Notice: Undefined index: title in /var/www/clublinks.info/public_html/class/Youtube.php on line 59

Notice: Undefined index: author_name in /var/www/clublinks.info/public_html/class/Youtube.php on line 72

Notice: Undefined index: html in /var/www/clublinks.info/public_html/class/Youtube.php on line 77
subtitles August 12, 2020

subtitles

BIT. BIT. WE'LL BIT. WE Luwih BIT. TANGGAL Luwih luwih BIT. Kita bakal luwih lengkap BIT. WE'LL BISA luwih lengkap BIT. Kita bakal luwih akeh pitunjuk ing Kita bakal luwih akeh pitunjuk ing WE'LL BISA LETIHAN ING KANGGO WE'LL Luwih lengkap KANGGO ING KANGGO WE'LL Luwih lengkap KANGGO ING KANGGO TANGGAL ING KABEH KABEH ING KANGGO WE'LL Luwih lengkap KANGGO ING PANJITEN KABUPATEN RESTISA KABUPATEN KABUPATEN, REST OF PRASUKSI KABUPATEN, TARI REST OLEH KABUPATEN KABUPATEN, KANGGO UP. Teka UP. Teka UP. >>> Teka UP. >>> WANG Teka UP. >>> BULAN WANG Teka UP. >>> WULU BULAN Teka UP. >>> WULU BULAN PANJANG WULANG >>> WULU BULAN PANJANG WULANG >>> WULU BULAN PANJANG WULANG NAWA >>> WULU BULAN PANJENENG NAWA KENE TAK, >>> WULU BULAN PANJENENG NENGGALAKI KANGGO, ING >>> WULU BULAN PANJENENG NENGGALAKI KANGGO TEMBANG, ING ING KANGSA >>> WULU BULAN PANJENENG NENGGALAKI KANGGO, ING ING ING SUKUR >>> WULU BULAN PANJENENG MENGGELING KANGGO, ING ING ING A ANAK-ANAK, ING ING A ANAK-ANAK, ING KANGGO WANGSA KANGGO ANAK, ING KANGGO SUKU WANGSA ANTUR PUTRA, ING KANGGO SUKU WANGSA KANGGO UNIVERSITI NEGERI WASHINGTON STUDENT UNIVERSITI NEGERI WASHINGTON WANITA PELAJAR WANITA WASHINGTON PELAJAR NEGERI WASHINGTON NEGARA DENGAN NUNGGAL PELAJAR NEGERI WASHINGTON NEGARA KANGGO NATE ING STUDENT UNIVERSITI NEGERI WASHINGTON NUNGGAL ING SEKOLAH, PELAJAR NUNGGUH ING SEKOLAH, PELAJAR NUNGGUH ING SEKOLAH, DIA PELAJAR NUNGGUH ING SEKOLAH, KANGGO NU TUNGGAL, PELAJAR NUNGGUH ING SEKOLAH, KANGGO NU TENGAH, lan PELAJAR ING NGEGO ING SEKOLAH, KANGGO NU TENGAH, lan ING AHLI. KANGGO SAIKI, lan ING AHLI. KANGGO SAIKI, lan ING AHLI. KANGSA KANGGO SAIKI, lan ING AHLI. MARTINEZ APA KANGGO SAIKI, lan ING AHLI. ING RASA MARTINEZ KANGGO SAIKI, lan ING AHLI. KANGGO MARTINEZ NATE A KANGGO SAIKI, lan ING AHLI. KANGGO MARTINEZ NATE ISU FRESHMAN KANGGO MARTINEZ NATE ISU FRESHMAN Sawetara MARTINEZ WIS Pungkasan Sawetara MARTINEZ PADANG TANPA PUTRA PURWAKING FRESHMAN Sawetara MARTINEZ NATE ING PUTRA PURWAKING PURWAKING FRESHMAN KANGGO MARTINEZ NATE ING PUTIH PURWAKING FRESHMAN KENE Sawetara MARTINEZ NATE ING PEMBANGKULAN FRESHMAN KENE DIPANGSA Sawetara MARTINEZ NATE PEMBANGSA LENGKAP PURWASING FRESHMAN KENE DENGAN DARI SENANG PANJEN NUNG NUNGGAL DENGAN DARI LAGI PANJENGA NUNGGAL ING DARI DI ALCOHOL PANJANG TANPA PADHIR ING DITUT ING DARI ALCOHOL. POISONING ALCOHOL. POISONING ALCOHOL. TONY POISONING ALCOHOL. TONY BLACK POISONING ALCOHOL. TONY BLACK SPOKE POISONING ALCOHOL. TONY BLACK SPOKE TO POISONING ALCOHOL. TONY BLACK SPOKE KANGGO POISONING ALCOHOL. TONY BLACK SPOKE Nuju ING Dhewe TONY BLACK SPOKE Nuju ING Dhewe TONY BLACK SPOKE NGANGGO NUNG TUNGGUHNA TONY BLACK SPOKE NGANGGO NUNG TUNGGUH BAB TONY BLACK SPOKE NGANGGO NUNG NUNG TUNGGUH INI TONY BLACK SPOKE NGANGGO NUNG NUNG TUNGGU BABENE ING ING ITU TONY BLACK SPOKE NGANGGO NUNG NUNG TUNGGUH UNTUK APA DENGAN ING KANGGO TONY BLACK SPOKE NGANGGO NUNG NUNG TUNGGUH UNTUK APA ITU DENGAN HARAPAN INI TENTANGKAN ING NGAKEN ING NGANGGAL TENTANGKAN ING NGAKEN ING ING NGANGGAL TENTANGKAN ING NGAKEN ING NGANGGOT MANGSA TENTANGKAN ING NGAKEN ING ING NGANGGOTH ING UNDANG-UNDANG. Saking LAWSUIT ING. Saking LAWSUIT ING. >> Saking LAWSUIT ING. >> APO Saking LAWSUIT ING. >> APA WISITA Saking LAWSUIT ING. >> APA BISAN Saking LAWSUIT ING. >> Apa WIS ISU Saking LAWSUIT ING. >> APA NUNGGALA TIDAK SUKU Saking LAWSUIT ING. >> APA BISAN PITANGGAL >> APA BISAN PITANGGAL >> APA NUNGGAL NUNG UAPI >> APA NUNGGUL NU JADI SUKU BENTANG >> Apa sing dadi wong sing ngerti babagan dheweke >> APA NUNGGAL NUKU ANU NGENTOTI KENE >> APA NUNGGAL UNDANG-UNDANG NUNG UAPI DENGAN DENGAN DENGAN KABUPATEN TENTANGKE ING NGETENG KENE TENTANGKE INGIN ING INI NGANGGO WANGGO TENTANGKE ING NGETENG KENE TINDAK DIPENGENAL TENTANGKE ING NGETENG KENE TINDAK DIPANGGALKE ING SUKU DENGAN SUKAN TENTANGKE ING NGETENG KENE TINDAK DIPENGENALKE ING SUKU DENGAN DIRI INI TENTANGKE ING NGETENG KENE TINDAK DIPANGGALKE ING ING SUKU DUMADAKI lan DIDIK ING tresnane GAMBAR lan GAMPANG ing katresnan GAMBAR lan GAMPANG ING Duwe GAMBAR lan GAMPANG ING DENGAN KAMI GAMBAR lan GAMPANG ING DENGAN KANGGO BASA. WAYANG KANGGO. WAYANG KANGGO. >> WAYANG KANGGO. >> NA WAYANG KANGGO. >> SAIKI SMILE WAYANG KANGGO. >> SAIKI SMILE WAYANG KANGGO. >> WILANG SMILE HIS WAYANG KANGGO. >> WIL yen SMILE ING AKU WAYANG KANGGO. >> SULU DENGI SMILE ING AKU JAWA >> SULU DENGI SMILE ING AKU JAWA >> SAIKI SMILE ING ING SENTIWANG JAWA. NGANGGO. NGANGGO. SINI NGANGGO. HE KANGGO NGANGGO. Dheweke Cahya Cahya NGANGGO. Dheweke ngerti Cahya UP NGANGGO. HE KAMPUNG LAMPIRAN UP A NGANGGO. Dheweke ngerti Cahya. Dheweke ngerti Cahya. Dheweke ngerti Cahya. >> Dheweke ngerti Cahya. >> KULIT Dheweke ngerti Cahya. >> LEWT FOOT Dheweke ngerti Cahya. >> KULIT WULANG GOLEK. >> KULIT WULANG GOLEK. >> KULIT WULANG GOLEK. Nggayuh. Nggayuh. Nggayuh. KIRI-KANGGO Nggayuh. KANGGO KANGGO Nggayuh. KANGGO KANGGO ING KANGGO Nggayuh. GAMPANG TANPA KANGGO ING BASA. GAMPANG TANPA KANGGO ING BASA. GAMPANG TANPA KANGGO ING BASA. >> GAMPANG TANPA KANGGO ING BASA. >> ON GAMPANG TANPA KANGGO ING BASA. >> ING JAWA, GAMPANG TANPA KANGGO ING BASA. >> ING JAWA, KANGGO GAMPANG TANPA KANGGO ING BASA. >> ING Jum’at, Ibu-ibu GAMPANG TANPA KANGGO ING BASA. >> ING Juminten, Ibu-ibu Dheweke diisi >> ING Juminten, Ibu-ibu Dheweke diisi >> ING Jum'at, Ibu-ibu Dheweke diisi A >> ING Jum'at, Ibu-ibu Dheweke diisi WULANG >> ING Jum'at, Ibu-ibu Dheweke Ditempuh ing KATANGAN >> ING Jum'at, Ibu-ibu Dheweke Ditempuh ing KATUKAN KABUPATEN >> ING Jum'at, Ibu-ibu Dheweke Ditempuh ing KATROHAN KABUPATEN KULIT PANJENONG KANGGO WULANG NANGGAL KATUNAN KABUPATEN KULIT NAMPI WASHINGTON NEGARA KABUPATEN NEGARA WULANG KULIT LAMPIRAN UNTUK NEGERI NEGARA KANGGO WULANG GAMPANG UNTUK NEGARA KANGGO WULANG KULIT WONG ING UNIVERSITI NEGERI WASHINGTON IN UNIVERSITI NEGERI WASHINGTON ING UNIVERSITI NEGERI WASHINGTON ING KRATERAT UNIVERSITI NEGERI WASHINGTON ING FRATERNITY DIA UNIVERSITI NEGERI WASHINGTON ING ING KRATERNA DIA UNIVERSITI NEGERI WASHINGTON ING FRATERNITY DIA MENENGGALU ING FRATERNITY DENGAN NULIS ING KRATERNITI DIA KANGGO TO ING KRATERNITY DENGAN MENGIKUT Gabung. NGGABUNGA. NGGABUNGA. >> NGGABUNGA. >> HE NGGABUNGA. >> Dheweke NGGABUNGA. >> DIA LAKI NGGABUNGA. >> DIA LAKI NINGGALKE NGGABUNGA. >> DIA DENGAN MENYARI WARNA NGGABUNGA. >> DIA DENGAN NENGGALKE ING UNTUK TO >> DIA DENGAN NENGGALKE ING UNTUK TO >> DIA SADIWARING NGLUKH ING NGLUKU. IT. IT. Lan IT. Lan READY IT. Lan maca menyang IT. Lan Waca Nggawe IT. Lan READY UNTUK NGENTANG IT. Lan READY UNTUK NGENTANG DENGAN Lan READY UNTUK NGENTANG DENGAN Lan READY UNTUK NGENTANG DENGAN WULANG Lan READY UNTUK NGENTANG DENGAN KANGGO NATE Lan READY UNTUK NGALAH DENGAN BABAD sing ora ana BAB Lan READY kanggo mindhah FORWARD sing ora BAB Lan READY UNTUK NGENTANG DENGAN TANPA KANGGO NABI Lan READY UNTUK NGENTANG DENGAN WULANGAN ING SUKU KABUPATEN INI. SUKU BABAD ING KABUPATEN INI. SUKU BABAD ING KABUPATEN INI. Lan SUKU BABAD ING KABUPATEN INI. Lan IT SUKU BABAD ING KABUPATEN INI. Lan ITU JAWA SUKU BABAD ING KABUPATEN INI. Lan ING JAMIN MASIH SUKU BABAD ING KABUPATEN INI. LAN ITU APA NGENTI SUKU BABAD ING KABUPATEN INI. LAN ITU APA NGENTI KANGGO TO LAN ITU APA NGENTI KANGGO TO Lan ITU LANGGAH MENGGUNAKAKE