'Apa tegese Breaking Bad kanggo Robert Forster' BTS subtitles

-Hey, ayo ... -Saneh, kita mbalek ing EPK. -Masar! Forster: Dheweke nelpon sampeyan lan padha ujar, Vince Gilligan pengin duwe sampeyan ing proyek liyane. Lan kabeh wong ujar, "Banget." Minangka produk apik. Nanging, yen sampeyan tresna karo Kirby, Aku bakal milih supaya bisa digunakake maneh. Wong asring teka kula lan ujar, "Bejat." Lan aku mung ana ing siji episode. Iku wis dadi masalah penting ing karirku. Aku wis duwe prekara liyane sing apik, nanging "Breaking Bad" minangka salah sawijining perkara sing apik. Produk hover, langsung ana ing kana ing tembok ing mburi sampeyan. Lah, aku ora eling pas, kaya, sandhi, bener, nanging ana bab vakum. Iku sawijining proyek sing apik banget sing ditindakake. Aaron minangka lintang ageng ing produksi iki, lan aku bungah yen dheweke entuk crita dheweke. Aku ngelingake para aktor sing nganggep babagan tembung kasebut, iku dudu, iku babagan prilaku lan wektu. Iki ... sadurunge utang. Sampeyan ngarep-arep ing pita sabanjure sing digabung kabeh sing wis tak lakoni karo apa wae sing bisa uga dijaluk saka sampeyan. Kanthi sethithik, sampeyan bakal bisa nemokake dhewe ... Sampeyan ora ngerti. ... akeh mil saka kene. Godspeed kanggo sampeyan. Apa sing sampeyan coba lakoni yaiku nyampaikan materi kaya sing wis ditulis, uga kirim soko sing bakal ditrapake sijine gambar kasebut ing gambar. Jesse: <i>Menehi kesepakatan?</i> <i>Tembung sampeyan iku jaminan?</i> [Inhales] Yaiku. Iku dina sing apik. ♪♪

&#39;Apa tegese Breaking Bad kanggo Robert Forster&#39; BTS

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="0.466" dur="1.635"> -Hey, ayo ... -Saneh, kita mbalek </text>
<text sub="clublinks" start="2.101" dur="2.036"> ing EPK. -Masar! </text>
<text sub="clublinks" start="4.137" dur="2.302"> Forster: Dheweke nelpon sampeyan lan padha ujar, </text>
<text sub="clublinks" start="6.439" dur="4.037"> Vince Gilligan pengin duwe sampeyan ing proyek liyane. </text>
<text sub="clublinks" start="10.476" dur="3.537"> Lan kabeh wong ujar, "Banget." </text>
<text sub="clublinks" start="14.013" dur="1.635"> Minangka produk apik. </text>
<text sub="clublinks" start="15.648" dur="2.703"> Nanging, yen sampeyan tresna karo Kirby, </text>
<text sub="clublinks" start="18.351" dur="2.835"> Aku bakal milih supaya bisa digunakake maneh. </text>
<text sub="clublinks" start="21.186" dur="2.003"> Wong asring teka kula </text>
<text sub="clublinks" start="23.189" dur="2.703"> lan ujar, "Bejat." </text>
<text sub="clublinks" start="25.892" dur="1.969"> Lan aku mung ana ing siji episode. </text>
<text sub="clublinks" start="27.861" dur="3.836"> Iku wis dadi masalah penting ing karirku. </text>
<text sub="clublinks" start="31.697" dur="1.736"> Aku wis duwe prekara liyane sing apik, </text>
<text sub="clublinks" start="33.433" dur="2.769"> nanging "Breaking Bad" minangka salah sawijining perkara sing apik. </text>
<text sub="clublinks" start="36.202" dur="1.936"> Produk hover, langsung ana ing kana </text>
<text sub="clublinks" start="38.138" dur="1.901"> ing tembok ing mburi sampeyan. </text>
<text sub="clublinks" start="38.138" dur="1.901"> Lah, aku ora eling </text>
<text sub="clublinks" start="40.039" dur="2.135"> pas, kaya, sandhi, bener, </text>
<text sub="clublinks" start="42.174" dur="1.502"> nanging ana bab vakum. </text>
<text sub="clublinks" start="43.676" dur="3.204"> Iku sawijining proyek sing apik banget sing ditindakake. </text>
<text sub="clublinks" start="46.88" dur="3.269"> Aaron minangka lintang ageng ing produksi iki, </text>
<text sub="clublinks" start="50.149" dur="3.771"> lan aku bungah yen dheweke entuk crita dheweke. </text>
<text sub="clublinks" start="53.92" dur="2.702"> Aku ngelingake para aktor sing nganggep babagan tembung kasebut, </text>
<text sub="clublinks" start="56.622" dur="3.537"> iku dudu, iku babagan prilaku lan wektu. </text>
<text sub="clublinks" start="60.159" dur="3.237"> Iki ... </text>
<text sub="clublinks" start="63.396" dur="2.169"> sadurunge utang. </text>
<text sub="clublinks" start="65.565" dur="2.97"> Sampeyan ngarep-arep ing pita sabanjure sing digabung </text>
<text sub="clublinks" start="68.535" dur="2.201"> kabeh sing wis tak lakoni </text>
<text sub="clublinks" start="70.736" dur="2.936"> karo apa wae sing bisa uga dijaluk saka sampeyan. </text>
<text sub="clublinks" start="73.672" dur="3.605"> Kanthi sethithik, sampeyan bakal bisa nemokake dhewe ... </text>
<text sub="clublinks" start="77.277" dur="2.335"> Sampeyan ora ngerti. </text>
<text sub="clublinks" start="77.277" dur="2.335"> ... akeh mil saka kene. </text>
<text sub="clublinks" start="80.879" dur="1.67"> Godspeed kanggo sampeyan. </text>
<text sub="clublinks" start="82.549" dur="2.602"> Apa sing sampeyan coba lakoni yaiku nyampaikan materi </text>
<text sub="clublinks" start="85.151" dur="2.135"> kaya sing wis ditulis, uga kirim </text>
<text sub="clublinks" start="87.286" dur="1.868"> soko sing bakal ditrapake </text>
<text sub="clublinks" start="89.154" dur="1.802"> sijine gambar kasebut ing gambar. </text>
<text sub="clublinks" start="90.956" dur="1.369"> Jesse: Menehi kesepakatan? </text>
<text sub="clublinks" start="92.325" dur="3.47"> Tembung sampeyan iku jaminan? </text>
<text sub="clublinks" start="95.795" dur="2.635"> [Inhales] Yaiku. </text>
<text sub="clublinks" start="98.43" dur="1.602"> Iku dina sing apik. </text>
<text sub="clublinks" start="100.032" dur="4.739"> ♪♪ </text>