펜타곤 subtitles

(sub ku: @ else.rh on ig & @gooreumlaiveu dina twitter) Asih, Ragrag, Kaserang sareng Crazy Leres, éta leres Kuring ngadalikeun éta, panon anjeun anu geulis Gratatata parantos ngagambar kuring Saolah-olah namél kuring uing orok Gerakan awak anjeun ngagoyag kuring Entong ngaleungit entong kantunkeun abdi Peuting nalika bulan ragrag mencar pegat ati Saatos anjeun ngantepkeun kuring, sabeulah Anjeun bakal pindah kaluar sareng mopohokeun kuring sacara gampang Sanaos kuring ngaraos nyeri sapertos kieu Naon anu kudu kuring lakukeun oh, kuring ngaraos nyeri sapertos kieu oh, kuring ngaraos nyeri sapertos kieu Anjeun hiji-hijina anu tiasa ngubaran kuring punten uih deui ka kuring Hei Dr. BeBe (Teu kunanaon maot) Upami kuring ngan ukur gaduh Anjeun Orok (Teu kunanaon teuing) Nyepak dina tembok anjeun gelut pikeun lolos Abdi cilaka Gema anu henteu kedah dilawan Asih, Ragrag, Kaserang sareng Gila hiji waktos deui Asih, Ragrag, Kaserang sareng Gila bogoh Asih, Ragrag, Kaserang sareng Gila Hei Dr. BeBe Simpen kuring, BeBe Impian henteu terbatas, sapertos alam semesta Abdi nguping telepon anjeun Tapi éta teu leres Naha kuring ngarasa gering siga kitu? Abdi peryogi anjeun, dudungkeun kuring, dokter Asih sareng gelut, cilaka sareng ngubaran, urang teraskeun gélo Naon anu kudu kuring lakukeun oh, kuring ngaraos nyeri sapertos kieu Anjeun hiji-hijina anu tiasa ngubaran kuring punten uih deui ka kuring Hei Dr. BeBe (éta henteu maot) Upami kuring ngan ukur anjeun gaduh BeBe (Teu kunanaon teuing) Nyepak dina tembok anjeun berjuang kabur, kuring cilaka Gema anu henteu kedah dilawan Asih, Ragrag, Kaserang sareng Gila hiji waktos deui Asih, Ragrag, Kaserang sareng Gila bogoh Asih, Ragrag, Kaserang sareng Gila Hei Dr. BeBe Simpen kuring, BeBe (Punten, sareng abdi) Awan anu sapertos lukisan nyababkeun impian biru (Cicing sareng kuring) Mélodi pikeun anjeun nyumput di gelap Yo Tong janten alesan Hénya nyalahkeun angin anu ditiup Nostalgia kuring pikeun anjeun beuki kuat sareng Abdi gélo kusabab éta Oh kuring bangun nalika anjeun nyebat nami kuring Hei Dr. BeBe (Teu kunanaon maot) Upami kuring ngan ukur gaduh anjeun BeBe (Teu kunanaon teuing) Nyepak dina tembok anjeun gelut pikeun lolos Abdi cilaka Gema anu henteu kedah dilawan Asih, Ragrag, Kaserang sareng Gila, sakali deui waktos Asih, Gugur, Kaserang sareng Gila Asih, Ragrag, Kaserang sareng Gila Hei Dr. BeBe Simpen kuring, BeBe (sub ku: @ else.rh on ig & @gooreumlaiveu dina twitter)

펜타곤

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="0.16" dur="2.08"> (sub ku: @ else.rh on ig & @gooreumlaiveu dina twitter) </text>
<text sub="clublinks" start="8.9" dur="4.16"> Asih, Ragrag, Kaserang </text>
<text sub="clublinks" start="13.42" dur="1.6"> sareng Crazy </text>
<text sub="clublinks" start="15.02" dur="0.665"></text>
<text sub="clublinks" start="15.685" dur="2.095"> Leres, éta leres </text>
<text sub="clublinks" start="17.78" dur="3.3"> Kuring ngadalikeun éta, panon anjeun anu geulis </text>
<text sub="clublinks" start="21.36" dur="3.16"> Gratatata parantos ngagambar kuring </text>
<text sub="clublinks" start="24.52" dur="2.3"> Saolah-olah namél kuring uing orok </text>