AS. US. US. >> US. >> SAM US. >> SAM DIED US. >> SAM DIED OF US. >> SAM DI ALCOHOL >> SAM DI ALCOHOL >> SAM DIET ALCOHOL POISONING >> SAM DIET ALCOHOL POISONING IN >> SAM DIET ALCOHOL POISONING ING NOVEMBER >> SAM DIET ALCOHOL POISONING IN NOVEMBER DURING >> SAM DIET ALCOHOL POISON ING NOVEMBER DURING A POISON ING NOVEMBER DURING A POISONING IN NOVEMBER DURING A PLEDGE POISONING IN NOVEMBER DURING ACARA KULIT. ACARA ACARA. ACARA ACARA. ING ACARA ACARA. NEGARA ACARA ACARA. CORONER NEGARA ACARA ACARA. CORONER NEGARA RULED ACARA ACARA. NEGARA KORONER KANGGO NEGARA KORONER KANGGO CORONER NEGARA RATU KANGGO CORONER NEGARA RATU KAMPUNG CORONER NEGARA NUNGGUH AKUN KABUPATEN. KABUPATEN AKUN. KABUPATEN AKUN. >> KABUPATEN AKUN. >> SAM KABUPATEN AKUN. >> SAM ING KABUPATEN AKUN. >> SAM ING WISI KABUPATEN AKUN. >> SAM ING JAMINAN KABUPATEN >> SAM ING JAMINAN KABUPATEN >> SAM ING JAMINAN DIANGGO >> SAM ING JAMINAN KABUPATEN KANGGO TO >> SAM ING JAMINAN KANGGO ING SUKU >> SAM ING JAMINAN KANGGO ING ING TANGGO >> SAM ING JAMINAN KANGGO ING ING ING KANGGO >> SAM ING JAMINAN DIANGGALKE ING KANGGO ING INI POKHAN ING KANGGO ING INI PUSHED TO NGGOLAH ING RITUAL ING. RITUAL. RITUAL. BY RITUAL. BY ING RITUAL. BY TRADISI INI RITUAL. BY TRADISI ING ING RITUAL. DENGAN TRADISI ING NGANGGO. DENGAN TRADISI ING NGANGGO. DENGAN TRADISI ING NGANGGO. Lan DENGAN TRADISI ING NGANGGO. Lan KANGGO DENGAN TRADISI ING NGANGGO. Lan KANGGO menyang DENGAN TRADISI ING NGANGGO. Lan KANGGO MENGIKUT DENGAN TRADISI ING NGANGGO. Lan KANGGO UNTUK NGGALU DENGAN TRADISI ING NGANGGO. Lan KANGGO UNGGAL ING SUKU IN DENGAN TRADISI ING NGANGGO. Lan KANGGO UNGGALU ING TANPA ING Lan KANGGO UNGGALU ING TANPA ING Lan KANGGO NU DENGAN PAKAI ING INASAN Lan KANGGO NU DENGAN PAKAI ING KASAHA Lan KANGGO NU DENGAN PAKAI ING KASAHA Lan KANGGO NU DENGAN PAKAI ING TANPA KANGGO. BASAR KENARI ING. BASAR KENARI ING. IT BASAR KENARI ING. KANGGO ITU BASAR KENARI ING. KANGGO ITU TO BASAR KENARI ING. KANGGO ITU INGKANG KANGGO ITU INGKANG KANGGO INGKANG TANGGALKE. TENTANG. TENTANG. SHE TENTANG. CATETAN TENTANG. LAMPIRAN Wigati TENTANG. LIRIK LENGKAP PAKAI TENTANG. LAMPIRAN PAKEN CATET SUKATAN TENTANG. LAMPIRAN PAKEN TANPA LUKIS UNTUK LAMPIRAN PAKEN TANPA LUKIS UNTUK LAMPIRAN PAKET LUKIS NATE WULANG TAK INGKE SUKIT PAKEN ING NGAKAK ANAK TAK INGKE SUKIT PAKEN ING NGANGGO ASHES ANAK TAK INGKE SUKATAN PAKEN ING NGANGGO PAKAI ANAK ANAK TAK INGKE BEDHE NENGGALKE ING-ING UNTUK KANGGO ASAK ING Bengi TAK INGKE BEDHE NATE ING UNTUK KANGGO ASAK ING SUKU Bengi lan ASHES ANAK HANYA ING Bengi lan ASHES Bocah-bocah ASHES ING Bengi lan CARI ASHES Bocah-bocah ASHE ING Bengi lan CARI KANGGO ASHES Bocah-bocah ASHE ING BAKAL MUNGKU lan DIDIK ANTARI ASHES Bocah-bocah ASHES ING BAKAL lan DITAYANG ANTARI ING AKU ASHES Bocah-bocah ASHE ING BAKAL lan DITUTA ING Pungkasan ASHES Bocah-bocah ASLI ING BAKAL lan DITUTA ANTARI ING KANGGO DITAYANG ANTARA TINDAK Pungkasan DITAYANG ANTARI ING PANJENENGAN ING NGANGGANG DITAYANG ANTARI ING TRATISI NGANGGO. TRADISI HAZING. TRADISI HAZING. >> TRADISI HAZING. >> Ana TRADISI HAZING. >> WULUH ING TRADISI HAZING. >> INGNA MANY TRADISI HAZING. >> WULUH MANUSING MANUSING MANUSING TRADISI HAZING. >> ING BISA sing apik >> ING BISA sing apik >> WULUH ING NGANGGO BISA sing apik >> ING MANAWA sing BISA sing apik kanggo ngrampungake krenteg. TENTANG KRATISNES. TENTANG KRATISNES. Apa maning TENTANG KRATISNES. Apa maneh TENTANG KRATISNES. Apa maneh saiki TENTANG KRATISNES. NGANGGO HUKUM INI NGANGGO HUKUM INI Kadospundi, babagan budaya kasebut NGANGGO HARI INI KABEH KABEH ING NGANGGO HARI INI BUDAYA PERVASIF ING NGANGGO NGANGGO HARI INI BUDAYA PERVASIF ING NGANGGO NGANGGO HARI INI BUDAYA PERVASIF ING NGANGGO BUDAYA MUDAH NGANGGO BUDAYA MUDAH NGANGGO ING TOXIK. TOXIC. TOXIC. Lan TOXIC. Lan sing TOXIC. Lan sing gampang TOXIC. Lan sing ora gampang TOXIC. Lan sing ora bisa diatur. Lan sing ora bisa diatur. Lan sing ora bisa diatur. KAMI Lan sing ora bisa diatur. KITA ora bisa Lan sing ora bisa diatur. KANGGO NUNG APA Lan sing ora bisa diatur. KANGGO NAK GAMPANG Lan sing ora bisa diatur. KANGGO NUNGGUH TANPA RINGGAL Lan sing ora bisa diatur. KANGGO NATE WULANG TANPA KANGGO KANGGO NATE WULANG TANPA KENARI KANGGO NAK GAMPANG NU TARI KANGGO KITA WIS Ora bisa ngiringan wong liya KITA NGENTAK KANGGO NENG TILIK ING KAWENGA YOUNG TO KITA WIS Ora bisa ngiringan wong liya KANGGO INI. KANGGO SUKU ING ING KANGGO. KANGGO SUKU ING ING KANGGO. >> KANGGO NUNG TUNGGUH. >> SHE KANGGO SUKU ING ING KANGGO. >> SAIKI SHE KANGGO SUKU ING ING KANGGO. >> WULANGAN GOLEK KANGGO NUNG TUNGGUH. >> SAIKI DENGAN PANGGILAN KANGGO NUNG TUNGGUH. >> SAIKI DENGAN Nampilake luwih >> SAIKI DENGAN Nampilake luwih >> Waca liyane SHE CALLING FOR LAMPIRAN LAYAR >> SAIKI JUGA NYALIKU UNTUK KELUARGA LAGU SAIKI AKSARI AKUN Tanggung jawab saka UNIVERSITIES Tanggung jawab saka UNIVERSITI lan Tanggung jawab saka UNIVERSITI lan KERJA UNIVERSITI lan KARANGAN UNIVERSITI lan TEMPAT TEMPOH. KANGGO. KANGGO. Dheweke KANGGO. Dheweke ngerti KANGGO. Dheweke ngerti KANGGO. Wong-wong padha ngerti lan KANGGO. Wong-wong iku ngerti lan banjur KANGGO. Wong-wong iku ngerti lan ora KANGGO. Wong-wong iku ngerti lan ora bakal nindakake Wong-wong iku ngerti lan ora bakal nindakake Wong-wong iku ngerti lan ora preduli Wong-wong iku ngerti lan ora bakal nggawe apa-apa Wong-wong iku ngerti lan ora bakal ngukum dheweke. ANYARI BENTANG ITU. ANYARI BENTANG ITU. WULANG ANYARI BENTANG ITU. KANGGO ANYARI BENTANG ITU. YANG KANGGO MENTUK ANYARI BENTANG ITU. SAIKI kudu saiki saiki. SAIKI kudu saiki saiki. SAIKI kudu saiki saiki. Dheweke SAIKI kudu saiki saiki. Dheweke kudu SAIKI kudu saiki saiki. Dheweke kudu njupuk SAIKI kudu saiki saiki. Dheweke kudu njupuk TANGGAP. Dheweke kudu njupuk TANGGAP. Dheweke kudu njupuk TANGGAP. Dheweke Dheweke kudu njupuk TANGGAP. Wong-wong padha Dheweke kudu njupuk TANGGAP. Wong padha A Dheweke kudu njupuk TANGGAP. Wong-wong padha duwe Dheweke kudu njupuk TANGGAP. Wong-wong padha duwe Dheweke kudu njupuk TANGGAP. Wong-wong padha duwe karep kanggo nglindhungi Dheweke kudu njupuk TANGGAP. Wong-wong padha duwe karep kanggo nglindhungi kita Wong-wong padha duwe karep kanggo nglindhungi kita Wong-wong padha duwe karep kanggo nglindhungi para siswa sing sinau Wong-wong padha duwe karep kanggo nglindhungi para siswa lan Wong-wong iku duwe karep kanggo nglindhungi para siswa lan kita Wong-wong iku duwe karep kanggo nglindhungi anak lan anak kita. BUDAK lan BABAK KAMI. BUDAK lan BABAK KAMI. >> BUDAK lan BABAK KAMI. >> WSU BUDAK lan BABAK KAMI. >> WSU lan BUDAK lan BABAK KAMI. >> WSU lan BUDAK lan BABAK KAMI. >> WSU lan THE ALPHA BUDAK lan BABAK KAMI. >> WSU lan ALPHA TOW BUDAK lan BABAK KAMI. >> WSU lan ALPHA TOW OMEGA >> WSU lan ALPHA TOW OMEGA >> WSU lan KANGGO ALPHA TOW OMEGA. KANGGO. KANGGO. ING KANGGO. KANGGO KANGGO. ING KRATERNADHAD KANGGO. ING KRATERNITY DIDANGGIH ING KRATERNITY DIDANGGIH ING KRATENNES DIPANGGULKI IT VIOLATED ING KRATERNITY DITOLEHKANI STANDARD KARANGAN ING KRATENNES DIPANGGULAN ITU STANDARD KARANGAN ING KRATENNES GAMPANG GOLEK DIRI KONEKTOR. KANDUNGAN SUKU DUMADANG. KANDUNGAN SUKU DUMADANG. TAPI TAPI KANDUNGAN SUKU DUMADANG. TAPI PIRI KANDUNGAN SUKU DUMADANG. TAPI IBU BENTUK KANDUNGAN SUKU DUMADANG. TAPI IAWAN-INGKANG Ibu-ibu KANDUNGAN SUKU DUMADANG. TAPI IBU INGKANG INGKANG INGIN KANDUNGAN SUKU DUMADANG. TAPI IBU INGKANG INGIN INGIN TAPI IBU INGKANG INGIN INGIN TAPI IBU INGKU INGIN ING KANGGO TAPI NUNG INGKANG INGKANG INGIN MELAYANG TAPI GURUNG ING NGANGSA ING KANGGO MANGSA TANGGAL. NDELENG TUKAR BONO. NDELENG TUKAR BONO. >> NDELENG