Notice: Undefined index: title in /var/www/clublinks.info/public_html/class/Youtube.php on line 59

Notice: Undefined index: author_name in /var/www/clublinks.info/public_html/class/Youtube.php on line 72

Notice: Undefined index: html in /var/www/clublinks.info/public_html/class/Youtube.php on line 77
subtitles August 03, 2020

subtitles

БИТ. БИТ. WEЕ БИТ. WEЕ ПОВЕЕ БИТ. MЕ ПОВЕЕ ПОВЕЕ БИТ. MЕ ПОВЕЕ ПОВЕЕ ДЕТАЛИ БИТ. MЕ ПОВЕЕ ПОВЕЕ ДЕТАЛИ ВО БИТ. MЕ ПОВЕЕ ПОВЕЕ ДЕТАЛИ ВО MЕ ПОВЕЕ ПОВЕЕ ДЕТАЛИ ВО MЕ ПОВЕЕ ПОВЕЕ ДЕТАЛИ ВО РЕСТ MЕ ПОВЕЕ ПОВЕЕ ДЕТАЛИ ВО РЕЗИМЕ НА MЕ ПОВЕЕ ПОВЕЕ ПОДАТОЦИ ВО РЕСТИРА OFЕ НА MЕ ПОВЕЕ ПОВЕЕ ДЕТАЛИ ВО РЕСТИРА OFЕТО НА РЕГИОНАЛНО MЕ ПОВЕЕ ПОВЕЕ ДЕТАЛИ ВО РЕСТИРА THEЕТО НА РЕГИОНАЛНА ПРЕДГОВОР, РЕСТИРА OFЕ НА РЕГИОНАЛНА ПРЕДГОВОР, РЕСТИРАЕ НА РЕГИОНАЛНА ПРЕДГОВОР, ДА СЕ РЕСТИРАЕ НА РЕГИОНАЛНА ПРЕДГОВОР, СОДРИ. Доаѓа. Доаѓа. >>> Доаѓа. >>> Осум Доаѓа. >>> Осум месеци Доаѓа. >>> Осум месеци по ПЕ Доаѓа. >>> Осум месеци по губење >>> Осум месеци по губење >>> Осум месеци по губење на нив >>> Осум месеци по губење на нивниот син, >>> Осум месеци по губење на нивниот син, ТОА >>> Осум месеци по губење на нивниот син, родители >>> Осум месеци по губење на нивниот син, родители на >>> Осум месеци по губење на нивниот син, родители на А. СИТЕ СИТЕ, РОДИТЕЛИ НА А. СИТЕ СИТЕ, РОДИТЕЛИ НА ВАШИНГТОН СИТЕ СИТЕ, РОДИТЕЛИ НА ДР STАВАТА НА ВАШИНГТОН СИТЕ СИТЕ, РОДИТЕЛИ НА ДР STАВНИОТ УНИВЕРЗИТЕТОТ НА Вашингтон Државен универзитет на Вашингтон СТУДЕНТИ ЗА УНИВЕРЗИТЕТ НА УАШИНСКИ УНИВЕРЗИТЕТ НА ВАШИНГТОН СТУДЕНТИ ЗА УНИВЕРЗИТЕТ ЗА УСИНДИНЕТСКИ УНИВЕРЗИТЕТ НА ВАШИНГТОН СТУДЕНТЕ НА ДР STАВНИОТ УНИВЕРЗИТЕТ НА ВАШИНГТОН САМИ СТУДЕНТНИОТ УНИВЕРЗИТЕТ НА УАШИНГТОН НА ВАШИНГТОН ГИ УБАВ СТУДЕНТЕТ ЗА УНИВЕРЗИТЕТ НА УАШИНИТЕТОТ НА ВАШИНГТОН ГИ ПУБИТЕ УЧИЛИШТЕ, УЧЕНИЦИТЕ СЕ СТУДУВА НА УЧИЛИШТЕ, СТУДЕНТИТЕ СЕ ГРААА УЧИЛИШТЕ, СВОЈ УЧЕНИЦИТЕ СЕ СТУДУВА НА УЧИЛИШТЕ, НЕГОВА ФАРТЕРНОСТ, УЧЕНИЦИТЕ СЕ СТУДУВА НА УЧИЛИШТЕ, НЕГОВИОТ СМЕТКОВО, и СТУДЕНТИТЕ СПОРЕДУВА НА УЧИЛИШТЕ, НЕГОВИОТ ФРАТЕРЕНТИ И ЧЛЕНОВИ. НЕГОВИОТ СМЕТКОВО, и ЧЛЕНОВИ. НЕГОВИОТ СМЕТКОВО, и ЧЛЕНОВИ. НЕКОЈ НЕГОВИОТ СМЕТКОВО, и ЧЛЕНОВИ. НЕКО МАРТИНЕЗ НЕГОВИОТ СМЕТКОВО, и ЧЛЕНОВИ. НЕКОИ МАРТИНЕЗ БЕЗ НЕГОВИОТ СМЕТКОВО, и ЧЛЕНОВИ. НЕКОИ МАРТИНЕЗ ASЕ А НЕГОВИОТ СМЕТКОВО, и ЧЛЕНОВИ. НЕКОИ МАРТИНЕЗ БЕСПЛАТ ФРЕШМАН НЕКОИ МАРТИНЕЗ БЕСПЛАТ ФРЕШМАН НЕКОИ МАРТИНЕЗ БЕСПЛАТНА ПОСЛЕДНА ФЕСМАН НЕКОИ МАРТИНЕЗ БЕСПЛАТНА ПОСЛЕДНА ПОСЛЕДНА ФРЕШМАН НЕКОИ МАРТИНЕЗ БЕСПЛАТ ПОСЛЕДНА ПОСЛЕДНА ФРЕШМАН КОГА НЕКОИ МАРТИНЕЗ БЕСПЛАТ ПОСЛЕДНА СВЕТСКА СО ФРЕШМАН КАКО ШТО НЕКОИ МАРТИНЕЗ БЕСПЛАТ ПОСЛЕДНА ПОСЛЕДНА СВЕТСКА СО ФРЕШМАН КОГА УМЕ НЕКОИ МАРТИНЕЗ БЕСПЛАТ ПОСЛЕДНА ПОСЛЕДНА СВЕТСКА ПОВЕEDЕ КОГА УМЕ ОД ПОСЛЕДНО ПОСЛЕВ КОГА УМЕ ОД ПОСЛЕДНО ПОДГОТОВ ДА СЕ УДИЕ ОД АЛКОХОЛ ПОСЛЕДНО ПОДГОТОВ ДА СЕ УДИЕ ОД АЛКОХОЛ ПОСТОРНО. ПОДОБРУВАЕ НА АЛКОХОЛ. ПОДОБРУВАЕ НА АЛКОХОЛ. Тони ПОДОБРУВАЕ НА АЛКОХОЛ. ЦЕЛО ЦРНА ПОДОБРУВАЕ НА АЛКОХОЛ. ЦЕЛНО ЦРНО ПОВЕЕ ПОДОБРУВАЕ НА АЛКОХОЛ. ЦЕЛО ЦРНО ПОСЕБЕ ДА ПОДОБРУВАЕ НА АЛКОХОЛ. Тони ЦРНО ГЛАСА СО НЕГО ПОДОБРУВАЕ НА АЛКОХОЛ. Тони црно кажано до неговите родители Тони црно кажано до неговите родители Тони црно кажано за неговите родители за тоа Тони црно кажано до неговите родители за што Тони црно кажано до неговите родители за тоа што Тони црно кажано до неговите родители за тоа што се надеваат Тони црно кажано до неговите родители за тоа што ќе се надеваме Тони црно кажано до неговите родители за тоа што ќе им дојде надеж ЗА ШТО СИТЕ СЕ НАДОБРУВА СЕ, надежта ЗА ШТО СЕ, НАДВОРЕШНА ПОДНЕСУВАЕ ЗА ШТО СЕ, СЕ, НАДВОРЕШНА ОД ОВОЈ ЗА ШТО СЕ, СЕ, НАДВОРЕШНО ДА СЕ ОД ОВОЈ ЗАКОН. ОД ОВАА ЗАКОН. ОД ОВАА ЗАКОН. >> ОД ОВАА ЗАКОН. >> ШТО ОД ОВАА ЗАКОН. >> ШТО би сакал ОД ОВАА ЗАКОН. >> КАКО Е БИДЕ ОД ОВАА ЗАКОН. >> Што би бил ОД ОВАА ЗАКОН. >> Што би бил ЕДНО ОД ОВАА ЗАКОН. >> Што би било едно нешто >> Што би било едно нешто >> КАКО BEЕ БИДЕ ЕДНО СЕ >> ШТО БИДЕ Е ЕДНО СИТЕ ЗА ОВОЈ >> КАКО ДА БИДЕ Е ЕДНО СЕ >> КАКО ДА БИДЕ ЕДНО СЕКОЕ ОД ПОВЕЕ IMЕ СЕ >> КАКО ДА БИДЕ ЕДНО ДЕЛОТ ЗА ОВОЈ БЕГА Е ИЗВЕСТУВА ЗА НЕГОВЕТЕ НЕ СЕ ИЗВЕДУВАМЕ ЗА НЕГОВЕТЕ БЕЗ БЕЗБЕДНО ИЗВЕСТУВАЕ ЗА НЕГОВЕТЕ ИМА NOTЕ ИЗВЕДУВАТЕ Веднаш И ЗА НЕГОВЕТЕ WЕ БЕЗБЕДНО ИЗВЕДУВАШТЕ ЗА НЕГОВЕТЕ WЕ БЕЗБЕДНО ИЗВЕДУВАТЕ И СЛЕДЕТЕ ВО ЗА НЕГОВЕТЕ WЕ БЕЗБЕДНО ИЗВЕДУВАЈТЕ И FИВЕТЕ LOУБОВ ВЕДНО и ПОСТОЕ ВО LOУБОВ ВЕДНО и ПОСТОЕ ВО LOУБОВ СО Веднаш и паѓаат во LOУБОВ СО ПРАВО ВЕДНО и ПОСЛЕТУВА ВО VEУБОВ СО ПРАВНО ПРОСТОР. СО ПРАВНО ПОДДРШКА. СО ПРАВНО ПОДДРШКА. >> СО ПРАВНО ПОДДРШКА. >> ТОА СО ПРАВНО ПОДДРШКА. >> таа манија СО ПРАВНО ПОДДРШКА. >> таа магија од СО ПРАВНО ПОДДРШКА. >> ТАКА СМЕЛА НА СВОЈОТ СО ПРАВНО ПОДДРШКА. >> ТЕКА СМЕЛА НА НЕГОВИТЕ СО ПРАВНО ПОДДРШКА. >> ТОА СМЕЛА НА НЕГОВИОТ ДА СЕ ДА СЕ СМЕ >> ТОА СМЕЛА НА НЕГОВИОТ ДА СЕ ДА СЕ СМЕ >> ТЕКА СМЕЛА НА НЕГОВИТЕ ДА СЕ ДА СЕ ЗДРАВИ. ДАЗЛИНГ. ДАЗЛИНГ. НЕ ДАЗЛИНГ. ТОЈ БИ МОЖЕЛ ДАЗЛИНГ. СВЕТЕ СВЕТЛИНА ДАЗЛИНГ. Тој може да осветли ДАЗЛИНГ. Тој може да ја осветли светлината А. ДАЗЛИНГ. Тој може да ја осветли просторијата. Тој може да ја осветли просторијата. Тој може да ја осветли просторијата. >> Тој може да ја осветли просторијата. Лево Тој може да ја осветли просторијата. >> левата храна Тој може да ја осветли просторијата. >> левиот фустан моќен. >> левиот фустан моќен. >> левиот фустан моќен. Вчудоневидувачки. Вчудоневидувачки. Вчудоневидувачки. ЛЕВОРАК Вчудоневидувачки. Лево-рачно се справува Вчудоневидувачки. ЛЕТНО ПРИРАЧНИК ЗА ВНАТРЕБА Вчудоневидувачки. ЛЕСНО РАБОТНО ДА СЕ ОСНОВА. ЛЕСНО РАБОТНО ДА СЕ ОСНОВА. ЛЕСНО РАБОТНО ДА СЕ ОСНОВА. >> ЛЕСНО РАБОТНО ДА СЕ ОСНОВА. >> ОД ЛЕСНО РАБОТНО ДА СЕ ОСНОВА. >> ПЕТОК, ЛЕСНО РАБОТНО ДА СЕ ОСНОВА. >> В ПЕТОК, СЕ ЛЕСНО РАБОТНО ДА СЕ ОСНОВА. >> ПЕТОК, НЕГОВИ РОДИНИЦИ ЛЕСНО РАБОТНО ДА СЕ ОСНОВА. >> ПЕТОК, ПРИБАВНИ СИТЕ РОДИНИЦИ >> ПЕТОК, ПРИБАВНИ СИТЕ РОДИНИЦИ >> В ПЕТОК, НЕГОВИТЕ РОДИЦИ ПОВЕЕ А >> В ПЕТОК, НЕГОВИТЕ РОДИНИЦИ ПОВЕЕ СВЕТСКО >> ПЕТОК, НЕГОВИТЕ РОДИНИЦИ ПОДНЕСЕ СВЕТНА СМРТ >> В ПЕТОК, НЕГОВИТЕ РОДИНИЦИ ПОДНЕСУВА СВЕТСКО СВЕТСКО Смртна смрт >> ПЕТОК, НЕГОВИТЕ РОДИНИЦИ ПОДНЕСУВА СВЕТСКО СВЕТНА Смрт СВЕТСКО СВЕТСКО СУITЕ ПРОТИВ ПРОТИВ СВЕТСКО СВЕТСКО СУITАТ ПРОТИВ ВАШИНГТОН СВЕТСКО СВЕТСКО СУITАТ ПРОТИВ ДРАВАТА НА ВАШИНГТОН СВЕТСКО СВЕТСКО СУITЕТ ПРОТИВ ДРАВНИОТ УНИВЕРЗИТЕТОТ на Вашингтон СВЕТСКО СВЕТСКО СОДРИНА ПРОТИВ ДРАВНИОТ УНИВЕРЗИТЕТОТ НА ВАШИНГТОН ВО Државниот универзитет на Вашингтон во Државен универзитет на Вашингтон во ДРATEАВНИ УНИВЕРЗИТЕТОТ НА ВАШИНГТОН ВО СЛОБОДНОСТА ДР UNАВНИ УНИВЕРЗИТЕТОТ НА ВАШИНГТОН ВО СЛОБОДНОСТА НЕ Државниот универзитет на ВАШИНГТОН ВО РЕПУБЛИКА МАКЕ Државниот универзитет на ВАШИНГТОН ВО ФАРТЕРИНТЕТ ШТО СЕ РАБОТИ СЕ РАБОТИ СЕ РАБОТНОСТА ФРАТЕРНОСТА СЕ ЈА ПОСТОИ ДА СЕ РАБОТЕ СЕ РАБОТЕ FRЕ ДА СЕ РАБОТИ. ДА СЕ ПРИДРУЖИ. ДА СЕ ПРИДРУЖИ. >> ДА СЕ ПРИДРУЖИ. >> НЕ ДА СЕ ПРИДРУЖИ. >> СЕ БЕШЕ ДА СЕ ПРИДРУЖИ. >> Тој беше толку ДА СЕ ПРИДРУЖИ. >> Тој беше толку многу ДА СЕ ПРИДРУЖИ. >> Тој беше толку многу напред ДА СЕ ПРИДРУЖИ. >> Тој беше толку многу напред >> Тој беше толку многу напред >> Тој беше толку многу внимателен пред тоа. ИТ ИТ И ИТ И ГОДИНА ИТ И ГОДИШ ДО ИТ И подготвени за движење ИТ И ГОДИТЕ ДА ДА ПРЕДИЗВИЕТЕ НАДВОР ИТ И ГОДИТЕ ДА ДА ПОДНЕСУВАТЕ СВЕД СО И ГОДИТЕ ДА ДА ПОДНЕСУВАТЕ СВЕД СО И ГОДИТЕ ДА ГО ДВИЕТЕ ПРЕД СО ТОА И ГОДИТЕ ДА ГО ПРЕДИЗВИЕТЕ СО СЕКОЈОТ СЛЕДНО И ГОДИНА ГО ДВИЕТЕ ПРЕД СОГЛАСНО ПОГЛАВЈЕ И ПОДГОТОВ ДА ДВДИЕ ДА ПРЕДИЗВИЕ СО ДОГОЛЕМО ПОГЛАВЈЕ НА И ГОДИНА ГО ДВИ MOЕ ДА ПРЕДИЗВИЕ СО СЛЕДНИОТ ПОГЛАВЈЕ НА СЕГО И ПОДГОТОВ ДА ДА ПРЕДИЗВИЕТЕ ПРЕД СЛЕДНИОТ ПОГЛАВЈЕ НА СВОЈОТ ИВОТ. ТОА СЛЕДНА ПОГЛАВЈЕ НА СВОЈОТ ИВОТ. ТОА СЛЕДНА ПОГЛАВЈЕ НА СВОЈОТ ИВОТ. И ТОА СЛЕДНА ПОГЛАВЈЕ НА СВОЈОТ ИВОТ. И Е ТОА СЛЕДНА ПОГЛАВЈЕ НА СВОЈОТ ИВОТ. И тоа е само ТОА СЛЕДНА ПОГЛАВЈЕ НА СВОЈОТ ИВОТ. И тоа е сè уште