Schumer nelpon paket stimulasi $ 2T anyar 'pengangguran kanggo steroid' subtitles

GAMPANG TENANG UNGGUH. >> GOLEKU GOLEKI, GOLONGAN BARU. >> GOLEKU GOLEKI, GOLONGAN BARU. >> WELL, NATE GOT NEWS, lan >> WELL, NATE GOT NEWS, lan NATE ING PASIRAN UNGGAL, KABEH KANGGO HIT MARKET UNTUK SUKU, NEW OVERNIGHT DUA DATANG TRILLION WULANG DULU KULIT DULANG DOLLAR STIMULUS DEAL ING WIS AKU DEAL STIMULUS KANGGO DIMULI, HILLARY OVERDRAWN ING DITANGGAL, HILLARY OVERDRAWN ING CAPITOL DENGAN KANGGO. CAPITOL DENGAN KANGGO. LAMPIRAN: MARIA YANG MUNGSA PENTUKSIRAN: MARIA YANG KABEH DIPANGGO DIPENGGALKE MACAM PANALUNGSA PANALUNGSA DITULUSKKKE PEDHAL ING PANJENENGAN, MACAM MARATHON BULANAN, PANJENHE LIMA APAT PULANG NEGOTIASI LIMA HARI ING NEGOSI DEMOKRATI AKHIR KANGGO A DEMOKRAT AKHIR KANGGO MUTU TEMBANG LAN REPUBLIKAN INI DEAL lan REPUBLIKAN NATE ING TOOK A LITTLE TOO LONG FOR TOOK LITTLE TOO LONG UNTUK ING UNTUK KANGGO. Wong-wong mau Nampa INI. >> AKU DITENTUKAN DEMOKRATIK >> AKU DITANGGAL DENGAN IDEA DEMOKRATIK KOLEKSI KANGGO YES KOLEKSI KANGGO IDEA UNTUK KANGGO YES UNTUK JAWABAN. UNTUK JAWABAN. ING BISA ING ING NGANGGANG LAMPIRAN ING BISA ING ING SAK TU ING SENATE NGAPAK PUTRA LENGKAP SENATE TAPI MINGGU LENGKAP PINGGU BASA BASA NGENTOT MINGGU BASA SANGGUN TANPA JAWA AMERIKA sing FINDING Jutawan AMERIKA YANG TARI ING TEMPOH ING STRANGE NEW TEMA KABUPATEN ING BENTANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG. REALITI. ING. ING. MARIA: Rampung Wangsulan Rampung 367 MARIA: Roti Rampung menehi 367 Ringgit DOLLAR TO SMALL GOLEKOLAH DOLLIKAN UNTUK NEGARA BISA 500 Juta Bisnis 5000000000000 YANG DITAMPANG DIJAMINAN KANGGO TO PINJAMAN GARSANG DIPANGGUH UNTUK INDUSTRI LARGER, TAPI DENGAN INDUSTRI LARGER, TAPI DENGAN STRINGS ING ING DITANGGUH KAWASAN INI GAMPANG OVERSIGHT DARI INSPEKTOR OVERSIGHT Saka AKSUNTABILITI UMUM INSPEKTOR AKSARI AKTIVITI UMUM UNTUK TRANSENSI KENE ING SUKU TRANSAKTIF TRANSAKTIF DIPANGGO ING SUKU BASA KANGGO DENGAN SENATE Dhewe kanggo tukang sing duwe SENATE ADALAH KANGGO MINITITI ING SEKOLIT PELIMA KOLEKTOR KANGGURU MENENGAH UNEMPLOYMENT SEKOLAH DESKELI UNEMPLOYMENT ING GRATIS GEMBANG KANGGO STERO, ING GRATIS GURNG NEGARA STERO, KAWASAN TANPA KANGGO DENGAN 1 MINGGU. KAWASAN LENGKONG PEKEL 1 Minggu. >> AGREEMENT ING, Bener >> AGREEMENT ING, NYANGGO ANTARA GAMPANG. KOMUNITAS KABUPATEN. KANGGO, ING TO AMERIKA, AKU KANGGURU, ING TO AMERIKA, AKU SUKU, ING ING ING KANGGO. SUKU, NGANTONG ING ING PAHLUKU. HEBUNG NGANTONG, Lan Cepet NAMPANG. HEBUNG NGANTONG, Lan Cepet NAMPANG. REPORTER: SENATE MESE ing NOON REPORTER: SENATE MESE ING TANPA DIPANGGAL UNTUK PILIHAN AKU ING AKU DIPANGGALKU KE PILIHAN AKU ING AKU ING AKHIR DENGAN SEKOLAH SELEPASAN DOKOKRATAS DOKOKRATAS SEKOLAH DENGAN OLEH REKABENTUK DEMOKRATS VOTE DENGAN KONSEP UNANIMOUS UNTUK APLIKASI KONSIM UNDANG UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG NUNJULKE ING SESU PRESIDEN ING NGENTANG PRESIDENSI KANGGO NANGGALU ING KANGSA KANGGO NAMPAK Tandha ING KAYU KANGGO WANG KANGGO NANCY PELOSI YESTERDAY SPEAKER NANCY PELOSI YESTERDAY TOLD US SHE ING NGANGGUT KUNCI US SHE INGIN UNTUK LAMPIRAN OLEH INGKANG UNDANGGAL UNGGUL DENGAN ING UNTUK UNDANGGUL UNDANG-UNDANG UNDANGGU NDELENGKE APA ING IS INI KANGGO. Deleng apa sing ana ing kono. >> AKU PRIDE OF SHE WOULDN'T >> AKU PRIDE OF SHE ora ngerti apa sing ana ing IT. Ngerti apa sing ana ing IT. LAMPIRAN: NEGOTIASI - 9 PEMBANGUNAN: NEGOTIASI - 9 PG, WULANGAN ING NGANGGO AM, ING ING NGANGGO-UNDANG-UNDANG-UNDANG PURWASING GAMPANG GAMPANG GAMPANG PIKELAN