TUKAR BONO. >> INGKAWAN NDELENG TUKAR BONO. >> DENGAN NGANGGO NDELENG TUKAR BONO. >> DENGAN ING NGANGGOTA NDELENG TUKAR BONO. >> ING TANGGAL NANG TANGGAL NGEBUN NDELENG TUKAR BONO. >> ING TANGGAL NANG TARI ING SUKU >> ING TANGGAL NANG TARI ING SUKU >> ING TANGGAL NANG TANGGAL PITEN WANG taun. GAMBARAN. GAMBARAN. HIS GAMBARAN. Dhewe GAMBARAN. HIS ING WANG Urip GAMBARAN. HIS ING WULANG Urip GAMBARAN. HIS DATI SUKAWA WANG SAWA GAMBARAN. HIS DAWA KANGGO WISI ING ING IN GAMBARAN. DIA SORANG DADI ING ING ING A DIA SORANG DADI ING ING ING A Dhewe KANGGO WULAN ING ING ING SES. SECOND. SECOND. >> SECOND. >> KAMI SECOND. >> Kita duwe SECOND. >> Kita duwe kita SECOND. >> KAMI NUNG DOKOS KANGGO, >> KAMI NUNG DOKOS KANGGO, >> KAMI KANGGO, ARIANA. ARIANA. ARIANA. Lan ARIANA. Lan WE'RE ARIANA. Lan KAWASAN GRATIS ARIANA. Lan ora bisa ngetrapake ARIANA. Lan GOLONGAN KANGGO ING AS ARIANA. Lan GOLONGAN KANGGO ING AS Lan GOLONGAN KANGGO ING AS Lan ora bisa nggawa nalika kulawarga Lan ora bisa ngetrapake AS UNIT Lan ora bisa ngetrapake AS UNIT kulawarga Lan ora bisa ngetrapake AS UNIT KELUARGA UNIT Lan ora bisa ngetrapake AS UNIT KELUARGA UNIT TANPA Lan ora bisa ngetrapake AS UNIT KELUARGA UNIT ING TOLONG UNIT KELUARGA TIGA ING ING ING LOVE UNIT KELUARGA TIGA DENGAN LOVE lan UNIT KELUARGA TIGA DENGAN LOVE lan dhukungan UNIT KELUARGA TIGA ING ING ING LOVE lan ndhukung Saka UNIT KELUARGA TIGA ING ING ING ING SONG lan ING SUKU DARI MANY UNIT KELUARGA TIGA ING ING ING ING SONG lan ING SOKONG DARI MANAWA Wong liya. Lan dhukungan Saka MANAWA LAIN. Lan dhukungan Saka MANAWA LAIN. TAPI TAPI Lan dhukungan Saka MANAWA LAIN. TAPI INI Lan dhukungan Saka MANAWA LAIN. TAPI INI A Lan dhukungan Saka MANAWA LAIN. TAPI ING ING ING HOLE Lan dhukungan Saka MANAWA LAIN. TAPI TIANG KANGGO WANGSUL

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="1.101" dur="0.3"> BIT. </text>
<text sub="clublinks" start="1.401" dur="0.1"> BIT. WE'LL </text>
<text sub="clublinks" start="1.501" dur="0.1"> BIT. WE Luwih </text>
<text sub="clublinks" start="1.601" dur="0.134"> BIT. TANGGAL Luwih luwih </text>
<text sub="clublinks" start="1.735" dur="0.066"> BIT. Kita bakal luwih lengkap </text>
<text sub="clublinks" start="1.801" dur="0.134"> BIT. WE'LL BISA luwih lengkap </text>
<text sub="clublinks" start="1.935" dur="0.267"> BIT. Kita bakal luwih akeh pitunjuk ing </text>
<text sub="clublinks" start="2.202" dur="0.2"> Kita bakal luwih akeh pitunjuk ing </text>
<text sub="clublinks" start="2.402" dur="0.067"> WE'LL BISA LETIHAN ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2.469" dur="0.3"> WE'LL Luwih lengkap KANGGO ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2.769" dur="0.534"> WE'LL Luwih lengkap KANGGO ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="3.303" dur="0.901"> TANGGAL ING KABEH KABEH ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="4.204" dur="0.2"> WE'LL Luwih lengkap KANGGO ING PANJITEN KABUPATEN </text>
<text sub="clublinks" start="4.404" dur="0.233"> RESTISA KABUPATEN KABUPATEN, </text>
<text sub="clublinks" start="4.637" dur="0.067"> REST OF PRASUKSI KABUPATEN, TARI </text>
<text sub="clublinks" start="4.704" dur="0.234"> REST OLEH KABUPATEN KABUPATEN, KANGGO UP. </text>
<text sub="clublinks" start="4.938" dur="0.167"> Teka UP. </text>
<text sub="clublinks" start="5.105" dur="0.1"> Teka UP. >>> </text>
<text sub="clublinks" start="5.205" dur="0.133"> Teka UP. >>> WANG </text>
<text sub="clublinks" start="5.338" dur="0.134"> Teka UP. >>> BULAN WANG </text>
<text sub="clublinks" start="5.472" dur="0.4"> Teka UP. >>> WULU BULAN </text>
<text sub="clublinks" start="5.872" dur="0.267"> Teka UP. >>> WULU BULAN PANJANG WULANG </text>
<text sub="clublinks" start="6.139" dur="0.234"> >>> WULU BULAN PANJANG WULANG </text>
<text sub="clublinks" start="6.373" dur="0.1"> >>> WULU BULAN PANJANG WULANG NAWA </text>
<text sub="clublinks" start="6.473" dur="0.2"> >>> WULU BULAN PANJENENG NAWA KENE TAK, </text>
<text sub="clublinks" start="6.673" dur="0.434"> >>> WULU BULAN PANJENENG NENGGALAKI KANGGO, ING </text>
<text sub="clublinks" start="7.107" dur="0.233"> >>> WULU BULAN PANJENENG NENGGALAKI KANGGO TEMBANG, ING ING KANGSA </text>
<text sub="clublinks" start="7.34" dur="0.3"> >>> WULU BULAN PANJENENG NENGGALAKI KANGGO, ING ING ING SUKUR </text>
<text sub="clublinks" start="7.64" dur="0.634"> >>> WULU BULAN PANJENENG MENGGELING KANGGO, ING ING ING A </text>
<text sub="clublinks" start="8.274" dur="0.301"> ANAK-ANAK, ING ING A </text>
<text sub="clublinks" start="8.575" dur="0.133"> ANAK-ANAK, ING KANGGO WANGSA </text>
<text sub="clublinks" start="8.708" dur="0.2"> KANGGO ANAK, ING KANGGO SUKU WANGSA </text>
<text sub="clublinks" start="8.908" dur="0.301"> ANTUR PUTRA, ING KANGGO SUKU WANGSA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="9.209" dur="0.233"> UNIVERSITI NEGERI WASHINGTON </text>
<text sub="clublinks" start="9.442" dur="0.067"> STUDENT UNIVERSITI NEGERI WASHINGTON </text>
<text sub="clublinks" start="9.509" dur="0.234"> WANITA PELAJAR WANITA WASHINGTON </text>
<text sub="clublinks" start="9.743" dur="0.333"> PELAJAR NEGERI WASHINGTON NEGARA DENGAN NUNGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="10.076" dur="0.567"> PELAJAR NEGERI WASHINGTON NEGARA KANGGO NATE ING </text>
<text sub="clublinks" start="10.643" dur="0.434"> STUDENT UNIVERSITI NEGERI WASHINGTON NUNGGAL ING SEKOLAH, </text>
<text sub="clublinks" start="11.077" dur="0.2"> PELAJAR NUNGGUH ING SEKOLAH, </text>
<text sub="clublinks" start="11.277" dur="0.668"> PELAJAR NUNGGUH ING SEKOLAH, DIA </text>
<text sub="clublinks" start="11.945" dur="0.834"> PELAJAR NUNGGUH ING SEKOLAH, KANGGO NU TUNGGAL, </text>
<text sub="clublinks" start="12.779" dur="0.334"> PELAJAR NUNGGUH ING SEKOLAH, KANGGO NU TENGAH, lan </text>
<text sub="clublinks" start="13.113" dur="0.1"> PELAJAR ING NGEGO ING SEKOLAH, KANGGO NU TENGAH, lan ING AHLI. </text>
<text sub="clublinks" start="13.213" dur="0.2"> KANGGO SAIKI, lan ING AHLI. </text>
<text sub="clublinks" start="13.413" dur="0.167"> KANGGO SAIKI, lan ING AHLI. KANGSA </text>
<text sub="clublinks" start="13.58" dur="0.6"> KANGGO SAIKI, lan ING AHLI. MARTINEZ APA </text>
<text sub="clublinks" start="14.18" dur="0.034"> KANGGO SAIKI, lan ING AHLI. ING RASA MARTINEZ </text>
<text sub="clublinks" start="14.214" dur="0.333"> KANGGO SAIKI, lan ING AHLI. KANGGO MARTINEZ NATE A </text>
<text sub="clublinks" start="14.547" dur="0.201"> KANGGO SAIKI, lan ING AHLI. KANGGO MARTINEZ NATE ISU FRESHMAN </text>
<text sub="clublinks" start="14.748" dur="0.2"> KANGGO MARTINEZ NATE ISU FRESHMAN </text>
<text sub="clublinks" start="14.948" dur="0.067"> Sawetara MARTINEZ WIS Pungkasan </text>
<text sub="clublinks" start="15.015" dur="0.5"> Sawetara MARTINEZ PADANG TANPA PUTRA PURWAKING FRESHMAN </text>
<text sub="clublinks" start="15.515" dur="0.2"> Sawetara MARTINEZ NATE ING PUTRA PURWAKING PURWAKING FRESHMAN </text>
<text sub="clublinks" start="15.715" dur="0.267"> KANGGO MARTINEZ NATE ING PUTIH PURWAKING FRESHMAN KENE </text>
<text sub="clublinks" start="15.982" dur="1.135"> Sawetara MARTINEZ NATE ING PEMBANGKULAN FRESHMAN KENE DIPANGSA </text>
<text sub="clublinks" start="17.117" dur="1.201"> Sawetara MARTINEZ NATE PEMBANGSA LENGKAP PURWASING FRESHMAN KENE DENGAN DARI </text>
<text sub="clublinks" start="18.318" dur="0.233"> SENANG PANJEN NUNG NUNGGAL DENGAN DARI </text>
<text sub="clublinks" start="18.551" dur="0.201"> LAGI PANJENGA NUNGGAL ING DARI DI ALCOHOL </text>
<text sub="clublinks" start="18.752" dur="0.1"> PANJANG TANPA PADHIR ING DITUT ING DARI ALCOHOL. </text>
