Notice: Undefined index: title in /var/www/clublinks.info/public_html/class/Youtube.php on line 59

Notice: Undefined index: author_name in /var/www/clublinks.info/public_html/class/Youtube.php on line 72

Notice: Undefined index: html in /var/www/clublinks.info/public_html/class/Youtube.php on line 77
subtitles August 05, 2020

subtitles

BIT. BIT. WE'LL BIT. WE'LL BASA BIT. Urang leuwih loba BIT. WE'LL DENGAN MAKLUMAT Dinten BIT. WE'LL BISA NGARGO MASALAH DI BIT. WE'LL BISA NGARGO MASALAH DI WE'LL BISA NGARGO MASALAH DI WE'LL BASA DENGAN langkung lengkep dina hasil WE'LL BISA NGARGO MASALAH SA ING REST WE'LL BISA NGARGO MASALAH SA ING REST WE'LL DENGAN PAKSA BISA DI KOTAK DUMATAR WE'LL BISA NGAJUTI HENTEU DI REST BISUKAN KOMPUTUS, REST OF PROSES DENGAN KABUPATEN, REST OF PROSES DOMPUTAN, Datang REST OF PRAKTOR KOMPUTER, DENGAN UP. KAPI UP. KAPI UP. >>> KAPI UP. >>>> WAWA KAPI UP. >>>> Wengi Wengi KAPI UP. >>> Wengi BULAN LEPAS KAPI UP. >>> Wengi BULAN LEPAS RASA >>> Wengi BULAN LEPAS RASA >>>> Wengi BULAN NUNG NU TARI KONGET >>>> Wengi BULAN NU TARI KONGGO ANAK, >>>> Wengi BULAN NUNG NU TARI ANAK ANU, ING >>>> Wengi BULAN NUNG NU TARI KAKI ANAK, ING KITU >>>> Wengi BULAN NUNGKOS TEU TARI ANAK, ING KAKI >>>> Wengi BULAN NUNG NU TARI KAKI ANAK, KITULAN A ANAK ANU, KITAB EBANG A ANAK ANU, KABUPATEN KUSAHA ANAK ANAK DIRI, NUJUK KANGGO TENGAH NEGARA ANAK ANU, KABUPATEN ING WANITA KANGGO WASHINGTON UNIVERSITI NEGERI WASHINGTON WASHINGTON NEGERI UNIVERSITI PELAJAR WASHINGTON NEGERI UNIVERSITI PELAJAR AYA WASHINGTON NEGERI UNIVERSITI PELAJAR AYA NANGGANG WASHINGTON NEGERI UNIVERSITI PELAJAR INGGAL GAMPANG WASHINGTON NEGERI UNIVERSITI PELAJAR MANGSA KADAN SEKOLAH, PELAJAR NANGGUH KOLEKTOR, PELAJAR NAHA NANGGUH JADI, HIS KAJALANA NUNGGUH KOLEKTOR SEKOLAH, KARAWANAN HIS. KAJALUAN NUNGGUH KOLEKTOR SEKOLAH, KANGGO HATI, AND KAJALUAN NUNGGUH KOLEKTOR SEKOLAH, KANGGO HATI, JEUNG AHLI. KATAKATAN HIS, AND KABUPATEN. KATAKATAN HIS, AND KABUPATEN. KOMUNITAS KATAKATAN HIS, AND KABUPATEN. ILANG MARTINEZ KATAKATAN HIS, AND KABUPATEN. MANGSA DENGAN MARTINEZ KATAKATAN HIS, AND KABUPATEN. ILANG MARTINEZ AYA A KATAKATAN HIS, AND KABUPATEN. ILANG MARTINEZ AYA PELAKONAN ILANG MARTINEZ AYA PELAKONAN SUMBAT MARTINEZ AYA PADANG ANYARI ILANG MARTINEZ AYA PADALA PANGKUT ANTARI ILANG MARTINEZ AYA PELAKON NENG WANGTU FRESHMAN KUMAHA SUMATANG MARTINEZ DIAJAT PADANG ANJEUN FRESHMAN KAPI DIA ILANG MARTINEZ DIAJAT PADANG ANJEUN FRESHMAN KUNG DIA DI DIATUR SUMBAT MARTINEZ DENGAN PELAKON RÉTING PANGKILAN FRESHMAN KAPI DIA DIHARI TIDAK LENGKEU KUNG DIA DI DIHARI TIDAK TERUS DI DIA MUNGKU DARI DI ALCOHOL TIDAK TERUS DI DIA MUNGKU DARI DI ALCOHOL POISONING. PELUANG ALCOHOL. PELUANG ALCOHOL. TONY PELUANG ALCOHOL. TONY BLACK PELUANG ALCOHOL. TONY BLACK SPOKE PELUANG ALCOHOL. TONYA BLACK SPOKE TO PELUANG ALCOHOL. TONYA BLACK SPOKE TO HIS PELUANG ALCOHOL. TONYA BLACK PUTRA UNTUK NU KITU PARIK TONYA BLACK PUTRA UNTUK NU KITU PARIK TONYA BLACK HENTEU UNTUK MANEH KANGSA ING TONYA BLACK PUTRA UNTUK HENTEU KATA HENTEU NAON TONYA BLOK Spok pikeun Parentip Parahyangan na Mimitina TONYA BLACK PUTRA UNTUK HENTEU KATA HENTEU MENGALU KANA ANAK TONYA BLACK PUTRA UNTUK HENTEU KATA HENTEU UNTUK APA INI HARAPI TONYA BLACK PUTRA UNTUK HENTEU KATA HENTEU UNTUK APA ITU HARAPAN SIEUN TENTANGKE APA INGIN HARAPAN SANGSA AKAN TENTANGKE APA HARAPAN SAHA NU KUMAHA TENTANGKE APA ATAWA HARAPAN DENGAN TIGA INI TENTANGKE APA ATAWA HARAPAN DENGAN HENTEU DENGAN LAWSUIT ieu. DARI LAWSUIT ING. DARI LAWSUIT ING. >> DARI LAWSUIT ING. >> NAON DARI LAWSUIT ING. >> NAJI APLI DARI LAWSUIT ING. >> NYAWA AKAN DARI LAWSUIT ING. >> NAU TU NYAWA DARI LAWSUIT ING. >> SATU AKU DIAJEANA SATUJAK DARI LAWSUIT ING. >> SATU NU DIAJAKAT NYAWA >> SATU NU DIAJAKAT NYAWA >> SATU NU AKU DIAJAKAT SATU UNTUK >> SATU NU AKU DIAJAKAT SATU UNTUK DIAHATNA >> NYAWA ANAK NU DIA NU DIA TUJU NYAWA >> NU TUNGGU NU DIA NU DIA NU TIJEU MENGETIKA NYAWA DIA >> ANU AKAN NU NU TU SUKA NU TENTIU DENGAN HANYA DENGAN CATATAN TENTANGKE DIA DIA ING PULIS TENTANGKE DIA SUKA DIA TAPI NOTIS PENTING TENTANGKE DIA DIA INI MANGSA CATATAN GAMPANG TENTANGKE DIA DIA INI DENGAN CATETAN SEGERA TENTANGKE DIA DIA INI DENGAN CATETAN SEGALU DENGAN FALL IN TENTANGKE DIA SUKA DIA TAPI IMPEDIATELY AND FALL IN LOVE GAMPANGKEUN TENTUK ING DIRI GAMPANG TENTUK DENGAN GELAS ING DENGAN CINTA GAMPANG TENTUKKEUN ING ING DENGAN KASIL GAMPANG TENTUKKEUN ING ING DENGAN PERSIB. DENGAN PERSIB. DENGAN PERSIB. >> DENGAN PERSIB. >> TI DENGAN PERSIB. >> Anu SMILE DENGAN PERSIB. >> Anu SMILE OF DENGAN PERSIB. >> Anu SMILE DINIA DENGAN PERSIB. >> Yen SMILE NYAWA DENGAN PERSIB. >> Bilih SMILE DIA PAKAI >> Bilih SMILE DIA PAKAI >> Bilih SMILE DIA NYAJAKAN INGKEJI. NGANJI. NGANJI. Anjeunna NGANJI. DIA NYAU NGANJI. Anjeunna LUNGKUL CAHAYA NGANJI. DIA PANGUNGGURAN LAMPIRAN UP NGANJI. DIA LAMPIRAN CAMPUR A NGANJI. DIA LAMPIRAN NAMPANG KAMPUNG. DIA LAMPIRAN NAMPANG KAMPUNG. DIA LAMPIRAN NAMPANG KAMPUNG. >> DIA LAMPIRAN NAMPANG KAMPUNG. >> KIRI DIA LAMPIRAN NAMPANG KAMPUNG. >> KIRI GIRI DIA LAMPIRAN NAMPANG KAMPUNG. >> KULIT GOLONG RUWAT. >> KULIT GOLONG RUWAT. >> KULIT GOLONG RUWAT. GAMPANG. GAMPANG. GAMPANG. PANANGAN KÉNCA WAÉ GAMPANG. KULIT-TINGKATKEUN GAMPANG. TUTIKKEUN INGKAI GAMPANG. TUTIKKEUN INGKEUN DI BASA. TUTIKKEUN INGKEUN DI BASA. TUTIKKEUN INGKEUN DI BASA. >> TUTIKKEUN INGKEUN DI BASA. >> ON TUTIKKEUN INGKEUN DI BASA. >> DI JAWA BARAT, TUTIKKEUN INGKEUN DI BASA. >> DI JUMABAR, HIS TUTIKKEUN INGKEUN DI BASA. >> DI JAWA BARAT, DINA PITU TUTIKKEUN INGKEUN DI BASA. >> DI JAWA BARAT, PITU DINA PUSAT >> DI JAWA BARAT, PITU DINA PUSAT >> Dina dinten Jum'at, Ibu-bapa Indungna RUMAH A >> Dina dinten Jum'at, Ibu-bapa Ibu-bapa diapekeun >> Dina dinten Jum'at, Ibu-bapa Indungna di bumi anu NAMPAK >> Dina dinten Jum'at, Ibu-bapa Indungna diutipkeun dina NANGKAT KULITAN >> Dina dinten Jum'at, Ibu-bapa Indungna diutipkeun dina kasusutan anu jahat PELUANG KANGGO NANGGALKEUN PELUANG KABUPATEN KULIT NANGGUNG WASHINGTON PELUANG KABUPATEN KULIT NANGKAT NEGERI NEGERI PELUANG KABUPATEN KULIT NANGKAT UNTUK NEGERI WASHINGTON PELANGSAAN KABUPATEN KULIT NANGGALKEUN WASHINGTON NEGERI NEGERI DI UNIVERSITI NEGERI WASHINGTON IN UNIVERSITI NEGERI WASHINGTON DI UNIVERSITI NEGERI WASHINGTON DI KATARAAN UNIVERSITI NEGERI WASHINGTON DI KABUPATEN DIA UNTUK WAYANG KANGGO WASHINGTON DI KATARAAN DIA UNIVERSITI NEGERI WASHINGTON DI KABUPATEN DIA ING PANGGUNG THE FRATERNITY DIA PANGGILAN THE FRATERNITY DIA MANGSA Nuju THE FRATERNITY DIA NGAJATI NGOMUNIKEUN NGAGANG. NGIRINGAN. NGIRINGAN. >> NGIRINGAN. >> DIA NGIRINGAN. >> HE WAS NGIRINGAN. >> DIA SIEUN NGIRINGAN. >> DIA MUKA LAKI NGIRINGAN. >> DIA NYAJAKU UNTUK MENUKUKAN NGIRINGAN. >> DIA DENGAN MENYANGGANG UNTUK TOWARD >> DIA DENGAN MENYANGGANG UNTUK TOWARD >> DIA SATU NUJAK NYAIN UNTUK IT. IEU. IEU. AND IEU. AND READY IEU. AND READY TO IEU. AND READY TO MOVE IEU. AND READY TO MOVE FORWARD IEU. AND READY TO MOVE FORWARD DENGAN AND READY TO MOVE FORWARD DENGAN AND READY UNTUK NGUKTIKKEUN DENGAN Waktos AND READY UNTUK NGUKTIKKEUN DENGAN NEGARA AND READY TO MOVAUS FORWARD DENGAN NEXI BAB AND READY TO MOVE FORWARD WITH NEXT BAB AND READY TO MOVE FORWARD DENGAN NEGARA BAB DIA AND READY UNTUK NGUKTIKKEUN DENGAN NEGARA BAB ANU HABIS. AKU NEXI BAB DIA HIRUP. AKU NEXI BAB DIA HIRUP. AND AKU NEXI BAB DIA HIRUP. AND IT'S AKU NEXI BAB DIA HIRUP. AND ITUJU AKU NEXI BAB DIA HIRUP. AND ITU ITU MASIH AKU NEXI BAB DIA HIRUP. AND ITU LANGKAH MANGSAJANG AKU NEXI BAB DIA HIRUP. AND ITU LANGKAH MENGANGGANGKEUN KE AND ITU LANGKAH MENGANGGANGKEUN KE AND ITU LANGKAH MASIHKAN KEJAYAAN AS. URANG. URANG. >> URANG. >> SAM