ТОА СЛЕДНА ПОГЛАВЈЕ НА СВОЈОТ ИВОТ. И ДА СЕ ДА СЕ СЕКОГАШИ ТОА СЛЕДНА ПОГЛАВЈЕ НА СВОЈОТ ИВОТ. И ДА СЕ ДА СЕ СЕ УБАВИ ДО СЕ И ДА СЕ ДА СЕ СЕ УБАВИ ДО СЕ И ДА СЕ ДА СЕ СТУДИ ДА СЕ ЗАСТОБИ ВО САД. САД САД >> САД САМ САД САМ Умре САД >> САМ Умре од САД >> САМ СМЕТЕ АЛКОХОЛ >> САМ СМЕТЕ АЛКОХОЛ >> САМ умре од алкохолско токсирање >> САМ СМЕТЕ ОД ПОДНЕСУВАЕ НА АЛКОХОЛ ВО >> САМ УПОТРЕБА ОД ПОДНЕСУВА ALЕ НА АЛКОХОЛ ВО НОЕМВРИ >> САМ УПОТРЕБА СО АЛКОХОЛ ПОСТАВУВА INЕ ВО НОЕМВРИ >> САМ УПОТРЕБА СО ПОПОЛНУВА ALЕ НА АЛКОХОЛ ВО НОЕМВРИ ОД А. ПОТПОЛНУВА INЕ ВО НОЕМВРИ ВРЕМЕ А. ПОТПОЛНУВА NOЕ ВО НОЕМВРИ, ВРЕМЕ ПЛАТНО ПОТПОЛНУВАЕ ВО НОЕМВРИ ЗА ВИДОВНИ НАСТАН. ПОВЕЕ НАСТАН. ПОВЕЕ НАСТАН. СЕ ПОВЕЕ НАСТАН. Земјата ПОВЕЕ НАСТАН. ГРАДЕЕ КОРИНЕР ПОВЕЕ НАСТАН. СВОЈОТ СВЕТСКИ КОРОНЕР ПОВЕЕ НАСТАН. СВЕТСКИОТ КОРОНЕР РАБОТИ СВЕТСКИОТ КОРОНЕР РАБОТИ СВЕТСКИОТ КОРОНЕР РАБОТИ Смртта СВЕТСКИОТ КОРОНЕР РЕГОВИРА Смртта СВЕТСКИОТ КОРОНЕР РЕЗИМЕ Смртта СМЕСТА. Смртен случај. Смртен случај. >> Смртен случај. САМ Смртен случај. САМ САМО Смртен случај. >> САМ САМО ЈАС Смртен случај. >> САМ беше само апсолутно >> САМ беше само апсолутно >> САМ САМО ДА СЕ ПРОДОЛИ РАБОТНО >> САМ САМО ДА СЕ АБСОЛУТНО ПОДНЕСЕ ДА СЕ >> САМ Е ДА СЕ ДА СЕ АБСОЛУТНО ПОДНЕСЕ ДА СЕ >> САМ САМО ДА СЕ АССОЛУТНО ПОДНЕСЕ ДО БРИНК >> САМ Е ДА СЕ ДА СЕ АССОЛУТНО ПОДНЕСЕ ДО БРИКОТ ОД >> САМ Е ДА СЕ ДА СЕ АССОЛУТНО ПОДНЕСЕ ДО БРИКОТ ОД ОВОЈ ПОДНЕСЕ ДО БРИНКОТ ОД ОВОЈ ПОДНЕСЕ НА БРИНКОТ ОД ОВАА РИТУАЛ. РИТУАЛ. РИТУАЛ. Под РИТУАЛ. ОД ОВАА РИТУАЛ. ОД ОВАА ТРАДИЦИЈА РИТУАЛ. ОД ОВАА ТРАДИЦИЈА НА РИТУАЛ. ОД ОВАА ТРАДИЦИЈА НА ОГЛАС. ОД ОВАА ТРАДИЦИЈА НА ОГЛАС. ОД ОВАА ТРАДИЦИЈА НА ОГЛАС. И ОД ОВАА ТРАДИЦИЈА НА ОГЛАС. И лево ОД ОВАА ТРАДИЦИЈА НА ОГЛАС. И лево на ОД ОВАА ТРАДИЦИЈА НА ОГЛАС. И лево да умре ОД ОВАА ТРАДИЦИЈА НА ОГЛАС. И лево да умре сам ОД ОВАА ТРАДИЦИЈА НА ОГЛАС. И лево да умре сам во ОД ОВАА ТРАДИЦИЈА НА ОГЛАС. И лево да умре сам во И лево да умре сам во И лево да умираш сам во базата И лево да умира сам во основа на И лево да умре сам во основа на тоа И лево да умре сам во основа на таа мирисливост. ОСНОВА НА ТОА РАБОТА. ОСНОВА НА ТОА РАБОТА. Тоа е ОСНОВА НА ТОА РАБОТА. РАЗГОВОР ОСНОВА НА ТОА РАБОТА. СЕ ДВЕСТИРАЕ ДА ОСНОВА НА ТОА РАБОТА. РАЗГОВОРИТЕ ДА СЕ МИСЛИ РАЗГОВОРИТЕ ДА СЕ МИСЛИ РАЗГОВОРИТЕ ДА СЕ РАЗГОВОРИТЕ ЗА ОВА. ЗА НАС. ЗА НАС. ТАА ЗА НАС. НЕ БЕСПЛАТНО ЗА НАС. НЕ ЗАБЕЛЕШЕ ЗА НАС. НЕ ЗАБЕЛЕШЕ СИТЕ СВЕТИ ЗА НАС. НЕ ИЗВЕДУВА СИТЕ СВЕВСКИ СЛЕДНИЦИ ЗА НАС. НЕ ИЗВЕДУВА СИТЕ СВЕВИ СЛЕДНО ДО СЕ НЕ ИЗВЕДУВА СИТЕ СВЕВИ СЛЕДНО ДО СЕ НЕ ИЗВЕДУВА СИТЕ СВЕТСКИ СЛЕДНИ ДА СЕ НЕ ИЗВЕДУВА СИТЕ СВЕТСКИ СЛЕДНИЦИ СО СИТЕТИТЕ СОНЦИ НЕ ИЗВЕДУВА СИТЕ СВЕТСКИ СЛЕДНИЦИ СО КОИТЕ НА СИНИЦИТЕ НЕ ЗАБОЛУВА СИТЕ СВЕВСКИ СЛЕДНИ ДА СЕ СЕКОГАШ ДА СЕ СЕБЕ НЕ ЗАБОЛУВА СИТЕ СВЕВСКИ СЛОБОДНИ ДО СЕКОЈ НОT НА СИТЕТЕ АШИ НЕ ЗАБЕЛЕШНА СИТЕ СВЕВСКИ СЛЕДНИ ДО СЕКОЈ НОT И НЕГОВИТЕ СОНЦИ ПОШИНИ СИТЕ НО И НЕГОВИТЕ СОНЦИ ПОШИНИ СИТЕ НО И ПОВТОРНО НЕГОВИТЕ СОНЦИ ПОШИНИ СИТЕ НО И ПОВИТЕ ЗА НЕГОВИТЕ СОНЦИ АСЕШКИ СЕКОЕ НО И ПОВИКУВА ЗА АН НЕГОВИТЕ СИШКИ ПОШИНИ СИТЕ НО И ПОВИКУВА ЗА КРАЈ НЕГОВИТЕ СОНЦИ ПОШИНИ СИТЕ НО И ПОВИКУВА ЗА КРАЈ НА НЕГОВИТЕ СОНЦИ ПОШИНИ СИТЕ НО И ПОВИКУВА ЗА КРАЈ НА СЕ ПОВИК ЗА ЗАВРШУВА TOЕ НА ПОВИК ЗА ЗАВРШУВА TOЕ НА ОВОЈОТ ПОВИК ЗА ЗАВРШУВА TOЕ НА ОГЛАСНИТЕ ТРАДИТИИ. ОГЛАСНИ ТРАДИТИИ. ОГЛАСНИ ТРАДИТИИ. >> ОГЛАСНИ ТРАДИТИИ. >> ОВИЕ ОГЛАСНИ ТРАДИТИИ. >> ОВИЕ СЕ ОГЛАСНИ ТРАДИТИИ. >> Има многу ОГЛАСНИ ТРАДИТИИ. >> Има многу добри ОГЛАСНИ ТРАДИТИИ. >> Има многу добри работи >> Има многу добри работи >> Има многу добри работи за тоа >> Има многу добри работи за БЕСПЛАТНИТЕ. ЗА ФАРТЕРИНИТЕ. ЗА ФАРТЕРИНИТЕ. СЕКОГАШ ЗА ФАРТЕРИНИТЕ. КАКО СЕ ТУКА ЗА ФАРТЕРИНИТЕ. КАКО СЕ ТОА ОВА ЗА ФАРТЕРИНИТЕ. КАКО СЕ ТОА ОВОЈ ПЕРВАЗИВЕН КАКО СЕ ТОА ОВОЈ ПЕРВАЗИВЕН КАКО ДА СЕ ТОА ОВОЈ ПЕРВАЗИВНА КУЛТУРА КАКО ДА СЕ ТОА ОВОЈ ПЕРВАЗИВНА КУЛТУРА НА КАКО ДА СЕ ТОА ОВОЈ ПЕРВАЗИВНА КУЛТУРА НА ОГЛАС КАКО ДА СЕ ТОА ОВОЈ ПЕРВАЗИВНА КУЛТУРА НА ОГЛАСОТ ОВА КАКО ДА СЕ ТОА ОВОЈ ПЕРВАЗИВНА КУЛТУРА НА ОГЛАСИТЕ ТОА Е Култура на опасност што е КУЛТУРА НА ОГЛАС ОВА Е ТОКСИК. ТОКСИК. ТОКСИК. И ТОКСИК. И ТОА ТОКСИК. И тоа едноставно ТОКСИК. И тоа едноставно не може ТОКСИК. И ОВА ЕДНОГЛАСНО МОЕ НЕ МОЕ ДА ПРОДОЛУВА. И ОВА ЕДНОГЛАСНО МОЕ НЕ МОЕ ДА ПРОДОЛУВА. И ОВА ЕДНОГЛАСНО МОЕ НЕ МОЕ ДА ПРОДОЛУВА. НИЕ И ОВА ЕДНОГЛАСНО МОЕ НЕ МОЕ ДА ПРОДОЛУВА. НЕ МОЕ И ОВА ЕДНОГЛАСНО МОЕ НЕ МОЕ ДА ПРОДОЛУВА. НЕ МОЕМЕ ДА ПОСТОИ И ОВА ЕДНОГЛАСНО МОЕ НЕ МОЕ ДА ПРОДОЛУВА. НЕ МОЕМЕ ДА СЕ ОДГОВОРИ И ОВА ЕДНОГЛАСНО МОЕ НЕ МОЕ ДА ПРОДОЛУВА. НЕ МОЕМЕ ДА ГИ ГО ГРАOSИМЕ И ОВА ЕДНОГЛАСНО МОЕ НЕ МОЕ ДА ПРОДОЛУВА. НЕ МОЕМЕ ДА ГО ОБВРЗУВАМЕТЕ НЕ МОЕМЕ ДА ГО ОБВРЗУВАМЕТЕ НЕ МОЕМЕ ДА ГИ ГО ГУБИМЕ МЛАДИОТ НЕ МОЕМЕ ДА ГИ ГО ГУБИМЕ МЛАДИТЕ НЕ МОЕМЕ ДА ГО ГО ГО ГО ГО ГОДИРАМЕ МЛАДИТЕТИТЕ ДА СЕ НЕ МОЕМЕ ДА ГИ ГО ГО ГОДИМЕМЕ МЛАДИТЕТЕ НА МЛАДИТЕ НА ОВАА. МЛАДИ ЛИЦА ДО ОВАА. МЛАДИ ЛИЦА ДО ОВАА. >> МЛАДИ ЛИЦА ДО ОВАА. >> тој МЛАДИ ЛИЦА ДО ОВАА. Исто така МЛАДИ ЛИЦА ДО ОВАА. НЕ Е ПОВРЕДУВАЕ МЛАДИ ЛИЦА ДО ОВАА. ИТЕ СЕ ПОВИКУВА ЗА МЛАДИ ЛИЦА ДО ОВАА. НЕ Е ПОВИКУВА ПОВЕ MЕ НЕ Е ПОВИКУВА ПОВЕ MЕ ИТЕ СЕ ПОВИКУВА ЗА ПОВЕЕ РАБОТНОСТ НЕШТО СЕ ПОВИКУВА ЗА ПОВЕЕ РАБОТНО ОД СМЕТУВАЕ ОД СМЕТУВАЕ ОД УНИВЕРЗИТЕТИ СМЕТУВАЕ ОД УНИВЕРЗИТЕТИ И СМЕТУВАЕ ОД УНИВЕРЗИТЕТИ И СЕ БРАА УНИВЕРЗИТЕТИ И ФРАТЕРНИТИ УНИВЕРЗИТЕТИ И ФАРТЕРНЕТИИ ТЕМАЛВЕВИ. ТЕМАЛВЕС. ТЕМАЛВЕС. ТИЕ ТЕМАЛВЕС. ТИЕ ЗНААТ ТЕМАЛВЕС. ЗНАЕТЕ ТЕМАЛВЕС. ЗНАЕТЕ И ТЕМАЛВЕС. ЗНАЕТЕ И ТОА ТЕМАЛВЕС. ЗНАЕТЕ И НЕМА ТЕМАЛВЕС. ЗНАЕТЕ И НИКОГАШ не ЗНАЕТЕ И НИКОГАШ не ЗНАЕТЕ И НИКОГАШ ДА НЕ СЕ ПРАШАЕТЕ ЗНАЕТЕ И НИКОГАШ НЕ СЕ ПРАШАYЕТЕ СЕКОГАШ за тоа ЗНАЕТЕ И НИКОГАШ НЕ Е ПРАШАЕТЕ СИТЕ ОД ТОА. СИТЕ ЗА ИТ. СИТЕ ЗА ИТ. ТОА СИТЕ ЗА ИТ. ТОА МОUSTЕ СИТЕ ЗА ИТ. ТОА МОРА ДА СТОПА СИТЕ ЗА ИТ. ТОА МОЕ ДА СЕ ПРОДАВА СЕГА ТОА МОЕ ДА СЕ ПРОДАВА СЕГА. ТОА МОЕ ДА СЕ ПРОДАВА СЕГА. ТИЕ ТОА МОЕ ДА СЕ ПРОДАВА СЕГА. ТИЕ МОРААТ ТОА МОЕ ДА СЕ ПРОДАВА СЕГА. МОРА МОЕТЕ ТОА МОЕ ДА СЕ ПРОДАВА СЕГА. МОРА МОAKEЕ ДА ЈА ОДГОВОРИТЕ. МОРА МОAKEЕ ДА ЈА ОДГОВОРИТЕ. МОРА МОAKEЕ ДА ЈА ОДГОВОРИТЕ. ТИЕ МОРА МОAKEЕ ДА ЈА ОДГОВОРИТЕ. ТИЕ ИМААТ МОРА МОAKEЕ ДА ЈА ОДГОВОРИТЕ. ОВААА А МОРА МОAKEЕ ДА ЈА ОДГОВОРИТЕ. ОВА СЕ ДУТИ МОРА МОAKEЕ ДА ЈА ОДГОВОРИТЕ. ОВАА ДОБИВНО ДА МОРА МОAKEЕ ДА ЈА ОДГОВОРИТЕ. ОВАА ДОМА DА ЗА ЗАШТИТА МОРА МОAKEЕ ДА ЈА ОДГОВОРИТЕ. Тие имаат ДУТИ ЗА ДА ЗАШТИТЕТЕ НАШИТЕ Тие имаат ДУТИ ЗА ДА ЗАШТИТЕТЕ НАШИТЕ ОВАА ДАМА ДУТИ ДА СЕ ЗАШТИТУВА НАШИТЕ УЧЕНИЦИ ОВАА ДАМА ДУТИ ДА ГИ ЗАШТИТЕ НАШИТЕ УЧЕНИЦИ И ОВАА ДА СЕ ДУТИ ДА СЕ ЗАШТИТИТЕ НАШИТЕ УЧЕНИЦИ И НАШИТЕ ОВАА ДА СЕ ДУТИ ДА СЕ ЗАШТИТИТЕ НАШИТЕ УЧЕНИЦИ И НАШИТЕ ДЕЦА. СТУДЕНТИ И НАШИТЕ ДЕЦА. СТУДЕНТИ И НАШИТЕ ДЕЦА. >> СТУДЕНТИ И НАШИТЕ ДЕЦА. WSU СТУДЕНТИ И НАШИТЕ ДЕЦА. WSU И СТУДЕНТИ И НАШИТЕ ДЕЦА. WSU и СТУДЕНТИ И НАШИТЕ ДЕЦА. >> СЕ И АЛФА СТУДЕНТИ И НАШИТЕ ДЕЦА. >> СЕ И АЛФА КАКО СТУДЕНТИ И НАШИТЕ ДЕЦА. >> СЕ И АЛФА КОН ОМЕГА >> СЕ И АЛФА КОН ОМЕГА >> СЕ И АЛФА КАКО ОМЕГА СМЕТКА. СЛОБОДА. СЛОБОДА. СЕ СЛОБОДА. БЕСПЛАТНОСТ СЛОБОДА. БЕСПЛАТНИОТ СЕ РАБОТНИК СЛОБОДА. БЕСПЛАТНОТО АДМИТИРАНА ИТ БЕСПЛАТНОТО АДМИТИРАНА ИТ ФРАТЕРНИТЕ АДМИТИРАНА ПОВРЕДНА СЛОБОДАТА ДОГОВОРИТЕ ПОСТОИ СТАНДАРДИ ФРАТЕРНИТЕ АДМИТИРАНА ПОСЛЕДНА СТАНДАРДИ НА СЛОБОДАТА ДОГОВОРИТЕ ПОСЛЕДНИ СТАНДАРДИ НА СОДРИНА. ПОВРЕДНИ СТАНДАРДИ НА СОДРИНА. ПОВРЕДНИ СТАНДАРДИ НА СОДРИНА. НО, ПОВРЕДНИ СТАНДАРДИ НА СОДРИНА. НО РАБОТНИЦИ ПОВРЕДНИ СТАНДАРДИ НА СОДРИНА. НО РАБОТНИЦИТЕ САКАТЕ ПОВРЕДНИ СТАНДАРДИ НА СОДРИНА. НО РАБОТНИЦИТЕ САКАТЕ ПОВРЕДНИ СТАНДАРДИ НА СОДРИНА. НО РОДИТЕЛИТЕ САКАТЕ САКАТЕ ПОВРЕДНИ СТАНДАРДИ НА СОДРИНА. НО РОДИТЕЛИТЕ САКАТЕ САКАТ ДА СЕ НО РОДИТЕЛИТЕ САКАТЕ САКАТ ДА СЕ НО РОДИТЕЛИТЕ САКАТЕ САКАТЕ ДА СЕ ПОГЛЕДАТЕ НО РОДИТЕЛИТЕ САКАТЕТЕ САКАТЕ ДА ГО ГЛАСАТ РЕАЛ НО РОДИТЕЛИТЕ САКАТЕТЕ САКАТЕ ДА ГО Гледаат РЕАЛНИЧКИ ПРОМЕНИ. Видете реална промена. Видете реална промена. >> Видете реална