KSAT 12 Warta dina Noon: Jun 29, 2020 subtitles

>> SENI DAVID: NOMBANG BARU DARI ANTARA POLISI JABATAN SAN ANTONIO SHOWING RISE IN DARI JABATAN POLISI SAN ANTONIO MEMBANGKANG RISE IN POSITIVE CORONA BEER SAPI JABATAN PEMBANGUNAN RISYA DI POSITIF CORONA BEER DENGAN KUMAHA PELAKON KOMPOTEN ING BISA POSITIF CORONA BEER NU NANG NU NU TUNGGU TAWANG SAKOLA BASA KUMAHA. MANUJEEN PELAKONAN TAPI ANTARA NU TUNGGULAN. >> KOMUNITAS SANDWICH ON WEST AYEUNA AYEUNA. >> KOMUNITAS SANDWICH DI PINTU BARAT NUTUP DOKTOR >> KOMUNITAS SANDWICH DI PELUANG BARAT NUTUP DENGAN PELEKA JAWA TEMPORARILY SELEPAS BASA ING SIDA NUTUP DENGAN TORPORARILY DENGAN PELEPASAN INGGRIS AYA NU TIJEUN HANJI PELAJARAN APLIK TEMPORARILY AFTER A FILE INI NOON WE'RE LEARNING ANTARA AYA TANGGALKEUN KANGGIHAN FLAMES. NOON KITA PELAJARAN APA DIA NGADANGKEUN AYA DENGAN PUTIH. >> Sareng urang teu satuju sareng NANGGALKEUN PELAS GAMPANG. >> Sareng urang teu tiasa dihukum ku agama sareng hukum >> Sareng urang teu tiasa didaptarkeun sareng teu leres nyarios waktos kieu HENTEU JUJU ATAU TUJUAN ATAWA TAPI TAPI TAPI MASIHAN KANGGO NINGGAL MINGGU ING AND 100 TEMPERATURES TO HARI NU DENGAN HENTEUNA MANGKEUN INGKI INI AND 100 TEMPATUR UNTUK GAMPANG NU KOMPUTEN TERBARU MINGGU AND 100 TEMPAT MUNGKULKEUN ING NGADUKAN KOMPUTEN TERKINI PANGKAL UP. >> Sareng NEW AT NOON CORONAVIRUS CASES IN SAN ANTONIO POLISI JABATAN JABATAN KES IN THE SAN ANTONIO DEPARTMENT POLICE DEPARTMENT SPIKING CONSIDERABLY ADALAH AYEUNA 56 JABATAN RASA DESA NUKA DESA KABEH DENGAN AYEUNA 56 PEJABAT DENGAN COVID-19 Anu kasoran ayeuna aya 56 jelema anu nawiskeun ka-19 Peluang nyarioskeun PELAWATAN DENGAN COVID-19 PELABURAN SENTIASA 71 PIKEUN AYA JUGA DI QUARANTINE AND 80 SAPD JABATAN HENTASAN 71 PELAWAN JUGA DI KATUNTUKAN sareng 80 SAPD BUDAK DIDENGKEUN JUGA JUGA DI QUARANTINE AND 80 SAPD BUDAYA SAKOLA JUGA DINA SUKA KAWASAN CIVILIAN JUGA DI SUKSARI TEPAN KANGGURU DENGAN JUMLAH 151 SAPD PERSONNEL AYA IN QUARANTINE yén MEANS TOTAL 151 SAPD PERSONNEL ADALAH MENETAPKAN DARIA JUMLAH 151 SAPD PERSONNEL MÉTETKEJI SIEUN ING DESA MURAH DENGAN LAIN. NGEKARKEUNTIKAN TEMA SUKA DARI ANTARA LAIN. AND NYUKU DI CORONAVIRUS MASING-MASING. AND NYUKU DI KORONAVIRUS CASES MUNGSAAKAN ACARA ACROSS FELT AND NYUKU DI KASON CIRONAVIRUS NGENTOTA NGELOTA ACROSS BEXAR NEGARA HENTEUN NGENTOTA KASUT MANGSA ACROSS FELT BEXAR NEGARA HENTEU INSKAN UPDATE ANTARA ADDITIONAL NEGARA NEGARA PADANG UPDATE ANTARA ADDITIONAL 495 KASÉG BARAT YANG TUNGGAL TI SANGGUH NU ADDITIONAL 495 KASÉNA BARAT YANG NU TUNGGU NU DESA NU TOTAL FAR PASTOR 10.000 MARKAH. 495 CASES BARAT YANG BOLEH DUMADANG OGI KITA TOTAL FAR PASANG 10.000 MARK. 2 NEW DATÉS DIANA TOTAL FAR PAST THE 10,000 MARK. 2 KABUPATEN BARU DENGAN JUGA DITartoskeun ATAWA TATIL DATIKA 2 KABUPATEN BARU DENGAN JAWA TU DIPANGKAH ATAWA DOSA TOLL AYEUNA DI KUMAHA A 109 JUJE DIDUKUKAN ATAWA TEU TAMPILAN DENGAN APA DENGAN A 109 HOSPITALISASI DIA STANDS ATA A 109 HOSPITALIZATIONS JUGA HOSPITALISASI JUGA NGAJUTKEUN SAUNTUNG. AND KANAK AYEUNA MENYANGKATKEUN RISA. AND PANCANG AYEUNA AYA DENGAN 802 PATIENTS DI PUTUR TO RISE. AND KANAK AYEUNA AYA 802 PATIENTS DI HOSPITAL LOKAL NA 72 DENGAN AYA 802 DAFTAR DI HOSPITAL DESA TUNGGAL 72 JAWA ATAWA ngeunaan YESTERDAY 265 ATAWA HOSPITAL KAKI 72 BASAAN ING Taun YAKIN 265 KAYU TIUNG AYA DI ICU sareng A THAN PELEPASAN 265 DINA AKSARI ING DI ICU sareng 138 AYA PATIENTI DI ICU AYA sareng 138 AYA ING VENTILATORS 3.150 DASAR 138 AYAWAN VENTILATORS 3.150 PATIENT TOKLU DIPANGKA ON VENTILATORS 3.150 PATIENT DIAJARKEKE KAYA GAMPANG. MONTIME AYA AYEUNA AYEUNA TANGGALKEUN SIEUN BASA. MUNGKU MÉTIKA AYEUNA AYA DENGAN LEBIH 2 DENGAN JABUT HALF SAJAUH IEU. MUNGGU AYA DENGAN AYEUNA AYA DENGAN 2 KONEKI DENGAN HADI JATI COVID-19 KES DI DENGAN DENGAN 2 AND JAIBANG HADI JATI COVID-19 KASÉNA DI AS DENGAN ATAWA DAGANA ATAUN 125,000 COVID-19 CASES DI AS DENGAN HANYA KUMAHA AING ROH 125,000 AMERIKA DI AYEUNA DI SARI AS DENGAN ATAWA DENGAN ATAUN 125.000 AMERIKA AYEUNA AYEUNA DIUTURU DARI KETETAKAN AND AYEUNA ATAWA LEPAS A AMERIKA AYEUNA AYA AYEUNA DI KUTU VIRUS AND AYEUNA ATAWA LEPAT KOMUNITAS DOZEN AYEUNA KUMAHA THE VIRUS AND AYEUNA ATAS LEUTIK DENGAN NEGARA DOSA AYA ROLLING MEMBANGKAN RANCANGAN MEMBANGKANG NEGERI DOZEN AYA ROLONGAN NGEMBANGKAN PELAKSAAN UNTUK MEMBANGKEUNKEUN NGENTOTKEUN NGENTOTKEUN ABCS AS REENA ROY MEMBANGKAN PLAN UNTUK MEMBANGKEUNKAN NGENTOTKEBATKEUN KAMPIRAN ASIK DIRI KANGGO REENA ROOT. >> DENGAN KABEH 7 MINGGU 7 HIT ULIKAN HOMBOR HIGH RUMAH-KADOS 19 CASES, INCLUDING HIT RECORD PINJAMAN HIGH COVID-19 CASES, Ngalebetkeun ARIZONA sareng FLORIDA DENGAN ANDA COVID-19 CASES, INCLUDING ARIZONA AND FLORIDA DI SATU DAPAT DENGAN LONGES LONGES INSAN ARIZONA AND FLORIDA DI SATU DAPAT DENGAN PANCANG HENTEU RAKYO NUNGGUH DAPAT DIJAWA BISA NINGGALKEUN NGADEWANG HENTEU NGADUKAN LAKI HAK DIRI NYANGGO INGANAN ORANGE. ILANG TANGKAP. NUNGGUH DAPAT DIJAWAKEUN DI BANDUNG ORANGE. ILANG TANGKAP. NYAWA AKAN DITUTUP DI JULAI ORANGE BUNTUNG. ILANG TANGKAP. INI DIA DITUTUP DI JULAI 4 WIB MINGGU BARR KUMAHA NYAWA AKAN DITUTUP DI JULAI 4 WIB MINGGU BARR TANGGALKEUT DITUTUPKEJANGAN NEGARA Minggu ka-4 BARR NANGGALKEUN DITUTUPKAN ACROSS NEGERI CALIFORNIA JUGA SHUTTING TUNGGAL DITUTUPKAN ACROSS NEGERI CALIFORNIA JUGA MUTEUNKAN BUNTUNG TUNGGULAN PADA LEPAS 7 CALIFORNIA JUGA NYEKUTAN BUNGA TUNGGU ING PUTRA ING 7 PULANG, MENUTUP GARSANG LAGU DI LEPONG 7 BUDAK, NENGGALKEUN ANGGOS LOS. SITTING ARIZONA NEGARA, NGILOSKEUN ANGGOS LOS. SITTING BUNTUNG ARIZONA UNTUK RCAPAT KUNCI ANGGOS LOS. SITTING BUNTUNG ARIZONA UNTUK BUKA RÉTOH UNTUK HOSPITALISASI HANYA 13% BUNGKU KANGGO KANGGO KANGGUNGAN HOSPITALISASI 13 ONAH UNTUK HOSPITALISASI HENTEUN 13% KAKI ICU BEDS PELUANG 23 STATES IN TOTAL FACING AN INCREASE OF OF ICU BEDS PELUANG 23 TUNJUK DI TOTAL FACING AN RESEUS ING DIDAYAKAN PENTAKSIR, AKA NUNGKUL DI TOTAL FACING AN INCREASE OF COVID PATIENTS, I'M AFRAID SADAK ANAK DENGAN ARIZONA DON'T SUKAN PUTRA, AKU NUNGGULKEUN INGGO ANAK ARIZONA DENGAN HENTEU TAHU NYAWA INGKAH DI Jalma anu ARIZONA HENTEU HENTEU NYAHO ANJEUN SUMBANG DI KAWANAN ISI ISIS INI KARU DENGAN APA ANU KOMUNITAS ING DATANG KANGGURAN ISIS KANGGO DI AS DENGAN ASI DENGAN 125,000 TIDAK DIKEBATKAN SATU SUKU KURTUP DENGAN KABUPATEN AKU KUMAHA LELAKON HENTEU ANTARA LAIN SUKAN DENGAN KABUPATEN DATI MUNGKULKEUN GRATIS DENGAN ANTARA NEGARA NEGARA LAIN GOLONGAN KANGGO HANYA ANTARA NEGARA NEGARA KANGGO NU MANGSA NU DENGAN SAMPURAN UNTUK EVERYBODY. Warga Kuring nyatakeun tingkat anu salamina pikeun sagala rupa. >> SISTIAL DISTANCE UNDER Pikirkeun dina sagala rupa. >> DISTANS SOSIAL UNDER SEMUA CIRCUMSTANCES AND IF YOU >> DISTANS SOSIAL UNDER SEMUA CIRCUMSTANCES AND IF YOU t'NDEWE WEAR FACIAL COVERINGS TAPI SEMUA KURIKULUM ATAU Upami anjeun moal tiasa ngagagalkeun korporasi FUTIPAT tapi anjeun henteu kedah diperyogikeun TANJUNG GELENG FILIPADE FACIAL TAPI ANTARI ING DIA NEGARA TU MENTATE NATIONAL, SUGGESTION, TAPI NO KAU AYA DIPUJUK NEGARA ANU MANDATE NEGARA, SUKUJI, TAPI TAPI TANJUNG DENGAN MANDATE, SUKSARI, TAPI TIANG KETENGGU DARI RUMAH KOTA, PILIH 100 TANJUNG DENGAN KAPUTAN PUTIH, PILIH AS 100 INGKEUN TANPA MASKA DI TRUMP WARNA PUTIH, PILIH 100 PELAYUNGAN TANPA TIGA MASKA DI KAMPUNG CAMPAIGN ACARA DI NGAPUNKEUN TANPA MASKU DI KAMPUNG TRAMP CAMPAIGN DI DUNYA DALLAS. CAMPAIGN ACARA DI DALLAS DENGAN. >> Waktos AS VICE PRESIDENT MIKE DUNDAS DENGAN. >> Waktos AS VICE PRESIDENT MIKE PENCE PROMOTED >> Waktos AS VICE PRESIDENT MIKE PENCE PROMOTED NGAWANGKE INI. TEXAS DITAYANG PESENAN YANG DIPANGGULKAN ATAWA. TEXAS DITAYANGKEUN HOTSPOT GOLEK ANTARA MASKAT TINGKATKAN SIEUN. TEXAS DITAYANGKEUN HOTSPOT GOLEK MUNGGUNG MASKU ADALAH HENTEUN IDEA COVID-19 NGADUKAN PANUKANG GOLONGAN KOMUNITAS AYA MASKU AYA JATI AYA KANGGO IDEA COVID-19 TAKEN A HANYA KASAHA IDEA COVID-19 KUMAHA TAPEN KANGGO HENTE. TAKEN SANGGANG SUKU. >> DAN TEU KANGGURU TURN FANS DANGEROUS SIFAT SIFAT. >> AND KANGGO NU DANGERO TURN FANS PAKET UNTUK DENGAN NEGARA >> AND KANGGO GENDIRI TURN FANS DITIKKEJAKKEUN DI PEMBANGUNAN MUSIK KONSEP DI TENNESSEE JUGA PAKET INGGRIS DI PEMBANGUNAN MUSIK KONSEP DI TENNESSEE JUGA HENTEY NU TUNGGU TANPA MASKA KONSEP MUSIK DI TENNESSEE DENGAN NU NU NINING TANPA MASEK SATURDAY SINGER CHASE RIS PILIHAN NU NU NUNGGUL MASUK SATURDAY SINGER CHAS RICE FACING CRITICISM AFTER POSTING SATURDAY SINGER CHASE RICE FACING KRITICISM AFTER POSTING VIDEO INI VENUE TELLING FACING KRITIKISM NGALAKKEUN NANGKEUN INGKEUN ING ING VENUE DENGAN ABC KITA BENTUK ITU AYEUNA NABANGKEUN VIDEO INI KENYANAAN NYATA ABC KITA BENTUK ITU AYEUNA NABANGKEUN SERI DARI KATUNTUNG BOTIKA ABC KITA BENTUK KOMUNITAS NANGGALKEUNAN SERI DARI KATUNTUNG KEPUTUSAN KOMPUTER LAYAN SERI PUTRA UNTUK BOTTOM sareng Ngadamel KESELAMATAN PRODUK NGENTOTA KUMAHA PUTIH AND NELANGKEUN KUMELAN SAINS NGELUAR INGGRIS KOMPUTER RUMAH GOLEK NGUKTANKAN GAMPANG DENGAN PUTIH ING DENGAN HENTEU INI DIA NARUTKEUN HALF DENGAN JUTA HARI INGGRIS AYA TAMBAHKE SIEUN NU DIAJARKEUN HALF DENGAN KURSUS RÉTIK JABATAN HALF DITAMATAKAN JAMINAN RASA JABATAN RENDEZ-VOUS TAHUN. KURSUS SUKAN RENDEZ-VOUS TAHUN. >> 4 AMERIKAN HOSPITALS RENDEZ-VOUS TAHUN. >> 4 AMERIKAN HOSPITAL MELEK SEPTEMBER. THE >> 4 AMERIKAN HOSPITAL MELEK SEPTEMBER. THE ANTI-VIRAL DENGAN DENGAN TANJUNG TINGKAT SENDIRI. THE ANTI-VIRAL DRUG SENTANGSA NU KANGGO MANGSA NAMPAKKEUN DI WASA DIHARI ANTI-VIRAL DENGAN KANGGO NU MUNGKIN UP NENGKEBUTKAN WASA ING DI SEVERELY ILL SPEED UP RECOVERY TIME IN SEVERELY ILL COVID-19 PATIENTS, TAPI IT NGELU PELUANG ILLIN-19 PELEKA, TAPI TI SIEUN AYA TANGGALKEUN SUKTU NAMPANGKEUN SAKITU-19 PAKSA, TAPI SIEUN AYEUNA AYA ATAWA DIAJUKKEUN UNTUK NAMPAKKAN PERATURAN. REENA ROY ABC Teu Kéngingkeun Yayasan Ngaganjelkeun Kieu Nyalametkeun. REENA ROY ABC KITA NGARONG, NEW YORK. PERKARA PELUAR. REENA ROY ABC KITA NGARONG, NEW YORK. >> SARI DAVID: AYEUNA TERKINI BALITA, KOMUNITAS JAWA BARAT. >> PELAKON DAVID: AYEUNA TERANG DI KENCANG NAMPANG ANJEUN INI BUKAN >> SARI DAVID: AYEUNA TERANG DI KANGGO NANGSA KANGGO ANJEUN HENTEU HENTEU HENTEU NGENTOTA ON Kéngingkeun carita Nami Ieu henteu Kéngingkeun ANAK ANAK ANAK ANAK ANAK ANTARA Pamiarsa HENTEU NGENTOTA ANAK ANAK ANAK ANAK KANGGURANA ANAK KANG ANAK NU DITUTUPKEUN DARI KARETRAJE RIVER DARI KENYATA GOLLIS KANGGOAN GUADALUPE RUSTY GIRLS AYA DITATA ANAK ANAK GIRL SHIVIF SHIVIF RIVER GABUNGAN GABUNGAN DINA ANAK ANAK 20 ANTARA WANITA GOLONGAN DENGAN 20 WULANG GIRLS NU ANAK ANAK ANAK 20 ANTARA GOLLING DENGAN GOLONGAN DENGAN PAKSA 20 GIRL LAGU GOLONG sareng BETUL AYA NANGGALKEUN ANTARA KIDUNG, Anjeunna nyatakeun ANAK Teu Kéngingkeun Jangkrik Kabugaran, Anjeunna nyatakeun ANAK ANAK DI SATU BATANG ATAWA KAYAK HIDUP, DIA NYATA ANAK ANAK DI SATU BATANG ATAU KAYAK SENTIASA INGGU YÉSARI KENE INGIN DI SUKU BOLEH ATAU KAYAK KUMAHA NU DENGAN TAUN YÉSYANGWÉ NUNG NAMPAKKEUN, NAMPANG ANAK ANAK SATU PANJANG AYEUNA DENGAN APABILA ITU, NGASIHKE ANAK DI INTAN WIRI GELENG, NGUDUH ANAK ANAK ANAK ANAK ANAK ANAK ANJEUN PELAJARAN NY AING TUNGGALKEUN AYA JUJEAN HENTEU PELAJEAN 2 TAHUN SUKA DESA KANGGURU AYA NU NU DITOKE KUNCIAN 2 KENE TU ANTARA SUKA NU TANGGALKEUN SIEUN DI THAN 2 TAHUN KOMPOTEN ANJEUN NU TANGGALKEUN AYA NUNGGAL DI SUMBANG SUMBANG NANGKATKEUN SIEWANA NUNG NU TUNGGUH DI RIVER SUMBANG DI ANTARA JAMINAN HUNT DAN INGRAM. RIVER DI SUMAT DESA NUNGGUH JAWA BARAT sareng INGRAM. TI DIA NYAPAKKEUN YEUN AYA TAPI TANJUNG HUNT AND INGRAM. DIA TUJI NYAPILKEUN KUNGIU ANJELAR AYA TELAH DILILIK. DIA TUJI NYAPILKEUN KUNGIU ANJELAR AYA TELAH DILILIK. >> NEW AT NOON THE SAN ANTONIO CHARGES AKAN PAKAI. >> BAGONG AT NOON THE DEANSEN POLIS DAN KRITUS SAN ANTONIO >> BAGI AT NOON THE DEANSEN POLISAN SAN ANTONIO AND STOPPERS KRIME Gawé di SEVERAL JABATAN JABATAN DAN STOPPERS KRIME Gawé di KESÉNA BUKA HENTEUN DAN SUMBANG GAMPANG NU KASEH KASÉ HENTEUN HENTEU DENGAN HIRUP. AYA KASÉ CUKUP MUKA DUKA SUKA. INGNA SUKU NU DENGAN SAUTNA SAHA NUJUR. INGNA SUKU MUNGSAU NU MUNGSAU INFORMASI KONTUK. SUMBAT DI SULU DENGAN INFORMASI KUMAHA. >> SARI DAVID: AYEUNA SATU INFORMASI VALUABLE. >> SARI DAVID: AYEUNA SATU ATAS KASAHA DENGAN MURDER >> SARI DAVID: AYEUNA SATU ATAS KASAHA DENGAN PELABURAN MURDER. TIAS PANGGILAN PADANG INGGO MURDER. >> DASAR HENTISA DENGAN AROUND 1 PELABURAN. >> DASAR POLISI DENGAN AROUND 1 O'CLOCK IN THE MORNING. BACK ON >> DASAR POLISI DENGAN AROUND 1 O'CLOCK IN THE MORNING. BACK DI JANUARI 7 taun KAJAWA TERTARI. O'CLOCK ING BISA. BACK DI JANUARI 7 taun KAJAWA TERTARI. TUTIK TAMPILAN INGGALKEUN JANUARI 7 BASAAR TAHARI. LATIHAN KAROTA AYA NGAJUTKEUN INGKANG ANTARA APLIKASI KOMPLEX LATIHAN KAROTA MUNGKULKEUN INGKANG ANTARA APARTMENT COMPLEX IN THE 8,000 BLOK OF WEST TUTUP SUKU APLIKASI KOMPLEX DI 8,000 BLOK DENGAN PUTUP MILIKARI. Tugas PEJABAT 8,000 JUJUR HENTE ING GRATIS KANGGO. PEGAWAI SUKA DENGAN PUTRA ING PUTIH ANTARA Militeri DRIVE. PEGAWAI SUKA DENGAN ATAWA LEPAT SORANG TU ANU NU TAKON DESA ULI. AND DIA AYA PUTRA ING ANYARI SUKU JAWA NU NU TAKON KAYU. AND DIA DIHENTEU DIHARI. DIA HENTEU PANJANG. AND DIA DIHENTEU DIHARI. >> DENGAN DAVID: DAN POLIS AYAT LATER DIED. >> PELAKON DAVID: sareng POLISNA AYA NGAPAL UNTUK INSAN INSAN >> DARI ANAK DAVIDA: sareng POLISI DENGAN MENYANGKEUN INI DENGAN SUMBANG MENYANGKEUN INGKEUN INGKEUNA Pikeun Konflik Pikeun Kancing ROBBERY KOMUNITAS KITA GAMPANG Konsep TO PELANGGAN KASIH ROBBERY BASA DENGAN ASYA SUSPEK KONTAK ING DENGAN GB IN PELAWATAN NJATABKAN ASAN SUSPEK KONTAK INTO GB IN 1600 BLOK OF SOUTH ZARZAMORA WALKED INTO GB IN 1600 BLOK KOTA JALAN ZARZAMORA KUNTUNG JUNE 24 JUN, SATU 1600 HENTEU JAWA BARAT ZARZAMORA DI KUNTUNG JUN 24TH, SATU NGAKAK KANGGIHAN GUNUNG JALAN TUNGGU JUNEUN 24 JUN, SATU BABAR KUNINGAN DENGAN GUN AT TUJUAN YANG KASIHKEUN GAMPANG TAMPILAN GUN AT AN EMPLOYEE. MEANWHILE, THE AT AN EMPLOYEE. MEANWHILE, TUJUAN HENTEUNG LAIN LATIHAN. MEANWHILE, TUJUAN HENTEU GRATIS KURIK DUMAAT DAN TIDAK DIBAYAR UNTUK LENANA LAIN SUSPEK KUMPULAN GRATIS KOMPUTEN DAN TIDAK DENGAN UNTUK GROUP BEER AND DIDAUK BAYAR UNTUK GROUP TOOK OFF. THE GROUP TOOK OFF. >> A MAN ROBBED AT GUNPOINT AND TOOK OFF. >> DUKA SEGURUNG DENGAN GUNPOINT AND SUSPEK KELUAR ON >> MANÉNA DIPENGKEUN DI GUNPOINT AND SUSPEK KELUAR DI RUNTUNG TUNGGUH APRIL 28TH SUSPEK KUNCI DI RUNTUNG NUNG NU KOMPUT APRIL 28th DESA SUMAT INGNA MANUNGNA THE RUN BACK ON APRIL 28TH POLICE SADMU yen INGKAH INI DITUTUPKEUNYA GUN AT A DRIVER IN POLISI DIAJATKEUN INI LELAKON ING DENGAN GUN AT A DRIVER IN 3600 BLOK OF DITUTUP PADU GUN AT A DRIVER IN 3600 BLOK PLEASANTON JALAN. Tugas PEJABAT TUNGGAL 3600 BLOK PLEASANTON JALAN. PELANTIKAN NAHA DIA NU DIA MUNGSAU DENGAN BAKAL PLEASANTON JALAN. PELANTIKAN NAHA DIA NU NU NUNG NU DIGUNAKAN INI ARTOH AND KANGGO SATU NU DIA NANGGUH DENGAN VICTIM DAN KANGGO NU WANG. THE SUSPEK GELANG VICTIM AND STOLE NU DENGAN. TUNGGUH NYAPAKKEUN KUNG DENGAN HENTEU NYAHUI DINANG HANYA. TUNGGAL KANGGO NUNG NU NU TUNGGU HENTEU ANU ANU ANU DAPAT MEMBANTU POLISI SUMBANG LELAKON KUNG HENTEU TAHU KANGGO ANU ANU BISA MEMBANTU POLISI NGAPALKEUNNA KANGGURAN KASÉ DAPAT BOLEH POLISI NGAPALKEUNNA KANGGURAN BISA KANGGO BOLEH NGADILKAN KRITUS KRIT 2, 1, 0, 2, 4 EUREUN. >> SARI DAVID: BANJE AYA PUTRA PUTRA PUTRA SANDWICH PALING PUTIH >> SENI DAVID: BANJE AYA NU PUTRA PUTRA SUKTU GAMPANG TANGGALKEUN PERNIAGAAN UNTUK PERKARA BISA INTUNG DITARI PUTIH SANDWIK SUKANG KANGGO NU GUNTUNG BISA Pikeun Waktosna KOMUNITAS NANGKEUN JAWA BARAT 3 MORNING INI Usaha Pikeun Waktos MANGSA NANGKEUN DI AROUND 3 ING INGGRIS INSIDE ING PELANGGAN SUBWAY IN Cangkruk Keluarga 3 Ieu MORNING INSIDE RESTAURANT SUBWAY DI 700 BLOK ACME AND INSIDE PELANGSAAN SUBWAY DI 700 HENTEU ACME ARTIKASI UNTUK NAMPANGKEUN KONTAK 700 KUNCI ACME AND NGUDUK UNTUK NAMPI KELUAR SUKAN AS KATRINA NGUDI KECAP NEGARA KOMPUTEN KANGGO NANGGAL JAWABAN KATRINA, SATU ELEKTRIK RASA GELENGKEUN ASLI ASLI KITA LAPORAN KATRINA, APLIKASI MASALAH ELEKTRIK LAPORAN WEBBER, PROBLEMA KOMPLIS >> JEUNG SAHABU DENGAN KABUPATEN DESA DI KOMPUT TI DIDANGKEUN TANGGAP PUNGSAU GAMPANG BEGAN GOLONGAN DI KEDAIAN SUBWAY. IT NU LONG NENG NU TARI BEGAN Gawé di BUKU SUBWAY SHOP. ITU NU LONG NUNG NU JADI TAKEOUT DUTA PUTRA TI SHOP. IT NU LONG NUNG NU NUNG NU TENGANG TUTUP DENGAN PUTRA AYA NANG KAMPUNG TAPI. TAKEOUT DENGAN PUTIH MANGSA BASAAN DI RUMUSAN. ... FACING SMOKE DIA ANAK NGAJUKA SUKU TEMBANG. 700 Juru DARI ACARA ACADE. PUTIHI NUNGGUP. 700 Juru DARI ACARA ACADE. >> CREWS HAD UNTUK NGADANGKEUN ENTÉS ENTARI Blok tina jalan ACME SOUTH >> CREWS HAD UNTUK NGADANGKEUN ENTISKE INSIDE KNOCK THE >> CREWS HAD UNTUK NGADANGKEUN ENTISKEUN INTUNGKEUN INGKEJAH DENGAN BIDANG. KAMI BUKA UP INSIDE KNOCK THE FIRE DOWN. NINI KANGGURA NENGGENGKEUN KANGGO NUNG NU WELAS ASING BUNGKAR TUNGGAL. NINI KANGGO NENGGENGKEUN KANGGO NUNG NU JAWA KANGGO MUNGSAIN SUKU AYA BIDANG AND GELENGKEUN KANGSA DENGAN ASI KANGGO MUNGSAIN SAKITNA TIDAK GAMPANG sareng INI MEREKA TAPI TAPI MANGSA NAK INGKEUN AYA GAMPANG ATAWA INGNA MANGSA NU DITUTUPKEUN ING DESA METAL ATAU TI NU KAWI NYAWA TUTUP GATE MESIN GETGETIS METAL GATE MANGSA KUMAHA ANTARA GAMPANG. AYA SAKITU TEMBANG. >> SUMBANGAN NGUMELANGKEUN PUTIH TEMBANG. >> SUKAN BASA DOSA KUMAHA MASUK DENGAN KANGGURAN >> SAKITAN NU NGAPUNGKU SUKU DENGAN KANGGURAN DENGAN ... DIA GADENG PILIHAN NU TUJU ...>> TEU DENGAN GOLEK DENGAN KULIT ... >> SUKU-SAHA NANGKEUN KANGGURU UNTUK MELENGKEUNNYA DARI MAJI. SMOKE >> TEU GOLONGAN KERJA UNTUK MELENGKEUNNYA DARI SUKA. SMOKE MASIHKEU DENGAN TOKON TEMA DENGAN SUKA. SMOKE MASIHKEUN INGKEUN UNTUK MACAPKAN, NGUKTIKAN DAMAGE BISA INGKEUN UNTUK NAMPANGKEUN, NAMPAKKAN DAMAGE DI BOTH SIDES FUNGSI BIDANG Ngagebug, sareng salingkuh di bumi sareng nimbali bumi DI ANTARA SIDES BIDANG NUNGGUH SEMUA TUHAN YANG DIHENTI DI SIEU DENGAN SIEWI DIHENTI NU SAN SEMUA TUHAN NANGGALKEUN DI SIEWAN SIEWE DENGAN INGKEUN AYA NAMPANGKEUN DARI SAN ANTONIO. TI INI DENGAN TUNGGUH AYA NU DIAJEUN NAMBUNG DARI SAN ANTONIO POLISI. TI INI SAHA NYAJAWA SUKANG MANGSA PERKARA POLISI ANTONIO. TI INI DI SAHA NU SANGGANG NU MANGGARKAN TAPAKKEWANG AYEUNA NAMPANGKEUN CALL NGENTOT A ON SINI NU KOMPAT ANTARI NGEDLIKKEUN BASA SUMBANG JAWABAN TENTANG ANTUR ANTARA ANTARI ANJEUN BURGLAR. PAGELENG NENG WAWASAN CALAK DENGAN PENTING. ... RINGING BURGLAR ALARM. ... >> NGENTEU TALKING TO ... >> NGENTEU MASIH UNTUK HARTA PULAK. YEAH DIA >> PAGELENG NENGTENGKEUN HENTEU HUKUM HENTEU. YEAH DIA DENGAN HATI GOTÉ DITUKU ASI HARTA SENDIRI. YEAH DIA DENGAN HATI GOTE DITUKU DIAJAK ANJEUN NYAWA Sacara AKTIP GOLEH UNTUK KANGGO NERANGKE ANAK ANAK ANU ANYU ALARMATI KELUAR SATU AYA ANU ANU ANYU ANYU DENGAN NU TUNGGU ALARM GOTANG BURGLAR GOT ANAR ALARM ATAWA KOMUNITASAN ALARM GOTA BURGLAR GOT DIPENGKE ALARM GOT THE BURGLAR GOT DIGALU DENGAN FIKIR. DITULUKAN DENGAN BASA. >> SUMBANGAN SPENT TENTANG 2 TUHAN. >> SUMBANGAN PENTING MENTING 2 JAMINAN NGADI SUKAN DIDANGKEUN DENGAN UP LAGI. ING MASALAH ELEKTRONIK DENGAN INSIDE SODA MACHINE MASALAH DENGAN SODA MACHINE DI JAMINAN BERMULA. THE DAMAGE DUA SUBWAY INSIDE Mimitian. PANGGILAN AYA DENGAN MANGSAKEUN DI BOTONG SIDES SUBWAY Mimitian. THE DAMAGE DUA TUNGGU KOMUNITAS BOTONG SIDES NGEMBUNGKEUN DENGAN BUKA UP ADALAH NANGKANGKEUN NUNGGUH BOTONG SUKU TUNGGULANA DENGAN MEMBUKA UP ... THE BANGUNAN DENGAN MUKA NUKA ... KARANGAN AYEUNA. PINJAMAN TRAIN ... AYEUNA. TRAIN WEBBER KSAT 12 KITA. AYEUNA. TRAIN WEBBER KSAT 12 KITA. >> PEJABAT POLISI SAN ANTONIO KSAT 12 BOHAR. >> PELUISAN SAN ANTONIO POLISI NGENAL HIMSELF DI SUKAN WRONG >> A POLISI SAS ANTONIO POLISI NGENAL HIMSELF DI SUKU TUNGGULAN UNDANG-UNDANG. NGIMUT HIMSELF ON WRONG SUKU TUNGGU. LAGI JAWA ING JAWABAN UNDANG-UNDANG. LAGI JAWA ING JAWATAN JONATHAN MONTALVO DITENTUKKEUN OF LAGI INI JAWATAN JAWATI JONATHAN MONTALVO DITENTUKKEUN INGKEUNYA DENGAN KOMUNITAS HIS JONATHAN MONTALVO DIPANGGALKEUN INGKEUNYEN KONEKSI DENGAN DIA MENGHORMATKAN KONEKSI HIS ING DIRI ANTARA ANAK DOMESTIK. POLISI DENGAN US NGADUKAN BONDO A CHARGE DOMESTIC VIOLENCE. POLISI DENGAN ASI MONTEL DENGAN PULUS JAMINAN KAYU. POLISI DENGAN ASI MONTEL DENGAN PUNYA DITUTUP ING NOVEMBER UNTUK ASSAULTING THE MONTEL HAD DIAUNJUKKEUN DI KONTOH NOVEMBER UNTUK NANJONG NYA BACK IN NOVEMBEL UNTUK NANCONG NYA 25 TAHUN-LIRIK GIRLFRIEND. Anjeunna WAS HIS 25 NYA-LIRIK GIRLFRIEND. DIA MANGSA NU NUNG MANGSA TAPI ANTARA DADI KOMUNITAS PROBE, IT NGAGANA ANYEUN HUBUNGAN ANTARA DENGAN SIEU WANITA. DIA PAKAI MENYELENGKEUNAN AYA SADI HUBUNGI ANTARA SIEWAN sareng PEREMPUAN. DIA SIEUN DI PUTRA DIA HIMA sareng WANITA. DIA SIEUN DI PUTUP ING DUTY ADMINISTRATIVE. TADI WENGI TUTUP ING DUTY ADMINISTRATIF. PENTING HENTEUN NGEUNTUNG NAMPILAN DUTY ADMINISTRATIF. PENTING HENTEUN NGEUNTUNG PANGGILAN TERANG UNGGUNG TO 13,000 BLOK OF I 10 NEAR UTSA PELAWASAN RESPONDED TO 13,000 BLOK OF I 10 NEAR UTSA BOULEVARD FOR 13.000 BUNTUNG I 10 NEAR UTSA BOULEVARD UNTUK KUKASAN. AND TEMA SUKA BOULEVARD UNTUK KUKASAN. AND TEMA PALING MONTALVO DIHENTEU KAYU DENGAN KASIH. AND TEMA DENGAN MONTALVO INGKEUNAN KERANA DENGAN PEREMPUAN. SHE LATER SAID SHE MONTALVO INGKEUNAN KERANA DENGAN WANITA. SHE LATER SAID SHE MÉDIA SIEWAN ING DIA WANITA WANITA. SHE LATER SAID SHE MÉDIA SIEWAN DIA SIEW INGIN NYA GIRLFRIEND DENGAN KANGGURAN NU DIAJATANG TOGETHER MONTALVO DENGAN PELANGGAN DENGAN NAMIN HENTEU MONTALVO DIJAMIN DENGAN VIOLASI DESA BOND MONTALVO NGAJABAT DI PUNGSAAN KONEKSI KOMUNITAS BOND AND SAPD HENTEU DENGAN STATUS DENGAN GOLONGAN KONEKSI BOND AND SAPD HENTEU DENGAN STATUS DENGAN JABAYAN ANTARA GANTENG AND SAPD DENGAN HENTEU STATUS DENGAN JABAYAN GALAU ANTARA TEMPORARY DEPARTMENT INGAH GANTI TO TEMPORARY ADMINISTRATIVE LEAVE. TEMPORARY LEPAS ADMINISTRATIVE LEAVE. >> PELAKON DAVID: sareng 2 DIRI TINGKATKAN PENTADBIRAN. >> PELAKON DAVID: sareng 2 DIRI SIEUN AYA DI ARRESTED IN >> Pami Naraka DAVID: sareng 2 RAKYA TUNGGULU DI KONTEK KANGGO NUNGGUL Parantos dilumpuhkan dina konsumasi dina serangan dina ieu Konsep KOMUNITAN DENGAN KABUPATEN DENGAN DI BEXAR NEGARA DENGAN KUMAHA DOLLARS DATENGAN DI SINI DI BEXAR NEGARA DENGAN TIAP INGKOLEH DOLLARS AKU DIDANGKANG TOTALING THOUSANDS of DOLLARS DIDENGKEUN KOMPAK SUKA BASAAN NU TUNGGU NU KUTU, 25 TAHUN-DESERET HENTEU MUNGKIN AFFIDAVIT, 25 TAHUN DESERET HENTEU DENGAN SUMBER SAID IT SADIA 25 YEAR-LÉS DESERET KANGGO MUNGSAIN SUMBANG SAID IT NU KANGGO SUMBER SAID ITU AKAN DIDANGKEUN NGANJALAH PRODUK PANGGUNGAN MUNGGU SEMUA TO PRODUK PANGGAL MANGGUNG DARI MULTIPI SEMUA UNTUK MEMBANGKAN STORI DAN NUNG NANGGANG NAVY PRODUK SUMBANG DENGAN GOLONGAN UNTUK MUNGGUPKAN STORI AND ANTARI NAVY ANS ANTARA JANJANG BULAN TUJANG. GAMPANG GALURU TUNGGU DAN NANGGANG TUNGGUH NAVY ANTARA JANJANG BULAN. POLIS SABAK SAUCE ATAS INI WAS SATU JANJANG SEHARI BULAN. POLIS SABAK SAUS ATAS INI DENGAN POLISI SABAR SAUCE ATAWA ING DENGAN 32 TENGKEUN HÉTOL-ANTÉN HANJANG TO DENGAN 32 HÉTOR YEAR-OLD OTOR TO TO PARALYSIS IN FEBRUARI 10 DENGAN 32 HÉTOR HÉTOR-LÉTÉ TÉNGKEUN PARALYSIS DI KOMUNITAS 10TARI INGRUK KANGGURU BOTH DIPANGGUL PARALISIS dina 10 Pebruari 10 APABILA ATAU NU TUA NU KITU KANGGO MANGSA DENGAN $ 1000 DENGAN TEMA NU NGENTOT KANGGO NANGGAL KELUAR A $ 1000 UNTUK PELUPAAN. POLISI SORANGKEUN SIEUN TEMPAT A $ 1000 UNTUK PUTRA. POLISI DIAJATKEUN ATAU KANGGO DARI SEPATNA HENTEU LAIN PUTUP. POLISI DIAJATKEUN ATAWA KULIT DENGAN SEPATU HATI ANTARI ANTARA ANJARA ANTARA BATAS DARI ANTARA LAIN HENTEU HENTEU DAN KOMUNITI $ 1000. GALASAN INGKAS PELUPAAN KOMUNITAS NAVY AND KOMUNITAS $ 1000. BASAjIL ING GROTHING SO SAID IT FACING 6 CHARGES $ 1000. KAWASAN YANG NU TAKNA DENGAN NU NU MASA NGADUKAN 6 JAMINAN INFT UNDER $ 2500 AND Leres SAKI DENGAN FACING 6 JAMINAN INFT UNDER $ 2500 AND PAROLES AYA NGADUKAN ANAK TEMA INFTÉS $ 2500 DAN KARAWAT AYA NGADUKAN ANTARA INGGRIS DI PAROLES AYA NGADUKKEUN KAHLAWANAN INGGRIS DI KRITUS ORGANIS. ENGAGING IN KRATE ORGANIS. >> SHE IS ACCUSED CREATING KRITOS ORGANIS. >> SHE IS ACCUSED MEMBUASA ANTAN ONLINE >> SHE AYA AKU DIPANGKUMKEUNTAK ANTARI KANGGURU ONLINE ANTARA DITAYANGKEUN SANGGANG ONLINE KANGGO INI DIAJUKAN KANGGO AYEUNA AYA TINDAKAN EDGEWOOD POST YANG ING DIKANGKEUN AYA KANGGO AYEUNA AYA KOLEKSI PELABURAN EDGEWOOD ISD TRADÉS AYA DI JATI AYEUNA AYA TINDAKAN EDGEWOOD ISD TRADÉS AYA KOMPUTA BISA DITUTUPKEUN DI SUKSANA ISD TRUSTEE MANGSA KANGGO NU DITASUKKEUN DI ATAWA TEU KOMUNITAS KHAS. TRUSTEE DINA SERRANO SINO DISCUSSED AT A MEETING KHUSUS DENGAN. TRUSTEE DINA SERRANO SATU ANU DENGAN ANGGUN BOARD SUKADÉ. TRUSTEE DINA SERRANO SATU ANU DENGAN PELUANG VICE BOARD DIGANGALKEUN POSTING AYA JUGA NYATA PRESIDEN BOARD VICE DIPANGGALKEUN POSKEUN PENTING A MAN DENGAN DIA PRESIDEN DIPANGGALKEUNKAN PENTING GOLONGAN MANUSIA KAYU DENGAN HANYA DI NOOS AND 2 ANAK GAMBAR LELAKI KUMAHA DENGAN NENG MANEHNA KONEKI DENGAN PAMILIHAN 2 ANAK HEAD DI AYA AND 2 ANAK ANJEUN NENG WARNA. SODANO LATER PILIH ROPE. SODANO LATER APOLOGIS SAYING IN PART QUOTE ROPE. SODANO LATER APOLOGIS DI UBARA DI Bagean SENI SATU KOMPAK SAYANG APOLOGI DI Bagian SENI SATU KOMPUTER KUMAHAN HURTFUL AKU KITA AKAN SORRY TAMAT Kuring UNDERSTAND KUMAHA AKTIF AKTIK KITA DI AKU SORRY TAMAT KOMPUTA, TEU KOMUNITAS NUNGGAL 1 TINDAKAN DI SINI AKU SORRY TAMAT KOMPUT, INGGU ULI DIJEMPAT UNTUK 1 O'CLOCK AFTERNOON INI. A TANYA, INGGU BISA NGENTUKAN 1 O'CLOCK ING TANGGIH. SUMBER NU TANGGO KANGGURAN SUMBER O'CLOCK AFTERNOON INI. SUMBER NUJATNA SUMBER RATTÉNA NANGGALKEUN KSAT DEFENDERS SUMBER NUJUT ANGGO SUMBER RATTÉT NGEUNTIKAN DENGAN KUNINGAN KSAT YANG SERRANO KUMAHA DIPALAKAN KATUTAKAN DENGAN KSAT DEFENDERS YANG SERRANO DIPENGKEUN DENGAN AS BOARD VICE PRESIDENT AS WELL YANG SERRANO DAPAT DIPANGKAT AS BOARD VICE PRESIDENT AS WELL AS FACING LAIN AS BOARD VICE PRESIDENT AS WELL AS FACING TINDAKAN DISIPLINARY LAIN. AS FACING TINDAKAN DISKAUNAN LAIN. >> DENGAN DAVID: DENGAN POHON TINDAKAN DISIPLIN. >> DENGAN DAVID: DENGAN PULAK HENTEUT DENGAN PRIMARY >> SARI DAVID: BASA NAMPANG HENTEU DENGAN HENTEU DENGAN PRIMARY RUNOFF DI TEXAS, 6 GOP PULUSAN HARI NU UNTUK PRIMARI RUNOFF DI TEXAS, ING ADALAH 6 GOP RUNOFF GOP DAN 12 DI RUNOFF DI TEXAS DENGAN 6 GOP RUNOFF ROPI AND 12 DI DEMOKRAT SIDANG. THE RUNOFF RUNOFF RACES AND 12 DI DEMOKRAT SIDANG. PILIHAN RUNOFF AYA ASAWA DIDOKRAT SIDA. PILIHAN RUNOFF NELANGKEUN ASLI KOMUNITAS Pikeun nyandak TEMPAT DI MUNGGU PILIHAN ADALAH DIAJARKEUNKEUN UNTUK TEMPAT DI TEMPAT DI MANGSA TAPI ANTARI DIPASANGKEUN UNTUK TEMPAT DI KOMPUTA TAPI INI DITUTUKAN PANDEMIK CORONAVIRUS ITU AYEUNA TAPI ANTARA NU TANGGALKEUN PANDEMIK CORONAVIRUS ITU AYEUNA AYA JADI DENGAN CORONAVIRUS PANDEMIK IT AYEUNA AYA JADI KOMUNITAS JULAI 14 VOTERS WHO CAST JADI DENGAN JULAI 14th VOTERS YANG DENGAN PANGGILAN PANGGILAN DI MAJLIS APLIK JULY VOT 14 HENTEU DENGAN PANGGILAN PANGGILAN DI MAJLIS MARKAT DENGAN HENTEU DENGAN PILIH IN BOLA DI PRIMARY MACAM DENGAN HENTEU DENGAN PILIHAN ING partai RUNOFF TAPI AKU DENGAN HENTEU AYA APOTE ING DENGAN PAKAIAN RUNOFF TAPI RAKYATNA TUNGGU BISA PAKAIAN RÉSAP RUNOFF TAPI RAKYAT YANG TIDAK BETEH KUMAHA BALLOT DI MACARI FREE SUMBANG SORANG TEU AYA DIPANGKEUN DI BATI BALLOT DI MACARI GRATIS DENGAN PILIHAN ING DENGAN PUTIHAN RUNOFF DENGAN HENTEU VOTING RUNS ING JULY VOTE DALAM RUJUK DENGAN SUMAT DENGAN ROTOHEUN HENTEU DENGAN JULY 10th. NANGGUH GOT NU TEMPAT DI DENGAN PUMUNAN HENTEU JAWA NENG JULAI 10th. NANGGUH NU GAMPANG TUKANG DI BALLOT sareng SENJANA NANJI 10TH. NANGGUHKEUN NANGGANG GOLEK ANYEUN DI BALLOT sareng SENJANA NU DITUTUP DI KSAT DOT COM. BALLOT sareng SENI DESA NANJUNG DI KSAT DOT COM. BETUL KANGGO JAWA HALF INI SITES ON KSAT DOT COM. BETUL KANGGO NENG SEKOLAH SEKOLAH DENGAN HALF RUMAH KUMAHA KILU DENGAN SEKOLAH SEKOLAH DENGAN HALF RUMAH INGKEJATKAN BUDAK PROGRAM PROLEKTOL SEKOLAH LOKAL AYA NGUDAHKAN PROGRAM WORKOUT SUMMER UNTUK AYEUNA AYA UPATKEUN ANTARA TEMA PROGRAM WORKOUT TEU SUMMER UNTUK AYEUNA ANTAN UPDATE ING DENGAN UP UNTUK AYEUNA ANTARA UPANGKEUN DI SANGGUP NU SUKA SUKAN. DATANG DI SUKAN. >> A UNIVERSITI DI KAWASAN KAMI DI SUKAN. >> A UNIVERSITI DI KAWASAN KAMI Gawé Pikeun Ngabantosan Kaayaan >> A UNIVERSITI DI KAWASAN KAMI Gawé Pikeun Ngabantosan Usaha Kecap ngintip COVID-19 Gawé Pikeun ngabantosan usaha nasional ngintunkeun ka 19-an Urang Bangsa pikeun ngabantosan Usaha nganggur TUJUNG POVEMIK-19 PANDEMIK KANGGO MUKA KADUKAN NEGARA NEGARA KANGGO WE'RE PANDEMIK NGENTOTKEUN NGUKTIKAN NEGARA NEGARA NGEUNINGAN DUNYA DUNTUNG DENGAN NEGARA GAMPANG TAMPILAN INGGRIS ING DUNTUNG DENGAN NEGARA NEGARA AROUND TEXAS BEING DUNTUNG DENGAN NEGARA KOMUNITAS AROUND TEXAS DITÉWANGKEUN DENGAN PANDEMIK INI AND AROUND TEXAS AYA DITAYANGKEUN DI PANDEMIK INI DENGAN SATU UNIVERSITI LOKAL DITUTURKAN ku PANDEMIK INI BISA SATU UNIVERSITI LOKAL ANTARA NAMPANGKEUN DAN NAMPANGKEUN AYA SATU UNIVERSITI LOKAL ANJEUN NGEUNAAN DAN NAMPANGKEUN UTSA NENGGALKEWE-DIRI-19 NANGGANGKEUN AND NAMPANGKEUN UTSA MELENGKEUN-INGKEUN PIRAK-19 UTSA MELENGKEUN-EKAN PELEKA-19 GELENGKEUN RECOVERY AKCCELERATOR MEMBANTU NEGARA BISA GOLEKSI GELENGKEUN AKSELERATOR Pikeun Ngabantosan KOMUNITAS NEGARA PROSES. EMERGENCY FUNDS AS MAX MEMBANGKEUN KEUNTIKAN NEGARA DOSA. TEMPOH EMERGENCY AS MAX MASSEY SHOWS US, THEY'RE MAKING AKSES. TEMPOH EMERGENCIE AS MAX MASSEY SHOWS US, THEY'RE MAKING SIFIFEREN BIG. >> SARAH ANAK ANU AKU MANGKEUNKEUNTAKKEUN TEMPAT INGKAN TEMPAT ING ANTARA ANTARA DENGAN ATAWA UNTUK BUKU TEMPAT ING ADALAH ANTARA ATAWA TAK ANTARA INGGRIS ITU ANTARA GYMNASTICS. TETAPI RAKYAT URANG NANGGALKEUN SUKANG GYMNASTIK. TAPI MASUKKEUNA ATAWA ATAWA GIRIRI SENAM. TAPI MASALAH KAMI ADALAH INGKEU ATAU LEPATNA DIA DI ATAWA TAPI ANTARA KAMI ADALAH YANG MUNGKUL LEUWATNA DI SATU JATI GOLONGAN SAKUMNA NANGGALKEUN DENGAN HANYA GAMPANG NU KOMPONEN INGNA SAHA NYA. SUMBASKEUN DI SULANGAN DI SATU NYAWA. >> Sareng bilih diangkat MARANÉHNA NYAÉTA. >> Sareng bilih didieu pikeun ATHLETICS AERIAL UNTUK >> Sareng bilih dianggotaan ATHLETIK AERIAL UNTUK 18 TAUN. THE Mimitian ti 2020 WAS ATHLETICS AERIAL UNTUK 18 TAHUN. ANGGOSAN 2020 DENGAN PELAKONAN UNTUK PERNIAGAAN HIS 18 TAHUN. ANGGOSAN 2020 DENGAN PELAKONAN UNTUK PERNIAGAAN HERUS. ATAWA PANDEMIK IT PHENOMENAL UNTUK PERNIAGAAN HERI NYATA. ATAWA PANDEMIK IT MACAM-18 MARI DENGAN GAMPANG TETAP. ATAWA PANDEMIK IT MACAM-18 MARI DENGAN GAMPANG HENTEUN. MACAM-18 MATA KAWIN GAMPANG NUNGGULKEUN. Urang leres-leres lereskeun minggu PAREUMAN. Urang sacara leres-leres ngabebaskeun minggu wartosna nalika nembe dihiihkeun Urang sacara leres-leres ngabebaskeun minggu sateuacana dina dipanggatkeun saperap panyingkiran, dipasihkeun Sateuacana sateuacanna disumputkeun kana ribut, HEATHER NGAJUTKEUN KEJELASAN KANGGO UTSA FRUSTRATION, HEATHER NGAJUTKEUN SA PROSES KANGGO UTSA ULANGKEUN PROGRAM DIGANGGAL NANGGALKEUN KANGGO UTSA NANGGATKEUN PROGRAM KOMUNITAS PROSESIS UTSA AND NAIS KAPI MANA NET JAIME PROGRAM RECOVERY ACCELERATED PROGRAM AND WHEN WHE MET MET JAIME MARTINEZ WE RECENTLY LAUNCHED AND YANG DI SAKIT METIKA JAET MARTINEZ KITA GAMPANG DIHENTEUN MARTINEZ KAMI SEMASA DI APPIL 15 APRIL. ON 15 APRIL. >> DENGAN AS AS RESEP RUTING 15 APRIL APRIL. >> AND AS KOMUNITAS NGUTUT DARI KARÉS AKAN. >> AND AS KOMUNITAS NGUTUT DARI KARÉS AKAN. >> IT GALASAN UNTUK KEEP SMALL DARI AKTANG KARÉ. >> IT GALASAN UNTUK MELENGKEUN KECAPAKAN KOMPASAN DENGAN PELUANG KUMAHA >> IT GALASAN UNTUK MELENGKEUN PERNIAGAAN SME LELAKON NENG HEATHERS AFLOAT DURING ING WASA ING TURBULENT IT Usaha ngasupan KOMPUTES NUNGGULKEUN NUNG NUNG NUNGJAWA JAWA TURBULENT ING ITU ANTARA PRETTY DIPUTURNA NGATILKEUN INGKAT TURBULEN INI ITU ANTARA PRETTY DIPUTUSAN JEUNG PROSES DENGAN PROSESKE AYA PRETTY DIPUTUSAN AND PROSES DENGAN PROSES AND JATI NU KANGGANG NU MANGKEUN DENGAN PROSES YANG TAMPILAN AND KITA NINGGALKEUN NGIMPULAN HENTEU DARI A TO Z DENGAN PERANGKA TRY MEMBANGKAN HENTEU DARI A TO Z HENTEU DENGAN MANGSAAKAN INSTITUSI AKAN DENGAN UNTUK Z KANGGARAAN DENGAN INFITISI KEWANGAN DIRI SIEUNAN HENTEU DENGAN NU MUNGKUR INFITUSI AKSARI DAN INGNA HENTEUN NAVIGATING AYEUNA AYA GOLONGAN BIZ DEV ON CENTER PROGRAM Henteu Jumat Ngalamar Ayeuna Kalangkang Gogorasi dina PUSAT PROGRAM AKU UNTUK SORANGKEUN PISA INI UNTUK SMALL BIZ DEV ON CENTER PROGRAM AKU KANGGO NU DENGAN KAMI DI ITU UNTUK LONG HAUL WE'RE KANGGO KANGGURA NU DENGAN HENTEU DI KANGGO NU NU LONG HAUL KITA NANGGANG KANGGO LONG HAUL NU NU TANGGUJE KANG INGIN SIEW DENGAN NULIS. DITEH DI SINI NGAPUNG. >> ANU NYAHU ING PANDEMIK IS KAPI WELIKA. >> ANU NYAHUI PANDEMIK DIA HENTEU ATAWA ATAWA HANYA KUMAHA >> ANU NYAHUYU PANDEMIK DIA HENTEU ATAWA ATAWA HENTEUN DIA NYAJATI NORMAL DENGAN NUJUKAN KANGGO DENGAN HENTEU AYA NU NU DIA NORMAL YANG NUNGGUNG APOK DENGAN KANGGURU ING DASAR, NORMAL YANG TUKANG SUKANG ING DANA SIEUN DI PERNIAGAAN, INGIN NYAWA HIRUP SIEUN INI ING BISNES, KANGGO INGIN NYAWA KENE AKU NONOSKEUN KANGGURAN abdi LIVELIHOOD AND SIEUN AYA NU NU NUNGGUH KANGGURAN SUKU AYA NANG KANGGURU KAYU TAK GOLONGAN INI DIA TEGI KANGGO POKOK KELUUAN SAYA. POKOK KELUUAN SAYA. >> HEATHER ANHLETIC AERIAL 7 KULAWARGA ABDI. >> HEATHER ANTARA ATHLETIK AERIAL 7 KAYU UNTUK PIVOT PERNIAGAAN >> HEATHER AN ATLISIK AERIAL 7 KAYU UNTUK PIVOT TEMA MODEL PERNIAGAAN GOLEKUT KELUARGA VIRTUAL GOLONGAN KANGGO MODEL PERNIAGAAN NEGARA GOLEK TO KELUAR VIRTUAL DAN ANTARA VIDEO ONLINE TAPI AYEUNA Modél GAMPANG KELUAR VIRTUAL DAN KELUARGA PADAAN PELIK ONLINE TAPI AYEUNA DENGAN KOMUNITAS INGKEUN KASÉ AND ANTARA VIDEO ONLINE TAPI AYEUNA DENGAN KOMUNITAS INGKEUN KASÉNA KOMPUTES KOMPUTA NEW. DENGAN BUKU Anyar KASÉNA NANGTUT KOMPUTA Anyar. >> AS KANGSA JUJANG AFTERNOON KITA DATANG TANYA BARAT. >> AS SAINS JUJANG AFTERNOON KAMI SHUP TURUN 95% DARI KITA >> AS KANGGURAN JAWA TIMUR KITA NGASEHKEUN 95% ING DESA NEGARA BISA. HUTUP TILU 95% ING KABEH PERNIAGAAN KAMI. >> MAX MASSEY KSAT 12 BALITA. PERNIAGAAN LAGI. >> MAX MASSEY KSAT 12 BALITA. Kuring SIEUN SAKITNA NU NINIJAWA >> MAX MASSEY KSAT 12 BALITA. Kuring SIEWAN SIEUN NU NU NU NINCKKI. BASA-BASA ARKULKEUN Kuring SIEWAN SIEUN NU NU NU NINCKKI. BASA KASEH AND KAMPUNG JALAN. AND KENE DENGAN NGAWANGI MUNGGUL AND MANUARI MULISKEUN SUKAN DIA NYUTUSKEUN SEPAT ANU HADID DENGAN HARIUP MUNGGULKEUN SUKAN ING DIA MENGENALKEUN SEAL ANJEWATNA UNDANG-UNDANG HADIDA DENGAN HENTEU AYA NU TANGGAL SANGGUH DENGAN SEPATASA DENGAN HANYID NU DENGAN HANYID NU DENGAN HENTEU NGADEH KANGGURU NANGGAL KANGSAAN DENGAN. TAPI TIANG KUMAHA SANGKATKEUN NGALOSA SANGGUP NU NGELUANG KANGSAAN INGAT INGAT. TAPI TIANG KAPI NYANGGO NGAPUNG TINI MINGGU. TANPA GAMPANG INGAT. TAPI TIANG KAPI NYANGGO NGAPUNG TINI MINGGU. BALAR Henteu Saé, LATER ING TINGKAT. GALURU BALAR, AKU HENTEU AQUA DENGAN JUMP BALAYAN, AKU DENGAN AQUA UNTUK DID JUMP UP, IT UP UP 7 TENTHS A FOOT AKU DENGAN AQUA UNTUK DID JUMP UP, IT UP UP 7 TENTHS A FOOT TO 6 6,3 IN YOU UP, IT UP UP 7 Béntang hasil pikeun 6 6,3 DI NEGARA POLLEN ING. Urang Nyangka TO 6 6,3 DI PEMBANGUNAN POLLEN ING. KAMI NU KUMENTAKI KATEGORI KATEGORI PIGKEUN POLLEN COUNT. KAMI NU KUMENTAKI KATEGORI KATEGORI PIGED MANGGUNG AND GRATIS GRATIS NGGALKEUN TALK KATEGORI KATEGORI GIGING MANGGUNG AND GRATIS GOLONGAN MENGGALKEUN NGENTOTE ING RETURN TH AND GRATIS NGGI GRATIS NGENTONGKEUN NGENTOTA ANJEUN INGNA>> BISA INI SENTIASA TENTANG PELEPONNA DENGAN >> DIA HENTEU ATAWA NU ANTARA ANU ANYA DI ATAWA DENGAN KAMI >> ITU AYA NU TU SUKA NU NU TU ANU ANU ANTARA ATAWA DENGAN KAMI HENTEU AYA TELAH, TAPI AYEUNA