5 pm Jumuah: Hurricane bebaya ditanggepi kanggo bagean ing pesisir wetan Florida ing ngarepe Yesaya subtitles

ING ING SUNSHINE NEGARA SUNSHINE READY NEGARA SUNSHINE KANGGO BASA ING SUNSHINE. KANGGO BASA ING SUNSHINE. >>> KANGGO BASA ING SUNSHINE. >>> SAIKI KANGGO BASA ING SUNSHINE. >>> SATU MASUK KANGGO BASA ING SUNSHINE. >>> SATUWANG KITA KANGGO BASA ING SUNSHINE. >>> SATU ING KANGGO BISA KANGGO BASA ING SUNSHINE. >>> SATU MASUKU KANGGO NUNGGUT KANGGO BASA ING SUNSHINE. >>> SATU INGKANG KANGGO MANGSA 4 @ TO >>> SATU INGKANG KANGGO NUNGGUT 4 @ TO >>> SATU INGKANG KANGGO KANGGO 4 @ KANGGO >>> SATU INGKANG KANGGO KANGGO 4 @ KANGGO KE ANYA >>> SATU INGKANG KANGGO KANGGO 4 @ KANGGO WULAN >>> SATU INGKANG KANGGO KANGGO 4 @ KANGGO UNTUK JAWA >>> SATU INGKANG KANGGO KANGGO 4 @ KANGGO WULANG ANTARI, KEEP ANYE INTARI, GAMPANG MATI ING BISA, TROPIK, GAMPANG PUTIH ING PUTIH, TROPIK, KAYU GAMPANG PUTIH ING PUTIH, TROPIK, METEOROLOGIST KETUA TROPIK, CHIEF METEOROLOGIST TROPIK, KAMPUNG METEOROLOGIST BOBBY TROPIK, CHIEF METEOROLOGIST BOBBY DESKINS, TROPIK, CHIEF METEOROLOGIST BOBBY DESKINS, SEMASA TROPIK, CHIEF METEOROLOGIST BOBBY DESKINS, CHECKING 4 @ DESKIN BOBBY, NAMPEL 4 @ DESKIN BOBBY, NAMPANG 4 @ HURRICANE DESKIN BOBBY, CHECKING 4 @ HURRICANE ISAIAS BOBBY DESKINS, CHECKING 4 @ HURRICANE ISAIAS TONIGHT, 4 @ BULAN HURRICANE ISAIAS, 4 @ HARI TINGKATAN HURRICANE ISAIAS, 4 @ >> HARI KANGGO HURRICANE ISAIAS, 4 @ >> PRETTY HARI TELONG HURRICANE ISAIAS, 4 @ >> PRETTY SMALL HARI TELONG HURRICANE ISAIAS, 4 @ >> TENGKAP KULIT PRETTY HARI KANGGO HURRICANE ISAIAS, 4 @ >> PRETTY SMALL TENS OF BULAN HURRICANE ISAIAS, 4 @ >> PRETTY SMALL TENS TH4 @ E >> PRETTY SMALL TENS TH4 @ E >> PRETTY SMALL TENS TH4 @ E THINGS >> PRETTY SMALL TENS TH4 @ E THINGS MAKE >> PRETTY SMALL TENS TH4 @ E THINGS MAKE IT >> PRETTY SMALL TENS TH4 @ E THINGS MAKE IT OVER >> PRETTY SMALL TENS TH4 @ E THINGS MAKE IT OVER INI, >> PRETTY SMALL TENS TH4 @ E THINGS MAKE IT OVER INI, 2020 BEDHAN ING NGANGGO ING WULANG, 2020 BEDHAN-ING NGANGGO ING ING SINI, 2020 THINGS NGANGGO ING OGI INI, 2020 ING INI THINGS NGANGGO ING OGI INI, 2020 ING NGANGGO THINGS NGANGGO ING OGI INI, 2020 KANGGO APAK THINGS NGANGGO ING OGI INI, 2020 ING NGANGGO TANGGO BEDHAN ING NGANGGO ING INI, 2020 ING NGANGGO APA-APA THINGS NGANGGO ING OGI INI, 2020 KANGGO APLIKHE MATH TO Sampeyan kudu Nuwun MATH TO Sampeyan kudu Nuwun MATH TO, Sampeyan kudu Nuwun MATH TO, Wigati Sampeyan kudu Nuwun MATH TO, YO Apa sampeyan kudu ngetrapake MATH TO, sing biasane dadi luwih gedhe, Sampeyan kudu ngiringan MATH TO, YO JAWA AS BIGGER, Sapa Sampeyan kudu ngiringan MATH TO, YO BISA PAKIK, BAKAL LELAKON, JAWA AS BIGGER, sing ngerti Ya, JAWA INGGIH BIGGER, sing ngerti apa Ya, JAWA INGGIH BIGGER, sing ngerti apa sing kliwat LELAKON, JAWA AS BIGGER, sing ngerti apa sing bakal DIDAYAKI Ya, JAWA INGGIH BIGGER, sing ngerti apa sing bakal DIDIK INGKANG INI NATE, INGGU BIGGER, sing ngerti apa sing klakon ing taun 2020.4 @ Apa sing bakal ditindakake nalika taun 2020.4 @ Apa sing bakal digayuh nalika taun 2020.4 @ AKAN Apa sing bakal digayuh nalika taun 2020.4 @ KANGGO NATE Apa sing bakal ditindakake nalika taun 2020.4 @ KANGGO NATE Apa sing bakal digayuh nalika taun 2020.4 @ KANGGO NATE KEBANGSA Apa sing bakal digayuh nalika taun 2020.4 @ KANGGO NATE INGKU, Apa sing bakal digayuh nalika taun 2020.4 @ KANGGO NATE INGKU, ING VERIFY NATE INGKANG NGANGGO, VERIFY Bakal njaluk BACK TO, NATE ING NGANGGO, KANGGO ING, KOLEKSI NATE ING NGANGGO, KANGGO ING, NGUTHI. ING, NGALAMU WULANG. ING, NGALAMU WULANG. ALL ING, NGALAMU WULANG. ALL KANGGO, ING, NGALAMU WULANG. SEMUA RASA, KANGGO ING, NGALAMU WULANG. SEMUA RASA, NGGALKE KANGGO ING, NGALAMU WULANG. SEMUA RASA, ING NGENTOT NGGALKE ING, NGALAMU WULANG. ALL KARANGAN, KANGGO NU TENGKE ING ING ALL KARANGAN, KANGGO NU TENGKE ING ING SEMUA RASA, KANGGO NU TENTI ING STORM. STORM. STORM. ISAIAS, STORM. ISAIAS, 75 STORM. ISAIAS, 75 MILE-PER-HOUR STORM. ISAIAS, 75 WINDENGAN GRATIS ISAIAS, 75 WINDENGAN GRATIS ISAIAS, 75 JAMINAN PUTIH-MIL-PER-HOUR, Game ISAIAS, 75 JAMINAN GRATIS-PER-RUMAH, AKAN ACROSS4 @ ISAIAS, 75 JAMINAN WANG-PER-RUMAH, AKAN ACROSS4 @ HISPANIOLA, ISAIAS, 75 JAMINAN WANG-PER-RUMAH, ACARA ACROSS4 @ HISPANIOLA, SAIKI ISAIAS, 75 JAMINAN WANG-PER-RUMAH, ACARA ACROSS4 @ HISPANIOLA, SAIKI O ACARA ACROSS4 @ HISPANIOLA, SAIKI O ACARA ACROSS4 @ HISPANIOLA, SAIKI OE ACARA ACROSS4 @ HISPANIOLA, Saiki ORA WARM ACARA ACROSS4 @ HISPANIOLA, SAIKI O NGANGGO WARM WARM ACARA KARNA ACROSS4 @ HISPANIOLA, SAIKI O NGOMBAR RASA AIR WARM? OVER WARM WATER RIGHT? OVER WARM WATER RIGHT? SHEER OVER WARM WATER RIGHT? SHEER ING OVER WARM WATER RIGHT? LATIHAN sing OVER WARM WATER RIGHT? LATIHAN SAIKI OVER WARM WATER RIGHT? LAMPIRAN SAIKI Nuju ING OVER WARM WATER RIGHT? LATIHAN sing Nuli NULIS MUNGSA LATIHAN sing Nuli NULIS MUNGSA LAMPIRAN SAIKI ING ING INI INI LATIHAN sing Nuli MENGUTUR ING SIKSA LATIHAN SAIKI DENGAN ING SIKAT ING, LATIHAN sing Nuli ING ING AKSIP INI, 4 @ LIGHTENI ING TINDAK INI, 4 @ LIGHTENI KANGGO INI DI SINI, 4 @ LIGHTENI UP, INGKAH INI KANGGO, 4 @ LIGHTENI UP, DITANGGUH KARANGAN INGKI INI, 4 @ LIGHTENI UP, DITANGGUH KE. UP, DIPANGGO KE. UP, DIPANGGO KE. WULANG UP, DIPANGGO KE. ING IS UP, DIPANGGO KE. ING IS Bagean UP, DIPANGGO KE. ING IS Bagean UP, DIPANGGO KE. Yaiku bagean saka UP, DIPANGGO KE. Yaiku Bagean saka FORECAST.4 @ Yaiku Bagean saka FORECAST.4 @ Yaiku bagean saka FORECAST.4 @ AS NIMBAH Bagean bagean saka FORECAST.4 @ AS INI LUKI Bagean bagean FORECAST.4 @ AS BOZO Yèn dadi bagéan saka FORECAST.4 @ AS TKO BOZO Yèn dadi bagéan saka FORECAST.4 @ AS GROUO TOWARDS GRAND iki AS GRAND GROUP INI BOZO AS ING BOZO TOWARDS GRAND BAHAMA, AS ING BOZO TOWARDS GRAND BAHAMA, MIAMI AS ING BOZO TOWARDS GRAND BAHAMA, MIAMI SHEER AS ING BOZO TOWARDS GRAND BAHAMA, MIAMI SHEER IS AS ING BOZO TOWARDS GRAND BAHAMA, MIAMI SHEER Munggah AS ING BOZO TOWARDS GRAND BAHAMA, MIAMI SHEER NANGGO TO BAHAMA, MIAMI SHEER MANGGIT KE BAHAMA, MIAMI SHEER MANGGO PAKIK BAHAMA, MIAMI SHEER ING NGANGGO PIK BAHAMA, MIAMI SHEER ING NGANGGO INGGO BIK UP. BAHAMA, MIAMI SHEER ING NGANGGO INGGO BIK UP. 4 @ PICK BACK UP. 4 @ PICK BACK UP. 4 @ ING PICK BACK UP. 4 @ INGKOH PICK BACK UP. 4 @ KANGGO ING NGANGGO PICK BACK UP. 4 @ KANGGO ING NGANGGO PICK BACK UP. 4 @ KANGGO ING NGANGGO ROUNDER ING ING NGANGGO ROUNDER ING NGANGGO KANGGO LENGKAP ING NGANGGO KANGGO ROUNDER ING SAIKI, INI ING ING NGANGGO ROUNDER ING SAIKI, INI ING ING NGANGGO PITABUR NGANGGO, YANG SAKALNA HEALTHIER ING ING NGANGGO ROUNDER ING SINI, INGKU STORM HEALTHIER. SINI, ING STORM HEALTHIER. SINI, ING STORM HEALTHIER. 70 SINI, ING STORM HEALTHIER. 70 5 SINI, ING STORM HEALTHIER. 70 5 MILE-4 @ PER-HOUR SINI, ING STORM HEALTHIER. 70 5 MILE-4 @ WINDS PER-HOUR, 70 5 MILE-4 @ WINDS PER-HOUR, 70 5 MILE-4 @ PUTIH PER-HOUR, EXCITED 70 5 MILE-4 @ PERUT KANGGO WANGSULAN, EXCITED 85 70 5 MILE-4 @ WINDS PER-HOUR, EXCITED 85 BY 70 5 MILE-4 @ WINDS PER-HOUR, EXCITED 85 BY TOMORROW GAMPANG 85 DENGAN TOMORROW EXCITED 85 DENGAN TOMORROW AFTERNOON, GAMPANG 85 DENGAN TOMORROW AFTERNOON, KA GAMPANG 85 DENGAN TOMORROW AFTERNOON, Sampeyan bisa GAMPANG 85 DENGAN TOMORROW AFTERNOON, Sampeyan bisa Deleng GAMPANG 85 DENGAN TOMORROW AFTERNOON, Sampeyan bisa NDELENG HUJAN GAMPANG 85 DENGAN TOMORROW AFTERNOON, Sampeyan bisa NDELENG RAIN Pungkasane, Sampeyan bisa NDELENG RAIN Pungkasane, sampeyan bisa ndeleng rame ing ndhuwur Pungkasane, sampeyan bakal bisa ndeleng RATER ing, Pungkasane, sampeyan bisa NDELENG RAIN ING KANGGO, SULU Pungkasane, sampeyan bisa NDELENG HUJI ing RATER, banjur Miwiti Pungkasane, sampeyan bisa NDELENG HUJAN ING RATER, banjur Miwiti Pungkasane, Sampeyan bisa NDELENG RAIN ING KANGGO, KANGGO Miwiti TO @ ING RATER, GAMPANG Miwiti TO @ PARA RATER, MACAPAT Miwiti TO @ DATENG PARA RATER, SUKU Miwiti TO @ DENGAN ACROSS PARA RATER, KANGGO Miwiti TO @ Bagean ACROSS PARA RATER, KANGGO Miwiti TO @ Nampilake Bagean ACROSS PARA RATER, KANGGO Miwiti TO @ DENGAN Bagean-Bagean ACROS PARA RATER, KANGGO Miwiti TO @ Nampilake Bagean ACARA 4 KOMUNITAKAN ACROSS Bagean saka 4 @ KOMUNITAKAN ACROSS Bagean saka 4 @ BAHAMAS KOMPUTER ACROSS Bagean 4 @ BAHAMAS NORTHERN Nampilake bagean bagean saka KEYS NORTHERN 4 @ BAHAMAS, Nindakake Bagean ACROSS KENYATA 4 @ BAHAMAS NORTHERN KEYS, OVER KEKEMBANGAN NORTHERN BAHAMAS, OVER KENYATA NORTHERN NABI BAHAMAS, OVER TOWARDS KENYATA NORTHERN NABI BAHAMAS, OTING TAWAN ING KENYATA NORTHERN NABI BAHAMAS, OTING TAPI NAPLES KENYATA NORTHERN NABI BAHAMAS, OVER TOWARDS AREA NAPLES, TAWAN KAWASAN NAPLES, TAMPILAN KAWASAN NAPLES, ESSENTIALLY TAMPILAN KAWASAN NAPLES, STORMS LENGKAP TAMPILAN KAWASAN NAPLES, STORMS ESSENTIAL TAMPILAN KAWASAN NAPLES, STORMS ESSENTIAL YANG SANGGUT STORMS ESSENTIAL YANG NGGALU STORMS ESSENTIAL YANG NGGAT STORMS ESSENTIAL YANG NGANGGO ROTATING AROUND STORMS ESSENTIAL YANG NGANGGO ING SUKU. ROTATING AROUND IT. ROTATING AROUND IT. CATETAN ROTATING AROUND IT. Wigati TANPA ROTATING AROUND IT. Wigati TANPA SAIKI ROTATING AROUND IT. Wigati TANPA SARI ROTATING AROUND IT. Ora ngerti ING ING INI. Ora ngerti ING ING INI. Ora ngerti ING ING INI. WULANG Ora ngerti ING ING INI. KANG INGIN Ora ngerti ING ING INI. ING ING Pungkasan Ora ngerti ING ING INI. ING KENE TANGGAL Ora ngerti ING ING INI. ING KENE TUNGGAL ING PALING TARI Ora ngerti ING ING INI. ING KENE TUNGGAL ING PALING TARI Ora ngerti ING ING INI. ING KENE TANGGAL ING PALING KELUAR ING KENE TANGGAL ING PALING KELUAR Wonten ing ngriku pungkasanipun tanggal 5:00, Wonten ing ngriku paling saking @ 5:00, INTENSITY, Wonten ing ngriku pungkasanipun tanggal 5:00, INTENSITY, 85 Wonten ing ngriku pungkasanipun tanggal 5:00, INTENSITI, 85 TOMORR4 @ OW Wonten ing ngriku paling saking @ 5:00, INTENSITY, 85 TOMORR4 @ OW @ 5:00, INTENSITY, 85 TOMORR4 @ OW @ 5:00, INTENSITY, 85 TOMORR4 @ OW @ AFTERNOON, 5:00, INTENSITY, 85 TOMORR4 @ OW @ AFTERNOON, 80, 5:00, INTENSITY, 85 TOMORR4 @ OW @ AFTERNOON, 80, DENGAN 5:00, INTENSITY, 85 TOMORR4 @ OW @ AFTERNOON, 80, Wengi Minggu. AFTERNOON, 80, Wengi Minggu. AFTERNOON, 80, Wengi Minggu. GETTING AFTERNOON, 80, Wengi Minggu. NGANGGANG CLOS4 @ E AFTERNOON, 80, Wengi Minggu. NGANGGANG CLOS4 @ E TO AFTERNOON, 80, Wengi Minggu. NGANGGANG CLOS4 @ E TO THE AFTERNOON, 80, Wengi Minggu. NGANGGANG CLOS4 @ E PADA 4 @ TANPA, NGANGGANG CLOS4 @ E PADA 4 @ TANPA, NGANGGO CLOS4 @ E PADA 4 @ LAND, SHEER NGANGGO CLOS4 @ E PADA 4 @ LAND, SHEER ON NGANGGO CLOS4 @ E PADA 4 @ TANPA, KANGGO ING ITU NGANGGO CLOS4 @ E PADA 4 @ TANPA, KANGGO PADA ITU NGANGGO CLOS4 @ E PADA 4 @ TANPA, KANGGO ING ITU NGANGGO CLOS4 @ E PADA 4 @ TANPA, KANGGO ING ITU ING WAKTU. LAMPIRAN INI ING WASA. LAMPIRAN INI ING WASA. REALAL LAMPIRAN INI ING WASA. Bener tenan LAMPIRAN INI ING WASA. Bener SAIKI LAMPIRAN INI ING WASA. REBAB GAMPANG GAMPANG LAMPIRAN INI ING WASA. Mbenerake apik kanggo kita US. Mbenerake apik kanggo kita US. Mbenerake apik kanggo kita US. KANGGO, Mbenerake apik kanggo kita US. KANGAN, IT Mbenerake apik kanggo kita US. KANGSA BAKAL, ING AKU KANGGO Mbenerake apik kanggo kita US. NATE, ING NGANGGO Mbenerake apik kanggo kita US. NATE, INGING NGANGGO Mbenerake apik kanggo kita US. NATE, ING NGANGGO ING KANGSA NATE, ING NGANGGO ING KANGSA NATE, ING NGANGGO KANGGO BUDAK GAMPANG NUNG KULIT, ITAU NGANGGGKE PARI KANGGO LENGKAP NATE, KANGGO NANGSA ING KANGGUH BISA KANGGO BISA NATE, ING KANGGO NANG TANGGUH WANG KANGGO GAMPANG TANGGO NATE, ING KANGGO NANG TANGGUH KANGGO BASA KANGGO ING ING ING NUNG KULIT, ITAU KANG ING KANGGO NGGOLAH ING GRATIS ing sisih pinggir NATE, ING KANGGO NANG TANGGUH KANGGURU GRATIS ING sisih WEATICK nggambar ing sisih ndhuwur WEATICK nggambar ing sisih ndhuwur WEATICK GAMPANG ING PENTING STORM, 4 @ WEATICK GAMPANG ING PENTING STORM, 4 @ DENGAN WEATICK GAMPANG ING PENTING STORM, 4 @ KANGGO NANGGALU WEATICK GAMPANG ING PENTING STORM, 4 @ KANGGO Nuju Mlebet STORM, 4 @ KANGGO NANGGO STORM, 4 @ KANGGO NUKANG WULANG, STORM, 4 @ KANGGO Nuju ING SUKU, LIMIT STORM, 4 @ KANGGO Nuju ING SORE, LIMITED I STORM, 4 @ KANGGO Nuju ING SORE, LIMITED I 4 @ THINK STORM, 4 @ KANGGO Nuju ING SORE, LIMITED I 4 @ Mikir KANGGIH STORM, 4 @ KANGGO Nuju ING SORE, LIMITED I 4 @ Mikir MOS SORE, LIMITED I 4 @ mikirake MOS SORE, LIMITED I 4 @ Mikir Bagean MOS SORE, LIMITED I 4 @ Mikir Bagean MOS Bagean SORE, LIMITED I 4 @ Mikir Bagean MOS ING ON SORE, LIMITED I 4 @ Mikir Bagean MOS ING ON SORE, LIMITED I 4 @ Mikir Bagean MOS ING ING Pungkasan SORE, LIMITED I 4 @ Mikir Bagean MOS ING babagan ING Wengi. Bagean saiki ING GRATIS. Bagean saiki ING GRATIS. Wong Bagean saiki ING GRATIS. SINI Bagean saiki ING GRATIS. SINI DENGI NGAKI Bagean saiki ING GRATIS. SINI NYAWA KINI Bagean saiki ING GRATIS. SINI DENGI INI NGANGGUR SINI DENGI INI NGANGGUR LALAKI NINI NJI NATE ING JAMINAN MANGSA ING ING KANG ING BISAN-A NGANJAWA MANGSA ING ING KANGENI ING INI NGANGGANG WANGSA lan KANGGO NANG KENAPA ING INI NGANGGO ING TANGGAL LAN WANGSA 4 @ ING, PONEKTU lan PAMANGGIH 4 @ ING, AIR lan PAMANGGIH 4 @ ING, Bengi PONEKTU lan PEMBANGUNAN 4 @ INI, DENGAN SELEPEKN, PONEKTOR lan PAMANGGUNGAN 4 @ ING, ING SEMBELI, KATEGORI PONEKTOR lan PAMANGGUNGAN 4 @ ING, ING SEMBELI, KATEGORI SATUR SUNDAY AFTERNOON, CATEGORY ONE SUNDAY AFTERNOON, CATEGORY ONE HURRICANE, SUNDAY AFTERNOON, CATEGORY ONE HURRICANE, OVER SUNDAY AFTERNOON, CATEGORY ONE HURRICANE, OVER THE SUNDAY AFTERNOON, CATEGORY ONE HURRICANE, OVER COAST. SUNDAY AFTERNOON, CATEGORY ONE HURRICANE, OVER COAST. 4 @ HURRICANE, ORA KANGGO. 4 @ HURRICANE, ORA KANGGO. 4 @ ING HURRICANE, ORA KANGGO. 4 @ KOMUNITING INI, HURRICANE, ORA KANGGO. 4 @ KONTEN INI, ING HURRICANE, ORA KANGGO. 4 @ KONTEN ING, KANGGO HURRICANE, ORA KANGGO. 4 @ KONTAK ING, KANGGO RED HURRICANE, ORA KANGGO. 