Notice: Undefined index: title in /var/www/clublinks.info/public_html/class/Youtube.php on line 59

Notice: Undefined index: author_name in /var/www/clublinks.info/public_html/class/Youtube.php on line 72

Notice: Undefined index: html in /var/www/clublinks.info/public_html/class/Youtube.php on line 77
subtitles August 03, 2020

subtitles

BIT. BIT. ne do të BIT. DO TLL M SHUM BIT. DO SHUM M SHUM BIT. DO TLL M SHUM DETAJE BIT. DO TLL M SHUM DETAJE N. BIT. DO TLL M SHUM DETAJE N THE DO TLL M SHUM DETAJE N THE DO TLL M SHUM DETAJE N. PEST DO TLL M SHUM DETAJE N THE RESTIN E T DO TLL M SHUM DETAJE N THE RESTIN E T DO TLL M SHUM DETAJE N THE KUJDESIN E RAJONALIT DO TLL M SHUM DETAJE N THE KUJDESIN E PARASA RAJONALE, RESTI I PARAQITJES RAJONALE, RESTI I PARAQITJES RREGULLORE, VE RESTI I PARAQITJES RREGULLORE, NGJITH. PO VJEN. PO VJEN. >>> PO VJEN. >>> Tetë PO VJEN. >>> Tetë MUAJ PO VJEN. >>> Tetë MUAJ PAS PO VJEN. >>> TETT MUAJ Pas humbjes >>> TETT MUAJ Pas humbjes >>> TETT MUAJ PAS HUMBJEN E TYRE >>> TETET MUAJ PAS HUMBJES SI TYRE, >>> TETET MUAJ PAS HUMBJES SI TYRE, THE >>> TETT MUAJ PAS HUMBJES S THE TIJ, PRINDRIT >>> TETT MUAJ PAS HUMBJES SON TIJ, PRINDRIT E >>> TETT MUAJ PAS HUMBJES SON TIJ, PRINDRIT E A Biri i tyre, PRINDRIT E A Biri i tyre, prindërit e një WASHINGTON Biri i tyre, prindërit e një shteti WASHINGTON Biri i tyre, PRINDRIT E NJ UN UNIVERSITETIT SHTETOR WASHINGTON Universiteti Shtetëror i WASHINGTON STUDENTI I UNIVERSITETIT SHTETROR WASHINGTON STUDENTI I UNIVERSITETIT SHTETROR WASHINGTON JAN STUDENTI I UNIVERSITETIT SHTET WROR WASHINGTON JAN S SUAJ STUDENTI I UNIVERSITETIT SHTET WROR WASHINGTON JAN S SUVAN STUDENTI I UNIVERSITETIT SHTETOR WASHINGTON JAN A SHUM S SHKOLL,, STUDENTI JAN S SHUMU SHKOLL,, STUDENTI JAN S SHUMING SHKOLL ,S, E TIJ STUDENTI JAN S SHUM S SHKOLL,, FRATERNITETI I TIJ, STUDENTI JAN S SHUM SHKOLL,, FRATERNITYI I TIJ, DHE STUDENTI JAN S SHUMU SHKOLL,, FRATERNITETI I TIJ, DHE ANEMTAR. FRATERNITETI I TIJ, DHE ANELET. FRATERNITETI I TIJ, DHE ANELET. DISA FRATERNITETI I TIJ, DHE ANELET. DISA MARTINEZ FRATERNITETI I TIJ, DHE ANELET. DISA MARTINEZ ISHTE FRATERNITETI I TIJ, DHE ANELET. DISA MARTINEZ ISHTE A FRATERNITETI I TIJ, DHE ANELET. DISA MARTINEZ ISHTE FRESHMAN DISA MARTINEZ ISHTE FRESHMAN DISA MARTINEZ ASSHT FR NJ FRESHMAN I PASUR DISA MARTINEZ ISHTE NJE FRESHMAN I VETEM DISA MARTINEZ ISHTE NJ FR FRESHMAN L E PASUR PASURI DISA MARTINEZ ISHTE NJ FR FRESHMAN I MUND T VDEKJE KUR DISA MARTINEZ ISHTE NJ FR FRESHMAN I MUND T KU VDEKUR DISA MARTINEZ ISHTE NJ FR FALAS I FRESHMANIT KU VDEKUR NGA VDEKJEN E VDEKJE KU VDES NGA VDEKJEN E VDEKJE KU VDES NGA ALCOHOL VDEKJEN E VDEKJE KU VDES NGA TIS GJITHA ALCOHOL. POKONIMI I ALCOHOLIT. POKONIMI I ALCOHOLIT. TONY POKONIMI I ALCOHOLIT. TONY E ZI POKONIMI I ALCOHOLIT. FJALA TONA E ZI POKONIMI I ALCOHOLIT. TONY BLACK FALAS TE POKONIMI I ALCOHOLIT. TONY BLACK FALAS N TO TIJ POKONIMI I ALCOHOLIT. TONY BLACK FOLKE N H PRIN TIS TIJ TONY BLACK FOLKE N H PRIN TIS TIJ TONY BLACK FJALO N TO PRAN H TENT PRINDRve TONY BLACK FJALO N TO PRAN H TENT PRINDISRVE POR FAR TONY BLACK FJALO N TO PRAN T PAR PRINDRVE POR FAR TANI TONY BLACK FJALO N TO K HT PRINDR P ABR FAR ata shpresojnë TONY BLACK FJALO N TO K HT PRINDR RRETH WHFAR DO T H shpresojë TONY BLACK FOLKOHET TI SI PRINDRIT POR WHFAR DO T COM Vijë RRETH ATFAR THE DO T COM VAJNOP Shpresa POR WHFAR KA HOPE DO T COM VAJ NGA POR WHFAR KA HOPE DO T COM VAJNRO NGA KT RRETH WHFAR THE K HT H Shpresa do të vijnë nga kjo LIGJ. NGA K LAT LA LIGJI. NGA K LAT LA LIGJI. >> NGA K LAT LA LIGJI. >> FAR NGA K LAT LA LIGJI. >> ATFAR DUHET NGA K LAT LA LIGJI. >> WHFAR DUHET T BNI NGA K LAT LA LIGJI. >> WHFAR DUHET T BE BNI NGA K LAT LA LIGJI. >> WHFAR DUHET T BE BNI NJ O NGA K LAT LA LIGJI. >> ATFAR DUHET T THE JET NJING GJITHA >> ATFAR DUHET T THE JET NJING GJITHA >> WHFAR DUHET T THE JET THE NJ TH GJITHA RRETH >> ATFAR DUHET T THE JET THE NJ TH GJITHA POR TIJ >> WHFAR DUHET T THE JET THE NJ TH GJITHA POR TIJ TIJ >> ATFAR DUHET T THE JET NJ TH GJITHA POR NUK KA DUHET >> ATFAR DUHET T THE JET NJ TH GJITHA POR NUK KA NJOFTIM RRETH NUK DO NJOFTIM POR TIJ DUHET V NOTNJE T IM NDOSHTME PR TIJ DUHET TICE Vini re PMRMBYRJE DHE POR TIJ DUHET VICENJE M IMNYRJE DHE T F VDET PR TIJ DUHET T Vini re PMRMBYRJE DHE T F BNI POR TIJ DUHET TICE Vini re menjëherë dhe në mënyrë të dashuruar PMRMBLEDHJE DHE VDES N LO DASHURI P IMRMBLEDHJE DHE VDES N IN DASHUR ME P IMRMBLEDHJE DHE T F DUHET N LO DASHURI ME DREJT P IMRMBLEDHJE DHE VDES N DASHUR ME DREJT DREJT. ME DREJT DREJT. ME DREJT DREJT. >> ME DREJT DREJT. >> QE ME DREJT DREJT. >> QE FEMIJE ME DREJT DREJT. >> QE SMILE E ME DREJT DREJT. >> QE SMILE E TIJ ME DREJT DREJT. >> QE FJALA E SAJ ISHTE ME DREJT DREJT. >> QE FJALA E SAJ ISHTE DREJT >> QE FJALA E SAJ ISHTE DREJT >> QE FEMIJE E TIJ DUHET DREJTUST. Verbuar. Verbuar. HE Verbuar. AI MUND TË Verbuar. Ai DUHET DUHET Verbuar. Ai DUHET T DHNI Verbuar. Ai DUHET TU DHNI A Verbuar. Ai mund të ndriçojë deri një dhomë. Ai mund të ndriçojë deri një dhomë. Ai mund të ndriçojë deri një dhomë. >> Ai mund të ndriçojë deri një dhomë. >> LEHTA Ai mund të ndriçojë deri një dhomë. >> KUJTESA E LEHT Ai mund të ndriçojë deri një dhomë. >> KUJTESA E LUAJ E FUQISHT. >> KUJTESA E LUAJ E FUQISHT. >> KUJTESA E LUAJ E FUQISHT. AMAZING. AMAZING. AMAZING. Mëngjarash AMAZING. DORZUAR ME ARDHM AMAZING. DORZUAR ME LEHT N IN AMAZING. LEHTSISHT I DYT N TOO BAZ B. LEHTSISHT I DYT N TOO BAZ B. LEHTSISHT I DYT N TOO BAZ B. >> LEHTSISHT I DYT N TOO BAZ B. >> ON LEHTSISHT I DYT N TOO BAZ B. >> E Hënë, LEHTSISHT I DYT N TOO BAZ B. >> N FRND HSISHT, E TIJ LEHTSISHT I DYT N TOO BAZ B. >> N FRNDIDSISHT, prindërit e tij LEHTSISHT I DYT N TOO BAZ B. >> E Hënë, prindërit e tij janë gjetur >> E Hënë, prindërit e tij janë gjetur >> E SHKURT, PRINDRIT E TIJ T F FJALUAR A >> N FRN E MUND, PRINDRIT E TIJ NDIRMARRJEN E MIR >> E Hënë, prindërit e tij vendosën një VDEKJE TI MIR >> E SHKURT,, PRINDRIT E TIJ T F DUHUR NJU SUIT T W VDEKJE TR VDEKJES >> E Hënë, prindërit e tij kanë vendosur një suitë të vdekur të fortë kundër NJU VDEKJE E VDEKJE E VDEKUR KUNDR Një VDEKJE E VDEKJE E VDEKJES KUNDR WASHINGTON NJ S SUIT T W VDEKJE TR VDEKJES PAR SHTETIN WASHINGTON NJ S SUIT TR VDEKJE TR VDEKJES KUNDR UNIVERSITETIT SHTETROR WASHINGTON NJ S SUIT TR VDEKJE TR VDEKJES KUNDR UNIVERSITETIT SHTETROR WASHINGTON në Universiteti Shtetëror i WASHINGTON në Universiteti Shtetëror i WASHINGTON në WASHINGTON UNIVERSITETI SHTETASHROR N THE FRATERNITY UNIVERSITETI SHTETTONR i WASHINGTON N THE SHQIPRI HE UNIVERSITETI SHTETOR i WASHINGTON N THE SHQIPRI ISHTE UNIVERSITETI SHTETTONR i WASHINGTON N THE FRATERNITETIN E MIR T GJITHA FRATERNITETI KA ISHTE SHQYRTIM FRATERNITETI KA ISHTE FJAL P TOR FRATERNITETI KA ISHTE FITUAR T JO BASHKOHET. TE BASHKOHESH. TE BASHKOHESH. >> TE BASHKOHESH. >> HE TE BASHKOHESH. >> E ISHTE TE BASHKOHESH. >> Ai ishte aq TE BASHKOHESH. >> Ai ishte aq shumë në kërkim TE BASHKOHESH. >> Ai ishte aq shumë përpara TE BASHKOHESH. >> Ai ishte aq shumë përpara >> Ai ishte aq shumë përpara >> Ai ishte aq shumë duke kërkuar para tij. IT. IT. DHE IT. DHE LEXONI IT. DHE GATI N IT. DHE GATI T TO SHKOHET IT. DHE GJITHA T TO LEXONI PARA IT. DHE GJITHA T LEXONI PARA ME DHE GJITHA T LEXONI PARA ME DHE GJITHA T TO LEXONI PARA ME KET TH DHE GATI T TO L MONDOHET PARA ME KUJDES DHE GATI T TO L MONDOHET PARA ME KAPITULLIN E TJERA DHE GATI T TO L MONDOHET PARA ME KAPITULLIN E TJERA T DHE GJITHA T MO LEXONI PARA ME KAPITULLIN E TIJ DHE GJITHA T MO LEXONI PARA ME KAPITULLIN E TIJ T JETS. QAT KAPITULLI I VJETR I JETS SIS TIJ. QAT KAPITULLI I VJETR I JETS SIS TIJ. DHE QAT KAPITULLI I VJETR I JETS SIS TIJ. DHE ESHTE QAT KAPITULLI I VJETR I JETS SIS TIJ. DHE JSHT DUHET QAT KAPITULLI I VJETR I JETS SIS TIJ. DHE DUHET TANI QAT KAPITULLI I VJETR I JETS SIS TIJ. DHE DUHET T ST NDEROHET QAT KAPITULLI I VJETR I JETS SIS TIJ. DHE DUHET