Konferenca e Lajmeve Coronavirus e Shtëpisë së Bardhë subtitles

TRUMP PRESIDENT: FALEMINDERIT TER SHUM V SHUMË. KËSHTU QË. E bukur për të qenë me ju. AMERIKA vazhdon të fitojë GRUPIN N W LUFTN KUNDR VIRUSIT. DUA TE FALEMINDERIT AMERIKAN NJERZIT P FORR P ANRGJIGJEN E THYRS, T F PRFITUAR Udhëzuesit TAN AND DHE B MRSIT S E SAKRIFIKAVE T RE KRKUARA T P ORMBYNI K THTO KRERKES TERRIBLE SHUM AGRESIVELI. Ne angazhohemi për largimin shoqëror, SI E RNDSISHME. SHPANRNDARJES SOCIALE, SHUMCH AN SHUM E RNDSISHME. DHE JEMI T R DREJT TANI. JET M T MADH MUND T SA RVENDOJN DHE I DUHET T WE MUND T MUND T MIR NJERZIT PACKR PUN, P BR T SHKOLL AND DHE RRETH N TO NORMAL. DHE KANE Seksione të mëdha të SHTETI JON PROBABLISHT MUND T G KALOJN Shumë më shumë se SEKSIONE TTHER TJERA DHE JEMI VOOSHT N MNYR ATM ATA EDHE. NJERZIT po kërkojnë, THSHT Q IS AN. ALTERNATIVE? Unë them, në mënyrë absolute, YSHT AN SHT ALTERNATIVE. UNE NDIKOHEN TJ MADH DEKLARATAT E DISKUTERIT P FORR RI YORK, CALIFORNIA, WASHINGTON, IOWA, LOUISIANA, TEXAS DHE FLORIDA. QE KA NENI SIGJIFIKIMIN E MADH, AS JU DINI, DHE LIGJORE RËNDËSIA. JEMI N A NJ GRO GRUPIM T CON PRGJITHSHM DHE Unë MUND T S THIJ K ,T, KEMI NJAR SHUM GRUPI I NJEREZVE Q BNJ NUK KA KOMUNIKAT ME T THE ZYRTAR T VLERS, PCRFSHIR Ne do të harxhojmë shumë KOHA ME ZYRTART E RI JORK SI BNI Q RE N RE VRTET IS N RENJSISHT SPOT N H HOTTEST. DUHET NUMRI I SHUM SHUM - - E KANOT SHUM SHUM - KAN SHUM V NUMBERR T V SHUM JAVAJT E PARA AHEAD E TYRE. QEVERITARI po bën një të mirë JOB. Unë flas për qytetin e fundit të kuzhinës Nata dhe kjo mëngjes. DHE T M PENTRGJIGJET Q TH SI, N H TIJ VEMREJTJE, QAT NDEROJN - Q WE JEMI PINGRDORIMI - Unë mendoj se ai FEELS, SI T HE NDRMJET NEGOTIACIONI, Ai mendon se jemi P USRDORIMI I SHUM AP PPRPARAPURISHT AKTI I PRODHIMIT T MBROJTJES DHE NE JANE. JEMI P USRDORIMI KU KA NEVOJ. Shtë një pikë e madhe e levave. Ashtë një mjet i madh negociues. POR DUA T JEMI VALLREJT - - DO T T SHTOJ JU KJO, FJALA E TRAJTUAR NGA FJALA E NJEREZIT DHE E TRAJTUAR ME PPRGJIGJE N TH KESTU KOMPANIVE. DHE NUK DUHET T US PRDORI SHUM SHUM. Ata duan të bëjnë atë, siç e dini, MOTORET E PENRGJITHSHME është e përfshirë. PDRFUNDUAR FORD. 3-M'PRFSHIR. T O TJERT JAN IN TV PRFSHIR. JAN ALL T ALL GJITHA PUNOJN V SHUM VDEKJES PRODUKTI I PRODHIMIT, T ALL GJITHA Diferenca PRODUKTET. KEMI PRODUKT SHUM LITTLE KUR NE ERDHEM. Ne po e ndërtojmë atë dhe i japim DUHET SI FAST T KEMI MUND TI SHTETET E NDRYSHME. JEMI EDHE, SI DINI, NDERTIMI I SPITALIVE NUMEROR DHE QENDRA MJEKSORE PRORMES ZONAT E VERTETAVE N IN JORK T NEW RE. N NEW JORK të RI është në QENDRA E KONVENTIONS. DO T DO BNI K FT HOSPITALE DHE JEMI po bëjmë, PRMES TIJ SHTETI, Katër Qendra MJEKSORE KA. DISA DUHET. DUA T TO DUH T K DI T TH BNJ Duke bërë gjithçka në fuqinë time për të Ndihmoni PULLIN E QYTETIT PER KETE CHALLENGE. Unë jam duke punuar shumë vështirë në të reja YORK. Shtë me të vërtetë nga më i madhi PROBLEM, MUND T IT DO T BE JET,, MAYBE NUK DO T BE BNI. POR KET' SHUM MIR, Puna e aftë për njerëzit që punojnë në të ME SHUME DHE TEKMAVE TONA JANE PUNA SHUME MIR ME SHTET PËRFAQËSUESIT. JEMI EDHE DO T BNI DIKA SHUM LARGE TESTIMET NGA VENDI. TE DUHET NENE QENE QE - DHE Koreja Jugore, dhe kjo nuk është një SHENI N AN YDO MUND. DUHET TO FALOJ ME PRESIDENT Hëna, ne kemi një shumë të mirë KONVERSIONI RRETH NUMRIT GJETE TJERA, POR ato janë bërë A SHUM PUN E MIR N IN TESTIM. POR NE TANI po bëjmë më shumë TESTIMI SI ANYBODY PAS larg. Ne bëjmë më shumë në tetë ditë më shumë se sa Ata bëjnë në tetë javë. NDODHemi N B NJAS BAZA T DITS Në mënyrë eksponenciale. Pra, është vërtet e mirë. P THER MNYR WHN, Ndërsa jam i nderuar, - P ITR TI, EDHE EDHE FEMI ME T MINISTRI I PARIME I JAPANIT PASTRFUNDON NETA DHE FJALA E KONGATUESHME N A ZGJEDHJE MISSUESE. Unë mendoj se është duke shkuar për të qenë një Olimpët Fantastikë. 2021. Unë mendoj se është duke shkuar për të qenë një Olimpët Fantastikë. ISA E DREJTA ABSOLUTE VENDIMI P TOR T D DHAYNI. P FORR VITIN E PLOT. DHE TANI KAN A NJ BE BOT T PLOT Lojërat Olimpike. Shtë duke shkuar për të qenë shumë e rëndësishme SI B ITNI BASHT PROBILISHT E PAR KOHA MUND TAY GJITHA APO PERRGJIGJE N. Një kohë e gjatë që është në një VITI ODD. ALSHT GJITHMON ON N ON VITE T EV VJETR, Ata më thonë. POR ai është duke shkuar për të pasur një Sukseset Fantastike DHE TANI Ata do të kenë më shumë kohë. Ai nuk ka nevojë për ndonjë herë më shumë. VERDO GJITHA ISHTE PERFEKT T DO DO T RE LEXONI. WHFAR ASHT B DR SHUM PUN. POR DUA T TO KONGULLUAR JAPANI, IOC DHE MINISTRI I KUFIZUAR ABE N A A VENDIMI I MADH. Unë mendoj se është duke shkuar për të qenë një Olimpët Fantastikë. DUA T H DUHET, DO T BE BN K THTU. DO TE JEM ATY. ED A LUFTIGH T MBROJTET - AS Ne luftojmë për të mbrojtur amerikan JETA, JEMI EDHE MBROJT LIVELIHOODS AMERIKANE. DEMOKRAT DHE REPUBLIKANET N IN SENATI JAN V SHUM VESHJE P TOR PASQYRIM NJ B LIGJI PELR T PRBASHKT TER BESIMIT PUNT E AMERIKANIT, FAMILJET DHE Bizneset. K LET LE LEGJISLACION, N ADD SHTES T TO TY DY BILLA I SHENJTUAR KETE MUAJ, P ITRFUNDON, SI DUHET, LEKONI DYQANI DHE KEMI T ALL GJITHA FJAL E GJITHA N IN PUN THET, P FORR FAMILJET. POR NE KEMI PAGUAR PARAQITUR SHKELQET LANOJ DISPOZITA P FORR PUNORT NUK KOSTOJ T AT GJITHA N THE Punëdhënësit. Dhe është një gjë e madhe. JO KOSTOJE P THER PUNPSUESIT. DUHET T G MERRNI PRGJIGJEN E MVERDON PUNËS. GJITHA KISTY 2,2 trilion dollarë PAKETA LEGJISLATIVE Bshtë më e madhe SE GJITHA Unë besoj ndonjëherë I PASUR N CON KONGRES FJAL T R PRFSHIRSISHME FALAS NSE JU DUHET GJAT SHENJTS S NEW RE DITT, JU JENI VLEFSHME, POR K THTO SHTAR DREJT A DHE M ANDSISHT E M T MADH BONENE DHE KJO ASHT A PARAQITJE GJITHA TEC BNI SHUM të kësaj PARA SHUM PUN, PUN,, PUN,, DHE FAMILJET, FAMILJET, Familje. FITIMI I SENAT INS përfshin 350 dollarë Miliarda në kredi për kthimin e punës P FORR BIZNESET E VOGLA ME KUJDES FORGJENCA PER BIZNESA QE VAZHDIMI PAGESA PUNORT E TYRE. DUAJ T TO T MNYAN T TYRE Punëtorët dhe paguajnë punëtorët e tyre. KJO DO T H NDIHMOJN K PUNT E PUNS IN PAYROLL DHE LEXONI PCRFUNDIMIN SI T SO KUFISHTI VIRUS. 300 dollarë pagime indirekte PER QYTETAR AMT E QYTETAR AMS SHTETROR $ 99,000. 3,000 400 dollarë P FORR NJAM FAMILJE TIPIKE E P FORR NUK LSHT L LIKE QAT NDODHET. DERI N 250 250 Miliardë dollarë NP SHPENZUAR P BRFITIMET E PUNEMSIMIT. Punëtori do të marrë 100% të PAGA E TYRE PER DETYRN E KOTU MUAJ DHE P BRFITIME TUL PRDORURA T PAVARUR, Kontraktorët e pavarur dhe ato Vetë-punësuari do të jetë i pranueshëm. JU KENI kontraktues të PAVARUR DHE NJER PEZIT T-VETPUNUAR DO TP BNI E PRISHTME PER KETE. P OR 100 Miliardë dollarë për të mbështetur Puna HEROIK E DOKTORVE TONA, ND .RTIMET DHE SH HRBIMET ISH JAN E PAVARUR, 45 Miliard dollarë PR FONDI PELR T DHNUAR T MIRATIMIT DHE JEMI Vendosja e një fondi prej 45 miliardë dollarësh P FORR T R MIRNDSISHME TIS RREZIKUT. M M SHUM Sesa Dublimi i shumës së E MUND T NDIHMOHET T S NDRKOMBTAR MY KOMBTARE EMERGJENCIA DHE SISMUNDJET Deklaratave. 27 dollarë dollarë për ndërtimin e STOCKPILE KOMBTARE STRATEGJIKE ME FURNIZIME KRITIKE PCRFSHIR MASKAT, REPIRATORT DHE FARMACEUTIKA DHE VERDO GJITHA JU MUND TAG imagjinoni SI QENI SHUM DEPLETUAR DUHET MILITARI ynë DESHT DE DEPLETUAR ITSHT GJITHMON PER PJESEN ME TE MADHE. POR Ne kemi shumë gjëra që Së shpejti do të vijnë, PLANET, MISYLLA, ROCKET, SHUM E Gjëra. POR STOCKPILE ISHTE SHUM DEPLETUAR, LIKE çdo gjë tjetër. Kjo do të përfshijë gjithashtu FONDIMI SIGNIFIKUES P FORR ZHVILLIMI I VACCINES N TO TOP T OF MIRAVE T $ MIRA T MIRATURA T 8 8 US $ WEGO SEVERALE AGO. P OR 500 Miliardë dollarë në mbështetje për INDUSTRIET E HITJEVE T HARDH, ME NJ B ndalim në stoqet e korporatave Blerjet që janë diçka INSISTEMI P ANDR DHE sinqerisht, E SHTOJ JU REPUBLIKANE DUHET Q TH DHE DEMOKRAT DUHAN QE. I DUA T TO PRDORNI PARA P FORR KOMPANET DHE PLANET OSE GJITHA KA MUND T BE NDIHMOHET P GR T GJITHA PVERR K PT PATCH. Dhe unë nuk mendoj se po shkon Bëhu PJESA E RI. KU JU RUAJT, SHTETI THE MET M T MIR IT, NUK KA NDODHEN T OP HAPNI LIKE një ROCKETSHIP DHE SHUM G SHUM MIR DHE SHUM me shpejtësi dhe shumë KUFITET E REPUBLIKE P ONR EKZEKUTIVE KOMPENSIMI EDHE. KA NEVOJN PARA. Ata do të duhet të bëjnë GJITHA PUN PER VETEM JEMI INTERESUAR N IN PUNT, JOBS. DHE JEMI INTERESUAR N THE KOMPANITET BECNJ Q TH FAR KUJDESI PUNT N KOST MADH JOBS. KEMI 16 Miliard dollarë në financim PR BLERJEN E PERSONALE PAJISJET MBROJTSE. Ne dimë rreth asaj që mund të jenë maska DHE REPIRATORT PROR T STOCKPILE KOMBTARE STRATEGJIKE. KUPTOJM THE Shtëpinë për të kaluar LEGJISLACIONI VITAL DHE DUHET Një faturë për të punuar time për sinjalizimin PA VONESE. Unë do të nënshkruaj menjëherë. Ne do të kemi një nënshkrim dhe të madh SIGJIMI DHE DITA E MADH PR PUNT AMERIKAN DHE PER AMERIKAN FAMILJET DHE PER SHQIPTAR KOMPANIVE TIC CILT KANAV KAN VITET M B T MIR T THE GJITHA KA, THE PAS VITET E VETE DHE PASTAJ LITTLE BIT LESHT SI AGO MUAJ, TI DUHET N A NJ P POZICION TY NUK KA SHENJE SHTPI Fshehur Enemin, VIRUS. DITA E T E KUFISHTUAR, DUHET T. Drejtuesit e shumë Amerikës ORGANIZATA MAMZIMORE PONRFSHIRJE. I falënderoj për ata P UNRKTHIMI I DIVERSIONIT T AM AMERIKANIT NJERZIT, N F FAMILJET AMERIKANE, T TO Kombi ynë dhe ata kanë qenë Fantastik dhe koleksionues FURNIZIM, SHPISTRNDARJES T F USHQIMIT DHE Mbështetja e punëtorëve të kujdesit shëndetësor, Kujdesi për punëtorët e pasur DHE FAMILJET. Unë i përfshie ata për të vazhduar BEJE. JAN. NDERTIMET DUHET Fantastik DHE I MADH. JANE TE MADH. DUA SHUM OF E TIJ. DUA T TO SHPRNI NJ U UPDATE FURNIZAT KRITIKE. FEMA SHSHT DUHET 9.4 REPIRATORT, MENDIMI I AT, 9.4. 20 MILJON MASA KURRIKE DHE NE KAN O TTH TJERA Q T MENDIMIN JEMI SHPRNDARJE Shpejt. Bota e tërë, jo vetëm në SHBA ose SHTETET, BOTA E BOT SHT Duke u përpjekur për të marrë këto gjëra brenda KONKURRENCA ME SHUM, SHUM Vende. Unë besoj sot, që ju brokeni 150 MARKA P THER VIRUS. KEMI 150 SHTETE, P 150R 150 SHTETET Q HA KAN TH VIRUS DHE NOBODY DO T B BESOJN TH T TH GJITHA LIKE QE ESHTE E MUNDESHME. NGJARJA NB FUND DUHET T SHUM DIKA LIKE KISTU T VAJN. Ne e dimë që mund të ndodhë më tepër. DHE N ITSE DO T, BNI, DIKA është DUKE DUHET T BE PRGATITEN SI BNI Q WH N MSUARA. SI PAVARSISHME ATFAR KEMI DONE. KRETO M M SHUM TESTIME NGA ANYBODY NGA FARA. DHE LAJMET, REFERUESIT, THE MEDIAT TA QETN ME M ME SHUM DHE MAZ SHUM PROCEDURAT TUAJ TESTIMORE JANE Mrekulluese dhe KEMI një Niveli të Lartë TESTI DHE Ashtë një provë që është Të sakta. 3.1 SHITJE TACE FILJEVE MILIONE. 14.6 MILION DREJT DHE 6,000 Ventilatorët, të cilët shkojnë tek ata Ajrat e nevojave më të mëdha. DUHET T DITVERS 4000 Ventilatorët në NEW York. Dhe unë flas me QEVERIT NE LIDHJE ME ATE. Ai ishte i lumtur. Fola me kryetarin gjithashtu NE LIDHJE ME ATE. MAYOR DE BLASIO KUSH SHT SHUM HAPPY. NUK DUHET TAP BNAP LAPNDN ME PUN NE Po veprojnë. PROR KTO KOMBT EMERGJENCA, VERDO DITA KETU KA VAZHDIMI TE HAPI PARA DHE DEMONSTRATE KARAKTERI I TONA Kombi që përfshin njerëzit BEHIND ME, N THE RRUG. KESTO NJERZ JAN AM MIRAZ ATA JAN NJER AMZIT MAZ SHUM DHE MUND T I DUHET T SP FJAL P FORR MYSELF, TE MUAJ KANE BEN SHUME MIRE. MUND T THE NUK MUND T ME MIR, MAYBE ATA BEJNE. PUNA VDEKJE SHUME VETE. N M Marianland, NJ-VJET -R E VJETR BOY PEDRDORNI PARA TIS LINDJEN E TIJ Blini VESHJET P FORR SENIOR. N N NEVADA, TANI DUHET T DHNI GRUPET DHE FURNIZIM. Kjo po ndodh. Mijëra dhe mijëra. Unë mund të qëndroj këtu. N MIN MINNESOTA, qindra të STUDENTET MJEKSORE KAN VULLNETAR P TOR T PRO DHVN FMIJ KUJDESI P FORR PUNT E SPITALIT NDIHME T TO M KNYRI DIKTORT TAN DHE Infermierët në vijën e përparme Luftimi për të kursyer JETA. KESTU SHUM R Amerikanë Rikujtojnë NE NE KANE një rol për të luajtur në fitore KIST B BATTLE KOMBTARE E MADHE DHE Shtë një BATT W BOTRORE. Ne po merremi me T O TJERA NATIONS. Unë jam një kafshë e vogël - marr thirrje. SHUM VENDET JAN IN N B BIG Telashe. Deri tani ne do të dëgjojmë nga tonë SEKRETARI I MADH i TREGTSIS. KA QENI PUN RADHER HARD, UNË DO TË JU THEM. STEVE MNUCHIN ASHT A NJ G GUY Fantastike DHE TAL BNI ME SHUMES SIDA, DEMOKRAT DHE REPUBLIKANE. NJNE PR MSIMIN E M T MIR NDURTIME DHE GJITHA P TOR T K DNUAR TI, RUAJTJE, SHUM MIR DHE KAN. A LITTUARI UPDATE DUHET T BE BNI bukur P HER T DGJUAR ATFAR JEMI po bëjmë dhe FAR SHT DUHET. SEKRETAR MNUCHIN: DUHET T MUND T BNI TE FALEMINDERIT MCCONNELL PER TIJ UDHZUES DHE DO T L DUHET T TO FALEMINDERIT CHUMER SHUMER P THER MBIKUPQYRJA BORANIKE BIPARTIZANE NE DUHET NIS KILLTILL Faturë DHE THE DEMOKRAT DHE REPUBLIKANET WHO GJITHA E PUNUAR. PRESIDENTI tha, unë kam për të JETOJN IN NOO LBJ RROJ E MUNDSISHME Pesë ditë dhe nuk mund të jenë më shumë P PRGJIGJET ME PAPRECEDENTUAR PPRGJIGJE NGA SENATA N TO MBROJTEN PUNT AMERIKANE DHE BIZNESA AMERIKANE N TH KT SITUATA. PRESIDENTI SHUMLIN SHUM E KETE POR LET ME SHKO N TH M T KJO Shpejt. HYRJET E VDEKJES P RR RETENTIONIN E BIZNESIT, Kjo do të mbulojë 50% RREGULLORE PAYROLLI PRIVAT N IN VDEKJE BIZNESET KU DO T DO PAKERMBYNI KUJDES Q TH DO T BNI FURNIZIM TET WE JAVA T OF SALARIESVE Sado që të mbajnë punëtorët PUNSUAR DHE GJITHA. DHE KETO KUJDES DO T BE FALOHEN N THE P OFRFUNDIMIN E PERIODIT SI GJAT SI T K MBROJNJEN PUNERST E PUNS. K ATO JAN KUJDES SBA POR THE TREGIMI DO T A AUTORIZOHEN çdo herë BANKA E SIGURUE FDIC P INR T BN Këto. PRANOJM BY N THE FUND T OF ARSIMIT JAVA, Do të kemi një të thjeshtë PROCESI KU KJO KA MUND T BE BJN DHE SHPRNDARJE N THE DITN SAME BNI. Kjo do të jetë thjesht SISTEMI P TOR T FITUAR PARA NO VDEKJE VARGJET E BIZNESIT. P COMPR KOMPANIVE Q D NUK KUAJTOHEN ATA, KEMI NJ AN EKONOMIK PROGRAMI I INCENTIVAVE TATIMORE N PUNT E VETM DHE AS PRESIDENTI tha, Ne kemi forcuar Sigurimi i PUNEMSIMIT P FORR NJERZIT QO NUK MUND T BNI K THTU DY PROGRAMA QAT DO T BE JENI ADMINISTRONI PROR SHTETET. DO T HA KEMI NDIKIMIN EKONOMIK PAGESAT. KJO DO T BE BNI N NE T ARDHM TRE JAVE. PAGESAT E DIREKTIT NO M SHUM Llogaritë e depozitimit të njerëzve. DHE P THR KOSTO Q WH NUK KAN TANI, DO T BE DO T KEMI K CHRKES N SHUMA. TRE ARSIMIT TAN DO T KEMI AUTORITETET SHTES, KEMI 500 dollarë dollarë për të punuar me të REZERVA FEDERALE P TOR PUN PR PROGRAMET E EMERGJENC ANDS DHE KRIJONI 4 dollarë TRILLION N IFNI KA NEVOJ P TOR MBUPSHTETJE BIZNESI AMERIKAN DHE AMERIKAN PUNTAR INT N W NJ AN MNYRC TP PARASHIKUAR. DHE PRESIDENTI përmendur 100 dollarë Miliarda te spitalet dhe 150 dollarë Miliarda te shtetet qe kane SHPENZIMET E VEANTA TON KORONAVIRUSIT. ZOTI. PRESIDENT, DUA TE FALEMINDERIT JU DHE PRESIDENTI VICE. JU JENI M CONNYRSISHT N AVNDSISHME T TO SHBA. Ne flasim në mënyrë konstante përmes DITA DHE TUAJ T G GUIDANC USN SH.B.A. DHE VENDIMET E SHUM P ONR SHUM Çështje. DHE RRETH, FALEMINDERIT PVERR Kjo PUN BIPARTIZANE. Kjo është duke shkuar për të qenë e tepërt Ndihmë për PUNT AMERIKANE DHE EKONOMIA AMERIKANE. PRESIDENTI ETSHTET NDERTUAR Q CON KONGRESI DUHET TVE L MOND SHUM P PROR T MBROJTET SHQIPTART N IN KTO SITUATA E PARASHIKUAR. TRUMP I PRESIDENTIT: DITA DHE NESHTA. SHUM PUN DHE SHENI SI T ALL GJITHA DUHET DHE NE KEMI VOTE. A KENI NJ QU PYETJE? REPUBLIKA: SI MUND T MENDONI KIST BILLI DO T K MBIJET EKONOMIS Në det? TRUMP I PRESIDENTIT: JEMI SHKENI N KUJTI KUJDESIN E AMERIKANIT PUNT DHE B MNI VENDIN GREAT. NUK NOTSHT FALT I TYRE. NUK FALET E TYRE. POR NE TIN MENDUAR - RREGULLTARI: A ANKETONI TI Në tre muaj dhe nuk duhen KJO TRE MUAJ. KJO LUAJ DO T W FITONI M QU SHUM. Sekretari MNUCHIN: KJO ISSHT A Sasia e sinqertë e parave, NESE NEVOJN,, T R REKONEROHEN EKONOMIN. TRUMPI I PRESIDENTIT: KJO TOSHT TO T MBIJET Ekonomive. KOMPANET me vlera AAA T K MBIJETIN TIJ QO DUHET DHE T G BNI T JETI N THE FORMA E KUJDESVE. Kështu që paraja po vjen. RREGULLTARI: T L LNI TK KKRNI DISA, ju tha se nuk duhej RELI N ON KOMPANI T FOR HUAJ PR Mjetet e mbijetesës tonë, ÇFARË DO TË THUASH? TRUMP PRESIDENT: Ne besojmë SHTETET JEMI FURNIZIMIN TONA Zinxhirët DHE JAN G TON MJETET E PRODHIMIT DHE Bleni IT DISA SHUM për një çmim më të ulët POR NE HUMPOJM JO SHUM DHE GJITHA DHE HUMPOJNEP PAVARSINURN DHE NUK MUND T TH MUND TAT NDODH. DO T BE B MNI DISA NDRYSHIME. JEMI B MJM K THTYRE NDRYSHIMET. RREGULLTARI: A KENI BAN PR T EKSPORTI PAJISJET MJEK MEDSORE? TRUMP I PRESIDENTIT: ISSHT H NDODH VETVETIU. DISA NJERZOR, JEMI M THE T MIR PAJISJET MJEKSORE N IN BOT DHE JU DISA POPULL TIK LIKE BASHKIMI EVROPIAN, NUK DO Merrni atë pasi ata kanë SPECIFIKIMET QAT NUK JAN T GJITHA PAJISJET TONA N IN SHQIPRI DIZAJNUAR N A NJ W M WNY T NDRYSHME, SI NDIKONI Ashtë një mënyrë më e mirë. Ata janë të gjitha lojrat e lojërave KUNDR NE. Ata kanë qenë lojëra KUND USR NESH DHE JO PRESIDENTIT SI VERDO BONEN NDONJE RRETH TIJ. POR BASHKIMI EVROPIAN, JU DUA N E PAJISJIN MJEKSORE, NE BAKENI M THE T MIRAT POR NUK MUND T S SHITEN QE SI NUK JEMI Në mënyrë të përshtatshme. DUHET TAKE MIRA MJEKSORE PAJISJET N CO VENDIN TON. Ne po ndryshojmë gjëra. T ALL GJITHA K THT IS NDRYSHON. POR ata kanë specifikime aq Q E PROJEKTOHEN PAJISJET TONA SPECIFIKUESisht PA PAJISJET TONA MUND T COM HYRIN N CO VENDET E TYRE. Shtë një SHUM TERRIBLE GJITHA QAT KA NDODHUR. DISA T THE POPULLIT Q TOO NDODHIN Avantazhi më i madh i SHBA JAN JON Aleatëve. DUHET T TOO SHENJT N SH.B.A N US MJETET SHUME, FINANCIARE DHE Ushtarakisht. KUR JU DUHET N - SHUM, Unë SHUM - NSE JENI N AT NATO, THE Abuzoni QAT DUHET T O TYRE VENDI N NATO NATO ku ato NUK DUHET T P paguani. DHE JEMI PAGUAR P FORR TË GJITHË. TANI, SI TANI JANRE PAGESA SHUME. TANI KA PAGUAR 125 MILION $ M M SHUM DHE SEKTETARI ULTIMATELY ULTIMATELY E PRGJITHSHME KUSH Unë mendoj se do të thotë është Tifozët e mia më të mëdha Ne i duam ata PAGUAR 400 MJET 400 dollarë shtesë. DHE THE K'T' TREGTI. Ata i bëjnë ato gjithnjë e të mundshme P USR SHTETRIN TO T TO KEMI NJAL NDRMARRJEN E FIRE Ata e dinë këtë. JEMI JEMI PRIT. KEMI T ALL GJITHA avantazhet. Oshtë duke shkuar për të qenë më lehtë kur unë VENDOSI T DO BNI. POR NE KEMI TRAJTUAR NDOSHME NGA BASHKIMI EVROPIAN. RAPORTI: Z. PRESIDENTI, KATR SENATOR RET E REPUBLIKANIT KAN TREGUAR QE DO EXTRA $ 600 P FORR SIGURIMIN E PUNEMSIMIT Mund të PUNPSIMET E PUNSUARVE T TO HUMBJEN PUNET E TYRE. FAR mendoni? TRUMP PRESIDENT: E DI Ështja shumë mirë. RUAJT, MUND T Y MUND TIS BNI DISKUTIME QË. SEKRETARI MNUCHIN: LET T ME JEMI VETEM SHPLARNDARJE, CILA ISSHT IS NE Dëshironi të keni forcuar SIGURIMI I PUNEMSIMIT. KA SHUM SISTEMET SHTETERORE KAN TEKNOLOGJIA QE ISSHT 30 VJET VJET OSE VJETR. NSE KEMI aftësinë për të KLIKONI KISTO ME SHUM M SHUM SPECIFIKA, DUHET TVE KEMI. Kjo ishte mënyra e vetme që SHTETET E MUND T MUND T PARA Shpejt në një rrugë të lirë dhe të përdorur 600 dollarë pranë bordit. SHUM SHQIPTAR ,T, ATFAR DUAN, DUHET T K MBIJEN LLOJET E TYRE. P FORR 50% T TH KESTO BIZNESA, Ata do të kenë bizneset MBI KOSTU JOBE. Kështu që kjo ishte - NUMRI ynë një Sështja HSHT SI T DO B MNI SIGURIM Q W PUNT AMERIKAN WH Q WH NEVOJN T K MBIJET T GJITHA PAVARUR, KJO ISSHT NO JO E gabuar e tyre, që BIZNESET NDIKOHEN TUT VDES, PRESIDENTI DHE PRESIDENTI VICE DUHET T TO BN S SIGURIN THE Amerikanët me vështirësi fitojnë para DHE KJO ISHTE SHUM EFIKIMI WAY. >> A JAN THE N IN MARRVESHJE TANI? Sekretari MNUCHIN: DUHET TAY SHUM EKSPEKTIMI I TONA K THTO PASLLA TONA DHE MIR T Shtëpisë TOMORROW DHE PAS PAS TI. Ne kemi nevojë për të marrë këtë para në EKONOMI AMERIKAN DHE PUNT AMERIKANE. Kjo është rëndësia e kësaj. TRUMP PRESIDENT: NJER PEZIT DUHET AKTUAJ MERI M SHUM PARA, POR NUK DUA T TO BNI A Dekurajim. PYETJE E MIR, AKTUAJ. RREGULLOR: FAMILJEN E RETIRUAR FBI agjentët ROBERT LEFFEN SON Q US USHT PARIR QAT NDODH. N KUSTRTIMI IRANIK, JU JENI VESHT E QE? TRUMP PRESIDENT: Unë kam qenë SHUM SHUM PVRFSHIR N IN ATA DHE Ai ishte një gjeneral i madh dhe FAMILJE E MADH. Unë kam për të thënë këtë dhe ata kanë NUK KANAK SHTYTIMIN N THE FAMILJE Unë besoj, por NUK është SHUM E MIR. Ai nuk do të mirëpresë për vitet në IRAN. NUK LSHT DUHET PROMISING. KEMI GOTTEN SHUM NJERZ BACK. KEMI DY DY POPULL T KUJT JAVA. POR LEFFENSON ROBERT, KA KA QENI PR një kohë të gjatë dhe PROBLEMET E RREGULLUAR PARA N H TIJ DETYRIMI APO KAPURA. DHE NDESHME TERRIBLY PER FAMILY. Unë nuk pranoj atë që është DEAD. NUK LSHT DUHET MADHE. POR unë nuk do të pranoj se ai DEAD. POR shumë njerëz janë duke menduar ISSHT RASTI. REPUBLIKA: KU JENI NDERT E PARA LIDHJE VEPRIMIN E VLERS SHTETI N ELE ZGJEDHJEN TUAJ. ISSHT LIDHJE KINETO LINE E KOHS S EAST LINDORE TE INTERESIT TUAJ POLITIKE. JU SHENI MEDIAT DUHET T RUAJTJI MBYRET - [Padallueshme] TRUMP PRESIDENT: MEDIA DUHET DUHET T SE M SHUM MOR T MIR. REPUBLIKA: RIPARIMI I VENDIT NUK është një IDEA E MIR. TRUMP I PRESIDENTIT: JU JENI TUAJ KUPTONI. NJER PEZIT TLE SHUM W NUK DO T DUHET TI HAPI N SO SHUM M QU SHUM DHE DISA NJERZ DUHET T IT BNI FINANCIAR VORRTET SHUM SI QAT DUHET T BNI MIR N AT M DENDSISHME N AT Votime. DHE NUK E DI N IFSE KJO DIKA POR KA JANE NJEREZ N IN TUAJ PROFESIONI QAT DO T L DUHET Q TE SHPESHT. Unë mendoj se është shumë e qartë se KJO JAN PE NJEROPZ N IN TUAJ PROFESIONI QAT SHKRIMI NDODHIN LAJME. JU BNI AJO BËN. KJO JAN PE NJEROPZ N IN TUAJ PROFESIONI QAT SHKRIMI NDODHIN LAJME. Ata do të duan të shohin mua PR ATEKA ARSYE ARSYE JOBODY PUNA JEMI BONER DHE KUJT QE KA K THT GRO GRUPI TANI E DREJTA KETU OSE NUK DO T KENI NJE LEHT CO SHTETI. NE RREGULL. RREGULLTARI: T ON ND YRNI K STU PAKETA, SI MUND TIJ - >> KUSH JU JENI ME? CBS TRUM. [Padallueshme] >> Brenda tre javëve, ne do të KA PAGESA T DI DIREKTIT PAS KU KEMI DEPOZIT KUQ INFORMACION DHE DUHET T G MERRNI A SHUM INFORMACION SHUM SI NE KAN PRO PROCEDURA T TO BNJ TH KT. TRE JAVA P FORR KTO DHE FUND T Java e ardhshme duam të gjithë bankat PIGR ORIGJINIMIN E KUJDES S S DIT. RAPORTI: KAM DY PYETJE PËR TY -- [FJALA ME G-20 DHE BAN B P ONR TOLLIN E TREGUAVE T GJITHA KAFSHT PARANDALOJN CO SHUM-19 QAT ISHTE NJERIU I TRANSFERUAR TEMA. TRUMP PRESIDENT: NUK E DI N IFSE Q S SUBJEKTI SHT T BNI UP. AMESHT T OF KINA DHE SHUM QE SI NDODHET N IN KINA. SSHTOM DISA DO T T FEMIJ RRETH. POR NUK NOTSHT TOP i listës sime. [Padallueshme] TRUMP I PRESIDENTIT: SI VDEKJET E SHUM A JAN AC MIR T MSUAR? ASNJE. ASNJE. NSE KA PYETJE TUAJ. DUHET E SHTOJN ST SHTETIN E TIJ. KEMI TESTUAR NGA SHUMAR P MR M SHUM SE Askujt. Ne po provojmë më shumë sesa ANYBODY E DREJTA TANI. VEPRIMI I MUNDSISHME N NO BODY. DHE TESTET TONA JAN TESTAT M B T MIR DHE TESTET më të sakta. NSE JENI T S GJITHA TAY GJITHA SHKEMI TESTI 350 MILION POPULL. E PARAJNI SHTETIN. DUHET ME TI. MUND T G SHKEMI P CR TER PRDORUR PASQYRAT POR unë nuk po shkoj të bëj që POR PASQYRAT E VAZHDUAR. NUK DUHET T TO PROVOJN ENTIRE SHTETI N THE MNYR. Unë mendoj se është i ngushtë. NUK DUHET T TO BNI. SHUME K THT SHTET SHTYTë SHUMU E DREJTA TANI. BECNI N AT DIKA P INR NUK E ARDHMET E DYT E ARDHSHME, MUND T NEW RI PUNA DHE KALIFORNIA NUK MUND T BNI. MAYBE SHTETI I WASHINGTON Nuk mund të. POR NOUSE DUHET T THE GJITHA, TYRE Problemi më i madh ishte në një SHTËPI PLEQSH. RAPORTI: N YSE KON TESTO NJ O SHTET DHE PERSONI MOV SHUM N SHTETI TJERA. TRUMPI I PRESIDENTIT: JU DUHET AT QË. NSE DUHET T THE SHTETET DHE SHTETE SHUME Unë po flas RRETH, NUK KAN A PROBLEM. KEMI DISA Probleme të Mëdha, por KOMUNIKUAR T C P CRMBANI Dendësia e Lartë Fusha. PSE DUHET T T PROVOJN ENTIRE KOMBIT 350 MJET POPULL. Kemi provuar më larg se sa askush Tjetër. KEMI aftësinë për të provuar, NE KENI një rrugë të gjatë nga një SISTEMI I BRENCENS I INHERITUAR. KEMI TESTUAR NAR M SHUM SE DIKUSH TJETËR. KUR SHENI ANYBODY ELSE, TJERA Vende. JO VENDI ISSHT VDEKJE E VLERS. Ata vijnë në një gjendje statistikore GUESS JETERDAY QAT I ZEMARDR NGA DR. BIRX KU JANE PER Tetë DITA KETU M M SHUM SE Tetë JAVA N IN Korenë Jugore dhe Jugore KOREA KA BN A NJ A PUN T GRE MADH. POR NE VETEM N E T E DITS FAR KOREA JUGORE DUHET N E tetë javë. Kjo është një numër i madh. Dhe unë thashë se po merremi Të mirë. Edo ditë është duke shkuar. KEMI një APARATUS T IN PAVARRUAR. Nuk dua të provoj 350 milion Njerëz. Unë mendoj se është i ngushtë. >> DY PYETJE. [Padallueshme] TRUMPI I PRESIDENTIT: ME PPRGJIGJE N. ÇFARË? [PYETJE E PAVARUR] TRUMP I PRESIDENTIT: KEMI FUQI Kufijve. [Padallueshme] TRUMP PRESIDENT: NJER :ZIT E NJERIUT Vijnë dhe kanë një të tërë SHUMA DREJTSIA DHE N U 164 MILET, MENDIMIN E KETE. 164 MILET E MALLRAVE BIG, Bukuroshe WALL. DHE NOS KOST ZONA SI SHUMY, SHUM TE DUHET T HIJN. JEMI SHUM TOUGH N Kufijve. DUAM KU JEMI BOT NDURTIMI, NOBODY ISSHTET MIRT Përmes. ATA JAN SHKOLLUAR, POR Kjo është një udhëtim i gjatë. QAT MUND T MUND T NGJYROJ. POR jam shumë i fortë në kufij DHE NUK DUA T PE DREJT NJERZIT T COM BNI KETU. NSE JAN JAN T G SHUM T TO HYRIN, DUHET T COM Vijnë NGA PRORMBJE LIGJORE DHE MERIT. NUK JEMI NDODH T POPULLIT TUAJ JANI duke folur për sa vijnë VEND. RAPORTI: REPUBLIKANET DHE DEMOKRAT P TOR PASQYRN E STIMULARIT DHE QENDRA E ARTIT KENNEDY KETU N W WASHINGTON, DC ,. NUK DUHET Q PARA JAN BE T BE SHUM Maska dhe raportuesit? TRUMP PRESIDENT: ISHTE 35 MILLIONI DHE PREJ 10. Unë jam një adhurues i asaj. DUHET T TO DUHET T G GJIJ MUNDSIT, por jam duke bërë biznes GJETJET TEC BANJ TH Q TH M SHUM KUJDES. POR QENDRA E PTRMBAJTJES SI SUFFEROHET M GRE SHUM NUK BOD MUND T G BN KERTU. ISSHT MBYETUR DHE DUHET DIKA FONDHIMI DHE E KA BIDR ATA Q W ISHTE A K RERKESA DEMOKRAT, NUK MUAJ KËRKESË. POR ju keni për t'i dhënë ato Diçka. Puna që ajo mënyrë. DEMOCRATSVILLE trajtuar ne Mënyrë të drejtë. Unë besoj se kemi një të mirë BACK DHE FORT DHE E them që ME SHTYPIN NU SHUMER SHUMER DHE FTOJN TO T TO NDODHNI një NUMRI KOHA DHE KA K RERKESA OOL. DUHET N D 25. SHKO N D 25. Unë thashë që është një SOUNDBITE LOUSY. POR QE PUNON MUND TJETA PUNET E JETES. QENDRA E KENNEDY, DO DO AN PUNA E PCRFSHIRshme. DAVIDI BESN NJ JO PUN TC PAVARRUAR DHE PUT SHUM PARA DHE DO GJITHA QAT SHUM NJERZIT NUK MUND T BE BN KND DHE B DON. Ata kanë mbyllur. KAN DEFIKITT TT E PARA. Unë nuk kam një problem të madh. Kjo ishte një kërkesë nga DEMOKRATET QE KANE A FACILITETI QAT ISSHT thelbësisht MBI MBYRJE. NSE DUA T TO DUHET KERT M TO SHUM N "" ROMEO DHE JU DO T Y DYT, "Unë DUA T LO DUHET TOO M LSONI. RAPORTI: SENATOR Rubio tha SHOQATA ORGANIZATA E SHALNDETIT TORLD BOTIT FAVORIZMI TE KINA DHE MCCAUL P RERFAQSUES N ON LIDHJE TE HYRJE Shtëpiake KOMITETI PYETSUAR INTEGRITETI I SHALNDETIT T BOTS DREJTORI I ORGANIZIMIT DHE SHENI KU JANE fllanxha të kuqe të veçantë ME PPRKTHIM N TO LIDHJEN E TIJ ME KINA. JU MENDONI SHNDETIN Bota ORGANIZIMI FAVORITIZMI I DYT. A MENDONI SHTETET E BASHKUARA DUHET T-SHPRNIJONI SI LIDHJE ME BOTN ORGANIZIMI I SH HENDETIT? TRUMPI I PRESIDENTIT: KA JANE TALIK QE KA QENE NDERTIMI SHUME. SHUM FEEL POPULLORE TA KA QENE SHUM NDERTIM DHE NJ-SIDA ME ME KINA DHE SHUM njerëz janë JAN NUK KENI ME KET. DRP FAUCI DHE MYSELF DHE T O TJERA NJERZIT, KA JAN PE NJEROPZIT QAT NE LIKE D KNI. Unë mendoj se janë miq, shumë E profesionistëve të mirë. DUHET T BE JET INTERESUES N IFSE JU DUHET T TO B TONI TAL BNI KUSH POR KAM ZEMR P FORR VITE QE ATA BSHT BIASUAR SHUM SHUM drejt CHINA. UNE NUK E DI. DO TANT DUHET T G BNI N TH KTO MESA POLITIKE? DR. FAUCI: JO. FUQARI ANSHT AN NJ P PERSON I JASHTM DUA DUH TN BNI SINCE HE ISHTE MINISTRI I PARIME N IT KT IT ETHIOPIA PO. DISA KUSH Q SHOQZON Q NUK KA KAN PRO PROBLEME. POR ND LEADERSHIPIN E TIJ, TIJ KAN D BN SHUM MIR. Ai ka qenë i gjithi për këtë. UN W JAM P ONR TONE DHN T WITH telefonit me disa pak OGO AGO LEADING A WHO THIRR. Nuk po tregoj për Kinë. RAPORTI: KUSH SHT PR PRAISING KINA N RES PPRGJIGJEN E TIJ Pandemisë. DR. FAUCI: Unë NUK MUND T COM KOMENTIT QË. Unë nuk e di se çfarë është pyetja juaj IS. [Padallueshme] TRUMPI I PRESIDENTIT: KAM ZEMARDR QE P YR VITE DHE DUHET T. HIM TESTI. SEEMS FINE TO ME. POR JEMI PPRGJIGJEN P RESRGJIGJEN E MADH DHE KINA KINA K OTU K OTU. DHE NESE NUK DO T DO BNI K THTO, Mijëra dhe mijëra të NJERZIT DUHET T DI VDEKIN QAT JAN TANI T L JETS DHE LUMI. NSE NUK DO T DO BNI ATA ATARLE, NOBODY DUHET Q TO NDODHEN. EDO T TH GJITHA TOU MUND T KISHT E panevojshme për të bërë atë. DHE NESE NUK DO T DO BNI, Mijëra dhe mijëra të Njerëzit do të vdisnin më shumë se sa CFARE NDODHI. SHUM NJ M SHUM. RAPORTI: KU JENI K THTU Takimi G-20, WHFAR L SNDIMI I PPRGJIGJE T CO Kordinuar JU JENI PRITNI? TRUMP PRESIDENT: JO P NORGJIGJE. KJO DO T BE BNI NJALL THIR KONFERENCA NESËR NË MËNGJES. DUHET TW FALOJN T T BNI NJERZIT E DI dhe LIKE. Më pëlqen VERDO NJ O prej tyre. DO T BE JET NJ AN THIR C INTERESuese DHE DO T BE JET THE E PARA D