSIS TH QOS TEMPERATURA N U 90-të. 85 E DREJTA TANI T WH GJITHA LOTUS 79 TEMPERATURAT NO 90-të. 85 E DREJTA TANI T WH GJITHA LOTUS 79 FUQIA E BOERNE 83 85 E DREJTA TANI T WH GJITHA LOTUS 79 L 79NDSIA E BOERNE 83 LAKE 90 CANYON 90 PARA N STUDIMI I BOERNE 83 KANYON 90 LAKE AKTUAJ N IN GONZALES PJES PEEKS SUN K THTU CANYON LAKE 90 TREGTI NA GONZALES SHUM PEEKS SUN KA 91 RRITJE VESHJE, NDONJ GONZALE PAS PEEKS SUN K THNGJI 91 RRITJET VESHJE, ANDO Këdo DHE FUQI 91 RRITJET E VESHJEVE, ANDO DYTONE DHE FUQI DHE PAS MUND T FALOJN F FAKTORIN DUHET DHE THUAJ QOU KENI FAKTORIN N TH KESTO PIKA T PO DYT WH T CILRET DHE THE KENI FAKTOR N IN KESTO PIKA TEW DYT WH T WH CILHT JAN IN N R DREJTN E 70-të TANI, DHE N TH KEST POVESTA T CILA JANE N R T R DREJTAT E 70-të TANI, DHE T ST QLLNGJEN Q TH MUND T PARA N R T R DREJTAT E 70-të TANI, DHE Q STNDROJM TH QAT MUND TRO PARA fundin e javës. QENI NE Ata do të qëndrojnë që mënyra në fund të javës. PCERMBLEDHEN M TO T MES E DH ANDNI NE Fundi i javës. VETEM DUHET T TH E HURN E DH FRNI DO T SE SHIHIN QAT PIKA T D DYT BETNI E MES E DHIDNI DO T SHTOHEN QTS NDIKIMET E DYT D NGJYROJN A NJ A BIT LITTLE. POR PUT DO T SE SHIHET QIN PIKT E PARA NDIKOJN A NJ A BIT T L GJITHA. POR NDODH ATA PIK N IN KOHA. PO SHKON Hiqni një copë litari. POR NDODH ATA PIK N IN KOHA. Shtë duke shkuar për të qenë i nxehtë. Nxehtësia e parashikuar Q PO PO PIK PO N IN KOHA. Shtë duke shkuar për të qenë i nxehtë. INDEKSI I PARA DHN T HE NDRMARRJES T HE NDRMARRJES NDRMARRJEN T BE BNI NDRT. INDEKSI I PARA N T ND HERMARRJES N HE NDERTIMIN E NGROHJES T HE NDRMARRJES DUHET T BE NDODHET PR 100 VJET DUHET T WE SHUM SHUM INDEKSI DITA DUHET T BE DREJT RRETH 100 VJETA DUHET T SE SHUM NGJITJE N IN 90-të, por PJESA E VETA DO T SE SHENI KOST 100 VJET DUHET T SE SHUM NGJITJE N IN 90-të T L NDOSHM, POR DO T SE SHENI KOSTO FEELS LIKE TEMPERATURAT JUMP UP PORI I 90-të, por do të shohim që këto përkëdheljet i pëlqejnë kohët e fundit SHUM VDEKJE NARK TREGU T CENT Shekullit FEELS LIKE TEMPERATURAT JUMP UDHOSZUES N M MARKEN E Shekullit, pasi që ka kaq shumë MBYETJE NARK MARKIN QYTETAR SI KA QENI HUMIDITET SHUM PAS KTU. BECNI KERTU ISSHT SO DUHET HUMIDITETI I SHUM SI KETO. FUTURECAST SHTKONI CLOUDS FADE HUMIDITET PER KETE. FUTURECAST SHTPON CLOUDS OF FADE A LITTLE BIT LATER KETO FUTURECAST SHTPON KLUMAT E FADE NJ A LATR T LIDHJES SIT KTU T EV VITIT. NE MUND T BNI DIKA NJAT VETERSISHT I BITS SIT KITTUIT. Ne mund të marrim disa STORME PER MBAJTJEN Q'JEMI SHTET Mbrëmje. JEMI DUHET T DH WESTNAT STORME P WESTR MBARRIMIN E SHQIPRIS Ne do të shohim se vendet që ju pëlqejnë STORMET N O MB WESTRMARRJE SHKENCS SHTOJN TO T TH VJESHT THMAT P PLRQINDJE T MUND T KAN SHTETI TANI. Vëzhgoni se vendet që ju pëlqejnë SHTETI TANI. EDWARDS PLATEAU MUND TI SHIH A SHTETI I GJITHA. EDWARDS PLATEAU DUHET TE SHENI SHUM ST STORME Q NDODHEN N THE P WESTRMUNDJE EDWARDS PLATEAU NUK MUND T SE SHIJNI disa STORME T COM VAJN F NGA MBAJTIMI DUHET TALL BNI APART PRETTY Disa STORME QING NDODHEN NGA MBAJTIMI DUHET TALL BNI APART PRETTY me shpejtësi. NUK KEMI ANTIKUAR DUHET T F BALLNI APART PRETTY me shpejtësi. NUK KEMI ANTIKUAR Q AN NDONJ M T M BN B TEC BN MARNJ Shpejt. NUK KEMI ANTIKUAR QAT NDONJ M T M BNI TEC DREJTUAR T PRDORUR N SAN SAN ANTONIO DHE Q TH QAT NDONJ T M BNI TEC DREJTUAR T PRDORUR N TO SAN ANTONIO DHE QAT DO T BE JET THE RASTI PARA NDRMARRJES PEDRDORET N SAN SAN ANTONIO DHE QAT DO T BE JET THE RASTI PARA NDORRMARRJES S SHUM. PARAQITJE P TR DIT DERI DO T BE JET THE RASTI PARA ND TRTSIS. PARATHNIE P TR DITNI N 93 93. N B SHUM WE BREZIK NDODHemi Shumë. PARAQITJE P TR DITNI N 93 93. N B SHQIPRIN WE DO T G DUHET DISA SHUM FJALA S MIR RRETH 93. BREZI SHENI DISA MIR FITUAR SIGURISHT FITUAR N 20 10 deri 20 MILE P PR ORA. DISA TOOD MIR FITUAR SI SHEMIN 10 - 20 MILE P PR ORA. INDEKSI I NDRTIMIT NDONJE NGA 97 PR TE 10 deri 20 MILE PER HOUR. INDEKSI I NGROHSISY YDO NGJARJE NGA 97 deri 100. INDEKSI I NGROHJES NDONJ NGA 97 deri në 100. 95 E DIT, 96 E Mërkurë, 100. 95 E SHKURT, 96 E Mërkurë, 98 VESHT ​​MBI VESHJE 100 FRIDAY 95 E Hënë, 96 E Mërkurë, 98 MESA E MESME N 100 100 FREDAY DHE NO 4 KORRIK me një LITTLE 98 E TRETE RRETHI 100 FRIDAY DHE N J 4 KORRIK me një copë të vogël të flokëve. Unë mendoj se GUYS DHE N 4 4 KORRIK me një copë të vogël të flokëve. Unë mendoj se ju blini të drejtën e qendrës nëse nuk është një BITI I VEZIT. Unë mendoj se ju blini të drejtën e qendrës, nëse nuk është një gjë ANSHT AN ANOHER.IF NUK NOTSHT NJ >> >> FALEMINDERIT T TH MUND T CON P CONRFITIMI Q TH NUK JENI MIREL SE VINI. >> FALEMINDERIT T FOR P CONRFSHIRFSISHME QE JENI MIREL MIR. JU SHENI DHE SHENI A 100 QE JENI MIREL MIR. JU SHENI DHE SHENI A 100 K ATU ME KET. KJO MIRA E MIR JU SHENI DHE SHENI A 100 K ATU ME KET. KJO MIRA E MIR RRETH SEZONIT T SEC DYT Në Vonë KERTU ME KET. KJO MIRA E MIR POR SEZONIN E DYT N IN DETAJE TED DHNAT T J ARDHURA RRETH SEZONIT T SEC DYT N IN DETAJE TED DHNAT T J DHNAT T ARDHURA JULI JAN SI TAK B MNI DHE DEZ B MRQEN DEZ DETAJET JULY SHKURTUAR JAN COM DHNI DHE DEZ BRYANT BAKN NJ AP SHTYPE SURPRISE KETU NGJITJE DHE DEZ BRYANTI BNI NJ AP APLIKIM TUR SURRIS KETU ATSHT AT N A 10 VJET PAS PUNE NJ AP PARAQITJE E SIGURIS HER KETU ATSHT AT N AT 10 VJET PAS PJESA PUNA PAS >> POSITIVE COVID-19 RASTET E TA Arritur N A FUSH ON TONA Shkollat ​​e Larta Lokale të detyruara për të bërë disa rregullime ARSIMET TONA SHKOLLAT E LARTA LOKALE të detyruara për të bërë disa përshtatje të tyre I detyruar të bëjë disa rregullime në punën e tyre verore JUDSON DHE P TOR PUNIRN E TYRE T W PUNS JUDSON DHE SHKOLL NT NDHERKOMBTARE Verior P SRMBLEDHJE PUNA JUDSON DHE SHKOLLT NDHERKOMB SCHOOLTARE TORT SHKOLLORTS VETM DUHET T SH Q SHNDOSJE SHTETET E SHKOLL NS TORT SHKOLL NS Verilindore kanë vendosur të mbyllin forcën e tyre më të fortë dhe VENDOSI P SHR T QNDETUAR PERGJIGJEN E TYRE T PRO PROGRAMIT TR FUQIS AND DHE Kushtëzimit PROGRAMET E FUNDIT DHE PRODHIMIT T KUFIZUARIT SUMMER QENI PROGRAMET E KUSHTUESH BS SI SHKOLL .S JUDSON SURGE KUJDES E SURGE JUDSON HEAD Trainer RODNEY WILLIAMS konfirmuar për SURGE JUDSON HEAD COCHOD RODNEY WILLIAMS konfirmuar në Gazetën KAMPUS. KUJDESI WODIAMS RODNEY konfirmuar në Gazetën KAMPUS. KUJDESI QAT GJITHA N TO SHKOLL J DREJT Gazeta KAMPUS. KUJDESI QAT GJITHA N TO SHKOLL JS T DREJT DO T S SHUM PUMRMBLEDHJEN E TYRE QAT FJALA N TO SHKOLL J DUHET T S NDODHET PROGRAMI I SUMMERIT TIR DYT NT TAST VETM DO TA SUPPOJME PROGRAMIN E TIJ SUMMER DERI N AT 13 GJYK TAST VETM T VETM MONITORIMI PROGRAMI DERI N AT SHUM 13 KORRIK PASTR VITIN E VRTET, Ndërsa MONITORIMI I SITUACIONIT SHKOLLI VERIORE 13 KORLI MONITORIMI I SITUACIONIT SHQIPTAR SHKOLLISTS TIST SHPRNDARJES S SCHOOL SHQIPISTRIS, AUBREY SITUATA SPOKESPERSON RRETH SHKOLLORE T SCHOOL SHKOLLS S EAST SHQIPRIS,, KANCELORI I AUBREY EDHE konfirmoi gjithashtu që SPOKESPERSON DISTRICT, KANCELLOR AUBREY EDHE konfirmoi se T ALL GJITHA SHPRNDARJET E tyre SHKOLLORE KRYETARI konfirmoi gjithashtu se të gjithë SHPRNDARJET E SHKOLLIRS TIR TYRE Që përfshijnë REAGAN JOHNSON T ALL GJITHA SHTETET E SHKOLLIRS TIR TYRE që përfshijnë REAGAN JOHNSON CHURCHILL ROOSEVELT LEE QC PRFSHION REAGAN JOHNSON CHURCHILL ROOSEVELT LEE MACARTHUR MADISON, DO TI DUHET edhe CHURCHILL ROOSEVELT LEE MACARTHUR MADISON, DO T SP SHENI gjithashtu KAMP E TYRE SUMMER MACARTHUR MADISON, DO T SP DUHET TEND VAJNOJMAM KAMPIN E TIJ SUMMER, që fillon sot për të paktën SHPRNI KAMPIN E TYRE TIR VERTETIT që fillon sot për të paktën një javë dhe ne duhet të kemi këtë Fillimi i sotëm P FORR TAST NDRMARRJEN NJEK javë, DUHET T G DUHET KISTU NGA NS VERI VET NJNE JAVA DHE DUHET TOT DUHET N IN KT NGA VERIJETARI ISD T ALL GJITHA SHKOLLAT N IN KISTTIST SHTET NGA VERIASI ISH T ALL GJITHA SHKOLLAT N TH K THT D SHQIPRI T D DHUSNI T GJITHA SHTETET SHKOLL INS NAT KTIST SHTYPJE SHTETSISHT T NDERTUAR T ALL GJITHA SHTETET PRODHIMET E KUSHTIMIT SI MIR P SRZITIMI T ALL GJITHA PROGRAMET E KUSHTUESHRES SET SHTETS SI MIR P FORR VITET E TJERA 2 PROGRAMET E KUSHTIMIT SI MIR P FORR 2 VITET E TJERA PR P ABRDORIMIN E KUJDES. P FORR 2 VITET E VJETS P ABR P ABRDORIMIN E KUJDES. >> MIR, E dini 3.50 PJESA E PASUR PIA VETE P BR T L DHN DH THNI DHE PAS PAS SHUM VARGJE TY DUHET T SI BNI LEHTJEN DHE PAS PAS SHUM VARGJE TAP DUHET T ST NDIKOJN D T D VAZHDOJN RA T RA SHPIRTOJME PAS KTU PAS NJ L SHUM L GJYRA T THE DUHET TOP NDIKOJN TO TUE SHPRNDARIN PUTR T RA RRITUR POR KET RO ROLI TOT SHUM N IN FITU. Pas tyre NDIKONI P TOR TIN RAIN, POR PASQYT RO ROLIT TOT GJITHA. Pas tyre ata shkojnë në mendime të thata deri gati ROLI GOT N G FITU. PAS TI MUND TIN MINNDSISHT T THIRRUAR GJITHA T G GJITHA NGA HEATHER UMBRELLAS OUT DUHET T TH MINNDSISHT NDIRT GJITHA GJITHA T G SHKENI NGA HEATHER UMBRELLAS OT VITET E TIJ T TO DHNAT SHKO NGA HEATHER UMBRELLAS OET VITET E TIJ T TO PRGJITSHME Q TO NDODHEN NGA LAP 80 PRINBUSIN E REINCE VITET E VITIT T TO DHNI T GJITHA RREZIKON 80 LINDJEN E PRINBUSIT PREVIUS PUNA PREVIUSE, RRETH LAJME 80 REINCE PRIEBUS PUNA PARAQITJE, RYAN PARAQITUR SPENCE NGA 22ND N IN PUNA PARAQITJE, RYAN PARAQITJE SPENCE NGA 22ND N IN TURNER TUNNEL SI Sillni RYAN PREECE SPENCE NGA 22ND N IN TURNER TUNNEL SI SI KUJDES TURNERI TUNNELI Q NDODHET BOTA E KUJDESIT SHUM MUND TIS MIR BUBBA E KUJDESIT SHUM MUND T MUND T GJITHA HIT HE BUBBA ASSHT DUHET TIS MISSUAR T G GJITHA HITJET E TIJ NGA 16 LEJE T TO GJITHA MARTIN HITI TIC GJITHA NGA 16 L LEND TO T TO GJITHA MARTIN TRUEX PJESA JANE N IN DENI SHTIKAT NGA 16 LEHT PR T M SHUM M MARTIN E VUERTET T KUFIZUARA N IN LEHT INRIN E HAMLINIT DENNY KUJTET E VRTETA TUN VRTETAVE NLIN HAMLIN DENYY Merr RREZIKEN E LIDHJES S TYRE HAMLIN B TN RREZIKEN E LEJS T P PAGESUAR P HER FITUESIN E FITIMIT T ST SHTETIT RREZIKA E LIDHUR E TYRE PAGUAR N FITUESIN E RREZIKUT SHTETRIS SI NUK KA FITUAR FITIMIN E TIJ të 4-të FITON PACER SHTYPIN E SHTETIT SI NUK KA FITUAR FITEN E 4-të T THE SEZONIT DHE 6SHT E 6-ta A NUK MUND TICK FITONI Fitorja e 4-të e tij e 4-të e SEZONIT DHE ESHTE 6-të në POCONO. SEZONI DHE 6SHT E 6-ta në POCONO. >> DHE SHENI PO FITUESIT DO Pocono. >> DHE SHENJ YSIT PO POZIT TILL REZERVON TIR TIJ 2019 >> DHE SHITJET PO FITUESIT do të rinisin sezonin e tyre 2019 2020 në 31 korrik në REZULMONI SEZONIN E TYRE 2019 2020 N 31 31 KORRIK N IN PROVIMIN E MJEDISIT BUBBLE Sezona e vitit 2020 P 31R 31 KORRIK N IN MJEDISIN BUBBLE DUHET PR NBA, BOTA E GJEL MJEDISI BUBBLE OFRONI POR NBA, BOTA E MADH E KOMPLEKSIT TOR SPORTIT N D DISNEY RRETH NBA, BOTA E DYT E KOMPLEKSIT TOR SPORTIT N AT DISNEY WORLD N O ORLANDO, KISTU E KOMPLETIT T SP SPORTIT N AT BOTN E DISNEJIT N O ORLANDO, KJO VERTIKE. 31 KULLI I PASUR Bota në ORLANDO, KJO VERTIKE. 31 KULLI I VJETR KUNDR Vertikale. 31 KULLI I VJETR KUNDR SAKRAMENTO, Mbretërve. KUNDR SAKRAMENTO, Mbretërve. >> DHE GJITHA MUND T DO T DO SACRAMENTO, Mbretërit. >> DHE GJITHA MSUESI DO T PL BAYNI NJ lojër në të drejtën e gjallë >> DHE T AL GJITHA MSUESI DO T PL BAYJN G NJ G lojër në të drejtën e gjallë këtu në KSAT 12 në 9 gusht L PLNI NJNE lojër në të drejtën e gjallë KETU në KSAT 12 P 9R 9 Gusht KUNDANR ORLEANSVE T NEW RE KETU N KS KSAT 12 P 9R 9 Gusht PAR PELICANST E RI ORLEANS N AT KUNDR PELICANSVE T NEW REPUBLIKS S NEW REPUBLIKAVE N AT O OCLOCK. PELICANST N AT 2 O'CLOCK. >> SHKRIMI NGA lojrat e tyre 8 ORA 2. >> SHKRIMI NGA 8 lojrat e tyre të kthyera në sezonin Kundër >> SHKRIMI NGA 8 lojrat e tyre të kthyera në sezonin Kundër UTAH JAZZ N ON Rikthehet në SEZONIN KUNDR UTAH JAZZ-it më 13 gusht për të parë nëse mund të UTAH JAZZ P 13R 13 Gusht 13 Gushti P TOR T SHIKUAR N THESE MUND T MENYAN T GJITHA 22 PLANIFIKIMIN E SEZONIT. SHKURTT DO T BNI QE T GJITHA 22 LNDSIA E PLASOFIT TAS SEZONIT. SPURAT do të rinisin lojërat e tyre të sezonit 4 LRENDONI JET. SPURAT do të rinisin lojërat e sezonit të tyre 4 lojëra përpara GRIZZLITAVE MEMPHISE REZUMI SEZONI I tyre 4 Lojëra P GRR GRIZZLIMET E MEMPHIS WH Q N 8-T AND DHE FINAL PARA GRIZZLIT MVE MEMPHIS WH WHO N SP VAFIN E PLAYOFF të 8-të DHE P FRFUNDIMTAR N THE PRPRMJET KUSH N ON VENDIN E 8-të DHE PTHRFUNDIMIN E PLAYOFF-it N CON KONFERENC WESTN Perëndimore DHE SPURAT KAN SPOT PLAYOFF N CON KONFERENC WESTN Perëndimore DHE SPURAT KAN W FITUAR P THER GRIZZLIT KONFERENCA DHE SPURAT KAN W FITUAR KUNDR GRIDHJEVE T SCH PROVUARA P FORR GJITHA T DYT. FITUAJ LIERI KUNDR GRIDZLITIES E PRODHUAR P FORR Gusht të DYT. TRY DUHET T BNI SHKAKTUAR P FORR Gusht të dytë. Provoni dhe fitoni atë që rritet. Provoni dhe fitoni atë që rritet. >> DAVID SEARS: KETU ASHT A DUHET QAT GRUPI. >> DAVID SEARS: KETU KA NJ' LOOND AT NED SH ATRBIMIN E PAR T COMP PLOT >> DAVID SEARS: KETU KA NJ A L AND AT T PROJEKTIT T F PAR T COMP PLOT P FORR TUAJ KUND AGR VETEM 8 NED KAJT E PAR COMP T COMP PLOT T FOR PLOT ON P FORR TUAJ KUNDR VETEM 8 Lojëra, SACRAMENTO, MEMPHIS, P FORR TUAJ KUNDR VETM 8 GAMES, SACRAMENTO, MEMPHIS, PHILADELPHIA, DENVER, UTAH, NEW GAMES, SACRAMENTO, MEMPHIS, PHILADELPHIA, DENVER, UTAH, NEW ORLEANS. P KSR KSAT 12 DHE HISTON PHILADELPHIA, DENVER, UTAH, ORLEANS E RE. MBI KSAT 12 DHE HISTONIN DHE UTAH N THE TYRE AKTUALE A ORLEANS. P KSR KSAT 12 DHE HISTONIN DHE UTAH N THE TYRE AKTUALE Një RIKU P TOR T B KUFITUAR N THE ND SNI E tyre DHE UTAH N THE TYRE AKTUALI Një RIKU P TOR T KUFITUAR N THE MUND DHE M MONNYR BACK P BR T KUFITUAR N THE NDN E DIT DHE M MONNYR M MEMPHIS AND DHE FILADELPHIA. DHE E Hënë MEMPHISA DHE FILADELPHIA. >> Kontrolloni POWERED NGA DAVIS DHE FILADELPHIA. >> Kontrolloni nga fuqia nga DAVIS DASHURI. >> Kontrolloni nga fuqia nga DAVIS DASHURI. >> DAVID SEARS: Një FORMER DASHURI E TIJ. >> DAVID SEARS: Një FORMER COWBOYS STAR DEZ BRYANT MADE A >> DAVID SEARS: Një FORMER COWBOYS STAR DEZ BRYANT BADNI NJ ST STOP N SAN SAN ANTONIO PVERR COWBOYS STAR DEZ BRYANT Bëni një ndalesë në SAN ANTONIO PVERR VITIN E FAKTTS T Dërguar STOP N IN SAN ANTONIO PVERR VITIN E FAKTTS T HE DUHET T T DYTW T E MUND T HAPSISHT JAVA N IN FAKT E D SGUAR P TR T T DY T H EN T VET AF SHTPI PTR T AS KRKUAR NDONJ QE FJALA K TTU T T DYT E T E SHNDETARSISHT TAR SHNDETSISHT, PASQYRIMI YDO BEHT E QYTETIT N SAN SAN ANTONIO, TET B GNI DISA PAS P ASRGJIGJE QDO NJES FJALOR TUE QYTET N SAN SAN ANTONIO, LET G MIR G DISA PUN. FUSHA TREGTARE NGA N SAN SAN ANTONIO, T L BNI DISA PUN. FUSHA TREGTARE NGA SHKOLL HIGHT E LART AND DHE KOLLET PUNA. FUSHA TREGTARE NGA SHKOLLA E LARTE DHE KOLEGJI P RESRGJIGJE PASUR DETYRIMIN E PARA 8 SHKOLLA E LARTE DHE KOLEGJI P RESRGJIGJE PAS RRETH 8 NETAJT E HAPUR P RESRGJIGJE PAS PR 8 NETN E PRFUNDUAR T DO PASUR PYETJE KICT P PIK ME SAN ANTONIO NETA E PASOHET K PTO PIC ME SAN ANTONIO DUCKS ELITE A 7 ON 7 SQUAT K PTO PIK ME SAN ANTONIO DUCKS ELITE A 7 P 7R 7 SAKAT TAY DUHET T HE NUK MUND T SHPENZONI DUKEVE ELITA A 7 P 7R 7 SAKATI TAY THIRRJE T C NUK MUND TP SHPESH DASHURIN DHE GJITHA KA PUN Të thuash që NUK MUND TP SHPENZONI DASHURIN DHE JOY KA PUN PR DASHURI DHE PUNA DUHET TOR PUNOJN WITH ME TIJ N IN NJ O T ME MAKIN E TYRE OUT ME TI N O NJ O TEM ANEMTARVE TAT MATJEVE TOST POSTUAR K THTU. DEZ TIJ N IN NJM T OF AN MTARVE TAT MATJEVE T P POSHTUARA KTU. ADRESA E DEZ. >> NESE NUK JETOJN IN N RES PRITJE. PËR MUA. ... EDO DISA E miqve TUAJ DUA TO CILA miqtë e tu shpresojnë që ne Dhe unë e di se çfarë miqtë e tu shpresojnë që ne ... Shpresoj që ne ... T ALL GJITHA KOHA DHE NUK DUA T TO BN ... T ALL GJITHA KOHA DHE NUK DUA T TO BJNIGH T TH DREJTN E DREJT,, POR NE E dimë. GJITHA KOHA DHE NUK DUA T TO BJN TH TING DREJTN E DREJTUT, POR NE E dimë. NUK MUND T G MERRNI KUJDES E DREJTA E DREJT,, POR NE E dimë. Ju NUK MUND TET MUND T CA MUND T CA KUJDES N NO asnjë kohë. Ju NUK MUND TET MUND T CA MUND T CA KUJTOJN NO N NO asnjë kohë. JU DINI, GJITHA T ALL GJITHA Deri në asnjë kohë. JU DINI, GJITHA T ALL GJITHA Kokat. JU DINI, GJITHA T ALL GJITHA Kokat. NJERZIT PARAMOUNT mendojnë HEAD. NJERZIT PARAMOUNT mendojnë mënyrën e njëjtë. NJERZIT PARAMOUNT mendojnë mënyrën e njëjtë. >> SHKOJN T G DH GNI AJ NJËJTËN MËNYRË. >> SHPESHT TO T DH GNI AJ >> >> Q >> E DREJTA GUY KA QE >> SHKOJN TO T G T DHNIJN A A >> Q TH GJITHA E DYTE KUAJ Q TH MESA M SHUM T TO KENI NJ H SHUM >> KJO E DREJTA GUY KA QE MESA MJETE TE KENI NJE IMPACT TE SHUME QE ESHTE NJE MESAZH I MADHE. MESAZHI SI T HA KEMI NDIKIM T H MADH Q SHT A NJ M MESAZH I MADH. Merrni RREZIKEN E DREJT NE NEGATIVE NDIKIMI Q TH ISSHT A NJESS MESAZH I MADH. Merrni SHQYRTIMIN E TC DREJT NES NEGATIVE T ON GJITHA TOOD MIRAT. FJALA E CILHS VESHT ​​NJ A KAST,, PO, ,SHT AN NJOHJE E PAVARRM E PAVARUR, POR DUHET THE NDODHET CAST, PO,'SHT AN PAVARUR E PAVARUR, POR DUHET THE NDRMARI NS LAJMET N NO NDONRMARRJE, SI E RE GJITHA POR DUHET T A NDRMARRJE L ATNJ N NO NDONRMARRJE, SI TEKNOLOGJIA E RI SHT ZBATOHET Lajmet në mesditë, SI TEKNOLOGJIA E RE është duke u implementuar për të bërë atë përvojë A TEKNOLOGJIA po zbatohet për të bërë atë eksperiencë të vogël T M BNI KATTP EKSPERIENC A N A LEHTITSINIT E LEHTSISHITME BIT. LEHTSIA E BIT T E LEHTM. >> DAVID SEARS: DHE SH.B.A. BIT EASIER. >> DAVID SEARS: DHE GJYKATA SUPREME e SHBA Bllokuar një >> DAVID SEARS: DHE GJYKATA SUPREME e SH.B.A. bllokoi një ligj të abortit LUISIANA WHFAR GJYKATA SUPREME Bllokoi një LIGJ T AB ABORTIONIT LUISIANA WHFAR DUHET TONE BN D NSE NUK KA LIGJI I LARTS S AB ABORTIT LUISIANA WHFAR DUHET TONE BNI N IFSE KA PASDUAR DUHET T A NDODHET DO DUHET TONE B IFNI N IFSE KA PASUR DUHET T NDRMARREN N TH K >>T >> >> DAVID SEARS: SUPREME PASUR DUHET NHE K THT >> >> DAVID SEARS: GJYKATA SUPREME Bllokoi një LIGJ LUISIANA >> DAVID SEARS: GJYKATA SUPREME Bllokoi një LIGJI LUISIANA Q TH DUHET VDES VESHJE MAR SHUM GJYKATA Bllokoi një LIGJ LUISIANA QAT DUHET T MBETET VETN KART CL KLINIK P ABR ABORTIN N TH KATT SHTET Q DO T CL VDES T VDES PARRDITSHME K ABTIN KLINIK PORTR ABORTION NAT KATT SHTET SHTETRORE TUST DREJTSIS JO JOHN ROBERTS KLINIKA E ABORTIONIT N TH KATT SHTETI TUST DREJTSIS CH SHTETRORE JOHN ROBERTS TIN BASHKUHEN 4 KOLEGJET Liberale në DREJTSIA E KRYETARIT JOHN ROBERTS T JO BASHKSISH COLM 4 KOLEGJET LIBRORE N R FUNDIM QAT SHKOLLUAR T LA LIGJIT BASHKIMI I 4 KOLEGJAVE LIBERALE N IN V RREJTJE Q TH LIGJET SHKELENI Duke vendosur që LIGJI SHKELEN TIGH DREJTAT e Abortit. FUNDJAVA T R DREJTAT E ABORTIT. JAVA JANE VIDTUALE IDENTIKE P THER T T R DREJTAT E ABORTIT. JAVA JANE VIDTUALLY IDENTIKE E NJE NE TEXAS QE GJYKATA ISHTE IDENTIKE E VIRTUESHME E NJE N IN TEXAS QE GJYKATA E GJYKATS HYRET RRETH N 2016 2016 NJNE N TE TEXAS QAT GJYKATA E GJYKATS HYRET RRETH N IN 2016 5 5 T 4 GJITHA RREGULLORE ASHT A FITUA PR STRUCK DUHET RRETH N IN 2016 5-T R RREGULLAT 5 4SHT A FITON P SR MBUPSHTETJEVE T TIGH DREJTAVE T ABORTIONIT RREGULLIMI 5 - 4 ISSHT A FITIM PR MB SSHTETJEVE T TIGH DREJTAVE T AB ABORTIONIT Q WH ARGUHUAR LIGJIN NUK SHT MBROJT OFSIT E T R DREJTS S AB ABORTIONIT QO ARGUHEN LIGJIN NUK NOTSHT MJEDIS E NEVOJSHME. KUSH ARGUHEN LIGJIN NUK NOTSHT MJEDIS MJEKSORE. >> SHKENCAT JULIETE SHPALLJE MJETET E NEVOJSHME. >> SHKENCAT JULIETE SHKALLA PRMIMIN P FORR RIM BESNI EAR. >> SHKENCAT JULIETE SHKALLA PRMIMIN P FORR RIM BESNI EAR. BARNA P USRDORUAR N TO MIMI P RR RIM BESN EAR. BARA E PRDORUAR T T TRAJN NJERZIT CORONAVIRUS WHO BARNA P USRDORUAR PRER T TRAJTUAR NJERZIN CORONAVIRUS KUSH JANVER MVERNDSISHME nga QEVERIA TRAJTIMI I KORONAVIRUSIT NJERZIT QO JANVER M CONDSISHME NGA PROGRAMET E SHALNDETIT T G QEVERIS, UNITIKUAR JAN CO T KUFIZUAR NGA PROGRAMET SH HENDETSORE T G QEVERIS, SHTETET E BASHKUARA DO T DUHET PROGRAMET SHALNDETSOR, SHTETET E BASHKUARA DUHET T CH KUFIZUAR 2000 340 dollarë P FORR SHTETET DUHET T CH KUFIZUAR 2000 340 dollarë për këtë ilaç që do të çmonte 2000 $ 340 P FORR K DRT DR DRUG QAT PRMIMI DUHET TC RREFITONI në 3,120 dollarë P FORR PATIENTT K DRTO DRUG TH QAT PRMIMI DUHET TC RREFITONI në 3,120 dollarë për pacientët me sigurim privat. RREZIKONI në 3,120 dollarë për pacientët me sigurim privat. POWRGJIGJE, GILLEY DHE THOT S QE ME SIGURIMIN PRIVAT. POWRGJIGJE, GILLEY DHE THOT Q IT DO TELL SHITET PJESA E PARAR P HRGJIGJE, GILLEY DHE THOTAY Q IT DO T S SHITET PUNTR VARGJET PJESA T VEPRUAR. JEMI GJENERIK DO T S SHITET P FR VARRJE PJESA TAR VEPRUAR. JEMI LEXUESHME prodhuesit e përgjithshëm të barërave VENDET E VDEKJES. JEMI prodhuesit e gjeneratave të drogës po lejohen të merren me atë dhe si Krijuesit e Barnave JAN BE JAN ALL DUHET T TO BNI DHE SI T PR PRMIMEVE TE VITIT, JAN HIGH T HIGH SHUM T M BNI DHE SI T PR MIMET E VITIT, JAN AN ANTIKUAR TAT SHUM SI SI TA PARA MIMET E VITIT, JAN AN ANTIKUAR DHE SHUM NIN T BNJ ND BRMARRJEN PARAVE TIR PARA P TOR SHKURTIMIN E SHKURTS ANTIKUAR SI QENI DRUG THE E PAR N TO KOHN E SHKURTRIS R S SHQYRTIMIT P FORR PATIENTT E VETEM ILL BARA E PAR N TO KOH T R SHKURTS S R RREZIKUT P FORR PATIENTT E VETM T ILL KOHA P PR PATIENT TVER SHUM ILL NGA 4 DIT. NGA vetëm 4 ditë. >> DAVID SEARS: PRESIDENT 4 DITA. >> DAVID SEARS: PRESIDENT DONALD TRUMP FALAS >> DAVID SEARS: PRESIDENTI DONALD TRUMP FALAS PER DREJTIMIN E FITUAR NE FJALA E DONALD TRUMP PER DREJT SSIN duke thënë që FUQIA E inteligjencës nuk mund të konfirmohet DREJTUESI duke thënë se inteligjenca e SHBA nuk mund të konfirmohet kur dhe nëse jo ushtria ruse Inteligjenca nuk mund të konfirmojë çfarëdo qoftë OSE ZYRTARILT ushtarakë rusë që ofrohen SHTETE KU OSE NUK ZYRTARILT E MUZITARAVE RUSISHT T OFF OFERTUARA SHTETE T TO MILITANVE TALIBANë T TO VDES ZYRTART T OFF OFERTUARA SHTETEVE T M MILITAN TVE TALIBANë T TO VRET T TR GJITHA SHQIPTAR INT N IN Afganistan. NË FILLIM MILITANTST TALIBANë T TO VRES NDRKOMB USTAR UST N US AFGHANISTAN. FITUESHT N S E Dielë, KRYETARI PRESIDENTI Tha Ai nuk ka nevojë më shumë, por anëtarët e TOP të ADMINISTRIMIT TIS TIJ KAN JAN B SHPIRT ANEMTAR OFT E ADMINISTRIMIT TIS TIJ KAN B JAN B KUFIZUAR T ON SITUATS. RAPORTI I PUBLIKUAR DUHET KUFIZUAR N ON SITUAT. RAPORTI I PUBLIKUAR NIM KOHA T NEW ND YRMARRJES N H KA SHUM SITUATA. RAPORTI I PUBLIKUAR N IN KOHA T NEW ND YRMARRJE TAS KA T PRDORET DHINI NGA PRESIDENTI DHE N T KOHA T NEW REJA N Y JORK DUHET T TO NDIKOHET NGA PRESIDENT DHE T O TJERA DUHET T BY NDIKOHET NGA PRESIDENTI DHE ZYRA T O TJERA ADMINISTRIMI A ZYRA T O TJERA TM ADMINISTRAT AS Një zyrtar i administratës së vjetër ZYRTART E ADMINISTRATICS Një ZYRTAR I ADMINISTRAT ADS S ADMINISTRAT SAS P SAR SHENJT PLANET E BARDH Shtëpiake ZYRTARI I ADMINISTRATS S ADMINISTRAT SAS P SARSHKRUAJME PLANET E Shtëpisë së Bardhë për të SHKURTUAR ANEMTARLE TLE SEKTORVE T SAID PLANET E BARDHUS Shtëpisë për të SHPRNDARJEN ANCTTARLET E SEKTORIT T CON KONGRESIT TANI. ANRITARLET E SHENJTS S B SHUM T OF KONGRESIT TODAY. >> Sulmi i ushtarakëve në Pakistan KONGRESI DITA. >> Sulmi i ushtarakëve në këmbimin e aksioneve të Pakistanit këtë mëngjes >> Sulmi i ushtarakëve në shkëmbimin e aksioneve të Pakistanit KISTOR MORNYRA duke vrarë 2 mjete dhe KUJDESI PISR KT MORNING VESHJE 2 UDHZUES DHE FORCAT E POLICEMANIT Arritur në Vrasja e 2 garancive dhe forcat polikemane të mbërritur në skenë dhe ishin të afta për të siguruar FORCAT E POLICEMANIT Arritën në skenë dhe ishin në gjendje të siguronin ndërtimin. PCR KRAHASIM A SHKENC AND DHE JAN AB T afta për të siguruar NDRTIMIN. SIPAS NJ ZYRTAR T TOP T OF PAKISTANIT NDËRTESA. SIPAS NJ A ZYRTAR T TO TOP T OF RREGULLAT PAKISTANE. 4 ASSAILANTS T ALL GJITHA, TOP ZYRTAR I RREGULLAT PAKISTANE. 4 GJITHA ASSAILANTP, PPRGJEGJSISHT PTR SHTETE Rangers. 4 GJITHA ASSAILANT,, PPRGJEGJS P FORR SHTRBIMET JAN U Vranë PPRGJEGJS P FORR SH THERBIME T W VLERSUAR ME 8 MINUTA. DUHET T AT paktën 3 JANE VARGUAR ME 8 MINUTE. SI FARI N 3 3 NJERZIT TAST LNDISHT u vranë në 8 MINUTE. SI FARI N 3 3 FJAL T PE POPULLIT Janë vrarë në sulm, GSHT NJ G UDHZUES I SIGURIS 3 I 3-të NJERZIT ishin vrarë në sulm, një garanci e sigurisë së 3-të SHTIT N 3 KUSHT KRITIK. SHTETI, NJU GARA P SECR SIGURIMIN E 3-të është N CON KUSHT KRITIK. >> DAVID SEARS: Jashtë nga N CON KUSHT KRITIK. >> DAVID SEARS: Jashtë nga LIVE. CAMS JAN TO N 86 86 DEGRE >> DAVID SEARS: Jashtë nga LIVE. ZGJIDHJET JAN TO N 86 86 DEGRE DHE SHUM GJITHA PUN LIVE. CAMS JAN TO N 86 86 DEGJE DHE SHUM OF GJETJE që punojnë kundër SHBA OSE JU JENI GONNA DHE SHUME GJETJE PUNOJN AG N US SHUM APO JU GONNA DUHET T END duroni atë që ne kemi ato KUND USR NENI OSE JU GONNA DUHET T END duroni atë që ne kemi marrë duhet të fitojmë ndriçim. >> MALLRA. >> NUK E DEMI DHE KATTY Q QENI QENI NJ A LIST DHE KEMI >> NUK E DINI DHE KJO Q TH QNDRON QNJ LISTN DHE KEMI NJ JAVA T H HOLIDAY NSE QE SI QENI NJE LISTEM DHE NE KEMI NJE VITE PERDETERE NESE LEHTA TE MINUTEVE QE DUAJME NE KEMI NJEK javë të pushimit nëse drita e minutave do të jemi pozitive rreth kësaj mund të LEHTSIA E MINUTEVE JEMI DO T BNI POSITIVE POR KTO QU MUND T BJ M W SHUM, DUHET, DHE JULY Jini më të Vëma, JU DUHET, DHE JULY JU SHENI TEMPERATURA MUND T AB MSUAR P SOR 100 SHUM WE NUK JEMI KTU JEMI SHENJ TEMPERATURA MUND T AB M 100SUAR 100 SOT NUK JEMI KA TEMPE TEMPERATURA NOT P ABR 100 SHUM SO NUK JEMI KA TEMPERATURA TOT GJITHA TEMPERATURA N IN DITN E MUZS 80, DISA CLOUD DO T DUHET TEMPERATURA N IN DITN E GJYKAT 80S S 80 80, DISA CLOUD NDODHME ASNJ RRETH NUK VAJNI DITA E NDRMARRJES 80, DISA CLOUD PAVARUR N RA RREZIKUAR P YR T MIR N AT SHTETIN E TEXASEVE MVER T NDOSHT RRETH NUK KENI NOU SHTETIN E TEXASEVE VDES P QUR VET N ST SHTETIN E TEXASS SHUM SHUM SHUMT PRETTY SHUME TE SHKOJN N TO ARKANSAS PARA QUIET REALI PRETTY DUHET T G SHKOJN AR N AR ARKANSAS PARA QEN GJENI ANDO STORM T DYTVE DERI N AR ARKANSAS PARA JU GJINI YDO SHTYPE AKTIVITETIN E STORMIT DHE DYT HIGH JU GJENI YDO SHTYPE AKTIVITETIN E STORMIT DHE DHE PRISHTIN HIGH E LART që fillon të NDERTOHET DHE AKTIVITETI DITA DHE PRESSURA E LART Q START FILLON N B NDURTIM DHE N TH KT G Q G SHKOJN TO T TO OFRONI RREZIK NJOFTIMI Q START FILLON N B NDURTIM DHE SI Q G JAN T TO OFRON T. OFRONIN NDRYSHIME T RA RREZIKUT. POR KUPTIMI I DYT Pra, kjo është duke shkuar për të ofruar ndryshime rrënjësore. POR DITET E VITIT T NE NDRMARRJE NJ O PCERDORIM SHT Shanset. POR DITET E VITIT T NE NDRMARRJE NJE PCERDORIM ISSHT O OUT West. VENDET LIKE DEL RIO DITS NJ O PCERBASHKSE OSHT O OUT West. VENDET LIKE DEL RIO DUHET T SE SHENI NJ A STORME T CO SHUMM PER MBROJTJEN. VENDET LIKE DEL RIO DUHET TA SHENI NJ ST STORME T CO SHUM DITA T CO VEJTJE TUP FUNDIT, POR NUK K HERTU KTU N SAN SAN MUND T SHENI NJOR STORME TUP SHUM DITA T VEJTJE T CO FUNDIT, por NUK K HERTU N SAN SAN ANTONIO, JU SHENI CLOUD DITET E KUPTUAR, POR NUK K HERTU N SAN SAN ANTONIO, JU SHENI KUFIRIN E CLOUD. 'SHT E DREJTA E DREJT E DREJT ANTONIO, JU SHENI MBROJTJEN E CLOUD. PRSHT PRETTY E DREJTA E DREJT NSISHT TANI TOSHT T SHKENI CLOUDY M SHUM COVER. ITSHT PRETTY DREJTICK E DREJTSISHT TANI ISSHT T TO SHKENI SHQYRT M MOST SHUMOU N SHUM N OF SHUM TANI TOSHT T SHKEMI SHKELJET E SHUM NGJARJE PR M SHUM T THE QYTETIT DUHET T S DEMI CLOUDS LART QYTET P MR M SHUM OF T THE QYTETIT QENI DISA CLOUDS LART T COM VDES P TOR DISA MORNYR DO T DUHET DISA CLOUDS LARTA TING VDES P TORMB DHNI T DYT CLVE TOR MNYRAVE T MUND Vjen më shumë se disa orë klase të ulëta dhe që shkojnë për të ruajtur SHBA CLOUDS TOW DYT DHE ATO Q G DUHET T K MBIJN SHUM SHUM CLOUDY PROBABLISHT TJERA DHE KJO Q G T TO DUHET T K MBIJI SHUM N US SHUM CLOUDY SHUM SHUM SHPRBIMIN E OR HOVE N IN SUN SHUM CLOUDY PROBABLY SHUM AN KUPTIMI I OR HOVE N IN SUN TUN VAJ DHE TEMPERATURAT DO T KUPTIMI I OR HOS N IN SUN T COM NDODHET DHE TEMPERATURAT DO T START NDRMARRJEN T TO RAMP UP. VAZHDIMI DHE TEMPERATURAT DO T START REZULTOJME N RAMP UP. JEMI PARAQITJE T HIGH LIRAVE N Nisur me të vërtetë për të RAMP UP. JEMI PARAQITJE T HIGH LIRAVE NOD DITN E 90-të T L ulta, POR JEMI PARAQITJE T HIGH LIRAVE N IN DITN E 90-të T L ulta, POR HUMIDITETI SOSHT SO DHNI I TRET. NXEHTESIA DITA E DYT 90 E 90-të, por HUMIDITETI SOSHT SO aq i trashë. INDEKSI I NGROHS S M MUND T VESHJE N 100 100. HUMIDITETI është aq i trashë. INDEKSI I NDRTSIS M MUND T VAJN SHUM 100 N. 100. NUK E NDES T NDEROJM QU QUITE MIR INDEKSI MUND TOS VESHJE SHUM N 100 100. MUND T F NDEROJM SHUM T G MIR K THTU KU JAN REPUBLIKE PROBABLY NUK E NDEROJM QU SHUM G TOOD MIR KA NGJARJE TALL VRTETA NDBARMARRJE PROBABLY 90, POR NDODHET NETELETLE PERGJITHSHME RREGULLUESE PUBLIKE 90, POR NUMRA E HOTA DHE HUMIDA P FORR T ALL GJITHA SH.B.A K HERTU N IN 90-ta, POR SOT NUMETHELE HOT DHE HUMIDA P ALLR T ALL GJITHA SHTETRIN US KETU NX TEXAS JUGORE. DHE K TRTO TREND DHE HUMIDI P ALLR T ALL GJITHA SHTETRIN US KETU N IN TEXAS JUGORE. DHE K TRTO TREND VAZHDON P THR MNYRJEN E KISTY Tekstet jugore. DHE K TRTO TREND VAZHDON PROR MNYRN E K WETU Java. THIRRJEN E PARAJTJES PER LARTE VAZHDON NRO MNYR T OF SHTYPIT. THIRRJEN E PARA PR T FOR DREJT HIGH E LARTE RRETH 93 K 93TU AFT AF. EDHE JANI KUJDES KA DO T BE DUHET DISA FITUESHME LINDORE FITUESHME 10 deri në 20 MILE P PR ORA. DISA SHKENC B BREZIKE FITUAR SIUT 10 - 20 MILE PER HOUR. Ne do të bisedojmë më shumë rreth FITIMET 10 deri 20 MILE PER HOUR. DO T T BJM AB M SHUM RRETH KTHIMIT TOM DISA DUHET NO T PARATHNIE DHE WHFAR IS ISSHT L JND J JULI 4 KUJT DO T G DUHET TING VAJN L MAT T VETM DUHET TIK NDIKOJME DO T DUHET T COM VAJN N L VNT T NDRMARRJEN N J VETM NJ A DAVID BIT. Vjen deri në një DAVID BIT. >> DAVID SEARS: FALEMINDERIT TUAJ DAVID. >> DAVID SEARS: FALEMINDERIT TU JU JENI TEKNOLOGJIA JAN P PJEST E SAJ >> DAVID SEARS: FALEMINDERIT TU JU JENI TEKNOLOGJIA JAN P MJETET E TYRE LIKE T L MUND T BN JETN E TYRE JUSTIN TEKNOLOGJIA KA MJETET E TYRE LIDHJE T M BJN JET LN TON LIKE BAKJN JET LN TON T JETS TONA T E VEANTA T. VETM EDHE JAN AB I aftë për të Mjet teknik i përbashkët. EDHE JAN AB I aftë për të kursyer SHBA VIZITA N THE Mjet teknik. EDHE JAN AB I P BERGJITHSHM T TO R SANDONI N US VIZIT T OFF ZYRS S DO DOKTORIT. ABC’S KARINA RUAJNI N VIZIT TO N TO ZYRN E DOKTORIT. KARINA MITCHELL i ABC’S SHPRNDON SI DETYR ZYRA E DOKTORIT. KARINA MITCHELL i ABC-së SHPENZONI SI DISA PUN TASS KRKES HIGHS TEK T HIGH LART. >> KUR FEMIJET E FILMIJOS TUAJ NJ B Kockë DHE MUND T TO KASTIN EKSPERIENCENN MUND T BE BN MVERNYR Bone DHE B GNI T C KASTIN EKSPERIENCN MUND T BE BNI MVERNYR duke e bërë atë më të vështirë për të kujtuar EKSPERIENCA MUND T BE BNI MBI MNYRJE duke e bërë atë më të vështirë për të kujtuar udhëzimet e dhëna nga Duke e bërë atë më të vështirë për të kujtuar udhëzimet e dhëna nga doktori. POR ATFAR N IFSE JU DUHET UDHZIMET E DHN Doktor. POR ATFAR N IFSE JU DUHET TAN SHKANI KASTN TUAJ ME TUAJ DOCTOR. POR ATFAR N IFSE JU DUHET TAN SHKANONI KASTN TUAJ ME SMARTFONIN TUAJ N H SHTPI Q T DHNI N TO SHKANI KASTIN TUAJ ME SMARTFONIN TUAJ N AT SHTOMPIN TO T G MERRNI T SHPREHTOJM WITH ME T WITH GJITHA Q TH SMARTPHONE N H SHTPI DUHET T SHPREHTOJM E ME EDO GJITHA Q W N SANDODHET HULUMTIMI I RI SHPEJT WITH ME EDO GJITHA QAS SHENI K RESRKIMI I RI Bërë nga Kirurg Ortopedik në U BIDR BHET Hulumtim i ri nga kirurgu ORTHOPEDIC N AT SPITALIN E FILMIJVE T OF ORANGE Kirurg ORTHOPEDIC N AT SPITALIN E FILMIJVE TUNT QENDRAVE ORANGE N C KALIFORNIA. SPITALI I FILMIJVE TUNT QENDRAVE ORANGE N C KALIFORNIA. DHE FIDSMIJ TOT P TOR T MIR T KASTS SHTETI N C KALIFORNIA. DHE F KMIJ TOT P RR T MIR T KASTS ME TEKNOLOGJIN F FAMILIARE DHE FIDSMIJ TOT P TOR TEC MIR T GJITHA ME TEKNOLOGJIN F FAMILIARE ME TEKNOLOGJIN F FAMILIARE T C KALUAR KODET QR Q CONDRON TE MESHME QYTETET E QYTETUAR QR DUHET T K MBIJEN NJ MA MSIMOR T OF FAMILJEVE T CH FILMIJVE NGA QR KODI Q CO DUHET T K MBIJEN NJ MA MSIMOR T OF FAMILJEVE T CH FILMIJVE NGA KUFIZIMI I DOKTORIT Një libër në E FAMILJEVE T CH FILMIJVE NGA KUFIZIMI I DOKTORIT një libër në emërimin e zyrës. Kjo