SATU ING DI PAKAI AYA DATU ING DESA GAMPANG, TAPI AYEUNA AYA GOLEKE DENGAN TANGGOLA NUANG, TAPI AYEUNA AYA GOLEK ING HUMIDITY AND GOT HUMIDITY AND WE DAPATTIN INYA JUSTIN'S HUMIDIDA AND Urang TEU NGENTOTA INYA JUSTIN YEAR INI HENTEU INGKEJI Urang teu bakal ngiringan dina taun ieu Yéh Pariwisata bakal seueur masalah di taun ayeuna Seueur KAMPUNG DI YA KITA GURU INGGRANG ANTU DOSA DAWA. NGAPANGKEUN ANA DOSA KANGGO. >> LATER INI MINGGU. SAKITNA SAYA DIVISA. >> LATER INI MINGGU. HARAPAN SAYA SIEUN SUKANG >> LATER INI MINGGU. HARAPAN SAYA SANGGANG NU SUKANG AS BADYA SATU ANTARA SATU ANTARA SATU ANTARA Urang INGIN INI BISA ASÉ BADÉ AYA SATU ANJATUR SATU ANU SATUJAWA SATURDAY IT SORT ING DITUTUSAN AS BAD ADALAH SATU ANTARA NU DENGAN SATURDAY IT SORT DITAKEJE dina SATURDAY BOY AYA SUPER HAZY SATURDAY IT SORT ING DITUTUP ON SATURDAY BOY AYA SUPER HAZY KUMAHA. SINI NYAWA SAINYA SATURDAY BOY MANGSA NERANGKEUN HAZY KUMAHA. SINI NYAWA SAINJEUN MODEL ATAWA KITA NGARGUHAN INGAT KASAHA. SINI NINI NU INGKEUN MODEL GAYA BISA NGAPALKAN DAPAT DENGAN ACROSS GULF OF MODEL YANG NAMPANGKEUN ING DENGAN MENGIKUTKAN GULF MEXICO TEXAS TEXAS. AND IT DENGAN ACROSS GULF MEXICO TOWARDS TEXAS. AND NINCIHKAN IT. WE'LL TANGKUH LITTLE MEXICO TOWARDS TEXAS. AND NINCIHKAN IT. WE'LL TANGGAP LITTLE BITTENG DENGAN KOMUNITAS JEUNG TAPI TOMORROW SUKA LIRIK. WE'LL BABA KADUNG HARI ING DI ARTOS JEUNG TOMORROW TAPI NGAPUNG TUNGGUH ATAWA TAPI DENGAN ATAU TORNET TAPI DENGAN ATAU BISA TANPA TEU NOTISABLE AKU PIKIR DENGAN KAMI DAPAT ATAU ATAU KABEH SEMUA TEU KANGGO NINGGALKE SANA ANYA NAMPAK INI WEDNESDAY. Éta nalika Kami Hartoskeun sim kuring ngiringan nalika urang nampi. INGIN SUKA KAMI MUKA SUKAN JURUSAN SATU ANAK INTO WEDNESDAY. INGAH SAHA NU MULIS NUJAKKEUNAN SUKAN DENGAN PLUME DENGAN DI SINI MELENG NENGEUNAN SUKTU DENGAN PLUME ANUMAT DENGAN DI SIEU ATAU NANGGAP LEPAT ANTARA PLUME DENGAN DI SINI DAN NANGGANGKEUN ANTARA NU TAPI ANTARA PRETTY EPIC ITU NYAWA AND LAMPIRAN INGKEUN SADANG NU NU NU NU PRETTY EPIC ITU ITU ITU LADGE PLUME DUST. ANU IEU. PRETTY EPIC IT WIS ITU INGIN PUTRA LARGE DUST. ANU IEU. GAMPANG HENTEU DENGAN ASI. TAPI KABEH LARGE PLUME DIVIDA. ANU IEU. GAMPANG HENTEU DENGAN ASI. TAPI NGINUTKEUN GOT UNTUK KAYU NYAWA INGIN INGIN GAMPANG HENTEU DENGAN ASI. TAPI NGINUTKEUN GOT UNTUK KAYU NYAWA INI DIA ADA TIARI INI DENGAN NULIS GOT UNTUK KAYU AKU ITU AKU DENGAN AYA TUARI INI DENGAN KOMPUTRAN AND FRIDAY MANGSA KOMUNITAS HAZY NYAWA ING DENGAN AND NANGGALKEUN FRIDAY UNTUK KONTAKAN HADIAH HADIAH NUNG NUNGGAL KANGGO NINGGAL BACA UNTUK KOMUNITAS HAZY DENGAN KANGGUPAN KANGGUPAN ING TINGKAT PUTRA Nuju HARI KAHINGAN DI TINGKATKEUN KANGGURANAN DAN HUMIDITI. DENGAN JULY 4TH AND OF HEAT HEAT DAN KAHIRUPAN. DENGAN JULAI KE-4 sareng INTEK WEEKEND TEMPAT IT AND HUMIDITY. DENGAN JULAI KE-4 sareng INGKEUN TINGKATAN ITU MANGKEUN ITA MULAKKEUN NGEUNTAK APART A INTAN MINGGU LUKU NU MANGKEUN ITU Mimitian NGADEUNKAN APART A LITTLE BIT MUNGKIN INGKE MUNGKULKEUN NGUKTAN APLIKE ANTARA LEBIH DAGANGAN ATAWA KITA DAPATKEUNYA KESEUNAN CLEAR LITTLE BITAR LAGI ATAWA KITA DAPAT NGEBAB SOMPI SABAR SABAR ARAWA DENGAN POINT. Urang bakal Meunang nyumputkeun SKYA KUMAHA DENGAN POINT. PEMBANGUNAN TROPIKAL INI KAYA DENGAN POINT NA. PEMBANGUNAN TROPIKAL ING INI SUKU AYA FAKTOR JANGKA PEMBANGUNAN TROPIKAL ING ADALAH ANTARI GARISI NGENTOTA KANGGURAN BISA ING DESANG UNTUK MELENGKAN ADALAH SATU FAKTOR MENYANGKEUN KEPADA SEMUA ING DESEN UNTUK MEMBANGKAN PEMBANGUNAN TROPIKAL DENGAN KAMI SEMUA ING DESANG KANGGO NANGKEUNKAN PEMBANGUNAN TROPIKAL DI BAYAN Urang KANGGO NDELENG PEMBANGUNAN TROPIKAL DI BAYA KITA GOLONGE KOMPETENSI KOMUNITAS QUIETER PADA DI TENDEY DENGAN PERHATIAN QUIETER DI ATLIN ATLANTIK AND NA’LI DIHATI ISLI KOMUNITAS QUIETER DI ATLANTIK AND NA’LI DAHARKATNA NYATA. ATLANTIK DAN NAJI SAHA NYATA NYAPAKSA ANTARA. ING SATU SISTEM LITTLE SUKU SAHA NUJU KANGGURAN DENGAN. INI SATU SISTEM LITTLE SAPI DI SATU DIA HURRICANE PUSAT SATU SISTEM LITTLE SAPI DI SINI ANTARA HURRICANE PUSAT MENTEN A 10% KELUAR DI SATU PUSAT HURRICANE NUNGGALKEUNAN A 10% PELANGSAAN JEUNG BOY DIDAUKEU TENTANG A 10% PERKEMBANGAN DAN BOY TIDAK BISA ING NGARUTIKAN GOOD. Kuring teu mikir NEMBANGKEUN DAN BOY TIDAK INGKEUN AYA TANGGANGKEUN. Kuring teu resep mikirkeun deui pikeun ningali deui TANPA SUKU DAHULU. Kuring teu resep mikirkeun deui pikeun ningali sacara sukses Urang ngangkut ningali deui pikeun tingkat anu kalangkung dipidangkeun PEMBANGUNAN HENTEU DENGAN MANA ADA ITU AYA KADANGAN PRAKTOR NGEDANGKEUN INGNA DARIPA DENGAN INI AYA KAWASAN ANTARA PANGKAL NGEDANGKEUN ANTARI NGENTOTA. PEMBANGUNAN PROSES ANJEUN NGEMBANGKEUN NGEDAKKEUN ANGGAL EAST AS WELL. IT ONLY A 20% PERANCANGAN NUNGGALKEUN PANGGILAN JAWA BARAT. ITU HENTE A 20% PERKEMBANGAN NGANJEUN LUKIS NENG JAWA ITU AYEUN KANGGO 20% PERKEMBANGAN LUKISAN JAWA TRANIK TROPIK TUNGGALKEUN QUIET PEMBANGUNAN JADI GAMPANG TROPIK ANU HENTEU HENTEUN QUIET HENTEUN SUKA TROPIKSEUNYA TANGGALKEUN QUIET HANYA UNTUK GITAKAN HENTEU ATAWA AKAN DENGAN JUST LITTLE BIT GUSTY AND YANG AKAN DAPAT KES NGILIKKEUN KONTAK SENTUH NEXT 5 BIT GUSTY ATAWA NU NGADAK KES NGILIK KES INGKEUN AYA NEGARA 5 Dinten ATAWA SO KASIH NU NGADIH KITA NANGGAL NU NEXT 5 Dinten ATAWA SO Nuju NANGKEUN UNTUK KARAKTUR Anjeun DENGAN DENGAN HANYA NU NANGKEUN UNDUH UNTUK KANGGO NINI DENGAN KANGGURU AYA DENGAN PUTRA ING HILANG PELANGGAN UNTUK ANDA KANGGO AYEUNA NGADUKAN DENGAN PUTRA ING PENTAKSAN KABUPATEN 85 AYEUNA NGENTOTKEUN RUMAH TUTUP ING GROUD ING GROUD 85 MUNGKULKEUN APRÉ DEW POINT IS AT 71. ATAS KOMPUTER KOMUNITAS 85 NUNGGULKEUN POIS APRÉ DI ATAU 71. NANGGATKEUN ANTARI GOTE DEW POINT AYA ATAUN 71. NANGGUKEUN NGENTOTKEUN ANTARA GATE DIUTUSI ANTARA DENGAN TUNGGAL 14 MILES PER NANGGUNGKEUN ANTARA GATE BREEZE BARAT DARI KATUTUP ING NGENTOT 14 MILES PER HOUR. BIG ING DI UNTUK TUTUP 14 GOLONGAN PER WIB. GAMBAR TENTI DIDIN. YOU DAPAT TEMA JAM. GAMBAR TENTI DIDIN. MANUJE DAPAT KITA GRATIS SO NU MUNGGUH GOLEKTU GAMBAR SINI. KAJIN Anjeun tiasa ningali KUMPULAN DENGAN KAMI NU ING GRATIS GORÉNG NGENTOT PUTRA SAKITU KOMUNITAS NUNGGUH GRATIS GOLEK NGENTOT GOT NU DENGAN GROUP TINGGI DENGAN ATAWA TIANG PELAB CLOUDS GOT GROUDING NINGGAL KOMPUTER HENTEU AYEUNA ATAWA ATAWA ATAWA KONTAK SIEUN HATIS DATANG ATAWA KANGGURAN ATAWA MAJI KANGGO HENTEU DENGAN HUKUMAN HENTEU DENGAN PANUTUPAN ATAWA AND YANG DAPAT KANGGURU DENGAN HENTEUT DENGAN KONEKSI PUTIH ING AKU NINGGALKEUN NU SAKITNA NU MANGSA SAKITNA KONOSIS DENGAN PENTING MENTA KITA NINGGALKEUN TINGGI GALIH NANGGURU SUNDA SANGGU NUNG NINGGALKEUN POSH Pikirkeun KAMI NINGGALKEUN NGARAKO JAWA ING HUJI KANGGO PUSH KANGGO TEMPERATURES UP INTO 90an. AFTERNOON TO PUSH TEMPERATURES UP INTO 90an. 85 RAYA AYEUNA DI KABUPATAN 79 TEMPERATURES UP INTO 90an. 85 RANCANG AYEUNA AYA KABEH 79 LOTUS 79 JABATAN BOERNE 83 85 RAYA AYEUNA AYA KOMUNITAS 80 KOTA BOERNE 83 CANYON LAKE 90 SAHA DI TUJUAN BOERNE 83 CANYON LAKE 90 GUNUNG DI GONZALES PUTIH ING SUNDA CANYON LAKE 90 GUNUNG DI GONZALES PUTIH ING SUNDA AYEUNA 91 NGAPANGKEUN SPRING, ATAWA GONZALES PEWARI KONTARI SUNTUK 91 MANGSA NAMPANG KAMPUNG, ATAWA ATAWA KUMAHA 91 MANGKATKEUN SPRING, ATAWA ATAWA KANGGO AND INGKEUN PENTING GOLONGAN AND GAMPANG ATAWA INGNA MANGSA GOLONGAN KANGGO DI POISI KULITNA AYA DIANA AND NU NU NU GADEKA NU KÉTAKKEUN DI POIKO ITWE ANYEYANA NA DI KADOHAN 70-AN ayeuna, IN POING POÉ KANGGO NU DI DI KAWANAN 70-AN ayeuna, AND TEU MANGSA NUNGGALKEUNA DI PADANG 70 AYEUNA, ATAWA TEU NGAJATI MANGSA NUNGGAL KANGGO NINGGAL MINGGU. ATAWA KITA THEY'LL TINGKATKEUN AYA NGAWANGKEU INGKHAN TAMAT ING MINGGU. ATAWA KUMAHA DAPATKEUN KULIT sareng wengi TAMAT INGKING MINGGU. ATAWA KUMAHA DAPATKEUN ING DENGAN KULIT JEUNG FRIDAY DENGAN KAMI NINGGALKE SUKAN BUKU DEW DAPATKEUN KECAM DENGAN sareng wengi JUMAAT KAMI NIMPAK KITA ANAK APP PO TUNGGU DEB KUNCI. TAPI TAPI NANGGEU AYA NU TUNGGUH DEW POINTS DROP OFF A BIT LITTLE. TAPI TAPI INI POINT DI Waktos. KANGGURAN IT TUNGGALKEUN BITAR LITTLE. TAPI TAPI INI POINT DI Waktos. KANGGO ITU UNTUK PANAS. HENTIS PANAS SATU POINT IN WAKTU. KANGGO ITU UNTUK PANAS. KOMPUTER HEAT INDEKTARI KANGGO MUNGKUL DENGAN TO BISA PANAS. KOMPUTER HEAT INDEKTARI DENGAN HENTEU DENGAN PADANG 100 YEAH WELL KITA WAKTU DI TINGGI. ARTOS DENGAN INDEX DIAJAK PADANGGANG 100 taun, YEAH WELL KITA GELENG NINGGU TINGGI DI ANTARA 90 ING TAPI AKAN DENGAN ATA 100 YEAH WELL KITA PELITA NENG TINGGI TINGGI 90 ING MANGSA TAPI AYEUNA INGKEUN GAMPANG TEMPERATUR JUMP UP ANGGUH KANGGO 90 NU TAPI DENGAN PELUANG KANGGO NU TEMPERATURES JUMP UP PUTIH KEPADA CENTURY MARK FIKIR NU TEMPAT JUMP UP NUTUP TO MARKAH CENTURY DAH DANA SATU JATI TUTUP KEPUTUSAN MARKAH INGGULIS INI DIA JADI HATI NU DITUTUPAKNA. KUMAHA SUKU JATI NU TUNGGUH HUMIDITY DI SULU. PUTUP FUTURECAST FADE HUMIDITI KUMAHA. FUTURECAST SHOWS CLOUDS OF FADE A LITTLE BIT LATER THIS FUTURECAST SHOWS CLOUDS OF FADE A LITTLE BIT LATER THIS EVENING. KAMI KUMAHA DAPAT LITTLE BIT LITER LENER ING PUTIH. Urang ngacat-alip étis énggal-énggalkeun dina waktos anu saé KELUANGAN. Kami bakal nyéépkeun bahan-bahan anu panginten dina pasanggiri pikeun ngalakukeunana WISATA KITA WISI NGANGGO BISA NANGGALKEUN TEMPAT KONTAK KONTAK SUKU. TONTAKKAN TEMPAT TEMPAT MELAYUKEUN DENGAN NEGARA. EDWARDS PLATEAU KITA BISA Nempo A SUMBASAN SULU. EDWARDS PLATEAU KITA DAPAT PANYANGKANG TAMPANG TAMPILAN DENGAN KANGSA EDWARDS PLATEAU KITA DAPAT MELIHATKAN STORMS FIKIR DENGAN DENGAN KANGGURAN INGKEWANG APLI APART PRETTY STORMS TAMPILAN DENGAN DENGAN APA PALING INGKEWANG APLIKAN APART PRETTY Cepet. Urang henteu kedah TEMA TUTUP MELENGKEUN APART PRETTY Cepet. Urang henteu bakal milih yén sagala GIRI. Urang ANTIK ANTISIPATE ANU ANTARA GAMPANG DENGAN GAMPANG DENGAN SAN ANTONIO AND NA SATU SATU AYA GAMPANG NAMPANG DENGAN SAN ANTONIO ATAWA NU DENGAN KESEYA KESEYAAN DIGUNAKAN UNTUK SAN ANTONIO ATAWA ING AKAN KESEYA KESEYA KESEYAAN KESEUHAN. PELAKSAAN UNTUK HARI INTARI AKAN KESEYA NU NU KESEUANG KANGGO NU WANGI. KOMPUTER UNTUK DENGAN HARI NU TUNGGUL 93. BREEZY WE GOLEK TOO. KOMPUTER UNTUK DENGAN HARI NU TUNGGUL 93. BREEZY NU NU NU NU DUMADANGKEUN SUMBANG HENTEU PAHLUKA 93. BREEZY NANGGUHKEUN GOT NGEUYA NGARUTNA PUTIH ING PUTIH ING 10 TO 20 MILES PER HOUR. SAPI HENTEU HENTEU HENTEU DENGAN 10 TO 20 MILES PER HOUR. HEAT INDEX ANTUWARI DARI 97 TO TO 10 TO 20 MILES PER HOUR. HEAT INDEX ANTUWARI DARI 97 TO 100. HEAT INDEX ANTUWARI DARI 97 TO 100. 95 SELASA, 96 WEDNESDAY, 100. 95 TUESDAY, 96 WEDNESDAY, 98 PELEK THURSDAY TO 100 FRIDAY 95 TUESDAY, 96 WEDNESDAY, 98 PUTRA INGKEUN TO 100 FRIDAY AND INTO JULAI 4TH DENGAN LITTLE 98 KELUAR PUTRA TO 100 JAWA sareng INTO JULAI 4TH DENGAN BITAR HENTE ANTARA HAZE. Kuring NGASIHKEUNKAN KAYU SUKU AND INTO JULAI KE-4 DENGAN BITAR HITUS HADI. Kuring ngémut ka anjeun PUSAT PUSAT PUSAT SAHA TIUK SATU BIT OF HAZE. Kuring ngémutan anjeun PUSAT PUSAT CENTER IF TI DIA TIASA IT ANOTHER.IF TI Sateuacana >> TERIMA KANGGO UNTUK MENGHADIRKI SUKURNA. >> HANYA THANKS UNTUK MENGHORMATI ANTARA KABEHNA. SIEUN AYA PADU sareng HIT A 100 TEU NYANGGU HENTEU. SIEUN AYA PADU sareng HIT A 100 AYA DENGAN YANG. BIRD INI BAIK SIEUN AYA PADU sareng HIT A 100 AYA DENGAN YANG. INGGRA BIRD NU KASIH UNTUK SEHARI KEDUA DI KURING INGIN YANG DI. INGGRA BIRD INI NGENTOTA KANGGIH KUKUH DI KURING DI JULAI JADY DENGAN SEKOLAH DENGAN NGENTOTKEUN HARI KEDUA DI JAWA KANGGO JULAI DENGAN SEKOLAH DENGAN KOMPUTES AND DEZ BRYANT MAKES TUJUAN JOLEK DENGAN SEKOLAH DENGAN MUNGGUNG AND DEZ RÉSIA NANGGALKE APLIKASI PANJENEAN DENGAN AND DEZ BRYANT NGADI APLIKASI KEJAYAAN DI SINI AYA DI PADA 10 TAUN, DENGAN KUMAHA APLIKASI KEJAYAAN DI SINI AYA DI PADA 10 TAUN, ATAWA KAKITANGAN POSITIVE COVID-19 CASES DIA ARRIVED DI KAMI SEKOLAH DENGAN SEKOLAH DENGAN SEKOLAH DIKANGKATKEUN AYEUNA SEKOLAH TINGGI KANGSA DENGAN SEKOLAH DIPASANGKEUN INGKEUNKEUN AYA NU TUNGGU DITASANGKE UNTUK NAGANGKEUN NGENTOTKEUN KEPADA SUMMERTIME TOKO KANGGO JUDSON AND TO THE SUMMERTIME WORKOUT JUDSON AND DORRICTS SEKOLAH MENENGAH SUMMERTIME WORKOUT JUDSON AND DAERAH SEKOLAH KEBANGSAAN TELAH DILOKKEUN UNTUK NAMPI TEMA DISTRICT SEKOLAH BISA NORTHEAST DIKATEHKEUN KEPUTIHAN UNTUK KEJAYAAN SUMMER AND DIPANGATKEUN UNTUK NENGGALKEUN KECAP NEGARA SUMMER AND PROGRAM KONEKSI SUMMER KEPUTUSAN JEUNG PROGROSI KOMUNITAS KOMUNITAS PROGRAM PEMBANGUNANAN KAPUNGAN KURSIA JUDSON HEAD CO TEMBANG JUDSON HEAD COACH RODNEY AYA KANGGO TO TUNGGULAN JUDSON HEAD COACH RODNEY AYA KANGGOKEUN KEPADA PENTING CAMPUS. TELAS RODNEY AYA KANGGO DI KAMPUS NEWSPAPER. GELENG SIEWON ING JET TO SEKOLAH LANGKAH THE CAMPUS NEWSPAPER. GELENG SANGGU JETU UNTUK SEKOLAH JAWA NGENTOTE KANGGURAN SUMMER Yen JET TO SEKOLAH HENTEU NANGGOLEH PROGRAM SUMMER TEU UNTIL DI LEPAS SANGGANG KANGGO NU NANGGURU PROGRAM SUMMER TEU UNTIL ING JAWA KULIT JULAI 13th KULIT MONITORING PROGRAM UNTIL PADA LEPAS JULAI 13 Juli INGRUK MONITORING SITUASI SEKOLAH SEKOLAH ANTARI JULY 13YE NGAWÉNA MONITORING SITUATION SUMUARI NORTH SEKOLAH DENGAN SEKOLAH DOKRIPERSON, AUBREY SITUASI JAWA BARAT SEKOLAH DOKRI PISAN SPOKESPERSON DISTRICT, AUBREY CHANCELLOR JUGA NGAJUTKEUN ATAWA SEMUA KABEH DARIS SEKOLAH CHANCELLOR JUGA YANG DITAYANGKE ATAWA SEMUA KABUPATAN SEKOLAH DENGAN SEKOLAH YANG DITOLONGKEUN REAGAN JOHNSON SEMUA KABUPATEN SEKOLAH TANPA INGKEBUTAN REAGAN JOHNSON JAMINAN JAMINAN Yen ngalebetkeun REAGAN JOHNSON KURSUS JAMINAN LEPAS LEE MACARTHUR MADISON, WE'LL JUGA JAMINAN JAMINAN LEE MACARTHUR MADISON, WE'LL JUGA JAWAPAN SUMMER KAMPUNG MACARTHUR MADISON, WE'LL JUGA NGAJATAKAN KOMPETAN SUMMER CAMP MULING HARI INTARI PUTRA LAMPIRAN TEMA SUMMER KOMPASAN KOMUNITAS DENGAN PADAN INTARI LEPAT ATAWA KANGGURAN ATAWA KITA JUMAAT DAPAT Mimitian HARI INTARI PUTRA INI MINGGU AND Urang JUJE DAPAT ING ING DARI NORTHSIDE IS ALL ALL SATU WAKI sareng Urang langsung nyandak ieu ti NORTHSIDE IS ALL ALL SEKOLAH DI DISTRICT IN NORTHSIDE DI ATAWA SEMUA SEKOLAH ING DISTRICT SUSPENDING ALL STREETS SEKOLAH DI YANG DISTRICT NANGKEUNKAN SEMUA KANGGURU PROGRAM MENENGAH NAMBAHKAN SEMUA PROGRAM KONTOR KANGGURU DENGAN KANGGURU UNTUK NEXT 2 MINGGU PROGRAM PEMBANGUNAN AS WELL UNTUK NEXT 2 MINGGU MUNGSAAKNA INGGAL BUNTUNG. UNTUK NEXT 2 MINGGU MUNGKIN KABUPATEN CAUTION. >> WELL, KAU TAHU 3.50 ALONG PUTRA PIA LATE DAHASA NGEJATKEUN DAN INGKEWAN NAMPAKKEJI DENGAN FEW LAPS MURAH TO HENTEU LAMPIRAN sareng NUNG NU NU NU NU TAPI DIRI NGAPANGKEUN ING DIA MUKA DATANG MUNGKULKEUN INI SAPI NU NU TAPI DENGAN HENTEU DENGAN MANGSA DENGAN MUNGKULKEUN TAPI KAPI DENGAN ATAWA GOT ROLE DI ATAS. SILANGKAN SENI NGENTOTKEUN NGAPATKEUN UNTUK NGAPUNKAN TAPI INI DENGAN MEREKA GOT ROLE DI GANGGANG SILANG NU DITAPOTKE UNTUK Mikir DRIED UP READY TO GOT ROLE DI GUMI. SUMBAK NU MASA NU INTIK DIDIKATKEUN UP READY UNTUK DENGAN HATI UMBRELLAS OUT GOT UNTUK Mikir DIDANGKEUN UNDANGKEUN UNDANGKEUN DENGAN HATI UMBRELLAS NUNGGU RÉSES YESTERDAY PELAKU DENGAN HATI UMBRELLAS NINGGALKEUN YÉS JADI TUNGGU UNTUK MANGSA KAPI ARAP LAPORAN 80 REINCE PRIEBUS RÉTÉTÉTÉTÉTÉTÉTÉTÉTÉTÉTÉTÉTÉTÉ KÉTÉNGKEUN NGAPALKEUN ARAP KAMPUNG 80 REINCE PRIEBUS PREVIOUS Gawé. TUNGGUL LAP 80 REINCE PRIEBUS PREVIOUS Gawé, RYAN PREECE PRENCECE FROM 22ND IN NGEROSAK Gawé, PRYEYA RÉTÉNAN RYAN DARI 22ND IN TUNNEL TURNER MEMBANGKEUN RYAN PRÉSÉS HENTEUN DARI 22ND IN TUNNEL TURNER MEMBANGKEUN INGGAL TUNNEL TURNER MENYANGKEUN ATAWA KOMUNITAS BUBBA ING DIA MANGSAAKAN PUSAT BUBBA NYAJAKKEUN DI DAPATKEUN HITNA BUBBA NYAJAKKEUN DI DAPATKEUN NGETIK DENGAN HENTEGA DENGAN 16 KEKONG UNTUK MARTIN HIT HE STICKS DENGAN 16 KIRI UNTUK PITS JUNIOR JUNIOR MARTIN TRUEX DI DENNY GOLONGAN DENGAN 16 KIRI KANGGO MARTIN TRUEX JUNIOR PITS IN DENNY HAMLIN DENGAN PITU JUNIOR TRUEX DI DENNY HAMLIN NANGGALKEUN LEWIHAN RISIKO KANGGURAN DENGAN DIA HAMLIN NANGGALKEUN RISIKO LEADI LEADI NGAPALKEUN DIA MENYANGKANG KAMPUNG NEGARA NEGARA THE RISIKO TINGGALKEUN AYA NU NU NU NU NU NUNGGALKEUN NYAWA NEGARA NEGARA NEGARA DENGAN NEGARA PAKSA NU DIA 4th WIN OF MENYANGKAN RADAH NEGARA NEGARA DENGAN TAPI KENYAAN PIKI DIA 4 HARI INI DANA SUKAN ATAWA 6TH AT HENTEU AYA NANGSA NIKANG DENGAN 4 HARI INI SUKAN DENGAN 6TH AT POCONO. YANG KASIH AND ITAUN 6 POCONO. >> Sareng SAID YES BIRDS bakal POCONO. >> Sareng SAID YES BIRDS bakal NANGGUTKEUN ING taun 2019 >> Sareng SAID YES BIRDS bakal NANGGUTKEUN ING taun 2019 2020 SEAS DI JULAI 31ST DI RESUME TEMA 2019 2020 PILIHAN DI JULAI 31ST IN PROVIDI PELABURAN BUBBLE 2020 SEASON DI JULAI 31ST IN ENJURUJUK BUBBLE NGENTOTA TENTANG NU NBA, THE WAWA DUNIA TUTUP BUBBLE NAMBAHKEUN TUNGGU NBA, ING DAH GAMPANG ANTARA SUKSARA COMPLEX AT DISNEY Ngeunaan NTRA NBA, Perang Dunia Sumpah CompLEX IN WORK ING DUNIA DI ORLANDO, ING SUKAN KOMPLEX DI JAMINAN DISNEY DI DUNIA ORLANDO, SUKA PEKRIS. TERAS JULAI 31ST DUNIA DI ORLANDO, ING PENTING. PANGGILAN JULAI 31ST AGAINST THE DOMPOKAN. PANGKULANG JULAI 31ST ANTARI INGKAH SACRAMENTO, KINGS. LAGU SACRAMENTO, KINGS. >> Sareng ALONG INGU NYA INGU INGIN SACRAMENTO, KINGS. >> Sareng ALONG PARAAN MEREKA AKAN MUNGGULKEUN ANJEUN AYA KANGGO ARTIK LIVE >> DENGAN DENGAN PARA INGU MUNGGULKEUN SADI GADAM SAINI KANGGURAN HENTEU DI ATAWA DI KSAT 12 DI OGOSA 9 PLAY SADI GADIA ON HIRANG HENTEU AYEUNA DI KSAT 12 DI OGOSA 9 OGOS DINA DI KSAT 12 DI OGOS 9 OGOS AINGGA ING PELIKAN NEW ORLEANS AT MANGSA PELIKAN NEW ORLEANS AT 2 O'CLOCK. PELICANS AT 2 O'CLOCK. >> TULISAN TEMA 8 INGGRIS 2 O'CLOCK. >> NANGKAT TEMA 8 INGGRIS DIPENGKEUN UNTUK SEGARA SUKU >> TULISAN TEMPAT 8 GAME DI ATAS KEPADA KASUTAN UTAWA JAZZ ON DITASANGKEUN KECARI RASA DENGAN UTAH JAZZ ONG OGOSYANA 13th DENGAN NINGAPAN KONTAK BISA THE UTAH JAZZ ONGO 13 OGOS KITA DENGAN KETIKA MERDEKA HENTEU 22 RANJI PLAYOFF OGOSYE 13 UNTUK DIAJAK KENE ING MUNGKIN MERDEKA TEMA 22 SEHARI PLAYOFF STREAK DIRI. SUKAN SUKU DENGAN MENGHENTI TEMA 22 SEASON PLAYOFF STREAK ALIVE. SUKAN SUKUJEUR KANGGURAN SEGARA 4 GAMES NANGKEUN ALIF. GURU SUKAN NU RESEP KANGGURAN SEGARA 4 GAMES NGEBABKAN GRIZZLIES MEMPHIS NANGKATKEUN KANGGIHAN 4 GAMES NGADILKAN GRIZZLIES MEMPHIS YANG DI KAJIL 8 ATAWA AKAN TANGGALKEUN ANGGO MEMPHIS SAHA DI 8TAN AND AKAN PLAYOFF SPOT DI WESTERN SATU DI ATAWA INTARI PLAYOFF 8HARI sareng AKAN DI KONTUKAN WESTERN sareng SPURS DENGAN PLAYOFF SPOT DI KABUPATEN WESTERN AND SPURS DIA WARNA GAME MENGGALAKKAN GRIZZLIES KOMPUTUSAN sareng KAGAMATAN BASA GAMPANG NGENTOTA GRIZZLIES DITADANG UNTUK DENGAN KOMUNITAS. WON GAMPANG LAMPIRAN GRIZZLIES DITADANG UNTUK DENGAN DENGAN KEDUA. TRY AND MAKE UP JADUAL DENGAN OGOSES KEDUA. TRY AND MAKE UP GROUND. TRY AND MAKE UP GROUND. >> SAKIT DIDIDA: DENGAN SUKA AYA GROUND. >> SARI DAVID: DIA DI SATU ANAK SUKA DENGAN SEKOLAH KOMPUTER >> SARI DAVID: DI SINI NU NGADAKKEUN DENGAN SEKOLAH KOMPUTER SUKSIA UNTUK DENGAN HENTEGA LAGU 8 DI SEKOLAH NGELENGKEUN UNTUK Jadwalna Pikeun Sadérék Sadinten Ngalandingkeun 8 Games, SACRAMENTO, MEMPHIS, UNTUK HENTEUN ATAWA HENTEUN 8 GAMES, SACRAMENTO, MEMPHIS, PHILADELPHIA, DENVER, UTAH, NEW GAMES, SACRAMENTO, MEMPHIS, PHILADELPHIA, DENVER, UTAH, NEW ORLEANS. ON KSAT 12 AND HOUSTON PHILADELPHIA, DENVER, UTAH, NEW ORLEANS. ON KSAT 12 AND HOUSTON AND UTAH ATAWA ING AKHEUN A ORLEANS. ON KSAT 12 AND HOUSTON AND UTAH NU TEMA ANU AKHAT KANGGO UNTUK LALUAN AND UTAH NU TARI ATAWA NGAKLA KANGGO DI BUKU DENGAN DENGAN MINGGU AND MÉTARI MEMPHIS BUNGKU BUNGKU ING DENGAN MINGGU AND MONDAY MEMPHIS AND PHILADELPHIA. AND MONDAY MEMPHIS AND FILADELPHIA. >> SEMAKIN DIJAWA DENGAN DENGAN DAVIS AND PHILADELPHIA. >> SEMAKIN DIHARI DENGAN DAVIS CINTA DIA. >> SEMAKIN DIHARI DENGAN DAVIS CINTA DIA. >> DENGAN DAVID: DATANG CINTA DIA. >> DENGAN DIDIDA: KAWASAN COWBOYS STAR DEZ DENGAN JELAS A >> DINANG DIDANG: KANGGURU COWBOYS STAR DEZ BRYANT DITAYANGKEUN DI SAN ANTONIO ATAWA COWBOYS STAR DEZ RÉSUN NGEUNTUNGKEUN DI SAN ANTONIO ATAWA SEMAKI WAKTU DI SUKU DENGAN SENTUH STOP DI SAN ANTONIO ATAWA ATAWA WAKTU MUNGGU DENGAN SENTIASA INGGRIS SUMAT DENGAN SATURDAY WEEKEND DI FATTIKA DIA PENTEU INGKUNG SIEUN ING SATURDAY SADIASA ASEP KUMAHA ANYEU INGGRIS INGKANG SATURDAY SANGGANG NU SAKITNA ASKING APA ANU KATUJUNG DI SAN ANTONIO, LET SAPI NANYA AFTERNOON ASKING ANY QUE BEES IN SAN ANTONIO, LET'S DAPAT KUMAHA ANAK. KAWASAN TANPA SARI DI SAN ANTONIO, NANGGKEUN ATAWA NGUMANGKEUN ATAWA. KAWASAN KOMUNITAS DARI KOLOTI KOLOTA KOLEKA DAN KOLEK GAWE. KAWASAN KOMUNITAS DARI KAROTA KOLOTA KOLEKA DAN KOLEK DIPANGGUL KUMAHA ARO 8 8 SEKOLAH GOLONGAN JEUNG KOLEK DENGAN KUMAHAAN AROUND 8 NGADUWANG NU TUNGGAL PUNGGIH DITASANGKE KANGSA DENGAN 8 INTARI NGADAK ANTARA NANGGALKEUN PIK INI DENGAN ANANIO SAN MALAM NUNGGUH PIC ING DENGAN SAN ANTONIO DUCKS ELITE A 7 ON 7 SQUAT PIC ING DENGAN SAN ANTONIO DUCKS ELITE A 7 ON 7 DITANYA SENTAT DIA SIEUNAN moal bisa ngaco DUKTUR ELITE A 7 ON 7 SQUAT SAYING HE NGAGARA-WALA NANGGALKEUN INGIN CINTA DAN KANGGURU BISA Gawéna Ngomongkeun DIA TANPA NU NU NAKKEBATKEUN KASIHAN sareng SUMA NUNG NUNG NUNG NUNG NUNG NU INGIN CINTA sareng KANGGURAN NUNGGUH KAGUNGAN DENGAN DENGAN INI DENGAN TIANG DENGAN INI NUNGGALKEUN DENGAN TEMA INI SATU SAKITANGAN KEBAKSAAN TEMPAT ING. DEZ TEMA TEMA DENGAN SUKAN WANGI NYATEN KEBAKASAN INI. ADZ ADDRESS. >> IF IF anjeun moal cicing dina katrima. KANGGO ABDI. ... EVERYBODY SUMAH RAKAKAN SIEUN AKAN HENTEU AKU RAKYU SUKAN DENGAN KAMI AND AKU TAHU APAKAH HUKUM DIRI SIEUN ATAWA ... HARAPAN DENGAN KAMI ... SEMUA Waktos sareng teu INGIN ... SEMUA Waktos sareng teu INGUN ING PAKSA, ATAWA NU NGAKU. ALL Waktos sareng teu INGUN ING PELAKON ANTARA, TAPI KITA WANI. MANUJU AYA NU DAPATKEUN CAUGHT THE RAKU, Tapi TIANG ANTARA. MANUJU AYA NU DAPATKEUN TUNGGU INGGU Waktos. MANUJU AYA NU DAPATKEUN TUNGGU INGGU Waktos. KAU HENTEU, HENTEUR SEMUA ING UP IN NO Waktos. KAU HENTEU, HENTEUR SEMUA KATURUHAN. KAU HENTEU, HENTEUR SEMUA KATURUHAN. RAKYAT PARAMOUNT PIKIH HEAD. RAKYAT PARAMOUNT PIKEUN INGKEUN AYA. RAKYAT PARAMOUNT PIKEUN INGKEUN AYA. >> BadeHADE BASA KITA SAMA WAYANG. >> BUKH NU MELAYU BASA> ANAK GAYA HENTEU AYA >> BAKAL UNTUK MELENGKEUN DENGAN PISIRI >> ANTARA NANGGURU HENTEU AYA DENGAN PESESAN DENGAN HUGE >> NAJI KAYU NAMPI KENYAAN MENYUKU DENGAN PESEAN HENTEU DENGAN PESEAN HENTEU. HENTEU LUNGGU HENTEU DENGAN GAMPANG TANGGUNG HENTEU AYA GOLEKA GAMPANG. DAPATNA RID ING NEGATIF GAMPANG ATAWA ING PESULAN HEBAT. DAPATKEUN NGARJAMIN NEGATIF ​​KANGGO NU KOMPUTER DI BAWA. MELENGKEUN ATAWA KANGGO NENGGALKEUN CUKA, YEAH, ITUN UNDANGGU-UNTUK KUMENTOAN TAPI KELUAR MANGSA CEPAT, YEAH, IT UNFIKASI NU TUJUAN TAPI TAPI KELUAR AHEAD DI BALITA ATON NOON, NYAPAK TAHUNKEUN TAPI KANGGUTKEUN BALITA SABAR BALITA SA NOON, TEKNOLOGI BARU AYA DITANGGANG KITA ATAS NOON, KONTOH TEKNOLOGI Anyar GALÉ DITANGGANG KUMAHA NYANGSA KANA TEKNOLOGI DIAJEUKKEUN AYA GOLEKE KANGGO NAMPANGKEJEJAHAN SUKAN MERASA NGEJATKEUN NGEJALIKE PADANG LITTLE BIT ANTARA. LITTLE BIT EASIER. >> DENGAN DAVID: sareng US BIT EASIER. >> PELAKSAN DAVID: DAN KURSUS ASAP KULUSAN DOKI A >> GALAKAN DAVID: DAN KURSUS ASUS DENGAN KEDAI DENGAN LOUISIANA ABORTION LAW APA ITU KURSUS SUPREME DITUTUPKEUN UNDANG LOUISIANA APLIKASI LAWIS APA ITU NU DIA TAPI DENGAN IT LOUISIANA BENTUK LAWIS APA ITU TU DIA TAPI DENGAN ITAU NADI DITULUKEUN HADIR DENGAN TH TUNGGUH DIA TAPI NUNG NU DIA NU DITULISKEUN HADIGA DENGAN >> TEU DIDIDA DAVID: DENGAN PEMBANGUNAN DITULISKEJI DENGAN NEGARA DENGAN >> PELAKON DAVID: KURSUS SUPREME DITUTUPKEUN LOUISIANA >> DENGAN DIDIDA: KURSUS GRATIS DITUTUP LAWANG LOUISIANA UNDANG-UNDANG PUTRA TIADA HARI KURSUS DITUKA LAWANG LOUISIANA INGKAH TUTUP NEGARA EVERY ABORTION CLINIC IN NA NEGARA TUNGGU AYA NU TUTUP PUNYA HENTEU AYA KABELAYAN KLINIK DALAM NEGARA NEGARA JUJI JOHN ROBERTS KLINIKAN KLINIK DALAM NEGARA NEGARA NEGARA JOHN ROBERTS Gabung 4 GRATIS GRATIS ANAK KEJURUANAN JOHN NGAGOLA 4 NGUMBANGKEUN KOLEKTOR LIBERAL ING MUNGKULKE ANTARA LATIHAN NGabungkeun 4 KOLEKTOLAN LIBERAL ING NU TUNGGU LUKU NU KENE PERKARA YANG UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG. THE WEEKEND PANAS HENTEU. THE WEEKEND WILAYANA IDENTAL DIRI KANGGO PANAS HENTEU. THE WEEKEND WILAYAH IDENTIKAL KANGGO TO INI DI TEXAS YANG KURSUS INGGRIS DENGAN IDENTIKAL KA SATU IN TEXAS YANG KURSUS STRUCK TUNGGAL BALIK DI 2016 SATU NU TEXAS YANG KURSUS NULIS KURSUS TEMBANG BUNGKEUN ING taun 2016 5 TO 4 RULING IS WIN FOR NENGGANGKEUN BUNGKU TUNGGU DI 2016 THE 5 TO 4 RULING IS WIN FOR SUPPORTERS OF RONTOS ABORTION. THE 5 TO 4 RULING IS WIN FOR SUPPORTERS OF ABORTION RIGHTS WHO ARGUED THE LAW WAS NOT PEMBANGUNAN PAKSA HENTEU AYA TUNGGALKEUN UNDANG-UNDANG BISA TANPA PERKUASAAN. SATU AYA NU TUJUK LAWAN HENTEU DENGAN NEGERI PERTUJUAN. >> JULIET SAINS JURUGA PERLU PERLINDUNGAN. >> PULUSAN JULIET MENYELENGKEUN HARGA UNTUK RIMA ING JAWA. >> PULUSAN JULIET MENYELENGKEUN HARGA UNTUK RIMA ING JAWA. GOLEK DENGAN TO HARGA UNTUK RIM NGUKA JAWA. GOLEK DENGAN BOLEH MANGSA KAWIN CORONAVIRUS SAHA GOLEK DENGAN MENYANGKEUN CORONAVIRUS RAKYAT SAHA DITUTUSKEUN DENGAN PAKAI Jalma Sarat CORONAVIRUS anu dilebetkeun ku program kasehatan pasien, Uni DIUTU DENGAN PROGRAM KESIHATAN GOVERNMENT, NEGARA-UNDANG-UNDANG ANTARA GAMPANG DIPANGKUT PROGRAM KESIHATAN, NEGARA-UNTUK NEGARA INGKANG DIJANGKEUN 2000 $ 340 PARA STATES AYA DIDIJANG 2000 $ 340 UNTUK DENGAN INI DENGAN HENTEUN 2000 $ 340 UNTUK DENGAN INI MUNGKUL HENTEUN AS $ 4,120 UNTUK DASAR TUNGGUL ING INI SAHA NJIAT HENTEUN NGENTUKAN AS $ 3,120 UNTUK DENGAN PRIVATE INSURANCE. UNTUK $ 3,120 UNTUK PELAKSAN DENGAN INSURANS PRIVATE. SUMBANG, GILLEY sareng SENTUH NU DENGAN INSURANS PRIVATE. Sanaju, GILLEY sareng nyarios yén IT bakal dijual Partai Sanaju, GILLEY sareng nyatakeun yén IT bakal dijual pikeun nagara bagian. KAWASAN SEMASA TI SANGKEJE UNTUK NGUKTUR BAGONG KAUNI Bagean. PELUANG NGENTOTKEUN KECAPAKAN PANGGIHAN DIANGGURU NEGARA POORER NGANUJEBAN NGGET GENETIK KANGGURA NU DIBUKA INGGALKEUN ATAWA AS NG TUMBANG GOLEK DIPANGGU UNTUK MEMBANGKEUN ITU AS AS NINYA PRODUK YEAR, BEN HENTAL MANGKEUN ITE ATAWA NINYA PRÉSYEUN YEAR, BAKAL HENTEU INGGRIS ANTISIPATED IT PRÉS YEAR, BENER HENTEU ANTISIPATED SINCE IT NGADILKEUN GOLEK UNTUK NAMPANGKEBALKEYKEUN SINS ANTISIPATED IT NGADILKEUN NGENTOT GOLEK UNTUK NAMPAKKEUN INGKEBUT HENTEUN UNTUK SEVERELY ILLIS SUKU GOLEK UNTUK SHORTEN MENYANGKATKEUN Waktos UNTUK SEPANJUT HARAPAN SANGGU DENGAN JUST WAKTU UNTUK SEHARI SAKUR SAKIT DIRI DENGAN JUST 4 DARI. DENGAN HANYA 4 DARI. >> SARI DAVID: PRESIDENT 4 Dinten. >> SARI DAVID: PRESIDEN DONALD TRUMP MENGHENTUKKEUN >> SENI DAVID: PRESIDEN DONALD TRUMP MENGHENTEUN TUNGGAL SENTIASA ASING DONALD TRUMP MENGHENTEUN KABUPATEN KOMUNITAS AS DENGAN INTELLIGENCE KANGGO NUNGGAL KONSEP Waktosna nyarioskeun dina hubungan urang teu satuju deui atanapi henteu militer INTELLIGENCE TUNGGULAN SULU INGNA ATAWA ATAWA ROSSIAN TANPA ROSSIA DITAWANGKEUN DI GUNUNG SATU ATAWA TEU TANGGAL ROSIA NGAPUNGKEUN GRATIS TUNGGAL JUJANG UNTUK TALIBAN GELENG TO MAIL KAWASAN YANG DITAMPANGKEUN DI GRATIS TALIBAN MEMBANGKEUN TROOPS AS DI AFGHANISTAN. EARLIER TALIBAN Militér Ngabunuh AS TROOPS DI AFGHANISTAN. PELAKON DI BUKU, PRESIDENT TRUMP SAID DIA NEGERI SAHA NU SIEU NOR PUTRA SENI DENGAN HIS ADMINISTRATION HAD IS BUDUL DI AHLI ADMINISTRASI HIS SAHA TUNGGALKEUN DI SITUASI. LAPORAN KABELUAR SAHA NUJADI HADI DENGAN SITUASI. LAPORAN PINJAMAN DI JAMINAN YÉN NGÉTAN NEW YESK SITUATION. LAPORAN LAPORAN DI JAWA BARAT AYEUNA ATAWA DIHENTEU DENGAN PRESIDENTE ING JAWA BARAT AYEUN YÉ DIHENTEU DENGAN PRESIDEN DAN LAIN DITUTU DENGAN PRESIDEN DAN KOMPUTUS ADMINISTRASI LAIN A LAIN ADMINISTRATION OFFICIALS A SENIOR ADMINISTRATION OFFICIAL Pejabat PENTADBIRAN PEJABAT PENTADBIRAN SENIOR NGADUKAN RUMAH RUMAH PUTIH TO SENIOR ADMINISTRATION OFFICIAL MANGSAAKAN RANCANGAN RUMAH PUTIH TO BRIEF PILIH NUJUAN SAIDAN RANCANGAN RUMAH PUTIH TO BRIEF SELECT AHLI JAMINAN CARIRONG DENGAN. NAMAKSA NUJAK NEGARA KONGRONG DENGAN KUMAHA. >> MILITANTS ATTACK IN PAKISTAN CONGRESS DENGAN. >> MILITANTS ATTACK IN PAKISTAN STOK MENGKELEHKAN MORNING ING >> MILITANTS ATTACK IN PAKISTAN STOK MENGKELEHKAN MORNING KILLING 2 KARETUNG AND NANGGALKEUN NGUKA KANGGO MORNING KONSING 2 KARETI AND KOMPEKAN POLISI DIDANGKANGKEUN DI KAMPUNG 2 KARÉSAN JEUNG DASAR POLISI DIDANGKEUN DI SAINS ATAU DENGAN KUMAHA KOMPOTEN POLISI DIDANGKATKEUN DI SCENE DENGAN DI SATUJEUN NUNGGALKEUN GAMPANG. DENGAN AKAUN A GAMPANG DAN DI SUMAT DENGKEUN NUNGGULKEUN. KOMUNITAS UNTUK KOMUNITAS TOPIKAN PAKISTAN TEMBANG. SUKA BASA KANG TUNGGAL KANGGO PAKISTAN RANGERS. ALL 4 ASSAILANTS, TOPIK KANGGO PAKISTAN RANGERS. ALL 4 ASSAILANTS, RESPONSIBLE FOR ATTACKS RANGERS. ALL 4 ASSAILANTS, RESPONSIBLE FOR ATTACKS DITUTUP DENGAN DENGAN TANGGUNGJAWAB UNTUK ATTIK KULIT DENGAN DENGAN 8 MINIT. JATI GELENG LEPAS 3 DITULU DITILUH DENGAN 8 MINIT. JATI GELENG LEPAS LEPAS 3 DINA KULIT DI PUTRA 8 MINIT. Janten SUKANG LEPAS 3 JAWA ING DITILUH DI ATTACK, GURU KURTOH 3RD SUKAN DITILOSKEUN DI KANGGO, KANGGO PAMATIHAN 3RD ING DI KONTUS KRITIKAL. ATTACK, WARNA KESELAMATAN 3RD ING KONTUS KRITIKAL. >> SARI DAVID: PELABURAN DENGAN DI KONSIT KRITIKAL. >> DENGAN DAVID: PUTIH DENGAN LIVE. PANGGILAN AYA KANGUN 86 MANGSA >> DENGAN DAVID: PUTIH DENGAN LIVE. PANGGILAN AYEUN KUMAHA 86 DEGREES sareng seueur karya anu damel LIVE. PANGGILAN AYEUN AYEUN 86 MUNGGULAN JEUNG ASLI KOMUNITAS NGEKA AGAINST AS ATAWA YOU'RE GONNA AYA AND KOMUNINGAN NGUMEUNKEUN GAMPANG NU TUNGGU US ATAWA YOU'RE GONNA TANGGALKEUN NYAWA APA KITA GADALA KAMI LAGI US ATAWA DENGAN KAJELAS GONNA TANGGAL KANGGO ANJEU GOTE KITA GADANG UNTUK DAPATKAN HUMIDITI. >> GOLONG. >> GALAU ANJEUN HENTEU ATAWA ING ANAK KANGGURU sareng SENI ANU >> Urang teu bakal kenal sareng yén éta catatan sareng Kami ngagaduhan Kami minggu sangkal INGKE KUKU ANTARA SENI ANAK DAN NINI NINGGAL MINGGU RINGGO HOLIDAY NUNG NUNG NINI KANGGURAN MINIT MENTA KITA INGIN ANTARA HOLIDAY MINGGU KUNGGU CAHAYA NGENTOTKEUN NGENTOTKEUN KANGGO NU MANGGALKEUN PENTADI ITU CAHAYA KADIN MINITA KANGGO NU TANGGAL POSITIF TENTEU INGKEUN ITU KANGGURAN, KAU TUNGGU, sareng JULAI DIPANGKATKEUN, ANU KANGGO, AND JULAI NGEBABKEUN ATAU TEMPERATUR KENE DENGAN NANGKEUN 100 JADI TIGA TAPI NANGGALKEUN TEMPERATUR PARA NANGGALKEUN DENGAN 100 JADI NU TIGA TANGGAL MANGSA NU GAMPANG TEMPERATURES DI Ngalangkungan 100 Janten KABEH TU INGKEJI GOT TEMPERATURES ING DENGAN KANGSA 80-an, ATAWA PANUTUP NANGGALKEUN TEMPATUR DI GOLONGAN DENGAN 80-an dinten ieu, SAPI NU NU NU DIGUNAKAN INGKEUN SUKA PADANG PADANG 80, PUTIH ING NU NU DIGUNAKAN INGKEU SUKA NU NINJAK DI NEGARA TEXAS CIPTA NU NU NU TANGGU SUKA NU TENTUK DI NEGERI TEXAS EATS HENTEU PRETTY QUIET GOT TO LENGKAP PADA NEGARA TEXAS MAKU HATI NU MANAJEUN QUIET GOT UNTUNG TO ARKANSAS DENGAN HENTEU PRETTY QUIET GOT TO TO UP TO ARKANSAS SEPATU SUMAU NANGGURU ANTARA ANTARA ANTARA UP UNTUK ARKANSAS SEPATU SIEUN SUKAN ANTARA ANTARA AKTOR STORM DENGAN ATAWA SANGGANG KAYU TEMPAT AYA ANTARA AKTOR STORM DENGAN HARI INSAN ATAU PRAYANG PANGHILAN Mimitian Gawe sareng AKTIVITI DENGAN ATAWA PROSES HINGGU Mimitian NGANGGO AND JADI AYA NU KANGGO NAWANG RAIN PEMBANGUNAN MULUH UNTUK MUNGGUH AND Janten ANAK ANAK ANAK ANAK. TAPI TINDAK NEGARA JADI GURU NU NANGKEUN NAWANGKAN PULAK. TAPI TINDAKI HENTEU AYEUNA ING DATANG SATU CHANCES. TAPI TAPI KOKO NGENTOT Dinten SATU TUJUH AYA NABANG. TEMPAT MENGIKUT DEL RIO DUA SATU TUJUAN AYEUNA NABANG. TEMPAT KOMPUTES RINDAKAN RÉNA DEL RIO KANGGO BUDAK STORMS COUPLE PENTING. TEMPAT KOMPUTES DEL RIO MANGSA NDAPATI KORPOR KORPORAT NEGARA NEGARA DARI TAPI TAPI DENGAN DI SAN TAPI NU TENTU GAMPANG NEGARA KORPORAT DUKA KOMPUTAN TAPI TAPI TIDAK DI SAN ANTONIO, KAJEUI PELAKON HARI INGU TAPI TI SIEUN DI SAN ANTONIO, Pami NINGIN KABEH NUI. ITIL PRIKTIKAL KANGGO ANTONIO, KASUYA KITA NUNGGAL KELEMA. ITYA PANGGALAN AYA RAKYEUN AYA AYEUNA AYA KANGGO MUNGSA GOLONGAN CUP. IT PRETTY THICK RIGHT AYEUNA AYA KANGGO GROUDY SKOUDY DI SEMUA PALING KOTA AYEUNA AYA PADU KELEMA GRATIS PELEK GUNUNG TINGKATKEUN PALING KOTA MUNGGUH GOTA PELUANG TINGGI LENGKAP KUMAHA DENGAN PENTING MANGSA NANGGUH GRATIS GRATIS SANGGUP NU TUNGGU Luhureun KOMUNITAS GRATIS DENGAN ATAWA KOMUNITAS HENTEU NGENTOTA ORA KOMPUTNA ATAWA INGKEUNA KANGGO NABI PANUT HANYA DAN TEU MANGSA KOMUNING DENGAN KITA GOLONGAN DENGAN ATAWA AND NAJI KANGGO MÉDÉNNA US NENG GROUDY PANGGUNGAN HENTEU ANU ANYU COUPLE OF HOURS IN SUNDA PANGGUNGAN PALING NU TANGGAL SANGGUP KOTA DI JAMINAN DI SUNDA SANGGUT LAN TEMPERATUR PANGGILAN RUMAH DI GUNUNG NU TARI AKU KELUAR DAN TEMPATURAN HENTEU AYEUN MAMPEUN RAMP UP. Nuju TAPI sareng TEMPATURAN PUNYA HENTEU MANGSA Nuju RAMP UP. Urang ngawaskeun ka luhur dina HENTEU Mimitian TO RAMP UP. Urang ngawaskeun dina usum luhur ayeuna, tapi henteu NINGGALKEUN HENTEU TUNGGU DENGAN KANGGO 90 ING Dinten ayeuna, TAPI ING HUMIDIDA DENGAN HENTEUN. PANAS KADUHAN 90 KENYO, TAPI ING HUMIDITY DENGAN GOLONG. TUTUP HEAT INDEKA JUMP UP TO 100. HUMIDITI DIA KIKU. HEAT INDEX MUNGSA JUPUN PUTIH TO 100. AYA TIDAK GAMPANG TANPA KASAHA INDEX MUNGKUL NUTUP TUTUP TO 100. AKU JANGAN TEMPAT KOMPUT KOMPUT AKU TEU GAMPANG HENTEU DENGAN GAMPANG HENTEU DENGAN HENTEU UPPER 90 INI NGAPI NONETHELESS PANJANG HENTEU NGENTOTKEUN UPPER 90-an TAPI PANCANGNA NONETHELESS Hot AND HUMID FOR ALL AS KAMI DI 90 KABEH TAPI PANCANGNA NONETHELESS HOT AND HUMID UNTUK SEMUA AS DI SINI DI TEKASA SOUTH. AND TREND INI AND HUMID UNTUK SEMUA AS DI SINI DI TEKASUT. AND TREND ING INGKEUN INI DESA JAWA INI SUKANG TEXAS. AND TREND ING INGKEUN INI DENGAN PALING MINGGU INGGI INI. PANGGILAN PELENGGANG UNTUK TINGGI SUMBATKEUN INGGAL JAWA INGIN MINGGU. PANGGILAN BISA UNTUK PADANG TUNGGU HENTEU TINGKATAN 93 ING INGKANG. SUKAN JAWA NANGGURAN INGIN SANG UNTUK PADU BREEZY NGIMPI HENTEU HENTEU 10 TO 20 MILES PER HOUR. NANGGANG TINGKAT SANGGU BURUNGKEUN HENTEUT 10 TO 20 MILES PER HOUR. TALK WE'LL HENTEU TENTANG WINDS 10 TO 20 MILES PER HOUR. TALK WE'LL DENGAN NGENTOTA RETURN DENGAN PAKSA ING DENGAN PELANGSAAN sareng APA JULAI 4 KECAP NINGGALKEUN NU GAMPANG NU TUNGGU TERANG DIHENTEUN DI JAWA SUKANG SILIHKAN SUKA NU KITA NANGGANG GAMPANG NU LATEST DITANGGUP DI KANGGO DENGAN BIT DIDIDA. DENGAN DI KABUPATAN DENGAN BIT DIDIDA. >> DENGAN DAVID: TERIMA KASIH DIDIDA. >> SAKIT DAVID: TERIMA KASIH TEKNOLOGI JUSTIN KUMAHA >> SENI DAVID: TERIMA KASIH TEKNOLOGI JUSTIN KUMAHA ITAU PERIK SUMBANG NAMPANGKEUN HIRUP KAMI JUSTIN TEKNOLOGI TANGGUH SIEUN PERKAHINAN KOMUNITAS KANGGURAN KOMPONEN HIS KANGGIH NINCANG KITA NGADAKKEUN KOMPONEN TEK DENGAN KOMUNITAS. TEMA SAHA DIA DAPAT TEKONOM TEK TOOL. TIU HENTEU AYA DAPAT KANGGO SAJAK ANJEU AS TECH TOOL. TIU HENTEU AYA DAPAT KANGGO AS KAMI DENGAN PEJABAT DOKTOR. ABC'S KARINA Ngalamar AS KOMUNITAS KEPADUAN DOKTOR ABC'S KARINA MITCHELL MENGEKALKE KUMAHA DENGAN PANJANG Tugas DOKTOR. ABC'S KARINA MITCHELL MENGEKUTKAN KUMAHA NANGGUH GURU GURU KURSIA TINGGI. >> KUNG ANAK ANU NYUKIRAN ANTARA ATAWA DAPATKEUN NGEDALKE INSALAHNA BISA OE ATAWA DAPATKEUN NGENTOTKEUN KECAPENAN BISA NGAJI KUMAHA PELALUAN ING DAPATKEUN NGUMANGKEUN NGADI HARDER IT Pikeun ngingetkeun INSTRUKSIF KUMAHA DENGAN NGANGGO HARDER IT Pikeun ngingetkeun INSTRUKSIK DITADI DENGAN DOKTOR. TAPI ANU KAKI NYAWA INSTRUKSIF DITASANGKEUN DOKTOR. TAPI ANU KAKI NU MANGGOLKEUNAN CAKAS DENGAN ANDA DOKTOR. TAPI APA YANG KANGGO NANGGALKEUN CAST AND DENGAN SMARTPHONE AND DI RUMAH UNTUK DAPATKEUN GAMPANG CAST AND DENGAN SMARTPHONE AND DI RUMAH DAPAT DAPATKEUN UNTUK DENGAN EVERYTHING THAT SMARTPHONE AT ING INGGRIS UNTUK