4 @ KONTAK ING, KANGGO RED ING ORA INGKE ING, ING RED SPOTS OVER INGKE ING, ING RED SPOTS ORA ING INGKE ING, ING RED SPOTS OVER ING HURRICANE KONTEN ING, KOMPAK RED ING OTOH PUSAT HURRICANE KONTEN ING, KOMPAK RED ING OTOH ING PUSAT HURRICANE ING PIKSA HURRICANE PUSAT HURRICANE NGIRI PUSAT HURRICANE mikirake babagan iki PUSAT HURRICANE Mikir ING KANGGO TO PUSAT HURRICANE NGANGGO ING SUKU DADI. ING KANGGO. ING KANGGO. NIKKU ING KANGGO. NGIRI BACK4 @ ING KANGGO. NGILIH BACK4 @ OVER ING KANGGO. NGIRI BACK4 @ OVER THE ING KANGGO. NGGALKI BACK4 @ ORA KATIGA ING KANGGO. NGILANGKANG BACK4 @ ORA INGKANG HEI NGILANGKANG BACK4 @ ORA INGKANG HEI NGGALKI BACK4 @ ORA KENE SUKUR DENGAN INI NGGALKI BACK4 @ ANAK ANAK DATI SUKU DADI, NGGALKI BACK4 @ SEMUA KENE ING SUKU DUMADANG, PUSAT NGGALKI BACK4 @ ORA KENE SUKUR DENGAN MADU, CENTER DAPAT NGGALKI BACK4 @ SEMUA KENE ING SUKU DIBUAT, PUSAT BOLEH DITIK NUNGGUN DIBUAT, PUSAT bisa NGALAMAT NUNGGAL DIBUAT, PUSAT DAPAT NUKA APA NUNGGAL DIBUAT, PUSAT DAPAT NGEDITKE INI NDELENGKE, CENTER BOLEH DITENGKE ING INI DI SINI.4 @ ANYWHERE INI DENGAN.4 @ ANYWHERE INI DENGAN.4 @ TRENDING ANYWHERE ING INI.4 @ TRENDING A ANYWHERE INI DENGAN.4 @ TRENDING A LITTLE ANYWHERE ING INI.4 @ TRENDING A BIT LITTLE ANYWHERE DI SINI.4 @ TRENDING LITTLE BIT FURTHER TRENDING LITTLE BIT FURTHER TRENDING LITTLE BIT LATIH KEPADA TRENDING LITTLE BIT NGGOLAH UNTUK 4 @ THE TRENDING LITTLE BIT LITTHIRING KANGGO KE 4 @ PALING PAKET, TRENDING BITAR BIT ING NGEDHAK KANGGO KE 4 @ WUANG, A TRENDING LITTIT BIT ING NGENTOTI KANGGO KE 4 @ PALING KANGGO, SAKUTAK TRENDING BITAR BIT ING NGENTOTI KANGGO KE 4 @ PALING KANGGO, ANAK KANGGO TRENDING BITAR BIT ING NGENTOTI KANGGO KE 4 @ PALING KANGGO, ANAK GOLEK LITTOR KANGGO 4 @ KOTA, KANGGO BITAR LITTLE KANGGO 4 @ WEST, LITTLE BIT MOR RAIN, KANGGO 4 @ PALING KANGGO, KANGGO BITAR MIT RAJAH, A KANGGO 4 @ KOTA, KANGGO BITAR MOR LITTLE, A LITTLE KANGGO 4 @ PALING KANGGO, LITTLE BIT MOR RAIN, BITAR LITTLE KANGGO 4 @ PALING PAKET, LITTLE BIT MOR RAIN, LITTLE BIT MORE4 @ KANGGO 4 @ PALING KANGGO, LITTLE BIT MOR RAIN, LITTLE BIT MORE4 @ WINDING. HUJAN, LITTLE BIT MORE4 @ NGIRIM. HUJAN, LITTLE BIT MORE4 @ NGIRIM. WULANG HUJAN, LITTLE BIT MORE4 @ NGIRIM. WULANG Yen HUJAN, LITTLE BIT MORE4 @ NGIRIM. BISA Yen WIS HUJAN, LITTLE BIT MORE4 @ NGIRIM. BUKAN Yen Wujud HUJAN, LITTLE BIT MORE4 @ NGIRIM. WALAWANA Yen WIS TO HUJAN, LITTLE BIT MORE4 @ NGIRIM. NUNG KENE ING NGANGGO NUNGGUH, HUJAN, LITTLE BIT MORE4 @ NGIRIM. WALAWANA NUNG MUNGGUL KANGGO, Aku HUJAN, LITTLE BIT MORE4 @ NGIRIM. NUNG MUNGKU NUNG MUNGKUNG, Aku @ NUNG MUNGKU NUNG MUNGKUNG, Aku @ WALAWANA NUNG MUNGGUL KAREN, AKU @ NGANGGO NUNG KALAU ING NGAK NGANGGALU, AKU @ NGENTOT NUNG KALAU ING NGANGGANG, ING AKU ING NGANGGUT NUNG KALAU ING NGANGGALU, AKU ING NGENTEN INI NUNG KALAU ING NGANGGANG, ING AKU ING NGANGGUT INI NUNG KALAU ING NGANGGANG, ING AKU ING NGANGGUT ING ING KANGGO NUNG KENE ING NGANGGALU, AKU ING NGE INGKE ING ING NGANGGAL, Aja mikir saiki iki sing paling gedhe, Aja mikir ING ING NGANGSA BENTUK, KANGGO Aja mikir ING ING NGANGSA BUKU, ING KANGGO. Aja mikir ING ING NGANGSA BUKU, ING KANGGO. 4 @ FOR US. 4 @ FOR US. 4 @ Wigati FOR US. 4 @ SUKA TIDAK FOR US. 4 @ NATE WULANG NATE FOR US. 4 @ NATE TINDAK APA APA FOR US. 4 @ NATE TINDAK APA APA EAST Ora ngerti Apa sing Pungkasan NANGGALKU APA APAKAH ANTARI NATE ING APA APAKAH PANJENENG EAST Ora NATE ING NGAK TENGAH PANJENENG ANTARI NANGKA LUKU APA NU TENGAH PUTRA ING NATE TINDAK APA APA POKOK PUTRA AKU KANGGO Ora ngerti NAWA TANGGO JAWA PANJENENG NGEDALKE NATE TENGAH APA POKOK PUTRA ING NGANGGAL PUTRA, 4 @ PANAS KANGGO NANGGUT, 4 @ PANAS KANGGO MUNGKIN DENGAN, 4 @ LITTLE KANGSA BAKAL KANGGO MUNGSA, 4 @ LITTLE BIT KANGSA BAKAL KANGGO MUNGKIN, 4 @ LITTLE BIT Luwih KULIT AKU KANGGO MUNGKIN, 4 @ LITTLE BIT MASUKKAN KANGSA ING NGANGGAL BASA KANGGO, 4 @ LITTLE BIT ING Luwih saka A PANAS AKU KANGGO MUNGKIN, 4 @ LITTLE BIT ING LUKU PANAS AKU KANGGO MUNGKIN, 4 @ LITTLE BIT ING LUKU ING PA PA ING LITTLE BIT ING Luwih saka PAIN IN LITTLE BITAR LAGI OG ING PUTIH ING LITTLE BITAR LAGI ORA BASA ING ING KANGGO LITTLE BITAR LAGI ORA ING ING TINDAK LITTLE BITAR LAGI ORA ING ING NGATAK KANGGO, LITTLE BITAR LAGI ORA ING ING ING NGGAK-UNTUK ING, KANGGO TAPI TANGGO BISAN, KANGGO TAPI TANGGO TANGGO, BUKU PENTENS TINDAK BENTUK TEMA, PAKET TANGGAL TANGGO TENAGA TETAPI ING INI, TENAGA KANGGO PENTENSANA TETAPI UNTUK-APA, KANGGO TANGGAL MANGGO ING INI TENAGA PLENTIFUL ING INI TENAGA PLENTIFUL ING BULAN TINDAKAN BENTUK KENE DI ING TANPA CAROLINA. NORTH CAROLINA. NORTH CAROLINA. GAMBAR NORTH CAROLINA. Nggambarake OUTBOARDS NORTH CAROLINA. Nggolek OUTBOARD OVER NORTH CAROLINA. Nggolek OUTBOARD OVER 4 @ TOWARDS Nggolek OUTBOARD OVER 4 @ TOWARDS Nggolek OUTBOARD OVER 4 @ TOWARDS VIRGINIA Nggolek OUTBOARD OVER 4 @ TOWARDS VIRGINIA BEACH. GOLONGAN VIRGINIA. GOLONGAN VIRGINIA. FORECAST GOLONGAN VIRGINIA. MODEL FORECAST, GOLONGAN VIRGINIA. MODEL FORECAST, WEAKER GOLONGAN VIRGINIA. MODEL FORECAST, SISTEM WEAKER MODEL FORECAST, SISTEM WEAKER MODEL FORECAST, SISTEM WEAKER FOR MODEL FORECAST, SISTEM WEAKER UNTUK US.4 @ UNTUK US.4 @ KANGGO US.4 @ COMES KANGGO US.4 @ KANGGO UNTUK US.4 @ Nampilake UNTUK US.4 @ NANGGAL BUKU UNTUK US.4 @ NAMPANG ING TO UNTUK US.4 @ Nuju KANGGO WANGSA, Nampilake kanggo paling apik, Nampilake ING ING WANG TANGGAP, KANGGO Nampilake ING ING WANG TANGGAL, BUKU KITA Nampilake ING ING WANGSA, TANPA KITA BISA Nampilake ING WANG SAIKI, TANPA KITA BISA DENGAN Nampilake ING WANG SAIKI, ING TANPA KANGGO BISA ITU Nampilake ING ING WANGSA, TANPA KITA BISA ING ING NGANGGO TANPA KITA BISA PADANGGIH TANPA KITA BISA ING ING NGET INI, TANPA KITA BISA ING ING NGET INI, Yen TANPA KITA BISA ING ING NGET INI, Yen IT TANPA KITA BISA ING ING NGIKE INI, NUNG KENE 4 @ STAYS TANPA KITA BISA ING ING NGANG ING KENE, ING ITU 4 @ PUTRA TANPA KITA BISA ING ING NGANG ING KENE, ING ITU 4 @ PUTRA UNTUK TANPA KITA BISA ING ING NGANG ING KENE, ING ITU 4 @ PUTRA UNTUK TO SINI, AKU KENE 4 @ PENTUKAN TO SINI, AKU KENE 4 @ PENTING UNTUK KANGGO SINI, AKU ITU 4 @ MASIH UNTUK Pungkasan. WULANG. WULANG. PENTING WULANG. KESAN STRONGER WULANG. Efek luwih kuat WULANG. KESAN STRONGER luwih saka WULANG. KESAN STRONGER luwih saka KESAN STRONGER luwih saka KESAN STRONGER luwih saka Wengi KESAN STRONGER Luwih akeh saka panas. PALING LENGKAP. PALING LENGKAP. KAMI PALING LENGKAP. KAMI PALING LENGKAP. KAMI IN PALING LENGKAP. KAMI IN A PALING LENGKAP. ING ING SAIKI PALING LENGKAP. KAMI ING POSITION apik PALING LENGKAP. KAMI ING POSITION apik PALING LENGKAP. KAMI ING POSITION apik ing 4 @ KAMI ING POSITION apik ing 4 @ KAMI ING POSISI apik ING 4 @ ING KAMI ING POSITION apik ing 4 @ Rohani KAMI ING ING POSITION apik ING 4 @ KIRI A KAMI ING ING POSITION apik ING 4 @ KIRI LUKU KAMI ING ING POSITION apik ING 4 @ KIRI SUKU Deleng KAMI ING ING POSITION apik ING 4 @ KUTHIRI NENGGALAK DENGAN MANAWA ROHANE KANGGO MACAPEN MANAWA ROHANO NGGALKE PADIHAN MANEH ROH LUKA NUNGGUH MANAWA ING TANPA KANGGO ROH LUKA NUNGGAL ING MANAK KANG JAWA ROHANO NGGALKE PADIHAN MANAKSA ING KANGGO ROH LUKA NUNGGAL ING MANAK KANG ING NGANGGUT. RÉWASING MUKA KUMAHA. RÉWASING MUKA KUMAHA. ALL RÉWASING MUKA KUMAHA. ALL THE RÉWASING MUKA KUMAHA. ALL WAY RÉWASING MUKA KUMAHA. SEMUA ING WANG 4 @ UP RÉWASING MUKA KUMAHA. SEMUA ING WANG 4 @ UP KANGGO RÉWASING MUKA KUMAHA. SEMUA ING WANG 4 @ UP KANGGO MAINE. RÉWASING MUKA KUMAHA. SEMUA ING WANG 4 @ UP KANGGO MAINE. @ SEMUA ING WANG 4 @ UP KANGGO MAINE. @ SEMUA ING WANG 4 @ UP ING MAIK. @ HURRICANE SEMUA ING WANG 4 @ UP ING MAIK. @ PEMBANGUNAN HURRICANE SEMUA ING WANG 4 @ UP ING MAIK. @ PEMBANGUNAN HURRICANE IN SEMUA ING WANG 4 @ UP ING MAIK. @ PEMBANGUNAN HURRICANE ING ING SEMUA ING WANG 4 @ UP ING MAIK. PEMBANGUNAN HURRIKANE ING PULANG, PEMBANGUNAN HURRIKANE ING PULANG, KASAHA PEMBANGUNAN HURRIKANE ING PULANG, KASAHA 4 @ WELL, PEMBANGUNAN HURRIKANE ING PULANG, KASAHA 4 @ WELL, JUST PEMBANGUNAN HURRIKANE ING PULANG, KASAHA 4 @ KANGGO, ING ING KENIT PEMBANGUNAN HURRIKANE ING PULANG, KASAHA 4 @ KANGGO, ING ING KANGGO RASULISAN 4 @ WELL, JAWA TENTENG KAMI KASAHA 4 @ WELL, JANGAN NGENTENI KITA PALM, PENTING 4 @ WELL, JAWA TENTANG KAMI PALM, NORTHWARD. PALM, NORTHWARD. PALM, NORTHWARD. WE'LL PALM, NORTHWARD. WE'LL PALM, NORTHWARD. WE'LL duwe TROPIK PALM, NORTHWARD. WE'LL duwe STORM TROPIKAL WE'LL duwe STORM TROPIKAL WE'LL Duwe PEMBANGSAAN STORM TROPIK, WE'LL Duwe PEMBANGSAAN STORM TROPIK, ORANGE WE'LL Duwe PEMBANGSAAN STORM TROPIKAL, KANGGO BASA, WE'LL Duwe PEMBANGSAAN STORM TROPIKAL, KANGGO BASA, JAWA PARNNGET, ORANG NEGARA, JUST PEMBANGUNAN, KANGGO BASA, ING JAWA PEMBANGUNAN, KANGGO BASA, JAWA EAST OF PEMBANGUNAN, PEMBUKSANA ORANGE, JAWA Pungkasan PAKAI PEMBANGUNAN, NEGARA PEKRANG, JAWA PAKSA PAKSA PAKSA, 4 @ PEMBANGUNAN, PEMBUKSANA ORANGE, JAWA Pungkasan PELAKON PAKSA, 4 @ JAWA PEMBANGUNAN, PEMBUKSANA ORANG, JAWA Pungkasan PELAKON PAKSA, 4 @ JAWA MUDAH Pungkasan PELAKON KOMPAK, 4 @ JAWA PELANGGAN ING PUTIH, 4 @ JAWA ING PELANGGAN ING PUTIH, 4 @ JAWA TENGAH PELANGGAN PUTIH POLIS, 4 @ JAWA NEGARA PAKSA ING PANLIT. PEMBANGUNAN TENGAH. PEMBANGUNAN TENGAH. KAMI PEMBANGUNAN TENGAH. KITA NGAK, 4 @ PEMBANGUNAN TENGAH. KAMI KASUK, 4 @ A PEMBANGUNAN TENGAH. KAMI KOLEK, 4 @ TROPIKAL PEMBANGUNAN TENGAH. KITA NGAKGO, 4 @ KANGGO TROPIK KITA NGAKGO, 4 @ KANGGO TROPIK KAMI KASAHA, 4 @ AIR STORM TROPIKAL KAMI KASAHA, 4 @ AIR STORM TROPIK KAMI KASAHA, 4 @ AIR STORM TROPIKAL INI, KAMI AKSARI, 4 @ AIR STORM TROPIKAL ING INI, TRACTOR KAMI AKSARI, 4 @ AIR STORM TROPIKAL ING INI, TRACTORS DENGAN KAMI AKSARI, 4 @ AIR STORM TROPIKAL ING INI, TRATOR KANGGO Nonton INI, TRACTOR KANGGO SAIKI INI, TRATOR KANGGO TO Nonton INI, TRACTOR UNTUK ING TO SAIKI INI, TRACTOR UNTUK KANGGO. KANGGO WEST. KANGGO WEST. MASIH KANGGO WEST. MASIH TANPA KANGGO WEST. MASIH TANPA SUKU KANGGO WEST. MASIH TANPA SUKU SUKU KANGGO WEST. MASIH TANPA MENYANGKANG TENAGA 4 @ KANGGO MASIH TANPA MENYANGKANG TENAGA 4 @ KANGGO MASAK DENGAN TANPA MENYANG 4 @ GELANG SAIKI MASIH TANPA NGUTI KANGGO 4 @ PAWARTA sing apik tenan MASIH GUNA TANPA MENYANG 4 @ BALAKAN BAIK SAIKI, MASIH TANPA NGUTI KANGGO 4 @ BALITA SAIKI BAKAL ING, PROBABILITI PAWARTA sing apik, ING PROBABILITI PAWARTA sing apik, ING PROBABILITI PAWARTA sing apik, WULANGAN ING UNTUK, BALAYAN NGGEN ING, PROBABIL KANGGO MACAPEN, KANGGO BALAYAN SAIKI ING, PROBABIL KANGGO, INGGRIS 4 4 PAWARTA sing apik, ING PROBABILITI INGKAP, INGGRIS 4 4 ING DARKE UNTUK NGANGGAT, KANGGO 4 @ DARKE UNTUK NGANGGATKE, KANGGO 4 @ TEMBANG DARKE UNTUK NGANGGATKE, KANGGO 4 @ TEMBANG DARKE IS UNTUK NGANGGATKE, KANGGO 4 @ TEMBANG DARKE ING INI DENGAN UNTUK NGANGGATKE, KANGGO 4 @ TEMBANG DARKE INGKANG KITA UNTUK NGANGGATKE, KANGGO 4 @ TEMBANG DARKE ING ING KANG KITA UNTUK NGANGGATKE, KANGGO 4 @ TEMBANG DARKE ING ING KENE SHADE IS ING NGISI SHADE ING ING KENE TUNGGUH SHADE IS ING KENE ING MASALAH PALING TINGGI SHADE IS ING NGAPAK ING PROBABILITI TINGGI PELUANG PROBABILITI TINGGI PROBABILITI INGGRIS ING TROPIKAL PROBABILITI TINGGI TENGAH STORM TROPIKAL PROBABILITI GAMPANG TINGKATAN TENGAH KANGGO BUKU TROPIKAL PROBABILITI TINGGI TENGAH KANGGO WANGSANA TROPIKAL WINDS.4 @ 4 @ KENYATA WANGSANA TROPIKAL WINDS.4 @ 4 @ KENYATA WANGSARI TROPIKAL WINDS.4 @ 4 @ 10% KENYATA WANGSANA TROPIKAL WINDS.4 @ 4 @ 10% SUKU KENYATA WANGSEN TROPIKAL WINDS.4 @ 4 @ 10% UNTUK TAMPA, KENYATA WANGSEN TROPIKAL WINDS.4 @ 4 @ 10% UNTUK TAMPA, 10-20%, KANGGO WANGSANA TROPIKAL WINDS.4 @ 4 @ 10% UNTUK TAMPA, 10-20%, BY KENYATA WARNA TROPIKAL WINDS.4 @ 4 @ 10% UNTUK TAMPA, 10-20%, OLEH LATE 10% UNTUK TAMPA, 10-20%, BY LATE 10% UNTUK TAMPA, 10-20%, OLEHARIAH KULIT 10% UNTUK TAMPA, 10-20%, BY LATE SATURDAY MALAM, 10% UNTUK TAMPA, 10-20%, DENGAN LATUR SATURDAY MALAM, INTO 10% UNTUK TAMPA, 10-20%, DENGAN LATUR SATURDAY MALAM, INTO SUNDAY SATURDAY MALAKNA, INTO Bengi SATURDAY NIGHT, INTO SUNDAY MORN4 @ ING. MORN4 @ ING. MORN4 @ ING. Wong MORN4 @ ING. WAYANG MORN4 @ ING. ING KENEH MORN4 @ ING. ING KANG KINI MORN4 @ ING. ING KANG KANGGO ING WANGGO KANGGO MORN4 @ ING. MANGSA ING KANG KANGGO PARA A MANGSA ING KANG KANGGO PARA A MANGSA ING KANG KANGGO MANAJAWA KANGGO NUNG KENE TANGGO ING NGANGGANG WANG SUKU NUNG KENE TANGGO ING NGANGGAL KANG TENGAH NGGALKE BIT LUNGKUL KANGGO4 @. LITTLE BIT DOWNHILL4 @. LITTLE BIT DOWNHILL4 @. IT LITTLE BIT DOWNHILL4 @. KANGGO IT LITTLE BIT DOWNHILL4 @. KANGGO IT A LITTLE BIT DOWNHILL4 @. ING NGGALKE GOT LITTLE BIT DOWNHILL4 @. KANGGO IT ING GOT A LITTLE BIT DOWNHILL4 @. KANGGO IT ING NGANGGO LITTLE BIT DOWNHILL4 @. KANGGO ITU GOT MODEL PADASA KANGGO ITU GOT MODEL PADASA LUKIS ITU ING NGENTANG MODEL FORECAST, 4 @ TUMAMBANG ING NGGALKE GAMBAH MODEL PADANG, 4 @ MENGIKUT LUKIS ITU GOT MODEL PADUKAN, 4 @ NUNGGAL LANJUT, ITU NENGGALU MODEL PADANG TU, 4 @ NUNGGALKE TOMORROW, DON ' 4 @ NUNGGUL JAWA KANGGO, DON ' 4 @ NUNGGUL INGKANG TUNGGULU, DON'S CANCEL 4 @ NUNGGUL JAWA KOMPUTIRAN, Aja 'CANCEL YOUR 4 @ NUNGGUL JAWA KOMPUTIRAN, Aja 'CANCEL SATURDAY 4 @ NUNGGUL JAWA KANGGO, Aja MELAYU RANCANGAN SATURDAY, CANCEL PELAKSAN SATURDAY ANDA, CANCEL RANCANGAN PADAN SAKITU ING, ING CANCEL RANCANGAN PADAN SAKITU, NANGGALKE CANCEL RANCANGAN SATURDAY ANDHARI, TARI INGKIK CANCEL RANCANGAN PADAN SAKITU, RAYANG MACAPAT MENGIKUT SILANGKAN Cepet Nggolek PONTIK INGGRIS NGGENAH Cepet PONTIK INGGRIS NGGENHATI PENTING PONTIK INGKANG-KENANGAN KANGGO INGKANG-II PONTIK INGKANG-KENANGAN KANGGO INGKANG-INGKI SUKU, SHOWERS NUNGGUL ING, SUKU MENGIKUT INGKANG ING, INGGO SUKU MENGIKUT INGKANG ING, INGING INGKIRA SUKU MENGIKUT INGKANG ING, INGING NGEBUT SAIKI SHOWERS NUNGGUL INGKE ING, ING NGANGGO PIRANG LIRIK, SHOWERS NUNGGUL INGKOH INGKE, ING NGANGGO LIRIK, ING NGOMONG