17 часот во петок: Издадени предупредувања за урагани за делови од источниот брег на Флорида пред Исајас subtitles

СЕ СОНЦЕТО СЈАЕ СОСТОЈБА НА СОНЦЕНА ДРADАВНА СОСТОЈБА НА Сонцето ДРADАВНАТА ДЕЛОВНА КОНСТАРНА МАЛКА. ДРADАВНАТА ДЕЛОВНА КОНСТАРНА МАЛКА. >>> ДРADАВНАТА ДЕЛОВНА КОНСТАРНА МАЛКА. >>> ЕДНА ДРADАВНАТА ДЕЛОВНА КОНСТАРНА МАЛКА. >>> Едно нешто ДРADАВНАТА ДЕЛОВНА КОНСТАРНА МАЛКА. >>> Едно нешто ДРADАВНАТА ДЕЛОВНА КОНСТАРНА МАЛКА. >>> Едно нешто што правиме ДРADАВНАТА ДЕЛОВНА КОНСТАРНА МАЛКА. >>> Едно нешто што сакаме ДРADАВНАТА ДЕЛОВНА КОНСТАРНА МАЛКА. >>> Едно нешто што сакаме 4 @ ДО >>> Едно нешто што сакаме 4 @ ДО >>> Едно нешто што сакаме 4 @ ДА ГО ОДГОВИМЕ >>> Едно нешто што сакаме 4 @ ДА ГО ОДГОВИМЕ >>> Едно нешто што сакаме 4 @ ДА ГО ОДГОВИМЕМЕ >>> Едно нешто што сакаме 4 @ ДА ГО ОДГОВОРИМЕ СЕ >>> Едно нешто што сакаме 4 @ ДА ГО ОДГОВИМЕМЕ ОД ОД ДЕЛОВНО, ОБРАБОТЕТЕ ОЧИ НА ТОНТАЛ, ОБРАБОТЕТЕ ОД ОД ТОНИТ, ТРОПИЦИ, ОБРАБОТЕТЕ ОД ОВОЈ БЕЗ СВЕТ, ТРОПИЦИ, ПОВЕЕ ОБРАБОТЕТЕ ОГО НА ГОДИНА, ТРОПИЦИ, ПОГЛАСНИ МЕТЕРОЛОГИСТ ТРОПИЦИ, главен метеоролог ТРОПИЦИ, главен метеоролошки боб ТРОПИЦИ, главни метеорологистички БОБИ ДЕСКИНИ, ТРОПИЦИ, главен метеорологист БОБИ ДЕСКИНИ, ПРОВЕДИ ТРОПИЦИ, ПОВЕЕ МЕТЕОРОЛОГИСКО БОБИ ДЕСКИНСКИ, ПРОВЕД 4 @ БОБИ ДЕСКИНСКИ, ПРОЕКТ 4 @ БОБИ ДЕСКИНСКИ, ПРОВЕРИ 4 @ HURRICANE БОБИ ДЕСКИНСКИ, ПРОВЕРИ 4 @ HURRICANE ISAIAS БОБИ ДЕСКИНСКИ, ПРОВЕРИ 4 @ HURRICANE ISAIAS TONIGHT, 4 @ ХУРИКАНСКИ ИСАИС ТОНОТ, 4 @ УВЕТНИЧКИ ИСАИЗИ ТОНОТ, 4 @ >> ХУРИКАНСКИ ИСАИЗИ ТОНОТ, 4 @ >> ПРЕДНОС УБАВНИ ИСАИЗИ ТОНОТ, 4 @ >> СМЕТНО МАЛ HURRICANE ISAIAS TONIGHT, 4 @ >> PRETTY МАЛИТЕ десетици HURRICANE ISAIAS TONIGHT, 4 @ >> PRETTY МАЛИТЕ десетици од HURRICANE ISAIAS TONIGHT, 4 @ >> PRETTY МАЛИТЕ десетици од TH4 @ E >> ВЕНИ МАЛИТЕ десетици од TH4 @ E >> ВЕНИ МАЛИТЕ десетици TH4 @ E НЕШТО >> ДОБИВНИТЕ МНОГУ ДЕЦА НА TH4 @ E СЕ РАБОТЕ >> Прилично мали десетици TH4 @ E НЕШТИНИТЕ ДА ГО ПРАВИТЕ >> ВЕTНИ МАЛИТЕ десетици од TH4 @ E НЕШТИВИТЕ ГО ПОВЕЕ >> ВЕНИ МАЛИТЕ десетици TH4 @ E НЕШТИВИ ОД ОВДЕ ОВДЕ, >> ВЕНИ МАЛИТЕ десетици од TH4 @ E НЕШТИВИТЕ ОД ОВДЕ, 2020 година СИТЕ СЕ ДА ПРАВИТЕ ОВДЕ, 2020 година СИТЕ СЕ ДА ГО ОВДЕ ОВДЕ, 2020 ВАС СИТЕ СЕ ДА ГО ПРАВИТЕ ОВДЕ, 2020 година СИТЕ СЕ ДА ГО ОВДЕ ОВДЕ, 2020 СО МО YЕ ОВИЕ ГО ОВДЕ ОВДЕ ОВДЕ, 2020 година МОРА ДА АПЛИЦИРАТЕ ОВИЕ ГО ОВДЕ ОВДЕ ОВДЕ, 2020 ГОДИШАТ ДА СЕ АПЛИЦИРАЈТЕ ОВИЕ ГО ОВДЕ ОВДЕ ОВДЕ, 2020 година МОРА ДА СЕ АПЛИТИРАТЕ МАТЕ ОВИЕ ГО ОВДЕ ОВДЕ ОВДЕ, 2020 година МОРА ДА СЕ АПЛИТИРАТЕ СО МАТЕ ДА МОРА ДА СЕ АПЛИТИРАТЕ СО МАТИ ДА МОРА ДА СЕ АПЛИТИРАТЕ МАТИРА ДА ТОА, МОРА ДА СЕ АПЛИТИРАТЕ МАТИРА ДА СЕ, САМО МОРА ДА СЕ АПЛИТИРАТЕ МАТИРА ДА СЕ, САМО КАКО МОРА ДА СЕ АПЛИТИРАТЕ МАТИРА ДА ТОА, САМО КАКО ГОЛЕМО, МОРА ДА СЕ АПЛИТИРАТЕ МАТЕ ДА СЕ, КАКО ДА СЕ ГОЛЕМИ, КОЈ МОРА ДА СЕ АПЛИТИРАТЕ МАТИ ДА КАКО, САМО КАКО ГОЛЕМИ, КОЈ ЗНАЕ ТОА, ДА СЕ КАКО ГОЛЕМО, КОЈ ЗНАЕ ТОА, ДА СЕ КАКО ГОЛЕМО, КОЈ ЗНАЕ ШТО ТОА, ДА СЕ КАКО ГОЛЕМО, КОЈ ЗНАЕШ ШТО СЕ МОИ ТОА, ДА СЕ КАКО ГОЛЕМО, КОГА ЗНАЕШ ШТО СЕ СМЕЕ ПОСТОИ ТОА, ДА СЕ КАКО ГОЛЕМО, КОЈ ЗНАЕ ШТО СЕ МОЕ ДА СЕ СЛУЧУВА ВО ТОА, ДА СЕ КАКО ГОЛЕМО, КОЈ ЗНАЕ ШТО СЕ ПОСТОИ ВО 2020 година.4 @ ШТО МОЕ ДА СЕ СЛУЧИ ВО 2020 година.4 @ ШТО МОЕ ДА СЕ СЛУЧИ ВО 2020.4 @ Е ШТО СЕ СЛУЧИ СО ПОВЕЕ ВО 2020.4 @ Е СЕ ДОБИВ ШТО СЕ СЛУЧИ ПОСТОЕ ВО 2020.4 @ .4Е СЕ ДОБИВ ШТО СЕ СЛУЧИ СО ПОВЕЕ ВО 2020 година.4 @ ETЕ СЕ ДОБИРА ДА ШТО СЕ МОAPЕ ДА СЕ СЛУЧИ ВО 2020.4 @ WЕ СЕ ДОБИВТЕ ВАС, ШТО МОUЕ ДА СЕ СЛУЧИ ВО 2020.4 @ WЕ СЕ ДОБИРАТЕ ДА СЕ, ВЕРИФИ ETЕ ДОБИРАТЕ ДА ВЕ, ВЕРИФИ ETЕ СЕ ДОБИРАТЕ ДА ВИЕ, ВЕРИФИТЕ НА, ETЕ ДОБИРАТЕ ДА ВИЕ, ВЕРИФИРА ONЕ НА, ПРЕПОРАКА ETЕ СЕ ДОБИРАТЕ ДА СЕ, ВЕРИФИРА ONЕ НА, ПРЕПОРАКА ОВА. НАДВОРЕШНО, ПРЕДЛОГ. НАДВОРЕШНО, ПРЕДЛОГ. СИТЕ НАДВОРЕШНО, ПРЕДЛОГ. ВО РЕД, НАДВОРЕШНО, ПРЕДЛОГ. СИТЕ ПРАВО, ДА СЕ НАДВОРЕШНО, ПРЕДЛОГ. СИТЕ ПРАВО, ДА ЗЕМА НАДВОРЕШНО, ПРЕДЛОГ. СИТЕ ПРАВО, ПОВЕЕ ТАЛКО ЗА ОВДЕ НАДВОРЕШНО, ПРЕДЛОГ. СИТЕ ПРАВО, ДА ЗНАЕМ ЗА ОВОЈ СИТЕ ПРАВО, ДА ЗНАЕМ ЗА ОВОЈ СИТЕ ПРАВО, ПОВЕДНИОТ РАБОТНО ЗА СВЕТОТ. СТОРМ. СТОРМ. ИСАИАС, СТОРМ. ИСИЈАС, 75 СТОРМ. ISAIAS, 75 МИЛ-ПЕР-ЧАС СТОРМ. ISAIAS, 75 ЗБИРНИ ЗБИРНИ ЗБОРИ, ISAIAS, 75 ЗБИРНИ ЗБИРНИ ЗБОРИ, ISAIAS, 75 ЗБИРНИ ВИДОВИ, МОНИ ISAIAS, 75 ЗБИРНИ ВИДОВИ, МОЕ ДА СЕ ПРОДАВАТ ISAIAS, 75 МИНИ-ПЕР-ЧАСНИ ЗБИРИ, Дојдете ACROSS4 @ HISPANIOLA, ISAIAS, 75 МИНИ-ПЕР-ЧАСНИ ЗБИРИ, Дојдете ACROSS4 @ HISPANIOLA, СЕГА ISAIAS, 75 МИНИ-ПЕР-ЧАСНИ ЗБИРИ, Дојдете ACROSS4 @ HISPANIOLA, СЕГА О ИМАЈ ACROSS4 @ HISPANIOLA, СЕГА О Дојдете ACROSS4 @ HISPANIOLA, СЕГА ОДГОВОР ИЗВЕТЕ ACROSS4 @ HISPANIOLA, СЕГА ОД НАДВОР ОБВИНА КАКО ACROSS4 @ HISPANIOLA, СЕГА ОД НАДВОРНА ВОДА Дојдете ACROSS4 @ HISPANIOLA, СЕГА ОД НАДВОРЕШНО ВРАТИВО ПРАВО? НАДВОРЕШНА ВАРМОВНА ПРАВО? НАДВОРЕШНА ВАРМОВНА ПРАВА ШЕРЕ НАДВОРЕШНА ВАРМОВНА ПРАВА ШЕТЕ ТОА НАДВОРЕШНА ВАРМОВНА ПРАВО? ШЕРЕ ТОА Е НАДВОРЕШНА ВАРМОВНА ПРАВО? ПОГОЛЕМ ДА СЕ СЕ НАДВОРЕШНА ВАРМОВНА ПРАВО? НЕГО ШТО СЕ ВРАА НАДВОРЕШНА ВАРМОВНА ПРАВО? НЕГО ШТО СЕ ОД ОД НЕГО ШТО СЕ ОД ОД НЕГО ШТО СЕ ОД ОВОЈ НЕГО ШТО СЕ ОД ОВОЈ ДИРЕКЦИЈА НЕГО ШТО СЕ ОД ОВОЈ ДИРЕКЦИЈА ОВДЕ, НЕГО ШТО СЕ ОД ОВОЈ ДИРЕКЦИЈА ОВДЕ, 4 @ LIGHTENI ОВАА ДИРЕКЦИЈА ТУКА, 4 @ LIGHTENI ОВАА ДИРЕКЦИЈА ТУКА, 4 @ LIGHTENI UP, ОВАА ДИРЕКЦИЈА ОВДЕ, 4 @ LIGHTENI UP, SUPPOSED ОВАА ДИРЕКЦИЈА ТУКА, 4 @ LIGHTENI UP, ПОДДРШКА ДА. СО ПОДОБРУВА ДО. СО ПОДОБРУВА ДО. ТОА СО ПОДОБРУВА ДО. ТОА Е СО ПОДОБРУВА ДО. Тоа е дел СО ПОДОБРУВА ДО. Тоа е дел од СО ПОДОБРУВА ДО. Тоа е дел од СО ПОДОБРУВА ДО. ТОА Е ДЕЛ НА ПРЕДГОВОР.4 @ ТОА Е ДЕЛ НА ПРЕДГОВОР.4 @ ТОА Е ДЕЛ НА ПРЕДГОВОР.4 @ AS ТОА Е ДЕЛ НА ПРЕДГОВОР.4 @ КАКО ОВА ТОА Е ДЕЛ НА ПРЕДГОВОР.4 @ AS AS BOZO ТОА Е ДЕЛ НА ПРЕДГОВОР.4 ТОА Е ДЕЛ НА ПРЕДГОВОР.4 @ КАКО ОВОЈ БОЗО ДО ГРАД КАКО ОВОЈ БОЗО ДО ГРАД КАКО ОВА БОЗО ДО ГРАДДА БАХАМА, КАКО ОВА БОЗО ДО ГРАДДА БАХАМА, МИАМИ КАКО ОВА БОЗО ДО ГРАДДА БАХАМА, МИАМИ ШЕЕР КАКО ОВА БОЗО ДО ГРАНД БАХАМА, МИАМИ ШЕЕР Е КАКО ОВОЈ БОЗО ДО ГРАНД БАХАМА, МИАМИ ШЕЕР ДА ГО ДОБИ КАКО ОВОЈ БОЗО ДО ГРАДДА БАХАМА, МИАМИ ШЕЕР ДА СЕ ОДГОВОРИ БАХАМА, МИАМИ ШЕРЕ СЕ ОДБАВИ БАХАМА, МИАМИ ШЕЕР СЕ ОДБИРА БАХАМА, МИАМИ ШЕЕР ДА СЕ ОДГОВОРИ БАХАМА, МИАМИ ШЕЕР СЕ ОДГОВОРИ ДА СЕ ИЗБОРИ. БАХАМА, МИАМИ ШЕЕР СЕ ОДГОВОРИ ДА СЕ ИЗБОРИ. 4 @ ИЗБОР НАДВОР. 4 @ ИЗБОР НАДВОР. 4 @ ОВА ИЗБОР НАДВОР. 4 @ ОВА Е Е ИЗБОР НАДВОР. 4 @ ОВОЈ ДОБИВ ИЗБОР НАДВОР. 4 @ ОВА Е ДА СЕ ДА СЕ РАБОТУВА ИЗБОР НАДВОР. 4 @ ОВОЈ Е ДА СЕ ДОБИВИ ОВА Е ДА СЕ ДОБИВУВА ДВЕUNЕ ОВДЕ ОД ОВДЕ ТУКА, ОВА Е ДА СЕ ПОВЕЕ ОВДЕ, ТУКА ОВА Е ДА СЕ ПОВЕЕ ОВДЕ, ОВДЕ ОВА Е ДА СЕ ДОБИВУВА ПОВЕЕ ОВДЕ, ОД ЗДРАВЈЕТО ОВА Е ДА СЕ ДОБИВУВА ПОВЕ THЕ ОВДЕ, ТОА ЗДРАВСТВЕНА ПРИКАЗНА. ОВДЕ, ТОА ЗДРАВСТВЕНА СТОРМ. ОВДЕ, ТОА ЗДРАВСТВЕНА СТОРМ. 70 ОВДЕ, ТОА ЗДРАВСТВЕНА СТОРМ. 70 5 ОВДЕ, ТОА ЗДРАВСТВЕНА СТОРМ. 70 5 МИЛЕ-4 @ ПЕР-ЧАС ОВДЕ, ТОА ЗДРАВСТВЕНА СТОРМ. 70 5 MILE-4 @ PER-HOUR WINDS, 70 5 MILE-4 @ PER-HOUR WINDS, 70 5 MILE-4 @ PER-HOUR WINDS, EXCITED 70 5 МИЛЕ-4 @ ПЕР-ЧАС ВИДОВИ, ИСКЛУЧНИ 85 70 5 MILE-4 @ PER-HOUR WINDS, EXCITED 85 BY 70 5 MILE-4 @ PER-HOUR WINDS, EXCITED 85 BY TOMORROW ИСКЛУЧЕН 85 ОД УТРЕ ИСКЛУЧЕН 85 ОД УТРЕ НА ПОВТОРНО, ИСКЛУЧЕН 85 ОД УТРЕ ПОВЕЕ, ВАС ИСКЛУЧЕН 85 ОД УТРЕ НА ПОВЕЕ, МОЕ ИСКЛУЧЕН 85 ОД УТРЕ НА ПОВЕTЕ, МОЕТЕ ДА ГО Гледате ИСКЛУЧЕН 85 ОД УТРЕ НА ПОВЕTЕ, МОЕТЕ ДА ГИ ГЛЕДАТ ИСКЛУЧЕН 85 ОД УТРЕ НА ПОВЕTЕ, МОЕТЕ ДА СЕ ГЛАВИТЕ ПОВЕЕ, МОЕТЕ ДА ГО ВИДИТЕ ПОВЕЕ, МОЕТЕ ДА ГО ВИДЕТЕ RAИВОТ НА ПОВЕERNЕ, МОЕТЕ ДА ГО ВИДЕТЕ ПОДРАВЈЕ НА РАТЕРИ, ПОВЕЕ, МОЕТЕ ДА ГИ ГЛЕДАТ ПОВЕЕ НА РАТЕР, СЕГА ПОВЕЕ, МОЕТЕ ДА ГО ВИДЕТЕ RAЕ ПОДРАВЈЕТЕ ПО РЕТЕР, ОДГОВОРНО ПОЧНУВАЕ ПОВЕЕ, МОЕТЕ ДА ГО ВИДЕТЕ RAИВОТ ПО РЕТЕР, СЕКОГАШ ПОЧЕТУВАТЕ ДА ПОВЕЕ, МОЕТЕ ДА ГИ ГЛЕДАТ ПОВЕЕ НА РАТЕРИТЕТО, СЕКОГАШ ПОЧЕТУВА TOЕ НА @ РАТЕРИЈАТА, СЕКОГАШ ПОЧНУВА TOЕ НА @ РАТЕРИТЕТО, СЕКОГАШ ПОЧЕТУВА @Е ДА ДА СЕ РАТЕРИТЕТО, СЕКОГАШ ПОЧЕТУВА @Е ДА ДА СТЕ ДА СЕ СТРАНА РАТЕРИЈАТА, СЕКОГАШ ПОЧЕТУВА TOЕ НА @ СТЕ ДА СЕ РАЗГОВОРИ ДЕЛОВИ РАТЕРИТЕТО, СЕКОГАШ ПОЧЕТУВА TOЕ НА @ СТЕ ДА СЕ ДА СЕ РАБОТНИ ДЕЛИ НА РАТЕРИЈАТА, СЕКОГАШ ПОЧЕТУВА TOЕ НА @ СОДРИНИ ДЕЛОВИ ДЕЛОВИ НА РАТЕРИТЕТО, СЕКОГАШ ПОЧЕТУВА TOЕ НА @ СОДРИНИ ДЕЛОВИ ДЕЛОВИ НА 4 @ СОДРИНЕТЕ ПОДНЕСНИ ДЕЛОВИ НА 4 @ СОДРИНЕТЕ ПОДНЕСНИ ДЕЛОВИ НА 4 @ BAHAMAS СОДРИНЕТЕ ПОДНЕСНИ ДЕЛОВИ НА 4 @ BAHAMAS NORTHERN СОДРИНЕТЕ ПОДНЕСНИ ДЕЛОВИ НА КРИСИТЕ НА 4 @ BAHAMAS, СОДРИНЕТЕ ПОДНЕСНИ ДЕЛОВИ НА 4 @ BAHAMAS северните клучеви, над БАХАМАС Северно-клучни, повеќе БАХАМАС СЕВЕРНИ КЛУЧИ, НАДВОРЕШ ДА СЕ ДОБИВИ БАХАМАС СЕВЕРНИ КЛУЧИ, НАДВОРЕШ ДА СЕ БАХАМА НЕВЕРИСКИ КЛУЧИ, НАДВОРЕД ДА НАПРАВИТЕ БАХАМАС Северните КЛУЧОВИ, ПРЕД ДЕЛОВНИОТ ПРЕДГОВОР НА НАПЛИ, КАКО ПОДРАЧЈЕТО НА НАПЛИ, ПО ПОДРАЧЈЕТО НА НАПЛИТЕ, ОСНОВНО ПО ПОДРАЧЈЕТО НА НАПЛИТЕ, ОСНОВНИ СТОРИИ ДА СЕ НАДВОРЕШНА ПОДРАЧЈЕ НА НАПЛИТЕ, ОСНОВНИ ПРОДАВНИЦИ ТОА ДА СЕ НАДВОРЕШНА ПОДРАЧЈЕ НА НАПЛИТЕ, ОСНОВНИ ПРИГОДИНИ КОИ СЕ ОСНОВНИ ПРОДАВНИЦИ ТИЕ СЕ ОСНОВНИ ПРИГОДИНИ КОИ СЕ РОТИРАТЕ ОСНОВНИ ПРОДАВНИЦИ ОД КОИ СЕ РОТИРАТЕ ОД ОСНОВНИ ПРОДАВНИЦИ КОИ СЕ РОТИРАТЕ ОД НИВ. РУТАТИРАЈТЕ ОД НИВ. РУТАТИРАЈТЕ ОД НИВ. НИШТО РУТАТИРАЈТЕ ОД НИВ. НИКОГАШ НЕШТО РУТАТИРАЈТЕ ОД НИВ. НИКОГАШ НЕ ЕДНО РУТАТИРАЈТЕ ОД НИВ. НИКОГАШ НИКОГАШ ОД НА РУТАТИРАЈТЕ ОД НИВ. НИКОГАШ НЕШТО ОД ТОА. НИКОГАШ НЕШТО ОД ТОА. НИКОГАШ НЕШТО ОД ТОА. ОВДЕ НИКОГАШ НЕШТО ОД ТОА. ОВДЕ НИКОГАШ НЕШТО ОД ТОА. ОВДЕ НАЈДОБРИОТ НИКОГАШ НЕШТО ОД ТОА. ОВДЕ НАЈДОБРИОТ ПРАВО НИКОГАШ НЕШТО ОД ТОА. ОВДЕ НАЈПОВОРНИОТ ПРАШАА НИКОГАШ НЕШТО ОД ТОА. ОВДЕ НАЈДОБРИОТ ПРАВНИК НА ОД НИКОГАШ НЕШТО ОД ТОА. ОВДЕ НАЈДОБРИОТ СЛЕДНИК НА НАС ОВДЕ НАЈДОБРИОТ СЛЕДНИК НА НАС ОВДЕ НАЈДОБРИОТ ПРАВНИК НА ОД 5:00 часот, ОВДЕ НАЈГОЛЕМИОТ СЛЕДНИК НА ОД 5:00, Интензивност, ОВДЕ НАЈДОБРИОТ ПРАВНИК НА ОД 5: 00 часот, Интензивност, 85 ОВДЕ НАЈДОБРИОТ СЛЕДНИК ОД НА 5:00 часот, Интензивност, 85 TOMORR4 @ OW ОВДЕ НАЈДОБРИОТ СЛЕДНИК ОД НА 5:00 часот, Интензивност, 85 ТОМОРР4 @ OW @ 5:00, Интензивност, 85 TOMORR4 @ OW @ 5:00, Интензивност, 85 TOMORR4 @ OW @ AFTERNOON, 5:00, Интензивност, 85 TOMORR4 @ OW @ AFTERNOON, 80, 5:00, Интензивност, 85 TOMORR4 @ OW @ AFTERNOON, 80, ВТОРА 5:00, Интензивност, 85 TOMORR4 @ OW @ AFTERNOON, 80, ПЕТНИЧКО МОННИНГ. ПОСЛЕДНИК, 80, ПОНЕДЕЛНО МОНИНГ. ПОСЛЕДНИК, 80, ПОНЕДЕЛНО МОНИНГ. ДОБИВУВА ПОСЛЕДНИК, 80, ПОНЕДЕЛНО МОНИНГ. ДОБИВКА КЛОС4 @ E ПОСЛЕДНИК, 80, ПОНЕДЕЛНО МОНИНГ. ДОБИВНИ КЛОС4 @ Е ДО ПОСЛЕДНИК, 80, ПОНЕДЕЛНО МОНИНГ. ДОБИВКУВА CLЕ НА КЛОС4 @ Е ДА НА ПОСЛЕДНИК, 80, ПОНЕДЕЛНО МОНИНГ. ДОБИВЕЕ ЗА КЛОС4 @ Е НА 4 @ ЛАНД, ДОБИВЕЕ ЗА КЛОС4 @ Е НА 4 @ ЛАНД, ДОБИВЕЕ ЗА КЛОС4 @ Е ДА НА 4 @ ЛАНД, ШЕРЕР ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДОБИРАТЕ КЛОС4 @ E НА 4 @ LAND ДОБИВУВАЕ НА КЛОС4 @ Е ДА НА 4 @ ЛАНД, ПОГОЛЕМ НА ИТ ДОБИВЕТЕ ЗА ЗАВРШУВАЕ 4 @ Е ДА НА 4 @ ЛАНД, ПОГОЛЕМ НА ТОА ДОБИВЕТЕ ЗБОРУВА @Е 4 @ Е ДА НА 4 @ ЛАНД, ПОГОЛЕМ НА ТОА ДОБИВЕТЕ ЗБОРУВА @Е 4 @ Е ДА НА 4 @ ЛАНД, ПОВЕЕ ОД ТОА ВРЕМЕ. НЕГО ШТО СЕ ДОГОВОР. НЕГО ШТО СЕ ДОГОВОР. РЕАЛНО НЕГО ШТО СЕ ДОГОВОР. МНОГУ ДОБРО НЕГО ШТО СЕ ДОГОВОР. Навистина Добро нешто НЕГО ШТО СЕ ДОГОВОР. Навистина Добро нешто за НЕГО ШТО СЕ ДОГОВОР. Навистина Добро нешто за нас Навистина Добро нешто за нас Навистина Добро нешто за нас ПОСТОИ, Навистина Добро нешто за нас ЗАТОА ШТО Навистина Добро нешто за нас ПОСТОИ, ITЕ Навистина Добро нешто за нас ПОДНЕСУВА, WЕ ЈА ПОДНЕСЕ Навистина Добро нешто за нас БИДЕТЕ, ILLЕ ЈА ПОДНЕСУВА Навистина Добро нешто за нас ПОДНЕСУВА, WЕ AKEЕ ГО ЗГОЛЕМИ НАЈГОЛЕМО ПОДНЕСУВА, WЕ AKEЕ ГО ЗГОЛЕМИ НАЈГОЛЕМО ПОДНЕСУВА, Е СЕ ГО ЗГОЛЕМУВА СВОЈОТО ВРЕМЕ ПОСТОИ, ITЕ ЈА ПОДНЕСУВА СВОЈОТ СВЕТСКО ВРЕМЕ Бидејќи, тоа ќе го преземе најслабиот тежок леб ПОСТОИ, ITЕ TЕ ГО СЕМА НАЈГОЛЕМИТЕ најслабиот тежок Бидејќи, тоа ќе го преземе најслабиот тежок леплив на тоа Бидејќи, тоа ќе го преземе најслабиот тежок лебдек од страната Бидејќи, тоа ќе го преземе најслабиот тежок лебдек од страната на ВРЕМЕ ДА СЕ ДРАВА САМО СО СЕГА ВРЕМЕ ДА СЕ ДРАВА САМО НА СЕЛА СОСТОЈБА ДА СЕ ДР ONАВА СО СЕКОТО НА СТОРОМ, 4 @ ВРЕМЕ ДА СЕ ДРАВА СО СЕКОТО НА СТОРОМ, 4 @ ПОДГОТОВО ВРЕМЕ ДА СЕ ДРАВА СО СЕКОТО НА СТОРОМ, 4 @ КОГО ДА СЕ ВРЕМЕ ДРICKАВАТЕ СО СЕКОТО НА СТОРОМ, 4 @ ПОГОЛЕМА СВЕТОТ, 4 @ ПОГОЛЕМА СТОРМ, 4 @ КОГО ДА СЕ СЕГА, СВЕТОТ, 4 @ КОГО ДА СЕ НАДВОРЕШНО, ОГРАНИЧЕН СВЕТОТ, 4 @ КОГО ДА СЕ НАДВОРД, СЕ ОГРАНИЧУВАА СВЕТОТ, 4 @ КОГО ДА СЕ НАДВОРДИ, ГОЛЕМИРАМ I 4 @ THINK СТОРМОТ, 4 @ КОГО ДА СЕ СОВРШИВО, ОГРАНИЧЕНА I 4 @ THINK THE СТОРМОТ, 4 @ КОГО ДА СЕ НАДВОРДИ, ОГРАНИЧЕНА Јас 4 @ THINK THE MOS СЕГА, ОГРАНИЧЕНА Јас 4 @ THINK THE MOS СЕГА, ОГРАНИЧЕНА Јас 4 @ РАЗБИРАЈТЕ НА МОС ДЕЛ СЕГА, ОГРАНИЧЕНА Јас 4 @ ПРИМЕНА МОС ДА ГОДИНА СЕГА, ОГРАНИЧЕНА Јас 4 @ РАЗГЛЕДУВАЈТЕ МОСОТ ДЕЛ ОД НАД СЕГА, ОГРАНИЧЕНА Јас 4 @ ПРИМЕНА МОС ДЕЛ ОД НА СЕГА, ОГРАНИЧЕНА Јас 4 @ ПРИМАНА МОС ДЕЛ ОД ОВДЕТОТ СЕГА, ОГРАНИЧЕНА Јас 4 @ ПРИГОВОРИ МОСОТ ДЕЛ ОД НАЈЕДНИЧКИОТ СВЕТ. ДЕЛ ОД НАГРАДИОТ ГОЛЕМ. ДЕЛ ОД НАГРАДИОТ ГОЛЕМ. ТОА ДЕЛ ОД НАГРАДИОТ ГОЛЕМ. ТОА КАДЕ ДЕЛ ОД НАГРАДИОТ ГОЛЕМ. ТОА КАКО ТИЕ ДЕЛ ОД НАГРАДИОТ ГОЛЕМ. ТОА КАКО ИМААТ ДЕЛ ОД НАГРАДИОТ ГОЛЕМ. ТОА КАКО ИМААТ ТОА КАКО ИМААТ ТОА КАКО ИМААТ ВАША ВАНИТЕ ТОА КАКО ИМААТ ДА ГО ВИДАТЕ ВАНИТЕ И ТОА КАКО ИМААТ ВАША ВАСНИЦИ И ПРЕДУПРЕДУВАЕ ТОА КАКО ИМААТ ВАША ВАATНИЦИ И ПРЕДУПРЕДУВАЕ 4 @ ТУКА, ВАНИЦИ И ПРЕДУПРЕДУВАЕ 4 @ ТУКА, ВАНИЦИ И ПРЕДУПРЕДУВАЕ 4 @ ОВДЕ, СЕДНИК ВАНИЦИ И ПРЕДУПРЕДУВАЕ 4 @ ОВОЈ, СОНЕДНИК ПОСТОЕ, ВАНИЦИ И ПРЕДУПРЕДУВАЕ 4 @ ОВОЈ, СОНДЕКСКИ ПЕТ, КАТЕГОРИЈА ВАНИЦИ И ПРЕДУПРЕДУВАЕ 4 @ ОВОЈ, СОНЕДНИК ПОСТОЕ, ЕДНА КАТЕГОРИЈА ПОНЕДНИК ПОСЛЕД, КАТЕГОРИЈА ЕДНА Недела ПОСТОЕ, КАТЕГОРИЈА ЕДНО УПОТРЕБА, ПОНЕДНИК ПОСЛЕДНИК, КАТЕГОРИЈА ЕДНА УПАТСТВО, НАДВОРЕШНА ПОНЕДНИК ПОСЛЕДНИК, КАТЕГОРИЈА ЕДНО УПРАВУВАЕ, ПОВЕЕ ПОНЕДНИК ПОСЛЕДНИК, КАТЕГОРИЈА ЕДНА УПАТСТВО, ПРЕГЛЕД. ПОНЕДНИК ПОСЛЕДНИК, КАТЕГОРИЈА ЕДНА УПАТСТВО, ПРЕГЛЕД. 4 @ ХУРИКАН, ПОГЛАСНИК. 4 @ ХУРИКАН, ПОГЛАСНИК. 4 @ ОВА ХУРИКАН, ПОГЛАСНИК. 4 @ ОВОЈ СОСТОЈБА, ХУРИКАН, ПОГЛАСНИК. 4 @ ОВОЈ СОСТОЈБА, НА ХУРИКАН, ПОГЛАСНИК. 4 @ ОВОЈ СОСТОЈБА, РЕД ХУРИКАН, ПОГЛАСНИК. 4 @ ОВОЈ СОСТОЈБА, СВРТ СПОТИ ХУРИКАН, ПОГЛАСНИК. 