Pawarta ABC News: rumah sakit COVID-19, swara ditutup, para dokter ing ngarep subtitles

>> PELANGGAN BUKU ING DUNIA KEMUDAHAN GOLEKSI TERBARU, ING POLIS IN BATONS INDIA WIELDING, CHARGING TAWAN ING Wong ing LOKON, KAWAN KANGGO, NGANGGO ING AWAL PUSHUPS DATENG MANAJAWA ING NGANGGO ATURAN. SEMUA INI NGANGGO NGANGGUR MANGSA ING OUTBREAK UNTUK MENGANGGUTKAN TENAGA PUKUL TINDAK. WAYANG DI PITEN SUKAN REKA SENATE TUNAN ING TRANSLONG TRADION $ 2 PAKET Sawetara LAWMAKERS MASIH RESERVASI. Amerika Serikat NATE ING 60.000 KES HALF ING JAWA BARU. CABANGAN ING COVI AMERIKA EPICENTER. Yaiku GLIMMERS OF HOPE KESAN PAKSA SOSIAL MENGKUT. Luwih saka AMERIKA'S STATES KANGGO GRATIS BUSINESS NONESENTIAL. >>> OVERSEAS, CHARLES PRINCE NGAMBUNG Diuji POSITIF UNTUK COVID-19. >>> Apik-apek. THANKS SO LENGKAP UNTUK GAMPANG Kanthi US. AKU LINSEY DAVIS. KITA NAMPAK ING DENGAN ING Dinten KITA KANGGO WISAN NGUKSAN BEDA-BEDA, TAPI LENGKAP KENE KORONAVIRUS KASUS SAMPAIAN TO RISAH. KANGGO YORK GURNOR YANG KENE HOSPITALS INGKU BISA KANGGO WISI Luwih akeh PATI BEDS lan INFEKI CORONAVIRUS Dudu DIPANGGO INGKANG UNTUK BASA SAWA Telung minggu. Lan Srengenge sing Ora Ana siji WONG TO Deleng ing ANY City, TENTED, Nggawe MORGUES MENGGUNAKAN ING Anyar KOTA YORK. KAWASAN SUKU JAWA ING KAS. Yaiku Wong Kancil lan LAYAN SAINS. KENYATA NORMALLY ADVERTISE APA Wong-wong padha kanggo Nawakake, HOPING TO PELUANG GURU ING LANJUT VISITORI Nampilake. SAIKI NEGARA SAIKI NATE TOURIS TO TO NGEDANG TANPA BULAN. ALASKA NAMPAK AKU GAMPANG TO KOMUNITAS UNTUK 14 HARI lan FLORIDA KANGGO NUKAN APA SAIKI KABEH YORK, JAWA BARU LAN Sambungake menyang SELF-QUARANTINE UNTUK DUA Pungkasan. TAPI PAKAI sing BAIK, NUKU MUNGSA SILVER LINES Duwe KANGGO GENTING PENTING kanggo Kabeh OF US, ING TARI ING JAWA BARAT GIGNOR GAMPANG TANGGANG LAMPAH SOSIAL INDIKASI DAFTARKAN GAMPANG UNGGUH MUDAH SITUSKAN VIRUS. TOM LLAMAS ABC'S Miwiti US OFF. >> Wartawan: CAMPURSEN SIGN GRIM PANDEMIK INI KANGGO MUNGGO BASA. TEKSTRING GAMPANG UPAH MORGUE LENGKAP JAWA BARAT HISPITAL INGKAP. MENYANGKA ING NGANGGO WANGTURAN 9/11 Lan SANTI HURRICANE. Bengi, AT LEAST 5,000 NEW KES ING NEGARA, lan SATU HOSPITAL SAIKI, 13 wong HARI ING JAWA 24 JAM. HOSPITAL INGKANG ING VIRUS TENGING TOLL TERRIBLE. TAPI TARI KANGGO SUKU DOSAN SOSIAL EXTREME Ukuran Bisa Digunakake. KANGGO HOSPITALISASI TAMPILAN INGGIH. >> ING SIGN sing apik banget lan SIGN POSITIF. SAIKI, AKU NATE 100% HANYA ITU KOMUNITAS IT, Nanging ING ARROW Kasedhiya ing Pungkasan KETINDUNGAN. >> Wartawan: TAPI TU CUOMO HARI ING NGENTUK MASA GAMPANG LUKU SAIKI MENGIKUT PEAK ING BARU YGK KOTA. A SCENARIO sing NGGOLAH WARNA WAYANG KANGGO PRESIDEN KANGGO, PANUKU ING SUKU RESTRIAKAL DARI EASTER SUNDAY, ING APRIL 12 tanggal. >> Apa sing paling apik babagan iki BAKAL. EASTER ING KAMU TIMELINE. APA GAMPANG GAMPANG. >> Wartawan: TAPI TANPA ING Eksperimen HEALTH Top NATIONAL SUKU BUKU Ora MENJAWA ANY DATE. >> WIS tenan sing tenan. KANGGO NUNG NUNG TUNGGU NENG KONVERSI DENGAN PRESIDEN ING JAMINAN OVAL TALKING TENTANG, ING NGEBUT, Sampeyan bisa SAIKI ING TARAPI, TAPI GOLO KANGGO KANGGO LIRIK. KANGGO WISI GAMPIRAN KAB Apa sing bakal ditindakake. >> Wartawan: NEW YORK, THE EPICENTER ING AS, MASIH IN PERLUKAN LAMPIRAN LANANG LAGI NAMPANG. EMPAT APLIS HOSPITALS UNDER, Lan MASIH ING DIPENGAN ING KANGEN KREDIKAL KANGGULAN KRITIKAL, VENTILATOR. INGGRUK ING JAMINAN 11.000 ING ING PAHLUK, TAPI DIA NEGARA A JUMLIS 30.000. CUOMO INGKANG ING NGANGGUT ING NGANGGUT ITALY DID, LAMPIRAN VENTILATOR. SATU TIGA, PULIT SULIT. >> SPLITTING PENTING. ING SATU VENTILATOR NGAPAK DUA PAKAI. ITALY NGADI GADHANA NUNG MUNGGUH ING KANGGO Wong-wong mau padha Ngramal. >> Wartawan: THENT VENTILATORS DESPERATELI DIPANGSA DENGAN PATIEN KANGGITU KANGGO BUNGA 25-taun Saking NORTH DAKOTA Sapa sing Ana ing A COMED MEDIKAL KOMUNITAS. >> VIRUS ING ING Bener DANGEROUS. LAMPIRAN SHE, ING SAPI. >> Wartawan: ING 26-taun FORMER LACROSSE PLAYER WOKE UP DENGAN BETUL lan KANGGO NATE INGGANG MINGGU. >> Dheweke ora BISAN. Dheweke ora Nate DOKOK. HE TOOK HEI HEBITAN HEBIH SANGAT LAYANG. AKU KANGGO, KANGGO ANTARA. >> Wartawan: DOKTOR JACK SAIKI SAIKI TRYING ANU KANGGO MACAPAT EBOLA. PAMAKUAN HAK ING ING ING NGANGGO Dheweke. Ing kutha YORK Anyar, 46% OF KORONAVIRUS KASEN ING TANGGO 18 TO 44. ING VIRUS HITTING ALL AGES. 62% KATENANAN ING Wong lan 54% saka Wong-wong sing DIUKA ING VIRUS ING KAWASAN 75. Sing ING WOODBRIDGE, NEW JERSEY PADAN ING MASALUR 90 RESIDENTAN DAPAT DIGUNAKAN SAIKI ING INSIDIK ING ING ING INI KANGGO NURSING HOME. SHIP HOSPITAL AS NAVAL "THE MERCY" KEDAI KUNCI ANGELES. KANGGO MEDIKO NGANGGANG BEDS Lan EQUIPMENT TO HANDLE A Surge ING UP NGGAL 1.000 PATI TENGAH SEGORO. WULANG TANPA KANGGO UNTUK MEMBANGKUT SARI NORTH CAROLINA TO COLORADO. VETERINARIANS Saiki ngrampungake PENDEDAHAN MEDIKAL INCLUDING VENTILATOR. >> ING ING SAIKI LAMPIRAN LAMPIRAN ING TEMBANG lan ING GAMPANG GAMPANG KEBANGSAAN DENGAN KAMI KOLEKOLEKTIF ing sisih manungsa. >> Wartawan: ZONES SAIKI BARU SAIKI POPPING UP ACROSS NEGARA. DENGAN PENTADBANG TONTOR UNTUK TEXAS lan LOUISIANA. ING ORLEAN BARU, MARDI GRAS JAWA MINGGU SEMO PELANGGAN DENGAN TAMPILAN LAN TARI INGGO NG INGKE BISA PISAH NAMPANG CORONAVIRUS SAIKI GAMPANG SAIKI INI INI ANYWHERE ELSE ING PLANET. >> JAMINAN EMS OVER, 50% Wong-wong Sadhèrèkku Saiki QUARANTINE, lan SO PUNGGUH NUNGGUH SUMBER TAMBAHAN GAMBANG TAHAP NEGARA, NEGARA NEGARA BISA Ora LONGER GALAK TANPA TANPA TAMBAHAN - TANPA FEDERAL TINDAKAN ING WASA ING. >> Wartawan: Lan VIRUS SAIKI NAMPANG TOLL ING PENTING RESPONDERS. >> Dhewe Piyambak. Saben Bengi lan Saben dina Aku njaluk LAPORAN lan NOMBOR GRATIS. >> Wartawan: IN NEW YORK MORE THAN 200 ING AHLI NYPD Wis ING INFRI karo VIRUS. ING DETROIT PELANGGAN PENTING DUA Wis DIED. Lan UNTUK KARANGAN AMERIKA KARYA KANGGO KANGGO ING JAWABAN SAIKI ING PANJENEN HOME, CASES ING VIRUS SAIKI JABAR IN WAYANG NU AMAZON. >> Lan TOM LLAMAS Gabung US SAIKI. TOM, KABUPATEN GURNOR YORK Anyar CUOMO PADAN ING SUKU NEGARA IS KARANGAN HOTSPOT SAIKI. IT NEEDS RESOURCES TAPI ITA DIPENGKE ING ING NGANGGO BUKU LAIN STATES KENE ING NGEWARIS ING KABEH HOTSPOTS. >> Wartawan: YEAH, KARANGAN, LUTIRAN. Dheweke Nate ngomong babagan iki KUMPULAN HARI SAIKI. ESSENTIAL HE ING NGANGGO SAIKI bisa nangani MASALAH INI, NAMPANG ING PANDEMIK lan INGKE ING KANGGO NATE INGKE ING BISA, lan ING ZONES TENGOK LAIN Miwiti POPPING UP LIKE LOUISIANA, Wong-wong mau bisa menehi keuntungan saka PERALATAN, PENTING KABEH KENE Lan GAMPANG NAMPANG INGKANG LAIN NEGARA-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG PENTING. >> SAIKI LUKIS SAIKI Amarga ING Warta HOPEFUL NA KADAR HOSPITALISASI KENE NATE ING JAWA BARU BISAN SOSIAL DOKANCING. Apa sing TREND diowahi menyang Konsep? >> Wartawan: YEAH, kowe ngerti, ING KANGGO ING SUKU NGANGGO lan CUOMO GOVERNOR, ING BULAN INI KANGGO NU DENGAN NGGAL ING SEMUA STATIS lan DATA lan PRESENTS KANGEN ING KOMUNITAS KANGGO HARI. ING ING SUKU NU SANGGANG SUKUT DATI MENTIONED. PUSAT RASA HOSPITALISASI BENTUK TEMBANG TAPI, LAGI, HE MASIH SAIKI ING KANGGO SORANG DUA Telung minggu kepungkur saka PEAK SEMUA KES INGKANG ING NGANGGO HOSPITAL, SO LENGKAP banget, VERY Gampang ING KOMUNITAS KABUPATEN INT PANDEMIK. LINSEY? >> Wigati, bisa njupuk SUKUT LUKA. TOM LLAMAS, MANGSA INGKU. >>> UNTUK AMERIKA ING Wong TANPA LONGER TENTANG STATISTIK TAPI KELUARGA REAL lan KANGGO ING . TAMBAHAN TO ENORMOUS HEARTBREAK, MANAWA ING SIK INGGALIS SAIKI SAIKI SAIKI SAIKI Wong-wong padha Gegor ING NGANGGO KANGGO ING ISOLASI. KELUAR LAIN KABUPATEN VIRUS SAIKI Wis SPREAD. KANGGO MATT GUTMAN KANGGO INGKI KENYATA GRATIS HART. >> Wartawan: CAMPURSARI A 17-TAHUN-LAMPIRAN TANPA LOSES ANGELES ANGGUN TUNGGUH PERSON ING NEGARA INGGRIS DIED AFTER CONTRACTING COVID-19. >> Wengi KID ING KOMUNITAS ING, Wong-wong padha GROUNDED. Wong Wong Kasedhiya kanggo nyimpen omah. Aku ora NATE TARI ING KENEH ANAK ING KOTA. >> Wartawan: CDC IS TONIGHT NAMPANG ING ING NGGENENG ING KATANGAN TEENAGER. BANSA INGKU, ANU NGOMBLIK, JUGA Mlebu. Lan ING SAN DIEGO, DUA INFANTS TESING POSITIF. Lan Pengajaran Saka DOKTOR CAMPUR. >> PATIENTE DENGAN INGGO KOMUNITASAN DENGAN MANY beda LAMPIRAN, TAPI PALING TENAGA JABU, KANGGO lan PENDHENGAN BREATH. AKU NINGGALKE ING SANG TANGGO MENARIK, PATIEN ING NGANGGO ING NAUSEA, VOMITING lan DIARRHEA, NANGGALKE ING KANGGO EXPEK Kanthi TANGGAP PENYAKIT. >> Wartawan: TERRY ING umur 40an Lan AKTIF UNTIL VIRUS TANPA KOLEKOLAH. >> AKU ING ING GYM KARYA Lan Piyambak lan NAUSEA DITILIK IN. >> Wartawan: DENGAN HARI ING NGANGGO HOSPITALISI. >> WELL, AKU NATE ING AKU KANGGO 16 DAY SAIKI. >> Wartawan: INGKANG MUNGSA BASA NATE NGANGGO NENG GAMPANG HUSBAND lan TIGA bocah. >> Dheweke milih panganan ing DOOR. AKU KASUKAN karo KAKELIAN AKU. Lan anak-anakku SAIKI CATETAN lan LITTLE - CABUTAN KANGGO PISAN AKU ING DOOR. TETAPI TANPA ING NGANGGO NU ATAWA SPENT ANY TIME ING ING INI INI KENYATA ENTIRE. >> Wartawan: SATU ING SYMPTOMS, KELUARGA KULIT SMER, ING SAIKI NAMPANG DI YVETTE. >> Wartawan: SATU ING AKU Aku ora nggawe kabar sing diganti, aku LAMPIRAN NGEDAH-INGKANG SENSING ING SMELL. >> Wartawan: LAN GOT ITU KARYA. KANGGO PIRANG 30-Taun KULIT HOSPITALISI. SHE KANGGO lan AKTIVITI BETUL TELPON ING ING VIRUS PNEUMONIA TRIGGERED. AKHARI ING AKU DOKTOR DOKTOR PUTIH ING ANAK-MALERIAL KANGGO DITAYANG HYDROXYCHLOROQUINE AS Bagean saka A ULANGAN KLINIKAL. ING JAMINAN LIMA FILIK MISSOURI Sampeyan Deleng ing gambar iki entuk VIRUS. WULANG, MATRIARCH JANE WINEHOUSE. HANYA, KOTA, SISTER-IN-LAW Lan Rama MIKE. Kabeh Wong-wong mau bakal ngrampungake ILL. TIGA INGKANG NGANGGURU PNEUMONIA. ING VIRUS JAWA NENGKUTKE KELUARGA ERIKA. Mantepake menyang "Miwiti kene" PODCAST SHE NATE INGGRIS ING NGGALKANG JERMAINE HARI ING dina sadurunge dheweke kaping 44 BIRTHDAY. >> Aku SAIKI NGAMPI. ING AKU KANGGO Nindakake? >> Wartawan: ONCE HE PIKSA POSITIF, DOKTOR GAMPANG JERMAINE DARI ING Wong K loa lan bocah SARI ERIKA. SHE NATE GOT UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG. >> SULIT BEDHING PEDULIKAN MANGSAU. KANGGO GRATIS SAIKI BY MATT GUTMAN. MATT, Sampeyan Laporake A COVID-19 SAIKI, KAYU TERAS, KANGGO BETTER lan banjur FIKIKAT LAGU. NUNG NINI NATE INGGRIS KANGGO NGENTANGGAL WAHYU INGGO? >> Wartawan: KAMI. Wong KANG TUNGGALKE ING ROLLER KESAN KESELURUHAN INI INI NGANGGUT SATU ING ING ING KANGGO, MAYBE SUKU UTAWA DENGAN PULANG UTAWA DULUH WULANG SARI KOMPUTER ING SUKAN GAMPANG Banjur HARI INGKANG APLIK INGKANG ING PADANG KULIT DENGAN INI VIRUS. SAIKI, IT IS BEDHANA KANGGO GRATIS DENGAN Lan DOKTOR PONTOR NGENTE KENE ING NGGIH VIRUS ING. >> APA PENTING NUNGGAL KANGEN SMELL? KUNCI JATI LENGKAP TASTE. Wong-wong Situ Kasedhiya NGEBARKE ING INI DENGAN DENGAN DENGAN SUKAN ING VIRUS. >> Wartawan: Wong-wong mau, lan ING SUKU ING ING ING NGANGGANG KENYATA NUNGGAL ING VIRUS, TAPAK DOKTOR NGORANG OLEH AKTIF Ora Nusantara. KAWASAN VARIED. KITA NGANGGO WANITA NGANGGO Lan NAUSEA lan HEADACHES lan BACK ACHES, lan INGGRUH PNEUMONIA ACARA, nanging APA ING TANGGO ING ING NGANGGO ING SENSE ST. PUSUS PERUBATAN JOSEPH AKU LAMPIRAN ING SUKAN VIRUS SISTEM ENTIRE. DENGAN ING NGANGGO, ING ITU GAMPANG SENDEM SISTEM IMMUNE ON HYPERDRIVE. IT OVERREACTS lan ATTACKS YOUR KANGGO OWN. MANGSA ING ING KANGGO NUI MANAWA SITEKTOR VARIED UNTUK KANGGO PARTIKULAR VIRUS. DENGAN LENGKAP PENTING APA DAPAT Entuk VACCINE lan ING RAWATAN sing KANGGO NAK TAYU KARYA. LINSEY? >> SEMUA RAYA. MATT GUTMAN, MANGSA ING KANGGO PENTING. KITA LAMPIRANI IT. >>> SAIKI KESAN RIPPLE ING ING VIRUS ING ING NGANGGO-MAJL. AS KAMI NUNG NANA, BAKAL MANY KEBANGSAAN ING NGANGGO MUNGGUH BASA Wong-wong padha luwih seneng IN NURSING HOMES AND ASSISTED CENTERS Urip Kanggo Minggu SAIKI. ING KASAB UNTUK GAIL lan LESTER TAYLOR. ING NGANGGO KANGGO INGGO BOTH Nggabungake US. >> SAIKI UNTUK NAMPANG US. >> SAIKI UNTUK NAMPANG AS, LUTIRAN. >> GILA, MOM KAMPUNG ing A WANGGULAN JERSEY AS Anyar PENTUK CELEBRATED HER 89th KANGGO lan ING KULIT GURU TINDAKAN DI ULI POSITIF UNTUK CORONAVIRUS. WALK US Yen ngejar Kasedhiya diuji. ING APA SINI SISTEM? Apa sampeyan nggawe REBANGAN Saka ING JAM IKI AGO YANG KANGGO SAIKI NATE WARNA? >> YES. Bener dina Sabtu aku SPOKE TO MY IBU, lan aku ora ngerti yen SHE JAWA INGKANG TANGGAL WANGI KANGGO. WANG KANGGO TIRED. Aku ora NATE TENAGA ING TELEFON LONG, TAPI, ING NGETU SUKU NGAPAK BEDAH. ING SAHARI aku krungu saka NURSING HOME, ING AKU NATE SHE HAD SEJARI APA PUTIH 100. Lan aku SAID, HMM, OKAY, KANGGO SUKIRAN NGANGGO. ING AKU KANGGO LATER ING TEMPAT MUNGKUL TURUN KE 99. ING Bengi MULENG ING ING AKU KULIT SPIKED TO 102. Dadi aku nimbali DOKTOR lan aku SAID, LISTEN, TIGA BAKAL, SHE 89, SHE IN NURSING Omah lan SHE Nduwe WULANG. AKU KANGGO MANGSA DIDI. SATU LAGU AGUNG. Lan wong-wong mau sing nuli dakkandhani nganti saiki AKU KANGGO BOLEH DITANGGAL. Bener, aku tetep manggon ing SHOK. AKU GANTI. AKU MUNGKU NGAE INI BISAN SUKU ING OGO ING KENUT NATE ING NGANGGO NANGGO NENGGALANG ING SUKU NURSING, padha duwe VISITASI DITANGGUH UNTUK KANGGO ING Minggu. ING AKU TANGGAL MANAJE KANGGO LAKI, HUSBAND SAYA AKU, AKU, PADA BIRTHDAY, TAPI KAMI ING SEPARAT BY GLASS. >> KANAN. >> Dadi, ora ana FISSIKAL KONTAK. Dadi aku pancen ngerti, DUKSARI. Aku SAD. TAPI KITA KRISTIAN lan Wong ING KELUARGA, BISAN KITA NGANGGO ING KUASA NGANGGO, TAPI ING ING SAIKI KANGGO BASA. >> Lan Ibu sampeyan duwe KOMUNITASING UNDERING. Dadi PITABUHAN SAIKI SAIKI DAPAT NGANGGO PUTRA ATAWA SEEK RAWATAN ING HOSPITAL? >> SO, INGKOH ING JAWA Diwiwiti, SHE bakal NGENTUK PUT. KANGGO SAIKI SISTEM KANGGO ING JAWA ING KANGGO lan BAKAL MANGGO NAMPI TIRED. MONYA AKU ING KANSER UNGGUL LUNGSA SAIKI. KANGGO SHE ING DIABETIC. BIS, ING KURSUS, ING, ING KENE, KONSER ING GRATIS ING KAWASAN, lan KITA KOMUNITAS DENGAN PENDEDAHAN INFEKTIF KHUSUS. JADI HE NUNG MUNGGU ING NGOMBUT BASA Lan WE'LL, sampeyan ngerti, TALK TENTING SAIKI LAGI TULISAN DENGAN SUKA. TAPI UNTUK SAIKI LENGKAP PUTRA MANGSA. SHE SAIKI. SHE Duwe RANJANG TINDAK Wis DITANGGAL DARI RASA NGANGGO. >> Lan ING ING BISA PAWARTA, KANGGO BEDHANA CIRCUMSTANCE, TAPI LAKON PANJENE Béda Ngetangake Panginten Sampeyan ora bisa Nelusuri kanthi bener Lan VISIT DENGAN DENGAN? >> IS - YEAH, ING ISU Bagean sing beda-beda bagean saka ora seneng ABLE KANG ING DENGAN PAKET. KANGGO AKU SUKIT GAMPANG BULAN BULAN lan ING AKU ING HARI INGGRIS. KABEH DINA. LAMPIRAN AKU ING AKU KANGGO TRANSPORTED TO HOSPITAL lan SUKAN AKU lan AKU, KITA BENTUK HARI karo Dheweke. SO KANGEN INGKANG TANGAN ING ON. AKU KANGGO UNGGUL BASA-BASA, ING DOKTOR, sampeyan ngerti, aku ngerti tenan PULIH ING ING NGEKTIKHI, SAYA GOLONG DUMATIKAN ING VOICE. Ibuku KANGGO NENG DEMENTIA. Dhewe ITU NUNG MUNGGAL, ING TANGGAL BEDHKE BISA KANG PIKIR TUKANG APIK ING KENE, ING NGANGGO, INGGAN NGANGGO PULANG KANGGO lan ING ING AKU KANGGO. >> Lan Apa NEGARA NEXT? ING KETUGA KONTROL ANTUK Duwe, ALBEIT DARI KABUPATEN? >> SAIKI, TANPA KANGGO, OTOH. Sampeyan ngerti, saiki saiki, luwih gedhe, KANGGO KANGGO. Wong-wong mau wis ngrampungake kasusahane, Sampeyan ngerti, TYLENOL lan BAB KOYO KUI. Wong-wong mau Nuli DIDENG AKU JANA NUNGGUL UTI. BISAN KANGGO NUNGGUH BISA DIRI SAKA WELL. TAPI TIAGA ING PANGGILAN, KINI NUKUR. Ibadahku Nduwe MUDAH DOKTOR. Dheweke WARGA WULAN. Dheweke ora seneng karo AS LONGER AS DOKTOR DENGAN DOKTOR, TAPI TIAK ING ING AKU KANGGO. DIA - Yen sampeyan nemoni nomer Dheweke menehi kabar babagan TELEFON. Dadi kowe ngerti carane nggawe. TAPI TANGGO LATIHAN SUKU SUKUR WAKTU, ING Dinten ing Wanci. ING KENE KANGGO NATE ING NGANGGO SAIKI. >> TAYLOR PASTOR, AS MANAWA KELUAR, APA BISAN KANGGO ING ING NGANGGO WANGJAWA ING ING INI WEKTU? >> WELL, AGAIN, SHE SAID WE ARE Wong SUKAN PANJENENGAN, JADI AKU KANGGO ING KUASA PEMBANGUNAN lan KAMI Wis, sampeyan ngerti, ndedonga HER. SHE’S WANITA SENTUH, TOO, lan SHE - AKU PANJENENGAN NGEJABAT ING SUKU ING LAGI, NGAPAK, ING KENE, INGKU JUTUP NAMPI ING ING ING ING KANGGO KANGGO PANGGUNG SAIKI. Mboten nate ELSE KAMI DONGENG BISA NGUKA BISA PAKSA TAK INGO SAIKI. Kita ora bisa ndeleng. Kita kudu golek ING KOMUNIKASI. Lan AKU NUNGGALKEBUTAN KENE Wis KENE ING KABEH KENE KOMUNIKASI DENGAN US, IN PARTIKULAR Kanthi GAIL. Kita ora bisa takon babagan apa wae BETTER. TAPI TINDAKAN INGKE ING ING ING KENE KANGGO NAIK. >> KANAN. >> KENE PAKSA ING NGGOTH sampeyan KANGGO PAKAI SPEAKING DENGAN US DURING ING BEDHANA WASA. >> SALAMO. >> WIS KITA NGAKAK PITEN RECOVERY lan GUSHING GAYANG KANGGO KELUARGA TENAGA. >> SALAH, INGKOH. KANGGO. >> SALAMO. >> Lan SAIKI WASHINGTON, ING CONGRESS ING NGENTANG-INGKE SUKU KANGGO ING JAMINAN $ 2 Ringgit UNTUK EKONOMI. SENATE DIPANGGUHKU AGUNG LAMPIRAN ING BISA TANGGAP SAIKI NATE NGEGOTH ING KANGGO Jutawan HARD HARD BY THE SHUTDOWN OF PALING BISNES, GAMPANG PAYANGAN DIREK TO PALING AMERIKA. TAPI SENATE NGANGGO WANGSUN ROADBLOCKS AS ING RASA DAPAT KANGGO VOTE AS AMERIKAN KONTIN NGENTENI. KULIT PUTIH ABC BALAYAN CORRESPONDENT JONATHAN KARL PADANGGIH KENAIKAN ING NEGOTIASI. >> Wartawan: CARI PEMIMPIN CONGRESSIONAL DIDANG MUKA UNTUK EKONOMI paling apik Roti Agama ING SEJARAH AMERIKAN. >> A DAH SAIKI ARRIVED AT KAMI SHORES. KITA KITA TIDAK TANJUK. KANGGO NAK TANGGO. TAPI SAIKI NU WISI NGANGGO. >> Wartawan: AS Bagean saka $ 2 TRALES HENTAL, RAWATAN Wong $ 75,000 A YAAR UTAWA KURANG bakal entuk A $ 1,200 KULUS PLUS $ 500. ING AKU UPING $ 99,000 A TAHUN bakal entuk APLIKASI SMALLER. >> DENGAN ING NGANGGO. Cepet Manthi, BESAR NGEMBANG. >> Wartawan: KANGGO ELIZABETH, A WIT RESS ING ANGELES LOS, IT BUKHAN ING TANPA KANGGO. >> Aku ora ngerti yen aku arep KANGGO BISA lan ING KENE AKU ANAK BE. Yen Kita bakal entuk LAKSUS SAIKI. >> Wartawan: ING BUKU Wong KAWEN bakal nampa AKTIVITI UNEMPLOYMENT MANfaat kanggo UNTO 39 MINGGU INSTEAD 26, lan SAIZ ING KES UNEMPLOYMENT KANGGO MUKA UP BY $ 600 UNTUK PULAN WULANG. SAIKI BISA NAMPANG UNTUK KANGGO Bisnis. KEDAI DIANE lan LILY A KEDAI BASA IN NORTH CAROLINA. >> GAMPANG GAMPANG WULANGAN 20-PLUS ACARA CANCEL utawa POSTPONE. Luwih akeh WEDDINGS. >> Wartawan: KAPUNGAN INILAH A PROGRAM PINJAMAN PINJAMAN AS $ 367 Bisnis IKLAN sing ora tuku NAWANGI KARYA. Lan $ 500 Milyunne kanggo LARGE KORPORASI ING HARD-HIT INDUSTRI NGEBAB SAIKI AIRLINES lan HOTEL. ING SAIKI Luwih saka $ 100 Bilyar ing AID UNTUK HOSPITAL LAN SISTEM KARAWAN HEALTH, lan dhuwit KANGGO BASA-BENTANG TENAGA KANGGO LOS. >> Lan JOHN KARL Gabung US SAIKI IN WASHINGTON. JOHN, JADI MACAMEN NGEYA KANGEN SAIKI ING VOTE ING ING INI RUU lan APA PRESIDEN Ngomong babagan ngatasi FINALISI? >> WELL, IT NGITA NGGALKE ITU ING ON ING PANGGUNG LENGKAP MENTE HICCUPS AS ING INTEN DENGAN DENGAN PELEMBANG MAJOR ING LEGISLASI, TAPI SUKU SAYA ING ING NGGO LATIHAN TINDAK, Yen ora Bener DENGAN TOMORROW ING SENATE. Lan mengko ING WUANG KANGGO RUMAH PRETTY SHORTLY AFTER ITU. >> Lan akeh wong AMERIKA FRUSTRATED yen iki njupuk LIRIK LENGAN. AKU KANGGO PUT UP UPAH KITA KITA BISA KANGGO MENGGELANG MORGAN HARI ING JAWA 3 BULAN AMERIKA Muga-muga dirampungake Tanggung jawab Proyek ing JAWA TINDAK MINGGU NATE KANGGO ING KANGGO URGENSYA KANGGO MANAWA AMERIKA SAIKI lan ING ING NGANGGUNA SAIKI? >> WELL, aku ora ngerti yen ora EVERYBODY ING CONGRESS ING UNTUK BASA, TAPI Aku PANJENENGAN INGKANG KANGGO PEMIMPIN ING NGANGGO. AKU KANGGO, INGKOH, Yen Sampeyan KANGGO A LANGKAH KANGGO LAN MUKA ING APA GAMPANG INGKANG, ING NGE BISA $ 2 RUU RECOVERY TRILLION EKONOMI. IT IS FAR BIGGER ING KANGEN KONGKONG BOLEH DITANGGO Sadurunge. Sampeyan MENTERI KOMPUTER DENGAN BAUTOUT AUTO. KANGGO ING - KANGGO ING SAIKI JAWABENGKEN INI, $ 2 TRILLION LAN IT IS NULIS OLEH STANDARD CONGRESSIONAL DENGAN LAMPIRAN CAMPUR. PADULI ING UNEMPLOYMENT KANGGO, TAMPILAN KUNCI KANGGO Rampung, AS AKU MENTIONED, WAS NAMPANGKE INGKOH ING PANJUNG Wong Wong BISA LUKU UNEMPLOYMENT, TAPI ALSO NAMBAH $ 600 TO KES UNEMPLOYMENT BULANAN saben wulan BULAN. KANGGO ITU - INI KANGGO BASA. KANGGO ING WANG BIPARTISAN Dhukungan ing CONGRESS, TAPI ora ngerti EVER GOLONG TANPA PITAS AS KANGGO ING TANGGO ING MODAL PULANG. >> WANG KAYU. NGGIH. JONATHAN KARL LAPORAN UNTUK US IN WASHINGTON, DC SALAM, JOHN. >> SALAMO. >> Lan Yen Nuli teka, ING CHASERS PISAN PENTING DODGING DEBRIS SELEPAS TORNADO RIP KANGGO PUTIH. >>> PRINS CHARLES PRINCE POSITIF UNTUK KORONAVIRUS. TANPA PUTUP ING TANGGO NENG QUEEN? >>> Lan WE'LL njupuk TINDAKAN PANUTUP ING IMPACT THE COVID-19 GOLEKSI GAMBUH ING TARI Bisnis. >>> AS DENGAN MOMENT AKU ALONG DENGAN 30 INGKONGKONG KOPI AKU ana GAMPANG GAMPANG INDEFINITELI. KOMPUTER HAD ZERO RESPONSE TO ANTARI TANPA KANGGO, NYAWA AS TANPA PANLITU ING NGANGGO ING KANGGO UNTUK? OGAN LAYOFF KOMPLITEL ING PAMINANAN KAMI. Sampeyan ngerti, ITU HARD ENUKU TO DAPAT DENGAN ING DUA ING ING, ING SAIKI TO ora bisa ING ING ING ING AKU KANGGO NAMPAK INGKANG UNTUK. Sampeyan ngerti, sampeyan Miwiti TANYA Dhewe, Apa Kita bakal dadi GAMPANG NUNGGUH UNTUK tuku panganan? ING KANGGO BISA KANGGO ING TANGGO RENISAN KAMI ING ING KANGGO BULAN? INGGU KANGGO ING KANGGO PAYANGAN Kothak AFFORD, INSURANCE? KANGGO WANG TANGGAL LAMPIRAN Sambungake LAYOFFS, ADVICE AKU TO Sampeyan Sampeyan bakal dibukak lan HONEST DENGAN EMPLOYEES AS Sampeyan POSSIBLE. GAMPANG GAMPANG. GAMPANG ASSISTANS INGKANG DENGAN AS PALING PAKSA ING NGANGGO BUKU KANGSA BISA ING KARUT, NUNG KITA NENGGALKE ING KANGGO MUNGKUTI, lan SEMUA KANGGO NANJAWA PULANGKULAN ING ING KANGGO NUNGGUH APA KANGGO INGGO BISA WELL. >> MANY BLINDSIDED BY ALL OF ING ING INGGIRAN LAN ING NGEDANG KOMPUTER ASING KEWANGAN ING EKONOMI TRANON $ 2 RANCANGAN STIMULUS. Wong-wong padha golek TUNJANG KANGGO BISA KANGGO TANGGAL SUMBANG EMPLOY THAN 500 KARYA. 30 JUTA IKLAN AMERIKA BUSES KEDAI CATETING, WEB DESIGN SULIT, BUKU Lan, OO, KANGGO GRATIS COMEDY. DEVON DWYER NATE NATE ING CORONAVIRUS ANGGO TOLL ING AKU KANG TINDAKAN PRIMARI IS NGANGGO PAKAI AS. >> Wartawan: KOMUNITAS STAND-UP TAWARAN ING ING ING ING INSAN MODAL. >> Sampeyan ora seneng. SUKU TINDAK BISAN. >> Wartawan: PANDEMIK NO JOKE UNTUK KEGIATAN NEGARA KANGGO ALSON JAFFE SAIKI NATE WULANG ING NGANGGO ING UANG TANGGO STRESS IN NENG DC COMEDY CLUB UNTUK 20 taun. >> WULANGAN ING SAIKI SUKAT ING JAWA TENGAH DAN PANIK, KA Ngerti, yen arep luwih WULANG KANGGO. >> YEAH. >> VIRUS ING NGANGGO Sampeyan, TAPI ING NGANGGO ING KANGGO HURT YOU TOO. >> Wartawan: NUNGSA NOVEL KORONAVIRUS HIT, DAPAT DIPANGGAL AKSUN NGANGGOLAH, KANGGO GRATIS Lan NGEDALKE TANPA 50 taun KAWASAN, GAMPANG HUSBAND. >> KITA KITA NGET ING NGANGGO NITUT I JUST, kowe ngerti, SUKU ITU SUKU, KANGGO, ING ING PUKANG WASA ING NGGAK ING BULAN ING, BIS ING ING NGANGGO. WANG KANGGO INGKANG ING KANGGO KARYA ING GRAB KOMUNYA lan ING MARI KOMENIAN Wong-wong lagi nindhes - sing ING WONG. BISA AKU NUNGGUL SADI lan ING AKU NGASUKI Lan nalika aku kepengin banget, ALL RIGHT, WE'LL Nampa INGKANG INI. ING SAIKI. ITU ITU - AKU JAWA - INGAN ING AKU MENGETAK DENGAN MENGIKUT lan NUKU IS HORRIFIK. >> Wartawan: MANY AMERICAN SMALL BUSINESSOWNERS Nuwun INGKANG TANGGAL Digunakake kanggo nglindhungi. GAMPANG NGEJATKE ING ING SUKU PEKAN ING KRITIKAL KE NAMPANG EKONOMI AS SAIKI IN FREE-FALL. >> KRISIS INI SATU ING SUKU Pakaryan Pakaryan Aku bakal Nuli Deleng KANGGO BUKU. >> Wartawan: KAREN MILLS LED THE US USALL BUSINESS ADMINISTRASI NGGAJABAT INGGRA RECESSION lan RECOVERY. >> IT AKU FARAT DIPUNGA MASALAH KANGGO ING ING taun 2009. Lan sing kasebut HALF ING Wong-wong sing Kerja ing NEGARA ING OWN Utawa Pakaryan Kanggo A SMALL Bisnis. KANGGO ING SUKAN HALF. Lan wong-wong mau wis Tumpangan akeh PEMBANGUNAN. ING PAKSA, ING ING NGENTANG 26 HARI KUNCI. >> Dadi, Iki maneh - Iki IS REALUS KANGGO UNGGUL BETUL. >> GOLEKTOR. KANGSA NUNG MUNGGAL NUNUT AS PERNIAGAAN KANGGO, IKU KERANGAN >> Wartawan: CASH KRUNCH KARYA ADAM, BUKU Gunakake OWNER IN DC Dheweke JADI KOMPUTER MAJOR RENOVASI KEDAIAN SUKAN lan Rampung ING AKHIR KANGGO ING RESERAD. >> GELENG TANGGAL NANGGAL NANGGALANG Ruangan kasebut ora perlu kanggo KESIHATAN lan keslametan, TAPI AKAN Kanthi dramatis wis diopeni. >> DENGAN KANGGO DUMATAR BISNES BISNES DITUKURAN? 