Konferensi Warta Coronavirus Putih subtitles

PRESIDENT TRUMP: SALAH INGKANG INGKE KANGGO. Bener. Nice kanggo sampeyan karo sampeyan. KONTIN AMERIKA UNTUK GROUND GAMPANG ING ING KANGGO ING VIRUS. INGING AKU KANGGURU AMERIKA Wong KANGGO UNTUK KANGGO, NGUTOS Pedoman Kita lan NGANGGunakake SACRIFICES dibutuhake KANGGO BASA ING KOMPUTER ING KETUGA Luwih akeh AGGRESSIVELY. KOMUNITAS INGGRIS UNTUK SOSIAL, KANG PENTING. SOSIAL SISTIAL, SUCH AN FUNGSI PENTING. Lan KAMI Nindakake ING SAIKI. INGIN Luwih bisa urip lan KANGGURAN BISA KITA BISA GETU MUNGSA Wong KANGGO KANGGO NGGALU, KANGGO TO SEKOLAH lan NUNGGO NORMAL. Lan ana Bagean bagean saka NEGARA KANGGO BISA PAKSA KASAHA PALING KABUPATEN KABEH LAIN Lan GAMPANG TENAGA KANGGO ING ING JUGA. Wong SUKAN DUMADANG, IS ING ANU WULANG? AKU SUKU, NGOMONG, ING IS AN WULANG. AKU SAIKI APLIKASI MAJOR DISKAUN KANGGO UNTUK NEW YORK, CALIFORNIA, WASHINGTON, IOWA, LOUISIANA, TEXAS DAN FLORIDA. Sing duwe SIGNIFIKAN gedhe, AS Sampeyan ngerti, lan LEGAL SIGNIFIKAN. WEWRE IN GROUPING KONTAK lan Aku Nuli INGKU ING, BAKAL GROUP wong sing Nindakake Wigati KOMUNIKET ANTARI KAWASAN LENGKAP, MENINGGALKE Kita bakal ngatasi akeh Wengi ING KAWASAN YORK Anyar KANGSA NUNGGUH DENGAN FAR SPOT paling anyar. AKU GOLEK OG TOUGH SANGAT - - Wong-wong GOT Wong-wong mau entuk akehe Gegayutan MINGGU ING minggu Bebarengan. GOVERNOR ING NGANGGO Proyek. AKU SPOKE UNTUK GOVERNOR CUOMO LAST Bengi lan ngebuwang. Lan Dheweke mental, ing HIS Ngelingake, Yen Dheweke nggunakake KANGGO NAK GAMPANG - AKU NUNG DIA Bocah-bocah, KANGGO NENG WULANG NEGOTIASI, Dheweke mikir GAMPANG TENAGA ING APLIKASI KANGGO AKTIVITI PRODUKSI DEFENSE lan KAMI SAIKI. GAMPANG GAMPANG ING DIPANGGUH. KANGGO ITU GAMPANG INGKANG GURU. ING TOOL ING NEGOTIATING HEAT. Nanging aku bakal ngerti - aku bakal menehi Sampeyan ITU, ROHANE TRADUWARA SARI ROH MANAWA LAN SANGGUH TANPA RESPEK TO KOMPUTER INI. Lan aku ora bakal nggunakake IT Luwih LAMPAH ING KATENAN. Wong-wong mau kepengin nindakake, kaya sing dingerteni. BEDANAN UMUR SUKU DIKEMUKAN. ING PENTING. 3-M INVOLVED. LAIN-LAIN SUKU DUMADUH. TANYA SEMUA KANGGO NANG TUNGGAL NGANGGO PRODUK PRODUK, SEMUA KABUPATEN PRODUK. KAMI NATE PRODUK LITEN ING SUKU KAME KAMI. KANGGO NGANGGO UP LAN KANGGO GAMPANG AWAY AS CEPAT AS KITA BISA KANGGO BEDAH BEDAH. SAIKI, PAKAI NGANGGO WANGSA HOSPITAL LAN PUSAT PERUBATAN MENGIKUT CERTAIN KAWASAN ING JAWA BARU. Ing NEW YORK ING IN PUSAT KONSEP. GAMPANG TAPAK TUKAP HOSPITAL LAN KANGGO NUNGGUH, INGKANG KANGGO NEGARA, PUSAT PENTEN MEDIKAL SAIKI. BEDHIRING ING SUKU. AKU ING NGE INGKE ING KENE AKU Nindakake INGKAP ING KUASA NGGO MEMBANGKOTA KOTA NGENTOTI INI TINDAK. Aku ngrampungake HARD IN NEW KANGGO. KANGGO DENGAN FAR OUR KAMI MASALAH, MAYBE ING AKU KANGGO, MAYBE ING KANGGO. TAPI LAWA KENE LAKON Wong KAMPUNG KANGGO LUKU ING ITU DENGAN KAMI LAN KITA WISNA NGANGGO WANG SANGGUH ING NEGARA REPRESENTATIVES. GAMPANG TINDAK Nindakake INGKANG PENTING Pengujian babagan negara kasebut. Aku NATE INGKU YESTERDAY YE - Lan KOREA SOUTH, lan ING BISA KENE ING NGANGGURU BISA. AKU GAMPANG NAMPI DENGAN PRESIDEN BULANAN, KAMI NATE SAIKI KONVERSASI TENTANG Nomer BUKU LAIN, NGAPAK TINDAK Dhewe Proyek Luwih apik IN TESTING. TETAPI KITA SAIKI LAKUKAN Luwih luwih Nyoba ING ANOMBODY BY FAR. KITA KANGGO ING DARI WULANG BAWA Wong-wong mau padha ING Wengi. KAMI KANGGO ING ASAS HARI EXPONENTIALLY. BISANING ITU GITAS. DENGAN PULANG, NUNGGUL AKU HONORED, - ING ITU, AKU GOLEKS DENGAN ING PROSES MENTERI JAPAN Pungkasan Bengi lan Nate Dhewe Loro ing A WISITA PILIHAN. AKU TANGGO MANGSA KANGGO OANTHIK FANTASTIK. 2021. AKU TANGGO MANGSA KANGGO OANTHIK FANTASTIK. ITU ING KANGGO BATOK TAHAPAN UNTUK KANGGO. KANGGO PITEN TAHUN. Lan SAIKI NAMPI ING KENE OLYMPICS. KANGGO ING SANG PENTING APABANA ING ING NGANGGO PUTRA WAKTU MUNGGU ING BISA O NGGALKE ING PANJANG PANJANG TUNGGUH ING ING AN ODD TAHUN. SAIKI ING TANPA Bengi, Wong-wong iku padha dakkandhani. TAPI DENGAN NGANGGO MUNGGUNG A SUKU FANTASTIK lan SAIKI Wong-wong mau wis Nate Luwih Wektu. Dheweke ora NDELENGKEH TANPA LAKI WASA. LAH-INGKIRI NGGENE KANGGO AKU NATE DIPANGGO. APA YANG TANGGAL BASA. TAPI TUNGGU KANGGO KONGRATULATE JAPAN, IOC Lan PERDANA MENTERI ING A GAMPANG GRATIS. AKU TANGGO MANGSA KANGGO OANTHIK FANTASTIK. ING AKU KANGGO, AKU ING AKU. AKU INI. ED KAYANAN KANGGO kanggo njaga - AS KANGGO NGOMUNI NGANGGO AMERIKA Gesang, KANGGO NUNGGUL JAWA AMERICAN LIVELIHOODS. DEMOKRATIS lan REPUBLIKAN ing SENATE PANJENENGAN ING SAKITU SAHA PAKET KANGGO RASA ING JAMINAN KARYA AMERIKA, KIRIAN lan Bisnis. KANGGO INGKRANG, ING ADDITION TO Loro-lorone Ringgit AKU SAIKI BULAN, KANGGO NUNGGUH, kaya sing dingerteni SAIKI SAIKI lan ING SEMUA SUKAT Bab-bab sing bisa kanggo para pekerja, UNTUK KELUARGA. TAPI KITA NGANGGO PAKAI TREMENDO SAIKI SAIKI KANGGO ING KARYA ING TANPA KANGGO ING KANGGO KANGGO. Lan ING ING BENTANG. Ora Bosen menyang EMPLOYERS. Kita KANGGO NATE NGANGGO WANGSIKAN EVERYBODY Nggarap. MANGSA ING TRANSIA $ 2,2 PAKE KANGGO LAMPIRAN ING BIGGER INGKU BISA PITANGGULAN ING AKU Nate dienggo ing CONGRESS PERHAPS RELATIVELY SPEAKING IF Sampeyan NENGGALU MUNGSA BABAD HARI, NUNG MASA ITAL, TAPI INI IS FAR lan WULANG ING ING sing paling apik WULANG lan ING TREMENDOUS ING KENE TUKUNG ING SAKA ING WANG KANGGO UNTUK Proyek, Proyek, Proyek, Lan kulawarga, kulawarga, KIRI. Ringgit SENATE kalebu $ 350 Milyar ING RETENTION LOANS UNTUK NEGARA UNTUK LANJUTAN Pambiji kanggo bisnis sing KONTAK NGANGGO BASA KARYA. KITA NGANGGO KANGGO ING UNTUK KARYA lan KANGGO BASA NYAWA. ING ING NGANGGO MUNGKIN KARYA IN PAYROLL lan GAMPANG AKSES AS KANGGO BISA KANGGO NATE VIRUS. PAY indikasi Induk $ 300 Bilyar UNTUK PEMBANGUNAN UNTUK AMERIKA $ 99,000. $ 3,000 400 UNTUK KELUARGA JENIS OF. WANGSA NATE TINDAK SUKU. UP TO $ 250 Milyar ing EXPANDED Keuntungan UNEMPLOYMENT. Pakaryan bakal nampa 100% OF SALAM KANGGO UNDANG-UNDANG UP NGAPANG FENG BULAN lan KANGGOAN KANGGO UNLIKE, KONEKTOR PENTADBANGAN lan ING INGKANG TANGGUNG DIBUAT ING KANGGO. Sampeyan wis Konsepsi INDEPENDEN Lan Wong-wong sing Bakal Dhewe-padha GOLONG UNTUK ING. Luwih saka $ 100 Milyun-yuta kanggo ndhukung Pakaryan HEROIC DOKTOR KAMI, NURSES lan HOSPITAL wis tau INCREDIBLE, $ 45 Milyuner TUTUP SULU NGOMONG LAN KABEH KITA GAMPANG UPING PUTRI $ 45 Milyar KANGGO BASA SAIKI. LEBIH NGARANGGO INGGO BASA SAIKI UNGGUL BISA NATIONAL KESUKURANAN lan KABUPATEN KANGGO. $ 27 Milyun-yuta kanggo BUILDUP THE STOKPILE NEGARA STRATEGIK NGANGGO KRITIKAL NENGGALKIRI MASKU, RESPIRATOR lan FARMACEUTIKAL LAN WULANG Sampeyan bisa ngelingake Apa maneh LENGKAP LENGKAP SUKAN Militeri NATE INGKE ING SUKU BASA KANGSA Bagean. TAPI KITA NGANGGO PAKEN ING NGENTOT Ora KANGGO NU TARI, RANCANGAN, MISSILES, ROKETS, KANGGO BAB. TAPI TANGGAP BASA KANGGO DITUTUPKE, NGANGGO LENGKEL ESE. INGKU BISA ING NGAKEN SIGNIFICANT FUNDING FOR THE PEMBANGUNAN KANGGO ON Top ING JENIS $ 8 YANG DITAMPANGKE BULAN MINGGU BASA. Luwih saka $ 500 yuta ing dhukungan INDUSTRI HIT ING SUKU, DENGAN KANGGO BAN ING KORPORATE TEMBUNG TANGGO YANG KANGGO SUKUR I DITENGKE ING LAN NUNGGUL, Aku MELAYU KANGGO REPUBLIKAN ING NGANGGO Lan DEMOKRATI DIPANGGULANG. Kita KANGGO NANGGunakake ING WANG KANGGO KOMPUTER lan RANCANGAN Utawa apa maneh ING NGANGGAL KANGGO NGGO APIK. Lan aku ora bakal mikir babagan iki DATOS RASA NGGAL. KANGGO NULIS, ING KABEH TAPI, ING NGANGGO MUKA UP KANGGO ROKETSHIP lan MANGGUN Apik lan Sehat lan Cepet LIMITS Anyar ING EXEKUTIF JAWATAN KOMPETENSYEN. Wong-wong padha Minta dhuwit. Wong-wong padha Mugo-mugo nggawe Pakaryan BEDHANA KANG INGGU BISA INTERES ING KARYA, ING Proyek. Lan Kita bakal INTERES ing KOMPUTER ING ANO ANJAWA KANGGO ING KARYA ING ING GRATIS Proyek. NINI NGGOLAH $ 16 Yuta dolan UNTUK PEMBANGUNAN KANGGO PERALATAN TINDAK. KITA KITA NGAKTIKE ING NGGALU MASUK Lan RESPIRATOR MUNGSA ING STOKPILE NEGARA STRATEGIK. AKU NGENTUKKAN ING WULANG PAUKU KANGGO VITAL INGKANGKU lan Kirimi Ringgit TO DESK AKU UNTUK SIGNATURE TANPA KANGGO. AKU NATE Tandha ING IMMEDIATELY. Kita bakal duwe tandha-tandha lan gedhe SIGNING lan DAY HEBAT ING KARYA AMERIKAN LAN UNTUK AMERIKA Kulawarga lan kanggo AMERIKAN KOMPUTER ING ING NGANGGO Paling Pungkasan Taun Wong-wong iku, Pungkasan taun-taun BISA lan ING KANGGO LUKA KEDANG MANA ING BULAN, ING ING ING POSITION ING HAVEN 'NGGALKE ING NGLENGAT ING ENAMES HIDDEN, ING VIRUS. Pungkasan dina, aku SPOKE TO PEMIMPIN MANY AMERIKA ORGANISASI NONPROF GOLEKSI. AKU NUNGGUH UNTUK KANGGO UNIVERSIF KANGGO KE AMERIKAN Wong, Kepala kulawarga AMERIKA, TO KANGGO KAMU LAN ING NGANGGO FANTASTIK lan GRATIS NAMPANG, NAWANGKE MAKA LANAN DOKONGAN KARYA KARYA KERJA, KANGGO UNTUK KANGGO BISA Lan kulawarga. AKU NENEKE ING UNTUK KONTEN NGGIH. NONPROFITS Dhewe FANTASTIK lan GAMPANG. Wong-wong padha Gede. AKU NGENTUK TEMA SUKU. AKU KANGGO NANGGALKE UPDATE ING KANGGITAN KRITIKAL. FEMA IS NGAPAK 9.4 RESPIRATOR, Pikirane Yaitu, 9.4. 20 MASUK SENI JAMINAN LAN KITA ING LAIN-LAIN YANG KITA NANGGALU MANGSA KANGGO DUMADUH. ING DUNIA, ora JAWA ASI ATAWA KANGGO, ING SAH DUNIA TRYING KANGGO ING ING ING INSAN IN KOMPETISI DENGAN MANY, MANY NEGARA. AKU NGAPAK INGGUL ING NGANGGO 150 MARKAH ING VIRUS. ING KANGGO 150 KANGGO, KANGGO 150 NEGARA NEGARA ING VIRUS ING Lan NOBODY bakal nganggep babagan liya KANGGO NUNG MUNGGUH. TANPA KANGGO NUNGGUH WANGSULANA NGANGGO INGKANG-ING. KITA KITA NGAKI WULANG NUNGGUL LAMPIRAN. Lan Yen Nindakake, Mujudake MANGSA KANGGO WULANG KANGSA ING KAUNI KANGGO. CARA NGEDENGKE APA KANGGO WONG. SAIKI LAMPIRAN OGI DARI ANYBODY BY FAR. Lan WARNA, REPORTER, ING MEDIA DIDIK INGKU lan NGENTUK PROSEDUR KANGGO ING Panjenengan GAMPANG lan GAMPANG TAMPUNG TINGGI Coba lan IT TEST ING IS IS AKSARI. 3,1 JUTAWAN FACE SHIELDS. 14,6 JUTRI Nikmati lan 6.000 VENTILATOR, sing mlebu menyang SUKU KANGGO SUKU. KITA SENTIGA ING Pungkasan 4,000 VENTILATORS TO YORK NEW. Lan aku SPOKE DENGAN GAMPANG TENTANGI. Dheweke WULANG. AKU SPOKE DENGAN TANPA MAYOR TENTANGI. MAYOR DE BLASIO SAIKI SUKU NGANGGO. Ora bisa INGGRENG karo Proyek WE ING KANGGO. Ngudhari NATIONAL INI KEMUDAHAN, Saben dina HARI INI DENGI KONEKTUK UNTUK MENGIKUT WAKTU DAN DAFTARKAN KABUPATEN KAMI NEGARA INGGRUKAN ING Wong NGANGGO PULANGGO, NGANGGO PAKAI. Wong-wong iki sing nggegirisi. INGING ING NGANGGO LANJUT MAYBE AKU NGEBAB DADI UNGGUL NIT AKU, KANGGO MEREKA DENGAN KANGGO. MUNGKUR ING AKU ING NGANGGUT, MAYBE PADHA NINDAKAKE. ING KANGGO NGANGGO SUKU. Ing MARYLAND, A SEVEN-YEAR-OLD BOY GAMPANG WULANG UNGGUL BASA JAWA Tuku panganan kanggo SENIOR. Ing NEVADA, dheweke njaluk bantuan KUMPULANAN LAN KANGGO. ING ING NGANGGIH. PENTING lan INGGIH. AKU NGENTUK UPI. Ing MINNESOTA, HUNDREDS OF PELAJAR MEDIKAL ING JAWA Nyengkuyung kanggo njaluk anak KANGGO UNTUK KANGGURU HOSPITAL NGANGGANG UNTUK GAMPANG DOKTOR KAMI LAN NURSES LINE KULIT Mantep kanggo ngirit Urip. Iki AMERIKAN NGEDIT KAMI KITA NGANGGOLANG RANGO KANGGO ING WINNING ING ING BATUR NATIONAL GAMPANG lan Yaiku KANGGO ING BISA. INGKU NGENTI KANGEN Banget. AKU GITIT LITTLE - KUNCI KANGGO. Akeh negara NEGARA ING TAMPIL TROUBLE. Dadi SAIKI KANGGURAN MANGSA ING KAMU RAHSIA WANGSULAN INGKANG. Dheweke wis nggarap RATHER HARD, Aku bakal menehi pitunjuk marang kowe. STEVE MNUCHIN IS ING FANTASTIK Lan NATE karo BOTH SIDES, DEMOKRATIS lan REPUBLIKAN. SATU ING PALING BASA Mbangun lan GOTTEN kanggo ngerti, MANGGUN, NGEJAWA KANGGO lan ING SAIKI LITTLE UPDATE ING KENEH NATE KANGGO PAKSA ING KANGGO saha ING ING KANGGO. RAHSIA MNUCHIN: AKU NATE KANGGO THANK MITCH MCCONNELL KANGGO PEMIMPINAN lan ING AKU KANGGO PELIMA KOLEKTOR THANK FOR THE SOKONGAN KABUPATEN BIPARTISAN ENORMO HAD ING BISA ING lan ING DEMOKRATI lan REPUBLIKAN Sapa Nggarap KESELAMATAN. KANGGO PRESIDEN, AKU KANGGO LIVE ING LBJ TAMPIL LAST LIMA HARI lan ora bakal luwih akeh PEDHENGAN ING UNPRECEDENTED RESPONSE SENATE TO Jaga para tenaga kerja AMERIKA lan Bisnis AMERIKAN INI GAMPANG. PRESIDEN KANGGO NUNGGUH MANAWA ING INI TAPI LET ME NGANGGO Cepet Cepet. PINJAMAN PULISAN NEGERI SMALL, Iki bakal ngatasi 50% OF PAYROLL PRIVATE IN SMALL Bisnis ing endi kita bakal nggawe GAMPANG GAMPANG GOLEKA AKU KANGGO MINGGU WULANGAN NGGAL ING GRATIS AS LONG AS DENGAN KANGGO BISA EMPLOYED lan OVERHEAD. Lan Wong-wong sing mbayar utang bakal dibayar ING AKHIR TEMPOH AS LONG AS KEKERJA KANGGO DIPANGGUH. Yaiku PINJAMAN SBA NGAPAK TREASURY ING AKU ING AWAL WISI BANK INGGRIS INGGRIS SINGLE FDIC THESE. Aku EXPEK DENGAN Pungkasan NEXT MINGGU, KITA Nuli NAMPUT AKU PROSES KENE BISAN INGKU MADU Lan dibuwang ing dina Dina. ING AKU KANGGO LAMPIRAN SISTEM Kanggo entuk dhuwit ing SMALL Tangan Bisnis. UNTUK KOMPUTER sing Ora Kualitas Saiki, Kita duwe EKONOMI PROGRAM PENTING CUKAI TO KARYA KARYA LAN AS SUKAN PRESIDEN, KITA KANGGO INSURANS INSURANS UNIK Wong sing ora seneng ING ING INI DUA PROGRAM YANG DADI BAKAL ADMINISTERED ING KISI. Kita bakal nduwe pengaruh EKONOMI TEMBANG. Iki bakal Bebarengan karo NEXT Telung minggu. PAYANGAN POTONGAN ING PALING AKUN PEMBANGUNAN Wong. Lan kanggo wong-wong sing ora duwe, KAMI KANGGO NGANGGO KES ING MAIL. KAWARTA KAMI DADI AKONAN AUTHORITES TAMBAHAN, AKU $ 500 Milyun kanggo digarap karo PERSEKUTUAN PERSEKUTUAN UNTUK KANGGO PROGRAM EMERGENSYA lan NGEDHET $ 4 TRILLION Yen DIPANGGUH DENGAN SOKONGAN BISNES AMERIKAN lan AMERIKAN Karyawan ing Cara sing Ora dingerteni. Lan PRESIDEN DIGANGGUT $ 100 Milyun-yuta kanggo HOSPITALS lan $ 150 Milyuner kanggo stats sing wis EXPENSES CORONAVIR KHUSUS. MR. PRESIDEN, ING AKU KANGGO Sampeyan lan PRESIDEN VIS. Sampeyan SAIKI KANGGO TO US. KOMPOK KITA INGKIRI INGKANG Dinten lan sampeyan Menehi Panuntun AS Lan Obat Cepet ING MANY ISU. Lan LAGU, KANGGO UNDANG-UNDANG kanggo KARYA BIPARTISAN ING. ING AKU KANGGO MUNGGUH MEMBANG UNTUK KARYA AMERIKA Lan EKONOMI AMERIKA. PRESIDEN ING DITANGGANG INGKU KANGGO MUDAH NGAPAK Kangge nglindhungi AMERIKA ing INI PITAKUAN TAMPILAN. PRESIDENT TRUMP: DAY lan Bengi. KAWASAN MANUSAK SAIKI DENGAN DENGAN APA BISA GESAL lan KAMI NATE ING VOTES. Apa sampeyan duwe pitakon? PEMBANGUNAN: MA NGANGGO INGGO Ringgit bakal ngekang EKONOMI AFLOAT? PRESIDENT TRUMP: KITA KANGGO TO KANGGO KANGGO AMERIKA Tukang kerja lan nggawe negara HEBAT. ING ING SUKU WULANGAN. Ora WULANGAN. TAPI KAMI - PEMBANGUNAN: Apa sampeyan bakal nggawe IT Ing telung wulan lan ora perlu ING PULIH BULAN. KANGGO INGKANG BISA PITANGGIH. RAHSIA MNUCHIN: ING IS A SIGNIFIK INGGRIS KANGGO, IF PERLU, UNTUK GAMPANG EKONOMI. PRESIDENT TRUMP: ING KANGGO EKONOMI. KOMUNITAS AA-RATED UNTUK MEMANG MANGGO lan MANGSA ING ING ING BORANG KANGGO. BISAN WANG JAWA NIKUT TUTUP. REPORTER: LET ME ASK YOU SOMETHING, Sampeyan SAIKI KITA kudu RELY ING perusahaan ASING KENYANAAN KABUPATEN KAMI Apa sing sampeyan kudu? PRESIDENT TRUMP: KITA KANGGO BISA NEGARA KANGGO GOLEKTIKO KANGGO PELANGGANAN lan GAMPANG GAMPANG FAKILASI PRODUKSI lan TANGGO SENTIASA ELSE UNTUK HARGA LAKON TAPI KITA NGGENKE ING Proyek lan INGKAP Lan KENE INDEPENDEN KITA LAN TANPA ING NGANGGO. KAMI KANGGO Nggawe NUKA SUKAN. Muga-muga wis nate dadi MALIH. PEMBANGUNAN: APA BISA KANGGO BAN TO DAFTAR PERALATAN MEDIKAL? PRESIDENT TRUMP: ING NGANGGO BY ITSELF. Wong KANG PITU, KITA NGANGGO PERUBATAN MEDIKAL ING Donya Lan sampeyan duwe wong liya ING EUROPEAN UNION, ING ING KANGGO TUKANG INGKE BISA INGKANG SPESIFIKASI YANG TANPA DITULU KITA EQUIPMENT ING KENE DITENGGALKAN ING KAYU BEDHAN, NUNGGUH TENAGA ING NGETO KANGGO. TEMA ING ING GRATIS GAMES LAMPIRAN AS. Wong-wong mau wis muter game LAMPIRAN KAMI US TANPA PRESIDEN TINDAK Saben LUKI NUNGGUH INGO. TAPI UNTUK NEGARA EUROPEAN, INGKU NAIK ING PERUBATAN MEDIKAL, KITA NGANGGO TANGGAP NAIK ING NGISI KANGGO SUKU KANG INGKU BISA KANGEN LAMPIRAN. Lan Kita Nuli MEDIKAL EQUIPMENT ING NEGARA. KITA NGANGGO BAB. ALL ING KENANGAN. TAPI DENGAN-INGKI SIFAT ISTOH ING EQUIPMENT KAMI DITIKIRAN KHUSUS PENDIDIKAN MANUSIA TANPA ING ING NEGARA. ITU LATIHAN sing SANGAT banget Wis NAMPANG. PITANGGAL ING Wong-wong sing ngangkut PENTING LAMPIRAN ING AS KAMI KANGGO. TEMA TOOK ADVANTAGE ING US IN MANAWA PÉNGGIH, BUTIRAN lan MILITARILY. NUNG NU MENGGALU - NENGGALKU, AKU GOT - Yen sampeyan ndeleng ing NATO, THE TINDAKAN ING KANGGO NUNG KITA GAWA NEGARA ING INI NATO INI TANGGO BUKU. Lan Kita bakal mbayar WULANGAN. Saiki, sadurunge aku, dheweke uga padha PAYING A LOT. Saiki padha mbayar $ 125 Yuta luwih Lan RINGKASAN ULTIMATELI SULU AKU NGEJAWA ING AKU ING SAPI FAN AKU KANGGO ING SUKU KANGGO TAMBAHAN $ 400 Miliar. Lan banjur ana TRADE. Wong-wong mau GAMPANG TINDAK GAMPANG KANGGO NGADI USUN KANGGO. Wong-wong padha ngerti. KANGGO NUNGGUH NUNGGUH. KITA KITA SEMUA TAMBAHAN. ING NGANGGIH UNGGAL NANG KENE TAMBAH Nindakake ING. TAPI KITA BISA PAKSA NATE UNDANG-UNDANGGO OLEH EUROPEAN. LAMPIRAN: MR. PRESIDEN, SAP SENATOR REPUBLIKAN Duwe DIPENGKARKE ING NGANGGOLEKTU $ 600 UNTUK INSURANS INSURANS MUNGKU GAMPANG EMPLOYEES TO LOS TINDAKAN. Apa sampeyan mikir? PRESIDENT TRUMP: Aku ngerti ISU SANGAT RASA NGANGGO. GAMPANG, Muga-muga sampeyan bisa diskusi IKU. RAHSIA MNUCHIN: LET ME JUST NAMPANG ISU, INGKU KITA ING ING NGANGGO INSURANS UNEMPLOYMENT. PALING SISTEM NEGARA INGGRIS TEKNOLOGI YANG NAMPUNG 30 taun Utawa LAGU. Yen Kita Nggawe Kabisan TO CUSTOMIZE ING DENGAN luwih akeh GAMPANG, NANGGSA TANGGO. ING ING ING NGANGGANG NUNG TUNGGAL STATES MANGSA GAMPANG Cepet ING FAIRWAY lan Gunakake $ 600 ACROSS TEMBANG. PALING AMERIKA, APA ITU NGANGGO ING ING NGANGGANG MENGANGGUT Proyek. KANGGO 50% ING NEGARA, Dheweke bakal duwe bisnis GAMPANG OG tenan. SO INGING - KANGGO NOMBUT SATU MASALAH PADHE ING NGEGO NGEBATEN ING KARYA AMERIKA YANG PERLU KANGGO NGANGGO PAKET, ING ING BONJA KANGAN GOLEKA KABUPATEN, ING Bisnis wis digawe munggah, PRESIDEN LAN PRESIDEN VICE ING ING NGANGGO KANGGO HARDWORKING AMERIKAN GOT WANG Lan ING ING PALING APAB KANGGO >> SAIKI ING AGREEMENT SAIKI? RAHSIA MNUCHIN: AKU INGKU LAMPIRAN KANGGO ING APAN ING RASA BUTIRAN lan NGGI RUMAH TOMORROW lan nggawe dheweke. Kita KANGGO Nuli ING ING WANG ING INTO EKONOMI AMERIKA KARYA AMERIKAN. WANG SUKAN PENTING. PRESIDENT TRUMP: Wong KANGEN Kanthi AKTIVATUH WANG NANG WULANG Ojo golek ING DISINCENTIF. Pitakonan Apik, saestu. PEMBANGUNAN: KELUARUH KABUPATAN FBI AGENTS ROBERT LEFFEN SON Nuli Amerika Serikat sing Dhewe DI ING KAWASAN IRANIAN, ING AWAL OF Apa? PRESIDENT TRUMP: AKU Luwih akeh sing bisa IN Piyambakipun GENTLEMAN HEBAT LAN KELUARGA GAMPANG. AKU NATE INGKU INI lan ING NGANGGO Wis NANGGALKEJATI KANGGO KELUARING AKU SUKU, TAPI DENGAN INI Nggoleki apik. Dheweke ora ngerti babagan taun ing IRAN. ITU ING NGOMUNI PROMISING. KITA NATE GOTTEN SO MANAWA BACK. KANGGO NATE ING Wong Loro KANGGO MINGGU TAPI ROBERT LEFFENSON, DIA SAD NATE SUKU BASA NGADIH ING PANJANG DAN MASALAH KANGGO NUNGGUH ING SUKU KERANGAN utawa CAPTURE. Lan Kita Gampang kanggo ING KELUARGA. Aku ora bakal nganggep dheweke KERANGAN ING ING NGANGGAL. TETAPI AKU NGENTUK DENGAN MANEHNA KERANGAN TAPI PILOH ING NGANGGO ING KANG KAS. LAMPIRAN: KENE SUKU EARLIER MENJAWA ING PANUT ING Negara menyang PILIHAN sampeyan. KANGGO ING JAWA ING NGGO LAKON KEPENTINGAN INGKAP POLITIK. KANGGO MEDIA ING NGANGGO GAMPANG TUTUP [INDISCERNIBLE] PRESIDEN TRUMP: KANGGO MEDIA KANGGO NDELENG AKU POORLY. PEMBANGUNAN: MEMBANGKOT NEGARA Ora Ngetang IDEA. PRESIDENT TRUMP: JAWA KANGGO UNDERSTAND. Wong SAIKI KANGGO NATE ING NGANGGO DIBUKA LENGAN Cepet lan Wong sing SAIKI NGAPAK ING AKU ING NGANGGUT BISA PITUT ING KENE Apik lan Mbusak Aku ing POLLS. Lan aku ora ngerti yen umure TAPI ING ING INI INI INI INI PROFESION YO KANGGO TUNGGAL KEDADEN. AKU NATE INGKE SANGSA INGKANG SAIKI RAKYO ING ING ING ING ING ING ING PROFESI YANG NUNGGAL WARIS PAWANG. Sampeyan. TINDAK. SAIKI RAKYO ING ING ING ING ING ING ING PROFESI YANG NUNGGAL WARIS PAWANG. Wong-wong iku Gegayuhan kanggo ndeleng Aku KANGGO NATE NGANGGO NATE NGANGGO TANGGUH Proyek INGGULIS lan KANGGO SAIKI KANGGO GROUP ING SAIKI KANAN INI utawa ING KENE KANGGO BASA. OK. PEMBANGUNAN: ING SIGN ING KANGGO PAKET, Cara Sampeyan - >> Sapa sing sampeyan? TRUM CBS. [INDISCERNIBLE] >> DENGAN TIGA Minggu, Kita bakal NUNGGUH TINDAK DIREKAL SINI KANGGO NUNGGUNG TANGGOLANG INFORMASI lan NGANGGO GET A KANGGO INFORMASI KANGGO ING ING INI Duwe PROSEDUR NGANGGO. Telung minggu kanggo sing lan akhir NEXT MINGGU INGGRIS ING KABEH BANK KANGGO ASLI PINJAMAN ASAL. PEMBANGUNAN: AKU NUNGGUH DUA TANYA Kanggo Sampeyan - [SPEAKING DENGAN G-20 lan BAN ING TANGGOLAN PASANG ANIMAL TOLL PREVENT COVID-19 ING WANG NATE TRANSFERRED TOM HUMANS. PRESIDEN TRUMP: Aku ora ngerti yen ora SUBJEK IS ING NGANGGO UP. KANGGO ITU ING ING CHINA lan SAT SAPIWAKI INGKANG ING ING INI KINA. KANGGO INGKANG INI KANGGO TALK TENTANG. TAPI Dudu TUKANG SENARING AKU. [INDISCERNIBLE] PRESIDENT TRUMP: KENE KABUPATEN MANAWA APA AKU TINDAK BOLEH AKU? WONG. WONG. Yen Wangsulanmu. HARI INGKU STATEMENT. KAMI DITADU DENGAN FAR luwih akeh ANYBODY. KITA KITA NGEDAH ING ANYANA KANGGO SAIKI. ING TANPA BISA PUTIH. Lan UJI KITA KANGGO BASA ING BESAR Lan Tés ACCURATE ACCURATE. Yen sampeyan lagi nyariosaken KANGGO TANGGO 350 JUTAWAN. ING NGANGGO WANGSUL. AKU SUKU DENGAN ITU. AKU KANG TANPA KANGGO STATEMENT TAPI, aku ora bakal nggawe apa wae KENYATA CERTAIN. KANGGO NATE ING KANGSA NU NUKU TENAGA NEGARA ING ING PALING MENGGUNAK. AKU Mikir RIDIKULOUS INI. Kita ora bakal nindakake iki. POTONGAN KENCANG KARANGAN NGAPAK SAIKI. KANGSA ING PENTING DENGAN TIDAK TOO DISTANT FUTURE, MAYBE NEW YORK lan CALIFORNIA ora bisa. NATE NEGARA NEGARA WANGSA Ora bisa. TAPI, yen sampeyan bisa ndeleng dheweke MASALAH INGGRIS ING ING INI INI NURSING HOME. PEMBANGUNAN: Yen sampeyan lagi nyoba siji Lan Wong sing Nggawe Orehen menyang NEGARA LAIN. PRESIDENT TRUMP: LANGKAH MELIHAT AT IKU. Yen sampeyan bisa ndeleng ing uji coba lan KANGGO STATIS AKU TALKING TENTANG, Wong-wong kuwi ora bakal duwe masalah. ING KANGGO NAKA ING MASALAH NGGAL KONEKTUK KANGGO UNDANG-UNDANG KAWASAN. NANGGSA KANGGO NARI UU ING ENTI NATION 350 wong. Kita nyoba luwih saka ANYBODY ELSE. KITA NGGOLAH ING KABEH KENAL, KANGGO NUNGGUL PIRIK LAGU DARI A SISTEM KANGGO ING INI. KITA NATE DITUKUTKAN luwih dhisik ANSEBUNG ELSE. ING AKU NATE INGKU ANTARA, LAIN NEGARA. TANPA NEGARA NUNG WULUT NUTUT. TEMA ING NGALAKI KANGGO DENGAN STATISTIK I GURU YESTERDAY ING AKU KANGGO SARI DR. BIRX ING JAMINAN INI Wengi Karep Yaiku luwih Bengi MINGGU ING KOREA SOUTH lan SOUTH KOREA NATE Duwe Proyek sing GAL. TETAPI KAMI NUNG DI ING WULU APA APA SOUTH KOREA DIDUK ING Minggu Wengi. ING SENTING TENAGA. Lan AKU GAMPANG NGAPAK BETTER. Saben dinten HARI UP UP. KITA NGANGGO APPARATUS ING INDREDIBLE. AKU GUN NGANGGO TANGGAP 350 Milyun Wong. AKU Mikir RIDIKULOUS INI. >> DUA Pitakonan. [INDISCERNIBLE] PRESIDENT TRUMP: TANPA RESPEK TO APA? [TANPA BENTUK] PRESIDENT TRUMP: KITA KITA NGENTAK RATU. [INDISCERNIBLE] PRESIDENT TRUMP: Wong KONGKOK Nuju lan ngrampungake BASA BEDHARING TANGAN lan UP TO 164 MILES, Pikirane. 164 MILES KULIT BENGKEL, ING ING ING KANGGO WALL. Lan ing wong-wong mau, TOUGH SAIKI TO ING ING INI. KAMI KANGGO ING SUKU NGENTOT RATU. AKU KANGGO ING WISI GUNUNG GAMPANG, NOBODY NGAPAK INI KANGGO. Wong-wong iku Munggahne, TAPI ING TRIPONG LONG. ING ING ING WANG TANGGO MANGSA LAKU. TAPI AKU KASAHA ING ING BORDER Lan ora kepengin wong-wong sing mlebu Neng kene. Yen lagi arep mlebu, Wong-wong padha kudu ING ING ING ING dina LEGAL lan MERIT. KITA BISA PISANGGO ING KANGGO SUKU TENTU NUNGGUH ING KANGGO NEGARA. LAMPIRAN: REPUBLIKAN DAN DEMOKRATIS UNTUK KANGGO STIMULUS Lan PUSAT KENNEDY ARTS SINI IN WASHINGTON, DC ,. TAK INGO ING WANG BISA KANGGO WULANG MASKU lan KABUPATEN? PRESIDENT TRUMP: ITU 35 Yuta sareng TOOK MATI 10. ING AKU KANGGO. AKU NATE NATE MANGSA ING GAMPANG NGAPATKU AKU NATE INGGALISI NGGOLAH BEDHANA INGING BANYAK PENTING. TAPI PUSUS LATIHAN AYAT GAMPANG NAMPI INGKANG TANGGO NATE TINDAK BISA KANGGO. ITAU DITUTUPAKU lan DIPUTUKAN INGGRIS Pungkasan lan Aku seneng yen wis DEMOKRAT DAFTAR, Ora AKU KANGGO. TAPI, ING NGANGGO INGKANG KANGGO. Iki Pakaryan sing WAYANG. DEMOKRATSVILLE DITOLAK US SAIKI. AKU SUKU KITA NAMPAK GAMPANG GAYANG BALAYAN DAN INGKE LAN AKU NAHA SUMBANGAN TANPA KOLEKTOR SEKOLAH Lan SPOKE Kanggo Nampilake nomer KANGGURAN lan ING NGANGGO MANGSA. Game KANGGO TURUN KE 25. GOT IT TURUN KE 25. AKU SUKU DENGAN TANPA GAMPANG. TAPI ING ING KANGGO INGGRIS KANGGO. PUSAT KENNEDY, padha nindakake AN Proyek INCREDIBLE. David Nindakake TINDAKAN INDREDIBLE lan PUTS UP Akeh KENE lan NGGI BEDHAN-INGKULAN YANG ANAK KANGENO NATE ING ING ING ING ING ING ING ING ING SAH ING ING ING ANA. Wong-wong padha wis ditutup. Wong-wong padha duwe DEFICIT TREMENDOUS. Aku ora duwe MASALAH BESAR. ING AKU KANGGO MANGSA ING DEMOKRAT KENE TINDAK DENGAN INI KEMUDAHAN TUNGGAL DITUTUP UP. Yen aku kepengin nggawa ING babagan Ing "ROMEO lan YOU'LL YET," Aku SAIKI NATE TARI ING ING ITU. PEMBANGUNAN: SENATOR RUBIO NGANGGO KAYU ORGANISASI KANGGURU DUNIA FAVORISM TO CHINA lan MCCAUL REPRESENTATIF ING ING KOMUNITAS PADAM TANPA GAMPANG KOMITIKATOR PANGGILAN INTEGRITI KONSEP DUNIA PENGARAH ORGANISASI LAN SAID ING NGE ING DENGAN BASA-BISHIR RED SUMBANG TANPA SULANGAN DENGAN CHINA. Apa sampeyan mikir ING DUNIA ORGANISASI KAMPUNG TINDAK. Apa sampeyan mikir babagan statistik MANGSA BASA-BALANG KOMUNITAS ING DUNIA ORGANISASI KESIHATAN? PRESIDENT TRUMP: ING TALK SAIKI SUKU TUNGGUL UNFAIR. KANGGO PITAKUAN RAKYO NGANGGO UNFAIR SAIKI lan SUKU DENGAN SUKU DENGAN CHINA lan Akeh wong Ora NANGGAL NENG WULANG. DRP FAUCI LAN AKSARI LAN LAIN RAKYA, ING ING KANGSA AKU NGANGGO lan ngerti. AKU NUNGGUH, ING ULANG OF PROFESIONAL BAIK. ITU ING ING ING ING KENE TANGGO INGGO TALK TENTANG ING KANGGO TETAPI AKU KANGGURU UNTUK PITUNG TU SAIKI ING TANGGO LUKIS TENAGA CHINA. Aku ora ngerti. Apa sampeyan pengin njaluk INTO MESIN POLITIK? DR. FAUCI: Ora. DITUKU PAKSA PAKSA Lan aku wis ngerti SINCE dheweke WIS PRIME MENTERI ing ITHE ETHIOPIA YEAH. TAPI TINDAK YANG SUKAT DONGGO Duwe MASALAH. TAPI ING UNTUK KANGGO MUDAH, ING NATE INGKANG SANGAT. Dheweke Nate SEMUA INI. ING AKU ING TELEFON DENGAN KANGGO KANGGO BASA SUMUN NGANGGO ING WANG KANGGO. Aku ora NATE TENTUKA CINA. PEMBANGUNAN: SAIKI NUKANG CHINA ING RESPONSE ING TO PANDEMIK. DR. FAUCI: Aku ora bisa nggawa IKU. Aku ora ngerti apa pitakon sampeyan IS. [INDISCERNIBLE] PRESIDENT TRUMP: Aku duwe Kuwasa ING UNTUK TAHUN LAN AKU SPOKE TO HY YESTERDAY. RANCONG APA TO AKU. TETAPI KANGGO NANGGAL GAMPANG Lan KEPT CHINA KANGGO. Lan Yen Kita ora Nindakake PENTING lan INGGIH-ING KANGGO Wong ULI NATE INGKANG DIATI SAIKI Urip lan BAKAL. Yen aku ora nate ngati-ati. NOBODY ING NGANGGO KANGGO. EVERYBODY ING AKU KANGGO UNDEKTOR UNTUK Nindakake INI. Lan Yen Kita ora Nindakake, PENTING lan INGGIH-ING KANGGO RAKO ING ING TUNGGU LAKU NAK KANGGO WANG KANGGO. MAYBE SAIKI LAGI. PEMBANGKULAN: NGAK ING INGKANG INI G-20 MESIN, APA SISING TANGGAP WANGSULANA INGGO NGEDANG? PRESIDENT TRUMP: Ora RESPONSE. Yaiku bakal Tumpak Konflik SESUK ESUK. AKU NDAPAT WARNA UNTUK TALKING TO RAKYA AKU KANGGO lan LIKE. AKU SUKU BANYAK TEMA. ITE AKU NUNG TARI INGGU Lan bakal dadi wong sing luwih ngerti. LAMPIRAN: ING KANGGO TO NATENGI? PRESIDENT TRUMP: AKU AKU SUKA DENGAN TONY lan DEBORAH Lan Wong-wong mau Munggah Nggawe ALONG DENGAN INI. Lan Mantepake menyang VES PRESIDENT PULIS MIKE lan STEVE lan KANGGO NATE ING NGEBUTKE ING KABEH. Aku ora milih apa-apa KANGGO. TAPI NEGARA INGKE ING NGANGGO BACK TO KANGGO. Kita ora duwe negara ing endi TEMA ING NGAPAK ING NGANGGALIS ING ING GRATIS ING DUA TAHUN. Kita ora bisa nindakake iki. Dadi KITA KANGGO Nindakake ING. MAJAWA INGKU BESAR BESAR ING KAMI NEGARA YANG SAKOLAH WARNA SAIKI DENGAN TEMPAT APA Lan bagean liyane sing ana HEAVILY SAIKI. AKU ING NGANGGO NANGTUT GAMPANG, AKU KANGGO Nemu SUKU SUKAN lan MAYBE Sadurunge sadurunge lan ing akhir HARI INI 15 utawa NULIS tanggal 15 HARI, KAMI NATE SUKU GAMBANG RAWATAN ING NEGARA ING NGANGGO KANGGO NGGAL UNTUK KANGGO. AKU NATE INGKANG MANAWA MANUNGSA lan TEMA ING NGANGGO KEMUDAHAN SOSIAL PENTING lan INGKANG NGANGGO PRACTICE NO HANDSHAKING LAN NO HUGGING lan KISSING, WULAN Wong-wong padha bisa seneng. Wong-wong iku Mugo-mugo mbuwang Wonge Tangan lan ING ING KABEH KENE KANGGO ING KANGGO. TAPI TAPI, ING INGKANG, BAKAL ING ING KANGGO UNTUK KANGGO. Aku Nampa TARI ING SUKU DENGAN ING KABEH PELUKASAN LAN MANGSA ING A KOMPINAS BOTH. TONY SAID sadurunge, gabungan saka KAWASAN ING SAKETAKEN ING SAIKI. TAPI ING ING NGANGGO KANGGO NAMPAK Kualitas lan ana ING KAWIN LAIN KABEH SUKU SAIKI. TAPI, ING ING KANG INGGIH TEMPOH WASA. AKU NUNGGUL UNTUK DAPAT NEGARA BACK. Aku duwe NOMBOR TANGAN RAKYA ING NGANGGO KANGGO. Sampeyan wis ngalahake kanca-kanca GAMPANG PITAKSANA. Wong-wong padha Mundhak NRAT. Iku bisnis ana MANGSA KUTUP. KANGGO ING KANGGO, INGKU KANGGO KANGGO Cepet Cepet, HARDER ITU KANGGO ING - INGKANG GAMPANG ING PALING TANGGUNG TUNGGUH KITA KANGGO ING ING SEJARAH ING KAMI NEGARA. KANGGO NENG NENGGALU NENG WULUH STOKIK lan ING NGANGGO UP. Yen nduwe GOLEKAL, ING KANGGO ING NGANGGO KANGGO Wong lan Bebarengan lan perusahaan ING