АБЦ Вести Премиер: хоспитализации на СОВИД-19, гласови на исклучување, доктори на првите редови subtitles

>> ЦРВЕН ДАЛИ ВО СВЕТОТ Најголема ДЕМОКРАТИЈА, ПОЛИЦИЈА ВО ВИДЕРСКИ БАТОНИ НА ИНДИЈА, ПРИРАЧНИК ПО ДРУГИ ЛУЕ ВО РАБОТНИКОТ, ЗАПОЧНУВАЕ НА ЦЕЛОВИТЕ, СЕ РАБОТИТЕ ЛУЕ ПОВЕЕ КОГА ДА ГО БИДЕТЕ Правила. СИТЕ ОВА КАКО ДА СЕ РАБОТИТЕ ДА ГО ДАБОТ НАДВОРЕШНА ПРОДАВНИЦА Нивната популација. ОВДЕ ДОМ ДОГОВОРИ СЕНАТИТЕ СЕ СОГЛАС ПРЕДГОВОР НА ТЕЛИОНАЛНА ВЕЕ НА 2 УСД ПАКЕТ. НЕКОГАШ НЕКОГАТ ПРАВИЛНИЦИ РЕЗЕРВАЦИИ САД има околу 60.000 случаи СОВЕТ ВО NEWУЈОРК. Бројот на COVI во АМЕРИКА ЕКЦЕНТЕР. ОВИЕ СВЕТЕ ГЛАМЕРИ НА НАДВОР Ефекти на социјалното ПОСТАВУВАЕ. ПОВЕЕ ОД ПОВЕ HЕ НА АМЕРИКА Државите се затворени НЕНЕСЕНЦИСКИ БИЗНИС. >>> НАДВОРЕШНИЦИ, ПАРНИЧКИТЕ КАРЛИ СЕ ИСПИТЕН ПОЗИТИВ ЗА ПОВЕД-19. >>> ДОБРО ВЕЕ, СЕКОЈ. БЛАГОДАРУВАМЕ ДА МНОГУ ЗА ДВЕЕ СО НАС. Јас сум Линси Дејвис. ПОГЛЕДУВАМЕ НА ДЕНОТ КАДЕ МОЕМЕ ДА ГИ ИЗВЕСТУВАМЕ НЕСТО РАЗЛИЧНО, НО ЕДНО ПОВТОРНО, Случајот со коронавирус продолжува до Зголемете се. НОВО ЈОРК ГАВЕРНЕР ПОВЕЕ ТОА БОЛНИЦИТЕ ОВДЕ SOЕ Е СЕ наскоро ПОВЕЕ ПАЦИЕНТИ ОД КОEDАИ И ИНФЕКЦИИ КОРОНАВИРУС НЕ ОЧЕКУВА ДА СЕ КРУГИ ЗА Друг Три недели. И СВЕТНА КОГА НЕ Е ДА САКА ДА ВИДИТЕ ВО СЕКОЈ ГРАД, САМО, МАРГУИТЕ НА МАКЕШИФТ ПОВТОРНИ НОВО ЈОРК ГРАД. ОФИЦИЈАЛНИТЕ СЕ велат само во случајот. ОВИЕ СЕ СЕКОГАШ ПЕКУЛИЈАР и СВЕЧНИ ВРЕМЕ. Нормално држави рекламираат ШТО Тие треба да понудат, надевајќи се дека ВАШИТЕ ТУРИЗИТИ ВО И САМО ПОСЕБНИ ВИСИТОРИ. СЕГА ШТО СЕ ПРАВИ ТУРИЗИТЕ ДА Останете за секој месец. АЛАСКА ПОДНЕСУВА НА НАДВОРЕШНИЦИ ДА КАРТАНТИН ЗА 14 ДЕН И ФЛОРИДА ПОГОЛЕМЕ СЕКОЈ ОД NEWУЈОРК, НОВ JЕРСЕ И СОДРИНА ДО САМО-КВАРТАНТИНА ЗА ДВЕ НЕДЕЛИ. НО ДОБРИТЕ ВЕСТИ, ПРИOOАВ ЗА ПОВТОРНИ ЛИНИИ СЕ БИДЕ НЕГОВОРНО ВАНО ЗА СИТЕ НА НАС, ДЕНЕС УЈОРК ГАВЕРНИОТ СЕ ПОСТОЕ ДА СЕ УШТЕ ИНДИКАЦИИ НАЈГОЛЕМ СОЦИЈАЛНА ПОДНЕСУВАЕ НА ПРИДОБИВНИТЕ АПЕРИ ПРОСТОР НА ВИРУС. ТОМ ЛЛАМАС на АБЦ започнува надвор од САД. >> Новинар: ЦЕЛО СВЕТНА СИГНА ОВОЈ ПАНДЕМИК е ПАКО ОДГОВОР. ТИМОВИ ПОСТАВУВАЕ ПО ПРАВЕЕ МОРГУ НАДВОР ОД УЈОРК БЕЛЕВСКО БОЛНИЦА. ОД НИВО ГО ПОДНЕСУВА 9.09 И ХУРИКАНСКО САНДИ. НАДВОРЕШНАТА, НАЈДОЛНО 5000 НОВО Случаи во државата, и ЕДНА БОЛНИЦА САМО, 13 ЛЕЕ НА ЛУЕ ВО само 24 часа. БЕСПЛАТНИОТ СЕ ДЕКА ВИРУС Е САМО ПОВРШЕН ТОЛ. Но, БЕЗ ЦЕЛО ЕДЕН ЛЕСНИК НА НАД, EXTREME SOCIAL DISTANCING МЕРКИ МОAYЕ ДА РАБОТНО. Стапката на хоспитализација БЕЗВЕДНО МНОГУ. >> Ова е многу добар знак и ПОЗИТИВНО ЗДРАВЈЕ. ПОТВРД, НЕ СМЕ 100% ДАЛИ ДАЛИ ИЛИ Тоа е точно, но стрелките ПОГОЛЕМЕ ВО ПРАВО ДИРЕКЦИЈА. >> Новинар: НО ГОВЕВОР КУОМО ВЕAYЕ ДА СЕ СМЕЕТЕ НЕДЕЛА ПРОДАВ ОД Удирање на врв во NEWујорк ГРАД СЦЕНАРИО КОЈ СВЕТСКИ КОЛИД СО НОВО ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ВРЕМЕ, ПРЕДЛАГУВА TOЕ ДА СЕ ПРИМАНА ОГРАНИЧУВАЕ СО ЕДИНИЧКОТО ВТОРНИОТО НЕДЕЛА, ОВА 12 АПРИЛ. >> ШТО БЕЛА ТИМЕЛИНА ОВАА WЕ БИДЕ. Исток е нашата наша линија. ШТО БЕЛА ТИМЕЛИНА. >> Новинар: НО ДОГОВОРИТЕ ИСПИТНИ ИСПИТНИЦИ НА ЗДРАВЈЕ НА НАЦИЈА ПРЕПОРАБОТУВА NOTЕ НЕ ДОГОВОРЕ ДА СЕКОЈ ДАТЕ. >> Тоа навистина навистина многу флексибилно. МОРА ДА СПОРЕДИ КОНВЕРАЦИЈА СО ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ВО СОВЕТНИЦАТА КАНЦЕЛАРИЈА Зборувајќи за, ДА ЗНАЕТЕ, МОЕ Гледајте на ДЕНЕТ, но морате да го БИДЕТЕ МНОГУ флексибилен. ЗА ЕВАЛУАЕ НА МОEНОСТ НА ШТО СЕ РАБОТЕ ДА ДА СЕ ПРАВИТЕ. >> Новинар: NEWУЈОРК, ТОА ЕКИЦЕНЦЕР ВО САД, Сè уште ПОТРЕБНО ПОВЕЕ ПРОСТОР И ПОВЕЕ СУБЛИКИ ЧЕТВРИ ОБНОВНИ ОБОДИНИ ПО ПОД ПАРИ, И сè уште е потребно за тоа КРИТИЧКИ УСЛОВИ ЗА IFИВОТНИ ИВОТ, Вентилатори. ВЛАДАТА ОДГОВОР 11.000 ДА СЕ ПОЧИТ, НО ПОТРЕБНИТЕ А. ВКУПНО од 30.000. КУОМО НЕ ГО ОБЕДУВА МОAYЕ ДА СЕ ПРАШАТ ШТО ИТАЛНА ДЕКА, СПИЛИТЕ Вентилаторот. ЕДНА УРЕД, ДВЕ ПАЦИЕНТИ. >> Ние објавуваме разделување. КОГА ДА СЕ направи ЕДЕН Вентилатор ДВИ ПАЦИЕНТИ. ИТАЛИЈА МОЕ ДА СЕ ЈА ПРАВИЕ ОВОЈ БЕСПЛАТНО СИТЕ биле принудени да го направат тоа. >> Новинар: ОВИЕ Вентилатори ПОТРЕБНИ ПОТРЕБНИ ЗА ПАЦИЕНТИ САМО 25-ГОДИНА-LDЕКС АЛАРД ОД СЕРВИНА ДАКОТА КОЈ Е ВО А. Медицински индицирана кома. >> ОВОЈ ВИРУС Е ВИСТИНО ОПАСНО. НЕГОВО, МНОГУ ПОВЕЕ. >> Новинар: 26-ГОДИНА-СТАРИ ПРИРАЧНИКО ЛАКРОСЕСКИ ПЛАТЕРИ WOKE UP СО НАПРАВНИ АКЕ И САМО БЕСПЛАТНА НЕДЕЛА АГО. >> НИКОГАШ НЕ СЕ ИСПОИ. НИКОГАШ НЕ СЕ ПУШТЕ. САМО ЈА НИЕ ЗДРАВЈЕ ЗДРАВЈЕ Сериозно. САКАМ, СЕ Е АТЛЕТ. >> Репортер: ДЕКТОРИ НА ACKАК СЕГА СПОРЕД ИСКУСТВО ДРАГА ЗА ЕБОЛА. ISЕ СЕ ГО СПОДНЕТЕ СЕ СЕМЕЈНА СЕМЕЈНА СЕМЕЈСТВА НЕГО. ВО NEWУЈОРК ГРАД, 46% од СЛУЧОЦИТЕ НА КОРОНАВИРУС се СОДРИНА МАА 18 до 44. ВИРУС ПОВЕЕ СИТЕ СТАРИ. 62% од смртните случаи се мажи и 54% од Луѓето кои умираат од вирусот СИТЕ ЗА 75. ТОА ЗОШТО ВО ВУДБРИGE, НОВО JЕРСИ ДЕНЕС ПОВЕЕ ОД 90 RESителите треба да бидат пренесени ОД НАДВОРЕШНА ПОВТОРНА ВНАТРЕШНА ОВАА ДОМАШНА НЕГА. БЕСПЛАТНИОТ БОРИС НА САД НАДВОРЕШНИКОТ „МЕРЦИЈА“ кон ГОЛЕМОТ АНGEЕЛЕС МЕДИЦИНСКИОТ КРИВНИ ГО ПОДГОТВУВАЕ КОРИСТИ И ОПРЕМА да се справи со извор ПОД 1000 ПАЦИЕНТИ Во странство ВЕЕ НОВ ПОВЕЕ ДА ПОМОГНЕТЕ ОД Северна Каролина до Колорадо. ВЕТЕРИНАРИЦИ СЕГА ДОДЕЛУВА Вклучувајќи медицинска опрема Вентилатори. >> Ова е само еден ПОВЕЕ ПРИМЕР НА ЕДНА ПОМОШ И СИТЕ СЕ СОДРИНА ДА ПАРТНЕР СО НАШИОТ КОЛАГИИ НА ЧОВЕЧКИОТ СЕМЕ. >> Новинар: НОВИТЕ топли зони сега ПОДГОТВУВАЕ СО ПРИРОДАТА ЗЕМЈА. ДЕКЛАРАЦИИ ЗА РАЗВОЈ НА ЦЕЛО ЗА ТЕКСАС И ЛУИСИЈАНА. ВО НОВ Орлеанс, МАРДИ ГРАС само WEEKS AGO СВЕТСКА СО СО МАСИВНИ КРИВИ И ДЕНОВИ НА ПАРТИНГ МОЕ ДА СЕ ЕДЕН ПРИЧИН КОРОНАВИРУС Е СЕГА ПРОДАБА Побрзо ТУКА ОД СЕКОЈ ДВЕ НА ПЛАНЕТОТ. >> МАКЕДОНСКИОТ оддел, над 50% НА МОИТЕ МОИ СЕГА СЕГА КВАРАНТИН, И ДАКО ДА СЕ ДВЕ Заклучени дополнителни ресурси на ДР STАВНА ЛИВЕЛ, ДРATEАВА МО .Е НЕМА ДОЛИ ОД БЕЗ БЕЗ ДОПОЛНИТЕЛ - БЕЗ ФЕДЕРАЛ ПОМОШ ОД ОВОЈ ВРЕМЕ. >> Новинар: И ВИРУС СЕГА ПОВЕIRЕ ДА СЕ ПРВИТЕ НИВНИОТ ТОЛЛ ОДГОВОРНИЦИ. >> Тоа е многу лично. СЕКОЈ И СЕКОЈ ДЕН ДОБИВ А ИЗВЕШТАЈ И БРОЈОТ НА БРОЈОТ. >> Новинар: ВО NEWУЈОРК ПОВЕЕ ОД 200 членки на Pујорк СЕ Влијаат со ВИРУС. ВО ДЕТРОИТ НА САМО ДВИ Офицери Умре. И ЗА АРМИЈАТА НА АМЕРИКАНИТЕ РАБОТЕ ДА ГО ПРОДАБИ СО НОВОТО ПОВЕЕ ВО ДОМА ДАРИВЕРИ, СЛУЧАЈ НА ВИРУС СЕГА ИЗВЕДЕНИ ВО НИВИ АМАЗОНСКИ СКУПНИ. >> И ТОМ ЛЛАМАС се придружува сега. ТОМ, Владимир Андрев на Yујорк КУОМО ДЕНЕС СЕ ПОСТОЕ ДА СЕ СОСТОЈБА ДРАВ Е СВЕТСКОТО ПРАВО СЕГА. ПОТРЕБНО РЕСУРСИ, НО Е ТОА ПОДГОТВЕН ДО ТОА ПОМОШ ДРУГО ДРATАВНИ КОГА ДА СЕ ДОБИТЕ НОВА ХОТСПОТИ. >> Новинар: ДА, ТОА ПРАВО, ЛИНСЕЈ. BEЕ СЕ СЛУЧУВА ОВОЈ ЗА А КУПЕЛ НА ДЕНОВИТЕ СЕГА. Основно тој сака да направи ОДГОВОРИТЕ МОЕ ДА МОАТ ДА СО ПОВЕЕ ОВОЈ ПРОБЛЕМ, ПОМОГНЕТЕ ПАНДЕМИТЕ И СЕ УЧЕТЕ СИТЕ СЕ МО CЕ, И ЕДВИД ДРУГИ топли зони ПОЧЕТУВА ПОПИРАЕ СО ЛИКЕ ЛУИСИЈАНА, МО CЕ МОЕ да пренесат НЕКОИ ОПРЕМА, НЕКОИ ЗНАЕЕ И се надевам, ПОМОШ ДРУГОВИ ДРATАВНИ ПРЕД ЗЕМЈА. Ајде да одам сега на некој од тоа СВЕДОВНИ ВЕСТИ ТОА БЕСПЛАТНИ ЦЕНТИ ЗА Хоспитализацијата ВАУВАЕ ВО УЈОРК ПОСТОИ НА СОЦИЈАЛНО ПОСТАВУВАЕ. Е ДА СЕ ОЧЕКУВА ТРЕНД ПРОДОЛУВА? >> Репортер: Да, знаете, Е МАЛКО СВЕТСКО ПОВЕЕ И ВЛАДА КУОМО, СЕКОЈ НЕСЕЕ НЕ Ми кажува дека тој бара на сите СТАТИИ И ПОДАТОЦИТЕ И ПРЕДНИЦИТЕ ДО НОВИТЕ СОДРИНА СЛЕДНО ДЕН ОВА Е ЕДНА СЕЛАВНА ОБЕДУВАЕ ПРИМЕНА. ПОДНЕСУВА СОСТОЈБИТЕ НА СОПСТВЕНОСТ МНОГУ ДОГОВОРНО, ПОТВРД, НЕ Сè уште вели дека ние сме близу ДВЕ ДО Три ВЕДЕРИ ОД Врв на СИТЕ СЛУЧОЦИ КОГА СЕ УПОТРЕБА БОЛНИЦИ, ПОВЕ WEЕ НИЕ МНОГУ, МНОГУ СЕРВИ ВО NEWУЈОРК ГРАДОТ ВО ПАНДЕМИЧКИ. ЛИНСЕЈ? >> НЕЕТЕЛЕСНО,'Е TЕ ГО ЗАДОЛИМЕ СВЕТСКИ ЛИНИН. ТОМ ЛЛАМАС, Благодарам. >>> ЗА МНОГУ АМЕРИКАНИ ОВА Е НЕМА ПОДОБРИ ЗА СТАТИСТИКА РЕАЛНИ СЕМЕЈСТВО И VИВОТНИТЕ ВО . Додавање на најновиот СЛОБОДНО, ПОВЕЕ НА ПОСЕБНИТЕ СЕ СЕГА ФИЗИСКО ПОДНЕСУВА ОД Нивните УБОВИТЕ БИДА БОРБА ОВОЈ БАТЕЛ ВО ИЗОЛАЦИЈА. ДРУГИ ФАМИЛИИ ВИРУСОТ СЕГА СПОРЕД. НАШИОТ МАТТ ГУТМАН споделува ОВДЕ ПРИДОБИВНИ ПРИКАЗНИ ПРИРОДНИЦИ. >> Новинар: ТОНТАТ А 17-ГОДИШНО ДЕЛО ОД НАДВОРЕШНО ЛОС АНGEЕЛЕС ДА СЕ БИДЕ НА МЛАДИТЕ ПЕРСОК ВО СТРАНА ДА СЕ ТОА Умрел ПО ДОГОВОРЕН СОВЕТ-19. >> СЕКОЈ ДЕЦА ВО ОВАА ЗАЕДНИЦА, НИВО РАЗГОВОРНО. Луѓето треба да останат дома. ЈАС НЕ СМЕ ДА ГО ГОЛАМАМ СЕКОГАШ ДЕЦА ВО ОВОЈ Град. >> Новинар: ЦДЦ е тон ПОГЛЕДАТ ВО ПРИШТИНАТА НА СМРТ НА ТЕНЕГЕР. НЕГОВИОТ ТАТКО, УБАВ ВОВЕД, ИСТО ПОВТОРНО. И ВО САН ДИЕГО, ДВЕ ИНФАНТИ ТЕСТИРАIVEЕ ПОЗИТИВНА. И ПРЕДУПРЕДУВА FЕ ОД ДОКТОРИ ЦЕЛО ПАЦИЕНТИ СОДРУВААТ ВО ЗАЕДНО СО МНОГУ РАЗЛИЧНО ПОГЛАВИ, НО НАЈГОЛЕМО ПОВЕЕ, ЧУВО и КРАТКОСТА НА МОЕ. Мислам дека тоа е што навистина ИНТЕРЕСИРАЕ, ПАЦИЕНТИТЕ СЕ СТЕ ВО СО НАУСЕА, ПОСЕБУВА ANDЕ И ДИРАРИЈА, НЕКОГАШ НЕ СМЕ ОЧЕКУ СО РЕСПИРАТОР БОЛЕСТ. >> Репортер: ТЕРИ ВО ТОТ 40-ти И АКТИВНО ДО ВИРУС КОЛОНИЗИРАЈТЕ НИЕ ЛУНГИ. >> САМО НА ГИМ РАБОТНО И ТОГА ПОВЕЕ И НАУСЕА ПОВТОРНО ВО >> Новинар: БЕЗ ДЕНОВИ БОЛНИЦА. >> Добро, ќе ми одеше на мојот 16-ти ДЕН СЕГА. >> Новинар: ЦЕЛО ВРЕМЕ НЕ СЕ ГО ГО ГО ГЛАДИТЕ САЈОТ ХУСБАНД И Три деца. >> Тој остава храна на вратата. СЕ СЛУЧУВАМ СО МОЈОТ СЕМЕЈНО. И МОИТЕ МИСЛИ ОСТАВНИ БЕЛЕШКИ И ЛИТЕЛ - ЛАТЛЕРНИ КАРТИ ЗА МЕ НА ВРАТА. НО, НЕ САМА ДА ГО ПОСТОИМЕ ИЛИ ПОСЕТЕ СЕКОЈ ВРЕМЕ СО нив ВНАТРЕШНА КВАРАНТИНА. >> Новинар: ЕДНА НА СИМПТОМИ, ГОЛЕМИ НА МИСЛЕЕ, КОГА ДА СЕ СЛЕДИ ДА ЈВЕТТЕ. >> Новинар: Едно нешто што РАСЛАВНО ИЗВЕСТУВАМЕ ДА СЕ ПРОМЕНИ, јас Комплетно изгубена мојата чувство на МИРИС. >> Новинар: И ДОГОВОРМЕ МНОГУ РАБОТА. ПОБЕДА СВЕТСКОТО ОБРАЗОВАНИЕ 30-годишна армија БОЛНИЦА. ТОА ОДГОВОРЕН И АКТУАЛНО ПОВТОРНО ПОДОБРИ ДО ВИРУС СВЕТНА ПНЕВОНИЈА. ФИНАЛНИТЕ ГО ВИДЕ ДОКТОРИТЕ ПОВЕЕТЕ ГО ПОВЕЕ НА АНТИ-МАЛЕРИЈАЛНА ДРОГА ХИДРОКСИХЛОРОКИНА како дел од А. КЛИНИЧКО ИСПИТУВАЊЕ. ВО МИССУРИ ПЕТ СЕМЕЈНИ СЕМЕЈСТВО ВИДИТЕ ВО ОВОЈ СЛОБОДНИ СЛИКА ВИРУС. ПРВИ, МАТРИАРХ ЈАНЕ ВИНОГУС. ЈАСОН, БРАТЕР, СИСТЕР-ВО-ЗАКОН И ТАТКО МИКЕ. СИТЕ СИТЕ FЕ СЕ СЛУБА ИЛИ. ТРИ ИМА БЕЗБЕДНО ПНЕУМОНИЈА. ВИРУС ИСТО ПРОДАВА ПРЕКУ СЕМЕЈСТВО НА ЕРИКА. ЗБОВУВА TOЕ НА "СТАРТ ОВДЕ" на АБЦ ПОДЦАСТ ГО ОБВРШУВА АГОНИЈА НА ГО ГОДИРААТ СЕ ЈАРСКА БАРАЕ ЈЕРМАНИНА Само неколку дена пред него РОДЕНДЕН. >> САМО СВЕДОВО. ШТО ТРЕБА ДА ПРАВАМ? >> Репортер: ЕДНА СЕ ИСПИТУВА ПОЗИТИВНИ, ДЕКТОРИ ПОДНЕСУВА ERЕРМАЈН ОД ДВЕТИ деца и ОД ЕРИКА. НИКОГАШ ДА НЕ СЕ ДОБИ ДА ДОБИВ ДОБРО-БИЕЕ. >> ВАНИ ПРИРОДНИ ПРИКАЗНИЦИ ДО Слушај. СЕ РЕДИМЕ СЕГА ОД МАТТ ГУТМАН. МАТТ, ПОВЕЕТЕ ТОА СО ПОВЕД-19 ПАТИЕНТ, ТЕРИ ЛЕСНО, ПОВЕЕ ПОДОБРИ И ТОГА ПОГОЛЕМ СИТЕ ПОСТОИ. Е ДОКАКО ДА СЕ СЕ СЛУШТЕ ЗА БЕВИТЕ НА ИЛЕНА? >> Новинар: СМЕ. Луѓето се повикуваат на розерот КАСТЕР ЕФЕКТ КАДЕ САМО ОВИЕ СЕ НАДВОРЕТЕ, МОAYЕ НЕДЕЛА ИЛИ ДЕНА ДЕНИ И ДВЕ НЕДЕЛИ ПО ПРВИОТ ГЕТИТНИ СИМПТОМИ И ТОА МНОГУ ДЕНИ ПО ОВА ТЕА ДОБИВЕТЕ ПОВЕЕ ОД ОВОЈ ВИРУС. ПОТВРД, ТОА Е МНОГУ РАЗВОЈ СЕ ДОГОВОРИ СО И ДОКТОРИТЕ СЕ УЧЕА КАКО ОВОЈ ВИРУС ПОСТОИ. >> КАКО ЗА ОВОЈ ГО ГОЛЕМИ НА МИРИС? ИСТО СЕ СОГЛАСУВАТЕ ГО ГОСПОДАТ ОД ТАСТО. ОВИЕ СИМПТОМИТЕ КОИ СЕ ВЕРУВАЕ ДА СЕ ЗДРУУВА СО ОВОЈ ВИРУС. >> Новинар: тие се, и Тоа е едно од работите што се ПОВЕЕ ЗА ОВОЈ ВИРУС, НО, ДОКТОРИТЕ САКАТЕ Е АКТУАЛНО НЕ ТОА ИЗВЕСТУВА. ОСНОВНИТЕ СИМПТОМИ. СЕ СЛУЧУВАМЕ ЛУЕТЕ ДА СЕ СМЕАТ ПОСЕБУВАЕ И НАУСЕА И ГОДИНИ И НАПРАВНИ АКЕ, И ОБВРСКО ПНЕУМОНИЈА НАСТАНО, НО ШТО Е ДА СЕ ТАКА ОВДЕ ПРОВЕД СЕНС СВ. ЈОСЕФ Медицинскиот центар е тоа ОСНОВА ВИРУСНИ ПОДАТОЦИ ВАШИОТ СВЕТСКИ СИСТЕМ. ДА СЕ ОДГОВОРИТЕ ТОА, ОСНОВНО ПОВЕЕ ВАШИОТ СИМЕТ ЗА ИМУНИ ХИПЕРДРИВ. ПОВРЗАНИТЕ И ПРИРАЧНИК ВАШИТЕ ДОВЕР ТЕЛО. ТОА ЗОШТО ДА ГО Гледаме многу многу РАЗВОЈНИ СИМПТОМИ ЗА ОВОЈ СОДРИНА ВИРУС. Се надевам дека НЕКОИ МОЕ МОЕ ДОБИЕ ВАКЦИНА И ТОА ТРЕТМАНИ КОИ СЕ ЗНАЕМЕ РАБОТА. ЛИНСЕЈ? >> СИТЕ ПРАВО. МАТТ ГУТМАН, БЛАГОДАРАМ ЗА ВАС ИЗВЕШТАЈ. СЕ ОДГОВОРНУВАМЕ. >>> СЕГА РИПЕЛНИ Ефекти од ОВОЈ ВИРУС ПОГОЛЕМУВА. КАКО ДА СЕ РЕДУВАМЕ, МНОГУ СЕМЕЈНО ЧЛЕНОВИ ПОДНЕСУВА КЕПТ ОД ОД СИТЕ СТАРИНИ LOУБОВИТЕ ВО ДОМААНИ ДОМИ И ДОГОВОРИТЕ CENTИВОТНИ ЦЕНТАРИ ЗА НЕДЕЛА СЕГА. ТОА СЛУЧАЈ ЗА ПОБАРУВАЕ И ЛЕСТЕР ТАЈЛОР. САКАТЕ ДА БЛАГОДАРАМ ДА СЕ ВЕРУВАЕ НА НАС. >> Благодарам за нас. >> Благодарам за нас, ЛИНСЕЈ. >> ДВД, ВАШАТА МАКО ШАРЛОТТ ВО А NEWУБОВ ERSЕРЗИ помогна да живее ЦЕНТРИТЕ ПОСЛЕДАТЕ СИТЕ 89-ти РОДЕНДЕН И ДЕНЕС УЧЕЕ СЕ ИСПИТУВА ПОЗИТИВ ЗА КОРОНАВИРУС. РАБОТИТЕ НИКО КАКО ШТО СЕ ПРОДОЛИ СЕ ИСПИТУВА. ШТО СЕ ДА СЕ СИМПТОМИ? КАКО ДА СЕ РАБОТЕТЕ ОВА ОБЈАВУВАЕ ОД Само неколку часа АГО ШТО СЕГА СЕ САМО ВИРУС? >> ДА ПО САБОДНИК СЕ ГО ПРАВУВАМ МОЈОТ Мајка, и јас забележав дека тој САМО ПОВТОРНО ЛИТЕЛ ПОСТАВУВА. СИТЕ Уморен. НЕ СЕ ДА ГО ПРОДАВМЕ НА ТЕЛЕФОНОТ ДОЛГО, НО ЗНАЕ НЕКОГАШ ДЕКА РАЗЛИЧНО. ВЕДНИК СЕ СЛУЧУВА ОД НЕЕ ДОМАА, МОLDЕТЕ ДА СЕ МОАТ ТОА СЕ ДА СЕ ПОГОЛЕМУ ОД 100. И СЕ ПОСЕБИМ, ХММ, ОКЕЈ, НЕКОГАШНО ОБВРСКО ОДВОРЕЕ. МОLDЕТЕ ДА СЕ ПОСТОИ ЛАТЕРА НА ТЕМПЕРАТУРА СЕ ПРИГОДИ ВО 99. НА ПЕДНИ МОЕ ДА ГО ПРОДАВМЕ ДА СЕ ПОВЕЕ ПОСЕБЕН ДО 102. ПОВЕЕ СЕ ДОБИВ ДОКТОР И јас ПОСЛЕДУВА, Слушајте, Три работи, 89, НЕ Е НЕЕ ДОМ И НЕМА ДА СЕ ПОВЕЕ. САКАМ ДА СЕ ДА ИСПИТУВА. СО тој се согласи. И тие ме повикаа ДЕНЕС ДА ГО РАБОТИ МОЕ ТОА ИСПИТУВА ПОЗИТИВ. Па, јас сум сè уште во шок. Јас сум запрепастен. Мислам дека имав дел од мене ТОА НЕ МИСЛИ ТЕСТОРИ COMЕ СЕ ДОБИВИ ПОЗИТИВНА ПОСТОИ НЕВОСТАВНАТА ДОМ, тие имаат СТОПАНИ ВИЗИТАЦИИ ЗА ЧУВАЕ СЕГА СЕГА. САМО ДА ЈА ИМА ШАНСА ДА ГО Гледам ТЕГА, МОЈОТ ХУСБАНД И Јас, НЕГО Роденден, но НИЕ СЕ ПОДДРШКИ СО ГЛАСНО. Право. >> Значи, НЕ Е ФИЗИЧКИ КОНТАКТ. САМО ДА СЕ ТОА, ЗНАЕ, ОБЕДИНЕТЕ. ТАЖЕН СУМ. НО, СМЕ КРИСТИЧНИ И ЛУЕ ВЕЕ, ПОВЕЕ ВЕРУВАМЕ ВО Моќ на молитва, но постојано МНОГУ БЕЗБЕДНО. >> И ВАШАТА МАМА САМО НЕВЕРНИ УСЛОВИ. ПА Е ГИДИНАЦИЈА ЗА СЕГА ТОА НЕ МОЕ ДА ПОСТАВИТЕ ИЛИ ПОБИРАЕ Третман во болници? >> Значи, затоа што ова СТАРТИРА, STЕ STЕ ПОСТАВИ. ПРАВЕТЕ СЕГА СИТЕ СИМПТОМИ СЕ ПРАВО ПОВЕЕТЕ И САМО HERЕ СЕ САМО УМОРЕН. МОЈОТ МОЕ Е ДВЕТНО РАНГ РАК ПРОДОЛУВА. НЕ Е ДИЈАБЕТИК. ПА, СО КУРСЕ, ТИЕ Е, ВАС ЗНАЕТЕ, ГОЛЕМА ВЕДНОСТ ВО ТОА ПРИРАЧНИК, И САМО се консултираме ИНФЕКТИОНАЛНА болест СПЕЦИЈАЛИСТ. ИМА, НЕКОГАШ НЕКОИ работи во мини И WEЕ, ДА ЗНАЕТЕ, РАБОТЕТЕ ЗА ОВДЕ ТОА ПОВЕЕ НА УТРЕ СО НЕГО. НО СЕГА HEЕ STЕ остане. НЕ Е КВАРТАНТИЕН. СЕ ДОБИ ДОБИВАТЕ ТОА ПОВТОРНО ОД НЕГОВОТ ДОМ. >> И ОВОЈ BEЕ БИДЕ РАЗЛИЧНО ВЕСТИ, ОБВОЛНО ПОД СЕКОЈ ПОВЕЕ, но како многу повеќе РАЗВИСНИК СЕ ОВОЈ ДА СЕ ДОГОВОРИТЕ НЕ СМЕЕТЕ ДА СЕ АКТУАЛНО ВИДИТЕ И ПОСЕТА СО НЕГА? >> Тоа е - да, ова е НАЈГОЛЕМО РАЗЛИЧНИ ДЕЛ НЕ Е БИДЕ СПОДЕЛУВА ДА БИДЕТЕ СО НЕГО. МОЈОТ МОЕ ASЕ КАКО КУЛТЕЛ НА МЕСЕЦ АГО И ЈАС ИМАМ СЕКОЈ ЕДЕН ДЕН. ЦЕЛ ДЕН. ОД АКТУЕЛНО МОЕ ДА БИДЕ Транспортиран во болницата и МОЈОТ ХУСБАНД И И, СЕ ПОСЕБИ СЕКОГАШ ДЕН СО НЕГО. ПОВЕЕ НАВИСТИНИ РАБОТИ. СЕ САКАМ ДА ЗБОРУВАМЕ НА НЕВЕСТИТЕ, ТОА ДЕКТОРИ, ДА ЗНАЕТЕ, СЕ СВЕДОВНО ПОВЕЕ НА ВЕРНИЦИТЕ СЕ, ЈАС ВИСТИНОТО ДОБИВ ДА СЕ ДА ГО ИСТО ГЛАСОТ. МОЈОТ МОЈ И ДА Е ДЕМЕ ДЕМЕНИЈА. ПОТРЕБНО, навистина е РАЗЛИЧНИК НЕ Е ДА БИДЕ ДА СО ПРИМЕ ОВДЕ, ДА ЗНАЕТЕ, САМО ДА ПОДДРШИТЕ ТЕГА И ДА СЕ ДА Е БИДЕТЕ СИТЕ ГЛАС. >> И кои се следните чекори? КАКО ВИД ДОВЕРЛИВИ СЕ ДАЛИ, АЛБЕИТ ОД ПОСЕБНО? >> Значи, не многу, АКТУАЛНО. ЗНАЕТЕ, ПРАВЕТЕ СЕГА, ПРОТИВ, СВЕТСКИОТ. Тие се третираат со нејзините симпатии, ДА ЗНАЕТЕ, ТИЛЕНОЛ И СЕ КАКО ТОА. Тие ми кажаа дека исто така СЕ УТИ. ПО ТОА РАБОТИ СО ТОА КАКО Добро. НО Е ДА Е ДОСТАПНО ПОВИКУВАЕ, СЕ ГО ПОВИКУВАМЕ НЕРВИТЕ. МОЈОТ МОЈОТ ЈА ИМА ЧУДО ДОКТОР. НЕ Е НОВО НИЕ. НЕ МОЕ ДА СЕ ДА СЕ СЕ ДОЛИ КАКО НЕГО ПРЕВИЗЕН ДОКТОР, НО ОВОЈ ГУUИНСКО ДОСТАПУВАМ. НЕ - КОГА СЕ ПОВЕЕТЕ СВОЈ БРОЈ, ОД ОДГОВОРНИ ТЕЛЕФОНОТ. ПОЗНАЕТЕ КАКО РЕАРИТЕ КАКО Е. Но, тоа е навистина еден единствен AT ВРЕМЕ, ЕДЕН ДЕН ВРЕМЕ. ТОА КАКО ДА СЕ ПРАВИМЕ ДА СЕ ОДИМЕ ВЕДНАШ. >> ПЕСТОР ТАЈЛОР, КАКО ЧОВЕКОТ НА Облека, ШТО ЗБОЛУВА НА Удобност ДАЛИ СЕ ДОБАВТЕ СВОЈАТА IFена ВО ОВАА МОМЕНТ? >> Добро, ПРОТИВ, ОТКА SAЕ НИЕ СМЕ Луѓето на верата, па ние веруваме ВО моќта на молитвата и ние ДАЛИ, ДА ЗНАЕТЕ, ПЛАТНО ЗА ОВДЕ. ТОА СИЛНА WЕНА, НЕ, И СЕ - ВЕРУВАМ ДА СЕ БОРИ ВО НЕ, НО, ЗНАЕ, НИЕ ДА СЕ ВАУВААТ ВО РАБОТИТЕ НА ГОСПОДОТ ПРАВ СЕГА. НЕ Е НИКОГАШ ДА СЕ РЕАЛНО МОЕ ДА НЕ МОЕМЕ ОВДЕ. НЕ МОЕМЕ ДА ГО ГОДИМЕ. Ние мораме да веруваме на тоа КОМУНИКАЦИЈА. И МОAYЕ МОЕ ДА ЗНАМА ДЕЛОСТА БИДЕ НАДВОРЕШНИ ВО УСЛОВИ НА ТИЕ КОМУНИКАЦИЈА СО САД, ВО СОДРИНА СО ДОГОВОР. НЕ МОЕ ДА СЕ ПРАШУВАМЕ СЕКОГО ПОДОБРИ. НО, НИКОГАШ НЕ Е IKЕ ДА СЕ ПОСЕБНИ ДА ГОДИТЕ НЕКОЈ. Право. >> НЕ БЛАГОДАРАМЕ ДА МНОГУ ПОВЕЕ ЗБИРУВА DЕ СО САД ВРЕМЕ ОВОЈ ВРЕМЕ НА РАЗВОЈ. >> Благодарам. >> САКАМЕ БАРАЕ РЕГОВОРИ И ДОБРА ЗДРАВЈЕ ЗА СВЕТЕ СЕМЕЈНО. >> Благодарам, Линси. ВИ БЛАГОДАРАМ. >> Благодарам. >> И СЕГА ДА ВАШИНГТОН, КАДЕ КОНГРЕСОТ СЕ СЕ ДОГОВОРУВА ПОДАТОЦИ НА ОВИЕ ТРИЛИНА 2 УСД Сметка за спасување на економијата. СЕНАТИ СЕ СОГЛАСУВА ДОГОВОР НАДВОРЕШНА ПОДРАВЈЕ ТОА PROЕ ПОСТАВУВА ВЕРУВАЕ НА МИЛИОНИ ХИТ ХАРД САМО ЗАТВОР НА НАЈДОБРИОТ БИЗНИС, Вклучувајќи ДИРЕКТНИ ПЛАНИИ ДО НАЈДОБРИ АМЕРИКАНИ. НО СЕНАТИТЕ САКААТ НЕКОЈ ПАТИВНИЦИ КАКО СЕ ДА СЕ РАБОТИТЕ ДА БИДЕ ДА ГО ВРАБОТКА КАКО ПРОДОЛУВАТЕ АМЕРИКАНИ ДА СЕ ЧЕКА. АБЦ НОВИ ПРИЧИН БЕЗ КУЕ КОРИСНИКОТ Jонатиан Карл НАЈДОБРИОТ ПО ПРЕГОВОРИТЕ. >> Новинар: TONIGHT КОНГРЕСИОНАЛНИТЕ ЛИДЕРИ СЕ ОБЕДУВА ДА ЈА ПОСТАВИ НАЈГОЛЕМО ЕКОНОМСКИ БЕСПЛАТНИ БИЛНИК ВО АМЕРИКАНСКАТА ИСТОРИЈА. >> БОРБА СЕ пристигна НА НАША КРАТКИ. НЕ СЕ ПРАВИМЕ. НЕ САКАМЕТЕ. НО СЕГА СЕ СМЕ ДА ГО победиме. >> Новинар: КАКО ДЕЛ ОД 2 УСД ТРИЛИОНСКИ ДЕЛ, ЗДРАВЈЕ НА ЛУЕ ,000Е ПОБЕДА 75.000 УСД ГОДИНА ИЛИ ЛЕС ЧЕКС ПЛУС од 1.200 американски долари. ОВИЕ ЗАЕДНИЦА НА 99.000 УСД А ГОДИНА GЕ СЕ ПОГЛЕДИ ПРОВЕДИТЕ. Помош е на начин. Брза помош, голема помош. >> Новинар: ЗА ЕЛИЗАБЕТ, А ПОБЕДНО РЕС ВО ЛОС АНGEЕЛЕС, ТОА НЕ Е МНОГУ ПОДНОСТА. >> Треба да знам дека ќе одам ДА БИДЕ ДА СО ДРУГИ И МО SOЕ YЕ МОЕТИ МОИ БИДЕ АКО СМЕ ДА СЕ ГО ДОДВОДИМЕ ПРАВО НА КАКО СЕГА. >> Новинар: ПОД БИЛНИК ЛУЕТО RЕ БЕЗБЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ ДОПОЛНИТЕЛИ ПО КОНЕД 39 ЈИЕКС ВО РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА 26, И ГОЛЕМИНАТА НА CHЕ ОДБИРИ ПРОВЕДНА ЗА ВРАБОТУВАЕ ПО 600 УСД ЗА ЧЕТВИ МЕСЕЦ. ОВДЕ ПОМОШ ПОМОШ ЗА МНОГУ БИЗНИС. ДИЈАНИ И ЛИЛИ СВЕТЕ ЦВЕНА продавница ВО СЕРВИНА КАРОЛИНА. >> HЕ СМЕ ПРАБАЛНО 20-ПЛУС НАСТАНИТЕ МОANЕТЕ ИЛИ ПОСТОВНО. Многу свадби. >> Репортер: Сметката опфаќа А. Програма за заем од милијарди 367 долари за МАЛНИ БИЗНИС КОЈ НЕ МОРАТ ОСНОВНИТЕ РАБОТНИЦИ. И 500 милијарди американски долари за најголем број КОРПОРАЦИИ ВО ХАРД-ХИТ ИНДУСТРИТЕ ПОДНЕСУВААТ АВРЛИНИ И ХОТЕЛИ СЕ ПОВЕЕ ПОВЕЕ ОД 100 УСД БИЛИОН ЗА ПОМОШ ЗА БОЛНИЦИ И ЗДРАВСТВЕНИ СИСТЕМИ ЗА ГРИА И ПАРИ ДА ГО ПОМОГНЕТЕ САМИТЕ НА ДРАВНИТЕ СТАРИИ ГУБОВИ. >> И Hон Карл се придружува сега СЕГА ВО ВАШИНГТОН Он, па каде и да стојат работите ПРАВЕТЕ СЕГА НА ВРЕМЕ ГЛАСОТ НА ОВОЈ БИЛ И ШТО Е ПРЕТСЕДАТЕЛОТ СЛУБА ЗА ДОБИВОТ ОВОЈ ФИНАЛИЗИРАНА? >> Добро, тоа сака да е така ВЕРГЕТЕ НЕКОЈ ПОСЛЕДНИ-МИНУТ СОСТОЈБИ КАКО ТОА СЕ ПОСТОЕ СО Главни ПИЕКИ НА ЛЕГИСЛАЦИЈА, НО МОЕТО СВЕТЕ Е ОВА ОВА ПОВЕЕ СО ПАСАЕ, НЕ БЕЗ ТОНСТА ПО УТРЕ ВО СЕНАТИ. И ТОА ДА ГОДИШНА ДОМАА WЕ СЛЕДНО PRETTY КРАТКО ПО ТОА. >> И МНОГУ АМЕРИКАНИ СЕ Фрустриран дека тоа е потребно ДОЛГО. САКАМ ДА ПОДНЕСУВА ПРИРАЧНИК ДА ​​СЕ СЕ МОЕ ДА ГО ОДГОВОРИ ТОА Морган Стенли ПРЕДГОВОР НА ПОВЕЕ ОД 3 МИЛИОНИ АМЕРИКАНИТЕ МОЕ ДА СЕ ПРИБАВ ЗА BОБОЛНИ КАЛИИ ВО САМО ДОСТОРНИОТ НЕДЕЛА ДА СЕ КОНГРЕС ДОДВИЕ УРГЕНЦИЈА ТОА МНОГУ МОНИ АМЕРИКАНИ ПОВЕ FЕТЕ И НИКОГАШ ПОМОШ ВЕДНАШ? >> Добро, не знам ако СЕКОЈ ВО КОНГРЕС ПОСТОИТЕ ТОА, НО јас СЕКОЈНО ВЕРУВА КОНГРЕСИОНАЛНА ЛИДЕРИ ПОДНЕСУВА ТОА. САКАМ, ЛИНСИЈ, АКО СЕ СЛУШАТ А ЧЕКОР НАПРАВО И Гледајте КАКО Е СЕ СЛУЧУВА ОВДЕ, ОВА Е 2 УСД ТРИЛИОНСКИ ЕКОНОМСКИ БАРАЕ. СЕ Е ПОГОЛНО ПОГОЛЕМО ОД СЕКОТО СОГЛАСНОТО СЕ ДОСТАВНА ПРЕД. ВИ ПОДНЕСУВА КОМПАРИСОН СО АВТО БАИЛОТ. ОВА Е А - ОВА Е МАСИВНО ПОДГОТОВКА ОВДЕ, 2 ТРИЛИОН 2 УСД И НЕ ПОСТАВУВА ОД СОСТОЈБИ СТАНДАРИ СО БЕСПЛАТНО БЕСПЛАТНО. ОД ОВОЈ БЕСПЛАТНО ПРИДОБИВКИ, КЛУЧНИ КАРАКТЕР НА ОВАА БИЛ, КАКО СЕ ПРИМЕНА, САМО ОДГОВОРНО ДОГОВОР НА ВРЕМЕ ТОА МОЕ МОЕ ДА БИДЕ ВРАБОТУВАЕ, но исто така додавате 600 УСД ДО ОДГОВОР НА ВРАБОТУВАЕ СЕКОЈ МЕСЕЦ ЗА ЧЕТВИ МЕСЕЦ. ПА Е - тоа е голема сметка. ИМА СО ШТО ШТО ШТО ШТО СЕКОЈ БИПАРТИЗАН ПОДДРШКА ВО КОНГРЕС, НО НИШТО СЕКОЈ ДОБИВ КВАРТИК КАКО ПОбрзо како LЕ ДОБИВТЕ ДА СЕ НА КАПИТОЛ РИД. >> ТОА ПРАВО ДОБРО. ЈОНАТАН КАРЛ ИЗВЕШТАЈ ЗА САД ВО ВАШИНГТОН, ДЦ Благодарам, Hон. >> Благодарам. >> И КОГА ДА СЕ СМЕ НАПРАВ, ТЕРИФИРИРАЕ НА ВИДЕО СТОМАНИТЕ СТАНИЦИ ДЕДГИНГ ДЕБРИС ПО ТОРНАДО РИПКИ НИЗ ЈУР. >>> ТЕСТИРАЕ НА PRINCE CHARLES ПОЗИТИВНА ЗА КОРОНАВИРУС. КАКО ДРУГИ ШТО Е ДА СЕ СЕ ПРАШАЕ? >>> И TЕ TЕ ЗБИРУВАМЕ ПОГЛЕДНО ПОГЛАВЈЕ НА ВЛИЈАНИЕ НА ПОВЕДОТ-19 ИЗВЕСТУВАЕТО СЕ ПОГЛАСНО БИЗНИС. >>> КАКО ОВА МОЈОТ МОЕ САМО СО 30 НА МОИТЕ РАБОТНИЦИ СИТЕ ОФИЦИЈАЛНО ЗАВРШЕНО ИНДИФИНИТЕЛНО. КОМПАНИЈАТА СЛЕДНА НЕГОВОР ОДГОВОР СЕКОЈ НАШИТЕ ПРАШАА, ПОВЕЕ КАКО КАКО ДОЛГО ДА СЕ ОДМЕ ДА ОДМЕ ЗА? ОВОЈ ЛАЈООФ КОМПЛЕТНИ ПРОМЕНИ НАШИОТ НАЧИН НА IVИВОТ. ДА ЗНАЕТЕ, СЕ РОДИТЕ ДА СЕ ДОБИТЕ ДАБОТЕ ДВЕ ДВД ДОБАРИ, НЕ СЕГА НЕ СМЕЕ ДА СЕ РАБОТИ СО МОЕ АКЦИЈАТА Е КОМПЛЕТНО НЕСТОПЛАТНО. ЗНАЕТЕ, ПОЧНЕТЕ ДА ПРАШАТ ВАШАТА, СЕ СМЕЕ ДА СЕ БИДЕМЕ САМО ДА ПОДГОВОРЕТЕ ДА СЕ КУПИТЕ ХРАНА? СЕ СМЕЕ ДА СМЕЕ ДА СЕ УПОТРЕБУВАМЕ НАШАТА ПРОДАENTБА НА Крајот на МЕСЕЦ? СЕ СМЕЕ ДА СЕ ОДГОВОРИМЕ ПЛАНОВИ НА ПОВТОРНИТЕ НА АФФОРД, ОСИГУРУВАЕ? ДО СЕКОЈ ВРАБОТЕН ТОА Е СОСТОЈБА НА ЛАЈОФИ, Мој совет ДА СЕ Е ДА БИДЕТЕ КАКО ОТВОРЕН И Искрено со вашите вработени како МОНО. Дајте им упатство. ПОДДЕТЕ ПОМОШ СО ПОМОШ МНОГУ СЕ МО PЕ МОНО ПОДНЕСУВА НА КРАЈ НА ДЕН, АКО СЕ РАЗГОВИМЕ ШТО СЕ ОДГОВОРНО, И СИТЕ ПРАШААМ ВО Враќањето е тоа што знаете ШТО СМЕ ДА СЕ ОДГОВОРИ КАКО Добро. >> МНОГУ БИНДИСИДИ СИТЕ СО ОВОЈ И ПОГЛЕДУВА ЗА НЕКОИ КОМПАЦИЈА КАКО КОНГРЕСНИ ФИНАЛИЗИИ ТОА 2 ТРИЛИОН ЕКОНОМСКИ СТИМУЛСКИ ПЛАН. СЕ СЛУЧУВААТ ДА СЕ ДАБОТ МНОГУ ПОТРЕБНИ ПАРИ ЗА БИЗНИС ТОА РАБОТНО ПОВЕЕ ОД 500 РАБОТНИЦИ. АМЕРИКА 30 МИЛИОН МАЛИ БИЗНИС на угостителски продавници, ФИРМИ ЗА ДИБИРАESЕ НА ВЕБ, Книги И, ДА, ЕВЕ КОНЕДИ КЛУБИ. ДЕВОН ДВИЕР ПОВЕЕ НА КОРОНАВИРУС СЕ ДА ГО ДОГОВОРИТЕ СВОИТЕ ТОЛ НА ОВИЕ КОИ ПРИМАРНА ЦЕЛ ДА СЕ ДА ГО ПРАВИМЕ САМО. >> Репортер: СТАНД-КОМПАЈ САМО ОДИЕ СИЛЕНТ ВО НАЦИОТ КАПИТАЛ. >> НЕ Е ФАННО. ТОА НЕ Е ДА БИДЕ ДОСТАВА. >> Новинар: ПАНДЕМИСКИ БР JOЕКЕ ЗА МАЛИ БИЗНИС-градници САКАЈТЕ АЛСОН AАФЕ КОЈ СЕ ДОБИВ ПОМОШНИТЕ НА ЛУЕТО ОД ПОВЕЕ СИТЕ СТРЕС НА СЕКОЈ КЛУБ ЗА близу 20 години. НЕ Е ИСТО ЗДРАВЈЕ ДА БИДЕ ВКУПНО ПОВТОРНО И ПАНИЧКО, ВИЕ ЗНАЕТЕ, ТЕА ДА СЕ ПРАВИ ДА ПРАВИ ПОВЕЕ ОГЛАС НА ВАС. >> Да. >> ВИРУСОТ СЕ СЕ ОБУУВА ВАС, НО ДА СЕ ОДГОВОРИТЕ ВЕЕ ДА СЕ. >> Новинар: ПО НОВЕЛ КОРОНАВИРУС ХИТ, САМО КАНЦЕЛИ ДОГОВОРНИ АКТИ, РЕФУНДИРАНИ ТИКЕТИ И ЗАСЛЕДИ СИТЕ 50 СИТЕ ВРАБОТНИЦИ, Вклучувајќи НЕ ХУСБАНД >> НЕ ЗНАЕМЕ ДА СЕ СО ПОВЕЕ ДА СЕ, ЗНАЕТЕ, СЕ ПОСТОИТЕ И НЕ ПОСТОИ, ДОБРО, ОВА Е ПРВИОТ ВРЕМЕ СЕ ДОБИВ ОВАА МАСЕ, САМО ЕТЕ ТИ. ТОА ШТО СЕ СЛУЧУВА КАКО ВАС РАБОТА ВО КОМЕДИСКИ КЛУБ И МАРТ КОМЕДИЈАН. ТОА ОВИЕ ОВИЕ ВИД ОД - ЧОВО БЕСПЛАТНО. САМО ЈА ПОСТОИМЕ И ТОА ДА ГО САКАМ И ТОА ДА СЕ ЕСЕ, СИТЕ ПРАВО, ETЕ ETЕ ВИДИМЕ НИКОГО. BEЕ БИДЕ НО. СЕ Е - САМО - ЗБОРОТ ТОА ДА ГО ПРАВУВАМ И ЗЕМА Е ХОРИФИЧНО. >> Новинар: МНОГУ АМЕРИКАН МАЛО БИЗНИС сопственици велат дека се многу РАБОТИ ЗА ПОВРШУВАЕ. ЕКСПЕРТИТЕ ВЕРУВАТЕ ДА СЕ СЛЕДУВААТ ОВИЕ ПРИБОДИ КРИТИЧКИ ДА СТАБИЛИЗИРА THEЕ НА ЕКОНОМИЈА СЕГА БЕСПЛАТНО. >> Оваа криза е една од Најлоши работи што СЕКОГАШ СЕ ГЛЕДАТЕ ЗА МАЛ БИЗНИС. >> Новинар: KAREN MILLS ЛЕР НА МАЛНА БИЗНИС НА САД АДИМИНИСТРАЦИЈА ОД ГОЛЕМО ПРИСТАП И РЕВИЗИЈА. >> АКТУЕЛНО ПАРНО ИСКОРИНА ПРОБЛЕМ КОИ ГО ПОСТОЕВЕ ВО 2009 година. И ТОА ПОСТОИ СВЕТЕ Луѓе кои работат во оваа земја САМО или РАБОТА ЗА МАЛО БИЗНИС. ПО ТОА СЕ ДВЕALЕ НАШИТЕ РАБОТИ. И тие имаат многу ниски пари БУФЕРИ. ЗА ПРОДОЛУВАЕ, ОВАА ОД 26 ДЕНИ НА ГОДИНИТЕ. >> Значи, ова е навистина А - ОВА Е ВИСТИНО РАЦЕ ДА ГО ПРОДОВИМЕ. АБСОЛУТНО. ПОВЕЕ КОГА ВИ ГО ПРАВИТЕ НА ГОДИНИТЕ КАКО МАЛНА БИЗНИС, ВИЕ СМРТ. >> Новинар: КРУШНАТА КАРШ РАБОТИ АДАМ, КОРИСТЕНА КНИГА Сопственик во ДЦ ДА СЕ КОМПЛЕТНО ОДГОВОР РЕНОВАЦИЈА НА СВОЈОТ ШОП И САМО ЛИТЕЛНИ ЗАШТИТА НА РЕЗЕРВИВА. >> ДА СЕ СТАПИТЕ ЛУOPЕ ПРОСТОРИТЕ Е НЕГОВОРНО ЗА ЗДРАВЈЕ И БЕЗБЕДНОСТ, НО ИТ ДРАМАТИКАЛНО СЕ СТОПА. >> КАКО Драматично го има БИЗНИС ОД ДВЕЕ? 30%? 50%? >> Мислам дека ПРОБАБОЛНО ЗАТВОР НА ДА 75% >> Репортер: ОДВОРЕШЕН ЧЕТВРИ ВРАБОТУВА ОВОЈ МЕСЕЦ. СЕ СИТЕ СИТЕ СЕ МОЕ ДА ГИ ОБИДИ ТРИ ДРУГИ НА ПАЈИРОЛ. НЕ Е НЕРВИСКО ЗА ОДГОВОР ПОВЕЕ ДЕБТ СО НОВИ КОНДАРИ, НО ВЕЕ ТОА НОВИ СТИМУЛСКИ ПЛАН МОIGHНО ПОМОШ. >> ДА ГО ГОДИМЕ ДА СЕ ТОА МОЕ ДА СЕ СЛУЧУВАЕ, КОГА Мислам дека е ВАНО ДА СЕ ДА СЕ ДОБИТЕ ВЕНИ ОДРЕДБИ НА МАЛИ БИЗНИС. >> Новинар: КОНГРЕС Е Очекувано да испрати повеќе од 350 долари БИЛИОНИ ВО ЗАЕДНИЦИ КОНДАРИ ДО МАЛИ БИЗНИСТОРИ И СО А. ГОЛЕМ ПЕРК. YЕ НЕ МОАТ ДА ГО ПЛАТИРАТЕ УПРАВУВАЕ КАКО КОРИСТЕТЕ ПАРИ ДА ПЛАТИТЕ И РАБОТИТЕ ИЛИ СИТЕ РАБОТНИЦИ. I'е го земам тоа секој ден ДА СЕ ДОСТАВУВАМЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ОВАА Кредитите зашто тие ќе бидат ЗАВРШНИ. >> Новинар: ОД ЕДЕН ЕДЕН ОД САМО WЕНСКИ ДИСТИЛЕРИИ ВО .ЕНА СВЕТОТ. ГО ПРАВО СЕ КРАТ ВОДКА И БУРБОН ВО Сенката на КАПИТОЛ НА САД КОГА СЕ КОРИСТИТЕ РАБОТА КАКО ПОВЕЕ НА ДРАВОТ ДО ТЕГА ПОДАРОЦИ ЗА КОНГРЕСВЕНА ГАБИ >> УПРАВУВАЕТО СО КРИЗИСКИ МОЕ ПОВИКУВАЕ НА IFИВОТ И, ЗНАЕТЕ, ОСНОВУВА CЕ НА КАЛМ Е СЕКОЈНО АН ВАНИ ФАКТОР. ПОСТАВУВА OЕ КАКО ДА ГО ИСПОДНЕТЕ МОМЕНТИ ЗА КЛАРИТЕТ ВО ДРУГОВИНА - НО ПРАШАЕТО Е ДАЛИ МАЛ ДУХ ПРОИЗВОДИТЕ ДА СЕ ОСУДУВАМЕ ПОВРШИНИ? ОДРЕДБИ ДА СЕ ГЛЕДАТ. >> Новинар: ЗА СЕГА ПОВРШЕНО СРЕДСТВА САНИЦИТЕР за рака. >> Ние сме единствено позиционирани за САМО ДА СЕ РАБОТ ДА СЕ ЕДНА ОД ГЛАВНИ СОСТОЈБИ ВО РАБОТЕ HЕТЕ на рацете ЧИСТЕЕ. >> Новинар: ДИСТОЛЕРИЈА ПРИГОВУВАМЕ НА МАЛИ ОДБОРИ НА ПОЧЕТНА ЛЕР, ПОПОЛНУВА AЕ А 1.000-ГАЛОН НАРАЧКО ДА СЕ ОВАА НЕДЕЛА ОД ДИК ВЛАДА ЗА ПОЛИЦИЈА И ЕМС. Луѓето ќе одам да тече СЛОБОДНО И ШПЕТЕТЕ ВИРУС, ПА Јас сум мал бизнисмен кој е БЕСПЛАТНО. WЕ БИДАМ МНОГУ, МНОГУ радо ми е ОБЕЗБЕДИТЕ ДА СЕ ОДГОВОРНИМЕ UTЕ ЗАВРШАТ Додека не убиеме СЕ. >> Новинар: Белата куќа и НЕКОИ ЕКОНОМИТИ ПОДНЕСУВА НА Подигнете го деловниот затворен како ШТО ПОСКОРО. ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ПРЕДВИД ЦЕЛ НА ЗЕМЈОДЕЛ, 12 АПРИЛ, СЕБЕ ОДГОВОР НА ШТО МНОГУ ЈАВНА ЗДРАВЈЕ ЕКСПЕРТИТЕ МОЕ ДА БИДЕ БЕЗБЕДНО. >> OUЕ ПОДДРШИТЕ ТОА? >> WЕ AYЕ ИМАМ НЕ. НЕ Е БЕЗБЕДНО. Не сакам - тоа не МИСЛИВНО ОДГОВОРНО ЗА мене, како А. БИЗНИСТОР. НЕ ЗНАМ ДА ГО ОДГОВОРУВА ТУРМОТ ДА ЗНАЕТЕ ТОА. WЕ СЕ СЛУДИв СЛУБА ОД - I'Е СВЕТСКИ СЕЛА ОД ДЦ RЕ СЕ СЛУЧУВАМ СОГЛАС ОД МАЈОР КУOWАР И ДРУГО ДВД ЗДРАВЈЕ Официјални лица, отколку што би сакал. >> СЕ ГЛЕДАТ ОВОЈ ПАНИК ТОА ДА СЕ ОБЕДУВА ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ БЕЗ ДОБРО? >> Значи, јас се обидувам да останам МНОГУ ПОЗИТИВНО. Верувам во моќта на Комедија. ДА СЕ ДЕСТАВИРАТЕ ДА ГО ГОДИШТЕ ВКУПНО ЕМПТИ, но знам дека НЕ СЕКОГАШ ДА БИДЕ ОВА. >> Новинар: ОВА ДУХ НА ДЕТЕРМИНАЦИЈА КОМБИНАНА СО А. ФИНАНСИСКИ КРВО ОД ВЛАДА, ТРОШОЦИ ЗА ВНИМАТНО ОПТИМИЗАМ. ОПИС ФИНАНСИСКО КОРИСНИЧКО ТЕЛО ОД ВИРУС, МАЛНИ БИЗНИС МОANЕ да преживее и да продолжи до ТРИВ. >> Јас знам дека ќе бидеме пополнети со ЛУЕ ПРОТИВ КОИ САКАТ ДА БИДЕ ОВДЕ, ТОА САКАТЕ ДА СЕ СМЕЕ, ТОА ПОТРЕБНО ПРАВНА, И ЈАС ГО ПРАВИМЕ ДА ТОА ДЕН. >> МЕ СЕ. >> И се надевам дека повеќе од тоа ЛАТЕР. ДА >> МЕ СЕ. >> Репортер: ЗА ABИВОТ НА НОВИ АБЦ, ДЕВОН ДВЕЈЕР ВО ВАШИНГТОН. >> ДА, МО COЕ ДА СЕ СМЕТИ СЕКОГАШ УПОТРЕБА ДОБРА ЛАГА. НАШИТЕ БЛАГОДАРИ ДА ДЕВОН. Сè уште имаме многу повеќе за да добиеме ВО ВО >>> BEЕ СЕ УШТЕ УВЕРИВНО ДЕН ВО ИТАЛИЈА СО СИТЕ ПОВЕЕ СМРТ. ЦЕЛО СЕ РАЗГОВОРИ ДО ДОКТОРИТЕ ВО ИТАЛИЈА. ШТО СЕ ЛИЦЕ. ШТО ДА СЕ УЧЕТЕ УЧЕЕ СИТЕ КОЛАГИИ ОВДЕ ВО АМЕРИКА? >>> ОВЕЕ ДА СЕ МОНО МИЗИНФОРМАЦИЈА ОД ОВОЈ Излез. REЕ БИДЕМЕ ДА БИДИМЕ ФАКТ ОД ФИКЦИЈА. >>> НО ПРВИТЕ, НАШИТЕ ДВЕТОТ НА ДЕН ГОЛЕМО ОБЈАВУВАЕ НА АПЛЕС. >> Ние мора да ви кажеме тоа ПОДГОТОВУВА ДЕКА АПЕЛ СЕ ПРОДОЛИ, НАБАВНА И ДОГОВОРИ 10 МИЛИОНИ маски до медицински ЗАЕДНИЦА ВО ОБЕДИНЕТИТЕ држави. >>> ХЕЛО, СЕКОЈ. ЕЛИЗАБЕТ МЕ MEА. Е БИДЕ СЕРВЕР И ДА СЕ БИДЕ ВО КОМПАНИЈА ЗА СЕКОЈ Осум ГОДИНИ. ПОСТОИВЕ СМЕТКО ПОРАБОТКА ОД УПРАВУВАЧОТ КОИ РЕСТАУРАНТ BEЕ БЕСПЛАТНИ. НЕ ЗАБОРАНЕТЕ ГО ДОДЕЛО РАБОТА. ОСТАНИ ДОМА. Останете безбеден. Човечки ресурси ќе ги споделите со знаење во врска со ЛАЈОФИ, ДОБИВТЕ НА РАБОТА, САНИТИЗА, НЕШТО, НО Е ПОДВИДНИ ДЕН. ПОТРЕБА ОДГОВОРИ. Треба да го знам тоа што ќе одам БИДЕ ДА СЕ ДОБИ, SOЕ MЕ БИДАТ МОИТЕ. АКО СМЕ ДА СЕ ГО ДОДВОДИМЕ ПРАВО НА КАКО СЕГА, НЕ ДАМА ЗДРАВЈЕ ОСИГУРУВА ANDЕ И НЕ СМЕ ПАРИ РАБОТИ, ЗДРАВЈЕ ОСИГУРУВА ,Е, ПОТРЕБНО ИТ >> ПОВЕЕ СВЕRЕ АМЕРИКАНИ СО невработеноста предизвикана од СОВЕТ-19, и чекајќи НЕКОЈ ВЕРУВАЕ ОД КОНГРЕС. ПОДАТОЦИТЕ НА БИЛОТ СЕ IRЕ ИЗРАБОТНО, ILLЕ Е БИДЕ МАСИВНО. САКАМ ДА ГО ПРАВИМЕ ПОГЛЕД НА ШТО СЕ ЗНАЕТЕ БРОЈ БРОЈОТ. БЕСПЛАТНО 2 УСД од трилиони долари ПАКУВАЕТО BEЕ БИДЕ ПОГОЛНО ОД НАС 1,4 УСД ТРИЛИОНСКО ДИСКРЕТИНАР БУUDЕТСКИ ПЛАН ЗА ВЕСНИК ФЕДЕРАЛНА ВЛАДА ВО 2020 година. Исто така, повеќе од 787 $ ПОСТАВЕН БИЛИОНСКИ СИМУЛУСЕН ПЛАН 2009 година ДА СЕ СПОГОДИТЕ НА ГОЛЕМО ПРИСТАПУВАЕ. ЦЕНТАР НА ТЕКОВНИТЕ СМЕТКИ ДИРЕКТНИ ПЛАА TOА ДО НЕКОИ 90% од АМЕРИКАНСКИ ДАНОЦИ со 1.200 УСД СЕ СЕ ЕДНИВИДУАЛИ КОИ САМО ПОЧЕТУВАТЕ ОД 75.000 УСД ИЛИ 2400 УСД ЗА СОВЕТНО ОБРАЗОВАНИЕ ДО 150.000 УСД. И ДОДАЛИ 500 долари ДЕТЕ ILЕ ИСТО БИДАТ. 250 милијарди американски долари ќе одам на А ДРАМАТНО ИСКУСТВО НА ДОПОЛНИТЕЛИ ЗА ВРАБОТУВАЕ, ОГЛАС Тековно невработено од 13 WEEKS СО ДРOOАВНИ ПРИДОБИВКИ. ПОВЕЕ ОД 350 милијарди американски долари ДО ЕМЕРГЕНСКИ кредити за мали USЕ БИЗНИС И 425 милијарди долари ФОНД И ДОДЕТИ ПАРИ ДО ГОЛЕМИ КОМПАНИИ, ВКЛУЧУВА НА АН ДОПОЛНИТЕЛНИ 75 милијарди долари за ИНДУСТРИТЕ СЕ НАЈДОБРИ, Вклучувајќи воздухоплов и хотели СО СТРИЧНИ УСЛОВИ НА НАДВОРЕШНОСТ. ОД КОМПАРИСОН, БАИЛОТ за 2009 година НА АМЕРИКАНСКИОТ АВТО ИНДУСТРИ ПОПУСТ ЗА 80 милијарди долари СО НАЈДОБРИ НА ИЗВРШНО ПОВИК ВЛАДАТА. BEе бидеме сигурни за да останеме скоро НАЈДОБРИТЕ ПОДАТОЦИ КАКО Сметката ДОБИ ФИНАЛИЗИРА. >>> И НЕ СМЕЕМЕ МНОГУ ПОВЕЕ ДА СЕ ДОЈДЕ ДО. ДРУГА ИМЕРГЕНЦИЈА НА КРУИЗА. 77 ЛУЕ СО СВЕТЕ ИЛИ СО СИМПТОМИТЕ НА СВЕТСКИ СИМПТОМИ ПРИСТАПНО ГОЛЕМОТ НА Јужна АМЕРИКА, ОБЕЗБЕДУВАТЕ СИТЕ НАЧИН НА ФЛОРИДА. Бродот НЕМА НИШТО ТЕВИ НА СОВЕТНИК-19 НА ОДБОР. >>> И КУРЦИЈАЛНО МЕДИЦИНИ НАДВОРЕШНИ РАБОТНИ КАКО ИТАЛИЈА. ARЕ СЕ СЕГАМЕ ОДЛУКИ НА НЕКОИ ДОКТОРИТЕ ТОА МОЕ ДА СЕ РАБОТИ КАКО ДА ГО ОБИДУВАТЕТЕ СИТЕ ХЕРОИЧКИ БОРБИ ДА САКАМЕ ИВОТИ. >>> НО ПРВ, ОВДЕ СЕ ЕДНО ОД ТРГОВНИТЕ ГЛАВНИ НА НАД ABCNEWS.COM. ♪♪ >>> СЕНАТИТЕ AЕ СЕ ДА СЕ ПОМОГНЕ Луѓето на оваа земја ВРЕМЕ ОВОЈ СТОРМ. >>> НА КАПИТОЛ ХИЛ, СЕНАТИ ЛИДЕРИТЕ НЕ СЕ СОГЛАСУВААТ ДА СЕ КОНГРЕС И БЕЛИСКИОТ КУUSА СЕ СОГЛАСНО ДОГОВОР ЗА НЕПРЕЦЕДЕНТИ 2 УСД СОДРИНА ПОСЕБНА ПАКЕТ ЗА ТЕЛИОНОТ ДА ПОНУДИТЕ РАБОТНИК НА РАБОТНИЦИ И БИЗНИС сопственици што страдаат под ПАНДЕМИТЕ СО ПОВЕЕ-19. >> ОВАА ПРЕДЛОГ, ЗАБЕЛАЕ INе биде осигурување за стероиди НАЈДОБРИОТ ЕКСПАНСИОН НА ДОПОЛНИТЕЛИ ЗА ВРАБОТУВАЕ ВО ДЕКАДИ. THEЕДНО СОЦИЈАЛНА БЕЗБЕДНОСТ САМО ДА ГИ ГИ ПОГЛАВИ МИЛИОНИТЕ од АМЕРИКАНСКИ РАБОТНИЦИ КОИ СЕ БИДЕ НЕВРАБОТЕН ВИРТУАЛНО ДЕЛОВНО. >> ТИЕ ДА ГО ПАЗАРИТЕ ПАЗАРИТЕ ВТОРИОТ СВЕТСКИ ДЕН, НО ПРАВИЛНИЦИТЕ СЕ ОДГОВОРНО ДРAАВОТ И СЕ РАБОТИТЕ НА ЈАЗИК НА ЕДНА СЕКЦИЈА. >> ОВОЈ БЕСПЛАТНИ ПЛАТИ ДА ПОВЕЕ НЕ ДА РАБОТЕТЕ ДА СЕ ДА СЕ СТЕ РАБОТА. >> ПАНДЕМИТЕ СО ПОВЕЕ-19 Продолжува НЕГОВИТЕ АГГРЕСИВНИ ПРОСТОРИ ПРЕД АМЕРИКА И ПОДВРД. ЕДНА НА НАЈДОБРИОТ ИНФЕКЦИЈА СТАНИЦИТЕ Е ВО ДРАВАТА НА Луизијана. >> ТРАЈЕКТОРИЈА КАКО САМО НАД Е МНОГУ ПРОБЛЕМАТСКА. Стапката на раст што се Гледајќи ја исклучително способноста до ПОДНЕСУВА HEЕ ЗДРАВСТВЕНА ГРИА. >> ЗДРАВЈЕ СЛУБЕНИКИ СЕ Алармираат ПОСТОЈБА НА ИНФЕКЦИЈАТА ВО НОВА ЈОРК ГРАД. NEWУЈОРК, ЕКИЦЕНЦЕР НА НАДВОРЕШНА КОРОНАВИРУС, СМЕТКИ За повеќе од половина од 60,000 СЛУЧАЈ НА НАЦИЈА. ГРАДЕЕ НА ДРATEАВНИОТ Андреј КУОМО вели дека е видено сигнали, ВАС, ТОА СТРИЦАТА Останете на ДОМОВИ МЕРКИ ПОЧНУВАТЕ ДА РАБОТА. >> Медицински експеримент на NEWујорк ПОЧЕТНА ПОСТАВУВА TЕ ТЕМОПОРИРАЕ МОРГИ ВО МАНХАТТАН, ТЕМОПАРИ Шатори и тонови за рефригација, АКО Е ПОТРЕБНО. NEWУЈОРК СО РАБОТИ 30.000 Случаи со коронавирус. Другите држави исто така гледаат ПОСТОИТЕ КАКО ТЕСТИРАЕ ПРОСТОРИ. >>> 77 ЛУЕ НА СОВЕТ КРУИЗА ПОГЛАВЈЕ НА ПРОДАВНИЦИТЕ ЗА ФЛОРИДА ПОСЕБНИ СИМПТОМИ ЗА СВЕТСКИ ЛИКОВИ. >> ПЕСАРИНИЦИТЕ ГО СЕКАТЕ НЕ СЕ БЕСПЛАТНО ПОСЛЕВОТ БЕСПЛАТНО ПОВЕЕ Десет дена. Нивните оброци ДИЗАВНИ ДИРЕКТИЛНО ДО НИВНИТЕ СОБИ. ПОВЕЕ МНОГУ чекаат за одговор во ДЕНОВИТЕ ДЕН. >> МНОГУ ЛУЕ ВО СИТЕ 70-ти и 80-тите години на овој Брод. >>> 71-ГОДИНИ СТАНИ ПАРНИЦИ, Наследник до британскиот Трон ОДГОВОРИТЕ ИМА ТЕСТИРАНА ПОЗИТИВНА ЗА СОВЕТ-19. ПОСТОИ ДА ПРИСТАПУВА МАЛД СИМПТОМИ, НО ДРУГИ ОДНОСИ ВО ДОБРО ЗДРАВЈЕ И HEЕ БИДЕ РАБОТЕ ОД ДОМ ОД ОД ДОМ ПОСЛЕДНИ МНОГУ ДЕНИ КАКО УСЛУГНО. СПОКЕСМАН ДОДЕЛУВА ПРИНЦЕ WЕВСКА КАМИЛА НА ЧАРЛС, ТОА ДУШЕESSЕ НА КОРНВОЛ, ИСТО СЕ ИСПИТНО, НО НЕМА ВИРУС. >> СЛЕДЕЕ НА СВЕТИ СТОРИИ. ПОТВРДЕНО ЕФ-1 ПРИРАЧНИК ЗА ПРИРОДАЕ МИСИСИСПИ И ИЛИНОЛИС. ОВИЕ СОВЕТИ ОД НАДВОРЕШНОСТ ТУПЕЛО, МИСИСИСПИПИ. >> Добредојдовте назад. 683 LИВОТ ГОЛЕМИ ВО ИТАЛИЈА ДЕНЕС САМО. Докторите и медицинските сестри има на НАДВОРЕШНА ПОДРАЧКА БАТЕЛ, ПОСТАВУВАЕ НА IRИВОТИТЕ НА THEИВИТЕ ДА СЕ РАБОТИТЕ ДА САМИМЕ Илјадници од Пациентите кои доаѓаат преку нив ВРАТИ. МАГГИ РУЛИ ЈА ОВОЈ ИЗВЕШТАЈ. >> Новинар: ЗА ПОСЛЕДНОТО МНОГУ ОБЕДИНЕТЕ СЕ ОГЛЕДУВА ИТАЛИЈАТА ГО ОБУДИ ВОЈНА СО НЕВИНАВНАТА ЕНИМИЈА, МОЕ НА ПОСЛЕДНИТЕ Три дена, ОДГОВОРНИ СЛУЧАИ НА ИТАЛИЈА Забавен. ГЛИМЕР НА НАДЕЕ ЗА А СОСТОЈБА ТОА СЕКОЈ ДВД. ОД 70.000 инфицирани, повеќе од тоа 7.000 СМРТ. ТАКЕН СИТЕ МЕ .УНАРОДНА ЕФОРТА ДА СЕ ПРОДОЛИ ДА СЕ ПРОДОЛИ Случаи на ИТАЛИЈА. КРИНЕСНИОТ БРУГИТЕ ТИЕ Вентилатори. РУСКИТЕ РАБОТНИ МЕДИЦИ И СУБЛИКИ Американците поставени на ПРЕД линии. НИЕ ДА СЕ ЗАВРШИВЕ ВО WЕНАТА ARDЕРДА, ПОДНЕСУВА СВОЕ ДОДЕЛНИ МЕДИЦИИ НЕ сме способни да ги пуштиме ДО СИМПТОМИТЕ НА КОРОНАВИРУС РЕШЕНИЕ. ПОВЕЕ ОД ОВДЕ КУПО НЕКОЈ ВРЕМЕ. ЗА КОГО МОЕ ДА ПРАВИЕ ЗА НИВ. СЕГА СЕ ОДИМЕ ДА СЕ ПОДНЕСУВАМЕ ВО ИКУ И ПРОВЕДЕТЕ НА нив И ВИДИТЕ КАКО ДА СЕ РАБОТЕ И ШТО СИТЕ ПОМОГНЕТЕ ПОМОГНЕТЕ. >> Репортер: УСТАВНА РАЦИЈА ДО ОБИДЕТЕ СО ТИЕ ОД НА ПРЕДГОВОР НА ОВОЈ БАТТ. СЕКОЕ МИНУТ КРИТИЧКИ. >> Преведувач: САКАМ ТОА СМЕ СЕ МОЕТЕ НА НАШИТЕ РЕСТРИКТ. НЕМА ДА ГО ИСПОТИВНО РЕСУРСИ И ПОСЕБНО РАБОТА ПОДНЕСУВААТ АПАРТ ОД СЕКОЈ ДРУГИ, СЕГА СТАВИТЕ СЕ ПОЧЕТУВА ДА СЕ ДА СЕ ДОБИРАТЕ. >> Новинар: И СО СОБРЗИ СЕКОГАШ СВЕТЕ СЕ LЕ, СЕКОЈ СОВЕТИ ЗА ОДЛУКА. ВО ОВОЈ СЛУЧАЈ, ПРИМЕ ОБЕЗБЕДУВАЕ НА ОСНОВНИТЕ ПОТРЕБИ ВО РАБОТА ДА САКАМЕ ИВОТИ. >> СЕКОЈ СОБИРАЕ СЕ СОСТОЈБА ВО ОВИЕ ДЕН НА ЗАШТИТА, САКАТЕ МАСКИ, ПОДНЕСУВА СВЕТИ ЗА Чевли. НЕ МОЕМЕ, ЗА ПРИМЕР, ВРЕМЕ НАШАТА ПРЕДМЕТ ОД ОД ТОЕЛЕТ Бидејќи тоа би сакало да се промени И ДА ПРОМЕНАТ ДОГОВОР. И ОВА Е КАКО МОЕ ДА САКАМ ОТПАД ЗАШТИТА. >> Репортер: ОПИС НА ПОМОШНАТА ОД Другите, сè уште не е ДОВОЛНО. ИТАЛИЈА ПРОДОЛУВА НА ПРОДАВНИОТ Брод ВО СЛОБОДНИОТ БОЛНИЦА. >> НЕМА ДА СМЕЕТЕ ДА СЕ ДОСТАВНИ МЕСТО ЗА СЕКОГО. >> Новинар: Но, тоа е многу МЕСТО КАКО ГРИА ЗА ПРИГОВОР ТОА ГО ГОДИТЕ ДА ГО БИДИТЕ ГОЛЕМИ КОРИНИ ИНФЕКЦИЈА. ЗЕМАЕ НА LИВОТИТЕ НА МНОГУ НА КАРИТАКЕРИ НА НАЦИЈА. ВО ИТАЛИЈА, НАЈДОБРА 30 ДОКТОРИ УМЕ ДА СЕ ОДГОВОР. ОФИЦИЈАЛНИТЕ ПРЕДУПРЕДУВАТЕ ДА СЕ САМО А. ПРЕГЛЕД НА ВРЕМЕ ПРЕД СПАСИТЕ НА ШПАНИЈА НИВНИ БРОЈНИ СКИРОКЕТ, ПАР. И тие имаат. РЕГИСТРИРАЕ НА ЗЕМЈОДЕЛСТВО БЕЗБЕДНИ ДЕСПИТЕТ СЕ СИТЕ СТРИКТ Локдоун. БЕЗ 50.000 СЛУЧАЈ, ОД ТОА Илјадници работници во здравството ПОВТОРНО. >> Преведувач: КОГА ЈА ПОГЛАВАМ ТОА ВО ВРЕМЕ 12 ЧАСОТ НА СПОРАБОТУВА THEЕ НА ТЕСТ ТИЕ ДА СЕ ПОВЕУВАМ, јас ЗНАЕТЕ НЕКОЈ НЕ Е ПРАВО И ТОА Е ДА ГО ПОЗИТИВНА. >> Новинар: ОВОЈ ВИДЕО ОДГОВОР НА СОЦИЈАЛНИТЕ МЕДИУМИ, ПАЦИЕНТИ НА ПАТОТ ОВА БОЛНИЦА, НЕКОИ СВЕТСКИ СВОЈНИК. ОБЛАСНИ ОБОДИНИ кои што сакаат БЕЛОНГ ВО ВОЈНАТА ЗОНИ СЕГА ЗАЕДНИЧКО ПОГЛАВЈЕ ОВА, ПАТО. И ОД ЕВРОПА ПОДГОТОВКА ЗА НАЈДОБРИОТ ДА СЕ КОН. ИТАЛИЈАТА е докажана што е тоа ИМИНАНТ. ДА СЕ ПОГОЛЕМЕ НЕВЕСНИТЕ ЗЕМЈИ ТЕСТИРАЕ, ПОВЕЕ ПОВЕЕ, ПОВЕЕ ДОКТОРИ, ПОВЕЕ НАДВОРЕШИТЕ САМО СПОДЕЛУВАТЕ САМО ДЕТНА И ВИДИТЕ САМО СВОЈОТ СОСТОЈБА Сцени на касети СВЕТНО ПЕСЕ ЗАВРШЕНИ ДА ГО ОБВРУВААТ. >> МАГГИ РУЛИ се придружува на СЕГА. МАГГИ, САМО ДОГОВОРНА СОСТОЈБА ОВИЕ И ПРЕДУПРЕДУВАЕ НА РЕСТ НА СВЕТОТ ЗА ДОКТОРИТЕ НА ПРИДНИ ЛИНИ. СЕГА ВО РЕТРОСПЕКТ, СИТЕ ДА СЕ РАЗГОВОРИТЕ СОВЕТНО ДА СЕ СЛУАТ СЕКОГО ПОВЕЕ ДА ГО ПОДГОТВУВАТЕ СЕМАТЕЛВИ? >> Репортер: Да, Линси, ВАС ЗНАЕТЕ, СЕ ГЛАСАМ СЕКО ОВАА ДОКТОРИ ПОВЕЕ ДЕНЕС. ДВЕ ОД МИЛАНСКОТО ПОЛИТИК ТОА ДА СЕ УПОТРЕБИ ДВЕЕ. СЕ МОLDЕ ДА СЕ ИСТО СЕ, САКАТЕ ДА СЕ ПОВЕЕ ВРЕМЕ ДА ГО ПОДГОТВИТЕТЕ, ДА СЕ ДА ГО ПОДГОТВИТЕ ОВА. ПОТРЕБНИТЕ ПОВЕЕ ПОВЕЕ. ПОТРЕБНИТЕ ПОВЕЕ Вентилатори. НИКОГАШ ПОВЕ OFЕ ОД ОВИЕ ЛИЧНИЦИ ОПРЕМА ЗА ЗАШТИТА ПОТРЕБНИ ПОВЕЕ ДОКТОРИ. Повеќе обучени медицински сестри. ПОВЕЕ НА СИТЕ. ТОА ДА СЕ ПОСТОИТЕ. ШТО ВИСТИНСКО ПОВЕЕ СО МЕНЕ, ВАС ЗНАЕТЕ, Гледајќи во АМЕРИКА, ПОГЛЕДА НА ГРАДОТ НА ЕВРОПА, ВАШИТЕ ВРЕМЕ ВРЕМЕ ДА СЕ ПОДГОТВИТЕ, ВРЕМЕ ДА ДОБИЕТЕ ОГЛАС НА ОВАА. ПОВЕ BEЕ ДА ГИ ГРАДИТЕ ПОВЕЕ БОЛНИЦИТЕ ПРАВО СЕГА. SHЕ ПОДНЕСУВАТЕ ПОВЕЕ НА ОВИЕ ИЦЕ КРЕДИ. SHЕ ПОДНЕСУВАТЕ ПОВЕЕ Вентилатори, ОБУКУВА ПОВЕЕ Медицински сестри. ПОВТОРНО СВЕДОВНО ЗАШТИТЕ ТОА ПОГОЛЕМ ДОМ, КОГА СЕГА Е ВРЕМЕ ДА ГО ПОДГОТВУВАТЕ. НЕ Е ДОСТАВА. НО, ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ГО ПОДНЕСУВА. АКО НЕ Е ДА ГО ОВААТЕТЕ СЕ, PROЕ СЕ ДОБИВНО ДА СЕ ОДБИРАТЕ САКАТЕ ИТАЛИЈА. МНОГУ ДА СЕ СЛЕДЕТЕ, ЛИНСИЈ. >> ПОГОЛЕМ ДА СЕ СОГЛАС, НЕ ЗБОЛУВА НЕ ПРОБАБОЛНО ПОТРЕБНО ДА СЕ СЛУЧУВА ВО РАБОТА ДА ПОДГОТВИ. МАГГИ, СВЕТСКИ РАБОТИ. СЕ СВЕТЕ ПРЕДУПРЕДУВАЕ ОД НА СВЕТСКА ОРГАНИЗАЦИЈА ЗА ЗДРАВЈЕТО ЗА ЗДРАВЈЕТО ЗА ЗДРАВЈЕ ЗЕМЈИ ПОТЕНЦИЈАЛНО повторно отворање ПРЕРАНО. >> Новинар: ОВА Е ИНТЕРЕСНО, ЛИНСЕЈ. СВЕТСКА ОРГАНИЗАЦИЈА ЗА ЗДРАВЈЕ ЗА ЗДРАВЈЕ НАДВОРЕШНИОТ вид на забележување на ПОВЕЕ НА ЗЕМЈИТЕ СЕ РАБОТЕ СЕ САКАТЕ ДА ГО ОТВОРАТЕ ПРВО. ЗАПОМНЕТЕ НА ЗЕМЈИТЕ ОВАА СОВЕТ ПОТЕНЦИЈАЛНО ДА БИДЕ ОПАСНО. ИНФЕКТИРАЈТЕ ПОВЕЕ ЛУЕ. НЕМА ДА ГО ИСПОЛНУВА ЗА СВЕТСКО СОГЛАСНИЦИ ПОЧНЕТЕ ОТВОРИ УП. ОВИЕ ВИСТИНСКО ДВЕЕ НА ДОМА ПОГЛЕД ДА СЕ РАЗГОВОРИТЕ СТРАТЕ ОСТАНЕТЕ ЗАТВОРЕНИ, ТОА НИЕ ПРАКТИК Социјално растојание, ПРАКТИКА САМО-ИЗОЛАЦИЈА. ОВА СОГЛАСНО СО нив Е СЕ САМО НАЧИНОТ OЕ СЕ ОДБУВАМЕ Победи го овој вирус. >> СИТЕ ПРАВО. МАГГИ РУЛИ ЗА САД ВО ЛОНДОН. БЛАГОДАРИ, МАГГИ. >>> И СО ЗГОЛЕМО ВРЕМЕ МНОГУ НАША САМО ДОМА, МОЕ БИДЕТЕ ПРОДАENDБА ПОВЕЕ ВРЕМЕ ЛИЦЕ, ТВИТЕР И ВАША, САМО ЛУELЕ НА ВАШИТЕ ПРИБИРА ПОСТАВУВА ЗА КОРОНАВИРУС, Но, КАКО СЕ ПОДНЕСУВААТ ФАКТ ОД ФИКЦИЈА? НАШАТА ДИЈАНЕ МА ДИЈАНЕ МАСС >> ДАКО КАКО ДА ТЕСТИРАЈТЕ ЗА КОРОНАВИРУС. ПРОБЛЕМОТ МНОГУ НА нив Едноставно ВЕЕ ВИСТИНА. ПОДНЕСУВАЈТЕ ОВОЈ ВИРАЛЕН ПОСТАВУВАЕ ПИТЕ ВОДА СЕКОЈ 15 минути ILLЕ ИСТАНЕ ВИРУС ВО ВАС СТОМАЦИЈА, КОГА ACЕ СЕ УТИРАТЕ ИТ ВИСТИНАТА -- >> Значи, тоа не е навистина ПАН ИСТО, ПОВЕ ITЕ ПОВЕЕ ОД А ДИГЕСТИВНО ОДГОВОР ЗА А РЕСПИРАТОРНИОТ ПРОБЛЕМ. >> ДРУГИ ВИРАЛНИ ПОСТАВНИ КАЛИИ СПЕЦИФИКАЛНО ПОТВЕНА ВОДА ЗА ПИШЕЕ Е Ефективен ПО ВИРУС. >> Јас мислам дека луѓето треба да дојдат ПО ОВАА МОЕ МОЕ ДА БИДЕ ОВИЕ СЕКОИ НЕКОЈ ДИСКУСИЈА ПОВЕЕ НА ВИРУСОТ РЕПИСУВАЕ ВО НАШИТИ ТОЧИ. НО, ПРОТИВ, ОВОЈ ВИРУС Е А ВИСПУСНИОТ ВИРУС. >> ВНАТРЕШНА ПАТИНА, ОВАА ПОСТАВНИ ЛЕСНИ КАЛИИ СО СОЛАТА ВОДА ИЛИ ВИНЕГАР ЕЛИМИНАТИ ВИРУС. >> КРАТКО ОДГОВОРНО НЕ Е, НО Јас ОСНОВНИ ЛУЕ КОИ САМО ПОВЕЕ НИСКИ, КОИ МОЕТЕ ДА СИМПТОМ НА ПОВЕЕ-19 ВИРУС, ИЗВЕДЕТЕ ТОА ОВОЈ ПОМОШ ПОВЕЕ СВОЕ ПОВЕЕ ТРЕИ. Ако тоа е случајот, одете за тоа. >> НЕКОИ НА ЈУТУБЕЈОТ НАЈДОБРИ МИНЕРИЛ ЗА ПИТЕЕ ПОВЕЕ РЕШЕНИЕ ИЛИ ММСИ КОИ Е Е ОСНОВНА ХЛОРИНА ДИОКСИД. Убива убиецот Иан диоксид СЕКОЈ ПАТОГЕН, СЕКОЈ ВИРУС, Вклучувајќи го КОРОНАВИРУС. >> НО ИНГЕСТИРАINGЕ НА ФДА ПРЕДУПРЕДУВАЕ ОВОЈ ПРОИЗВОД Е СО ПРИМАЕ БЕЛЕШКИ И Е ПОТНЕСНО IDEИВОТНИ-ТРЕБА СЕДНИ Ефекти. ШТО САКАТЕ ДА ЗНАЕТЕ ДА СЕ СЕ ДАЛИ ВИРУС? ЕДНО МОИТЕ УСЛОВИ МОЕТЕ СИТЕ КУЕ И НЕ БЕЗ РУНОВНО БЕЗНОС. НО НАШИОТ КАЈЛЕ ХАРТУНГ КОЈ ИСПИТНА ПОЗИТИВНА ЗА ВИРУС ИСКЛУЧУВА ТОА НЕ Е ВИСТИНА. >> СИТЕ СИТЕ СТАРТИ СО А РУНИ БЕЗ НАСЕДНО АГО, И ТЕКОВИТЕ ДВЕЕ ДЕН ПО I ПОВТОРНО ОД НЕДЕЛНА ПОДНЕСНА ВО СЕДТЕЛ. ШТО БЕЛЕ БЕЗБЕДНО ДА СЕ ЈАС ИМА НЕ САКАТЕ СИМПТОМИ ТОА ДА СЕ СКЛУЧУВААТ БЛАГОДАРНО АСОЦИЈАТИ СО КОРОНАВИРУС. НЕ САКАМ СЕКОГАШ СИТЕ ОД А Сушен ѓубре. НЕ САКАМ СЕКОЈ СРЕДА НА МОЕ. НЕ МОIDАМ ДА СЕ ПРАШАЕ СЕ ПРЕСУДА НА МОЈОТ ПОВЕЕ ПОТПОСЕ Е БЕДНО ЗА МОЕ ПРВО ДА ИМАМ ДА СЕ НЕМА. ОВОЈ НЕ Е НЕКОЈ ДА СЕ Е ДА СЕ БИДЕ ЗАГРИЖЕНИ ЗА. >> КАКО РАЗВОЈ ФИЗИЧКА СОГЛАС ДА ГО ГЛАВИМЕ ЛУЕ СИТЕ ВИДОВИ НА СИМПТОМИ, Вклучувајќи Недостаток на миризба, Дијареја, толку КРАТКО ОДГОВОР е, СЕКОЈ ЛИЦА PROЕ СЕ РАБОТИ РАЗЛИЧНО СИМПТОМИ НА ВИРУС НА КОВИД-19, МНОГУ ОД КОГО Е ПРОБАБОЛНО БИДЕ МИЛД. >> ДРУГИ ПОСТОБНИ ДЕЛОВНИ КАЛИИ НЕ МОЕТЕ ДА СЕ МОЕТЕ ДАЛЕТЕ ГО ВАШАТА СРЕREА ЗА ПОВЕЕ Десетина секунди БЕЗ ДОГОВОР. >> САМО НЕКОИ ПАТИЕНТИ ПРЕТСТАВУВА WITHЕ СО СОВЕТ. САКАМ ДА СЕ ПРАВИМЕ ЛУЕ НЕ ДОГОВОРИТЕ СЕ ГОДИНЕТ. АКО ДА ГО НАПРАВИТЕ САМО СИМПТОМИ СИМИЛАР ДО СВЕТ И СВЕТ, НА ОВАА ПОГЛАВЈЕ ВО ВРЕМЕ, САМО ВИДЕТЕ ВИЕ СО ПОВЕЕ-19 И САМО-ИЗОЛАТ САМО. >> Значи со многу многу информации ИСТО, ТОА, КАКО ДА СПОТИВИТЕ А БЕГА? НАШИТЕ ПАРТНЕРИ НА ПРВИОТ ДРАВНИ ВЕСТИ ПОВЕДЕТЕ ПРАШАЕ САМО КАКО ПРАШААТА ПОВЕ MЕТЕ? ДАЛИ САКАТЕ ДА САКАТЕ ДА КУПАТ НЕКОГАШ, САМО, споделувајте за тоа ПОДНЕСУВА? ДА ГО ОБВРУВААТ ИЛИ МАЛТЕ НЕКОЈ ИЛИ ДА ГО НАПРАВИТЕ FUNNY ИЛИ шокирање? СЕКОЈ ОВОЕ МОЕ ДА СЕ Услужуваат КАКО А. ПРЕДУПРЕДУВАЕ ОД МОЕ МОЕТЕ ДА ГО ГЛАСАТ НА МИСИНФОРМАЦИЈА, И КОГА СЕ МОНО, ДОБИЕТЕ ВАШИОТ ИНФО ОД А ВЕТТИД МЕДИЦИНСКИОТ ИЗВОРИТЕ ПОДНЕСУВААТ ЦДЦ, СВЕТСКА ОРГАНИЗАЦИЈА ЗА ЗДРАВЈЕ ИЛИ НАЦИОНАЛНИ ИНСТИТУТИ НА ЗДРАВЈЕ. >> ЕДНО ПОВЕЕ СЕ Проверете го поткрепениот извор на ИНФОРМАЦИИ ЕДНА ОД ПОСЕТИТЕ кои ги спомнавме ПРИРАЧНИЦИ ЗА ДА СЕ ОД СТАНФОРД БОЛНИЦА, НО ДАКО СИ ОДИТЕ ДА СТРАНИЦА НА СТАНФОРД Гледајте ја оваа порака, ПОСТОВНИОТ ДИС НЕ доаѓаат од медицински лекови СТАНФОРД. ПО КОГА СЕ ПРАШАТ ПРАШАА ЗА ОВДЕ КОВИД-19, ОД СВЕТСКО ДО А ОДГОВОР ИЗВОР ИЛИ ПРАВЕТЕ ГО ВАШИОТ ДОКТОР. ЛИНСЕЈ? >> СУПЕРНИ СЛОБОДНИ СОВЕТИ Има. НАШИТЕ БЛАГОДАРИ ДА ВАС, ДИЈАНЕ. КОГА Враќаме, ОСНОВНО БИЗНИС ПРОДАБА НА ЛИЦАТА ПРОДОЛНО КАКО А.С. РЕВИЗИРАЈТЕ НА ИНДУСТРИСКАТА УСЛУГА ЗА ХРАНА. >>> ОВИЕ НЕКОГАШ НЕКОГНИ ВЕБИ ВРЕМЕ, ЗНАЕТЕ, РЕСТАРНАТ ИНДУСТРИЈАТА СЕ ИСПИТУВА ОД ТОА, И МО CЕ ДА ГО РАСУВАМЕ ТОА ПРВО. МОРА ДА ОД ОДГОВОР ОД 60 ВРАБОТНИЦИ ВО ЕДЕН ДЕН. И СЕДНИЦА ПРЕД нив, јас НЕ МИСЛАМ ДА СЕ СМЕАТ СЕКОГАШ КРИГИНА МНОГУ ВО МОЈОТ СВОЈ ИВОТ. ДА ЗНАЕТЕ, СЕ РАБОТИ ЛУ PEЕТЕ ТОА AYЕ ГИ ОДГОВОРИТЕ СО СЕ ПОВЕЕ НА КОГА СЕ Враќањето назад е нешто што јас НЕ САКАМ СИТЕ. САМО ПОСТАВУВАМЕ ПОВЕЕ ОД 7 МИЛИОНСКИ ВРАБОТНИЦИ ВО ПАТОТ НЕДЕЛА, КОЈ Е ЛЕСНО ДА СЕ МИСЛИ ЗА НАС. РЕСТОРАНЦИТЕ РАБОТЕ ДА СЕ МОЕ МАЛКО РАЗОР-ТИНГ МАРГИНИ ТОА ДВИ НЕДЕЛА БЕЗ СЕКОЈ ДОБИВНО МОЕ БИДЕ ДВЕСТИРА TOЕ НА НАЈГОЛЕМО. Тоа е она што навистина ме плаши ПРАВО СЕГА Е ИДНИНА, ВАС ЗНАЕ? Мислам дека како луѓе одат на ВИДЕ ПОВЕЕ ПОДОБРИ, многу ПОВЕЕ САМО-ПОВРШИНИ. ДА ЗНАЕТЕ, СЕ УПОТРЕБА ДА ГО ПЛАТИТЕ ЛУЕ ЗА, ПОСТОЕ Тоа е перење или влакна, НИЕ УЧЕЕ СЕГА КАКО ДА СЕ ПРАШАТ ТОА СИТЕ СЕ РАБОТИ, И ТИЕ СЕ НЕКОИ ПОЗИТИВИ ДА СЕ ЗДРАВИ ОД ОД ОВА. НО, НИЕ МОЕ ДА ДА СЕ ОДГОВОРИ КАКО ЛУЕ И БИДЕ >>> НИЕ СМЕ ЗАВРШНО КАКО OЕ СМЕ ДА ГО УПОТРЕБУВАМЕ СИТЕ СМЕТКИ И ГОЛЕМИ НА НАШАТА ЗДРАВЈЕ ОСИГУРУВАЕ. АКТУАЛНО, СМЕ БАРАGAЕ СО КОМПАНИЈА КАКО СЕ ОДИМЕ ДА ОБИДЕТЕ НАШЕ ЗДРАВЈЕ ОСИГУРУВАЕ, НЕКОГАШ ТОА МОЕ ДА БИДЕ СРЕAPА. РЕАЛНО САМО. РЕАЛНО ПОСТОИ ПО МНОГУ МНОГУ ГОДИНИ НА УСЛУГИ И РЕСТАРНАТ - ЕДНА НАЈДОБРИОТ РЕСТАРНИЦИ ВО ГРИЕ, ВИЕ ЗНАЕТЕ, ДА Е ДА СЕ ВИД НА ТУРНО ВАШИОТ РАЗВОЈ НА ВАС, ЗНАЕТЕ? Тоа е вид на многу. Чекам за нивните одговори. И се надевам дека НИВО ДОБРО ДОБРИ ИСТО ИТ. Мислам дека новите компании WЕ СЕ ПОМОГНЕМЕ НАС, САМО СЕ НАДОМЕРАМ ОТВОРИТЕ И ДА СЕ ОДГОВОР ЗА НАС. >> КОГА СЕ СЛУУВАМЕ ОД ОСНОВНО РАБОТНИЦИ КОИ СЕ ДОСТАВНИ СИТЕ РАБОТИ ОВИЕ ОВОЈ ИМЕРГЕНЦИЈА НАРАЧНИЦИ, ПОСТОРНИ МИСЛУВАМЕ НА ДОКТОРИ и полициски службеници, НО ШТО ЗА ПРЕДЕЛИТЕ ЗА ХРАНА? Лоран Ацеа тргнува БИЗНИС НА ОСНОВНИ РАБОТНИЦИ КОИ СЕ ЧУВАЕ НА ЛИЦЕ ФЕД. ПОГЛЕДНИ. >> Јас, јас сум основач и извршен директор НА ФРШ и ЛЕАН, ГОДИНА ЗА Јадете компанија за производство на храна. ОД ОВОЈ ВРЕМЕ, ИСТОРНО ВАНО ДА НЕ Е САМО САМО ОБЕДЕТЕ БЕЗБЕДНОСТ НА НАША ВРАБОТУВАНИ НО, исто така, ОДГОВОРИТЕ БЕЗБЕДНОСТ НА НАШИТЕ ПРОИЗВОДИТЕ ТИЕ НЕ СЕ ДАВААТ НА НАШИТЕ клиенти. СМЕ ЕСЕНСНИ БИЗНИС, ПА ОД ОВОЈ ВРЕМЕ САМО САМО ТОА ДВЕUTЕНА МНОГУ СЕРИОЗНО. НИЕ СМЕТЕ МНОГУ, МНОГУ РЕЗБЕДНО ДА БИДЕТЕ ВО ПОЗИЦИЈАТЕ КОИ СМЕ ВО БИДЕТЕ ОСНОВНА БИЗНИС. ПОВЕЕ СО КОМУНИТЕТ, ние ПОВЕЕТЕ ПО ДРУГИ БИЗНИС И КОМПАНИИ кои што им се потребни Да ги затвориме нивните врати. И ТИЕ се многу луѓе ТОА СЕ ПОТРЕБНИ НА РАБОТИ. СО ОВИЕ ПОВЕЕ, СМЕ РАБОТУВА ПОВЕЕ ОВИЕ ОВИЕ ВРЕМЕ, НЕ САКАТЕ ДА БИДЕТЕ ОВДЕ ЗА ОВОЈ АМЕРИКАНСКИ ЛУ WEЕ И WEЕ Е ДА СЕ ПРАВИМЕ НАШИОТ НАЈДОБРИ ДА ГО ОБЕЗБЕДУВАМЕ ШТО СЕ ВИДЕТЕ ОД СЕКОГАШТЕ БЕЗБЕДНО И КОИ СЕ ОБЕЗБЕДУВАМЕ БЕЗБЕДНОСТ НА СЕКОЈОТ. ВИ БЛАГОДАРАМ. >> И ЛОРЕНА се здружува во живо. >> Благодарам за мене. >> Додека МНОГУ ВО РЕСТАВАНТ ИНДУСТРИЈАТА СЕ ДА СЕ ЗАГРУУВА ЛАЈД Оф-ВАШАТА КОМПАНИЈА РАБОТИ. ВИЕ СЕ ПОСЛЕТИ КАКО МНОГУ. ШТО СЕ РАБОТИТЕ ВИД РАБОТИ ЗА? >> Ние се вработуваме за сè ОД ПРЕДУПЦИЈА, РАБОТНИ КАТЧЕ, ДОБИВНИОТ ПРЕП, ПОДГОТВО ЗА МЕСО, ЗАВРШНИ РАБОТНИЦИ ВО ПРОДАБА. ЈАНИТОРИЈАЛ, САНИТАЦИЈА. ПОВЕЕ ДА СЕ РАБОТУВАМЕ ПОВЕЕ МНОГУ СЕКОЈ ПОЗИЦИЈА ВО РАБОТНО РАБОТНО РАБОТНОСТ. >> Дали имате било какви грижи ЗА СЕ ПОДОБРУВА ДА СЕ ПРИДРУИ ВРЕМЕ ОВОЈ ВРЕМЕ ИЛИ СЕ СМЕТЕ ITЕ BEЕ ЛЕСНО? > СЕ СМЕ, НИКОГАШ НЕ Е ДЕЛО. НО, СМЕ СМЕ, НЕ СМЕ МНОГУ ОДГОВОРНО. Мислам дека СЕКОГАШ ДА ОДИМЕ ПРАВЕТЕ СЕГА И СЕ СЕ СЕ СГУДУВАМЕ МНОГУ ЗА МНОГУ ШТО СЕ ДА СЕ, Неограничено, ЗАВЕДНЕТЕ СИТЕ ВРАТИ. И СЕ ИМАШ ПОВЕ TOЕ ВРЕМЕ ЗА ТОЛКУ МНОГУ ЛУЃЕ. ПОВЕЕ ПОВЕЕМЕ, ЗНАЕТЕ, КАКО МНОГУ СМЕ МОЕ ДА ПОМОГНЕМЕ. ВО КАКО МОНИ НАЧИН КАКО МОЕМЕ. >> ОВИ ДЕНИ ДА СЕ НЕ САКАМ ДА ГИ ГРИАМЕ, МОРА ДА ПРАВИМЕ ВО ИЛИ ПОВЕЕ ШТО СЕ СМЕТЕ, ЕКСТРА ПРЕДУПЦИИ МОЕ ДА БИДЕ САМО ДА ГИ ОБЕЗБЕДИТЕ ПРАВОТО ДЕЛОВИТЕ СЕ БЕЗБЕДНО КАКО нив МОЕ МОЕ ДА БИДЕ? >> СМЕ АКТУЕЛНО ВЛАДА ОД А МНОГУ ВГЛАСНИ АГЕНЦИИ НА А. ДЕН-ДЕН, ДА СЕ СЛЕДУВАМЕ И ПОДНЕСУВА ПО МНОГУ СТРИЧНА ХРАНА ПРАВИЛИ ЗА ПРОИЗВОДСТВО. НАШАТА БЕЗБЕДНОСТ НА ХРАНА Е БРОЈ ЕДНА. ВО СИТЕ НАШИ РАСТЕНИ. КАКО ДА СЕ ПРАВИМЕ ОД ДЕН-ДО ДЕН, ОБВРСКО ПРАВО СЕГА ЕКСТРА ЗАКОН, особено со СО СТАПОТ, ДА СЕ ЈА ПРИМЕ ДЕКА ДАЛИ ДА СЕ СЛЕДАТЕ МНОГУ ЕКСТРА ПРЕДУПРЕДУВАА НА НАШИОТ РАБОТНИК. СЕКОЈ ДА СЕ ПРОПИС КОГА ТОА Влезете во ГРАДЕЕ. АКО НЕКОГО ШТО БОГАШ ДОГОВИНА ВИП НА СИМПТОМИ, ЕКСКУЗИРАЈТЕ, СИТЕ СЕ ПОСТОИТЕ ДОМ И СМЕ, СЕ ЗНАЕТЕ, СЛЕДЕЕ НА УПРАВУВАЕТО на ЦДЦ И ДА СЕ ПРАВИМЕ КАКО МОЕ ДА МОЕМЕ да останеме БЕЗБЕДНО, НО СЕ СМЕТУВАМЕ ЕКСТРА МЕРКИ КОГА СЕ ДА СЕ БЕЗБЕДНО И ХИГИЕНА, САНИТАЦИЈА И ТОА БЕЗБЕДНИЦИ ЗА БЕЗБЕДНОСТ НА ЕКСТРА. ОДГОВОРНО ОБРАЗОВАНА ОБРАЗОВАНИЕ Оброк? >> САКАМ, НАШИОТ САЛМОН Е ВИСТИНСКО ДОБРО. САКАМ, МОAYЕ ДА СЕ БИЗИРАМ, НО Јас Јадете ги оброците СИТЕ ВРЕМЕ ОД ПОВЕЕ ПОСТОЕ НА МОЈОТ ВРЕМЕ ОВДЕ ВО канцеларијата. НАШИОТ САЛМОН Е БЕЛО. СПЕЦИЈАЛИЗИРАМЕ ВО ВЕГАНСКИТЕ оброци. Имаме многу навистина добри СТУФ НА МАНУ. >> Благодарам многу за што ВАШИТЕ И ВАШЕТО ВРЕМЕ Зборувајќи за нас. СЕ ОДГОВОРНУВАМЕ. >> Благодарам многу. >>> И ЕДНА НАЈДОБРИСКО ТОНАЛТ ПРЕД НИЕ ОДИМЕ, НАШИОТ СЛИКА НА ДЕН НАДВОРЕШНАТА УПРАВУВАЕ ВО ВРЕМЕ А. ПАНДЕМИЧКИ. ОВИЕ СЛЕДНИЦИ ВО ИВОТНИОТ ПРЕКРШУВА AЕ А. Оброк во паркот под еден шатор. КОГА ОВА Е Ефективно ИЛИ НЕ, НЕ МОЕ ДА СМЕТЕ, НО САМО ДА СЕ РАБОТУВААТ АН ЕФФОР ТОА Е НАША ПОСЛАВ ЗА ОВОЈ ЧАС. Бидете сигурни за да останете прилагодени на ABC ВЕСТИ LИВОТ ЗА АНАЛИЗА И ТОП ПРИКАЗНИЦИ. Јас сум Линси Дејвис, благодарам многу ЗА STИВОТ СО НАС И ДАМА А. ОДЛИЧНА НОЌ.

АБЦ Вести Премиер: хоспитализации на СОВИД-19, гласови на исклучување, доктори на првите редови

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="25.124" dur="4.105"> >> ЦРВЕН ДАЛИ ВО СВЕТОТ </text>
<text sub="clublinks" start="27.026" dur="4.705"> Најголема ДЕМОКРАТИЈА, ПОЛИЦИЈА ВО </text>
<text sub="clublinks" start="29.362" dur="3.771"> ВИДЕРСКИ БАТОНИ НА ИНДИЈА, ПРИРАЧНИК </text>
<text sub="clublinks" start="31.864" dur="3.937"> ПО ДРУГИ ЛУЕ ВО РАБОТНИКОТ, </text>
<text sub="clublinks" start="33.266" dur="5.305"> ЗАПОЧНУВАЕ НА ЦЕЛОВИТЕ, СЕ РАБОТИТЕ ЛУЕ </text>
<text sub="clublinks" start="35.935" dur="3.136"> ПОВЕЕ КОГА ДА ГО БИДЕТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="38.705" dur="4.804"> Правила. </text>
<text sub="clublinks" start="39.205" dur="5.205"> СИТЕ ОВА КАКО ДА СЕ РАБОТИТЕ ДА ГО ДАБОТ </text>
<text sub="clublinks" start="43.643" dur="1.601"> НАДВОРЕШНА ПРОДАВНИЦА </text>
<text sub="clublinks" start="44.544" dur="3.136"> Нивната популација. </text>
<text sub="clublinks" start="45.378" dur="8.041"> ОВДЕ ДОМ ДОГОВОРИ СЕНАТИТЕ СЕ СОГЛАС </text>
<text sub="clublinks" start="47.813" dur="5.973"> ПРЕДГОВОР НА ТЕЛИОНАЛНА ВЕЕ НА 2 УСД </text>
<text sub="clublinks" start="53.553" dur="8.041"> ПАКЕТ. </text>
<text sub="clublinks" start="53.92" dur="8.141"> НЕКОГАШ НЕКОГАТ ПРАВИЛНИЦИ </text>
<text sub="clublinks" start="61.727" dur="1.068"> РЕЗЕРВАЦИИ </text>
<text sub="clublinks" start="62.195" dur="1.367"> САД има околу 60.000 случаи </text>
<text sub="clublinks" start="62.929" dur="4.304"> СОВЕТ ВО NEWУЈОРК. </text>
<text sub="clublinks" start="63.696" dur="3.937"> Бројот на COVI во АМЕРИКА </text>
<text sub="clublinks" start="67.366" dur="1.935"> ЕКЦЕНТЕР. </text>
<text sub="clublinks" start="67.766" dur="2.904"> ОВИЕ СВЕТЕ ГЛАМЕРИ НА НАДВОР </text>
<text sub="clublinks" start="69.435" dur="1.635"> Ефекти на социјалното </text>
<text sub="clublinks" start="70.803" dur="1.569"> ПОСТАВУВАЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="71.203" dur="3.17"> ПОВЕЕ ОД ПОВЕ HЕ НА АМЕРИКА </text>
<text sub="clublinks" start="72.505" dur="3.136"> Државите се затворени </text>
<text sub="clublinks" start="74.506" dur="2.437"> НЕНЕСЕНЦИСКИ БИЗНИС. </text>
<text sub="clublinks" start="75.775" dur="3.67"> >>> НАДВОРЕШНИЦИ, ПАРНИЧКИТЕ КАРЛИ СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="77.076" dur="3.97"> ИСПИТЕН ПОЗИТИВ ЗА ПОВЕД-19. </text>
<text sub="clublinks" start="79.579" dur="2.536"> >>> ДОБРО ВЕЕ, СЕКОЈ. </text>
<text sub="clublinks" start="81.18" dur="1.635"> БЛАГОДАРУВАМЕ ДА МНОГУ ЗА ДВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="82.248" dur="1.468"> СО НАС. </text>
<text sub="clublinks" start="82.949" dur="2.535"> Јас сум Линси Дејвис. </text>
<text sub="clublinks" start="83.849" dur="2.903"> ПОГЛЕДУВАМЕ НА ДЕНОТ КАДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="85.618" dur="2.302"> МОЕМЕ ДА ГИ ИЗВЕСТУВАМЕ НЕСТО </text>
<text sub="clublinks" start="86.886" dur="2.67"> РАЗЛИЧНО, НО ЕДНО ПОВТОРНО, </text>
<text sub="clublinks" start="88.053" dur="1.803"> Случајот со коронавирус продолжува до </text>
<text sub="clublinks" start="89.689" dur="1.768"> Зголемете се. </text>
<text sub="clublinks" start="89.989" dur="2.736"> НОВО ЈОРК ГАВЕРНЕР ПОВЕЕ ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="91.59" dur="2.536"> БОЛНИЦИТЕ ОВДЕ SOЕ Е СЕ наскоро </text>
<text sub="clublinks" start="92.859" dur="2.803"> ПОВЕЕ ПАЦИЕНТИ ОД КОEDАИ И </text>
<text sub="clublinks" start="94.259" dur="2.137"> ИНФЕКЦИИ КОРОНАВИРУС НЕ </text>
<text sub="clublinks" start="95.795" dur="3.37"> ОЧЕКУВА ДА СЕ КРУГИ ЗА Друг </text>
<text sub="clublinks" start="96.529" dur="6.139"> Три недели. </text>
<text sub="clublinks" start="99.299" dur="5.238"> И СВЕТНА КОГА НЕ Е ДА САКА ДА </text>
<text sub="clublinks" start="102.802" dur="3.002"> ВИДИТЕ ВО СЕКОЈ ГРАД, САМО, </text>
<text sub="clublinks" start="104.67" dur="1.702"> МАРГУИТЕ НА МАКЕШИФТ ПОВТОРНИ НОВО </text>
<text sub="clublinks" start="105.938" dur="2.069"> ЈОРК ГРАД. </text>
<text sub="clublinks" start="106.505" dur="4.138"> ОФИЦИЈАЛНИТЕ СЕ велат само во случајот. </text>
<text sub="clublinks" start="108.141" dur="2.936"> ОВИЕ СЕ СЕКОГАШ ПЕКУЛИЈАР и </text>
<text sub="clublinks" start="110.777" dur="2.969"> СВЕЧНИ ВРЕМЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="111.211" dur="3.469"> Нормално држави рекламираат ШТО </text>
<text sub="clublinks" start="113.879" dur="2.937"> Тие треба да понудат, надевајќи се дека </text>
<text sub="clublinks" start="114.813" dur="2.77"> ВАШИТЕ ТУРИЗИТИ ВО И САМО </text>
<text sub="clublinks" start="116.949" dur="2.469"> ПОСЕБНИ ВИСИТОРИ. </text>
<text sub="clublinks" start="117.717" dur="3.57"> СЕГА ШТО СЕ ПРАВИ ТУРИЗИТЕ ДА </text>
<text sub="clublinks" start="119.552" dur="4.004"> Останете за секој месец. </text>