T ST NDEROHET N DHE DUHET T ST NDEROHET N DHE DUHET TILL NDEROHET N SHBA. SHBA. SHBA. >> SHBA. >> SAM SHBA. >> SAM DIET SHBA. >> SI VDES nga SHBA. >> SAM I VDEKur nga alkooli >> SAM I VDEKur nga alkooli >> SAM VDEKJE P POR T NDRTIMIT Alkohol >> SAM VDEKUR P OFR T PO NDRTUAR Alkohol në >> SAM VDES nga helmimi i alkoolit në nëntor >> SAM VDES nga helmimi i alkoolit në gusht >> SAM VDEKJE P POR T NDRTIMIT TCO ALCOHOLIT N NO GJATVE NUMRIT A PISRZGJEDHJE N NO N NONTOR NDVERMJET A NDERTIMI N NO NVENTOR GJAT NJLE PJES P VISRTIMI N NO N NONTOR GJAT NGJITJES PLEDGE. NDENTRMARRJE PJES. NDENTRMARRJE PJES. NDENTRMARRJE PJES. SHTETI NDENTRMARRJE PJES. KORNERI QYTET NDENTRMARRJE PJES. SHTETI I KORONERIT QENDROR NDENTRMARRJE PJES. KONNERI QYTETAR SHTETON KONNERI QYTETAR SHTETON KONNERI QYTETU SHTETON VDEKJEN KONNERI QYTETU SHTETON VDEKJEN AN KORONERI QYTET SHQYRTUAR VDEKJEN E AKTUARIT. VDEKJE NJC AKSIDENT. VDEKJE NJC AKSIDENT. >> VDEKJE NJC AKSIDENT. >> SAM VDEKJE NJC AKSIDENT. >> SAM ISHTE VDEKJE NJC AKSIDENT. >> SAMI ISHTE DREJT VDEKJE NJC AKSIDENT. >> SAM ISHTE JET AB ABSOLUTELI >> SAM ISHTE JET AB ABSOLUTELI >> SAM ISHTE NDODHur ABSOLUTELI PUSHED >> SAM ISHTE DREJT AB ABSOLUTELI PUSHUAR T TO >> SAM ISHTE DREJT AB ABSOLUTELI PUSHUAR N THE >> SAM ISHTE DREJT AB ABSOLUTELI PUSHUAR N THE BRINK >> SAM ISHTE DREJT AB ABSOLUTELI PUSHUAR N THE BRINK NGA >> SAM ISHTE DREJT AB ABSOLUTELI PUSHUAR N BR BRINK NGA KTU NDODHET N BR BRINK NGA KISTU I NDALUAR N BR BRINK NGA K RTI RITUAL. Ritual. Ritual. BY Ritual. NGA KJO Ritual. N TH KT TRADITION Ritual. NGA K TRTU TRADITIONI I Ritual. N TH KIST TRADITION TZ MALLRAVE. N TH KIST TRADITION TZ MALLRAVE. N TH KIST TRADITION TZ MALLRAVE. DHE N TH KIST TRADITION TZ MALLRAVE. DHE LEHT N TH KIST TRADITION TZ MALLRAVE. DHE LEJE N TO N TH KIST TRADITION TZ MALLRAVE. DHE LEHT T VDES N TH KIST TRADITION TZ MALLRAVE. DHE LEHT T TO VDES T VETEM N TH KIST TRADITION TZ MALLRAVE. DHE LEHT T DI VDES TONE VETEM N. N TH KIST TRADITION TZ MALLRAVE. DHE LEHT T DI VDES TONE VETEM N THE DHE LEHT T DI VDES TONE VETEM N THE DHE LEHT T TO VDES T VETEM N THE BAZE DHE LEHT T TO VDES TONE VETEM N THE BAZE T OF DHE LEHT T TO VDES T VETEM N THE BAZE T OF KTU DHE LEHT T TO VDES T VETEM N THE BAZE T OF K THNDSIS. BAZA E KATT FRATERNITY. BAZA E KATT FRATERNITY. IT'S BAZA E KATT FRATERNITY. SHT DE NDVRTIM BAZA E KATT FRATERNITY. DESHTV NDRTIM N BAZA E KATT FRATERNITY. DESHTV NVNVESHJE T TO MENDIMIT DESHTV NVNVESHJE T TO MENDIMIT DESHTV DEVESTUESE T TO MENDIMIN RRETH. RRETH. RRETH. AJO RRETH. SHENIMI RRETH. E SHENIMI SHE RRETH. SI SHENIM SHEMET RRETH. SHENIMI I SJELLJET SI pranë RRETH. I KUJDES SHEMJET SI pranë I KUJDES SHEMJET SI pranë I KUJDES SHEMJET SI pranë TIJ SHENIMI I SI SLEEPS FALAS N S BONRIN E TIJ SHENI TA SLEEPS FALAS N ASHES E SON SS I KUJTUAR SI SLEEPS FALAS P ASR ASHES E TIJ SONA SHENI TI SLEEPS SI T AS VETEM N AS ASHES E SONAVE TVER Cdo Nate SHENI TA SLEEPS FALAS N ASHES E SON HERS T HER GJITHA N N DHE ASHESI I SI I SONJVE VERDO NENE DHE ASHESI I SI TON GJITHA N NNI DHE VAJZUAR ASHESI I SI I SONJ EVE EDO NENE DHE NDODHET P FORR ASHESI I SI I SONJ EVE EDO NENE DHE THIRRET P ANR AN ASHESI I SI TON GJITHA N NNI DHE THIRRET P ANR PRFUNDIM ASHESI I SI I SONJ EVE EDO NENE DHE THIRRET P FORR P ANRFUNDIM ASHESI I SI I SONJVE EDO NENE DHE THIRRET P FORR P ANRFUNDIMIN E TYRE THIRRET P ANR PRFUNDIMIN N THE P CRGJIGJET P ANR PRFUNDIMIN E MALLRAVE THIRRET P ANR P FORRFUNDIMIN NAD TRADITIONET E RREZIKUT. TRADITIONET E RREZIKSHME. TRADITIONET E RREZIKSHME. >> TRADITIONET E RREZIKSHME. >> KJO TRADITIONET E RREZIKSHME. >> KA JANE TRADITIONET E RREZIKSHME. >> JAN SHUM TRADITIONET E RREZIKSHME. >> KA JAN MAN SHUM MIR TRADITIONET E RREZIKSHME. >> K ATU JAN MAN SHUM gjëra të mira >> K ATU JAN MAN SHUM gjëra të mira >> K ATU JAN TH SHUM GJITHA TOOD MIRA RRETH >> KERTU JAN TH GJITHA T MIRA P ABR SHQIPRI. RRETH FRATERNITETET. RRETH FRATERNITETET. MEGJITHATE RRETH FRATERNITETET. SI KTU RRETH FRATERNITETET. SI KA KJO KJO RRETH FRATERNITETET. SI KTO K THTO K THT PERVASIVE SI KTO K THTO K THT PERVASIVE SI KA KJO KJO KULTURTUR PERVASIVE SI KA KJO KJO KULTURE PERVAZIVE E SI KA KJO KJO KULTURE PERVAZHT OFSE E MALLRAVE SI KA K THTO K THT KULTURTURN PERVAZIVE T HA VAJZIMIT QAT SI KA KJO KJO KULTURA E PERVAZIVE E NDERMIMIT QE ESHTE KULTURA E VAJZIMIT QE ESHTE KULTURA E VAJZIMIT QAT SHT TO Toksik. Toksike. Toksike. DHE Toksike. DHE AJO Toksike. DHE QAT T PRANOJN Toksike. DHE Q SIM SI MUND T MIR Toksike. DHE AT SIM Q SIM MIR NUK MUND T SIM VAZHDON. DHE AT SIM Q SIM MIR NUK MUND T SIM VAZHDON. DHE AT SIM Q SIM MIR NUK MUND T SIM VAZHDON. NE DHE AT SIM Q SIM MIR NUK MUND T SIM VAZHDON. NUK MUND T'IJ DHE AT SIM Q SIM MIR NUK MUND T SIM VAZHDON. NUK MUND T AF NDODHemi DHE AT SIM Q SIM MIR NUK MUND T SIM VAZHDON. NUK MUND T AF FEMIJET DHE AT SIM Q SIM MIR NUK MUND T SIM VAZHDON. NUK MUND T AF NDIKOJM TO N TO HUMBJE DHE AT SIM Q SIM MIR NUK MUND T SIM VAZHDON. NUK MUND T AF AFTOJM TO T L HUMBN TON O NUK MUND T AF AFTOJM TO T L HUMBN TON O NUK MUND T AF AFTOJM TO T TO HUMBINI RINON TONA NUK MUND T AF AFTOJM TO T TO HUMBONIN NJERZIN TUAJ NUK MUND T AF AFTOJM TO T TO HUMBONIN NJERZIN TUAJ T TO RINJ NUK MUND T AF AFTOJM TO T TO HUMBONIN NJEROPZIN TUAJ N TO KT TH. NJER PEZIT RINJ N TO KTO. NJER PEZIT RINJ N TO KTO. >> NJER PEZIT RINJ N TO KTO. >> SHE'S NJER PEZIT RINJ N TO KTO. >> SHQIPTAR EDHE NJER PEZIT RINJ N TO KTO. >> SHENIMI EDHE EDHE NJER PEZIT RINJ N TO KTO. >> SHQIPTOHET EDHE PR NJER PEZIT RINJ N TO KTO. >> SHQIPTOHET EDHE P FORR M SHUM >> SHQIPTOHET EDHE P FORR M SHUM >> SHQIPTOHET EDHE P FORR M AC SHUM PCORGJEGJSIS >> SHQIPTOHET EDHE P FORR M M SHUM PCORSHTATJE NGA LLOGARITET NGA LLOGARITET NGA UNIVERSITETET LLOGARITET NGA UNIVERSITETET DHE LLOGARITET NGA UNIVERSITETET DHE FRATERNITETET UNIVERSITETET DHE FRATERNITETET UNIVERSITETET DHE THEMELET E FRATERNITETEVE. Veten e tyre. Veten e tyre. ATA Veten e tyre. ATA E DINË Veten e tyre. Ata e dinë atë Veten e tyre. Ata e dinë atë dhe Veten e tyre. Ata e dinë atë dhe THAR Veten e tyre. Ata e dinë atë dhe që jo Veten e tyre. Ata e dinë atë dhe që nuk bëjnë Ata e dinë atë dhe që nuk bëjnë Ata e dinë atë dhe që nuk bëjnë asgjë Ata e dinë atë dhe që nuk bëjnë asgjë për këtë Ata e dinë atë dhe që nuk bëjnë asgjë në lidhje me të. YDO GJITHA P ITR TI. YDO GJITHA P ITR TI. QË YDO GJITHA P ITR TI. QE DUHET YDO GJITHA P ITR TI. QE DUHET TOP ndalet YDO GJITHA P ITR TI. QE DUHET TANI TANI. QE DUHET TANI TANI. QE DUHET TANI TANI. ATA QE DUHET TANI TANI. ATA DUHET QE DUHET TANI TANI. Ata duhet të marrin QE DUHET TANI TANI. Ata duhet të marrin përgjegjësi. Ata duhet të marrin përgjegjësi. Ata duhet të marrin përgjegjësi. ATA Ata duhet të marrin përgjegjësi. ATA KANE Ata duhet të marrin përgjegjësi. Ata kanë një Ata duhet të marrin përgjegjësi. Ata kanë një detyrë Ata duhet të marrin përgjegjësi. Ata kanë një detyrë për të Ata duhet të marrin përgjegjësi. Ata kanë një detyrë për të mbrojtur Ata duhet të marrin përgjegjësi. Ata kanë një detyrë për të mbrojtur tonë Ata kanë një detyrë për të mbrojtur tonë Ata kanë një detyrë për të mbrojtur studentët tanë Ata kanë një detyrë për të mbrojtur studentët tanë dhe Ata kanë një detyrë për të mbrojtur studentët tanë dhe tonat Ata kanë një detyrë për të mbrojtur studentët tanë dhe fëmijët tanë. Studentët dhe fëmijët tanë. Studentët dhe fëmijët tanë. >> Studentët dhe fëmijët tanë. >> WSU Studentët dhe fëmijët tanë. >> WSU DHE Studentët dhe fëmijët tanë. >> WSU DHE THE Studentët dhe fëmijët tanë. >> WSU DHE ALPHA Studentët dhe fëmijët tanë. >> WSU DHE ALPHA TOW Studentët dhe fëmijët tanë. >> WSU DHE ALPHA TOW OMEGA >> WSU DHE ALPHA TOW OMEGA >> WSU DHE ALPHA TOW OMEGA FRATERNITY. Vëllazërinë. Vëllazërinë. Vëllazërinë. FRATERNITY Vëllazërinë. FRATERNITETI I ADMITUAR Vëllazërinë. FRATERNITETI I ADMITETUAR FRATERNITETI I ADMITETUAR FRATERNITETI I ADMITUAR T VI SHKOLLISHT