është SI THIRRIMI I DOKTORIT NJE LIBRI N AP EMPR T ZYRS. KJO HSHT SI PUNON EM APRIMI I ZYRS. KJO ISSHT SI T W PUNON KODI QR SHT P NDODHET PUNET KODI QR PSHT P NDODHET N C MUND T C KAST CRMARRET T BE Skanohet NDONJ KODI QR PSHT NDODHET N C MUND TAST KASTRMARRJET T BE Skanuar nga PHDO SHTYPI TART SMART T P PULLIKOJN KLIENTIN KASTRIMI MUND T SC SHKANOHET N AN DO SHTYPIN TART SMART PULLINGUAR INFORMACIONET E KLISHTIT të Krijuar nga SMART PHLE PULLING INFORMACIONI I KLIENTIT TRE KRIJUAR NGA DOKTORI SI DUHET T T BNI KUJDES INFORMACIONET E KRIJUAR NGA DOKTORI SI SI T TO BNI KUJDESIN E KASTS N IN RAST DOKTORI SI SI T TO KUJNI KUJDESIN E KASTS N IN RAST T DHNI T HAPPENODVE QR KODET QR JAN T OF KASTSIT N IN RAST T HAPPENAVE TOM HAPPENAVE T A QYTET QR NUK JAN SHPENZIMORE QE JANAS E MUND T DISA HAPPEN QT KODI QR NUK JAN SHPENZIMORE SI JAN E E MIR N BRENDAN NUK KA SHPENZIMORE QE JANE LEHTRISH TOM T TO NDODHEN BRENDANIN. Hulumtuesit thonë më shumë BRENDAN STIK ON. Hulumtuesit thonë se më shumë studime janë të nevojshme për më mirë NDODHET. Hulumtuesit thonë se më shumë studime janë të nevojshme për të kuptuar se si mund të jenë kodet QR STUDIMET DUHET T TO NDRMARRJEN SI KODET QR MUND T BE INTEGRUAR N INT MJEKSIS TD KUJDES SI KODAT QR MUND T BE INTEGRUAR N PR PRAKTIK MJEKSORE. POR THOT ATY MUND T BE JET INTEGRUAR NO PRAKTIKN MJEKSORE. POR SHENI TYRE MUND T BE PRDORET P FORR PATIENTS T Y RINJ DHE VJET Praktikë. POR SHENI TYRE MUND T BE P USRDORET P FORR PATIENTS T Y RINJ DHE VJET T IN ND ARMARRJEN PEDRDORET P PR PATIENT T Y RINJ DHE VJET T NDRMARRJE TRE TRAJTIMEVE T WITH DREJTUARA ME K WITHT MJEKSORE N A RREGULL T D DREJTS S T TRAJTIMEVE ME K MINT MIN MINUT MIN MJEKSORE Unë jam KARINA MITCHELL ABC TRAJTIMET ME K MINT MIN MINUTE MJEKSORE Unë jam KARINA MITCHELL ABC LAJME. MINUTE Unë jam KARINA MITCHELL ABC NEWS. >> SUZI QUATRO SHKRUAR SHKRUAR LAJME. >> SUZI QUATRO GETTING DOKUMENTARI I SHKRUAR NUK JEMI NGA >> SUZI QUATRO GETTING DOKUMENTARI I SHKURT'M JEMI SHKENI NET DETAJE T VET DOKUMENTARI DUHET T DETAJEVE T VETM DUHET T DREJT. DETAJE T L VNJESHT ST NGJARJE. >> DAVID SEARS: DHE COLLEGE DUHET THE SHUM. >> DAVID SEARS: DHE BASEBALL COLLEGE ISSHT E VRTETA NACK VAJ >> DAVID SEARS: DHE BASEBALL COLLEGE ISSHT LATERI I KUFIZUAR N SP SPORTE JAN RE RAPORTET SI SI THEMELORE ISSHT LATERI I PRBASHKT N RE SPORTE JAN H RAPORTET P HR SI T TH RREZIKOJM CO SH CORBIMET DHE SPORTET JAN RE RAPORTET P HR SI T TRAJTUAR SHKOLLAT DHE LUAJTARET JAN T BNI KALIMIN SHPILRNDARIN SHKOLLAT DHE LUAJTARRET T TO JAN G T G FALAS P ONR FUSHN. PLAYERS JAN T MERRNI KALIMIN E FUSHS. >> Dhe është një ditë e madhe për të FIELD. >> DHE Ashtë një ditë e madhe për dashnorët e Pizzës, SI MUND T BNI >> DHE Ashtë një ditë e madhe për dashnorët e Pizzës, SI MUND T G MERRNI duart tuaja në NBA famëkeq PVRZITV ​​E PIZZA, SI MUND T G Merrni duart tuaja në një lojtar famshëm NBA. SHAKS FAVORITE PIZZA DYTET TUAJ N ON PLAYER FAMOUS NBA. SHAKS FAVORITE PIZZA >> MIR NJ THE P THRDIT TUAJ PLAYER. SHAKS FAVORITE PIZZA >> MIR NJ THE ATA QE TEK DITA TUAJ DHE SHKURTIMI I BIZNESIT >> MIR NJ K THT TEK TUAJ T DA DIT TS DHE SHKURTIMIN E BIZNESIT NGA CHEDDAR SI CORONAVIRUS TEK DHE SHKURTIMI I BIZNESIT NGA CHEDDAR SI KORONAVIRUS VAZHDON TE PESHA NGA CHEDDAR SI KORONAVIRUS vazhdon të peshojë në industrinë e udhëtimit poshtë amerikanëve VAZHDON TE PESHKUAR N IND INDUSTRIN E TRAVELIT N AM SHQIPANRI DHE DELTA TANI KUJDES INDUSTRIA E TRAVELIT N SHQIPRI DHE DELTA TANI PARALAJMRIMIN E FUNDIT T F FURLOUGHS CITING A DHE DELTA TANI PARALAJMRIMIN E FURLOUGHAVE T IM PRDITSHME duke cituar një humbje të HAPA N IN SHQIPRI TV REVENUAR PPRMIRSIMI FURLOUGHS duke cituar një HUAJ HYRJE N RE SHTYPIN CEO SHOQRORE AMERIKAN DUG PARKER SHTETUAR N A A HUAJ HYRJE N RE SHTYPIN CEO AMERIKAN CEO DOUG PARKER NJOFTUAR N A NJALL HALL TOWN Drejtori i Përgjithshëm DOUG PARKER NJOFTUAR N A NDALLRMJET QYTETIN QAT E KUPTOJ AIRLINE QYTET QEN Q KA EKSPEKTUAR AIRLINN DO TVE KENI NJ A EKSPEZIM 20% KJO EKSPEKTON AIRLINN DO TVE KUJNCES NGJARJE T% PUNS 20% T W PUNSVE N BY Qershor 2021 SO DO T HA KENI NJCES PYETJE 20% të PUN BYSVE N J QERSHOR 2021 Pra, duke shmangur furrat do të jenë shumë PUNT NGA JULY 2021 Kështu që Shmangni FURLOUGHET DO T BE JAN SHUM Difuzion. DELTA EDHE KUJDES Shmangia e rrobave do të jenë shumë difekte. DELTA EDHE PARALAJMN P THER VITIN E PRKOHSHME QAT DO T DO Vështirë. DELTA EDHE PARALAJMRIMI PVERR VITIN Q TH DUHET T BE BNI MBI JAVA Q TH DO T BE NGJARJEN Dërgimi i njoftimeve te 2500 PILOT T ALL GJITHA FILLONI D NOTRGIMET E NJOFTIMEVE N 25 2500 PILOT TS GJITHA P REGR LIDHJEN E FURNIZIMEVE TOS MUND T E VDES. WELL WALMART SI GJYKONI P YRFUNDIMTUS BONUS P FORR PUNT, të cilët kanë qenë në front Megjithatë, BONUS T AN TJERA P WR PUNT, të cilët kanë qenë në linjat e para para se KUSH KAN QENI NES LINJET E PARA PR PANDEMIKE GSHT SHPENZUAR LIDHJET NDRMARRJEN PANDEMIKAVE Q G SHTOJN TO T C KOSTOJMAR KOMPANIA PARRKOH PANDEMIKA Q G DUHET T C KOSTOJET KOMPANIS NE MJETARI MJETAR P FRFUNDIMI DETYR PUNPSIT NE E KOH MS S NE KOHS SAR KUFITONAVE MILIONALE DHE PUNA DO T W FEMIJEN NJ EX EXTRA MILIONA P FR PUNSIMET E HUAJ DO T R FEMIJEN NJ EX EXTRA 300 $ P WHR PUN -SIN E PJESS Punonjësit do të marrin një ekstra 300 dollarë ndërsa punëtorët me kohë të pjesshme do të marrin një EXTRA 150 arka 300 dollarë të punësuarve me kohë të pjesshme do të marrin një EXTRA 150 arka shtesë përveç Bonusit do të DO TEC MIRNI NJ EX EXTRA 150 BUCKS KUFIZUAR BONUSI DO TT DUHET PUNSVE T TYRE Krahas kësaj, BONUSI DO T DUHET PUNSVE T IN KUJDESIT TUP FURNIZIMIT T CH KUJDESIT DHE ZYRAVE SHPENDRNI PUNSIT N ZGJEDHJE T FURNIZIMIT DHE ZYRAVE MENAXHUESIT E MJETEVE ASISTISTANE të Shoferit të kamionëve. KARKESA FURNIZIMI DHE ZYRAVE MENAXHUESIT për ndihmësin e drejtuesit të kamionëve. Ata do të marrin një votë më të lartë MENAXHUESIT E ASISTENC DRS S DR VITIT. Ata do të marrin një votë më të lartë të Ata do të marrin një votë më të lartë prej 400 dollarë dhe një grup të sëmundjeve Prej 400 dollarësh dhe një grup pune që punojnë në prova nga ana e tyre 400 dollarë DHE NJ GRO GRUPI PUNSUESE T D DISNEJIT T PRO PROTESTUARA NGA VAJTJET E TYRE PR VITIN E JAVS PUNT E PROTESTUARA NGA VAJTJET E TYRE P THER VITIN E PRGJITHSHM duke thënë që kjo gjë nuk ka KUJDESI P THER VITIN E PRKOHSHME QAY K THTING GJITHA NUK KA MBROJT MBROJTJEN E SUFIKIMIT KJO K THTO GJITHA NUK KA MBROJT MBROJTJEN E FURNIZIMIT P EMR PUNPSUART MBROJTJE MBROJTJE SUFIKUESE P FORR PUNSUESIT E SHTAT, një GRUPI RRETH P FORR PUNPSUESIT N S SHEN, një grup rreth 200 makinave të formuar një karvan N S SHEN, një GRUPI Rreth 200 veturave formuan një të jashtme karvan të Parkut të CALIFORNIA 200 makina formuan një nga jashtë karvanit të parkut CALIFORNIA duke u thirrur në kompani E JASHTME E PARKUVE TAL KALIFORNIS CS S C SHQYRT PANR KOMPANI P TOR TV DHNI TESTIMIN N-SITE DHE KUJTIMI I KOMPANIS TO P TOR TV DHN TESTIMIN N ON SITE DHE TC RRITEN MBROJTJET E SIGURIS. DHNI TESTIMIN N ON SITE DHE MBROJTJEN E MBROJTJEVE TF SIGURIS. ... DHE K BT B BIZNESI DHE TECH TUAJ CHEDDAR ... BIZNESI DHE TEK ... UDHZONI N CO MBROJTJEN T COM BNI ... UDHZONI N THE MBROJTJEN TING DH TONI TUAJ NGA QYTETI I RI YORK. >> Krenaria e PILGRIMIT T R RREZIKON PARRGJITHSHME 60,000 SUAJ T N NUGJETEVE TRE FMIJVE PICKR PRMBLEDHJE T B MADH GJITHA 60,000 POUNDJE TU NUGJETEVE TRE FMIJS PICKR SHUM NGA MUND T CON BNI NUGJETET E PARA T B BNJ T MUND TTA BNI ROBBERR APLIKAT E RREZIKUT T TO 4 VAZHDIMI ROBBER ZBATIMET E APLIKIMIT N 4 4 SH BNIME T PUNAVE TIL PILGRIMEVE, FULL ROBBER RREZIKONI APLIKONI N 4 4 SH BNIME TUN PUNAVE TIL PILGRIMEVE, POLITIKA E KUQ T GJITHA AGanta të holla të poligreve, kokrra të kuqe të gatuara me kokrra të ngurta sugjerojnë ushqimin NGJYKATA E FEMIJEVE T KUFIZUARIT PICKR FMIJ WT SHPRNDARNI ND RRTUESIT N IN SHENJAT E BARNAVE USHQIMI DSHT SHPRNDARUR P RR MJETET N IN ARIZONA IDAHO, OREGON DHE E DREJTA SHPRNDARJET N R SHTETET N IN ARIZONA IDAHO, OREGON DHE E DREJTA KETU ARIZONA IDAHO, OREGON DHE E DREJTA KETU N IN TEXAS. RREZIKON VDES KETU N TE TEXAS. RREZIKON VDON PAS KOMPANIS G GOT A N TE TEXAS. RREZIKON VDON PAS KOMPANIS SHKENI ANKESINT NGA NJUST KLIENTI RRETH PAS KOMPANIS G SHKENI NJ COMP ANKESRO NGA NJ C KLIENTET RRETH PIKESAVE Gome ANKESA NGA NJUST KLIENTI RRETH PIKELAVE Gome në PRODUKT. DEPARTAMENTI I PIKAT Gome në PRODUKT. DEPARTAMENTI I BUJQSIS S thotë se nuk janë PRODUKTI. DEPARTAMENTI I BUJQSIS S thotë se nuk ka raporte të konfirmuara BUJQSIMI thotë se nuk ka raporte të konfirmuara mendimet e ndonjë personi që po fiton nxitim Raportet e konfirmuara T TH GJITHA T G GJITHA GETTING HURT OSE K SICSHKUAR. YDO GJITHA GETTING HURT OSE K SICSHKU. >> DAVID SEARS: SI M SHUM ZONA OSE KISHA. >> DAVID SEARS: SI M M SHUM ZONAT KUJTIMET E KUFIZUARA, DISA POPULL >> DAVID SEARS: SI M M SHUM FUSH ET KUJTIMET E KUFIZUARIT, DISA NJEROPZIT JAN T G GJITHA SHKRIMI N TO TRAVEL KUFIZIMET E LEHTSISHME, DISA NJERZIT JAN G T G GJITHA SHKURT TON T TO TRAVELIT PARA AIRPORTIT T ATLANTA JANT TET GJITHA SHKRIMI P TOR TRAVEL N TRAJTIMIN E AIRPORTIT T AT ATYR PRSISIR SL ATLANTAVE TED PRISHTIKUAR DYQANIN SI SHUM MAN AGJEN ATLANTA'S PARAJTIMIT TIR AIRPORTIT TIR AIRIONIT SI PASENGJERT E SHUM për të fluturuar këtë P PRRKUJTIMI I DYQES SI SHUMEN PASENGUES T TO FLUT KURTUR E Mërkurë, FILLIMI I 4-t PASENGERT T TO FLUMIN K THTUR E Mërkurë, FILLIMI I 4-të i JAVS JULY. ATA KA SHENJE E TRET, HAPI I 4-të JAVA E JULY. ATA KA SHENJE PAS PAJISJEVE TAST PASURA SHUM NESE JAVA JAVE. ATA KA SHENJE P OR VARGJET E PASURAVE T MAN SHUMOU N IFSE JAN TR TREGTOHEN NGA PLANI NE PVERR VARGJET E PASUARA M SHUM N IFSE JAN TR TREGTOHEN NGA PLANI NE T IN SHUM SO. JAN S DISA T NEW RE JU K TRRKONI NGA PLANI N T T T SHUM. KJO JAN S DISA MASA T NEW reja N IN VEND T DUHET T BE BNI KOHA SHOQR. KJO JAN S DHENA MASA T reja N IN VEND T DUHET T JENI VESHTM P ALLR T GJITHA MAJOR MJETET N PL VEND TUAJ DUHET TW NDWNME T OF GJITHA AIRLINEST PR SHUM SHRBIMET N US SHUM JANE K RERKESA TANI KUJDESI P ALLR T ALL GJITHA AIRLINET E SHENJTS S US SHUMS SI TANI K RERKOHEN PASENGERT T TO PSRGJIGJEN N A SERI Aeroplanet amerikane TANI JAN T RE KRKOHEN PASENGERT T TO PSRGJIGJEN NJ A SERI T QU PYETJEVE T HE Shëndetit KUR PASSRGJIGJE T TO P ANRGJIGJEN NJ SER SERI T OF PYETJEVE TAL SHALNDETSIS WHS Kur ato të kontrollojnë në E PYETJEVE T SHALNDETSIS WH Kur ato kontrollojnë në fluturime. KOMPANET JANRE Kontrolloni në fluturime. KOMPANITET JAN AS TK BNI TON GJITHA TJERA T IF TJERA TE FLUTURAT. KOMPANITET JAN AS TK BKNI TON GJITHA TTHER TJERA N IFSE KENI TEMPERATURA T AS BNI T IF GJITHA T O TJERA N IFSE KENI KUJDES TEMPERATURA, SHKURT OFRIN E ZEMRS JU KENI NJ CO GJYKIM TEMPERATURA, SHKURT OFRIN E FJALS OSE KA KONTAKTONI ME DIKA KUSH KUJDESI, SHKURT OFRIA E FJAL ORS OSE KA KONTAKT ME DIKT Q KA KU GJITHA Simbol-19 Simbolet N IN OSE KA KONTAKT ME DIKA T WH CIL H KA KAFUAR Simbolet e 19-VJETS N IN SHUMLEN E PASTRGJITHSHME T WE WEEKS. KA DUHET Simbolet e Shenjta-19 në kupën e fundit të WEEKS. A E MIRSIN E TYRE KUPTIMI I PARA I JAVAVE. A MUND T BNI MIRATIMI I VESHJEVE T MIDDLE mesme A MUND T KUJTOHEN vendet e tyre të mesme janë ende kufijtë. Në të paktën deri në fund Vende të mesme janë ende pranë kufijve. Në të paktën deri në fund të Kufij. N LE MUNDSIN E FUNDIT T SE SHTETIT SI PAS GJUH AT N AM AMERIKAN E SHTETIT SI KUFIZUAR N AT AIRLINLINT SHTETRORE DHE AIRINEST E BASHKUARA, SHTATOR PRMBA N AIRLINET AMERIKANE DHE AIRLINEST E BASHKUARA, KANTU KOMPANIVE SHTPI T ALL GJITHA SEAT, AIRLINET DHE AIRLINET E BASHKUARA, KOSTU KOMPANIVE thonë se të gjitha vendet, duke përfshirë vendet e mesme janë deri KOSTU KOMPANIVE SHTAYPI T ALL GJITHA VESHTET, duke përfshirë vendet e mesme janë duke u shitur për këtë gjë Përfshirja e sediljeve të mesme JAN FOR PR SHITJE QAT B SNI T BASHKUARA TIT BASHKUARA KA NDONA T GJITHA P FORR SHITJE Q NDIKUAR T UN BASHKUARA TAN KA JAN PARA Q BNI NJ AN SHQIPTAR DO T OP HAPI K THTU E BASHKUARA KA T GJITHA PARAQSISHM SHT BN AN NJ AN SHQIPTAR DUHET T HAPI K THT SEATS E Mërkurë, N SOSE'SHT SIGURIA NJ AM SHQIPTAR DO T OP HAPI ATA KT vende të mërkurë, kështu që është e sigurt që të fluturojë në një aeroplan është kjo. >> SHT R NJIK RREZIK LIKE YDO GJITHA Unë mendoj se këtu janë gjëra që duhet të pyesni para se Mendoni se K AT TH JAN T CO TRAJTME T GJITHA T HA DUHET T AS KRKONI TUAJ PARA QEN NDODHNI NJNE ISSHT IT Nshtë e nevojshme. JU DUHET T AS KKRKONI TUAJ PARA QEN FLUT NJ O SHT IT E NEVOJSHME. JU DUHET TALL BNI REZULTATIN JU fluturoni një është e domosdoshme. JU DUHET REALISHT T TO BNI K THT TR M TRNYRI T DO B YNI K HATU KTU JU DUHET TALL NDODHET T TO BNI K TRTO K TRTU T TO BNI KENI FAKTORT E RREZIKUT PERSONALE DUHET TUT NDIKOJN QAT TRIP T TO BNI DUHET YDO FAKTOR T RREZIKUT PERSONAL DUHET TUT NDIKOJN AT N AT RREZIK M T MADH FAKTORT E RREZIKUT PERSONALE DUHET TUT NDIKOJN AT N R RREZIK M GRE T MADH P FORR SHUM-19. JU N R RREZIK M GRE T MADH P FORR VEPRIM-19. >> T ALL GJITHA AIRLINET kryesore për në COVID-19. >> T ALL GJITHA AIRLINEVE kryesore për t'u kërkuar që të veshin veshje >> T ALL GJITHA AIRLINT kryesore për të kërkuar pajisje të veshin maska. K RERKESA PASSRZGJEDHJE T TO VESHT ​​MASHA. >> DITA Ashtë një ditë e veçantë Maska. >> DITA ISSHT A DITA E VEANE P FORR PVRQYRJET E PIZZA Q Y MUND TANI TANI >> DITA ISSHT A DITA E VEANE P FORR TV DHNAT PIZZA QOU MUND T Hani TEC GJITHA CHECKS FAVORITE PIZZA NGA P FORR PVRDEST E PIZZAVE TANI MUND TAT HINI KECRKESA FAVORITE PIZZA NGA PAPA, JOHN’S CALLED SCHECKER Hani CHECKS FAVORITE PIZZA NGA PAPA, JOHN’S CALLED SCHECKER RONI. ESHTE NJE PAPA, JOHN’S CALLED SCHECKER RONI. 'Shtë një Pizzë e madhe EXTRA ME 66 RONI. ANSHT NJZ PIZZA E LART E SHTETE ME 66 PIKESA. PEPPERONI ESHTE QE EXTRA LARGE PIZZA ME 66 PIKA. PEPPERONI THSHT QAT GJITHA Copë. PEPPERONI THSHT ATSHT Q EN MIROU P FORR TUAJ. PIECE ISHTE POUR TIJ. PIECE IT U ZHVILLUAR P FORR Shtëpinë e tij FUN PËR TY. PIECE ESHTE ZHVILLUAR PR Shtëpinë e tij të FUNDIT VITI I VETEM, NJNE DOLLAR NGA ACHDO ZHVILLUAR P FORR Shtëpinë e tij të Fondit VITI I VETM, NJNE DOLLAR NGA ACHdo SHITJE ISSHT SHKOJ N TO A VITI I VRTET,, NJNE DOLLAR NGA ACHdo SHITJE SHT SHKOJN TO N A FONDACION Q TH MB SSHTET SHITJA GSHT SHKOJN TO NO FONDACION Q TH MUND T KOMUNITETEVE. Qëllimi është te FONDACIONI QAT MUNDON KOMUNITETET. Q GLLIMI TOSHT P SR MBSHTETJE E DREJTSISQU E BARAZIS Komuniteteve. Q GLLIMI TOSHT P SR MBSHTETJEN E REPEKTIMIT TIR FARNIS E BARAZIS DHE MUNDSIS MBROJTJEN E VEPRIMIT TQU BARAZIS SQU BESIMIT DHE MUNDSIT FOR P FORR T ALL GJITHA. PAPA JOHN thotë SHKAK PYETJE DHE MUNDSIA P FORR T GJITHA. PAPA JOHN thotë se SHAQSIA KA K MTU NDIKIM T H SHUM N IN PER TE GJITHE. PAPA JOHN thotë se SHAQSIA KA K MTU NDIKIM T SHUM N IN VITIN E PASQE SI PARA T B BNI NJ AN KA K MRKUAR NDIKIM T H SHUM IN NE VITIN E PASUR Q S NDODH TI NJ AN Ambasador P THR K BRTU Brend. VITI I PASTR SI T HE BNI NJ AM Ambasador P THR KANDTU Brend. >> OSHT O NJNE SHUM SHUM SHUM L SHUM Ambasadori për këtë markë. >> OSHT O NJOU SHUM SHUM SHUM SHUM P FORR Dërguar. SI DUHET TRAJNI P FORR TUT ARDHSHME STARET E FEMALEVE ROCK TANI JETA DHE LEGJIA E UJIT ZEKE ISSHT FEMALE ROCK STARS TANI JETA DHE LEGJISA E UJIT ZEKE THESHT L SNDA E NJ D DOKUMENTARI T NEW Ri. DHE LEGACIA E UJIT ZEKE THESHT LUBNDA E një DOKUMENTARI T NEW Ri. >> DHE N YSE JU JENI LIKE TEMA E NJE DOKUMENTARI TE RI. >> DHE N YSE JU JENI LIKE DUHET TOU NUK E DINI KU JET >> DHE N YSE JU JENI MUND T J DUHET TOU DUHIN TN BONI KUSH SHT SI T SO RIK DAMIGELLA SAT DUHET TI NUK E DINI KOSHT SI ESHTE PAS RAM DAMIGELLA E CNN SAT DUHET ME COP SHOW PARA N TO DAMIGELLA Rick SO CNN SAT DUHET ME SHPREHJE COP PRIOR PANDEMIKE DHE SHQYRTIMIN E TIJ RRETH DUHET ME SHPREHJEN E PARAVE PANDEMIKE DHE SHQYRTIMIN E TIJ P ABR FILMIN DHE KUJDESIN E TIJ. PANDEMIKE DHE SHQYRTOJN HER NGA TIJ RRETH FILMIT DHE KUJDESIT E TIJ. Shtë e drejtë. >> DHE KA ISHTE PLAYERI I PAR i Grave BAS për të bërë një yll kryesor. BASS PLAYER T B BNI NJOM STAR Kryesor. ... >> DUHET FIQI DHE KLIKONI DORN P FORR SHQYRTIMIN ARSYE PSE. DORA P AR SHQYRTIM ARSYE PSE. ... PSE. ... ... ... ... Unë nuk shoh ... NUK E SHTOJ DERTIN. SI KARAKTIN E TIJ LIKE ME. ... >> POR DUHET TEC NEVOJME ... >> POR MUND T BNI TEC NEVOJSHME DUHET T G BEN GJININ DHE ISHTE DUHET TING BNI >> POR NUK E BNI TEC NEVOJSHME DUHET T G BENI GJINORE DHE ISHTE DUHET TING JAN KUSH JAN. B DON G GJIND DHE ISHTE DUHET T BE KUSH JAN TIJ. ... >> SUZI QUATRO THESHT Lenda e SUSIE Q, NJ, DOKUMENTAR ... E SUSIE Q, NJ D DOKUMENTAR ... >> POR JET LN DHE KUJDESIN E TIJ ... >> POR JET HERN DHE KUJDESIN E TIJ DUH T 85 KEMI 85 SHKURT Y VITIN E VET. >> POR JET HERN DHE KUJDESIN E TIJ DUH T 85 ND 85R 85 SHKURT. VITIN E VET. >> NJ AL ALBUM I RI dhe THE DUHET 85 SHUMS VITI I VRT. >> Një ALBUM I RI DHE DOKUMENTARI. NUK KAM. >> Një ALBUM I RI DHE DOKUMENTARI. NUK KAM. ... DOKUMENTAR. NUK KAM. ... ... >> N THE KONVENTIMIN E INSTRUMENTIT MUZIK NAM për vitin 2020 në QUATTRO JANUAR SHQYRTUAR RRETH KONVENTA E INSTRUMENTIT N IN QUATTRO JANUAR T T SHQYRTUAR POR QUATTRO JANUAR TALIKUAR POR KRIMIN E FILMIT. KRIMI I FILMIT. >> DHE RRETH 4 VJET AGO I SHUM KRIMI FILM. >> DHE RRETH 4 VJEVE AGO DUHET T AP MIRATUAR NGA KALUAR DIREKTOR >> DHE RRETH 4 VJET AGO DUHET T AP MIRATUAR NGA DREJTORI thirrur me mua deri në turne. DHE SHENI Unë do të MIRATUAR NGA DREJTORI thirrur deri në TOUR. DHE SHENI Unë do të doja të bëj atë DOKUMENTAR T OF ME ME TOUR. DHE T SA SHENI DO TIK DUHET T DO BJ DOKUMENTARI I JU DUA T SA SHUM MIR. STshtë ende DUHET T DO BNI DOKUMENTAR T OF JU DHE SHEN T MIR. DUHET NILL LISTN TUAJ BUCKET. UNE GJITHMONE JU DHE SHENI MIR. DUHET NILL LISTN TUAJ BUCKET. Unë DUA T W GJITHA DUA T P NDUTRROJM RREZIK MBI LISTN TUAJ BUCKET. Unë DUA T GJITHA T TO DUA T NDRROJM RREJTN E RREZIKUT. Kjo është arsyeja ime DUHET T P NDIKOJNRA RREZIKU RREZIKU. QAT ARSYETIMI MU I VINI REKORAT. >> KJO SI TREKU TITULLI NGA WATCHOS ALBUMI I RI, ASNJE KONTROLL T WH CIL TS N T GJITHA 70 N IN WATCHOS ALBUMI I RI, JO KONTROLLI QO MUND T SHUM 70 N J QERSHOR KA K ADTV KVSHILLI P FORR ASNJE KONTROLL T WH CIL TT NDRMARREN 70 N 70 QERSHOR KA KVTU K ADSHILLI P FORR GJENERATN E TJERA T W RINVE Qershori KA K ADTV KVSHILL P FORR GJENERATN E TIJ T OF GJIN VJETRVE Q L DUHET T B BNI NO MUZIKE N IF GJENERACIONI I FUNDIT T OF RINJVE GJIN T L MUND T TO PARALAJM NO MUZIKE N IFSE DO T NDIKOJN DUHET T B BNI NO MUZIKE NSE DO T TO NDIKOJN NJ AN INSTRUMENT. JU DUHET T P NXNI NJ INSTRUMENT. ... >> QE PARA SOFT OSE JI DISA SIGURI SIGURIA. ... DISA SIGURIA E CHANCS. ... ... QAT NDEROHEN T TO SI DUHET TI JENI KETU është një burrë. >> duke u përpjekur të vendosni më shumë Këtu është një njeri. >> duke u përpjekur të vendosni më shumë nga kutia. >> duke u përpjekur të vendosni më shumë nga kutia. ... E BOX. ... Dhe unë refuzoj të ... DHE REFUZOJ T TO BNI KALIM. DHE REFUZOJ T TO BNI KALIM. >> Duke folur në HOLLYWOOD, TË KTHEHET. >> Duke folur në Hollywood, Unë jam >> Duke folur në Hollywood, Unë jam ... Unë jam ... >> Rick DAMIGELLA. ... >> RAM DAMIGELLA. >> MEMORIES SHUME THSHT Q >> RAM DAMIGELLA. >> MEMORIES SHUME THSHT KJO E DREJT. >> MEMORIES SHUME THSHT KJO E DREJT. >> Unë mund të shtoj të reja dhe kam qenë si E DREJTA KETE. >> Unë mund të shtoj të reja dhe unë kam qenë si vajza e saj dhe ajo shkoi shumë mirë >> Unë mund të shtoj të re dhe unë kam qenë si vajza e saj dhe ajo kam shumë lloj të llojit të pushtetit herbert të fillimit të pushtetit MINDI I TIJ DHE SHUME FJALA E LIDHURA E FUQIT TUN FUNDIT TOW FUQIT HERBERT ASSHT A NJ C SHUM SHTYPI ISHTE NJIT DIT E LUMTUAR Q CNDRUAR DITAP E HAPPYS ME I JUA. >> DOKUMENTARI SHUM INTERESUES DITA E Gëzuar ME DUHET. >> DOKUMENTARI SHUM INTERESTUES T TH GJITHA >> DOKUMENTARI SHUM INTERESTUAR TOU THOTGS S TH KTI. THUZA E KETE. >> Më pëlqejnë sfondet dhe E KETE. >> Më pëlqejnë sfondet dhe njoftimin Videot e pakta të >> Më pëlqejnë sfondet dhe njoftimin VIDEO T L GJITHA T V SHKENCS SHUME. NJOFTIMI VIDEO T L GJITHA T US SHRBIMIT T V SHUM. 86 N F SHUM NDRMARRJEN 17 UN W ISHTE LITTLE SH VNDETI SHUM. 86 N F SHUM NDRMARRJEN 17 UN W ISHTE LITTLE KJO mëngjes 86 N F SHUM NDRMARRJEN 17 UN W ISHTE LITTLE KISTOR MIRNNDSISHT QAT KA TA. Kështu që ne jemi shkatërruar KORTOR MIRNND THSISHT QAT NDON. Kështu që ne u zhveshëm në mënyrë që të mos ishte një mëngjes i ftohtë KJO ESHTE. Kështu që ne jemi zhveshur për të, NUK ASHT A AREAJE MORNING MJETE TE NUK SHT NJ AV AVERTA TOR MIRSISHME MESHME JANE 9374. DO T BE JET VESHJE VET AVERAGET JAN 9 9374. DO T BE BNI MBI VET RREGULLIMET E RREZIKUT T HIGH DYQS S LARTER 9374. DO T BE BNI MBI VET MBROJTJEN REZULTATIT T HIGH DYQS SER LART JAN W FITUAR 58. KUJTIMI I Reklamat e larta të ditës së mesme janë fituese, 58. VEMREJTJE Q SA E thashë që mund të jetë më e madhe. NJNE M WNYR IT N IT M SETNYR B KA SHTYPI N I 2013. COULBE N WESE KEMI KWACHA SUSAN TUAJ 2013. COULBE SO TI DUHET T L M LSIMIT TAN S SUSAN KWACHA N FOR P JR T J DREJT A Kështu që ne marrim mësimin tonë SUSAN KWACHA N FOR PUSTR T DREJT AS NJOO SHUM DUHET TANI. MIR SE DO T Y POR DO T I DUHET I. NJ I. SHUM VET LET TS T Y LEXOJM YN E JUAJ RRETH GUYS AQIFERIT TER B BN IT SI është. SHUM MBI VESHJE QAT JEM 6.60 MARK SHURBIMET E AQUIFER GUYS SI ESHTE. SHUME MBI VESHJE QE 6.60 VARGJI SI JEMI LLOJI I HANG RRETH KAQ SHUM MBI VESHJE QAT 6.60 VESHJE QENI T S GJITHA T H HANG RRETH KA DUHET T K DUHET WHFAR QAT NUMBERR JAN S LLOJI I HANG RRETH KA DUHET TN DUHET ATFAR NATSE NUMRI ISSHT E RNDSISHME SI QENI DROP DHE DUHET WHFAR Q TH NUMRI ISSHT E RNDSISHME TEC BNI DUHET TEL ND ONRMARRJEN 6.60 në një rradhës 10 ditore SHT E RNDSISHME T Y B DNI DUHET NDELR 6.60 N A AVESTIMIN E ROLLIMIT TAY 10 DITAVE DHE KATT KU JU M B SHUM ON 6.60 P AR AVERGJENOL E ROLLIKIMIT T 10 10 DITAVE DHE KU JU KEMI KEMI Fillojmë të flasim rreth AVERAGE DHE KU JU KEMI KEMI NDRMARRJE P RR KUFIZIME T AS GJITHA FJALA T DITODS FILLONI P ABR KUFIZIMET PESTR SHKRIMIN E FJALVE TOD DITS RRETH 6.62, NUK OKSHT OK MIR OK P FORR TANI. POR NE MUND T VDITI VET MUAJ MUAJ DHE DUHET T WE DUHET DISA RAIN të detyruar një muaj që është vërtet MUAJ DHE DO T G DUHET DIKA RREJTIMI të detyruar një muaj që është një javë me të vërtetë e mirë. TANI NDODHemi E detyruar një muaj që është një javë e vërtetë e mirë. TANI JEMI DUHET T B NDEROJMACK SHQYRT THSISHT Q BIT T L VETSISHT Java e mirë. TANI JEMI DUHET T B NDEROJMACK SHUM Q TH M B SHUM L BNDN E LND OFS S OF RAIN PACKRBANUAR QAT M B SHUM LIDHJEN BIK T B RAJONIT T B BUAR N P SHUM NOM DUHET N 6 E RAIN BUMPED US P DIKU JEMI N 6 6 60.4. DO T SE SHUM SI K LONTU KUJT SHUM N US SHUM P SR DUHET N 6 6 60.4. DO T SHENI SI K LONTO K LT L LASTA Pafundësisht. 60.4. DO T SHENI SI K LONTO K LT L LASTA Pafundësisht. PARAJT ISSIA ISSHTO SHKAKTUARI I PARY SHUM LASNDET Pafundësisht. PARATHNIA ISSHT DRY PRETTY duke shkuar para disa prej tyre duke menduar këtë PYETJE ISSHT PRYT DR E SHPIRT G SHPRNDARJE DISA duke menduar këtë pajisje PARA DISA THIRRUAR KIST A AQUIFER MUND DROP. MIR SE 6,60 AQUIFER MUND DROP. WELL ATA 6.60 TREGU DHE DUHET T A GJITHA MUND DROP. WELL ATA 6.60 TREGU DHE DUHET T A BNI NJIN SI VET E DYT A KEMI NJ D DROP TREGTI DHE KA QENE NJE SI GJYQEN E GJASHTME KEMI NJE NDERUAR DERE SI KEMI NJE DERI NGJARJE QE NUMRI FITON LEVELIN NUMER. NDRMARRJE QAT NUMS FITUESHME NUMBERS UPER. NJNE ARSYE ARSYE PSE SI JEMI QAT FITON NUMBERS NDARJET E NUMBERS T U POPULLIT. NJNE prej ARSYEVE PSE NUK JEMI DUHET TE SHIKONI RRETH Q TH BIGJ NJNE prej ARSYEVE PSE NUK JEMI DUHET T SE SHIKONI TIN RREZIKONI QAT BIG T HIGH LARTA Q WE NDODHET TE SHIKONI NUK KAN TO T SHIKONI RRETH THSISHT Q TH BIG T HIGH LART Q WE NDODHM TI SHIKOJMVER PVERRMBJENI KETU vjen Ai i Lartë që Ne urrejmë të shohim PVERR VESHJEN KETU VDES P GR T SET NDERUAR P USR A P OR V SNJESHTJEN KETU vjen duke shkuar për të vendosur mbi SHBA për një rritje të ditëve të vogla në forcë A SHKOJN TO T SET SHTOJN US SHTYPI P FORR RRITJEN E DITAVE T CO VAJTUARA N IN FUQI Një copë të vogël dhe nga të shtunën. DITET SHUME RRITEN N ST FUQI Një copë LEHT DHE N L SHENAT. A KAN IN PFRFSHIRJEN E TIJ BITN E LND ANDS DHE N S DREJT. A KAN IN INFLUENCA E TIJ P USR SHTYPIN DETYR T GJITHA 4 QERSHOR T NDODHEN. A KAN IN INFLUENCA E TIJ P USR SHTYPIN DETYR T GJITHA 4 QERSHOR T NDODHEN. DHE GJENERALLY DRY. Unë do të them SHUM JULI 4 GJYKAT TO T L GJITHA T TO BN NDODH. DHE GJENERALLY DRY. DO T S THIJ TOU GJITHA E DIT E DITN E MUND DHE GJENERALLY DRY. Unë do të them se ditën e diel Kjo gjë mund të jetë më larg West THUGH NGA E Diel Kjo KA MUND T BE BNI LARND T WEST PARA DUHET T TO VESHT ​​HAPUR DERI A QENI FARUAR DUHET T WEST VERTETI TAR VESHT ​​HAPJEN D DORBSIT Një pjesë e vogël mund të marrë disa prej tyre T WE VESHTI HAPUR DYTN A NJ A BIT T L GJITHA MUND T BNI DISA DYT DHE STORME T DYT LITTLE BIT MAYBE MUND T G DHNI DISA DYT DHE STORME PACKR KTU. VDEKJEN N THE JAVA. DYQANET DHE STORMET E KTU. VDEKJEN N THE JAVA. NE MUND T H SHUM SI NDIKOJM KETU. VDEKJEN N THE JAVA. NE MUND T H SHUM SI NDIKOJM WE RREZIK, POR P RRZGJEDHJEN NE MUND T H SHIKOJM B SI T DO KEMI RREZIK, POR PRZGJEDHJEN LOONDT E PARA T LNDYSISHT. RREZIKA POR SHUM PRMBLEDHJEN PARAJTJEN PRISHTINY. E DREJTA E JASHTME TANI TANI SHUM PARAQITJEN E LECNDS PRYTY DRY. E DREJTA E JASHTME TANI TOW KEMI SHUM SHQYRTOST E CLOUDY E DREJTA E JASHTME TANI NE DUHET T M SHUM TEMPERATURAT E QYTETARIESVE TIES QUMIT TOU CLOUDY SHTETI N 86 TEMPERATURAT E SHENJT MS S SHUM CL TP KUFIZUARA, NDRMJET N AT 86 DEGREES PIKA E PAR ATSHT N 71. TEMPERATURAT NDRTIMIT N 86 86 PJES DREJT PO PO PJESA ATSHT AT N 71. DHE Q TAKE B RN R NDRMJET BREZI DEGREES POINT POV SHT N AT 71. DHE QAKE NDODHEN BREZI JUGROLORE në 60 MILE PR ORA. DHE Q W TAKE BN NGJARJEN BREZI VERIORE N 60 60 MILJE PERR ORA. ENSHT KONSISTENCA E PRETTS 10 JUGROLORE N 60 MILJE PERR ORA. ENSHT E VRTET ND CONRMJET 10 - 20 MILE P PR ORURS GARUESE A ENSHT E VRTETSISHT PTRBN 10 - 20 MILE P PR K GNDN T G GJITHA TER LART TE 20 MILE PER HOUR GUSTING A LITTLE BIT LART NGA KU SATELLITE VIZBLE LITTLE BIT LART SI KA Piktura e dukshme e SATELITIT KA DISA RAIN KETU N ON THAN QE PIKTURA E VESHTME SATELLITE ISH DISA RAIN KETU N ON TOP SHTOWPSIT SH DYQANET DHE PIKTURA ASSHT RA DISA RAIN KETU N ON TOP SHTSPSIN DUHET DHE STORMS DO TELL MIRELL T TO TYRE TOP SHTAT DUHET DHE STORMS DO T OFF FALAS N NORTH VERIIN DHE Lindjen tonë. STORMS do të mirëpresin në veriun tonë dhe në lindje. POR NUK KEMI DUHET MBI DYT VERI DHE LINDORE. POR NE KEMI DUHET T CO KUFIZUAR CLOUD DUHET DISA CLOUDS LART L STNDSISHT POR NE KEMI DUHET T CO NGJYROJN CL CLOUD DUHET DISA CLOUDS LART N ST FALAS PPR TOP SHKO DISA CLOUDS LART L STNDS PVERR M TONYR T DISA T M MORNYRS SOW LNDS P ORMBI SHUM DISA TDS CLOUDS MJETS S START PARA që fillojnë të shohin DIKA E DISA T CL KLUJVE TOW VETM TOR MNYRA që fillojnë të shohin DIKA GJITHA TANI DHE ATAT QO SHKENI N TO KLUESIT që fillojnë të shohin disa zhurma tani dhe ato që shkojnë në blerjen e këtyre përkohshme aq shumë BREAKS TANI DHE ATA Q G JAN TO BNI K THTO KTO TEMPERATURA N SO KT MENAJ, KA QEN SIPAS KOSTO TEMPERATURA N F KART M MNYRI, BESHT NDRMARRJEN MOST SHUM N AT AIRPORT, GJUA KORT M MUAJME, SI QENI CLOUDY MOST SHUM N AT AIRPORT, 86 DEGJE KA 86 RANDOLP CLOUDY SHUM N AT AIRPORT, 86 DEGJE KA 86 RANDOLPH 89, BRAUNFELET E RE 86 DEGRE KANE 86 RANDOLP 89, BRAUNFELET E RE 82 KOMBORTTIM Deri në vitet 70 89, BRAUNFELET E RE 82 KOMBORTTIMI DUHET N 70 M 70 70 SI KU JANE MAPLAT E HUMBUAR 82 KOMBORTTIM DUHET N MID MUZN E 70-të, KERTU RRETH HARRJEVE DUAJ DHE DISA 90 T SH DREJTUAR N ON PER KTO N M HAPA TOST HUMBJE DHE DISA 90 T SH DREJTUAR N THE HARTA TANI 93 RRITJET E VESHJEVE, DHE DISA 90 N SH SHUM N ON HAP TANI 93 RRITJE T VESHJEVE, 91 - 2 A DHE JEMI 90 KALUAR HAPI TANI 93 RRITJET E VESHJEVE, 91 - 2 A DHE JEMI 90 orë të fundit në GONZALES. KËTO 91 - 2 A DHE JEMI 90 orë të fundit në GONZALES. K POTO PIKA TEW PARAJT JAN J T DREJT ORA KA N IN GONZALE. K POTO PIKA TEW DREJT JAN J DUHET MSHTER DUHET TIS MIRERZUESHME DUHET T NDIKON PIKA TEW DREJT A JAN J JAN W DUHET TIS MIRERSUESHME DUHET T G MUND TI MUND T 2 GJITHA 2 PIKA P ABR 70 SHUM MIR SE SIGURUAR DUHET TOU MUND T GOJNOT 2 POZIKA POR 70 VETM PR VERDO GJITHA DHE ATA Q' SHUM 2 PIKA P ABR 70 SHUM RRETH VERDO GJITHA DHE ATA Q P NDODHIN INDEKSIN E NGROHJES RRETH VERDO GJITHA DHE ATA Q NDODHIN INDEKSIN E NGROHJES S W MUND T TH KA NDODH NDERIMI I INDEKSIT T HE NDRTIMIT N W MUND T KTO NUK KA S SKSOJM SE DUHET T TO BJM T BNI. KJO HUMIDITET. DO TOWN DUHOJ NJ B BIT LITTLE T I MINNDSISHME N IN JAV, POR DITT E K NETUAJ T FUNDIT LITTI BIT I MENDIMIN E VITIT N IN JAVA, POR DITT E TJERA TUP KUFIZUARA GSHT DUHET T BE BN T VREJT ST JAVA, POR DITT E TJERA T CO KUFIZUARA GSHT DUHET T BE JET RE VETM DUHET TICK JASHTME. DHE QAT JAN P TOR NJ SHUMGE DUKE DUHET T JEMI V REREJT ST STIKU JASHT. DHE KJO Q TO PR NJ P PJES T MADH T TO KESTU MIR N SOUTH JUGERI JASHTE. DHE KJO Q TO PJESART P LR SHUM PJES P TOR K THT M W T MIR SE VINDUR VERIORE QAT NDODHEN PJESA P TOR KEST MIR SE VINDON VJETORE Q TH NUK KEMI T COM VAJN THE GULFIN E MEXICO. GJETJET E VITIT FINANCON Q WE NUK KEMI DUHET T COM BNI GULFIN E MEXICO. WIND GUSTS RIGHT TANI K HERTU N SAN SAN ANTONIO, GULI I MEXICO. WIND GUSTS RIGHT TANI KOWTU N SAN ANTONIO, 25 MILE PER HOUR. E DREJTA TANI KETU N SAN SAN ANTONIO, 25 MILE P PR ORA. DISA KUPTOJN TO N TO RRETH 30 25 MILE PER HOUR. DISA DUHET T A NDIKOJN 30 30 K THTU RRETH VIKTORIAS, SI ISSHT DISA DUHET T TO NDIKOJN 30 30 KERTU NGA VIKTORI, DIKA DUHET T TO BNI DIT B BREZI P FORR KERTU VIKTORIA, NUK KA NDODH TO T B BENI DIT B BREZI P FORR SIGURIM SI FARAS SI KAQ SHUM. SHPESHT T BE BNI DIT B BREZI P FORR SIGURIM SI FARU KA SHUM SHUM. Unë mendoj për pjesën më të madhe atë SIGURI SI L FNDS SI KA VARGON. Unë mendoj për pjesën më të madhe që mbetet nga parashikimi Unë mendoj për pjesën më të madhe që mbetet nga parashikimi vetëm një zonë që do të shikojmë QAYNDRON P OFR PARAQITJE NJ A ZONA JEMI QENI T TO VSHTOJM VATNJN E K EVT EVENING ISSHT O OUT West NJNE ZONA JEMI DO T TO VAZHDOhemi T L VESHTJEN E KTU NDODHJE ISSHT O VENDET P WESTR MBROJTJEN VENDET PR MBROJTJEN, E VITI K EVTU EVROVIMI ISSHT SI VENDET P WESTR MBROJTJEN SI SHUM QYTETIN QOV QEVERIT, MUND T BSPNI Vendet i pëlqejnë SHQIPTARI QNDRUESHT, MUND T R BESHT KAQ T MUND T BE JAN A STORME T CO SHUMM PR T mbajtur SHUMB RREGULLUESHTU QE NDODHEN JAN ST STORME T SHUMM P TOR TLD QNDRUAR QG KA QEN NGA Bëhuni NJMS STORME T CO SHUM P TOR T HO QNDRUAR Q TH NGJITJE QING NDODHEN N THE P WESTRPUNIM. POR GJITHA Q COM VAJN F NGA perendimi. POR ata nuk do të bëjnë asgjë WEST. POR ATA NUK DO TAKE BNI ANDO GJITHA NAR SAN ANTONIO. SO SHUME Ata nuk do të bëjnë atë diku afër SAN ANTONIO. SO shumica e SHBA. QAYNDRONI SI KEMI NDIKUAR Afër ANTONIO SAN. SO shumica e SHBA. QAYNDRROHEN SI KEMI N KTEN EVESTIM. Dhe në mënyrë të përhershme NGA NE. QAYNDRROHEN SI KEMI N KTEN EVESTIM. DHE NDEROHET PER VETEM PERKOH. 93 DEGREES HEAT KËTË MBRËMJE. DHE NDEROHET PER VETEM PERKOH. 93 DEGREES INDEXI I NGROHSISY NDONJE NGA 97 në 100 TOMORROW TOO. 93 DEGREES INDEXI I NGROHSISY YDO PYETJE NGA 97 deri në 100 DITA ME KUSHTET BREZI INDEKSI ANDO NDRMARRJE NGA 97-100 DITA ME KUSHTET BREZIKE DHE SHUM P FORR NJ FOR 95 TUESDAY, DITA ME KUSHTET BREZY DHE LEHTOO P FORR NJ A 95 TUESD, 96 E Mërkurë Kur të KENI DUHET P FORR NJ T 95 TUESDE, 96 MESM Kur u dha një kredi TEMPERATURAT Një litar 96 E Mërkurë kur një kredi deri në kohët e fundit një pjesë e vogël në më shumë të Mërkurën E Premte me DISA TEMPERATURAT Një litar pak më shumë E Mërkurë E Mërkurë me DISA AIR DRIER. MORE SHUM E Mërkurë E M WITHNDSISHME DISA AIR DRIER. POR NE JEMI SHKONI T TO SHIKON AIR DRIER. POR JEMI SHUM G SHP TORNDARJE T M SHUM M OF ATA QUST DUHET T COM DH ANDNI DHE POR NE JEMI SHPENZUAR T SHIKONI MORE SHUM N TH KATNDUST QUST DUHET DHE DUHET T TO BNI LEHT MORE SHUM Q TH QUST VAJN DUHET DHE SHPRNDARJES T TO BNI LEHTSISHT E SHTYPI DHE E MADH DUHET TO BNI LEHT N ON MESN DHE E MERDHJEN DHE TEMPERATURAT E MUND T JAN E HESA DHE E MIRA DHE TEMPERATURAT E MUND T JAN GJITHA 100 N 100 KOHA DHE TEMPERATURAT DUHET T BE JENI NAR 100 KUSHT BY NGA KOHA T G MIRA N TO 4 Qershor GJITHA 100 N THE KOHA T G GJITHA N G 4 QERSHOR, NDODHET N IFSE DO T TO DUHET T BE B BENI JASHT O P FORR BETNI T J 4 GJYQ SOSIN SO SOT N HSE DO T NDODHN T Jeni të Jashtëm P FORR DO ARSYE. MIR DISA DUHET JU JENI DUHET T BE Jeni të JASHTME P FORR DO ARSYE. MIR DUHET DISA N OF SHQIPRI DO T CE NDRNI BE YDO ARSYE. MIR DUHET DISA N US SHQIP CERI DO T CE NDRTOHET T BE KUJDES. PO SHKON E SH.B.A DO T US B CEN T NDRMARRJEN. Shtë duke shkuar për të ndodhur. Kujdesshëm. Shtë duke shkuar për të ndodhur. >> Në rregull, kështu që pluhuri vjen mbrapa TE SHPESHT. >> Në rregull, kështu që pluhuri vjen përsëri nga njerëzimi shkon poshtë dhe >> PERDHSISHT, kështu që pluhuri vjen pas kthimit të humiditetit dhe që nxehtësia shkon në rregull ISSHT TREGTI. JU LINDJEN E VDEKJET E SUMME TREGUARIN JU FALEMINDERIT. VDES T OF SUMMER ju faleminderit. >> SHARRBIME DAVIDA: COLLEGE FALEMINDERIT. >> DAVID SEARS: COLLEGE BASEBALL JAN TET KUFIZUAR NDR >> DAVID SEARS: COLLEGE BASEBALL KA TET KUFITUAR NDRT PANDEMIKA CORONAVIRUS PAS THEMELORE HSHT RUAJTET NDRT P PANDEMIK CORS S COR CORONAVIRUS PAS ZEMRS DO T WE B WENI NJ L SHUM N AT PANDEMIKA CORONAVIRUS PAS ZEMR WES Do të marrim një vështrim tek kolegët dhe lojtarët për t'i thënë ata