промена. >> ТИЕ Видете реална промена. >> ДА СЕ ДОБАВИ Видете реална промена. >> СЕ ДОБАВ ШЕСТ Видете реална промена. >> СЕ ДОБАВТЕ ШЕСТ ГОДИНИ Видете реална промена. >> СЕ ДОБАВТЕ Шест години од >> СЕ ДОБАВТЕ Шест години од >> СЕ ДОБАВТЕ Шест години на суспензија. ПОДНЕСУВА ПОДНЕСУВА НЕГОВА ПОДНЕСУВА НЕГО ШТО СЕ ПОДНЕСУВА НЕГОВИОТ ИВОТ ПОДНЕСУВА НЕГОВИШЕ СВОЈ СИТЕ LИВОТ ПОДНЕСУВА НЕГОВЕШЕ СВОЈ СИТЕ LИВО ПОДНЕСУВА НЕГОВИОТ СВОЈ ISИВОТ WИВОТ ВО ИВОТ ПОДНЕСУВА НЕГОВИШТЕ СВОЈ ИВОТОТ ИВОТ ВО А. НЕГОВИШТЕ СВОЈ ИВОТОТ ИВОТ ВО А. НЕКОЈ WИВОТ ISИВЕЕ СВОЈ LИВОТОТ ВО СЕКТОР. ВТОР. ВТОР. >> ВТОР. >> НЕ ВТОР. >> Имаме ВТОР. >> НИЕ НАШИТЕ ВТОР. >> Имаме НАШИОТ ДВУГТЕР, >> Имаме НАШИОТ ДВУГТЕР, >> Имаме НАШИОТ ДУГЕТЕР, АРИЈАНА. АРИЈАНА. АРИЈАНА. И АРИЈАНА. И СМЕ АРИЈАНА. И НЕ СМЕЕ АРИЈАНА. И НЕ СМЕЕ ДА СЕ ПОВЕЕ АРИЈАНА. И ДА СЕ СМЕЕТЕ ДА СЕ АРИЈАНА. И НИЕ СМЕЕ ДА СЕ КАКО А. И НИЕ СМЕЕ ДА СЕ КАКО А. И САМО СЕ СМЕЕМЕ СЕ ЗА СЕМЕЈСТВО И НЕ СЕ ПРАВУВАМЕ САКО ЗА СЕМЕЈСТВО ОДДЕЛЕНИЕ И СЕ СЕ ПРАВУВАМЕ СЕКОЈ СЕМЕЈСТВО ЕДИНИЦА НА И НЕ СЕ ПОДГОВОРИМЕ КАКО СЕМЕЈСТВО ЕДИНИЦА НА Три И НЕ СЕ ПОДГОВОРИМЕ КАКО СЕМЕЈСТВО ЕДИНИЦА НА ТРИ СО И НЕ СЕ ПОДГОВОРИМЕ КАКО СЕМЕЈСТВО ЕДИНИЦА НА ТРИ СО VEУБОВ СЕМЕЈСТВО ЕДИНИЦА НА ТРИ СО LOУБОВ СЕМЕЈСТВО ЕДИНИЦА НА ТРИ СО LOУБОВ И СЕМЕЈСТВО ЕДИНИЦА НА ТРИ СО LOУБОВ И ПОДДРШКА СЕМЕЈСТВО ЕДИНИЦА НА ТРИ СО LOУБОВ И ПОДДРШКА ОД СЕМЕЈСТВО ЕДИНИЦА НА ТРИ СО LOУБОВ И ПОДДРШКА ОД МНОГУ СЕМЕЈСТВО ЕДИНИЦА НА ТРИ СО LOУБОВ И ПОДДРШКА ОД МНОГУ ДРУГИ. И ПОДДРШКА ОД МНОГУ ДРУГИ. И ПОДДРШКА ОД МНОГУ ДРУГИ. НО, И ПОДДРШКА ОД МНОГУ ДРУГИ. НО ТОА И ПОДДРШКА ОД МНОГУ ДРУГИ. НО, ТОА А. И ПОДДРШКА ОД МНОГУ ДРУГИ. НО, ТОА Е ДОДАВА И ПОДДРШКА ОД МНОГУ ДРУГИ. НО, ОВО САМО лево

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="1.101" dur="0.3"> БИТ. </text>
<text sub="clublinks" start="1.401" dur="0.1"> БИТ. WEЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1.501" dur="0.1"> БИТ. WEЕ ПОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1.601" dur="0.134"> БИТ. MЕ ПОВЕЕ ПОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1.735" dur="0.066"> БИТ. MЕ ПОВЕЕ ПОВЕЕ ДЕТАЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="1.801" dur="0.134"> БИТ. MЕ ПОВЕЕ ПОВЕЕ ДЕТАЛИ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="1.935" dur="0.267"> БИТ. MЕ ПОВЕЕ ПОВЕЕ ДЕТАЛИ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="2.202" dur="0.2"> MЕ ПОВЕЕ ПОВЕЕ ДЕТАЛИ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="2.402" dur="0.067"> MЕ ПОВЕЕ ПОВЕЕ ДЕТАЛИ ВО РЕСТ </text>
<text sub="clublinks" start="2.469" dur="0.3"> MЕ ПОВЕЕ ПОВЕЕ ДЕТАЛИ ВО РЕЗИМЕ НА </text>
<text sub="clublinks" start="2.769" dur="0.534"> MЕ ПОВЕЕ ПОВЕЕ ПОДАТОЦИ ВО РЕСТИРА OFЕ НА </text>
<text sub="clublinks" start="3.303" dur="0.901"> MЕ ПОВЕЕ ПОВЕЕ ДЕТАЛИ ВО РЕСТИРА OFЕТО НА РЕГИОНАЛНО </text>
<text sub="clublinks" start="4.204" dur="0.2"> MЕ ПОВЕЕ ПОВЕЕ ДЕТАЛИ ВО РЕСТИРА THEЕТО НА РЕГИОНАЛНА ПРЕДГОВОР, </text>
<text sub="clublinks" start="4.404" dur="0.233"> РЕСТИРА OFЕ НА РЕГИОНАЛНА ПРЕДГОВОР, </text>
<text sub="clublinks" start="4.637" dur="0.067"> РЕСТИРАЕ НА РЕГИОНАЛНА ПРЕДГОВОР, ДА СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="4.704" dur="0.234"> РЕСТИРАЕ НА РЕГИОНАЛНА ПРЕДГОВОР, СОДРИ. </text>
<text sub="clublinks" start="4.938" dur="0.167"> Доаѓа. </text>
<text sub="clublinks" start="5.105" dur="0.1"> Доаѓа. >>> </text>
<text sub="clublinks" start="5.205" dur="0.133"> Доаѓа. >>> Осум </text>
<text sub="clublinks" start="5.338" dur="0.134"> Доаѓа. >>> Осум месеци </text>
<text sub="clublinks" start="5.472" dur="0.4"> Доаѓа. >>> Осум месеци по ПЕ </text>
<text sub="clublinks" start="5.872" dur="0.267"> Доаѓа. >>> Осум месеци по губење </text>
<text sub="clublinks" start="6.139" dur="0.234"> >>> Осум месеци по губење </text>
<text sub="clublinks" start="6.373" dur="0.1"> >>> Осум месеци по губење на нив </text>
<text sub="clublinks" start="6.473" dur="0.2"> >>> Осум месеци по губење на нивниот син, </text>
<text sub="clublinks" start="6.673" dur="0.434"> >>> Осум месеци по губење на нивниот син, ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="7.107" dur="0.233"> >>> Осум месеци по губење на нивниот син, родители </text>
<text sub="clublinks" start="7.34" dur="0.3"> >>> Осум месеци по губење на нивниот син, родители на </text>
<text sub="clublinks" start="7.64" dur="0.634"> >>> Осум месеци по губење на нивниот син, родители на А. </text>
<text sub="clublinks" start="8.274" dur="0.301"> СИТЕ СИТЕ, РОДИТЕЛИ НА А. </text>
<text sub="clublinks" start="8.575" dur="0.133"> СИТЕ СИТЕ, РОДИТЕЛИ НА ВАШИНГТОН </text>
<text sub="clublinks" start="8.708" dur="0.2"> СИТЕ СИТЕ, РОДИТЕЛИ НА ДР STАВАТА НА ВАШИНГТОН </text>
<text sub="clublinks" start="8.908" dur="0.301"> СИТЕ СИТЕ, РОДИТЕЛИ НА ДР STАВНИОТ УНИВЕРЗИТЕТОТ НА Вашингтон </text>
<text sub="clublinks" start="9.209" dur="0.233"> Државен универзитет на Вашингтон </text>
<text sub="clublinks" start="9.442" dur="0.067"> СТУДЕНТИ ЗА УНИВЕРЗИТЕТ НА УАШИНСКИ УНИВЕРЗИТЕТ НА ВАШИНГТОН </text>
<text sub="clublinks" start="9.509" dur="0.234"> СТУДЕНТИ ЗА УНИВЕРЗИТЕТ ЗА УСИНДИНЕТСКИ УНИВЕРЗИТЕТ НА ВАШИНГТОН </text>
<text sub="clublinks" start="9.743" dur="0.333"> СТУДЕНТЕ НА ДР STАВНИОТ УНИВЕРЗИТЕТ НА ВАШИНГТОН САМИ </text>
<text sub="clublinks" start="10.076" dur="0.567"> СТУДЕНТНИОТ УНИВЕРЗИТЕТ НА УАШИНГТОН НА ВАШИНГТОН ГИ УБАВ </text>
<text sub="clublinks" start="10.643" dur="0.434"> СТУДЕНТЕТ ЗА УНИВЕРЗИТЕТ НА УАШИНИТЕТОТ НА ВАШИНГТОН ГИ ПУБИТЕ УЧИЛИШТЕ, </text>
<text sub="clublinks" start="11.077" dur="0.2"> УЧЕНИЦИТЕ СЕ СТУДУВА НА УЧИЛИШТЕ, </text>
<text sub="clublinks" start="11.277" dur="0.668"> СТУДЕНТИТЕ СЕ ГРААА УЧИЛИШТЕ, СВОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="11.945" dur="0.834"> УЧЕНИЦИТЕ СЕ СТУДУВА НА УЧИЛИШТЕ, НЕГОВА ФАРТЕРНОСТ, </text>
<text sub="clublinks" start="12.779" dur="0.334"> УЧЕНИЦИТЕ СЕ СТУДУВА НА УЧИЛИШТЕ, НЕГОВИОТ СМЕТКОВО, и </text>
<text sub="clublinks" start="13.113" dur="0.1"> СТУДЕНТИТЕ СПОРЕДУВА НА УЧИЛИШТЕ, НЕГОВИОТ ФРАТЕРЕНТИ И ЧЛЕНОВИ. </text>
<text sub="clublinks" start="13.213" dur="0.2"> НЕГОВИОТ СМЕТКОВО, и ЧЛЕНОВИ. </text>
<text sub="clublinks" start="13.413" dur="0.167"> НЕГОВИОТ СМЕТКОВО, и ЧЛЕНОВИ. НЕКОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="13.58" dur="0.6"> НЕГОВИОТ СМЕТКОВО, и ЧЛЕНОВИ. НЕКО МАРТИНЕЗ </text>
<text sub="clublinks" start="14.18" dur="0.034"> НЕГОВИОТ СМЕТКОВО, и ЧЛЕНОВИ. НЕКОИ МАРТИНЕЗ БЕЗ </text>
<text sub="clublinks" start="14.214" dur="0.333"> НЕГОВИОТ СМЕТКОВО, и ЧЛЕНОВИ. НЕКОИ МАРТИНЕЗ ASЕ А </text>
<text sub="clublinks" start="14.547" dur="0.201"> НЕГОВИОТ СМЕТКОВО, и ЧЛЕНОВИ. НЕКОИ МАРТИНЕЗ БЕСПЛАТ ФРЕШМАН </text>
<text sub="clublinks" start="14.748" dur="0.2"> НЕКОИ МАРТИНЕЗ БЕСПЛАТ ФРЕШМАН </text>
<text sub="clublinks" start="14.948" dur="0.067"> НЕКОИ МАРТИНЕЗ БЕСПЛАТНА ПОСЛЕДНА ФЕСМАН </text>
<text sub="clublinks" start="15.015" dur="0.5"> НЕКОИ МАРТИНЕЗ БЕСПЛАТНА ПОСЛЕДНА ПОСЛЕДНА ФРЕШМАН </text>
<text sub="clublinks" start="15.515" dur="0.2"> НЕКОИ МАРТИНЕЗ БЕСПЛАТ ПОСЛЕДНА ПОСЛЕДНА ФРЕШМАН КОГА </text>
<text sub="clublinks" start="15.715" dur="0.267"> НЕКОИ МАРТИНЕЗ БЕСПЛАТ ПОСЛЕДНА СВЕТСКА СО ФРЕШМАН КАКО ШТО </text>
<text sub="clublinks" start="15.982" dur="1.135"> НЕКОИ МАРТИНЕЗ БЕСПЛАТ ПОСЛЕДНА ПОСЛЕДНА СВЕТСКА СО ФРЕШМАН КОГА УМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="17.117" dur="1.201"> НЕКОИ МАРТИНЕЗ БЕСПЛАТ ПОСЛЕДНА ПОСЛЕДНА СВЕТСКА ПОВЕEDЕ КОГА УМЕ ОД </text>
<text sub="clublinks" start="18.318" dur="0.233"> ПОСЛЕДНО ПОСЛЕВ КОГА УМЕ ОД </text>
<text sub="clublinks" start="18.551" dur="0.201"> ПОСЛЕДНО ПОДГОТОВ ДА СЕ УДИЕ ОД АЛКОХОЛ </text>