FRATERNITETI I ADMITUAR TA STANDARDET E SHKOLLUAR FRATERNITY ADMITTED IT STANDARDET E SHKOLLUAR T OF FRATERNITETI I ADMITUAR TA STANDARDET E SHKOLLUAR T CON PRODHIMIT. STANDARDET E SHKOLLUAR T CON PRODHIMIT. STANDARDET E SHKOLLUAR T CON PRODHIMIT. POR STANDARDET E SHKOLLUAR T CON PRODHIMIT. POR PRINDRIT STANDARDET E SHKOLLUAR T CON PRODHIMIT. POR PRINDRIT SI thonë STANDARDET E SHKOLLUAR T CON PRODHIMIT. POR Prindërit thonë ata STANDARDET E SHKOLLUAR T CON PRODHIMIT. POR PRINDRIT thonë se duan STANDARDET E SHKOLLUAR T CON PRODHIMIT. POR PRINDRIT thonë se duan të POR PRINDRIT thonë se duan të POR Prindërit thonë se duan të shohin POR Prindërit thonë se duan të shohin të vërtetë POR Prindërit thonë se duan të shohin ndryshime të vërteta. Shihni NDRYSHIMIN REAL. Shihni NDRYSHIMIN REAL. >> Shihni NDRYSHIMIN REAL. >> JAN Shihni NDRYSHIMIN REAL. >> JANT T G GJITHA Shihni NDRYSHIMIN REAL. >> JAN G T G GJITHA GJASHT Shihni NDRYSHIMIN REAL. >> GJITHA GJITHA VITET Shihni NDRYSHIMIN REAL. >> GJITHA JAN GJITHA VITET E >> GJITHA JAN GJITHA VITET E >> GJITHA JAN GJITHA VITE T S SUSPENSIONIT. PEZULLIMI. PEZULLIMI. HIS PEZULLIMI. E TIJ SHUM PEZULLIMI. JETA E TIJ T GJITHA PEZULLIMI. JETA E TIJ ISHTE JETA PEZULLIMI. JETA E TIJ JET ISHTE SHUM PEZULLIMI. JETA E TIJ JET ISHTE SHUM PEZULLIMI. JETA E TIJ JET ISHTE SHUM G N A A JETA E TIJ JET ISHTE SHUM G N A A JETA E TIJ T GJITHA KA SHUM N DYT. DYTË. DYTË. >> DYTË. >> NE DYTË. >> KEMI DYTË. >> KEMI TUAJ DYTË. >> KEMI DAUGHERIN TON, >> KEMI DAUGHERIN TON, >> KEMI DAUGHTER TON, ARIANA. ARIANA. ARIANA. DHE ARIANA. DHE JEMI ARIANA. DHE JEMI duke kryer ARIANA. DHE JEMI duke u kryer ARIANA. DHE JEMI duke u mbartur AS ARIANA. DHE JEMI duke u mbartur AS A DHE JEMI duke u mbartur AS A DHE JEMI duke u mbartur si FAMILJE DHE JEMI duke u mbartur si një njësi familjare DHE JEMI duke u mbartur si një njësi familjare e DHE JEMI duke u mbartur si një njësi familjare e trefishtë DHE JEMI duke u mbartur si një njësi familjare e TRET ME DHE JEMI duke u mbartur si një njësi familjare e trefishtë me dashuri NJITSIA FAMILJARE E TRETREE ME DASHURI NJ UNSIA FAMILJARE E TRET ME DASHURI DHE NJITSIA FAMILJARE E TRET ME DASHURI DHE MB SSHTETJEN NJ UNSIA FAMILJARE E TRET ME DASHURI DHE MB SSHTETJEN NGA NJ UNSIA FAMILJARE E TRET ME DASHURI DHE MB SSHTETJEN NGA SHUM NJ UNSIA FAMILJARE E TRET WITH ME DASHURI DHE MB SSHTETJEN NGA T O TJERET. DHE MB SSHTETJE NGA T O TJERT. DHE MB SSHTETJE NGA T O TJERT. POR DHE MB SSHTETJE NGA T O TJERT. POR KETE DHE MB SSHTETJE NGA T O TJERT. POR KETA A DHE MB SSHTETJE NGA T O TJERT. POR KETE SHTET DHE MB SSHTETJE NGA T O TJERT. POR KJO SHT NJ. LEHTA HOLE

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="1.101" dur="0.3"> BIT. </text>
<text sub="clublinks" start="1.401" dur="0.1"> BIT. ne do të </text>
<text sub="clublinks" start="1.501" dur="0.1"> BIT. DO TLL M SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="1.601" dur="0.134"> BIT. DO SHUM M SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="1.735" dur="0.066"> BIT. DO TLL M SHUM DETAJE </text>
<text sub="clublinks" start="1.801" dur="0.134"> BIT. DO TLL M SHUM DETAJE N. </text>
<text sub="clublinks" start="1.935" dur="0.267"> BIT. DO TLL M SHUM DETAJE N THE </text>
<text sub="clublinks" start="2.202" dur="0.2"> DO TLL M SHUM DETAJE N THE </text>
<text sub="clublinks" start="2.402" dur="0.067"> DO TLL M SHUM DETAJE N. PEST </text>
<text sub="clublinks" start="2.469" dur="0.3"> DO TLL M SHUM DETAJE N THE RESTIN E T </text>
<text sub="clublinks" start="2.769" dur="0.534"> DO TLL M SHUM DETAJE N THE RESTIN E T </text>
<text sub="clublinks" start="3.303" dur="0.901"> DO TLL M SHUM DETAJE N THE KUJDESIN E RAJONALIT </text>
<text sub="clublinks" start="4.204" dur="0.2"> DO TLL M SHUM DETAJE N THE KUJDESIN E PARASA RAJONALE, </text>
<text sub="clublinks" start="4.404" dur="0.233"> RESTI I PARAQITJES RAJONALE, </text>
<text sub="clublinks" start="4.637" dur="0.067"> RESTI I PARAQITJES RREGULLORE, VE </text>
<text sub="clublinks" start="4.704" dur="0.234"> RESTI I PARAQITJES RREGULLORE, NGJITH. </text>
<text sub="clublinks" start="4.938" dur="0.167"> PO VJEN. </text>
<text sub="clublinks" start="5.105" dur="0.1"> PO VJEN. >>> </text>
<text sub="clublinks" start="5.205" dur="0.133"> PO VJEN. >>> Tetë </text>
<text sub="clublinks" start="5.338" dur="0.134"> PO VJEN. >>> Tetë MUAJ </text>
<text sub="clublinks" start="5.472" dur="0.4"> PO VJEN. >>> Tetë MUAJ PAS </text>
<text sub="clublinks" start="5.872" dur="0.267"> PO VJEN. >>> TETT MUAJ Pas humbjes </text>
<text sub="clublinks" start="6.139" dur="0.234"> >>> TETT MUAJ Pas humbjes </text>
<text sub="clublinks" start="6.373" dur="0.1"> >>> TETT MUAJ PAS HUMBJEN E TYRE </text>
<text sub="clublinks" start="6.473" dur="0.2"> >>> TETET MUAJ PAS HUMBJES SI TYRE, </text>
<text sub="clublinks" start="6.673" dur="0.434"> >>> TETET MUAJ PAS HUMBJES SI TYRE, THE </text>
<text sub="clublinks" start="7.107" dur="0.233"> >>> TETT MUAJ PAS HUMBJES S THE TIJ, PRINDRIT </text>
<text sub="clublinks" start="7.34" dur="0.3"> >>> TETT MUAJ PAS HUMBJES SON TIJ, PRINDRIT E </text>
<text sub="clublinks" start="7.64" dur="0.634"> >>> TETT MUAJ PAS HUMBJES SON TIJ, PRINDRIT E A </text>
<text sub="clublinks" start="8.274" dur="0.301"> Biri i tyre, PRINDRIT E A </text>
<text sub="clublinks" start="8.575" dur="0.133"> Biri i tyre, prindërit e një WASHINGTON </text>
<text sub="clublinks" start="8.708" dur="0.2"> Biri i tyre, prindërit e një shteti WASHINGTON </text>
<text sub="clublinks" start="8.908" dur="0.301"> Biri i tyre, PRINDRIT E NJ UN UNIVERSITETIT SHTETOR WASHINGTON </text>
<text sub="clublinks" start="9.209" dur="0.233"> Universiteti Shtetëror i WASHINGTON </text>
<text sub="clublinks" start="9.442" dur="0.067"> STUDENTI I UNIVERSITETIT SHTETROR WASHINGTON </text>
<text sub="clublinks" start="9.509" dur="0.234"> STUDENTI I UNIVERSITETIT SHTETROR WASHINGTON JAN </text>
<text sub="clublinks" start="9.743" dur="0.333"> STUDENTI I UNIVERSITETIT SHTET WROR WASHINGTON JAN S SUAJ </text>
<text sub="clublinks" start="10.076" dur="0.567"> STUDENTI I UNIVERSITETIT SHTET WROR WASHINGTON JAN S SUVAN </text>
<text sub="clublinks" start="10.643" dur="0.434"> STUDENTI I UNIVERSITETIT SHTETOR WASHINGTON JAN A SHUM S SHKOLL,, </text>
<text sub="clublinks" start="11.077" dur="0.2"> STUDENTI JAN S SHUMU SHKOLL,, </text>
<text sub="clublinks" start="11.277" dur="0.668"> STUDENTI JAN S SHUMING SHKOLL ,S, E TIJ </text>
<text sub="clublinks" start="11.945" dur="0.834"> STUDENTI JAN S SHUM S SHKOLL,, FRATERNITETI I TIJ, </text>
<text sub="clublinks" start="12.779" dur="0.334"> STUDENTI JAN S SHUM SHKOLL,, FRATERNITYI I TIJ, DHE </text>
<text sub="clublinks" start="13.113" dur="0.1"> STUDENTI JAN S SHUMU SHKOLL,, FRATERNITETI I TIJ, DHE ANEMTAR. </text>
<text sub="clublinks" start="13.213" dur="0.2"> FRATERNITETI I TIJ, DHE ANELET. </text>
<text sub="clublinks" start="13.413" dur="0.167"> FRATERNITETI I TIJ, DHE ANELET. DISA </text>
<text sub="clublinks" start="13.58" dur="0.6"> FRATERNITETI I TIJ, DHE ANELET. DISA MARTINEZ </text>
<text sub="clublinks" start="14.18" dur="0.034"> FRATERNITETI I TIJ, DHE ANELET. DISA MARTINEZ ISHTE </text>
<text sub="clublinks" start="14.214" dur="0.333"> FRATERNITETI I TIJ, DHE ANELET. DISA MARTINEZ ISHTE A </text>
<text sub="clublinks" start="14.547" dur="0.201"> FRATERNITETI I TIJ, DHE ANELET. DISA MARTINEZ ISHTE FRESHMAN </text>
<text sub="clublinks" start="14.748" dur="0.2"> DISA MARTINEZ ISHTE FRESHMAN </text>
<text sub="clublinks" start="14.948" dur="0.067"> DISA MARTINEZ ASSHT FR NJ FRESHMAN I PASUR </text>
<text sub="clublinks" start="15.015" dur="0.5"> DISA MARTINEZ ISHTE NJE FRESHMAN I VETEM </text>
<text sub="clublinks" start="15.515" dur="0.2"> DISA MARTINEZ ISHTE NJ FR FRESHMAN L E PASUR PASURI </text>
<text sub="clublinks" start="15.715" dur="0.267"> DISA MARTINEZ ISHTE NJ FR FRESHMAN I MUND T VDEKJE KUR </text>