30%? 50%? >> Aku mikirake PANUTUP TO 75%. >> Wartawan: HE LAID OFF FOUR GAMPANG BULAN. Dheweke nindakake kabeh supaya ora bisa digunakake TIGA LAIN ING PAYROLL. Dheweke NERVOUS TENTING TANGGUNG ON Luwih bisa mbayar maneh, nanging TAPI SENTIASA PELAN STIMULUS Anyar CAMPUR NGEPH. >> DENGAN SUKAN SEGALU UNGGUL BASA NAMPANG, ING AKU NATE PENTING ING PENTING PROSES KANGGO BASA Bisnis. >> Wartawan: CONGRESS IS Digunakake kanggo menehi luwih saka $ 350 Ringgit ing Pinjaman EMERGENCY TO BISNES KANGGO BUKU LAN DENGAN A MAJOR PERK. Wong-wong iku ora bisa mbayar maneh Gubernur Yen dheweke nggunakake dhuwit UNTUK Bayar SUKU UTAWA KERJA TANGAN. >> AKU NUNGGAL JAWA ING BISA KANGGO UNGGUL Nindakake INGI Yen ING PINJAMAN KANGSA BISAN KANGGO. >> Wartawan: SHE OWNS ONE OF THE ING JAMINAN WOMEN-OWNED IN THE WORLD. SHE Nggawe LAKSANA VODKA DAN BOURBON ING TANGAN ING CAPITOL AS ING DIPANGGO DENGAN Pakaryan minangka ANAK STAFF ING GAMESAN GABY CONGRESSWOMAN. >> MANAGEMENT KRISIS AKU NUNG AKU NIKU ING Urip lan, kowe ngerti, TANGGAP KANGGO NUNGGUH ANU FAKTOR PENTING. NGANGGO WANGGO NGANGGO kanggo Nggawe MOMENTS KATANGAN ING LAIN - TAPI SOAL ING NGALAMI SPIRIT SMALL PRODUKER KANGGO NGGALU US? NGEDANG supaya dijlentrehake. >> Wartawan: KANGGO SAIKI MEANS MAKING SANITIZER. >> WAYANG KANGGO UNDANG-UNDANG UNGGUH ING KANGGO KANG TUNGGAL KANGGO SUKU INGREDIENTAN MAIN INGKANG TANGAN CLEANER. >> Wartawan: KABUPATEN NGANGGO BUKU IKI NGGOL HOMEMADE GEL, ngisi A 1.000-GALLON ORDER JAWA INI MINGGU SARI GAMPANG DC UNTUK POLISI lan EMS. >> Wong-wong padha arep mabur LAMPIRAN lan NAMPAKKAN VIRUS, SO Aku dadi BISNES KANGGO KASUKAN. AKU ING SUKU, NGANGGO SUKU Gawe SUKU YANG KANGGO NUNGGUH SAIKI KANGGO ING TANGKA KANGGO THANG. >> Wartawan: PUTIH PUTIH lan EKONOMI SUKU DUMADUH PUKU TO LENGKE BISAN ASING BISA Bener AS POSSIBLE. PRESIDENT TRUMP SETTING SUKU SUKU, APRIL 12, MINGGU AHEAD APA MANAWA KESIHATAN AWAM ETO INGKE ING KANGGO MUNGGUH. >> Apa sampeyan bakal ndhukung? >> AKU NUNGGAL BASA. ING ING KANGGO WULANG. AKU TANPA - INGO AKU Pikirake TANGGAP UNTUK AKU AS A Lowongan Kerja. Aku ora ngerti yen mbesuk TRUMP KANGGO TUNGGUH. AKU NUNGGUH BANYAK DENGAN DENGAN - AKA RATI DENGAN DARI DC AKU NUNGGUH DENGAN MENGIKUT MAYOR BOWSER lan liya KESIHATAN DC OFFICIALS ING AKU KANGGO. >> Sampeyan INGGRIS ING PANIK INI NUNGGUH ING NGANGGO PUNYA NGGALU? >> SAIKI, AKU TRYING KENE ING PANGGUNG POSITIF. AKU NGAPAK ING KUASA NG KANGGO. KANGGUHAN ITU MELAYANG NGEDALIKE GOLEKA, TETAPI AKU NGADIH TAK INGO INGO. >> Wartawan: ISU SUKAN GAMBAR KOMUNIKASI DENGAN A PUTUP AKSARI Saka Publik, KOS UNTUK OPTIMISM. DESPITE BUKAN KEWANGAN KEWANGAN SARI ING VIRUS, BISNES NEGARA BISA SAIKI lan KONTIN TULIMAN. >> Aku ngerti yen bakal diisi karo Wong LIRIK KENE TANGGO KANGGO SINI, ING NGANG NGANGGO, INGGO PERLU LUKSAN, lan AKU NGEBAB ING dina. >> AKU TOO. >> Lan GAMPANG PALING HARI INGGO LATER. YES. >> AKU TOO. >> Wartawan: UNTUK ABC BALAK LIMA, AKU DEVON DWYER IN WASHINGTON. >> Ya, Kita bakal bisa nampa kabeh GAMPANG GOLONG sing apik. KAMI KANGGO UNTUK DEVON. KAMI KANGGO DENGAN KANGGO ING SILANG UNTUK DAPAT INTO. >>> ITU INI SUKU DAH HORRIFIK HARI IN ITALY DENGAN HUNDREDS Luwih KERANGAN WULANG TANPA KANGGO NU DOKTOR DOKTOR IN ITALY. ING ING TINDAK. INGKU PELAJARAN TINDAK DIPENGEN INI KOLEJ ING ING INI INI AMERIKA? >>>> ISKU INGGANG PALING JAWA PUTRA PENTING OUTBREAK. WE'LL BREAK KANGGO BABAR SARI GAMBAR. >>> TAPI ANTARA, KANGGO BUKU ING HARI. APPLE'S BIG ANNOUNCEMENT. >> Kita kudu menehi pitunjuk babagan iki MORNING sing APPLE DITOLONGKE, DIKULUSKAN LAN DONTOH 10 Milyar MASKU TO MEDIKAL KOMUNITAS ING NEGARA. >>> HELLO, EVERYBODY. AKU ELIZABETH MEJIA. AKU AKU KOMUNITAN lan ING ING KOMPUTER UNTUK MALU TAHUN. AKU NAIK AKU MENJAWA TEXT SAIKI MANAGER ING ING RESTAURANT Bakal DITUTUP. Ojo NGENTUKI BOTEN KANGGO TO KARYA. KANGGO DI RUMAH. KANGGO NGANGGO. HR AKU KANGGO NENGGAL KABEH US LAYOFFS, DAPAT KANGGO KANGGO, SANITIZE, SOMETHING, TAPI DIDI Wis LAPAK Pungkasan. Aku NATE JAWABAN. Aku ora ngerti yen aku arep dolan BE OKAY lan SADI AKU anak-anakku. Yen Kita bakal entuk LAKSUS SAIKI, KAMI DENGAN ora bisa mari INSURANSI lan INGGO ora bakal WANG. WAGES, INSURANS HEALTH, Kita KANGGO IT. >> SO MANY AMERIKAN STRUGGLING DENGAN UNEMPLOYMENT DITUSUSKAN OLEH COVID-19, Lan NUNGGAL UNTUK SULANGAN Saka CONGRESS. KANGGO BUKU ING BONO MASIH KANGGO ING IRONED, IT AKAN KANGGO MASALAH. SO LET ING TARI ING APA KANGGO KANGGO PARA NUKU. ING JAMINAN $ 2 TRILLION PAKET KANGGO NU KANGGO ING ING ING PEMBANGUNAN TRANON $ 1,4 RANCANGAN BUDGET UNTUK KANGGO KERAJAAN PEDRO IN2020. ING SAIKI Luwih saka $ 787 RANCANGAN RANCANGAN STIMULUS BULAN ING INS 2009 KANGGO BASA ING GRATIS RECESSION. PENTING RANG UNDANG-UNDANG Bayar DIREKKE PADIHAN 90% OF CUKAI AMERIKAN DENGAN $ 1,200 ANYE ING INDIVIDU KANGGO MUNGSA KELUAR $ 75,000 UTAWA $ 2,400 FOR A COUPLE E UPING UP Nganti $ 150,000. Lan Ditambah $ 500 PER ANAK AKAN SAIKI Kasedhiya. $ 250 Milyun AKAN Muncul A DRAMATIK EXPANSION OF GAMPANG UNEMPLOYMENT, NGEDAH UNSURAN KURSUS DENGAN 13 MINGGU DENGAN MANUSIA. Luwih saka $ 350 yuta bakal pindhah KANGGO PINJAMAN KANGGO UNTUK KANGGO Bisnis lan $ 425 Yuta dolan bakal DANA lan GOLUN TUKANG BESAR KOMPUTER, ngrampungake AN Gantungan $ 75 Milyuner INDUSTRIES HIT TERBARU, Mlebet AIRLINE lan HOTEL DENGAN KONSEP STRICT ON OVERSIGHT. DENGAN COMPARISON, ING KABUPAKAN 2009 ING INDUSTRI AMERIKAN AUTO PALING TENTENG $ 80 Milyun Kanthi PALING ING TANGGAL NUNGGAL BALAYAN ACARA TO KANGGO. WE'LL KANGGO MUNGGU JAWA TARI SUKU KANGGIHAN TERBARU ING RASA Panganan Sinetron. >>> Lan kita bakal akeh luwih akeh TO NGANGGO. SUMBANGAN KRUISE INGGRIS. 77 Wong sing Nelpon ILL DENGAN SISTEM FLU-LIKE STRANDED OFF KOTA AMERIKA LENGAN, NGANGGO WAYANG PADIKIR ing FLORIDA. SHIP TIDAK TANPA APA Tèks COVID-19 INGKAP. >>> LAN KANGGO KRITU NGANGGO TANGGAL NANGGAL ING ITALY. Kita bakal ngrungokake KATURSAN ING SAP DOKTOR ING SUKU NYANGGO AS Wong-wong mau Ningkatake Padhange HEROIC KANGGO Urip. >>> TAPI PUTRA, ING ING PENTING HEADLINES TRENDING ON ABCNEWS.COM. ♪♪ >>> SENATE AKU AKAN NGANTI RAKYO ING NEGARA KANGGO INGGO. >>> ING MODAL HILL, SENATE PEMIMPIN PANGGURAN UNTUK KANGGO Lan KAYU PUTIH DIPENGKE AN AGREEMENT ON $ 2 MUNGGUL PAKEJENG PENDENGAN TRILLION NAWANGKE ING KELUARGA BISAN kanggo para pekerja lan GAMPANG NEGARA GAMPANG GAMPANG PANDEMIK COVID-19. >> Proposal INI, UNEMPLOYMENT INSURANS ing bocah wadon bakal Duwe EXPANSION paling apik ing Keuntungan UNEMPLOYMENT IN TAHANAN. ING SOSIAL KESELAMATAN NET Wide SUKU KUNCI TANPA JAM IKI KARYA AMERIKAN SAYA AKSES UNEMPLOYED VIRTUAL KELUARGA. >> Yen duwe PASIRAN UP kanggo ING DAH KANGGO Pungkasan, TAPI LAWMAKERS KANGGO MACAPAT ING DRAFT lan ING REWORKING ING BAHASA ING SAIKI SEKSYEN. >> TULUNG ING APA ING NGALAMI BISA NANGGALKE ING ING KANGGO INGNA Nggarap. >> PANDEMIK COVID-19 KONTAKKE ITS AGGRESSIVE SPREAD ACROSS AMERIKA lan BISA. SATU INFEKTIF ING PANAS RATES ING NEGARA LOUISIANA. >> TRAJEKTOR YANG KANGGO INGNA IS MASALAH banget. KANGGO GRATIS YANG KANGGO NDELENGKAL KECAPAKAN KE KAYAN KESIHATAN. >> KAWASAN KESIHATAN ALSO GAMPANG ING INFECTION RATE IN NEW KOTA YORK. YORK BARU, KANGGO KANGGO CORONAVIRUS OUTBREAK, AKSARI KANGGO Luwih saka HALF ING 60,000 KASNasional. KAWASAN GATE NEGARA NEGARA CUOMO INGGRIS PENTING DIA, SAIKI, INGKAH STRICT STUNGS AT LANGKAH LANGKAH MUNGGUNG WULANG TO KARYA. >> EXPLOREN MEDIKAL BARU YORK Wis Miwiti GAMPANG TEMPORARY MORGUES IN MANHATTAN, TEMPORARY TENAGA lan TRRIK REFRIGERASI, Yen NEEDED. YORK Anyar Duwe 30.000 sing diatur KAS CORONAVIRUS. NEGARA LAIN APA JAWA TARI A RISIKE AS NGEDALAKUKAN. >>> 77 Wong KANGGO ING BOARD KRUISE SHIP HEADING UNTUK FLORIDA Sakit Kanthi SISTEM FLU-LIKE. >> WULUWARI Nuwun INGKE ING HAVEN'T ING KANGGO ING SHIP ING LAGI PULANG HARI. TEMA INGKANG TANGGAL DENGAN ING KENE. DENGAN MANY NUNGGUH UNTUK JAWABAN IN HARI INGGRIS. >> MANUNG ING Wong ing 70an lan 80-an ING PUTRA ING. >>> 71-TAHAN PRINS OLD HEIR ING KULIT ING BRITISH KANGGO NANG TENGAH KANGGO POSITIF KANGGO COVID-19. Dheweke wis mbanting MILD SISTEM, Nanging ING LAIN-LAIN LAIN ING GUSHAN HEBASAN lan SAIKI Nggarap Saka Omah SAIKI HARI ING NGENTING ASING ASAL. A SPOKESMAN NAMBAH PRINCE CHARLES 'ISTERI CAMILLA, THE KUDU CORNWALL, DENGAN JUGA NATE DITIKUT TAPI ING TINDAK THE VIRUS. >> STORMS KANGGO LENGKAP. Sambungake EF-1 MUNGGULKEUN MISSISSIPPI lan ILLINOIS. Wong-wong iki nuli entuk kabar anyar TUPELO, MISSISSIPPI. >> WANG KANGGO. 683 HUNGGUH PALING ING ING ITALY SAIKI. DOKTOR lan NURSES ING ING INI UNTUK KANGGO UPHILL BATTLE, PUTING TEMA ING NGANGGO ING Garisan KANGGURU SARI KANGGO MACAM IKI PATIENTE YANG NANGGALU INGKANG DOOR. MAGGIE RULLI Duwe Warta INGSARA. >> Wartawan: KANGGO BASA MINGGU LENGKAP ITALY ING NGAMEN KANGGO ING ENEMIS INVISIBLE, TAPI ING Pungkasan dina, KES sing dilaporake ITALY KEDANG. SUMBUT HARAPAN ING SUKU A LAMPIRAN YANG DIANGGANG JAWA. Luwih saka 70,000 INFmitted, luwih saka 7,000 KANGSA. IT TAKEN AN INTERNATIONAL EFFORT UNTUK KONTOH KES ITALIS. INGGO INGKANG INGKANG ING VENTILATOR. ING RUSIA MANGSA KANGGO lan NAMPANG. KANGGURAN AMERIKA DIANGGO TANPA BULANAN. >> Kita INGGRIS ING ING ING WANITA KANGGO, NATE INGKU MEDIKASI MORNING. NATE OGO TINDAK KANGGO MACAPEN ING APE UNTIL KESIMPULAN ING KORONAVIRUS DITOLEKI. Dadi KENE TANGGO UP UP ING ING SINI SUKU BASA. KAWEN BISA PAKAI TEMA. SAIKI KANGGO Nuju POP INTO ING ICU lan NATE INGKE lan NDELENG Apa padha apa lan TINDAK ING NGANTONG ING ING PERANG. >> Wartawan: TANPA KANGGO ING GAMPANG UNTUK KANGGO ING ING FOREFRONT ING ING BATAL ING. Saben WULANG KRITIKAL. >> Penerjemah: AKU NATE INGKE KANG KINI ING ING KANGGO RESTRICT. KITA NGENTAK GAMPANG SUMBER SUKAN lan STAF MANGSA APLIKAN WULAN ELSE, Saiki STAFF SAIKI SAIKI DAPAT KENE. >> Wartawan: LAN TANPA KANGGO TUNGGUL NUNGGUH-ING NGEBOTA, ING KENE NEGARA NEGARA. Ing KES ING, ING AKU PADUKAN BUKU BASUKUKAN ING ORDER KANGGO Urip. >> Wengi HOSPITAL IS RINGGRAN IN HARI ING JAMINAN, SUKA MASKU, NGANGGO ING KANGGO SHOES. Kita ora bisa, UNTUK CONTOH, DURING OGONG KAMI DENGAN TOILET KANGGO NUNG NIKUT MANGSA NUKAK Lan kanggo ngganti AGAIN. Lan ING AKU BISA AKU NGENTOT A WINDUNGAN ING JAMINAN. >> Wartawan: NAMPAK LAMPIRAN SAIKI LAIN, KENE ING SAIKI GAMPANG. ITALY MENYAMBUNGKAN PESAKA LENGKAP INTO HOSPITAL NGAPAK. >> Kita ora bakal ngrampungake TEMPAT UNTUK WULAN. >> Wartawan: TAPI TIAGA ING VERING TEMPAT KANGGO ING SAIKI YANG SEEMA KANGGO UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG INFECTION. NJAWA-NAIKKAN KEHIDUPAN MANY ING KARETAKSA NEGARA. IN ITALY, ING LEAST 30 DOKTOR NUNGGUH DIJAWA KANGGO LENGKAP. KAWASAN GAMPANG TANGGO WIS JAWA A PELANGGAN ING JAWA sadurunge SPAIN SAW Wong-wong padha SKYROCKET, TOO. Lan dheweke wis. PEMBANGUNAN NEGARA GUNUNG Nomer DESPITE ITS STRICT LOCKDOWN. NATE 50.000 KAS, ING KANGEN PENTING KARYA KARYA KARYA Mlebu. >> Penerjemah: Nalika aku SAW DENGAN 12 JAM IKI NGAPAK ING Coba Coba Wong-wong mau, Aku NGADI SUKU WIS NGANGGO PADE SARI ING AKU POSITIF. >> Wartawan: VIDEO INI KANGGO MEDIA SOSIAL, SAIKI ING ING ING ING ING ING SITUS HOSPITAL, SEMASA KANGGO BASA. HOSPITAL BIDANG SAIKI MENYUTAN Wong-wong iku ing WAR ZONES SAIKI A KOMONIK SAIKI, TOO. Lan AROUND EUROPE PREPARING FOR KAWASAN kanggo rawuh. ITALY IS PROOF YANG ITU GAMBAR. ING NEGARA NEGARA NAMPANG Luwih luwih TES, BEDS BISA, Luwih DOKTOR, KANGGO NANG TUNGGAL KANGGO INGGRIS NGANGGO ING DENGAN Deleng ING PENTING WAYANG CASKETS SILENTLY BEING GAMPANG PIKE. >> MAGGIE RULLI Gabung karo AS SAIKI. MAGGIE, ING SUKU GAMPANG Yaiku lan PEMBANGUNAN KANGGO ING DUNIA UNTUK DOKTOR ON LUKES JENIS. SAIKI ING RETROSPEK, Mikir INGKANG Wong-wong padha duwe salah siji ING liyane kanggo ngramal TEMA >> Wartawan: YEAH, LINSEY, YOU KANGGO, AKU SPOKE DENGAN INGKANG INI DOKTOR JAMINAN KABUPATEN. Kaloro wong metu saka HOSPITAL MILAN SAIKI DADANA HIT JAWA WULAN. ING KANGGO NULIS AKU INGGU MASUKU, INGKANG INGKANG ING ING DENING WAKTU DENGAN PREPARE, KANGGO NANGGO AHEAD OF ING. Wong-wong padha Minta BEDS. TINDAK DENGAN ING VENTILATOR. TINDAK DIBUAT ING PERSONAL PERALATAN TINDAK. TINDAK DENGAN MAHAK DOKTOR. Luwih saka NURSES TRAINED. Luwih saka kabeh. TEMA ING JAWA KANGGO BEDHANA. Apa sing tenan karo aku, sampeyan Kenal, MENYOKONG DI AMERIKA, MENJAWA ING SAIKI EUROPE, KANGGO NUNGGUH MASA ING NGANGGO PANJAWA MANGSA KANGGO ING INI. Sampeyan kudu nggawe luwih HOSPITALS KANAN SAIKI. Sampeyan bakal bisa luwih saka KANGGO ICU. Sampeyan kudu luwih VENTILATOR, LATIHAN LAGI NURSES. Dadi KENE DIPANGSA ING TETAH RUMAH POINT, ING Saiki BISAN UNTUK PREPARE IT. IT IS TINDAK TANPA LATE. TAPI LAPAN ING INI. Yen sampeyan ora nate ngetrapake, SAIKI NU MUNGGUH TO UP UP LIKE ITALY. TOUGH UNGGAL KANGGO, INGKOH. >> TOUGH UNGGAL, KANGGO WANGSA INGKU Cepet Dibutuhake kanggo ngrungokake ing ORDER KANGGO PREPARE. MAGGIE, GAMBAR GAMBAR. KANGGO KANGGO ING SAIKI ORGANISASI WORLD ING babagan NEGARA POTENTIAL RE-OPENING TOO Bengi. >> Wartawan: IS ING INTERING, LINSEY. ING UNGGULIS ORGANISASI KANGGO PENTING PENTING PENTING PERSEKUTU INSAN SAHA INGGIH MANGSA ING NGANGGO MUKA KANGGO. Ngelingake negara-negara iki POTENSI ING NGANGGO. NGENTANGAN Wong liya. ITUYO BISA DIDANG UNGGUH BASA WORLD Yen negara-negara diwiwiti kanggo mbukak UP. Wong-wong iku sejatine POINT sing NEGARA NEGARA TINDAK KELUAR DITUTUP, INGKE NGANGGO DOKANCANGAN SOSIAL PRAKTOR PRAKATIK ISLAM PANJENONG. ING AKU ING AKU INGING INI ING WANG NANGGAL NU MULIS MULANG MUNGSA MANGSA ING VIRUS ING. >> SEMUA RAYA. MAGGIE RULLI UNTUK US IN LONDON. THANKS, MAGGIE. >>> Lan DENGAN WASA TINGGI MANAWA KITA DENGAN ING ING ING ING, BISA DITUNTAKKE PAKSA LAKI MASA ING FACEBOOK, TWITTER lan YOUTUBE, Wong SAIKI ING ING KANGGO POSTING TENTANG KORONAVIRUS, TAPI DENGAN KENE DENGAN SEPARAT FAKTOR Saka FUNGSA? KAMI DIANE MA DIANE MASS >> Waca Cara Nguji CORONAVIRUS. ING MASALAH MASALAH ING SUKU AREN'T TRUE. KANGGO PENDIRIKAN POST VIRAL ING NGILANGKE AIR BISA 15 MINIT Bakal ngindhari VIRUS ING INI KANGGO, ING KANG ACID NU KANGEN IT. TRUTH - >> SO, yen Pendhaftaran WULANG ING JAWA TINDAK PAN MUNGSA ING ING ING ING SADAKNA A JAWABAH DIGESTIF KANGGO A MASALAH RESEP. >> APLIKASI PALING PUTRA VIRAL TAMPILAN WARNA KHUSUS IS KENE LAMPIRAN ING VIRUS. >> Aku mikir yen wong-wong wis teka UP DENGAN POSSIBILITI INI KANA NUNGGUNG NATE ING diskusi OVER VIRUS REPLICATING IN KITA KITA. TAPI, LAGI, ING VIRUS IS A TANGGAP RESIR. >> INSTEAD OF WATERING AIR, ING PAKSA FARSELY PALING PAKSA DENGAN KANGGURAN SALE ATAU VINEGAR KANGGO WIRI. >> JAWABAN PUNGSA BUKAN, TETIU Wong TUTUP SAIKI YANG KABEH THROATS, sing bisa dadi SYMPTOM ING VIRUS KANGGO-19, POKOK ING SAIKI ING ING NGANGGO INGKANG ING SORU THROATS. Yen kasus, KANGGO. >> SUKU PENTING NGAMBUNG MINAT MIRACLE MIRACLE Solusi utawa MMS sing IS TAMPILAN EKOLEKSI LENGKAP. >> KILANGAN KILLORN IAN DIOXIDE EWEKHING PATHOGEN, SEMUA KAWAN, MENENGKAPKAN CORONAVIRUS. >> TAPI FDA WARNS INGESTING PRODUK INI KANGGO ING NGANGGO BASA BASA lan NGADI POTENSI Efek Pasang-Urip KANGGO ING NGAK NGANGGO NUNGGAL NABI NUNGSA APA? Sawijining PALING PALING MENTING PANJENENGAN KOKO lan TANPA RUNYE. TAPI KAYU KAMI KAYLEE HARTUNG Sopo Diuji POSITIF UNTUK VIRUS DITULAKKE ING SUKU JANGAN ING SENYANA. >> DENGAN KANGGO DENGAN MUNGGUNG A RUNNY NOS ING NGENTOT A MINGGU minggu, lan ING PUTRA PUTRA PULANG SULIT I DITULISAN Sawise Minggu MUNGSA ING SEATTLE. Apa ora bisa dakkirim nalika aku NATE ING NGETENGKE SISTEM ING ING ING JENIS DITUTUP DENGAN CORONAVIRUS. AKU SUKA KANGGO ING SUKU A KOKO KAKEN. Aku ora ngerti apa-apa BREATH. Aku ora NATE ING PRESENYANA ING AKU KELUAR. Dadi ITU GAMPANG LUKU UNTUK AKU INT UNTUK KANG ING SAIKI. ING ING SUKU DUMADUH TUTUP TAMBAHAN. >> AS ANYARI FUNGSES, AKU NIK DATENG ING Wong SEMUA JENIS SISTEM, KESIMPULAN KEDAI SMELL, DIARRHEA, SO THE SHORT ANSWER IS, sabenere wong Bakal Dhewe mbedakake SISTEM KANGGO ING VOVUS KANGGO-19, MANAWA KENE ING NGANGGO ING AKU MILD. >> TUTUP SAIKI POS Sampeyan ora INFRI Yen sampeyan bisa HOLD BREATH KANGGO UNTUK BISA TEN SECONDS TANPA KANGGO. >> SAIKI DENGAN PATIEN ING AYE PRESENTING DENGAN KAMPUNG. ING AKU TINDAK DIDULIKAKAN HOLD THERE BREATH. Yen Sampeyan bakal duwe sampeyan SIMILAR TO FLU UTAWA KULIT, AT POINT INI ING WULANG, JAWA TINDAK Sampeyan wis COVID-19 Lan PENDHIRI DIRI. >> SO DENGAN INFORMASI KANGGO SAIKI, ING NGANGGO MACAPAT A FAKE? PAKAIAN KAMI ING BUKU GAMPANG PERTAMA ADVISE ASKING INGKU BISAN MENANGSA NAMPAK INGKU? ING NGANGGO ING NGANGGO NANGGUT SOMETHING, LIKE, SHARE NGENTEN SUBSCRIBE? NATE ING NGANGGIH NANGGUT LAN NATE Sawetara utawa Apa Sampeyan bakal Nonton FUNNY UTAWA KANGGO? ANYE INGKE BOLEH NIKE AS A KANGGO MUNGGUNG ING NGANGGAL NITUT Ing MISIFORMASI, lan KANGGO POSSIBLE, PIKIR INFO ING A SUMBER PERUBATAN DENGAN MENGIKUT SUKU CDC, ORGANISASI KEDAI DUNIA Utawa INSTITUS NATIONAL OF KESIHATAN. >> SATU MASUKU DENGAN BISA DITANGGO Mriksa SUMBER DIPANGGO WANGSULAN INFORMASI. SATU POS ING KAMU MENTIONED KELUAR TANPA INGGO BASA HOSPITAL, TETAPI Yen sampeyan Nuju KANGGO FACEBOOK STANFORD, Sampeyan Deleng WULANG ING, ING POS Ora NATE MEDIKAL STANFORD. Dadi Yen sampeyan duwe pitakon babagan COVID-19, MANGSA KANGGO A SUMBER GAMPANG utawa NANJAWA TEMA DOKTOR. LINSEY? >> TIP NGAMBUNG TANPA DENGAN. KAMI KANGGO ING KANGGO, DIANE. NUNG KITA NENGGALU, KAMPUNG BUSINESS KEEPING ING Wong FED AS KOMUNITAS PERKHIDMATAN TANGGUHAN MANGSA. >>> KANGGO ING JAWA KANGGO SAIKI, Sampeyan ngerti, RESTAURANT INDUSTRI IS SEHARI SUKU DITIKIRAN BY Ya, lan aku bisa menehi pitutur marang kowe KANGGO. AKU NATE TARI ING NGENTOT 60 TAMPILAN ING SUKU. Lan SITTING ACROSS saka wong-wong mau, Aku OGO POKO AKU NUNGGAL JAWA KANGGO SUKU ING AKU Urip. Sampeyan ngerti, menehi wong sing SAIKI NATE ING ING NGANGGO UNCERTAINT ING KABEH ING TEMBANG PAKET NUNGGUH ING AKU Ojo golek jenenge UPON. KAMI NGEDALKE INI Luwih saka 7 JUTAWAN EMPLOYEES IN PAST MINGGU, sing NATE INGKANG TANGGO TENTANG. RESTORAN MUKA KANGGO SMF RAZOR-THIN MARGINS INI DUA MINGGU TANPA APA APRUKSEN KANGGO MUNGGUNG. KANGGO INGGO NGANGGO INGKUT KANGEN SAIKI ING PUTIH, KANGGO KENE? AKU Mikir AS Wong KANG JAWA NATE TARI INGGRIS NGENTOT, KANGEN Luwih saka SELF-SUFFICIENT. Sampeyan ngerti, BEDHANA sing KANGGO DIGUNAKAN kanggo mbayar wong liya, ING INGGAL-UNTUK APA ATAWA HAIRCUT, WE'RE PELUKSAN SAIKI ING NGANGGO KANGGO BEDAH-CAMPURSARI, lan ING KANGGO POSITIVES SAIKI UNTUK KANGGO BISA SARI ING. TETAPI KITA TANPA ING NGANGGO AS A Wong lan BE >>> KAMI KABEH SANGGUH GAMPANG MUNGGUL NGANGGO BUKU LAN KESELAMATAN INSURANS HEALTH KAMI. Sacara AKSIP, KAMI GAMPANG NAGANG KOMPUTER KENE ING NGANGGO BASA NGEP INSURANS HEALTH HEUR, SUKU DENGAN NGEDALKE TANPA BISA GAMPANG NAMPANG. KANGGO SUKU. KANGGO ING SAD ING NGALAMI MANAWA TAHUN SERVIS lan ING RESTAURANT - SATU ING BEST RESTAURANTS ING KOTA, KANGGO NGALU, INGKU TANGGAL KANGGO TURN KANGGO ING ING ING NGE, KENE? KANGGO ING TOUGH. AKU NUNGGUH BASA JAWA. Lan Aku NGEDANGGALKE ING SOMETHING GOOD COMES SAIKI. AKU NATE INGGU KOMPUTER BARU WISITA NGANTONG KAMI, LUKU AKU HARAPAN TEMPAT LUKU LAN NANGGAL KANGGO KITA. >> DENGAN KANGGO NU MENGENUT ESSENTIAL Karyawan sing Mantemi Tandha Tugas tugas ING EMAS GAMPANG ORDERS, KAMI NGENTOT DOKTOR lan Petugas Kantor, TAPI APA PENTING GALAKNA? LAUREN ACEA MUNGGUT ING BISA US KARYA ESSENTIAL YANG KABEH NGEPAK wong FED. NDELOK. >> HI, AKU FOUNDER lan CEO OF FRESH lan LEAN, READY TO EAT MEAL MANUFACTURING COMPANY. NGANGGO WULANG ING, ING ING SUKU PENTING DENGAN TANPA KANG ING SUKU MUKA ING KESELAMATAN KANGGO TAMPILAN TAPI TANPA ING JENIS KESELAMATAN PRODUK KANGGO YANG KAMI KITA SAIKI KANGGO ING KASAHA. KITA KANGGO BISNES ESSENTIAL, SO NGULIT PAKSA ING NGAKAK ING KANGGO ING DUTY SAIKI SUKU. INGKU SUKU, SUKU PADUKAN TO BE ING POSITION YANG ANAK ING BISNE PERNIAGAAN ESSENTIAL. Dadi DENGAN KOMUNITAS, KITA KITA NDELENGKE BISAN BISNE OGEN BISAN Lan KOMPUTER sing PERAK KANGGO ING KANGGO. Lan ana wong sing akeh wong ING ING ING PROSES. ING KANGGO NUNGGUH, KAMI GAMPANG. KANGGO NAMPAK ING KANGGO, ING ING NGGO KANGGO ING INI UNTUK RAKYAT AMERIKAN LAN KITA NGANGGO KITA TERBAIK UNTUK MENGGUNAKEN ING KANGGO ING PUTTING ING IS ING ING ING ING ING ING ING ING JABU Lan sing Kita Mupangate Kahanan ING KABUPATEN. KANGGO. >> Lan LOREEN Gabung AS LIVE. >> SAIKI DENGAN NUKU DENGAN NAIK. >> DENGAN MANY ING ING KANGGO INDUSRI KANGGO ING NGANGGO KANGGO-COMPANY KANGGO. Sampeyan kudu AS. APA KANGGO ING JAWA TENGAH KANGGO UNTUK? >> WULU GOLONG UNTUK INGKAHI Saka PRESUMPTION, Proyek KITCHEN, PREP VEGETABLE, PREP MEAT, Karyawan Pekerjaan ing WAREHOUSE. JANITORIAL, SANITASI. KANGGO NAMPAK PRETTY KANGGO ING SUKU Saben Wengi POSITION IN TANPA GOLEKTOR MANUSIA. >> Apa Sampeyan bakal WULANGAN NATE INGKE BISA KANGGO STAFF UP NGANGGO WULANG ING ATAWA NGANGGO ITU AKU Gampang? >> Aku KANGGO, ING ING gampang. TAPI, INGKU NGENTOT, KANGEN ING TUNGGU KONTAK. AKU NUNGGUH TANPA LELAKON NGANGGO KANGEN SAIKI lan SAIKI NU DENGAN WULANG PALING NULIS Wong sing ditawani, UNFORTUNATELY, TUTUP LIRIK DOOR. Lan ING NGANGGAL WANGGO WULANG UNTUK Bener wong liya. BISAN KITA NGUKAL, sampeyan ngerti, AS PANJAWA AS KITA BISA MEMBANTU. IN AS MANU PADANG AS KITA BISA. >> ING dina-dina yen ora kepengin TO CUKA, ING NGEBAB ING ING ING UTAWA KANGGO. Apa sing kudu ditindakake, PRECAUTES EXTRA Sampeyan bisa uga NANGGALKE UNTUK MUNTUK ING MEAL PANJENONG DIPANGGULE ING ING ING ING ING NYATA BISA PADHIRING? >> Kita AKHIR KAMPUNG DIPANGGO O Akeh AGENSI KERAJAAN ing A DAY-TO-DAY, LUKIS KAMI NGGOLA lan TAMBAHAN DENGAN PAKSA STRICT VERY Pungkasane Nggawe. KESELAMATAN MAKANAN KAMI ADALAH NOR. ING TANPA TUTUP KAMI. BISAN kaya kita nindakake ING-dina-dina, SUKAR RASA SAIKI ING AN KONTAK EXTRA, ESPEKSI DENGAN STAFF, Dadi aku bakal ngomong yen kita NUNGGUH DENGAN LAKSANA NGEDANG PRECAUTIONS IN STAFF KAMI. Saben Luwih Duwe Disemak Nalika Wonge Nuju INGKANG PUNGGUH. Yen APA BISA NAMPI APA JENIS JAWA SISTEM, NGGALAKU AKU, INGING INI Omah SENTING LAN KITA KITA, sampeyan ngerti, NGUTOS Pedoman CDC lan Nindakake APA KANGGO BISA KANGGO NISI KANGGO KESELAMATAN, TAPI KITA NGANGGO KANGGO EXTRA Langkah-langkah nalika Nuli bakal entuk ING Kaslametan Lan HYGIENE, SANITATION lan banjur KESELAMATAN LAMPIRAN EXTRA. >> PELUAS PELANCONG PERSONAL MEAL? >> Aku KANGGO, SALMON KAMI DIBENANG GAPAT. INGKU MUNGKIN, MUNGKIN AKU MELAYU, TAPI GAMPANG TANE ING PANJENENGAN ING WASA SENYO AKU PALING MASA BASA NINI DI KAWASAN. SALMON KANGGO SAIKI. KAMI KHUSUS ING VEGAN MEALS. KAMI KANGGO BANYAK SAIKI KANGGO ING MENU. >> SUKU DENGAN MANEH ING SUKU MUNGGUL LAN WASA TALKING TO US. KITA LAMPIRANI IT. >> SALAH INGKU SUKU. >>> Lan SATU TIANG LENGKAP PUTIH Sadurunge kita pindhah, gambar kita saka HARI. PURWANSING TUTUP Pungkasan PANDEMIK. KANGGO ING ING ING CHINA MUDAH A TAMAN ING TAMAN ING TENT. NINI KANGENUH ING NGE ATAWA NGALAMI Utawa Ora BISA, INGING TANGGO MANGGUN, TAPI TAPI IN PULANG TEWAS NGANGGO AN KESAN. ING NGET ING KENE ING JAM IKI. INGGRIS KANGGO MUNGSA DENGAN ABC PAWARTA LIVE UNTUK ANALISIS lan ndhuwur KANGGO. AKU LINSEY DAVIS, ING ING SALAH UNTUK KEJAMINAN DENGAN KAMI US LAN Duwe HEBATENG.