<text sub="clublinks" start="121.421" dur="3.403"> АЛАСКА ПОДНЕСУВА НА НАДВОРЕШНИЦИ ДА </text>
<text sub="clublinks" start="123.69" dur="2.402"> КАРТАНТИН ЗА 14 ДЕН И </text>
<text sub="clublinks" start="124.957" dur="3.137"> ФЛОРИДА ПОГОЛЕМЕ СЕКОЈ ОД </text>
<text sub="clublinks" start="126.225" dur="2.87"> NEWУЈОРК, НОВ JЕРСЕ И </text>
<text sub="clublinks" start="128.227" dur="1.501"> СОДРИНА ДО САМО-КВАРТАНТИНА </text>
<text sub="clublinks" start="129.228" dur="2.269"> ЗА ДВЕ НЕДЕЛИ. </text>
<text sub="clublinks" start="129.862" dur="3.104"> НО ДОБРИТЕ ВЕСТИ, ПРИOOАВ ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="131.63" dur="2.236"> ПОВТОРНИ ЛИНИИ СЕ БИДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="133.099" dur="2.602"> НЕГОВОРНО ВАНО ЗА СИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="133.999" dur="4.239"> НА НАС, ДЕНЕС УЈОРК </text>
<text sub="clublinks" start="135.834" dur="3.571"> ГАВЕРНИОТ СЕ ПОСТОЕ ДА СЕ УШТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="138.371" dur="1.868"> ИНДИКАЦИИ НАЈГОЛЕМ СОЦИЈАЛНА </text>
<text sub="clublinks" start="139.538" dur="3.904"> ПОДНЕСУВАЕ НА ПРИДОБИВНИТЕ АПЕРИ </text>
<text sub="clublinks" start="140.372" dur="5.673"> ПРОСТОР НА ВИРУС. </text>
<text sub="clublinks" start="143.576" dur="3.87"> ТОМ ЛЛАМАС на АБЦ започнува надвор од САД. </text>
<text sub="clublinks" start="146.179" dur="3.369"> >> Новинар: ЦЕЛО СВЕТНА СИГНА </text>
<text sub="clublinks" start="147.58" dur="3.871"> ОВОЈ ПАНДЕМИК е ПАКО ОДГОВОР. </text>
<text sub="clublinks" start="149.682" dur="3.571"> ТИМОВИ ПОСТАВУВАЕ ПО ПРАВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="151.584" dur="2.535"> МОРГУ НАДВОР ОД УЈОРК </text>
<text sub="clublinks" start="153.386" dur="2.636"> БЕЛЕВСКО БОЛНИЦА. </text>
<text sub="clublinks" start="154.253" dur="3.87"> ОД НИВО ГО ПОДНЕСУВА 9.09 </text>
<text sub="clublinks" start="156.155" dur="3.537"> И ХУРИКАНСКО САНДИ. </text>
<text sub="clublinks" start="158.257" dur="3.404"> НАДВОРЕШНАТА, НАЈДОЛНО 5000 НОВО </text>
<text sub="clublinks" start="159.825" dur="3.537"> Случаи во државата, и ЕДНА </text>
<text sub="clublinks" start="161.794" dur="3.637"> БОЛНИЦА САМО, 13 ЛЕЕ НА ЛУЕ </text>
<text sub="clublinks" start="163.495" dur="3.17"> ВО само 24 часа. </text>
<text sub="clublinks" start="165.565" dur="3.97"> БЕСПЛАТНИОТ СЕ ДЕКА ВИРУС Е </text>
<text sub="clublinks" start="166.799" dur="5.94"> САМО ПОВРШЕН ТОЛ. </text>
<text sub="clublinks" start="169.669" dur="3.737"> Но, БЕЗ ЦЕЛО ЕДЕН ЛЕСНИК НА НАД, </text>
<text sub="clublinks" start="172.872" dur="1.701"> EXTREME SOCIAL DISTANCING </text>
<text sub="clublinks" start="173.539" dur="3.237"> МЕРКИ МОAYЕ ДА РАБОТНО. </text>
<text sub="clublinks" start="174.707" dur="3.303"> Стапката на хоспитализација </text>
<text sub="clublinks" start="176.909" dur="2.903"> БЕЗВЕДНО МНОГУ. </text>
<text sub="clublinks" start="178.144" dur="6.739"> >> Ова е многу добар знак и </text>
<text sub="clublinks" start="179.946" dur="7.307"> ПОЗИТИВНО ЗДРАВЈЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="185.017" dur="4.705"> ПОТВРД, НЕ СМЕ 100% ДАЛИ ДАЛИ ИЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="187.386" dur="4.037"> Тоа е точно, но стрелките </text>
<text sub="clublinks" start="189.855" dur="1.969"> ПОГОЛЕМЕ ВО ПРАВО </text>
<text sub="clublinks" start="191.557" dur="1.902"> ДИРЕКЦИЈА. </text>
<text sub="clublinks" start="191.957" dur="3.17"> >> Новинар: НО ГОВЕВОР КУОМО </text>
<text sub="clublinks" start="193.592" dur="3.637"> ВЕAYЕ ДА СЕ СМЕЕТЕ НЕДЕЛА ПРОДАВ ОД </text>
<text sub="clublinks" start="195.261" dur="2.268"> Удирање на врв во NEWујорк </text>
<text sub="clublinks" start="197.362" dur="2.737"> ГРАД </text>
<text sub="clublinks" start="197.663" dur="3.07"> СЦЕНАРИО КОЈ СВЕТСКИ КОЛИД </text>
<text sub="clublinks" start="200.232" dur="1.602"> СО НОВО ПРЕТСЕДАТЕЛОТ </text>
<text sub="clublinks" start="200.866" dur="2.536"> ВРЕМЕ, ПРЕДЛАГУВА TOЕ ДА СЕ ПРИМАНА </text>
<text sub="clublinks" start="201.967" dur="2.703"> ОГРАНИЧУВАЕ СО ЕДИНИЧКОТО ВТОРНИОТО НЕДЕЛА, </text>
<text sub="clublinks" start="203.536" dur="3.103"> ОВА 12 АПРИЛ. </text>
<text sub="clublinks" start="204.804" dur="2.635"> >> ШТО БЕЛА ТИМЕЛИНА ОВАА </text>
<text sub="clublinks" start="206.772" dur="1.702"> WЕ БИДЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="207.573" dur="1.902"> Исток е нашата наша линија. </text>
<text sub="clublinks" start="208.608" dur="2.435"> ШТО БЕЛА ТИМЕЛИНА. </text>
<text sub="clublinks" start="209.609" dur="3.536"> >> Новинар: НО ДОГОВОРИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="211.177" dur="3.337"> ИСПИТНИ ИСПИТНИЦИ НА ЗДРАВЈЕ НА НАЦИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="213.278" dur="1.669"> ПРЕПОРАБОТУВА NOTЕ НЕ ДОГОВОРЕ ДА </text>
<text sub="clublinks" start="214.647" dur="1.468"> СЕКОЈ ДАТЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="215.081" dur="2.402"> >> Тоа навистина навистина многу флексибилно. </text>
<text sub="clublinks" start="216.249" dur="3.436"> МОРА ДА СПОРЕДИ КОНВЕРАЦИЈА СО </text>
<text sub="clublinks" start="217.616" dur="3.437"> ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ВО СОВЕТНИЦАТА КАНЦЕЛАРИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="219.819" dur="2.502"> Зборувајќи за, ДА ЗНАЕТЕ, МОЕ </text>
<text sub="clublinks" start="221.187" dur="6.773"> Гледајте на ДЕНЕТ, но морате да го </text>
<text sub="clublinks" start="222.455" dur="6.94"> БИДЕТЕ МНОГУ флексибилен. </text>
<text sub="clublinks" start="228.094" dur="2.602"> ЗА ЕВАЛУАЕ НА МОEНОСТ НА </text>
<text sub="clublinks" start="229.528" dur="2.069"> ШТО СЕ РАБОТЕ ДА ДА СЕ ПРАВИТЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="230.83" dur="2.636"> >> Новинар: NEWУЈОРК, ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="231.73" dur="3.871"> ЕКИЦЕНЦЕР ВО САД, Сè уште </text>
<text sub="clublinks" start="233.599" dur="2.369"> ПОТРЕБНО ПОВЕЕ ПРОСТОР И ПОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="235.734" dur="1.636"> СУБЛИКИ </text>
<text sub="clublinks" start="236.101" dur="3.037"> ЧЕТВРИ ОБНОВНИ ОБОДИНИ ПО ПОД ПАРИ, </text>
<text sub="clublinks" start="237.503" dur="4.037"> И сè уште е потребно за тоа </text>
<text sub="clublinks" start="239.271" dur="2.703"> КРИТИЧКИ УСЛОВИ ЗА IFИВОТНИ ИВОТ, </text>
<text sub="clublinks" start="241.673" dur="2.27"> Вентилатори. </text>
<text sub="clublinks" start="242.107" dur="2.903"> ВЛАДАТА ОДГОВОР 11.000 </text>
<text sub="clublinks" start="244.076" dur="3.37"> ДА СЕ ПОЧИТ, НО ПОТРЕБНИТЕ А. </text>
<text sub="clublinks" start="245.144" dur="4.304"> ВКУПНО од 30.000. </text>
<text sub="clublinks" start="247.58" dur="3.97"> КУОМО НЕ ГО ОБЕДУВА МОAYЕ ДА СЕ ПРАШАТ ШТО </text>
<text sub="clublinks" start="249.581" dur="4.238"> ИТАЛНА ДЕКА, СПИЛИТЕ Вентилаторот. </text>
<text sub="clublinks" start="251.684" dur="5.405"> ЕДНА УРЕД, ДВЕ ПАЦИЕНТИ. </text>
<text sub="clublinks" start="253.953" dur="4.938"> >> Ние објавуваме разделување. </text>
<text sub="clublinks" start="257.223" dur="2.535"> КОГА ДА СЕ направи ЕДЕН Вентилатор </text>
<text sub="clublinks" start="259.024" dur="3.204"> ДВИ ПАЦИЕНТИ. </text>
<text sub="clublinks" start="259.892" dur="4.371"> ИТАЛИЈА МОЕ ДА СЕ ЈА ПРАВИЕ ОВОЈ БЕСПЛАТНО </text>
<text sub="clublinks" start="262.362" dur="2.935"> СИТЕ биле принудени да го направат тоа. </text>
<text sub="clublinks" start="264.397" dur="2.969"> >> Новинар: ОВИЕ Вентилатори </text>
<text sub="clublinks" start="265.43" dur="4.739"> ПОТРЕБНИ ПОТРЕБНИ ЗА ПАЦИЕНТИ </text>
<text sub="clublinks" start="267.499" dur="5.006"> САМО 25-ГОДИНА-LDЕКС АЛАРД </text>
<text sub="clublinks" start="270.303" dur="3.669"> ОД СЕРВИНА ДАКОТА КОЈ Е ВО А. </text>
<text sub="clublinks" start="272.638" dur="3.27"> Медицински индицирана кома. </text>
<text sub="clublinks" start="274.106" dur="2.202"> >> ОВОЈ ВИРУС Е ВИСТИНО </text>
<text sub="clublinks" start="276.041" dur="0.968"> ОПАСНО. </text>
<text sub="clublinks" start="276.442" dur="1.935"> НЕГОВО, МНОГУ ПОВЕЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="277.143" dur="2.603"> >> Новинар: 26-ГОДИНА-СТАРИ </text>
<text sub="clublinks" start="278.51" dur="2.87"> ПРИРАЧНИКО ЛАКРОСЕСКИ ПЛАТЕРИ WOKE UP </text>
<text sub="clublinks" start="279.879" dur="5.872"> СО НАПРАВНИ АКЕ И САМО </text>
<text sub="clublinks" start="281.513" dur="6.907"> БЕСПЛАТНА НЕДЕЛА АГО. </text>
<text sub="clublinks" start="285.885" dur="3.036"> >> НИКОГАШ НЕ СЕ ИСПОИ. </text>
<text sub="clublinks" start="288.554" dur="1.635"> НИКОГАШ НЕ СЕ ПУШТЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="289.054" dur="1.502"> САМО ЈА НИЕ ЗДРАВЈЕ ЗДРАВЈЕ </text>
<text sub="clublinks" start="290.322" dur="1.802"> Сериозно. </text>
<text sub="clublinks" start="290.689" dur="3.804"> САКАМ, СЕ Е АТЛЕТ. </text>
<text sub="clublinks" start="292.258" dur="3.737"> >> Репортер: ДЕКТОРИ НА ACKАК СЕГА </text>
<text sub="clublinks" start="294.626" dur="1.769"> СПОРЕД ИСКУСТВО ДРАГА ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="296.128" dur="1.868"> ЕБОЛА. </text>
<text sub="clublinks" start="296.529" dur="1.734"> ISЕ СЕ ГО СПОДНЕТЕ СЕ СЕМЕЈНА СЕМЕЈНА СЕМЕЈСТВА </text>
<text sub="clublinks" start="298.13" dur="1.969"> НЕГО. </text>
<text sub="clublinks" start="298.397" dur="2.803"> ВО NEWУЈОРК ГРАД, 46% од </text>
<text sub="clublinks" start="300.232" dur="2.903"> СЛУЧОЦИТЕ НА КОРОНАВИРУС се СОДРИНА МАА </text>
<text sub="clublinks" start="301.334" dur="4.604"> 18 до 44. </text>
<text sub="clublinks" start="303.269" dur="5.738"> ВИРУС ПОВЕЕ СИТЕ СТАРИ. </text>
<text sub="clublinks" start="306.072" dur="3.937"> 62% од смртните случаи се мажи и 54% од </text>
<text sub="clublinks" start="309.141" dur="3.437"> Луѓето кои умираат од вирусот </text>
<text sub="clublinks" start="310.142" dur="4.739"> СИТЕ ЗА 75. </text>
<text sub="clublinks" start="312.712" dur="4.537"> ТОА ЗОШТО ВО ВУДБРИGE, НОВО </text>
<text sub="clublinks" start="315.014" dur="4.004"> JЕРСИ ДЕНЕС ПОВЕЕ ОД 90 </text>
<text sub="clublinks" start="317.382" dur="3.438"> RESителите треба да бидат пренесени </text>
<text sub="clublinks" start="319.152" dur="3.703"> ОД НАДВОРЕШНА ПОВТОРНА ВНАТРЕШНА ОВАА </text>
<text sub="clublinks" start="320.953" dur="3.537"> ДОМАШНА НЕГА. </text>
<text sub="clublinks" start="322.989" dur="3.303"> БЕСПЛАТНИОТ БОРИС НА САД </text>
<text sub="clublinks" start="324.624" dur="2.035"> НАДВОРЕШНИКОТ „МЕРЦИЈА“ кон ГОЛЕМОТ </text>
<text sub="clublinks" start="326.425" dur="2.036"> АНGEЕЛЕС </text>
<text sub="clublinks" start="326.792" dur="3.404"> МЕДИЦИНСКИОТ КРИВНИ ГО ПОДГОТВУВАЕ КОРИСТИ </text>
<text sub="clublinks" start="328.594" dur="3.47"> И ОПРЕМА да се справи со извор </text>
<text sub="clublinks" start="330.329" dur="2.102"> ПОД 1000 ПАЦИЕНТИ </text>
<text sub="clublinks" start="332.197" dur="1.736"> Во странство </text>
<text sub="clublinks" start="332.564" dur="5.272"> ВЕЕ НОВ ПОВЕЕ ДА ПОМОГНЕТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="334.066" dur="4.972"> ОД Северна Каролина до Колорадо. </text>
<text sub="clublinks" start="337.97" dur="2.169"> ВЕТЕРИНАРИЦИ СЕГА ДОДЕЛУВА </text>
<text sub="clublinks" start="339.171" dur="1.402"> Вклучувајќи медицинска опрема </text>
<text sub="clublinks" start="340.273" dur="1.501"> Вентилатори. </text>
<text sub="clublinks" start="340.706" dur="2.436"> >> Ова е само еден ПОВЕЕ ПРИМЕР </text>
<text sub="clublinks" start="341.908" dur="2.769"> НА ЕДНА ПОМОШ И СИТЕ СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="343.275" dur="2.603"> СОДРИНА ДА ПАРТНЕР СО НАШИОТ </text>
<text sub="clublinks" start="344.81" dur="2.67"> КОЛАГИИ НА ЧОВЕЧКИОТ СЕМЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="346.011" dur="3.57"> >> Новинар: НОВИТЕ топли зони сега </text>
<text sub="clublinks" start="347.613" dur="4.304"> ПОДГОТВУВАЕ СО ПРИРОДАТА ЗЕМЈА. </text>
<text sub="clublinks" start="349.715" dur="3.67"> ДЕКЛАРАЦИИ ЗА РАЗВОЈ НА ЦЕЛО </text>
<text sub="clublinks" start="352.05" dur="3.037"> ЗА ТЕКСАС И ЛУИСИЈАНА. </text>
<text sub="clublinks" start="353.519" dur="3.17"> ВО НОВ Орлеанс, МАРДИ ГРАС само </text>
<text sub="clublinks" start="355.22" dur="3.604"> WEEKS AGO СВЕТСКА СО СО </text>
<text sub="clublinks" start="356.822" dur="4.004"> МАСИВНИ КРИВИ И ДЕНОВИ НА </text>
<text sub="clublinks" start="358.957" dur="3.704"> ПАРТИНГ МОЕ ДА СЕ ЕДЕН ПРИЧИН </text>
<text sub="clublinks" start="360.959" dur="2.971"> КОРОНАВИРУС Е СЕГА ПРОДАБА </text>
<text sub="clublinks" start="362.794" dur="2.003"> Побрзо ТУКА ОД СЕКОЈ ДВЕ </text>
<text sub="clublinks" start="364.063" dur="3.737"> НА ПЛАНЕТОТ. </text>
<text sub="clublinks" start="364.931" dur="7.473"> >> МАКЕДОНСКИОТ оддел, над 50% </text>
<text sub="clublinks" start="367.933" dur="6.34"> НА МОИТЕ МОИ СЕГА СЕГА </text>
<text sub="clublinks" start="372.538" dur="2.836"> КВАРАНТИН, И ДАКО ДА СЕ ДВЕ </text>
<text sub="clublinks" start="374.406" dur="2.937"> Заклучени дополнителни ресурси на </text>
<text sub="clublinks" start="375.507" dur="3.404"> ДР STАВНА ЛИВЕЛ, ДРATEАВА МО .Е </text>
<text sub="clublinks" start="377.476" dur="2.335"> НЕМА ДОЛИ ОД БЕЗ БЕЗ </text>
<text sub="clublinks" start="379.045" dur="1.701"> ДОПОЛНИТЕЛ - БЕЗ ФЕДЕРАЛ </text>
<text sub="clublinks" start="379.945" dur="1.702"> ПОМОШ ОД ОВОЈ ВРЕМЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="380.88" dur="1.401"> >> Новинар: И ВИРУС СЕГА </text>
<text sub="clublinks" start="381.781" dur="2.201"> ПОВЕIRЕ ДА СЕ ПРВИТЕ НИВНИОТ ТОЛЛ </text>
<text sub="clublinks" start="382.415" dur="2.835"> ОДГОВОРНИЦИ. </text>
<text sub="clublinks" start="384.116" dur="2.035"> >> Тоа е многу лично. </text>
<text sub="clublinks" start="385.384" dur="6.74"> СЕКОЈ И СЕКОЈ ДЕН ДОБИВ А </text>
<text sub="clublinks" start="386.285" dur="8.375"> ИЗВЕШТАЈ И БРОЈОТ НА БРОЈОТ. </text>
<text sub="clublinks" start="392.258" dur="3.203"> >> Новинар: ВО NEWУЈОРК ПОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="394.793" dur="2.236"> ОД 200 членки на Pујорк </text>
<text sub="clublinks" start="395.594" dur="1.768"> СЕ Влијаат со </text>
<text sub="clublinks" start="397.162" dur="1.835"> ВИРУС. </text>
<text sub="clublinks" start="397.496" dur="2.202"> ВО ДЕТРОИТ НА САМО ДВИ Офицери </text>
<text sub="clublinks" start="399.131" dur="2.103"> Умре. </text>
<text sub="clublinks" start="399.832" dur="3.504"> И ЗА АРМИЈАТА НА АМЕРИКАНИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="401.367" dur="3.97"> РАБОТЕ ДА ГО ПРОДАБИ СО НОВОТО </text>
<text sub="clublinks" start="403.469" dur="3.537"> ПОВЕЕ ВО ДОМА ДАРИВЕРИ, СЛУЧАЈ </text>
<text sub="clublinks" start="405.47" dur="4.171"> НА ВИРУС СЕГА ИЗВЕДЕНИ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="407.139" dur="5.138"> НИВИ АМАЗОНСКИ СКУПНИ. </text>
<text sub="clublinks" start="409.775" dur="4.571"> >> И ТОМ ЛЛАМАС се придружува сега. </text>
<text sub="clublinks" start="412.411" dur="3.237"> ТОМ, Владимир Андрев на Yујорк </text>
<text sub="clublinks" start="414.48" dur="2.368"> КУОМО ДЕНЕС СЕ ПОСТОЕ ДА СЕ СОСТОЈБА ДРАВ Е </text>
<text sub="clublinks" start="415.781" dur="2.402"> СВЕТСКОТО ПРАВО СЕГА. </text>
<text sub="clublinks" start="416.982" dur="2.403"> ПОТРЕБНО РЕСУРСИ, НО Е ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="418.316" dur="3.504"> ПОДГОТВЕН ДО ТОА ПОМОШ ДРУГО </text>
<text sub="clublinks" start="419.518" dur="2.669"> ДРATАВНИ КОГА ДА СЕ ДОБИТЕ НОВА </text>
<text sub="clublinks" start="421.954" dur="1.468"> ХОТСПОТИ. </text>
<text sub="clublinks" start="422.321" dur="1.435"> >> Новинар: ДА, ТОА ПРАВО, </text>
<text sub="clublinks" start="423.556" dur="1.368"> ЛИНСЕЈ. </text>
<text sub="clublinks" start="423.889" dur="2.135"> BEЕ СЕ СЛУЧУВА ОВОЈ ЗА А </text>
<text sub="clublinks" start="425.057" dur="2.636"> КУПЕЛ НА ДЕНОВИТЕ СЕГА. </text>
<text sub="clublinks" start="426.158" dur="2.936"> Основно тој сака да направи </text>
<text sub="clublinks" start="427.826" dur="2.636"> ОДГОВОРИТЕ МОЕ ДА МОАТ ДА СО ПОВЕЕ ОВОЈ ПРОБЛЕМ, </text>
<text sub="clublinks" start="429.228" dur="2.502"> ПОМОГНЕТЕ ПАНДЕМИТЕ И </text>
<text sub="clublinks" start="430.595" dur="2.937"> СЕ УЧЕТЕ СИТЕ СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="431.864" dur="4.505"> МО CЕ, И ЕДВИД ДРУГИ топли зони </text>
<text sub="clublinks" start="433.666" dur="3.603"> ПОЧЕТУВА ПОПИРАЕ СО ЛИКЕ ЛУИСИЈАНА, </text>
<text sub="clublinks" start="436.502" dur="1.568"> МО CЕ МОЕ да пренесат НЕКОИ </text>
<text sub="clublinks" start="437.403" dur="2.068"> ОПРЕМА, НЕКОИ ЗНАЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="438.204" dur="2.202"> И се надевам, ПОМОШ ДРУГОВИ </text>
<text sub="clublinks" start="439.604" dur="3.304"> ДРATАВНИ ПРЕД ЗЕМЈА. </text>
<text sub="clublinks" start="440.54" dur="3.202"> Ајде да одам сега на некој од тоа </text>
<text sub="clublinks" start="443.041" dur="3.237"> СВЕДОВНИ ВЕСТИ ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="443.875" dur="3.838"> БЕСПЛАТНИ ЦЕНТИ ЗА Хоспитализацијата </text>
<text sub="clublinks" start="446.411" dur="1.869"> ВАУВАЕ ВО УЈОРК ПОСТОИ НА </text>
<text sub="clublinks" start="447.846" dur="2.736"> СОЦИЈАЛНО ПОСТАВУВАЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="448.414" dur="2.969"> Е ДА СЕ ОЧЕКУВА ТРЕНД </text>
<text sub="clublinks" start="450.716" dur="1.869"> ПРОДОЛУВА? </text>
<text sub="clublinks" start="451.517" dur="3.403"> >> Репортер: Да, знаете, </text>
<text sub="clublinks" start="452.718" dur="4.037"> Е МАЛКО СВЕТСКО ПОВЕЕ И </text>
<text sub="clublinks" start="455.053" dur="2.837"> ВЛАДА КУОМО, СЕКОЈ НЕСЕЕ НЕ </text>
<text sub="clublinks" start="456.888" dur="2.303"> Ми кажува дека тој бара на сите </text>
<text sub="clublinks" start="458.023" dur="2.336"> СТАТИИ И ПОДАТОЦИТЕ И ПРЕДНИЦИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="459.325" dur="1.434"> ДО НОВИТЕ СОДРИНА СЛЕДНО </text>
<text sub="clublinks" start="460.493" dur="2.268"> ДЕН </text>
<text sub="clublinks" start="460.893" dur="2.235"> ОВА Е ЕДНА СЕЛАВНА ОБЕДУВАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="462.894" dur="1.67"> ПРИМЕНА. </text>
<text sub="clublinks" start="463.261" dur="2.837"> ПОДНЕСУВА СОСТОЈБИТЕ НА СОПСТВЕНОСТ </text>
<text sub="clublinks" start="464.697" dur="2.669"> МНОГУ ДОГОВОРНО, ПОТВРД, НЕ </text>
<text sub="clublinks" start="466.231" dur="2.603"> Сè уште вели дека ние сме близу ДВЕ ДО </text>
<text sub="clublinks" start="467.499" dur="4.671"> Три ВЕДЕРИ ОД Врв на СИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="468.968" dur="4.671"> СЛУЧОЦИ КОГА СЕ УПОТРЕБА </text>
<text sub="clublinks" start="472.304" dur="4.137"> БОЛНИЦИ, ПОВЕ WEЕ НИЕ МНОГУ, МНОГУ </text>
<text sub="clublinks" start="473.772" dur="3.036"> СЕРВИ ВО NEWУЈОРК ГРАДОТ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="476.575" dur="0.567"> ПАНДЕМИЧКИ. </text>
<text sub="clublinks" start="476.942" dur="3.537"> ЛИНСЕЈ? </text>
<text sub="clublinks" start="477.276" dur="3.804"> >> НЕЕТЕЛЕСНО,'Е TЕ ГО ЗАДОЛИМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="480.612" dur="2.636"> СВЕТСКИ ЛИНИН. </text>
<text sub="clublinks" start="481.214" dur="3.77"> ТОМ ЛЛАМАС, Благодарам. </text>
<text sub="clublinks" start="483.382" dur="2.67"> >>> ЗА МНОГУ АМЕРИКАНИ ОВА Е </text>
<text sub="clublinks" start="485.117" dur="6.44"> НЕМА ПОДОБРИ ЗА СТАТИСТИКА </text>
<text sub="clublinks" start="486.185" dur="6.073"> РЕАЛНИ СЕМЕЈСТВО И VИВОТНИТЕ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="492.391" dur="1.902"> . </text>
<text sub="clublinks" start="492.625" dur="3.169"> Додавање на најновиот </text>
<text sub="clublinks" start="494.427" dur="2.602"> СЛОБОДНО, ПОВЕЕ НА ПОСЕБНИТЕ СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="495.928" dur="2.702"> СЕГА ФИЗИСКО ПОДНЕСУВА ОД </text>
<text sub="clublinks" start="497.162" dur="2.47"> Нивните УБОВИТЕ БИДА БОРБА ОВОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="498.764" dur="1.669"> БАТЕЛ ВО ИЗОЛАЦИЈА. </text>
<text sub="clublinks" start="499.765" dur="3.737"> ДРУГИ ФАМИЛИИ ВИРУСОТ СЕГА </text>
<text sub="clublinks" start="500.566" dur="4.705"> СПОРЕД. </text>
<text sub="clublinks" start="503.636" dur="3.336"> НАШИОТ МАТТ ГУТМАН споделува ОВДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="505.404" dur="2.636"> ПРИДОБИВНИ ПРИКАЗНИ ПРИРОДНИЦИ. </text>
<text sub="clublinks" start="507.106" dur="2.368"> >> Новинар: ТОНТАТ А </text>
<text sub="clublinks" start="508.174" dur="2.335"> 17-ГОДИШНО ДЕЛО ОД НАДВОРЕШНО ЛОС </text>
<text sub="clublinks" start="509.608" dur="1.968"> АНGEЕЛЕС ДА СЕ БИДЕ НА МЛАДИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="510.642" dur="3.37"> ПЕРСОК ВО СТРАНА ДА СЕ ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="511.71" dur="5.138"> Умрел ПО ДОГОВОРЕН СОВЕТ-19. </text>
<text sub="clublinks" start="514.146" dur="3.203"> >> СЕКОЈ ДЕЦА ВО ОВАА ЗАЕДНИЦА, </text>
<text sub="clublinks" start="516.982" dur="1.902"> НИВО РАЗГОВОРНО. </text>
<text sub="clublinks" start="517.482" dur="3.104"> Луѓето треба да останат дома. </text>
<text sub="clublinks" start="519.017" dur="2.47"> ЈАС НЕ СМЕ ДА ГО ГОЛАМАМ СЕКОГАШ </text>
<text sub="clublinks" start="520.719" dur="1.969"> ДЕЦА ВО ОВОЈ Град. </text>
<text sub="clublinks" start="521.62" dur="2.369"> >> Новинар: ЦДЦ е тон </text>
<text sub="clublinks" start="522.821" dur="1.869"> ПОГЛЕДАТ ВО ПРИШТИНАТА НА </text>
<text sub="clublinks" start="524.123" dur="3.369"> СМРТ НА ТЕНЕГЕР. </text>
<text sub="clublinks" start="524.824" dur="3.035"> НЕГОВИОТ ТАТКО, УБАВ ВОВЕД, ИСТО </text>
<text sub="clublinks" start="527.626" dur="2.803"> ПОВТОРНО. </text>
<text sub="clublinks" start="527.993" dur="2.936"> И ВО САН ДИЕГО, ДВЕ ИНФАНТИ </text>
<text sub="clublinks" start="530.562" dur="1.035"> ТЕСТИРАIVEЕ ПОЗИТИВНА. </text>
<text sub="clublinks" start="531.063" dur="1.902"> И ПРЕДУПРЕДУВА FЕ ОД ДОКТОРИ </text>
<text sub="clublinks" start="531.73" dur="2.97"> ЦЕЛО </text>
<text sub="clublinks" start="533.099" dur="3.769"> ПАЦИЕНТИ СОДРУВААТ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="534.833" dur="3.17"> ЗАЕДНО СО МНОГУ РАЗЛИЧНО </text>
<text sub="clublinks" start="537.002" dur="2.603"> ПОГЛАВИ, НО НАЈГОЛЕМО </text>
<text sub="clublinks" start="538.137" dur="1.801"> ПОВЕЕ, ЧУВО и КРАТКОСТА НА </text>
<text sub="clublinks" start="539.738" dur="2.336"> МОЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="540.072" dur="3.037"> Мислам дека тоа е што навистина </text>
<text sub="clublinks" start="542.208" dur="3.403"> ИНТЕРЕСИРАЕ, ПАЦИЕНТИТЕ СЕ СТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="543.242" dur="5.672"> ВО СО НАУСЕА, ПОСЕБУВА ANDЕ И </text>
<text sub="clublinks" start="545.745" dur="4.37"> ДИРАРИЈА, НЕКОГАШ НЕ СМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="550.683" dur="1.768"> ОЧЕКУ СО РЕСПИРАТОР </text>
<text sub="clublinks" start="552.184" dur="2.303"> БОЛЕСТ. </text>
<text sub="clublinks" start="552.584" dur="3.804"> >> Репортер: ТЕРИ ВО ТОТ 40-ти </text>
<text sub="clublinks" start="554.62" dur="3.971"> И АКТИВНО ДО ВИРУС </text>
<text sub="clublinks" start="556.521" dur="7.008"> КОЛОНИЗИРАЈТЕ НИЕ ЛУНГИ. </text>
<text sub="clublinks" start="558.724" dur="7.24"> >> САМО НА ГИМ РАБОТНО </text>
<text sub="clublinks" start="563.662" dur="2.603"> И ТОГА ПОВЕЕ И НАУСЕА ПОВТОРНО </text>
<text sub="clublinks" start="566.098" dur="1.668"> ВО </text>
<text sub="clublinks" start="566.398" dur="1.802"> >> Новинар: БЕЗ ДЕНОВИ </text>
<text sub="clublinks" start="567.9" dur="2.202"> БОЛНИЦА. </text>
<text sub="clublinks" start="568.333" dur="2.403"> >> Добро, ќе ми одеше на мојот </text>
<text sub="clublinks" start="570.236" dur="1.568"> 16-ти ДЕН СЕГА. </text>
<text sub="clublinks" start="570.87" dur="1.801"> >> Новинар: ЦЕЛО ВРЕМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="571.937" dur="1.768"> НЕ СЕ ГО ГО ГО ГЛАДИТЕ САЈОТ ХУСБАНД И </text>
<text sub="clublinks" start="572.805" dur="2.235"> Три деца. </text>
<text sub="clublinks" start="573.839" dur="3.537"> >> Тој остава храна на вратата. </text>
<text sub="clublinks" start="575.174" dur="5.204"> СЕ СЛУЧУВАМ СО МОЈОТ СЕМЕЈНО. </text>
<text sub="clublinks" start="577.51" dur="3.669"> И МОИТЕ МИСЛИ ОСТАВНИ БЕЛЕШКИ И </text>
<text sub="clublinks" start="580.512" dur="3.07"> ЛИТЕЛ - ЛАТЛЕРНИ КАРТИ ЗА МЕ </text>
<text sub="clublinks" start="581.313" dur="7.708"> НА ВРАТА. </text>
<text sub="clublinks" start="583.716" dur="6.039"> НО, НЕ САМА ДА ГО ПОСТОИМЕ ИЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="589.155" dur="2.568"> ПОСЕТЕ СЕКОЈ ВРЕМЕ СО нив </text>
<text sub="clublinks" start="589.889" dur="2.668"> ВНАТРЕШНА КВАРАНТИНА. </text>
<text sub="clublinks" start="591.857" dur="2.369"> >> Новинар: ЕДНА НА </text>
<text sub="clublinks" start="592.691" dur="3.937"> СИМПТОМИ, ГОЛЕМИ НА МИСЛЕЕ, КОГА </text>
<text sub="clublinks" start="594.36" dur="4.004"> ДА СЕ СЛЕДИ ДА ЈВЕТТЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="596.762" dur="3.503"> >> Новинар: Едно нешто што </text>
<text sub="clublinks" start="598.497" dur="2.903"> РАСЛАВНО ИЗВЕСТУВАМЕ ДА СЕ ПРОМЕНИ, јас </text>
<text sub="clublinks" start="600.398" dur="1.303"> Комплетно изгубена мојата чувство на </text>
<text sub="clublinks" start="601.534" dur="1.601"> МИРИС. </text>
<text sub="clublinks" start="601.834" dur="1.701"> >> Новинар: И ДОГОВОРМЕ МНОГУ </text>
<text sub="clublinks" start="603.268" dur="2.036"> РАБОТА. </text>