4 @ ОВОЈ СОСТОЈБА, Црвените места повеќе ОВОЈ СОСТОЈБА, Црвените места над ОВОЈ СОСТОЈБА, ЦРВИОТ СПОТВИ ОД ОВОЈ ОВОЈ СОСТОЈБА, ЦРВИОТ СПОТВИ ОД УБИВОТ ОВОЈ СОСТОЈБА, ЦРВИОТ СПОТВИ ОД ЦЕНТРОТ ЗА УПОТРЕБА ОВОЈ СОСТОЈБА, РИДОВНИТЕ СПОТВИ ОД РЕПУБЛИКА МАКЕДОНСКИ ЦЕНТРИ МИСЛО МИСЛЕЕ НА ЦЕНТРИТЕ НА УПОТРЕБА ЦЕЛОТ НА ХУРИКАНСКО мисли дека тоа е ЦЕЛОТ НА ХУРИКАНСКИТЕ СЕ ОГЛАСИ ДА СЕ ОДБОРИ Центарот за урагани мисли дека оди за Центарот за урагани мисли дека треба да биде. OЕ СЕ ДА БИДЕ. OЕ СЕ ДА БИДЕ. ПОГЛЕДАТЕ OЕ СЕ ДА БИДЕ. ПОГЛАВЈЕ BACK4 @ OЕ СЕ ДА БИДЕ. ПОГЛАВЈЕ BACK4 @ над OЕ СЕ ДА БИДЕ. ПОГЛАВЈЕ BACK4 @ ОДГОВОР OЕ СЕ ДА БИДЕ. ПОГЛЕДНЕТЕ СО ВРАБОТЕ4 @ ОДГОВОРНИТЕ OЕ СЕ ДА БИДЕ. ПОГЛЕДНЕТЕ СО ВРАБОТЕ4 @ ОДГОВОРИТЕ ТИЕ ПОГЛЕДНЕТЕ СО ВРАБОТЕ4 @ ОДГОВОРИТЕ ТИЕ ПОГЛАВЈЕ BACK4 @ ОДГОВОРИТЕ ТИ САМО ПОГЛАВЈЕ BACK4 @ ОДГОВОРНИТЕ ГОДИНИТЕ ТИ САМО, ПОГЛАВЈЕ BACK4 @ ОДГОВОРНИТЕ ГОДИНИТЕ ОВА ГО ПОСТОИВЕ, ЦЕНТАР ПОГЛАВЈЕ BACK4 @ ОДГОВЕТИТЕ ГОДИНИТЕ ТИ САМО, ЦЕНТРКО МОЕ ПОГЛАВЈЕ BACK4 @ ОДГОВЕТИТЕ ГОДИНИТЕ ТИ САМО, ЦЕНТАР МОЕ ДА СЕ ПОСТОИ САМО, ЦЕНТАР МОЕ ДА СЕ ПОСТОИ СЕ ДОБИВ, ЦЕНТАР МОЕ ДА СЕ СМЕЕ СЕКОГА СЕ ДОБИВ, ЦЕНТАР МОЕ ДА СЕ СМЕЕ СЕКОЈ ВО САМО, ЦЕНТАР МОЕ ДА СЕ СМЕЕ СЕКОГАШ ОВДЕ.4 @ НЕКОГАШ ОВДЕ.4 @ СЕКОГАШ ОВДЕ.4 @ ТРЕНДИНГ СЕКОГАШ ОВДЕ.4 @ ТРЕНДИРА AЕ А СЕКОГАШ ОВДЕ.4 @ ТРЕНДУВАЕ ЛИТЕЛ СЕКОГАШ ОВДЕ.4 @ ТРЕНДУВАЕ ЛИТЕЛСКИ БИТ СЕКОГАШ ОВДЕ.4 @ ТРЕНДУВА ПОВЕЕ ПОДНЕСНИ БИТ ТРГУВАЕ ПОВЕЕ ПОДНЕСЕН БИТ ТРЕНДУВАЕ НА ЛИТЕЛСКИ ГОДИНА ПОВЕURЕ ДО ТРЕНДУВАЕ НА ПОВЕЕ ПОДРАЧЈЕ ПО ПОВЕЕ до 4 @ THE ТРЕНДУВА ПОВЕ LЕ ПОДНЕСНИ БИТ ПОДДРШИ ДО 4 @ ЗАПАД, ТРЕНДУВАЕ НА ПОВЕЕ ПОДРАЧЈЕ ПО ПОВЕЕ до 4 @ ЗАПАД, А ТРЕНДУВАЕ НА ПОДНЕСНИОТ ГОДИШНО ПОДЕЛБА до 4 @ THE West, A LITTLE ТРЕНДУВАЕ НА ПОДНЕСНИОТ ГОДИШНИ ПОВЕТНИК до 4 @ THE WEST, LITTLE BIT ТРЕНДУВАЕ НА ПОДНЕСНИОТ ГОЛЕМИ ПОДВЕДНО до 4 @ THE West, A LITTLE BIT MOR ДА 4 @ ЗАПАД, МАЛКУ БИТ МОР НА 4 @ ЗАПАД, ЛИТЕЛ БИТ МОР РАINИН, ДА 4 @ ЗАПАД, ЛИТЕЛ БИТ МОР РАINИН, А ДА 4 @ ЗАПАД, ЛИТЕЛ БИТ МОР РАНИН, ЛЕТ ДА 4 @ ЗАПАД, ЛИТЕЛ БИТ МОР РАНИН, ЛИЦА НА ГОДИНА ДА 4 @ ЗАПАД, ЛИТЕЛ БИТ МОР МОINИ, ЛИТЕЛ БИТ ПОВЕ4 4 @ ДО 4 @ ЗАПАД, ЛИТЕЛ БИТ МОР МОINИ, ЛИТЕЛ БИТ МОР 4 @ WIND. RAIN, LITTLE BIT MORE4 @ WIND. RAIN, LITTLE BIT MORE4 @ WIND. ВЕДНО RAIN, LITTLE BIT MORE4 @ WIND. ДУРИ АКО RAIN, LITTLE BIT MORE4 @ WIND. ДОГОЛЕМЕ ДА ТОА RAIN, LITTLE BIT MORE4 @ WIND. ДОГОЛЕМЕ ДА СЕ ТОА ШТО RAIN, LITTLE BIT MORE4 @ WIND. ДОГОЛЕМЕ ДА СЕ ТОА ДА СЕ RAIN, LITTLE BIT MORE4 @ WIND. ДОГОЛЕМЕ ДА СЕ СЕ СЕ СЛУЧИ, RAIN, LITTLE BIT MORE4 @ WIND. ДА СЕ ДА СЕ СЕ СЕ СЛУЧИ, јас RAIN, LITTLE BIT MORE4 @ WIND. ДОГОЛЕМЕ ДА СЕ СЕ СЕ СЛУЧИ, јас @ ДОГОЛЕМЕ ДА СЕ СЕ СЕ СЛУЧИ, јас @ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ СЕ СЛУЧИ, ДА ДА НЕ ДОГОЛЕМЕ ДА СЕ СЕ СЕ СЕ СЛУЧИ, ДА НЕ СЕ СМАМ ДОГОЛЕМЕ ДА СЕ СЕ СЕ СЕ СЕ СЛУЧИ, ДА ДА НЕ СМЕАМ ОВА ДОГОЛЕМЕ ДА СЕ СЕ СЕ СЕ СЛУЧИ, ДА ДА НЕ СМЕАМ ДА СЕ СЛУЧИ ДОГОЛЕМЕ ДА СЕ СЕ СЕ СЕ СЛУЧИ, ДА ДА НЕ СМЕАМ ДА СЕ ДА СЕ СМЕ ДОГОЛЕМЕ ДА СЕ СЕ СЕ СЕ СЛУЧИ, ДА ДА НЕ СМЕАМ ДА СЕ Е ГОЛЕМО ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ СЕ СЕ СЛУЧИ, ДА ДА НЕ МИСЛИМЕ ОВОЈ Е ГОЛЕМО РАБОТНО, Немој да мислиш дека ова е голема работа, Немој да мислиш дека ова е голема работа, за Немој да мислиш дека ова е голема работа, за САД. Немој да мислиш дека ова е голема работа, за САД. 4 @ ЗА НАС. 4 @ ЗА НАС. 4 @ НИШТО ЗА НАС. 4 @ НЕМА ЛИКАА ЗА НАС. 4 @ НИКОГАШ ДА СМЕТЕ ШТО ЗА НАС. 4 @ НИКОГАШ ДА СЕ КАКО ШТО ЗА НАС. 4 @ НИКОГАШ ДА СЕ Е ШТО Е Исток НИКОГАШ ДА СЕ КАКО ШТО Е Исток НИКОГАШ ДА СЕ ШТО СЕ ЕДИНИЧКИОТ КАСТ НИКОГАШ ДА СЕ Е КАКО THEЕ EASTЕ ИСТОЧКИОТ СВЕТ НИКОГАШ ДА СЕ Е КАКО .Е СЕ СЕ ДА ГО ПОСТОИТЕ ЈАВИТЕТО НИКОГАШ ДА БИДЕ КОЈ HAЕ Е СЕ ДОБИТЕ ЕДИНИЧКИОТ КАСТ НИКОГАШ ДА БИДЕ КОЈ THEЕ THEЕ СЕ СМЕТЕ ЕДИНИЧКИОТ СВЕТ НИКОГАШ ДА БИДЕ КОЈ VEЕ VEЕ СЕ СМЕТЕ ЕДИНИЧКИОТ КАСТ, НИКОГАШ ДА БИДЕ КОЈ VEЕ VEЕ СЕ СМЕТЕ ЕДИНИЧКИОТ КАСТ, 4 @ COЕ Е Е СЕ СПОРАБОТКА СО, 4 @ ASTЕ Е Е СЕ СПОРАБОТУВА СО, 4 @ LITTLE COЕ COЕ Е СО РАБОТА СО, 4 @ LITTLE BIT ASTЕ COЕ СЕ РАБОТИ СО, 4 @ LITTLE BIT MORE ASTЕ COЕ Е СО РАБОТА СО, 4 @ LITTLE BIT MORE OF ASTЕ COЕ Е СО РАБОТА СО, 4 @ LITTLE BIT MORE OF A ASTЕ COЕ Е СО РАБОТА СО, 4 @ LITTLE BIT MORE OF PAIN COЕ Е Е СО РАБОТА СО, 4 @ LITTLE BIT MORE OF PAIN IN ПОВЕЕ ПОВЕЕ ПОВЕЕ ПОВЕЕ ВО ПОВЕЕ ПОВЕЕ ПОВЕЕ ПОВЕЕ ВО ПОВЕЕ ПОВЕЕ ПОВЕЕ ПОВЕЕ ВО ГОДИНА ПОВЕЕ ПОВЕЕ ПОВЕЕ ПОВЕЕ ВО ГОДИНА ЗА ПОВЕЕ ПОВЕЕ ПОВЕЕ ПОВЕЕ ВО ГОДИНАТА ЗА нив, ПОВЕЕ ПОВЕЕ ПОВЕЕ ПОВЕЕ ВО ПОВЕЕ ЗА нив, ПОТЕНТИЛНО КУПОТ ЗА нив, ПОТЕНЦИЈАЛНО КУАТА ЗА нив, ПОТЕНЦИЈАЛНО ПЛЕНТИВНО КУАТА ЗА нив, ПОТЕНЦИЈАЛНО ПЛЕНТИВНО ПРОСТОР КУАТА ЗА нив, ПОТЕНЦИЈАЛНО ПЛЕНТИВНО ПРОТИВ ДОГОВОРИТЕ КУАТА ЗА нив, ПОТЕНЦИЈАЛНО ПЛЕНТИВНО ПРОТИВ ДОГОВОРИТЕ ПЛАТИВНИ ПРОТИВ ДОГОВОРИ НИЕ ПЛАТИВНИ ПРОТИВ ДОГОВОРИ ВО СЕВЕР ПЛАТИВНИ ПРОТИВ ДОГОВОРИ ВО СЕРВИНА КАРОЛИНА. СЕВЕРНА КАРОЛИНА. СЕВЕРНА КАРОЛИНА. ДВИЕ СЕВЕРНА КАРОЛИНА. ПРЕДЛЕД НА ДВД СЕВЕРНА КАРОЛИНА. ПРЕГЛЕД НА ДВД СЕВЕРНА КАРОЛИНА. ПРЕГЛЕД НА НАДВОРЕШНИЦИ ОД 4 ГОДИНА ПРЕГЛЕД НА НАДВОРЕШНИЦИ ОД 4 ГОДИНА ДВДЕЕ НА НАДВОРЕШНИЦИ ОД 4 ГОДИНА ДА СО ВИРГИНИЈА ДВДЕЕ НА НАДВОРЕШНИЦИ ПОД 4 @ ДА СЕ БИДЕТЕ ВИРГИНИЈА БЕЗ. БЕЗ ВИРГИНИЈА. БЕЗ ВИРГИНИЈА. ПРОГНОЗА БЕЗ ВИРГИНИЈА. ПРОГРАМА МОДЕЛ, БЕЗ ВИРГИНИЈА. ОДГОВОР МОДЕЛ, РАБОТНО БЕЗ ВИРГИНИЈА. ПРЕДМЕТНИ МОДЕЛ, СИСТЕМ ЗА ЧИТАРИ ПРЕДМЕТНИ МОДЕЛ, СИСТЕМ ЗА ЧИТАРИ ПРЕДМЕТНИ МОДЕЛ, СИСТЕМ ЗА ЧИТАРИ ЗА ПРЕДМЕТНИ МОДЕЛ, СИСТЕМ ЗА ЧИТАРИ ЗА САД.4 @ ЗА САД.4 @ ЗА НАС.4 @ ДОГО ЗА НАС.4 @ ДОГОВОРИ ЗА ЗА НАС.4 @ ДОГОВОРИ ЗА ЗА НАС.4 @ СОДРИНА ДО ЗА НАС.4 @ ДОДЕЛУВА СО ДО ЗА НАС.4 @ ДОГОВОРИ ЗА ДО ЗАПАД, ДА СЕ НА ЗАПАД, Доаѓа ЗА НА ЗАПАД, ЛАНДАЛ Доаѓа ЗА НА ЗАЕДНИКОТ, САМО САМО ДА СЕ ДО ЗАЕДНИКОТ, МОANDЕ МОЕ ДОГОВОРИ ДО ЗАПАДОТ, ЛАНДАЛНО МОЕ МОЕ ДА СЕ ДО ЗАЕДНИКОТ, ЛАНДАЛНО МОЕ ДА СЕ МОЕ ДА СЕ ДО ДО ЗАПАДОТ, ЛАНДАЛНО МОЕМЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДОБИ ЛАНДАЛНО МОЕМЕ КАКО ДА СМЕ ЛАНДАЛНО МОЕМЕ КАКО ДА СЕ ДАМА ОВДЕ, ЛАНДАЛНО МОЕМЕ КАКО ДА СЕ ДАМА ТУКА, АКО ЛАНДАЛНО МОЕМЕ КАКО ДА СЕ ДОБИВУМЕ ОВДЕ, ДА ИМА ЛАНДАВНО МОЕ ДА СЕ ДА СМЕТЕ ОВДЕ, АКО ТОА 4 @ ОСТАВИ ЛАНДАЛНО МОЕ ДА СЕ ДА СМЕТЕ ОВДЕ, АКО ТОА 4 @ ОСТАВИТЕ ЗА ЛАНДАЛНО МОЕ ДА СЕ ДА СМЕТЕ ОВДЕ, АКО ТОА 4 @ ОСТАВИТЕ ЗА ЛАНДАЛНО МОЕ ДА СЕ ДА СМЕТЕ ОВДЕ, АКО ТОА 4 @ ОСТАВИТЕ ДО ДА ОВДЕ, ЈАС ТОА 4 @ ОСТАНУВА ЗА ДО ОВДЕ, ЈАС ТОА 4 @ ОСТАВИТЕ ДО ДО СЕ ОВДЕ, ЈАС ТОА 4 @ ОСТАВИТЕ ДА НА ДОЗЕТО. ИСТОКОТ. ИСТОКОТ. ПОСТАВЕН ИСТОКОТ. Силен ефект ИСТОКОТ. ПОВЕЕ Ефективно ПОВЕЕ ИСТОКОТ. ПОВЕЕ ЕФЕКТ ПОВЕЕ НА ИСТОКОТ. Посилен ефект на повеќе Посилен ефект на повеќе Силен ефект на повеќе од истокот Посилен ефект врз повеќе од источниот лак. ИСТОЧЕН БРЕГ. ИСТОЧЕН БРЕГ. НИЕ ИСТОЧЕН БРЕГ. НИЕ СМЕ ИСТОЧЕН БРЕГ. НИЕ СМЕ ВО ИСТОЧЕН БРЕГ. СМЕ ВО А. ИСТОЧЕН БРЕГ. СМЕ ВО ДОБРО ИСТОЧЕН БРЕГ. СМЕ ВО ДОБРА ПОСИЦИЈА ИСТОЧЕН БРЕГ. САМО СО ДОБРА ПОСИЦИЈА ЗА ИСТОЧЕН БРЕГ. СМЕ ВО ДОБРА ПОЗИЦИЈА НА 4 @ СМЕ ВО ДОБРА ПОЗИЦИЈА НА 4 @ СМЕ ВО ДОБРА ПОЗИЦИЈА НА 4 @ СМЕ ВО ДОБРА ПОЗИЦИЈА НА 4 @ ДУХ СМЕ ВО ДОБРА ПОЗИЦИЈА НА 4 @ ДУХОТ А. СМЕ ВО ДОБРА ПОЗИЦИЈА НА 4 @ ДУХОВНАТА ПРЕГЛЕД СМЕ ВО ДОБРИОТ ПОЗИЦИЈА НА 4 @ ДУХОВНАТА ПОГЛЕД КАКО СМЕ ВО ДОБРА ПОЗИЦИЈА НА 4 @ ДУХОТ ДА ГЛАСА КАКО МНОГУ Духот КАКО КАКО МНОГУ Духот ПОГЛЕД КАКО МНОГУ ЛУ PEЕ Духот ПОГЛЕДНЕТЕ КАКО МНОГУ ЛУOЕ ОД ОДГОВОР Духот ПОГЛЕДНЕТЕ КАКО МНОГУ ЛУ GЕ ОД ДА Духот ПОГЛЕДА КАКО МНОГУ ЛУЕ СЕ ОДБОРИ Духот ПОГЛЕДА КАКО МНОГУ ЛУЕ СЕ ДА СЕ ПОДНЕСУВА. ЛУЕТО ДА СЕ ОДГОВОРИ. ЛУЕТО ДА СЕ ОДГОВОРИ. СИТЕ ЛУЕТО ДА СЕ ОДГОВОРИ. СИТЕ ЛУЕТО ДА СЕ ОДГОВОРИ. СИТЕ ПАТ ЛУЕТО ДА СЕ ОДГОВОРИ. СИТЕ ПАТ 4 @ ПОД ЛУЕТО ДА СЕ ОДГОВОРИ. СИТЕ ПАТ 4 @ ПРЕГОВ ЛУЕТО ДА СЕ ОДГОВОРИ. СИТЕ ПАТ 4 @ ПРЕД ГРАДЕЕ. ЛУЕТО ДА СЕ ОДГОВОРИ. СИТЕ ПАТ 4 @ ПРЕД ГОДИНА. @ СИТЕ ПАТ 4 @ ПРЕД ГОДИНА. @ СИТЕ ПАТ 4 @ ПРЕД ГОДИНА. @ HURRICANE СИТЕ ПАТ 4 @ ПРЕД ГОДИНА. @ ВНИМАНИЕ ПРЕДУПРЕДУВАЕ СИТЕ ПАТ 4 @ ПРЕД ГОДИНА. @ HURRICANE ПРЕДУПРЕДУВАЕ ВО СИТЕ ПАТ 4 @ ПРЕД ГРАДЕЕ. @ HURRICANE ПРЕДУПРЕДУВАЕ ВО СИТЕ ПАТ 4 @ ПРЕД ГОДИНА. @ HURRICANE ПРЕДУПРЕДУВАЕ ВО РЕД, ВНИМАНИЕ ПРЕДУПРЕДУВАА ВО РЕД, ВНИМАНИЕ ПРЕДУПРЕДУВАЕ ВО РЕД, ОСНОВНО УБАВНИ ПРЕДУПРЕДУВАИ ВО РЕД, ОСНОВНО 4 @ Добро, ХАРИКАНСКИ ПРЕДУПРЕДУВАИ ВО РЕД, ОСНОВНИ 4 @ WELL, JUST ВНИМАНИЕ ПРЕДУПРЕДУВАЕ ВО РЕД, ОСНОВНО 4 @ ДОБРО, САМО ЗА ХАРИКАНСКИ ПРЕДУПРЕДУВАИ ВО РЕД, ОСНОВНИ 4 @ ДО ДОБРА, САМО ЗА НАС ОСНОВА 4 @ Добро, само за нас ОСНОВНО 4 @ Добро, само за НАС ПАЛМ, ОСНОВНО 4 @ Добро, само за НАС ПАЛМ, СЕВЕРВОРД. ПАЛМ, СЕРВЕРД. ПАЛМ, СЕРВЕРД. WEЕ ПАЛМ, СЕРВЕРД. WEЕ СМЕ ПАЛМ, СЕРВЕРД. HAЕ СМЕ ТРОПИК ПАЛМ, СЕРВЕРД. HAЕ ИМАМ ТРОПИСКИ СТОРМ HAЕ ИМАМ ТРОПИСКИ СТОРМ HAе имаме предупредувања од ТРОПИЧКИ СТОРМ, VEЕ Е СЕ ПРЕДУПРЕДУВАЕ ТРОПИЧКИ СТОРМ, ОРАНГ HAЕ СМЕТЕ ПРЕДУПРЕДУВАSЕ ТРОПСКИ СТОРМ, ОРГАНСКА СТРАНА, HAЕ Е СЕ ПРЕДУПРЕДУВАSЕ ТРОПИЧКИ СТОРМ, ПРИРАЧНИК, САМО ПРЕДУПРЕДУВАЕ, ОРГАНСКА СТРАНА, САМО ПРЕДУПРЕДУВАЕ, ОРГАНСКА СТРАНА, само источно ПРЕДУПРЕДУВАЕ, ОРГАНСКА СТРАНА, САМО источно од ПРЕДУПРЕДУВАЕ, ОРГАНСКА СТРАНА, ПОСТОЈАНА ИЗВЕШТАЈ НА ПОЛК ПРЕДУПРЕДУВАЕ, ОРГАНСКО ЗЕМЈОД, ЈАСОТ ИЗВЕШТАЈ НА ПОЛИЦИСКА СТРАНА, 4 @ ПРЕДУПРЕДУВАЕ, ОРГАНСКО ЗЕМЈОД, ПОСТОЈАНИ ИЗВЕШТАЈ НА РАБОТНИТЕ ПРИРАЧНИК, 4 @ САМО ПРЕДУПРЕДУВАЕ, ОРГАНСКА ЗЕМЈА, МОЕ ДА СЕ ИЗВЕДУВА НА ПОЛЕКСКА СТРАНА, 4 @ JUST EAS ИЗВЕШТАЈ НА ПОЛКО СТРАНА, 4 @ JUST EAS ИЗВЕШТАЈ НА ПОЛКОВНА СТРАНА, 4 @ МО JНО ЕДНО ИЗВЕДУВА НА ПОЛКОВСКА СТРАНА, 4 @ JUST EAS OF HIGHLANDS ИЗВЕДУВА НА ПОЛКОВСКО СТРАНА, 4 @ JUST EAS OF HIGHLANDS COUNTY. НА ЗЕМЈАТА ВИДЕРИ. НА ЗЕМЈАТА ВИДЕРИ. НИЕ НА ЗЕМЈАТА ВИДЕРИ. СЕ МОЕ, 4 @ НА ЗЕМЈАТА ВИДЕРИ. МОЕМЕ, 4 @ А НА ЗЕМЈАТА ВИДЕРИ. МО COЕМЕ, 4 @ ТРОПИК НА ЗЕМЈАТА ВИДЕРИ. МО COЕМЕ, 4 @ ТРОПИСКА СТОРМ МО COЕМЕ, 4 @ ТРОПИСКА СТОРМ МО COЕМЕ, 4 @ ТРОПСКИ СТЕРМСКИ СВЕТИ МО COЕМЕ, 4 @ ТРОПИСКИ СТОРМСКИ СВЕТ ВО МО COЕМЕ, 4 @ ТРОПИСКИ СТОРМСКИ СТРУМ НА ТУКА, МО COЕМЕ, 4 @ ТРОПИСКИ СТОРМСКИ СТРУМ НА ТУКА, ТРАКТОРИ МО COЕМЕ, 4 @ ТРОПИСКИ СТОРМСКИ ВЕATЕ НА ТУКА, ТРАКТОРИ ЗА МО COЕМЕ, 4 @ ТРОПИСКИ СТОРМСКИ ВНИМАН ВО СВЕТЕ, ТРАКТОРИ ЗА ВАНО ВО ОВДЕ, ТРАКТОРИ ЗА ВИДЕТЕ ОВДЕ, ТРАКТОРИ ЗА ДО ВИДЕТЕ ОВДЕ, ТРАКТОРИ ЗА ДО СЕ ВАНО ОВДЕ, ТРАКТОРИ ЗА ОД ЗАПАД. ДО ЗАПАД. ДО ЗАПАД. Сè уште ДО ЗАПАД. СЕУШТЕ НЕ ДО ЗАПАД. Сè уште не гледам ДО ЗАПАД. Сè уште не гледам многу ДО ЗАПАД. НЕ СЕ ГЛАСАМ МНОГУ 4 @ САМО НЕ СЕ ГЛАСАМ МНОГУ 4 @ САМО НЕ ДА ГО ГРАДИМЕ МНОГУ 4 @ ДОБРО ДОБРО НЕ ДА ГО ОБЕДУВАМЕ МНОГУ 4 @ LIKELY ДОБИ ВЕСТИ НЕМА ДА ГО ОБЕДУВАТЕ МНОГУ 4 @ LIKELY ДОБИ ВЕСТИ ОВИЕ, НЕ МОOOЕ ДА ГО ГРАДИТЕ МНОГУ 4 @ LIKELY ДОБИ ВЕСТИ ОВОЈ, ПРОБАБИЛНОСТ ДОБРИ ВЕСТИ ТОА, ПРОБАБИЛНОСТ ДОБРИ ВЕСТИ ТОА, ПРОБАБИЛНОСТ ЗА ДОБРИ ВЕСТИ ТОА, ПРОБАБИЛНОСТ ЗА WИВОТ, ДОБРИ ВЕСТИ ТОА, ПРОБАБИЛНОСТ ЗА INИВО, ОБВРСКО ДОБРИ ВЕСТИ ТОА, ПРОБАБИЛНОСТ ЗА INИВО, ОБВРЗНО 4 @ ДОБРИ ВЕСТИ ТОА, ПРОБАБИЛНОСТ ЗА INИВО, ОБВРЗНО 4 @ ДАРКОТ ЗА WIND, OBVIOUSLY 4 @ DARKE ЗА WIND, OBVIOUSLY 4 @ DARKE SHADE ЗА WIND, OBVIOUSLY 4 @ DARKE SHADE IS ЗА INИВОТ, ОБВРЗНО 4 @ ДАРКИОТ СИДЕ Е КАДЕ ЗА WIND, OBVIOUSLY 4 @ ДАРКИОТ СИДЕ Е КАДЕ СМЕ ЗА WIND, OBVIOUSLY 4 @ DARKE SHADE ISE KU KA KA HEM ЗА INИВОТ, ОБВРЗНО 4 @ ДАРКИОТ СИДЕ Е КАДЕ САМО СИВЕТО Е КАДЕ САМО СИВЕТО Е КАДЕ САМО НАЈДОВО СИВЕТЕ Е КАДЕ САМО НАЈДОБРИОТ ПРАБОБИЛНОСТ СИВЕТЕ Е КАДЕ САМО НАЈДОБРИНАТА ПРИБАБИЛНОСТ ГО ГОДИНА ПОГОЛЕМЕ НА ГОЛЕМИОТ ПРАБОБИЛНОСТ ГОДИНА ТОРОПИЧКА ПОГЛЕДНА ПОБРАБОТНОСТ НАЈДОБРИОТ ПРАБОБИЛНОСТ ГОДИШ ТРОПИСКИ СТОРМ НАЈДОБРИОТ ПРАБОБИЛНОСТ ГОДИНА ТОРПИСКА ПРИКАЗНА ИЗВОР НАЈДОБРИОТ ПРАБИБНОСТ ГОДИНА ТРОПИСКИОТ СТОРМ ЗАВРШНИ ВИНДИ.4 @ 4 @ ТРОПИСКИ СТОРМ ИСТОРИВЕН WINDS.4 @ 4 @ ТРОПИСКИ СТОРМСКИ ВИСТИНИ WINDS.4 @ 4 @ 10% ТРОПИСКИ СТОРМ ЗАВРШИ WINDS.4 @ 4 @ 10% ЗА ТРОПИСКИ СТОРМ ЗАВРШИ WINDS.4 @ 4 @ 10% ЗА ТАМПА, ТРОПИСКИ СТОРМ ИСТОРИВЕН WINDS.4 @ 4 @ 10% ЗА ТАМПА, 10-20%, ТРОПИЧНА СТОРМА ЗАВРШНА WINDS.4 @ 4 @ 10% ЗА TAMPA, 10-20%, BY ТРОПИЧНА СТОРМА ЗАВРШНА WINDS.4 @ 4 @ 10% ЗА ТАМПА, 10-20%, СО КОН 10% ЗА ТАМПА, 10-20%, ПО КОА 10% ЗА ТАМПА, 10-20%, ПО КОН САБОВИ САБОТ 10% ЗА ТАМПА, 10-20%, ПОСЛЕДНА САБОТА НО, 10% ЗА ТАМПА, 10-20%, ПО КОН САБОВНИ НО, ВО ВО 10% ЗА ТАМПА, 10-20%, ПО КОН САБОВНИ НО, ВО ВЕДНИЦА САБОВНА ноќ, во недела САБОТА НО, ВО ВЕДНИЦА MORN4 @ ING. MORN4 @ ING. MORN4 @ ING. ТОА MORN4 @ ING. ТОА КОГА MORN4 @ ING. ТОА КОГА СЕ MORN4 @ ING. ТОА КАКО ВРЕМЕТО MORN4 @ ING. ТОА КАКО ВРЕМЕТО ОДДЕ MORN4 @ ING. ТОА КОГА СТРИЦАТА ОД А. ТОА КОГА СТРИЦАТА ОД А. ТОА КОГА СТРИЦАТА ОД ЛИЦА ТОА КАКО ВРЕМЕТО ДА СЕ ОСНОВИ ДВД ТОА КАКО ВРЕМЕТО ДА СЕ ОСНОВИ ДВД ГОЛЕМИ4 @. LITTLE BIT DOWNHILL4 @. LITTLE BIT DOWNHILL4 @. ИТ LITTLE BIT DOWNHILL4 @. ТОА ИЗГЛЕДА LITTLE BIT DOWNHILL4 @. ЛУКС А LITTLE BIT DOWNHILL4 @. ПОГЛЕДУВА ДОГОВОР LITTLE BIT DOWNHILL4 @. ПОГЛЕДУВА ДОГОВОР LITTLE BIT DOWNHILL4 @. ПОГЛЕДУВА ДОДЕЛНА ПРЕДГОВОР LITTLE BIT DOWNHILL4 @. ПОГЛЕДУВА ДОГОВОРЕН Модел, ПОГЛЕДУВА ДОГОВОРЕН Модел, ПОГОЛЕМУ ДА ГО ПОДАТОЦИ МОДЕЛ, 4 @ СОДРИНА ПОГЛЕДУВА ДОГОВОРЕН МОДЕЛ, 4 @ СОДРИНА ПОГЛЕДУВА ДОГОВОРЕН МОДЕЛ, 4 @ СОДРИНА ОД УТРЕ, ПОГЛЕДУВА ДОГОВОРЕН МОДЕЛ, 4 @ СОГЛАСНО ПОВТОРНО, ДОН ' 4 @ СОДРИНА НИКОГАШ УТРЕ, ДОН ' 4 @ ДА СЕ ОДГОВОРИТЕ, ДА ГО ПОВИТЕ 4 @ ДА СЕ ОДГОВОРИТЕ ДА, ДА СЕ ПРАВИТЕ ВАШИОТ 4 @ СОДРИНАТ ДО УТРЕ, ДА ДА ГО ПРАВИТЕ ВАШИОТ САБОТ 4 @ СОДРИНАТ ДО УТРЕ, ДОНЕСЕ ДА ГО ПРАВДИТЕ ВАШИТЕ ПАТИНИ САБОТНИЦИ, ПОВИКЕТЕ ВАШИТЕ САБОТНИ ПЛАНИИ, ОДВОРЕТЕ ВАШИТЕ САБОТНИ ПЛАНИИ, ВАATНО ОДВОРЕТЕ ВАШИТЕ САБОВНИ ПЛАНИИ, ВЕЛЕШТЕ ОВА ПОВЕДЕТЕ ГО ВАШИТЕ САБОТНИ ПЛАНИИ, ВЕЛИГАТЕ ОВИЕ БЕЗ БРЗО ПОВЕДЕТЕ ГО ВАШИТЕ САБОТНИ ПЛАНИИ, ВИДЕТЕ ОВА БЕЗ БЕЗ ДВД ВИДЕТЕ ОВИЕ БЕЗ БЕЗ ДВД Внимавајте на овие брзи брзи придвижувачи ВИДЕТЕ ОВИЕ БЕЗ РАБОТНИ ДАУВАА СО ДРУГИ ВИДЕТЕ ОВИЕ БЕЗ РАБОТНИ ПРОДАВНИЦИ ДА СЕ ОДГОВОРИ ВИДЕТЕ ОВИЕ БЕЗ РАБОТНИ ПРОДАВНИЦИ ДА СЕ КАКО ДА, ПРОДАВНИЦИ ДА СЕ КАКО ТОА, ПРОДАВНИЦИ ДА СЕ КАКО ДА, WЕ ПРОДАВНИЦИТЕ ДА СЕ КАКО ТОА, WЕ ПОСЛЕДНО ПРОДАВНИЦИТЕ ДА СЕ КАКО ТОА, WЕ МОНО МНОГУ ПРОДАВНИЦИ ДА СЕ ОДГОВЕМЕ ТОА, ILLЕ ПОСЛЕДНО МНОГУ Долг, ПРОДАВНИЦИ ДА СЕ ОДГОВЕМЕ ТОА, LЕ ДОСТАПНО МНОГУ ДАЛО, ВАНО ПРОДАВНИЦИ ДА СЕ ОДГОВЕМЕ ДА, ,Е ПОСЛЕДНО МНОГУ Долг, ВАНО ЗА ПРОДАВНИЦИ ДА СЕ ОДГОВЕМЕ ДА, LЕ ПОСЛЕДНО МНОГУ ДАЛО, ВАНО ЗА @ LЕ ПОСЛЕДНО МНОГУ ДАЛО, ВИДЕТЕ ЗА @ ILLЕ ПОСТОЕ МНОГУ ДАЛО, ВА WНО ЗА @ AN LЕ МОНО МНОГУ ДАЛО, ВИДЕТЕ ЗА @ ИЗЛОНА ILLЕ БЕЗ МОНО ДАЛО, ВИДЕТЕ ЗА @ ИЗЛАТЕН СПИНОФ, WЕ БЕЗ МОНО, ВИДЕТЕ ЗА @ ИЗЛАТЕН СПИНОФ, ТОРНАДО ILLЕ БЕЗ МОНО, ВИДЕТЕ ЗА @ ИЗВРШЕН СПИНОФ, ТОРНАДО 4 @ ИЗЛАТЕН СПИНОФ, ТОРНАДО 4 @ ИЗЛАТЕН СПИНОФ, ТОРНАДО 4 @ ТО ИЗЛАТЕН СПИНОФ, ТОРНАДО 4 @ ДО СЕ ИСОЛИТИВЕН СПИНОФ, ТОРНАДО 4 @ ДО НЕВЕРОТ ИСОЛАТИВЕН СПИНОФ, ТОРНАДО 4 @ ДО НЕВЕРБАТА НА ИСОЛАТИВЕН СПИНОФ, ТОРНАДО 4 @ ДО НЕВЕРОТИЦАТА НА ИСОЛИТИВЕН СПИНОФ, ТОРНАДО 4 @ ДО НЕВЕЛЕШКИОТ ЦЕНТАР, ДО НЕДЕЛАЦИОТ НА ЦЕНТАРОТ, ДО НЕДЕЛЕШКИОТ ЦЕНТАР, АС ДО НЕДЕЛЕШКИОТ ЦЕНТАР, КАКО ОВА ДО НЕДЕЛЕШКИОТ ЦЕНТАР, КАКО ОВОЈ ДВЕЕ ДО НЕДЕЛЕШКИОТ ЦЕНТАР, КАКО ОВА МОЕ ДА, ДО НЕДЕЛЕШТИТЕ НА ЦЕНТАРОТ, КАКО ОВОЈ ДВЕЕ, ВО ВО ДО НЕДЕЛЕШКИОТ ЦЕНТАР, КАКО ОВА МОЕ ДА, ВО САБОТ КАКО ОВА МО MЕ ДА, ВО САБОТ КАКО ОВА МО MЕ ДА, ВО САБОТНА НОIGH, КАКО ОВА МО MЕ ДА, ВО САБОТНО НО, СОНЕДЕЛ, КАКО ОВА МОЕ ДА, ВО САБОТНО НО, ПЕТНИ, 4 @ НЕ КАКО ОВА МОЕ ДА, ВО САБОТНО НО, СОНЕДЕЛ, 4 @ WEЕ НО, ВТОРА, 4 @ @Е Е НО, ПОНЕДЕЛНИК, 4 @ WEЕ ПОСТОЈНО НО, ПОНЕДЕЛНИК, 4 @ WEЕ ПОТЕНТИВНО ДА СЕ ДОБИВМЕ НО, ПОНЕДЕЛНИК, 4 @ WEЕ ПОСЕТНО ДА СЕ СМЕЕ НЕКОИ NIGHT, SUNDAY, 4 @ WEЕ ПОСЕТНО ќе добиеме НЕКОИ НО, ПОНЕДЕЛНИК, 4 @ ENTЕ ПОСЕТНО ќе добиеме НЕКОЈ ОВА ПОТЕНЦИЈАЛНО ДОБИЕ НЕКОЈ ОВА ПОТЕНЦИЈАЛНО ДОБИНЕТЕ НЕКОИ ОВА ОВОЈ ПОВЕЕ ПОТЕНЦИЈАЛНО ДОБИВАТЕ НЕКОИ ОД ОВОЈ ПОДРШКИ ВАШ ПОТЕНЦИЈАЛНО ДОБИНЕТЕ НЕКОИ ОД ОВОЈ ПОВЕЕ НА ПОТЕНЦИЈАЛНО ДОБИТЕ НЕКОИ ОВОЈ ПОВЕЕ НА БАКСИСИОТ, 4 @ ПОТЕНЦИЈАЛНО ДОБИТЕ НЕКОИ ОВОЈ ПОВЕЕ НА БАКСИСИОТ, 4 @ ОДГОВОР ОБЕДИНЕТЕ НА БАКСИСИД, 4 @ ОДГОВОР ОБЕДИНЕТЕ НА БАКСИСИД, 4 @ ОДГОВОР ОБЕДИНЕТЕ НА БАКСИСИДОТ, 4 @ ГЛАВНИОТ исток од ОБЕДИНЕТЕ НА БАКСИСИД, 4 @ ОДГОВОРНИ Исток од I-75, ОДРУВА THEЕ НА БАКСИСИД, 4 @ ОДГОВОР ИЗВЕШТАЈ од I-75, Сè уште ОТВОРИТЕ НА БАКСИСИД, 4 @ ОДГОВОР ИЗВЕШТАЈ од I-75, СЕ СЕ ПОСТОИ ОТВОРИТЕ НА БАКСИСИДОТ, 4 @ ОДГОВОР ИЗВЕШТАЈ од I-75, СЕ ДА СЕ ДОБИВ ОБЕДИНЕТЕ НА БАКСИСИД, 4 @ ОДГОВОР ИЗВЕШТАЈ од I-75, СЕ ДА СЕ ПОГОДИРА ДА ГО ГОДИНЕ Исток од I-75, Сè уште сакаше да го види Исток од I-75, СЕКОГАШ ДА СЕ ДА ГИ ГОДИШ КАДЕ Исток од I-75, СЕКОГАШ ДА СЕ ДА ГИ ГОДИШ КАДЕ ТОА Исток од I-75, СЕ ДА СЕ ДА ГО ГОДИШ КАДЕ ТОА 4 @ ОДГОВОР Исток од I-75, СЕ ДА СЕ ДА ГО ГОДИШ КАДЕ ТОА 4 @ ОДДЕ ДА Исток од I-75, СЕ ТРЕБА ДА ГИ ЈА ПОДГОГАШ КАКО ТЕКОВИ 4 @ ОДГОВОРИ КАДЕ ТОА 4 @ ОДИ ПО ГЛАСАТ КАДЕ ТОА 4 @ ГОДИНЕТЕ ДА ГО ГЛАСАТ. ДОПАЃА. ДОПАЃА. ПРЕД ДОПАЃА. ПРЕД јас ДОПАЃА. ПРЕД ДА САКАМ ДОПАЃА. ПРЕД ДА СЕ ВЕЕ ДОПАЃА. ПРЕД ДА СЕ ДА ГО ОДДЕМЕ, ДОПАЃА. ПРЕД ДА СЕ ДА ГО ОДДЕМЕ, ТРОПИСКИ ПРЕД ДА СЕ ДА ГО ОДДЕМЕ, ТРОПИСКИ ПРЕД ДА СЕ ДА ГО ОДДЕМЕ, ТРОПИСКО ДЕПРЕСИЈА ПРЕД ДА СЕ ДА ГО ОДДЕМЕ, ТРОПСКИОТ ДЕПРЕСИОН 10 ПРЕД ДА СЕ ДА ГО ОДДЕМЕ, ТРОПСКИОТ ДЕПРЕСИОН 10 ПРЕД ДА ЈА ПОДВРДАМ ДА СЕ ОДИМЕ, ТРОПИСКИОТ ДЕПРЕСИОН 10 СЕ РАБОТИ ПРЕД ДА СЕ ДА ГО ОДДЕМЕ, ТРОПИСКИОТ ДЕПРЕСИОН 10 СЕ ПРИМЕНА КАКО ПРЕД ДА СЕ ДА ГО ОДДЕМЕ, ТРОПИСКИОТ ДЕПРЕСИОН 10 ДА СЕ ПРИМЕНАЛА КАКО А. ДЕПРЕСИЈАТА 10 ПОДНЕСУВА ДА СЕ ОСТАВУВА А. ДЕПРЕСАЦИЈАТА 10 ПОДНЕСУВА ДА СЕ ОБЈАВИ СО 5:00. 5:00 часот 5:00 часот 3800 5:00 часот 3800 МИЛИ 5:00 часот 3800 МИЛЕ ПОДНЕСУВА 5:00 часот 3800 МИЛИ ПРОДАВ ОД 5:00 часот 3800 МИЛИ ПРОДАВА ОД САД, 5:00 часот 3800 МИЛИ ПРОДАВА ОД НАС, НЕ 3800 МИЛИ ПРОДАВА ОД НАС, НЕ 3800 МИЛИ ПРОДАВ ОД САД, WЕ Е 3800 МИЛИ ПРОДАВ ОД САД, WЕ Е СМЕ 3800 МИЛИ ПРОДАВ ОД САД, WEЕ ИМАМА 3800 МИЛИ ПРОДАВ ОД САД, ILLЕ ИМАМЕ ВИД 3800 МИЛИ ПОДНЕСУВА ОД САД, WЕ AЕ ИМАМЕ КАРИЦА ЗА 3800 МИЛИ ПРОДАВ ОД САД, WEЕ ИМАМЕ Трага за вас HAЕ TRЕ ПРИРАЧНИК ЗА ВАС VEЕ TRЕ ПРИБАВ ЗА ВАС HAЕ TRЕ ПРИБАВ ЗА ВАС HAЕ TRЕ ПРИГОВОР ЗА ВАС HAЕ TRЕ ПРИГОВОР ЗА ВАШАТ ОВДЕ ВО ТУКА HAЕ СЕ Е ПРИБАВ ЗА ВАС, ДА СЕ ОДВЕДУВАТЕ ОВДЕ ЈАС HAЕ СЕ Е ПРИБАВ ЗА ВАС, ДА СЕ ОВДЕ ОВДЕ ВО САМО А. HAЕ AЕ ПРИБАВ ЗА ВАС, ДА СЕ ОДВЕДУВАТЕ ТУКА ОД САМО ЛИЦЕ Доаѓајќи овде, само малку лет Доаѓајќи овде, само малку бит Доаѓајќи овде, само малку бит 4 @ БИТ. 4 @ БИТ. 4 @ SEVEN-DAY БИТ. 4 @ СЕДЕН-ДЕН ПРЕДГОВОР, БИТ. 4 @ СЕДЕН-ДЕН ПРЕДИЗВИК, ЕДНА БИТ. 4 @ СЕДЕН-ДЕН ПРЕДИЗВИК, УДЕМЕ СЕ БИТ. 4 @ СЕДЕН-ДЕН ПРЕДИЗВИК, УДЕМЕ ДА СЕ ДОБИВАМЕ СЕДЕН-ДЕН ПРЕДИЗВИК, ДА СЕ ДОБИВАМЕ СЕДЕН-ДЕН ПРЕДИЗВИК, ДА СЕ ДОБИРАМЕ СЕДЕН ДЕН ПРЕДИЗВИК, ДА СЕ ДОБИВИМЕ ПОСТОЈНИ СОНДОН 4 @, СЕДЕН-ДЕН ПРЕДИЗВИК, ДА СЕ ДОБИВИМЕ ПОСЛЕДНИОТ СОНЕДНИЦА4 @, ПОДНЕСУВА СЕДЕДЕН ДОГОВОР, ДА СЕ ДОБИВИМЕ ПОСЛЕДНИТЕ СОНЕДНИЦА4 @, ПРЕДМЕДНО ПОСТОЕ, СЕДЕН-ДЕН ПРЕДИЗВИК, ДА СЕ ДОБИВИМЕ ПОСЛЕДНИТЕ СОНЕДНИЦА4 @, ПРЕДМЕТУВАЕ ПОДДРШКА, 4 @ PAST SUNDAY4 @, MOVING AWAY, 4 @ PAST SUNDAY4 @, MOVING AWAY, 4 @ MONDAY, PAST SUNDAY4 @, MOVING AWAY, 4 @ MONDAY, TUESDAY, PAST SUNDAY4 @, MOVING AWAY, 4 @ MONDAY, TUESDAY, WEDNESDAY ПЕТОК, Вторник, Среда ПЕТОК, ВТОРНИК, СРЕДЕН ТИПСКИ

17 часот во петок: Издадени предупредувања за урагани за делови од источниот брег на Флорида пред Исајас

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="1.601" dur="0.167"> СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1.768" dur="0.1"> СОНЦЕТО СЈАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1.868" dur="0.701"> СОСТОЈБА НА СОНЦЕНА </text>
<text sub="clublinks" start="2.569" dur="1.568"> ДРADАВНА СОСТОЈБА НА Сонцето </text>
<text sub="clublinks" start="4.137" dur="0.701"> ДРADАВНАТА ДЕЛОВНА КОНСТАРНА МАЛКА. </text>
<text sub="clublinks" start="4.838" dur="0.066"> ДРADАВНАТА ДЕЛОВНА КОНСТАРНА МАЛКА. >>> </text>
<text sub="clublinks" start="4.904" dur="0.167"> ДРADАВНАТА ДЕЛОВНА КОНСТАРНА МАЛКА. >>> ЕДНА </text>
<text sub="clublinks" start="5.071" dur="0.167"> ДРADАВНАТА ДЕЛОВНА КОНСТАРНА МАЛКА. >>> Едно нешто </text>
<text sub="clublinks" start="5.238" dur="0.234"> ДРADАВНАТА ДЕЛОВНА КОНСТАРНА МАЛКА. >>> Едно нешто </text>
<text sub="clublinks" start="5.472" dur="0.233"> ДРADАВНАТА ДЕЛОВНА КОНСТАРНА МАЛКА. >>> Едно нешто што правиме </text>
<text sub="clublinks" start="5.705" dur="0.2"> ДРADАВНАТА ДЕЛОВНА КОНСТАРНА МАЛКА. >>> Едно нешто што сакаме </text>
<text sub="clublinks" start="5.905" dur="0.367"> ДРADАВНАТА ДЕЛОВНА КОНСТАРНА МАЛКА. >>> Едно нешто што сакаме 4 @ ДО </text>
<text sub="clublinks" start="6.272" dur="0.134"> >>> Едно нешто што сакаме 4 @ ДО </text>
<text sub="clublinks" start="6.406" dur="0.067"> >>> Едно нешто што сакаме 4 @ ДА ГО ОДГОВИМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="6.473" dur="0.1"> >>> Едно нешто што сакаме 4 @ ДА ГО ОДГОВИМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="6.573" dur="0.734"> >>> Едно нешто што сакаме 4 @ ДА ГО ОДГОВИМЕМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="7.307" dur="0.934"> >>> Едно нешто што сакаме 4 @ ДА ГО ОДГОВОРИМЕ СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="8.241" dur="0.601"> >>> Едно нешто што сакаме 4 @ ДА ГО ОДГОВИМЕМЕ ОД ОД ДЕЛОВНО, </text>
<text sub="clublinks" start="8.842" dur="0.2"> ОБРАБОТЕТЕ ОЧИ НА ТОНТАЛ, </text>
<text sub="clublinks" start="9.042" dur="0.1"> ОБРАБОТЕТЕ ОД ОД ТОНИТ, ТРОПИЦИ, </text>
<text sub="clublinks" start="9.142" dur="0.234"> ОБРАБОТЕТЕ ОД ОВОЈ БЕЗ СВЕТ, ТРОПИЦИ, ПОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="9.376" dur="0.1"> ОБРАБОТЕТЕ ОГО НА ГОДИНА, ТРОПИЦИ, ПОГЛАСНИ МЕТЕРОЛОГИСТ </text>
<text sub="clublinks" start="9.476" dur="0.133"> ТРОПИЦИ, главен метеоролог </text>
<text sub="clublinks" start="9.609" dur="0.167"> ТРОПИЦИ, главен метеоролошки боб </text>
<text sub="clublinks" start="9.776" dur="0.167"> ТРОПИЦИ, главни метеорологистички БОБИ ДЕСКИНИ, </text>
<text sub="clublinks" start="9.943" dur="0.167"> ТРОПИЦИ, главен метеорологист БОБИ ДЕСКИНИ, ПРОВЕДИ </text>
<text sub="clublinks" start="10.11" dur="0.033"> ТРОПИЦИ, ПОВЕЕ МЕТЕОРОЛОГИСКО БОБИ ДЕСКИНСКИ, ПРОВЕД 4 @ </text>
<text sub="clublinks" start="10.143" dur="0.2"> БОБИ ДЕСКИНСКИ, ПРОЕКТ 4 @ </text>
<text sub="clublinks" start="10.343" dur="0.434"> БОБИ ДЕСКИНСКИ, ПРОВЕРИ 4 @ HURRICANE </text>
<text sub="clublinks" start="10.777" dur="3.704"> БОБИ ДЕСКИНСКИ, ПРОВЕРИ 4 @ HURRICANE ISAIAS </text>
<text sub="clublinks" start="14.481" dur="0.6"> БОБИ ДЕСКИНСКИ, ПРОВЕРИ 4 @ HURRICANE ISAIAS TONIGHT, 4 @ </text>
<text sub="clublinks" start="15.081" dur="0.1"> ХУРИКАНСКИ ИСАИС ТОНОТ, 4 @ </text>
<text sub="clublinks" start="15.181" dur="0.134"> УВЕТНИЧКИ ИСАИЗИ ТОНОТ, 4 @ >> </text>
<text sub="clublinks" start="15.315" dur="0.133"> ХУРИКАНСКИ ИСАИЗИ ТОНОТ, 4 @ >> ПРЕДНОС </text>
<text sub="clublinks" start="15.448" dur="0.167"> УБАВНИ ИСАИЗИ ТОНОТ, 4 @ >> СМЕТНО МАЛ </text>
<text sub="clublinks" start="15.615" dur="0.2"> HURRICANE ISAIAS TONIGHT, 4 @ >> PRETTY МАЛИТЕ десетици </text>
<text sub="clublinks" start="15.815" dur="0.234"> HURRICANE ISAIAS TONIGHT, 4 @ >> PRETTY МАЛИТЕ десетици од </text>
<text sub="clublinks" start="16.049" dur="0.367"> HURRICANE ISAIAS TONIGHT, 4 @ >> PRETTY МАЛИТЕ десетици од TH4 @ E </text>
<text sub="clublinks" start="16.416" dur="0.167"> >> ВЕНИ МАЛИТЕ десетици од TH4 @ E </text>
<text sub="clublinks" start="16.583" dur="0.1"> >> ВЕНИ МАЛИТЕ десетици TH4 @ E НЕШТО </text>
<text sub="clublinks" start="16.683" dur="0.067"> >> ДОБИВНИТЕ МНОГУ ДЕЦА НА TH4 @ E СЕ РАБОТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="16.75" dur="0.166"> >> Прилично мали десетици TH4 @ E НЕШТИНИТЕ ДА ГО ПРАВИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="16.916" dur="0.201"> >> ВЕTНИ МАЛИТЕ десетици од TH4 @ E НЕШТИВИТЕ ГО ПОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="17.117" dur="0.233"> >> ВЕНИ МАЛИТЕ десетици TH4 @ E НЕШТИВИ ОД ОВДЕ ОВДЕ, </text>
<text sub="clublinks" start="17.35" dur="0.334"> >> ВЕНИ МАЛИТЕ десетици од TH4 @ E НЕШТИВИТЕ ОД ОВДЕ, 2020 година </text>
<text sub="clublinks" start="17.684" dur="0.1"> СИТЕ СЕ ДА ПРАВИТЕ ОВДЕ, 2020 година </text>
<text sub="clublinks" start="17.784" dur="0.1"> СИТЕ СЕ ДА ГО ОВДЕ ОВДЕ, 2020 ВАС </text>
<text sub="clublinks" start="17.884" dur="0.1"> СИТЕ СЕ ДА ГО ПРАВИТЕ ОВДЕ, 2020 година </text>
<text sub="clublinks" start="17.984" dur="0.234"> СИТЕ СЕ ДА ГО ОВДЕ ОВДЕ, 2020 СО МО YЕ </text>
<text sub="clublinks" start="18.218" dur="0.167"> ОВИЕ ГО ОВДЕ ОВДЕ ОВДЕ, 2020 година МОРА ДА АПЛИЦИРАТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="18.385" dur="0.266"> ОВИЕ ГО ОВДЕ ОВДЕ ОВДЕ, 2020 ГОДИШАТ ДА СЕ АПЛИЦИРАЈТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="18.651" dur="0.735"> ОВИЕ ГО ОВДЕ ОВДЕ ОВДЕ, 2020 година МОРА ДА СЕ АПЛИТИРАТЕ МАТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="19.386" dur="0.166"> ОВИЕ ГО ОВДЕ ОВДЕ ОВДЕ, 2020 година МОРА ДА СЕ АПЛИТИРАТЕ СО МАТЕ ДА </text>
<text sub="clublinks" start="19.552" dur="0.167"> МОРА ДА СЕ АПЛИТИРАТЕ СО МАТИ ДА </text>
<text sub="clublinks" start="19.719" dur="0.401"> МОРА ДА СЕ АПЛИТИРАТЕ МАТИРА ДА ТОА, </text>
<text sub="clublinks" start="20.12" dur="0.2"> МОРА ДА СЕ АПЛИТИРАТЕ МАТИРА ДА СЕ, САМО </text>
<text sub="clublinks" start="20.32" dur="0.267"> МОРА ДА СЕ АПЛИТИРАТЕ МАТИРА ДА СЕ, САМО КАКО </text>
<text sub="clublinks" start="20.587" dur="0.133"> МОРА ДА СЕ АПЛИТИРАТЕ МАТИРА ДА ТОА, САМО КАКО ГОЛЕМО, </text>
<text sub="clublinks" start="20.72" dur="0.234"> МОРА ДА СЕ АПЛИТИРАТЕ МАТЕ ДА СЕ, КАКО ДА СЕ ГОЛЕМИ, КОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="20.954" dur="0.333"> МОРА ДА СЕ АПЛИТИРАТЕ МАТИ ДА КАКО, САМО КАКО ГОЛЕМИ, КОЈ ЗНАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="21.287" dur="0.134"> ТОА, ДА СЕ КАКО ГОЛЕМО, КОЈ ЗНАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="21.421" dur="0.1"> ТОА, ДА СЕ КАКО ГОЛЕМО, КОЈ ЗНАЕ ШТО </text>
<text sub="clublinks" start="21.521" dur="0.167"> ТОА, ДА СЕ КАКО ГОЛЕМО, КОЈ ЗНАЕШ ШТО СЕ МОИ </text>
<text sub="clublinks" start="21.688" dur="0.634"> ТОА, ДА СЕ КАКО ГОЛЕМО, КОГА ЗНАЕШ ШТО СЕ СМЕЕ ПОСТОИ </text>
<text sub="clublinks" start="22.322" dur="2.602"> ТОА, ДА СЕ КАКО ГОЛЕМО, КОЈ ЗНАЕ ШТО СЕ МОЕ ДА СЕ СЛУЧУВА ВО </text>
<text sub="clublinks" start="24.924" dur="0.601"> ТОА, ДА СЕ КАКО ГОЛЕМО, КОЈ ЗНАЕ ШТО СЕ ПОСТОИ ВО 2020 година.4 @ </text>
<text sub="clublinks" start="25.525" dur="0.133"> ШТО МОЕ ДА СЕ СЛУЧИ ВО 2020 година.4 @ </text>
<text sub="clublinks" start="25.658" dur="0.067"> ШТО МОЕ ДА СЕ СЛУЧИ ВО 2020.4 @ Е </text>
<text sub="clublinks" start="25.725" dur="0.134"> ШТО СЕ СЛУЧИ СО ПОВЕЕ ВО 2020.4 @ Е СЕ ДОБИВ </text>
<text sub="clublinks" start="25.859" dur="0.167"> ШТО СЕ СЛУЧИ ПОСТОЕ ВО 2020.4 @ .4Е СЕ ДОБИВ </text>
<text sub="clublinks" start="26.026" dur="0.233"> ШТО СЕ СЛУЧИ СО ПОВЕЕ ВО 2020 година.4 @ ETЕ СЕ ДОБИРА ДА </text>
<text sub="clublinks" start="26.259" dur="0.267"> ШТО СЕ МОAPЕ ДА СЕ СЛУЧИ ВО 2020.4 @ WЕ СЕ ДОБИВТЕ ВАС, </text>
<text sub="clublinks" start="26.526" dur="0.3"> ШТО МОUЕ ДА СЕ СЛУЧИ ВО 2020.4 @ WЕ СЕ ДОБИРАТЕ ДА СЕ, ВЕРИФИ </text>
<text sub="clublinks" start="26.826" dur="0.1"> ETЕ ДОБИРАТЕ ДА ВЕ, ВЕРИФИ </text>
<text sub="clublinks" start="26.926" dur="0.201"> ETЕ СЕ ДОБИРАТЕ ДА ВИЕ, ВЕРИФИТЕ НА, </text>
<text sub="clublinks" start="27.127" dur="0.133"> ETЕ ДОБИРАТЕ ДА ВИЕ, ВЕРИФИРА ONЕ НА, ПРЕПОРАКА </text>
<text sub="clublinks" start="27.26" dur="0.234"> ETЕ СЕ ДОБИРАТЕ ДА СЕ, ВЕРИФИРА ONЕ НА, ПРЕПОРАКА ОВА. </text>
<text sub="clublinks" start="27.494" dur="0.1"> НАДВОРЕШНО, ПРЕДЛОГ. </text>
<text sub="clublinks" start="27.594" dur="0.133"> НАДВОРЕШНО, ПРЕДЛОГ. СИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="27.727" dur="0.1"> НАДВОРЕШНО, ПРЕДЛОГ. ВО РЕД, </text>
<text sub="clublinks" start="27.827" dur="0.167"> НАДВОРЕШНО, ПРЕДЛОГ. СИТЕ ПРАВО, ДА СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="27.994" dur="0.234"> НАДВОРЕШНО, ПРЕДЛОГ. СИТЕ ПРАВО, ДА ЗЕМА </text>
<text sub="clublinks" start="28.228" dur="0.7"> НАДВОРЕШНО, ПРЕДЛОГ. СИТЕ ПРАВО, ПОВЕЕ ТАЛКО ЗА ОВДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="28.928" dur="0.201"> НАДВОРЕШНО, ПРЕДЛОГ. СИТЕ ПРАВО, ДА ЗНАЕМ ЗА ОВОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="29.129" dur="0.734"> СИТЕ ПРАВО, ДА ЗНАЕМ ЗА ОВОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="29.863" dur="0.6"> СИТЕ ПРАВО, ПОВЕДНИОТ РАБОТНО ЗА СВЕТОТ. </text>