<text sub="clublinks" start="18.752" dur="0.1"> ПОСЛЕДНО ПОДГОТОВ ДА СЕ УДИЕ ОД АЛКОХОЛ ПОСТОРНО. </text>
<text sub="clublinks" start="18.852" dur="0.2"> ПОДОБРУВАЕ НА АЛКОХОЛ. </text>
<text sub="clublinks" start="19.052" dur="0.1"> ПОДОБРУВАЕ НА АЛКОХОЛ. Тони </text>
<text sub="clublinks" start="19.152" dur="0.1"> ПОДОБРУВАЕ НА АЛКОХОЛ. ЦЕЛО ЦРНА </text>
<text sub="clublinks" start="19.252" dur="0.067"> ПОДОБРУВАЕ НА АЛКОХОЛ. ЦЕЛНО ЦРНО ПОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="19.319" dur="0.1"> ПОДОБРУВАЕ НА АЛКОХОЛ. ЦЕЛО ЦРНО ПОСЕБЕ ДА </text>
<text sub="clublinks" start="19.419" dur="0.267"> ПОДОБРУВАЕ НА АЛКОХОЛ. Тони ЦРНО ГЛАСА СО НЕГО </text>
<text sub="clublinks" start="19.686" dur="0.2"> ПОДОБРУВАЕ НА АЛКОХОЛ. Тони црно кажано до неговите родители </text>
<text sub="clublinks" start="19.886" dur="0.234"> Тони црно кажано до неговите родители </text>
<text sub="clublinks" start="20.12" dur="0.066"> Тони црно кажано за неговите родители за тоа </text>
<text sub="clublinks" start="20.186" dur="0.1"> Тони црно кажано до неговите родители за што </text>
<text sub="clublinks" start="20.286" dur="0.234"> Тони црно кажано до неговите родители за тоа што </text>
<text sub="clublinks" start="20.52" dur="0.267"> Тони црно кажано до неговите родители за тоа што се надеваат </text>
<text sub="clublinks" start="20.787" dur="0.934"> Тони црно кажано до неговите родители за тоа што ќе се надеваме </text>
<text sub="clublinks" start="21.721" dur="1.201"> Тони црно кажано до неговите родители за тоа што ќе им дојде надеж </text>
<text sub="clublinks" start="22.922" dur="0.201"> ЗА ШТО СИТЕ СЕ НАДОБРУВА СЕ, надежта </text>
<text sub="clublinks" start="23.123" dur="0.066"> ЗА ШТО СЕ, НАДВОРЕШНА ПОДНЕСУВАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="23.189" dur="0.167"> ЗА ШТО СЕ, СЕ, НАДВОРЕШНА ОД ОВОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="23.356" dur="0.1"> ЗА ШТО СЕ, СЕ, НАДВОРЕШНО ДА СЕ ОД ОВОЈ ЗАКОН. </text>
<text sub="clublinks" start="23.456" dur="0.167"> ОД ОВАА ЗАКОН. </text>
<text sub="clublinks" start="23.623" dur="0.1"> ОД ОВАА ЗАКОН. >> </text>
<text sub="clublinks" start="23.723" dur="0.1"> ОД ОВАА ЗАКОН. >> ШТО </text>
<text sub="clublinks" start="23.823" dur="0.234"> ОД ОВАА ЗАКОН. >> ШТО би сакал </text>
<text sub="clublinks" start="24.057" dur="0.267"> ОД ОВАА ЗАКОН. >> КАКО Е БИДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="24.324" dur="0.233"> ОД ОВАА ЗАКОН. >> Што би бил </text>
<text sub="clublinks" start="24.557" dur="0.367"> ОД ОВАА ЗАКОН. >> Што би бил ЕДНО </text>
<text sub="clublinks" start="24.924" dur="0.568"> ОД ОВАА ЗАКОН. >> Што би било едно нешто </text>
<text sub="clublinks" start="25.492" dur="0.2"> >> Што би било едно нешто </text>
<text sub="clublinks" start="25.692" dur="0.1"> >> КАКО BEЕ БИДЕ ЕДНО СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="25.792" dur="0.067"> >> ШТО БИДЕ Е ЕДНО СИТЕ ЗА ОВОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="25.859" dur="0.333"> >> КАКО ДА БИДЕ Е ЕДНО СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="26.192" dur="0.234"> >> КАКО ДА БИДЕ ЕДНО СЕКОЕ ОД ПОВЕЕ IMЕ СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="26.426" dur="0.334"> >> КАКО ДА БИДЕ ЕДНО ДЕЛОТ ЗА ОВОЈ БЕГА Е ИЗВЕСТУВА </text>
<text sub="clublinks" start="26.76" dur="0.333"> ЗА НЕГОВЕТЕ НЕ СЕ ИЗВЕДУВАМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="27.093" dur="0.067"> ЗА НЕГОВЕТЕ БЕЗ БЕЗБЕДНО ИЗВЕСТУВАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="27.16" dur="0.1"> ЗА НЕГОВЕТЕ ИМА NOTЕ ИЗВЕДУВАТЕ Веднаш И </text>
<text sub="clublinks" start="27.26" dur="0.1"> ЗА НЕГОВЕТЕ WЕ БЕЗБЕДНО ИЗВЕДУВАШТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="27.36" dur="0.3"> ЗА НЕГОВЕТЕ WЕ БЕЗБЕДНО ИЗВЕДУВАТЕ И СЛЕДЕТЕ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="27.66" dur="0.801"> ЗА НЕГОВЕТЕ WЕ БЕЗБЕДНО ИЗВЕДУВАЈТЕ И FИВЕТЕ LOУБОВ </text>
<text sub="clublinks" start="28.461" dur="0.2"> ВЕДНО и ПОСТОЕ ВО LOУБОВ </text>
<text sub="clublinks" start="28.661" dur="0.101"> ВЕДНО и ПОСТОЕ ВО LOУБОВ СО </text>
<text sub="clublinks" start="28.762" dur="0.834"> Веднаш и паѓаат во LOУБОВ СО ПРАВО </text>
<text sub="clublinks" start="29.596" dur="0.267"> ВЕДНО и ПОСЛЕТУВА ВО VEУБОВ СО ПРАВНО ПРОСТОР. </text>
<text sub="clublinks" start="29.863" dur="0.167"> СО ПРАВНО ПОДДРШКА. </text>
<text sub="clublinks" start="30.03" dur="0.066"> СО ПРАВНО ПОДДРШКА. >> </text>
<text sub="clublinks" start="30.096" dur="0.1"> СО ПРАВНО ПОДДРШКА. >> ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="30.196" dur="0.234"> СО ПРАВНО ПОДДРШКА. >> таа манија </text>
<text sub="clublinks" start="30.43" dur="0.267"> СО ПРАВНО ПОДДРШКА. >> таа магија од </text>
<text sub="clublinks" start="30.697" dur="1.034"> СО ПРАВНО ПОДДРШКА. >> ТАКА СМЕЛА НА СВОЈОТ </text>
<text sub="clublinks" start="31.731" dur="0.234"> СО ПРАВНО ПОДДРШКА. >> ТЕКА СМЕЛА НА НЕГОВИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="31.965" dur="0.467"> СО ПРАВНО ПОДДРШКА. >> ТОА СМЕЛА НА НЕГОВИОТ ДА СЕ ДА СЕ СМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="32.432" dur="0.267"> >> ТОА СМЕЛА НА НЕГОВИОТ ДА СЕ ДА СЕ СМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="32.699" dur="0.1"> >> ТЕКА СМЕЛА НА НЕГОВИТЕ ДА СЕ ДА СЕ ЗДРАВИ. </text>
<text sub="clublinks" start="32.799" dur="0.167"> ДАЗЛИНГ. </text>
<text sub="clublinks" start="32.966" dur="0.133"> ДАЗЛИНГ. НЕ </text>
<text sub="clublinks" start="33.099" dur="0.134"> ДАЗЛИНГ. ТОЈ БИ МОЖЕЛ </text>
<text sub="clublinks" start="33.233" dur="2.169"> ДАЗЛИНГ. СВЕТЕ СВЕТЛИНА </text>
<text sub="clublinks" start="35.402" dur="0.233"> ДАЗЛИНГ. Тој може да осветли </text>
<text sub="clublinks" start="35.635" dur="1.869"> ДАЗЛИНГ. Тој може да ја осветли светлината А. </text>
<text sub="clublinks" start="37.504" dur="0.233"> ДАЗЛИНГ. Тој може да ја осветли просторијата. </text>
<text sub="clublinks" start="37.737" dur="0.167"> Тој може да ја осветли просторијата. </text>
<text sub="clublinks" start="37.904" dur="0.501"> Тој може да ја осветли просторијата. >> </text>
<text sub="clublinks" start="38.405" dur="1.968"> Тој може да ја осветли просторијата. Лево </text>
<text sub="clublinks" start="40.373" dur="0.367"> Тој може да ја осветли просторијата. >> левата храна </text>
<text sub="clublinks" start="40.74" dur="0.1"> Тој може да ја осветли просторијата. >> левиот фустан моќен. </text>
<text sub="clublinks" start="40.84" dur="0.267"> >> левиот фустан моќен. </text>
<text sub="clublinks" start="41.107" dur="0.1"> >> левиот фустан моќен. Вчудоневидувачки. </text>
<text sub="clublinks" start="41.207" dur="0.334"> Вчудоневидувачки. </text>
<text sub="clublinks" start="41.541" dur="0.2"> Вчудоневидувачки. ЛЕВОРАК </text>
<text sub="clublinks" start="41.741" dur="0.134"> Вчудоневидувачки. Лево-рачно се справува </text>
<text sub="clublinks" start="41.875" dur="1.268"> Вчудоневидувачки. ЛЕТНО ПРИРАЧНИК ЗА ВНАТРЕБА </text>
<text sub="clublinks" start="43.143" dur="0.2"> Вчудоневидувачки. ЛЕСНО РАБОТНО ДА СЕ ОСНОВА. </text>
<text sub="clublinks" start="43.343" dur="0.167"> ЛЕСНО РАБОТНО ДА СЕ ОСНОВА. </text>
<text sub="clublinks" start="43.51" dur="0.066"> ЛЕСНО РАБОТНО ДА СЕ ОСНОВА. >> </text>
<text sub="clublinks" start="43.576" dur="0.167"> ЛЕСНО РАБОТНО ДА СЕ ОСНОВА. >> ОД </text>
<text sub="clublinks" start="43.743" dur="0.301"> ЛЕСНО РАБОТНО ДА СЕ ОСНОВА. >> ПЕТОК, </text>
<text sub="clublinks" start="44.044" dur="0.433"> ЛЕСНО РАБОТНО ДА СЕ ОСНОВА. >> В ПЕТОК, СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="44.477" dur="0.834"> ЛЕСНО РАБОТНО ДА СЕ ОСНОВА. >> ПЕТОК, НЕГОВИ РОДИНИЦИ </text>
<text sub="clublinks" start="45.311" dur="0.735"> ЛЕСНО РАБОТНО ДА СЕ ОСНОВА. >> ПЕТОК, ПРИБАВНИ СИТЕ РОДИНИЦИ </text>