MANGSAKEUN DENGAN EVERYTHING ANYA NU MUNGKIN RESEARCH NEW DENGAN DITUTUPKEUN DENGAN ATAWA ATAWA NU KANGGO NU DENGAN PANUKURAN HENTEU DENGAN ORTHOPEDIC SURGEON AT TUNGGAL WARISAN PANUITAN HENTEU DENGAN OLEOPEDIC SURGEON DI HOSPITAL ANAK ANAK ORANGE HÉSIPED ARÉSOPEDIK ANAK ATAWA HIDUP ANAK ORANG DI CALIFORNIA. ANAK ANAK HARI INSAN NEGARA DI CALIFORNIA. AND ANAK UNTUK MANGSA KASIL NEGARA DI CALIFORNIA. AND ANAK UNTUK MANGSA KASIL DENGAN TEKNOLOGI KELUARGA AND ANAK UNTUK MANGSA KASIL DENGAN TEKNOLOGI KELUAR DENGAN TEKNOLOGI KELUARGA KOLEKSI QR KODE QR KULIT KEJOHAN CODED QR KODE MANGSA KOMUNITAS KABUPATEN ANAK ANAK QR KODE MANGSA KOMUNITAS KABUPATEN ANAK ANAK ANTARI KARAKTOS DOKTOR ANAK ANAK ANU ANTARI MEMBANGKANG DOKTOR A BUKU DI KAWASAN APPOINTMENT. INI NYATA PANGGILAN DOKTOR INI AKHI KUMAHA ITU KANTOR APLIKASI. ING INI KUMAHA ITU Gawéna QR CODE IS PUT ON TIANG Gawéna KOD QR IS PUTUP DI PUTRA BOLEH DI ATAS ATAU KODE QR PUTUT DI PILIHAN BISA DITUTUPKEUNI ANY SMART PHONE PULLING UP KUDA PANGGILAN BISA DIPANGKANG DENGAN ANY SMART PHONE FIKIR UPF INFORMASI KANGGO DIPANGGO DENGAN SMART TELEFON MENYUKTIK INFORMASI KANGGO SMART DITAKEJE OLEH DOKTOR MAKLUMAT DIPANGKATKEUN DOKTOR KOMPOR PARA NANGGANG KANGGO NANGGAL KANGGURAN DI KES DOKTOR NANGKAT KUMAHA NANGGAL KANGGO KAS ING DENGAN KAS ING DENGAN KUMAHA QR KODE PANGGILAN KASUT DI KASUTAN NU NGADUTKEUN QR KODE AYA NU TAK NU TANGGU MANA NU MUDAH NGANJUTKEUN KECAPAN QR KODE HENTEU AYA NU TANGKEUN KUMAHA ANJEUN NGAPANGKEUN TANPA GAMPANG TANGGAP SANGGU MUDAH UNTUK NAMPANGKEUN STIK DI ONG. SATU PANUKU SUKANG STENDIK DI BRENDAN. PANALUNGU NGATAKKEUN PANGAJARAN ANTARA DIPANGGU KUMAHA KLIK ON. Panaliti nyarioskeun panaliti anu langkung ti éta diperyogikeun kumaha carana QR KODE BISA DAPAT KAJIAN MUDAH DIAJAKKEUN UNTUK NGENTUK DENGAN KUMAHA QR KODE HENTEU INTEGRATED INTO PERUBATAN UNDERSTAND KUMAHA QR KODE AKAN DIDENGKEUN ING PRAKTOR PERUBATAN. TAPI TAPI TEU BOLEH MACAM INTEGRATED INTO PRAKTOR PERUBATAN. TAPI SAPI SIEUN ATAU DAPAT DENGAN PAKAI ANAK DAN KANGSA PRATIK. TAPI TAPI TEU DAPAT DIPANGGU UNTUK PELEKA YOUNG ATAWA KUMAHA DI DIVERSE RANGE OF DIPANGUNAKAN UNTUK SUKATAN PUNGGU AND KANGSA DI PUNGSAAN DIVERSE DIDANGKEUN DENGAN PERUBATAN ING DIVERSE RANGE OF TREATEMENT WITH MEDICAL MINITE INI DENGAN kuring KARINA MITCHELL ABC KAWINAN DENGAN PERUTUSAN MEDIKAL INI NGADAKKU KARINA MITCHELL ABC PAWAR. MINUTE I'M KARINA MITCHELL ABC BALITA. >> SUZI QUATRO NGUMAMBANG KULIT BALONG. >>> SUZI QUATRO NGUMAMBIRKI WRONG DOKUMENTARI NGENTOTKEUN INGGRIS >> SUZI QUATRO NGUMAMBANGKAN KABIRA DOKUMENTARI NGENTOTA KANGGO PENTING DOKUMENTARI NGANGKEUN KEPUTIHAN TERKINI NGALANGKEUN. HENTEU TERBARU NGENTOT AHEAD. >> DAVID SEARS: AND COLLEGE BATANG AHEAD. >> GOLONG DAVID: DAN KOLEKI BASA BATANG AYA KANGGO BATUR >> GOLONGAN DAVID: sareng KOLEKSI BASA BATANG AYA KANGGO DI JATI SUKA JABATAN BASEBALL ADALAH NGAPAL KAMPUNG SUKAN DI GOLONGAN KANGGO NANGGAL DENGAN KOLEKSI LAMPIRAN AYA REPORI KUMAHA NGARGUH KOLEKSI DAN PLAY MANGSA DAPAT KANGGO NGINASUSKAN KURSUS AND GAMPANG KAYU KAPI NGAPAL DI KAMPUNG. PLAYERS MANGSA NUKAN BAKAL SA TAPAK. >> DENGAN DENGAN DENGAN HARI SANG UNGANG SASARAN. >> AND DENGAN HARI SANGGU UNTUK POVZA PARA NAK, KUMAHA DENGAN DAPAT >> sareng IT HARI HEU UNTUK SUKU PIZZA, KUMAHA NU DAPATKEUNTIKAN KONTAK KONTEK POVZA PAMINAN, KUMAHA NYIEUN ING BISA ASI KOMPUTA PUTRA NBA. KAMPUNG FAVORITE PIZZA TANGAN KA ATUR SAHA NU KOMPOT NBA. KEDAI FAVORITE PIZZA >> SUKA SATU ANTARA HARI ANYA PLAYER. KUMPULAN FAVORITE PIZZA >> NGELUAT SATU ANJEUN TEKONG ARTIK AND BISNES BISNES >> KELUARKAN SATU NYAWA TEKNIK DENGAN AND BISNES BRIEFAN DARI RAKYAT DENGAN CHEDDAR AS CORONAVIRUS TEKTU DAN GELENGAN BISA NU TENTU DARI CHEDDAR AS KONEKTOR CORONAVIRUS HENTEUNA DI KABUPATEN SADANG CHEDDAR AS KONEKTOR CORONAVIRUS KANGGO NENG WANGSAU ANU KOMUNITAS PERINDUSTRIAN BOTH AMERIKAN TUNGGAL KOMUNITAS ING GRATIS PERINDUSTRIAN BOTH AMERIKAN DAN DELTA AYEUNA WANGGO PERTOSONGAN ANTARA INDUSTRI DAN KEDAAN DENGAN KARAPANGAN PELIK MENTERI FURLOUGHS FITING A AND DELTA AYA PERHATOSAN INGKEUNKAN FURLOUGHS MEMBANGKEUN NGAPALKEUN PELEK DI REVENUE AMERIKAN NAMPAHKEUNKAN FURLOUGHS GAMPANG RASA KELUAR DI REVENUE AMERICAN CEO DOUG PARKER ANNOUNCED AT A LANGKAH KECAP DI ULANGAN TATIKAN AMERIKAN CEO DOUG PARKER DITADANGKE AT DI JAWA BARAT CEO DOUG PARKER DIJAWABKEUN DI BANDUNG TANJUNG KONEKI DENGAN PANGGUNG AIRLINE TANJUNG HANDUNG NU DIA NENGGALAKAN AIRLINE KANGGO MANGSA 20% KECAPNAAN SAHA NU NU NITANGKEUN AIRLINE AYEUNA AKAN 20% PESERITANGAN KANGGO DINA JULAI 2021 SO TANGGUH KUNCI 20% PEKERJA DINA JULAI 2021 DIA NGADUKAN FURLOUGHS HENTEU SANGSA. DONGKONG DINA JULAI 2021 SATU NGAPUNGKEUN INGGRIS AYEUNA HENTEUN. PELANGSAAN SIEUN ALSO PELUANG NANJI HENTEU AYA NYANGKEUN. DELTA JUAR INGAL MUNGKUL ATAWA MINGGU MINGGU DENGAN MEREKA HESE. DELTA JUAR INGAL MUNGKUL ATAWA MINGGU INGKE ATAU DAPAT DIJADI ATAWA KABAYAN TINGGI ATAWA INGKEU AYA NU MANGKEUN CATATAN TO 2500 PILOTS SEMUA BEGIN SENDING CATETAN TO 2500 PILOTS SEMUA KABUPATEN KELUAR ING FURLOUGHS PANGGILAN. WELL WALMART NANGGALKEUN YANG ANTU BONUS DENGAN KAWASA YANG DENGAN KUMAHA YET ANU ANU BONUS UNTUNG Pikeun KANGGO MUNGSAUN DI PANGGUNGAN HENTEU NGENTUKAN SAHA NU NU NU NU NU TUNGGU NUNG NU TUNGGULAN PANDEMIK INI NGANGGANG NANGGALKEUN NUNGGUH PANDEMIK ITU KANGGO KOSING ASLI PERAKAUNAN SENTIASA THE PANDEMIK ITU MANGSA KOMPUTA KOMPUTER TANPA JUTUL-JUTAWAN GAMPANG-WANG TANJUNG SYARIKAT TANJELAN JUTAWAN GAMPANG JUMLAH GAMPANG JAMINAN GAMPANG JUMLAH TANPA JAMINAN RUMAH JAMINAN TANGGO MANGSA ANTARA $ 300 ASING PEKEUN-Waktosna EMPLOYEES NANGGANG KANGGO ANTARA AS $ 300 ASI DENGAN PAKSA-WAKTU MANGSA NANGGUJAK ANTARA EXTRA 150 BUCKS $ 300 MUNGSA BASA-INGGRIS PUNGSAAN AYA MANGSAU ANTARA EXTRA 150 KANGGURU BONUS AKAN AYA KANGGO ANTARA EXTRA 150 KANGGO NANGGALKEUN BONUS AKAN HENTEU UNTUK KANGGO DI TEMA GAMPANG BONUS NANGGANGKEUN KEUNTONGAN KANGGO DI MEREKA NANGGAL KANGGO AND KAWASAN TRUKU LAMPIRAN KEUNTONG KANGGO DI MERDEKA KANGGO NU DIGAYAKAN AND KOMPOTEN TRUCK DRIVER DENGAN MANAGERS. NANGGASKEUN KANGGURU sareng ngiringan MANUSIA PENTERNASAN TRUCK. Aranjeunna bakal nampa hiji Votter langkung tinggi PENGURUSAN DAFTAR DRIVER. Aranjeunna bakal nampa hiji bagian anu langkung luhur ti Aranjeunna bakal nampa panghasilan anu paling luhur $ 400 AND GROUP OF DISNEY $ 400 AND GROUP TRNEY WORKERS ING DIPANGKEUN DARIPA $ 400 AND GROUP OF TRNEY WORKERS Protecteded from THE CAR CARS OVER THE WEEKEND SAYING KARYA YANG DITAMBANGKEUN NGARILING KARET DENGAN ATAWA WAKTU MINGGU INGKEUN YANG BISA KAWAS AYA TAPI TINGGI MINGGU INGAH INGKEH BISA INI AKAN DIPANGKUT INGU INGIN SIEUN AYA DITANGGANGKEUNTUKAN KANGGOAN KANGGO UNTUK EMPLOYEES DIPANGKATKEUN NGALAYANG KAYU UNTUK GAMPANG UNTUK PELABURAN, GRATIS GRATIS UNTUK GAMPANG TARI SUKUR, KOMUNITAS NGENTOTE KARETO 200 KARAWANG DIPANGGU KAWAN Dinten Saptu, GROUP OF ABOUT 200 KARET DITUTUPKE PELANGGAN KAMPUNG CALIFORNIA 200 KARAWANG DIPANGGU KUKU CARAVAN DI KAMPUNG TAMAN CALIFORNIA MUNGKIN DI KOMPUTER JABATAN TAMAN CALIFORNIA NGALAKIN DI KOMPUTER UNTUK UBAT ON-SITE PANGGILAN DI KOMPUTER UNTUK NGALAHKEUN SA-SITE Ujian AND MANGGUNGKEUN ATAWA KAYU TINDEKAN. ATAWA SULIT NU KASIH-SUKTIKAN ARTIKAN PANINDEKEAN KAYU. ... AND NAJAK NEGARA KAEDAH DAN TEKNJI ... Usaha sareng TEGI ... UPDATE IN KUKURAN DENGAN TO ... UPDATE IN KABUPATEN KANGGO DI KAJAWA BARAT YORK. >> PRILUK PILGRIM MANGSA NU DENGAN 60.000 POUN ANAK ANAK ANTARA NANGGANG MUNGKIN BUKU 60,000 BUNGA ANJARA ANAK AYAT DESA KUMAHA GOLONGAN GETENG MANGSA DIA HENTEU NONTUT ROBBER APLIKASI KANGGO 4 SUMBANGKEUN KEPUTUSAN APLIKASI KANGGO 4 BUNGA KANGGO PILGRIMS, PUTRA ULASKAN APLIKASI KANGGO TO 4 BUNGA NGAPUNGKEUN PILGRIMS, SALAH DITUTUP BUNGA KUNTUNG PILGRIMS, PALING GOLEK DIKIN NU AYAT GOLEK DIKARKEUN Ayam INGGRAJUT DENGAN MAKANAN DITUTUPKEUN KEPALA RETÉS DI GOLONGAN NGETEPKAN MAKAN TANGKA DITUTUKKEUN KEPADA RETETI DI ARIZONA IDAHO, LAYAR DAN KARET DITUTUKKEUN KANG KANGGO DI ARIZONA IDAHO, OREGON DAN KANAN DI SINI ARIZONA IDAHO, OREGON AND KANAN DI TEXAS. TEMPAT PANGGILAN DITEH DI TEXAS. GAMPANG NUKA DENGAN PERTANYAAN GOT A DI TEXAS. GAMPANG NAMPAKKEJI DENGAN SYARIKAT GOT PUTIHAN DARI PELANGGAN TENTANG Sateuacanna Perusahaan Indo Nge KOMPUTEN DARI PELANGGAN MENTENG PIECES DI RUBBER TUTUP DARI KOMUNITAS NGENTOTE KOMPUTER RUMAH DI PRODUK. DEPARTMENT OF PUTIH RUBBER DI PRODUK. DEPARTMENT AGRICULTURE SAYS ADYA NO PRODUK. DEPARTMENT AGRICULTURE SAYS ADY NU TANPA REPORMEN YANG PERHATOSAN AGRIKULTUR SASILKEUN AYA TANGGALAN REPORM YANG DITUTUPKEUN ANTARA ANTARA GETTING HURT Rujukan GALAK TUNGGU ATAWA ATAWA NGUMAMBIRAN HURT ATAWA Sakit. AYA NU GAMPANG HURT ATAWA SAKIT. >> DENGAN DAVID: AS DENGAN HANYA ATAWA GALAK. >> PELAKON DAVID: AS DENGAN PELANGSAAN HANYA KUDU, SUMAT DENGAN >> PELAKSAN DAVID: AS DENGAN PELANGGAN GALURNA, SAKITU RAKYAT DENGAN PERJANJANG PUNGSAAN RÉSOD EASE, SAKUJAWA DUMAAT NGUMANGKEHKEUNYA ANTARA NGENTOTA LIRIK DIRI ATLANTA AYA NUNGGULKEUN KANGGURU LAMPIRAN UNTUK LATIHAN AIRPORT ATLANTA MEMBENTIH DUA DUA AS MANY AIRPORT ATLANTA AIRPORT MEMBANGKEUN DUA DENGAN PELAKON DENGAN PELUANG Mantepkeun DUA SUMBANG ASYA PUNYA JELAS TO FLY ING ING, ING KULITAN Para Pamajikan pikeun ngaleungitkeun ieu, minggu ka minggu 4 minggu. INGU TIAK PULAK Wilujeng minggu, ti mimiti minggu ka 4 minggu juli. ATAWA TI NU MANGKUT ATEU ATAU NGAKLUMKEUN KITA NINGGU KULIT JAWA JAWA BARAT. ATAWA TI NU NU MANA NU TAPI APLI MUKA NINGKAT KULIT DENGAN PULAKU DI PLANE DI SATU NANGKE INGKEJI SUMAT APPAT JAWA ATAU DENGAN PELANGSAAN DENGAN PLANE IN TIME SOON. TI AYEUNA SAHA BARAT KASEH DI PAKAI DI PLANE DI Waktos. ING DESA NANGGURU NGUKTANG BARU DI TEMPAT SIEUN SIEUN WAKTU DENGAN. INI SUKANG ASI KANGGURAN DI TEMPAT SIEUN INGGARA HENTEU SEMUA MAJOR PELAKASAN DI TEMPAT SIEUN HENTEU HENTEU SEMUA MAJOR AS KAWINAN AYEUNA NEGARA HUTUP SEMUA PANGGURAN AS AYEUNA AYEUNA DIAJUTKAN PELAYU DENGAN JAWABAN AS KAMI AYEUNA AYA NANGGIHKEJAN PELUWATNA Nuju JAWABAN SERI KOMUNITAS KESIHATAN DENGAN Nuju ngajabatkeun Serial Pertanyaan KESIHATAN DENGAN NU TAPI DI KUTU NU KESIHATAN KESENANAN SUKA NU NGADISKEUN HENTEU. SAKUAN DIRI PILIH ING PELENG. SYARIKAT DENGAN NONTARI KONTOH LAIN IF KAUNTUNG. SYARIKAT DENGAN NAMPANGKEUN KEBANGSAAN LAIN KANGGO NU DENGAN PERTEMAAN ASKING AMONG LAIN-LAIN HENTEU SAHA NU TELPONKEUN DENGAN TEMPERATURE COUGHING, SHORTNESS OF BREATH YOU GADENG TEMPATUR TEMPATURAN, KAHLUKAN BREATH ATAWA HAD HUBUNGAN HENTEUN SAHA COUGHING, KAHLUKAN BREATH ATAWA HADI HUBUNGI DENGAN RUMAH SAHA NU TELPON HAD COVID-19 DI ATAWA HAD HUBUNGAN HENTEU AYA SAHA NU TANGGU HADI COVID-19 SISTEM DI PAKAI PASTEK MINGGU. NIMPI HAD COVID-19 SISTEM DI KABUPATEN INTEK MINGGU. INGGRIS MAJLIS PANGGILAN PAST MINGGU. INGGRIS MAIN MESIN TEMPAT KENE DIRI MASUKAN TANGGALKEUN INGKAN MIDDLE-INGKU PUTRA MANGSA DITAPATKAN HADIR. PADA LEPAS UNTUK TAMAT JATI DIDENGKEUN AYA GOLEK MUNGSA ROHNA. PADA LEPAS UNTIL TAMAT ING SASUT. PADA LEPAS UNTUK ING AKTIK SEPTEMBER HENTEGA DI AMERIKAN SENI SEPATÉS HENTEU DI ATAWA AMERIKAN DENGAN UNTUK UNTUK, Séptémber AYEUNA ATAWA KOMUNITAS AMERIKAN DAN ANTARA UNIK, AYA KOMPETENAN DENGAN SEMUA PELET, AIRLINES AND AIRLINES UNITED, KOMPUTER INGKEUN AYA SEMUA SEATAT, NAMPILKEUN PELUANG KOMPAK KOMPUTI INGKEUN AYA SEMUA SEATS, NAMPILKEUN BASA KOMPUTEN DI UPANG UNTUK JABAR MENUTUPKAN SEATS PELAKON NU UPEU UNTUK JATI ANTARA SOMETHING UNITED AYEUNA NAMPANG UNTUK JABATAN SANGGU NU TUJU AYEUNA AYA GAMPANG NUASA ANTANG ANTARA AMERIKAN KANGGO MUKA NAMPANG UNADIA TU NU TUNGGU NAMPANG AMERIKAN AYA KANGGO MUKA INGKANG PUTRA ING, JAMINAN ITU SATU AMERIKA KANGGO MUKA KANGGO PUTRA ING, AYAT KANGGURAN ING NGELENG ANTARA AIRPLANE ITU. >> ITU AYA NU AKU NU ANTARA SANGGUH SIEUN INGKEU KANGGO COUPLE YOU GALING MANGSAAK DIRI SATU PIKIRI INI NU KAKI KAKON NU MANGSA NU DITOKO ATAWA TAK ANTARA INGKEUN SUKAN NEGARA. SANGGU NUJEJEUN HENTEU DENGAN KAJELASAN MANUSIA TU SUKU GURU. KUNTOH KANGGURAN HENTEUN YOU FLY SATU AYA NEGARA. KAKI HENTEU KANGGO NU KANGGO TRIP KANGGO NYAWA ANU KAKI HENTEU KANGGO NU DENGAN TRIP ING AYE NYANGSA ANU FAKTOR RISIKO DIRI PERSONAL AYA TRIP NGEUNTAK ING DIA ANTARA ANTARA RISIKO RISIKO DIRI ANTARA ATAWA RISIKO HEBAT FAKTOR RISIKO DIRI PERSONAL PUTE ING ATAWA RISIKO GAMPANG UNTUK COVID-19. SIEUN ATUR RISIKO GAMPANG KASIH-KANGGO 19. >> SEMUA PANGKALAN MAJOR TO COVID19. >> SEMUA PANGKAT MAJOR TO REQUIRE PASSENGERS TO WEAR >> SEMUA SAHA MAJOR UNTUK NANGGALKEUN PELUANG TO LENGKAP MASKIN. REQUIRE PASSENGERS TO LAMPIRAN MASK. >> DENGAN HARI DENGAN HARI KHUSUS MASEK. >> DENGAN DENGAN HARI SUKANG UNTUK PISZA KANGGO PIZZA ANJEUN AYEUNA AYEUNA >> DENGAN DENGAN HARI SUKANG KHAS UNTUK PIZZA SENI DENGAN AYEUNA AYA DENGAN MAKAN SEMAK PISZA FAVORITE UNTUK POVZA SENI DENGAN AYEUNA AYEUNA AYA DIDANGKAK SEMAK PIZZA FAVORITE DARI PAPA, JUDN PEMBANGUNAN JOHN EAT CHESKS PIZZA FAVORITE DARI PAPA, JOHN CALLED SCHECKER RONI. IT AN PAPA, JOHN CALING SEKOLAH RONI. IT ANTARA PELANGSA EXTRA LARGE DENGAN 66 RONI. IT IT ANTARA PIEZ HARAPAN EXTRA DENGAN PIECES. PEPPERONI TI SAWA EXTRA LARGE PIZZA DENGAN 66 PIECES. PEPPERONI IS INGIN PIECES. PEPPERONI DIAJEJEUN SUKANG DIRI KANGGO. PIECE IT WAS HENTEUYE KANGGO. PIECE IT NANGKEUN NENG KOMPUTAN NYAWA KONTOH KANGGO ANJEUN. PIECE IT NU DITANGKATKEUN KANA DENGAN KUMUMAAN RUMAH PUTRA, PADEUN DOLLAR DARI ANTARA DITANGKATKEUN KANGSAIN SUKAN WANG TUJUAN AYEUNA, SATU DOLLAR DARI SATU GUNTUNG AYEUN GAMPANG Pungkasan taun, SATU DOLLAR DARI KÉTOH SALEU AYA NANGGALKEUN FOUNDATION YANG DENGAN PEMBANGUNAN SALE KANGGO MUNGGUNG TO FOUNDATION YANG DENGAN KOMUNITI. TUJUAN DENGAN TO FOUNDATION YANG KOMUNITAS KOMUNITAS. TUJUAN AYA UNTUK NUNGGUH KAWASAN EQUALITI KOMUNITAS. TUJUAN AYA UNTUK NANGGUNGJAWAB KEPUTUSAN AKTIF DAN KABUPATEN Dukung TANGGUNGJAWAB KEPUTUSAN AKTIF DAN KEPUTUSAN KAGUNGAN SEMUA. PAPA JOHN SAYS SHACK TANGGUNGJAWA DAN KANGGURUAN Pikeun SEMUA. PAPA JOHN HARI INGKEUN AYA GAMPANG TANGGAL GAMPANG ING KARA ALL. PAPA JOHN SENTIASA DAPATKEUN AYA GAMPANG ING DI PUTUS TUJEY YEAR SINCE DIA ANTARA NANGGALKEUN GOLONGAN ING ING PUTRA TAHUN PASARNA DIA NGADANGKAT AN AMBASSADOR UNTUK JENIS INI. SINS PELANG TAUN SAHA DIA MENYANGKANG AN AMBASSADOR UNTUK CUKAI INI. >> ADALAH SATU LAKANG EXTRA LARGE ENGA AMBASSADOR UNTUK JENIS INI. >> ADALAH SATU LAKANG EXTRA ENTEK UNTUK DIPENGKEUN. SHE NAMPILKAN TRAIL UNTUK KEUTUTAN RUMAH FEMALE ROK ANJEUN AYEUNA AYA KURUPAN DAN KECAPKAN ZEKE AIR DENGAN FEMALE ROK BATANG AYEUNA AYA KAHIRUPAN DAN KABUPATEN ARA ZEKE AYA JALUAN NGUKTURAN DOKUMEN BARU. AND KUNCIAN ZEKE AIR AYA SUBJEK OF DOKUMENTARY BARAT. >> AND IF YOU’RE LIKE YOUNG SUBJEK OF DOKUMENTARI BARAT. >> Sareng IF YOU YAU NU NGADAKU HENTEU SIEUN HENTEU AYA DIAJAKIN SINO >> DENGAN NUNG NU MUNGGU NU MUDAH DENGAN HENTEU AYA NU TAHU DENGAN SENTIASA DENGAN CNN'S RICK DAMIGELLA SAT JUST YOU AYE TEU NYAHO SAHA DIA NYAKLIS KANGGO CNN SIKAT DAMIGELLA SAT TUNGGU DENGAN COP HENTEU DENGAN SATU JENIS DIRIGELLA KANGGO CNN SAT TUNGGU DENGAN KOPI MEMBANGKEUN KEPADA PANDEMIK DAN TALK TO HER ABOUT HILANG DENGAN COP SHOW PRIOR TO PANDEMIC AND TALK TO HER ABOUT THE FILM AND HER CAREER. PANDEMIK DAN TALK TO HER ABOUT THE FILM AND HER CAREER. ITUJI. >> DAN DIA MUDAH NYAJAN WANITA PERTAMA NGOMBANG KOMUNITAS PANGGILAN ROKA. PLAYER BASS UNTUK DAPATKEUN ROKKEUN ROKTOR. ... >> Sareng KANGGOI ICE ATAWA KIKI DOKTOR UNTUK NANGSAKEUN NYAWA KENAPA. DOKTOR UNTUK SIKUTKEUN INGAN DATANG. ... KAYU. ... ... DIDNU TU DIT tingali ... AKU DIDAKUI MANAJATUR. TOOK HER NU SAKITU NU AKU. ... >> TAPI TAPI DIDN'T NECESSARILY ... >> TAPI TAPI DIDANGKEUN AYA NEGARA GENDER ATAWA INGAT MANGSA >> TAPI TENTANG NEGARA-NEGARA NEGARA GENDER ATAWA INGKEUN DI ATAWA INGKEUN SUKANGNA. GENDER MUKA DENGAN APA DI ATAWA INI SENTANA. ... >> SUZI QUATRO ADALAH SUBJEK tina SUSIE Q, DOKUMENTARI ... SUSIE Q, DOKUMENTARI ...>> NGENTOTA KANA ANAK HIDUP DAN KARÉS ... >> NGENTOTA KANA ANAK DAN KANGGURU AYA AKU HADIAH 85 NGUMUTKEUN ATAWA PANJANG. >> NGENTOTA KANA ANAK DAN KANGGURU AYA AKU HADIAH 85 SHOWS TERKEUN TAHUN. >> A ALBUM Anyar sareng AYA AKU HADIAH 85 KENAIKAN TINGKAT LEPAT. >> A NEW ALBUM AND DOKUMENTARY. ABDI HENTEU. >> A NEW ALBUM AND DOKUMENTARY. ABDI HENTEU. ... DOKUMENTARY. ABDI HENTEU. ... >> AT 2020 NAM MUSIK INSTRUMEN KONVENTI DI JANUARI QUATTRO TENGKED TENTIASA KONVENSI INSTRUMEN DI JANUARI QUATTRO DITENTUKKEUN TENTANG JANUARI QUATTRO DIHENTIATI ngeunaan KRIMIS FILM. KRIL FILM. >> DENGAN TINGKAT 4 TAHUN ARO I KAPI FILM KRIM. >> AND NGENTOTE 4 TAHUN TU AGO I GOT DITAMPANGKEUN DENGAN DIREKTOR DITAYANG >> AND NGENTOTE 4 TAHUN TU AGO I DITAPANGKEUN DENGAN DIREKTOR DI CARI DENGAN TOUR. AND DIA NYAJURAN DITENTUKKEU DENGAN DIREKTOR DI CARI DENGAN TOUR. AND SATU AYA NU AKU MANGGUH NENG DOKUMENTARI IT Kuring UP TO TOUR. AND MANUYA AKU NU MANGSA NU DOKUMENTARI SIEUN DI AND AND SAID GURU. KAPI IT PUTIH ING DOKUMENTARI ITU SIEUN DAN SAID I SAID. TINGKATKEUN ITU DI SENIAI BUCKET. ABDI OSOK YOU AND SAID GASUR. TINGKATKEUN ITU DI SENIAI BUCKET. Kuring salawasna hoyong PUTUS NU WULAT ON SASARAN SAYA. Kuring SENTAKI HENTEU UNTUK PUTIH REKOD STRAIGHT. ING PUTUP AKU HAYU NANGKANGKEUNKAN PULUSAN PANGKAT. INI AKH NU NU NUKAK AKU KANGGO. >> SATU JURU TRITIS DARI PELABUR ALBUM Anyar, TANPA KONTROL SATU TURNED 70 IN WATCHOS NEW ALBUM, TANPA KONTROL SATU TURNED 70 DI JUNE KONTAK ADVICE IN TANPA KONTROL SATU DIJURUKAN 70 DI JUNE TIDAK ADVES INI UNTUK PANGGIHAN NEGERI PEREMPUAN YOUNG. JUNE TIDAK ADVICE UNTUK KONTOH PANGGILAN NEGARA NGOMONG UNTUK BREAK INTO MUSIKA IF KOMUNITAS NEXT KOMUNITAS PERUMAHAN INGGRIS BREAK INTO MUSIKA KANGGURU NU GAMPANG UNTUK PILIH NGUKTIK GOLONGAN MANGSA BASA ING MUSIK KANGGO GOLEK UNTUK PIKIR AN INSTRUMEN. YOU GOT TO PICK UP AN INSTRUMENT. ... >> NAJEU SUKU DENGAN ATAWA NGADEUNTIKAN KUMAHAAN KESELAMATAN ANAK. ... SOMEBODY A SAANS KANGGO. ... SAHA NUJUR KANGGURU HENTEU AYEUNA DI SINI ANTARA SIEUN. >> TRYING TO PUT THE LIKE OUT DINA SUMBATNA. >> TRYING UNTUK PUTE ING NU KATUTAN. >> TRYING UNTUK PUTE ING NU KATUTAN. ... TUJUAN ... DAN TEU NYANGKA ... AND TEU NYANGGO KANGGO. AND sim kuring ngiringan KASIL. >> WALKING OUT IN HOLLYWOOD, DITAWANG. >> WALKING OUT IN HOLLYWOOD, I'M >> WALKING OUT IN HOLLYWOOD, AKU ... MAH,>> RICK DAMIGELLA. ... >> RICK DAMIGELLA. >> SUMBATAN MANUSNA NYAWA >> RICK DAMIGELLA. >> MANAWA MEMORI NYAWA NYAWA NYAWA. >> MANAWA MEMORI NYAWA NYAWA NYAWA. >> Kuring KATUJAK ADD BARU DAN AKU AS KANAN TI. >> Kuring KATUJUK ADU BARAT DAN AKU DENGAN ITS HENTEU AND SHE GOT WORSE KIND >> Kuring KATUJU TAMBAH BARAT DAN AKU DENGAN ITS HENTEU ATAU KAPI DENGAN KERJA NGETOTA HADBERT POWER LAUNCH PAD ITS HENTEU AND SHE GOT WORSE KIND OF THE HERBERT POWER LAUNCH PAD AYA LITTLE SHOW CALLED ING AYE LITTLE CAKRAK DENGAN HARI ING DENGAN TEU YEAH. >> DOKUMENTARYA SUKUR DIRI HARI DENGAN DENGAN YEAH Kuring. >> DOKUMENARI DOKUMENTONGAN DENGAN PENTING >> DOKUMENARI DESAJUKAN DOKUMENTARI INI DIA. TIASA INI. >> Kuring SUKA PAKSA SUKAN TIANG. >> Kuring SUKA PAKSA SUKAN JEUNG CATATAN VIDEO LITTLE THE >> Kuring SUKA PAKSA SUKAN JEUNG CATATAN VIDEO LITTLE OF US VERY SICK. CATETAN VIDEO LITTLE ING AS SANG GAMPANG. 86 JADI JAWA ARTARI 17 Kuring KUDU AS SANGAT AYAT. 86 JADI JAWA ING DARI 17 Kuring AKHIR NU MORNING ING 86 JADI JAWA ARTARI 17 Kuring SANGKEUN INGNA MORNING INI SADANA. KATU DIA GADENG MUNGKUR INGGULIS INGIN ITU. JADI DENGAN KAMI DENGAN TURUN TI NU TANGGO WANG KOLEK ÉTA PISAN. JADI DENGAN KAMI DENGAN TURUN NU DIA TAK ANTARA NANGTUR KAWIN UNTUK ITU AYA NU TANGGO KOLEK MORNING AVERAGES AYA 9374. IT PAKSA NU TUTUP PELANGSAAN AYA 9374. TI SANGKEUN NENTE NU NUTUP REKOD TANGGUNG HAYU 9374. TI SANGKEUN NENTEU NU NU TUTUP KOMUNITAS HAYU DENGAN HENTEU 58. INGIN Kuring KOMUNITAS HAYU AYA JAWA BARAT AYA GAMPANG 58. INGIN AKU SUMBATKEUN SUMAT DESA GAMPANG. SATU PARA WANGI NUNG NUNGGULKEUN KULIT DI I 2013. TAPI BISA KAMI GOT OUR SUSAN KWACHA 2013. TAMPILAN DENGAN KAMI GOT OUR SUSAN KWACHA PELAJARAN IN UNTUK KEUNTUKAN KITA Janten KAMI GOT OUR KAMAN KWACHA PELAJARAN KANG UNDANG-UNDANG UNTUK KEJURANAN KANGGURAN DENGAN AYEUNA AYA DENGAN AYEUNA. KELUON YEAH TAPI KANGGURU AYA NUNGGUL AKU I. ANTARA LEBIH ING YEAH LET'S TETK TENTK NGENTOTA KOMPUTER PANGGARAAN DAH SADANA. TUTUP SENTUH 6,60 MARKAT PUTIH Pituduh YANG DITANGGAI DIAJEUN SADIA. TUTUP SANGAT 6,60 MARKAT PUTIH INGGIH JAWA INGANG HANG AROUND TUTUP SANGAT 6,60 MARKAT KAMU DI SANGGUP SUKAN HANG ARTIKA ATAWA KIEU HENTEU NA NU NGALA TUNGGUH SUKA HANG AROUND SIEUN ATAWA HENTEU NU NYAWA INJANA TENTANG GENTING HENTEU DENGAN DROP AND ATAWA KAHINGAN NA NYAJEUNG HENTEU TENTE ING DENGAN KANGGO NANGGAL 6.60 ON 10 DARI ROLLING GENTING PENTING HENTEU DENGAN ANDA NGENTOTKEUN 6,60 ON AING 10 DARI ROLLING AVERAGE AND SAPANGKE HILAWANG 6.60 PADA KOMUNINGAN 10 DAY ROLLING AND ANIMANA KUMAHA Kami MANGKEUN TALK KAHLAWAKAN ATAWA INGIN ATAU ATAU MULIS UNTUK TALK NGENTOTA KOMPETENSI AS NUNG NULIS HENTEU UNTUK TALK NGENTOTA KOMPETENSI AS INTOD WORD ABOUT 6,62, JADI SUKANG ANJEUN AYEUNA. TAPI KITA GENTEUN NUTUP ATAWA LEPANG PANJANG ATAWA NGENTOTKEUN ANTARA GOLONG NGADUKAN DENGAN SEBULAN ATAWA TANGGIH BULAN AND NGENTOSA GOT ORA HUJAN DIAJUKKEUNAN WULANG SANGGUP MANGSA KANGGURAN. AYEUNA KAWIN DITASANGKEUN BULAN INI DENGAN HENTEBANG HARI INI. AYEUNA AYA GADENG MUNGKU BUNGKEUN BURU TUNGGU Minggu anu saé. AYEUNA AYA DENGAN NGAPUNGKEUN BUNGKEUN BABAR ANTARA ANTARA TERBARU BITAR RAIN BUNGKUL BUNGKU AYA NU TARI NU LITTLE BITAR RAIN NGUMPUL AS P PADI KITA DI ATAWA 6 TUNGGAL RAIN BATAK US P SOME KITA DI ATAWA 6 6,6. NINGGU WE'LL DIA NYANGGIH HIRUP BUTED US P SOME KAMI DI ATAWA 6 60,4. NINGGU WE'LL NU NU NANGKEU UNIKAN KURINGAN TAPI INI. THE 60,4. NINGGU WE'LL NU NU NANGKEU UNIKAN KURINGAN TAPI INI. PELANGSAAN AYA PRETTY DRY KAPI UNTUNG PELUANG. THE PRAKTOR AYA NU DITASUKAN KANGGO MANGSA ANJEUN ATAWA PELANGSAAN AYA PRETTY DRY NGAJI KANGGO SENTIASA INGKRUKAN INI UNTUK MANGSA PENTING MANGSAAKAN INGKAH INI KANGGANG. WELL SINI 6,60 AQUIFER MANGSA DADANA. NANGSAKEUN INI 6,60 MARKET AND AYA LIRIK KINANG KASEH. NANGKAT INI 6,60 MARKET AND AYA NU TUNGGU HENTEU AYA NANGGAL KANGGO MARKET AND AYA NU TUNGGU NU TUNGGU HENTEU DENGAN PANCANG Sadayana mangrupikeun Kami ngaco yén Ningkatkeun panyawat ANTARA UPPER. NANGKATKEUN AYA NANJUT TAPI TAMPANG UPPER. SATU DANAJAKAN SAHA NYATA ATAWA TEMPAT TANGKAP UPPER TINGKATAN. SATU DANAJEAN KENE NGAKI SIEUN INGNA NGEBANG ATAWA RAIN ANJEUN SATU DANAJEAN KENE TEU SANGGANG MANGSA NDAPATKEUN HUJAN YANG BESAR PANGGILAN SAHA TIGA KANGGU TANPA GELENG NUJUT AYA BESAR DENGAN PANGGILAN SANGGU SANGGANG NU DENGAN MELAYU ATAWA SUMMER DI SINI DENGAN DIA HENTEU YANG KITA GELENG NUJEAK ATAWA SUMMER DI SINI DENGAN MANGSA NANGGALA SAKITNA AS SUMUMAN DENGAN SUMAT DIAJAKKEUN DI KOMPUT SANGGANG UNTUK DENGAN KOUPLE HARI NGENTOTA BASA KANGGURU AYA KANGGO UNTUK BASA ING KUMPULAN NGUMPULNA DI KAMPUNG ANTARA HENTEY DENGAN SATURDAY. HARI INGKEUN NGUMPUL ING ANTARA ANTARA HENTEY DENGAN SATURDAY. AYA AKU INGGAL TIGA LITTLE BIT AND BY SATURDAY. AYA ADS INFLUENCE ITE OVER SO JULY 4 HILANG BUKA TO PANAS. AYA ADS INFLUENCE ITE OVER SO JULY 4 HILANG BUKA TO PANAS. AND KURTUR NAK. Kuring bakal nyarios US SO JULAI 4 KECAP DASAR UNTUK PANAS. AND KURTUR NAK. AKU AKAN NU DENGAN PAKSA SUMBANG INGGUL ING MUNGKIN AND KURTUR NAK. AKU SUMBANG DENGAN PADANGGARA SUMADI INGGULIS ING AYE NGOMBANG WEST Diumandakeun ku dinten ayeuna ieu bakal ngahasilkeun leuwih hébat kana ngabebaskeun ka kantor Door A DITANGKATKEUN INGKEUN UNTUK MEMBUKA OPENS UP THE DOOR A LITTLE BIT MAYBE DAPAT NGAPAL NGADI BUKA KANGGO BUKTAN LITTLE BIT MAYBE DAPAT NGUMANGKEUN ATAUN DI STORMS LITTLE BIT MAYBE MANGSA NANYA NANGGAL KANGGURU DAN KANGGURU STORMS DI SINI. SANGKAT DI WAKTU. SHOWERS AND STORMS BACK DI SINI. SANGKAT DI WAKTU. Urang bisa ngabantosan yén Kami ngalakukeun IEUH. SANGKAT DI WAKTU. KAMI BISA HARAPI KITA NANGGALKEUN MAH NGANGGANG RAIN TAPI NYAWA KAMI BISA NANGSA KUMBATAN INGAH ANTARA TEGANG RAIN TAPI NYAWA INGKEUN NGADUKKEUN NGADUKKEUN NGADUKKEUN. NU NGADUTKEUN NGAPAN ANGGOTAN NU NGADAKKEUN NGADUKKEUN KULIT PRETTY. PELUANG NANGKEUN AYEUNA AYA GOLEK PELAKSANA NGUKTANG PELEK PELANGGAN RÉTAN AYEUNA NANGGALKEUN GOT MUDAH KULIT GRATIS KAMPUNG TUTUP SANGGU NU NU NU GADU GRATIS KOMPUTEN SKIES TEMPERATURES SITTING AT 86 TEMPERATURAN KULITAN GRATIS KOMUNITAS DI SUKTU ATA 86 NUNGGULKEUN DEW POINT AYA ATN 71. TEMPATURAN TAMPILAN DI 86 NUNGGULKEUN POE POE AYEUN ATAUN 71. AND WONG NGARKATKEUN BREEZY NGANUTKEUN POING DEW POINT AYA ATAUN 71. ATAWA NANGGALKEUN NGAPALKEUN BREEZY DENGAN ATAS 60 MILES PER HOUR. AND NANGGURKEUN NGAPAGKEUN NGAPUNGKEUN BREEZY ATAWA DI 60 MILES PER HOUR. ING PRETTY KONSULEN 10 ATAWA DI 60 MILES PER HOUR. ING PRETTY KONSULEN 10 KANGGO 20 MILES PER WULANG GUSTING A TIANG NU TELPON NU KONSULEN 10 KANGGO 20 MILES PER HOUR GUSTING A LITTLE BIT HIGHER DENGAN 20 MILES PER WAKTU GENTING LITTLE BIT HENTER DENGAN SENTIASA VISIBLE SATELLITE LITTLE BIT HENTEU DENGAN GAMBAR SATELLITE GOLONGAN AYA NU DENGAN PELUANG DI SINI DI SUKAN GOLONGAN SUKATIS PENTAKSIKAN INGKEUN AYA NU NGADUKAN DI ATAS DI LENGKAP PENTING GOLONGAN AYA NU DENGAN HUJAN DI SIEUN DI GRATIS KANGGO BISA sareng STORMS AKAN HENTEUN DENGAN KAMI Puncak Pertunjukan sareng Pelanggan Nuju ngajemputkeun sareng Minggu. STORMS AKAN BISA NANGKEUN ATAWA MALING ATAWA TIMUR. TAPI TANGGALKEUN PUTRA GROUP BULAN AND TIMUR. TAPI TANGGALKEUN NGAPAL KELOMPOT KAMPIRAN GOT NGAPAL PELANGGAN SANGGUP TAPI TANGGALKEUN GRATIS KOLEJE KOTOT DUMADAHKEUN NGENTOTA OTOS GOT NU GRATIS GRATIS PANGGUNGAN ATAWA ATAWA Luhureun SUMBANG ING PENTING ATAWA ATAWA KOMUNITAS GRATIS PANGGUNGAN MORNING Mimitian NGEUNAAN PADALA NGANUTA KOMUNITAN NGANUTAN NGOMBOT HENTEU MULIS NGEBAB ATAU BREAKS AYEUNA ATAWA GAMPANG PANUTUP MULUH UNTUK BASA-BEDAK KECAP AYA AYEUNA ATAWA TEU KANGGO UNDANG-UNDANG KANGGURAN BREAKS AYEUNA AYA ATAWA NU NU TUNGGU KANGGO NU TEMPERATURES JADI ARAH GOLEK ING BULAKAN INI, NANGGALKEUN TEMPAT LATIHAN NUNGGULKEUN INGGO BASA, ING DIA NUNGGALKEUN DI ATAWA KANGGURAN. Ngalangkungan ieu, nyarios sacara langsung di dunya, 86 nyarios dina 86 RANDOLPH PANGGUNGAN GRATIS DI ARTOH, 86 MUNGKULKEUN AYA 86 RANDOLPH 89, BATANG BARU 86 MENYANGKEUN AYA 86 RANDOLPH 89, BRAUNFEL BARU 82 KOMPUTEN MASIHKAN JUMAAT 70'N. 89, BRAUNFEL BARU 82 KOMPUTEN NGENTOTKI KIDUNG 70'EUN TUNGGUH TANGGANG-KURANG. 82 NANGKATKEUNI KANGGUNG 70 ING DI SULU TAPI PALING PUTRAAN ATAU KAPALA 90 ING PUTRA NANGGALANGKEUNA ATAU KANGGO NANG KANGGURANA JEUNG SENTANG 90 NU NAMPANG DI MAP AYEUNA 93 MANGKANGKEUN SPRING, AND NANGSAAN 90 NU NU TUNGGUH DI MAP AYEUNA 93 MANGKANGKEUN SPRING, 91 TO 2 A AND KAMI 90 NGETENG MAP AYEUNA 93 MANGKANGKEUN SPRING, 91 TO 2 A sareng KAMI 90 JAWA LEPAS ING DI GONZALES. TIAS 91 TO 2 A sareng KAMI 90 KURING HUJI ANTARI DI GONZALES. TIAK INGKEUN KECAP SUKUR HARI INI DI GONZALES. TIAK INGKEUN KEUTIHAN HENTEU AYA JELAS KANGGO NAK SUKAN TUNGKUL APRAT DAPAT KELUAR DENGAN JAMINAN AKU DENGAN ANDA MANA DENGAN 2 PUTUP MENTAH 70 JUST PELUANG WELIS AKU HENTEU DENGAN GOLEKE 2 GUNUNG SENTIASA 70 HENTEU DENGAN EVERYWHERE AND'S GOT 2 POINTS ABOVE 70 JUST ABOUT EVERYWHERE AND ITU ITUY DENGAN HEAT INDEX WAY UP TENTUH EVERYWHERE AND ITU NU TUNGGALKEUN DENGAN HEAT INDEKTIKA DIA NGATI NANGGALKEUN KOMPUTA KOMPUTA KOMPUTA DENGAN TIGA KANGGO NUNG NU NU NU DESA NAKKEUN HENTEU DENGAN HARI INTARI. HUMIDITY INI. AKAN HILANGKEUN BITAR HENTEU INGKEUN NGENTOTKEUN DI KINGGO, TAPI NEGARA NEGARA HARI LITTLE BIT I THINK LATER IN WAKTU, TAPI DENGAN NEGARA COUPLE DOSA PUNYA MANGSA KANGGO MINGGU, TAPI NEGARA NEGARA HARI KANGGO MANGSA KANGGO MANGSA NANGGAL. AND NA TO LARGE BASA KANG DIHANGKANGKEUN PELANGGANG. AND NA NU DENGKE BATANG GARISAN UNTUK MANGSA DENGAN GURU LABAS. AND NA NU DENGKEUN BASA KANGGO UNTUK INGKAN HENTEU HENTEU DENGAN PANGGIHAN BABAGAN HENTEU DENGAN PANGHILAN HENTEU HENTEU YANG NANGGURU GOTENG DENGAN GULF MEXICO. NGILOSKATKEUN PERKARA SANGGUH NU GAMPANG NU MUNGKIN GULF MEXICO. NGILOSKEUN MANUS HENTEU AYEUNA DI SAN ANTONIO, THE GULF MEXICO. NGILOSKEUN MANUS HENTEU AYEUNA DI SAN ANTONIO, 25 MILES PER HOUR. RIGHT AYEUNA DI SINI DI SAN ANTONIO, 25 MILES PER HOUR. NUSAPATUSUS PUSAT UPANG AR 30 25 MILES PER HOUR. NUSUTUS PUSAT NUKANG 30 KANG ARAWA 30 ARTOS KANGGURU, JADI NU SUMBAT NGADOSKEUN PENTA NUKANG 30 DENGAN ARTIKA KANGGO, JADI ITU AKAN DAPAT DARI ANTARI ING AROUND VICTORIA, JADI ITU NGADIAKAN HARI KANGSA DENGAN ASI BASA DENGAN ASING GELANG. BASA-BASA ING AYE DADANG BREEZY UNTUK PASANGAN AS NGADANGKE AS GAMPANG. Kuring mikiran BISAN PALING GABUNG YANG ASI GELENG AS RAIN NGAJUT. Kuring mikiran BAGUH PALING PUTIH ITU MUNGSA NU DITUTUP IN THE Kuring mikiran Partéi Paling Bumi Éta ngauntungan tina hiji kasempetan anu bakal datang PELAKSANA NU KOMPUTER ING KAWIN SATUWANG AYA KANGGO NU NANGKEUN NYAWA LATER INI NUNGGAL WEST SATU NU TUNGGU KANGGO NU NU NU TARI NYAWA-APA INGKAH BISA KANGGO NANGGALKEUN KANGGUTAN GOLONGAN KONTUK LATER INGKOHAN INI AKHEUN TEMPAT WEST KONTAK KONTUK PEMBANGUNAN, MAYBE ROCKSPRINGS INI NYUKU TEMPAT MENGGUNAKAN NEGARA GAMBANG, MAYBE ROCKSPRINGS INGKE TANGGAL MANGSA KORPOTEN KANGGO MAYBE ROCKSPRINGS INI DIA DAPAT KANGGO KORPOTE UNTUK HENTEU DENGAN HENTEU DENGAN JADI GURU CORPÉ UNTUK HENTEU DENGAN HENTEU DENGAN INGIN INGAT. TAPI TAPI PANTU ING DENGAN PUTIH. TAPI TI INI WONTEN INGGRANA SIEUN WEST. TAPI TAPI SANGGANG NGEUNTUKKEUN SUMBAT SAN ANTONIO. KANG PALING NENG TANGGURU INGGRIS SIEUN SANGGANG MANGSA SAN ANTONIO. SO PALING AS. TANGGUH DIRI AS KAMI DAPATKEUN NEAR SAN ANTONIO. SO PALING AS. TINGKAT KANGGURAN AS KAMI DAPATKEUN INI KENANGAN. AND CERTAIN OF US. TINGKAT KANGGURAN AS KAMI DAPATKEUN INI KENANGAN. AND NGAPANGKEUN TOKORA TOKOR. 93 KAYU TINGGI PEUTING IEU. AND NGAPANGKEUN TOKORA TOKOR. 93 Ningkatkeun HEAT INDEX ANTUWATNA DARI 97 TO 100 TIKI TOO. 93 MENYANGKEUN HEAT INDEX ANUWHERE DARI 97 TO 100 DENGAN DENGAN KOMUNITAS BREEZY INDEX SAHA DENGAN 97 TO 100 DENGAN DENGAN DENGAN KOMUNITAS BREEZY AND LUKU Pikeun 95 TUESDAY, Dinten ayeuna sareng konsép BREEZY sareng maca salain 95 TUESDAY, 96 KABAYANAN KUNG ANTARA KRANK UP AND AYEUN KOMUNITAS 95 TUESDAY, 96 KEJOHANAN DI KANGGURU KRANK UPTEK TEMPERATURES ANTARA LITTLE 96 WEDNESDAY KANGGO KRANK UP TEMPERATURES A LITTLE BIT ING MASALAH DENGAN JUMAAT DENGAN SUMAT TEMPERATUR LITTLE BITU LITTOR DENGAN JUMAAT KUMAHA DENGAN KUMAHA DRIER AIR. LAGI DENGAN JAWA BARAT DENGAN ANAK DRIER AIR. TAPI KABEH NU JUJO PELIHAT DRIER AIR. TAPI KABEH NU JUJEUN HENTEU NGEUNAAN DENGAN NEGARA DENGAN DENGAN DAN TAPI KABEH NU JUJEUN NGEUNANG ATAWA DENGAN NEGARA MANGSA DENGAN ATAWA KANGGO MANGSA GALUAN ATAWA LEU DENGAN DENGAN MANGSA sareng INGKEUN AYA MUDAH UNTUK DENGAN KOLEKTOR sareng wengi PANGGUNGAN ITU UNTUK Gampang ATAWA DENGAN KOLEKTOR sareng JANJI DAN TEMPAT KUMAHA KHUSUS sareng JAWA sareng TEMPERATURES DAPAT DIGANGKEUN 100 NEGARA DENGAN INGKEUNA KITA AND TEMPERATURES DAPAT DIGANGKEUN NEGARA 100 ING DARI INGGRIS KAMI DAPAT JULY 4TH JAWA HIRUP IF NEAR 100 DENGAN WAKTU YANG KITA DAPAT KULIT JULY 4 DENGAN PANAS HENTEU AYA MELENGKEUN PELABURAN DAPATKEUN JULI 4JAWA KASIH HIRIS KUNG TEU MUKA JADI KANGGO UNTUK SEHARI SEJUK. SUMAT KELUANG INGIN KANGGURAN HENTEU AYA KANGGO UNTUK SEHAT KASIH. KATAKAN NUNGGUL NUNGGUH AS RI AYA PELAKONNA SATU RUJUK. NANGGALKEUN KANGGO NU DENGAN AS MANGSA NENGGALANGKEUN PAKAI. KANGGURAN IT AS KAMI AKAN NGADAKKEUN PAKSA. ITING BASA-BASA. TANGKAP. ITING BASA-BASA. >> OKAY DENGAN DENGAN KECAP TO HAYANG. >> OKAY DENGAN KABUPATAN DENGAN KUMETAKAN PANGGUNGAN GELENGKEUN AND >> OKAY DENGAN KANGGO NU MUNGGUNGKAN HUMIDITI INGKEJUR TUNGGALKEUN DENGAN KANGGURUAN OKÉ ADALAH TRADING. YEAH PERKARA BAKAL SUMMER THANK YOU. KASUT SUMMER TERIMA KASIH. >> DENGAN DIDIDA: KOLEK HATUR NUHUN. >> SARI DAVID: KOLEKSI BASA BOLEH DITUTUPKAN AMID THE >> SARI DAVID: KOLEKSI BASA BOLEH DITUTUPKAN AMID THE PANDEMIK CORONAVIRUS AFTER THE BASEBALL TUNGGALKEUNKEUN DIDANGKEUN DIIDANGKEUN PANDEMIK CORONAVIRUS MENENGAH KUMAHA BREAK MUNGSAAKAN KORONAVIRUS PANDEMIK SELEPAS BREAK WE'LL DAPATKEUN AING SA TUTUP KOMPUTA AND GURU HENTEUNA

KSAT 12 Warta dina Noon: Jun 29, 2020

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="6.4" dur="2.832"> >> SENI DAVID: NOMBANG BARU DARI ANTARA POLISI JABATAN SAN ANTONIO SHOWING RISE IN </text>
<text sub="clublinks" start="9.234" dur="0.598"> DARI JABATAN POLISI SAN ANTONIO MEMBANGKANG RISE IN POSITIVE CORONA BEER SAPI </text>
<text sub="clublinks" start="9.834" dur="2.631"> JABATAN PEMBANGUNAN RISYA DI POSITIF CORONA BEER DENGAN KUMAHA PELAKON KOMPOTEN ING BISA </text>
<text sub="clublinks" start="12.467" dur="2.165"> POSITIF CORONA BEER NU NANG NU NU TUNGGU TAWANG SAKOLA BASA KUMAHA. </text>
<text sub="clublinks" start="14.634" dur="2.798"> MANUJEEN PELAKONAN TAPI ANTARA NU TUNGGULAN. >> KOMUNITAS SANDWICH ON WEST </text>
<text sub="clublinks" start="17.434" dur="0.465"> AYEUNA AYEUNA. >> KOMUNITAS SANDWICH DI PINTU BARAT NUTUP DOKTOR </text>
<text sub="clublinks" start="17.901" dur="0.598"> >> KOMUNITAS SANDWICH DI PELUANG BARAT NUTUP DENGAN PELEKA JAWA TEMPORARILY SELEPAS BASA ING </text>
<text sub="clublinks" start="18.501" dur="2.131"> SIDA NUTUP DENGAN TORPORARILY DENGAN PELEPASAN INGGRIS AYA NU TIJEUN HANJI PELAJARAN APLIK </text>
<text sub="clublinks" start="20.634" dur="2.565"> TEMPORARILY AFTER A FILE INI NOON WE'RE LEARNING ANTARA AYA TANGGALKEUN KANGGIHAN FLAMES. </text>
<text sub="clublinks" start="23.201" dur="0.998"> NOON KITA PELAJARAN APA DIA NGADANGKEUN AYA DENGAN PUTIH. >> Sareng urang teu satuju sareng </text>
<text sub="clublinks" start="24.201" dur="2.898"> NANGGALKEUN PELAS GAMPANG. >> Sareng urang teu tiasa dihukum ku agama sareng hukum </text>
<text sub="clublinks" start="27.101" dur="0.598"> >> Sareng urang teu tiasa didaptarkeun sareng teu leres nyarios waktos kieu </text>
<text sub="clublinks" start="27.701" dur="0.564"> HENTEU JUJU ATAU TUJUAN ATAWA TAPI TAPI TAPI MASIHAN KANGGO NINGGAL MINGGU ING AND 100 TEMPERATURES TO </text>
<text sub="clublinks" start="28.267" dur="2.165"> HARI NU DENGAN HENTEUNA MANGKEUN INGKI INI AND 100 TEMPATUR UNTUK GAMPANG NU KOMPUTEN TERBARU </text>
<text sub="clublinks" start="30.434" dur="3.165"> MINGGU AND 100 TEMPAT MUNGKULKEUN ING NGADUKAN KOMPUTEN TERKINI PANGKAL UP. </text>
<text sub="clublinks" start="37.766" dur="5.999"> >> Sareng NEW AT NOON CORONAVIRUS CASES IN SAN ANTONIO POLISI JABATAN JABATAN </text>
<text sub="clublinks" start="43.767" dur="2.032"> KES IN THE SAN ANTONIO DEPARTMENT POLICE DEPARTMENT SPIKING CONSIDERABLY ADALAH AYEUNA 56 </text>
<text sub="clublinks" start="45.801" dur="1.831"> JABATAN RASA DESA NUKA DESA KABEH DENGAN AYEUNA 56 PEJABAT DENGAN COVID-19 </text>
<text sub="clublinks" start="47.634" dur="0.631"> Anu kasoran ayeuna aya 56 jelema anu nawiskeun ka-19 Peluang nyarioskeun </text>
<text sub="clublinks" start="48.267" dur="2.565"> PELAWATAN DENGAN COVID-19 PELABURAN SENTIASA 71 PIKEUN AYA JUGA DI QUARANTINE AND 80 SAPD </text>
<text sub="clublinks" start="50.834" dur="3.165"> JABATAN HENTASAN 71 PELAWAN JUGA DI KATUNTUKAN sareng 80 SAPD BUDAK DIDENGKEUN JUGA </text>
<text sub="clublinks" start="54.001" dur="2.398"> JUGA DI QUARANTINE AND 80 SAPD BUDAYA SAKOLA JUGA DINA SUKA </text>
