Одмаздници на Марвел: Прегрнете ги вашите сили subtitles

Гррр Ова е импресивен влез. Јас бев чудна девојка од Jerseyерси и не осигурував. Оваа девојка е нехумана. Ова е чин на наши раце на која ни е потребна помош. Луѓето веруваат во Одмаздници. Не можеме да седнеме тука и да губиме време. Засилен! Еден не е роден праведен. На тебе Вера Вашите способности Но, со неговите постапки.

Одмаздници на Марвел: Прегрнете ги вашите сили

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="10.03" dur="1.27"> Гррр </text>
<text sub="clublinks" start="12.03" dur="1.49"> Ова е импресивен влез. </text>
<text sub="clublinks" start="14.27" dur="3.84"> Јас бев чудна девојка од Jerseyерси и не осигурував. </text>
<text sub="clublinks" start="18.2" dur="1.23"> Оваа девојка е нехумана. </text>
<text sub="clublinks" start="19.5" dur="2.73"> Ова е чин на наши раце на која ни е потребна помош. </text>
<text sub="clublinks" start="23.02" dur="2.33"> Луѓето веруваат во Одмаздници. </text>
<text sub="clublinks" start="26.08" dur="2.07"> Не можеме да седнеме тука и да губиме време. </text>
<text sub="clublinks" start="28.33" dur="1.84"> Засилен! </text>
<text sub="clublinks" start="43.03" dur="1.97"> Еден не е роден праведен. </text>
<text sub="clublinks" start="45.05" dur="0.33"> На тебе </text>
<text sub="clublinks" start="47.01" dur="0.33"> Вера </text>
<text sub="clublinks" start="49.07" dur="0.33"> Вашите способности </text>
<text sub="clublinks" start="49.43" dur="1.72"> Но, со неговите постапки. </text>