<text sub="clublinks" start="46.046" dur="0.133"> >> ПЕТОК, ПРИБАВНИ СИТЕ РОДИНИЦИ </text>
<text sub="clublinks" start="46.179" dur="0.2"> >> В ПЕТОК, НЕГОВИТЕ РОДИЦИ ПОВЕЕ А </text>
<text sub="clublinks" start="46.379" dur="0.2"> >> В ПЕТОК, НЕГОВИТЕ РОДИНИЦИ ПОВЕЕ СВЕТСКО </text>
<text sub="clublinks" start="46.579" dur="0.234"> >> ПЕТОК, НЕГОВИТЕ РОДИНИЦИ ПОДНЕСЕ СВЕТНА СМРТ </text>
<text sub="clublinks" start="46.813" dur="0.634"> >> В ПЕТОК, НЕГОВИТЕ РОДИНИЦИ ПОДНЕСУВА СВЕТСКО СВЕТСКО Смртна смрт </text>
<text sub="clublinks" start="47.447" dur="0.567"> >> ПЕТОК, НЕГОВИТЕ РОДИНИЦИ ПОДНЕСУВА СВЕТСКО СВЕТНА Смрт </text>
<text sub="clublinks" start="48.014" dur="0.3"> СВЕТСКО СВЕТСКО СУITЕ ПРОТИВ ПРОТИВ </text>
<text sub="clublinks" start="48.314" dur="0.134"> СВЕТСКО СВЕТСКО СУITАТ ПРОТИВ ВАШИНГТОН </text>
<text sub="clublinks" start="48.448" dur="0.934"> СВЕТСКО СВЕТСКО СУITАТ ПРОТИВ ДРАВАТА НА ВАШИНГТОН </text>
<text sub="clublinks" start="49.382" dur="0.701"> СВЕТСКО СВЕТСКО СУITЕТ ПРОТИВ ДРАВНИОТ УНИВЕРЗИТЕТОТ на Вашингтон </text>
<text sub="clublinks" start="50.083" dur="0.334"> СВЕТСКО СВЕТСКО СОДРИНА ПРОТИВ ДРАВНИОТ УНИВЕРЗИТЕТОТ НА ВАШИНГТОН ВО </text>
<text sub="clublinks" start="50.417" dur="0.2"> Државниот универзитет на Вашингтон во </text>
<text sub="clublinks" start="50.617" dur="0.2"> Државен универзитет на Вашингтон во </text>
<text sub="clublinks" start="50.817" dur="0.133"> ДРATEАВНИ УНИВЕРЗИТЕТОТ НА ВАШИНГТОН ВО СЛОБОДНОСТА </text>
<text sub="clublinks" start="50.95" dur="0.067"> ДР UNАВНИ УНИВЕРЗИТЕТОТ НА ВАШИНГТОН ВО СЛОБОДНОСТА НЕ </text>
<text sub="clublinks" start="51.017" dur="0.334"> Државниот универзитет на ВАШИНГТОН ВО РЕПУБЛИКА МАКЕ </text>
<text sub="clublinks" start="51.351" dur="0.233"> Државниот универзитет на ВАШИНГТОН ВО ФАРТЕРИНТЕТ ШТО СЕ РАБОТИ </text>
<text sub="clublinks" start="51.584" dur="0.167"> СЕ РАБОТИ СЕ РАБОТНОСТА </text>
<text sub="clublinks" start="51.751" dur="0.1"> ФРАТЕРНОСТА СЕ ЈА ПОСТОИ ДА </text>
<text sub="clublinks" start="51.851" dur="0.1"> СЕ РАБОТЕ СЕ РАБОТЕ FRЕ ДА СЕ РАБОТИ. </text>
<text sub="clublinks" start="51.951" dur="0.167"> ДА СЕ ПРИДРУЖИ. </text>
<text sub="clublinks" start="52.118" dur="0.067"> ДА СЕ ПРИДРУЖИ. >> </text>
<text sub="clublinks" start="52.185" dur="0.1"> ДА СЕ ПРИДРУЖИ. >> НЕ </text>
<text sub="clublinks" start="52.285" dur="0.067"> ДА СЕ ПРИДРУЖИ. >> СЕ БЕШЕ </text>
<text sub="clublinks" start="52.352" dur="0.233"> ДА СЕ ПРИДРУЖИ. >> Тој беше толку </text>
<text sub="clublinks" start="52.585" dur="0.234"> ДА СЕ ПРИДРУЖИ. >> Тој беше толку многу </text>
<text sub="clublinks" start="52.819" dur="0.367"> ДА СЕ ПРИДРУЖИ. >> Тој беше толку многу напред </text>
<text sub="clublinks" start="53.186" dur="0.334"> ДА СЕ ПРИДРУЖИ. >> Тој беше толку многу напред </text>
<text sub="clublinks" start="53.52" dur="0.2"> >> Тој беше толку многу напред </text>
<text sub="clublinks" start="53.72" dur="0.1"> >> Тој беше толку многу внимателен пред тоа. </text>
<text sub="clublinks" start="53.82" dur="0.2"> ИТ </text>
<text sub="clublinks" start="54.02" dur="0.1"> ИТ И </text>
<text sub="clublinks" start="54.12" dur="0.067"> ИТ И ГОДИНА </text>
<text sub="clublinks" start="54.187" dur="0.1"> ИТ И ГОДИШ ДО </text>
<text sub="clublinks" start="54.287" dur="0.167"> ИТ И подготвени за движење </text>
<text sub="clublinks" start="54.454" dur="0.1"> ИТ И ГОДИТЕ ДА ДА ПРЕДИЗВИЕТЕ НАДВОР </text>
<text sub="clublinks" start="54.554" dur="0.267"> ИТ И ГОДИТЕ ДА ДА ПОДНЕСУВАТЕ СВЕД СО </text>
<text sub="clublinks" start="54.821" dur="0.2"> И ГОДИТЕ ДА ДА ПОДНЕСУВАТЕ СВЕД СО </text>
<text sub="clublinks" start="55.021" dur="0.1"> И ГОДИТЕ ДА ГО ДВИЕТЕ ПРЕД СО ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="55.121" dur="0.267"> И ГОДИТЕ ДА ГО ПРЕДИЗВИЕТЕ СО СЕКОЈОТ СЛЕДНО </text>
<text sub="clublinks" start="55.388" dur="1.735"> И ГОДИНА ГО ДВИЕТЕ ПРЕД СОГЛАСНО ПОГЛАВЈЕ </text>
<text sub="clublinks" start="57.123" dur="1.769"> И ПОДГОТОВ ДА ДВДИЕ ДА ПРЕДИЗВИЕ СО ДОГОЛЕМО ПОГЛАВЈЕ НА </text>
<text sub="clublinks" start="58.892" dur="0.267"> И ГОДИНА ГО ДВИ MOЕ ДА ПРЕДИЗВИЕ СО СЛЕДНИОТ ПОГЛАВЈЕ НА СЕГО </text>
<text sub="clublinks" start="59.159" dur="0.1"> И ПОДГОТОВ ДА ДА ПРЕДИЗВИЕТЕ ПРЕД СЛЕДНИОТ ПОГЛАВЈЕ НА СВОЈОТ ИВОТ. </text>
<text sub="clublinks" start="59.259" dur="0.167"> ТОА СЛЕДНА ПОГЛАВЈЕ НА СВОЈОТ ИВОТ. </text>
<text sub="clublinks" start="59.426" dur="0.1"> ТОА СЛЕДНА ПОГЛАВЈЕ НА СВОЈОТ ИВОТ. И </text>
<text sub="clublinks" start="59.526" dur="0.3"> ТОА СЛЕДНА ПОГЛАВЈЕ НА СВОЈОТ ИВОТ. И Е </text>
<text sub="clublinks" start="59.826" dur="0.3"> ТОА СЛЕДНА ПОГЛАВЈЕ НА СВОЈОТ ИВОТ. И тоа е само </text>
<text sub="clublinks" start="60.126" dur="0.868"> ТОА СЛЕДНА ПОГЛАВЈЕ НА СВОЈОТ ИВОТ. И тоа е сè уште </text>
<text sub="clublinks" start="60.994" dur="0.167"> ТОА СЛЕДНА ПОГЛАВЈЕ НА СВОЈОТ ИВОТ. И ДА СЕ ДА СЕ СЕКОГАШИ </text>
<text sub="clublinks" start="61.161" dur="0.3"> ТОА СЛЕДНА ПОГЛАВЈЕ НА СВОЈОТ ИВОТ. И ДА СЕ ДА СЕ СЕ УБАВИ ДО СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="61.461" dur="0.167"> И ДА СЕ ДА СЕ СЕ УБАВИ ДО СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="61.628" dur="0.1"> И ДА СЕ ДА СЕ СТУДИ ДА СЕ ЗАСТОБИ ВО САД. </text>
<text sub="clublinks" start="61.728" dur="0.167"> САД </text>
<text sub="clublinks" start="61.895" dur="0.066"> САД >> </text>
<text sub="clublinks" start="61.961" dur="0.101"> САД САМ </text>
<text sub="clublinks" start="62.062" dur="0.467"> САД САМ Умре </text>
<text sub="clublinks" start="62.529" dur="0.367"> САД >> САМ Умре од </text>
<text sub="clublinks" start="62.896" dur="0.1"> САД >> САМ СМЕТЕ АЛКОХОЛ </text>
<text sub="clublinks" start="62.996" dur="0.3"> >> САМ СМЕТЕ АЛКОХОЛ </text>
<text sub="clublinks" start="63.296" dur="0.067"> >> САМ умре од алкохолско токсирање </text>
<text sub="clublinks" start="63.363" dur="0.167"> >> САМ СМЕТЕ ОД ПОДНЕСУВАЕ НА АЛКОХОЛ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="63.53" dur="0.166"> >> САМ УПОТРЕБА ОД ПОДНЕСУВА ALЕ НА АЛКОХОЛ ВО НОЕМВРИ </text>
<text sub="clublinks" start="63.696" dur="0.735"> >> САМ УПОТРЕБА СО АЛКОХОЛ ПОСТАВУВА INЕ ВО НОЕМВРИ </text>
<text sub="clublinks" start="64.431" dur="0.734"> >> САМ УПОТРЕБА СО ПОПОЛНУВА ALЕ НА АЛКОХОЛ ВО НОЕМВРИ ОД А. </text>
<text sub="clublinks" start="65.165" dur="0.233"> ПОТПОЛНУВА INЕ ВО НОЕМВРИ ВРЕМЕ А. </text>
<text sub="clublinks" start="65.398" dur="0.134"> ПОТПОЛНУВА NOЕ ВО НОЕМВРИ, ВРЕМЕ ПЛАТНО </text>
<text sub="clublinks" start="65.532" dur="0.1"> ПОТПОЛНУВАЕ ВО НОЕМВРИ ЗА ВИДОВНИ НАСТАН. </text>
<text sub="clublinks" start="65.632" dur="0.2"> ПОВЕЕ НАСТАН. </text>
<text sub="clublinks" start="65.832" dur="0.133"> ПОВЕЕ НАСТАН. СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="65.965" dur="0.201"> ПОВЕЕ НАСТАН. Земјата </text>
<text sub="clublinks" start="66.166" dur="0.2"> ПОВЕЕ НАСТАН. ГРАДЕЕ КОРИНЕР </text>
<text sub="clublinks" start="66.366" dur="0.2"> ПОВЕЕ НАСТАН. СВОЈОТ СВЕТСКИ КОРОНЕР </text>
<text sub="clublinks" start="66.566" dur="1.468"> ПОВЕЕ НАСТАН. СВЕТСКИОТ КОРОНЕР РАБОТИ </text>
<text sub="clublinks" start="68.034" dur="0.2"> СВЕТСКИОТ КОРОНЕР РАБОТИ </text>
<text sub="clublinks" start="68.234" dur="0.067"> СВЕТСКИОТ КОРОНЕР РАБОТИ Смртта </text>
<text sub="clublinks" start="68.301" dur="0.3"> СВЕТСКИОТ КОРОНЕР РЕГОВИРА Смртта </text>
<text sub="clublinks" start="68.601" dur="0.167"> СВЕТСКИОТ КОРОНЕР РЕЗИМЕ Смртта СМЕСТА. </text>
<text sub="clublinks" start="68.768" dur="0.167"> Смртен случај. </text>
<text sub="clublinks" start="68.935" dur="0.067"> Смртен случај. >> </text>
<text sub="clublinks" start="69.002" dur="0.267"> Смртен случај. САМ </text>