SHOWERS NUNGGUL INGKANG, ING NGANGGO LIRIK, ING NGOMONG SHOWERS NUNGGUL INGKE, ING NGANGGO PIRANG LENGAR, AJA PAKAI @ AKU ING PANJANG PANJENENG, ING NGANGGO AKU ING PANJANG PANJENENG, ING NGANGGO AN NATE ING NGANGGO LIRIK, ING NGANGGO ING SUKU Bakal LONG SANGSA LAGI, ARA PAKAI @ ANAK ISINAN AKU ING PANJANG PANJENENG, ING NGANGGO @ ANTARA ISINAN ISINAT, TORNADO AKU ING PANJANG PANJENGA NENG LENGKE, ING NGOMONG @ SPINOFF ISINAN, TORNADO 4 @ SPINOFF ISOLATED, TORNADO 4 @ SPINOFF ISOLATED, TORNADO 4 @ TO SPINOFF ISOLATED, TORNADO 4 @ TO THE SPINOFF ISOLATED, TORNADO 4 @ PARA NORTHEAST SPINOFF ISOLATED, TORNADO 4 @ PARA NORTHEAST OF SPINOFF ISOLATED, TORNADO 4 @ UNGGUL BASA SPINOFF ISOLATED, TORNADO 4 @ KANGGURAN BUKU CENTER, KANGGO NORTHEAST OF CENTER, PARA NORTHEAST CENTER, AS ING NORTHEAST CENTER, AS INI KANGGO NORTHEAST CENTER, AS INGGIH NGGI ING NORTHAST CENTER, AS INGGO OGI, KANGGO NORTHEAST CENTER, AS INGGO ORA, INTO KANGGO NORTHEAST CENTER, AS INGGO OGI, INTO SATURDAY AS ING SUKU, INTO SATURDAY AS INGGO NGGO, INTO SATURDAY MALAM, AS ING KANGGO DENGAN, INTO SATURDAY MALAM, ING, AS ING KANGGO ING, INTO SATURDAY MALAM, ING, 4 @ KAMI AS ING KANGGO ING, INTO SATURDAY MALAM, ING, 4 @ KAMI AKAN Bengi, wengi, 4 @ KITA bakal Bengi, Bengi, 4 @ KAMI PAKAT Bengi, wengi, 4 @ KITA bakal entuk Bengi, Bengi, 4 @ KITA DUMADAH PAKET PAKSA Wengi, Wengi, 4 @ KITA DUMADAKAN ING SUKU Bengi, Bengi, 4 @ KITA DUMADAKI DENGAN ING ING ING INI POTENSI LUKIS ING SAK ING ING INI POTENSI KANGGO NAIK ING TANGAN POTENSI KANGGO Nampa ING RAIN INI POTENSI KANGGO NUI ING TANGAN ING SAIKI POTENSI DAPAT NGAHAJAWA ING TANGAN ING ING BIK, 4 @ POTENSI DAPAT NGAHAJAWA ING TANGAN ING ING PAKET, 4 @ MACAMAT RAIN ING BAKAL, 4 @ SAIKI Munggah ing BACKSIDE, 4 @ MAIN LENGKEL Munggah ing BACKSIDE, 4 @ MAIN LENGKEL Munggah ing BACKSide, 4 @ MACAMUR Pungkasan I-75, Munggah ing BACKSIDE, 4 @ MAIN LENGKAP I-75, MASIH Munggah ing BACKSIDE, 4 @ MAIN LENGKAP I-75, MASIH PENTING Munggah ing BACKSIDE, 4 @ MAIN LENGKAP I-75, MASALAH PENTEN TO Munggah ing BACKSIDE, 4 @ MAIN LENGKAP I-75, MASIH INGKEYANG MELAYU Pungkasan taun I-75, MASIH INGSARI Pungkasan taun I-75, MASIH INGKEYE DENGAN Waca Pungkasan taun I-75, MASALAH INGKEYE DENGAN INI Pungkasan taun I-75, MASALAH INGKEYAngen sing 4 INGGRIS Pungkasan taun I-75, MASALAH INGKEYAng MACAPAT 4 mau KANGGO Pungkasan taun I-75, MASALAH INGKEYAng MACAPAT 4 ING NGANGGO MACAPAT NUNG KENE 4 @ MUKA KANGGUT NGAN KINI 4 @ GAMPANG MENGIKUT KANGGO. LIKE. LIKE. Sadurunge LIKE. Sadurunge aku LIKE. Sadurunge Aku LET LIKE. Sadurunge aku ngeculake LIKE. Sadurunge Aku Nggawe Sampeyan, LIKE. SUKU ING AKU ING NGANGGO, TROPIK SUKU ING AKU ING NGANGGO, TROPIK Sadurunge Aku Nggawe Sampeyan, Watesan TROPIKAL Sadurunge Aku Nggawe Sampeyan, Watesan TROPICAL 10 Sadurunge Aku Nggawe Sampeyan, Watesan TROPICAL 10 Duwe Sadurunge Aku Nggawe Sampeyan, Watesan TROPICAL 10 DITANGGANG Sadurunge Aku Nggawe Sampeyan, Watesan TROPICAL 10 DITANGGANG AS Sadurunge Aku Nggawe Sampeyan, Watesan TROPICAL 10 DITANGGUHAN AS A DEPRESI 10 DITANGGUHAN AS A DEPRESI 10 DIPANGGULAN SAIKI 5:00. 5:00. 5:00. 3800 5:00. 3800 MILES 5:00. 3800 MILES AWAY 5:00. 3800 MILES AWAY SAIKI 5:00. 3800 MILES AWAY Saka US, 5:00. 3800 MILES AWAY Saka US, KAMI 3800 MILES AWAY Saka US, KAMI 3800 TANGGUNGJUT MUNGGUL DARI AS, KITA bakal 3800 MILES AWAY Saka US, Kita bakal duwe 3800 MILES AWAY Saka US, Kita bakal duwe 3800 TANGGUNGGUNG MILES SAKITU AS, KAMI KANGGO NGANGGO 3800 TANGGUNGJUT TANGGO SUKUR DARI AS, KAMI KANGGO NGANGGO TRUKU 3800 TANGGUNGGUL MILIK DARI US, NATE ING NGANGGO TRUKU KANGGO NATE ING TRUKU KANGGO NATE ING TRUKU UNTUK NUNGGUH INI NATE ING TRUKU UNTUK NUNGGUH UP NATE ING TRUKU UNTUK NUNGGUH ING KINI NATE ING TRUKU UNTUK ING NGANGGO ING SINI DI NATE ING TRUKU UNTUK NUNGGUH ING ING ING ING INI NATE ING TRUKU UNTUK NUNGGUH ING ING INI INI KANG INI NATE ING TRUKU UNTUK NUNGGUH ING ING ING ING KANGGO NANGGOH UP ING ING KANGGO NANGGAP UP ING ING ING KANGGO. NANGGAP UP ING ING ING KANGGO. 4 @ BIT. 4 @ BIT. 4 @ SEVEN-DAY BIT. 4 @ PELANGGAN HARI INI, BIT. 4 @ PELANGGAN HARI INI, INTENG BIT. 4 @ PELANGSA DENGAN HARI, INSING BIT. 4 @ PELANGGAN HARI INI, ING KANGGO HARI ING WULANG PULANG, ING KANG ING KANGGO PELANGGAN HARI INGGRIS, ING BISA ING NGANGGO PELANGGAN HARI INGKE, BAKAL ING NGANGGO PAKET PASANG4 @, PELANGGAN HARI PELUANG, ING KANG ING NGANGGO PAKET PASANG4 @, GAMPANG PELANGGAN HARI PANJANG, HARI ING NGANGGO PAKAI PASANG4 @, GAMPANG SUKUR, PELANGGAN HARI INGKE, BAKAL ING ING NGETEKTU KANGGURAN, @ GAMPANG MACAPAK, 4 @ PASANG SUNDAY4 @, GAMPANG SUKUR, 4 @ PASANG SUNDAY4 @, GAMPANG NGGAL, 4 @ MONDAY, PASTUN SUNDAY4 @, GAMPANG SUKURAN, 4 @ MONDAY, TUESDAY, PASTUR LENGAN4 @, GAMPANG MENENGGANG, 4 @ MONDAY, TUESDAY, WEDNESDAY MONDAY, TUESDAY, WEDNESDAY MONDAY, TUESDAY, WEDNESDAY TYPICAL

5 pm Jumuah: Hurricane bebaya ditanggepi kanggo bagean ing pesisir wetan Florida ing ngarepe Yesaya

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="1.601" dur="0.167"> ING </text>
<text sub="clublinks" start="1.768" dur="0.1"> ING SUNSHINE </text>
<text sub="clublinks" start="1.868" dur="0.701"> NEGARA SUNSHINE </text>
<text sub="clublinks" start="2.569" dur="1.568"> READY NEGARA SUNSHINE </text>
<text sub="clublinks" start="4.137" dur="0.701"> KANGGO BASA ING SUNSHINE. </text>
<text sub="clublinks" start="4.838" dur="0.066"> KANGGO BASA ING SUNSHINE. >>> </text>
<text sub="clublinks" start="4.904" dur="0.167"> KANGGO BASA ING SUNSHINE. >>> SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="5.071" dur="0.167"> KANGGO BASA ING SUNSHINE. >>> SATU MASUK </text>
<text sub="clublinks" start="5.238" dur="0.234"> KANGGO BASA ING SUNSHINE. >>> SATUWANG KITA </text>
<text sub="clublinks" start="5.472" dur="0.233"> KANGGO BASA ING SUNSHINE. >>> SATU ING KANGGO BISA </text>
<text sub="clublinks" start="5.705" dur="0.2"> KANGGO BASA ING SUNSHINE. >>> SATU MASUKU KANGGO NUNGGUT </text>
<text sub="clublinks" start="5.905" dur="0.367"> KANGGO BASA ING SUNSHINE. >>> SATU INGKANG KANGGO MANGSA 4 @ TO </text>
<text sub="clublinks" start="6.272" dur="0.134"> >>> SATU INGKANG KANGGO NUNGGUT 4 @ TO </text>
<text sub="clublinks" start="6.406" dur="0.067"> >>> SATU INGKANG KANGGO KANGGO 4 @ KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="6.473" dur="0.1"> >>> SATU INGKANG KANGGO KANGGO 4 @ KANGGO KE ANYA </text>
<text sub="clublinks" start="6.573" dur="0.734"> >>> SATU INGKANG KANGGO KANGGO 4 @ KANGGO WULAN </text>
<text sub="clublinks" start="7.307" dur="0.934"> >>> SATU INGKANG KANGGO KANGGO 4 @ KANGGO UNTUK JAWA </text>
<text sub="clublinks" start="8.241" dur="0.601"> >>> SATU INGKANG KANGGO KANGGO 4 @ KANGGO WULANG ANTARI, </text>
<text sub="clublinks" start="8.842" dur="0.2"> KEEP ANYE INTARI, </text>
<text sub="clublinks" start="9.042" dur="0.1"> GAMPANG MATI ING BISA, TROPIK, </text>
<text sub="clublinks" start="9.142" dur="0.234"> GAMPANG PUTIH ING PUTIH, TROPIK, KAYU </text>
<text sub="clublinks" start="9.376" dur="0.1"> GAMPANG PUTIH ING PUTIH, TROPIK, METEOROLOGIST KETUA </text>
<text sub="clublinks" start="9.476" dur="0.133"> TROPIK, CHIEF METEOROLOGIST </text>
<text sub="clublinks" start="9.609" dur="0.167"> TROPIK, KAMPUNG METEOROLOGIST BOBBY </text>
<text sub="clublinks" start="9.776" dur="0.167"> TROPIK, CHIEF METEOROLOGIST BOBBY DESKINS, </text>
<text sub="clublinks" start="9.943" dur="0.167"> TROPIK, CHIEF METEOROLOGIST BOBBY DESKINS, SEMASA </text>
<text sub="clublinks" start="10.11" dur="0.033"> TROPIK, CHIEF METEOROLOGIST BOBBY DESKINS, CHECKING 4 @ </text>
<text sub="clublinks" start="10.143" dur="0.2"> DESKIN BOBBY, NAMPEL 4 @ </text>
<text sub="clublinks" start="10.343" dur="0.434"> DESKIN BOBBY, NAMPANG 4 @ HURRICANE </text>
<text sub="clublinks" start="10.777" dur="3.704"> DESKIN BOBBY, CHECKING 4 @ HURRICANE ISAIAS </text>
<text sub="clublinks" start="14.481" dur="0.6"> BOBBY DESKINS, CHECKING 4 @ HURRICANE ISAIAS TONIGHT, 4 @ </text>
<text sub="clublinks" start="15.081" dur="0.1"> BULAN HURRICANE ISAIAS, 4 @ </text>
<text sub="clublinks" start="15.181" dur="0.134"> HARI TINGKATAN HURRICANE ISAIAS, 4 @ >> </text>
<text sub="clublinks" start="15.315" dur="0.133"> HARI KANGGO HURRICANE ISAIAS, 4 @ >> PRETTY </text>
<text sub="clublinks" start="15.448" dur="0.167"> HARI TELONG HURRICANE ISAIAS, 4 @ >> PRETTY SMALL </text>
<text sub="clublinks" start="15.615" dur="0.2"> HARI TELONG HURRICANE ISAIAS, 4 @ >> TENGKAP KULIT PRETTY </text>
<text sub="clublinks" start="15.815" dur="0.234"> HARI KANGGO HURRICANE ISAIAS, 4 @ >> PRETTY SMALL TENS OF </text>
<text sub="clublinks" start="16.049" dur="0.367"> BULAN HURRICANE ISAIAS, 4 @ >> PRETTY SMALL TENS TH4 @ E </text>
<text sub="clublinks" start="16.416" dur="0.167"> >> PRETTY SMALL TENS TH4 @ E </text>
<text sub="clublinks" start="16.583" dur="0.1"> >> PRETTY SMALL TENS TH4 @ E THINGS </text>
<text sub="clublinks" start="16.683" dur="0.067"> >> PRETTY SMALL TENS TH4 @ E THINGS MAKE </text>
<text sub="clublinks" start="16.75" dur="0.166"> >> PRETTY SMALL TENS TH4 @ E THINGS MAKE IT </text>
<text sub="clublinks" start="16.916" dur="0.201"> >> PRETTY SMALL TENS TH4 @ E THINGS MAKE IT OVER </text>
<text sub="clublinks" start="17.117" dur="0.233"> >> PRETTY SMALL TENS TH4 @ E THINGS MAKE IT OVER INI, </text>
<text sub="clublinks" start="17.35" dur="0.334"> >> PRETTY SMALL TENS TH4 @ E THINGS MAKE IT OVER INI, 2020 </text>
<text sub="clublinks" start="17.684" dur="0.1"> BEDHAN ING NGANGGO ING WULANG, 2020 </text>
<text sub="clublinks" start="17.784" dur="0.1"> BEDHAN-ING NGANGGO ING ING SINI, 2020 </text>
<text sub="clublinks" start="17.884" dur="0.1"> THINGS NGANGGO ING OGI INI, 2020 ING INI </text>
<text sub="clublinks" start="17.984" dur="0.234"> THINGS NGANGGO ING OGI INI, 2020 ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="18.218" dur="0.167"> THINGS NGANGGO ING OGI INI, 2020 KANGGO APAK </text>
<text sub="clublinks" start="18.385" dur="0.266"> THINGS NGANGGO ING OGI INI, 2020 ING NGANGGO TANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="18.651" dur="0.735"> BEDHAN ING NGANGGO ING INI, 2020 ING NGANGGO APA-APA </text>
<text sub="clublinks" start="19.386" dur="0.166"> THINGS NGANGGO ING OGI INI, 2020 KANGGO APLIKHE MATH TO </text>
<text sub="clublinks" start="19.552" dur="0.167"> Sampeyan kudu Nuwun MATH TO </text>
<text sub="clublinks" start="19.719" dur="0.401"> Sampeyan kudu Nuwun MATH TO, </text>
<text sub="clublinks" start="20.12" dur="0.2"> Sampeyan kudu Nuwun MATH TO, Wigati </text>
<text sub="clublinks" start="20.32" dur="0.267"> Sampeyan kudu Nuwun MATH TO, YO </text>
<text sub="clublinks" start="20.587" dur="0.133"> Apa sampeyan kudu ngetrapake MATH TO, sing biasane dadi luwih gedhe, </text>
<text sub="clublinks" start="20.72" dur="0.234"> Sampeyan kudu ngiringan MATH TO, YO JAWA AS BIGGER, Sapa </text>
<text sub="clublinks" start="20.954" dur="0.333"> Sampeyan kudu ngiringan MATH TO, YO BISA PAKIK, BAKAL </text>
<text sub="clublinks" start="21.287" dur="0.134"> LELAKON, JAWA AS BIGGER, sing ngerti </text>
<text sub="clublinks" start="21.421" dur="0.1"> Ya, JAWA INGGIH BIGGER, sing ngerti apa </text>
<text sub="clublinks" start="21.521" dur="0.167"> Ya, JAWA INGGIH BIGGER, sing ngerti apa sing kliwat </text>
<text sub="clublinks" start="21.688" dur="0.634"> LELAKON, JAWA AS BIGGER, sing ngerti apa sing bakal DIDAYAKI </text>
<text sub="clublinks" start="22.322" dur="2.602"> Ya, JAWA INGGIH BIGGER, sing ngerti apa sing bakal DIDIK INGKANG INI </text>
<text sub="clublinks" start="24.924" dur="0.601"> NATE, INGGU BIGGER, sing ngerti apa sing klakon ing taun 2020.4 @ </text>
<text sub="clublinks" start="25.525" dur="0.133"> Apa sing bakal ditindakake nalika taun 2020.4 @ </text>
<text sub="clublinks" start="25.658" dur="0.067"> Apa sing bakal digayuh nalika taun 2020.4 @ AKAN </text>
<text sub="clublinks" start="25.725" dur="0.134"> Apa sing bakal digayuh nalika taun 2020.4 @ KANGGO NATE </text>
<text sub="clublinks" start="25.859" dur="0.167"> Apa sing bakal ditindakake nalika taun 2020.4 @ KANGGO NATE </text>
<text sub="clublinks" start="26.026" dur="0.233"> Apa sing bakal digayuh nalika taun 2020.4 @ KANGGO NATE KEBANGSA </text>
<text sub="clublinks" start="26.259" dur="0.267"> Apa sing bakal digayuh nalika taun 2020.4 @ KANGGO NATE INGKU, </text>
<text sub="clublinks" start="26.526" dur="0.3"> Apa sing bakal digayuh nalika taun 2020.4 @ KANGGO NATE INGKU, ING VERIFY </text>
<text sub="clublinks" start="26.826" dur="0.1"> NATE INGKANG NGANGGO, VERIFY </text>
<text sub="clublinks" start="26.926" dur="0.201"> Bakal njaluk BACK TO, </text>
<text sub="clublinks" start="27.127" dur="0.133"> NATE ING NGANGGO, KANGGO ING, KOLEKSI </text>
<text sub="clublinks" start="27.26" dur="0.234"> NATE ING NGANGGO, KANGGO ING, NGUTHI. </text>
<text sub="clublinks" start="27.494" dur="0.1"> ING, NGALAMU WULANG. </text>
<text sub="clublinks" start="27.594" dur="0.133"> ING, NGALAMU WULANG. ALL </text>
<text sub="clublinks" start="27.727" dur="0.1"> ING, NGALAMU WULANG. ALL KANGGO, </text>
<text sub="clublinks" start="27.827" dur="0.167"> ING, NGALAMU WULANG. SEMUA RASA, KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="27.994" dur="0.234"> ING, NGALAMU WULANG. SEMUA RASA, NGGALKE KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="28.228" dur="0.7"> ING, NGALAMU WULANG. SEMUA RASA, ING NGENTOT NGGALKE </text>
<text sub="clublinks" start="28.928" dur="0.201"> ING, NGALAMU WULANG. ALL KARANGAN, KANGGO NU TENGKE ING ING </text>
<text sub="clublinks" start="29.129" dur="0.734"> ALL KARANGAN, KANGGO NU TENGKE ING ING </text>
<text sub="clublinks" start="29.863" dur="0.6"> SEMUA RASA, KANGGO NU TENTI ING STORM. </text>