<text sub="clublinks" start="26.96" dur="1.1"> Gerakan awak anjeun ngagoyag kuring </text>
<text sub="clublinks" start="28.06" dur="1.78"> Entong ngaleungit </text>
<text sub="clublinks" start="29.94" dur="1.24"> entong kantunkeun abdi </text>
<text sub="clublinks" start="31.44" dur="1.26"> Peuting nalika bulan ragrag mencar </text>
<text sub="clublinks" start="32.96" dur="0.74"> pegat ati </text>
<text sub="clublinks" start="33.88" dur="1.76"> Saatos anjeun ngantepkeun kuring, sabeulah </text>
<text sub="clublinks" start="36" dur="3.36"> Anjeun bakal pindah kaluar sareng mopohokeun kuring sacara gampang </text>
<text sub="clublinks" start="39.36" dur="2.3"> Sanaos kuring ngaraos nyeri sapertos kieu </text>
<text sub="clublinks" start="42.02" dur="1.26"> Naon anu kudu kuring lakukeun </text>
<text sub="clublinks" start="43.44" dur="0.5"> oh, kuring ngaraos nyeri sapertos kieu </text>
<text sub="clublinks" start="43.94" dur="5.38"> oh, kuring ngaraos nyeri sapertos kieu </text>
<text sub="clublinks" start="49.6" dur="3.36"> Anjeun hiji-hijina anu tiasa ngubaran kuring </text>
<text sub="clublinks" start="53.16" dur="2.24"> punten uih deui ka kuring </text>
<text sub="clublinks" start="55.56" dur="1.26"> Hei Dr. BeBe </text>
<text sub="clublinks" start="56.96" dur="1.22"> (Teu kunanaon maot) </text>
<text sub="clublinks" start="58.66" dur="1.7"> Upami kuring ngan ukur gaduh Anjeun Orok </text>
<text sub="clublinks" start="60.6" dur="1.24"> (Teu kunanaon teuing) </text>
<text sub="clublinks" start="61.9" dur="1.32"> Nyepak dina tembok anjeun </text>
<text sub="clublinks" start="63.6" dur="1.38"> gelut pikeun lolos </text>
<text sub="clublinks" start="64.98" dur="1.12"> Abdi cilaka </text>
<text sub="clublinks" start="66.1" dur="3.64"> Gema anu henteu kedah dilawan </text>
<text sub="clublinks" start="70.28" dur="2.46"> Asih, Ragrag, Kaserang sareng Gila </text>
<text sub="clublinks" start="72.74" dur="0.72"> hiji waktos deui </text>
<text sub="clublinks" start="73.46" dur="2.72"> Asih, Ragrag, Kaserang sareng Gila </text>
<text sub="clublinks" start="76.18" dur="0.8"> bogoh </text>
<text sub="clublinks" start="76.98" dur="2.26"> Asih, Ragrag, Kaserang sareng Gila </text>
<text sub="clublinks" start="79.8" dur="1.6"> Hei Dr. BeBe </text>
<text sub="clublinks" start="81.4" dur="2"> Simpen kuring, BeBe </text>
<text sub="clublinks" start="84.22" dur="1.12"> Impian henteu terbatas, sapertos alam semesta </text>
<text sub="clublinks" start="85.94" dur="1.46"> Abdi nguping telepon anjeun </text>
<text sub="clublinks" start="87.46" dur="1.38"> Tapi éta teu leres </text>
<text sub="clublinks" start="89.48" dur="1.72"> Naha kuring ngarasa gering siga kitu? </text>
<text sub="clublinks" start="91.2" dur="2.4"> Abdi peryogi anjeun, dudungkeun kuring, dokter </text>
<text sub="clublinks" start="93.6" dur="1.2"> Asih sareng gelut, cilaka </text>
<text sub="clublinks" start="94.88" dur="1.38"> sareng ngubaran, urang teraskeun gélo </text>
<text sub="clublinks" start="96.26" dur="1.3"> Naon anu kudu kuring lakukeun </text>
<text sub="clublinks" start="97.66" dur="4.96"> oh, kuring ngaraos nyeri sapertos kieu </text>