KSAT 12 Lajmet në mesditë: 29 qershor 2020

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="6.4" dur="2.832"> >> DAVID SEARS: NUMRI I RI NGA DEPARTAMENTI I POLICIS SAN S AN SAN ANTONIO DREJT NDARJE N </text>
<text sub="clublinks" start="9.234" dur="0.598"> NGA DEPARTAMENTI POLICIK SANS SAN ANTONIO SHTOJN Një RREZIK N IN Birrë POSITIVE KORONA SI thotë: SI </text>
<text sub="clublinks" start="9.834" dur="2.631"> DEPARTAMENTI SHPREHT A RREZIK N IN Birrë Pozicionale CORONA thotë se SI ZYRTARERST E SHUM janë duke luftuar </text>
<text sub="clublinks" start="12.467" dur="2.165"> Birra POSITIVE CORONA thotë se SI SHUM zyrtarë janë shumë duke luftuar tani ILLNESS. </text>
<text sub="clublinks" start="14.634" dur="2.798"> Shumë zyrtarë janë duke luftuar tani ILLNESS. >> NJE DYQANI SANDWICH N THE P WESTRPRMJET </text>
<text sub="clublinks" start="17.434" dur="0.465"> ILLNESS TANI. >> NJE DYQANE SANDWICH N ON MBROJTJEN SIPAS MBI DYTT E TIJ </text>
<text sub="clublinks" start="17.901" dur="0.598"> >> NJE DYQS SANDWICH N ON MBROJTJEN TIDE SIPRMARRJEVE T WEST MBETURINAVE DYTTST E TIJ P AFR K AT ZJARRI </text>
<text sub="clublinks" start="18.501" dur="2.131"> MBI VEPRIMIN E DYTS S T DEMEVE TEMPORARILI PAS NJ ZJARRI KT NONNJE JU M LESOJN WH ATFAR </text>
<text sub="clublinks" start="20.634" dur="2.565"> PEMRMBLEDHJE PAS NJ A ZJARRI KIST NO N NONJE JU M LESOJN WH ATFAR MUND T KA FINAN K THT Flame. </text>
<text sub="clublinks" start="23.201" dur="0.998"> GJITHA JEMI M LESOJN WH ATFAR MUND TVE KA KARKNDSISHME KOST FLAMJE. >> DHE NUK JEMI B DR M T </text>
<text sub="clublinks" start="24.201" dur="2.898"> KAN SP SHTYT K THT flakë. >> DHE NUK JEMI B DR M SHUM DUHET T Y DUHET T NUK M M SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="27.101" dur="0.598"> >> DHE NUK JEMI BONER ME T WITH DUHET T J DUHET T NOT NUK MUND T OF NDRMARR N IT T T NDRMARRSISHT, por më shumë që vjen deri këtu </text>
<text sub="clublinks" start="27.701" dur="0.564"> DUHET TUST DUHET TI NUK DUHET T IT NDODHT IT N T NDR, por MORE SHUM NGA KT WE JAVA DHE 100 TEMPERATURA N TO </text>
<text sub="clublinks" start="28.267" dur="2.165"> TODAY POR M M SHUM NGA K WET WE JAV DHE 100 TEMPERATURA P TOR T WE DUHET T FOR GJITHA PARATHNIA </text>
<text sub="clublinks" start="30.434" dur="3.165"> JAVA DHE 100 TEMPERATURA T TO DUHET TOT KEMI PARAJTN E PARA T PARA DHNI. </text>
<text sub="clublinks" start="37.766" dur="5.999"> >> DHE RREZIKONI NAS RASTET GJYQSORE T COR KORONAVIRUSIT N IN SHUMINGNDARIMIN E POLICIS S AN SAN ANTONIO </text>
<text sub="clublinks" start="43.767" dur="2.032"> RASTET N DE DEPARTAMENTIN E POLICIS SAN S AN SAN ANTONIO SHUM E KNDSISHME KA QENE TANI 56 </text>
<text sub="clublinks" start="45.801" dur="1.831"> SPIKIMI I DEPARTAMENTIT POLICIK KONSIDERUESHT JAN TANI TANI 56 ZYRTAR WITHT ME SHUMV-19 </text>
<text sub="clublinks" start="47.634" dur="0.631"> KONSIDEROHEN KERTO JANE TANI 56 ZYRTAR WITHT ME KUVIT-19 Departamenti thotë se 71 oficerë janë </text>
<text sub="clublinks" start="48.267" dur="2.565"> ZYRTAR WITHT ME SHUM 19-19 Departamenti thotë se 71 zyrtarë janë gjithashtu në kuarinë dhe 80 SAPD </text>
<text sub="clublinks" start="50.834" dur="3.165"> Departamenti thotë se 71 zyrtarë janë gjithashtu në kuarinë dhe 80 punëtorë civilë të SAPD EDHE </text>
<text sub="clublinks" start="54.001" dur="2.398"> EDHE N QU QUARANTINE DHE 80 PUNT CIVILIAN T S SAPD TIJ N QUARANTINE QENI A </text>
<text sub="clublinks" start="56.401" dur="0.631"> PUNT CIVILIANE EDHE N QU KUARANTIN QAN NDIKOJN TOT gjithsej 151 PERSONNEL SAPD </text>
<text sub="clublinks" start="57.034" dur="2.565"> N QU KUARANTIN QAT NDIKONI T TOT GJITHA 151 PERSONNEL SAPD JAN DUHET NDIKIMI I TYRE NGA </text>
<text sub="clublinks" start="59.601" dur="2.031"> TOTALI I 151 PERSONNELI SAPD JANE MBIJET DIKANCESIMIN E TYRE NGA ACHDO TJERA. </text>
<text sub="clublinks" start="61.634" dur="2.231"> MBIJET DISTANCIRN E TYRE NGA ACHDO TJERA TJERA. DHE SURURIMI N COR CORONAVIRUS </text>
<text sub="clublinks" start="63.867" dur="0.598"> NJËRI TJETRIN. DHE SURGULLIMI N C RASTET CORONAVIRUS T BE NDODHUR NGA BEXAR </text>
<text sub="clublinks" start="64.467" dur="2.598"> DHE SURGULLIMI N RASTET CORONAVIRUS T BE NDODHM AC N AC VJETIN BEXAR SIPAS SIGURIS SP SHUMSISHTIT T FUNDIT </text>
<text sub="clublinks" start="67.067" dur="1.332"> RASTET TING BN T AC NDRMARRJE NGA SHTETI BEXAR SIPAS P THERDITIMIT TAST FUNDIT KA QENI NJ AN SHTES </text>
<text sub="clublinks" start="68.401" dur="1.831"> SHTETI SIPAS PRDITIMIT TAST VETM K THTO QENI NJ AN 495 RASTE T NEW RNDATSISHME QAT NDODHNI TAN </text>
<text sub="clublinks" start="70.234" dur="3.031"> KANE JANE NJ 49 495 RASTE T NEW RND THSISHME QUS NDODHEN P FRMBYTJEN E TONA T PRFUNDUAR 10,000 MARK. </text>
<text sub="clublinks" start="73.267" dur="1.832"> 495 RASTET E RI Q TH NDODHEN P FRMBLEDHJEN TONA T P FALAS 10,000 MARK. 2 VDEKJET E REA JAN </text>
<text sub="clublinks" start="75.101" dur="0.631"> TOTALI I FALAS PASUR 10,000 MARK. 2 VDEKJET E REPERA JANE RAPORTUAR OSE TOLLI E VDEKJE TANI </text>
<text sub="clublinks" start="75.734" dur="0.365"> 2 VDEKJET E REPERA JANE RAPORTUAR OSE TOLLORE TL VDEKJE TANI QENI N A A 109 </text>
<text sub="clublinks" start="76.101" dur="2.131"> RAPORTET EDHE OSE TOLLORE T DE VDEKJE TANI Qëndrojnë N A 109 SPITALIZIMET EDHE </text>
<text sub="clublinks" start="78.234" dur="1.098"> QANDNDRON NOS 109 HOSPITALIZIMET EDHE VAZHDIMI </text>
<text sub="clublinks" start="79.334" dur="1.331"> HOSPITALIZIMET EDHE VAZHDIM T TO RREZIKUT. DHE E DREJTA TANI KETE </text>
<text sub="clublinks" start="80.667" dur="2.998"> VAZHDIMI I RREZIKUT. DHE E DREJTA TANI KA JANE 802 PATIENT N IN LOKAL </text>
<text sub="clublinks" start="83.667" dur="1.698"> TE RREZIKON. DHE E DREJTA TANI K THTO JANE 802 pacientë në spitalet vendore që 72 më shumë </text>
<text sub="clublinks" start="85.367" dur="0.565"> JANE 802 pacientë në spitalet vendore që 72 më shumë se dita e 26-të djeshme 265 </text>
<text sub="clublinks" start="85.934" dur="2.565"> HOSPITAL THT QAT 72 M M SHUMAN NEST TENI 265 T TH KT Pacientëve JAN IN N IC ICU DHE A </text>
<text sub="clublinks" start="88.501" dur="1.031"> SI T Y GJITHA 265 E K OFT PACIENTT JAN N IC ICU DHE A 138 JAN </text>
<text sub="clublinks" start="89.534" dur="2.998"> PATIENTST JAN N IC ICU DHE A 138 JAN ON N V Ventilatorë 3,150 pacientë </text>
<text sub="clublinks" start="92.534" dur="0.798"> 138 JAN ON N V VENTILATOR 3,150 pacientë janë pranuar </text>
<text sub="clublinks" start="93.334" dur="1.331"> P VR VENTILATORT, 3,150 pacientë kanë rikuperuar aq larg. MESIMI KA TANI TANI </text>
<text sub="clublinks" start="94.667" dur="2.998"> KAN R SHUM SHUM. NDOSHME KA TANI JANE TANI M M SHUM SE 2 DHE NJAL MILION HALF </text>
<text sub="clublinks" start="97.667" dur="3.032"> SI FARUR. NDOSHME KA GJITHA TANI TANI M SHUM SE 2 DHE NJ CO SHUMION MIRION MIR MJEDIS 19 RASTET N </text>
<text sub="clublinks" start="100.701" dur="1.831"> M M SHUM SE 2 DHE NJAL SHUMID MILIONE HALF-19 RASTET N US SHUM DHE M M SHUM SE 125,000 </text>
<text sub="clublinks" start="102.534" dur="1.431"> COVID-19 RASTET N US SHUM DHE M M SHUM SE 125,000 amerikanë që kanë vdekur tani </text>
<text sub="clublinks" start="103.967" dur="0.932"> SH.B.A DHE MORE SHUM SE 125,000 amerikanë që kanë vdekur tani nga VIRUS DHE TANI T AT DYT </text>
<text sub="clublinks" start="104.901" dur="2.898"> Amerikanët kanë më shumë vdekje NGA VIRUS DHE TANI N AT T LE paktën SHTETET E DOZEN JANEN SHUM R RRETHIMIT </text>
<text sub="clublinks" start="107.801" dur="0.564"> VIRUS DHE TANI N AT MASTNYR ST SHTETET E DOZEN JANRE SHQYRTIMIN E PLANEVE TACK REZULTIMIT TACK BASHKUARA P TOR NDIHM </text>
<text sub="clublinks" start="108.367" dur="2.465"> SHTETET DOZEN JAN PLANI TOL RIKONIMIT TACK BASHKVE T TO REPENGIMIT P TOR T H NDIHMUAR T ST NDALOJN AB ABCET E SPREADIT SI REENA ROY </text>
<text sub="clublinks" start="110.834" dur="3.165"> RIPARIMI I PLANEVE P TOR TEL NDRMARRJE SHKURT ABT E ABCS SPREAD SI REENA ROY KA T THE DHNA. </text>
<text sub="clublinks" start="117.266" dur="5.299"> >> PVERR VARGJEN E 7 SHTETEVE HIT RECORD NUM NR T LART OF T C R CONDIMEVE TV KUVIT-19, përfshirë </text>
<text sub="clublinks" start="122.567" dur="0.765"> HIT RECORD numrat e lartë të rasteve të COVID-19, duke përfshirë ARIZONA DHE FLORIDA KU JENI </text>
<text sub="clublinks" start="123.334" dur="3.031"> COVID-19 RASTET, PCRFSHIJEN ARIZONA DHE FLORIDA KU MUND TE SHENI LINJE TG GJITHA T PE POPULLIT </text>
<text sub="clublinks" start="126.367" dur="0.532"> ARIZONA DHE FLORIDA KU MUND TI SHIKONI LIDHJE TG GJITHA T PE POPULLIT që pret të marrë provuar në </text>
<text sub="clublinks" start="126.901" dur="2.998"> MUND TE SHIKONI LIDHJE TG GJITHA T PE NJERZVE që presin të fitohen në prova në shtetin ORANGE. DISA BEJE. </text>
<text sub="clublinks" start="129.901" dur="2.131"> Duke pritur të merrni provuar në shtetin ORANGE. DISA BEJE. KJO DO T CL MBYETET P JR Qershor </text>
<text sub="clublinks" start="132.034" dur="1.898"> SHTETI ORANGE. DISA BEJE. KERTU DO T MBYETET N B VITIN E BARRIT TTH 4 KORIT T AL KUJTAS </text>
<text sub="clublinks" start="133.934" dur="0.698"> KERTU DO T MBYETET NEK VITIN E 4-të TUL KULRKIMIT 4 GJYQASSISHT, MBI MBYRJEN TREGU NGA SHTETI </text>
<text sub="clublinks" start="134.634" dur="0.965"> Java e 4-të e BARRIT KA MBYRET TREGTUAR NGA KALIFORNIA SHTETERORE EDHE SHPALL </text>
<text sub="clublinks" start="135.601" dur="3.231"> MBAJTUAR NGA KALIFORNIA SHTETE EDHE SHTET BARJE T D VDUARA PARA N MNYR 7 </text>
<text sub="clublinks" start="138.834" dur="0.598"> KALIFORNIA EDHE SHTETOJE BARRA TOWN HUAJ PARA N 7 SHTYTJE TUNT pakta, duke përfshirë </text>
<text sub="clublinks" start="139.434" dur="3.098"> BARAN AGT KAN IN N 7 7 SHTYPE T LE pakta, duke përfshirë LOS ANGELES. SITTIMI ARIZONA </text>
<text sub="clublinks" start="142.534" dur="2.031"> SHTET, duke përfshirë LOS ANGELES. ARIZONA SITTING BACK N REKORSET E BACK </text>
<text sub="clublinks" start="144.567" dur="2.732"> LOS ANGJELOS. ARIZONA SITTING BACK T TO REKORSVE P BR KRKESA P FORR SPITALIZIMET VET 13% </text>
<text sub="clublinks" start="147.301" dur="1.998"> KALIMI P RR T DHECNAT TACK REZULTATAVE P HR SPITALIZIMET VETM 13% të SHTETEVE TU ICU B AVNDSISHME 23 SHTETET </text>
<text sub="clublinks" start="149.301" dur="0.598"> P HR SPITALIZIMET VETM 13% TED BUJQ ICS S AV ICU DISPOZITA 23 SHTETE N IN FAKTIMIN TOTAL T AN RREZIKUT T OF </text>
<text sub="clublinks" start="149.901" dur="0.664"> E BUJT ICS SU SHQIP ICRIS AV 23 SHTETE TA NDRMARRJE N F FACIONIN TOTAL T AN RRITJES SAT PACIENTSVE T CO KVIDAVE, KA KAFISH </text>
<text sub="clublinks" start="150.567" dur="1.065"> N F FAKTIMIN TOTAL T AN NJ IN RRITJE T P PACIENTSVE T CO QUMSISHME, KAFRUA SE M THENDSISHT NJERZIT E ARIZONA </text>
<text sub="clublinks" start="151.634" dur="3.131"> PAVARSISHME PATIENTT, Unë KAFRONI QAT POPULLI I ARIZONAS NUK E DI REZULTN WHFAR ATfarë po vjen në </text>
<text sub="clublinks" start="154.767" dur="2.298"> NJERZIT E ARIZONAS NUK E D RENI TALL CIL WHN farë po vjen në termat e këtyre standardeve të ISIS </text>
<text sub="clublinks" start="157.067" dur="2.965"> VALLREJT DINI ATFAR po vjen në afatet e këtyre standardeve të kujdesit për ISIS në SHBA më shumë se sa </text>
<text sub="clublinks" start="161.3" dur="3.665"> 125,000 KANE VDEKJE QAT NDIKONI NJ QU TREKUAR T OF GJITHA VDEKJEVE NGA GLOBE P MR M T AN GJITHA T TJERA </text>
<text sub="clublinks" start="164.967" dur="2.398"> KARTA E T ALL GJITHA VDEKJEVE NGA GLOBE M M SHUM SE DO SHTETI T TJERA KVSHILLA TONA NDODHET </text>
<text sub="clublinks" start="167.367" dur="3.265"> GLOBE M M SHUM SE ANDO SHTETI TTHER TJERI KSHILLA TONA RRETH NDRMARRJEN TAME NDRMARRJEN P FORR T GJITHA. </text>
<text sub="clublinks" start="170.634" dur="1.731"> SHTETI KVSHILLA TONA KAQ T THE NDAMERNI T NDRMARRJEN TAME BNI. >> DISTANCA SOCIALE NENE </text>
<text sub="clublinks" start="172.367" dur="0.998"> NDONJE THENGJEN PER GJITHMONI. >> DISPOZITA SOCIALE N ALL T ALL GJITHA SHTETET DHE NESE TUAJ </text>
<text sub="clublinks" start="173.367" dur="1.632"> >> DISPOZITA SOCIALE N ALL T ALL GJITHA SHTETET DHE NESE NUK MUND T WE VESH VARGJET FACIALE POR </text>
<text sub="clublinks" start="175.001" dur="0.564"> T ALL GJITHA RREZIKTET DHE NUK MUND T WE VESHNI MVERNYRA FACIALE POR NUK KA NEVOJ ISSHT IS KOMB ATARE </text>
<text sub="clublinks" start="175.567" dur="2.432"> MUND T WE VAJNI M CONYRA FACIALE POR NUK KA NEVOJ ISSHT A MANDATA KOMBTARE, NJ S SUGJESTIM, POR JO </text>
<text sub="clublinks" start="178.001" dur="2.931"> JU NUK DUHET ISSHT A MANDATA KOMBE, NJ S SUGJESTIM, POR JO MANDATIM NGA </text>
<text sub="clublinks" start="180.934" dur="0.565"> MANDATI, NJ S SUGJESTIM, POR JO MANDATI NGA Shtëpia e Bardhë, NJ A ZGJEDHJE E 100 </text>
<text sub="clublinks" start="181.501" dur="2.564"> MANDAJNI NGA Shtëpia e Bardhë, një zyrë prej 100 vetash që thonë pa maska ​​në një trumb </text>
<text sub="clublinks" start="184.067" dur="0.598"> Shtëpia e Bardhë, një zyrë prej 100 vetash që thonë pa maska ​​në një ngjarje kampe në </text>
<text sub="clublinks" start="184.667" dur="0.332"> T S BNI PA PA MASJE NENT NDENTRMARRJEN E KAMPANIT TUM TRUMP N IN DIT DN E Dielë. </text>
<text sub="clublinks" start="185.001" dur="2.898"> Ngjarja kampe në DALLAS të Dielën. >> EVEN SI MIKE PRESIDENTI VICE </text>
<text sub="clublinks" start="187.901" dur="0.564"> DALLAS E Diel. >> EVEN SI PRESIDENT VICE MIKE PENCE E PROMOTUAR </text>
<text sub="clublinks" start="188.467" dur="1.565"> >> EVEN SI PRESIDENT VICE MIKE PENCE E PROMOTUAR TA VAJZA. TEXAS KONSIDERUAR </text>
<text sub="clublinks" start="190.034" dur="0.798"> PENCE VESHJE E PROMOTUAR TA TEXAS KONSIDEROHEN N H SHUMNI VESHT ​​VESHJE NJ M MASK SHT </text>
<text sub="clublinks" start="190.834" dur="3.198"> VESHTI I TIJ. TEXAS KONSIDEROHEN N H SHUMNI T WE VESHJE VESHT ​​A NJ A MASK IS JSHT J T DHNI NJ CO IDEA TOOD MIR KVIDHEN-19 KA </text>
<text sub="clublinks" start="194.034" dur="1.731"> Një SHUMOT VESHJE VESHT ​​A NJ M MASK IS JSHT J DUHET NJE IDEA E MIR SHUMV-19 KA FITUAR A </text>
<text sub="clublinks" start="195.767" dur="0.898"> DUHET NJ CO SHUMID E IDEAVE T MIR KU JAN T SHUM SHUM. </text>
<text sub="clublinks" start="196.667" dur="2.232"> B TNI SHUMIF SHUM. >> DHE Tifozët shumë të rrezikshëm TURN </text>
<text sub="clublinks" start="198.901" dur="2.798"> SHUM SWIFT. >> DHE Tifozët shumë të rrezikshëm shumë të paketuar shumë në një vend </text>
<text sub="clublinks" start="201.701" dur="1.964"> >> DHE SHUM Tifozë të RREZIKSHME TANI T P PAKETUAR NDRMARRJEN N AT NJ A TONA MUZIKE VENDORE N T TENNESSEE EDHE </text>
<text sub="clublinks" start="203.667" dur="1.998"> SHUM T PAKETUAR N A NJ CON SHOQRI MUZIKE VENDI N T TENNESSEE EDHE SHIH T NDERUAR PA MASJE </text>
<text sub="clublinks" start="205.667" dur="1.232"> KONSERT MUZIK N IN TENNESSEE EDHE SHIH TING BNI PA PA MASJE SATURDAY SINGER CHASE Rice </text>
<text sub="clublinks" start="206.901" dur="2.031"> SHENIMI PA PA MASA E SATURDHJES SINGER RRETH KRITIKIMIT TAC RREZIKUT PAS POSTIMIT </text>
<text sub="clublinks" start="208.934" dur="1.898"> SATURDAY SINGER CHASE RAS FACING CRITICISME PAS POSHTIMIT T V VIDEO TELING TENA </text>
<text sub="clublinks" start="210.834" dur="2.831"> KRITIKA E FAKTIMIT P PR POSHTIMIN E K VTU VIDEO T V VJESHT T SHTYPE ABC LAJME NUK RESHT REVALUARA </text>
<text sub="clublinks" start="213.667" dur="2.232"> KJO VIDEO THE VENUE TELLING ABC LAJME NUK NSHT TANI REVALUAJN SERIES NGA TOP N TO BOTTOM </text>
<text sub="clublinks" start="215.901" dur="0.964"> ABC NEWS IT’S TANI REVALUATING SERIES NGA TOP N B BOTTOMIN DHE IMPLEMENTIMIN E SIGURISUR T TJERA </text>
<text sub="clublinks" start="216.867" dur="0.998"> SERIES NGA TOP N B BOTTOM DHE IMPLEMENTIMIN E MJETEVE TF SIGURISUR MUR TJERA Shtëpinë e Bardhë </text>
<text sub="clublinks" start="217.867" dur="0.565"> DHE ZBATIMI I SIGURIMEVE TUR TJERA SIGURIA Shtëpia e Bardhë ANNOHET DITA QE KA </text>
<text sub="clublinks" start="218.434" dur="1.931"> MJETET Shtëpia e Bardhë ANKUAR DHE TANI Q H KA KA MIR T SIGURUAR një MILION </text>
<text sub="clublinks" start="220.367" dur="0.432"> ANKUAR DHE DITA Q IT KA KA MIR T SIGURUAR GJYKATA TRE MJETIT TRE TRAJTIMIT T OF </text>
<text sub="clublinks" start="220.801" dur="2.598"> SIGURIMI I GJYKATAVE MJETET MJETET E TRAJTIMIT T OF VITIT RENDEZ-VOUS. </text>
<text sub="clublinks" start="223.401" dur="1.131"> GJYKATAT E TRAJTIMIT T OF VITIT TEND RENDEZ-VOUS. >> 4 SPITALET AMERIKANE </text>
<text sub="clublinks" start="224.534" dur="0.998"> RENDEZ-VITI VOUS. >> 4 SPITALET AMERIKANE PROR SHTATOR. </text>
<text sub="clublinks" start="225.534" dur="0.998"> >> 4 SPITALET AMERIKANE PROR SHTATOR. DRUG AN ANTI-VIRAL Kshtë E njohur për </text>
<text sub="clublinks" start="226.534" dur="2.998"> PROR SHTATOR. DRUGE ANTI-VIRAL TOshtë i njohur për të shpejtuar kohën e rikuperimit në </text>
<text sub="clublinks" start="229.534" dur="0.431"> DRUG ANTI-VIRAL Kshtë i njohur për të shpejtuar kohën e rikuperimit në mënyrë të veçantë ILL </text>
<text sub="clublinks" start="229.967" dur="0.598"> SHTETI I KOHS S R REKOMANDIMIT N IN PAVARSISHT T IL ILL-COVID-19, por PAS </text>
<text sub="clublinks" start="230.567" dur="2.032"> PAVARSIT SE E VETE ILL COVID-19, POR SI NUK KA JAN BE DUHET T TO PPRPUNOJM </text>
<text sub="clublinks" start="232.601" dur="3.198"> Pacientët e COVID-19, POR NUK KA JAN BE JAN DHNI T TO JAN IM PRMIRSIMIN E P RRMBLEDHJEVE. REENA ROY ABC </text>
<text sub="clublinks" start="235.801" dur="2.564"> NUK JAN BE DUHET T TO P IMRPAROJM R MIMET E Mbijetuar. REENA ROY ABC LAJME, NEW JORK. </text>
<text sub="clublinks" start="238.367" dur="0.598"> Cmimet e mbijetesës. REENA ROY ABC LAJME, NEW JORK. >> DAVID SEARS: TANI më i fundit </text>
<text sub="clublinks" start="238.967" dur="0.632"> LAJME, NEW JORK. >> DAVID SEARS: TANI më i fundit në një histori që zhvillohet këtë mesditë </text>
<text sub="clublinks" start="239.601" dur="0.564"> >> DAVID SEARS: TANI I VRTET ON N ON Një histori që po zhvillon këtë mesditë ne do të mësojmë më shumë rreth A </text>
<text sub="clublinks" start="240.167" dur="2.432"> P AR ND STHYRJEN N TOR ND THRMARRJEN N TH K NOTë ND WERMARRJE M M SHUM RRETH NJ CH FILMIJ WHT TOS CILA TRAJTUAR Trupi </text>
<text sub="clublinks" start="242.601" dur="1.098"> JEMI M LESOJN M M M SHUM RRETH NJ CH F CHMIJT TOS CILA Trupi u rizgjua nga </text>
<text sub="clublinks" start="243.701" dur="0.598"> FILMIJOST QOS TRAJNON TRUPIN E TRAJTUAR NGA RUSTY SHERIFF RIVER GUADALUPE </text>
<text sub="clublinks" start="244.301" dur="1.431"> NGA SHERIFFI I RRETHIT T G GUADALUPE RREZIKA JAN SHENJT SHQYRTONI FMIJ W ISHTE A </text>
<text sub="clublinks" start="245.734" dur="3.031"> VAJZA TUST SHPIRT GSISHME TU GUADALUPE RIVER JAN S SHENJT E FILMIJ WS ISHTE NJ G VAJZA MUAJ MUAJ 20 MUAJ DHE SI ISHTE </text>
<text sub="clublinks" start="248.767" dur="1.098"> VAJZAT JAN S SHENJT F CHMIJT ISHTE NJ G VAJZE MUAJ MUAJ MUAJ 20 MUAJ DHE SI NUK KA VDES A </text>
<text sub="clublinks" start="249.867" dur="0.798"> 20 VAJZA MUAJ VJETORE DHE SI NUK KA VARGUAR NJ J XHAMET T L JETS, Ai thotë se F CHMIJI </text>
<text sub="clublinks" start="250.667" dur="2.098"> NUK VESHT ​​A NJ A XHAMET T L JETS, Ai thotë se F CHMIJI ASSHT NDONJ A NJ A KANOE OSE KAYAK </text>
<text sub="clublinks" start="252.767" dur="0.565"> JACKET JACKET, Ai thotë se FEMIJET E FILMIJS SI KANOE OSE KAYAK DISA Kohë TIJ </text>
<text sub="clublinks" start="253.334" dur="2.465"> ASSHT E N E KANOE OSE KAYAK DISA KUJDESI PASQYRIMI PAS kur fluturon, duke i dhënë Fëmijët NO </text>
<text sub="clublinks" start="255.801" dur="0.731"> DISA KUJTET E SHTYPI KU JA FLITUR, NDOSHM THE F CHMIJ INTN NO UJ </text>
<text sub="clublinks" start="256.534" dur="0.565"> FLIPPED, T T KUJDES F THEMIJON N THE UJ TH Q TH P JORBASHKSISHT BESSNI LND </text>
<text sub="clublinks" start="257.101" dur="2.531"> UJI QAT PUNA QAS NDODHENI M RE SHUM SI 2 VJET ZYRTART E VJET </text>
<text sub="clublinks" start="259.634" dur="0.531"> Q JO PUNA ISHTE LPORTND LSISHT QESS MUND TAN 2 VJET ZYRTART E VJETRA T B BESIMIT T B BESUAR N IT </text>
<text sub="clublinks" start="260.167" dur="2.498"> THAN 2 VJET ZYRTAR OT E VJETRA T B BESIMIT T IT NDODHUR N ON DISA RREGULLORE NDR </text>
<text sub="clublinks" start="262.667" dur="0.532"> BESONI N H NDARJE N ON DISA RREGULLORE NDRMJET QYTETARVE T H HAND DHE INGRAMIT. </text>
<text sub="clublinks" start="263.201" dur="2.498"> DISA RREZIKONI NDRMJET QYTETEVE T H HUMB ANDS DHE INGRAMIT. NUK YSHT KUJTLE QEN N IFNDONI </text>
<text sub="clublinks" start="265.701" dur="2.631"> QYTETET E GRUPIT DHE INGRAMIT. NUK YSHT MIR M CNYR NESE CHDO SHTATA DO T F FJOHET. </text>
<text sub="clublinks" start="268.334" dur="0.998"> NUK YSHT MIR M CNYR NESE CHDO SHTATA DO T F FJOHET. >> E RE P NORDIT N THE ANTONIO SAN </text>
<text sub="clublinks" start="269.334" dur="0.598"> Tarifat do të futen. >> E RE P NOR PRDITJEN DEPARTAMENTI DHE KRIMI POLICE SAN SAN ANTONIO </text>
<text sub="clublinks" start="269.934" dur="2.465"> >> E RE P NOR NDONRMARRJEN DEPARTAMENTIT T POLICIS ANS SAN ANTONIO DHE STOPPERT E KRIMIT që punojnë në SHUMVER </text>
<text sub="clublinks" start="272.401" dur="0.331"> DEPARTAMENTI I POLICIS DHE STOPERPT E KRIMIT që punojnë në raste të veçanta dhe të hapura </text>
<text sub="clublinks" start="272.734" dur="2.798"> STOPPERT që punojnë në raste të hapura dhe ata shpresojnë. KJO ISSHT </text>
<text sub="clublinks" start="275.534" dur="0.565"> HAPUR RASTET DHE T H GJITHA SHPESH. KJO SSHT S DISA PUTR KTU ME DIKA </text>
<text sub="clublinks" start="276.101" dur="0.464"> JAN H SHPESH. ISSHT S DISA JANE K WITHTU ME DISA INFORMACION VLERS. </text>
<text sub="clublinks" start="276.567" dur="1.765"> DISA ORE K THTU ME DISA INFORMACION VLERS. >> DAVID SEARS: TANI NJ. E </text>
<text sub="clublinks" start="278.334" dur="0.498"> Informacione të vlefshme. >> DAVID SEARS: TANI NJ OF prej këtyre rasteve si një vrasës </text>
<text sub="clublinks" start="278.834" dur="0.331"> >> DAVID SEARS: TANI NJ OF prej këtyre rasteve si një HULUMTIM VETM. </text>
<text sub="clublinks" start="279.167" dur="2.065"> KOSTO RASTE SI NJE HULUMTIM VETM. >> POLITIKA Thua se RRETH 1 </text>
<text sub="clublinks" start="281.234" dur="3.031"> HETIMI. >> POLITIKA E PAYRGJIGJE QAT RRETH 1 O'CLOCK N M Mëngjes. BACK ON </text>
<text sub="clublinks" start="284.267" dur="1.432"> >> POLITIKA E PAYRGJIGJE QAT RRETH 1 O'CLOCK N M Mëngjes. BACK P JR 7 SHPRBIMIN E JANARIT VITIN E VET. </text>
<text sub="clublinks" start="285.701" dur="0.898"> O'CLOCK N THE Mëngjes. BACK P JR 7 SHPRBIMIN E JANARIT VITIN E VET. TREJBER SCOTT ISHTE WALKING </text>
<text sub="clublinks" start="286.601" dur="3.031"> 7 janar i vitit të fundit. TREJBER SCOTT ISHTE MUND T FALOJN AN N AN NJ COMP KOMPJEKT T APARTAMENTIT N. </text>
<text sub="clublinks" start="289.634" dur="0.498"> TREJBER SCOTT ISHTE V WSHTZUAR NGA NJ COMP KOMPJEKT I PAJISJEVE N IN 8,000 Bllok të West </text>
<text sub="clublinks" start="290.134" dur="0.998"> PROR T COMP NDRKOMBTAR APARTAMENTIN N IN 8,000 Bllok të DRIVE MILITARE të Perëndimit. ZYRTAR ST SI </text>
<text sub="clublinks" start="291.134" dur="3.131"> Blloku i 8000 DRIVE MILITARE DRIVE. Zyrtarët thonë se që në një të shtëna vetëm për personat </text>
<text sub="clublinks" start="294.267" dur="2.932"> DRITA MILITARE. Zyrtarët thonë se që në njërën prej personave të paktë SHTETI TIJ SHUM KOHA. DHE AI </text>
<text sub="clublinks" start="297.201" dur="0.298"> Q AT N NJNE PERSONIN E DYT SHEN SHUM KOHA TUL MADHTA. DHE VDES T VDEKJES. </text>
<text sub="clublinks" start="297.501" dur="0.598"> KOHA TUL MADH T SHUM. DHE VDES T VDEKJES. >> DAVID SEARS: DHE POLICIA JANE </text>
<text sub="clublinks" start="298.101" dur="0.564"> VDEKJE E VDEKUR. >> DAVID SEARS: DHE POLICIA JAN L DUHET P FORR KEST NJERZ N IN </text>
<text sub="clublinks" start="298.667" dur="1.365"> >> DAVID SEARS: DHE POLICIA JAN DUHET P FORR KESTU NJERZ N IN LIDHJEN E RASTIT T RO ROBBERY </text>
<text sub="clublinks" start="300.034" dur="3.065"> K LRKONI PESR KEST PE NJER INZ N IN LIDHJEN E ZYRTARASVE T RASTIT T ROMBYTARIT T US SHENJN S SIKPEKTIN </text>
<text sub="clublinks" start="303.101" dur="0.464"> LIDHJE N A ZYRTARAST E RASTIT T ROOBERISE SHTOJN US USHQYRJEN E MESME N GB GB </text>
<text sub="clublinks" start="303.567" dur="2.532"> ZYRTAR TT TAN T US SHTOJN THE P SRVAJTIMIN E PRANUAR N GB GB 1600 në Bllokun e Zarzamorës Jugore </text>
<text sub="clublinks" start="306.101" dur="0.598"> WALKEDO N GB GB NOCK RRUG OFN 1600 TRE RREZIKUT TAR ZARZAMORA Jugore në 24 Qershor, NJNE </text>
<text sub="clublinks" start="306.701" dur="2.431"> 1600 Blloku i Rrugës ZARZAMORA JUGORE BACK në 24 QERSHOR, NJNE SUSPEKTET T FL PLOT </text>
<text sub="clublinks" start="309.134" dur="0.498"> RREZIKU I RRUGS N ON 24 QERSHOR, NJNE NDPRMARRJE T FL FLASUR NJ G GUN AT </text>
<text sub="clublinks" start="309.634" dur="0.598"> E SUSPEKTET TASH PLOTSUAR NJ G GUN T AT PUN EMSISHME. MJETE, THE </text>
<text sub="clublinks" start="310.234" dur="2.031"> NE NJE PUNE. MENWHILE, T S DHNAT TTHER TJERA T P GJYKATA TAC PAJISJEVE </text>
<text sub="clublinks" start="312.267" dur="2.998"> NJE PUNE. MENWHILE, T S DHNAT T TJERA T S GRAB TUS DYTVE DUKE PAGUAR P NOTR TJERA </text>
<text sub="clublinks" start="315.267" dur="0.732"> TJETE T S DHBNAT T GRAB TAC DHNAVE DUA NUK PAGUAR P FORR KET GRUPIN </text>
<text sub="clublinks" start="316.001" dur="0.264"> Birra DHE NUK PAGUAR PER KETE GRUPI SHKAK. </text>
<text sub="clublinks" start="316.267" dur="2.832"> GRUPI TE SHKAKTUAR. >> NJ MAN NJER MANZ T RO ROBBUAR N G GUNPOINT DHE </text>
<text sub="clublinks" start="319.101" dur="1.798"> SHUM >> Një burrë i ROBBEDUAR N G GUNPOINT DHE SUBPEKTI DUHET TUAJ </text>
<text sub="clublinks" start="320.901" dur="1.131"> >> Një burrë i ROBBEDUAR N G GUNPOINT DHE SUBPEKTI DUHET TACK RREZIKUT T R RREZIKUT N ON 28 Prill </text>
<text sub="clublinks" start="322.034" dur="1.031"> SUBPEKTI DUHET NACK RRUGN E RREZIKUT N P POLITIKTHN E 28 prillit PAYRGJIGJE që ky njeri </text>
<text sub="clublinks" start="323.067" dur="2.998"> RREZIKU I RRETH N ON POLITIKN E 28 prillit Thoni që ky njeri shënoi një gungë në një shofer në </text>
<text sub="clublinks" start="326.067" dur="0.398"> POLITIKA Thua që ky njeri shënoi një gun në një shofer në bllokun 3600 të </text>
<text sub="clublinks" start="326.467" dur="0.732"> P PORGJIGJET NJ G GUN në një shofer në bllokun 3600 të rrugës së PLEASANTON. ZYRTAR ST SI </text>
<text sub="clublinks" start="327.201" dur="3.198"> Blloku 3600 i RRUGS PLEASANTON. ZYRTAYT P SRGJIGJEN Q HE KETO ASSAULTED ATA SE </text>
<text sub="clublinks" start="330.401" dur="2.331"> RRUGA PLEASANTON. ZYRTARATT Thonë se KJO ASSAULTUAR QAT VIKTIM DHE STOLE </text>
<text sub="clublinks" start="332.734" dur="0.565"> ATA ATA ASSAULTED ATA SE VICTIM DHE STOLE PARA E TIJ. DUHET TUS DREJTA </text>
<text sub="clublinks" start="333.301" dur="0.598"> VIKTIMI DHE STOLE PARA E TIJ. SUSPEKTI DUHET N IFNDARI T AN GJITHA K THT </text>
<text sub="clublinks" start="333.901" dur="1.631"> PARA E TIJ. SUSPEKTI DUHET N IFNDARI T AN GJITHA Q C MUND T H NDIHM POLITIKN T S ZGJIDHNI NDONJ </text>
<text sub="clublinks" start="335.534" dur="3.098"> N IFSE N KNDARI NDONJ TH QAT MUND T H NDIHMOJ POLITIKN T S ZGJIDHNI YDO K OFTAS RASTE TOU MUND T C KENI KRIM </text>
<text sub="clublinks" start="338.634" dur="2.965"> MUND T H NDIHMOJ POLITIKT T S ZGJIDHEN OFDO K OFTO RASTE T MUND TALL KENI T CILIN STOPPERT E KRIMIT 2, 1, 0, 2, TO 4 </text>
<text sub="clublinks" start="342" dur="2.765"> STOP. >> DAVID SEARS: Zjarri ka vendosur një dyqan SANDWICH Side West, </text>
<text sub="clublinks" start="344.767" dur="1.998"> >> DAVID SEARS: Zjarri ka vendosur një dyqan SANDWICH Side West, por nga biznesi për kohën që po bëhet </text>
<text sub="clublinks" start="346.767" dur="0.932"> DYQANI SANDWICH WEST SIDE PUTR BIZNES P FORR KOHN Q BE NDODHET NGA 3 VET </text>
<text sub="clublinks" start="347.701" dur="0.631"> BIZNESI P FORR KOHA T BE BNI NDODHET NGA 3 K THT 3 MORNYRSN Brenda një restoranti nënujor në </text>
<text sub="clublinks" start="348.334" dur="2.998"> SHKRUAN P AR 3 KISTU MORNING Brenda një restoranti nënujor në 700 Bllokun e Akmës dhe </text>
<text sub="clublinks" start="351.334" dur="0.998"> MBI RESTAURANTIN NUBNT N 700 Bllokun e Akmës dhe FALAS N TO NJ ADJO </text>
<text sub="clublinks" start="352.334" dur="0.565"> 700 Bllokim i Akmës dhe L SPND TOS S AN SHOQRIS AD TJ PJRDORIMIT T PRBASHKS SI KATRINA </text>
<text sub="clublinks" start="352.901" dur="0.598"> SPREADI N AN NJ ST Dyqan PJRDORIMI PVR PVRBASHKS SI REPORTE KATRINA WEBBER, NJE ELEKTRIK </text>
<text sub="clublinks" start="353.501" dur="2.231"> DYQANI I KONVENCS SI KAPRINA WEBBER RAPORTET, NJ AP PROBLEM ELEKTRIK PPR SHTYPET </text>
<text sub="clublinks" start="355.734" dur="2.998"> RAPORTET E WEBBER, NJ AP PROBLEM TB PROBLEMIT ELEKTRIK P TOR T ARDHUR. </text>
<text sub="clublinks" start="359.066" dur="5.566"> >> DHE NJ HO ORE ME T ALL GJITHA DYT WT JAN L TOCK LLOGARUAR DERI NJT PUN NGA ZJARRI PUNNDIR NDRMARRJEN </text>
<text sub="clublinks" start="364.634" dur="0.565"> JANI LLOGARUAR DERI NJ A PUN TE ZJARRIT PREJ ZYRS NDIDERKOMBTAR DYQAN. WSHT E DYT PARA PARA </text>