<text sub="clublinks" start="30.463" dur="0.167"> STORM. </text>
<text sub="clublinks" start="30.63" dur="0.067"> STORM. ISAIAS, </text>
<text sub="clublinks" start="30.697" dur="0.534"> STORM. ISAIAS, 75 </text>
<text sub="clublinks" start="31.231" dur="0.133"> STORM. ISAIAS, 75 MILE-PER-HOUR </text>
<text sub="clublinks" start="31.364" dur="0.734"> STORM. ISAIAS, 75 WINDENGAN GRATIS </text>
<text sub="clublinks" start="32.098" dur="0.134"> ISAIAS, 75 WINDENGAN GRATIS </text>
<text sub="clublinks" start="32.232" dur="2.169"> ISAIAS, 75 JAMINAN PUTIH-MIL-PER-HOUR, Game </text>
<text sub="clublinks" start="34.401" dur="0.6"> ISAIAS, 75 JAMINAN GRATIS-PER-RUMAH, AKAN ACROSS4 @ </text>
<text sub="clublinks" start="35.001" dur="0.2"> ISAIAS, 75 JAMINAN WANG-PER-RUMAH, AKAN ACROSS4 @ HISPANIOLA, </text>
<text sub="clublinks" start="35.201" dur="0.134"> ISAIAS, 75 JAMINAN WANG-PER-RUMAH, ACARA ACROSS4 @ HISPANIOLA, SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="35.335" dur="0.2"> ISAIAS, 75 JAMINAN WANG-PER-RUMAH, ACARA ACROSS4 @ HISPANIOLA, SAIKI O </text>
<text sub="clublinks" start="35.535" dur="0.133"> ACARA ACROSS4 @ HISPANIOLA, SAIKI O </text>
<text sub="clublinks" start="35.668" dur="0.101"> ACARA ACROSS4 @ HISPANIOLA, SAIKI OE </text>
<text sub="clublinks" start="35.769" dur="0.734"> ACARA ACROSS4 @ HISPANIOLA, Saiki ORA WARM </text>
<text sub="clublinks" start="36.503" dur="0.667"> ACARA ACROSS4 @ HISPANIOLA, SAIKI O NGANGGO WARM WARM </text>
<text sub="clublinks" start="37.17" dur="0.601"> ACARA KARNA ACROSS4 @ HISPANIOLA, SAIKI O NGOMBAR RASA AIR WARM? </text>
<text sub="clublinks" start="37.771" dur="0.133"> OVER WARM WATER RIGHT? </text>
<text sub="clublinks" start="37.904" dur="0.1"> OVER WARM WATER RIGHT? SHEER </text>
<text sub="clublinks" start="38.004" dur="0.067"> OVER WARM WATER RIGHT? SHEER ING </text>
<text sub="clublinks" start="38.071" dur="0.233"> OVER WARM WATER RIGHT? LATIHAN sing </text>
<text sub="clublinks" start="38.304" dur="0.167"> OVER WARM WATER RIGHT? LATIHAN SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="38.471" dur="0.267"> OVER WARM WATER RIGHT? LAMPIRAN SAIKI Nuju ING </text>
<text sub="clublinks" start="38.738" dur="0.301"> OVER WARM WATER RIGHT? LATIHAN sing Nuli NULIS MUNGSA </text>
<text sub="clublinks" start="39.039" dur="0.133"> LATIHAN sing Nuli NULIS MUNGSA </text>
<text sub="clublinks" start="39.172" dur="0.167"> LAMPIRAN SAIKI ING ING INI INI </text>
<text sub="clublinks" start="39.339" dur="0.1"> LATIHAN sing Nuli MENGUTUR ING SIKSA </text>
<text sub="clublinks" start="39.439" dur="0.801"> LATIHAN SAIKI DENGAN ING SIKAT ING, </text>
<text sub="clublinks" start="40.24" dur="0.066"> LATIHAN sing Nuli ING ING AKSIP INI, 4 @ LIGHTENI </text>
<text sub="clublinks" start="40.306" dur="0.935"> ING TINDAK INI, 4 @ LIGHTENI </text>
<text sub="clublinks" start="41.241" dur="0.534"> KANGGO INI DI SINI, 4 @ LIGHTENI UP, </text>
<text sub="clublinks" start="41.775" dur="0.1"> INGKAH INI KANGGO, 4 @ LIGHTENI UP, DITANGGUH </text>
<text sub="clublinks" start="41.875" dur="0.367"> KARANGAN INGKI INI, 4 @ LIGHTENI UP, DITANGGUH KE. </text>
<text sub="clublinks" start="42.242" dur="0.133"> UP, DIPANGGO KE. </text>
<text sub="clublinks" start="42.375" dur="0.067"> UP, DIPANGGO KE. WULANG </text>
<text sub="clublinks" start="42.442" dur="0.133"> UP, DIPANGGO KE. ING IS </text>
<text sub="clublinks" start="42.575" dur="0.167"> UP, DIPANGGO KE. ING IS Bagean </text>
<text sub="clublinks" start="42.742" dur="0.734"> UP, DIPANGGO KE. ING IS Bagean </text>
<text sub="clublinks" start="43.476" dur="1.569"> UP, DIPANGGO KE. Yaiku bagean saka </text>
<text sub="clublinks" start="45.045" dur="0.6"> UP, DIPANGGO KE. Yaiku Bagean saka FORECAST.4 @ </text>
<text sub="clublinks" start="45.645" dur="0.1"> Yaiku Bagean saka FORECAST.4 @ </text>
<text sub="clublinks" start="45.745" dur="0.1"> Yaiku bagean saka FORECAST.4 @ AS </text>
<text sub="clublinks" start="45.845" dur="0.134"> NIMBAH Bagean bagean saka FORECAST.4 @ AS INI </text>
<text sub="clublinks" start="45.979" dur="0.233"> LUKI Bagean bagean FORECAST.4 @ AS BOZO </text>
<text sub="clublinks" start="46.212" dur="0.201"> Yèn dadi bagéan saka FORECAST.4 @ AS TKO BOZO </text>
<text sub="clublinks" start="46.413" dur="0.867"> Yèn dadi bagéan saka FORECAST.4 @ AS GROUO TOWARDS GRAND iki </text>
<text sub="clublinks" start="47.28" dur="0.167"> AS GRAND GROUP INI BOZO </text>
<text sub="clublinks" start="47.447" dur="0.1"> AS ING BOZO TOWARDS GRAND BAHAMA, </text>
<text sub="clublinks" start="47.547" dur="0.334"> AS ING BOZO TOWARDS GRAND BAHAMA, MIAMI </text>
<text sub="clublinks" start="47.881" dur="0.167"> AS ING BOZO TOWARDS GRAND BAHAMA, MIAMI SHEER </text>
<text sub="clublinks" start="48.048" dur="0.233"> AS ING BOZO TOWARDS GRAND BAHAMA, MIAMI SHEER IS </text>
<text sub="clublinks" start="48.281" dur="0.2"> AS ING BOZO TOWARDS GRAND BAHAMA, MIAMI SHEER Munggah </text>
<text sub="clublinks" start="48.481" dur="0.367"> AS ING BOZO TOWARDS GRAND BAHAMA, MIAMI SHEER NANGGO TO </text>
<text sub="clublinks" start="48.848" dur="0.134"> BAHAMA, MIAMI SHEER MANGGIT KE </text>
<text sub="clublinks" start="48.982" dur="0.5"> BAHAMA, MIAMI SHEER MANGGO PAKIK </text>
<text sub="clublinks" start="49.482" dur="0.701"> BAHAMA, MIAMI SHEER ING NGANGGO PIK </text>
<text sub="clublinks" start="50.183" dur="0.534"> BAHAMA, MIAMI SHEER ING NGANGGO INGGO BIK UP. </text>
<text sub="clublinks" start="50.717" dur="0.033"> BAHAMA, MIAMI SHEER ING NGANGGO INGGO BIK UP. 4 @ </text>
<text sub="clublinks" start="50.75" dur="0.134"> PICK BACK UP. 4 @ </text>
<text sub="clublinks" start="50.884" dur="0.066"> PICK BACK UP. 4 @ ING </text>
<text sub="clublinks" start="50.95" dur="0.167"> PICK BACK UP. 4 @ INGKOH </text>
<text sub="clublinks" start="51.117" dur="0.2"> PICK BACK UP. 4 @ KANGGO ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="51.317" dur="0.167"> PICK BACK UP. 4 @ KANGGO ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="51.484" dur="0.334"> PICK BACK UP. 4 @ KANGGO ING NGANGGO ROUNDER </text>
<text sub="clublinks" start="51.818" dur="0.133"> ING ING NGANGGO ROUNDER </text>
<text sub="clublinks" start="51.951" dur="0.101"> ING NGANGGO KANGGO LENGKAP </text>
<text sub="clublinks" start="52.052" dur="0.1"> ING NGANGGO KANGGO ROUNDER ING SAIKI, INI </text>
<text sub="clublinks" start="52.152" dur="0.267"> ING ING NGANGGO ROUNDER ING SAIKI, INI </text>
<text sub="clublinks" start="52.419" dur="0.7"> ING ING NGANGGO PITABUR NGANGGO, YANG SAKALNA HEALTHIER </text>
<text sub="clublinks" start="53.119" dur="0.134"> ING ING NGANGGO ROUNDER ING SINI, INGKU STORM HEALTHIER. </text>
<text sub="clublinks" start="53.253" dur="3.27"> SINI, ING STORM HEALTHIER. </text>
<text sub="clublinks" start="56.523" dur="0.033"> SINI, ING STORM HEALTHIER. 70 </text>
<text sub="clublinks" start="56.556" dur="0.467"> SINI, ING STORM HEALTHIER. 70 5 </text>
<text sub="clublinks" start="57.023" dur="0.134"> SINI, ING STORM HEALTHIER. 70 5 MILE-4 @ PER-HOUR </text>
<text sub="clublinks" start="57.157" dur="0.1"> SINI, ING STORM HEALTHIER. 70 5 MILE-4 @ WINDS PER-HOUR, </text>
<text sub="clublinks" start="57.257" dur="0.167"> 70 5 MILE-4 @ WINDS PER-HOUR, </text>
<text sub="clublinks" start="57.424" dur="0.066"> 70 5 MILE-4 @ PUTIH PER-HOUR, EXCITED </text>
<text sub="clublinks" start="57.49" dur="0.134"> 70 5 MILE-4 @ PERUT KANGGO WANGSULAN, EXCITED 85 </text>
<text sub="clublinks" start="57.624" dur="0.3"> 70 5 MILE-4 @ WINDS PER-HOUR, EXCITED 85 BY </text>
<text sub="clublinks" start="57.924" dur="0.267"> 70 5 MILE-4 @ WINDS PER-HOUR, EXCITED 85 BY TOMORROW </text>
<text sub="clublinks" start="58.191" dur="0.234"> GAMPANG 85 DENGAN TOMORROW </text>
<text sub="clublinks" start="58.425" dur="0.066"> EXCITED 85 DENGAN TOMORROW AFTERNOON, </text>
<text sub="clublinks" start="58.491" dur="0.401"> GAMPANG 85 DENGAN TOMORROW AFTERNOON, KA </text>
<text sub="clublinks" start="58.892" dur="0.2"> GAMPANG 85 DENGAN TOMORROW AFTERNOON, Sampeyan bisa </text>
<text sub="clublinks" start="59.092" dur="0.267"> GAMPANG 85 DENGAN TOMORROW AFTERNOON, Sampeyan bisa Deleng </text>
<text sub="clublinks" start="59.359" dur="0.2"> GAMPANG 85 DENGAN TOMORROW AFTERNOON, Sampeyan bisa NDELENG HUJAN </text>
<text sub="clublinks" start="59.559" dur="0.334"> GAMPANG 85 DENGAN TOMORROW AFTERNOON, Sampeyan bisa NDELENG RAIN </text>
<text sub="clublinks" start="59.893" dur="0.1"> Pungkasane, Sampeyan bisa NDELENG RAIN </text>
<text sub="clublinks" start="59.993" dur="0.133"> Pungkasane, sampeyan bisa ndeleng rame ing ndhuwur </text>
<text sub="clublinks" start="60.126" dur="0.167"> Pungkasane, sampeyan bakal bisa ndeleng RATER ing, </text>
<text sub="clublinks" start="60.293" dur="0.2"> Pungkasane, sampeyan bisa NDELENG RAIN ING KANGGO, SULU </text>
<text sub="clublinks" start="60.493" dur="0.134"> Pungkasane, sampeyan bisa NDELENG HUJI ing RATER, banjur Miwiti </text>
<text sub="clublinks" start="60.627" dur="0.934"> Pungkasane, sampeyan bisa NDELENG HUJAN ING RATER, banjur Miwiti </text>
<text sub="clublinks" start="61.561" dur="0.033"> Pungkasane, Sampeyan bisa NDELENG RAIN ING KANGGO, KANGGO Miwiti TO @ </text>
<text sub="clublinks" start="61.594" dur="0.134"> ING RATER, GAMPANG Miwiti TO @ </text>
<text sub="clublinks" start="61.728" dur="0.6"> PARA RATER, MACAPAT Miwiti TO @ DATENG </text>
<text sub="clublinks" start="62.328" dur="0.468"> PARA RATER, SUKU Miwiti TO @ DENGAN ACROSS </text>
<text sub="clublinks" start="62.796" dur="0.2"> PARA RATER, KANGGO Miwiti TO @ Bagean ACROSS </text>
<text sub="clublinks" start="62.996" dur="0.2"> PARA RATER, KANGGO Miwiti TO @ Nampilake Bagean ACROSS </text>
<text sub="clublinks" start="63.196" dur="0.334"> PARA RATER, KANGGO Miwiti TO @ DENGAN Bagean-Bagean ACROS </text>
<text sub="clublinks" start="63.53" dur="0.033"> PARA RATER, KANGGO Miwiti TO @ Nampilake Bagean ACARA 4 </text>
<text sub="clublinks" start="63.563" dur="0.167"> KOMUNITAKAN ACROSS Bagean saka 4 @ </text>
<text sub="clublinks" start="63.73" dur="0.167"> KOMUNITAKAN ACROSS Bagean saka 4 @ BAHAMAS </text>
<text sub="clublinks" start="63.897" dur="0.1"> KOMPUTER ACROSS Bagean 4 @ BAHAMAS NORTHERN </text>
<text sub="clublinks" start="63.997" dur="0.1"> Nampilake bagean bagean saka KEYS NORTHERN 4 @ BAHAMAS, </text>
<text sub="clublinks" start="64.097" dur="0.334"> Nindakake Bagean ACROSS KENYATA 4 @ BAHAMAS NORTHERN KEYS, OVER </text>
<text sub="clublinks" start="64.431" dur="0.166"> KEKEMBANGAN NORTHERN BAHAMAS, OVER </text>
<text sub="clublinks" start="64.597" dur="0.067"> KENYATA NORTHERN NABI BAHAMAS, OVER TOWARDS </text>
<text sub="clublinks" start="64.664" dur="0.634"> KENYATA NORTHERN NABI BAHAMAS, OTING TAWAN ING </text>
<text sub="clublinks" start="65.298" dur="1.335"> KENYATA NORTHERN NABI BAHAMAS, OTING TAPI NAPLES </text>
<text sub="clublinks" start="66.633" dur="0.6"> KENYATA NORTHERN NABI BAHAMAS, OVER TOWARDS AREA NAPLES, </text>
<text sub="clublinks" start="67.233" dur="0.234"> TAWAN KAWASAN NAPLES, </text>
<text sub="clublinks" start="67.467" dur="0.133"> TAMPILAN KAWASAN NAPLES, ESSENTIALLY </text>
<text sub="clublinks" start="67.6" dur="0.1"> TAMPILAN KAWASAN NAPLES, STORMS LENGKAP </text>
<text sub="clublinks" start="67.7" dur="0.067"> TAMPILAN KAWASAN NAPLES, STORMS ESSENTIAL </text>
<text sub="clublinks" start="67.767" dur="0.301"> TAMPILAN KAWASAN NAPLES, STORMS ESSENTIAL YANG SANGGUT </text>
<text sub="clublinks" start="68.068" dur="0.2"> STORMS ESSENTIAL YANG NGGALU </text>
<text sub="clublinks" start="68.268" dur="0.467"> STORMS ESSENTIAL YANG NGGAT </text>
<text sub="clublinks" start="68.735" dur="1.735"> STORMS ESSENTIAL YANG NGANGGO ROTATING AROUND </text>
<text sub="clublinks" start="70.47" dur="0.601"> STORMS ESSENTIAL YANG NGANGGO ING SUKU. </text>
<text sub="clublinks" start="71.071" dur="0.166"> ROTATING AROUND IT. </text>
<text sub="clublinks" start="71.237" dur="0.134"> ROTATING AROUND IT. CATETAN </text>
<text sub="clublinks" start="71.371" dur="0.067"> ROTATING AROUND IT. Wigati TANPA </text>
<text sub="clublinks" start="71.438" dur="0.166"> ROTATING AROUND IT. Wigati TANPA SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="71.604" dur="0.234"> ROTATING AROUND IT. Wigati TANPA SARI </text>
<text sub="clublinks" start="71.838" dur="0.3"> ROTATING AROUND IT. Ora ngerti ING ING INI. </text>
<text sub="clublinks" start="72.138" dur="0.167"> Ora ngerti ING ING INI. </text>
<text sub="clublinks" start="72.305" dur="0.067"> Ora ngerti ING ING INI. WULANG </text>
<text sub="clublinks" start="72.372" dur="0.167"> Ora ngerti ING ING INI. KANG INGIN </text>
<text sub="clublinks" start="72.539" dur="0.133"> Ora ngerti ING ING INI. ING ING Pungkasan </text>
<text sub="clublinks" start="72.672" dur="0.734"> Ora ngerti ING ING INI. ING KENE TANGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="73.406" dur="0.3"> Ora ngerti ING ING INI. ING KENE TUNGGAL ING PALING TARI </text>
<text sub="clublinks" start="73.706" dur="0.601"> Ora ngerti ING ING INI. ING KENE TUNGGAL ING PALING TARI </text>
<text sub="clublinks" start="74.307" dur="0.033"> Ora ngerti ING ING INI. ING KENE TANGGAL ING PALING KELUAR </text>
<text sub="clublinks" start="74.34" dur="0.134"> ING KENE TANGGAL ING PALING KELUAR </text>
<text sub="clublinks" start="74.474" dur="0.2"> Wonten ing ngriku pungkasanipun tanggal 5:00, </text>
<text sub="clublinks" start="74.674" dur="0.067"> Wonten ing ngriku paling saking @ 5:00, INTENSITY, </text>
<text sub="clublinks" start="74.741" dur="0.767"> Wonten ing ngriku pungkasanipun tanggal 5:00, INTENSITY, 85 </text>