<text sub="clublinks" start="56.401" dur="0.631"> KAWASAN CIVILIAN JUGA DI SUKSARI TEPAN KANGGURU DENGAN JUMLAH 151 SAPD PERSONNEL AYA </text>
<text sub="clublinks" start="57.034" dur="2.565"> IN QUARANTINE yén MEANS TOTAL 151 SAPD PERSONNEL ADALAH MENETAPKAN DARIA </text>
<text sub="clublinks" start="59.601" dur="2.031"> JUMLAH 151 SAPD PERSONNEL MÉTETKEJI SIEUN ING DESA MURAH DENGAN LAIN. </text>
<text sub="clublinks" start="61.634" dur="2.231"> NGEKARKEUNTIKAN TEMA SUKA DARI ANTARA LAIN. AND NYUKU DI CORONAVIRUS </text>
<text sub="clublinks" start="63.867" dur="0.598"> MASING-MASING. AND NYUKU DI KORONAVIRUS CASES MUNGSAAKAN ACARA ACROSS FELT </text>
<text sub="clublinks" start="64.467" dur="2.598"> AND NYUKU DI KASON CIRONAVIRUS NGENTOTA NGELOTA ACROSS BEXAR NEGARA HENTEUN NGENTOTA </text>
<text sub="clublinks" start="67.067" dur="1.332"> KASUT MANGSA ACROSS FELT BEXAR NEGARA HENTEU INSKAN UPDATE ANTARA ADDITIONAL </text>
<text sub="clublinks" start="68.401" dur="1.831"> NEGARA NEGARA PADANG UPDATE ANTARA ADDITIONAL 495 KASÉG BARAT YANG TUNGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="70.234" dur="3.031"> TI SANGGUH NU ADDITIONAL 495 KASÉNA BARAT YANG NU TUNGGU NU DESA NU TOTAL FAR PASTOR 10.000 MARKAH. </text>
<text sub="clublinks" start="73.267" dur="1.832"> 495 CASES BARAT YANG BOLEH DUMADANG OGI KITA TOTAL FAR PASANG 10.000 MARK. 2 NEW DATÉS DIANA </text>
<text sub="clublinks" start="75.101" dur="0.631"> TOTAL FAR PAST THE 10,000 MARK. 2 KABUPATEN BARU DENGAN JUGA DITartoskeun ATAWA TATIL DATIKA </text>
<text sub="clublinks" start="75.734" dur="0.365"> 2 KABUPATEN BARU DENGAN JAWA TU DIPANGKAH ATAWA DOSA TOLL AYEUNA DI KUMAHA A 109 </text>
<text sub="clublinks" start="76.101" dur="2.131"> JUJE DIDUKUKAN ATAWA TEU TAMPILAN DENGAN APA DENGAN A 109 HOSPITALISASI DIA </text>
<text sub="clublinks" start="78.234" dur="1.098"> STANDS ATA A 109 HOSPITALIZATIONS JUGA </text>
<text sub="clublinks" start="79.334" dur="1.331"> HOSPITALISASI JUGA NGAJUTKEUN SAUNTUNG. AND KANAK AYEUNA </text>
<text sub="clublinks" start="80.667" dur="2.998"> MENYANGKATKEUN RISA. AND PANCANG AYEUNA AYA DENGAN 802 PATIENTS DI PUTUR </text>
<text sub="clublinks" start="83.667" dur="1.698"> TO RISE. AND KANAK AYEUNA AYA 802 PATIENTS DI HOSPITAL LOKAL NA 72 DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="85.367" dur="0.565"> AYA 802 DAFTAR DI HOSPITAL DESA TUNGGAL 72 JAWA ATAWA ngeunaan YESTERDAY 265 ATAWA </text>
<text sub="clublinks" start="85.934" dur="2.565"> HOSPITAL KAKI 72 BASAAN ING Taun YAKIN 265 KAYU TIUNG AYA DI ICU sareng A </text>
<text sub="clublinks" start="88.501" dur="1.031"> THAN PELEPASAN 265 DINA AKSARI ING DI ICU sareng 138 AYA </text>
<text sub="clublinks" start="89.534" dur="2.998"> PATIENTI DI ICU AYA sareng 138 AYA ING VENTILATORS 3.150 DASAR </text>
<text sub="clublinks" start="92.534" dur="0.798"> 138 AYAWAN VENTILATORS 3.150 PATIENT TOKLU DIPANGKA </text>
<text sub="clublinks" start="93.334" dur="1.331"> ON VENTILATORS 3.150 PATIENT DIAJARKEKE KAYA GAMPANG. MONTIME AYA AYEUNA AYEUNA </text>
<text sub="clublinks" start="94.667" dur="2.998"> TANGGALKEUN SIEUN BASA. MUNGKU MÉTIKA AYEUNA AYA DENGAN LEBIH 2 DENGAN JABUT HALF </text>
<text sub="clublinks" start="97.667" dur="3.032"> SAJAUH IEU. MUNGGU AYA DENGAN AYEUNA AYA DENGAN 2 KONEKI DENGAN HADI JATI COVID-19 KES DI </text>
<text sub="clublinks" start="100.701" dur="1.831"> DENGAN DENGAN 2 AND JAIBANG HADI JATI COVID-19 KASÉNA DI AS DENGAN ATAWA DAGANA ATAUN 125,000 </text>
<text sub="clublinks" start="102.534" dur="1.431"> COVID-19 CASES DI AS DENGAN HANYA KUMAHA AING ROH 125,000 AMERIKA DI AYEUNA DI SARI </text>
<text sub="clublinks" start="103.967" dur="0.932"> AS DENGAN ATAWA DENGAN ATAUN 125.000 AMERIKA AYEUNA AYEUNA DIUTURU DARI KETETAKAN AND AYEUNA ATAWA LEPAS A </text>
<text sub="clublinks" start="104.901" dur="2.898"> AMERIKA AYEUNA AYA AYEUNA DI KUTU VIRUS AND AYEUNA ATAWA LEPAT KOMUNITAS DOZEN AYEUNA KUMAHA </text>
<text sub="clublinks" start="107.801" dur="0.564"> THE VIRUS AND AYEUNA ATAS LEUTIK DENGAN NEGARA DOSA AYA ROLLING MEMBANGKAN RANCANGAN MEMBANGKANG </text>
<text sub="clublinks" start="108.367" dur="2.465"> NEGERI DOZEN AYA ROLONGAN NGEMBANGKAN PELAKSAAN UNTUK MEMBANGKEUNKEUN NGENTOTKEUN NGENTOTKEUN ABCS AS REENA ROY </text>
<text sub="clublinks" start="110.834" dur="3.165"> MEMBANGKAN PLAN UNTUK MEMBANGKEUNKAN NGENTOTKEBATKEUN KAMPIRAN ASIK DIRI KANGGO REENA ROOT. </text>
<text sub="clublinks" start="117.266" dur="5.299"> >> DENGAN KABEH 7 MINGGU 7 HIT ULIKAN HOMBOR HIGH RUMAH-KADOS 19 CASES, INCLUDING </text>
<text sub="clublinks" start="122.567" dur="0.765"> HIT RECORD PINJAMAN HIGH COVID-19 CASES, Ngalebetkeun ARIZONA sareng FLORIDA DENGAN ANDA </text>
<text sub="clublinks" start="123.334" dur="3.031"> COVID-19 CASES, INCLUDING ARIZONA AND FLORIDA DI SATU DAPAT DENGAN LONGES LONGES INSAN </text>
<text sub="clublinks" start="126.367" dur="0.532"> ARIZONA AND FLORIDA DI SATU DAPAT DENGAN PANCANG HENTEU RAKYO NUNGGUH DAPAT DIJAWA </text>
<text sub="clublinks" start="126.901" dur="2.998"> BISA NINGGALKEUN NGADEWANG HENTEU NGADUKAN LAKI HAK DIRI NYANGGO INGANAN ORANGE. ILANG TANGKAP. </text>
<text sub="clublinks" start="129.901" dur="2.131"> NUNGGUH DAPAT DIJAWAKEUN DI BANDUNG ORANGE. ILANG TANGKAP. NYAWA AKAN DITUTUP DI JULAI </text>
<text sub="clublinks" start="132.034" dur="1.898"> ORANGE BUNTUNG. ILANG TANGKAP. INI DIA DITUTUP DI JULAI 4 WIB MINGGU BARR KUMAHA </text>
<text sub="clublinks" start="133.934" dur="0.698"> NYAWA AKAN DITUTUP DI JULAI 4 WIB MINGGU BARR TANGGALKEUT DITUTUPKEJANGAN NEGARA </text>
<text sub="clublinks" start="134.634" dur="0.965"> Minggu ka-4 BARR NANGGALKEUN DITUTUPKAN ACROSS NEGERI CALIFORNIA JUGA SHUTTING TUNGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="135.601" dur="3.231"> DITUTUPKAN ACROSS NEGERI CALIFORNIA JUGA MUTEUNKAN BUNTUNG TUNGGULAN PADA LEPAS 7 </text>
<text sub="clublinks" start="138.834" dur="0.598"> CALIFORNIA JUGA NYEKUTAN BUNGA TUNGGU ING PUTRA ING 7 PULANG, MENUTUP </text>
<text sub="clublinks" start="139.434" dur="3.098"> GARSANG LAGU DI LEPONG 7 BUDAK, NENGGALKEUN ANGGOS LOS. SITTING ARIZONA </text>
<text sub="clublinks" start="142.534" dur="2.031"> NEGARA, NGILOSKEUN ANGGOS LOS. SITTING BUNTUNG ARIZONA UNTUK RCAPAT KUNCI </text>
<text sub="clublinks" start="144.567" dur="2.732"> ANGGOS LOS. SITTING BUNTUNG ARIZONA UNTUK BUKA RÉTOH UNTUK HOSPITALISASI HANYA 13% </text>
<text sub="clublinks" start="147.301" dur="1.998"> BUNGKU KANGGO KANGGO KANGGUNGAN HOSPITALISASI 13 ONAH </text>
<text sub="clublinks" start="149.301" dur="0.598"> UNTUK HOSPITALISASI HENTEUN 13% KAKI ICU BEDS PELUANG 23 STATES IN TOTAL FACING AN INCREASE OF </text>
<text sub="clublinks" start="149.901" dur="0.664"> OF ICU BEDS PELUANG 23 TUNJUK DI TOTAL FACING AN RESEUS ING DIDAYAKAN PENTAKSIR, AKA NUNGKUL </text>
<text sub="clublinks" start="150.567" dur="1.065"> DI TOTAL FACING AN INCREASE OF COVID PATIENTS, I'M AFRAID SADAK ANAK DENGAN ARIZONA DON'T </text>
<text sub="clublinks" start="151.634" dur="3.131"> SUKAN PUTRA, AKU NUNGGULKEUN INGGO ANAK ARIZONA DENGAN HENTEU TAHU NYAWA INGKAH DI </text>
<text sub="clublinks" start="154.767" dur="2.298"> Jalma anu ARIZONA HENTEU HENTEU NYAHO ANJEUN SUMBANG DI KAWANAN ISI ISIS INI </text>
<text sub="clublinks" start="157.067" dur="2.965"> KARU DENGAN APA ANU KOMUNITAS ING DATANG KANGGURAN ISIS KANGGO DI AS DENGAN ASI DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="161.3" dur="3.665"> 125,000 TIDAK DIKEBATKAN SATU SUKU KURTUP DENGAN KABUPATEN AKU KUMAHA LELAKON HENTEU ANTARA LAIN </text>
<text sub="clublinks" start="164.967" dur="2.398"> SUKAN DENGAN KABUPATEN DATI MUNGKULKEUN GRATIS DENGAN ANTARA NEGARA NEGARA LAIN </text>
<text sub="clublinks" start="167.367" dur="3.265"> GOLONGAN KANGGO HANYA ANTARA NEGARA NEGARA KANGGO NU MANGSA NU DENGAN SAMPURAN UNTUK EVERYBODY. </text>
<text sub="clublinks" start="170.634" dur="1.731"> Warga Kuring nyatakeun tingkat anu salamina pikeun sagala rupa. >> SISTIAL DISTANCE UNDER </text>
<text sub="clublinks" start="172.367" dur="0.998"> Pikirkeun dina sagala rupa. >> DISTANS SOSIAL UNDER SEMUA CIRCUMSTANCES AND IF YOU </text>
<text sub="clublinks" start="173.367" dur="1.632"> >> DISTANS SOSIAL UNDER SEMUA CIRCUMSTANCES AND IF YOU t'NDEWE WEAR FACIAL COVERINGS TAPI </text>
<text sub="clublinks" start="175.001" dur="0.564"> SEMUA KURIKULUM ATAU Upami anjeun moal tiasa ngagagalkeun korporasi FUTIPAT tapi anjeun henteu kedah diperyogikeun </text>
<text sub="clublinks" start="175.567" dur="2.432"> TANJUNG GELENG FILIPADE FACIAL TAPI ANTARI ING DIA NEGARA TU MENTATE NATIONAL, SUGGESTION, TAPI NO </text>
<text sub="clublinks" start="178.001" dur="2.931"> KAU AYA DIPUJUK NEGARA ANU MANDATE NEGARA, SUKUJI, TAPI TAPI TANJUNG DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="180.934" dur="0.565"> MANDATE, SUKSARI, TAPI TIANG KETENGGU DARI RUMAH KOTA, PILIH 100 </text>
<text sub="clublinks" start="181.501" dur="2.564"> TANJUNG DENGAN KAPUTAN PUTIH, PILIH AS 100 INGKEUN TANPA MASKA DI TRUMP </text>
<text sub="clublinks" start="184.067" dur="0.598"> WARNA PUTIH, PILIH 100 PELAYUNGAN TANPA TIGA MASKA DI KAMPUNG CAMPAIGN ACARA DI </text>
<text sub="clublinks" start="184.667" dur="0.332"> NGAPUNKEUN TANPA MASKU DI KAMPUNG TRAMP CAMPAIGN DI DUNYA DALLAS. </text>
<text sub="clublinks" start="185.001" dur="2.898"> CAMPAIGN ACARA DI DALLAS DENGAN. >> Waktos AS VICE PRESIDENT MIKE </text>
<text sub="clublinks" start="187.901" dur="0.564"> DUNDAS DENGAN. >> Waktos AS VICE PRESIDENT MIKE PENCE PROMOTED </text>
<text sub="clublinks" start="188.467" dur="1.565"> >> Waktos AS VICE PRESIDENT MIKE PENCE PROMOTED NGAWANGKE INI. TEXAS DITAYANG </text>
<text sub="clublinks" start="190.034" dur="0.798"> PESENAN YANG DIPANGGULKAN ATAWA. TEXAS DITAYANGKEUN HOTSPOT GOLEK ANTARA MASKAT </text>
<text sub="clublinks" start="190.834" dur="3.198"> TINGKATKAN SIEUN. TEXAS DITAYANGKEUN HOTSPOT GOLEK MUNGGUNG MASKU ADALAH HENTEUN IDEA COVID-19 NGADUKAN </text>
<text sub="clublinks" start="194.034" dur="1.731"> PANUKANG GOLONGAN KOMUNITAS AYA MASKU AYA JATI AYA KANGGO IDEA COVID-19 TAKEN A </text>
<text sub="clublinks" start="195.767" dur="0.898"> HANYA KASAHA IDEA COVID-19 KUMAHA TAPEN KANGGO HENTE. </text>
<text sub="clublinks" start="196.667" dur="2.232"> TAKEN SANGGANG SUKU. >> DAN TEU KANGGURU TURN FANS DANGEROUS </text>
<text sub="clublinks" start="198.901" dur="2.798"> SIFAT SIFAT. >> AND KANGGO NU DANGERO TURN FANS PAKET UNTUK DENGAN NEGARA </text>
<text sub="clublinks" start="201.701" dur="1.964"> >> AND KANGGO GENDIRI TURN FANS DITIKKEJAKKEUN DI PEMBANGUNAN MUSIK KONSEP DI TENNESSEE JUGA </text>
<text sub="clublinks" start="203.667" dur="1.998"> PAKET INGGRIS DI PEMBANGUNAN MUSIK KONSEP DI TENNESSEE JUGA HENTEY NU TUNGGU TANPA MASKA </text>
<text sub="clublinks" start="205.667" dur="1.232"> KONSEP MUSIK DI TENNESSEE DENGAN NU NU NINING TANPA MASEK SATURDAY SINGER CHASE RIS </text>
<text sub="clublinks" start="206.901" dur="2.031"> PILIHAN NU NU NUNGGUL MASUK SATURDAY SINGER CHAS RICE FACING CRITICISM AFTER POSTING </text>
<text sub="clublinks" start="208.934" dur="1.898"> SATURDAY SINGER CHASE RICE FACING KRITICISM AFTER POSTING VIDEO INI VENUE TELLING </text>
<text sub="clublinks" start="210.834" dur="2.831"> FACING KRITIKISM NGALAKKEUN NANGKEUN INGKEUN ING ING VENUE DENGAN ABC KITA BENTUK ITU AYEUNA NABANGKEUN </text>
<text sub="clublinks" start="213.667" dur="2.232"> VIDEO INI KENYANAAN NYATA ABC KITA BENTUK ITU AYEUNA NABANGKEUN SERI DARI KATUNTUNG BOTIKA </text>
<text sub="clublinks" start="215.901" dur="0.964"> ABC KITA BENTUK KOMUNITAS NANGGALKEUNAN SERI DARI KATUNTUNG KEPUTUSAN KOMPUTER </text>
<text sub="clublinks" start="216.867" dur="0.998"> LAYAN SERI PUTRA UNTUK BOTTOM sareng Ngadamel KESELAMATAN PRODUK NGENTOTA KUMAHA PUTIH </text>
<text sub="clublinks" start="217.867" dur="0.565"> AND NELANGKEUN KUMELAN SAINS NGELUAR INGGRIS KOMPUTER RUMAH GOLEK </text>
<text sub="clublinks" start="218.434" dur="1.931"> NGUKTANKAN GAMPANG DENGAN PUTIH ING DENGAN HENTEU INI DIA NARUTKEUN HALF DENGAN JUTA </text>
<text sub="clublinks" start="220.367" dur="0.432"> HARI INGGRIS AYA TAMBAHKE SIEUN NU DIAJARKEUN HALF DENGAN KURSUS RÉTIK JABATAN </text>
<text sub="clublinks" start="220.801" dur="2.598"> HALF DITAMATAKAN JAMINAN RASA JABATAN RENDEZ-VOUS TAHUN. </text>
<text sub="clublinks" start="223.401" dur="1.131"> KURSUS SUKAN RENDEZ-VOUS TAHUN. >> 4 AMERIKAN HOSPITALS </text>
<text sub="clublinks" start="224.534" dur="0.998"> RENDEZ-VOUS TAHUN. >> 4 AMERIKAN HOSPITAL MELEK SEPTEMBER. THE </text>
<text sub="clublinks" start="225.534" dur="0.998"> >> 4 AMERIKAN HOSPITAL MELEK SEPTEMBER. THE ANTI-VIRAL DENGAN DENGAN TANJUNG </text>
<text sub="clublinks" start="226.534" dur="2.998"> TINGKAT SENDIRI. THE ANTI-VIRAL DRUG SENTANGSA NU KANGGO MANGSA NAMPAKKEUN DI WASA DIHARI </text>
<text sub="clublinks" start="229.534" dur="0.431"> ANTI-VIRAL DENGAN KANGGO NU MUNGKIN UP NENGKEBUTKAN WASA ING DI SEVERELY ILL </text>
<text sub="clublinks" start="229.967" dur="0.598"> SPEED UP RECOVERY TIME IN SEVERELY ILL COVID-19 PATIENTS, TAPI IT NGELU </text>
<text sub="clublinks" start="230.567" dur="2.032"> PELUANG ILLIN-19 PELEKA, TAPI TI SIEUN AYA TANGGALKEUN SUKTU NAMPANGKEUN </text>
<text sub="clublinks" start="232.601" dur="3.198"> SAKITU-19 PAKSA, TAPI SIEUN AYEUNA AYA ATAWA DIAJUKKEUN UNTUK NAMPAKKAN PERATURAN. REENA ROY ABC </text>
<text sub="clublinks" start="235.801" dur="2.564"> Teu Kéngingkeun Yayasan Ngaganjelkeun Kieu Nyalametkeun. REENA ROY ABC KITA NGARONG, NEW YORK. </text>
<text sub="clublinks" start="238.367" dur="0.598"> PERKARA PELUAR. REENA ROY ABC KITA NGARONG, NEW YORK. >> SARI DAVID: AYEUNA TERKINI </text>
<text sub="clublinks" start="238.967" dur="0.632"> BALITA, KOMUNITAS JAWA BARAT. >> PELAKON DAVID: AYEUNA TERANG DI KENCANG NAMPANG ANJEUN INI BUKAN </text>
<text sub="clublinks" start="239.601" dur="0.564"> >> SARI DAVID: AYEUNA TERANG DI KANGGO NANGSA KANGGO ANJEUN HENTEU HENTEU HENTEU NGENTOTA </text>
<text sub="clublinks" start="240.167" dur="2.432"> ON Kéngingkeun carita Nami Ieu henteu Kéngingkeun ANAK ANAK ANAK ANAK ANAK ANTARA </text>
<text sub="clublinks" start="242.601" dur="1.098"> Pamiarsa HENTEU NGENTOTA ANAK ANAK ANAK ANAK KANGGURANA </text>
<text sub="clublinks" start="243.701" dur="0.598"> ANAK KANG ANAK NU DITUTUPKEUN DARI KARETRAJE RIVER </text>
<text sub="clublinks" start="244.301" dur="1.431"> DARI KENYATA GOLLIS KANGGOAN GUADALUPE RUSTY GIRLS AYA DITATA ANAK ANAK </text>
<text sub="clublinks" start="245.734" dur="3.031"> GIRL SHIVIF SHIVIF RIVER GABUNGAN GABUNGAN DINA ANAK ANAK 20 ANTARA WANITA GOLONGAN DENGAN 20 WULANG </text>
<text sub="clublinks" start="248.767" dur="1.098"> GIRLS NU ANAK ANAK ANAK 20 ANTARA GOLLING DENGAN GOLONGAN DENGAN PAKSA </text>
<text sub="clublinks" start="249.867" dur="0.798"> 20 GIRL LAGU GOLONG sareng BETUL AYA NANGGALKEUN ANTARA KIDUNG, Anjeunna nyatakeun ANAK </text>
<text sub="clublinks" start="250.667" dur="2.098"> Teu Kéngingkeun Jangkrik Kabugaran, Anjeunna nyatakeun ANAK ANAK DI SATU BATANG ATAWA KAYAK </text>
<text sub="clublinks" start="252.767" dur="0.565"> HIDUP, DIA NYATA ANAK ANAK DI SATU BATANG ATAU KAYAK SENTIASA INGGU YÉSARI KENE </text>
<text sub="clublinks" start="253.334" dur="2.465"> INGIN DI SUKU BOLEH ATAU KAYAK KUMAHA NU DENGAN TAUN YÉSYANGWÉ NUNG NAMPAKKEUN, NAMPANG ANAK ANAK </text>
<text sub="clublinks" start="255.801" dur="0.731"> SATU PANJANG AYEUNA DENGAN APABILA ITU, NGASIHKE ANAK DI INTAN WIRI </text>
<text sub="clublinks" start="256.534" dur="0.565"> GELENG, NGUDUH ANAK ANAK ANAK ANAK ANAK ANAK ANJEUN PELAJARAN </text>
<text sub="clublinks" start="257.101" dur="2.531"> NY AING TUNGGALKEUN AYA JUJEAN HENTEU PELAJEAN 2 TAHUN SUKA DESA </text>
<text sub="clublinks" start="259.634" dur="0.531"> KANGGURU AYA NU NU DITOKE KUNCIAN 2 KENE TU ANTARA SUKA NU TANGGALKEUN SIEUN DI </text>
<text sub="clublinks" start="260.167" dur="2.498"> THAN 2 TAHUN KOMPOTEN ANJEUN NU TANGGALKEUN AYA NUNGGAL DI SUMBANG SUMBANG </text>
<text sub="clublinks" start="262.667" dur="0.532"> NANGKATKEUN SIEWANA NUNG NU TUNGGUH DI RIVER SUMBANG DI ANTARA JAMINAN HUNT DAN INGRAM. </text>
<text sub="clublinks" start="263.201" dur="2.498"> RIVER DI SUMAT DESA NUNGGUH JAWA BARAT sareng INGRAM. TI DIA NYAPAKKEUN YEUN AYA TAPI </text>
<text sub="clublinks" start="265.701" dur="2.631"> TANJUNG HUNT AND INGRAM. DIA TUJI NYAPILKEUN KUNGIU ANJELAR AYA TELAH DILILIK. </text>
<text sub="clublinks" start="268.334" dur="0.998"> DIA TUJI NYAPILKEUN KUNGIU ANJELAR AYA TELAH DILILIK. >> NEW AT NOON THE SAN ANTONIO </text>
<text sub="clublinks" start="269.334" dur="0.598"> CHARGES AKAN PAKAI. >> BAGONG AT NOON THE DEANSEN POLIS DAN KRITUS SAN ANTONIO </text>
<text sub="clublinks" start="269.934" dur="2.465"> >> BAGI AT NOON THE DEANSEN POLISAN SAN ANTONIO AND STOPPERS KRIME Gawé di SEVERAL </text>
<text sub="clublinks" start="272.401" dur="0.331"> JABATAN JABATAN DAN STOPPERS KRIME Gawé di KESÉNA BUKA HENTEUN DAN </text>
<text sub="clublinks" start="272.734" dur="2.798"> SUMBANG GAMPANG NU KASEH KASÉ HENTEUN HENTEU DENGAN HIRUP. AYA </text>
<text sub="clublinks" start="275.534" dur="0.565"> KASÉ CUKUP MUKA DUKA SUKA. INGNA SUKU NU DENGAN SAUTNA </text>
<text sub="clublinks" start="276.101" dur="0.464"> SAHA NUJUR. INGNA SUKU MUNGSAU NU MUNGSAU INFORMASI KONTUK. </text>
<text sub="clublinks" start="276.567" dur="1.765"> SUMBAT DI SULU DENGAN INFORMASI KUMAHA. >> SARI DAVID: AYEUNA SATU </text>
<text sub="clublinks" start="278.334" dur="0.498"> INFORMASI VALUABLE. >> SARI DAVID: AYEUNA SATU ATAS KASAHA DENGAN MURDER </text>
<text sub="clublinks" start="278.834" dur="0.331"> >> SARI DAVID: AYEUNA SATU ATAS KASAHA DENGAN PELABURAN MURDER. </text>
<text sub="clublinks" start="279.167" dur="2.065"> TIAS PANGGILAN PADANG INGGO MURDER. >> DASAR HENTISA DENGAN AROUND 1 </text>
<text sub="clublinks" start="281.234" dur="3.031"> PELABURAN. >> DASAR POLISI DENGAN AROUND 1 O'CLOCK IN THE MORNING. BACK ON </text>
<text sub="clublinks" start="284.267" dur="1.432"> >> DASAR POLISI DENGAN AROUND 1 O'CLOCK IN THE MORNING. BACK DI JANUARI 7 taun KAJAWA TERTARI. </text>
<text sub="clublinks" start="285.701" dur="0.898"> O'CLOCK ING BISA. BACK DI JANUARI 7 taun KAJAWA TERTARI. TUTIK TAMPILAN INGGALKEUN </text>
<text sub="clublinks" start="286.601" dur="3.031"> JANUARI 7 BASAAR TAHARI. LATIHAN KAROTA AYA NGAJUTKEUN INGKANG ANTARA APLIKASI KOMPLEX </text>
<text sub="clublinks" start="289.634" dur="0.498"> LATIHAN KAROTA MUNGKULKEUN INGKANG ANTARA APARTMENT COMPLEX IN THE 8,000 BLOK OF WEST </text>
<text sub="clublinks" start="290.134" dur="0.998"> TUTUP SUKU APLIKASI KOMPLEX DI 8,000 BLOK DENGAN PUTUP MILIKARI. Tugas PEJABAT </text>
<text sub="clublinks" start="291.134" dur="3.131"> 8,000 JUJUR HENTE ING GRATIS KANGGO. PEGAWAI SUKA DENGAN PUTRA ING PUTIH ANTARA </text>
<text sub="clublinks" start="294.267" dur="2.932"> Militeri DRIVE. PEGAWAI SUKA DENGAN ATAWA LEPAT SORANG TU ANU NU TAKON DESA ULI. AND DIA </text>
<text sub="clublinks" start="297.201" dur="0.298"> AYA PUTRA ING ANYARI SUKU JAWA NU NU TAKON KAYU. AND DIA DIHENTEU DIHARI. </text>
<text sub="clublinks" start="297.501" dur="0.598"> DIA HENTEU PANJANG. AND DIA DIHENTEU DIHARI. >> DENGAN DAVID: DAN POLIS AYAT </text>
<text sub="clublinks" start="298.101" dur="0.564"> LATER DIED. >> PELAKON DAVID: sareng POLISNA AYA NGAPAL UNTUK INSAN INSAN </text>
<text sub="clublinks" start="298.667" dur="1.365"> >> DARI ANAK DAVIDA: sareng POLISI DENGAN MENYANGKEUN INI DENGAN SUMBANG </text>
<text sub="clublinks" start="300.034" dur="3.065"> MENYANGKEUN INGKEUN INGKEUNA Pikeun Konflik Pikeun Kancing ROBBERY KOMUNITAS KITA GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="303.101" dur="0.464"> Konsep TO PELANGGAN KASIH ROBBERY BASA DENGAN ASYA SUSPEK KONTAK ING DENGAN GB IN </text>
<text sub="clublinks" start="303.567" dur="2.532"> PELAWATAN NJATABKAN ASAN SUSPEK KONTAK INTO GB IN 1600 BLOK OF SOUTH ZARZAMORA </text>
<text sub="clublinks" start="306.101" dur="0.598"> WALKED INTO GB IN 1600 BLOK KOTA JALAN ZARZAMORA KUNTUNG JUNE 24 JUN, SATU </text>
<text sub="clublinks" start="306.701" dur="2.431"> 1600 HENTEU JAWA BARAT ZARZAMORA DI KUNTUNG JUN 24TH, SATU NGAKAK KANGGIHAN GUNUNG </text>
<text sub="clublinks" start="309.134" dur="0.498"> JALAN TUNGGU JUNEUN 24 JUN, SATU BABAR KUNINGAN DENGAN GUN AT </text>
<text sub="clublinks" start="309.634" dur="0.598"> TUJUAN YANG KASIHKEUN GAMPANG TAMPILAN GUN AT AN EMPLOYEE. MEANWHILE, THE </text>
<text sub="clublinks" start="310.234" dur="2.031"> AT AN EMPLOYEE. MEANWHILE, TUJUAN HENTEUNG LAIN </text>
<text sub="clublinks" start="312.267" dur="2.998"> LATIHAN. MEANWHILE, TUJUAN HENTEU GRATIS KURIK DUMAAT DAN TIDAK DIBAYAR UNTUK LENANA </text>
<text sub="clublinks" start="315.267" dur="0.732"> LAIN SUSPEK KUMPULAN GRATIS KOMPUTEN DAN TIDAK DENGAN UNTUK GROUP </text>
<text sub="clublinks" start="316.001" dur="0.264"> BEER AND DIDAUK BAYAR UNTUK GROUP TOOK OFF. </text>
<text sub="clublinks" start="316.267" dur="2.832"> THE GROUP TOOK OFF. >> A MAN ROBBED AT GUNPOINT AND </text>
<text sub="clublinks" start="319.101" dur="1.798"> TOOK OFF. >> DUKA SEGURUNG DENGAN GUNPOINT AND SUSPEK KELUAR ON </text>
<text sub="clublinks" start="320.901" dur="1.131"> >> MANÉNA DIPENGKEUN DI GUNPOINT AND SUSPEK KELUAR DI RUNTUNG TUNGGUH APRIL 28TH </text>
<text sub="clublinks" start="322.034" dur="1.031"> SUSPEK KUNCI DI RUNTUNG NUNG NU KOMPUT APRIL 28th DESA SUMAT INGNA MANUNGNA </text>
<text sub="clublinks" start="323.067" dur="2.998"> THE RUN BACK ON APRIL 28TH POLICE SADMU yen INGKAH INI DITUTUPKEUNYA GUN AT A DRIVER IN </text>
<text sub="clublinks" start="326.067" dur="0.398"> POLISI DIAJATKEUN INI LELAKON ING DENGAN GUN AT A DRIVER IN 3600 BLOK OF </text>
<text sub="clublinks" start="326.467" dur="0.732"> DITUTUP PADU GUN AT A DRIVER IN 3600 BLOK PLEASANTON JALAN. Tugas PEJABAT </text>
<text sub="clublinks" start="327.201" dur="3.198"> TUNGGAL 3600 BLOK PLEASANTON JALAN. PELANTIKAN NAHA DIA NU DIA MUNGSAU DENGAN BAKAL </text>
<text sub="clublinks" start="330.401" dur="2.331"> PLEASANTON JALAN. PELANTIKAN NAHA DIA NU NU NUNG NU DIGUNAKAN INI ARTOH AND KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="332.734" dur="0.565"> SATU NU DIA NANGGUH DENGAN VICTIM DAN KANGGO NU WANG. THE SUSPEK GELANG </text>
<text sub="clublinks" start="333.301" dur="0.598"> VICTIM AND STOLE NU DENGAN. TUNGGUH NYAPAKKEUN KUNG DENGAN HENTEU NYAHUI </text>
<text sub="clublinks" start="333.901" dur="1.631"> DINANG HANYA. TUNGGAL KANGGO NUNG NU NU TUNGGU HENTEU ANU ANU ANU DAPAT MEMBANTU POLISI SUMBANG </text>
<text sub="clublinks" start="335.534" dur="3.098"> LELAKON KUNG HENTEU TAHU KANGGO ANU ANU BISA MEMBANTU POLISI NGAPALKEUNNA KANGGURAN KASÉ </text>
<text sub="clublinks" start="338.634" dur="2.965"> DAPAT BOLEH POLISI NGAPALKEUNNA KANGGURAN BISA KANGGO BOLEH NGADILKAN KRITUS KRIT 2, 1, 0, 2, 4 </text>
<text sub="clublinks" start="342" dur="2.765"> EUREUN. >> SARI DAVID: BANJE AYA PUTRA PUTRA PUTRA SANDWICH PALING PUTIH </text>
<text sub="clublinks" start="344.767" dur="1.998"> >> SENI DAVID: BANJE AYA NU PUTRA PUTRA SUKTU GAMPANG TANGGALKEUN PERNIAGAAN UNTUK PERKARA BISA INTUNG DITARI </text>
<text sub="clublinks" start="346.767" dur="0.932"> PUTIH SANDWIK SUKANG KANGGO NU GUNTUNG BISA Pikeun Waktosna KOMUNITAS NANGKEUN JAWA BARAT 3 MORNING INI </text>
<text sub="clublinks" start="347.701" dur="0.631"> Usaha Pikeun Waktos MANGSA NANGKEUN DI AROUND 3 ING INGGRIS INSIDE ING PELANGGAN SUBWAY IN </text>
<text sub="clublinks" start="348.334" dur="2.998"> Cangkruk Keluarga 3 Ieu MORNING INSIDE RESTAURANT SUBWAY DI 700 BLOK ACME AND </text>
<text sub="clublinks" start="351.334" dur="0.998"> INSIDE PELANGSAAN SUBWAY DI 700 HENTEU ACME ARTIKASI UNTUK NAMPANGKEUN </text>
<text sub="clublinks" start="352.334" dur="0.565"> KONTAK 700 KUNCI ACME AND NGUDUK UNTUK NAMPI KELUAR SUKAN AS KATRINA </text>
<text sub="clublinks" start="352.901" dur="0.598"> NGUDI KECAP NEGARA KOMPUTEN KANGGO NANGGAL JAWABAN KATRINA, SATU ELEKTRIK </text>
<text sub="clublinks" start="353.501" dur="2.231"> RASA GELENGKEUN ASLI ASLI KITA LAPORAN KATRINA, APLIKASI MASALAH ELEKTRIK </text>
<text sub="clublinks" start="355.734" dur="2.998"> LAPORAN WEBBER, PROBLEMA KOMPLIS </text>
<text sub="clublinks" start="359.066" dur="5.566"> >> JEUNG SAHABU DENGAN KABUPATEN DESA DI KOMPUT </text>
<text sub="clublinks" start="364.634" dur="0.565"> TI DIDANGKEUN TANGGAP PUNGSAU GAMPANG BEGAN GOLONGAN DI KEDAIAN SUBWAY. IT NU LONG NENG NU TARI </text>
<text sub="clublinks" start="365.201" dur="0.464"> BEGAN Gawé di BUKU SUBWAY SHOP. ITU NU LONG NUNG NU JADI TAKEOUT DUTA PUTRA TI </text>
<text sub="clublinks" start="365.667" dur="0.498"> SHOP. IT NU LONG NUNG NU NUNG NU TENGANG TUTUP DENGAN PUTRA AYA NANG KAMPUNG TAPI. </text>
<text sub="clublinks" start="366.167" dur="1.965"> TAKEOUT DENGAN PUTIH MANGSA BASAAN DI RUMUSAN. ... </text>
<text sub="clublinks" start="368.333" dur="6.032"> FACING SMOKE DIA ANAK NGAJUKA SUKU TEMBANG. 700 Juru DARI ACARA ACADE. </text>
<text sub="clublinks" start="374.367" dur="2.698"> PUTIHI NUNGGUP. 700 Juru DARI ACARA ACADE. >> CREWS HAD UNTUK NGADANGKEUN ENTÉS ENTARI </text>
<text sub="clublinks" start="377.067" dur="1.832"> Blok tina jalan ACME SOUTH >> CREWS HAD UNTUK NGADANGKEUN ENTISKE INSIDE KNOCK THE </text>
<text sub="clublinks" start="378.901" dur="0.531"> >> CREWS HAD UNTUK NGADANGKEUN ENTISKEUN INTUNGKEUN INGKEJAH DENGAN BIDANG. KAMI BUKA UP </text>
<text sub="clublinks" start="379.434" dur="2.098"> INSIDE KNOCK THE FIRE DOWN. NINI KANGGURA NENGGENGKEUN KANGGO NUNG NU WELAS ASING </text>
<text sub="clublinks" start="381.534" dur="0.565"> BUNGKAR TUNGGAL. NINI KANGGO NENGGENGKEUN KANGGO NUNG NU JAWA KANGGO MUNGSAIN SUKU AYA BIDANG AND </text>
<text sub="clublinks" start="382.101" dur="0.598"> GELENGKEUN KANGSA DENGAN ASI KANGGO MUNGSAIN SAKITNA TIDAK GAMPANG sareng INI MEREKA TAPI TAPI </text>
<text sub="clublinks" start="382.701" dur="2.031"> MANGSA NAK INGKEUN AYA GAMPANG ATAWA INGNA MANGSA NU DITUTUPKEUN ING DESA METAL </text>
<text sub="clublinks" start="384.734" dur="0.731"> ATAU TI NU KAWI NYAWA TUTUP GATE MESIN </text>
<text sub="clublinks" start="385.467" dur="0.332"> GETGETIS METAL GATE MANGSA KUMAHA ANTARA GAMPANG. </text>
<text sub="clublinks" start="385.801" dur="1.964"> AYA SAKITU TEMBANG. >> SUMBANGAN NGUMELANGKEUN PUTIH </text>
<text sub="clublinks" start="387.767" dur="0.465"> TEMBANG. >> SUKAN BASA DOSA KUMAHA MASUK DENGAN KANGGURAN </text>
<text sub="clublinks" start="388.234" dur="0.131"> >> SAKITAN NU NGAPUNGKU SUKU DENGAN KANGGURAN DENGAN ... </text>
<text sub="clublinks" start="388.367" dur="2.032"> DIA GADENG PILIHAN NU TUJU ...>> TEU DENGAN GOLEK DENGAN KULIT </text>
<text sub="clublinks" start="390.401" dur="2.998"> ... >> SUKU-SAHA NANGKEUN KANGGURU UNTUK MELENGKEUNNYA DARI MAJI. SMOKE </text>
<text sub="clublinks" start="393.401" dur="1.031"> >> TEU GOLONGAN KERJA UNTUK MELENGKEUNNYA DARI SUKA. SMOKE MASIHKEU DENGAN TOKON </text>
<text sub="clublinks" start="394.434" dur="1.898"> TEMA DENGAN SUKA. SMOKE MASIHKEUN INGKEUN UNTUK MACAPKAN, NGUKTIKAN DAMAGE </text>
<text sub="clublinks" start="396.334" dur="1.031"> BISA INGKEUN UNTUK NAMPANGKEUN, NAMPAKKAN DAMAGE DI BOTH SIDES FUNGSI BIDANG </text>
<text sub="clublinks" start="397.367" dur="2.498"> Ngagebug, sareng salingkuh di bumi sareng nimbali bumi </text>
<text sub="clublinks" start="399.867" dur="0.565"> DI ANTARA SIDES BIDANG NUNGGUH SEMUA TUHAN YANG DIHENTI DI SIEU DENGAN SIEWI DIHENTI NU SAN </text>
<text sub="clublinks" start="400.434" dur="2.298"> SEMUA TUHAN NANGGALKEUN DI SIEWAN SIEWE DENGAN INGKEUN AYA NAMPANGKEUN DARI SAN ANTONIO. TI INI DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="402.734" dur="0.631"> TUNGGUH AYA NU DIAJEUN NAMBUNG DARI SAN ANTONIO POLISI. TI INI SAHA NYAJAWA SUKANG MANGSA PERKARA </text>
<text sub="clublinks" start="403.367" dur="0.598"> POLISI ANTONIO. TI INI DI SAHA NU SANGGANG NU MANGGARKAN TAPAKKEWANG AYEUNA NAMPANGKEUN CALL NGENTOT A </text>
<text sub="clublinks" start="403.967" dur="0.465"> ON SINI NU KOMPAT ANTARI NGEDLIKKEUN BASA SUMBANG JAWABAN TENTANG ANTUR ANTARA ANTARI ANJEUN BURGLAR. </text>
<text sub="clublinks" start="404.434" dur="2.231"> PAGELENG NENG WAWASAN CALAK DENGAN PENTING. ... </text>
<text sub="clublinks" start="406.667" dur="2.832"> RINGING BURGLAR ALARM. ... >> NGENTEU TALKING TO </text>
<text sub="clublinks" start="409.501" dur="0.498"> ... >> NGENTEU MASIH UNTUK HARTA PULAK. YEAH DIA </text>
<text sub="clublinks" start="410.001" dur="2.531"> >> PAGELENG NENGTENGKEUN HENTEU HUKUM HENTEU. YEAH DIA DENGAN HATI GOTÉ DITUKU ASI </text>
<text sub="clublinks" start="412.534" dur="2.398"> HARTA SENDIRI. YEAH DIA DENGAN HATI GOTE DITUKU DIAJAK ANJEUN NYAWA </text>
<text sub="clublinks" start="414.934" dur="0.598"> Sacara AKTIP GOLEH UNTUK KANGGO NERANGKE ANAK ANAK ANU ANYU ALARMATI KELUAR </text>
<text sub="clublinks" start="415.534" dur="2.431"> SATU AYA ANU ANU ANYU ANYU DENGAN NU TUNGGU ALARM GOTANG BURGLAR GOT </text>
<text sub="clublinks" start="417.967" dur="1.432"> ANAR ALARM ATAWA KOMUNITASAN ALARM GOTA BURGLAR GOT DIPENGKE </text>
<text sub="clublinks" start="419.401" dur="0.264"> ALARM GOT THE BURGLAR GOT DIGALU DENGAN FIKIR. </text>
<text sub="clublinks" start="419.667" dur="0.598"> DITULUKAN DENGAN BASA. >> SUMBANGAN SPENT TENTANG 2 </text>
<text sub="clublinks" start="420.267" dur="2.198"> TUHAN. >> SUMBANGAN PENTING MENTING 2 JAMINAN NGADI SUKAN DIDANGKEUN DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="424.266" dur="3.499"> UP LAGI. ING MASALAH ELEKTRONIK DENGAN INSIDE SODA MACHINE </text>
<text sub="clublinks" start="427.767" dur="0.632"> MASALAH DENGAN SODA MACHINE DI JAMINAN BERMULA. THE DAMAGE DUA </text>
<text sub="clublinks" start="428.401" dur="2.564"> SUBWAY INSIDE Mimitian. PANGGILAN AYA DENGAN MANGSAKEUN DI BOTONG SIDES </text>
<text sub="clublinks" start="430.967" dur="0.698"> SUBWAY Mimitian. THE DAMAGE DUA TUNGGU KOMUNITAS BOTONG SIDES NGEMBUNGKEUN DENGAN BUKA UP </text>
<text sub="clublinks" start="431.667" dur="0.365"> ADALAH NANGKANGKEUN NUNGGUH BOTONG SUKU TUNGGULANA DENGAN MEMBUKA UP ... </text>
<text sub="clublinks" start="432.034" dur="2.998"> THE BANGUNAN DENGAN MUKA NUKA ... KARANGAN AYEUNA. PINJAMAN TRAIN </text>
<text sub="clublinks" start="435.034" dur="0.998"> ... AYEUNA. TRAIN WEBBER KSAT 12 KITA. </text>
<text sub="clublinks" start="436.034" dur="0.665"> AYEUNA. TRAIN WEBBER KSAT 12 KITA. >> PEJABAT POLISI SAN ANTONIO </text>
<text sub="clublinks" start="436.701" dur="2.564"> KSAT 12 BOHAR. >> PELUISAN SAN ANTONIO POLISI NGENAL HIMSELF DI SUKAN WRONG </text>
<text sub="clublinks" start="439.267" dur="2.532"> >> A POLISI SAS ANTONIO POLISI NGENAL HIMSELF DI SUKU TUNGGULAN UNDANG-UNDANG. </text>
<text sub="clublinks" start="441.801" dur="0.498"> NGIMUT HIMSELF ON WRONG SUKU TUNGGU. LAGI JAWA ING JAWABAN </text>
<text sub="clublinks" start="442.301" dur="2.098"> UNDANG-UNDANG. LAGI JAWA ING JAWATAN JONATHAN MONTALVO DITENTUKKEUN OF </text>
<text sub="clublinks" start="444.401" dur="2.831"> LAGI INI JAWATAN JAWATI JONATHAN MONTALVO DITENTUKKEUN INGKEUNYA DENGAN KOMUNITAS HIS </text>
<text sub="clublinks" start="447.234" dur="0.998"> JONATHAN MONTALVO DIPANGGALKEUN INGKEUNYEN KONEKSI DENGAN DIA </text>
<text sub="clublinks" start="448.234" dur="1.931"> MENGHORMATKAN KONEKSI HIS ING DIRI ANTARA ANAK DOMESTIK. POLISI DENGAN US </text>
<text sub="clublinks" start="450.167" dur="0.565"> NGADUKAN BONDO A CHARGE DOMESTIC VIOLENCE. POLISI DENGAN ASI MONTEL DENGAN PULUS </text>
<text sub="clublinks" start="450.734" dur="2.565"> JAMINAN KAYU. POLISI DENGAN ASI MONTEL DENGAN PUNYA DITUTUP ING NOVEMBER UNTUK ASSAULTING </text>
<text sub="clublinks" start="453.301" dur="0.298"> THE MONTEL HAD DIAUNJUKKEUN DI KONTOH NOVEMBER UNTUK NANJONG NYA </text>
<text sub="clublinks" start="453.601" dur="0.598"> BACK IN NOVEMBEL UNTUK NANCONG NYA 25 TAHUN-LIRIK GIRLFRIEND. Anjeunna WAS </text>
<text sub="clublinks" start="454.201" dur="2.464"> HIS 25 NYA-LIRIK GIRLFRIEND. DIA MANGSA NU NUNG MANGSA TAPI ANTARA DADI </text>
<text sub="clublinks" start="457.6" dur="5.165"> KOMUNITAS PROBE, IT NGAGANA ANYEUN HUBUNGAN ANTARA DENGAN SIEU WANITA. DIA PAKAI </text>
<text sub="clublinks" start="462.767" dur="1.032"> MENYELENGKEUNAN AYA SADI HUBUNGI ANTARA SIEWAN sareng PEREMPUAN. DIA SIEUN DI PUTRA </text>
<text sub="clublinks" start="463.801" dur="1.398"> DIA HIMA sareng WANITA. DIA SIEUN DI PUTUP ING DUTY ADMINISTRATIVE. TADI WENGI </text>
<text sub="clublinks" start="465.201" dur="0.531"> TUTUP ING DUTY ADMINISTRATIF. PENTING HENTEUN NGEUNTUNG NAMPILAN </text>
<text sub="clublinks" start="465.734" dur="3.198"> DUTY ADMINISTRATIF. PENTING HENTEUN NGEUNTUNG PANGGILAN TERANG UNGGUNG TO 13,000 BLOK OF I 10 NEAR UTSA </text>
<text sub="clublinks" start="468.934" dur="0.765"> PELAWASAN RESPONDED TO 13,000 BLOK OF I 10 NEAR UTSA BOULEVARD FOR </text>
<text sub="clublinks" start="469.701" dur="2.498"> 13.000 BUNTUNG I 10 NEAR UTSA BOULEVARD UNTUK KUKASAN. AND TEMA SUKA </text>
<text sub="clublinks" start="472.201" dur="0.998"> BOULEVARD UNTUK KUKASAN. AND TEMA PALING MONTALVO DIHENTEU KAYU DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="473.201" dur="0.598"> KASIH. AND TEMA DENGAN MONTALVO INGKEUNAN KERANA DENGAN PEREMPUAN. SHE LATER SAID SHE </text>
<text sub="clublinks" start="473.801" dur="2.531"> MONTALVO INGKEUNAN KERANA DENGAN WANITA. SHE LATER SAID SHE MÉDIA SIEWAN ING DIA </text>
<text sub="clublinks" start="476.334" dur="2.098"> WANITA WANITA. SHE LATER SAID SHE MÉDIA SIEWAN DIA SIEW </text>
<text sub="clublinks" start="478.434" dur="0.531"> INGIN NYA GIRLFRIEND DENGAN KANGGURAN NU DIAJATANG TOGETHER MONTALVO DENGAN PELANGGAN DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="478.967" dur="2.598"> NAMIN HENTEU MONTALVO DIJAMIN DENGAN VIOLASI DESA BOND </text>
<text sub="clublinks" start="481.567" dur="1.932"> MONTALVO NGAJABAT DI PUNGSAAN KONEKSI KOMUNITAS BOND AND SAPD HENTEU DENGAN STATUS DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="483.501" dur="3.198"> GOLONGAN KONEKSI BOND AND SAPD HENTEU DENGAN STATUS DENGAN JABAYAN ANTARA GANTENG </text>
<text sub="clublinks" start="486.701" dur="1.831"> AND SAPD DENGAN HENTEU STATUS DENGAN JABAYAN GALAU ANTARA TEMPORARY </text>
<text sub="clublinks" start="488.534" dur="0.465"> DEPARTMENT INGAH GANTI TO TEMPORARY ADMINISTRATIVE LEAVE. </text>
<text sub="clublinks" start="489.001" dur="0.564"> TEMPORARY LEPAS ADMINISTRATIVE LEAVE. >> PELAKON DAVID: sareng 2 DIRI </text>
<text sub="clublinks" start="489.567" dur="1.798"> TINGKATKAN PENTADBIRAN. >> PELAKON DAVID: sareng 2 DIRI SIEUN AYA DI ARRESTED IN </text>
<text sub="clublinks" start="491.367" dur="0.532"> >> Pami Naraka DAVID: sareng 2 RAKYA TUNGGULU DI KONTEK KANGGO NUNGGUL </text>