<text sub="clublinks" start="30.463" dur="0.167"> СТОРМ. </text>
<text sub="clublinks" start="30.63" dur="0.067"> СТОРМ. ИСАИАС, </text>
<text sub="clublinks" start="30.697" dur="0.534"> СТОРМ. ИСИЈАС, 75 </text>
<text sub="clublinks" start="31.231" dur="0.133"> СТОРМ. ISAIAS, 75 МИЛ-ПЕР-ЧАС </text>
<text sub="clublinks" start="31.364" dur="0.734"> СТОРМ. ISAIAS, 75 ЗБИРНИ ЗБИРНИ ЗБОРИ, </text>
<text sub="clublinks" start="32.098" dur="0.134"> ISAIAS, 75 ЗБИРНИ ЗБИРНИ ЗБОРИ, </text>
<text sub="clublinks" start="32.232" dur="2.169"> ISAIAS, 75 ЗБИРНИ ВИДОВИ, МОНИ </text>
<text sub="clublinks" start="34.401" dur="0.6"> ISAIAS, 75 ЗБИРНИ ВИДОВИ, МОЕ ДА СЕ ПРОДАВАТ </text>
<text sub="clublinks" start="35.001" dur="0.2"> ISAIAS, 75 МИНИ-ПЕР-ЧАСНИ ЗБИРИ, Дојдете ACROSS4 @ HISPANIOLA, </text>
<text sub="clublinks" start="35.201" dur="0.134"> ISAIAS, 75 МИНИ-ПЕР-ЧАСНИ ЗБИРИ, Дојдете ACROSS4 @ HISPANIOLA, СЕГА </text>
<text sub="clublinks" start="35.335" dur="0.2"> ISAIAS, 75 МИНИ-ПЕР-ЧАСНИ ЗБИРИ, Дојдете ACROSS4 @ HISPANIOLA, СЕГА О </text>
<text sub="clublinks" start="35.535" dur="0.133"> ИМАЈ ACROSS4 @ HISPANIOLA, СЕГА О </text>
<text sub="clublinks" start="35.668" dur="0.101"> Дојдете ACROSS4 @ HISPANIOLA, СЕГА ОДГОВОР </text>
<text sub="clublinks" start="35.769" dur="0.734"> ИЗВЕТЕ ACROSS4 @ HISPANIOLA, СЕГА ОД НАДВОР ОБВИНА </text>
<text sub="clublinks" start="36.503" dur="0.667"> КАКО ACROSS4 @ HISPANIOLA, СЕГА ОД НАДВОРНА ВОДА </text>
<text sub="clublinks" start="37.17" dur="0.601"> Дојдете ACROSS4 @ HISPANIOLA, СЕГА ОД НАДВОРЕШНО ВРАТИВО ПРАВО? </text>
<text sub="clublinks" start="37.771" dur="0.133"> НАДВОРЕШНА ВАРМОВНА ПРАВО? </text>
<text sub="clublinks" start="37.904" dur="0.1"> НАДВОРЕШНА ВАРМОВНА ПРАВА ШЕРЕ </text>
<text sub="clublinks" start="38.004" dur="0.067"> НАДВОРЕШНА ВАРМОВНА ПРАВА ШЕТЕ ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="38.071" dur="0.233"> НАДВОРЕШНА ВАРМОВНА ПРАВО? ШЕРЕ ТОА Е </text>
<text sub="clublinks" start="38.304" dur="0.167"> НАДВОРЕШНА ВАРМОВНА ПРАВО? ПОГОЛЕМ ДА СЕ СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="38.471" dur="0.267"> НАДВОРЕШНА ВАРМОВНА ПРАВО? НЕГО ШТО СЕ ВРАА </text>
<text sub="clublinks" start="38.738" dur="0.301"> НАДВОРЕШНА ВАРМОВНА ПРАВО? НЕГО ШТО СЕ ОД ОД </text>
<text sub="clublinks" start="39.039" dur="0.133"> НЕГО ШТО СЕ ОД ОД </text>
<text sub="clublinks" start="39.172" dur="0.167"> НЕГО ШТО СЕ ОД ОВОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="39.339" dur="0.1"> НЕГО ШТО СЕ ОД ОВОЈ ДИРЕКЦИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="39.439" dur="0.801"> НЕГО ШТО СЕ ОД ОВОЈ ДИРЕКЦИЈА ОВДЕ, </text>
<text sub="clublinks" start="40.24" dur="0.066"> НЕГО ШТО СЕ ОД ОВОЈ ДИРЕКЦИЈА ОВДЕ, 4 @ LIGHTENI </text>
<text sub="clublinks" start="40.306" dur="0.935"> ОВАА ДИРЕКЦИЈА ТУКА, 4 @ LIGHTENI </text>
<text sub="clublinks" start="41.241" dur="0.534"> ОВАА ДИРЕКЦИЈА ТУКА, 4 @ LIGHTENI UP, </text>
<text sub="clublinks" start="41.775" dur="0.1"> ОВАА ДИРЕКЦИЈА ОВДЕ, 4 @ LIGHTENI UP, SUPPOSED </text>
<text sub="clublinks" start="41.875" dur="0.367"> ОВАА ДИРЕКЦИЈА ТУКА, 4 @ LIGHTENI UP, ПОДДРШКА ДА. </text>
<text sub="clublinks" start="42.242" dur="0.133"> СО ПОДОБРУВА ДО. </text>
<text sub="clublinks" start="42.375" dur="0.067"> СО ПОДОБРУВА ДО. ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="42.442" dur="0.133"> СО ПОДОБРУВА ДО. ТОА Е </text>
<text sub="clublinks" start="42.575" dur="0.167"> СО ПОДОБРУВА ДО. Тоа е дел </text>
<text sub="clublinks" start="42.742" dur="0.734"> СО ПОДОБРУВА ДО. Тоа е дел од </text>
<text sub="clublinks" start="43.476" dur="1.569"> СО ПОДОБРУВА ДО. Тоа е дел од </text>
<text sub="clublinks" start="45.045" dur="0.6"> СО ПОДОБРУВА ДО. ТОА Е ДЕЛ НА ПРЕДГОВОР.4 @ </text>
<text sub="clublinks" start="45.645" dur="0.1"> ТОА Е ДЕЛ НА ПРЕДГОВОР.4 @ </text>
<text sub="clublinks" start="45.745" dur="0.1"> ТОА Е ДЕЛ НА ПРЕДГОВОР.4 @ AS </text>
<text sub="clublinks" start="45.845" dur="0.134"> ТОА Е ДЕЛ НА ПРЕДГОВОР.4 @ КАКО ОВА </text>
<text sub="clublinks" start="45.979" dur="0.233"> ТОА Е ДЕЛ НА ПРЕДГОВОР.4 @ AS AS BOZO </text>
<text sub="clublinks" start="46.212" dur="0.201"> ТОА Е ДЕЛ НА ПРЕДГОВОР.4 </text>
<text sub="clublinks" start="46.413" dur="0.867"> ТОА Е ДЕЛ НА ПРЕДГОВОР.4 @ КАКО ОВОЈ БОЗО ДО ГРАД </text>
<text sub="clublinks" start="47.28" dur="0.167"> КАКО ОВОЈ БОЗО ДО ГРАД </text>
<text sub="clublinks" start="47.447" dur="0.1"> КАКО ОВА БОЗО ДО ГРАДДА БАХАМА, </text>
<text sub="clublinks" start="47.547" dur="0.334"> КАКО ОВА БОЗО ДО ГРАДДА БАХАМА, МИАМИ </text>
<text sub="clublinks" start="47.881" dur="0.167"> КАКО ОВА БОЗО ДО ГРАДДА БАХАМА, МИАМИ ШЕЕР </text>
<text sub="clublinks" start="48.048" dur="0.233"> КАКО ОВА БОЗО ДО ГРАНД БАХАМА, МИАМИ ШЕЕР Е </text>
<text sub="clublinks" start="48.281" dur="0.2"> КАКО ОВОЈ БОЗО ДО ГРАНД БАХАМА, МИАМИ ШЕЕР ДА ГО ДОБИ </text>
<text sub="clublinks" start="48.481" dur="0.367"> КАКО ОВОЈ БОЗО ДО ГРАДДА БАХАМА, МИАМИ ШЕЕР ДА СЕ ОДГОВОРИ </text>
<text sub="clublinks" start="48.848" dur="0.134"> БАХАМА, МИАМИ ШЕРЕ СЕ ОДБАВИ </text>
<text sub="clublinks" start="48.982" dur="0.5"> БАХАМА, МИАМИ ШЕЕР СЕ ОДБИРА </text>
<text sub="clublinks" start="49.482" dur="0.701"> БАХАМА, МИАМИ ШЕЕР ДА СЕ ОДГОВОРИ </text>
<text sub="clublinks" start="50.183" dur="0.534"> БАХАМА, МИАМИ ШЕЕР СЕ ОДГОВОРИ ДА СЕ ИЗБОРИ. </text>
<text sub="clublinks" start="50.717" dur="0.033"> БАХАМА, МИАМИ ШЕЕР СЕ ОДГОВОРИ ДА СЕ ИЗБОРИ. 4 @ </text>
<text sub="clublinks" start="50.75" dur="0.134"> ИЗБОР НАДВОР. 4 @ </text>
<text sub="clublinks" start="50.884" dur="0.066"> ИЗБОР НАДВОР. 4 @ ОВА </text>
<text sub="clublinks" start="50.95" dur="0.167"> ИЗБОР НАДВОР. 4 @ ОВА Е Е </text>
<text sub="clublinks" start="51.117" dur="0.2"> ИЗБОР НАДВОР. 4 @ ОВОЈ ДОБИВ </text>
<text sub="clublinks" start="51.317" dur="0.167"> ИЗБОР НАДВОР. 4 @ ОВА Е ДА СЕ ДА СЕ РАБОТУВА </text>
<text sub="clublinks" start="51.484" dur="0.334"> ИЗБОР НАДВОР. 4 @ ОВОЈ Е ДА СЕ ДОБИВИ </text>
<text sub="clublinks" start="51.818" dur="0.133"> ОВА Е ДА СЕ ДОБИВУВА ДВЕUNЕ </text>
<text sub="clublinks" start="51.951" dur="0.101"> ОВДЕ ОД ОВДЕ ТУКА, </text>
<text sub="clublinks" start="52.052" dur="0.1"> ОВА Е ДА СЕ ПОВЕЕ ОВДЕ, ТУКА </text>
<text sub="clublinks" start="52.152" dur="0.267"> ОВА Е ДА СЕ ПОВЕЕ ОВДЕ, ОВДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="52.419" dur="0.7"> ОВА Е ДА СЕ ДОБИВУВА ПОВЕЕ ОВДЕ, ОД ЗДРАВЈЕТО </text>
<text sub="clublinks" start="53.119" dur="0.134"> ОВА Е ДА СЕ ДОБИВУВА ПОВЕ THЕ ОВДЕ, ТОА ЗДРАВСТВЕНА ПРИКАЗНА. </text>
<text sub="clublinks" start="53.253" dur="3.27"> ОВДЕ, ТОА ЗДРАВСТВЕНА СТОРМ. </text>
<text sub="clublinks" start="56.523" dur="0.033"> ОВДЕ, ТОА ЗДРАВСТВЕНА СТОРМ. 70 </text>
<text sub="clublinks" start="56.556" dur="0.467"> ОВДЕ, ТОА ЗДРАВСТВЕНА СТОРМ. 70 5 </text>
<text sub="clublinks" start="57.023" dur="0.134"> ОВДЕ, ТОА ЗДРАВСТВЕНА СТОРМ. 70 5 МИЛЕ-4 @ ПЕР-ЧАС </text>
<text sub="clublinks" start="57.157" dur="0.1"> ОВДЕ, ТОА ЗДРАВСТВЕНА СТОРМ. 70 5 MILE-4 @ PER-HOUR WINDS, </text>
<text sub="clublinks" start="57.257" dur="0.167"> 70 5 MILE-4 @ PER-HOUR WINDS, </text>
<text sub="clublinks" start="57.424" dur="0.066"> 70 5 MILE-4 @ PER-HOUR WINDS, EXCITED </text>
<text sub="clublinks" start="57.49" dur="0.134"> 70 5 МИЛЕ-4 @ ПЕР-ЧАС ВИДОВИ, ИСКЛУЧНИ 85 </text>
<text sub="clublinks" start="57.624" dur="0.3"> 70 5 MILE-4 @ PER-HOUR WINDS, EXCITED 85 BY </text>
<text sub="clublinks" start="57.924" dur="0.267"> 70 5 MILE-4 @ PER-HOUR WINDS, EXCITED 85 BY TOMORROW </text>
<text sub="clublinks" start="58.191" dur="0.234"> ИСКЛУЧЕН 85 ОД УТРЕ </text>
<text sub="clublinks" start="58.425" dur="0.066"> ИСКЛУЧЕН 85 ОД УТРЕ НА ПОВТОРНО, </text>
<text sub="clublinks" start="58.491" dur="0.401"> ИСКЛУЧЕН 85 ОД УТРЕ ПОВЕЕ, ВАС </text>
<text sub="clublinks" start="58.892" dur="0.2"> ИСКЛУЧЕН 85 ОД УТРЕ НА ПОВЕЕ, МОЕ </text>
<text sub="clublinks" start="59.092" dur="0.267"> ИСКЛУЧЕН 85 ОД УТРЕ НА ПОВЕTЕ, МОЕТЕ ДА ГО Гледате </text>
<text sub="clublinks" start="59.359" dur="0.2"> ИСКЛУЧЕН 85 ОД УТРЕ НА ПОВЕTЕ, МОЕТЕ ДА ГИ ГЛЕДАТ </text>
<text sub="clublinks" start="59.559" dur="0.334"> ИСКЛУЧЕН 85 ОД УТРЕ НА ПОВЕTЕ, МОЕТЕ ДА СЕ ГЛАВИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="59.893" dur="0.1"> ПОВЕЕ, МОЕТЕ ДА ГО ВИДИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="59.993" dur="0.133"> ПОВЕЕ, МОЕТЕ ДА ГО ВИДЕТЕ RAИВОТ НА </text>
<text sub="clublinks" start="60.126" dur="0.167"> ПОВЕERNЕ, МОЕТЕ ДА ГО ВИДЕТЕ ПОДРАВЈЕ НА РАТЕРИ, </text>
<text sub="clublinks" start="60.293" dur="0.2"> ПОВЕЕ, МОЕТЕ ДА ГИ ГЛЕДАТ ПОВЕЕ НА РАТЕР, СЕГА </text>
<text sub="clublinks" start="60.493" dur="0.134"> ПОВЕЕ, МОЕТЕ ДА ГО ВИДЕТЕ RAЕ ПОДРАВЈЕТЕ ПО РЕТЕР, ОДГОВОРНО ПОЧНУВАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="60.627" dur="0.934"> ПОВЕЕ, МОЕТЕ ДА ГО ВИДЕТЕ RAИВОТ ПО РЕТЕР, СЕКОГАШ ПОЧЕТУВАТЕ ДА </text>
<text sub="clublinks" start="61.561" dur="0.033"> ПОВЕЕ, МОЕТЕ ДА ГИ ГЛЕДАТ ПОВЕЕ НА РАТЕРИТЕТО, СЕКОГАШ ПОЧЕТУВА TOЕ НА @ </text>
<text sub="clublinks" start="61.594" dur="0.134"> РАТЕРИЈАТА, СЕКОГАШ ПОЧНУВА TOЕ НА @ </text>
<text sub="clublinks" start="61.728" dur="0.6"> РАТЕРИТЕТО, СЕКОГАШ ПОЧЕТУВА @Е ДА ДА СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="62.328" dur="0.468"> РАТЕРИТЕТО, СЕКОГАШ ПОЧЕТУВА @Е ДА ДА СТЕ ДА СЕ СТРАНА </text>
<text sub="clublinks" start="62.796" dur="0.2"> РАТЕРИЈАТА, СЕКОГАШ ПОЧЕТУВА TOЕ НА @ СТЕ ДА СЕ РАЗГОВОРИ ДЕЛОВИ </text>
<text sub="clublinks" start="62.996" dur="0.2"> РАТЕРИТЕТО, СЕКОГАШ ПОЧЕТУВА TOЕ НА @ СТЕ ДА СЕ ДА СЕ РАБОТНИ ДЕЛИ НА </text>
<text sub="clublinks" start="63.196" dur="0.334"> РАТЕРИЈАТА, СЕКОГАШ ПОЧЕТУВА TOЕ НА @ СОДРИНИ ДЕЛОВИ ДЕЛОВИ НА </text>
<text sub="clublinks" start="63.53" dur="0.033"> РАТЕРИТЕТО, СЕКОГАШ ПОЧЕТУВА TOЕ НА @ СОДРИНИ ДЕЛОВИ ДЕЛОВИ НА 4 @ </text>
<text sub="clublinks" start="63.563" dur="0.167"> СОДРИНЕТЕ ПОДНЕСНИ ДЕЛОВИ НА 4 @ </text>
<text sub="clublinks" start="63.73" dur="0.167"> СОДРИНЕТЕ ПОДНЕСНИ ДЕЛОВИ НА 4 @ BAHAMAS </text>
<text sub="clublinks" start="63.897" dur="0.1"> СОДРИНЕТЕ ПОДНЕСНИ ДЕЛОВИ НА 4 @ BAHAMAS NORTHERN </text>
<text sub="clublinks" start="63.997" dur="0.1"> СОДРИНЕТЕ ПОДНЕСНИ ДЕЛОВИ НА КРИСИТЕ НА 4 @ BAHAMAS, </text>
<text sub="clublinks" start="64.097" dur="0.334"> СОДРИНЕТЕ ПОДНЕСНИ ДЕЛОВИ НА 4 @ BAHAMAS северните клучеви, над </text>
<text sub="clublinks" start="64.431" dur="0.166"> БАХАМАС Северно-клучни, повеќе </text>
<text sub="clublinks" start="64.597" dur="0.067"> БАХАМАС СЕВЕРНИ КЛУЧИ, НАДВОРЕШ ДА СЕ ДОБИВИ </text>
<text sub="clublinks" start="64.664" dur="0.634"> БАХАМАС СЕВЕРНИ КЛУЧИ, НАДВОРЕШ ДА СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="65.298" dur="1.335"> БАХАМА НЕВЕРИСКИ КЛУЧИ, НАДВОРЕД ДА НАПРАВИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="66.633" dur="0.6"> БАХАМАС Северните КЛУЧОВИ, ПРЕД ДЕЛОВНИОТ ПРЕДГОВОР НА НАПЛИ, </text>
<text sub="clublinks" start="67.233" dur="0.234"> КАКО ПОДРАЧЈЕТО НА НАПЛИ, </text>
<text sub="clublinks" start="67.467" dur="0.133"> ПО ПОДРАЧЈЕТО НА НАПЛИТЕ, ОСНОВНО </text>
<text sub="clublinks" start="67.6" dur="0.1"> ПО ПОДРАЧЈЕТО НА НАПЛИТЕ, ОСНОВНИ СТОРИИ </text>
<text sub="clublinks" start="67.7" dur="0.067"> ДА СЕ НАДВОРЕШНА ПОДРАЧЈЕ НА НАПЛИТЕ, ОСНОВНИ ПРОДАВНИЦИ ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="67.767" dur="0.301"> ДА СЕ НАДВОРЕШНА ПОДРАЧЈЕ НА НАПЛИТЕ, ОСНОВНИ ПРИГОДИНИ КОИ СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="68.068" dur="0.2"> ОСНОВНИ ПРОДАВНИЦИ ТИЕ СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="68.268" dur="0.467"> ОСНОВНИ ПРИГОДИНИ КОИ СЕ РОТИРАТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="68.735" dur="1.735"> ОСНОВНИ ПРОДАВНИЦИ ОД КОИ СЕ РОТИРАТЕ ОД </text>
<text sub="clublinks" start="70.47" dur="0.601"> ОСНОВНИ ПРОДАВНИЦИ КОИ СЕ РОТИРАТЕ ОД НИВ. </text>
<text sub="clublinks" start="71.071" dur="0.166"> РУТАТИРАЈТЕ ОД НИВ. </text>
<text sub="clublinks" start="71.237" dur="0.134"> РУТАТИРАЈТЕ ОД НИВ. НИШТО </text>
<text sub="clublinks" start="71.371" dur="0.067"> РУТАТИРАЈТЕ ОД НИВ. НИКОГАШ НЕШТО </text>
<text sub="clublinks" start="71.438" dur="0.166"> РУТАТИРАЈТЕ ОД НИВ. НИКОГАШ НЕ ЕДНО </text>
<text sub="clublinks" start="71.604" dur="0.234"> РУТАТИРАЈТЕ ОД НИВ. НИКОГАШ НИКОГАШ ОД НА </text>
<text sub="clublinks" start="71.838" dur="0.3"> РУТАТИРАЈТЕ ОД НИВ. НИКОГАШ НЕШТО ОД ТОА. </text>
<text sub="clublinks" start="72.138" dur="0.167"> НИКОГАШ НЕШТО ОД ТОА. </text>
<text sub="clublinks" start="72.305" dur="0.067"> НИКОГАШ НЕШТО ОД ТОА. ОВДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="72.372" dur="0.167"> НИКОГАШ НЕШТО ОД ТОА. ОВДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="72.539" dur="0.133"> НИКОГАШ НЕШТО ОД ТОА. ОВДЕ НАЈДОБРИОТ </text>
<text sub="clublinks" start="72.672" dur="0.734"> НИКОГАШ НЕШТО ОД ТОА. ОВДЕ НАЈДОБРИОТ ПРАВО </text>
<text sub="clublinks" start="73.406" dur="0.3"> НИКОГАШ НЕШТО ОД ТОА. ОВДЕ НАЈПОВОРНИОТ ПРАШАА </text>
<text sub="clublinks" start="73.706" dur="0.601"> НИКОГАШ НЕШТО ОД ТОА. ОВДЕ НАЈДОБРИОТ ПРАВНИК НА ОД </text>
<text sub="clublinks" start="74.307" dur="0.033"> НИКОГАШ НЕШТО ОД ТОА. ОВДЕ НАЈДОБРИОТ СЛЕДНИК НА НАС </text>
<text sub="clublinks" start="74.34" dur="0.134"> ОВДЕ НАЈДОБРИОТ СЛЕДНИК НА НАС </text>
<text sub="clublinks" start="74.474" dur="0.2"> ОВДЕ НАЈДОБРИОТ ПРАВНИК НА ОД 5:00 часот, </text>
<text sub="clublinks" start="74.674" dur="0.067"> ОВДЕ НАЈГОЛЕМИОТ СЛЕДНИК НА ОД 5:00, Интензивност, </text>
<text sub="clublinks" start="74.741" dur="0.767"> ОВДЕ НАЈДОБРИОТ ПРАВНИК НА ОД 5: 00 часот, Интензивност, 85 </text>
<text sub="clublinks" start="75.508" dur="0.067"> ОВДЕ НАЈДОБРИОТ СЛЕДНИК ОД НА 5:00 часот, Интензивност, 85 TOMORR4 @ OW </text>
