Piggy vs Pennywise 2: Bunny subtitles

Atuk, anjeun henteu kunanaon? Saliwat! Rurusuhan! Saha… Naon anu urang pigawé? Oh, henteu… Naon anu urang lakukeun? Kami nyungkeun rahmat ... Ah? Hayu, tuturkeun kuring! Di dieu aya nanaon! Ha-ha-ha! Anjeun kantos naros ka kami saha anjeun. Sareng naon anu urang lakukeun di leuweung ieu. Éta 'pikasieuneun… Henteu langkung pikasieuneun tibatan kota nganggo piggy-virus. Virus? Janten éta anu kajantenan kana piggies! Jeung Eyang… Kuring terang saha anu tiasa ngabantosan urang - Mr. P. Anjeunna damel di antidote. Kami ampir di dinya. Ayeuna bobo. Urang kedah gugah énjing-énjing. Budi, naha anjeun henteu bobo? Hiji detik… kuring kedah ngédit pidéo. Pidéo? Naha anjeun syutingna sapanjang waktos? Leres, kuring hoyong masangkeun pidéo ngeunaan Piggies di YouTube pikeun ngawartosan sadayana ... Tapi gambarna teu caket. Kuring kedah ngédit heula. Perangkat lunak naon anu anjeun pake? Abdi sanés pro, janten kuring nganggo Filmora 9! Butuh ngan sababaraha menit kanggo nyandak fitur dasar, sapertos motong sareng pamotongan. Éta sampurna pikeun pamula! Na kumaha upami kuring hoyong overlay pangaruh atanapi hal? Aya ton klip musik gratis, judul, saringan sareng prasetél animasi! Ngan sered pangaruh kana timeline! Sareng upami aya épék anu diwangun, henteu cekap pikeun anjeun ... Anjeun tiasa teras angkat ka Filmstocks ... Sareng unduh deui asét anu langkung asik tina perpustakaan. Seueur! Abdi ngarepkeun éta henteu hargana ... Éta cukup terjangkau, sareng anjeun tiasa nyobian deui! Pasihan abdi tautan, Bob! Kuring hayang teuing! Link dina déskripsi, Penny. Kuring atos éditan sareng tiasa ngekspor pidéo abdi leres ka YouTube. Ieu fitur karesep kuring! Oke, Bob… Hayu urang bobo ayeuna. Aaaaah! Bunny musna! Ah? Pupuh Bonnie? Na kumaha ngeunaan Clyde? Bunny! Ah! Hapunten… Naha anjeun pikir urang tiasa percanten ka anjeunna? Kami henteu gaduh pilihan! Tong hilap ngeunaan George, urang peryogi… Ah? Naon ini? HULK! KASAS! Abdi gering pisan anjeun! Kami henteu sieun! Fiiight! Aduh, hapunten… Oh-oh! Hungkul, Penny! Tumbuk manéhna keras! Hurray! Oh-ho-ho-ho! Kami najok anjeunna ka handap. Naha anjeun kéngingkeun anjeunna? Anjeunna ngamimitian! Tapi aranjeunna babaturan urang, ngan kainféksi ku virus! Anjeun moal tiasa ngalumpuhkeun aranjeunna! Sareng dimana anjeun? Anjeun tos ngantunkeun kami di dieu! Kuring angkat ka sarapan kanggo kami, goofballs! Aduh… Hapunten… Alright, anjeunna bakal cicing. Urang kedah ngalih, sateuacan anjeunna bangun. Urang tuang engké. Naha urang kedah percanten ka Bunny? Naha Mr P ngabantosan urang? Hayu atuh terang naon anu anjeun pikir dina koméntar! Nonton Baldi lolos tina pizzeria Freddy jeung gelut tukang cucak. Tautan na dina layar! Permios! Dadah!