Pawarta ABC News: rumah sakit COVID-19, swara ditutup, para dokter ing ngarep

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="25.124" dur="4.105"> >> PELANGGAN BUKU ING DUNIA </text>
<text sub="clublinks" start="27.026" dur="4.705"> KEMUDAHAN GOLEKSI TERBARU, ING POLIS IN </text>
<text sub="clublinks" start="29.362" dur="3.771"> BATONS INDIA WIELDING, CHARGING </text>
<text sub="clublinks" start="31.864" dur="3.937"> TAWAN ING Wong ing LOKON, </text>
<text sub="clublinks" start="33.266" dur="5.305"> KAWAN KANGGO, NGANGGO ING AWAL </text>
<text sub="clublinks" start="35.935" dur="3.136"> PUSHUPS DATENG MANAJAWA ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="38.705" dur="4.804"> ATURAN. </text>
<text sub="clublinks" start="39.205" dur="5.205"> SEMUA INI NGANGGO NGANGGUR MANGSA ING </text>
<text sub="clublinks" start="43.643" dur="1.601"> OUTBREAK UNTUK MENGANGGUTKAN TENAGA </text>
<text sub="clublinks" start="44.544" dur="3.136"> PUKUL TINDAK. </text>
<text sub="clublinks" start="45.378" dur="8.041"> WAYANG DI PITEN SUKAN REKA SENATE </text>
<text sub="clublinks" start="47.813" dur="5.973"> TUNAN ING TRANSLONG TRADION $ 2 </text>
<text sub="clublinks" start="53.553" dur="8.041"> PAKET </text>
<text sub="clublinks" start="53.92" dur="8.141"> Sawetara LAWMAKERS MASIH </text>
<text sub="clublinks" start="61.727" dur="1.068"> RESERVASI. </text>
<text sub="clublinks" start="62.195" dur="1.367"> Amerika Serikat NATE ING 60.000 KES </text>
<text sub="clublinks" start="62.929" dur="4.304"> HALF ING JAWA BARU. </text>
<text sub="clublinks" start="63.696" dur="3.937"> CABANGAN ING COVI AMERIKA </text>
<text sub="clublinks" start="67.366" dur="1.935"> EPICENTER. </text>
<text sub="clublinks" start="67.766" dur="2.904"> Yaiku GLIMMERS OF HOPE </text>
<text sub="clublinks" start="69.435" dur="1.635"> KESAN PAKSA SOSIAL </text>
<text sub="clublinks" start="70.803" dur="1.569"> MENGKUT. </text>
<text sub="clublinks" start="71.203" dur="3.17"> Luwih saka AMERIKA'S </text>
<text sub="clublinks" start="72.505" dur="3.136"> STATES KANGGO GRATIS </text>
<text sub="clublinks" start="74.506" dur="2.437"> BUSINESS NONESENTIAL. </text>
<text sub="clublinks" start="75.775" dur="3.67"> >>> OVERSEAS, CHARLES PRINCE NGAMBUNG </text>
<text sub="clublinks" start="77.076" dur="3.97"> Diuji POSITIF UNTUK COVID-19. </text>
<text sub="clublinks" start="79.579" dur="2.536"> >>> Apik-apek. </text>
<text sub="clublinks" start="81.18" dur="1.635"> THANKS SO LENGKAP UNTUK GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="82.248" dur="1.468"> Kanthi US. </text>
<text sub="clublinks" start="82.949" dur="2.535"> AKU LINSEY DAVIS. </text>
<text sub="clublinks" start="83.849" dur="2.903"> KITA NAMPAK ING DENGAN ING Dinten </text>
<text sub="clublinks" start="85.618" dur="2.302"> KITA KANGGO WISAN NGUKSAN </text>
<text sub="clublinks" start="86.886" dur="2.67"> BEDA-BEDA, TAPI LENGKAP KENE </text>
<text sub="clublinks" start="88.053" dur="1.803"> KORONAVIRUS KASUS SAMPAIAN TO </text>
<text sub="clublinks" start="89.689" dur="1.768"> RISAH. </text>
<text sub="clublinks" start="89.989" dur="2.736"> KANGGO YORK GURNOR YANG KENE </text>
<text sub="clublinks" start="91.59" dur="2.536"> HOSPITALS INGKU BISA KANGGO WISI </text>
<text sub="clublinks" start="92.859" dur="2.803"> Luwih akeh PATI BEDS lan </text>
<text sub="clublinks" start="94.259" dur="2.137"> INFEKI CORONAVIRUS Dudu </text>
<text sub="clublinks" start="95.795" dur="3.37"> DIPANGGO INGKANG UNTUK BASA SAWA </text>
<text sub="clublinks" start="96.529" dur="6.139"> Telung minggu. </text>
<text sub="clublinks" start="99.299" dur="5.238"> Lan Srengenge sing Ora Ana siji WONG TO </text>
<text sub="clublinks" start="102.802" dur="3.002"> Deleng ing ANY City, TENTED, </text>
<text sub="clublinks" start="104.67" dur="1.702"> Nggawe MORGUES MENGGUNAKAN ING Anyar </text>
<text sub="clublinks" start="105.938" dur="2.069"> KOTA YORK. </text>
<text sub="clublinks" start="106.505" dur="4.138"> KAWASAN SUKU JAWA ING KAS. </text>
<text sub="clublinks" start="108.141" dur="2.936"> Yaiku Wong Kancil lan </text>
<text sub="clublinks" start="110.777" dur="2.969"> LAYAN SAINS. </text>
<text sub="clublinks" start="111.211" dur="3.469"> KENYATA NORMALLY ADVERTISE APA </text>
<text sub="clublinks" start="113.879" dur="2.937"> Wong-wong padha kanggo Nawakake, HOPING TO </text>
<text sub="clublinks" start="114.813" dur="2.77"> PELUANG GURU ING LANJUT </text>
<text sub="clublinks" start="116.949" dur="2.469"> VISITORI Nampilake. </text>
<text sub="clublinks" start="117.717" dur="3.57"> SAIKI NEGARA SAIKI NATE TOURIS TO TO </text>
<text sub="clublinks" start="119.552" dur="4.004"> NGEDANG TANPA BULAN. </text>
<text sub="clublinks" start="121.421" dur="3.403"> ALASKA NAMPAK AKU GAMPANG TO </text>
<text sub="clublinks" start="123.69" dur="2.402"> KOMUNITAS UNTUK 14 HARI lan </text>
<text sub="clublinks" start="124.957" dur="3.137"> FLORIDA KANGGO NUKAN APA SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="126.225" dur="2.87"> KABEH YORK, JAWA BARU LAN </text>
<text sub="clublinks" start="128.227" dur="1.501"> Sambungake menyang SELF-QUARANTINE </text>
<text sub="clublinks" start="129.228" dur="2.269"> UNTUK DUA Pungkasan. </text>
<text sub="clublinks" start="129.862" dur="3.104"> TAPI PAKAI sing BAIK, NUKU MUNGSA </text>
<text sub="clublinks" start="131.63" dur="2.236"> SILVER LINES Duwe KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="133.099" dur="2.602"> GENTING PENTING kanggo Kabeh </text>
<text sub="clublinks" start="133.999" dur="4.239"> OF US, ING TARI ING JAWA BARAT </text>
<text sub="clublinks" start="135.834" dur="3.571"> GIGNOR GAMPANG TANGGANG LAMPAH </text>
<text sub="clublinks" start="138.371" dur="1.868"> SOSIAL INDIKASI </text>
<text sub="clublinks" start="139.538" dur="3.904"> DAFTARKAN GAMPANG UNGGUH MUDAH </text>
<text sub="clublinks" start="140.372" dur="5.673"> SITUSKAN VIRUS. </text>
<text sub="clublinks" start="143.576" dur="3.87"> TOM LLAMAS ABC'S Miwiti US OFF. </text>
<text sub="clublinks" start="146.179" dur="3.369"> >> Wartawan: CAMPURSEN SIGN GRIM </text>
<text sub="clublinks" start="147.58" dur="3.871"> PANDEMIK INI KANGGO MUNGGO BASA. </text>
<text sub="clublinks" start="149.682" dur="3.571"> TEKSTRING GAMPANG UPAH </text>
<text sub="clublinks" start="151.584" dur="2.535"> MORGUE LENGKAP JAWA BARAT </text>
<text sub="clublinks" start="153.386" dur="2.636"> HISPITAL INGKAP. </text>
<text sub="clublinks" start="154.253" dur="3.87"> MENYANGKA ING NGANGGO WANGTURAN 9/11 </text>
<text sub="clublinks" start="156.155" dur="3.537"> Lan SANTI HURRICANE. </text>
<text sub="clublinks" start="158.257" dur="3.404"> Bengi, AT LEAST 5,000 NEW </text>
<text sub="clublinks" start="159.825" dur="3.537"> KES ING NEGARA, lan SATU </text>
<text sub="clublinks" start="161.794" dur="3.637"> HOSPITAL SAIKI, 13 wong HARI </text>
<text sub="clublinks" start="163.495" dur="3.17"> ING JAWA 24 JAM. </text>
<text sub="clublinks" start="165.565" dur="3.97"> HOSPITAL INGKANG ING VIRUS </text>
<text sub="clublinks" start="166.799" dur="5.94"> TENGING TOLL TERRIBLE. </text>
<text sub="clublinks" start="169.669" dur="3.737"> TAPI TARI KANGGO SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="172.872" dur="1.701"> DOSAN SOSIAL EXTREME </text>
<text sub="clublinks" start="173.539" dur="3.237"> Ukuran Bisa Digunakake. </text>
<text sub="clublinks" start="174.707" dur="3.303"> KANGGO HOSPITALISASI </text>
<text sub="clublinks" start="176.909" dur="2.903"> TAMPILAN INGGIH. </text>
<text sub="clublinks" start="178.144" dur="6.739"> >> ING SIGN sing apik banget lan </text>
<text sub="clublinks" start="179.946" dur="7.307"> SIGN POSITIF. </text>
<text sub="clublinks" start="185.017" dur="4.705"> SAIKI, AKU NATE 100% HANYA ITU </text>
<text sub="clublinks" start="187.386" dur="4.037"> KOMUNITAS IT, Nanging ING ARROW </text>
<text sub="clublinks" start="189.855" dur="1.969"> Kasedhiya ing Pungkasan </text>
<text sub="clublinks" start="191.557" dur="1.902"> KETINDUNGAN. </text>
<text sub="clublinks" start="191.957" dur="3.17"> >> Wartawan: TAPI TU CUOMO </text>
<text sub="clublinks" start="193.592" dur="3.637"> HARI ING NGENTUK MASA GAMPANG LUKU SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="195.261" dur="2.268"> MENGIKUT PEAK ING BARU YGK </text>
<text sub="clublinks" start="197.362" dur="2.737"> KOTA. </text>
<text sub="clublinks" start="197.663" dur="3.07"> A SCENARIO sing NGGOLAH WARNA </text>
<text sub="clublinks" start="200.232" dur="1.602"> WAYANG KANGGO PRESIDEN </text>
<text sub="clublinks" start="200.866" dur="2.536"> KANGGO, PANUKU ING SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="201.967" dur="2.703"> RESTRIAKAL DARI EASTER SUNDAY, </text>
<text sub="clublinks" start="203.536" dur="3.103"> ING APRIL 12 tanggal. </text>
<text sub="clublinks" start="204.804" dur="2.635"> >> Apa sing paling apik babagan iki </text>
<text sub="clublinks" start="206.772" dur="1.702"> BAKAL. </text>
<text sub="clublinks" start="207.573" dur="1.902"> EASTER ING KAMU TIMELINE. </text>
<text sub="clublinks" start="208.608" dur="2.435"> APA GAMPANG GAMPANG. </text>
<text sub="clublinks" start="209.609" dur="3.536"> >> Wartawan: TAPI TANPA ING </text>
<text sub="clublinks" start="211.177" dur="3.337"> Eksperimen HEALTH Top NATIONAL </text>
<text sub="clublinks" start="213.278" dur="1.669"> SUKU BUKU Ora MENJAWA </text>
<text sub="clublinks" start="214.647" dur="1.468"> ANY DATE. </text>
<text sub="clublinks" start="215.081" dur="2.402"> >> WIS tenan sing tenan. </text>
<text sub="clublinks" start="216.249" dur="3.436"> KANGGO NUNG NUNG TUNGGU NENG KONVERSI DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="217.616" dur="3.437"> PRESIDEN ING JAMINAN OVAL </text>
<text sub="clublinks" start="219.819" dur="2.502"> TALKING TENTANG, ING NGEBUT, Sampeyan bisa </text>
<text sub="clublinks" start="221.187" dur="6.773"> SAIKI ING TARAPI, TAPI GOLO KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="222.455" dur="6.94"> KANGGO LIRIK. </text>
<text sub="clublinks" start="228.094" dur="2.602"> KANGGO WISI GAMPIRAN KAB </text>
<text sub="clublinks" start="229.528" dur="2.069"> Apa sing bakal ditindakake. </text>
<text sub="clublinks" start="230.83" dur="2.636"> >> Wartawan: NEW YORK, THE </text>
<text sub="clublinks" start="231.73" dur="3.871"> EPICENTER ING AS, MASIH IN </text>
<text sub="clublinks" start="233.599" dur="2.369"> PERLUKAN LAMPIRAN LANANG LAGI </text>
<text sub="clublinks" start="235.734" dur="1.636"> NAMPANG. </text>
<text sub="clublinks" start="236.101" dur="3.037"> EMPAT APLIS HOSPITALS UNDER, </text>
<text sub="clublinks" start="237.503" dur="4.037"> Lan MASIH ING DIPENGAN ING KANGEN </text>
<text sub="clublinks" start="239.271" dur="2.703"> KREDIKAL KANGGULAN KRITIKAL, </text>
<text sub="clublinks" start="241.673" dur="2.27"> VENTILATOR. </text>
<text sub="clublinks" start="242.107" dur="2.903"> INGGRUK ING JAMINAN 11.000 </text>
<text sub="clublinks" start="244.076" dur="3.37"> ING ING PAHLUK, TAPI DIA NEGARA A </text>
<text sub="clublinks" start="245.144" dur="4.304"> JUMLIS 30.000. </text>
<text sub="clublinks" start="247.58" dur="3.97"> CUOMO INGKANG ING NGANGGUT ING NGANGGUT </text>
<text sub="clublinks" start="249.581" dur="4.238"> ITALY DID, LAMPIRAN VENTILATOR. </text>
<text sub="clublinks" start="251.684" dur="5.405"> SATU TIGA, PULIT SULIT. </text>
<text sub="clublinks" start="253.953" dur="4.938"> >> SPLITTING PENTING. </text>
<text sub="clublinks" start="257.223" dur="2.535"> ING SATU VENTILATOR NGAPAK </text>
<text sub="clublinks" start="259.024" dur="3.204"> DUA PAKAI. </text>
<text sub="clublinks" start="259.892" dur="4.371"> ITALY NGADI GADHANA NUNG MUNGGUH ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="262.362" dur="2.935"> Wong-wong mau padha Ngramal. </text>
<text sub="clublinks" start="264.397" dur="2.969"> >> Wartawan: THENT VENTILATORS </text>
<text sub="clublinks" start="265.43" dur="4.739"> DESPERATELI DIPANGSA DENGAN PATIEN </text>
<text sub="clublinks" start="267.499" dur="5.006"> KANGGITU KANGGO BUNGA 25-taun </text>
<text sub="clublinks" start="270.303" dur="3.669"> Saking NORTH DAKOTA Sapa sing Ana ing A </text>
<text sub="clublinks" start="272.638" dur="3.27"> COMED MEDIKAL KOMUNITAS. </text>
<text sub="clublinks" start="274.106" dur="2.202"> >> VIRUS ING ING Bener </text>
<text sub="clublinks" start="276.041" dur="0.968"> DANGEROUS. </text>
<text sub="clublinks" start="276.442" dur="1.935"> LAMPIRAN SHE, ING SAPI. </text>
<text sub="clublinks" start="277.143" dur="2.603"> >> Wartawan: ING 26-taun </text>
<text sub="clublinks" start="278.51" dur="2.87"> FORMER LACROSSE PLAYER WOKE UP </text>
<text sub="clublinks" start="279.879" dur="5.872"> DENGAN BETUL lan KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="281.513" dur="6.907"> NATE INGGANG MINGGU. </text>
<text sub="clublinks" start="285.885" dur="3.036"> >> Dheweke ora BISAN. </text>
<text sub="clublinks" start="288.554" dur="1.635"> Dheweke ora Nate DOKOK. </text>
<text sub="clublinks" start="289.054" dur="1.502"> HE TOOK HEI HEBITAN HEBIH SANGAT </text>
<text sub="clublinks" start="290.322" dur="1.802"> LAYANG. </text>
<text sub="clublinks" start="290.689" dur="3.804"> AKU KANGGO, KANGGO ANTARA. </text>
<text sub="clublinks" start="292.258" dur="3.737"> >> Wartawan: DOKTOR JACK SAIKI SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="294.626" dur="1.769"> TRYING ANU KANGGO MACAPAT </text>
<text sub="clublinks" start="296.128" dur="1.868"> EBOLA. </text>
<text sub="clublinks" start="296.529" dur="1.734"> PAMAKUAN HAK ING ING ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="298.13" dur="1.969"> Dheweke. </text>
<text sub="clublinks" start="298.397" dur="2.803"> Ing kutha YORK Anyar, 46% OF </text>
<text sub="clublinks" start="300.232" dur="2.903"> KORONAVIRUS KASEN ING TANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="301.334" dur="4.604"> 18 TO 44. </text>
<text sub="clublinks" start="303.269" dur="5.738"> ING VIRUS HITTING ALL AGES. </text>
<text sub="clublinks" start="306.072" dur="3.937"> 62% KATENANAN ING Wong lan 54% saka </text>
<text sub="clublinks" start="309.141" dur="3.437"> Wong-wong sing DIUKA ING VIRUS </text>
<text sub="clublinks" start="310.142" dur="4.739"> ING KAWASAN 75. </text>
<text sub="clublinks" start="312.712" dur="4.537"> Sing ING WOODBRIDGE, NEW </text>
<text sub="clublinks" start="315.014" dur="4.004"> JERSEY PADAN ING MASALUR 90 </text>
<text sub="clublinks" start="317.382" dur="3.438"> RESIDENTAN DAPAT DIGUNAKAN </text>
<text sub="clublinks" start="319.152" dur="3.703"> SAIKI ING INSIDIK ING ING ING INI KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="320.953" dur="3.537"> NURSING HOME. </text>
<text sub="clublinks" start="322.989" dur="3.303"> SHIP HOSPITAL AS NAVAL </text>
<text sub="clublinks" start="324.624" dur="2.035"> "THE MERCY" KEDAI KUNCI </text>
<text sub="clublinks" start="326.425" dur="2.036"> ANGELES. </text>
<text sub="clublinks" start="326.792" dur="3.404"> KANGGO MEDIKO NGANGGANG BEDS </text>
<text sub="clublinks" start="328.594" dur="3.47"> Lan EQUIPMENT TO HANDLE A Surge </text>
<text sub="clublinks" start="330.329" dur="2.102"> ING UP NGGAL 1.000 PATI </text>
<text sub="clublinks" start="332.197" dur="1.736"> TENGAH SEGORO. </text>
<text sub="clublinks" start="332.564" dur="5.272"> WULANG TANPA KANGGO UNTUK MEMBANGKUT </text>
<text sub="clublinks" start="334.066" dur="4.972"> SARI NORTH CAROLINA TO COLORADO. </text>
<text sub="clublinks" start="337.97" dur="2.169"> VETERINARIANS Saiki ngrampungake </text>
<text sub="clublinks" start="339.171" dur="1.402"> PENDEDAHAN MEDIKAL INCLUDING </text>
<text sub="clublinks" start="340.273" dur="1.501"> VENTILATOR. </text>
<text sub="clublinks" start="340.706" dur="2.436"> >> ING ING SAIKI LAMPIRAN LAMPIRAN </text>
<text sub="clublinks" start="341.908" dur="2.769"> ING TEMBANG lan ING GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="343.275" dur="2.603"> GAMPANG KEBANGSAAN DENGAN KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="344.81" dur="2.67"> KOLEKOLEKTIF ing sisih manungsa. </text>
<text sub="clublinks" start="346.011" dur="3.57"> >> Wartawan: ZONES SAIKI BARU SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="347.613" dur="4.304"> POPPING UP ACROSS NEGARA. </text>
<text sub="clublinks" start="349.715" dur="3.67"> DENGAN PENTADBANG TONTOR </text>
<text sub="clublinks" start="352.05" dur="3.037"> UNTUK TEXAS lan LOUISIANA. </text>
<text sub="clublinks" start="353.519" dur="3.17"> ING ORLEAN BARU, MARDI GRAS JAWA </text>
<text sub="clublinks" start="355.22" dur="3.604"> MINGGU SEMO PELANGGAN DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="356.822" dur="4.004"> TAMPILAN LAN TARI INGGO NG </text>
<text sub="clublinks" start="358.957" dur="3.704"> INGKE BISA PISAH NAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="360.959" dur="2.971"> CORONAVIRUS SAIKI GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="362.794" dur="2.003"> SAIKI INI INI ANYWHERE ELSE </text>
<text sub="clublinks" start="364.063" dur="3.737"> ING PLANET. </text>
<text sub="clublinks" start="364.931" dur="7.473"> >> JAMINAN EMS OVER, 50% </text>
<text sub="clublinks" start="367.933" dur="6.34"> Wong-wong Sadhèrèkku Saiki </text>
<text sub="clublinks" start="372.538" dur="2.836"> QUARANTINE, lan SO PUNGGUH NUNGGUH </text>
<text sub="clublinks" start="374.406" dur="2.937"> SUMBER TAMBAHAN GAMBANG </text>
<text sub="clublinks" start="375.507" dur="3.404"> TAHAP NEGARA, NEGARA NEGARA BISA </text>
<text sub="clublinks" start="377.476" dur="2.335"> Ora LONGER GALAK TANPA TANPA </text>
<text sub="clublinks" start="379.045" dur="1.701"> TAMBAHAN - TANPA FEDERAL </text>
<text sub="clublinks" start="379.945" dur="1.702"> TINDAKAN ING WASA ING. </text>
<text sub="clublinks" start="380.88" dur="1.401"> >> Wartawan: Lan VIRUS SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="381.781" dur="2.201"> NAMPANG TOLL ING PENTING </text>
<text sub="clublinks" start="382.415" dur="2.835"> RESPONDERS. </text>
<text sub="clublinks" start="384.116" dur="2.035"> >> Dhewe Piyambak. </text>
<text sub="clublinks" start="385.384" dur="6.74"> Saben Bengi lan Saben dina Aku njaluk </text>
<text sub="clublinks" start="386.285" dur="8.375"> LAPORAN lan NOMBOR GRATIS. </text>
<text sub="clublinks" start="392.258" dur="3.203"> >> Wartawan: IN NEW YORK MORE </text>
<text sub="clublinks" start="394.793" dur="2.236"> THAN 200 ING AHLI NYPD </text>
<text sub="clublinks" start="395.594" dur="1.768"> Wis ING INFRI karo </text>
<text sub="clublinks" start="397.162" dur="1.835"> VIRUS. </text>
<text sub="clublinks" start="397.496" dur="2.202"> ING DETROIT PELANGGAN PENTING DUA </text>
<text sub="clublinks" start="399.131" dur="2.103"> Wis DIED. </text>
<text sub="clublinks" start="399.832" dur="3.504"> Lan UNTUK KARANGAN AMERIKA </text>
<text sub="clublinks" start="401.367" dur="3.97"> KARYA KANGGO KANGGO ING JAWABAN </text>
<text sub="clublinks" start="403.469" dur="3.537"> SAIKI ING PANJENEN HOME, CASES </text>
<text sub="clublinks" start="405.47" dur="4.171"> ING VIRUS SAIKI JABAR IN </text>
<text sub="clublinks" start="407.139" dur="5.138"> WAYANG NU AMAZON. </text>
<text sub="clublinks" start="409.775" dur="4.571"> >> Lan TOM LLAMAS Gabung US SAIKI. </text>
<text sub="clublinks" start="412.411" dur="3.237"> TOM, KABUPATEN GURNOR YORK Anyar </text>
<text sub="clublinks" start="414.48" dur="2.368"> CUOMO PADAN ING SUKU NEGARA IS </text>
<text sub="clublinks" start="415.781" dur="2.402"> KARANGAN HOTSPOT SAIKI. </text>
<text sub="clublinks" start="416.982" dur="2.403"> IT NEEDS RESOURCES TAPI ITA </text>
<text sub="clublinks" start="418.316" dur="3.504"> DIPENGKE ING ING NGANGGO BUKU LAIN </text>
<text sub="clublinks" start="419.518" dur="2.669"> STATES KENE ING NGEWARIS ING KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="421.954" dur="1.468"> HOTSPOTS. </text>
<text sub="clublinks" start="422.321" dur="1.435"> >> Wartawan: YEAH, KARANGAN, </text>
<text sub="clublinks" start="423.556" dur="1.368"> LUTIRAN. </text>
<text sub="clublinks" start="423.889" dur="2.135"> Dheweke Nate ngomong babagan iki </text>
<text sub="clublinks" start="425.057" dur="2.636"> KUMPULAN HARI SAIKI. </text>
<text sub="clublinks" start="426.158" dur="2.936"> ESSENTIAL HE ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="427.826" dur="2.636"> SAIKI bisa nangani MASALAH INI, </text>
<text sub="clublinks" start="429.228" dur="2.502"> NAMPANG ING PANDEMIK lan </text>
<text sub="clublinks" start="430.595" dur="2.937"> INGKE ING KANGGO NATE INGKE ING </text>
<text sub="clublinks" start="431.864" dur="4.505"> BISA, lan ING ZONES TENGOK LAIN </text>
<text sub="clublinks" start="433.666" dur="3.603"> Miwiti POPPING UP LIKE LOUISIANA, </text>
<text sub="clublinks" start="436.502" dur="1.568"> Wong-wong mau bisa menehi keuntungan saka </text>
<text sub="clublinks" start="437.403" dur="2.068"> PERALATAN, PENTING KABEH KENE </text>
<text sub="clublinks" start="438.204" dur="2.202"> Lan GAMPANG NAMPANG INGKANG LAIN </text>
<text sub="clublinks" start="439.604" dur="3.304"> NEGARA-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG PENTING. </text>
<text sub="clublinks" start="440.54" dur="3.202"> >> SAIKI LUKIS SAIKI Amarga ING </text>
<text sub="clublinks" start="443.041" dur="3.237"> Warta HOPEFUL NA </text>
<text sub="clublinks" start="443.875" dur="3.838"> KADAR HOSPITALISASI KENE </text>
<text sub="clublinks" start="446.411" dur="1.869"> NATE ING JAWA BARU BISAN </text>
<text sub="clublinks" start="447.846" dur="2.736"> SOSIAL DOKANCING. </text>
<text sub="clublinks" start="448.414" dur="2.969"> Apa sing TREND diowahi menyang </text>
<text sub="clublinks" start="450.716" dur="1.869"> Konsep? </text>
<text sub="clublinks" start="451.517" dur="3.403"> >> Wartawan: YEAH, kowe ngerti, </text>
<text sub="clublinks" start="452.718" dur="4.037"> ING KANGGO ING SUKU NGANGGO lan </text>
<text sub="clublinks" start="455.053" dur="2.837"> CUOMO GOVERNOR, ING BULAN INI </text>
<text sub="clublinks" start="456.888" dur="2.303"> KANGGO NU DENGAN NGGAL ING SEMUA </text>
<text sub="clublinks" start="458.023" dur="2.336"> STATIS lan DATA lan PRESENTS </text>
<text sub="clublinks" start="459.325" dur="1.434"> KANGEN ING KOMUNITAS KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="460.493" dur="2.268"> HARI. </text>
<text sub="clublinks" start="460.893" dur="2.235"> ING ING SUKU NU SANGGANG SUKUT DATI </text>
<text sub="clublinks" start="462.894" dur="1.67"> MENTIONED. </text>
<text sub="clublinks" start="463.261" dur="2.837"> PUSAT RASA HOSPITALISASI </text>
<text sub="clublinks" start="464.697" dur="2.669"> BENTUK TEMBANG TAPI, LAGI, HE </text>
<text sub="clublinks" start="466.231" dur="2.603"> MASIH SAIKI ING KANGGO SORANG DUA </text>
<text sub="clublinks" start="467.499" dur="4.671"> Telung minggu kepungkur saka PEAK SEMUA </text>
<text sub="clublinks" start="468.968" dur="4.671"> KES INGKANG ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="472.304" dur="4.137"> HOSPITAL, SO LENGKAP banget, VERY </text>
<text sub="clublinks" start="473.772" dur="3.036"> Gampang ING KOMUNITAS KABUPATEN INT </text>
<text sub="clublinks" start="476.575" dur="0.567"> PANDEMIK. </text>
<text sub="clublinks" start="476.942" dur="3.537"> LINSEY? </text>
<text sub="clublinks" start="477.276" dur="3.804"> >> Wigati, bisa njupuk </text>
<text sub="clublinks" start="480.612" dur="2.636"> SUKUT LUKA. </text>
<text sub="clublinks" start="481.214" dur="3.77"> TOM LLAMAS, MANGSA INGKU. </text>
<text sub="clublinks" start="483.382" dur="2.67"> >>> UNTUK AMERIKA ING Wong </text>
<text sub="clublinks" start="485.117" dur="6.44"> TANPA LONGER TENTANG STATISTIK TAPI </text>
<text sub="clublinks" start="486.185" dur="6.073"> KELUARGA REAL lan KANGGO ING </text>
<text sub="clublinks" start="492.391" dur="1.902"> . </text>
<text sub="clublinks" start="492.625" dur="3.169"> TAMBAHAN TO ENORMOUS </text>
<text sub="clublinks" start="494.427" dur="2.602"> HEARTBREAK, MANAWA ING SIK INGGALIS </text>
<text sub="clublinks" start="495.928" dur="2.702"> SAIKI SAIKI SAIKI SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="497.162" dur="2.47"> Wong-wong padha Gegor ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="498.764" dur="1.669"> KANGGO ING ISOLASI. </text>
<text sub="clublinks" start="499.765" dur="3.737"> KELUAR LAIN KABUPATEN VIRUS SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="500.566" dur="4.705"> Wis SPREAD. </text>
<text sub="clublinks" start="503.636" dur="3.336"> KANGGO MATT GUTMAN KANGGO INGKI </text>
<text sub="clublinks" start="505.404" dur="2.636"> KENYATA GRATIS HART. </text>
<text sub="clublinks" start="507.106" dur="2.368"> >> Wartawan: CAMPURSARI A </text>
<text sub="clublinks" start="508.174" dur="2.335"> 17-TAHUN-LAMPIRAN TANPA LOSES </text>
<text sub="clublinks" start="509.608" dur="1.968"> ANGELES ANGGUN TUNGGUH </text>
<text sub="clublinks" start="510.642" dur="3.37"> PERSON ING NEGARA INGGRIS </text>
<text sub="clublinks" start="511.71" dur="5.138"> DIED AFTER CONTRACTING COVID-19. </text>
<text sub="clublinks" start="514.146" dur="3.203"> >> Wengi KID ING KOMUNITAS ING, </text>
<text sub="clublinks" start="516.982" dur="1.902"> Wong-wong padha GROUNDED. </text>
<text sub="clublinks" start="517.482" dur="3.104"> Wong Wong Kasedhiya kanggo nyimpen omah. </text>
<text sub="clublinks" start="519.017" dur="2.47"> Aku ora NATE TARI ING KENEH </text>
<text sub="clublinks" start="520.719" dur="1.969"> ANAK ING KOTA. </text>
<text sub="clublinks" start="521.62" dur="2.369"> >> Wartawan: CDC IS TONIGHT </text>
<text sub="clublinks" start="522.821" dur="1.869"> NAMPANG ING ING NGGENENG ING </text>
<text sub="clublinks" start="524.123" dur="3.369"> KATANGAN TEENAGER. </text>