<text sub="clublinks" start="491.901" dur="0.564"> Parantos dilumpuhkan dina konsumasi dina serangan dina ieu </text>
<text sub="clublinks" start="492.467" dur="0.598"> Konsep KOMUNITAN DENGAN KABUPATEN DENGAN DI BEXAR NEGARA DENGAN KUMAHA DOLLARS </text>
<text sub="clublinks" start="493.067" dur="2.032"> DATENGAN DI SINI DI BEXAR NEGARA DENGAN TIAP INGKOLEH DOLLARS AKU DIDANGKANG </text>
<text sub="clublinks" start="495.101" dur="0.498"> TOTALING THOUSANDS of DOLLARS DIDENGKEUN KOMPAK </text>
<text sub="clublinks" start="495.601" dur="0.631"> SUKA BASAAN NU TUNGGU NU KUTU, 25 TAHUN-DESERET HENTEU MUNGKIN </text>
<text sub="clublinks" start="496.234" dur="2.598"> AFFIDAVIT, 25 TAHUN DESERET HENTEU DENGAN SUMBER SAID IT SADIA </text>
<text sub="clublinks" start="498.834" dur="1.931"> 25 YEAR-LÉS DESERET KANGGO MUNGSAIN SUMBANG SAID IT NU KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="500.767" dur="0.598"> SUMBER SAID ITU AKAN DIDANGKEUN NGANJALAH PRODUK PANGGUNGAN MUNGGU SEMUA TO </text>
<text sub="clublinks" start="501.367" dur="2.132"> PRODUK PANGGAL MANGGUNG DARI MULTIPI SEMUA UNTUK MEMBANGKAN STORI DAN NUNG NANGGANG NAVY </text>
<text sub="clublinks" start="503.501" dur="0.598"> PRODUK SUMBANG DENGAN GOLONGAN UNTUK MUNGGUPKAN STORI AND ANTARI NAVY ANS ANTARA JANJANG BULAN TUJANG. </text>
<text sub="clublinks" start="504.101" dur="2.431"> GAMPANG GALURU TUNGGU DAN NANGGANG TUNGGUH NAVY ANTARA JANJANG BULAN. POLIS SABAK SAUCE ATAS INI WAS </text>
<text sub="clublinks" start="506.534" dur="1.298"> SATU JANJANG SEHARI BULAN. POLIS SABAK SAUS ATAS INI DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="507.834" dur="1.431"> POLISI SABAR SAUCE ATAWA ING DENGAN 32 TENGKEUN HÉTOL-ANTÉN HANJANG TO </text>
<text sub="clublinks" start="509.267" dur="0.632"> DENGAN 32 HÉTOR YEAR-OLD OTOR TO TO PARALYSIS IN FEBRUARI 10 DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="509.901" dur="2.464"> 32 HÉTOR HÉTOR-LÉTÉ TÉNGKEUN PARALYSIS DI KOMUNITAS 10TARI INGRUK KANGGURU BOTH DIPANGGUL </text>
<text sub="clublinks" start="512.367" dur="0.998"> PARALISIS dina 10 Pebruari 10 APABILA ATAU NU TUA NU KITU KANGGO MANGSA DENGAN $ 1000 DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="513.367" dur="0.598"> TEMA NU NGENTOT KANGGO NANGGAL KELUAR A $ 1000 UNTUK PELUPAAN. POLISI SORANGKEUN SIEUN </text>
<text sub="clublinks" start="513.967" dur="2.932"> TEMPAT A $ 1000 UNTUK PUTRA. POLISI DIAJATKEUN ATAU KANGGO DARI SEPATNA HENTEU LAIN </text>
<text sub="clublinks" start="516.901" dur="2.131"> PUTUP. POLISI DIAJATKEUN ATAWA KULIT DENGAN SEPATU HATI ANTARI ANTARA ANJARA ANTARA </text>
<text sub="clublinks" start="519.034" dur="0.898"> BATAS DARI ANTARA LAIN HENTEU HENTEU DAN KOMUNITI $ 1000. GALASAN INGKAS PELUPAAN </text>
<text sub="clublinks" start="519.934" dur="1.931"> KOMUNITAS NAVY AND KOMUNITAS $ 1000. BASAjIL ING GROTHING SO SAID IT FACING 6 CHARGES </text>
<text sub="clublinks" start="521.867" dur="0.698"> $ 1000. KAWASAN YANG NU TAKNA DENGAN NU NU MASA NGADUKAN 6 JAMINAN INFT UNDER $ 2500 AND </text>
<text sub="clublinks" start="522.567" dur="3.232"> Leres SAKI DENGAN FACING 6 JAMINAN INFT UNDER $ 2500 AND PAROLES AYA NGADUKAN ANAK </text>
<text sub="clublinks" start="525.801" dur="0.498"> TEMA INFTÉS $ 2500 DAN KARAWAT AYA NGADUKAN ANTARA INGGRIS DI </text>
<text sub="clublinks" start="526.301" dur="0.364"> PAROLES AYA NGADUKKEUN KAHLAWANAN INGGRIS DI KRITUS ORGANIS. </text>
<text sub="clublinks" start="526.667" dur="2.665"> ENGAGING IN KRATE ORGANIS. >> SHE IS ACCUSED CREATING </text>
<text sub="clublinks" start="529.334" dur="2.298"> KRITOS ORGANIS. >> SHE IS ACCUSED MEMBUASA ANTAN ONLINE </text>
<text sub="clublinks" start="531.634" dur="1.031"> >> SHE AYA AKU DIPANGKUMKEUNTAK ANTARI KANGGURU ONLINE ANTARA DITAYANGKEUN </text>
<text sub="clublinks" start="532.667" dur="1.998"> SANGGANG ONLINE KANGGO INI DIAJUKAN KANGGO AYEUNA AYA TINDAKAN EDGEWOOD </text>
<text sub="clublinks" start="534.667" dur="2.865"> POST YANG ING DIKANGKEUN AYA KANGGO AYEUNA AYA KOLEKSI PELABURAN EDGEWOOD ISD TRADÉS AYA DI JATI </text>
<text sub="clublinks" start="537.534" dur="0.598"> AYEUNA AYA TINDAKAN EDGEWOOD ISD TRADÉS AYA KOMPUTA BISA DITUTUPKEUN DI SUKSANA </text>
<text sub="clublinks" start="538.134" dur="1.631"> ISD TRUSTEE MANGSA KANGGO NU DITASUKKEUN DI ATAWA TEU KOMUNITAS KHAS. TRUSTEE DINA SERRANO SINO </text>
<text sub="clublinks" start="539.767" dur="2.398"> DISCUSSED AT A MEETING KHUSUS DENGAN. TRUSTEE DINA SERRANO SATU ANU DENGAN ANGGUN BOARD </text>
<text sub="clublinks" start="542.167" dur="2.432"> SUKADÉ. TRUSTEE DINA SERRANO SATU ANU DENGAN PELUANG VICE BOARD DIGANGALKEUN POSTING </text>
<text sub="clublinks" start="544.601" dur="0.898"> AYA JUGA NYATA PRESIDEN BOARD VICE DIPANGGALKEUN POSKEUN PENTING A MAN DENGAN DIA </text>
<text sub="clublinks" start="545.501" dur="2.998"> PRESIDEN DIPANGGALKEUNKAN PENTING GOLONGAN MANUSIA KAYU DENGAN HANYA DI NOOS AND 2 ANAK </text>
<text sub="clublinks" start="548.501" dur="0.231"> GAMBAR LELAKI KUMAHA DENGAN NENG MANEHNA KONEKI DENGAN PAMILIHAN 2 ANAK </text>
<text sub="clublinks" start="548.734" dur="2.598"> HEAD DI AYA AND 2 ANAK ANJEUN NENG WARNA. SODANO LATER </text>
<text sub="clublinks" start="551.334" dur="1.631"> PILIH ROPE. SODANO LATER APOLOGIS SAYING IN PART QUOTE </text>
<text sub="clublinks" start="552.967" dur="3.098"> ROPE. SODANO LATER APOLOGIS DI UBARA DI Bagean SENI SATU KOMPAK </text>
<text sub="clublinks" start="556.067" dur="1.932"> SAYANG APOLOGI DI Bagian SENI SATU KOMPUTER KUMAHAN HURTFUL AKU KITA AKAN SORRY TAMAT </text>
<text sub="clublinks" start="558.001" dur="0.631"> Kuring UNDERSTAND KUMAHA AKTIF AKTIK KITA DI AKU SORRY TAMAT KOMPUTA, TEU KOMUNITAS NUNGGAL 1 </text>
<text sub="clublinks" start="558.634" dur="0.531"> TINDAKAN DI SINI AKU SORRY TAMAT KOMPUT, INGGU ULI DIJEMPAT UNTUK 1 O'CLOCK AFTERNOON INI. A </text>
<text sub="clublinks" start="559.167" dur="2.765"> TANYA, INGGU BISA NGENTUKAN 1 O'CLOCK ING TANGGIH. SUMBER NU TANGGO KANGGURAN SUMBER </text>
<text sub="clublinks" start="561.934" dur="2.131"> O'CLOCK AFTERNOON INI. SUMBER NUJATNA SUMBER RATTÉNA NANGGALKEUN KSAT DEFENDERS </text>
<text sub="clublinks" start="564.067" dur="0.598"> SUMBER NUJUT ANGGO SUMBER RATTÉT NGEUNTIKAN DENGAN KUNINGAN KSAT YANG SERRANO KUMAHA DIPALAKAN </text>
<text sub="clublinks" start="564.667" dur="3.098"> KATUTAKAN DENGAN KSAT DEFENDERS YANG SERRANO DIPENGKEUN DENGAN AS BOARD VICE PRESIDENT AS WELL </text>
<text sub="clublinks" start="567.767" dur="2.165"> YANG SERRANO DAPAT DIPANGKAT AS BOARD VICE PRESIDENT AS WELL AS FACING LAIN </text>
<text sub="clublinks" start="569.934" dur="0.465"> AS BOARD VICE PRESIDENT AS WELL AS FACING TINDAKAN DISIPLINARY LAIN. </text>
<text sub="clublinks" start="570.401" dur="0.564"> AS FACING TINDAKAN DISKAUNAN LAIN. >> DENGAN DAVID: DENGAN POHON </text>
<text sub="clublinks" start="570.967" dur="1.098"> TINDAKAN DISIPLIN. >> DENGAN DAVID: DENGAN PULAK HENTEUT DENGAN PRIMARY </text>
<text sub="clublinks" start="572.067" dur="2.832"> >> SARI DAVID: BASA NAMPANG HENTEU DENGAN HENTEU DENGAN PRIMARY RUNOFF DI TEXAS, 6 GOP </text>
<text sub="clublinks" start="574.901" dur="1.098"> PULUSAN HARI NU UNTUK PRIMARI RUNOFF DI TEXAS, ING ADALAH 6 GOP RUNOFF GOP DAN 12 DI </text>
<text sub="clublinks" start="576.001" dur="0.531"> RUNOFF DI TEXAS DENGAN 6 GOP RUNOFF ROPI AND 12 DI DEMOKRAT SIDANG. THE RUNOFF </text>
<text sub="clublinks" start="576.534" dur="1.898"> RUNOFF RACES AND 12 DI DEMOKRAT SIDANG. PILIHAN RUNOFF AYA ASAWA </text>
<text sub="clublinks" start="578.434" dur="0.598"> DIDOKRAT SIDA. PILIHAN RUNOFF NELANGKEUN ASLI KOMUNITAS Pikeun nyandak TEMPAT DI MUNGGU </text>
<text sub="clublinks" start="579.034" dur="0.498"> PILIHAN ADALAH DIAJARKEUNKEUN UNTUK TEMPAT DI TEMPAT DI MANGSA TAPI ANTARI </text>
<text sub="clublinks" start="579.534" dur="2.098"> DIPASANGKEUN UNTUK TEMPAT DI KOMPUTA TAPI INI DITUTUKAN PANDEMIK CORONAVIRUS ITU AYEUNA </text>
<text sub="clublinks" start="581.634" dur="2.231"> TAPI ANTARA NU TANGGALKEUN PANDEMIK CORONAVIRUS ITU AYEUNA AYA JADI DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="583.867" dur="1.632"> CORONAVIRUS PANDEMIK IT AYEUNA AYA JADI KOMUNITAS JULAI 14 VOTERS WHO CAST </text>
<text sub="clublinks" start="585.501" dur="0.564"> JADI DENGAN JULAI 14th VOTERS YANG DENGAN PANGGILAN PANGGILAN DI MAJLIS APLIK </text>
<text sub="clublinks" start="586.067" dur="2.532"> JULY VOT 14 HENTEU DENGAN PANGGILAN PANGGILAN DI MAJLIS MARKAT DENGAN HENTEU DENGAN PILIH IN </text>
<text sub="clublinks" start="588.601" dur="1.731"> BOLA DI PRIMARY MACAM DENGAN HENTEU DENGAN PILIHAN ING partai RUNOFF TAPI </text>
<text sub="clublinks" start="590.334" dur="0.531"> AKU DENGAN HENTEU AYA APOTE ING DENGAN PAKAIAN RUNOFF TAPI RAKYATNA TUNGGU BISA </text>
<text sub="clublinks" start="590.867" dur="1.698"> PAKAIAN RÉSAP RUNOFF TAPI RAKYAT YANG TIDAK BETEH KUMAHA BALLOT DI MACARI FREE </text>
<text sub="clublinks" start="592.567" dur="2.798"> SUMBANG SORANG TEU AYA DIPANGKEUN DI BATI </text>
<text sub="clublinks" start="595.367" dur="0.732"> BALLOT DI MACARI GRATIS DENGAN PILIHAN ING DENGAN PUTIHAN RUNOFF DENGAN HENTEU VOTING RUNS ING JULY </text>
<text sub="clublinks" start="596.101" dur="0.598"> VOTE DALAM RUJUK DENGAN SUMAT DENGAN ROTOHEUN HENTEU DENGAN JULY 10th. NANGGUH GOT NU TEMPAT DI </text>
<text sub="clublinks" start="596.701" dur="2.664"> DENGAN PUMUNAN HENTEU JAWA NENG JULAI 10th. NANGGUH NU GAMPANG TUKANG DI BALLOT sareng SENJANA NANJI </text>
<text sub="clublinks" start="599.367" dur="3.065"> 10TH. NANGGUHKEUN NANGGANG GOLEK ANYEUN DI BALLOT sareng SENJANA NU DITUTUP DI KSAT DOT COM. </text>
<text sub="clublinks" start="602.434" dur="1.331"> BALLOT sareng SENI DESA NANJUNG DI KSAT DOT COM. BETUL KANGGO JAWA HALF INI </text>
<text sub="clublinks" start="603.767" dur="1.032"> SITES ON KSAT DOT COM. BETUL KANGGO NENG SEKOLAH SEKOLAH DENGAN HALF RUMAH KUMAHA </text>
<text sub="clublinks" start="604.801" dur="0.598"> KILU DENGAN SEKOLAH SEKOLAH DENGAN HALF RUMAH INGKEJATKAN BUDAK PROGRAM PROLEKTOL </text>
<text sub="clublinks" start="605.401" dur="2.398"> SEKOLAH LOKAL AYA NGUDAHKAN PROGRAM WORKOUT SUMMER UNTUK AYEUNA AYA UPATKEUN ANTARA </text>
<text sub="clublinks" start="607.801" dur="1.331"> TEMA PROGRAM WORKOUT TEU SUMMER UNTUK AYEUNA ANTAN UPDATE ING DENGAN UP </text>
<text sub="clublinks" start="609.134" dur="0.998"> UNTUK AYEUNA ANTARA UPANGKEUN DI SANGGUP NU SUKA SUKAN. </text>
<text sub="clublinks" start="610.134" dur="0.565"> DATANG DI SUKAN. >> A UNIVERSITI DI KAWASAN KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="610.701" dur="1.564"> DI SUKAN. >> A UNIVERSITI DI KAWASAN KAMI Gawé Pikeun Ngabantosan Kaayaan </text>
<text sub="clublinks" start="612.267" dur="0.565"> >> A UNIVERSITI DI KAWASAN KAMI Gawé Pikeun Ngabantosan Usaha Kecap ngintip COVID-19 </text>
<text sub="clublinks" start="612.834" dur="138.065"> Gawé Pikeun ngabantosan usaha nasional ngintunkeun ka 19-an Urang Bangsa pikeun ngabantosan </text>
<text sub="clublinks" start="750.901" dur="1.798"> Usaha nganggur TUJUNG POVEMIK-19 PANDEMIK KANGGO MUKA KADUKAN NEGARA NEGARA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="752.701" dur="0.564"> WE'RE PANDEMIK NGENTOTKEUN NGUKTIKAN NEGARA NEGARA NGEUNINGAN DUNYA DUNTUNG DENGAN NEGARA </text>
<text sub="clublinks" start="753.267" dur="2.765"> GAMPANG TAMPILAN INGGRIS ING DUNTUNG DENGAN NEGARA NEGARA AROUND TEXAS BEING </text>
<text sub="clublinks" start="756.034" dur="2.031"> DUNTUNG DENGAN NEGARA KOMUNITAS AROUND TEXAS DITÉWANGKEUN DENGAN PANDEMIK INI </text>
<text sub="clublinks" start="758.067" dur="1.498"> AND AROUND TEXAS AYA DITAYANGKEUN DI PANDEMIK INI DENGAN SATU UNIVERSITI LOKAL </text>
<text sub="clublinks" start="759.567" dur="1.298"> DITUTURKAN ku PANDEMIK INI BISA SATU UNIVERSITI LOKAL ANTARA NAMPANGKEUN DAN NAMPANGKEUN </text>
<text sub="clublinks" start="760.867" dur="1.632"> AYA SATU UNIVERSITI LOKAL ANJEUN NGEUNAAN DAN NAMPANGKEUN UTSA NENGGALKEWE-DIRI-19 </text>
<text sub="clublinks" start="762.501" dur="1.898"> NANGGANGKEUN AND NAMPANGKEUN UTSA MELENGKEUN-INGKEUN PIRAK-19 </text>
<text sub="clublinks" start="764.401" dur="1.531"> UTSA MELENGKEUN-EKAN PELEKA-19 GELENGKEUN RECOVERY AKCCELERATOR MEMBANTU NEGARA BISA </text>
<text sub="clublinks" start="765.934" dur="1.298"> GOLEKSI GELENGKEUN AKSELERATOR Pikeun Ngabantosan KOMUNITAS NEGARA PROSES. EMERGENCY FUNDS AS MAX </text>
<text sub="clublinks" start="767.234" dur="3.231"> MEMBANGKEUN KEUNTIKAN NEGARA DOSA. TEMPOH EMERGENCY AS MAX MASSEY SHOWS US, THEY'RE MAKING </text>
<text sub="clublinks" start="770.467" dur="3.165"> AKSES. TEMPOH EMERGENCIE AS MAX MASSEY SHOWS US, THEY'RE MAKING SIFIFEREN BIG. </text>
<text sub="clublinks" start="774.1" dur="4.999"> >> SARAH ANAK ANU AKU MANGKEUNKEUNTAKKEUN TEMPAT INGKAN TEMPAT ING ANTARA ANTARA DENGAN ATAWA </text>
<text sub="clublinks" start="779.101" dur="1.064"> UNTUK BUKU TEMPAT ING ADALAH ANTARA ATAWA TAK ANTARA INGGRIS ITU ANTARA GYMNASTICS. </text>
<text sub="clublinks" start="780.167" dur="0.598"> TETAPI RAKYAT URANG NANGGALKEUN SUKANG GYMNASTIK. TAPI MASUKKEUNA ATAWA ATAWA GIRIRI </text>
<text sub="clublinks" start="780.767" dur="2.498"> SENAM. TAPI MASALAH KAMI ADALAH INGKEU ATAU LEPATNA DIA DI ATAWA </text>
<text sub="clublinks" start="783.267" dur="0.498"> TAPI ANTARA KAMI ADALAH YANG MUNGKUL LEUWATNA DI SATU JATI GOLONGAN SAKUMNA </text>
<text sub="clublinks" start="783.767" dur="0.265"> NANGGALKEUN DENGAN HANYA GAMPANG NU KOMPONEN INGNA SAHA NYA. </text>
<text sub="clublinks" start="784.034" dur="2.298"> SUMBASKEUN DI SULANGAN DI SATU NYAWA. >> Sareng bilih diangkat </text>
<text sub="clublinks" start="786.334" dur="0.531"> MARANÉHNA NYAÉTA. >> Sareng bilih didieu pikeun ATHLETICS AERIAL UNTUK </text>
<text sub="clublinks" start="786.867" dur="1.565"> >> Sareng bilih dianggotaan ATHLETIK AERIAL UNTUK 18 TAUN. THE Mimitian ti 2020 WAS </text>
<text sub="clublinks" start="788.434" dur="1.931"> ATHLETICS AERIAL UNTUK 18 TAHUN. ANGGOSAN 2020 DENGAN PELAKONAN UNTUK PERNIAGAAN HIS </text>
<text sub="clublinks" start="790.367" dur="1.098"> 18 TAHUN. ANGGOSAN 2020 DENGAN PELAKONAN UNTUK PERNIAGAAN HERUS. ATAWA PANDEMIK IT </text>
<text sub="clublinks" start="791.467" dur="3.198"> PHENOMENAL UNTUK PERNIAGAAN HERI NYATA. ATAWA PANDEMIK IT MACAM-18 MARI DENGAN GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="794.667" dur="2.632"> TETAP. ATAWA PANDEMIK IT MACAM-18 MARI DENGAN GAMPANG HENTEUN. </text>
<text sub="clublinks" start="797.301" dur="1.831"> MACAM-18 MATA KAWIN GAMPANG NUNGGULKEUN. Urang leres-leres lereskeun minggu </text>
<text sub="clublinks" start="799.134" dur="1.098"> PAREUMAN. Urang sacara leres-leres ngabebaskeun minggu wartosna nalika nembe dihiihkeun </text>
<text sub="clublinks" start="800.234" dur="1.898"> Urang sacara leres-leres ngabebaskeun minggu sateuacana dina dipanggatkeun saperap panyingkiran, dipasihkeun </text>
<text sub="clublinks" start="802.134" dur="0.965"> Sateuacana sateuacanna disumputkeun kana ribut, HEATHER NGAJUTKEUN KEJELASAN KANGGO UTSA </text>
<text sub="clublinks" start="803.101" dur="1.231"> FRUSTRATION, HEATHER NGAJUTKEUN SA PROSES KANGGO UTSA ULANGKEUN PROGRAM DIGANGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="804.334" dur="0.598"> NANGGALKEUN KANGGO UTSA NANGGATKEUN PROGRAM KOMUNITAS PROSESIS UTSA AND NAIS KAPI MANA NET JAIME </text>
<text sub="clublinks" start="804.934" dur="2.398"> PROGRAM RECOVERY ACCELERATED PROGRAM AND WHEN WHE MET MET JAIME MARTINEZ WE RECENTLY LAUNCHED </text>
<text sub="clublinks" start="807.334" dur="0.631"> AND YANG DI SAKIT METIKA JAET MARTINEZ KITA GAMPANG DIHENTEUN </text>
<text sub="clublinks" start="807.967" dur="0.298"> MARTINEZ KAMI SEMASA DI APPIL 15 APRIL. </text>
<text sub="clublinks" start="808.267" dur="2.698"> ON 15 APRIL. >> DENGAN AS AS RESEP RUTING </text>
<text sub="clublinks" start="810.967" dur="2.432"> 15 APRIL APRIL. >> AND AS KOMUNITAS NGUTUT DARI KARÉS AKAN. </text>
<text sub="clublinks" start="813.401" dur="0.898"> >> AND AS KOMUNITAS NGUTUT DARI KARÉS AKAN. >> IT GALASAN UNTUK KEEP SMALL </text>
<text sub="clublinks" start="814.301" dur="1.931"> DARI AKTANG KARÉ. >> IT GALASAN UNTUK MELENGKEUN KECAPAKAN KOMPASAN DENGAN PELUANG KUMAHA </text>
<text sub="clublinks" start="816.234" dur="1.331"> >> IT GALASAN UNTUK MELENGKEUN PERNIAGAAN SME LELAKON NENG HEATHERS AFLOAT DURING ING WASA ING TURBULENT IT </text>
<text sub="clublinks" start="817.567" dur="0.532"> Usaha ngasupan KOMPUTES NUNGGULKEUN NUNG NUNG NUNGJAWA JAWA TURBULENT ING ITU ANTARA PRETTY DIPUTURNA </text>
<text sub="clublinks" start="818.101" dur="2.498"> NGATILKEUN INGKAT TURBULEN INI ITU ANTARA PRETTY DIPUTUSAN JEUNG PROSES DENGAN PROSESKE </text>
<text sub="clublinks" start="820.601" dur="2.898"> AYA PRETTY DIPUTUSAN AND PROSES DENGAN PROSES AND JATI NU KANGGANG NU MANGKEUN DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="823.501" dur="0.531"> PROSES YANG TAMPILAN AND KITA NINGGALKEUN NGIMPULAN HENTEU DARI A TO Z DENGAN PERANGKA </text>
<text sub="clublinks" start="824.034" dur="1.598"> TRY MEMBANGKAN HENTEU DARI A TO Z HENTEU DENGAN MANGSAAKAN INSTITUSI AKAN DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="825.634" dur="1.098"> UNTUK Z KANGGARAAN DENGAN INFITISI KEWANGAN DIRI SIEUNAN HENTEU DENGAN NU MUNGKUR </text>
<text sub="clublinks" start="826.734" dur="0.631"> INFITUSI AKSARI DAN INGNA HENTEUN NAVIGATING AYEUNA AYA GOLONGAN BIZ DEV ON CENTER PROGRAM </text>
<text sub="clublinks" start="827.367" dur="0.598"> Henteu Jumat Ngalamar Ayeuna Kalangkang Gogorasi dina PUSAT PROGRAM AKU UNTUK SORANGKEUN PISA INI UNTUK </text>
<text sub="clublinks" start="827.967" dur="1.898"> SMALL BIZ DEV ON CENTER PROGRAM AKU KANGGO NU DENGAN KAMI DI ITU UNTUK LONG HAUL WE'RE KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="829.867" dur="2.165"> KANGGURA NU DENGAN HENTEU DI KANGGO NU NU LONG HAUL KITA NANGGANG KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="832.034" dur="0.298"> LONG HAUL NU NU TANGGUJE KANG INGIN SIEW DENGAN NULIS. </text>
<text sub="clublinks" start="832.334" dur="0.631"> DITEH DI SINI NGAPUNG. >> ANU NYAHU ING PANDEMIK IS </text>
<text sub="clublinks" start="832.967" dur="0.532"> KAPI WELIKA. >> ANU NYAHUI PANDEMIK DIA HENTEU ATAWA ATAWA HANYA KUMAHA </text>
<text sub="clublinks" start="833.501" dur="2.331"> >> ANU NYAHUYU PANDEMIK DIA HENTEU ATAWA ATAWA HENTEUN DIA NYAJATI NORMAL DENGAN NUJUKAN KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="835.834" dur="0.498"> DENGAN HENTEU AYA NU NU DIA NORMAL YANG NUNGGUNG APOK DENGAN KANGGURU ING DASAR, </text>
<text sub="clublinks" start="836.334" dur="0.631"> NORMAL YANG TUKANG SUKANG ING DANA SIEUN DI PERNIAGAAN, INGIN NYAWA HIRUP SIEUN INI </text>
<text sub="clublinks" start="836.967" dur="2.432"> ING BISNES, KANGGO INGIN NYAWA KENE AKU NONOSKEUN KANGGURAN abdi </text>
<text sub="clublinks" start="839.401" dur="2.231"> LIVELIHOOD AND SIEUN AYA NU NU NUNGGUH KANGGURAN SUKU AYA NANG KANGGURU </text>
<text sub="clublinks" start="841.634" dur="0.265"> KAYU TAK GOLONGAN INI DIA TEGI KANGGO POKOK KELUUAN SAYA. </text>
<text sub="clublinks" start="841.901" dur="1.498"> POKOK KELUUAN SAYA. >> HEATHER ANHLETIC AERIAL 7 </text>
<text sub="clublinks" start="843.401" dur="0.931"> KULAWARGA ABDI. >> HEATHER ANTARA ATHLETIK AERIAL 7 KAYU UNTUK PIVOT PERNIAGAAN </text>
<text sub="clublinks" start="844.334" dur="0.631"> >> HEATHER AN ATLISIK AERIAL 7 KAYU UNTUK PIVOT TEMA MODEL PERNIAGAAN GOLEKUT KELUARGA VIRTUAL </text>
<text sub="clublinks" start="844.967" dur="0.598"> GOLONGAN KANGGO MODEL PERNIAGAAN NEGARA GOLEK TO KELUAR VIRTUAL DAN ANTARA VIDEO ONLINE TAPI AYEUNA </text>
<text sub="clublinks" start="845.567" dur="2.965"> Modél GAMPANG KELUAR VIRTUAL DAN KELUARGA PADAAN PELIK ONLINE TAPI AYEUNA DENGAN KOMUNITAS INGKEUN KASÉ </text>
<text sub="clublinks" start="848.534" dur="1.631"> AND ANTARA VIDEO ONLINE TAPI AYEUNA DENGAN KOMUNITAS INGKEUN KASÉNA KOMPUTES KOMPUTA NEW. </text>
<text sub="clublinks" start="850.167" dur="0.998"> DENGAN BUKU Anyar KASÉNA NANGTUT KOMPUTA Anyar. >> AS KANGSA JUJANG AFTERNOON KITA </text>
<text sub="clublinks" start="851.167" dur="0.832"> DATANG TANYA BARAT. >> AS SAINS JUJANG AFTERNOON KAMI SHUP TURUN 95% DARI KITA </text>
<text sub="clublinks" start="852.001" dur="3.198"> >> AS KANGGURAN JAWA TIMUR KITA NGASEHKEUN 95% ING DESA NEGARA BISA. </text>
<text sub="clublinks" start="855.201" dur="0.564"> HUTUP TILU 95% ING KABEH PERNIAGAAN KAMI. >> MAX MASSEY KSAT 12 BALITA. </text>
<text sub="clublinks" start="855.767" dur="2.065"> PERNIAGAAN LAGI. >> MAX MASSEY KSAT 12 BALITA. Kuring SIEUN SAKITNA NU NINIJAWA </text>
<text sub="clublinks" start="857.834" dur="3.198"> >> MAX MASSEY KSAT 12 BALITA. Kuring SIEWAN SIEUN NU NU NU NINCKKI. BASA-BASA ARKULKEUN </text>
<text sub="clublinks" start="861.034" dur="3.165"> Kuring SIEWAN SIEUN NU NU NU NINCKKI. BASA KASEH AND KAMPUNG JALAN. </text>
<text sub="clublinks" start="866.166" dur="3.266"> AND KENE DENGAN NGAWANGI MUNGGUL AND MANUARI MULISKEUN SUKAN DIA NYUTUSKEUN SEPAT ANU HADID DENGAN HARIUP </text>
<text sub="clublinks" start="869.434" dur="0.631"> MUNGGULKEUN SUKAN ING DIA MENGENALKEUN SEAL ANJEWATNA UNDANG-UNDANG HADIDA DENGAN HENTEU AYA NU TANGGAL SANGGUH </text>
<text sub="clublinks" start="870.067" dur="0.698"> DENGAN SEPATASA DENGAN HANYID NU DENGAN HANYID NU DENGAN HENTEU NGADEH KANGGURU NANGGAL KANGSAAN DENGAN. TAPI TIANG KUMAHA </text>
<text sub="clublinks" start="870.767" dur="3.032"> SANGKATKEUN NGALOSA SANGGUP NU NGELUANG KANGSAAN INGAT INGAT. TAPI TIANG KAPI NYANGGO NGAPUNG TINI MINGGU. TANPA GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="873.801" dur="1.298"> INGAT. TAPI TIANG KAPI NYANGGO NGAPUNG TINI MINGGU. BALAR Henteu Saé, </text>
<text sub="clublinks" start="875.101" dur="0.564"> LATER ING TINGKAT. GALURU BALAR, AKU HENTEU AQUA DENGAN JUMP </text>
<text sub="clublinks" start="875.667" dur="2.565"> BALAYAN, AKU DENGAN AQUA UNTUK DID JUMP UP, IT UP UP 7 TENTHS A FOOT </text>
<text sub="clublinks" start="878.234" dur="2.331"> AKU DENGAN AQUA UNTUK DID JUMP UP, IT UP UP 7 TENTHS A FOOT TO 6 6,3 IN YOU </text>
<text sub="clublinks" start="880.567" dur="3.032"> UP, IT UP UP 7 Béntang hasil pikeun 6 6,3 DI NEGARA POLLEN ING. Urang Nyangka </text>
<text sub="clublinks" start="883.601" dur="1.098"> TO 6 6,3 DI PEMBANGUNAN POLLEN ING. KAMI NU KUMENTAKI KATEGORI KATEGORI PIGKEUN </text>
<text sub="clublinks" start="884.701" dur="1.698"> POLLEN COUNT. KAMI NU KUMENTAKI KATEGORI KATEGORI PIGED MANGGUNG AND GRATIS GRATIS NGGALKEUN TALK </text>
<text sub="clublinks" start="886.401" dur="130.098"> KATEGORI KATEGORI GIGING MANGGUNG AND GRATIS GOLONGAN MENGGALKEUN NGENTOTE ING RETURN TH </text>
<text sub="clublinks" start="1016.501" dur="1.998"> AND GRATIS NGGI GRATIS NGENTONGKEUN NGENTOTA ANJEUN INGNA>> BISA INI SENTIASA </text>
<text sub="clublinks" start="1018.501" dur="0.564"> TENTANG PELEPONNA DENGAN >> DIA HENTEU ATAWA NU ANTARA ANU ANYA DI ATAWA DENGAN KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="1019.067" dur="2.465"> >> ITU AYA NU TU SUKA NU NU TU ANU ANU ANTARA ATAWA DENGAN KAMI HENTEU AYA TELAH, TAPI AYEUNA </text>
<text sub="clublinks" start="1021.534" dur="3.131"> SATU ING DI PAKAI AYA DATU ING DESA GAMPANG, TAPI AYEUNA AYA GOLEKE </text>
<text sub="clublinks" start="1024.667" dur="3.132"> DENGAN TANGGOLA NUANG, TAPI AYEUNA AYA GOLEK ING HUMIDITY AND </text>
<text sub="clublinks" start="1027.801" dur="0.631"> GOT HUMIDITY AND WE DAPATTIN INYA JUSTIN'S </text>
<text sub="clublinks" start="1028.434" dur="2.298"> HUMIDIDA AND Urang TEU NGENTOTA INYA JUSTIN YEAR INI HENTEU INGKEJI </text>
<text sub="clublinks" start="1030.734" dur="2.998"> Urang teu bakal ngiringan dina taun ieu Yéh Pariwisata bakal seueur masalah di taun ayeuna </text>
<text sub="clublinks" start="1033.734" dur="0.665"> Seueur KAMPUNG DI YA KITA GURU INGGRANG ANTU DOSA DAWA. </text>
<text sub="clublinks" start="1034.401" dur="2.631"> NGAPANGKEUN ANA DOSA KANGGO. >> LATER INI MINGGU. SAKITNA SAYA </text>
<text sub="clublinks" start="1037.034" dur="1.298"> DIVISA. >> LATER INI MINGGU. HARAPAN SAYA SIEUN SUKANG </text>
<text sub="clublinks" start="1038.334" dur="0.565"> >> LATER INI MINGGU. HARAPAN SAYA SANGGANG NU SUKANG AS BADYA SATU ANTARA SATU ANTARA SATU ANTARA Urang </text>
<text sub="clublinks" start="1038.901" dur="2.731"> INGIN INI BISA ASÉ BADÉ AYA SATU ANJATUR SATU ANU SATUJAWA SATURDAY IT SORT ING DITUTUSAN </text>
<text sub="clublinks" start="1041.634" dur="1.831"> AS BAD ADALAH SATU ANTARA NU DENGAN SATURDAY IT SORT DITAKEJE dina SATURDAY BOY AYA SUPER HAZY </text>
<text sub="clublinks" start="1043.467" dur="0.632"> SATURDAY IT SORT ING DITUTUP ON SATURDAY BOY AYA SUPER HAZY KUMAHA. SINI NYAWA SAINYA </text>
<text sub="clublinks" start="1044.101" dur="1.098"> SATURDAY BOY MANGSA NERANGKEUN HAZY KUMAHA. SINI NYAWA SAINJEUN MODEL ATAWA KITA NGARGUHAN INGAT </text>
<text sub="clublinks" start="1045.201" dur="2.998"> KASAHA. SINI NINI NU INGKEUN MODEL GAYA BISA NGAPALKAN DAPAT DENGAN ACROSS GULF OF </text>
<text sub="clublinks" start="1048.201" dur="2.164"> MODEL YANG NAMPANGKEUN ING DENGAN MENGIKUTKAN GULF MEXICO TEXAS TEXAS. AND IT </text>
<text sub="clublinks" start="1050.367" dur="0.632"> DENGAN ACROSS GULF MEXICO TOWARDS TEXAS. AND NINCIHKAN IT. WE'LL TANGKUH LITTLE </text>
<text sub="clublinks" start="1051.001" dur="1.264"> MEXICO TOWARDS TEXAS. AND NINCIHKAN IT. WE'LL TANGGAP LITTLE BITTENG DENGAN KOMUNITAS JEUNG TAPI TOMORROW </text>
<text sub="clublinks" start="1052.267" dur="2.298"> SUKA LIRIK. WE'LL BABA KADUNG HARI ING DI ARTOS JEUNG TOMORROW TAPI NGAPUNG TUNGGUH ATAWA </text>
<text sub="clublinks" start="1054.567" dur="0.565"> TAPI DENGAN ATAU TORNET TAPI DENGAN ATAU BISA TANPA TEU NOTISABLE AKU PIKIR DENGAN KAMI DAPAT </text>
<text sub="clublinks" start="1055.134" dur="1.765"> ATAU ATAU KABEH SEMUA TEU KANGGO NINGGALKE SANA ANYA NAMPAK INI WEDNESDAY. Éta nalika Kami </text>
<text sub="clublinks" start="1056.901" dur="3.198"> Hartoskeun sim kuring ngiringan nalika urang nampi. INGIN SUKA KAMI MUKA SUKAN JURUSAN SATU ANAK </text>
<text sub="clublinks" start="1060.101" dur="0.631"> INTO WEDNESDAY. INGAH SAHA NU MULIS NUJAKKEUNAN SUKAN DENGAN PLUME DENGAN DI SINI </text>
<text sub="clublinks" start="1060.734" dur="1.231"> MELENG NENGEUNAN SUKTU DENGAN PLUME ANUMAT DENGAN DI SIEU ATAU NANGGAP LEPAT ANTARA </text>
<text sub="clublinks" start="1061.967" dur="1.665"> PLUME DENGAN DI SINI DAN NANGGANGKEUN ANTARA NU TAPI ANTARA PRETTY EPIC ITU NYAWA </text>
<text sub="clublinks" start="1063.634" dur="3.065"> AND LAMPIRAN INGKEUN SADANG NU NU NU NU PRETTY EPIC ITU ITU ITU LADGE PLUME DUST. ANU IEU. </text>
<text sub="clublinks" start="1066.701" dur="0.998"> PRETTY EPIC IT WIS ITU INGIN PUTRA LARGE DUST. ANU IEU. GAMPANG HENTEU DENGAN ASI. TAPI KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="1067.701" dur="0.531"> LARGE PLUME DIVIDA. ANU IEU. GAMPANG HENTEU DENGAN ASI. TAPI NGINUTKEUN GOT UNTUK KAYU NYAWA INGIN INGIN </text>
<text sub="clublinks" start="1068.234" dur="1.998"> GAMPANG HENTEU DENGAN ASI. TAPI NGINUTKEUN GOT UNTUK KAYU NYAWA INI DIA ADA TIARI INI DENGAN NULIS </text>
<text sub="clublinks" start="1070.234" dur="0.631"> GOT UNTUK KAYU AKU ITU AKU DENGAN AYA TUARI INI DENGAN KOMPUTRAN AND FRIDAY MANGSA KOMUNITAS HAZY </text>
<text sub="clublinks" start="1070.867" dur="2.598"> NYAWA ING DENGAN AND NANGGALKEUN FRIDAY UNTUK KONTAKAN HADIAH HADIAH NUNG NUNGGAL KANGGO NINGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="1073.467" dur="1.832"> BACA UNTUK KOMUNITAS HAZY DENGAN KANGGUPAN KANGGUPAN ING TINGKAT PUTRA </text>
<text sub="clublinks" start="1075.301" dur="0.598"> Nuju HARI KAHINGAN DI TINGKATKEUN KANGGURANAN DAN HUMIDITI. DENGAN JULY 4TH AND </text>
<text sub="clublinks" start="1075.901" dur="0.598"> OF HEAT HEAT DAN KAHIRUPAN. DENGAN JULAI KE-4 sareng INTEK WEEKEND TEMPAT IT </text>
<text sub="clublinks" start="1076.501" dur="2.398"> AND HUMIDITY. DENGAN JULAI KE-4 sareng INGKEUN TINGKATAN ITU MANGKEUN ITA MULAKKEUN NGEUNTAK APART A </text>
<text sub="clublinks" start="1078.901" dur="0.731"> INTAN MINGGU LUKU NU MANGKEUN ITU Mimitian NGADEUNKAN APART A LITTLE BIT MUNGKIN </text>
<text sub="clublinks" start="1079.634" dur="3.098"> INGKE MUNGKULKEUN NGUKTAN APLIKE ANTARA LEBIH DAGANGAN ATAWA KITA DAPATKEUNYA KESEUNAN CLEAR </text>
<text sub="clublinks" start="1082.734" dur="2.031"> LITTLE BITAR LAGI ATAWA KITA DAPAT NGEBAB SOMPI SABAR SABAR ARAWA DENGAN POINT. </text>
<text sub="clublinks" start="1084.767" dur="1.098"> Urang bakal Meunang nyumputkeun SKYA KUMAHA DENGAN POINT. PEMBANGUNAN TROPIKAL INI </text>
<text sub="clublinks" start="1085.867" dur="1.098"> KAYA DENGAN POINT NA. PEMBANGUNAN TROPIKAL ING INI SUKU AYA FAKTOR JANGKA </text>
<text sub="clublinks" start="1086.967" dur="0.632"> PEMBANGUNAN TROPIKAL ING ADALAH ANTARI GARISI NGENTOTA KANGGURAN BISA ING DESANG UNTUK MELENGKAN </text>
<text sub="clublinks" start="1087.601" dur="2.598"> ADALAH SATU FAKTOR MENYANGKEUN KEPADA SEMUA ING DESEN UNTUK MEMBANGKAN PEMBANGUNAN TROPIKAL DENGAN KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="1090.201" dur="0.331"> SEMUA ING DESANG KANGGO NANGKEUNKAN PEMBANGUNAN TROPIKAL DI BAYAN Urang KANGGO NDELENG </text>
<text sub="clublinks" start="1090.534" dur="0.598"> PEMBANGUNAN TROPIKAL DI BAYA KITA GOLONGE KOMPETENSI KOMUNITAS QUIETER PADA DI </text>
<text sub="clublinks" start="1091.134" dur="1.498"> TENDEY DENGAN PERHATIAN QUIETER DI ATLIN ATLANTIK AND NA’LI DIHATI ISLI </text>
<text sub="clublinks" start="1092.634" dur="2.631"> KOMUNITAS QUIETER DI ATLANTIK AND NA’LI DAHARKATNA NYATA. </text>
<text sub="clublinks" start="1095.267" dur="0.932"> ATLANTIK DAN NAJI SAHA NYATA NYAPAKSA ANTARA. ING SATU SISTEM LITTLE SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="1096.201" dur="1.764"> SAHA NUJU KANGGURAN DENGAN. INI SATU SISTEM LITTLE SAPI DI SATU DIA HURRICANE PUSAT </text>
<text sub="clublinks" start="1097.967" dur="0.465"> SATU SISTEM LITTLE SAPI DI SINI ANTARA HURRICANE PUSAT MENTEN A 10% KELUAR </text>
<text sub="clublinks" start="1098.434" dur="2.365"> DI SATU PUSAT HURRICANE NUNGGALKEUNAN A 10% PELANGSAAN JEUNG BOY DIDAUKEU </text>
<text sub="clublinks" start="1100.801" dur="0.564"> TENTANG A 10% PERKEMBANGAN DAN BOY TIDAK BISA ING NGARUTIKAN GOOD. Kuring teu mikir </text>
<text sub="clublinks" start="1101.367" dur="2.498"> NEMBANGKEUN DAN BOY TIDAK INGKEUN AYA TANGGANGKEUN. Kuring teu resep mikirkeun deui pikeun ningali deui </text>
<text sub="clublinks" start="1103.867" dur="0.998"> TANPA SUKU DAHULU. Kuring teu resep mikirkeun deui pikeun ningali sacara sukses </text>
<text sub="clublinks" start="1104.867" dur="0.565"> Urang ngangkut ningali deui pikeun tingkat anu kalangkung dipidangkeun </text>
<text sub="clublinks" start="1105.434" dur="2.065"> PEMBANGUNAN HENTEU DENGAN MANA ADA ITU AYA KADANGAN PRAKTOR NGEDANGKEUN INGNA </text>
<text sub="clublinks" start="1107.501" dur="1.598"> DARIPA DENGAN INI AYA KAWASAN ANTARA PANGKAL NGEDANGKEUN ANTARI NGENTOTA. </text>
<text sub="clublinks" start="1109.101" dur="1.598"> PEMBANGUNAN PROSES ANJEUN NGEMBANGKEUN NGEDAKKEUN ANGGAL EAST AS WELL. IT ONLY A 20% PERANCANGAN </text>
<text sub="clublinks" start="1110.701" dur="0.831"> NUNGGALKEUN PANGGILAN JAWA BARAT. ITU HENTE A 20% PERKEMBANGAN NGANJEUN LUKIS NENG JAWA </text>
<text sub="clublinks" start="1111.534" dur="3.098"> ITU AYEUN KANGGO 20% PERKEMBANGAN LUKISAN JAWA TRANIK TROPIK TUNGGALKEUN QUIET </text>
<text sub="clublinks" start="1114.634" dur="0.431"> PEMBANGUNAN JADI GAMPANG TROPIK ANU HENTEU HENTEUN QUIET HENTEUN SUKA </text>
<text sub="clublinks" start="1115.067" dur="0.598"> TROPIKSEUNYA TANGGALKEUN QUIET HANYA UNTUK GITAKAN HENTEU ATAWA AKAN DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="1115.667" dur="2.598"> JUST LITTLE BIT GUSTY AND YANG AKAN DAPAT KES NGILIKKEUN KONTAK SENTUH NEXT 5 </text>
<text sub="clublinks" start="1118.267" dur="0.932"> BIT GUSTY ATAWA NU NGADAK KES NGILIK KES INGKEUN AYA NEGARA 5 Dinten ATAWA SO </text>
<text sub="clublinks" start="1119.201" dur="0.598"> KASIH NU NGADIH KITA NANGGAL NU NEXT 5 Dinten ATAWA SO Nuju NANGKEUN UNTUK KARAKTUR Anjeun </text>
<text sub="clublinks" start="1119.801" dur="2.431"> DENGAN DENGAN HANYA NU NANGKEUN UNDUH UNTUK KANGGO NINI DENGAN KANGGURU AYA DENGAN PUTRA ING </text>
<text sub="clublinks" start="1122.234" dur="3.098"> HILANG PELANGGAN UNTUK ANDA KANGGO AYEUNA NGADUKAN DENGAN PUTRA ING PENTAKSAN KABUPATEN 85 </text>
<text sub="clublinks" start="1125.334" dur="0.431"> AYEUNA NGENTOTKEUN RUMAH TUTUP ING GROUD ING GROUD 85 MUNGKULKEUN APRÉ DEW POINT IS AT 71. </text>
<text sub="clublinks" start="1125.767" dur="1.098"> ATAS KOMPUTER KOMUNITAS 85 NUNGGULKEUN POIS APRÉ DI ATAU 71. NANGGATKEUN ANTARI GOTE </text>
<text sub="clublinks" start="1126.867" dur="2.998"> DEW POINT AYA ATAUN 71. NANGGUKEUN NGENTOTKEUN ANTARA GATE DIUTUSI ANTARA DENGAN TUNGGAL 14 MILES PER </text>
<text sub="clublinks" start="1129.867" dur="0.598"> NANGGUNGKEUN ANTARA GATE BREEZE BARAT DARI KATUTUP ING NGENTOT 14 MILES PER HOUR. BIG </text>
<text sub="clublinks" start="1130.467" dur="0.632"> ING DI UNTUK TUTUP 14 GOLONGAN PER WIB. GAMBAR TENTI DIDIN. YOU DAPAT TEMA </text>
<text sub="clublinks" start="1131.101" dur="0.631"> JAM. GAMBAR TENTI DIDIN. MANUJE DAPAT KITA GRATIS SO NU MUNGGUH GOLEKTU </text>
<text sub="clublinks" start="1131.734" dur="2.498"> GAMBAR SINI. KAJIN Anjeun tiasa ningali KUMPULAN DENGAN KAMI NU ING GRATIS GORÉNG NGENTOT PUTRA </text>
<text sub="clublinks" start="1134.234" dur="0.798"> SAKITU KOMUNITAS NUNGGUH GRATIS GOLEK NGENTOT GOT NU DENGAN GROUP TINGGI DENGAN ATAWA TIANG PELAB </text>
<text sub="clublinks" start="1135.034" dur="0.598"> CLOUDS GOT GROUDING NINGGAL KOMPUTER HENTEU AYEUNA ATAWA ATAWA ATAWA KONTAK SIEUN HATIS </text>
<text sub="clublinks" start="1135.634" dur="2.465"> DATANG ATAWA KANGGURAN ATAWA MAJI KANGGO HENTEU DENGAN HUKUMAN HENTEU DENGAN PANUTUPAN ATAWA </text>
<text sub="clublinks" start="1138.101" dur="0.598"> AND YANG DAPAT KANGGURU DENGAN HENTEUT DENGAN KONEKSI PUTIH ING AKU NINGGALKEUN NU SAKITNA NU MANGSA SAKITNA </text>
<text sub="clublinks" start="1138.701" dur="2.098"> KONOSIS DENGAN PENTING MENTA KITA NINGGALKEUN TINGGI GALIH NANGGURU SUNDA SANGGU NUNG NINGGALKEUN POSH </text>
<text sub="clublinks" start="1140.801" dur="0.831"> Pikirkeun KAMI NINGGALKEUN NGARAKO JAWA ING HUJI KANGGO PUSH KANGGO TEMPERATURES UP INTO 90an. </text>
<text sub="clublinks" start="1141.634" dur="3.198"> AFTERNOON TO PUSH TEMPERATURES UP INTO 90an. 85 RAYA AYEUNA DI KABUPATAN 79 </text>
<text sub="clublinks" start="1144.834" dur="2.531"> TEMPERATURES UP INTO 90an. 85 RANCANG AYEUNA AYA KABEH 79 LOTUS 79 JABATAN BOERNE 83 </text>
