Avengers Marvel: Gawan Kekuwatan Sampeyan subtitles

Ghrrrr Iki minangka entri sing nggumunake. Aku iki prawan aneh saka Jersey lan ora sekring. Wanita iki Inhuman. Iki minangka tumindak tangan sing mbutuhake pitulung kita. Wong percaya karo Avengers. Kita ora bisa lungguh ing kene lan mbuang wektu. Gampang! Siji ora lair mursid. On sampeyan Iman Kemampuan sampeyan Nanging kanthi tumindak.

Avengers Marvel: Gawan Kekuwatan Sampeyan

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="10.03" dur="1.27"> Ghrrrr </text>
<text sub="clublinks" start="12.03" dur="1.49"> Iki minangka entri sing nggumunake. </text>
<text sub="clublinks" start="14.27" dur="3.84"> Aku iki prawan aneh saka Jersey lan ora sekring. </text>
<text sub="clublinks" start="18.2" dur="1.23"> Wanita iki Inhuman. </text>
<text sub="clublinks" start="19.5" dur="2.73"> Iki minangka tumindak tangan sing mbutuhake pitulung kita. </text>
<text sub="clublinks" start="23.02" dur="2.33"> Wong percaya karo Avengers. </text>
<text sub="clublinks" start="26.08" dur="2.07"> Kita ora bisa lungguh ing kene lan mbuang wektu. </text>
<text sub="clublinks" start="28.33" dur="1.84"> Gampang! </text>
<text sub="clublinks" start="43.03" dur="1.97"> Siji ora lair mursid. </text>
<text sub="clublinks" start="45.05" dur="0.33"> On sampeyan </text>
<text sub="clublinks" start="47.01" dur="0.33"> Iman </text>
<text sub="clublinks" start="49.07" dur="0.33"> Kemampuan sampeyan </text>
<text sub="clublinks" start="49.43" dur="1.72"> Nanging kanthi tumindak. </text>