Schumer nelpon paket stimulasi $ 2T anyar 'pengangguran kanggo steroid'

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="1.436" dur="2.467"> GAMPANG TENANG UNGGUH. >> GOLEKU GOLEKI, GOLONGAN BARU. </text>
<text sub="clublinks" start="3.904" dur="1.3"> >> GOLEKU GOLEKI, GOLONGAN BARU. >> WELL, NATE GOT NEWS, lan </text>
<text sub="clublinks" start="5.206" dur="2.835"> >> WELL, NATE GOT NEWS, lan NATE ING PASIRAN UNGGAL, KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="8.042" dur="0.7"> KANGGO HIT MARKET UNTUK SUKU, NEW OVERNIGHT DUA DATANG TRILLION </text>
<text sub="clublinks" start="8.776" dur="3.236"> WULANG DULU KULIT DULANG DOLLAR STIMULUS DEAL ING WIS AKU </text>
<text sub="clublinks" start="12.046" dur="1.701"> DEAL STIMULUS KANGGO DIMULI, HILLARY OVERDRAWN ING </text>
<text sub="clublinks" start="13.781" dur="0.6"> DITANGGAL, HILLARY OVERDRAWN ING CAPITOL DENGAN KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="14.415" dur="1.801"> CAPITOL DENGAN KANGGO. LAMPIRAN: MARIA YANG MUNGSA </text>
<text sub="clublinks" start="16.217" dur="1.534"> PENTUKSIRAN: MARIA YANG KABEH DIPANGGO DIPENGGALKE MACAM PANALUNGSA PANALUNGSA </text>
<text sub="clublinks" start="17.752" dur="2.301"> DITULUSKKKE PEDHAL ING PANJENENGAN, MACAM MARATHON </text>
<text sub="clublinks" start="20.088" dur="1.2"> BULANAN, PANJENHE LIMA APAT PULANG NEGOTIASI </text>
<text sub="clublinks" start="21.322" dur="1.3"> LIMA HARI ING NEGOSI DEMOKRATI AKHIR KANGGO A </text>
<text sub="clublinks" start="22.623" dur="1.434"> DEMOKRAT AKHIR KANGGO MUTU TEMBANG LAN REPUBLIKAN INI </text>
<text sub="clublinks" start="24.091" dur="1.301"> DEAL lan REPUBLIKAN NATE ING TOOK A LITTLE TOO LONG FOR </text>
<text sub="clublinks" start="25.426" dur="3.936"> TOOK LITTLE TOO LONG UNTUK ING UNTUK KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="29.363" dur="2.001"> Wong-wong mau Nampa INI. >> AKU DITENTUKAN DEMOKRATIK </text>
<text sub="clublinks" start="31.398" dur="1.434"> >> AKU DITANGGAL DENGAN IDEA DEMOKRATIK KOLEKSI KANGGO YES </text>
<text sub="clublinks" start="32.867" dur="0.666"> KOLEKSI KANGGO IDEA UNTUK KANGGO YES UNTUK JAWABAN. </text>
<text sub="clublinks" start="33.534" dur="2.001"> UNTUK JAWABAN. ING BISA ING ING NGANGGANG LAMPIRAN </text>
<text sub="clublinks" start="35.536" dur="2.201"> ING BISA ING ING SAK TU ING SENATE NGAPAK PUTRA LENGKAP </text>
<text sub="clublinks" start="37.739" dur="1.834"> SENATE TAPI MINGGU LENGKAP PINGGU BASA BASA NGENTOT </text>
<text sub="clublinks" start="39.608" dur="2.167"> MINGGU BASA SANGGUN TANPA JAWA AMERIKA sing FINDING </text>
<text sub="clublinks" start="41.776" dur="3.169"> Jutawan AMERIKA YANG TARI ING TEMPOH ING STRANGE NEW </text>
<text sub="clublinks" start="44.979" dur="1.301"> TEMA KABUPATEN ING BENTANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG. </text>
<text sub="clublinks" start="46.314" dur="0.266"> REALITI. ING. </text>
<text sub="clublinks" start="46.581" dur="1.901"> ING. MARIA: Rampung Wangsulan Rampung 367 </text>
<text sub="clublinks" start="48.483" dur="1.234"> MARIA: Roti Rampung menehi 367 Ringgit DOLLAR TO SMALL </text>