Piggy vs Pennywise 2: Bunny

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="1.079" dur="1.556"> Atuk, anjeun henteu kunanaon? </text>
<text sub="clublinks" start="6.931" dur="1.358"> Saliwat! </text>
<text sub="clublinks" start="9.418" dur="1"> Rurusuhan! </text>
<text sub="clublinks" start="15.987" dur="1.472"> Saha… Naon anu urang pigawé? </text>
<text sub="clublinks" start="17.597" dur="1.557"> Oh, henteu… </text>
<text sub="clublinks" start="28.292" dur="1.342"> Naon anu urang lakukeun? </text>
<text sub="clublinks" start="29.834" dur="1.844"> Kami nyungkeun rahmat ... </text>
<text sub="clublinks" start="39.701" dur="0.563"> Ah? </text>
<text sub="clublinks" start="40.264" dur="1.266"> Hayu, tuturkeun kuring! </text>
<text sub="clublinks" start="41.967" dur="1.232"> Di dieu aya nanaon! </text>
<text sub="clublinks" start="43.199" dur="1.557"> Ha-ha-ha! </text>
<text sub="clublinks" start="60.065" dur="1.986"> Anjeun kantos naros ka kami saha anjeun. </text>
<text sub="clublinks" start="62.36" dur="1.74"> Sareng naon anu urang lakukeun di leuweung ieu. </text>
<text sub="clublinks" start="64.513" dur="0.953"> Éta 'pikasieuneun… </text>
<text sub="clublinks" start="65.491" dur="2.407"> Henteu langkung pikasieuneun tibatan kota nganggo piggy-virus. </text>
<text sub="clublinks" start="68.763" dur="1.056"> Virus? </text>
<text sub="clublinks" start="69.866" dur="2.51"> Janten éta anu kajantenan kana piggies! </text>
<text sub="clublinks" start="72.401" dur="1.192"> Jeung Eyang… </text>
<text sub="clublinks" start="73.649" dur="2.113"> Kuring terang saha anu tiasa ngabantosan urang - Mr. P. </text>
<text sub="clublinks" start="75.873" dur="1.533"> Anjeunna damel di antidote. </text>
<text sub="clublinks" start="77.47" dur="1.2"> Kami ampir di dinya. </text>
<text sub="clublinks" start="78.75" dur="2.311"> Ayeuna bobo. Urang kedah gugah énjing-énjing. </text>
<text sub="clublinks" start="88.167" dur="2.246"> Budi, naha anjeun henteu bobo? </text>
<text sub="clublinks" start="90.438" dur="2.11"> Hiji detik… kuring kedah ngédit pidéo. </text>
<text sub="clublinks" start="92.573" dur="0.858"> Pidéo? </text>
<text sub="clublinks" start="97.417" dur="2.311"> Naha anjeun syutingna sapanjang waktos? </text>
<text sub="clublinks" start="99.753" dur="3.904"> Leres, kuring hoyong masangkeun pidéo ngeunaan Piggies di YouTube pikeun ngawartosan sadayana ... </text>
<text sub="clublinks" start="103.799" dur="1.485"> Tapi gambarna teu caket. </text>
<text sub="clublinks" start="105.309" dur="1.24"> Kuring kedah ngédit heula. </text>
<text sub="clublinks" start="106.644" dur="1.772"> Perangkat lunak naon anu anjeun pake? </text>
<text sub="clublinks" start="108.463" dur="2.407"> Abdi sanés pro, janten kuring nganggo Filmora 9! </text>
<text sub="clublinks" start="111.052" dur="3.939"> Butuh ngan sababaraha menit kanggo nyandak fitur dasar, sapertos motong sareng pamotongan. </text>
<text sub="clublinks" start="115.056" dur="2.012"> Éta sampurna pikeun pamula! </text>
<text sub="clublinks" start="117.139" dur="2.875"> Na kumaha upami kuring hoyong overlay pangaruh atanapi hal? </text>
<text sub="clublinks" start="120.069" dur="4.862"> Aya ton klip musik gratis, judul, saringan sareng prasetél animasi! </text>
<text sub="clublinks" start="124.956" dur="1.977"> Ngan sered pangaruh kana timeline! </text>
<text sub="clublinks" start="126.958" dur="2.035"> Sareng upami aya épék anu diwangun, henteu cekap pikeun anjeun ... </text>
<text sub="clublinks" start="129.018" dur="1.904"> Anjeun tiasa teras angkat ka Filmstocks ... </text>
<text sub="clublinks" start="130.947" dur="2.808"> Sareng unduh deui asét anu langkung asik tina perpustakaan. </text>
<text sub="clublinks" start="133.78" dur="3.027"> Seueur! Abdi ngarepkeun éta henteu hargana ... </text>