<text sub="clublinks" start="75.575" dur="0.033"> ОВДЕ НАЈДОБРИОТ СЛЕДНИК ОД НА 5:00 часот, Интензивност, 85 ТОМОРР4 @ OW @ </text>
<text sub="clublinks" start="75.608" dur="1.535"> 5:00, Интензивност, 85 TOMORR4 @ OW @ </text>
<text sub="clublinks" start="77.143" dur="0.067"> 5:00, Интензивност, 85 TOMORR4 @ OW @ AFTERNOON, </text>
<text sub="clublinks" start="77.21" dur="0.767"> 5:00, Интензивност, 85 TOMORR4 @ OW @ AFTERNOON, 80, </text>
<text sub="clublinks" start="77.977" dur="0.901"> 5:00, Интензивност, 85 TOMORR4 @ OW @ AFTERNOON, 80, ВТОРА </text>
<text sub="clublinks" start="78.878" dur="0.601"> 5:00, Интензивност, 85 TOMORR4 @ OW @ AFTERNOON, 80, ПЕТНИЧКО МОННИНГ. </text>
<text sub="clublinks" start="79.479" dur="0.167"> ПОСЛЕДНИК, 80, ПОНЕДЕЛНО МОНИНГ. </text>
<text sub="clublinks" start="79.646" dur="0.133"> ПОСЛЕДНИК, 80, ПОНЕДЕЛНО МОНИНГ. ДОБИВУВА </text>
<text sub="clublinks" start="79.779" dur="0.067"> ПОСЛЕДНИК, 80, ПОНЕДЕЛНО МОНИНГ. ДОБИВКА КЛОС4 @ E </text>
<text sub="clublinks" start="79.846" dur="0.167"> ПОСЛЕДНИК, 80, ПОНЕДЕЛНО МОНИНГ. ДОБИВНИ КЛОС4 @ Е ДО </text>
<text sub="clublinks" start="80.013" dur="0.801"> ПОСЛЕДНИК, 80, ПОНЕДЕЛНО МОНИНГ. ДОБИВКУВА CLЕ НА КЛОС4 @ Е ДА НА </text>
<text sub="clublinks" start="80.814" dur="0.834"> ПОСЛЕДНИК, 80, ПОНЕДЕЛНО МОНИНГ. ДОБИВЕЕ ЗА КЛОС4 @ Е НА 4 @ ЛАНД, </text>
<text sub="clublinks" start="81.648" dur="0.133"> ДОБИВЕЕ ЗА КЛОС4 @ Е НА 4 @ ЛАНД, </text>
<text sub="clublinks" start="81.781" dur="0.067"> ДОБИВЕЕ ЗА КЛОС4 @ Е ДА НА 4 @ ЛАНД, ШЕРЕР </text>
<text sub="clublinks" start="81.848" dur="0.133"> ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДОБИРАТЕ КЛОС4 @ E НА 4 @ LAND </text>
<text sub="clublinks" start="81.981" dur="0.201"> ДОБИВУВАЕ НА КЛОС4 @ Е ДА НА 4 @ ЛАНД, ПОГОЛЕМ НА ИТ </text>
<text sub="clublinks" start="82.182" dur="0.8"> ДОБИВЕТЕ ЗА ЗАВРШУВАЕ 4 @ Е ДА НА 4 @ ЛАНД, ПОГОЛЕМ НА ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="82.982" dur="1.535"> ДОБИВЕТЕ ЗБОРУВА @Е 4 @ Е ДА НА 4 @ ЛАНД, ПОГОЛЕМ НА ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="84.517" dur="0.601"> ДОБИВЕТЕ ЗБОРУВА @Е 4 @ Е ДА НА 4 @ ЛАНД, ПОВЕЕ ОД ТОА ВРЕМЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="85.118" dur="0.167"> НЕГО ШТО СЕ ДОГОВОР. </text>
<text sub="clublinks" start="85.285" dur="0.066"> НЕГО ШТО СЕ ДОГОВОР. РЕАЛНО </text>
<text sub="clublinks" start="85.351" dur="0.101"> НЕГО ШТО СЕ ДОГОВОР. МНОГУ ДОБРО </text>
<text sub="clublinks" start="85.452" dur="0.133"> НЕГО ШТО СЕ ДОГОВОР. Навистина Добро нешто </text>
<text sub="clublinks" start="85.585" dur="0.2"> НЕГО ШТО СЕ ДОГОВОР. Навистина Добро нешто за </text>
<text sub="clublinks" start="85.785" dur="0.401"> НЕГО ШТО СЕ ДОГОВОР. Навистина Добро нешто за нас </text>
<text sub="clublinks" start="86.186" dur="0.2"> Навистина Добро нешто за нас </text>
<text sub="clublinks" start="86.386" dur="0.033"> Навистина Добро нешто за нас ПОСТОИ, </text>
<text sub="clublinks" start="86.419" dur="0.1"> Навистина Добро нешто за нас ЗАТОА ШТО </text>
<text sub="clublinks" start="86.519" dur="0.2"> Навистина Добро нешто за нас ПОСТОИ, ITЕ </text>
<text sub="clublinks" start="86.719" dur="0.167"> Навистина Добро нешто за нас ПОДНЕСУВА, WЕ ЈА ПОДНЕСЕ </text>
<text sub="clublinks" start="86.886" dur="0.467"> Навистина Добро нешто за нас БИДЕТЕ, ILLЕ ЈА ПОДНЕСУВА </text>
<text sub="clublinks" start="87.353" dur="0.334"> Навистина Добро нешто за нас ПОДНЕСУВА, WЕ AKEЕ ГО ЗГОЛЕМИ НАЈГОЛЕМО </text>
<text sub="clublinks" start="87.687" dur="0.167"> ПОДНЕСУВА, WЕ AKEЕ ГО ЗГОЛЕМИ НАЈГОЛЕМО </text>
<text sub="clublinks" start="87.854" dur="0.1"> ПОДНЕСУВА, Е СЕ ГО ЗГОЛЕМУВА СВОЈОТО ВРЕМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="87.954" dur="0.067"> ПОСТОИ, ITЕ ЈА ПОДНЕСУВА СВОЈОТ СВЕТСКО ВРЕМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="88.021" dur="0.167"> Бидејќи, тоа ќе го преземе најслабиот тежок леб </text>
<text sub="clublinks" start="88.188" dur="0.2"> ПОСТОИ, ITЕ TЕ ГО СЕМА НАЈГОЛЕМИТЕ најслабиот тежок </text>
<text sub="clublinks" start="88.388" dur="0.233"> Бидејќи, тоа ќе го преземе најслабиот тежок леплив на тоа </text>
<text sub="clublinks" start="88.621" dur="0.201"> Бидејќи, тоа ќе го преземе најслабиот тежок лебдек од страната </text>
<text sub="clublinks" start="88.822" dur="0.9"> Бидејќи, тоа ќе го преземе најслабиот тежок лебдек од страната на </text>
<text sub="clublinks" start="89.722" dur="0.101"> ВРЕМЕ ДА СЕ ДРАВА САМО СО СЕГА </text>
<text sub="clublinks" start="89.823" dur="3.67"> ВРЕМЕ ДА СЕ ДРАВА САМО НА СЕЛА </text>
<text sub="clublinks" start="93.493" dur="0.534"> СОСТОЈБА ДА СЕ ДР ONАВА СО СЕКОТО НА СТОРОМ, 4 @ </text>
<text sub="clublinks" start="94.027" dur="0.2"> ВРЕМЕ ДА СЕ ДРАВА СО СЕКОТО НА СТОРОМ, 4 @ ПОДГОТОВО </text>
<text sub="clublinks" start="94.227" dur="0.167"> ВРЕМЕ ДА СЕ ДРАВА СО СЕКОТО НА СТОРОМ, 4 @ КОГО ДА СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="94.394" dur="0.367"> ВРЕМЕ ДРICKАВАТЕ СО СЕКОТО НА СТОРОМ, 4 @ ПОГОЛЕМА </text>
<text sub="clublinks" start="94.761" dur="0.133"> СВЕТОТ, 4 @ ПОГОЛЕМА </text>
<text sub="clublinks" start="94.894" dur="0.134"> СТОРМ, 4 @ КОГО ДА СЕ СЕГА, </text>
<text sub="clublinks" start="95.028" dur="0.033"> СВЕТОТ, 4 @ КОГО ДА СЕ НАДВОРЕШНО, ОГРАНИЧЕН </text>
<text sub="clublinks" start="95.061" dur="0.234"> СВЕТОТ, 4 @ КОГО ДА СЕ НАДВОРД, СЕ ОГРАНИЧУВАА </text>
<text sub="clublinks" start="95.295" dur="0.2"> СВЕТОТ, 4 @ КОГО ДА СЕ НАДВОРДИ, ГОЛЕМИРАМ I 4 @ THINK </text>
<text sub="clublinks" start="95.495" dur="0.233"> СТОРМОТ, 4 @ КОГО ДА СЕ СОВРШИВО, ОГРАНИЧЕНА I 4 @ THINK THE </text>
<text sub="clublinks" start="95.728" dur="0.368"> СТОРМОТ, 4 @ КОГО ДА СЕ НАДВОРДИ, ОГРАНИЧЕНА Јас 4 @ THINK THE MOS </text>
<text sub="clublinks" start="96.096" dur="0.133"> СЕГА, ОГРАНИЧЕНА Јас 4 @ THINK THE MOS </text>
<text sub="clublinks" start="96.229" dur="0.1"> СЕГА, ОГРАНИЧЕНА Јас 4 @ РАЗБИРАЈТЕ НА МОС ДЕЛ </text>
<text sub="clublinks" start="96.329" dur="0.067"> СЕГА, ОГРАНИЧЕНА Јас 4 @ ПРИМЕНА МОС ДА ГОДИНА </text>
<text sub="clublinks" start="96.396" dur="0.167"> СЕГА, ОГРАНИЧЕНА Јас 4 @ РАЗГЛЕДУВАЈТЕ МОСОТ ДЕЛ ОД НАД </text>
<text sub="clublinks" start="96.563" dur="0.233"> СЕГА, ОГРАНИЧЕНА Јас 4 @ ПРИМЕНА МОС ДЕЛ ОД НА </text>
<text sub="clublinks" start="96.796" dur="0.367"> СЕГА, ОГРАНИЧЕНА Јас 4 @ ПРИМАНА МОС ДЕЛ ОД ОВДЕТОТ </text>
<text sub="clublinks" start="97.163" dur="0.1"> СЕГА, ОГРАНИЧЕНА Јас 4 @ ПРИГОВОРИ МОСОТ ДЕЛ ОД НАЈЕДНИЧКИОТ СВЕТ. </text>
<text sub="clublinks" start="97.263" dur="0.167"> ДЕЛ ОД НАГРАДИОТ ГОЛЕМ. </text>
<text sub="clublinks" start="97.43" dur="0.1"> ДЕЛ ОД НАГРАДИОТ ГОЛЕМ. ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="97.53" dur="0.134"> ДЕЛ ОД НАГРАДИОТ ГОЛЕМ. ТОА КАДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="97.664" dur="0.233"> ДЕЛ ОД НАГРАДИОТ ГОЛЕМ. ТОА КАКО ТИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="97.897" dur="0.167"> ДЕЛ ОД НАГРАДИОТ ГОЛЕМ. ТОА КАКО ИМААТ </text>
<text sub="clublinks" start="98.064" dur="0.367"> ДЕЛ ОД НАГРАДИОТ ГОЛЕМ. ТОА КАКО ИМААТ </text>
<text sub="clublinks" start="98.431" dur="0.167"> ТОА КАКО ИМААТ </text>
<text sub="clublinks" start="98.598" dur="0.067"> ТОА КАКО ИМААТ ВАША ВАНИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="98.665" dur="0.2"> ТОА КАКО ИМААТ ДА ГО ВИДАТЕ ВАНИТЕ И </text>
<text sub="clublinks" start="98.865" dur="0.167"> ТОА КАКО ИМААТ ВАША ВАСНИЦИ И ПРЕДУПРЕДУВАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="99.032" dur="0.801"> ТОА КАКО ИМААТ ВАША ВАATНИЦИ И ПРЕДУПРЕДУВАЕ 4 @ ТУКА, </text>
<text sub="clublinks" start="99.833" dur="0.166"> ВАНИЦИ И ПРЕДУПРЕДУВАЕ 4 @ ТУКА, </text>
<text sub="clublinks" start="99.999" dur="0.167"> ВАНИЦИ И ПРЕДУПРЕДУВАЕ 4 @ ОВДЕ, СЕДНИК </text>
<text sub="clublinks" start="100.166" dur="1.368"> ВАНИЦИ И ПРЕДУПРЕДУВАЕ 4 @ ОВОЈ, СОНЕДНИК ПОСТОЕ, </text>
<text sub="clublinks" start="101.534" dur="0.434"> ВАНИЦИ И ПРЕДУПРЕДУВАЕ 4 @ ОВОЈ, СОНДЕКСКИ ПЕТ, КАТЕГОРИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="101.968" dur="0.334"> ВАНИЦИ И ПРЕДУПРЕДУВАЕ 4 @ ОВОЈ, СОНЕДНИК ПОСТОЕ, ЕДНА КАТЕГОРИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="102.302" dur="0.233"> ПОНЕДНИК ПОСЛЕД, КАТЕГОРИЈА ЕДНА </text>
<text sub="clublinks" start="102.535" dur="0.301"> Недела ПОСТОЕ, КАТЕГОРИЈА ЕДНО УПОТРЕБА, </text>
<text sub="clublinks" start="102.836" dur="0.734"> ПОНЕДНИК ПОСЛЕДНИК, КАТЕГОРИЈА ЕДНА УПАТСТВО, НАДВОРЕШНА </text>
<text sub="clublinks" start="103.57" dur="1.334"> ПОНЕДНИК ПОСЛЕДНИК, КАТЕГОРИЈА ЕДНО УПРАВУВАЕ, ПОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="104.904" dur="1.101"> ПОНЕДНИК ПОСЛЕДНИК, КАТЕГОРИЈА ЕДНА УПАТСТВО, ПРЕГЛЕД. </text>
<text sub="clublinks" start="106.005" dur="0.034"> ПОНЕДНИК ПОСЛЕДНИК, КАТЕГОРИЈА ЕДНА УПАТСТВО, ПРЕГЛЕД. 4 @ </text>
<text sub="clublinks" start="106.039" dur="0.133"> ХУРИКАН, ПОГЛАСНИК. 4 @ </text>
<text sub="clublinks" start="106.172" dur="1.302"> ХУРИКАН, ПОГЛАСНИК. 4 @ ОВА </text>
<text sub="clublinks" start="107.474" dur="0.433"> ХУРИКАН, ПОГЛАСНИК. 4 @ ОВОЈ СОСТОЈБА, </text>
<text sub="clublinks" start="107.907" dur="0.201"> ХУРИКАН, ПОГЛАСНИК. 4 @ ОВОЈ СОСТОЈБА, НА </text>
<text sub="clublinks" start="108.108" dur="0.266"> ХУРИКАН, ПОГЛАСНИК. 4 @ ОВОЈ СОСТОЈБА, РЕД </text>
<text sub="clublinks" start="108.374" dur="0.201"> ХУРИКАН, ПОГЛАСНИК. 4 @ ОВОЈ СОСТОЈБА, СВРТ СПОТИ </text>
<text sub="clublinks" start="108.575" dur="0.367"> ХУРИКАН, ПОГЛАСНИК. 4 @ ОВОЈ СОСТОЈБА, Црвените места повеќе </text>
<text sub="clublinks" start="108.942" dur="0.1"> ОВОЈ СОСТОЈБА, Црвените места над </text>
<text sub="clublinks" start="109.042" dur="0.167"> ОВОЈ СОСТОЈБА, ЦРВИОТ СПОТВИ ОД ОВОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="109.209" dur="0.133"> ОВОЈ СОСТОЈБА, ЦРВИОТ СПОТВИ ОД УБИВОТ </text>
<text sub="clublinks" start="109.342" dur="0.134"> ОВОЈ СОСТОЈБА, ЦРВИОТ СПОТВИ ОД ЦЕНТРОТ ЗА УПОТРЕБА </text>
<text sub="clublinks" start="109.476" dur="0.333"> ОВОЈ СОСТОЈБА, РИДОВНИТЕ СПОТВИ ОД РЕПУБЛИКА МАКЕДОНСКИ ЦЕНТРИ МИСЛО </text>
<text sub="clublinks" start="109.809" dur="0.134"> МИСЛЕЕ НА ЦЕНТРИТЕ НА УПОТРЕБА </text>
<text sub="clublinks" start="109.943" dur="0.1"> ЦЕЛОТ НА ХУРИКАНСКО мисли дека тоа е </text>
<text sub="clublinks" start="110.043" dur="0.067"> ЦЕЛОТ НА ХУРИКАНСКИТЕ СЕ ОГЛАСИ ДА СЕ ОДБОРИ </text>
<text sub="clublinks" start="110.11" dur="0.166"> Центарот за урагани мисли дека оди за </text>
<text sub="clublinks" start="110.276" dur="0.935"> Центарот за урагани мисли дека треба да биде. </text>
<text sub="clublinks" start="111.211" dur="0.133"> OЕ СЕ ДА БИДЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="111.344" dur="1.034"> OЕ СЕ ДА БИДЕ. ПОГЛЕДАТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="112.378" dur="0.468"> OЕ СЕ ДА БИДЕ. ПОГЛАВЈЕ BACK4 @ </text>
<text sub="clublinks" start="112.846" dur="0.2"> OЕ СЕ ДА БИДЕ. ПОГЛАВЈЕ BACK4 @ над </text>
<text sub="clublinks" start="113.046" dur="0.267"> OЕ СЕ ДА БИДЕ. ПОГЛАВЈЕ BACK4 @ ОДГОВОР </text>
<text sub="clublinks" start="113.313" dur="0.2"> OЕ СЕ ДА БИДЕ. ПОГЛЕДНЕТЕ СО ВРАБОТЕ4 @ ОДГОВОРНИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="113.513" dur="0.334"> OЕ СЕ ДА БИДЕ. ПОГЛЕДНЕТЕ СО ВРАБОТЕ4 @ ОДГОВОРИТЕ ТИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="113.847" dur="0.133"> ПОГЛЕДНЕТЕ СО ВРАБОТЕ4 @ ОДГОВОРИТЕ ТИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="113.98" dur="0.1"> ПОГЛАВЈЕ BACK4 @ ОДГОВОРИТЕ ТИ САМО </text>
<text sub="clublinks" start="114.08" dur="0.167"> ПОГЛАВЈЕ BACK4 @ ОДГОВОРНИТЕ ГОДИНИТЕ ТИ САМО, </text>
<text sub="clublinks" start="114.247" dur="0.1"> ПОГЛАВЈЕ BACK4 @ ОДГОВОРНИТЕ ГОДИНИТЕ ОВА ГО ПОСТОИВЕ, ЦЕНТАР </text>
<text sub="clublinks" start="114.347" dur="0.234"> ПОГЛАВЈЕ BACK4 @ ОДГОВЕТИТЕ ГОДИНИТЕ ТИ САМО, ЦЕНТРКО МОЕ </text>
<text sub="clublinks" start="114.581" dur="0.333"> ПОГЛАВЈЕ BACK4 @ ОДГОВЕТИТЕ ГОДИНИТЕ ТИ САМО, ЦЕНТАР МОЕ ДА СЕ ПОСТОИ </text>
<text sub="clublinks" start="114.914" dur="0.201"> САМО, ЦЕНТАР МОЕ ДА СЕ ПОСТОИ </text>
<text sub="clublinks" start="115.115" dur="0.433"> СЕ ДОБИВ, ЦЕНТАР МОЕ ДА СЕ СМЕЕ СЕКОГА </text>
<text sub="clublinks" start="115.548" dur="3.27"> СЕ ДОБИВ, ЦЕНТАР МОЕ ДА СЕ СМЕЕ СЕКОЈ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="118.818" dur="0.167"> САМО, ЦЕНТАР МОЕ ДА СЕ СМЕЕ СЕКОГАШ ОВДЕ.4 @ </text>
<text sub="clublinks" start="118.985" dur="0.2"> НЕКОГАШ ОВДЕ.4 @ </text>
<text sub="clublinks" start="119.185" dur="0.034"> СЕКОГАШ ОВДЕ.4 @ ТРЕНДИНГ </text>
<text sub="clublinks" start="119.219" dur="0.133"> СЕКОГАШ ОВДЕ.4 @ ТРЕНДИРА AЕ А </text>
<text sub="clublinks" start="119.352" dur="0.167"> СЕКОГАШ ОВДЕ.4 @ ТРЕНДУВАЕ ЛИТЕЛ </text>
<text sub="clublinks" start="119.519" dur="0.267"> СЕКОГАШ ОВДЕ.4 @ ТРЕНДУВАЕ ЛИТЕЛСКИ БИТ </text>
<text sub="clublinks" start="119.786" dur="0.267"> СЕКОГАШ ОВДЕ.4 @ ТРЕНДУВА ПОВЕЕ ПОДНЕСНИ БИТ </text>
<text sub="clublinks" start="120.053" dur="0.1"> ТРГУВАЕ ПОВЕЕ ПОДНЕСЕН БИТ </text>
<text sub="clublinks" start="120.153" dur="0.1"> ТРЕНДУВАЕ НА ЛИТЕЛСКИ ГОДИНА ПОВЕURЕ ДО </text>
<text sub="clublinks" start="120.253" dur="0.167"> ТРЕНДУВАЕ НА ПОВЕЕ ПОДРАЧЈЕ ПО ПОВЕЕ до 4 @ THE </text>
<text sub="clublinks" start="120.42" dur="0.1"> ТРЕНДУВА ПОВЕ LЕ ПОДНЕСНИ БИТ ПОДДРШИ ДО 4 @ ЗАПАД, </text>
<text sub="clublinks" start="120.52" dur="0.334"> ТРЕНДУВАЕ НА ПОВЕЕ ПОДРАЧЈЕ ПО ПОВЕЕ до 4 @ ЗАПАД, А </text>
<text sub="clublinks" start="120.854" dur="0.166"> ТРЕНДУВАЕ НА ПОДНЕСНИОТ ГОДИШНО ПОДЕЛБА до 4 @ THE West, A LITTLE </text>
<text sub="clublinks" start="121.02" dur="0.234"> ТРЕНДУВАЕ НА ПОДНЕСНИОТ ГОДИШНИ ПОВЕТНИК до 4 @ THE WEST, LITTLE BIT </text>