KARYA KANGGO PEKE, SMALL Lan BIG. KITA BENTUK PAKSA LAKI. IS wong-wong padha takon. KITA PENTING WAKTU MUNGSA NGENTANGGAN NEGARA BUKU THE BIG. Lan sing bener-bener SAIKI KAMI NEGARA. Kita KANGGO NATE MANGGITAN LAN TANGGO ING ING NGANGGANG. Kita KANGGO NAKA ING NEGARA KANGGO LAMPIRAN lan kepengin supaya bisa ditindakake IKU. PRESIDEN VICE AKAN KANGGO TO Kanthi karo sampeyan lan njupuk FEW Pitakonan liyane Awal lan AKU NDELENG sampeyan LAGU. [BENTUK INDISCERNIBLE] PRESIDEN VICE: KANGGO INGGO ALL. LAPORAN WE'LL ING AKTIF OLEH CORONAVIRUS PUTIH TASK WULANG. ING PRESIDEN lan ING ENERITA KAMI TEKONO KANGGO ING ING SUKU DENGAN ING ING KANGGO INGKANG SEMUA ACROSS ING NEGARA PUTTING INTO PRACTICE 15 HARI UNGGUL MUDAH SUKU. KANG KINI 10 ING ING ING 15 HARI Lan Ayo aku ngomong yen sampeyan ing AN KAWASAN sing wis GAMPANG KORONAVIRUS, IT IS ESSENTIAL ESSENTIAL sing Sampeyan SAIKI UNTUK NEGERI lan LOK AUTHORITI UNTUK JAMINAN. TAPI UNTUK AMERIKA, ING DUNIA BISA GAMPANG NAMPAK PRACTICES PUTIH ING ING PRESIDEN CORONAVIRUS GARIS PUTRA INGGO BISA Wangsulan Aja pracaya minangka pirang-pirang yuta taun AMERIKA duwe masalah lan bakal KONTEKTOR ING AKU, YANG KITA BISA GAMBAR GAMPIR RANG KABUPATEN ING Tumbuh ing EPIDEMIK INI ING KITA NEGARA LAN RANCANGAN AMERIKA GAMPANG TO CORONAVIRUS lan KITA BISA bisa ngirit Urip. ING BEHALF OF PRESIDENT, Aku ING NGE INGKE ING KASAHA ING ING KANGGO RAKYAT AMERIKAN LAN THANK YOU UNTUK KOPERASI ANDA PRINSIP ING ING KANGGO 15 HARI UNGGUL MUDAH KAMPUNG. KANGGO NUNGGUH ING KOKO HARI ING ING SERI KONTIN TAWAN. Kita SPOKE Kanthi EQUIPMENT MANUFACTURERS sing nate dakaniji UNTUK BISA PAKSA BAKAL ASET AS IN NGEMBANGKAN ING PERLEMBANGAN PERUBATAN YANG ESSENTIAL DENGAN ITU MASUKU UTAWA LAIN LAIN SUPPLIES UTAWA VENTILATOR. FEMA DIDANGKE UNTUK KENCANGAN ASAS KAMI HARI ING NGANGGO WANGGO NUNGGAL UNTUK KANGGO NUNGGUH PANJENENGAN ING GRATIS KANGGO lan KAMI NATE TANPA 70 ING ING KOMPUTER UNTUK KHUSUS REPURPOSING TEMA Nggunakake MASUK PRODUK, GOLEKA LAN JAWA LAN TO VENTILATOR. KANGGO KANGGO KANGGO PRODUKTIF DENGAN RAHSIA NEGARA DENGAN PENDIDIKAN PEMIMPIN. Lan matur nuwun kanggo kabeh kita GURU. MANY NGAPAKEN SENI SAIKI KENAPA BASA-BASA TARI ING JANG KANGGO ING KASUT BASA SUKU ING ING KANGGO KANAK-LUKIS KANGGO ING SARI. Sampeyan HERO TRULY TRULY. Lan JABATAN PENDIDIKAN AS WELL AS NEGERI ING JABATAN PENDIDIKAN KAREN GRATIS Wong sing Rampungake PENDIDIKAN RUMAH lan ING JABATAN PENDIDIKAN Dhewe LAMPIRAN LAMPIRAN ING KORONAVIRUS GAMPANG, Ed. EDV / CORONAVIRUS. RAHSIA NEGARAAN DAN RAHSIA PERDUE ING KANGGO KANGGO AS FRIDAY UNTUK MENGIKUT TARIKH SUKU SUKU NGUDAH BISA GAMPANG MADU ING SUKU PENDIDIKAN KEDAH SUKURAN lan KOLEKTOR TAPI PENDIDIKAN K-12. KITA KANGGO MUKA NUKAK DUMADAKAN Nggawe NEW FLEXIBILITY SO KOLEKTOR KOLEKTIF KONTIKAN ING ING PELUANG ING PITAKSIKAN SARI AFAR TAPI ANAK K-12 DAPAT Nindakake KANGGO. PERHATOSAN KABUPATEN INI AKU INI TALK TENTANG TUTUP PAYANAN PROGRAM LAN GRATIS LAN REDUCED GANTI. ING PRESIDEN lan aku NATE TO 150 CEO ING NONPROFIT ORGANISASI. INGKU KANGGO INGING ING KANGGO KARYA NUNGGUH INGKU KABUPATAN ING Wong-wong Ora BUKTUR DENGAN PENTING KORONAVIRUS TAPI PALING PALING HENTE VULNERABLE AMONG US IN KAMI KOMUNITAS, KANGGO RED KROSS, ING SALMASI KANGGO, AMERIKA GAMPANG ING BISA KANGGO NUNGGAP JAWA. Lan Kita PROMISE lan URGE LENGAN AMERIKAN Yen sampeyan wis nggawa Lan duwe kapabilitas, KONTIN KANGGO UNDANG-UNDANG NUNGGUH NONPROFIT ORGANISASI ING NGANGGO Wong-wong Paling ING ING ING ING KANGGO KOMUNITAS. ING PRESIDEN MARI KANGGO A BABAD GAMPANG KAMPUNG Lan PRESIDEN lan II INI IN KONTAK DENGAN GOVERNORS DENGAN PUTRA. >> GAWA ING KENAL lan AKU INGKANG Wong KENE ING NGANAH ING STATES YO IS PALING GAMPANG DUMADANG KORONAVIRUS ING ING KANGGO MA ING ING KANGGO Lan KANGGO MUNGSA BABENGAN AND TANGGO MUNGGUH UNTUK GAMPANG CLOK KANGGO INGKE SUKU KERJA KESIHATAN KURSUS KURSUS, SISTEM HEALTH lan NEGARA GOVERNEMENT Duwe SUMBER KANGGO TANGGAPAN TANGGAL. ING SUBJEK TESTING, DR. BIRX bakal NATE DENGAN APA DATA NAMPANG INGKANG INGKU MOMENT Lan ora kalebu LOKAL LOKAL lan HOSPITAL. KAMI KANGGO INI 432,000 TESTS COME KOMPLITAS lan KAMI KANGGO TO NDELENG ING ING ING NYATA DRIVE-THROUGH lan KOMUNITAS SITES ING Negara lan PEMBANGUNAN STATES IN STANDING ING ING NGETENGGAL LAN WULANG. Kita ngelingake HOSPITALS lan LABS Tanduran Nasional lan MENTENT PRESIDEN Tandha ING Masehi yen iki ESSENTIAL Wong-wong padha Ngruwat RESEP ING Tes kanggo US lan Menehi US VISIBILITI INGKANG MANGSA ANAK ING LEMAH. PRESIDENT TRUMP ING DENGAN DENGAN Iki LABS ACROSS NEGARA KITA INGGRUK TENAN ING PENTING TESTS saben dina HARI. ING topik saka suplemen, Sadurunge Pungkasan Minggu, KITA AKU TALK BENTUK APA PADIH ING NGENTOT ING GRATIS. ING AKU ING FEMA ING PURWAKING LAN NANGGAL NABI KAMPUNG Wong Bebarengan karo LAPAN TINDAK lan CIK FONTEN lan NGANGGO WULANG UNGGAL-UNDANGGUNGE AS KANGGO GUNUNG TO TINDAKAN SUPIL MEDIKAL ING APA Dadi MASALAH Utawa GANDI Utawa Mbagekake utawa UTAWA TEMBAGA lan TEKTUK KANGGO BISA TUTUP TUTUP ING ING NGANGGO Kabutuhan. A ITWE SMALLER ITEMS. UNTUK LAN FOREMOST, CDC ING JAMINAN PEMBANGUNAN KANA KITA KITA NUNGGUL NENG WULANG TULIS TENTANG PAMENAN PANGGIL BAGI SUMBER NATURAL KAMI DI KAMI TAMAN. ITU ING BULAN MINGGU WULANGAN LAYANAN PARK KAMI DENGAN SEMUA KAWAN GOLONGAN LAN KANGGO INGKO CDC ING PANDUAN PRODUK UNTUK MENGANGKUTKE SOSIAL DESAN Lan dadi metu saka Door lan ENJOY KANGGO KEBANGSAAN KAMI LAN KAMI AKU KANGGO ING KANGGO ING VENG SISTEM TAMAN NEGARA NAKAUNI NEGARA LAN KENE PANGGENAN NYOKONG. LET AKU ING NGENTOT AGAIN, ING CATETAN Luwih penting kanggo RAKYAT AMERIKAN ING NGANGGO KANGGO Wong sing ngerti kanggo ngrampungake NEGERI lan JAMINAN LOKAL DAN WANGSA GAMPANG ORA CORONAVIRUS LAN UNGGUL BASA ELLING UNTUK PUT IN ING PRAKTOR ING 15 HARI UNGGUL MUDAH KAMPUNG. DR. FAUCI KANGGO NATE MENGENAI GAMBAR TUNGGAL ING KANGGO PELUASAN NGUKTU NEGARA. TAPI TINDAKAN INGKANG SUKU WAKTU WAKTU PAKSA ING AKU KANGGO. Lan aku Nuli MUNGSA INGKANG KANGGO UNTUK AMERICAN. KANGGO INGipun BISA, BAKAL JANGAN UNTUK NAMPI KESIHATAN KABUPATEN Lan KELUARGA sampeyan, TAPI TANPA AMERIKAN ING ING ING KANGGO ING KANGGO CORONAVIRUS PARA RASA TO Wong-wong sing bisa dingerteni. KANGGO RISIKO KANGGO SUKAN TO INGKANG PENTING AMERIKA KENUT. KABUPATEN AMERIKA bakal Nemu SADEMIK MILD lan bakal RECOVER. TAPI UNTUK SENIOR DENGAN SERIUS KOMUNITASING UNDERING, LUKU Kabutuhan kanggo Ngramal PRINSIP OF 15 HARI KANGGO BUKU. ING PRESIDEN KANGGO INI MINGGAM INGGU KANGGO NUNGGUH ING Dinten KANGGO MUKA KANGGO NEGARA LAN TEAM INI AKAN DADI Nggambarke NGENTANG KENE ING ING Kaslametan lan RESPONSIK DIGALAKAK INGKE SADANA. TAPI TANGGO UNTUK AMERIKA YANG NGANGGO Nampilake AMERIKA BACK ING BISNES, Sampeyan bisa PUT ing PRACTICE. Pindhah menyang CORONAVIRUS.GOV lan KAMI NATE ING ING KANGGO BAKAL. KAMI AKU NATE NUKAKI SUKU lan HEAL TANPA KAMI. WAYANG DENGAN, LET ME RECOGNIZE DR. TONY FAUCI - DR. BIRX UNTUK lan Banjur DR. FAUCI. DR. BIRX: SALAMU UNGGUL US TALKING ING INSAN AMERIKA. ING KITA NGANGGO TARI RESEP lan ING IS KRITIKAL UNTUK MELIHAN ING SANG ING. LET AKU JARI. SISTEM KITA MENGGALU-MENGIKUT FLU-LIKE GAMBAR MUNGGUNG ING IN RUNNING. Lan Apa KENE PENTING? UNTUK Wong-wong sing wis akeh EPIDEMIK FLU, KAMI NGADI FLU A Lan Banjur FLU B lan KANGEN SISTEM KENE PAKSA PLATFORM KITA BISA NDELENG MANAWA MUNDAKAKE. Yen sampeyan wis gedhe banget NEGARA LAN NEGARA, GAMPANG PELUANG FLU LAN KELOMBONGAN Bebarengan karo CDC Lan Nggolek-OG ING owah-owahan ing TAMPILAN ALAM-PANJENONG FLU-LIKE Lan ING KITS ING KULIT Anyar lan ING ING NGANGGO KITS TIGA RUNS ing FLU SURVEILPENS Sampeyan PROGRAM. TEMA ING BISA KANGGO ING INS KESELIMAAN YANG KANGGO MANGSA SAIKI SAIKI. KOTA YORK Anyar, WESTCHESTER, NEW YORK, SUFFOLK lan NEGARA NASSAU. Wong-wong kuwi wis akhir-akhir Ditemtokake karo NEW YORK lan Anyar KAWASAN YORK METRO. Yaiku NEGARA KANGSA BISA JERSEY TAPI 56% KES TARI ING JAWA Lan PENTING PENTING Wong KITA NENGGALKI NGOMBUT OLEH KABEH CASES PER DAY. INGKE KAMI NATE ING AKU KANGGO NGANGGO ING KANGGO BISA KANGGO BUKU Tés BACKLOG. INGKU KITA KITA PITUT TANGGO BISA INTERPRET KES CASES PER DAY lan Sampeyan bakal Nonton ING Anyar KOTA YORK YANG SUMBANGAN CASES PER DAY Suwe KONSEP RELATIVELY ING KABEH ING Pungkasan LAWA. Wong-wong kuwi nomer anyar CASES PER DAY. ING IS CARI KANGGO INGKAP PERSON ING KOTA YORK BARU LAN KABUPATEN KAWASAN YORK METRO KONTEK Saben LUKU 15 HARI ING NGANGGO Mlancarake SPREAD lan nindakake Bagean saka wektu kasebut ing wektu sing padha Wong-wong mau padha ngrokok Lan GOVERNORS. YESTERDAY, KITA NGENTUK Wong-wong sing bisa ngrusak METRO KAWASAN YANG TANPA RESIDEN SUKU ING AKU KANGGO NENG WULANG HOMES UTAWA TEMPAT LAIN UNTUK TINDAK Lan kita njaluk wong-wong mau menyang MONITOR TEMPERATUR KANGGO LAN TAMPILAN DIRI-INGKE ING KANGGO UNTUK MENGENAI KESIHAN MANEH lan ING KEDAI KOMUNITOR KOMUNITAS NANG NINI JAWA NENG LUKU NEGARA. KENE BISAN INGING PENTING, IT GENTING PENTING AKU, MANGSA GRANDMOTHER KANGGO 88 TAHUN Urip karo FAKTIKA YANG SHE ING TU ING SUKU 11 SAKA PANJENENGAN KANGGO RUWATI UNTUK BASA SAYA NUNG KANG ING DADI NENG NENG WULANG IYANG KANGGO lan IBU BANAL GAMPANG GAMPANG INGGAL ING GRATIS 1918 FLU. LAYANG NORTHWESTERLY LAMPIRAN SHE ING ANAK ING SEKOLIT YANG INGKOH INGKANGKE INGKU FLU INGGRENG. ING KENE KANG KITA NUNGGAL NUI SEMUA AMERIKAN, ING KANGGO KANGGO UNTUK LAN TANGGAL LANJUT Yen sampeyan INTERACT. LALAKI KENE ING SOSIAL PENTING lan Sampeyan SOSIAL MENGKUT. MANGSA KANG AMERIKAN, ING ING KANGGO Nglindhungi dhewe, Sampeyan uga Nglindhungi wong liya. Yen sampeyan ora bisa nggawe ING VIRUS ING TANPA KANGGO TO KOMUNITAS PRE-EKISTEN, KANGGO GRANDMOTHER urip karo sing FOR 88 TAHUN. ING IS ANU PESAKA WULAN PENTING. ING KENE. Sampeyan bisa Deleng nomer KATENAN SAIKI OCCURRING. KITA KITA DENGAN PERANAN ING PREVENTING TEMA. SALAMU UNTUK KARYA KANGGO BISA sing ditindakake DAPAT PESANGGO KAMI Kanggo Wong liya NGANGGO WULANG ISERI ING UNTUK PENTING LAKON Peran BISA KANGGO NATE MENGENUT HARI LIMA NGGAL ING OGING Ora LET UP. Aku ngrungokake WULANGAN ING SAIKI CASES Anyar DUMADUH OLEHARI HOSPITALISASI KANGGO ING GRATIS. Nomer KES ING ORA NGANJAWA ING NGAH LARI ING KANGGO KONSISTEN ING Ora RISING. Sampeyan bakal Nonton KES HOSPITAL TANGGAP UNTUK MANGSA KANGGO Wong-wong iku REFLEKSI APA NANGGALKE SUKU NUNG WULANG MUNGGUL KANGGO Sadurunge MITIGATION LENGKAP EFEKORANA ING PUT IN TEMPAT. Ora MATERI APA KOMUNITI, NEGARA Utawa NEGERI BISA bisa KANGGO BISA TO US GAMPANG SAIKI KANGGO NULIS SULIT PIRANGAN ING tumrap Wong liya. AKU KANGGO. DR. FAUCI: AKU ING NGUNTUT A KUMPULAN MINITAN NATE INGKU TENTANG INFORMASI KANGGO GOLEKO ING INGKING TAWASAN KANGGO ING ING PUTRA Bengi MUNGGUL ING MANGSA MANGGAMU US INFORMASI. ING KABEH KABEH, ING AKU KANGGO APOLOGI KE RESPON KURSUS AKSARI KANGGO ING NGAK INGKU SUKU TINDAKAN CHINA. AKU TANGGUNG TANGGUNG LAMPUNG, TAPI TANPA KANGGO. AKU TINDAK AKU CARI FISSIA lan aku ora njaluk SUKU ING ING SUKU. NGANGGO INGKANG-KANGGO dhateng Sopo KAMI RAN INTO PADANG ING PENTING INFORMASI, CHINA lan LAIN Nuli ING SUKU WANGSA NUNGGAL DIDUGA. SATU TIGA ING AKU BISA Mantep TO AKU LAN AKU NJI SULIT KANA ING KENE NATE GAMPANG, NGAPAK TANPA Nggadhang SAIKI, KOLEJ INGGO BISA KANGGO SANGAT INGKANG TANGGO INGKANG ING INGKANG TENAGA KANGGO TENAGA Sampeyan lagi ngatasi. Wong-wong mau wis Kasedhi. TAPI APA ING NGANGGO MANGGO NDELENGKE ING ING NGANGGO PELANGSAAN ING SEKTOR lan INGIN KANGGO US ING KENE KANGGUH GAMPANG GAMPANG, GAMPANG SULU ING SAIKI TAMPILAN ING AKU BISE MANGSA KONTAK KONTIK INPUT. Aku ngerti KENE ING NGANGGO GAMPANG SAIKI PARI ING ING UNDANG-UNDANG KONTROL. KITA TANPA INGGRIS INPUT IN. ING WANG SUKU. INGKANG SUKU BEDHANA PENTING, KANGGO NUNGGUH DR. BIRX MENTIONED. NUNG ING NGGO ING INFLECK SHON KANGGO, WE NOWVILLE PEMBANGUNAN MUDA BASA SAIKI KANGGO NATE TANGGO NANGKUR LANGKAH ING INDIVIDU PENTING lan sampeyan bisa sinau SUKU DENGAN TEMA ING NGENTOT Sampeyan ING ING OLE INGKE. UNTUK CONTOH, ING CHINA KANGGO UP, INGKANG TANGGIH NATE ING-ANAK GAMPANG TENGOK ING ING SUKU Saking Pungkasan, Aku bakal njupuk AN Nomer ARBITRARY, 500 CASES, HARI NEXT NUNGGUL 1.000 LAN ING 1.500 Lan ING 2,000. ONAS KASAHA ING Wiwiti menyang FLATTEN INGKE ING NGANGGO PAKET ING INFLECK SHON MUKA KANGGO. INGKANG INI DR. BIRX MENTIONED, Sampeyan ora ngerti KANGGO TETAPI INI ING ING KANGGO NGANGGANG ING NGANGGANG. Lan aku mikir yen luwih PENTING. ING KETIGA lan ING AKU ING AKU Pikirane Nuli golekne menyang SOALAN sing MANY ING ING ING ING Audisi Dicenthang AS, NATE INGKU Apa dadi CYCLE Seksi sing? AKU NATE ING NGANGGAL NAMPI. KANGGURAN SUKU DENGAN, APA KANGGO SAIKI MELIH DENGAN ING ING INI PEMBANGUNAN HUTISNES HATIS INGKU KITA NGANGGO KESENI NAWANGKE ING INI NGANGGO NGANGGO TEMA ING NGANGGO LANWANG NUNGGAL PELANGGAN SUKSIK, IT Bakal ING ING INGKANG SUKU DITANGGALKE INGKANG KANGGO NATE GAMPANG A CYCLE ING WULANG. Apa sing bakal digunakake kanggo US? KANGGO TANGGAL NATE INGKU Nindakake APA KANGGO ING KANGGO Ningkataké VACCINE, N nyoba Tèks Cepet lan Cepet Maca Waca IT Lan Duwe Gunakake VACCINE. Lan Gawe RASA ING NGETU KANA KITA AKU NUNGGAL MENU NGGENGA KANGGO ING SAIKI KANGGO Lan SAFE. AKU NGENTUK KECIL INPUTTING ING SEKAR SAIKI, Kita KANGGO KANGGO DIPANGGO UNTUK SEMUA CYCLE Lan KAMI NAMPAK AKU PREPARE US WELL. PEMBANGUNAN: ING VENTILATOR, ING KAPITAN SAIKI ING ING BISAN 16,000 ING NATIONAL STOKPILE. GAMPANG KABUPATEN AS, DUMANGSA MANAWA VENTILATOR Apa sampeyan kudu STOKPILE NEGARA? Sapa sing ELSE ING NGANGGO ING LANON LONG ING ING NGANGGO. Apa ora? PRESIDEN VICE: ITU A FUNGSUS SINGULAR lan PELUANG GAS ING TANGGAL KANGGO ING GRATIS KANGGO ING FEMA SINCE ING PRESIDENT STOOD UP FEMA'S PUSAT TANGGUNGAN NEGARA LAN WE ING NGANGGO PROGRES ING VARIETY OF PAKSA Pungkasan, ING NEGARA NATIONAL STOKPILE sing sampeyan REFER lan MELAYANGKE APA BAKAL DISKIBUKAN, KANGGO NENGGUT 4,000 VENTILATOR TO NEW YORK MENGENAI VENTILATOR KANGGO SUKA TO KOTA YORK Anyar. Yaiku Pira-pira umume 20.000 - Kurang luwih saka 20,000. Aku ora NATE NATE nomer sampeyan. SAIKI LAKIR DENGAN LAKU ESTIMATES Luwih saka 150.000 VENTILATOR ing BROAD KESIHATAN SISTEM CARE SEMUA ACROSS ING NEGARA. Lan nggarap DOKTOR lan Yaiku PENTING PENTING KONTAK KANGGO NUNG NULIS, KAMI KITA DIPENGGIH WULANG MINGGU WULANGAN INGKANG TANGGO YANG NGANGGO DOKTOR GAMPANG Gunakake SAIKI BISA KULIT KOMUNITASING A VENTILATOR sing luwih apik. AKU SPOKE UNTUK GOVERNOR CUOMO TENTANG ING BISA lan ING ING INI PROSES KOMPUTER GELAYAN SERVING Tanduran Nasional. KITA NGENTAK ING ING PENTING PENTING KABUPATEN VENTILATOR BISA TUNGGUH ING SAIKI FDA NAMPANG PITABUAN. KANGGO NATE INGGU BASA VIDEO UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG APA PEMBANGUNAN KENE DITULUS. TAPI KITA KANGGO NUNGGUH ING UMUM PAMARGANAN lan KOMPUTER UNTUK LAMPIRAN UP. KONEKTOR KANGGO DIGUNAKAN lan MANAJAWA TENAGA KANGGO. TAPI TINDAKAN IDEAS LAIN SUKU KITA HARI ING NEGARA BASA ING PALING IMPAK lan Luwih luwih THAL HALF KASAS FOR CORONAVIRUS ING JAWA BARU NEGARA LAN DI KABUPATEN KABUPATEN Yaiku, bakal ngrampungake resepsi kita MENGENAI VENTILATORS ING INI KOMUNITAS ING GRATIS PALING TANPA CORONAVIRUS. SATU PAHLAWAN ING KANGGO BISA SAIKI yen ing FEMA SAIKI DENGAN KOMUNITAS UP PRODUKTIF lan AT ING SAME TANGGO Bebarengan Karo GOLONGAN GOLONGAN KEBANGSAAN ing KAWASAN SUKU ING NGENTOT BURDEN YET DENGAN CORONAVIRUS Lan Nggawe MANGSA KITA Nggunakake lan mancal Lan MESIN YANG PERLU. Apa sing dakkandhakake, KITA KITA ANU TEAM EXTRAORDINARY. PULANG TENGAH PENTING ADALAH Nindakake AN Proyek INCREDIBLE. KAMI KANGGITAN SUMBER Konfigurasi ARRANGING. DR. BIRX, MAYBE sampeyan bisa ngomong THE VENTILATORS. DR. BIRX: I THANK DRR MARRI PETERSON lan AMERIKA ASSOCIATION, INGKANG INI GAMBAR NUNGGAL ING KANGGO NILA, Wong-wong mau Gawe Nggarap Saiki lan Kudu Pitakonan lan JAWAB UNTUK ING AWAL DOKTOR ING WULANG WULANG NUNGGUH Nggarap STATE ING lan TAWASAN LOKAL ING PENTANGGIH ING. Ora Bener VENTILATOR Wong-wong mau wis nyengkuyung ING INI RAKYA RUNTUR ING VENTILATOR SAIKI ING ING ING NGLENGGAL SAIKI. GAMPANG PANAJABAN GRATIS PIECE NUNGGAL JAWA KANGGO SUMBER TAMBAHAN. KANGGO NUNGGUH INGKUT - KITA NAWA INGGRIS NGENTOT PAKENane HORIZONTAL ACROSS NEGARA TAPI DATA KOLEKTOR SAIKI IN A NEGARA WULANG NEGARA Ora BUKU EQUAL. Yaiku TEMA KENE sing LUKIS SPARED lan PLACES INI INI INI Luwih. ING KAMU ING NEGARA SUKUR VASING YANG TINDAK Luwih saka Kapabilitas lan LOT saka INFRASTRUCTUR. MENJAWA KHUSUS APA NGANA VIRUS BISA lan INGKANG ITU MANGGUT lan SUKU SUKU NGUKAL UP SUMBER SUKA ING WIS TIANA KANGGO. NEGARA NEGARA WITANGKA WANGSIT WANG sadurunge IT HIT NEW YORK lan MENGIKUT AT Wong-wong sing Nampa kanggo Ningkatake Cara Kita BISA OGO ARTIKAN TINDAKAN ING PERLU. Lan SAYA NGENTENI NUNGGAL BASA SAIKI A TEMPAT KANA ING Wong NOMBOR WANITA APA DIPANGGIH. Yen Sampeyan bakal nggawe Proyek lan DAPAT-INGKING PROJEKS KANGGO IN GERMANYA lan LAIN-LAIN sing wis Nindakake SUKU 50% ING POPULASI ING AKU DAPAT, ING AKU KANGGO CLEAR, ING ING PUTRA ING NGANGGO SAIKI, KANGSA ING VIRUS INGGRENG INGGRENG Nggambarake Saka POPULASI ING ING INI CYCLE, ING FIK CIMA lan SANGGUT SIKIT. SULAWA INGKANG TIGA INGKANG TIGA CYCLES DENGAN TANPA WANG ING NGANGGO. KANGGO INGGAL NGETI CIJ A KANGEN SAIKI, Ora BUKAN Teka ing FALL 2020 UTAWA INNOVASI LAIN lan ora 2021. KANGGO NULIS NGUTUT PUTRA. Lan aku mikir nomer nomor kuwi Wis PUT ING ING SAIKI AKSUN ING SANGAT KEBANGSAAN TO Wong. TETAPI AKU KENE NGEBALKE ING Yen Sampeyan Luncat PAKET LAN TARI ING WUHAN LAN ALL ING PROVINSES LAN TALK TAMBAHAN 60.000 wong sing KANGGO TINDAK, yen Sampeyan bakal ngomong ASYMPTOMATIK, 60.000 wong sing wis rampung ING 80 yuta, sing saiki durung saiki NATE NEGARA. ING KANGGO NUNG AMERIKA Wong. ING MODEL YOU RUN FULL. Yen sampeyan duwe KAWALAN ZERO lan Sampeyan ora ngerti lan ora ngerti Bengi AMERIKAN AKU Nindakake KANGGO. Lan SAYA AKU NINGGALKE APA JAWA KAMU KANGEN SAIKI KANGGO ING KANGGO ING HOSPITAL DENGAN HOSPITAL, NEGERI DENGAN NEGARA, NEGARA DENGAN NEGARA INFRASTRUCTURE INGRUK INGGRIS Akeh saka STOKPILE lan KESIMPULAN AMERIKA Wong. LAMPIRAN: WELL INTENTIONED ARE MASKI KEDAI KEDAI. BISHING INGING INGGAL ING. TEMA padha duwe INGGRIS gedhe TAMPILAN CAMPURAN ING ING SAKANE IS ID apik. MANOTHEN ING GRATIS. Yaiku sing nulungi lan nggawe ambek KANGGO KANGGO? DR. FAUCI: APA APA KANGGO INGGRIS PENTING RATEN ING MASEKA NU DENGI INI DADI KANGGO. Yen Sampeyan ora duwe MASKU lan sampeyan INGKE MASKU LAN APLIKASI ITU UNTUK KANGGO NGGALU, ING APO KANGGO SAGET. Nanging aku ora bisa ndeleng saiki sing saiki A NEGOSIT DIDANG APA PADANG INI SAIKI. PESEN PRESIDEN VICE: KANGGO TINDAK COUPLE Luwih. PEMBANGUNAN: KITA NGANGGO LAPORAN KOMPETISI AMONG KANGGO, GAMPANG KENTUK SUKU YESTERDAY YANG NATE NEGARA ING ING Line kanggo tuku sawetara EQUIPMENT TAPI FEMA CAME IN AND SUKAR TUNGGUH, KANGGO MACAPAKANE ING TANPA. Dheweke SUKAN ING NGANGGO A MASALAH UNTUK STATES KANGGO ON TU ING TANGAN INGKANG TINDAK DAPAT KANGGO TEMA KENE MUNGSA ING INI BISA lan IN ING LAIN TANGAN ING KABEH GABUNGAN ING NGANGGO UP TAMPILAN KANGGO. IS ING MASALAH MASALAH INGKANG GUNUNG TINDAKAN lan APA ADVICE TO STATES KENE KENTUCKY PANJENENGAN INI ISU? PESEN PRESIDEN VICE: I SPOKE TO GOVERNOR MICHIGAN, WHITMER GOVERNOR, NGENTUK JAWA IKU. KITA KABUPATEN KABUPATEN FEMA KAMI KANAN REPRESENTATIF ING ING KAS. ING KANGGO ING AKU KANGGO - NANGGAL NANG TARI INGGO BIT PALING ASAWA BISA. ING FEMA. TAPI AS KANGGO NANGGAL NUNGGUH ING GRATIS Pungkasan, Kita kepengin duwe FULL KAWASAN DENGAN STATES lan THE - Lan kita ndeleng INTO KANGGO BASA. NGANGGO TANGGO MUNGGUL ING ITU. ING FEMA TEAM ING ING KETINDUNGAN PRESIDEN ING AKSANG PUTIH INTO KANGGO PENTING, MANGGO WULANG TANPA KANGGO. NELENGKE ING PANJIT BUKAN JAWA ING NUKU ING DUNIA UNTUK Kabeh ING KRITIKAL KANGGO lan AS ING PRESIDENT JAWA DIDANGKANG TO Sampeyan, WE ING PROSES OF OraPLAKOV - OF SHIPPING 9.4 JABATAN N-95S JUTAWAN, Yuta MISS SURGICAL, 3.1 JAMINAN FACE SHIELDS, LIST Pilih ON. KANGGO - KANGGO INGKANG-ING KANGGO SABEN DINA. AS AKU TIT GOVERNOR WHITMER, KAMI ING ING KANGGO BISA DENGAN PAKET lan Saben Luwih GURNOR lan NGANJAWA KANGGO KANGGO APA APAK KANG TANPA TANGAN ING Nindakake ING KABEH SUMBER KABUPATEN ACQUIRE. PEMBANGUNAN: ING TANPA MASK, Wong, KESIHATAN KAWASAN KESIHATAN LAPORAN GRATIS GROUND SAIKI KEDAI MASK. ING JAWA KANGGO NGADI SADIWANG SANGGUH NATE WANGSULAN MASKU NGAMPANG KENAL? PESEN PRESIDEN VICE: AKU LET DR. BIRX ADDRESS ING NGANGGO. LET ME SAPI LAGI AKU SUKU DIPANGSAAN Waca PORT, WE'LL bakal ngrampungake IT Sadurunge Pungkasan Minggu, NUNG KENE NENG INGGRIT KANGGO SUMBANGAN SIGNIFIKANTHO BUKAN TUKANG NEGARA INGSA TAPI TANGGO ING ING MASKU BISA sing bisa DIGUNAKAN DENGAN KAWASAN KESIHATAN HEALTH. Lan - TAPI AS DR. BIRX SAID, KAMI KANGGO FOCUSING KANGGO RESEPKET IN TAWASAN ING INI KANGGO NJAGA KARYA PALING MUDAH DIPANGGAL ING PROSPEK KONTOR ING CORONAVIRUS. PRESIDEN NANGGALKE ING ING CLEAR SARI ING LENGGANG, BASA RASA Nampilake menyang Keperluan AMERIKA SANGSA KANGGO NENGGALENG CORONAVIRUS, MANGSA INGKE ING NUNGGUH POKOK YANG DIPANGGUL ING TAHAN PRIORITI KANGGO, KITA NGANGGO KARYA KARYA KANGGO UNTUK DIDANG-UNGKI PEMBANGUNAN DIRI EQUIPMENT UNTUK KENE NGANGGO Kasedhiyan Proyek lan ora bisa digunakake ing IKU. Aku bakal menehi pitutur marang kowe, aku ngrampungake ING PARI ING ING GURNOR KANGGO, Ora KANGGO NU DADI GAMPANG MICHIGAN NGAPAK ING KABUPATEN ING INDIANA lan PRESIDEN TRUMP AND Aku ora bakal luwih GRATIS. ING WANG GOLONGAN KANGGO ING NEGARA KANGGO GRATIS AS IN TUTUP ING NEGERI UNTUK Miwiti KANGGO KANGGO ING KANGGO lan IDENTIF MASKU INDUSTRI, N-95 MASK SANGSA KANGGO NABUNG WULANG PRESIDENT TRUMP INSISTED IN IN UNDANG-UNDKI BOLEH DIGUNAKAN DENGAN KARYA HOSPITAL. Lan padha-padha ING AKU AKU TO NGALAMI KAYU TINDAK KARYA DARI POSSIBILITI A PEMBANGUNAN RESPIRATOR. GUNUNG TANGGO ING BISNE PERNIAGAAN ACROSS AMERIKA, NGAPAK MANU BUSINESSES DIPENGKELI, Miwiti TO TO GAMPANG INJUR, IDENTIF N-95 MASKU, ING NGETENGAH NIKE FEMA, SERVISES KEDAI KESIHATAN NEGARA Utawa Gawe Rampung ING ING A MEREKA DENGAN lan nggegirake wong-wong mau HOSPITAL LOKAL. KITA KANGGO NEGERI NERVOUS NEGERI IN UNION wong-wong sing nggawe. Dadi ITU INGKANG INGING KANGGO SANALIKA. Kita bakal nggawe PROGRESS KANGGO NUNGGUH ING MASUK. SUKU BASA APA? DR. BIRX: AKU TUNGGUL TEMPAT PIECE. IS IS KANGGO ING KENE SAIKI LAN ING NEGARA Wis NGANGGO KOMUNITASAN TESING. ING FDA PUT OUT NEW GUIDANCE, KITA NENG INGKE ING HARI INI AGO sing bisa ditindakake dening wong TAMPILAN DI PILIHAN Saka ngendi sampeyan bakal menehi wong-wong mau Materi kanggo nindakake ing mobil Lan Sampeyan Pilih IN A BIOHAZARD BAG. ING KENE GRATIS UPE ING KABEH PPE YANG SAIKI Deleng DIPANGGULAN ING ING KANGGO BACK menyang HOSPITALS lan BACK KE KLINIKAL YANG PERLU PALING. INGKU MIKE KANGGO ING BAGONG TEKNOLOGI, FDA, digarap TIRELES ING ING SAIKI LUKAN ITU MUDAH GAMPANG NAMPAK GAMPANG Lan Bungah lan Gegambaran Lengkap N-95'S. ING ING ING NGGI NGGO MOMENT TO ING JAMINAN KANGGO JAWA TENGAH TANPA APLIKASI APA sing saiki BISAN DITANGGUT LALAKI kaya ngene BESAR ING N-95 DAPAT PUTA ING TANGGUNG HOSPITALS sing dibutuhake IT. PESEN PRESIDEN VICE: LET ME JUST SUKU KITA NENGGALKEWIS TO MELIHAT Sampeyan SEMUA. WE'LL BOLEH DITENGKE ING DENGAN ULU PROGRIKA lan NAWAR. TETAPI KENE AKU NUNGGAL NUNGGAL JAWA AMERICAN, WE'LL Nampa INGNA ING. Kita bakal entuk iki. WE'LL NATE INGKANG INI. Bengi AMERIKAN PERLUKAN KE UNGGAL INGKANG ING KANGGO Ing ANA KANGGO YANG DIPANGGAL DIRI KORONAVIRUS UTAWA ANA KAWENANA DIANGGUR KANG KASIH ING NGANGGO, KANGGO Bagean sampeyan kanggo nggawe INTO PRACTICE 15 HARI UNGGANE BUKU, YOU NATE INGKE BISA. Sampeyan ora bakal nganggep babagan iki KORONAVIRUS EPIDEMIK DI KITA NEGARA. Iki prakteke bisa menehi kita bisa SIGNIFICANTLY REDUAT NUMBER OF AMERIKA sing bakal ditindakake DENGAN TO AS KORONAVIRUS Saben Wengi AMERIKAN TINDAK PUTUT ING PANDUAN ING PRAKTOR INTO. Lan KAMI GAMPANG TUNGGU BISA DENGAN SEMUA GAMPANG INGKANG GAMPANG MUNGSA TINDAKAN ING TAHAN FEDERAL DENGAN TEK TREMENDO ING AKU LAN SEMUA ING AGENSI SAIKI, Kabeh GAMPANG PELANGGAN DENGAN GOVERNORS IN DIDIK PIHAKAN NAMPAK NEGARA, DENGAN Kabeh INCREDIBLE lan Karyawan KURSUS DENGAN KAWAN HEALTH KARYA, DENGAN KOKEP LAN PRAYERS AMERIKA RÉSAN, KITA NGANGGO WULANG ING. KANG KITA ora bakal ING ING SUKU - TIAK NATE TIDAK ONGO LUKA PENTING, WE'LL Lindhungi VALNERABLE lan HEAL TANPA KAMI. MATURNUWUN KABEH. >> WULAN DENGAN TAMPILAN KAMPUNG KANGGO COLORADO - KANGGO, COLORADO NATE NEGERI PALING HARI ING KENUT KANGGO. JABATAN POLIS GAMBAR 5. JUTUP COLORADANS UNTUK TANPA GAMPANG MORNING MURID KULIT. Mlumpat MNUCHIN, INGKOHAN RAHSIA, LATIHAN NGENTOT KORONAVIRUS TRILLION $ 2 RANG UNDANG-UNDANG EKONOMI, KANGGO LAMPIRAN ING ING RASA TINDAK BUTIRAN lan NGGI RUMAH SANGKUT. FOLLOW SENATE COVERAGE ON ON ON NETWORK KOMPUTER KAMI C-SPAN 24E678 RUMAH NGANGGO WANGGO UNTUK PRO FORMA SESI TOMORROW MORNING Jam 11:00 PAMELAN WULANG ING SINI ING C-SPAN. >> GAMBAR TANGGUNGJAWA KANGGO CORONAVIRUS OUTBREAK AT C-SPAN.ORG/CORONAVIRUS. CONGRESS WATCH, RUMAH PUTIH BRIEFINGS, lan Nganyari Saka KAMPUNG. TUKAR INGKANG TANGGO LIRIK US Lan World karo MAPS INTERAKTIF. SAIKI DEMAND ANY MASA GAMPANG TANPA AT C-SPAN.ORG/CORONAVIRUS.

Konferensi Warta Coronavirus Putih

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="72.939" dur="6.072"> PRESIDENT TRUMP: SALAH INGKANG INGKE </text>
<text sub="clublinks" start="74.207" dur="6.74"> KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="79.145" dur="3.77"> Bener. </text>
<text sub="clublinks" start="81.08" dur="3.136"> Nice kanggo sampeyan karo sampeyan. </text>
<text sub="clublinks" start="83.049" dur="3.937"> KONTIN AMERIKA UNTUK GROUND GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="84.35" dur="5.706"> ING ING KANGGO ING VIRUS. </text>
<text sub="clublinks" start="87.119" dur="4.905"> INGING AKU KANGGURU AMERIKA </text>
<text sub="clublinks" start="90.189" dur="2.936"> Wong KANGGO UNTUK KANGGO, </text>
<text sub="clublinks" start="92.158" dur="2.903"> NGUTOS Pedoman Kita lan </text>
<text sub="clublinks" start="93.259" dur="6.773"> NGANGGunakake SACRIFICES dibutuhake </text>
<text sub="clublinks" start="95.194" dur="5.839"> KANGGO BASA ING KOMPUTER ING KETUGA </text>
<text sub="clublinks" start="100.166" dur="5.839"> Luwih akeh AGGRESSIVELY. </text>
<text sub="clublinks" start="101.167" dur="5.873"> KOMUNITAS INGGRIS UNTUK SOSIAL, </text>
<text sub="clublinks" start="106.138" dur="1.935"> KANG PENTING. </text>
<text sub="clublinks" start="107.173" dur="2.836"> SOSIAL SISTIAL, SUCH AN </text>
<text sub="clublinks" start="108.207" dur="3.036"> FUNGSI PENTING. </text>
<text sub="clublinks" start="110.142" dur="3.905"> Lan KAMI Nindakake ING SAIKI. </text>
<text sub="clublinks" start="111.41" dur="4.638"> INGIN Luwih bisa urip lan </text>
<text sub="clublinks" start="114.18" dur="4.137"> KANGGURAN BISA KITA BISA GETU MUNGSA </text>
<text sub="clublinks" start="116.182" dur="4.972"> Wong KANGGO KANGGO NGGALU, KANGGO TO </text>
<text sub="clublinks" start="118.451" dur="5.705"> SEKOLAH lan NUNGGO NORMAL. </text>
<text sub="clublinks" start="121.287" dur="4.904"> Lan ana Bagean bagean saka </text>
<text sub="clublinks" start="124.289" dur="3.838"> NEGARA KANGGO BISA PAKSA KASAHA </text>
<text sub="clublinks" start="126.325" dur="2.803"> PALING KABUPATEN KABEH LAIN </text>
<text sub="clublinks" start="128.26" dur="2.87"> Lan GAMPANG TENAGA KANGGO ING </text>
<text sub="clublinks" start="129.261" dur="3.17"> ING JUGA. </text>
<text sub="clublinks" start="131.264" dur="1.567"> Wong SUKAN DUMADANG, IS ING ANU </text>
<text sub="clublinks" start="132.564" dur="2.704"> WULANG? </text>
<text sub="clublinks" start="132.965" dur="3.27"> AKU SUKU, NGOMONG, ING IS AN </text>
<text sub="clublinks" start="135.401" dur="3.07"> WULANG. </text>
<text sub="clublinks" start="136.369" dur="4.237"> AKU SAIKI APLIKASI MAJOR </text>
<text sub="clublinks" start="138.605" dur="4.671"> DISKAUN KANGGO UNTUK NEW </text>
<text sub="clublinks" start="140.74" dur="5.638"> YORK, CALIFORNIA, WASHINGTON, </text>
<text sub="clublinks" start="143.409" dur="3.87"> IOWA, LOUISIANA, TEXAS DAN </text>
<text sub="clublinks" start="146.512" dur="2.837"> FLORIDA. </text>
<text sub="clublinks" start="147.413" dur="2.937"> Sing duwe SIGNIFIKAN gedhe, AS </text>
<text sub="clublinks" start="149.482" dur="2.87"> Sampeyan ngerti, lan LEGAL </text>
<text sub="clublinks" start="150.483" dur="7.174"> SIGNIFIKAN. </text>
<text sub="clublinks" start="152.485" dur="6.94"> WEWRE IN GROUPING KONTAK lan </text>
<text sub="clublinks" start="157.79" dur="2.736"> Aku Nuli INGKU ING, BAKAL </text>
<text sub="clublinks" start="159.558" dur="3.904"> GROUP wong sing Nindakake </text>
<text sub="clublinks" start="160.659" dur="4.806"> Wigati KOMUNIKET ANTARI </text>
<text sub="clublinks" start="163.596" dur="3.871"> KAWASAN LENGKAP, MENINGGALKE </text>