<text sub="clublinks" start="603.669" dur="2.069"> ПОБЕДА СВЕТСКОТО ОБРАЗОВАНИЕ 30-годишна армија </text>
<text sub="clublinks" start="605.437" dur="1.835"> БОЛНИЦА. </text>
<text sub="clublinks" start="605.871" dur="3.304"> ТОА ОДГОВОРЕН И АКТУАЛНО </text>
<text sub="clublinks" start="607.406" dur="3.336"> ПОВТОРНО ПОДОБРИ ДО ВИРУС </text>
<text sub="clublinks" start="609.308" dur="3.103"> СВЕТНА ПНЕВОНИЈА. </text>
<text sub="clublinks" start="610.876" dur="4.905"> ФИНАЛНИТЕ ГО ВИДЕ ДОКТОРИТЕ ПОВЕЕТЕ ГО </text>
<text sub="clublinks" start="612.545" dur="4.905"> ПОВЕЕ НА АНТИ-МАЛЕРИЈАЛНА ДРОГА </text>
<text sub="clublinks" start="615.914" dur="2.77"> ХИДРОКСИХЛОРОКИНА како дел од А. </text>
<text sub="clublinks" start="617.583" dur="2.903"> КЛИНИЧКО ИСПИТУВАЊЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="618.818" dur="4.204"> ВО МИССУРИ ПЕТ СЕМЕЈНИ СЕМЕЈСТВО </text>
<text sub="clublinks" start="620.619" dur="2.769"> ВИДИТЕ ВО ОВОЈ СЛОБОДНИ СЛИКА </text>
<text sub="clublinks" start="623.155" dur="3.403"> ВИРУС. </text>
<text sub="clublinks" start="623.522" dur="4.004"> ПРВИ, МАТРИАРХ ЈАНЕ ВИНОГУС. </text>
<text sub="clublinks" start="626.692" dur="1.568"> ЈАСОН, БРАТЕР, СИСТЕР-ВО-ЗАКОН </text>
<text sub="clublinks" start="627.659" dur="2.102"> И ТАТКО МИКЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="628.394" dur="3.403"> СИТЕ СИТЕ FЕ СЕ СЛУБА ИЛИ. </text>
<text sub="clublinks" start="629.895" dur="2.302"> ТРИ ИМА БЕЗБЕДНО </text>
<text sub="clublinks" start="631.93" dur="2.569"> ПНЕУМОНИЈА. </text>
<text sub="clublinks" start="632.33" dur="4.105"> ВИРУС ИСТО ПРОДАВА ПРЕКУ </text>
<text sub="clublinks" start="634.633" dur="4.605"> СЕМЕЈСТВО НА ЕРИКА. </text>
<text sub="clublinks" start="636.569" dur="4.404"> ЗБОВУВА TOЕ НА "СТАРТ ОВДЕ" на АБЦ </text>
<text sub="clublinks" start="639.371" dur="4.638"> ПОДЦАСТ ГО ОБВРШУВА АГОНИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="641.106" dur="7.474"> НА ГО ГОДИРААТ СЕ ЈАРСКА БАРАЕ ЈЕРМАНИНА </text>
<text sub="clublinks" start="644.143" dur="4.837"> Само неколку дена пред него </text>
<text sub="clublinks" start="648.713" dur="0.835"> РОДЕНДЕН. </text>
<text sub="clublinks" start="649.114" dur="2.803"> >> САМО СВЕДОВО. </text>
<text sub="clublinks" start="649.681" dur="3.737"> ШТО ТРЕБА ДА ПРАВАМ? </text>
<text sub="clublinks" start="652.051" dur="3.003"> >> Репортер: ЕДНА СЕ ИСПИТУВА </text>
<text sub="clublinks" start="653.552" dur="2.269"> ПОЗИТИВНИ, ДЕКТОРИ ПОДНЕСУВА </text>
<text sub="clublinks" start="655.187" dur="1.635"> ERЕРМАЈН ОД ДВЕТИ деца и </text>
<text sub="clublinks" start="655.955" dur="5.071"> ОД ЕРИКА. </text>
<text sub="clublinks" start="656.956" dur="5.271"> НИКОГАШ ДА НЕ СЕ ДОБИ ДА ДОБИВ ДОБРО-БИЕЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="661.16" dur="1.401"> >> ВАНИ ПРИРОДНИ ПРИКАЗНИЦИ ДО </text>
<text sub="clublinks" start="662.361" dur="2.535"> Слушај. </text>
<text sub="clublinks" start="662.694" dur="4.505"> СЕ РЕДИМЕ СЕГА ОД МАТТ ГУТМАН. </text>
<text sub="clublinks" start="665.03" dur="4.071"> МАТТ, ПОВЕЕТЕ ТОА СО ПОВЕД-19 </text>
<text sub="clublinks" start="667.333" dur="3.503"> ПАТИЕНТ, ТЕРИ ЛЕСНО, ПОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="669.234" dur="2.403"> ПОДОБРИ И ТОГА ПОГОЛЕМ СИТЕ ПОСТОИ. </text>
<text sub="clublinks" start="670.97" dur="1.501"> Е ДОКАКО ДА СЕ СЕ СЛУШТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="671.771" dur="2.902"> ЗА БЕВИТЕ НА ИЛЕНА? </text>
<text sub="clublinks" start="672.605" dur="3.936"> >> Новинар: СМЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="674.807" dur="4.204"> Луѓето се повикуваат на розерот </text>
<text sub="clublinks" start="676.675" dur="3.27"> КАСТЕР ЕФЕКТ КАДЕ САМО </text>
<text sub="clublinks" start="679.144" dur="3.07"> ОВИЕ СЕ НАДВОРЕТЕ, МОAYЕ </text>
<text sub="clublinks" start="680.078" dur="5.906"> НЕДЕЛА ИЛИ ДЕНА ДЕНИ И ДВЕ НЕДЕЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="682.347" dur="5.339"> ПО ПРВИОТ ГЕТИТНИ СИМПТОМИ И </text>
<text sub="clublinks" start="687.819" dur="1.736"> ТОА МНОГУ ДЕНИ ПО ОВА ТЕА </text>
<text sub="clublinks" start="688.654" dur="1.201"> ДОБИВЕТЕ ПОВЕЕ ОД ОВОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="689.688" dur="1.201"> ВИРУС. </text>
<text sub="clublinks" start="689.988" dur="2.37"> ПОТВРД, ТОА Е МНОГУ РАЗВОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="691.022" dur="3.471"> СЕ ДОГОВОРИ СО И </text>
<text sub="clublinks" start="692.491" dur="2.803"> ДОКТОРИТЕ СЕ УЧЕА КАКО </text>
<text sub="clublinks" start="694.627" dur="2.402"> ОВОЈ ВИРУС ПОСТОИ. </text>
<text sub="clublinks" start="695.428" dur="1.901"> >> КАКО ЗА ОВОЈ ГО ГОЛЕМИ НА </text>
<text sub="clublinks" start="697.162" dur="1.268"> МИРИС? </text>
<text sub="clublinks" start="697.463" dur="2.302"> ИСТО СЕ СОГЛАСУВАТЕ ГО ГОСПОДАТ ОД ТАСТО. </text>
<text sub="clublinks" start="698.563" dur="1.936"> ОВИЕ СИМПТОМИТЕ КОИ СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="699.898" dur="3.47"> ВЕРУВАЕ ДА СЕ ЗДРУУВА СО </text>
<text sub="clublinks" start="700.632" dur="3.737"> ОВОЈ ВИРУС. </text>
<text sub="clublinks" start="703.502" dur="2.135"> >> Новинар: тие се, и </text>
<text sub="clublinks" start="704.502" dur="2.771"> Тоа е едно од работите што се </text>
<text sub="clublinks" start="705.771" dur="2.435"> ПОВЕЕ ЗА ОВОЈ ВИРУС, </text>
<text sub="clublinks" start="707.406" dur="3.67"> НО, ДОКТОРИТЕ САКАТЕ Е АКТУАЛНО </text>
<text sub="clublinks" start="708.34" dur="3.77"> НЕ ТОА ИЗВЕСТУВА. </text>
<text sub="clublinks" start="711.21" dur="2.102"> ОСНОВНИТЕ СИМПТОМИ. </text>
<text sub="clublinks" start="712.244" dur="2.636"> СЕ СЛУЧУВАМЕ ЛУЕТЕ ДА СЕ СМЕАТ ПОСЕБУВАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="713.445" dur="4.605"> И НАУСЕА И ГОДИНИ И </text>
<text sub="clublinks" start="715.013" dur="4.438"> НАПРАВНИ АКЕ, И ОБВРСКО </text>
<text sub="clublinks" start="718.183" dur="4.771"> ПНЕУМОНИЈА НАСТАНО, НО ШТО Е </text>
<text sub="clublinks" start="719.585" dur="4.838"> ДА СЕ ТАКА ОВДЕ ПРОВЕД СЕНС СВ. </text>
<text sub="clublinks" start="723.088" dur="2.369"> ЈОСЕФ Медицинскиот центар е тоа </text>
<text sub="clublinks" start="724.556" dur="1.802"> ОСНОВА ВИРУСНИ ПОДАТОЦИ </text>
<text sub="clublinks" start="725.59" dur="2.803"> ВАШИОТ СВЕТСКИ СИСТЕМ. </text>
<text sub="clublinks" start="726.492" dur="4.07"> ДА СЕ ОДГОВОРИТЕ ТОА, ОСНОВНО </text>
<text sub="clublinks" start="728.526" dur="2.436"> ПОВЕЕ ВАШИОТ СИМЕТ ЗА ИМУНИ </text>
<text sub="clublinks" start="730.695" dur="2.202"> ХИПЕРДРИВ. </text>
<text sub="clublinks" start="731.096" dur="2.402"> ПОВРЗАНИТЕ И ПРИРАЧНИК ВАШИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="733.031" dur="2.169"> ДОВЕР ТЕЛО. </text>
<text sub="clublinks" start="733.632" dur="2.269"> ТОА ЗОШТО ДА ГО Гледаме многу многу </text>
<text sub="clublinks" start="735.334" dur="3.136"> РАЗВОЈНИ СИМПТОМИ ЗА ОВОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="736.034" dur="3.838"> СОДРИНА ВИРУС. </text>
<text sub="clublinks" start="738.604" dur="3.337"> Се надевам дека НЕКОИ МОЕ МОЕ </text>
<text sub="clublinks" start="740.005" dur="3.704"> ДОБИЕ ВАКЦИНА И ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="742.074" dur="1.935"> ТРЕТМАНИ КОИ СЕ ЗНАЕМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="743.842" dur="0.501"> РАБОТА. </text>
<text sub="clublinks" start="744.143" dur="0.667"> ЛИНСЕЈ? </text>
<text sub="clublinks" start="744.476" dur="1.969"> >> СИТЕ ПРАВО. </text>
<text sub="clublinks" start="744.944" dur="2.235"> МАТТ ГУТМАН, БЛАГОДАРАМ ЗА ВАС </text>
<text sub="clublinks" start="746.578" dur="1.102"> ИЗВЕШТАЈ. </text>
<text sub="clublinks" start="747.313" dur="2.469"> СЕ ОДГОВОРНУВАМЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="747.813" dur="4.371"> >>> СЕГА РИПЕЛНИ Ефекти од </text>
<text sub="clublinks" start="749.915" dur="4.438"> ОВОЈ ВИРУС ПОГОЛЕМУВА. </text>
<text sub="clublinks" start="752.317" dur="3.404"> КАКО ДА СЕ РЕДУВАМЕ, МНОГУ СЕМЕЈНО </text>
<text sub="clublinks" start="754.486" dur="3.704"> ЧЛЕНОВИ ПОДНЕСУВА КЕПТ ОД ОД </text>
<text sub="clublinks" start="755.854" dur="4.038"> СИТЕ СТАРИНИ LOУБОВИТЕ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="758.323" dur="3.003"> ДОМААНИ ДОМИ И ДОГОВОРИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="760.025" dur="3.003"> CENTИВОТНИ ЦЕНТАРИ ЗА НЕДЕЛА СЕГА. </text>
<text sub="clublinks" start="761.46" dur="2.235"> ТОА СЛУЧАЈ ЗА ПОБАРУВАЕ И </text>
<text sub="clublinks" start="763.161" dur="2.203"> ЛЕСТЕР ТАЈЛОР. </text>
<text sub="clublinks" start="763.829" dur="1.969"> САКАТЕ ДА БЛАГОДАРАМ ДА СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="765.497" dur="1.201"> ВЕРУВАЕ НА НАС. </text>
<text sub="clublinks" start="765.931" dur="2.869"> >> Благодарам за нас. </text>
<text sub="clublinks" start="766.832" dur="2.335"> >> Благодарам за нас, </text>
<text sub="clublinks" start="768.934" dur="2.903"> ЛИНСЕЈ. </text>
<text sub="clublinks" start="769.301" dur="4.171"> >> ДВД, ВАШАТА МАКО ШАРЛОТТ ВО А </text>
<text sub="clublinks" start="771.971" dur="4.237"> NEWУБОВ ERSЕРЗИ помогна да живее </text>
<text sub="clublinks" start="773.606" dur="3.77"> ЦЕНТРИТЕ ПОСЛЕДАТЕ СИТЕ 89-ти </text>
<text sub="clublinks" start="776.341" dur="2.436"> РОДЕНДЕН И ДЕНЕС УЧЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="777.509" dur="1.668"> СЕ ИСПИТУВА ПОЗИТИВ ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="778.91" dur="2.036"> КОРОНАВИРУС. </text>
<text sub="clublinks" start="779.31" dur="4.138"> РАБОТИТЕ НИКО КАКО ШТО СЕ ПРОДОЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="781.08" dur="2.969"> СЕ ИСПИТУВА. </text>
<text sub="clublinks" start="783.582" dur="1.668"> ШТО СЕ ДА СЕ СИМПТОМИ? </text>
<text sub="clublinks" start="784.182" dur="5.939"> КАКО ДА СЕ РАБОТЕТЕ ОВА </text>
<text sub="clublinks" start="785.383" dur="5.473"> ОБЈАВУВАЕ ОД Само неколку часа </text>
<text sub="clublinks" start="790.255" dur="0.934"> АГО ШТО СЕГА СЕ САМО ВИРУС? </text>
<text sub="clublinks" start="790.989" dur="0.968"> >> ДА </text>
<text sub="clublinks" start="791.323" dur="2.169"> ПО САБОДНИК СЕ ГО ПРАВУВАМ МОЈОТ </text>
<text sub="clublinks" start="792.09" dur="4.805"> Мајка, и јас забележав дека тој </text>
<text sub="clublinks" start="793.625" dur="4.438"> САМО ПОВТОРНО ЛИТЕЛ ПОСТАВУВА. </text>
<text sub="clublinks" start="797.029" dur="2.902"> СИТЕ Уморен. </text>
<text sub="clublinks" start="798.197" dur="2.569"> НЕ СЕ ДА ГО ПРОДАВМЕ НА ТЕЛЕФОНОТ </text>
<text sub="clublinks" start="800.065" dur="3.17"> ДОЛГО, НО ЗНАЕ НЕКОГАШ ДЕКА </text>
<text sub="clublinks" start="800.899" dur="4.438"> РАЗЛИЧНО. </text>
<text sub="clublinks" start="803.369" dur="3.202"> ВЕДНИК СЕ СЛУЧУВА ОД </text>
<text sub="clublinks" start="805.47" dur="4.938"> НЕЕ ДОМАА, МОLDЕТЕ ДА СЕ МОАТ ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="806.705" dur="7.874"> СЕ ДА СЕ ПОГОЛЕМУ ОД 100. </text>
<text sub="clublinks" start="810.542" dur="5.105"> И СЕ ПОСЕБИМ, ХММ, ОКЕЈ, </text>
<text sub="clublinks" start="814.713" dur="1.935"> НЕКОГАШНО ОБВРСКО ОДВОРЕЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="815.781" dur="3.103"> МОLDЕТЕ ДА СЕ ПОСТОИ ЛАТЕРА НА </text>
<text sub="clublinks" start="816.782" dur="3.903"> ТЕМПЕРАТУРА СЕ ПРИГОДИ ВО 99. </text>
<text sub="clublinks" start="819.018" dur="5.938"> НА ПЕДНИ МОЕ ДА ГО ПРОДАВМЕ ДА СЕ ПОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="820.819" dur="8.642"> ПОСЕБЕН ДО 102. </text>
<text sub="clublinks" start="825.09" dur="5.573"> ПОВЕЕ СЕ ДОБИВ ДОКТОР И јас </text>
<text sub="clublinks" start="829.595" dur="3.002"> ПОСЛЕДУВА, Слушајте, Три работи, </text>
<text sub="clublinks" start="830.796" dur="3.636"> 89, НЕ Е НЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="832.731" dur="3.637"> ДОМ И НЕМА ДА СЕ ПОВЕЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="834.566" dur="4.471"> САКАМ ДА СЕ ДА ИСПИТУВА. </text>
<text sub="clublinks" start="836.502" dur="4.003"> СО тој се согласи. </text>
<text sub="clublinks" start="839.171" dur="5.271"> И тие ме повикаа ДЕНЕС ДА ГО РАБОТИ </text>
<text sub="clublinks" start="840.639" dur="5.472"> МОЕ ТОА ИСПИТУВА ПОЗИТИВ. </text>
<text sub="clublinks" start="844.576" dur="3.537"> Па, јас сум сè уште во шок. </text>
<text sub="clublinks" start="846.245" dur="4.337"> Јас сум запрепастен. </text>
<text sub="clublinks" start="848.247" dur="5.072"> Мислам дека имав дел од мене </text>
<text sub="clublinks" start="850.715" dur="3.838"> ТОА НЕ МИСЛИ ТЕСТОРИ </text>
<text sub="clublinks" start="853.452" dur="3.336"> COMЕ СЕ ДОБИВИ ПОЗИТИВНА ПОСТОИ </text>
<text sub="clublinks" start="854.687" dur="4.404"> НЕВОСТАВНАТА ДОМ, тие имаат </text>
<text sub="clublinks" start="856.921" dur="4.338"> СТОПАНИ ВИЗИТАЦИИ ЗА ЧУВАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="859.224" dur="3.17"> СЕГА СЕГА. </text>
<text sub="clublinks" start="861.393" dur="2.936"> САМО ДА ЈА ИМА ШАНСА ДА ГО Гледам </text>
<text sub="clublinks" start="862.528" dur="3.27"> ТЕГА, МОЈОТ ХУСБАНД И Јас, НЕГО </text>
<text sub="clublinks" start="864.463" dur="1.902"> Роденден, но НИЕ СЕ ПОДДРШКИ </text>
<text sub="clublinks" start="865.931" dur="0.801"> СО ГЛАСНО. </text>
<text sub="clublinks" start="866.498" dur="0.934"> Право. </text>
<text sub="clublinks" start="866.865" dur="2.702"> >> Значи, НЕ Е ФИЗИЧКИ </text>
<text sub="clublinks" start="867.566" dur="6.306"> КОНТАКТ. </text>
<text sub="clublinks" start="869.701" dur="4.571"> САМО ДА СЕ ТОА, ЗНАЕ, </text>
<text sub="clublinks" start="874.005" dur="0.701"> ОБЕДИНЕТЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="874.405" dur="1.602"> ТАЖЕН СУМ. </text>
<text sub="clublinks" start="874.84" dur="3.637"> НО, СМЕ КРИСТИЧНИ И ЛУЕ </text>
<text sub="clublinks" start="876.141" dur="4.071"> ВЕЕ, ПОВЕЕ ВЕРУВАМЕ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="878.61" dur="3.437"> Моќ на молитва, но постојано </text>
<text sub="clublinks" start="880.345" dur="2.569"> МНОГУ БЕЗБЕДНО. </text>
<text sub="clublinks" start="882.181" dur="2.769"> >> И ВАШАТА МАМА САМО </text>
<text sub="clublinks" start="883.048" dur="4.671"> НЕВЕРНИ УСЛОВИ. </text>
<text sub="clublinks" start="885.084" dur="3.303"> ПА Е ГИДИНАЦИЈА ЗА СЕГА ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="887.853" dur="3.236"> НЕ МОЕ ДА ПОСТАВИТЕ ИЛИ ПОБИРАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="888.52" dur="4.705"> Третман во болници? </text>
<text sub="clublinks" start="891.223" dur="5.238"> >> Значи, затоа што ова </text>
<text sub="clublinks" start="893.358" dur="5.639"> СТАРТИРА, STЕ STЕ ПОСТАВИ. </text>
<text sub="clublinks" start="896.595" dur="6.139"> ПРАВЕТЕ СЕГА СИТЕ СИМПТОМИ СЕ ПРАВО </text>
<text sub="clublinks" start="899.131" dur="3.937"> ПОВЕЕТЕ И САМО HERЕ СЕ САМО </text>
<text sub="clublinks" start="902.867" dur="2.837"> УМОРЕН. </text>
<text sub="clublinks" start="903.201" dur="3.737"> МОЈОТ МОЕ Е ДВЕТНО РАНГ РАК </text>
<text sub="clublinks" start="905.838" dur="4.036"> ПРОДОЛУВА. </text>
<text sub="clublinks" start="907.072" dur="3.97"> НЕ Е ДИЈАБЕТИК. </text>
<text sub="clublinks" start="910.008" dur="1.702"> ПА, СО КУРСЕ, ТИЕ Е, ВАС </text>
<text sub="clublinks" start="911.176" dur="5.205"> ЗНАЕТЕ, ГОЛЕМА ВЕДНОСТ ВО ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="911.843" dur="5.206"> ПРИРАЧНИК, И САМО се консултираме </text>
<text sub="clublinks" start="916.515" dur="2.802"> ИНФЕКТИОНАЛНА болест </text>
<text sub="clublinks" start="917.182" dur="4.205"> СПЕЦИЈАЛИСТ. </text>
<text sub="clublinks" start="919.451" dur="3.337"> ИМА, НЕКОГАШ НЕКОИ работи во мини </text>
<text sub="clublinks" start="921.52" dur="3.636"> И WEЕ, ДА ЗНАЕТЕ, РАБОТЕТЕ ЗА ОВДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="922.921" dur="4.604"> ТОА ПОВЕЕ НА УТРЕ СО НЕГО. </text>
<text sub="clublinks" start="925.29" dur="4.838"> НО СЕГА HEЕ STЕ остане. </text>
<text sub="clublinks" start="927.659" dur="4.104"> НЕ Е КВАРТАНТИЕН. </text>
<text sub="clublinks" start="930.262" dur="4.37"> СЕ ДОБИ ДОБИВАТЕ ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="931.897" dur="5.571"> ПОВТОРНО ОД НЕГОВОТ ДОМ. </text>
<text sub="clublinks" start="934.766" dur="4.137"> >> И ОВОЈ BEЕ БИДЕ РАЗЛИЧНО </text>
<text sub="clublinks" start="937.602" dur="2.336"> ВЕСТИ, ОБВОЛНО ПОД СЕКОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="939.037" dur="2.003"> ПОВЕЕ, но како многу повеќе </text>
<text sub="clublinks" start="940.071" dur="1.736"> РАЗВИСНИК СЕ ОВОЈ ДА СЕ ДОГОВОРИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="941.173" dur="5.305"> НЕ СМЕЕТЕ ДА СЕ АКТУАЛНО ВИДИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="941.941" dur="6.706"> И ПОСЕТА СО НЕГА? </text>
<text sub="clublinks" start="946.612" dur="3.069"> >> Тоа е - да, ова е </text>
<text sub="clublinks" start="948.78" dur="3.337"> НАЈГОЛЕМО РАЗЛИЧНИ ДЕЛ НЕ Е БИДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="949.814" dur="4.072"> СПОДЕЛУВА ДА БИДЕТЕ СО НЕГО. </text>
<text sub="clublinks" start="952.251" dur="3.17"> МОЈОТ МОЕ ASЕ КАКО КУЛТЕЛ НА </text>
<text sub="clublinks" start="954.019" dur="2.402"> МЕСЕЦ АГО И ЈАС ИМАМ СЕКОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="955.554" dur="3.703"> ЕДЕН ДЕН. </text>
<text sub="clublinks" start="956.555" dur="4.304"> ЦЕЛ ДЕН. </text>
<text sub="clublinks" start="959.391" dur="3.87"> ОД АКТУЕЛНО МОЕ ДА БИДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="960.992" dur="3.938"> Транспортиран во болницата и </text>
<text sub="clublinks" start="963.395" dur="2.068"> МОЈОТ ХУСБАНД И И, СЕ ПОСЕБИ СЕКОГАШ </text>
<text sub="clublinks" start="965.063" dur="3.47"> ДЕН СО НЕГО. </text>
<text sub="clublinks" start="965.597" dur="5.639"> ПОВЕЕ НАВИСТИНИ РАБОТИ. </text>
<text sub="clublinks" start="968.667" dur="4.404"> СЕ САКАМ ДА ЗБОРУВАМЕ НА НЕВЕСТИТЕ, ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="971.37" dur="2.902"> ДЕКТОРИ, ДА ЗНАЕТЕ, СЕ СВЕДОВНО </text>
<text sub="clublinks" start="973.204" dur="3.204"> ПОВЕЕ НА ВЕРНИЦИТЕ СЕ, ЈАС </text>
<text sub="clublinks" start="974.405" dur="5.006"> ВИСТИНОТО ДОБИВ ДА СЕ ДА ГО ИСТО ГЛАСОТ. </text>
<text sub="clublinks" start="976.542" dur="5.037"> МОЈОТ МОЈ И ДА Е ДЕМЕ ДЕМЕНИЈА. </text>
<text sub="clublinks" start="979.545" dur="6.239"> ПОТРЕБНО, навистина е </text>
<text sub="clublinks" start="981.713" dur="5.505"> РАЗЛИЧНИК НЕ Е ДА БИДЕ ДА СО ПРИМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="985.918" dur="4.403"> ОВДЕ, ДА ЗНАЕТЕ, САМО ДА ПОДДРШИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="987.352" dur="4.337"> ТЕГА И ДА СЕ ДА Е БИДЕТЕ СИТЕ ГЛАС. </text>
<text sub="clublinks" start="990.455" dur="4.672"> >> И кои се следните чекори? </text>
<text sub="clublinks" start="991.823" dur="7.074"> КАКО ВИД ДОВЕРЛИВИ СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="995.26" dur="6.473"> ДАЛИ, АЛБЕИТ ОД ПОСЕБНО? </text>
<text sub="clublinks" start="999.031" dur="3.67"> >> Значи, не многу, АКТУАЛНО. </text>
<text sub="clublinks" start="1001.867" dur="3.77"> ЗНАЕТЕ, ПРАВЕТЕ СЕГА, ПРОТИВ, </text>
<text sub="clublinks" start="1002.834" dur="5.705"> СВЕТСКИОТ. </text>
<text sub="clublinks" start="1005.771" dur="3.469"> Тие се третираат со нејзините симпатии, </text>
<text sub="clublinks" start="1008.673" dur="2.77"> ДА ЗНАЕТЕ, ТИЛЕНОЛ И СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1009.374" dur="3.437"> КАКО ТОА. </text>
<text sub="clublinks" start="1011.577" dur="3.102"> Тие ми кажаа дека исто така </text>
<text sub="clublinks" start="1012.945" dur="2.468"> СЕ УТИ. </text>
<text sub="clublinks" start="1014.813" dur="3.57"> ПО ТОА РАБОТИ СО ТОА КАКО </text>
<text sub="clublinks" start="1015.547" dur="4.638"> Добро. </text>
<text sub="clublinks" start="1018.517" dur="3.436"> НО Е ДА Е ДОСТАПНО ПОВИКУВАЕ, </text>
<text sub="clublinks" start="1020.319" dur="2.302"> СЕ ГО ПОВИКУВАМЕ НЕРВИТЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="1022.087" dur="2.969"> МОЈОТ МОЈОТ ЈА ИМА ЧУДО </text>
<text sub="clublinks" start="1022.754" dur="4.571"> ДОКТОР. </text>
<text sub="clublinks" start="1025.19" dur="3.904"> НЕ Е НОВО НИЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="1027.459" dur="2.469"> НЕ МОЕ ДА СЕ ДА СЕ СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1029.227" dur="2.803"> ДОЛИ КАКО НЕГО ПРЕВИЗЕН ДОКТОР, </text>
<text sub="clublinks" start="1030.061" dur="4.605"> НО ОВОЈ ГУUИНСКО ДОСТАПУВАМ. </text>
<text sub="clublinks" start="1032.164" dur="3.069"> НЕ - КОГА СЕ ПОВЕЕТЕ СВОЈ БРОЈ, </text>
<text sub="clublinks" start="1034.799" dur="3.237"> ОД ОДГОВОРНИ ТЕЛЕФОНОТ. </text>
<text sub="clublinks" start="1035.367" dur="4.471"> ПОЗНАЕТЕ КАКО РЕАРИТЕ КАКО Е. </text>
<text sub="clublinks" start="1038.17" dur="4.804"> Но, тоа е навистина еден единствен AT </text>
<text sub="clublinks" start="1039.971" dur="5.572"> ВРЕМЕ, ЕДЕН ДЕН ВРЕМЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="1043.108" dur="2.836"> ТОА КАКО ДА СЕ ПРАВИМЕ ДА СЕ ОДИМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1045.677" dur="1.669"> ВЕДНАШ. </text>
<text sub="clublinks" start="1046.077" dur="3.637"> >> ПЕСТОР ТАЈЛОР, КАКО ЧОВЕКОТ НА </text>
<text sub="clublinks" start="1047.479" dur="4.004"> Облека, ШТО ЗБОЛУВА НА Удобност </text>
<text sub="clublinks" start="1049.848" dur="1.969"> ДАЛИ СЕ ДОБАВТЕ СВОЈАТА IFена ВО ОВАА </text>
<text sub="clublinks" start="1051.617" dur="1.034"> МОМЕНТ? </text>
<text sub="clublinks" start="1051.95" dur="3.47"> >> Добро, ПРОТИВ, ОТКА SAЕ НИЕ СМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1052.785" dur="6.072"> Луѓето на верата, па ние веруваме </text>
<text sub="clublinks" start="1055.553" dur="4.071"> ВО моќта на молитвата и ние </text>
<text sub="clublinks" start="1058.99" dur="2.703"> ДАЛИ, ДА ЗНАЕТЕ, ПЛАТНО ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="1059.758" dur="2.669"> ОВДЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="1061.827" dur="3.87"> ТОА СИЛНА WЕНА, НЕ, И </text>
<text sub="clublinks" start="1062.561" dur="6.239"> СЕ - ВЕРУВАМ ДА СЕ БОРИ </text>
<text sub="clublinks" start="1065.83" dur="4.938"> ВО НЕ, НО, ЗНАЕ, НИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1068.933" dur="2.87"> ДА СЕ ВАУВААТ ВО РАБОТИТЕ НА </text>
<text sub="clublinks" start="1070.902" dur="2.536"> ГОСПОДОТ ПРАВ СЕГА. </text>
<text sub="clublinks" start="1071.937" dur="3.036"> НЕ Е НИКОГАШ ДА СЕ РЕАЛНО </text>
<text sub="clublinks" start="1073.571" dur="1.735"> МОЕ ДА НЕ МОЕМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1075.106" dur="0.868"> ОВДЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="1075.44" dur="2.002"> НЕ МОЕМЕ ДА ГО ГОДИМЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="1076.108" dur="3.236"> Ние мораме да веруваме на тоа </text>
<text sub="clublinks" start="1077.575" dur="3.27"> КОМУНИКАЦИЈА. </text>
<text sub="clublinks" start="1079.478" dur="3.736"> И МОAYЕ МОЕ ДА ЗНАМА ДЕЛОСТА </text>
<text sub="clublinks" start="1080.978" dur="2.937"> БИДЕ НАДВОРЕШНИ ВО УСЛОВИ НА ТИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1083.348" dur="2.302"> КОМУНИКАЦИЈА СО САД, ВО </text>
<text sub="clublinks" start="1084.048" dur="2.27"> СОДРИНА СО ДОГОВОР. </text>
<text sub="clublinks" start="1085.784" dur="2.268"> НЕ МОЕ ДА СЕ ПРАШУВАМЕ СЕКОГО </text>
<text sub="clublinks" start="1086.451" dur="2.536"> ПОДОБРИ. </text>
<text sub="clublinks" start="1088.186" dur="1.268"> НО, НИКОГАШ НЕ Е IKЕ ДА СЕ ПОСЕБНИ </text>
<text sub="clublinks" start="1089.121" dur="2.168"> ДА ГОДИТЕ НЕКОЈ. </text>
<text sub="clublinks" start="1089.588" dur="3.87"> Право. </text>
<text sub="clublinks" start="1091.423" dur="3.57"> >> НЕ БЛАГОДАРАМЕ ДА МНОГУ ПОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1093.592" dur="1.901"> ЗБИРУВА DЕ СО САД ВРЕМЕ ОВОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="1095.126" dur="0.834"> ВРЕМЕ НА РАЗВОЈ. </text>
<text sub="clublinks" start="1095.627" dur="4.004"> >> Благодарам. </text>
<text sub="clublinks" start="1096.094" dur="4.271"> >> САКАМЕ БАРАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1099.764" dur="1.101"> РЕГОВОРИ И ДОБРА ЗДРАВЈЕ ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="1100.498" dur="1.635"> СВЕТЕ СЕМЕЈНО. </text>
<text sub="clublinks" start="1100.999" dur="1.535"> >> Благодарам, Линси. </text>
<text sub="clublinks" start="1102.267" dur="0.734"> ВИ БЛАГОДАРАМ. </text>
<text sub="clublinks" start="1102.667" dur="1.669"> >> Благодарам. </text>
<text sub="clublinks" start="1103.134" dur="2.437"> >> И СЕГА ДА ВАШИНГТОН, КАДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1104.469" dur="3.47"> КОНГРЕСОТ СЕ СЕ ДОГОВОРУВА </text>
<text sub="clublinks" start="1105.704" dur="3.536"> ПОДАТОЦИ НА ОВИЕ ТРИЛИНА 2 УСД </text>
<text sub="clublinks" start="1108.072" dur="2.837"> Сметка за спасување на економијата. </text>
<text sub="clublinks" start="1109.374" dur="3.137"> СЕНАТИ СЕ СОГЛАСУВА ДОГОВОР </text>
<text sub="clublinks" start="1111.042" dur="3.07"> НАДВОРЕШНА ПОДРАВЈЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1112.644" dur="2.936"> ТОА PROЕ ПОСТАВУВА ВЕРУВАЕ НА </text>
<text sub="clublinks" start="1114.245" dur="2.604"> МИЛИОНИ ХИТ ХАРД САМО </text>
<text sub="clublinks" start="1115.713" dur="1.836"> ЗАТВОР НА НАЈДОБРИОТ БИЗНИС, </text>
<text sub="clublinks" start="1116.982" dur="2.168"> Вклучувајќи ДИРЕКТНИ ПЛАНИИ ДО </text>
<text sub="clublinks" start="1117.683" dur="3.603"> НАЈДОБРИ АМЕРИКАНИ. </text>