<text sub="clublinks" start="15.982" dur="1.135"> DISA MARTINEZ ISHTE NJ FR FRESHMAN I MUND T KU VDEKUR </text>
<text sub="clublinks" start="17.117" dur="1.201"> DISA MARTINEZ ISHTE NJ FR FALAS I FRESHMANIT KU VDEKUR NGA </text>
<text sub="clublinks" start="18.318" dur="0.233"> VDEKJEN E VDEKJE KU VDES NGA </text>
<text sub="clublinks" start="18.551" dur="0.201"> VDEKJEN E VDEKJE KU VDES NGA ALCOHOL </text>
<text sub="clublinks" start="18.752" dur="0.1"> VDEKJEN E VDEKJE KU VDES NGA TIS GJITHA ALCOHOL. </text>
<text sub="clublinks" start="18.852" dur="0.2"> POKONIMI I ALCOHOLIT. </text>
<text sub="clublinks" start="19.052" dur="0.1"> POKONIMI I ALCOHOLIT. TONY </text>
<text sub="clublinks" start="19.152" dur="0.1"> POKONIMI I ALCOHOLIT. TONY E ZI </text>
<text sub="clublinks" start="19.252" dur="0.067"> POKONIMI I ALCOHOLIT. FJALA TONA E ZI </text>
<text sub="clublinks" start="19.319" dur="0.1"> POKONIMI I ALCOHOLIT. TONY BLACK FALAS TE </text>
<text sub="clublinks" start="19.419" dur="0.267"> POKONIMI I ALCOHOLIT. TONY BLACK FALAS N TO TIJ </text>
<text sub="clublinks" start="19.686" dur="0.2"> POKONIMI I ALCOHOLIT. TONY BLACK FOLKE N H PRIN TIS TIJ </text>
<text sub="clublinks" start="19.886" dur="0.234"> TONY BLACK FOLKE N H PRIN TIS TIJ </text>
<text sub="clublinks" start="20.12" dur="0.066"> TONY BLACK FJALO N TO PRAN H TENT PRINDRve </text>
<text sub="clublinks" start="20.186" dur="0.1"> TONY BLACK FJALO N TO PRAN H TENT PRINDISRVE POR FAR </text>
<text sub="clublinks" start="20.286" dur="0.234"> TONY BLACK FJALO N TO PRAN T PAR PRINDRVE POR FAR TANI </text>
<text sub="clublinks" start="20.52" dur="0.267"> TONY BLACK FJALO N TO K HT PRINDR P ABR FAR ata shpresojnë </text>
<text sub="clublinks" start="20.787" dur="0.934"> TONY BLACK FJALO N TO K HT PRINDR RRETH WHFAR DO T H shpresojë </text>
<text sub="clublinks" start="21.721" dur="1.201"> TONY BLACK FOLKOHET TI SI PRINDRIT POR WHFAR DO T COM Vijë </text>
<text sub="clublinks" start="22.922" dur="0.201"> RRETH ATFAR THE DO T COM VAJNOP Shpresa </text>
<text sub="clublinks" start="23.123" dur="0.066"> POR WHFAR KA HOPE DO T COM VAJ NGA </text>
<text sub="clublinks" start="23.189" dur="0.167"> POR WHFAR KA HOPE DO T COM VAJNRO NGA KT </text>
<text sub="clublinks" start="23.356" dur="0.1"> RRETH WHFAR THE K HT H Shpresa do të vijnë nga kjo LIGJ. </text>
<text sub="clublinks" start="23.456" dur="0.167"> NGA K LAT LA LIGJI. </text>
<text sub="clublinks" start="23.623" dur="0.1"> NGA K LAT LA LIGJI. >> </text>
<text sub="clublinks" start="23.723" dur="0.1"> NGA K LAT LA LIGJI. >> FAR </text>
<text sub="clublinks" start="23.823" dur="0.234"> NGA K LAT LA LIGJI. >> ATFAR DUHET </text>
<text sub="clublinks" start="24.057" dur="0.267"> NGA K LAT LA LIGJI. >> WHFAR DUHET T BNI </text>
<text sub="clublinks" start="24.324" dur="0.233"> NGA K LAT LA LIGJI. >> WHFAR DUHET T BE BNI </text>
<text sub="clublinks" start="24.557" dur="0.367"> NGA K LAT LA LIGJI. >> WHFAR DUHET T BE BNI NJ O </text>
<text sub="clublinks" start="24.924" dur="0.568"> NGA K LAT LA LIGJI. >> ATFAR DUHET T THE JET NJING GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="25.492" dur="0.2"> >> ATFAR DUHET T THE JET NJING GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="25.692" dur="0.1"> >> WHFAR DUHET T THE JET THE NJ TH GJITHA RRETH </text>
<text sub="clublinks" start="25.792" dur="0.067"> >> ATFAR DUHET T THE JET THE NJ TH GJITHA POR TIJ </text>
<text sub="clublinks" start="25.859" dur="0.333"> >> WHFAR DUHET T THE JET THE NJ TH GJITHA POR TIJ TIJ </text>
<text sub="clublinks" start="26.192" dur="0.234"> >> ATFAR DUHET T THE JET NJ TH GJITHA POR NUK KA DUHET </text>
<text sub="clublinks" start="26.426" dur="0.334"> >> ATFAR DUHET T THE JET NJ TH GJITHA POR NUK KA NJOFTIM </text>
<text sub="clublinks" start="26.76" dur="0.333"> RRETH NUK DO NJOFTIM </text>
<text sub="clublinks" start="27.093" dur="0.067"> POR TIJ DUHET V NOTNJE T IM NDOSHTME </text>
<text sub="clublinks" start="27.16" dur="0.1"> PR TIJ DUHET TICE Vini re PMRMBYRJE DHE </text>
<text sub="clublinks" start="27.26" dur="0.1"> POR TIJ DUHET VICENJE M IMNYRJE DHE T F VDET </text>
<text sub="clublinks" start="27.36" dur="0.3"> PR TIJ DUHET T Vini re PMRMBYRJE DHE T F BNI </text>
<text sub="clublinks" start="27.66" dur="0.801"> POR TIJ DUHET TICE Vini re menjëherë dhe në mënyrë të dashuruar </text>
<text sub="clublinks" start="28.461" dur="0.2"> PMRMBLEDHJE DHE VDES N LO DASHURI </text>
<text sub="clublinks" start="28.661" dur="0.101"> P IMRMBLEDHJE DHE VDES N IN DASHUR ME </text>
<text sub="clublinks" start="28.762" dur="0.834"> P IMRMBLEDHJE DHE T F DUHET N LO DASHURI ME DREJT </text>
<text sub="clublinks" start="29.596" dur="0.267"> P IMRMBLEDHJE DHE VDES N DASHUR ME DREJT DREJT. </text>
<text sub="clublinks" start="29.863" dur="0.167"> ME DREJT DREJT. </text>
<text sub="clublinks" start="30.03" dur="0.066"> ME DREJT DREJT. >> </text>
<text sub="clublinks" start="30.096" dur="0.1"> ME DREJT DREJT. >> QE </text>
<text sub="clublinks" start="30.196" dur="0.234"> ME DREJT DREJT. >> QE FEMIJE </text>
<text sub="clublinks" start="30.43" dur="0.267"> ME DREJT DREJT. >> QE SMILE E </text>
<text sub="clublinks" start="30.697" dur="1.034"> ME DREJT DREJT. >> QE SMILE E TIJ </text>
<text sub="clublinks" start="31.731" dur="0.234"> ME DREJT DREJT. >> QE FJALA E SAJ ISHTE </text>
<text sub="clublinks" start="31.965" dur="0.467"> ME DREJT DREJT. >> QE FJALA E SAJ ISHTE DREJT </text>
<text sub="clublinks" start="32.432" dur="0.267"> >> QE FJALA E SAJ ISHTE DREJT </text>
<text sub="clublinks" start="32.699" dur="0.1"> >> QE FEMIJE E TIJ DUHET DREJTUST. </text>
<text sub="clublinks" start="32.799" dur="0.167"> Verbuar. </text>
<text sub="clublinks" start="32.966" dur="0.133"> Verbuar. HE </text>
<text sub="clublinks" start="33.099" dur="0.134"> Verbuar. AI MUND TË </text>
<text sub="clublinks" start="33.233" dur="2.169"> Verbuar. Ai DUHET DUHET </text>
<text sub="clublinks" start="35.402" dur="0.233"> Verbuar. Ai DUHET T DHNI </text>
<text sub="clublinks" start="35.635" dur="1.869"> Verbuar. Ai DUHET TU DHNI A </text>
<text sub="clublinks" start="37.504" dur="0.233"> Verbuar. Ai mund të ndriçojë deri një dhomë. </text>
<text sub="clublinks" start="37.737" dur="0.167"> Ai mund të ndriçojë deri një dhomë. </text>
<text sub="clublinks" start="37.904" dur="0.501"> Ai mund të ndriçojë deri një dhomë. >> </text>
<text sub="clublinks" start="38.405" dur="1.968"> Ai mund të ndriçojë deri një dhomë. >> LEHTA </text>
<text sub="clublinks" start="40.373" dur="0.367"> Ai mund të ndriçojë deri një dhomë. >> KUJTESA E LEHT </text>
<text sub="clublinks" start="40.74" dur="0.1"> Ai mund të ndriçojë deri një dhomë. >> KUJTESA E LUAJ E FUQISHT. </text>
<text sub="clublinks" start="40.84" dur="0.267"> >> KUJTESA E LUAJ E FUQISHT. </text>
<text sub="clublinks" start="41.107" dur="0.1"> >> KUJTESA E LUAJ E FUQISHT. AMAZING. </text>
<text sub="clublinks" start="41.207" dur="0.334"> AMAZING. </text>
<text sub="clublinks" start="41.541" dur="0.2"> AMAZING. Mëngjarash </text>
<text sub="clublinks" start="41.741" dur="0.134"> AMAZING. DORZUAR ME ARDHM </text>
<text sub="clublinks" start="41.875" dur="1.268"> AMAZING. DORZUAR ME LEHT N IN </text>
<text sub="clublinks" start="43.143" dur="0.2"> AMAZING. LEHTSISHT I DYT N TOO BAZ B. </text>
<text sub="clublinks" start="43.343" dur="0.167"> LEHTSISHT I DYT N TOO BAZ B. </text>
<text sub="clublinks" start="43.51" dur="0.066"> LEHTSISHT I DYT N TOO BAZ B. >> </text>
<text sub="clublinks" start="43.576" dur="0.167"> LEHTSISHT I DYT N TOO BAZ B. >> ON </text>
<text sub="clublinks" start="43.743" dur="0.301"> LEHTSISHT I DYT N TOO BAZ B. >> E Hënë, </text>
<text sub="clublinks" start="44.044" dur="0.433"> LEHTSISHT I DYT N TOO BAZ B. >> N FRND HSISHT, E TIJ </text>