<text sub="clublinks" start="1147.367" dur="0.532"> 85 RAYA AYEUNA AYA KOMUNITAS 80 KOTA BOERNE 83 CANYON LAKE 90 SAHA DI </text>
<text sub="clublinks" start="1147.901" dur="0.631"> TUJUAN BOERNE 83 CANYON LAKE 90 GUNUNG DI GONZALES PUTIH ING SUNDA </text>
<text sub="clublinks" start="1148.534" dur="2.865"> CANYON LAKE 90 GUNUNG DI GONZALES PUTIH ING SUNDA AYEUNA 91 NGAPANGKEUN SPRING, ATAWA </text>
<text sub="clublinks" start="1151.401" dur="0.931"> GONZALES PEWARI KONTARI SUNTUK 91 MANGSA NAMPANG KAMPUNG, ATAWA ATAWA KUMAHA </text>
<text sub="clublinks" start="1152.334" dur="0.598"> 91 MANGKATKEUN SPRING, ATAWA ATAWA KANGGO AND INGKEUN PENTING GOLONGAN </text>
<text sub="clublinks" start="1152.934" dur="1.598"> AND GAMPANG ATAWA INGNA MANGSA GOLONGAN KANGGO DI POISI KULITNA AYA DIANA </text>
<text sub="clublinks" start="1154.534" dur="0.531"> AND NU NU NU GADEKA NU KÉTAKKEUN DI POIKO ITWE ANYEYANA NA DI KADOHAN 70-AN ayeuna, </text>
<text sub="clublinks" start="1155.067" dur="1.698"> IN POING POÉ KANGGO NU DI DI KAWANAN 70-AN ayeuna, AND TEU MANGSA NUNGGALKEUNA </text>
<text sub="clublinks" start="1156.767" dur="0.565"> DI PADANG 70 AYEUNA, ATAWA TEU NGAJATI MANGSA NUNGGAL KANGGO NINGGAL MINGGU. ATAWA KITA </text>
<text sub="clublinks" start="1157.334" dur="1.331"> THEY'LL TINGKATKEUN AYA NGAWANGKEU INGKHAN TAMAT ING MINGGU. ATAWA KUMAHA DAPATKEUN KULIT sareng wengi </text>
<text sub="clublinks" start="1158.667" dur="2.198"> TAMAT INGKING MINGGU. ATAWA KUMAHA DAPATKEUN ING DENGAN KULIT JEUNG FRIDAY DENGAN KAMI NINGGALKE SUKAN BUKU DEW </text>
<text sub="clublinks" start="1160.867" dur="1.632"> DAPATKEUN KECAM DENGAN sareng wengi JUMAAT KAMI NIMPAK KITA ANAK APP PO TUNGGU DEB KUNCI. TAPI TAPI </text>
<text sub="clublinks" start="1162.501" dur="3.098"> NANGGEU AYA NU TUNGGUH DEW POINTS DROP OFF A BIT LITTLE. TAPI TAPI INI POINT DI Waktos. KANGGURAN IT </text>
<text sub="clublinks" start="1165.601" dur="2.231"> TUNGGALKEUN BITAR LITTLE. TAPI TAPI INI POINT DI Waktos. KANGGO ITU UNTUK PANAS. HENTIS PANAS </text>
<text sub="clublinks" start="1167.834" dur="1.131"> SATU POINT IN WAKTU. KANGGO ITU UNTUK PANAS. KOMPUTER HEAT INDEKTARI KANGGO MUNGKUL DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="1168.967" dur="1.832"> TO BISA PANAS. KOMPUTER HEAT INDEKTARI DENGAN HENTEU DENGAN PADANG 100 YEAH WELL KITA WAKTU DI TINGGI. </text>
<text sub="clublinks" start="1170.801" dur="2.298"> ARTOS DENGAN INDEX DIAJAK PADANGGANG 100 taun, YEAH WELL KITA GELENG NINGGU TINGGI DI ANTARA 90 ING TAPI AKAN DENGAN ATA </text>
<text sub="clublinks" start="1173.101" dur="0.631"> 100 YEAH WELL KITA PELITA NENG TINGGI TINGGI 90 ING MANGSA TAPI AYEUNA INGKEUN GAMPANG TEMPERATUR JUMP UP </text>
<text sub="clublinks" start="1173.734" dur="1.298"> ANGGUH KANGGO 90 NU TAPI DENGAN PELUANG KANGGO NU TEMPERATURES JUMP UP PUTIH KEPADA CENTURY MARK </text>
<text sub="clublinks" start="1175.034" dur="3.198"> FIKIR NU TEMPAT JUMP UP NUTUP TO MARKAH CENTURY DAH DANA SATU JATI </text>
<text sub="clublinks" start="1178.234" dur="1.231"> TUTUP KEPUTUSAN MARKAH INGGULIS INI DIA JADI HATI NU DITUTUPAKNA. </text>
<text sub="clublinks" start="1179.467" dur="1.598"> KUMAHA SUKU JATI NU TUNGGUH HUMIDITY DI SULU. PUTUP FUTURECAST FADE </text>
<text sub="clublinks" start="1181.067" dur="1.032"> HUMIDITI KUMAHA. FUTURECAST SHOWS CLOUDS OF FADE A LITTLE BIT LATER THIS </text>
<text sub="clublinks" start="1182.101" dur="0.531"> FUTURECAST SHOWS CLOUDS OF FADE A LITTLE BIT LATER THIS EVENING. KAMI KUMAHA DAPAT </text>
<text sub="clublinks" start="1182.634" dur="1.465"> LITTLE BIT LITER LENER ING PUTIH. Urang ngacat-alip étis énggal-énggalkeun dina waktos anu saé </text>
<text sub="clublinks" start="1184.101" dur="3.098"> KELUANGAN. Kami bakal nyéépkeun bahan-bahan anu panginten dina pasanggiri pikeun ngalakukeunana </text>
<text sub="clublinks" start="1187.201" dur="1.131"> WISATA KITA WISI NGANGGO BISA NANGGALKEUN TEMPAT KONTAK KONTAK SUKU. </text>
<text sub="clublinks" start="1188.334" dur="0.598"> TONTAKKAN TEMPAT TEMPAT MELAYUKEUN DENGAN NEGARA. EDWARDS PLATEAU KITA BISA Nempo A </text>
<text sub="clublinks" start="1188.934" dur="0.998"> SUMBASAN SULU. EDWARDS PLATEAU KITA DAPAT PANYANGKANG TAMPANG TAMPILAN DENGAN KANGSA </text>
<text sub="clublinks" start="1189.934" dur="0.731"> EDWARDS PLATEAU KITA DAPAT MELIHATKAN STORMS FIKIR DENGAN DENGAN KANGGURAN INGKEWANG APLI APART PRETTY </text>
<text sub="clublinks" start="1190.667" dur="2.398"> STORMS TAMPILAN DENGAN DENGAN APA PALING INGKEWANG APLIKAN APART PRETTY Cepet. Urang henteu kedah </text>
<text sub="clublinks" start="1193.067" dur="2.132"> TEMA TUTUP MELENGKEUN APART PRETTY Cepet. Urang henteu bakal milih yén sagala </text>
<text sub="clublinks" start="1195.201" dur="2.498"> GIRI. Urang ANTIK ANTISIPATE ANU ANTARA GAMPANG DENGAN GAMPANG DENGAN SAN ANTONIO AND NA </text>
<text sub="clublinks" start="1197.701" dur="2.831"> SATU SATU AYA GAMPANG NAMPANG DENGAN SAN ANTONIO ATAWA NU DENGAN KESEYA KESEYAAN </text>
<text sub="clublinks" start="1200.534" dur="0.531"> DIGUNAKAN UNTUK SAN ANTONIO ATAWA ING AKAN KESEYA KESEYA KESEYAAN KESEUHAN. PELAKSAAN UNTUK HARI INTARI </text>
<text sub="clublinks" start="1201.067" dur="0.698"> AKAN KESEYA NU NU KESEUANG KANGGO NU WANGI. KOMPUTER UNTUK DENGAN HARI NU TUNGGUL 93. BREEZY WE GOLEK </text>
<text sub="clublinks" start="1201.767" dur="2.732"> TOO. KOMPUTER UNTUK DENGAN HARI NU TUNGGUL 93. BREEZY NU NU NU NU DUMADANGKEUN SUMBANG HENTEU </text>
<text sub="clublinks" start="1204.501" dur="0.564"> PAHLUKA 93. BREEZY NANGGUHKEUN GOT NGEUYA NGARUTNA PUTIH ING PUTIH ING 10 TO 20 MILES PER HOUR. </text>
<text sub="clublinks" start="1205.067" dur="2.665"> SAPI HENTEU HENTEU HENTEU DENGAN 10 TO 20 MILES PER HOUR. HEAT INDEX ANTUWARI DARI 97 TO </text>
<text sub="clublinks" start="1207.734" dur="3.098"> TO 10 TO 20 MILES PER HOUR. HEAT INDEX ANTUWARI DARI 97 TO 100. </text>
<text sub="clublinks" start="1210.834" dur="1.031"> HEAT INDEX ANTUWARI DARI 97 TO 100. 95 SELASA, 96 WEDNESDAY, </text>
<text sub="clublinks" start="1211.867" dur="2.532"> 100. 95 TUESDAY, 96 WEDNESDAY, 98 PELEK THURSDAY TO 100 FRIDAY </text>
<text sub="clublinks" start="1214.401" dur="2.931"> 95 TUESDAY, 96 WEDNESDAY, 98 PUTRA INGKEUN TO 100 FRIDAY AND INTO JULAI 4TH DENGAN LITTLE </text>
<text sub="clublinks" start="1217.334" dur="0.598"> 98 KELUAR PUTRA TO 100 JAWA sareng INTO JULAI 4TH DENGAN BITAR HENTE ANTARA HAZE. Kuring NGASIHKEUNKAN KAYU SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="1217.934" dur="2.398"> AND INTO JULAI KE-4 DENGAN BITAR HITUS HADI. Kuring ngémut ka anjeun PUSAT PUSAT PUSAT SAHA TIUK SATU </text>
<text sub="clublinks" start="1220.334" dur="0.898"> BIT OF HAZE. Kuring ngémutan anjeun PUSAT PUSAT CENTER IF TI DIA TIASA </text>
<text sub="clublinks" start="1221.234" dur="4.565"> IT ANOTHER.IF TI Sateuacana >> TERIMA KANGGO UNTUK MENGHADIRKI SUKURNA. </text>
<text sub="clublinks" start="1225.801" dur="2.898"> >> HANYA THANKS UNTUK MENGHORMATI ANTARA KABEHNA. SIEUN AYA PADU sareng HIT A 100 </text>
<text sub="clublinks" start="1228.701" dur="2.398"> TEU NYANGGU HENTEU. SIEUN AYA PADU sareng HIT A 100 AYA DENGAN YANG. BIRD INI BAIK </text>
<text sub="clublinks" start="1231.101" dur="3.031"> SIEUN AYA PADU sareng HIT A 100 AYA DENGAN YANG. INGGRA BIRD NU KASIH UNTUK SEHARI KEDUA DI KURING </text>
<text sub="clublinks" start="1234.134" dur="0.931"> INGIN YANG DI. INGGRA BIRD INI NGENTOTA KANGGIH KUKUH DI KURING DI JULAI JADY DENGAN SEKOLAH DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="1235.067" dur="0.598"> NGENTOTKEUN HARI KEDUA DI JAWA KANGGO JULAI DENGAN SEKOLAH DENGAN KOMPUTES AND DEZ BRYANT MAKES </text>
<text sub="clublinks" start="1235.667" dur="0.598"> TUJUAN JOLEK DENGAN SEKOLAH DENGAN MUNGGUNG AND DEZ RÉSIA NANGGALKE APLIKASI PANJENEAN </text>
<text sub="clublinks" start="1236.267" dur="169.298"> DENGAN AND DEZ BRYANT NGADI APLIKASI KEJAYAAN DI SINI AYA DI PADA 10 TAUN, DENGAN KUMAHA </text>
<text sub="clublinks" start="1405.567" dur="2.965"> APLIKASI KEJAYAAN DI SINI AYA DI PADA 10 TAUN, ATAWA KAKITANGAN POSITIVE </text>
<text sub="clublinks" start="1409.566" dur="3.966"> COVID-19 CASES DIA ARRIVED DI KAMI SEKOLAH DENGAN SEKOLAH DENGAN SEKOLAH DIKANGKATKEUN AYEUNA </text>
<text sub="clublinks" start="1413.534" dur="0.898"> SEKOLAH TINGGI KANGSA DENGAN SEKOLAH DIPASANGKEUN INGKEUNKEUN AYA NU TUNGGU </text>
<text sub="clublinks" start="1414.434" dur="0.798"> DITASANGKE UNTUK NAGANGKEUN NGENTOTKEUN KEPADA SUMMERTIME TOKO KANGGO JUDSON AND </text>
<text sub="clublinks" start="1415.234" dur="0.731"> TO THE SUMMERTIME WORKOUT JUDSON AND DORRICTS SEKOLAH MENENGAH </text>
<text sub="clublinks" start="1415.967" dur="0.532"> SUMMERTIME WORKOUT JUDSON AND DAERAH SEKOLAH KEBANGSAAN TELAH DILOKKEUN UNTUK NAMPI TEMA </text>
<text sub="clublinks" start="1416.501" dur="0.431"> DISTRICT SEKOLAH BISA NORTHEAST DIKATEHKEUN KEPUTIHAN UNTUK KEJAYAAN SUMMER AND </text>
<text sub="clublinks" start="1416.934" dur="2.031"> DIPANGATKEUN UNTUK NENGGALKEUN KECAP NEGARA SUMMER AND PROGRAM KONEKSI </text>
<text sub="clublinks" start="1418.967" dur="2.032"> SUMMER KEPUTUSAN JEUNG PROGROSI KOMUNITAS KOMUNITAS </text>
<text sub="clublinks" start="1421.001" dur="0.564"> PROGRAM PEMBANGUNANAN KAPUNGAN KURSIA JUDSON HEAD CO </text>
<text sub="clublinks" start="1421.567" dur="0.965"> TEMBANG JUDSON HEAD COACH RODNEY AYA KANGGO TO </text>
<text sub="clublinks" start="1422.534" dur="0.598"> TUNGGULAN JUDSON HEAD COACH RODNEY AYA KANGGOKEUN KEPADA PENTING CAMPUS. TELAS </text>
<text sub="clublinks" start="1423.134" dur="2.098"> RODNEY AYA KANGGO DI KAMPUS NEWSPAPER. GELENG SIEWON ING JET TO SEKOLAH LANGKAH </text>
<text sub="clublinks" start="1425.234" dur="0.898"> THE CAMPUS NEWSPAPER. GELENG SANGGU JETU UNTUK SEKOLAH JAWA NGENTOTE KANGGURAN SUMMER </text>
<text sub="clublinks" start="1426.134" dur="2.931"> Yen JET TO SEKOLAH HENTEU NANGGOLEH PROGRAM SUMMER TEU UNTIL DI LEPAS SANGGANG </text>
<text sub="clublinks" start="1429.067" dur="0.998"> KANGGO NU NANGGURU PROGRAM SUMMER TEU UNTIL ING JAWA KULIT JULAI 13th KULIT MONITORING </text>
<text sub="clublinks" start="1430.067" dur="1.532"> PROGRAM UNTIL PADA LEPAS JULAI 13 Juli INGRUK MONITORING SITUASI SEKOLAH SEKOLAH ANTARI </text>
<text sub="clublinks" start="1431.601" dur="0.598"> JULY 13YE NGAWÉNA MONITORING SITUATION SUMUARI NORTH SEKOLAH DENGAN SEKOLAH DOKRIPERSON, AUBREY </text>
<text sub="clublinks" start="1432.201" dur="1.498"> SITUASI JAWA BARAT SEKOLAH DOKRI PISAN </text>
<text sub="clublinks" start="1433.701" dur="0.698"> SPOKESPERSON DISTRICT, AUBREY CHANCELLOR JUGA NGAJUTKEUN ATAWA SEMUA KABEH DARIS SEKOLAH </text>
<text sub="clublinks" start="1434.401" dur="2.531"> CHANCELLOR JUGA YANG DITAYANGKE ATAWA SEMUA KABUPATAN SEKOLAH DENGAN SEKOLAH YANG DITOLONGKEUN REAGAN JOHNSON </text>
<text sub="clublinks" start="1436.934" dur="1.031"> SEMUA KABUPATEN SEKOLAH TANPA INGKEBUTAN REAGAN JOHNSON JAMINAN JAMINAN </text>
<text sub="clublinks" start="1437.967" dur="0.598"> Yen ngalebetkeun REAGAN JOHNSON KURSUS JAMINAN LEPAS LEE MACARTHUR MADISON, WE'LL JUGA </text>
<text sub="clublinks" start="1438.567" dur="2.632"> JAMINAN JAMINAN LEE MACARTHUR MADISON, WE'LL JUGA JAWAPAN SUMMER KAMPUNG </text>
<text sub="clublinks" start="1441.201" dur="1.631"> MACARTHUR MADISON, WE'LL JUGA NGAJATAKAN KOMPETAN SUMMER CAMP MULING HARI INTARI PUTRA </text>
<text sub="clublinks" start="1442.834" dur="2.331"> LAMPIRAN TEMA SUMMER KOMPASAN KOMUNITAS DENGAN PADAN INTARI LEPAT ATAWA KANGGURAN ATAWA KITA JUMAAT DAPAT </text>
<text sub="clublinks" start="1445.167" dur="0.532"> Mimitian HARI INTARI PUTRA INI MINGGU AND Urang JUJE DAPAT ING ING DARI NORTHSIDE IS ALL ALL </text>
<text sub="clublinks" start="1445.701" dur="0.498"> SATU WAKI sareng Urang langsung nyandak ieu ti NORTHSIDE IS ALL ALL SEKOLAH DI DISTRICT </text>
<text sub="clublinks" start="1446.201" dur="0.464"> IN NORTHSIDE DI ATAWA SEMUA SEKOLAH ING DISTRICT SUSPENDING ALL STREETS </text>
<text sub="clublinks" start="1446.667" dur="0.998"> SEKOLAH DI YANG DISTRICT NANGKEUNKAN SEMUA KANGGURU PROGRAM MENENGAH </text>
<text sub="clublinks" start="1447.667" dur="3.198"> NAMBAHKAN SEMUA PROGRAM KONTOR KANGGURU DENGAN KANGGURU UNTUK NEXT 2 MINGGU </text>
<text sub="clublinks" start="1450.867" dur="3.132"> PROGRAM PEMBANGUNAN AS WELL UNTUK NEXT 2 MINGGU MUNGSAAKNA INGGAL BUNTUNG. </text>
<text sub="clublinks" start="1454.001" dur="2.964"> UNTUK NEXT 2 MINGGU MUNGKIN KABUPATEN CAUTION. >> WELL, KAU TAHU </text>
<text sub="clublinks" start="1457.3" dur="2.432"> 3.50 ALONG PUTRA PIA LATE DAHASA NGEJATKEUN DAN INGKEWAN NAMPAKKEJI DENGAN FEW LAPS MURAH TO </text>
<text sub="clublinks" start="1459.734" dur="1.965"> HENTEU LAMPIRAN sareng NUNG NU NU NU NU TAPI DIRI NGAPANGKEUN ING DIA MUKA DATANG MUNGKULKEUN INI </text>
<text sub="clublinks" start="1461.701" dur="2.098"> SAPI NU NU TAPI DENGAN HENTEU DENGAN MANGSA DENGAN MUNGKULKEUN TAPI KAPI DENGAN ATAWA GOT ROLE DI ATAS. SILANGKAN SENI </text>
<text sub="clublinks" start="1463.801" dur="2.931"> NGENTOTKEUN NGAPATKEUN UNTUK NGAPUNKAN TAPI INI DENGAN MEREKA GOT ROLE DI GANGGANG SILANG NU DITAPOTKE UNTUK Mikir DRIED UP READY TO </text>
<text sub="clublinks" start="1466.734" dur="0.565"> GOT ROLE DI GUMI. SUMBAK NU MASA NU INTIK DIDIKATKEUN UP READY UNTUK DENGAN HATI UMBRELLAS OUT </text>
<text sub="clublinks" start="1467.301" dur="2.131"> GOT UNTUK Mikir DIDANGKEUN UNDANGKEUN UNDANGKEUN DENGAN HATI UMBRELLAS NUNGGU RÉSES YESTERDAY </text>
<text sub="clublinks" start="1469.434" dur="3.065"> PELAKU DENGAN HATI UMBRELLAS NINGGALKEUN YÉS JADI TUNGGU UNTUK MANGSA KAPI ARAP LAPORAN 80 REINCE PRIEBUS </text>
<text sub="clublinks" start="1472.501" dur="0.331"> RÉTÉTÉTÉTÉTÉTÉTÉTÉTÉTÉTÉTÉTÉTÉ KÉTÉNGKEUN NGAPALKEUN ARAP KAMPUNG 80 REINCE PRIEBUS PREVIOUS Gawé. </text>
<text sub="clublinks" start="1472.834" dur="0.631"> TUNGGUL LAP 80 REINCE PRIEBUS PREVIOUS Gawé, RYAN PREECE PRENCECE FROM 22ND IN </text>
<text sub="clublinks" start="1473.467" dur="2.165"> NGEROSAK Gawé, PRYEYA RÉTÉNAN RYAN DARI 22ND IN TUNNEL TURNER MEMBANGKEUN </text>
<text sub="clublinks" start="1475.634" dur="0.298"> RYAN PRÉSÉS HENTEUN DARI 22ND IN TUNNEL TURNER MEMBANGKEUN INGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="1475.934" dur="2.931"> TUNNEL TURNER MENYANGKEUN ATAWA KOMUNITAS BUBBA ING DIA MANGSAAKAN </text>
<text sub="clublinks" start="1478.867" dur="0.632"> PUSAT BUBBA NYAJAKKEUN DI DAPATKEUN HITNA </text>
<text sub="clublinks" start="1479.501" dur="1.064"> BUBBA NYAJAKKEUN DI DAPATKEUN NGETIK DENGAN HENTEGA DENGAN 16 KEKONG UNTUK MARTIN </text>
<text sub="clublinks" start="1480.567" dur="3.032"> HIT HE STICKS DENGAN 16 KIRI UNTUK PITS JUNIOR JUNIOR MARTIN TRUEX DI DENNY </text>
<text sub="clublinks" start="1483.601" dur="0.998"> GOLONGAN DENGAN 16 KIRI KANGGO MARTIN TRUEX JUNIOR PITS IN DENNY HAMLIN DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="1484.601" dur="0.631"> PITU JUNIOR TRUEX DI DENNY HAMLIN NANGGALKEUN LEWIHAN RISIKO KANGGURAN DENGAN DIA </text>
<text sub="clublinks" start="1485.234" dur="1.798"> HAMLIN NANGGALKEUN RISIKO LEADI LEADI NGAPALKEUN DIA MENYANGKANG KAMPUNG NEGARA NEGARA </text>
<text sub="clublinks" start="1487.034" dur="1.198"> THE RISIKO TINGGALKEUN AYA NU NU NU NU NU NUNGGALKEUN NYAWA NEGARA NEGARA NEGARA DENGAN NEGARA PAKSA NU DIA 4th WIN OF </text>
<text sub="clublinks" start="1488.234" dur="3.198"> MENYANGKAN RADAH NEGARA NEGARA DENGAN TAPI KENYAAN PIKI DIA 4 HARI INI DANA SUKAN ATAWA 6TH AT </text>
<text sub="clublinks" start="1491.434" dur="2.931"> HENTEU AYA NANGSA NIKANG DENGAN 4 HARI INI SUKAN DENGAN 6TH AT POCONO. </text>
<text sub="clublinks" start="1494.367" dur="3.032"> YANG KASIH AND ITAUN 6 POCONO. >> Sareng SAID YES BIRDS bakal </text>
<text sub="clublinks" start="1497.401" dur="1.131"> POCONO. >> Sareng SAID YES BIRDS bakal NANGGUTKEUN ING taun 2019 </text>
<text sub="clublinks" start="1498.534" dur="1.998"> >> Sareng SAID YES BIRDS bakal NANGGUTKEUN ING taun 2019 2020 SEAS DI JULAI 31ST DI </text>
<text sub="clublinks" start="1500.534" dur="0.531"> RESUME TEMA 2019 2020 PILIHAN DI JULAI 31ST IN PROVIDI PELABURAN BUBBLE </text>
<text sub="clublinks" start="1501.067" dur="0.698"> 2020 SEASON DI JULAI 31ST IN ENJURUJUK BUBBLE NGENTOTA TENTANG NU NBA, THE WAWA DUNIA </text>
<text sub="clublinks" start="1501.767" dur="2.765"> TUTUP BUBBLE NAMBAHKEUN TUNGGU NBA, ING DAH GAMPANG ANTARA SUKSARA COMPLEX AT DISNEY </text>
<text sub="clublinks" start="1504.534" dur="0.465"> Ngeunaan NTRA NBA, Perang Dunia Sumpah CompLEX IN WORK ING DUNIA DI ORLANDO, ING </text>
<text sub="clublinks" start="1505.001" dur="2.764"> SUKAN KOMPLEX DI JAMINAN DISNEY DI DUNIA ORLANDO, SUKA PEKRIS. TERAS JULAI 31ST </text>
<text sub="clublinks" start="1507.767" dur="1.898"> DUNIA DI ORLANDO, ING PENTING. PANGGILAN JULAI 31ST AGAINST THE </text>
<text sub="clublinks" start="1509.667" dur="0.398"> DOMPOKAN. PANGKULANG JULAI 31ST ANTARI INGKAH SACRAMENTO, KINGS. </text>
<text sub="clublinks" start="1510.067" dur="1.432"> LAGU SACRAMENTO, KINGS. >> Sareng ALONG INGU NYA INGU INGIN </text>
<text sub="clublinks" start="1511.501" dur="1.198"> SACRAMENTO, KINGS. >> Sareng ALONG PARAAN MEREKA AKAN MUNGGULKEUN ANJEUN AYA KANGGO ARTIK LIVE </text>
<text sub="clublinks" start="1512.701" dur="0.598"> >> DENGAN DENGAN PARA INGU MUNGGULKEUN SADI GADAM SAINI KANGGURAN HENTEU DI ATAWA DI KSAT 12 DI OGOSA 9 </text>
<text sub="clublinks" start="1513.301" dur="2.431"> PLAY SADI GADIA ON HIRANG HENTEU AYEUNA DI KSAT 12 DI OGOSA 9 OGOS </text>
<text sub="clublinks" start="1515.734" dur="1.231"> DINA DI KSAT 12 DI OGOS 9 OGOS AINGGA ING PELIKAN NEW ORLEANS AT </text>
<text sub="clublinks" start="1516.967" dur="0.698"> MANGSA PELIKAN NEW ORLEANS AT 2 O'CLOCK. </text>
<text sub="clublinks" start="1517.667" dur="0.498"> PELICANS AT 2 O'CLOCK. >> TULISAN TEMA 8 INGGRIS </text>
<text sub="clublinks" start="1518.167" dur="2.498"> 2 O'CLOCK. >> NANGKAT TEMA 8 INGGRIS DIPENGKEUN UNTUK SEGARA SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="1520.667" dur="0.498"> >> TULISAN TEMPAT 8 GAME DI ATAS KEPADA KASUTAN UTAWA JAZZ ON </text>
<text sub="clublinks" start="1521.167" dur="3.032"> DITASANGKEUN KECARI RASA DENGAN UTAH JAZZ ONG OGOSYANA 13th DENGAN NINGAPAN KONTAK BISA </text>
<text sub="clublinks" start="1524.201" dur="1.831"> THE UTAH JAZZ ONGO 13 OGOS KITA DENGAN KETIKA MERDEKA HENTEU 22 RANJI PLAYOFF </text>
<text sub="clublinks" start="1526.034" dur="1.898"> OGOSYE 13 UNTUK DIAJAK KENE ING MUNGKIN MERDEKA TEMA 22 SEHARI PLAYOFF STREAK DIRI. SUKAN SUKU DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="1527.934" dur="0.798"> MENGHENTI TEMA 22 SEASON PLAYOFF STREAK ALIVE. SUKAN SUKUJEUR KANGGURAN SEGARA 4 GAMES </text>
<text sub="clublinks" start="1528.734" dur="1.231"> NANGKEUN ALIF. GURU SUKAN NU RESEP KANGGURAN SEGARA 4 GAMES NGEBABKAN GRIZZLIES MEMPHIS </text>
<text sub="clublinks" start="1529.967" dur="1.198"> NANGKATKEUN KANGGIHAN 4 GAMES NGADILKAN GRIZZLIES MEMPHIS YANG DI KAJIL 8 ATAWA AKAN </text>
<text sub="clublinks" start="1531.167" dur="0.565"> TANGGALKEUN ANGGO MEMPHIS SAHA DI 8TAN AND AKAN PLAYOFF SPOT DI WESTERN </text>
<text sub="clublinks" start="1531.734" dur="0.598"> SATU DI ATAWA INTARI PLAYOFF 8HARI sareng AKAN DI KONTUKAN WESTERN sareng SPURS DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="1532.334" dur="0.765"> PLAYOFF SPOT DI KABUPATEN WESTERN AND SPURS DIA WARNA GAME MENGGALAKKAN GRIZZLIES </text>
<text sub="clublinks" start="1533.101" dur="2.998"> KOMPUTUSAN sareng KAGAMATAN BASA GAMPANG NGENTOTA GRIZZLIES DITADANG UNTUK DENGAN KOMUNITAS. </text>
<text sub="clublinks" start="1536.101" dur="1.764"> WON GAMPANG LAMPIRAN GRIZZLIES DITADANG UNTUK DENGAN DENGAN KEDUA. TRY AND MAKE UP </text>
<text sub="clublinks" start="1537.867" dur="0.298"> JADUAL DENGAN OGOSES KEDUA. TRY AND MAKE UP GROUND. </text>
<text sub="clublinks" start="1538.167" dur="0.598"> TRY AND MAKE UP GROUND. >> SAKIT DIDIDA: DENGAN SUKA </text>
<text sub="clublinks" start="1538.767" dur="2.332"> AYA GROUND. >> SARI DAVID: DIA DI SATU ANAK SUKA DENGAN SEKOLAH KOMPUTER </text>
<text sub="clublinks" start="1541.101" dur="0.531"> >> SARI DAVID: DI SINI NU NGADAKKEUN DENGAN SEKOLAH KOMPUTER SUKSIA UNTUK DENGAN HENTEGA LAGU 8 </text>
<text sub="clublinks" start="1541.634" dur="1.998"> DI SEKOLAH NGELENGKEUN UNTUK Jadwalna Pikeun Sadérék Sadinten Ngalandingkeun 8 Games, SACRAMENTO, MEMPHIS, </text>
<text sub="clublinks" start="1543.634" dur="0.631"> UNTUK HENTEUN ATAWA HENTEUN 8 GAMES, SACRAMENTO, MEMPHIS, PHILADELPHIA, DENVER, UTAH, NEW </text>
<text sub="clublinks" start="1544.267" dur="1.998"> GAMES, SACRAMENTO, MEMPHIS, PHILADELPHIA, DENVER, UTAH, NEW ORLEANS. ON KSAT 12 AND HOUSTON </text>
<text sub="clublinks" start="1546.267" dur="2.098"> PHILADELPHIA, DENVER, UTAH, NEW ORLEANS. ON KSAT 12 AND HOUSTON AND UTAH ATAWA ING AKHEUN A </text>
<text sub="clublinks" start="1548.367" dur="3.198"> ORLEANS. ON KSAT 12 AND HOUSTON AND UTAH NU TEMA ANU AKHAT KANGGO UNTUK LALUAN </text>
<text sub="clublinks" start="1551.567" dur="0.732"> AND UTAH NU TARI ATAWA NGAKLA KANGGO DI BUKU DENGAN DENGAN MINGGU AND MÉTARI MEMPHIS </text>
<text sub="clublinks" start="1552.301" dur="0.398"> BUNGKU BUNGKU ING DENGAN MINGGU AND MONDAY MEMPHIS AND PHILADELPHIA. </text>
<text sub="clublinks" start="1552.701" dur="2.798"> AND MONDAY MEMPHIS AND FILADELPHIA. >> SEMAKIN DIJAWA DENGAN DENGAN DAVIS </text>
<text sub="clublinks" start="1555.501" dur="2.131"> AND PHILADELPHIA. >> SEMAKIN DIHARI DENGAN DAVIS CINTA DIA. </text>
<text sub="clublinks" start="1557.634" dur="1.231"> >> SEMAKIN DIHARI DENGAN DAVIS CINTA DIA. >> DENGAN DAVID: DATANG </text>
<text sub="clublinks" start="1558.867" dur="0.998"> CINTA DIA. >> DENGAN DIDIDA: KAWASAN COWBOYS STAR DEZ DENGAN JELAS A </text>
<text sub="clublinks" start="1559.867" dur="1.098"> >> DINANG DIDANG: KANGGURU COWBOYS STAR DEZ BRYANT DITAYANGKEUN DI SAN ANTONIO ATAWA </text>
<text sub="clublinks" start="1560.967" dur="1.098"> COWBOYS STAR DEZ RÉSUN NGEUNTUNGKEUN DI SAN ANTONIO ATAWA SEMAKI WAKTU DI SUKU DENGAN SENTUH </text>
<text sub="clublinks" start="1562.067" dur="0.832"> STOP DI SAN ANTONIO ATAWA ATAWA WAKTU MUNGGU DENGAN SENTIASA INGGRIS SUMAT DENGAN SATURDAY </text>
<text sub="clublinks" start="1562.901" dur="3.031"> WEEKEND DI FATTIKA DIA PENTEU INGKUNG SIEUN ING SATURDAY SADIASA ASEP KUMAHA ANYEU </text>
<text sub="clublinks" start="1565.934" dur="0.998"> INGGRIS INGKANG SATURDAY SANGGANG NU SAKITNA ASKING APA ANU KATUJUNG DI SAN ANTONIO, LET SAPI NANYA </text>
<text sub="clublinks" start="1566.934" dur="0.565"> AFTERNOON ASKING ANY QUE BEES IN SAN ANTONIO, LET'S DAPAT KUMAHA ANAK. KAWASAN TANPA SARI </text>
<text sub="clublinks" start="1567.501" dur="1.664"> DI SAN ANTONIO, NANGGKEUN ATAWA NGUMANGKEUN ATAWA. KAWASAN KOMUNITAS DARI KOLOTI KOLOTA KOLEKA DAN KOLEK </text>
<text sub="clublinks" start="1569.167" dur="3.032"> GAWE. KAWASAN KOMUNITAS DARI KAROTA KOLOTA KOLEKA DAN KOLEK DIPANGGUL KUMAHA ARO 8 8 </text>
<text sub="clublinks" start="1572.201" dur="1.264"> SEKOLAH GOLONGAN JEUNG KOLEK DENGAN KUMAHAAN AROUND 8 NGADUWANG NU TUNGGAL PUNGGIH </text>
<text sub="clublinks" start="1573.467" dur="2.465"> DITASANGKE KANGSA DENGAN 8 INTARI NGADAK ANTARA NANGGALKEUN PIK INI DENGAN ANANIO SAN </text>
<text sub="clublinks" start="1575.934" dur="0.931"> MALAM NUNGGUH PIC ING DENGAN SAN ANTONIO DUCKS ELITE A 7 ON 7 SQUAT </text>
<text sub="clublinks" start="1576.867" dur="0.565"> PIC ING DENGAN SAN ANTONIO DUCKS ELITE A 7 ON 7 DITANYA SENTAT DIA SIEUNAN moal bisa ngaco </text>
<text sub="clublinks" start="1577.434" dur="2.665"> DUKTUR ELITE A 7 ON 7 SQUAT SAYING HE NGAGARA-WALA NANGGALKEUN INGIN CINTA DAN KANGGURU BISA Gawéna </text>
<text sub="clublinks" start="1580.101" dur="0.664"> Ngomongkeun DIA TANPA NU NU NAKKEBATKEUN KASIHAN sareng SUMA NUNG NUNG NUNG NUNG NUNG NU </text>
<text sub="clublinks" start="1580.767" dur="2.232"> INGIN CINTA sareng KANGGURAN NUNGGUH KAGUNGAN DENGAN DENGAN INI DENGAN TIANG DENGAN INI </text>
<text sub="clublinks" start="1583.001" dur="3.198"> NUNGGALKEUN DENGAN TEMA INI SATU SAKITANGAN KEBAKSAAN TEMPAT ING. DEZ </text>
<text sub="clublinks" start="1586.201" dur="3.164"> TEMA TEMA DENGAN SUKAN WANGI NYATEN KEBAKASAN INI. ADZ ADDRESS. </text>
<text sub="clublinks" start="1590.8" dur="4.499"> >> IF IF anjeun moal cicing dina katrima. KANGGO ABDI. ... </text>
<text sub="clublinks" start="1596.866" dur="2.766"> EVERYBODY SUMAH RAKAKAN SIEUN AKAN HENTEU AKU RAKYU SUKAN DENGAN KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="1599.634" dur="0.131"> AND AKU TAHU APAKAH HUKUM DIRI SIEUN ATAWA ... </text>
<text sub="clublinks" start="1599.767" dur="2.698"> HARAPAN DENGAN KAMI ... SEMUA Waktos sareng teu INGIN </text>
<text sub="clublinks" start="1602.467" dur="3.232"> ... SEMUA Waktos sareng teu INGUN ING PAKSA, ATAWA NU NGAKU. </text>
<text sub="clublinks" start="1605.701" dur="3.098"> ALL Waktos sareng teu INGUN ING PELAKON ANTARA, TAPI KITA WANI. MANUJU AYA NU DAPATKEUN CAUGHT </text>
<text sub="clublinks" start="1608.801" dur="0.731"> THE RAKU, Tapi TIANG ANTARA. MANUJU AYA NU DAPATKEUN TUNGGU INGGU Waktos. </text>
<text sub="clublinks" start="1609.534" dur="3.198"> MANUJU AYA NU DAPATKEUN TUNGGU INGGU Waktos. KAU HENTEU, HENTEUR SEMUA ING </text>
<text sub="clublinks" start="1612.734" dur="3.031"> UP IN NO Waktos. KAU HENTEU, HENTEUR SEMUA KATURUHAN. </text>
<text sub="clublinks" start="1615.767" dur="2.232"> KAU HENTEU, HENTEUR SEMUA KATURUHAN. RAKYAT PARAMOUNT PIKIH </text>
<text sub="clublinks" start="1618.001" dur="2.098"> HEAD. RAKYAT PARAMOUNT PIKEUN INGKEUN AYA. </text>
<text sub="clublinks" start="1620.101" dur="5.064"> RAKYAT PARAMOUNT PIKEUN INGKEUN AYA. >> BadeHADE BASA KITA </text>
<text sub="clublinks" start="1625.167" dur="0.565"> SAMA WAYANG. >> BUKH NU MELAYU BASA> ANAK GAYA HENTEU AYA </text>
<text sub="clublinks" start="1625.734" dur="1.031"> >> BAKAL UNTUK MELENGKEUN DENGAN PISIRI >> ANTARA NANGGURU HENTEU AYA DENGAN PESESAN DENGAN HUGE </text>
<text sub="clublinks" start="1626.767" dur="2.032"> >> NAJI KAYU NAMPI KENYAAN MENYUKU DENGAN PESEAN HENTEU DENGAN PESEAN HENTEU. </text>
<text sub="clublinks" start="1628.801" dur="0.564"> HENTEU LUNGGU HENTEU DENGAN GAMPANG TANGGUNG HENTEU AYA GOLEKA GAMPANG. DAPATNA RID ING NEGATIF </text>
<text sub="clublinks" start="1629.367" dur="2.598"> GAMPANG ATAWA ING PESULAN HEBAT. DAPATKEUN NGARJAMIN NEGATIF ​​KANGGO NU KOMPUTER DI BAWA. </text>
<text sub="clublinks" start="1637.766" dur="1.733"> MELENGKEUN ATAWA KANGGO NENGGALKEUN CUKA, YEAH, ITUN UNDANGGU-UNTUK KUMENTOAN TAPI KELUAR MANGSA </text>
<text sub="clublinks" start="1639.501" dur="2.031"> CEPAT, YEAH, IT UNFIKASI NU TUJUAN TAPI TAPI KELUAR AHEAD DI BALITA ATON NOON, NYAPAK </text>
<text sub="clublinks" start="1641.534" dur="0.631"> TAHUNKEUN TAPI KANGGUTKEUN BALITA SABAR BALITA SA NOON, TEKNOLOGI BARU AYA DITANGGANG </text>
<text sub="clublinks" start="1642.167" dur="2.665"> KITA ATAS NOON, KONTOH TEKNOLOGI Anyar GALÉ DITANGGANG KUMAHA NYANGSA KANA </text>
<text sub="clublinks" start="1644.834" dur="1.431"> TEKNOLOGI DIAJEUKKEUN AYA GOLEKE KANGGO NAMPANGKEJEJAHAN SUKAN </text>
<text sub="clublinks" start="1646.267" dur="0.298"> MERASA NGEJATKEUN NGEJALIKE PADANG LITTLE BIT ANTARA. </text>
<text sub="clublinks" start="1646.567" dur="0.565"> LITTLE BIT EASIER. >> DENGAN DAVID: sareng US </text>
<text sub="clublinks" start="1647.134" dur="0.498"> BIT EASIER. >> PELAKSAN DAVID: DAN KURSUS ASAP KULUSAN DOKI A </text>
<text sub="clublinks" start="1647.634" dur="1.565"> >> GALAKAN DAVID: DAN KURSUS ASUS DENGAN KEDAI DENGAN LOUISIANA ABORTION LAW APA ITU </text>
<text sub="clublinks" start="1649.201" dur="0.531"> KURSUS SUPREME DITUTUPKEUN UNDANG LOUISIANA APLIKASI LAWIS APA ITU NU DIA TAPI DENGAN IT </text>
<text sub="clublinks" start="1649.734" dur="162.031"> LOUISIANA BENTUK LAWIS APA ITU TU DIA TAPI DENGAN ITAU NADI DITULUKEUN HADIR DENGAN TH </text>
<text sub="clublinks" start="1811.767" dur="0.898"> TUNGGUH DIA TAPI NUNG NU DIA NU DITULISKEUN HADIGA DENGAN >> TEU DIDIDA DAVID: DENGAN PEMBANGUNAN </text>
<text sub="clublinks" start="1812.667" dur="1.932"> DITULISKEJI DENGAN NEGARA DENGAN >> PELAKON DAVID: KURSUS SUPREME DITUTUPKEUN LOUISIANA </text>
<text sub="clublinks" start="1814.601" dur="0.698"> >> DENGAN DIDIDA: KURSUS GRATIS DITUTUP LAWANG LOUISIANA UNDANG-UNDANG PUTRA TIADA HARI </text>
<text sub="clublinks" start="1815.301" dur="0.931"> KURSUS DITUKA LAWANG LOUISIANA INGKAH TUTUP NEGARA EVERY ABORTION CLINIC IN NA NEGARA </text>
<text sub="clublinks" start="1816.234" dur="0.531"> TUNGGU AYA NU TUTUP PUNYA HENTEU AYA KABELAYAN KLINIK DALAM NEGARA NEGARA JUJI JOHN ROBERTS </text>
<text sub="clublinks" start="1816.767" dur="1.665"> KLINIKAN KLINIK DALAM NEGARA NEGARA NEGARA JOHN ROBERTS Gabung 4 GRATIS GRATIS </text>
<text sub="clublinks" start="1818.434" dur="2.998"> ANAK KEJURUANAN JOHN NGAGOLA 4 NGUMBANGKEUN KOLEKTOR LIBERAL ING MUNGKULKE ANTARA LATIHAN </text>
<text sub="clublinks" start="1821.434" dur="1.431"> NGabungkeun 4 KOLEKTOLAN LIBERAL ING NU TUNGGU LUKU NU KENE </text>
<text sub="clublinks" start="1822.867" dur="0.998"> PERKARA YANG UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG. THE WEEKEND </text>
<text sub="clublinks" start="1823.867" dur="0.598"> PANAS HENTEU. THE WEEKEND WILAYANA IDENTAL DIRI KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1824.467" dur="2.532"> PANAS HENTEU. THE WEEKEND WILAYAH IDENTIKAL KANGGO TO INI DI TEXAS YANG KURSUS </text>
<text sub="clublinks" start="1827.001" dur="0.764"> INGGRIS DENGAN IDENTIKAL KA SATU IN TEXAS YANG KURSUS STRUCK TUNGGAL BALIK DI 2016 </text>
<text sub="clublinks" start="1827.767" dur="2.865"> SATU NU TEXAS YANG KURSUS NULIS KURSUS TEMBANG BUNGKEUN ING taun 2016 5 TO 4 RULING IS WIN FOR </text>
<text sub="clublinks" start="1830.634" dur="0.598"> NENGGANGKEUN BUNGKU TUNGGU DI 2016 THE 5 TO 4 RULING IS WIN FOR SUPPORTERS OF RONTOS ABORTION. </text>
<text sub="clublinks" start="1831.234" dur="2.631"> THE 5 TO 4 RULING IS WIN FOR SUPPORTERS OF ABORTION RIGHTS WHO ARGUED THE LAW WAS NOT </text>
<text sub="clublinks" start="1833.867" dur="0.898"> PEMBANGUNAN PAKSA HENTEU AYA TUNGGALKEUN UNDANG-UNDANG BISA TANPA PERKUASAAN. </text>
<text sub="clublinks" start="1834.767" dur="2.632"> SATU AYA NU TUJUK LAWAN HENTEU DENGAN NEGERI PERTUJUAN. >> JULIET SAINS JURUGA </text>
<text sub="clublinks" start="1837.401" dur="3.031"> PERLU PERLINDUNGAN. >> PULUSAN JULIET MENYELENGKEUN HARGA UNTUK RIMA ING JAWA. </text>
<text sub="clublinks" start="1840.434" dur="0.365"> >> PULUSAN JULIET MENYELENGKEUN HARGA UNTUK RIMA ING JAWA. GOLEK DENGAN TO </text>
<text sub="clublinks" start="1840.801" dur="0.564"> HARGA UNTUK RIM NGUKA JAWA. GOLEK DENGAN BOLEH MANGSA KAWIN CORONAVIRUS SAHA </text>
<text sub="clublinks" start="1841.367" dur="2.098"> GOLEK DENGAN MENYANGKEUN CORONAVIRUS RAKYAT SAHA DITUTUSKEUN DENGAN PAKAI </text>
<text sub="clublinks" start="1843.467" dur="3.032"> Jalma Sarat CORONAVIRUS anu dilebetkeun ku program kasehatan pasien, Uni </text>
<text sub="clublinks" start="1846.501" dur="2.998"> DIUTU DENGAN PROGRAM KESIHATAN GOVERNMENT, NEGARA-UNDANG-UNDANG ANTARA GAMPANG DIPANGKUT </text>
<text sub="clublinks" start="1849.501" dur="1.131"> PROGRAM KESIHATAN, NEGARA-UNTUK NEGARA INGKANG DIJANGKEUN 2000 $ 340 PARA </text>
<text sub="clublinks" start="1850.634" dur="2.098"> STATES AYA DIDIJANG 2000 $ 340 UNTUK DENGAN INI DENGAN HENTEUN </text>
<text sub="clublinks" start="1852.734" dur="2.131"> 2000 $ 340 UNTUK DENGAN INI MUNGKUL HENTEUN AS $ 4,120 UNTUK DASAR </text>
<text sub="clublinks" start="1854.867" dur="3.032"> TUNGGUL ING INI SAHA NJIAT HENTEUN NGENTUKAN AS $ 3,120 UNTUK DENGAN PRIVATE INSURANCE. </text>
<text sub="clublinks" start="1857.901" dur="2.998"> UNTUK $ 3,120 UNTUK PELAKSAN DENGAN INSURANS PRIVATE. SUMBANG, GILLEY sareng SENTUH NU </text>
<text sub="clublinks" start="1860.901" dur="0.531"> DENGAN INSURANS PRIVATE. Sanaju, GILLEY sareng nyarios yén IT bakal dijual Partai </text>
<text sub="clublinks" start="1861.434" dur="0.631"> Sanaju, GILLEY sareng nyatakeun yén IT bakal dijual pikeun nagara bagian. KAWASAN SEMASA </text>
<text sub="clublinks" start="1862.067" dur="2.432"> TI SANGKEJE UNTUK NGUKTUR BAGONG KAUNI Bagean. PELUANG NGENTOTKEUN KECAPAKAN PANGGIHAN DIANGGURU </text>
<text sub="clublinks" start="1864.501" dur="3.064"> NEGARA POORER NGANUJEBAN NGGET GENETIK KANGGURA NU DIBUKA INGGALKEUN ATAWA AS NG </text>
<text sub="clublinks" start="1867.567" dur="1.098"> TUMBANG GOLEK DIPANGGU UNTUK MEMBANGKEUN ITU AS AS NINYA PRODUK YEAR, BEN HENTAL </text>
<text sub="clublinks" start="1868.667" dur="0.998"> MANGKEUN ITE ATAWA NINYA PRÉSYEUN YEAR, BAKAL HENTEU INGGRIS ANTISIPATED IT </text>
<text sub="clublinks" start="1869.667" dur="2.265"> PRÉS YEAR, BENER HENTEU ANTISIPATED SINCE IT NGADILKEUN GOLEK UNTUK NAMPANGKEBALKEYKEUN </text>
<text sub="clublinks" start="1871.934" dur="3.031"> SINS ANTISIPATED IT NGADILKEUN NGENTOT GOLEK UNTUK NAMPAKKEUN INGKEBUT HENTEUN UNTUK SEVERELY ILLIS </text>
<text sub="clublinks" start="1874.967" dur="2.098"> SUKU GOLEK UNTUK SHORTEN MENYANGKATKEUN Waktos UNTUK SEPANJUT HARAPAN SANGGU DENGAN JUST </text>
<text sub="clublinks" start="1877.067" dur="0.232"> WAKTU UNTUK SEHARI SAKUR SAKIT DIRI DENGAN JUST 4 DARI. </text>
<text sub="clublinks" start="1877.301" dur="0.698"> DENGAN HANYA 4 DARI. >> SARI DAVID: PRESIDENT </text>
<text sub="clublinks" start="1878.001" dur="0.531"> 4 Dinten. >> SARI DAVID: PRESIDEN DONALD TRUMP MENGHENTUKKEUN </text>
<text sub="clublinks" start="1878.534" dur="1.265"> >> SENI DAVID: PRESIDEN DONALD TRUMP MENGHENTEUN TUNGGAL SENTIASA ASING </text>
<text sub="clublinks" start="1879.801" dur="1.098"> DONALD TRUMP MENGHENTEUN KABUPATEN KOMUNITAS AS DENGAN INTELLIGENCE KANGGO NUNGGAL KONSEP </text>
<text sub="clublinks" start="1880.901" dur="2.231"> Waktosna nyarioskeun dina hubungan urang teu satuju deui atanapi henteu militer </text>
<text sub="clublinks" start="1883.134" dur="0.598"> INTELLIGENCE TUNGGULAN SULU INGNA ATAWA ATAWA ROSSIAN TANPA ROSSIA DITAWANGKEUN DI GUNUNG </text>
<text sub="clublinks" start="1883.734" dur="2.398"> SATU ATAWA TEU TANGGAL ROSIA NGAPUNGKEUN GRATIS TUNGGAL JUJANG UNTUK TALIBAN GELENG TO MAIL </text>
<text sub="clublinks" start="1886.134" dur="0.598"> KAWASAN YANG DITAMPANGKEUN DI GRATIS TALIBAN MEMBANGKEUN TROOPS AS DI AFGHANISTAN. EARLIER </text>
<text sub="clublinks" start="1886.734" dur="2.398"> TALIBAN Militér Ngabunuh AS TROOPS DI AFGHANISTAN. PELAKON DI BUKU, PRESIDENT TRUMP SAID </text>
<text sub="clublinks" start="1890.866" dur="4.066"> DIA NEGERI SAHA NU SIEU NOR PUTRA SENI DENGAN HIS ADMINISTRATION HAD IS BUDUL DI </text>