<text sub="clublinks" start="75.508" dur="0.067"> Wonten ing ngriku pungkasanipun tanggal 5:00, INTENSITI, 85 TOMORR4 @ OW </text>
<text sub="clublinks" start="75.575" dur="0.033"> Wonten ing ngriku paling saking @ 5:00, INTENSITY, 85 TOMORR4 @ OW @ </text>
<text sub="clublinks" start="75.608" dur="1.535"> 5:00, INTENSITY, 85 TOMORR4 @ OW @ </text>
<text sub="clublinks" start="77.143" dur="0.067"> 5:00, INTENSITY, 85 TOMORR4 @ OW @ AFTERNOON, </text>
<text sub="clublinks" start="77.21" dur="0.767"> 5:00, INTENSITY, 85 TOMORR4 @ OW @ AFTERNOON, 80, </text>
<text sub="clublinks" start="77.977" dur="0.901"> 5:00, INTENSITY, 85 TOMORR4 @ OW @ AFTERNOON, 80, DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="78.878" dur="0.601"> 5:00, INTENSITY, 85 TOMORR4 @ OW @ AFTERNOON, 80, Wengi Minggu. </text>
<text sub="clublinks" start="79.479" dur="0.167"> AFTERNOON, 80, Wengi Minggu. </text>
<text sub="clublinks" start="79.646" dur="0.133"> AFTERNOON, 80, Wengi Minggu. GETTING </text>
<text sub="clublinks" start="79.779" dur="0.067"> AFTERNOON, 80, Wengi Minggu. NGANGGANG CLOS4 @ E </text>
<text sub="clublinks" start="79.846" dur="0.167"> AFTERNOON, 80, Wengi Minggu. NGANGGANG CLOS4 @ E TO </text>
<text sub="clublinks" start="80.013" dur="0.801"> AFTERNOON, 80, Wengi Minggu. NGANGGANG CLOS4 @ E TO THE </text>
<text sub="clublinks" start="80.814" dur="0.834"> AFTERNOON, 80, Wengi Minggu. NGANGGANG CLOS4 @ E PADA 4 @ TANPA, </text>
<text sub="clublinks" start="81.648" dur="0.133"> NGANGGANG CLOS4 @ E PADA 4 @ TANPA, </text>
<text sub="clublinks" start="81.781" dur="0.067"> NGANGGO CLOS4 @ E PADA 4 @ LAND, SHEER </text>
<text sub="clublinks" start="81.848" dur="0.133"> NGANGGO CLOS4 @ E PADA 4 @ LAND, SHEER ON </text>
<text sub="clublinks" start="81.981" dur="0.201"> NGANGGO CLOS4 @ E PADA 4 @ TANPA, KANGGO ING ITU </text>
<text sub="clublinks" start="82.182" dur="0.8"> NGANGGO CLOS4 @ E PADA 4 @ TANPA, KANGGO PADA ITU </text>
<text sub="clublinks" start="82.982" dur="1.535"> NGANGGO CLOS4 @ E PADA 4 @ TANPA, KANGGO ING ITU </text>
<text sub="clublinks" start="84.517" dur="0.601"> NGANGGO CLOS4 @ E PADA 4 @ TANPA, KANGGO ING ITU ING WAKTU. </text>
<text sub="clublinks" start="85.118" dur="0.167"> LAMPIRAN INI ING WASA. </text>
<text sub="clublinks" start="85.285" dur="0.066"> LAMPIRAN INI ING WASA. REALAL </text>
<text sub="clublinks" start="85.351" dur="0.101"> LAMPIRAN INI ING WASA. Bener tenan </text>
<text sub="clublinks" start="85.452" dur="0.133"> LAMPIRAN INI ING WASA. Bener SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="85.585" dur="0.2"> LAMPIRAN INI ING WASA. REBAB GAMPANG GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="85.785" dur="0.401"> LAMPIRAN INI ING WASA. Mbenerake apik kanggo kita US. </text>
<text sub="clublinks" start="86.186" dur="0.2"> Mbenerake apik kanggo kita US. </text>
<text sub="clublinks" start="86.386" dur="0.033"> Mbenerake apik kanggo kita US. KANGGO, </text>
<text sub="clublinks" start="86.419" dur="0.1"> Mbenerake apik kanggo kita US. KANGAN, IT </text>
<text sub="clublinks" start="86.519" dur="0.2"> Mbenerake apik kanggo kita US. KANGSA BAKAL, ING AKU KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="86.719" dur="0.167"> Mbenerake apik kanggo kita US. NATE, ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="86.886" dur="0.467"> Mbenerake apik kanggo kita US. NATE, INGING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="87.353" dur="0.334"> Mbenerake apik kanggo kita US. NATE, ING NGANGGO ING KANGSA </text>
<text sub="clublinks" start="87.687" dur="0.167"> NATE, ING NGANGGO ING KANGSA </text>
<text sub="clublinks" start="87.854" dur="0.1"> NATE, ING NGANGGO KANGGO BUDAK GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="87.954" dur="0.067"> NUNG KULIT, ITAU NGANGGGKE PARI KANGGO LENGKAP </text>
<text sub="clublinks" start="88.021" dur="0.167"> NATE, KANGGO NANGSA ING KANGGUH BISA KANGGO BISA </text>
<text sub="clublinks" start="88.188" dur="0.2"> NATE, ING KANGGO NANG TANGGUH WANG KANGGO GAMPANG TANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="88.388" dur="0.233"> NATE, ING KANGGO NANG TANGGUH KANGGO BASA KANGGO ING ING ING </text>
<text sub="clublinks" start="88.621" dur="0.201"> NUNG KULIT, ITAU KANG ING KANGGO NGGOLAH ING GRATIS ing sisih pinggir </text>
<text sub="clublinks" start="88.822" dur="0.9"> NATE, ING KANGGO NANG TANGGUH KANGGURU GRATIS ING sisih </text>
<text sub="clublinks" start="89.722" dur="0.101"> WEATICK nggambar ing sisih ndhuwur </text>
<text sub="clublinks" start="89.823" dur="3.67"> WEATICK nggambar ing sisih ndhuwur </text>
<text sub="clublinks" start="93.493" dur="0.534"> WEATICK GAMPANG ING PENTING STORM, 4 @ </text>
<text sub="clublinks" start="94.027" dur="0.2"> WEATICK GAMPANG ING PENTING STORM, 4 @ DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="94.227" dur="0.167"> WEATICK GAMPANG ING PENTING STORM, 4 @ KANGGO NANGGALU </text>
<text sub="clublinks" start="94.394" dur="0.367"> WEATICK GAMPANG ING PENTING STORM, 4 @ KANGGO Nuju Mlebet </text>
<text sub="clublinks" start="94.761" dur="0.133"> STORM, 4 @ KANGGO NANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="94.894" dur="0.134"> STORM, 4 @ KANGGO NUKANG WULANG, </text>
<text sub="clublinks" start="95.028" dur="0.033"> STORM, 4 @ KANGGO Nuju ING SUKU, LIMIT </text>
<text sub="clublinks" start="95.061" dur="0.234"> STORM, 4 @ KANGGO Nuju ING SORE, LIMITED I </text>
<text sub="clublinks" start="95.295" dur="0.2"> STORM, 4 @ KANGGO Nuju ING SORE, LIMITED I 4 @ THINK </text>
<text sub="clublinks" start="95.495" dur="0.233"> STORM, 4 @ KANGGO Nuju ING SORE, LIMITED I 4 @ Mikir KANGGIH </text>
<text sub="clublinks" start="95.728" dur="0.368"> STORM, 4 @ KANGGO Nuju ING SORE, LIMITED I 4 @ Mikir MOS </text>
<text sub="clublinks" start="96.096" dur="0.133"> SORE, LIMITED I 4 @ mikirake MOS </text>
<text sub="clublinks" start="96.229" dur="0.1"> SORE, LIMITED I 4 @ Mikir Bagean MOS </text>
<text sub="clublinks" start="96.329" dur="0.067"> SORE, LIMITED I 4 @ Mikir Bagean MOS Bagean </text>
<text sub="clublinks" start="96.396" dur="0.167"> SORE, LIMITED I 4 @ Mikir Bagean MOS ING ON </text>
<text sub="clublinks" start="96.563" dur="0.233"> SORE, LIMITED I 4 @ Mikir Bagean MOS ING ON </text>
<text sub="clublinks" start="96.796" dur="0.367"> SORE, LIMITED I 4 @ Mikir Bagean MOS ING ING Pungkasan </text>
<text sub="clublinks" start="97.163" dur="0.1"> SORE, LIMITED I 4 @ Mikir Bagean MOS ING babagan ING Wengi. </text>
<text sub="clublinks" start="97.263" dur="0.167"> Bagean saiki ING GRATIS. </text>
<text sub="clublinks" start="97.43" dur="0.1"> Bagean saiki ING GRATIS. Wong </text>
<text sub="clublinks" start="97.53" dur="0.134"> Bagean saiki ING GRATIS. SINI </text>
<text sub="clublinks" start="97.664" dur="0.233"> Bagean saiki ING GRATIS. SINI DENGI NGAKI </text>
<text sub="clublinks" start="97.897" dur="0.167"> Bagean saiki ING GRATIS. SINI NYAWA KINI </text>
<text sub="clublinks" start="98.064" dur="0.367"> Bagean saiki ING GRATIS. SINI DENGI INI NGANGGUR </text>
<text sub="clublinks" start="98.431" dur="0.167"> SINI DENGI INI NGANGGUR </text>
<text sub="clublinks" start="98.598" dur="0.067"> LALAKI NINI NJI NATE ING JAMINAN </text>
<text sub="clublinks" start="98.665" dur="0.2"> MANGSA ING ING KANG ING BISAN-A NGANJAWA </text>
<text sub="clublinks" start="98.865" dur="0.167"> MANGSA ING ING KANGENI ING INI NGANGGANG WANGSA lan KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="99.032" dur="0.801"> NANG KENAPA ING INI NGANGGO ING TANGGAL LAN WANGSA 4 @ ING, </text>
<text sub="clublinks" start="99.833" dur="0.166"> PONEKTU lan PAMANGGIH 4 @ ING, </text>
<text sub="clublinks" start="99.999" dur="0.167"> AIR lan PAMANGGIH 4 @ ING, Bengi </text>
<text sub="clublinks" start="100.166" dur="1.368"> PONEKTU lan PEMBANGUNAN 4 @ INI, DENGAN SELEPEKN, </text>
<text sub="clublinks" start="101.534" dur="0.434"> PONEKTOR lan PAMANGGUNGAN 4 @ ING, ING SEMBELI, KATEGORI </text>
<text sub="clublinks" start="101.968" dur="0.334"> PONEKTOR lan PAMANGGUNGAN 4 @ ING, ING SEMBELI, KATEGORI SATUR </text>
<text sub="clublinks" start="102.302" dur="0.233"> SUNDAY AFTERNOON, CATEGORY ONE </text>
<text sub="clublinks" start="102.535" dur="0.301"> SUNDAY AFTERNOON, CATEGORY ONE HURRICANE, </text>
<text sub="clublinks" start="102.836" dur="0.734"> SUNDAY AFTERNOON, CATEGORY ONE HURRICANE, OVER </text>
<text sub="clublinks" start="103.57" dur="1.334"> SUNDAY AFTERNOON, CATEGORY ONE HURRICANE, OVER THE </text>
<text sub="clublinks" start="104.904" dur="1.101"> SUNDAY AFTERNOON, CATEGORY ONE HURRICANE, OVER COAST. </text>
<text sub="clublinks" start="106.005" dur="0.034"> SUNDAY AFTERNOON, CATEGORY ONE HURRICANE, OVER COAST. 4 @ </text>
<text sub="clublinks" start="106.039" dur="0.133"> HURRICANE, ORA KANGGO. 4 @ </text>
<text sub="clublinks" start="106.172" dur="1.302"> HURRICANE, ORA KANGGO. 4 @ ING </text>
<text sub="clublinks" start="107.474" dur="0.433"> HURRICANE, ORA KANGGO. 4 @ KOMUNITING INI, </text>
<text sub="clublinks" start="107.907" dur="0.201"> HURRICANE, ORA KANGGO. 4 @ KONTEN INI, ING </text>
<text sub="clublinks" start="108.108" dur="0.266"> HURRICANE, ORA KANGGO. 4 @ KONTEN ING, KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="108.374" dur="0.201"> HURRICANE, ORA KANGGO. 4 @ KONTAK ING, KANGGO RED </text>
<text sub="clublinks" start="108.575" dur="0.367"> HURRICANE, ORA KANGGO. 4 @ KONTAK ING, KANGGO RED ING ORA </text>
<text sub="clublinks" start="108.942" dur="0.1"> INGKE ING, ING RED SPOTS OVER </text>
<text sub="clublinks" start="109.042" dur="0.167"> INGKE ING, ING RED SPOTS ORA ING </text>
<text sub="clublinks" start="109.209" dur="0.133"> INGKE ING, ING RED SPOTS OVER ING HURRICANE </text>
<text sub="clublinks" start="109.342" dur="0.134"> KONTEN ING, KOMPAK RED ING OTOH PUSAT HURRICANE </text>
<text sub="clublinks" start="109.476" dur="0.333"> KONTEN ING, KOMPAK RED ING OTOH ING PUSAT HURRICANE </text>
<text sub="clublinks" start="109.809" dur="0.134"> ING PIKSA HURRICANE </text>
<text sub="clublinks" start="109.943" dur="0.1"> PUSAT HURRICANE NGIRI </text>
<text sub="clublinks" start="110.043" dur="0.067"> PUSAT HURRICANE mikirake babagan iki </text>
<text sub="clublinks" start="110.11" dur="0.166"> PUSAT HURRICANE Mikir ING KANGGO TO </text>
<text sub="clublinks" start="110.276" dur="0.935"> PUSAT HURRICANE NGANGGO ING SUKU DADI. </text>
<text sub="clublinks" start="111.211" dur="0.133"> ING KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="111.344" dur="1.034"> ING KANGGO. NIKKU </text>
<text sub="clublinks" start="112.378" dur="0.468"> ING KANGGO. NGIRI BACK4 @ </text>
<text sub="clublinks" start="112.846" dur="0.2"> ING KANGGO. NGILIH BACK4 @ OVER </text>
<text sub="clublinks" start="113.046" dur="0.267"> ING KANGGO. NGIRI BACK4 @ OVER THE </text>
<text sub="clublinks" start="113.313" dur="0.2"> ING KANGGO. NGGALKI BACK4 @ ORA KATIGA </text>
<text sub="clublinks" start="113.513" dur="0.334"> ING KANGGO. NGILANGKANG BACK4 @ ORA INGKANG HEI </text>
<text sub="clublinks" start="113.847" dur="0.133"> NGILANGKANG BACK4 @ ORA INGKANG HEI </text>
<text sub="clublinks" start="113.98" dur="0.1"> NGGALKI BACK4 @ ORA KENE SUKUR DENGAN INI </text>
<text sub="clublinks" start="114.08" dur="0.167"> NGGALKI BACK4 @ ANAK ANAK DATI SUKU DADI, </text>
<text sub="clublinks" start="114.247" dur="0.1"> NGGALKI BACK4 @ SEMUA KENE ING SUKU DUMADANG, PUSAT </text>
<text sub="clublinks" start="114.347" dur="0.234"> NGGALKI BACK4 @ ORA KENE SUKUR DENGAN MADU, CENTER DAPAT </text>
<text sub="clublinks" start="114.581" dur="0.333"> NGGALKI BACK4 @ SEMUA KENE ING SUKU DIBUAT, PUSAT BOLEH DITIK </text>
<text sub="clublinks" start="114.914" dur="0.201"> NUNGGUN DIBUAT, PUSAT bisa NGALAMAT </text>
<text sub="clublinks" start="115.115" dur="0.433"> NUNGGAL DIBUAT, PUSAT DAPAT NUKA APA </text>
<text sub="clublinks" start="115.548" dur="3.27"> NUNGGAL DIBUAT, PUSAT DAPAT NGEDITKE INI </text>
<text sub="clublinks" start="118.818" dur="0.167"> NDELENGKE, CENTER BOLEH DITENGKE ING INI DI SINI.4 @ </text>
<text sub="clublinks" start="118.985" dur="0.2"> ANYWHERE INI DENGAN.4 @ </text>
<text sub="clublinks" start="119.185" dur="0.034"> ANYWHERE INI DENGAN.4 @ TRENDING </text>
<text sub="clublinks" start="119.219" dur="0.133"> ANYWHERE ING INI.4 @ TRENDING A </text>
<text sub="clublinks" start="119.352" dur="0.167"> ANYWHERE INI DENGAN.4 @ TRENDING A LITTLE </text>
<text sub="clublinks" start="119.519" dur="0.267"> ANYWHERE ING INI.4 @ TRENDING A BIT LITTLE </text>
<text sub="clublinks" start="119.786" dur="0.267"> ANYWHERE DI SINI.4 @ TRENDING LITTLE BIT FURTHER </text>
<text sub="clublinks" start="120.053" dur="0.1"> TRENDING LITTLE BIT FURTHER </text>
<text sub="clublinks" start="120.153" dur="0.1"> TRENDING LITTLE BIT LATIH KEPADA </text>
<text sub="clublinks" start="120.253" dur="0.167"> TRENDING LITTLE BIT NGGOLAH UNTUK 4 @ THE </text>
<text sub="clublinks" start="120.42" dur="0.1"> TRENDING LITTLE BIT LITTHIRING KANGGO KE 4 @ PALING PAKET, </text>
<text sub="clublinks" start="120.52" dur="0.334"> TRENDING BITAR BIT ING NGEDHAK KANGGO KE 4 @ WUANG, A </text>
<text sub="clublinks" start="120.854" dur="0.166"> TRENDING LITTIT BIT ING NGENTOTI KANGGO KE 4 @ PALING KANGGO, SAKUTAK </text>
<text sub="clublinks" start="121.02" dur="0.234"> TRENDING BITAR BIT ING NGENTOTI KANGGO KE 4 @ PALING KANGGO, ANAK KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="121.254" dur="0.834"> TRENDING BITAR BIT ING NGENTOTI KANGGO KE 4 @ PALING KANGGO, ANAK GOLEK LITTOR </text>