<text sub="clublinks" start="18.852" dur="0.2"> POISONING ALCOHOL. </text>
<text sub="clublinks" start="19.052" dur="0.1"> POISONING ALCOHOL. TONY </text>
<text sub="clublinks" start="19.152" dur="0.1"> POISONING ALCOHOL. TONY BLACK </text>
<text sub="clublinks" start="19.252" dur="0.067"> POISONING ALCOHOL. TONY BLACK SPOKE </text>
<text sub="clublinks" start="19.319" dur="0.1"> POISONING ALCOHOL. TONY BLACK SPOKE TO </text>
<text sub="clublinks" start="19.419" dur="0.267"> POISONING ALCOHOL. TONY BLACK SPOKE KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="19.686" dur="0.2"> POISONING ALCOHOL. TONY BLACK SPOKE Nuju ING Dhewe </text>
<text sub="clublinks" start="19.886" dur="0.234"> TONY BLACK SPOKE Nuju ING Dhewe </text>
<text sub="clublinks" start="20.12" dur="0.066"> TONY BLACK SPOKE NGANGGO NUNG TUNGGUHNA </text>
<text sub="clublinks" start="20.186" dur="0.1"> TONY BLACK SPOKE NGANGGO NUNG TUNGGUH BAB </text>
<text sub="clublinks" start="20.286" dur="0.234"> TONY BLACK SPOKE NGANGGO NUNG NUNG TUNGGUH INI </text>
<text sub="clublinks" start="20.52" dur="0.267"> TONY BLACK SPOKE NGANGGO NUNG NUNG TUNGGU BABENE ING ING ITU </text>
<text sub="clublinks" start="20.787" dur="0.934"> TONY BLACK SPOKE NGANGGO NUNG NUNG TUNGGUH UNTUK APA DENGAN ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="21.721" dur="1.201"> TONY BLACK SPOKE NGANGGO NUNG NUNG TUNGGUH UNTUK APA ITU DENGAN HARAPAN INI </text>
<text sub="clublinks" start="22.922" dur="0.201"> TENTANGKAN ING NGAKEN ING NGANGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="23.123" dur="0.066"> TENTANGKAN ING NGAKEN ING ING NGANGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="23.189" dur="0.167"> TENTANGKAN ING NGAKEN ING NGANGGOT MANGSA </text>
<text sub="clublinks" start="23.356" dur="0.1"> TENTANGKAN ING NGAKEN ING ING NGANGGOTH ING UNDANG-UNDANG. </text>
<text sub="clublinks" start="23.456" dur="0.167"> Saking LAWSUIT ING. </text>
<text sub="clublinks" start="23.623" dur="0.1"> Saking LAWSUIT ING. >> </text>
<text sub="clublinks" start="23.723" dur="0.1"> Saking LAWSUIT ING. >> APO </text>
<text sub="clublinks" start="23.823" dur="0.234"> Saking LAWSUIT ING. >> APA WISITA </text>
<text sub="clublinks" start="24.057" dur="0.267"> Saking LAWSUIT ING. >> APA BISAN </text>
<text sub="clublinks" start="24.324" dur="0.233"> Saking LAWSUIT ING. >> Apa WIS ISU </text>
<text sub="clublinks" start="24.557" dur="0.367"> Saking LAWSUIT ING. >> APA NUNGGALA TIDAK SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="24.924" dur="0.568"> Saking LAWSUIT ING. >> APA BISAN PITANGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="25.492" dur="0.2"> >> APA BISAN PITANGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="25.692" dur="0.1"> >> APA NUNGGAL NUNG UAPI </text>
<text sub="clublinks" start="25.792" dur="0.067"> >> APA NUNGGUL NU JADI SUKU BENTANG </text>
<text sub="clublinks" start="25.859" dur="0.333"> >> Apa sing dadi wong sing ngerti babagan dheweke </text>
<text sub="clublinks" start="26.192" dur="0.234"> >> APA NUNGGAL NUKU ANU NGENTOTI KENE </text>
<text sub="clublinks" start="26.426" dur="0.334"> >> APA NUNGGAL UNDANG-UNDANG NUNG UAPI DENGAN DENGAN DENGAN KABUPATEN </text>
<text sub="clublinks" start="26.76" dur="0.333"> TENTANGKE ING NGETENG KENE </text>
<text sub="clublinks" start="27.093" dur="0.067"> TENTANGKE INGIN ING INI NGANGGO WANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="27.16" dur="0.1"> TENTANGKE ING NGETENG KENE TINDAK DIPENGENAL </text>
<text sub="clublinks" start="27.26" dur="0.1"> TENTANGKE ING NGETENG KENE TINDAK DIPANGGALKE ING SUKU DENGAN SUKAN </text>
<text sub="clublinks" start="27.36" dur="0.3"> TENTANGKE ING NGETENG KENE TINDAK DIPENGENALKE ING SUKU DENGAN DIRI INI </text>
<text sub="clublinks" start="27.66" dur="0.801"> TENTANGKE ING NGETENG KENE TINDAK DIPANGGALKE ING ING SUKU DUMADAKI lan DIDIK ING tresnane </text>
<text sub="clublinks" start="28.461" dur="0.2"> GAMBAR lan GAMPANG ing katresnan </text>
<text sub="clublinks" start="28.661" dur="0.101"> GAMBAR lan GAMPANG ING Duwe </text>
<text sub="clublinks" start="28.762" dur="0.834"> GAMBAR lan GAMPANG ING DENGAN KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="29.596" dur="0.267"> GAMBAR lan GAMPANG ING DENGAN KANGGO BASA. </text>
<text sub="clublinks" start="29.863" dur="0.167"> WAYANG KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="30.03" dur="0.066"> WAYANG KANGGO. >> </text>
<text sub="clublinks" start="30.096" dur="0.1"> WAYANG KANGGO. >> NA </text>
<text sub="clublinks" start="30.196" dur="0.234"> WAYANG KANGGO. >> SAIKI SMILE </text>
<text sub="clublinks" start="30.43" dur="0.267"> WAYANG KANGGO. >> SAIKI SMILE </text>
<text sub="clublinks" start="30.697" dur="1.034"> WAYANG KANGGO. >> WILANG SMILE HIS </text>
<text sub="clublinks" start="31.731" dur="0.234"> WAYANG KANGGO. >> WIL yen SMILE ING AKU </text>
<text sub="clublinks" start="31.965" dur="0.467"> WAYANG KANGGO. >> SULU DENGI SMILE ING AKU JAWA </text>
<text sub="clublinks" start="32.432" dur="0.267"> >> SULU DENGI SMILE ING AKU JAWA </text>
<text sub="clublinks" start="32.699" dur="0.1"> >> SAIKI SMILE ING ING SENTIWANG JAWA. </text>
<text sub="clublinks" start="32.799" dur="0.167"> NGANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="32.966" dur="0.133"> NGANGGO. SINI </text>
<text sub="clublinks" start="33.099" dur="0.134"> NGANGGO. HE KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="33.233" dur="2.169"> NGANGGO. Dheweke Cahya Cahya </text>
<text sub="clublinks" start="35.402" dur="0.233"> NGANGGO. Dheweke ngerti Cahya UP </text>
<text sub="clublinks" start="35.635" dur="1.869"> NGANGGO. HE KAMPUNG LAMPIRAN UP A </text>
<text sub="clublinks" start="37.504" dur="0.233"> NGANGGO. Dheweke ngerti Cahya. </text>
<text sub="clublinks" start="37.737" dur="0.167"> Dheweke ngerti Cahya. </text>
<text sub="clublinks" start="37.904" dur="0.501"> Dheweke ngerti Cahya. >> </text>
<text sub="clublinks" start="38.405" dur="1.968"> Dheweke ngerti Cahya. >> KULIT </text>
<text sub="clublinks" start="40.373" dur="0.367"> Dheweke ngerti Cahya. >> LEWT FOOT </text>
<text sub="clublinks" start="40.74" dur="0.1"> Dheweke ngerti Cahya. >> KULIT WULANG GOLEK. </text>
<text sub="clublinks" start="40.84" dur="0.267"> >> KULIT WULANG GOLEK. </text>
<text sub="clublinks" start="41.107" dur="0.1"> >> KULIT WULANG GOLEK. Nggayuh. </text>
<text sub="clublinks" start="41.207" dur="0.334"> Nggayuh. </text>
<text sub="clublinks" start="41.541" dur="0.2"> Nggayuh. KIRI-KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="41.741" dur="0.134"> Nggayuh. KANGGO KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="41.875" dur="1.268"> Nggayuh. KANGGO KANGGO ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="43.143" dur="0.2"> Nggayuh. GAMPANG TANPA KANGGO ING BASA. </text>
<text sub="clublinks" start="43.343" dur="0.167"> GAMPANG TANPA KANGGO ING BASA. </text>
<text sub="clublinks" start="43.51" dur="0.066"> GAMPANG TANPA KANGGO ING BASA. >> </text>
<text sub="clublinks" start="43.576" dur="0.167"> GAMPANG TANPA KANGGO ING BASA. >> ON </text>
<text sub="clublinks" start="43.743" dur="0.301"> GAMPANG TANPA KANGGO ING BASA. >> ING JAWA, </text>
<text sub="clublinks" start="44.044" dur="0.433"> GAMPANG TANPA KANGGO ING BASA. >> ING JAWA, KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="44.477" dur="0.834"> GAMPANG TANPA KANGGO ING BASA. >> ING Jum’at, Ibu-ibu </text>
<text sub="clublinks" start="45.311" dur="0.735"> GAMPANG TANPA KANGGO ING BASA. >> ING Juminten, Ibu-ibu Dheweke diisi </text>