<text sub="clublinks" start="165.598" dur="2.903"> Kita bakal ngatasi akeh </text>
<text sub="clublinks" start="167.6" dur="2.002"> Wengi ING KAWASAN YORK Anyar </text>
<text sub="clublinks" start="168.634" dur="5.972"> KANGSA NUNGGUH DENGAN FAR </text>
<text sub="clublinks" start="169.735" dur="6.774"> SPOT paling anyar. </text>
<text sub="clublinks" start="174.74" dur="3.904"> AKU GOLEK OG TOUGH SANGAT </text>
<text sub="clublinks" start="176.642" dur="3.103"> - - Wong-wong GOT </text>
<text sub="clublinks" start="178.777" dur="1.902"> Wong-wong mau entuk akehe Gegayutan </text>
<text sub="clublinks" start="179.879" dur="2.202"> MINGGU ING minggu Bebarengan. </text>
<text sub="clublinks" start="180.813" dur="1.802"> GOVERNOR ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="182.215" dur="1.568"> Proyek. </text>
<text sub="clublinks" start="182.749" dur="1.902"> AKU SPOKE UNTUK GOVERNOR CUOMO LAST </text>
<text sub="clublinks" start="183.916" dur="3.771"> Bengi lan ngebuwang. </text>
<text sub="clublinks" start="184.784" dur="5.038"> Lan Dheweke mental, ing HIS </text>
<text sub="clublinks" start="187.82" dur="4.972"> Ngelingake, Yen Dheweke nggunakake </text>
<text sub="clublinks" start="189.955" dur="4.071"> KANGGO NAK GAMPANG - AKU NUNG DIA </text>
<text sub="clublinks" start="192.925" dur="2.97"> Bocah-bocah, KANGGO NENG WULANG </text>
<text sub="clublinks" start="194.16" dur="3.77"> NEGOTIASI, Dheweke mikir </text>
<text sub="clublinks" start="196.028" dur="3.971"> GAMPANG TENAGA ING APLIKASI KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="198.064" dur="2.802"> AKTIVITI PRODUKSI DEFENSE lan KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="200.132" dur="2.736"> SAIKI. </text>
<text sub="clublinks" start="201" dur="3.871"> GAMPANG GAMPANG ING DIPANGGUH. </text>
<text sub="clublinks" start="203.002" dur="3.937"> KANGGO ITU GAMPANG INGKANG GURU. </text>
<text sub="clublinks" start="205.004" dur="3.97"> ING TOOL ING NEGOTIATING HEAT. </text>
<text sub="clublinks" start="207.073" dur="3.836"> Nanging aku bakal ngerti - aku bakal menehi </text>
<text sub="clublinks" start="209.108" dur="3.771"> Sampeyan ITU, ROHANE TRADUWARA SARI </text>
<text sub="clublinks" start="211.043" dur="5.906"> ROH MANAWA LAN SANGGUH </text>
<text sub="clublinks" start="213.012" dur="6.072"> TANPA RESPEK TO KOMPUTER INI. </text>
<text sub="clublinks" start="217.082" dur="3.837"> Lan aku ora bakal nggunakake IT Luwih </text>
<text sub="clublinks" start="219.218" dur="3.77"> LAMPAH ING KATENAN. </text>
<text sub="clublinks" start="221.053" dur="3.103"> Wong-wong mau kepengin nindakake, kaya sing dingerteni. </text>
<text sub="clublinks" start="223.122" dur="2.836"> BEDANAN UMUR SUKU DIKEMUKAN. </text>
<text sub="clublinks" start="224.29" dur="2.135"> ING PENTING. </text>
<text sub="clublinks" start="226.092" dur="1"> 3-M INVOLVED. </text>
<text sub="clublinks" start="226.559" dur="3.403"> LAIN-LAIN SUKU DUMADUH. </text>
<text sub="clublinks" start="227.226" dur="3.737"> TANYA SEMUA KANGGO NANG TUNGGAL NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="230.096" dur="4.905"> PRODUK PRODUK, SEMUA KABUPATEN </text>
<text sub="clublinks" start="231.096" dur="6.307"> PRODUK. </text>
<text sub="clublinks" start="235.134" dur="2.969"> KAMI NATE PRODUK LITEN ING SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="237.537" dur="2.502"> KAME KAMI. </text>
<text sub="clublinks" start="238.237" dur="4.939"> KANGGO NGANGGO UP LAN KANGGO GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="240.172" dur="3.938"> AWAY AS CEPAT AS KITA BISA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="243.309" dur="1.935"> BEDAH BEDAH. </text>
<text sub="clublinks" start="244.243" dur="2.903"> SAIKI, PAKAI </text>
<text sub="clublinks" start="245.377" dur="3.771"> NGANGGO WANGSA HOSPITAL LAN </text>
<text sub="clublinks" start="247.279" dur="5.005"> PUSAT PERUBATAN MENGIKUT </text>
<text sub="clublinks" start="249.281" dur="4.872"> CERTAIN KAWASAN ING JAWA BARU. </text>
<text sub="clublinks" start="252.418" dur="3.703"> Ing NEW YORK ING IN </text>
<text sub="clublinks" start="254.286" dur="2.936"> PUSAT KONSEP. </text>
<text sub="clublinks" start="256.255" dur="2.135"> GAMPANG TAPAK TUKAP HOSPITAL LAN </text>
<text sub="clublinks" start="257.356" dur="2.903"> KANGGO NUNGGUH, INGKANG KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="258.524" dur="3.637"> NEGARA, PUSAT PENTEN MEDIKAL </text>
<text sub="clublinks" start="260.393" dur="2.969"> SAIKI. </text>
<text sub="clublinks" start="262.295" dur="2.169"> BEDHIRING ING SUKU. </text>
<text sub="clublinks" start="263.496" dur="1.935"> AKU ING NGE INGKE ING KENE AKU </text>
<text sub="clublinks" start="264.597" dur="2.603"> Nindakake INGKAP ING KUASA NGGO </text>
<text sub="clublinks" start="265.565" dur="2.002"> MEMBANGKOTA KOTA NGENTOTI INI </text>
<text sub="clublinks" start="267.333" dur="1.935"> TINDAK. </text>
<text sub="clublinks" start="267.7" dur="1.869"> Aku ngrampungake HARD IN NEW </text>
<text sub="clublinks" start="269.402" dur="2.769"> KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="269.702" dur="3.203"> KANGGO DENGAN FAR OUR KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="272.304" dur="1.869"> MASALAH, MAYBE ING AKU KANGGO, MAYBE </text>
<text sub="clublinks" start="273.038" dur="2.203"> ING KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="274.306" dur="2.87"> TAPI LAWA KENE LAKON </text>
<text sub="clublinks" start="275.374" dur="2.97"> Wong KAMPUNG KANGGO LUKU ING ITU </text>
<text sub="clublinks" start="277.309" dur="3.971"> DENGAN KAMI LAN KITA WISNA </text>
<text sub="clublinks" start="278.477" dur="4.838"> NGANGGO WANG SANGGUH ING NEGARA </text>
<text sub="clublinks" start="281.414" dur="5.004"> REPRESENTATIVES. </text>
<text sub="clublinks" start="283.449" dur="5.038"> GAMPANG TINDAK Nindakake INGKANG PENTING </text>
<text sub="clublinks" start="286.552" dur="5.839"> Pengujian babagan negara kasebut. </text>
<text sub="clublinks" start="288.621" dur="4.771"> Aku NATE INGKU YESTERDAY YE - Lan </text>
<text sub="clublinks" start="292.524" dur="1.969"> KOREA SOUTH, lan ING BISA </text>
<text sub="clublinks" start="293.525" dur="3.037"> KENE ING NGANGGURU BISA. </text>
<text sub="clublinks" start="294.627" dur="3.771"> AKU GAMPANG NAMPI DENGAN PRESIDEN </text>
<text sub="clublinks" start="296.696" dur="2.836"> BULANAN, KAMI NATE SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="298.531" dur="3.103"> KONVERSASI TENTANG Nomer </text>
<text sub="clublinks" start="299.666" dur="3.903"> BUKU LAIN, NGAPAK TINDAK Dhewe </text>
<text sub="clublinks" start="301.768" dur="3.637"> Proyek Luwih apik IN TESTING. </text>
<text sub="clublinks" start="303.703" dur="3.703"> TETAPI KITA SAIKI LAKUKAN Luwih luwih </text>
<text sub="clublinks" start="305.538" dur="3.871"> Nyoba ING ANOMBODY BY FAR. </text>
<text sub="clublinks" start="307.54" dur="4.972"> KITA KANGGO ING DARI WULANG BAWA </text>
<text sub="clublinks" start="309.542" dur="5.939"> Wong-wong mau padha ING Wengi. </text>
<text sub="clublinks" start="312.645" dur="3.803"> KAMI KANGGO ING ASAS HARI </text>
<text sub="clublinks" start="315.614" dur="1.835"> EXPONENTIALLY. </text>
<text sub="clublinks" start="316.582" dur="3.103"> BISANING ITU GITAS. </text>
<text sub="clublinks" start="317.583" dur="3.971"> DENGAN PULANG, NUNGGUL AKU HONORED, </text>
<text sub="clublinks" start="319.819" dur="2.836"> - ING ITU, AKU GOLEKS DENGAN ING </text>
<text sub="clublinks" start="321.687" dur="2.236"> PROSES MENTERI JAPAN Pungkasan </text>
<text sub="clublinks" start="322.788" dur="1.869"> Bengi lan Nate Dhewe Loro ing A </text>
<text sub="clublinks" start="324.056" dur="1.668"> WISITA PILIHAN. </text>
<text sub="clublinks" start="324.79" dur="3.838"> AKU TANGGO MANGSA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="325.858" dur="3.07"> OANTHIK FANTASTIK. </text>
<text sub="clublinks" start="328.761" dur="0.934"> 2021. </text>
<text sub="clublinks" start="329.061" dur="1.569"> AKU TANGGO MANGSA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="329.828" dur="2.136"> OANTHIK FANTASTIK. </text>
<text sub="clublinks" start="330.763" dur="2.035"> ITU ING KANGGO BATOK </text>
<text sub="clublinks" start="332.097" dur="1.769"> TAHAPAN UNTUK KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="332.932" dur="3.003"> KANGGO PITEN TAHUN. </text>
<text sub="clublinks" start="333.999" dur="2.637"> Lan SAIKI NAMPI ING KENE </text>
<text sub="clublinks" start="336.068" dur="2.769"> OLYMPICS. </text>
<text sub="clublinks" start="336.769" dur="4.171"> KANGGO ING SANG PENTING </text>
<text sub="clublinks" start="338.971" dur="3.671"> APABANA ING ING NGANGGO PUTRA </text>
<text sub="clublinks" start="341.073" dur="4.705"> WAKTU MUNGGU ING BISA O NGGALKE ING </text>
<text sub="clublinks" start="342.775" dur="4.037"> PANJANG PANJANG TUNGGUH ING ING AN </text>
<text sub="clublinks" start="345.911" dur="2.904"> ODD TAHUN. </text>
<text sub="clublinks" start="346.945" dur="2.303"> SAIKI ING TANPA Bengi, </text>
<text sub="clublinks" start="348.948" dur="1.902"> Wong-wong iku padha dakkandhani. </text>
<text sub="clublinks" start="349.382" dur="2.436"> TAPI DENGAN NGANGGO MUNGGUNG A </text>
<text sub="clublinks" start="350.983" dur="2.803"> SUKU FANTASTIK lan SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="351.951" dur="3.871"> Wong-wong mau wis Nate Luwih Wektu. </text>
<text sub="clublinks" start="353.92" dur="3.036"> Dheweke ora NDELENGKEH TANPA LAKI WASA. </text>
<text sub="clublinks" start="355.955" dur="1.401"> LAH-INGKIRI NGGENE KANGGO AKU </text>
<text sub="clublinks" start="357.089" dur="1.101"> NATE DIPANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="357.49" dur="2.402"> APA YANG TANGGAL BASA. </text>
<text sub="clublinks" start="358.323" dur="2.67"> TAPI TUNGGU KANGGO KONGRATULATE </text>
<text sub="clublinks" start="360.025" dur="2.937"> JAPAN, IOC </text>
<text sub="clublinks" start="361.126" dur="2.303"> Lan PERDANA MENTERI ING A </text>
<text sub="clublinks" start="363.095" dur="1.902"> GAMPANG GRATIS. </text>
<text sub="clublinks" start="363.562" dur="1.969"> AKU TANGGO MANGSA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="365.13" dur="1.202"> OANTHIK FANTASTIK. </text>
<text sub="clublinks" start="365.664" dur="3.437"> ING AKU KANGGO, AKU ING AKU. </text>
<text sub="clublinks" start="366.465" dur="4.605"> AKU INI. </text>
<text sub="clublinks" start="369.235" dur="3.837"> ED KAYANAN KANGGO kanggo njaga - AS </text>
<text sub="clublinks" start="371.203" dur="2.87"> KANGGO NGOMUNI NGANGGO AMERIKA </text>
<text sub="clublinks" start="373.205" dur="1.869"> Gesang, KANGGO NUNGGUL JAWA </text>
<text sub="clublinks" start="374.206" dur="1.835"> AMERICAN LIVELIHOODS. </text>
<text sub="clublinks" start="375.207" dur="2.836"> DEMOKRATIS lan REPUBLIKAN ing </text>
<text sub="clublinks" start="376.175" dur="5.004"> SENATE PANJENENGAN ING SAKITU SAHA PAKET </text>
<text sub="clublinks" start="378.177" dur="4.938"> KANGGO RASA ING JAMINAN </text>
<text sub="clublinks" start="381.313" dur="2.202"> KARYA AMERIKA, KIRIAN lan </text>
<text sub="clublinks" start="383.248" dur="1.835"> Bisnis. </text>
<text sub="clublinks" start="383.648" dur="4.472"> KANGGO INGKRANG, ING ADDITION TO </text>
<text sub="clublinks" start="385.217" dur="4.871"> Loro-lorone Ringgit AKU SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="388.253" dur="3.27"> BULAN, KANGGO NUNGGUH, kaya sing dingerteni </text>
<text sub="clublinks" start="390.222" dur="4.872"> SAIKI SAIKI lan ING SEMUA SUKAT </text>
<text sub="clublinks" start="391.657" dur="4.471"> Bab-bab sing bisa kanggo para pekerja, </text>
<text sub="clublinks" start="395.227" dur="3.97"> UNTUK KELUARGA. </text>
<text sub="clublinks" start="396.261" dur="6.941"> TAPI KITA NGANGGO PAKAI TREMENDO </text>
<text sub="clublinks" start="399.331" dur="6.073"> SAIKI SAIKI KANGGO ING KARYA </text>
<text sub="clublinks" start="403.336" dur="2.835"> ING TANPA KANGGO ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="405.537" dur="1.769"> KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="406.305" dur="2.068"> Lan ING ING BENTANG. </text>
<text sub="clublinks" start="407.439" dur="2.87"> Ora Bosen menyang EMPLOYERS. </text>
<text sub="clublinks" start="408.507" dur="3.77"> Kita KANGGO NATE NGANGGO WANGSIKAN EVERYBODY </text>
<text sub="clublinks" start="410.443" dur="4.871"> Nggarap. </text>
<text sub="clublinks" start="412.411" dur="5.005"> MANGSA ING TRANSIA $ 2,2 </text>
<text sub="clublinks" start="415.447" dur="5.973"> PAKE KANGGO LAMPIRAN ING BIGGER </text>
<text sub="clublinks" start="417.549" dur="11.645"> INGKU BISA PITANGGULAN ING AKU </text>
<text sub="clublinks" start="421.553" dur="8.809"> Nate dienggo ing CONGRESS </text>
<text sub="clublinks" start="429.328" dur="3.971"> PERHAPS RELATIVELY SPEAKING IF </text>
<text sub="clublinks" start="430.495" dur="8.91"> Sampeyan NENGGALU MUNGSA BABAD </text>
<text sub="clublinks" start="433.432" dur="9.943"> HARI, NUNG MASA ITAL, TAPI INI </text>
<text sub="clublinks" start="439.539" dur="5.839"> IS FAR lan WULANG ING ING sing paling apik </text>
<text sub="clublinks" start="443.509" dur="3.937"> WULANG lan ING TREMENDOUS </text>
<text sub="clublinks" start="445.511" dur="4.972"> ING KENE TUKUNG ING SAKA ING </text>
<text sub="clublinks" start="447.58" dur="5.806"> WANG KANGGO UNTUK Proyek, Proyek, Proyek, </text>
<text sub="clublinks" start="450.616" dur="3.137"> Lan kulawarga, kulawarga, </text>
<text sub="clublinks" start="453.519" dur="4.938"> KIRI. </text>
<text sub="clublinks" start="453.886" dur="6.607"> Ringgit SENATE kalebu $ 350 </text>
<text sub="clublinks" start="458.591" dur="4.805"> Milyar ING RETENTION LOANS </text>
<text sub="clublinks" start="460.626" dur="5.005"> UNTUK NEGARA UNTUK LANJUTAN </text>
<text sub="clublinks" start="463.529" dur="5.005"> Pambiji kanggo bisnis sing </text>
<text sub="clublinks" start="465.764" dur="4.639"> KONTAK NGANGGO BASA KARYA. </text>
<text sub="clublinks" start="468.668" dur="4.704"> KITA NGANGGO KANGGO ING UNTUK </text>
<text sub="clublinks" start="470.536" dur="4.037"> KARYA lan KANGGO BASA NYAWA. </text>
<text sub="clublinks" start="473.506" dur="4.171"> ING ING NGANGGO MUNGKIN KARYA IN </text>
<text sub="clublinks" start="474.706" dur="8.809"> PAYROLL lan GAMPANG AKSES </text>
<text sub="clublinks" start="477.81" dur="8.642"> AS KANGGO BISA KANGGO NATE VIRUS. </text>
<text sub="clublinks" start="483.649" dur="7.974"> PAY indikasi Induk $ 300 Bilyar </text>
<text sub="clublinks" start="486.585" dur="5.973"> UNTUK PEMBANGUNAN UNTUK AMERIKA </text>
<text sub="clublinks" start="491.757" dur="5.84"> $ 99,000. </text>
<text sub="clublinks" start="492.692" dur="5.906"> $ 3,000 400 UNTUK KELUARGA JENIS </text>
<text sub="clublinks" start="497.73" dur="2.969"> OF. </text>
<text sub="clublinks" start="498.731" dur="6.039"> WANGSA NATE TINDAK SUKU. </text>
<text sub="clublinks" start="500.833" dur="5.906"> UP TO $ 250 Milyar ing EXPANDED </text>
<text sub="clublinks" start="504.904" dur="4.705"> Keuntungan UNEMPLOYMENT. </text>
<text sub="clublinks" start="506.873" dur="5.738"> Pakaryan bakal nampa 100% OF </text>
<text sub="clublinks" start="509.742" dur="6.039"> SALAM KANGGO UNDANG-UNDANG UP NGAPANG FENG </text>
<text sub="clublinks" start="512.745" dur="4.905"> BULAN lan KANGGOAN KANGGO UNLIKE, </text>
<text sub="clublinks" start="515.915" dur="3.903"> KONEKTOR PENTADBANGAN lan ING </text>
<text sub="clublinks" start="517.783" dur="3.87"> INGKANG TANGGUNG DIBUAT ING KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="519.952" dur="4.704"> Sampeyan wis Konsepsi INDEPENDEN </text>
<text sub="clublinks" start="521.787" dur="4.938"> Lan Wong-wong sing Bakal Dhewe-padha </text>
<text sub="clublinks" start="524.79" dur="5.939"> GOLONG UNTUK ING. </text>
<text sub="clublinks" start="526.859" dur="5.906"> Luwih saka $ 100 Milyun-yuta kanggo ndhukung </text>
<text sub="clublinks" start="530.863" dur="3.937"> Pakaryan HEROIC DOKTOR KAMI, </text>
<text sub="clublinks" start="532.898" dur="3.97"> NURSES lan HOSPITAL wis tau </text>
<text sub="clublinks" start="534.933" dur="3.938"> INCREDIBLE, $ 45 Milyuner </text>
<text sub="clublinks" start="537.002" dur="5.839"> TUTUP SULU NGOMONG LAN KABEH KITA </text>
<text sub="clublinks" start="539.004" dur="5.94"> GAMPANG UPING PUTRI $ 45 Milyar </text>
<text sub="clublinks" start="542.975" dur="4.104"> KANGGO BASA SAIKI. </text>
<text sub="clublinks" start="545.077" dur="5.138"> LEBIH NGARANGGO INGGO BASA </text>
<text sub="clublinks" start="547.213" dur="4.871"> SAIKI UNGGUL BISA NATIONAL </text>
<text sub="clublinks" start="550.349" dur="2.77"> KESUKURANAN lan KABUPATEN </text>
<text sub="clublinks" start="552.217" dur="3.905"> KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="553.252" dur="4.872"> $ 27 Milyun-yuta kanggo BUILDUP THE </text>
<text sub="clublinks" start="556.255" dur="4.904"> STOKPILE NEGARA STRATEGIK </text>
<text sub="clublinks" start="558.257" dur="5.906"> NGANGGO KRITIKAL NENGGALKIRI </text>
<text sub="clublinks" start="561.293" dur="4.071"> MASKU, RESPIRATOR lan </text>
<text sub="clublinks" start="564.296" dur="3.871"> FARMACEUTIKAL LAN WULANG </text>
<text sub="clublinks" start="565.497" dur="6.641"> Sampeyan bisa ngelingake Apa maneh </text>
<text sub="clublinks" start="568.3" dur="8.943"> LENGKAP LENGKAP SUKAN Militeri </text>
<text sub="clublinks" start="572.271" dur="5.939"> NATE INGKE ING SUKU BASA </text>
<text sub="clublinks" start="577.376" dur="3.77"> KANGSA Bagean. </text>
<text sub="clublinks" start="578.344" dur="4.971"> TAPI KITA NGANGGO PAKEN ING NGENTOT </text>
<text sub="clublinks" start="581.28" dur="3.871"> Ora KANGGO NU TARI, RANCANGAN, </text>
<text sub="clublinks" start="583.449" dur="2.703"> MISSILES, ROKETS, KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="585.284" dur="3.871"> BAB. </text>
<text sub="clublinks" start="586.285" dur="4.872"> TAPI TANGGAP BASA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="589.288" dur="3.103"> DITUTUPKE, NGANGGO LENGKEL ESE. </text>
<text sub="clublinks" start="591.29" dur="2.903"> INGKU BISA ING NGAKEN </text>
<text sub="clublinks" start="592.525" dur="2.936"> SIGNIFICANT FUNDING FOR THE </text>
<text sub="clublinks" start="594.326" dur="4.104"> PEMBANGUNAN KANGGO ON Top </text>
<text sub="clublinks" start="595.594" dur="4.804"> ING JENIS $ 8 YANG DITAMPANGKE </text>
<text sub="clublinks" start="598.564" dur="4.937"> BULAN MINGGU BASA. </text>
<text sub="clublinks" start="600.532" dur="5.806"> Luwih saka $ 500 yuta ing dhukungan </text>
<text sub="clublinks" start="603.635" dur="5.706"> INDUSTRI HIT ING SUKU, DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="606.472" dur="3.903"> KANGGO BAN ING KORPORATE </text>
<text sub="clublinks" start="609.474" dur="3.204"> TEMBUNG TANGGO YANG KANGGO SUKUR I </text>
<text sub="clublinks" start="610.508" dur="4.105"> DITENGKE ING LAN NUNGGUL, Aku MELAYU </text>
<text sub="clublinks" start="612.811" dur="4.571"> KANGGO REPUBLIKAN ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="614.746" dur="4.672"> Lan DEMOKRATI DIPANGGULANG. </text>
<text sub="clublinks" start="617.516" dur="4.004"> Kita KANGGO NANGGunakake ING WANG </text>
<text sub="clublinks" start="619.551" dur="4.838"> KANGGO KOMPUTER lan RANCANGAN </text>
<text sub="clublinks" start="621.653" dur="4.872"> Utawa apa maneh ING NGANGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="624.523" dur="3.036"> KANGGO NGGO APIK. </text>
<text sub="clublinks" start="626.658" dur="3.905"> Lan aku ora bakal mikir babagan iki </text>
<text sub="clublinks" start="627.693" dur="5.773"> DATOS RASA NGGAL. </text>
<text sub="clublinks" start="630.696" dur="4.838"> KANGGO NULIS, ING KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="633.599" dur="4.971"> TAPI, ING NGANGGO MUKA UP </text>
<text sub="clublinks" start="635.667" dur="4.972"> KANGGO ROKETSHIP lan MANGGUN </text>
<text sub="clublinks" start="638.704" dur="4.003"> Apik lan Sehat lan Cepet </text>
<text sub="clublinks" start="640.772" dur="2.836"> LIMITS Anyar ING EXEKUTIF </text>
<text sub="clublinks" start="642.841" dur="2.769"> JAWATAN KOMPETENSYEN. </text>
<text sub="clublinks" start="643.742" dur="4.905"> Wong-wong padha Minta dhuwit. </text>
<text sub="clublinks" start="645.744" dur="4.037"> Wong-wong padha Mugo-mugo nggawe </text>
<text sub="clublinks" start="648.78" dur="2.837"> Pakaryan BEDHANA KANG INGGU BISA </text>
<text sub="clublinks" start="649.915" dur="2.002"> INTERES ING KARYA, ING </text>
<text sub="clublinks" start="651.75" dur="2.202"> Proyek. </text>
<text sub="clublinks" start="652.05" dur="2.903"> Lan Kita bakal INTERES ing </text>
<text sub="clublinks" start="654.085" dur="3.571"> KOMPUTER ING ANO ANJAWA </text>
<text sub="clublinks" start="655.087" dur="2.87"> KANGGO ING KARYA ING ING GRATIS </text>
<text sub="clublinks" start="657.79" dur="2.869"> Proyek. </text>
<text sub="clublinks" start="658.09" dur="5.572"> NINI NGGOLAH $ 16 Yuta dolan </text>
<text sub="clublinks" start="660.792" dur="4.037"> UNTUK PEMBANGUNAN KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="663.795" dur="3.937"> PERALATAN TINDAK. </text>
<text sub="clublinks" start="664.963" dur="5.706"> KITA KITA NGAKTIKE ING NGGALU MASUK </text>
<text sub="clublinks" start="667.866" dur="4.772"> Lan RESPIRATOR MUNGSA ING </text>
<text sub="clublinks" start="670.802" dur="3.838"> STOKPILE NEGARA STRATEGIK. </text>
<text sub="clublinks" start="672.771" dur="3.871"> AKU NGENTUKKAN ING WULANG PAUKU </text>
<text sub="clublinks" start="674.773" dur="5.071"> KANGGO VITAL INGKANGKU lan Kirimi </text>
<text sub="clublinks" start="676.775" dur="4.004"> Ringgit TO DESK AKU UNTUK SIGNATURE </text>
<text sub="clublinks" start="679.978" dur="2.703"> TANPA KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="680.912" dur="3.737"> AKU NATE Tandha ING IMMEDIATELY. </text>
<text sub="clublinks" start="682.814" dur="3.904"> Kita bakal duwe tandha-tandha lan gedhe </text>
<text sub="clublinks" start="684.783" dur="5.872"> SIGNING lan DAY HEBAT ING </text>
<text sub="clublinks" start="686.852" dur="5.806"> KARYA AMERIKAN LAN UNTUK AMERIKA </text>
<text sub="clublinks" start="690.789" dur="4.872"> Kulawarga lan kanggo AMERIKAN </text>
<text sub="clublinks" start="692.791" dur="4.971"> KOMPUTER ING ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="695.794" dur="4.071"> Paling Pungkasan Taun Wong-wong iku, </text>
<text sub="clublinks" start="697.896" dur="4.972"> Pungkasan taun-taun BISA lan ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="699.998" dur="5.706"> LUKA KEDANG MANA ING BULAN, ING </text>
<text sub="clublinks" start="703.001" dur="3.804"> ING ING POSITION ING </text>
<text sub="clublinks" start="705.837" dur="2.97"> HAVEN 'NGGALKE ING NGLENGAT ING </text>
<text sub="clublinks" start="706.938" dur="3.838"> ENAMES HIDDEN, ING VIRUS. </text>
<text sub="clublinks" start="708.94" dur="4.906"> Pungkasan dina, aku SPOKE TO </text>
<text sub="clublinks" start="710.909" dur="4.171"> PEMIMPIN MANY AMERIKA </text>
<text sub="clublinks" start="713.979" dur="4.872"> ORGANISASI NONPROF GOLEKSI. </text>
<text sub="clublinks" start="715.214" dur="6.606"> AKU NUNGGUH UNTUK KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="718.984" dur="5.872"> UNIVERSIF KANGGO KE AMERIKAN </text>
<text sub="clublinks" start="721.954" dur="5.973"> Wong, Kepala kulawarga AMERIKA, TO </text>
<text sub="clublinks" start="724.99" dur="4.138"> KANGGO KAMU LAN ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="728.06" dur="2.87"> FANTASTIK lan GRATIS </text>
<text sub="clublinks" start="729.261" dur="3.671"> NAMPANG, NAWANGKE MAKA LANAN </text>
<text sub="clublinks" start="731.063" dur="4.171"> DOKONGAN KARYA KARYA KERJA, </text>
<text sub="clublinks" start="733.065" dur="3.036"> KANGGO UNTUK KANGGO BISA </text>
<text sub="clublinks" start="735.367" dur="2.536"> Lan kulawarga. </text>
<text sub="clublinks" start="736.235" dur="2.669"> AKU NENEKE ING UNTUK KONTEN </text>
<text sub="clublinks" start="738.036" dur="2.837"> NGGIH. </text>
<text sub="clublinks" start="739.037" dur="3.938"> NONPROFITS Dhewe </text>
<text sub="clublinks" start="741.006" dur="3.037"> FANTASTIK lan GAMPANG. </text>
<text sub="clublinks" start="743.108" dur="2.002"> Wong-wong padha Gede. </text>
<text sub="clublinks" start="744.176" dur="4.037"> AKU NGENTUK TEMA SUKU. </text>
<text sub="clublinks" start="745.243" dur="6.874"> AKU KANGGO NANGGALKE UPDATE ING </text>
<text sub="clublinks" start="748.347" dur="8.908"> KANGGITAN KRITIKAL. </text>
<text sub="clublinks" start="752.251" dur="7.907"> FEMA IS NGAPAK 9.4 </text>
<text sub="clublinks" start="757.389" dur="5.005"> RESPIRATOR, Pikirane Yaitu, 9.4. </text>
<text sub="clublinks" start="760.292" dur="3.971"> 20 MASUK SENI JAMINAN LAN KITA </text>
<text sub="clublinks" start="762.527" dur="3.871"> ING LAIN-LAIN YANG KITA NANGGALU </text>
<text sub="clublinks" start="764.396" dur="4.07"> MANGSA KANGGO DUMADUH. </text>
<text sub="clublinks" start="766.532" dur="4.738"> ING DUNIA, ora JAWA ASI ATAWA </text>
<text sub="clublinks" start="768.6" dur="4.705"> KANGGO, ING SAH DUNIA </text>
<text sub="clublinks" start="771.403" dur="3.904"> TRYING KANGGO ING ING ING INSAN IN </text>
<text sub="clublinks" start="773.438" dur="2.236"> KOMPETISI DENGAN MANY, MANY </text>
<text sub="clublinks" start="775.44" dur="1.969"> NEGARA. </text>
<text sub="clublinks" start="775.807" dur="4.639"> AKU NGAPAK INGGUL ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="777.543" dur="6.907"> 150 MARKAH ING VIRUS. </text>
<text sub="clublinks" start="780.579" dur="6.039"> ING KANGGO 150 KANGGO, KANGGO 150 </text>
<text sub="clublinks" start="784.583" dur="4.037"> NEGARA NEGARA ING VIRUS ING </text>
<text sub="clublinks" start="786.751" dur="3.804"> Lan NOBODY bakal nganggep babagan liya </text>
<text sub="clublinks" start="788.753" dur="3.971"> KANGGO NUNG MUNGGUH. </text>
<text sub="clublinks" start="790.689" dur="3.904"> TANPA KANGGO NUNGGUH WANGSULANA </text>
<text sub="clublinks" start="792.858" dur="3.837"> NGANGGO INGKANG-ING. </text>
<text sub="clublinks" start="794.726" dur="3.938"> KITA KITA NGAKI WULANG NUNGGUL LAMPIRAN. </text>
<text sub="clublinks" start="796.828" dur="3.838"> Lan Yen Nindakake, Mujudake </text>
<text sub="clublinks" start="798.797" dur="4.104"> MANGSA KANGGO WULANG </text>
<text sub="clublinks" start="800.799" dur="3.938"> KANGSA ING KAUNI KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="803.035" dur="2.002"> CARA NGEDENGKE APA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="804.87" dur="2.001"> WONG. </text>
<text sub="clublinks" start="805.17" dur="3.67"> SAIKI LAMPIRAN OGI DARI ANYBODY </text>
<text sub="clublinks" start="807.005" dur="3.804"> BY FAR. </text>
<text sub="clublinks" start="808.974" dur="5.973"> Lan WARNA, REPORTER, ING </text>
<text sub="clublinks" start="810.942" dur="5.907"> MEDIA DIDIK INGKU lan NGENTUK </text>
<text sub="clublinks" start="815.08" dur="4.971"> PROSEDUR KANGGO ING Panjenengan </text>
<text sub="clublinks" start="816.982" dur="4.971"> GAMPANG lan GAMPANG TAMPUNG TINGGI </text>
<text sub="clublinks" start="820.185" dur="3.704"> Coba lan IT TEST ING IS IS </text>
<text sub="clublinks" start="822.087" dur="4.805"> AKSARI. </text>
<text sub="clublinks" start="824.022" dur="6.874"> 3,1 JUTAWAN FACE SHIELDS. </text>
<text sub="clublinks" start="827.025" dur="5.038"> 14,6 JUTRI Nikmati lan 6.000 </text>
<text sub="clublinks" start="831.029" dur="2.97"> VENTILATOR, sing mlebu menyang </text>
<text sub="clublinks" start="832.197" dur="5.673"> SUKU KANGGO SUKU. </text>
<text sub="clublinks" start="834.132" dur="5.74"> KITA SENTIGA ING Pungkasan 4,000 </text>
<text sub="clublinks" start="838.003" dur="4.271"> VENTILATORS TO YORK NEW. </text>
<text sub="clublinks" start="840.005" dur="2.97"> Lan aku SPOKE DENGAN GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="842.407" dur="1.569"> TENTANGI. </text>
<text sub="clublinks" start="843.108" dur="3.904"> Dheweke WULANG. </text>
<text sub="clublinks" start="844.109" dur="5.94"> AKU SPOKE DENGAN TANPA MAYOR </text>
<text sub="clublinks" start="847.145" dur="4.972"> TENTANGI. </text>
<text sub="clublinks" start="850.182" dur="2.236"> MAYOR DE BLASIO SAIKI SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="852.251" dur="1.935"> NGANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="852.551" dur="2.669"> Ora bisa INGGRENG karo Proyek WE </text>