<text sub="clublinks" start="524.824" dur="3.035"> BANSA INGKU, ANU NGOMBLIK, JUGA </text>
<text sub="clublinks" start="527.626" dur="2.803"> Mlebu. </text>
<text sub="clublinks" start="527.993" dur="2.936"> Lan ING SAN DIEGO, DUA INFANTS </text>
<text sub="clublinks" start="530.562" dur="1.035"> TESING POSITIF. </text>
<text sub="clublinks" start="531.063" dur="1.902"> Lan Pengajaran Saka DOKTOR </text>
<text sub="clublinks" start="531.73" dur="2.97"> CAMPUR. </text>
<text sub="clublinks" start="533.099" dur="3.769"> >> PATIENTE DENGAN INGGO </text>
<text sub="clublinks" start="534.833" dur="3.17"> KOMUNITASAN DENGAN MANY beda </text>
<text sub="clublinks" start="537.002" dur="2.603"> LAMPIRAN, TAPI PALING TENAGA </text>
<text sub="clublinks" start="538.137" dur="1.801"> JABU, KANGGO lan PENDHENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="539.738" dur="2.336"> BREATH. </text>
<text sub="clublinks" start="540.072" dur="3.037"> AKU NINGGALKE ING SANG TANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="542.208" dur="3.403"> MENARIK, PATIEN ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="543.242" dur="5.672"> ING NAUSEA, VOMITING lan </text>
<text sub="clublinks" start="545.745" dur="4.37"> DIARRHEA, NANGGALKE ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="550.683" dur="1.768"> EXPEK Kanthi TANGGAP </text>
<text sub="clublinks" start="552.184" dur="2.303"> PENYAKIT. </text>
<text sub="clublinks" start="552.584" dur="3.804"> >> Wartawan: TERRY ING umur 40an </text>
<text sub="clublinks" start="554.62" dur="3.971"> Lan AKTIF UNTIL VIRUS </text>
<text sub="clublinks" start="556.521" dur="7.008"> TANPA KOLEKOLAH. </text>
<text sub="clublinks" start="558.724" dur="7.24"> >> AKU ING ING GYM KARYA </text>
<text sub="clublinks" start="563.662" dur="2.603"> Lan Piyambak lan NAUSEA DITILIK </text>
<text sub="clublinks" start="566.098" dur="1.668"> IN. </text>
<text sub="clublinks" start="566.398" dur="1.802"> >> Wartawan: DENGAN HARI ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="567.9" dur="2.202"> HOSPITALISI. </text>
<text sub="clublinks" start="568.333" dur="2.403"> >> WELL, AKU NATE ING AKU KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="570.236" dur="1.568"> 16 DAY SAIKI. </text>
<text sub="clublinks" start="570.87" dur="1.801"> >> Wartawan: INGKANG MUNGSA BASA </text>
<text sub="clublinks" start="571.937" dur="1.768"> NATE NGANGGO NENG GAMPANG HUSBAND lan </text>
<text sub="clublinks" start="572.805" dur="2.235"> TIGA bocah. </text>
<text sub="clublinks" start="573.839" dur="3.537"> >> Dheweke milih panganan ing DOOR. </text>
<text sub="clublinks" start="575.174" dur="5.204"> AKU KASUKAN karo KAKELIAN AKU. </text>
<text sub="clublinks" start="577.51" dur="3.669"> Lan anak-anakku SAIKI CATETAN lan </text>
<text sub="clublinks" start="580.512" dur="3.07"> LITTLE - CABUTAN KANGGO PISAN AKU </text>
<text sub="clublinks" start="581.313" dur="7.708"> ING DOOR. </text>
<text sub="clublinks" start="583.716" dur="6.039"> TETAPI TANPA ING NGANGGO NU ATAWA </text>
<text sub="clublinks" start="589.155" dur="2.568"> SPENT ANY TIME ING ING INI INI </text>
<text sub="clublinks" start="589.889" dur="2.668"> KENYATA ENTIRE. </text>
<text sub="clublinks" start="591.857" dur="2.369"> >> Wartawan: SATU ING </text>
<text sub="clublinks" start="592.691" dur="3.937"> SYMPTOMS, KELUARGA KULIT SMER, ING </text>
<text sub="clublinks" start="594.36" dur="4.004"> SAIKI NAMPANG DI YVETTE. </text>
<text sub="clublinks" start="596.762" dur="3.503"> >> Wartawan: SATU ING AKU </text>
<text sub="clublinks" start="598.497" dur="2.903"> Aku ora nggawe kabar sing diganti, aku </text>
<text sub="clublinks" start="600.398" dur="1.303"> LAMPIRAN NGEDAH-INGKANG SENSING ING </text>
<text sub="clublinks" start="601.534" dur="1.601"> SMELL. </text>
<text sub="clublinks" start="601.834" dur="1.701"> >> Wartawan: LAN GOT ITU </text>
<text sub="clublinks" start="603.268" dur="2.036"> KARYA. </text>
<text sub="clublinks" start="603.669" dur="2.069"> KANGGO PIRANG 30-Taun KULIT </text>
<text sub="clublinks" start="605.437" dur="1.835"> HOSPITALISI. </text>
<text sub="clublinks" start="605.871" dur="3.304"> SHE KANGGO lan AKTIVITI </text>
<text sub="clublinks" start="607.406" dur="3.336"> BETUL TELPON ING ING VIRUS </text>
<text sub="clublinks" start="609.308" dur="3.103"> PNEUMONIA TRIGGERED. </text>
<text sub="clublinks" start="610.876" dur="4.905"> AKHARI ING AKU DOKTOR DOKTOR PUTIH </text>
<text sub="clublinks" start="612.545" dur="4.905"> ING ANAK-MALERIAL KANGGO DITAYANG </text>
<text sub="clublinks" start="615.914" dur="2.77"> HYDROXYCHLOROQUINE AS Bagean saka A </text>
<text sub="clublinks" start="617.583" dur="2.903"> ULANGAN KLINIKAL. </text>
<text sub="clublinks" start="618.818" dur="4.204"> ING JAMINAN LIMA FILIK MISSOURI </text>
<text sub="clublinks" start="620.619" dur="2.769"> Sampeyan Deleng ing gambar iki entuk </text>
<text sub="clublinks" start="623.155" dur="3.403"> VIRUS. </text>
<text sub="clublinks" start="623.522" dur="4.004"> WULANG, MATRIARCH JANE WINEHOUSE. </text>
<text sub="clublinks" start="626.692" dur="1.568"> HANYA, KOTA, SISTER-IN-LAW </text>
<text sub="clublinks" start="627.659" dur="2.102"> Lan Rama MIKE. </text>
<text sub="clublinks" start="628.394" dur="3.403"> Kabeh Wong-wong mau bakal ngrampungake ILL. </text>
<text sub="clublinks" start="629.895" dur="2.302"> TIGA INGKANG NGANGGURU </text>
<text sub="clublinks" start="631.93" dur="2.569"> PNEUMONIA. </text>
<text sub="clublinks" start="632.33" dur="4.105"> ING VIRUS JAWA NENGKUTKE </text>
<text sub="clublinks" start="634.633" dur="4.605"> KELUARGA ERIKA. </text>
<text sub="clublinks" start="636.569" dur="4.404"> Mantepake menyang "Miwiti kene" </text>
<text sub="clublinks" start="639.371" dur="4.638"> PODCAST SHE NATE INGGRIS </text>
<text sub="clublinks" start="641.106" dur="7.474"> ING NGGALKANG JERMAINE </text>
<text sub="clublinks" start="644.143" dur="4.837"> HARI ING dina sadurunge dheweke kaping 44 </text>
<text sub="clublinks" start="648.713" dur="0.835"> BIRTHDAY. </text>
<text sub="clublinks" start="649.114" dur="2.803"> >> Aku SAIKI NGAMPI. </text>
<text sub="clublinks" start="649.681" dur="3.737"> ING AKU KANGGO Nindakake? </text>
<text sub="clublinks" start="652.051" dur="3.003"> >> Wartawan: ONCE HE PIKSA </text>
<text sub="clublinks" start="653.552" dur="2.269"> POSITIF, DOKTOR GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="655.187" dur="1.635"> JERMAINE DARI ING Wong K loa lan bocah </text>
<text sub="clublinks" start="655.955" dur="5.071"> SARI ERIKA. </text>
<text sub="clublinks" start="656.956" dur="5.271"> SHE NATE GOT UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG. </text>
<text sub="clublinks" start="661.16" dur="1.401"> >> SULIT BEDHING PEDULIKAN </text>
<text sub="clublinks" start="662.361" dur="2.535"> MANGSAU. </text>
<text sub="clublinks" start="662.694" dur="4.505"> KANGGO GRATIS SAIKI BY MATT GUTMAN. </text>
<text sub="clublinks" start="665.03" dur="4.071"> MATT, Sampeyan Laporake A COVID-19 </text>
<text sub="clublinks" start="667.333" dur="3.503"> SAIKI, KAYU TERAS, KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="669.234" dur="2.403"> BETTER lan banjur FIKIKAT LAGU. </text>
<text sub="clublinks" start="670.97" dur="1.501"> NUNG NINI NATE INGGRIS KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="671.771" dur="2.902"> NGENTANGGAL WAHYU INGGO? </text>
<text sub="clublinks" start="672.605" dur="3.936"> >> Wartawan: KAMI. </text>
<text sub="clublinks" start="674.807" dur="4.204"> Wong KANG TUNGGALKE ING ROLLER </text>
<text sub="clublinks" start="676.675" dur="3.27"> KESAN KESELURUHAN INI INI NGANGGUT </text>
<text sub="clublinks" start="679.144" dur="3.07"> SATU ING ING ING KANGGO, MAYBE </text>
<text sub="clublinks" start="680.078" dur="5.906"> SUKU UTAWA DENGAN PULANG UTAWA DULUH WULANG </text>
<text sub="clublinks" start="682.347" dur="5.339"> SARI KOMPUTER ING SUKAN GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="687.819" dur="1.736"> Banjur HARI INGKANG APLIK INGKANG ING </text>
<text sub="clublinks" start="688.654" dur="1.201"> PADANG KULIT DENGAN INI </text>
<text sub="clublinks" start="689.688" dur="1.201"> VIRUS. </text>
<text sub="clublinks" start="689.988" dur="2.37"> SAIKI, IT IS BEDHANA </text>
<text sub="clublinks" start="691.022" dur="3.471"> KANGGO GRATIS DENGAN Lan </text>
<text sub="clublinks" start="692.491" dur="2.803"> DOKTOR PONTOR NGENTE KENE </text>
<text sub="clublinks" start="694.627" dur="2.402"> ING NGGIH VIRUS ING. </text>
<text sub="clublinks" start="695.428" dur="1.901"> >> APA PENTING NUNGGAL KANGEN </text>
<text sub="clublinks" start="697.162" dur="1.268"> SMELL? </text>
<text sub="clublinks" start="697.463" dur="2.302"> KUNCI JATI LENGKAP TASTE. </text>
<text sub="clublinks" start="698.563" dur="1.936"> Wong-wong Situ Kasedhiya </text>
<text sub="clublinks" start="699.898" dur="3.47"> NGEBARKE ING INI DENGAN DENGAN DENGAN SUKAN </text>
<text sub="clublinks" start="700.632" dur="3.737"> ING VIRUS. </text>
<text sub="clublinks" start="703.502" dur="2.135"> >> Wartawan: Wong-wong mau, lan </text>
<text sub="clublinks" start="704.502" dur="2.771"> ING SUKU ING ING ING NGANGGANG </text>
<text sub="clublinks" start="705.771" dur="2.435"> KENYATA NUNGGAL ING VIRUS, </text>
<text sub="clublinks" start="707.406" dur="3.67"> TAPAK DOKTOR NGORANG OLEH AKTIF </text>
<text sub="clublinks" start="708.34" dur="3.77"> Ora Nusantara. </text>
<text sub="clublinks" start="711.21" dur="2.102"> KAWASAN VARIED. </text>
<text sub="clublinks" start="712.244" dur="2.636"> KITA NGANGGO WANITA NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="713.445" dur="4.605"> Lan NAUSEA lan HEADACHES lan </text>
<text sub="clublinks" start="715.013" dur="4.438"> BACK ACHES, lan INGGRUH </text>
<text sub="clublinks" start="718.183" dur="4.771"> PNEUMONIA ACARA, nanging APA </text>
<text sub="clublinks" start="719.585" dur="4.838"> ING TANGGO ING ING NGANGGO ING SENSE ST. </text>
<text sub="clublinks" start="723.088" dur="2.369"> PUSUS PERUBATAN JOSEPH AKU </text>
<text sub="clublinks" start="724.556" dur="1.802"> LAMPIRAN ING SUKAN VIRUS </text>
<text sub="clublinks" start="725.59" dur="2.803"> SISTEM ENTIRE. </text>
<text sub="clublinks" start="726.492" dur="4.07"> DENGAN ING NGANGGO, ING ITU GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="728.526" dur="2.436"> SENDEM SISTEM IMMUNE ON </text>
<text sub="clublinks" start="730.695" dur="2.202"> HYPERDRIVE. </text>
<text sub="clublinks" start="731.096" dur="2.402"> IT OVERREACTS lan ATTACKS YOUR </text>
<text sub="clublinks" start="733.031" dur="2.169"> KANGGO OWN. </text>
<text sub="clublinks" start="733.632" dur="2.269"> MANGSA ING ING KANGGO NUI MANAWA </text>
<text sub="clublinks" start="735.334" dur="3.136"> SITEKTOR VARIED UNTUK KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="736.034" dur="3.838"> PARTIKULAR VIRUS. </text>
<text sub="clublinks" start="738.604" dur="3.337"> DENGAN LENGKAP PENTING APA DAPAT </text>
<text sub="clublinks" start="740.005" dur="3.704"> Entuk VACCINE lan ING </text>
<text sub="clublinks" start="742.074" dur="1.935"> RAWATAN sing KANGGO NAK TAYU </text>
<text sub="clublinks" start="743.842" dur="0.501"> KARYA. </text>
<text sub="clublinks" start="744.143" dur="0.667"> LINSEY? </text>
<text sub="clublinks" start="744.476" dur="1.969"> >> SEMUA RAYA. </text>
<text sub="clublinks" start="744.944" dur="2.235"> MATT GUTMAN, MANGSA ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="746.578" dur="1.102"> PENTING. </text>
<text sub="clublinks" start="747.313" dur="2.469"> KITA LAMPIRANI IT. </text>
<text sub="clublinks" start="747.813" dur="4.371"> >>> SAIKI KESAN RIPPLE ING </text>
<text sub="clublinks" start="749.915" dur="4.438"> ING VIRUS ING ING NGANGGO-MAJL. </text>
<text sub="clublinks" start="752.317" dur="3.404"> AS KAMI NUNG NANA, BAKAL MANY </text>
<text sub="clublinks" start="754.486" dur="3.704"> KEBANGSAAN ING NGANGGO MUNGGUH BASA </text>
<text sub="clublinks" start="755.854" dur="4.038"> Wong-wong padha luwih seneng IN </text>
<text sub="clublinks" start="758.323" dur="3.003"> NURSING HOMES AND ASSISTED </text>
<text sub="clublinks" start="760.025" dur="3.003"> CENTERS Urip Kanggo Minggu SAIKI. </text>
<text sub="clublinks" start="761.46" dur="2.235"> ING KASAB UNTUK GAIL lan </text>
<text sub="clublinks" start="763.161" dur="2.203"> LESTER TAYLOR. </text>
<text sub="clublinks" start="763.829" dur="1.969"> ING NGANGGO KANGGO INGGO BOTH </text>
<text sub="clublinks" start="765.497" dur="1.201"> Nggabungake US. </text>
<text sub="clublinks" start="765.931" dur="2.869"> >> SAIKI UNTUK NAMPANG US. </text>
<text sub="clublinks" start="766.832" dur="2.335"> >> SAIKI UNTUK NAMPANG AS, </text>
<text sub="clublinks" start="768.934" dur="2.903"> LUTIRAN. </text>
<text sub="clublinks" start="769.301" dur="4.171"> >> GILA, MOM KAMPUNG ing A </text>
<text sub="clublinks" start="771.971" dur="4.237"> WANGGULAN JERSEY AS Anyar </text>
<text sub="clublinks" start="773.606" dur="3.77"> PENTUK CELEBRATED HER 89th </text>
<text sub="clublinks" start="776.341" dur="2.436"> KANGGO lan ING KULIT GURU </text>
<text sub="clublinks" start="777.509" dur="1.668"> TINDAKAN DI ULI POSITIF UNTUK </text>
<text sub="clublinks" start="778.91" dur="2.036"> CORONAVIRUS. </text>
<text sub="clublinks" start="779.31" dur="4.138"> WALK US Yen ngejar </text>
<text sub="clublinks" start="781.08" dur="2.969"> Kasedhiya diuji. </text>
<text sub="clublinks" start="783.582" dur="1.668"> ING APA SINI SISTEM? </text>
<text sub="clublinks" start="784.182" dur="5.939"> Apa sampeyan nggawe </text>
<text sub="clublinks" start="785.383" dur="5.473"> REBANGAN Saka ING JAM IKI </text>
<text sub="clublinks" start="790.255" dur="0.934"> AGO YANG KANGGO SAIKI NATE WARNA? </text>
<text sub="clublinks" start="790.989" dur="0.968"> >> YES. </text>
<text sub="clublinks" start="791.323" dur="2.169"> Bener dina Sabtu aku SPOKE TO MY </text>
<text sub="clublinks" start="792.09" dur="4.805"> IBU, lan aku ora ngerti yen SHE </text>
<text sub="clublinks" start="793.625" dur="4.438"> JAWA INGKANG TANGGAL WANGI KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="797.029" dur="2.902"> WANG KANGGO TIRED. </text>
<text sub="clublinks" start="798.197" dur="2.569"> Aku ora NATE TENAGA ING TELEFON </text>
<text sub="clublinks" start="800.065" dur="3.17"> LONG, TAPI, ING NGETU SUKU NGAPAK </text>
<text sub="clublinks" start="800.899" dur="4.438"> BEDAH. </text>
<text sub="clublinks" start="803.369" dur="3.202"> ING SAHARI aku krungu saka </text>
<text sub="clublinks" start="805.47" dur="4.938"> NURSING HOME, ING AKU NATE </text>
<text sub="clublinks" start="806.705" dur="7.874"> SHE HAD SEJARI APA PUTIH 100. </text>
<text sub="clublinks" start="810.542" dur="5.105"> Lan aku SAID, HMM, OKAY, </text>
<text sub="clublinks" start="814.713" dur="1.935"> KANGGO SUKIRAN NGANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="815.781" dur="3.103"> ING AKU KANGGO LATER ING </text>
<text sub="clublinks" start="816.782" dur="3.903"> TEMPAT MUNGKUL TURUN KE 99. </text>
<text sub="clublinks" start="819.018" dur="5.938"> ING Bengi MULENG ING ING AKU KULIT </text>
<text sub="clublinks" start="820.819" dur="8.642"> SPIKED TO 102. </text>
<text sub="clublinks" start="825.09" dur="5.573"> Dadi aku nimbali DOKTOR lan aku </text>
<text sub="clublinks" start="829.595" dur="3.002"> SAID, LISTEN, TIGA BAKAL, </text>
<text sub="clublinks" start="830.796" dur="3.636"> SHE 89, SHE IN NURSING </text>
<text sub="clublinks" start="832.731" dur="3.637"> Omah lan SHE Nduwe WULANG. </text>
<text sub="clublinks" start="834.566" dur="4.471"> AKU KANGGO MANGSA DIDI. </text>
<text sub="clublinks" start="836.502" dur="4.003"> SATU LAGU AGUNG. </text>
<text sub="clublinks" start="839.171" dur="5.271"> Lan wong-wong mau sing nuli dakkandhani nganti saiki </text>
<text sub="clublinks" start="840.639" dur="5.472"> AKU KANGGO BOLEH DITANGGAL. </text>
<text sub="clublinks" start="844.576" dur="3.537"> Bener, aku tetep manggon ing SHOK. </text>
<text sub="clublinks" start="846.245" dur="4.337"> AKU GANTI. </text>
<text sub="clublinks" start="848.247" dur="5.072"> AKU MUNGKU NGAE INI BISAN </text>
<text sub="clublinks" start="850.715" dur="3.838"> SUKU ING OGO ING KENUT </text>
<text sub="clublinks" start="853.452" dur="3.336"> NATE ING NGANGGO NANGGO NENGGALANG </text>
<text sub="clublinks" start="854.687" dur="4.404"> ING SUKU NURSING, padha duwe </text>
<text sub="clublinks" start="856.921" dur="4.338"> VISITASI DITANGGUH UNTUK KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="859.224" dur="3.17"> ING Minggu. </text>
<text sub="clublinks" start="861.393" dur="2.936"> ING AKU TANGGAL MANAJE KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="862.528" dur="3.27"> LAKI, HUSBAND SAYA AKU, AKU, PADA </text>
<text sub="clublinks" start="864.463" dur="1.902"> BIRTHDAY, TAPI KAMI ING SEPARAT </text>
<text sub="clublinks" start="865.931" dur="0.801"> BY GLASS. </text>
<text sub="clublinks" start="866.498" dur="0.934"> >> KANAN. </text>
<text sub="clublinks" start="866.865" dur="2.702"> >> Dadi, ora ana FISSIKAL </text>
<text sub="clublinks" start="867.566" dur="6.306"> KONTAK. </text>
<text sub="clublinks" start="869.701" dur="4.571"> Dadi aku pancen ngerti, </text>
<text sub="clublinks" start="874.005" dur="0.701"> DUKSARI. </text>
<text sub="clublinks" start="874.405" dur="1.602"> Aku SAD. </text>
<text sub="clublinks" start="874.84" dur="3.637"> TAPI KITA KRISTIAN lan Wong </text>
<text sub="clublinks" start="876.141" dur="4.071"> ING KELUARGA, BISAN KITA NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="878.61" dur="3.437"> ING KUASA NGANGGO, TAPI ING ING SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="880.345" dur="2.569"> KANGGO BASA. </text>
<text sub="clublinks" start="882.181" dur="2.769"> >> Lan Ibu sampeyan duwe </text>
<text sub="clublinks" start="883.048" dur="4.671"> KOMUNITASING UNDERING. </text>
<text sub="clublinks" start="885.084" dur="3.303"> Dadi PITABUHAN SAIKI SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="887.853" dur="3.236"> DAPAT NGANGGO PUTRA ATAWA SEEK </text>
<text sub="clublinks" start="888.52" dur="4.705"> RAWATAN ING HOSPITAL? </text>
<text sub="clublinks" start="891.223" dur="5.238"> >> SO, INGKOH ING JAWA </text>
<text sub="clublinks" start="893.358" dur="5.639"> Diwiwiti, SHE bakal NGENTUK PUT. </text>
<text sub="clublinks" start="896.595" dur="6.139"> KANGGO SAIKI SISTEM KANGGO ING JAWA </text>
<text sub="clublinks" start="899.131" dur="3.937"> ING KANGGO lan BAKAL MANGGO NAMPI </text>
<text sub="clublinks" start="902.867" dur="2.837"> TIRED. </text>
<text sub="clublinks" start="903.201" dur="3.737"> MONYA AKU ING KANSER UNGGUL LUNGSA </text>
<text sub="clublinks" start="905.838" dur="4.036"> SAIKI. </text>
<text sub="clublinks" start="907.072" dur="3.97"> KANGGO SHE ING DIABETIC. </text>
<text sub="clublinks" start="910.008" dur="1.702"> BIS, ING KURSUS, ING, ING </text>
<text sub="clublinks" start="911.176" dur="5.205"> KENE, KONSER ING GRATIS ING </text>
<text sub="clublinks" start="911.843" dur="5.206"> KAWASAN, lan KITA KOMUNITAS DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="916.515" dur="2.802"> PENDEDAHAN INFEKTIF </text>
<text sub="clublinks" start="917.182" dur="4.205"> KHUSUS. </text>
<text sub="clublinks" start="919.451" dur="3.337"> JADI HE NUNG MUNGGU ING NGOMBUT BASA </text>
<text sub="clublinks" start="921.52" dur="3.636"> Lan WE'LL, sampeyan ngerti, TALK TENTING </text>
<text sub="clublinks" start="922.921" dur="4.604"> SAIKI LAGI TULISAN DENGAN SUKA. </text>
<text sub="clublinks" start="925.29" dur="4.838"> TAPI UNTUK SAIKI LENGKAP PUTRA MANGSA. </text>
<text sub="clublinks" start="927.659" dur="4.104"> SHE SAIKI. </text>
<text sub="clublinks" start="930.262" dur="4.37"> SHE Duwe RANJANG TINDAK </text>
<text sub="clublinks" start="931.897" dur="5.571"> Wis DITANGGAL DARI RASA NGANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="934.766" dur="4.137"> >> Lan ING ING BISA </text>
<text sub="clublinks" start="937.602" dur="2.336"> PAWARTA, KANGGO BEDHANA </text>
<text sub="clublinks" start="939.037" dur="2.003"> CIRCUMSTANCE, TAPI LAKON PANJENE </text>
<text sub="clublinks" start="940.071" dur="1.736"> Béda Ngetangake Panginten </text>
<text sub="clublinks" start="941.173" dur="5.305"> Sampeyan ora bisa Nelusuri kanthi bener </text>
<text sub="clublinks" start="941.941" dur="6.706"> Lan VISIT DENGAN DENGAN? </text>
<text sub="clublinks" start="946.612" dur="3.069"> >> IS - YEAH, ING ISU </text>
<text sub="clublinks" start="948.78" dur="3.337"> Bagean sing beda-beda bagean saka ora seneng </text>
<text sub="clublinks" start="949.814" dur="4.072"> ABLE KANG ING DENGAN PAKET. </text>
<text sub="clublinks" start="952.251" dur="3.17"> KANGGO AKU SUKIT GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="954.019" dur="2.402"> BULAN BULAN lan ING AKU ING </text>
<text sub="clublinks" start="955.554" dur="3.703"> HARI INGGRIS. </text>
<text sub="clublinks" start="956.555" dur="4.304"> KABEH DINA. </text>
<text sub="clublinks" start="959.391" dur="3.87"> LAMPIRAN AKU ING AKU KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="960.992" dur="3.938"> TRANSPORTED TO HOSPITAL lan </text>
<text sub="clublinks" start="963.395" dur="2.068"> SUKAN AKU lan AKU, KITA BENTUK </text>
<text sub="clublinks" start="965.063" dur="3.47"> HARI karo Dheweke. </text>
<text sub="clublinks" start="965.597" dur="5.639"> SO KANGEN INGKANG TANGAN ING ON. </text>
<text sub="clublinks" start="968.667" dur="4.404"> AKU KANGGO UNGGUL BASA-BASA, ING </text>
<text sub="clublinks" start="971.37" dur="2.902"> DOKTOR, sampeyan ngerti, aku ngerti tenan </text>
<text sub="clublinks" start="973.204" dur="3.204"> PULIH ING ING NGEKTIKHI, SAYA </text>
<text sub="clublinks" start="974.405" dur="5.006"> GOLONG DUMATIKAN ING VOICE. </text>
<text sub="clublinks" start="976.542" dur="5.037"> Ibuku KANGGO NENG DEMENTIA. </text>
<text sub="clublinks" start="979.545" dur="6.239"> Dhewe ITU NUNG MUNGGAL, ING TANGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="981.713" dur="5.505"> BEDHKE BISA KANG PIKIR TUKANG APIK </text>
<text sub="clublinks" start="985.918" dur="4.403"> ING KENE, ING NGANGGO, INGGAN NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="987.352" dur="4.337"> PULANG KANGGO lan ING ING AKU KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="990.455" dur="4.672"> >> Lan Apa NEGARA NEXT? </text>
<text sub="clublinks" start="991.823" dur="7.074"> ING KETUGA KONTROL ANTUK </text>
<text sub="clublinks" start="995.26" dur="6.473"> Duwe, ALBEIT DARI KABUPATEN? </text>
<text sub="clublinks" start="999.031" dur="3.67"> >> SAIKI, TANPA KANGGO, OTOH. </text>
<text sub="clublinks" start="1001.867" dur="3.77"> Sampeyan ngerti, saiki saiki, luwih gedhe, </text>
<text sub="clublinks" start="1002.834" dur="5.705"> KANGGO KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="1005.771" dur="3.469"> Wong-wong mau wis ngrampungake kasusahane, </text>
<text sub="clublinks" start="1008.673" dur="2.77"> Sampeyan ngerti, TYLENOL lan BAB </text>
<text sub="clublinks" start="1009.374" dur="3.437"> KOYO KUI. </text>
<text sub="clublinks" start="1011.577" dur="3.102"> Wong-wong mau Nuli DIDENG AKU JANA </text>
<text sub="clublinks" start="1012.945" dur="2.468"> NUNGGUL UTI. </text>
<text sub="clublinks" start="1014.813" dur="3.57"> BISAN KANGGO NUNGGUH BISA DIRI SAKA </text>
<text sub="clublinks" start="1015.547" dur="4.638"> WELL. </text>
<text sub="clublinks" start="1018.517" dur="3.436"> TAPI TIAGA ING PANGGILAN, </text>
<text sub="clublinks" start="1020.319" dur="2.302"> KINI NUKUR. </text>
<text sub="clublinks" start="1022.087" dur="2.969"> Ibadahku Nduwe MUDAH </text>
<text sub="clublinks" start="1022.754" dur="4.571"> DOKTOR. </text>
<text sub="clublinks" start="1025.19" dur="3.904"> Dheweke WARGA WULAN. </text>
<text sub="clublinks" start="1027.459" dur="2.469"> Dheweke ora seneng karo AS </text>
<text sub="clublinks" start="1029.227" dur="2.803"> LONGER AS DOKTOR DENGAN DOKTOR, </text>
<text sub="clublinks" start="1030.061" dur="4.605"> TAPI TIAK ING ING AKU KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="1032.164" dur="3.069"> DIA - Yen sampeyan nemoni nomer </text>
<text sub="clublinks" start="1034.799" dur="3.237"> Dheweke menehi kabar babagan TELEFON. </text>
<text sub="clublinks" start="1035.367" dur="4.471"> Dadi kowe ngerti carane nggawe. </text>
<text sub="clublinks" start="1038.17" dur="4.804"> TAPI TANGGO LATIHAN SUKU SUKUR </text>
<text sub="clublinks" start="1039.971" dur="5.572"> WAKTU, ING Dinten ing Wanci. </text>
<text sub="clublinks" start="1043.108" dur="2.836"> ING KENE KANGGO NATE ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1045.677" dur="1.669"> SAIKI. </text>
<text sub="clublinks" start="1046.077" dur="3.637"> >> TAYLOR PASTOR, AS MANAWA </text>
<text sub="clublinks" start="1047.479" dur="4.004"> KELUAR, APA BISAN KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1049.848" dur="1.969"> ING ING NGANGGO WANGJAWA ING ING INI </text>
<text sub="clublinks" start="1051.617" dur="1.034"> WEKTU? </text>
<text sub="clublinks" start="1051.95" dur="3.47"> >> WELL, AGAIN, SHE SAID WE ARE </text>
<text sub="clublinks" start="1052.785" dur="6.072"> Wong SUKAN PANJENENGAN, JADI AKU KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1055.553" dur="4.071"> ING KUASA PEMBANGUNAN lan KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="1058.99" dur="2.703"> Wis, sampeyan ngerti, ndedonga </text>
<text sub="clublinks" start="1059.758" dur="2.669"> HER. </text>
<text sub="clublinks" start="1061.827" dur="3.87"> SHE’S WANITA SENTUH, TOO, lan </text>