<text sub="clublinks" start="365.201" dur="0.464"> PUNA E BEGS ND INRKOMBTAR DYQANI NUB TUB GJITHA. WSHT E DHN PARA PARA PASQYRJEN E FIKUT TAKE USHQIMIT </text>
<text sub="clublinks" start="365.667" dur="0.498"> DYQANI. WSHT LON GJITHA PARA PARA PIKVE TOOD USHQIMIT TAKE USHQIMIT T HA KUFIZUARA ZJARRI N R SHUM. </text>
<text sub="clublinks" start="366.167" dur="1.965"> FITIMI I SPOTIT TOOD USHQIMIT T HA KUFIZUARA ZJARRORT N R SHUM. ... </text>
<text sub="clublinks" start="368.333" dur="6.032"> FAKTOHET TO DUHET QAT KAN PO V PORTET P OR NDRTIMIN. 700 Bllokimi i RRUGS S AC ACME Jugore. </text>
<text sub="clublinks" start="374.367" dur="2.698"> OUT E NDERTESAVE. 700 Bllokimi i RRUGS S AC ACME Jugore. >> KRISHTET DUHET T FOR FUNDIN HYREN HYRJE </text>
<text sub="clublinks" start="377.067" dur="1.832"> Blloku i RRUGS S AC ACME Jugore. >> KRISHTET DUHET T FOR FUQIN HYRJE MUND T NDRMARRJE T KNJNI </text>
<text sub="clublinks" start="378.901" dur="0.531"> >> KRUJT HT DUHET TCE FORC HYRJE MUND T NDRMARRJE TN SHPENI ZJARRININ. HAPHENI </text>
<text sub="clublinks" start="379.434" dur="2.098"> Brenda thuani zjarrin poshtë. Ne HAPI DYQANIN DHOMA PVRMIRVSISHT SI DUAJ </text>
<text sub="clublinks" start="381.534" dur="0.565"> Zjarri poshtë. NE HAPJEN DYQANIN E KONVENENCVS SI DO T TO DUHET T M BNI SIGURISHT NUK NOTSHT ZJARRI DHE </text>
<text sub="clublinks" start="382.101" dur="0.598"> KUJDESI DYQANI SI DUAJ T J DUHET T BNI SIGURISHT NUK NOTSHT ZJARRI DHE KA KA DUHET T C P CRNDROJN TH NGA </text>
<text sub="clublinks" start="382.701" dur="2.031"> T M BNI SIGURISHT NUK NOTSHT ZJARRI DHE KA KA DUHET T C NDIKOJNRO NGA HYRS SUR SIGURISAL METALE T TO BNI N </text>
<text sub="clublinks" start="384.734" dur="0.731"> KJO KA DUHET T C PRNDEROJNRO NGA HYRS SIGURIA METALE T TO BNI N TH KT NDRMJET </text>
<text sub="clublinks" start="385.467" dur="0.332"> Një Portë e SIGURISAL METALE T TO BNI N TH KT S SHTETN E ND BRTIMIT. </text>
<text sub="clublinks" start="385.801" dur="1.964"> KJO PJESA E NDERTESAVE. >> ZGJEDHJET E GJITHA ato </text>
<text sub="clublinks" start="387.767" dur="0.465"> NDËRTESA. >> ZGJEDHJET E GJITHA KA NDODHEN flakët </text>
<text sub="clublinks" start="388.234" dur="0.131"> >> FIREFIGHTERS GJENI ata që kanë rrahur flakët për të ... </text>
<text sub="clublinks" start="388.367" dur="2.032"> DUHET TAT DHNI flakët për të ... >> DYQANI QE PUNO T MBIJET </text>
<text sub="clublinks" start="390.401" dur="2.998"> ... >> DYQANI THEN PUNE T K MBIJEN NGA FJAL. SMOKE </text>
<text sub="clublinks" start="393.401" dur="1.031"> >> DYQANI DYT PUN T TO MBIJEN NGA FJAL. DUHET DUHET T DREJT </text>
<text sub="clublinks" start="394.434" dur="1.898"> THEMRE NGA SHPREZIMI. TA KA DUHET TAS DREJT TO T SHPIRTOJM, duke shkaktuar dëmtime </text>
<text sub="clublinks" start="396.334" dur="1.031"> DUHET TLE DHNI T TO SHPIRTOJM TH, P CARDORIMI DAMMTIMI N ON LIDHJE T SIDAVE ZJARRI </text>
<text sub="clublinks" start="397.367" dur="2.498"> SHPRNDARJEN, duke shkaktuar dëmtime në zjarrfikësit e poshtër të zjarreve, AJO T THE GJITHA LIFTINGUESHME KTU K THETU </text>
<text sub="clublinks" start="399.867" dur="0.565"> N B LIDHJE T B SIDAVE TI ZJARRUARA TID GJITHA LIFTINGUESIT E RRETH K HERTU KA DUHET DIKA NDIHME NGA SAN </text>
<text sub="clublinks" start="400.434" dur="2.298"> T ALL GJITHA LIFTINGIMET E RREZIKUAR KETU KA NDIKUAR DHNI NDIHME NGA POLITIKA SAN ANTONIO. GJITHA ato ishin </text>
<text sub="clublinks" start="402.734" dur="0.631"> A KA NDIKUAR NGA POLITIKA SAN ANTONIO. GJITHA JAN T ON CILOT T CIL NOTT njoftuan zjarrin </text>
<text sub="clublinks" start="403.367" dur="0.598"> POLITIKA ANTONIO. Ata kanë qenë të vetëm ata që kanë njoftuar të parë zjarri pas përgjigjes së një thirrje për një </text>
<text sub="clublinks" start="403.967" dur="0.465"> NJEST Q PARAQITIN PARA ZJARRIN P AFRGJIGJEN E NJ A THIRRJE P ABR NJ. ALARM TUR KUFIZUAR BURGLAR. </text>
<text sub="clublinks" start="404.434" dur="2.231"> PAS PSRGJIGJE T A THESALLS P ABR NJAR ALARM T R KUFIZUAR BURGLAR. ... </text>
<text sub="clublinks" start="406.667" dur="2.832"> KLIKUAR ALARM BURGLAR. ... >> PAS TALKIMIT T </text>
<text sub="clublinks" start="409.501" dur="0.498"> ... >> PAS MUND T LIDHJE TW Pronarit. JU He </text>
<text sub="clublinks" start="410.001" dur="2.531"> >> PAS MUNDSIMIT T TO Pronarit. DUHET TA AKTUAJ DUA AKTUAJ T NOT njoftuar si të mirë </text>
<text sub="clublinks" start="412.534" dur="2.398"> Pronari i pronës. DUHET TA AKTUAJ DUA AKTUAJ T AS BNI SHT MIR W SE KA ISHTE </text>
<text sub="clublinks" start="414.934" dur="0.598"> AKTUALE SHUME NJOFTUAR SI MIR SE KA ESHTE NJ AN ALARM M M SHUM SE MIK T GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="415.534" dur="2.431"> QE KA JANE ALARM M M SHUM SE MUND T SHENI ALARM SHPRNI SHUM BURGLAR </text>
<text sub="clublinks" start="417.967" dur="1.432"> NJ AL ALARM MORE SHUM SE MUND T ALARM SHPEN GOTIN BURGLAR T TR TRIGJERUAR NGA </text>
<text sub="clublinks" start="419.401" dur="0.264"> ALARM SHPEN GOTIN BURGLAR T TR TRIGJERUAR NGA Zjarri. </text>
<text sub="clublinks" start="419.667" dur="0.598"> TRIGJERUAR NGA Zjarri. >> Zjarrfikësit që shpenzuan RRETH 2 </text>
<text sub="clublinks" start="420.267" dur="2.198"> ZJARRI. >> Zjarrfikësit kanë kaluar rreth 2 orë duke bërë siguri që e bëri flakërimin </text>
<text sub="clublinks" start="424.266" dur="3.499"> UPR. Shtë një problem elektrik me brendësinë e makinës sode </text>
<text sub="clublinks" start="427.767" dur="0.632"> PROBLEMI ME MAKIN S SODA NDWRMARRJE NDIDERMARRJE E FUQUAR. DONEMIMI DETAR </text>
<text sub="clublinks" start="428.401" dur="2.564"> NDWRMARRJE NDWRMARRJET E FILLUAR DONEMBIMET E DETYRUAR ENSHT EN DUHET T K MBIJEN SHENJAT E SHTETIT T OF </text>
<text sub="clublinks" start="430.967" dur="0.698"> NUBNT KRKUAR. DONEMBIMET E DETYRUAR ENSHT EN DUHET T K MBIJEN SHENJAT E SHTETIT T OF NDURTIMIT NGA HAPJA </text>
<text sub="clublinks" start="431.667" dur="0.365"> ENshtë shumë e dashur për të mbajtur anët e tjera të ndërtimit nga hapja e deri ... </text>
<text sub="clublinks" start="432.034" dur="2.998"> NDERTIMI NGA HAPJA E DYT ... ... E DREJTA TANI. WEBBER TRAJNON </text>
<text sub="clublinks" start="435.034" dur="0.998"> ... E DREJTA TANI. TRAIN WEBBER KSAT 12 LAJME. </text>
<text sub="clublinks" start="436.034" dur="0.665"> E DREJTA TANI. TRAIN WEBBER KSAT 12 LAJME. >> Një ZYRA E POLICISICE SAN ANTONIO </text>
<text sub="clublinks" start="436.701" dur="2.564"> KSAT 12 LAJME. >> Një ZYRA E POLICISICE SAN ANTONIO KONSTATONI T H DREJT T ON VETM VETM </text>
<text sub="clublinks" start="439.267" dur="2.532"> >> Një ZYRA E POLICIS SAN SAN ANTONIO FUNDONI T H DREJTUAR N ON anën e gabuar të ligjit. </text>
<text sub="clublinks" start="441.801" dur="0.498"> GJYKONI TI GJITHA T ON NDRMARRJE NIDE anën e gabuar të ligjit. KUNDR KTU ZYRTARI KOHA </text>
<text sub="clublinks" start="442.301" dur="2.098"> E LIGJIT. KUNDR KISTU ZYRTARI KOHA JONATHAN MONTALVO ACSHTC ARSYET E </text>
<text sub="clublinks" start="444.401" dur="2.831"> PAR KT ZYRTAR TONA JONATHAN MONTALVO ACSHTC SHTYTET P OFR SHKOLLIMIN E KUSHTET E TIJ </text>
<text sub="clublinks" start="447.234" dur="0.998"> JONATHAN MONTALVO ACSHT SHKAKTUAR P VIR SHKOLLIMIN E KUSHTET E BONDIT TIS TIJ T F NDODHUR </text>
<text sub="clublinks" start="448.234" dur="1.931"> SHKOLLIMI I KUSHTEVE TON BONDIT TIS FOND FS T F ZGJEDHJES T CH KUJDESS S SHUMS S D SHUMSIS. POLICIA TELL SHTOJN US SHBA </text>
<text sub="clublinks" start="450.167" dur="0.565"> FOND T ZGJEDHNI NJ CH KUVA T VI SHENJTS SOM SHUMESTSIS. POLITIKA TELL SHTPON MELNYTI KA QENI ARSUAR </text>
<text sub="clublinks" start="450.734" dur="2.565"> DHURA E DHUNS. POLITIKA SHTOJ N US SHUM M MANDELI ADSHT ARRESTUAR RRETH N IN NVENTOR P FORR ASSAULTING </text>
<text sub="clublinks" start="453.301" dur="0.298"> MONTELI ADSHT I ARRESTUAR RRETH N IN N NONTOR P FORR ASSAULTING TIJ </text>
<text sub="clublinks" start="453.601" dur="0.598"> BACK N NVENTOR P FORR ASAZULTIMIN E TIJ T 25 GJITHA 25 VJETR VJETORE. AI ISHTE </text>
<text sub="clublinks" start="454.201" dur="2.464"> FJALA E TYRE 25 VJETR VJETORE. TI LEJOHET N ON BOND, por u dha </text>
<text sub="clublinks" start="457.6" dur="5.165"> KUSHTI I PROBES, NDODHINI ANDO KONTAKT ND HR TIJ DHE GRUAJ. Ai ishte gjithashtu </text>
<text sub="clublinks" start="462.767" dur="1.032"> PRODHIMI I YDO KONTAKT ND HR TIJ DHE GRUA. Ai ISHTE NDODHET </text>
<text sub="clublinks" start="463.801" dur="1.398"> TI DHE GRUA. TI NDODH EDHE T ON DREJT ADMINISTRATIVE. Nata e fundit </text>
<text sub="clublinks" start="465.201" dur="0.531"> PUT N D DETYRIN ADMINISTRATIV. Zyrtarët e natës së fundit që u përgjigjen </text>
<text sub="clublinks" start="465.734" dur="3.198"> DETYRIMI ADMINISTRATIV. Zyrtarët e natës së fundit u përgjigjën në bllokun 13,000 të I 10 UTSA afër </text>
<text sub="clublinks" start="468.934" dur="0.765"> ZYRTAR REST T RES P RESRGJIGJE T 13 BALLAVE 13,000 USHTARI T 10 10 VJETR PARR UTSA </text>
<text sub="clublinks" start="469.701" dur="2.498"> 13,000 Bllokardi i 10 UTSA-së afër, për një përplasje. DHE GJUHEN </text>
<text sub="clublinks" start="472.201" dur="0.998"> BULEVARDI P FORR NJ A Crash. DHE GJITHA MONTALVO NDRMARR makinën ME </text>
<text sub="clublinks" start="473.201" dur="0.598"> NJ CR SHUM DHE GJITHA MONTALVO NDRMARR makinën me atë femër. VHERTET E SHTETE </text>
<text sub="clublinks" start="473.801" dur="2.531"> MONTALVO NDRMARR makinën me atë femër. E VRTETSISHT E PRDORUR SI ISHTE KIRRKESA E TIJ </text>
<text sub="clublinks" start="476.334" dur="2.098"> QAT GRUA. E VETR E PRGJITSHME SI ISHTE FJALA E TIJ E KATT T TO GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="478.434" dur="0.531"> ISHTE VAJZA E TYRE E KATT T THE GJITHA TIV GJITHA MONTALVO ASSHT KUFIZUAR ME </text>
<text sub="clublinks" start="478.967" dur="2.598"> T TO GJITHA MONTALVO TIV GJITHA CHSHT GJUHET ME SHP VIRNDARJEN E KUSHTET E BONDIT </text>
<text sub="clublinks" start="481.567" dur="1.932"> MONTALVO CHSHT KUFIZUAR ME SHKELJE T CON KUSHTEVE T OF BONDIT DHE SAPD-it thotë se STATUSI I tij </text>
<text sub="clublinks" start="483.501" dur="3.198"> SHKOLLIMI I KUSHTET E BONDIT DHE SAPD SJELLJET STATUSI I TIJ ME DEPARTAMENTIN ISHIN NDRYSHUAR </text>
<text sub="clublinks" start="486.701" dur="1.831"> DHE SAPD thotë se statusi i tij me departamentin u ndryshua në kohën e duhur </text>
<text sub="clublinks" start="488.534" dur="0.465"> DEPARTAMENTI NDRYSHOHET NA LANDN ADMINISTRATIVE TEMPORARE. </text>
<text sub="clublinks" start="489.001" dur="0.564"> DREJTAT ADMINISTRATIVE TEMPORARE. >> DAVID SEARS: DHE 2 njerëz </text>
<text sub="clublinks" start="489.567" dur="1.798"> LEHTA ADMINISTRATIVE. >> DAVID SEARS: DHE 2 njerëz kanë qenë të arrestuar në </text>
<text sub="clublinks" start="491.367" dur="0.532"> >> DAVID SEARS: DHE 2 njerëz janë arrestuar në lidhje me një përmbledhje të </text>
<text sub="clublinks" start="491.901" dur="0.564"> JAN AR ARRESTUAR N CON LIDHJEN E NJ ST VITI T DE VDEKJEVE K HERTU N IN VEND BEXAR </text>
<text sub="clublinks" start="492.467" dur="0.598"> LIDHJA N A NJRING SHTOJE T OF VDEKJEVE KETU NUNT VJET BEN BEXAR T TOT GJITHA TO VETE T DOLLARVE </text>
<text sub="clublinks" start="493.067" dur="2.032"> VDEKJET KETU N CO SHTET BEXAR TAR VEPRUARA MO TJERA T OF DOLLARAVE N AC KRAHASIM </text>
<text sub="clublinks" start="495.101" dur="0.498"> TOTALI I MUZAVE T TH DYTOLVE T D DOLLARAVE NC FJAL T AF AFIDAVIT TR ARRIT, </text>
<text sub="clublinks" start="495.601" dur="0.631"> SIPAS ANFIDAVITIT T AR ARRIT, 25 VJET DESERET E VJET </text>
<text sub="clublinks" start="496.234" dur="2.598"> AFFIDAVIT, 25 VJET DESERET I VJET Q G DUHET T BE BN BURIMI I PRSHKRUAR </text>
<text sub="clublinks" start="498.834" dur="1.931"> 25 VJET DESERET I VJETR Q G DUHET T BE BN SO BURIMET E PRZGJEDHURA ITSHT AC FALUAR NGA STEALING </text>
<text sub="clublinks" start="500.767" dur="0.598"> BURIMI I PRDORUR N WNI KA GJUHET T NDRTOJM PRODUKTET NGA SHUM T GJITHA T TO </text>
<text sub="clublinks" start="501.367" dur="2.132"> E PRODUKTET NDERTIMIT NGA SHUM T GJITHA T M MUND T BJN TOR NDRMARRJEVE DHE P NARMBARJEN E VJETR </text>
<text sub="clublinks" start="503.501" dur="0.598"> PRODUKTET NGA TUL GJITHA T TO GJITHA T M MUND T BJN STORIES DHE PJESN E VJETR PVR SHUM MUAJ. </text>
<text sub="clublinks" start="504.101" dur="2.431"> BAKENI STORIES DHE P NAR VJETN E NAVJS SVER MUAJVE T SE MUAJVE. POLICIA thotë se SHUM SA DUHET </text>
<text sub="clublinks" start="506.534" dur="1.298"> PVERRMBARJEN E MUAJVE TVER VEANTA. POLITIKA SI SHUME SI DUHET TA </text>
<text sub="clublinks" start="507.834" dur="1.431"> POLITIKA SAY SHENIM DHE ISHTE ME 32 VJETOR Hektori i Vjetër P OR T </text>
<text sub="clublinks" start="509.267" dur="0.632"> ME 32 VJETOR Hektor të Vjetër PER PARALISY N IN 10 SHKURT </text>
<text sub="clublinks" start="509.901" dur="2.464"> 32 Hektori i Vjetër 32 VJET N PAR PARALIZSN N 10 10 SHKURT WHR Kur ato janë STOLE TLE GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="512.367" dur="0.998"> PARALIZA N IN 10 SHKURT WHR Kur ato vetëm disa herë shiten me shumicë $ 1000 PR </text>
<text sub="clublinks" start="513.367" dur="0.598"> K BTU DUHET TO STOLE TLE SHUM NGA 1000 dollarë për veshjen. POLITIKA THES TI </text>
<text sub="clublinks" start="513.967" dur="2.932"> GJITHA 1000 dollarë për veshjen. POLITIKA T S SHENJT STOLE NGA VJET TJERA TVER VEANTA </text>
<text sub="clublinks" start="516.901" dur="2.131"> VESHJE. POLITIKA T S SHENJT STOLE NGA SHTETET TJERA T DYT T VJETURA DHE LIDHJE </text>
<text sub="clublinks" start="519.034" dur="0.898"> STOLE NGA SHTETET TJERA TVER VJETRA T VJETRA NAVY DHE KOMUNITETI 1000 dollarë. VLERA E SE VESHJE </text>
<text sub="clublinks" start="519.934" dur="1.931"> Dyqane NAVY DHE KOMUNITETI 1000 $. VLERA E SE VESHJE DUKE SHENJE ISHTE FAKTUAR 6 KARA </text>
<text sub="clublinks" start="521.867" dur="0.698"> $ 1000. VLERA E KA VESHJE DUKE SHENJE ISHTE FAKSOHEN 6 GARA T OF GJITHA ND 2500 dollarë DHE </text>
<text sub="clublinks" start="522.567" dur="3.232"> SI tha se ka qenë duke u ngarkuar 6 tarifa të tyre nën 2500 dollarë dhe paralelet po funksionojnë një tarifë të </text>
<text sub="clublinks" start="525.801" dur="0.498"> E PARA ND 2500 dollarë DHE PAROLET ISSHT FAKONI një tarifë të engjëjve në </text>
<text sub="clublinks" start="526.301" dur="0.364"> PAROLET ISSHT FAKTOHEN NJAR SHUMGE ENGJIKE N IN KRIMIN E ORGANIZUAR. </text>
<text sub="clublinks" start="526.667" dur="2.665"> Angazhimi në krimin e organizuar. >> E KA KUPTUAR N C KRIJIM </text>
<text sub="clublinks" start="529.334" dur="2.298"> KRIMI I ORGANIZUAR. >> E KA KUZHUAR N OF KRIJIMIN E ONLINE </text>
<text sub="clublinks" start="531.634" dur="1.031"> >> E KA KUSHTUAR N C KRIJIMIN E NJ P POSLI ONLINE QAT NDODH N A NUMSE </text>
<text sub="clublinks" start="532.667" dur="1.998"> NJ P POSLI ONLINE QAT NDODHET NUM AR TANI AKTIVITET E EDUKUES </text>
<text sub="clublinks" start="534.667" dur="2.865"> POSHT Q NDIKOJNSE NUM AR TANI AKTIVITETET E TRUSTEE EDGEWOOD ISD që do të vendosen </text>
<text sub="clublinks" start="537.534" dur="0.598"> TANI AKTIVITETET E TRUSTEE EDGEWOOD ISD QING JAN SET T DREJTOHEN N AT NJ A TAKIM SPECIAL </text>
<text sub="clublinks" start="538.134" dur="1.631"> TRUSTEE ISD që po vendoset do të diskutohet në një takim të veçantë ditën e sotme. Besimi DINA SERRANO KUSH </text>
<text sub="clublinks" start="539.767" dur="2.398"> Diskutuar në një takim të veçantë DITA. TRUSTEE DINA SERRANO KUSH ISHTE EDHE VITI I Bordit </text>
<text sub="clublinks" start="542.167" dur="2.432"> SOT. Besimi DINA SERRANO KUSH ISHTE EDHE PRESIDENTI I VITIT T BORDIT ACSHT AC I KUPTUAR T P POSHTIMIT </text>
<text sub="clublinks" start="544.601" dur="0.898"> ISHTE EDHE PRESIDENTI I VETS S BO BORDIT ISSHT AC SHKAKTUAR P PR T KUJDES Piktura e një burri me të </text>
<text sub="clublinks" start="545.501" dur="2.998"> PRESIDENTI ACSHT I KUPTUAR T P POZITONI PIKTUREN E NJERIUT ME KRYETARIN E TIJ N IN NUM IN DHE 2 F CHMIJ </text>
<text sub="clublinks" start="548.501" dur="0.231"> NJ P PIKTUR E një burri me kokën e tij në një numër dhe 2 pëlhurë fëmijësh </text>
<text sub="clublinks" start="548.734" dur="2.598"> KRYETARI N A NJ N NUM ANDR DHE 2 F CHMIJ P T P POLLIKOJN R ROPEN. SODANO LATER </text>
<text sub="clublinks" start="551.334" dur="1.631"> NDERTIMI I ROPEVE. SODANO LATER APOLOGIZOH TAY SHUM N P PJES SHTETI </text>
<text sub="clublinks" start="552.967" dur="3.098"> ROPE. SODANO LATER APOLOGIZOH T S SHUM N P PJES T QU CIL IS T UN KUJDES SI T H MUND T MIRT </text>
<text sub="clublinks" start="556.067" dur="1.932"> POLITIKUAR NDERGJENI N P PJES QU T PJES UNS SI Kuptoj se si veprimet e mia të shpejta kanë qenë në fund të SORry </text>
<text sub="clublinks" start="558.001" dur="0.631"> UNDERSTAND SI AKTIONET E MUNDSISHME TYRE KU JAN S SORRI FUQI P ENDRFUNDIMTARI, Takimi është vendosur për 1 </text>
<text sub="clublinks" start="558.634" dur="0.531"> VEPRIMET JAN SI JEMI SORRI P ENDRFUNDIMTARI, Takimi është vendosur për 1 OCLOCK KISTO AFT. A </text>
<text sub="clublinks" start="559.167" dur="2.765"> QUOTE, TAKIMI SETSHTL VENDOSI P 1R 1 O'CLOCK KISTU AFT. NJ SO BURIM T TO SHUM RASTI I BURIMIT </text>
<text sub="clublinks" start="561.934" dur="2.131"> O'CLOCK K AFTO AFTERN. NJ SO BURIM T DUHET T R RREZIKUT T SO BURIMIT TLD DUHET MBROJTSIT E KSAT </text>
<text sub="clublinks" start="564.067" dur="0.598"> BURIMI DUHET TAT RREGULLIT T SO BURIMIT TLD DUHET MBROJTSIT T KATATS Q FUQEN SERRANO </text>
<text sub="clublinks" start="564.667" dur="3.098"> TLD DUHET MBROJTSIT KS E KSAT Q TH SERRANO DUHET T R REMOHET SI PRESIDENTI I VETS S BO BARDHIT SI QENI </text>
<text sub="clublinks" start="567.767" dur="2.165"> Q SER SERRANO DUHET T R REMOHET SI PRESIDENTI I VETS S BO BARDHIT SI QEN FACIONA T TJERA </text>
<text sub="clublinks" start="569.934" dur="0.465"> SI PRESIDENTI I VETS S BO BARDHIT SI Q W FUND T VEPRONA TTHER TJERA DISCIPLINARE. </text>
<text sub="clublinks" start="570.401" dur="0.564"> SI FAKTOHN VEPRIME TTHER TJERA DISCIPLINARE. >> VESHJET E PAVARUR: VOTIMI I PARA </text>
<text sub="clublinks" start="570.967" dur="1.098"> VEPRIMET DISCIPLINARE. >> DAVID SEARS: VOTIMI I HAPSISH STARTM Fillon ditën e sotme për Kryeministri </text>
<text sub="clublinks" start="572.067" dur="2.832"> >> DAVID SEARS: VOTIMI I HAPSISH STARTM Fillon ditën e sotme P RR RUNOFF PARIMIN TE N IN TEXAS QE JAN 6 6 GOP </text>
<text sub="clublinks" start="574.901" dur="1.098"> FILLONI DITA P RR RUNOFF PRIMAR N TEXAS JAN 6 6 RACI GUN RUNOFF DHE 12 P ONR </text>
<text sub="clublinks" start="576.001" dur="0.531"> RUNOFF NE TEXAS KA 6 SHKENJE RAPA GOP ROOOFF DHE 12 N ON anën e DEMOCRAT-it. RUNOFF </text>
<text sub="clublinks" start="576.534" dur="1.898"> RACET E RUNOFF DHE 12 N ON anën e DEMOCRAT-it. ZGJEDHJA E RUNOFF WSHT ORGINALLYE </text>
<text sub="clublinks" start="578.434" dur="0.598"> DEMOCRAT Side. ZGJEDHJA E RUNOFF WSHT SUPPOHET ORIGJINALisht PR T ZGJEDHUR M M MUND </text>
<text sub="clublinks" start="579.034" dur="0.498"> ZGJEDHJET SSHT S SHUMZUAR ORIGJINALI PR T ZGJEDHUR N MUND T B MUND T SHPIRTUAR N THE </text>
<text sub="clublinks" start="579.534" dur="2.098"> SUPPOZUAR P TOR T ZGJEDHUR N M MUND T B MUND T NDOSHTUAR PANDEMIKA T COR CORONAVIRUS ITSHT TANI </text>
<text sub="clublinks" start="581.634" dur="2.231"> POR DUHET T TO NDODHET PANDEMIKA E CORONAVIRUS ITSHT TANI E P SCHRSHKRUAR P FORR </text>
<text sub="clublinks" start="583.867" dur="1.632"> PANDEMIKA CORONAVIRUS IT ISSHT TANI E PEDRSHKRUAR P FORR Votuesit e 14 Qershorit WHO CAST </text>
<text sub="clublinks" start="585.501" dur="0.564"> SHKOLLUAR P FORR Votuesit e 14 Qershorit WHO BALLOTS KASTN N PR PRIMARIN E MARS </text>
<text sub="clublinks" start="586.067" dur="2.532"> Zgjedhësit e 14 Qershorit KUSH BALLOTOT TAST KAST INS NIM PRIMAR MAR T MAR MARS DO T BE B BENI VETM PR VOTE N IN </text>
<text sub="clublinks" start="588.601" dur="1.731"> BALLOTET N PR PRIMARIN E MARS do të jenë të aftë vetëm për të votuar në të njëjtat parti PORUNA </text>
<text sub="clublinks" start="590.334" dur="0.531"> DO T BE BNI VETM P TOR VOTIMIN N IN T S PJESM PJES RUNOFF POR NJERZIT QO NUK MUND T CAST A </text>
<text sub="clublinks" start="590.867" dur="1.698"> NJUN PJES RUNOFF PUNE POPULLS QO NUK MUND T BNI BALLOT N MAR MARS JAN FREE FALAS </text>
<text sub="clublinks" start="592.567" dur="2.798"> NJERZIT Q WH NUK MUND T SHUM NJ A BALLOT N MAR MARS JAN FREE FALAS T V Votohen N R RUNOFF TART PARTY </text>
<text sub="clublinks" start="595.367" dur="0.732"> BALLOT N A MARS JAN FREE FALAS T TO Votohen N R RUNOFF T E GJITHA PARTY, RREGULLORE TAR VOTIMIT TAR PARA PR GJYQRON </text>
<text sub="clublinks" start="596.101" dur="0.598"> VOTE N R RUNOFF TUN RREGULLUESHME T PJESS S E RREGULLUESHME T V VOTUARA T PARA PR 10 GJYQ JS. Ne do të kemi një vështrim në </text>
<text sub="clublinks" start="596.701" dur="2.664"> RREGULLORE T E VOTIMIT TAR SHUM N TH 10 QERSHOR. Ne do të kemi një vështrim në ballot dhe një listë të votimit </text>
<text sub="clublinks" start="599.367" dur="3.065"> 10-të. Ne do të kemi një kërkim në ballot dhe një listë të vendeve të votimit në KSAT DOT COM. </text>
<text sub="clublinks" start="602.434" dur="1.331"> BALLOT DHE NJE LISTA E SITEVE POLLIKUESE N ON KSAT DOT COM. DUHET T COM VINI KIST H ORALN HALF </text>
<text sub="clublinks" start="603.767" dur="1.032"> SITE N KS KSAT DOT COM. DUHET T COM VAJN H K HT H SHKOLLURN LOKALE TAL ORALS SHKOLLORE JAN SH Q SHNDOHEN </text>
<text sub="clublinks" start="604.801" dur="0.598"> DUHET T COM BNI KIST H SHKOLLURT LOKALE TAL KALNDALS SHKOLLORE JAN SH TUT NDERTOJN D PROGRAMET E PUNS SUM VETIT T SUMMERIT </text>
<text sub="clublinks" start="605.401" dur="2.398"> SHKOLL LT LOKALE JAN SH T SH SHKAKTOJME PROGRAMET E PUNS SUMMERIT TOR PUNS P FORR TANI NDRMARRJE N TH KATT </text>
<text sub="clublinks" start="607.801" dur="1.331"> PROGRAMET E TYRE T W PUNS PR VEPRIM P NR TANI T U NDRMARRJES N ON KATND </text>
<text sub="clublinks" start="609.134" dur="0.998"> PR TANI NJ AN UPDAT ON PR KT NGJARJE N SP SPORTE. </text>
<text sub="clublinks" start="610.134" dur="0.565"> NING SPORTET. >> NJ UN UNIVERSITET N IN FUSHA TONA </text>
<text sub="clublinks" start="610.701" dur="1.564"> N SP SPORTTS. >> NJ UN UNIVERSITET N IN Fushën tonë që po punon për të ndihmuar të vogël </text>
<text sub="clublinks" start="612.267" dur="0.565"> >> NJ UN UNIVERSITET N IN FUSHA TONA që po punon për të ndihmuar bizneset e vogla në mes të kaviljes-19 </text>
<text sub="clublinks" start="612.834" dur="138.065"> Puna për të ndihmuar bizneset e vogla në mes të PANDEMIKEVE COVID-19 Ne do të tregojmë </text>
<text sub="clublinks" start="750.901" dur="1.798"> BIZNESET NDRMARRJEN PANDEMIKEVE COVID-19 JEMI Q G SHTOJN TO T SH SHUM BIZNESET E VLERA RRETH </text>
<text sub="clublinks" start="752.701" dur="0.564"> PANDEMIKE JEMI Q G DO T SH SHUM BIZNESA T SM VEJTA T THE BOTS DHE RRETH VENDIT </text>
<text sub="clublinks" start="753.267" dur="2.765"> BIZNESET E VDEKJE NGA BOTA DHE NGA VENDI DHE TEXAS TING BINGN </text>
<text sub="clublinks" start="756.034" dur="2.031"> Bota DHE RRETH SHTETIT DHE TEXASA Q A JAN DEVESTUAR N BY KT PANDEMIK </text>
<text sub="clublinks" start="758.067" dur="1.498"> DHE TEXASET N A VAZHDIM T DEVESTUARA NGA KISTU PANDEMIK P HRMBLEDHJE NJNE UNIVERSITETI LOKAL ISSHT </text>
<text sub="clublinks" start="759.567" dur="1.298"> DEVESTUARA P THR KOWTOW PANDEMIK P HRGJIGJE NJNE UNIVERSITETI LOKAL ISSHT HAPI DHE NDIHME </text>
<text sub="clublinks" start="760.867" dur="1.632"> SI KA NJ UN UNIVERSITETI LOKAL ISSHT ST STEPPING DHE NDIHME NGA UTSA N LA LNDIMIN E TYRE-19 </text>
<text sub="clublinks" start="762.501" dur="1.898"> HAPJA DHE NDIHME NGA UTSA NDIKIMI NGA LIDHJA E TYRE KUVIDI-19 AKSELERATORI I SHKENCIMIT TUS BIZNESIT </text>
<text sub="clublinks" start="764.401" dur="1.531"> UTSA NDIKIMI AKSELERATORIN E REKOVERISUS TIR BASHKSIS CO SV KUVIDIT TV KUVIDIT-19 P TOR T H NDIHMUAR BIZNESET LOKALE </text>
<text sub="clublinks" start="765.934" dur="1.298"> AKSELERATOR TEC REKOVERAVE T B BIZNESIT T TO NDIHMOJNCES HYRJEN E BIZNESIT LOKAL. FONDET E EMERGJENC ASS SI MAX </text>
<text sub="clublinks" start="767.234" dur="3.231"> T H NDIHMOHET QASJET E BIZNESIT LOKAL. FOND EMT E EMERGJENC ASS SI MASEY MAX SHQIPTAR US, TY BRENI </text>
<text sub="clublinks" start="770.467" dur="3.165"> ACCESS. FOND EMT E EMERGJENC ASS SI MASEY MAX SHQIPON, NUK KANAK B AN Diferencë të madhe. </text>
<text sub="clublinks" start="774.1" dur="4.999"> >> F KMIJ SART SARAH DUA T THE DUHET T W BALNI K THT PL Vend është ISSHT NJER PEZIT M B T MIR </text>
<text sub="clublinks" start="779.101" dur="1.064"> P WR T VAJZUAR NACE K PLTACE Vend, OPSHT NJEROPZIT M WE T MIR T DO BJME NGA GJYNASTIKA. </text>
<text sub="clublinks" start="780.167" dur="0.598"> NJERZIT M B T MIR T DO BJM IT NGA GJYNASTIKA. POR Qëllimi ynë është se ata janë të majtë </text>
<text sub="clublinks" start="780.767" dur="2.498"> Gjimnastikë. POR Qëllimi ynë është që ata largohen këtu vetëm njerëzit e mëdhenj </text>
<text sub="clublinks" start="783.267" dur="0.498"> POR Qëllimi ynë është që ata të lënë këtu, vetëm njerëzit e mëdhenj që ndjehen të besueshëm në WHO </text>
<text sub="clublinks" start="783.767" dur="0.265"> P HERR KTU T J DREJT CON FAMILJEN TE FITUAR POPULLIT E MADHE N KUSH JAN. </text>
<text sub="clublinks" start="784.034" dur="2.298"> NDESHME FUQI N WH KUSH JAN. >> DHE KA NDODHEN </text>
<text sub="clublinks" start="786.334" dur="0.531"> ATA JANË. >> DHE KA QENI NDERTOHEN ALETIKA AERIALE PER </text>
<text sub="clublinks" start="786.867" dur="1.565"> >> DHE KA QENI NDERTOHEN ALETIKA AERIALE PER 18 VJET. FILLIMI I 2020 ishte </text>
<text sub="clublinks" start="788.434" dur="1.931"> ALETIKA AERIALE PER 18 VJET. Fillimi i vitit 2020 ishte fenomenal për biznesin e saj </text>
<text sub="clublinks" start="790.367" dur="1.098"> 18 VJET. Fillimi i vitit 2020 ishte FENOMENAL P FORR BIZNESIN E TIJ ishte BOOMING. PAS PANDEMIKE TI </text>
<text sub="clublinks" start="791.467" dur="3.198"> FENOMENALE P FORR BIZNESIN E TIJ ishte BOOMING. PASTE PANDEMIKE N MAR 18 Mars çdo gjë ndryshoi </text>
<text sub="clublinks" start="794.667" dur="2.632"> Lulëzon. PASTE PANDEMIKE N MAR 18 Mars çdo gjë që ndryshohet mbyllet. </text>
<text sub="clublinks" start="797.301" dur="1.831"> 18 Marsi CHDO NDRYSHUAR T SH NDRYSHUAR. JEMI AKTOJN SH AKTUAJ DUHET T WE JAVA </text>
<text sub="clublinks" start="799.134" dur="1.098"> FIKE. JEMI AKTOJN AKTUAJ NJ A JAVA PORER TI MANDATUAR PAS MUND </text>
<text sub="clublinks" start="800.234" dur="1.898"> JEMI AKTOJN AKTUAJ NJ A JAVA PFR TI U MANDATUAR PAS F FRRTIMIT, NGJARJE NDERTIMI </text>
<text sub="clublinks" start="802.134" dur="0.965"> PARA QAS MENAXHOHET PAS F FRRKTIMIT, NGJARJE E DYT NGA BIZNESI I KUVITIT UTSA </text>
<text sub="clublinks" start="803.101" dur="1.231"> FRASTRIMI, HEATHERI I MUND T PROGRAMIT TC REZULTUARIT TEC REKOVERISV TV REZULTUARIT TUS BASHKSIS U UTSA </text>
<text sub="clublinks" start="804.334" dur="0.598"> P TOR PROVIMIN E FITUAR TTS REZULTESS S REZULTIMIT TUS BIZNESIT TTS UTSA DHE KATTO KU JU SHUM JAIME </text>
<text sub="clublinks" start="804.934" dur="2.398"> Programi i pranuar i pranimit dhe që kur u takua JAime MARTINEZ ne fillojmë së fundmi </text>
<text sub="clublinks" start="807.334" dur="0.631"> DHE KJO KU JAN SHUM JAIME MARTINEZ T NDRMARRJET MEC T MIR </text>
<text sub="clublinks" start="807.967" dur="0.298"> MARTINEZ NDIKONI përfundimisht në 15 prill. </text>
<text sub="clublinks" start="808.267" dur="2.698"> N ON 15 Prill. >> DHE SI REZULTATI I FINANCIMIT </text>
<text sub="clublinks" start="810.967" dur="2.432"> 15 prill. >> DHE SI REZULTATI I FONDHIMIT NGA AKTI KUJDES. </text>
<text sub="clublinks" start="813.401" dur="0.898"> >> DHE SI REZULTATI I FONDHIMIT NGA AKTI KUJDES. >> ANshtë një efekt për të mbajtur të vogël </text>
<text sub="clublinks" start="814.301" dur="1.931"> NGA AKTI I KUJDESIT. >> ANshtë një efikas për të mbajtur bizneset e vogla që i pëlqejnë ngrohësit në vend </text>
<text sub="clublinks" start="816.234" dur="1.331"> >> ANshtë një efikas për të mbajtur bizneset e vogla që i pëlqejnë HEATHERERST P AFR DHINGNI KIST KOHA TURBULLENTE TI </text>
<text sub="clublinks" start="817.567" dur="0.532"> BIZNESET LIKE HEATHERT NDR T KIMETU KOHA TURBULLENTE T IT KUJT DETAJUAR DHE </text>
<text sub="clublinks" start="818.101" dur="2.498"> KUJTOJE KTO KOHA TURBULENTE T IT KUJT A NJ A PROCESI I DETAJUAR DHE T COMP PLRFUNDUAR TET PRANUAR DHE NE </text>
<text sub="clublinks" start="820.601" dur="2.898"> ISHTE PROCESI I DETAJUAR DHE I KOMPLIKUAR DHE PICR T NDERUAR T TO NDIHMOJMM NGA A </text>
<text sub="clublinks" start="823.501" dur="0.531"> PROCESI I KOMPLIKUAR DHE N WEN T MUND T TO NDIHMOJMM NGA A T Z PALR T BNI </text>
<text sub="clublinks" start="824.034" dur="1.598"> Mundohuni t'i ndihmoni NGA A T Z PERFUNDIMI ME INSTITUCIONET E TYRE FINANCIARE DHE IT </text>
<text sub="clublinks" start="825.634" dur="1.098"> T Z Z ZEMI P DER T BNI ME INSTITUCIONET E TIJ FINANCIARE DHE NUK JANUST TUST DUHET TV NAVIGJON TANI </text>
<text sub="clublinks" start="826.734" dur="0.631"> INSTITUCIONET FINANCIARE DHE NUK JAN J T NA DUHET TV NDEROJN THE TANI T THE VARGN E VRTIZM BIZ N ON PROGRAMIN QENDROR </text>
<text sub="clublinks" start="827.367" dur="0.598"> NUK DUHET TV VVREJT TANI VAZHDIMI I VARME I BIZ N ON PROGRAMIN E QENDRIT T TO SHUM T SHENI </text>
<text sub="clublinks" start="827.967" dur="1.898"> BIZ DEVA E VETM N ON PROGRAMIN QENDROR T TO SHUM ME T S SHUM S NUK JEMI N IT T FOR DER </text>
<text sub="clublinks" start="829.867" dur="2.165"> ME TE SHENJEMI JEMI NE TI PER TE DYTJEN E HUMBJE QE DO TE JEMI KETU </text>
<text sub="clublinks" start="832.034" dur="0.298"> Kohë të gjatë ne do të jemi këtu këtu më mirë. </text>
<text sub="clublinks" start="832.334" dur="0.631"> KETU MIR PAS. >> E DUHET .SHTIC PANDEMIKA </text>
<text sub="clublinks" start="832.967" dur="0.532"> MIR PAS PAS. >> JU DINI PANDEMIKA HSHT H Shpresuar PVERR T H NDACKRMARRJEN </text>
<text sub="clublinks" start="833.501" dur="2.331"> >> JU DINI PANDEMIKA HSHT H Shpresuar PVERR MNYRJE N NOR NORMAL QAT MBUPSHTETSE KU JENI </text>
<text sub="clublinks" start="835.834" dur="0.498"> Shpresoj më shumë se sa para tij në normale që mbështesin kur ju jeni në biznes, kjo është </text>
<text sub="clublinks" start="836.334" dur="0.631"> NORMALE QAT MB SSHTETJE KU JENI N A BIZNES, KJO LSHT JET LSIA JUAJ KJO ISSHT H SI </text>
<text sub="clublinks" start="836.967" dur="2.432"> N A BIZNES, KJO ISSHT L JET LSIA JUAJ KJO ISHT T I PRDORI PUNPSIMET TUAJ KJO ISSHT SI </text>
<text sub="clublinks" start="839.401" dur="2.231"> JETSIA JUAJ KJO ISHT T I KU PUA PRPUNOJN EM PUNSIMET TUAJ KA ISHT SI P SRFUNDOJM </text>
<text sub="clublinks" start="841.634" dur="0.265"> Paguaji PUNPSINY MUA KJO ISSHT SI T S NDIHM FAMILJEN MUAJ. </text>
<text sub="clublinks" start="841.901" dur="1.498"> MB SSHTETI FAMILJA ime. >> HEATHERA ATETIKA AERIALE 7 </text>