<text sub="clublinks" start="44.477" dur="0.834"> LEHTSISHT I DYT N TOO BAZ B. >> N FRNDIDSISHT, prindërit e tij </text>
<text sub="clublinks" start="45.311" dur="0.735"> LEHTSISHT I DYT N TOO BAZ B. >> E Hënë, prindërit e tij janë gjetur </text>
<text sub="clublinks" start="46.046" dur="0.133"> >> E Hënë, prindërit e tij janë gjetur </text>
<text sub="clublinks" start="46.179" dur="0.2"> >> E SHKURT, PRINDRIT E TIJ T F FJALUAR A </text>
<text sub="clublinks" start="46.379" dur="0.2"> >> N FRN E MUND, PRINDRIT E TIJ NDIRMARRJEN E MIR </text>
<text sub="clublinks" start="46.579" dur="0.234"> >> E Hënë, prindërit e tij vendosën një VDEKJE TI MIR </text>
<text sub="clublinks" start="46.813" dur="0.634"> >> E SHKURT,, PRINDRIT E TIJ T F DUHUR NJU SUIT T W VDEKJE TR VDEKJES </text>
<text sub="clublinks" start="47.447" dur="0.567"> >> E Hënë, prindërit e tij kanë vendosur një suitë të vdekur të fortë kundër </text>
<text sub="clublinks" start="48.014" dur="0.3"> NJU VDEKJE E VDEKJE E VDEKUR KUNDR </text>
<text sub="clublinks" start="48.314" dur="0.134"> Një VDEKJE E VDEKJE E VDEKJES KUNDR WASHINGTON </text>
<text sub="clublinks" start="48.448" dur="0.934"> NJ S SUIT T W VDEKJE TR VDEKJES PAR SHTETIN WASHINGTON </text>
<text sub="clublinks" start="49.382" dur="0.701"> NJ S SUIT TR VDEKJE TR VDEKJES KUNDR UNIVERSITETIT SHTETROR WASHINGTON </text>
<text sub="clublinks" start="50.083" dur="0.334"> NJ S SUIT TR VDEKJE TR VDEKJES KUNDR UNIVERSITETIT SHTETROR WASHINGTON në </text>
<text sub="clublinks" start="50.417" dur="0.2"> Universiteti Shtetëror i WASHINGTON në </text>
<text sub="clublinks" start="50.617" dur="0.2"> Universiteti Shtetëror i WASHINGTON në </text>
<text sub="clublinks" start="50.817" dur="0.133"> WASHINGTON UNIVERSITETI SHTETASHROR N THE FRATERNITY </text>
<text sub="clublinks" start="50.95" dur="0.067"> UNIVERSITETI SHTETTONR i WASHINGTON N THE SHQIPRI HE </text>
<text sub="clublinks" start="51.017" dur="0.334"> UNIVERSITETI SHTETOR i WASHINGTON N THE SHQIPRI ISHTE </text>
<text sub="clublinks" start="51.351" dur="0.233"> UNIVERSITETI SHTETTONR i WASHINGTON N THE FRATERNITETIN E MIR T GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="51.584" dur="0.167"> FRATERNITETI KA ISHTE SHQYRTIM </text>
<text sub="clublinks" start="51.751" dur="0.1"> FRATERNITETI KA ISHTE FJAL P TOR </text>
<text sub="clublinks" start="51.851" dur="0.1"> FRATERNITETI KA ISHTE FITUAR T JO BASHKOHET. </text>
<text sub="clublinks" start="51.951" dur="0.167"> TE BASHKOHESH. </text>
<text sub="clublinks" start="52.118" dur="0.067"> TE BASHKOHESH. >> </text>
<text sub="clublinks" start="52.185" dur="0.1"> TE BASHKOHESH. >> HE </text>
<text sub="clublinks" start="52.285" dur="0.067"> TE BASHKOHESH. >> E ISHTE </text>
<text sub="clublinks" start="52.352" dur="0.233"> TE BASHKOHESH. >> Ai ishte aq </text>
<text sub="clublinks" start="52.585" dur="0.234"> TE BASHKOHESH. >> Ai ishte aq shumë në kërkim </text>
<text sub="clublinks" start="52.819" dur="0.367"> TE BASHKOHESH. >> Ai ishte aq shumë përpara </text>
<text sub="clublinks" start="53.186" dur="0.334"> TE BASHKOHESH. >> Ai ishte aq shumë përpara </text>
<text sub="clublinks" start="53.52" dur="0.2"> >> Ai ishte aq shumë përpara </text>
<text sub="clublinks" start="53.72" dur="0.1"> >> Ai ishte aq shumë duke kërkuar para tij. </text>
<text sub="clublinks" start="53.82" dur="0.2"> IT. </text>
<text sub="clublinks" start="54.02" dur="0.1"> IT. DHE </text>
<text sub="clublinks" start="54.12" dur="0.067"> IT. DHE LEXONI </text>
<text sub="clublinks" start="54.187" dur="0.1"> IT. DHE GATI N </text>
<text sub="clublinks" start="54.287" dur="0.167"> IT. DHE GATI T TO SHKOHET </text>
<text sub="clublinks" start="54.454" dur="0.1"> IT. DHE GJITHA T TO LEXONI PARA </text>
<text sub="clublinks" start="54.554" dur="0.267"> IT. DHE GJITHA T LEXONI PARA ME </text>
<text sub="clublinks" start="54.821" dur="0.2"> DHE GJITHA T LEXONI PARA ME </text>
<text sub="clublinks" start="55.021" dur="0.1"> DHE GJITHA T TO LEXONI PARA ME KET TH </text>
<text sub="clublinks" start="55.121" dur="0.267"> DHE GATI T TO L MONDOHET PARA ME KUJDES </text>
<text sub="clublinks" start="55.388" dur="1.735"> DHE GATI T TO L MONDOHET PARA ME KAPITULLIN E TJERA </text>
<text sub="clublinks" start="57.123" dur="1.769"> DHE GATI T TO L MONDOHET PARA ME KAPITULLIN E TJERA T </text>
<text sub="clublinks" start="58.892" dur="0.267"> DHE GJITHA T MO LEXONI PARA ME KAPITULLIN E TIJ </text>
<text sub="clublinks" start="59.159" dur="0.1"> DHE GJITHA T MO LEXONI PARA ME KAPITULLIN E TIJ T JETS. </text>
<text sub="clublinks" start="59.259" dur="0.167"> QAT KAPITULLI I VJETR I JETS SIS TIJ. </text>
<text sub="clublinks" start="59.426" dur="0.1"> QAT KAPITULLI I VJETR I JETS SIS TIJ. DHE </text>
<text sub="clublinks" start="59.526" dur="0.3"> QAT KAPITULLI I VJETR I JETS SIS TIJ. DHE ESHTE </text>
<text sub="clublinks" start="59.826" dur="0.3"> QAT KAPITULLI I VJETR I JETS SIS TIJ. DHE JSHT DUHET </text>
<text sub="clublinks" start="60.126" dur="0.868"> QAT KAPITULLI I VJETR I JETS SIS TIJ. DHE DUHET TANI </text>
<text sub="clublinks" start="60.994" dur="0.167"> QAT KAPITULLI I VJETR I JETS SIS TIJ. DHE DUHET T ST NDEROHET </text>
<text sub="clublinks" start="61.161" dur="0.3"> QAT KAPITULLI I VJETR I JETS SIS TIJ. DHE DUHET T ST NDEROHET N </text>
<text sub="clublinks" start="61.461" dur="0.167"> DHE DUHET T ST NDEROHET N </text>
<text sub="clublinks" start="61.628" dur="0.1"> DHE DUHET TILL NDEROHET N SHBA. </text>
<text sub="clublinks" start="61.728" dur="0.167"> SHBA. </text>
<text sub="clublinks" start="61.895" dur="0.066"> SHBA. >> </text>
<text sub="clublinks" start="61.961" dur="0.101"> SHBA. >> SAM </text>
<text sub="clublinks" start="62.062" dur="0.467"> SHBA. >> SAM DIET </text>
<text sub="clublinks" start="62.529" dur="0.367"> SHBA. >> SI VDES nga </text>
<text sub="clublinks" start="62.896" dur="0.1"> SHBA. >> SAM I VDEKur nga alkooli </text>
<text sub="clublinks" start="62.996" dur="0.3"> >> SAM I VDEKur nga alkooli </text>
<text sub="clublinks" start="63.296" dur="0.067"> >> SAM VDEKJE P POR T NDRTIMIT Alkohol </text>
<text sub="clublinks" start="63.363" dur="0.167"> >> SAM VDEKUR P OFR T PO NDRTUAR Alkohol në </text>
<text sub="clublinks" start="63.53" dur="0.166"> >> SAM VDES nga helmimi i alkoolit në nëntor </text>
<text sub="clublinks" start="63.696" dur="0.735"> >> SAM VDES nga helmimi i alkoolit në gusht </text>
<text sub="clublinks" start="64.431" dur="0.734"> >> SAM VDEKJE P POR T NDRTIMIT TCO ALCOHOLIT N NO GJATVE NUMRIT A </text>
<text sub="clublinks" start="65.165" dur="0.233"> PISRZGJEDHJE N NO N NONTOR NDVERMJET A </text>
<text sub="clublinks" start="65.398" dur="0.134"> NDERTIMI N NO NVENTOR GJAT NJLE PJES P </text>
<text sub="clublinks" start="65.532" dur="0.1"> VISRTIMI N NO N NONTOR GJAT NGJITJES PLEDGE. </text>
<text sub="clublinks" start="65.632" dur="0.2"> NDENTRMARRJE PJES. </text>
<text sub="clublinks" start="65.832" dur="0.133"> NDENTRMARRJE PJES. </text>
<text sub="clublinks" start="65.965" dur="0.201"> NDENTRMARRJE PJES. SHTETI </text>
<text sub="clublinks" start="66.166" dur="0.2"> NDENTRMARRJE PJES. KORNERI QYTET </text>
<text sub="clublinks" start="66.366" dur="0.2"> NDENTRMARRJE PJES. SHTETI I KORONERIT QENDROR </text>
<text sub="clublinks" start="66.566" dur="1.468"> NDENTRMARRJE PJES. KONNERI QYTETAR SHTETON </text>
<text sub="clublinks" start="68.034" dur="0.2"> KONNERI QYTETAR SHTETON </text>
<text sub="clublinks" start="68.234" dur="0.067"> KONNERI QYTETU SHTETON VDEKJEN </text>
<text sub="clublinks" start="68.301" dur="0.3"> KONNERI QYTETU SHTETON VDEKJEN AN </text>
<text sub="clublinks" start="68.601" dur="0.167"> KORONERI QYTET SHQYRTUAR VDEKJEN E AKTUARIT. </text>
<text sub="clublinks" start="68.768" dur="0.167"> VDEKJE NJC AKSIDENT. </text>