<text sub="clublinks" start="69.269" dur="0.5"> Смртен случај. САМ САМО </text>
<text sub="clublinks" start="69.769" dur="0.467"> Смртен случај. >> САМ САМО ЈАС </text>
<text sub="clublinks" start="70.236" dur="0.401"> Смртен случај. >> САМ беше само апсолутно </text>
<text sub="clublinks" start="70.637" dur="0.233"> >> САМ беше само апсолутно </text>
<text sub="clublinks" start="70.87" dur="1.235"> >> САМ САМО ДА СЕ ПРОДОЛИ РАБОТНО </text>
<text sub="clublinks" start="72.105" dur="0.267"> >> САМ САМО ДА СЕ АБСОЛУТНО ПОДНЕСЕ ДА СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="72.372" dur="0.267"> >> САМ Е ДА СЕ ДА СЕ АБСОЛУТНО ПОДНЕСЕ ДА СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="72.639" dur="0.767"> >> САМ САМО ДА СЕ АССОЛУТНО ПОДНЕСЕ ДО БРИНК </text>
<text sub="clublinks" start="73.406" dur="0.467"> >> САМ Е ДА СЕ ДА СЕ АССОЛУТНО ПОДНЕСЕ ДО БРИКОТ ОД </text>
<text sub="clublinks" start="73.873" dur="0.634"> >> САМ Е ДА СЕ ДА СЕ АССОЛУТНО ПОДНЕСЕ ДО БРИКОТ ОД ОВОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="74.507" dur="0.267"> ПОДНЕСЕ ДО БРИНКОТ ОД ОВОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="74.774" dur="0.1"> ПОДНЕСЕ НА БРИНКОТ ОД ОВАА РИТУАЛ. </text>
<text sub="clublinks" start="74.874" dur="0.167"> РИТУАЛ. </text>
<text sub="clublinks" start="75.041" dur="0.1"> РИТУАЛ. Под </text>
<text sub="clublinks" start="75.141" dur="0.768"> РИТУАЛ. ОД ОВАА </text>
<text sub="clublinks" start="75.909" dur="0.333"> РИТУАЛ. ОД ОВАА ТРАДИЦИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="76.242" dur="0.334"> РИТУАЛ. ОД ОВАА ТРАДИЦИЈА НА </text>
<text sub="clublinks" start="76.576" dur="0.1"> РИТУАЛ. ОД ОВАА ТРАДИЦИЈА НА ОГЛАС. </text>
<text sub="clublinks" start="76.676" dur="0.2"> ОД ОВАА ТРАДИЦИЈА НА ОГЛАС. </text>
<text sub="clublinks" start="76.876" dur="0.1"> ОД ОВАА ТРАДИЦИЈА НА ОГЛАС. И </text>
<text sub="clublinks" start="76.976" dur="0.067"> ОД ОВАА ТРАДИЦИЈА НА ОГЛАС. И лево </text>
<text sub="clublinks" start="77.043" dur="0.267"> ОД ОВАА ТРАДИЦИЈА НА ОГЛАС. И лево на </text>
<text sub="clublinks" start="77.31" dur="0.3"> ОД ОВАА ТРАДИЦИЈА НА ОГЛАС. И лево да умре </text>
<text sub="clublinks" start="77.61" dur="0.234"> ОД ОВАА ТРАДИЦИЈА НА ОГЛАС. И лево да умре сам </text>
<text sub="clublinks" start="77.844" dur="0.267"> ОД ОВАА ТРАДИЦИЈА НА ОГЛАС. И лево да умре сам во </text>
<text sub="clublinks" start="78.111" dur="1.234"> ОД ОВАА ТРАДИЦИЈА НА ОГЛАС. И лево да умре сам во </text>
<text sub="clublinks" start="79.345" dur="0.267"> И лево да умре сам во </text>
<text sub="clublinks" start="79.612" dur="0.367"> И лево да умираш сам во базата </text>
<text sub="clublinks" start="79.979" dur="0.835"> И лево да умира сам во основа на </text>
<text sub="clublinks" start="80.814" dur="0.333"> И лево да умре сам во основа на тоа </text>
<text sub="clublinks" start="81.147" dur="0.1"> И лево да умре сам во основа на таа мирисливост. </text>
<text sub="clublinks" start="81.247" dur="0.201"> ОСНОВА НА ТОА РАБОТА. </text>
<text sub="clublinks" start="81.448" dur="1.468"> ОСНОВА НА ТОА РАБОТА. Тоа е </text>
<text sub="clublinks" start="82.916" dur="2.035"> ОСНОВА НА ТОА РАБОТА. РАЗГОВОР </text>
<text sub="clublinks" start="84.951" dur="1.068"> ОСНОВА НА ТОА РАБОТА. СЕ ДВЕСТИРАЕ ДА </text>
<text sub="clublinks" start="86.019" dur="0.3"> ОСНОВА НА ТОА РАБОТА. РАЗГОВОРИТЕ ДА СЕ МИСЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="86.319" dur="0.234"> РАЗГОВОРИТЕ ДА СЕ МИСЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="86.553" dur="0.1"> РАЗГОВОРИТЕ ДА СЕ РАЗГОВОРИТЕ ЗА ОВА. </text>
<text sub="clublinks" start="86.653" dur="0.2"> ЗА НАС. </text>
<text sub="clublinks" start="86.853" dur="0.1"> ЗА НАС. ТАА </text>
<text sub="clublinks" start="86.953" dur="0.1"> ЗА НАС. НЕ БЕСПЛАТНО </text>
<text sub="clublinks" start="87.053" dur="0.167"> ЗА НАС. НЕ ЗАБЕЛЕШЕ </text>
<text sub="clublinks" start="87.22" dur="0.167"> ЗА НАС. НЕ ЗАБЕЛЕШЕ СИТЕ СВЕТИ </text>
<text sub="clublinks" start="87.387" dur="0.233"> ЗА НАС. НЕ ИЗВЕДУВА СИТЕ СВЕВСКИ СЛЕДНИЦИ </text>
<text sub="clublinks" start="87.62" dur="0.768"> ЗА НАС. НЕ ИЗВЕДУВА СИТЕ СВЕВИ СЛЕДНО ДО СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="88.388" dur="0.167"> НЕ ИЗВЕДУВА СИТЕ СВЕВИ СЛЕДНО ДО СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="88.555" dur="0.133"> НЕ ИЗВЕДУВА СИТЕ СВЕТСКИ СЛЕДНИ ДА СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="88.688" dur="0.1"> НЕ ИЗВЕДУВА СИТЕ СВЕТСКИ СЛЕДНИЦИ СО СИТЕТИТЕ СОНЦИ </text>
<text sub="clublinks" start="88.788" dur="0.167"> НЕ ИЗВЕДУВА СИТЕ СВЕТСКИ СЛЕДНИЦИ СО КОИТЕ НА СИНИЦИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="88.955" dur="0.2"> НЕ ЗАБОЛУВА СИТЕ СВЕВСКИ СЛЕДНИ ДА СЕ СЕКОГАШ ДА СЕ СЕБЕ </text>
<text sub="clublinks" start="89.155" dur="0.234"> НЕ ЗАБОЛУВА СИТЕ СВЕВСКИ СЛОБОДНИ ДО СЕКОЈ НОT НА СИТЕТЕ АШИ </text>
<text sub="clublinks" start="89.389" dur="0.1"> НЕ ЗАБЕЛЕШНА СИТЕ СВЕВСКИ СЛЕДНИ ДО СЕКОЈ НОT И </text>
<text sub="clublinks" start="89.489" dur="0.233"> НЕГОВИТЕ СОНЦИ ПОШИНИ СИТЕ НО И </text>
<text sub="clublinks" start="89.722" dur="0.101"> НЕГОВИТЕ СОНЦИ ПОШИНИ СИТЕ НО И ПОВТОРНО </text>
<text sub="clublinks" start="89.823" dur="0.2"> НЕГОВИТЕ СОНЦИ ПОШИНИ СИТЕ НО И ПОВИТЕ ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="90.023" dur="0.3"> НЕГОВИТЕ СОНЦИ АСЕШКИ СЕКОЕ НО И ПОВИКУВА ЗА АН </text>
<text sub="clublinks" start="90.323" dur="0.2"> НЕГОВИТЕ СИШКИ ПОШИНИ СИТЕ НО И ПОВИКУВА ЗА КРАЈ </text>
<text sub="clublinks" start="90.523" dur="1.035"> НЕГОВИТЕ СОНЦИ ПОШИНИ СИТЕ НО И ПОВИКУВА ЗА КРАЈ НА </text>
<text sub="clublinks" start="91.558" dur="0.333"> НЕГОВИТЕ СОНЦИ ПОШИНИ СИТЕ НО И ПОВИКУВА ЗА КРАЈ НА СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="91.891" dur="0.234"> ПОВИК ЗА ЗАВРШУВА TOЕ НА </text>
<text sub="clublinks" start="92.125" dur="0.233"> ПОВИК ЗА ЗАВРШУВА TOЕ НА ОВОЈОТ </text>
<text sub="clublinks" start="92.358" dur="0.101"> ПОВИК ЗА ЗАВРШУВА TOЕ НА ОГЛАСНИТЕ ТРАДИТИИ. </text>
<text sub="clublinks" start="92.459" dur="0.166"> ОГЛАСНИ ТРАДИТИИ. </text>
<text sub="clublinks" start="92.625" dur="0.1"> ОГЛАСНИ ТРАДИТИИ. >> </text>
<text sub="clublinks" start="92.725" dur="0.101"> ОГЛАСНИ ТРАДИТИИ. >> ОВИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="92.826" dur="0.133"> ОГЛАСНИ ТРАДИТИИ. >> ОВИЕ СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="92.959" dur="0.467"> ОГЛАСНИ ТРАДИТИИ. >> Има многу </text>
<text sub="clublinks" start="93.426" dur="0.834"> ОГЛАСНИ ТРАДИТИИ. >> Има многу добри </text>
<text sub="clublinks" start="94.26" dur="0.734"> ОГЛАСНИ ТРАДИТИИ. >> Има многу добри работи </text>
<text sub="clublinks" start="94.994" dur="0.234"> >> Има многу добри работи </text>
<text sub="clublinks" start="95.228" dur="0.234"> >> Има многу добри работи за тоа </text>
<text sub="clublinks" start="95.462" dur="0.1"> >> Има многу добри работи за БЕСПЛАТНИТЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="95.562" dur="0.233"> ЗА ФАРТЕРИНИТЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="95.795" dur="0.234"> ЗА ФАРТЕРИНИТЕ. СЕКОГАШ </text>
<text sub="clublinks" start="96.029" dur="0.534"> ЗА ФАРТЕРИНИТЕ. КАКО СЕ ТУКА </text>
<text sub="clublinks" start="96.563" dur="0.433"> ЗА ФАРТЕРИНИТЕ. КАКО СЕ ТОА ОВА </text>
<text sub="clublinks" start="96.996" dur="0.534"> ЗА ФАРТЕРИНИТЕ. КАКО СЕ ТОА ОВОЈ ПЕРВАЗИВЕН </text>
<text sub="clublinks" start="97.53" dur="0.234"> КАКО СЕ ТОА ОВОЈ ПЕРВАЗИВЕН </text>
<text sub="clublinks" start="97.764" dur="0.067"> КАКО ДА СЕ ТОА ОВОЈ ПЕРВАЗИВНА КУЛТУРА </text>
<text sub="clublinks" start="97.831" dur="0.333"> КАКО ДА СЕ ТОА ОВОЈ ПЕРВАЗИВНА КУЛТУРА НА </text>