<text sub="clublinks" start="121.254" dur="0.834"> ТРЕНДУВАЕ НА ПОДНЕСНИОТ ГОЛЕМИ ПОДВЕДНО до 4 @ THE West, A LITTLE BIT MOR </text>
<text sub="clublinks" start="122.088" dur="0.134"> ДА 4 @ ЗАПАД, МАЛКУ БИТ МОР </text>
<text sub="clublinks" start="122.222" dur="0.033"> НА 4 @ ЗАПАД, ЛИТЕЛ БИТ МОР РАINИН, </text>
<text sub="clublinks" start="122.255" dur="0.133"> ДА 4 @ ЗАПАД, ЛИТЕЛ БИТ МОР РАINИН, А </text>
<text sub="clublinks" start="122.388" dur="0.201"> ДА 4 @ ЗАПАД, ЛИТЕЛ БИТ МОР РАНИН, ЛЕТ </text>
<text sub="clublinks" start="122.589" dur="0.333"> ДА 4 @ ЗАПАД, ЛИТЕЛ БИТ МОР РАНИН, ЛИЦА НА ГОДИНА </text>
<text sub="clublinks" start="122.922" dur="0.434"> ДА 4 @ ЗАПАД, ЛИТЕЛ БИТ МОР МОINИ, ЛИТЕЛ БИТ ПОВЕ4 4 @ </text>
<text sub="clublinks" start="123.356" dur="0.334"> ДО 4 @ ЗАПАД, ЛИТЕЛ БИТ МОР МОINИ, ЛИТЕЛ БИТ МОР 4 @ WIND. </text>
<text sub="clublinks" start="123.69" dur="0.133"> RAIN, LITTLE BIT MORE4 @ WIND. </text>
<text sub="clublinks" start="123.823" dur="0.067"> RAIN, LITTLE BIT MORE4 @ WIND. ВЕДНО </text>
<text sub="clublinks" start="123.89" dur="0.167"> RAIN, LITTLE BIT MORE4 @ WIND. ДУРИ АКО </text>
<text sub="clublinks" start="124.057" dur="0.167"> RAIN, LITTLE BIT MORE4 @ WIND. ДОГОЛЕМЕ ДА ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="124.224" dur="0.2"> RAIN, LITTLE BIT MORE4 @ WIND. ДОГОЛЕМЕ ДА СЕ ТОА ШТО </text>
<text sub="clublinks" start="124.424" dur="0.267"> RAIN, LITTLE BIT MORE4 @ WIND. ДОГОЛЕМЕ ДА СЕ ТОА ДА СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="124.691" dur="0.1"> RAIN, LITTLE BIT MORE4 @ WIND. ДОГОЛЕМЕ ДА СЕ СЕ СЕ СЛУЧИ, </text>
<text sub="clublinks" start="124.791" dur="0.367"> RAIN, LITTLE BIT MORE4 @ WIND. ДА СЕ ДА СЕ СЕ СЕ СЛУЧИ, јас </text>
<text sub="clublinks" start="125.158" dur="0.033"> RAIN, LITTLE BIT MORE4 @ WIND. ДОГОЛЕМЕ ДА СЕ СЕ СЕ СЛУЧИ, јас @ </text>
<text sub="clublinks" start="125.191" dur="0.134"> ДОГОЛЕМЕ ДА СЕ СЕ СЕ СЛУЧИ, јас @ </text>
<text sub="clublinks" start="125.325" dur="0.1"> ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ СЕ СЛУЧИ, ДА ДА НЕ </text>
<text sub="clublinks" start="125.425" dur="0.133"> ДОГОЛЕМЕ ДА СЕ СЕ СЕ СЕ СЛУЧИ, ДА НЕ СЕ СМАМ </text>
<text sub="clublinks" start="125.558" dur="0.134"> ДОГОЛЕМЕ ДА СЕ СЕ СЕ СЕ СЕ СЛУЧИ, ДА ДА НЕ СМЕАМ ОВА </text>
<text sub="clublinks" start="125.692" dur="0.2"> ДОГОЛЕМЕ ДА СЕ СЕ СЕ СЕ СЛУЧИ, ДА ДА НЕ СМЕАМ ДА СЕ СЛУЧИ </text>
<text sub="clublinks" start="125.892" dur="0.234"> ДОГОЛЕМЕ ДА СЕ СЕ СЕ СЕ СЛУЧИ, ДА ДА НЕ СМЕАМ ДА СЕ ДА СЕ СМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="126.126" dur="0.266"> ДОГОЛЕМЕ ДА СЕ СЕ СЕ СЕ СЛУЧИ, ДА ДА НЕ СМЕАМ ДА СЕ Е ГОЛЕМО </text>
<text sub="clublinks" start="126.392" dur="0.334"> ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ СЕ СЕ СЛУЧИ, ДА ДА НЕ МИСЛИМЕ ОВОЈ Е ГОЛЕМО РАБОТНО, </text>
<text sub="clublinks" start="126.726" dur="0.1"> Немој да мислиш дека ова е голема работа, </text>
<text sub="clublinks" start="126.826" dur="0.067"> Немој да мислиш дека ова е голема работа, за </text>
<text sub="clublinks" start="126.893" dur="0.133"> Немој да мислиш дека ова е голема работа, за САД. </text>
<text sub="clublinks" start="127.026" dur="0.034"> Немој да мислиш дека ова е голема работа, за САД. 4 @ </text>
<text sub="clublinks" start="127.06" dur="0.167"> ЗА НАС. 4 @ </text>
<text sub="clublinks" start="127.227" dur="0.1"> ЗА НАС. 4 @ НИШТО </text>
<text sub="clublinks" start="127.327" dur="0.133"> ЗА НАС. 4 @ НЕМА ЛИКАА </text>
<text sub="clublinks" start="127.46" dur="0.2"> ЗА НАС. 4 @ НИКОГАШ ДА СМЕТЕ ШТО </text>
<text sub="clublinks" start="127.66" dur="0.267"> ЗА НАС. 4 @ НИКОГАШ ДА СЕ КАКО ШТО </text>
<text sub="clublinks" start="127.927" dur="0.301"> ЗА НАС. 4 @ НИКОГАШ ДА СЕ Е ШТО Е Исток </text>
<text sub="clublinks" start="128.228" dur="0.133"> НИКОГАШ ДА СЕ КАКО ШТО Е Исток </text>
<text sub="clublinks" start="128.361" dur="0.1"> НИКОГАШ ДА СЕ ШТО СЕ ЕДИНИЧКИОТ КАСТ </text>
<text sub="clublinks" start="128.461" dur="0.134"> НИКОГАШ ДА СЕ Е КАКО THEЕ EASTЕ ИСТОЧКИОТ СВЕТ </text>
<text sub="clublinks" start="128.595" dur="0.133"> НИКОГАШ ДА СЕ Е КАКО .Е СЕ СЕ ДА ГО ПОСТОИТЕ ЈАВИТЕТО </text>
<text sub="clublinks" start="128.728" dur="0.234"> НИКОГАШ ДА БИДЕ КОЈ HAЕ Е СЕ ДОБИТЕ ЕДИНИЧКИОТ КАСТ </text>
<text sub="clublinks" start="128.962" dur="0.2"> НИКОГАШ ДА БИДЕ КОЈ THEЕ THEЕ СЕ СМЕТЕ ЕДИНИЧКИОТ СВЕТ </text>
<text sub="clublinks" start="129.162" dur="0.3"> НИКОГАШ ДА БИДЕ КОЈ VEЕ VEЕ СЕ СМЕТЕ ЕДИНИЧКИОТ КАСТ, </text>
<text sub="clublinks" start="129.462" dur="0.034"> НИКОГАШ ДА БИДЕ КОЈ VEЕ VEЕ СЕ СМЕТЕ ЕДИНИЧКИОТ КАСТ, 4 @ </text>
<text sub="clublinks" start="129.496" dur="0.166"> COЕ Е Е СЕ СПОРАБОТКА СО, 4 @ </text>
<text sub="clublinks" start="129.662" dur="0.067"> ASTЕ Е Е СЕ СПОРАБОТУВА СО, 4 @ LITTLE </text>
<text sub="clublinks" start="129.729" dur="0.1"> COЕ COЕ Е СО РАБОТА СО, 4 @ LITTLE BIT </text>
<text sub="clublinks" start="129.829" dur="0.167"> ASTЕ COЕ СЕ РАБОТИ СО, 4 @ LITTLE BIT MORE </text>
<text sub="clublinks" start="129.996" dur="0.167"> ASTЕ COЕ Е СО РАБОТА СО, 4 @ LITTLE BIT MORE OF </text>
<text sub="clublinks" start="130.163" dur="0.267"> ASTЕ COЕ Е СО РАБОТА СО, 4 @ LITTLE BIT MORE OF A </text>
<text sub="clublinks" start="130.43" dur="0.2"> ASTЕ COЕ Е СО РАБОТА СО, 4 @ LITTLE BIT MORE OF PAIN </text>
<text sub="clublinks" start="130.63" dur="0.367"> COЕ Е Е СО РАБОТА СО, 4 @ LITTLE BIT MORE OF PAIN IN </text>
<text sub="clublinks" start="130.997" dur="0.1"> ПОВЕЕ ПОВЕЕ ПОВЕЕ ПОВЕЕ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="131.097" dur="0.1"> ПОВЕЕ ПОВЕЕ ПОВЕЕ ПОВЕЕ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="131.197" dur="0.1"> ПОВЕЕ ПОВЕЕ ПОВЕЕ ПОВЕЕ ВО ГОДИНА </text>
<text sub="clublinks" start="131.297" dur="0.234"> ПОВЕЕ ПОВЕЕ ПОВЕЕ ПОВЕЕ ВО ГОДИНА ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="131.531" dur="0.3"> ПОВЕЕ ПОВЕЕ ПОВЕЕ ПОВЕЕ ВО ГОДИНАТА ЗА нив, </text>
<text sub="clublinks" start="131.831" dur="0.267"> ПОВЕЕ ПОВЕЕ ПОВЕЕ ПОВЕЕ ВО ПОВЕЕ ЗА нив, ПОТЕНТИЛНО </text>
<text sub="clublinks" start="132.098" dur="0.2"> КУПОТ ЗА нив, ПОТЕНЦИЈАЛНО </text>
<text sub="clublinks" start="132.298" dur="0.134"> КУАТА ЗА нив, ПОТЕНЦИЈАЛНО ПЛЕНТИВНО </text>
<text sub="clublinks" start="132.432" dur="0.067"> КУАТА ЗА нив, ПОТЕНЦИЈАЛНО ПЛЕНТИВНО ПРОСТОР </text>
<text sub="clublinks" start="132.499" dur="0.1"> КУАТА ЗА нив, ПОТЕНЦИЈАЛНО ПЛЕНТИВНО ПРОТИВ ДОГОВОРИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="132.599" dur="0.367"> КУАТА ЗА нив, ПОТЕНЦИЈАЛНО ПЛЕНТИВНО ПРОТИВ ДОГОВОРИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="132.966" dur="0.133"> ПЛАТИВНИ ПРОТИВ ДОГОВОРИ НИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="133.099" dur="0.167"> ПЛАТИВНИ ПРОТИВ ДОГОВОРИ ВО СЕВЕР </text>
<text sub="clublinks" start="133.266" dur="0.667"> ПЛАТИВНИ ПРОТИВ ДОГОВОРИ ВО СЕРВИНА КАРОЛИНА. </text>
<text sub="clublinks" start="133.933" dur="0.167"> СЕВЕРНА КАРОЛИНА. </text>
<text sub="clublinks" start="134.1" dur="0.868"> СЕВЕРНА КАРОЛИНА. ДВИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="134.968" dur="0.5"> СЕВЕРНА КАРОЛИНА. ПРЕДЛЕД НА ДВД </text>
<text sub="clublinks" start="135.468" dur="0.234"> СЕВЕРНА КАРОЛИНА. ПРЕГЛЕД НА ДВД </text>
<text sub="clublinks" start="135.702" dur="0.3"> СЕВЕРНА КАРОЛИНА. ПРЕГЛЕД НА НАДВОРЕШНИЦИ ОД 4 ГОДИНА </text>
<text sub="clublinks" start="136.002" dur="0.2"> ПРЕГЛЕД НА НАДВОРЕШНИЦИ ОД 4 ГОДИНА </text>
<text sub="clublinks" start="136.202" dur="0.134"> ДВДЕЕ НА НАДВОРЕШНИЦИ ОД 4 ГОДИНА ДА СО ВИРГИНИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="136.336" dur="0.634"> ДВДЕЕ НА НАДВОРЕШНИЦИ ПОД 4 @ ДА СЕ БИДЕТЕ ВИРГИНИЈА БЕЗ. </text>
<text sub="clublinks" start="136.97" dur="0.2"> БЕЗ ВИРГИНИЈА. </text>
<text sub="clublinks" start="137.17" dur="0.1"> БЕЗ ВИРГИНИЈА. ПРОГНОЗА </text>
<text sub="clublinks" start="137.27" dur="0.133"> БЕЗ ВИРГИНИЈА. ПРОГРАМА МОДЕЛ, </text>
<text sub="clublinks" start="137.403" dur="0.334"> БЕЗ ВИРГИНИЈА. ОДГОВОР МОДЕЛ, РАБОТНО </text>
<text sub="clublinks" start="137.737" dur="0.768"> БЕЗ ВИРГИНИЈА. ПРЕДМЕТНИ МОДЕЛ, СИСТЕМ ЗА ЧИТАРИ </text>
<text sub="clublinks" start="138.505" dur="0.1"> ПРЕДМЕТНИ МОДЕЛ, СИСТЕМ ЗА ЧИТАРИ </text>
<text sub="clublinks" start="138.605" dur="2.202"> ПРЕДМЕТНИ МОДЕЛ, СИСТЕМ ЗА ЧИТАРИ ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="140.807" dur="0.6"> ПРЕДМЕТНИ МОДЕЛ, СИСТЕМ ЗА ЧИТАРИ ЗА САД.4 @ </text>
<text sub="clublinks" start="141.407" dur="0.134"> ЗА САД.4 @ </text>
<text sub="clublinks" start="141.541" dur="0.067"> ЗА НАС.4 @ ДОГО </text>
<text sub="clublinks" start="141.608" dur="0.1"> ЗА НАС.4 @ ДОГОВОРИ ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="141.708" dur="0.167"> ЗА НАС.4 @ ДОГОВОРИ ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="141.875" dur="0.2"> ЗА НАС.4 @ СОДРИНА ДО </text>
<text sub="clublinks" start="142.075" dur="0.801"> ЗА НАС.4 @ ДОДЕЛУВА СО ДО </text>
<text sub="clublinks" start="142.876" dur="0.166"> ЗА НАС.4 @ ДОГОВОРИ ЗА ДО ЗАПАД, </text>
<text sub="clublinks" start="143.042" dur="1.168"> ДА СЕ НА ЗАПАД, </text>
<text sub="clublinks" start="144.21" dur="0.467"> Доаѓа ЗА НА ЗАПАД, ЛАНДАЛ </text>
<text sub="clublinks" start="144.677" dur="0.201"> Доаѓа ЗА НА ЗАЕДНИКОТ, САМО САМО </text>
<text sub="clublinks" start="144.878" dur="0.233"> ДА СЕ ДО ЗАЕДНИКОТ, МОANDЕ МОЕ </text>
<text sub="clublinks" start="145.111" dur="0.2"> ДОГОВОРИ ДО ЗАПАДОТ, ЛАНДАЛНО МОЕ МОЕ </text>
<text sub="clublinks" start="145.311" dur="0.334"> ДА СЕ ДО ЗАЕДНИКОТ, ЛАНДАЛНО МОЕ ДА СЕ МОЕ </text>
<text sub="clublinks" start="145.645" dur="0.167"> ДА СЕ ДО ДО ЗАПАДОТ, ЛАНДАЛНО МОЕМЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДОБИ </text>
<text sub="clublinks" start="145.812" dur="0.133"> ЛАНДАЛНО МОЕМЕ КАКО ДА СМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="145.945" dur="0.067"> ЛАНДАЛНО МОЕМЕ КАКО ДА СЕ ДАМА ОВДЕ, </text>
<text sub="clublinks" start="146.012" dur="0.167"> ЛАНДАЛНО МОЕМЕ КАКО ДА СЕ ДАМА ТУКА, АКО </text>
<text sub="clublinks" start="146.179" dur="0.233"> ЛАНДАЛНО МОЕМЕ КАКО ДА СЕ ДОБИВУМЕ ОВДЕ, ДА ИМА </text>
<text sub="clublinks" start="146.412" dur="0.201"> ЛАНДАВНО МОЕ ДА СЕ ДА СМЕТЕ ОВДЕ, АКО ТОА 4 @ ОСТАВИ </text>
<text sub="clublinks" start="146.613" dur="0.2"> ЛАНДАЛНО МОЕ ДА СЕ ДА СМЕТЕ ОВДЕ, АКО ТОА 4 @ ОСТАВИТЕ ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="146.813" dur="0.233"> ЛАНДАЛНО МОЕ ДА СЕ ДА СМЕТЕ ОВДЕ, АКО ТОА 4 @ ОСТАВИТЕ ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="147.046" dur="0.367"> ЛАНДАЛНО МОЕ ДА СЕ ДА СМЕТЕ ОВДЕ, АКО ТОА 4 @ ОСТАВИТЕ ДО ДА </text>
<text sub="clublinks" start="147.413" dur="0.101"> ОВДЕ, ЈАС ТОА 4 @ ОСТАНУВА ЗА ДО </text>
<text sub="clublinks" start="147.514" dur="0.1"> ОВДЕ, ЈАС ТОА 4 @ ОСТАВИТЕ ДО ДО СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="147.614" dur="0.133"> ОВДЕ, ЈАС ТОА 4 @ ОСТАВИТЕ ДА НА ДОЗЕТО. </text>
<text sub="clublinks" start="147.747" dur="0.2"> ИСТОКОТ. </text>
<text sub="clublinks" start="147.947" dur="0.1"> ИСТОКОТ. ПОСТАВЕН </text>
<text sub="clublinks" start="148.047" dur="0.101"> ИСТОКОТ. Силен ефект </text>
<text sub="clublinks" start="148.148" dur="0.2"> ИСТОКОТ. ПОВЕЕ Ефективно ПОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="148.348" dur="0.2"> ИСТОКОТ. ПОВЕЕ ЕФЕКТ ПОВЕЕ НА </text>
<text sub="clublinks" start="148.548" dur="0.934"> ИСТОКОТ. Посилен ефект на повеќе </text>
<text sub="clublinks" start="149.482" dur="0.134"> Посилен ефект на повеќе </text>
<text sub="clublinks" start="149.616" dur="1.134"> Силен ефект на повеќе од истокот </text>
<text sub="clublinks" start="150.75" dur="0.601"> Посилен ефект врз повеќе од источниот лак. </text>
<text sub="clublinks" start="151.351" dur="0.1"> ИСТОЧЕН БРЕГ. </text>
<text sub="clublinks" start="151.451" dur="0.067"> ИСТОЧЕН БРЕГ. НИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="151.518" dur="0.166"> ИСТОЧЕН БРЕГ. НИЕ СМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="151.684" dur="0.134"> ИСТОЧЕН БРЕГ. НИЕ СМЕ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="151.818" dur="0.267"> ИСТОЧЕН БРЕГ. СМЕ ВО А. </text>
<text sub="clublinks" start="152.085" dur="0.267"> ИСТОЧЕН БРЕГ. СМЕ ВО ДОБРО </text>
<text sub="clublinks" start="152.352" dur="0.1"> ИСТОЧЕН БРЕГ. СМЕ ВО ДОБРА ПОСИЦИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="152.452" dur="0.333"> ИСТОЧЕН БРЕГ. САМО СО ДОБРА ПОСИЦИЈА ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="152.785" dur="0.034"> ИСТОЧЕН БРЕГ. СМЕ ВО ДОБРА ПОЗИЦИЈА НА 4 @ </text>
<text sub="clublinks" start="152.819" dur="0.1"> СМЕ ВО ДОБРА ПОЗИЦИЈА НА 4 @ </text>
<text sub="clublinks" start="152.919" dur="0.133"> СМЕ ВО ДОБРА ПОЗИЦИЈА НА 4 @ </text>
<text sub="clublinks" start="153.052" dur="0.067"> СМЕ ВО ДОБРА ПОЗИЦИЈА НА 4 @ ДУХ </text>
<text sub="clublinks" start="153.119" dur="0.234"> СМЕ ВО ДОБРА ПОЗИЦИЈА НА 4 @ ДУХОТ А. </text>
<text sub="clublinks" start="153.353" dur="0.2"> СМЕ ВО ДОБРА ПОЗИЦИЈА НА 4 @ ДУХОВНАТА ПРЕГЛЕД </text>
<text sub="clublinks" start="153.553" dur="0.233"> СМЕ ВО ДОБРИОТ ПОЗИЦИЈА НА 4 @ ДУХОВНАТА ПОГЛЕД КАКО </text>
<text sub="clublinks" start="153.786" dur="0.334"> СМЕ ВО ДОБРА ПОЗИЦИЈА НА 4 @ ДУХОТ ДА ГЛАСА КАКО МНОГУ </text>
<text sub="clublinks" start="154.12" dur="0.167"> Духот КАКО КАКО МНОГУ </text>
<text sub="clublinks" start="154.287" dur="0.1"> Духот ПОГЛЕД КАКО МНОГУ ЛУ PEЕ </text>
<text sub="clublinks" start="154.387" dur="0.067"> Духот ПОГЛЕДНЕТЕ КАКО МНОГУ ЛУOЕ ОД ОДГОВОР </text>
<text sub="clublinks" start="154.454" dur="0.167"> Духот ПОГЛЕДНЕТЕ КАКО МНОГУ ЛУ GЕ ОД ДА </text>
<text sub="clublinks" start="154.621" dur="0.333"> Духот ПОГЛЕДА КАКО МНОГУ ЛУЕ СЕ ОДБОРИ </text>