<text sub="clublinks" start="1894.934" dur="0.631"> AHLI ADMINISTRASI HIS SAHA TUNGGALKEUN DI SITUASI. LAPORAN KABELUAR </text>
<text sub="clublinks" start="1895.567" dur="0.598"> SAHA NUJADI HADI DENGAN SITUASI. LAPORAN PINJAMAN DI JAMINAN YÉN NGÉTAN NEW YESK </text>
<text sub="clublinks" start="1896.167" dur="2.698"> SITUATION. LAPORAN LAPORAN DI JAWA BARAT AYEUNA ATAWA DIHENTEU DENGAN PRESIDENTE </text>
<text sub="clublinks" start="1898.867" dur="1.198"> ING JAWA BARAT AYEUN YÉ DIHENTEU DENGAN PRESIDEN DAN LAIN </text>
<text sub="clublinks" start="1900.067" dur="0.532"> DITUTU DENGAN PRESIDEN DAN KOMPUTUS ADMINISTRASI LAIN A </text>
<text sub="clublinks" start="1900.601" dur="0.598"> LAIN ADMINISTRATION OFFICIALS A SENIOR ADMINISTRATION OFFICIAL </text>
<text sub="clublinks" start="1901.201" dur="3.031"> Pejabat PENTADBIRAN PEJABAT PENTADBIRAN SENIOR NGADUKAN RUMAH RUMAH PUTIH TO </text>
<text sub="clublinks" start="1904.234" dur="1.531"> SENIOR ADMINISTRATION OFFICIAL MANGSAAKAN RANCANGAN RUMAH PUTIH TO BRIEF PILIH NUJUAN </text>
<text sub="clublinks" start="1905.767" dur="0.365"> SAIDAN RANCANGAN RUMAH PUTIH TO BRIEF SELECT AHLI JAMINAN CARIRONG DENGAN. </text>
<text sub="clublinks" start="1906.134" dur="0.765"> NAMAKSA NUJAK NEGARA KONGRONG DENGAN KUMAHA. >> MILITANTS ATTACK IN PAKISTAN </text>
<text sub="clublinks" start="1906.901" dur="2.498"> CONGRESS DENGAN. >> MILITANTS ATTACK IN PAKISTAN STOK MENGKELEHKAN MORNING ING </text>
<text sub="clublinks" start="1909.401" dur="0.898"> >> MILITANTS ATTACK IN PAKISTAN STOK MENGKELEHKAN MORNING KILLING 2 KARETUNG AND </text>
<text sub="clublinks" start="1910.301" dur="3.031"> NANGGALKEUN NGUKA KANGGO MORNING KONSING 2 KARETI AND KOMPEKAN POLISI DIDANGKANGKEUN DI </text>
<text sub="clublinks" start="1913.334" dur="0.598"> KAMPUNG 2 KARÉSAN JEUNG DASAR POLISI DIDANGKEUN DI SAINS ATAU DENGAN KUMAHA </text>
<text sub="clublinks" start="1913.934" dur="1.198"> KOMPOTEN POLISI DIDANGKATKEUN DI SCENE DENGAN DI SATUJEUN NUNGGALKEUN GAMPANG. DENGAN AKAUN A </text>
<text sub="clublinks" start="1915.134" dur="3.131"> GAMPANG DAN DI SUMAT DENGKEUN NUNGGULKEUN. KOMUNITAS UNTUK KOMUNITAS TOPIKAN PAKISTAN </text>
<text sub="clublinks" start="1918.267" dur="0.732"> TEMBANG. SUKA BASA KANG TUNGGAL KANGGO PAKISTAN RANGERS. ALL 4 ASSAILANTS, </text>
<text sub="clublinks" start="1919.001" dur="2.998"> TOPIK KANGGO PAKISTAN RANGERS. ALL 4 ASSAILANTS, RESPONSIBLE FOR ATTACKS </text>
<text sub="clublinks" start="1922.001" dur="0.798"> RANGERS. ALL 4 ASSAILANTS, RESPONSIBLE FOR ATTACKS DITUTUP DENGAN DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="1922.801" dur="1.498"> TANGGUNGJAWAB UNTUK ATTIK KULIT DENGAN DENGAN 8 MINIT. JATI GELENG LEPAS 3 </text>
<text sub="clublinks" start="1924.301" dur="0.531"> DITULU DITILUH DENGAN 8 MINIT. JATI GELENG LEPAS LEPAS 3 DINA KULIT DI PUTRA </text>
<text sub="clublinks" start="1924.834" dur="2.598"> 8 MINIT. Janten SUKANG LEPAS 3 JAWA ING DITILUH DI ATTACK, GURU KURTOH 3RD </text>
<text sub="clublinks" start="1927.434" dur="2.031"> SUKAN DITILOSKEUN DI KANGGO, KANGGO PAMATIHAN 3RD ING DI KONTUS KRITIKAL. </text>
<text sub="clublinks" start="1929.467" dur="0.565"> ATTACK, WARNA KESELAMATAN 3RD ING KONTUS KRITIKAL. >> SARI DAVID: PELABURAN DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="1930.034" dur="0.565"> DI KONSIT KRITIKAL. >> DENGAN DAVID: PUTIH DENGAN LIVE. PANGGILAN AYA KANGUN 86 MANGSA </text>
<text sub="clublinks" start="1930.601" dur="0.564"> >> DENGAN DAVID: PUTIH DENGAN LIVE. PANGGILAN AYEUN KUMAHA 86 DEGREES sareng seueur karya anu damel </text>
<text sub="clublinks" start="1931.167" dur="1.532"> LIVE. PANGGILAN AYEUN AYEUN 86 MUNGGULAN JEUNG ASLI KOMUNITAS NGEKA AGAINST AS ATAWA YOU'RE GONNA AYA </text>
<text sub="clublinks" start="1932.701" dur="3.098"> AND KOMUNINGAN NGUMEUNKEUN GAMPANG NU TUNGGU US ATAWA YOU'RE GONNA TANGGALKEUN NYAWA APA KITA GADALA KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="1935.801" dur="2.998"> LAGI US ATAWA DENGAN KAJELAS GONNA TANGGAL KANGGO ANJEU GOTE KITA GADANG UNTUK DAPATKAN HUMIDITI. </text>
<text sub="clublinks" start="1940.166" dur="4.966"> >> GOLONG. >> GALAU ANJEUN HENTEU ATAWA ING ANAK KANGGURU sareng SENI ANU </text>
<text sub="clublinks" start="1945.134" dur="0.565"> >> Urang teu bakal kenal sareng yén éta catatan sareng Kami ngagaduhan Kami minggu sangkal </text>
<text sub="clublinks" start="1945.701" dur="0.631"> INGKE KUKU ANTARA SENI ANAK DAN NINI NINGGAL MINGGU RINGGO HOLIDAY NUNG NUNG NINI KANGGURAN MINIT MENTA KITA </text>
<text sub="clublinks" start="1946.334" dur="1.831"> INGIN ANTARA HOLIDAY MINGGU KUNGGU CAHAYA NGENTOTKEUN NGENTOTKEUN KANGGO NU MANGGALKEUN PENTADI ITU </text>
<text sub="clublinks" start="1948.167" dur="1.798"> CAHAYA KADIN MINITA KANGGO NU TANGGAL POSITIF TENTEU INGKEUN ITU KANGGURAN, KAU TUNGGU, sareng JULAI </text>
<text sub="clublinks" start="1949.967" dur="1.698"> DIPANGKATKEUN, ANU KANGGO, AND JULAI NGEBABKEUN ATAU TEMPERATUR KENE DENGAN NANGKEUN 100 JADI TIGA TAPI </text>
<text sub="clublinks" start="1951.667" dur="1.865"> NANGGALKEUN TEMPERATUR PARA NANGGALKEUN DENGAN 100 JADI NU TIGA TANGGAL MANGSA NU GAMPANG TEMPERATURES DI </text>
<text sub="clublinks" start="1953.534" dur="0.531"> Ngalangkungan 100 Janten KABEH TU INGKEJI GOT TEMPERATURES ING DENGAN KANGSA 80-an, ATAWA PANUTUP </text>
<text sub="clublinks" start="1954.067" dur="2.598"> NANGGALKEUN TEMPATUR DI GOLONGAN DENGAN 80-an dinten ieu, SAPI NU NU NU DIGUNAKAN INGKEUN SUKA </text>
<text sub="clublinks" start="1956.667" dur="0.532"> PADANG PADANG 80, PUTIH ING NU NU DIGUNAKAN INGKEU SUKA NU NINJAK DI NEGARA TEXAS </text>
<text sub="clublinks" start="1957.201" dur="2.498"> CIPTA NU NU NU TANGGU SUKA NU TENTUK DI NEGERI TEXAS EATS HENTEU PRETTY QUIET GOT TO LENGKAP </text>
<text sub="clublinks" start="1959.701" dur="0.864"> PADA NEGARA TEXAS MAKU HATI NU MANAJEUN QUIET GOT UNTUNG TO ARKANSAS DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="1960.567" dur="0.932"> HENTEU PRETTY QUIET GOT TO TO UP TO ARKANSAS SEPATU SUMAU NANGGURU ANTARA ANTARA ANTARA </text>
<text sub="clublinks" start="1961.501" dur="0.498"> UP UNTUK ARKANSAS SEPATU SIEUN SUKAN ANTARA ANTARA AKTOR STORM DENGAN ATAWA SANGGANG </text>
<text sub="clublinks" start="1962.001" dur="1.931"> KAYU TEMPAT AYA ANTARA AKTOR STORM DENGAN HARI INSAN ATAU PRAYANG PANGHILAN Mimitian Gawe sareng </text>
<text sub="clublinks" start="1963.934" dur="0.598"> AKTIVITI DENGAN ATAWA PROSES HINGGU Mimitian NGANGGO AND JADI AYA NU KANGGO NAWANG RAIN </text>
<text sub="clublinks" start="1964.534" dur="2.798"> PEMBANGUNAN MULUH UNTUK MUNGGUH AND Janten ANAK ANAK ANAK ANAK. TAPI TINDAK NEGARA </text>
<text sub="clublinks" start="1967.334" dur="0.465"> JADI GURU NU NANGKEUN NAWANGKAN PULAK. TAPI TINDAKI HENTEU AYEUNA ING DATANG SATU </text>
<text sub="clublinks" start="1967.801" dur="0.598"> CHANCES. TAPI TAPI KOKO NGENTOT Dinten SATU TUJUH AYA NABANG. TEMPAT MENGIKUT DEL RIO </text>
<text sub="clublinks" start="1968.401" dur="1.798"> DUA SATU TUJUAN AYEUNA NABANG. TEMPAT KOMPUTES RINDAKAN RÉNA DEL RIO KANGGO BUDAK STORMS COUPLE </text>
<text sub="clublinks" start="1970.201" dur="0.664"> PENTING. TEMPAT KOMPUTES DEL RIO MANGSA NDAPATI KORPOR KORPORAT NEGARA NEGARA DARI TAPI TAPI DENGAN DI SAN </text>
<text sub="clublinks" start="1970.867" dur="2.165"> TAPI NU TENTU GAMPANG NEGARA KORPORAT DUKA KOMPUTAN TAPI TAPI TIDAK DI SAN ANTONIO, KAJEUI PELAKON </text>
<text sub="clublinks" start="1973.034" dur="2.498"> HARI INGU TAPI TI SIEUN DI SAN ANTONIO, Pami NINGIN KABEH NUI. ITIL PRIKTIKAL KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1975.534" dur="0.731"> ANTONIO, KASUYA KITA NUNGGAL KELEMA. ITYA PANGGALAN AYA RAKYEUN AYA AYEUNA AYA KANGGO MUNGSA GOLONGAN </text>
<text sub="clublinks" start="1976.267" dur="0.565"> CUP. IT PRETTY THICK RIGHT AYEUNA AYA KANGGO GROUDY SKOUDY DI SEMUA PALING KOTA </text>
<text sub="clublinks" start="1976.834" dur="0.631"> AYEUNA AYA PADU KELEMA GRATIS PELEK </text>
<text sub="clublinks" start="1977.467" dur="3.098"> GUNUNG TINGKATKEUN PALING KOTA MUNGGUH GOTA PELUANG TINGGI LENGKAP KUMAHA DENGAN PENTING MANGSA </text>
<text sub="clublinks" start="1980.567" dur="0.432"> NANGGUH GRATIS GRATIS SANGGUP NU TUNGGU Luhureun KOMUNITAS GRATIS </text>
<text sub="clublinks" start="1981.001" dur="0.598"> DENGAN ATAWA KOMUNITAS HENTEU NGENTOTA ORA KOMPUTNA ATAWA INGKEUNA KANGGO NABI </text>
<text sub="clublinks" start="1981.601" dur="2.098"> PANUT HANYA DAN TEU MANGSA KOMUNING DENGAN KITA GOLONGAN DENGAN ATAWA </text>
<text sub="clublinks" start="1983.701" dur="0.531"> AND NAJI KANGGO MÉDÉNNA US NENG GROUDY PANGGUNGAN HENTEU ANU ANYU COUPLE OF HOURS IN SUNDA </text>
<text sub="clublinks" start="1984.234" dur="2.598"> PANGGUNGAN PALING NU TANGGAL SANGGUP KOTA DI JAMINAN DI SUNDA SANGGUT LAN TEMPERATUR </text>
<text sub="clublinks" start="1986.834" dur="1.031"> PANGGILAN RUMAH DI GUNUNG NU TARI AKU KELUAR DAN TEMPATURAN HENTEU AYEUN MAMPEUN RAMP UP. </text>
<text sub="clublinks" start="1987.867" dur="1.532"> Nuju TAPI sareng TEMPATURAN PUNYA HENTEU MANGSA Nuju RAMP UP. Urang ngawaskeun ka luhur dina </text>
<text sub="clublinks" start="1989.401" dur="0.498"> HENTEU Mimitian TO RAMP UP. Urang ngawaskeun dina usum luhur ayeuna, tapi henteu </text>
<text sub="clublinks" start="1989.901" dur="2.398"> NINGGALKEUN HENTEU TUNGGU DENGAN KANGGO 90 ING Dinten ayeuna, TAPI ING HUMIDIDA DENGAN HENTEUN. PANAS </text>
<text sub="clublinks" start="1992.301" dur="0.631"> KADUHAN 90 KENYO, TAPI ING HUMIDITY DENGAN GOLONG. TUTUP HEAT INDEKA JUMP UP TO 100. </text>
<text sub="clublinks" start="1992.934" dur="2.665"> HUMIDITI DIA KIKU. HEAT INDEX MUNGSA JUPUN PUTIH TO 100. AYA TIDAK GAMPANG TANPA KASAHA </text>
<text sub="clublinks" start="1995.601" dur="0.464"> INDEX MUNGKUL NUTUP TUTUP TO 100. AKU JANGAN TEMPAT KOMPUT KOMPUT </text>
<text sub="clublinks" start="1996.067" dur="0.565"> AKU TEU GAMPANG HENTEU DENGAN GAMPANG HENTEU DENGAN HENTEU UPPER 90 INI NGAPI NONETHELESS PANJANG </text>
<text sub="clublinks" start="1996.634" dur="1.898"> HENTEU NGENTOTKEUN UPPER 90-an TAPI PANCANGNA NONETHELESS Hot AND HUMID FOR ALL AS KAMI DI </text>
<text sub="clublinks" start="1998.534" dur="2.931"> 90 KABEH TAPI PANCANGNA NONETHELESS HOT AND HUMID UNTUK SEMUA AS DI SINI DI TEKASA SOUTH. AND TREND INI </text>
<text sub="clublinks" start="2001.467" dur="0.598"> AND HUMID UNTUK SEMUA AS DI SINI DI TEKASUT. AND TREND ING INGKEUN INI DESA JAWA INI </text>
<text sub="clublinks" start="2002.067" dur="0.598"> SUKANG TEXAS. AND TREND ING INGKEUN INI DENGAN PALING MINGGU INGGI INI. PANGGILAN PELENGGANG UNTUK TINGGI </text>
<text sub="clublinks" start="2002.667" dur="3.032"> SUMBATKEUN INGGAL JAWA INGIN MINGGU. PANGGILAN BISA UNTUK PADANG TUNGGU HENTEU TINGKATAN 93 ING INGKANG. </text>
<text sub="clublinks" start="2006.4" dur="4.365"> SUKAN JAWA NANGGURAN INGIN SANG UNTUK PADU BREEZY NGIMPI HENTEU HENTEU 10 TO 20 MILES PER HOUR. </text>
<text sub="clublinks" start="2010.767" dur="2.232"> NANGGANG TINGKAT SANGGU BURUNGKEUN HENTEUT 10 TO 20 MILES PER HOUR. TALK WE'LL HENTEU TENTANG </text>
<text sub="clublinks" start="2013.001" dur="1.031"> WINDS 10 TO 20 MILES PER HOUR. TALK WE'LL DENGAN NGENTOTA RETURN DENGAN PAKSA ING DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="2014.034" dur="5.331"> PELANGSAAN sareng APA JULAI 4 KECAP NINGGALKEUN NU GAMPANG NU TUNGGU TERANG DIHENTEUN DI JAWA SUKANG </text>
<text sub="clublinks" start="2019.367" dur="0.198"> SILIHKAN SUKA NU KITA NANGGANG GAMPANG NU LATEST DITANGGUP DI KANGGO DENGAN BIT DIDIDA. </text>
<text sub="clublinks" start="2019.567" dur="0.532"> DENGAN DI KABUPATAN DENGAN BIT DIDIDA. >> DENGAN DAVID: TERIMA KASIH </text>
<text sub="clublinks" start="2020.101" dur="0.631"> DIDIDA. >> SAKIT DAVID: TERIMA KASIH TEKNOLOGI JUSTIN KUMAHA </text>
<text sub="clublinks" start="2020.734" dur="2.565"> >> SENI DAVID: TERIMA KASIH TEKNOLOGI JUSTIN KUMAHA ITAU PERIK SUMBANG NAMPANGKEUN HIRUP KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="2023.301" dur="0.298"> JUSTIN TEKNOLOGI TANGGUH SIEUN PERKAHINAN KOMUNITAS KANGGURAN KOMPONEN HIS </text>
<text sub="clublinks" start="2023.601" dur="2.998"> KANGGIH NINCANG KITA NGADAKKEUN KOMPONEN TEK DENGAN KOMUNITAS. TEMA SAHA DIA DAPAT </text>
<text sub="clublinks" start="2026.601" dur="0.931"> TEKONOM TEK TOOL. TIU HENTEU AYA DAPAT KANGGO SAJAK ANJEU AS </text>
<text sub="clublinks" start="2027.534" dur="0.598"> TECH TOOL. TIU HENTEU AYA DAPAT KANGGO AS KAMI DENGAN PEJABAT DOKTOR. ABC'S KARINA </text>
<text sub="clublinks" start="2028.134" dur="2.398"> Ngalamar AS KOMUNITAS KEPADUAN DOKTOR ABC'S KARINA MITCHELL MENGEKALKE KUMAHA DENGAN PANJANG </text>
<text sub="clublinks" start="2030.534" dur="2.998"> Tugas DOKTOR. ABC'S KARINA MITCHELL MENGEKUTKAN KUMAHA NANGGUH GURU GURU KURSIA TINGGI. </text>
<text sub="clublinks" start="2035.166" dur="3.466"> >> KUNG ANAK ANU NYUKIRAN ANTARA ATAWA DAPATKEUN NGEDALKE INSALAHNA BISA OE </text>
<text sub="clublinks" start="2038.634" dur="1.631"> ATAWA DAPATKEUN NGENTOTKEUN KECAPENAN BISA NGAJI KUMAHA </text>
<text sub="clublinks" start="2040.267" dur="0.932"> PELALUAN ING DAPATKEUN NGUMANGKEUN NGADI HARDER IT Pikeun ngingetkeun INSTRUKSIF KUMAHA DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="2041.201" dur="0.598"> NGANGGO HARDER IT Pikeun ngingetkeun INSTRUKSIK DITADI DENGAN DOKTOR. TAPI ANU KAKI NYAWA </text>
<text sub="clublinks" start="2041.801" dur="1.698"> INSTRUKSIF DITASANGKEUN DOKTOR. TAPI ANU KAKI NU MANGGOLKEUNAN CAKAS DENGAN ANDA </text>
<text sub="clublinks" start="2043.501" dur="3.031"> DOKTOR. TAPI APA YANG KANGGO NANGGALKEUN CAST AND DENGAN SMARTPHONE AND DI RUMAH UNTUK DAPATKEUN </text>
<text sub="clublinks" start="2046.534" dur="2.298"> GAMPANG CAST AND DENGAN SMARTPHONE AND DI RUMAH DAPAT DAPATKEUN UNTUK DENGAN EVERYTHING THAT </text>
<text sub="clublinks" start="2048.834" dur="0.598"> SMARTPHONE AT ING INGGRIS UNTUK MANGSAKEUN DENGAN EVERYTHING ANYA NU MUNGKIN RESEARCH NEW DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="2049.434" dur="0.465"> DITUTUPKEUN DENGAN ATAWA ATAWA NU KANGGO NU DENGAN PANUKURAN HENTEU DENGAN ORTHOPEDIC SURGEON AT </text>
<text sub="clublinks" start="2049.901" dur="2.064"> TUNGGAL WARISAN PANUITAN HENTEU DENGAN OLEOPEDIC SURGEON DI HOSPITAL ANAK ANAK ORANGE </text>
<text sub="clublinks" start="2051.967" dur="0.998"> HÉSIPED ARÉSOPEDIK ANAK ATAWA HIDUP ANAK ORANG DI CALIFORNIA. </text>
<text sub="clublinks" start="2052.967" dur="0.565"> ANAK ANAK HARI INSAN NEGARA DI CALIFORNIA. AND ANAK UNTUK MANGSA KASIL </text>
<text sub="clublinks" start="2053.534" dur="2.731"> NEGARA DI CALIFORNIA. AND ANAK UNTUK MANGSA KASIL DENGAN TEKNOLOGI KELUARGA </text>
<text sub="clublinks" start="2056.267" dur="0.932"> AND ANAK UNTUK MANGSA KASIL DENGAN TEKNOLOGI KELUAR </text>
<text sub="clublinks" start="2057.201" dur="1.331"> DENGAN TEKNOLOGI KELUARGA KOLEKSI QR KODE QR KULIT KEJOHAN </text>
<text sub="clublinks" start="2058.534" dur="0.631"> CODED QR KODE MANGSA KOMUNITAS KABUPATEN ANAK ANAK </text>
<text sub="clublinks" start="2059.167" dur="0.632"> QR KODE MANGSA KOMUNITAS KABUPATEN ANAK ANAK ANTARI KARAKTOS DOKTOR </text>
<text sub="clublinks" start="2059.801" dur="3.064"> ANAK ANAK ANU ANTARI MEMBANGKANG DOKTOR A BUKU DI KAWASAN APPOINTMENT. INI NYATA </text>
<text sub="clublinks" start="2062.867" dur="0.898"> PANGGILAN DOKTOR INI AKHI KUMAHA ITU </text>
<text sub="clublinks" start="2063.767" dur="2.732"> KANTOR APLIKASI. ING INI KUMAHA ITU Gawéna QR CODE IS PUT ON </text>
<text sub="clublinks" start="2066.501" dur="0.598"> TIANG Gawéna KOD QR IS PUTUP DI PUTRA BOLEH DI ATAS ATAU </text>
<text sub="clublinks" start="2067.101" dur="1.998"> KODE QR PUTUT DI PILIHAN BISA DITUTUPKEUNI ANY SMART PHONE PULLING UP KUDA </text>
<text sub="clublinks" start="2069.101" dur="0.831"> PANGGILAN BISA DIPANGKANG DENGAN ANY SMART PHONE FIKIR UPF INFORMASI KANGGO DIPANGGO DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="2069.934" dur="3.031"> SMART TELEFON MENYUKTIK INFORMASI KANGGO SMART DITAKEJE OLEH DOKTOR </text>
<text sub="clublinks" start="2072.967" dur="0.632"> MAKLUMAT DIPANGKATKEUN DOKTOR KOMPOR PARA NANGGANG KANGGO NANGGAL KANGGURAN DI KES </text>
<text sub="clublinks" start="2073.601" dur="0.598"> DOKTOR NANGKAT KUMAHA NANGGAL KANGGO KAS ING DENGAN KAS ING DENGAN KUMAHA QR KODE </text>
<text sub="clublinks" start="2074.201" dur="3.198"> PANGGILAN KASUT DI KASUTAN NU NGADUTKEUN QR KODE AYA NU TAK NU TANGGU MANA NU MUDAH </text>
<text sub="clublinks" start="2077.401" dur="0.931"> NGANJUTKEUN KECAPAN QR KODE HENTEU AYA NU TANGKEUN KUMAHA ANJEUN NGAPANGKEUN </text>
<text sub="clublinks" start="2078.334" dur="1.198"> TANPA GAMPANG TANGGAP SANGGU MUDAH UNTUK NAMPANGKEUN STIK DI ONG. SATU PANUKU SUKANG </text>
<text sub="clublinks" start="2079.534" dur="1.031"> STENDIK DI BRENDAN. PANALUNGU NGATAKKEUN PANGAJARAN ANTARA DIPANGGU KUMAHA </text>
<text sub="clublinks" start="2080.567" dur="2.798"> KLIK ON. Panaliti nyarioskeun panaliti anu langkung ti éta diperyogikeun kumaha carana QR KODE BISA DAPAT </text>
<text sub="clublinks" start="2083.367" dur="0.565"> KAJIAN MUDAH DIAJAKKEUN UNTUK NGENTUK DENGAN KUMAHA QR KODE HENTEU INTEGRATED INTO PERUBATAN </text>
<text sub="clublinks" start="2083.934" dur="1.431"> UNDERSTAND KUMAHA QR KODE AKAN DIDENGKEUN ING PRAKTOR PERUBATAN. TAPI TAPI TEU BOLEH MACAM </text>
<text sub="clublinks" start="2085.367" dur="2.632"> INTEGRATED INTO PRAKTOR PERUBATAN. TAPI SAPI SIEUN ATAU DAPAT DENGAN PAKAI ANAK DAN KANGSA </text>
<text sub="clublinks" start="2088.001" dur="0.531"> PRATIK. TAPI TAPI TEU DAPAT DIPANGGU UNTUK PELEKA YOUNG ATAWA KUMAHA DI DIVERSE RANGE OF </text>
<text sub="clublinks" start="2088.534" dur="0.565"> DIPANGUNAKAN UNTUK SUKATAN PUNGGU AND KANGSA DI PUNGSAAN DIVERSE DIDANGKEUN DENGAN PERUBATAN </text>
<text sub="clublinks" start="2089.101" dur="2.631"> ING DIVERSE RANGE OF TREATEMENT WITH MEDICAL MINITE INI DENGAN kuring KARINA MITCHELL ABC </text>
<text sub="clublinks" start="2091.734" dur="2.831"> KAWINAN DENGAN PERUTUSAN MEDIKAL INI NGADAKKU KARINA MITCHELL ABC PAWAR. </text>
<text sub="clublinks" start="2094.567" dur="0.698"> MINUTE I'M KARINA MITCHELL ABC BALITA. >> SUZI QUATRO NGUMAMBANG KULIT </text>
<text sub="clublinks" start="2095.267" dur="2.998"> BALONG. >>> SUZI QUATRO NGUMAMBIRKI WRONG DOKUMENTARI NGENTOTKEUN INGGRIS </text>
<text sub="clublinks" start="2098.267" dur="1.832"> >> SUZI QUATRO NGUMAMBANGKAN KABIRA DOKUMENTARI NGENTOTA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2100.101" dur="0.298"> PENTING DOKUMENTARI NGANGKEUN KEPUTIHAN TERKINI NGALANGKEUN. </text>
<text sub="clublinks" start="2100.401" dur="1.231"> HENTEU TERBARU NGENTOT AHEAD. >> DAVID SEARS: AND COLLEGE </text>
<text sub="clublinks" start="2101.634" dur="0.531"> BATANG AHEAD. >> GOLONG DAVID: DAN KOLEKI BASA BATANG AYA KANGGO BATUR </text>
<text sub="clublinks" start="2102.167" dur="0.532"> >> GOLONGAN DAVID: sareng KOLEKSI BASA BATANG AYA KANGGO DI JATI SUKA JABATAN </text>
<text sub="clublinks" start="2102.701" dur="0.498"> BASEBALL ADALAH NGAPAL KAMPUNG SUKAN DI GOLONGAN KANGGO NANGGAL DENGAN KOLEKSI </text>
<text sub="clublinks" start="2103.201" dur="1.964"> LAMPIRAN AYA REPORI KUMAHA NGARGUH KOLEKSI DAN PLAY MANGSA DAPAT KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2105.167" dur="2.632"> NGINASUSKAN KURSUS AND GAMPANG KAYU KAPI NGAPAL DI KAMPUNG. </text>
<text sub="clublinks" start="2107.801" dur="0.931"> PLAYERS MANGSA NUKAN BAKAL SA TAPAK. >> DENGAN DENGAN DENGAN HARI SANG UNGANG </text>
<text sub="clublinks" start="2108.734" dur="2.198"> SASARAN. >> AND DENGAN HARI SANGGU UNTUK POVZA PARA NAK, KUMAHA DENGAN DAPAT </text>
<text sub="clublinks" start="2110.934" dur="0.498"> >> sareng IT HARI HEU UNTUK SUKU PIZZA, KUMAHA NU DAPATKEUNTIKAN KONTAK KONTEK </text>
<text sub="clublinks" start="2111.434" dur="139.698"> POVZA PAMINAN, KUMAHA NYIEUN ING BISA ASI KOMPUTA PUTRA NBA. KAMPUNG FAVORITE PIZZA </text>
<text sub="clublinks" start="2251.134" dur="3.231"> TANGAN KA ATUR SAHA NU KOMPOT NBA. KEDAI FAVORITE PIZZA >> SUKA SATU ANTARA HARI ANYA </text>
<text sub="clublinks" start="2254.367" dur="0.698"> PLAYER. KUMPULAN FAVORITE PIZZA >> NGELUAT SATU ANJEUN TEKONG ARTIK AND BISNES BISNES </text>
<text sub="clublinks" start="2255.067" dur="2.632"> >> KELUARKAN SATU NYAWA TEKNIK DENGAN AND BISNES BRIEFAN DARI RAKYAT DENGAN CHEDDAR AS CORONAVIRUS </text>
<text sub="clublinks" start="2257.701" dur="0.531"> TEKTU DAN GELENGAN BISA NU TENTU DARI CHEDDAR AS KONEKTOR CORONAVIRUS HENTEUNA DI KABUPATEN </text>
<text sub="clublinks" start="2258.234" dur="2.698"> SADANG CHEDDAR AS KONEKTOR CORONAVIRUS KANGGO NENG WANGSAU ANU KOMUNITAS PERINDUSTRIAN BOTH AMERIKAN </text>
<text sub="clublinks" start="2260.934" dur="0.698"> TUNGGAL KOMUNITAS ING GRATIS PERINDUSTRIAN BOTH AMERIKAN DAN DELTA AYEUNA WANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2261.634" dur="1.098"> PERTOSONGAN ANTARA INDUSTRI DAN KEDAAN DENGAN KARAPANGAN PELIK MENTERI FURLOUGHS FITING A </text>
<text sub="clublinks" start="2262.734" dur="0.598"> AND DELTA AYA PERHATOSAN INGKEUNKAN FURLOUGHS MEMBANGKEUN NGAPALKEUN PELEK DI REVENUE AMERIKAN </text>
<text sub="clublinks" start="2263.334" dur="2.531"> NAMPAHKEUNKAN FURLOUGHS GAMPANG RASA KELUAR DI REVENUE AMERICAN CEO DOUG PARKER ANNOUNCED AT A </text>
<text sub="clublinks" start="2265.867" dur="0.998"> LANGKAH KECAP DI ULANGAN TATIKAN AMERIKAN CEO DOUG PARKER DITADANGKE AT DI JAWA BARAT </text>
<text sub="clublinks" start="2266.867" dur="2.832"> CEO DOUG PARKER DIJAWABKEUN DI BANDUNG TANJUNG KONEKI DENGAN PANGGUNG AIRLINE </text>
<text sub="clublinks" start="2269.701" dur="1.231"> TANJUNG HANDUNG NU DIA NENGGALAKAN AIRLINE KANGGO MANGSA 20% KECAPNAAN </text>
<text sub="clublinks" start="2270.934" dur="2.931"> SAHA NU NU NITANGKEUN AIRLINE AYEUNA AKAN 20% PESERITANGAN KANGGO DINA JULAI 2021 SO </text>
<text sub="clublinks" start="2273.867" dur="0.998"> TANGGUH KUNCI 20% PEKERJA DINA JULAI 2021 DIA NGADUKAN FURLOUGHS HENTEU SANGSA. </text>
<text sub="clublinks" start="2274.867" dur="0.932"> DONGKONG DINA JULAI 2021 SATU NGAPUNGKEUN INGGRIS AYEUNA HENTEUN. PELANGSAAN SIEUN ALSO </text>
<text sub="clublinks" start="2275.801" dur="3.098"> PELUANG NANJI HENTEU AYA NYANGKEUN. DELTA JUAR INGAL MUNGKUL ATAWA MINGGU MINGGU DENGAN MEREKA </text>
<text sub="clublinks" start="2278.901" dur="0.331"> HESE. DELTA JUAR INGAL MUNGKUL ATAWA MINGGU INGKE ATAU DAPAT DIJADI </text>
<text sub="clublinks" start="2279.234" dur="0.531"> ATAWA KABAYAN TINGGI ATAWA INGKEU AYA NU MANGKEUN CATATAN TO 2500 PILOTS SEMUA </text>
<text sub="clublinks" start="2279.767" dur="2.332"> BEGIN SENDING CATETAN TO 2500 PILOTS SEMUA KABUPATEN KELUAR ING FURLOUGHS </text>
<text sub="clublinks" start="2283.833" dur="3.632"> PANGGILAN. WELL WALMART NANGGALKEUN YANG ANTU BONUS DENGAN KAWASA YANG DENGAN KUMAHA </text>
<text sub="clublinks" start="2287.467" dur="0.365"> YET ANU ANU BONUS UNTUNG Pikeun KANGGO MUNGSAUN DI PANGGUNGAN HENTEU NGENTUKAN </text>
<text sub="clublinks" start="2287.834" dur="2.998"> SAHA NU NU NU NU NU TUNGGU NUNG NU TUNGGULAN PANDEMIK INI NGANGGANG </text>
<text sub="clublinks" start="2290.834" dur="1.998"> NANGGALKEUN NUNGGUH PANDEMIK ITU KANGGO KOSING ASLI PERAKAUNAN SENTIASA </text>
<text sub="clublinks" start="2292.834" dur="0.798"> THE PANDEMIK ITU MANGSA KOMPUTA KOMPUTER TANPA JUTUL-JUTAWAN GAMPANG-WANG TANJUNG </text>
<text sub="clublinks" start="2293.634" dur="1.031"> SYARIKAT TANJELAN JUTAWAN GAMPANG JUMLAH GAMPANG JAMINAN </text>
<text sub="clublinks" start="2294.667" dur="2.832"> GAMPANG JUMLAH TANPA JAMINAN RUMAH JAMINAN TANGGO MANGSA ANTARA $ 300 ASING PEKEUN-Waktosna </text>
<text sub="clublinks" start="2297.501" dur="2.298"> EMPLOYEES NANGGANG KANGGO ANTARA AS $ 300 ASI DENGAN PAKSA-WAKTU MANGSA NANGGUJAK ANTARA EXTRA 150 BUCKS </text>
<text sub="clublinks" start="2299.801" dur="1.098"> $ 300 MUNGSA BASA-INGGRIS PUNGSAAN AYA MANGSAU ANTARA EXTRA 150 KANGGURU BONUS AKAN </text>
<text sub="clublinks" start="2300.901" dur="0.531"> AYA KANGGO ANTARA EXTRA 150 KANGGO NANGGALKEUN BONUS AKAN HENTEU UNTUK KANGGO DI TEMA </text>
<text sub="clublinks" start="2301.434" dur="2.398"> GAMPANG BONUS NANGGANGKEUN KEUNTONGAN KANGGO DI MEREKA NANGGAL KANGGO AND KAWASAN TRUKU </text>
<text sub="clublinks" start="2303.834" dur="0.565"> LAMPIRAN KEUNTONG KANGGO DI MERDEKA KANGGO NU DIGAYAKAN AND KOMPOTEN TRUCK DRIVER DENGAN MANAGERS. </text>
<text sub="clublinks" start="2304.401" dur="2.598"> NANGGASKEUN KANGGURU sareng ngiringan MANUSIA PENTERNASAN TRUCK. Aranjeunna bakal nampa hiji Votter langkung tinggi </text>
<text sub="clublinks" start="2307.001" dur="3.031"> PENGURUSAN DAFTAR DRIVER. Aranjeunna bakal nampa hiji bagian anu langkung luhur ti </text>
<text sub="clublinks" start="2310.034" dur="0.531"> Aranjeunna bakal nampa panghasilan anu paling luhur $ 400 AND GROUP OF DISNEY </text>
<text sub="clublinks" start="2310.567" dur="1.065"> $ 400 AND GROUP TRNEY WORKERS ING DIPANGKEUN DARIPA </text>
<text sub="clublinks" start="2311.634" dur="0.565"> $ 400 AND GROUP OF TRNEY WORKERS Protecteded from THE CAR CARS OVER THE WEEKEND SAYING </text>
<text sub="clublinks" start="2312.201" dur="0.498"> KARYA YANG DITAMBANGKEUN NGARILING KARET DENGAN ATAWA WAKTU MINGGU INGKEUN YANG BISA </text>
<text sub="clublinks" start="2312.701" dur="1.964"> KAWAS AYA TAPI TINGGI MINGGU INGAH INGKEH BISA INI AKAN DIPANGKUT </text>
<text sub="clublinks" start="2314.667" dur="1.765"> INGU INGIN SIEUN AYA DITANGGANGKEUNTUKAN KANGGOAN KANGGO UNTUK EMPLOYEES </text>
<text sub="clublinks" start="2316.434" dur="0.598"> DIPANGKATKEUN NGALAYANG KAYU UNTUK GAMPANG UNTUK PELABURAN, GRATIS GRATIS </text>
<text sub="clublinks" start="2317.034" dur="2.265"> UNTUK GAMPANG TARI SUKUR, KOMUNITAS NGENTOTE KARETO 200 KARAWANG DIPANGGU KAWAN </text>
<text sub="clublinks" start="2319.301" dur="1.631"> Dinten Saptu, GROUP OF ABOUT 200 KARET DITUTUPKE PELANGGAN KAMPUNG CALIFORNIA </text>
<text sub="clublinks" start="2320.934" dur="0.531"> 200 KARAWANG DIPANGGU KUKU CARAVAN DI KAMPUNG TAMAN CALIFORNIA MUNGKIN DI KOMPUTER </text>
<text sub="clublinks" start="2321.467" dur="0.565"> JABATAN TAMAN CALIFORNIA NGALAKIN DI KOMPUTER UNTUK UBAT ON-SITE </text>
<text sub="clublinks" start="2322.034" dur="0.565"> PANGGILAN DI KOMPUTER UNTUK NGALAHKEUN SA-SITE Ujian AND MANGGUNGKEUN ATAWA KAYU TINDEKAN. </text>
<text sub="clublinks" start="2322.601" dur="1.331"> ATAWA SULIT NU KASIH-SUKTIKAN ARTIKAN PANINDEKEAN KAYU. ... </text>
<text sub="clublinks" start="2326.533" dur="0.999"> AND NAJAK NEGARA KAEDAH DAN TEKNJI ... </text>
<text sub="clublinks" start="2327.534" dur="2.865"> Usaha sareng TEGI ... UPDATE IN KUKURAN DENGAN TO </text>
<text sub="clublinks" start="2330.401" dur="3.198"> ... UPDATE IN KABUPATEN KANGGO DI KAJAWA BARAT YORK. </text>
<text sub="clublinks" start="2336.7" dur="6.299"> >> PRILUK PILGRIM MANGSA NU DENGAN 60.000 POUN ANAK ANAK ANTARA NANGGANG MUNGKIN </text>
<text sub="clublinks" start="2343.001" dur="2.764"> BUKU 60,000 BUNGA ANJARA ANAK AYAT DESA KUMAHA </text>
<text sub="clublinks" start="2345.767" dur="0.598"> GOLONGAN GETENG MANGSA DIA HENTEU NONTUT ROBBER APLIKASI KANGGO 4 </text>
<text sub="clublinks" start="2346.367" dur="2.498"> SUMBANGKEUN KEPUTUSAN APLIKASI KANGGO 4 BUNGA KANGGO PILGRIMS, PUTRA </text>
<text sub="clublinks" start="2348.867" dur="0.798"> ULASKAN APLIKASI KANGGO TO 4 BUNGA NGAPUNGKEUN PILGRIMS, SALAH DITUTUP </text>
<text sub="clublinks" start="2349.667" dur="1.232"> BUNGA KUNTUNG PILGRIMS, PALING GOLEK DIKIN NU AYAT GOLEK </text>
<text sub="clublinks" start="2350.901" dur="0.564"> DIKARKEUN Ayam INGGRAJUT DENGAN MAKANAN DITUTUPKEUN KEPALA RETÉS DI </text>
<text sub="clublinks" start="2351.467" dur="2.665"> GOLONGAN NGETEPKAN MAKAN TANGKA DITUTUKKEUN KEPADA RETETI DI ARIZONA IDAHO, LAYAR DAN KARET </text>
<text sub="clublinks" start="2354.134" dur="0.998"> DITUTUKKEUN KANG KANGGO DI ARIZONA IDAHO, OREGON DAN KANAN DI SINI </text>
<text sub="clublinks" start="2355.134" dur="0.531"> ARIZONA IDAHO, OREGON AND KANAN DI TEXAS. TEMPAT PANGGILAN </text>
<text sub="clublinks" start="2355.667" dur="0.698"> DITEH DI TEXAS. GAMPANG NUKA DENGAN PERTANYAAN GOT A </text>
<text sub="clublinks" start="2356.367" dur="2.998"> DI TEXAS. GAMPANG NAMPAKKEJI DENGAN SYARIKAT GOT PUTIHAN DARI PELANGGAN TENTANG </text>
<text sub="clublinks" start="2359.367" dur="0.932"> Sateuacanna Perusahaan Indo Nge KOMPUTEN DARI PELANGGAN MENTENG PIECES DI RUBBER </text>
<text sub="clublinks" start="2360.301" dur="1.798"> TUTUP DARI KOMUNITAS NGENTOTE KOMPUTER RUMAH DI PRODUK. DEPARTMENT OF </text>
<text sub="clublinks" start="2362.101" dur="0.598"> PUTIH RUBBER DI PRODUK. DEPARTMENT AGRICULTURE SAYS ADYA NO </text>
<text sub="clublinks" start="2362.701" dur="2.531"> PRODUK. DEPARTMENT AGRICULTURE SAYS ADY NU TANPA REPORMEN YANG PERHATOSAN </text>
<text sub="clublinks" start="2365.234" dur="2.098"> AGRIKULTUR SASILKEUN AYA TANGGALAN REPORM YANG DITUTUPKEUN ANTARA ANTARA GETTING HURT </text>
<text sub="clublinks" start="2367.334" dur="0.231"> Rujukan GALAK TUNGGU ATAWA ATAWA NGUMAMBIRAN HURT ATAWA Sakit. </text>
<text sub="clublinks" start="2367.567" dur="0.698"> AYA NU GAMPANG HURT ATAWA SAKIT. >> DENGAN DAVID: AS DENGAN HANYA </text>
<text sub="clublinks" start="2368.267" dur="1.798"> ATAWA GALAK. >> PELAKON DAVID: AS DENGAN PELANGSAAN HANYA KUDU, SUMAT DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="2370.067" dur="2.265"> >> PELAKSAN DAVID: AS DENGAN PELANGGAN GALURNA, SAKITU RAKYAT DENGAN PERJANJANG PUNGSAAN </text>
<text sub="clublinks" start="2372.334" dur="0.498"> RÉSOD EASE, SAKUJAWA DUMAAT NGUMANGKEHKEUNYA ANTARA NGENTOTA LIRIK DIRI ATLANTA </text>
<text sub="clublinks" start="2372.834" dur="0.498"> AYA NUNGGULKEUN KANGGURU LAMPIRAN UNTUK LATIHAN AIRPORT ATLANTA MEMBENTIH DUA DUA AS MANY </text>
<text sub="clublinks" start="2373.334" dur="2.198"> AIRPORT ATLANTA AIRPORT MEMBANGKEUN DUA DENGAN PELAKON DENGAN PELUANG </text>
<text sub="clublinks" start="2375.534" dur="0.631"> Mantepkeun DUA SUMBANG ASYA PUNYA JELAS TO FLY ING ING, ING KULITAN </text>
<text sub="clublinks" start="2376.167" dur="1.132"> Para Pamajikan pikeun ngaleungitkeun ieu, minggu ka minggu 4 minggu. INGU TIAK PULAK </text>
<text sub="clublinks" start="2377.301" dur="2.698"> Wilujeng minggu, ti mimiti minggu ka 4 minggu juli. ATAWA TI NU MANGKUT ATEU ATAU NGAKLUMKEUN KITA NINGGU KULIT JAWA </text>
<text sub="clublinks" start="2380.001" dur="1.031"> JAWA BARAT. ATAWA TI NU NU MANA NU TAPI APLI MUKA NINGKAT KULIT DENGAN PULAKU DI PLANE DI </text>
<text sub="clublinks" start="2381.034" dur="0.998"> SATU NANGKE INGKEJI SUMAT APPAT JAWA ATAU DENGAN PELANGSAAN DENGAN PLANE IN TIME SOON. TI AYEUNA SAHA BARAT </text>
<text sub="clublinks" start="2382.034" dur="2.998"> KASEH DI PAKAI DI PLANE DI Waktos. ING DESA NANGGURU NGUKTANG BARU DI TEMPAT SIEUN SIEUN </text>
<text sub="clublinks" start="2385.034" dur="0.831"> WAKTU DENGAN. INI SUKANG ASI KANGGURAN DI TEMPAT SIEUN INGGARA HENTEU SEMUA MAJOR </text>
<text sub="clublinks" start="2385.867" dur="0.598"> PELAKASAN DI TEMPAT SIEUN HENTEU HENTEU SEMUA MAJOR AS KAWINAN AYEUNA NEGARA </text>
<text sub="clublinks" start="2386.467" dur="0.598"> HUTUP SEMUA PANGGURAN AS AYEUNA AYEUNA DIAJUTKAN PELAYU DENGAN JAWABAN </text>
<text sub="clublinks" start="2387.067" dur="2.132"> AS KAMI AYEUNA AYA NANGGIHKEJAN PELUWATNA Nuju JAWABAN SERI KOMUNITAS KESIHATAN DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="2389.201" dur="0.798"> Nuju ngajabatkeun Serial Pertanyaan KESIHATAN DENGAN NU TAPI DI </text>
<text sub="clublinks" start="2390.001" dur="1.331"> KUTU NU KESIHATAN KESENANAN SUKA NU NGADISKEUN HENTEU. SAKUAN DIRI </text>
<text sub="clublinks" start="2391.334" dur="0.565"> PILIH ING PELENG. SYARIKAT DENGAN NONTARI KONTOH LAIN IF </text>
<text sub="clublinks" start="2391.901" dur="2.431"> KAUNTUNG. SYARIKAT DENGAN NAMPANGKEUN KEBANGSAAN LAIN KANGGO NU DENGAN PERTEMAAN </text>
<text sub="clublinks" start="2394.334" dur="1.031"> ASKING AMONG LAIN-LAIN HENTEU SAHA NU TELPONKEUN DENGAN TEMPERATURE COUGHING, SHORTNESS OF BREATH </text>
<text sub="clublinks" start="2395.367" dur="0.632"> YOU GADENG TEMPATUR TEMPATURAN, KAHLUKAN BREATH ATAWA HAD HUBUNGAN HENTEUN SAHA </text>
<text sub="clublinks" start="2396.001" dur="2.464"> COUGHING, KAHLUKAN BREATH ATAWA HADI HUBUNGI DENGAN RUMAH SAHA NU TELPON HAD COVID-19 DI </text>
<text sub="clublinks" start="2398.467" dur="0.532"> ATAWA HAD HUBUNGAN HENTEU AYA SAHA NU TANGGU HADI COVID-19 SISTEM DI PAKAI PASTEK MINGGU. </text>
<text sub="clublinks" start="2399.001" dur="2.498"> NIMPI HAD COVID-19 SISTEM DI KABUPATEN INTEK MINGGU. INGGRIS MAJLIS </text>
<text sub="clublinks" start="2401.501" dur="0.531"> PANGGILAN PAST MINGGU. INGGRIS MAIN MESIN TEMPAT KENE DIRI MASUKAN </text>
<text sub="clublinks" start="2402.034" dur="2.598"> TANGGALKEUN INGKAN MIDDLE-INGKU PUTRA MANGSA DITAPATKAN HADIR. PADA LEPAS UNTUK TAMAT </text>
<text sub="clublinks" start="2404.634" dur="1.031"> JATI DIDENGKEUN AYA GOLEK MUNGSA ROHNA. PADA LEPAS UNTIL TAMAT ING </text>
<text sub="clublinks" start="2405.667" dur="1.598"> SASUT. PADA LEPAS UNTUK ING AKTIK SEPTEMBER HENTEGA DI AMERIKAN </text>
<text sub="clublinks" start="2407.267" dur="0.598"> SENI SEPATÉS HENTEU DI ATAWA AMERIKAN DENGAN UNTUK UNTUK, </text>
<text sub="clublinks" start="2407.867" dur="2.332"> Séptémber AYEUNA ATAWA KOMUNITAS AMERIKAN DAN ANTARA UNIK, AYA KOMPETENAN DENGAN SEMUA PELET, </text>
<text sub="clublinks" start="2410.201" dur="1.231"> AIRLINES AND AIRLINES UNITED, KOMPUTER INGKEUN AYA SEMUA SEATAT, NAMPILKEUN PELUANG KOMPAK </text>
<text sub="clublinks" start="2411.434" dur="0.798"> KOMPUTI INGKEUN AYA SEMUA SEATS, NAMPILKEUN BASA KOMPUTEN DI UPANG UNTUK JABAR </text>
<text sub="clublinks" start="2412.234" dur="0.598"> MENUTUPKAN SEATS PELAKON NU UPEU UNTUK JATI ANTARA SOMETHING UNITED AYEUNA NAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="2412.834" dur="1.898"> UNTUK JABATAN SANGGU NU TUJU AYEUNA AYA GAMPANG NUASA ANTANG ANTARA AMERIKAN KANGGO MUKA NAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="2414.734" dur="3.031"> UNADIA TU NU TUNGGU NAMPANG AMERIKAN AYA KANGGO MUKA INGKANG PUTRA ING, JAMINAN ITU </text>
<text sub="clublinks" start="2417.767" dur="2.965"> SATU AMERIKA KANGGO MUKA KANGGO PUTRA ING, AYAT KANGGURAN ING NGELENG ANTARA AIRPLANE ITU. </text>
<text sub="clublinks" start="2421.1" dur="2.932"> >> ITU AYA NU AKU NU ANTARA SANGGUH SIEUN INGKEU KANGGO COUPLE YOU GALING MANGSAAK DIRI SATU </text>
<text sub="clublinks" start="2424.034" dur="3.198"> PIKIRI INI NU KAKI KAKON NU MANGSA NU DITOKO ATAWA TAK ANTARA INGKEUN SUKAN NEGARA. </text>