<text sub="clublinks" start="854.319" dur="2.837"> ING KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="855.353" dur="2.87"> Ngudhari NATIONAL INI </text>
<text sub="clublinks" start="857.289" dur="3.002"> KEMUDAHAN, Saben dina HARI INI DENGI </text>
<text sub="clublinks" start="858.357" dur="3.87"> KONEKTUK UNTUK MENGIKUT WAKTU DAN </text>
<text sub="clublinks" start="860.425" dur="3.003"> DAFTARKAN KABUPATEN KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="862.361" dur="3.036"> NEGARA INGGRUKAN ING Wong </text>
<text sub="clublinks" start="863.562" dur="4.738"> NGANGGO PULANGGO, NGANGGO PAKAI. </text>
<text sub="clublinks" start="865.531" dur="4.771"> Wong-wong iki sing nggegirisi. </text>
<text sub="clublinks" start="868.433" dur="3.938"> INGING ING NGANGGO LANJUT </text>
<text sub="clublinks" start="870.435" dur="4.906"> MAYBE AKU NGEBAB DADI UNGGUL NIT AKU, </text>
<text sub="clublinks" start="872.504" dur="5.005"> KANGGO MEREKA DENGAN KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="875.474" dur="3.937"> MUNGKUR ING AKU ING NGANGGUT, MAYBE </text>
<text sub="clublinks" start="877.643" dur="2.969"> PADHA NINDAKAKE. </text>
<text sub="clublinks" start="879.544" dur="6.24"> ING KANGGO NGANGGO SUKU. </text>
<text sub="clublinks" start="880.746" dur="7.774"> Ing MARYLAND, A SEVEN-YEAR-OLD </text>
<text sub="clublinks" start="885.917" dur="4.605"> BOY GAMPANG WULANG UNGGUL BASA JAWA </text>
<text sub="clublinks" start="888.654" dur="5.972"> Tuku panganan kanggo SENIOR. </text>
<text sub="clublinks" start="890.655" dur="5.138"> Ing NEVADA, dheweke njaluk bantuan </text>
<text sub="clublinks" start="894.759" dur="3.036"> KUMPULANAN LAN KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="895.927" dur="2.903"> ING ING NGANGGIH. </text>
<text sub="clublinks" start="897.929" dur="3.804"> PENTING lan INGGIH. </text>
<text sub="clublinks" start="898.964" dur="4.738"> AKU NGENTUK UPI. </text>
<text sub="clublinks" start="901.867" dur="3.804"> Ing MINNESOTA, HUNDREDS OF </text>
<text sub="clublinks" start="903.835" dur="3.838"> PELAJAR MEDIKAL ING JAWA </text>
<text sub="clublinks" start="905.804" dur="3.036"> Nyengkuyung kanggo njaluk anak </text>
<text sub="clublinks" start="907.806" dur="3.971"> KANGGO UNTUK KANGGURU HOSPITAL </text>
<text sub="clublinks" start="908.974" dur="4.838"> NGANGGANG UNTUK GAMPANG DOKTOR KAMI LAN </text>
<text sub="clublinks" start="911.91" dur="3.938"> NURSES LINE KULIT </text>
<text sub="clublinks" start="913.945" dur="4.004"> Mantep kanggo ngirit Urip. </text>
<text sub="clublinks" start="915.981" dur="4.938"> Iki AMERIKAN NGEDIT KAMI KITA </text>
<text sub="clublinks" start="918.083" dur="3.903"> NGANGGOLANG RANGO KANGGO ING WINNING </text>
<text sub="clublinks" start="921.052" dur="3.003"> ING ING BATUR NATIONAL GAMPANG lan </text>
<text sub="clublinks" start="922.12" dur="4.805"> Yaiku KANGGO ING BISA. </text>
<text sub="clublinks" start="924.189" dur="3.069"> INGKU NGENTI KANGEN </text>
<text sub="clublinks" start="927.058" dur="3.837"> Banget. </text>
<text sub="clublinks" start="927.392" dur="5.539"> AKU GITIT LITTLE - KUNCI KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="931.029" dur="2.869"> Akeh negara NEGARA ING TAMPIL </text>
<text sub="clublinks" start="933.064" dur="3.871"> TROUBLE. </text>
<text sub="clublinks" start="934.032" dur="4.838"> Dadi SAIKI KANGGURAN MANGSA ING KAMU </text>
<text sub="clublinks" start="937.068" dur="4.872"> RAHSIA WANGSULAN INGKANG. </text>
<text sub="clublinks" start="939.004" dur="4.938"> Dheweke wis nggarap RATHER HARD, </text>
<text sub="clublinks" start="942.074" dur="7.04"> Aku bakal menehi pitunjuk marang kowe. </text>
<text sub="clublinks" start="944.076" dur="8.842"> STEVE MNUCHIN IS ING FANTASTIK </text>
<text sub="clublinks" start="949.247" dur="5.639"> Lan NATE karo BOTH SIDES, </text>
<text sub="clublinks" start="953.051" dur="4.037"> DEMOKRATIS lan REPUBLIKAN. </text>
<text sub="clublinks" start="955.02" dur="5.872"> SATU ING PALING BASA </text>
<text sub="clublinks" start="957.222" dur="4.871"> Mbangun lan GOTTEN kanggo ngerti, </text>
<text sub="clublinks" start="961.026" dur="5.072"> MANGGUN, NGEJAWA KANGGO lan ING SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="962.227" dur="6.807"> LITTLE UPDATE ING KENEH NATE </text>
<text sub="clublinks" start="966.231" dur="4.805"> KANGGO PAKSA ING KANGGO saha </text>
<text sub="clublinks" start="969.167" dur="3.905"> ING ING KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="971.169" dur="3.871"> RAHSIA MNUCHIN: AKU NATE </text>
<text sub="clublinks" start="973.205" dur="4.07"> KANGGO THANK MITCH MCCONNELL KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="975.174" dur="6.006"> PEMIMPINAN lan ING AKU KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="977.409" dur="4.772"> PELIMA KOLEKTOR THANK FOR THE </text>
<text sub="clublinks" start="981.313" dur="3.937"> SOKONGAN KABUPATEN BIPARTISAN ENORMO </text>
<text sub="clublinks" start="982.314" dur="4.905"> HAD ING BISA ING lan ING </text>
<text sub="clublinks" start="985.384" dur="3.035"> DEMOKRATI lan REPUBLIKAN Sapa </text>
<text sub="clublinks" start="987.352" dur="3.938"> Nggarap KESELAMATAN. </text>
<text sub="clublinks" start="988.553" dur="6.773"> KANGGO PRESIDEN, AKU KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="991.423" dur="6.006"> LIVE ING LBJ TAMPIL LAST </text>
<text sub="clublinks" start="995.46" dur="4.238"> LIMA HARI lan ora bakal luwih akeh </text>
<text sub="clublinks" start="997.562" dur="3.938"> PEDHENGAN ING UNPRECEDENTED </text>
<text sub="clublinks" start="999.832" dur="2.869"> RESPONSE SENATE TO </text>
<text sub="clublinks" start="1001.633" dur="2.87"> Jaga para tenaga kerja AMERIKA lan </text>
<text sub="clublinks" start="1002.834" dur="2.036"> Bisnis AMERIKAN INI </text>
<text sub="clublinks" start="1004.636" dur="1.968"> GAMPANG. </text>
<text sub="clublinks" start="1005.003" dur="3.704"> PRESIDEN KANGGO NUNGGUH MANAWA </text>
<text sub="clublinks" start="1006.738" dur="2.903"> ING INI TAPI LET ME NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1008.84" dur="3.738"> Cepet Cepet. </text>
<text sub="clublinks" start="1009.775" dur="4.938"> PINJAMAN PULISAN NEGERI SMALL, </text>
<text sub="clublinks" start="1012.711" dur="4.103"> Iki bakal ngatasi 50% OF </text>
<text sub="clublinks" start="1014.847" dur="3.837"> PAYROLL PRIVATE IN SMALL </text>
<text sub="clublinks" start="1016.948" dur="3.704"> Bisnis ing endi kita bakal nggawe </text>
<text sub="clublinks" start="1018.817" dur="4.037"> GAMPANG GAMPANG GOLEKA AKU KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1020.786" dur="4.938"> MINGGU WULANGAN NGGAL ING GRATIS </text>
<text sub="clublinks" start="1022.988" dur="4.871"> AS LONG AS DENGAN KANGGO BISA </text>
<text sub="clublinks" start="1025.857" dur="4.838"> EMPLOYED lan OVERHEAD. </text>
<text sub="clublinks" start="1027.993" dur="3.87"> Lan Wong-wong sing mbayar utang bakal dibayar </text>
<text sub="clublinks" start="1030.829" dur="4.304"> ING AKHIR TEMPOH AS LONG </text>
<text sub="clublinks" start="1031.996" dur="5.84"> AS KEKERJA KANGGO DIPANGGUH. </text>
<text sub="clublinks" start="1035.267" dur="4.638"> Yaiku PINJAMAN SBA NGAPAK </text>
<text sub="clublinks" start="1037.969" dur="5.939"> TREASURY ING AKU ING AWAL WISI </text>
<text sub="clublinks" start="1040.038" dur="4.171"> BANK INGGRIS INGGRIS SINGLE FDIC </text>
<text sub="clublinks" start="1044.042" dur="2.036"> THESE. </text>
<text sub="clublinks" start="1044.342" dur="4.806"> Aku EXPEK DENGAN Pungkasan NEXT </text>
<text sub="clublinks" start="1046.211" dur="4.705"> MINGGU, KITA Nuli NAMPUT AKU </text>
<text sub="clublinks" start="1049.281" dur="3.703"> PROSES KENE BISAN INGKU MADU </text>
<text sub="clublinks" start="1051.049" dur="4.004"> Lan dibuwang ing dina Dina. </text>
<text sub="clublinks" start="1053.118" dur="4.037"> ING AKU KANGGO LAMPIRAN </text>
<text sub="clublinks" start="1055.187" dur="2.936"> SISTEM Kanggo entuk dhuwit ing SMALL </text>
<text sub="clublinks" start="1057.288" dur="3.905"> Tangan Bisnis. </text>
<text sub="clublinks" start="1058.256" dur="7.074"> UNTUK KOMPUTER sing Ora Kualitas </text>
<text sub="clublinks" start="1061.326" dur="6.907"> Saiki, Kita duwe EKONOMI </text>
<text sub="clublinks" start="1065.464" dur="3.836"> PROGRAM PENTING CUKAI TO </text>
<text sub="clublinks" start="1068.366" dur="3.804"> KARYA KARYA LAN AS </text>
<text sub="clublinks" start="1069.434" dur="3.738"> SUKAN PRESIDEN, KITA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1072.304" dur="3.036"> INSURANS INSURANS UNIK </text>
<text sub="clublinks" start="1073.305" dur="3.971"> Wong sing ora seneng ING ING INI </text>
<text sub="clublinks" start="1075.473" dur="2.904"> DUA PROGRAM YANG DADI BAKAL </text>
<text sub="clublinks" start="1077.409" dur="3.971"> ADMINISTERED ING KISI. </text>
<text sub="clublinks" start="1078.51" dur="3.237"> Kita bakal nduwe pengaruh EKONOMI </text>
<text sub="clublinks" start="1081.513" dur="2.002"> TEMBANG. </text>
<text sub="clublinks" start="1081.88" dur="2.603"> Iki bakal Bebarengan karo NEXT </text>
<text sub="clublinks" start="1083.649" dur="3.737"> Telung minggu. </text>
<text sub="clublinks" start="1084.616" dur="3.904"> PAYANGAN POTONGAN ING PALING </text>
<text sub="clublinks" start="1087.519" dur="2.903"> AKUN PEMBANGUNAN Wong. </text>
<text sub="clublinks" start="1088.654" dur="4.904"> Lan kanggo wong-wong sing ora duwe, </text>
<text sub="clublinks" start="1090.555" dur="3.938"> KAMI KANGGO NGANGGO KES ING </text>
<text sub="clublinks" start="1093.692" dur="2.035"> MAIL. </text>
<text sub="clublinks" start="1094.626" dur="3.771"> KAWARTA KAMI DADI AKONAN </text>
<text sub="clublinks" start="1095.861" dur="5.605"> AUTHORITES TAMBAHAN, AKU </text>
<text sub="clublinks" start="1098.53" dur="4.071"> $ 500 Milyun kanggo digarap karo </text>
<text sub="clublinks" start="1101.6" dur="4.737"> PERSEKUTUAN PERSEKUTUAN UNTUK KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1102.734" dur="5.739"> PROGRAM EMERGENSYA lan NGEDHET $ 4 </text>
<text sub="clublinks" start="1106.471" dur="4.037"> TRILLION Yen DIPANGGUH DENGAN SOKONGAN </text>
<text sub="clublinks" start="1108.607" dur="4.771"> BISNES AMERIKAN lan AMERIKAN </text>
<text sub="clublinks" start="1110.642" dur="5.805"> Karyawan ing Cara sing Ora dingerteni. </text>
<text sub="clublinks" start="1113.512" dur="5.938"> Lan PRESIDEN DIGANGGUT $ 100 </text>
<text sub="clublinks" start="1116.581" dur="5.872"> Milyun-yuta kanggo HOSPITALS lan $ 150 </text>
<text sub="clublinks" start="1119.584" dur="4.938"> Milyuner kanggo stats sing wis </text>
<text sub="clublinks" start="1122.587" dur="3.036"> EXPENSES CORONAVIR KHUSUS. </text>
<text sub="clublinks" start="1124.656" dur="2.736"> MR. PRESIDEN, ING AKU KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1125.757" dur="3.637"> Sampeyan lan PRESIDEN VIS. </text>
<text sub="clublinks" start="1127.525" dur="2.87"> Sampeyan SAIKI KANGGO TO </text>
<text sub="clublinks" start="1129.527" dur="2.069"> US. </text>
<text sub="clublinks" start="1130.528" dur="4.071"> KOMPOK KITA INGKIRI INGKANG </text>
<text sub="clublinks" start="1131.729" dur="4.739"> Dinten lan sampeyan Menehi Panuntun AS </text>
<text sub="clublinks" start="1134.733" dur="2.068"> Lan Obat Cepet ING MANY </text>
<text sub="clublinks" start="1136.601" dur="2.069"> ISU. </text>
<text sub="clublinks" start="1136.935" dur="2.77"> Lan LAGU, KANGGO UNDANG-UNDANG kanggo </text>
<text sub="clublinks" start="1138.804" dur="2.869"> KARYA BIPARTISAN ING. </text>
<text sub="clublinks" start="1139.838" dur="4.671"> ING AKU KANGGO MUNGGUH </text>
<text sub="clublinks" start="1141.806" dur="4.872"> MEMBANG UNTUK KARYA AMERIKA </text>
<text sub="clublinks" start="1144.642" dur="3.972"> Lan EKONOMI AMERIKA. </text>
<text sub="clublinks" start="1146.812" dur="3.937"> PRESIDEN ING DITANGGANG </text>
<text sub="clublinks" start="1148.747" dur="6.907"> INGKU KANGGO MUDAH NGAPAK </text>
<text sub="clublinks" start="1150.882" dur="6.74"> Kangge nglindhungi AMERIKA ing INI </text>
<text sub="clublinks" start="1155.787" dur="4.839"> PITAKUAN TAMPILAN. </text>
<text sub="clublinks" start="1157.756" dur="5.005"> PRESIDENT TRUMP: DAY lan Bengi. </text>
<text sub="clublinks" start="1160.759" dur="4.905"> KAWASAN MANUSAK SAIKI DENGAN DENGAN APA BISA </text>
<text sub="clublinks" start="1162.894" dur="5.873"> GESAL lan KAMI NATE ING VOTES. </text>
<text sub="clublinks" start="1165.797" dur="5.005"> Apa sampeyan duwe pitakon? </text>
<text sub="clublinks" start="1168.9" dur="3.871"> PEMBANGUNAN: MA NGANGGO INGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1170.935" dur="2.837"> Ringgit bakal ngekang EKONOMI </text>
<text sub="clublinks" start="1172.904" dur="2.002"> AFLOAT? </text>
<text sub="clublinks" start="1173.905" dur="3.036"> PRESIDENT TRUMP: KITA KANGGO TO </text>
<text sub="clublinks" start="1175.04" dur="4.004"> KANGGO KANGGO AMERIKA </text>
<text sub="clublinks" start="1177.075" dur="2.802"> Tukang kerja lan nggawe negara </text>
<text sub="clublinks" start="1179.211" dur="1.868"> HEBAT. </text>
<text sub="clublinks" start="1180.011" dur="2.869"> ING ING SUKU WULANGAN. </text>
<text sub="clublinks" start="1181.212" dur="3.671"> Ora WULANGAN. </text>
<text sub="clublinks" start="1183.014" dur="2.87"> TAPI KAMI - </text>
<text sub="clublinks" start="1185.016" dur="3.07"> PEMBANGUNAN: Apa sampeyan bakal nggawe IT </text>
<text sub="clublinks" start="1186.017" dur="4.905"> Ing telung wulan lan ora perlu </text>
<text sub="clublinks" start="1188.219" dur="5.74"> ING PULIH BULAN. </text>
<text sub="clublinks" start="1191.056" dur="4.004"> KANGGO INGKANG BISA PITANGGIH. </text>
<text sub="clublinks" start="1194.092" dur="2.903"> RAHSIA MNUCHIN: ING IS A </text>
<text sub="clublinks" start="1195.193" dur="3.937"> SIGNIFIK INGGRIS KANGGO, IF </text>
<text sub="clublinks" start="1197.128" dur="4.905"> PERLU, UNTUK GAMPANG EKONOMI. </text>
<text sub="clublinks" start="1199.264" dur="4.804"> PRESIDENT TRUMP: ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1202.167" dur="3.136"> EKONOMI. </text>
<text sub="clublinks" start="1204.202" dur="3.069"> KOMUNITAS AA-RATED UNTUK MEMANG </text>
<text sub="clublinks" start="1205.436" dur="3.704"> MANGGO lan MANGSA ING ING ING </text>
<text sub="clublinks" start="1207.405" dur="4.771"> BORANG KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="1209.274" dur="5.973"> BISAN WANG JAWA NIKUT TUTUP. </text>
<text sub="clublinks" start="1212.31" dur="5.139"> REPORTER: LET ME ASK YOU </text>
<text sub="clublinks" start="1215.38" dur="3.27"> SOMETHING, Sampeyan SAIKI KITA kudu </text>
<text sub="clublinks" start="1217.583" dur="3.936"> RELY ING perusahaan ASING </text>
<text sub="clublinks" start="1218.784" dur="4.604"> KENYANAAN KABUPATEN KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="1221.653" dur="3.77"> Apa sing sampeyan kudu? </text>
<text sub="clublinks" start="1223.521" dur="3.871"> PRESIDENT TRUMP: KITA KANGGO BISA </text>
<text sub="clublinks" start="1225.556" dur="3.971"> NEGARA KANGGO GOLEKTIKO KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1227.525" dur="5.839"> PELANGGANAN lan GAMPANG GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="1229.661" dur="6.806"> FAKILASI PRODUKSI lan TANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1233.498" dur="5.84"> SENTIASA ELSE UNTUK HARGA LAKON </text>
<text sub="clublinks" start="1236.601" dur="4.005"> TAPI KITA NGGENKE ING Proyek lan INGKAP </text>
<text sub="clublinks" start="1239.471" dur="2.069"> Lan KENE INDEPENDEN KITA LAN </text>
<text sub="clublinks" start="1240.739" dur="2.802"> TANPA ING NGANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="1241.673" dur="4.805"> KAMI KANGGO Nggawe NUKA SUKAN. </text>
<text sub="clublinks" start="1243.675" dur="3.136"> Muga-muga wis nate dadi </text>
<text sub="clublinks" start="1246.611" dur="1.968"> MALIH. </text>
<text sub="clublinks" start="1246.945" dur="5.639"> PEMBANGUNAN: APA BISA KANGGO BAN TO </text>
<text sub="clublinks" start="1248.713" dur="4.871"> DAFTAR PERALATAN MEDIKAL? </text>
<text sub="clublinks" start="1252.717" dur="1.868"> PRESIDENT TRUMP: ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1253.718" dur="2.969"> BY ITSELF. </text>
<text sub="clublinks" start="1254.719" dur="4.004"> Wong KANG PITU, KITA NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1256.821" dur="4.004"> PERUBATAN MEDIKAL ING Donya </text>
<text sub="clublinks" start="1258.856" dur="3.971"> Lan sampeyan duwe wong liya </text>
<text sub="clublinks" start="1260.958" dur="4.672"> ING EUROPEAN UNION, ING ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1262.96" dur="3.771"> TUKANG INGKE BISA INGKANG </text>
<text sub="clublinks" start="1265.763" dur="3.871"> SPESIFIKASI YANG TANPA DITULU </text>
<text sub="clublinks" start="1266.864" dur="4.038"> KITA EQUIPMENT ING KENE </text>
<text sub="clublinks" start="1269.767" dur="4.838"> DITENGGALKAN ING KAYU BEDHAN, </text>
<text sub="clublinks" start="1271.035" dur="5.606"> NUNGGUH TENAGA ING NGETO KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="1274.739" dur="2.903"> TEMA ING ING GRATIS GAMES </text>
<text sub="clublinks" start="1276.774" dur="1.869"> LAMPIRAN AS. </text>
<text sub="clublinks" start="1277.775" dur="3.137"> Wong-wong mau wis muter game </text>
<text sub="clublinks" start="1278.776" dur="3.938"> LAMPIRAN KAMI US TANPA PRESIDEN TINDAK </text>
<text sub="clublinks" start="1281.046" dur="4.604"> Saben LUKI NUNGGUH INGO. </text>
<text sub="clublinks" start="1282.847" dur="4.839"> TAPI UNTUK NEGARA EUROPEAN, INGKU NAIK </text>
<text sub="clublinks" start="1285.784" dur="3.203"> ING PERUBATAN MEDIKAL, KITA </text>
<text sub="clublinks" start="1287.819" dur="3.871"> NGANGGO TANGGAP NAIK ING NGISI KANGGO SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="1289.12" dur="3.003"> KANG INGKU BISA KANGEN </text>
<text sub="clublinks" start="1291.823" dur="1.968"> LAMPIRAN. </text>
<text sub="clublinks" start="1292.257" dur="3.403"> Lan Kita Nuli MEDIKAL </text>
<text sub="clublinks" start="1293.925" dur="2.869"> EQUIPMENT ING NEGARA. </text>
<text sub="clublinks" start="1295.793" dur="3.003"> KITA NGANGGO BAB. </text>
<text sub="clublinks" start="1296.928" dur="4.738"> ALL ING KENANGAN. </text>
<text sub="clublinks" start="1298.93" dur="4.738"> TAPI DENGAN-INGKI SIFAT ISTOH </text>
<text sub="clublinks" start="1301.799" dur="4.872"> ING EQUIPMENT KAMI DITIKIRAN </text>
<text sub="clublinks" start="1303.801" dur="5.906"> KHUSUS PENDIDIKAN MANUSIA </text>
<text sub="clublinks" start="1306.804" dur="5.974"> TANPA ING ING NEGARA. </text>
<text sub="clublinks" start="1309.841" dur="3.37"> ITU LATIHAN sing SANGAT banget </text>
<text sub="clublinks" start="1312.911" dur="2.902"> Wis NAMPANG. </text>
<text sub="clublinks" start="1313.345" dur="5.505"> PITANGGAL ING Wong-wong sing ngangkut </text>
<text sub="clublinks" start="1315.947" dur="3.236"> PENTING LAMPIRAN ING AS KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="1318.983" dur="2.87"> KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="1319.317" dur="4.538"> TEMA TOOK ADVANTAGE ING US IN </text>
<text sub="clublinks" start="1321.986" dur="2.269"> MANAWA PÉNGGIH, BUTIRAN lan </text>
<text sub="clublinks" start="1323.988" dur="3.07"> MILITARILY. </text>
<text sub="clublinks" start="1324.388" dur="6.508"> NUNG NU MENGGALU - NENGGALKU, AKU GOT </text>
<text sub="clublinks" start="1327.191" dur="6.741"> - Yen sampeyan ndeleng ing NATO, THE </text>
<text sub="clublinks" start="1331.029" dur="5.038"> TINDAKAN ING KANGGO NUNG KITA GAWA </text>
<text sub="clublinks" start="1334.065" dur="2.969"> NEGARA ING INI NATO INI </text>
<text sub="clublinks" start="1336.2" dur="2.737"> TANGGO BUKU. </text>
<text sub="clublinks" start="1337.168" dur="2.136"> Lan Kita bakal mbayar </text>
<text sub="clublinks" start="1339.07" dur="2.135"> WULANGAN. </text>
<text sub="clublinks" start="1339.437" dur="3.571"> Saiki, sadurunge aku, dheweke uga padha </text>
<text sub="clublinks" start="1341.339" dur="7.908"> PAYING A LOT. </text>
<text sub="clublinks" start="1343.141" dur="8.341"> Saiki padha mbayar $ 125 Yuta luwih </text>
<text sub="clublinks" start="1349.381" dur="5.772"> Lan RINGKASAN ULTIMATELI </text>
<text sub="clublinks" start="1351.616" dur="6.574"> SULU AKU NGEJAWA ING AKU ING SAPI </text>
<text sub="clublinks" start="1355.287" dur="7.04"> FAN AKU KANGGO ING SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="1358.323" dur="5.973"> KANGGO TAMBAHAN $ 400 Miliar. </text>
<text sub="clublinks" start="1362.461" dur="4.738"> Lan banjur ana TRADE. </text>
<text sub="clublinks" start="1364.429" dur="4.872"> Wong-wong mau GAMPANG TINDAK GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="1367.332" dur="3.871"> KANGGO NGADI USUN KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="1369.434" dur="2.702"> Wong-wong padha ngerti. </text>
<text sub="clublinks" start="1371.336" dur="2.035"> KANGGO NUNGGUH NUNGGUH. </text>
<text sub="clublinks" start="1372.27" dur="3.036"> KITA KITA SEMUA TAMBAHAN. </text>
<text sub="clublinks" start="1373.504" dur="3.771"> ING NGANGGIH UNGGAL NANG KENE </text>
<text sub="clublinks" start="1375.44" dur="3.804"> TAMBAH Nindakake ING. </text>
<text sub="clublinks" start="1377.408" dur="5.84"> TAPI KITA BISA PAKSA NATE </text>
<text sub="clublinks" start="1379.41" dur="5.906"> UNDANG-UNDANGGO OLEH EUROPEAN. </text>
<text sub="clublinks" start="1383.381" dur="3.938"> LAMPIRAN: MR. PRESIDEN, SAP </text>
<text sub="clublinks" start="1385.45" dur="5.839"> SENATOR REPUBLIKAN Duwe </text>
<text sub="clublinks" start="1387.452" dur="5.905"> DIPENGKARKE ING NGANGGOLEKTU $ 600 </text>
<text sub="clublinks" start="1391.422" dur="5.206"> UNTUK INSURANS INSURANS MUNGKU </text>
<text sub="clublinks" start="1393.491" dur="3.971"> GAMPANG EMPLOYEES TO LOS </text>
<text sub="clublinks" start="1396.761" dur="3.603"> TINDAKAN. </text>
<text sub="clublinks" start="1397.595" dur="3.937"> Apa sampeyan mikir? </text>
<text sub="clublinks" start="1400.498" dur="2.869"> PRESIDENT TRUMP: Aku ngerti </text>
<text sub="clublinks" start="1401.666" dur="4.705"> ISU SANGAT RASA NGANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="1403.501" dur="3.838"> GAMPANG, Muga-muga sampeyan bisa diskusi </text>
<text sub="clublinks" start="1406.504" dur="1.836"> IKU. </text>
<text sub="clublinks" start="1407.472" dur="3.07"> RAHSIA MNUCHIN: LET ME JUST </text>
<text sub="clublinks" start="1408.473" dur="4.004"> NAMPANG ISU, INGKU KITA </text>
<text sub="clublinks" start="1410.675" dur="3.704"> ING ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1412.611" dur="3.769"> INSURANS UNEMPLOYMENT. </text>
<text sub="clublinks" start="1414.512" dur="3.97"> PALING SISTEM NEGARA INGGRIS </text>
<text sub="clublinks" start="1416.514" dur="3.003"> TEKNOLOGI YANG NAMPUNG 30 taun </text>
<text sub="clublinks" start="1418.616" dur="3.871"> Utawa LAGU. </text>
<text sub="clublinks" start="1419.65" dur="4.839"> Yen Kita Nggawe Kabisan TO </text>
<text sub="clublinks" start="1422.62" dur="2.97"> CUSTOMIZE ING DENGAN luwih akeh </text>
<text sub="clublinks" start="1424.622" dur="2.937"> GAMPANG, NANGGSA TANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="1425.723" dur="3.838"> ING ING ING NGANGGANG NUNG TUNGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="1427.692" dur="4.905"> STATES MANGSA GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="1429.694" dur="5.872"> Cepet ING FAIRWAY lan Gunakake </text>
<text sub="clublinks" start="1432.73" dur="4.972"> $ 600 ACROSS TEMBANG. </text>
<text sub="clublinks" start="1435.7" dur="4.004"> PALING AMERIKA, APA ITU NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1437.835" dur="3.971"> ING ING NGANGGANG MENGANGGUT Proyek. </text>
<text sub="clublinks" start="1439.837" dur="3.937"> KANGGO 50% ING NEGARA, </text>
<text sub="clublinks" start="1441.939" dur="3.637"> Dheweke bakal duwe bisnis </text>
<text sub="clublinks" start="1443.908" dur="4.004"> GAMPANG OG tenan. </text>
<text sub="clublinks" start="1445.71" dur="5.005"> SO INGING - KANGGO NOMBUT SATU </text>
<text sub="clublinks" start="1448.046" dur="4.871"> MASALAH PADHE ING NGEGO NGEBATEN </text>
<text sub="clublinks" start="1450.848" dur="4.071"> ING KARYA AMERIKA YANG PERLU </text>
<text sub="clublinks" start="1453.05" dur="3.805"> KANGGO NGANGGO PAKET, ING ING BONJA </text>
<text sub="clublinks" start="1455.053" dur="3.837"> KANGAN GOLEKA KABUPATEN, ING </text>
<text sub="clublinks" start="1456.988" dur="2.936"> Bisnis wis digawe munggah, </text>
<text sub="clublinks" start="1459.023" dur="3.938"> PRESIDEN LAN PRESIDEN VICE </text>
<text sub="clublinks" start="1460.058" dur="4.004"> ING ING NGANGGO KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1463.094" dur="5.005"> HARDWORKING AMERIKAN GOT WANG </text>
<text sub="clublinks" start="1464.195" dur="4.871"> Lan ING ING PALING APAB </text>
<text sub="clublinks" start="1468.232" dur="2.87"> KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1469.2" dur="3.904"> >> SAIKI ING AGREEMENT SAIKI? </text>
<text sub="clublinks" start="1471.235" dur="3.837"> RAHSIA MNUCHIN: AKU INGKU </text>
<text sub="clublinks" start="1473.237" dur="3.036"> LAMPIRAN KANGGO ING APAN ING RASA </text>
<text sub="clublinks" start="1475.206" dur="2.035"> BUTIRAN lan NGGI RUMAH </text>
<text sub="clublinks" start="1476.407" dur="3.738"> TOMORROW lan nggawe dheweke. </text>
<text sub="clublinks" start="1477.375" dur="4.772"> Kita KANGGO Nuli ING ING WANG ING INTO </text>
<text sub="clublinks" start="1480.278" dur="2.369"> EKONOMI AMERIKA </text>
<text sub="clublinks" start="1482.28" dur="3.837"> KARYA AMERIKAN. </text>
<text sub="clublinks" start="1482.781" dur="4.471"> WANG SUKAN PENTING. </text>
<text sub="clublinks" start="1486.251" dur="3.135"> PRESIDENT TRUMP: Wong KANGEN </text>
<text sub="clublinks" start="1487.385" dur="4.838"> Kanthi AKTIVATUH WANG NANG WULANG </text>
<text sub="clublinks" start="1489.52" dur="3.136"> Ojo golek ING </text>
<text sub="clublinks" start="1492.356" dur="3.904"> DISINCENTIF. </text>
<text sub="clublinks" start="1492.79" dur="6.507"> Pitakonan Apik, saestu. </text>
<text sub="clublinks" start="1496.394" dur="5.94"> PEMBANGUNAN: KELUARUH KABUPATAN </text>
<text sub="clublinks" start="1499.43" dur="5.873"> FBI AGENTS ROBERT LEFFEN SON </text>
<text sub="clublinks" start="1502.467" dur="5.005"> Nuli Amerika Serikat sing Dhewe DI ING </text>
<text sub="clublinks" start="1505.436" dur="5.906"> KAWASAN IRANIAN, ING AWAL </text>
<text sub="clublinks" start="1507.605" dur="4.839"> OF Apa? </text>
<text sub="clublinks" start="1511.476" dur="2.903"> PRESIDENT TRUMP: AKU </text>
<text sub="clublinks" start="1512.577" dur="5.105"> Luwih akeh sing bisa IN </text>
<text sub="clublinks" start="1514.512" dur="4.071"> Piyambakipun GENTLEMAN HEBAT LAN </text>
<text sub="clublinks" start="1517.816" dur="2.936"> KELUARGA GAMPANG. </text>
<text sub="clublinks" start="1518.717" dur="4.771"> AKU NATE INGKU INI lan ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1520.885" dur="4.638"> Wis NANGGALKEJATI KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1523.621" dur="2.937"> KELUARING AKU SUKU, TAPI DENGAN INI </text>
<text sub="clublinks" start="1525.657" dur="4.771"> Nggoleki apik. </text>
<text sub="clublinks" start="1526.691" dur="4.772"> Dheweke ora ngerti babagan taun ing </text>
<text sub="clublinks" start="1530.561" dur="3.938"> IRAN. </text>
<text sub="clublinks" start="1531.596" dur="4.972"> ITU ING NGOMUNI PROMISING. </text>
<text sub="clublinks" start="1534.632" dur="2.236"> KITA NATE GOTTEN SO MANAWA </text>
<text sub="clublinks" start="1536.701" dur="1.935"> BACK. </text>
<text sub="clublinks" start="1537.001" dur="2.603"> KANGGO NATE ING Wong Loro KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1538.77" dur="4.971"> MINGGU </text>
<text sub="clublinks" start="1539.737" dur="8.042"> TAPI ROBERT LEFFENSON, DIA SAD </text>
<text sub="clublinks" start="1543.875" dur="6.874"> NATE SUKU BASA NGADIH ING PANJANG DAN </text>
<text sub="clublinks" start="1547.912" dur="4.972"> MASALAH KANGGO NUNGGUH ING SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="1550.882" dur="4.938"> KERANGAN utawa CAPTURE. </text>
<text sub="clublinks" start="1553.018" dur="5.739"> Lan Kita Gampang kanggo ING </text>
<text sub="clublinks" start="1555.954" dur="5.872"> KELUARGA. </text>
<text sub="clublinks" start="1558.89" dur="3.237"> Aku ora bakal nganggep dheweke </text>
<text sub="clublinks" start="1561.96" dur="2.836"> KERANGAN </text>