<text sub="clublinks" start="1062.561" dur="6.239"> SHE - AKU PANJENENGAN NGEJABAT ING SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="1065.83" dur="4.938"> ING LAGI, NGAPAK, ING KENE, INGKU </text>
<text sub="clublinks" start="1068.933" dur="2.87"> JUTUP NAMPI ING ING ING ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1070.902" dur="2.536"> KANGGO PANGGUNG SAIKI. </text>
<text sub="clublinks" start="1071.937" dur="3.036"> Mboten nate ELSE KAMI DONGENG </text>
<text sub="clublinks" start="1073.571" dur="1.735"> BISA NGUKA BISA PAKSA TAK INGO </text>
<text sub="clublinks" start="1075.106" dur="0.868"> SAIKI. </text>
<text sub="clublinks" start="1075.44" dur="2.002"> Kita ora bisa ndeleng. </text>
<text sub="clublinks" start="1076.108" dur="3.236"> Kita kudu golek ING </text>
<text sub="clublinks" start="1077.575" dur="3.27"> KOMUNIKASI. </text>
<text sub="clublinks" start="1079.478" dur="3.736"> Lan AKU NUNGGALKEBUTAN KENE </text>
<text sub="clublinks" start="1080.978" dur="2.937"> Wis KENE ING KABEH KENE </text>
<text sub="clublinks" start="1083.348" dur="2.302"> KOMUNIKASI DENGAN US, IN </text>
<text sub="clublinks" start="1084.048" dur="2.27"> PARTIKULAR Kanthi GAIL. </text>
<text sub="clublinks" start="1085.784" dur="2.268"> Kita ora bisa takon babagan apa wae </text>
<text sub="clublinks" start="1086.451" dur="2.536"> BETTER. </text>
<text sub="clublinks" start="1088.186" dur="1.268"> TAPI TINDAKAN INGKE ING ING ING KENE </text>
<text sub="clublinks" start="1089.121" dur="2.168"> KANGGO NAIK. </text>
<text sub="clublinks" start="1089.588" dur="3.87"> >> KANAN. </text>
<text sub="clublinks" start="1091.423" dur="3.57"> >> KENE PAKSA ING NGGOTH sampeyan KANGGO PAKAI </text>
<text sub="clublinks" start="1093.592" dur="1.901"> SPEAKING DENGAN US DURING ING </text>
<text sub="clublinks" start="1095.126" dur="0.834"> BEDHANA WASA. </text>
<text sub="clublinks" start="1095.627" dur="4.004"> >> SALAMO. </text>
<text sub="clublinks" start="1096.094" dur="4.271"> >> WIS KITA NGAKAK PITEN </text>
<text sub="clublinks" start="1099.764" dur="1.101"> RECOVERY lan GUSHING GAYANG KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1100.498" dur="1.635"> KELUARGA TENAGA. </text>
<text sub="clublinks" start="1100.999" dur="1.535"> >> SALAH, INGKOH. </text>
<text sub="clublinks" start="1102.267" dur="0.734"> KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="1102.667" dur="1.669"> >> SALAMO. </text>
<text sub="clublinks" start="1103.134" dur="2.437"> >> Lan SAIKI WASHINGTON, ING </text>
<text sub="clublinks" start="1104.469" dur="3.47"> CONGRESS ING NGENTANG-INGKE SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="1105.704" dur="3.536"> KANGGO ING JAMINAN $ 2 </text>
<text sub="clublinks" start="1108.072" dur="2.837"> Ringgit UNTUK EKONOMI. </text>
<text sub="clublinks" start="1109.374" dur="3.137"> SENATE DIPANGGUHKU AGUNG </text>
<text sub="clublinks" start="1111.042" dur="3.07"> LAMPIRAN ING BISA TANGGAP </text>
<text sub="clublinks" start="1112.644" dur="2.936"> SAIKI NATE NGEGOTH ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1114.245" dur="2.604"> Jutawan HARD HARD BY THE </text>
<text sub="clublinks" start="1115.713" dur="1.836"> SHUTDOWN OF PALING BISNES, </text>
<text sub="clublinks" start="1116.982" dur="2.168"> GAMPANG PAYANGAN DIREK TO </text>
<text sub="clublinks" start="1117.683" dur="3.603"> PALING AMERIKA. </text>
<text sub="clublinks" start="1119.284" dur="3.27"> TAPI SENATE NGANGGO WANGSUN </text>
<text sub="clublinks" start="1121.419" dur="4.605"> ROADBLOCKS AS ING RASA DAPAT </text>
<text sub="clublinks" start="1122.687" dur="5.339"> KANGGO VOTE AS AMERIKAN KONTIN </text>
<text sub="clublinks" start="1126.157" dur="7.341"> NGENTENI. </text>
<text sub="clublinks" start="1128.16" dur="6.105"> KULIT PUTIH ABC BALAYAN </text>
<text sub="clublinks" start="1133.631" dur="1.435"> CORRESPONDENT JONATHAN KARL PADANGGIH </text>
<text sub="clublinks" start="1134.399" dur="1.268"> KENAIKAN ING NEGOTIASI. </text>
<text sub="clublinks" start="1135.2" dur="1.267"> >> Wartawan: CARI </text>
<text sub="clublinks" start="1135.8" dur="1.602"> PEMIMPIN CONGRESSIONAL DIDANG MUKA </text>
<text sub="clublinks" start="1136.601" dur="1.969"> UNTUK EKONOMI paling apik </text>
<text sub="clublinks" start="1137.535" dur="2.636"> Roti Agama ING SEJARAH AMERIKAN. </text>
<text sub="clublinks" start="1138.703" dur="1.802"> >> A DAH SAIKI ARRIVED AT KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="1140.305" dur="1.334"> SHORES. </text>
<text sub="clublinks" start="1140.638" dur="5.139"> KITA KITA TIDAK TANJUK. </text>
<text sub="clublinks" start="1141.773" dur="5.405"> KANGGO NAK TANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="1145.911" dur="2.034"> TAPI SAIKI NU WISI NGANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="1147.311" dur="4.105"> >> Wartawan: AS Bagean saka $ 2 </text>
<text sub="clublinks" start="1148.079" dur="6.174"> TRALES HENTAL, RAWATAN Wong </text>
<text sub="clublinks" start="1151.55" dur="8.675"> $ 75,000 A YAAR UTAWA KURANG bakal entuk </text>
<text sub="clublinks" start="1154.386" dur="8.441"> A $ 1,200 KULUS PLUS $ 500. </text>
<text sub="clublinks" start="1160.359" dur="4.237"> ING AKU UPING $ 99,000 A </text>
<text sub="clublinks" start="1162.96" dur="3.137"> TAHUN bakal entuk APLIKASI SMALLER. </text>
<text sub="clublinks" start="1164.729" dur="2.636"> >> DENGAN ING NGANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="1166.231" dur="2.469"> Cepet Manthi, BESAR NGEMBANG. </text>
<text sub="clublinks" start="1167.499" dur="2.469"> >> Wartawan: KANGGO ELIZABETH, A </text>
<text sub="clublinks" start="1168.833" dur="2.37"> WIT RESS ING ANGELES LOS, IT </text>
<text sub="clublinks" start="1170.101" dur="2.369"> BUKHAN ING TANPA KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="1171.336" dur="3.604"> >> Aku ora ngerti yen aku arep </text>
<text sub="clublinks" start="1172.604" dur="2.603"> KANGGO BISA lan ING KENE AKU ANAK </text>
<text sub="clublinks" start="1175.073" dur="1.768"> BE. </text>
<text sub="clublinks" start="1175.34" dur="1.802"> Yen Kita bakal entuk LAKSUS </text>
<text sub="clublinks" start="1176.975" dur="1.468"> SAIKI. </text>
<text sub="clublinks" start="1177.275" dur="2.569"> >> Wartawan: ING BUKU </text>
<text sub="clublinks" start="1178.576" dur="3.003"> Wong KAWEN bakal nampa AKTIVITI UNEMPLOYMENT </text>
<text sub="clublinks" start="1179.978" dur="3.27"> MANfaat kanggo UNTO 39 MINGGU </text>
<text sub="clublinks" start="1181.712" dur="3.037"> INSTEAD 26, lan SAIZ ING </text>
<text sub="clublinks" start="1183.381" dur="3.27"> KES UNEMPLOYMENT KANGGO MUKA UP </text>
<text sub="clublinks" start="1184.883" dur="2.435"> BY $ 600 UNTUK PULAN WULANG. </text>
<text sub="clublinks" start="1186.785" dur="2.368"> SAIKI BISA NAMPANG UNTUK KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1187.452" dur="3.204"> Bisnis. </text>
<text sub="clublinks" start="1189.287" dur="3.637"> KEDAI DIANE lan LILY A KEDAI BASA </text>
<text sub="clublinks" start="1190.789" dur="4.27"> IN NORTH CAROLINA. </text>
<text sub="clublinks" start="1193.058" dur="4.037"> >> GAMPANG GAMPANG WULANGAN 20-PLUS </text>
<text sub="clublinks" start="1195.193" dur="3.27"> ACARA CANCEL utawa POSTPONE. </text>
<text sub="clublinks" start="1197.229" dur="3.503"> Luwih akeh WEDDINGS. </text>
<text sub="clublinks" start="1198.597" dur="4.07"> >> Wartawan: KAPUNGAN INILAH A </text>
<text sub="clublinks" start="1200.866" dur="2.835"> PROGRAM PINJAMAN PINJAMAN AS $ 367 </text>
<text sub="clublinks" start="1202.8" dur="3.404"> Bisnis IKLAN sing ora tuku </text>
<text sub="clublinks" start="1203.835" dur="4.972"> NAWANGI KARYA. </text>
<text sub="clublinks" start="1206.338" dur="3.403"> Lan $ 500 Milyunne kanggo LARGE </text>
<text sub="clublinks" start="1208.94" dur="1.502"> KORPORASI ING HARD-HIT </text>
<text sub="clublinks" start="1209.875" dur="2.468"> INDUSTRI NGEBAB SAIKI AIRLINES lan </text>
<text sub="clublinks" start="1210.575" dur="3.738"> HOTEL. </text>
<text sub="clublinks" start="1212.477" dur="3.237"> ING SAIKI Luwih saka $ 100 </text>
<text sub="clublinks" start="1214.446" dur="2.502"> Bilyar ing AID UNTUK HOSPITAL LAN </text>
<text sub="clublinks" start="1215.847" dur="2.269"> SISTEM KARAWAN HEALTH, lan dhuwit </text>
<text sub="clublinks" start="1217.081" dur="4.271"> KANGGO BASA-BENTANG TENAGA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1218.249" dur="5.139"> LOS. </text>
<text sub="clublinks" start="1221.486" dur="2.303"> >> Lan JOHN KARL Gabung US SAIKI IN </text>
<text sub="clublinks" start="1223.522" dur="1.868"> WASHINGTON. </text>
<text sub="clublinks" start="1223.922" dur="3.103"> JOHN, JADI MACAMEN NGEYA </text>
<text sub="clublinks" start="1225.524" dur="2.803"> KANGEN SAIKI ING VOTE ING ING INI </text>
<text sub="clublinks" start="1227.159" dur="2.602"> RUU lan APA PRESIDEN </text>
<text sub="clublinks" start="1228.46" dur="1.701"> Ngomong babagan ngatasi </text>
<text sub="clublinks" start="1229.894" dur="3.103"> FINALISI? </text>
<text sub="clublinks" start="1230.295" dur="4.805"> >> WELL, IT NGITA NGGALKE ITU ING ON </text>
<text sub="clublinks" start="1233.131" dur="3.47"> ING PANGGUNG LENGKAP MENTE </text>
<text sub="clublinks" start="1235.233" dur="3.236"> HICCUPS AS ING INTEN DENGAN DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="1236.735" dur="3.77"> PELEMBANG MAJOR ING LEGISLASI, TAPI </text>
<text sub="clublinks" start="1238.603" dur="3.237"> SUKU SAYA ING ING NGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1240.638" dur="3.303"> LATIHAN TINDAK, Yen ora Bener </text>
<text sub="clublinks" start="1241.973" dur="5.138"> DENGAN TOMORROW ING SENATE. </text>
<text sub="clublinks" start="1244.075" dur="4.004"> Lan mengko ING WUANG KANGGO RUMAH </text>
<text sub="clublinks" start="1247.245" dur="2.102"> PRETTY SHORTLY AFTER ITU. </text>
<text sub="clublinks" start="1248.212" dur="2.336"> >> Lan akeh wong AMERIKA </text>
<text sub="clublinks" start="1249.48" dur="1.468"> FRUSTRATED yen iki njupuk </text>
<text sub="clublinks" start="1250.682" dur="2.069"> LIRIK LENGAN. </text>
<text sub="clublinks" start="1251.082" dur="3.371"> AKU KANGGO PUT UP UPAH KITA KITA </text>
<text sub="clublinks" start="1252.884" dur="3.304"> BISA KANGGO MENGGELANG MORGAN </text>
<text sub="clublinks" start="1254.586" dur="2.903"> HARI ING JAWA 3 BULAN </text>
<text sub="clublinks" start="1256.321" dur="1.935"> AMERIKA Muga-muga dirampungake </text>
<text sub="clublinks" start="1257.622" dur="2.936"> Tanggung jawab Proyek ing JAWA TINDAK </text>
<text sub="clublinks" start="1258.39" dur="3.77"> MINGGU </text>
<text sub="clublinks" start="1260.692" dur="2.435"> NATE KANGGO ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1262.293" dur="1.568"> URGENSYA KANGGO MANAWA AMERIKA </text>
<text sub="clublinks" start="1263.261" dur="2.235"> SAIKI lan ING ING NGANGGUNA </text>
<text sub="clublinks" start="1263.995" dur="3.037"> SAIKI? </text>
<text sub="clublinks" start="1265.63" dur="2.102"> >> WELL, aku ora ngerti yen ora </text>
<text sub="clublinks" start="1267.165" dur="1.835"> EVERYBODY ING CONGRESS </text>
<text sub="clublinks" start="1267.866" dur="2.102"> ING UNTUK BASA, TAPI Aku </text>
<text sub="clublinks" start="1269.133" dur="1.902"> PANJENENGAN INGKANG KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1270.101" dur="2.87"> PEMIMPIN ING NGANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="1271.169" dur="3.304"> AKU KANGGO, INGKOH, Yen Sampeyan KANGGO A </text>
<text sub="clublinks" start="1273.104" dur="4.471"> LANGKAH KANGGO LAN MUKA ING APA </text>
<text sub="clublinks" start="1274.606" dur="5.672"> GAMPANG INGKANG, ING NGE BISA $ 2 </text>
<text sub="clublinks" start="1277.708" dur="4.005"> RUU RECOVERY TRILLION EKONOMI. </text>
<text sub="clublinks" start="1280.412" dur="2.002"> IT IS FAR BIGGER ING KANGEN </text>
<text sub="clublinks" start="1281.847" dur="2.301"> KONGKONG BOLEH DITANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1282.547" dur="2.536"> Sadurunge. </text>
<text sub="clublinks" start="1284.282" dur="3.27"> Sampeyan MENTERI KOMPUTER </text>
<text sub="clublinks" start="1285.216" dur="5.106"> DENGAN BAUTOUT AUTO. </text>
<text sub="clublinks" start="1287.686" dur="5.205"> KANGGO ING - KANGGO ING SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="1290.455" dur="4.104"> JAWABENGKEN INI, $ 2 TRILLION </text>
<text sub="clublinks" start="1293.024" dur="4.238"> LAN IT IS NULIS OLEH </text>
<text sub="clublinks" start="1294.692" dur="3.337"> STANDARD CONGRESSIONAL DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="1297.395" dur="2.202"> LAMPIRAN CAMPUR. </text>
<text sub="clublinks" start="1298.163" dur="2.735"> PADULI ING UNEMPLOYMENT </text>
<text sub="clublinks" start="1299.731" dur="2.836"> KANGGO, TAMPILAN KUNCI KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1301.032" dur="2.636"> Rampung, AS AKU MENTIONED, WAS </text>
<text sub="clublinks" start="1302.7" dur="2.67"> NAMPANGKE INGKOH ING PANJUNG </text>
<text sub="clublinks" start="1303.802" dur="3.169"> Wong Wong BISA LUKU </text>
<text sub="clublinks" start="1305.504" dur="3.67"> UNEMPLOYMENT, TAPI ALSO NAMBAH </text>
<text sub="clublinks" start="1307.105" dur="4.904"> $ 600 TO KES UNEMPLOYMENT </text>
<text sub="clublinks" start="1309.307" dur="4.337"> BULANAN saben wulan BULAN. </text>
<text sub="clublinks" start="1312.143" dur="4.138"> KANGGO ITU - INI KANGGO BASA. </text>
<text sub="clublinks" start="1313.778" dur="4.738"> KANGGO ING WANG BIPARTISAN </text>
<text sub="clublinks" start="1316.414" dur="3.237"> Dhukungan ing CONGRESS, TAPI ora ngerti </text>
<text sub="clublinks" start="1318.65" dur="1.735"> EVER GOLONG TANPA PITAS AS </text>
<text sub="clublinks" start="1319.784" dur="2.069"> KANGGO ING TANGGO ING MODAL </text>
<text sub="clublinks" start="1320.518" dur="3.804"> PULANG. </text>
<text sub="clublinks" start="1321.987" dur="2.635"> >> WANG KAYU. </text>
<text sub="clublinks" start="1324.455" dur="0.968"> NGGIH. </text>
<text sub="clublinks" start="1324.755" dur="1.535"> JONATHAN KARL LAPORAN UNTUK US </text>
<text sub="clublinks" start="1325.556" dur="1.302"> IN WASHINGTON, DC </text>
<text sub="clublinks" start="1326.424" dur="1.001"> SALAM, JOHN. </text>
<text sub="clublinks" start="1326.991" dur="3.204"> >> SALAMO. </text>
<text sub="clublinks" start="1327.559" dur="4.071"> >> Lan Yen Nuli teka, ING </text>
<text sub="clublinks" start="1330.328" dur="2.403"> CHASERS PISAN PENTING </text>
<text sub="clublinks" start="1331.763" dur="3.737"> DODGING DEBRIS SELEPAS TORNADO </text>
<text sub="clublinks" start="1332.864" dur="3.337"> RIP KANGGO PUTIH. </text>
<text sub="clublinks" start="1335.634" dur="2.101"> >>> PRINS CHARLES PRINCE </text>
<text sub="clublinks" start="1336.334" dur="2.102"> POSITIF UNTUK KORONAVIRUS. </text>
<text sub="clublinks" start="1337.869" dur="2.102"> TANPA PUTUP ING TANGGO NENG </text>
<text sub="clublinks" start="1338.569" dur="4.405"> QUEEN? </text>
<text sub="clublinks" start="1340.105" dur="4.003"> >>> Lan WE'LL njupuk TINDAKAN PANUTUP </text>
<text sub="clublinks" start="1343.108" dur="1.701"> ING IMPACT THE COVID-19 </text>
<text sub="clublinks" start="1344.242" dur="1.335"> GOLEKSI GAMBUH ING TARI </text>
<text sub="clublinks" start="1344.942" dur="0.635"> Bisnis. </text>
<text sub="clublinks" start="1485.817" dur="3.37"> >>> AS DENGAN MOMENT AKU ALONG </text>
<text sub="clublinks" start="1487.652" dur="2.102"> DENGAN 30 INGKONGKONG KOPI AKU ana </text>
<text sub="clublinks" start="1489.32" dur="3.303"> GAMPANG GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="1489.887" dur="4.438"> INDEFINITELI. </text>
<text sub="clublinks" start="1492.757" dur="3.871"> KOMPUTER HAD ZERO RESPONSE TO </text>
<text sub="clublinks" start="1494.459" dur="4.271"> ANTARI TANPA KANGGO, NYAWA AS </text>
<text sub="clublinks" start="1496.761" dur="2.269"> TANPA PANLITU ING NGANGGO ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1498.863" dur="1.402"> UNTUK? </text>
<text sub="clublinks" start="1499.164" dur="2.201"> OGAN LAYOFF KOMPLITEL ING </text>
<text sub="clublinks" start="1500.398" dur="2.402"> PAMINANAN KAMI. </text>
<text sub="clublinks" start="1501.499" dur="3.403"> Sampeyan ngerti, ITU HARD ENUKU TO </text>
<text sub="clublinks" start="1502.933" dur="4.338"> DAPAT DENGAN ING DUA ING ING, ING SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="1505.035" dur="3.872"> TO ora bisa ING ING ING ING AKU </text>
<text sub="clublinks" start="1507.404" dur="3.437"> KANGGO NAMPAK INGKANG UNTUK. </text>
<text sub="clublinks" start="1509.04" dur="2.836"> Sampeyan ngerti, sampeyan Miwiti TANYA </text>
<text sub="clublinks" start="1510.975" dur="2.502"> Dhewe, Apa Kita bakal dadi </text>
<text sub="clublinks" start="1512.009" dur="2.837"> GAMPANG NUNGGUH UNTUK tuku panganan? </text>
<text sub="clublinks" start="1513.611" dur="2.803"> ING KANGGO BISA KANGGO ING TANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1514.979" dur="1.769"> RENISAN KAMI ING ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1516.548" dur="2.235"> BULAN? </text>
<text sub="clublinks" start="1516.881" dur="3.871"> INGGU KANGGO ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1518.917" dur="2.936"> PAYANGAN Kothak AFFORD, INSURANCE? </text>
<text sub="clublinks" start="1520.885" dur="2.803"> KANGGO WANG TANGGAL LAMPIRAN </text>
<text sub="clublinks" start="1521.986" dur="3.938"> Sambungake LAYOFFS, ADVICE AKU </text>
<text sub="clublinks" start="1523.821" dur="5.005"> TO Sampeyan Sampeyan bakal dibukak lan </text>
<text sub="clublinks" start="1526.057" dur="3.136"> HONEST DENGAN EMPLOYEES AS Sampeyan </text>
<text sub="clublinks" start="1528.959" dur="2.169"> POSSIBLE. </text>
<text sub="clublinks" start="1529.326" dur="4.706"> GAMPANG GAMPANG. </text>
<text sub="clublinks" start="1531.262" dur="4.138"> GAMPANG ASSISTANS INGKANG DENGAN AS </text>
<text sub="clublinks" start="1534.165" dur="2.47"> PALING PAKSA ING NGANGGO BUKU </text>
<text sub="clublinks" start="1535.533" dur="2.87"> KANGSA BISA ING KARUT, </text>
<text sub="clublinks" start="1536.768" dur="4.004"> NUNG KITA NENGGALKE ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1538.536" dur="3.037"> MUNGKUTI, lan SEMUA KANGGO NANJAWA </text>
<text sub="clublinks" start="1540.905" dur="1.369"> PULANGKULAN ING ING KANGGO NUNGGUH </text>
<text sub="clublinks" start="1541.706" dur="3.069"> APA KANGGO INGGO BISA </text>
<text sub="clublinks" start="1542.407" dur="3.704"> WELL. </text>
<text sub="clublinks" start="1544.909" dur="3.537"> >> MANY BLINDSIDED BY ALL OF </text>
<text sub="clublinks" start="1546.244" dur="4.104"> ING ING INGGIRAN LAN ING NGEDANG </text>
<text sub="clublinks" start="1548.579" dur="3.171"> KOMPUTER ASING KEWANGAN </text>
<text sub="clublinks" start="1550.482" dur="1.868"> ING EKONOMI TRANON $ 2 </text>
<text sub="clublinks" start="1551.883" dur="2.569"> RANCANGAN STIMULUS. </text>
<text sub="clublinks" start="1552.484" dur="3.203"> Wong-wong padha golek </text>
<text sub="clublinks" start="1554.586" dur="3.27"> TUNJANG KANGGO BISA KANGGO TANGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="1555.82" dur="2.435"> SUMBANG EMPLOY THAN 500 </text>
<text sub="clublinks" start="1557.989" dur="2.569"> KARYA. </text>
<text sub="clublinks" start="1558.389" dur="4.004"> 30 JUTA IKLAN AMERIKA </text>
<text sub="clublinks" start="1560.691" dur="3.57"> BUSES KEDAI CATETING, </text>
<text sub="clublinks" start="1562.526" dur="4.872"> WEB DESIGN SULIT, BUKU </text>
<text sub="clublinks" start="1564.395" dur="5.839"> Lan, OO, KANGGO GRATIS COMEDY. </text>
<text sub="clublinks" start="1567.532" dur="6.206"> DEVON DWYER NATE NATE ING </text>
<text sub="clublinks" start="1570.367" dur="4.138"> CORONAVIRUS ANGGO TOLL </text>
<text sub="clublinks" start="1573.871" dur="3.804"> ING AKU KANG TINDAKAN PRIMARI </text>
<text sub="clublinks" start="1574.639" dur="3.803"> IS NGANGGO PAKAI AS. </text>
<text sub="clublinks" start="1577.808" dur="1.969"> >> Wartawan: KOMUNITAS STAND-UP </text>
<text sub="clublinks" start="1578.576" dur="1.602"> TAWARAN ING ING ING ING INSAN </text>
<text sub="clublinks" start="1579.911" dur="0.834"> MODAL. </text>
<text sub="clublinks" start="1580.311" dur="1.702"> >> Sampeyan ora seneng. </text>
<text sub="clublinks" start="1580.878" dur="2.136"> SUKU TINDAK BISAN. </text>
<text sub="clublinks" start="1582.146" dur="3.27"> >> Wartawan: PANDEMIK NO </text>
<text sub="clublinks" start="1583.147" dur="4.605"> JOKE UNTUK KEGIATAN NEGARA </text>
<text sub="clublinks" start="1585.549" dur="3.638"> KANGGO ALSON JAFFE SAIKI NATE </text>
<text sub="clublinks" start="1587.885" dur="2.97"> WULANG ING NGANGGO ING UANG TANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1589.32" dur="2.736"> STRESS IN NENG DC COMEDY CLUB </text>
<text sub="clublinks" start="1590.988" dur="3.003"> UNTUK 20 taun. </text>
<text sub="clublinks" start="1592.189" dur="4.371"> >> WULANGAN ING SAIKI SUKAT </text>
<text sub="clublinks" start="1594.124" dur="4.939"> ING JAWA TENGAH DAN PANIK, KA </text>
<text sub="clublinks" start="1596.694" dur="2.836"> Ngerti, yen arep luwih </text>
<text sub="clublinks" start="1599.197" dur="0.701"> WULANG KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="1599.664" dur="1.668"> >> YEAH. </text>
<text sub="clublinks" start="1600.031" dur="3.069"> >> VIRUS ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1601.466" dur="3.036"> Sampeyan, TAPI ING NGANGGO ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1603.234" dur="2.336"> HURT YOU TOO. </text>
<text sub="clublinks" start="1604.636" dur="2.402"> >> Wartawan: NUNGSA NOVEL </text>
<text sub="clublinks" start="1605.703" dur="3.771"> KORONAVIRUS HIT, DAPAT DIPANGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="1607.171" dur="5.005"> AKSUN NGANGGOLAH, KANGGO GRATIS </text>
<text sub="clublinks" start="1609.607" dur="3.537"> Lan NGEDALKE TANPA 50 taun </text>
<text sub="clublinks" start="1612.309" dur="1.202"> KAWASAN, GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="1613.278" dur="3.003"> HUSBAND. </text>
<text sub="clublinks" start="1613.645" dur="4.404"> >> KITA KITA NGET ING NGANGGO NITUT I </text>
<text sub="clublinks" start="1616.414" dur="4.371"> JUST, kowe ngerti, SUKU ITU </text>
<text sub="clublinks" start="1618.182" dur="3.404"> SUKU, KANGGO, ING ING PUKANG </text>
<text sub="clublinks" start="1620.918" dur="1.702"> WASA ING NGGAK ING BULAN ING, BIS </text>
<text sub="clublinks" start="1621.719" dur="2.302"> ING ING NGANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="1622.754" dur="3.203"> WANG KANGGO INGKANG ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1624.154" dur="2.637"> KARYA ING GRAB KOMUNYA lan ING MARI </text>
<text sub="clublinks" start="1626.09" dur="3.603"> KOMENIAN </text>
<text sub="clublinks" start="1626.925" dur="3.169"> Wong-wong lagi nindhes - sing </text>
<text sub="clublinks" start="1629.827" dur="1.235"> ING WONG. </text>
<text sub="clublinks" start="1630.227" dur="2.47"> BISA AKU NUNGGUL SADI lan ING AKU NGASUKI </text>
<text sub="clublinks" start="1631.195" dur="2.569"> Lan nalika aku kepengin banget, ALL RIGHT, </text>
<text sub="clublinks" start="1632.831" dur="3.035"> WE'LL Nampa INGKANG INI. </text>
<text sub="clublinks" start="1633.898" dur="3.404"> ING SAIKI. </text>
<text sub="clublinks" start="1636" dur="2.169"> ITU ITU - AKU JAWA - INGAN </text>
<text sub="clublinks" start="1637.435" dur="3.67"> ING AKU MENGETAK DENGAN MENGIKUT lan NUKU </text>
<text sub="clublinks" start="1638.303" dur="3.97"> IS HORRIFIK. </text>
<text sub="clublinks" start="1641.239" dur="2.402"> >> Wartawan: MANY AMERICAN SMALL </text>
<text sub="clublinks" start="1642.407" dur="2.835"> BUSINESSOWNERS Nuwun INGKANG TANGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="1643.774" dur="2.47"> Digunakake kanggo nglindhungi. </text>
<text sub="clublinks" start="1645.376" dur="3.17"> GAMPANG NGEJATKE ING ING SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="1646.377" dur="3.737"> PEKAN ING KRITIKAL KE </text>
<text sub="clublinks" start="1648.679" dur="2.97"> NAMPANG EKONOMI AS SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="1650.248" dur="3.203"> IN FREE-FALL. </text>
<text sub="clublinks" start="1651.783" dur="3.903"> >> KRISIS INI SATU ING SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="1653.584" dur="2.836"> Pakaryan Pakaryan Aku bakal Nuli Deleng </text>
<text sub="clublinks" start="1655.819" dur="2.103"> KANGGO BUKU. </text>
<text sub="clublinks" start="1656.554" dur="2.069"> >> Wartawan: KAREN MILLS LED THE </text>
<text sub="clublinks" start="1658.056" dur="1.668"> US USALL BUSINESS </text>
<text sub="clublinks" start="1658.756" dur="3.37"> ADMINISTRASI NGGAJABAT INGGRA </text>
<text sub="clublinks" start="1659.858" dur="3.702"> RECESSION lan RECOVERY. </text>
<text sub="clublinks" start="1662.26" dur="4.904"> >> IT AKU FARAT DIPUNGA </text>
<text sub="clublinks" start="1663.694" dur="4.839"> MASALAH KANGGO ING ING taun 2009. </text>
<text sub="clublinks" start="1667.298" dur="2.903"> Lan sing kasebut HALF ING </text>
<text sub="clublinks" start="1668.666" dur="2.169"> Wong-wong sing Kerja ing NEGARA ING </text>
<text sub="clublinks" start="1670.335" dur="1.467"> OWN Utawa Pakaryan Kanggo A SMALL </text>
<text sub="clublinks" start="1670.969" dur="3.236"> Bisnis. </text>
<text sub="clublinks" start="1671.936" dur="5.239"> KANGGO ING SUKAN HALF. </text>
<text sub="clublinks" start="1674.339" dur="3.17"> Lan wong-wong mau wis Tumpangan akeh </text>
<text sub="clublinks" start="1677.308" dur="2.836"> PEMBANGUNAN. </text>
<text sub="clublinks" start="1677.642" dur="3.103"> ING PAKSA, ING ING NGENTANG 26 </text>
<text sub="clublinks" start="1680.277" dur="2.003"> HARI KUNCI. </text>