<text sub="clublinks" start="843.401" dur="0.931"> FAMILJA IME. >> HEATHERA ATLETIKA AERIALE 7 PLERMBAJTJEN POTR BIZNESIN E TYRE </text>
<text sub="clublinks" start="844.334" dur="0.631"> >> HEATHERA ATHLETIKA AERIALE 7 AUTOMJETE T TO B PNI MODELIN E BIZNESIT TIR KUFIZUAR N CL KLASAT VIRTUALE </text>
<text sub="clublinks" start="844.967" dur="0.598"> P ABR T PIVOT MODELIN E TIJ T BIZNESIT T M MSUAR N CL KLASA VIRTUALE DHE VIDEO VENDOSA ONLINE POR TANI </text>
<text sub="clublinks" start="845.567" dur="2.965"> MODELI SHPRNDARJES NES KLASAT VIRTUALE DHE VIDEOS VETOSN ONLINE POR TANI ME KIST S K SRKES T NEW RI </text>
<text sub="clublinks" start="848.534" dur="1.631"> DHE VIDEO VENDOSA ONLINE POR TANI ME K ST S K SRKIM T NEW RI ​​T RASTEVE Vijnë PYETJE T NEW RE. </text>
<text sub="clublinks" start="850.167" dur="0.998"> ME K ST KURRKES T NEW RI ​​T C RASTEVE Vijnë PYETJE T NEW RE. >> SI T Y DHN T Y TJERA PAS NDRMJET </text>
<text sub="clublinks" start="851.167" dur="0.832"> Vijnë pyetje të reja. >> SI T Y DHNEST TEST PESTRKOHSHME PAS NDRMARRJES NDODHemi 95% T 95 GJITHA TON </text>
<text sub="clublinks" start="852.001" dur="3.198"> >> SI T AF DHNEST TEST PESTRKOHSHME PAS NDRMARRJES NDODHemi 95% të T ALL GJITHA T. BIZNESIT TONA KUNDR. </text>
<text sub="clublinks" start="855.201" dur="0.564"> Mbyllni 95% të T ALL GJITHA AGJEN E BIZNESIT TONA. >> MASSEY MAXEY KSAT 12 LAJME. </text>
<text sub="clublinks" start="855.767" dur="2.065"> BIZNESI AGJEN. >> MASSEY MAXEY KSAT 12 LAJME. Unë jam i lodhur vetëm duke parë ato </text>
<text sub="clublinks" start="857.834" dur="3.198"> >> MASSEY MAXEY KSAT 12 LAJME. Unë jam i lodhur vetëm duke parë ato veshje. SHKOJN AND DHE SHKUAR </text>
<text sub="clublinks" start="861.034" dur="3.165"> Unë jam i lodhur vetëm duke parë ato veshje. SHKOJN AND DHE HUAJ RRUGN. </text>
<text sub="clublinks" start="866.166" dur="3.266"> DHE ATA JU JENI JASHT KTU ND STARTRMARRJEN KU JANE VESHJEN E LIDHUR Q TH ISSHT SO DISA SHUM SO </text>
<text sub="clublinks" start="869.434" dur="0.631"> SHTOJN SW LND WHN E KU VAJN HE VESHT ​​QAT NUK SOSHT SO NUM SHUMID DHE TANI DREJTUESHT </text>
<text sub="clublinks" start="870.067" dur="0.698"> VESHJE Q IS SOSHT SO DUHET T H SHUM DUHET T WE SHUM DUHET TOM DUHET DUHET. POR NDODH KAQ </text>
<text sub="clublinks" start="870.767" dur="3.032"> Faleminderit JEMI HUMBJ DUHET T THE DUHET. POR NDODH K LT JAV E VITIT TACK PRBASHKT. NUK E MADH </text>
<text sub="clublinks" start="873.801" dur="1.298"> DUHET. POR NDODH K LT JAV E VITIT TACK PRBASHKT. NUK LAJME E MADHE, </text>
<text sub="clublinks" start="875.101" dur="0.564"> K LT WE Javë të fundit. NUK LAJME E MADHE, DUHIN AQUA PIDR SHUM SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="875.667" dur="2.565"> LAJME, E DI AQUA P FORR GJITHA SHUM, JAN 7 SHTETT E NJ F FUQI </text>
<text sub="clublinks" start="878.234" dur="2.331"> E DUA AQUA P FORR NDERRUAR SHUM, NUK JAN 7 7 SHTETT E NJT FOOT N 6 6 62.3 N Y TUAJ </text>
<text sub="clublinks" start="880.567" dur="3.032"> DERI, DERI 7 SHENJAT E NJ OF FOOT N 6 6 62.3 NUNT VJET TOL POLLENAVE TUAJ. JEMI SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="883.601" dur="1.098"> TE 6 62.3 NUNT VENDIN TUAJ POLLIKE. NE B MONI SHUMN E KNDSISHME T KATEGORIS M MODERALE </text>
<text sub="clublinks" start="884.701" dur="1.698"> SHTETI I POLLENIT. JEMI SHUM KNDSIN M MODERATE T P PIKAVE DHE GRASS JEMI DO T SHTOJNAL </text>
<text sub="clublinks" start="886.401" dur="130.098"> PIKA E MODERUAR KATEGORIA PIGJE DHE GRUPI JEMI QO SHTOJN T T T FALOJM AB PETR KTHIMIN E TH </text>
<text sub="clublinks" start="1016.501" dur="1.998"> DHE GRASS JEMI DO T TO DO T BJM P ABR KTHIMIN E TH >> NUK është një gjë </text>
<text sub="clublinks" start="1018.501" dur="0.564"> POR KTHIMIN E TH >> NUK OSHT NJ O GJITHA ITSHT ASHT N TJERAME N IN NAME TAN TAN </text>
<text sub="clublinks" start="1019.067" dur="2.465"> >> NUK OSHT NJNE GJITHA ITSHT AN ASHTN IN N S TAME ND SRMARRJEN TONA DUHET ASSHT KUFIZUAR, POR TANI </text>
<text sub="clublinks" start="1021.534" dur="3.131"> ANSHT AN NOT TJER N IN TAN S TONA DUHET HSHT KA KUQ, POR TANI NE DUHET </text>
<text sub="clublinks" start="1024.667" dur="3.132"> DUHET KA SHUM, POR TANI NE DUHET T H NDRMJET HUMIDITETIT DHE </text>
<text sub="clublinks" start="1027.801" dur="0.631"> SHKENI NJER HZIMIN DHE NUK MUND T W FITOJM T J JUSTINIT </text>
<text sub="clublinks" start="1028.434" dur="2.298"> HUMIDITETI DHE NE MUND T W FITOJM ON N J K JT Y VITIN E JUSTINIT DUHET T TH NDODHET </text>
<text sub="clublinks" start="1030.734" dur="2.998"> NE MUND T W FITOJM ON N TH KIST Y VITIN T J JUSTINIT DUHET T TH NDODHEN PRORMJET NDJESA T AT GJITHA N Y TIJ </text>
<text sub="clublinks" start="1033.734" dur="0.665"> Shumë gjëra në PO Ne po marrim edhe një dozë të pluhurit. </text>
<text sub="clublinks" start="1034.401" dur="2.631"> Marrja e një tjetër dozë të pluhurit. >> KISTU Java e fundit. Shpresa ime është </text>
<text sub="clublinks" start="1037.034" dur="1.298"> E DUHET. >> KISTU Java e fundit. Shpresa ime është se ajo nuk është </text>
<text sub="clublinks" start="1038.334" dur="0.565"> >> KISTU Java e fundit. Shpresa ime ISSHT Q B NUK ASSHT SI AS BAD ISSHT NJ THE NJ WE T SA SHENUAR </text>
<text sub="clublinks" start="1038.901" dur="2.731"> QAT NUK ASSHT SI BAD ISSHT NJ THE SHUME TW SH SANUAR T SHTAT N IT TORT SHUM S </text>
<text sub="clublinks" start="1041.634" dur="1.831"> SI DUHET THESHT O NJ WE T SA SHUM T SHNUAR TAT NATNJENHTORT SI T DREJT T PE PEQEDZUAR N SHENJT, BOY ISHTE SUPER HAZY </text>
<text sub="clublinks" start="1043.467" dur="0.632"> E SHKURTI N S T SHUM T PE PEKUAR NDRMARRJEN BOY ISHTE SUPER KA DUHET K THTU. KETU NJ A SHUM N AT TON </text>
<text sub="clublinks" start="1044.101" dur="1.098"> SHTATI I SATURDIT ISHTE SUPER KA DUHET PASQE. KETU NJ A LOOND N AT MODELIN TONA QAT SHUM DUHET </text>
<text sub="clublinks" start="1045.201" dur="2.998"> ATJE JASHTE. KETU NJ A L LND AT N AT MODELIN TONA QAT SHTPIN PYETJET T COM VAJN GULFIN E </text>
<text sub="clublinks" start="1048.201" dur="2.164"> MODELI QE SHPREHTUST DUHET T COM DHNI GJYQSIN E MEXICO DREJT TEXAS. DHE ATE </text>
<text sub="clublinks" start="1050.367" dur="0.632"> Vjen NGA GULFI I MEXICO DREJT TEXAS. DHE DUHET T L LIKE. DO T HA KEMI NJ L LITTLE </text>
<text sub="clublinks" start="1051.001" dur="1.264"> MEXICO DREJT TEXAS. DHE DUHET T L LIKE. DO T HA KEMI NJ A BIT T L DITS DHE TEMORRO, POR </text>
<text sub="clublinks" start="1052.267" dur="2.298"> DUHET LIKE. DO T HA KEMI NJ A BIT T L GJITHA DHE NDRMARR PROS, por me siguri jo të gjithë që </text>
<text sub="clublinks" start="1054.567" dur="0.565"> BIT TODAY DHE TOMORROW POR PROBESISHT NUK T ALL GJITHA K NOTTO V NOTNJESHME Unë mendoj se SI KEMI </text>
<text sub="clublinks" start="1055.134" dur="1.765"> MUND T NOT GJITHA KATTO V NOTNJESHME Unë mendoj pasi ne marrim në ditën e nesërme. KJO KU JEMI </text>
<text sub="clublinks" start="1056.901" dur="3.198"> VICEREJTJE E MENDIMIN SI T G MIRONI NDRMJET. KJO KU JU fillojmë të shohim llojin tjetër </text>
<text sub="clublinks" start="1060.101" dur="0.631"> NO MESN. KJO KU JEMI KEMI NDIKOHEN TORT SHUMS S OF PLUMEVE TOT TJERA T COM VJET K HERTU </text>
<text sub="clublinks" start="1060.734" dur="1.231"> Fillimi për të parë llojin e një tjetër plumbi që vjen këtu dhe K AGRKUAR NJNE SHUM ISHTE </text>
<text sub="clublinks" start="1061.967" dur="1.665"> PLUMI VDET N HER KTU DHE KUNDR NJ SHUM P WRBASHKT ISHTE ISE EKIPI I PRETTY SI ISHTE A </text>
<text sub="clublinks" start="1063.634" dur="3.065"> DHE KUNDR T DHASTNS SAST VETM DUHET EPIKA E PRETE T DUHET PLSHT A NJ PL SHUM E PLOTE E DUHET. KËTË. </text>
<text sub="clublinks" start="1066.701" dur="0.998"> Epika e PRETTY NUK SHT ASHT A NJ PL SHUM E PLOTE E DUHET. KËTË. Shpresoj jo AS BAD. POR NE </text>
<text sub="clublinks" start="1067.701" dur="0.531"> LIDHJE E madhe e pluhurit. KËTË. Shpresoj jo AS BAD. POR DO TVE DUHET T W PARALAJM YROHET TI DO T BE JET </text>
<text sub="clublinks" start="1068.234" dur="1.998"> Shpresoj jo AS BAD. POR NE KEMI DUHET TAR KUJDES TI DO T BE JET TH KTUR E MESME DHE E MADH </text>
<text sub="clublinks" start="1070.234" dur="0.631"> GOT T W PARALAJMRON TI DO T BE JET TH K THT E MESME DHE MECSIMI I FRIDAVE P SR DISA KUSHTET E VAJ </text>
<text sub="clublinks" start="1070.867" dur="2.598"> KERT E MESME DHE M RSIMI I FRIDAVE P SR DISA KUSHTET E VAJTUARA N BY FUND T OF JAVS N ON TOP </text>
<text sub="clublinks" start="1073.467" dur="1.832"> RREZIKONI P SR DISA KUSHTET E VAZHDUARA N BY FUND T THE JAV ONS N TO TOP T HE ND HERTIMIT TONAT </text>
<text sub="clublinks" start="1075.301" dur="0.598"> N THE FUND T THE JAVS N TO TOP T HE ND HERTIMIT DHE NUM HRIN TON. N BY 4 KORRIK DHE </text>
<text sub="clublinks" start="1075.901" dur="0.598"> E NGROHJES DHE NDESHME TONA NGA 4 QERSHOR DHE N THE JAVA JU SI LIKE </text>
<text sub="clublinks" start="1076.501" dur="2.398"> DHE HUMIDITET. NGA 4 GJITHA DHE N THE VITET E JAVS SI LIKONI NUK KA Fillon T F BNI APART A </text>
<text sub="clublinks" start="1078.901" dur="0.731"> N THE VITIN E JAVS SI DUHET T IT NDODHET T B TONI APARTIN A NJ BITIT T L SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="1079.634" dur="3.098"> DUHET T TO BNI APART NJ SHUM LNDSISHT MORE SHUM WE DUHET T G DUHET T DISA SHKELA TLE MIR </text>
<text sub="clublinks" start="1082.734" dur="2.031"> LITTLE BIT M M SHUM DUHET TET MERRNI DISA QYTET TLE MIR N SO KT PIKINT. </text>
<text sub="clublinks" start="1084.767" dur="1.098"> DUHET T G MERRNI DISA QYTET T C MIR N BY K THT PIK. ZHVILLIMI TROPIK Q TH KET </text>
<text sub="clublinks" start="1085.867" dur="1.098"> SO NAT KT PIK. ZHVILLIMI TROPIK Q TH KET IS ISSHT O NJ O FAKTOR INTERESUES T TO </text>
<text sub="clublinks" start="1086.967" dur="0.632"> ZHVILLIMI TROPIK Q TH KET IS ISSHT O NJNE FAKTOR INTERESUES P TOR T ALL GJITHA KENTEN TEN TT E DUHET T TO MBIJEN </text>
<text sub="clublinks" start="1087.601" dur="2.598"> SHT NJ O FAKTOR INTERESUES T ALL GJITHA KENTO DYT TUST DUHET T K MBIJEN ZHVILLIMIN TROPIK N AT GJY </text>
<text sub="clublinks" start="1090.201" dur="0.331"> T ALL GJITHA KENTEN T T DREJTAT DUHET T MBIJEN ZHVILLIMIT TROPIK N AT GJYQN T T SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="1090.534" dur="0.598"> ZHVILLIMI TROPIK N AT Bay, ne priremi të shohim kushtet më të mira në </text>
<text sub="clublinks" start="1091.134" dur="1.498"> TANI T TO SHINI KUSHTET QUIETER OUT N AT ATLANTIK DHE QAT E VRTET </text>
<text sub="clublinks" start="1092.634" dur="2.631"> KUSHTET QUIETER OUT N AT ATLANTIK DHE Q RE JAN RE VALLRTET ISSISHT ISSHT WHFAR WHSHT PALRFUNDOJM. </text>
<text sub="clublinks" start="1095.267" dur="0.932"> ATLANTIKE DHE QAT E VRTETA ISSHT ISSHT WHSHT ME KT T BNI. KERTO NJ SY SISTEM T L GJITHA SI </text>
<text sub="clublinks" start="1096.201" dur="1.764"> FAR po merremi me. KNETO NJ SY SISTEM T L GJITHA OUT K THTO QAT KA QENDRA HURRIKANE KA </text>
<text sub="clublinks" start="1097.967" dur="0.465"> KNETO NJ SY SISTEM T L GJITHA OUT K THTO Q TH QENDRA HURRIKANE KA POR NJ SHKENC 10 10% </text>
<text sub="clublinks" start="1098.434" dur="2.365"> KETU Q CENT QENDRA HURRIKANE KA RRETH Një shans 10% të ZHVILLIMIT DHE BOY A B DN A </text>
<text sub="clublinks" start="1100.801" dur="0.564"> RRETH NJ CH SHKENC OF 10% e ZHVILLIMIT DHE SHQYRTIMI A NUK MUND T MIR. Unë nuk mendoj </text>
<text sub="clublinks" start="1101.367" dur="2.498"> ZHVILLIMI DHE SHQYRTIMI DUA NUK E DUA MIR. Unë nuk mendoj se do të shohim me të vërtetë </text>
<text sub="clublinks" start="1103.867" dur="0.998"> NUK DUHET MIR. Unë nuk mendoj se do të shohim me të vërtetë për zhvillimin </text>
<text sub="clublinks" start="1104.867" dur="0.565"> Ne do të shohim me të vërtetë P FORR ZHVILLIMIN NGA ATA KA JANE FUSHA E </text>
<text sub="clublinks" start="1105.434" dur="2.065"> ZHVILLIMI NGA QAT KAN ASHT A ZONA E PRESURSISOW SOW ZHVILLIMIT TP PRITUR </text>
<text sub="clublinks" start="1107.501" dur="1.598"> NGA QE KJO ASHT A ZONA E NJOFTIMIT T L VEANSHME T EX PRITUR që pritet ZHVILLIMI I KOSOVS S EAST LINDJIT SI MIR. </text>
<text sub="clublinks" start="1109.101" dur="1.598"> NJOFTIMI I LND EXSISH EXM I PRITUR I ZGJEDHUR N THE KUQ T LINDJIT SI MIR. LYshtë VETM Një shans 20% </text>
<text sub="clublinks" start="1110.701" dur="0.831"> P OFFR MBROJTJEN E KUJDESIT SI WELL. ONSHTLY VETM Një shans 20% i ZHVILLIMIT N SO SHUM PR T </text>
<text sub="clublinks" start="1111.534" dur="3.098"> ONSHTLY VETM Një shans 20% i ZHVILLIMIT DUHET TARPIKA T HA KAN TREGU REZULTIKE </text>
<text sub="clublinks" start="1114.634" dur="0.431"> ZHVILLIMI SI P FRFSHIR TROPIKT QVE JAN QU T VAJM T QU VETSHME QUIET DUHET NJ A LITTLE </text>
<text sub="clublinks" start="1115.067" dur="0.598"> TROPIKAT DUHET T QU JAN QU TREGU REALISHT T J DREJT A NJ A GJENI T L GJITHA T AND GJITHA DHE Q AND DO T BE JET BE </text>
<text sub="clublinks" start="1115.667" dur="2.598"> DUHET NJUST MIRY T GJITHA TIT GJITHA T TH GJITHA QILL DO T L JET THE LNDAST E RASTEVE TIK MUND T MUND T PARA 5 </text>
<text sub="clublinks" start="1118.267" dur="0.932"> BIT GUSTY DHE ATA QE DO T JENI L LNDAST E RASTIT TIK MUND T MUND T DIT NES 5 ditëve të ardhshme OSE SO </text>
<text sub="clublinks" start="1119.201" dur="0.598"> L LNDT E RASTIT TIK MUND T NDRMARRJE 5 ditëve të ardhshme, ose të lemë të shkojmë nga jashtë për ju të drejtën </text>
<text sub="clublinks" start="1119.801" dur="2.431"> DIT OR OSE DUHET TO JEMI SHTETI P FORR T Y DREJT N TANI DUHET T CL NDOSHME MOU SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="1122.234" dur="3.098"> DUHET TUT JEMI JU DREJT FOR PR TYRE TIGH DREJT N TANI DUHET T NDOSHME MOU SHUM NGJARJE N IN CLOUD MORNYR N CO VAZHDIM 85 DEGRE </text>
<text sub="clublinks" start="1125.334" dur="0.431"> TANI DUHET T CL NDOSHME MOST SHUM N IN SHUMN E CLOUD M CLNYR 85 DEGREES PIKA E PAR SHT N 71. </text>
<text sub="clublinks" start="1125.767" dur="1.098"> MALLRAZA E CLOUD COVER 85 DEGREES POINT POVA N IS 71. Ne do të kemi një fllad të mirë nga </text>
<text sub="clublinks" start="1126.867" dur="2.998"> PIKA E DYT IS ISSHT AT N 71 71. KEMI DUHET NJREE PJESOOD E MIRA PJESA E JUGUT N AB RRETH 14 MILE PER </text>
<text sub="clublinks" start="1129.867" dur="0.598"> Ne do të kemi një fllad të mirë nga Jugu në RRETH 14 MILE PER HOUR. BIG </text>
<text sub="clublinks" start="1130.467" dur="0.632"> JUGI N AT RRETH 14 MILJEVE PERR ORA. Piktura e madhe KTU. MUND T SE SHIKONI </text>
<text sub="clublinks" start="1131.101" dur="0.631"> HOUR. Piktura e madhe KTU. JU MUND T SE SHIJNI CLOUDS SO NUK KEMI MNI </text>
<text sub="clublinks" start="1131.734" dur="2.498"> PIKTURA KETU. JU MUND TI SHIKONI KLUJT SOSIT DUHET T G SHUM NDRMARRJET E MALLRAVE M M SHUM G CLOUDS LART </text>
<text sub="clublinks" start="1134.234" dur="0.798"> CLOUDS SO NE DO T G DUHET KLUESA M MNYR G SHPR DISA CLOUDS LARTA P COMR T DYT </text>
<text sub="clublinks" start="1135.034" dur="0.598"> CLOUDS DUHET DISA CLOUDS LARTA që vijnë PR MNYRI T ATA DHE TAT MUND T MJETET THEMELORE </text>
<text sub="clublinks" start="1135.634" dur="2.465"> Vjen më shumë se ajo dhe që thjesht nënkupton kushtet më të kushtueshme </text>
<text sub="clublinks" start="1138.101" dur="0.598"> DHE ATA JANUST TAS MIR THEMELORE KUSHTET MOU SHUM TOU VDES </text>
<text sub="clublinks" start="1138.701" dur="2.098"> KUSHTET M M SHUMOU TOU CLOUDY DO TIN MUND T SHIIN DIKA DIKA KUNTU PAS SHTYPI </text>
<text sub="clublinks" start="1140.801" dur="0.831"> Mendoni se do të shohim disa nga këto ditë për të shtyrë këto modele deri në vitet 90. </text>
<text sub="clublinks" start="1141.634" dur="3.198"> PAS PUSHT PSIS TH QOS TEMPERATURA N U 90-të. 85 E DREJTA TANI T WH GJITHA LOTUS 79 </text>
<text sub="clublinks" start="1144.834" dur="2.531"> TEMPERATURAT NO 90-të. 85 E DREJTA TANI T WH GJITHA LOTUS 79 FUQIA E BOERNE 83 </text>
<text sub="clublinks" start="1147.367" dur="0.532"> 85 E DREJTA TANI T WH GJITHA LOTUS 79 L 79NDSIA E BOERNE 83 LAKE 90 CANYON 90 PARA N </text>
<text sub="clublinks" start="1147.901" dur="0.631"> STUDIMI I BOERNE 83 KANYON 90 LAKE AKTUAJ N IN GONZALES PJES PEEKS SUN K THTU </text>
<text sub="clublinks" start="1148.534" dur="2.865"> CANYON LAKE 90 TREGTI NA GONZALES SHUM PEEKS SUN KA 91 RRITJE VESHJE, NDONJ </text>
<text sub="clublinks" start="1151.401" dur="0.931"> GONZALE PAS PEEKS SUN K THNGJI 91 RRITJET VESHJE, ANDO Këdo DHE FUQI </text>
<text sub="clublinks" start="1152.334" dur="0.598"> 91 RRITJET E VESHJEVE, ANDO DYTONE DHE FUQI DHE PAS MUND T FALOJN F FAKTORIN </text>
<text sub="clublinks" start="1152.934" dur="1.598"> DUHET DHE THUAJ QOU KENI FAKTORIN N TH KESTO PIKA T PO DYT WH T CILRET </text>
<text sub="clublinks" start="1154.534" dur="0.531"> DHE THE KENI FAKTOR N IN KESTO PIKA TEW DYT WH T WH CILHT JAN IN N R DREJTN E 70-të TANI, DHE </text>
<text sub="clublinks" start="1155.067" dur="1.698"> N TH KEST POVESTA T CILA JANE N R T R DREJTAT E 70-të TANI, DHE T ST QLLNGJEN Q TH MUND T PARA </text>
<text sub="clublinks" start="1156.767" dur="0.565"> N R T R DREJTAT E 70-të TANI, DHE Q STNDROJM TH QAT MUND TRO PARA fundin e javës. QENI NE </text>
<text sub="clublinks" start="1157.334" dur="1.331"> Ata do të qëndrojnë që mënyra në fund të javës. PCERMBLEDHEN M TO T MES E DH ANDNI NE </text>
<text sub="clublinks" start="1158.667" dur="2.198"> Fundi i javës. VETEM DUHET T TH E HURN E DH FRNI DO T SE SHIHIN QAT PIKA T D DYT </text>
<text sub="clublinks" start="1160.867" dur="1.632"> BETNI E MES E DHIDNI DO T SHTOHEN QTS NDIKIMET E DYT D NGJYROJN A NJ A BIT LITTLE. POR PUT </text>
<text sub="clublinks" start="1162.501" dur="3.098"> DO T SE SHIHET QIN PIKT E PARA NDIKOJN A NJ A BIT T L GJITHA. POR NDODH ATA PIK N IN KOHA. PO SHKON </text>
<text sub="clublinks" start="1165.601" dur="2.231"> Hiqni një copë litari. POR NDODH ATA PIK N IN KOHA. Shtë duke shkuar për të qenë i nxehtë. Nxehtësia e parashikuar </text>
<text sub="clublinks" start="1167.834" dur="1.131"> Q PO PO PIK PO N IN KOHA. Shtë duke shkuar për të qenë i nxehtë. INDEKSI I PARA DHN T HE NDRMARRJES T HE NDRMARRJES NDRMARRJEN </text>
<text sub="clublinks" start="1168.967" dur="1.832"> T BE BNI NDRT. INDEKSI I PARA N T ND HERMARRJES N HE NDERTIMIN E NGROHJES T HE NDRMARRJES DUHET T BE NDODHET PR 100 VJET DUHET T WE SHUM SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="1170.801" dur="2.298"> INDEKSI DITA DUHET T BE DREJT RRETH 100 VJETA DUHET T SE SHUM NGJITJE N IN 90-të, por PJESA E VETA DO T SE SHENI KOST </text>
<text sub="clublinks" start="1173.101" dur="0.631"> 100 VJET DUHET T SE SHUM NGJITJE N IN 90-të T L NDOSHM, POR DO T SE SHENI KOSTO FEELS LIKE TEMPERATURAT JUMP UP </text>
<text sub="clublinks" start="1173.734" dur="1.298"> PORI I 90-të, por do të shohim që këto përkëdheljet i pëlqejnë kohët e fundit SHUM VDEKJE NARK TREGU T CENT Shekullit </text>
<text sub="clublinks" start="1175.034" dur="3.198"> FEELS LIKE TEMPERATURAT JUMP UDHOSZUES N M MARKEN E Shekullit, pasi që ka kaq shumë </text>
<text sub="clublinks" start="1178.234" dur="1.231"> MBYETJE NARK MARKIN QYTETAR SI KA QENI HUMIDITET SHUM PAS KTU. </text>
<text sub="clublinks" start="1179.467" dur="1.598"> BECNI KERTU ISSHT SO DUHET HUMIDITETI I SHUM SI KETO. FUTURECAST SHTKONI CLOUDS FADE </text>
<text sub="clublinks" start="1181.067" dur="1.032"> HUMIDITET PER KETE. FUTURECAST SHTPON CLOUDS OF FADE A LITTLE BIT LATER KETO </text>
<text sub="clublinks" start="1182.101" dur="0.531"> FUTURECAST SHTPON KLUMAT E FADE NJ A LATR T LIDHJES SIT KTU T EV VITIT. NE MUND T BNI DIKA </text>
<text sub="clublinks" start="1182.634" dur="1.465"> NJAT VETERSISHT I BITS SIT KITTUIT. Ne mund të marrim disa STORME PER MBAJTJEN Q'JEMI SHTET </text>
<text sub="clublinks" start="1184.101" dur="3.098"> Mbrëmje. JEMI DUHET T DH WESTNAT STORME P WESTR MBARRIMIN E SHQIPRIS Ne do të shohim se vendet që ju pëlqejnë </text>
<text sub="clublinks" start="1187.201" dur="1.131"> STORMET N O MB WESTRMARRJE SHKENCS SHTOJN TO T TH VJESHT THMAT P PLRQINDJE T MUND T KAN SHTETI TANI. </text>
<text sub="clublinks" start="1188.334" dur="0.598"> Vëzhgoni se vendet që ju pëlqejnë SHTETI TANI. EDWARDS PLATEAU MUND TI SHIH A </text>
<text sub="clublinks" start="1188.934" dur="0.998"> SHTETI I GJITHA. EDWARDS PLATEAU DUHET TE SHENI SHUM ST STORME Q NDODHEN N THE P WESTRMUNDJE </text>
<text sub="clublinks" start="1189.934" dur="0.731"> EDWARDS PLATEAU NUK MUND T SE SHIJNI disa STORME T COM VAJN F NGA MBAJTIMI DUHET TALL BNI APART PRETTY </text>
<text sub="clublinks" start="1190.667" dur="2.398"> Disa STORME QING NDODHEN NGA MBAJTIMI DUHET TALL BNI APART PRETTY me shpejtësi. NUK KEMI ANTIKUAR </text>
<text sub="clublinks" start="1193.067" dur="2.132"> DUHET T F BALLNI APART PRETTY me shpejtësi. NUK KEMI ANTIKUAR Q AN NDONJ M T M BN B TEC BN MARNJ </text>
<text sub="clublinks" start="1195.201" dur="2.498"> Shpejt. NUK KEMI ANTIKUAR QAT NDONJ M T M BNI TEC DREJTUAR T PRDORUR N SAN SAN ANTONIO DHE Q TH </text>
<text sub="clublinks" start="1197.701" dur="2.831"> QAT NDONJ T M BNI TEC DREJTUAR T PRDORUR N TO SAN ANTONIO DHE QAT DO T BE JET THE RASTI PARA NDRMARRJES </text>
<text sub="clublinks" start="1200.534" dur="0.531"> PEDRDORET N SAN SAN ANTONIO DHE QAT DO T BE JET THE RASTI PARA NDORRMARRJES S SHUM. PARAQITJE P TR DIT DERI </text>
<text sub="clublinks" start="1201.067" dur="0.698"> DO T BE JET THE RASTI PARA ND TRTSIS. PARATHNIE P TR DITNI N 93 93. N B SHUM WE BREZIK NDODHemi </text>
<text sub="clublinks" start="1201.767" dur="2.732"> Shumë. PARAQITJE P TR DITNI N 93 93. N B SHQIPRIN WE DO T G DUHET DISA SHUM FJALA S MIR </text>
<text sub="clublinks" start="1204.501" dur="0.564"> RRETH 93. BREZI SHENI DISA MIR FITUAR SIGURISHT FITUAR N 20 10 deri 20 MILE P PR ORA. </text>
<text sub="clublinks" start="1205.067" dur="2.665"> DISA TOOD MIR FITUAR SI SHEMIN 10 - 20 MILE P PR ORA. INDEKSI I NDRTIMIT NDONJE NGA 97 PR </text>
<text sub="clublinks" start="1207.734" dur="3.098"> TE 10 deri 20 MILE PER HOUR. INDEKSI I NGROHSISY YDO NGJARJE NGA 97 deri 100. </text>
<text sub="clublinks" start="1210.834" dur="1.031"> INDEKSI I NGROHJES NDONJ NGA 97 deri në 100. 95 E DIT, 96 E Mërkurë, </text>
<text sub="clublinks" start="1211.867" dur="2.532"> 100. 95 E SHKURT, 96 E Mërkurë, 98 VESHT ​​MBI VESHJE 100 FRIDAY </text>
<text sub="clublinks" start="1214.401" dur="2.931"> 95 E Hënë, 96 E Mërkurë, 98 MESA E MESME N 100 100 FREDAY DHE NO 4 KORRIK me një LITTLE </text>
<text sub="clublinks" start="1217.334" dur="0.598"> 98 E TRETE RRETHI 100 FRIDAY DHE N J 4 KORRIK me një copë të vogël të flokëve. Unë mendoj se GUYS </text>
<text sub="clublinks" start="1217.934" dur="2.398"> DHE N 4 4 KORRIK me një copë të vogël të flokëve. Unë mendoj se ju blini të drejtën e qendrës nëse nuk është një </text>
<text sub="clublinks" start="1220.334" dur="0.898"> BITI I VEZIT. Unë mendoj se ju blini të drejtën e qendrës, nëse nuk është një gjë </text>
<text sub="clublinks" start="1221.234" dur="4.565"> ANSHT AN ANOHER.IF NUK NOTSHT NJ >> >> FALEMINDERIT T TH MUND T CON P CONRFITIMI Q TH NUK JENI MIREL SE VINI. </text>
<text sub="clublinks" start="1225.801" dur="2.898"> >> FALEMINDERIT T FOR P CONRFSHIRFSISHME QE JENI MIREL MIR. JU SHENI DHE SHENI A 100 </text>
<text sub="clublinks" start="1228.701" dur="2.398"> QE JENI MIREL MIR. JU SHENI DHE SHENI A 100 K ATU ME KET. KJO MIRA E MIR </text>
<text sub="clublinks" start="1231.101" dur="3.031"> JU SHENI DHE SHENI A 100 K ATU ME KET. KJO MIRA E MIR RRETH SEZONIT T SEC DYT Në Vonë </text>
<text sub="clublinks" start="1234.134" dur="0.931"> KERTU ME KET. KJO MIRA E MIR POR SEZONIN E DYT N IN DETAJE TED DHNAT T J ARDHURA </text>
<text sub="clublinks" start="1235.067" dur="0.598"> RRETH SEZONIT T SEC DYT N IN DETAJE TED DHNAT T J DHNAT T ARDHURA JULI JAN SI TAK B MNI DHE DEZ B MRQEN DEZ </text>
<text sub="clublinks" start="1235.667" dur="0.598"> DETAJET JULY SHKURTUAR JAN COM DHNI DHE DEZ BRYANT BAKN NJ AP SHTYPE SURPRISE KETU </text>
<text sub="clublinks" start="1236.267" dur="169.298"> NGJITJE DHE DEZ BRYANTI BNI NJ AP APLIKIM TUR SURRIS KETU ATSHT AT N A 10 VJET PAS PUNE </text>
<text sub="clublinks" start="1405.567" dur="2.965"> NJ AP PARAQITJE E SIGURIS HER KETU ATSHT AT N AT 10 VJET PAS PJESA PUNA PAS >> POSITIVE </text>
<text sub="clublinks" start="1409.566" dur="3.966"> COVID-19 RASTET E TA Arritur N A FUSH ON TONA Shkollat ​​e Larta Lokale të detyruara për të bërë disa rregullime </text>
<text sub="clublinks" start="1413.534" dur="0.898"> ARSIMET TONA SHKOLLAT E LARTA LOKALE të detyruara për të bërë disa përshtatje të tyre </text>
<text sub="clublinks" start="1414.434" dur="0.798"> I detyruar të bëjë disa rregullime në punën e tyre verore JUDSON DHE </text>
<text sub="clublinks" start="1415.234" dur="0.731"> P TOR PUNIRN E TYRE T W PUNS JUDSON DHE SHKOLL NT NDHERKOMBTARE Verior </text>
<text sub="clublinks" start="1415.967" dur="0.532"> P SRMBLEDHJE PUNA JUDSON DHE SHKOLLT NDHERKOMB SCHOOLTARE TORT SHKOLLORTS VETM DUHET T SH Q SHNDOSJE </text>
<text sub="clublinks" start="1416.501" dur="0.431"> SHTETET E SHKOLL NS TORT SHKOLL NS Verilindore kanë vendosur të mbyllin forcën e tyre më të fortë dhe </text>
<text sub="clublinks" start="1416.934" dur="2.031"> VENDOSI P SHR T QNDETUAR PERGJIGJEN E TYRE T PRO PROGRAMIT TR FUQIS AND DHE Kushtëzimit </text>
<text sub="clublinks" start="1418.967" dur="2.032"> PROGRAMET E FUNDIT DHE PRODHIMIT T KUFIZUARIT SUMMER QENI </text>
<text sub="clublinks" start="1421.001" dur="0.564"> PROGRAMET E KUSHTUESH BS SI SHKOLL .S JUDSON SURGE KUJDES </text>
<text sub="clublinks" start="1421.567" dur="0.965"> E SURGE JUDSON HEAD Trainer RODNEY WILLIAMS konfirmuar për </text>
<text sub="clublinks" start="1422.534" dur="0.598"> SURGE JUDSON HEAD COCHOD RODNEY WILLIAMS konfirmuar në Gazetën KAMPUS. KUJDESI </text>
<text sub="clublinks" start="1423.134" dur="2.098"> WODIAMS RODNEY konfirmuar në Gazetën KAMPUS. KUJDESI QAT GJITHA N TO SHKOLL J DREJT </text>
<text sub="clublinks" start="1425.234" dur="0.898"> Gazeta KAMPUS. KUJDESI QAT GJITHA N TO SHKOLL JS T DREJT DO T S SHUM PUMRMBLEDHJEN E TYRE </text>
<text sub="clublinks" start="1426.134" dur="2.931"> QAT FJALA N TO SHKOLL J DUHET T S NDODHET PROGRAMI I SUMMERIT TIR DYT NT TAST VETM </text>
<text sub="clublinks" start="1429.067" dur="0.998"> DO TA SUPPOJME PROGRAMIN E TIJ SUMMER DERI N AT 13 GJYK TAST VETM T VETM MONITORIMI </text>
<text sub="clublinks" start="1430.067" dur="1.532"> PROGRAMI DERI N AT SHUM 13 KORRIK PASTR VITIN E VRTET, Ndërsa MONITORIMI I SITUACIONIT SHKOLLI VERIORE </text>
<text sub="clublinks" start="1431.601" dur="0.598"> 13 KORLI MONITORIMI I SITUACIONIT SHQIPTAR SHKOLLISTS TIST SHPRNDARJES S SCHOOL SHQIPISTRIS, AUBREY </text>
<text sub="clublinks" start="1432.201" dur="1.498"> SITUATA SPOKESPERSON RRETH SHKOLLORE T SCHOOL SHKOLLS S EAST SHQIPRIS,, KANCELORI I AUBREY EDHE konfirmoi gjithashtu që </text>
<text sub="clublinks" start="1433.701" dur="0.698"> SPOKESPERSON DISTRICT, KANCELLOR AUBREY EDHE konfirmoi se T ALL GJITHA SHPRNDARJET E tyre SHKOLLORE </text>
<text sub="clublinks" start="1434.401" dur="2.531"> KRYETARI konfirmoi gjithashtu se të gjithë SHPRNDARJET E SHKOLLIRS TIR TYRE Që përfshijnë REAGAN JOHNSON </text>
<text sub="clublinks" start="1436.934" dur="1.031"> T ALL GJITHA SHTETET E SHKOLLIRS TIR TYRE që përfshijnë REAGAN JOHNSON CHURCHILL ROOSEVELT LEE </text>
<text sub="clublinks" start="1437.967" dur="0.598"> QC PRFSHION REAGAN JOHNSON CHURCHILL ROOSEVELT LEE MACARTHUR MADISON, DO TI DUHET edhe </text>
<text sub="clublinks" start="1438.567" dur="2.632"> CHURCHILL ROOSEVELT LEE MACARTHUR MADISON, DO T SP SHENI gjithashtu KAMP E TYRE SUMMER </text>
<text sub="clublinks" start="1441.201" dur="1.631"> MACARTHUR MADISON, DO T SP DUHET TEND VAJNOJMAM KAMPIN E TIJ SUMMER, që fillon sot për të paktën </text>
<text sub="clublinks" start="1442.834" dur="2.331"> SHPRNI KAMPIN E TYRE TIR VERTETIT që fillon sot për të paktën një javë dhe ne duhet të kemi këtë </text>
<text sub="clublinks" start="1445.167" dur="0.532"> Fillimi i sotëm P FORR TAST NDRMARRJEN NJEK javë, DUHET T G DUHET KISTU NGA NS VERI VET </text>
<text sub="clublinks" start="1445.701" dur="0.498"> NJNE JAVA DHE DUHET TOT DUHET N IN KT NGA VERIJETARI ISD T ALL GJITHA SHKOLLAT N IN KISTTIST SHTET </text>
<text sub="clublinks" start="1446.201" dur="0.464"> NGA VERIASI ISH T ALL GJITHA SHKOLLAT N TH K THT D SHQIPRI T D DHUSNI T GJITHA SHTETET </text>
<text sub="clublinks" start="1446.667" dur="0.998"> SHKOLL INS NAT KTIST SHTYPJE SHTETSISHT T NDERTUAR T ALL GJITHA SHTETET PRODHIMET E KUSHTIMIT SI MIR </text>
<text sub="clublinks" start="1447.667" dur="3.198"> P SRZITIMI T ALL GJITHA PROGRAMET E KUSHTUESHRES SET SHTETS SI MIR P FORR VITET E TJERA 2 </text>
<text sub="clublinks" start="1450.867" dur="3.132"> PROGRAMET E KUSHTIMIT SI MIR P FORR 2 VITET E TJERA PR P ABRDORIMIN E KUJDES. </text>
<text sub="clublinks" start="1454.001" dur="2.964"> P FORR 2 VITET E VJETS P ABR P ABRDORIMIN E KUJDES. >> MIR, E dini </text>
<text sub="clublinks" start="1457.3" dur="2.432"> 3.50 PJESA E PASUR PIA VETE P BR T L DHN DH THNI DHE PAS PAS SHUM VARGJE TY DUHET T </text>
<text sub="clublinks" start="1459.734" dur="1.965"> SI BNI LEHTJEN DHE PAS PAS SHUM VARGJE TAP DUHET T ST NDIKOJN D T D VAZHDOJN RA T RA SHPIRTOJME PAS KTU </text>
<text sub="clublinks" start="1461.701" dur="2.098"> PAS NJ L SHUM L GJYRA T THE DUHET TOP NDIKOJN TO TUE SHPRNDARIN PUTR T RA RRITUR POR KET RO ROLI TOT SHUM N IN FITU. Pas tyre </text>
<text sub="clublinks" start="1463.801" dur="2.931"> NDIKONI P TOR TIN RAIN, POR PASQYT RO ROLIT TOT GJITHA. Pas tyre ata shkojnë në mendime të thata deri gati </text>
<text sub="clublinks" start="1466.734" dur="0.565"> ROLI GOT N G FITU. PAS TI MUND TIN MINNDSISHT T THIRRUAR GJITHA T G GJITHA NGA HEATHER UMBRELLAS OUT </text>
<text sub="clublinks" start="1467.301" dur="2.131"> DUHET T TH MINNDSISHT NDIRT GJITHA GJITHA T G SHKENI NGA HEATHER UMBRELLAS OT VITET E TIJ T TO DHNAT </text>
<text sub="clublinks" start="1469.434" dur="3.065"> SHKO NGA HEATHER UMBRELLAS OET VITET E TIJ T TO PRGJITSHME Q TO NDODHEN NGA LAP 80 PRINBUSIN E REINCE </text>
<text sub="clublinks" start="1472.501" dur="0.331"> VITET E VITIT T TO DHNI T GJITHA RREZIKON 80 LINDJEN E PRINBUSIT PREVIUS PUNA PREVIUSE, </text>
<text sub="clublinks" start="1472.834" dur="0.631"> RRETH LAJME 80 REINCE PRIEBUS PUNA PARAQITJE, RYAN PARAQITUR SPENCE NGA 22ND N IN </text>
<text sub="clublinks" start="1473.467" dur="2.165"> PUNA PARAQITJE, RYAN PARAQITJE SPENCE NGA 22ND N IN TURNER TUNNEL SI Sillni </text>
<text sub="clublinks" start="1475.634" dur="0.298"> RYAN PREECE SPENCE NGA 22ND N IN TURNER TUNNEL SI SI KUJDES </text>
<text sub="clublinks" start="1475.934" dur="2.931"> TURNERI TUNNELI Q NDODHET BOTA E KUJDESIT SHUM MUND TIS MIR </text>
<text sub="clublinks" start="1478.867" dur="0.632"> BUBBA E KUJDESIT SHUM MUND T MUND T GJITHA HIT HE </text>
<text sub="clublinks" start="1479.501" dur="1.064"> BUBBA ASSHT DUHET TIS MISSUAR T G GJITHA HITJET E TIJ NGA 16 LEJE T TO GJITHA MARTIN </text>
<text sub="clublinks" start="1480.567" dur="3.032"> HITI TIC GJITHA NGA 16 L LEND TO T TO GJITHA MARTIN TRUEX PJESA JANE N IN DENI </text>