<text sub="clublinks" start="1562.26" dur="5.639"> ING ING NGANGGAL. </text>
<text sub="clublinks" start="1564.929" dur="3.27"> TETAPI AKU NGENTUK DENGAN MANEHNA </text>
<text sub="clublinks" start="1568.032" dur="1.902"> KERANGAN </text>
<text sub="clublinks" start="1568.332" dur="4.472"> TAPI PILOH ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1570.068" dur="4.871"> ING KANG KAS. </text>
<text sub="clublinks" start="1572.937" dur="5.873"> LAMPIRAN: KENE SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="1575.073" dur="5.038"> EARLIER MENJAWA ING PANUT ING </text>
<text sub="clublinks" start="1578.943" dur="4.971"> Negara menyang PILIHAN sampeyan. </text>
<text sub="clublinks" start="1580.245" dur="4.87"> KANGGO ING JAWA ING NGGO LAKON </text>
<text sub="clublinks" start="1584.048" dur="3.97"> KEPENTINGAN INGKAP POLITIK. </text>
<text sub="clublinks" start="1585.249" dur="5.706"> KANGGO MEDIA ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1588.152" dur="3.771"> GAMPANG TUTUP </text>
<text sub="clublinks" start="1591.088" dur="2.936"> [INDISCERNIBLE] </text>
<text sub="clublinks" start="1592.056" dur="5.106"> PRESIDEN TRUMP: KANGGO MEDIA </text>
<text sub="clublinks" start="1594.158" dur="4.906"> KANGGO NDELENG AKU POORLY. </text>
<text sub="clublinks" start="1597.295" dur="4.805"> PEMBANGUNAN: MEMBANGKOT NEGARA </text>
<text sub="clublinks" start="1599.197" dur="4.003"> Ora Ngetang IDEA. </text>
<text sub="clublinks" start="1602.233" dur="1.902"> PRESIDENT TRUMP: JAWA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1603.334" dur="2.87"> UNDERSTAND. </text>
<text sub="clublinks" start="1604.268" dur="4.105"> Wong SAIKI KANGGO NATE ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1606.337" dur="4.071"> DIBUKA LENGAN Cepet lan Wong sing SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="1608.506" dur="3.97"> NGAPAK ING AKU ING NGANGGUT </text>
<text sub="clublinks" start="1610.542" dur="4.771"> BISA PITUT ING KENE </text>
<text sub="clublinks" start="1612.61" dur="3.003"> Apik lan Mbusak Aku ing </text>
<text sub="clublinks" start="1615.446" dur="3.103"> POLLS. </text>
<text sub="clublinks" start="1615.746" dur="4.739"> Lan aku ora ngerti yen umure </text>
<text sub="clublinks" start="1618.682" dur="2.971"> TAPI ING ING INI INI INI INI </text>
<text sub="clublinks" start="1620.618" dur="1.869"> PROFESION YO KANGGO TUNGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="1621.786" dur="4.705"> KEDADEN. </text>
<text sub="clublinks" start="1622.62" dur="5.873"> AKU NATE INGKE SANGSA INGKANG </text>
<text sub="clublinks" start="1626.624" dur="3.837"> SAIKI RAKYO ING ING ING ING ING ING ING </text>
<text sub="clublinks" start="1628.626" dur="2.803"> PROFESI YANG NUNGGAL WARIS PAWANG. </text>
<text sub="clublinks" start="1630.595" dur="1.201"> Sampeyan. </text>
<text sub="clublinks" start="1631.562" dur="2.069"> TINDAK. </text>
<text sub="clublinks" start="1631.929" dur="3.67"> SAIKI RAKYO ING ING ING ING ING ING ING </text>
<text sub="clublinks" start="1633.764" dur="4.839"> PROFESI YANG NUNGGAL WARIS PAWANG. </text>
<text sub="clublinks" start="1635.733" dur="5.005"> Wong-wong iku Gegayuhan kanggo ndeleng Aku </text>
<text sub="clublinks" start="1638.736" dur="3.971"> KANGGO NATE NGANGGO NATE NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1640.872" dur="4.804"> TANGGUH Proyek INGGULIS lan KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1642.84" dur="5.105"> SAIKI KANGGO GROUP ING SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="1645.81" dur="3.904"> KANAN INI utawa ING KENE </text>
<text sub="clublinks" start="1648.079" dur="4.738"> KANGGO BASA. </text>
<text sub="clublinks" start="1649.847" dur="6.007"> OK. </text>
<text sub="clublinks" start="1652.95" dur="4.005"> PEMBANGUNAN: ING SIGN ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1655.987" dur="3.97"> PAKET, Cara Sampeyan - </text>
<text sub="clublinks" start="1657.088" dur="8.875"> >> Sapa sing sampeyan? </text>
<text sub="clublinks" start="1660.091" dur="9.843"> TRUM CBS. </text>
<text sub="clublinks" start="1666.097" dur="6.807"> [INDISCERNIBLE] </text>
<text sub="clublinks" start="1670.067" dur="4.171"> >> DENGAN TIGA Minggu, Kita bakal </text>
<text sub="clublinks" start="1673.037" dur="2.97"> NUNGGUH TINDAK DIREKAL SINI </text>
<text sub="clublinks" start="1674.372" dur="3.537"> KANGGO NUNGGUNG TANGGOLANG </text>
<text sub="clublinks" start="1676.14" dur="3.103"> INFORMASI lan NGANGGO GET A </text>
<text sub="clublinks" start="1678.042" dur="3.036"> KANGGO INFORMASI KANGGO ING ING INI </text>
<text sub="clublinks" start="1679.377" dur="4.571"> Duwe PROSEDUR NGANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="1681.212" dur="4.738"> Telung minggu kanggo sing lan akhir </text>
<text sub="clublinks" start="1684.081" dur="5.839"> NEXT MINGGU INGGRIS ING KABEH BANK </text>
<text sub="clublinks" start="1686.083" dur="5.072"> KANGGO ASLI PINJAMAN ASAL. </text>
<text sub="clublinks" start="1690.054" dur="3.036"> PEMBANGUNAN: AKU NUNGGUH DUA TANYA </text>
<text sub="clublinks" start="1691.289" dur="9.843"> Kanggo Sampeyan - </text>
<text sub="clublinks" start="1693.224" dur="10.977"> [SPEAKING DENGAN G-20 lan BAN </text>
<text sub="clublinks" start="1701.265" dur="5.84"> ING TANGGOLAN PASANG ANIMAL TOLL </text>
<text sub="clublinks" start="1704.335" dur="4.772"> PREVENT COVID-19 ING WANG NATE </text>
<text sub="clublinks" start="1707.238" dur="3.136"> TRANSFERRED TOM HUMANS. </text>
<text sub="clublinks" start="1709.24" dur="3.938"> PRESIDEN TRUMP: Aku ora ngerti yen ora </text>
<text sub="clublinks" start="1710.508" dur="2.937"> SUBJEK IS ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1713.311" dur="2.903"> UP. </text>
<text sub="clublinks" start="1713.578" dur="4.604"> KANGGO ITU ING ING CHINA lan SAT </text>
<text sub="clublinks" start="1716.347" dur="3.838"> SAPIWAKI INGKANG ING ING INI KINA. </text>
<text sub="clublinks" start="1718.316" dur="2.169"> KANGGO INGKANG INI KANGGO TALK </text>
<text sub="clublinks" start="1720.318" dur="3.87"> TENTANG. </text>
<text sub="clublinks" start="1720.618" dur="34.634"> TAPI Dudu TUKANG SENARING AKU. </text>
<text sub="clublinks" start="1724.322" dur="31.965"> [INDISCERNIBLE] </text>
<text sub="clublinks" start="1755.386" dur="2.869"> PRESIDENT TRUMP: KENE KABUPATEN MANAWA </text>
<text sub="clublinks" start="1756.42" dur="2.77"> APA AKU TINDAK BOLEH AKU? </text>
<text sub="clublinks" start="1758.389" dur="1.101"> WONG. </text>
<text sub="clublinks" start="1759.323" dur="2.002"> WONG. </text>
<text sub="clublinks" start="1759.623" dur="4.572"> Yen Wangsulanmu. </text>
<text sub="clublinks" start="1761.459" dur="4.904"> HARI INGKU STATEMENT. </text>
<text sub="clublinks" start="1764.328" dur="2.87"> KAMI DITADU DENGAN FAR luwih akeh </text>
<text sub="clublinks" start="1766.497" dur="1.836"> ANYBODY. </text>
<text sub="clublinks" start="1767.332" dur="1.968"> KITA KITA NGEDAH ING ANYANA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1768.466" dur="2.102"> SAIKI. </text>
<text sub="clublinks" start="1769.434" dur="3.87"> ING TANPA BISA PUTIH. </text>
<text sub="clublinks" start="1770.701" dur="4.505"> Lan UJI KITA KANGGO BASA ING BESAR </text>
<text sub="clublinks" start="1773.438" dur="4.805"> Lan Tés ACCURATE ACCURATE. </text>
<text sub="clublinks" start="1775.34" dur="5.104"> Yen sampeyan lagi nyariosaken </text>
<text sub="clublinks" start="1778.376" dur="3.136"> KANGGO TANGGO 350 JUTAWAN. </text>
<text sub="clublinks" start="1780.578" dur="2.903"> ING NGANGGO WANGSUL. </text>
<text sub="clublinks" start="1781.646" dur="3.904"> AKU SUKU DENGAN ITU. </text>
<text sub="clublinks" start="1783.615" dur="5.805"> AKU KANG TANPA KANGGO STATEMENT </text>
<text sub="clublinks" start="1785.683" dur="4.705"> TAPI, aku ora bakal nggawe apa wae </text>
<text sub="clublinks" start="1789.553" dur="3.938"> KENYATA CERTAIN. </text>
<text sub="clublinks" start="1790.521" dur="8.008"> KANGGO NATE ING KANGSA NU NUKU TENAGA </text>
<text sub="clublinks" start="1793.624" dur="6.973"> NEGARA ING ING PALING MENGGUNAK. </text>
<text sub="clublinks" start="1798.663" dur="3.77"> AKU Mikir RIDIKULOUS INI. </text>
<text sub="clublinks" start="1800.731" dur="3.904"> Kita ora bakal nindakake iki. </text>
<text sub="clublinks" start="1802.566" dur="2.937"> POTONGAN KENCANG KARANGAN NGAPAK </text>
<text sub="clublinks" start="1804.769" dur="3.736"> SAIKI. </text>
<text sub="clublinks" start="1805.636" dur="7.04"> KANGSA ING PENTING DENGAN TIDAK </text>
<text sub="clublinks" start="1808.639" dur="5.106"> TOO DISTANT FUTURE, MAYBE NEW </text>
<text sub="clublinks" start="1812.81" dur="2.837"> YORK lan CALIFORNIA ora bisa. </text>
<text sub="clublinks" start="1813.878" dur="2.069"> NATE NEGARA NEGARA WANGSA </text>
<text sub="clublinks" start="1815.78" dur="3.036"> Ora bisa. </text>
<text sub="clublinks" start="1816.08" dur="4.638"> TAPI, yen sampeyan bisa ndeleng dheweke </text>
<text sub="clublinks" start="1818.949" dur="2.87"> MASALAH INGGRIS ING ING INI INI </text>
<text sub="clublinks" start="1820.851" dur="2.97"> NURSING HOME. </text>
<text sub="clublinks" start="1821.952" dur="3.871"> PEMBANGUNAN: Yen sampeyan lagi nyoba siji </text>
<text sub="clublinks" start="1823.954" dur="2.87"> Lan Wong sing Nggawe Orehen menyang </text>
<text sub="clublinks" start="1825.956" dur="1.902"> NEGARA LAIN. </text>
<text sub="clublinks" start="1826.957" dur="1.201"> PRESIDENT TRUMP: LANGKAH MELIHAT AT </text>
<text sub="clublinks" start="1827.992" dur="1.935"> IKU. </text>
<text sub="clublinks" start="1828.292" dur="3.604"> Yen sampeyan bisa ndeleng ing uji coba lan </text>
<text sub="clublinks" start="1830.061" dur="3.87"> KANGGO STATIS AKU TALKING TENTANG, </text>
<text sub="clublinks" start="1832.03" dur="3.77"> Wong-wong kuwi ora bakal duwe masalah. </text>
<text sub="clublinks" start="1834.065" dur="4.738"> ING KANGGO NAKA ING MASALAH NGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="1835.933" dur="3.17"> KONEKTUK KANGGO UNDANG-UNDANG </text>
<text sub="clublinks" start="1838.936" dur="2.069"> KAWASAN. </text>
<text sub="clublinks" start="1839.236" dur="5.606"> NANGGSA KANGGO NARI UU ING ENTI </text>
<text sub="clublinks" start="1841.138" dur="6.808"> NATION 350 wong. </text>
<text sub="clublinks" start="1844.976" dur="3.27"> Kita nyoba luwih saka ANYBODY </text>
<text sub="clublinks" start="1848.079" dur="4.004"> ELSE. </text>
<text sub="clublinks" start="1848.379" dur="6.707"> KITA NGGOLAH ING KABEH KENAL, KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1852.217" dur="4.937"> NUNGGUL PIRIK LAGU DARI A </text>
<text sub="clublinks" start="1855.219" dur="4.772"> SISTEM KANGGO ING INI. </text>
<text sub="clublinks" start="1857.288" dur="3.704"> KITA NATE DITUKUTKAN luwih dhisik </text>
<text sub="clublinks" start="1860.124" dur="3.838"> ANSEBUNG ELSE. </text>
<text sub="clublinks" start="1861.125" dur="3.204"> ING AKU NATE INGKU ANTARA, LAIN </text>
<text sub="clublinks" start="1864.095" dur="2.035"> NEGARA. </text>
<text sub="clublinks" start="1864.462" dur="3.77"> TANPA NEGARA NUNG WULUT NUTUT. </text>
<text sub="clublinks" start="1866.263" dur="5.873"> TEMA ING NGALAKI KANGGO DENGAN STATISTIK I </text>
<text sub="clublinks" start="1868.366" dur="6.807"> GURU YESTERDAY ING AKU KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1872.269" dur="4.872"> SARI DR. BIRX ING JAMINAN INI </text>
<text sub="clublinks" start="1875.306" dur="4.003"> Wengi Karep Yaiku luwih Bengi </text>
<text sub="clublinks" start="1877.274" dur="3.971"> MINGGU ING KOREA SOUTH lan SOUTH </text>
<text sub="clublinks" start="1879.443" dur="5.74"> KOREA NATE Duwe Proyek sing GAL. </text>
<text sub="clublinks" start="1881.379" dur="5.906"> TETAPI KAMI NUNG DI ING WULU APA APA </text>
<text sub="clublinks" start="1885.316" dur="3.971"> SOUTH KOREA DIDUK ING Minggu Wengi. </text>
<text sub="clublinks" start="1887.418" dur="3.771"> ING SENTING TENAGA. </text>
<text sub="clublinks" start="1889.42" dur="2.77"> Lan AKU GAMPANG NGAPAK </text>
<text sub="clublinks" start="1891.322" dur="3.837"> BETTER. </text>
<text sub="clublinks" start="1892.323" dur="5.038"> Saben dinten HARI UP UP. </text>
<text sub="clublinks" start="1895.293" dur="5.872"> KITA NGANGGO APPARATUS ING INDREDIBLE. </text>
<text sub="clublinks" start="1897.495" dur="4.004"> AKU GUN NGANGGO TANGGAP 350 Milyun </text>
<text sub="clublinks" start="1901.299" dur="2.101"> Wong. </text>
<text sub="clublinks" start="1901.632" dur="4.605"> AKU Mikir RIDIKULOUS INI. </text>
<text sub="clublinks" start="1903.534" dur="20.053"> >> DUA Pitakonan. </text>
<text sub="clublinks" start="1906.37" dur="19.219"> [INDISCERNIBLE] </text>
<text sub="clublinks" start="1923.721" dur="6.94"> PRESIDENT TRUMP: TANPA RESPEK TO </text>
<text sub="clublinks" start="1925.722" dur="6.874"> APA? </text>
<text sub="clublinks" start="1931.496" dur="3.136"> [TANPA BENTUK] </text>
<text sub="clublinks" start="1932.73" dur="5.939"> PRESIDENT TRUMP: KITA KITA NGENTAK </text>
<text sub="clublinks" start="1934.765" dur="4.905"> RATU. </text>
<text sub="clublinks" start="1938.803" dur="2.002"> [INDISCERNIBLE] </text>
<text sub="clublinks" start="1939.803" dur="2.904"> PRESIDENT TRUMP: Wong KONGKOK </text>
<text sub="clublinks" start="1940.938" dur="4.804"> Nuju lan ngrampungake BASA </text>
<text sub="clublinks" start="1942.84" dur="5.873"> BEDHARING TANGAN lan UP TO 164 </text>
<text sub="clublinks" start="1945.876" dur="5.973"> MILES, Pikirane. </text>
<text sub="clublinks" start="1948.846" dur="3.871"> 164 MILES KULIT BENGKEL, ING ING ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1951.983" dur="2.836"> WALL. </text>
<text sub="clublinks" start="1952.85" dur="3.904"> Lan ing wong-wong mau, </text>
<text sub="clublinks" start="1954.952" dur="3.804"> TOUGH SAIKI TO ING ING INI. </text>
<text sub="clublinks" start="1956.887" dur="2.202"> KAMI KANGGO ING SUKU NGENTOT </text>
<text sub="clublinks" start="1958.889" dur="2.069"> RATU. </text>
<text sub="clublinks" start="1959.223" dur="3.67"> AKU KANGGO ING WISI GUNUNG </text>
<text sub="clublinks" start="1961.092" dur="2.702"> GAMPANG, NOBODY NGAPAK INI </text>
<text sub="clublinks" start="1963.027" dur="1.969"> KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="1963.928" dur="2.101"> Wong-wong iku Munggahne, TAPI </text>
<text sub="clublinks" start="1965.129" dur="3.87"> ING TRIPONG LONG. </text>
<text sub="clublinks" start="1966.163" dur="4.705"> ING ING ING WANG TANGGO MANGSA LAKU. </text>
<text sub="clublinks" start="1969.133" dur="3.737"> TAPI AKU KASAHA ING ING BORDER </text>
<text sub="clublinks" start="1971.001" dur="2.169"> Lan ora kepengin wong-wong sing mlebu </text>
<text sub="clublinks" start="1973.003" dur="2.87"> Neng kene. </text>
<text sub="clublinks" start="1973.303" dur="4.606"> Yen lagi arep mlebu, </text>
<text sub="clublinks" start="1976.006" dur="3.871"> Wong-wong padha kudu ING ING ING ING dina </text>
<text sub="clublinks" start="1978.042" dur="3.87"> LEGAL lan MERIT. </text>
<text sub="clublinks" start="1980.044" dur="3.904"> KITA BISA PISANGGO ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1982.046" dur="6.906"> SUKU TENTU NUNGGUH ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1984.081" dur="5.972"> NEGARA. </text>
<text sub="clublinks" start="1989.086" dur="5.006"> LAMPIRAN: REPUBLIKAN DAN </text>
<text sub="clublinks" start="1990.187" dur="6.974"> DEMOKRATIS UNTUK KANGGO STIMULUS </text>
<text sub="clublinks" start="1994.225" dur="4.872"> Lan PUSAT KENNEDY ARTS SINI </text>
<text sub="clublinks" start="1997.295" dur="3.837"> IN WASHINGTON, DC ,. </text>
<text sub="clublinks" start="1999.23" dur="6.873"> TAK INGO ING WANG BISA KANGGO WULANG </text>
<text sub="clublinks" start="2001.265" dur="5.906"> MASKU lan KABUPATEN? </text>
<text sub="clublinks" start="2006.237" dur="2.903"> PRESIDENT TRUMP: ITU 35 </text>
<text sub="clublinks" start="2007.305" dur="4.837"> Yuta sareng TOOK MATI 10. </text>
<text sub="clublinks" start="2009.273" dur="4.972"> ING AKU KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="2012.276" dur="5.005"> AKU NATE NATE MANGSA ING </text>
<text sub="clublinks" start="2014.378" dur="4.138"> GAMPANG NGAPATKU AKU NATE INGGALISI NGGOLAH </text>
<text sub="clublinks" start="2017.414" dur="1.869"> BEDHANA INGING BANYAK </text>
<text sub="clublinks" start="2018.649" dur="2.703"> PENTING. </text>
<text sub="clublinks" start="2019.417" dur="4.971"> TAPI PUSUS LATIHAN AYAT </text>
<text sub="clublinks" start="2021.485" dur="4.004"> GAMPANG NAMPI INGKANG TANGGO NATE TINDAK </text>
<text sub="clublinks" start="2024.521" dur="3.938"> BISA KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="2025.622" dur="4.806"> ITAU DITUTUPAKU lan DIPUTUKAN INGGRIS </text>
<text sub="clublinks" start="2028.592" dur="3.838"> Pungkasan lan Aku seneng yen wis </text>
<text sub="clublinks" start="2030.561" dur="2.202"> DEMOKRAT DAFTAR, Ora AKU </text>
<text sub="clublinks" start="2032.563" dur="1.935"> KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="2032.897" dur="2.535"> TAPI, ING NGANGGO INGKANG </text>
<text sub="clublinks" start="2034.632" dur="2.802"> KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="2035.566" dur="3.837"> Iki Pakaryan sing WAYANG. </text>
<text sub="clublinks" start="2037.568" dur="2.168"> DEMOKRATSVILLE DITOLAK US </text>
<text sub="clublinks" start="2039.536" dur="1.969"> SAIKI. </text>
<text sub="clublinks" start="2039.87" dur="3.571"> AKU SUKU KITA NAMPAK GAMPANG GAYANG </text>
<text sub="clublinks" start="2041.638" dur="3.805"> BALAYAN DAN INGKE LAN AKU NAHA </text>
<text sub="clublinks" start="2043.574" dur="3.938"> SUMBANGAN TANPA KOLEKTOR SEKOLAH </text>
<text sub="clublinks" start="2045.576" dur="4.07"> Lan SPOKE Kanggo Nampilake nomer </text>
<text sub="clublinks" start="2047.645" dur="4.037"> KANGGURAN lan ING NGANGGO MANGSA. </text>
<text sub="clublinks" start="2049.78" dur="3.904"> Game KANGGO TURUN KE 25. </text>
<text sub="clublinks" start="2051.816" dur="5.905"> GOT IT TURUN KE 25. </text>
<text sub="clublinks" start="2053.817" dur="6.007"> AKU SUKU DENGAN TANPA GAMPANG. </text>
<text sub="clublinks" start="2057.855" dur="6.874"> TAPI ING ING KANGGO INGGRIS KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="2059.957" dur="6.84"> PUSAT KENNEDY, padha nindakake AN </text>
<text sub="clublinks" start="2064.862" dur="3.971"> Proyek INCREDIBLE. </text>
<text sub="clublinks" start="2066.931" dur="4.805"> David Nindakake TINDAKAN INDREDIBLE lan </text>
<text sub="clublinks" start="2068.966" dur="3.97"> PUTS UP Akeh KENE lan NGGI </text>
<text sub="clublinks" start="2071.869" dur="4.003"> BEDHAN-INGKULAN YANG ANAK KANGENO </text>
<text sub="clublinks" start="2073.07" dur="4.738"> NATE ING ING ING ING ING ING ING ING ING SAH ING ING ING ANA. </text>
<text sub="clublinks" start="2076.006" dur="4.972"> Wong-wong padha wis ditutup. </text>
<text sub="clublinks" start="2077.941" dur="6.073"> Wong-wong padha duwe DEFICIT TREMENDOUS. </text>
<text sub="clublinks" start="2081.112" dur="5.905"> Aku ora duwe MASALAH BESAR. </text>
<text sub="clublinks" start="2084.148" dur="4.805"> ING AKU KANGGO MANGSA ING </text>
<text sub="clublinks" start="2087.151" dur="3.07"> DEMOKRAT KENE TINDAK DENGAN INI </text>
<text sub="clublinks" start="2089.086" dur="1.902"> KEMUDAHAN TUNGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="2090.354" dur="3.67"> DITUTUP UP. </text>
<text sub="clublinks" start="2091.121" dur="6.841"> Yen aku kepengin nggawa ING babagan </text>
<text sub="clublinks" start="2094.158" dur="9.843"> Ing "ROMEO lan YOU'LL YET," Aku </text>
<text sub="clublinks" start="2098.095" dur="9.91"> SAIKI NATE TARI ING ING ITU. </text>
<text sub="clublinks" start="2104.135" dur="5.939"> PEMBANGUNAN: SENATOR RUBIO NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2108.139" dur="4.036"> KAYU ORGANISASI KANGGURU DUNIA </text>
<text sub="clublinks" start="2110.207" dur="4.104"> FAVORISM TO CHINA lan </text>
<text sub="clublinks" start="2112.309" dur="4.071"> MCCAUL REPRESENTATIF ING ING </text>
<text sub="clublinks" start="2114.445" dur="3.771"> KOMUNITAS PADAM TANPA GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="2116.514" dur="3.97"> KOMITIKATOR PANGGILAN </text>
<text sub="clublinks" start="2118.349" dur="3.136"> INTEGRITI KONSEP DUNIA </text>
<text sub="clublinks" start="2120.617" dur="2.87"> PENGARAH ORGANISASI LAN SAID </text>
<text sub="clublinks" start="2121.619" dur="3.803"> ING NGE ING DENGAN BASA-BISHIR RED </text>
<text sub="clublinks" start="2123.62" dur="2.203"> SUMBANG TANPA SULANGAN </text>
<text sub="clublinks" start="2125.556" dur="3.17"> DENGAN CHINA. </text>
<text sub="clublinks" start="2125.956" dur="4.672"> Apa sampeyan mikir ING DUNIA </text>
<text sub="clublinks" start="2128.859" dur="3.871"> ORGANISASI KAMPUNG TINDAK. </text>
<text sub="clublinks" start="2130.761" dur="5.673"> Apa sampeyan mikir babagan statistik </text>
<text sub="clublinks" start="2132.863" dur="5.673"> MANGSA BASA-BALANG </text>
<text sub="clublinks" start="2136.567" dur="2.836"> KOMUNITAS ING DUNIA </text>
<text sub="clublinks" start="2138.669" dur="1.968"> ORGANISASI KESIHATAN? </text>
<text sub="clublinks" start="2139.537" dur="3.003"> PRESIDENT TRUMP: ING TALK </text>
<text sub="clublinks" start="2140.771" dur="4.838"> SAIKI SUKU TUNGGUL UNFAIR. </text>
<text sub="clublinks" start="2142.673" dur="5.973"> KANGGO PITAKUAN RAKYO NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2145.743" dur="4.171"> UNFAIR SAIKI lan SUKU DENGAN SUKU DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="2148.779" dur="2.936"> CHINA lan Akeh wong </text>
<text sub="clublinks" start="2150.047" dur="3.737"> Ora NANGGAL NENG WULANG. </text>
<text sub="clublinks" start="2151.849" dur="3.87"> DRP FAUCI LAN AKSARI LAN LAIN </text>
<text sub="clublinks" start="2153.917" dur="2.87"> RAKYA, ING ING KANGSA AKU </text>
<text sub="clublinks" start="2155.853" dur="3.937"> NGANGGO lan ngerti. </text>
<text sub="clublinks" start="2156.921" dur="4.103"> AKU NUNGGUH, ING ULANG </text>
<text sub="clublinks" start="2159.923" dur="3.904"> OF PROFESIONAL BAIK. </text>
<text sub="clublinks" start="2161.158" dur="4.605"> ITU ING ING ING ING KENE </text>
<text sub="clublinks" start="2163.961" dur="2.802"> TANGGO INGGO TALK TENTANG ING </text>
<text sub="clublinks" start="2165.896" dur="2.969"> KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2166.897" dur="5.94"> TETAPI AKU KANGGURU UNTUK PITUNG TU </text>
<text sub="clublinks" start="2168.999" dur="4.805"> SAIKI ING TANGGO LUKIS TENAGA </text>
<text sub="clublinks" start="2172.97" dur="1.869"> CHINA. </text>
<text sub="clublinks" start="2173.938" dur="2.903"> Aku ora ngerti. </text>
<text sub="clublinks" start="2174.972" dur="3.837"> Apa sampeyan pengin njaluk INTO </text>
<text sub="clublinks" start="2176.974" dur="4.871"> MESIN POLITIK? </text>
<text sub="clublinks" start="2178.942" dur="5.039"> DR. FAUCI: Ora. </text>
<text sub="clublinks" start="2181.979" dur="4.938"> DITUKU PAKSA PAKSA </text>
<text sub="clublinks" start="2184.115" dur="4.938"> Lan aku wis ngerti SINCE dheweke </text>
<text sub="clublinks" start="2187.05" dur="2.87"> WIS PRIME MENTERI ing ITHE </text>
<text sub="clublinks" start="2189.186" dur="3.003"> ETHIOPIA YEAH. </text>
<text sub="clublinks" start="2190.054" dur="4.104"> TAPI TINDAK YANG SUKAT DONGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2192.322" dur="3.037"> Duwe MASALAH. </text>
<text sub="clublinks" start="2194.292" dur="2.868"> TAPI ING UNTUK KANGGO MUDAH, ING </text>
<text sub="clublinks" start="2195.492" dur="3.77"> NATE INGKANG SANGAT. </text>
<text sub="clublinks" start="2197.294" dur="4.971"> Dheweke Nate SEMUA INI. </text>
<text sub="clublinks" start="2199.396" dur="6.907"> ING AKU ING TELEFON DENGAN KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2202.399" dur="7.908"> KANGGO BASA SUMUN NGANGGO ING WANG KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="2206.437" dur="7.975"> Aku ora NATE TENTUKA CINA. </text>
<text sub="clublinks" start="2210.441" dur="7.941"> PEMBANGUNAN: SAIKI NUKANG </text>
<text sub="clublinks" start="2214.545" dur="4.204"> CHINA ING RESPONSE ING TO </text>
<text sub="clublinks" start="2218.515" dur="1.869"> PANDEMIK. </text>
<text sub="clublinks" start="2218.882" dur="1.802"> DR. FAUCI: Aku ora bisa nggawa </text>
<text sub="clublinks" start="2220.517" dur="2.002"> IKU. </text>
<text sub="clublinks" start="2220.817" dur="4.572"> Aku ora ngerti apa pitakon sampeyan </text>
<text sub="clublinks" start="2222.653" dur="5.773"> IS. </text>
<text sub="clublinks" start="2225.522" dur="3.938"> [INDISCERNIBLE] </text>
<text sub="clublinks" start="2228.559" dur="2.068"> PRESIDENT TRUMP: Aku duwe Kuwasa </text>
<text sub="clublinks" start="2229.593" dur="2.836"> ING UNTUK TAHUN LAN AKU SPOKE TO </text>
<text sub="clublinks" start="2230.761" dur="3.737"> HY YESTERDAY. </text>
<text sub="clublinks" start="2232.563" dur="4.138"> RANCONG APA TO AKU. </text>
<text sub="clublinks" start="2234.632" dur="4.771"> TETAPI KANGGO NANGGAL GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="2236.834" dur="4.571"> Lan KEPT CHINA KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="2239.536" dur="2.536"> Lan Yen Kita ora Nindakake </text>
<text sub="clublinks" start="2241.538" dur="2.002"> PENTING lan INGGIH-ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2242.205" dur="3.204"> Wong ULI NATE INGKANG DIATI </text>
<text sub="clublinks" start="2243.674" dur="3.971"> SAIKI Urip lan BAKAL. </text>
<text sub="clublinks" start="2245.542" dur="4.939"> Yen aku ora nate ngati-ati. </text>
<text sub="clublinks" start="2247.778" dur="4.804"> NOBODY ING NGANGGO KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="2250.614" dur="3.904"> EVERYBODY ING AKU KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2252.716" dur="2.903"> UNDEKTOR UNTUK Nindakake INI. </text>
<text sub="clublinks" start="2254.651" dur="2.102"> Lan Yen Kita ora Nindakake, </text>
<text sub="clublinks" start="2255.752" dur="3.804"> PENTING lan INGGIH-ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2256.887" dur="3.804"> RAKO ING ING TUNGGU LAKU NAK KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2259.69" dur="2.903"> WANG KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="2260.825" dur="4.771"> MAYBE SAIKI LAGI. </text>
<text sub="clublinks" start="2262.726" dur="6.974"> PEMBANGKULAN: NGAK ING INGKANG INI </text>
<text sub="clublinks" start="2265.729" dur="5.006"> G-20 MESIN, APA SISING </text>
<text sub="clublinks" start="2269.833" dur="1.869"> TANGGAP WANGSULANA INGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2270.868" dur="2.001"> NGEDANG? </text>
<text sub="clublinks" start="2271.836" dur="3.87"> PRESIDENT TRUMP: Ora RESPONSE. </text>
<text sub="clublinks" start="2273.003" dur="3.837"> Yaiku bakal Tumpak Konflik </text>
<text sub="clublinks" start="2275.839" dur="2.87"> SESUK ESUK. </text>
<text sub="clublinks" start="2276.974" dur="3.804"> AKU NDAPAT WARNA UNTUK TALKING TO </text>
<text sub="clublinks" start="2278.842" dur="3.07"> RAKYA AKU KANGGO lan LIKE. </text>
<text sub="clublinks" start="2280.911" dur="3.203"> AKU SUKU BANYAK TEMA. </text>
<text sub="clublinks" start="2282.046" dur="4.904"> ITE AKU NUNG TARI INGGU </text>
<text sub="clublinks" start="2284.247" dur="6.807"> Lan bakal dadi wong sing luwih ngerti. </text>
<text sub="clublinks" start="2287.084" dur="6.973"> LAMPIRAN: ING KANGGO TO </text>
<text sub="clublinks" start="2291.188" dur="3.871"> NATENGI? </text>
<text sub="clublinks" start="2294.191" dur="4.037"> PRESIDENT TRUMP: AKU AKU </text>
<text sub="clublinks" start="2295.192" dur="4.972"> SUKA DENGAN TONY lan DEBORAH </text>
<text sub="clublinks" start="2298.362" dur="2.969"> Lan Wong-wong mau Munggah Nggawe </text>
<text sub="clublinks" start="2300.297" dur="2.903"> ALONG DENGAN INI. </text>
<text sub="clublinks" start="2301.465" dur="3.837"> Lan Mantepake menyang VES PRESIDENT </text>
<text sub="clublinks" start="2303.333" dur="3.07"> PULIS MIKE lan STEVE lan KANGGO NATE </text>
<text sub="clublinks" start="2305.436" dur="4.838"> ING NGEBUTKE ING KABEH. </text>
<text sub="clublinks" start="2306.537" dur="4.771"> Aku ora milih apa-apa </text>
<text sub="clublinks" start="2310.407" dur="2.969"> KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="2311.442" dur="3.003"> TAPI NEGARA INGKE ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2313.51" dur="4.939"> BACK TO KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="2314.578" dur="5.906"> Kita ora duwe negara ing endi </text>