<text sub="clublinks" start="154.954" dur="0.234"> Духот ПОГЛЕДА КАКО МНОГУ ЛУЕ СЕ ДА СЕ ПОДНЕСУВА. </text>
<text sub="clublinks" start="155.188" dur="0.1"> ЛУЕТО ДА СЕ ОДГОВОРИ. </text>
<text sub="clublinks" start="155.288" dur="0.067"> ЛУЕТО ДА СЕ ОДГОВОРИ. СИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="155.355" dur="0.133"> ЛУЕТО ДА СЕ ОДГОВОРИ. СИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="155.488" dur="0.2"> ЛУЕТО ДА СЕ ОДГОВОРИ. СИТЕ ПАТ </text>
<text sub="clublinks" start="155.688" dur="0.835"> ЛУЕТО ДА СЕ ОДГОВОРИ. СИТЕ ПАТ 4 @ ПОД </text>
<text sub="clublinks" start="156.523" dur="0.233"> ЛУЕТО ДА СЕ ОДГОВОРИ. СИТЕ ПАТ 4 @ ПРЕГОВ </text>
<text sub="clublinks" start="156.756" dur="0.534"> ЛУЕТО ДА СЕ ОДГОВОРИ. СИТЕ ПАТ 4 @ ПРЕД ГРАДЕЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="157.29" dur="0.033"> ЛУЕТО ДА СЕ ОДГОВОРИ. СИТЕ ПАТ 4 @ ПРЕД ГОДИНА. @ </text>
<text sub="clublinks" start="157.323" dur="0.201"> СИТЕ ПАТ 4 @ ПРЕД ГОДИНА. @ </text>
<text sub="clublinks" start="157.524" dur="0.166"> СИТЕ ПАТ 4 @ ПРЕД ГОДИНА. @ HURRICANE </text>
<text sub="clublinks" start="157.69" dur="0.067"> СИТЕ ПАТ 4 @ ПРЕД ГОДИНА. @ ВНИМАНИЕ ПРЕДУПРЕДУВАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="157.757" dur="0.234"> СИТЕ ПАТ 4 @ ПРЕД ГОДИНА. @ HURRICANE ПРЕДУПРЕДУВАЕ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="157.991" dur="0.634"> СИТЕ ПАТ 4 @ ПРЕД ГРАДЕЕ. @ HURRICANE ПРЕДУПРЕДУВАЕ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="158.625" dur="0.166"> СИТЕ ПАТ 4 @ ПРЕД ГОДИНА. @ HURRICANE ПРЕДУПРЕДУВАЕ ВО РЕД, </text>
<text sub="clublinks" start="158.791" dur="0.935"> ВНИМАНИЕ ПРЕДУПРЕДУВАА ВО РЕД, </text>
<text sub="clublinks" start="159.726" dur="0.467"> ВНИМАНИЕ ПРЕДУПРЕДУВАЕ ВО РЕД, ОСНОВНО </text>
<text sub="clublinks" start="160.193" dur="0.801"> УБАВНИ ПРЕДУПРЕДУВАИ ВО РЕД, ОСНОВНО 4 @ Добро, </text>
<text sub="clublinks" start="160.994" dur="0.901"> ХАРИКАНСКИ ПРЕДУПРЕДУВАИ ВО РЕД, ОСНОВНИ 4 @ WELL, JUST </text>
<text sub="clublinks" start="161.895" dur="0.467"> ВНИМАНИЕ ПРЕДУПРЕДУВАЕ ВО РЕД, ОСНОВНО 4 @ ДОБРО, САМО ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="162.362" dur="0.901"> ХАРИКАНСКИ ПРЕДУПРЕДУВАИ ВО РЕД, ОСНОВНИ 4 @ ДО ДОБРА, САМО ЗА НАС </text>
<text sub="clublinks" start="163.263" dur="0.133"> ОСНОВА 4 @ Добро, само за нас </text>
<text sub="clublinks" start="163.396" dur="2.536"> ОСНОВНО 4 @ Добро, само за НАС ПАЛМ, </text>
<text sub="clublinks" start="165.932" dur="0.634"> ОСНОВНО 4 @ Добро, само за НАС ПАЛМ, СЕВЕРВОРД. </text>
<text sub="clublinks" start="166.566" dur="0.133"> ПАЛМ, СЕРВЕРД. </text>
<text sub="clublinks" start="166.699" dur="0.1"> ПАЛМ, СЕРВЕРД. WEЕ </text>
<text sub="clublinks" start="166.799" dur="0.167"> ПАЛМ, СЕРВЕРД. WEЕ СМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="166.966" dur="0.634"> ПАЛМ, СЕРВЕРД. HAЕ СМЕ ТРОПИК </text>
<text sub="clublinks" start="167.6" dur="0.167"> ПАЛМ, СЕРВЕРД. HAЕ ИМАМ ТРОПИСКИ СТОРМ </text>
<text sub="clublinks" start="167.767" dur="0.934"> HAЕ ИМАМ ТРОПИСКИ СТОРМ </text>
<text sub="clublinks" start="168.701" dur="0.501"> HAе имаме предупредувања од ТРОПИЧКИ СТОРМ, </text>
<text sub="clublinks" start="169.202" dur="0.233"> VEЕ Е СЕ ПРЕДУПРЕДУВАЕ ТРОПИЧКИ СТОРМ, ОРАНГ </text>
<text sub="clublinks" start="169.435" dur="0.167"> HAЕ СМЕТЕ ПРЕДУПРЕДУВАSЕ ТРОПСКИ СТОРМ, ОРГАНСКА СТРАНА, </text>
<text sub="clublinks" start="169.602" dur="0.334"> HAЕ Е СЕ ПРЕДУПРЕДУВАSЕ ТРОПИЧКИ СТОРМ, ПРИРАЧНИК, САМО </text>
<text sub="clublinks" start="169.936" dur="0.133"> ПРЕДУПРЕДУВАЕ, ОРГАНСКА СТРАНА, САМО </text>
<text sub="clublinks" start="170.069" dur="0.067"> ПРЕДУПРЕДУВАЕ, ОРГАНСКА СТРАНА, само источно </text>
<text sub="clublinks" start="170.136" dur="0.667"> ПРЕДУПРЕДУВАЕ, ОРГАНСКА СТРАНА, САМО источно од </text>
<text sub="clublinks" start="170.803" dur="0.701"> ПРЕДУПРЕДУВАЕ, ОРГАНСКА СТРАНА, ПОСТОЈАНА ИЗВЕШТАЈ НА ПОЛК </text>
<text sub="clublinks" start="171.504" dur="0.467"> ПРЕДУПРЕДУВАЕ, ОРГАНСКО ЗЕМЈОД, ЈАСОТ ИЗВЕШТАЈ НА ПОЛИЦИСКА СТРАНА, 4 @ </text>
<text sub="clublinks" start="171.971" dur="0.234"> ПРЕДУПРЕДУВАЕ, ОРГАНСКО ЗЕМЈОД, ПОСТОЈАНИ ИЗВЕШТАЈ НА РАБОТНИТЕ ПРИРАЧНИК, 4 @ САМО </text>
<text sub="clublinks" start="172.205" dur="0.334"> ПРЕДУПРЕДУВАЕ, ОРГАНСКА ЗЕМЈА, МОЕ ДА СЕ ИЗВЕДУВА НА ПОЛЕКСКА СТРАНА, 4 @ JUST EAS </text>
<text sub="clublinks" start="172.539" dur="0.1"> ИЗВЕШТАЈ НА ПОЛКО СТРАНА, 4 @ JUST EAS </text>
<text sub="clublinks" start="172.639" dur="0.166"> ИЗВЕШТАЈ НА ПОЛКОВНА СТРАНА, 4 @ МО JНО ЕДНО </text>
<text sub="clublinks" start="172.805" dur="0.134"> ИЗВЕДУВА НА ПОЛКОВСКА СТРАНА, 4 @ JUST EAS OF HIGHLANDS </text>
<text sub="clublinks" start="172.939" dur="0.801"> ИЗВЕДУВА НА ПОЛКОВСКО СТРАНА, 4 @ JUST EAS OF HIGHLANDS COUNTY. </text>
<text sub="clublinks" start="173.74" dur="0.1"> НА ЗЕМЈАТА ВИДЕРИ. </text>
<text sub="clublinks" start="173.84" dur="2.436"> НА ЗЕМЈАТА ВИДЕРИ. НИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="176.276" dur="0.4"> НА ЗЕМЈАТА ВИДЕРИ. СЕ МОЕ, 4 @ </text>
<text sub="clublinks" start="176.676" dur="0.367"> НА ЗЕМЈАТА ВИДЕРИ. МОЕМЕ, 4 @ А </text>
<text sub="clublinks" start="177.043" dur="0.134"> НА ЗЕМЈАТА ВИДЕРИ. МО COЕМЕ, 4 @ ТРОПИК </text>
<text sub="clublinks" start="177.177" dur="0.367"> НА ЗЕМЈАТА ВИДЕРИ. МО COЕМЕ, 4 @ ТРОПИСКА СТОРМ </text>
<text sub="clublinks" start="177.544" dur="0.133"> МО COЕМЕ, 4 @ ТРОПИСКА СТОРМ </text>
<text sub="clublinks" start="177.677" dur="0.067"> МО COЕМЕ, 4 @ ТРОПСКИ СТЕРМСКИ СВЕТИ </text>
<text sub="clublinks" start="177.744" dur="0.133"> МО COЕМЕ, 4 @ ТРОПИСКИ СТОРМСКИ СВЕТ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="177.877" dur="0.234"> МО COЕМЕ, 4 @ ТРОПИСКИ СТОРМСКИ СТРУМ НА ТУКА, </text>
<text sub="clublinks" start="178.111" dur="0.1"> МО COЕМЕ, 4 @ ТРОПИСКИ СТОРМСКИ СТРУМ НА ТУКА, ТРАКТОРИ </text>
<text sub="clublinks" start="178.211" dur="0.233"> МО COЕМЕ, 4 @ ТРОПИСКИ СТОРМСКИ ВЕATЕ НА ТУКА, ТРАКТОРИ ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="178.444" dur="0.367"> МО COЕМЕ, 4 @ ТРОПИСКИ СТОРМСКИ ВНИМАН ВО СВЕТЕ, ТРАКТОРИ ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="178.811" dur="0.101"> ВАНО ВО ОВДЕ, ТРАКТОРИ ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="178.912" dur="0.166"> ВИДЕТЕ ОВДЕ, ТРАКТОРИ ЗА ДО </text>
<text sub="clublinks" start="179.078" dur="0.234"> ВИДЕТЕ ОВДЕ, ТРАКТОРИ ЗА ДО СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="179.312" dur="0.367"> ВАНО ОВДЕ, ТРАКТОРИ ЗА ОД ЗАПАД. </text>
<text sub="clublinks" start="179.679" dur="0.133"> ДО ЗАПАД. </text>
<text sub="clublinks" start="179.812" dur="0.067"> ДО ЗАПАД. Сè уште </text>
<text sub="clublinks" start="179.879" dur="0.167"> ДО ЗАПАД. СЕУШТЕ НЕ </text>
<text sub="clublinks" start="180.046" dur="0.167"> ДО ЗАПАД. Сè уште не гледам </text>
<text sub="clublinks" start="180.213" dur="0.233"> ДО ЗАПАД. Сè уште не гледам многу </text>
<text sub="clublinks" start="180.446" dur="0.301"> ДО ЗАПАД. НЕ СЕ ГЛАСАМ МНОГУ 4 @ САМО </text>
<text sub="clublinks" start="180.747" dur="0.133"> НЕ СЕ ГЛАСАМ МНОГУ 4 @ САМО </text>
<text sub="clublinks" start="180.88" dur="0.501"> НЕ ДА ГО ГРАДИМЕ МНОГУ 4 @ ДОБРО ДОБРО </text>
<text sub="clublinks" start="181.381" dur="1.568"> НЕ ДА ГО ОБЕДУВАМЕ МНОГУ 4 @ LIKELY ДОБИ ВЕСТИ </text>
<text sub="clublinks" start="182.949" dur="0.567"> НЕМА ДА ГО ОБЕДУВАТЕ МНОГУ 4 @ LIKELY ДОБИ ВЕСТИ ОВИЕ, </text>
<text sub="clublinks" start="183.516" dur="0.267"> НЕ МОOOЕ ДА ГО ГРАДИТЕ МНОГУ 4 @ LIKELY ДОБИ ВЕСТИ ОВОЈ, ПРОБАБИЛНОСТ </text>
<text sub="clublinks" start="183.783" dur="0.1"> ДОБРИ ВЕСТИ ТОА, ПРОБАБИЛНОСТ </text>
<text sub="clublinks" start="183.883" dur="0.534"> ДОБРИ ВЕСТИ ТОА, ПРОБАБИЛНОСТ ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="184.417" dur="1.935"> ДОБРИ ВЕСТИ ТОА, ПРОБАБИЛНОСТ ЗА WИВОТ, </text>
<text sub="clublinks" start="186.352" dur="0.434"> ДОБРИ ВЕСТИ ТОА, ПРОБАБИЛНОСТ ЗА INИВО, ОБВРСКО </text>
<text sub="clublinks" start="186.786" dur="0.267"> ДОБРИ ВЕСТИ ТОА, ПРОБАБИЛНОСТ ЗА INИВО, ОБВРЗНО 4 @ </text>
<text sub="clublinks" start="187.053" dur="0.334"> ДОБРИ ВЕСТИ ТОА, ПРОБАБИЛНОСТ ЗА INИВО, ОБВРЗНО 4 @ ДАРКОТ </text>
<text sub="clublinks" start="187.387" dur="0.133"> ЗА WIND, OBVIOUSLY 4 @ DARKE </text>
<text sub="clublinks" start="187.52" dur="0.067"> ЗА WIND, OBVIOUSLY 4 @ DARKE SHADE </text>
<text sub="clublinks" start="187.587" dur="0.133"> ЗА WIND, OBVIOUSLY 4 @ DARKE SHADE IS </text>
<text sub="clublinks" start="187.72" dur="0.134"> ЗА INИВОТ, ОБВРЗНО 4 @ ДАРКИОТ СИДЕ Е КАДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="187.854" dur="0.267"> ЗА WIND, OBVIOUSLY 4 @ ДАРКИОТ СИДЕ Е КАДЕ СМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="188.121" dur="0.2"> ЗА WIND, OBVIOUSLY 4 @ DARKE SHADE ISE KU KA KA HEM </text>
<text sub="clublinks" start="188.321" dur="0.367"> ЗА INИВОТ, ОБВРЗНО 4 @ ДАРКИОТ СИДЕ Е КАДЕ САМО </text>
<text sub="clublinks" start="188.688" dur="0.167"> СИВЕТО Е КАДЕ САМО </text>
<text sub="clublinks" start="188.855" dur="0.2"> СИВЕТО Е КАДЕ САМО НАЈДОВО </text>
<text sub="clublinks" start="189.055" dur="0.1"> СИВЕТЕ Е КАДЕ САМО НАЈДОБРИОТ ПРАБОБИЛНОСТ </text>
<text sub="clublinks" start="189.155" dur="0.167"> СИВЕТЕ Е КАДЕ САМО НАЈДОБРИНАТА ПРИБАБИЛНОСТ ГО ГОДИНА </text>
<text sub="clublinks" start="189.322" dur="0.2"> ПОГОЛЕМЕ НА ГОЛЕМИОТ ПРАБОБИЛНОСТ </text>
<text sub="clublinks" start="189.522" dur="0.1"> ГОДИНА ТОРОПИЧКА ПОГЛЕДНА ПОБРАБОТНОСТ </text>
<text sub="clublinks" start="189.622" dur="0.568"> НАЈДОБРИОТ ПРАБОБИЛНОСТ ГОДИШ ТРОПИСКИ СТОРМ </text>
<text sub="clublinks" start="190.19" dur="3.67"> НАЈДОБРИОТ ПРАБОБИЛНОСТ ГОДИНА ТОРПИСКА ПРИКАЗНА ИЗВОР </text>
<text sub="clublinks" start="193.86" dur="0.6"> НАЈДОБРИОТ ПРАБИБНОСТ ГОДИНА ТРОПИСКИОТ СТОРМ ЗАВРШНИ ВИНДИ.4 @ 4 @ </text>
<text sub="clublinks" start="194.46" dur="0.101"> ТРОПИСКИ СТОРМ ИСТОРИВЕН WINDS.4 @ 4 @ </text>
<text sub="clublinks" start="194.561" dur="0.066"> ТРОПИСКИ СТОРМСКИ ВИСТИНИ WINDS.4 @ 4 @ 10% </text>
<text sub="clublinks" start="194.627" dur="0.234"> ТРОПИСКИ СТОРМ ЗАВРШИ WINDS.4 @ 4 @ 10% ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="194.861" dur="0.267"> ТРОПИСКИ СТОРМ ЗАВРШИ WINDS.4 @ 4 @ 10% ЗА ТАМПА, </text>
<text sub="clublinks" start="195.128" dur="0.133"> ТРОПИСКИ СТОРМ ИСТОРИВЕН WINDS.4 @ 4 @ 10% ЗА ТАМПА, 10-20%, </text>
<text sub="clublinks" start="195.261" dur="0.2"> ТРОПИЧНА СТОРМА ЗАВРШНА WINDS.4 @ 4 @ 10% ЗА TAMPA, 10-20%, BY </text>
<text sub="clublinks" start="195.461" dur="0.301"> ТРОПИЧНА СТОРМА ЗАВРШНА WINDS.4 @ 4 @ 10% ЗА ТАМПА, 10-20%, СО КОН </text>
<text sub="clublinks" start="195.762" dur="0.2"> 10% ЗА ТАМПА, 10-20%, ПО КОА </text>
<text sub="clublinks" start="195.962" dur="0.133"> 10% ЗА ТАМПА, 10-20%, ПО КОН САБОВИ САБОТ </text>
<text sub="clublinks" start="196.095" dur="0.101"> 10% ЗА ТАМПА, 10-20%, ПОСЛЕДНА САБОТА НО, </text>
<text sub="clublinks" start="196.196" dur="0.133"> 10% ЗА ТАМПА, 10-20%, ПО КОН САБОВНИ НО, ВО ВО </text>
<text sub="clublinks" start="196.329" dur="0.3"> 10% ЗА ТАМПА, 10-20%, ПО КОН САБОВНИ НО, ВО ВЕДНИЦА </text>
<text sub="clublinks" start="196.629" dur="0.234"> САБОВНА ноќ, во недела </text>
<text sub="clublinks" start="196.863" dur="0.067"> САБОТА НО, ВО ВЕДНИЦА MORN4 @ ING. </text>
<text sub="clublinks" start="196.93" dur="0.166"> MORN4 @ ING. </text>
<text sub="clublinks" start="197.096" dur="0.067"> MORN4 @ ING. ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="197.163" dur="0.067"> MORN4 @ ING. ТОА КОГА </text>
<text sub="clublinks" start="197.23" dur="0.167"> MORN4 @ ING. ТОА КОГА СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="197.397" dur="0.2"> MORN4 @ ING. ТОА КАКО ВРЕМЕТО </text>
<text sub="clublinks" start="197.597" dur="0.167"> MORN4 @ ING. ТОА КАКО ВРЕМЕТО ОДДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="197.764" dur="0.4"> MORN4 @ ING. ТОА КОГА СТРИЦАТА ОД А. </text>
<text sub="clublinks" start="198.164" dur="0.167"> ТОА КОГА СТРИЦАТА ОД А. </text>
<text sub="clublinks" start="198.331" dur="0.434"> ТОА КОГА СТРИЦАТА ОД ЛИЦА </text>
<text sub="clublinks" start="198.765" dur="1.401"> ТОА КАКО ВРЕМЕТО ДА СЕ ОСНОВИ ДВД </text>
<text sub="clublinks" start="200.166" dur="0.634"> ТОА КАКО ВРЕМЕТО ДА СЕ ОСНОВИ ДВД ГОЛЕМИ4 @. </text>
<text sub="clublinks" start="200.8" dur="0.1"> LITTLE BIT DOWNHILL4 @. </text>
<text sub="clublinks" start="200.9" dur="0.1"> LITTLE BIT DOWNHILL4 @. ИТ </text>
<text sub="clublinks" start="201" dur="0.067"> LITTLE BIT DOWNHILL4 @. ТОА ИЗГЛЕДА </text>
<text sub="clublinks" start="201.067" dur="0.2"> LITTLE BIT DOWNHILL4 @. ЛУКС А </text>
<text sub="clublinks" start="201.267" dur="0.2"> LITTLE BIT DOWNHILL4 @. ПОГЛЕДУВА ДОГОВОР </text>
<text sub="clublinks" start="201.467" dur="0.868"> LITTLE BIT DOWNHILL4 @. ПОГЛЕДУВА ДОГОВОР </text>
<text sub="clublinks" start="202.335" dur="1.168"> LITTLE BIT DOWNHILL4 @. ПОГЛЕДУВА ДОДЕЛНА ПРЕДГОВОР </text>
<text sub="clublinks" start="203.503" dur="0.033"> LITTLE BIT DOWNHILL4 @. ПОГЛЕДУВА ДОГОВОРЕН Модел, </text>
<text sub="clublinks" start="203.536" dur="0.334"> ПОГЛЕДУВА ДОГОВОРЕН Модел, </text>
<text sub="clublinks" start="203.87" dur="0.233"> ПОГОЛЕМУ ДА ГО ПОДАТОЦИ МОДЕЛ, 4 @ СОДРИНА </text>
<text sub="clublinks" start="204.103" dur="0.234"> ПОГЛЕДУВА ДОГОВОРЕН МОДЕЛ, 4 @ СОДРИНА </text>
<text sub="clublinks" start="204.337" dur="0.133"> ПОГЛЕДУВА ДОГОВОРЕН МОДЕЛ, 4 @ СОДРИНА ОД УТРЕ, </text>
<text sub="clublinks" start="204.47" dur="0.367"> ПОГЛЕДУВА ДОГОВОРЕН МОДЕЛ, 4 @ СОГЛАСНО ПОВТОРНО, ДОН ' </text>
<text sub="clublinks" start="204.837" dur="0.167"> 4 @ СОДРИНА НИКОГАШ УТРЕ, ДОН ' </text>