<text sub="clublinks" start="1483.601" dur="0.998"> SHTIKAT NGA 16 LEHT PR T M SHUM M MARTIN E VUERTET T KUFIZUARA N IN LEHT INRIN E HAMLINIT DENNY </text>
<text sub="clublinks" start="1484.601" dur="0.631"> KUJTET E VRTETA TUN VRTETAVE NLIN HAMLIN DENYY Merr RREZIKEN E LIDHJES S TYRE </text>
<text sub="clublinks" start="1485.234" dur="1.798"> HAMLIN B TN RREZIKEN E LEJS T P PAGESUAR P HER FITUESIN E FITIMIT T ST SHTETIT </text>
<text sub="clublinks" start="1487.034" dur="1.198"> RREZIKA E LIDHUR E TYRE PAGUAR N FITUESIN E RREZIKUT SHTETRIS SI NUK KA FITUAR FITIMIN E TIJ të 4-të </text>
<text sub="clublinks" start="1488.234" dur="3.198"> FITON PACER SHTYPIN E SHTETIT SI NUK KA FITUAR FITEN E 4-të T THE SEZONIT DHE 6SHT E 6-ta </text>
<text sub="clublinks" start="1491.434" dur="2.931"> A NUK MUND TICK FITONI Fitorja e 4-të e tij e 4-të e SEZONIT DHE ESHTE 6-të në POCONO. </text>
<text sub="clublinks" start="1494.367" dur="3.032"> SEZONI DHE 6SHT E 6-ta në POCONO. >> DHE SHENI PO FITUESIT DO </text>
<text sub="clublinks" start="1497.401" dur="1.131"> Pocono. >> DHE SHENJ YSIT PO POZIT TILL REZERVON TIR TIJ 2019 </text>
<text sub="clublinks" start="1498.534" dur="1.998"> >> DHE SHITJET PO FITUESIT do të rinisin sezonin e tyre 2019 2020 në 31 korrik në </text>
<text sub="clublinks" start="1500.534" dur="0.531"> REZULMONI SEZONIN E TYRE 2019 2020 N 31 31 KORRIK N IN PROVIMIN E MJEDISIT BUBBLE </text>
<text sub="clublinks" start="1501.067" dur="0.698"> Sezona e vitit 2020 P 31R 31 KORRIK N IN MJEDISIN BUBBLE DUHET PR NBA, BOTA E GJEL </text>
<text sub="clublinks" start="1501.767" dur="2.765"> MJEDISI BUBBLE OFRONI POR NBA, BOTA E MADH E KOMPLEKSIT TOR SPORTIT N D DISNEY </text>
<text sub="clublinks" start="1504.534" dur="0.465"> RRETH NBA, BOTA E DYT E KOMPLEKSIT TOR SPORTIT N AT DISNEY WORLD N O ORLANDO, KISTU </text>
<text sub="clublinks" start="1505.001" dur="2.764"> E KOMPLETIT T SP SPORTIT N AT BOTN E DISNEJIT N O ORLANDO, KJO VERTIKE. 31 KULLI I PASUR </text>
<text sub="clublinks" start="1507.767" dur="1.898"> Bota në ORLANDO, KJO VERTIKE. 31 KULLI I VJETR KUNDR </text>
<text sub="clublinks" start="1509.667" dur="0.398"> Vertikale. 31 KULLI I VJETR KUNDR SAKRAMENTO, Mbretërve. </text>
<text sub="clublinks" start="1510.067" dur="1.432"> KUNDR SAKRAMENTO, Mbretërve. >> DHE GJITHA MUND T DO T DO </text>
<text sub="clublinks" start="1511.501" dur="1.198"> SACRAMENTO, Mbretërit. >> DHE GJITHA MSUESI DO T PL BAYNI NJ lojër në të drejtën e gjallë </text>
<text sub="clublinks" start="1512.701" dur="0.598"> >> DHE T AL GJITHA MSUESI DO T PL BAYJN G NJ G lojër në të drejtën e gjallë këtu në KSAT 12 në 9 gusht </text>
<text sub="clublinks" start="1513.301" dur="2.431"> L PLNI NJNE lojër në të drejtën e gjallë KETU në KSAT 12 P 9R 9 Gusht KUNDANR ORLEANSVE T NEW RE </text>
<text sub="clublinks" start="1515.734" dur="1.231"> KETU N KS KSAT 12 P 9R 9 Gusht PAR PELICANST E RI ORLEANS N AT </text>
<text sub="clublinks" start="1516.967" dur="0.698"> KUNDR PELICANSVE T NEW REPUBLIKS S NEW REPUBLIKAVE N AT O OCLOCK. </text>
<text sub="clublinks" start="1517.667" dur="0.498"> PELICANST N AT 2 O'CLOCK. >> SHKRIMI NGA lojrat e tyre 8 </text>
<text sub="clublinks" start="1518.167" dur="2.498"> ORA 2. >> SHKRIMI NGA 8 lojrat e tyre të kthyera në sezonin Kundër </text>
<text sub="clublinks" start="1520.667" dur="0.498"> >> SHKRIMI NGA 8 lojrat e tyre të kthyera në sezonin Kundër UTAH JAZZ N ON </text>
<text sub="clublinks" start="1521.167" dur="3.032"> Rikthehet në SEZONIN KUNDR UTAH JAZZ-it më 13 gusht për të parë nëse mund të </text>
<text sub="clublinks" start="1524.201" dur="1.831"> UTAH JAZZ P 13R 13 Gusht </text>
<text sub="clublinks" start="1526.034" dur="1.898"> 13 Gushti P TOR T SHIKUAR N THESE MUND T MENYAN T GJITHA 22 PLANIFIKIMIN E SEZONIT. SHKURTT DO T BNI </text>
<text sub="clublinks" start="1527.934" dur="0.798"> QE T GJITHA 22 LNDSIA E PLASOFIT TAS SEZONIT. SPURAT do të rinisin lojërat e tyre të sezonit 4 </text>
<text sub="clublinks" start="1528.734" dur="1.231"> LRENDONI JET. SPURAT do të rinisin lojërat e sezonit të tyre 4 lojëra përpara GRIZZLITAVE MEMPHISE </text>
<text sub="clublinks" start="1529.967" dur="1.198"> REZUMI SEZONI I tyre 4 Lojëra P GRR GRIZZLIMET E MEMPHIS WH Q N 8-T AND DHE FINAL </text>
<text sub="clublinks" start="1531.167" dur="0.565"> PARA GRIZZLIT MVE MEMPHIS WH WHO N SP VAFIN E PLAYOFF të 8-të DHE P FRFUNDIMTAR N THE PRPRMJET </text>
<text sub="clublinks" start="1531.734" dur="0.598"> KUSH N ON VENDIN E 8-të DHE PTHRFUNDIMIN E PLAYOFF-it N CON KONFERENC WESTN Perëndimore DHE SPURAT KAN </text>
<text sub="clublinks" start="1532.334" dur="0.765"> SPOT PLAYOFF N CON KONFERENC WESTN Perëndimore DHE SPURAT KAN W FITUAR P THER GRIZZLIT </text>
<text sub="clublinks" start="1533.101" dur="2.998"> KONFERENCA DHE SPURAT KAN W FITUAR KUNDR GRIDHJEVE T SCH PROVUARA P FORR GJITHA T DYT. </text>
<text sub="clublinks" start="1536.101" dur="1.764"> FITUAJ LIERI KUNDR GRIDZLITIES E PRODHUAR P FORR Gusht të DYT. TRY DUHET T BNI </text>
<text sub="clublinks" start="1537.867" dur="0.298"> SHKAKTUAR P FORR Gusht të dytë. Provoni dhe fitoni atë që rritet. </text>
<text sub="clublinks" start="1538.167" dur="0.598"> Provoni dhe fitoni atë që rritet. >> DAVID SEARS: KETU ASHT A DUHET </text>
<text sub="clublinks" start="1538.767" dur="2.332"> QAT GRUPI. >> DAVID SEARS: KETU KA NJ' LOOND AT NED SH ATRBIMIN E PAR T COMP PLOT </text>
<text sub="clublinks" start="1541.101" dur="0.531"> >> DAVID SEARS: KETU KA NJ A L AND AT T PROJEKTIT T F PAR T COMP PLOT P FORR TUAJ KUND AGR VETEM 8 </text>
<text sub="clublinks" start="1541.634" dur="1.998"> NED KAJT E PAR COMP T COMP PLOT T FOR PLOT ON P FORR TUAJ KUNDR VETEM 8 Lojëra, SACRAMENTO, MEMPHIS, </text>
<text sub="clublinks" start="1543.634" dur="0.631"> P FORR TUAJ KUNDR VETM 8 GAMES, SACRAMENTO, MEMPHIS, PHILADELPHIA, DENVER, UTAH, NEW </text>
<text sub="clublinks" start="1544.267" dur="1.998"> GAMES, SACRAMENTO, MEMPHIS, PHILADELPHIA, DENVER, UTAH, NEW ORLEANS. P KSR KSAT 12 DHE HISTON </text>
<text sub="clublinks" start="1546.267" dur="2.098"> PHILADELPHIA, DENVER, UTAH, ORLEANS E RE. MBI KSAT 12 DHE HISTONIN DHE UTAH N THE TYRE AKTUALE A </text>
<text sub="clublinks" start="1548.367" dur="3.198"> ORLEANS. P KSR KSAT 12 DHE HISTONIN DHE UTAH N THE TYRE AKTUALE Një RIKU P TOR T B KUFITUAR N THE ND SNI E tyre </text>
<text sub="clublinks" start="1551.567" dur="0.732"> DHE UTAH N THE TYRE AKTUALI Një RIKU P TOR T KUFITUAR N THE MUND DHE M MONNYR </text>
<text sub="clublinks" start="1552.301" dur="0.398"> BACK P BR T KUFITUAR N THE NDN E DIT DHE M MONNYR M MEMPHIS AND DHE FILADELPHIA. </text>
<text sub="clublinks" start="1552.701" dur="2.798"> DHE E Hënë MEMPHISA DHE FILADELPHIA. >> Kontrolloni POWERED NGA DAVIS </text>
<text sub="clublinks" start="1555.501" dur="2.131"> DHE FILADELPHIA. >> Kontrolloni nga fuqia nga DAVIS DASHURI. </text>
<text sub="clublinks" start="1557.634" dur="1.231"> >> Kontrolloni nga fuqia nga DAVIS DASHURI. >> DAVID SEARS: Një FORMER </text>
<text sub="clublinks" start="1558.867" dur="0.998"> DASHURI E TIJ. >> DAVID SEARS: Një FORMER COWBOYS STAR DEZ BRYANT MADE A </text>
<text sub="clublinks" start="1559.867" dur="1.098"> >> DAVID SEARS: Një FORMER COWBOYS STAR DEZ BRYANT BADNI NJ ST STOP N SAN SAN ANTONIO PVERR </text>
<text sub="clublinks" start="1560.967" dur="1.098"> COWBOYS STAR DEZ BRYANT Bëni një ndalesë në SAN ANTONIO PVERR VITIN E FAKTTS T Dërguar </text>
<text sub="clublinks" start="1562.067" dur="0.832"> STOP N IN SAN ANTONIO PVERR VITIN E FAKTTS T HE DUHET T T DYTW T E MUND T HAPSISHT </text>
<text sub="clublinks" start="1562.901" dur="3.031"> JAVA N IN FAKT E D SGUAR P TR T T DY T H EN T VET AF SHTPI PTR T AS KRKUAR NDONJ QE FJALA </text>
<text sub="clublinks" start="1565.934" dur="0.998"> K TTU T T DYT E T E SHNDETARSISHT TAR SHNDETSISHT, PASQYRIMI YDO BEHT E QYTETIT N SAN SAN ANTONIO, TET B GNI DISA </text>
<text sub="clublinks" start="1566.934" dur="0.565"> PAS P ASRGJIGJE QDO NJES FJALOR TUE QYTET N SAN SAN ANTONIO, LET G MIR G DISA PUN. FUSHA TREGTARE NGA </text>
<text sub="clublinks" start="1567.501" dur="1.664"> N SAN SAN ANTONIO, T L BNI DISA PUN. FUSHA TREGTARE NGA SHKOLL HIGHT E LART AND DHE KOLLET </text>
<text sub="clublinks" start="1569.167" dur="3.032"> PUNA. FUSHA TREGTARE NGA SHKOLLA E LARTE DHE KOLEGJI P RESRGJIGJE PASUR DETYRIMIN E PARA 8 </text>
<text sub="clublinks" start="1572.201" dur="1.264"> SHKOLLA E LARTE DHE KOLEGJI P RESRGJIGJE PAS RRETH 8 NETAJT E HAPUR </text>
<text sub="clublinks" start="1573.467" dur="2.465"> P RESRGJIGJE PAS PR 8 NETN E PRFUNDUAR T DO PASUR PYETJE KICT P PIK ME SAN ANTONIO </text>
<text sub="clublinks" start="1575.934" dur="0.931"> NETA E PASOHET K PTO PIC ME SAN ANTONIO DUCKS ELITE A 7 ON 7 SQUAT </text>
<text sub="clublinks" start="1576.867" dur="0.565"> K PTO PIK ME SAN ANTONIO DUCKS ELITE A 7 P 7R 7 SAKAT TAY DUHET T HE NUK MUND T SHPENZONI </text>
<text sub="clublinks" start="1577.434" dur="2.665"> DUKEVE ELITA A 7 P 7R 7 SAKATI TAY THIRRJE T C NUK MUND TP SHPESH DASHURIN DHE GJITHA KA PUN </text>
<text sub="clublinks" start="1580.101" dur="0.664"> Të thuash që NUK MUND TP SHPENZONI DASHURIN DHE JOY KA PUN PR </text>
<text sub="clublinks" start="1580.767" dur="2.232"> DASHURI DHE PUNA DUHET TOR PUNOJN WITH ME TIJ N IN NJ O T ME MAKIN E TYRE </text>
<text sub="clublinks" start="1583.001" dur="3.198"> OUT ME TI N O NJ O TEM ANEMTARVE TAT MATJEVE TOST POSTUAR K THTU. DEZ </text>
<text sub="clublinks" start="1586.201" dur="3.164"> TIJ N IN NJM T OF AN MTARVE TAT MATJEVE T P POSHTUARA KTU. ADRESA E DEZ. </text>
<text sub="clublinks" start="1590.8" dur="4.499"> >> NESE NUK JETOJN IN N RES PRITJE. PËR MUA. ... </text>
<text sub="clublinks" start="1596.866" dur="2.766"> EDO DISA E miqve TUAJ DUA TO CILA miqtë e tu shpresojnë që ne </text>
<text sub="clublinks" start="1599.634" dur="0.131"> Dhe unë e di se çfarë miqtë e tu shpresojnë që ne ... </text>
<text sub="clublinks" start="1599.767" dur="2.698"> Shpresoj që ne ... T ALL GJITHA KOHA DHE NUK DUA T TO BN </text>
<text sub="clublinks" start="1602.467" dur="3.232"> ... T ALL GJITHA KOHA DHE NUK DUA T TO BJNIGH T TH DREJTN E DREJT,, POR NE E dimë. </text>
<text sub="clublinks" start="1605.701" dur="3.098"> GJITHA KOHA DHE NUK DUA T TO BJN TH TING DREJTN E DREJTUT, POR NE E dimë. NUK MUND T G MERRNI KUJDES </text>
<text sub="clublinks" start="1608.801" dur="0.731"> E DREJTA E DREJT,, POR NE E dimë. Ju NUK MUND TET MUND T CA MUND T CA KUJDES N NO asnjë kohë. </text>
<text sub="clublinks" start="1609.534" dur="3.198"> Ju NUK MUND TET MUND T CA MUND T CA KUJTOJN NO N NO asnjë kohë. JU DINI, GJITHA T ALL GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="1612.734" dur="3.031"> Deri në asnjë kohë. JU DINI, GJITHA T ALL GJITHA Kokat. </text>
<text sub="clublinks" start="1615.767" dur="2.232"> JU DINI, GJITHA T ALL GJITHA Kokat. NJERZIT PARAMOUNT mendojnë </text>
<text sub="clublinks" start="1618.001" dur="2.098"> HEAD. NJERZIT PARAMOUNT mendojnë mënyrën e njëjtë. </text>
<text sub="clublinks" start="1620.101" dur="5.064"> NJERZIT PARAMOUNT mendojnë mënyrën e njëjtë. >> SHKOJN T G DH GNI AJ </text>
<text sub="clublinks" start="1625.167" dur="0.565"> NJËJTËN MËNYRË. >> SHPESHT TO T DH GNI AJ >> >> Q >> E DREJTA GUY KA QE </text>
<text sub="clublinks" start="1625.734" dur="1.031"> >> SHKOJN TO T G T DHNIJN A A >> Q TH GJITHA E DYTE KUAJ Q TH MESA M SHUM T TO KENI NJ H SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="1626.767" dur="2.032"> >> KJO E DREJTA GUY KA QE MESA MJETE TE KENI NJE IMPACT TE SHUME QE ESHTE NJE MESAZH I MADHE. </text>
<text sub="clublinks" start="1628.801" dur="0.564"> MESAZHI SI T HA KEMI NDIKIM T H MADH Q SHT A NJ M MESAZH I MADH. Merrni RREZIKEN E DREJT NE NEGATIVE </text>
<text sub="clublinks" start="1629.367" dur="2.598"> NDIKIMI Q TH ISSHT A NJESS MESAZH I MADH. Merrni SHQYRTIMIN E TC DREJT NES NEGATIVE T ON GJITHA TOOD MIRAT. </text>
<text sub="clublinks" start="1637.766" dur="1.733"> FJALA E CILHS VESHT ​​NJ A KAST,, PO, ,SHT AN NJOHJE E PAVARRM E PAVARUR, POR DUHET THE NDODHET </text>
<text sub="clublinks" start="1639.501" dur="2.031"> CAST, PO,'SHT AN PAVARUR E PAVARUR, POR DUHET THE NDRMARI NS LAJMET N NO NDONRMARRJE, SI E RE </text>
<text sub="clublinks" start="1641.534" dur="0.631"> GJITHA POR DUHET T A NDRMARRJE L ATNJ N NO NDONRMARRJE, SI TEKNOLOGJIA E RI SHT ZBATOHET </text>
<text sub="clublinks" start="1642.167" dur="2.665"> Lajmet në mesditë, SI TEKNOLOGJIA E RE është duke u implementuar për të bërë atë përvojë A </text>
<text sub="clublinks" start="1644.834" dur="1.431"> TEKNOLOGJIA po zbatohet për të bërë atë eksperiencë të vogël </text>
<text sub="clublinks" start="1646.267" dur="0.298"> T M BNI KATTP EKSPERIENC A N A LEHTITSINIT E LEHTSISHITME BIT. </text>
<text sub="clublinks" start="1646.567" dur="0.565"> LEHTSIA E BIT T E LEHTM. >> DAVID SEARS: DHE SH.B.A. </text>
<text sub="clublinks" start="1647.134" dur="0.498"> BIT EASIER. >> DAVID SEARS: DHE GJYKATA SUPREME e SHBA Bllokuar një </text>
<text sub="clublinks" start="1647.634" dur="1.565"> >> DAVID SEARS: DHE GJYKATA SUPREME e SH.B.A. bllokoi një ligj të abortit LUISIANA WHFAR </text>
<text sub="clublinks" start="1649.201" dur="0.531"> GJYKATA SUPREME Bllokoi një LIGJ T AB ABORTIONIT LUISIANA WHFAR DUHET TONE BN D NSE NUK KA </text>
<text sub="clublinks" start="1649.734" dur="162.031"> LIGJI I LARTS S AB ABORTIT LUISIANA WHFAR DUHET TONE BNI N IFSE KA PASDUAR DUHET T A NDODHET </text>
<text sub="clublinks" start="1811.767" dur="0.898"> DO DUHET TONE B IFNI N IFSE KA PASUR DUHET T NDRMARREN N TH K >>T >> >> DAVID SEARS: SUPREME </text>
<text sub="clublinks" start="1812.667" dur="1.932"> PASUR DUHET NHE K THT >> >> DAVID SEARS: GJYKATA SUPREME Bllokoi një LIGJ LUISIANA </text>
<text sub="clublinks" start="1814.601" dur="0.698"> >> DAVID SEARS: GJYKATA SUPREME Bllokoi një LIGJI LUISIANA Q TH DUHET VDES VESHJE MAR SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="1815.301" dur="0.931"> GJYKATA Bllokoi një LIGJ LUISIANA QAT DUHET T MBETET VETN KART CL KLINIK P ABR ABORTIN N TH KATT SHTET </text>
<text sub="clublinks" start="1816.234" dur="0.531"> Q DO T CL VDES T VDES PARRDITSHME K ABTIN KLINIK PORTR ABORTION NAT KATT SHTET SHTETRORE TUST DREJTSIS JO JOHN ROBERTS </text>
<text sub="clublinks" start="1816.767" dur="1.665"> KLINIKA E ABORTIONIT N TH KATT SHTETI TUST DREJTSIS CH SHTETRORE JOHN ROBERTS TIN BASHKUHEN 4 KOLEGJET Liberale në </text>
<text sub="clublinks" start="1818.434" dur="2.998"> DREJTSIA E KRYETARIT JOHN ROBERTS T JO BASHKSISH COLM 4 KOLEGJET LIBRORE N R FUNDIM QAT SHKOLLUAR T LA LIGJIT </text>
<text sub="clublinks" start="1821.434" dur="1.431"> BASHKIMI I 4 KOLEGJAVE LIBERALE N IN V RREJTJE Q TH LIGJET SHKELENI </text>
<text sub="clublinks" start="1822.867" dur="0.998"> Duke vendosur që LIGJI SHKELEN TIGH DREJTAT e Abortit. FUNDJAVA </text>
<text sub="clublinks" start="1823.867" dur="0.598"> T R DREJTAT E ABORTIT. JAVA JANE VIDTUALE IDENTIKE P THER T </text>
<text sub="clublinks" start="1824.467" dur="2.532"> T R DREJTAT E ABORTIT. JAVA JANE VIDTUALLY IDENTIKE E NJE NE TEXAS QE GJYKATA </text>
<text sub="clublinks" start="1827.001" dur="0.764"> ISHTE IDENTIKE E VIRTUESHME E NJE N IN TEXAS QE GJYKATA E GJYKATS HYRET RRETH N 2016 2016 </text>
<text sub="clublinks" start="1827.767" dur="2.865"> NJNE N TE TEXAS QAT GJYKATA E GJYKATS HYRET RRETH N IN 2016 5 5 T 4 GJITHA RREGULLORE ASHT A FITUA PR </text>
<text sub="clublinks" start="1830.634" dur="0.598"> STRUCK DUHET RRETH N IN 2016 5-T R RREGULLAT 5 4SHT A FITON P SR MBUPSHTETJEVE T TIGH DREJTAVE T ABORTIONIT </text>
<text sub="clublinks" start="1831.234" dur="2.631"> RREGULLIMI 5 - 4 ISSHT A FITIM PR MB SSHTETJEVE T TIGH DREJTAVE T AB ABORTIONIT Q WH ARGUHUAR LIGJIN NUK SHT </text>
<text sub="clublinks" start="1833.867" dur="0.898"> MBROJT OFSIT E T R DREJTS S AB ABORTIONIT QO ARGUHEN LIGJIN NUK NOTSHT MJEDIS E NEVOJSHME. </text>
<text sub="clublinks" start="1834.767" dur="2.632"> KUSH ARGUHEN LIGJIN NUK NOTSHT MJEDIS MJEKSORE. >> SHKENCAT JULIETE SHPALLJE </text>
<text sub="clublinks" start="1837.401" dur="3.031"> MJETET E NEVOJSHME. >> SHKENCAT JULIETE SHKALLA PRMIMIN P FORR RIM BESNI EAR. </text>
<text sub="clublinks" start="1840.434" dur="0.365"> >> SHKENCAT JULIETE SHKALLA PRMIMIN P FORR RIM BESNI EAR. BARNA P USRDORUAR N TO </text>
<text sub="clublinks" start="1840.801" dur="0.564"> MIMI P RR RIM BESN EAR. BARA E PRDORUAR T T TRAJN NJERZIT CORONAVIRUS WHO </text>
<text sub="clublinks" start="1841.367" dur="2.098"> BARNA P USRDORUAR PRER T TRAJTUAR NJERZIN CORONAVIRUS KUSH JANVER MVERNDSISHME nga QEVERIA </text>
<text sub="clublinks" start="1843.467" dur="3.032"> TRAJTIMI I KORONAVIRUSIT NJERZIT QO JANVER M CONDSISHME NGA PROGRAMET E SHALNDETIT T G QEVERIS, UNITIKUAR </text>
<text sub="clublinks" start="1846.501" dur="2.998"> JAN CO T KUFIZUAR NGA PROGRAMET SH HENDETSORE T G QEVERIS, SHTETET E BASHKUARA DO T DUHET </text>
<text sub="clublinks" start="1849.501" dur="1.131"> PROGRAMET SHALNDETSOR, SHTETET E BASHKUARA DUHET T CH KUFIZUAR 2000 340 dollarë P FORR </text>
<text sub="clublinks" start="1850.634" dur="2.098"> SHTETET DUHET T CH KUFIZUAR 2000 340 dollarë për këtë ilaç që do të çmonte </text>
<text sub="clublinks" start="1852.734" dur="2.131"> 2000 $ 340 P FORR K DRT DR DRUG QAT PRMIMI DUHET TC RREFITONI në 3,120 dollarë P FORR PATIENTT </text>
<text sub="clublinks" start="1854.867" dur="3.032"> K DRTO DRUG TH QAT PRMIMI DUHET TC RREFITONI në 3,120 dollarë për pacientët me sigurim privat. </text>
<text sub="clublinks" start="1857.901" dur="2.998"> RREZIKONI në 3,120 dollarë për pacientët me sigurim privat. POWRGJIGJE, GILLEY DHE THOT S QE </text>
<text sub="clublinks" start="1860.901" dur="0.531"> ME SIGURIMIN PRIVAT. POWRGJIGJE, GILLEY DHE THOT Q IT DO TELL SHITET PJESA E PARAR </text>
<text sub="clublinks" start="1861.434" dur="0.631"> P HRGJIGJE, GILLEY DHE THOTAY Q IT DO T S SHITET PUNTR VARGJET PJESA T VEPRUAR. JEMI GJENERIK </text>
<text sub="clublinks" start="1862.067" dur="2.432"> DO T S SHITET P FR VARRJE PJESA TAR VEPRUAR. JEMI LEXUESHME prodhuesit e përgjithshëm të barërave </text>
<text sub="clublinks" start="1864.501" dur="3.064"> VENDET E VDEKJES. JEMI prodhuesit e gjeneratave të drogës po lejohen të merren me atë dhe si </text>
<text sub="clublinks" start="1867.567" dur="1.098"> Krijuesit e Barnave JAN BE JAN ALL DUHET T TO BNI DHE SI T PR PRMIMEVE TE VITIT, JAN HIGH T HIGH SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="1868.667" dur="0.998"> T M BNI DHE SI T PR MIMET E VITIT, JAN AN ANTIKUAR TAT SHUM SI SI TA PARA </text>
<text sub="clublinks" start="1869.667" dur="2.265"> MIMET E VITIT, JAN AN ANTIKUAR DHE SHUM NIN T BNJ ND BRMARRJEN PARAVE TIR PARA P TOR SHKURTIMIN E SHKURTS </text>
<text sub="clublinks" start="1871.934" dur="3.031"> ANTIKUAR SI QENI DRUG THE E PAR N TO KOHN E SHKURTRIS R S SHQYRTIMIT P FORR PATIENTT E VETEM ILL </text>
<text sub="clublinks" start="1874.967" dur="2.098"> BARA E PAR N TO KOH T R SHKURTS S R RREZIKUT P FORR PATIENTT E VETM T ILL </text>
<text sub="clublinks" start="1877.067" dur="0.232"> KOHA P PR PATIENT TVER SHUM ILL NGA 4 DIT. </text>
<text sub="clublinks" start="1877.301" dur="0.698"> NGA vetëm 4 ditë. >> DAVID SEARS: PRESIDENT </text>
<text sub="clublinks" start="1878.001" dur="0.531"> 4 DITA. >> DAVID SEARS: PRESIDENT DONALD TRUMP FALAS </text>
<text sub="clublinks" start="1878.534" dur="1.265"> >> DAVID SEARS: PRESIDENTI DONALD TRUMP FALAS PER DREJTIMIN E FITUAR NE </text>
<text sub="clublinks" start="1879.801" dur="1.098"> FJALA E DONALD TRUMP PER DREJT SSIN duke thënë që FUQIA E inteligjencës nuk mund të konfirmohet </text>
<text sub="clublinks" start="1880.901" dur="2.231"> DREJTUESI duke thënë se inteligjenca e SHBA nuk mund të konfirmohet kur dhe nëse jo ushtria ruse </text>
<text sub="clublinks" start="1883.134" dur="0.598"> Inteligjenca nuk mund të konfirmojë çfarëdo qoftë OSE ZYRTARILT ushtarakë rusë që ofrohen SHTETE </text>
<text sub="clublinks" start="1883.734" dur="2.398"> KU OSE NUK ZYRTARILT E MUZITARAVE RUSISHT T OFF OFERTUARA SHTETE T TO MILITANVE TALIBANë T TO VDES </text>
<text sub="clublinks" start="1886.134" dur="0.598"> ZYRTART T OFF OFERTUARA SHTETEVE T M MILITAN TVE TALIBANë T TO VRET T TR GJITHA SHQIPTAR INT N IN Afganistan. NË FILLIM </text>
<text sub="clublinks" start="1886.734" dur="2.398"> MILITANTST TALIBANë T TO VRES NDRKOMB USTAR UST N US AFGHANISTAN. FITUESHT N S E Dielë, KRYETARI PRESIDENTI Tha </text>
<text sub="clublinks" start="1890.866" dur="4.066"> Ai nuk ka nevojë më shumë, por anëtarët e TOP të ADMINISTRIMIT TIS TIJ KAN JAN B SHPIRT </text>
<text sub="clublinks" start="1894.934" dur="0.631"> ANEMTAR OFT E ADMINISTRIMIT TIS TIJ KAN B JAN B KUFIZUAR T ON SITUATS. RAPORTI I PUBLIKUAR </text>
<text sub="clublinks" start="1895.567" dur="0.598"> DUHET KUFIZUAR N ON SITUAT. RAPORTI I PUBLIKUAR NIM KOHA T NEW ND YRMARRJES N H KA SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="1896.167" dur="2.698"> SITUATA. RAPORTI I PUBLIKUAR N IN KOHA T NEW ND YRMARRJE TAS KA T PRDORET DHINI NGA PRESIDENTI DHE </text>
<text sub="clublinks" start="1898.867" dur="1.198"> N T KOHA T NEW REJA N Y JORK DUHET T TO NDIKOHET NGA PRESIDENT DHE T O TJERA </text>
<text sub="clublinks" start="1900.067" dur="0.532"> DUHET T BY NDIKOHET NGA PRESIDENTI DHE ZYRA T O TJERA ADMINISTRIMI A </text>
<text sub="clublinks" start="1900.601" dur="0.598"> ZYRA T O TJERA TM ADMINISTRAT AS Një zyrtar i administratës së vjetër </text>
<text sub="clublinks" start="1901.201" dur="3.031"> ZYRTART E ADMINISTRATICS Një ZYRTAR I ADMINISTRAT ADS S ADMINISTRAT SAS P SAR SHENJT PLANET E BARDH Shtëpiake </text>
<text sub="clublinks" start="1904.234" dur="1.531"> ZYRTARI I ADMINISTRATS S ADMINISTRAT SAS P SARSHKRUAJME PLANET E Shtëpisë së Bardhë për të SHKURTUAR ANEMTARLE TLE SEKTORVE T </text>
<text sub="clublinks" start="1905.767" dur="0.365"> SAID PLANET E BARDHUS Shtëpisë për të SHPRNDARJEN ANCTTARLET E SEKTORIT T CON KONGRESIT TANI. </text>
<text sub="clublinks" start="1906.134" dur="0.765"> ANRITARLET E SHENJTS S B SHUM T OF KONGRESIT TODAY. >> Sulmi i ushtarakëve në Pakistan </text>
<text sub="clublinks" start="1906.901" dur="2.498"> KONGRESI DITA. >> Sulmi i ushtarakëve në këmbimin e aksioneve të Pakistanit këtë mëngjes </text>
<text sub="clublinks" start="1909.401" dur="0.898"> >> Sulmi i ushtarakëve në shkëmbimin e aksioneve të Pakistanit KISTOR MORNYRA duke vrarë 2 mjete dhe </text>
<text sub="clublinks" start="1910.301" dur="3.031"> KUJDESI PISR KT MORNING VESHJE 2 UDHZUES DHE FORCAT E POLICEMANIT Arritur në </text>
<text sub="clublinks" start="1913.334" dur="0.598"> Vrasja e 2 garancive dhe forcat polikemane të mbërritur në skenë dhe ishin të afta për të siguruar </text>
<text sub="clublinks" start="1913.934" dur="1.198"> FORCAT E POLICEMANIT Arritën në skenë dhe ishin në gjendje të siguronin ndërtimin. PCR KRAHASIM A </text>
<text sub="clublinks" start="1915.134" dur="3.131"> SHKENC AND DHE JAN AB T afta për të siguruar NDRTIMIN. SIPAS NJ ZYRTAR T TOP T OF PAKISTANIT </text>
<text sub="clublinks" start="1918.267" dur="0.732"> NDËRTESA. SIPAS NJ A ZYRTAR T TO TOP T OF RREGULLAT PAKISTANE. 4 ASSAILANTS T ALL GJITHA, </text>
<text sub="clublinks" start="1919.001" dur="2.998"> TOP ZYRTAR I RREGULLAT PAKISTANE. 4 GJITHA ASSAILANTP, PPRGJEGJSISHT PTR SHTETE </text>
<text sub="clublinks" start="1922.001" dur="0.798"> Rangers. 4 GJITHA ASSAILANT,, PPRGJEGJS P FORR SHTRBIMET JAN U Vranë </text>
<text sub="clublinks" start="1922.801" dur="1.498"> PPRGJEGJS P FORR SH THERBIME T W VLERSUAR ME 8 MINUTA. DUHET T AT paktën 3 </text>
<text sub="clublinks" start="1924.301" dur="0.531"> JANE VARGUAR ME 8 MINUTE. SI FARI N 3 3 NJERZIT TAST LNDISHT u vranë në </text>
<text sub="clublinks" start="1924.834" dur="2.598"> 8 MINUTE. SI FARI N 3 3 FJAL T PE POPULLIT Janë vrarë në sulm, GSHT NJ G UDHZUES I SIGURIS 3 I 3-të </text>
<text sub="clublinks" start="1927.434" dur="2.031"> NJERZIT ishin vrarë në sulm, një garanci e sigurisë së 3-të SHTIT N 3 KUSHT KRITIK. </text>
<text sub="clublinks" start="1929.467" dur="0.565"> SHTETI, NJU GARA P SECR SIGURIMIN E 3-të është N CON KUSHT KRITIK. >> DAVID SEARS: Jashtë nga </text>
<text sub="clublinks" start="1930.034" dur="0.565"> N CON KUSHT KRITIK. >> DAVID SEARS: Jashtë nga LIVE. CAMS JAN TO N 86 86 DEGRE </text>
<text sub="clublinks" start="1930.601" dur="0.564"> >> DAVID SEARS: Jashtë nga LIVE. ZGJIDHJET JAN TO N 86 86 DEGRE DHE SHUM GJITHA PUN </text>
<text sub="clublinks" start="1931.167" dur="1.532"> LIVE. CAMS JAN TO N 86 86 DEGJE DHE SHUM OF GJETJE që punojnë kundër SHBA OSE JU JENI GONNA </text>
<text sub="clublinks" start="1932.701" dur="3.098"> DHE SHUME GJETJE PUNOJN AG N US SHUM APO JU GONNA DUHET T END duroni atë që ne kemi ato </text>
<text sub="clublinks" start="1935.801" dur="2.998"> KUND USR NENI OSE JU GONNA DUHET T END duroni atë që ne kemi marrë duhet të fitojmë ndriçim. </text>
<text sub="clublinks" start="1940.166" dur="4.966"> >> MALLRA. >> NUK E DEMI DHE KATTY Q QENI QENI NJ A LIST DHE KEMI </text>
<text sub="clublinks" start="1945.134" dur="0.565"> >> NUK E DINI DHE KJO Q TH QNDRON QNJ LISTN DHE KEMI NJ JAVA T H HOLIDAY NSE </text>
<text sub="clublinks" start="1945.701" dur="0.631"> QE SI QENI NJE LISTEM DHE NE KEMI NJE VITE PERDETERE NESE LEHTA TE MINUTEVE QE DUAJME NE </text>
<text sub="clublinks" start="1946.334" dur="1.831"> KEMI NJEK javë të pushimit nëse drita e minutave do të jemi pozitive rreth kësaj mund të </text>
<text sub="clublinks" start="1948.167" dur="1.798"> LEHTSIA E MINUTEVE JEMI DO T BNI POSITIVE POR KTO QU MUND T BJ M W SHUM, DUHET, DHE JULY </text>
<text sub="clublinks" start="1949.967" dur="1.698"> Jini më të Vëma, JU DUHET, DHE JULY JU SHENI TEMPERATURA MUND T AB MSUAR P SOR 100 SHUM WE NUK JEMI KTU </text>
<text sub="clublinks" start="1951.667" dur="1.865"> JEMI SHENJ TEMPERATURA MUND T AB M 100SUAR 100 SOT NUK JEMI KA TEMPE TEMPERATURA NOT </text>
<text sub="clublinks" start="1953.534" dur="0.531"> P ABR 100 SHUM SO NUK JEMI KA TEMPERATURA TOT GJITHA TEMPERATURA N IN DITN E MUZS 80, DISA CLOUD </text>
<text sub="clublinks" start="1954.067" dur="2.598"> DO T DUHET TEMPERATURA N IN DITN E GJYKAT 80S S 80 80, DISA CLOUD NDODHME ASNJ RRETH NUK VAJNI </text>
<text sub="clublinks" start="1956.667" dur="0.532"> DITA E NDRMARRJES 80, DISA CLOUD PAVARUR N RA RREZIKUAR P YR T MIR N AT SHTETIN E TEXASEVE </text>
<text sub="clublinks" start="1957.201" dur="2.498"> MVER T NDOSHT RRETH NUK KENI NOU SHTETIN E TEXASEVE VDES P QUR VET </text>
<text sub="clublinks" start="1959.701" dur="0.864"> N ST SHTETIN E TEXASS SHUM SHUM SHUMT PRETTY SHUME TE SHKOJN N TO ARKANSAS PARA </text>
<text sub="clublinks" start="1960.567" dur="0.932"> QUIET REALI PRETTY DUHET T G SHKOJN AR N AR ARKANSAS PARA QEN GJENI ANDO STORM T DYTVE </text>
<text sub="clublinks" start="1961.501" dur="0.498"> DERI N AR ARKANSAS PARA JU GJINI YDO SHTYPE AKTIVITETIN E STORMIT DHE DYT HIGH </text>
<text sub="clublinks" start="1962.001" dur="1.931"> JU GJENI YDO SHTYPE AKTIVITETIN E STORMIT DHE DHE PRISHTIN HIGH E LART që fillon të NDERTOHET DHE </text>
<text sub="clublinks" start="1963.934" dur="0.598"> AKTIVITETI DITA DHE PRESSURA E LART Q START FILLON N B NDURTIM DHE N TH KT G Q G SHKOJN TO T TO OFRONI RREZIK </text>
<text sub="clublinks" start="1964.534" dur="2.798"> NJOFTIMI Q START FILLON N B NDURTIM DHE SI Q G JAN T TO OFRON T. OFRONIN NDRYSHIME T RA RREZIKUT. POR KUPTIMI I DYT </text>
<text sub="clublinks" start="1967.334" dur="0.465"> Pra, kjo është duke shkuar për të ofruar ndryshime rrënjësore. POR DITET E VITIT T NE NDRMARRJE NJ O PCERDORIM SHT </text>
<text sub="clublinks" start="1967.801" dur="0.598"> Shanset. POR DITET E VITIT T NE NDRMARRJE NJE PCERDORIM ISSHT O OUT West. VENDET LIKE DEL RIO </text>
<text sub="clublinks" start="1968.401" dur="1.798"> DITS NJ O PCERBASHKSE OSHT O OUT West. VENDET LIKE DEL RIO DUHET T SE SHENI NJ A STORME T CO SHUMM </text>
<text sub="clublinks" start="1970.201" dur="0.664"> PER MBROJTJEN. VENDET LIKE DEL RIO DUHET TA SHENI NJ ST STORME T CO SHUM DITA T CO VEJTJE TUP FUNDIT, POR NUK K HERTU KTU N SAN SAN </text>
<text sub="clublinks" start="1970.867" dur="2.165"> MUND T SHENI NJOR STORME TUP SHUM DITA T VEJTJE T CO FUNDIT, por NUK K HERTU N SAN SAN ANTONIO, JU SHENI CLOUD </text>
<text sub="clublinks" start="1973.034" dur="2.498"> DITET E KUPTUAR, POR NUK K HERTU N SAN SAN ANTONIO, JU SHENI KUFIRIN E CLOUD. 'SHT E DREJTA E DREJT E DREJT </text>
<text sub="clublinks" start="1975.534" dur="0.731"> ANTONIO, JU SHENI MBROJTJEN E CLOUD. PRSHT PRETTY E DREJTA E DREJT NSISHT TANI TOSHT T SHKENI CLOUDY M SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="1976.267" dur="0.565"> COVER. ITSHT PRETTY DREJTICK E DREJTSISHT TANI ISSHT T TO SHKENI SHQYRT M MOST SHUMOU N SHUM N OF SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="1976.834" dur="0.631"> TANI TOSHT T SHKEMI SHKELJET E SHUM NGJARJE PR M SHUM T THE QYTETIT DUHET T S DEMI CLOUDS LART </text>
<text sub="clublinks" start="1977.467" dur="3.098"> QYTET P MR M SHUM OF T THE QYTETIT QENI DISA CLOUDS LART T COM VDES P TOR DISA MORNYR </text>
<text sub="clublinks" start="1980.567" dur="0.432"> DO T DUHET DISA CLOUDS LARTA TING VDES P TORMB DHNI T DYT CLVE TOR MNYRAVE T MUND </text>
<text sub="clublinks" start="1981.001" dur="0.598"> Vjen më shumë se disa orë klase të ulëta dhe që shkojnë për të ruajtur SHBA </text>
<text sub="clublinks" start="1981.601" dur="2.098"> CLOUDS TOW DYT DHE ATO Q G DUHET T K MBIJN SHUM SHUM CLOUDY PROBABLISHT TJERA </text>
<text sub="clublinks" start="1983.701" dur="0.531"> DHE KJO Q G T TO DUHET T K MBIJI SHUM N US SHUM CLOUDY SHUM SHUM SHPRBIMIN E OR HOVE N IN SUN </text>
<text sub="clublinks" start="1984.234" dur="2.598"> SHUM CLOUDY PROBABLY SHUM AN KUPTIMI I OR HOVE N IN SUN TUN VAJ DHE TEMPERATURAT DO T </text>
<text sub="clublinks" start="1986.834" dur="1.031"> KUPTIMI I OR HOS N IN SUN T COM NDODHET DHE TEMPERATURAT DO T START NDRMARRJEN T TO RAMP UP. </text>
<text sub="clublinks" start="1987.867" dur="1.532"> VAZHDIMI DHE TEMPERATURAT DO T START REZULTOJME N RAMP UP. JEMI PARAQITJE T HIGH LIRAVE N </text>
<text sub="clublinks" start="1989.401" dur="0.498"> Nisur me të vërtetë për të RAMP UP. JEMI PARAQITJE T HIGH LIRAVE NOD DITN E 90-të T L ulta, POR </text>
<text sub="clublinks" start="1989.901" dur="2.398"> JEMI PARAQITJE T HIGH LIRAVE N IN DITN E 90-të T L ulta, POR HUMIDITETI SOSHT SO DHNI I TRET. NXEHTESIA </text>
<text sub="clublinks" start="1992.301" dur="0.631"> DITA E DYT 90 E 90-të, por HUMIDITETI SOSHT SO aq i trashë. INDEKSI I NGROHS S M MUND T VESHJE N 100 100. </text>
<text sub="clublinks" start="1992.934" dur="2.665"> HUMIDITETI është aq i trashë. INDEKSI I NDRTSIS M MUND T VAJN SHUM 100 N. 100. NUK E NDES T NDEROJM QU QUITE MIR </text>