<text sub="clublinks" start="1680.879" dur="4.637"> >> Dadi, Iki maneh - Iki </text>
<text sub="clublinks" start="1682.413" dur="3.971"> IS REALUS KANGGO UNGGUL BETUL. </text>
<text sub="clublinks" start="1685.65" dur="2.068"> >> GOLEKTOR. </text>
<text sub="clublinks" start="1686.517" dur="2.569"> KANGSA NUNG MUNGGAL NUNUT </text>
<text sub="clublinks" start="1687.852" dur="1.701"> AS PERNIAGAAN KANGGO, IKU </text>
<text sub="clublinks" start="1689.22" dur="2.202"> KERANGAN </text>
<text sub="clublinks" start="1689.687" dur="3.937"> >> Wartawan: CASH KRUNCH </text>
<text sub="clublinks" start="1691.555" dur="2.87"> KARYA ADAM, BUKU Gunakake </text>
<text sub="clublinks" start="1693.758" dur="2.202"> OWNER IN DC </text>
<text sub="clublinks" start="1694.559" dur="2.502"> Dheweke JADI KOMPUTER MAJOR </text>
<text sub="clublinks" start="1696.093" dur="3.003"> RENOVASI KEDAIAN SUKAN lan Rampung </text>
<text sub="clublinks" start="1697.195" dur="4.638"> ING AKHIR KANGGO ING RESERAD. </text>
<text sub="clublinks" start="1699.23" dur="4.004"> >> GELENG TANGGAL NANGGAL NANGGALANG </text>
<text sub="clublinks" start="1701.966" dur="5.138"> Ruangan kasebut ora perlu kanggo </text>
<text sub="clublinks" start="1703.367" dur="5.005"> KESIHATAN lan keslametan, TAPI AKAN </text>
<text sub="clublinks" start="1707.237" dur="2.203"> Kanthi dramatis wis diopeni. </text>
<text sub="clublinks" start="1708.506" dur="2.802"> >> DENGAN KANGGO DUMATAR </text>
<text sub="clublinks" start="1709.574" dur="2.302"> BISNES BISNES DITUKURAN? </text>
<text sub="clublinks" start="1711.442" dur="1.068"> 30%? </text>
<text sub="clublinks" start="1712.01" dur="2.401"> 50%? </text>
<text sub="clublinks" start="1712.644" dur="2.068"> >> Aku mikirake PANUTUP TO </text>
<text sub="clublinks" start="1714.545" dur="1.535"> 75%. </text>
<text sub="clublinks" start="1714.845" dur="2.102"> >> Wartawan: HE LAID OFF FOUR </text>
<text sub="clublinks" start="1716.213" dur="1.869"> GAMPANG BULAN. </text>
<text sub="clublinks" start="1717.081" dur="3.236"> Dheweke nindakake kabeh supaya ora bisa digunakake </text>
<text sub="clublinks" start="1718.216" dur="3.737"> TIGA LAIN ING PAYROLL. </text>
<text sub="clublinks" start="1720.451" dur="3.504"> Dheweke NERVOUS TENTING TANGGUNG ON </text>
<text sub="clublinks" start="1722.086" dur="2.603"> Luwih bisa mbayar maneh, nanging TAPI </text>
<text sub="clublinks" start="1724.088" dur="2.169"> SENTIASA PELAN STIMULUS Anyar </text>
<text sub="clublinks" start="1724.823" dur="3.402"> CAMPUR NGEPH. </text>
<text sub="clublinks" start="1726.391" dur="3.336"> >> DENGAN SUKAN SEGALU UNGGUL BASA </text>
<text sub="clublinks" start="1728.359" dur="2.102"> NAMPANG, ING AKU NATE </text>
<text sub="clublinks" start="1729.86" dur="2.069"> PENTING ING PENTING </text>
<text sub="clublinks" start="1730.594" dur="1.769"> PROSES KANGGO BASA </text>
<text sub="clublinks" start="1732.063" dur="0.967"> Bisnis. </text>
<text sub="clublinks" start="1732.496" dur="2.303"> >> Wartawan: CONGRESS IS </text>
<text sub="clublinks" start="1733.164" dur="3.103"> Digunakake kanggo menehi luwih saka $ 350 </text>
<text sub="clublinks" start="1734.932" dur="2.57"> Ringgit ing Pinjaman EMERGENCY TO </text>
<text sub="clublinks" start="1736.4" dur="2.836"> BISNES KANGGO BUKU LAN DENGAN A </text>
<text sub="clublinks" start="1737.635" dur="4.905"> MAJOR PERK. </text>
<text sub="clublinks" start="1739.37" dur="4.138"> Wong-wong iku ora bisa mbayar maneh </text>
<text sub="clublinks" start="1742.673" dur="4.471"> Gubernur Yen dheweke nggunakake dhuwit </text>
<text sub="clublinks" start="1743.641" dur="4.271"> UNTUK Bayar SUKU UTAWA KERJA TANGAN. </text>
<text sub="clublinks" start="1747.278" dur="3.304"> >> AKU NUNGGAL JAWA ING BISA </text>
<text sub="clublinks" start="1748.045" dur="4.371"> KANGGO UNGGUL Nindakake INGI Yen ING </text>
<text sub="clublinks" start="1750.715" dur="2.102"> PINJAMAN KANGSA BISAN </text>
<text sub="clublinks" start="1752.55" dur="1.401"> KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="1752.95" dur="2.769"> >> Wartawan: SHE OWNS ONE OF THE </text>
<text sub="clublinks" start="1754.085" dur="4.304"> ING JAMINAN WOMEN-OWNED IN </text>
<text sub="clublinks" start="1755.853" dur="3.571"> THE WORLD. </text>
<text sub="clublinks" start="1758.523" dur="2.435"> SHE Nggawe LAKSANA VODKA DAN </text>
<text sub="clublinks" start="1759.557" dur="2.603"> BOURBON ING TANGAN ING </text>
<text sub="clublinks" start="1761.091" dur="3.371"> CAPITOL AS ING DIPANGGO DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="1762.293" dur="3.937"> Pakaryan minangka ANAK STAFF ING </text>
<text sub="clublinks" start="1764.595" dur="3.237"> GAMESAN GABY CONGRESSWOMAN. </text>
<text sub="clublinks" start="1766.364" dur="3.771"> >> MANAGEMENT KRISIS AKU NUNG AKU </text>
<text sub="clublinks" start="1767.966" dur="3.436"> NIKU ING Urip lan, kowe ngerti, </text>
<text sub="clublinks" start="1770.268" dur="2.335"> TANGGAP KANGGO NUNGGUH ANU </text>
<text sub="clublinks" start="1771.535" dur="4.004"> FAKTOR PENTING. </text>
<text sub="clublinks" start="1772.737" dur="5.405"> NGANGGO WANGGO NGANGGO kanggo Nggawe MOMENTS </text>
<text sub="clublinks" start="1775.673" dur="5.439"> KATANGAN ING LAIN - TAPI </text>
<text sub="clublinks" start="1778.275" dur="5.606"> SOAL ING NGALAMI SPIRIT SMALL </text>
<text sub="clublinks" start="1781.245" dur="3.737"> PRODUKER KANGGO NGGALU US? </text>
<text sub="clublinks" start="1784.015" dur="2.402"> NGEDANG supaya dijlentrehake. </text>
<text sub="clublinks" start="1785.116" dur="2.936"> >> Wartawan: KANGGO SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="1786.55" dur="3.404"> MEANS MAKING SANITIZER. </text>
<text sub="clublinks" start="1788.186" dur="3.369"> >> WAYANG KANGGO UNDANG-UNDANG UNGGUH </text>
<text sub="clublinks" start="1790.087" dur="3.804"> ING KANGGO KANG TUNGGAL KANGGO SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="1791.688" dur="2.57"> INGREDIENTAN MAIN INGKANG TANGAN </text>
<text sub="clublinks" start="1794.025" dur="1.935"> CLEANER. </text>
<text sub="clublinks" start="1794.392" dur="3.37"> >> Wartawan: KABUPATEN </text>
<text sub="clublinks" start="1796.093" dur="4.404"> NGANGGO BUKU IKI NGGOL </text>
<text sub="clublinks" start="1797.895" dur="3.47"> HOMEMADE GEL, ngisi A </text>
<text sub="clublinks" start="1800.631" dur="2.169"> 1.000-GALLON ORDER JAWA INI </text>
<text sub="clublinks" start="1801.498" dur="2.169"> MINGGU SARI GAMPANG DC </text>
<text sub="clublinks" start="1802.933" dur="4.038"> UNTUK POLISI lan EMS. </text>
<text sub="clublinks" start="1803.801" dur="5.673"> >> Wong-wong padha arep mabur </text>
<text sub="clublinks" start="1807.104" dur="4.104"> LAMPIRAN lan NAMPAKKAN VIRUS, SO </text>
<text sub="clublinks" start="1809.607" dur="2.002"> Aku dadi BISNES KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1811.342" dur="2.202"> KASUKAN. </text>
<text sub="clublinks" start="1811.742" dur="3.17"> AKU ING SUKU, NGANGGO SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="1813.677" dur="2.836"> Gawe SUKU YANG KANGGO NUNGGUH </text>
<text sub="clublinks" start="1815.045" dur="1.802"> SAIKI KANGGO ING TANGKA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1816.647" dur="1.034"> THANG. </text>
<text sub="clublinks" start="1816.98" dur="2.37"> >> Wartawan: PUTIH PUTIH lan </text>
<text sub="clublinks" start="1817.815" dur="3.137"> EKONOMI SUKU DUMADUH PUKU TO </text>
<text sub="clublinks" start="1819.483" dur="2.736"> LENGKE BISAN ASING BISA </text>
<text sub="clublinks" start="1821.085" dur="2.002"> Bener AS POSSIBLE. </text>
<text sub="clublinks" start="1822.353" dur="3.203"> PRESIDENT TRUMP SETTING SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="1823.22" dur="3.604"> SUKU, APRIL 12, MINGGU </text>
<text sub="clublinks" start="1825.689" dur="3.103"> AHEAD APA MANAWA KESIHATAN AWAM </text>
<text sub="clublinks" start="1826.957" dur="3.003"> ETO INGKE ING KANGGO MUNGGUH. </text>
<text sub="clublinks" start="1828.926" dur="2.235"> >> Apa sampeyan bakal ndhukung? </text>
<text sub="clublinks" start="1830.094" dur="2.068"> >> AKU NUNGGAL BASA. </text>
<text sub="clublinks" start="1831.295" dur="2.97"> ING ING KANGGO WULANG. </text>
<text sub="clublinks" start="1832.296" dur="3.837"> AKU TANPA - INGO AKU </text>
<text sub="clublinks" start="1834.398" dur="2.169"> Pikirake TANGGAP UNTUK AKU AS A </text>
<text sub="clublinks" start="1836.267" dur="1.101"> Lowongan Kerja. </text>
<text sub="clublinks" start="1836.7" dur="1.835"> Aku ora ngerti yen mbesuk TRUMP </text>
<text sub="clublinks" start="1837.501" dur="2.77"> KANGGO TUNGGUH. </text>
<text sub="clublinks" start="1838.669" dur="3.103"> AKU NUNGGUH BANYAK DENGAN DENGAN - AKA </text>
<text sub="clublinks" start="1840.404" dur="3.237"> RATI DENGAN DARI DC </text>
<text sub="clublinks" start="1841.906" dur="3.203"> AKU NUNGGUH DENGAN MENGIKUT MAYOR </text>
<text sub="clublinks" start="1843.774" dur="2.669"> BOWSER lan liya KESIHATAN DC </text>
<text sub="clublinks" start="1845.242" dur="2.536"> OFFICIALS ING AKU KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="1846.577" dur="2.636"> >> Sampeyan INGGRIS ING PANIK INI </text>
<text sub="clublinks" start="1847.912" dur="2.002"> NUNGGUH ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1849.346" dur="2.804"> PUNYA NGGALU? </text>
<text sub="clublinks" start="1850.048" dur="2.835"> >> SAIKI, AKU TRYING KENE ING PANGGUNG </text>
<text sub="clublinks" start="1852.283" dur="1.268"> POSITIF. </text>
<text sub="clublinks" start="1853.017" dur="2.202"> AKU NGAPAK ING KUASA NG </text>
<text sub="clublinks" start="1853.684" dur="3.771"> KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="1855.353" dur="4.57"> KANGGUHAN ITU MELAYANG </text>
<text sub="clublinks" start="1857.588" dur="4.104"> NGEDALIKE GOLEKA, TETAPI AKU NGADIH </text>
<text sub="clublinks" start="1860.057" dur="3.437"> TAK INGO INGO. </text>
<text sub="clublinks" start="1861.826" dur="3.17"> >> Wartawan: ISU SUKAN </text>
<text sub="clublinks" start="1863.627" dur="2.569"> GAMBAR KOMUNIKASI DENGAN A </text>
<text sub="clublinks" start="1865.129" dur="4.204"> PUTUP AKSARI Saka Publik, </text>
<text sub="clublinks" start="1866.33" dur="4.071"> KOS UNTUK OPTIMISM. </text>
<text sub="clublinks" start="1869.467" dur="3.203"> DESPITE BUKAN KEWANGAN KEWANGAN </text>
<text sub="clublinks" start="1870.534" dur="2.804"> SARI ING VIRUS, BISNES NEGARA </text>
<text sub="clublinks" start="1872.804" dur="2.502"> BISA SAIKI lan KONTIN </text>
<text sub="clublinks" start="1873.471" dur="3.603"> TULIMAN. </text>
<text sub="clublinks" start="1875.44" dur="3.035"> >> Aku ngerti yen bakal diisi karo </text>
<text sub="clublinks" start="1877.207" dur="3.204"> Wong LIRIK KENE TANGGO KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1878.609" dur="3.437"> SINI, ING NGANG NGANGGO, INGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1880.544" dur="2.669"> PERLU LUKSAN, lan AKU NGEBAB </text>
<text sub="clublinks" start="1882.18" dur="1.567"> ING dina. </text>
<text sub="clublinks" start="1883.347" dur="1.135"> >> AKU TOO. </text>
<text sub="clublinks" start="1883.881" dur="2.102"> >> Lan GAMPANG PALING HARI INGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1884.615" dur="1.669"> LATER. </text>
<text sub="clublinks" start="1886.117" dur="0.8"> YES. </text>
<text sub="clublinks" start="1886.417" dur="2.536"> >> AKU TOO. </text>
<text sub="clublinks" start="1887.051" dur="3.37"> >> Wartawan: UNTUK ABC BALAK LIMA, </text>
<text sub="clublinks" start="1889.086" dur="2.803"> AKU DEVON DWYER IN WASHINGTON. </text>
<text sub="clublinks" start="1890.554" dur="2.269"> >> Ya, Kita bakal bisa nampa kabeh </text>
<text sub="clublinks" start="1892.022" dur="1.735"> GAMPANG GOLONG sing apik. </text>
<text sub="clublinks" start="1892.957" dur="3.136"> KAMI KANGGO UNTUK DEVON. </text>
<text sub="clublinks" start="1893.891" dur="2.503"> KAMI KANGGO DENGAN KANGGO ING SILANG UNTUK DAPAT </text>
<text sub="clublinks" start="1896.227" dur="1.001"> INTO. </text>
<text sub="clublinks" start="1896.527" dur="2.369"> >>> ITU INI SUKU DAH HORRIFIK </text>
<text sub="clublinks" start="1897.361" dur="1.835"> HARI IN ITALY DENGAN HUNDREDS Luwih </text>
<text sub="clublinks" start="1899.029" dur="1.302"> KERANGAN </text>
<text sub="clublinks" start="1899.329" dur="2.169"> WULANG TANPA KANGGO NU DOKTOR DOKTOR </text>
<text sub="clublinks" start="1900.465" dur="1.868"> IN ITALY. </text>
<text sub="clublinks" start="1901.632" dur="2.836"> ING ING TINDAK. </text>
<text sub="clublinks" start="1902.467" dur="3.269"> INGKU PELAJARAN TINDAK DIPENGEN INI </text>
<text sub="clublinks" start="1904.601" dur="1.769"> KOLEJ ING ING INI INI </text>
<text sub="clublinks" start="1905.869" dur="2.236"> AMERIKA? </text>
<text sub="clublinks" start="1906.504" dur="3.17"> >>>> ISKU INGGANG PALING JAWA </text>
<text sub="clublinks" start="1908.238" dur="1.803"> PUTRA PENTING </text>
<text sub="clublinks" start="1909.807" dur="1.569"> OUTBREAK. </text>
<text sub="clublinks" start="1910.174" dur="1.569"> WE'LL BREAK KANGGO BABAR SARI </text>
<text sub="clublinks" start="1911.509" dur="0.968"> GAMBAR. </text>
<text sub="clublinks" start="1911.876" dur="1.534"> >>> TAPI ANTARA, KANGGO BUKU ING </text>
<text sub="clublinks" start="1912.61" dur="4.17"> HARI. </text>
<text sub="clublinks" start="1913.544" dur="4.939"> APPLE'S BIG ANNOUNCEMENT. </text>
<text sub="clublinks" start="1916.914" dur="4.104"> >> Kita kudu menehi pitunjuk babagan iki </text>
<text sub="clublinks" start="1918.616" dur="4.905"> MORNING sing APPLE DITOLONGKE, </text>
<text sub="clublinks" start="1921.151" dur="3.271"> DIKULUSKAN LAN DONTOH 10 </text>
<text sub="clublinks" start="1923.654" dur="17.718"> Milyar MASKU TO MEDIKAL </text>
<text sub="clublinks" start="1924.555" dur="16.817"> KOMUNITAS ING NEGARA. </text>
<text sub="clublinks" start="2024.255" dur="3.77"> >>> HELLO, EVERYBODY. </text>
<text sub="clublinks" start="2026.724" dur="6.139"> AKU ELIZABETH MEJIA. </text>
<text sub="clublinks" start="2028.159" dur="5.705"> AKU AKU KOMUNITAN lan ING ING </text>
<text sub="clublinks" start="2032.997" dur="1.168"> KOMPUTER UNTUK MALU </text>
<text sub="clublinks" start="2033.998" dur="1.602"> TAHUN. </text>
<text sub="clublinks" start="2034.298" dur="2.369"> AKU NAIK AKU MENJAWA TEXT SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="2035.733" dur="1.968"> MANAGER ING ING RESTAURANT </text>
<text sub="clublinks" start="2036.8" dur="2.036"> Bakal DITUTUP. </text>
<text sub="clublinks" start="2037.835" dur="1.301"> Ojo NGENTUKI BOTEN KANGGO TO </text>
<text sub="clublinks" start="2038.969" dur="3.904"> KARYA. </text>
<text sub="clublinks" start="2039.269" dur="5.339"> KANGGO DI RUMAH. </text>
<text sub="clublinks" start="2043.007" dur="3.169"> KANGGO NGANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="2044.742" dur="3.336"> HR AKU KANGGO NENGGAL KABEH US </text>
<text sub="clublinks" start="2046.31" dur="2.502"> LAYOFFS, DAPAT KANGGO KANGGO, </text>
<text sub="clublinks" start="2048.212" dur="1.801"> SANITIZE, SOMETHING, TAPI DIDI </text>
<text sub="clublinks" start="2048.946" dur="3.236"> Wis LAPAK Pungkasan. </text>
<text sub="clublinks" start="2050.147" dur="3.704"> Aku NATE JAWABAN. </text>
<text sub="clublinks" start="2052.316" dur="3.837"> Aku ora ngerti yen aku arep dolan </text>
<text sub="clublinks" start="2053.985" dur="4.303"> BE OKAY lan SADI AKU anak-anakku. </text>
<text sub="clublinks" start="2056.287" dur="2.669"> Yen Kita bakal entuk LAKSUS </text>
<text sub="clublinks" start="2058.422" dur="1.201"> SAIKI, KAMI DENGAN ora bisa mari </text>
<text sub="clublinks" start="2059.089" dur="2.202"> INSURANSI lan INGGO ora bakal </text>
<text sub="clublinks" start="2059.756" dur="2.269"> WANG. </text>
<text sub="clublinks" start="2061.425" dur="3.737"> WAGES, INSURANS HEALTH, Kita KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2062.159" dur="4.638"> IT. </text>
<text sub="clublinks" start="2065.296" dur="2.836"> >> SO MANY AMERIKAN STRUGGLING </text>
<text sub="clublinks" start="2066.93" dur="1.97"> DENGAN UNEMPLOYMENT DITUSUSKAN OLEH </text>
<text sub="clublinks" start="2068.266" dur="2.702"> COVID-19, Lan NUNGGAL UNTUK </text>
<text sub="clublinks" start="2069.033" dur="3.337"> SULANGAN Saka CONGRESS. </text>
<text sub="clublinks" start="2071.102" dur="2.735"> KANGGO BUKU ING BONO </text>
<text sub="clublinks" start="2072.503" dur="2.902"> MASIH KANGGO ING IRONED, IT AKAN </text>
<text sub="clublinks" start="2073.97" dur="2.637"> KANGGO MASALAH. </text>
<text sub="clublinks" start="2075.539" dur="2.135"> SO LET ING TARI ING APA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2076.741" dur="2.602"> KANGGO PARA NUKU. </text>
<text sub="clublinks" start="2077.808" dur="4.17"> ING JAMINAN $ 2 TRILLION </text>
<text sub="clublinks" start="2079.476" dur="4.471"> PAKET KANGGO NU KANGGO ING ING ING </text>
<text sub="clublinks" start="2082.112" dur="3.037"> PEMBANGUNAN TRANON $ 1,4 </text>
<text sub="clublinks" start="2084.081" dur="1.968"> RANCANGAN BUDGET UNTUK KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2085.283" dur="2.836"> KERAJAAN PEDRO IN2020. </text>
<text sub="clublinks" start="2086.183" dur="3.703"> ING SAIKI Luwih saka $ 787 </text>
<text sub="clublinks" start="2088.252" dur="2.302"> RANCANGAN RANCANGAN STIMULUS BULAN ING INS </text>
<text sub="clublinks" start="2090.02" dur="3.003"> 2009 KANGGO BASA ING GRATIS </text>
<text sub="clublinks" start="2090.687" dur="4.205"> RECESSION. </text>
<text sub="clublinks" start="2093.157" dur="3.904"> PENTING RANG UNDANG-UNDANG </text>
<text sub="clublinks" start="2095.025" dur="3.07"> Bayar DIREKKE PADIHAN 90% OF </text>
<text sub="clublinks" start="2097.194" dur="2.436"> CUKAI AMERIKAN DENGAN $ 1,200 </text>
<text sub="clublinks" start="2098.228" dur="4.439"> ANYE ING INDIVIDU KANGGO MUNGSA </text>
<text sub="clublinks" start="2099.764" dur="6.673"> KELUAR $ 75,000 UTAWA $ 2,400 FOR </text>
<text sub="clublinks" start="2102.8" dur="6.44"> A COUPLE E UPING UP Nganti $ 150,000. </text>
<text sub="clublinks" start="2106.571" dur="4.503"> Lan Ditambah $ 500 PER ANAK AKAN </text>
<text sub="clublinks" start="2109.373" dur="3.403"> SAIKI Kasedhiya. </text>
<text sub="clublinks" start="2111.208" dur="2.47"> $ 250 Milyun AKAN Muncul A </text>
<text sub="clublinks" start="2112.909" dur="3.371"> DRAMATIK EXPANSION OF </text>
<text sub="clublinks" start="2113.811" dur="4.637"> GAMPANG UNEMPLOYMENT, NGEDAH </text>
<text sub="clublinks" start="2116.414" dur="3.77"> UNSURAN KURSUS DENGAN 13 MINGGU </text>
<text sub="clublinks" start="2118.582" dur="3.137"> DENGAN MANUSIA. </text>
<text sub="clublinks" start="2120.318" dur="3.503"> Luwih saka $ 350 yuta bakal pindhah </text>
<text sub="clublinks" start="2121.852" dur="4.638"> KANGGO PINJAMAN KANGGO UNTUK KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2123.954" dur="4.371"> Bisnis lan $ 425 Yuta dolan bakal </text>
<text sub="clublinks" start="2126.624" dur="2.903"> DANA lan GOLUN TUKANG BESAR </text>
<text sub="clublinks" start="2128.458" dur="3.104"> KOMPUTER, ngrampungake AN </text>
<text sub="clublinks" start="2129.66" dur="3.303"> Gantungan $ 75 Milyuner </text>
<text sub="clublinks" start="2131.695" dur="2.637"> INDUSTRIES HIT TERBARU, </text>
<text sub="clublinks" start="2133.096" dur="3.371"> Mlebet AIRLINE lan HOTEL </text>
<text sub="clublinks" start="2134.465" dur="2.369"> DENGAN KONSEP STRICT ON </text>
<text sub="clublinks" start="2136.6" dur="1.735"> OVERSIGHT. </text>
<text sub="clublinks" start="2136.967" dur="3.003"> DENGAN COMPARISON, ING KABUPAKAN 2009 </text>
<text sub="clublinks" start="2138.468" dur="3.07"> ING INDUSTRI AMERIKAN AUTO </text>
<text sub="clublinks" start="2140.103" dur="2.603"> PALING TENTENG $ 80 Milyun Kanthi PALING </text>
<text sub="clublinks" start="2141.672" dur="1.801"> ING TANGGAL NUNGGAL BALAYAN ACARA TO </text>
<text sub="clublinks" start="2142.839" dur="2.236"> KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="2143.607" dur="2.803"> WE'LL KANGGO MUNGGU JAWA TARI SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="2145.208" dur="2.269"> KANGGIHAN TERBARU ING RASA </text>
<text sub="clublinks" start="2146.543" dur="3.604"> Panganan Sinetron. </text>
<text sub="clublinks" start="2147.611" dur="3.236"> >>> Lan kita bakal akeh luwih akeh </text>
<text sub="clublinks" start="2150.281" dur="2.135"> TO NGANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="2150.981" dur="4.104"> SUMBANGAN KRUISE INGGRIS. </text>
<text sub="clublinks" start="2152.55" dur="4.704"> 77 Wong sing Nelpon ILL DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="2155.218" dur="3.071"> SISTEM FLU-LIKE STRANDED OFF </text>
<text sub="clublinks" start="2157.387" dur="1.969"> KOTA AMERIKA LENGAN, </text>
<text sub="clublinks" start="2158.422" dur="1.735"> NGANGGO WAYANG PADIKIR ing FLORIDA. </text>
<text sub="clublinks" start="2159.49" dur="2.702"> SHIP TIDAK TANPA APA </text>
<text sub="clublinks" start="2160.291" dur="4.27"> Tèks COVID-19 INGKAP. </text>
<text sub="clublinks" start="2162.326" dur="3.103"> >>> LAN KANGGO KRITU </text>
<text sub="clublinks" start="2164.695" dur="3.236"> NGANGGO TANGGAL NANGGAL ING ITALY. </text>
<text sub="clublinks" start="2165.563" dur="3.503"> Kita bakal ngrungokake KATURSAN ING SAP </text>
<text sub="clublinks" start="2168.065" dur="3.17"> DOKTOR ING SUKU NYANGGO AS </text>
<text sub="clublinks" start="2169.199" dur="2.737"> Wong-wong mau Ningkatake Padhange HEROIC </text>
<text sub="clublinks" start="2171.368" dur="2.135"> KANGGO Urip. </text>
<text sub="clublinks" start="2172.069" dur="2.536"> >>> TAPI PUTRA, ING ING PENTING </text>
<text sub="clublinks" start="2173.637" dur="2.837"> HEADLINES TRENDING ON </text>
<text sub="clublinks" start="2174.738" dur="1.736"> ABCNEWS.COM. </text>
<text sub="clublinks" start="2384.982" dur="5.138"> ♪♪ </text>
<text sub="clublinks" start="2387.418" dur="4.504"> >>> SENATE AKU AKAN NGANTI </text>
<text sub="clublinks" start="2390.253" dur="2.37"> RAKYO ING NEGARA </text>
<text sub="clublinks" start="2392.055" dur="2.236"> KANGGO INGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="2392.756" dur="2.636"> >>> ING MODAL HILL, SENATE </text>
<text sub="clublinks" start="2394.424" dur="2.77"> PEMIMPIN PANGGURAN UNTUK KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2395.526" dur="3.536"> Lan KAYU PUTIH DIPENGKE AN </text>
<text sub="clublinks" start="2397.327" dur="3.37"> AGREEMENT ON $ 2 </text>
<text sub="clublinks" start="2399.196" dur="4.004"> MUNGGUL PAKEJENG PENDENGAN TRILLION </text>
<text sub="clublinks" start="2400.83" dur="3.704"> NAWANGKE ING KELUARGA BISAN kanggo para pekerja lan </text>
<text sub="clublinks" start="2403.333" dur="2.102"> GAMPANG NEGARA GAMPANG GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="2404.668" dur="2.335"> PANDEMIK COVID-19. </text>
<text sub="clublinks" start="2405.568" dur="3.571"> >> Proposal INI, UNEMPLOYMENT </text>
<text sub="clublinks" start="2407.137" dur="3.437"> INSURANS ing bocah wadon bakal Duwe </text>
<text sub="clublinks" start="2409.272" dur="2.837"> EXPANSION paling apik ing </text>
<text sub="clublinks" start="2410.707" dur="1.735"> Keuntungan UNEMPLOYMENT IN </text>
<text sub="clublinks" start="2412.242" dur="1.301"> TAHANAN. </text>
<text sub="clublinks" start="2412.576" dur="3.37"> ING SOSIAL KESELAMATAN NET Wide </text>
<text sub="clublinks" start="2413.677" dur="3.904"> SUKU KUNCI TANPA JAM IKI </text>
<text sub="clublinks" start="2416.079" dur="2.703"> KARYA AMERIKAN SAYA AKSES </text>
<text sub="clublinks" start="2417.714" dur="2.436"> UNEMPLOYED VIRTUAL KELUARGA. </text>
<text sub="clublinks" start="2418.916" dur="2.536"> >> Yen duwe PASIRAN UP kanggo </text>
<text sub="clublinks" start="2420.283" dur="2.603"> ING DAH KANGGO Pungkasan, TAPI </text>
<text sub="clublinks" start="2421.585" dur="3.203"> LAWMAKERS KANGGO MACAPAT ING </text>
<text sub="clublinks" start="2423.019" dur="3.304"> DRAFT lan ING REWORKING ING </text>
<text sub="clublinks" start="2424.921" dur="4.004"> BAHASA ING SAIKI SEKSYEN. </text>
<text sub="clublinks" start="2426.457" dur="3.102"> >> TULUNG ING APA ING NGALAMI BISA </text>
<text sub="clublinks" start="2429.059" dur="3.637"> NANGGALKE ING ING KANGGO INGNA </text>
<text sub="clublinks" start="2429.693" dur="4.471"> Nggarap. </text>
<text sub="clublinks" start="2432.83" dur="2.769"> >> PANDEMIK COVID-19 </text>
<text sub="clublinks" start="2434.297" dur="2.503"> KONTAKKE ITS AGGRESSIVE SPREAD </text>
<text sub="clublinks" start="2435.732" dur="2.669"> ACROSS AMERIKA lan BISA. </text>
<text sub="clublinks" start="2436.934" dur="2.101"> SATU INFEKTIF ING PANAS </text>
<text sub="clublinks" start="2438.535" dur="3.37"> RATES ING NEGARA </text>
<text sub="clublinks" start="2439.169" dur="3.47"> LOUISIANA. </text>
<text sub="clublinks" start="2442.039" dur="2.469"> >> TRAJEKTOR YANG KANGGO INGNA </text>
<text sub="clublinks" start="2442.773" dur="3.17"> IS MASALAH banget. </text>
<text sub="clublinks" start="2444.642" dur="4.037"> KANGGO GRATIS YANG KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2446.076" dur="3.437"> NDELENGKAL KECAPAKAN KE </text>
<text sub="clublinks" start="2448.812" dur="2.169"> KAYAN KESIHATAN. </text>
<text sub="clublinks" start="2449.647" dur="2.868"> >> KAWASAN KESIHATAN ALSO GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="2451.115" dur="1.767"> ING INFECTION RATE IN NEW </text>
<text sub="clublinks" start="2452.649" dur="2.503"> KOTA YORK. </text>
<text sub="clublinks" start="2453.016" dur="3.938"> YORK BARU, KANGGO KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2455.285" dur="3.503"> CORONAVIRUS OUTBREAK, AKSARI </text>