<text sub="clublinks" start="2427.234" dur="1.131"> SANGGU NUJEJEUN HENTEU DENGAN KAJELASAN MANUSIA TU SUKU GURU. KUNTOH KANGGURAN HENTEUN </text>
<text sub="clublinks" start="2428.367" dur="0.598"> YOU FLY SATU AYA NEGARA. KAKI HENTEU KANGGO NU KANGGO TRIP KANGGO NYAWA ANU </text>
<text sub="clublinks" start="2428.967" dur="0.632"> KAKI HENTEU KANGGO NU DENGAN TRIP ING AYE NYANGSA ANU FAKTOR RISIKO DIRI PERSONAL </text>
<text sub="clublinks" start="2429.601" dur="2.598"> AYA TRIP NGEUNTAK ING DIA ANTARA ANTARA RISIKO RISIKO DIRI ANTARA ATAWA RISIKO HEBAT </text>
<text sub="clublinks" start="2432.201" dur="1.031"> FAKTOR RISIKO DIRI PERSONAL PUTE ING ATAWA RISIKO GAMPANG UNTUK COVID-19. </text>
<text sub="clublinks" start="2433.234" dur="0.498"> SIEUN ATUR RISIKO GAMPANG KASIH-KANGGO 19. >> SEMUA PANGKALAN MAJOR TO </text>
<text sub="clublinks" start="2433.734" dur="2.698"> COVID19. >> SEMUA PANGKAT MAJOR TO REQUIRE PASSENGERS TO WEAR </text>
<text sub="clublinks" start="2436.434" dur="3.065"> >> SEMUA SAHA MAJOR UNTUK NANGGALKEUN PELUANG TO LENGKAP MASKIN. </text>
<text sub="clublinks" start="2439.501" dur="1.298"> REQUIRE PASSENGERS TO LAMPIRAN MASK. >> DENGAN HARI DENGAN HARI KHUSUS </text>
<text sub="clublinks" start="2440.801" dur="0.798"> MASEK. >> DENGAN DENGAN HARI SUKANG UNTUK PISZA KANGGO PIZZA ANJEUN AYEUNA AYEUNA </text>
<text sub="clublinks" start="2441.601" dur="0.598"> >> DENGAN DENGAN HARI SUKANG KHAS UNTUK PIZZA SENI DENGAN AYEUNA AYA DENGAN MAKAN SEMAK PISZA FAVORITE </text>
<text sub="clublinks" start="2442.201" dur="2.631"> UNTUK POVZA SENI DENGAN AYEUNA AYEUNA AYA DIDANGKAK SEMAK PIZZA FAVORITE DARI PAPA, JUDN PEMBANGUNAN JOHN </text>
<text sub="clublinks" start="2444.834" dur="2.731"> EAT CHESKS PIZZA FAVORITE DARI PAPA, JOHN CALLED SCHECKER RONI. IT AN </text>
<text sub="clublinks" start="2447.567" dur="1.298"> PAPA, JOHN CALING SEKOLAH RONI. IT ANTARA PELANGSA EXTRA LARGE DENGAN 66 </text>
<text sub="clublinks" start="2448.867" dur="3.032"> RONI. IT IT ANTARA PIEZ HARAPAN EXTRA DENGAN PIECES. PEPPERONI TI SAWA </text>
<text sub="clublinks" start="2451.901" dur="0.431"> EXTRA LARGE PIZZA DENGAN 66 PIECES. PEPPERONI IS INGIN </text>
<text sub="clublinks" start="2452.334" dur="2.998"> PIECES. PEPPERONI DIAJEJEUN SUKANG DIRI KANGGO. PIECE IT WAS </text>
<text sub="clublinks" start="2455.334" dur="1.498"> HENTEUYE KANGGO. PIECE IT NANGKEUN NENG KOMPUTAN NYAWA KONTOH </text>
<text sub="clublinks" start="2456.834" dur="0.631"> KANGGO ANJEUN. PIECE IT NU DITANGKATKEUN KANA DENGAN KUMUMAAN RUMAH PUTRA, PADEUN DOLLAR DARI ANTARA </text>
<text sub="clublinks" start="2457.467" dur="2.198"> DITANGKATKEUN KANGSAIN SUKAN WANG TUJUAN AYEUNA, SATU DOLLAR DARI SATU GUNTUNG AYEUN GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="2459.667" dur="1.098"> Pungkasan taun, SATU DOLLAR DARI KÉTOH SALEU AYA NANGGALKEUN FOUNDATION YANG DENGAN PEMBANGUNAN </text>
<text sub="clublinks" start="2460.767" dur="0.932"> SALE KANGGO MUNGGUNG TO FOUNDATION YANG DENGAN KOMUNITI. TUJUAN DENGAN TO </text>
<text sub="clublinks" start="2461.701" dur="2.998"> FOUNDATION YANG KOMUNITAS KOMUNITAS. TUJUAN AYA UNTUK NUNGGUH KAWASAN EQUALITI </text>
<text sub="clublinks" start="2464.701" dur="1.831"> KOMUNITAS. TUJUAN AYA UNTUK NANGGUNGJAWAB KEPUTUSAN AKTIF DAN KABUPATEN </text>
<text sub="clublinks" start="2466.534" dur="0.898"> Dukung TANGGUNGJAWAB KEPUTUSAN AKTIF DAN KEPUTUSAN KAGUNGAN SEMUA. PAPA JOHN SAYS SHACK </text>
<text sub="clublinks" start="2467.434" dur="0.598"> TANGGUNGJAWA DAN KANGGURUAN Pikeun SEMUA. PAPA JOHN HARI INGKEUN AYA GAMPANG TANGGAL GAMPANG ING </text>
<text sub="clublinks" start="2468.034" dur="1.531"> KARA ALL. PAPA JOHN SENTIASA DAPATKEUN AYA GAMPANG ING DI PUTUS TUJEY YEAR SINCE DIA ANTARA </text>
<text sub="clublinks" start="2469.567" dur="0.532"> NANGGALKEUN GOLONGAN ING ING PUTRA TAHUN PASARNA DIA NGADANGKAT AN AMBASSADOR UNTUK JENIS INI. </text>
<text sub="clublinks" start="2470.101" dur="2.698"> SINS PELANG TAUN SAHA DIA MENYANGKANG AN AMBASSADOR UNTUK CUKAI INI. >> ADALAH SATU LAKANG EXTRA LARGE ENGA </text>
<text sub="clublinks" start="2472.801" dur="2.964"> AMBASSADOR UNTUK JENIS INI. >> ADALAH SATU LAKANG EXTRA ENTEK UNTUK DIPENGKEUN. </text>
<text sub="clublinks" start="2476.2" dur="3.732"> SHE NAMPILKAN TRAIL UNTUK KEUTUTAN RUMAH FEMALE ROK ANJEUN AYEUNA AYA KURUPAN DAN KECAPKAN ZEKE AIR DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="2479.934" dur="2.865"> FEMALE ROK BATANG AYEUNA AYA KAHIRUPAN DAN KABUPATEN ARA ZEKE AYA JALUAN NGUKTURAN DOKUMEN BARU. </text>
<text sub="clublinks" start="2482.801" dur="0.898"> AND KUNCIAN ZEKE AIR AYA SUBJEK OF DOKUMENTARY BARAT. >> AND IF YOU’RE LIKE YOUNG </text>
<text sub="clublinks" start="2483.701" dur="1.231"> SUBJEK OF DOKUMENTARI BARAT. >> Sareng IF YOU YAU NU NGADAKU HENTEU SIEUN HENTEU AYA DIAJAKIN SINO </text>
<text sub="clublinks" start="2484.934" dur="0.698"> >> DENGAN NUNG NU MUNGGU NU MUDAH DENGAN HENTEU AYA NU TAHU DENGAN SENTIASA DENGAN CNN'S RICK DAMIGELLA SAT </text>
<text sub="clublinks" start="2485.634" dur="2.398"> JUST YOU AYE TEU NYAHO SAHA DIA NYAKLIS KANGGO CNN SIKAT DAMIGELLA SAT TUNGGU DENGAN COP HENTEU DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="2488.034" dur="1.098"> SATU JENIS DIRIGELLA KANGGO CNN SAT TUNGGU DENGAN KOPI MEMBANGKEUN KEPADA PANDEMIK DAN TALK TO HER ABOUT </text>
<text sub="clublinks" start="2489.134" dur="3.198"> HILANG DENGAN COP SHOW PRIOR TO PANDEMIC AND TALK TO HER ABOUT THE FILM AND HER CAREER. </text>
<text sub="clublinks" start="2492.334" dur="3.198"> PANDEMIK DAN TALK TO HER ABOUT THE FILM AND HER CAREER. ITUJI. </text>
<text sub="clublinks" start="2501.1" dur="3.132"> >> DAN DIA MUDAH NYAJAN WANITA PERTAMA NGOMBANG KOMUNITAS PANGGILAN ROKA. </text>
<text sub="clublinks" start="2504.234" dur="2.731"> PLAYER BASS UNTUK DAPATKEUN ROKKEUN ROKTOR. ... </text>
<text sub="clublinks" start="2509.866" dur="1.366"> >> Sareng KANGGOI ICE ATAWA KIKI DOKTOR UNTUK NANGSAKEUN NYAWA KENAPA. </text>
<text sub="clublinks" start="2511.234" dur="0.131"> DOKTOR UNTUK SIKUTKEUN INGAN DATANG. ... </text>
<text sub="clublinks" start="2511.367" dur="2.765"> KAYU. ... </text>
<text sub="clublinks" start="2514.134" dur="3.131"> ... DIDNU TU DIT tingali </text>
<text sub="clublinks" start="2517.267" dur="3.165"> ... AKU DIDAKUI MANAJATUR. </text>
<text sub="clublinks" start="2522" dur="4.632"> TOOK HER NU SAKITU NU AKU. ... >> TAPI TAPI DIDN'T NECESSARILY </text>
<text sub="clublinks" start="2526.634" dur="2.665"> ... >> TAPI TAPI DIDANGKEUN AYA NEGARA GENDER ATAWA INGAT MANGSA </text>
<text sub="clublinks" start="2529.301" dur="0.331"> >> TAPI TENTANG NEGARA-NEGARA NEGARA GENDER ATAWA INGKEUN DI ATAWA INGKEUN SUKANGNA. </text>
<text sub="clublinks" start="2529.634" dur="2.831"> GENDER MUKA DENGAN APA DI ATAWA INI SENTANA. ... </text>
<text sub="clublinks" start="2535.6" dur="1.699"> >> SUZI QUATRO ADALAH SUBJEK tina SUSIE Q, DOKUMENTARI ... </text>
<text sub="clublinks" start="2537.301" dur="2.431"> SUSIE Q, DOKUMENTARI ...>> NGENTOTA KANA ANAK HIDUP DAN KARÉS </text>
<text sub="clublinks" start="2539.734" dur="1.031"> ... >> NGENTOTA KANA ANAK DAN KANGGURU AYA AKU HADIAH 85 NGUMUTKEUN ATAWA PANJANG. </text>
<text sub="clublinks" start="2540.767" dur="0.665"> >> NGENTOTA KANA ANAK DAN KANGGURU AYA AKU HADIAH 85 SHOWS TERKEUN TAHUN. >> A ALBUM Anyar sareng </text>
<text sub="clublinks" start="2541.434" dur="0.498"> AYA AKU HADIAH 85 KENAIKAN TINGKAT LEPAT. >> A NEW ALBUM AND DOKUMENTARY. ABDI HENTEU. </text>
<text sub="clublinks" start="2541.934" dur="0.131"> >> A NEW ALBUM AND DOKUMENTARY. ABDI HENTEU. ... </text>
<text sub="clublinks" start="2542.067" dur="2.832"> DOKUMENTARY. ABDI HENTEU. ... </text>
<text sub="clublinks" start="2548.2" dur="2.965"> >> AT 2020 NAM MUSIK INSTRUMEN KONVENTI DI JANUARI QUATTRO TENGKED TENTIASA </text>
<text sub="clublinks" start="2551.167" dur="0.398"> KONVENSI INSTRUMEN DI JANUARI QUATTRO DITENTUKKEUN TENTANG </text>
<text sub="clublinks" start="2551.567" dur="0.298"> JANUARI QUATTRO DIHENTIATI ngeunaan KRIMIS FILM. </text>
<text sub="clublinks" start="2551.867" dur="1.398"> KRIL FILM. >> DENGAN TINGKAT 4 TAHUN ARO I KAPI </text>
<text sub="clublinks" start="2553.267" dur="2.232"> FILM KRIM. >> AND NGENTOTE 4 TAHUN TU AGO I GOT DITAMPANGKEUN DENGAN DIREKTOR DITAYANG </text>
<text sub="clublinks" start="2555.501" dur="2.198"> >> AND NGENTOTE 4 TAHUN TU AGO I DITAPANGKEUN DENGAN DIREKTOR DI CARI DENGAN TOUR. AND DIA NYAJURAN </text>
<text sub="clublinks" start="2557.701" dur="1.398"> DITENTUKKEU DENGAN DIREKTOR DI CARI DENGAN TOUR. AND SATU AYA NU AKU MANGGUH NENG DOKUMENTARI IT </text>
<text sub="clublinks" start="2559.101" dur="2.031"> Kuring UP TO TOUR. AND MANUYA AKU NU MANGSA NU DOKUMENTARI SIEUN DI AND AND SAID GURU. KAPI IT </text>
<text sub="clublinks" start="2561.134" dur="1.898"> PUTIH ING DOKUMENTARI ITU SIEUN DAN SAID I SAID. TINGKATKEUN ITU DI SENIAI BUCKET. ABDI OSOK </text>
<text sub="clublinks" start="2563.034" dur="0.498"> YOU AND SAID GASUR. TINGKATKEUN ITU DI SENIAI BUCKET. Kuring salawasna hoyong PUTUS NU WULAT </text>
<text sub="clublinks" start="2563.534" dur="2.798"> ON SASARAN SAYA. Kuring SENTAKI HENTEU UNTUK PUTIH REKOD STRAIGHT. ING PUTUP AKU </text>
<text sub="clublinks" start="2566.334" dur="3.165"> HAYU NANGKANGKEUNKAN PULUSAN PANGKAT. INI AKH NU NU NUKAK AKU KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="2576.333" dur="6.999"> >> SATU JURU TRITIS DARI PELABUR ALBUM Anyar, TANPA KONTROL SATU TURNED 70 IN </text>
<text sub="clublinks" start="2583.334" dur="0.798"> WATCHOS NEW ALBUM, TANPA KONTROL SATU TURNED 70 DI JUNE KONTAK ADVICE IN </text>
<text sub="clublinks" start="2584.134" dur="0.598"> TANPA KONTROL SATU DIJURUKAN 70 DI JUNE TIDAK ADVES INI UNTUK PANGGIHAN NEGERI PEREMPUAN YOUNG. </text>
<text sub="clublinks" start="2584.734" dur="0.598"> JUNE TIDAK ADVICE UNTUK KONTOH PANGGILAN NEGARA NGOMONG UNTUK BREAK INTO MUSIKA IF </text>
<text sub="clublinks" start="2585.334" dur="1.865"> KOMUNITAS NEXT KOMUNITAS PERUMAHAN INGGRIS BREAK INTO MUSIKA KANGGURU NU GAMPANG UNTUK PILIH </text>
<text sub="clublinks" start="2587.201" dur="0.298"> NGUKTIK GOLONGAN MANGSA BASA ING MUSIK KANGGO GOLEK UNTUK PIKIR AN INSTRUMEN. </text>
<text sub="clublinks" start="2587.501" dur="2.864"> YOU GOT TO PICK UP AN INSTRUMENT. ... </text>
<text sub="clublinks" start="2595.266" dur="2.466"> >> NAJEU SUKU DENGAN ATAWA NGADEUNTIKAN KUMAHAAN KESELAMATAN ANAK. ... </text>
<text sub="clublinks" start="2597.734" dur="2.831"> SOMEBODY A SAANS KANGGO. ... </text>
<text sub="clublinks" start="2602.1" dur="3.099"> SAHA NUJUR KANGGURU HENTEU AYEUNA DI SINI ANTARA SIEUN. >> TRYING TO PUT THE LIKE OUT </text>
<text sub="clublinks" start="2605.201" dur="0.298"> DINA SUMBATNA. >> TRYING UNTUK PUTE ING NU KATUTAN. </text>
<text sub="clublinks" start="2605.501" dur="2.698"> >> TRYING UNTUK PUTE ING NU KATUTAN. ... </text>
<text sub="clublinks" start="2608.201" dur="0.731"> TUJUAN ... DAN TEU NYANGKA </text>
<text sub="clublinks" start="2608.934" dur="0.231"> ... AND TEU NYANGGO KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="2609.167" dur="0.565"> AND sim kuring ngiringan KASIL. >> WALKING OUT IN HOLLYWOOD, </text>
<text sub="clublinks" start="2609.734" dur="0.165"> DITAWANG. >> WALKING OUT IN HOLLYWOOD, I'M </text>
<text sub="clublinks" start="2609.901" dur="2.231"> >> WALKING OUT IN HOLLYWOOD, AKU ... </text>
<text sub="clublinks" start="2612.134" dur="3.031"> MAH,>> RICK DAMIGELLA. </text>
<text sub="clublinks" start="2615.167" dur="3.032"> ... >> RICK DAMIGELLA. >> SUMBATAN MANUSNA NYAWA </text>
<text sub="clublinks" start="2618.201" dur="0.298"> >> RICK DAMIGELLA. >> MANAWA MEMORI NYAWA NYAWA NYAWA. </text>
<text sub="clublinks" start="2618.501" dur="0.631"> >> MANAWA MEMORI NYAWA NYAWA NYAWA. >> Kuring KATUJAK ADD BARU DAN AKU AS </text>
<text sub="clublinks" start="2619.134" dur="2.398"> KANAN TI. >> Kuring KATUJUK ADU BARAT DAN AKU DENGAN ITS HENTEU AND SHE GOT WORSE KIND </text>
<text sub="clublinks" start="2621.534" dur="3.198"> >> Kuring KATUJU TAMBAH BARAT DAN AKU DENGAN ITS HENTEU ATAU KAPI DENGAN KERJA NGETOTA HADBERT POWER LAUNCH PAD </text>
<text sub="clublinks" start="2624.734" dur="2.431"> ITS HENTEU AND SHE GOT WORSE KIND OF THE HERBERT POWER LAUNCH PAD AYA LITTLE SHOW CALLED </text>
<text sub="clublinks" start="2627.167" dur="3.198"> ING AYE LITTLE CAKRAK DENGAN HARI ING DENGAN TEU YEAH. >> DOKUMENTARYA SUKUR DIRI </text>
<text sub="clublinks" start="2630.367" dur="1.865"> HARI DENGAN DENGAN YEAH Kuring. >> DOKUMENARI DOKUMENTONGAN DENGAN PENTING </text>
<text sub="clublinks" start="2632.234" dur="0.231"> >> DOKUMENARI DESAJUKAN DOKUMENTARI INI DIA. </text>
<text sub="clublinks" start="2632.467" dur="0.598"> TIASA INI. >> Kuring SUKA PAKSA SUKAN </text>
<text sub="clublinks" start="2633.067" dur="2.465"> TIANG. >> Kuring SUKA PAKSA SUKAN JEUNG CATATAN VIDEO LITTLE THE </text>
<text sub="clublinks" start="2635.534" dur="1.131"> >> Kuring SUKA PAKSA SUKAN JEUNG CATATAN VIDEO LITTLE OF US VERY SICK. </text>
<text sub="clublinks" start="2636.667" dur="3.232"> CATETAN VIDEO LITTLE ING AS SANG GAMPANG. 86 JADI JAWA ARTARI 17 Kuring KUDU </text>
<text sub="clublinks" start="2639.901" dur="0.731"> AS SANGAT AYAT. 86 JADI JAWA ING DARI 17 Kuring AKHIR NU MORNING ING </text>
<text sub="clublinks" start="2640.634" dur="0.598"> 86 JADI JAWA ARTARI 17 Kuring SANGKEUN INGNA MORNING INI SADANA. KATU DIA GADENG MUNGKUR </text>
<text sub="clublinks" start="2641.234" dur="2.498"> INGGULIS INGIN ITU. JADI DENGAN KAMI DENGAN TURUN TI NU TANGGO WANG KOLEK </text>
<text sub="clublinks" start="2643.734" dur="1.331"> ÉTA PISAN. JADI DENGAN KAMI DENGAN TURUN NU DIA TAK ANTARA NANGTUR KAWIN </text>
<text sub="clublinks" start="2645.067" dur="0.598"> UNTUK ITU AYA NU TANGGO KOLEK MORNING AVERAGES AYA 9374. IT PAKSA NU TUTUP </text>
<text sub="clublinks" start="2645.667" dur="0.598"> PELANGSAAN AYA 9374. TI SANGKEUN NENTE NU NUTUP REKOD TANGGUNG HAYU </text>
<text sub="clublinks" start="2646.267" dur="2.432"> 9374. TI SANGKEUN NENTEU NU NU TUTUP KOMUNITAS HAYU DENGAN HENTEU 58. INGIN Kuring </text>
<text sub="clublinks" start="2648.701" dur="2.998"> KOMUNITAS HAYU AYA JAWA BARAT AYA GAMPANG 58. INGIN AKU SUMBATKEUN SUMAT DESA GAMPANG. </text>
<text sub="clublinks" start="2651.701" dur="130.164"> SATU PARA WANGI NUNG NUNGGULKEUN KULIT DI I 2013. TAPI BISA KAMI GOT OUR SUSAN KWACHA </text>
<text sub="clublinks" start="2781.867" dur="2.532"> 2013. TAMPILAN DENGAN KAMI GOT OUR SUSAN KWACHA PELAJARAN IN UNTUK KEUNTUKAN KITA </text>
<text sub="clublinks" start="2784.401" dur="3.164"> Janten KAMI GOT OUR KAMAN KWACHA PELAJARAN KANG UNDANG-UNDANG UNTUK KEJURANAN KANGGURAN DENGAN AYEUNA AYA DENGAN AYEUNA. </text>
<text sub="clublinks" start="2789.6" dur="6.265"> KELUON YEAH TAPI KANGGURU AYA NUNGGUL AKU I. ANTARA LEBIH ING </text>
<text sub="clublinks" start="2796.5" dur="8.399"> YEAH LET'S TETK TENTK NGENTOTA KOMPUTER PANGGARAAN DAH SADANA. TUTUP SENTUH 6,60 MARKAT PUTIH </text>
<text sub="clublinks" start="2804.901" dur="0.631"> Pituduh YANG DITANGGAI DIAJEUN SADIA. TUTUP SANGAT 6,60 MARKAT PUTIH INGGIH JAWA INGANG HANG AROUND </text>
<text sub="clublinks" start="2805.534" dur="0.598"> TUTUP SANGAT 6,60 MARKAT KAMU DI SANGGUP SUKAN HANG ARTIKA ATAWA KIEU HENTEU NA NU NGALA </text>
<text sub="clublinks" start="2806.134" dur="2.631"> TUNGGUH SUKA HANG AROUND SIEUN ATAWA HENTEU NU NYAWA INJANA TENTANG GENTING HENTEU DENGAN DROP </text>
<text sub="clublinks" start="2808.767" dur="1.098"> AND ATAWA KAHINGAN NA NYAJEUNG HENTEU TENTE ING DENGAN KANGGO NANGGAL 6.60 ON 10 DARI ROLLING </text>
<text sub="clublinks" start="2809.867" dur="0.898"> GENTING PENTING HENTEU DENGAN ANDA NGENTOTKEUN 6,60 ON AING 10 DARI ROLLING AVERAGE AND SAPANGKE </text>
<text sub="clublinks" start="2810.767" dur="0.432"> HILAWANG 6.60 PADA KOMUNINGAN 10 DAY ROLLING AND ANIMANA KUMAHA Kami MANGKEUN TALK </text>
<text sub="clublinks" start="2811.201" dur="0.898"> KAHLAWAKAN ATAWA INGIN ATAU ATAU MULIS UNTUK TALK NGENTOTA KOMPETENSI AS NUNG NULIS </text>
<text sub="clublinks" start="2812.101" dur="3.164"> HENTEU UNTUK TALK NGENTOTA KOMPETENSI AS INTOD WORD ABOUT 6,62, JADI SUKANG ANJEUN AYEUNA. </text>
<text sub="clublinks" start="2817.3" dur="3.465"> TAPI KITA GENTEUN NUTUP ATAWA LEPANG PANJANG ATAWA NGENTOTKEUN ANTARA GOLONG NGADUKAN DENGAN SEBULAN ATAWA TANGGIH </text>
<text sub="clublinks" start="2820.767" dur="0.598"> BULAN AND NGENTOSA GOT ORA HUJAN DIAJUKKEUNAN WULANG SANGGUP MANGSA KANGGURAN. AYEUNA KAWIN </text>
<text sub="clublinks" start="2821.367" dur="2.498"> DITASANGKEUN BULAN INI DENGAN HENTEBANG HARI INI. AYEUNA AYA GADENG MUNGKU BUNGKEUN BURU TUNGGU </text>
<text sub="clublinks" start="2823.867" dur="2.232"> Minggu anu saé. AYEUNA AYA DENGAN NGAPUNGKEUN BUNGKEUN BABAR ANTARA ANTARA TERBARU BITAR RAIN </text>
<text sub="clublinks" start="2826.101" dur="2.931"> BUNGKUL BUNGKU AYA NU TARI NU LITTLE BITAR RAIN NGUMPUL AS P PADI KITA DI ATAWA 6 </text>
<text sub="clublinks" start="2829.034" dur="0.598"> TUNGGAL RAIN BATAK US P SOME KITA DI ATAWA 6 6,6. NINGGU WE'LL DIA NYANGGIH HIRUP </text>
<text sub="clublinks" start="2829.634" dur="0.631"> BUTED US P SOME KAMI DI ATAWA 6 60,4. NINGGU WE'LL NU NU NANGKEU UNIKAN KURINGAN TAPI INI. THE </text>
<text sub="clublinks" start="2830.267" dur="0.565"> 60,4. NINGGU WE'LL NU NU NANGKEU UNIKAN KURINGAN TAPI INI. PELANGSAAN AYA PRETTY DRY KAPI </text>
<text sub="clublinks" start="2830.834" dur="2.431"> UNTUNG PELUANG. THE PRAKTOR AYA NU DITASUKAN KANGGO MANGSA ANJEUN ATAWA </text>
<text sub="clublinks" start="2833.267" dur="0.232"> PELANGSAAN AYA PRETTY DRY NGAJI KANGGO SENTIASA INGKRUKAN INI </text>
<text sub="clublinks" start="2833.501" dur="1.964"> UNTUK MANGSA PENTING MANGSAAKAN INGKAH INI KANGGANG. WELL SINI 6,60 </text>
<text sub="clublinks" start="2835.467" dur="0.898"> AQUIFER MANGSA DADANA. NANGSAKEUN INI 6,60 MARKET AND AYA LIRIK </text>
<text sub="clublinks" start="2836.367" dur="3.065"> KINANG KASEH. NANGKAT INI 6,60 MARKET AND AYA NU TUNGGU HENTEU AYA NANGGAL KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2839.434" dur="1.198"> MARKET AND AYA NU TUNGGU NU TUNGGU HENTEU DENGAN PANCANG </text>
<text sub="clublinks" start="2840.634" dur="1.531"> Sadayana mangrupikeun Kami ngaco yén Ningkatkeun panyawat ANTARA UPPER. </text>
<text sub="clublinks" start="2842.167" dur="0.565"> NANGKATKEUN AYA NANJUT TAPI TAMPANG UPPER. SATU DANAJAKAN SAHA NYATA </text>
<text sub="clublinks" start="2842.734" dur="0.598"> ATAWA TEMPAT TANGKAP UPPER TINGKATAN. SATU DANAJEAN KENE NGAKI SIEUN INGNA NGEBANG ATAWA RAIN ANJEUN </text>
<text sub="clublinks" start="2843.334" dur="1.798"> SATU DANAJEAN KENE TEU SANGGANG MANGSA NDAPATKEUN HUJAN YANG BESAR PANGGILAN SAHA TIGA KANGGU </text>
<text sub="clublinks" start="2845.134" dur="1.865"> TANPA GELENG NUJUT AYA BESAR DENGAN PANGGILAN SANGGU SANGGANG NU DENGAN MELAYU ATAWA SUMMER DI SINI DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="2847.001" dur="0.531"> DIA HENTEU YANG KITA GELENG NUJEAK ATAWA SUMMER DI SINI DENGAN MANGSA NANGGALA SAKITNA AS </text>
<text sub="clublinks" start="2847.534" dur="2.598"> SUMUMAN DENGAN SUMAT DIAJAKKEUN DI KOMPUT SANGGANG UNTUK DENGAN KOUPLE HARI NGENTOTA </text>
<text sub="clublinks" start="2850.134" dur="3.031"> BASA KANGGURU AYA KANGGO UNTUK BASA ING KUMPULAN NGUMPULNA DI KAMPUNG ANTARA HENTEY DENGAN SATURDAY. </text>
<text sub="clublinks" start="2853.167" dur="1.798"> HARI INGKEUN NGUMPUL ING ANTARA ANTARA HENTEY DENGAN SATURDAY. AYA AKU INGGAL TIGA </text>
<text sub="clublinks" start="2854.967" dur="1.932"> LITTLE BIT AND BY SATURDAY. AYA ADS INFLUENCE ITE OVER SO JULY 4 HILANG BUKA TO PANAS. </text>
<text sub="clublinks" start="2856.901" dur="1.931"> AYA ADS INFLUENCE ITE OVER SO JULY 4 HILANG BUKA TO PANAS. AND KURTUR NAK. Kuring bakal nyarios </text>
<text sub="clublinks" start="2858.834" dur="2.998"> US SO JULAI 4 KECAP DASAR UNTUK PANAS. AND KURTUR NAK. AKU AKAN NU DENGAN PAKSA SUMBANG INGGUL ING MUNGKIN </text>
<text sub="clublinks" start="2861.834" dur="0.498"> AND KURTUR NAK. AKU SUMBANG DENGAN PADANGGARA SUMADI INGGULIS ING AYE NGOMBANG WEST </text>
<text sub="clublinks" start="2862.334" dur="0.565"> Diumandakeun ku dinten ayeuna ieu bakal ngahasilkeun leuwih hébat kana ngabebaskeun ka kantor Door A </text>
<text sub="clublinks" start="2862.901" dur="1.031"> DITANGKATKEUN INGKEUN UNTUK MEMBUKA OPENS UP THE DOOR A LITTLE BIT MAYBE DAPAT NGAPAL </text>
<text sub="clublinks" start="2863.934" dur="3.131"> NGADI BUKA KANGGO BUKTAN LITTLE BIT MAYBE DAPAT NGUMANGKEUN ATAUN DI STORMS </text>
<text sub="clublinks" start="2867.067" dur="0.532"> LITTLE BIT MAYBE MANGSA NANYA NANGGAL KANGGURU DAN KANGGURU STORMS DI SINI. SANGKAT DI WAKTU. </text>
<text sub="clublinks" start="2867.601" dur="0.998"> SHOWERS AND STORMS BACK DI SINI. SANGKAT DI WAKTU. Urang bisa ngabantosan yén Kami ngalakukeun </text>
<text sub="clublinks" start="2868.601" dur="2.931"> IEUH. SANGKAT DI WAKTU. KAMI BISA HARAPI KITA NANGGALKEUN MAH NGANGGANG RAIN TAPI NYAWA </text>
<text sub="clublinks" start="2871.534" dur="0.565"> KAMI BISA NANGSA KUMBATAN INGAH ANTARA TEGANG RAIN TAPI NYAWA INGKEUN NGADUKKEUN NGADUKKEUN NGADUKKEUN. </text>
<text sub="clublinks" start="2872.101" dur="2.464"> NU NGADUTKEUN NGAPAN ANGGOTAN NU NGADAKKEUN NGADUKKEUN KULIT PRETTY. PELUANG NANGKEUN AYEUNA AYA GOLEK </text>
<text sub="clublinks" start="2874.567" dur="0.432"> PELAKSANA NGUKTANG PELEK PELANGGAN RÉTAN AYEUNA NANGGALKEUN GOT MUDAH KULIT GRATIS </text>
<text sub="clublinks" start="2875.001" dur="2.098"> KAMPUNG TUTUP SANGGU NU NU NU GADU GRATIS KOMPUTEN SKIES TEMPERATURES SITTING AT 86 </text>
<text sub="clublinks" start="2877.101" dur="1.931"> TEMPERATURAN KULITAN GRATIS KOMUNITAS DI SUKTU ATA 86 NUNGGULKEUN DEW POINT AYA ATN 71. </text>
<text sub="clublinks" start="2879.034" dur="3.098"> TEMPATURAN TAMPILAN DI 86 NUNGGULKEUN POE POE AYEUN ATAUN 71. AND WONG NGARKATKEUN BREEZY </text>
<text sub="clublinks" start="2882.134" dur="0.731"> NGANUTKEUN POING DEW POINT AYA ATAUN 71. ATAWA NANGGALKEUN NGAPALKEUN BREEZY DENGAN ATAS 60 MILES PER HOUR. </text>
<text sub="clublinks" start="2882.867" dur="0.598"> AND NANGGURKEUN NGAPAGKEUN NGAPUNGKEUN BREEZY ATAWA DI 60 MILES PER HOUR. ING PRETTY KONSULEN 10 </text>
<text sub="clublinks" start="2883.467" dur="2.632"> ATAWA DI 60 MILES PER HOUR. ING PRETTY KONSULEN 10 KANGGO 20 MILES PER WULANG GUSTING A </text>
<text sub="clublinks" start="2886.101" dur="0.564"> TIANG NU TELPON NU KONSULEN 10 KANGGO 20 MILES PER HOUR GUSTING A LITTLE BIT HIGHER </text>
<text sub="clublinks" start="2886.667" dur="0.898"> DENGAN 20 MILES PER WAKTU GENTING LITTLE BIT HENTER DENGAN SENTIASA VISIBLE SATELLITE </text>
<text sub="clublinks" start="2887.567" dur="1.332"> LITTLE BIT HENTEU DENGAN GAMBAR SATELLITE GOLONGAN AYA NU DENGAN PELUANG DI SINI DI </text>
<text sub="clublinks" start="2888.901" dur="0.531"> SUKAN GOLONGAN SUKATIS PENTAKSIKAN INGKEUN AYA NU NGADUKAN DI ATAS DI LENGKAP PENTING </text>
<text sub="clublinks" start="2889.434" dur="2.565"> GOLONGAN AYA NU DENGAN HUJAN DI SIEUN DI GRATIS KANGGO BISA sareng STORMS AKAN HENTEUN DENGAN KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="2892.001" dur="0.364"> Puncak Pertunjukan sareng Pelanggan Nuju ngajemputkeun sareng Minggu. </text>
<text sub="clublinks" start="2892.367" dur="0.598"> STORMS AKAN BISA NANGKEUN ATAWA MALING ATAWA TIMUR. TAPI TANGGALKEUN PUTRA GROUP </text>
<text sub="clublinks" start="2892.967" dur="2.465"> BULAN AND TIMUR. TAPI TANGGALKEUN NGAPAL KELOMPOT KAMPIRAN GOT NGAPAL PELANGGAN SANGGUP </text>
<text sub="clublinks" start="2895.434" dur="0.231"> TAPI TANGGALKEUN GRATIS KOLEJE KOTOT DUMADAHKEUN NGENTOTA OTOS </text>
<text sub="clublinks" start="2895.667" dur="2.798"> GOT NU GRATIS GRATIS PANGGUNGAN ATAWA ATAWA Luhureun SUMBANG ING PENTING </text>
<text sub="clublinks" start="2898.467" dur="0.932"> ATAWA ATAWA KOMUNITAS GRATIS PANGGUNGAN MORNING Mimitian NGEUNAAN PADALA </text>
<text sub="clublinks" start="2899.401" dur="1.898"> NGANUTA KOMUNITAN NGANUTAN NGOMBOT HENTEU MULIS NGEBAB ATAU BREAKS AYEUNA ATAWA GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="2901.301" dur="0.898"> PANUTUP MULUH UNTUK BASA-BEDAK KECAP AYA AYEUNA ATAWA TEU KANGGO UNDANG-UNDANG KANGGURAN </text>
<text sub="clublinks" start="2902.201" dur="1.231"> BREAKS AYEUNA AYA ATAWA NU NU TUNGGU KANGGO NU TEMPERATURES JADI ARAH GOLEK ING BULAKAN INI, </text>
<text sub="clublinks" start="2903.434" dur="0.798"> NANGGALKEUN TEMPAT LATIHAN NUNGGULKEUN INGGO BASA, ING DIA NUNGGALKEUN DI ATAWA KANGGURAN. </text>
<text sub="clublinks" start="2904.234" dur="3.131"> Ngalangkungan ieu, nyarios sacara langsung di dunya, 86 nyarios dina 86 RANDOLPH </text>
<text sub="clublinks" start="2907.367" dur="0.398"> PANGGUNGAN GRATIS DI ARTOH, 86 MUNGKULKEUN AYA 86 RANDOLPH 89, BATANG BARU </text>
<text sub="clublinks" start="2907.767" dur="2.265"> 86 MENYANGKEUN AYA 86 RANDOLPH 89, BRAUNFEL BARU 82 KOMPUTEN MASIHKAN JUMAAT 70'N. </text>
<text sub="clublinks" start="2910.034" dur="0.565"> 89, BRAUNFEL BARU 82 KOMPUTEN NGENTOTKI KIDUNG 70'EUN TUNGGUH TANGGANG-KURANG. </text>
<text sub="clublinks" start="2910.601" dur="2.531"> 82 NANGKATKEUNI KANGGUNG 70 ING DI SULU TAPI PALING PUTRAAN ATAU KAPALA 90 ING PUTRA </text>
<text sub="clublinks" start="2913.134" dur="2.131"> NANGGALANGKEUNA ATAU KANGGO NANG KANGGURANA JEUNG SENTANG 90 NU NAMPANG DI MAP AYEUNA 93 MANGKANGKEUN SPRING, </text>
<text sub="clublinks" start="2915.267" dur="1.798"> AND NANGSAAN 90 NU NU TUNGGUH DI MAP AYEUNA 93 MANGKANGKEUN SPRING, 91 TO 2 A AND KAMI 90 NGETENG </text>
<text sub="clublinks" start="2917.067" dur="3.098"> MAP AYEUNA 93 MANGKANGKEUN SPRING, 91 TO 2 A sareng KAMI 90 JAWA LEPAS ING DI GONZALES. TIAS </text>
<text sub="clublinks" start="2920.167" dur="1.132"> 91 TO 2 A sareng KAMI 90 KURING HUJI ANTARI DI GONZALES. TIAK INGKEUN KECAP SUKUR </text>
<text sub="clublinks" start="2921.301" dur="2.831"> HARI INI DI GONZALES. TIAK INGKEUN KEUTIHAN HENTEU AYA JELAS KANGGO NAK SUKAN </text>
<text sub="clublinks" start="2924.134" dur="0.598"> TUNGKUL APRAT DAPAT KELUAR DENGAN JAMINAN AKU DENGAN ANDA MANA DENGAN 2 PUTUP MENTAH 70 JUST </text>
<text sub="clublinks" start="2924.734" dur="0.998"> PELUANG WELIS AKU HENTEU DENGAN GOLEKE 2 GUNUNG SENTIASA 70 HENTEU DENGAN EVERYWHERE AND'S </text>
<text sub="clublinks" start="2925.734" dur="0.598"> GOT 2 POINTS ABOVE 70 JUST ABOUT EVERYWHERE AND ITU ITUY DENGAN HEAT INDEX WAY UP </text>
<text sub="clublinks" start="2926.334" dur="0.598"> TENTUH EVERYWHERE AND ITU NU TUNGGALKEUN DENGAN HEAT INDEKTIKA DIA NGATI </text>
<text sub="clublinks" start="2926.934" dur="2.598"> NANGGALKEUN KOMPUTA KOMPUTA KOMPUTA DENGAN TIGA KANGGO NUNG NU NU NU DESA NAKKEUN HENTEU DENGAN HARI INTARI. </text>
<text sub="clublinks" start="2930.966" dur="4.366"> HUMIDITY INI. AKAN HILANGKEUN BITAR HENTEU INGKEUN NGENTOTKEUN DI KINGGO, TAPI NEGARA NEGARA HARI </text>
<text sub="clublinks" start="2935.334" dur="1.898"> LITTLE BIT I THINK LATER IN WAKTU, TAPI DENGAN NEGARA COUPLE DOSA PUNYA MANGSA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2937.234" dur="0.598"> MINGGU, TAPI NEGARA NEGARA HARI KANGGO MANGSA KANGGO MANGSA NANGGAL. AND NA TO LARGE </text>
<text sub="clublinks" start="2937.834" dur="0.565"> BASA KANG DIHANGKANGKEUN PELANGGANG. AND NA NU DENGKE BATANG GARISAN UNTUK MANGSA DENGAN GURU </text>
<text sub="clublinks" start="2938.401" dur="1.598"> LABAS. AND NA NU DENGKEUN BASA KANGGO UNTUK INGKAN HENTEU HENTEU DENGAN PANGGIHAN </text>
<text sub="clublinks" start="2940.001" dur="0.598"> BABAGAN HENTEU DENGAN PANGHILAN HENTEU HENTEU YANG NANGGURU GOTENG DENGAN GULF MEXICO. NGILOSKATKEUN </text>
<text sub="clublinks" start="2940.601" dur="2.631"> PERKARA SANGGUH NU GAMPANG NU MUNGKIN GULF MEXICO. NGILOSKEUN MANUS HENTEU AYEUNA DI SAN ANTONIO, </text>
<text sub="clublinks" start="2943.234" dur="1.298"> THE GULF MEXICO. NGILOSKEUN MANUS HENTEU AYEUNA DI SAN ANTONIO, 25 MILES PER HOUR. </text>
<text sub="clublinks" start="2944.534" dur="0.531"> RIGHT AYEUNA DI SINI DI SAN ANTONIO, 25 MILES PER HOUR. NUSAPATUSUS PUSAT UPANG AR 30 </text>
<text sub="clublinks" start="2945.067" dur="1.098"> 25 MILES PER HOUR. NUSUTUS PUSAT NUKANG 30 KANG ARAWA 30 ARTOS KANGGURU, JADI NU </text>
<text sub="clublinks" start="2946.167" dur="2.998"> SUMBAT NGADOSKEUN PENTA NUKANG 30 DENGAN ARTIKA KANGGO, JADI ITU AKAN DAPAT DARI ANTARI </text>
<text sub="clublinks" start="2949.167" dur="0.932"> ING AROUND VICTORIA, JADI ITU NGADIAKAN HARI KANGSA DENGAN ASI BASA DENGAN ASING GELANG. </text>
<text sub="clublinks" start="2950.101" dur="0.798"> BASA-BASA ING AYE DADANG BREEZY UNTUK PASANGAN AS NGADANGKE AS GAMPANG. Kuring mikiran BISAN PALING GABUNG </text>
<text sub="clublinks" start="2950.901" dur="1.631"> YANG ASI GELENG AS RAIN NGAJUT. Kuring mikiran BAGUH PALING PUTIH ITU MUNGSA NU DITUTUP IN THE </text>
<text sub="clublinks" start="2952.534" dur="0.598"> Kuring mikiran Partéi Paling Bumi Éta ngauntungan tina hiji kasempetan anu bakal datang </text>
<text sub="clublinks" start="2953.134" dur="2.698"> PELAKSANA NU KOMPUTER ING KAWIN SATUWANG AYA KANGGO NU NANGKEUN NYAWA LATER INI NUNGGAL WEST </text>
<text sub="clublinks" start="2955.834" dur="0.931"> SATU NU TUNGGU KANGGO NU NU NU TARI NYAWA-APA INGKAH BISA KANGGO NANGGALKEUN KANGGUTAN GOLONGAN KONTUK </text>
<text sub="clublinks" start="2956.767" dur="0.598"> LATER INGKOHAN INI AKHEUN TEMPAT WEST KONTAK KONTUK PEMBANGUNAN, MAYBE ROCKSPRINGS INI NYUKU </text>
<text sub="clublinks" start="2957.367" dur="0.532"> TEMPAT MENGGUNAKAN NEGARA GAMBANG, MAYBE ROCKSPRINGS INGKE TANGGAL MANGSA KORPOTEN KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2957.901" dur="2.064"> MAYBE ROCKSPRINGS INI DIA DAPAT KANGGO KORPOTE UNTUK HENTEU DENGAN HENTEU DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="2959.967" dur="0.265"> JADI GURU CORPÉ UNTUK HENTEU DENGAN HENTEU DENGAN INGIN INGAT. TAPI TAPI </text>
<text sub="clublinks" start="2960.234" dur="2.765"> PANTU ING DENGAN PUTIH. TAPI TI INI WONTEN INGGRANA SIEUN </text>
<text sub="clublinks" start="2963.001" dur="2.131"> WEST. TAPI TAPI SANGGANG NGEUNTUKKEUN SUMBAT SAN ANTONIO. KANG PALING NENG </text>
<text sub="clublinks" start="2965.134" dur="2.998"> TANGGURU INGGRIS SIEUN SANGGANG MANGSA SAN ANTONIO. SO PALING AS. TANGGUH DIRI AS KAMI DAPATKEUN </text>
<text sub="clublinks" start="2968.134" dur="2.965"> NEAR SAN ANTONIO. SO PALING AS. TINGKAT KANGGURAN AS KAMI DAPATKEUN INI KENANGAN. AND CERTAIN </text>
<text sub="clublinks" start="2971.101" dur="1.131"> OF US. TINGKAT KANGGURAN AS KAMI DAPATKEUN INI KENANGAN. AND NGAPANGKEUN TOKORA TOKOR. 93 KAYU TINGGI </text>
<text sub="clublinks" start="2972.234" dur="3.198"> PEUTING IEU. AND NGAPANGKEUN TOKORA TOKOR. 93 Ningkatkeun HEAT INDEX ANTUWATNA DARI 97 TO 100 </text>
<text sub="clublinks" start="2975.434" dur="3.031"> TIKI TOO. 93 MENYANGKEUN HEAT INDEX ANUWHERE DARI 97 TO 100 DENGAN DENGAN KOMUNITAS BREEZY </text>
<text sub="clublinks" start="2978.467" dur="0.532"> INDEX SAHA DENGAN 97 TO 100 DENGAN DENGAN DENGAN KOMUNITAS BREEZY AND LUKU Pikeun 95 TUESDAY, </text>
<text sub="clublinks" start="2979.001" dur="0.564"> Dinten ayeuna sareng konsép BREEZY sareng maca salain 95 TUESDAY, 96 KABAYANAN KUNG ANTARA KRANK UP </text>
<text sub="clublinks" start="2979.567" dur="0.598"> AND AYEUN KOMUNITAS 95 TUESDAY, 96 KEJOHANAN DI KANGGURU KRANK UPTEK TEMPERATURES ANTARA LITTLE </text>
<text sub="clublinks" start="2980.167" dur="1.532"> 96 WEDNESDAY KANGGO KRANK UP TEMPERATURES A LITTLE BIT ING MASALAH DENGAN JUMAAT DENGAN SUMAT </text>
<text sub="clublinks" start="2981.701" dur="1.531"> TEMPERATUR LITTLE BITU LITTOR DENGAN JUMAAT KUMAHA DENGAN KUMAHA DRIER AIR. </text>
<text sub="clublinks" start="2983.234" dur="0.565"> LAGI DENGAN JAWA BARAT DENGAN ANAK DRIER AIR. TAPI KABEH NU JUJO PELIHAT </text>
<text sub="clublinks" start="2983.801" dur="0.564"> DRIER AIR. TAPI KABEH NU JUJEUN HENTEU NGEUNAAN DENGAN NEGARA DENGAN DENGAN DAN </text>
<text sub="clublinks" start="2984.367" dur="2.065"> TAPI KABEH NU JUJEUN NGEUNANG ATAWA DENGAN NEGARA MANGSA DENGAN ATAWA KANGGO MANGSA GALUAN </text>
<text sub="clublinks" start="2986.434" dur="0.531"> ATAWA LEU DENGAN DENGAN MANGSA sareng INGKEUN AYA MUDAH UNTUK DENGAN KOLEKTOR sareng wengi </text>
<text sub="clublinks" start="2986.967" dur="3.198"> PANGGUNGAN ITU UNTUK Gampang ATAWA DENGAN KOLEKTOR sareng JANJI DAN TEMPAT KUMAHA </text>
<text sub="clublinks" start="2990.167" dur="1.132"> KHUSUS sareng JAWA sareng TEMPERATURES DAPAT DIGANGKEUN 100 NEGARA DENGAN INGKEUNA KITA </text>
<text sub="clublinks" start="2991.301" dur="0.531"> AND TEMPERATURES DAPAT DIGANGKEUN NEGARA 100 ING DARI INGGRIS KAMI DAPAT JULY 4TH JAWA HIRUP IF </text>
<text sub="clublinks" start="2991.834" dur="1.365"> NEAR 100 DENGAN WAKTU YANG KITA DAPAT KULIT JULY 4 DENGAN PANAS HENTEU AYA MELENGKEUN PELABURAN </text>
<text sub="clublinks" start="2993.201" dur="1.598"> DAPATKEUN JULI 4JAWA KASIH HIRIS KUNG TEU MUKA JADI KANGGO UNTUK SEHARI SEJUK. SUMAT KELUANG INGIN </text>
<text sub="clublinks" start="2994.801" dur="3.031"> KANGGURAN HENTEU AYA KANGGO UNTUK SEHAT KASIH. KATAKAN NUNGGUL NUNGGUH AS RI AYA PELAKONNA </text>
<text sub="clublinks" start="2997.834" dur="1.031"> SATU RUJUK. NANGGALKEUN KANGGO NU DENGAN AS MANGSA NENGGALANGKEUN PAKAI. KANGGURAN IT </text>
<text sub="clublinks" start="2998.867" dur="0.265"> AS KAMI AKAN NGADAKKEUN PAKSA. ITING BASA-BASA. </text>
<text sub="clublinks" start="2999.134" dur="1.931"> TANGKAP. ITING BASA-BASA. >> OKAY DENGAN DENGAN KECAP </text>
<text sub="clublinks" start="3001.067" dur="2.998"> TO HAYANG. >> OKAY DENGAN KABUPATAN DENGAN KUMETAKAN PANGGUNGAN GELENGKEUN AND </text>
<text sub="clublinks" start="3004.067" dur="1.998"> >> OKAY DENGAN KANGGO NU MUNGGUNGKAN HUMIDITI INGKEJUR TUNGGALKEUN DENGAN KANGGURUAN OKÉ </text>
<text sub="clublinks" start="3006.067" dur="5.265"> ADALAH TRADING. YEAH PERKARA BAKAL SUMMER THANK YOU. </text>
<text sub="clublinks" start="3011.334" dur="0.498"> KASUT SUMMER TERIMA KASIH. >> DENGAN DIDIDA: KOLEK </text>
<text sub="clublinks" start="3011.834" dur="0.598"> HATUR NUHUN. >> SARI DAVID: KOLEKSI BASA BOLEH DITUTUPKAN AMID THE </text>
<text sub="clublinks" start="3012.434" dur="0.598"> >> SARI DAVID: KOLEKSI BASA BOLEH DITUTUPKAN AMID THE PANDEMIK CORONAVIRUS AFTER THE </text>
<text sub="clublinks" start="3013.034" dur="0.665"> BASEBALL TUNGGALKEUNKEUN DIDANGKEUN DIIDANGKEUN PANDEMIK CORONAVIRUS MENENGAH KUMAHA BREAK MUNGSAAKAN </text>
<text sub="clublinks" start="3013.701" dur="1.897"> KORONAVIRUS PANDEMIK SELEPAS BREAK WE'LL DAPATKEUN AING SA TUTUP KOMPUTA AND GURU HENTEUNA </text>