URANG. >> SAM DIED URANG. >> SAM DIED OF URANG. >> SAM DIED ALCOHOL >> SAM DIED ALCOHOL >> SAM DIET ALCOHOL POISONING >> SAM DIED ALCOHOL POISONING IN >> SAM DIED ALCOHOL POISONING DI NOVEMBER >> SAM DIED ALCOHOL POISONING DI NOVEMBER DURING >> SAM DIET ALCOHOL POISONING DI NOVEMBER DURING A BISUKAN DI NOVEMBER DURING A POISONING IN NOVEMBER DURING A PLEDGE POISONING IN NOVEMBER DURING A PLEDGE ACARA. ACARA ACARA. ACARA ACARA. THE ACARA ACARA. NEGARA ACARA ACARA. NEGARA KORONER ACARA ACARA. NEGARA KORONER RULED ACARA ACARA. NEGARA KORONER NELANGKULAN NEGARA KORONER NELANGKULAN NEGARA KORONER NU TAMAT DATÉS NEGARA KORONER NU DENGAN KURUNGAN AN NEGARA KORONER MUDAH KAMPUNG ANAK DIRI. DATU ANAK. DATU ANAK. >> DATU ANAK. >> SAM DATU ANAK. >> SAM WAS DATU ANAK. >> SAM SANGATNA DATU ANAK. >> NU SAMA JAMINAN >> NU SAMA JAMINAN >> NU SAMA JAMINAN PELUANG >> NU SAMA JAMINAN PELUANG KANGGO >> SAM SIEUN KATOLONGAN DIANGGALKEUN KE >> NU SAMA JAMINAN KANGGO DIGAWASAN KEPUTANG >> NU SAMA JAMINAN DIGAJUTKEUN DI PENTING >> SAM SIEUN KATOLONGAN DIANGGALKEUN DI KABUPATANG DENGAN INI PUSHIU TO KANGGO DI SENI PUSH TO PUTIH DI RITUAL ING. RITUAL. RITUAL. Ku RITUAL. Ku TI RITUAL. DENGAN TRADISI INI RITUAL. DENGAN TRADISI INI RITUAL. DENGAN TRADISI INI NUNGGUH. DENGAN TRADISI INI NUNGGUH. DENGAN TRADISI INI NUNGGUH. AND DENGAN TRADISI INI NUNGGUH. AND KIRI DENGAN TRADISI INI NUNGGUH. AND KIRI TO DENGAN TRADISI INI NUNGGUH. AND LEFT TO DIE DENGAN TRADISI INI NUNGGUH. AND NINGKEUN DI JATI DUASA DENGAN TRADISI INI NUNGGUH. AND NINGKEUN DI JUJANG DI PITU DENGAN TRADISI INI NUNGGUH. AND NINGKEUN DI JUJEU DI JUJANG AND NINGKEUN DI JUJEU DI JUJANG AND NANGKEUN DIEUGA DIA ANTARA KASAHA AND NANGKEUN DIEUGA DI SATU ANTARA AND NINGKEUN DI JUJEU DI ATAS KASAHA AND NINGKEUN DI JUJEU DI ATAWA KANGGOAN KANGGO. ASAS YANG KANGGO. ASAS YANG KANGGO. KANGSA ASAS YANG KANGGO. TAPI TIAH ASAS YANG KANGGO. TINGKATKEUN ITU TO ASAS YANG KANGGO. TINGKATNA ITU INGIN TINGKATNA ITU INGIN TINGKATKEUN ITU INGIN TENTANG. TENTANG. TENTANG. SHE TENTANG. SHE CATETAN TENTANG. LAMPIRAN YANG PERLU TENTANG. LAMPIRAN PAKET CATATAN TENTANG. TAK DITENANGKEUN PIKEUN TAMPILAN TENTANG. LAKON PAKUN TAKKEUN TAKKEUN TUKANG LAKON PAKUN TAKKEUN TAKKEUN TUKANG TAK DIPANGKEUN PAKUN HENTEUN TUJUNG TAK DIPANGKEUN PAKSA SUKANG NEGARA UNTUK DENGAN ANAK TAK DITAYANGKEUN PAKET SUKANG UNTUK MANGSA ASHES ANAK TAK DIPANGKEUN PUNYA HENTEJANG UNTUK DENGAN ASHES ANAK ANAK TAK DIPANGKEUN PAKSA HENTEJE UNTUK DENGAN ASHES ANAK ANTARI NU TAK DIPANGKEUN PAKSA HENTEJANG UNTUK DENGAN ASHES ANAK ANTARI ANTARI ANAK HERING ANAK ANTARI ATAWA ANAK HERING ANAK ANTARI PADA MALAM ANAK HERING ANAK ANYARI ANTARI NA DINA CINTA ANAK HERING ANAK ANYARI ATAWA DI CARI ANTARI ANAK HERING ANAK ANYARI ATAWA DI CARI ANTARI ANAK HERING ANAK ANYARI ATAWA DI CARI ANTARI ANAK HERING ANAK ANYARI ATAWA DI CARI ANTARI ANTARI DITAWASAN UNTUK PUTRA TO DITINDAK UNTUK PUTRA NU KANGGURAN DITILIKKEUN ANTARI ANTARI KANGGUNGAN TRADISI. TRADISI HAZING. TRADISI HAZING. >> TRADISI HAZING. >> TI TRADISI HAZING. >> TI TRADISI HAZING. >> TI DENGAN MANAWA TRADISI HAZING. >> TI NU SUKU BANYAK TRADISI HAZING. >> TI NU BANYAK BAIK >> TI NU BANYAK BAIK >> TI NU KANYA NGAPENENG HENTEU BARU >> TI NU KAKI BANYOL ANYANG HENTEU TENTANGna. TENTEP KURIKASI. TENTEP KURIKASI. SAHA TENTEP KURIKASI. Sateuacana TENTEP KURIKASI. SAHA NYATA NYANGKANG TENTEP KURIKASI. SAHA NYANGKU AYA TUJUAN SAHA NYANGKU AYA TUJUAN SAHA NYAWA INGGU BUDAYA PERVASIF Sateuacanna teh ING PERKARA BUDAK Sateuacanna teh ING PERKARA BUDAK SIEUN Sateuacanna teh ING PERKARA BUDAK SIEUN INGNA SAHA NYANGKU AYA BUDAK PERVASIF ING NAJI AYA BUDAYA NYEKUN ANTARA NYAWA BUDAYA NYEKUNAN YANG NYATA. TOXIC. TOXIC. AND TOXIC. AND NA TOXIC. AND SANG SIMPLY TOXIC. AND Sateuacana SIMPLY TIDAK TOXIC. AND Sateuacana Simplengan moal dihukum. AND Sateuacana Simplengan moal dihukum. AND Sateuacana Simplengan moal dihukum. Kami AND Sateuacana Simplengan moal dihukum. Urang teu tiasa AND Sateuacana Simplengan moal dihukum. Urang teu tiasa nyangka AND Sateuacana Simplengan moal dihukum. Urang moal bisa nyangka AND Sateuacana Simplengan moal dihukum. Urang teu bakal nyangka AND Sateuacana Simplengan moal dihukum. Urang teu tiasa nyangka Kami Urang teu tiasa nyangka Kami KAMI TIDA NU NU TUNGGULAN HILANG KITA ANAK Urang teu kedah nyangka warga urang ayeuna KAMI TIDAK AKAN HENTEU AYA LUPUN PAKSA HAK SAJAWA Urang teu bakal resep ka urang ayeuna urang. SAKITU HENTEU DI SINI. SAKITU HENTEU DI SINI. >> SAKITU HENTEU DI SINI. >> SHE'S SAKITU HENTEU DI SINI. >> DITANCANG KAYU SAKITU HENTEU DI SINI. >> KAKI DENGAN JUGA SAKITU HENTEU DI SINI. >> BENTUK KANGGO JUGA SAKITU HENTEU DI SINI. >> KAKI JUGA NYOKHATI UNTUK LAGI >> KAKI JUGA NYOKHATI UNTUK LAGI >> SHE'S JUGA CALLING FOR MORE ACCOUNTABILITY >> KAKI JUGA NYOKO UNTUK AKAUN KAGAMATAN DARI KELUASAN DARI ACCOUNTABILITY DARI UNIVERSITIES ACCOUNTABILITY DARI UNIVERSITIES AND ACCOUNTABILITY FROM UNIVERSITIES AND FRATERNITIES UNIVERSITI jeung KURSUS UNIVERSITI DAN TEMPAT TANGGAPAN. TEMA. TEMA. TEMA TEMA. Aranjeunna TAHU TEMA. TINGKATKEUN SIEUN TEMA. TINGKATKEUN SAHA TEMA. TINGKAT KAYU DENGAN ITU TEMA. TINGKAT KENE AKU DENGAN ARTIKA TEMA. TILIK KITA BISA ATAU INGKEUN TILIK KITA BISA ATAU INGKEUN TINGKAT NYAWA ITU ATAWA INGKANG NEGARA ATAWA Aranjeunna TAHU ITU ATAWA INGKANG TENTANG HENTEU ATAWA Aranjeunna TAHU ITU ATAWA INGKANG ATAWA ANTARA SENTIASA TENTANGNA. SUMBANG TENTANG IT. SUMBANG TENTANG IT. NU SUMBANG TENTANG IT. YANG DAPAT SUMBANG TENTANG IT. YANG DIHENTI KASU SUMBANG TENTANG IT. YANG DIHENTEU KANGGO AYEUNA. YANG DIHENTEU KANGGO AYEUNA. YANG DIHENTEU KANGGO AYEUNA. TEMA YANG DIHENTEU KANGGO AYEUNA. Aranjeunna kedah YANG DIHENTEU KANGGO AYEUNA. TIAK HENTEU DIHENTI YANG DIHENTEU KANGGO AYEUNA. TANYA HENTEU NYANGGANG RESPONSIBILITI. TANYA HENTEU NYANGGANG RESPONSIBILITI. TANYA HENTEU NYANGGANG RESPONSIBILITI. TEMA TANYA HENTEU NYANGGANG RESPONSIBILITI. ARANJEUNNA NGAGADUHAN TANYA HENTEU NYANGGANG RESPONSIBILITI. SAHA NAHA NYAWA A TANYA HENTEU NYANGGANG RESPONSIBILITI. TEMA MUNGSAAKAN TANYA HENTEU NYANGGANG RESPONSIBILITI. MEREKA DENGAN NU DUTYA TO TANYA HENTEU NYANGGANG RESPONSIBILITI. TEMA Aranjeunna boga kakuatan pikeun ngayakeun TANYA HENTEU NYANGGANG RESPONSIBILITI. TEMA Aranjeunna DESA NANGKANGKEUN KAMI TEMA Aranjeunna DESA NANGKANGKEUN KAMI TEMA Aranjeunna boga kakuatan pikeun ngayakeun murangkalih urang TEMA Aranjeunna boga kakuatan pikeun ngalaksanakeun murasiswa urang sareng TEMA Aranjeunna boga kakuatan pikeun ngayakeun murangkalih sareng urang TEMA Aranjeunna boga kakuatan pikeun ngayakeun murangkalih urang sareng anakna. PELAJAR DAN ANAK KAMI. PELAJAR DAN ANAK KAMI. >> PELAJAR DAN ANAK KAMI. >> WSU PELAJAR DAN ANAK KAMI. >> WSU AND PELAJAR DAN ANAK KAMI. >> WSU AND THE PELAJAR DAN ANAK KAMI. >> WSU AND THE ALPHA PELAJAR DAN ANAK KAMI. >> WSU AND THE ALPHA TOW PELAJAR DAN ANAK KAMI. >> WSU AND THE ALPHA TOW OMEGA >> WSU AND THE ALPHA TOW OMEGA >> WSU AND THE ALPHA TOW OMEGA FRATERNITY. KATUJOHAN. KATUJOHAN. THE KATUJOHAN. THE FRATERNITY KATUJOHAN. THE FRATERNITY ADMITTED KATUJOHAN. THE FRATERNITY DITUTUAN IT THE FRATERNITY DITUTUAN IT THE FRATERNITY ADMITTED IT VIOLATED THE FRATERNITY ADMITTED IT VIOLATED STANDARDS THE FRATERNITY ADMITTED IT VIOLATED STANDARDS OF THE FRATERNITY ADMITTED IT VIOLATED STANDARDS CONDUCT. STANDARD KULITAN DITUKU. STANDARD KULITAN DITUKU. TAPI TAPI STANDARD KULITAN DITUKU. TAPI KAWIN STANDARD KULITAN DITUKU. TAPI KAPI NYATA STANDARD KULITAN DITUKU. TAPI TUA INGKI SENTIASA STANDARD KULITAN DITUKU. TAPI TUMAU INGGI BUMI STANDARD KULITAN DITUKU. TAPI