'Naon Ngarusak Anu Hartosna ka Robert Forster' BTS subtitles

-Hey, hayu ... -Anggal, urang ngagulung dina KKK. -Ngebas! Forster: Aranjeunna nelepon anjeun sareng aranjeunna nyarios, Vince Gilligan hayang ngagaduhan anjeun dina proyék anu sanés. Sareng sadayana nyarios, "Alus." Éta produk anu saé. Nanging, upami anjeun bogoh ka Kirby, Abdi bet bakal tiasa dianggo deui pikeun anjeun deui. Jalma sering sumping ka kuring terus ucapkeun, "Breaking Bad." Sareng kuring ngan ukur dina hiji épék. Éta mangrupikeun hal anu penting dina karir kuring. Abdi parantos ngagaduhan sababaraha hal anu saé ogé, tapi "Breaking Bad" mangrupikeun salah sahiji hal anu saé. Produk hover, aranjeunna langsung aya dina témbok tukangeun anjeun. Tingali, abdi henteu émut pasti, sapertos, sandi, henteu kunanaon, tapi éta mangrupikeun hal vakum. Éta mangrupikeun proyek anu pikaresepeun pisan anu urang lakukeun. Harun mangrupikeun béntang gedé dina produksi ieu, sareng kuring resep yén anjeunna nuju gaduh carita na nyalira. Kuring ngingetkeun palaku anu mikir éta ngan ukur ngeunaan kecap-kecap, sanés, éta ngeunaan prilaku sareng wanci. Kieu ... saméméhna utang. Anjeun ngarepkeun kana kasét salajengna anjeun tiasa ngalebetkeun sagalana anu saé hidep enggeus kalayan naon waé anu anyar anu tiasa dipenta ku anjeun. Kalayan saeutik tuah, anjeun bakal enggal mendakan diri anjeun ... Anjeun henteu ngartos. ... seueur mil ti dieu. Godspeed ka anjeun. Naon anu anjeun cobakeun nyaéta ngirimkeun matérial sakumaha anjeun ningal eta ditulis, sareng ogé nganteurkeun hiji hal anu panginten nempatkeun shot éta dina gambar éta. Isai: <i>deal naon?</i> <i>Kecap anjeun mangrupikeun beungkeut?</i> [Inhales] Éta. Éta dinten anu saé. ♪♪

&#39;Naon Ngarusak Anu Hartosna ka Robert Forster&#39; BTS

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="0.466" dur="1.635"> -Hey, hayu ... -Anggal, urang ngagulung </text>
<text sub="clublinks" start="2.101" dur="2.036"> dina KKK. -Ngebas! </text>
<text sub="clublinks" start="4.137" dur="2.302"> Forster: Aranjeunna nelepon anjeun sareng aranjeunna nyarios, </text>
<text sub="clublinks" start="6.439" dur="4.037"> Vince Gilligan hayang ngagaduhan anjeun dina proyék anu sanés. </text>
<text sub="clublinks" start="10.476" dur="3.537"> Sareng sadayana nyarios, "Alus." </text>
<text sub="clublinks" start="14.013" dur="1.635"> Éta produk anu saé. </text>
<text sub="clublinks" start="15.648" dur="2.703"> Nanging, upami anjeun bogoh ka Kirby, </text>
<text sub="clublinks" start="18.351" dur="2.835"> Abdi bet bakal tiasa dianggo deui pikeun anjeun deui. </text>
<text sub="clublinks" start="21.186" dur="2.003"> Jalma sering sumping ka kuring </text>
<text sub="clublinks" start="23.189" dur="2.703"> terus ucapkeun, "Breaking Bad." </text>
<text sub="clublinks" start="25.892" dur="1.969"> Sareng kuring ngan ukur dina hiji épék. </text>
<text sub="clublinks" start="27.861" dur="3.836"> Éta mangrupikeun hal anu penting dina karir kuring. </text>
<text sub="clublinks" start="31.697" dur="1.736"> Abdi parantos ngagaduhan sababaraha hal anu saé ogé, </text>
<text sub="clublinks" start="33.433" dur="2.769"> tapi "Breaking Bad" mangrupikeun salah sahiji hal anu saé. </text>
<text sub="clublinks" start="36.202" dur="1.936"> Produk hover, aranjeunna langsung aya </text>
<text sub="clublinks" start="38.138" dur="1.901"> dina témbok tukangeun anjeun. </text>
<text sub="clublinks" start="38.138" dur="1.901"> Tingali, abdi henteu émut </text>
<text sub="clublinks" start="40.039" dur="2.135"> pasti, sapertos, sandi, henteu kunanaon, </text>
<text sub="clublinks" start="42.174" dur="1.502"> tapi éta mangrupikeun hal vakum. </text>
<text sub="clublinks" start="43.676" dur="3.204"> Éta mangrupikeun proyek anu pikaresepeun pisan anu urang lakukeun. </text>
<text sub="clublinks" start="46.88" dur="3.269"> Harun mangrupikeun béntang gedé dina produksi ieu, </text>
<text sub="clublinks" start="50.149" dur="3.771"> sareng kuring resep yén anjeunna nuju gaduh carita na nyalira. </text>
<text sub="clublinks" start="53.92" dur="2.702"> Kuring ngingetkeun palaku anu mikir éta ngan ukur ngeunaan kecap-kecap, </text>
<text sub="clublinks" start="56.622" dur="3.537"> sanés, éta ngeunaan prilaku sareng wanci. </text>
<text sub="clublinks" start="60.159" dur="3.237"> Kieu ... </text>
<text sub="clublinks" start="63.396" dur="2.169"> saméméhna utang. </text>
<text sub="clublinks" start="65.565" dur="2.97"> Anjeun ngarepkeun kana kasét salajengna anjeun tiasa ngalebetkeun </text>
<text sub="clublinks" start="68.535" dur="2.201"> sagalana anu saé hidep enggeus </text>
<text sub="clublinks" start="70.736" dur="2.936"> kalayan naon waé anu anyar anu tiasa dipenta ku anjeun. </text>
<text sub="clublinks" start="73.672" dur="3.605"> Kalayan saeutik tuah, anjeun bakal enggal mendakan diri anjeun ... </text>
<text sub="clublinks" start="77.277" dur="2.335"> Anjeun henteu ngartos. </text>
<text sub="clublinks" start="77.277" dur="2.335"> ... seueur mil ti dieu. </text>
<text sub="clublinks" start="80.879" dur="1.67"> Godspeed ka anjeun. </text>
<text sub="clublinks" start="82.549" dur="2.602"> Naon anu anjeun cobakeun nyaéta ngirimkeun matérial </text>
<text sub="clublinks" start="85.151" dur="2.135"> sakumaha anjeun ningal eta ditulis, sareng ogé nganteurkeun </text>
<text sub="clublinks" start="87.286" dur="1.868"> hiji hal anu panginten </text>
<text sub="clublinks" start="89.154" dur="1.802"> nempatkeun shot éta dina gambar éta. </text>
<text sub="clublinks" start="90.956" dur="1.369"> Isai: deal naon? </text>
<text sub="clublinks" start="92.325" dur="3.47"> Kecap anjeun mangrupikeun beungkeut? </text>
<text sub="clublinks" start="95.795" dur="2.635"> [Inhales] Éta. </text>
<text sub="clublinks" start="98.43" dur="1.602"> Éta dinten anu saé. </text>
<text sub="clublinks" start="100.032" dur="4.739"> ♪♪ </text>