<text sub="clublinks" start="46.046" dur="0.133"> >> ING Juminten, Ibu-ibu Dheweke diisi </text>
<text sub="clublinks" start="46.179" dur="0.2"> >> ING Jum'at, Ibu-ibu Dheweke diisi A </text>
<text sub="clublinks" start="46.379" dur="0.2"> >> ING Jum'at, Ibu-ibu Dheweke diisi WULANG </text>
<text sub="clublinks" start="46.579" dur="0.234"> >> ING Jum'at, Ibu-ibu Dheweke Ditempuh ing KATANGAN </text>
<text sub="clublinks" start="46.813" dur="0.634"> >> ING Jum'at, Ibu-ibu Dheweke Ditempuh ing KATUKAN KABUPATEN </text>
<text sub="clublinks" start="47.447" dur="0.567"> >> ING Jum'at, Ibu-ibu Dheweke Ditempuh ing KATROHAN KABUPATEN KULIT </text>
<text sub="clublinks" start="48.014" dur="0.3"> PANJENONG KANGGO WULANG NANGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="48.314" dur="0.134"> KATUNAN KABUPATEN KULIT NAMPI WASHINGTON </text>
<text sub="clublinks" start="48.448" dur="0.934"> NEGARA KABUPATEN NEGARA WULANG KULIT LAMPIRAN </text>
<text sub="clublinks" start="49.382" dur="0.701"> UNTUK NEGERI NEGARA KANGGO WULANG GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="50.083" dur="0.334"> UNTUK NEGARA KANGGO WULANG KULIT WONG ING </text>
<text sub="clublinks" start="50.417" dur="0.2"> UNIVERSITI NEGERI WASHINGTON IN </text>
<text sub="clublinks" start="50.617" dur="0.2"> UNIVERSITI NEGERI WASHINGTON ING </text>
<text sub="clublinks" start="50.817" dur="0.133"> UNIVERSITI NEGERI WASHINGTON ING KRATERAT </text>
<text sub="clublinks" start="50.95" dur="0.067"> UNIVERSITI NEGERI WASHINGTON ING FRATERNITY DIA </text>
<text sub="clublinks" start="51.017" dur="0.334"> UNIVERSITI NEGERI WASHINGTON ING ING KRATERNA DIA </text>
<text sub="clublinks" start="51.351" dur="0.233"> UNIVERSITI NEGERI WASHINGTON ING FRATERNITY DIA MENENGGALU </text>
<text sub="clublinks" start="51.584" dur="0.167"> ING FRATERNITY DENGAN NULIS </text>
<text sub="clublinks" start="51.751" dur="0.1"> ING KRATERNITI DIA KANGGO TO </text>
<text sub="clublinks" start="51.851" dur="0.1"> ING KRATERNITY DENGAN MENGIKUT Gabung. </text>
<text sub="clublinks" start="51.951" dur="0.167"> NGGABUNGA. </text>
<text sub="clublinks" start="52.118" dur="0.067"> NGGABUNGA. >> </text>
<text sub="clublinks" start="52.185" dur="0.1"> NGGABUNGA. >> HE </text>
<text sub="clublinks" start="52.285" dur="0.067"> NGGABUNGA. >> Dheweke </text>
<text sub="clublinks" start="52.352" dur="0.233"> NGGABUNGA. >> DIA LAKI </text>
<text sub="clublinks" start="52.585" dur="0.234"> NGGABUNGA. >> DIA LAKI NINGGALKE </text>
<text sub="clublinks" start="52.819" dur="0.367"> NGGABUNGA. >> DIA DENGAN MENYARI WARNA </text>
<text sub="clublinks" start="53.186" dur="0.334"> NGGABUNGA. >> DIA DENGAN NENGGALKE ING UNTUK TO </text>
<text sub="clublinks" start="53.52" dur="0.2"> >> DIA DENGAN NENGGALKE ING UNTUK TO </text>
<text sub="clublinks" start="53.72" dur="0.1"> >> DIA SADIWARING NGLUKH ING NGLUKU. </text>
<text sub="clublinks" start="53.82" dur="0.2"> IT. </text>
<text sub="clublinks" start="54.02" dur="0.1"> IT. Lan </text>
<text sub="clublinks" start="54.12" dur="0.067"> IT. Lan READY </text>
<text sub="clublinks" start="54.187" dur="0.1"> IT. Lan maca menyang </text>
<text sub="clublinks" start="54.287" dur="0.167"> IT. Lan Waca Nggawe </text>
<text sub="clublinks" start="54.454" dur="0.1"> IT. Lan READY UNTUK NGENTANG </text>
<text sub="clublinks" start="54.554" dur="0.267"> IT. Lan READY UNTUK NGENTANG DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="54.821" dur="0.2"> Lan READY UNTUK NGENTANG DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="55.021" dur="0.1"> Lan READY UNTUK NGENTANG DENGAN WULANG </text>
<text sub="clublinks" start="55.121" dur="0.267"> Lan READY UNTUK NGENTANG DENGAN KANGGO NATE </text>
<text sub="clublinks" start="55.388" dur="1.735"> Lan READY UNTUK NGALAH DENGAN BABAD sing ora ana BAB </text>
<text sub="clublinks" start="57.123" dur="1.769"> Lan READY kanggo mindhah FORWARD sing ora BAB </text>
<text sub="clublinks" start="58.892" dur="0.267"> Lan READY UNTUK NGENTANG DENGAN TANPA KANGGO NABI </text>
<text sub="clublinks" start="59.159" dur="0.1"> Lan READY UNTUK NGENTANG DENGAN WULANGAN ING SUKU KABUPATEN INI. </text>
<text sub="clublinks" start="59.259" dur="0.167"> SUKU BABAD ING KABUPATEN INI. </text>
<text sub="clublinks" start="59.426" dur="0.1"> SUKU BABAD ING KABUPATEN INI. Lan </text>
<text sub="clublinks" start="59.526" dur="0.3"> SUKU BABAD ING KABUPATEN INI. Lan IT </text>
<text sub="clublinks" start="59.826" dur="0.3"> SUKU BABAD ING KABUPATEN INI. Lan ITU JAWA </text>
<text sub="clublinks" start="60.126" dur="0.868"> SUKU BABAD ING KABUPATEN INI. Lan ING JAMIN MASIH </text>
<text sub="clublinks" start="60.994" dur="0.167"> SUKU BABAD ING KABUPATEN INI. LAN ITU APA NGENTI </text>
<text sub="clublinks" start="61.161" dur="0.3"> SUKU BABAD ING KABUPATEN INI. LAN ITU APA NGENTI KANGGO TO </text>
<text sub="clublinks" start="61.461" dur="0.167"> LAN ITU APA NGENTI KANGGO TO </text>
<text sub="clublinks" start="61.628" dur="0.1"> Lan ITU LANGGAH MENGGUNAKAKE AS. </text>
<text sub="clublinks" start="61.728" dur="0.167"> US. </text>
<text sub="clublinks" start="61.895" dur="0.066"> US. >> </text>
<text sub="clublinks" start="61.961" dur="0.101"> US. >> SAM </text>
<text sub="clublinks" start="62.062" dur="0.467"> US. >> SAM DIED </text>
<text sub="clublinks" start="62.529" dur="0.367"> US. >> SAM DIED OF </text>
<text sub="clublinks" start="62.896" dur="0.1"> US. >> SAM DI ALCOHOL </text>
<text sub="clublinks" start="62.996" dur="0.3"> >> SAM DI ALCOHOL </text>
<text sub="clublinks" start="63.296" dur="0.067"> >> SAM DIET ALCOHOL POISONING </text>
<text sub="clublinks" start="63.363" dur="0.167"> >> SAM DIET ALCOHOL POISONING IN </text>
<text sub="clublinks" start="63.53" dur="0.166"> >> SAM DIET ALCOHOL POISONING ING NOVEMBER </text>
<text sub="clublinks" start="63.696" dur="0.735"> >> SAM DIET ALCOHOL POISONING IN NOVEMBER DURING </text>
<text sub="clublinks" start="64.431" dur="0.734"> >> SAM DIET ALCOHOL POISON ING NOVEMBER DURING A </text>
<text sub="clublinks" start="65.165" dur="0.233"> POISON ING NOVEMBER DURING A </text>
<text sub="clublinks" start="65.398" dur="0.134"> POISONING IN NOVEMBER DURING A PLEDGE </text>
<text sub="clublinks" start="65.532" dur="0.1"> POISONING IN NOVEMBER DURING ACARA KULIT. </text>
<text sub="clublinks" start="65.632" dur="0.2"> ACARA ACARA. </text>
<text sub="clublinks" start="65.832" dur="0.133"> ACARA ACARA. ING </text>
<text sub="clublinks" start="65.965" dur="0.201"> ACARA ACARA. NEGARA </text>
<text sub="clublinks" start="66.166" dur="0.2"> ACARA ACARA. CORONER NEGARA </text>
<text sub="clublinks" start="66.366" dur="0.2"> ACARA ACARA. CORONER NEGARA RULED </text>
<text sub="clublinks" start="66.566" dur="1.468"> ACARA ACARA. NEGARA KORONER KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="68.034" dur="0.2"> NEGARA KORONER KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="68.234" dur="0.067"> CORONER NEGARA RATU KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="68.301" dur="0.3"> CORONER NEGARA RATU KAMPUNG </text>
<text sub="clublinks" start="68.601" dur="0.167"> CORONER NEGARA NUNGGUH AKUN KABUPATEN. </text>
<text sub="clublinks" start="68.768" dur="0.167"> KABUPATEN AKUN. </text>
<text sub="clublinks" start="68.935" dur="0.067"> KABUPATEN AKUN. >> </text>
<text sub="clublinks" start="69.002" dur="0.267"> KABUPATEN AKUN. >> SAM </text>
<text sub="clublinks" start="69.269" dur="0.5"> KABUPATEN AKUN. >> SAM ING </text>