<text sub="clublinks" start="1995.601" dur="0.464"> INDEKSI MUND TOS VESHJE SHUM N 100 100. MUND T F NDEROJM SHUM T G MIR K THTU KU JAN REPUBLIKE PROBABLY </text>
<text sub="clublinks" start="1996.067" dur="0.565"> NUK E NDEROJM QU SHUM G TOOD MIR KA NGJARJE TALL VRTETA NDBARMARRJE PROBABLY 90, POR NDODHET NETELETLE </text>
<text sub="clublinks" start="1996.634" dur="1.898"> PERGJITHSHME RREGULLUESE PUBLIKE 90, POR NUMRA E HOTA DHE HUMIDA P FORR T ALL GJITHA SH.B.A K HERTU N IN </text>
<text sub="clublinks" start="1998.534" dur="2.931"> 90-ta, POR SOT NUMETHELE HOT DHE HUMIDA P ALLR T ALL GJITHA SHTETRIN US KETU NX TEXAS JUGORE. DHE K TRTO TREND </text>
<text sub="clublinks" start="2001.467" dur="0.598"> DHE HUMIDI P ALLR T ALL GJITHA SHTETRIN US KETU N IN TEXAS JUGORE. DHE K TRTO TREND VAZHDON P THR MNYRJEN E KISTY </text>
<text sub="clublinks" start="2002.067" dur="0.598"> Tekstet jugore. DHE K TRTO TREND VAZHDON PROR MNYRN E K WETU Java. THIRRJEN E PARAJTJES PER LARTE </text>
<text sub="clublinks" start="2002.667" dur="3.032"> VAZHDON NRO MNYR T OF SHTYPIT. THIRRJEN E PARA PR T FOR DREJT HIGH E LARTE RRETH 93 K 93TU AFT AF. </text>
<text sub="clublinks" start="2006.4" dur="4.365"> EDHE JANI KUJDES KA DO T BE DUHET DISA FITUESHME LINDORE FITUESHME 10 deri në 20 MILE P PR ORA. </text>
<text sub="clublinks" start="2010.767" dur="2.232"> DISA SHKENC B BREZIKE FITUAR SIUT 10 - 20 MILE PER HOUR. Ne do të bisedojmë më shumë rreth </text>
<text sub="clublinks" start="2013.001" dur="1.031"> FITIMET 10 deri 20 MILE PER HOUR. DO T T BJM AB M SHUM RRETH KTHIMIT TOM DISA DUHET NO T </text>
<text sub="clublinks" start="2014.034" dur="5.331"> PARATHNIE DHE WHFAR IS ISSHT L JND J JULI 4 KUJT DO T G DUHET TING VAJN L MAT T VETM </text>
<text sub="clublinks" start="2019.367" dur="0.198"> DUHET TIK NDIKOJME DO T DUHET T COM VAJN N L VNT T NDRMARRJEN N J VETM NJ A DAVID BIT. </text>
<text sub="clublinks" start="2019.567" dur="0.532"> Vjen deri në një DAVID BIT. >> DAVID SEARS: FALEMINDERIT TUAJ </text>
<text sub="clublinks" start="2020.101" dur="0.631"> DAVID. >> DAVID SEARS: FALEMINDERIT TU JU JENI TEKNOLOGJIA JAN P PJEST E SAJ </text>
<text sub="clublinks" start="2020.734" dur="2.565"> >> DAVID SEARS: FALEMINDERIT TU JU JENI TEKNOLOGJIA JAN P MJETET E TYRE LIKE T L MUND T BN JETN E TYRE </text>
<text sub="clublinks" start="2023.301" dur="0.298"> JUSTIN TEKNOLOGJIA KA MJETET E TYRE LIDHJE T M BJN JET LN TON </text>
<text sub="clublinks" start="2023.601" dur="2.998"> LIKE BAKJN JET LN TON T JETS TONA T E VEANTA T. VETM EDHE JAN AB I aftë për të </text>
<text sub="clublinks" start="2026.601" dur="0.931"> Mjet teknik i përbashkët. EDHE JAN AB I aftë për të kursyer SHBA VIZITA N THE </text>
<text sub="clublinks" start="2027.534" dur="0.598"> Mjet teknik. EDHE JAN AB I P BERGJITHSHM T TO R SANDONI N US VIZIT T OFF ZYRS S DO DOKTORIT. ABC’S KARINA </text>
<text sub="clublinks" start="2028.134" dur="2.398"> RUAJNI N VIZIT TO N TO ZYRN E DOKTORIT. KARINA MITCHELL i ABC’S SHPRNDON SI DETYR </text>
<text sub="clublinks" start="2030.534" dur="2.998"> ZYRA E DOKTORIT. KARINA MITCHELL i ABC-së SHPENZONI SI DISA PUN TASS KRKES HIGHS TEK T HIGH LART. </text>
<text sub="clublinks" start="2035.166" dur="3.466"> >> KUR FEMIJET E FILMIJOS TUAJ NJ B Kockë DHE MUND T TO KASTIN EKSPERIENCENN MUND T BE BN MVERNYR </text>
<text sub="clublinks" start="2038.634" dur="1.631"> Bone DHE B GNI T C KASTIN EKSPERIENCN MUND T BE BNI MVERNYR duke e bërë atë më të vështirë për të kujtuar </text>
<text sub="clublinks" start="2040.267" dur="0.932"> EKSPERIENCA MUND T BE BNI MBI MNYRJE duke e bërë atë më të vështirë për të kujtuar udhëzimet e dhëna nga </text>
<text sub="clublinks" start="2041.201" dur="0.598"> Duke e bërë atë më të vështirë për të kujtuar udhëzimet e dhëna nga doktori. POR ATFAR N IFSE JU DUHET </text>
<text sub="clublinks" start="2041.801" dur="1.698"> UDHZIMET E DHN Doktor. POR ATFAR N IFSE JU DUHET TAN SHKANI KASTN TUAJ ME TUAJ </text>
<text sub="clublinks" start="2043.501" dur="3.031"> DOCTOR. POR ATFAR N IFSE JU DUHET TAN SHKANONI KASTN TUAJ ME SMARTFONIN TUAJ N H SHTPI Q T DHNI N TO </text>
<text sub="clublinks" start="2046.534" dur="2.298"> SHKANI KASTIN TUAJ ME SMARTFONIN TUAJ N AT SHTOMPIN TO T G MERRNI T SHPREHTOJM WITH ME T WITH GJITHA Q TH </text>
<text sub="clublinks" start="2048.834" dur="0.598"> SMARTPHONE N H SHTPI DUHET T SHPREHTOJM E ME EDO GJITHA Q W N SANDODHET HULUMTIMI I RI </text>
<text sub="clublinks" start="2049.434" dur="0.465"> SHPEJT WITH ME EDO GJITHA QAS SHENI K RESRKIMI I RI Bërë nga Kirurg Ortopedik në </text>
<text sub="clublinks" start="2049.901" dur="2.064"> U BIDR BHET Hulumtim i ri nga kirurgu ORTHOPEDIC N AT SPITALIN E FILMIJVE T OF ORANGE </text>
<text sub="clublinks" start="2051.967" dur="0.998"> Kirurg ORTHOPEDIC N AT SPITALIN E FILMIJVE TUNT QENDRAVE ORANGE N C KALIFORNIA. </text>
<text sub="clublinks" start="2052.967" dur="0.565"> SPITALI I FILMIJVE TUNT QENDRAVE ORANGE N C KALIFORNIA. DHE FIDSMIJ TOT P TOR T MIR T KASTS </text>
<text sub="clublinks" start="2053.534" dur="2.731"> SHTETI N C KALIFORNIA. DHE F KMIJ TOT P RR T MIR T KASTS ME TEKNOLOGJIN F FAMILIARE </text>
<text sub="clublinks" start="2056.267" dur="0.932"> DHE FIDSMIJ TOT P TOR TEC MIR T GJITHA ME TEKNOLOGJIN F FAMILIARE </text>
<text sub="clublinks" start="2057.201" dur="1.331"> ME TEKNOLOGJIN F FAMILIARE T C KALUAR KODET QR Q CONDRON TE MESHME </text>
<text sub="clublinks" start="2058.534" dur="0.631"> QYTETET E QYTETUAR QR DUHET T K MBIJEN NJ MA MSIMOR T OF FAMILJEVE T CH FILMIJVE NGA </text>
<text sub="clublinks" start="2059.167" dur="0.632"> QR KODI Q CO DUHET T K MBIJEN NJ MA MSIMOR T OF FAMILJEVE T CH FILMIJVE NGA KUFIZIMI I DOKTORIT Një libër në </text>
<text sub="clublinks" start="2059.801" dur="3.064"> E FAMILJEVE T CH FILMIJVE NGA KUFIZIMI I DOKTORIT një libër në emërimin e zyrës. Kjo është SI </text>
<text sub="clublinks" start="2062.867" dur="0.898"> THIRRIMI I DOKTORIT NJE LIBRI N AP EMPR T ZYRS. KJO HSHT SI PUNON </text>
<text sub="clublinks" start="2063.767" dur="2.732"> EM APRIMI I ZYRS. KJO ISSHT SI T W PUNON KODI QR SHT P NDODHET </text>
<text sub="clublinks" start="2066.501" dur="0.598"> PUNET KODI QR PSHT P NDODHET N C MUND T C KAST CRMARRET T BE Skanohet NDONJ </text>
<text sub="clublinks" start="2067.101" dur="1.998"> KODI QR PSHT NDODHET N C MUND TAST KASTRMARRJET T BE Skanuar nga PHDO SHTYPI TART SMART T P PULLIKOJN KLIENTIN </text>
<text sub="clublinks" start="2069.101" dur="0.831"> KASTRIMI MUND T SC SHKANOHET N AN DO SHTYPIN TART SMART PULLINGUAR INFORMACIONET E KLISHTIT të Krijuar nga </text>
<text sub="clublinks" start="2069.934" dur="3.031"> SMART PHLE PULLING INFORMACIONI I KLIENTIT TRE KRIJUAR NGA DOKTORI SI DUHET T T BNI KUJDES </text>
<text sub="clublinks" start="2072.967" dur="0.632"> INFORMACIONET E KRIJUAR NGA DOKTORI SI SI T TO BNI KUJDESIN E KASTS N IN RAST </text>
<text sub="clublinks" start="2073.601" dur="0.598"> DOKTORI SI SI T TO KUJNI KUJDESIN E KASTS N IN RAST T DHNI T HAPPENODVE QR KODET QR JAN </text>
<text sub="clublinks" start="2074.201" dur="3.198"> T OF KASTSIT N IN RAST T HAPPENAVE TOM HAPPENAVE T A QYTET QR NUK JAN SHPENZIMORE QE JANAS E MUND T </text>
<text sub="clublinks" start="2077.401" dur="0.931"> DISA HAPPEN QT KODI QR NUK JAN SHPENZIMORE SI JAN E E MIR N BRENDAN </text>
<text sub="clublinks" start="2078.334" dur="1.198"> NUK KA SHPENZIMORE QE JANE LEHTRISH TOM T TO NDODHEN BRENDANIN. Hulumtuesit thonë më shumë </text>
<text sub="clublinks" start="2079.534" dur="1.031"> BRENDAN STIK ON. Hulumtuesit thonë se më shumë studime janë të nevojshme për më mirë </text>
<text sub="clublinks" start="2080.567" dur="2.798"> NDODHET. Hulumtuesit thonë se më shumë studime janë të nevojshme për të kuptuar se si mund të jenë kodet QR </text>
<text sub="clublinks" start="2083.367" dur="0.565"> STUDIMET DUHET T TO NDRMARRJEN SI KODET QR MUND T BE INTEGRUAR N INT MJEKSIS </text>
<text sub="clublinks" start="2083.934" dur="1.431"> TD KUJDES SI KODAT QR MUND T BE INTEGRUAR N PR PRAKTIK MJEKSORE. POR THOT ATY MUND T BE JET </text>
<text sub="clublinks" start="2085.367" dur="2.632"> INTEGRUAR NO PRAKTIKN MJEKSORE. POR SHENI TYRE MUND T BE PRDORET P FORR PATIENTS T Y RINJ DHE VJET </text>
<text sub="clublinks" start="2088.001" dur="0.531"> Praktikë. POR SHENI TYRE MUND T BE P USRDORET P FORR PATIENTS T Y RINJ DHE VJET T IN ND ARMARRJEN </text>
<text sub="clublinks" start="2088.534" dur="0.565"> PEDRDORET P PR PATIENT T Y RINJ DHE VJET T NDRMARRJE TRE TRAJTIMEVE T WITH DREJTUARA ME K WITHT MJEKSORE </text>
<text sub="clublinks" start="2089.101" dur="2.631"> N A RREGULL T D DREJTS S T TRAJTIMEVE ME K MINT MIN MINUT MIN MJEKSORE Unë jam KARINA MITCHELL ABC </text>
<text sub="clublinks" start="2091.734" dur="2.831"> TRAJTIMET ME K MINT MIN MINUTE MJEKSORE Unë jam KARINA MITCHELL ABC LAJME. </text>
<text sub="clublinks" start="2094.567" dur="0.698"> MINUTE Unë jam KARINA MITCHELL ABC NEWS. >> SUZI QUATRO SHKRUAR SHKRUAR </text>
<text sub="clublinks" start="2095.267" dur="2.998"> LAJME. >> SUZI QUATRO GETTING DOKUMENTARI I SHKRUAR NUK JEMI NGA </text>
<text sub="clublinks" start="2098.267" dur="1.832"> >> SUZI QUATRO GETTING DOKUMENTARI I SHKURT'M JEMI SHKENI NET DETAJE T VET </text>
<text sub="clublinks" start="2100.101" dur="0.298"> DOKUMENTARI DUHET T DETAJEVE T VETM DUHET T DREJT. </text>
<text sub="clublinks" start="2100.401" dur="1.231"> DETAJE T L VNJESHT ST NGJARJE. >> DAVID SEARS: DHE COLLEGE </text>
<text sub="clublinks" start="2101.634" dur="0.531"> DUHET THE SHUM. >> DAVID SEARS: DHE BASEBALL COLLEGE ISSHT E VRTETA NACK VAJ </text>
<text sub="clublinks" start="2102.167" dur="0.532"> >> DAVID SEARS: DHE BASEBALL COLLEGE ISSHT LATERI I KUFIZUAR N SP SPORTE JAN RE RAPORTET SI SI </text>
<text sub="clublinks" start="2102.701" dur="0.498"> THEMELORE ISSHT LATERI I PRBASHKT N RE SPORTE JAN H RAPORTET P HR SI T TH RREZIKOJM CO SH CORBIMET DHE </text>
<text sub="clublinks" start="2103.201" dur="1.964"> SPORTET JAN RE RAPORTET P HR SI T TRAJTUAR SHKOLLAT DHE LUAJTARET JAN T BNI KALIMIN </text>
<text sub="clublinks" start="2105.167" dur="2.632"> SHPILRNDARIN SHKOLLAT DHE LUAJTARRET T TO JAN G T G FALAS P ONR FUSHN. </text>
<text sub="clublinks" start="2107.801" dur="0.931"> PLAYERS JAN T MERRNI KALIMIN E FUSHS. >> Dhe është një ditë e madhe për të </text>
<text sub="clublinks" start="2108.734" dur="2.198"> FIELD. >> DHE Ashtë një ditë e madhe për dashnorët e Pizzës, SI MUND T BNI </text>
<text sub="clublinks" start="2110.934" dur="0.498"> >> DHE Ashtë një ditë e madhe për dashnorët e Pizzës, SI MUND T G MERRNI duart tuaja në NBA famëkeq </text>
<text sub="clublinks" start="2111.434" dur="139.698"> PVRZITV ​​E PIZZA, SI MUND T G Merrni duart tuaja në një lojtar famshëm NBA. SHAKS FAVORITE PIZZA </text>
<text sub="clublinks" start="2251.134" dur="3.231"> DYTET TUAJ N ON PLAYER FAMOUS NBA. SHAKS FAVORITE PIZZA >> MIR NJ THE P THRDIT TUAJ </text>
<text sub="clublinks" start="2254.367" dur="0.698"> PLAYER. SHAKS FAVORITE PIZZA >> MIR NJ THE ATA QE TEK DITA TUAJ DHE SHKURTIMI I BIZNESIT </text>
<text sub="clublinks" start="2255.067" dur="2.632"> >> MIR NJ K THT TEK TUAJ T DA DIT TS DHE SHKURTIMIN E BIZNESIT NGA CHEDDAR SI CORONAVIRUS </text>
<text sub="clublinks" start="2257.701" dur="0.531"> TEK DHE SHKURTIMI I BIZNESIT NGA CHEDDAR SI KORONAVIRUS VAZHDON TE PESHA </text>
<text sub="clublinks" start="2258.234" dur="2.698"> NGA CHEDDAR SI KORONAVIRUS vazhdon të peshojë në industrinë e udhëtimit poshtë amerikanëve </text>
<text sub="clublinks" start="2260.934" dur="0.698"> VAZHDON TE PESHKUAR N IND INDUSTRIN E TRAVELIT N AM SHQIPANRI DHE DELTA TANI KUJDES </text>
<text sub="clublinks" start="2261.634" dur="1.098"> INDUSTRIA E TRAVELIT N SHQIPRI DHE DELTA TANI PARALAJMRIMIN E FUNDIT T F FURLOUGHS CITING A </text>
<text sub="clublinks" start="2262.734" dur="0.598"> DHE DELTA TANI PARALAJMRIMIN E FURLOUGHAVE T IM PRDITSHME duke cituar një humbje të HAPA N IN SHQIPRI TV REVENUAR </text>
<text sub="clublinks" start="2263.334" dur="2.531"> PPRMIRSIMI FURLOUGHS duke cituar një HUAJ HYRJE N RE SHTYPIN CEO SHOQRORE AMERIKAN DUG PARKER SHTETUAR N A A </text>
<text sub="clublinks" start="2265.867" dur="0.998"> HUAJ HYRJE N RE SHTYPIN CEO AMERIKAN CEO DOUG PARKER NJOFTUAR N A NJALL HALL TOWN </text>
<text sub="clublinks" start="2266.867" dur="2.832"> Drejtori i Përgjithshëm DOUG PARKER NJOFTUAR N A NDALLRMJET QYTETIN QAT E KUPTOJ AIRLINE </text>
<text sub="clublinks" start="2269.701" dur="1.231"> QYTET QEN Q KA EKSPEKTUAR AIRLINN DO TVE KENI NJ A EKSPEZIM 20% </text>
<text sub="clublinks" start="2270.934" dur="2.931"> KJO EKSPEKTON AIRLINN DO TVE KUJNCES NGJARJE T% PUNS 20% T W PUNSVE N BY Qershor 2021 SO </text>
<text sub="clublinks" start="2273.867" dur="0.998"> DO T HA KENI NJCES PYETJE 20% të PUN BYSVE N J QERSHOR 2021 Pra, duke shmangur furrat do të jenë shumë </text>
<text sub="clublinks" start="2274.867" dur="0.932"> PUNT NGA JULY 2021 Kështu që Shmangni FURLOUGHET DO T BE JAN SHUM Difuzion. DELTA EDHE KUJDES </text>
<text sub="clublinks" start="2275.801" dur="3.098"> Shmangia e rrobave do të jenë shumë difekte. DELTA EDHE PARALAJMN P THER VITIN E PRKOHSHME QAT DO T DO </text>
<text sub="clublinks" start="2278.901" dur="0.331"> Vështirë. DELTA EDHE PARALAJMRIMI PVERR VITIN Q TH DUHET T BE BNI </text>
<text sub="clublinks" start="2279.234" dur="0.531"> MBI JAVA Q TH DO T BE NGJARJEN Dërgimi i njoftimeve te 2500 PILOT T ALL GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="2279.767" dur="2.332"> FILLONI D NOTRGIMET E NJOFTIMEVE N 25 2500 PILOT TS GJITHA P REGR LIDHJEN E FURNIZIMEVE TOS MUND T </text>
<text sub="clublinks" start="2283.833" dur="3.632"> E VDES. WELL WALMART SI GJYKONI P YRFUNDIMTUS BONUS P FORR PUNT, të cilët kanë qenë në front </text>
<text sub="clublinks" start="2287.467" dur="0.365"> Megjithatë, BONUS T AN TJERA P WR PUNT, të cilët kanë qenë në linjat e para para se </text>
<text sub="clublinks" start="2287.834" dur="2.998"> KUSH KAN QENI NES LINJET E PARA PR PANDEMIKE GSHT SHPENZUAR </text>
<text sub="clublinks" start="2290.834" dur="1.998"> LIDHJET NDRMARRJEN PANDEMIKAVE Q G SHTOJN TO T C KOSTOJMAR KOMPANIA PARRKOH </text>
<text sub="clublinks" start="2292.834" dur="0.798"> PANDEMIKA Q G DUHET T C KOSTOJET KOMPANIS NE MJETARI MJETAR P FRFUNDIMI DETYR </text>
<text sub="clublinks" start="2293.634" dur="1.031"> PUNPSIT NE E KOH MS S NE KOHS SAR KUFITONAVE MILIONALE DHE PUNA DO T W FEMIJEN NJ EX EXTRA </text>
<text sub="clublinks" start="2294.667" dur="2.832"> MILIONA P FR PUNSIMET E HUAJ DO T R FEMIJEN NJ EX EXTRA 300 $ P WHR PUN -SIN E PJESS </text>
<text sub="clublinks" start="2297.501" dur="2.298"> Punonjësit do të marrin një ekstra 300 dollarë ndërsa punëtorët me kohë të pjesshme do të marrin një EXTRA 150 arka </text>
<text sub="clublinks" start="2299.801" dur="1.098"> 300 dollarë të punësuarve me kohë të pjesshme do të marrin një EXTRA 150 arka shtesë përveç Bonusit do të </text>
<text sub="clublinks" start="2300.901" dur="0.531"> DO TEC MIRNI NJ EX EXTRA 150 BUCKS KUFIZUAR BONUSI DO TT DUHET PUNSVE T TYRE </text>
<text sub="clublinks" start="2301.434" dur="2.398"> Krahas kësaj, BONUSI DO T DUHET PUNSVE T IN KUJDESIT TUP FURNIZIMIT T CH KUJDESIT DHE ZYRAVE </text>
<text sub="clublinks" start="2303.834" dur="0.565"> SHPENDRNI PUNSIT N ZGJEDHJE T FURNIZIMIT DHE ZYRAVE MENAXHUESIT E MJETEVE ASISTISTANE të Shoferit të kamionëve. </text>
<text sub="clublinks" start="2304.401" dur="2.598"> KARKESA FURNIZIMI DHE ZYRAVE MENAXHUESIT për ndihmësin e drejtuesit të kamionëve. Ata do të marrin një votë më të lartë </text>
<text sub="clublinks" start="2307.001" dur="3.031"> MENAXHUESIT E ASISTENC DRS S DR VITIT. Ata do të marrin një votë më të lartë të </text>
<text sub="clublinks" start="2310.034" dur="0.531"> Ata do të marrin një votë më të lartë prej 400 dollarë dhe një grup të sëmundjeve </text>
<text sub="clublinks" start="2310.567" dur="1.065"> Prej 400 dollarësh dhe një grup pune që punojnë në prova nga ana e tyre </text>
<text sub="clublinks" start="2311.634" dur="0.565"> 400 dollarë DHE NJ GRO GRUPI PUNSUESE T D DISNEJIT T PRO PROTESTUARA NGA VAJTJET E TYRE PR VITIN E JAVS </text>
<text sub="clublinks" start="2312.201" dur="0.498"> PUNT E PROTESTUARA NGA VAJTJET E TYRE P THER VITIN E PRGJITHSHM duke thënë që kjo gjë nuk ka </text>
<text sub="clublinks" start="2312.701" dur="1.964"> KUJDESI P THER VITIN E PRKOHSHME QAY K THTING GJITHA NUK KA MBROJT MBROJTJEN E SUFIKIMIT </text>
<text sub="clublinks" start="2314.667" dur="1.765"> KJO K THTO GJITHA NUK KA MBROJT MBROJTJEN E FURNIZIMIT P EMR PUNPSUART </text>
<text sub="clublinks" start="2316.434" dur="0.598"> MBROJTJE MBROJTJE SUFIKUESE P FORR PUNSUESIT E SHTAT, një GRUPI RRETH </text>
<text sub="clublinks" start="2317.034" dur="2.265"> P FORR PUNPSUESIT N S SHEN, një grup rreth 200 makinave të formuar një karvan </text>
<text sub="clublinks" start="2319.301" dur="1.631"> N S SHEN, një GRUPI Rreth 200 veturave formuan një të jashtme karvan të Parkut të CALIFORNIA </text>
<text sub="clublinks" start="2320.934" dur="0.531"> 200 makina formuan një nga jashtë karvanit të parkut CALIFORNIA duke u thirrur në kompani </text>
<text sub="clublinks" start="2321.467" dur="0.565"> E JASHTME E PARKUVE TAL KALIFORNIS CS S C SHQYRT PANR KOMPANI P TOR TV DHNI TESTIMIN N-SITE DHE </text>
<text sub="clublinks" start="2322.034" dur="0.565"> KUJTIMI I KOMPANIS TO P TOR TV DHN TESTIMIN N ON SITE DHE TC RRITEN MBROJTJET E SIGURIS. </text>
<text sub="clublinks" start="2322.601" dur="1.331"> DHNI TESTIMIN N ON SITE DHE MBROJTJEN E MBROJTJEVE TF SIGURIS. ... </text>
<text sub="clublinks" start="2326.533" dur="0.999"> DHE K BT B BIZNESI DHE TECH TUAJ CHEDDAR ... </text>
<text sub="clublinks" start="2327.534" dur="2.865"> BIZNESI DHE TEK ... UDHZONI N CO MBROJTJEN T COM BNI </text>
<text sub="clublinks" start="2330.401" dur="3.198"> ... UDHZONI N THE MBROJTJEN TING DH TONI TUAJ NGA QYTETI I RI YORK. </text>
<text sub="clublinks" start="2336.7" dur="6.299"> >> Krenaria e PILGRIMIT T R RREZIKON PARRGJITHSHME 60,000 SUAJ T N NUGJETEVE TRE FMIJVE PICKR PRMBLEDHJE T B MADH </text>
<text sub="clublinks" start="2343.001" dur="2.764"> GJITHA 60,000 POUNDJE TU NUGJETEVE TRE FMIJS PICKR SHUM NGA MUND T CON BNI </text>
<text sub="clublinks" start="2345.767" dur="0.598"> NUGJETET E PARA T B BNJ T MUND TTA BNI ROBBERR APLIKAT E RREZIKUT T TO 4 </text>
<text sub="clublinks" start="2346.367" dur="2.498"> VAZHDIMI ROBBER ZBATIMET E APLIKIMIT N 4 4 SH BNIME T PUNAVE TIL PILGRIMEVE, FULL </text>
<text sub="clublinks" start="2348.867" dur="0.798"> ROBBER RREZIKONI APLIKONI N 4 4 SH BNIME TUN PUNAVE TIL PILGRIMEVE, POLITIKA E KUQ T GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="2349.667" dur="1.232"> AGanta të holla të poligreve, kokrra të kuqe të gatuara me kokrra të ngurta sugjerojnë ushqimin </text>
<text sub="clublinks" start="2350.901" dur="0.564"> NGJYKATA E FEMIJEVE T KUFIZUARIT PICKR FMIJ WT SHPRNDARNI ND RRTUESIT N IN </text>
<text sub="clublinks" start="2351.467" dur="2.665"> SHENJAT E BARNAVE USHQIMI DSHT SHPRNDARUR P RR MJETET N IN ARIZONA IDAHO, OREGON DHE E DREJTA </text>
<text sub="clublinks" start="2354.134" dur="0.998"> SHPRNDARJET N R SHTETET N IN ARIZONA IDAHO, OREGON DHE E DREJTA KETU </text>
<text sub="clublinks" start="2355.134" dur="0.531"> ARIZONA IDAHO, OREGON DHE E DREJTA KETU N IN TEXAS. RREZIKON VDES </text>
<text sub="clublinks" start="2355.667" dur="0.698"> KETU N TE TEXAS. RREZIKON VDON PAS KOMPANIS G GOT A </text>
<text sub="clublinks" start="2356.367" dur="2.998"> N TE TEXAS. RREZIKON VDON PAS KOMPANIS SHKENI ANKESINT NGA NJUST KLIENTI RRETH </text>
<text sub="clublinks" start="2359.367" dur="0.932"> PAS KOMPANIS G SHKENI NJ COMP ANKESRO NGA NJ C KLIENTET RRETH PIKESAVE Gome </text>
<text sub="clublinks" start="2360.301" dur="1.798"> ANKESA NGA NJUST KLIENTI RRETH PIKELAVE Gome në PRODUKT. DEPARTAMENTI I </text>
<text sub="clublinks" start="2362.101" dur="0.598"> PIKAT Gome në PRODUKT. DEPARTAMENTI I BUJQSIS S thotë se nuk janë </text>
<text sub="clublinks" start="2362.701" dur="2.531"> PRODUKTI. DEPARTAMENTI I BUJQSIS S thotë se nuk ka raporte të konfirmuara </text>
<text sub="clublinks" start="2365.234" dur="2.098"> BUJQSIMI thotë se nuk ka raporte të konfirmuara mendimet e ndonjë personi që po fiton nxitim </text>
<text sub="clublinks" start="2367.334" dur="0.231"> Raportet e konfirmuara T TH GJITHA T G GJITHA GETTING HURT OSE K SICSHKUAR. </text>
<text sub="clublinks" start="2367.567" dur="0.698"> YDO GJITHA GETTING HURT OSE K SICSHKU. >> DAVID SEARS: SI M SHUM ZONA </text>
<text sub="clublinks" start="2368.267" dur="1.798"> OSE KISHA. >> DAVID SEARS: SI M M SHUM ZONAT KUJTIMET E KUFIZUARA, DISA POPULL </text>
<text sub="clublinks" start="2370.067" dur="2.265"> >> DAVID SEARS: SI M M SHUM FUSH ET KUJTIMET E KUFIZUARIT, DISA NJEROPZIT JAN T G GJITHA SHKRIMI N TO TRAVEL </text>
<text sub="clublinks" start="2372.334" dur="0.498"> KUFIZIMET E LEHTSISHME, DISA NJERZIT JAN G T G GJITHA SHKURT TON T TO TRAVELIT PARA AIRPORTIT T ATLANTA </text>
<text sub="clublinks" start="2372.834" dur="0.498"> JANT TET GJITHA SHKRIMI P TOR TRAVEL N TRAJTIMIN E AIRPORTIT T AT ATYR PRSISIR SL ATLANTAVE TED PRISHTIKUAR DYQANIN SI SHUM MAN </text>
<text sub="clublinks" start="2373.334" dur="2.198"> AGJEN ATLANTA'S PARAJTIMIT TIR AIRPORTIT TIR AIRIONIT SI PASENGJERT E SHUM për të fluturuar këtë </text>
<text sub="clublinks" start="2375.534" dur="0.631"> P PRRKUJTIMI I DYQES SI SHUMEN PASENGUES T TO FLUT KURTUR E Mërkurë, FILLIMI I 4-t </text>
<text sub="clublinks" start="2376.167" dur="1.132"> PASENGERT T TO FLUMIN K THTUR E Mërkurë, FILLIMI I 4-të i JAVS JULY. ATA KA SHENJE </text>
<text sub="clublinks" start="2377.301" dur="2.698"> E TRET, HAPI I 4-të JAVA E JULY. ATA KA SHENJE PAS PAJISJEVE TAST PASURA SHUM NESE </text>
<text sub="clublinks" start="2380.001" dur="1.031"> JAVA JAVE. ATA KA SHENJE P OR VARGJET E PASURAVE T MAN SHUMOU N IFSE JAN TR TREGTOHEN NGA PLANI NE </text>
<text sub="clublinks" start="2381.034" dur="0.998"> PVERR VARGJET E PASUARA M SHUM N IFSE JAN TR TREGTOHEN NGA PLANI NE T IN SHUM SO. JAN S DISA T NEW RE </text>
<text sub="clublinks" start="2382.034" dur="2.998"> JU K TRRKONI NGA PLANI N T T T SHUM. KJO JAN S DISA MASA T NEW reja N IN VEND T DUHET T BE BNI </text>
<text sub="clublinks" start="2385.034" dur="0.831"> KOHA SHOQR. KJO JAN S DHENA MASA T reja N IN VEND T DUHET T JENI VESHTM P ALLR T GJITHA MAJOR </text>
<text sub="clublinks" start="2385.867" dur="0.598"> MJETET N PL VEND TUAJ DUHET TW NDWNME T OF GJITHA AIRLINEST PR SHUM SHRBIMET N US SHUM JANE K RERKESA TANI </text>
<text sub="clublinks" start="2386.467" dur="0.598"> KUJDESI P ALLR T ALL GJITHA AIRLINET E SHENJTS S US SHUMS SI TANI K RERKOHEN PASENGERT T TO PSRGJIGJEN N A SERI </text>
<text sub="clublinks" start="2387.067" dur="2.132"> Aeroplanet amerikane TANI JAN T RE KRKOHEN PASENGERT T TO PSRGJIGJEN NJ A SERI T QU PYETJEVE T HE Shëndetit KUR </text>
<text sub="clublinks" start="2389.201" dur="0.798"> PASSRGJIGJE T TO P ANRGJIGJEN NJ SER SERI T OF PYETJEVE TAL SHALNDETSIS WHS Kur ato të kontrollojnë në </text>
<text sub="clublinks" start="2390.001" dur="1.331"> E PYETJEVE T SHALNDETSIS WH Kur ato kontrollojnë në fluturime. KOMPANET JANRE </text>
<text sub="clublinks" start="2391.334" dur="0.565"> Kontrolloni në fluturime. KOMPANITET JAN AS TK BNI TON GJITHA TJERA T IF TJERA </text>
<text sub="clublinks" start="2391.901" dur="2.431"> TE FLUTURAT. KOMPANITET JAN AS TK BKNI TON GJITHA TTHER TJERA N IFSE KENI TEMPERATURA </text>
<text sub="clublinks" start="2394.334" dur="1.031"> T AS BNI T IF GJITHA T O TJERA N IFSE KENI KUJDES TEMPERATURA, SHKURT OFRIN E ZEMRS </text>
<text sub="clublinks" start="2395.367" dur="0.632"> JU KENI NJ CO GJYKIM TEMPERATURA, SHKURT OFRIN E FJALS OSE KA KONTAKTONI ME DIKA KUSH </text>
<text sub="clublinks" start="2396.001" dur="2.464"> KUJDESI, SHKURT OFRIA E FJAL ORS OSE KA KONTAKT ME DIKT Q KA KU GJITHA Simbol-19 Simbolet N IN </text>
<text sub="clublinks" start="2398.467" dur="0.532"> OSE KA KONTAKT ME DIKA T WH CIL H KA KAFUAR Simbolet e 19-VJETS N IN SHUMLEN E PASTRGJITHSHME T WE WEEKS. </text>
<text sub="clublinks" start="2399.001" dur="2.498"> KA DUHET Simbolet e Shenjta-19 në kupën e fundit të WEEKS. A E MIRSIN E TYRE </text>
<text sub="clublinks" start="2401.501" dur="0.531"> KUPTIMI I PARA I JAVAVE. A MUND T BNI MIRATIMI I VESHJEVE T MIDDLE mesme </text>
<text sub="clublinks" start="2402.034" dur="2.598"> A MUND T KUJTOHEN vendet e tyre të mesme janë ende kufijtë. Në të paktën deri në fund </text>
<text sub="clublinks" start="2404.634" dur="1.031"> Vende të mesme janë ende pranë kufijve. Në të paktën deri në fund të </text>
<text sub="clublinks" start="2405.667" dur="1.598"> Kufij. N LE MUNDSIN E FUNDIT T SE SHTETIT SI PAS GJUH AT N AM AMERIKAN </text>
<text sub="clublinks" start="2407.267" dur="0.598"> E SHTETIT SI KUFIZUAR N AT AIRLINLINT SHTETRORE DHE AIRINEST E BASHKUARA, </text>
<text sub="clublinks" start="2407.867" dur="2.332"> SHTATOR PRMBA N AIRLINET AMERIKANE DHE AIRLINEST E BASHKUARA, KANTU KOMPANIVE SHTPI T ALL GJITHA SEAT, </text>
<text sub="clublinks" start="2410.201" dur="1.231"> AIRLINET DHE AIRLINET E BASHKUARA, KOSTU KOMPANIVE thonë se të gjitha vendet, duke përfshirë vendet e mesme janë deri </text>
<text sub="clublinks" start="2411.434" dur="0.798"> KOSTU KOMPANIVE SHTAYPI T ALL GJITHA VESHTET, duke përfshirë vendet e mesme janë duke u shitur për këtë gjë </text>
<text sub="clublinks" start="2412.234" dur="0.598"> Përfshirja e sediljeve të mesme JAN FOR PR SHITJE QAT B SNI T BASHKUARA TIT BASHKUARA KA NDONA T GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="2412.834" dur="1.898"> P FORR SHITJE Q NDIKUAR T UN BASHKUARA TAN KA JAN PARA Q BNI NJ AN SHQIPTAR DO T OP HAPI K THTU </text>
<text sub="clublinks" start="2414.734" dur="3.031"> E BASHKUARA KA T GJITHA PARAQSISHM SHT BN AN NJ AN SHQIPTAR DUHET T HAPI K THT SEATS E Mërkurë, N SOSE'SHT SIGURIA </text>
<text sub="clublinks" start="2417.767" dur="2.965"> NJ AM SHQIPTAR DO T OP HAPI ATA KT vende të mërkurë, kështu që është e sigurt që të fluturojë në një aeroplan është kjo. </text>
<text sub="clublinks" start="2421.1" dur="2.932"> >> SHT R NJIK RREZIK LIKE YDO GJITHA Unë mendoj se këtu janë gjëra që duhet të pyesni para se </text>
<text sub="clublinks" start="2424.034" dur="3.198"> Mendoni se K AT TH JAN T CO TRAJTME T GJITHA T HA DUHET T AS KRKONI TUAJ PARA QEN NDODHNI NJNE ISSHT IT Nshtë e nevojshme. </text>
<text sub="clublinks" start="2427.234" dur="1.131"> JU DUHET T AS KKRKONI TUAJ PARA QEN FLUT NJ O SHT IT E NEVOJSHME. JU DUHET TALL BNI REZULTATIN </text>
<text sub="clublinks" start="2428.367" dur="0.598"> JU fluturoni një është e domosdoshme. JU DUHET REALISHT T TO BNI K THT TR M TRNYRI T DO B YNI K HATU KTU </text>
<text sub="clublinks" start="2428.967" dur="0.632"> JU DUHET TALL NDODHET T TO BNI K TRTO K TRTU T TO BNI KENI FAKTORT E RREZIKUT PERSONALE DUHET TUT NDIKOJN </text>
<text sub="clublinks" start="2429.601" dur="2.598"> QAT TRIP T TO BNI DUHET YDO FAKTOR T RREZIKUT PERSONAL DUHET TUT NDIKOJN AT N AT RREZIK M T MADH </text>
<text sub="clublinks" start="2432.201" dur="1.031"> FAKTORT E RREZIKUT PERSONALE DUHET TUT NDIKOJN AT N R RREZIK M GRE T MADH P FORR SHUM-19. </text>
<text sub="clublinks" start="2433.234" dur="0.498"> JU N R RREZIK M GRE T MADH P FORR VEPRIM-19. >> T ALL GJITHA AIRLINET kryesore për në </text>
<text sub="clublinks" start="2433.734" dur="2.698"> COVID-19. >> T ALL GJITHA AIRLINEVE kryesore për t'u kërkuar që të veshin veshje </text>
<text sub="clublinks" start="2436.434" dur="3.065"> >> T ALL GJITHA AIRLINT kryesore për të kërkuar pajisje të veshin maska. </text>
<text sub="clublinks" start="2439.501" dur="1.298"> K RERKESA PASSRZGJEDHJE T TO VESHT ​​MASHA. >> DITA Ashtë një ditë e veçantë </text>
<text sub="clublinks" start="2440.801" dur="0.798"> Maska. >> DITA ISSHT A DITA E VEANE P FORR PVRQYRJET E PIZZA Q Y MUND TANI TANI </text>
<text sub="clublinks" start="2441.601" dur="0.598"> >> DITA ISSHT A DITA E VEANE P FORR TV DHNAT PIZZA QOU MUND T Hani TEC GJITHA CHECKS FAVORITE PIZZA NGA </text>
<text sub="clublinks" start="2442.201" dur="2.631"> P FORR PVRDEST E PIZZAVE TANI MUND TAT HINI KECRKESA FAVORITE PIZZA NGA PAPA, JOHN’S CALLED SCHECKER </text>
<text sub="clublinks" start="2444.834" dur="2.731"> Hani CHECKS FAVORITE PIZZA NGA PAPA, JOHN’S CALLED SCHECKER RONI. ESHTE NJE </text>
<text sub="clublinks" start="2447.567" dur="1.298"> PAPA, JOHN’S CALLED SCHECKER RONI. 'Shtë një Pizzë e madhe EXTRA ME 66 </text>
<text sub="clublinks" start="2448.867" dur="3.032"> RONI. ANSHT NJZ PIZZA E LART E SHTETE ME 66 PIKESA. PEPPERONI ESHTE QE </text>
<text sub="clublinks" start="2451.901" dur="0.431"> EXTRA LARGE PIZZA ME 66 PIKA. PEPPERONI THSHT QAT GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="2452.334" dur="2.998"> Copë. PEPPERONI THSHT ATSHT Q EN MIROU P FORR TUAJ. PIECE ISHTE </text>
<text sub="clublinks" start="2455.334" dur="1.498"> POUR TIJ. PIECE IT U ZHVILLUAR P FORR Shtëpinë e tij FUN </text>
<text sub="clublinks" start="2456.834" dur="0.631"> PËR TY. PIECE ESHTE ZHVILLUAR PR Shtëpinë e tij të FUNDIT VITI I VETEM, NJNE DOLLAR NGA ACHDO </text>
<text sub="clublinks" start="2457.467" dur="2.198"> ZHVILLUAR P FORR Shtëpinë e tij të Fondit VITI I VETM, NJNE DOLLAR NGA ACHdo SHITJE ISSHT SHKOJ N TO A </text>
<text sub="clublinks" start="2459.667" dur="1.098"> VITI I VRTET,, NJNE DOLLAR NGA ACHdo SHITJE SHT SHKOJN TO N A FONDACION Q TH MB SSHTET </text>
<text sub="clublinks" start="2460.767" dur="0.932"> SHITJA GSHT SHKOJN TO NO FONDACION Q TH MUND T KOMUNITETEVE. Qëllimi është te </text>
<text sub="clublinks" start="2461.701" dur="2.998"> FONDACIONI QAT MUNDON KOMUNITETET. Q GLLIMI TOSHT P SR MBSHTETJE E DREJTSISQU E BARAZIS </text>
<text sub="clublinks" start="2464.701" dur="1.831"> Komuniteteve. Q GLLIMI TOSHT P SR MBSHTETJEN E REPEKTIMIT TIR FARNIS E BARAZIS DHE MUNDSIS </text>
<text sub="clublinks" start="2466.534" dur="0.898"> MBROJTJEN E VEPRIMIT TQU BARAZIS SQU BESIMIT DHE MUNDSIT FOR P FORR T ALL GJITHA. PAPA JOHN thotë SHKAK </text>
<text sub="clublinks" start="2467.434" dur="0.598"> PYETJE DHE MUNDSIA P FORR T GJITHA. PAPA JOHN thotë se SHAQSIA KA K MTU NDIKIM T H SHUM N IN </text>
<text sub="clublinks" start="2468.034" dur="1.531"> PER TE GJITHE. PAPA JOHN thotë se SHAQSIA KA K MTU NDIKIM T SHUM N IN VITIN E PASQE SI PARA T B BNI NJ AN </text>
<text sub="clublinks" start="2469.567" dur="0.532"> KA K MRKUAR NDIKIM T H SHUM IN NE VITIN E PASUR Q S NDODH TI NJ AN Ambasador P THR K BRTU Brend. </text>
<text sub="clublinks" start="2470.101" dur="2.698"> VITI I PASTR SI T HE BNI NJ AM Ambasador P THR KANDTU Brend. >> OSHT O NJNE SHUM SHUM SHUM L SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="2472.801" dur="2.964"> Ambasadori për këtë markë. >> OSHT O NJOU SHUM SHUM SHUM SHUM P FORR Dërguar. </text>
<text sub="clublinks" start="2476.2" dur="3.732"> SI DUHET TRAJNI P FORR TUT ARDHSHME STARET E FEMALEVE ROCK TANI JETA DHE LEGJIA E UJIT ZEKE ISSHT </text>