<text sub="clublinks" start="1119.284" dur="3.27"> НО СЕНАТИТЕ САКААТ НЕКОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="1121.419" dur="4.605"> ПАТИВНИЦИ КАКО СЕ ДА СЕ РАБОТИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1122.687" dur="5.339"> ДА БИДЕ ДА ГО ВРАБОТКА КАКО ПРОДОЛУВАТЕ АМЕРИКАНИ </text>
<text sub="clublinks" start="1126.157" dur="7.341"> ДА СЕ ЧЕКА. </text>
<text sub="clublinks" start="1128.16" dur="6.105"> АБЦ НОВИ ПРИЧИН БЕЗ КУЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1133.631" dur="1.435"> КОРИСНИКОТ Jонатиан Карл </text>
<text sub="clublinks" start="1134.399" dur="1.268"> НАЈДОБРИОТ ПО ПРЕГОВОРИТЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="1135.2" dur="1.267"> >> Новинар: TONIGHT </text>
<text sub="clublinks" start="1135.8" dur="1.602"> КОНГРЕСИОНАЛНИТЕ ЛИДЕРИ СЕ ОБЕДУВА </text>
<text sub="clublinks" start="1136.601" dur="1.969"> ДА ЈА ПОСТАВИ НАЈГОЛЕМО ЕКОНОМСКИ </text>
<text sub="clublinks" start="1137.535" dur="2.636"> БЕСПЛАТНИ БИЛНИК ВО АМЕРИКАНСКАТА ИСТОРИЈА. </text>
<text sub="clublinks" start="1138.703" dur="1.802"> >> БОРБА СЕ пристигна НА НАША </text>
<text sub="clublinks" start="1140.305" dur="1.334"> КРАТКИ. </text>
<text sub="clublinks" start="1140.638" dur="5.139"> НЕ СЕ ПРАВИМЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="1141.773" dur="5.405"> НЕ САКАМЕТЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="1145.911" dur="2.034"> НО СЕГА СЕ СМЕ ДА ГО победиме. </text>
<text sub="clublinks" start="1147.311" dur="4.105"> >> Новинар: КАКО ДЕЛ ОД 2 УСД </text>
<text sub="clublinks" start="1148.079" dur="6.174"> ТРИЛИОНСКИ ДЕЛ, ЗДРАВЈЕ НА ЛУЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1151.55" dur="8.675"> ,000Е ПОБЕДА 75.000 УСД ГОДИНА ИЛИ ЛЕС </text>
<text sub="clublinks" start="1154.386" dur="8.441"> ЧЕКС ПЛУС од 1.200 американски долари. </text>
<text sub="clublinks" start="1160.359" dur="4.237"> ОВИЕ ЗАЕДНИЦА НА 99.000 УСД А </text>
<text sub="clublinks" start="1162.96" dur="3.137"> ГОДИНА GЕ СЕ ПОГЛЕДИ ПРОВЕДИТЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="1164.729" dur="2.636"> Помош е на начин. </text>
<text sub="clublinks" start="1166.231" dur="2.469"> Брза помош, голема помош. </text>
<text sub="clublinks" start="1167.499" dur="2.469"> >> Новинар: ЗА ЕЛИЗАБЕТ, А </text>
<text sub="clublinks" start="1168.833" dur="2.37"> ПОБЕДНО РЕС ВО ЛОС АНGEЕЛЕС, ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="1170.101" dur="2.369"> НЕ Е МНОГУ ПОДНОСТА. </text>
<text sub="clublinks" start="1171.336" dur="3.604"> >> Треба да знам дека ќе одам </text>
<text sub="clublinks" start="1172.604" dur="2.603"> ДА БИДЕ ДА СО ДРУГИ И МО SOЕ YЕ МОЕТИ МОИ </text>
<text sub="clublinks" start="1175.073" dur="1.768"> БИДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1175.34" dur="1.802"> АКО СМЕ ДА СЕ ГО ДОДВОДИМЕ ПРАВО НА КАКО </text>
<text sub="clublinks" start="1176.975" dur="1.468"> СЕГА. </text>
<text sub="clublinks" start="1177.275" dur="2.569"> >> Новинар: ПОД БИЛНИК </text>
<text sub="clublinks" start="1178.576" dur="3.003"> ЛУЕТО RЕ БЕЗБЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1179.978" dur="3.27"> ДОПОЛНИТЕЛИ ПО КОНЕД 39 ЈИЕКС </text>
<text sub="clublinks" start="1181.712" dur="3.037"> ВО РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА 26, И ГОЛЕМИНАТА НА </text>
<text sub="clublinks" start="1183.381" dur="3.27"> CHЕ ОДБИРИ ПРОВЕДНА ЗА ВРАБОТУВАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1184.883" dur="2.435"> ПО 600 УСД ЗА ЧЕТВИ МЕСЕЦ. </text>
<text sub="clublinks" start="1186.785" dur="2.368"> ОВДЕ ПОМОШ ПОМОШ ЗА МНОГУ </text>
<text sub="clublinks" start="1187.452" dur="3.204"> БИЗНИС. </text>
<text sub="clublinks" start="1189.287" dur="3.637"> ДИЈАНИ И ЛИЛИ СВЕТЕ ЦВЕНА продавница </text>
<text sub="clublinks" start="1190.789" dur="4.27"> ВО СЕРВИНА КАРОЛИНА. </text>
<text sub="clublinks" start="1193.058" dur="4.037"> >> HЕ СМЕ ПРАБАЛНО 20-ПЛУС </text>
<text sub="clublinks" start="1195.193" dur="3.27"> НАСТАНИТЕ МОANЕТЕ ИЛИ ПОСТОВНО. </text>
<text sub="clublinks" start="1197.229" dur="3.503"> Многу свадби. </text>
<text sub="clublinks" start="1198.597" dur="4.07"> >> Репортер: Сметката опфаќа А. </text>
<text sub="clublinks" start="1200.866" dur="2.835"> Програма за заем од милијарди 367 долари за </text>
<text sub="clublinks" start="1202.8" dur="3.404"> МАЛНИ БИЗНИС КОЈ НЕ МОРАТ </text>
<text sub="clublinks" start="1203.835" dur="4.972"> ОСНОВНИТЕ РАБОТНИЦИ. </text>
<text sub="clublinks" start="1206.338" dur="3.403"> И 500 милијарди американски долари за најголем број </text>
<text sub="clublinks" start="1208.94" dur="1.502"> КОРПОРАЦИИ ВО ХАРД-ХИТ </text>
<text sub="clublinks" start="1209.875" dur="2.468"> ИНДУСТРИТЕ ПОДНЕСУВААТ АВРЛИНИ И </text>
<text sub="clublinks" start="1210.575" dur="3.738"> ХОТЕЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="1212.477" dur="3.237"> СЕ ПОВЕЕ ПОВЕЕ ОД 100 УСД </text>
<text sub="clublinks" start="1214.446" dur="2.502"> БИЛИОН ЗА ПОМОШ ЗА БОЛНИЦИ И </text>
<text sub="clublinks" start="1215.847" dur="2.269"> ЗДРАВСТВЕНИ СИСТЕМИ ЗА ГРИА И ПАРИ </text>
<text sub="clublinks" start="1217.081" dur="4.271"> ДА ГО ПОМОГНЕТЕ САМИТЕ НА ДРАВНИТЕ СТАРИИ </text>
<text sub="clublinks" start="1218.249" dur="5.139"> ГУБОВИ. </text>
<text sub="clublinks" start="1221.486" dur="2.303"> >> И Hон Карл се придружува сега СЕГА ВО </text>
<text sub="clublinks" start="1223.522" dur="1.868"> ВАШИНГТОН </text>
<text sub="clublinks" start="1223.922" dur="3.103"> Он, па каде и да стојат работите </text>
<text sub="clublinks" start="1225.524" dur="2.803"> ПРАВЕТЕ СЕГА НА ВРЕМЕ ГЛАСОТ НА ОВОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="1227.159" dur="2.602"> БИЛ И ШТО Е ПРЕТСЕДАТЕЛОТ </text>
<text sub="clublinks" start="1228.46" dur="1.701"> СЛУБА ЗА ДОБИВОТ ОВОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="1229.894" dur="3.103"> ФИНАЛИЗИРАНА? </text>
<text sub="clublinks" start="1230.295" dur="4.805"> >> Добро, тоа сака да е така </text>
<text sub="clublinks" start="1233.131" dur="3.47"> ВЕРГЕТЕ НЕКОЈ ПОСЛЕДНИ-МИНУТ </text>
<text sub="clublinks" start="1235.233" dur="3.236"> СОСТОЈБИ КАКО ТОА СЕ ПОСТОЕ СО </text>
<text sub="clublinks" start="1236.735" dur="3.77"> Главни ПИЕКИ НА ЛЕГИСЛАЦИЈА, НО </text>
<text sub="clublinks" start="1238.603" dur="3.237"> МОЕТО СВЕТЕ Е ОВА ОВА ПОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1240.638" dur="3.303"> СО ПАСАЕ, НЕ БЕЗ ТОНСТА </text>
<text sub="clublinks" start="1241.973" dur="5.138"> ПО УТРЕ ВО СЕНАТИ. </text>
<text sub="clublinks" start="1244.075" dur="4.004"> И ТОА ДА ГОДИШНА ДОМАА WЕ СЛЕДНО </text>
<text sub="clublinks" start="1247.245" dur="2.102"> PRETTY КРАТКО ПО ТОА. </text>
<text sub="clublinks" start="1248.212" dur="2.336"> >> И МНОГУ АМЕРИКАНИ СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1249.48" dur="1.468"> Фрустриран дека тоа е потребно </text>
<text sub="clublinks" start="1250.682" dur="2.069"> ДОЛГО. </text>
<text sub="clublinks" start="1251.082" dur="3.371"> САКАМ ДА ПОДНЕСУВА ПРИРАЧНИК ДА ​​СЕ СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1252.884" dur="3.304"> МОЕ ДА ГО ОДГОВОРИ ТОА Морган Стенли </text>
<text sub="clublinks" start="1254.586" dur="2.903"> ПРЕДГОВОР НА ПОВЕЕ ОД 3 МИЛИОНИ </text>
<text sub="clublinks" start="1256.321" dur="1.935"> АМЕРИКАНИТЕ МОЕ ДА СЕ ПРИБАВ ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="1257.622" dur="2.936"> BОБОЛНИ КАЛИИ ВО САМО ДОСТОРНИОТ </text>
<text sub="clublinks" start="1258.39" dur="3.77"> НЕДЕЛА </text>
<text sub="clublinks" start="1260.692" dur="2.435"> ДА СЕ КОНГРЕС ДОДВИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1262.293" dur="1.568"> УРГЕНЦИЈА ТОА МНОГУ МОНИ АМЕРИКАНИ </text>
<text sub="clublinks" start="1263.261" dur="2.235"> ПОВЕ FЕТЕ И НИКОГАШ ПОМОШ </text>
<text sub="clublinks" start="1263.995" dur="3.037"> ВЕДНАШ? </text>
<text sub="clublinks" start="1265.63" dur="2.102"> >> Добро, не знам ако </text>
<text sub="clublinks" start="1267.165" dur="1.835"> СЕКОЈ ВО КОНГРЕС </text>
<text sub="clublinks" start="1267.866" dur="2.102"> ПОСТОИТЕ ТОА, НО јас </text>
<text sub="clublinks" start="1269.133" dur="1.902"> СЕКОЈНО ВЕРУВА КОНГРЕСИОНАЛНА </text>
<text sub="clublinks" start="1270.101" dur="2.87"> ЛИДЕРИ ПОДНЕСУВА ТОА. </text>
<text sub="clublinks" start="1271.169" dur="3.304"> САКАМ, ЛИНСИЈ, АКО СЕ СЛУШАТ А </text>
<text sub="clublinks" start="1273.104" dur="4.471"> ЧЕКОР НАПРАВО И Гледајте КАКО Е </text>
<text sub="clublinks" start="1274.606" dur="5.672"> СЕ СЛУЧУВА ОВДЕ, ОВА Е 2 УСД </text>
<text sub="clublinks" start="1277.708" dur="4.005"> ТРИЛИОНСКИ ЕКОНОМСКИ БАРАЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="1280.412" dur="2.002"> СЕ Е ПОГОЛНО ПОГОЛЕМО ОД СЕКОТО </text>
<text sub="clublinks" start="1281.847" dur="2.301"> СОГЛАСНОТО СЕ ДОСТАВНА </text>
<text sub="clublinks" start="1282.547" dur="2.536"> ПРЕД. </text>
<text sub="clublinks" start="1284.282" dur="3.27"> ВИ ПОДНЕСУВА КОМПАРИСОН </text>
<text sub="clublinks" start="1285.216" dur="5.106"> СО АВТО БАИЛОТ. </text>
<text sub="clublinks" start="1287.686" dur="5.205"> ОВА Е А - ОВА Е МАСИВНО </text>
<text sub="clublinks" start="1290.455" dur="4.104"> ПОДГОТОВКА ОВДЕ, 2 ТРИЛИОН 2 УСД </text>
<text sub="clublinks" start="1293.024" dur="4.238"> И НЕ ПОСТАВУВА ОД </text>
<text sub="clublinks" start="1294.692" dur="3.337"> СОСТОЈБИ СТАНДАРИ СО </text>
<text sub="clublinks" start="1297.395" dur="2.202"> БЕСПЛАТНО БЕСПЛАТНО. </text>
<text sub="clublinks" start="1298.163" dur="2.735"> ОД ОВОЈ БЕСПЛАТНО </text>
<text sub="clublinks" start="1299.731" dur="2.836"> ПРИДОБИВКИ, КЛУЧНИ КАРАКТЕР НА ОВАА </text>
<text sub="clublinks" start="1301.032" dur="2.636"> БИЛ, КАКО СЕ ПРИМЕНА, САМО </text>
<text sub="clublinks" start="1302.7" dur="2.67"> ОДГОВОРНО ДОГОВОР НА ВРЕМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1303.802" dur="3.169"> ТОА МОЕ МОЕ ДА БИДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1305.504" dur="3.67"> ВРАБОТУВАЕ, но исто така додавате </text>
<text sub="clublinks" start="1307.105" dur="4.904"> 600 УСД ДО ОДГОВОР НА ВРАБОТУВАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1309.307" dur="4.337"> СЕКОЈ МЕСЕЦ ЗА ЧЕТВИ МЕСЕЦ. </text>
<text sub="clublinks" start="1312.143" dur="4.138"> ПА Е - тоа е голема сметка. </text>
<text sub="clublinks" start="1313.778" dur="4.738"> ИМА СО ШТО ШТО ШТО ШТО СЕКОЈ БИПАРТИЗАН </text>
<text sub="clublinks" start="1316.414" dur="3.237"> ПОДДРШКА ВО КОНГРЕС, НО НИШТО </text>
<text sub="clublinks" start="1318.65" dur="1.735"> СЕКОЈ ДОБИВ КВАРТИК КАКО ПОбрзо како </text>
<text sub="clublinks" start="1319.784" dur="2.069"> LЕ ДОБИВТЕ ДА СЕ НА КАПИТОЛ </text>
<text sub="clublinks" start="1320.518" dur="3.804"> РИД. </text>
<text sub="clublinks" start="1321.987" dur="2.635"> >> ТОА ПРАВО </text>
<text sub="clublinks" start="1324.455" dur="0.968"> ДОБРО. </text>
<text sub="clublinks" start="1324.755" dur="1.535"> ЈОНАТАН КАРЛ ИЗВЕШТАЈ ЗА САД </text>
<text sub="clublinks" start="1325.556" dur="1.302"> ВО ВАШИНГТОН, ДЦ </text>
<text sub="clublinks" start="1326.424" dur="1.001"> Благодарам, Hон. </text>
<text sub="clublinks" start="1326.991" dur="3.204"> >> Благодарам. </text>
<text sub="clublinks" start="1327.559" dur="4.071"> >> И КОГА ДА СЕ СМЕ НАПРАВ, </text>
<text sub="clublinks" start="1330.328" dur="2.403"> ТЕРИФИРИРАЕ НА ВИДЕО СТОМАНИТЕ СТАНИЦИ </text>
<text sub="clublinks" start="1331.763" dur="3.737"> ДЕДГИНГ ДЕБРИС ПО ТОРНАДО </text>
<text sub="clublinks" start="1332.864" dur="3.337"> РИПКИ НИЗ ЈУР. </text>
<text sub="clublinks" start="1335.634" dur="2.101"> >>> ТЕСТИРАЕ НА PRINCE CHARLES </text>
<text sub="clublinks" start="1336.334" dur="2.102"> ПОЗИТИВНА ЗА КОРОНАВИРУС. </text>
<text sub="clublinks" start="1337.869" dur="2.102"> КАКО ДРУГИ ШТО Е ДА СЕ СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1338.569" dur="4.405"> ПРАШАЕ? </text>
<text sub="clublinks" start="1340.105" dur="4.003"> >>> И TЕ TЕ ЗБИРУВАМЕ ПОГЛЕДНО ПОГЛАВЈЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1343.108" dur="1.701"> НА ВЛИЈАНИЕ НА ПОВЕДОТ-19 </text>
<text sub="clublinks" start="1344.242" dur="1.335"> ИЗВЕСТУВАЕТО СЕ ПОГЛАСНО </text>
<text sub="clublinks" start="1344.942" dur="0.635"> БИЗНИС. </text>
<text sub="clublinks" start="1485.817" dur="3.37"> >>> КАКО ОВА МОЈОТ МОЕ САМО </text>
<text sub="clublinks" start="1487.652" dur="2.102"> СО 30 НА МОИТЕ РАБОТНИЦИ СИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1489.32" dur="3.303"> ОФИЦИЈАЛНО ЗАВРШЕНО </text>
<text sub="clublinks" start="1489.887" dur="4.438"> ИНДИФИНИТЕЛНО. </text>
<text sub="clublinks" start="1492.757" dur="3.871"> КОМПАНИЈАТА СЛЕДНА НЕГОВОР ОДГОВОР </text>
<text sub="clublinks" start="1494.459" dur="4.271"> СЕКОЈ НАШИТЕ ПРАШАА, ПОВЕЕ КАКО </text>
<text sub="clublinks" start="1496.761" dur="2.269"> КАКО ДОЛГО ДА СЕ ОДМЕ ДА ОДМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1498.863" dur="1.402"> ЗА? </text>
<text sub="clublinks" start="1499.164" dur="2.201"> ОВОЈ ЛАЈООФ КОМПЛЕТНИ ПРОМЕНИ </text>
<text sub="clublinks" start="1500.398" dur="2.402"> НАШИОТ НАЧИН НА IVИВОТ. </text>
<text sub="clublinks" start="1501.499" dur="3.403"> ДА ЗНАЕТЕ, СЕ РОДИТЕ ДА СЕ ДОБИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1502.933" dur="4.338"> ДАБОТЕ ДВЕ ДВД ДОБАРИ, НЕ СЕГА </text>
<text sub="clublinks" start="1505.035" dur="3.872"> НЕ СМЕЕ ДА СЕ РАБОТИ СО МОЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1507.404" dur="3.437"> АКЦИЈАТА Е КОМПЛЕТНО НЕСТОПЛАТНО. </text>
<text sub="clublinks" start="1509.04" dur="2.836"> ЗНАЕТЕ, ПОЧНЕТЕ ДА ПРАШАТ </text>
<text sub="clublinks" start="1510.975" dur="2.502"> ВАШАТА, СЕ СМЕЕ ДА СЕ БИДЕМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1512.009" dur="2.837"> САМО ДА ПОДГОВОРЕТЕ ДА СЕ КУПИТЕ ХРАНА? </text>
<text sub="clublinks" start="1513.611" dur="2.803"> СЕ СМЕЕ ДА СМЕЕ ДА СЕ УПОТРЕБУВАМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1514.979" dur="1.769"> НАШАТА ПРОДАENTБА НА Крајот на </text>
<text sub="clublinks" start="1516.548" dur="2.235"> МЕСЕЦ? </text>
<text sub="clublinks" start="1516.881" dur="3.871"> СЕ СМЕЕ ДА СЕ ОДГОВОРИМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1518.917" dur="2.936"> ПЛАНОВИ НА ПОВТОРНИТЕ НА АФФОРД, ОСИГУРУВАЕ? </text>
<text sub="clublinks" start="1520.885" dur="2.803"> ДО СЕКОЈ ВРАБОТЕН ТОА Е </text>
<text sub="clublinks" start="1521.986" dur="3.938"> СОСТОЈБА НА ЛАЈОФИ, Мој совет </text>
<text sub="clublinks" start="1523.821" dur="5.005"> ДА СЕ Е ДА БИДЕТЕ КАКО ОТВОРЕН И </text>
<text sub="clublinks" start="1526.057" dur="3.136"> Искрено со вашите вработени како </text>
<text sub="clublinks" start="1528.959" dur="2.169"> МОНО. </text>
<text sub="clublinks" start="1529.326" dur="4.706"> Дајте им упатство. </text>
<text sub="clublinks" start="1531.262" dur="4.138"> ПОДДЕТЕ ПОМОШ СО ПОМОШ </text>
<text sub="clublinks" start="1534.165" dur="2.47"> МНОГУ СЕ МО PЕ МОНО </text>
<text sub="clublinks" start="1535.533" dur="2.87"> ПОДНЕСУВА НА КРАЈ НА ДЕН, </text>
<text sub="clublinks" start="1536.768" dur="4.004"> АКО СЕ РАЗГОВИМЕ ШТО СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1538.536" dur="3.037"> ОДГОВОРНО, И СИТЕ ПРАШААМ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="1540.905" dur="1.369"> Враќањето е тоа што знаете </text>
<text sub="clublinks" start="1541.706" dur="3.069"> ШТО СМЕ ДА СЕ ОДГОВОРИ КАКО </text>
<text sub="clublinks" start="1542.407" dur="3.704"> Добро. </text>
<text sub="clublinks" start="1544.909" dur="3.537"> >> МНОГУ БИНДИСИДИ СИТЕ СО </text>
<text sub="clublinks" start="1546.244" dur="4.104"> ОВОЈ И ПОГЛЕДУВА ЗА НЕКОИ </text>
<text sub="clublinks" start="1548.579" dur="3.171"> КОМПАЦИЈА КАКО КОНГРЕСНИ ФИНАЛИЗИИ </text>
<text sub="clublinks" start="1550.482" dur="1.868"> ТОА 2 ТРИЛИОН ЕКОНОМСКИ </text>
<text sub="clublinks" start="1551.883" dur="2.569"> СТИМУЛСКИ ПЛАН. </text>
<text sub="clublinks" start="1552.484" dur="3.203"> СЕ СЛУЧУВААТ ДА СЕ ДАБОТ </text>
<text sub="clublinks" start="1554.586" dur="3.27"> МНОГУ ПОТРЕБНИ ПАРИ ЗА БИЗНИС </text>
<text sub="clublinks" start="1555.82" dur="2.435"> ТОА РАБОТНО ПОВЕЕ ОД 500 </text>
<text sub="clublinks" start="1557.989" dur="2.569"> РАБОТНИЦИ. </text>
<text sub="clublinks" start="1558.389" dur="4.004"> АМЕРИКА 30 МИЛИОН МАЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="1560.691" dur="3.57"> БИЗНИС на угостителски продавници, </text>
<text sub="clublinks" start="1562.526" dur="4.872"> ФИРМИ ЗА ДИБИРАESЕ НА ВЕБ, Книги </text>
<text sub="clublinks" start="1564.395" dur="5.839"> И, ДА, ЕВЕ КОНЕДИ КЛУБИ. </text>
<text sub="clublinks" start="1567.532" dur="6.206"> ДЕВОН ДВИЕР ПОВЕЕ НА </text>
<text sub="clublinks" start="1570.367" dur="4.138"> КОРОНАВИРУС СЕ ДА ГО ДОГОВОРИТЕ СВОИТЕ ТОЛ </text>
<text sub="clublinks" start="1573.871" dur="3.804"> НА ОВИЕ КОИ ПРИМАРНА ЦЕЛ </text>
<text sub="clublinks" start="1574.639" dur="3.803"> ДА СЕ ДА ГО ПРАВИМЕ САМО. </text>
<text sub="clublinks" start="1577.808" dur="1.969"> >> Репортер: СТАНД-КОМПАЈ САМО </text>
<text sub="clublinks" start="1578.576" dur="1.602"> ОДИЕ СИЛЕНТ ВО НАЦИОТ </text>
<text sub="clublinks" start="1579.911" dur="0.834"> КАПИТАЛ. </text>
<text sub="clublinks" start="1580.311" dur="1.702"> >> НЕ Е ФАННО. </text>
<text sub="clublinks" start="1580.878" dur="2.136"> ТОА НЕ Е ДА БИДЕ ДОСТАВА. </text>
<text sub="clublinks" start="1582.146" dur="3.27"> >> Новинар: ПАНДЕМИСКИ БР </text>
<text sub="clublinks" start="1583.147" dur="4.605"> JOЕКЕ ЗА МАЛИ БИЗНИС-градници </text>
<text sub="clublinks" start="1585.549" dur="3.638"> САКАЈТЕ АЛСОН AАФЕ КОЈ СЕ ДОБИВ </text>
<text sub="clublinks" start="1587.885" dur="2.97"> ПОМОШНИТЕ НА ЛУЕТО ОД ПОВЕЕ СИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1589.32" dur="2.736"> СТРЕС НА СЕКОЈ КЛУБ </text>
<text sub="clublinks" start="1590.988" dur="3.003"> ЗА близу 20 години. </text>
<text sub="clublinks" start="1592.189" dur="4.371"> НЕ Е ИСТО ЗДРАВЈЕ ДА БИДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1594.124" dur="4.939"> ВКУПНО ПОВТОРНО И ПАНИЧКО, ВИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1596.694" dur="2.836"> ЗНАЕТЕ, ТЕА ДА СЕ ПРАВИ ДА ПРАВИ ПОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1599.197" dur="0.701"> ОГЛАС НА ВАС. </text>
<text sub="clublinks" start="1599.664" dur="1.668"> >> Да. </text>
<text sub="clublinks" start="1600.031" dur="3.069"> >> ВИРУСОТ СЕ СЕ ОБУУВА </text>
<text sub="clublinks" start="1601.466" dur="3.036"> ВАС, НО ДА СЕ ОДГОВОРИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1603.234" dur="2.336"> ВЕЕ ДА СЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="1604.636" dur="2.402"> >> Новинар: ПО НОВЕЛ </text>
<text sub="clublinks" start="1605.703" dur="3.771"> КОРОНАВИРУС ХИТ, САМО КАНЦЕЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="1607.171" dur="5.005"> ДОГОВОРНИ АКТИ, РЕФУНДИРАНИ ТИКЕТИ </text>
<text sub="clublinks" start="1609.607" dur="3.537"> И ЗАСЛЕДИ СИТЕ 50 СИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1612.309" dur="1.202"> ВРАБОТНИЦИ, Вклучувајќи НЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1613.278" dur="3.003"> ХУСБАНД </text>
<text sub="clublinks" start="1613.645" dur="4.404"> >> НЕ ЗНАЕМЕ ДА СЕ СО ПОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1616.414" dur="4.371"> ДА СЕ, ЗНАЕТЕ, СЕ ПОСТОИТЕ И НЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1618.182" dur="3.404"> ПОСТОИ, ДОБРО, ОВА Е ПРВИОТ </text>
<text sub="clublinks" start="1620.918" dur="1.702"> ВРЕМЕ СЕ ДОБИВ ОВАА МАСЕ, САМО </text>
<text sub="clublinks" start="1621.719" dur="2.302"> ЕТЕ ТИ. </text>
<text sub="clublinks" start="1622.754" dur="3.203"> ТОА ШТО СЕ СЛУЧУВА КАКО ВАС </text>
<text sub="clublinks" start="1624.154" dur="2.637"> РАБОТА ВО КОМЕДИСКИ КЛУБ И МАРТ </text>
<text sub="clublinks" start="1626.09" dur="3.603"> КОМЕДИЈАН. </text>
<text sub="clublinks" start="1626.925" dur="3.169"> ТОА ОВИЕ ОВИЕ ВИД ОД - ЧОВО </text>
<text sub="clublinks" start="1629.827" dur="1.235"> БЕСПЛАТНО. </text>
<text sub="clublinks" start="1630.227" dur="2.47"> САМО ЈА ПОСТОИМЕ И ТОА ДА ГО САКАМ </text>
<text sub="clublinks" start="1631.195" dur="2.569"> И ТОА ДА СЕ ЕСЕ, СИТЕ ПРАВО, </text>
<text sub="clublinks" start="1632.831" dur="3.035"> ETЕ ETЕ ВИДИМЕ НИКОГО. </text>
<text sub="clublinks" start="1633.898" dur="3.404"> BEЕ БИДЕ НО. </text>
<text sub="clublinks" start="1636" dur="2.169"> СЕ Е - САМО - ЗБОРОТ </text>
<text sub="clublinks" start="1637.435" dur="3.67"> ТОА ДА ГО ПРАВУВАМ И ЗЕМА </text>
<text sub="clublinks" start="1638.303" dur="3.97"> Е ХОРИФИЧНО. </text>
<text sub="clublinks" start="1641.239" dur="2.402"> >> Новинар: МНОГУ АМЕРИКАН МАЛО </text>
<text sub="clublinks" start="1642.407" dur="2.835"> БИЗНИС сопственици велат дека се многу </text>
<text sub="clublinks" start="1643.774" dur="2.47"> РАБОТИ ЗА ПОВРШУВАЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="1645.376" dur="3.17"> ЕКСПЕРТИТЕ ВЕРУВАТЕ ДА СЕ СЛЕДУВААТ </text>
<text sub="clublinks" start="1646.377" dur="3.737"> ОВИЕ ПРИБОДИ КРИТИЧКИ ДА </text>
<text sub="clublinks" start="1648.679" dur="2.97"> СТАБИЛИЗИРА THEЕ НА ЕКОНОМИЈА СЕГА </text>
<text sub="clublinks" start="1650.248" dur="3.203"> БЕСПЛАТНО. </text>
<text sub="clublinks" start="1651.783" dur="3.903"> >> Оваа криза е една од </text>
<text sub="clublinks" start="1653.584" dur="2.836"> Најлоши работи што СЕКОГАШ СЕ ГЛЕДАТЕ ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="1655.819" dur="2.103"> МАЛ БИЗНИС. </text>
<text sub="clublinks" start="1656.554" dur="2.069"> >> Новинар: KAREN MILLS ЛЕР НА </text>
<text sub="clublinks" start="1658.056" dur="1.668"> МАЛНА БИЗНИС НА САД </text>
<text sub="clublinks" start="1658.756" dur="3.37"> АДИМИНИСТРАЦИЈА ОД ГОЛЕМО </text>
<text sub="clublinks" start="1659.858" dur="3.702"> ПРИСТАП И РЕВИЗИЈА. </text>
<text sub="clublinks" start="1662.26" dur="4.904"> >> АКТУЕЛНО ПАРНО ИСКОРИНА </text>
<text sub="clublinks" start="1663.694" dur="4.839"> ПРОБЛЕМ КОИ ГО ПОСТОЕВЕ ВО 2009 година. </text>
<text sub="clublinks" start="1667.298" dur="2.903"> И ТОА ПОСТОИ СВЕТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1668.666" dur="2.169"> Луѓе кои работат во оваа земја </text>
<text sub="clublinks" start="1670.335" dur="1.467"> САМО или РАБОТА ЗА МАЛО </text>
<text sub="clublinks" start="1670.969" dur="3.236"> БИЗНИС. </text>
<text sub="clublinks" start="1671.936" dur="5.239"> ПО ТОА СЕ ДВЕALЕ НАШИТЕ РАБОТИ. </text>
<text sub="clublinks" start="1674.339" dur="3.17"> И тие имаат многу ниски пари </text>
<text sub="clublinks" start="1677.308" dur="2.836"> БУФЕРИ. </text>
<text sub="clublinks" start="1677.642" dur="3.103"> ЗА ПРОДОЛУВАЕ, ОВАА ОД 26 </text>
<text sub="clublinks" start="1680.277" dur="2.003"> ДЕНИ НА ГОДИНИТЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="1680.879" dur="4.637"> >> Значи, ова е навистина А - ОВА </text>
<text sub="clublinks" start="1682.413" dur="3.971"> Е ВИСТИНО РАЦЕ ДА ГО ПРОДОВИМЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="1685.65" dur="2.068"> АБСОЛУТНО. </text>
<text sub="clublinks" start="1686.517" dur="2.569"> ПОВЕЕ КОГА ВИ ГО ПРАВИТЕ НА ГОДИНИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1687.852" dur="1.701"> КАКО МАЛНА БИЗНИС, ВИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1689.22" dur="2.202"> СМРТ. </text>
<text sub="clublinks" start="1689.687" dur="3.937"> >> Новинар: КРУШНАТА КАРШ </text>
<text sub="clublinks" start="1691.555" dur="2.87"> РАБОТИ АДАМ, КОРИСТЕНА КНИГА </text>
<text sub="clublinks" start="1693.758" dur="2.202"> Сопственик во ДЦ </text>
<text sub="clublinks" start="1694.559" dur="2.502"> ДА СЕ КОМПЛЕТНО ОДГОВОР </text>
<text sub="clublinks" start="1696.093" dur="3.003"> РЕНОВАЦИЈА НА СВОЈОТ ШОП И САМО </text>
<text sub="clublinks" start="1697.195" dur="4.638"> ЛИТЕЛНИ ЗАШТИТА НА РЕЗЕРВИВА. </text>
<text sub="clublinks" start="1699.23" dur="4.004"> >> ДА СЕ СТАПИТЕ ЛУOPЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1701.966" dur="5.138"> ПРОСТОРИТЕ Е НЕГОВОРНО ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="1703.367" dur="5.005"> ЗДРАВЈЕ И БЕЗБЕДНОСТ, НО ИТ </text>
<text sub="clublinks" start="1707.237" dur="2.203"> ДРАМАТИКАЛНО СЕ СТОПА. </text>
<text sub="clublinks" start="1708.506" dur="2.802"> >> КАКО Драматично го има </text>
<text sub="clublinks" start="1709.574" dur="2.302"> БИЗНИС ОД ДВЕЕ? </text>
<text sub="clublinks" start="1711.442" dur="1.068"> 30%? </text>
<text sub="clublinks" start="1712.01" dur="2.401"> 50%? </text>
<text sub="clublinks" start="1712.644" dur="2.068"> >> Мислам дека ПРОБАБОЛНО ЗАТВОР НА ДА </text>
<text sub="clublinks" start="1714.545" dur="1.535"> 75% </text>
<text sub="clublinks" start="1714.845" dur="2.102"> >> Репортер: ОДВОРЕШЕН ЧЕТВРИ </text>
<text sub="clublinks" start="1716.213" dur="1.869"> ВРАБОТУВА ОВОЈ МЕСЕЦ. </text>
<text sub="clublinks" start="1717.081" dur="3.236"> СЕ СИТЕ СИТЕ СЕ МОЕ ДА ГИ ОБИДИ </text>
<text sub="clublinks" start="1718.216" dur="3.737"> ТРИ ДРУГИ НА ПАЈИРОЛ. </text>
<text sub="clublinks" start="1720.451" dur="3.504"> НЕ Е НЕРВИСКО ЗА ОДГОВОР </text>
<text sub="clublinks" start="1722.086" dur="2.603"> ПОВЕЕ ДЕБТ СО НОВИ КОНДАРИ, НО </text>
<text sub="clublinks" start="1724.088" dur="2.169"> ВЕЕ ТОА НОВИ СТИМУЛСКИ ПЛАН </text>
<text sub="clublinks" start="1724.823" dur="3.402"> МОIGHНО ПОМОШ. </text>
<text sub="clublinks" start="1726.391" dur="3.336"> >> ДА ГО ГОДИМЕ ДА СЕ ТОА МОЕ ДА СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1728.359" dur="2.102"> СЛУЧУВАЕ, КОГА Мислам дека е </text>