<text sub="clublinks" start="69.769" dur="0.467"> KABUPATEN AKUN. >> SAM ING WISI </text>
<text sub="clublinks" start="70.236" dur="0.401"> KABUPATEN AKUN. >> SAM ING JAMINAN KABUPATEN </text>
<text sub="clublinks" start="70.637" dur="0.233"> >> SAM ING JAMINAN KABUPATEN </text>
<text sub="clublinks" start="70.87" dur="1.235"> >> SAM ING JAMINAN DIANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="72.105" dur="0.267"> >> SAM ING JAMINAN KABUPATEN KANGGO TO </text>
<text sub="clublinks" start="72.372" dur="0.267"> >> SAM ING JAMINAN KANGGO ING SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="72.639" dur="0.767"> >> SAM ING JAMINAN KANGGO ING ING TANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="73.406" dur="0.467"> >> SAM ING JAMINAN KANGGO ING ING ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="73.873" dur="0.634"> >> SAM ING JAMINAN DIANGGALKE ING KANGGO ING INI </text>
<text sub="clublinks" start="74.507" dur="0.267"> POKHAN ING KANGGO ING INI </text>
<text sub="clublinks" start="74.774" dur="0.1"> PUSHED TO NGGOLAH ING RITUAL ING. </text>
<text sub="clublinks" start="74.874" dur="0.167"> RITUAL. </text>
<text sub="clublinks" start="75.041" dur="0.1"> RITUAL. BY </text>
<text sub="clublinks" start="75.141" dur="0.768"> RITUAL. BY ING </text>
<text sub="clublinks" start="75.909" dur="0.333"> RITUAL. BY TRADISI INI </text>
<text sub="clublinks" start="76.242" dur="0.334"> RITUAL. BY TRADISI ING ING </text>
<text sub="clublinks" start="76.576" dur="0.1"> RITUAL. DENGAN TRADISI ING NGANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="76.676" dur="0.2"> DENGAN TRADISI ING NGANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="76.876" dur="0.1"> DENGAN TRADISI ING NGANGGO. Lan </text>
<text sub="clublinks" start="76.976" dur="0.067"> DENGAN TRADISI ING NGANGGO. Lan KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="77.043" dur="0.267"> DENGAN TRADISI ING NGANGGO. Lan KANGGO menyang </text>
<text sub="clublinks" start="77.31" dur="0.3"> DENGAN TRADISI ING NGANGGO. Lan KANGGO MENGIKUT </text>
<text sub="clublinks" start="77.61" dur="0.234"> DENGAN TRADISI ING NGANGGO. Lan KANGGO UNTUK NGGALU </text>
<text sub="clublinks" start="77.844" dur="0.267"> DENGAN TRADISI ING NGANGGO. Lan KANGGO UNGGAL ING SUKU IN </text>
<text sub="clublinks" start="78.111" dur="1.234"> DENGAN TRADISI ING NGANGGO. Lan KANGGO UNGGALU ING TANPA ING </text>
<text sub="clublinks" start="79.345" dur="0.267"> Lan KANGGO UNGGALU ING TANPA ING </text>
<text sub="clublinks" start="79.612" dur="0.367"> Lan KANGGO NU DENGAN PAKAI ING INASAN </text>
<text sub="clublinks" start="79.979" dur="0.835"> Lan KANGGO NU DENGAN PAKAI ING KASAHA </text>
<text sub="clublinks" start="80.814" dur="0.333"> Lan KANGGO NU DENGAN PAKAI ING KASAHA </text>
<text sub="clublinks" start="81.147" dur="0.1"> Lan KANGGO NU DENGAN PAKAI ING TANPA KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="81.247" dur="0.201"> BASAR KENARI ING. </text>
<text sub="clublinks" start="81.448" dur="1.468"> BASAR KENARI ING. IT </text>
<text sub="clublinks" start="82.916" dur="2.035"> BASAR KENARI ING. KANGGO ITU </text>
<text sub="clublinks" start="84.951" dur="1.068"> BASAR KENARI ING. KANGGO ITU TO </text>
<text sub="clublinks" start="86.019" dur="0.3"> BASAR KENARI ING. KANGGO ITU INGKANG </text>
<text sub="clublinks" start="86.319" dur="0.234"> KANGGO ITU INGKANG </text>
<text sub="clublinks" start="86.553" dur="0.1"> KANGGO INGKANG TANGGALKE. </text>
<text sub="clublinks" start="86.653" dur="0.2"> TENTANG. </text>
<text sub="clublinks" start="86.853" dur="0.1"> TENTANG. SHE </text>
<text sub="clublinks" start="86.953" dur="0.1"> TENTANG. CATETAN </text>
<text sub="clublinks" start="87.053" dur="0.167"> TENTANG. LAMPIRAN Wigati </text>
<text sub="clublinks" start="87.22" dur="0.167"> TENTANG. LIRIK LENGKAP PAKAI </text>
<text sub="clublinks" start="87.387" dur="0.233"> TENTANG. LAMPIRAN PAKEN CATET SUKATAN </text>
<text sub="clublinks" start="87.62" dur="0.768"> TENTANG. LAMPIRAN PAKEN TANPA LUKIS UNTUK </text>
<text sub="clublinks" start="88.388" dur="0.167"> LAMPIRAN PAKEN TANPA LUKIS UNTUK </text>
<text sub="clublinks" start="88.555" dur="0.133"> LAMPIRAN PAKET LUKIS NATE WULANG </text>
<text sub="clublinks" start="88.688" dur="0.1"> TAK INGKE SUKIT PAKEN ING NGAKAK ANAK </text>
<text sub="clublinks" start="88.788" dur="0.167"> TAK INGKE SUKIT PAKEN ING NGANGGO ASHES ANAK </text>
<text sub="clublinks" start="88.955" dur="0.2"> TAK INGKE SUKATAN PAKEN ING NGANGGO PAKAI ANAK ANAK </text>
<text sub="clublinks" start="89.155" dur="0.234"> TAK INGKE BEDHE NENGGALKE ING-ING UNTUK KANGGO ASAK ING Bengi </text>
<text sub="clublinks" start="89.389" dur="0.1"> TAK INGKE BEDHE NATE ING UNTUK KANGGO ASAK ING SUKU Bengi lan </text>
<text sub="clublinks" start="89.489" dur="0.233"> ASHES ANAK HANYA ING Bengi lan </text>
<text sub="clublinks" start="89.722" dur="0.101"> ASHES Bocah-bocah ASHES ING Bengi lan CARI </text>
<text sub="clublinks" start="89.823" dur="0.2"> ASHES Bocah-bocah ASHE ING Bengi lan CARI KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="90.023" dur="0.3"> ASHES Bocah-bocah ASHE ING BAKAL MUNGKU lan DIDIK ANTARI </text>
<text sub="clublinks" start="90.323" dur="0.2"> ASHES Bocah-bocah ASHES ING BAKAL lan DITAYANG ANTARI ING AKU </text>
<text sub="clublinks" start="90.523" dur="1.035"> ASHES Bocah-bocah ASHE ING BAKAL lan DITUTA ING Pungkasan </text>
<text sub="clublinks" start="91.558" dur="0.333"> ASHES Bocah-bocah ASLI ING BAKAL lan DITUTA ANTARI ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="91.891" dur="0.234"> DITAYANG ANTARA TINDAK Pungkasan </text>
<text sub="clublinks" start="92.125" dur="0.233"> DITAYANG ANTARI ING PANJENENGAN ING NGANGGANG </text>
<text sub="clublinks" start="92.358" dur="0.101"> DITAYANG ANTARI ING TRATISI NGANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="92.459" dur="0.166"> TRADISI HAZING. </text>
<text sub="clublinks" start="92.625" dur="0.1"> TRADISI HAZING. >> </text>
<text sub="clublinks" start="92.725" dur="0.101"> TRADISI HAZING. >> Ana </text>
<text sub="clublinks" start="92.826" dur="0.133"> TRADISI HAZING. >> WULUH ING </text>
<text sub="clublinks" start="92.959" dur="0.467"> TRADISI HAZING. >> INGNA MANY </text>
<text sub="clublinks" start="93.426" dur="0.834"> TRADISI HAZING. >> WULUH MANUSING MANUSING MANUSING </text>
<text sub="clublinks" start="94.26" dur="0.734"> TRADISI HAZING. >> ING BISA sing apik </text>
<text sub="clublinks" start="94.994" dur="0.234"> >> ING BISA sing apik </text>
<text sub="clublinks" start="95.228" dur="0.234"> >> WULUH ING NGANGGO BISA sing apik </text>
<text sub="clublinks" start="95.462" dur="0.1"> >> ING MANAWA sing BISA sing apik kanggo ngrampungake krenteg. </text>
<text sub="clublinks" start="95.562" dur="0.233"> TENTANG KRATISNES. </text>
<text sub="clublinks" start="95.795" dur="0.234"> TENTANG KRATISNES. Apa maning </text>
<text sub="clublinks" start="96.029" dur="0.534"> TENTANG KRATISNES. Apa maneh </text>
<text sub="clublinks" start="96.563" dur="0.433"> TENTANG KRATISNES. Apa maneh saiki </text>
<text sub="clublinks" start="96.996" dur="0.534"> TENTANG KRATISNES. NGANGGO HUKUM INI </text>
<text sub="clublinks" start="97.53" dur="0.234"> NGANGGO HUKUM INI </text>
<text sub="clublinks" start="97.764" dur="0.067"> Kadospundi, babagan budaya kasebut </text>
<text sub="clublinks" start="97.831" dur="0.333"> NGANGGO HARI INI KABEH KABEH ING </text>