TUA INGKEUN MESIA MANGKAT SIEUN TAPI TUA INGKEUN MESIA MANGKAT SIEUN TAPI TUA INGKEUN MESIA MANGKEUN TAPI TU INGKEUN KAPI NYATA MANGSA NU MANAJEJANG TAPI TU INGKEUN KAPI NYATA MANGSA NU MANA TUKU TUKANG. DENGAN TANGGAP BASA. DENGAN TANGGAP BASA. >> DENGAN TANGGAP BASA. >> TEJAS DENGAN TANGGAP BASA. >> TEU GURUT DENGAN TANGGAP BASA. >> TEMAna ANGGI NU NGAPUNG DENGAN TANGGAP BASA. >> TEU GURU NGUMAMBIRA TIAP TAE DENGAN TANGGAP BASA. >> TEU GOLONGAN NGAPONKEUN TIASA TAE TARI >> TEU GOLONGAN NGAPONKEUN TIASA TAE TARI >> TEMAna NGAPUNGKEUN TIAP TAHUN TAJUK. LAMPIRAN. LAMPIRAN. MILIKNA LAMPIRAN. HANYAN KULIT LAMPIRAN. DIA HAYAYAN KULITAN LAMPIRAN. DIA NYAATNA NYAWA LAMPIRAN. DIA HATIS ​​INGNA NYAWA LAMPIRAN. DIA NYAAN ATAWA KANGGO NU DAMANG DI LAMPIRAN. DIA NYAAN ATAWA KULIT INGNA DI A DIA NYAAN ATAWA KULIT INGNA DI A DIA HATIS ​​ING KULIT INGNA DI DATANG KURING. KEDUA. KEDUA. >> KEDUA. >> KAMI KEDUA. >> Pami KEDUA. >> KAMI NABI KITA KEDUA. >> KAMI GALAK DENGAN KAMI, >> KAMI GALAK DENGAN KAMI, >> KAMI GALING DENGAN KAMI, ARIANA. ARIANA. ARIANA. AND ARIANA. AND WE'RE ARIANA. AND NGANUTUH KUMAHA ARIANA. AND NANGGURU KUMAHA ARIANA. AND KITA NGUMAMBANG DI AS ARIANA. AND KUMAHA NGENTOTA AS AS A AND KUMAHA NGENTOTA AS AS A AND KITA NGUMAMBANG DI AS AS KELUAR AND KITA NGUMAMBANG AS AS UNIT AND KITA NGUMAMBANG DI AS UNIT KELUARGA UNIT AND KITA NGINISKEUN AS salaku UNIT KELUARGA UNIT TIGA AND KITA NGUMANGKEUN DI AS UNIT KELUARGA UNIT BETUL TIGA AND KITA NGINISKEUN AS AS UNIT KELUARGA TIU TIGA DENGAN CINTA UNIT KELUARGA TIGA DENGAN CINTA UNIT KELUATAN UNTUK TIAS DENGAN CINTA sareng UNIT KELUARGA UNTUK TIGA DENGAN CINTA sareng Dukung UNIT KELUARGA UNTUK TIGA DENGAN CINTA sareng dukungan ti mana UNIT KELUARGA TIGA DENGAN CINTA sareng ING DOLEH DENGAN MANUM UNIT KELUATAN UNTU TIU DENGAN CINTA JEUNG DENGAN KUMAHA MANAWA LAIN. JEUNG DOKUSAN DARI MANAWA LAIN. JEUNG DOKUSAN DARI MANAWA LAIN. TAPI TAPI JEUNG DOKUSAN DARI MANAWA LAIN. TAPI TI JEUNG DOKUSAN DARI MANAWA LAIN. TAPI TI AYA A JEUNG DOKUSAN DARI MANAWA LAIN. TAPI TIANG HOLE JEUNG DOKUSAN DARI MANAWA LAIN. TAPI TIANG KANGGO HOLE LEWAS

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="1.101" dur="0.3"> BIT. </text>
<text sub="clublinks" start="1.401" dur="0.1"> BIT. WE'LL </text>
<text sub="clublinks" start="1.501" dur="0.1"> BIT. WE'LL BASA </text>
<text sub="clublinks" start="1.601" dur="0.134"> BIT. Urang leuwih loba </text>
<text sub="clublinks" start="1.735" dur="0.066"> BIT. WE'LL DENGAN MAKLUMAT Dinten </text>
<text sub="clublinks" start="1.801" dur="0.134"> BIT. WE'LL BISA NGARGO MASALAH DI </text>
<text sub="clublinks" start="1.935" dur="0.267"> BIT. WE'LL BISA NGARGO MASALAH DI </text>
<text sub="clublinks" start="2.202" dur="0.2"> WE'LL BISA NGARGO MASALAH DI </text>
<text sub="clublinks" start="2.402" dur="0.067"> WE'LL BASA DENGAN langkung lengkep dina hasil </text>
<text sub="clublinks" start="2.469" dur="0.3"> WE'LL BISA NGARGO MASALAH SA ING REST </text>
<text sub="clublinks" start="2.769" dur="0.534"> WE'LL BISA NGARGO MASALAH SA ING REST </text>
<text sub="clublinks" start="3.303" dur="0.901"> WE'LL DENGAN PAKSA BISA DI KOTAK DUMATAR </text>
<text sub="clublinks" start="4.204" dur="0.2"> WE'LL BISA NGAJUTI HENTEU DI REST BISUKAN KOMPUTUS, </text>
<text sub="clublinks" start="4.404" dur="0.233"> REST OF PROSES DENGAN KABUPATEN, </text>
<text sub="clublinks" start="4.637" dur="0.067"> REST OF PROSES DOMPUTAN, Datang </text>
<text sub="clublinks" start="4.704" dur="0.234"> REST OF PRAKTOR KOMPUTER, DENGAN UP. </text>
<text sub="clublinks" start="4.938" dur="0.167"> KAPI UP. </text>
<text sub="clublinks" start="5.105" dur="0.1"> KAPI UP. >>> </text>
<text sub="clublinks" start="5.205" dur="0.133"> KAPI UP. >>>> WAWA </text>
<text sub="clublinks" start="5.338" dur="0.134"> KAPI UP. >>>> Wengi Wengi </text>
<text sub="clublinks" start="5.472" dur="0.4"> KAPI UP. >>> Wengi BULAN LEPAS </text>
<text sub="clublinks" start="5.872" dur="0.267"> KAPI UP. >>> Wengi BULAN LEPAS RASA </text>
<text sub="clublinks" start="6.139" dur="0.234"> >>> Wengi BULAN LEPAS RASA </text>
<text sub="clublinks" start="6.373" dur="0.1"> >>>> Wengi BULAN NUNG NU TARI KONGET </text>
<text sub="clublinks" start="6.473" dur="0.2"> >>>> Wengi BULAN NU TARI KONGGO ANAK, </text>
<text sub="clublinks" start="6.673" dur="0.434"> >>>> Wengi BULAN NUNG NU TARI ANAK ANU, ING </text>
<text sub="clublinks" start="7.107" dur="0.233"> >>>> Wengi BULAN NUNG NU TARI KAKI ANAK, ING KITU </text>
<text sub="clublinks" start="7.34" dur="0.3"> >>>> Wengi BULAN NUNGKOS TEU TARI ANAK, ING KAKI </text>
<text sub="clublinks" start="7.64" dur="0.634"> >>>> Wengi BULAN NUNG NU TARI KAKI ANAK, KITULAN A </text>
<text sub="clublinks" start="8.274" dur="0.301"> ANAK ANU, KITAB EBANG A </text>
<text sub="clublinks" start="8.575" dur="0.133"> ANAK ANU, KABUPATEN KUSAHA ANAK </text>
<text sub="clublinks" start="8.708" dur="0.2"> ANAK DIRI, NUJUK KANGGO TENGAH NEGARA </text>
<text sub="clublinks" start="8.908" dur="0.301"> ANAK ANU, KABUPATEN ING WANITA KANGGO WASHINGTON </text>
<text sub="clublinks" start="9.209" dur="0.233"> UNIVERSITI NEGERI WASHINGTON </text>
<text sub="clublinks" start="9.442" dur="0.067"> WASHINGTON NEGERI UNIVERSITI PELAJAR </text>
<text sub="clublinks" start="9.509" dur="0.234"> WASHINGTON NEGERI UNIVERSITI PELAJAR AYA </text>
<text sub="clublinks" start="9.743" dur="0.333"> WASHINGTON NEGERI UNIVERSITI PELAJAR AYA NANGGANG </text>
<text sub="clublinks" start="10.076" dur="0.567"> WASHINGTON NEGERI UNIVERSITI PELAJAR INGGAL GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="10.643" dur="0.434"> WASHINGTON NEGERI UNIVERSITI PELAJAR MANGSA KADAN SEKOLAH, </text>
<text sub="clublinks" start="11.077" dur="0.2"> PELAJAR NANGGUH KOLEKTOR, </text>
<text sub="clublinks" start="11.277" dur="0.668"> PELAJAR NAHA NANGGUH JADI, HIS </text>
<text sub="clublinks" start="11.945" dur="0.834"> KAJALANA NUNGGUH KOLEKTOR SEKOLAH, KARAWANAN HIS. </text>
<text sub="clublinks" start="12.779" dur="0.334"> KAJALUAN NUNGGUH KOLEKTOR SEKOLAH, KANGGO HATI, AND </text>
<text sub="clublinks" start="13.113" dur="0.1"> KAJALUAN NUNGGUH KOLEKTOR SEKOLAH, KANGGO HATI, JEUNG AHLI. </text>
<text sub="clublinks" start="13.213" dur="0.2"> KATAKATAN HIS, AND KABUPATEN. </text>
<text sub="clublinks" start="13.413" dur="0.167"> KATAKATAN HIS, AND KABUPATEN. KOMUNITAS </text>
<text sub="clublinks" start="13.58" dur="0.6"> KATAKATAN HIS, AND KABUPATEN. ILANG MARTINEZ </text>
<text sub="clublinks" start="14.18" dur="0.034"> KATAKATAN HIS, AND KABUPATEN. MANGSA DENGAN MARTINEZ </text>
<text sub="clublinks" start="14.214" dur="0.333"> KATAKATAN HIS, AND KABUPATEN. ILANG MARTINEZ AYA A </text>
<text sub="clublinks" start="14.547" dur="0.201"> KATAKATAN HIS, AND KABUPATEN. ILANG MARTINEZ AYA PELAKONAN </text>
<text sub="clublinks" start="14.748" dur="0.2"> ILANG MARTINEZ AYA PELAKONAN </text>
<text sub="clublinks" start="14.948" dur="0.067"> SUMBAT MARTINEZ AYA PADANG ANYARI </text>
<text sub="clublinks" start="15.015" dur="0.5"> ILANG MARTINEZ AYA PADALA PANGKUT ANTARI </text>
<text sub="clublinks" start="15.515" dur="0.2"> ILANG MARTINEZ AYA PELAKON NENG WANGTU FRESHMAN KUMAHA </text>
<text sub="clublinks" start="15.715" dur="0.267"> SUMATANG MARTINEZ DIAJAT PADANG ANJEUN FRESHMAN KAPI DIA </text>
<text sub="clublinks" start="15.982" dur="1.135"> ILANG MARTINEZ DIAJAT PADANG ANJEUN FRESHMAN KUNG DIA DI DIATUR </text>
<text sub="clublinks" start="17.117" dur="1.201"> SUMBAT MARTINEZ DENGAN PELAKON RÉTING PANGKILAN FRESHMAN KAPI DIA DIHARI </text>