<text sub="clublinks" start="98.164" dur="1.235"> КАКО ДА СЕ ТОА ОВОЈ ПЕРВАЗИВНА КУЛТУРА НА ОГЛАС </text>
<text sub="clublinks" start="99.399" dur="0.467"> КАКО ДА СЕ ТОА ОВОЈ ПЕРВАЗИВНА КУЛТУРА НА ОГЛАСОТ ОВА </text>
<text sub="clublinks" start="99.866" dur="0.634"> КАКО ДА СЕ ТОА ОВОЈ ПЕРВАЗИВНА КУЛТУРА НА ОГЛАСИТЕ ТОА Е </text>
<text sub="clublinks" start="100.5" dur="0.233"> Култура на опасност што е </text>
<text sub="clublinks" start="100.733" dur="0.101"> КУЛТУРА НА ОГЛАС ОВА Е ТОКСИК. </text>
<text sub="clublinks" start="100.834" dur="0.2"> ТОКСИК. </text>
<text sub="clublinks" start="101.034" dur="0.1"> ТОКСИК. И </text>
<text sub="clublinks" start="101.134" dur="0.133"> ТОКСИК. И ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="101.267" dur="0.167"> ТОКСИК. И тоа едноставно </text>
<text sub="clublinks" start="101.434" dur="0.567"> ТОКСИК. И тоа едноставно не може </text>
<text sub="clublinks" start="102.001" dur="0.101"> ТОКСИК. И ОВА ЕДНОГЛАСНО МОЕ НЕ МОЕ ДА ПРОДОЛУВА. </text>
<text sub="clublinks" start="102.102" dur="0.166"> И ОВА ЕДНОГЛАСНО МОЕ НЕ МОЕ ДА ПРОДОЛУВА. </text>
<text sub="clublinks" start="102.268" dur="0.1"> И ОВА ЕДНОГЛАСНО МОЕ НЕ МОЕ ДА ПРОДОЛУВА. НИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="102.368" dur="0.134"> И ОВА ЕДНОГЛАСНО МОЕ НЕ МОЕ ДА ПРОДОЛУВА. НЕ МОЕ </text>
<text sub="clublinks" start="102.502" dur="0.067"> И ОВА ЕДНОГЛАСНО МОЕ НЕ МОЕ ДА ПРОДОЛУВА. НЕ МОЕМЕ ДА ПОСТОИ </text>
<text sub="clublinks" start="102.569" dur="0.2"> И ОВА ЕДНОГЛАСНО МОЕ НЕ МОЕ ДА ПРОДОЛУВА. НЕ МОЕМЕ ДА СЕ ОДГОВОРИ </text>
<text sub="clublinks" start="102.769" dur="0.067"> И ОВА ЕДНОГЛАСНО МОЕ НЕ МОЕ ДА ПРОДОЛУВА. НЕ МОЕМЕ ДА ГИ ГО ГРАOSИМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="102.836" dur="0.5"> И ОВА ЕДНОГЛАСНО МОЕ НЕ МОЕ ДА ПРОДОЛУВА. НЕ МОЕМЕ ДА ГО ОБВРЗУВАМЕТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="103.336" dur="0.234"> НЕ МОЕМЕ ДА ГО ОБВРЗУВАМЕТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="103.57" dur="0.567"> НЕ МОЕМЕ ДА ГИ ГО ГУБИМЕ МЛАДИОТ </text>
<text sub="clublinks" start="104.137" dur="0.2"> НЕ МОЕМЕ ДА ГИ ГО ГУБИМЕ МЛАДИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="104.337" dur="0.267"> НЕ МОЕМЕ ДА ГО ГО ГО ГО ГО ГОДИРАМЕ МЛАДИТЕТИТЕ ДА СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="104.604" dur="0.1"> НЕ МОЕМЕ ДА ГИ ГО ГО ГОДИМЕМЕ МЛАДИТЕТЕ НА МЛАДИТЕ НА ОВАА. </text>
<text sub="clublinks" start="104.704" dur="0.167"> МЛАДИ ЛИЦА ДО ОВАА. </text>
<text sub="clublinks" start="104.871" dur="0.234"> МЛАДИ ЛИЦА ДО ОВАА. >> </text>
<text sub="clublinks" start="105.105" dur="0.233"> МЛАДИ ЛИЦА ДО ОВАА. >> тој </text>
<text sub="clublinks" start="105.338" dur="0.4"> МЛАДИ ЛИЦА ДО ОВАА. Исто така </text>
<text sub="clublinks" start="105.738" dur="1.435"> МЛАДИ ЛИЦА ДО ОВАА. НЕ Е ПОВРЕДУВАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="107.173" dur="0.401"> МЛАДИ ЛИЦА ДО ОВАА. ИТЕ СЕ ПОВИКУВА ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="107.574" dur="0.7"> МЛАДИ ЛИЦА ДО ОВАА. НЕ Е ПОВИКУВА ПОВЕ MЕ </text>
<text sub="clublinks" start="108.274" dur="0.367"> НЕ Е ПОВИКУВА ПОВЕ MЕ </text>
<text sub="clublinks" start="108.641" dur="0.1"> ИТЕ СЕ ПОВИКУВА ЗА ПОВЕЕ РАБОТНОСТ </text>
<text sub="clublinks" start="108.741" dur="0.468"> НЕШТО СЕ ПОВИКУВА ЗА ПОВЕЕ РАБОТНО ОД </text>
<text sub="clublinks" start="109.209" dur="0.333"> СМЕТУВАЕ ОД </text>
<text sub="clublinks" start="109.542" dur="0.067"> СМЕТУВАЕ ОД УНИВЕРЗИТЕТИ </text>
<text sub="clublinks" start="109.609" dur="0.801"> СМЕТУВАЕ ОД УНИВЕРЗИТЕТИ И </text>
<text sub="clublinks" start="110.41" dur="0.6"> СМЕТУВАЕ ОД УНИВЕРЗИТЕТИ И СЕ БРАА </text>
<text sub="clublinks" start="111.01" dur="0.334"> УНИВЕРЗИТЕТИ И ФРАТЕРНИТИ </text>
<text sub="clublinks" start="111.344" dur="0.1"> УНИВЕРЗИТЕТИ И ФАРТЕРНЕТИИ ТЕМАЛВЕВИ. </text>
<text sub="clublinks" start="111.444" dur="0.2"> ТЕМАЛВЕС. </text>
<text sub="clublinks" start="111.644" dur="0.1"> ТЕМАЛВЕС. ТИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="111.744" dur="0.067"> ТЕМАЛВЕС. ТИЕ ЗНААТ </text>
<text sub="clublinks" start="111.811" dur="0.067"> ТЕМАЛВЕС. ЗНАЕТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="111.878" dur="0.067"> ТЕМАЛВЕС. ЗНАЕТЕ И </text>
<text sub="clublinks" start="111.945" dur="0.066"> ТЕМАЛВЕС. ЗНАЕТЕ И ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="112.011" dur="0.134"> ТЕМАЛВЕС. ЗНАЕТЕ И НЕМА </text>
<text sub="clublinks" start="112.145" dur="0.1"> ТЕМАЛВЕС. ЗНАЕТЕ И НИКОГАШ не </text>
<text sub="clublinks" start="112.245" dur="0.267"> ЗНАЕТЕ И НИКОГАШ не </text>
<text sub="clublinks" start="112.512" dur="0.133"> ЗНАЕТЕ И НИКОГАШ ДА НЕ СЕ ПРАШАЕТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="112.645" dur="0.167"> ЗНАЕТЕ И НИКОГАШ НЕ СЕ ПРАШАYЕТЕ СЕКОГАШ за тоа </text>
<text sub="clublinks" start="112.812" dur="0.1"> ЗНАЕТЕ И НИКОГАШ НЕ Е ПРАШАЕТЕ СИТЕ ОД ТОА. </text>
<text sub="clublinks" start="112.912" dur="0.201"> СИТЕ ЗА ИТ. </text>
<text sub="clublinks" start="113.113" dur="0.1"> СИТЕ ЗА ИТ. ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="113.213" dur="0.667"> СИТЕ ЗА ИТ. ТОА МОUSTЕ </text>
<text sub="clublinks" start="113.88" dur="0.267"> СИТЕ ЗА ИТ. ТОА МОРА ДА СТОПА </text>
<text sub="clublinks" start="114.147" dur="0.3"> СИТЕ ЗА ИТ. ТОА МОЕ ДА СЕ ПРОДАВА СЕГА </text>
<text sub="clublinks" start="114.447" dur="0.2"> ТОА МОЕ ДА СЕ ПРОДАВА СЕГА. </text>
<text sub="clublinks" start="114.647" dur="0.1"> ТОА МОЕ ДА СЕ ПРОДАВА СЕГА. ТИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="114.747" dur="0.101"> ТОА МОЕ ДА СЕ ПРОДАВА СЕГА. ТИЕ МОРААТ </text>
<text sub="clublinks" start="114.848" dur="0.267"> ТОА МОЕ ДА СЕ ПРОДАВА СЕГА. МОРА МОЕТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="115.115" dur="0.1"> ТОА МОЕ ДА СЕ ПРОДАВА СЕГА. МОРА МОAKEЕ ДА ЈА ОДГОВОРИТЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="115.215" dur="0.2"> МОРА МОAKEЕ ДА ЈА ОДГОВОРИТЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="115.415" dur="0.133"> МОРА МОAKEЕ ДА ЈА ОДГОВОРИТЕ. ТИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="115.548" dur="0.2"> МОРА МОAKEЕ ДА ЈА ОДГОВОРИТЕ. ТИЕ ИМААТ </text>
<text sub="clublinks" start="115.748" dur="0.301"> МОРА МОAKEЕ ДА ЈА ОДГОВОРИТЕ. ОВААА А </text>
<text sub="clublinks" start="116.049" dur="0.233"> МОРА МОAKEЕ ДА ЈА ОДГОВОРИТЕ. ОВА СЕ ДУТИ </text>
<text sub="clublinks" start="116.282" dur="0.367"> МОРА МОAKEЕ ДА ЈА ОДГОВОРИТЕ. ОВАА ДОБИВНО ДА </text>
<text sub="clublinks" start="116.649" dur="0.301"> МОРА МОAKEЕ ДА ЈА ОДГОВОРИТЕ. ОВАА ДОМА DА ЗА ЗАШТИТА </text>
<text sub="clublinks" start="116.95" dur="0.2"> МОРА МОAKEЕ ДА ЈА ОДГОВОРИТЕ. Тие имаат ДУТИ ЗА ДА ЗАШТИТЕТЕ НАШИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="117.15" dur="0.267"> Тие имаат ДУТИ ЗА ДА ЗАШТИТЕТЕ НАШИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="117.417" dur="0.133"> ОВАА ДАМА ДУТИ ДА СЕ ЗАШТИТУВА НАШИТЕ УЧЕНИЦИ </text>
<text sub="clublinks" start="117.55" dur="0.301"> ОВАА ДАМА ДУТИ ДА ГИ ЗАШТИТЕ НАШИТЕ УЧЕНИЦИ И </text>
<text sub="clublinks" start="117.851" dur="0.767"> ОВАА ДА СЕ ДУТИ ДА СЕ ЗАШТИТИТЕ НАШИТЕ УЧЕНИЦИ И НАШИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="118.618" dur="0.2"> ОВАА ДА СЕ ДУТИ ДА СЕ ЗАШТИТИТЕ НАШИТЕ УЧЕНИЦИ И НАШИТЕ ДЕЦА. </text>
<text sub="clublinks" start="118.818" dur="0.167"> СТУДЕНТИ И НАШИТЕ ДЕЦА. </text>
<text sub="clublinks" start="118.985" dur="0.367"> СТУДЕНТИ И НАШИТЕ ДЕЦА. >> </text>
<text sub="clublinks" start="119.352" dur="2.002"> СТУДЕНТИ И НАШИТЕ ДЕЦА. WSU </text>
<text sub="clublinks" start="121.354" dur="1.168"> СТУДЕНТИ И НАШИТЕ ДЕЦА. WSU И </text>