TONI. RAPORTI: JAN Y JU JENI N T. SHTETI? TRUMP I PRESIDENTIT: Do të jem FJALA ME TONY DHE DEBORAH DHE ATA JAN SHKOHEN T BR BNI SI TEMA. DHE FJALA N TO PRESIDENTIN E VICE MIKE PENCE DHE STEVE DHE DO T DO Bëhuni duke folur për çdo send. NUK DO T BN T BN NDONJ Ngut. POR VAJTET DUHET T G BNI PACKR PUN. NUK KEMI SHTETE KU Ata thonë që VESHJE NDOSHT IT NDIKON DY VJET. NUK MUND T DO BJM NUK. Kështu që ne do të bëjmë atë. KERTU mund të jenë Seksione të mëdha të SHTETI JON QAT JAN LITTLE Ndikuar nga WHFAR TSHT ZGJEDHJE DHE Seksione të tjera që janë P HERFUNDUAR SHUMVIL. Unë do të them nga Lindja, ne do të KANI NJEC REKOMANDIM DHE MUND T BNI PARA LINDJES DHE N THE FUND T Dita e 15-të APO GJAT 15-të DITA, DO T HA KEMI DISA LIDHJE T. REKOMANDIM POR SHTETI JON DUHET T TO BNI KALIMIN E PUNS. UNE KAM SHUM NJEROPZ DHE DUHET T PR PRAKTIKEN SHOQRORE SHPISTRNDARJES DHE DUHET T. PRAKTIKA NUK KA DORZUAR DHE JO SHUMG DHE KISSING, PAS SHUM Ata mund të ndjehen të ngjashëm me atë. Ata po shkojnë për të larë ato DUHET DHE B DONI T ALL GJITHA GJITHA T GJITHA JAN S SUPPOZUAR T TO BJ. POR STEVE, TSHT KOHA, NJERZ DUA T TO B GNI KALIMIN E PUNS. I MERI NGA SIDA T B GJITHA DREJT ANDSIA DHE MUND T IT JET A KOMBINIMI I BOTS. TONY SHENJE PARA, KOMBINIMI I BOTA SSHT S DISA SHUME MIR. POR KETO JANE SHENJE QE Mundësisht nuk do të Kualifikohen dhe KETE JAN FUSHA TTHER TJERA QAT MUND T Kualifikohen TANI. POR DO T BE JET AN INTERESuese PERIUDHA E KOHA. DUHET T TO DUHET SHTETI JON BACK. UNE KEMI NUMRER T T TRETUAR T. NJERZIT QANT DUHET T G KALOJN. DUHET TORE DH STNI TORE DHNI TORE DHNI T WITH SHTETSIT ME DYT SHTYTJE SI KAQ. Ata kanë për të marrë përsëri. KAN BIZNESA Q TH JAN TH SHPESHT T MBETET. LEGJIT Q WE NDODHemi, DUAJ P GR T GJITHM, S HKURTI SHT T BR BNI K THT - JEMI KEMI VITET M M T S SUKSESHME QE KEMI KEMI N IN HISTORINY E SHTETI JON. JU SHENI ATFAR NDODHET ME STOCKS DHE DITA JAN JAN. N STSE STEVE M G SHUM SHENJTIMI, Oshtë duke shkuar për t'u kujdesur për të NJERZIT DHE Punëtorët dhe kompanitë QE PUNOJN W PUNSIT TON, VDES DHE BIG. Ne shpenzojmë më shumë kohë. KA JENI NJER ASZ T AB pyesin RRETH QE. SHP SPRNI M SHUM KOH T MENDUAR RRETH BIZNESET E VOGLA SI I MADHI. DHE QAT NDERTOHEN REZULTONIN TON VEND. Ne duam të marrim prapa dhe njerëzit DUA T TO MERRNI KALIMIN. DUHET T G MERRNI SHTETIN E SHTETIT TONA AGJEN DHE DUHET T BE BNI FUND T TO BNI QË. PRESIDENTI VICE po shkon Qëndroni me ju dhe merrni pak P MR SHUM QU PYETJET E SPECIFIKUAR DHE UNË DO TË TË SHOH NESËR. [KAPITULLI I PAVARUR] PRESIDENTI VICE: FALEMINDERIT ALL. Ne do të raportojmë në VEPRIMIN E DITS NGA KORONAVIRUSI I Shtëpisë së Bardhë FORCA E DYT. PRESIDENTI DHE ENTIRE TONA EKIPI VAZHDON T TO INSPINUAR NGA NJERZIT T ALL GJITHA TRO GJITHA NRO KTU VENDI JAN T P NDRNI PRAKTIKA 15 ditë për të ngadalësuar SPREAD. JEMI 10 DITA N THE 15 DIT DHE T ME L MEN T S THES IF N IFSE JU JENI N AN AN ZONA QAT NDODHET NGA CORONAVIRUS, ITSHT ABSOLUTELY QENENTSISHT QAT TUAJ D LGJONI N ST SHTETIN DHE LOKALIN AUTORITETET P GR GUIDANC. POR P ERDIT SHTETERRORE, ATFAR JU MUND T DO BNI PSHTP ZBATIMI PRAKTIKAT E PARAQITUR N IN CORONAVIRUS i PRESIDENTIT UDHZUES DHE TANAY T B B BNI WE E VRTETE BESONI SI MILIONET E Amerikanët kanë bërë dhe do të VAZHDIMI T DO BNI, QAT MUND TIJ NDIKONI SIGNIFIKUAR N THENI T KUFIZUAR RRITJA N TH KIST EP EPIDEMIK N IN TON SHTETI DHE AMERIKANët E KUJTSIS F NGA EKSPOZIMI N COR CORONAVIRUS DHE NE MUND T SA RUAJM JETN. P BER SJELLJEN E PRESIDENTIT, I DUHET T S SHTETI FALEMINDERIT TI NJERZIT AMERIKAN DHE FALEMINDERIT TUAJ P FORR BASHKPUNIMIN TUAJ DHE NDERTIMI I PARIMEVE N IN 15 DITA P SLR T SL ngadalësuar SHKRIMIN. Ne dëgjojmë për atë bashkëpunim DITA N IN NJ SER SERI T CON KONFERENCS Telefonatat. Ne flasim me PAJISJE Prodhuesit të cilët janë STEPPING PARA SI PARA PARA N Ndihmoni N US SHQIPRI N DE ZHVILLIMIN E PAJISJET MJEKSORE QAT SHT THEMELORE WHETHERA NET MNYRA OSE FURNIZIM TJERA MJEKSORE OSE Ventilatorët. FEMA E RAPORTUAR N FOR FORCN E DYTS TONA DITA QE HENDREDS OF COMPANIES KAN STEPPED PARA T JET P INRFUNDUAR N CH ZGJEDHJEN E FURNIZIMIT DHE JEMI VETTUAR NAR NDJES 70 OF KOSTU KOMPANIVE P FORR VEANTA RAPORTIMI I TYRE Prodhimi për prodhimin e masave, DREJTS DHE GUAJ DHE T TO Ventilatorët. Ne kemi një thirrje prodhuese me DEVO T SEC SEKRETARIT ME ARSIM Udhëheqësit. DHE FALEMINDERIT T TO GJITHA TON Mësuesit. SHUM E KU JAN N TANI SHTPI M TESIMI I FILMIJVE NGA AFAR EVEN N C SHUMI RASTET DUA KAN FEMIJET E TYRE NGA SHKOLLA. JU JENI HEROZ TR T TR VRTET. DHE DEPARTAMENTI I ARSIMIT SI DUHET SI SHTETI TUAJ DEPARTAMENTI I ARSIMIT JAN Mirënjohës KUSH GJINI VETN TUAJ ARSIMIMI I SHTPIS DHE T DEPARTAMENTI I ARSIMIT KA A Uebfaqja e HELPUAR P CORR CORONAVIRUS REKOMANDIME, ED. EDV / koronavirusit. DEVET dhe Sekretari i Sekretarit PERDUE do të bashkohet me ne E Hënë për të folur rreth distancës REKOMANDIME M LESIMORE QE DUHET NUK JAN T J DUHET P FORR ARSIMI I DYT DHE KOLEGJI POR P EDR ARSIMIN K-12. JEMI HAPJEN NGJARJET DHE Krijimi i fleksibilitetit të ri Studentët e koleksionit mund të vazhdojnë P BERFshihen në MARSIMIN NGA AFAR POR F CHMIJT K-12 MUND T DO BN E NJËJTA. SEKRETARI PERDUE DO T BE JET HER KTU Bisedoni rreth drekës ushqimore PROGRAMI DHE FALAS DHE NDIKUAR Dreka. PRESIDENTI DHE FUQEN TE 150 CEO'S OF TOP NONPROFIT Organizatave. Ne i falënderojmë ata për veprimet e tyre PUNA FURNIZIMI NEVOJAT E NJERZIT NUK MUND T IMPACTUAR NGA CORONAVIRUS POR SHUM NDRYSHME SHUM N US SHBA KOMUNITETET, LIKE CROSS KUQ, THE ARMIA E SALVACIONIT, AMERIKA E FEJTS JAN ST TILL PUNOJN VERDO DITA. DHE JEMI PROMISE DHE URGJOHEN VERDO AMERIKAN N IFSE KENI MJETET DHE KAN AB AFTSIN, VAZHDON T BE BEHET E PRGJITHSHME T TO MOSPROFIT ORGANIZATA QAT JAN H NDIHME KOST M SHUM NEVOJ N IN TUAJ COMMUNITY. SHENA E MARS PRESIDENTE A WHOLE OF AAPPROACH OF QEVERIS DHE PRESIDENTI DHE II ISHTE N CON KONTAKT ME QEVERIT TANAY. >> PUNA MBI KAPACITETIN DHE DUA NJERZIT T K DNI N ST SHTETET QE JAN IM SHUM IM IMPACTUAR NGA CORONAVIRUS QAT JEMI ME JU DHE SHPESHT Q ST Q STNDROJM WITH ME TUA DHE VAZHDIMI P WR PUN RRETH ORA T TO B SNI SIGURIN TUAJ PUNT KUJDESI SH CARNDETSOR SHNDETSOR, SISTEMET SH HENDETSORE DHE SHTETI QEVERITETET KAN BURIMET P SR MBSHTETJEN E PPRGJIGJIT TUAJ. N THE LUBND OFN E TESTIMIT, DR. BIRX do të reflektojë për atë që T DHNAT SHSHT SHPENHEN N J M ANYR DHE NUK JAN PRFSHIR T L GJITHA LOKALE DHE Spitale. JEMI N 4 432,000 prova P COMPRFUNDUAR DHE JEMI KLENDSUAR T SHENI KJO JAN L LITERALLY NDRMARRJE DHE KOMUNITET SITET RRETH VENDIT DHE Ndihmë SHTETET N IN STANDING KOSTO DHE ACHDO DIT. REMI T SHKOLL HS DHE LABS RRETH VENDIT DHE T THE NDRNI SHENJAT E PRESIDENTIT Fatur që kjo është thelbësore që Ata ofrojnë rezultatet e TESTET N US SHUM DHE DHNI N VIZIBILITETI I WHFAR ISSHT NDIKON NË TOKË. TRUMP PRESIDENT I INITIATUAR ME K LTO LABS NGA VENDI NE JAN ADD TING SHUMS dhjetëra mijëra të TESTET VERDO DITA TING VETM. MBI TEMA T OF FURNIZIMEVE, PARA Fundit të JAVS, NE DO T T BNI LNDN N A BIT M MIT SHUM RRETH SHKENCA E FURNIZIMIT. UN W N AT FEMAN E NDRMARRJES DHE LITERALLY SAW A ROOMFULLI I NJERZIT ME TOP T AND DHN DHE KELEL PHONES DHE NDAVRMARRJE NGA Gur I PAPRANUAR SI DUA QEVERITAR TOT T GJENI FURNIZIM MJEKSOR SI KETO IT Bëhuni MASJE OSE MALLRAVE OSE Doreza OSE VEAPTET DHE EKIPI ISSHT PUN RRETH orës për tu takuar Nevojave. SHUMA VLERA TALL VLERA. E PAR AND DHE E PARA, CDC ISSHT DE UDHZUES GUIDANCS QIC NE DO T P PUBLIKOJNOM NDRMJET POR Mënyrën më të mirë për të shfrytëzuar BURIMET TONA natyrore N AT JON PARKS. WSHT JAVA VETE SEGO AGO QE SH SERVRBIMI JON PARKU JAN WA TIV GJITHA Tarifat e hyrjes dhe ne drejtohemi CDC për të prodhuar udhëzues TE PRAKTIKA SHPRNDARJES SOCIALE DHE JENI PARA DYTVE DHE ZGJEDHJE PARAT TONA KOMBTARE DHE DO T DO JANI SHPARJET QAT ME VET SISTEMET E SHTETIT T PARK PARKUT NGA QYTET DHE PAVARSIMI I TYRE SUPPORT. LET M L SHUMAY SOT, KA ESHTE NUK INGSHT M SHUM E RNDSISHME P THER NJERZIT AMERIKAN T TO BN T BN T ngadaltë L SPND THS SI T TO KUJDES TUAJ UDHZUES SHTETI DHE LOKAL DHE ZONAT E IMPACTUAR NGA CORONAVIRUS DHE P FORRDGJITHA PLRZGJEDHJET T P NDIKOJNO N PR PRAKTIK T THE 15 DITA P SLR T SL ngadalësuar SHKRIMIN. DR. FAUCI do të reflektojë në NDIKIMI QAT NE besojmë se është GJITHA NGA VENDI. POR POPULLI I ASKUAR ME NGA KOHA N T KOHA C'MUND T DO BJ. Dhe unë them nga zemra ime për çdo send AMERICAN. Kjo është ajo që mund të bësh, jo DUHET T PRO MBROJTET SH HENDETIN TUAJ DHE FAMILJA JUAJ, POR JO AMERIKAN DUHET T SP SHPRNJOHET pa dashje CORONAVIRUS pjesërisht në KJO KUSH MUND T BE JET I VULLUESHM. RREZIKUAR PLR LNNGJEN SERIOZE T TO V RSHTJET AMERIKANE TER AVERJES ULET. MAJORITETI I AMERIKANEVE DO KAN SY SISTEMET E MALLRAVE DHE DO T DO Shërohen. POR P SR SENJORT ME SERIOZ KUSHTET E PAVARUR, ,DO GJITHA Duhet të praktikohen PARIMET E 15 DITA P SLR T ngadalësuar SHKRIMIN. PRESIDENTI AKTUAJ KETO JAVA QAT JEMI PARA DUHET DITA NE MUND T OP HAPI SHTETI DHE KAMTU EKIPI DO T BE JET Sjellja e rekomandimeve të tij RRETH SI SIGURISHT DHE PPRGJIGJE Bëni vetëm se. POR P ERDIT SHTETRORE AMERIKANE QO DUHET P SER T SHUM AMERIKA TACK KUFIZUAR N B BIZNES, JU MUND TUT VINI N IN PRAKTIK. Shkoni në CORONAVIRUS.GOV DHE NE DO T DO BN WH AT'MUND T BN. DO T SL ngadalësojmë SHKRIMIN DHE SHALNDETIN Toka jonë. ME K THT, LETNI T RECOGNIZOJ DR. TONY FAUCI - DR. BIRX E PAR DHE THEN DR. Fauci. DR. BIRX: FALEMINDERIT PER SHBA Duke folur te njerëzit e Amerikës. Ne kemi qenë duke parë vëzhgimet REZULTATET E TESTIMIT DHE ISSHT KRITIKE T TO LEXONI N AT KT SHUM. MË LEJONI T'JU THEM. SISTEMI JON T TO BNI N AT FLU-LIKE ILLNESSET NUK JAN N IN Running. DHE PSE ESHTE E R THNDSISHME? P THR K THTU Q OF JENI T VAZHDUAR EPIDEMIKA E FLUJIT, NE KEMI FLUAR A DHE THE FLU B DHE KETO Simbolet THESHT PLATFORMA KU NE MUND T SE SHIJET K THTU KA SHT RRIT. NSE KENI SHUM RASTE IN SHTETI DHE SHTETET TUAJ, MIRMBAJT MBROJTJEN E FLUAS TUAJ DHE PUNA MBI VDEKJE ME CDC DUHET P FORR NDRYSHIME N IN TUAJ POLITIKA E ILLNESSEVE T NEW RI-LIKE LIKE DHE KANE KUJTET E REJA TESTIT DHE KERTU JAN K K KTU KUJTET TESTA QE VARGJET NUR SURVEILPEN TUAJ FLUAS TUAJ PROGRAMI. Ata mund të marrin pjesë në SIGURIMI QAT KEMI NEVOJ KAN NUK KA TANI. QYTETI I RI YORK, WESTCHESTER, RI QYTETI JORK, SUFFOLK DHE NASSAU. KOSTO JAN KATOR SHTET SHOQATA ME NJ Y JORK T NEW RE DHE T NEW RE ZONA METRO YORK. KANE SHUME SHTET NUNT T NEW RE XEREZI POR 56% e RASTEVE JAN DHE është shumë e rëndësishme që NJEREZIT NGA NUMRI I RI RASTET DITA PR DIT. KUJTOJM WE TE DUHET TI DO Merrni një të bardhë kur të punoni përmes BACKLOG TESTIMI. Unë mendoj se JEMI MBI MBI VDEKJE SI MUND INTERPRETI NUMRI I RASTEVE DITA DHE DO T SE SHIHET N NEW RI QYTETI JORK QAT NUMRI I RASTET DITA HSHT QENI P CONRBASHKT P CONRMBAJTJE PR T TRE DITA TAST VETM. KJO JAN NUMRI I RI RASTET DITA PR DIT. KJO ASHT A NJ C THIRRN E VRTET TO P TOR DO PERSONI N CITY Qytetin e Ri të Jorkut dhe të RI ZONA METRO E JORKIT T TO VAZHDIM EDO NJ O nga këto 15 ditë për të Ngadalësoni SPREAD DHE T DO B DONJ TH KET PJESA E ATA Q AT N AT KOHA T NDRMJET ATA JAN F TOL VAJN MESORT DHE QEVERIT. DITA, Ne biseduam RRETH NJERZIT QAT MUND TVE KNI LEJEN ZONA METRO QAT QNDRONIN VENDIT QAT MUND T HA KAN DHNI T SEC DYT Shtëpi ose vende të tjera për të banuar DHE I KKRKUAR T MONITORIT TEMPERATURAT E TYRE DHE THEMELET E VET-ISOLUARA DUHET T TO TIJ KUJTOJN THE SHALNDETIN DHE TYRE SH HENDETI I KOMUNITETEVE T TYRE PERDHNI NGA njerëzit VEND. PSE kjo është aq e rëndësishme,'SHT SHUM E RNDSISHME M ME PERSONALisht, BECNI GRANDMOTHN TUAJ P FORR 88 VITET E JETUAR ME FAKTIN QE SI ISHTE NJ O N MES 11 11 WHO FLUHI I SHTPIS SRO VET N TO Nënën e saj KUR N MN N HERNJ H KA DUHET DUHET DHE NOTNN E TIJ SUKSUMONI N FL LUGN E MADH 1918. DUHET T FOR FEMIJE SE VERI E KA F CHMIJ IN N IN SHKOLL TH QAT P BRFSHIR PNRGJIGJE Q TH LUAJ HOME. KJO WESHT WH PSE DUHET TAY THIJIN EDO SHQIPTAR, JU KENI një rol T PRO MBROJTOJN ACHDO DHE ANDDO PERSON QE NDERNYROJNI ME. ATA SHT PSE JEMI SOCIAL DISTANCIMI DHE JU JENI SHOQRORE Distancimi. TE GJITHA SHQIPTAR, KUR JU JENI MBROJTJEN TUAJ, JU JENI MBROJTJE TTH TJERve. NSE JAN B NDRKOMBTAR PRBASHK K HTU VIRUS SHTPI ME DIKA T NJ CON KUSHTI PARA EKZISTUES, MY GRANDMOTHR T JETUAR ME Q TH PR 88 VJET. QAT SHT AN NJESS MESAZH Q TH SHT KUJDES. Kjo është një realitet. JU MUND TI SHENI NUMRIN E VDEKJEVE ATA JAN RRETH. JEMI T ALL GJITHA ROLI N PARANDALIM THEM. FALEMINDERIT P FORR PUNN T DO B DONI Merrni mesazhin tonë për të tjerët Bëni SIGURI EDO SHQIPTAR NDESHTI SI E R IMNDSISHME E TYRE ROLI ASSHT ASHT WE SHTOJM NGA TI P NERDITIVE DITS T NE DYT TO NUK T L BNI. I dëgjoj raportet që ato janë RASTET E REJA JAN IN TC RCNDSISHME OSE HOSPITALIZIMET JAN IN TC RNDSISHME. NUMRI I RASTEVE T NEW REPARA PVERR VITIN KREET DITS TAST VETM KAN QEN KONSISTENC, POR NUK RREZIKON. JU SHENI RASTET SPITALE VAZHDIMI P INR TC RRITUR T B SHQYRTIT Ata janë një reflektim i asaj që NDODHET NJNE N T DY JAVA AGO PARA MITIGACIONIT T F PLOT Efektet ishin futur në vend. JO MFAR ATFAR KOMUNITETI, SHQIP Ose SHTETI MUND të punojë me SHBA SIGURIMI QAT NE PARAQITIN SPREADA E K VT V VIRUSI T O TJERve. UNË JU FALËNDEROJ. DR. FAUCI: DUA T SP SHTETOJ A KUPTIMI I MINUTEVE T T GJITHA RRETH INFORMACIONIT T WE MUND T MIR JAVA MUND T KAMI T AT DYT PCERFUNDON NJ WE JAV BY P BYR KUSH T G DHNI INFORMACION. P THR KTU, DUA T APOLOGIZI P RESR PPRGJIGJEN MUAJ AKTUALE TE JU KU JENI KKSHTUAR ME RRETH SHTETI KINA. Unë DUHET T RES P RESRGJIGJM TUAJ, POR ATA NUK është STYLE MUAJ. PUNA YSHT IS Unë jam një shkencëtar FIZIK DHE NUK MERREN P INRFUNDUAR N TH KATT STUFF. GETTIKUAR PACKR KUSH RANI NDIKONI NDESTRKOMBTAR T NEW RE INFORMACION, KINA DHE T O TJERA KANE HIT PRIOR QAN KA KA VETEM. NJNE prej gjërave që ishin STRIKUAR N MU DHE NDROR TI SI T BNI NUK SSHT DHNI DO T F FUNDIT, POR JO FAKTOJN IT TANI, JAN KOLEGJAT TONA KINA SHUM I BESUAR NGA T W DUHET PROR CIKLIN E TJERA T OF JU JENI KURTVE T TO BES TO. Ata kanë shumë raste. POR ATFAR JAN Q START JAN START TING FILLONI Shih ato janë duke u mbështetur KUJTIMET N ON TRAVEL DHE DUHET T W KUJDES N US AT QAT KEMI KEMI SUKSESUAR, B SNI SIGURISHT TOU SHUM PROVIMI I KUJDES SI JENI DHNI T RE LEXOJN CON KUSHTET Në hyrje. Unë e di se do të jemi SUKSESE PISR NDRTJEN KISTO N UNN KONTROLLI. NUK DUA T TO NDIKOJM RASTET NE. QAT GJITHA E PAR. GJETI I DYT Q TH ISHTE E RNDSISHME, SI ISH DUKE DUHET DR. BIRX përmendur. KUR DUHET T THE INFLECK SHONI I KURVIT, TANI TANI SHTETE TIF ndryshme T ndryshme Q HA KAN G NGJARJ NGA VARME FJALT E INDIVIDUALIT T TYRE Rezultatet e jashtme dhe ju mund të mësoni DISA NGA TYRE RRETH KU JU JENI N. OREBREAK TUAJ TUAJ. P FORR SHEMBULL, KUR KINA DUHET, FAR H NDODHET ISSHT TANI A NUK E NDERTOJN NGA DUHET NGA SHKIMI PROR T DUHET T NDEROJ NUMRI ARBITAR, 500 RASTET, DITA E DYT WSI 1,000SHT 1,000 1.000 DHE KET 1,500 DHE KET 2,000. VEPRIMI RASTET E RI Fillojnë L FLNDSISHT POR TET MIR N TO PIK KU SHPESH SHTETI INFLECK DOWN. GJITHA QAT DR. BIRX E përmendur, NUK DO T D DEKLARON VIKTORI POR JU JENI RRETH KU DUHET T G SHUM. Dhe unë mendoj se është shumë KUJDES. E TRET DHE P FRFUNDIMTIMI Q TH KET I THINK IT GETS Kthehu tek PYETJE QAT SHUM N TUAJ N THE AUDIENCA E ASKEDUAR N US SHBA, DO T TH KET Jini një gjë të ciklit sezonal? Unë mendoj se është shumë mirë. ARSYE E SHTOJ ATA, QE NE Janë duke filluar për të parë TANI N THE VENDET E HEMISPERHS JUGORE JANE QAT JEMI SI KEMI RASTE QAT JAN AP T AP PRANOJN AS SI ATA SHKOJN Sezoni i tyre dimëror dhe ata KANE NJUT REZULTATIN SUBSTANTIAL, IT DO T BE BNI PAVARSISHME QAT KA NEVOJ P BER T PRGATITUR Q TH NUK DO T GJENI A CIKLONI KOHA E DYT. FAR DO TAT NDIKON PR SHBA? NDODH TP PALLRNDARJET NEVOJ T DO BNJ ATFAR WE JEMI po bëjmë ZHVILLIMI I VACCINA-s, duke e provuar atë Shpejt dhe provoni të merrni atë gati DHE KA NJAC VAKSIN AV T AV DREJTM. DHE B DONI PRODUKTET E BARNAVE NE DO TA KEMI NJ M MENU T OF BARNAVE Q JEMI SHKOLLOHET T BE JET E efektiv DHE SIGURIA. Unë e di që të jem i suksesshëm HYRJE KISTU TANI DUHET, NE KEMI P BERGATITET PR CIKLIN E TJER DHE JEMI po bëjmë do të përgatisim SHBA WELL. RAPORTI: P VR VENTILATORT, KERTU ISSHTPORT RAPORTIMI QAT K THTU ISSHT VET 16,000 N THE KOMBT Rezervave. Jepni KLARITET N SHBA, SI SHUM VENTILATOR DOT I KAN N IN T STOCKPILE KOMBE? KUSH JAN po i krijon dhe si DUHET DO T BE B TONI T GJITHA. NUK KA NDOSHT? PRESIDENTI VICE: ISSHT A FOCUS SINGULAR DHE PORTIONI I MIR E DETYRS SUP FURNIZIMIT TA KUJDESIT TONA FORC AT N AT FEMA SINCE THE SHTETI PRESIDENT DHE FEMA QENDRA KOMBETARE P RESRGJIGJE DHE NE JANE B MN PROGRES N A NJ. VARIETI E MJETEVE. E PARA, KA JU KOMBET STOCKPILE KU JENI REFEROJ DHE VDEKJE ATFAR KA QENE SHPRNDARJE, SHPRNDARNI 4,000 VENTILATOR TOT N N NEW JORK Përfshirja e ventilatorëve që i kemi dërguar QYTETI I NJU JORKUT. KJO THSHTAT Q N NUMRI I DISA 20,000 - LEXONI 20,000. Unë nuk do të diskutoj numrin tuaj. KA JAN L LITERALI P BYR M SHUM VLERESIMET M M SHUM 150,000 VENTILATOR INT N IN SHALNDETIN E RREZIKUT SISTEMI KUJDES T ALL GJITHA QRONDRON VEND. DHE PUNA ME DOKTOR AND DHE KERTU SHUM E RNDSISHME KONFERENC C MUND TANI DIT, KEMI VITET E VETE TVER VETSISHME AGO QAT DEVIKESS Q DOKTORST P DORDORIMI P FORR NDJEKTUES Kirurgjia MUND T BE KONVERTUAR N A A Ventilator shumë i dobishëm. FUQI PUR KUOMO QEVERISE RRETH QE DITA DHE Ai është N IN PROCESI I SH SERVRBIMIT TOV QEVERISVE RRETH VENDIT. Ne besojmë se janë dhjetëra Mijëra Ventilatorë që MUND T BE KONVERTUAR TANI Q TH KTO FDA KA UDHZUES DHNIE. KEMI PRODHUAR një VIDEO T H MIR TP SHPESHTI SI KA MUND T DE PAJISJET B BEN KONVERTUAR. POR JEMI PUNOJM WITH ME P GRGJITHSHME MOTORET DHE KOMPANIVE T TO SHPEJT UP. KONTRATAT JAN JAN SHQYRTUAR DHE VETTIMI I Aftësisë së Tyre. POR NJ O T ID IDEVE T O TJERA SI NE DUHET N A FUSH OFT E VENDIT ATA JAN M M SHUM NDIKIMI DHE M M SHUM SI T GJITHA E RASTEVE P FORR CORONAVIRUS JAN N NEW JOR T NEW RE SHTETI DHE N THE RAJON RRETH KERTU, DO T F FOKUAR BURIMET TONA Përfshirja e Ventilatorëve P WHRKU KOMUNITETET JAN ST ND STRMARR THEN SHUM ME CORONAVIRUS. NJNE nga rrugët JEMI PUN PASQE Q TH N AT FEMA TANI BYSHT NGA Shpejtësia e PRODHIMIT DHE AT KOHA KOHA T W PUNUAR ME FURNIZIM KOMBTARI MUND T ARSYET QE NUK KANE PJESMARRJE BURDENI ME ME CORONAVIRUS DHE duke e bërë të sigurt që jemi PRODHIMI DHE PASQYRIMI DHE TAKIMI QAT NEVOJN. FAR I'po ju them, ne kemi një EKIPA E JASHTME. ADMIRALI I DYT ST STAR po bëhet PUNA E PCRFSHIRshme. JEMI BURIMET E IDENTIFIKIMIT DHE KONTRATA E RREZIKUT. DR. BIRX, MUND T Y MUND T SP FJAL TE VENTILATORT. DR. BIRX: Unë faleminderit për martesën DRR PETERSONI DHE AMERIKANI SHOQATA, B BNI TIJ PMRGJIGJE KU JU ASHKONI T, TIJ, DUHET T W PUNOJN ON N ON TA DHE KAN PYETJE DHE P ANRGJIGJE P FORR DO DOKTORI N IN VERDO QYTET QENI PUNA ME SHTETIN E TYRE DHE ZYRTAR LT LOKAL P ONR SI T NDRYSHOJN KJO. NUK LYSHT VETM VENTILATORT Ata kanë qenë duke furnizuar, por ato NJERZIT Q R KAN TH VENTILATOR QAT NUK JAN DO T DO BN ELEKTIVE Kirurgji. NDRYSHOJNAT QAT KRKESA ELEKTIVE PIECE KA LIRUAR N A SHUM BURIMET SHTESE. KUR T B TN TA KALUAR T JU RRETH - NE KAN D BONEN DIKA GJITHA QRE JAN HORIZONTAL NGA VENDI POR T D DHNAT TLE MBLEDHJE TANI N A A SHTETI NGA MJETI QYTET. NOTSHT NUK ESHT E PRGJITHSHME. KERTU JAN PL VENDET QAT JAN V SHUM KUJTUAR DHE VENDET KU Ka që është MORE. KEMI NJ CO VEND SHTET Q TH KA Shumë aftësi dhe shumë INFRASTRUKTURA. DUHET SPECIFIKUAR KU GJET VIRUS KA QENE DHE KU ISSHT SHPESH DHE KUSH ISHTE LIRI BURIMET NGA KU JANE Qenë. NDODHET SHTETI WASHINGTON PARA NDODHET NOR VIKT NEWN E RE dhe D LRGIM N. AT KOST P PIKA P TOR TS SIGURUAR SI NE MUND T MO LVOJM E PAJISJET RRETH BAZUAR N THE NEVOJ. Dhe kështu që unë e di se ka bërë A Vendi ku njerëzit janë duke kërkuar NUMRET VERSUS ATFAR KA NEVOJ. NSE DO T DO KENI KJTU PROJEKTET DHE Merrni TE KOSTU PROJEKTIME LIKE N. GJERMANI DHE TTH TJERA QAT NDIKOHEN QE 50% T POPULLSIS W DUHET FITONI INFEKTUAR, DUA T TO B TON SHUM PLERGJIGJE, M WNYRA E VETM QE HAPPEN,, BECNI K THT VIRUS VLERSISHT VAZHDON VAZHDIMIN PROR POPULLSIT N IN KIST CIKLI, NY CIKLIN E PARA DHE CIKCT TJERA. QAT NDIKON PR TRE CIKLET ME NUK T BR. Ne po merremi me CIKLE A E DREJTA TANI, NUK NJE QAT MUND T BNI Vijnë N THE VDEKJEN e vitit 2020 OSE INOVACIONET TJERA DHE NUK 2021. JEMI PLANIFIKUAR P FORR T ARDHMN. Dhe unë mendoj se numrat që janë JAN SI JAN NUK JAN AKTUALE SHUM E frikshme për Njerëz. POR Unë MUND T T THIJ N IFSE NDODH Y PASQYRI DHE SHUMOO N AT WUHAN DHE T ALL GJITHA E KESTO PROVINS DHE TALKA RRETH 60,000 QERA INFEKTUAR, N YSE DO TAY THEN T A GJITHA ASYMPTOMATIK, 60,000 NJERZUAR E 80 MILIONAVE, QE JANE TANI NARNUMRI. SHT FRIKUAR AMERIKANIN Njerëz. P AR NJ A MODEL JU NDODH T F PLOT. NSE KENI KONTROLIME ZERO DHE JU NUK DUHET DHE NE E DEMI QE EDO SHQIPTAR po bëhet Diçka. Dhe kështu që unë mendoj se çfarë është puna jonë E DREJTA TANI TOSHT P TOR DETAJE me kujdes P AR NJ A SPITAL P BYR SPITALIN, SHTETIN NGA SHTETI, SHTETI NGA VENDI FAR NEVOJAT E INFRASTRUKTURAVE JANE NGA NGA STOCKPILE DHE GJENEROSITETI I AMERIKANIT Njerëz. RREGULLTARI: JAN W SI QENT SIQET SHITJE MASTE VESHJE. MUND TOU VESHJE NE. Ata kanë qëllime të mëdha dhe FEEDBACK i përzier P MIRGJIGJET QAT KETO ASHT A një IDEA E MIR. Prodhuesit e veshjeve. SHT QAT NDIHME DHE DISA JU REKOMANDON? DR. FAUCI: WHFAR'SHT shohim është NDIKIMI I RRETHS SIGNIFIKUES PR MASET VJET N TH ATA JANRE Në dispozicion. NESE NUK KENI MASKA DHE TUAJ DUHET NJAS MASKA DHE P ANDRSHTATJA E TIJ P YR TI VDES T IT B DONI, DOKA T WH GJITHA CAN. POR unë nuk shoh se tani PARAQITJA E DUHET FAR po shkon E DREJTA TANI. PARA VITI PRESIDENT: DO T'MERRNI NJ CO SHUM SHUM. RREGULLTARI: KEMI LARNDIMIN RAPORTET E AMONGIT T KONKURRENCS SHTETET, QYTETARI I KENTUCKY Tha sot se ajo SHTETI I TIJ ISHTE N L RREGULL T TO BLERJE DIKA PAJISJET POR FEMA QAMENI DHE BUGHT TI, P PRSHKRUAR NGA NGA NGA TA. Ai tha se kjo po krijon një PROBLEM P FORR SHTETSIT QEN N NJ O DOR DUHET TLD DUHET Për të marrë pajisje THEMELIMET N IFSE MUND DHE T MUND PJESA T TJERA FEDERALIT QEVERIA është duke u blerë KUJDESI FURNIZIM. SHT TH K AT A NJ PRO PROBLEM QOU po dëgjoni RRETH DHE WHFAR ISSHT KVSHILLA TUAJ SHTETET LIKE KENTUCKY KA KINGTU ÇËSHTJE? SHENJAT E PRESIDENTIT VICE: I DUHET TI QEVERITARI I MICHIGAN, WHITMERI QYTETAR, PER DREJT QË. JEMI FEMA TONA RAJONALE E DREJTA P RERFAQSUESE P THER RAST. DUA T TO BN SIGURIN QAT JEMI - JEMI KUPTOJVER VERDO BIT AS SHUM SI MUND. NGA FEMA. POR SI JEMI PUNUAR ME FURNIZIM KINA, DUA T TO KEMI T F PLOT KOORDINIMI ME SHTETET DHE THE - DHE JEMI NDIKOJM N KOST MATTERS. BAKENI NUK MENAXHIMI PR TI. K TETU FEMA EKIPI N THE DREJTIMI I PRESIDENTIT është në fund NIS KISTFF EFORT, L LENI NGJARJE SHTETE E PAPOT. KITRKESA LITERALLY NUK JANUST T BNI Kombi POR BOTA P FORR T GJITHA KJO FURNIZA KRITIKE DHE AS PRESIDENTI DREJT RRETH TA JU, JEMI NE PROCESIN E TSYPLAKOV - E DYQANIT 9.4 RREZITORET MILLIONA N-95S, MJETET E MALLRAVE Kirurgjike, 3.1 SHKELJET MILIONE TE FASE, LISTA VAZHDON. BE - DO T BE DUHET T SH DUHET T DHNI ÇDO DITË. SI DUA GOVERNOR WHITMER, NE DUHET T P PARTNERI ME TIJ DHE VERDO GUVERNOR DHE BAKENI SIGURIN THE LEHTMINDERIT DNNI AT'është E DREJTA PUNA po bëhet në kushtet e BURIMET E RREGULLTA TQU FITUAR. RAPORTI: PESTR PYETJEN E MASKS, NJERZIT, PUNNN E KUJDESIT T HE SHNDETSISOR RAPORTI I GRUPIT DUHET QE JANE SHKURTIME MASKE. FAR TSHT KA KOHA TIMELINE KUJT SIGURI VERDO Këdo që ka nevojë MASET MUND T TH THESA? PENCE PRESIDENTI VICE: DO LEXOJ DR. ADRESA BIRX QE SI E MIR. LET TE SHENI PRANE SE DUHET TE PRANOHEN LEXONI PORTIN, DO T BE BNI DETYRIMI PARA Fundit të JAVS, KU JEMI IDENTIFIKUAR LITERALLY BURIMET SIGJIFIKUES NUK JAN T DREJTA RRETH VENDIT POR RRETH Bota e maskave që mund të P BERDORET NGA PUNT E KUJDESIT SHALNDETSOR. DHE - POR AS DR. BIRX tha, NE JAN F TOC FOKUAR TOS KOSTO BURIMET N ON ZONAT KU KUJDES SHALNDETSORE PUNT JAN SHUM EX EKSPOZUAR N THE T PROSPEKTI I KONTRATSIMIT Koronavirusit. PRESIDENTI ISHT SHPIRT IT N C MIR NGA EARLY ON, E DREJTA PAS SHENIMI N NE NEVOJAT E AMERIKANëve KUSH JAN ST duke forcuar me të CORONAVIRUS, duke siguruar që ata KAN THE MBUPSHTETJEN QAT NEVOJN P ONR TV NDVRMARRJEN E NDRMJET E PRIORITETIT, DUAJM PUNT E KUJDESIT T HE SHNDETSIS Sonë TE KANE MBROJTJE PERSONALE PAJISJET T TO BN FUQI T TO BNI T TIJ PUNA SIGURISHT DHE JEMI PUNOJM QË. Unë do t'ju them, ju flas K TT TODAY N G QEVERIT TVER SHUMVER, JO VETM QEVERITARI I MICHIGAN POR QEVERITARI I INDIANA DHE TRUMPI PRESIDENT DHE Unë nuk mund të jem më mirënjohës. QYTETAR GT E QEVERISJE RRETH SHTETI JAN JO TIN BASHKOHEN N US SHBA KALLALLSIMI I BIZNESAVE T TO SHKRUAR P WRDORIMET E TYRE DHE IDENTIFIKIMI I TYRE MASKAT INDUSTRIALE, MASET N-95 QAT BNI T OF NDRYSHIMIT Q TRUMP PRESIDENT INSISTEDI P INR IN LIGJI MUND T BE PRDORET NGA PUNT E SPITALIT. DHE KAN P ACRFSHIJE PERRFSHIR. N. BESONI Mbroni mbrojtjen e kujdesit shëndetësor PUNA NGA MUNDESIA E A S DMUNDJET E REPIRATORIS. JEMI duke u thirrur në çdo biznes AMERIKA AKT, KU JU SHUM BIZNESET JAN ID TLE VDEKUR, SHKU PER TE LORENDORET E LJNDS, IDENTIFIKIM Masat N-95, MUND T C KAN C FEMA FEMA, SHICRBIME T CAR KUJDESIT SH STNDETSOR OSE DUHET TAD DUHET TI N A RREZIKON DHE TREGONI N TO TYRE SPITALI LOKAL. Ne dëgjojmë SHTETIN NERVOUS SHTETI NE BASHKIMI I NJEREZVE Q DO BINGN KTO. Kështu që po ndodhë të gjitha në NE TE NJEJTEN KOHE. DO T BE DETYRojmë PROGRES Ne po bëjmë maska. ANDO GJITHA më tej? DR. BIRX: DUA T TO SHTOJ NJ O Copë. Q IS SHT A NJ C THIR PVERR SHTETIN OUT KA DHE ANDDO SHTYPI Q KAN BN BAZ E BASHKSIS DUKE TESTUAR. FDA PUT UDHZUES S RE, Ne biseduam rreth ditëve të veçanta AGO QAT MUND T DO BN NJERZIT Vetë-provim në makinë PRORKU KU JENI TIJ MATERIALE T TO BNI N IN KUJDESIN E TYRE DHE TICK PICKRZITONI N IN A BIGHAZARD BAGI. KJO DO T FREE FALAS T ALL GJITHA KATTO NGJARJE QAT SHENI QENI UTILIZUAR N TH KOST DR DREJT TH DREJT PACKR T SPITALIT DHE BACK Tek Klinika që duhen MOST. DUHET T MO SHKEMI N TO T NEW RI TEKNOLOGJIA, FDA, PUNUAR TIRELESSLY DUHET T G BNI KATTO KTU Pra, ajo mund të jetë e kursyer nga të mirat DHE P GLRBASHKPT DHE REPIRATORIA E PLOT N-95'S. Kjo është në një lëvizje të shpejtë Q FR PARA VETTESTUESE E NOSE ME APLIKATOR NEWT E REA Q MUND T BE NDERTOHET SI ATA K ETO BITI I vetëm i NANIT MUND të jetë NDOSHI N H SH HRBIMET Q TH NEVOJN IT. PENA E PRESIDENTIT VICE: LET ME DUHET TAY SHENJN WE NDIKONI PARA SHIKONI T ALL GJITHA TOM NDERUAR. DO T BE BNI KACKTU K WITHTU ME M F TJERA PROGRES DHE LAJME. POR N ISE DUA TU BNI TAY GJITHA SHQIPTAR, DO T G MERREMI PRMES KJO. Ne do të marrim këtë. Ne do të marrim përmes kësaj TOK TH. EDO SHTETRORE AMERIKANE DUHET T Zbuloni që KU JU JENI N AN AREA QAT NDIKONI NGA CORONAVIRUS OSE NJ A ZON KU KERTU SHUM RASTI T SHUM, ju Bëni PJESA JUAJ P TOR T HYRUAR N PR PRAKTIK 15 DITA T SL NDEROJM SPREAD, JU DO T DO BNI T J KTU. DO T IM NDIKONI SHKRIMIN E KISTI CORONAVIRUS EPIDEMIK N IN TON VEND. KESTU EKSPERTET MELL SHUM MUND TI SHPRNDARJEN SIGURISHT NUMR E AMERIKANEVE QAT DO T BE JENI EKSPOZUAR N THE CORONAVIRUS AS VERDO SHQIPTAR VAZHDON P PR NDRMJET KETO UDHZUES N PRAKTIK. DHE DUA T K DINI Q TH GJITHA EFORTI JASHTR Q JET BINGND DSISHT N AT Nivelin e federatës NGA K TETU EKIP TS TREGUESE DHE GJITHA E AGJENCISUR TONA, T ALL GJITHA E MADH UDHZUES NGA QEVERITT N IN VET PJESET NGA VENDI, ME T ALL GJITHA TC PAVARUR DHE Puna KURAGEOZE NGA KUJDESI SHALNDETSOR PUNT, ME BASHKPUNIM DHE LUTJET E AMERIKANIT NJERZIT, Do të marrim këtë. NUK DO T ON BNI VETEM - NUK DO T BNI VETM ngadalësoni hapësirën, DO TLL DO MBROJTN VULNERABLE DHE SHALNDETSIN Toka jonë. JU FALEMINDERIT TË GJITHËVE. >> FJALA SI RAPORTET E BARNAVE QE COLORADO - SHKRIM, COLORADO BECNI SHTETIN E VLERT T TO QET DOWN. POLIS GOVERNOR TELLING 5. Miliona Koloradanë për të qëndruar në shtëpi Fillimi i mëngjesit të HESHT. RUAJ MNUCHIN, TREZA SEKRETARI, EARLIERI I RRETH KORONAVIRUSI TRILLION 2 $ Fatura ekonomike stimuluese, e jona EKZEKUTIMI THSHT KASSTO PASLYE BARLORE TONA DHE MIR T Shtëpisë Nesër. FOLLOW SENATE COVERAGE MBI ON Rrjeti ynë COMPANION C-SPAN 24E678 Kthimi i shtëpive për një PRO Mënyra e seancës FORMA T S MORNING Në orën 11:00 AM LIRIA E LINDJES K EASTTU N C SP-SPAN. >> Ndiqni përgjigjen federale TE DYQANI I CORONAVIRUS AT C-SPAN.ORG/CORONAVIRUS. KONGRESI I VLERS, Shtëpia e Bardhë SHKURTIMET DHE P URPUNIMET NGA Guvernatorët. TRAJNI SHPREHTIN PROR T SHBA DHE BOTA ME Hartat ndërvepruese. VESHTI P DR K DRKES YDO KOHA E PAFARRUAR N. AT C-SPAN.ORG/CORONAVIRUS.