<text sub="clublinks" start="18.318" dur="0.233"> TIDAK LENGKEU KUNG DIA DI DIHARI </text>
<text sub="clublinks" start="18.551" dur="0.201"> TIDAK TERUS DI DIA MUNGKU DARI DI ALCOHOL </text>
<text sub="clublinks" start="18.752" dur="0.1"> TIDAK TERUS DI DIA MUNGKU DARI DI ALCOHOL POISONING. </text>
<text sub="clublinks" start="18.852" dur="0.2"> PELUANG ALCOHOL. </text>
<text sub="clublinks" start="19.052" dur="0.1"> PELUANG ALCOHOL. TONY </text>
<text sub="clublinks" start="19.152" dur="0.1"> PELUANG ALCOHOL. TONY BLACK </text>
<text sub="clublinks" start="19.252" dur="0.067"> PELUANG ALCOHOL. TONY BLACK SPOKE </text>
<text sub="clublinks" start="19.319" dur="0.1"> PELUANG ALCOHOL. TONYA BLACK SPOKE TO </text>
<text sub="clublinks" start="19.419" dur="0.267"> PELUANG ALCOHOL. TONYA BLACK SPOKE TO HIS </text>
<text sub="clublinks" start="19.686" dur="0.2"> PELUANG ALCOHOL. TONYA BLACK PUTRA UNTUK NU KITU PARIK </text>
<text sub="clublinks" start="19.886" dur="0.234"> TONYA BLACK PUTRA UNTUK NU KITU PARIK </text>
<text sub="clublinks" start="20.12" dur="0.066"> TONYA BLACK HENTEU UNTUK MANEH KANGSA ING </text>
<text sub="clublinks" start="20.186" dur="0.1"> TONYA BLACK PUTRA UNTUK HENTEU KATA HENTEU NAON </text>
<text sub="clublinks" start="20.286" dur="0.234"> TONYA BLOK Spok pikeun Parentip Parahyangan na Mimitina </text>
<text sub="clublinks" start="20.52" dur="0.267"> TONYA BLACK PUTRA UNTUK HENTEU KATA HENTEU MENGALU KANA ANAK </text>
<text sub="clublinks" start="20.787" dur="0.934"> TONYA BLACK PUTRA UNTUK HENTEU KATA HENTEU UNTUK APA INI HARAPI </text>
<text sub="clublinks" start="21.721" dur="1.201"> TONYA BLACK PUTRA UNTUK HENTEU KATA HENTEU UNTUK APA ITU HARAPAN SIEUN </text>
<text sub="clublinks" start="22.922" dur="0.201"> TENTANGKE APA INGIN HARAPAN SANGSA AKAN </text>
<text sub="clublinks" start="23.123" dur="0.066"> TENTANGKE APA HARAPAN SAHA NU KUMAHA </text>
<text sub="clublinks" start="23.189" dur="0.167"> TENTANGKE APA ATAWA HARAPAN DENGAN TIGA INI </text>
<text sub="clublinks" start="23.356" dur="0.1"> TENTANGKE APA ATAWA HARAPAN DENGAN HENTEU DENGAN LAWSUIT ieu. </text>
<text sub="clublinks" start="23.456" dur="0.167"> DARI LAWSUIT ING. </text>
<text sub="clublinks" start="23.623" dur="0.1"> DARI LAWSUIT ING. >> </text>
<text sub="clublinks" start="23.723" dur="0.1"> DARI LAWSUIT ING. >> NAON </text>
<text sub="clublinks" start="23.823" dur="0.234"> DARI LAWSUIT ING. >> NAJI APLI </text>
<text sub="clublinks" start="24.057" dur="0.267"> DARI LAWSUIT ING. >> NYAWA AKAN </text>
<text sub="clublinks" start="24.324" dur="0.233"> DARI LAWSUIT ING. >> NAU TU NYAWA </text>
<text sub="clublinks" start="24.557" dur="0.367"> DARI LAWSUIT ING. >> SATU AKU DIAJEANA SATUJAK </text>
<text sub="clublinks" start="24.924" dur="0.568"> DARI LAWSUIT ING. >> SATU NU DIAJAKAT NYAWA </text>
<text sub="clublinks" start="25.492" dur="0.2"> >> SATU NU DIAJAKAT NYAWA </text>
<text sub="clublinks" start="25.692" dur="0.1"> >> SATU NU AKU DIAJAKAT SATU UNTUK </text>
<text sub="clublinks" start="25.792" dur="0.067"> >> SATU NU AKU DIAJAKAT SATU UNTUK DIAHATNA </text>
<text sub="clublinks" start="25.859" dur="0.333"> >> NYAWA ANAK NU DIA NU DIA TUJU NYAWA </text>
<text sub="clublinks" start="26.192" dur="0.234"> >> NU TUNGGU NU DIA NU DIA NU TIJEU MENGETIKA NYAWA DIA </text>
<text sub="clublinks" start="26.426" dur="0.334"> >> ANU AKAN NU NU TU SUKA NU TENTIU DENGAN HANYA DENGAN CATATAN </text>
<text sub="clublinks" start="26.76" dur="0.333"> TENTANGKE DIA DIA ING PULIS </text>
<text sub="clublinks" start="27.093" dur="0.067"> TENTANGKE DIA SUKA DIA TAPI NOTIS PENTING </text>
<text sub="clublinks" start="27.16" dur="0.1"> TENTANGKE DIA DIA INI MANGSA CATATAN GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="27.26" dur="0.1"> TENTANGKE DIA DIA INI DENGAN CATETAN SEGERA </text>
<text sub="clublinks" start="27.36" dur="0.3"> TENTANGKE DIA DIA INI DENGAN CATETAN SEGALU DENGAN FALL IN </text>
<text sub="clublinks" start="27.66" dur="0.801"> TENTANGKE DIA SUKA DIA TAPI IMPEDIATELY AND FALL IN LOVE </text>
<text sub="clublinks" start="28.461" dur="0.2"> GAMPANGKEUN TENTUK ING DIRI </text>
<text sub="clublinks" start="28.661" dur="0.101"> GAMPANG TENTUK DENGAN GELAS ING DENGAN CINTA </text>
<text sub="clublinks" start="28.762" dur="0.834"> GAMPANG TENTUKKEUN ING ING DENGAN KASIL </text>
<text sub="clublinks" start="29.596" dur="0.267"> GAMPANG TENTUKKEUN ING ING DENGAN PERSIB. </text>
<text sub="clublinks" start="29.863" dur="0.167"> DENGAN PERSIB. </text>
<text sub="clublinks" start="30.03" dur="0.066"> DENGAN PERSIB. >> </text>
<text sub="clublinks" start="30.096" dur="0.1"> DENGAN PERSIB. >> TI </text>
<text sub="clublinks" start="30.196" dur="0.234"> DENGAN PERSIB. >> Anu SMILE </text>
<text sub="clublinks" start="30.43" dur="0.267"> DENGAN PERSIB. >> Anu SMILE OF </text>
<text sub="clublinks" start="30.697" dur="1.034"> DENGAN PERSIB. >> Anu SMILE DINIA </text>
<text sub="clublinks" start="31.731" dur="0.234"> DENGAN PERSIB. >> Yen SMILE NYAWA </text>
<text sub="clublinks" start="31.965" dur="0.467"> DENGAN PERSIB. >> Bilih SMILE DIA PAKAI </text>
<text sub="clublinks" start="32.432" dur="0.267"> >> Bilih SMILE DIA PAKAI </text>
<text sub="clublinks" start="32.699" dur="0.1"> >> Bilih SMILE DIA NYAJAKAN INGKEJI. </text>
<text sub="clublinks" start="32.799" dur="0.167"> NGANJI. </text>
<text sub="clublinks" start="32.966" dur="0.133"> NGANJI. Anjeunna </text>
<text sub="clublinks" start="33.099" dur="0.134"> NGANJI. DIA NYAU </text>
<text sub="clublinks" start="33.233" dur="2.169"> NGANJI. Anjeunna LUNGKUL CAHAYA </text>
<text sub="clublinks" start="35.402" dur="0.233"> NGANJI. DIA PANGUNGGURAN LAMPIRAN UP </text>
<text sub="clublinks" start="35.635" dur="1.869"> NGANJI. DIA LAMPIRAN CAMPUR A </text>
<text sub="clublinks" start="37.504" dur="0.233"> NGANJI. DIA LAMPIRAN NAMPANG KAMPUNG. </text>
<text sub="clublinks" start="37.737" dur="0.167"> DIA LAMPIRAN NAMPANG KAMPUNG. </text>
<text sub="clublinks" start="37.904" dur="0.501"> DIA LAMPIRAN NAMPANG KAMPUNG. >> </text>
<text sub="clublinks" start="38.405" dur="1.968"> DIA LAMPIRAN NAMPANG KAMPUNG. >> KIRI </text>
<text sub="clublinks" start="40.373" dur="0.367"> DIA LAMPIRAN NAMPANG KAMPUNG. >> KIRI GIRI </text>
<text sub="clublinks" start="40.74" dur="0.1"> DIA LAMPIRAN NAMPANG KAMPUNG. >> KULIT GOLONG RUWAT. </text>
<text sub="clublinks" start="40.84" dur="0.267"> >> KULIT GOLONG RUWAT. </text>
<text sub="clublinks" start="41.107" dur="0.1"> >> KULIT GOLONG RUWAT. GAMPANG. </text>
<text sub="clublinks" start="41.207" dur="0.334"> GAMPANG. </text>
<text sub="clublinks" start="41.541" dur="0.2"> GAMPANG. PANANGAN KÉNCA WAÉ </text>
<text sub="clublinks" start="41.741" dur="0.134"> GAMPANG. KULIT-TINGKATKEUN </text>
<text sub="clublinks" start="41.875" dur="1.268"> GAMPANG. TUTIKKEUN INGKAI </text>
<text sub="clublinks" start="43.143" dur="0.2"> GAMPANG. TUTIKKEUN INGKEUN DI BASA. </text>
<text sub="clublinks" start="43.343" dur="0.167"> TUTIKKEUN INGKEUN DI BASA. </text>
<text sub="clublinks" start="43.51" dur="0.066"> TUTIKKEUN INGKEUN DI BASA. >> </text>
<text sub="clublinks" start="43.576" dur="0.167"> TUTIKKEUN INGKEUN DI BASA. >> ON </text>
<text sub="clublinks" start="43.743" dur="0.301"> TUTIKKEUN INGKEUN DI BASA. >> DI JAWA BARAT, </text>
<text sub="clublinks" start="44.044" dur="0.433"> TUTIKKEUN INGKEUN DI BASA. >> DI JUMABAR, HIS </text>
<text sub="clublinks" start="44.477" dur="0.834"> TUTIKKEUN INGKEUN DI BASA. >> DI JAWA BARAT, DINA PITU </text>
