Sorotan Tulisan Skrip - Kesalahan digawe [GER Comms subtitles

Buggy tenan ... ok ... Dheweke maju ndhisik! Mung drive! Dhuh gusti, buggy banget! Dhuh gusti! Dhuh gusti! Nyumerepi, ora cepet banget ... oh! Ora ana cara liya, kudu! Ya, berhasil! Mbukak wijen! Pindhah tank! Ana apa Hah? Aku ora entuk ... ana apa? Ora ono ... Dakkandhani, ana apa ?! Sampeyan kudu ndeleng supaya bisa pracaya!

Sorotan Tulisan Skrip - Kesalahan digawe [GER Comms

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="0" dur="3.04"> Buggy tenan ... ok ... Dheweke maju ndhisik! </text>
<text sub="clublinks" start="3.04" dur="2.84"> Mung drive! Dhuh gusti, buggy banget! Dhuh gusti! Dhuh gusti! </text>
<text sub="clublinks" start="6.02" dur="1.9"> Nyumerepi, ora cepet banget ... oh! </text>
<text sub="clublinks" start="7.92" dur="2.62"> Ora ana cara liya, kudu! Ya, berhasil! </text>
<text sub="clublinks" start="19.88" dur="1.1"> Mbukak wijen! </text>
<text sub="clublinks" start="25.46" dur="1.26"> Pindhah tank! </text>
<text sub="clublinks" start="34.08" dur="1.06"> Ana apa </text>
<text sub="clublinks" start="36.24" dur="3.38"> Hah? Aku ora entuk ... ana apa? Ora ono ... </text>
<text sub="clublinks" start="40.46" dur="1.56"> Dakkandhani, ana apa ?! </text>
<text sub="clublinks" start="42.26" dur="2.6"> Sampeyan kudu ndeleng supaya bisa pracaya! </text>