Konferenca e Lajmeve Coronavirus e Shtëpisë së Bardhë

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="72.939" dur="6.072"> TRUMP PRESIDENT: FALEMINDERIT TER SHUM V </text>
<text sub="clublinks" start="74.207" dur="6.74"> SHUMË. </text>
<text sub="clublinks" start="79.145" dur="3.77"> KËSHTU QË. </text>
<text sub="clublinks" start="81.08" dur="3.136"> E bukur për të qenë me ju. </text>
<text sub="clublinks" start="83.049" dur="3.937"> AMERIKA vazhdon të fitojë GRUPIN </text>
<text sub="clublinks" start="84.35" dur="5.706"> N W LUFTN KUNDR VIRUSIT. </text>
<text sub="clublinks" start="87.119" dur="4.905"> DUA TE FALEMINDERIT AMERIKAN </text>
<text sub="clublinks" start="90.189" dur="2.936"> NJERZIT P FORR P ANRGJIGJEN E THYRS, </text>
<text sub="clublinks" start="92.158" dur="2.903"> T F PRFITUAR Udhëzuesit TAN AND DHE </text>
<text sub="clublinks" start="93.259" dur="6.773"> B MRSIT S E SAKRIFIKAVE T RE KRKUARA </text>
<text sub="clublinks" start="95.194" dur="5.839"> T P ORMBYNI K THTO KRERKES TERRIBLE </text>
<text sub="clublinks" start="100.166" dur="5.839"> SHUM AGRESIVELI. </text>
<text sub="clublinks" start="101.167" dur="5.873"> Ne angazhohemi për largimin shoqëror, </text>
<text sub="clublinks" start="106.138" dur="1.935"> SI E RNDSISHME. </text>
<text sub="clublinks" start="107.173" dur="2.836"> SHPANRNDARJES SOCIALE, SHUMCH AN </text>
<text sub="clublinks" start="108.207" dur="3.036"> SHUM E RNDSISHME. </text>
<text sub="clublinks" start="110.142" dur="3.905"> DHE JEMI T R DREJT TANI. </text>
<text sub="clublinks" start="111.41" dur="4.638"> JET M T MADH MUND T SA RVENDOJN DHE </text>
<text sub="clublinks" start="114.18" dur="4.137"> I DUHET T WE MUND T MUND T MIR </text>
<text sub="clublinks" start="116.182" dur="4.972"> NJERZIT PACKR PUN, P BR T </text>
<text sub="clublinks" start="118.451" dur="5.705"> SHKOLL AND DHE RRETH N TO NORMAL. </text>
<text sub="clublinks" start="121.287" dur="4.904"> DHE KANE Seksione të mëdha të </text>
<text sub="clublinks" start="124.289" dur="3.838"> SHTETI JON PROBABLISHT MUND T G KALOJN </text>
<text sub="clublinks" start="126.325" dur="2.803"> Shumë më shumë se SEKSIONE TTHER TJERA </text>
<text sub="clublinks" start="128.26" dur="2.87"> DHE JEMI VOOSHT N MNYR ATM </text>
<text sub="clublinks" start="129.261" dur="3.17"> ATA EDHE. </text>
<text sub="clublinks" start="131.264" dur="1.567"> NJERZIT po kërkojnë, THSHT Q IS AN. </text>
<text sub="clublinks" start="132.564" dur="2.704"> ALTERNATIVE? </text>
<text sub="clublinks" start="132.965" dur="3.27"> Unë them, në mënyrë absolute, YSHT AN SHT </text>
<text sub="clublinks" start="135.401" dur="3.07"> ALTERNATIVE. </text>
<text sub="clublinks" start="136.369" dur="4.237"> UNE NDIKOHEN TJ MADH </text>
<text sub="clublinks" start="138.605" dur="4.671"> DEKLARATAT E DISKUTERIT P FORR RI </text>
<text sub="clublinks" start="140.74" dur="5.638"> YORK, CALIFORNIA, WASHINGTON, </text>
<text sub="clublinks" start="143.409" dur="3.87"> IOWA, LOUISIANA, TEXAS DHE </text>
<text sub="clublinks" start="146.512" dur="2.837"> FLORIDA. </text>
<text sub="clublinks" start="147.413" dur="2.937"> QE KA NENI SIGJIFIKIMIN E MADH, AS </text>
<text sub="clublinks" start="149.482" dur="2.87"> JU DINI, DHE LIGJORE </text>
<text sub="clublinks" start="150.483" dur="7.174"> RËNDËSIA. </text>
<text sub="clublinks" start="152.485" dur="6.94"> JEMI N A NJ GRO GRUPIM T CON PRGJITHSHM DHE </text>
<text sub="clublinks" start="157.79" dur="2.736"> Unë MUND T S THIJ K ,T, KEMI NJAR SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="159.558" dur="3.904"> GRUPI I NJEREZVE Q BNJ </text>
<text sub="clublinks" start="160.659" dur="4.806"> NUK KA KOMUNIKAT ME T THE </text>
<text sub="clublinks" start="163.596" dur="3.871"> ZYRTAR T VLERS, PCRFSHIR </text>
<text sub="clublinks" start="165.598" dur="2.903"> Ne do të harxhojmë shumë </text>
<text sub="clublinks" start="167.6" dur="2.002"> KOHA ME ZYRTART E RI JORK </text>
<text sub="clublinks" start="168.634" dur="5.972"> SI BNI Q RE N RE VRTET IS N RENJSISHT </text>
<text sub="clublinks" start="169.735" dur="6.774"> SPOT N H HOTTEST. </text>
<text sub="clublinks" start="174.74" dur="3.904"> DUHET NUMRI I SHUM SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="176.642" dur="3.103"> - - E KANOT SHUM SHUM - </text>
<text sub="clublinks" start="178.777" dur="1.902"> KAN SHUM V NUMBERR T V SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="179.879" dur="2.202"> JAVAJT E PARA AHEAD E TYRE. </text>
<text sub="clublinks" start="180.813" dur="1.802"> QEVERITARI po bën një të mirë </text>
<text sub="clublinks" start="182.215" dur="1.568"> JOB. </text>
<text sub="clublinks" start="182.749" dur="1.902"> Unë flas për qytetin e fundit të kuzhinës </text>
<text sub="clublinks" start="183.916" dur="3.771"> Nata dhe kjo mëngjes. </text>
<text sub="clublinks" start="184.784" dur="5.038"> DHE T M PENTRGJIGJET Q TH SI, N H TIJ </text>
<text sub="clublinks" start="187.82" dur="4.972"> VEMREJTJE, QAT NDEROJN - </text>
<text sub="clublinks" start="189.955" dur="4.071"> Q WE JEMI PINGRDORIMI - Unë mendoj se ai </text>
<text sub="clublinks" start="192.925" dur="2.97"> FEELS, SI T HE NDRMJET </text>
<text sub="clublinks" start="194.16" dur="3.77"> NEGOTIACIONI, Ai mendon se jemi </text>
<text sub="clublinks" start="196.028" dur="3.971"> P USRDORIMI I SHUM AP PPRPARAPURISHT </text>
<text sub="clublinks" start="198.064" dur="2.802"> AKTI I PRODHIMIT T MBROJTJES DHE NE </text>
<text sub="clublinks" start="200.132" dur="2.736"> JANE. </text>
<text sub="clublinks" start="201" dur="3.871"> JEMI P USRDORIMI KU KA NEVOJ. </text>
<text sub="clublinks" start="203.002" dur="3.937"> Shtë një pikë e madhe e levave. </text>
<text sub="clublinks" start="205.004" dur="3.97"> Ashtë një mjet i madh negociues. </text>
<text sub="clublinks" start="207.073" dur="3.836"> POR DUA T JEMI VALLREJT - - DO T T SHTOJ </text>
<text sub="clublinks" start="209.108" dur="3.771"> JU KJO, FJALA E TRAJTUAR NGA </text>
<text sub="clublinks" start="211.043" dur="5.906"> FJALA E NJEREZIT DHE E TRAJTUAR </text>
<text sub="clublinks" start="213.012" dur="6.072"> ME PPRGJIGJE N TH KESTU KOMPANIVE. </text>
<text sub="clublinks" start="217.082" dur="3.837"> DHE NUK DUHET T US PRDORI SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="219.218" dur="3.77"> SHUM. </text>
<text sub="clublinks" start="221.053" dur="3.103"> Ata duan të bëjnë atë, siç e dini, </text>
<text sub="clublinks" start="223.122" dur="2.836"> MOTORET E PENRGJITHSHME është e përfshirë. </text>
<text sub="clublinks" start="224.29" dur="2.135"> PDRFUNDUAR FORD. </text>
<text sub="clublinks" start="226.092" dur="1"> 3-M'PRFSHIR. </text>
<text sub="clublinks" start="226.559" dur="3.403"> T O TJERT JAN IN TV PRFSHIR. </text>
<text sub="clublinks" start="227.226" dur="3.737"> JAN ALL T ALL GJITHA PUNOJN V SHUM VDEKJES </text>
<text sub="clublinks" start="230.096" dur="4.905"> PRODUKTI I PRODHIMIT, T ALL GJITHA Diferenca </text>
<text sub="clublinks" start="231.096" dur="6.307"> PRODUKTET. </text>
<text sub="clublinks" start="235.134" dur="2.969"> KEMI PRODUKT SHUM LITTLE KUR </text>
<text sub="clublinks" start="237.537" dur="2.502"> NE ERDHEM. </text>
<text sub="clublinks" start="238.237" dur="4.939"> Ne po e ndërtojmë atë dhe i japim </text>
<text sub="clublinks" start="240.172" dur="3.938"> DUHET SI FAST T KEMI MUND TI </text>
<text sub="clublinks" start="243.309" dur="1.935"> SHTETET E NDRYSHME. </text>
<text sub="clublinks" start="244.243" dur="2.903"> JEMI EDHE, SI DINI, </text>
<text sub="clublinks" start="245.377" dur="3.771"> NDERTIMI I SPITALIVE NUMEROR DHE </text>
<text sub="clublinks" start="247.279" dur="5.005"> QENDRA MJEKSORE PRORMES </text>
<text sub="clublinks" start="249.281" dur="4.872"> ZONAT E VERTETAVE N IN JORK T NEW RE. </text>
<text sub="clublinks" start="252.418" dur="3.703"> N NEW JORK të RI është në </text>
<text sub="clublinks" start="254.286" dur="2.936"> QENDRA E KONVENTIONS. </text>
<text sub="clublinks" start="256.255" dur="2.135"> DO T DO BNI K FT HOSPITALE DHE </text>
<text sub="clublinks" start="257.356" dur="2.903"> JEMI po bëjmë, PRMES TIJ </text>
<text sub="clublinks" start="258.524" dur="3.637"> SHTETI, Katër Qendra MJEKSORE </text>
<text sub="clublinks" start="260.393" dur="2.969"> KA. </text>
<text sub="clublinks" start="262.295" dur="2.169"> DISA DUHET. </text>
<text sub="clublinks" start="263.496" dur="1.935"> DUA T TO DUH T K DI T TH BNJ </text>
<text sub="clublinks" start="264.597" dur="2.603"> Duke bërë gjithçka në fuqinë time për të </text>
<text sub="clublinks" start="265.565" dur="2.002"> Ndihmoni PULLIN E QYTETIT PER KETE </text>
<text sub="clublinks" start="267.333" dur="1.935"> CHALLENGE. </text>
<text sub="clublinks" start="267.7" dur="1.869"> Unë jam duke punuar shumë vështirë në të reja </text>
<text sub="clublinks" start="269.402" dur="2.769"> YORK. </text>
<text sub="clublinks" start="269.702" dur="3.203"> Shtë me të vërtetë nga më i madhi </text>
<text sub="clublinks" start="272.304" dur="1.869"> PROBLEM, MUND T IT DO T BE JET,, MAYBE </text>
<text sub="clublinks" start="273.038" dur="2.203"> NUK DO T BE BNI. </text>
<text sub="clublinks" start="274.306" dur="2.87"> POR KET' SHUM MIR, </text>
<text sub="clublinks" start="275.374" dur="2.97"> Puna e aftë për njerëzit që punojnë në të </text>
<text sub="clublinks" start="277.309" dur="3.971"> ME SHUME DHE TEKMAVE TONA JANE </text>
<text sub="clublinks" start="278.477" dur="4.838"> PUNA SHUME MIR ME SHTET </text>
<text sub="clublinks" start="281.414" dur="5.004"> PËRFAQËSUESIT. </text>
<text sub="clublinks" start="283.449" dur="5.038"> JEMI EDHE DO T BNI DIKA SHUM LARGE </text>
<text sub="clublinks" start="286.552" dur="5.839"> TESTIMET NGA VENDI. </text>
<text sub="clublinks" start="288.621" dur="4.771"> TE DUHET NENE QENE QE - DHE </text>
<text sub="clublinks" start="292.524" dur="1.969"> Koreja Jugore, dhe kjo nuk është një </text>
<text sub="clublinks" start="293.525" dur="3.037"> SHENI N AN YDO MUND. </text>
<text sub="clublinks" start="294.627" dur="3.771"> DUHET TO FALOJ ME PRESIDENT </text>
<text sub="clublinks" start="296.696" dur="2.836"> Hëna, ne kemi një shumë të mirë </text>
<text sub="clublinks" start="298.531" dur="3.103"> KONVERSIONI RRETH NUMRIT </text>
<text sub="clublinks" start="299.666" dur="3.903"> GJETE TJERA, POR ato janë bërë A </text>
<text sub="clublinks" start="301.768" dur="3.637"> SHUM PUN E MIR N IN TESTIM. </text>
<text sub="clublinks" start="303.703" dur="3.703"> POR NE TANI po bëjmë më shumë </text>
<text sub="clublinks" start="305.538" dur="3.871"> TESTIMI SI ANYBODY PAS larg. </text>
<text sub="clublinks" start="307.54" dur="4.972"> Ne bëjmë më shumë në tetë ditë më shumë se sa </text>
<text sub="clublinks" start="309.542" dur="5.939"> Ata bëjnë në tetë javë. </text>
<text sub="clublinks" start="312.645" dur="3.803"> NDODHemi N B NJAS BAZA T DITS </text>
<text sub="clublinks" start="315.614" dur="1.835"> Në mënyrë eksponenciale. </text>
<text sub="clublinks" start="316.582" dur="3.103"> Pra, është vërtet e mirë. </text>
<text sub="clublinks" start="317.583" dur="3.971"> P THER MNYR WHN, Ndërsa jam i nderuar, </text>
<text sub="clublinks" start="319.819" dur="2.836"> - P ITR TI, EDHE EDHE FEMI ME T </text>
<text sub="clublinks" start="321.687" dur="2.236"> MINISTRI I PARIME I JAPANIT PASTRFUNDON </text>
<text sub="clublinks" start="322.788" dur="1.869"> NETA DHE FJALA E KONGATUESHME N A </text>
<text sub="clublinks" start="324.056" dur="1.668"> ZGJEDHJE MISSUESE. </text>
<text sub="clublinks" start="324.79" dur="3.838"> Unë mendoj se është duke shkuar për të qenë një </text>
<text sub="clublinks" start="325.858" dur="3.07"> Olimpët Fantastikë. </text>
<text sub="clublinks" start="328.761" dur="0.934"> 2021. </text>
<text sub="clublinks" start="329.061" dur="1.569"> Unë mendoj se është duke shkuar për të qenë një </text>
<text sub="clublinks" start="329.828" dur="2.136"> Olimpët Fantastikë. </text>
<text sub="clublinks" start="330.763" dur="2.035"> ISA E DREJTA ABSOLUTE </text>
<text sub="clublinks" start="332.097" dur="1.769"> VENDIMI P TOR T D DHAYNI. </text>
<text sub="clublinks" start="332.932" dur="3.003"> P FORR VITIN E PLOT. </text>
<text sub="clublinks" start="333.999" dur="2.637"> DHE TANI KAN A NJ BE BOT T PLOT </text>
<text sub="clublinks" start="336.068" dur="2.769"> Lojërat Olimpike. </text>
<text sub="clublinks" start="336.769" dur="4.171"> Shtë duke shkuar për të qenë shumë e rëndësishme </text>
<text sub="clublinks" start="338.971" dur="3.671"> SI B ITNI BASHT PROBILISHT E PAR </text>
<text sub="clublinks" start="341.073" dur="4.705"> KOHA MUND TAY GJITHA APO PERRGJIGJE N. </text>
<text sub="clublinks" start="342.775" dur="4.037"> Një kohë e gjatë që është në një </text>
<text sub="clublinks" start="345.911" dur="2.904"> VITI ODD. </text>
<text sub="clublinks" start="346.945" dur="2.303"> ALSHT GJITHMON ON N ON VITE T EV VJETR, </text>
<text sub="clublinks" start="348.948" dur="1.902"> Ata më thonë. </text>
<text sub="clublinks" start="349.382" dur="2.436"> POR ai është duke shkuar për të pasur një </text>
<text sub="clublinks" start="350.983" dur="2.803"> Sukseset Fantastike DHE TANI </text>
<text sub="clublinks" start="351.951" dur="3.871"> Ata do të kenë më shumë kohë. </text>
<text sub="clublinks" start="353.92" dur="3.036"> Ai nuk ka nevojë për ndonjë herë më shumë. </text>
<text sub="clublinks" start="355.955" dur="1.401"> VERDO GJITHA ISHTE PERFEKT T DO </text>
<text sub="clublinks" start="357.089" dur="1.101"> DO T RE LEXONI. </text>
<text sub="clublinks" start="357.49" dur="2.402"> WHFAR ASHT B DR SHUM PUN. </text>
<text sub="clublinks" start="358.323" dur="2.67"> POR DUA T TO KONGULLUAR </text>
<text sub="clublinks" start="360.025" dur="2.937"> JAPANI, IOC </text>
<text sub="clublinks" start="361.126" dur="2.303"> DHE MINISTRI I KUFIZUAR ABE N A A </text>
<text sub="clublinks" start="363.095" dur="1.902"> VENDIMI I MADH. </text>
<text sub="clublinks" start="363.562" dur="1.969"> Unë mendoj se është duke shkuar për të qenë një </text>
<text sub="clublinks" start="365.13" dur="1.202"> Olimpët Fantastikë. </text>
<text sub="clublinks" start="365.664" dur="3.437"> DUA T H DUHET, DO T BE BN K THTU. </text>
<text sub="clublinks" start="366.465" dur="4.605"> DO TE JEM ATY. </text>
<text sub="clublinks" start="369.235" dur="3.837"> ED A LUFTIGH T MBROJTET - AS </text>
<text sub="clublinks" start="371.203" dur="2.87"> Ne luftojmë për të mbrojtur amerikan </text>
<text sub="clublinks" start="373.205" dur="1.869"> JETA, JEMI EDHE MBROJT </text>
<text sub="clublinks" start="374.206" dur="1.835"> LIVELIHOODS AMERIKANE. </text>
<text sub="clublinks" start="375.207" dur="2.836"> DEMOKRAT DHE REPUBLIKANET N IN </text>
<text sub="clublinks" start="376.175" dur="5.004"> SENATI JAN V SHUM VESHJE P TOR PASQYRIM </text>
<text sub="clublinks" start="378.177" dur="4.938"> NJ B LIGJI PELR T PRBASHKT TER BESIMIT </text>
<text sub="clublinks" start="381.313" dur="2.202"> PUNT E AMERIKANIT, FAMILJET DHE </text>
<text sub="clublinks" start="383.248" dur="1.835"> Bizneset. </text>
<text sub="clublinks" start="383.648" dur="4.472"> K LET LE LEGJISLACION, N ADD SHTES T TO </text>
<text sub="clublinks" start="385.217" dur="4.871"> TY DY BILLA I SHENJTUAR KETE </text>
<text sub="clublinks" start="388.253" dur="3.27"> MUAJ, P ITRFUNDON, SI DUHET, </text>
<text sub="clublinks" start="390.222" dur="4.872"> LEKONI DYQANI DHE KEMI T ALL GJITHA FJAL </text>
<text sub="clublinks" start="391.657" dur="4.471"> E GJITHA N IN PUN THET, </text>
<text sub="clublinks" start="395.227" dur="3.97"> P FORR FAMILJET. </text>
<text sub="clublinks" start="396.261" dur="6.941"> POR NE KEMI PAGUAR PARAQITUR </text>
<text sub="clublinks" start="399.331" dur="6.073"> SHKELQET LANOJ DISPOZITA P FORR PUNORT </text>
<text sub="clublinks" start="403.336" dur="2.835"> NUK KOSTOJ T AT GJITHA N THE </text>
<text sub="clublinks" start="405.537" dur="1.769"> Punëdhënësit. </text>
<text sub="clublinks" start="406.305" dur="2.068"> Dhe është një gjë e madhe. </text>
<text sub="clublinks" start="407.439" dur="2.87"> JO KOSTOJE P THER PUNPSUESIT. </text>
<text sub="clublinks" start="408.507" dur="3.77"> DUHET T G MERRNI PRGJIGJEN E MVERDON </text>
<text sub="clublinks" start="410.443" dur="4.871"> PUNËS. </text>
<text sub="clublinks" start="412.411" dur="5.005"> GJITHA KISTY 2,2 trilion dollarë </text>
<text sub="clublinks" start="415.447" dur="5.973"> PAKETA LEGJISLATIVE Bshtë më e madhe </text>
<text sub="clublinks" start="417.549" dur="11.645"> SE GJITHA Unë besoj ndonjëherë </text>
<text sub="clublinks" start="421.553" dur="8.809"> I PASUR N CON KONGRES </text>
<text sub="clublinks" start="429.328" dur="3.971"> FJAL T R PRFSHIRSISHME FALAS NSE </text>
<text sub="clublinks" start="430.495" dur="8.91"> JU DUHET GJAT SHENJTS S NEW RE </text>
<text sub="clublinks" start="433.432" dur="9.943"> DITT, JU JENI VLEFSHME, POR K THTO </text>
<text sub="clublinks" start="439.539" dur="5.839"> SHTAR DREJT A DHE M ANDSISHT E M T MADH </text>
<text sub="clublinks" start="443.509" dur="3.937"> BONENE DHE KJO ASHT A PARAQITJE </text>
<text sub="clublinks" start="445.511" dur="4.972"> GJITHA TEC BNI SHUM të kësaj </text>
<text sub="clublinks" start="447.58" dur="5.806"> PARA SHUM PUN, PUN,, PUN,, </text>
<text sub="clublinks" start="450.616" dur="3.137"> DHE FAMILJET, FAMILJET, </text>
<text sub="clublinks" start="453.519" dur="4.938"> Familje. </text>
<text sub="clublinks" start="453.886" dur="6.607"> FITIMI I SENAT INS përfshin 350 dollarë </text>
<text sub="clublinks" start="458.591" dur="4.805"> Miliarda në kredi për kthimin e punës </text>
<text sub="clublinks" start="460.626" dur="5.005"> P FORR BIZNESET E VOGLA ME KUJDES </text>
<text sub="clublinks" start="463.529" dur="5.005"> FORGJENCA PER BIZNESA QE </text>
<text sub="clublinks" start="465.764" dur="4.639"> VAZHDIMI PAGESA PUNORT E TYRE. </text>
<text sub="clublinks" start="468.668" dur="4.704"> DUAJ T TO T MNYAN T TYRE </text>
<text sub="clublinks" start="470.536" dur="4.037"> Punëtorët dhe paguajnë punëtorët e tyre. </text>
<text sub="clublinks" start="473.506" dur="4.171"> KJO DO T H NDIHMOJN K PUNT E PUNS IN </text>
<text sub="clublinks" start="474.706" dur="8.809"> PAYROLL DHE LEXONI PCRFUNDIMIN </text>
<text sub="clublinks" start="477.81" dur="8.642"> SI T SO KUFISHTI VIRUS. </text>
<text sub="clublinks" start="483.649" dur="7.974"> 300 dollarë pagime indirekte </text>
<text sub="clublinks" start="486.585" dur="5.973"> PER QYTETAR AMT E QYTETAR AMS SHTETROR </text>
<text sub="clublinks" start="491.757" dur="5.84"> $ 99,000. </text>
<text sub="clublinks" start="492.692" dur="5.906"> 3,000 400 dollarë P FORR NJAM FAMILJE TIPIKE </text>
<text sub="clublinks" start="497.73" dur="2.969"> E P FORR </text>
<text sub="clublinks" start="498.731" dur="6.039"> NUK LSHT L LIKE QAT NDODHET. </text>
<text sub="clublinks" start="500.833" dur="5.906"> DERI N 250 250 Miliardë dollarë NP SHPENZUAR </text>
<text sub="clublinks" start="504.904" dur="4.705"> P BRFITIMET E PUNEMSIMIT. </text>
<text sub="clublinks" start="506.873" dur="5.738"> Punëtori do të marrë 100% të </text>
<text sub="clublinks" start="509.742" dur="6.039"> PAGA E TYRE PER DETYRN E KOTU </text>
<text sub="clublinks" start="512.745" dur="4.905"> MUAJ DHE P BRFITIME TUL PRDORURA T PAVARUR, </text>
<text sub="clublinks" start="515.915" dur="3.903"> Kontraktorët e pavarur dhe ato </text>
<text sub="clublinks" start="517.783" dur="3.87"> Vetë-punësuari do të jetë i pranueshëm. </text>
<text sub="clublinks" start="519.952" dur="4.704"> JU KENI kontraktues të PAVARUR </text>
<text sub="clublinks" start="521.787" dur="4.938"> DHE NJER PEZIT T-VETPUNUAR DO TP BNI </text>
<text sub="clublinks" start="524.79" dur="5.939"> E PRISHTME PER KETE. </text>
<text sub="clublinks" start="526.859" dur="5.906"> P OR 100 Miliardë dollarë për të mbështetur </text>
<text sub="clublinks" start="530.863" dur="3.937"> Puna HEROIK E DOKTORVE TONA, </text>
<text sub="clublinks" start="532.898" dur="3.97"> ND .RTIMET DHE SH HRBIMET ISH JAN </text>
<text sub="clublinks" start="534.933" dur="3.938"> E PAVARUR, 45 Miliard dollarë PR </text>
<text sub="clublinks" start="537.002" dur="5.839"> FONDI PELR T DHNUAR T MIRATIMIT DHE JEMI </text>
<text sub="clublinks" start="539.004" dur="5.94"> Vendosja e një fondi prej 45 miliardë dollarësh </text>
<text sub="clublinks" start="542.975" dur="4.104"> P FORR T R MIRNDSISHME TIS RREZIKUT. </text>
<text sub="clublinks" start="545.077" dur="5.138"> M M SHUM Sesa Dublimi i shumës së </text>
<text sub="clublinks" start="547.213" dur="4.871"> E MUND T NDIHMOHET T S NDRKOMBTAR MY KOMBTARE </text>
<text sub="clublinks" start="550.349" dur="2.77"> EMERGJENCIA DHE SISMUNDJET </text>
<text sub="clublinks" start="552.217" dur="3.905"> Deklaratave. </text>
<text sub="clublinks" start="553.252" dur="4.872"> 27 dollarë dollarë për ndërtimin e </text>
<text sub="clublinks" start="556.255" dur="4.904"> STOCKPILE KOMBTARE STRATEGJIKE </text>
<text sub="clublinks" start="558.257" dur="5.906"> ME FURNIZIME KRITIKE PCRFSHIR </text>
<text sub="clublinks" start="561.293" dur="4.071"> MASKAT, REPIRATORT DHE </text>
<text sub="clublinks" start="564.296" dur="3.871"> FARMACEUTIKA DHE VERDO GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="565.497" dur="6.641"> JU MUND TAG imagjinoni SI QENI </text>
<text sub="clublinks" start="568.3" dur="8.943"> SHUM DEPLETUAR DUHET MILITARI ynë </text>
<text sub="clublinks" start="572.271" dur="5.939"> DESHT DE DEPLETUAR ITSHT GJITHMON </text>
<text sub="clublinks" start="577.376" dur="3.77"> PER PJESEN ME TE MADHE. </text>
<text sub="clublinks" start="578.344" dur="4.971"> POR Ne kemi shumë gjëra që </text>
<text sub="clublinks" start="581.28" dur="3.871"> Së shpejti do të vijnë, PLANET, </text>
<text sub="clublinks" start="583.449" dur="2.703"> MISYLLA, ROCKET, SHUM E </text>
<text sub="clublinks" start="585.284" dur="3.871"> Gjëra. </text>
<text sub="clublinks" start="586.285" dur="4.872"> POR STOCKPILE ISHTE SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="589.288" dur="3.103"> DEPLETUAR, LIKE çdo gjë tjetër. </text>
<text sub="clublinks" start="591.29" dur="2.903"> Kjo do të përfshijë gjithashtu </text>
<text sub="clublinks" start="592.525" dur="2.936"> FONDIMI SIGNIFIKUES P FORR </text>
<text sub="clublinks" start="594.326" dur="4.104"> ZHVILLIMI I VACCINES N TO TOP </text>
<text sub="clublinks" start="595.594" dur="4.804"> T OF MIRAVE T $ MIRA T MIRATURA T 8 8 US $ </text>
<text sub="clublinks" start="598.564" dur="4.937"> WEGO SEVERALE AGO. </text>
<text sub="clublinks" start="600.532" dur="5.806"> P OR 500 Miliardë dollarë në mbështetje për </text>
<text sub="clublinks" start="603.635" dur="5.706"> INDUSTRIET E HITJEVE T HARDH, ME </text>
<text sub="clublinks" start="606.472" dur="3.903"> NJ B ndalim në stoqet e korporatave </text>
<text sub="clublinks" start="609.474" dur="3.204"> Blerjet që janë diçka </text>
<text sub="clublinks" start="610.508" dur="4.105"> INSISTEMI P ANDR DHE sinqerisht, E SHTOJ </text>
<text sub="clublinks" start="612.811" dur="4.571"> JU REPUBLIKANE DUHET Q TH </text>
<text sub="clublinks" start="614.746" dur="4.672"> DHE DEMOKRAT DUHAN QE. </text>
<text sub="clublinks" start="617.516" dur="4.004"> I DUA T TO PRDORNI PARA </text>
<text sub="clublinks" start="619.551" dur="4.838"> P FORR KOMPANET DHE PLANET </text>
<text sub="clublinks" start="621.653" dur="4.872"> OSE GJITHA KA MUND T BE NDIHMOHET </text>
<text sub="clublinks" start="624.523" dur="3.036"> P GR T GJITHA PVERR K PT PATCH. </text>
<text sub="clublinks" start="626.658" dur="3.905"> Dhe unë nuk mendoj se po shkon </text>
<text sub="clublinks" start="627.693" dur="5.773"> Bëhu PJESA E RI. </text>
<text sub="clublinks" start="630.696" dur="4.838"> KU JU RUAJT, SHTETI THE </text>
<text sub="clublinks" start="633.599" dur="4.971"> MET M T MIR IT, NUK KA NDODHEN T OP HAPNI </text>
<text sub="clublinks" start="635.667" dur="4.972"> LIKE një ROCKETSHIP DHE SHUM G SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="638.704" dur="4.003"> MIR DHE SHUM me shpejtësi dhe shumë </text>
<text sub="clublinks" start="640.772" dur="2.836"> KUFITET E REPUBLIKE P ONR EKZEKUTIVE </text>
<text sub="clublinks" start="642.841" dur="2.769"> KOMPENSIMI EDHE. </text>
<text sub="clublinks" start="643.742" dur="4.905"> KA NEVOJN PARA. </text>
<text sub="clublinks" start="645.744" dur="4.037"> Ata do të duhet të bëjnë </text>
<text sub="clublinks" start="648.78" dur="2.837"> GJITHA PUN PER VETEM JEMI </text>
<text sub="clublinks" start="649.915" dur="2.002"> INTERESUAR N IN PUNT, </text>
<text sub="clublinks" start="651.75" dur="2.202"> JOBS. </text>
<text sub="clublinks" start="652.05" dur="2.903"> DHE JEMI INTERESUAR N THE </text>
<text sub="clublinks" start="654.085" dur="3.571"> KOMPANITET BECNJ Q TH FAR </text>
<text sub="clublinks" start="655.087" dur="2.87"> KUJDESI PUNT N KOST MADH </text>
<text sub="clublinks" start="657.79" dur="2.869"> JOBS. </text>
<text sub="clublinks" start="658.09" dur="5.572"> KEMI 16 Miliard dollarë në financim </text>
<text sub="clublinks" start="660.792" dur="4.037"> PR BLERJEN E PERSONALE </text>
<text sub="clublinks" start="663.795" dur="3.937"> PAJISJET MBROJTSE. </text>
<text sub="clublinks" start="664.963" dur="5.706"> Ne dimë rreth asaj që mund të jenë maska </text>
<text sub="clublinks" start="667.866" dur="4.772"> DHE REPIRATORT PROR T </text>
<text sub="clublinks" start="670.802" dur="3.838"> STOCKPILE KOMBTARE STRATEGJIKE. </text>
<text sub="clublinks" start="672.771" dur="3.871"> KUPTOJM THE Shtëpinë për të kaluar </text>
<text sub="clublinks" start="674.773" dur="5.071"> LEGJISLACIONI VITAL DHE DUHET </text>
<text sub="clublinks" start="676.775" dur="4.004"> Një faturë për të punuar time për sinjalizimin </text>
<text sub="clublinks" start="679.978" dur="2.703"> PA VONESE. </text>
<text sub="clublinks" start="680.912" dur="3.737"> Unë do të nënshkruaj menjëherë. </text>
<text sub="clublinks" start="682.814" dur="3.904"> Ne do të kemi një nënshkrim dhe të madh </text>
<text sub="clublinks" start="684.783" dur="5.872"> SIGJIMI DHE DITA E MADH PR </text>
<text sub="clublinks" start="686.852" dur="5.806"> PUNT AMERIKAN DHE PER AMERIKAN </text>
<text sub="clublinks" start="690.789" dur="4.872"> FAMILJET DHE PER SHQIPTAR </text>
<text sub="clublinks" start="692.791" dur="4.971"> KOMPANIVE TIC CILT KANAV KAN </text>
<text sub="clublinks" start="695.794" dur="4.071"> VITET M B T MIR T THE GJITHA KA, THE </text>
<text sub="clublinks" start="697.896" dur="4.972"> PAS VITET E VETE DHE PASTAJ LITTLE </text>
<text sub="clublinks" start="699.998" dur="5.706"> BIT LESHT SI AGO MUAJ, TI </text>
<text sub="clublinks" start="703.001" dur="3.804"> DUHET N A NJ P POZICION TY </text>
<text sub="clublinks" start="705.837" dur="2.97"> NUK KA SHENJE SHTPI </text>
<text sub="clublinks" start="706.938" dur="3.838"> Fshehur Enemin, VIRUS. </text>
<text sub="clublinks" start="708.94" dur="4.906"> DITA E T E KUFISHTUAR, DUHET T. </text>
<text sub="clublinks" start="710.909" dur="4.171"> Drejtuesit e shumë Amerikës </text>
<text sub="clublinks" start="713.979" dur="4.872"> ORGANIZATA MAMZIMORE PONRFSHIRJE. </text>
<text sub="clublinks" start="715.214" dur="6.606"> I falënderoj për ata </text>
<text sub="clublinks" start="718.984" dur="5.872"> P UNRKTHIMI I DIVERSIONIT T AM AMERIKANIT </text>
<text sub="clublinks" start="721.954" dur="5.973"> NJERZIT, N F FAMILJET AMERIKANE, T TO </text>
<text sub="clublinks" start="724.99" dur="4.138"> Kombi ynë dhe ata kanë qenë </text>
<text sub="clublinks" start="728.06" dur="2.87"> Fantastik dhe koleksionues </text>
<text sub="clublinks" start="729.261" dur="3.671"> FURNIZIM, SHPISTRNDARJES T F USHQIMIT DHE </text>
<text sub="clublinks" start="731.063" dur="4.171"> Mbështetja e punëtorëve të kujdesit shëndetësor, </text>
<text sub="clublinks" start="733.065" dur="3.036"> Kujdesi për punëtorët e pasur </text>
<text sub="clublinks" start="735.367" dur="2.536"> DHE FAMILJET. </text>
<text sub="clublinks" start="736.235" dur="2.669"> Unë i përfshie ata për të vazhduar </text>
<text sub="clublinks" start="738.036" dur="2.837"> BEJE. </text>
<text sub="clublinks" start="739.037" dur="3.938"> JAN. NDERTIMET DUHET </text>
<text sub="clublinks" start="741.006" dur="3.037"> Fantastik DHE I MADH. </text>
<text sub="clublinks" start="743.108" dur="2.002"> JANE TE MADH. </text>
<text sub="clublinks" start="744.176" dur="4.037"> DUA SHUM OF E TIJ. </text>
<text sub="clublinks" start="745.243" dur="6.874"> DUA T TO SHPRNI NJ U UPDATE </text>
<text sub="clublinks" start="748.347" dur="8.908"> FURNIZAT KRITIKE. </text>
<text sub="clublinks" start="752.251" dur="7.907"> FEMA SHSHT DUHET 9.4 </text>
<text sub="clublinks" start="757.389" dur="5.005"> REPIRATORT, MENDIMI I AT, 9.4. </text>
<text sub="clublinks" start="760.292" dur="3.971"> 20 MILJON MASA KURRIKE DHE NE </text>
<text sub="clublinks" start="762.527" dur="3.871"> KAN O TTH TJERA Q T MENDIMIN JEMI </text>
<text sub="clublinks" start="764.396" dur="4.07"> SHPRNDARJE Shpejt. </text>
<text sub="clublinks" start="766.532" dur="4.738"> Bota e tërë, jo vetëm në SHBA ose </text>
<text sub="clublinks" start="768.6" dur="4.705"> SHTETET, BOTA E BOT SHT </text>