<text sub="clublinks" start="68.935" dur="0.067"> VDEKJE NJC AKSIDENT. >> </text>
<text sub="clublinks" start="69.002" dur="0.267"> VDEKJE NJC AKSIDENT. >> SAM </text>
<text sub="clublinks" start="69.269" dur="0.5"> VDEKJE NJC AKSIDENT. >> SAM ISHTE </text>
<text sub="clublinks" start="69.769" dur="0.467"> VDEKJE NJC AKSIDENT. >> SAMI ISHTE DREJT </text>
<text sub="clublinks" start="70.236" dur="0.401"> VDEKJE NJC AKSIDENT. >> SAM ISHTE JET AB ABSOLUTELI </text>
<text sub="clublinks" start="70.637" dur="0.233"> >> SAM ISHTE JET AB ABSOLUTELI </text>
<text sub="clublinks" start="70.87" dur="1.235"> >> SAM ISHTE NDODHur ABSOLUTELI PUSHED </text>
<text sub="clublinks" start="72.105" dur="0.267"> >> SAM ISHTE DREJT AB ABSOLUTELI PUSHUAR T TO </text>
<text sub="clublinks" start="72.372" dur="0.267"> >> SAM ISHTE DREJT AB ABSOLUTELI PUSHUAR N THE </text>
<text sub="clublinks" start="72.639" dur="0.767"> >> SAM ISHTE DREJT AB ABSOLUTELI PUSHUAR N THE BRINK </text>
<text sub="clublinks" start="73.406" dur="0.467"> >> SAM ISHTE DREJT AB ABSOLUTELI PUSHUAR N THE BRINK NGA </text>
<text sub="clublinks" start="73.873" dur="0.634"> >> SAM ISHTE DREJT AB ABSOLUTELI PUSHUAR N BR BRINK NGA KTU </text>
<text sub="clublinks" start="74.507" dur="0.267"> NDODHET N BR BRINK NGA KISTU </text>
<text sub="clublinks" start="74.774" dur="0.1"> I NDALUAR N BR BRINK NGA K RTI RITUAL. </text>
<text sub="clublinks" start="74.874" dur="0.167"> Ritual. </text>
<text sub="clublinks" start="75.041" dur="0.1"> Ritual. BY </text>
<text sub="clublinks" start="75.141" dur="0.768"> Ritual. NGA KJO </text>
<text sub="clublinks" start="75.909" dur="0.333"> Ritual. N TH KT TRADITION </text>
<text sub="clublinks" start="76.242" dur="0.334"> Ritual. NGA K TRTU TRADITIONI I </text>
<text sub="clublinks" start="76.576" dur="0.1"> Ritual. N TH KIST TRADITION TZ MALLRAVE. </text>
<text sub="clublinks" start="76.676" dur="0.2"> N TH KIST TRADITION TZ MALLRAVE. </text>
<text sub="clublinks" start="76.876" dur="0.1"> N TH KIST TRADITION TZ MALLRAVE. DHE </text>
<text sub="clublinks" start="76.976" dur="0.067"> N TH KIST TRADITION TZ MALLRAVE. DHE LEHT </text>
<text sub="clublinks" start="77.043" dur="0.267"> N TH KIST TRADITION TZ MALLRAVE. DHE LEJE N TO </text>
<text sub="clublinks" start="77.31" dur="0.3"> N TH KIST TRADITION TZ MALLRAVE. DHE LEHT T VDES </text>
<text sub="clublinks" start="77.61" dur="0.234"> N TH KIST TRADITION TZ MALLRAVE. DHE LEHT T TO VDES T VETEM </text>
<text sub="clublinks" start="77.844" dur="0.267"> N TH KIST TRADITION TZ MALLRAVE. DHE LEHT T DI VDES TONE VETEM N. </text>
<text sub="clublinks" start="78.111" dur="1.234"> N TH KIST TRADITION TZ MALLRAVE. DHE LEHT T DI VDES TONE VETEM N THE </text>
<text sub="clublinks" start="79.345" dur="0.267"> DHE LEHT T DI VDES TONE VETEM N THE </text>
<text sub="clublinks" start="79.612" dur="0.367"> DHE LEHT T TO VDES T VETEM N THE BAZE </text>
<text sub="clublinks" start="79.979" dur="0.835"> DHE LEHT T TO VDES TONE VETEM N THE BAZE T OF </text>
<text sub="clublinks" start="80.814" dur="0.333"> DHE LEHT T TO VDES T VETEM N THE BAZE T OF KTU </text>
<text sub="clublinks" start="81.147" dur="0.1"> DHE LEHT T TO VDES T VETEM N THE BAZE T OF K THNDSIS. </text>
<text sub="clublinks" start="81.247" dur="0.201"> BAZA E KATT FRATERNITY. </text>
<text sub="clublinks" start="81.448" dur="1.468"> BAZA E KATT FRATERNITY. IT'S </text>
<text sub="clublinks" start="82.916" dur="2.035"> BAZA E KATT FRATERNITY. SHT DE NDVRTIM </text>
<text sub="clublinks" start="84.951" dur="1.068"> BAZA E KATT FRATERNITY. DESHTV NDRTIM N </text>
<text sub="clublinks" start="86.019" dur="0.3"> BAZA E KATT FRATERNITY. DESHTV NVNVESHJE T TO MENDIMIT </text>
<text sub="clublinks" start="86.319" dur="0.234"> DESHTV NVNVESHJE T TO MENDIMIT </text>
<text sub="clublinks" start="86.553" dur="0.1"> DESHTV DEVESTUESE T TO MENDIMIN RRETH. </text>
<text sub="clublinks" start="86.653" dur="0.2"> RRETH. </text>
<text sub="clublinks" start="86.853" dur="0.1"> RRETH. AJO </text>
<text sub="clublinks" start="86.953" dur="0.1"> RRETH. SHENIMI </text>
<text sub="clublinks" start="87.053" dur="0.167"> RRETH. E SHENIMI SHE </text>
<text sub="clublinks" start="87.22" dur="0.167"> RRETH. SI SHENIM SHEMET </text>
<text sub="clublinks" start="87.387" dur="0.233"> RRETH. SHENIMI I SJELLJET SI pranë </text>
<text sub="clublinks" start="87.62" dur="0.768"> RRETH. I KUJDES SHEMJET SI pranë </text>
<text sub="clublinks" start="88.388" dur="0.167"> I KUJDES SHEMJET SI pranë </text>
<text sub="clublinks" start="88.555" dur="0.133"> I KUJDES SHEMJET SI pranë TIJ </text>
<text sub="clublinks" start="88.688" dur="0.1"> SHENIMI I SI SLEEPS FALAS N S BONRIN E TIJ </text>
<text sub="clublinks" start="88.788" dur="0.167"> SHENI TA SLEEPS FALAS N ASHES E SON SS </text>
<text sub="clublinks" start="88.955" dur="0.2"> I KUJTUAR SI SLEEPS FALAS P ASR ASHES E TIJ SONA </text>
<text sub="clublinks" start="89.155" dur="0.234"> SHENI TI SLEEPS SI T AS VETEM N AS ASHES E SONAVE TVER Cdo Nate </text>
<text sub="clublinks" start="89.389" dur="0.1"> SHENI TA SLEEPS FALAS N ASHES E SON HERS T HER GJITHA N N DHE </text>
<text sub="clublinks" start="89.489" dur="0.233"> ASHESI I SI I SONJVE VERDO NENE DHE </text>
<text sub="clublinks" start="89.722" dur="0.101"> ASHESI I SI TON GJITHA N NNI DHE VAJZUAR </text>
<text sub="clublinks" start="89.823" dur="0.2"> ASHESI I SI I SONJ EVE EDO NENE DHE NDODHET P FORR </text>
<text sub="clublinks" start="90.023" dur="0.3"> ASHESI I SI I SONJ EVE EDO NENE DHE THIRRET P ANR AN </text>
<text sub="clublinks" start="90.323" dur="0.2"> ASHESI I SI TON GJITHA N NNI DHE THIRRET P ANR PRFUNDIM </text>
<text sub="clublinks" start="90.523" dur="1.035"> ASHESI I SI I SONJ EVE EDO NENE DHE THIRRET P FORR P ANRFUNDIM </text>
<text sub="clublinks" start="91.558" dur="0.333"> ASHESI I SI I SONJVE EDO NENE DHE THIRRET P FORR P ANRFUNDIMIN E TYRE </text>
<text sub="clublinks" start="91.891" dur="0.234"> THIRRET P ANR PRFUNDIMIN N THE </text>
<text sub="clublinks" start="92.125" dur="0.233"> P CRGJIGJET P ANR PRFUNDIMIN E MALLRAVE </text>
<text sub="clublinks" start="92.358" dur="0.101"> THIRRET P ANR P FORRFUNDIMIN NAD TRADITIONET E RREZIKUT. </text>
<text sub="clublinks" start="92.459" dur="0.166"> TRADITIONET E RREZIKSHME. </text>
<text sub="clublinks" start="92.625" dur="0.1"> TRADITIONET E RREZIKSHME. >> </text>
<text sub="clublinks" start="92.725" dur="0.101"> TRADITIONET E RREZIKSHME. >> KJO </text>
<text sub="clublinks" start="92.826" dur="0.133"> TRADITIONET E RREZIKSHME. >> KA JANE </text>
<text sub="clublinks" start="92.959" dur="0.467"> TRADITIONET E RREZIKSHME. >> JAN SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="93.426" dur="0.834"> TRADITIONET E RREZIKSHME. >> KA JAN MAN SHUM MIR </text>
<text sub="clublinks" start="94.26" dur="0.734"> TRADITIONET E RREZIKSHME. >> K ATU JAN MAN SHUM gjëra të mira </text>
<text sub="clublinks" start="94.994" dur="0.234"> >> K ATU JAN MAN SHUM gjëra të mira </text>
<text sub="clublinks" start="95.228" dur="0.234"> >> K ATU JAN TH SHUM GJITHA TOOD MIRA RRETH </text>
<text sub="clublinks" start="95.462" dur="0.1"> >> KERTU JAN TH GJITHA T MIRA P ABR SHQIPRI. </text>
<text sub="clublinks" start="95.562" dur="0.233"> RRETH FRATERNITETET. </text>
<text sub="clublinks" start="95.795" dur="0.234"> RRETH FRATERNITETET. MEGJITHATE </text>
<text sub="clublinks" start="96.029" dur="0.534"> RRETH FRATERNITETET. SI KTU </text>
<text sub="clublinks" start="96.563" dur="0.433"> RRETH FRATERNITETET. SI KA KJO KJO </text>
<text sub="clublinks" start="96.996" dur="0.534"> RRETH FRATERNITETET. SI KTO K THTO K THT PERVASIVE </text>
<text sub="clublinks" start="97.53" dur="0.234"> SI KTO K THTO K THT PERVASIVE </text>
<text sub="clublinks" start="97.764" dur="0.067"> SI KA KJO KJO KULTURTUR PERVASIVE </text>
<text sub="clublinks" start="97.831" dur="0.333"> SI KA KJO KJO KULTURE PERVAZIVE E </text>
