Hakmarrësit e Marvel: Përqafoni fuqitë tuaja subtitles

Grrrrr Ky është një hyrje mbresëlënëse. Unë isha një vajzë e çuditshme nga Xhersi dhe nuk fuzoja. Kjo vajzë është çnjerëzore. Ky është një veprim i duarve tona që ka nevojë për ndihmën tonë. Njerëzit besojnë në Avengers. Ne nuk mund të rrimë këtu dhe të humbim kohë. Fryj! Një nuk është i lindur i drejtë. Mbi ty besim Aftësitë tuaja Por me veprimet e tij.

Hakmarrësit e Marvel: Përqafoni fuqitë tuaja

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="10.03" dur="1.27"> Grrrrr </text>
<text sub="clublinks" start="12.03" dur="1.49"> Ky është një hyrje mbresëlënëse. </text>
<text sub="clublinks" start="14.27" dur="3.84"> Unë isha një vajzë e çuditshme nga Xhersi dhe nuk fuzoja. </text>
<text sub="clublinks" start="18.2" dur="1.23"> Kjo vajzë është çnjerëzore. </text>
<text sub="clublinks" start="19.5" dur="2.73"> Ky është një veprim i duarve tona që ka nevojë për ndihmën tonë. </text>
<text sub="clublinks" start="23.02" dur="2.33"> Njerëzit besojnë në Avengers. </text>
<text sub="clublinks" start="26.08" dur="2.07"> Ne nuk mund të rrimë këtu dhe të humbim kohë. </text>
<text sub="clublinks" start="28.33" dur="1.84"> Fryj! </text>
<text sub="clublinks" start="43.03" dur="1.97"> Një nuk është i lindur i drejtë. </text>
<text sub="clublinks" start="45.05" dur="0.33"> Mbi ty </text>
<text sub="clublinks" start="47.01" dur="0.33"> besim </text>
<text sub="clublinks" start="49.07" dur="0.33"> Aftësitë tuaja </text>
<text sub="clublinks" start="49.43" dur="1.72"> Por me veprimet e tij. </text>