<text sub="clublinks" start="45.311" dur="0.735"> TUTIKKEUN INGKEUN DI BASA. >> DI JAWA BARAT, PITU DINA PUSAT </text>
<text sub="clublinks" start="46.046" dur="0.133"> >> DI JAWA BARAT, PITU DINA PUSAT </text>
<text sub="clublinks" start="46.179" dur="0.2"> >> Dina dinten Jum'at, Ibu-bapa Indungna RUMAH A </text>
<text sub="clublinks" start="46.379" dur="0.2"> >> Dina dinten Jum'at, Ibu-bapa Ibu-bapa diapekeun </text>
<text sub="clublinks" start="46.579" dur="0.234"> >> Dina dinten Jum'at, Ibu-bapa Indungna di bumi anu NAMPAK </text>
<text sub="clublinks" start="46.813" dur="0.634"> >> Dina dinten Jum'at, Ibu-bapa Indungna diutipkeun dina NANGKAT KULITAN </text>
<text sub="clublinks" start="47.447" dur="0.567"> >> Dina dinten Jum'at, Ibu-bapa Indungna diutipkeun dina kasusutan anu jahat </text>
<text sub="clublinks" start="48.014" dur="0.3"> PELUANG KANGGO NANGGALKEUN </text>
<text sub="clublinks" start="48.314" dur="0.134"> PELUANG KABUPATEN KULIT NANGGUNG WASHINGTON </text>
<text sub="clublinks" start="48.448" dur="0.934"> PELUANG KABUPATEN KULIT NANGKAT NEGERI NEGERI </text>
<text sub="clublinks" start="49.382" dur="0.701"> PELUANG KABUPATEN KULIT NANGKAT UNTUK NEGERI WASHINGTON </text>
<text sub="clublinks" start="50.083" dur="0.334"> PELANGSAAN KABUPATEN KULIT NANGGALKEUN WASHINGTON NEGERI NEGERI DI </text>
<text sub="clublinks" start="50.417" dur="0.2"> UNIVERSITI NEGERI WASHINGTON IN </text>
<text sub="clublinks" start="50.617" dur="0.2"> UNIVERSITI NEGERI WASHINGTON DI </text>
<text sub="clublinks" start="50.817" dur="0.133"> UNIVERSITI NEGERI WASHINGTON DI KATARAAN </text>
<text sub="clublinks" start="50.95" dur="0.067"> UNIVERSITI NEGERI WASHINGTON DI KABUPATEN DIA </text>
<text sub="clublinks" start="51.017" dur="0.334"> UNTUK WAYANG KANGGO WASHINGTON DI KATARAAN DIA </text>
<text sub="clublinks" start="51.351" dur="0.233"> UNIVERSITI NEGERI WASHINGTON DI KABUPATEN DIA ING PANGGUNG </text>
<text sub="clublinks" start="51.584" dur="0.167"> THE FRATERNITY DIA PANGGILAN </text>
<text sub="clublinks" start="51.751" dur="0.1"> THE FRATERNITY DIA MANGSA Nuju </text>
<text sub="clublinks" start="51.851" dur="0.1"> THE FRATERNITY DIA NGAJATI NGOMUNIKEUN NGAGANG. </text>
<text sub="clublinks" start="51.951" dur="0.167"> NGIRINGAN. </text>
<text sub="clublinks" start="52.118" dur="0.067"> NGIRINGAN. >> </text>
<text sub="clublinks" start="52.185" dur="0.1"> NGIRINGAN. >> DIA </text>
<text sub="clublinks" start="52.285" dur="0.067"> NGIRINGAN. >> HE WAS </text>
<text sub="clublinks" start="52.352" dur="0.233"> NGIRINGAN. >> DIA SIEUN </text>
<text sub="clublinks" start="52.585" dur="0.234"> NGIRINGAN. >> DIA MUKA LAKI </text>
<text sub="clublinks" start="52.819" dur="0.367"> NGIRINGAN. >> DIA NYAJAKU UNTUK MENUKUKAN </text>
<text sub="clublinks" start="53.186" dur="0.334"> NGIRINGAN. >> DIA DENGAN MENYANGGANG UNTUK TOWARD </text>
<text sub="clublinks" start="53.52" dur="0.2"> >> DIA DENGAN MENYANGGANG UNTUK TOWARD </text>
<text sub="clublinks" start="53.72" dur="0.1"> >> DIA SATU NUJAK NYAIN UNTUK IT. </text>
<text sub="clublinks" start="53.82" dur="0.2"> IEU. </text>
<text sub="clublinks" start="54.02" dur="0.1"> IEU. AND </text>
<text sub="clublinks" start="54.12" dur="0.067"> IEU. AND READY </text>
<text sub="clublinks" start="54.187" dur="0.1"> IEU. AND READY TO </text>
<text sub="clublinks" start="54.287" dur="0.167"> IEU. AND READY TO MOVE </text>
<text sub="clublinks" start="54.454" dur="0.1"> IEU. AND READY TO MOVE FORWARD </text>
<text sub="clublinks" start="54.554" dur="0.267"> IEU. AND READY TO MOVE FORWARD DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="54.821" dur="0.2"> AND READY TO MOVE FORWARD DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="55.021" dur="0.1"> AND READY UNTUK NGUKTIKKEUN DENGAN Waktos </text>
<text sub="clublinks" start="55.121" dur="0.267"> AND READY UNTUK NGUKTIKKEUN DENGAN NEGARA </text>
<text sub="clublinks" start="55.388" dur="1.735"> AND READY TO MOVAUS FORWARD DENGAN NEXI BAB </text>
<text sub="clublinks" start="57.123" dur="1.769"> AND READY TO MOVE FORWARD WITH NEXT BAB </text>
<text sub="clublinks" start="58.892" dur="0.267"> AND READY TO MOVE FORWARD DENGAN NEGARA BAB DIA </text>
<text sub="clublinks" start="59.159" dur="0.1"> AND READY UNTUK NGUKTIKKEUN DENGAN NEGARA BAB ANU HABIS. </text>
<text sub="clublinks" start="59.259" dur="0.167"> AKU NEXI BAB DIA HIRUP. </text>
<text sub="clublinks" start="59.426" dur="0.1"> AKU NEXI BAB DIA HIRUP. AND </text>
<text sub="clublinks" start="59.526" dur="0.3"> AKU NEXI BAB DIA HIRUP. AND IT'S </text>
<text sub="clublinks" start="59.826" dur="0.3"> AKU NEXI BAB DIA HIRUP. AND ITUJU </text>
<text sub="clublinks" start="60.126" dur="0.868"> AKU NEXI BAB DIA HIRUP. AND ITU ITU MASIH </text>
<text sub="clublinks" start="60.994" dur="0.167"> AKU NEXI BAB DIA HIRUP. AND ITU LANGKAH MANGSAJANG </text>
<text sub="clublinks" start="61.161" dur="0.3"> AKU NEXI BAB DIA HIRUP. AND ITU LANGKAH MENGANGGANGKEUN KE </text>
<text sub="clublinks" start="61.461" dur="0.167"> AND ITU LANGKAH MENGANGGANGKEUN KE </text>
<text sub="clublinks" start="61.628" dur="0.1"> AND ITU LANGKAH MASIHKAN KEJAYAAN AS. </text>
<text sub="clublinks" start="61.728" dur="0.167"> URANG. </text>
<text sub="clublinks" start="61.895" dur="0.066"> URANG. >> </text>
<text sub="clublinks" start="61.961" dur="0.101"> URANG. >> SAM </text>
<text sub="clublinks" start="62.062" dur="0.467"> URANG. >> SAM DIED </text>
<text sub="clublinks" start="62.529" dur="0.367"> URANG. >> SAM DIED OF </text>
<text sub="clublinks" start="62.896" dur="0.1"> URANG. >> SAM DIED ALCOHOL </text>
<text sub="clublinks" start="62.996" dur="0.3"> >> SAM DIED ALCOHOL </text>
<text sub="clublinks" start="63.296" dur="0.067"> >> SAM DIET ALCOHOL POISONING </text>
<text sub="clublinks" start="63.363" dur="0.167"> >> SAM DIED ALCOHOL POISONING IN </text>
<text sub="clublinks" start="63.53" dur="0.166"> >> SAM DIED ALCOHOL POISONING DI NOVEMBER </text>
<text sub="clublinks" start="63.696" dur="0.735"> >> SAM DIED ALCOHOL POISONING DI NOVEMBER DURING </text>
<text sub="clublinks" start="64.431" dur="0.734"> >> SAM DIET ALCOHOL POISONING DI NOVEMBER DURING A </text>
<text sub="clublinks" start="65.165" dur="0.233"> BISUKAN DI NOVEMBER DURING A </text>
<text sub="clublinks" start="65.398" dur="0.134"> POISONING IN NOVEMBER DURING A PLEDGE </text>
<text sub="clublinks" start="65.532" dur="0.1"> POISONING IN NOVEMBER DURING A PLEDGE ACARA. </text>
<text sub="clublinks" start="65.632" dur="0.2"> ACARA ACARA. </text>
<text sub="clublinks" start="65.832" dur="0.133"> ACARA ACARA. THE </text>
<text sub="clublinks" start="65.965" dur="0.201"> ACARA ACARA. NEGARA </text>
<text sub="clublinks" start="66.166" dur="0.2"> ACARA ACARA. NEGARA KORONER </text>
<text sub="clublinks" start="66.366" dur="0.2"> ACARA ACARA. NEGARA KORONER RULED </text>
<text sub="clublinks" start="66.566" dur="1.468"> ACARA ACARA. NEGARA KORONER NELANGKULAN </text>
<text sub="clublinks" start="68.034" dur="0.2"> NEGARA KORONER NELANGKULAN </text>
<text sub="clublinks" start="68.234" dur="0.067"> NEGARA KORONER NU TAMAT DATÉS </text>
<text sub="clublinks" start="68.301" dur="0.3"> NEGARA KORONER NU DENGAN KURUNGAN AN </text>
<text sub="clublinks" start="68.601" dur="0.167"> NEGARA KORONER MUDAH KAMPUNG ANAK DIRI. </text>
<text sub="clublinks" start="68.768" dur="0.167"> DATU ANAK. </text>
<text sub="clublinks" start="68.935" dur="0.067"> DATU ANAK. >> </text>
<text sub="clublinks" start="69.002" dur="0.267"> DATU ANAK. >> SAM </text>
<text sub="clublinks" start="69.269" dur="0.5"> DATU ANAK. >> SAM WAS </text>