<text sub="clublinks" start="2479.934" dur="2.865"> FEMALE ROCK STARS TANI JETA DHE LEGJISA E UJIT ZEKE THESHT L SNDA E NJ D DOKUMENTARI T NEW Ri. </text>
<text sub="clublinks" start="2482.801" dur="0.898"> DHE LEGACIA E UJIT ZEKE THESHT LUBNDA E një DOKUMENTARI T NEW Ri. >> DHE N YSE JU JENI LIKE </text>
<text sub="clublinks" start="2483.701" dur="1.231"> TEMA E NJE DOKUMENTARI TE RI. >> DHE N YSE JU JENI LIKE DUHET TOU NUK E DINI KU JET </text>
<text sub="clublinks" start="2484.934" dur="0.698"> >> DHE N YSE JU JENI MUND T J DUHET TOU DUHIN TN BONI KUSH SHT SI T SO RIK DAMIGELLA SAT </text>
<text sub="clublinks" start="2485.634" dur="2.398"> DUHET TI NUK E DINI KOSHT SI ESHTE PAS RAM DAMIGELLA E CNN SAT DUHET ME COP SHOW PARA N TO </text>
<text sub="clublinks" start="2488.034" dur="1.098"> DAMIGELLA Rick SO CNN SAT DUHET ME SHPREHJE COP PRIOR PANDEMIKE DHE SHQYRTIMIN E TIJ RRETH </text>
<text sub="clublinks" start="2489.134" dur="3.198"> DUHET ME SHPREHJEN E PARAVE PANDEMIKE DHE SHQYRTIMIN E TIJ P ABR FILMIN DHE KUJDESIN E TIJ. </text>
<text sub="clublinks" start="2492.334" dur="3.198"> PANDEMIKE DHE SHQYRTOJN HER NGA TIJ RRETH FILMIT DHE KUJDESIT E TIJ. Shtë e drejtë. </text>
<text sub="clublinks" start="2501.1" dur="3.132"> >> DHE KA ISHTE PLAYERI I PAR i Grave BAS për të bërë një yll kryesor. </text>
<text sub="clublinks" start="2504.234" dur="2.731"> BASS PLAYER T B BNI NJOM STAR Kryesor. ... </text>
<text sub="clublinks" start="2509.866" dur="1.366"> >> DUHET FIQI DHE KLIKONI DORN P FORR SHQYRTIMIN ARSYE PSE. </text>
<text sub="clublinks" start="2511.234" dur="0.131"> DORA P AR SHQYRTIM ARSYE PSE. ... </text>
<text sub="clublinks" start="2511.367" dur="2.765"> PSE. ... ... </text>
<text sub="clublinks" start="2514.134" dur="3.131"> ... ... Unë nuk shoh </text>
<text sub="clublinks" start="2517.267" dur="3.165"> ... NUK E SHTOJ DERTIN. </text>
<text sub="clublinks" start="2522" dur="4.632"> SI KARAKTIN E TIJ LIKE ME. ... >> POR DUHET TEC NEVOJME </text>
<text sub="clublinks" start="2526.634" dur="2.665"> ... >> POR MUND T BNI TEC NEVOJSHME DUHET T G BEN GJININ DHE ISHTE DUHET TING BNI </text>
<text sub="clublinks" start="2529.301" dur="0.331"> >> POR NUK E BNI TEC NEVOJSHME DUHET T G BENI GJINORE DHE ISHTE DUHET TING JAN KUSH JAN. </text>
<text sub="clublinks" start="2529.634" dur="2.831"> B DON G GJIND DHE ISHTE DUHET T BE KUSH JAN TIJ. ... </text>
<text sub="clublinks" start="2535.6" dur="1.699"> >> SUZI QUATRO THESHT Lenda e SUSIE Q, NJ, DOKUMENTAR ... </text>
<text sub="clublinks" start="2537.301" dur="2.431"> E SUSIE Q, NJ D DOKUMENTAR ... >> POR JET LN DHE KUJDESIN E TIJ </text>
<text sub="clublinks" start="2539.734" dur="1.031"> ... >> POR JET HERN DHE KUJDESIN E TIJ DUH T 85 KEMI 85 SHKURT Y VITIN E VET. </text>
<text sub="clublinks" start="2540.767" dur="0.665"> >> POR JET HERN DHE KUJDESIN E TIJ DUH T 85 ND 85R 85 SHKURT. VITIN E VET. >> NJ AL ALBUM I RI dhe THE </text>
<text sub="clublinks" start="2541.434" dur="0.498"> DUHET 85 SHUMS VITI I VRT. >> Një ALBUM I RI DHE DOKUMENTARI. NUK KAM. </text>
<text sub="clublinks" start="2541.934" dur="0.131"> >> Një ALBUM I RI DHE DOKUMENTARI. NUK KAM. ... </text>
<text sub="clublinks" start="2542.067" dur="2.832"> DOKUMENTAR. NUK KAM. ... ... </text>
<text sub="clublinks" start="2548.2" dur="2.965"> >> N THE KONVENTIMIN E INSTRUMENTIT MUZIK NAM për vitin 2020 në QUATTRO JANUAR SHQYRTUAR RRETH </text>
<text sub="clublinks" start="2551.167" dur="0.398"> KONVENTA E INSTRUMENTIT N IN QUATTRO JANUAR T T SHQYRTUAR POR </text>
<text sub="clublinks" start="2551.567" dur="0.298"> QUATTRO JANUAR TALIKUAR POR KRIMIN E FILMIT. </text>
<text sub="clublinks" start="2551.867" dur="1.398"> KRIMI I FILMIT. >> DHE RRETH 4 VJET AGO I SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="2553.267" dur="2.232"> KRIMI FILM. >> DHE RRETH 4 VJEVE AGO DUHET T AP MIRATUAR NGA KALUAR DIREKTOR </text>
<text sub="clublinks" start="2555.501" dur="2.198"> >> DHE RRETH 4 VJET AGO DUHET T AP MIRATUAR NGA DREJTORI thirrur me mua deri në turne. DHE SHENI Unë do të </text>
<text sub="clublinks" start="2557.701" dur="1.398"> MIRATUAR NGA DREJTORI thirrur deri në TOUR. DHE SHENI Unë do të doja të bëj atë DOKUMENTAR T OF </text>
<text sub="clublinks" start="2559.101" dur="2.031"> ME ME TOUR. DHE T SA SHENI DO TIK DUHET T DO BJ DOKUMENTARI I JU DUA T SA SHUM MIR. STshtë ende </text>
<text sub="clublinks" start="2561.134" dur="1.898"> DUHET T DO BNI DOKUMENTAR T OF JU DHE SHEN T MIR. DUHET NILL LISTN TUAJ BUCKET. UNE GJITHMONE </text>
<text sub="clublinks" start="2563.034" dur="0.498"> JU DHE SHENI MIR. DUHET NILL LISTN TUAJ BUCKET. Unë DUA T W GJITHA DUA T P NDUTRROJM RREZIK </text>
<text sub="clublinks" start="2563.534" dur="2.798"> MBI LISTN TUAJ BUCKET. Unë DUA T GJITHA T TO DUA T NDRROJM RREJTN E RREZIKUT. Kjo është arsyeja ime </text>
<text sub="clublinks" start="2566.334" dur="3.165"> DUHET T P NDIKOJNRA RREZIKU RREZIKU. QAT ARSYETIMI MU I VINI REKORAT. </text>
<text sub="clublinks" start="2576.333" dur="6.999"> >> KJO SI TREKU TITULLI NGA WATCHOS ALBUMI I RI, ASNJE KONTROLL T WH CIL TS N T GJITHA 70 N IN </text>
<text sub="clublinks" start="2583.334" dur="0.798"> WATCHOS ALBUMI I RI, JO KONTROLLI QO MUND T SHUM 70 N J QERSHOR KA K ADTV KVSHILLI P FORR </text>
<text sub="clublinks" start="2584.134" dur="0.598"> ASNJE KONTROLL T WH CIL TT NDRMARREN 70 N 70 QERSHOR KA KVTU K ADSHILLI P FORR GJENERATN E TJERA T W RINVE </text>
<text sub="clublinks" start="2584.734" dur="0.598"> Qershori KA K ADTV KVSHILL P FORR GJENERATN E TIJ T OF GJIN VJETRVE Q L DUHET T B BNI NO MUZIKE N IF </text>
<text sub="clublinks" start="2585.334" dur="1.865"> GJENERACIONI I FUNDIT T OF RINJVE GJIN T L MUND T TO PARALAJM NO MUZIKE N IFSE DO T NDIKOJN </text>
<text sub="clublinks" start="2587.201" dur="0.298"> DUHET T B BNI NO MUZIKE NSE DO T TO NDIKOJN NJ AN INSTRUMENT. </text>
<text sub="clublinks" start="2587.501" dur="2.864"> JU DUHET T P NXNI NJ INSTRUMENT. ... </text>
<text sub="clublinks" start="2595.266" dur="2.466"> >> QE PARA SOFT OSE JI DISA SIGURI SIGURIA. ... </text>
<text sub="clublinks" start="2597.734" dur="2.831"> DISA SIGURIA E CHANCS. ... ... </text>
<text sub="clublinks" start="2602.1" dur="3.099"> QAT NDEROHEN T TO SI DUHET TI JENI KETU është një burrë. >> duke u përpjekur të vendosni më shumë </text>
<text sub="clublinks" start="2605.201" dur="0.298"> Këtu është një njeri. >> duke u përpjekur të vendosni më shumë nga kutia. </text>
<text sub="clublinks" start="2605.501" dur="2.698"> >> duke u përpjekur të vendosni më shumë nga kutia. ... </text>
<text sub="clublinks" start="2608.201" dur="0.731"> E BOX. ... Dhe unë refuzoj të </text>
<text sub="clublinks" start="2608.934" dur="0.231"> ... DHE REFUZOJ T TO BNI KALIM. </text>
<text sub="clublinks" start="2609.167" dur="0.565"> DHE REFUZOJ T TO BNI KALIM. >> Duke folur në HOLLYWOOD, </text>
<text sub="clublinks" start="2609.734" dur="0.165"> TË KTHEHET. >> Duke folur në Hollywood, Unë jam </text>
<text sub="clublinks" start="2609.901" dur="2.231"> >> Duke folur në Hollywood, Unë jam ... </text>
<text sub="clublinks" start="2612.134" dur="3.031"> Unë jam ... >> Rick DAMIGELLA. </text>
<text sub="clublinks" start="2615.167" dur="3.032"> ... >> RAM DAMIGELLA. >> MEMORIES SHUME THSHT Q </text>
<text sub="clublinks" start="2618.201" dur="0.298"> >> RAM DAMIGELLA. >> MEMORIES SHUME THSHT KJO E DREJT. </text>
<text sub="clublinks" start="2618.501" dur="0.631"> >> MEMORIES SHUME THSHT KJO E DREJT. >> Unë mund të shtoj të reja dhe kam qenë si </text>
<text sub="clublinks" start="2619.134" dur="2.398"> E DREJTA KETE. >> Unë mund të shtoj të reja dhe unë kam qenë si vajza e saj dhe ajo shkoi shumë mirë </text>
<text sub="clublinks" start="2621.534" dur="3.198"> >> Unë mund të shtoj të re dhe unë kam qenë si vajza e saj dhe ajo kam shumë lloj të llojit të pushtetit herbert të fillimit të pushtetit </text>
<text sub="clublinks" start="2624.734" dur="2.431"> MINDI I TIJ DHE SHUME FJALA E LIDHURA E FUQIT TUN FUNDIT TOW FUQIT HERBERT ASSHT A NJ C SHUM SHTYPI </text>
<text sub="clublinks" start="2627.167" dur="3.198"> ISHTE NJIT DIT E LUMTUAR Q CNDRUAR DITAP E HAPPYS ME I JUA. >> DOKUMENTARI SHUM INTERESUES </text>
<text sub="clublinks" start="2630.367" dur="1.865"> DITA E Gëzuar ME DUHET. >> DOKUMENTARI SHUM INTERESTUES T TH GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="2632.234" dur="0.231"> >> DOKUMENTARI SHUM INTERESTUAR TOU THOTGS S TH KTI. </text>
<text sub="clublinks" start="2632.467" dur="0.598"> THUZA E KETE. >> Më pëlqejnë sfondet dhe </text>
<text sub="clublinks" start="2633.067" dur="2.465"> E KETE. >> Më pëlqejnë sfondet dhe njoftimin Videot e pakta të </text>
<text sub="clublinks" start="2635.534" dur="1.131"> >> Më pëlqejnë sfondet dhe njoftimin VIDEO T L GJITHA T V SHKENCS SHUME. </text>
<text sub="clublinks" start="2636.667" dur="3.232"> NJOFTIMI VIDEO T L GJITHA T US SHRBIMIT T V SHUM. 86 N F SHUM NDRMARRJEN 17 UN W ISHTE LITTLE </text>
<text sub="clublinks" start="2639.901" dur="0.731"> SH VNDETI SHUM. 86 N F SHUM NDRMARRJEN 17 UN W ISHTE LITTLE KJO mëngjes </text>
<text sub="clublinks" start="2640.634" dur="0.598"> 86 N F SHUM NDRMARRJEN 17 UN W ISHTE LITTLE KISTOR MIRNNDSISHT QAT KA TA. Kështu që ne jemi shkatërruar </text>
<text sub="clublinks" start="2641.234" dur="2.498"> KORTOR MIRNND THSISHT QAT NDON. Kështu që ne u zhveshëm në mënyrë që të mos ishte një mëngjes i ftohtë </text>
<text sub="clublinks" start="2643.734" dur="1.331"> KJO ESHTE. Kështu që ne jemi zhveshur për të, NUK ASHT A AREAJE MORNING MJETE </text>
<text sub="clublinks" start="2645.067" dur="0.598"> TE NUK SHT NJ AV AVERTA TOR MIRSISHME MESHME JANE 9374. DO T BE JET VESHJE VET </text>
<text sub="clublinks" start="2645.667" dur="0.598"> AVERAGET JAN 9 9374. DO T BE BNI MBI VET RREGULLIMET E RREZIKUT T HIGH DYQS S LARTER </text>
<text sub="clublinks" start="2646.267" dur="2.432"> 9374. DO T BE BNI MBI VET MBROJTJEN REZULTATIT T HIGH DYQS SER LART JAN W FITUAR 58. KUJTIMI I </text>
<text sub="clublinks" start="2648.701" dur="2.998"> Reklamat e larta të ditës së mesme janë fituese, 58. VEMREJTJE Q SA E thashë që mund të jetë më e madhe. </text>
<text sub="clublinks" start="2651.701" dur="130.164"> NJNE M WNYR IT N IT M SETNYR B KA SHTYPI N I 2013. COULBE N WESE KEMI KWACHA SUSAN TUAJ </text>
<text sub="clublinks" start="2781.867" dur="2.532"> 2013. COULBE SO TI DUHET T L M LSIMIT TAN S SUSAN KWACHA N FOR P JR T J DREJT A </text>
<text sub="clublinks" start="2784.401" dur="3.164"> Kështu që ne marrim mësimin tonë SUSAN KWACHA N FOR PUSTR T DREJT AS NJOO SHUM DUHET TANI. </text>
<text sub="clublinks" start="2789.6" dur="6.265"> MIR SE DO T Y POR DO T I DUHET I. NJ I. SHUM VET </text>
<text sub="clublinks" start="2796.5" dur="8.399"> LET TS T Y LEXOJM YN E JUAJ RRETH GUYS AQIFERIT TER B BN IT SI është. SHUM MBI VESHJE QAT JEM 6.60 MARK </text>
<text sub="clublinks" start="2804.901" dur="0.631"> SHURBIMET E AQUIFER GUYS SI ESHTE. SHUME MBI VESHJE QE 6.60 VARGJI SI JEMI LLOJI I HANG RRETH KAQ </text>
<text sub="clublinks" start="2805.534" dur="0.598"> SHUM MBI VESHJE QAT 6.60 VESHJE QENI T S GJITHA T H HANG RRETH KA DUHET T K DUHET WHFAR QAT NUMBERR </text>
<text sub="clublinks" start="2806.134" dur="2.631"> JAN S LLOJI I HANG RRETH KA DUHET TN DUHET ATFAR NATSE NUMRI ISSHT E RNDSISHME SI QENI DROP </text>
<text sub="clublinks" start="2808.767" dur="1.098"> DHE DUHET WHFAR Q TH NUMRI ISSHT E RNDSISHME TEC BNI DUHET TEL ND ONRMARRJEN 6.60 në një rradhës 10 ditore </text>
<text sub="clublinks" start="2809.867" dur="0.898"> SHT E RNDSISHME T Y B DNI DUHET NDELR 6.60 N A AVESTIMIN E ROLLIMIT TAY 10 DITAVE DHE KATT KU JU </text>
<text sub="clublinks" start="2810.767" dur="0.432"> M B SHUM ON 6.60 P AR AVERGJENOL E ROLLIKIMIT T 10 10 DITAVE DHE KU JU KEMI KEMI Fillojmë të flasim rreth </text>
<text sub="clublinks" start="2811.201" dur="0.898"> AVERAGE DHE KU JU KEMI KEMI NDRMARRJE P RR KUFIZIME T AS GJITHA FJALA T DITODS </text>
<text sub="clublinks" start="2812.101" dur="3.164"> FILLONI P ABR KUFIZIMET PESTR SHKRIMIN E FJALVE TOD DITS RRETH 6.62, NUK OKSHT OK MIR OK P FORR TANI. </text>
<text sub="clublinks" start="2817.3" dur="3.465"> POR NE MUND T VDITI VET MUAJ MUAJ DHE DUHET T WE DUHET DISA RAIN të detyruar një muaj që është vërtet </text>
<text sub="clublinks" start="2820.767" dur="0.598"> MUAJ DHE DO T G DUHET DIKA RREJTIMI të detyruar një muaj që është një javë me të vërtetë e mirë. TANI NDODHemi </text>
<text sub="clublinks" start="2821.367" dur="2.498"> E detyruar një muaj që është një javë e vërtetë e mirë. TANI JEMI DUHET T B NDEROJMACK SHQYRT THSISHT Q BIT T L VETSISHT </text>
<text sub="clublinks" start="2823.867" dur="2.232"> Java e mirë. TANI JEMI DUHET T B NDEROJMACK SHUM Q TH M B SHUM L BNDN E LND OFS S OF RAIN </text>
<text sub="clublinks" start="2826.101" dur="2.931"> PACKRBANUAR QAT M B SHUM LIDHJEN BIK T B RAJONIT T B BUAR N P SHUM NOM DUHET N 6 </text>
<text sub="clublinks" start="2829.034" dur="0.598"> E RAIN BUMPED US P DIKU JEMI N 6 6 60.4. DO T SE SHUM SI K LONTU KUJT </text>
<text sub="clublinks" start="2829.634" dur="0.631"> SHUM N US SHUM P SR DUHET N 6 6 60.4. DO T SHENI SI K LONTO K LT L LASTA Pafundësisht. </text>
<text sub="clublinks" start="2830.267" dur="0.565"> 60.4. DO T SHENI SI K LONTO K LT L LASTA Pafundësisht. PARAJT ISSIA ISSHTO SHKAKTUARI I PARY SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="2830.834" dur="2.431"> LASNDET Pafundësisht. PARATHNIA ISSHT DRY PRETTY duke shkuar para disa prej tyre duke menduar këtë </text>
<text sub="clublinks" start="2833.267" dur="0.232"> PYETJE ISSHT PRYT DR E SHPIRT G SHPRNDARJE DISA duke menduar këtë pajisje </text>
<text sub="clublinks" start="2833.501" dur="1.964"> PARA DISA THIRRUAR KIST A AQUIFER MUND DROP. MIR SE 6,60 </text>
<text sub="clublinks" start="2835.467" dur="0.898"> AQUIFER MUND DROP. WELL ATA 6.60 TREGU DHE DUHET T A GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="2836.367" dur="3.065"> MUND DROP. WELL ATA 6.60 TREGU DHE DUHET T A BNI NJIN SI VET E DYT A KEMI NJ D DROP </text>
<text sub="clublinks" start="2839.434" dur="1.198"> TREGTI DHE KA QENE NJE SI GJYQEN E GJASHTME KEMI NJE NDERUAR </text>
<text sub="clublinks" start="2840.634" dur="1.531"> DERE SI KEMI NJE DERI NGJARJE QE NUMRI FITON LEVELIN NUMER. </text>
<text sub="clublinks" start="2842.167" dur="0.565"> NDRMARRJE QAT NUMS FITUESHME NUMBERS UPER. NJNE ARSYE ARSYE PSE SI JEMI </text>
<text sub="clublinks" start="2842.734" dur="0.598"> QAT FITON NUMBERS NDARJET E NUMBERS T U POPULLIT. NJNE prej ARSYEVE PSE NUK JEMI DUHET TE SHIKONI RRETH Q TH BIGJ </text>
<text sub="clublinks" start="2843.334" dur="1.798"> NJNE prej ARSYEVE PSE NUK JEMI DUHET T SE SHIKONI TIN RREZIKONI QAT BIG T HIGH LARTA Q WE NDODHET TE SHIKONI </text>
<text sub="clublinks" start="2845.134" dur="1.865"> NUK KAN TO T SHIKONI RRETH THSISHT Q TH BIG T HIGH LART Q WE NDODHM TI SHIKOJMVER PVERRMBJENI KETU vjen </text>
<text sub="clublinks" start="2847.001" dur="0.531"> Ai i Lartë që Ne urrejmë të shohim PVERR VESHJEN KETU VDES P GR T SET NDERUAR P USR A </text>
<text sub="clublinks" start="2847.534" dur="2.598"> P OR V SNJESHTJEN KETU vjen duke shkuar për të vendosur mbi SHBA për një rritje të ditëve të vogla në forcë A </text>
<text sub="clublinks" start="2850.134" dur="3.031"> SHKOJN TO T SET SHTOJN US SHTYPI P FORR RRITJEN E DITAVE T CO VAJTUARA N IN FUQI Një copë të vogël dhe nga të shtunën. </text>
<text sub="clublinks" start="2853.167" dur="1.798"> DITET SHUME RRITEN N ST FUQI Një copë LEHT DHE N L SHENAT. A KAN IN PFRFSHIRJEN E TIJ </text>
<text sub="clublinks" start="2854.967" dur="1.932"> BITN E LND ANDS DHE N S DREJT. A KAN IN INFLUENCA E TIJ P USR SHTYPIN DETYR T GJITHA 4 QERSHOR T NDODHEN. </text>
<text sub="clublinks" start="2856.901" dur="1.931"> A KAN IN INFLUENCA E TIJ P USR SHTYPIN DETYR T GJITHA 4 QERSHOR T NDODHEN. DHE GJENERALLY DRY. Unë do të them </text>
<text sub="clublinks" start="2858.834" dur="2.998"> SHUM JULI 4 GJYKAT TO T L GJITHA T TO BN NDODH. DHE GJENERALLY DRY. DO T S THIJ TOU GJITHA E DIT E DITN E MUND </text>
<text sub="clublinks" start="2861.834" dur="0.498"> DHE GJENERALLY DRY. Unë do të them se ditën e diel Kjo gjë mund të jetë më larg West </text>
<text sub="clublinks" start="2862.334" dur="0.565"> THUGH NGA E Diel Kjo KA MUND T BE BNI LARND T WEST PARA DUHET T TO VESHT ​​HAPUR DERI A </text>
<text sub="clublinks" start="2862.901" dur="1.031"> QENI FARUAR DUHET T WEST VERTETI TAR VESHT ​​HAPJEN D DORBSIT Një pjesë e vogël mund të marrë disa prej tyre </text>
<text sub="clublinks" start="2863.934" dur="3.131"> T WE VESHTI HAPUR DYTN A NJ A BIT T L GJITHA MUND T BNI DISA DYT DHE STORME T DYT </text>
<text sub="clublinks" start="2867.067" dur="0.532"> LITTLE BIT MAYBE MUND T G DHNI DISA DYT DHE STORME PACKR KTU. VDEKJEN N THE JAVA. </text>
<text sub="clublinks" start="2867.601" dur="0.998"> DYQANET DHE STORMET E KTU. VDEKJEN N THE JAVA. NE MUND T H SHUM SI NDIKOJM </text>
<text sub="clublinks" start="2868.601" dur="2.931"> KETU. VDEKJEN N THE JAVA. NE MUND T H SHUM SI NDIKOJM WE RREZIK, POR P RRZGJEDHJEN </text>
<text sub="clublinks" start="2871.534" dur="0.565"> NE MUND T H SHIKOJM B SI T DO KEMI RREZIK, POR PRZGJEDHJEN LOONDT E PARA T LNDYSISHT. </text>
<text sub="clublinks" start="2872.101" dur="2.464"> RREZIKA POR SHUM PRMBLEDHJEN PARAJTJEN PRISHTINY. E DREJTA E JASHTME TANI TANI SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="2874.567" dur="0.432"> PARAQITJEN E LECNDS PRYTY DRY. E DREJTA E JASHTME TANI TOW KEMI SHUM SHQYRTOST E CLOUDY </text>
<text sub="clublinks" start="2875.001" dur="2.098"> E DREJTA E JASHTME TANI NE DUHET T M SHUM TEMPERATURAT E QYTETARIESVE TIES QUMIT TOU CLOUDY SHTETI N 86 </text>
<text sub="clublinks" start="2877.101" dur="1.931"> TEMPERATURAT E SHENJT MS S SHUM CL TP KUFIZUARA, NDRMJET N AT 86 DEGREES PIKA E PAR ATSHT N 71. </text>
<text sub="clublinks" start="2879.034" dur="3.098"> TEMPERATURAT NDRTIMIT N 86 86 PJES DREJT PO PO PJESA ATSHT AT N 71. DHE Q TAKE B RN R NDRMJET BREZI </text>
<text sub="clublinks" start="2882.134" dur="0.731"> DEGREES POINT POV SHT N AT 71. DHE QAKE NDODHEN BREZI JUGROLORE në 60 MILE PR ORA. </text>
<text sub="clublinks" start="2882.867" dur="0.598"> DHE Q W TAKE BN NGJARJEN BREZI VERIORE N 60 60 MILJE PERR ORA. ENSHT KONSISTENCA E PRETTS 10 </text>
<text sub="clublinks" start="2883.467" dur="2.632"> JUGROLORE N 60 MILJE PERR ORA. ENSHT E VRTET ND CONRMJET 10 - 20 MILE P PR ORURS GARUESE A </text>
<text sub="clublinks" start="2886.101" dur="0.564"> ENSHT E VRTETSISHT PTRBN 10 - 20 MILE P PR K GNDN T G GJITHA TER LART </text>
<text sub="clublinks" start="2886.667" dur="0.898"> TE 20 MILE PER HOUR GUSTING A LITTLE BIT LART NGA KU SATELLITE VIZBLE </text>
<text sub="clublinks" start="2887.567" dur="1.332"> LITTLE BIT LART SI KA Piktura e dukshme e SATELITIT KA DISA RAIN KETU N ON </text>
<text sub="clublinks" start="2888.901" dur="0.531"> THAN QE PIKTURA E VESHTME SATELLITE ISH DISA RAIN KETU N ON TOP SHTOWPSIT SH DYQANET DHE </text>
<text sub="clublinks" start="2889.434" dur="2.565"> PIKTURA ASSHT RA DISA RAIN KETU N ON TOP SHTSPSIN DUHET DHE STORMS DO TELL MIRELL T TO TYRE </text>
<text sub="clublinks" start="2892.001" dur="0.364"> TOP SHTAT DUHET DHE STORMS DO T OFF FALAS N NORTH VERIIN DHE Lindjen tonë. </text>
<text sub="clublinks" start="2892.367" dur="0.598"> STORMS do të mirëpresin në veriun tonë dhe në lindje. POR NUK KEMI DUHET MBI DYT </text>
<text sub="clublinks" start="2892.967" dur="2.465"> VERI DHE LINDORE. POR NE KEMI DUHET T CO KUFIZUAR CLOUD DUHET DISA CLOUDS LART L STNDSISHT </text>
<text sub="clublinks" start="2895.434" dur="0.231"> POR NE KEMI DUHET T CO NGJYROJN CL CLOUD DUHET DISA CLOUDS LART N ST FALAS PPR TOP </text>
<text sub="clublinks" start="2895.667" dur="2.798"> SHKO DISA CLOUDS LART L STNDS PVERR M TONYR T DISA T M MORNYRS SOW LNDS </text>
<text sub="clublinks" start="2898.467" dur="0.932"> P ORMBI SHUM DISA TDS CLOUDS MJETS S START PARA që fillojnë të shohin DIKA </text>
<text sub="clublinks" start="2899.401" dur="1.898"> E DISA T CL KLUJVE TOW VETM TOR MNYRA që fillojnë të shohin DIKA GJITHA TANI DHE ATAT QO SHKENI N TO </text>
<text sub="clublinks" start="2901.301" dur="0.898"> KLUESIT që fillojnë të shohin disa zhurma tani dhe ato që shkojnë në blerjen e këtyre përkohshme aq shumë </text>
<text sub="clublinks" start="2902.201" dur="1.231"> BREAKS TANI DHE ATA Q G JAN TO BNI K THTO KTO TEMPERATURA N SO KT MENAJ, KA QEN </text>
<text sub="clublinks" start="2903.434" dur="0.798"> SIPAS KOSTO TEMPERATURA N F KART M MNYRI, BESHT NDRMARRJEN MOST SHUM N AT AIRPORT, </text>
<text sub="clublinks" start="2904.234" dur="3.131"> GJUA KORT M MUAJME, SI QENI CLOUDY MOST SHUM N AT AIRPORT, 86 DEGJE KA 86 RANDOLP </text>
<text sub="clublinks" start="2907.367" dur="0.398"> CLOUDY SHUM N AT AIRPORT, 86 DEGJE KA 86 RANDOLPH 89, BRAUNFELET E RE </text>
<text sub="clublinks" start="2907.767" dur="2.265"> 86 DEGRE KANE 86 RANDOLP 89, BRAUNFELET E RE 82 KOMBORTTIM Deri në vitet 70 </text>
<text sub="clublinks" start="2910.034" dur="0.565"> 89, BRAUNFELET E RE 82 KOMBORTTIMI DUHET N 70 M 70 70 SI KU JANE MAPLAT E HUMBUAR </text>
<text sub="clublinks" start="2910.601" dur="2.531"> 82 KOMBORTTIM DUHET N MID MUZN E 70-të, KERTU RRETH HARRJEVE DUAJ DHE DISA 90 T SH DREJTUAR N ON </text>
<text sub="clublinks" start="2913.134" dur="2.131"> PER KTO N M HAPA TOST HUMBJE DHE DISA 90 T SH DREJTUAR N THE HARTA TANI 93 RRITJET E VESHJEVE, </text>
<text sub="clublinks" start="2915.267" dur="1.798"> DHE DISA 90 N SH SHUM N ON HAP TANI 93 RRITJE T VESHJEVE, 91 - 2 A DHE JEMI 90 KALUAR </text>
<text sub="clublinks" start="2917.067" dur="3.098"> HAPI TANI 93 RRITJET E VESHJEVE, 91 - 2 A DHE JEMI 90 orë të fundit në GONZALES. KËTO </text>
<text sub="clublinks" start="2920.167" dur="1.132"> 91 - 2 A DHE JEMI 90 orë të fundit në GONZALES. K POTO PIKA TEW PARAJT JAN J T DREJT </text>
<text sub="clublinks" start="2921.301" dur="2.831"> ORA KA N IN GONZALE. K POTO PIKA TEW DREJT JAN J DUHET MSHTER DUHET TIS MIRERZUESHME DUHET T NDIKON </text>
<text sub="clublinks" start="2924.134" dur="0.598"> PIKA TEW DREJT A JAN J JAN W DUHET TIS MIRERSUESHME DUHET T G MUND TI MUND T 2 GJITHA 2 PIKA P ABR 70 SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="2924.734" dur="0.998"> MIR SE SIGURUAR DUHET TOU MUND T GOJNOT 2 POZIKA POR 70 VETM PR VERDO GJITHA DHE ATA Q' </text>
<text sub="clublinks" start="2925.734" dur="0.598"> SHUM 2 PIKA P ABR 70 SHUM RRETH VERDO GJITHA DHE ATA Q P NDODHIN INDEKSIN E NGROHJES </text>
<text sub="clublinks" start="2926.334" dur="0.598"> RRETH VERDO GJITHA DHE ATA Q NDODHIN INDEKSIN E NGROHJES S W MUND T TH KA NDODH </text>
<text sub="clublinks" start="2926.934" dur="2.598"> NDERIMI I INDEKSIT T HE NDRTIMIT N W MUND T KTO NUK KA S SKSOJM SE DUHET T TO BJM T BNI. </text>
<text sub="clublinks" start="2930.966" dur="4.366"> KJO HUMIDITET. DO TOWN DUHOJ NJ B BIT LITTLE T I MINNDSISHME N IN JAV, POR DITT E K NETUAJ T FUNDIT </text>
<text sub="clublinks" start="2935.334" dur="1.898"> LITTI BIT I MENDIMIN E VITIT N IN JAVA, POR DITT E TJERA TUP KUFIZUARA GSHT DUHET T BE BN T VREJT ST </text>
<text sub="clublinks" start="2937.234" dur="0.598"> JAVA, POR DITT E TJERA T CO KUFIZUARA GSHT DUHET T BE JET RE VETM DUHET TICK JASHTME. DHE QAT JAN P TOR NJ SHUMGE </text>
<text sub="clublinks" start="2937.834" dur="0.565"> DUKE DUHET T JEMI V REREJT ST STIKU JASHT. DHE KJO Q TO PR NJ P PJES T MADH T TO KESTU MIR N SOUTH JUGERI </text>
<text sub="clublinks" start="2938.401" dur="1.598"> JASHTE. DHE KJO Q TO PJESART P LR SHUM PJES P TOR K THT M W T MIR SE VINDUR VERIORE QAT NDODHEN </text>
<text sub="clublinks" start="2940.001" dur="0.598"> PJESA P TOR KEST MIR SE VINDON VJETORE Q TH NUK KEMI T COM VAJN THE GULFIN E MEXICO. GJETJET E VITIT </text>
<text sub="clublinks" start="2940.601" dur="2.631"> FINANCON Q WE NUK KEMI DUHET T COM BNI GULFIN E MEXICO. WIND GUSTS RIGHT TANI K HERTU N SAN SAN ANTONIO, </text>
<text sub="clublinks" start="2943.234" dur="1.298"> GULI I MEXICO. WIND GUSTS RIGHT TANI KOWTU N SAN ANTONIO, 25 MILE PER HOUR. </text>
<text sub="clublinks" start="2944.534" dur="0.531"> E DREJTA TANI KETU N SAN SAN ANTONIO, 25 MILE P PR ORA. DISA KUPTOJN TO N TO RRETH 30 </text>
<text sub="clublinks" start="2945.067" dur="1.098"> 25 MILE PER HOUR. DISA DUHET T A NDIKOJN 30 30 K THTU RRETH VIKTORIAS, SI ISSHT </text>
<text sub="clublinks" start="2946.167" dur="2.998"> DISA DUHET T TO NDIKOJN 30 30 KERTU NGA VIKTORI, DIKA DUHET T TO BNI DIT B BREZI P FORR </text>
<text sub="clublinks" start="2949.167" dur="0.932"> KERTU VIKTORIA, NUK KA NDODH TO T B BENI DIT B BREZI P FORR SIGURIM SI FARAS SI KAQ SHUM. </text>
<text sub="clublinks" start="2950.101" dur="0.798"> SHPESHT T BE BNI DIT B BREZI P FORR SIGURIM SI FARU KA SHUM SHUM. Unë mendoj për pjesën më të madhe atë </text>
<text sub="clublinks" start="2950.901" dur="1.631"> SIGURI SI L FNDS SI KA VARGON. Unë mendoj për pjesën më të madhe që mbetet nga parashikimi </text>
<text sub="clublinks" start="2952.534" dur="0.598"> Unë mendoj për pjesën më të madhe që mbetet nga parashikimi vetëm një zonë që do të shikojmë </text>
<text sub="clublinks" start="2953.134" dur="2.698"> QAYNDRON P OFR PARAQITJE NJ A ZONA JEMI QENI T TO VSHTOJM VATNJN E K EVT EVENING ISSHT O OUT West </text>
<text sub="clublinks" start="2955.834" dur="0.931"> NJNE ZONA JEMI DO T TO VAZHDOhemi T L VESHTJEN E KTU NDODHJE ISSHT O VENDET P WESTR MBROJTJEN VENDET PR MBROJTJEN, </text>
<text sub="clublinks" start="2956.767" dur="0.598"> E VITI K EVTU EVROVIMI ISSHT SI VENDET P WESTR MBROJTJEN SI SHUM QYTETIN QOV QEVERIT, MUND T BSPNI </text>
<text sub="clublinks" start="2957.367" dur="0.532"> Vendet i pëlqejnë SHQIPTARI QNDRUESHT, MUND T R BESHT KAQ T MUND T BE JAN A STORME T CO SHUMM PR T mbajtur </text>
<text sub="clublinks" start="2957.901" dur="2.064"> SHUMB RREGULLUESHTU QE NDODHEN JAN ST STORME T SHUMM P TOR TLD QNDRUAR QG KA QEN NGA </text>
<text sub="clublinks" start="2959.967" dur="0.265"> Bëhuni NJMS STORME T CO SHUM P TOR T HO QNDRUAR Q TH NGJITJE QING NDODHEN N THE P WESTRPUNIM. POR </text>
<text sub="clublinks" start="2960.234" dur="2.765"> GJITHA Q COM VAJN F NGA perendimi. POR ata nuk do të bëjnë asgjë </text>
<text sub="clublinks" start="2963.001" dur="2.131"> WEST. POR ATA NUK DO TAKE BNI ANDO GJITHA NAR SAN ANTONIO. SO SHUME </text>
<text sub="clublinks" start="2965.134" dur="2.998"> Ata nuk do të bëjnë atë diku afër SAN ANTONIO. SO shumica e SHBA. QAYNDRONI SI KEMI NDIKUAR </text>
<text sub="clublinks" start="2968.134" dur="2.965"> Afër ANTONIO SAN. SO shumica e SHBA. QAYNDRROHEN SI KEMI N KTEN EVESTIM. Dhe në mënyrë të përhershme </text>
<text sub="clublinks" start="2971.101" dur="1.131"> NGA NE. QAYNDRROHEN SI KEMI N KTEN EVESTIM. DHE NDEROHET PER VETEM PERKOH. 93 DEGREES HEAT </text>
<text sub="clublinks" start="2972.234" dur="3.198"> KËTË MBRËMJE. DHE NDEROHET PER VETEM PERKOH. 93 DEGREES INDEXI I NGROHSISY NDONJE NGA 97 në 100 </text>
<text sub="clublinks" start="2975.434" dur="3.031"> TOMORROW TOO. 93 DEGREES INDEXI I NGROHSISY YDO PYETJE NGA 97 deri në 100 DITA ME KUSHTET BREZI </text>
<text sub="clublinks" start="2978.467" dur="0.532"> INDEKSI ANDO NDRMARRJE NGA 97-100 DITA ME KUSHTET BREZIKE DHE SHUM P FORR NJ FOR 95 TUESDAY, </text>
<text sub="clublinks" start="2979.001" dur="0.564"> DITA ME KUSHTET BREZY DHE LEHTOO P FORR NJ A 95 TUESD, 96 E Mërkurë Kur të KENI </text>
<text sub="clublinks" start="2979.567" dur="0.598"> DUHET P FORR NJ T 95 TUESDE, 96 MESM Kur u dha një kredi TEMPERATURAT Një litar </text>
<text sub="clublinks" start="2980.167" dur="1.532"> 96 E Mërkurë kur një kredi deri në kohët e fundit një pjesë e vogël në më shumë të Mërkurën E Premte me DISA </text>
<text sub="clublinks" start="2981.701" dur="1.531"> TEMPERATURAT Një litar pak më shumë E Mërkurë E Mërkurë me DISA AIR DRIER. </text>
<text sub="clublinks" start="2983.234" dur="0.565"> MORE SHUM E Mërkurë E M WITHNDSISHME DISA AIR DRIER. POR NE JEMI SHKONI T TO SHIKON </text>
<text sub="clublinks" start="2983.801" dur="0.564"> AIR DRIER. POR JEMI SHUM G SHP TORNDARJE T M SHUM M OF ATA QUST DUHET T COM DH ANDNI DHE </text>
<text sub="clublinks" start="2984.367" dur="2.065"> POR NE JEMI SHPENZUAR T SHIKONI MORE SHUM N TH KATNDUST QUST DUHET DHE DUHET T TO BNI LEHT </text>
<text sub="clublinks" start="2986.434" dur="0.531"> MORE SHUM Q TH QUST VAJN DUHET DHE SHPRNDARJES T TO BNI LEHTSISHT E SHTYPI DHE E MADH </text>
<text sub="clublinks" start="2986.967" dur="3.198"> DUHET TO BNI LEHT N ON MESN DHE E MERDHJEN DHE TEMPERATURAT E MUND T JAN </text>
<text sub="clublinks" start="2990.167" dur="1.132"> E HESA DHE E MIRA DHE TEMPERATURAT E MUND T JAN GJITHA 100 N 100 KOHA </text>
<text sub="clublinks" start="2991.301" dur="0.531"> DHE TEMPERATURAT DUHET T BE JENI NAR 100 KUSHT BY NGA KOHA T G MIRA N TO 4 Qershor </text>
<text sub="clublinks" start="2991.834" dur="1.365"> GJITHA 100 N THE KOHA T G GJITHA N G 4 QERSHOR, NDODHET N IFSE DO T TO DUHET T BE B BENI JASHT O P FORR </text>
<text sub="clublinks" start="2993.201" dur="1.598"> BETNI T J 4 GJYQ SOSIN SO SOT N HSE DO T NDODHN T Jeni të Jashtëm P FORR DO ARSYE. MIR DISA DUHET </text>
<text sub="clublinks" start="2994.801" dur="3.031"> JU JENI DUHET T BE Jeni të JASHTME P FORR DO ARSYE. MIR DUHET DISA N OF SHQIPRI DO T CE NDRNI BE </text>
<text sub="clublinks" start="2997.834" dur="1.031"> YDO ARSYE. MIR DUHET DISA N US SHQIP CERI DO T CE NDRTOHET T BE KUJDES. PO SHKON </text>
<text sub="clublinks" start="2998.867" dur="0.265"> E SH.B.A DO T US B CEN T NDRMARRJEN. Shtë duke shkuar për të ndodhur. </text>
<text sub="clublinks" start="2999.134" dur="1.931"> Kujdesshëm. Shtë duke shkuar për të ndodhur. >> Në rregull, kështu që pluhuri vjen mbrapa </text>
<text sub="clublinks" start="3001.067" dur="2.998"> TE SHPESHT. >> Në rregull, kështu që pluhuri vjen përsëri nga njerëzimi shkon poshtë dhe </text>
<text sub="clublinks" start="3004.067" dur="1.998"> >> PERDHSISHT, kështu që pluhuri vjen pas kthimit të humiditetit dhe që nxehtësia shkon në rregull </text>
<text sub="clublinks" start="3006.067" dur="5.265"> ISSHT TREGTI. JU LINDJEN E VDEKJET E SUMME TREGUARIN JU FALEMINDERIT. </text>
<text sub="clublinks" start="3011.334" dur="0.498"> VDES T OF SUMMER ju faleminderit. >> SHARRBIME DAVIDA: COLLEGE </text>
<text sub="clublinks" start="3011.834" dur="0.598"> FALEMINDERIT. >> DAVID SEARS: COLLEGE BASEBALL JAN TET KUFIZUAR NDR </text>
<text sub="clublinks" start="3012.434" dur="0.598"> >> DAVID SEARS: COLLEGE BASEBALL KA TET KUFITUAR NDRT PANDEMIKA CORONAVIRUS PAS </text>
<text sub="clublinks" start="3013.034" dur="0.665"> THEMELORE HSHT RUAJTET NDRT P PANDEMIK CORS S COR CORONAVIRUS PAS ZEMRS DO T WE B WENI NJ L SHUM N AT </text>
<text sub="clublinks" start="3013.701" dur="1.897"> PANDEMIKA CORONAVIRUS PAS ZEMR WES Do të marrim një vështrim tek kolegët dhe lojtarët për t'i thënë ata </text>