<text sub="clublinks" start="1729.86" dur="2.069"> ВАНО ДА СЕ ДА СЕ ДОБИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1730.594" dur="1.769"> ВЕНИ ОДРЕДБИ НА МАЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="1732.063" dur="0.967"> БИЗНИС. </text>
<text sub="clublinks" start="1732.496" dur="2.303"> >> Новинар: КОНГРЕС Е </text>
<text sub="clublinks" start="1733.164" dur="3.103"> Очекувано да испрати повеќе од 350 долари </text>
<text sub="clublinks" start="1734.932" dur="2.57"> БИЛИОНИ ВО ЗАЕДНИЦИ КОНДАРИ ДО </text>
<text sub="clublinks" start="1736.4" dur="2.836"> МАЛИ БИЗНИСТОРИ И СО А. </text>
<text sub="clublinks" start="1737.635" dur="4.905"> ГОЛЕМ ПЕРК. </text>
<text sub="clublinks" start="1739.37" dur="4.138"> YЕ НЕ МОАТ ДА ГО ПЛАТИРАТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1742.673" dur="4.471"> УПРАВУВАЕ КАКО КОРИСТЕТЕ ПАРИ </text>
<text sub="clublinks" start="1743.641" dur="4.271"> ДА ПЛАТИТЕ И РАБОТИТЕ ИЛИ СИТЕ РАБОТНИЦИ. </text>
<text sub="clublinks" start="1747.278" dur="3.304"> I'е го земам тоа секој ден </text>
<text sub="clublinks" start="1748.045" dur="4.371"> ДА СЕ ДОСТАВУВАМЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ОВАА </text>
<text sub="clublinks" start="1750.715" dur="2.102"> Кредитите зашто тие ќе бидат </text>
<text sub="clublinks" start="1752.55" dur="1.401"> ЗАВРШНИ. </text>
<text sub="clublinks" start="1752.95" dur="2.769"> >> Новинар: ОД ЕДЕН ЕДЕН ОД </text>
<text sub="clublinks" start="1754.085" dur="4.304"> САМО WЕНСКИ ДИСТИЛЕРИИ ВО .ЕНА </text>
<text sub="clublinks" start="1755.853" dur="3.571"> СВЕТОТ. </text>
<text sub="clublinks" start="1758.523" dur="2.435"> ГО ПРАВО СЕ КРАТ ВОДКА И </text>
<text sub="clublinks" start="1759.557" dur="2.603"> БУРБОН ВО Сенката на </text>
<text sub="clublinks" start="1761.091" dur="3.371"> КАПИТОЛ НА САД КОГА СЕ КОРИСТИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1762.293" dur="3.937"> РАБОТА КАКО ПОВЕЕ НА ДРАВОТ ДО ТЕГА </text>
<text sub="clublinks" start="1764.595" dur="3.237"> ПОДАРОЦИ ЗА КОНГРЕСВЕНА ГАБИ </text>
<text sub="clublinks" start="1766.364" dur="3.771"> >> УПРАВУВАЕТО СО КРИЗИСКИ МОЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1767.966" dur="3.436"> ПОВИКУВАЕ НА IFИВОТ И, ЗНАЕТЕ, </text>
<text sub="clublinks" start="1770.268" dur="2.335"> ОСНОВУВА CЕ НА КАЛМ Е СЕКОЈНО АН </text>
<text sub="clublinks" start="1771.535" dur="4.004"> ВАНИ ФАКТОР. </text>
<text sub="clublinks" start="1772.737" dur="5.405"> ПОСТАВУВА OЕ КАКО ДА ГО ИСПОДНЕТЕ МОМЕНТИ </text>
<text sub="clublinks" start="1775.673" dur="5.439"> ЗА КЛАРИТЕТ ВО ДРУГОВИНА - НО </text>
<text sub="clublinks" start="1778.275" dur="5.606"> ПРАШАЕТО Е ДАЛИ МАЛ ДУХ </text>
<text sub="clublinks" start="1781.245" dur="3.737"> ПРОИЗВОДИТЕ ДА СЕ ОСУДУВАМЕ ПОВРШИНИ? </text>
<text sub="clublinks" start="1784.015" dur="2.402"> ОДРЕДБИ ДА СЕ ГЛЕДАТ. </text>
<text sub="clublinks" start="1785.116" dur="2.936"> >> Новинар: ЗА СЕГА ПОВРШЕНО </text>
<text sub="clublinks" start="1786.55" dur="3.404"> СРЕДСТВА САНИЦИТЕР за рака. </text>
<text sub="clublinks" start="1788.186" dur="3.369"> >> Ние сме единствено позиционирани за </text>
<text sub="clublinks" start="1790.087" dur="3.804"> САМО ДА СЕ РАБОТ ДА СЕ ЕДНА ОД </text>
<text sub="clublinks" start="1791.688" dur="2.57"> ГЛАВНИ СОСТОЈБИ ВО РАБОТЕ HЕТЕ на рацете </text>
<text sub="clublinks" start="1794.025" dur="1.935"> ЧИСТЕЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="1794.392" dur="3.37"> >> Новинар: ДИСТОЛЕРИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="1796.093" dur="4.404"> ПРИГОВУВАМЕ НА МАЛИ ОДБОРИ НА </text>
<text sub="clublinks" start="1797.895" dur="3.47"> ПОЧЕТНА ЛЕР, ПОПОЛНУВА AЕ А </text>
<text sub="clublinks" start="1800.631" dur="2.169"> 1.000-ГАЛОН НАРАЧКО ДА СЕ ОВАА </text>
<text sub="clublinks" start="1801.498" dur="2.169"> НЕДЕЛА ОД ДИК ВЛАДА </text>
<text sub="clublinks" start="1802.933" dur="4.038"> ЗА ПОЛИЦИЈА И ЕМС. </text>
<text sub="clublinks" start="1803.801" dur="5.673"> Луѓето ќе одам да тече </text>
<text sub="clublinks" start="1807.104" dur="4.104"> СЛОБОДНО И ШПЕТЕТЕ ВИРУС, ПА </text>
<text sub="clublinks" start="1809.607" dur="2.002"> Јас сум мал бизнисмен кој е </text>
<text sub="clublinks" start="1811.342" dur="2.202"> БЕСПЛАТНО. </text>
<text sub="clublinks" start="1811.742" dur="3.17"> WЕ БИДАМ МНОГУ, МНОГУ радо ми е </text>
<text sub="clublinks" start="1813.677" dur="2.836"> ОБЕЗБЕДИТЕ ДА СЕ ОДГОВОРНИМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1815.045" dur="1.802"> UTЕ ЗАВРШАТ Додека не убиеме </text>
<text sub="clublinks" start="1816.647" dur="1.034"> СЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="1816.98" dur="2.37"> >> Новинар: Белата куќа и </text>
<text sub="clublinks" start="1817.815" dur="3.137"> НЕКОИ ЕКОНОМИТИ ПОДНЕСУВА НА </text>
<text sub="clublinks" start="1819.483" dur="2.736"> Подигнете го деловниот затворен како </text>
<text sub="clublinks" start="1821.085" dur="2.002"> ШТО ПОСКОРО. </text>
<text sub="clublinks" start="1822.353" dur="3.203"> ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ПРЕДВИД ЦЕЛ </text>
<text sub="clublinks" start="1823.22" dur="3.604"> НА ЗЕМЈОДЕЛ, 12 АПРИЛ, СЕБЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1825.689" dur="3.103"> ОДГОВОР НА ШТО МНОГУ ЈАВНА ЗДРАВЈЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1826.957" dur="3.003"> ЕКСПЕРТИТЕ МОЕ ДА БИДЕ БЕЗБЕДНО. </text>
<text sub="clublinks" start="1828.926" dur="2.235"> >> OUЕ ПОДДРШИТЕ ТОА? </text>
<text sub="clublinks" start="1830.094" dur="2.068"> >> WЕ AYЕ ИМАМ НЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="1831.295" dur="2.97"> НЕ Е БЕЗБЕДНО. </text>
<text sub="clublinks" start="1832.296" dur="3.837"> Не сакам - тоа не </text>
<text sub="clublinks" start="1834.398" dur="2.169"> МИСЛИВНО ОДГОВОРНО ЗА мене, како А. </text>
<text sub="clublinks" start="1836.267" dur="1.101"> БИЗНИСТОР. </text>
<text sub="clublinks" start="1836.7" dur="1.835"> НЕ ЗНАМ ДА ГО ОДГОВОРУВА ТУРМОТ </text>
<text sub="clublinks" start="1837.501" dur="2.77"> ДА ЗНАЕТЕ ТОА. </text>
<text sub="clublinks" start="1838.669" dur="3.103"> WЕ СЕ СЛУДИв СЛУБА ОД - I'Е </text>
<text sub="clublinks" start="1840.404" dur="3.237"> СВЕТСКИ СЕЛА ОД ДЦ </text>
<text sub="clublinks" start="1841.906" dur="3.203"> RЕ СЕ СЛУЧУВАМ СОГЛАС ОД МАЈОР </text>
<text sub="clublinks" start="1843.774" dur="2.669"> КУOWАР И ДРУГО ДВД ЗДРАВЈЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1845.242" dur="2.536"> Официјални лица, отколку што би сакал. </text>
<text sub="clublinks" start="1846.577" dur="2.636"> >> СЕ ГЛЕДАТ ОВОЈ ПАНИК </text>
<text sub="clublinks" start="1847.912" dur="2.002"> ТОА ДА СЕ ОБЕДУВА ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1849.346" dur="2.804"> БЕЗ ДОБРО? </text>
<text sub="clublinks" start="1850.048" dur="2.835"> >> Значи, јас се обидувам да останам МНОГУ </text>
<text sub="clublinks" start="1852.283" dur="1.268"> ПОЗИТИВНО. </text>
<text sub="clublinks" start="1853.017" dur="2.202"> Верувам во моќта на </text>
<text sub="clublinks" start="1853.684" dur="3.771"> Комедија. </text>
<text sub="clublinks" start="1855.353" dur="4.57"> ДА СЕ ДЕСТАВИРАТЕ ДА ГО ГОДИШТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1857.588" dur="4.104"> ВКУПНО ЕМПТИ, но знам дека </text>
<text sub="clublinks" start="1860.057" dur="3.437"> НЕ СЕКОГАШ ДА БИДЕ ОВА. </text>
<text sub="clublinks" start="1861.826" dur="3.17"> >> Новинар: ОВА ДУХ НА </text>
<text sub="clublinks" start="1863.627" dur="2.569"> ДЕТЕРМИНАЦИЈА КОМБИНАНА СО А. </text>
<text sub="clublinks" start="1865.129" dur="4.204"> ФИНАНСИСКИ КРВО ОД ВЛАДА, </text>
<text sub="clublinks" start="1866.33" dur="4.071"> ТРОШОЦИ ЗА ВНИМАТНО ОПТИМИЗАМ. </text>
<text sub="clublinks" start="1869.467" dur="3.203"> ОПИС ФИНАНСИСКО КОРИСНИЧКО ТЕЛО </text>
<text sub="clublinks" start="1870.534" dur="2.804"> ОД ВИРУС, МАЛНИ БИЗНИС </text>
<text sub="clublinks" start="1872.804" dur="2.502"> МОANЕ да преживее и да продолжи до </text>
<text sub="clublinks" start="1873.471" dur="3.603"> ТРИВ. </text>
<text sub="clublinks" start="1875.44" dur="3.035"> >> Јас знам дека ќе бидеме пополнети со </text>
<text sub="clublinks" start="1877.207" dur="3.204"> ЛУЕ ПРОТИВ КОИ САКАТ ДА БИДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1878.609" dur="3.437"> ОВДЕ, ТОА САКАТЕ ДА СЕ СМЕЕ, ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="1880.544" dur="2.669"> ПОТРЕБНО ПРАВНА, И ЈАС ГО ПРАВИМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1882.18" dur="1.567"> ДА ТОА ДЕН. </text>
<text sub="clublinks" start="1883.347" dur="1.135"> >> МЕ СЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="1883.881" dur="2.102"> >> И се надевам дека повеќе од тоа </text>
<text sub="clublinks" start="1884.615" dur="1.669"> ЛАТЕР. </text>
<text sub="clublinks" start="1886.117" dur="0.8"> ДА </text>
<text sub="clublinks" start="1886.417" dur="2.536"> >> МЕ СЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="1887.051" dur="3.37"> >> Репортер: ЗА ABИВОТ НА НОВИ АБЦ, </text>
<text sub="clublinks" start="1889.086" dur="2.803"> ДЕВОН ДВЕЈЕР ВО ВАШИНГТОН. </text>
<text sub="clublinks" start="1890.554" dur="2.269"> >> ДА, МО COЕ ДА СЕ СМЕТИ СЕКОГАШ </text>
<text sub="clublinks" start="1892.022" dur="1.735"> УПОТРЕБА ДОБРА ЛАГА. </text>
<text sub="clublinks" start="1892.957" dur="3.136"> НАШИТЕ БЛАГОДАРИ ДА ДЕВОН. </text>
<text sub="clublinks" start="1893.891" dur="2.503"> Сè уште имаме многу повеќе за да добиеме </text>
<text sub="clublinks" start="1896.227" dur="1.001"> ВО ВО </text>
<text sub="clublinks" start="1896.527" dur="2.369"> >>> BEЕ СЕ УШТЕ УВЕРИВНО </text>
<text sub="clublinks" start="1897.361" dur="1.835"> ДЕН ВО ИТАЛИЈА СО СИТЕ ПОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1899.029" dur="1.302"> СМРТ. </text>
<text sub="clublinks" start="1899.329" dur="2.169"> ЦЕЛО СЕ РАЗГОВОРИ ДО ДОКТОРИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1900.465" dur="1.868"> ВО ИТАЛИЈА. </text>
<text sub="clublinks" start="1901.632" dur="2.836"> ШТО СЕ ЛИЦЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="1902.467" dur="3.269"> ШТО ДА СЕ УЧЕТЕ УЧЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1904.601" dur="1.769"> СИТЕ КОЛАГИИ ОВДЕ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="1905.869" dur="2.236"> АМЕРИКА? </text>
<text sub="clublinks" start="1906.504" dur="3.17"> >>> ОВЕЕ ДА СЕ МОНО </text>
<text sub="clublinks" start="1908.238" dur="1.803"> МИЗИНФОРМАЦИЈА ОД ОВОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="1909.807" dur="1.569"> Излез. </text>
<text sub="clublinks" start="1910.174" dur="1.569"> REЕ БИДЕМЕ ДА БИДИМЕ ФАКТ ОД </text>
<text sub="clublinks" start="1911.509" dur="0.968"> ФИКЦИЈА. </text>
<text sub="clublinks" start="1911.876" dur="1.534"> >>> НО ПРВИТЕ, НАШИТЕ ДВЕТОТ НА </text>
<text sub="clublinks" start="1912.61" dur="4.17"> ДЕН </text>
<text sub="clublinks" start="1913.544" dur="4.939"> ГОЛЕМО ОБЈАВУВАЕ НА АПЛЕС. </text>
<text sub="clublinks" start="1916.914" dur="4.104"> >> Ние мора да ви кажеме тоа </text>
<text sub="clublinks" start="1918.616" dur="4.905"> ПОДГОТОВУВА ДЕКА АПЕЛ СЕ ПРОДОЛИ, </text>
<text sub="clublinks" start="1921.151" dur="3.271"> НАБАВНА И ДОГОВОРИ 10 </text>
<text sub="clublinks" start="1923.654" dur="17.718"> МИЛИОНИ маски до медицински </text>
<text sub="clublinks" start="1924.555" dur="16.817"> ЗАЕДНИЦА ВО ОБЕДИНЕТИТЕ држави. </text>
<text sub="clublinks" start="2024.255" dur="3.77"> >>> ХЕЛО, СЕКОЈ. </text>
<text sub="clublinks" start="2026.724" dur="6.139"> ЕЛИЗАБЕТ МЕ MEА. </text>
<text sub="clublinks" start="2028.159" dur="5.705"> Е БИДЕ СЕРВЕР И ДА СЕ БИДЕ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="2032.997" dur="1.168"> КОМПАНИЈА ЗА СЕКОЈ Осум </text>
<text sub="clublinks" start="2033.998" dur="1.602"> ГОДИНИ. </text>
<text sub="clublinks" start="2034.298" dur="2.369"> ПОСТОИВЕ СМЕТКО ПОРАБОТКА ОД </text>
<text sub="clublinks" start="2035.733" dur="1.968"> УПРАВУВАЧОТ КОИ РЕСТАУРАНТ </text>
<text sub="clublinks" start="2036.8" dur="2.036"> BEЕ БЕСПЛАТНИ. </text>
<text sub="clublinks" start="2037.835" dur="1.301"> НЕ ЗАБОРАНЕТЕ ГО ДОДЕЛО </text>
<text sub="clublinks" start="2038.969" dur="3.904"> РАБОТА. </text>
<text sub="clublinks" start="2039.269" dur="5.339"> ОСТАНИ ДОМА. </text>
<text sub="clublinks" start="2043.007" dur="3.169"> Останете безбеден. </text>
<text sub="clublinks" start="2044.742" dur="3.336"> Човечки ресурси ќе ги споделите со знаење во врска со </text>
<text sub="clublinks" start="2046.31" dur="2.502"> ЛАЈОФИ, ДОБИВТЕ НА РАБОТА, </text>
<text sub="clublinks" start="2048.212" dur="1.801"> САНИТИЗА, НЕШТО, НО Е </text>
<text sub="clublinks" start="2048.946" dur="3.236"> ПОДВИДНИ ДЕН. </text>
<text sub="clublinks" start="2050.147" dur="3.704"> ПОТРЕБА ОДГОВОРИ. </text>
<text sub="clublinks" start="2052.316" dur="3.837"> Треба да го знам тоа што ќе одам </text>
<text sub="clublinks" start="2053.985" dur="4.303"> БИДЕ ДА СЕ ДОБИ, SOЕ MЕ БИДАТ МОИТЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="2056.287" dur="2.669"> АКО СМЕ ДА СЕ ГО ДОДВОДИМЕ ПРАВО НА КАКО </text>
<text sub="clublinks" start="2058.422" dur="1.201"> СЕГА, НЕ ДАМА ЗДРАВЈЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2059.089" dur="2.202"> ОСИГУРУВА ANDЕ И НЕ СМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2059.756" dur="2.269"> ПАРИ </text>
<text sub="clublinks" start="2061.425" dur="3.737"> РАБОТИ, ЗДРАВЈЕ ОСИГУРУВА ,Е, ПОТРЕБНО </text>
<text sub="clublinks" start="2062.159" dur="4.638"> ИТ </text>
<text sub="clublinks" start="2065.296" dur="2.836"> >> ПОВЕЕ СВЕRЕ АМЕРИКАНИ </text>
<text sub="clublinks" start="2066.93" dur="1.97"> СО невработеноста предизвикана од </text>
<text sub="clublinks" start="2068.266" dur="2.702"> СОВЕТ-19, и чекајќи НЕКОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="2069.033" dur="3.337"> ВЕРУВАЕ ОД КОНГРЕС. </text>
<text sub="clublinks" start="2071.102" dur="2.735"> ПОДАТОЦИТЕ НА БИЛОТ </text>
<text sub="clublinks" start="2072.503" dur="2.902"> СЕ IRЕ ИЗРАБОТНО, ILLЕ Е </text>
<text sub="clublinks" start="2073.97" dur="2.637"> БИДЕ МАСИВНО. </text>
<text sub="clublinks" start="2075.539" dur="2.135"> САКАМ ДА ГО ПРАВИМЕ ПОГЛЕД НА ШТО СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2076.741" dur="2.602"> ЗНАЕТЕ БРОЈ БРОЈОТ. </text>
<text sub="clublinks" start="2077.808" dur="4.17"> БЕСПЛАТНО 2 УСД од трилиони долари </text>
<text sub="clublinks" start="2079.476" dur="4.471"> ПАКУВАЕТО BEЕ БИДЕ ПОГОЛНО ОД НАС </text>
<text sub="clublinks" start="2082.112" dur="3.037"> 1,4 УСД ТРИЛИОНСКО ДИСКРЕТИНАР </text>
<text sub="clublinks" start="2084.081" dur="1.968"> БУUDЕТСКИ ПЛАН ЗА ВЕСНИК </text>
<text sub="clublinks" start="2085.283" dur="2.836"> ФЕДЕРАЛНА ВЛАДА ВО 2020 година. </text>
<text sub="clublinks" start="2086.183" dur="3.703"> Исто така, повеќе од 787 $ </text>
<text sub="clublinks" start="2088.252" dur="2.302"> ПОСТАВЕН БИЛИОНСКИ СИМУЛУСЕН ПЛАН </text>
<text sub="clublinks" start="2090.02" dur="3.003"> 2009 година ДА СЕ СПОГОДИТЕ НА ГОЛЕМО </text>
<text sub="clublinks" start="2090.687" dur="4.205"> ПРИСТАПУВАЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="2093.157" dur="3.904"> ЦЕНТАР НА ТЕКОВНИТЕ СМЕТКИ </text>
<text sub="clublinks" start="2095.025" dur="3.07"> ДИРЕКТНИ ПЛАА TOА ДО НЕКОИ 90% од </text>
<text sub="clublinks" start="2097.194" dur="2.436"> АМЕРИКАНСКИ ДАНОЦИ со 1.200 УСД </text>
<text sub="clublinks" start="2098.228" dur="4.439"> СЕ СЕ ЕДНИВИДУАЛИ КОИ САМО </text>
<text sub="clublinks" start="2099.764" dur="6.673"> ПОЧЕТУВАТЕ ОД 75.000 УСД ИЛИ 2400 УСД ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="2102.8" dur="6.44"> СОВЕТНО ОБРАЗОВАНИЕ ДО 150.000 УСД. </text>
<text sub="clublinks" start="2106.571" dur="4.503"> И ДОДАЛИ 500 долари ДЕТЕ ILЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2109.373" dur="3.403"> ИСТО БИДАТ. </text>
<text sub="clublinks" start="2111.208" dur="2.47"> 250 милијарди американски долари ќе одам на А </text>
<text sub="clublinks" start="2112.909" dur="3.371"> ДРАМАТНО ИСКУСТВО НА </text>
<text sub="clublinks" start="2113.811" dur="4.637"> ДОПОЛНИТЕЛИ ЗА ВРАБОТУВАЕ, ОГЛАС </text>
<text sub="clublinks" start="2116.414" dur="3.77"> Тековно невработено од 13 WEEKS </text>
<text sub="clublinks" start="2118.582" dur="3.137"> СО ДРOOАВНИ ПРИДОБИВКИ. </text>
<text sub="clublinks" start="2120.318" dur="3.503"> ПОВЕЕ ОД 350 милијарди американски долари </text>
<text sub="clublinks" start="2121.852" dur="4.638"> ДО ЕМЕРГЕНСКИ кредити за мали </text>
<text sub="clublinks" start="2123.954" dur="4.371"> USЕ БИЗНИС И 425 милијарди долари </text>
<text sub="clublinks" start="2126.624" dur="2.903"> ФОНД И ДОДЕТИ ПАРИ ДО ГОЛЕМИ </text>
<text sub="clublinks" start="2128.458" dur="3.104"> КОМПАНИИ, ВКЛУЧУВА НА АН </text>
<text sub="clublinks" start="2129.66" dur="3.303"> ДОПОЛНИТЕЛНИ 75 милијарди долари за </text>
<text sub="clublinks" start="2131.695" dur="2.637"> ИНДУСТРИТЕ СЕ НАЈДОБРИ, </text>
<text sub="clublinks" start="2133.096" dur="3.371"> Вклучувајќи воздухоплов и хотели </text>
<text sub="clublinks" start="2134.465" dur="2.369"> СО СТРИЧНИ УСЛОВИ НА </text>
<text sub="clublinks" start="2136.6" dur="1.735"> НАДВОРЕШНОСТ. </text>
<text sub="clublinks" start="2136.967" dur="3.003"> ОД КОМПАРИСОН, БАИЛОТ за 2009 година </text>
<text sub="clublinks" start="2138.468" dur="3.07"> НА АМЕРИКАНСКИОТ АВТО ИНДУСТРИ </text>
<text sub="clublinks" start="2140.103" dur="2.603"> ПОПУСТ ЗА 80 милијарди долари СО НАЈДОБРИ </text>
<text sub="clublinks" start="2141.672" dur="1.801"> НА ИЗВРШНО ПОВИК </text>
<text sub="clublinks" start="2142.839" dur="2.236"> ВЛАДАТА. </text>
<text sub="clublinks" start="2143.607" dur="2.803"> BEе бидеме сигурни за да останеме скоро </text>
<text sub="clublinks" start="2145.208" dur="2.269"> НАЈДОБРИТЕ ПОДАТОЦИ КАКО Сметката </text>
<text sub="clublinks" start="2146.543" dur="3.604"> ДОБИ ФИНАЛИЗИРА. </text>
<text sub="clublinks" start="2147.611" dur="3.236"> >>> И НЕ СМЕЕМЕ МНОГУ ПОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2150.281" dur="2.135"> ДА СЕ ДОЈДЕ ДО. </text>
<text sub="clublinks" start="2150.981" dur="4.104"> ДРУГА ИМЕРГЕНЦИЈА НА КРУИЗА. </text>
<text sub="clublinks" start="2152.55" dur="4.704"> 77 ЛУЕ СО СВЕТЕ ИЛИ СО </text>
<text sub="clublinks" start="2155.218" dur="3.071"> СИМПТОМИТЕ НА СВЕТСКИ СИМПТОМИ ПРИСТАПНО </text>
<text sub="clublinks" start="2157.387" dur="1.969"> ГОЛЕМОТ НА Јужна АМЕРИКА, </text>
<text sub="clublinks" start="2158.422" dur="1.735"> ОБЕЗБЕДУВАТЕ СИТЕ НАЧИН НА ФЛОРИДА. </text>
<text sub="clublinks" start="2159.49" dur="2.702"> Бродот НЕМА НИШТО </text>
<text sub="clublinks" start="2160.291" dur="4.27"> ТЕВИ НА СОВЕТНИК-19 НА ОДБОР. </text>
<text sub="clublinks" start="2162.326" dur="3.103"> >>> И КУРЦИЈАЛНО МЕДИЦИНИ </text>
<text sub="clublinks" start="2164.695" dur="3.236"> НАДВОРЕШНИ РАБОТНИ КАКО ИТАЛИЈА. </text>
<text sub="clublinks" start="2165.563" dur="3.503"> ARЕ СЕ СЕГАМЕ ОДЛУКИ НА НЕКОИ </text>
<text sub="clublinks" start="2168.065" dur="3.17"> ДОКТОРИТЕ ТОА МОЕ ДА СЕ РАБОТИ КАКО </text>
<text sub="clublinks" start="2169.199" dur="2.737"> ДА ГО ОБИДУВАТЕТЕ СИТЕ ХЕРОИЧКИ БОРБИ </text>
<text sub="clublinks" start="2171.368" dur="2.135"> ДА САКАМЕ ИВОТИ. </text>
<text sub="clublinks" start="2172.069" dur="2.536"> >>> НО ПРВ, ОВДЕ СЕ ЕДНО ОД </text>
<text sub="clublinks" start="2173.637" dur="2.837"> ТРГОВНИТЕ ГЛАВНИ НА НАД </text>
<text sub="clublinks" start="2174.738" dur="1.736"> ABCNEWS.COM. </text>
<text sub="clublinks" start="2384.982" dur="5.138"> ♪♪ </text>
<text sub="clublinks" start="2387.418" dur="4.504"> >>> СЕНАТИТЕ AЕ СЕ ДА СЕ ПОМОГНЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2390.253" dur="2.37"> Луѓето на оваа земја </text>
<text sub="clublinks" start="2392.055" dur="2.236"> ВРЕМЕ ОВОЈ СТОРМ. </text>
<text sub="clublinks" start="2392.756" dur="2.636"> >>> НА КАПИТОЛ ХИЛ, СЕНАТИ </text>
<text sub="clublinks" start="2394.424" dur="2.77"> ЛИДЕРИТЕ НЕ СЕ СОГЛАСУВААТ ДА СЕ КОНГРЕС </text>
<text sub="clublinks" start="2395.526" dur="3.536"> И БЕЛИСКИОТ КУUSА СЕ СОГЛАСНО </text>
<text sub="clublinks" start="2397.327" dur="3.37"> ДОГОВОР ЗА НЕПРЕЦЕДЕНТИ 2 УСД </text>
<text sub="clublinks" start="2399.196" dur="4.004"> СОДРИНА ПОСЕБНА ПАКЕТ ЗА ТЕЛИОНОТ </text>
<text sub="clublinks" start="2400.83" dur="3.704"> ДА ПОНУДИТЕ РАБОТНИК НА РАБОТНИЦИ И </text>
<text sub="clublinks" start="2403.333" dur="2.102"> БИЗНИС сопственици што страдаат под </text>
<text sub="clublinks" start="2404.668" dur="2.335"> ПАНДЕМИТЕ СО ПОВЕЕ-19. </text>
<text sub="clublinks" start="2405.568" dur="3.571"> >> ОВАА ПРЕДЛОГ, ЗАБЕЛАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2407.137" dur="3.437"> INе биде осигурување за стероиди </text>
<text sub="clublinks" start="2409.272" dur="2.837"> НАЈДОБРИОТ ЕКСПАНСИОН НА </text>
<text sub="clublinks" start="2410.707" dur="1.735"> ДОПОЛНИТЕЛИ ЗА ВРАБОТУВАЕ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="2412.242" dur="1.301"> ДЕКАДИ. </text>
<text sub="clublinks" start="2412.576" dur="3.37"> THEЕДНО СОЦИЈАЛНА БЕЗБЕДНОСТ </text>
<text sub="clublinks" start="2413.677" dur="3.904"> САМО ДА ГИ ГИ ПОГЛАВИ МИЛИОНИТЕ од </text>
<text sub="clublinks" start="2416.079" dur="2.703"> АМЕРИКАНСКИ РАБОТНИЦИ КОИ СЕ БИДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2417.714" dur="2.436"> НЕВРАБОТЕН ВИРТУАЛНО ДЕЛОВНО. </text>
<text sub="clublinks" start="2418.916" dur="2.536"> >> ТИЕ ДА ГО ПАЗАРИТЕ ПАЗАРИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2420.283" dur="2.603"> ВТОРИОТ СВЕТСКИ ДЕН, НО </text>
<text sub="clublinks" start="2421.585" dur="3.203"> ПРАВИЛНИЦИТЕ СЕ ОДГОВОРНО </text>
<text sub="clublinks" start="2423.019" dur="3.304"> ДРAАВОТ И СЕ РАБОТИТЕ НА </text>
<text sub="clublinks" start="2424.921" dur="4.004"> ЈАЗИК НА ЕДНА СЕКЦИЈА. </text>
<text sub="clublinks" start="2426.457" dur="3.102"> >> ОВОЈ БЕСПЛАТНИ ПЛАТИ ДА ПОВЕЕ НЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2429.059" dur="3.637"> ДА РАБОТЕТЕ ДА СЕ ДА СЕ СТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2429.693" dur="4.471"> РАБОТА. </text>
<text sub="clublinks" start="2432.83" dur="2.769"> >> ПАНДЕМИТЕ СО ПОВЕЕ-19 </text>
<text sub="clublinks" start="2434.297" dur="2.503"> Продолжува НЕГОВИТЕ АГГРЕСИВНИ ПРОСТОРИ </text>
<text sub="clublinks" start="2435.732" dur="2.669"> ПРЕД АМЕРИКА И ПОДВРД. </text>
<text sub="clublinks" start="2436.934" dur="2.101"> ЕДНА НА НАЈДОБРИОТ ИНФЕКЦИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="2438.535" dur="3.37"> СТАНИЦИТЕ Е ВО ДРАВАТА НА </text>
<text sub="clublinks" start="2439.169" dur="3.47"> Луизијана. </text>
<text sub="clublinks" start="2442.039" dur="2.469"> >> ТРАЈЕКТОРИЈА КАКО САМО НАД </text>
<text sub="clublinks" start="2442.773" dur="3.17"> Е МНОГУ ПРОБЛЕМАТСКА. </text>
<text sub="clublinks" start="2444.642" dur="4.037"> Стапката на раст што се </text>
<text sub="clublinks" start="2446.076" dur="3.437"> Гледајќи ја исклучително способноста до </text>
<text sub="clublinks" start="2448.812" dur="2.169"> ПОДНЕСУВА HEЕ ЗДРАВСТВЕНА ГРИА. </text>
<text sub="clublinks" start="2449.647" dur="2.868"> >> ЗДРАВЈЕ СЛУБЕНИКИ СЕ Алармираат </text>
<text sub="clublinks" start="2451.115" dur="1.767"> ПОСТОЈБА НА ИНФЕКЦИЈАТА ВО НОВА </text>
<text sub="clublinks" start="2452.649" dur="2.503"> ЈОРК ГРАД. </text>
<text sub="clublinks" start="2453.016" dur="3.938"> NEWУЈОРК, ЕКИЦЕНЦЕР НА </text>
<text sub="clublinks" start="2455.285" dur="3.503"> НАДВОРЕШНА КОРОНАВИРУС, СМЕТКИ </text>
<text sub="clublinks" start="2457.087" dur="2.769"> За повеќе од половина од </text>
<text sub="clublinks" start="2458.922" dur="2.803"> 60,000 СЛУЧАЈ НА НАЦИЈА. </text>
<text sub="clublinks" start="2459.99" dur="3.003"> ГРАДЕЕ НА ДРATEАВНИОТ Андреј </text>
<text sub="clublinks" start="2461.858" dur="4.004"> КУОМО вели дека е видено сигнали, </text>
<text sub="clublinks" start="2463.126" dur="4.204"> ВАС, ТОА СТРИЦАТА Останете на </text>
<text sub="clublinks" start="2465.996" dur="1.668"> ДОМОВИ МЕРКИ ПОЧНУВАТЕ ДА </text>
<text sub="clublinks" start="2467.464" dur="1.168"> РАБОТА. </text>
<text sub="clublinks" start="2467.797" dur="2.503"> >> Медицински експеримент на NEWујорк </text>
<text sub="clublinks" start="2468.765" dur="3.571"> ПОЧЕТНА ПОСТАВУВА TЕ ТЕМОПОРИРАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2470.434" dur="3.703"> МОРГИ ВО МАНХАТТАН, ТЕМОПАРИ </text>
<text sub="clublinks" start="2472.469" dur="2.869"> Шатори и тонови за рефригација, </text>
<text sub="clublinks" start="2474.271" dur="2.503"> АКО Е ПОТРЕБНО. </text>
<text sub="clublinks" start="2475.472" dur="2.035"> NEWУЈОРК СО РАБОТИ 30.000 </text>
<text sub="clublinks" start="2476.907" dur="2.703"> Случаи со коронавирус. </text>
<text sub="clublinks" start="2477.641" dur="3.603"> Другите држави исто така гледаат </text>
<text sub="clublinks" start="2479.743" dur="3.637"> ПОСТОИТЕ КАКО ТЕСТИРАЕ ПРОСТОРИ. </text>
<text sub="clublinks" start="2481.378" dur="4.705"> >>> 77 ЛУЕ НА СОВЕТ КРУИЗА </text>
<text sub="clublinks" start="2483.514" dur="3.636"> ПОГЛАВЈЕ НА ПРОДАВНИЦИТЕ ЗА ФЛОРИДА </text>
<text sub="clublinks" start="2486.216" dur="3.104"> ПОСЕБНИ СИМПТОМИ ЗА СВЕТСКИ ЛИКОВИ. </text>