<text sub="clublinks" start="122.088" dur="0.134"> KANGGO 4 @ KOTA, KANGGO BITAR LITTLE </text>
<text sub="clublinks" start="122.222" dur="0.033"> KANGGO 4 @ WEST, LITTLE BIT MOR RAIN, </text>
<text sub="clublinks" start="122.255" dur="0.133"> KANGGO 4 @ PALING KANGGO, KANGGO BITAR MIT RAJAH, A </text>
<text sub="clublinks" start="122.388" dur="0.201"> KANGGO 4 @ KOTA, KANGGO BITAR MOR LITTLE, A LITTLE </text>
<text sub="clublinks" start="122.589" dur="0.333"> KANGGO 4 @ PALING KANGGO, LITTLE BIT MOR RAIN, BITAR LITTLE </text>
<text sub="clublinks" start="122.922" dur="0.434"> KANGGO 4 @ PALING PAKET, LITTLE BIT MOR RAIN, LITTLE BIT MORE4 @ </text>
<text sub="clublinks" start="123.356" dur="0.334"> KANGGO 4 @ PALING KANGGO, LITTLE BIT MOR RAIN, LITTLE BIT MORE4 @ WINDING. </text>
<text sub="clublinks" start="123.69" dur="0.133"> HUJAN, LITTLE BIT MORE4 @ NGIRIM. </text>
<text sub="clublinks" start="123.823" dur="0.067"> HUJAN, LITTLE BIT MORE4 @ NGIRIM. WULANG </text>
<text sub="clublinks" start="123.89" dur="0.167"> HUJAN, LITTLE BIT MORE4 @ NGIRIM. WULANG Yen </text>
<text sub="clublinks" start="124.057" dur="0.167"> HUJAN, LITTLE BIT MORE4 @ NGIRIM. BISA Yen WIS </text>
<text sub="clublinks" start="124.224" dur="0.2"> HUJAN, LITTLE BIT MORE4 @ NGIRIM. BUKAN Yen Wujud </text>
<text sub="clublinks" start="124.424" dur="0.267"> HUJAN, LITTLE BIT MORE4 @ NGIRIM. WALAWANA Yen WIS TO </text>
<text sub="clublinks" start="124.691" dur="0.1"> HUJAN, LITTLE BIT MORE4 @ NGIRIM. NUNG KENE ING NGANGGO NUNGGUH, </text>
<text sub="clublinks" start="124.791" dur="0.367"> HUJAN, LITTLE BIT MORE4 @ NGIRIM. WALAWANA NUNG MUNGGUL KANGGO, Aku </text>
<text sub="clublinks" start="125.158" dur="0.033"> HUJAN, LITTLE BIT MORE4 @ NGIRIM. NUNG MUNGKU NUNG MUNGKUNG, Aku @ </text>
<text sub="clublinks" start="125.191" dur="0.134"> NUNG MUNGKU NUNG MUNGKUNG, Aku @ </text>
<text sub="clublinks" start="125.325" dur="0.1"> WALAWANA NUNG MUNGGUL KAREN, AKU @ NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="125.425" dur="0.133"> NUNG KALAU ING NGAK NGANGGALU, AKU @ NGENTOT </text>
<text sub="clublinks" start="125.558" dur="0.134"> NUNG KALAU ING NGANGGANG, ING AKU ING NGANGGUT </text>
<text sub="clublinks" start="125.692" dur="0.2"> NUNG KALAU ING NGANGGALU, AKU ING NGENTEN INI </text>
<text sub="clublinks" start="125.892" dur="0.234"> NUNG KALAU ING NGANGGANG, ING AKU ING NGANGGUT INI </text>
<text sub="clublinks" start="126.126" dur="0.266"> NUNG KALAU ING NGANGGANG, ING AKU ING NGANGGUT ING ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="126.392" dur="0.334"> NUNG KENE ING NGANGGALU, AKU ING NGE INGKE ING ING NGANGGAL, </text>
<text sub="clublinks" start="126.726" dur="0.1"> Aja mikir saiki iki sing paling gedhe, </text>
<text sub="clublinks" start="126.826" dur="0.067"> Aja mikir ING ING NGANGSA BENTUK, KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="126.893" dur="0.133"> Aja mikir ING ING NGANGSA BUKU, ING KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="127.026" dur="0.034"> Aja mikir ING ING NGANGSA BUKU, ING KANGGO. 4 @ </text>
<text sub="clublinks" start="127.06" dur="0.167"> FOR US. 4 @ </text>
<text sub="clublinks" start="127.227" dur="0.1"> FOR US. 4 @ Wigati </text>
<text sub="clublinks" start="127.327" dur="0.133"> FOR US. 4 @ SUKA TIDAK </text>
<text sub="clublinks" start="127.46" dur="0.2"> FOR US. 4 @ NATE WULANG NATE </text>
<text sub="clublinks" start="127.66" dur="0.267"> FOR US. 4 @ NATE TINDAK APA APA </text>
<text sub="clublinks" start="127.927" dur="0.301"> FOR US. 4 @ NATE TINDAK APA APA EAST </text>
<text sub="clublinks" start="128.228" dur="0.133"> Ora ngerti Apa sing Pungkasan </text>
<text sub="clublinks" start="128.361" dur="0.1"> NANGGALKU APA APAKAH ANTARI </text>
<text sub="clublinks" start="128.461" dur="0.134"> NATE ING APA APAKAH PANJENENG EAST </text>
<text sub="clublinks" start="128.595" dur="0.133"> Ora NATE ING NGAK TENGAH PANJENENG ANTARI </text>
<text sub="clublinks" start="128.728" dur="0.234"> NANGKA LUKU APA NU TENGAH PUTRA ING </text>
<text sub="clublinks" start="128.962" dur="0.2"> NATE TINDAK APA APA POKOK PUTRA AKU KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="129.162" dur="0.3"> Ora ngerti NAWA TANGGO JAWA PANJENENG NGEDALKE </text>
<text sub="clublinks" start="129.462" dur="0.034"> NATE TENGAH APA POKOK PUTRA ING NGANGGAL PUTRA, 4 @ </text>
<text sub="clublinks" start="129.496" dur="0.166"> PANAS KANGGO NANGGUT, 4 @ </text>
<text sub="clublinks" start="129.662" dur="0.067"> PANAS KANGGO MUNGKIN DENGAN, 4 @ LITTLE </text>
<text sub="clublinks" start="129.729" dur="0.1"> KANGSA BAKAL KANGGO MUNGSA, 4 @ LITTLE BIT </text>
<text sub="clublinks" start="129.829" dur="0.167"> KANGSA BAKAL KANGGO MUNGKIN, 4 @ LITTLE BIT Luwih </text>
<text sub="clublinks" start="129.996" dur="0.167"> KULIT AKU KANGGO MUNGKIN, 4 @ LITTLE BIT MASUKKAN </text>
<text sub="clublinks" start="130.163" dur="0.267"> KANGSA ING NGANGGAL BASA KANGGO, 4 @ LITTLE BIT ING Luwih saka A </text>
<text sub="clublinks" start="130.43" dur="0.2"> PANAS AKU KANGGO MUNGKIN, 4 @ LITTLE BIT ING LUKU </text>
<text sub="clublinks" start="130.63" dur="0.367"> PANAS AKU KANGGO MUNGKIN, 4 @ LITTLE BIT ING LUKU ING PA PA ING </text>
<text sub="clublinks" start="130.997" dur="0.1"> LITTLE BIT ING Luwih saka PAIN IN </text>
<text sub="clublinks" start="131.097" dur="0.1"> LITTLE BITAR LAGI OG ING PUTIH ING </text>
<text sub="clublinks" start="131.197" dur="0.1"> LITTLE BITAR LAGI ORA BASA ING ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="131.297" dur="0.234"> LITTLE BITAR LAGI ORA ING ING TINDAK </text>
<text sub="clublinks" start="131.531" dur="0.3"> LITTLE BITAR LAGI ORA ING ING NGATAK KANGGO, </text>
<text sub="clublinks" start="131.831" dur="0.267"> LITTLE BITAR LAGI ORA ING ING ING NGGAK-UNTUK ING, KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="132.098" dur="0.2"> TAPI TANGGO BISAN, KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="132.298" dur="0.134"> TAPI TANGGO TANGGO, BUKU PENTENS </text>
<text sub="clublinks" start="132.432" dur="0.067"> TINDAK BENTUK TEMA, PAKET TANGGAL TANGGO TENAGA </text>
<text sub="clublinks" start="132.499" dur="0.1"> TETAPI ING INI, TENAGA KANGGO PENTENSANA </text>
<text sub="clublinks" start="132.599" dur="0.367"> TETAPI UNTUK-APA, KANGGO TANGGAL MANGGO ING INI </text>
<text sub="clublinks" start="132.966" dur="0.133"> TENAGA PLENTIFUL ING INI </text>
<text sub="clublinks" start="133.099" dur="0.167"> TENAGA PLENTIFUL ING BULAN </text>
<text sub="clublinks" start="133.266" dur="0.667"> TINDAKAN BENTUK KENE DI ING TANPA CAROLINA. </text>
<text sub="clublinks" start="133.933" dur="0.167"> NORTH CAROLINA. </text>
<text sub="clublinks" start="134.1" dur="0.868"> NORTH CAROLINA. GAMBAR </text>
<text sub="clublinks" start="134.968" dur="0.5"> NORTH CAROLINA. Nggambarake OUTBOARDS </text>
<text sub="clublinks" start="135.468" dur="0.234"> NORTH CAROLINA. Nggolek OUTBOARD OVER </text>
<text sub="clublinks" start="135.702" dur="0.3"> NORTH CAROLINA. Nggolek OUTBOARD OVER 4 @ TOWARDS </text>
<text sub="clublinks" start="136.002" dur="0.2"> Nggolek OUTBOARD OVER 4 @ TOWARDS </text>
<text sub="clublinks" start="136.202" dur="0.134"> Nggolek OUTBOARD OVER 4 @ TOWARDS VIRGINIA </text>
<text sub="clublinks" start="136.336" dur="0.634"> Nggolek OUTBOARD OVER 4 @ TOWARDS VIRGINIA BEACH. </text>
<text sub="clublinks" start="136.97" dur="0.2"> GOLONGAN VIRGINIA. </text>
<text sub="clublinks" start="137.17" dur="0.1"> GOLONGAN VIRGINIA. FORECAST </text>
<text sub="clublinks" start="137.27" dur="0.133"> GOLONGAN VIRGINIA. MODEL FORECAST, </text>
<text sub="clublinks" start="137.403" dur="0.334"> GOLONGAN VIRGINIA. MODEL FORECAST, WEAKER </text>
<text sub="clublinks" start="137.737" dur="0.768"> GOLONGAN VIRGINIA. MODEL FORECAST, SISTEM WEAKER </text>
<text sub="clublinks" start="138.505" dur="0.1"> MODEL FORECAST, SISTEM WEAKER </text>
<text sub="clublinks" start="138.605" dur="2.202"> MODEL FORECAST, SISTEM WEAKER FOR </text>
<text sub="clublinks" start="140.807" dur="0.6"> MODEL FORECAST, SISTEM WEAKER UNTUK US.4 @ </text>
<text sub="clublinks" start="141.407" dur="0.134"> UNTUK US.4 @ </text>
<text sub="clublinks" start="141.541" dur="0.067"> KANGGO US.4 @ COMES </text>
<text sub="clublinks" start="141.608" dur="0.1"> KANGGO US.4 @ KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="141.708" dur="0.167"> UNTUK US.4 @ Nampilake </text>
<text sub="clublinks" start="141.875" dur="0.2"> UNTUK US.4 @ NANGGAL BUKU </text>
<text sub="clublinks" start="142.075" dur="0.801"> UNTUK US.4 @ NAMPANG ING TO </text>
<text sub="clublinks" start="142.876" dur="0.166"> UNTUK US.4 @ Nuju KANGGO WANGSA, </text>
<text sub="clublinks" start="143.042" dur="1.168"> Nampilake kanggo paling apik, </text>
<text sub="clublinks" start="144.21" dur="0.467"> Nampilake ING ING WANG TANGGAP, KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="144.677" dur="0.201"> Nampilake ING ING WANG TANGGAL, BUKU KITA </text>
<text sub="clublinks" start="144.878" dur="0.233"> Nampilake ING ING WANGSA, TANPA KITA BISA </text>
<text sub="clublinks" start="145.111" dur="0.2"> Nampilake ING WANG SAIKI, TANPA KITA BISA DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="145.311" dur="0.334"> Nampilake ING WANG SAIKI, ING TANPA KANGGO BISA ITU </text>
<text sub="clublinks" start="145.645" dur="0.167"> Nampilake ING ING WANGSA, TANPA KITA BISA ING ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="145.812" dur="0.133"> TANPA KITA BISA PADANGGIH </text>
<text sub="clublinks" start="145.945" dur="0.067"> TANPA KITA BISA ING ING NGET INI, </text>
<text sub="clublinks" start="146.012" dur="0.167"> TANPA KITA BISA ING ING NGET INI, Yen </text>
<text sub="clublinks" start="146.179" dur="0.233"> TANPA KITA BISA ING ING NGET INI, Yen IT </text>
<text sub="clublinks" start="146.412" dur="0.201"> TANPA KITA BISA ING ING NGIKE INI, NUNG KENE 4 @ STAYS </text>
<text sub="clublinks" start="146.613" dur="0.2"> TANPA KITA BISA ING ING NGANG ING KENE, ING ITU 4 @ PUTRA </text>
<text sub="clublinks" start="146.813" dur="0.233"> TANPA KITA BISA ING ING NGANG ING KENE, ING ITU 4 @ PUTRA UNTUK </text>
<text sub="clublinks" start="147.046" dur="0.367"> TANPA KITA BISA ING ING NGANG ING KENE, ING ITU 4 @ PUTRA UNTUK TO </text>
<text sub="clublinks" start="147.413" dur="0.101"> SINI, AKU KENE 4 @ PENTUKAN TO </text>
<text sub="clublinks" start="147.514" dur="0.1"> SINI, AKU KENE 4 @ PENTING UNTUK KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="147.614" dur="0.133"> SINI, AKU ITU 4 @ MASIH UNTUK Pungkasan. </text>
<text sub="clublinks" start="147.747" dur="0.2"> WULANG. </text>
<text sub="clublinks" start="147.947" dur="0.1"> WULANG. PENTING </text>
<text sub="clublinks" start="148.047" dur="0.101"> WULANG. KESAN STRONGER </text>
<text sub="clublinks" start="148.148" dur="0.2"> WULANG. Efek luwih kuat </text>
<text sub="clublinks" start="148.348" dur="0.2"> WULANG. KESAN STRONGER luwih saka </text>
<text sub="clublinks" start="148.548" dur="0.934"> WULANG. KESAN STRONGER luwih saka </text>
<text sub="clublinks" start="149.482" dur="0.134"> KESAN STRONGER luwih saka </text>
<text sub="clublinks" start="149.616" dur="1.134"> KESAN STRONGER luwih saka Wengi </text>
<text sub="clublinks" start="150.75" dur="0.601"> KESAN STRONGER Luwih akeh saka panas. </text>
<text sub="clublinks" start="151.351" dur="0.1"> PALING LENGKAP. </text>
<text sub="clublinks" start="151.451" dur="0.067"> PALING LENGKAP. KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="151.518" dur="0.166"> PALING LENGKAP. KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="151.684" dur="0.134"> PALING LENGKAP. KAMI IN </text>
<text sub="clublinks" start="151.818" dur="0.267"> PALING LENGKAP. KAMI IN A </text>
<text sub="clublinks" start="152.085" dur="0.267"> PALING LENGKAP. ING ING SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="152.352" dur="0.1"> PALING LENGKAP. KAMI ING POSITION apik </text>
<text sub="clublinks" start="152.452" dur="0.333"> PALING LENGKAP. KAMI ING POSITION apik </text>
<text sub="clublinks" start="152.785" dur="0.034"> PALING LENGKAP. KAMI ING POSITION apik ing 4 @ </text>
<text sub="clublinks" start="152.819" dur="0.1"> KAMI ING POSITION apik ing 4 @ </text>
<text sub="clublinks" start="152.919" dur="0.133"> KAMI ING POSISI apik ING 4 @ ING </text>
<text sub="clublinks" start="153.052" dur="0.067"> KAMI ING POSITION apik ing 4 @ Rohani </text>
<text sub="clublinks" start="153.119" dur="0.234"> KAMI ING ING POSITION apik ING 4 @ KIRI A </text>
<text sub="clublinks" start="153.353" dur="0.2"> KAMI ING ING POSITION apik ING 4 @ KIRI LUKU </text>
<text sub="clublinks" start="153.553" dur="0.233"> KAMI ING ING POSITION apik ING 4 @ KIRI SUKU Deleng </text>
<text sub="clublinks" start="153.786" dur="0.334"> KAMI ING ING POSITION apik ING 4 @ KUTHIRI NENGGALAK DENGAN MANAWA </text>
<text sub="clublinks" start="154.12" dur="0.167"> ROHANE KANGGO MACAPEN MANAWA </text>
<text sub="clublinks" start="154.287" dur="0.1"> ROHANO NGGALKE PADIHAN MANEH </text>
<text sub="clublinks" start="154.387" dur="0.067"> ROH LUKA NUNGGUH MANAWA ING TANPA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="154.454" dur="0.167"> ROH LUKA NUNGGAL ING MANAK KANG JAWA </text>
<text sub="clublinks" start="154.621" dur="0.333"> ROHANO NGGALKE PADIHAN MANAKSA ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="154.954" dur="0.234"> ROH LUKA NUNGGAL ING MANAK KANG ING NGANGGUT. </text>
<text sub="clublinks" start="155.188" dur="0.1"> RÉWASING MUKA KUMAHA. </text>
<text sub="clublinks" start="155.288" dur="0.067"> RÉWASING MUKA KUMAHA. ALL </text>