<text sub="clublinks" start="103.46" dur="3.46"> Anjeun hiji-hijina anu tiasa ngubaran kuring </text>
<text sub="clublinks" start="106.96" dur="2.12"> punten uih deui ka kuring </text>
<text sub="clublinks" start="109.36" dur="3.3"> Hei Dr. BeBe (éta henteu maot) </text>
<text sub="clublinks" start="112.7" dur="3.3"> Upami kuring ngan ukur anjeun gaduh BeBe (Teu kunanaon teuing) </text>
<text sub="clublinks" start="116" dur="1.76"> Nyepak dina tembok anjeun </text>
<text sub="clublinks" start="117.76" dur="2.48"> berjuang kabur, kuring cilaka </text>
<text sub="clublinks" start="120.4" dur="3.58"> Gema anu henteu kedah dilawan </text>
<text sub="clublinks" start="124.36" dur="2.54"> Asih, Ragrag, Kaserang sareng Gila </text>
<text sub="clublinks" start="126.94" dur="0.5"> hiji waktos deui </text>
<text sub="clublinks" start="127.46" dur="2.84"> Asih, Ragrag, Kaserang sareng Gila </text>
<text sub="clublinks" start="130.3" dur="0.7"> bogoh </text>
<text sub="clublinks" start="131" dur="2.58"> Asih, Ragrag, Kaserang sareng Gila </text>
<text sub="clublinks" start="133.64" dur="1.68"> Hei Dr. BeBe </text>
<text sub="clublinks" start="135.54" dur="1.94"> Simpen kuring, BeBe </text>
<text sub="clublinks" start="138.2" dur="1.74"> (Punten, sareng abdi) </text>
<text sub="clublinks" start="139.94" dur="3.72"> Awan anu sapertos lukisan nyababkeun impian biru </text>
<text sub="clublinks" start="144.34" dur="2"> (Cicing sareng kuring) </text>
<text sub="clublinks" start="147.02" dur="4.12"> Mélodi pikeun anjeun nyumput di gelap </text>
<text sub="clublinks" start="151.5" dur="1.22"> Yo Tong janten alesan </text>
<text sub="clublinks" start="152.78" dur="1.8"> Hénya nyalahkeun angin anu ditiup </text>
<text sub="clublinks" start="154.58" dur="3.44"> Nostalgia kuring pikeun anjeun beuki kuat sareng Abdi gélo kusabab éta </text>
<text sub="clublinks" start="158.18" dur="4.9"> Oh kuring bangun nalika anjeun nyebat nami kuring </text>
<text sub="clublinks" start="163.52" dur="1.7"> Hei Dr. BeBe </text>
<text sub="clublinks" start="165.38" dur="1.56"> (Teu kunanaon maot) </text>
<text sub="clublinks" start="167.04" dur="1.48"> Upami kuring ngan ukur gaduh anjeun BeBe </text>
<text sub="clublinks" start="168.52" dur="1.14"> (Teu kunanaon teuing) </text>
<text sub="clublinks" start="169.8" dur="1.86"> Nyepak dina tembok anjeun </text>
<text sub="clublinks" start="171.84" dur="1.4"> gelut pikeun lolos </text>
<text sub="clublinks" start="173.24" dur="1.14"> Abdi cilaka </text>
<text sub="clublinks" start="174.56" dur="3.42"> Gema anu henteu kedah dilawan </text>
<text sub="clublinks" start="178.02" dur="3.8"> Asih, Ragrag, Kaserang sareng Gila, sakali deui waktos </text>
<text sub="clublinks" start="181.88" dur="3.28"> Asih, Gugur, Kaserang sareng Gila </text>
<text sub="clublinks" start="185.24" dur="2.58"> Asih, Ragrag, Kaserang sareng Gila </text>
<text sub="clublinks" start="187.88" dur="1.74"> Hei Dr. BeBe </text>
<text sub="clublinks" start="189.62" dur="1.9"> Simpen kuring, BeBe </text>
<text sub="clublinks" start="191.52" dur="2"> (sub ku: @ else.rh on ig & @gooreumlaiveu dina twitter) </text>