<text sub="clublinks" start="2487.284" dur="3.67"> >> ПЕСАРИНИЦИТЕ ГО СЕКАТЕ НЕ СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2489.453" dur="2.502"> БЕСПЛАТНО ПОСЛЕВОТ БЕСПЛАТНО ПОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2491.087" dur="2.436"> Десет дена. </text>
<text sub="clublinks" start="2492.089" dur="2.469"> Нивните оброци ДИЗАВНИ ДИРЕКТИЛНО </text>
<text sub="clublinks" start="2493.657" dur="1.968"> ДО НИВНИТЕ СОБИ. </text>
<text sub="clublinks" start="2494.692" dur="2.034"> ПОВЕЕ МНОГУ чекаат за одговор во </text>
<text sub="clublinks" start="2495.759" dur="2.803"> ДЕНОВИТЕ ДЕН. </text>
<text sub="clublinks" start="2496.86" dur="3.704"> >> МНОГУ ЛУЕ ВО СИТЕ 70-ти и </text>
<text sub="clublinks" start="2498.695" dur="5.072"> 80-тите години на овој Брод. </text>
<text sub="clublinks" start="2500.697" dur="5.306"> >>> 71-ГОДИНИ СТАНИ ПАРНИЦИ, </text>
<text sub="clublinks" start="2503.9" dur="3.671"> Наследник до британскиот Трон </text>
<text sub="clublinks" start="2506.136" dur="2.068"> ОДГОВОРИТЕ ИМА ТЕСТИРАНА ПОЗИТИВНА </text>
<text sub="clublinks" start="2507.705" dur="2.468"> ЗА СОВЕТ-19. </text>
<text sub="clublinks" start="2508.338" dur="3.036"> ПОСТОИ ДА ПРИСТАПУВА МАЛД </text>
<text sub="clublinks" start="2510.307" dur="2.703"> СИМПТОМИ, НО ДРУГИ ОДНОСИ </text>
<text sub="clublinks" start="2511.508" dur="2.436"> ВО ДОБРО ЗДРАВЈЕ И HEЕ БИДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2513.143" dur="2.469"> РАБОТЕ ОД ДОМ ОД ОД ДОМ </text>
<text sub="clublinks" start="2514.078" dur="3.202"> ПОСЛЕДНИ МНОГУ ДЕНИ КАКО УСЛУГНО. </text>
<text sub="clublinks" start="2515.745" dur="3.204"> СПОКЕСМАН ДОДЕЛУВА ПРИНЦЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2517.414" dur="3.637"> WЕВСКА КАМИЛА НА ЧАРЛС, ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="2519.082" dur="3.604"> ДУШЕESSЕ НА КОРНВОЛ, ИСТО </text>
<text sub="clublinks" start="2521.184" dur="1.935"> СЕ ИСПИТНО, НО НЕМА </text>
<text sub="clublinks" start="2522.819" dur="3.003"> ВИРУС. </text>
<text sub="clublinks" start="2523.253" dur="4.505"> >> СЛЕДЕЕ НА СВЕТИ СТОРИИ. </text>
<text sub="clublinks" start="2525.956" dur="2.769"> ПОТВРДЕНО ЕФ-1 ПРИРАЧНИК ЗА ПРИРОДАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2527.891" dur="8.442"> МИСИСИСПИ И ИЛИНОЛИС. </text>
<text sub="clublinks" start="2528.859" dur="8.041"> ОВИЕ СОВЕТИ ОД НАДВОРЕШНОСТ </text>
<text sub="clublinks" start="2536.466" dur="3.37"> ТУПЕЛО, МИСИСИСПИПИ. </text>
<text sub="clublinks" start="2537.034" dur="3.536"> >> Добредојдовте назад. </text>
<text sub="clublinks" start="2539.97" dur="2.235"> 683 LИВОТ ГОЛЕМИ ВО ИТАЛИЈА ДЕНЕС </text>
<text sub="clublinks" start="2540.704" dur="4.037"> САМО. </text>
<text sub="clublinks" start="2542.339" dur="5.406"> Докторите и медицинските сестри има на </text>
<text sub="clublinks" start="2544.874" dur="3.638"> НАДВОРЕШНА ПОДРАЧКА БАТЕЛ, </text>
<text sub="clublinks" start="2547.878" dur="2.602"> ПОСТАВУВАЕ НА IRИВОТИТЕ НА THEИВИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2548.645" dur="3.37"> ДА СЕ РАБОТИТЕ ДА САМИМЕ Илјадници од </text>
<text sub="clublinks" start="2550.613" dur="1.736"> Пациентите кои доаѓаат преку нив </text>
<text sub="clublinks" start="2552.149" dur="2.001"> ВРАТИ. </text>
<text sub="clublinks" start="2552.482" dur="4.304"> МАГГИ РУЛИ ЈА ОВОЈ ИЗВЕШТАЈ. </text>
<text sub="clublinks" start="2554.284" dur="4.805"> >> Новинар: ЗА ПОСЛЕДНОТО МНОГУ </text>
<text sub="clublinks" start="2556.92" dur="3.704"> ОБЕДИНЕТЕ СЕ ОГЛЕДУВА ИТАЛИЈАТА ГО ОБУДИ </text>
<text sub="clublinks" start="2559.222" dur="3.27"> ВОЈНА СО НЕВИНАВНАТА ЕНИМИЈА, </text>
<text sub="clublinks" start="2560.758" dur="3.069"> МОЕ НА ПОСЛЕДНИТЕ Три дена, </text>
<text sub="clublinks" start="2562.625" dur="1.535"> ОДГОВОРНИ СЛУЧАИ НА ИТАЛИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="2563.96" dur="3.104"> Забавен. </text>
<text sub="clublinks" start="2564.294" dur="6.039"> ГЛИМЕР НА НАДЕЕ ЗА А </text>
<text sub="clublinks" start="2567.197" dur="3.904"> СОСТОЈБА ТОА СЕКОЈ ДВД. </text>
<text sub="clublinks" start="2570.467" dur="2.369"> ОД 70.000 инфицирани, повеќе од тоа </text>
<text sub="clublinks" start="2571.234" dur="3.037"> 7.000 СМРТ. </text>
<text sub="clublinks" start="2572.97" dur="2.001"> ТАКЕН СИТЕ МЕ .УНАРОДНА </text>
<text sub="clublinks" start="2574.404" dur="2.803"> ЕФОРТА ДА СЕ ПРОДОЛИ ДА СЕ ПРОДОЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="2575.105" dur="4.004"> Случаи на ИТАЛИЈА. </text>
<text sub="clublinks" start="2577.341" dur="2.168"> КРИНЕСНИОТ БРУГИТЕ ТИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2579.242" dur="1.068"> Вентилатори. </text>
<text sub="clublinks" start="2579.642" dur="2.169"> РУСКИТЕ РАБОТНИ МЕДИЦИ И </text>
<text sub="clublinks" start="2580.443" dur="2.069"> СУБЛИКИ </text>
<text sub="clublinks" start="2581.945" dur="4.037"> Американците поставени на </text>
<text sub="clublinks" start="2582.645" dur="4.005"> ПРЕД линии. </text>
<text sub="clublinks" start="2586.116" dur="3.604"> НИЕ ДА СЕ ЗАВРШИВЕ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="2586.783" dur="3.904"> WЕНАТА ARDЕРДА, ПОДНЕСУВА СВОЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2589.853" dur="2.203"> ДОДЕЛНИ МЕДИЦИИ </text>
<text sub="clublinks" start="2590.82" dur="2.37"> НЕ сме способни да ги пуштиме </text>
<text sub="clublinks" start="2592.189" dur="3.136"> ДО СИМПТОМИТЕ НА </text>
<text sub="clublinks" start="2593.323" dur="3.003"> КОРОНАВИРУС РЕШЕНИЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="2595.459" dur="2.735"> ПОВЕЕ ОД ОВДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2596.459" dur="2.436"> КУПО НЕКОЈ ВРЕМЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="2598.328" dur="2.636"> ЗА КОГО МОЕ ДА ПРАВИЕ ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="2599.028" dur="3.971"> НИВ. </text>
<text sub="clublinks" start="2601.098" dur="3.67"> СЕГА СЕ ОДИМЕ ДА СЕ ПОДНЕСУВАМЕ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="2603.133" dur="2.402"> ИКУ И ПРОВЕДЕТЕ НА нив И ВИДИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2604.901" dur="2.402"> КАКО ДА СЕ РАБОТЕ И ШТО СИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2605.669" dur="2.802"> ПОМОГНЕТЕ ПОМОГНЕТЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="2607.437" dur="1.702"> >> Репортер: УСТАВНА РАЦИЈА ДО </text>
<text sub="clublinks" start="2608.605" dur="1.701"> ОБИДЕТЕ СО ТИЕ ОД НА </text>
<text sub="clublinks" start="2609.272" dur="5.806"> ПРЕДГОВОР НА ОВОЈ БАТТ. </text>
<text sub="clublinks" start="2610.44" dur="5.573"> СЕКОЕ МИНУТ КРИТИЧКИ. </text>
<text sub="clublinks" start="2615.212" dur="2.736"> >> Преведувач: САКАМ ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="2616.146" dur="2.169"> СМЕ СЕ МОЕТЕ НА НАШИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2618.081" dur="1.769"> РЕСТРИКТ. </text>
<text sub="clublinks" start="2618.448" dur="2.636"> НЕМА ДА ГО ИСПОТИВНО </text>
<text sub="clublinks" start="2619.983" dur="2.536"> РЕСУРСИ И ПОСЕБНО РАБОТА </text>
<text sub="clublinks" start="2621.218" dur="2.603"> ПОДНЕСУВААТ АПАРТ ОД СЕКОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="2622.653" dur="2.168"> ДРУГИ, СЕГА СТАВИТЕ СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2623.954" dur="1.868"> ПОЧЕТУВА ДА СЕ ДА СЕ ДОБИРАТЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="2624.955" dur="2.201"> >> Новинар: И СО СОБРЗИ </text>
<text sub="clublinks" start="2625.956" dur="2.102"> СЕКОГАШ СВЕТЕ СЕ LЕ, СЕКОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="2627.29" dur="3.037"> СОВЕТИ ЗА ОДЛУКА. </text>
<text sub="clublinks" start="2628.192" dur="3.536"> ВО ОВОЈ СЛУЧАЈ, ПРИМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2630.46" dur="2.536"> ОБЕЗБЕДУВАЕ НА ОСНОВНИТЕ ПОТРЕБИ ВО РАБОТА </text>
<text sub="clublinks" start="2631.862" dur="6.305"> ДА САКАМЕ ИВОТИ. </text>
<text sub="clublinks" start="2633.13" dur="7.107"> >> СЕКОЈ СОБИРАЕ СЕ СОСТОЈБА </text>
<text sub="clublinks" start="2638.301" dur="3.805"> ВО ОВИЕ ДЕН НА ЗАШТИТА, </text>
<text sub="clublinks" start="2640.37" dur="2.036"> САКАТЕ МАСКИ, ПОДНЕСУВА СВЕТИ ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="2642.239" dur="4.237"> Чевли. </text>
<text sub="clublinks" start="2642.539" dur="5.305"> НЕ МОЕМЕ, ЗА ПРИМЕР, ВРЕМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2646.61" dur="2.001"> НАШАТА ПРЕДМЕТ ОД ОД ТОЕЛЕТ </text>
<text sub="clublinks" start="2647.977" dur="3.304"> Бидејќи тоа би сакало да се промени </text>
<text sub="clublinks" start="2648.745" dur="4.604"> И ДА ПРОМЕНАТ ДОГОВОР. </text>
<text sub="clublinks" start="2651.415" dur="3.97"> И ОВА Е КАКО МОЕ ДА САКАМ </text>
<text sub="clublinks" start="2653.483" dur="2.903"> ОТПАД ЗАШТИТА. </text>
<text sub="clublinks" start="2655.519" dur="2.836"> >> Репортер: ОПИС НА ПОМОШНАТА </text>
<text sub="clublinks" start="2656.519" dur="2.169"> ОД Другите, сè уште не е </text>
<text sub="clublinks" start="2658.488" dur="1.435"> ДОВОЛНО. </text>
<text sub="clublinks" start="2658.822" dur="5.105"> ИТАЛИЈА ПРОДОЛУВА НА ПРОДАВНИОТ Брод </text>
<text sub="clublinks" start="2660.057" dur="4.604"> ВО СЛОБОДНИОТ БОЛНИЦА. </text>
<text sub="clublinks" start="2664.061" dur="2.368"> >> НЕМА ДА СМЕЕТЕ ДА СЕ ДОСТАВНИ МЕСТО </text>
<text sub="clublinks" start="2664.795" dur="3.003"> ЗА СЕКОГО. </text>
<text sub="clublinks" start="2666.563" dur="2.235"> >> Новинар: Но, тоа е многу </text>
<text sub="clublinks" start="2667.931" dur="3.37"> МЕСТО КАКО ГРИА ЗА ПРИГОВОР </text>
<text sub="clublinks" start="2668.932" dur="2.769"> ТОА ГО ГОДИТЕ ДА ГО БИДИТЕ ГОЛЕМИ КОРИНИ </text>
<text sub="clublinks" start="2671.434" dur="1.702"> ИНФЕКЦИЈА. </text>
<text sub="clublinks" start="2671.835" dur="2.302"> ЗЕМАЕ НА LИВОТИТЕ НА МНОГУ НА </text>
<text sub="clublinks" start="2673.27" dur="2.369"> КАРИТАКЕРИ НА НАЦИЈА. </text>
<text sub="clublinks" start="2674.271" dur="3.636"> ВО ИТАЛИЈА, НАЈДОБРА 30 ДОКТОРИ </text>
<text sub="clublinks" start="2675.772" dur="4.004"> УМЕ ДА СЕ ОДГОВОР. </text>
<text sub="clublinks" start="2678.041" dur="2.736"> ОФИЦИЈАЛНИТЕ ПРЕДУПРЕДУВАТЕ ДА СЕ САМО А. </text>
<text sub="clublinks" start="2679.909" dur="2.002"> ПРЕГЛЕД НА ВРЕМЕ ПРЕД СПАСИТЕ НА ШПАНИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="2680.91" dur="3.47"> НИВНИ БРОЈНИ СКИРОКЕТ, ПАР. </text>
<text sub="clublinks" start="2682.045" dur="4.171"> И тие имаат. </text>
<text sub="clublinks" start="2684.514" dur="2.37"> РЕГИСТРИРАЕ НА ЗЕМЈОДЕЛСТВО </text>
<text sub="clublinks" start="2686.35" dur="2.502"> БЕЗБЕДНИ ДЕСПИТЕТ СЕ СИТЕ СТРИКТ </text>
<text sub="clublinks" start="2687.017" dur="4.304"> Локдоун. </text>
<text sub="clublinks" start="2688.986" dur="3.102"> БЕЗ 50.000 СЛУЧАЈ, ОД ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="2691.454" dur="3.404"> Илјадници работници во здравството </text>
<text sub="clublinks" start="2692.222" dur="3.837"> ПОВТОРНО. </text>
<text sub="clublinks" start="2694.992" dur="2.669"> >> Преведувач: КОГА ЈА ПОГЛАВАМ ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="2696.193" dur="2.769"> ВО ВРЕМЕ 12 ЧАСОТ НА СПОРАБОТУВА THEЕ НА </text>
<text sub="clublinks" start="2697.794" dur="2.369"> ТЕСТ ТИЕ ДА СЕ ПОВЕУВАМ, јас </text>
<text sub="clublinks" start="2699.095" dur="2.402"> ЗНАЕТЕ НЕКОЈ НЕ Е ПРАВО И </text>
<text sub="clublinks" start="2700.297" dur="3.003"> ТОА Е ДА ГО ПОЗИТИВНА. </text>
<text sub="clublinks" start="2701.631" dur="3.103"> >> Новинар: ОВОЈ ВИДЕО </text>
<text sub="clublinks" start="2703.433" dur="2.169"> ОДГОВОР НА СОЦИЈАЛНИТЕ МЕДИУМИ, </text>
<text sub="clublinks" start="2704.867" dur="3.137"> ПАЦИЕНТИ НА ПАТОТ ОВА </text>
<text sub="clublinks" start="2705.735" dur="3.604"> БОЛНИЦА, НЕКОИ СВЕТСКИ СВОЈНИК. </text>
<text sub="clublinks" start="2708.138" dur="2.836"> ОБЛАСНИ ОБОДИНИ кои што сакаат </text>
<text sub="clublinks" start="2709.472" dur="4.138"> БЕЛОНГ ВО ВОЈНАТА ЗОНИ СЕГА </text>
<text sub="clublinks" start="2711.107" dur="3.371"> ЗАЕДНИЧКО ПОГЛАВЈЕ ОВА, ПАТО. </text>
<text sub="clublinks" start="2713.744" dur="3.436"> И ОД ЕВРОПА ПОДГОТОВКА ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="2714.611" dur="4.938"> НАЈДОБРИОТ ДА СЕ КОН. </text>
<text sub="clublinks" start="2717.314" dur="2.602"> ИТАЛИЈАТА е докажана што е тоа </text>
<text sub="clublinks" start="2719.683" dur="2.402"> ИМИНАНТ. </text>
<text sub="clublinks" start="2720.05" dur="3.77"> ДА СЕ ПОГОЛЕМЕ НЕВЕСНИТЕ ЗЕМЈИ </text>
<text sub="clublinks" start="2722.219" dur="3.07"> ТЕСТИРАЕ, ПОВЕЕ ПОВЕЕ, ПОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2723.954" dur="5.104"> ДОКТОРИ, ПОВЕЕ НАДВОРЕШИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2725.422" dur="9.242"> САМО СПОДЕЛУВАТЕ САМО ДЕТНА И </text>
<text sub="clublinks" start="2729.192" dur="8.475"> ВИДИТЕ САМО СВОЈОТ СОСТОЈБА </text>
<text sub="clublinks" start="2734.797" dur="3.571"> Сцени на касети СВЕТНО ПЕСЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2737.801" dur="4.037"> ЗАВРШЕНИ ДА ГО ОБВРУВААТ. </text>
<text sub="clublinks" start="2738.502" dur="4.104"> >> МАГГИ РУЛИ се придружува на СЕГА. </text>
<text sub="clublinks" start="2741.972" dur="1.435"> МАГГИ, САМО ДОГОВОРНА СОСТОЈБА </text>
<text sub="clublinks" start="2742.739" dur="1.701"> ОВИЕ И ПРЕДУПРЕДУВАЕ НА РЕСТ </text>
<text sub="clublinks" start="2743.54" dur="1.534"> НА СВЕТОТ ЗА ДОКТОРИТЕ НА </text>
<text sub="clublinks" start="2744.574" dur="2.47"> ПРИДНИ ЛИНИ. </text>
<text sub="clublinks" start="2745.208" dur="3.837"> СЕГА ВО РЕТРОСПЕКТ, СИТЕ ДА СЕ РАЗГОВОРИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2747.177" dur="3.336"> СОВЕТНО ДА СЕ СЛУАТ СЕКОГО </text>
<text sub="clublinks" start="2749.178" dur="2.57"> ПОВЕЕ ДА ГО ПОДГОТВУВАТЕ СЕМАТЕЛВИ? </text>
<text sub="clublinks" start="2750.647" dur="2.903"> >> Репортер: Да, Линси, ВАС </text>
<text sub="clublinks" start="2751.882" dur="2.736"> ЗНАЕТЕ, СЕ ГЛАСАМ СЕКО ОВАА </text>
<text sub="clublinks" start="2753.683" dur="4.371"> ДОКТОРИ ПОВЕЕ ДЕНЕС. </text>
<text sub="clublinks" start="2754.751" dur="3.937"> ДВЕ ОД МИЛАНСКОТО ПОЛИТИК </text>
<text sub="clublinks" start="2758.187" dur="1.502"> ТОА ДА СЕ УПОТРЕБИ ДВЕЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="2758.821" dur="2.17"> СЕ МОLDЕ ДА СЕ ИСТО </text>
<text sub="clublinks" start="2759.823" dur="2.869"> СЕ, САКАТЕ ДА СЕ ПОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2761.124" dur="1.869"> ВРЕМЕ ДА ГО ПОДГОТВИТЕТЕ, ДА СЕ ДА ГО ПОДГОТВИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2762.826" dur="1.368"> ОВА. </text>
<text sub="clublinks" start="2763.126" dur="2.169"> ПОТРЕБНИТЕ ПОВЕЕ ПОВЕЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="2764.328" dur="2.568"> ПОТРЕБНИТЕ ПОВЕЕ Вентилатори. </text>
<text sub="clublinks" start="2765.429" dur="2.201"> НИКОГАШ ПОВЕ OFЕ ОД ОВИЕ ЛИЧНИЦИ </text>
<text sub="clublinks" start="2767.03" dur="1.868"> ОПРЕМА ЗА ЗАШТИТА </text>
<text sub="clublinks" start="2767.764" dur="2.569"> ПОТРЕБНИ ПОВЕЕ ДОКТОРИ. </text>
<text sub="clublinks" start="2769.032" dur="2.135"> Повеќе обучени медицински сестри. </text>
<text sub="clublinks" start="2770.467" dur="2.335"> ПОВЕЕ НА СИТЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="2771.301" dur="2.703"> ТОА ДА СЕ ПОСТОИТЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="2772.936" dur="2.836"> ШТО ВИСТИНСКО ПОВЕЕ СО МЕНЕ, ВАС </text>
<text sub="clublinks" start="2774.138" dur="2.736"> ЗНАЕТЕ, Гледајќи во АМЕРИКА, </text>
<text sub="clublinks" start="2775.905" dur="2.603"> ПОГЛЕДА НА ГРАДОТ НА ЕВРОПА, </text>
<text sub="clublinks" start="2777.007" dur="2.969"> ВАШИТЕ ВРЕМЕ ВРЕМЕ ДА СЕ ПОДГОТВИТЕ, </text>
<text sub="clublinks" start="2778.641" dur="2.737"> ВРЕМЕ ДА ДОБИЕТЕ ОГЛАС НА ОВАА. </text>
<text sub="clublinks" start="2780.11" dur="2.168"> ПОВЕ BEЕ ДА ГИ ГРАДИТЕ ПОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2781.511" dur="2.002"> БОЛНИЦИТЕ ПРАВО СЕГА. </text>
<text sub="clublinks" start="2782.412" dur="2.536"> SHЕ ПОДНЕСУВАТЕ ПОВЕЕ НА </text>
<text sub="clublinks" start="2783.646" dur="2.87"> ОВИЕ ИЦЕ КРЕДИ. </text>
<text sub="clublinks" start="2785.082" dur="2.769"> SHЕ ПОДНЕСУВАТЕ ПОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2786.649" dur="1.669"> Вентилатори, ОБУКУВА ПОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2787.984" dur="1.569"> Медицински сестри. </text>
<text sub="clublinks" start="2788.452" dur="2.702"> ПОВТОРНО СВЕДОВНО ЗАШТИТЕ ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="2789.686" dur="3.17"> ПОГОЛЕМ ДОМ, КОГА СЕГА Е ВРЕМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2791.288" dur="2.869"> ДА ГО ПОДГОТВУВАТЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="2792.99" dur="2.034"> НЕ Е ДОСТАВА. </text>
<text sub="clublinks" start="2794.291" dur="1.969"> НО, ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ГО ПОДНЕСУВА. </text>
<text sub="clublinks" start="2795.158" dur="2.503"> АКО НЕ Е ДА ГО ОВААТЕТЕ СЕ, </text>
<text sub="clublinks" start="2796.393" dur="3.236"> PROЕ СЕ ДОБИВНО ДА СЕ ОДБИРАТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2797.794" dur="2.435"> САКАТЕ ИТАЛИЈА. </text>
<text sub="clublinks" start="2799.762" dur="1.836"> МНОГУ ДА СЕ СЛЕДЕТЕ, ЛИНСИЈ. </text>
<text sub="clublinks" start="2800.363" dur="2.235"> >> ПОГОЛЕМ ДА СЕ СОГЛАС, НЕ ЗБОЛУВА НЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2801.731" dur="1.902"> ПРОБАБОЛНО ПОТРЕБНО ДА СЕ СЛУЧУВА ВО РАБОТА </text>
<text sub="clublinks" start="2802.732" dur="4.271"> ДА ПОДГОТВИ. </text>
<text sub="clublinks" start="2803.767" dur="4.07"> МАГГИ, СВЕТСКИ РАБОТИ. </text>
<text sub="clublinks" start="2807.137" dur="2.502"> СЕ СВЕТЕ ПРЕДУПРЕДУВАЕ ОД НА </text>
<text sub="clublinks" start="2807.971" dur="3.036"> СВЕТСКА ОРГАНИЗАЦИЈА ЗА ЗДРАВЈЕТО ЗА ЗДРАВЈЕТО ЗА ЗДРАВЈЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2809.772" dur="1.836"> ЗЕМЈИ ПОТЕНЦИЈАЛНО повторно отворање </text>
<text sub="clublinks" start="2811.14" dur="1.102"> ПРЕРАНО. </text>
<text sub="clublinks" start="2811.741" dur="2.169"> >> Новинар: ОВА Е </text>
<text sub="clublinks" start="2812.375" dur="2.603"> ИНТЕРЕСНО, ЛИНСЕЈ. </text>
<text sub="clublinks" start="2814.044" dur="2.703"> СВЕТСКА ОРГАНИЗАЦИЈА ЗА ЗДРАВЈЕ ЗА ЗДРАВЈЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2815.112" dur="2.969"> НАДВОРЕШНИОТ вид на забележување на </text>
<text sub="clublinks" start="2816.88" dur="2.736"> ПОВЕЕ НА ЗЕМЈИТЕ СЕ РАБОТЕ СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2818.215" dur="2.902"> САКАТЕ ДА ГО ОТВОРАТЕ ПРВО. </text>
<text sub="clublinks" start="2819.749" dur="2.403"> ЗАПОМНЕТЕ НА ЗЕМЈИТЕ ОВАА СОВЕТ </text>
<text sub="clublinks" start="2821.25" dur="1.769"> ПОТЕНЦИЈАЛНО ДА БИДЕ ОПАСНО. </text>
<text sub="clublinks" start="2822.285" dur="2.202"> ИНФЕКТИРАЈТЕ ПОВЕЕ ЛУЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="2823.153" dur="3.002"> НЕМА ДА ГО ИСПОЛНУВА ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="2824.62" dur="1.802"> СВЕТСКО СОГЛАСНИЦИ ПОЧНЕТЕ ОТВОРИ </text>
<text sub="clublinks" start="2826.289" dur="1.535"> УП. </text>
<text sub="clublinks" start="2826.556" dur="2.436"> ОВИЕ ВИСТИНСКО ДВЕЕ НА ДОМА </text>
<text sub="clublinks" start="2827.958" dur="3.47"> ПОГЛЕД ДА СЕ РАЗГОВОРИТЕ СТРАТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2829.125" dur="3.103"> ОСТАНЕТЕ ЗАТВОРЕНИ, ТОА НИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2831.561" dur="2.202"> ПРАКТИК Социјално растојание, </text>
<text sub="clublinks" start="2832.362" dur="2.436"> ПРАКТИКА САМО-ИЗОЛАЦИЈА. </text>
<text sub="clublinks" start="2833.897" dur="2.302"> ОВА СОГЛАСНО СО нив Е СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2834.931" dur="1.902"> САМО НАЧИНОТ OЕ СЕ ОДБУВАМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2836.333" dur="1.367"> Победи го овој вирус. </text>
<text sub="clublinks" start="2836.966" dur="2.203"> >> СИТЕ ПРАВО. </text>
<text sub="clublinks" start="2837.834" dur="2.102"> МАГГИ РУЛИ ЗА САД ВО ЛОНДОН. </text>
<text sub="clublinks" start="2839.303" dur="3.803"> БЛАГОДАРИ, МАГГИ. </text>
<text sub="clublinks" start="2840.07" dur="4.737"> >>> И СО ЗГОЛЕМО ВРЕМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2843.239" dur="3.003"> МНОГУ НАША САМО ДОМА, МОЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2844.941" dur="2.536"> БИДЕТЕ ПРОДАENDБА ПОВЕЕ ВРЕМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2846.376" dur="2.336"> ЛИЦЕ, ТВИТЕР И ВАША, </text>
<text sub="clublinks" start="2847.61" dur="2.403"> САМО ЛУELЕ НА ВАШИТЕ ПРИБИРА </text>
<text sub="clublinks" start="2848.845" dur="2.636"> ПОСТАВУВА ЗА КОРОНАВИРУС, </text>
<text sub="clublinks" start="2850.146" dur="5.406"> Но, КАКО СЕ ПОДНЕСУВААТ ФАКТ </text>
<text sub="clublinks" start="2851.614" dur="10.645"> ОД ФИКЦИЈА? </text>
<text sub="clublinks" start="2855.686" dur="7.173"> НАШАТА ДИЈАНЕ МА ДИЈАНЕ МАСС </text>
<text sub="clublinks" start="2862.392" dur="2.836"> >> ДАКО КАКО ДА ТЕСТИРАЈТЕ ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="2862.993" dur="4.504"> КОРОНАВИРУС. </text>
<text sub="clublinks" start="2865.362" dur="3.102"> ПРОБЛЕМОТ МНОГУ НА нив Едноставно </text>
<text sub="clublinks" start="2867.63" dur="2.937"> ВЕЕ ВИСТИНА. </text>
<text sub="clublinks" start="2868.598" dur="3.504"> ПОДНЕСУВАЈТЕ ОВОЈ ВИРАЛЕН ПОСТАВУВАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2870.7" dur="3.737"> ПИТЕ ВОДА СЕКОЈ 15 минути </text>
<text sub="clublinks" start="2872.235" dur="2.936"> ILLЕ ИСТАНЕ ВИРУС ВО ВАС </text>
<text sub="clublinks" start="2874.571" dur="0.867"> СТОМАЦИЈА, КОГА ACЕ СЕ УТИРАТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2875.305" dur="2.002"> ИТ </text>
<text sub="clublinks" start="2875.572" dur="3.904"> ВИСТИНАТА -- </text>
<text sub="clublinks" start="2877.44" dur="4.772"> >> Значи, тоа не е навистина </text>
<text sub="clublinks" start="2879.609" dur="4.905"> ПАН ИСТО, ПОВЕ ITЕ ПОВЕЕ ОД А </text>
<text sub="clublinks" start="2882.345" dur="2.77"> ДИГЕСТИВНО ОДГОВОР ЗА А </text>
<text sub="clublinks" start="2884.647" dur="2.37"> РЕСПИРАТОРНИОТ ПРОБЛЕМ. </text>
<text sub="clublinks" start="2885.248" dur="3.136"> >> ДРУГИ ВИРАЛНИ ПОСТАВНИ КАЛИИ </text>
<text sub="clublinks" start="2887.15" dur="2.77"> СПЕЦИФИКАЛНО ПОТВЕНА ВОДА ЗА ПИШЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2888.518" dur="3.036"> Е Ефективен ПО ВИРУС. </text>
<text sub="clublinks" start="2890.053" dur="2.969"> >> Јас мислам дека луѓето треба да дојдат </text>
<text sub="clublinks" start="2891.688" dur="3.47"> ПО ОВАА МОЕ МОЕ ДА БИДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2893.156" dur="2.703"> ОВИЕ СЕКОИ НЕКОЈ ДИСКУСИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="2895.291" dur="3.003"> ПОВЕЕ НА ВИРУСОТ РЕПИСУВАЕ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="2895.992" dur="4.238"> НАШИТИ ТОЧИ. </text>
<text sub="clublinks" start="2898.428" dur="2.536"> НО, ПРОТИВ, ОВОЈ ВИРУС Е А </text>
<text sub="clublinks" start="2900.363" dur="2.703"> ВИСПУСНИОТ ВИРУС. </text>
<text sub="clublinks" start="2901.097" dur="4.638"> >> ВНАТРЕШНА ПАТИНА, </text>
<text sub="clublinks" start="2903.199" dur="3.37"> ОВАА ПОСТАВНИ ЛЕСНИ КАЛИИ </text>
<text sub="clublinks" start="2905.869" dur="2.869"> СО СОЛАТА ВОДА ИЛИ ВИНЕГАР </text>
<text sub="clublinks" start="2906.702" dur="3.638"> ЕЛИМИНАТИ ВИРУС. </text>
<text sub="clublinks" start="2908.872" dur="2.969"> >> КРАТКО ОДГОВОРНО НЕ Е, НО Јас </text>
<text sub="clublinks" start="2910.473" dur="3.437"> ОСНОВНИ ЛУЕ КОИ САМО ПОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2911.975" dur="3.103"> НИСКИ, КОИ МОЕТЕ ДА СИМПТОМ </text>
<text sub="clublinks" start="2914.043" dur="3.071"> НА ПОВЕЕ-19 ВИРУС, ИЗВЕДЕТЕ ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="2915.212" dur="2.235"> ОВОЈ ПОМОШ ПОВЕЕ СВОЕ ПОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2917.247" dur="2.602"> ТРЕИ. </text>
<text sub="clublinks" start="2917.581" dur="4.438"> Ако тоа е случајот, одете за тоа. </text>
<text sub="clublinks" start="2919.983" dur="3.303"> >> НЕКОИ НА ЈУТУБЕЈОТ НАЈДОБРИ </text>
<text sub="clublinks" start="2922.152" dur="3.103"> МИНЕРИЛ ЗА ПИТЕЕ ПОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2923.419" dur="3.804"> РЕШЕНИЕ ИЛИ ММСИ КОИ Е Е </text>
<text sub="clublinks" start="2925.388" dur="3.403"> ОСНОВНА ХЛОРИНА ДИОКСИД. </text>
<text sub="clublinks" start="2927.357" dur="3.403"> Убива убиецот Иан диоксид </text>
<text sub="clublinks" start="2928.925" dur="2.703"> СЕКОЈ ПАТОГЕН, СЕКОЈ ВИРУС, </text>
<text sub="clublinks" start="2930.893" dur="4.672"> Вклучувајќи го КОРОНАВИРУС. </text>
<text sub="clublinks" start="2931.761" dur="7.007"> >> НО ИНГЕСТИРАINGЕ НА ФДА ПРЕДУПРЕДУВАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2935.698" dur="4.906"> ОВОЈ ПРОИЗВОД Е СО ПРИМАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2938.901" dur="3.204"> БЕЛЕШКИ И Е ПОТНЕСНО </text>
<text sub="clublinks" start="2940.737" dur="2.736"> IDEИВОТНИ-ТРЕБА СЕДНИ Ефекти. </text>
<text sub="clublinks" start="2942.239" dur="2.435"> ШТО САКАТЕ ДА ЗНАЕТЕ ДА СЕ СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2943.606" dur="2.47"> ДАЛИ ВИРУС? </text>
<text sub="clublinks" start="2944.808" dur="4.204"> ЕДНО МОИТЕ УСЛОВИ МОЕТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2946.209" dur="4.939"> СИТЕ КУЕ И НЕ БЕЗ РУНОВНО БЕЗНОС. </text>
<text sub="clublinks" start="2949.146" dur="3.97"> НО НАШИОТ КАЈЛЕ ХАРТУНГ КОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="2951.281" dur="3.17"> ИСПИТНА ПОЗИТИВНА ЗА ВИРУС </text>