<text sub="clublinks" start="69.769" dur="0.467"> DATU ANAK. >> SAM SANGATNA </text>
<text sub="clublinks" start="70.236" dur="0.401"> DATU ANAK. >> NU SAMA JAMINAN </text>
<text sub="clublinks" start="70.637" dur="0.233"> >> NU SAMA JAMINAN </text>
<text sub="clublinks" start="70.87" dur="1.235"> >> NU SAMA JAMINAN PELUANG </text>
<text sub="clublinks" start="72.105" dur="0.267"> >> NU SAMA JAMINAN PELUANG KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="72.372" dur="0.267"> >> SAM SIEUN KATOLONGAN DIANGGALKEUN KE </text>
<text sub="clublinks" start="72.639" dur="0.767"> >> NU SAMA JAMINAN KANGGO DIGAWASAN KEPUTANG </text>
<text sub="clublinks" start="73.406" dur="0.467"> >> NU SAMA JAMINAN DIGAJUTKEUN DI PENTING </text>
<text sub="clublinks" start="73.873" dur="0.634"> >> SAM SIEUN KATOLONGAN DIANGGALKEUN DI KABUPATANG DENGAN INI </text>
<text sub="clublinks" start="74.507" dur="0.267"> PUSHIU TO KANGGO DI SENI </text>
<text sub="clublinks" start="74.774" dur="0.1"> PUSH TO PUTIH DI RITUAL ING. </text>
<text sub="clublinks" start="74.874" dur="0.167"> RITUAL. </text>
<text sub="clublinks" start="75.041" dur="0.1"> RITUAL. Ku </text>
<text sub="clublinks" start="75.141" dur="0.768"> RITUAL. Ku TI </text>
<text sub="clublinks" start="75.909" dur="0.333"> RITUAL. DENGAN TRADISI INI </text>
<text sub="clublinks" start="76.242" dur="0.334"> RITUAL. DENGAN TRADISI INI </text>
<text sub="clublinks" start="76.576" dur="0.1"> RITUAL. DENGAN TRADISI INI NUNGGUH. </text>
<text sub="clublinks" start="76.676" dur="0.2"> DENGAN TRADISI INI NUNGGUH. </text>
<text sub="clublinks" start="76.876" dur="0.1"> DENGAN TRADISI INI NUNGGUH. AND </text>
<text sub="clublinks" start="76.976" dur="0.067"> DENGAN TRADISI INI NUNGGUH. AND KIRI </text>
<text sub="clublinks" start="77.043" dur="0.267"> DENGAN TRADISI INI NUNGGUH. AND KIRI TO </text>
<text sub="clublinks" start="77.31" dur="0.3"> DENGAN TRADISI INI NUNGGUH. AND LEFT TO DIE </text>
<text sub="clublinks" start="77.61" dur="0.234"> DENGAN TRADISI INI NUNGGUH. AND NINGKEUN DI JATI DUASA </text>
<text sub="clublinks" start="77.844" dur="0.267"> DENGAN TRADISI INI NUNGGUH. AND NINGKEUN DI JUJANG DI PITU </text>
<text sub="clublinks" start="78.111" dur="1.234"> DENGAN TRADISI INI NUNGGUH. AND NINGKEUN DI JUJEU DI JUJANG </text>
<text sub="clublinks" start="79.345" dur="0.267"> AND NINGKEUN DI JUJEU DI JUJANG </text>
<text sub="clublinks" start="79.612" dur="0.367"> AND NANGKEUN DIEUGA DIA ANTARA KASAHA </text>
<text sub="clublinks" start="79.979" dur="0.835"> AND NANGKEUN DIEUGA DI SATU ANTARA </text>
<text sub="clublinks" start="80.814" dur="0.333"> AND NINGKEUN DI JUJEU DI ATAS KASAHA </text>
<text sub="clublinks" start="81.147" dur="0.1"> AND NINGKEUN DI JUJEU DI ATAWA KANGGOAN KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="81.247" dur="0.201"> ASAS YANG KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="81.448" dur="1.468"> ASAS YANG KANGGO. KANGSA </text>
<text sub="clublinks" start="82.916" dur="2.035"> ASAS YANG KANGGO. TAPI TIAH </text>
<text sub="clublinks" start="84.951" dur="1.068"> ASAS YANG KANGGO. TINGKATKEUN ITU TO </text>
<text sub="clublinks" start="86.019" dur="0.3"> ASAS YANG KANGGO. TINGKATNA ITU INGIN </text>
<text sub="clublinks" start="86.319" dur="0.234"> TINGKATNA ITU INGIN </text>
<text sub="clublinks" start="86.553" dur="0.1"> TINGKATKEUN ITU INGIN TENTANG. </text>
<text sub="clublinks" start="86.653" dur="0.2"> TENTANG. </text>
<text sub="clublinks" start="86.853" dur="0.1"> TENTANG. SHE </text>
<text sub="clublinks" start="86.953" dur="0.1"> TENTANG. SHE CATETAN </text>
<text sub="clublinks" start="87.053" dur="0.167"> TENTANG. LAMPIRAN YANG PERLU </text>
<text sub="clublinks" start="87.22" dur="0.167"> TENTANG. LAMPIRAN PAKET CATATAN </text>
<text sub="clublinks" start="87.387" dur="0.233"> TENTANG. TAK DITENANGKEUN PIKEUN TAMPILAN </text>
<text sub="clublinks" start="87.62" dur="0.768"> TENTANG. LAKON PAKUN TAKKEUN TAKKEUN TUKANG </text>
<text sub="clublinks" start="88.388" dur="0.167"> LAKON PAKUN TAKKEUN TAKKEUN TUKANG </text>
<text sub="clublinks" start="88.555" dur="0.133"> TAK DIPANGKEUN PAKUN HENTEUN TUJUNG </text>
<text sub="clublinks" start="88.688" dur="0.1"> TAK DIPANGKEUN PAKSA SUKANG NEGARA UNTUK DENGAN ANAK </text>
<text sub="clublinks" start="88.788" dur="0.167"> TAK DITAYANGKEUN PAKET SUKANG UNTUK MANGSA ASHES ANAK </text>
<text sub="clublinks" start="88.955" dur="0.2"> TAK DIPANGKEUN PUNYA HENTEJANG UNTUK DENGAN ASHES ANAK ANAK </text>
<text sub="clublinks" start="89.155" dur="0.234"> TAK DIPANGKEUN PAKSA HENTEJE UNTUK DENGAN ASHES ANAK ANTARI NU </text>
<text sub="clublinks" start="89.389" dur="0.1"> TAK DIPANGKEUN PAKSA HENTEJANG UNTUK DENGAN ASHES ANAK ANTARI ANTARI </text>
<text sub="clublinks" start="89.489" dur="0.233"> ANAK HERING ANAK ANTARI ATAWA </text>
<text sub="clublinks" start="89.722" dur="0.101"> ANAK HERING ANAK ANTARI PADA MALAM </text>
<text sub="clublinks" start="89.823" dur="0.2"> ANAK HERING ANAK ANYARI ANTARI NA DINA CINTA </text>
<text sub="clublinks" start="90.023" dur="0.3"> ANAK HERING ANAK ANYARI ATAWA DI CARI ANTARI </text>
<text sub="clublinks" start="90.323" dur="0.2"> ANAK HERING ANAK ANYARI ATAWA DI CARI ANTARI </text>
<text sub="clublinks" start="90.523" dur="1.035"> ANAK HERING ANAK ANYARI ATAWA DI CARI ANTARI </text>
<text sub="clublinks" start="91.558" dur="0.333"> ANAK HERING ANAK ANYARI ATAWA DI CARI ANTARI ANTARI </text>
<text sub="clublinks" start="91.891" dur="0.234"> DITAWASAN UNTUK PUTRA TO </text>
<text sub="clublinks" start="92.125" dur="0.233"> DITINDAK UNTUK PUTRA NU KANGGURAN </text>
<text sub="clublinks" start="92.358" dur="0.101"> DITILIKKEUN ANTARI ANTARI KANGGUNGAN TRADISI. </text>
<text sub="clublinks" start="92.459" dur="0.166"> TRADISI HAZING. </text>
<text sub="clublinks" start="92.625" dur="0.1"> TRADISI HAZING. >> </text>
<text sub="clublinks" start="92.725" dur="0.101"> TRADISI HAZING. >> TI </text>
<text sub="clublinks" start="92.826" dur="0.133"> TRADISI HAZING. >> TI </text>
<text sub="clublinks" start="92.959" dur="0.467"> TRADISI HAZING. >> TI DENGAN MANAWA </text>
<text sub="clublinks" start="93.426" dur="0.834"> TRADISI HAZING. >> TI NU SUKU BANYAK </text>
<text sub="clublinks" start="94.26" dur="0.734"> TRADISI HAZING. >> TI NU BANYAK BAIK </text>
<text sub="clublinks" start="94.994" dur="0.234"> >> TI NU BANYAK BAIK </text>
<text sub="clublinks" start="95.228" dur="0.234"> >> TI NU KANYA NGAPENENG HENTEU BARU </text>
<text sub="clublinks" start="95.462" dur="0.1"> >> TI NU KAKI BANYOL ANYANG HENTEU TENTANGna. </text>
<text sub="clublinks" start="95.562" dur="0.233"> TENTEP KURIKASI. </text>
<text sub="clublinks" start="95.795" dur="0.234"> TENTEP KURIKASI. SAHA </text>
<text sub="clublinks" start="96.029" dur="0.534"> TENTEP KURIKASI. Sateuacana </text>
<text sub="clublinks" start="96.563" dur="0.433"> TENTEP KURIKASI. SAHA NYATA NYANGKANG </text>
<text sub="clublinks" start="96.996" dur="0.534"> TENTEP KURIKASI. SAHA NYANGKU AYA TUJUAN </text>
<text sub="clublinks" start="97.53" dur="0.234"> SAHA NYANGKU AYA TUJUAN </text>
<text sub="clublinks" start="97.764" dur="0.067"> SAHA NYAWA INGGU BUDAYA PERVASIF </text>
<text sub="clublinks" start="97.831" dur="0.333"> Sateuacanna teh ING PERKARA BUDAK </text>
<text sub="clublinks" start="98.164" dur="1.235"> Sateuacanna teh ING PERKARA BUDAK SIEUN </text>
<text sub="clublinks" start="99.399" dur="0.467"> Sateuacanna teh ING PERKARA BUDAK SIEUN INGNA </text>
<text sub="clublinks" start="99.866" dur="0.634"> SAHA NYANGKU AYA BUDAK PERVASIF ING NAJI AYA </text>