<text sub="clublinks" start="2318.582" dur="2.836"> TEMA ING NGAPAK ING NGANGGALIS ING ING GRATIS ING </text>
<text sub="clublinks" start="2320.617" dur="1.902"> DUA TAHUN. </text>
<text sub="clublinks" start="2321.552" dur="4.938"> Kita ora bisa nindakake iki. </text>
<text sub="clublinks" start="2322.653" dur="5.072"> Dadi KITA KANGGO Nindakake ING. </text>
<text sub="clublinks" start="2326.623" dur="3.971"> MAJAWA INGKU BESAR BESAR ING </text>
<text sub="clublinks" start="2327.858" dur="4.872"> KAMI NEGARA YANG SAKOLAH WARNA </text>
<text sub="clublinks" start="2330.727" dur="4.004"> SAIKI DENGAN TEMPAT APA </text>
<text sub="clublinks" start="2332.863" dur="2.902"> Lan bagean liyane sing ana </text>
<text sub="clublinks" start="2334.865" dur="3.837"> HEAVILY SAIKI. </text>
<text sub="clublinks" start="2335.899" dur="5.706"> AKU ING NGANGGO NANGTUT GAMPANG, AKU KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2338.835" dur="4.004"> Nemu SUKU SUKAN lan MAYBE </text>
<text sub="clublinks" start="2341.738" dur="3.937"> Sadurunge sadurunge lan ing akhir </text>
<text sub="clublinks" start="2342.973" dur="4.871"> HARI INI 15 utawa NULIS tanggal 15 </text>
<text sub="clublinks" start="2345.809" dur="3.971"> HARI, KAMI NATE SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="2347.978" dur="3.87"> GAMBANG RAWATAN ING NEGARA </text>
<text sub="clublinks" start="2349.913" dur="4.205"> ING NGANGGO KANGGO NGGAL UNTUK KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="2351.982" dur="3.203"> AKU NATE INGKANG MANAWA MANUNGSA lan </text>
<text sub="clublinks" start="2354.251" dur="3.737"> TEMA ING NGANGGO KEMUDAHAN SOSIAL </text>
<text sub="clublinks" start="2355.319" dur="6.706"> PENTING lan INGKANG NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2358.121" dur="7.841"> PRACTICE NO HANDSHAKING LAN NO </text>
<text sub="clublinks" start="2362.159" dur="4.871"> HUGGING lan KISSING, WULAN </text>
<text sub="clublinks" start="2366.096" dur="2.87"> Wong-wong padha bisa seneng. </text>
<text sub="clublinks" start="2367.163" dur="3.938"> Wong-wong iku Mugo-mugo mbuwang Wonge </text>
<text sub="clublinks" start="2369.099" dur="3.938"> Tangan lan ING ING KABEH KENE </text>
<text sub="clublinks" start="2371.235" dur="3.937"> KANGGO ING KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="2373.17" dur="3.136"> TAPI TAPI, ING INGKANG, BAKAL </text>
<text sub="clublinks" start="2375.306" dur="3.869"> ING ING KANGGO UNTUK KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="2376.44" dur="4.805"> Aku Nampa TARI ING SUKU DENGAN ING KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="2379.309" dur="3.003"> PELUKASAN LAN MANGSA ING A </text>
<text sub="clublinks" start="2381.378" dur="3.837"> KOMPINAS BOTH. </text>
<text sub="clublinks" start="2382.446" dur="4.804"> TONY SAID sadurunge, gabungan saka </text>
<text sub="clublinks" start="2385.349" dur="4.972"> KAWASAN ING SAKETAKEN ING SAIKI. </text>
<text sub="clublinks" start="2387.384" dur="6.039"> TAPI ING ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2390.454" dur="5.005"> KANGGO NAMPAK Kualitas lan ana </text>
<text sub="clublinks" start="2393.557" dur="2.836"> ING KAWIN LAIN KABEH SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="2395.592" dur="2.102"> SAIKI. </text>
<text sub="clublinks" start="2396.527" dur="1.935"> TAPI, ING ING KANG INGGIH </text>
<text sub="clublinks" start="2397.828" dur="2.636"> TEMPOH WASA. </text>
<text sub="clublinks" start="2398.595" dur="2.169"> AKU NUNGGUL UNTUK DAPAT NEGARA </text>
<text sub="clublinks" start="2400.597" dur="1.836"> BACK. </text>
<text sub="clublinks" start="2400.897" dur="3.604"> Aku duwe NOMBOR TANGAN </text>
<text sub="clublinks" start="2402.566" dur="3.17"> RAKYA ING NGANGGO KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="2404.635" dur="2.903"> Sampeyan wis ngalahake kanca-kanca </text>
<text sub="clublinks" start="2405.869" dur="2.703"> GAMPANG PITAKSANA. </text>
<text sub="clublinks" start="2407.671" dur="2.77"> Wong-wong padha Mundhak NRAT. </text>
<text sub="clublinks" start="2408.706" dur="2.936"> Iku bisnis ana </text>
<text sub="clublinks" start="2410.574" dur="4.07"> MANGSA KUTUP. </text>
<text sub="clublinks" start="2411.776" dur="5.805"> KANGGO ING KANGGO, INGKU KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2414.778" dur="4.972"> KANGGO Cepet Cepet, HARDER ITU </text>
<text sub="clublinks" start="2417.714" dur="4.105"> KANGGO ING - INGKANG GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="2419.884" dur="4.003"> ING PALING TANGGUNG TUNGGUH </text>
<text sub="clublinks" start="2421.952" dur="3.87"> KITA KANGGO ING ING SEJARAH ING </text>
<text sub="clublinks" start="2424.021" dur="3.67"> KAMI NEGARA. </text>
<text sub="clublinks" start="2425.956" dur="4.838"> KANGGO NENG NENGGALU NENG WULUH </text>
<text sub="clublinks" start="2427.824" dur="5.139"> STOKIK lan ING NGANGGO UP. </text>
<text sub="clublinks" start="2430.928" dur="4.137"> Yen nduwe GOLEKAL, </text>
<text sub="clublinks" start="2433.096" dur="4.905"> ING KANGGO ING NGANGGO KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2435.199" dur="4.638"> Wong lan Bebarengan lan perusahaan </text>
<text sub="clublinks" start="2438.135" dur="3.803"> ING KARYA KANGGO PEKE, SMALL </text>
<text sub="clublinks" start="2439.97" dur="4.038"> Lan BIG. </text>
<text sub="clublinks" start="2442.072" dur="3.937"> KITA BENTUK PAKSA LAKI. </text>
<text sub="clublinks" start="2444.141" dur="3.236"> IS wong-wong padha takon. </text>
<text sub="clublinks" start="2446.143" dur="2.902"> KITA PENTING WAKTU MUNGSA </text>
<text sub="clublinks" start="2447.511" dur="2.535"> NGENTANGGAN NEGARA BUKU </text>
<text sub="clublinks" start="2449.179" dur="3.904"> THE BIG. </text>
<text sub="clublinks" start="2450.18" dur="3.236"> Lan sing bener-bener SAIKI KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="2453.216" dur="1.836"> NEGARA. </text>
<text sub="clublinks" start="2453.55" dur="2.67"> Kita KANGGO NATE MANGGITAN LAN TANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2455.185" dur="4.004"> ING ING NGANGGANG. </text>
<text sub="clublinks" start="2456.353" dur="4.939"> Kita KANGGO NAKA ING NEGARA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2459.323" dur="2.269"> LAMPIRAN lan kepengin supaya bisa ditindakake </text>
<text sub="clublinks" start="2461.425" dur="1.034"> IKU. </text>
<text sub="clublinks" start="2461.725" dur="3.603"> PRESIDEN VICE AKAN KANGGO TO </text>
<text sub="clublinks" start="2462.593" dur="4.004"> Kanthi karo sampeyan lan njupuk FEW </text>
<text sub="clublinks" start="2465.462" dur="4.871"> Pitakonan liyane Awal lan </text>
<text sub="clublinks" start="2466.73" dur="14.781"> AKU NDELENG sampeyan LAGU. </text>
<text sub="clublinks" start="2470.467" dur="12.012"> [BENTUK INDISCERNIBLE] </text>
<text sub="clublinks" start="2481.645" dur="1.101"> PRESIDEN VICE: KANGGO INGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2482.612" dur="2.87"> ALL. </text>
<text sub="clublinks" start="2482.879" dur="4.639"> LAPORAN WE'LL ING AKTIF </text>
<text sub="clublinks" start="2485.615" dur="3.037"> OLEH CORONAVIRUS PUTIH </text>
<text sub="clublinks" start="2487.651" dur="3.036"> TASK WULANG. </text>
<text sub="clublinks" start="2488.785" dur="5.84"> ING PRESIDEN lan ING ENERITA KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="2490.821" dur="4.938"> TEKONO KANGGO ING ING SUKU DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="2494.758" dur="3.07"> ING ING KANGGO INGKANG SEMUA ACROSS ING </text>
<text sub="clublinks" start="2495.892" dur="4.872"> NEGARA PUTTING INTO </text>
<text sub="clublinks" start="2497.961" dur="3.136"> PRACTICE 15 HARI UNGGUL MUDAH </text>
<text sub="clublinks" start="2500.897" dur="3.003"> SUKU. </text>
<text sub="clublinks" start="2501.231" dur="5.572"> KANG KINI 10 ING ING ING 15 HARI </text>
<text sub="clublinks" start="2504.034" dur="4.171"> Lan Ayo aku ngomong yen sampeyan ing AN </text>
<text sub="clublinks" start="2506.936" dur="3.905"> KAWASAN sing wis GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="2508.338" dur="3.57"> KORONAVIRUS, IT IS </text>
<text sub="clublinks" start="2510.974" dur="2.87"> ESSENTIAL ESSENTIAL sing Sampeyan </text>
<text sub="clublinks" start="2512.042" dur="2.969"> SAIKI UNTUK NEGERI lan LOK </text>
<text sub="clublinks" start="2513.977" dur="3.904"> AUTHORITI UNTUK JAMINAN. </text>
<text sub="clublinks" start="2515.145" dur="5.972"> TAPI UNTUK AMERIKA, ING DUNIA </text>
<text sub="clublinks" start="2518.014" dur="4.938"> BISA GAMPANG NAMPAK </text>
<text sub="clublinks" start="2521.251" dur="3.738"> PRACTICES PUTIH ING ING </text>
<text sub="clublinks" start="2523.086" dur="4.939"> PRESIDEN CORONAVIRUS </text>
<text sub="clublinks" start="2525.122" dur="4.938"> GARIS PUTRA INGGO BISA </text>
<text sub="clublinks" start="2528.158" dur="3.069"> Wangsulan Aja pracaya minangka pirang-pirang yuta taun </text>
<text sub="clublinks" start="2530.193" dur="3.905"> AMERIKA duwe masalah lan bakal </text>
<text sub="clublinks" start="2531.361" dur="6.773"> KONTEKTOR ING AKU, YANG KITA BISA </text>
<text sub="clublinks" start="2534.231" dur="7.073"> GAMBAR GAMPIR RANG KABUPATEN ING </text>
<text sub="clublinks" start="2538.268" dur="5.906"> Tumbuh ing EPIDEMIK INI ING KITA </text>
<text sub="clublinks" start="2541.438" dur="4.838"> NEGARA LAN RANCANGAN AMERIKA </text>
<text sub="clublinks" start="2544.308" dur="3.903"> GAMPANG TO CORONAVIRUS lan </text>
<text sub="clublinks" start="2546.41" dur="3.87"> KITA BISA bisa ngirit Urip. </text>
<text sub="clublinks" start="2548.345" dur="3.937"> ING BEHALF OF PRESIDENT, Aku </text>
<text sub="clublinks" start="2550.413" dur="3.036"> ING NGE INGKE ING KASAHA ING ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2552.415" dur="2.97"> RAKYAT AMERIKAN LAN THANK YOU </text>
<text sub="clublinks" start="2553.583" dur="3.738"> UNTUK KOPERASI ANDA </text>
<text sub="clublinks" start="2555.519" dur="3.937"> PRINSIP ING ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2557.454" dur="3.904"> 15 HARI UNGGUL MUDAH KAMPUNG. </text>
<text sub="clublinks" start="2559.59" dur="3.77"> KANGGO NUNGGUH ING KOKO </text>
<text sub="clublinks" start="2561.491" dur="2.169"> HARI ING ING SERI KONTIN </text>
<text sub="clublinks" start="2563.493" dur="2.035"> TAWAN. </text>
<text sub="clublinks" start="2563.793" dur="3.737"> Kita SPOKE Kanthi EQUIPMENT </text>
<text sub="clublinks" start="2565.662" dur="4.705"> MANUFACTURERS sing nate dakaniji </text>
<text sub="clublinks" start="2567.664" dur="4.839"> UNTUK BISA PAKSA BAKAL </text>
<text sub="clublinks" start="2570.5" dur="3.938"> ASET AS IN NGEMBANGKAN ING </text>
<text sub="clublinks" start="2572.636" dur="4.771"> PERLEMBANGAN PERUBATAN YANG </text>
<text sub="clublinks" start="2574.571" dur="4.839"> ESSENTIAL DENGAN ITU MASUKU UTAWA </text>
<text sub="clublinks" start="2577.541" dur="2.269"> LAIN LAIN SUPPLIES UTAWA </text>
<text sub="clublinks" start="2579.543" dur="2.068"> VENTILATOR. </text>
<text sub="clublinks" start="2579.943" dur="3.67"> FEMA DIDANGKE UNTUK KENCANGAN ASAS KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="2581.745" dur="4.772"> HARI ING NGANGGO WANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2583.747" dur="4.771"> NUNGGAL UNTUK KANGGO NUNGGUH </text>
<text sub="clublinks" start="2586.65" dur="5.005"> PANJENENGAN ING GRATIS KANGGO lan </text>
<text sub="clublinks" start="2588.652" dur="5.905"> KAMI NATE TANPA 70 ING </text>
<text sub="clublinks" start="2591.788" dur="4.872"> ING KOMPUTER UNTUK KHUSUS </text>
<text sub="clublinks" start="2594.691" dur="4.105"> REPURPOSING TEMA </text>
<text sub="clublinks" start="2596.793" dur="3.938"> Nggunakake MASUK PRODUK, </text>
<text sub="clublinks" start="2598.929" dur="2.802"> GOLEKA LAN JAWA LAN TO </text>
<text sub="clublinks" start="2600.864" dur="3.136"> VENTILATOR. </text>
<text sub="clublinks" start="2601.865" dur="8.042"> KANGGO KANGGO KANGGO PRODUKTIF DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="2604.134" dur="6.806"> RAHSIA NEGARA DENGAN PENDIDIKAN </text>
<text sub="clublinks" start="2610.04" dur="2.903"> PEMIMPIN. </text>
<text sub="clublinks" start="2611.074" dur="2.903"> Lan matur nuwun kanggo kabeh kita </text>
<text sub="clublinks" start="2613.076" dur="3.07"> GURU. </text>
<text sub="clublinks" start="2614.11" dur="4.105"> MANY NGAPAKEN SENI SAIKI KENAPA </text>
<text sub="clublinks" start="2616.28" dur="4.805"> BASA-BASA TARI ING JANG KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2618.349" dur="4.704"> ING KASUT BASA SUKU ING ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2621.218" dur="3.136"> KANAK-LUKIS KANGGO ING SARI. </text>
<text sub="clublinks" start="2623.186" dur="2.937"> Sampeyan HERO TRULY TRULY. </text>
<text sub="clublinks" start="2624.488" dur="3.87"> Lan JABATAN PENDIDIKAN </text>
<text sub="clublinks" start="2626.256" dur="3.838"> AS WELL AS NEGERI ING </text>
<text sub="clublinks" start="2628.492" dur="4.705"> JABATAN PENDIDIKAN KAREN </text>
<text sub="clublinks" start="2630.227" dur="5.038"> GRATIS Wong sing Rampungake </text>
<text sub="clublinks" start="2633.33" dur="3.904"> PENDIDIKAN RUMAH lan ING </text>
<text sub="clublinks" start="2635.399" dur="5.806"> JABATAN PENDIDIKAN Dhewe </text>
<text sub="clublinks" start="2637.367" dur="8.909"> LAMPIRAN LAMPIRAN ING KORONAVIRUS </text>
<text sub="clublinks" start="2641.338" dur="5.973"> GAMPANG, Ed. </text>
<text sub="clublinks" start="2646.41" dur="3.069"> EDV / CORONAVIRUS. </text>
<text sub="clublinks" start="2647.444" dur="4.971"> RAHSIA NEGARAAN DAN RAHSIA </text>
<text sub="clublinks" start="2649.613" dur="5.739"> PERDUE ING KANGGO KANGGO AS </text>
<text sub="clublinks" start="2652.549" dur="3.804"> FRIDAY UNTUK MENGIKUT TARIKH </text>
<text sub="clublinks" start="2655.485" dur="3.871"> SUKU SUKU NGUDAH </text>
<text sub="clublinks" start="2656.486" dur="4.905"> BISA GAMPANG MADU ING SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="2659.489" dur="4.07"> PENDIDIKAN KEDAH SUKURAN lan KOLEKTOR </text>
<text sub="clublinks" start="2661.524" dur="5.94"> TAPI PENDIDIKAN K-12. </text>
<text sub="clublinks" start="2663.693" dur="5.74"> KITA KANGGO MUKA NUKAK DUMADAKAN </text>
<text sub="clublinks" start="2667.597" dur="2.903"> Nggawe NEW FLEXIBILITY SO </text>
<text sub="clublinks" start="2669.566" dur="2.87"> KOLEKTOR KOLEKTIF KONTIKAN </text>
<text sub="clublinks" start="2670.633" dur="4.806"> ING ING PELUANG ING PITAKSIKAN SARI </text>
<text sub="clublinks" start="2672.569" dur="3.971"> AFAR TAPI ANAK K-12 DAPAT Nindakake </text>
<text sub="clublinks" start="2675.572" dur="2.169"> KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="2676.673" dur="3.871"> PERHATOSAN KABUPATEN INI AKU INI </text>
<text sub="clublinks" start="2677.875" dur="4.738"> TALK TENTANG TUTUP PAYANAN </text>
<text sub="clublinks" start="2680.71" dur="2.236"> PROGRAM LAN GRATIS LAN REDUCED </text>
<text sub="clublinks" start="2682.746" dur="4.871"> GANTI. </text>
<text sub="clublinks" start="2683.08" dur="6.573"> ING PRESIDEN lan aku NATE TO 150 </text>
<text sub="clublinks" start="2687.751" dur="2.936"> CEO ING NONPROFIT </text>
<text sub="clublinks" start="2689.786" dur="3.07"> ORGANISASI. </text>
<text sub="clublinks" start="2690.821" dur="3.036"> INGKU KANGGO INGING ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2692.99" dur="3.07"> KARYA NUNGGUH INGKU KABUPATAN ING </text>
<text sub="clublinks" start="2693.991" dur="3.937"> Wong-wong Ora BUKTUR DENGAN PENTING </text>
<text sub="clublinks" start="2696.193" dur="4.638"> KORONAVIRUS TAPI PALING PALING HENTE </text>
<text sub="clublinks" start="2698.061" dur="4.771"> VULNERABLE AMONG US IN KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="2700.964" dur="3.904"> KOMUNITAS, KANGGO RED KROSS, ING </text>
<text sub="clublinks" start="2702.966" dur="3.97"> SALMASI KANGGO, AMERIKA GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="2705.001" dur="4.939"> ING BISA KANGGO NUNGGAP JAWA. </text>
<text sub="clublinks" start="2707.07" dur="3.971"> Lan Kita PROMISE lan URGE LENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="2710.073" dur="2.937"> AMERIKAN Yen sampeyan wis nggawa </text>
<text sub="clublinks" start="2711.174" dur="4.037"> Lan duwe kapabilitas, KONTIN </text>
<text sub="clublinks" start="2713.143" dur="3.904"> KANGGO UNDANG-UNDANG NUNGGUH NONPROFIT </text>
<text sub="clublinks" start="2715.345" dur="3.737"> ORGANISASI ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2717.18" dur="2.869"> Wong-wong Paling ING ING ING ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2719.215" dur="2.87"> KOMUNITAS. </text>
<text sub="clublinks" start="2720.183" dur="4.872"> ING PRESIDEN MARI KANGGO A </text>
<text sub="clublinks" start="2722.218" dur="5.94"> BABAD GAMPANG KAMPUNG </text>
<text sub="clublinks" start="2725.188" dur="57.124"> Lan PRESIDEN lan II INI </text>
<text sub="clublinks" start="2728.291" dur="57.157"> IN KONTAK DENGAN GOVERNORS DENGAN PUTRA. </text>
<text sub="clublinks" start="2782.446" dur="5.071"> >> GAWA ING KENAL lan AKU INGKANG </text>
<text sub="clublinks" start="2785.582" dur="3.737"> Wong KENE ING NGANAH ING STATES YO </text>
<text sub="clublinks" start="2787.65" dur="2.837"> IS PALING GAMPANG DUMADANG </text>
<text sub="clublinks" start="2789.452" dur="2.97"> KORONAVIRUS ING ING KANGGO MA ING ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2790.621" dur="3.737"> Lan KANGGO MUNGSA BABENGAN AND </text>
<text sub="clublinks" start="2792.556" dur="4.838"> TANGGO MUNGGUH UNTUK GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="2794.491" dur="4.037"> CLOK KANGGO INGKE SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="2797.527" dur="2.169"> KERJA KESIHATAN KURSUS KURSUS, </text>
<text sub="clublinks" start="2798.662" dur="2.969"> SISTEM HEALTH lan NEGARA </text>
<text sub="clublinks" start="2799.829" dur="3.77"> GOVERNEMENT Duwe SUMBER </text>
<text sub="clublinks" start="2801.765" dur="3.97"> KANGGO TANGGAPAN TANGGAL. </text>
<text sub="clublinks" start="2803.733" dur="3.738"> ING SUBJEK TESTING, DR. </text>
<text sub="clublinks" start="2805.869" dur="3.77"> BIRX bakal NATE DENGAN APA </text>
<text sub="clublinks" start="2807.604" dur="4.971"> DATA NAMPANG INGKANG INGKU MOMENT </text>
<text sub="clublinks" start="2809.772" dur="3.804"> Lan ora kalebu LOKAL LOKAL lan </text>
<text sub="clublinks" start="2812.709" dur="3.904"> HOSPITAL. </text>
<text sub="clublinks" start="2813.71" dur="5.906"> KAMI KANGGO INI 432,000 TESTS COME </text>
<text sub="clublinks" start="2816.746" dur="4.872"> KOMPLITAS lan KAMI KANGGO TO </text>
<text sub="clublinks" start="2819.749" dur="3.036"> NDELENG ING ING ING NYATA </text>
<text sub="clublinks" start="2821.751" dur="4.872"> DRIVE-THROUGH lan KOMUNITAS </text>
<text sub="clublinks" start="2822.919" dur="4.705"> SITES ING Negara lan </text>
<text sub="clublinks" start="2826.756" dur="2.936"> PEMBANGUNAN STATES IN STANDING </text>
<text sub="clublinks" start="2827.757" dur="4.872"> ING ING NGETENGGAL LAN WULANG. </text>
<text sub="clublinks" start="2829.826" dur="4.905"> Kita ngelingake HOSPITALS lan LABS </text>
<text sub="clublinks" start="2832.763" dur="3.069"> Tanduran Nasional lan </text>
<text sub="clublinks" start="2834.865" dur="3.87"> MENTENT PRESIDEN Tandha ING </text>
<text sub="clublinks" start="2835.966" dur="3.87"> Masehi yen iki ESSENTIAL </text>
<text sub="clublinks" start="2838.868" dur="7.074"> Wong-wong padha Ngruwat RESEP ING </text>
<text sub="clublinks" start="2839.97" dur="8.942"> Tes kanggo US lan Menehi US </text>
<text sub="clublinks" start="2846.076" dur="3.87"> VISIBILITI INGKANG MANGSA ANAK </text>
<text sub="clublinks" start="2849.045" dur="3.037"> ING LEMAH. </text>
<text sub="clublinks" start="2850.08" dur="3.97"> PRESIDENT TRUMP ING DENGAN DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="2852.215" dur="4.905"> Iki LABS ACROSS NEGARA KITA </text>
<text sub="clublinks" start="2854.183" dur="4.038"> INGGRUK TENAN ING PENTING </text>
<text sub="clublinks" start="2857.253" dur="2.937"> TESTS saben dina HARI. </text>
<text sub="clublinks" start="2858.355" dur="3.837"> ING topik saka suplemen, </text>
<text sub="clublinks" start="2860.323" dur="4.037"> Sadurunge Pungkasan Minggu, KITA </text>
<text sub="clublinks" start="2862.325" dur="3.07"> AKU TALK BENTUK APA PADIH ING NGENTOT </text>
<text sub="clublinks" start="2864.494" dur="3.871"> ING GRATIS. </text>
<text sub="clublinks" start="2865.528" dur="5.84"> ING AKU ING FEMA ING PURWAKING LAN </text>
<text sub="clublinks" start="2868.498" dur="4.872"> NANGGAL NABI KAMPUNG </text>
<text sub="clublinks" start="2871.501" dur="4.905"> Wong Bebarengan karo LAPAN TINDAK lan CIK </text>
<text sub="clublinks" start="2873.503" dur="5.973"> FONTEN lan NGANGGO WULANG </text>
<text sub="clublinks" start="2876.539" dur="5.205"> UNGGAL-UNDANGGUNGE AS KANGGO GUNUNG TO </text>
<text sub="clublinks" start="2879.609" dur="5.005"> TINDAKAN SUPIL MEDIKAL ING APA </text>
<text sub="clublinks" start="2881.878" dur="5.773"> Dadi MASALAH Utawa GANDI Utawa Mbagekake utawa UTAWA </text>
<text sub="clublinks" start="2884.747" dur="4.973"> TEMBAGA lan TEKTUK KANGGO BISA </text>
<text sub="clublinks" start="2887.784" dur="2.936"> TUTUP TUTUP ING ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2889.853" dur="3.07"> Kabutuhan. </text>
<text sub="clublinks" start="2890.854" dur="5.138"> A ITWE SMALLER ITEMS. </text>
<text sub="clublinks" start="2893.056" dur="5.005"> UNTUK LAN FOREMOST, CDC </text>
<text sub="clublinks" start="2896.126" dur="3.837"> ING JAMINAN PEMBANGUNAN KANA KITA KITA </text>
<text sub="clublinks" start="2898.195" dur="3.77"> NUNGGUL NENG WULANG TULIS </text>
<text sub="clublinks" start="2900.096" dur="3.838"> TENTANG PAMENAN PANGGIL BAGI </text>
<text sub="clublinks" start="2902.098" dur="2.836"> SUMBER NATURAL KAMI DI KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="2904.067" dur="2.836"> TAMAN. </text>
<text sub="clublinks" start="2905.068" dur="4.838"> ITU ING BULAN MINGGU WULANGAN </text>
<text sub="clublinks" start="2907.036" dur="5.005"> LAYANAN PARK KAMI DENGAN SEMUA </text>
<text sub="clublinks" start="2910.039" dur="6.106"> KAWAN GOLONGAN LAN KANGGO INGKO </text>
<text sub="clublinks" start="2912.175" dur="5.105"> CDC ING PANDUAN PRODUK </text>
<text sub="clublinks" start="2916.279" dur="3.804"> UNTUK MENGANGKUTKE SOSIAL DESAN </text>
<text sub="clublinks" start="2917.413" dur="4.806"> Lan dadi metu saka Door lan ENJOY </text>
<text sub="clublinks" start="2920.216" dur="3.871"> KANGGO KEBANGSAAN KAMI LAN KAMI AKU </text>
<text sub="clublinks" start="2922.352" dur="3.671"> KANGGO ING KANGGO ING VENG </text>
<text sub="clublinks" start="2924.221" dur="4.838"> SISTEM TAMAN NEGARA NAKAUNI </text>
<text sub="clublinks" start="2926.156" dur="3.236"> NEGARA LAN KENE PANGGENAN </text>
<text sub="clublinks" start="2929.192" dur="2.937"> NYOKONG. </text>
<text sub="clublinks" start="2929.526" dur="4.671"> LET AKU ING NGENTOT AGAIN, ING </text>
<text sub="clublinks" start="2932.262" dur="4.037"> CATETAN Luwih penting kanggo </text>
<text sub="clublinks" start="2934.331" dur="5.005"> RAKYAT AMERIKAN ING NGANGGO KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2936.433" dur="5.038"> Wong sing ngerti kanggo ngrampungake </text>
<text sub="clublinks" start="2939.469" dur="3.804"> NEGERI lan JAMINAN LOKAL DAN </text>
<text sub="clublinks" start="2941.605" dur="4.671"> WANGSA GAMPANG ORA </text>
<text sub="clublinks" start="2943.406" dur="4.938"> CORONAVIRUS LAN UNGGUL BASA </text>
<text sub="clublinks" start="2946.409" dur="4.104"> ELLING UNTUK PUT IN ING PRAKTOR ING </text>
<text sub="clublinks" start="2948.478" dur="5.973"> 15 HARI UNGGUL MUDAH KAMPUNG. </text>
<text sub="clublinks" start="2950.647" dur="5.038"> DR. FAUCI KANGGO NATE MENGENAI </text>
<text sub="clublinks" start="2954.584" dur="3.837"> GAMBAR TUNGGAL ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2955.819" dur="5.806"> PELUASAN NGUKTU NEGARA. </text>
<text sub="clublinks" start="2958.555" dur="5.005"> TAPI TINDAKAN INGKANG SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="2961.758" dur="3.937"> WAKTU WAKTU PAKSA ING AKU KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="2963.693" dur="2.87"> Lan aku Nuli MUNGSA INGKANG KANGGO UNTUK </text>
<text sub="clublinks" start="2965.829" dur="2.869"> AMERICAN. </text>
<text sub="clublinks" start="2966.696" dur="4.338"> KANGGO INGipun BISA, BAKAL </text>
<text sub="clublinks" start="2968.832" dur="4.871"> JANGAN UNTUK NAMPI KESIHATAN KABUPATEN </text>
<text sub="clublinks" start="2971.167" dur="5.639"> Lan KELUARGA sampeyan, TAPI TANPA AMERIKAN </text>
<text sub="clublinks" start="2973.837" dur="4.871"> ING ING ING KANGGO ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2976.94" dur="4.004"> CORONAVIRUS PARA RASA TO </text>
<text sub="clublinks" start="2978.841" dur="6.04"> Wong-wong sing bisa dingerteni. </text>
<text sub="clublinks" start="2981.077" dur="6.841"> KANGGO RISIKO KANGGO SUKAN TO </text>
<text sub="clublinks" start="2985.015" dur="3.17"> INGKANG PENTING AMERIKA </text>
<text sub="clublinks" start="2988.051" dur="2.97"> KENUT. </text>
<text sub="clublinks" start="2988.318" dur="6.64"> KABUPATEN AMERIKA bakal </text>
<text sub="clublinks" start="2991.154" dur="4.137"> Nemu SADEMIK MILD lan bakal </text>
<text sub="clublinks" start="2995.091" dur="2.937"> RECOVER. </text>
<text sub="clublinks" start="2995.425" dur="5.606"> TAPI UNTUK SENIOR DENGAN SERIUS </text>
<text sub="clublinks" start="2998.161" dur="5.038"> KOMUNITASING UNDERING, LUKU </text>
<text sub="clublinks" start="3001.164" dur="4.004"> Kabutuhan kanggo Ngramal PRINSIP </text>
<text sub="clublinks" start="3003.333" dur="3.237"> OF 15 HARI KANGGO BUKU. </text>
<text sub="clublinks" start="3005.301" dur="3.003"> ING PRESIDEN KANGGO INI </text>
<text sub="clublinks" start="3006.703" dur="4.438"> MINGGAM INGGU KANGGO NUNGGUH </text>
<text sub="clublinks" start="3008.438" dur="4.771"> ING Dinten KANGGO MUKA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="3011.274" dur="3.938"> NEGARA LAN TEAM INI AKAN DADI </text>
<text sub="clublinks" start="3013.342" dur="3.938"> Nggambarke </text>
<text sub="clublinks" start="3015.345" dur="3.937"> NGENTANG KENE ING ING Kaslametan lan </text>
<text sub="clublinks" start="3017.414" dur="4.904"> RESPONSIK DIGALAKAK INGKE SADANA. </text>
<text sub="clublinks" start="3019.415" dur="6.073"> TAPI TANGGO UNTUK AMERIKA YANG NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="3022.452" dur="5.105"> Nampilake AMERIKA BACK ING BISNES, </text>
<text sub="clublinks" start="3025.622" dur="6.973"> Sampeyan bisa PUT ing PRACTICE. </text>
<text sub="clublinks" start="3027.691" dur="6.906"> Pindhah menyang CORONAVIRUS.GOV lan KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="3032.729" dur="4.07"> NATE ING ING KANGGO BAKAL. </text>
<text sub="clublinks" start="3034.731" dur="2.936"> KAMI AKU NATE NUKAKI SUKU lan HEAL </text>
<text sub="clublinks" start="3036.933" dur="5.739"> TANPA KAMI. </text>
<text sub="clublinks" start="3037.8" dur="10.077"> WAYANG DENGAN, LET ME RECOGNIZE DR. </text>
<text sub="clublinks" start="3042.806" dur="7.841"> TONY FAUCI - DR. BIRX UNTUK lan </text>
<text sub="clublinks" start="3048.011" dur="4.705"> Banjur DR. FAUCI. </text>
<text sub="clublinks" start="3050.78" dur="4.972"> DR. BIRX: SALAMU UNGGUL US </text>
<text sub="clublinks" start="3052.849" dur="3.97"> TALKING ING INSAN AMERIKA. </text>
<text sub="clublinks" start="3055.885" dur="2.903"> ING KITA NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="3056.953" dur="4.838"> TARI RESEP lan ING IS </text>
<text sub="clublinks" start="3058.921" dur="4.972"> KRITIKAL UNTUK MELIHAN ING SANG ING. </text>
<text sub="clublinks" start="3061.924" dur="5.974"> LET AKU JARI. </text>
<text sub="clublinks" start="3064.027" dur="6.94"> SISTEM KITA MENGGALU-MENGIKUT FLU-LIKE </text>
<text sub="clublinks" start="3068.031" dur="3.269"> GAMBAR MUNGGUNG ING IN </text>
<text sub="clublinks" start="3071.1" dur="1.101"> RUNNING. </text>
<text sub="clublinks" start="3071.434" dur="4.704"> Lan Apa KENE PENTING? </text>
<text sub="clublinks" start="3072.335" dur="8.909"> UNTUK Wong-wong sing wis akeh </text>
<text sub="clublinks" start="3076.272" dur="7.808"> EPIDEMIK FLU, KAMI NGADI FLU A </text>
<text sub="clublinks" start="3081.377" dur="4.805"> Lan Banjur FLU B lan KANGEN </text>
<text sub="clublinks" start="3084.213" dur="5.907"> SISTEM KENE PAKSA PLATFORM </text>