<text sub="clublinks" start="98.164" dur="1.235"> SI KA KJO KJO KULTURE PERVAZHT OFSE E MALLRAVE </text>
<text sub="clublinks" start="99.399" dur="0.467"> SI KA K THTO K THT KULTURTURN PERVAZIVE T HA VAJZIMIT QAT </text>
<text sub="clublinks" start="99.866" dur="0.634"> SI KA KJO KJO KULTURA E PERVAZIVE E NDERMIMIT QE ESHTE </text>
<text sub="clublinks" start="100.5" dur="0.233"> KULTURA E VAJZIMIT QE ESHTE </text>
<text sub="clublinks" start="100.733" dur="0.101"> KULTURA E VAJZIMIT QAT SHT TO Toksik. </text>
<text sub="clublinks" start="100.834" dur="0.2"> Toksike. </text>
<text sub="clublinks" start="101.034" dur="0.1"> Toksike. DHE </text>
<text sub="clublinks" start="101.134" dur="0.133"> Toksike. DHE AJO </text>
<text sub="clublinks" start="101.267" dur="0.167"> Toksike. DHE QAT T PRANOJN </text>
<text sub="clublinks" start="101.434" dur="0.567"> Toksike. DHE Q SIM SI MUND T MIR </text>
<text sub="clublinks" start="102.001" dur="0.101"> Toksike. DHE AT SIM Q SIM MIR NUK MUND T SIM VAZHDON. </text>
<text sub="clublinks" start="102.102" dur="0.166"> DHE AT SIM Q SIM MIR NUK MUND T SIM VAZHDON. </text>
<text sub="clublinks" start="102.268" dur="0.1"> DHE AT SIM Q SIM MIR NUK MUND T SIM VAZHDON. NE </text>
<text sub="clublinks" start="102.368" dur="0.134"> DHE AT SIM Q SIM MIR NUK MUND T SIM VAZHDON. NUK MUND T'IJ </text>
<text sub="clublinks" start="102.502" dur="0.067"> DHE AT SIM Q SIM MIR NUK MUND T SIM VAZHDON. NUK MUND T AF NDODHemi </text>
<text sub="clublinks" start="102.569" dur="0.2"> DHE AT SIM Q SIM MIR NUK MUND T SIM VAZHDON. NUK MUND T AF FEMIJET </text>
<text sub="clublinks" start="102.769" dur="0.067"> DHE AT SIM Q SIM MIR NUK MUND T SIM VAZHDON. NUK MUND T AF NDIKOJM TO N TO HUMBJE </text>
<text sub="clublinks" start="102.836" dur="0.5"> DHE AT SIM Q SIM MIR NUK MUND T SIM VAZHDON. NUK MUND T AF AFTOJM TO T L HUMBN TON O </text>
<text sub="clublinks" start="103.336" dur="0.234"> NUK MUND T AF AFTOJM TO T L HUMBN TON O </text>
<text sub="clublinks" start="103.57" dur="0.567"> NUK MUND T AF AFTOJM TO T TO HUMBINI RINON TONA </text>
<text sub="clublinks" start="104.137" dur="0.2"> NUK MUND T AF AFTOJM TO T TO HUMBONIN NJERZIN TUAJ </text>
<text sub="clublinks" start="104.337" dur="0.267"> NUK MUND T AF AFTOJM TO T TO HUMBONIN NJERZIN TUAJ T TO RINJ </text>
<text sub="clublinks" start="104.604" dur="0.1"> NUK MUND T AF AFTOJM TO T TO HUMBONIN NJEROPZIN TUAJ N TO KT TH. </text>
<text sub="clublinks" start="104.704" dur="0.167"> NJER PEZIT RINJ N TO KTO. </text>
<text sub="clublinks" start="104.871" dur="0.234"> NJER PEZIT RINJ N TO KTO. >> </text>
<text sub="clublinks" start="105.105" dur="0.233"> NJER PEZIT RINJ N TO KTO. >> SHE'S </text>
<text sub="clublinks" start="105.338" dur="0.4"> NJER PEZIT RINJ N TO KTO. >> SHQIPTAR EDHE </text>
<text sub="clublinks" start="105.738" dur="1.435"> NJER PEZIT RINJ N TO KTO. >> SHENIMI EDHE EDHE </text>
<text sub="clublinks" start="107.173" dur="0.401"> NJER PEZIT RINJ N TO KTO. >> SHQIPTOHET EDHE PR </text>
<text sub="clublinks" start="107.574" dur="0.7"> NJER PEZIT RINJ N TO KTO. >> SHQIPTOHET EDHE P FORR M SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="108.274" dur="0.367"> >> SHQIPTOHET EDHE P FORR M SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="108.641" dur="0.1"> >> SHQIPTOHET EDHE P FORR M AC SHUM PCORGJEGJSIS </text>
<text sub="clublinks" start="108.741" dur="0.468"> >> SHQIPTOHET EDHE P FORR M M SHUM PCORSHTATJE NGA </text>
<text sub="clublinks" start="109.209" dur="0.333"> LLOGARITET NGA </text>
<text sub="clublinks" start="109.542" dur="0.067"> LLOGARITET NGA UNIVERSITETET </text>
<text sub="clublinks" start="109.609" dur="0.801"> LLOGARITET NGA UNIVERSITETET DHE </text>
<text sub="clublinks" start="110.41" dur="0.6"> LLOGARITET NGA UNIVERSITETET DHE FRATERNITETET </text>
<text sub="clublinks" start="111.01" dur="0.334"> UNIVERSITETET DHE FRATERNITETET </text>
<text sub="clublinks" start="111.344" dur="0.1"> UNIVERSITETET DHE THEMELET E FRATERNITETEVE. </text>
<text sub="clublinks" start="111.444" dur="0.2"> Veten e tyre. </text>
<text sub="clublinks" start="111.644" dur="0.1"> Veten e tyre. ATA </text>
<text sub="clublinks" start="111.744" dur="0.067"> Veten e tyre. ATA E DINË </text>
<text sub="clublinks" start="111.811" dur="0.067"> Veten e tyre. Ata e dinë atë </text>
<text sub="clublinks" start="111.878" dur="0.067"> Veten e tyre. Ata e dinë atë dhe </text>
<text sub="clublinks" start="111.945" dur="0.066"> Veten e tyre. Ata e dinë atë dhe THAR </text>
<text sub="clublinks" start="112.011" dur="0.134"> Veten e tyre. Ata e dinë atë dhe që jo </text>
<text sub="clublinks" start="112.145" dur="0.1"> Veten e tyre. Ata e dinë atë dhe që nuk bëjnë </text>
<text sub="clublinks" start="112.245" dur="0.267"> Ata e dinë atë dhe që nuk bëjnë </text>
<text sub="clublinks" start="112.512" dur="0.133"> Ata e dinë atë dhe që nuk bëjnë asgjë </text>
<text sub="clublinks" start="112.645" dur="0.167"> Ata e dinë atë dhe që nuk bëjnë asgjë për këtë </text>
<text sub="clublinks" start="112.812" dur="0.1"> Ata e dinë atë dhe që nuk bëjnë asgjë në lidhje me të. </text>
<text sub="clublinks" start="112.912" dur="0.201"> YDO GJITHA P ITR TI. </text>
<text sub="clublinks" start="113.113" dur="0.1"> YDO GJITHA P ITR TI. QË </text>
<text sub="clublinks" start="113.213" dur="0.667"> YDO GJITHA P ITR TI. QE DUHET </text>
<text sub="clublinks" start="113.88" dur="0.267"> YDO GJITHA P ITR TI. QE DUHET TOP ndalet </text>
<text sub="clublinks" start="114.147" dur="0.3"> YDO GJITHA P ITR TI. QE DUHET TANI TANI. </text>
<text sub="clublinks" start="114.447" dur="0.2"> QE DUHET TANI TANI. </text>
<text sub="clublinks" start="114.647" dur="0.1"> QE DUHET TANI TANI. ATA </text>
<text sub="clublinks" start="114.747" dur="0.101"> QE DUHET TANI TANI. ATA DUHET </text>
<text sub="clublinks" start="114.848" dur="0.267"> QE DUHET TANI TANI. Ata duhet të marrin </text>
<text sub="clublinks" start="115.115" dur="0.1"> QE DUHET TANI TANI. Ata duhet të marrin përgjegjësi. </text>
<text sub="clublinks" start="115.215" dur="0.2"> Ata duhet të marrin përgjegjësi. </text>
<text sub="clublinks" start="115.415" dur="0.133"> Ata duhet të marrin përgjegjësi. ATA </text>
<text sub="clublinks" start="115.548" dur="0.2"> Ata duhet të marrin përgjegjësi. ATA KANE </text>
<text sub="clublinks" start="115.748" dur="0.301"> Ata duhet të marrin përgjegjësi. Ata kanë një </text>
<text sub="clublinks" start="116.049" dur="0.233"> Ata duhet të marrin përgjegjësi. Ata kanë një detyrë </text>
<text sub="clublinks" start="116.282" dur="0.367"> Ata duhet të marrin përgjegjësi. Ata kanë një detyrë për të </text>
<text sub="clublinks" start="116.649" dur="0.301"> Ata duhet të marrin përgjegjësi. Ata kanë një detyrë për të mbrojtur </text>
<text sub="clublinks" start="116.95" dur="0.2"> Ata duhet të marrin përgjegjësi. Ata kanë një detyrë për të mbrojtur tonë </text>
<text sub="clublinks" start="117.15" dur="0.267"> Ata kanë një detyrë për të mbrojtur tonë </text>
<text sub="clublinks" start="117.417" dur="0.133"> Ata kanë një detyrë për të mbrojtur studentët tanë </text>
<text sub="clublinks" start="117.55" dur="0.301"> Ata kanë një detyrë për të mbrojtur studentët tanë dhe </text>
<text sub="clublinks" start="117.851" dur="0.767"> Ata kanë një detyrë për të mbrojtur studentët tanë dhe tonat </text>
<text sub="clublinks" start="118.618" dur="0.2"> Ata kanë një detyrë për të mbrojtur studentët tanë dhe fëmijët tanë. </text>
<text sub="clublinks" start="118.818" dur="0.167"> Studentët dhe fëmijët tanë. </text>
<text sub="clublinks" start="118.985" dur="0.367"> Studentët dhe fëmijët tanë. >> </text>
<text sub="clublinks" start="119.352" dur="2.002"> Studentët dhe fëmijët tanë. >> WSU </text>
<text sub="clublinks" start="121.354" dur="1.168"> Studentët dhe fëmijët tanë. >> WSU DHE </text>