<text sub="clublinks" start="100.5" dur="0.233"> BUDAYA NYEKUN ANTARA NYAWA </text>
<text sub="clublinks" start="100.733" dur="0.101"> BUDAYA NYEKUNAN YANG NYATA. </text>
<text sub="clublinks" start="100.834" dur="0.2"> TOXIC. </text>
<text sub="clublinks" start="101.034" dur="0.1"> TOXIC. AND </text>
<text sub="clublinks" start="101.134" dur="0.133"> TOXIC. AND NA </text>
<text sub="clublinks" start="101.267" dur="0.167"> TOXIC. AND SANG SIMPLY </text>
<text sub="clublinks" start="101.434" dur="0.567"> TOXIC. AND Sateuacana SIMPLY TIDAK </text>
<text sub="clublinks" start="102.001" dur="0.101"> TOXIC. AND Sateuacana Simplengan moal dihukum. </text>
<text sub="clublinks" start="102.102" dur="0.166"> AND Sateuacana Simplengan moal dihukum. </text>
<text sub="clublinks" start="102.268" dur="0.1"> AND Sateuacana Simplengan moal dihukum. Kami </text>
<text sub="clublinks" start="102.368" dur="0.134"> AND Sateuacana Simplengan moal dihukum. Urang teu tiasa </text>
<text sub="clublinks" start="102.502" dur="0.067"> AND Sateuacana Simplengan moal dihukum. Urang teu tiasa nyangka </text>
<text sub="clublinks" start="102.569" dur="0.2"> AND Sateuacana Simplengan moal dihukum. Urang moal bisa nyangka </text>
<text sub="clublinks" start="102.769" dur="0.067"> AND Sateuacana Simplengan moal dihukum. Urang teu bakal nyangka </text>
<text sub="clublinks" start="102.836" dur="0.5"> AND Sateuacana Simplengan moal dihukum. Urang teu tiasa nyangka Kami </text>
<text sub="clublinks" start="103.336" dur="0.234"> Urang teu tiasa nyangka Kami </text>
<text sub="clublinks" start="103.57" dur="0.567"> KAMI TIDA NU NU TUNGGULAN HILANG KITA ANAK </text>
<text sub="clublinks" start="104.137" dur="0.2"> Urang teu kedah nyangka warga urang ayeuna </text>
<text sub="clublinks" start="104.337" dur="0.267"> KAMI TIDAK AKAN HENTEU AYA LUPUN PAKSA HAK SAJAWA </text>
<text sub="clublinks" start="104.604" dur="0.1"> Urang teu bakal resep ka urang ayeuna urang. </text>
<text sub="clublinks" start="104.704" dur="0.167"> SAKITU HENTEU DI SINI. </text>
<text sub="clublinks" start="104.871" dur="0.234"> SAKITU HENTEU DI SINI. >> </text>
<text sub="clublinks" start="105.105" dur="0.233"> SAKITU HENTEU DI SINI. >> SHE'S </text>
<text sub="clublinks" start="105.338" dur="0.4"> SAKITU HENTEU DI SINI. >> DITANCANG KAYU </text>
<text sub="clublinks" start="105.738" dur="1.435"> SAKITU HENTEU DI SINI. >> KAKI DENGAN JUGA </text>
<text sub="clublinks" start="107.173" dur="0.401"> SAKITU HENTEU DI SINI. >> BENTUK KANGGO JUGA </text>
<text sub="clublinks" start="107.574" dur="0.7"> SAKITU HENTEU DI SINI. >> KAKI JUGA NYOKHATI UNTUK LAGI </text>
<text sub="clublinks" start="108.274" dur="0.367"> >> KAKI JUGA NYOKHATI UNTUK LAGI </text>
<text sub="clublinks" start="108.641" dur="0.1"> >> SHE'S JUGA CALLING FOR MORE ACCOUNTABILITY </text>
<text sub="clublinks" start="108.741" dur="0.468"> >> KAKI JUGA NYOKO UNTUK AKAUN KAGAMATAN DARI </text>
<text sub="clublinks" start="109.209" dur="0.333"> KELUASAN DARI </text>
<text sub="clublinks" start="109.542" dur="0.067"> ACCOUNTABILITY DARI UNIVERSITIES </text>
<text sub="clublinks" start="109.609" dur="0.801"> ACCOUNTABILITY DARI UNIVERSITIES AND </text>
<text sub="clublinks" start="110.41" dur="0.6"> ACCOUNTABILITY FROM UNIVERSITIES AND FRATERNITIES </text>
<text sub="clublinks" start="111.01" dur="0.334"> UNIVERSITI jeung KURSUS </text>
<text sub="clublinks" start="111.344" dur="0.1"> UNIVERSITI DAN TEMPAT TANGGAPAN. </text>
<text sub="clublinks" start="111.444" dur="0.2"> TEMA. </text>
<text sub="clublinks" start="111.644" dur="0.1"> TEMA. TEMA </text>
<text sub="clublinks" start="111.744" dur="0.067"> TEMA. Aranjeunna TAHU </text>
<text sub="clublinks" start="111.811" dur="0.067"> TEMA. TINGKATKEUN SIEUN </text>
<text sub="clublinks" start="111.878" dur="0.067"> TEMA. TINGKATKEUN SAHA </text>
<text sub="clublinks" start="111.945" dur="0.066"> TEMA. TINGKAT KAYU DENGAN ITU </text>
<text sub="clublinks" start="112.011" dur="0.134"> TEMA. TINGKAT KENE AKU DENGAN ARTIKA </text>
<text sub="clublinks" start="112.145" dur="0.1"> TEMA. TILIK KITA BISA ATAU INGKEUN </text>
<text sub="clublinks" start="112.245" dur="0.267"> TILIK KITA BISA ATAU INGKEUN </text>
<text sub="clublinks" start="112.512" dur="0.133"> TINGKAT NYAWA ITU ATAWA INGKANG NEGARA ATAWA </text>
<text sub="clublinks" start="112.645" dur="0.167"> Aranjeunna TAHU ITU ATAWA INGKANG TENTANG HENTEU ATAWA </text>
<text sub="clublinks" start="112.812" dur="0.1"> Aranjeunna TAHU ITU ATAWA INGKANG ATAWA ANTARA SENTIASA TENTANGNA. </text>
<text sub="clublinks" start="112.912" dur="0.201"> SUMBANG TENTANG IT. </text>
<text sub="clublinks" start="113.113" dur="0.1"> SUMBANG TENTANG IT. NU </text>
<text sub="clublinks" start="113.213" dur="0.667"> SUMBANG TENTANG IT. YANG DAPAT </text>
<text sub="clublinks" start="113.88" dur="0.267"> SUMBANG TENTANG IT. YANG DIHENTI KASU </text>
<text sub="clublinks" start="114.147" dur="0.3"> SUMBANG TENTANG IT. YANG DIHENTEU KANGGO AYEUNA. </text>
<text sub="clublinks" start="114.447" dur="0.2"> YANG DIHENTEU KANGGO AYEUNA. </text>
<text sub="clublinks" start="114.647" dur="0.1"> YANG DIHENTEU KANGGO AYEUNA. TEMA </text>
<text sub="clublinks" start="114.747" dur="0.101"> YANG DIHENTEU KANGGO AYEUNA. Aranjeunna kedah </text>
<text sub="clublinks" start="114.848" dur="0.267"> YANG DIHENTEU KANGGO AYEUNA. TIAK HENTEU DIHENTI </text>
<text sub="clublinks" start="115.115" dur="0.1"> YANG DIHENTEU KANGGO AYEUNA. TANYA HENTEU NYANGGANG RESPONSIBILITI. </text>
<text sub="clublinks" start="115.215" dur="0.2"> TANYA HENTEU NYANGGANG RESPONSIBILITI. </text>
<text sub="clublinks" start="115.415" dur="0.133"> TANYA HENTEU NYANGGANG RESPONSIBILITI. TEMA </text>
<text sub="clublinks" start="115.548" dur="0.2"> TANYA HENTEU NYANGGANG RESPONSIBILITI. ARANJEUNNA NGAGADUHAN </text>
<text sub="clublinks" start="115.748" dur="0.301"> TANYA HENTEU NYANGGANG RESPONSIBILITI. SAHA NAHA NYAWA A </text>
<text sub="clublinks" start="116.049" dur="0.233"> TANYA HENTEU NYANGGANG RESPONSIBILITI. TEMA MUNGSAAKAN </text>
<text sub="clublinks" start="116.282" dur="0.367"> TANYA HENTEU NYANGGANG RESPONSIBILITI. MEREKA DENGAN NU DUTYA TO </text>
<text sub="clublinks" start="116.649" dur="0.301"> TANYA HENTEU NYANGGANG RESPONSIBILITI. TEMA Aranjeunna boga kakuatan pikeun ngayakeun </text>
<text sub="clublinks" start="116.95" dur="0.2"> TANYA HENTEU NYANGGANG RESPONSIBILITI. TEMA Aranjeunna DESA NANGKANGKEUN KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="117.15" dur="0.267"> TEMA Aranjeunna DESA NANGKANGKEUN KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="117.417" dur="0.133"> TEMA Aranjeunna boga kakuatan pikeun ngayakeun murangkalih urang </text>
<text sub="clublinks" start="117.55" dur="0.301"> TEMA Aranjeunna boga kakuatan pikeun ngalaksanakeun murasiswa urang sareng </text>
<text sub="clublinks" start="117.851" dur="0.767"> TEMA Aranjeunna boga kakuatan pikeun ngayakeun murangkalih sareng urang </text>
<text sub="clublinks" start="118.618" dur="0.2"> TEMA Aranjeunna boga kakuatan pikeun ngayakeun murangkalih urang sareng anakna. </text>
<text sub="clublinks" start="118.818" dur="0.167"> PELAJAR DAN ANAK KAMI. </text>
<text sub="clublinks" start="118.985" dur="0.367"> PELAJAR DAN ANAK KAMI. >> </text>
<text sub="clublinks" start="119.352" dur="2.002"> PELAJAR DAN ANAK KAMI. >> WSU </text>
<text sub="clublinks" start="121.354" dur="1.168"> PELAJAR DAN ANAK KAMI. >> WSU AND </text>
<text sub="clublinks" start="122.522" dur="0.968"> PELAJAR DAN ANAK KAMI. >> WSU AND THE </text>