<text sub="clublinks" start="136.832" dur="2.734"> Éta cukup terjangkau, sareng anjeun tiasa nyobian deui! </text>
<text sub="clublinks" start="139.591" dur="2.31"> Pasihan abdi tautan, Bob! Kuring hayang teuing! </text>
<text sub="clublinks" start="141.926" dur="1.548"> Link dina déskripsi, Penny. </text>
<text sub="clublinks" start="143.587" dur="3.343"> Kuring atos éditan sareng tiasa ngekspor pidéo abdi leres ka YouTube. </text>
<text sub="clublinks" start="147.025" dur="1.32"> Ieu fitur karesep kuring! </text>
<text sub="clublinks" start="148.408" dur="1.12"> Oke, Bob… </text>
<text sub="clublinks" start="151.512" dur="1.961"> Hayu urang bobo ayeuna. </text>
<text sub="clublinks" start="158.608" dur="0.755"> Aaaaah! </text>
<text sub="clublinks" start="162.513" dur="1.17"> Bunny musna! </text>
<text sub="clublinks" start="164.874" dur="2.945"> Ah? Pupuh Bonnie? Na kumaha ngeunaan Clyde? </text>
<text sub="clublinks" start="167.844" dur="1.009"> Bunny! </text>
<text sub="clublinks" start="168.878" dur="1.397"> Ah! Hapunten… </text>
<text sub="clublinks" start="170.275" dur="1.605"> Naha anjeun pikir urang tiasa percanten ka anjeunna? </text>
<text sub="clublinks" start="172.031" dur="1.612"> Kami henteu gaduh pilihan! </text>
<text sub="clublinks" start="173.723" dur="2.422"> Tong hilap ngeunaan George, urang peryogi… </text>
<text sub="clublinks" start="176.3" dur="0.571"> Ah? </text>
<text sub="clublinks" start="178.143" dur="1.104"> Naon ini? </text>
<text sub="clublinks" start="188.517" dur="1.898"> HULK! KASAS! </text>
<text sub="clublinks" start="190.471" dur="2.43"> Abdi gering pisan anjeun! </text>
<text sub="clublinks" start="193.227" dur="1.557"> Kami henteu sieun! </text>
<text sub="clublinks" start="194.951" dur="1.604"> Fiiight! </text>
<text sub="clublinks" start="199.122" dur="1.644"> Aduh, hapunten… </text>
<text sub="clublinks" start="201.696" dur="2.081"> Oh-oh! Hungkul, Penny! </text>
<text sub="clublinks" start="218.189" dur="1.073"> Tumbuk manéhna keras! </text>
<text sub="clublinks" start="223.424" dur="1.248"> Hurray! </text>
<text sub="clublinks" start="224.698" dur="2.055"> Oh-ho-ho-ho! </text>
<text sub="clublinks" start="228.771" dur="1.335"> Kami najok anjeunna ka handap. </text>
<text sub="clublinks" start="230.138" dur="1.628"> Naha anjeun kéngingkeun anjeunna? </text>
<text sub="clublinks" start="231.766" dur="1.431"> Anjeunna ngamimitian! </text>
<text sub="clublinks" start="233.197" dur="2.559"> Tapi aranjeunna babaturan urang, ngan kainféksi ku virus! </text>
<text sub="clublinks" start="235.781" dur="1.197"> Anjeun moal tiasa ngalumpuhkeun aranjeunna! </text>
<text sub="clublinks" start="237.003" dur="1.51"> Sareng dimana anjeun? </text>
<text sub="clublinks" start="238.538" dur="1.462"> Anjeun tos ngantunkeun kami di dieu! </text>
<text sub="clublinks" start="240.025" dur="2.016"> Kuring angkat ka sarapan kanggo kami, goofballs! </text>
<text sub="clublinks" start="242.055" dur="0.803"> Aduh… </text>
<text sub="clublinks" start="242.889" dur="1"> Hapunten… </text>
<text sub="clublinks" start="246.118" dur="1.2"> Alright, anjeunna bakal cicing. </text>
<text sub="clublinks" start="247.343" dur="1.823"> Urang kedah ngalih, sateuacan anjeunna bangun. </text>
<text sub="clublinks" start="249.357" dur="1"> Urang tuang engké. </text>
<text sub="clublinks" start="252.226" dur="1.375"> Naha urang kedah percanten ka Bunny? </text>
<text sub="clublinks" start="253.626" dur="1.691"> Naha Mr P ngabantosan urang? </text>
<text sub="clublinks" start="255.419" dur="2.392"> Hayu atuh terang naon anu anjeun pikir dina koméntar! </text>
<text sub="clublinks" start="257.989" dur="4.525"> Nonton Baldi lolos tina pizzeria Freddy jeung gelut tukang cucak. </text>
<text sub="clublinks" start="262.594" dur="1.381"> Tautan na dina layar! </text>
<text sub="clublinks" start="264.086" dur="1.343"> Permios! Dadah! </text>