<text sub="clublinks" start="771.403" dur="3.904"> Duke u përpjekur për të marrë këto gjëra brenda </text>
<text sub="clublinks" start="773.438" dur="2.236"> KONKURRENCA ME SHUM, SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="775.44" dur="1.969"> Vende. </text>
<text sub="clublinks" start="775.807" dur="4.639"> Unë besoj sot, që ju brokeni </text>
<text sub="clublinks" start="777.543" dur="6.907"> 150 MARKA P THER VIRUS. </text>
<text sub="clublinks" start="780.579" dur="6.039"> KEMI 150 SHTETE, P 150R 150 </text>
<text sub="clublinks" start="784.583" dur="4.037"> SHTETET Q HA KAN TH VIRUS </text>
<text sub="clublinks" start="786.751" dur="3.804"> DHE NOBODY DO T B BESOJN TH T TH GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="788.753" dur="3.971"> LIKE QE ESHTE E MUNDESHME. </text>
<text sub="clublinks" start="790.689" dur="3.904"> NGJARJA NB FUND DUHET T SHUM DIKA </text>
<text sub="clublinks" start="792.858" dur="3.837"> LIKE KISTU T VAJN. </text>
<text sub="clublinks" start="794.726" dur="3.938"> Ne e dimë që mund të ndodhë më tepër. </text>
<text sub="clublinks" start="796.828" dur="3.838"> DHE N ITSE DO T, BNI, DIKA është </text>
<text sub="clublinks" start="798.797" dur="4.104"> DUKE DUHET T BE PRGATITEN </text>
<text sub="clublinks" start="800.799" dur="3.938"> SI BNI Q WH N MSUARA. </text>
<text sub="clublinks" start="803.035" dur="2.002"> SI PAVARSISHME ATFAR KEMI </text>
<text sub="clublinks" start="804.87" dur="2.001"> DONE. </text>
<text sub="clublinks" start="805.17" dur="3.67"> KRETO M M SHUM TESTIME NGA ANYBODY </text>
<text sub="clublinks" start="807.005" dur="3.804"> NGA FARA. </text>
<text sub="clublinks" start="808.974" dur="5.973"> DHE LAJMET, REFERUESIT, THE </text>
<text sub="clublinks" start="810.942" dur="5.907"> MEDIAT TA QETN ME M ME SHUM DHE MAZ SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="815.08" dur="4.971"> PROCEDURAT TUAJ TESTIMORE JANE </text>
<text sub="clublinks" start="816.982" dur="4.971"> Mrekulluese dhe KEMI një Niveli të Lartë </text>
<text sub="clublinks" start="820.185" dur="3.704"> TESTI DHE Ashtë një provë që është </text>
<text sub="clublinks" start="822.087" dur="4.805"> Të sakta. </text>
<text sub="clublinks" start="824.022" dur="6.874"> 3.1 SHITJE TACE FILJEVE MILIONE. </text>
<text sub="clublinks" start="827.025" dur="5.038"> 14.6 MILION DREJT DHE 6,000 </text>
<text sub="clublinks" start="831.029" dur="2.97"> Ventilatorët, të cilët shkojnë tek ata </text>
<text sub="clublinks" start="832.197" dur="5.673"> Ajrat e nevojave më të mëdha. </text>
<text sub="clublinks" start="834.132" dur="5.74"> DUHET T DITVERS 4000 </text>
<text sub="clublinks" start="838.003" dur="4.271"> Ventilatorët në NEW York. </text>
<text sub="clublinks" start="840.005" dur="2.97"> Dhe unë flas me QEVERIT </text>
<text sub="clublinks" start="842.407" dur="1.569"> NE LIDHJE ME ATE. </text>
<text sub="clublinks" start="843.108" dur="3.904"> Ai ishte i lumtur. </text>
<text sub="clublinks" start="844.109" dur="5.94"> Fola me kryetarin gjithashtu </text>
<text sub="clublinks" start="847.145" dur="4.972"> NE LIDHJE ME ATE. </text>
<text sub="clublinks" start="850.182" dur="2.236"> MAYOR DE BLASIO KUSH SHT SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="852.251" dur="1.935"> HAPPY. </text>
<text sub="clublinks" start="852.551" dur="2.669"> NUK DUHET TAP BNAP LAPNDN ME PUN NE </text>
<text sub="clublinks" start="854.319" dur="2.837"> Po veprojnë. </text>
<text sub="clublinks" start="855.353" dur="2.87"> PROR KTO KOMBT </text>
<text sub="clublinks" start="857.289" dur="3.002"> EMERGJENCA, VERDO DITA KETU KA </text>
<text sub="clublinks" start="858.357" dur="3.87"> VAZHDIMI TE HAPI PARA DHE </text>
<text sub="clublinks" start="860.425" dur="3.003"> DEMONSTRATE KARAKTERI I TONA </text>
<text sub="clublinks" start="862.361" dur="3.036"> Kombi që përfshin njerëzit </text>
<text sub="clublinks" start="863.562" dur="4.738"> BEHIND ME, N THE RRUG. </text>
<text sub="clublinks" start="865.531" dur="4.771"> KESTO NJERZ JAN AM MIRAZ </text>
<text sub="clublinks" start="868.433" dur="3.938"> ATA JAN NJER AMZIT MAZ SHUM DHE </text>
<text sub="clublinks" start="870.435" dur="4.906"> MUND T I DUHET T SP FJAL P FORR MYSELF, </text>
<text sub="clublinks" start="872.504" dur="5.005"> TE MUAJ KANE BEN SHUME MIRE. </text>
<text sub="clublinks" start="875.474" dur="3.937"> MUND T THE NUK MUND T ME MIR, MAYBE </text>
<text sub="clublinks" start="877.643" dur="2.969"> ATA BEJNE. </text>
<text sub="clublinks" start="879.544" dur="6.24"> PUNA VDEKJE SHUME VETE. </text>
<text sub="clublinks" start="880.746" dur="7.774"> N M Marianland, NJ-VJET -R E VJETR </text>
<text sub="clublinks" start="885.917" dur="4.605"> BOY PEDRDORNI PARA TIS LINDJEN E TIJ </text>
<text sub="clublinks" start="888.654" dur="5.972"> Blini VESHJET P FORR SENIOR. </text>
<text sub="clublinks" start="890.655" dur="5.138"> N N NEVADA, TANI DUHET T DHNI </text>
<text sub="clublinks" start="894.759" dur="3.036"> GRUPET DHE FURNIZIM. </text>
<text sub="clublinks" start="895.927" dur="2.903"> Kjo po ndodh. </text>
<text sub="clublinks" start="897.929" dur="3.804"> Mijëra dhe mijëra. </text>
<text sub="clublinks" start="898.964" dur="4.738"> Unë mund të qëndroj këtu. </text>
<text sub="clublinks" start="901.867" dur="3.804"> N MIN MINNESOTA, qindra të </text>
<text sub="clublinks" start="903.835" dur="3.838"> STUDENTET MJEKSORE KAN </text>
<text sub="clublinks" start="905.804" dur="3.036"> VULLNETAR P TOR T PRO DHVN FMIJ </text>
<text sub="clublinks" start="907.806" dur="3.971"> KUJDESI P FORR PUNT E SPITALIT </text>
<text sub="clublinks" start="908.974" dur="4.838"> NDIHME T TO M KNYRI DIKTORT TAN DHE </text>
<text sub="clublinks" start="911.91" dur="3.938"> Infermierët në vijën e përparme </text>
<text sub="clublinks" start="913.945" dur="4.004"> Luftimi për të kursyer JETA. </text>
<text sub="clublinks" start="915.981" dur="4.938"> KESTU SHUM R Amerikanë Rikujtojnë NE NE </text>
<text sub="clublinks" start="918.083" dur="3.903"> KANE një rol për të luajtur në fitore </text>
<text sub="clublinks" start="921.052" dur="3.003"> KIST B BATTLE KOMBTARE E MADHE DHE </text>
<text sub="clublinks" start="922.12" dur="4.805"> Shtë një BATT W BOTRORE. </text>
<text sub="clublinks" start="924.189" dur="3.069"> Ne po merremi me T O TJERA </text>
<text sub="clublinks" start="927.058" dur="3.837"> NATIONS. </text>
<text sub="clublinks" start="927.392" dur="5.539"> Unë jam një kafshë e vogël - marr thirrje. </text>
<text sub="clublinks" start="931.029" dur="2.869"> SHUM VENDET JAN IN N B BIG </text>
<text sub="clublinks" start="933.064" dur="3.871"> Telashe. </text>
<text sub="clublinks" start="934.032" dur="4.838"> Deri tani ne do të dëgjojmë nga tonë </text>
<text sub="clublinks" start="937.068" dur="4.872"> SEKRETARI I MADH i TREGTSIS. </text>
<text sub="clublinks" start="939.004" dur="4.938"> KA QENI PUN RADHER HARD, </text>
<text sub="clublinks" start="942.074" dur="7.04"> UNË DO TË JU THEM. </text>
<text sub="clublinks" start="944.076" dur="8.842"> STEVE MNUCHIN ASHT A NJ G GUY Fantastike </text>
<text sub="clublinks" start="949.247" dur="5.639"> DHE TAL BNI ME SHUMES SIDA, </text>
<text sub="clublinks" start="953.051" dur="4.037"> DEMOKRAT DHE REPUBLIKANE. </text>
<text sub="clublinks" start="955.02" dur="5.872"> NJNE PR MSIMIN E M T MIR </text>
<text sub="clublinks" start="957.222" dur="4.871"> NDURTIME DHE GJITHA P TOR T K DNUAR TI, </text>
<text sub="clublinks" start="961.026" dur="5.072"> RUAJTJE, SHUM MIR DHE KAN. A </text>
<text sub="clublinks" start="962.227" dur="6.807"> LITTUARI UPDATE DUHET T BE BNI bukur </text>
<text sub="clublinks" start="966.231" dur="4.805"> P HER T DGJUAR ATFAR JEMI po bëjmë dhe </text>
<text sub="clublinks" start="969.167" dur="3.905"> FAR SHT DUHET. </text>
<text sub="clublinks" start="971.169" dur="3.871"> SEKRETAR MNUCHIN: DUHET T MUND T BNI </text>
<text sub="clublinks" start="973.205" dur="4.07"> TE FALEMINDERIT MCCONNELL PER TIJ </text>
<text sub="clublinks" start="975.174" dur="6.006"> UDHZUES DHE DO T L DUHET T TO </text>
<text sub="clublinks" start="977.409" dur="4.772"> FALEMINDERIT CHUMER SHUMER P THER </text>
<text sub="clublinks" start="981.313" dur="3.937"> MBIKUPQYRJA BORANIKE BIPARTIZANE NE </text>
<text sub="clublinks" start="982.314" dur="4.905"> DUHET NIS KILLTILL Faturë DHE THE </text>
<text sub="clublinks" start="985.384" dur="3.035"> DEMOKRAT DHE REPUBLIKANET WHO </text>
<text sub="clublinks" start="987.352" dur="3.938"> GJITHA E PUNUAR. </text>
<text sub="clublinks" start="988.553" dur="6.773"> PRESIDENTI tha, unë kam për të </text>
<text sub="clublinks" start="991.423" dur="6.006"> JETOJN IN NOO LBJ RROJ E MUNDSISHME </text>
<text sub="clublinks" start="995.46" dur="4.238"> Pesë ditë dhe nuk mund të jenë më shumë </text>
<text sub="clublinks" start="997.562" dur="3.938"> P PRGJIGJET ME PAPRECEDENTUAR </text>
<text sub="clublinks" start="999.832" dur="2.869"> PPRGJIGJE NGA SENATA N TO </text>
<text sub="clublinks" start="1001.633" dur="2.87"> MBROJTEN PUNT AMERIKANE DHE </text>
<text sub="clublinks" start="1002.834" dur="2.036"> BIZNESA AMERIKANE N TH KT </text>
<text sub="clublinks" start="1004.636" dur="1.968"> SITUATA. </text>
<text sub="clublinks" start="1005.003" dur="3.704"> PRESIDENTI SHUMLIN SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="1006.738" dur="2.903"> E KETE POR LET ME SHKO N TH M T </text>
<text sub="clublinks" start="1008.84" dur="3.738"> KJO Shpejt. </text>
<text sub="clublinks" start="1009.775" dur="4.938"> HYRJET E VDEKJES P RR RETENTIONIN E BIZNESIT, </text>
<text sub="clublinks" start="1012.711" dur="4.103"> Kjo do të mbulojë 50% RREGULLORE </text>
<text sub="clublinks" start="1014.847" dur="3.837"> PAYROLLI PRIVAT N IN VDEKJE </text>
<text sub="clublinks" start="1016.948" dur="3.704"> BIZNESET KU DO T DO </text>
<text sub="clublinks" start="1018.817" dur="4.037"> PAKERMBYNI KUJDES Q TH DO T BNI </text>
<text sub="clublinks" start="1020.786" dur="4.938"> FURNIZIM TET WE JAVA T OF SALARIESVE </text>
<text sub="clublinks" start="1022.988" dur="4.871"> Sado që të mbajnë punëtorët </text>
<text sub="clublinks" start="1025.857" dur="4.838"> PUNSUAR DHE GJITHA. </text>
<text sub="clublinks" start="1027.993" dur="3.87"> DHE KETO KUJDES DO T BE FALOHEN </text>
<text sub="clublinks" start="1030.829" dur="4.304"> N THE P OFRFUNDIMIN E PERIODIT SI GJAT </text>
<text sub="clublinks" start="1031.996" dur="5.84"> SI T K MBROJNJEN PUNERST E PUNS. </text>
<text sub="clublinks" start="1035.267" dur="4.638"> K ATO JAN KUJDES SBA POR THE </text>
<text sub="clublinks" start="1037.969" dur="5.939"> TREGIMI DO T A AUTORIZOHEN çdo herë </text>
<text sub="clublinks" start="1040.038" dur="4.171"> BANKA E SIGURUE FDIC P INR T BN </text>
<text sub="clublinks" start="1044.042" dur="2.036"> Këto. </text>
<text sub="clublinks" start="1044.342" dur="4.806"> PRANOJM BY N THE FUND T OF ARSIMIT </text>
<text sub="clublinks" start="1046.211" dur="4.705"> JAVA, Do të kemi një të thjeshtë </text>
<text sub="clublinks" start="1049.281" dur="3.703"> PROCESI KU KJO KA MUND T BE BJN </text>
<text sub="clublinks" start="1051.049" dur="4.004"> DHE SHPRNDARJE N THE DITN SAME BNI. </text>
<text sub="clublinks" start="1053.118" dur="4.037"> Kjo do të jetë thjesht </text>
<text sub="clublinks" start="1055.187" dur="2.936"> SISTEMI P TOR T FITUAR PARA NO VDEKJE </text>
<text sub="clublinks" start="1057.288" dur="3.905"> VARGJET E BIZNESIT. </text>
<text sub="clublinks" start="1058.256" dur="7.074"> P COMPR KOMPANIVE Q D NUK KUAJTOHEN </text>
<text sub="clublinks" start="1061.326" dur="6.907"> ATA, KEMI NJ AN EKONOMIK </text>
<text sub="clublinks" start="1065.464" dur="3.836"> PROGRAMI I INCENTIVAVE TATIMORE N </text>
<text sub="clublinks" start="1068.366" dur="3.804"> PUNT E VETM DHE AS </text>
<text sub="clublinks" start="1069.434" dur="3.738"> PRESIDENTI tha, Ne kemi forcuar </text>
<text sub="clublinks" start="1072.304" dur="3.036"> Sigurimi i PUNEMSIMIT P FORR </text>
<text sub="clublinks" start="1073.305" dur="3.971"> NJERZIT QO NUK MUND T BNI K THTU </text>
<text sub="clublinks" start="1075.473" dur="2.904"> DY PROGRAMA QAT DO T BE JENI </text>
<text sub="clublinks" start="1077.409" dur="3.971"> ADMINISTRONI PROR SHTETET. </text>
<text sub="clublinks" start="1078.51" dur="3.237"> DO T HA KEMI NDIKIMIN EKONOMIK </text>
<text sub="clublinks" start="1081.513" dur="2.002"> PAGESAT. </text>
<text sub="clublinks" start="1081.88" dur="2.603"> KJO DO T BE BNI N NE T ARDHM </text>
<text sub="clublinks" start="1083.649" dur="3.737"> TRE JAVE. </text>
<text sub="clublinks" start="1084.616" dur="3.904"> PAGESAT E DIREKTIT NO M SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="1087.519" dur="2.903"> Llogaritë e depozitimit të njerëzve. </text>
<text sub="clublinks" start="1088.654" dur="4.904"> DHE P THR KOSTO Q WH NUK KAN TANI, </text>
<text sub="clublinks" start="1090.555" dur="3.938"> DO T BE DO T KEMI K CHRKES N </text>
<text sub="clublinks" start="1093.692" dur="2.035"> SHUMA. </text>
<text sub="clublinks" start="1094.626" dur="3.771"> TRE ARSIMIT TAN DO T KEMI </text>
<text sub="clublinks" start="1095.861" dur="5.605"> AUTORITETET SHTES, KEMI </text>
<text sub="clublinks" start="1098.53" dur="4.071"> 500 dollarë dollarë për të punuar me të </text>
<text sub="clublinks" start="1101.6" dur="4.737"> REZERVA FEDERALE P TOR PUN PR </text>
<text sub="clublinks" start="1102.734" dur="5.739"> PROGRAMET E EMERGJENC ANDS DHE KRIJONI 4 dollarë </text>
<text sub="clublinks" start="1106.471" dur="4.037"> TRILLION N IFNI KA NEVOJ P TOR MBUPSHTETJE </text>
<text sub="clublinks" start="1108.607" dur="4.771"> BIZNESI AMERIKAN DHE AMERIKAN </text>
<text sub="clublinks" start="1110.642" dur="5.805"> PUNTAR INT N W NJ AN MNYRC TP PARASHIKUAR. </text>
<text sub="clublinks" start="1113.512" dur="5.938"> DHE PRESIDENTI përmendur 100 dollarë </text>
<text sub="clublinks" start="1116.581" dur="5.872"> Miliarda te spitalet dhe 150 dollarë </text>
<text sub="clublinks" start="1119.584" dur="4.938"> Miliarda te shtetet qe kane </text>
<text sub="clublinks" start="1122.587" dur="3.036"> SHPENZIMET E VEANTA TON KORONAVIRUSIT. </text>
<text sub="clublinks" start="1124.656" dur="2.736"> ZOTI. PRESIDENT, DUA TE FALEMINDERIT </text>
<text sub="clublinks" start="1125.757" dur="3.637"> JU DHE PRESIDENTI VICE. </text>
<text sub="clublinks" start="1127.525" dur="2.87"> JU JENI M CONNYRSISHT N AVNDSISHME T TO </text>
<text sub="clublinks" start="1129.527" dur="2.069"> SHBA. </text>
<text sub="clublinks" start="1130.528" dur="4.071"> Ne flasim në mënyrë konstante përmes </text>
<text sub="clublinks" start="1131.729" dur="4.739"> DITA DHE TUAJ T G GUIDANC USN SH.B.A. </text>
<text sub="clublinks" start="1134.733" dur="2.068"> DHE VENDIMET E SHUM P ONR SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="1136.601" dur="2.069"> Çështje. </text>
<text sub="clublinks" start="1136.935" dur="2.77"> DHE RRETH, FALEMINDERIT PVERR </text>
<text sub="clublinks" start="1138.804" dur="2.869"> Kjo PUN BIPARTIZANE. </text>
<text sub="clublinks" start="1139.838" dur="4.671"> Kjo është duke shkuar për të qenë e tepërt </text>
<text sub="clublinks" start="1141.806" dur="4.872"> Ndihmë për PUNT AMERIKANE </text>
<text sub="clublinks" start="1144.642" dur="3.972"> DHE EKONOMIA AMERIKANE. </text>
<text sub="clublinks" start="1146.812" dur="3.937"> PRESIDENTI ETSHTET NDERTUAR </text>
<text sub="clublinks" start="1148.747" dur="6.907"> Q CON KONGRESI DUHET TVE L MOND SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="1150.882" dur="6.74"> P PROR T MBROJTET SHQIPTART N IN KTO </text>
<text sub="clublinks" start="1155.787" dur="4.839"> SITUATA E PARASHIKUAR. </text>
<text sub="clublinks" start="1157.756" dur="5.005"> TRUMP I PRESIDENTIT: DITA DHE NESHTA. </text>
<text sub="clublinks" start="1160.759" dur="4.905"> SHUM PUN DHE SHENI SI T ALL GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="1162.894" dur="5.873"> DUHET DHE NE KEMI VOTE. </text>
<text sub="clublinks" start="1165.797" dur="5.005"> A KENI NJ QU PYETJE? </text>
<text sub="clublinks" start="1168.9" dur="3.871"> REPUBLIKA: SI MUND T MENDONI KIST </text>
<text sub="clublinks" start="1170.935" dur="2.837"> BILLI DO T K MBIJET EKONOMIS </text>
<text sub="clublinks" start="1172.904" dur="2.002"> Në det? </text>
<text sub="clublinks" start="1173.905" dur="3.036"> TRUMP I PRESIDENTIT: JEMI SHKENI N </text>
<text sub="clublinks" start="1175.04" dur="4.004"> KUJTI KUJDESIN E AMERIKANIT </text>
<text sub="clublinks" start="1177.075" dur="2.802"> PUNT DHE B MNI VENDIN </text>
<text sub="clublinks" start="1179.211" dur="1.868"> GREAT. </text>
<text sub="clublinks" start="1180.011" dur="2.869"> NUK NOTSHT FALT I TYRE. </text>
<text sub="clublinks" start="1181.212" dur="3.671"> NUK FALET E TYRE. </text>
<text sub="clublinks" start="1183.014" dur="2.87"> POR NE TIN MENDUAR - </text>
<text sub="clublinks" start="1185.016" dur="3.07"> RREGULLTARI: A ANKETONI TI </text>
<text sub="clublinks" start="1186.017" dur="4.905"> Në tre muaj dhe nuk duhen </text>
<text sub="clublinks" start="1188.219" dur="5.74"> KJO TRE MUAJ. </text>
<text sub="clublinks" start="1191.056" dur="4.004"> KJO LUAJ DO T W FITONI M QU SHUM. </text>
<text sub="clublinks" start="1194.092" dur="2.903"> Sekretari MNUCHIN: KJO ISSHT A </text>
<text sub="clublinks" start="1195.193" dur="3.937"> Sasia e sinqertë e parave, NESE </text>
<text sub="clublinks" start="1197.128" dur="4.905"> NEVOJN,, T R REKONEROHEN EKONOMIN. </text>
<text sub="clublinks" start="1199.264" dur="4.804"> TRUMPI I PRESIDENTIT: KJO TOSHT TO T MBIJET </text>
<text sub="clublinks" start="1202.167" dur="3.136"> Ekonomive. </text>
<text sub="clublinks" start="1204.202" dur="3.069"> KOMPANET me vlera AAA T K MBIJETIN TIJ </text>
<text sub="clublinks" start="1205.436" dur="3.704"> QO DUHET DHE T G BNI T JETI N THE </text>
<text sub="clublinks" start="1207.405" dur="4.771"> FORMA E KUJDESVE. </text>
<text sub="clublinks" start="1209.274" dur="5.973"> Kështu që paraja po vjen. </text>
<text sub="clublinks" start="1212.31" dur="5.139"> RREGULLTARI: T L LNI TK KKRNI </text>
<text sub="clublinks" start="1215.38" dur="3.27"> DISA, ju tha se nuk duhej </text>
<text sub="clublinks" start="1217.583" dur="3.936"> RELI N ON KOMPANI T FOR HUAJ PR </text>
<text sub="clublinks" start="1218.784" dur="4.604"> Mjetet e mbijetesës tonë, </text>
<text sub="clublinks" start="1221.653" dur="3.77"> ÇFARË DO TË THUASH? </text>
<text sub="clublinks" start="1223.521" dur="3.871"> TRUMP PRESIDENT: Ne besojmë </text>
<text sub="clublinks" start="1225.556" dur="3.971"> SHTETET JEMI FURNIZIMIN TONA </text>
<text sub="clublinks" start="1227.525" dur="5.839"> Zinxhirët DHE JAN G TON </text>
<text sub="clublinks" start="1229.661" dur="6.806"> MJETET E PRODHIMIT DHE Bleni IT </text>
<text sub="clublinks" start="1233.498" dur="5.84"> DISA SHUM për një çmim më të ulët </text>
<text sub="clublinks" start="1236.601" dur="4.005"> POR NE HUMPOJM JO SHUM DHE GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="1239.471" dur="2.069"> DHE HUMPOJNEP PAVARSINURN DHE </text>
<text sub="clublinks" start="1240.739" dur="2.802"> NUK MUND T TH MUND TAT NDODH. </text>
<text sub="clublinks" start="1241.673" dur="4.805"> DO T BE B MNI DISA NDRYSHIME. </text>
<text sub="clublinks" start="1243.675" dur="3.136"> JEMI B MJM K THTYRE </text>
<text sub="clublinks" start="1246.611" dur="1.968"> NDRYSHIMET. </text>
<text sub="clublinks" start="1246.945" dur="5.639"> RREGULLTARI: A KENI BAN PR T </text>
<text sub="clublinks" start="1248.713" dur="4.871"> EKSPORTI PAJISJET MJEK MEDSORE? </text>
<text sub="clublinks" start="1252.717" dur="1.868"> TRUMP I PRESIDENTIT: ISSHT H NDODH </text>
<text sub="clublinks" start="1253.718" dur="2.969"> VETVETIU. </text>
<text sub="clublinks" start="1254.719" dur="4.004"> DISA NJERZOR, JEMI M THE T MIR </text>
<text sub="clublinks" start="1256.821" dur="4.004"> PAJISJET MJEKSORE N IN BOT </text>
<text sub="clublinks" start="1258.856" dur="3.971"> DHE JU DISA POPULL TIK LIKE </text>
<text sub="clublinks" start="1260.958" dur="4.672"> BASHKIMI EVROPIAN, NUK DO </text>
<text sub="clublinks" start="1262.96" dur="3.771"> Merrni atë pasi ata kanë </text>
<text sub="clublinks" start="1265.763" dur="3.871"> SPECIFIKIMET QAT NUK JAN T GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="1266.864" dur="4.038"> PAJISJET TONA N IN SHQIPRI </text>
<text sub="clublinks" start="1269.767" dur="4.838"> DIZAJNUAR N A NJ W M WNY T NDRYSHME, </text>
<text sub="clublinks" start="1271.035" dur="5.606"> SI NDIKONI Ashtë një mënyrë më e mirë. </text>
<text sub="clublinks" start="1274.739" dur="2.903"> Ata janë të gjitha lojrat e lojërave </text>
<text sub="clublinks" start="1276.774" dur="1.869"> KUNDR NE. </text>
<text sub="clublinks" start="1277.775" dur="3.137"> Ata kanë qenë lojëra </text>
<text sub="clublinks" start="1278.776" dur="3.938"> KUND USR NESH DHE JO PRESIDENTIT SI </text>
<text sub="clublinks" start="1281.046" dur="4.604"> VERDO BONEN NDONJE RRETH TIJ. </text>
<text sub="clublinks" start="1282.847" dur="4.839"> POR BASHKIMI EVROPIAN, JU DUA </text>
<text sub="clublinks" start="1285.784" dur="3.203"> N E PAJISJIN MJEKSORE, NE </text>
<text sub="clublinks" start="1287.819" dur="3.871"> BAKENI M THE T MIRAT POR NUK MUND T S SHITEN </text>
<text sub="clublinks" start="1289.12" dur="3.003"> QE SI NUK JEMI </text>
<text sub="clublinks" start="1291.823" dur="1.968"> Në mënyrë të përshtatshme. </text>
<text sub="clublinks" start="1292.257" dur="3.403"> DUHET TAKE MIRA MJEKSORE </text>
<text sub="clublinks" start="1293.925" dur="2.869"> PAJISJET N CO VENDIN TON. </text>
<text sub="clublinks" start="1295.793" dur="3.003"> Ne po ndryshojmë gjëra. </text>
<text sub="clublinks" start="1296.928" dur="4.738"> T ALL GJITHA K THT IS NDRYSHON. </text>
<text sub="clublinks" start="1298.93" dur="4.738"> POR ata kanë specifikime aq </text>
<text sub="clublinks" start="1301.799" dur="4.872"> Q E PROJEKTOHEN PAJISJET TONA </text>
<text sub="clublinks" start="1303.801" dur="5.906"> SPECIFIKUESisht PA PAJISJET TONA </text>
<text sub="clublinks" start="1306.804" dur="5.974"> MUND T COM HYRIN N CO VENDET E TYRE. </text>
<text sub="clublinks" start="1309.841" dur="3.37"> Shtë një SHUM TERRIBLE GJITHA QAT </text>
<text sub="clublinks" start="1312.911" dur="2.902"> KA NDODHUR. </text>
<text sub="clublinks" start="1313.345" dur="5.505"> DISA T THE POPULLIT Q TOO NDODHIN </text>
<text sub="clublinks" start="1315.947" dur="3.236"> Avantazhi më i madh i SHBA JAN JON </text>
<text sub="clublinks" start="1318.983" dur="2.87"> Aleatëve. </text>
<text sub="clublinks" start="1319.317" dur="4.538"> DUHET T TOO SHENJT N SH.B.A N US </text>
<text sub="clublinks" start="1321.986" dur="2.269"> MJETET SHUME, FINANCIARE DHE </text>
<text sub="clublinks" start="1323.988" dur="3.07"> Ushtarakisht. </text>
<text sub="clublinks" start="1324.388" dur="6.508"> KUR JU DUHET N - SHUM, Unë SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="1327.191" dur="6.741"> - NSE JENI N AT NATO, THE </text>
<text sub="clublinks" start="1331.029" dur="5.038"> Abuzoni QAT DUHET T O TYRE </text>
<text sub="clublinks" start="1334.065" dur="2.969"> VENDI N NATO NATO ku ato </text>
<text sub="clublinks" start="1336.2" dur="2.737"> NUK DUHET T P paguani. </text>
<text sub="clublinks" start="1337.168" dur="2.136"> DHE JEMI PAGUAR P FORR </text>
<text sub="clublinks" start="1339.07" dur="2.135"> TË GJITHË. </text>
<text sub="clublinks" start="1339.437" dur="3.571"> TANI, SI TANI JANRE </text>
<text sub="clublinks" start="1341.339" dur="7.908"> PAGESA SHUME. </text>
<text sub="clublinks" start="1343.141" dur="8.341"> TANI KA PAGUAR 125 MILION $ M M SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="1349.381" dur="5.772"> DHE SEKTETARI ULTIMATELY ULTIMATELY </text>
<text sub="clublinks" start="1351.616" dur="6.574"> E PRGJITHSHME KUSH Unë mendoj se do të thotë është </text>
<text sub="clublinks" start="1355.287" dur="7.04"> Tifozët e mia më të mëdha Ne i duam ata </text>
<text sub="clublinks" start="1358.323" dur="5.973"> PAGUAR 400 MJET 400 dollarë shtesë. </text>
<text sub="clublinks" start="1362.461" dur="4.738"> DHE THE K'T' TREGTI. </text>
<text sub="clublinks" start="1364.429" dur="4.872"> Ata i bëjnë ato gjithnjë e të mundshme </text>
<text sub="clublinks" start="1367.332" dur="3.871"> P USR SHTETRIN TO T TO KEMI NJAL NDRMARRJEN E FIRE </text>
<text sub="clublinks" start="1369.434" dur="2.702"> Ata e dinë këtë. </text>
<text sub="clublinks" start="1371.336" dur="2.035"> JEMI JEMI PRIT. </text>
<text sub="clublinks" start="1372.27" dur="3.036"> KEMI T ALL GJITHA avantazhet. </text>
<text sub="clublinks" start="1373.504" dur="3.771"> Oshtë duke shkuar për të qenë më lehtë kur unë </text>
<text sub="clublinks" start="1375.44" dur="3.804"> VENDOSI T DO BNI. </text>
<text sub="clublinks" start="1377.408" dur="5.84"> POR NE KEMI TRAJTUAR </text>
<text sub="clublinks" start="1379.41" dur="5.906"> NDOSHME NGA BASHKIMI EVROPIAN. </text>
<text sub="clublinks" start="1383.381" dur="3.938"> RAPORTI: Z. PRESIDENTI, KATR </text>
<text sub="clublinks" start="1385.45" dur="5.839"> SENATOR RET E REPUBLIKANIT KAN </text>
<text sub="clublinks" start="1387.452" dur="5.905"> TREGUAR QE DO EXTRA $ 600 </text>
<text sub="clublinks" start="1391.422" dur="5.206"> P FORR SIGURIMIN E PUNEMSIMIT Mund të </text>
<text sub="clublinks" start="1393.491" dur="3.971"> PUNPSIMET E PUNSUARVE T TO HUMBJEN </text>
<text sub="clublinks" start="1396.761" dur="3.603"> PUNET E TYRE. </text>
<text sub="clublinks" start="1397.595" dur="3.937"> FAR mendoni? </text>
<text sub="clublinks" start="1400.498" dur="2.869"> TRUMP PRESIDENT: E DI </text>
<text sub="clublinks" start="1401.666" dur="4.705"> Ështja shumë mirë. </text>
<text sub="clublinks" start="1403.501" dur="3.838"> RUAJT, MUND T Y MUND TIS BNI DISKUTIME </text>
<text sub="clublinks" start="1406.504" dur="1.836"> QË. </text>
<text sub="clublinks" start="1407.472" dur="3.07"> SEKRETARI MNUCHIN: LET T ME JEMI VETEM </text>
<text sub="clublinks" start="1408.473" dur="4.004"> SHPLARNDARJE, CILA ISSHT IS NE </text>
<text sub="clublinks" start="1410.675" dur="3.704"> Dëshironi të keni forcuar </text>
<text sub="clublinks" start="1412.611" dur="3.769"> SIGURIMI I PUNEMSIMIT. </text>
<text sub="clublinks" start="1414.512" dur="3.97"> KA SHUM SISTEMET SHTETERORE KAN </text>
<text sub="clublinks" start="1416.514" dur="3.003"> TEKNOLOGJIA QE ISSHT 30 VJET VJET </text>
<text sub="clublinks" start="1418.616" dur="3.871"> OSE VJETR. </text>
<text sub="clublinks" start="1419.65" dur="4.839"> NSE KEMI aftësinë për të </text>
<text sub="clublinks" start="1422.62" dur="2.97"> KLIKONI KISTO ME SHUM M SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="1424.622" dur="2.937"> SPECIFIKA, DUHET TVE KEMI. </text>
<text sub="clublinks" start="1425.723" dur="3.838"> Kjo ishte mënyra e vetme që </text>
<text sub="clublinks" start="1427.692" dur="4.905"> SHTETET E MUND T MUND T PARA </text>
<text sub="clublinks" start="1429.694" dur="5.872"> Shpejt në një rrugë të lirë dhe të përdorur </text>
<text sub="clublinks" start="1432.73" dur="4.972"> 600 dollarë pranë bordit. </text>
<text sub="clublinks" start="1435.7" dur="4.004"> SHUM SHQIPTAR ,T, ATFAR DUAN, </text>
<text sub="clublinks" start="1437.835" dur="3.971"> DUHET T K MBIJEN LLOJET E TYRE. </text>
<text sub="clublinks" start="1439.837" dur="3.937"> P FORR 50% T TH KESTO BIZNESA, </text>
<text sub="clublinks" start="1441.939" dur="3.637"> Ata do të kenë bizneset </text>
<text sub="clublinks" start="1443.908" dur="4.004"> MBI KOSTU JOBE. </text>
<text sub="clublinks" start="1445.71" dur="5.005"> Kështu që kjo ishte - NUMRI ynë një </text>
<text sub="clublinks" start="1448.046" dur="4.871"> Sështja HSHT SI T DO B MNI SIGURIM </text>
<text sub="clublinks" start="1450.848" dur="4.071"> Q W PUNT AMERIKAN WH Q WH NEVOJN </text>
<text sub="clublinks" start="1453.05" dur="3.805"> T K MBIJET T GJITHA PAVARUR, KJO ISSHT NO JO </text>
<text sub="clublinks" start="1455.053" dur="3.837"> E gabuar e tyre, që </text>
<text sub="clublinks" start="1456.988" dur="2.936"> BIZNESET NDIKOHEN TUT VDES, </text>
<text sub="clublinks" start="1459.023" dur="3.938"> PRESIDENTI DHE PRESIDENTI VICE </text>
<text sub="clublinks" start="1460.058" dur="4.004"> DUHET T TO BN S SIGURIN THE </text>
<text sub="clublinks" start="1463.094" dur="5.005"> Amerikanët me vështirësi fitojnë para </text>
<text sub="clublinks" start="1464.195" dur="4.871"> DHE KJO ISHTE SHUM EFIKIMI </text>
<text sub="clublinks" start="1468.232" dur="2.87"> WAY. </text>
<text sub="clublinks" start="1469.2" dur="3.904"> >> A JAN THE N IN MARRVESHJE TANI? </text>
<text sub="clublinks" start="1471.235" dur="3.837"> Sekretari MNUCHIN: DUHET TAY SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="1473.237" dur="3.036"> EKSPEKTIMI I TONA K THTO PASLLA </text>
<text sub="clublinks" start="1475.206" dur="2.035"> TONA DHE MIR T Shtëpisë </text>
<text sub="clublinks" start="1476.407" dur="3.738"> TOMORROW DHE PAS PAS TI. </text>
<text sub="clublinks" start="1477.375" dur="4.772"> Ne kemi nevojë për të marrë këtë para në </text>
<text sub="clublinks" start="1480.278" dur="2.369"> EKONOMI AMERIKAN DHE </text>