<text sub="clublinks" start="123.49" dur="1.635"> PELAJAR DAN ANAK KAMI. >> WSU AND THE ALPHA </text>
<text sub="clublinks" start="125.125" dur="1.101"> PELAJAR DAN ANAK KAMI. >> WSU AND THE ALPHA TOW </text>
<text sub="clublinks" start="126.226" dur="0.8"> PELAJAR DAN ANAK KAMI. >> WSU AND THE ALPHA TOW OMEGA </text>
<text sub="clublinks" start="127.026" dur="0.301"> >> WSU AND THE ALPHA TOW OMEGA </text>
<text sub="clublinks" start="127.327" dur="0.1"> >> WSU AND THE ALPHA TOW OMEGA FRATERNITY. </text>
<text sub="clublinks" start="127.427" dur="0.167"> KATUJOHAN. </text>
<text sub="clublinks" start="127.594" dur="0.2"> KATUJOHAN. THE </text>
<text sub="clublinks" start="127.794" dur="0.367"> KATUJOHAN. THE FRATERNITY </text>
<text sub="clublinks" start="128.161" dur="0.5"> KATUJOHAN. THE FRATERNITY ADMITTED </text>
<text sub="clublinks" start="128.661" dur="0.334"> KATUJOHAN. THE FRATERNITY DITUTUAN IT </text>
<text sub="clublinks" start="128.995" dur="0.267"> THE FRATERNITY DITUTUAN IT </text>
<text sub="clublinks" start="129.262" dur="0.2"> THE FRATERNITY ADMITTED IT VIOLATED </text>
<text sub="clublinks" start="129.462" dur="0.267"> THE FRATERNITY ADMITTED IT VIOLATED STANDARDS </text>
<text sub="clublinks" start="129.729" dur="0.367"> THE FRATERNITY ADMITTED IT VIOLATED STANDARDS OF </text>
<text sub="clublinks" start="130.096" dur="0.1"> THE FRATERNITY ADMITTED IT VIOLATED STANDARDS CONDUCT. </text>
<text sub="clublinks" start="130.196" dur="0.2"> STANDARD KULITAN DITUKU. </text>
<text sub="clublinks" start="130.396" dur="0.134"> STANDARD KULITAN DITUKU. TAPI TAPI </text>
<text sub="clublinks" start="130.53" dur="0.1"> STANDARD KULITAN DITUKU. TAPI KAWIN </text>
<text sub="clublinks" start="130.63" dur="0.667"> STANDARD KULITAN DITUKU. TAPI KAPI NYATA </text>
<text sub="clublinks" start="131.297" dur="0.267"> STANDARD KULITAN DITUKU. TAPI TUA INGKI SENTIASA </text>
<text sub="clublinks" start="131.564" dur="0.234"> STANDARD KULITAN DITUKU. TAPI TUMAU INGGI BUMI </text>
<text sub="clublinks" start="131.798" dur="0.6"> STANDARD KULITAN DITUKU. TAPI TUA INGKEUN MESIA MANGKAT SIEUN </text>
<text sub="clublinks" start="132.398" dur="0.201"> TAPI TUA INGKEUN MESIA MANGKAT SIEUN </text>
<text sub="clublinks" start="132.599" dur="0.066"> TAPI TUA INGKEUN MESIA MANGKEUN </text>
<text sub="clublinks" start="132.665" dur="0.201"> TAPI TU INGKEUN KAPI NYATA MANGSA NU MANAJEJANG </text>
<text sub="clublinks" start="132.866" dur="0.267"> TAPI TU INGKEUN KAPI NYATA MANGSA NU MANA TUKU TUKANG. </text>
<text sub="clublinks" start="133.133" dur="0.166"> DENGAN TANGGAP BASA. </text>
<text sub="clublinks" start="133.299" dur="0.134"> DENGAN TANGGAP BASA. >> </text>
<text sub="clublinks" start="133.433" dur="0.167"> DENGAN TANGGAP BASA. >> TEJAS </text>
<text sub="clublinks" start="133.6" dur="0.166"> DENGAN TANGGAP BASA. >> TEU GURUT </text>
<text sub="clublinks" start="133.766" dur="4.105"> DENGAN TANGGAP BASA. >> TEMAna ANGGI NU NGAPUNG </text>
<text sub="clublinks" start="137.871" dur="4.304"> DENGAN TANGGAP BASA. >> TEU GURU NGUMAMBIRA TIAP TAE </text>
<text sub="clublinks" start="142.175" dur="0.534"> DENGAN TANGGAP BASA. >> TEU GOLONGAN NGAPONKEUN TIASA TAE TARI </text>
<text sub="clublinks" start="142.709" dur="0.3"> >> TEU GOLONGAN NGAPONKEUN TIASA TAE TARI </text>
<text sub="clublinks" start="143.009" dur="0.1"> >> TEMAna NGAPUNGKEUN TIAP TAHUN TAJUK. </text>
<text sub="clublinks" start="143.109" dur="0.167"> LAMPIRAN. </text>
<text sub="clublinks" start="143.276" dur="0.1"> LAMPIRAN. MILIKNA </text>
<text sub="clublinks" start="143.376" dur="0.1"> LAMPIRAN. HANYAN KULIT </text>
<text sub="clublinks" start="143.476" dur="0.1"> LAMPIRAN. DIA HAYAYAN KULITAN </text>
<text sub="clublinks" start="143.576" dur="1.602"> LAMPIRAN. DIA NYAATNA NYAWA </text>
<text sub="clublinks" start="145.178" dur="1.001"> LAMPIRAN. DIA HATIS ​​INGNA NYAWA </text>
<text sub="clublinks" start="146.179" dur="0.2"> LAMPIRAN. DIA NYAAN ATAWA KANGGO NU DAMANG DI </text>
<text sub="clublinks" start="146.379" dur="0.367"> LAMPIRAN. DIA NYAAN ATAWA KULIT INGNA DI A </text>
<text sub="clublinks" start="146.746" dur="0.267"> DIA NYAAN ATAWA KULIT INGNA DI A </text>
<text sub="clublinks" start="147.013" dur="0.1"> DIA HATIS ​​ING KULIT INGNA DI DATANG KURING. </text>
<text sub="clublinks" start="147.113" dur="0.167"> KEDUA. </text>
<text sub="clublinks" start="147.28" dur="0.067"> KEDUA. >> </text>
<text sub="clublinks" start="147.347" dur="1.234"> KEDUA. >> KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="148.581" dur="1.769"> KEDUA. >> Pami </text>
<text sub="clublinks" start="150.35" dur="0.4"> KEDUA. >> KAMI NABI KITA </text>
<text sub="clublinks" start="150.75" dur="0.701"> KEDUA. >> KAMI GALAK DENGAN KAMI, </text>
<text sub="clublinks" start="151.451" dur="0.233"> >> KAMI GALAK DENGAN KAMI, </text>
<text sub="clublinks" start="151.684" dur="0.1"> >> KAMI GALING DENGAN KAMI, ARIANA. </text>
<text sub="clublinks" start="151.784" dur="0.167"> ARIANA. </text>
<text sub="clublinks" start="151.951" dur="0.134"> ARIANA. AND </text>
<text sub="clublinks" start="152.085" dur="0.167"> ARIANA. AND WE'RE </text>
<text sub="clublinks" start="152.252" dur="0.066"> ARIANA. AND NGANUTUH KUMAHA </text>
<text sub="clublinks" start="152.318" dur="0.201"> ARIANA. AND NANGGURU KUMAHA </text>
<text sub="clublinks" start="152.519" dur="0.233"> ARIANA. AND KITA NGUMAMBANG DI AS </text>
<text sub="clublinks" start="152.752" dur="0.334"> ARIANA. AND KUMAHA NGENTOTA AS AS A </text>
<text sub="clublinks" start="153.086" dur="0.233"> AND KUMAHA NGENTOTA AS AS A </text>
<text sub="clublinks" start="153.319" dur="0.1"> AND KITA NGUMAMBANG DI AS AS KELUAR </text>
<text sub="clublinks" start="153.419" dur="0.067"> AND KITA NGUMAMBANG AS AS UNIT </text>
<text sub="clublinks" start="153.486" dur="0.267"> AND KITA NGUMAMBANG DI AS UNIT KELUARGA UNIT </text>
<text sub="clublinks" start="153.753" dur="0.067"> AND KITA NGINISKEUN AS salaku UNIT KELUARGA UNIT TIGA </text>
<text sub="clublinks" start="153.82" dur="0.834"> AND KITA NGUMANGKEUN DI AS UNIT KELUARGA UNIT BETUL TIGA </text>
<text sub="clublinks" start="154.654" dur="0.3"> AND KITA NGINISKEUN AS AS UNIT KELUARGA TIU TIGA DENGAN CINTA </text>
<text sub="clublinks" start="154.954" dur="0.201"> UNIT KELUARGA TIGA DENGAN CINTA </text>
<text sub="clublinks" start="155.155" dur="0.133"> UNIT KELUATAN UNTUK TIAS DENGAN CINTA sareng </text>
<text sub="clublinks" start="155.288" dur="0.1"> UNIT KELUARGA UNTUK TIGA DENGAN CINTA sareng Dukung </text>
<text sub="clublinks" start="155.388" dur="1.368"> UNIT KELUARGA UNTUK TIGA DENGAN CINTA sareng dukungan ti mana </text>
<text sub="clublinks" start="156.756" dur="0.567"> UNIT KELUARGA TIGA DENGAN CINTA sareng ING DOLEH DENGAN MANUM </text>
<text sub="clublinks" start="157.323" dur="0.1"> UNIT KELUATAN UNTU TIU DENGAN CINTA JEUNG DENGAN KUMAHA MANAWA LAIN. </text>
<text sub="clublinks" start="157.423" dur="0.201"> JEUNG DOKUSAN DARI MANAWA LAIN. </text>
<text sub="clublinks" start="157.624" dur="0.133"> JEUNG DOKUSAN DARI MANAWA LAIN. TAPI TAPI </text>
<text sub="clublinks" start="157.757" dur="0.033"> JEUNG DOKUSAN DARI MANAWA LAIN. TAPI TI </text>
<text sub="clublinks" start="157.79" dur="0.101"> JEUNG DOKUSAN DARI MANAWA LAIN. TAPI TI AYA A </text>
<text sub="clublinks" start="157.891" dur="0.1"> JEUNG DOKUSAN DARI MANAWA LAIN. TAPI TIANG HOLE </text>
<text sub="clublinks" start="157.991" dur="0.2"> JEUNG DOKUSAN DARI MANAWA LAIN. TAPI TIANG KANGGO HOLE LEWAS </text>