<text sub="clublinks" start="205.004" dur="0.1"> 4 @ ДА СЕ ОДГОВОРИТЕ, ДА ГО ПОВИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="205.104" dur="0.167"> 4 @ ДА СЕ ОДГОВОРИТЕ ДА, ДА СЕ ПРАВИТЕ ВАШИОТ </text>
<text sub="clublinks" start="205.271" dur="0.134"> 4 @ СОДРИНАТ ДО УТРЕ, ДА ДА ГО ПРАВИТЕ ВАШИОТ САБОТ </text>
<text sub="clublinks" start="205.405" dur="0.233"> 4 @ СОДРИНАТ ДО УТРЕ, ДОНЕСЕ ДА ГО ПРАВДИТЕ ВАШИТЕ ПАТИНИ САБОТНИЦИ, </text>
<text sub="clublinks" start="205.638" dur="0.134"> ПОВИКЕТЕ ВАШИТЕ САБОТНИ ПЛАНИИ, </text>
<text sub="clublinks" start="205.772" dur="0.434"> ОДВОРЕТЕ ВАШИТЕ САБОТНИ ПЛАНИИ, ВАATНО </text>
<text sub="clublinks" start="206.206" dur="0.2"> ОДВОРЕТЕ ВАШИТЕ САБОВНИ ПЛАНИИ, ВЕЛЕШТЕ ОВА </text>
<text sub="clublinks" start="206.406" dur="0.233"> ПОВЕДЕТЕ ГО ВАШИТЕ САБОТНИ ПЛАНИИ, ВЕЛИГАТЕ ОВИЕ БЕЗ БРЗО </text>
<text sub="clublinks" start="206.639" dur="0.301"> ПОВЕДЕТЕ ГО ВАШИТЕ САБОТНИ ПЛАНИИ, ВИДЕТЕ ОВА БЕЗ БЕЗ ДВД </text>
<text sub="clublinks" start="206.94" dur="0.166"> ВИДЕТЕ ОВИЕ БЕЗ БЕЗ ДВД </text>
<text sub="clublinks" start="207.106" dur="0.134"> Внимавајте на овие брзи брзи придвижувачи </text>
<text sub="clublinks" start="207.24" dur="0.6"> ВИДЕТЕ ОВИЕ БЕЗ РАБОТНИ ДАУВАА СО ДРУГИ </text>
<text sub="clublinks" start="207.84" dur="0.234"> ВИДЕТЕ ОВИЕ БЕЗ РАБОТНИ ПРОДАВНИЦИ ДА СЕ ОДГОВОРИ </text>
<text sub="clublinks" start="208.074" dur="0.567"> ВИДЕТЕ ОВИЕ БЕЗ РАБОТНИ ПРОДАВНИЦИ ДА СЕ КАКО ДА, </text>
<text sub="clublinks" start="208.641" dur="0.134"> ПРОДАВНИЦИ ДА СЕ КАКО ТОА, </text>
<text sub="clublinks" start="208.775" dur="0.1"> ПРОДАВНИЦИ ДА СЕ КАКО ДА, WЕ </text>
<text sub="clublinks" start="208.875" dur="0.3"> ПРОДАВНИЦИТЕ ДА СЕ КАКО ТОА, WЕ ПОСЛЕДНО </text>
<text sub="clublinks" start="209.175" dur="0.2"> ПРОДАВНИЦИТЕ ДА СЕ КАКО ТОА, WЕ МОНО МНОГУ </text>
<text sub="clublinks" start="209.375" dur="0.234"> ПРОДАВНИЦИ ДА СЕ ОДГОВЕМЕ ТОА, ILLЕ ПОСЛЕДНО МНОГУ Долг, </text>
<text sub="clublinks" start="209.609" dur="0.167"> ПРОДАВНИЦИ ДА СЕ ОДГОВЕМЕ ТОА, LЕ ДОСТАПНО МНОГУ ДАЛО, ВАНО </text>
<text sub="clublinks" start="209.776" dur="0.901"> ПРОДАВНИЦИ ДА СЕ ОДГОВЕМЕ ДА, ,Е ПОСЛЕДНО МНОГУ Долг, ВАНО ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="210.677" dur="0.033"> ПРОДАВНИЦИ ДА СЕ ОДГОВЕМЕ ДА, LЕ ПОСЛЕДНО МНОГУ ДАЛО, ВАНО ЗА @ </text>
<text sub="clublinks" start="210.71" dur="0.1"> LЕ ПОСЛЕДНО МНОГУ ДАЛО, ВИДЕТЕ ЗА @ </text>
<text sub="clublinks" start="210.81" dur="0.134"> ILLЕ ПОСТОЕ МНОГУ ДАЛО, ВА WНО ЗА @ AN </text>
<text sub="clublinks" start="210.944" dur="0.8"> LЕ МОНО МНОГУ ДАЛО, ВИДЕТЕ ЗА @ ИЗЛОНА </text>
<text sub="clublinks" start="211.744" dur="2.336"> ILLЕ БЕЗ МОНО ДАЛО, ВИДЕТЕ ЗА @ ИЗЛАТЕН СПИНОФ, </text>
<text sub="clublinks" start="214.08" dur="0.434"> WЕ БЕЗ МОНО, ВИДЕТЕ ЗА @ ИЗЛАТЕН СПИНОФ, ТОРНАДО </text>
<text sub="clublinks" start="214.514" dur="0.367"> ILLЕ БЕЗ МОНО, ВИДЕТЕ ЗА @ ИЗВРШЕН СПИНОФ, ТОРНАДО 4 @ </text>
<text sub="clublinks" start="214.881" dur="0.1"> ИЗЛАТЕН СПИНОФ, ТОРНАДО 4 @ </text>
<text sub="clublinks" start="214.981" dur="0.067"> ИЗЛАТЕН СПИНОФ, ТОРНАДО 4 @ ТО </text>
<text sub="clublinks" start="215.048" dur="0.267"> ИЗЛАТЕН СПИНОФ, ТОРНАДО 4 @ ДО СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="215.315" dur="0.066"> ИСОЛИТИВЕН СПИНОФ, ТОРНАДО 4 @ ДО НЕВЕРОТ </text>
<text sub="clublinks" start="215.381" dur="0.201"> ИСОЛАТИВЕН СПИНОФ, ТОРНАДО 4 @ ДО НЕВЕРБАТА НА </text>
<text sub="clublinks" start="215.582" dur="0.266"> ИСОЛАТИВЕН СПИНОФ, ТОРНАДО 4 @ ДО НЕВЕРОТИЦАТА НА </text>
<text sub="clublinks" start="215.848" dur="0.301"> ИСОЛИТИВЕН СПИНОФ, ТОРНАДО 4 @ ДО НЕВЕЛЕШКИОТ ЦЕНТАР, </text>
<text sub="clublinks" start="216.149" dur="0.1"> ДО НЕДЕЛАЦИОТ НА ЦЕНТАРОТ, </text>
<text sub="clublinks" start="216.249" dur="0.1"> ДО НЕДЕЛЕШКИОТ ЦЕНТАР, АС </text>
<text sub="clublinks" start="216.349" dur="0.167"> ДО НЕДЕЛЕШКИОТ ЦЕНТАР, КАКО ОВА </text>
<text sub="clublinks" start="216.516" dur="0.701"> ДО НЕДЕЛЕШКИОТ ЦЕНТАР, КАКО ОВОЈ ДВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="217.217" dur="0.3"> ДО НЕДЕЛЕШКИОТ ЦЕНТАР, КАКО ОВА МОЕ ДА, </text>
<text sub="clublinks" start="217.517" dur="0.534"> ДО НЕДЕЛЕШТИТЕ НА ЦЕНТАРОТ, КАКО ОВОЈ ДВЕЕ, ВО ВО </text>
<text sub="clublinks" start="218.051" dur="0.834"> ДО НЕДЕЛЕШКИОТ ЦЕНТАР, КАКО ОВА МОЕ ДА, ВО САБОТ </text>
<text sub="clublinks" start="218.885" dur="0.167"> КАКО ОВА МО MЕ ДА, ВО САБОТ </text>
<text sub="clublinks" start="219.052" dur="1.468"> КАКО ОВА МО MЕ ДА, ВО САБОТНА НОIGH, </text>
<text sub="clublinks" start="220.52" dur="0.434"> КАКО ОВА МО MЕ ДА, ВО САБОТНО НО, СОНЕДЕЛ, </text>
<text sub="clublinks" start="220.954" dur="0.233"> КАКО ОВА МОЕ ДА, ВО САБОТНО НО, ПЕТНИ, 4 @ НЕ </text>
<text sub="clublinks" start="221.187" dur="0.334"> КАКО ОВА МОЕ ДА, ВО САБОТНО НО, СОНЕДЕЛ, 4 @ WEЕ </text>
<text sub="clublinks" start="221.521" dur="0.233"> НО, ВТОРА, 4 @ @Е Е </text>
<text sub="clublinks" start="221.754" dur="0.067"> НО, ПОНЕДЕЛНИК, 4 @ WEЕ ПОСТОЈНО </text>
<text sub="clublinks" start="221.821" dur="0.1"> НО, ПОНЕДЕЛНИК, 4 @ WEЕ ПОТЕНТИВНО ДА СЕ ДОБИВМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="221.921" dur="0.134"> НО, ПОНЕДЕЛНИК, 4 @ WEЕ ПОСЕТНО ДА СЕ СМЕЕ НЕКОИ </text>
<text sub="clublinks" start="222.055" dur="0.233"> NIGHT, SUNDAY, 4 @ WEЕ ПОСЕТНО ќе добиеме НЕКОИ </text>
<text sub="clublinks" start="222.288" dur="0.334"> НО, ПОНЕДЕЛНИК, 4 @ ENTЕ ПОСЕТНО ќе добиеме НЕКОЈ ОВА </text>
<text sub="clublinks" start="222.622" dur="0.133"> ПОТЕНЦИЈАЛНО ДОБИЕ НЕКОЈ ОВА </text>
<text sub="clublinks" start="222.755" dur="0.067"> ПОТЕНЦИЈАЛНО ДОБИНЕТЕ НЕКОИ ОВА ОВОЈ ПОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="222.822" dur="0.634"> ПОТЕНЦИЈАЛНО ДОБИВАТЕ НЕКОИ ОД ОВОЈ ПОДРШКИ ВАШ </text>
<text sub="clublinks" start="223.456" dur="2.669"> ПОТЕНЦИЈАЛНО ДОБИНЕТЕ НЕКОИ ОД ОВОЈ ПОВЕЕ НА </text>
<text sub="clublinks" start="226.125" dur="0.468"> ПОТЕНЦИЈАЛНО ДОБИТЕ НЕКОИ ОВОЈ ПОВЕЕ НА БАКСИСИОТ, 4 @ </text>
<text sub="clublinks" start="226.593" dur="0.3"> ПОТЕНЦИЈАЛНО ДОБИТЕ НЕКОИ ОВОЈ ПОВЕЕ НА БАКСИСИОТ, 4 @ ОДГОВОР </text>
<text sub="clublinks" start="226.893" dur="0.133"> ОБЕДИНЕТЕ НА БАКСИСИД, 4 @ ОДГОВОР </text>
<text sub="clublinks" start="227.026" dur="0.067"> ОБЕДИНЕТЕ НА БАКСИСИД, 4 @ ОДГОВОР </text>
<text sub="clublinks" start="227.093" dur="0.167"> ОБЕДИНЕТЕ НА БАКСИСИДОТ, 4 @ ГЛАВНИОТ исток од </text>
<text sub="clublinks" start="227.26" dur="0.133"> ОБЕДИНЕТЕ НА БАКСИСИД, 4 @ ОДГОВОРНИ Исток од I-75, </text>
<text sub="clublinks" start="227.393" dur="0.201"> ОДРУВА THEЕ НА БАКСИСИД, 4 @ ОДГОВОР ИЗВЕШТАЈ од I-75, Сè уште </text>
<text sub="clublinks" start="227.594" dur="0.2"> ОТВОРИТЕ НА БАКСИСИД, 4 @ ОДГОВОР ИЗВЕШТАЈ од I-75, СЕ СЕ ПОСТОИ </text>
<text sub="clublinks" start="227.794" dur="0.2"> ОТВОРИТЕ НА БАКСИСИДОТ, 4 @ ОДГОВОР ИЗВЕШТАЈ од I-75, СЕ ДА СЕ ДОБИВ </text>
<text sub="clublinks" start="227.994" dur="0.367"> ОБЕДИНЕТЕ НА БАКСИСИД, 4 @ ОДГОВОР ИЗВЕШТАЈ од I-75, СЕ ДА СЕ ПОГОДИРА ДА ГО ГОДИНЕ </text>
<text sub="clublinks" start="228.361" dur="0.133"> Исток од I-75, Сè уште сакаше да го види </text>
<text sub="clublinks" start="228.494" dur="0.134"> Исток од I-75, СЕКОГАШ ДА СЕ ДА ГИ ГОДИШ КАДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="228.628" dur="0.133"> Исток од I-75, СЕКОГАШ ДА СЕ ДА ГИ ГОДИШ КАДЕ ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="228.761" dur="0.067"> Исток од I-75, СЕ ДА СЕ ДА ГО ГОДИШ КАДЕ ТОА 4 @ ОДГОВОР </text>
<text sub="clublinks" start="228.828" dur="0.267"> Исток од I-75, СЕ ДА СЕ ДА ГО ГОДИШ КАДЕ ТОА 4 @ ОДДЕ ДА </text>
<text sub="clublinks" start="229.095" dur="0.3"> Исток од I-75, СЕ ТРЕБА ДА ГИ ЈА ПОДГОГАШ КАКО ТЕКОВИ 4 @ ОДГОВОРИ </text>
<text sub="clublinks" start="229.395" dur="0.134"> КАДЕ ТОА 4 @ ОДИ ПО ГЛАСАТ </text>
<text sub="clublinks" start="229.529" dur="0.067"> КАДЕ ТОА 4 @ ГОДИНЕТЕ ДА ГО ГЛАСАТ. </text>
<text sub="clublinks" start="229.596" dur="0.166"> ДОПАЃА. </text>
<text sub="clublinks" start="229.762" dur="0.034"> ДОПАЃА. ПРЕД </text>
<text sub="clublinks" start="229.796" dur="0.1"> ДОПАЃА. ПРЕД јас </text>
<text sub="clublinks" start="229.896" dur="0.2"> ДОПАЃА. ПРЕД ДА САКАМ </text>
<text sub="clublinks" start="230.096" dur="0.234"> ДОПАЃА. ПРЕД ДА СЕ ВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="230.33" dur="0.734"> ДОПАЃА. ПРЕД ДА СЕ ДА ГО ОДДЕМЕ, </text>
<text sub="clublinks" start="231.064" dur="0.267"> ДОПАЃА. ПРЕД ДА СЕ ДА ГО ОДДЕМЕ, ТРОПИСКИ </text>
<text sub="clublinks" start="231.331" dur="0.233"> ПРЕД ДА СЕ ДА ГО ОДДЕМЕ, ТРОПИСКИ </text>
<text sub="clublinks" start="231.564" dur="0.034"> ПРЕД ДА СЕ ДА ГО ОДДЕМЕ, ТРОПИСКО ДЕПРЕСИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="231.598" dur="0.066"> ПРЕД ДА СЕ ДА ГО ОДДЕМЕ, ТРОПСКИОТ ДЕПРЕСИОН 10 </text>
<text sub="clublinks" start="231.664" dur="0.234"> ПРЕД ДА СЕ ДА ГО ОДДЕМЕ, ТРОПСКИОТ ДЕПРЕСИОН 10 </text>
<text sub="clublinks" start="231.898" dur="0.133"> ПРЕД ДА ЈА ПОДВРДАМ ДА СЕ ОДИМЕ, ТРОПИСКИОТ ДЕПРЕСИОН 10 СЕ РАБОТИ </text>
<text sub="clublinks" start="232.031" dur="0.734"> ПРЕД ДА СЕ ДА ГО ОДДЕМЕ, ТРОПИСКИОТ ДЕПРЕСИОН 10 СЕ ПРИМЕНА КАКО </text>
<text sub="clublinks" start="232.765" dur="0.234"> ПРЕД ДА СЕ ДА ГО ОДДЕМЕ, ТРОПИСКИОТ ДЕПРЕСИОН 10 ДА СЕ ПРИМЕНАЛА КАКО А. </text>
<text sub="clublinks" start="232.999" dur="0.767"> ДЕПРЕСИЈАТА 10 ПОДНЕСУВА ДА СЕ ОСТАВУВА А. </text>
<text sub="clublinks" start="233.766" dur="0.601"> ДЕПРЕСАЦИЈАТА 10 ПОДНЕСУВА ДА СЕ ОБЈАВИ СО 5:00. </text>
<text sub="clublinks" start="234.367" dur="0.133"> 5:00 часот </text>
<text sub="clublinks" start="234.5" dur="0.101"> 5:00 часот 3800 </text>
<text sub="clublinks" start="234.601" dur="0.1"> 5:00 часот 3800 МИЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="234.701" dur="0.734"> 5:00 часот 3800 МИЛЕ ПОДНЕСУВА </text>
<text sub="clublinks" start="235.435" dur="1.101"> 5:00 часот 3800 МИЛИ ПРОДАВ ОД </text>
<text sub="clublinks" start="236.536" dur="0.434"> 5:00 часот 3800 МИЛИ ПРОДАВА ОД САД, </text>
<text sub="clublinks" start="236.97" dur="0.333"> 5:00 часот 3800 МИЛИ ПРОДАВА ОД НАС, НЕ </text>
<text sub="clublinks" start="237.303" dur="0.134"> 3800 МИЛИ ПРОДАВА ОД НАС, НЕ </text>
<text sub="clublinks" start="237.437" dur="0.1"> 3800 МИЛИ ПРОДАВ ОД САД, WЕ Е </text>
<text sub="clublinks" start="237.537" dur="0.067"> 3800 МИЛИ ПРОДАВ ОД САД, WЕ Е СМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="237.604" dur="0.367"> 3800 МИЛИ ПРОДАВ ОД САД, WEЕ ИМАМА </text>
<text sub="clublinks" start="237.971" dur="0.133"> 3800 МИЛИ ПРОДАВ ОД САД, ILLЕ ИМАМЕ ВИД </text>
<text sub="clublinks" start="238.104" dur="0.167"> 3800 МИЛИ ПОДНЕСУВА ОД САД, WЕ AЕ ИМАМЕ КАРИЦА ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="238.271" dur="0.367"> 3800 МИЛИ ПРОДАВ ОД САД, WEЕ ИМАМЕ Трага за вас </text>
<text sub="clublinks" start="238.638" dur="0.167"> HAЕ TRЕ ПРИРАЧНИК ЗА ВАС </text>
<text sub="clublinks" start="238.805" dur="0.066"> VEЕ TRЕ ПРИБАВ ЗА ВАС </text>
<text sub="clublinks" start="238.871" dur="0.101"> HAЕ TRЕ ПРИБАВ ЗА ВАС </text>
<text sub="clublinks" start="238.972" dur="0.133"> HAЕ TRЕ ПРИГОВОР ЗА ВАС </text>
<text sub="clublinks" start="239.105" dur="0.267"> HAЕ TRЕ ПРИГОВОР ЗА ВАШАТ ОВДЕ ВО ТУКА </text>
<text sub="clublinks" start="239.372" dur="0.133"> HAЕ СЕ Е ПРИБАВ ЗА ВАС, ДА СЕ ОДВЕДУВАТЕ ОВДЕ ЈАС </text>
<text sub="clublinks" start="239.505" dur="0.835"> HAЕ СЕ Е ПРИБАВ ЗА ВАС, ДА СЕ ОВДЕ ОВДЕ ВО САМО А. </text>
<text sub="clublinks" start="240.34" dur="0.133"> HAЕ AЕ ПРИБАВ ЗА ВАС, ДА СЕ ОДВЕДУВАТЕ ТУКА ОД САМО ЛИЦЕ </text>
<text sub="clublinks" start="240.473" dur="1.235"> Доаѓајќи овде, само малку лет </text>
<text sub="clublinks" start="241.708" dur="0.534"> Доаѓајќи овде, само малку бит </text>
<text sub="clublinks" start="242.242" dur="0.033"> Доаѓајќи овде, само малку бит 4 @ </text>
<text sub="clublinks" start="242.275" dur="0.2"> БИТ. 4 @ </text>
<text sub="clublinks" start="242.475" dur="0.167"> БИТ. 4 @ SEVEN-DAY </text>
<text sub="clublinks" start="242.642" dur="0.1"> БИТ. 4 @ СЕДЕН-ДЕН ПРЕДГОВОР, </text>
<text sub="clublinks" start="242.742" dur="0.067"> БИТ. 4 @ СЕДЕН-ДЕН ПРЕДИЗВИК, ЕДНА </text>
<text sub="clublinks" start="242.809" dur="0.2"> БИТ. 4 @ СЕДЕН-ДЕН ПРЕДИЗВИК, УДЕМЕ СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="243.009" dur="0.367"> БИТ. 4 @ СЕДЕН-ДЕН ПРЕДИЗВИК, УДЕМЕ ДА СЕ ДОБИВАМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="243.376" dur="0.133"> СЕДЕН-ДЕН ПРЕДИЗВИК, ДА СЕ ДОБИВАМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="243.509" dur="0.167"> СЕДЕН-ДЕН ПРЕДИЗВИК, ДА СЕ ДОБИРАМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="243.676" dur="0.134"> СЕДЕН ДЕН ПРЕДИЗВИК, ДА СЕ ДОБИВИМЕ ПОСТОЈНИ СОНДОН 4 @, </text>
<text sub="clublinks" start="243.81" dur="0.1"> СЕДЕН-ДЕН ПРЕДИЗВИК, ДА СЕ ДОБИВИМЕ ПОСЛЕДНИОТ СОНЕДНИЦА4 @, ПОДНЕСУВА </text>
<text sub="clublinks" start="243.91" dur="0.3"> СЕДЕДЕН ДОГОВОР, ДА СЕ ДОБИВИМЕ ПОСЛЕДНИТЕ СОНЕДНИЦА4 @, ПРЕДМЕДНО ПОСТОЕ, </text>
<text sub="clublinks" start="244.21" dur="0.034"> СЕДЕН-ДЕН ПРЕДИЗВИК, ДА СЕ ДОБИВИМЕ ПОСЛЕДНИТЕ СОНЕДНИЦА4 @, ПРЕДМЕТУВАЕ ПОДДРШКА, 4 @ </text>
<text sub="clublinks" start="244.244" dur="0.166"> PAST SUNDAY4 @, MOVING AWAY, 4 @ </text>
<text sub="clublinks" start="244.41" dur="0.167"> PAST SUNDAY4 @, MOVING AWAY, 4 @ MONDAY, </text>
<text sub="clublinks" start="244.577" dur="0.167"> PAST SUNDAY4 @, MOVING AWAY, 4 @ MONDAY, TUESDAY, </text>
<text sub="clublinks" start="244.744" dur="0.133"> PAST SUNDAY4 @, MOVING AWAY, 4 @ MONDAY, TUESDAY, WEDNESDAY </text>
<text sub="clublinks" start="244.877" dur="0.167"> ПЕТОК, Вторник, Среда </text>
<text sub="clublinks" start="245.044" dur="0.134"> ПЕТОК, ВТОРНИК, СРЕДЕН ТИПСКИ </text>