<text sub="clublinks" start="2457.087" dur="2.769"> KANGGO Luwih saka HALF ING </text>
<text sub="clublinks" start="2458.922" dur="2.803"> 60,000 KASNasional. </text>
<text sub="clublinks" start="2459.99" dur="3.003"> KAWASAN GATE NEGARA NEGARA </text>
<text sub="clublinks" start="2461.858" dur="4.004"> CUOMO INGGRIS PENTING DIA, </text>
<text sub="clublinks" start="2463.126" dur="4.204"> SAIKI, INGKAH STRICT STUNGS AT </text>
<text sub="clublinks" start="2465.996" dur="1.668"> LANGKAH LANGKAH MUNGGUNG WULANG TO </text>
<text sub="clublinks" start="2467.464" dur="1.168"> KARYA. </text>
<text sub="clublinks" start="2467.797" dur="2.503"> >> EXPLOREN MEDIKAL BARU YORK </text>
<text sub="clublinks" start="2468.765" dur="3.571"> Wis Miwiti GAMPANG TEMPORARY </text>
<text sub="clublinks" start="2470.434" dur="3.703"> MORGUES IN MANHATTAN, TEMPORARY </text>
<text sub="clublinks" start="2472.469" dur="2.869"> TENAGA lan TRRIK REFRIGERASI, </text>
<text sub="clublinks" start="2474.271" dur="2.503"> Yen NEEDED. </text>
<text sub="clublinks" start="2475.472" dur="2.035"> YORK Anyar Duwe 30.000 sing diatur </text>
<text sub="clublinks" start="2476.907" dur="2.703"> KAS CORONAVIRUS. </text>
<text sub="clublinks" start="2477.641" dur="3.603"> NEGARA LAIN APA JAWA TARI A </text>
<text sub="clublinks" start="2479.743" dur="3.637"> RISIKE AS NGEDALAKUKAN. </text>
<text sub="clublinks" start="2481.378" dur="4.705"> >>> 77 Wong KANGGO ING BOARD KRUISE </text>
<text sub="clublinks" start="2483.514" dur="3.636"> SHIP HEADING UNTUK FLORIDA </text>
<text sub="clublinks" start="2486.216" dur="3.104"> Sakit Kanthi SISTEM FLU-LIKE. </text>
<text sub="clublinks" start="2487.284" dur="3.67"> >> WULUWARI Nuwun INGKE ING HAVEN'T </text>
<text sub="clublinks" start="2489.453" dur="2.502"> ING KANGGO ING SHIP ING LAGI </text>
<text sub="clublinks" start="2491.087" dur="2.436"> PULANG HARI. </text>
<text sub="clublinks" start="2492.089" dur="2.469"> TEMA INGKANG TANGGAL DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="2493.657" dur="1.968"> ING KENE. </text>
<text sub="clublinks" start="2494.692" dur="2.034"> DENGAN MANY NUNGGUH UNTUK JAWABAN IN </text>
<text sub="clublinks" start="2495.759" dur="2.803"> HARI INGGRIS. </text>
<text sub="clublinks" start="2496.86" dur="3.704"> >> MANUNG ING Wong ing 70an lan </text>
<text sub="clublinks" start="2498.695" dur="5.072"> 80-an ING PUTRA ING. </text>
<text sub="clublinks" start="2500.697" dur="5.306"> >>> 71-TAHAN PRINS OLD </text>
<text sub="clublinks" start="2503.9" dur="3.671"> HEIR ING KULIT ING BRITISH </text>
<text sub="clublinks" start="2506.136" dur="2.068"> KANGGO NANG TENGAH KANGGO POSITIF </text>
<text sub="clublinks" start="2507.705" dur="2.468"> KANGGO COVID-19. </text>
<text sub="clublinks" start="2508.338" dur="3.036"> Dheweke wis mbanting MILD </text>
<text sub="clublinks" start="2510.307" dur="2.703"> SISTEM, Nanging ING LAIN-LAIN LAIN </text>
<text sub="clublinks" start="2511.508" dur="2.436"> ING GUSHAN HEBASAN lan SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="2513.143" dur="2.469"> Nggarap Saka Omah SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="2514.078" dur="3.202"> HARI ING NGENTING ASING ASAL. </text>
<text sub="clublinks" start="2515.745" dur="3.204"> A SPOKESMAN NAMBAH PRINCE </text>
<text sub="clublinks" start="2517.414" dur="3.637"> CHARLES 'ISTERI CAMILLA, THE </text>
<text sub="clublinks" start="2519.082" dur="3.604"> KUDU CORNWALL, DENGAN JUGA </text>
<text sub="clublinks" start="2521.184" dur="1.935"> NATE DITIKUT TAPI ING TINDAK </text>
<text sub="clublinks" start="2522.819" dur="3.003"> THE VIRUS. </text>
<text sub="clublinks" start="2523.253" dur="4.505"> >> STORMS KANGGO LENGKAP. </text>
<text sub="clublinks" start="2525.956" dur="2.769"> Sambungake EF-1 MUNGGULKEUN </text>
<text sub="clublinks" start="2527.891" dur="8.442"> MISSISSIPPI lan ILLINOIS. </text>
<text sub="clublinks" start="2528.859" dur="8.041"> Wong-wong iki nuli entuk kabar anyar </text>
<text sub="clublinks" start="2536.466" dur="3.37"> TUPELO, MISSISSIPPI. </text>
<text sub="clublinks" start="2537.034" dur="3.536"> >> WANG KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="2539.97" dur="2.235"> 683 HUNGGUH PALING ING ING ITALY </text>
<text sub="clublinks" start="2540.704" dur="4.037"> SAIKI. </text>
<text sub="clublinks" start="2542.339" dur="5.406"> DOKTOR lan NURSES ING ING INI </text>
<text sub="clublinks" start="2544.874" dur="3.638"> UNTUK KANGGO UPHILL BATTLE, </text>
<text sub="clublinks" start="2547.878" dur="2.602"> PUTING TEMA ING NGANGGO ING Garisan </text>
<text sub="clublinks" start="2548.645" dur="3.37"> KANGGURU SARI KANGGO MACAM IKI </text>
<text sub="clublinks" start="2550.613" dur="1.736"> PATIENTE YANG NANGGALU INGKANG </text>
<text sub="clublinks" start="2552.149" dur="2.001"> DOOR. </text>
<text sub="clublinks" start="2552.482" dur="4.304"> MAGGIE RULLI Duwe Warta INGSARA. </text>
<text sub="clublinks" start="2554.284" dur="4.805"> >> Wartawan: KANGGO BASA </text>
<text sub="clublinks" start="2556.92" dur="3.704"> MINGGU LENGKAP ITALY ING NGAMEN </text>
<text sub="clublinks" start="2559.222" dur="3.27"> KANGGO ING ENEMIS INVISIBLE, </text>
<text sub="clublinks" start="2560.758" dur="3.069"> TAPI ING Pungkasan dina, </text>
<text sub="clublinks" start="2562.625" dur="1.535"> KES sing dilaporake ITALY </text>
<text sub="clublinks" start="2563.96" dur="3.104"> KEDANG. </text>
<text sub="clublinks" start="2564.294" dur="6.039"> SUMBUT HARAPAN ING SUKU A </text>
<text sub="clublinks" start="2567.197" dur="3.904"> LAMPIRAN YANG DIANGGANG JAWA. </text>
<text sub="clublinks" start="2570.467" dur="2.369"> Luwih saka 70,000 INFmitted, luwih saka </text>
<text sub="clublinks" start="2571.234" dur="3.037"> 7,000 KANGSA. </text>
<text sub="clublinks" start="2572.97" dur="2.001"> IT TAKEN AN INTERNATIONAL </text>
<text sub="clublinks" start="2574.404" dur="2.803"> EFFORT UNTUK KONTOH </text>
<text sub="clublinks" start="2575.105" dur="4.004"> KES ITALIS. </text>
<text sub="clublinks" start="2577.341" dur="2.168"> INGGO INGKANG INGKANG ING </text>
<text sub="clublinks" start="2579.242" dur="1.068"> VENTILATOR. </text>
<text sub="clublinks" start="2579.642" dur="2.169"> ING RUSIA MANGSA KANGGO lan </text>
<text sub="clublinks" start="2580.443" dur="2.069"> NAMPANG. </text>
<text sub="clublinks" start="2581.945" dur="4.037"> KANGGURAN AMERIKA DIANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2582.645" dur="4.005"> TANPA BULANAN. </text>
<text sub="clublinks" start="2586.116" dur="3.604"> >> Kita INGGRIS ING ING ING </text>
<text sub="clublinks" start="2586.783" dur="3.904"> WANITA KANGGO, NATE INGKU </text>
<text sub="clublinks" start="2589.853" dur="2.203"> MEDIKASI MORNING. </text>
<text sub="clublinks" start="2590.82" dur="2.37"> NATE OGO TINDAK KANGGO MACAPEN ING APE </text>
<text sub="clublinks" start="2592.189" dur="3.136"> UNTIL KESIMPULAN ING </text>
<text sub="clublinks" start="2593.323" dur="3.003"> KORONAVIRUS DITOLEKI. </text>
<text sub="clublinks" start="2595.459" dur="2.735"> Dadi KENE TANGGO UP UP ING ING SINI </text>
<text sub="clublinks" start="2596.459" dur="2.436"> SUKU BASA. </text>
<text sub="clublinks" start="2598.328" dur="2.636"> KAWEN BISA PAKAI </text>
<text sub="clublinks" start="2599.028" dur="3.971"> TEMA. </text>
<text sub="clublinks" start="2601.098" dur="3.67"> SAIKI KANGGO Nuju POP INTO ING </text>
<text sub="clublinks" start="2603.133" dur="2.402"> ICU lan NATE INGKE lan NDELENG </text>
<text sub="clublinks" start="2604.901" dur="2.402"> Apa padha apa lan TINDAK </text>
<text sub="clublinks" start="2605.669" dur="2.802"> ING NGANTONG ING ING PERANG. </text>
<text sub="clublinks" start="2607.437" dur="1.702"> >> Wartawan: TANPA KANGGO ING </text>
<text sub="clublinks" start="2608.605" dur="1.701"> GAMPANG UNTUK KANGGO ING ING </text>
<text sub="clublinks" start="2609.272" dur="5.806"> FOREFRONT ING ING BATAL ING. </text>
<text sub="clublinks" start="2610.44" dur="5.573"> Saben WULANG KRITIKAL. </text>
<text sub="clublinks" start="2615.212" dur="2.736"> >> Penerjemah: AKU NATE INGKE </text>
<text sub="clublinks" start="2616.146" dur="2.169"> KANG KINI ING ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2618.081" dur="1.769"> RESTRICT. </text>
<text sub="clublinks" start="2618.448" dur="2.636"> KITA NGENTAK GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="2619.983" dur="2.536"> SUMBER SUKAN lan STAF </text>
<text sub="clublinks" start="2621.218" dur="2.603"> MANGSA APLIKAN WULAN </text>
<text sub="clublinks" start="2622.653" dur="2.168"> ELSE, Saiki STAFF SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="2623.954" dur="1.868"> SAIKI DAPAT KENE. </text>
<text sub="clublinks" start="2624.955" dur="2.201"> >> Wartawan: LAN TANPA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2625.956" dur="2.102"> TUNGGUL NUNGGUH-ING NGEBOTA, ING KENE </text>
<text sub="clublinks" start="2627.29" dur="3.037"> NEGARA NEGARA. </text>
<text sub="clublinks" start="2628.192" dur="3.536"> Ing KES ING, ING AKU </text>
<text sub="clublinks" start="2630.46" dur="2.536"> PADUKAN BUKU BASUKUKAN ING ORDER </text>
<text sub="clublinks" start="2631.862" dur="6.305"> KANGGO Urip. </text>
<text sub="clublinks" start="2633.13" dur="7.107"> >> Wengi HOSPITAL IS RINGGRAN </text>
<text sub="clublinks" start="2638.301" dur="3.805"> IN HARI ING JAMINAN, </text>
<text sub="clublinks" start="2640.37" dur="2.036"> SUKA MASKU, NGANGGO ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2642.239" dur="4.237"> SHOES. </text>
<text sub="clublinks" start="2642.539" dur="5.305"> Kita ora bisa, UNTUK CONTOH, DURING </text>
<text sub="clublinks" start="2646.61" dur="2.001"> OGONG KAMI DENGAN TOILET </text>
<text sub="clublinks" start="2647.977" dur="3.304"> KANGGO NUNG NIKUT MANGSA NUKAK </text>
<text sub="clublinks" start="2648.745" dur="4.604"> Lan kanggo ngganti AGAIN. </text>
<text sub="clublinks" start="2651.415" dur="3.97"> Lan ING AKU BISA AKU NGENTOT A </text>
<text sub="clublinks" start="2653.483" dur="2.903"> WINDUNGAN ING JAMINAN. </text>
<text sub="clublinks" start="2655.519" dur="2.836"> >> Wartawan: NAMPAK LAMPIRAN </text>
<text sub="clublinks" start="2656.519" dur="2.169"> SAIKI LAIN, KENE ING SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="2658.488" dur="1.435"> GAMPANG. </text>
<text sub="clublinks" start="2658.822" dur="5.105"> ITALY MENYAMBUNGKAN PESAKA LENGKAP </text>
<text sub="clublinks" start="2660.057" dur="4.604"> INTO HOSPITAL NGAPAK. </text>
<text sub="clublinks" start="2664.061" dur="2.368"> >> Kita ora bakal ngrampungake TEMPAT </text>
<text sub="clublinks" start="2664.795" dur="3.003"> UNTUK WULAN. </text>
<text sub="clublinks" start="2666.563" dur="2.235"> >> Wartawan: TAPI TIAGA ING VERING </text>
<text sub="clublinks" start="2667.931" dur="3.37"> TEMPAT KANGGO ING SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="2668.932" dur="2.769"> YANG SEEMA KANGGO UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG </text>
<text sub="clublinks" start="2671.434" dur="1.702"> INFECTION. </text>
<text sub="clublinks" start="2671.835" dur="2.302"> NJAWA-NAIKKAN KEHIDUPAN MANY ING </text>
<text sub="clublinks" start="2673.27" dur="2.369"> KARETAKSA NEGARA. </text>
<text sub="clublinks" start="2674.271" dur="3.636"> IN ITALY, ING LEAST 30 DOKTOR </text>
<text sub="clublinks" start="2675.772" dur="4.004"> NUNGGUH DIJAWA KANGGO LENGKAP. </text>
<text sub="clublinks" start="2678.041" dur="2.736"> KAWASAN GAMPANG TANGGO WIS JAWA A </text>
<text sub="clublinks" start="2679.909" dur="2.002"> PELANGGAN ING JAWA sadurunge SPAIN SAW </text>
<text sub="clublinks" start="2680.91" dur="3.47"> Wong-wong padha SKYROCKET, TOO. </text>
<text sub="clublinks" start="2682.045" dur="4.171"> Lan dheweke wis. </text>
<text sub="clublinks" start="2684.514" dur="2.37"> PEMBANGUNAN NEGARA GUNUNG </text>
<text sub="clublinks" start="2686.35" dur="2.502"> Nomer DESPITE ITS STRICT </text>
<text sub="clublinks" start="2687.017" dur="4.304"> LOCKDOWN. </text>
<text sub="clublinks" start="2688.986" dur="3.102"> NATE 50.000 KAS, ING KANGEN </text>
<text sub="clublinks" start="2691.454" dur="3.404"> PENTING KARYA KARYA KARYA </text>
<text sub="clublinks" start="2692.222" dur="3.837"> Mlebu. </text>
<text sub="clublinks" start="2694.992" dur="2.669"> >> Penerjemah: Nalika aku SAW </text>
<text sub="clublinks" start="2696.193" dur="2.769"> DENGAN 12 JAM IKI NGAPAK ING </text>
<text sub="clublinks" start="2697.794" dur="2.369"> Coba Coba Wong-wong mau, Aku </text>
<text sub="clublinks" start="2699.095" dur="2.402"> NGADI SUKU WIS NGANGGO PADE SARI </text>
<text sub="clublinks" start="2700.297" dur="3.003"> ING AKU POSITIF. </text>
<text sub="clublinks" start="2701.631" dur="3.103"> >> Wartawan: VIDEO INI </text>
<text sub="clublinks" start="2703.433" dur="2.169"> KANGGO MEDIA SOSIAL, </text>
<text sub="clublinks" start="2704.867" dur="3.137"> SAIKI ING ING ING ING ING ING SITUS </text>
<text sub="clublinks" start="2705.735" dur="3.604"> HOSPITAL, SEMASA KANGGO BASA. </text>
<text sub="clublinks" start="2708.138" dur="2.836"> HOSPITAL BIDANG SAIKI MENYUTAN </text>
<text sub="clublinks" start="2709.472" dur="4.138"> Wong-wong iku ing WAR ZONES SAIKI A </text>
<text sub="clublinks" start="2711.107" dur="3.371"> KOMONIK SAIKI, TOO. </text>
<text sub="clublinks" start="2713.744" dur="3.436"> Lan AROUND EUROPE PREPARING FOR </text>
<text sub="clublinks" start="2714.611" dur="4.938"> KAWASAN kanggo rawuh. </text>
<text sub="clublinks" start="2717.314" dur="2.602"> ITALY IS PROOF YANG ITU </text>
<text sub="clublinks" start="2719.683" dur="2.402"> GAMBAR. </text>
<text sub="clublinks" start="2720.05" dur="3.77"> ING NEGARA NEGARA NAMPANG Luwih luwih </text>
<text sub="clublinks" start="2722.219" dur="3.07"> TES, BEDS BISA, Luwih </text>
<text sub="clublinks" start="2723.954" dur="5.104"> DOKTOR, KANGGO NANG TUNGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="2725.422" dur="9.242"> KANGGO INGGRIS NGANGGO ING DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="2729.192" dur="8.475"> Deleng ING PENTING </text>
<text sub="clublinks" start="2734.797" dur="3.571"> WAYANG CASKETS SILENTLY BEING </text>
<text sub="clublinks" start="2737.801" dur="4.037"> GAMPANG PIKE. </text>
<text sub="clublinks" start="2738.502" dur="4.104"> >> MAGGIE RULLI Gabung karo AS SAIKI. </text>
<text sub="clublinks" start="2741.972" dur="1.435"> MAGGIE, ING SUKU GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="2742.739" dur="1.701"> Yaiku lan PEMBANGUNAN KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2743.54" dur="1.534"> ING DUNIA UNTUK DOKTOR ON </text>
<text sub="clublinks" start="2744.574" dur="2.47"> LUKES JENIS. </text>
<text sub="clublinks" start="2745.208" dur="3.837"> SAIKI ING RETROSPEK, Mikir INGKANG </text>
<text sub="clublinks" start="2747.177" dur="3.336"> Wong-wong padha duwe salah siji </text>
<text sub="clublinks" start="2749.178" dur="2.57"> ING liyane kanggo ngramal TEMA </text>
<text sub="clublinks" start="2750.647" dur="2.903"> >> Wartawan: YEAH, LINSEY, YOU </text>
<text sub="clublinks" start="2751.882" dur="2.736"> KANGGO, AKU SPOKE DENGAN INGKANG INI </text>
<text sub="clublinks" start="2753.683" dur="4.371"> DOKTOR JAMINAN KABUPATEN. </text>
<text sub="clublinks" start="2754.751" dur="3.937"> Kaloro wong metu saka HOSPITAL MILAN </text>
<text sub="clublinks" start="2758.187" dur="1.502"> SAIKI DADANA HIT JAWA WULAN. </text>
<text sub="clublinks" start="2758.821" dur="2.17"> ING KANGGO NULIS AKU INGGU </text>
<text sub="clublinks" start="2759.823" dur="2.869"> MASUKU, INGKANG INGKANG ING ING DENING </text>
<text sub="clublinks" start="2761.124" dur="1.869"> WAKTU DENGAN PREPARE, KANGGO NANGGO AHEAD OF </text>
<text sub="clublinks" start="2762.826" dur="1.368"> ING. </text>
<text sub="clublinks" start="2763.126" dur="2.169"> Wong-wong padha Minta BEDS. </text>
<text sub="clublinks" start="2764.328" dur="2.568"> TINDAK DENGAN ING VENTILATOR. </text>
<text sub="clublinks" start="2765.429" dur="2.201"> TINDAK DIBUAT ING PERSONAL </text>
<text sub="clublinks" start="2767.03" dur="1.868"> PERALATAN TINDAK. </text>
<text sub="clublinks" start="2767.764" dur="2.569"> TINDAK DENGAN MAHAK DOKTOR. </text>
<text sub="clublinks" start="2769.032" dur="2.135"> Luwih saka NURSES TRAINED. </text>
<text sub="clublinks" start="2770.467" dur="2.335"> Luwih saka kabeh. </text>
<text sub="clublinks" start="2771.301" dur="2.703"> TEMA ING JAWA KANGGO BEDHANA. </text>
<text sub="clublinks" start="2772.936" dur="2.836"> Apa sing tenan karo aku, sampeyan </text>
<text sub="clublinks" start="2774.138" dur="2.736"> Kenal, MENYOKONG DI AMERIKA, </text>
<text sub="clublinks" start="2775.905" dur="2.603"> MENJAWA ING SAIKI EUROPE, </text>
<text sub="clublinks" start="2777.007" dur="2.969"> KANGGO NUNGGUH MASA ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2778.641" dur="2.737"> PANJAWA MANGSA KANGGO ING INI. </text>
<text sub="clublinks" start="2780.11" dur="2.168"> Sampeyan kudu nggawe luwih </text>
<text sub="clublinks" start="2781.511" dur="2.002"> HOSPITALS KANAN SAIKI. </text>
<text sub="clublinks" start="2782.412" dur="2.536"> Sampeyan bakal bisa luwih saka </text>
<text sub="clublinks" start="2783.646" dur="2.87"> KANGGO ICU. </text>
<text sub="clublinks" start="2785.082" dur="2.769"> Sampeyan kudu luwih </text>
<text sub="clublinks" start="2786.649" dur="1.669"> VENTILATOR, LATIHAN LAGI </text>
<text sub="clublinks" start="2787.984" dur="1.569"> NURSES. </text>
<text sub="clublinks" start="2788.452" dur="2.702"> Dadi KENE DIPANGSA ING TETAH </text>
<text sub="clublinks" start="2789.686" dur="3.17"> RUMAH POINT, ING Saiki BISAN </text>
<text sub="clublinks" start="2791.288" dur="2.869"> UNTUK PREPARE IT. </text>
<text sub="clublinks" start="2792.99" dur="2.034"> IT IS TINDAK TANPA LATE. </text>
<text sub="clublinks" start="2794.291" dur="1.969"> TAPI LAPAN ING INI. </text>
<text sub="clublinks" start="2795.158" dur="2.503"> Yen sampeyan ora nate ngetrapake, </text>
<text sub="clublinks" start="2796.393" dur="3.236"> SAIKI NU MUNGGUH TO UP UP </text>
<text sub="clublinks" start="2797.794" dur="2.435"> LIKE ITALY. </text>
<text sub="clublinks" start="2799.762" dur="1.836"> TOUGH UNGGAL KANGGO, INGKOH. </text>
<text sub="clublinks" start="2800.363" dur="2.235"> >> TOUGH UNGGAL, KANGGO WANGSA INGKU </text>
<text sub="clublinks" start="2801.731" dur="1.902"> Cepet Dibutuhake kanggo ngrungokake ing ORDER </text>
<text sub="clublinks" start="2802.732" dur="4.271"> KANGGO PREPARE. </text>
<text sub="clublinks" start="2803.767" dur="4.07"> MAGGIE, GAMBAR GAMBAR. </text>
<text sub="clublinks" start="2807.137" dur="2.502"> KANGGO KANGGO ING SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="2807.971" dur="3.036"> ORGANISASI WORLD ING babagan </text>
<text sub="clublinks" start="2809.772" dur="1.836"> NEGARA POTENTIAL RE-OPENING </text>
<text sub="clublinks" start="2811.14" dur="1.102"> TOO Bengi. </text>
<text sub="clublinks" start="2811.741" dur="2.169"> >> Wartawan: IS ING </text>
<text sub="clublinks" start="2812.375" dur="2.603"> INTERING, LINSEY. </text>
<text sub="clublinks" start="2814.044" dur="2.703"> ING UNGGULIS ORGANISASI KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2815.112" dur="2.969"> PENTING PENTING PENTING </text>
<text sub="clublinks" start="2816.88" dur="2.736"> PERSEKUTU INSAN SAHA INGGIH MANGSA </text>
<text sub="clublinks" start="2818.215" dur="2.902"> ING NGANGGO MUKA KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="2819.749" dur="2.403"> Ngelingake negara-negara iki </text>
<text sub="clublinks" start="2821.25" dur="1.769"> POTENSI ING NGANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="2822.285" dur="2.202"> NGENTANGAN Wong liya. </text>
<text sub="clublinks" start="2823.153" dur="3.002"> ITUYO BISA DIDANG UNGGUH BASA </text>
<text sub="clublinks" start="2824.62" dur="1.802"> WORLD Yen negara-negara diwiwiti kanggo mbukak </text>
<text sub="clublinks" start="2826.289" dur="1.535"> UP. </text>
<text sub="clublinks" start="2826.556" dur="2.436"> Wong-wong iku sejatine </text>
<text sub="clublinks" start="2827.958" dur="3.47"> POINT sing NEGARA NEGARA TINDAK </text>
<text sub="clublinks" start="2829.125" dur="3.103"> KELUAR DITUTUP, INGKE NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2831.561" dur="2.202"> DOKANCANGAN SOSIAL PRAKTOR </text>
<text sub="clublinks" start="2832.362" dur="2.436"> PRAKATIK ISLAM PANJENONG. </text>
<text sub="clublinks" start="2833.897" dur="2.302"> ING AKU ING AKU INGING INI </text>
<text sub="clublinks" start="2834.931" dur="1.902"> ING WANG NANGGAL NU MULIS MULANG MUNGSA </text>
<text sub="clublinks" start="2836.333" dur="1.367"> MANGSA ING VIRUS ING. </text>
<text sub="clublinks" start="2836.966" dur="2.203"> >> SEMUA RAYA. </text>
<text sub="clublinks" start="2837.834" dur="2.102"> MAGGIE RULLI UNTUK US IN LONDON. </text>
<text sub="clublinks" start="2839.303" dur="3.803"> THANKS, MAGGIE. </text>
<text sub="clublinks" start="2840.07" dur="4.737"> >>> Lan DENGAN WASA TINGGI </text>
<text sub="clublinks" start="2843.239" dur="3.003"> MANAWA KITA DENGAN ING ING ING ING, BISA </text>
<text sub="clublinks" start="2844.941" dur="2.536"> DITUNTAKKE PAKSA LAKI MASA ING </text>
<text sub="clublinks" start="2846.376" dur="2.336"> FACEBOOK, TWITTER lan YOUTUBE, </text>
<text sub="clublinks" start="2847.61" dur="2.403"> Wong SAIKI ING ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2848.845" dur="2.636"> POSTING TENTANG KORONAVIRUS, </text>
<text sub="clublinks" start="2850.146" dur="5.406"> TAPI DENGAN KENE DENGAN SEPARAT FAKTOR </text>
<text sub="clublinks" start="2851.614" dur="10.645"> Saka FUNGSA? </text>
<text sub="clublinks" start="2855.686" dur="7.173"> KAMI DIANE MA DIANE MASS </text>
<text sub="clublinks" start="2862.392" dur="2.836"> >> Waca Cara Nguji </text>
<text sub="clublinks" start="2862.993" dur="4.504"> CORONAVIRUS. </text>
<text sub="clublinks" start="2865.362" dur="3.102"> ING MASALAH MASALAH ING SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="2867.63" dur="2.937"> AREN'T TRUE. </text>
<text sub="clublinks" start="2868.598" dur="3.504"> KANGGO PENDIRIKAN POST VIRAL ING </text>
<text sub="clublinks" start="2870.7" dur="3.737"> NGILANGKE AIR BISA 15 MINIT </text>
<text sub="clublinks" start="2872.235" dur="2.936"> Bakal ngindhari VIRUS ING INI </text>
<text sub="clublinks" start="2874.571" dur="0.867"> KANGGO, ING KANG ACID NU KANGEN </text>
<text sub="clublinks" start="2875.305" dur="2.002"> IT. </text>
<text sub="clublinks" start="2875.572" dur="3.904"> TRUTH - </text>
<text sub="clublinks" start="2877.44" dur="4.772"> >> SO, yen Pendhaftaran WULANG ING JAWA TINDAK </text>
<text sub="clublinks" start="2879.609" dur="4.905"> PAN MUNGSA ING ING ING ING SADAKNA A </text>
<text sub="clublinks" start="2882.345" dur="2.77"> JAWABAH DIGESTIF KANGGO A </text>
<text sub="clublinks" start="2884.647" dur="2.37"> MASALAH RESEP. </text>
<text sub="clublinks" start="2885.248" dur="3.136"> >> APLIKASI PALING PUTRA VIRAL </text>
<text sub="clublinks" start="2887.15" dur="2.77"> TAMPILAN WARNA KHUSUS </text>
<text sub="clublinks" start="2888.518" dur="3.036"> IS KENE LAMPIRAN ING VIRUS. </text>
<text sub="clublinks" start="2890.053" dur="2.969"> >> Aku mikir yen wong-wong wis teka </text>
<text sub="clublinks" start="2891.688" dur="3.47"> UP DENGAN POSSIBILITI INI KANA </text>
<text sub="clublinks" start="2893.156" dur="2.703"> NUNGGUNG NATE ING diskusi </text>
<text sub="clublinks" start="2895.291" dur="3.003"> OVER VIRUS REPLICATING IN </text>
<text sub="clublinks" start="2895.992" dur="4.238"> KITA KITA. </text>
<text sub="clublinks" start="2898.428" dur="2.536"> TAPI, LAGI, ING VIRUS IS A </text>
<text sub="clublinks" start="2900.363" dur="2.703"> TANGGAP RESIR. </text>
<text sub="clublinks" start="2901.097" dur="4.638"> >> INSTEAD OF WATERING AIR, </text>
<text sub="clublinks" start="2903.199" dur="3.37"> ING PAKSA FARSELY PALING PAKSA </text>
<text sub="clublinks" start="2905.869" dur="2.869"> DENGAN KANGGURAN SALE ATAU VINEGAR </text>
<text sub="clublinks" start="2906.702" dur="3.638"> KANGGO WIRI. </text>
<text sub="clublinks" start="2908.872" dur="2.969"> >> JAWABAN PUNGSA BUKAN, TETIU </text>
<text sub="clublinks" start="2910.473" dur="3.437"> Wong TUTUP SAIKI YANG KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="2911.975" dur="3.103"> THROATS, sing bisa dadi SYMPTOM </text>
<text sub="clublinks" start="2914.043" dur="3.071"> ING VIRUS KANGGO-19, POKOK ING SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="2915.212" dur="2.235"> ING ING NGANGGO INGKANG ING SORU </text>
<text sub="clublinks" start="2917.247" dur="2.602"> THROATS. </text>
<text sub="clublinks" start="2917.581" dur="4.438"> Yen kasus, KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="2919.983" dur="3.303"> >> SUKU PENTING NGAMBUNG </text>
<text sub="clublinks" start="2922.152" dur="3.103"> MINAT MIRACLE MIRACLE </text>
<text sub="clublinks" start="2923.419" dur="3.804"> Solusi utawa MMS sing IS </text>
<text sub="clublinks" start="2925.388" dur="3.403"> TAMPILAN EKOLEKSI LENGKAP. </text>
<text sub="clublinks" start="2927.357" dur="3.403"> >> KILANGAN KILLORN IAN DIOXIDE </text>
<text sub="clublinks" start="2928.925" dur="2.703"> EWEKHING PATHOGEN, SEMUA KAWAN, </text>
<text sub="clublinks" start="2930.893" dur="4.672"> MENENGKAPKAN CORONAVIRUS. </text>
<text sub="clublinks" start="2931.761" dur="7.007"> >> TAPI FDA WARNS INGESTING </text>
<text sub="clublinks" start="2935.698" dur="4.906"> PRODUK INI KANGGO ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2938.901" dur="3.204"> BASA BASA lan NGADI POTENSI </text>
<text sub="clublinks" start="2940.737" dur="2.736"> Efek Pasang-Urip </text>