<text sub="clublinks" start="98.164" dur="1.235"> NGANGGO HARI INI BUDAYA PERVASIF ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="99.399" dur="0.467"> NGANGGO HARI INI BUDAYA PERVASIF ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="99.866" dur="0.634"> NGANGGO HARI INI BUDAYA PERVASIF ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="100.5" dur="0.233"> BUDAYA MUDAH NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="100.733" dur="0.101"> BUDAYA MUDAH NGANGGO ING TOXIK. </text>
<text sub="clublinks" start="100.834" dur="0.2"> TOXIC. </text>
<text sub="clublinks" start="101.034" dur="0.1"> TOXIC. Lan </text>
<text sub="clublinks" start="101.134" dur="0.133"> TOXIC. Lan sing </text>
<text sub="clublinks" start="101.267" dur="0.167"> TOXIC. Lan sing gampang </text>
<text sub="clublinks" start="101.434" dur="0.567"> TOXIC. Lan sing ora gampang </text>
<text sub="clublinks" start="102.001" dur="0.101"> TOXIC. Lan sing ora bisa diatur. </text>
<text sub="clublinks" start="102.102" dur="0.166"> Lan sing ora bisa diatur. </text>
<text sub="clublinks" start="102.268" dur="0.1"> Lan sing ora bisa diatur. KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="102.368" dur="0.134"> Lan sing ora bisa diatur. KITA ora bisa </text>
<text sub="clublinks" start="102.502" dur="0.067"> Lan sing ora bisa diatur. KANGGO NUNG APA </text>
<text sub="clublinks" start="102.569" dur="0.2"> Lan sing ora bisa diatur. KANGGO NAK GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="102.769" dur="0.067"> Lan sing ora bisa diatur. KANGGO NUNGGUH TANPA RINGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="102.836" dur="0.5"> Lan sing ora bisa diatur. KANGGO NATE WULANG TANPA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="103.336" dur="0.234"> KANGGO NATE WULANG TANPA KENARI </text>
<text sub="clublinks" start="103.57" dur="0.567"> KANGGO NAK GAMPANG NU TARI KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="104.137" dur="0.2"> KITA WIS Ora bisa ngiringan wong liya </text>
<text sub="clublinks" start="104.337" dur="0.267"> KITA NGENTAK KANGGO NENG TILIK ING KAWENGA YOUNG TO </text>
<text sub="clublinks" start="104.604" dur="0.1"> KITA WIS Ora bisa ngiringan wong liya KANGGO INI. </text>
<text sub="clublinks" start="104.704" dur="0.167"> KANGGO SUKU ING ING KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="104.871" dur="0.234"> KANGGO SUKU ING ING KANGGO. >> </text>
<text sub="clublinks" start="105.105" dur="0.233"> KANGGO NUNG TUNGGUH. >> SHE </text>
<text sub="clublinks" start="105.338" dur="0.4"> KANGGO SUKU ING ING KANGGO. >> SAIKI SHE </text>
<text sub="clublinks" start="105.738" dur="1.435"> KANGGO SUKU ING ING KANGGO. >> WULANGAN GOLEK </text>
<text sub="clublinks" start="107.173" dur="0.401"> KANGGO NUNG TUNGGUH. >> SAIKI DENGAN PANGGILAN </text>
<text sub="clublinks" start="107.574" dur="0.7"> KANGGO NUNG TUNGGUH. >> SAIKI DENGAN Nampilake luwih </text>
<text sub="clublinks" start="108.274" dur="0.367"> >> SAIKI DENGAN Nampilake luwih </text>
<text sub="clublinks" start="108.641" dur="0.1"> >> Waca liyane SHE CALLING FOR LAMPIRAN LAYAR </text>
<text sub="clublinks" start="108.741" dur="0.468"> >> SAIKI JUGA NYALIKU UNTUK KELUARGA LAGU SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="109.209" dur="0.333"> AKSARI AKUN </text>
<text sub="clublinks" start="109.542" dur="0.067"> Tanggung jawab saka UNIVERSITIES </text>
<text sub="clublinks" start="109.609" dur="0.801"> Tanggung jawab saka UNIVERSITI lan </text>
<text sub="clublinks" start="110.41" dur="0.6"> Tanggung jawab saka UNIVERSITI lan KERJA </text>
<text sub="clublinks" start="111.01" dur="0.334"> UNIVERSITI lan KARANGAN </text>
<text sub="clublinks" start="111.344" dur="0.1"> UNIVERSITI lan TEMPAT TEMPOH. </text>
<text sub="clublinks" start="111.444" dur="0.2"> KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="111.644" dur="0.1"> KANGGO. Dheweke </text>
<text sub="clublinks" start="111.744" dur="0.067"> KANGGO. Dheweke ngerti </text>
<text sub="clublinks" start="111.811" dur="0.067"> KANGGO. Dheweke ngerti </text>
<text sub="clublinks" start="111.878" dur="0.067"> KANGGO. Wong-wong padha ngerti lan </text>
<text sub="clublinks" start="111.945" dur="0.066"> KANGGO. Wong-wong iku ngerti lan banjur </text>
<text sub="clublinks" start="112.011" dur="0.134"> KANGGO. Wong-wong iku ngerti lan ora </text>
<text sub="clublinks" start="112.145" dur="0.1"> KANGGO. Wong-wong iku ngerti lan ora bakal nindakake </text>
<text sub="clublinks" start="112.245" dur="0.267"> Wong-wong iku ngerti lan ora bakal nindakake </text>
<text sub="clublinks" start="112.512" dur="0.133"> Wong-wong iku ngerti lan ora preduli </text>
<text sub="clublinks" start="112.645" dur="0.167"> Wong-wong iku ngerti lan ora bakal nggawe apa-apa </text>
<text sub="clublinks" start="112.812" dur="0.1"> Wong-wong iku ngerti lan ora bakal ngukum dheweke. </text>
<text sub="clublinks" start="112.912" dur="0.201"> ANYARI BENTANG ITU. </text>
<text sub="clublinks" start="113.113" dur="0.1"> ANYARI BENTANG ITU. WULANG </text>
<text sub="clublinks" start="113.213" dur="0.667"> ANYARI BENTANG ITU. KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="113.88" dur="0.267"> ANYARI BENTANG ITU. YANG KANGGO MENTUK </text>
<text sub="clublinks" start="114.147" dur="0.3"> ANYARI BENTANG ITU. SAIKI kudu saiki saiki. </text>
<text sub="clublinks" start="114.447" dur="0.2"> SAIKI kudu saiki saiki. </text>
<text sub="clublinks" start="114.647" dur="0.1"> SAIKI kudu saiki saiki. Dheweke </text>
<text sub="clublinks" start="114.747" dur="0.101"> SAIKI kudu saiki saiki. Dheweke kudu </text>
<text sub="clublinks" start="114.848" dur="0.267"> SAIKI kudu saiki saiki. Dheweke kudu njupuk </text>
<text sub="clublinks" start="115.115" dur="0.1"> SAIKI kudu saiki saiki. Dheweke kudu njupuk TANGGAP. </text>
<text sub="clublinks" start="115.215" dur="0.2"> Dheweke kudu njupuk TANGGAP. </text>
<text sub="clublinks" start="115.415" dur="0.133"> Dheweke kudu njupuk TANGGAP. Dheweke </text>
<text sub="clublinks" start="115.548" dur="0.2"> Dheweke kudu njupuk TANGGAP. Wong-wong padha </text>
<text sub="clublinks" start="115.748" dur="0.301"> Dheweke kudu njupuk TANGGAP. Wong padha A </text>
<text sub="clublinks" start="116.049" dur="0.233"> Dheweke kudu njupuk TANGGAP. Wong-wong padha duwe </text>
<text sub="clublinks" start="116.282" dur="0.367"> Dheweke kudu njupuk TANGGAP. Wong-wong padha duwe </text>
<text sub="clublinks" start="116.649" dur="0.301"> Dheweke kudu njupuk TANGGAP. Wong-wong padha duwe karep kanggo nglindhungi </text>
<text sub="clublinks" start="116.95" dur="0.2"> Dheweke kudu njupuk TANGGAP. Wong-wong padha duwe karep kanggo nglindhungi kita </text>
<text sub="clublinks" start="117.15" dur="0.267"> Wong-wong padha duwe karep kanggo nglindhungi kita </text>
<text sub="clublinks" start="117.417" dur="0.133"> Wong-wong padha duwe karep kanggo nglindhungi para siswa sing sinau </text>
<text sub="clublinks" start="117.55" dur="0.301"> Wong-wong padha duwe karep kanggo nglindhungi para siswa lan </text>
<text sub="clublinks" start="117.851" dur="0.767"> Wong-wong iku duwe karep kanggo nglindhungi para siswa lan kita </text>
<text sub="clublinks" start="118.618" dur="0.2"> Wong-wong iku duwe karep kanggo nglindhungi anak lan anak kita. </text>
<text sub="clublinks" start="118.818" dur="0.167"> BUDAK lan BABAK KAMI. </text>
<text sub="clublinks" start="118.985" dur="0.367"> BUDAK lan BABAK KAMI. >> </text>
<text sub="clublinks" start="119.352" dur="2.002"> BUDAK lan BABAK KAMI. >> WSU </text>
<text sub="clublinks" start="121.354" dur="1.168"> BUDAK lan BABAK KAMI. >> WSU lan </text>
