Sorotan Tulisan Tulisan - Kasalahan dilakukeun [GER Comms subtitles

Buggy bener ... ok ... Aranjeunna maju! Ukur nyetir! Duh Gusti, buggy pisan! Duh Gusti! Duh Gusti! Ngagantung, teu gancang pisan ... oh! Teu aya jalan anu sanés, kedah! Leres, hasil! Buka wijen! Mindahkeun tank! Kumaha kabarna? Hah? Abdi henteu kénging ... naon anu kajantenan? Teu nanaon ... Wartoskeun, naon anu kajantenan ?! Anjeun kedah ningali éta pikeun percanten!

Sorotan Tulisan Tulisan - Kasalahan dilakukeun [GER Comms

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="0" dur="3.04">Buggy bener ... ok ... Aranjeunna maju!</text>
<text sub="clublinks" start="3.04" dur="2.84"> Ukur nyetir! Duh Gusti, buggy pisan! Duh Gusti! Duh Gusti!</text>
<text sub="clublinks" start="6.02" dur="1.9"> Ngagantung, teu gancang pisan ... oh!</text>
<text sub="clublinks" start="7.92" dur="2.62"> Teu aya jalan anu sanés, kedah! Leres, hasil!</text>
<text sub="clublinks" start="19.88" dur="1.1"> Buka wijen!</text>
<text sub="clublinks" start="25.46" dur="1.26"> Mindahkeun tank!</text>
<text sub="clublinks" start="34.08" dur="1.06"> Kumaha kabarna?</text>
<text sub="clublinks" start="36.24" dur="3.38"> Hah? Abdi henteu kénging ... naon anu kajantenan? Teu nanaon ...</text>
<text sub="clublinks" start="40.46" dur="1.56"> Wartoskeun, naon anu kajantenan ?!</text>
<text sub="clublinks" start="42.26" dur="2.6"> Anjeun kedah ningali éta pikeun percanten!</text>