<text sub="clublinks" start="1482.28" dur="3.837"> PUNT AMERIKANE. </text>
<text sub="clublinks" start="1482.781" dur="4.471"> Kjo është rëndësia e kësaj. </text>
<text sub="clublinks" start="1486.251" dur="3.135"> TRUMP PRESIDENT: NJER PEZIT DUHET </text>
<text sub="clublinks" start="1487.385" dur="4.838"> AKTUAJ MERI M SHUM PARA, POR </text>
<text sub="clublinks" start="1489.52" dur="3.136"> NUK DUA T TO BNI A </text>
<text sub="clublinks" start="1492.356" dur="3.904"> Dekurajim. </text>
<text sub="clublinks" start="1492.79" dur="6.507"> PYETJE E MIR, AKTUAJ. </text>
<text sub="clublinks" start="1496.394" dur="5.94"> RREGULLOR: FAMILJEN E RETIRUAR </text>
<text sub="clublinks" start="1499.43" dur="5.873"> FBI agjentët ROBERT LEFFEN SON </text>
<text sub="clublinks" start="1502.467" dur="5.005"> Q US USHT PARIR QAT NDODH. N </text>
<text sub="clublinks" start="1505.436" dur="5.906"> KUSTRTIMI IRANIK, JU JENI VESHT </text>
<text sub="clublinks" start="1507.605" dur="4.839"> E QE? </text>
<text sub="clublinks" start="1511.476" dur="2.903"> TRUMP PRESIDENT: Unë kam qenë </text>
<text sub="clublinks" start="1512.577" dur="5.105"> SHUM SHUM PVRFSHIR N IN ATA DHE </text>
<text sub="clublinks" start="1514.512" dur="4.071"> Ai ishte një gjeneral i madh dhe </text>
<text sub="clublinks" start="1517.816" dur="2.936"> FAMILJE E MADH. </text>
<text sub="clublinks" start="1518.717" dur="4.771"> Unë kam për të thënë këtë dhe ata kanë </text>
<text sub="clublinks" start="1520.885" dur="4.638"> NUK KANAK SHTYTIMIN N THE </text>
<text sub="clublinks" start="1523.621" dur="2.937"> FAMILJE Unë besoj, por NUK është </text>
<text sub="clublinks" start="1525.657" dur="4.771"> SHUM E MIR. </text>
<text sub="clublinks" start="1526.691" dur="4.772"> Ai nuk do të mirëpresë për vitet në </text>
<text sub="clublinks" start="1530.561" dur="3.938"> IRAN. </text>
<text sub="clublinks" start="1531.596" dur="4.972"> NUK LSHT DUHET PROMISING. </text>
<text sub="clublinks" start="1534.632" dur="2.236"> KEMI GOTTEN SHUM NJERZ </text>
<text sub="clublinks" start="1536.701" dur="1.935"> BACK. </text>
<text sub="clublinks" start="1537.001" dur="2.603"> KEMI DY DY POPULL T KUJT </text>
<text sub="clublinks" start="1538.77" dur="4.971"> JAVA. </text>
<text sub="clublinks" start="1539.737" dur="8.042"> POR LEFFENSON ROBERT, KA </text>
<text sub="clublinks" start="1543.875" dur="6.874"> KA QENI PR një kohë të gjatë dhe </text>
<text sub="clublinks" start="1547.912" dur="4.972"> PROBLEMET E RREGULLUAR PARA N H TIJ </text>
<text sub="clublinks" start="1550.882" dur="4.938"> DETYRIMI APO KAPURA. </text>
<text sub="clublinks" start="1553.018" dur="5.739"> DHE NDESHME TERRIBLY PER </text>
<text sub="clublinks" start="1555.954" dur="5.872"> FAMILY. </text>
<text sub="clublinks" start="1558.89" dur="3.237"> Unë nuk pranoj atë që është </text>
<text sub="clublinks" start="1561.96" dur="2.836"> DEAD. </text>
<text sub="clublinks" start="1562.26" dur="5.639"> NUK LSHT DUHET MADHE. </text>
<text sub="clublinks" start="1564.929" dur="3.27"> POR unë nuk do të pranoj se ai </text>
<text sub="clublinks" start="1568.032" dur="1.902"> DEAD. </text>
<text sub="clublinks" start="1568.332" dur="4.472"> POR shumë njerëz janë duke menduar </text>
<text sub="clublinks" start="1570.068" dur="4.871"> ISSHT RASTI. </text>
<text sub="clublinks" start="1572.937" dur="5.873"> REPUBLIKA: KU JENI NDERT </text>
<text sub="clublinks" start="1575.073" dur="5.038"> E PARA LIDHJE VEPRIMIN E VLERS </text>
<text sub="clublinks" start="1578.943" dur="4.971"> SHTETI N ELE ZGJEDHJEN TUAJ. </text>
<text sub="clublinks" start="1580.245" dur="4.87"> ISSHT LIDHJE KINETO LINE E KOHS S EAST LINDORE </text>
<text sub="clublinks" start="1584.048" dur="3.97"> TE INTERESIT TUAJ POLITIKE. </text>
<text sub="clublinks" start="1585.249" dur="5.706"> JU SHENI MEDIAT DUHET T </text>
<text sub="clublinks" start="1588.152" dur="3.771"> RUAJTJI MBYRET - </text>
<text sub="clublinks" start="1591.088" dur="2.936"> [Padallueshme] </text>
<text sub="clublinks" start="1592.056" dur="5.106"> TRUMP PRESIDENT: MEDIA DUHET </text>
<text sub="clublinks" start="1594.158" dur="4.906"> DUHET T SE M SHUM MOR T MIR. </text>
<text sub="clublinks" start="1597.295" dur="4.805"> REPUBLIKA: RIPARIMI I VENDIT </text>
<text sub="clublinks" start="1599.197" dur="4.003"> NUK është një IDEA E MIR. </text>
<text sub="clublinks" start="1602.233" dur="1.902"> TRUMP I PRESIDENTIT: JU JENI TUAJ </text>
<text sub="clublinks" start="1603.334" dur="2.87"> KUPTONI. </text>
<text sub="clublinks" start="1604.268" dur="4.105"> NJER PEZIT TLE SHUM W NUK DO T DUHET TI </text>
<text sub="clublinks" start="1606.337" dur="4.071"> HAPI N SO SHUM M QU SHUM DHE DISA NJERZ </text>
<text sub="clublinks" start="1608.506" dur="3.97"> DUHET T IT BNI FINANCIAR </text>
<text sub="clublinks" start="1610.542" dur="4.771"> VORRTET SHUM SI QAT DUHET T BNI </text>
<text sub="clublinks" start="1612.61" dur="3.003"> MIR N AT M DENDSISHME N AT </text>
<text sub="clublinks" start="1615.446" dur="3.103"> Votime. </text>
<text sub="clublinks" start="1615.746" dur="4.739"> DHE NUK E DI N IFSE KJO DIKA </text>
<text sub="clublinks" start="1618.682" dur="2.971"> POR KA JANE NJEREZ N IN TUAJ </text>
<text sub="clublinks" start="1620.618" dur="1.869"> PROFESIONI QAT DO T L DUHET Q </text>
<text sub="clublinks" start="1621.786" dur="4.705"> TE SHPESHT. </text>
<text sub="clublinks" start="1622.62" dur="5.873"> Unë mendoj se është shumë e qartë se </text>
<text sub="clublinks" start="1626.624" dur="3.837"> KJO JAN PE NJEROPZ N IN TUAJ </text>
<text sub="clublinks" start="1628.626" dur="2.803"> PROFESIONI QAT SHKRIMI NDODHIN LAJME. </text>
<text sub="clublinks" start="1630.595" dur="1.201"> JU BNI </text>
<text sub="clublinks" start="1631.562" dur="2.069"> AJO BËN. </text>
<text sub="clublinks" start="1631.929" dur="3.67"> KJO JAN PE NJEROPZ N IN TUAJ </text>
<text sub="clublinks" start="1633.764" dur="4.839"> PROFESIONI QAT SHKRIMI NDODHIN LAJME. </text>
<text sub="clublinks" start="1635.733" dur="5.005"> Ata do të duan të shohin mua PR </text>
<text sub="clublinks" start="1638.736" dur="3.971"> ATEKA ARSYE ARSYE JOBODY </text>
<text sub="clublinks" start="1640.872" dur="4.804"> PUNA JEMI BONER DHE KUJT </text>
<text sub="clublinks" start="1642.84" dur="5.105"> QE KA K THT GRO GRUPI TANI </text>
<text sub="clublinks" start="1645.81" dur="3.904"> E DREJTA KETU OSE NUK DO T KENI </text>
<text sub="clublinks" start="1648.079" dur="4.738"> NJE LEHT CO SHTETI. </text>
<text sub="clublinks" start="1649.847" dur="6.007"> NE RREGULL. </text>
<text sub="clublinks" start="1652.95" dur="4.005"> RREGULLTARI: T ON ND YRNI K STU </text>
<text sub="clublinks" start="1655.987" dur="3.97"> PAKETA, SI MUND TIJ - </text>
<text sub="clublinks" start="1657.088" dur="8.875"> >> KUSH JU JENI ME? </text>
<text sub="clublinks" start="1660.091" dur="9.843"> CBS TRUM. </text>
<text sub="clublinks" start="1666.097" dur="6.807"> [Padallueshme] </text>
<text sub="clublinks" start="1670.067" dur="4.171"> >> Brenda tre javëve, ne do të </text>
<text sub="clublinks" start="1673.037" dur="2.97"> KA PAGESA T DI DIREKTIT PAS KU </text>
<text sub="clublinks" start="1674.372" dur="3.537"> KEMI DEPOZIT KUQ </text>
<text sub="clublinks" start="1676.14" dur="3.103"> INFORMACION DHE DUHET T G MERRNI A </text>
<text sub="clublinks" start="1678.042" dur="3.036"> SHUM INFORMACION SHUM SI NE </text>
<text sub="clublinks" start="1679.377" dur="4.571"> KAN PRO PROCEDURA T TO BNJ TH KT. </text>
<text sub="clublinks" start="1681.212" dur="4.738"> TRE JAVA P FORR KTO DHE FUND T </text>
<text sub="clublinks" start="1684.081" dur="5.839"> Java e ardhshme duam të gjithë bankat </text>
<text sub="clublinks" start="1686.083" dur="5.072"> PIGR ORIGJINIMIN E KUJDES S S DIT. </text>
<text sub="clublinks" start="1690.054" dur="3.036"> RAPORTI: KAM DY PYETJE </text>
<text sub="clublinks" start="1691.289" dur="9.843"> PËR TY -- </text>
<text sub="clublinks" start="1693.224" dur="10.977"> [FJALA ME G-20 DHE BAN B </text>
<text sub="clublinks" start="1701.265" dur="5.84"> P ONR TOLLIN E TREGUAVE T GJITHA KAFSHT </text>
<text sub="clublinks" start="1704.335" dur="4.772"> PARANDALOJN CO SHUM-19 QAT ISHTE </text>
<text sub="clublinks" start="1707.238" dur="3.136"> NJERIU I TRANSFERUAR TEMA. </text>
<text sub="clublinks" start="1709.24" dur="3.938"> TRUMP PRESIDENT: NUK E DI N IFSE </text>
<text sub="clublinks" start="1710.508" dur="2.937"> Q S SUBJEKTI SHT T BNI </text>
<text sub="clublinks" start="1713.311" dur="2.903"> UP. </text>
<text sub="clublinks" start="1713.578" dur="4.604"> AMESHT T OF KINA DHE SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="1716.347" dur="3.838"> QE SI NDODHET N IN KINA. </text>
<text sub="clublinks" start="1718.316" dur="2.169"> SSHTOM DISA DO T T FEMIJ </text>
<text sub="clublinks" start="1720.318" dur="3.87"> RRETH. </text>
<text sub="clublinks" start="1720.618" dur="34.634"> POR NUK NOTSHT TOP i listës sime. </text>
<text sub="clublinks" start="1724.322" dur="31.965"> [Padallueshme] </text>
<text sub="clublinks" start="1755.386" dur="2.869"> TRUMP I PRESIDENTIT: SI VDEKJET E SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="1756.42" dur="2.77"> A JAN AC MIR T MSUAR? </text>
<text sub="clublinks" start="1758.389" dur="1.101"> ASNJE. </text>
<text sub="clublinks" start="1759.323" dur="2.002"> ASNJE. </text>
<text sub="clublinks" start="1759.623" dur="4.572"> NSE KA PYETJE TUAJ. </text>
<text sub="clublinks" start="1761.459" dur="4.904"> DUHET E SHTOJN ST SHTETIN E TIJ. </text>
<text sub="clublinks" start="1764.328" dur="2.87"> KEMI TESTUAR NGA SHUMAR P MR M SHUM SE </text>
<text sub="clublinks" start="1766.497" dur="1.836"> Askujt. </text>
<text sub="clublinks" start="1767.332" dur="1.968"> Ne po provojmë më shumë sesa ANYBODY </text>
<text sub="clublinks" start="1768.466" dur="2.102"> E DREJTA TANI. </text>
<text sub="clublinks" start="1769.434" dur="3.87"> VEPRIMI I MUNDSISHME N NO BODY. </text>
<text sub="clublinks" start="1770.701" dur="4.505"> DHE TESTET TONA JAN TESTAT M B T MIR </text>
<text sub="clublinks" start="1773.438" dur="4.805"> DHE TESTET më të sakta. </text>
<text sub="clublinks" start="1775.34" dur="5.104"> NSE JENI T S GJITHA TAY GJITHA SHKEMI </text>
<text sub="clublinks" start="1778.376" dur="3.136"> TESTI 350 MILION POPULL. </text>
<text sub="clublinks" start="1780.578" dur="2.903"> E PARAJNI SHTETIN. </text>
<text sub="clublinks" start="1781.646" dur="3.904"> DUHET ME TI. </text>
<text sub="clublinks" start="1783.615" dur="5.805"> MUND T G SHKEMI P CR TER PRDORUR PASQYRAT </text>
<text sub="clublinks" start="1785.683" dur="4.705"> POR unë nuk po shkoj të bëj që POR </text>
<text sub="clublinks" start="1789.553" dur="3.938"> PASQYRAT E VAZHDUAR. </text>
<text sub="clublinks" start="1790.521" dur="8.008"> NUK DUHET T TO PROVOJN ENTIRE </text>
<text sub="clublinks" start="1793.624" dur="6.973"> SHTETI N THE MNYR. </text>
<text sub="clublinks" start="1798.663" dur="3.77"> Unë mendoj se është i ngushtë. </text>
<text sub="clublinks" start="1800.731" dur="3.904"> NUK DUHET T TO BNI. </text>
<text sub="clublinks" start="1802.566" dur="2.937"> SHUME K THT SHTET SHTYTë SHUMU </text>
<text sub="clublinks" start="1804.769" dur="3.736"> E DREJTA TANI. </text>
<text sub="clublinks" start="1805.636" dur="7.04"> BECNI N AT DIKA P INR NUK </text>
<text sub="clublinks" start="1808.639" dur="5.106"> E ARDHMET E DYT E ARDHSHME, MUND T NEW RI </text>
<text sub="clublinks" start="1812.81" dur="2.837"> PUNA DHE KALIFORNIA NUK MUND T BNI. </text>
<text sub="clublinks" start="1813.878" dur="2.069"> MAYBE SHTETI I WASHINGTON </text>
<text sub="clublinks" start="1815.78" dur="3.036"> Nuk mund të. </text>
<text sub="clublinks" start="1816.08" dur="4.638"> POR NOUSE DUHET T THE GJITHA, TYRE </text>
<text sub="clublinks" start="1818.949" dur="2.87"> Problemi më i madh ishte në një </text>
<text sub="clublinks" start="1820.851" dur="2.97"> SHTËPI PLEQSH. </text>
<text sub="clublinks" start="1821.952" dur="3.871"> RAPORTI: N YSE KON TESTO NJ O SHTET </text>
<text sub="clublinks" start="1823.954" dur="2.87"> DHE PERSONI MOV SHUM N </text>
<text sub="clublinks" start="1825.956" dur="1.902"> SHTETI TJERA. </text>
<text sub="clublinks" start="1826.957" dur="1.201"> TRUMPI I PRESIDENTIT: JU DUHET AT </text>
<text sub="clublinks" start="1827.992" dur="1.935"> QË. </text>
<text sub="clublinks" start="1828.292" dur="3.604"> NSE DUHET T THE SHTETET DHE </text>
<text sub="clublinks" start="1830.061" dur="3.87"> SHTETE SHUME Unë po flas RRETH, </text>
<text sub="clublinks" start="1832.03" dur="3.77"> NUK KAN A PROBLEM. </text>
<text sub="clublinks" start="1834.065" dur="4.738"> KEMI DISA Probleme të Mëdha, por </text>
<text sub="clublinks" start="1835.933" dur="3.17"> KOMUNIKUAR T C P CRMBANI Dendësia e Lartë </text>
<text sub="clublinks" start="1838.936" dur="2.069"> Fusha. </text>
<text sub="clublinks" start="1839.236" dur="5.606"> PSE DUHET T T PROVOJN ENTIRE </text>
<text sub="clublinks" start="1841.138" dur="6.808"> KOMBIT 350 MJET POPULL. </text>
<text sub="clublinks" start="1844.976" dur="3.27"> Kemi provuar më larg se sa askush </text>
<text sub="clublinks" start="1848.079" dur="4.004"> Tjetër. </text>
<text sub="clublinks" start="1848.379" dur="6.707"> KEMI aftësinë për të provuar, NE </text>
<text sub="clublinks" start="1852.217" dur="4.937"> KENI një rrugë të gjatë nga një </text>
<text sub="clublinks" start="1855.219" dur="4.772"> SISTEMI I BRENCENS I INHERITUAR. </text>
<text sub="clublinks" start="1857.288" dur="3.704"> KEMI TESTUAR NAR M SHUM SE </text>
<text sub="clublinks" start="1860.124" dur="3.838"> DIKUSH TJETËR. </text>
<text sub="clublinks" start="1861.125" dur="3.204"> KUR SHENI ANYBODY ELSE, TJERA </text>
<text sub="clublinks" start="1864.095" dur="2.035"> Vende. </text>
<text sub="clublinks" start="1864.462" dur="3.77"> JO VENDI ISSHT VDEKJE E VLERS. </text>
<text sub="clublinks" start="1866.263" dur="5.873"> Ata vijnë në një gjendje statistikore </text>
<text sub="clublinks" start="1868.366" dur="6.807"> GUESS JETERDAY QAT I ZEMARDR </text>
<text sub="clublinks" start="1872.269" dur="4.872"> NGA DR. BIRX KU JANE PER </text>
<text sub="clublinks" start="1875.306" dur="4.003"> Tetë DITA KETU M M SHUM SE Tetë </text>
<text sub="clublinks" start="1877.274" dur="3.971"> JAVA N IN Korenë Jugore dhe Jugore </text>
<text sub="clublinks" start="1879.443" dur="5.74"> KOREA KA BN A NJ A PUN T GRE MADH. </text>
<text sub="clublinks" start="1881.379" dur="5.906"> POR NE VETEM N E T E DITS FAR </text>
<text sub="clublinks" start="1885.316" dur="3.971"> KOREA JUGORE DUHET N E tetë javë. </text>
<text sub="clublinks" start="1887.418" dur="3.771"> Kjo është një numër i madh. </text>
<text sub="clublinks" start="1889.42" dur="2.77"> Dhe unë thashë se po merremi </text>
<text sub="clublinks" start="1891.322" dur="3.837"> Të mirë. </text>
<text sub="clublinks" start="1892.323" dur="5.038"> Edo ditë është duke shkuar. </text>
<text sub="clublinks" start="1895.293" dur="5.872"> KEMI një APARATUS T IN PAVARRUAR. </text>
<text sub="clublinks" start="1897.495" dur="4.004"> Nuk dua të provoj 350 milion </text>
<text sub="clublinks" start="1901.299" dur="2.101"> Njerëz. </text>
<text sub="clublinks" start="1901.632" dur="4.605"> Unë mendoj se është i ngushtë. </text>
<text sub="clublinks" start="1903.534" dur="20.053"> >> DY PYETJE. </text>
<text sub="clublinks" start="1906.37" dur="19.219"> [Padallueshme] </text>
<text sub="clublinks" start="1923.721" dur="6.94"> TRUMPI I PRESIDENTIT: ME PPRGJIGJE N. </text>
<text sub="clublinks" start="1925.722" dur="6.874"> ÇFARË? </text>
<text sub="clublinks" start="1931.496" dur="3.136"> [PYETJE E PAVARUR] </text>
<text sub="clublinks" start="1932.73" dur="5.939"> TRUMP I PRESIDENTIT: KEMI FUQI </text>
<text sub="clublinks" start="1934.765" dur="4.905"> Kufijve. </text>
<text sub="clublinks" start="1938.803" dur="2.002"> [Padallueshme] </text>
<text sub="clublinks" start="1939.803" dur="2.904"> TRUMP PRESIDENT: NJER :ZIT E NJERIUT </text>
<text sub="clublinks" start="1940.938" dur="4.804"> Vijnë dhe kanë një të tërë </text>
<text sub="clublinks" start="1942.84" dur="5.873"> SHUMA DREJTSIA DHE N U 164 </text>
<text sub="clublinks" start="1945.876" dur="5.973"> MILET, MENDIMIN E KETE. </text>
<text sub="clublinks" start="1948.846" dur="3.871"> 164 MILET E MALLRAVE BIG, Bukuroshe </text>
<text sub="clublinks" start="1951.983" dur="2.836"> WALL. </text>
<text sub="clublinks" start="1952.85" dur="3.904"> DHE NOS KOST ZONA SI SHUMY, </text>
<text sub="clublinks" start="1954.952" dur="3.804"> SHUM TE DUHET T HIJN. </text>
<text sub="clublinks" start="1956.887" dur="2.202"> JEMI SHUM TOUGH N </text>
<text sub="clublinks" start="1958.889" dur="2.069"> Kufijve. </text>
<text sub="clublinks" start="1959.223" dur="3.67"> DUAM KU JEMI BOT </text>
<text sub="clublinks" start="1961.092" dur="2.702"> NDURTIMI, NOBODY ISSHTET MIRT </text>
<text sub="clublinks" start="1963.027" dur="1.969"> Përmes. </text>
<text sub="clublinks" start="1963.928" dur="2.101"> ATA JAN SHKOLLUAR, POR </text>
<text sub="clublinks" start="1965.129" dur="3.87"> Kjo është një udhëtim i gjatë. </text>
<text sub="clublinks" start="1966.163" dur="4.705"> QAT MUND T MUND T NGJYROJ. </text>
<text sub="clublinks" start="1969.133" dur="3.737"> POR jam shumë i fortë në kufij </text>
<text sub="clublinks" start="1971.001" dur="2.169"> DHE NUK DUA T PE DREJT NJERZIT T COM BNI </text>
<text sub="clublinks" start="1973.003" dur="2.87"> KETU. </text>
<text sub="clublinks" start="1973.303" dur="4.606"> NSE JAN JAN T G SHUM T TO HYRIN, </text>
<text sub="clublinks" start="1976.006" dur="3.871"> DUHET T COM Vijnë NGA PRORMBJE </text>
<text sub="clublinks" start="1978.042" dur="3.87"> LIGJORE DHE MERIT. </text>
<text sub="clublinks" start="1980.044" dur="3.904"> NUK JEMI NDODH T POPULLIT TUAJ </text>
<text sub="clublinks" start="1982.046" dur="6.906"> JANI duke folur për sa vijnë </text>
<text sub="clublinks" start="1984.081" dur="5.972"> VEND. </text>
<text sub="clublinks" start="1989.086" dur="5.006"> RAPORTI: REPUBLIKANET DHE </text>
<text sub="clublinks" start="1990.187" dur="6.974"> DEMOKRAT P TOR PASQYRN E STIMULARIT </text>
<text sub="clublinks" start="1994.225" dur="4.872"> DHE QENDRA E ARTIT KENNEDY KETU </text>
<text sub="clublinks" start="1997.295" dur="3.837"> N W WASHINGTON, DC ,. </text>
<text sub="clublinks" start="1999.23" dur="6.873"> NUK DUHET Q PARA JAN BE T BE SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="2001.265" dur="5.906"> Maska dhe raportuesit? </text>
<text sub="clublinks" start="2006.237" dur="2.903"> TRUMP PRESIDENT: ISHTE 35 </text>
<text sub="clublinks" start="2007.305" dur="4.837"> MILLIONI DHE PREJ 10. </text>
<text sub="clublinks" start="2009.273" dur="4.972"> Unë jam një adhurues i asaj. </text>
<text sub="clublinks" start="2012.276" dur="5.005"> DUHET T TO DUHET T G GJIJ </text>
<text sub="clublinks" start="2014.378" dur="4.138"> MUNDSIT, por jam duke bërë biznes </text>
<text sub="clublinks" start="2017.414" dur="1.869"> GJETJET TEC BANJ TH Q TH M SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="2018.649" dur="2.703"> KUJDES. </text>
<text sub="clublinks" start="2019.417" dur="4.971"> POR QENDRA E PTRMBAJTJES SI </text>
<text sub="clublinks" start="2021.485" dur="4.004"> SUFFEROHET M GRE SHUM NUK BOD </text>
<text sub="clublinks" start="2024.521" dur="3.938"> MUND T G BN KERTU. </text>
<text sub="clublinks" start="2025.622" dur="4.806"> ISSHT MBYETUR DHE DUHET DIKA </text>
<text sub="clublinks" start="2028.592" dur="3.838"> FONDHIMI DHE E KA BIDR ATA Q W ISHTE A </text>
<text sub="clublinks" start="2030.561" dur="2.202"> K RERKESA DEMOKRAT, NUK MUAJ </text>
<text sub="clublinks" start="2032.563" dur="1.935"> KËRKESË. </text>
<text sub="clublinks" start="2032.897" dur="2.535"> POR ju keni për t'i dhënë ato </text>
<text sub="clublinks" start="2034.632" dur="2.802"> Diçka. </text>
<text sub="clublinks" start="2035.566" dur="3.837"> Puna që ajo mënyrë. </text>
<text sub="clublinks" start="2037.568" dur="2.168"> DEMOCRATSVILLE trajtuar ne </text>
<text sub="clublinks" start="2039.536" dur="1.969"> Mënyrë të drejtë. </text>
<text sub="clublinks" start="2039.87" dur="3.571"> Unë besoj se kemi një të mirë </text>
<text sub="clublinks" start="2041.638" dur="3.805"> BACK DHE FORT DHE E them që </text>
<text sub="clublinks" start="2043.574" dur="3.938"> ME SHTYPIN NU SHUMER SHUMER </text>
<text sub="clublinks" start="2045.576" dur="4.07"> DHE FTOJN TO T TO NDODHNI një NUMRI </text>
<text sub="clublinks" start="2047.645" dur="4.037"> KOHA DHE KA K RERKESA OOL. </text>
<text sub="clublinks" start="2049.78" dur="3.904"> DUHET N D 25. </text>
<text sub="clublinks" start="2051.816" dur="5.905"> SHKO N D 25. </text>
<text sub="clublinks" start="2053.817" dur="6.007"> Unë thashë që është një SOUNDBITE LOUSY. </text>
<text sub="clublinks" start="2057.855" dur="6.874"> POR QE PUNON MUND TJETA PUNET E JETES. </text>
<text sub="clublinks" start="2059.957" dur="6.84"> QENDRA E KENNEDY, DO DO AN </text>
<text sub="clublinks" start="2064.862" dur="3.971"> PUNA E PCRFSHIRshme. </text>
<text sub="clublinks" start="2066.931" dur="4.805"> DAVIDI BESN NJ JO PUN TC PAVARRUAR DHE </text>
<text sub="clublinks" start="2068.966" dur="3.97"> PUT SHUM PARA DHE DO </text>
<text sub="clublinks" start="2071.869" dur="4.003"> GJITHA QAT SHUM NJERZIT </text>
<text sub="clublinks" start="2073.07" dur="4.738"> NUK MUND T BE BN KND DHE B DON. </text>
<text sub="clublinks" start="2076.006" dur="4.972"> Ata kanë mbyllur. </text>
<text sub="clublinks" start="2077.941" dur="6.073"> KAN DEFIKITT TT E PARA. </text>
<text sub="clublinks" start="2081.112" dur="5.905"> Unë nuk kam një problem të madh. </text>
<text sub="clublinks" start="2084.148" dur="4.805"> Kjo ishte një kërkesë nga </text>
<text sub="clublinks" start="2087.151" dur="3.07"> DEMOKRATET QE KANE A </text>
<text sub="clublinks" start="2089.086" dur="1.902"> FACILITETI QAT ISSHT thelbësisht </text>
<text sub="clublinks" start="2090.354" dur="3.67"> MBI MBYRJE. </text>
<text sub="clublinks" start="2091.121" dur="6.841"> NSE DUA T TO DUHET KERT M TO SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="2094.158" dur="9.843"> N "" ROMEO DHE JU DO T Y DYT, "Unë </text>
<text sub="clublinks" start="2098.095" dur="9.91"> DUA T LO DUHET TOO M LSONI. </text>
<text sub="clublinks" start="2104.135" dur="5.939"> RAPORTI: SENATOR Rubio tha </text>
<text sub="clublinks" start="2108.139" dur="4.036"> SHOQATA ORGANIZATA E SHALNDETIT TORLD BOTIT </text>
<text sub="clublinks" start="2110.207" dur="4.104"> FAVORIZMI TE KINA DHE </text>
<text sub="clublinks" start="2112.309" dur="4.071"> MCCAUL P RERFAQSUES N ON </text>
<text sub="clublinks" start="2114.445" dur="3.771"> LIDHJE TE HYRJE Shtëpiake </text>
<text sub="clublinks" start="2116.514" dur="3.97"> KOMITETI PYETSUAR </text>
<text sub="clublinks" start="2118.349" dur="3.136"> INTEGRITETI I SHALNDETIT T BOTS </text>
<text sub="clublinks" start="2120.617" dur="2.87"> DREJTORI I ORGANIZIMIT DHE SHENI </text>
<text sub="clublinks" start="2121.619" dur="3.803"> KU JANE fllanxha të kuqe të veçantë </text>
<text sub="clublinks" start="2123.62" dur="2.203"> ME PPRKTHIM N TO LIDHJEN E TIJ </text>
<text sub="clublinks" start="2125.556" dur="3.17"> ME KINA. </text>
<text sub="clublinks" start="2125.956" dur="4.672"> JU MENDONI SHNDETIN Bota </text>
<text sub="clublinks" start="2128.859" dur="3.871"> ORGANIZIMI FAVORITIZMI I DYT. </text>
<text sub="clublinks" start="2130.761" dur="5.673"> A MENDONI SHTETET E BASHKUARA </text>
<text sub="clublinks" start="2132.863" dur="5.673"> DUHET T-SHPRNIJONI SI </text>
<text sub="clublinks" start="2136.567" dur="2.836"> LIDHJE ME BOTN </text>
<text sub="clublinks" start="2138.669" dur="1.968"> ORGANIZIMI I SH HENDETIT? </text>
<text sub="clublinks" start="2139.537" dur="3.003"> TRUMPI I PRESIDENTIT: KA JANE TALIK </text>
<text sub="clublinks" start="2140.771" dur="4.838"> QE KA QENE NDERTIMI SHUME. </text>
<text sub="clublinks" start="2142.673" dur="5.973"> SHUM FEEL POPULLORE TA KA QENE </text>
<text sub="clublinks" start="2145.743" dur="4.171"> SHUM NDERTIM DHE NJ-SIDA ME ME </text>
<text sub="clublinks" start="2148.779" dur="2.936"> KINA DHE SHUM njerëz janë JAN </text>
<text sub="clublinks" start="2150.047" dur="3.737"> NUK KENI ME KET. </text>
<text sub="clublinks" start="2151.849" dur="3.87"> DRP FAUCI DHE MYSELF DHE T O TJERA </text>
<text sub="clublinks" start="2153.917" dur="2.87"> NJERZIT, KA JAN PE NJEROPZIT QAT NE </text>
<text sub="clublinks" start="2155.853" dur="3.937"> LIKE D KNI. </text>
<text sub="clublinks" start="2156.921" dur="4.103"> Unë mendoj se janë miq, shumë </text>
<text sub="clublinks" start="2159.923" dur="3.904"> E profesionistëve të mirë. </text>
<text sub="clublinks" start="2161.158" dur="4.605"> DUHET T BE JET INTERESUES N IFSE JU </text>
<text sub="clublinks" start="2163.961" dur="2.802"> DUHET T TO B TONI TAL BNI </text>
<text sub="clublinks" start="2165.896" dur="2.969"> KUSH </text>
<text sub="clublinks" start="2166.897" dur="5.94"> POR KAM ZEMR P FORR VITE QE </text>
<text sub="clublinks" start="2168.999" dur="4.805"> ATA BSHT BIASUAR SHUM SHUM drejt </text>
<text sub="clublinks" start="2172.97" dur="1.869"> CHINA. </text>
<text sub="clublinks" start="2173.938" dur="2.903"> UNE NUK E DI. </text>
<text sub="clublinks" start="2174.972" dur="3.837"> DO TANT DUHET T G BNI N TH KTO </text>
<text sub="clublinks" start="2176.974" dur="4.871"> MESA POLITIKE? </text>
<text sub="clublinks" start="2178.942" dur="5.039"> DR. FAUCI: JO. </text>
<text sub="clublinks" start="2181.979" dur="4.938"> FUQARI ANSHT AN NJ P PERSON I JASHTM </text>
<text sub="clublinks" start="2184.115" dur="4.938"> DUA DUH TN BNI SINCE HE </text>
<text sub="clublinks" start="2187.05" dur="2.87"> ISHTE MINISTRI I PARIME N IT KT IT </text>
<text sub="clublinks" start="2189.186" dur="3.003"> ETHIOPIA PO. </text>
<text sub="clublinks" start="2190.054" dur="4.104"> DISA KUSH Q SHOQZON Q NUK KA </text>
<text sub="clublinks" start="2192.322" dur="3.037"> KAN PRO PROBLEME. </text>
<text sub="clublinks" start="2194.292" dur="2.868"> POR ND LEADERSHIPIN E TIJ, TIJ </text>
<text sub="clublinks" start="2195.492" dur="3.77"> KAN D BN SHUM MIR. </text>
<text sub="clublinks" start="2197.294" dur="4.971"> Ai ka qenë i gjithi për këtë. </text>
<text sub="clublinks" start="2199.396" dur="6.907"> UN W JAM P ONR TONE DHN T WITH telefonit me disa pak </text>
<text sub="clublinks" start="2202.399" dur="7.908"> OGO AGO LEADING A WHO THIRR. </text>
<text sub="clublinks" start="2206.437" dur="7.975"> Nuk po tregoj për Kinë. </text>
<text sub="clublinks" start="2210.441" dur="7.941"> RAPORTI: KUSH SHT PR PRAISING </text>
<text sub="clublinks" start="2214.545" dur="4.204"> KINA N RES PPRGJIGJEN E TIJ </text>
<text sub="clublinks" start="2218.515" dur="1.869"> Pandemisë. </text>
<text sub="clublinks" start="2218.882" dur="1.802"> DR. FAUCI: Unë NUK MUND T COM KOMENTIT </text>
<text sub="clublinks" start="2220.517" dur="2.002"> QË. </text>
<text sub="clublinks" start="2220.817" dur="4.572"> Unë nuk e di se çfarë është pyetja juaj </text>
<text sub="clublinks" start="2222.653" dur="5.773"> IS. </text>
<text sub="clublinks" start="2225.522" dur="3.938"> [Padallueshme] </text>
<text sub="clublinks" start="2228.559" dur="2.068"> TRUMPI I PRESIDENTIT: KAM ZEMARDR </text>
<text sub="clublinks" start="2229.593" dur="2.836"> QE P YR VITE DHE DUHET T. </text>
<text sub="clublinks" start="2230.761" dur="3.737"> HIM TESTI. </text>
<text sub="clublinks" start="2232.563" dur="4.138"> SEEMS FINE TO ME. </text>
<text sub="clublinks" start="2234.632" dur="4.771"> POR JEMI PPRGJIGJEN P RESRGJIGJEN E MADH </text>
<text sub="clublinks" start="2236.834" dur="4.571"> DHE KINA KINA K OTU K OTU. </text>
<text sub="clublinks" start="2239.536" dur="2.536"> DHE NESE NUK DO T DO BNI K THTO, </text>
<text sub="clublinks" start="2241.538" dur="2.002"> Mijëra dhe mijëra të </text>
<text sub="clublinks" start="2242.205" dur="3.204"> NJERZIT DUHET T DI VDEKIN QAT JAN </text>
<text sub="clublinks" start="2243.674" dur="3.971"> TANI T L JETS DHE LUMI. </text>
<text sub="clublinks" start="2245.542" dur="4.939"> NSE NUK DO T DO BNI ATA ATARLE, </text>
<text sub="clublinks" start="2247.778" dur="4.804"> NOBODY DUHET Q TO NDODHEN. </text>
<text sub="clublinks" start="2250.614" dur="3.904"> EDO T TH GJITHA TOU MUND T KISHT </text>
<text sub="clublinks" start="2252.716" dur="2.903"> E panevojshme për të bërë atë. </text>
<text sub="clublinks" start="2254.651" dur="2.102"> DHE NESE NUK DO T DO BNI, </text>
<text sub="clublinks" start="2255.752" dur="3.804"> Mijëra dhe mijëra të </text>
<text sub="clublinks" start="2256.887" dur="3.804"> Njerëzit do të vdisnin më shumë se sa </text>
<text sub="clublinks" start="2259.69" dur="2.903"> CFARE NDODHI. </text>
<text sub="clublinks" start="2260.825" dur="4.771"> SHUM NJ M SHUM. </text>
<text sub="clublinks" start="2262.726" dur="6.974"> RAPORTI: KU JENI K THTU </text>
<text sub="clublinks" start="2265.729" dur="5.006"> Takimi G-20, WHFAR L SNDIMI I </text>
<text sub="clublinks" start="2269.833" dur="1.869"> PPRGJIGJE T CO Kordinuar JU JENI </text>