<text sub="clublinks" start="155.355" dur="0.133"> RÉWASING MUKA KUMAHA. ALL THE </text>
<text sub="clublinks" start="155.488" dur="0.2"> RÉWASING MUKA KUMAHA. ALL WAY </text>
<text sub="clublinks" start="155.688" dur="0.835"> RÉWASING MUKA KUMAHA. SEMUA ING WANG 4 @ UP </text>
<text sub="clublinks" start="156.523" dur="0.233"> RÉWASING MUKA KUMAHA. SEMUA ING WANG 4 @ UP KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="156.756" dur="0.534"> RÉWASING MUKA KUMAHA. SEMUA ING WANG 4 @ UP KANGGO MAINE. </text>
<text sub="clublinks" start="157.29" dur="0.033"> RÉWASING MUKA KUMAHA. SEMUA ING WANG 4 @ UP KANGGO MAINE. @ </text>
<text sub="clublinks" start="157.323" dur="0.201"> SEMUA ING WANG 4 @ UP KANGGO MAINE. @ </text>
<text sub="clublinks" start="157.524" dur="0.166"> SEMUA ING WANG 4 @ UP ING MAIK. @ HURRICANE </text>
<text sub="clublinks" start="157.69" dur="0.067"> SEMUA ING WANG 4 @ UP ING MAIK. @ PEMBANGUNAN HURRICANE </text>
<text sub="clublinks" start="157.757" dur="0.234"> SEMUA ING WANG 4 @ UP ING MAIK. @ PEMBANGUNAN HURRICANE IN </text>
<text sub="clublinks" start="157.991" dur="0.634"> SEMUA ING WANG 4 @ UP ING MAIK. @ PEMBANGUNAN HURRICANE ING ING </text>
<text sub="clublinks" start="158.625" dur="0.166"> SEMUA ING WANG 4 @ UP ING MAIK. </text>
<text sub="clublinks" start="158.791" dur="0.935"> PEMBANGUNAN HURRIKANE ING PULANG, </text>
<text sub="clublinks" start="159.726" dur="0.467"> PEMBANGUNAN HURRIKANE ING PULANG, KASAHA </text>
<text sub="clublinks" start="160.193" dur="0.801"> PEMBANGUNAN HURRIKANE ING PULANG, KASAHA 4 @ WELL, </text>
<text sub="clublinks" start="160.994" dur="0.901"> PEMBANGUNAN HURRIKANE ING PULANG, KASAHA 4 @ WELL, JUST </text>
<text sub="clublinks" start="161.895" dur="0.467"> PEMBANGUNAN HURRIKANE ING PULANG, KASAHA 4 @ KANGGO, ING ING KENIT </text>
<text sub="clublinks" start="162.362" dur="0.901"> PEMBANGUNAN HURRIKANE ING PULANG, KASAHA 4 @ KANGGO, ING ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="163.263" dur="0.133"> RASULISAN 4 @ WELL, JAWA TENTENG KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="163.396" dur="2.536"> KASAHA 4 @ WELL, JANGAN NGENTENI KITA PALM, </text>
<text sub="clublinks" start="165.932" dur="0.634"> PENTING 4 @ WELL, JAWA TENTANG KAMI PALM, NORTHWARD. </text>
<text sub="clublinks" start="166.566" dur="0.133"> PALM, NORTHWARD. </text>
<text sub="clublinks" start="166.699" dur="0.1"> PALM, NORTHWARD. WE'LL </text>
<text sub="clublinks" start="166.799" dur="0.167"> PALM, NORTHWARD. WE'LL </text>
<text sub="clublinks" start="166.966" dur="0.634"> PALM, NORTHWARD. WE'LL duwe TROPIK </text>
<text sub="clublinks" start="167.6" dur="0.167"> PALM, NORTHWARD. WE'LL duwe STORM TROPIKAL </text>
<text sub="clublinks" start="167.767" dur="0.934"> WE'LL duwe STORM TROPIKAL </text>
<text sub="clublinks" start="168.701" dur="0.501"> WE'LL Duwe PEMBANGSAAN STORM TROPIK, </text>
<text sub="clublinks" start="169.202" dur="0.233"> WE'LL Duwe PEMBANGSAAN STORM TROPIK, ORANGE </text>
<text sub="clublinks" start="169.435" dur="0.167"> WE'LL Duwe PEMBANGSAAN STORM TROPIKAL, KANGGO BASA, </text>
<text sub="clublinks" start="169.602" dur="0.334"> WE'LL Duwe PEMBANGSAAN STORM TROPIKAL, KANGGO BASA, JAWA </text>
<text sub="clublinks" start="169.936" dur="0.133"> PARNNGET, ORANG NEGARA, JUST </text>
<text sub="clublinks" start="170.069" dur="0.067"> PEMBANGUNAN, KANGGO BASA, ING JAWA </text>
<text sub="clublinks" start="170.136" dur="0.667"> PEMBANGUNAN, KANGGO BASA, JAWA EAST OF </text>
<text sub="clublinks" start="170.803" dur="0.701"> PEMBANGUNAN, PEMBUKSANA ORANGE, JAWA Pungkasan PAKAI </text>
<text sub="clublinks" start="171.504" dur="0.467"> PEMBANGUNAN, NEGARA PEKRANG, JAWA PAKSA PAKSA PAKSA, 4 @ </text>
<text sub="clublinks" start="171.971" dur="0.234"> PEMBANGUNAN, PEMBUKSANA ORANGE, JAWA Pungkasan PELAKON PAKSA, 4 @ JAWA </text>
<text sub="clublinks" start="172.205" dur="0.334"> PEMBANGUNAN, PEMBUKSANA ORANG, JAWA Pungkasan PELAKON PAKSA, 4 @ JAWA MUDAH </text>
<text sub="clublinks" start="172.539" dur="0.1"> Pungkasan PELAKON KOMPAK, 4 @ JAWA </text>
<text sub="clublinks" start="172.639" dur="0.166"> PELANGGAN ING PUTIH, 4 @ JAWA ING </text>
<text sub="clublinks" start="172.805" dur="0.134"> PELANGGAN ING PUTIH, 4 @ JAWA TENGAH </text>
<text sub="clublinks" start="172.939" dur="0.801"> PELANGGAN PUTIH POLIS, 4 @ JAWA NEGARA PAKSA ING PANLIT. </text>
<text sub="clublinks" start="173.74" dur="0.1"> PEMBANGUNAN TENGAH. </text>
<text sub="clublinks" start="173.84" dur="2.436"> PEMBANGUNAN TENGAH. KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="176.276" dur="0.4"> PEMBANGUNAN TENGAH. KITA NGAK, 4 @ </text>
<text sub="clublinks" start="176.676" dur="0.367"> PEMBANGUNAN TENGAH. KAMI KASUK, 4 @ A </text>
<text sub="clublinks" start="177.043" dur="0.134"> PEMBANGUNAN TENGAH. KAMI KOLEK, 4 @ TROPIKAL </text>
<text sub="clublinks" start="177.177" dur="0.367"> PEMBANGUNAN TENGAH. KITA NGAKGO, 4 @ KANGGO TROPIK </text>
<text sub="clublinks" start="177.544" dur="0.133"> KITA NGAKGO, 4 @ KANGGO TROPIK </text>
<text sub="clublinks" start="177.677" dur="0.067"> KAMI KASAHA, 4 @ AIR STORM TROPIKAL </text>
<text sub="clublinks" start="177.744" dur="0.133"> KAMI KASAHA, 4 @ AIR STORM TROPIK </text>
<text sub="clublinks" start="177.877" dur="0.234"> KAMI KASAHA, 4 @ AIR STORM TROPIKAL INI, </text>
<text sub="clublinks" start="178.111" dur="0.1"> KAMI AKSARI, 4 @ AIR STORM TROPIKAL ING INI, TRACTOR </text>
<text sub="clublinks" start="178.211" dur="0.233"> KAMI AKSARI, 4 @ AIR STORM TROPIKAL ING INI, TRACTORS DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="178.444" dur="0.367"> KAMI AKSARI, 4 @ AIR STORM TROPIKAL ING INI, TRATOR KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="178.811" dur="0.101"> Nonton INI, TRACTOR KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="178.912" dur="0.166"> SAIKI INI, TRATOR KANGGO TO </text>
<text sub="clublinks" start="179.078" dur="0.234"> Nonton INI, TRACTOR UNTUK ING TO </text>
<text sub="clublinks" start="179.312" dur="0.367"> SAIKI INI, TRACTOR UNTUK KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="179.679" dur="0.133"> KANGGO WEST. </text>
<text sub="clublinks" start="179.812" dur="0.067"> KANGGO WEST. MASIH </text>
<text sub="clublinks" start="179.879" dur="0.167"> KANGGO WEST. MASIH TANPA </text>
<text sub="clublinks" start="180.046" dur="0.167"> KANGGO WEST. MASIH TANPA SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="180.213" dur="0.233"> KANGGO WEST. MASIH TANPA SUKU SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="180.446" dur="0.301"> KANGGO WEST. MASIH TANPA MENYANGKANG TENAGA 4 @ KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="180.747" dur="0.133"> MASIH TANPA MENYANGKANG TENAGA 4 @ KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="180.88" dur="0.501"> MASAK DENGAN TANPA MENYANG 4 @ GELANG SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="181.381" dur="1.568"> MASIH TANPA NGUTI KANGGO 4 @ PAWARTA sing apik tenan </text>
<text sub="clublinks" start="182.949" dur="0.567"> MASIH GUNA TANPA MENYANG 4 @ BALAKAN BAIK SAIKI, </text>
<text sub="clublinks" start="183.516" dur="0.267"> MASIH TANPA NGUTI KANGGO 4 @ BALITA SAIKI BAKAL ING, PROBABILITI </text>
<text sub="clublinks" start="183.783" dur="0.1"> PAWARTA sing apik, ING PROBABILITI </text>
<text sub="clublinks" start="183.883" dur="0.534"> PAWARTA sing apik, ING PROBABILITI </text>
<text sub="clublinks" start="184.417" dur="1.935"> PAWARTA sing apik, WULANGAN ING UNTUK, </text>
<text sub="clublinks" start="186.352" dur="0.434"> BALAYAN NGGEN ING, PROBABIL KANGGO MACAPEN, KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="186.786" dur="0.267"> BALAYAN SAIKI ING, PROBABIL KANGGO, INGGRIS 4 4 </text>
<text sub="clublinks" start="187.053" dur="0.334"> PAWARTA sing apik, ING PROBABILITI INGKAP, INGGRIS 4 4 ING DARKE </text>
<text sub="clublinks" start="187.387" dur="0.133"> UNTUK NGANGGAT, KANGGO 4 @ DARKE </text>
<text sub="clublinks" start="187.52" dur="0.067"> UNTUK NGANGGATKE, KANGGO 4 @ TEMBANG DARKE </text>
<text sub="clublinks" start="187.587" dur="0.133"> UNTUK NGANGGATKE, KANGGO 4 @ TEMBANG DARKE IS </text>
<text sub="clublinks" start="187.72" dur="0.134"> UNTUK NGANGGATKE, KANGGO 4 @ TEMBANG DARKE ING INI DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="187.854" dur="0.267"> UNTUK NGANGGATKE, KANGGO 4 @ TEMBANG DARKE INGKANG KITA </text>
<text sub="clublinks" start="188.121" dur="0.2"> UNTUK NGANGGATKE, KANGGO 4 @ TEMBANG DARKE ING ING KANG KITA </text>
<text sub="clublinks" start="188.321" dur="0.367"> UNTUK NGANGGATKE, KANGGO 4 @ TEMBANG DARKE ING ING KENE </text>
<text sub="clublinks" start="188.688" dur="0.167"> SHADE IS ING NGISI </text>
<text sub="clublinks" start="188.855" dur="0.2"> SHADE ING ING KENE TUNGGUH </text>
<text sub="clublinks" start="189.055" dur="0.1"> SHADE IS ING KENE ING MASALAH PALING TINGGI </text>
<text sub="clublinks" start="189.155" dur="0.167"> SHADE IS ING NGAPAK ING PROBABILITI TINGGI </text>
<text sub="clublinks" start="189.322" dur="0.2"> PELUANG PROBABILITI TINGGI </text>
<text sub="clublinks" start="189.522" dur="0.1"> PROBABILITI INGGRIS ING TROPIKAL </text>
<text sub="clublinks" start="189.622" dur="0.568"> PROBABILITI TINGGI TENGAH STORM TROPIKAL </text>
<text sub="clublinks" start="190.19" dur="3.67"> PROBABILITI GAMPANG TINGKATAN TENGAH KANGGO BUKU TROPIKAL </text>
<text sub="clublinks" start="193.86" dur="0.6"> PROBABILITI TINGGI TENGAH KANGGO WANGSANA TROPIKAL WINDS.4 @ 4 @ </text>
<text sub="clublinks" start="194.46" dur="0.101"> KENYATA WANGSANA TROPIKAL WINDS.4 @ 4 @ </text>
<text sub="clublinks" start="194.561" dur="0.066"> KENYATA WANGSARI TROPIKAL WINDS.4 @ 4 @ 10% </text>
<text sub="clublinks" start="194.627" dur="0.234"> KENYATA WANGSANA TROPIKAL WINDS.4 @ 4 @ 10% SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="194.861" dur="0.267"> KENYATA WANGSEN TROPIKAL WINDS.4 @ 4 @ 10% UNTUK TAMPA, </text>
<text sub="clublinks" start="195.128" dur="0.133"> KENYATA WANGSEN TROPIKAL WINDS.4 @ 4 @ 10% UNTUK TAMPA, 10-20%, </text>
<text sub="clublinks" start="195.261" dur="0.2"> KANGGO WANGSANA TROPIKAL WINDS.4 @ 4 @ 10% UNTUK TAMPA, 10-20%, BY </text>
<text sub="clublinks" start="195.461" dur="0.301"> KENYATA WARNA TROPIKAL WINDS.4 @ 4 @ 10% UNTUK TAMPA, 10-20%, OLEH LATE </text>
<text sub="clublinks" start="195.762" dur="0.2"> 10% UNTUK TAMPA, 10-20%, BY LATE </text>
<text sub="clublinks" start="195.962" dur="0.133"> 10% UNTUK TAMPA, 10-20%, OLEHARIAH KULIT </text>
<text sub="clublinks" start="196.095" dur="0.101"> 10% UNTUK TAMPA, 10-20%, BY LATE SATURDAY MALAM, </text>
<text sub="clublinks" start="196.196" dur="0.133"> 10% UNTUK TAMPA, 10-20%, DENGAN LATUR SATURDAY MALAM, INTO </text>
<text sub="clublinks" start="196.329" dur="0.3"> 10% UNTUK TAMPA, 10-20%, DENGAN LATUR SATURDAY MALAM, INTO SUNDAY </text>
<text sub="clublinks" start="196.629" dur="0.234"> SATURDAY MALAKNA, INTO Bengi </text>
<text sub="clublinks" start="196.863" dur="0.067"> SATURDAY NIGHT, INTO SUNDAY MORN4 @ ING. </text>
<text sub="clublinks" start="196.93" dur="0.166"> MORN4 @ ING. </text>
<text sub="clublinks" start="197.096" dur="0.067"> MORN4 @ ING. Wong </text>
<text sub="clublinks" start="197.163" dur="0.067"> MORN4 @ ING. WAYANG </text>
<text sub="clublinks" start="197.23" dur="0.167"> MORN4 @ ING. ING KENEH </text>
<text sub="clublinks" start="197.397" dur="0.2"> MORN4 @ ING. ING KANG KINI </text>
<text sub="clublinks" start="197.597" dur="0.167"> MORN4 @ ING. ING KANG KANGGO ING WANGGO KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="197.764" dur="0.4"> MORN4 @ ING. MANGSA ING KANG KANGGO PARA A </text>
<text sub="clublinks" start="198.164" dur="0.167"> MANGSA ING KANG KANGGO PARA A </text>
<text sub="clublinks" start="198.331" dur="0.434"> MANGSA ING KANG KANGGO MANAJAWA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="198.765" dur="1.401"> NUNG KENE TANGGO ING NGANGGANG WANG SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="200.166" dur="0.634"> NUNG KENE TANGGO ING NGANGGAL KANG TENGAH NGGALKE BIT LUNGKUL KANGGO4 @. </text>
<text sub="clublinks" start="200.8" dur="0.1"> LITTLE BIT DOWNHILL4 @. </text>
<text sub="clublinks" start="200.9" dur="0.1"> LITTLE BIT DOWNHILL4 @. IT </text>
<text sub="clublinks" start="201" dur="0.067"> LITTLE BIT DOWNHILL4 @. KANGGO IT </text>
<text sub="clublinks" start="201.067" dur="0.2"> LITTLE BIT DOWNHILL4 @. KANGGO IT A </text>
<text sub="clublinks" start="201.267" dur="0.2"> LITTLE BIT DOWNHILL4 @. ING NGGALKE GOT </text>
<text sub="clublinks" start="201.467" dur="0.868"> LITTLE BIT DOWNHILL4 @. KANGGO IT ING GOT A </text>
<text sub="clublinks" start="202.335" dur="1.168"> LITTLE BIT DOWNHILL4 @. KANGGO IT ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="203.503" dur="0.033"> LITTLE BIT DOWNHILL4 @. KANGGO ITU GOT MODEL PADASA </text>
<text sub="clublinks" start="203.536" dur="0.334"> KANGGO ITU GOT MODEL PADASA </text>
<text sub="clublinks" start="203.87" dur="0.233"> LUKIS ITU ING NGENTANG MODEL FORECAST, 4 @ TUMAMBANG </text>
<text sub="clublinks" start="204.103" dur="0.234"> ING NGGALKE GAMBAH MODEL PADANG, 4 @ MENGIKUT </text>
<text sub="clublinks" start="204.337" dur="0.133"> LUKIS ITU GOT MODEL PADUKAN, 4 @ NUNGGAL LANJUT, </text>
<text sub="clublinks" start="204.47" dur="0.367"> ITU NENGGALU MODEL PADANG TU, 4 @ NUNGGALKE TOMORROW, DON ' </text>
<text sub="clublinks" start="204.837" dur="0.167"> 4 @ NUNGGUL JAWA KANGGO, DON ' </text>
<text sub="clublinks" start="205.004" dur="0.1"> 4 @ NUNGGUL INGKANG TUNGGULU, DON'S CANCEL </text>
