Avengers Marvel: Émutan Kuasa Anjeun subtitles

Ghrrrr Ieu mangrupikeun Éntri anu pikaresepeun. Kuring éta awéwé aneh ti Jersey sareng teu sekering. Gadis ieu mah Inhuman. Ieu mangrupikeun kalakuan leungeun urang anu peryogi pitulung kami. Jalma-jalma percaya ka Avengers. Kami henteu tiasa calik di dieu sareng miceunan waktos. Gedekeun! Salah henteu dilahirkeun soleh. Dina anjeun Iman Kamampuhan anjeun Tapi ku lampah na.

Avengers Marvel: Émutan Kuasa Anjeun

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="10.03" dur="1.27"> Ghrrrr </text>
<text sub="clublinks" start="12.03" dur="1.49"> Ieu mangrupikeun Éntri anu pikaresepeun. </text>
<text sub="clublinks" start="14.27" dur="3.84"> Kuring éta awéwé aneh ti Jersey sareng teu sekering. </text>
<text sub="clublinks" start="18.2" dur="1.23"> Gadis ieu mah Inhuman. </text>
<text sub="clublinks" start="19.5" dur="2.73"> Ieu mangrupikeun kalakuan leungeun urang anu peryogi pitulung kami. </text>
<text sub="clublinks" start="23.02" dur="2.33"> Jalma-jalma percaya ka Avengers. </text>
<text sub="clublinks" start="26.08" dur="2.07"> Kami henteu tiasa calik di dieu sareng miceunan waktos. </text>
<text sub="clublinks" start="28.33" dur="1.84"> Gedekeun! </text>
<text sub="clublinks" start="43.03" dur="1.97"> Salah henteu dilahirkeun soleh. </text>
<text sub="clublinks" start="45.05" dur="0.33"> Dina anjeun </text>
<text sub="clublinks" start="47.01" dur="0.33"> Iman </text>
<text sub="clublinks" start="49.07" dur="0.33"> Kamampuhan anjeun </text>
<text sub="clublinks" start="49.43" dur="1.72"> Tapi ku lampah na. </text>