<text sub="clublinks" start="3086.315" dur="4.172"> KITA BISA NDELENG MANAWA </text>
<text sub="clublinks" start="3090.253" dur="2.903"> MUNDAKAKE. </text>
<text sub="clublinks" start="3090.62" dur="4.704"> Yen sampeyan wis gedhe banget </text>
<text sub="clublinks" start="3093.289" dur="5.139"> NEGARA LAN NEGARA, </text>
<text sub="clublinks" start="3095.458" dur="5.84"> GAMPANG PELUANG FLU </text>
<text sub="clublinks" start="3098.562" dur="4.704"> LAN KELOMBONGAN Bebarengan karo CDC </text>
<text sub="clublinks" start="3101.431" dur="4.972"> Lan Nggolek-OG ING owah-owahan ing </text>
<text sub="clublinks" start="3103.399" dur="4.972"> TAMPILAN ALAM-PANJENONG FLU-LIKE </text>
<text sub="clublinks" start="3106.536" dur="4.738"> Lan ING KITS ING KULIT Anyar lan </text>
<text sub="clublinks" start="3108.505" dur="7.907"> ING ING NGANGGO KITS TIGA </text>
<text sub="clublinks" start="3111.407" dur="15.115"> RUNS ing FLU SURVEILPENS Sampeyan </text>
<text sub="clublinks" start="3116.546" dur="12.046"> PROGRAM. </text>
<text sub="clublinks" start="3126.656" dur="3.904"> TEMA ING BISA KANGGO ING INS </text>
<text sub="clublinks" start="3128.725" dur="30.997"> KESELIMAAN YANG KANGGO MANGSA </text>
<text sub="clublinks" start="3130.693" dur="32.032"> SAIKI SAIKI. </text>
<text sub="clublinks" start="3159.856" dur="7.841"> KOTA YORK Anyar, WESTCHESTER, NEW </text>
<text sub="clublinks" start="3162.859" dur="6.039"> YORK, SUFFOLK lan NEGARA NASSAU. </text>
<text sub="clublinks" start="3167.831" dur="2.936"> Wong-wong kuwi wis akhir-akhir </text>
<text sub="clublinks" start="3169.032" dur="2.835"> Ditemtokake karo NEW YORK lan Anyar </text>
<text sub="clublinks" start="3170.9" dur="3.003"> KAWASAN YORK METRO. </text>
<text sub="clublinks" start="3172.001" dur="4.971"> Yaiku NEGARA KANGSA BISA </text>
<text sub="clublinks" start="3174.036" dur="6.841"> JERSEY TAPI 56% KES TARI ING JAWA </text>
<text sub="clublinks" start="3177.106" dur="5.772"> Lan PENTING PENTING </text>
<text sub="clublinks" start="3181.01" dur="2.869"> Wong KITA NENGGALKI NGOMBUT OLEH KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="3183.012" dur="3.037"> CASES PER DAY. </text>
<text sub="clublinks" start="3184.013" dur="4.038"> INGKE KAMI NATE ING AKU KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="3186.182" dur="3.003"> NGANGGO ING KANGGO BISA KANGGO BUKU </text>
<text sub="clublinks" start="3188.184" dur="5.005"> Tés BACKLOG. </text>
<text sub="clublinks" start="3189.319" dur="5.806"> INGKU KITA KITA PITUT TANGGO BISA </text>
<text sub="clublinks" start="3193.323" dur="3.87"> INTERPRET KES CASES </text>
<text sub="clublinks" start="3195.258" dur="3.871"> PER DAY lan Sampeyan bakal Nonton ING Anyar </text>
<text sub="clublinks" start="3197.327" dur="3.837"> KOTA YORK YANG SUMBANGAN </text>
<text sub="clublinks" start="3199.262" dur="2.969"> CASES PER DAY Suwe </text>
<text sub="clublinks" start="3201.297" dur="1.935"> KONSEP RELATIVELY ING KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="3202.365" dur="2.803"> ING Pungkasan LAWA. </text>
<text sub="clublinks" start="3203.366" dur="2.769"> Wong-wong kuwi nomer anyar </text>
<text sub="clublinks" start="3205.301" dur="2.87"> CASES PER DAY. </text>
<text sub="clublinks" start="3206.269" dur="3.069"> ING IS CARI KANGGO INGKAP </text>
<text sub="clublinks" start="3208.304" dur="3.103"> PERSON ING KOTA YORK BARU LAN KABUPATEN </text>
<text sub="clublinks" start="3209.472" dur="4.738"> KAWASAN YORK METRO KONTEK </text>
<text sub="clublinks" start="3211.54" dur="4.839"> Saben LUKU 15 HARI ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="3214.343" dur="3.304"> Mlancarake SPREAD lan nindakake </text>
<text sub="clublinks" start="3216.513" dur="3.904"> Bagean saka wektu kasebut ing wektu sing padha </text>
<text sub="clublinks" start="3217.78" dur="3.504"> Wong-wong mau padha ngrokok </text>
<text sub="clublinks" start="3220.55" dur="2.77"> Lan GOVERNORS. </text>
<text sub="clublinks" start="3221.418" dur="4.003"> YESTERDAY, KITA NGENTUK </text>
<text sub="clublinks" start="3223.453" dur="4.972"> Wong-wong sing bisa ngrusak </text>
<text sub="clublinks" start="3225.555" dur="4.872"> METRO KAWASAN YANG TANPA RESIDEN </text>
<text sub="clublinks" start="3228.558" dur="4.905"> SUKU ING AKU KANGGO NENG WULANG </text>
<text sub="clublinks" start="3230.56" dur="5.038"> HOMES UTAWA TEMPAT LAIN UNTUK TINDAK </text>
<text sub="clublinks" start="3233.596" dur="4.939"> Lan kita njaluk wong-wong mau menyang MONITOR </text>
<text sub="clublinks" start="3235.732" dur="3.87"> TEMPERATUR KANGGO LAN </text>
<text sub="clublinks" start="3238.668" dur="2.87"> TAMPILAN DIRI-INGKE ING KANGGO UNTUK </text>
<text sub="clublinks" start="3239.735" dur="3.805"> MENGENAI KESIHAN MANEH lan ING </text>
<text sub="clublinks" start="3241.671" dur="3.904"> KEDAI KOMUNITOR KOMUNITAS </text>
<text sub="clublinks" start="3243.673" dur="2.235"> NANG NINI JAWA NENG LUKU </text>
<text sub="clublinks" start="3245.708" dur="3.004"> NEGARA. </text>
<text sub="clublinks" start="3246.042" dur="4.704"> KENE BISAN INGING PENTING, IT </text>
<text sub="clublinks" start="3248.845" dur="3.937"> GENTING PENTING AKU, </text>
<text sub="clublinks" start="3250.88" dur="4.004"> MANGSA GRANDMOTHER KANGGO 88 </text>
<text sub="clublinks" start="3252.915" dur="4.906"> TAHUN Urip karo FAKTIKA YANG </text>
<text sub="clublinks" start="3255.017" dur="6.841"> SHE ING TU ING SUKU 11 SAKA </text>
<text sub="clublinks" start="3257.954" dur="5.973"> PANJENENGAN KANGGO RUWATI UNTUK BASA SAYA </text>
<text sub="clublinks" start="3261.991" dur="4.905"> NUNG KANG ING DADI NENG NENG WULANG </text>
<text sub="clublinks" start="3264.06" dur="6.005"> IYANG KANGGO lan IBU BANAL </text>
<text sub="clublinks" start="3267.029" dur="5.038"> GAMPANG GAMPANG INGGAL ING GRATIS 1918 FLU. </text>
<text sub="clublinks" start="3270.199" dur="4.805"> LAYANG NORTHWESTERLY LAMPIRAN </text>
<text sub="clublinks" start="3272.201" dur="4.872"> SHE ING ANAK ING SEKOLIT YANG </text>
<text sub="clublinks" start="3275.137" dur="2.236"> INGKOH INGKANGKE INGKU FLU </text>
<text sub="clublinks" start="3277.206" dur="2.035"> INGGRENG. </text>
<text sub="clublinks" start="3277.506" dur="3.738"> ING KENE KANG KITA NUNGGAL NUI </text>
<text sub="clublinks" start="3279.375" dur="3.971"> SEMUA AMERIKAN, ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="3281.378" dur="4.838"> KANGGO UNTUK LAN TANGGAL LANJUT </text>
<text sub="clublinks" start="3283.479" dur="5.706"> Yen sampeyan INTERACT. </text>
<text sub="clublinks" start="3286.349" dur="4.938"> LALAKI KENE ING SOSIAL </text>
<text sub="clublinks" start="3289.318" dur="2.369"> PENTING lan Sampeyan SOSIAL </text>
<text sub="clublinks" start="3291.42" dur="1.902"> MENGKUT. </text>
<text sub="clublinks" start="3291.821" dur="3.503"> MANGSA KANG AMERIKAN, ING ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="3293.456" dur="2.903"> Nglindhungi dhewe, Sampeyan uga </text>
<text sub="clublinks" start="3295.458" dur="4.971"> Nglindhungi wong liya. </text>
<text sub="clublinks" start="3296.492" dur="6.006"> Yen sampeyan ora bisa nggawe </text>
<text sub="clublinks" start="3300.563" dur="4.871"> ING VIRUS ING TANPA KANGGO TO </text>
<text sub="clublinks" start="3302.632" dur="4.738"> KOMUNITAS PRE-EKISTEN, KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="3305.568" dur="2.803"> GRANDMOTHER urip karo sing FOR </text>
<text sub="clublinks" start="3307.503" dur="3.171"> 88 TAHUN. </text>
<text sub="clublinks" start="3308.504" dur="2.903"> ING IS ANU PESAKA WULAN </text>
<text sub="clublinks" start="3310.807" dur="1.802"> PENTING. </text>
<text sub="clublinks" start="3311.541" dur="3.17"> ING KENE. </text>
<text sub="clublinks" start="3312.742" dur="3.704"> Sampeyan bisa Deleng nomer KATENAN </text>
<text sub="clublinks" start="3314.844" dur="4.638"> SAIKI OCCURRING. </text>
<text sub="clublinks" start="3316.579" dur="3.204"> KITA KITA DENGAN PERANAN ING PREVENTING </text>
<text sub="clublinks" start="3319.616" dur="2.001"> TEMA. </text>
<text sub="clublinks" start="3319.916" dur="5.738"> SALAMU UNTUK KARYA KANGGO BISA sing ditindakake </text>
<text sub="clublinks" start="3321.751" dur="5.839"> DAPAT PESANGGO KAMI Kanggo Wong liya </text>
<text sub="clublinks" start="3325.788" dur="3.938"> NGANGGO WULANG ISERI </text>
<text sub="clublinks" start="3327.723" dur="4.138"> ING UNTUK PENTING LAKON </text>
<text sub="clublinks" start="3329.859" dur="4.871"> Peran BISA KANGGO NATE MENGENUT </text>
<text sub="clublinks" start="3331.994" dur="4.672"> HARI LIMA NGGAL ING OGING Ora LET UP. </text>
<text sub="clublinks" start="3334.864" dur="4.872"> Aku ngrungokake WULANGAN ING SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="3336.799" dur="4.07"> CASES Anyar DUMADUH OLEHARI </text>
<text sub="clublinks" start="3339.869" dur="3.87"> HOSPITALISASI KANGGO ING GRATIS. </text>
<text sub="clublinks" start="3341.003" dur="4.806"> Nomer KES ING ORA NGANJAWA </text>
<text sub="clublinks" start="3343.873" dur="6.006"> ING NGAH LARI ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="3345.942" dur="5.939"> KONSISTEN ING Ora RISING. </text>
<text sub="clublinks" start="3350.012" dur="3.871"> Sampeyan bakal Nonton KES HOSPITAL </text>
<text sub="clublinks" start="3352.014" dur="4.972"> TANGGAP UNTUK MANGSA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="3354.016" dur="5.94"> Wong-wong iku REFLEKSI APA </text>
<text sub="clublinks" start="3357.12" dur="5.071"> NANGGALKE SUKU NUNG WULANG MUNGGUL KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="3360.089" dur="4.971"> Sadurunge MITIGATION LENGKAP </text>
<text sub="clublinks" start="3362.324" dur="4.906"> EFEKORANA ING PUT IN TEMPAT. </text>
<text sub="clublinks" start="3365.194" dur="3.938"> Ora MATERI APA KOMUNITI, NEGARA </text>
<text sub="clublinks" start="3367.363" dur="3.771"> Utawa NEGERI BISA bisa KANGGO BISA TO US </text>
<text sub="clublinks" start="3369.265" dur="4.037"> GAMPANG SAIKI KANGGO NULIS </text>
<text sub="clublinks" start="3371.267" dur="5.939"> SULIT PIRANGAN ING tumrap Wong liya. </text>
<text sub="clublinks" start="3373.436" dur="5.906"> AKU KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="3377.34" dur="3.103"> DR. FAUCI: AKU ING NGUNTUT A </text>
<text sub="clublinks" start="3379.476" dur="2.902"> KUMPULAN MINITAN NATE INGKU </text>
<text sub="clublinks" start="3380.576" dur="5.806"> TENTANG INFORMASI KANGGO GOLEKO ING </text>
<text sub="clublinks" start="3382.511" dur="9.009"> INGKING TAWASAN KANGGO ING ING PUTRA </text>
<text sub="clublinks" start="3386.516" dur="5.805"> Bengi MUNGGUL ING MANGSA MANGGAMU US </text>
<text sub="clublinks" start="3391.654" dur="3.671"> INFORMASI. </text>
<text sub="clublinks" start="3392.455" dur="4.004"> ING KABEH KABEH, ING AKU KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="3395.458" dur="2.97"> APOLOGI KE RESPON KURSUS AKSARI </text>
<text sub="clublinks" start="3396.593" dur="2.836"> KANGGO ING NGAK INGKU SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="3398.561" dur="2.936"> TINDAKAN CHINA. </text>
<text sub="clublinks" start="3399.562" dur="3.97"> AKU TANGGUNG TANGGUNG LAMPUNG, </text>
<text sub="clublinks" start="3401.631" dur="6.906"> TAPI TANPA KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="3403.666" dur="5.972"> AKU TINDAK AKU CARI </text>
<text sub="clublinks" start="3408.671" dur="2.803"> FISSIA lan aku ora njaluk </text>
<text sub="clublinks" start="3409.772" dur="4.705"> SUKU ING ING SUKU. </text>
<text sub="clublinks" start="3411.607" dur="5.105"> NGANGGO INGKANG-KANGGO dhateng Sopo </text>
<text sub="clublinks" start="3414.611" dur="4.104"> KAMI RAN INTO PADANG ING PENTING </text>
<text sub="clublinks" start="3416.846" dur="3.871"> INFORMASI, CHINA lan LAIN </text>
<text sub="clublinks" start="3418.848" dur="3.87"> Nuli ING SUKU WANGSA NUNGGAL DIDUGA. </text>
<text sub="clublinks" start="3420.85" dur="3.003"> SATU TIGA ING AKU BISA </text>
<text sub="clublinks" start="3422.852" dur="3.97"> Mantep TO AKU LAN AKU NJI </text>
<text sub="clublinks" start="3423.987" dur="5.772"> SULIT KANA ING KENE </text>
<text sub="clublinks" start="3426.956" dur="5.071"> NATE GAMPANG, NGAPAK TANPA Nggadhang </text>
<text sub="clublinks" start="3429.892" dur="4.004"> SAIKI, KOLEJ INGGO BISA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="3432.161" dur="4.905"> SANGAT INGKANG TANGGO INGKANG ING </text>
<text sub="clublinks" start="3434.03" dur="4.972"> INGKANG TENAGA KANGGO TENAGA </text>
<text sub="clublinks" start="3437.199" dur="3.771"> Sampeyan lagi ngatasi. </text>
<text sub="clublinks" start="3439.135" dur="4.838"> Wong-wong mau wis Kasedhi. </text>
<text sub="clublinks" start="3441.103" dur="7.007"> TAPI APA ING NGANGGO MANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="3444.106" dur="5.106"> NDELENGKE ING ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="3448.243" dur="3.938"> PELANGSAAN ING SEKTOR lan INGIN </text>
<text sub="clublinks" start="3449.345" dur="5.906"> KANGGO US ING KENE KANGGUH </text>
<text sub="clublinks" start="3452.314" dur="5.006"> GAMPANG GAMPANG, GAMPANG SULU ING SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="3455.384" dur="4.171"> TAMPILAN ING AKU BISE </text>
<text sub="clublinks" start="3457.453" dur="3.07"> MANGSA KONTAK KONTIK </text>
<text sub="clublinks" start="3459.689" dur="2.769"> INPUT. </text>
<text sub="clublinks" start="3460.656" dur="3.97"> Aku ngerti KENE ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="3462.591" dur="2.836"> GAMPANG SAIKI PARI ING ING UNDANG-UNDANG </text>
<text sub="clublinks" start="3464.76" dur="3.771"> KONTROL. </text>
<text sub="clublinks" start="3465.561" dur="4.071"> KITA TANPA INGGRIS INPUT IN. </text>
<text sub="clublinks" start="3468.664" dur="2.904"> ING WANG SUKU. </text>
<text sub="clublinks" start="3469.765" dur="3.871"> INGKANG SUKU BEDHANA </text>
<text sub="clublinks" start="3471.701" dur="3.837"> PENTING, KANGGO NUNGGUH </text>
<text sub="clublinks" start="3473.77" dur="3.804"> DR. BIRX MENTIONED. </text>
<text sub="clublinks" start="3475.671" dur="4.137"> NUNG ING NGGO ING INFLECK </text>
<text sub="clublinks" start="3477.707" dur="4.17"> SHON KANGGO, WE NOWVILLE </text>
<text sub="clublinks" start="3479.942" dur="3.771"> PEMBANGUNAN MUDA BASA </text>
<text sub="clublinks" start="3482.011" dur="4.705"> SAIKI KANGGO NATE TANGGO NANGKUR </text>
<text sub="clublinks" start="3483.846" dur="3.971"> LANGKAH ING INDIVIDU </text>
<text sub="clublinks" start="3486.849" dur="2.903"> PENTING lan sampeyan bisa sinau </text>
<text sub="clublinks" start="3487.95" dur="4.839"> SUKU DENGAN TEMA ING NGENTOT </text>
<text sub="clublinks" start="3489.885" dur="4.972"> Sampeyan ING ING OLE INGKE. </text>
<text sub="clublinks" start="3492.922" dur="5.005"> UNTUK CONTOH, ING CHINA KANGGO UP, </text>
<text sub="clublinks" start="3494.99" dur="4.138"> INGKANG TANGGIH NATE ING-ANAK </text>
<text sub="clublinks" start="3498.06" dur="3.937"> GAMPANG TENGOK ING ING SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="3499.262" dur="5.739"> Saking Pungkasan, Aku bakal njupuk AN </text>
<text sub="clublinks" start="3502.131" dur="5.84"> Nomer ARBITRARY, 500 CASES, </text>
<text sub="clublinks" start="3505.134" dur="5.973"> HARI NEXT NUNGGUL 1.000 LAN ING </text>
<text sub="clublinks" start="3508.104" dur="5.973"> 1.500 Lan ING 2,000. </text>
<text sub="clublinks" start="3511.24" dur="4.905"> ONAS KASAHA ING Wiwiti menyang </text>
<text sub="clublinks" start="3514.21" dur="4.872"> FLATTEN INGKE ING NGANGGO PAKET </text>
<text sub="clublinks" start="3516.279" dur="3.103"> ING INFLECK SHON MUKA </text>
<text sub="clublinks" start="3519.215" dur="4.971"> KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="3519.515" dur="6.607"> INGKANG INI DR. BIRX </text>
<text sub="clublinks" start="3524.32" dur="3.07"> MENTIONED, Sampeyan ora ngerti </text>
<text sub="clublinks" start="3526.255" dur="2.936"> KANGGO TETAPI INI ING ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="3527.523" dur="2.769"> NGANGGANG ING NGANGGANG. </text>
<text sub="clublinks" start="3529.325" dur="1.868"> Lan aku mikir yen luwih </text>
<text sub="clublinks" start="3530.426" dur="2.802"> PENTING. </text>
<text sub="clublinks" start="3531.327" dur="3.07"> ING KETIGA lan ING AKU ING AKU </text>
<text sub="clublinks" start="3533.362" dur="3.971"> Pikirane Nuli golekne menyang </text>
<text sub="clublinks" start="3534.53" dur="5.84"> SOALAN sing MANY ING ING ING ING </text>
<text sub="clublinks" start="3537.466" dur="6.007"> Audisi Dicenthang AS, NATE INGKU </text>
<text sub="clublinks" start="3540.503" dur="6.039"> Apa dadi CYCLE Seksi sing? </text>
<text sub="clublinks" start="3543.606" dur="5.071"> AKU NATE ING NGANGGAL NAMPI. </text>
<text sub="clublinks" start="3546.675" dur="6.974"> KANGGURAN SUKU DENGAN, APA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="3548.811" dur="5.973"> SAIKI MELIH DENGAN ING ING INI </text>
<text sub="clublinks" start="3553.783" dur="2.969"> PEMBANGUNAN HUTISNES HATIS </text>
<text sub="clublinks" start="3554.917" dur="4.739"> INGKU KITA NGANGGO KESENI </text>
<text sub="clublinks" start="3556.886" dur="4.972"> NAWANGKE ING INI NGANGGO NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="3559.789" dur="4.972"> TEMA ING NGANGGO LANWANG </text>
<text sub="clublinks" start="3561.991" dur="3.971"> NUNGGAL PELANGGAN SUKSIK, IT </text>
<text sub="clublinks" start="3564.894" dur="4.971"> Bakal ING ING INGKANG SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="3566.095" dur="5.705"> DITANGGALKE INGKANG KANGGO NATE GAMPANG A </text>
<text sub="clublinks" start="3569.998" dur="2.97"> CYCLE ING WULANG. </text>
<text sub="clublinks" start="3571.934" dur="4.237"> Apa sing bakal digunakake kanggo US? </text>
<text sub="clublinks" start="3573.102" dur="5.806"> KANGGO TANGGAL NATE INGKU </text>
<text sub="clublinks" start="3576.305" dur="4.638"> Nindakake APA KANGGO ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="3579.041" dur="4.972"> Ningkataké VACCINE, N nyoba Tèks </text>
<text sub="clublinks" start="3581.076" dur="7.008"> Cepet lan Cepet Maca Waca IT </text>
<text sub="clublinks" start="3584.146" dur="6.006"> Lan Duwe Gunakake VACCINE. </text>
<text sub="clublinks" start="3588.217" dur="4.939"> Lan Gawe RASA ING NGETU KANA KITA </text>
<text sub="clublinks" start="3590.285" dur="4.139"> AKU NUNGGAL MENU NGGENGA </text>
<text sub="clublinks" start="3593.289" dur="2.97"> KANGGO ING SAIKI KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="3594.557" dur="3.604"> Lan SAFE. </text>
<text sub="clublinks" start="3596.392" dur="3.87"> AKU NGENTUK KECIL </text>
<text sub="clublinks" start="3598.294" dur="4.971"> INPUTTING ING SEKAR SAIKI, Kita KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="3600.396" dur="7.841"> KANGGO DIPANGGO UNTUK SEMUA CYCLE </text>
<text sub="clublinks" start="3603.399" dur="6.874"> Lan KAMI NAMPAK AKU PREPARE US </text>
<text sub="clublinks" start="3608.371" dur="4.037"> WELL. </text>
<text sub="clublinks" start="3610.406" dur="5.939"> PEMBANGUNAN: ING VENTILATOR, ING </text>
<text sub="clublinks" start="3612.541" dur="4.805"> KAPITAN SAIKI ING ING BISAN </text>
<text sub="clublinks" start="3616.478" dur="1.902"> 16,000 ING NATIONAL </text>
<text sub="clublinks" start="3617.479" dur="2.036"> STOKPILE. </text>
<text sub="clublinks" start="3618.514" dur="2.969"> GAMPANG KABUPATEN AS, DUMANGSA MANAWA </text>
<text sub="clublinks" start="3619.649" dur="2.935"> VENTILATOR Apa sampeyan kudu </text>
<text sub="clublinks" start="3621.617" dur="3.904"> STOKPILE NEGARA? </text>
<text sub="clublinks" start="3622.718" dur="6.874"> Sapa sing ELSE ING NGANGGO ING LANON </text>
<text sub="clublinks" start="3625.655" dur="5.939"> LONG ING ING NGANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="3629.725" dur="5.906"> Apa ora? </text>
<text sub="clublinks" start="3631.727" dur="6.073"> PRESIDEN VICE: ITU A </text>
<text sub="clublinks" start="3635.764" dur="4.906"> FUNGSUS SINGULAR lan PELUANG GAS </text>
<text sub="clublinks" start="3637.934" dur="5.839"> ING TANGGAL KANGGO ING GRATIS </text>
<text sub="clublinks" start="3640.803" dur="5.105"> KANGGO ING FEMA SINCE ING </text>
<text sub="clublinks" start="3643.906" dur="3.937"> PRESIDENT STOOD UP FEMA'S </text>
<text sub="clublinks" start="3646.041" dur="3.938"> PUSAT TANGGUNGAN NEGARA LAN WE </text>
<text sub="clublinks" start="3647.976" dur="2.97"> ING NGANGGO PROGRES ING VARIETY </text>
<text sub="clublinks" start="3650.112" dur="2.936"> OF PAKSA </text>
<text sub="clublinks" start="3651.08" dur="4.872"> Pungkasan, ING NEGARA NATIONAL </text>
<text sub="clublinks" start="3653.182" dur="4.772"> STOKPILE sing sampeyan REFER lan </text>
<text sub="clublinks" start="3656.085" dur="3.871"> MELAYANGKE APA BAKAL </text>
<text sub="clublinks" start="3658.087" dur="4.037"> DISKIBUKAN, KANGGO NENGGUT </text>
<text sub="clublinks" start="3660.089" dur="4.904"> 4,000 VENTILATOR TO NEW YORK </text>
<text sub="clublinks" start="3662.258" dur="3.169"> MENGENAI VENTILATOR KANGGO SUKA TO </text>
<text sub="clublinks" start="3665.127" dur="2.87"> KOTA YORK Anyar. </text>
<text sub="clublinks" start="3665.56" dur="4.572"> Yaiku Pira-pira umume </text>
<text sub="clublinks" start="3668.13" dur="4.071"> 20.000 - Kurang luwih saka 20,000. </text>
<text sub="clublinks" start="3670.266" dur="4.738"> Aku ora NATE NATE nomer sampeyan. </text>
<text sub="clublinks" start="3672.334" dur="4.672"> SAIKI LAKIR DENGAN LAKU </text>
<text sub="clublinks" start="3675.137" dur="3.971"> ESTIMATES Luwih saka 150.000 </text>
<text sub="clublinks" start="3677.139" dur="4.939"> VENTILATOR ing BROAD KESIHATAN </text>
<text sub="clublinks" start="3679.241" dur="3.17"> SISTEM CARE SEMUA ACROSS ING </text>
<text sub="clublinks" start="3682.211" dur="2.936"> NEGARA. </text>
<text sub="clublinks" start="3682.545" dur="4.737"> Lan nggarap DOKTOR lan </text>
<text sub="clublinks" start="3685.281" dur="4.872"> Yaiku PENTING PENTING </text>
<text sub="clublinks" start="3687.416" dur="3.804"> KONTAK KANGGO NUNG NULIS, KAMI KITA </text>
<text sub="clublinks" start="3690.286" dur="3.937"> DIPENGGIH WULANG MINGGU WULANGAN </text>
<text sub="clublinks" start="3691.354" dur="5.906"> INGKANG TANGGO YANG NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="3694.356" dur="5.94"> DOKTOR GAMPANG Gunakake </text>
<text sub="clublinks" start="3697.393" dur="4.938"> SAIKI BISA KULIT KOMUNITASING A </text>
<text sub="clublinks" start="3700.429" dur="4.171"> VENTILATOR sing luwih apik. </text>
<text sub="clublinks" start="3702.464" dur="5.973"> AKU SPOKE UNTUK GOVERNOR CUOMO TENTANG </text>
<text sub="clublinks" start="3704.733" dur="4.905"> ING BISA lan ING ING INI </text>
<text sub="clublinks" start="3708.57" dur="2.971"> PROSES KOMPUTER GELAYAN SERVING </text>
<text sub="clublinks" start="3709.772" dur="3.771"> Tanduran Nasional. </text>
<text sub="clublinks" start="3711.674" dur="4.004"> KITA NGENTAK ING ING PENTING </text>
<text sub="clublinks" start="3713.676" dur="6.039"> PENTING KABUPATEN VENTILATOR </text>
<text sub="clublinks" start="3715.811" dur="7.141"> BISA TUNGGUH ING SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="3719.848" dur="7.107"> FDA NAMPANG PITABUAN. </text>
<text sub="clublinks" start="3723.086" dur="6.939"> KANGGO NATE INGGU BASA VIDEO </text>
<text sub="clublinks" start="3727.089" dur="4.905"> UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG APA PEMBANGUNAN KENE </text>
<text sub="clublinks" start="3730.158" dur="3.838"> DITULUS. </text>
<text sub="clublinks" start="3732.127" dur="4.906"> TAPI KITA KANGGO NUNGGUH ING UMUM </text>
<text sub="clublinks" start="3734.129" dur="3.171"> PAMARGANAN lan KOMPUTER UNTUK LAMPIRAN </text>
<text sub="clublinks" start="3737.166" dur="2.069"> UP. </text>
<text sub="clublinks" start="3737.433" dur="3.77"> KONEKTOR KANGGO DIGUNAKAN lan </text>
<text sub="clublinks" start="3739.368" dur="3.737"> MANAJAWA TENAGA KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="3741.336" dur="3.838"> TAPI TINDAKAN IDEAS LAIN SUKU KITA </text>
<text sub="clublinks" start="3743.239" dur="4.037"> HARI ING NEGARA BASA </text>
<text sub="clublinks" start="3745.308" dur="3.904"> ING PALING IMPAK lan Luwih luwih </text>
<text sub="clublinks" start="3747.41" dur="2.969"> THAL HALF KASAS FOR </text>
<text sub="clublinks" start="3749.345" dur="4.004"> CORONAVIRUS ING JAWA BARU </text>
<text sub="clublinks" start="3750.513" dur="7.006"> NEGARA LAN DI KABUPATEN KABUPATEN </text>
<text sub="clublinks" start="3753.482" dur="6.907"> Yaiku, bakal ngrampungake resepsi kita </text>
<text sub="clublinks" start="3757.653" dur="4.038"> MENGENAI VENTILATORS ING INI </text>
<text sub="clublinks" start="3760.522" dur="3.104"> KOMUNITAS ING GRATIS </text>
<text sub="clublinks" start="3761.824" dur="3.737"> PALING TANPA CORONAVIRUS. </text>
<text sub="clublinks" start="3763.759" dur="5.673"> SATU PAHLAWAN ING KANGGO BISA </text>
<text sub="clublinks" start="3765.695" dur="5.772"> SAIKI yen ing FEMA SAIKI DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="3769.565" dur="2.969"> KOMUNITAS UP PRODUKTIF lan AT </text>
<text sub="clublinks" start="3771.6" dur="2.87"> ING SAME TANGGO Bebarengan Karo </text>
<text sub="clublinks" start="3772.668" dur="3.203"> GOLONGAN GOLONGAN KEBANGSAAN ing KAWASAN </text>
<text sub="clublinks" start="3774.603" dur="3.07"> SUKU ING NGENTOT </text>
<text sub="clublinks" start="3776.004" dur="3.504"> BURDEN YET DENGAN CORONAVIRUS </text>
<text sub="clublinks" start="3777.806" dur="2.937"> Lan Nggawe MANGSA KITA </text>
<text sub="clublinks" start="3779.641" dur="3.938"> Nggunakake lan mancal </text>
<text sub="clublinks" start="3780.876" dur="5.872"> Lan MESIN YANG PERLU. </text>
<text sub="clublinks" start="3783.713" dur="4.871"> Apa sing dakkandhakake, KITA KITA ANU </text>
<text sub="clublinks" start="3786.882" dur="6.807"> TEAM EXTRAORDINARY. </text>
<text sub="clublinks" start="3788.717" dur="6.007"> PULANG TENGAH PENTING ADALAH Nindakake AN </text>
<text sub="clublinks" start="3793.823" dur="4.871"> Proyek INCREDIBLE. </text>
<text sub="clublinks" start="3794.857" dur="5.071"> KAMI KANGGITAN SUMBER </text>
<text sub="clublinks" start="3798.828" dur="4.037"> Konfigurasi ARRANGING. </text>
<text sub="clublinks" start="3800.062" dur="4.771"> DR. BIRX, MAYBE sampeyan bisa ngomong </text>
<text sub="clublinks" start="3802.998" dur="4.839"> THE VENTILATORS. </text>
<text sub="clublinks" start="3804.967" dur="5.072"> DR. BIRX: I THANK DRR MARRI </text>
<text sub="clublinks" start="3807.97" dur="4.939"> PETERSON lan AMERIKA </text>
<text sub="clublinks" start="3810.172" dur="4.739"> ASSOCIATION, INGKANG INI </text>
<text sub="clublinks" start="3813.042" dur="5.038"> GAMBAR NUNGGAL ING KANGGO NILA, </text>
<text sub="clublinks" start="3815.044" dur="6.907"> Wong-wong mau Gawe Nggarap Saiki lan Kudu </text>
<text sub="clublinks" start="3818.214" dur="5.739"> Pitakonan lan JAWAB UNTUK ING AWAL </text>
<text sub="clublinks" start="3822.084" dur="3.937"> DOKTOR ING WULANG WULANG NUNGGUH </text>
<text sub="clublinks" start="3824.086" dur="3.904"> Nggarap STATE ING lan </text>
<text sub="clublinks" start="3826.155" dur="2.903"> TAWASAN LOKAL ING PENTANGGIH </text>
<text sub="clublinks" start="3828.124" dur="3.169"> ING. </text>
<text sub="clublinks" start="3829.191" dur="3.937"> Ora Bener VENTILATOR </text>
<text sub="clublinks" start="3831.426" dur="3.637"> Wong-wong mau wis nyengkuyung ING INI </text>
<text sub="clublinks" start="3833.262" dur="4.872"> RAKYA RUNTUR ING VENTILATOR </text>
<text sub="clublinks" start="3835.197" dur="3.27"> SAIKI ING ING ING NGLENGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="3838.267" dur="3.003"> SAIKI. </text>
<text sub="clublinks" start="3838.601" dur="5.572"> GAMPANG PANAJABAN GRATIS </text>
<text sub="clublinks" start="3841.404" dur="3.336"> PIECE NUNGGAL JAWA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="3844.306" dur="3.036"> SUMBER TAMBAHAN. </text>
<text sub="clublinks" start="3844.873" dur="4.438"> KANGGO NUNGGUH INGKUT - KITA </text>
<text sub="clublinks" start="3847.476" dur="3.937"> NAWA INGGRIS NGENTOT PAKENane </text>
<text sub="clublinks" start="3849.445" dur="5.939"> HORIZONTAL ACROSS NEGARA </text>
<text sub="clublinks" start="3851.547" dur="5.839"> TAPI DATA KOLEKTOR SAIKI IN A </text>
<text sub="clublinks" start="3855.517" dur="3.837"> NEGARA WULANG NEGARA </text>
<text sub="clublinks" start="3857.519" dur="3.905"> Ora BUKU EQUAL. </text>
<text sub="clublinks" start="3859.488" dur="4.971"> Yaiku TEMA KENE sing LUKIS </text>