<text sub="clublinks" start="205.104" dur="0.167"> 4 @ NUNGGUL JAWA KOMPUTIRAN, Aja 'CANCEL YOUR </text>
<text sub="clublinks" start="205.271" dur="0.134"> 4 @ NUNGGUL JAWA KOMPUTIRAN, Aja 'CANCEL SATURDAY </text>
<text sub="clublinks" start="205.405" dur="0.233"> 4 @ NUNGGUL JAWA KANGGO, Aja MELAYU RANCANGAN SATURDAY, </text>
<text sub="clublinks" start="205.638" dur="0.134"> CANCEL PELAKSAN SATURDAY ANDA, </text>
<text sub="clublinks" start="205.772" dur="0.434"> CANCEL RANCANGAN PADAN SAKITU ING, ING </text>
<text sub="clublinks" start="206.206" dur="0.2"> CANCEL RANCANGAN PADAN SAKITU, NANGGALKE </text>
<text sub="clublinks" start="206.406" dur="0.233"> CANCEL RANCANGAN SATURDAY ANDHARI, TARI INGKIK </text>
<text sub="clublinks" start="206.639" dur="0.301"> CANCEL RANCANGAN PADAN SAKITU, RAYANG MACAPAT MENGIKUT </text>
<text sub="clublinks" start="206.94" dur="0.166"> SILANGKAN Cepet Nggolek </text>
<text sub="clublinks" start="207.106" dur="0.134"> PONTIK INGGRIS NGGENAH Cepet </text>
<text sub="clublinks" start="207.24" dur="0.6"> PONTIK INGGRIS NGGENHATI PENTING </text>
<text sub="clublinks" start="207.84" dur="0.234"> PONTIK INGKANG-KENANGAN KANGGO INGKANG-II </text>
<text sub="clublinks" start="208.074" dur="0.567"> PONTIK INGKANG-KENANGAN KANGGO INGKANG-INGKI SUKU, </text>
<text sub="clublinks" start="208.641" dur="0.134"> SHOWERS NUNGGUL ING, </text>
<text sub="clublinks" start="208.775" dur="0.1"> SUKU MENGIKUT INGKANG ING, INGGO </text>
<text sub="clublinks" start="208.875" dur="0.3"> SUKU MENGIKUT INGKANG ING, INGING INGKIRA </text>
<text sub="clublinks" start="209.175" dur="0.2"> SUKU MENGIKUT INGKANG ING, INGING NGEBUT SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="209.375" dur="0.234"> SHOWERS NUNGGUL INGKE ING, ING NGANGGO PIRANG LIRIK, </text>
<text sub="clublinks" start="209.609" dur="0.167"> SHOWERS NUNGGUL INGKOH INGKE, ING NGANGGO LIRIK, ING NGOMONG </text>
<text sub="clublinks" start="209.776" dur="0.901"> SHOWERS NUNGGUL INGKANG, ING NGANGGO LIRIK, ING NGOMONG </text>
<text sub="clublinks" start="210.677" dur="0.033"> SHOWERS NUNGGUL INGKE, ING NGANGGO PIRANG LENGAR, AJA PAKAI @ </text>
<text sub="clublinks" start="210.71" dur="0.1"> AKU ING PANJANG PANJENENG, ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="210.81" dur="0.134"> AKU ING PANJANG PANJENENG, ING NGANGGO AN </text>
<text sub="clublinks" start="210.944" dur="0.8"> NATE ING NGANGGO LIRIK, ING NGANGGO ING SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="211.744" dur="2.336"> Bakal LONG SANGSA LAGI, ARA PAKAI @ ANAK ISINAN </text>
<text sub="clublinks" start="214.08" dur="0.434"> AKU ING PANJANG PANJENENG, ING NGANGGO @ ANTARA ISINAN ISINAT, TORNADO </text>
<text sub="clublinks" start="214.514" dur="0.367"> AKU ING PANJANG PANJENGA NENG LENGKE, ING NGOMONG @ SPINOFF ISINAN, TORNADO 4 @ </text>
<text sub="clublinks" start="214.881" dur="0.1"> SPINOFF ISOLATED, TORNADO 4 @ </text>
<text sub="clublinks" start="214.981" dur="0.067"> SPINOFF ISOLATED, TORNADO 4 @ TO </text>
<text sub="clublinks" start="215.048" dur="0.267"> SPINOFF ISOLATED, TORNADO 4 @ TO THE </text>
<text sub="clublinks" start="215.315" dur="0.066"> SPINOFF ISOLATED, TORNADO 4 @ PARA NORTHEAST </text>
<text sub="clublinks" start="215.381" dur="0.201"> SPINOFF ISOLATED, TORNADO 4 @ PARA NORTHEAST OF </text>
<text sub="clublinks" start="215.582" dur="0.266"> SPINOFF ISOLATED, TORNADO 4 @ UNGGUL BASA </text>
<text sub="clublinks" start="215.848" dur="0.301"> SPINOFF ISOLATED, TORNADO 4 @ KANGGURAN BUKU CENTER, </text>
<text sub="clublinks" start="216.149" dur="0.1"> KANGGO NORTHEAST OF CENTER, </text>
<text sub="clublinks" start="216.249" dur="0.1"> PARA NORTHEAST CENTER, AS </text>
<text sub="clublinks" start="216.349" dur="0.167"> ING NORTHEAST CENTER, AS INI </text>
<text sub="clublinks" start="216.516" dur="0.701"> KANGGO NORTHEAST CENTER, AS INGGIH NGGI </text>
<text sub="clublinks" start="217.217" dur="0.3"> ING NORTHAST CENTER, AS INGGO OGI, </text>
<text sub="clublinks" start="217.517" dur="0.534"> KANGGO NORTHEAST CENTER, AS INGGO ORA, INTO </text>
<text sub="clublinks" start="218.051" dur="0.834"> KANGGO NORTHEAST CENTER, AS INGGO OGI, INTO SATURDAY </text>
<text sub="clublinks" start="218.885" dur="0.167"> AS ING SUKU, INTO SATURDAY </text>
<text sub="clublinks" start="219.052" dur="1.468"> AS INGGO NGGO, INTO SATURDAY MALAM, </text>
<text sub="clublinks" start="220.52" dur="0.434"> AS ING KANGGO DENGAN, INTO SATURDAY MALAM, ING, </text>
<text sub="clublinks" start="220.954" dur="0.233"> AS ING KANGGO ING, INTO SATURDAY MALAM, ING, 4 @ KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="221.187" dur="0.334"> AS ING KANGGO ING, INTO SATURDAY MALAM, ING, 4 @ KAMI AKAN </text>
<text sub="clublinks" start="221.521" dur="0.233"> Bengi, wengi, 4 @ KITA bakal </text>
<text sub="clublinks" start="221.754" dur="0.067"> Bengi, Bengi, 4 @ KAMI PAKAT </text>
<text sub="clublinks" start="221.821" dur="0.1"> Bengi, wengi, 4 @ KITA bakal entuk </text>
<text sub="clublinks" start="221.921" dur="0.134"> Bengi, Bengi, 4 @ KITA DUMADAH PAKET PAKSA </text>
<text sub="clublinks" start="222.055" dur="0.233"> Wengi, Wengi, 4 @ KITA DUMADAKAN ING SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="222.288" dur="0.334"> Bengi, Bengi, 4 @ KITA DUMADAKI DENGAN ING ING ING INI </text>
<text sub="clublinks" start="222.622" dur="0.133"> POTENSI LUKIS ING SAK ING ING INI </text>
<text sub="clublinks" start="222.755" dur="0.067"> POTENSI KANGGO NAIK ING TANGAN </text>
<text sub="clublinks" start="222.822" dur="0.634"> POTENSI KANGGO Nampa ING RAIN INI </text>
<text sub="clublinks" start="223.456" dur="2.669"> POTENSI KANGGO NUI ING TANGAN ING SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="226.125" dur="0.468"> POTENSI DAPAT NGAHAJAWA ING TANGAN ING ING BIK, 4 @ </text>
<text sub="clublinks" start="226.593" dur="0.3"> POTENSI DAPAT NGAHAJAWA ING TANGAN ING ING PAKET, 4 @ MACAMAT </text>
<text sub="clublinks" start="226.893" dur="0.133"> RAIN ING BAKAL, 4 @ SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="227.026" dur="0.067"> Munggah ing BACKSIDE, 4 @ MAIN LENGKEL </text>
<text sub="clublinks" start="227.093" dur="0.167"> Munggah ing BACKSIDE, 4 @ MAIN LENGKEL </text>
<text sub="clublinks" start="227.26" dur="0.133"> Munggah ing BACKSide, 4 @ MACAMUR Pungkasan I-75, </text>
<text sub="clublinks" start="227.393" dur="0.201"> Munggah ing BACKSIDE, 4 @ MAIN LENGKAP I-75, MASIH </text>
<text sub="clublinks" start="227.594" dur="0.2"> Munggah ing BACKSIDE, 4 @ MAIN LENGKAP I-75, MASIH PENTING </text>
<text sub="clublinks" start="227.794" dur="0.2"> Munggah ing BACKSIDE, 4 @ MAIN LENGKAP I-75, MASALAH PENTEN TO </text>
<text sub="clublinks" start="227.994" dur="0.367"> Munggah ing BACKSIDE, 4 @ MAIN LENGKAP I-75, MASIH INGKEYANG MELAYU </text>
<text sub="clublinks" start="228.361" dur="0.133"> Pungkasan taun I-75, MASIH INGSARI </text>
<text sub="clublinks" start="228.494" dur="0.134"> Pungkasan taun I-75, MASIH INGKEYE DENGAN Waca </text>
<text sub="clublinks" start="228.628" dur="0.133"> Pungkasan taun I-75, MASALAH INGKEYE DENGAN INI </text>
<text sub="clublinks" start="228.761" dur="0.067"> Pungkasan taun I-75, MASALAH INGKEYAngen sing 4 INGGRIS </text>
<text sub="clublinks" start="228.828" dur="0.267"> Pungkasan taun I-75, MASALAH INGKEYAng MACAPAT 4 mau KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="229.095" dur="0.3"> Pungkasan taun I-75, MASALAH INGKEYAng MACAPAT 4 ING NGANGGO MACAPAT </text>
<text sub="clublinks" start="229.395" dur="0.134"> NUNG KENE 4 @ MUKA KANGGUT </text>
<text sub="clublinks" start="229.529" dur="0.067"> NGAN KINI 4 @ GAMPANG MENGIKUT KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="229.596" dur="0.166"> LIKE. </text>
<text sub="clublinks" start="229.762" dur="0.034"> LIKE. Sadurunge </text>
<text sub="clublinks" start="229.796" dur="0.1"> LIKE. Sadurunge aku </text>
<text sub="clublinks" start="229.896" dur="0.2"> LIKE. Sadurunge Aku LET </text>
<text sub="clublinks" start="230.096" dur="0.234"> LIKE. Sadurunge aku ngeculake </text>
<text sub="clublinks" start="230.33" dur="0.734"> LIKE. Sadurunge Aku Nggawe Sampeyan, </text>
<text sub="clublinks" start="231.064" dur="0.267"> LIKE. SUKU ING AKU ING NGANGGO, TROPIK </text>
<text sub="clublinks" start="231.331" dur="0.233"> SUKU ING AKU ING NGANGGO, TROPIK </text>
<text sub="clublinks" start="231.564" dur="0.034"> Sadurunge Aku Nggawe Sampeyan, Watesan TROPIKAL </text>
<text sub="clublinks" start="231.598" dur="0.066"> Sadurunge Aku Nggawe Sampeyan, Watesan TROPICAL 10 </text>
<text sub="clublinks" start="231.664" dur="0.234"> Sadurunge Aku Nggawe Sampeyan, Watesan TROPICAL 10 Duwe </text>
<text sub="clublinks" start="231.898" dur="0.133"> Sadurunge Aku Nggawe Sampeyan, Watesan TROPICAL 10 DITANGGANG </text>
<text sub="clublinks" start="232.031" dur="0.734"> Sadurunge Aku Nggawe Sampeyan, Watesan TROPICAL 10 DITANGGANG AS </text>
<text sub="clublinks" start="232.765" dur="0.234"> Sadurunge Aku Nggawe Sampeyan, Watesan TROPICAL 10 DITANGGUHAN AS A </text>
<text sub="clublinks" start="232.999" dur="0.767"> DEPRESI 10 DITANGGUHAN AS A </text>
<text sub="clublinks" start="233.766" dur="0.601"> DEPRESI 10 DIPANGGULAN SAIKI 5:00. </text>
<text sub="clublinks" start="234.367" dur="0.133"> 5:00. </text>
<text sub="clublinks" start="234.5" dur="0.101"> 5:00. 3800 </text>
<text sub="clublinks" start="234.601" dur="0.1"> 5:00. 3800 MILES </text>
<text sub="clublinks" start="234.701" dur="0.734"> 5:00. 3800 MILES AWAY </text>
<text sub="clublinks" start="235.435" dur="1.101"> 5:00. 3800 MILES AWAY SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="236.536" dur="0.434"> 5:00. 3800 MILES AWAY Saka US, </text>
<text sub="clublinks" start="236.97" dur="0.333"> 5:00. 3800 MILES AWAY Saka US, KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="237.303" dur="0.134"> 3800 MILES AWAY Saka US, KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="237.437" dur="0.1"> 3800 TANGGUNGJUT MUNGGUL DARI AS, KITA bakal </text>
<text sub="clublinks" start="237.537" dur="0.067"> 3800 MILES AWAY Saka US, Kita bakal duwe </text>
<text sub="clublinks" start="237.604" dur="0.367"> 3800 MILES AWAY Saka US, Kita bakal duwe </text>
<text sub="clublinks" start="237.971" dur="0.133"> 3800 TANGGUNGGUNG MILES SAKITU AS, KAMI KANGGO NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="238.104" dur="0.167"> 3800 TANGGUNGJUT TANGGO SUKUR DARI AS, KAMI KANGGO NGANGGO TRUKU </text>
<text sub="clublinks" start="238.271" dur="0.367"> 3800 TANGGUNGGUL MILIK DARI US, NATE ING NGANGGO TRUKU KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="238.638" dur="0.167"> NATE ING TRUKU KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="238.805" dur="0.066"> NATE ING TRUKU UNTUK NUNGGUH INI </text>
<text sub="clublinks" start="238.871" dur="0.101"> NATE ING TRUKU UNTUK NUNGGUH UP </text>
<text sub="clublinks" start="238.972" dur="0.133"> NATE ING TRUKU UNTUK NUNGGUH ING KINI </text>
<text sub="clublinks" start="239.105" dur="0.267"> NATE ING TRUKU UNTUK ING NGANGGO ING SINI DI </text>
<text sub="clublinks" start="239.372" dur="0.133"> NATE ING TRUKU UNTUK NUNGGUH ING ING ING ING INI </text>
<text sub="clublinks" start="239.505" dur="0.835"> NATE ING TRUKU UNTUK NUNGGUH ING ING INI INI KANG INI </text>
<text sub="clublinks" start="240.34" dur="0.133"> NATE ING TRUKU UNTUK NUNGGUH ING ING ING ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="240.473" dur="1.235"> NANGGOH UP ING ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="241.708" dur="0.534"> NANGGAP UP ING ING ING KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="242.242" dur="0.033"> NANGGAP UP ING ING ING KANGGO. 4 @ </text>
<text sub="clublinks" start="242.275" dur="0.2"> BIT. 4 @ </text>
<text sub="clublinks" start="242.475" dur="0.167"> BIT. 4 @ SEVEN-DAY </text>
<text sub="clublinks" start="242.642" dur="0.1"> BIT. 4 @ PELANGGAN HARI INI, </text>
<text sub="clublinks" start="242.742" dur="0.067"> BIT. 4 @ PELANGGAN HARI INI, INTENG </text>
<text sub="clublinks" start="242.809" dur="0.2"> BIT. 4 @ PELANGSA DENGAN HARI, INSING </text>
<text sub="clublinks" start="243.009" dur="0.367"> BIT. 4 @ PELANGGAN HARI INI, ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="243.376" dur="0.133"> HARI ING WULANG PULANG, ING KANG ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="243.509" dur="0.167"> PELANGGAN HARI INGGRIS, ING BISA ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="243.676" dur="0.134"> PELANGGAN HARI INGKE, BAKAL ING NGANGGO PAKET PASANG4 @, </text>
<text sub="clublinks" start="243.81" dur="0.1"> PELANGGAN HARI PELUANG, ING KANG ING NGANGGO PAKET PASANG4 @, GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="243.91" dur="0.3"> PELANGGAN HARI PANJANG, HARI ING NGANGGO PAKAI PASANG4 @, GAMPANG SUKUR, </text>
<text sub="clublinks" start="244.21" dur="0.034"> PELANGGAN HARI INGKE, BAKAL ING ING NGETEKTU KANGGURAN, @ GAMPANG MACAPAK, 4 @ </text>
<text sub="clublinks" start="244.244" dur="0.166"> PASANG SUNDAY4 @, GAMPANG SUKUR, 4 @ </text>
<text sub="clublinks" start="244.41" dur="0.167"> PASANG SUNDAY4 @, GAMPANG NGGAL, 4 @ MONDAY, </text>
<text sub="clublinks" start="244.577" dur="0.167"> PASTUN SUNDAY4 @, GAMPANG SUKURAN, 4 @ MONDAY, TUESDAY, </text>
<text sub="clublinks" start="244.744" dur="0.133"> PASTUR LENGAN4 @, GAMPANG MENENGGANG, 4 @ MONDAY, TUESDAY, WEDNESDAY </text>
<text sub="clublinks" start="244.877" dur="0.167"> MONDAY, TUESDAY, WEDNESDAY </text>
<text sub="clublinks" start="245.044" dur="0.134"> MONDAY, TUESDAY, WEDNESDAY TYPICAL </text>