<text sub="clublinks" start="122.522" dur="0.968"> Studentët dhe fëmijët tanë. >> WSU DHE THE </text>
<text sub="clublinks" start="123.49" dur="1.635"> Studentët dhe fëmijët tanë. >> WSU DHE ALPHA </text>
<text sub="clublinks" start="125.125" dur="1.101"> Studentët dhe fëmijët tanë. >> WSU DHE ALPHA TOW </text>
<text sub="clublinks" start="126.226" dur="0.8"> Studentët dhe fëmijët tanë. >> WSU DHE ALPHA TOW OMEGA </text>
<text sub="clublinks" start="127.026" dur="0.301"> >> WSU DHE ALPHA TOW OMEGA </text>
<text sub="clublinks" start="127.327" dur="0.1"> >> WSU DHE ALPHA TOW OMEGA FRATERNITY. </text>
<text sub="clublinks" start="127.427" dur="0.167"> Vëllazërinë. </text>
<text sub="clublinks" start="127.594" dur="0.2"> Vëllazërinë. </text>
<text sub="clublinks" start="127.794" dur="0.367"> Vëllazërinë. FRATERNITY </text>
<text sub="clublinks" start="128.161" dur="0.5"> Vëllazërinë. FRATERNITETI I ADMITUAR </text>
<text sub="clublinks" start="128.661" dur="0.334"> Vëllazërinë. FRATERNITETI I ADMITETUAR </text>
<text sub="clublinks" start="128.995" dur="0.267"> FRATERNITETI I ADMITETUAR </text>
<text sub="clublinks" start="129.262" dur="0.2"> FRATERNITETI I ADMITUAR T VI SHKOLLISHT </text>
<text sub="clublinks" start="129.462" dur="0.267"> FRATERNITETI I ADMITUAR TA STANDARDET E SHKOLLUAR </text>
<text sub="clublinks" start="129.729" dur="0.367"> FRATERNITY ADMITTED IT STANDARDET E SHKOLLUAR T OF </text>
<text sub="clublinks" start="130.096" dur="0.1"> FRATERNITETI I ADMITUAR TA STANDARDET E SHKOLLUAR T CON PRODHIMIT. </text>
<text sub="clublinks" start="130.196" dur="0.2"> STANDARDET E SHKOLLUAR T CON PRODHIMIT. </text>
<text sub="clublinks" start="130.396" dur="0.134"> STANDARDET E SHKOLLUAR T CON PRODHIMIT. POR </text>
<text sub="clublinks" start="130.53" dur="0.1"> STANDARDET E SHKOLLUAR T CON PRODHIMIT. POR PRINDRIT </text>
<text sub="clublinks" start="130.63" dur="0.667"> STANDARDET E SHKOLLUAR T CON PRODHIMIT. POR PRINDRIT SI thonë </text>
<text sub="clublinks" start="131.297" dur="0.267"> STANDARDET E SHKOLLUAR T CON PRODHIMIT. POR Prindërit thonë ata </text>
<text sub="clublinks" start="131.564" dur="0.234"> STANDARDET E SHKOLLUAR T CON PRODHIMIT. POR PRINDRIT thonë se duan </text>
<text sub="clublinks" start="131.798" dur="0.6"> STANDARDET E SHKOLLUAR T CON PRODHIMIT. POR PRINDRIT thonë se duan të </text>
<text sub="clublinks" start="132.398" dur="0.201"> POR PRINDRIT thonë se duan të </text>
<text sub="clublinks" start="132.599" dur="0.066"> POR Prindërit thonë se duan të shohin </text>
<text sub="clublinks" start="132.665" dur="0.201"> POR Prindërit thonë se duan të shohin të vërtetë </text>
<text sub="clublinks" start="132.866" dur="0.267"> POR Prindërit thonë se duan të shohin ndryshime të vërteta. </text>
<text sub="clublinks" start="133.133" dur="0.166"> Shihni NDRYSHIMIN REAL. </text>
<text sub="clublinks" start="133.299" dur="0.134"> Shihni NDRYSHIMIN REAL. >> </text>
<text sub="clublinks" start="133.433" dur="0.167"> Shihni NDRYSHIMIN REAL. >> JAN </text>
<text sub="clublinks" start="133.6" dur="0.166"> Shihni NDRYSHIMIN REAL. >> JANT T G GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="133.766" dur="4.105"> Shihni NDRYSHIMIN REAL. >> JAN G T G GJITHA GJASHT </text>
<text sub="clublinks" start="137.871" dur="4.304"> Shihni NDRYSHIMIN REAL. >> GJITHA GJITHA VITET </text>
<text sub="clublinks" start="142.175" dur="0.534"> Shihni NDRYSHIMIN REAL. >> GJITHA JAN GJITHA VITET E </text>
<text sub="clublinks" start="142.709" dur="0.3"> >> GJITHA JAN GJITHA VITET E </text>
<text sub="clublinks" start="143.009" dur="0.1"> >> GJITHA JAN GJITHA VITE T S SUSPENSIONIT. </text>
<text sub="clublinks" start="143.109" dur="0.167"> PEZULLIMI. </text>
<text sub="clublinks" start="143.276" dur="0.1"> PEZULLIMI. HIS </text>
<text sub="clublinks" start="143.376" dur="0.1"> PEZULLIMI. E TIJ SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="143.476" dur="0.1"> PEZULLIMI. JETA E TIJ T GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="143.576" dur="1.602"> PEZULLIMI. JETA E TIJ ISHTE JETA </text>
<text sub="clublinks" start="145.178" dur="1.001"> PEZULLIMI. JETA E TIJ JET ISHTE SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="146.179" dur="0.2"> PEZULLIMI. JETA E TIJ JET ISHTE SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="146.379" dur="0.367"> PEZULLIMI. JETA E TIJ JET ISHTE SHUM G N A A </text>
<text sub="clublinks" start="146.746" dur="0.267"> JETA E TIJ JET ISHTE SHUM G N A A </text>
<text sub="clublinks" start="147.013" dur="0.1"> JETA E TIJ T GJITHA KA SHUM N DYT. </text>
<text sub="clublinks" start="147.113" dur="0.167"> DYTË. </text>
<text sub="clublinks" start="147.28" dur="0.067"> DYTË. >> </text>
<text sub="clublinks" start="147.347" dur="1.234"> DYTË. >> NE </text>
<text sub="clublinks" start="148.581" dur="1.769"> DYTË. >> KEMI </text>
<text sub="clublinks" start="150.35" dur="0.4"> DYTË. >> KEMI TUAJ </text>
<text sub="clublinks" start="150.75" dur="0.701"> DYTË. >> KEMI DAUGHERIN TON, </text>
<text sub="clublinks" start="151.451" dur="0.233"> >> KEMI DAUGHERIN TON, </text>
<text sub="clublinks" start="151.684" dur="0.1"> >> KEMI DAUGHTER TON, ARIANA. </text>
<text sub="clublinks" start="151.784" dur="0.167"> ARIANA. </text>
<text sub="clublinks" start="151.951" dur="0.134"> ARIANA. DHE </text>
<text sub="clublinks" start="152.085" dur="0.167"> ARIANA. DHE JEMI </text>
<text sub="clublinks" start="152.252" dur="0.066"> ARIANA. DHE JEMI duke kryer </text>
<text sub="clublinks" start="152.318" dur="0.201"> ARIANA. DHE JEMI duke u kryer </text>
<text sub="clublinks" start="152.519" dur="0.233"> ARIANA. DHE JEMI duke u mbartur AS </text>
<text sub="clublinks" start="152.752" dur="0.334"> ARIANA. DHE JEMI duke u mbartur AS A </text>
<text sub="clublinks" start="153.086" dur="0.233"> DHE JEMI duke u mbartur AS A </text>
<text sub="clublinks" start="153.319" dur="0.1"> DHE JEMI duke u mbartur si FAMILJE </text>
<text sub="clublinks" start="153.419" dur="0.067"> DHE JEMI duke u mbartur si një njësi familjare </text>
<text sub="clublinks" start="153.486" dur="0.267"> DHE JEMI duke u mbartur si një njësi familjare e </text>
<text sub="clublinks" start="153.753" dur="0.067"> DHE JEMI duke u mbartur si një njësi familjare e trefishtë </text>
<text sub="clublinks" start="153.82" dur="0.834"> DHE JEMI duke u mbartur si një njësi familjare e TRET ME </text>
<text sub="clublinks" start="154.654" dur="0.3"> DHE JEMI duke u mbartur si një njësi familjare e trefishtë me dashuri </text>
<text sub="clublinks" start="154.954" dur="0.201"> NJITSIA FAMILJARE E TRETREE ME DASHURI </text>
<text sub="clublinks" start="155.155" dur="0.133"> NJ UNSIA FAMILJARE E TRET ME DASHURI DHE </text>
<text sub="clublinks" start="155.288" dur="0.1"> NJITSIA FAMILJARE E TRET ME DASHURI DHE MB SSHTETJEN </text>
<text sub="clublinks" start="155.388" dur="1.368"> NJ UNSIA FAMILJARE E TRET ME DASHURI DHE MB SSHTETJEN NGA </text>
<text sub="clublinks" start="156.756" dur="0.567"> NJ UNSIA FAMILJARE E TRET ME DASHURI DHE MB SSHTETJEN NGA SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="157.323" dur="0.1"> NJ UNSIA FAMILJARE E TRET WITH ME DASHURI DHE MB SSHTETJEN NGA T O TJERET. </text>
<text sub="clublinks" start="157.423" dur="0.201"> DHE MB SSHTETJE NGA T O TJERT. </text>
<text sub="clublinks" start="157.624" dur="0.133"> DHE MB SSHTETJE NGA T O TJERT. POR </text>
<text sub="clublinks" start="157.757" dur="0.033"> DHE MB SSHTETJE NGA T O TJERT. POR KETE </text>
<text sub="clublinks" start="157.79" dur="0.101"> DHE MB SSHTETJE NGA T O TJERT. POR KETA A </text>
<text sub="clublinks" start="157.891" dur="0.1"> DHE MB SSHTETJE NGA T O TJERT. POR KETE SHTET </text>
<text sub="clublinks" start="157.991" dur="0.2"> DHE MB SSHTETJE NGA T O TJERT. POR KJO SHT NJ. LEHTA HOLE </text>