<text sub="clublinks" start="2270.868" dur="2.001"> PRITNI? </text>
<text sub="clublinks" start="2271.836" dur="3.87"> TRUMP PRESIDENT: JO P NORGJIGJE. </text>
<text sub="clublinks" start="2273.003" dur="3.837"> KJO DO T BE BNI NJALL THIR KONFERENCA </text>
<text sub="clublinks" start="2275.839" dur="2.87"> NESËR NË MËNGJES. </text>
<text sub="clublinks" start="2276.974" dur="3.804"> DUHET TW FALOJN T T BNI </text>
<text sub="clublinks" start="2278.842" dur="3.07"> NJERZIT E DI dhe LIKE. </text>
<text sub="clublinks" start="2280.911" dur="3.203"> Më pëlqen VERDO NJ O prej tyre. </text>
<text sub="clublinks" start="2282.046" dur="4.904"> DO T BE JET NJ AN THIR C INTERESuese </text>
<text sub="clublinks" start="2284.247" dur="6.807"> DHE DO T BE JET THE E PARA D TONI. </text>
<text sub="clublinks" start="2287.084" dur="6.973"> RAPORTI: JAN Y JU JENI N T. </text>
<text sub="clublinks" start="2291.188" dur="3.871"> SHTETI? </text>
<text sub="clublinks" start="2294.191" dur="4.037"> TRUMP I PRESIDENTIT: Do të jem </text>
<text sub="clublinks" start="2295.192" dur="4.972"> FJALA ME TONY DHE DEBORAH </text>
<text sub="clublinks" start="2298.362" dur="2.969"> DHE ATA JAN SHKOHEN T BR BNI </text>
<text sub="clublinks" start="2300.297" dur="2.903"> SI TEMA. </text>
<text sub="clublinks" start="2301.465" dur="3.837"> DHE FJALA N TO PRESIDENTIN E VICE </text>
<text sub="clublinks" start="2303.333" dur="3.07"> MIKE PENCE DHE STEVE DHE DO T DO </text>
<text sub="clublinks" start="2305.436" dur="4.838"> Bëhuni duke folur për çdo send. </text>
<text sub="clublinks" start="2306.537" dur="4.771"> NUK DO T BN T BN NDONJ </text>
<text sub="clublinks" start="2310.407" dur="2.969"> Ngut. </text>
<text sub="clublinks" start="2311.442" dur="3.003"> POR VAJTET DUHET T G BNI </text>
<text sub="clublinks" start="2313.51" dur="4.939"> PACKR PUN. </text>
<text sub="clublinks" start="2314.578" dur="5.906"> NUK KEMI SHTETE KU </text>
<text sub="clublinks" start="2318.582" dur="2.836"> Ata thonë që VESHJE NDOSHT IT NDIKON </text>
<text sub="clublinks" start="2320.617" dur="1.902"> DY VJET. </text>
<text sub="clublinks" start="2321.552" dur="4.938"> NUK MUND T DO BJM NUK. </text>
<text sub="clublinks" start="2322.653" dur="5.072"> Kështu që ne do të bëjmë atë. </text>
<text sub="clublinks" start="2326.623" dur="3.971"> KERTU mund të jenë Seksione të mëdha të </text>
<text sub="clublinks" start="2327.858" dur="4.872"> SHTETI JON QAT JAN LITTLE </text>
<text sub="clublinks" start="2330.727" dur="4.004"> Ndikuar nga WHFAR TSHT ZGJEDHJE </text>
<text sub="clublinks" start="2332.863" dur="2.902"> DHE Seksione të tjera që janë </text>
<text sub="clublinks" start="2334.865" dur="3.837"> P HERFUNDUAR SHUMVIL. </text>
<text sub="clublinks" start="2335.899" dur="5.706"> Unë do të them nga Lindja, ne do të </text>
<text sub="clublinks" start="2338.835" dur="4.004"> KANI NJEC REKOMANDIM DHE MUND T BNI </text>
<text sub="clublinks" start="2341.738" dur="3.937"> PARA LINDJES DHE N THE FUND T </text>
<text sub="clublinks" start="2342.973" dur="4.871"> Dita e 15-të APO GJAT 15-të </text>
<text sub="clublinks" start="2345.809" dur="3.971"> DITA, DO T HA KEMI DISA LIDHJE T. </text>
<text sub="clublinks" start="2347.978" dur="3.87"> REKOMANDIM POR SHTETI JON </text>
<text sub="clublinks" start="2349.913" dur="4.205"> DUHET T TO BNI KALIMIN E PUNS. </text>
<text sub="clublinks" start="2351.982" dur="3.203"> UNE KAM SHUM NJEROPZ DHE </text>
<text sub="clublinks" start="2354.251" dur="3.737"> DUHET T PR PRAKTIKEN SHOQRORE </text>
<text sub="clublinks" start="2355.319" dur="6.706"> SHPISTRNDARJES DHE DUHET T. </text>
<text sub="clublinks" start="2358.121" dur="7.841"> PRAKTIKA NUK KA DORZUAR DHE JO </text>
<text sub="clublinks" start="2362.159" dur="4.871"> SHUMG DHE KISSING, PAS SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="2366.096" dur="2.87"> Ata mund të ndjehen të ngjashëm me atë. </text>
<text sub="clublinks" start="2367.163" dur="3.938"> Ata po shkojnë për të larë ato </text>
<text sub="clublinks" start="2369.099" dur="3.938"> DUHET DHE B DONI T ALL GJITHA GJITHA T GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="2371.235" dur="3.937"> JAN S SUPPOZUAR T TO BJ. </text>
<text sub="clublinks" start="2373.17" dur="3.136"> POR STEVE, TSHT KOHA, NJERZ </text>
<text sub="clublinks" start="2375.306" dur="3.869"> DUA T TO B GNI KALIMIN E PUNS. </text>
<text sub="clublinks" start="2376.44" dur="4.805"> I MERI NGA SIDA T B GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="2379.309" dur="3.003"> DREJT ANDSIA DHE MUND T IT JET A </text>
<text sub="clublinks" start="2381.378" dur="3.837"> KOMBINIMI I BOTS. </text>
<text sub="clublinks" start="2382.446" dur="4.804"> TONY SHENJE PARA, KOMBINIMI I </text>
<text sub="clublinks" start="2385.349" dur="4.972"> BOTA SSHT S DISA SHUME MIR. </text>
<text sub="clublinks" start="2387.384" dur="6.039"> POR KETO JANE SHENJE QE </text>
<text sub="clublinks" start="2390.454" dur="5.005"> Mundësisht nuk do të Kualifikohen dhe KETE </text>
<text sub="clublinks" start="2393.557" dur="2.836"> JAN FUSHA TTHER TJERA QAT MUND T Kualifikohen </text>
<text sub="clublinks" start="2395.592" dur="2.102"> TANI. </text>
<text sub="clublinks" start="2396.527" dur="1.935"> POR DO T BE JET AN INTERESuese </text>
<text sub="clublinks" start="2397.828" dur="2.636"> PERIUDHA E KOHA. </text>
<text sub="clublinks" start="2398.595" dur="2.169"> DUHET T TO DUHET SHTETI JON </text>
<text sub="clublinks" start="2400.597" dur="1.836"> BACK. </text>
<text sub="clublinks" start="2400.897" dur="3.604"> UNE KEMI NUMRER T T TRETUAR T. </text>
<text sub="clublinks" start="2402.566" dur="3.17"> NJERZIT QANT DUHET T G KALOJN. </text>
<text sub="clublinks" start="2404.635" dur="2.903"> DUHET TORE DH STNI TORE DHNI TORE DHNI T WITH SHTETSIT ME </text>
<text sub="clublinks" start="2405.869" dur="2.703"> DYT SHTYTJE SI KAQ. </text>
<text sub="clublinks" start="2407.671" dur="2.77"> Ata kanë për të marrë përsëri. </text>
<text sub="clublinks" start="2408.706" dur="2.936"> KAN BIZNESA Q TH JAN TH </text>
<text sub="clublinks" start="2410.574" dur="4.07"> SHPESHT T MBETET. </text>
<text sub="clublinks" start="2411.776" dur="5.805"> LEGJIT Q WE NDODHemi, DUAJ </text>
<text sub="clublinks" start="2414.778" dur="4.972"> P GR T GJITHM, S HKURTI SHT </text>
<text sub="clublinks" start="2417.714" dur="4.105"> T BR BNI K THT - JEMI KEMI </text>
<text sub="clublinks" start="2419.884" dur="4.003"> VITET M M T S SUKSESHME QE </text>
<text sub="clublinks" start="2421.952" dur="3.87"> KEMI KEMI N IN HISTORINY E </text>
<text sub="clublinks" start="2424.021" dur="3.67"> SHTETI JON. </text>
<text sub="clublinks" start="2425.956" dur="4.838"> JU SHENI ATFAR NDODHET ME </text>
<text sub="clublinks" start="2427.824" dur="5.139"> STOCKS DHE DITA JAN JAN. </text>
<text sub="clublinks" start="2430.928" dur="4.137"> N STSE STEVE M G SHUM SHENJTIMI, </text>
<text sub="clublinks" start="2433.096" dur="4.905"> Oshtë duke shkuar për t'u kujdesur për të </text>
<text sub="clublinks" start="2435.199" dur="4.638"> NJERZIT DHE Punëtorët dhe kompanitë </text>
<text sub="clublinks" start="2438.135" dur="3.803"> QE PUNOJN W PUNSIT TON, VDES </text>
<text sub="clublinks" start="2439.97" dur="4.038"> DHE BIG. </text>
<text sub="clublinks" start="2442.072" dur="3.937"> Ne shpenzojmë më shumë kohë. </text>
<text sub="clublinks" start="2444.141" dur="3.236"> KA JENI NJER ASZ T AB pyesin RRETH QE. </text>
<text sub="clublinks" start="2446.143" dur="2.902"> SHP SPRNI M SHUM KOH T MENDUAR </text>
<text sub="clublinks" start="2447.511" dur="2.535"> RRETH BIZNESET E VOGLA SI </text>
<text sub="clublinks" start="2449.179" dur="3.904"> I MADHI. </text>
<text sub="clublinks" start="2450.18" dur="3.236"> DHE QAT NDERTOHEN REZULTONIN TON </text>
<text sub="clublinks" start="2453.216" dur="1.836"> VEND. </text>
<text sub="clublinks" start="2453.55" dur="2.67"> Ne duam të marrim prapa dhe njerëzit </text>
<text sub="clublinks" start="2455.185" dur="4.004"> DUA T TO MERRNI KALIMIN. </text>
<text sub="clublinks" start="2456.353" dur="4.939"> DUHET T G MERRNI SHTETIN E SHTETIT TONA </text>
<text sub="clublinks" start="2459.323" dur="2.269"> AGJEN DHE DUHET T BE BNI FUND T TO BNI </text>
<text sub="clublinks" start="2461.425" dur="1.034"> QË. </text>
<text sub="clublinks" start="2461.725" dur="3.603"> PRESIDENTI VICE po shkon </text>
<text sub="clublinks" start="2462.593" dur="4.004"> Qëndroni me ju dhe merrni pak </text>
<text sub="clublinks" start="2465.462" dur="4.871"> P MR SHUM QU PYETJET E SPECIFIKUAR DHE </text>
<text sub="clublinks" start="2466.73" dur="14.781"> UNË DO TË TË SHOH NESËR. </text>
<text sub="clublinks" start="2470.467" dur="12.012"> [KAPITULLI I PAVARUR] </text>
<text sub="clublinks" start="2481.645" dur="1.101"> PRESIDENTI VICE: FALEMINDERIT </text>
<text sub="clublinks" start="2482.612" dur="2.87"> ALL. </text>
<text sub="clublinks" start="2482.879" dur="4.639"> Ne do të raportojmë në VEPRIMIN E DITS </text>
<text sub="clublinks" start="2485.615" dur="3.037"> NGA KORONAVIRUSI I Shtëpisë së Bardhë </text>
<text sub="clublinks" start="2487.651" dur="3.036"> FORCA E DYT. </text>
<text sub="clublinks" start="2488.785" dur="5.84"> PRESIDENTI DHE ENTIRE TONA </text>
<text sub="clublinks" start="2490.821" dur="4.938"> EKIPI VAZHDON T TO INSPINUAR NGA </text>
<text sub="clublinks" start="2494.758" dur="3.07"> NJERZIT T ALL GJITHA TRO GJITHA NRO KTU </text>
<text sub="clublinks" start="2495.892" dur="4.872"> VENDI JAN T P NDRNI </text>
<text sub="clublinks" start="2497.961" dur="3.136"> PRAKTIKA 15 ditë për të ngadalësuar </text>
<text sub="clublinks" start="2500.897" dur="3.003"> SPREAD. </text>
<text sub="clublinks" start="2501.231" dur="5.572"> JEMI 10 DITA N THE 15 DIT </text>
<text sub="clublinks" start="2504.034" dur="4.171"> DHE T ME L MEN T S THES IF N IFSE JU JENI N AN AN </text>
<text sub="clublinks" start="2506.936" dur="3.905"> ZONA QAT NDODHET NGA </text>
<text sub="clublinks" start="2508.338" dur="3.57"> CORONAVIRUS, ITSHT </text>
<text sub="clublinks" start="2510.974" dur="2.87"> ABSOLUTELY QENENTSISHT QAT TUAJ </text>
<text sub="clublinks" start="2512.042" dur="2.969"> D LGJONI N ST SHTETIN DHE LOKALIN </text>
<text sub="clublinks" start="2513.977" dur="3.904"> AUTORITETET P GR GUIDANC. </text>
<text sub="clublinks" start="2515.145" dur="5.972"> POR P ERDIT SHTETERRORE, ATFAR JU </text>
<text sub="clublinks" start="2518.014" dur="4.938"> MUND T DO BNI PSHTP ZBATIMI </text>
<text sub="clublinks" start="2521.251" dur="3.738"> PRAKTIKAT E PARAQITUR N IN </text>
<text sub="clublinks" start="2523.086" dur="4.939"> CORONAVIRUS i PRESIDENTIT </text>
<text sub="clublinks" start="2525.122" dur="4.938"> UDHZUES DHE TANAY T B B BNI WE </text>
<text sub="clublinks" start="2528.158" dur="3.069"> E VRTETE BESONI SI MILIONET E </text>
<text sub="clublinks" start="2530.193" dur="3.905"> Amerikanët kanë bërë dhe do të </text>
<text sub="clublinks" start="2531.361" dur="6.773"> VAZHDIMI T DO BNI, QAT MUND TIJ </text>
<text sub="clublinks" start="2534.231" dur="7.073"> NDIKONI SIGNIFIKUAR N THENI T KUFIZUAR </text>
<text sub="clublinks" start="2538.268" dur="5.906"> RRITJA N TH KIST EP EPIDEMIK N IN TON </text>
<text sub="clublinks" start="2541.438" dur="4.838"> SHTETI DHE AMERIKANët E KUJTSIS F NGA </text>
<text sub="clublinks" start="2544.308" dur="3.903"> EKSPOZIMI N COR CORONAVIRUS DHE </text>
<text sub="clublinks" start="2546.41" dur="3.87"> NE MUND T SA RUAJM JETN. </text>
<text sub="clublinks" start="2548.345" dur="3.937"> P BER SJELLJEN E PRESIDENTIT, I </text>
<text sub="clublinks" start="2550.413" dur="3.036"> DUHET T S SHTETI FALEMINDERIT TI </text>
<text sub="clublinks" start="2552.415" dur="2.97"> NJERZIT AMERIKAN DHE FALEMINDERIT TUAJ </text>
<text sub="clublinks" start="2553.583" dur="3.738"> P FORR BASHKPUNIMIN TUAJ DHE </text>
<text sub="clublinks" start="2555.519" dur="3.937"> NDERTIMI I PARIMEVE N IN </text>
<text sub="clublinks" start="2557.454" dur="3.904"> 15 DITA P SLR T SL ngadalësuar SHKRIMIN. </text>
<text sub="clublinks" start="2559.59" dur="3.77"> Ne dëgjojmë për atë bashkëpunim </text>
<text sub="clublinks" start="2561.491" dur="2.169"> DITA N IN NJ SER SERI T CON KONFERENCS </text>
<text sub="clublinks" start="2563.493" dur="2.035"> Telefonatat. </text>
<text sub="clublinks" start="2563.793" dur="3.737"> Ne flasim me PAJISJE </text>
<text sub="clublinks" start="2565.662" dur="4.705"> Prodhuesit të cilët janë STEPPING </text>
<text sub="clublinks" start="2567.664" dur="4.839"> PARA SI PARA PARA N </text>
<text sub="clublinks" start="2570.5" dur="3.938"> Ndihmoni N US SHQIPRI N DE ZHVILLIMIN E </text>
<text sub="clublinks" start="2572.636" dur="4.771"> PAJISJET MJEKSORE QAT SHT </text>
<text sub="clublinks" start="2574.571" dur="4.839"> THEMELORE WHETHERA NET MNYRA OSE </text>
<text sub="clublinks" start="2577.541" dur="2.269"> FURNIZIM TJERA MJEKSORE OSE </text>
<text sub="clublinks" start="2579.543" dur="2.068"> Ventilatorët. </text>
<text sub="clublinks" start="2579.943" dur="3.67"> FEMA E RAPORTUAR N FOR FORCN E DYTS TONA </text>
<text sub="clublinks" start="2581.745" dur="4.772"> DITA QE HENDREDS OF COMPANIES </text>
<text sub="clublinks" start="2583.747" dur="4.771"> KAN STEPPED PARA T JET </text>
<text sub="clublinks" start="2586.65" dur="5.005"> P INRFUNDUAR N CH ZGJEDHJEN E FURNIZIMIT DHE </text>
<text sub="clublinks" start="2588.652" dur="5.905"> JEMI VETTUAR NAR NDJES 70 OF </text>
<text sub="clublinks" start="2591.788" dur="4.872"> KOSTU KOMPANIVE P FORR VEANTA </text>
<text sub="clublinks" start="2594.691" dur="4.105"> RAPORTIMI I TYRE </text>
<text sub="clublinks" start="2596.793" dur="3.938"> Prodhimi për prodhimin e masave, </text>
<text sub="clublinks" start="2598.929" dur="2.802"> DREJTS DHE GUAJ DHE T TO </text>
<text sub="clublinks" start="2600.864" dur="3.136"> Ventilatorët. </text>
<text sub="clublinks" start="2601.865" dur="8.042"> Ne kemi një thirrje prodhuese me </text>
<text sub="clublinks" start="2604.134" dur="6.806"> DEVO T SEC SEKRETARIT ME ARSIM </text>
<text sub="clublinks" start="2610.04" dur="2.903"> Udhëheqësit. </text>
<text sub="clublinks" start="2611.074" dur="2.903"> DHE FALEMINDERIT T TO GJITHA TON </text>
<text sub="clublinks" start="2613.076" dur="3.07"> Mësuesit. </text>
<text sub="clublinks" start="2614.11" dur="4.105"> SHUM E KU JAN N TANI SHTPI </text>
<text sub="clublinks" start="2616.28" dur="4.805"> M TESIMI I FILMIJVE NGA AFAR EVEN </text>
<text sub="clublinks" start="2618.349" dur="4.704"> N C SHUMI RASTET DUA KAN </text>
<text sub="clublinks" start="2621.218" dur="3.136"> FEMIJET E TYRE NGA SHKOLLA. </text>
<text sub="clublinks" start="2623.186" dur="2.937"> JU JENI HEROZ TR T TR VRTET. </text>
<text sub="clublinks" start="2624.488" dur="3.87"> DHE DEPARTAMENTI I ARSIMIT </text>
<text sub="clublinks" start="2626.256" dur="3.838"> SI DUHET SI SHTETI TUAJ </text>
<text sub="clublinks" start="2628.492" dur="4.705"> DEPARTAMENTI I ARSIMIT JAN </text>
<text sub="clublinks" start="2630.227" dur="5.038"> Mirënjohës KUSH GJINI VETN TUAJ </text>
<text sub="clublinks" start="2633.33" dur="3.904"> ARSIMIMI I SHTPIS DHE T </text>
<text sub="clublinks" start="2635.399" dur="5.806"> DEPARTAMENTI I ARSIMIT KA A </text>
<text sub="clublinks" start="2637.367" dur="8.909"> Uebfaqja e HELPUAR P CORR CORONAVIRUS </text>
<text sub="clublinks" start="2641.338" dur="5.973"> REKOMANDIME, ED. </text>
<text sub="clublinks" start="2646.41" dur="3.069"> EDV / koronavirusit. </text>
<text sub="clublinks" start="2647.444" dur="4.971"> DEVET dhe Sekretari i Sekretarit </text>
<text sub="clublinks" start="2649.613" dur="5.739"> PERDUE do të bashkohet me ne </text>
<text sub="clublinks" start="2652.549" dur="3.804"> E Hënë për të folur rreth distancës </text>
<text sub="clublinks" start="2655.485" dur="3.871"> REKOMANDIME M LESIMORE QE </text>
<text sub="clublinks" start="2656.486" dur="4.905"> DUHET NUK JAN T J DUHET P FORR </text>
<text sub="clublinks" start="2659.489" dur="4.07"> ARSIMI I DYT DHE KOLEGJI </text>
<text sub="clublinks" start="2661.524" dur="5.94"> POR P EDR ARSIMIN K-12. </text>
<text sub="clublinks" start="2663.693" dur="5.74"> JEMI HAPJEN NGJARJET DHE </text>
<text sub="clublinks" start="2667.597" dur="2.903"> Krijimi i fleksibilitetit të ri </text>
<text sub="clublinks" start="2669.566" dur="2.87"> Studentët e koleksionit mund të vazhdojnë </text>
<text sub="clublinks" start="2670.633" dur="4.806"> P BERFshihen në MARSIMIN NGA </text>
<text sub="clublinks" start="2672.569" dur="3.971"> AFAR POR F CHMIJT K-12 MUND T DO BN </text>
<text sub="clublinks" start="2675.572" dur="2.169"> E NJËJTA. </text>
<text sub="clublinks" start="2676.673" dur="3.871"> SEKRETARI PERDUE DO T BE JET HER KTU </text>
<text sub="clublinks" start="2677.875" dur="4.738"> Bisedoni rreth drekës ushqimore </text>
<text sub="clublinks" start="2680.71" dur="2.236"> PROGRAMI DHE FALAS DHE NDIKUAR </text>
<text sub="clublinks" start="2682.746" dur="4.871"> Dreka. </text>
<text sub="clublinks" start="2683.08" dur="6.573"> PRESIDENTI DHE FUQEN TE 150 </text>
<text sub="clublinks" start="2687.751" dur="2.936"> CEO'S OF TOP NONPROFIT </text>
<text sub="clublinks" start="2689.786" dur="3.07"> Organizatave. </text>
<text sub="clublinks" start="2690.821" dur="3.036"> Ne i falënderojmë ata për veprimet e tyre </text>
<text sub="clublinks" start="2692.99" dur="3.07"> PUNA FURNIZIMI NEVOJAT E </text>
<text sub="clublinks" start="2693.991" dur="3.937"> NJERZIT NUK MUND T IMPACTUAR NGA </text>
<text sub="clublinks" start="2696.193" dur="4.638"> CORONAVIRUS POR SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="2698.061" dur="4.771"> NDRYSHME SHUM N US SHBA </text>
<text sub="clublinks" start="2700.964" dur="3.904"> KOMUNITETET, LIKE CROSS KUQ, THE </text>
<text sub="clublinks" start="2702.966" dur="3.97"> ARMIA E SALVACIONIT, AMERIKA E FEJTS </text>
<text sub="clublinks" start="2705.001" dur="4.939"> JAN ST TILL PUNOJN VERDO DITA. </text>
<text sub="clublinks" start="2707.07" dur="3.971"> DHE JEMI PROMISE DHE URGJOHEN VERDO </text>
<text sub="clublinks" start="2710.073" dur="2.937"> AMERIKAN N IFSE KENI MJETET </text>
<text sub="clublinks" start="2711.174" dur="4.037"> DHE KAN AB AFTSIN, VAZHDON </text>
<text sub="clublinks" start="2713.143" dur="3.904"> T BE BEHET E PRGJITHSHME T TO MOSPROFIT </text>
<text sub="clublinks" start="2715.345" dur="3.737"> ORGANIZATA QAT JAN H NDIHME </text>
<text sub="clublinks" start="2717.18" dur="2.869"> KOST M SHUM NEVOJ N IN TUAJ </text>
<text sub="clublinks" start="2719.215" dur="2.87"> COMMUNITY. </text>
<text sub="clublinks" start="2720.183" dur="4.872"> SHENA E MARS PRESIDENTE A </text>
<text sub="clublinks" start="2722.218" dur="5.94"> WHOLE OF AAPPROACH OF QEVERIS </text>
<text sub="clublinks" start="2725.188" dur="57.124"> DHE PRESIDENTI DHE II ISHTE </text>
<text sub="clublinks" start="2728.291" dur="57.157"> N CON KONTAKT ME QEVERIT TANAY. </text>
<text sub="clublinks" start="2782.446" dur="5.071"> >> PUNA MBI KAPACITETIN DHE DUA </text>
<text sub="clublinks" start="2785.582" dur="3.737"> NJERZIT T K DNI N ST SHTETET QE </text>
<text sub="clublinks" start="2787.65" dur="2.837"> JAN IM SHUM IM IMPACTUAR NGA </text>
<text sub="clublinks" start="2789.452" dur="2.97"> CORONAVIRUS QAT JEMI ME JU </text>
<text sub="clublinks" start="2790.621" dur="3.737"> DHE SHPESHT Q ST Q STNDROJM WITH ME TUA DHE </text>
<text sub="clublinks" start="2792.556" dur="4.838"> VAZHDIMI P WR PUN RRETH </text>
<text sub="clublinks" start="2794.491" dur="4.037"> ORA T TO B SNI SIGURIN TUAJ </text>
<text sub="clublinks" start="2797.527" dur="2.169"> PUNT KUJDESI SH CARNDETSOR SHNDETSOR, </text>
<text sub="clublinks" start="2798.662" dur="2.969"> SISTEMET SH HENDETSORE DHE SHTETI </text>
<text sub="clublinks" start="2799.829" dur="3.77"> QEVERITETET KAN BURIMET </text>
<text sub="clublinks" start="2801.765" dur="3.97"> P SR MBSHTETJEN E PPRGJIGJIT TUAJ. </text>
<text sub="clublinks" start="2803.733" dur="3.738"> N THE LUBND OFN E TESTIMIT, DR. </text>
<text sub="clublinks" start="2805.869" dur="3.77"> BIRX do të reflektojë për atë që </text>
<text sub="clublinks" start="2807.604" dur="4.971"> T DHNAT SHSHT SHPENHEN N J M ANYR </text>
<text sub="clublinks" start="2809.772" dur="3.804"> DHE NUK JAN PRFSHIR T L GJITHA LOKALE DHE </text>
<text sub="clublinks" start="2812.709" dur="3.904"> Spitale. </text>
<text sub="clublinks" start="2813.71" dur="5.906"> JEMI N 4 432,000 prova </text>
<text sub="clublinks" start="2816.746" dur="4.872"> P COMPRFUNDUAR DHE JEMI KLENDSUAR T </text>
<text sub="clublinks" start="2819.749" dur="3.036"> SHENI KJO JAN L LITERALLY </text>
<text sub="clublinks" start="2821.751" dur="4.872"> NDRMARRJE DHE KOMUNITET </text>
<text sub="clublinks" start="2822.919" dur="4.705"> SITET RRETH VENDIT DHE </text>
<text sub="clublinks" start="2826.756" dur="2.936"> Ndihmë SHTETET N IN STANDING </text>
<text sub="clublinks" start="2827.757" dur="4.872"> KOSTO DHE ACHDO DIT. </text>
<text sub="clublinks" start="2829.826" dur="4.905"> REMI T SHKOLL HS DHE LABS </text>
<text sub="clublinks" start="2832.763" dur="3.069"> RRETH VENDIT DHE T THE </text>
<text sub="clublinks" start="2834.865" dur="3.87"> NDRNI SHENJAT E PRESIDENTIT </text>
<text sub="clublinks" start="2835.966" dur="3.87"> Fatur që kjo është thelbësore që </text>
<text sub="clublinks" start="2838.868" dur="7.074"> Ata ofrojnë rezultatet e </text>
<text sub="clublinks" start="2839.97" dur="8.942"> TESTET N US SHUM DHE DHNI N </text>
<text sub="clublinks" start="2846.076" dur="3.87"> VIZIBILITETI I WHFAR ISSHT NDIKON </text>
<text sub="clublinks" start="2849.045" dur="3.037"> NË TOKË. </text>
<text sub="clublinks" start="2850.08" dur="3.97"> TRUMP PRESIDENT I INITIATUAR ME </text>
<text sub="clublinks" start="2852.215" dur="4.905"> K LTO LABS NGA VENDI NE </text>
<text sub="clublinks" start="2854.183" dur="4.038"> JAN ADD TING SHUMS dhjetëra mijëra të </text>
<text sub="clublinks" start="2857.253" dur="2.937"> TESTET VERDO DITA TING VETM. </text>
<text sub="clublinks" start="2858.355" dur="3.837"> MBI TEMA T OF FURNIZIMEVE, </text>
<text sub="clublinks" start="2860.323" dur="4.037"> PARA Fundit të JAVS, NE </text>
<text sub="clublinks" start="2862.325" dur="3.07"> DO T T BNI LNDN N A BIT M MIT SHUM RRETH </text>
<text sub="clublinks" start="2864.494" dur="3.871"> SHKENCA E FURNIZIMIT. </text>
<text sub="clublinks" start="2865.528" dur="5.84"> UN W N AT FEMAN E NDRMARRJES DHE </text>
<text sub="clublinks" start="2868.498" dur="4.872"> LITERALLY SAW A ROOMFULLI I </text>
<text sub="clublinks" start="2871.501" dur="4.905"> NJERZIT ME TOP T AND DHN DHE KELEL </text>
<text sub="clublinks" start="2873.503" dur="5.973"> PHONES DHE NDAVRMARRJE NGA Gur </text>
<text sub="clublinks" start="2876.539" dur="5.205"> I PAPRANUAR SI DUA QEVERITAR TOT T </text>
<text sub="clublinks" start="2879.609" dur="5.005"> GJENI FURNIZIM MJEKSOR SI KETO IT </text>
<text sub="clublinks" start="2881.878" dur="5.773"> Bëhuni MASJE OSE MALLRAVE OSE Doreza OSE </text>
<text sub="clublinks" start="2884.747" dur="4.973"> VEAPTET DHE EKIPI ISSHT PUN </text>
<text sub="clublinks" start="2887.784" dur="2.936"> RRETH orës për tu takuar </text>
<text sub="clublinks" start="2889.853" dur="3.07"> Nevojave. </text>
<text sub="clublinks" start="2890.854" dur="5.138"> SHUMA VLERA TALL VLERA. </text>
<text sub="clublinks" start="2893.056" dur="5.005"> E PAR AND DHE E PARA, CDC </text>
<text sub="clublinks" start="2896.126" dur="3.837"> ISSHT DE UDHZUES GUIDANCS QIC NE </text>
<text sub="clublinks" start="2898.195" dur="3.77"> DO T P PUBLIKOJNOM NDRMJET </text>
<text sub="clublinks" start="2900.096" dur="3.838"> POR Mënyrën më të mirë për të shfrytëzuar </text>
<text sub="clublinks" start="2902.098" dur="2.836"> BURIMET TONA natyrore N AT JON </text>
<text sub="clublinks" start="2904.067" dur="2.836"> PARKS. </text>
<text sub="clublinks" start="2905.068" dur="4.838"> WSHT JAVA VETE SEGO AGO QE </text>
<text sub="clublinks" start="2907.036" dur="5.005"> SH SERVRBIMI JON PARKU JAN WA TIV GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="2910.039" dur="6.106"> Tarifat e hyrjes dhe ne drejtohemi </text>
<text sub="clublinks" start="2912.175" dur="5.105"> CDC për të prodhuar udhëzues </text>
<text sub="clublinks" start="2916.279" dur="3.804"> TE PRAKTIKA SHPRNDARJES SOCIALE </text>
<text sub="clublinks" start="2917.413" dur="4.806"> DHE JENI PARA DYTVE DHE ZGJEDHJE </text>
<text sub="clublinks" start="2920.216" dur="3.871"> PARAT TONA KOMBTARE DHE DO T DO </text>
<text sub="clublinks" start="2922.352" dur="3.671"> JANI SHPARJET QAT ME VET </text>
<text sub="clublinks" start="2924.221" dur="4.838"> SISTEMET E SHTETIT T PARK PARKUT NGA </text>
<text sub="clublinks" start="2926.156" dur="3.236"> QYTET DHE PAVARSIMI I TYRE </text>
<text sub="clublinks" start="2929.192" dur="2.937"> SUPPORT. </text>
<text sub="clublinks" start="2929.526" dur="4.671"> LET M L SHUMAY SOT, KA ESHTE </text>
<text sub="clublinks" start="2932.262" dur="4.037"> NUK INGSHT M SHUM E RNDSISHME P THER </text>
<text sub="clublinks" start="2934.331" dur="5.005"> NJERZIT AMERIKAN T TO BN T BN T ngadaltë </text>
<text sub="clublinks" start="2936.433" dur="5.038"> L SPND THS SI T TO KUJDES TUAJ </text>
<text sub="clublinks" start="2939.469" dur="3.804"> UDHZUES SHTETI DHE LOKAL DHE </text>
<text sub="clublinks" start="2941.605" dur="4.671"> ZONAT E IMPACTUAR NGA </text>
<text sub="clublinks" start="2943.406" dur="4.938"> CORONAVIRUS DHE P FORRDGJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="2946.409" dur="4.104"> PLRZGJEDHJET T P NDIKOJNO N PR PRAKTIK T THE </text>
<text sub="clublinks" start="2948.478" dur="5.973"> 15 DITA P SLR T SL ngadalësuar SHKRIMIN. </text>
<text sub="clublinks" start="2950.647" dur="5.038"> DR. FAUCI do të reflektojë në </text>
<text sub="clublinks" start="2954.584" dur="3.837"> NDIKIMI QAT NE besojmë se është </text>
<text sub="clublinks" start="2955.819" dur="5.806"> GJITHA NGA VENDI. </text>
<text sub="clublinks" start="2958.555" dur="5.005"> POR POPULLI I ASKUAR ME NGA </text>
<text sub="clublinks" start="2961.758" dur="3.937"> KOHA N T KOHA C'MUND T DO BJ. </text>
<text sub="clublinks" start="2963.693" dur="2.87"> Dhe unë them nga zemra ime për çdo send </text>
<text sub="clublinks" start="2965.829" dur="2.869"> AMERICAN. </text>
<text sub="clublinks" start="2966.696" dur="4.338"> Kjo është ajo që mund të bësh, jo </text>
<text sub="clublinks" start="2968.832" dur="4.871"> DUHET T PRO MBROJTET SH HENDETIN TUAJ </text>
<text sub="clublinks" start="2971.167" dur="5.639"> DHE FAMILJA JUAJ, POR JO AMERIKAN </text>
<text sub="clublinks" start="2973.837" dur="4.871"> DUHET T SP SHPRNJOHET pa dashje </text>
<text sub="clublinks" start="2976.94" dur="4.004"> CORONAVIRUS pjesërisht në </text>
<text sub="clublinks" start="2978.841" dur="6.04"> KJO KUSH MUND T BE JET I VULLUESHM. </text>
<text sub="clublinks" start="2981.077" dur="6.841"> RREZIKUAR PLR LNNGJEN SERIOZE T TO </text>
<text sub="clublinks" start="2985.015" dur="3.17"> V RSHTJET AMERIKANE TER AVERJES </text>
<text sub="clublinks" start="2988.051" dur="2.97"> ULET. </text>
<text sub="clublinks" start="2988.318" dur="6.64"> MAJORITETI I AMERIKANEVE DO </text>
<text sub="clublinks" start="2991.154" dur="4.137"> KAN SY SISTEMET E MALLRAVE DHE DO T DO </text>
<text sub="clublinks" start="2995.091" dur="2.937"> Shërohen. </text>
<text sub="clublinks" start="2995.425" dur="5.606"> POR P SR SENJORT ME SERIOZ </text>
<text sub="clublinks" start="2998.161" dur="5.038"> KUSHTET E PAVARUR, ,DO GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="3001.164" dur="4.004"> Duhet të praktikohen PARIMET </text>
<text sub="clublinks" start="3003.333" dur="3.237"> E 15 DITA P SLR T ngadalësuar SHKRIMIN. </text>
<text sub="clublinks" start="3005.301" dur="3.003"> PRESIDENTI AKTUAJ KETO </text>
<text sub="clublinks" start="3006.703" dur="4.438"> JAVA QAT JEMI PARA DUHET </text>
<text sub="clublinks" start="3008.438" dur="4.771"> DITA NE MUND T OP HAPI </text>
<text sub="clublinks" start="3011.274" dur="3.938"> SHTETI DHE KAMTU EKIPI DO T BE JET </text>
<text sub="clublinks" start="3013.342" dur="3.938"> Sjellja e rekomandimeve të tij </text>
<text sub="clublinks" start="3015.345" dur="3.937"> RRETH SI SIGURISHT DHE </text>
<text sub="clublinks" start="3017.414" dur="4.904"> PPRGJIGJE Bëni vetëm se. </text>
<text sub="clublinks" start="3019.415" dur="6.073"> POR P ERDIT SHTETRORE AMERIKANE QO DUHET </text>
<text sub="clublinks" start="3022.452" dur="5.105"> P SER T SHUM AMERIKA TACK KUFIZUAR N B BIZNES, </text>
<text sub="clublinks" start="3025.622" dur="6.973"> JU MUND TUT VINI N IN PRAKTIK. </text>
<text sub="clublinks" start="3027.691" dur="6.906"> Shkoni në CORONAVIRUS.GOV DHE NE </text>
<text sub="clublinks" start="3032.729" dur="4.07"> DO T DO BN WH AT'MUND T BN. </text>
<text sub="clublinks" start="3034.731" dur="2.936"> DO T SL ngadalësojmë SHKRIMIN DHE SHALNDETIN </text>
<text sub="clublinks" start="3036.933" dur="5.739"> Toka jonë. </text>
<text sub="clublinks" start="3037.8" dur="10.077"> ME K THT, LETNI T RECOGNIZOJ DR. </text>
<text sub="clublinks" start="3042.806" dur="7.841"> TONY FAUCI - DR. BIRX E PAR DHE </text>