<text sub="clublinks" start="2953.249" dur="3.07"> ИСКЛУЧУВА ТОА НЕ Е ВИСТИНА. </text>
<text sub="clublinks" start="2954.584" dur="3.537"> >> СИТЕ СИТЕ СТАРТИ СО А </text>
<text sub="clublinks" start="2956.452" dur="4.038"> РУНИ БЕЗ НАСЕДНО АГО, И </text>
<text sub="clublinks" start="2958.255" dur="3.57"> ТЕКОВИТЕ ДВЕЕ ДЕН ПО I </text>
<text sub="clublinks" start="2960.623" dur="1.535"> ПОВТОРНО ОД НЕДЕЛНА ПОДНЕСНА ВО </text>
<text sub="clublinks" start="2961.958" dur="2.069"> СЕДТЕЛ. </text>
<text sub="clublinks" start="2962.292" dur="3.203"> ШТО БЕЛЕ БЕЗБЕДНО ДА СЕ ЈАС ИМА </text>
<text sub="clublinks" start="2964.16" dur="2.102"> НЕ САКАТЕ СИМПТОМИ ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="2965.628" dur="2.069"> ДА СЕ СКЛУЧУВААТ БЛАГОДАРНО АСОЦИЈАТИ </text>
<text sub="clublinks" start="2966.396" dur="2.035"> СО КОРОНАВИРУС. </text>
<text sub="clublinks" start="2967.831" dur="2.402"> НЕ САКАМ СЕКОГАШ СИТЕ ОД А </text>
<text sub="clublinks" start="2968.565" dur="3.403"> Сушен ѓубре. </text>
<text sub="clublinks" start="2970.367" dur="1.934"> НЕ САКАМ СЕКОЈ СРЕДА НА </text>
<text sub="clublinks" start="2972.101" dur="0.968"> МОЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="2972.435" dur="2.502"> НЕ МОIDАМ ДА СЕ ПРАШАЕ СЕ ПРЕСУДА НА МОЈОТ </text>
<text sub="clublinks" start="2973.202" dur="3.17"> ПОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2975.071" dur="3.603"> ПОТПОСЕ Е БЕДНО ЗА МОЕ ПРВО </text>
<text sub="clublinks" start="2976.506" dur="2.902"> ДА ИМАМ ДА СЕ НЕМА. </text>
<text sub="clublinks" start="2978.808" dur="2.302"> ОВОЈ НЕ Е НЕКОЈ ДА СЕ Е ДА СЕ БИДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2979.542" dur="4.438"> ЗАГРИЖЕНИ ЗА. </text>
<text sub="clublinks" start="2981.244" dur="3.436"> >> КАКО РАЗВОЈ ФИЗИЧКА </text>
<text sub="clublinks" start="2984.113" dur="2.436"> СОГЛАС ДА ГО ГЛАВИМЕ ЛУЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2984.814" dur="3.471"> СИТЕ ВИДОВИ НА СИМПТОМИ, Вклучувајќи </text>
<text sub="clublinks" start="2986.683" dur="3.804"> Недостаток на миризба, Дијареја, толку </text>
<text sub="clublinks" start="2988.418" dur="3.603"> КРАТКО ОДГОВОР е, СЕКОЈ ЛИЦА </text>
<text sub="clublinks" start="2990.62" dur="2.87"> PROЕ СЕ РАБОТИ РАЗЛИЧНО </text>
<text sub="clublinks" start="2992.154" dur="3.271"> СИМПТОМИ НА ВИРУС НА КОВИД-19, </text>
<text sub="clublinks" start="2993.623" dur="2.136"> МНОГУ ОД КОГО Е ПРОБАБОЛНО БИДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2995.559" dur="1.668"> МИЛД. </text>
<text sub="clublinks" start="2995.892" dur="3.437"> >> ДРУГИ ПОСТОБНИ ДЕЛОВНИ КАЛИИ </text>
<text sub="clublinks" start="2997.36" dur="3.203"> НЕ МОЕТЕ ДА СЕ МОЕТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="2999.462" dur="2.636"> ДАЛЕТЕ ГО ВАШАТА СРЕREА ЗА ПОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="3000.696" dur="3.037"> Десетина секунди БЕЗ ДОГОВОР. </text>
<text sub="clublinks" start="3002.232" dur="3.102"> >> САМО НЕКОИ ПАТИЕНТИ </text>
<text sub="clublinks" start="3003.866" dur="3.204"> ПРЕТСТАВУВА WITHЕ СО СОВЕТ. </text>
<text sub="clublinks" start="3005.468" dur="2.502"> САКАМ ДА СЕ ПРАВИМЕ ЛУЕ НЕ </text>
<text sub="clublinks" start="3007.204" dur="2.435"> ДОГОВОРИТЕ СЕ ГОДИНЕТ. </text>
<text sub="clublinks" start="3008.104" dur="3.17"> АКО ДА ГО НАПРАВИТЕ САМО СИМПТОМИ </text>
<text sub="clublinks" start="3009.772" dur="3.47"> СИМИЛАР ДО СВЕТ И СВЕТ, НА </text>
<text sub="clublinks" start="3011.407" dur="3.604"> ОВАА ПОГЛАВЈЕ ВО ВРЕМЕ, САМО ВИДЕТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="3013.376" dur="2.236"> ВИЕ СО ПОВЕЕ-19 И </text>
<text sub="clublinks" start="3015.145" dur="1.234"> САМО-ИЗОЛАТ САМО. </text>
<text sub="clublinks" start="3015.745" dur="2.369"> >> Значи со многу многу информации </text>
<text sub="clublinks" start="3016.513" dur="1.902"> ИСТО, ТОА, КАКО ДА СПОТИВИТЕ А </text>
<text sub="clublinks" start="3018.248" dur="2.202"> БЕГА? </text>
<text sub="clublinks" start="3018.548" dur="3.27"> НАШИТЕ ПАРТНЕРИ НА ПРВИОТ ДРАВНИ ВЕСТИ </text>
<text sub="clublinks" start="3020.584" dur="3.37"> ПОВЕДЕТЕ ПРАШАЕ САМО КАКО </text>
<text sub="clublinks" start="3021.951" dur="3.871"> ПРАШААТА ПОВЕ MЕТЕ? </text>
<text sub="clublinks" start="3024.087" dur="3.737"> ДАЛИ САКАТЕ ДА САКАТЕ ДА КУПАТ </text>
<text sub="clublinks" start="3025.956" dur="2.268"> НЕКОГАШ, САМО, споделувајте за тоа </text>
<text sub="clublinks" start="3027.957" dur="1.769"> ПОДНЕСУВА? </text>
<text sub="clublinks" start="3028.358" dur="2.869"> ДА ГО ОБВРУВААТ ИЛИ МАЛТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="3029.859" dur="2.636"> НЕКОЈ ИЛИ ДА ГО НАПРАВИТЕ FUNNY </text>
<text sub="clublinks" start="3031.361" dur="2.669"> ИЛИ шокирање? </text>
<text sub="clublinks" start="3032.629" dur="2.769"> СЕКОЈ ОВОЕ МОЕ ДА СЕ Услужуваат КАКО А. </text>
<text sub="clublinks" start="3034.163" dur="3.003"> ПРЕДУПРЕДУВАЕ ОД МОЕ МОЕТЕ ДА ГО ГЛАСАТ </text>
<text sub="clublinks" start="3035.531" dur="3.838"> НА МИСИНФОРМАЦИЈА, И КОГА СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="3037.3" dur="4.672"> МОНО, ДОБИЕТЕ ВАШИОТ ИНФО ОД А </text>
<text sub="clublinks" start="3039.502" dur="3.337"> ВЕТТИД МЕДИЦИНСКИОТ ИЗВОРИТЕ ПОДНЕСУВААТ </text>
<text sub="clublinks" start="3042.105" dur="2.269"> ЦДЦ, СВЕТСКА ОРГАНИЗАЦИЈА ЗА ЗДРАВЈЕ </text>
<text sub="clublinks" start="3042.972" dur="1.736"> ИЛИ НАЦИОНАЛНИ ИНСТИТУТИ НА </text>
<text sub="clublinks" start="3044.507" dur="1.669"> ЗДРАВЈЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="3044.841" dur="2.969"> >> ЕДНО ПОВЕЕ СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="3046.309" dur="1.935"> Проверете го поткрепениот извор на </text>
<text sub="clublinks" start="3047.944" dur="1.735"> ИНФОРМАЦИИ </text>
<text sub="clublinks" start="3048.377" dur="2.903"> ЕДНА ОД ПОСЕТИТЕ кои ги спомнавме </text>
<text sub="clublinks" start="3049.812" dur="3.804"> ПРИРАЧНИЦИ ЗА ДА СЕ ОД СТАНФОРД </text>
<text sub="clublinks" start="3051.414" dur="3.437"> БОЛНИЦА, НО ДАКО СИ ОДИТЕ ДА </text>
<text sub="clublinks" start="3053.75" dur="2.936"> СТРАНИЦА НА СТАНФОРД </text>
<text sub="clublinks" start="3054.984" dur="3.67"> Гледајте ја оваа порака, ПОСТОВНИОТ ДИС </text>
<text sub="clublinks" start="3056.819" dur="3.671"> НЕ доаѓаат од медицински лекови СТАНФОРД. </text>
<text sub="clublinks" start="3058.788" dur="9.943"> ПО КОГА СЕ ПРАШАТ ПРАШАА ЗА ОВДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="3060.624" dur="10.043"> КОВИД-19, ОД СВЕТСКО ДО А </text>
<text sub="clublinks" start="3068.864" dur="2.137"> ОДГОВОР ИЗВОР ИЛИ ПРАВЕТЕ ГО ВАШИОТ </text>
<text sub="clublinks" start="3070.8" dur="0.534"> ДОКТОР. </text>
<text sub="clublinks" start="3071.134" dur="1.301"> ЛИНСЕЈ? </text>
<text sub="clublinks" start="3071.468" dur="2.836"> >> СУПЕРНИ СЛОБОДНИ СОВЕТИ Има. </text>
<text sub="clublinks" start="3072.569" dur="3.203"> НАШИТЕ БЛАГОДАРИ ДА ВАС, ДИЈАНЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="3074.437" dur="2.469"> КОГА Враќаме, ОСНОВНО </text>
<text sub="clublinks" start="3075.905" dur="2.203"> БИЗНИС ПРОДАБА НА ЛИЦАТА ПРОДОЛНО КАКО А.С. </text>
<text sub="clublinks" start="3077.039" dur="1.069"> РЕВИЗИРАЈТЕ НА ИНДУСТРИСКАТА УСЛУГА ЗА ХРАНА. </text>
<text sub="clublinks" start="3083.747" dur="3.636"> >>> ОВИЕ НЕКОГАШ НЕКОГНИ ВЕБИ ВРЕМЕ, </text>
<text sub="clublinks" start="3086.882" dur="1.736"> ЗНАЕТЕ, РЕСТАРНАТ </text>
<text sub="clublinks" start="3087.516" dur="2.837"> ИНДУСТРИЈАТА СЕ ИСПИТУВА ОД </text>
<text sub="clublinks" start="3088.752" dur="2.001"> ТОА, И МО CЕ ДА ГО РАСУВАМЕ ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="3090.486" dur="1.169"> ПРВО. </text>
<text sub="clublinks" start="3090.886" dur="3.104"> МОРА ДА ОД ОДГОВОР ОД 60 </text>
<text sub="clublinks" start="3091.788" dur="4.604"> ВРАБОТНИЦИ ВО ЕДЕН ДЕН. </text>
<text sub="clublinks" start="3094.124" dur="3.069"> И СЕДНИЦА ПРЕД нив, јас </text>
<text sub="clublinks" start="3096.525" dur="4.639"> НЕ МИСЛАМ ДА СЕ СМЕАТ СЕКОГАШ КРИГИНА </text>
<text sub="clublinks" start="3097.326" dur="4.572"> МНОГУ ВО МОЈОТ СВОЈ ИВОТ. </text>
<text sub="clublinks" start="3101.298" dur="1.668"> ДА ЗНАЕТЕ, СЕ РАБОТИ ЛУ PEЕТЕ ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="3102.032" dur="2.202"> AYЕ ГИ ОДГОВОРИТЕ СО СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="3103.099" dur="2.936"> ПОВЕЕ НА КОГА СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="3104.367" dur="3.703"> Враќањето назад е нешто што јас </text>
<text sub="clublinks" start="3106.168" dur="4.539"> НЕ САКАМ СИТЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="3108.204" dur="5.305"> САМО ПОСТАВУВАМЕ ПОВЕЕ ОД 7 </text>
<text sub="clublinks" start="3110.84" dur="3.437"> МИЛИОНСКИ ВРАБОТНИЦИ ВО ПАТОТ </text>
<text sub="clublinks" start="3113.643" dur="3.47"> НЕДЕЛА, КОЈ Е ЛЕСНО ДА СЕ МИСЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="3114.41" dur="4.505"> ЗА НАС. </text>
<text sub="clublinks" start="3117.247" dur="5.806"> РЕСТОРАНЦИТЕ РАБОТЕ ДА СЕ МОЕ </text>
<text sub="clublinks" start="3119.048" dur="5.672"> МАЛКО РАЗОР-ТИНГ МАРГИНИ ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="3123.186" dur="6.806"> ДВИ НЕДЕЛА БЕЗ СЕКОЈ ДОБИВНО МОЕ </text>
<text sub="clublinks" start="3124.854" dur="6.974"> БИДЕ ДВЕСТИРА TOЕ НА НАЈГОЛЕМО. </text>
<text sub="clublinks" start="3130.126" dur="3.103"> Тоа е она што навистина ме плаши </text>
<text sub="clublinks" start="3131.961" dur="1.568"> ПРАВО СЕГА Е ИДНИНА, ВАС </text>
<text sub="clublinks" start="3133.362" dur="2.17"> ЗНАЕ? </text>
<text sub="clublinks" start="3133.663" dur="4.338"> Мислам дека како луѓе одат на </text>
<text sub="clublinks" start="3135.665" dur="3.437"> ВИДЕ ПОВЕЕ ПОДОБРИ, многу </text>
<text sub="clublinks" start="3138.134" dur="2.403"> ПОВЕЕ САМО-ПОВРШИНИ. </text>
<text sub="clublinks" start="3139.235" dur="2.636"> ДА ЗНАЕТЕ, СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="3140.67" dur="3.203"> УПОТРЕБА ДА ГО ПЛАТИТЕ ЛУЕ ЗА, ПОСТОЕ </text>
<text sub="clublinks" start="3142.005" dur="3.47"> Тоа е перење или влакна, НИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="3144.007" dur="2.569"> УЧЕЕ СЕГА КАКО ДА СЕ ПРАШАТ ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="3145.608" dur="1.702"> СИТЕ СЕ РАБОТИ, И ТИЕ СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="3146.709" dur="2.069"> НЕКОИ ПОЗИТИВИ ДА СЕ ЗДРАВИ ОД ОД </text>
<text sub="clublinks" start="3147.443" dur="3.47"> ОВА. </text>
<text sub="clublinks" start="3148.912" dur="19.82"> НО, НИЕ МОЕ ДА ДА СЕ ОДГОВОРИ КАКО </text>
<text sub="clublinks" start="3151.046" dur="17.686"> ЛУЕ И БИДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="3256.586" dur="2.035"> >>> НИЕ СМЕ ЗАВРШНО КАКО </text>
<text sub="clublinks" start="3257.953" dur="3.671"> OЕ СМЕ ДА ГО УПОТРЕБУВАМЕ СИТЕ СМЕТКИ И </text>
<text sub="clublinks" start="3258.754" dur="4.738"> ГОЛЕМИ НА НАШАТА ЗДРАВЈЕ ОСИГУРУВАЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="3261.758" dur="3.236"> АКТУАЛНО, СМЕ БАРАGAЕ СО </text>
<text sub="clublinks" start="3263.626" dur="4.572"> КОМПАНИЈА КАКО СЕ ОДИМЕ ДА </text>
<text sub="clublinks" start="3265.127" dur="4.505"> ОБИДЕТЕ НАШЕ ЗДРАВЈЕ ОСИГУРУВАЕ, </text>
<text sub="clublinks" start="3268.331" dur="1.702"> НЕКОГАШ ТОА МОЕ ДА БИДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="3269.766" dur="1.434"> СРЕAPА. </text>
<text sub="clublinks" start="3270.166" dur="2.302"> РЕАЛНО САМО. </text>
<text sub="clublinks" start="3271.334" dur="3.203"> РЕАЛНО ПОСТОИ ПО МНОГУ МНОГУ </text>
<text sub="clublinks" start="3272.602" dur="2.903"> ГОДИНИ НА УСЛУГИ И </text>
<text sub="clublinks" start="3274.671" dur="3.67"> РЕСТАРНАТ - ЕДНА НАЈДОБРИОТ </text>
<text sub="clublinks" start="3275.638" dur="3.57"> РЕСТАРНИЦИ ВО ГРИЕ, ВИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="3278.475" dur="4.537"> ЗНАЕТЕ, ДА Е ДА СЕ ВИД НА ТУРНО </text>
<text sub="clublinks" start="3279.342" dur="4.471"> ВАШИОТ РАЗВОЈ НА ВАС, ЗНАЕТЕ? </text>
<text sub="clublinks" start="3283.146" dur="3.403"> Тоа е вид на многу. </text>
<text sub="clublinks" start="3283.947" dur="3.37"> Чекам за нивните одговори. </text>
<text sub="clublinks" start="3286.683" dur="4.437"> И се надевам дека НИВО ДОБРО ДОБРИ </text>
<text sub="clublinks" start="3287.45" dur="5.773"> ИСТО ИТ. </text>
<text sub="clublinks" start="3291.254" dur="5.338"> Мислам дека новите компании </text>
<text sub="clublinks" start="3293.356" dur="3.937"> WЕ СЕ ПОМОГНЕМЕ НАС, САМО СЕ НАДОМЕРАМ </text>
<text sub="clublinks" start="3296.725" dur="2.803"> ОТВОРИТЕ И ДА СЕ ОДГОВОР </text>
<text sub="clublinks" start="3297.426" dur="4.038"> ЗА НАС. </text>
<text sub="clublinks" start="3299.662" dur="4.872"> >> КОГА СЕ СЛУУВАМЕ ОД ОСНОВНО </text>
<text sub="clublinks" start="3301.597" dur="4.438"> РАБОТНИЦИ КОИ СЕ ДОСТАВНИ СИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="3304.667" dur="2.77"> РАБОТИ ОВИЕ ОВОЈ ИМЕРГЕНЦИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="3306.169" dur="4.103"> НАРАЧНИЦИ, ПОСТОРНИ МИСЛУВАМЕ НА </text>
<text sub="clublinks" start="3307.57" dur="5.872"> ДОКТОРИ и полициски службеници, НО </text>
<text sub="clublinks" start="3310.406" dur="6.207"> ШТО ЗА ПРЕДЕЛИТЕ ЗА ХРАНА? </text>
<text sub="clublinks" start="3313.576" dur="4.671"> Лоран Ацеа тргнува БИЗНИС НА </text>
<text sub="clublinks" start="3316.746" dur="2.602"> ОСНОВНИ РАБОТНИЦИ КОИ СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="3318.38" dur="2.002"> ЧУВАЕ НА ЛИЦЕ ФЕД. </text>
<text sub="clublinks" start="3319.482" dur="2.736"> ПОГЛЕДНИ. </text>
<text sub="clublinks" start="3320.516" dur="3.337"> >> Јас, јас сум основач и извршен директор </text>
<text sub="clublinks" start="3322.351" dur="2.903"> НА ФРШ и ЛЕАН, ГОДИНА ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="3323.986" dur="4.138"> Јадете компанија за производство на храна. </text>
<text sub="clublinks" start="3325.388" dur="3.937"> ОД ОВОЈ ВРЕМЕ, ИСТОРНО </text>
<text sub="clublinks" start="3328.258" dur="2.569"> ВАНО ДА НЕ Е САМО САМО </text>
<text sub="clublinks" start="3329.458" dur="2.67"> ОБЕДЕТЕ БЕЗБЕДНОСТ НА НАША </text>
<text sub="clublinks" start="3330.96" dur="1.935"> ВРАБОТУВАНИ НО, исто така, ОДГОВОРИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="3332.261" dur="2.97"> БЕЗБЕДНОСТ НА НАШИТЕ ПРОИЗВОДИТЕ ТИЕ НЕ </text>
<text sub="clublinks" start="3333.029" dur="3.603"> СЕ ДАВААТ НА НАШИТЕ клиенти. </text>
<text sub="clublinks" start="3335.365" dur="2.302"> СМЕ ЕСЕНСНИ БИЗНИС, ПА </text>
<text sub="clublinks" start="3336.766" dur="3.637"> ОД ОВОЈ ВРЕМЕ САМО САМО </text>
<text sub="clublinks" start="3337.8" dur="4.171"> ТОА ДВЕUTЕНА МНОГУ СЕРИОЗНО. </text>
<text sub="clublinks" start="3340.537" dur="2.635"> НИЕ СМЕТЕ МНОГУ, МНОГУ РЕЗБЕДНО ДА </text>
<text sub="clublinks" start="3342.104" dur="3.57"> БИДЕТЕ ВО ПОЗИЦИЈАТЕ КОИ СМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="3343.305" dur="4.139"> ВО БИДЕТЕ ОСНОВНА БИЗНИС. </text>
<text sub="clublinks" start="3345.808" dur="3.537"> ПОВЕЕ СО КОМУНИТЕТ, ние </text>
<text sub="clublinks" start="3347.577" dur="2.535"> ПОВЕЕТЕ ПО ДРУГИ БИЗНИС </text>
<text sub="clublinks" start="3349.478" dur="2.703"> И КОМПАНИИ кои што им се потребни </text>
<text sub="clublinks" start="3350.246" dur="3.537"> Да ги затвориме нивните врати. </text>
<text sub="clublinks" start="3352.315" dur="2.802"> И ТИЕ се многу луѓе </text>
<text sub="clublinks" start="3353.916" dur="1.935"> ТОА СЕ ПОТРЕБНИ НА РАБОТИ. </text>
<text sub="clublinks" start="3355.251" dur="2.369"> СО ОВИЕ ПОВЕЕ, СМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="3355.985" dur="3.537"> РАБОТУВА </text>
<text sub="clublinks" start="3357.754" dur="3.369"> ПОВЕЕ ОВИЕ ОВИЕ ВРЕМЕ, НЕ </text>
<text sub="clublinks" start="3359.655" dur="3.671"> САКАТЕ ДА БИДЕТЕ ОВДЕ ЗА ОВОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="3361.256" dur="3.671"> АМЕРИКАНСКИ ЛУ WEЕ И WEЕ Е ДА СЕ ПРАВИМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="3363.459" dur="4.205"> НАШИОТ НАЈДОБРИ ДА ГО ОБЕЗБЕДУВАМЕ ШТО СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="3365.06" dur="3.604"> ВИДЕТЕ ОД СЕКОГАШТЕ БЕЗБЕДНО </text>
<text sub="clublinks" start="3367.797" dur="1.435"> И КОИ СЕ ОБЕЗБЕДУВАМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="3368.798" dur="8.808"> БЕЗБЕДНОСТ НА СЕКОЈОТ. </text>
<text sub="clublinks" start="3369.365" dur="10.477"> ВИ БЛАГОДАРАМ. </text>
<text sub="clublinks" start="3377.74" dur="3.47"> >> И ЛОРЕНА се здружува во живо. </text>
<text sub="clublinks" start="3379.975" dur="2.604"> >> Благодарам за мене. </text>
<text sub="clublinks" start="3381.343" dur="3.17"> >> Додека МНОГУ ВО РЕСТАВАНТ </text>
<text sub="clublinks" start="3382.712" dur="3.203"> ИНДУСТРИЈАТА СЕ ДА СЕ ЗАГРУУВА ЛАЈД </text>
<text sub="clublinks" start="3384.647" dur="2.602"> Оф-ВАШАТА КОМПАНИЈА РАБОТИ. </text>
<text sub="clublinks" start="3386.049" dur="2.902"> ВИЕ СЕ ПОСЛЕТИ КАКО МНОГУ. </text>
<text sub="clublinks" start="3387.383" dur="1.835"> ШТО СЕ РАБОТИТЕ ВИД РАБОТИ </text>
<text sub="clublinks" start="3389.085" dur="1.468"> ЗА? </text>
<text sub="clublinks" start="3389.352" dur="2.936"> >> Ние се вработуваме за сè </text>
<text sub="clublinks" start="3390.687" dur="3.837"> ОД ПРЕДУПЦИЈА, РАБОТНИ КАТЧЕ, </text>
<text sub="clublinks" start="3392.421" dur="4.905"> ДОБИВНИОТ ПРЕП, ПОДГОТВО ЗА МЕСО, </text>
<text sub="clublinks" start="3394.657" dur="3.036"> ЗАВРШНИ РАБОТНИЦИ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="3397.459" dur="1.035"> ПРОДАБА. </text>
<text sub="clublinks" start="3397.826" dur="2.737"> ЈАНИТОРИЈАЛ, САНИТАЦИЈА. </text>
<text sub="clublinks" start="3398.628" dur="3.47"> ПОВЕЕ ДА СЕ РАБОТУВАМЕ ПОВЕЕ МНОГУ </text>
<text sub="clublinks" start="3400.696" dur="3.537"> СЕКОЈ ПОЗИЦИЈА ВО </text>
<text sub="clublinks" start="3402.231" dur="2.737"> РАБОТНО РАБОТНО РАБОТНОСТ. </text>
<text sub="clublinks" start="3404.367" dur="1.735"> >> Дали имате било какви грижи </text>
<text sub="clublinks" start="3405.101" dur="1.768"> ЗА СЕ ПОДОБРУВА ДА СЕ ПРИДРУИ </text>
<text sub="clublinks" start="3406.235" dur="1.902"> ВРЕМЕ ОВОЈ ВРЕМЕ ИЛИ СЕ СМЕТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="3407.003" dur="3.002"> ITЕ BEЕ ЛЕСНО? </text>
<text sub="clublinks" start="3408.271" dur="4.304"> > СЕ СМЕ, НИКОГАШ НЕ Е ДЕЛО. </text>
<text sub="clublinks" start="3412.709" dur="1.968"> НО, СМЕ СМЕ, НЕ СМЕ МНОГУ </text>
<text sub="clublinks" start="3414.41" dur="1.535"> ОДГОВОРНО. </text>
<text sub="clublinks" start="3414.811" dur="2.369"> Мислам дека СЕКОГАШ ДА ОДИМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="3416.079" dur="1.901"> ПРАВЕТЕ СЕГА И СЕ СЕ СЕ СГУДУВАМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="3417.313" dur="1.335"> МНОГУ ЗА МНОГУ ШТО СЕ ДА СЕ, </text>
<text sub="clublinks" start="3418.114" dur="2.202"> Неограничено, ЗАВЕДНЕТЕ СИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="3418.781" dur="2.303"> ВРАТИ. </text>
<text sub="clublinks" start="3420.45" dur="2.168"> И СЕ ИМАШ ПОВЕ TOЕ ВРЕМЕ ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="3421.217" dur="3.837"> ТОЛКУ МНОГУ ЛУЃЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="3422.752" dur="6.706"> ПОВЕЕ ПОВЕЕМЕ, ЗНАЕТЕ, КАКО </text>
<text sub="clublinks" start="3425.187" dur="6.207"> МНОГУ СМЕ МОЕ ДА ПОМОГНЕМЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="3429.592" dur="3.204"> ВО КАКО МОНИ НАЧИН КАКО МОЕМЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="3431.527" dur="3.337"> >> ОВИ ДЕНИ ДА СЕ НЕ САКАМ </text>
<text sub="clublinks" start="3432.929" dur="2.269"> ДА ГИ ГРИАМЕ, МОРА ДА ПРАВИМЕ ВО ИЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="3434.997" dur="1.502"> ПОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="3435.331" dur="2.636"> ШТО СЕ СМЕТЕ, </text>
<text sub="clublinks" start="3436.633" dur="3.503"> ЕКСТРА ПРЕДУПЦИИ МОЕ ДА БИДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="3438.1" dur="5.773"> САМО ДА ГИ ОБЕЗБЕДИТЕ ПРАВОТО </text>
<text sub="clublinks" start="3440.269" dur="5.372"> ДЕЛОВИТЕ СЕ БЕЗБЕДНО КАКО нив </text>
<text sub="clublinks" start="3444.006" dur="3.403"> МОЕ МОЕ ДА БИДЕ? </text>
<text sub="clublinks" start="3445.775" dur="3.703"> >> СМЕ АКТУЕЛНО ВЛАДА ОД А </text>
<text sub="clublinks" start="3447.543" dur="3.971"> МНОГУ ВГЛАСНИ АГЕНЦИИ НА А. </text>
<text sub="clublinks" start="3449.612" dur="3.47"> ДЕН-ДЕН, ДА СЕ СЛЕДУВАМЕ И </text>
<text sub="clublinks" start="3451.647" dur="1.969"> ПОДНЕСУВА ПО МНОГУ СТРИЧНА ХРАНА </text>
<text sub="clublinks" start="3453.215" dur="2.269"> ПРАВИЛИ ЗА ПРОИЗВОДСТВО. </text>
<text sub="clublinks" start="3453.749" dur="3.937"> НАШАТА БЕЗБЕДНОСТ НА ХРАНА Е БРОЈ ЕДНА. </text>
<text sub="clublinks" start="3455.618" dur="4.471"> ВО СИТЕ НАШИ РАСТЕНИ. </text>
<text sub="clublinks" start="3457.82" dur="3.37"> КАКО ДА СЕ ПРАВИМЕ ОД ДЕН-ДО ДЕН, </text>
<text sub="clublinks" start="3460.222" dur="2.537"> ОБВРСКО ПРАВО СЕГА </text>
<text sub="clublinks" start="3461.323" dur="3.671"> ЕКСТРА ЗАКОН, особено со СО </text>
<text sub="clublinks" start="3462.892" dur="3.937"> СТАПОТ, ДА СЕ ЈА ПРИМЕ ДЕКА </text>
<text sub="clublinks" start="3465.128" dur="2.702"> ДАЛИ ДА СЕ СЛЕДАТЕ МНОГУ ЕКСТРА </text>
<text sub="clublinks" start="3466.962" dur="1.602"> ПРЕДУПРЕДУВАА НА НАШИОТ РАБОТНИК. </text>
<text sub="clublinks" start="3467.964" dur="2.535"> СЕКОЈ ДА СЕ ПРОПИС КОГА ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="3468.698" dur="5.104"> Влезете во ГРАДЕЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="3470.633" dur="4.805"> АКО НЕКОГО ШТО БОГАШ ДОГОВИНА ВИП НА </text>
<text sub="clublinks" start="3473.936" dur="4.004"> СИМПТОМИ, ЕКСКУЗИРАЈТЕ, СИТЕ СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="3475.571" dur="4.471"> ПОСТОИТЕ ДОМ И СМЕ, СЕ ЗНАЕТЕ, </text>
<text sub="clublinks" start="3478.073" dur="3.571"> СЛЕДЕЕ НА УПРАВУВАЕТО на ЦДЦ И </text>
<text sub="clublinks" start="3480.175" dur="3.338"> ДА СЕ ПРАВИМЕ КАКО МОЕ ДА МОЕМЕ да останеме </text>
<text sub="clublinks" start="3481.778" dur="3.503"> БЕЗБЕДНО, НО СЕ СМЕТУВАМЕ ЕКСТРА </text>
<text sub="clublinks" start="3483.646" dur="5.171"> МЕРКИ КОГА СЕ ДА СЕ БЕЗБЕДНО </text>
<text sub="clublinks" start="3485.415" dur="5.538"> И ХИГИЕНА, САНИТАЦИЈА И ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="3488.951" dur="2.703"> БЕЗБЕДНИЦИ ЗА БЕЗБЕДНОСТ НА ЕКСТРА. </text>
<text sub="clublinks" start="3491.086" dur="2.837"> ОДГОВОРНО ОБРАЗОВАНА ОБРАЗОВАНИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="3491.787" dur="2.87"> Оброк? </text>
<text sub="clublinks" start="3494.057" dur="2.802"> >> САКАМ, НАШИОТ САЛМОН Е ВИСТИНСКО </text>
<text sub="clublinks" start="3494.791" dur="4.137"> ДОБРО. </text>
<text sub="clublinks" start="3496.993" dur="3.904"> САКАМ, МОAYЕ ДА СЕ БИЗИРАМ, НО Јас </text>
<text sub="clublinks" start="3499.061" dur="3.304"> Јадете ги оброците СИТЕ ВРЕМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="3501.03" dur="2.169"> ОД ПОВЕЕ ПОСТОЕ НА МОЈОТ ВРЕМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="3502.498" dur="2.102"> ОВДЕ ВО канцеларијата. </text>
<text sub="clublinks" start="3503.333" dur="2.835"> НАШИОТ САЛМОН Е БЕЛО. </text>
<text sub="clublinks" start="3504.733" dur="3.17"> СПЕЦИЈАЛИЗИРАМЕ ВО ВЕГАНСКИТЕ оброци. </text>
<text sub="clublinks" start="3506.302" dur="2.436"> Имаме многу навистина добри </text>
<text sub="clublinks" start="3508.036" dur="2.003"> СТУФ НА МАНУ. </text>
<text sub="clublinks" start="3508.871" dur="2.269"> >> Благодарам многу за што </text>
<text sub="clublinks" start="3510.172" dur="1.401"> ВАШИТЕ И ВАШЕТО ВРЕМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="3511.273" dur="0.834"> Зборувајќи за нас. </text>
<text sub="clublinks" start="3511.707" dur="2.102"> СЕ ОДГОВОРНУВАМЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="3512.241" dur="3.404"> >> Благодарам многу. </text>
<text sub="clublinks" start="3513.943" dur="2.503"> >>> И ЕДНА НАЈДОБРИСКО ТОНАЛТ </text>
<text sub="clublinks" start="3515.778" dur="3.503"> ПРЕД НИЕ ОДИМЕ, НАШИОТ СЛИКА НА </text>
<text sub="clublinks" start="3516.579" dur="4.038"> ДЕН </text>
<text sub="clublinks" start="3519.415" dur="1.569"> НАДВОРЕШНАТА УПРАВУВАЕ ВО ВРЕМЕ А. </text>
<text sub="clublinks" start="3520.75" dur="1.969"> ПАНДЕМИЧКИ. </text>
<text sub="clublinks" start="3521.117" dur="4.17"> ОВИЕ СЛЕДНИЦИ ВО ИВОТНИОТ ПРЕКРШУВА AЕ А. </text>
<text sub="clublinks" start="3522.852" dur="5.405"> Оброк во паркот под еден шатор. </text>
<text sub="clublinks" start="3525.421" dur="5.673"> КОГА ОВА Е Ефективно ИЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="3528.391" dur="4.238"> НЕ, НЕ МОЕ ДА СМЕТЕ, НО </text>
<text sub="clublinks" start="3531.227" dur="1.735"> САМО ДА СЕ РАБОТУВААТ АН </text>
<text sub="clublinks" start="3532.762" dur="1.768"> ЕФФОР </text>
<text sub="clublinks" start="3533.096" dur="3.736"> ТОА Е НАША ПОСЛАВ ЗА ОВОЈ ЧАС. </text>
<text sub="clublinks" start="3534.664" dur="3.47"> Бидете сигурни за да останете прилагодени на ABC </text>
<text sub="clublinks" start="3536.966" dur="1.501"> ВЕСТИ LИВОТ ЗА АНАЛИЗА И ТОП </text>
<text sub="clublinks" start="3538.267" dur="2.035"> ПРИКАЗНИЦИ. </text>
<text sub="clublinks" start="3538.601" dur="2.469"> Јас сум Линси Дејвис, благодарам многу </text>
<text sub="clublinks" start="3540.436" dur="2.736"> ЗА STИВОТ СО НАС И ДАМА А. </text>
<text sub="clublinks" start="3541.203" dur="1.969"> ОДЛИЧНА НОЌ. </text>