<text sub="clublinks" start="122.522" dur="0.968"> СТУДЕНТИ И НАШИТЕ ДЕЦА. WSU и </text>
<text sub="clublinks" start="123.49" dur="1.635"> СТУДЕНТИ И НАШИТЕ ДЕЦА. >> СЕ И АЛФА </text>
<text sub="clublinks" start="125.125" dur="1.101"> СТУДЕНТИ И НАШИТЕ ДЕЦА. >> СЕ И АЛФА КАКО </text>
<text sub="clublinks" start="126.226" dur="0.8"> СТУДЕНТИ И НАШИТЕ ДЕЦА. >> СЕ И АЛФА КОН ОМЕГА </text>
<text sub="clublinks" start="127.026" dur="0.301"> >> СЕ И АЛФА КОН ОМЕГА </text>
<text sub="clublinks" start="127.327" dur="0.1"> >> СЕ И АЛФА КАКО ОМЕГА СМЕТКА. </text>
<text sub="clublinks" start="127.427" dur="0.167"> СЛОБОДА. </text>
<text sub="clublinks" start="127.594" dur="0.2"> СЛОБОДА. СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="127.794" dur="0.367"> СЛОБОДА. БЕСПЛАТНОСТ </text>
<text sub="clublinks" start="128.161" dur="0.5"> СЛОБОДА. БЕСПЛАТНИОТ СЕ РАБОТНИК </text>
<text sub="clublinks" start="128.661" dur="0.334"> СЛОБОДА. БЕСПЛАТНОТО АДМИТИРАНА ИТ </text>
<text sub="clublinks" start="128.995" dur="0.267"> БЕСПЛАТНОТО АДМИТИРАНА ИТ </text>
<text sub="clublinks" start="129.262" dur="0.2"> ФРАТЕРНИТЕ АДМИТИРАНА ПОВРЕДНА </text>
<text sub="clublinks" start="129.462" dur="0.267"> СЛОБОДАТА ДОГОВОРИТЕ ПОСТОИ СТАНДАРДИ </text>
<text sub="clublinks" start="129.729" dur="0.367"> ФРАТЕРНИТЕ АДМИТИРАНА ПОСЛЕДНА СТАНДАРДИ НА </text>
<text sub="clublinks" start="130.096" dur="0.1"> СЛОБОДАТА ДОГОВОРИТЕ ПОСЛЕДНИ СТАНДАРДИ НА СОДРИНА. </text>
<text sub="clublinks" start="130.196" dur="0.2"> ПОВРЕДНИ СТАНДАРДИ НА СОДРИНА. </text>
<text sub="clublinks" start="130.396" dur="0.134"> ПОВРЕДНИ СТАНДАРДИ НА СОДРИНА. НО, </text>
<text sub="clublinks" start="130.53" dur="0.1"> ПОВРЕДНИ СТАНДАРДИ НА СОДРИНА. НО РАБОТНИЦИ </text>
<text sub="clublinks" start="130.63" dur="0.667"> ПОВРЕДНИ СТАНДАРДИ НА СОДРИНА. НО РАБОТНИЦИТЕ САКАТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="131.297" dur="0.267"> ПОВРЕДНИ СТАНДАРДИ НА СОДРИНА. НО РАБОТНИЦИТЕ САКАТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="131.564" dur="0.234"> ПОВРЕДНИ СТАНДАРДИ НА СОДРИНА. НО РОДИТЕЛИТЕ САКАТЕ САКАТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="131.798" dur="0.6"> ПОВРЕДНИ СТАНДАРДИ НА СОДРИНА. НО РОДИТЕЛИТЕ САКАТЕ САКАТ ДА СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="132.398" dur="0.201"> НО РОДИТЕЛИТЕ САКАТЕ САКАТ ДА СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="132.599" dur="0.066"> НО РОДИТЕЛИТЕ САКАТЕ САКАТЕ ДА СЕ ПОГЛЕДАТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="132.665" dur="0.201"> НО РОДИТЕЛИТЕ САКАТЕТЕ САКАТЕ ДА ГО ГЛАСАТ РЕАЛ </text>
<text sub="clublinks" start="132.866" dur="0.267"> НО РОДИТЕЛИТЕ САКАТЕТЕ САКАТЕ ДА ГО Гледаат РЕАЛНИЧКИ ПРОМЕНИ. </text>
<text sub="clublinks" start="133.133" dur="0.166"> Видете реална промена. </text>
<text sub="clublinks" start="133.299" dur="0.134"> Видете реална промена. >> </text>
<text sub="clublinks" start="133.433" dur="0.167"> Видете реална промена. >> ТИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="133.6" dur="0.166"> Видете реална промена. >> ДА СЕ ДОБАВИ </text>
<text sub="clublinks" start="133.766" dur="4.105"> Видете реална промена. >> СЕ ДОБАВ ШЕСТ </text>
<text sub="clublinks" start="137.871" dur="4.304"> Видете реална промена. >> СЕ ДОБАВТЕ ШЕСТ ГОДИНИ </text>
<text sub="clublinks" start="142.175" dur="0.534"> Видете реална промена. >> СЕ ДОБАВТЕ Шест години од </text>
<text sub="clublinks" start="142.709" dur="0.3"> >> СЕ ДОБАВТЕ Шест години од </text>
<text sub="clublinks" start="143.009" dur="0.1"> >> СЕ ДОБАВТЕ Шест години на суспензија. </text>
<text sub="clublinks" start="143.109" dur="0.167"> ПОДНЕСУВА </text>
<text sub="clublinks" start="143.276" dur="0.1"> ПОДНЕСУВА НЕГОВА </text>
<text sub="clublinks" start="143.376" dur="0.1"> ПОДНЕСУВА НЕГО ШТО СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="143.476" dur="0.1"> ПОДНЕСУВА НЕГОВИОТ ИВОТ </text>
<text sub="clublinks" start="143.576" dur="1.602"> ПОДНЕСУВА НЕГОВИШЕ СВОЈ СИТЕ LИВОТ </text>
<text sub="clublinks" start="145.178" dur="1.001"> ПОДНЕСУВА НЕГОВЕШЕ СВОЈ СИТЕ LИВО </text>
<text sub="clublinks" start="146.179" dur="0.2"> ПОДНЕСУВА НЕГОВИОТ СВОЈ ISИВОТ WИВОТ ВО ИВОТ </text>
<text sub="clublinks" start="146.379" dur="0.367"> ПОДНЕСУВА НЕГОВИШТЕ СВОЈ ИВОТОТ ИВОТ ВО А. </text>
<text sub="clublinks" start="146.746" dur="0.267"> НЕГОВИШТЕ СВОЈ ИВОТОТ ИВОТ ВО А. </text>
<text sub="clublinks" start="147.013" dur="0.1"> НЕКОЈ WИВОТ ISИВЕЕ СВОЈ LИВОТОТ ВО СЕКТОР. </text>
<text sub="clublinks" start="147.113" dur="0.167"> ВТОР. </text>
<text sub="clublinks" start="147.28" dur="0.067"> ВТОР. >> </text>
<text sub="clublinks" start="147.347" dur="1.234"> ВТОР. >> НЕ </text>
<text sub="clublinks" start="148.581" dur="1.769"> ВТОР. >> Имаме </text>
<text sub="clublinks" start="150.35" dur="0.4"> ВТОР. >> НИЕ НАШИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="150.75" dur="0.701"> ВТОР. >> Имаме НАШИОТ ДВУГТЕР, </text>
<text sub="clublinks" start="151.451" dur="0.233"> >> Имаме НАШИОТ ДВУГТЕР, </text>
<text sub="clublinks" start="151.684" dur="0.1"> >> Имаме НАШИОТ ДУГЕТЕР, АРИЈАНА. </text>
<text sub="clublinks" start="151.784" dur="0.167"> АРИЈАНА. </text>
<text sub="clublinks" start="151.951" dur="0.134"> АРИЈАНА. И </text>
<text sub="clublinks" start="152.085" dur="0.167"> АРИЈАНА. И СМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="152.252" dur="0.066"> АРИЈАНА. И НЕ СМЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="152.318" dur="0.201"> АРИЈАНА. И НЕ СМЕЕ ДА СЕ ПОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="152.519" dur="0.233"> АРИЈАНА. И ДА СЕ СМЕЕТЕ ДА СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="152.752" dur="0.334"> АРИЈАНА. И НИЕ СМЕЕ ДА СЕ КАКО А. </text>
<text sub="clublinks" start="153.086" dur="0.233"> И НИЕ СМЕЕ ДА СЕ КАКО А. </text>
<text sub="clublinks" start="153.319" dur="0.1"> И САМО СЕ СМЕЕМЕ СЕ ЗА СЕМЕЈСТВО </text>
<text sub="clublinks" start="153.419" dur="0.067"> И НЕ СЕ ПРАВУВАМЕ САКО ЗА СЕМЕЈСТВО ОДДЕЛЕНИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="153.486" dur="0.267"> И СЕ СЕ ПРАВУВАМЕ СЕКОЈ СЕМЕЈСТВО ЕДИНИЦА НА </text>
<text sub="clublinks" start="153.753" dur="0.067"> И НЕ СЕ ПОДГОВОРИМЕ КАКО СЕМЕЈСТВО ЕДИНИЦА НА Три </text>
<text sub="clublinks" start="153.82" dur="0.834"> И НЕ СЕ ПОДГОВОРИМЕ КАКО СЕМЕЈСТВО ЕДИНИЦА НА ТРИ СО </text>
<text sub="clublinks" start="154.654" dur="0.3"> И НЕ СЕ ПОДГОВОРИМЕ КАКО СЕМЕЈСТВО ЕДИНИЦА НА ТРИ СО VEУБОВ </text>
<text sub="clublinks" start="154.954" dur="0.201"> СЕМЕЈСТВО ЕДИНИЦА НА ТРИ СО LOУБОВ </text>
<text sub="clublinks" start="155.155" dur="0.133"> СЕМЕЈСТВО ЕДИНИЦА НА ТРИ СО LOУБОВ И </text>
<text sub="clublinks" start="155.288" dur="0.1"> СЕМЕЈСТВО ЕДИНИЦА НА ТРИ СО LOУБОВ И ПОДДРШКА </text>
<text sub="clublinks" start="155.388" dur="1.368"> СЕМЕЈСТВО ЕДИНИЦА НА ТРИ СО LOУБОВ И ПОДДРШКА ОД </text>
<text sub="clublinks" start="156.756" dur="0.567"> СЕМЕЈСТВО ЕДИНИЦА НА ТРИ СО LOУБОВ И ПОДДРШКА ОД МНОГУ </text>
<text sub="clublinks" start="157.323" dur="0.1"> СЕМЕЈСТВО ЕДИНИЦА НА ТРИ СО LOУБОВ И ПОДДРШКА ОД МНОГУ ДРУГИ. </text>
<text sub="clublinks" start="157.423" dur="0.201"> И ПОДДРШКА ОД МНОГУ ДРУГИ. </text>
<text sub="clublinks" start="157.624" dur="0.133"> И ПОДДРШКА ОД МНОГУ ДРУГИ. НО, </text>
<text sub="clublinks" start="157.757" dur="0.033"> И ПОДДРШКА ОД МНОГУ ДРУГИ. НО ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="157.79" dur="0.101"> И ПОДДРШКА ОД МНОГУ ДРУГИ. НО, ТОА А. </text>
<text sub="clublinks" start="157.891" dur="0.1"> И ПОДДРШКА ОД МНОГУ ДРУГИ. НО, ТОА Е ДОДАВА </text>
<text sub="clublinks" start="157.991" dur="0.2"> И ПОДДРШКА ОД МНОГУ ДРУГИ. НО, ОВО САМО лево </text>