<text sub="clublinks" start="3048.011" dur="4.705"> THEN DR. Fauci. </text>
<text sub="clublinks" start="3050.78" dur="4.972"> DR. BIRX: FALEMINDERIT PER SHBA </text>
<text sub="clublinks" start="3052.849" dur="3.97"> Duke folur te njerëzit e Amerikës. </text>
<text sub="clublinks" start="3055.885" dur="2.903"> Ne kemi qenë duke parë vëzhgimet </text>
<text sub="clublinks" start="3056.953" dur="4.838"> REZULTATET E TESTIMIT DHE ISSHT </text>
<text sub="clublinks" start="3058.921" dur="4.972"> KRITIKE T TO LEXONI N AT KT SHUM. </text>
<text sub="clublinks" start="3061.924" dur="5.974"> MË LEJONI T'JU THEM. </text>
<text sub="clublinks" start="3064.027" dur="6.94"> SISTEMI JON T TO BNI N AT FLU-LIKE </text>
<text sub="clublinks" start="3068.031" dur="3.269"> ILLNESSET NUK JAN N IN </text>
<text sub="clublinks" start="3071.1" dur="1.101"> Running. </text>
<text sub="clublinks" start="3071.434" dur="4.704"> DHE PSE ESHTE E R THNDSISHME? </text>
<text sub="clublinks" start="3072.335" dur="8.909"> P THR K THTU Q OF JENI T VAZHDUAR </text>
<text sub="clublinks" start="3076.272" dur="7.808"> EPIDEMIKA E FLUJIT, NE KEMI FLUAR A </text>
<text sub="clublinks" start="3081.377" dur="4.805"> DHE THE FLU B DHE KETO </text>
<text sub="clublinks" start="3084.213" dur="5.907"> Simbolet THESHT PLATFORMA KU </text>
<text sub="clublinks" start="3086.315" dur="4.172"> NE MUND T SE SHIJET K THTU KA SHT </text>
<text sub="clublinks" start="3090.253" dur="2.903"> RRIT. </text>
<text sub="clublinks" start="3090.62" dur="4.704"> NSE KENI SHUM RASTE IN </text>
<text sub="clublinks" start="3093.289" dur="5.139"> SHTETI DHE SHTETET TUAJ, </text>
<text sub="clublinks" start="3095.458" dur="5.84"> MIRMBAJT MBROJTJEN E FLUAS TUAJ </text>
<text sub="clublinks" start="3098.562" dur="4.704"> DHE PUNA MBI VDEKJE ME CDC </text>
<text sub="clublinks" start="3101.431" dur="4.972"> DUHET P FORR NDRYSHIME N IN TUAJ </text>
<text sub="clublinks" start="3103.399" dur="4.972"> POLITIKA E ILLNESSEVE T NEW RI-LIKE LIKE </text>
<text sub="clublinks" start="3106.536" dur="4.738"> DHE KANE KUJTET E REJA TESTIT DHE </text>
<text sub="clublinks" start="3108.505" dur="7.907"> KERTU JAN K K KTU KUJTET TESTA QE </text>
<text sub="clublinks" start="3111.407" dur="15.115"> VARGJET NUR SURVEILPEN TUAJ FLUAS TUAJ </text>
<text sub="clublinks" start="3116.546" dur="12.046"> PROGRAMI. </text>
<text sub="clublinks" start="3126.656" dur="3.904"> Ata mund të marrin pjesë në </text>
<text sub="clublinks" start="3128.725" dur="30.997"> SIGURIMI QAT KEMI NEVOJ </text>
<text sub="clublinks" start="3130.693" dur="32.032"> KAN NUK KA TANI. </text>
<text sub="clublinks" start="3159.856" dur="7.841"> QYTETI I RI YORK, WESTCHESTER, RI </text>
<text sub="clublinks" start="3162.859" dur="6.039"> QYTETI JORK, SUFFOLK DHE NASSAU. </text>
<text sub="clublinks" start="3167.831" dur="2.936"> KOSTO JAN KATOR SHTET </text>
<text sub="clublinks" start="3169.032" dur="2.835"> SHOQATA ME NJ Y JORK T NEW RE DHE T NEW RE </text>
<text sub="clublinks" start="3170.9" dur="3.003"> ZONA METRO YORK. </text>
<text sub="clublinks" start="3172.001" dur="4.971"> KANE SHUME SHTET NUNT T NEW RE </text>
<text sub="clublinks" start="3174.036" dur="6.841"> XEREZI POR 56% e RASTEVE JAN </text>
<text sub="clublinks" start="3177.106" dur="5.772"> DHE është shumë e rëndësishme që </text>
<text sub="clublinks" start="3181.01" dur="2.869"> NJEREZIT NGA NUMRI I RI </text>
<text sub="clublinks" start="3183.012" dur="3.037"> RASTET DITA PR DIT. </text>
<text sub="clublinks" start="3184.013" dur="4.038"> KUJTOJM WE TE DUHET TI DO </text>
<text sub="clublinks" start="3186.182" dur="3.003"> Merrni një të bardhë kur të punoni përmes </text>
<text sub="clublinks" start="3188.184" dur="5.005"> BACKLOG TESTIMI. </text>
<text sub="clublinks" start="3189.319" dur="5.806"> Unë mendoj se JEMI MBI MBI VDEKJE SI MUND </text>
<text sub="clublinks" start="3193.323" dur="3.87"> INTERPRETI NUMRI I RASTEVE </text>
<text sub="clublinks" start="3195.258" dur="3.871"> DITA DHE DO T SE SHIHET N NEW RI </text>
<text sub="clublinks" start="3197.327" dur="3.837"> QYTETI JORK QAT NUMRI I </text>
<text sub="clublinks" start="3199.262" dur="2.969"> RASTET DITA HSHT QENI </text>
<text sub="clublinks" start="3201.297" dur="1.935"> P CONRBASHKT P CONRMBAJTJE PR T </text>
<text sub="clublinks" start="3202.365" dur="2.803"> TRE DITA TAST VETM. </text>
<text sub="clublinks" start="3203.366" dur="2.769"> KJO JAN NUMRI I RI </text>
<text sub="clublinks" start="3205.301" dur="2.87"> RASTET DITA PR DIT. </text>
<text sub="clublinks" start="3206.269" dur="3.069"> KJO ASHT A NJ C THIRRN E VRTET TO P TOR DO </text>
<text sub="clublinks" start="3208.304" dur="3.103"> PERSONI N CITY Qytetin e Ri të Jorkut dhe të RI </text>
<text sub="clublinks" start="3209.472" dur="4.738"> ZONA METRO E JORKIT T TO VAZHDIM </text>
<text sub="clublinks" start="3211.54" dur="4.839"> EDO NJ O nga këto 15 ditë për të </text>
<text sub="clublinks" start="3214.343" dur="3.304"> Ngadalësoni SPREAD DHE T DO B DONJ TH KET </text>
<text sub="clublinks" start="3216.513" dur="3.904"> PJESA E ATA Q AT N AT KOHA T NDRMJET </text>
<text sub="clublinks" start="3217.78" dur="3.504"> ATA JAN F TOL VAJN MESORT </text>
<text sub="clublinks" start="3220.55" dur="2.77"> DHE QEVERIT. </text>
<text sub="clublinks" start="3221.418" dur="4.003"> DITA, Ne biseduam RRETH </text>
<text sub="clublinks" start="3223.453" dur="4.972"> NJERZIT QAT MUND TVE KNI LEJEN </text>
<text sub="clublinks" start="3225.555" dur="4.872"> ZONA METRO QAT QNDRONIN VENDIT </text>
<text sub="clublinks" start="3228.558" dur="4.905"> QAT MUND T HA KAN DHNI T SEC DYT </text>
<text sub="clublinks" start="3230.56" dur="5.038"> Shtëpi ose vende të tjera për të banuar </text>
<text sub="clublinks" start="3233.596" dur="4.939"> DHE I KKRKUAR T MONITORIT </text>
<text sub="clublinks" start="3235.732" dur="3.87"> TEMPERATURAT E TYRE DHE </text>
<text sub="clublinks" start="3238.668" dur="2.87"> THEMELET E VET-ISOLUARA DUHET T TO TIJ </text>
<text sub="clublinks" start="3239.735" dur="3.805"> KUJTOJN THE SHALNDETIN DHE TYRE </text>
<text sub="clublinks" start="3241.671" dur="3.904"> SH HENDETI I KOMUNITETEVE T TYRE </text>
<text sub="clublinks" start="3243.673" dur="2.235"> PERDHNI NGA njerëzit </text>
<text sub="clublinks" start="3245.708" dur="3.004"> VEND. </text>
<text sub="clublinks" start="3246.042" dur="4.704"> PSE kjo është aq e rëndësishme,'SHT </text>
<text sub="clublinks" start="3248.845" dur="3.937"> SHUM E RNDSISHME M ME PERSONALisht, </text>
<text sub="clublinks" start="3250.88" dur="4.004"> BECNI GRANDMOTHN TUAJ P FORR 88 </text>
<text sub="clublinks" start="3252.915" dur="4.906"> VITET E JETUAR ME FAKTIN QE </text>
<text sub="clublinks" start="3255.017" dur="6.841"> SI ISHTE NJ O N MES 11 11 WHO </text>
<text sub="clublinks" start="3257.954" dur="5.973"> FLUHI I SHTPIS SRO VET N TO Nënën e saj </text>
<text sub="clublinks" start="3261.991" dur="4.905"> KUR N MN N HERNJ H KA DUHET </text>
<text sub="clublinks" start="3264.06" dur="6.005"> DUHET DHE NOTNN E TIJ </text>
<text sub="clublinks" start="3267.029" dur="5.038"> SUKSUMONI N FL LUGN E MADH 1918. </text>
<text sub="clublinks" start="3270.199" dur="4.805"> DUHET T FOR FEMIJE SE VERI </text>
<text sub="clublinks" start="3272.201" dur="4.872"> E KA F CHMIJ IN N IN SHKOLL TH QAT </text>
<text sub="clublinks" start="3275.137" dur="2.236"> P BRFSHIR PNRGJIGJE Q TH LUAJ </text>
<text sub="clublinks" start="3277.206" dur="2.035"> HOME. </text>
<text sub="clublinks" start="3277.506" dur="3.738"> KJO WESHT WH PSE DUHET TAY THIJIN </text>
<text sub="clublinks" start="3279.375" dur="3.971"> EDO SHQIPTAR, JU KENI një rol </text>
<text sub="clublinks" start="3281.378" dur="4.838"> T PRO MBROJTOJN ACHDO DHE ANDDO PERSON </text>
<text sub="clublinks" start="3283.479" dur="5.706"> QE NDERNYROJNI ME. </text>
<text sub="clublinks" start="3286.349" dur="4.938"> ATA SHT PSE JEMI SOCIAL </text>
<text sub="clublinks" start="3289.318" dur="2.369"> DISTANCIMI DHE JU JENI SHOQRORE </text>
<text sub="clublinks" start="3291.42" dur="1.902"> Distancimi. </text>
<text sub="clublinks" start="3291.821" dur="3.503"> TE GJITHA SHQIPTAR, KUR JU JENI </text>
<text sub="clublinks" start="3293.456" dur="2.903"> MBROJTJEN TUAJ, JU JENI </text>
<text sub="clublinks" start="3295.458" dur="4.971"> MBROJTJE TTH TJERve. </text>
<text sub="clublinks" start="3296.492" dur="6.006"> NSE JAN B NDRKOMBTAR PRBASHK </text>
<text sub="clublinks" start="3300.563" dur="4.871"> K HTU VIRUS SHTPI ME DIKA T </text>
<text sub="clublinks" start="3302.632" dur="4.738"> NJ CON KUSHTI PARA EKZISTUES, MY </text>
<text sub="clublinks" start="3305.568" dur="2.803"> GRANDMOTHR T JETUAR ME Q TH PR </text>
<text sub="clublinks" start="3307.503" dur="3.171"> 88 VJET. </text>
<text sub="clublinks" start="3308.504" dur="2.903"> QAT SHT AN NJESS MESAZH Q TH SHT </text>
<text sub="clublinks" start="3310.807" dur="1.802"> KUJDES. </text>
<text sub="clublinks" start="3311.541" dur="3.17"> Kjo është një realitet. </text>
<text sub="clublinks" start="3312.742" dur="3.704"> JU MUND TI SHENI NUMRIN E VDEKJEVE </text>
<text sub="clublinks" start="3314.844" dur="4.638"> ATA JAN RRETH. </text>
<text sub="clublinks" start="3316.579" dur="3.204"> JEMI T ALL GJITHA ROLI N PARANDALIM </text>
<text sub="clublinks" start="3319.616" dur="2.001"> THEM. </text>
<text sub="clublinks" start="3319.916" dur="5.738"> FALEMINDERIT P FORR PUNN T DO B DONI </text>
<text sub="clublinks" start="3321.751" dur="5.839"> Merrni mesazhin tonë për të tjerët </text>
<text sub="clublinks" start="3325.788" dur="3.938"> Bëni SIGURI EDO SHQIPTAR </text>
<text sub="clublinks" start="3327.723" dur="4.138"> NDESHTI SI E R IMNDSISHME E TYRE </text>
<text sub="clublinks" start="3329.859" dur="4.871"> ROLI ASSHT ASHT WE SHTOJM NGA TI </text>
<text sub="clublinks" start="3331.994" dur="4.672"> P NERDITIVE DITS T NE DYT TO NUK T L BNI. </text>
<text sub="clublinks" start="3334.864" dur="4.872"> I dëgjoj raportet që ato janë </text>
<text sub="clublinks" start="3336.799" dur="4.07"> RASTET E REJA JAN IN TC RCNDSISHME OSE </text>
<text sub="clublinks" start="3339.869" dur="3.87"> HOSPITALIZIMET JAN IN TC RNDSISHME. </text>
<text sub="clublinks" start="3341.003" dur="4.806"> NUMRI I RASTEVE T NEW REPARA PVERR VITIN </text>
<text sub="clublinks" start="3343.873" dur="6.006"> KREET DITS TAST VETM KAN QEN </text>
<text sub="clublinks" start="3345.942" dur="5.939"> KONSISTENC, POR NUK RREZIKON. </text>
<text sub="clublinks" start="3350.012" dur="3.871"> JU SHENI RASTET SPITALE </text>
<text sub="clublinks" start="3352.014" dur="4.972"> VAZHDIMI P INR TC RRITUR T B SHQYRTIT </text>
<text sub="clublinks" start="3354.016" dur="5.94"> Ata janë një reflektim i asaj që </text>
<text sub="clublinks" start="3357.12" dur="5.071"> NDODHET NJNE N T DY JAVA AGO </text>
<text sub="clublinks" start="3360.089" dur="4.971"> PARA MITIGACIONIT T F PLOT </text>
<text sub="clublinks" start="3362.324" dur="4.906"> Efektet ishin futur në vend. </text>
<text sub="clublinks" start="3365.194" dur="3.938"> JO MFAR ATFAR KOMUNITETI, SHQIP </text>
<text sub="clublinks" start="3367.363" dur="3.771"> Ose SHTETI MUND të punojë me SHBA </text>
<text sub="clublinks" start="3369.265" dur="4.037"> SIGURIMI QAT NE PARAQITIN </text>
<text sub="clublinks" start="3371.267" dur="5.939"> SPREADA E K VT V VIRUSI T O TJERve. </text>
<text sub="clublinks" start="3373.436" dur="5.906"> UNË JU FALËNDEROJ. </text>
<text sub="clublinks" start="3377.34" dur="3.103"> DR. FAUCI: DUA T SP SHTETOJ A </text>
<text sub="clublinks" start="3379.476" dur="2.902"> KUPTIMI I MINUTEVE T T GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="3380.576" dur="5.806"> RRETH INFORMACIONIT T WE MUND T MIR </text>
<text sub="clublinks" start="3382.511" dur="9.009"> JAVA MUND T KAMI T AT DYT </text>
<text sub="clublinks" start="3386.516" dur="5.805"> PCERFUNDON NJ WE JAV BY P BYR KUSH T G DHNI </text>
<text sub="clublinks" start="3391.654" dur="3.671"> INFORMACION. </text>
<text sub="clublinks" start="3392.455" dur="4.004"> P THR KTU, DUA T </text>
<text sub="clublinks" start="3395.458" dur="2.97"> APOLOGIZI P RESR PPRGJIGJEN MUAJ AKTUALE </text>
<text sub="clublinks" start="3396.593" dur="2.836"> TE JU KU JENI KKSHTUAR ME RRETH </text>
<text sub="clublinks" start="3398.561" dur="2.936"> SHTETI KINA. </text>
<text sub="clublinks" start="3399.562" dur="3.97"> Unë DUHET T RES P RESRGJIGJM TUAJ, </text>
<text sub="clublinks" start="3401.631" dur="6.906"> POR ATA NUK është STYLE MUAJ. </text>
<text sub="clublinks" start="3403.666" dur="5.972"> PUNA YSHT IS Unë jam një shkencëtar </text>
<text sub="clublinks" start="3408.671" dur="2.803"> FIZIK DHE NUK MERREN </text>
<text sub="clublinks" start="3409.772" dur="4.705"> P INRFUNDUAR N TH KATT STUFF. </text>
<text sub="clublinks" start="3411.607" dur="5.105"> GETTIKUAR PACKR KUSH </text>
<text sub="clublinks" start="3414.611" dur="4.104"> RANI NDIKONI NDESTRKOMBTAR T NEW RE </text>
<text sub="clublinks" start="3416.846" dur="3.871"> INFORMACION, KINA DHE T O TJERA </text>
<text sub="clublinks" start="3418.848" dur="3.87"> KANE HIT PRIOR QAN KA KA VETEM. </text>
<text sub="clublinks" start="3420.85" dur="3.003"> NJNE prej gjërave që ishin </text>
<text sub="clublinks" start="3422.852" dur="3.97"> STRIKUAR N MU DHE NDROR TI </text>
<text sub="clublinks" start="3423.987" dur="5.772"> SI T BNI NUK SSHT DHNI </text>
<text sub="clublinks" start="3426.956" dur="5.071"> DO T F FUNDIT, POR JO FAKTOJN IT </text>
<text sub="clublinks" start="3429.892" dur="4.004"> TANI, JAN KOLEGJAT TONA KINA </text>
<text sub="clublinks" start="3432.161" dur="4.905"> SHUM I BESUAR NGA T W DUHET </text>
<text sub="clublinks" start="3434.03" dur="4.972"> PROR CIKLIN E TJERA T OF </text>
<text sub="clublinks" start="3437.199" dur="3.771"> JU JENI KURTVE T TO BES TO. </text>
<text sub="clublinks" start="3439.135" dur="4.838"> Ata kanë shumë raste. </text>
<text sub="clublinks" start="3441.103" dur="7.007"> POR ATFAR JAN Q START JAN START TING FILLONI </text>
<text sub="clublinks" start="3444.106" dur="5.106"> Shih ato janë duke u mbështetur </text>
<text sub="clublinks" start="3448.243" dur="3.938"> KUJTIMET N ON TRAVEL DHE DUHET </text>
<text sub="clublinks" start="3449.345" dur="5.906"> T W KUJDES N US AT QAT KEMI KEMI </text>
<text sub="clublinks" start="3452.314" dur="5.006"> SUKSESUAR, B SNI SIGURISHT TOU SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="3455.384" dur="4.171"> PROVIMI I KUJDES SI JENI </text>
<text sub="clublinks" start="3457.453" dur="3.07"> DHNI T RE LEXOJN CON KUSHTET </text>
<text sub="clublinks" start="3459.689" dur="2.769"> Në hyrje. </text>
<text sub="clublinks" start="3460.656" dur="3.97"> Unë e di se do të jemi </text>
<text sub="clublinks" start="3462.591" dur="2.836"> SUKSESE PISR NDRTJEN KISTO N UNN </text>
<text sub="clublinks" start="3464.76" dur="3.771"> KONTROLLI. </text>
<text sub="clublinks" start="3465.561" dur="4.071"> NUK DUA T TO NDIKOJM RASTET NE. </text>
<text sub="clublinks" start="3468.664" dur="2.904"> QAT GJITHA E PAR. </text>
<text sub="clublinks" start="3469.765" dur="3.871"> GJETI I DYT Q TH ISHTE </text>
<text sub="clublinks" start="3471.701" dur="3.837"> E RNDSISHME, SI ISH DUKE DUHET </text>
<text sub="clublinks" start="3473.77" dur="3.804"> DR. BIRX përmendur. </text>
<text sub="clublinks" start="3475.671" dur="4.137"> KUR DUHET T THE INFLECK </text>
<text sub="clublinks" start="3477.707" dur="4.17"> SHONI I KURVIT, TANI TANI </text>
<text sub="clublinks" start="3479.942" dur="3.771"> SHTETE TIF ndryshme T ndryshme </text>
<text sub="clublinks" start="3482.011" dur="4.705"> Q HA KAN G NGJARJ NGA VARME </text>
<text sub="clublinks" start="3483.846" dur="3.971"> FJALT E INDIVIDUALIT T TYRE </text>
<text sub="clublinks" start="3486.849" dur="2.903"> Rezultatet e jashtme dhe ju mund të mësoni </text>
<text sub="clublinks" start="3487.95" dur="4.839"> DISA NGA TYRE RRETH KU </text>
<text sub="clublinks" start="3489.885" dur="4.972"> JU JENI N. OREBREAK TUAJ TUAJ. </text>
<text sub="clublinks" start="3492.922" dur="5.005"> P FORR SHEMBULL, KUR KINA DUHET, </text>
<text sub="clublinks" start="3494.99" dur="4.138"> FAR H NDODHET ISSHT TANI </text>
<text sub="clublinks" start="3498.06" dur="3.937"> A NUK E NDERTOJN NGA DUHET </text>
<text sub="clublinks" start="3499.262" dur="5.739"> NGA SHKIMI PROR T DUHET T NDEROJ </text>
<text sub="clublinks" start="3502.131" dur="5.84"> NUMRI ARBITAR, 500 RASTET, </text>
<text sub="clublinks" start="3505.134" dur="5.973"> DITA E DYT WSI 1,000SHT 1,000 1.000 DHE KET </text>
<text sub="clublinks" start="3508.104" dur="5.973"> 1,500 DHE KET 2,000. </text>
<text sub="clublinks" start="3511.24" dur="4.905"> VEPRIMI RASTET E RI Fillojnë </text>
<text sub="clublinks" start="3514.21" dur="4.872"> L FLNDSISHT POR TET MIR N TO PIK </text>
<text sub="clublinks" start="3516.279" dur="3.103"> KU SHPESH SHTETI INFLECK </text>
<text sub="clublinks" start="3519.215" dur="4.971"> DOWN. </text>
<text sub="clublinks" start="3519.515" dur="6.607"> GJITHA QAT DR. BIRX </text>
<text sub="clublinks" start="3524.32" dur="3.07"> E përmendur, NUK DO T D DEKLARON </text>
<text sub="clublinks" start="3526.255" dur="2.936"> VIKTORI POR JU JENI RRETH </text>
<text sub="clublinks" start="3527.523" dur="2.769"> KU DUHET T G SHUM. </text>
<text sub="clublinks" start="3529.325" dur="1.868"> Dhe unë mendoj se është shumë </text>
<text sub="clublinks" start="3530.426" dur="2.802"> KUJDES. </text>
<text sub="clublinks" start="3531.327" dur="3.07"> E TRET DHE P FRFUNDIMTIMI Q TH KET I </text>
<text sub="clublinks" start="3533.362" dur="3.971"> THINK IT GETS Kthehu tek </text>
<text sub="clublinks" start="3534.53" dur="5.84"> PYETJE QAT SHUM N TUAJ N THE </text>
<text sub="clublinks" start="3537.466" dur="6.007"> AUDIENCA E ASKEDUAR N US SHBA, DO T TH KET </text>
<text sub="clublinks" start="3540.503" dur="6.039"> Jini një gjë të ciklit sezonal? </text>
<text sub="clublinks" start="3543.606" dur="5.071"> Unë mendoj se është shumë mirë. </text>
<text sub="clublinks" start="3546.675" dur="6.974"> ARSYE E SHTOJ ATA, QE NE </text>
<text sub="clublinks" start="3548.811" dur="5.973"> Janë duke filluar për të parë TANI N THE </text>
<text sub="clublinks" start="3553.783" dur="2.969"> VENDET E HEMISPERHS JUGORE JANE </text>
<text sub="clublinks" start="3554.917" dur="4.739"> QAT JEMI SI KEMI RASTE QAT </text>
<text sub="clublinks" start="3556.886" dur="4.972"> JAN AP T AP PRANOJN AS SI ATA SHKOJN </text>
<text sub="clublinks" start="3559.789" dur="4.972"> Sezoni i tyre dimëror dhe ata </text>
<text sub="clublinks" start="3561.991" dur="3.971"> KANE NJUT REZULTATIN SUBSTANTIAL, IT </text>
<text sub="clublinks" start="3564.894" dur="4.971"> DO T BE BNI PAVARSISHME QAT KA NEVOJ </text>
<text sub="clublinks" start="3566.095" dur="5.705"> P BER T PRGATITUR Q TH NUK DO T GJENI A </text>
<text sub="clublinks" start="3569.998" dur="2.97"> CIKLONI KOHA E DYT. </text>
<text sub="clublinks" start="3571.934" dur="4.237"> FAR DO TAT NDIKON PR SHBA? </text>
<text sub="clublinks" start="3573.102" dur="5.806"> NDODH TP PALLRNDARJET NEVOJ </text>
<text sub="clublinks" start="3576.305" dur="4.638"> T DO BNJ ATFAR WE JEMI po bëjmë </text>
<text sub="clublinks" start="3579.041" dur="4.972"> ZHVILLIMI I VACCINA-s, duke e provuar atë </text>
<text sub="clublinks" start="3581.076" dur="7.008"> Shpejt dhe provoni të merrni atë gati </text>
<text sub="clublinks" start="3584.146" dur="6.006"> DHE KA NJAC VAKSIN AV T AV DREJTM. </text>
<text sub="clublinks" start="3588.217" dur="4.939"> DHE B DONI PRODUKTET E BARNAVE NE </text>
<text sub="clublinks" start="3590.285" dur="4.139"> DO TA KEMI NJ M MENU T OF BARNAVE Q </text>
<text sub="clublinks" start="3593.289" dur="2.97"> JEMI SHKOLLOHET T BE JET E efektiv </text>
<text sub="clublinks" start="3594.557" dur="3.604"> DHE SIGURIA. </text>
<text sub="clublinks" start="3596.392" dur="3.87"> Unë e di që të jem i suksesshëm </text>
<text sub="clublinks" start="3598.294" dur="4.971"> HYRJE KISTU TANI DUHET, NE KEMI </text>
<text sub="clublinks" start="3600.396" dur="7.841"> P BERGATITET PR CIKLIN E TJER </text>
<text sub="clublinks" start="3603.399" dur="6.874"> DHE JEMI po bëjmë do të përgatisim SHBA </text>
<text sub="clublinks" start="3608.371" dur="4.037"> WELL. </text>
<text sub="clublinks" start="3610.406" dur="5.939"> RAPORTI: P VR VENTILATORT, KERTU </text>
<text sub="clublinks" start="3612.541" dur="4.805"> ISSHTPORT RAPORTIMI QAT K THTU ISSHT VET </text>
<text sub="clublinks" start="3616.478" dur="1.902"> 16,000 N THE KOMBT </text>
<text sub="clublinks" start="3617.479" dur="2.036"> Rezervave. </text>
<text sub="clublinks" start="3618.514" dur="2.969"> Jepni KLARITET N SHBA, SI SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="3619.649" dur="2.935"> VENTILATOR DOT I KAN N IN T </text>
<text sub="clublinks" start="3621.617" dur="3.904"> STOCKPILE KOMBE? </text>
<text sub="clublinks" start="3622.718" dur="6.874"> KUSH JAN po i krijon dhe si </text>
<text sub="clublinks" start="3625.655" dur="5.939"> DUHET DO T BE B TONI T GJITHA. </text>
<text sub="clublinks" start="3629.725" dur="5.906"> NUK KA NDOSHT? </text>
<text sub="clublinks" start="3631.727" dur="6.073"> PRESIDENTI VICE: ISSHT A </text>
<text sub="clublinks" start="3635.764" dur="4.906"> FOCUS SINGULAR DHE PORTIONI I MIR </text>
<text sub="clublinks" start="3637.934" dur="5.839"> E DETYRS SUP FURNIZIMIT TA KUJDESIT TONA </text>
<text sub="clublinks" start="3640.803" dur="5.105"> FORC AT N AT FEMA SINCE THE </text>
<text sub="clublinks" start="3643.906" dur="3.937"> SHTETI PRESIDENT DHE FEMA </text>
<text sub="clublinks" start="3646.041" dur="3.938"> QENDRA KOMBETARE P RESRGJIGJE DHE NE </text>
<text sub="clublinks" start="3647.976" dur="2.97"> JANE B MN PROGRES N A NJ. VARIETI </text>
<text sub="clublinks" start="3650.112" dur="2.936"> E MJETEVE. </text>
<text sub="clublinks" start="3651.08" dur="4.872"> E PARA, KA JU KOMBET </text>
<text sub="clublinks" start="3653.182" dur="4.772"> STOCKPILE KU JENI REFEROJ DHE </text>
<text sub="clublinks" start="3656.085" dur="3.871"> VDEKJE ATFAR KA QENE </text>
<text sub="clublinks" start="3658.087" dur="4.037"> SHPRNDARJE, SHPRNDARNI </text>
<text sub="clublinks" start="3660.089" dur="4.904"> 4,000 VENTILATOR TOT N N NEW JORK </text>
<text sub="clublinks" start="3662.258" dur="3.169"> Përfshirja e ventilatorëve që i kemi dërguar </text>
<text sub="clublinks" start="3665.127" dur="2.87"> QYTETI I NJU JORKUT. </text>
<text sub="clublinks" start="3665.56" dur="4.572"> KJO THSHTAT Q N NUMRI I DISA </text>
<text sub="clublinks" start="3668.13" dur="4.071"> 20,000 - LEXONI 20,000. </text>
<text sub="clublinks" start="3670.266" dur="4.738"> Unë nuk do të diskutoj numrin tuaj. </text>
<text sub="clublinks" start="3672.334" dur="4.672"> KA JAN L LITERALI P BYR M SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="3675.137" dur="3.971"> VLERESIMET M M SHUM 150,000 </text>
<text sub="clublinks" start="3677.139" dur="4.939"> VENTILATOR INT N IN SHALNDETIN E RREZIKUT </text>
<text sub="clublinks" start="3679.241" dur="3.17"> SISTEMI KUJDES T ALL GJITHA QRONDRON </text>
<text sub="clublinks" start="3682.211" dur="2.936"> VEND. </text>
<text sub="clublinks" start="3682.545" dur="4.737"> DHE PUNA ME DOKTOR AND DHE </text>
<text sub="clublinks" start="3685.281" dur="4.872"> KERTU SHUM E RNDSISHME </text>
<text sub="clublinks" start="3687.416" dur="3.804"> KONFERENC C MUND TANI DIT, KEMI </text>
<text sub="clublinks" start="3690.286" dur="3.937"> VITET E VETE TVER VETSISHME AGO </text>
<text sub="clublinks" start="3691.354" dur="5.906"> QAT DEVIKESS Q </text>
<text sub="clublinks" start="3694.356" dur="5.94"> DOKTORST P DORDORIMI P FORR NDJEKTUES </text>
<text sub="clublinks" start="3697.393" dur="4.938"> Kirurgjia MUND T BE KONVERTUAR N A A </text>
<text sub="clublinks" start="3700.429" dur="4.171"> Ventilator shumë i dobishëm. </text>
<text sub="clublinks" start="3702.464" dur="5.973"> FUQI PUR KUOMO QEVERISE RRETH </text>
<text sub="clublinks" start="3704.733" dur="4.905"> QE DITA DHE Ai është N IN </text>
<text sub="clublinks" start="3708.57" dur="2.971"> PROCESI I SH SERVRBIMIT TOV QEVERISVE </text>
<text sub="clublinks" start="3709.772" dur="3.771"> RRETH VENDIT. </text>
<text sub="clublinks" start="3711.674" dur="4.004"> Ne besojmë se janë dhjetëra </text>
<text sub="clublinks" start="3713.676" dur="6.039"> Mijëra Ventilatorë që </text>
<text sub="clublinks" start="3715.811" dur="7.141"> MUND T BE KONVERTUAR TANI Q TH KTO </text>
<text sub="clublinks" start="3719.848" dur="7.107"> FDA KA UDHZUES DHNIE. </text>
<text sub="clublinks" start="3723.086" dur="6.939"> KEMI PRODHUAR një VIDEO T H MIR </text>
<text sub="clublinks" start="3727.089" dur="4.905"> TP SHPESHTI SI KA MUND T DE PAJISJET </text>
<text sub="clublinks" start="3730.158" dur="3.838"> B BEN KONVERTUAR. </text>
<text sub="clublinks" start="3732.127" dur="4.906"> POR JEMI PUNOJM WITH ME P GRGJITHSHME </text>
<text sub="clublinks" start="3734.129" dur="3.171"> MOTORET DHE KOMPANIVE T TO SHPEJT </text>
<text sub="clublinks" start="3737.166" dur="2.069"> UP. </text>
<text sub="clublinks" start="3737.433" dur="3.77"> KONTRATAT JAN JAN SHQYRTUAR DHE </text>
<text sub="clublinks" start="3739.368" dur="3.737"> VETTIMI I Aftësisë së Tyre. </text>
<text sub="clublinks" start="3741.336" dur="3.838"> POR NJ O T ID IDEVE T O TJERA SI NE </text>
<text sub="clublinks" start="3743.239" dur="4.037"> DUHET N A FUSH OFT E VENDIT </text>
<text sub="clublinks" start="3745.308" dur="3.904"> ATA JAN M M SHUM NDIKIMI DHE M M SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="3747.41" dur="2.969"> SI T GJITHA E RASTEVE P FORR </text>
<text sub="clublinks" start="3749.345" dur="4.004"> CORONAVIRUS JAN N NEW JOR T NEW RE </text>
<text sub="clublinks" start="3750.513" dur="7.006"> SHTETI DHE N THE RAJON RRETH </text>
<text sub="clublinks" start="3753.482" dur="6.907"> KERTU, DO T F FOKUAR BURIMET TONA </text>
<text sub="clublinks" start="3757.653" dur="4.038"> Përfshirja e Ventilatorëve P WHRKU </text>
<text sub="clublinks" start="3760.522" dur="3.104"> KOMUNITETET JAN ST ND STRMARR THEN </text>
<text sub="clublinks" start="3761.824" dur="3.737"> SHUM ME CORONAVIRUS. </text>
<text sub="clublinks" start="3763.759" dur="5.673"> NJNE nga rrugët JEMI PUN </text>
<text sub="clublinks" start="3765.695" dur="5.772"> PASQE Q TH N AT FEMA TANI BYSHT NGA </text>
<text sub="clublinks" start="3769.565" dur="2.969"> Shpejtësia e PRODHIMIT DHE AT </text>
<text sub="clublinks" start="3771.6" dur="2.87"> KOHA KOHA T W PUNUAR ME </text>
<text sub="clublinks" start="3772.668" dur="3.203"> FURNIZIM KOMBTARI MUND T ARSYET </text>
<text sub="clublinks" start="3774.603" dur="3.07"> QE NUK KANE PJESMARRJE </text>
<text sub="clublinks" start="3776.004" dur="3.504"> BURDENI ME ME CORONAVIRUS </text>
<text sub="clublinks" start="3777.806" dur="2.937"> DHE duke e bërë të sigurt që jemi </text>
<text sub="clublinks" start="3779.641" dur="3.938"> PRODHIMI DHE PASQYRIMI </text>
<text sub="clublinks" start="3780.876" dur="5.872"> DHE TAKIMI QAT NEVOJN. </text>
<text sub="clublinks" start="3783.713" dur="4.871"> FAR I'po ju them, ne kemi një </text>
<text sub="clublinks" start="3786.882" dur="6.807"> EKIPA E JASHTME. </text>
<text sub="clublinks" start="3788.717" dur="6.007"> ADMIRALI I DYT ST STAR po bëhet </text>
<text sub="clublinks" start="3793.823" dur="4.871"> PUNA E PCRFSHIRshme. </text>
<text sub="clublinks" start="3794.857" dur="5.071"> JEMI BURIMET E IDENTIFIKIMIT DHE </text>
<text sub="clublinks" start="3798.828" dur="4.037"> KONTRATA E RREZIKUT. </text>
<text sub="clublinks" start="3800.062" dur="4.771"> DR. BIRX, MUND T Y MUND T SP FJAL TE </text>
<text sub="clublinks" start="3802.998" dur="4.839"> VENTILATORT. </text>
<text sub="clublinks" start="3804.967" dur="5.072"> DR. BIRX: Unë faleminderit për martesën DRR </text>
<text sub="clublinks" start="3807.97" dur="4.939"> PETERSONI DHE AMERIKANI </text>
<text sub="clublinks" start="3810.172" dur="4.739"> SHOQATA, B BNI TIJ </text>
<text sub="clublinks" start="3813.042" dur="5.038"> PMRGJIGJE KU JU ASHKONI T, TIJ, </text>
<text sub="clublinks" start="3815.044" dur="6.907"> DUHET T W PUNOJN ON N ON TA DHE KAN </text>
<text sub="clublinks" start="3818.214" dur="5.739"> PYETJE DHE P ANRGJIGJE P FORR DO </text>
<text sub="clublinks" start="3822.084" dur="3.937"> DOKTORI N IN VERDO QYTET QENI </text>
<text sub="clublinks" start="3824.086" dur="3.904"> PUNA ME SHTETIN E TYRE DHE </text>
<text sub="clublinks" start="3826.155" dur="2.903"> ZYRTAR LT LOKAL P ONR SI T NDRYSHOJN </text>
<text sub="clublinks" start="3828.124" dur="3.169"> KJO. </text>
<text sub="clublinks" start="3829.191" dur="3.937"> NUK LYSHT VETM VENTILATORT </text>
<text sub="clublinks" start="3831.426" dur="3.637"> Ata kanë qenë duke furnizuar, por ato </text>
<text sub="clublinks" start="3833.262" dur="4.872"> NJERZIT Q R KAN TH VENTILATOR </text>
<text sub="clublinks" start="3835.197" dur="3.27"> QAT NUK JAN DO T DO BN ELEKTIVE </text>
<text sub="clublinks" start="3838.267" dur="3.003"> Kirurgji. </text>
<text sub="clublinks" start="3838.601" dur="5.572"> NDRYSHOJNAT QAT KRKESA ELEKTIVE </text>