<text sub="clublinks" start="122.522" dur="0.968"> BUDAK lan BABAK KAMI. >> WSU lan </text>
<text sub="clublinks" start="123.49" dur="1.635"> BUDAK lan BABAK KAMI. >> WSU lan THE ALPHA </text>
<text sub="clublinks" start="125.125" dur="1.101"> BUDAK lan BABAK KAMI. >> WSU lan ALPHA TOW </text>
<text sub="clublinks" start="126.226" dur="0.8"> BUDAK lan BABAK KAMI. >> WSU lan ALPHA TOW OMEGA </text>
<text sub="clublinks" start="127.026" dur="0.301"> >> WSU lan ALPHA TOW OMEGA </text>
<text sub="clublinks" start="127.327" dur="0.1"> >> WSU lan KANGGO ALPHA TOW OMEGA. </text>
<text sub="clublinks" start="127.427" dur="0.167"> KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="127.594" dur="0.2"> KANGGO. ING </text>
<text sub="clublinks" start="127.794" dur="0.367"> KANGGO. KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="128.161" dur="0.5"> KANGGO. ING KRATERNADHAD </text>
<text sub="clublinks" start="128.661" dur="0.334"> KANGGO. ING KRATERNITY DIDANGGIH </text>
<text sub="clublinks" start="128.995" dur="0.267"> ING KRATERNITY DIDANGGIH </text>
<text sub="clublinks" start="129.262" dur="0.2"> ING KRATENNES DIPANGGULKI IT VIOLATED </text>
<text sub="clublinks" start="129.462" dur="0.267"> ING KRATERNITY DITOLEHKANI STANDARD KARANGAN </text>
<text sub="clublinks" start="129.729" dur="0.367"> ING KRATENNES DIPANGGULAN ITU STANDARD KARANGAN </text>
<text sub="clublinks" start="130.096" dur="0.1"> ING KRATENNES GAMPANG GOLEK DIRI KONEKTOR. </text>
<text sub="clublinks" start="130.196" dur="0.2"> KANDUNGAN SUKU DUMADANG. </text>
<text sub="clublinks" start="130.396" dur="0.134"> KANDUNGAN SUKU DUMADANG. TAPI TAPI </text>
<text sub="clublinks" start="130.53" dur="0.1"> KANDUNGAN SUKU DUMADANG. TAPI PIRI </text>
<text sub="clublinks" start="130.63" dur="0.667"> KANDUNGAN SUKU DUMADANG. TAPI IBU BENTUK </text>
<text sub="clublinks" start="131.297" dur="0.267"> KANDUNGAN SUKU DUMADANG. TAPI IAWAN-INGKANG Ibu-ibu </text>
<text sub="clublinks" start="131.564" dur="0.234"> KANDUNGAN SUKU DUMADANG. TAPI IBU INGKANG INGKANG INGIN </text>
<text sub="clublinks" start="131.798" dur="0.6"> KANDUNGAN SUKU DUMADANG. TAPI IBU INGKANG INGIN INGIN </text>
<text sub="clublinks" start="132.398" dur="0.201"> TAPI IBU INGKANG INGIN INGIN </text>
<text sub="clublinks" start="132.599" dur="0.066"> TAPI IBU INGKU INGIN ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="132.665" dur="0.201"> TAPI NUNG INGKANG INGKANG INGIN MELAYANG </text>
<text sub="clublinks" start="132.866" dur="0.267"> TAPI GURUNG ING NGANGSA ING KANGGO MANGSA TANGGAL. </text>
<text sub="clublinks" start="133.133" dur="0.166"> NDELENG TUKAR BONO. </text>
<text sub="clublinks" start="133.299" dur="0.134"> NDELENG TUKAR BONO. >> </text>
<text sub="clublinks" start="133.433" dur="0.167"> NDELENG TUKAR BONO. >> INGKAWAN </text>
<text sub="clublinks" start="133.6" dur="0.166"> NDELENG TUKAR BONO. >> DENGAN NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="133.766" dur="4.105"> NDELENG TUKAR BONO. >> DENGAN ING NGANGGOTA </text>
<text sub="clublinks" start="137.871" dur="4.304"> NDELENG TUKAR BONO. >> ING TANGGAL NANG TANGGAL NGEBUN </text>
<text sub="clublinks" start="142.175" dur="0.534"> NDELENG TUKAR BONO. >> ING TANGGAL NANG TARI ING SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="142.709" dur="0.3"> >> ING TANGGAL NANG TARI ING SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="143.009" dur="0.1"> >> ING TANGGAL NANG TANGGAL PITEN WANG taun. </text>
<text sub="clublinks" start="143.109" dur="0.167"> GAMBARAN. </text>
<text sub="clublinks" start="143.276" dur="0.1"> GAMBARAN. HIS </text>
<text sub="clublinks" start="143.376" dur="0.1"> GAMBARAN. Dhewe </text>
<text sub="clublinks" start="143.476" dur="0.1"> GAMBARAN. HIS ING WANG Urip </text>
<text sub="clublinks" start="143.576" dur="1.602"> GAMBARAN. HIS ING WULANG Urip </text>
<text sub="clublinks" start="145.178" dur="1.001"> GAMBARAN. HIS DATI SUKAWA WANG SAWA </text>
<text sub="clublinks" start="146.179" dur="0.2"> GAMBARAN. HIS DAWA KANGGO WISI ING ING IN </text>
<text sub="clublinks" start="146.379" dur="0.367"> GAMBARAN. DIA SORANG DADI ING ING ING A </text>
<text sub="clublinks" start="146.746" dur="0.267"> DIA SORANG DADI ING ING ING A </text>
<text sub="clublinks" start="147.013" dur="0.1"> Dhewe KANGGO WULAN ING ING ING SES. </text>
<text sub="clublinks" start="147.113" dur="0.167"> SECOND. </text>
<text sub="clublinks" start="147.28" dur="0.067"> SECOND. >> </text>
<text sub="clublinks" start="147.347" dur="1.234"> SECOND. >> KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="148.581" dur="1.769"> SECOND. >> Kita duwe </text>
<text sub="clublinks" start="150.35" dur="0.4"> SECOND. >> Kita duwe kita </text>
<text sub="clublinks" start="150.75" dur="0.701"> SECOND. >> KAMI NUNG DOKOS KANGGO, </text>
<text sub="clublinks" start="151.451" dur="0.233"> >> KAMI NUNG DOKOS KANGGO, </text>
<text sub="clublinks" start="151.684" dur="0.1"> >> KAMI KANGGO, ARIANA. </text>
<text sub="clublinks" start="151.784" dur="0.167"> ARIANA. </text>
<text sub="clublinks" start="151.951" dur="0.134"> ARIANA. Lan </text>
<text sub="clublinks" start="152.085" dur="0.167"> ARIANA. Lan WE'RE </text>
<text sub="clublinks" start="152.252" dur="0.066"> ARIANA. Lan KAWASAN GRATIS </text>
<text sub="clublinks" start="152.318" dur="0.201"> ARIANA. Lan ora bisa ngetrapake </text>
<text sub="clublinks" start="152.519" dur="0.233"> ARIANA. Lan GOLONGAN KANGGO ING AS </text>
<text sub="clublinks" start="152.752" dur="0.334"> ARIANA. Lan GOLONGAN KANGGO ING AS </text>
<text sub="clublinks" start="153.086" dur="0.233"> Lan GOLONGAN KANGGO ING AS </text>
<text sub="clublinks" start="153.319" dur="0.1"> Lan ora bisa nggawa nalika kulawarga </text>
<text sub="clublinks" start="153.419" dur="0.067"> Lan ora bisa ngetrapake AS UNIT </text>
<text sub="clublinks" start="153.486" dur="0.267"> Lan ora bisa ngetrapake AS UNIT kulawarga </text>
<text sub="clublinks" start="153.753" dur="0.067"> Lan ora bisa ngetrapake AS UNIT KELUARGA UNIT </text>
<text sub="clublinks" start="153.82" dur="0.834"> Lan ora bisa ngetrapake AS UNIT KELUARGA UNIT TANPA </text>
<text sub="clublinks" start="154.654" dur="0.3"> Lan ora bisa ngetrapake AS UNIT KELUARGA UNIT ING TOLONG </text>
<text sub="clublinks" start="154.954" dur="0.201"> UNIT KELUARGA TIGA ING ING ING LOVE </text>
<text sub="clublinks" start="155.155" dur="0.133"> UNIT KELUARGA TIGA DENGAN LOVE lan </text>
<text sub="clublinks" start="155.288" dur="0.1"> UNIT KELUARGA TIGA DENGAN LOVE lan dhukungan </text>
<text sub="clublinks" start="155.388" dur="1.368"> UNIT KELUARGA TIGA ING ING ING LOVE lan ndhukung Saka </text>
<text sub="clublinks" start="156.756" dur="0.567"> UNIT KELUARGA TIGA ING ING ING ING SONG lan ING SUKU DARI MANY </text>
<text sub="clublinks" start="157.323" dur="0.1"> UNIT KELUARGA TIGA ING ING ING ING SONG lan ING SOKONG DARI MANAWA Wong liya. </text>
<text sub="clublinks" start="157.423" dur="0.201"> Lan dhukungan Saka MANAWA LAIN. </text>
<text sub="clublinks" start="157.624" dur="0.133"> Lan dhukungan Saka MANAWA LAIN. TAPI TAPI </text>
<text sub="clublinks" start="157.757" dur="0.033"> Lan dhukungan Saka MANAWA LAIN. TAPI INI </text>
<text sub="clublinks" start="157.79" dur="0.101"> Lan dhukungan Saka MANAWA LAIN. TAPI INI A </text>
<text sub="clublinks" start="157.891" dur="0.1"> Lan dhukungan Saka MANAWA LAIN. TAPI ING ING ING HOLE </text>
<text sub="clublinks" start="157.991" dur="0.2"> Lan dhukungan Saka MANAWA LAIN. TAPI TIANG KANGGO WANGSUL </text>