<text sub="clublinks" start="3861.557" dur="3.203"> SPARED lan PLACES INI INI INI </text>
<text sub="clublinks" start="3864.593" dur="1.902"> Luwih. </text>
<text sub="clublinks" start="3864.893" dur="4.639"> ING KAMU ING NEGARA SUKUR VASING YANG TINDAK </text>
<text sub="clublinks" start="3866.628" dur="3.371"> Luwih saka Kapabilitas lan LOT saka </text>
<text sub="clublinks" start="3869.665" dur="1.935"> INFRASTRUCTUR. </text>
<text sub="clublinks" start="3870.132" dur="3.604"> MENJAWA KHUSUS APA NGANA </text>
<text sub="clublinks" start="3871.734" dur="4.871"> VIRUS BISA lan INGKANG ITU </text>
<text sub="clublinks" start="3873.869" dur="4.804"> MANGGUT lan SUKU SUKU NGUKAL UP </text>
<text sub="clublinks" start="3876.738" dur="2.236"> SUMBER SUKA ING WIS TIANA </text>
<text sub="clublinks" start="3878.807" dur="2.035"> KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="3879.107" dur="3.771"> NEGARA NEGARA WITANGKA WANGSIT WANG sadurunge </text>
<text sub="clublinks" start="3880.976" dur="4.772"> IT HIT NEW YORK lan MENGIKUT AT </text>
<text sub="clublinks" start="3883.011" dur="5.84"> Wong-wong sing Nampa kanggo Ningkatake Cara Kita </text>
<text sub="clublinks" start="3885.881" dur="4.004"> BISA OGO ARTIKAN TINDAKAN </text>
<text sub="clublinks" start="3888.984" dur="3.971"> ING PERLU. </text>
<text sub="clublinks" start="3890.019" dur="6.873"> Lan SAYA NGENTENI NUNGGAL BASA SAIKI A </text>
<text sub="clublinks" start="3893.089" dur="6.839"> TEMPAT KANA ING Wong </text>
<text sub="clublinks" start="3897.025" dur="5.24"> NOMBOR WANITA APA DIPANGGIH. </text>
<text sub="clublinks" start="3900.062" dur="5.038"> Yen Sampeyan bakal nggawe Proyek lan </text>
<text sub="clublinks" start="3902.398" dur="4.771"> DAPAT-INGKING PROJEKS KANGGO IN </text>
<text sub="clublinks" start="3905.233" dur="4.839"> GERMANYA lan LAIN-LAIN sing wis Nindakake </text>
<text sub="clublinks" start="3907.303" dur="5.706"> SUKU 50% ING POPULASI ING AKU </text>
<text sub="clublinks" start="3910.206" dur="4.838"> DAPAT, ING AKU KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="3913.142" dur="5.005"> CLEAR, ING ING PUTRA ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="3915.177" dur="5.105"> SAIKI, KANGSA ING VIRUS </text>
<text sub="clublinks" start="3918.28" dur="4.905"> INGGRENG INGGRENG Nggambarake </text>
<text sub="clublinks" start="3920.415" dur="4.806"> Saka POPULASI ING ING INI </text>
<text sub="clublinks" start="3923.318" dur="3.004"> CYCLE, ING FIK CIMA lan </text>
<text sub="clublinks" start="3925.354" dur="2.87"> SANGGUT SIKIT. </text>
<text sub="clublinks" start="3926.455" dur="3.904"> SULAWA INGKANG TIGA INGKANG TIGA </text>
<text sub="clublinks" start="3928.357" dur="4.905"> CYCLES DENGAN TANPA WANG ING NGANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="3930.492" dur="4.772"> KANGGO INGGAL NGETI CIJ A </text>
<text sub="clublinks" start="3933.395" dur="4.872"> KANGEN SAIKI, Ora BUKAN </text>
<text sub="clublinks" start="3935.397" dur="6.941"> Teka ing FALL 2020 UTAWA </text>
<text sub="clublinks" start="3938.4" dur="5.939"> INNOVASI LAIN lan ora 2021. </text>
<text sub="clublinks" start="3942.471" dur="4.805"> KANGGO NULIS NGUTUT PUTRA. </text>
<text sub="clublinks" start="3944.473" dur="4.838"> Lan aku mikir nomer nomor kuwi </text>
<text sub="clublinks" start="3947.409" dur="3.204"> Wis PUT ING ING SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="3949.444" dur="1.903"> AKSUN ING SANGAT KEBANGSAAN TO </text>
<text sub="clublinks" start="3950.746" dur="2.702"> Wong. </text>
<text sub="clublinks" start="3951.48" dur="7.074"> TETAPI AKU KENE NGEBALKE ING Yen Sampeyan Luncat </text>
<text sub="clublinks" start="3953.582" dur="7.908"> PAKET LAN TARI ING WUHAN LAN ALL </text>
<text sub="clublinks" start="3958.688" dur="4.804"> ING PROVINSES LAN TALK </text>
<text sub="clublinks" start="3961.623" dur="9.042"> TAMBAHAN 60.000 wong sing KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="3963.625" dur="8.976"> TINDAK, yen Sampeyan bakal ngomong </text>
<text sub="clublinks" start="3970.799" dur="4.905"> ASYMPTOMATIK, 60.000 wong sing wis rampung </text>
<text sub="clublinks" start="3972.734" dur="4.872"> ING 80 yuta, sing saiki durung saiki </text>
<text sub="clublinks" start="3975.837" dur="3.905"> NATE NEGARA. </text>
<text sub="clublinks" start="3977.74" dur="2.335"> ING KANGGO NUNG AMERIKA </text>
<text sub="clublinks" start="3979.875" dur="2.936"> Wong. </text>
<text sub="clublinks" start="3980.209" dur="5.606"> ING MODEL YOU RUN FULL. </text>
<text sub="clublinks" start="3982.945" dur="4.905"> Yen sampeyan duwe KAWALAN ZERO lan </text>
<text sub="clublinks" start="3985.948" dur="3.003"> Sampeyan ora ngerti lan ora ngerti </text>
<text sub="clublinks" start="3987.983" dur="1.868"> Bengi AMERIKAN AKU Nindakake </text>
<text sub="clublinks" start="3989.084" dur="2.97"> KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="3989.985" dur="4.905"> Lan SAYA AKU NINGGALKE APA JAWA KAMU </text>
<text sub="clublinks" start="3992.188" dur="6.839"> KANGEN SAIKI KANGGO ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="3995.024" dur="6.139"> ING HOSPITAL DENGAN HOSPITAL, NEGERI </text>
<text sub="clublinks" start="3999.161" dur="6.005"> DENGAN NEGARA, NEGARA DENGAN NEGARA </text>
<text sub="clublinks" start="4001.296" dur="6.707"> INFRASTRUCTURE INGRUK INGGRIS </text>
<text sub="clublinks" start="4005.3" dur="4.806"> Akeh saka STOKPILE lan </text>
<text sub="clublinks" start="4008.136" dur="2.971"> KESIMPULAN AMERIKA </text>
<text sub="clublinks" start="4010.239" dur="3.871"> Wong. </text>
<text sub="clublinks" start="4011.24" dur="5.939"> LAMPIRAN: WELL INTENTIONED ARE </text>
<text sub="clublinks" start="4014.243" dur="4.972"> MASKI KEDAI KEDAI. </text>
<text sub="clublinks" start="4017.312" dur="3.938"> BISHING INGING INGGAL ING. </text>
<text sub="clublinks" start="4019.348" dur="4.972"> TEMA padha duwe INGGRIS gedhe </text>
<text sub="clublinks" start="4021.383" dur="6.941"> TAMPILAN CAMPURAN ING ING SAKANE </text>
<text sub="clublinks" start="4024.453" dur="5.873"> IS ID apik. </text>
<text sub="clublinks" start="4028.457" dur="5.906"> MANOTHEN ING GRATIS. </text>
<text sub="clublinks" start="4030.459" dur="10.81"> Yaiku sing nulungi lan nggawe ambek </text>
<text sub="clublinks" start="4034.496" dur="8.008"> KANGGO KANGGO? </text>
<text sub="clublinks" start="4041.403" dur="4.004"> DR. FAUCI: APA APA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="4042.638" dur="3.936"> INGGRIS PENTING RATEN ING </text>
<text sub="clublinks" start="4045.54" dur="1.401"> MASEKA NU DENGI INI DADI </text>
<text sub="clublinks" start="4046.708" dur="1.735"> KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="4047.075" dur="2.637"> Yen Sampeyan ora duwe MASKU lan sampeyan </text>
<text sub="clublinks" start="4048.576" dur="3.004"> INGKE MASKU LAN APLIKASI ITU </text>
<text sub="clublinks" start="4049.845" dur="2.002"> UNTUK KANGGO NGGALU, ING APO KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="4051.714" dur="1.801"> SAGET. </text>
<text sub="clublinks" start="4051.98" dur="3.504"> Nanging aku ora bisa ndeleng saiki sing saiki A </text>
<text sub="clublinks" start="4053.649" dur="7.874"> NEGOSIT DIDANG APA PADANG INI </text>
<text sub="clublinks" start="4055.617" dur="7.107"> SAIKI. </text>
<text sub="clublinks" start="4061.657" dur="2.902"> PESEN PRESIDEN VICE: KANGGO TINDAK </text>
<text sub="clublinks" start="4062.858" dur="3.771"> COUPLE Luwih. </text>
<text sub="clublinks" start="4064.693" dur="4.038"> PEMBANGUNAN: KITA NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="4066.762" dur="4.004"> LAPORAN KOMPETISI AMONG </text>
<text sub="clublinks" start="4068.864" dur="3.17"> KANGGO, GAMPANG KENTUK </text>
<text sub="clublinks" start="4070.9" dur="2.902"> SUKU YESTERDAY YANG NATE NEGARA </text>
<text sub="clublinks" start="4072.167" dur="3.671"> ING ING Line kanggo tuku sawetara </text>
<text sub="clublinks" start="4073.936" dur="3.837"> EQUIPMENT TAPI FEMA CAME IN AND </text>
<text sub="clublinks" start="4075.971" dur="2.77"> SUKAR TUNGGUH, KANGGO MACAPAKANE </text>
<text sub="clublinks" start="4077.907" dur="1.968"> ING TANPA. </text>
<text sub="clublinks" start="4078.874" dur="2.069"> Dheweke SUKAN ING NGANGGO A </text>
<text sub="clublinks" start="4080.009" dur="2.735"> MASALAH UNTUK STATES KANGGO ON </text>
<text sub="clublinks" start="4081.076" dur="2.903"> TU ING TANGAN INGKANG TINDAK </text>
<text sub="clublinks" start="4082.878" dur="3.002"> DAPAT KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="4084.112" dur="2.736"> TEMA KENE MUNGSA ING INI BISA lan IN </text>
<text sub="clublinks" start="4086.014" dur="2.803"> ING LAIN TANGAN ING KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="4086.982" dur="2.87"> GABUNGAN ING NGANGGO UP </text>
<text sub="clublinks" start="4088.95" dur="2.77"> TAMPILAN KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="4089.985" dur="3.803"> IS ING MASALAH MASALAH INGKANG GUNUNG </text>
<text sub="clublinks" start="4091.854" dur="3.002"> TINDAKAN lan APA ADVICE TO </text>
<text sub="clublinks" start="4093.922" dur="1.868"> STATES KENE KENTUCKY PANJENENGAN INI </text>
<text sub="clublinks" start="4094.99" dur="2.936"> ISU? </text>
<text sub="clublinks" start="4095.924" dur="3.938"> PESEN PRESIDEN VICE: I SPOKE TO </text>
<text sub="clublinks" start="4098.06" dur="3.169"> GOVERNOR MICHIGAN, </text>
<text sub="clublinks" start="4099.995" dur="2.937"> WHITMER GOVERNOR, NGENTUK JAWA </text>
<text sub="clublinks" start="4101.363" dur="4.572"> IKU. </text>
<text sub="clublinks" start="4103.065" dur="3.537"> KITA KABUPATEN KABUPATEN FEMA KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="4106.068" dur="0.834"> KANAN REPRESENTATIF ING ING </text>
<text sub="clublinks" start="4106.735" dur="3.136"> KAS. </text>
<text sub="clublinks" start="4107.036" dur="4.871"> ING KANGGO ING AKU KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="4110.005" dur="2.903"> - NANGGAL NANG TARI INGGO BIT </text>
<text sub="clublinks" start="4112.04" dur="1.903"> PALING ASAWA BISA. </text>
<text sub="clublinks" start="4113.041" dur="3.137"> ING FEMA. </text>
<text sub="clublinks" start="4114.076" dur="4.171"> TAPI AS KANGGO NANGGAL NUNGGUH ING GRATIS </text>
<text sub="clublinks" start="4116.311" dur="3.937"> Pungkasan, Kita kepengin duwe FULL </text>
<text sub="clublinks" start="4118.38" dur="8.875"> KAWASAN DENGAN STATES lan </text>
<text sub="clublinks" start="4120.382" dur="7.941"> THE - Lan kita ndeleng INTO </text>
<text sub="clublinks" start="4127.389" dur="2.803"> KANGGO BASA. </text>
<text sub="clublinks" start="4128.457" dur="3.837"> NGANGGO TANGGO MUNGGUL ING ITU. </text>
<text sub="clublinks" start="4130.325" dur="3.237"> ING FEMA TEAM ING ING </text>
<text sub="clublinks" start="4132.427" dur="3.003"> KETINDUNGAN PRESIDEN ING AKSANG PUTIH </text>
<text sub="clublinks" start="4133.696" dur="3.503"> INTO KANGGO PENTING, MANGGO WULANG </text>
<text sub="clublinks" start="4135.564" dur="2.736"> TANPA KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="4137.332" dur="2.202"> NELENGKE ING PANJIT BUKAN JAWA ING </text>
<text sub="clublinks" start="4138.433" dur="3.104"> NUKU ING DUNIA UNTUK Kabeh </text>
<text sub="clublinks" start="4139.668" dur="3.671"> ING KRITIKAL KANGGO lan AS </text>
<text sub="clublinks" start="4141.67" dur="3.671"> ING PRESIDENT JAWA DIDANGKANG TO </text>
<text sub="clublinks" start="4143.472" dur="3.937"> Sampeyan, WE ING PROSES OF </text>
<text sub="clublinks" start="4145.474" dur="7.073"> OraPLAKOV - OF SHIPPING 9.4 </text>
<text sub="clublinks" start="4147.543" dur="7.974"> JABATAN N-95S JUTAWAN, </text>
<text sub="clublinks" start="4152.681" dur="5.873"> Yuta MISS SURGICAL, 3.1 </text>
<text sub="clublinks" start="4155.65" dur="3.237"> JAMINAN FACE SHIELDS, LIST </text>
<text sub="clublinks" start="4158.687" dur="4.171"> Pilih ON. </text>
<text sub="clublinks" start="4159.021" dur="5.505"> KANGGO - KANGGO INGKANG-ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="4162.991" dur="2.803"> SABEN DINA. </text>
<text sub="clublinks" start="4164.66" dur="3.937"> AS AKU TIT GOVERNOR WHITMER, KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="4165.927" dur="3.838"> ING ING KANGGO BISA DENGAN PAKET lan </text>
<text sub="clublinks" start="4168.73" dur="2.203"> Saben Luwih GURNOR lan NGANJAWA </text>
<text sub="clublinks" start="4169.899" dur="2.769"> KANGGO KANGGO APA APAK KANG TANPA </text>
<text sub="clublinks" start="4171.066" dur="9.676"> TANGAN ING Nindakake ING KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="4172.801" dur="11.011"> SUMBER KABUPATEN ACQUIRE. </text>
<text sub="clublinks" start="4180.876" dur="4.071"> PEMBANGUNAN: ING TANPA MASK, </text>
<text sub="clublinks" start="4183.945" dur="2.904"> Wong, KESIHATAN KAWASAN KESIHATAN </text>
<text sub="clublinks" start="4185.08" dur="3.771"> LAPORAN GRATIS GROUND SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="4186.982" dur="3.904"> KEDAI MASK. </text>
<text sub="clublinks" start="4188.984" dur="3.937"> ING JAWA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="4191.019" dur="5.94"> NGADI SADIWANG SANGGUH NATE WANGSULAN </text>
<text sub="clublinks" start="4193.054" dur="5.105"> MASKU NGAMPANG KENAL? </text>
<text sub="clublinks" start="4197.092" dur="2.903"> PESEN PRESIDEN VICE: AKU LET </text>
<text sub="clublinks" start="4198.293" dur="3.971"> DR. BIRX ADDRESS ING NGANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="4200.129" dur="3.936"> LET ME SAPI LAGI AKU SUKU DIPANGSAAN </text>
<text sub="clublinks" start="4202.397" dur="2.803"> Waca PORT, WE'LL bakal ngrampungake IT </text>
<text sub="clublinks" start="4204.199" dur="5.872"> Sadurunge Pungkasan Minggu, </text>
<text sub="clublinks" start="4205.333" dur="6.974"> NUNG KENE NENG INGGRIT KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="4210.205" dur="3.938"> SUMBANGAN SIGNIFIKANTHO BUKAN </text>
<text sub="clublinks" start="4212.441" dur="3.836"> TUKANG NEGARA INGSA TAPI TANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="4214.276" dur="4.07"> ING ING MASKU BISA sing bisa </text>
<text sub="clublinks" start="4216.411" dur="6.84"> DIGUNAKAN DENGAN KAWASAN KESIHATAN HEALTH. </text>
<text sub="clublinks" start="4218.48" dur="6.74"> Lan - TAPI AS DR. BIRX SAID, KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="4223.384" dur="3.237"> KANGGO FOCUSING KANGGO RESEPKET IN </text>
<text sub="clublinks" start="4225.353" dur="3.004"> TAWASAN ING INI KANGGO NJAGA </text>
<text sub="clublinks" start="4226.754" dur="2.837"> KARYA PALING MUDAH DIPANGGAL ING </text>
<text sub="clublinks" start="4228.49" dur="1.835"> PROSPEK KONTOR ING </text>
<text sub="clublinks" start="4229.724" dur="2.67"> CORONAVIRUS. </text>
<text sub="clublinks" start="4230.459" dur="3.971"> PRESIDEN NANGGALKE ING ING CLEAR </text>
<text sub="clublinks" start="4232.527" dur="3.137"> SARI ING LENGGANG, BASA RASA </text>
<text sub="clublinks" start="4234.563" dur="3.269"> Nampilake menyang Keperluan AMERIKA </text>
<text sub="clublinks" start="4235.797" dur="3.87"> SANGSA KANGGO NENGGALENG </text>
<text sub="clublinks" start="4237.966" dur="3.604"> CORONAVIRUS, MANGSA INGKE ING </text>
<text sub="clublinks" start="4239.801" dur="3.003"> NUNGGUH POKOK YANG DIPANGGUL </text>
<text sub="clublinks" start="4241.703" dur="3.871"> ING TAHAN PRIORITI KANGGO, </text>
<text sub="clublinks" start="4242.938" dur="4.837"> KITA NGANGGO KARYA KARYA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="4245.707" dur="5.038"> UNTUK DIDANG-UNGKI PEMBANGUNAN DIRI </text>
<text sub="clublinks" start="4247.909" dur="4.938"> EQUIPMENT UNTUK KENE NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="4250.879" dur="2.837"> Kasedhiyan Proyek lan ora bisa digunakake ing </text>
<text sub="clublinks" start="4252.981" dur="2.737"> IKU. </text>
<text sub="clublinks" start="4253.849" dur="4.037"> Aku bakal menehi pitutur marang kowe, aku ngrampungake </text>
<text sub="clublinks" start="4255.851" dur="3.07"> ING PARI ING ING GURNOR KANGGO, </text>
<text sub="clublinks" start="4258.02" dur="2.969"> Ora KANGGO NU DADI GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="4259.054" dur="3.737"> MICHIGAN NGAPAK ING KABUPATEN ING </text>
<text sub="clublinks" start="4261.122" dur="3.671"> INDIANA lan PRESIDEN TRUMP AND </text>
<text sub="clublinks" start="4262.924" dur="3.971"> Aku ora bakal luwih GRATIS. </text>
<text sub="clublinks" start="4264.927" dur="3.97"> ING WANG GOLONGAN KANGGO ING </text>
<text sub="clublinks" start="4267.029" dur="2.602"> NEGARA KANGGO GRATIS AS IN </text>
<text sub="clublinks" start="4269.03" dur="4.105"> TUTUP ING NEGERI UNTUK Miwiti KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="4269.764" dur="6.274"> KANGGO ING KANGGO lan IDENTIF </text>
<text sub="clublinks" start="4273.268" dur="3.904"> MASKU INDUSTRI, N-95 MASK </text>
<text sub="clublinks" start="4276.171" dur="2.936"> SANGSA KANGGO NABUNG WULANG </text>
<text sub="clublinks" start="4277.305" dur="2.903"> PRESIDENT TRUMP INSISTED IN IN </text>
<text sub="clublinks" start="4279.24" dur="2.77"> UNDANG-UNDKI BOLEH DIGUNAKAN DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="4280.341" dur="3.771"> KARYA HOSPITAL. </text>
<text sub="clublinks" start="4282.143" dur="3.27"> Lan padha-padha ING AKU AKU TO </text>
<text sub="clublinks" start="4284.245" dur="2.837"> NGALAMI KAYU TINDAK </text>
<text sub="clublinks" start="4285.547" dur="13.58"> KARYA DARI POSSIBILITI A </text>
<text sub="clublinks" start="4287.215" dur="14.916"> PEMBANGUNAN RESPIRATOR. </text>
<text sub="clublinks" start="4299.261" dur="3.937"> GUNUNG TANGGO ING BISNE PERNIAGAAN </text>
<text sub="clublinks" start="4302.264" dur="3.036"> ACROSS AMERIKA, NGAPAK MANU </text>
<text sub="clublinks" start="4303.332" dur="5.806"> BUSINESSES DIPENGKELI, Miwiti TO TO </text>
<text sub="clublinks" start="4305.434" dur="5.806"> GAMPANG INJUR, IDENTIF </text>
<text sub="clublinks" start="4309.271" dur="4.037"> N-95 MASKU, ING NGETENGAH NIKE FEMA, </text>
<text sub="clublinks" start="4311.373" dur="3.771"> SERVISES KEDAI KESIHATAN NEGARA </text>
<text sub="clublinks" start="4313.442" dur="3.837"> Utawa Gawe Rampung ING ING A </text>
<text sub="clublinks" start="4315.277" dur="2.903"> MEREKA DENGAN lan nggegirake wong-wong mau </text>
<text sub="clublinks" start="4317.412" dur="2.102"> HOSPITAL LOKAL. </text>
<text sub="clublinks" start="4318.313" dur="3.003"> KITA KANGGO NEGERI NERVOUS NEGERI IN </text>
<text sub="clublinks" start="4319.647" dur="5.74"> UNION wong-wong sing nggawe. </text>
<text sub="clublinks" start="4321.449" dur="4.872"> Dadi ITU INGKANG INGING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="4325.521" dur="2.102"> SANALIKA. </text>
<text sub="clublinks" start="4326.455" dur="3.836"> Kita bakal nggawe PROGRESS </text>
<text sub="clublinks" start="4327.756" dur="3.036"> KANGGO NUNGGUH ING MASUK. </text>
<text sub="clublinks" start="4330.425" dur="2.87"> SUKU BASA APA? </text>
<text sub="clublinks" start="4330.925" dur="2.67"> DR. BIRX: AKU TUNGGUL TEMPAT </text>
<text sub="clublinks" start="4333.428" dur="0.868"> PIECE. </text>
<text sub="clublinks" start="4333.728" dur="1.769"> IS IS KANGGO ING KENE </text>
<text sub="clublinks" start="4334.429" dur="3.17"> SAIKI LAN ING NEGARA </text>
<text sub="clublinks" start="4335.63" dur="3.737"> Wis NGANGGO KOMUNITASAN </text>
<text sub="clublinks" start="4337.732" dur="3.804"> TESING. </text>
<text sub="clublinks" start="4339.501" dur="4.138"> ING FDA PUT OUT NEW GUIDANCE, </text>
<text sub="clublinks" start="4341.67" dur="4.805"> KITA NENG INGKE ING HARI INI </text>
<text sub="clublinks" start="4343.772" dur="3.704"> AGO sing bisa ditindakake dening wong </text>
<text sub="clublinks" start="4346.608" dur="2.937"> TAMPILAN DI PILIHAN </text>
<text sub="clublinks" start="4347.609" dur="4.004"> Saka ngendi sampeyan bakal menehi wong-wong mau </text>
<text sub="clublinks" start="4349.678" dur="3.871"> Materi kanggo nindakake ing mobil </text>
<text sub="clublinks" start="4351.747" dur="2.802"> Lan Sampeyan Pilih IN A </text>
<text sub="clublinks" start="4353.682" dur="3.036"> BIOHAZARD BAG. </text>
<text sub="clublinks" start="4354.683" dur="4.004"> ING KENE GRATIS UPE ING KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="4356.852" dur="3.87"> PPE YANG SAIKI Deleng </text>
<text sub="clublinks" start="4358.82" dur="3.871"> DIPANGGULAN ING ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="4360.856" dur="3.837"> BACK menyang HOSPITALS lan BACK </text>
<text sub="clublinks" start="4362.824" dur="2.169"> KE KLINIKAL YANG PERLU </text>
<text sub="clublinks" start="4364.826" dur="2.87"> PALING. </text>
<text sub="clublinks" start="4365.126" dur="4.705"> INGKU MIKE KANGGO ING BAGONG </text>
<text sub="clublinks" start="4367.829" dur="3.837"> TEKNOLOGI, FDA, digarap </text>
<text sub="clublinks" start="4369.965" dur="3.704"> TIRELES ING ING SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="4371.8" dur="7.941"> LUKAN ITU MUDAH GAMPANG NAMPAK GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="4373.802" dur="6.273"> Lan Bungah lan Gegambaran Lengkap </text>
<text sub="clublinks" start="4379.875" dur="0.967"> N-95'S. </text>
<text sub="clublinks" start="4380.208" dur="3.571"> ING ING ING NGGI NGGO MOMENT TO </text>
<text sub="clublinks" start="4380.976" dur="4.771"> ING JAMINAN KANGGO JAWA TENGAH </text>
<text sub="clublinks" start="4383.912" dur="3.937"> TANPA APLIKASI APA sing saiki </text>
<text sub="clublinks" start="4385.88" dur="5.039"> BISAN DITANGGUT LALAKI kaya ngene </text>
<text sub="clublinks" start="4387.982" dur="4.138"> BESAR ING N-95 DAPAT </text>
<text sub="clublinks" start="4391.052" dur="6.907"> PUTA ING TANGGUNG HOSPITALS sing dibutuhake </text>
<text sub="clublinks" start="4392.253" dur="6.707"> IT. </text>
<text sub="clublinks" start="4398.093" dur="2.803"> PESEN PRESIDEN VICE: LET ME </text>
<text sub="clublinks" start="4399.094" dur="2.969"> JUST SUKU KITA NENGGALKEWIS TO </text>
<text sub="clublinks" start="4401.029" dur="2.903"> MELIHAT Sampeyan SEMUA. </text>
<text sub="clublinks" start="4402.197" dur="3.77"> WE'LL BOLEH DITENGKE ING DENGAN ULU </text>
<text sub="clublinks" start="4404.065" dur="4.972"> PROGRIKA lan NAWAR. </text>
<text sub="clublinks" start="4406.101" dur="4.204"> TETAPI KENE AKU NUNGGAL NUNGGAL JAWA </text>
<text sub="clublinks" start="4409.171" dur="2.803"> AMERICAN, WE'LL Nampa INGNA </text>
<text sub="clublinks" start="4410.438" dur="3.638"> ING. </text>
<text sub="clublinks" start="4412.107" dur="4.971"> Kita bakal entuk iki. </text>
<text sub="clublinks" start="4414.209" dur="4.07"> WE'LL NATE INGKANG INI. </text>
<text sub="clublinks" start="4417.212" dur="2.302"> Bengi AMERIKAN PERLUKAN KE </text>
<text sub="clublinks" start="4418.413" dur="2.97"> UNGGAL INGKANG ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="4419.648" dur="4.537"> Ing ANA KANGGO YANG DIPANGGAL DIRI </text>
<text sub="clublinks" start="4421.516" dur="3.871"> KORONAVIRUS UTAWA ANA KAWENANA DIANGGUR </text>
<text sub="clublinks" start="4424.319" dur="3.036"> KANG KASIH ING NGANGGO, KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="4425.52" dur="4.872"> Bagean sampeyan kanggo nggawe INTO PRACTICE </text>
<text sub="clublinks" start="4427.489" dur="4.704"> 15 HARI UNGGANE BUKU, YOU </text>
<text sub="clublinks" start="4430.525" dur="5.672"> NATE INGKE BISA. </text>
<text sub="clublinks" start="4432.327" dur="4.905"> Sampeyan ora bakal nganggep babagan iki </text>
<text sub="clublinks" start="4436.331" dur="1.234"> KORONAVIRUS EPIDEMIK DI KITA </text>
<text sub="clublinks" start="4437.365" dur="2.904"> NEGARA. </text>
<text sub="clublinks" start="4437.699" dur="3.304"> Iki prakteke bisa menehi kita bisa </text>
<text sub="clublinks" start="4440.402" dur="1.835"> SIGNIFICANTLY REDUAT NUMBER </text>
<text sub="clublinks" start="4441.136" dur="2.335"> OF AMERIKA sing bakal ditindakake </text>
<text sub="clublinks" start="4442.37" dur="2.97"> DENGAN TO AS KORONAVIRUS </text>
<text sub="clublinks" start="4443.605" dur="4.638"> Saben Wengi AMERIKAN TINDAK PUTUT </text>
<text sub="clublinks" start="4445.473" dur="4.872"> ING PANDUAN ING PRAKTOR INTO. </text>
<text sub="clublinks" start="4448.376" dur="3.371"> Lan KAMI GAMPANG TUNGGU BISA DENGAN SEMUA </text>
<text sub="clublinks" start="4450.479" dur="2.936"> GAMPANG INGKANG GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="4451.88" dur="2.836"> MUNGSA TINDAKAN ING TAHAN FEDERAL </text>
<text sub="clublinks" start="4453.548" dur="2.903"> DENGAN TEK TREMENDO ING AKU LAN SEMUA </text>
<text sub="clublinks" start="4454.849" dur="3.504"> ING AGENSI SAIKI, Kabeh GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="4456.584" dur="4.738"> PELANGGAN DENGAN GOVERNORS IN DIDIK </text>
<text sub="clublinks" start="4458.486" dur="3.905"> PIHAKAN NAMPAK NEGARA, DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="4461.456" dur="2.97"> Kabeh INCREDIBLE lan </text>
<text sub="clublinks" start="4462.524" dur="3.103"> Karyawan KURSUS DENGAN KAWAN HEALTH </text>
<text sub="clublinks" start="4464.559" dur="3.871"> KARYA, DENGAN KOKEP </text>
<text sub="clublinks" start="4465.76" dur="5.706"> LAN PRAYERS AMERIKA </text>
<text sub="clublinks" start="4468.563" dur="5.072"> RÉSAN, KITA NGANGGO WULANG ING. </text>
<text sub="clublinks" start="4471.6" dur="4.17"> KANG KITA ora bakal ING ING SUKU - TIAK NATE TIDAK </text>
<text sub="clublinks" start="4473.769" dur="3.903"> ONGO LUKA PENTING, WE'LL </text>
<text sub="clublinks" start="4475.904" dur="2.703"> Lindhungi VALNERABLE lan HEAL </text>
<text sub="clublinks" start="4477.806" dur="3.837"> TANPA KAMI. </text>
<text sub="clublinks" start="4478.74" dur="6.04"> MATURNUWUN KABEH. </text>
<text sub="clublinks" start="4481.777" dur="4.17"> >> WULAN DENGAN TAMPILAN KAMPUNG </text>
<text sub="clublinks" start="4484.913" dur="2.97"> KANGGO COLORADO - KANGGO, COLORADO </text>
<text sub="clublinks" start="4486.081" dur="2.603"> NATE NEGERI PALING HARI ING KENUT </text>
<text sub="clublinks" start="4488.016" dur="2.67"> KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="4488.817" dur="3.036"> JABATAN POLIS GAMBAR 5. </text>
<text sub="clublinks" start="4490.819" dur="2.87"> JUTUP COLORADANS UNTUK TANPA GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="4491.987" dur="4.705"> MORNING MURID KULIT. </text>
<text sub="clublinks" start="4493.822" dur="3.971"> Mlumpat MNUCHIN, INGKOHAN </text>
<text sub="clublinks" start="4496.825" dur="3.103"> RAHSIA, LATIHAN NGENTOT </text>
<text sub="clublinks" start="4497.926" dur="2.969"> KORONAVIRUS TRILLION $ 2 </text>
<text sub="clublinks" start="4500.061" dur="2.803"> RANG UNDANG-UNDANG EKONOMI, KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="4501.029" dur="4.738"> LAMPIRAN ING ING RASA TINDAK </text>
<text sub="clublinks" start="4502.997" dur="3.137"> BUTIRAN lan NGGI RUMAH </text>
<text sub="clublinks" start="4505.9" dur="1.001"> SANGKUT. </text>
<text sub="clublinks" start="4506.267" dur="2.77"> FOLLOW SENATE COVERAGE ON ON ON </text>
<text sub="clublinks" start="4507.035" dur="4.037"> NETWORK KOMPUTER KAMI C-SPAN </text>
<text sub="clublinks" start="4509.17" dur="2.937"> 24E678 RUMAH NGANGGO WANGGO UNTUK PRO </text>
<text sub="clublinks" start="4511.205" dur="2.803"> FORMA SESI TOMORROW MORNING </text>
<text sub="clublinks" start="4512.24" dur="6.707"> Jam 11:00 PAMELAN WULANG ING SINI </text>
<text sub="clublinks" start="4514.142" dur="6.006"> ING C-SPAN. </text>
<text sub="clublinks" start="4519.081" dur="2.936"> >> GAMBAR TANGGUNGJAWA </text>
<text sub="clublinks" start="4520.282" dur="4.771"> KANGGO CORONAVIRUS OUTBREAK AT </text>
<text sub="clublinks" start="4522.15" dur="3.938"> C-SPAN.ORG/CORONAVIRUS. </text>
<text sub="clublinks" start="4525.186" dur="2.169"> CONGRESS WATCH, RUMAH PUTIH </text>
<text sub="clublinks" start="4526.221" dur="2.936"> BRIEFINGS, lan Nganyari Saka </text>
<text sub="clublinks" start="4527.488" dur="2.937"> KAMPUNG. </text>
<text sub="clublinks" start="4529.291" dur="2.202"> TUKAR INGKANG TANGGO LIRIK </text>
<text sub="clublinks" start="4530.559" dur="2.636"> US Lan World karo </text>
<text sub="clublinks" start="4531.626" dur="3.704"> MAPS INTERAKTIF. </text>
<text sub="clublinks" start="4533.328" dur="3.904"> SAIKI DEMAND ANY MASA </text>
<text sub="clublinks" start="4535.463" dur="6.04"> GAMPANG TANPA AT </text>
<text sub="clublinks" start="4537.365" dur="4.138"> C-SPAN.ORG/CORONAVIRUS. </text>