<text sub="clublinks" start="3841.404" dur="3.336"> PIECE KA LIRUAR N A SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="3844.306" dur="3.036"> BURIMET SHTESE. </text>
<text sub="clublinks" start="3844.873" dur="4.438"> KUR T B TN TA KALUAR T JU RRETH - NE </text>
<text sub="clublinks" start="3847.476" dur="3.937"> KAN D BONEN DIKA GJITHA QRE JAN </text>
<text sub="clublinks" start="3849.445" dur="5.939"> HORIZONTAL NGA VENDI </text>
<text sub="clublinks" start="3851.547" dur="5.839"> POR T D DHNAT TLE MBLEDHJE TANI N A A </text>
<text sub="clublinks" start="3855.517" dur="3.837"> SHTETI NGA MJETI QYTET. </text>
<text sub="clublinks" start="3857.519" dur="3.905"> NOTSHT NUK ESHT E PRGJITHSHME. </text>
<text sub="clublinks" start="3859.488" dur="4.971"> KERTU JAN PL VENDET QAT JAN V SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="3861.557" dur="3.203"> KUJTUAR DHE VENDET KU Ka që është </text>
<text sub="clublinks" start="3864.593" dur="1.902"> MORE. </text>
<text sub="clublinks" start="3864.893" dur="4.639"> KEMI NJ CO VEND SHTET Q TH KA </text>
<text sub="clublinks" start="3866.628" dur="3.371"> Shumë aftësi dhe shumë </text>
<text sub="clublinks" start="3869.665" dur="1.935"> INFRASTRUKTURA. </text>
<text sub="clublinks" start="3870.132" dur="3.604"> DUHET SPECIFIKUAR KU GJET </text>
<text sub="clublinks" start="3871.734" dur="4.871"> VIRUS KA QENE DHE KU ISSHT </text>
<text sub="clublinks" start="3873.869" dur="4.804"> SHPESH DHE KUSH ISHTE LIRI </text>
<text sub="clublinks" start="3876.738" dur="2.236"> BURIMET NGA KU JANE </text>
<text sub="clublinks" start="3878.807" dur="2.035"> Qenë. </text>
<text sub="clublinks" start="3879.107" dur="3.771"> NDODHET SHTETI WASHINGTON PARA </text>
<text sub="clublinks" start="3880.976" dur="4.772"> NDODHET NOR VIKT NEWN E RE dhe D LRGIM N. AT </text>
<text sub="clublinks" start="3883.011" dur="5.84"> KOST P PIKA P TOR TS SIGURUAR SI NE </text>
<text sub="clublinks" start="3885.881" dur="4.004"> MUND T MO LVOJM E PAJISJET RRETH BAZUAR </text>
<text sub="clublinks" start="3888.984" dur="3.971"> N THE NEVOJ. </text>
<text sub="clublinks" start="3890.019" dur="6.873"> Dhe kështu që unë e di se ka bërë A </text>
<text sub="clublinks" start="3893.089" dur="6.839"> Vendi ku njerëzit janë duke kërkuar </text>
<text sub="clublinks" start="3897.025" dur="5.24"> NUMRET VERSUS ATFAR KA NEVOJ. </text>
<text sub="clublinks" start="3900.062" dur="5.038"> NSE DO T DO KENI KJTU PROJEKTET DHE </text>
<text sub="clublinks" start="3902.398" dur="4.771"> Merrni TE KOSTU PROJEKTIME LIKE N. </text>
<text sub="clublinks" start="3905.233" dur="4.839"> GJERMANI DHE TTH TJERA QAT NDIKOHEN </text>
<text sub="clublinks" start="3907.303" dur="5.706"> QE 50% T POPULLSIS W DUHET </text>
<text sub="clublinks" start="3910.206" dur="4.838"> FITONI INFEKTUAR, DUA T TO B TON SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="3913.142" dur="5.005"> PLERGJIGJE, M WNYRA E VETM QE </text>
<text sub="clublinks" start="3915.177" dur="5.105"> HAPPEN,, BECNI K THT VIRUS </text>
<text sub="clublinks" start="3918.28" dur="4.905"> VLERSISHT VAZHDON VAZHDIMIN </text>
<text sub="clublinks" start="3920.415" dur="4.806"> PROR POPULLSIT N IN KIST </text>
<text sub="clublinks" start="3923.318" dur="3.004"> CIKLI, NY CIKLIN E PARA DHE </text>
<text sub="clublinks" start="3925.354" dur="2.87"> CIKCT TJERA. </text>
<text sub="clublinks" start="3926.455" dur="3.904"> QAT NDIKON PR TRE </text>
<text sub="clublinks" start="3928.357" dur="4.905"> CIKLET ME NUK T BR. </text>
<text sub="clublinks" start="3930.492" dur="4.772"> Ne po merremi me CIKLE A </text>
<text sub="clublinks" start="3933.395" dur="4.872"> E DREJTA TANI, NUK NJE QAT MUND T BNI </text>
<text sub="clublinks" start="3935.397" dur="6.941"> Vijnë N THE VDEKJEN e vitit 2020 OSE </text>
<text sub="clublinks" start="3938.4" dur="5.939"> INOVACIONET TJERA DHE NUK 2021. </text>
<text sub="clublinks" start="3942.471" dur="4.805"> JEMI PLANIFIKUAR P FORR T ARDHMN. </text>
<text sub="clublinks" start="3944.473" dur="4.838"> Dhe unë mendoj se numrat që janë </text>
<text sub="clublinks" start="3947.409" dur="3.204"> JAN SI JAN NUK JAN </text>
<text sub="clublinks" start="3949.444" dur="1.903"> AKTUALE SHUM E frikshme për </text>
<text sub="clublinks" start="3950.746" dur="2.702"> Njerëz. </text>
<text sub="clublinks" start="3951.48" dur="7.074"> POR Unë MUND T T THIJ N IFSE NDODH Y </text>
<text sub="clublinks" start="3953.582" dur="7.908"> PASQYRI DHE SHUMOO N AT WUHAN DHE T ALL GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="3958.688" dur="4.804"> E KESTO PROVINS DHE TALKA </text>
<text sub="clublinks" start="3961.623" dur="9.042"> RRETH 60,000 QERA </text>
<text sub="clublinks" start="3963.625" dur="8.976"> INFEKTUAR, N YSE DO TAY THEN T A GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="3970.799" dur="4.905"> ASYMPTOMATIK, 60,000 NJERZUAR </text>
<text sub="clublinks" start="3972.734" dur="4.872"> E 80 MILIONAVE, QE JANE TANI </text>
<text sub="clublinks" start="3975.837" dur="3.905"> NARNUMRI. </text>
<text sub="clublinks" start="3977.74" dur="2.335"> SHT FRIKUAR AMERIKANIN </text>
<text sub="clublinks" start="3979.875" dur="2.936"> Njerëz. </text>
<text sub="clublinks" start="3980.209" dur="5.606"> P AR NJ A MODEL JU NDODH T F PLOT. </text>
<text sub="clublinks" start="3982.945" dur="4.905"> NSE KENI KONTROLIME ZERO DHE </text>
<text sub="clublinks" start="3985.948" dur="3.003"> JU NUK DUHET DHE NE E DEMI QE </text>
<text sub="clublinks" start="3987.983" dur="1.868"> EDO SHQIPTAR po bëhet </text>
<text sub="clublinks" start="3989.084" dur="2.97"> Diçka. </text>
<text sub="clublinks" start="3989.985" dur="4.905"> Dhe kështu që unë mendoj se çfarë është puna jonë </text>
<text sub="clublinks" start="3992.188" dur="6.839"> E DREJTA TANI TOSHT P TOR DETAJE me kujdes </text>
<text sub="clublinks" start="3995.024" dur="6.139"> P AR NJ A SPITAL P BYR SPITALIN, SHTETIN </text>
<text sub="clublinks" start="3999.161" dur="6.005"> NGA SHTETI, SHTETI NGA VENDI FAR </text>
<text sub="clublinks" start="4001.296" dur="6.707"> NEVOJAT E INFRASTRUKTURAVE JANE </text>
<text sub="clublinks" start="4005.3" dur="4.806"> NGA NGA STOCKPILE DHE </text>
<text sub="clublinks" start="4008.136" dur="2.971"> GJENEROSITETI I AMERIKANIT </text>
<text sub="clublinks" start="4010.239" dur="3.871"> Njerëz. </text>
<text sub="clublinks" start="4011.24" dur="5.939"> RREGULLTARI: JAN W SI QENT SIQET </text>
<text sub="clublinks" start="4014.243" dur="4.972"> SHITJE MASTE VESHJE. </text>
<text sub="clublinks" start="4017.312" dur="3.938"> MUND TOU VESHJE NE. </text>
<text sub="clublinks" start="4019.348" dur="4.972"> Ata kanë qëllime të mëdha dhe </text>
<text sub="clublinks" start="4021.383" dur="6.941"> FEEDBACK i përzier P MIRGJIGJET QAT KETO </text>
<text sub="clublinks" start="4024.453" dur="5.873"> ASHT A një IDEA E MIR. </text>
<text sub="clublinks" start="4028.457" dur="5.906"> Prodhuesit e veshjeve. </text>
<text sub="clublinks" start="4030.459" dur="10.81"> SHT QAT NDIHME DHE DISA </text>
<text sub="clublinks" start="4034.496" dur="8.008"> JU REKOMANDON? </text>
<text sub="clublinks" start="4041.403" dur="4.004"> DR. FAUCI: WHFAR'SHT shohim është </text>
<text sub="clublinks" start="4042.638" dur="3.936"> NDIKIMI I RRETHS SIGNIFIKUES PR </text>
<text sub="clublinks" start="4045.54" dur="1.401"> MASET VJET N TH ATA JANRE </text>
<text sub="clublinks" start="4046.708" dur="1.735"> Në dispozicion. </text>
<text sub="clublinks" start="4047.075" dur="2.637"> NESE NUK KENI MASKA DHE TUAJ </text>
<text sub="clublinks" start="4048.576" dur="3.004"> DUHET NJAS MASKA DHE P ANDRSHTATJA E TIJ </text>
<text sub="clublinks" start="4049.845" dur="2.002"> P YR TI VDES T IT B DONI, DOKA T WH GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="4051.714" dur="1.801"> CAN. </text>
<text sub="clublinks" start="4051.98" dur="3.504"> POR unë nuk shoh se tani </text>
<text sub="clublinks" start="4053.649" dur="7.874"> PARAQITJA E DUHET FAR po shkon </text>
<text sub="clublinks" start="4055.617" dur="7.107"> E DREJTA TANI. </text>
<text sub="clublinks" start="4061.657" dur="2.902"> PARA VITI PRESIDENT: DO T'MERRNI </text>
<text sub="clublinks" start="4062.858" dur="3.771"> NJ CO SHUM SHUM. </text>
<text sub="clublinks" start="4064.693" dur="4.038"> RREGULLTARI: KEMI LARNDIMIN </text>
<text sub="clublinks" start="4066.762" dur="4.004"> RAPORTET E AMONGIT T KONKURRENCS </text>
<text sub="clublinks" start="4068.864" dur="3.17"> SHTETET, QYTETARI I KENTUCKY </text>
<text sub="clublinks" start="4070.9" dur="2.902"> Tha sot se ajo SHTETI I TIJ </text>
<text sub="clublinks" start="4072.167" dur="3.671"> ISHTE N L RREGULL T TO BLERJE DIKA </text>
<text sub="clublinks" start="4073.936" dur="3.837"> PAJISJET POR FEMA QAMENI DHE </text>
<text sub="clublinks" start="4075.971" dur="2.77"> BUGHT TI, P PRSHKRUAR NGA NGA </text>
<text sub="clublinks" start="4077.907" dur="1.968"> NGA TA. </text>
<text sub="clublinks" start="4078.874" dur="2.069"> Ai tha se kjo po krijon një </text>
<text sub="clublinks" start="4080.009" dur="2.735"> PROBLEM P FORR SHTETSIT QEN N </text>
<text sub="clublinks" start="4081.076" dur="2.903"> NJ O DOR DUHET TLD DUHET </text>
<text sub="clublinks" start="4082.878" dur="3.002"> Për të marrë pajisje </text>
<text sub="clublinks" start="4084.112" dur="2.736"> THEMELIMET N IFSE MUND DHE T MUND </text>
<text sub="clublinks" start="4086.014" dur="2.803"> PJESA T TJERA FEDERALIT </text>
<text sub="clublinks" start="4086.982" dur="2.87"> QEVERIA është duke u blerë </text>
<text sub="clublinks" start="4088.95" dur="2.77"> KUJDESI FURNIZIM. </text>
<text sub="clublinks" start="4089.985" dur="3.803"> SHT TH K AT A NJ PRO PROBLEM QOU po dëgjoni </text>
<text sub="clublinks" start="4091.854" dur="3.002"> RRETH DHE WHFAR ISSHT KVSHILLA TUAJ </text>
<text sub="clublinks" start="4093.922" dur="1.868"> SHTETET LIKE KENTUCKY KA KINGTU </text>
<text sub="clublinks" start="4094.99" dur="2.936"> ÇËSHTJE? </text>
<text sub="clublinks" start="4095.924" dur="3.938"> SHENJAT E PRESIDENTIT VICE: I DUHET TI </text>
<text sub="clublinks" start="4098.06" dur="3.169"> QEVERITARI I MICHIGAN, </text>
<text sub="clublinks" start="4099.995" dur="2.937"> WHITMERI QYTETAR, PER DREJT </text>
<text sub="clublinks" start="4101.363" dur="4.572"> QË. </text>
<text sub="clublinks" start="4103.065" dur="3.537"> JEMI FEMA TONA RAJONALE </text>
<text sub="clublinks" start="4106.068" dur="0.834"> E DREJTA P RERFAQSUESE P THER </text>
<text sub="clublinks" start="4106.735" dur="3.136"> RAST. </text>
<text sub="clublinks" start="4107.036" dur="4.871"> DUA T TO BN SIGURIN QAT JEMI </text>
<text sub="clublinks" start="4110.005" dur="2.903"> - JEMI KUPTOJVER VERDO BIT AS </text>
<text sub="clublinks" start="4112.04" dur="1.903"> SHUM SI MUND. </text>
<text sub="clublinks" start="4113.041" dur="3.137"> NGA FEMA. </text>
<text sub="clublinks" start="4114.076" dur="4.171"> POR SI JEMI PUNUAR ME FURNIZIM </text>
<text sub="clublinks" start="4116.311" dur="3.937"> KINA, DUA T TO KEMI T F PLOT </text>
<text sub="clublinks" start="4118.38" dur="8.875"> KOORDINIMI ME SHTETET DHE </text>
<text sub="clublinks" start="4120.382" dur="7.941"> THE - DHE JEMI NDIKOJM N </text>
<text sub="clublinks" start="4127.389" dur="2.803"> KOST MATTERS. </text>
<text sub="clublinks" start="4128.457" dur="3.837"> BAKENI NUK MENAXHIMI PR TI. </text>
<text sub="clublinks" start="4130.325" dur="3.237"> K TETU FEMA EKIPI N THE </text>
<text sub="clublinks" start="4132.427" dur="3.003"> DREJTIMI I PRESIDENTIT është në fund </text>
<text sub="clublinks" start="4133.696" dur="3.503"> NIS KISTFF EFORT, L LENI NGJARJE </text>
<text sub="clublinks" start="4135.564" dur="2.736"> SHTETE E PAPOT. </text>
<text sub="clublinks" start="4137.332" dur="2.202"> KITRKESA LITERALLY NUK JANUST T BNI </text>
<text sub="clublinks" start="4138.433" dur="3.104"> Kombi POR BOTA P FORR T GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="4139.668" dur="3.671"> KJO FURNIZA KRITIKE DHE AS </text>
<text sub="clublinks" start="4141.67" dur="3.671"> PRESIDENTI DREJT RRETH TA </text>
<text sub="clublinks" start="4143.472" dur="3.937"> JU, JEMI NE PROCESIN E </text>
<text sub="clublinks" start="4145.474" dur="7.073"> TSYPLAKOV - E DYQANIT 9.4 </text>
<text sub="clublinks" start="4147.543" dur="7.974"> RREZITORET MILLIONA N-95S, </text>
<text sub="clublinks" start="4152.681" dur="5.873"> MJETET E MALLRAVE Kirurgjike, 3.1 </text>
<text sub="clublinks" start="4155.65" dur="3.237"> SHKELJET MILIONE TE FASE, LISTA </text>
<text sub="clublinks" start="4158.687" dur="4.171"> VAZHDON. </text>
<text sub="clublinks" start="4159.021" dur="5.505"> BE - DO T BE DUHET T SH DUHET T DHNI </text>
<text sub="clublinks" start="4162.991" dur="2.803"> ÇDO DITË. </text>
<text sub="clublinks" start="4164.66" dur="3.937"> SI DUA GOVERNOR WHITMER, NE </text>
<text sub="clublinks" start="4165.927" dur="3.838"> DUHET T P PARTNERI ME TIJ DHE </text>
<text sub="clublinks" start="4168.73" dur="2.203"> VERDO GUVERNOR DHE BAKENI SIGURIN THE </text>
<text sub="clublinks" start="4169.899" dur="2.769"> LEHTMINDERIT DNNI AT'është E DREJTA </text>
<text sub="clublinks" start="4171.066" dur="9.676"> PUNA po bëhet në kushtet e </text>
<text sub="clublinks" start="4172.801" dur="11.011"> BURIMET E RREGULLTA TQU FITUAR. </text>
<text sub="clublinks" start="4180.876" dur="4.071"> RAPORTI: PESTR PYETJEN E MASKS, </text>
<text sub="clublinks" start="4183.945" dur="2.904"> NJERZIT, PUNNN E KUJDESIT T HE SHNDETSISOR </text>
<text sub="clublinks" start="4185.08" dur="3.771"> RAPORTI I GRUPIT DUHET QE JANE </text>
<text sub="clublinks" start="4186.982" dur="3.904"> SHKURTIME MASKE. </text>
<text sub="clublinks" start="4188.984" dur="3.937"> FAR TSHT KA KOHA TIMELINE </text>
<text sub="clublinks" start="4191.019" dur="5.94"> KUJT SIGURI VERDO Këdo që ka nevojë </text>
<text sub="clublinks" start="4193.054" dur="5.105"> MASET MUND T TH THESA? </text>
<text sub="clublinks" start="4197.092" dur="2.903"> PENCE PRESIDENTI VICE: DO LEXOJ </text>
<text sub="clublinks" start="4198.293" dur="3.971"> DR. ADRESA BIRX QE SI E MIR. </text>
<text sub="clublinks" start="4200.129" dur="3.936"> LET TE SHENI PRANE SE DUHET TE PRANOHEN </text>
<text sub="clublinks" start="4202.397" dur="2.803"> LEXONI PORTIN, DO T BE BNI DETYRIMI </text>
<text sub="clublinks" start="4204.199" dur="5.872"> PARA Fundit të JAVS, </text>
<text sub="clublinks" start="4205.333" dur="6.974"> KU JEMI IDENTIFIKUAR LITERALLY </text>
<text sub="clublinks" start="4210.205" dur="3.938"> BURIMET SIGJIFIKUES NUK JAN T DREJTA </text>
<text sub="clublinks" start="4212.441" dur="3.836"> RRETH VENDIT POR RRETH </text>
<text sub="clublinks" start="4214.276" dur="4.07"> Bota e maskave që mund të </text>
<text sub="clublinks" start="4216.411" dur="6.84"> P BERDORET NGA PUNT E KUJDESIT SHALNDETSOR. </text>
<text sub="clublinks" start="4218.48" dur="6.74"> DHE - POR AS DR. BIRX tha, NE </text>
<text sub="clublinks" start="4223.384" dur="3.237"> JAN F TOC FOKUAR TOS KOSTO BURIMET N ON </text>
<text sub="clublinks" start="4225.353" dur="3.004"> ZONAT KU KUJDES SHALNDETSORE </text>
<text sub="clublinks" start="4226.754" dur="2.837"> PUNT JAN SHUM EX EKSPOZUAR N THE T </text>
<text sub="clublinks" start="4228.49" dur="1.835"> PROSPEKTI I KONTRATSIMIT </text>
<text sub="clublinks" start="4229.724" dur="2.67"> Koronavirusit. </text>
<text sub="clublinks" start="4230.459" dur="3.971"> PRESIDENTI ISHT SHPIRT IT N C MIR </text>
<text sub="clublinks" start="4232.527" dur="3.137"> NGA EARLY ON, E DREJTA PAS </text>
<text sub="clublinks" start="4234.563" dur="3.269"> SHENIMI N NE NEVOJAT E AMERIKANëve </text>
<text sub="clublinks" start="4235.797" dur="3.87"> KUSH JAN ST duke forcuar me të </text>
<text sub="clublinks" start="4237.966" dur="3.604"> CORONAVIRUS, duke siguruar që ata </text>
<text sub="clublinks" start="4239.801" dur="3.003"> KAN THE MBUPSHTETJEN QAT NEVOJN </text>
<text sub="clublinks" start="4241.703" dur="3.871"> P ONR TV NDVRMARRJEN E NDRMJET E PRIORITETIT, </text>
<text sub="clublinks" start="4242.938" dur="4.837"> DUAJM PUNT E KUJDESIT T HE SHNDETSIS Sonë </text>
<text sub="clublinks" start="4245.707" dur="5.038"> TE KANE MBROJTJE PERSONALE </text>
<text sub="clublinks" start="4247.909" dur="4.938"> PAJISJET T TO BN FUQI T TO BNI T TIJ </text>
<text sub="clublinks" start="4250.879" dur="2.837"> PUNA SIGURISHT DHE JEMI PUNOJM </text>
<text sub="clublinks" start="4252.981" dur="2.737"> QË. </text>
<text sub="clublinks" start="4253.849" dur="4.037"> Unë do t'ju them, ju flas </text>
<text sub="clublinks" start="4255.851" dur="3.07"> K TT TODAY N G QEVERIT TVER SHUMVER, </text>
<text sub="clublinks" start="4258.02" dur="2.969"> JO VETM QEVERITARI I </text>
<text sub="clublinks" start="4259.054" dur="3.737"> MICHIGAN POR QEVERITARI I </text>
<text sub="clublinks" start="4261.122" dur="3.671"> INDIANA DHE TRUMPI PRESIDENT DHE </text>
<text sub="clublinks" start="4262.924" dur="3.971"> Unë nuk mund të jem më mirënjohës. </text>
<text sub="clublinks" start="4264.927" dur="3.97"> QYTETAR GT E QEVERISJE RRETH </text>
<text sub="clublinks" start="4267.029" dur="2.602"> SHTETI JAN JO TIN BASHKOHEN N US SHBA </text>
<text sub="clublinks" start="4269.03" dur="4.105"> KALLALLSIMI I BIZNESAVE T TO SHKRUAR </text>
<text sub="clublinks" start="4269.764" dur="6.274"> P WRDORIMET E TYRE DHE IDENTIFIKIMI I TYRE </text>
<text sub="clublinks" start="4273.268" dur="3.904"> MASKAT INDUSTRIALE, MASET N-95 </text>
<text sub="clublinks" start="4276.171" dur="2.936"> QAT BNI T OF NDRYSHIMIT Q </text>
<text sub="clublinks" start="4277.305" dur="2.903"> TRUMP PRESIDENT INSISTEDI P INR IN </text>
<text sub="clublinks" start="4279.24" dur="2.77"> LIGJI MUND T BE PRDORET NGA </text>
<text sub="clublinks" start="4280.341" dur="3.771"> PUNT E SPITALIT. </text>
<text sub="clublinks" start="4282.143" dur="3.27"> DHE KAN P ACRFSHIJE PERRFSHIR. N. </text>
<text sub="clublinks" start="4284.245" dur="2.837"> BESONI Mbroni mbrojtjen e kujdesit shëndetësor </text>
<text sub="clublinks" start="4285.547" dur="13.58"> PUNA NGA MUNDESIA E A </text>
<text sub="clublinks" start="4287.215" dur="14.916"> S DMUNDJET E REPIRATORIS. </text>
<text sub="clublinks" start="4299.261" dur="3.937"> JEMI duke u thirrur në çdo biznes </text>
<text sub="clublinks" start="4302.264" dur="3.036"> AMERIKA AKT, KU JU SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="4303.332" dur="5.806"> BIZNESET JAN ID TLE VDEKUR, SHKU PER TE </text>
<text sub="clublinks" start="4305.434" dur="5.806"> LORENDORET E LJNDS, IDENTIFIKIM </text>
<text sub="clublinks" start="4309.271" dur="4.037"> Masat N-95, MUND T C KAN C FEMA FEMA, </text>
<text sub="clublinks" start="4311.373" dur="3.771"> SHICRBIME T CAR KUJDESIT SH STNDETSOR </text>
<text sub="clublinks" start="4313.442" dur="3.837"> OSE DUHET TAD DUHET TI N A </text>
<text sub="clublinks" start="4315.277" dur="2.903"> RREZIKON DHE TREGONI N TO TYRE </text>
<text sub="clublinks" start="4317.412" dur="2.102"> SPITALI LOKAL. </text>
<text sub="clublinks" start="4318.313" dur="3.003"> Ne dëgjojmë SHTETIN NERVOUS SHTETI NE </text>
<text sub="clublinks" start="4319.647" dur="5.74"> BASHKIMI I NJEREZVE Q DO BINGN KTO. </text>
<text sub="clublinks" start="4321.449" dur="4.872"> Kështu që po ndodhë të gjitha në </text>
<text sub="clublinks" start="4325.521" dur="2.102"> NE TE NJEJTEN KOHE. </text>
<text sub="clublinks" start="4326.455" dur="3.836"> DO T BE DETYRojmë PROGRES </text>
<text sub="clublinks" start="4327.756" dur="3.036"> Ne po bëjmë maska. </text>
<text sub="clublinks" start="4330.425" dur="2.87"> ANDO GJITHA më tej? </text>
<text sub="clublinks" start="4330.925" dur="2.67"> DR. BIRX: DUA T TO SHTOJ NJ O </text>
<text sub="clublinks" start="4333.428" dur="0.868"> Copë. </text>
<text sub="clublinks" start="4333.728" dur="1.769"> Q IS SHT A NJ C THIR PVERR SHTETIN </text>
<text sub="clublinks" start="4334.429" dur="3.17"> OUT KA DHE ANDDO SHTYPI Q </text>
<text sub="clublinks" start="4335.63" dur="3.737"> KAN BN BAZ E BASHKSIS </text>
<text sub="clublinks" start="4337.732" dur="3.804"> DUKE TESTUAR. </text>
<text sub="clublinks" start="4339.501" dur="4.138"> FDA PUT UDHZUES S RE, </text>
<text sub="clublinks" start="4341.67" dur="4.805"> Ne biseduam rreth ditëve të veçanta </text>
<text sub="clublinks" start="4343.772" dur="3.704"> AGO QAT MUND T DO BN NJERZIT </text>
<text sub="clublinks" start="4346.608" dur="2.937"> Vetë-provim në makinë </text>
<text sub="clublinks" start="4347.609" dur="4.004"> PRORKU KU JENI TIJ </text>
<text sub="clublinks" start="4349.678" dur="3.871"> MATERIALE T TO BNI N IN KUJDESIN E TYRE </text>
<text sub="clublinks" start="4351.747" dur="2.802"> DHE TICK PICKRZITONI N IN A </text>
<text sub="clublinks" start="4353.682" dur="3.036"> BIGHAZARD BAGI. </text>
<text sub="clublinks" start="4354.683" dur="4.004"> KJO DO T FREE FALAS T ALL GJITHA KATTO </text>
<text sub="clublinks" start="4356.852" dur="3.87"> NGJARJE QAT SHENI QENI </text>
<text sub="clublinks" start="4358.82" dur="3.871"> UTILIZUAR N TH KOST DR DREJT TH DREJT </text>
<text sub="clublinks" start="4360.856" dur="3.837"> PACKR T SPITALIT DHE BACK </text>
<text sub="clublinks" start="4362.824" dur="2.169"> Tek Klinika që duhen </text>
<text sub="clublinks" start="4364.826" dur="2.87"> MOST. </text>
<text sub="clublinks" start="4365.126" dur="4.705"> DUHET T MO SHKEMI N TO T NEW RI </text>
<text sub="clublinks" start="4367.829" dur="3.837"> TEKNOLOGJIA, FDA, PUNUAR </text>
<text sub="clublinks" start="4369.965" dur="3.704"> TIRELESSLY DUHET T G BNI KATTO KTU </text>
<text sub="clublinks" start="4371.8" dur="7.941"> Pra, ajo mund të jetë e kursyer nga të mirat </text>
<text sub="clublinks" start="4373.802" dur="6.273"> DHE P GLRBASHKPT DHE REPIRATORIA E PLOT </text>
<text sub="clublinks" start="4379.875" dur="0.967"> N-95'S. </text>
<text sub="clublinks" start="4380.208" dur="3.571"> Kjo është në një lëvizje të shpejtë </text>
<text sub="clublinks" start="4380.976" dur="4.771"> Q FR PARA VETTESTUESE E NOSE </text>
<text sub="clublinks" start="4383.912" dur="3.937"> ME APLIKATOR NEWT E REA Q </text>
<text sub="clublinks" start="4385.88" dur="5.039"> MUND T BE NDERTOHET SI ATA K ETO </text>
<text sub="clublinks" start="4387.982" dur="4.138"> BITI I vetëm i NANIT MUND të jetë </text>
<text sub="clublinks" start="4391.052" dur="6.907"> NDOSHI N H SH HRBIMET Q TH NEVOJN </text>
<text sub="clublinks" start="4392.253" dur="6.707"> IT. </text>
<text sub="clublinks" start="4398.093" dur="2.803"> PENA E PRESIDENTIT VICE: LET ME </text>
<text sub="clublinks" start="4399.094" dur="2.969"> DUHET TAY SHENJN WE NDIKONI PARA </text>
<text sub="clublinks" start="4401.029" dur="2.903"> SHIKONI T ALL GJITHA TOM NDERUAR. </text>
<text sub="clublinks" start="4402.197" dur="3.77"> DO T BE BNI KACKTU K WITHTU ME M F TJERA </text>
<text sub="clublinks" start="4404.065" dur="4.972"> PROGRES DHE LAJME. </text>
<text sub="clublinks" start="4406.101" dur="4.204"> POR N ISE DUA TU BNI TAY GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="4409.171" dur="2.803"> SHQIPTAR, DO T G MERREMI PRMES </text>
<text sub="clublinks" start="4410.438" dur="3.638"> KJO. </text>
<text sub="clublinks" start="4412.107" dur="4.971"> Ne do të marrim këtë. </text>
<text sub="clublinks" start="4414.209" dur="4.07"> Ne do të marrim përmes kësaj TOK TH. </text>
<text sub="clublinks" start="4417.212" dur="2.302"> EDO SHTETRORE AMERIKANE DUHET T </text>
<text sub="clublinks" start="4418.413" dur="2.97"> Zbuloni që KU JU JENI </text>
<text sub="clublinks" start="4419.648" dur="4.537"> N AN AREA QAT NDIKONI NGA </text>
<text sub="clublinks" start="4421.516" dur="3.871"> CORONAVIRUS OSE NJ A ZON KU </text>
<text sub="clublinks" start="4424.319" dur="3.036"> KERTU SHUM RASTI T SHUM, ju Bëni </text>
<text sub="clublinks" start="4425.52" dur="4.872"> PJESA JUAJ P TOR T HYRUAR N PR PRAKTIK </text>
<text sub="clublinks" start="4427.489" dur="4.704"> 15 DITA T SL NDEROJM SPREAD, JU </text>
<text sub="clublinks" start="4430.525" dur="5.672"> DO T DO BNI T J KTU. </text>
<text sub="clublinks" start="4432.327" dur="4.905"> DO T IM NDIKONI SHKRIMIN E KISTI </text>
<text sub="clublinks" start="4436.331" dur="1.234"> CORONAVIRUS EPIDEMIK N IN TON </text>
<text sub="clublinks" start="4437.365" dur="2.904"> VEND. </text>
<text sub="clublinks" start="4437.699" dur="3.304"> KESTU EKSPERTET MELL SHUM MUND TI </text>
<text sub="clublinks" start="4440.402" dur="1.835"> SHPRNDARJEN SIGURISHT NUMR </text>
<text sub="clublinks" start="4441.136" dur="2.335"> E AMERIKANEVE QAT DO T BE JENI </text>
<text sub="clublinks" start="4442.37" dur="2.97"> EKSPOZUAR N THE CORONAVIRUS AS </text>
<text sub="clublinks" start="4443.605" dur="4.638"> VERDO SHQIPTAR VAZHDON P PR NDRMJET </text>
<text sub="clublinks" start="4445.473" dur="4.872"> KETO UDHZUES N PRAKTIK. </text>
<text sub="clublinks" start="4448.376" dur="3.371"> DHE DUA T K DINI Q TH GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="4450.479" dur="2.936"> EFORTI JASHTR Q JET </text>
<text sub="clublinks" start="4451.88" dur="2.836"> BINGND DSISHT N AT Nivelin e federatës </text>
<text sub="clublinks" start="4453.548" dur="2.903"> NGA K TETU EKIP TS TREGUESE DHE GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="4454.849" dur="3.504"> E AGJENCISUR TONA, T ALL GJITHA E MADH </text>
<text sub="clublinks" start="4456.584" dur="4.738"> UDHZUES NGA QEVERITT N IN VET </text>
<text sub="clublinks" start="4458.486" dur="3.905"> PJESET NGA VENDI, ME </text>
<text sub="clublinks" start="4461.456" dur="2.97"> T ALL GJITHA TC PAVARUR DHE </text>
<text sub="clublinks" start="4462.524" dur="3.103"> Puna KURAGEOZE NGA KUJDESI SHALNDETSOR </text>
<text sub="clublinks" start="4464.559" dur="3.871"> PUNT, ME BASHKPUNIM </text>
<text sub="clublinks" start="4465.76" dur="5.706"> DHE LUTJET E AMERIKANIT </text>
<text sub="clublinks" start="4468.563" dur="5.072"> NJERZIT, Do të marrim këtë. </text>
<text sub="clublinks" start="4471.6" dur="4.17"> NUK DO T ON BNI VETEM - NUK DO T BNI </text>
<text sub="clublinks" start="4473.769" dur="3.903"> VETM ngadalësoni hapësirën, DO TLL DO </text>
<text sub="clublinks" start="4475.904" dur="2.703"> MBROJTN VULNERABLE DHE SHALNDETSIN </text>
<text sub="clublinks" start="4477.806" dur="3.837"> Toka jonë. </text>
<text sub="clublinks" start="4478.74" dur="6.04"> JU FALEMINDERIT TË GJITHËVE. </text>
<text sub="clublinks" start="4481.777" dur="4.17"> >> FJALA SI RAPORTET E BARNAVE </text>
<text sub="clublinks" start="4484.913" dur="2.97"> QE COLORADO - SHKRIM, COLORADO </text>
<text sub="clublinks" start="4486.081" dur="2.603"> BECNI SHTETIN E VLERT T TO QET </text>
<text sub="clublinks" start="4488.016" dur="2.67"> DOWN. </text>
<text sub="clublinks" start="4488.817" dur="3.036"> POLIS GOVERNOR TELLING 5. </text>
<text sub="clublinks" start="4490.819" dur="2.87"> Miliona Koloradanë për të qëndruar në shtëpi </text>
<text sub="clublinks" start="4491.987" dur="4.705"> Fillimi i mëngjesit të HESHT. </text>
<text sub="clublinks" start="4493.822" dur="3.971"> RUAJ MNUCHIN, TREZA </text>
<text sub="clublinks" start="4496.825" dur="3.103"> SEKRETARI, EARLIERI I RRETH </text>
<text sub="clublinks" start="4497.926" dur="2.969"> KORONAVIRUSI TRILLION 2 $ </text>
<text sub="clublinks" start="4500.061" dur="2.803"> Fatura ekonomike stimuluese, e jona </text>
<text sub="clublinks" start="4501.029" dur="4.738"> EKZEKUTIMI THSHT KASSTO PASLYE BARLORE </text>
<text sub="clublinks" start="4502.997" dur="3.137"> TONA DHE MIR T Shtëpisë </text>
<text sub="clublinks" start="4505.9" dur="1.001"> Nesër. </text>
<text sub="clublinks" start="4506.267" dur="2.77"> FOLLOW SENATE COVERAGE MBI ON </text>
<text sub="clublinks" start="4507.035" dur="4.037"> Rrjeti ynë COMPANION C-SPAN </text>
<text sub="clublinks" start="4509.17" dur="2.937"> 24E678 Kthimi i shtëpive për një PRO </text>
<text sub="clublinks" start="4511.205" dur="2.803"> Mënyra e seancës FORMA T S MORNING </text>
<text sub="clublinks" start="4512.24" dur="6.707"> Në orën 11:00 AM LIRIA E LINDJES K EASTTU </text>
<text sub="clublinks" start="4514.142" dur="6.006"> N C SP-SPAN. </text>
<text sub="clublinks" start="4519.081" dur="2.936"> >> Ndiqni përgjigjen federale </text>
<text sub="clublinks" start="4520.282" dur="4.771"> TE DYQANI I CORONAVIRUS AT </text>
<text sub="clublinks" start="4522.15" dur="3.938"> C-SPAN.ORG/CORONAVIRUS. </text>
<text sub="clublinks" start="4525.186" dur="2.169"> KONGRESI I VLERS, Shtëpia e Bardhë </text>
<text sub="clublinks" start="4526.221" dur="2.936"> SHKURTIMET DHE P URPUNIMET NGA </text>
<text sub="clublinks" start="4527.488" dur="2.937"> Guvernatorët. </text>
<text sub="clublinks" start="4529.291" dur="2.202"> TRAJNI SHPREHTIN PROR T </text>
<text sub="clublinks" start="4530.559" dur="2.636"> SHBA DHE BOTA ME </text>
<text sub="clublinks" start="4531.626" dur="3.704"> Hartat ndërvepruese. </text>
<text sub="clublinks" start="4533.328" dur="3.904"> VESHTI P DR K DRKES YDO KOHA </text>
<text sub="clublinks" start="4535.463" dur="6.04"> E PAFARRUAR N. AT </text>
<text sub="clublinks" start="4537.365" dur="4.138"> C-SPAN.ORG/CORONAVIRUS. </text>