<text sub="clublinks" start="2942.239" dur="2.435"> KANGGO ING NGAK NGANGGO NUNGGAL NABI </text>
<text sub="clublinks" start="2943.606" dur="2.47"> NUNGSA APA? </text>
<text sub="clublinks" start="2944.808" dur="4.204"> Sawijining PALING PALING MENTING </text>
<text sub="clublinks" start="2946.209" dur="4.939"> PANJENENGAN KOKO lan TANPA RUNYE. </text>
<text sub="clublinks" start="2949.146" dur="3.97"> TAPI KAYU KAMI KAYLEE HARTUNG Sopo </text>
<text sub="clublinks" start="2951.281" dur="3.17"> Diuji POSITIF UNTUK VIRUS </text>
<text sub="clublinks" start="2953.249" dur="3.07"> DITULAKKE ING SUKU JANGAN ING SENYANA. </text>
<text sub="clublinks" start="2954.584" dur="3.537"> >> DENGAN KANGGO DENGAN MUNGGUNG A </text>
<text sub="clublinks" start="2956.452" dur="4.038"> RUNNY NOS ING NGENTOT A MINGGU minggu, lan </text>
<text sub="clublinks" start="2958.255" dur="3.57"> ING PUTRA PUTRA PULANG SULIT I </text>
<text sub="clublinks" start="2960.623" dur="1.535"> DITULISAN Sawise Minggu MUNGSA ING </text>
<text sub="clublinks" start="2961.958" dur="2.069"> SEATTLE. </text>
<text sub="clublinks" start="2962.292" dur="3.203"> Apa ora bisa dakkirim nalika aku </text>
<text sub="clublinks" start="2964.16" dur="2.102"> NATE ING NGETENGKE SISTEM </text>
<text sub="clublinks" start="2965.628" dur="2.069"> ING ING ING JENIS DITUTUP </text>
<text sub="clublinks" start="2966.396" dur="2.035"> DENGAN CORONAVIRUS. </text>
<text sub="clublinks" start="2967.831" dur="2.402"> AKU SUKA KANGGO ING SUKU A </text>
<text sub="clublinks" start="2968.565" dur="3.403"> KOKO KAKEN. </text>
<text sub="clublinks" start="2970.367" dur="1.934"> Aku ora ngerti apa-apa </text>
<text sub="clublinks" start="2972.101" dur="0.968"> BREATH. </text>
<text sub="clublinks" start="2972.435" dur="2.502"> Aku ora NATE ING PRESENYANA ING AKU </text>
<text sub="clublinks" start="2973.202" dur="3.17"> KELUAR. </text>
<text sub="clublinks" start="2975.071" dur="3.603"> Dadi ITU GAMPANG LUKU UNTUK AKU INT </text>
<text sub="clublinks" start="2976.506" dur="2.902"> UNTUK KANG ING SAIKI. </text>
<text sub="clublinks" start="2978.808" dur="2.302"> ING ING SUKU DUMADUH </text>
<text sub="clublinks" start="2979.542" dur="4.438"> TUTUP TAMBAHAN. </text>
<text sub="clublinks" start="2981.244" dur="3.436"> >> AS ANYARI FUNGSES, </text>
<text sub="clublinks" start="2984.113" dur="2.436"> AKU NIK DATENG ING Wong </text>
<text sub="clublinks" start="2984.814" dur="3.471"> SEMUA JENIS SISTEM, KESIMPULAN </text>
<text sub="clublinks" start="2986.683" dur="3.804"> KEDAI SMELL, DIARRHEA, SO THE </text>
<text sub="clublinks" start="2988.418" dur="3.603"> SHORT ANSWER IS, sabenere wong </text>
<text sub="clublinks" start="2990.62" dur="2.87"> Bakal Dhewe mbedakake </text>
<text sub="clublinks" start="2992.154" dur="3.271"> SISTEM KANGGO ING VOVUS KANGGO-19, </text>
<text sub="clublinks" start="2993.623" dur="2.136"> MANAWA KENE ING NGANGGO ING AKU </text>
<text sub="clublinks" start="2995.559" dur="1.668"> MILD. </text>
<text sub="clublinks" start="2995.892" dur="3.437"> >> TUTUP SAIKI POS </text>
<text sub="clublinks" start="2997.36" dur="3.203"> Sampeyan ora INFRI Yen sampeyan bisa </text>
<text sub="clublinks" start="2999.462" dur="2.636"> HOLD BREATH KANGGO UNTUK BISA </text>
<text sub="clublinks" start="3000.696" dur="3.037"> TEN SECONDS TANPA KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="3002.232" dur="3.102"> >> SAIKI DENGAN PATIEN ING AYE </text>
<text sub="clublinks" start="3003.866" dur="3.204"> PRESENTING DENGAN KAMPUNG. </text>
<text sub="clublinks" start="3005.468" dur="2.502"> ING AKU TINDAK DIDULIKAKAN </text>
<text sub="clublinks" start="3007.204" dur="2.435"> HOLD THERE BREATH. </text>
<text sub="clublinks" start="3008.104" dur="3.17"> Yen Sampeyan bakal duwe sampeyan </text>
<text sub="clublinks" start="3009.772" dur="3.47"> SIMILAR TO FLU UTAWA KULIT, AT </text>
<text sub="clublinks" start="3011.407" dur="3.604"> POINT INI ING WULANG, JAWA TINDAK </text>
<text sub="clublinks" start="3013.376" dur="2.236"> Sampeyan wis COVID-19 Lan </text>
<text sub="clublinks" start="3015.145" dur="1.234"> PENDHIRI DIRI. </text>
<text sub="clublinks" start="3015.745" dur="2.369"> >> SO DENGAN INFORMASI KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="3016.513" dur="1.902"> SAIKI, ING NGANGGO MACAPAT A </text>
<text sub="clublinks" start="3018.248" dur="2.202"> FAKE? </text>
<text sub="clublinks" start="3018.548" dur="3.27"> PAKAIAN KAMI ING BUKU GAMPANG PERTAMA </text>
<text sub="clublinks" start="3020.584" dur="3.37"> ADVISE ASKING INGKU BISAN </text>
<text sub="clublinks" start="3021.951" dur="3.871"> MENANGSA NAMPAK INGKU? </text>
<text sub="clublinks" start="3024.087" dur="3.737"> ING NGANGGO ING NGANGGO NANGGUT </text>
<text sub="clublinks" start="3025.956" dur="2.268"> SOMETHING, LIKE, SHARE NGENTEN </text>
<text sub="clublinks" start="3027.957" dur="1.769"> SUBSCRIBE? </text>
<text sub="clublinks" start="3028.358" dur="2.869"> NATE ING NGANGGIH NANGGUT LAN NATE </text>
<text sub="clublinks" start="3029.859" dur="2.636"> Sawetara utawa Apa Sampeyan bakal Nonton FUNNY </text>
<text sub="clublinks" start="3031.361" dur="2.669"> UTAWA KANGGO? </text>
<text sub="clublinks" start="3032.629" dur="2.769"> ANYE INGKE BOLEH NIKE AS A </text>
<text sub="clublinks" start="3034.163" dur="3.003"> KANGGO MUNGGUNG ING NGANGGAL NITUT </text>
<text sub="clublinks" start="3035.531" dur="3.838"> Ing MISIFORMASI, lan KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="3037.3" dur="4.672"> POSSIBLE, PIKIR INFO ING A </text>
<text sub="clublinks" start="3039.502" dur="3.337"> SUMBER PERUBATAN DENGAN MENGIKUT SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="3042.105" dur="2.269"> CDC, ORGANISASI KEDAI DUNIA </text>
<text sub="clublinks" start="3042.972" dur="1.736"> Utawa INSTITUS NATIONAL OF </text>
<text sub="clublinks" start="3044.507" dur="1.669"> KESIHATAN. </text>
<text sub="clublinks" start="3044.841" dur="2.969"> >> SATU MASUKU DENGAN BISA DITANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="3046.309" dur="1.935"> Mriksa SUMBER DIPANGGO WANGSULAN </text>
<text sub="clublinks" start="3047.944" dur="1.735"> INFORMASI. </text>
<text sub="clublinks" start="3048.377" dur="2.903"> SATU POS ING KAMU MENTIONED </text>
<text sub="clublinks" start="3049.812" dur="3.804"> KELUAR TANPA INGGO BASA </text>
<text sub="clublinks" start="3051.414" dur="3.437"> HOSPITAL, TETAPI Yen sampeyan Nuju </text>
<text sub="clublinks" start="3053.75" dur="2.936"> KANGGO FACEBOOK STANFORD, Sampeyan </text>
<text sub="clublinks" start="3054.984" dur="3.67"> Deleng WULANG ING, ING POS </text>
<text sub="clublinks" start="3056.819" dur="3.671"> Ora NATE MEDIKAL STANFORD. </text>
<text sub="clublinks" start="3058.788" dur="9.943"> Dadi Yen sampeyan duwe pitakon babagan </text>
<text sub="clublinks" start="3060.624" dur="10.043"> COVID-19, MANGSA KANGGO A </text>
<text sub="clublinks" start="3068.864" dur="2.137"> SUMBER GAMPANG utawa NANJAWA TEMA </text>
<text sub="clublinks" start="3070.8" dur="0.534"> DOKTOR. </text>
<text sub="clublinks" start="3071.134" dur="1.301"> LINSEY? </text>
<text sub="clublinks" start="3071.468" dur="2.836"> >> TIP NGAMBUNG TANPA DENGAN. </text>
<text sub="clublinks" start="3072.569" dur="3.203"> KAMI KANGGO ING KANGGO, DIANE. </text>
<text sub="clublinks" start="3074.437" dur="2.469"> NUNG KITA NENGGALU, KAMPUNG </text>
<text sub="clublinks" start="3075.905" dur="2.203"> BUSINESS KEEPING ING Wong FED AS </text>
<text sub="clublinks" start="3077.039" dur="1.069"> KOMUNITAS PERKHIDMATAN TANGGUHAN MANGSA. </text>
<text sub="clublinks" start="3083.747" dur="3.636"> >>> KANGGO ING JAWA KANGGO SAIKI, </text>
<text sub="clublinks" start="3086.882" dur="1.736"> Sampeyan ngerti, RESTAURANT </text>
<text sub="clublinks" start="3087.516" dur="2.837"> INDUSTRI IS SEHARI SUKU DITIKIRAN BY </text>
<text sub="clublinks" start="3088.752" dur="2.001"> Ya, lan aku bisa menehi pitutur marang kowe </text>
<text sub="clublinks" start="3090.486" dur="1.169"> KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="3090.886" dur="3.104"> AKU NATE TARI ING NGENTOT 60 </text>
<text sub="clublinks" start="3091.788" dur="4.604"> TAMPILAN ING SUKU. </text>
<text sub="clublinks" start="3094.124" dur="3.069"> Lan SITTING ACROSS saka wong-wong mau, Aku </text>
<text sub="clublinks" start="3096.525" dur="4.639"> OGO POKO AKU NUNGGAL JAWA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="3097.326" dur="4.572"> SUKU ING AKU Urip. </text>
<text sub="clublinks" start="3101.298" dur="1.668"> Sampeyan ngerti, menehi wong sing </text>
<text sub="clublinks" start="3102.032" dur="2.202"> SAIKI NATE ING ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="3103.099" dur="2.936"> UNCERTAINT ING KABEH ING </text>
<text sub="clublinks" start="3104.367" dur="3.703"> TEMBANG PAKET NUNGGUH ING AKU </text>
<text sub="clublinks" start="3106.168" dur="4.539"> Ojo golek jenenge UPON. </text>
<text sub="clublinks" start="3108.204" dur="5.305"> KAMI NGEDALKE INI Luwih saka 7 </text>
<text sub="clublinks" start="3110.84" dur="3.437"> JUTAWAN EMPLOYEES IN PAST </text>
<text sub="clublinks" start="3113.643" dur="3.47"> MINGGU, sing NATE INGKANG TANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="3114.41" dur="4.505"> TENTANG. </text>
<text sub="clublinks" start="3117.247" dur="5.806"> RESTORAN MUKA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="3119.048" dur="5.672"> SMF RAZOR-THIN MARGINS INI </text>
<text sub="clublinks" start="3123.186" dur="6.806"> DUA MINGGU TANPA APA APRUKSEN </text>
<text sub="clublinks" start="3124.854" dur="6.974"> KANGGO MUNGGUNG. </text>
<text sub="clublinks" start="3130.126" dur="3.103"> KANGGO INGGO NGANGGO INGKUT </text>
<text sub="clublinks" start="3131.961" dur="1.568"> KANGEN SAIKI ING PUTIH, KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="3133.362" dur="2.17"> KENE? </text>
<text sub="clublinks" start="3133.663" dur="4.338"> AKU Mikir AS Wong KANG JAWA </text>
<text sub="clublinks" start="3135.665" dur="3.437"> NATE TARI INGGRIS NGENTOT, KANGEN </text>
<text sub="clublinks" start="3138.134" dur="2.403"> Luwih saka SELF-SUFFICIENT. </text>
<text sub="clublinks" start="3139.235" dur="2.636"> Sampeyan ngerti, BEDHANA sing KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="3140.67" dur="3.203"> DIGUNAKAN kanggo mbayar wong liya, ING </text>
<text sub="clublinks" start="3142.005" dur="3.47"> INGGAL-UNTUK APA ATAWA HAIRCUT, WE'RE </text>
<text sub="clublinks" start="3144.007" dur="2.569"> PELUKSAN SAIKI ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="3145.608" dur="1.702"> KANGGO BEDAH-CAMPURSARI, lan ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="3146.709" dur="2.069"> POSITIVES SAIKI UNTUK KANGGO BISA SARI </text>
<text sub="clublinks" start="3147.443" dur="3.47"> ING. </text>
<text sub="clublinks" start="3148.912" dur="19.82"> TETAPI KITA TANPA ING NGANGGO AS </text>
<text sub="clublinks" start="3151.046" dur="17.686"> A Wong lan BE </text>
<text sub="clublinks" start="3256.586" dur="2.035"> >>> KAMI KABEH SANGGUH </text>
<text sub="clublinks" start="3257.953" dur="3.671"> GAMPANG MUNGGUL NGANGGO BUKU LAN </text>
<text sub="clublinks" start="3258.754" dur="4.738"> KESELAMATAN INSURANS HEALTH KAMI. </text>
<text sub="clublinks" start="3261.758" dur="3.236"> Sacara AKSIP, KAMI GAMPANG NAGANG </text>
<text sub="clublinks" start="3263.626" dur="4.572"> KOMPUTER KENE ING NGANGGO BASA </text>
<text sub="clublinks" start="3265.127" dur="4.505"> NGEP INSURANS HEALTH HEUR, </text>
<text sub="clublinks" start="3268.331" dur="1.702"> SUKU DENGAN NGEDALKE TANPA BISA </text>
<text sub="clublinks" start="3269.766" dur="1.434"> GAMPANG NAMPANG. </text>
<text sub="clublinks" start="3270.166" dur="2.302"> KANGGO SUKU. </text>
<text sub="clublinks" start="3271.334" dur="3.203"> KANGGO ING SAD ING NGALAMI MANAWA </text>
<text sub="clublinks" start="3272.602" dur="2.903"> TAHUN SERVIS lan ING </text>
<text sub="clublinks" start="3274.671" dur="3.67"> RESTAURANT - SATU ING BEST </text>
<text sub="clublinks" start="3275.638" dur="3.57"> RESTAURANTS ING KOTA, KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="3278.475" dur="4.537"> NGALU, INGKU TANGGAL KANGGO TURN </text>
<text sub="clublinks" start="3279.342" dur="4.471"> KANGGO ING ING ING NGE, KENE? </text>
<text sub="clublinks" start="3283.146" dur="3.403"> KANGGO ING TOUGH. </text>
<text sub="clublinks" start="3283.947" dur="3.37"> AKU NUNGGUH BASA JAWA. </text>
<text sub="clublinks" start="3286.683" dur="4.437"> Lan Aku NGEDANGGALKE ING SOMETHING GOOD COMES </text>
<text sub="clublinks" start="3287.45" dur="5.773"> SAIKI. </text>
<text sub="clublinks" start="3291.254" dur="5.338"> AKU NATE INGGU KOMPUTER BARU </text>
<text sub="clublinks" start="3293.356" dur="3.937"> WISITA NGANTONG KAMI, LUKU AKU HARAPAN </text>
<text sub="clublinks" start="3296.725" dur="2.803"> TEMPAT LUKU LAN NANGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="3297.426" dur="4.038"> KANGGO KITA. </text>
<text sub="clublinks" start="3299.662" dur="4.872"> >> DENGAN KANGGO NU MENGENUT ESSENTIAL </text>
<text sub="clublinks" start="3301.597" dur="4.438"> Karyawan sing Mantemi Tandha </text>
<text sub="clublinks" start="3304.667" dur="2.77"> Tugas tugas ING EMAS GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="3306.169" dur="4.103"> ORDERS, KAMI NGENTOT </text>
<text sub="clublinks" start="3307.57" dur="5.872"> DOKTOR lan Petugas Kantor, TAPI </text>
<text sub="clublinks" start="3310.406" dur="6.207"> APA PENTING GALAKNA? </text>
<text sub="clublinks" start="3313.576" dur="4.671"> LAUREN ACEA MUNGGUT ING BISA US </text>
<text sub="clublinks" start="3316.746" dur="2.602"> KARYA ESSENTIAL YANG KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="3318.38" dur="2.002"> NGEPAK wong FED. </text>
<text sub="clublinks" start="3319.482" dur="2.736"> NDELOK. </text>
<text sub="clublinks" start="3320.516" dur="3.337"> >> HI, AKU FOUNDER lan CEO </text>
<text sub="clublinks" start="3322.351" dur="2.903"> OF FRESH lan LEAN, READY TO </text>
<text sub="clublinks" start="3323.986" dur="4.138"> EAT MEAL MANUFACTURING COMPANY. </text>
<text sub="clublinks" start="3325.388" dur="3.937"> NGANGGO WULANG ING, ING ING SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="3328.258" dur="2.569"> PENTING DENGAN TANPA KANG ING SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="3329.458" dur="2.67"> MUKA ING KESELAMATAN KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="3330.96" dur="1.935"> TAMPILAN TAPI TANPA ING JENIS </text>
<text sub="clublinks" start="3332.261" dur="2.97"> KESELAMATAN PRODUK KANGGO YANG KAMI KITA </text>
<text sub="clublinks" start="3333.029" dur="3.603"> SAIKI KANGGO ING KASAHA. </text>
<text sub="clublinks" start="3335.365" dur="2.302"> KITA KANGGO BISNES ESSENTIAL, SO </text>
<text sub="clublinks" start="3336.766" dur="3.637"> NGULIT PAKSA ING NGAKAK ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="3337.8" dur="4.171"> ING DUTY SAIKI SUKU. </text>
<text sub="clublinks" start="3340.537" dur="2.635"> INGKU SUKU, SUKU PADUKAN TO </text>
<text sub="clublinks" start="3342.104" dur="3.57"> BE ING POSITION YANG ANAK </text>
<text sub="clublinks" start="3343.305" dur="4.139"> ING BISNE PERNIAGAAN ESSENTIAL. </text>
<text sub="clublinks" start="3345.808" dur="3.537"> Dadi DENGAN KOMUNITAS, KITA KITA </text>
<text sub="clublinks" start="3347.577" dur="2.535"> NDELENGKE BISAN BISNE OGEN BISAN </text>
<text sub="clublinks" start="3349.478" dur="2.703"> Lan KOMPUTER sing PERAK </text>
<text sub="clublinks" start="3350.246" dur="3.537"> KANGGO ING KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="3352.315" dur="2.802"> Lan ana wong sing akeh wong </text>
<text sub="clublinks" start="3353.916" dur="1.935"> ING ING ING PROSES. </text>
<text sub="clublinks" start="3355.251" dur="2.369"> ING KANGGO NUNGGUH, KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="3355.985" dur="3.537"> GAMPANG. </text>
<text sub="clublinks" start="3357.754" dur="3.369"> KANGGO NAMPAK ING KANGGO, ING </text>
<text sub="clublinks" start="3359.655" dur="3.671"> ING NGGO KANGGO ING INI UNTUK </text>
<text sub="clublinks" start="3361.256" dur="3.671"> RAKYAT AMERIKAN LAN KITA NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="3363.459" dur="4.205"> KITA TERBAIK UNTUK MENGGUNAKEN ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="3365.06" dur="3.604"> ING PUTTING ING IS ING ING ING ING ING ING ING ING JABU </text>
<text sub="clublinks" start="3367.797" dur="1.435"> Lan sing Kita Mupangate </text>
<text sub="clublinks" start="3368.798" dur="8.808"> Kahanan ING KABUPATEN. </text>
<text sub="clublinks" start="3369.365" dur="10.477"> KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="3377.74" dur="3.47"> >> Lan LOREEN Gabung AS LIVE. </text>
<text sub="clublinks" start="3379.975" dur="2.604"> >> SAIKI DENGAN NUKU DENGAN NAIK. </text>
<text sub="clublinks" start="3381.343" dur="3.17"> >> DENGAN MANY ING ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="3382.712" dur="3.203"> INDUSRI KANGGO ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="3384.647" dur="2.602"> KANGGO-COMPANY KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="3386.049" dur="2.902"> Sampeyan kudu AS. </text>
<text sub="clublinks" start="3387.383" dur="1.835"> APA KANGGO ING JAWA TENGAH KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="3389.085" dur="1.468"> UNTUK? </text>
<text sub="clublinks" start="3389.352" dur="2.936"> >> WULU GOLONG UNTUK INGKAHI </text>
<text sub="clublinks" start="3390.687" dur="3.837"> Saka PRESUMPTION, Proyek KITCHEN, </text>
<text sub="clublinks" start="3392.421" dur="4.905"> PREP VEGETABLE, PREP MEAT, </text>
<text sub="clublinks" start="3394.657" dur="3.036"> Karyawan Pekerjaan ing </text>
<text sub="clublinks" start="3397.459" dur="1.035"> WAREHOUSE. </text>
<text sub="clublinks" start="3397.826" dur="2.737"> JANITORIAL, SANITASI. </text>
<text sub="clublinks" start="3398.628" dur="3.47"> KANGGO NAMPAK PRETTY KANGGO ING SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="3400.696" dur="3.537"> Saben Wengi POSITION IN </text>
<text sub="clublinks" start="3402.231" dur="2.737"> TANPA GOLEKTOR MANUSIA. </text>
<text sub="clublinks" start="3404.367" dur="1.735"> >> Apa Sampeyan bakal WULANGAN </text>
<text sub="clublinks" start="3405.101" dur="1.768"> NATE INGKE BISA KANGGO STAFF UP </text>
<text sub="clublinks" start="3406.235" dur="1.902"> NGANGGO WULANG ING ATAWA NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="3407.003" dur="3.002"> ITU AKU Gampang? </text>
<text sub="clublinks" start="3408.271" dur="4.304"> >> Aku KANGGO, ING ING gampang. </text>
<text sub="clublinks" start="3412.709" dur="1.968"> TAPI, INGKU NGENTOT, KANGEN ING TUNGGU </text>
<text sub="clublinks" start="3414.41" dur="1.535"> KONTAK. </text>
<text sub="clublinks" start="3414.811" dur="2.369"> AKU NUNGGUH TANPA LELAKON NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="3416.079" dur="1.901"> KANGEN SAIKI lan SAIKI NU DENGAN WULANG </text>
<text sub="clublinks" start="3417.313" dur="1.335"> PALING NULIS Wong sing ditawani, </text>
<text sub="clublinks" start="3418.114" dur="2.202"> UNFORTUNATELY, TUTUP LIRIK </text>
<text sub="clublinks" start="3418.781" dur="2.303"> DOOR. </text>
<text sub="clublinks" start="3420.45" dur="2.168"> Lan ING NGANGGAL WANGGO WULANG UNTUK </text>
<text sub="clublinks" start="3421.217" dur="3.837"> Bener wong liya. </text>
<text sub="clublinks" start="3422.752" dur="6.706"> BISAN KITA NGUKAL, sampeyan ngerti, AS </text>
<text sub="clublinks" start="3425.187" dur="6.207"> PANJAWA AS KITA BISA MEMBANTU. </text>
<text sub="clublinks" start="3429.592" dur="3.204"> IN AS MANU PADANG AS KITA BISA. </text>
<text sub="clublinks" start="3431.527" dur="3.337"> >> ING dina-dina yen ora kepengin </text>
<text sub="clublinks" start="3432.929" dur="2.269"> TO CUKA, ING NGEBAB ING ING ING UTAWA </text>
<text sub="clublinks" start="3434.997" dur="1.502"> KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="3435.331" dur="2.636"> Apa sing kudu ditindakake, </text>
<text sub="clublinks" start="3436.633" dur="3.503"> PRECAUTES EXTRA Sampeyan bisa uga </text>
<text sub="clublinks" start="3438.1" dur="5.773"> NANGGALKE UNTUK MUNTUK ING MEAL </text>
<text sub="clublinks" start="3440.269" dur="5.372"> PANJENONG DIPANGGULE ING ING ING ING ING NYATA </text>
<text sub="clublinks" start="3444.006" dur="3.403"> BISA PADHIRING? </text>
<text sub="clublinks" start="3445.775" dur="3.703"> >> Kita AKHIR KAMPUNG DIPANGGO O </text>
<text sub="clublinks" start="3447.543" dur="3.971"> Akeh AGENSI KERAJAAN ing A </text>
<text sub="clublinks" start="3449.612" dur="3.47"> DAY-TO-DAY, LUKIS KAMI NGGOLA lan </text>
<text sub="clublinks" start="3451.647" dur="1.969"> TAMBAHAN DENGAN PAKSA STRICT VERY </text>
<text sub="clublinks" start="3453.215" dur="2.269"> Pungkasane Nggawe. </text>
<text sub="clublinks" start="3453.749" dur="3.937"> KESELAMATAN MAKANAN KAMI ADALAH NOR. </text>
<text sub="clublinks" start="3455.618" dur="4.471"> ING TANPA TUTUP KAMI. </text>
<text sub="clublinks" start="3457.82" dur="3.37"> BISAN kaya kita nindakake ING-dina-dina, </text>
<text sub="clublinks" start="3460.222" dur="2.537"> SUKAR RASA SAIKI ING AN </text>
<text sub="clublinks" start="3461.323" dur="3.671"> KONTAK EXTRA, ESPEKSI DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="3462.892" dur="3.937"> STAFF, Dadi aku bakal ngomong yen kita </text>
<text sub="clublinks" start="3465.128" dur="2.702"> NUNGGUH DENGAN LAKSANA NGEDANG </text>
<text sub="clublinks" start="3466.962" dur="1.602"> PRECAUTIONS IN STAFF KAMI. </text>
<text sub="clublinks" start="3467.964" dur="2.535"> Saben Luwih Duwe Disemak Nalika Wonge </text>
<text sub="clublinks" start="3468.698" dur="5.104"> Nuju INGKANG PUNGGUH. </text>
<text sub="clublinks" start="3470.633" dur="4.805"> Yen APA BISA NAMPI APA JENIS JAWA </text>
<text sub="clublinks" start="3473.936" dur="4.004"> SISTEM, NGGALAKU AKU, INGING INI </text>
<text sub="clublinks" start="3475.571" dur="4.471"> Omah SENTING LAN KITA KITA, sampeyan ngerti, </text>
<text sub="clublinks" start="3478.073" dur="3.571"> NGUTOS Pedoman CDC lan </text>
<text sub="clublinks" start="3480.175" dur="3.338"> Nindakake APA KANGGO BISA KANGGO NISI KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="3481.778" dur="3.503"> KESELAMATAN, TAPI KITA NGANGGO KANGGO EXTRA </text>
<text sub="clublinks" start="3483.646" dur="5.171"> Langkah-langkah nalika Nuli bakal entuk ING Kaslametan </text>
<text sub="clublinks" start="3485.415" dur="5.538"> Lan HYGIENE, SANITATION lan banjur </text>
<text sub="clublinks" start="3488.951" dur="2.703"> KESELAMATAN LAMPIRAN EXTRA. </text>
<text sub="clublinks" start="3491.086" dur="2.837"> >> PELUAS PELANCONG PERSONAL </text>
<text sub="clublinks" start="3491.787" dur="2.87"> MEAL? </text>
<text sub="clublinks" start="3494.057" dur="2.802"> >> Aku KANGGO, SALMON KAMI DIBENANG </text>
<text sub="clublinks" start="3494.791" dur="4.137"> GAPAT. </text>
<text sub="clublinks" start="3496.993" dur="3.904"> INGKU MUNGKIN, MUNGKIN AKU MELAYU, TAPI </text>
<text sub="clublinks" start="3499.061" dur="3.304"> GAMPANG TANE ING PANJENENGAN ING WASA </text>
<text sub="clublinks" start="3501.03" dur="2.169"> SENYO AKU PALING MASA BASA </text>
<text sub="clublinks" start="3502.498" dur="2.102"> NINI DI KAWASAN. </text>
<text sub="clublinks" start="3503.333" dur="2.835"> SALMON KANGGO SAIKI. </text>
<text sub="clublinks" start="3504.733" dur="3.17"> KAMI KHUSUS ING VEGAN MEALS. </text>
<text sub="clublinks" start="3506.302" dur="2.436"> KAMI KANGGO BANYAK SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="3508.036" dur="2.003"> KANGGO ING MENU. </text>
<text sub="clublinks" start="3508.871" dur="2.269"> >> SUKU DENGAN MANEH ING SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="3510.172" dur="1.401"> MUNGGUL LAN WASA </text>
<text sub="clublinks" start="3511.273" dur="0.834"> TALKING TO US. </text>
<text sub="clublinks" start="3511.707" dur="2.102"> KITA LAMPIRANI IT. </text>
<text sub="clublinks" start="3512.241" dur="3.404"> >> SALAH INGKU SUKU. </text>
<text sub="clublinks" start="3513.943" dur="2.503"> >>> Lan SATU TIANG LENGKAP PUTIH </text>
<text sub="clublinks" start="3515.778" dur="3.503"> Sadurunge kita pindhah, gambar kita saka </text>
<text sub="clublinks" start="3516.579" dur="4.038"> HARI. </text>
<text sub="clublinks" start="3519.415" dur="1.569"> PURWANSING TUTUP Pungkasan </text>
<text sub="clublinks" start="3520.75" dur="1.969"> PANDEMIK. </text>
<text sub="clublinks" start="3521.117" dur="4.17"> KANGGO ING ING ING CHINA MUDAH A </text>
<text sub="clublinks" start="3522.852" dur="5.405"> TAMAN ING TAMAN ING TENT. </text>
<text sub="clublinks" start="3525.421" dur="5.673"> NINI KANGENUH ING NGE ATAWA NGALAMI Utawa </text>
<text sub="clublinks" start="3528.391" dur="4.238"> Ora BISA, INGING TANGGO MANGGUN, TAPI TAPI </text>
<text sub="clublinks" start="3531.227" dur="1.735"> IN PULANG TEWAS NGANGGO AN </text>
<text sub="clublinks" start="3532.762" dur="1.768"> KESAN. </text>
<text sub="clublinks" start="3533.096" dur="3.736"> ING NGET ING KENE ING JAM IKI. </text>
<text sub="clublinks" start="3534.664" dur="3.47"> INGGRIS KANGGO MUNGSA DENGAN ABC </text>
<text sub="clublinks" start="3536.966" dur="1.501"> PAWARTA LIVE UNTUK ANALISIS lan ndhuwur </text>
<text sub="clublinks" start="3538.267" dur="2.035"> KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="3538.601" dur="2.469"> AKU LINSEY DAVIS, ING ING SALAH </text>
<text sub="clublinks" start="3540.436" dur="2.736"> UNTUK KEJAMINAN DENGAN KAMI US LAN Duwe </text>
<text sub="clublinks" start="3541.203" dur="1.969"> HEBATENG. </text>