<text sub="clublinks" start="49.751" dur="1.233"> GOLEKOLAH DOLLIKAN UNTUK NEGARA BISA 500 Juta </text>
<text sub="clublinks" start="50.986" dur="1.6"> Bisnis 5000000000000 YANG DITAMPANG DIJAMINAN KANGGO TO </text>
<text sub="clublinks" start="52.62" dur="3.036"> PINJAMAN GARSANG DIPANGGUH UNTUK INDUSTRI LARGER, TAPI DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="55.69" dur="1.3"> INDUSTRI LARGER, TAPI DENGAN STRINGS ING ING DITANGGUH </text>
<text sub="clublinks" start="56.991" dur="1.4"> KAWASAN INI GAMPANG OVERSIGHT DARI INSPEKTOR </text>
<text sub="clublinks" start="58.393" dur="1.467"> OVERSIGHT Saka AKSUNTABILITI UMUM INSPEKTOR </text>
<text sub="clublinks" start="59.861" dur="2.501"> AKSARI AKTIVITI UMUM UNTUK TRANSENSI KENE ING SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="62.364" dur="2.133"> TRANSAKTIF TRANSAKTIF DIPANGGO ING SUKU BASA KANGGO DENGAN SENATE </text>
<text sub="clublinks" start="64.499" dur="2.068"> Dhewe kanggo tukang sing duwe SENATE ADALAH KANGGO MINITITI </text>
<text sub="clublinks" start="66.568" dur="0.733"> ING SEKOLIT PELIMA KOLEKTOR KANGGURU MENENGAH UNEMPLOYMENT </text>
<text sub="clublinks" start="67.302" dur="2.201"> SEKOLAH DESKELI UNEMPLOYMENT ING GRATIS GEMBANG KANGGO STERO, </text>
<text sub="clublinks" start="69.504" dur="1.701"> ING GRATIS GURNG NEGARA STERO, KAWASAN TANPA KANGGO DENGAN 1 MINGGU. </text>
<text sub="clublinks" start="71.206" dur="2.401"> KAWASAN LENGKONG PEKEL 1 Minggu. >> AGREEMENT ING, Bener </text>
<text sub="clublinks" start="73.608" dur="2.268"> >> AGREEMENT ING, NYANGGO ANTARA GAMPANG. </text>
<text sub="clublinks" start="75.877" dur="2.034"> KOMUNITAS KABUPATEN. KANGGO, ING TO AMERIKA, AKU </text>
<text sub="clublinks" start="77.912" dur="3.402"> KANGGURU, ING TO AMERIKA, AKU SUKU, ING ING ING KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="81.316" dur="4.303"> SUKU, NGANTONG ING ING PAHLUKU. HEBUNG NGANTONG, Lan Cepet NAMPANG. </text>
<text sub="clublinks" start="85.62" dur="2.068"> HEBUNG NGANTONG, Lan Cepet NAMPANG. REPORTER: SENATE MESE ing NOON </text>
<text sub="clublinks" start="87.689" dur="3.135"> REPORTER: SENATE MESE ING TANPA DIPANGGAL UNTUK PILIHAN AKU ING AKU </text>
<text sub="clublinks" start="90.859" dur="0.799"> DIPANGGALKU KE PILIHAN AKU ING AKU ING AKHIR DENGAN SEKOLAH </text>
<text sub="clublinks" start="91.693" dur="3.336"> SELEPASAN DOKOKRATAS DOKOKRATAS SEKOLAH DENGAN OLEH </text>
<text sub="clublinks" start="95.063" dur="1.601"> REKABENTUK DEMOKRATS VOTE DENGAN KONSEP UNANIMOUS UNTUK APLIKASI </text>
<text sub="clublinks" start="96.698" dur="1.834"> KONSIM UNDANG UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG NUNJULKE ING SESU PRESIDEN </text>
<text sub="clublinks" start="98.567" dur="2"> ING NGENTANG PRESIDENSI KANGGO NANGGALU ING KANGSA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="100.602" dur="0.933"> NAMPAK Tandha ING KAYU KANGGO WANG KANGGO NANCY PELOSI YESTERDAY </text>
<text sub="clublinks" start="101.57" dur="4.57"> SPEAKER NANCY PELOSI YESTERDAY TOLD US SHE ING NGANGGUT </text>
<text sub="clublinks" start="106.141" dur="3.569"> KUNCI US SHE INGIN UNTUK LAMPIRAN OLEH INGKANG UNDANGGAL UNGGUL </text>
<text sub="clublinks" start="109.745" dur="2.401"> DENGAN ING UNTUK UNDANGGUL UNDANG-UNDANG UNDANGGU NDELENGKE APA ING IS INI KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="112.147" dur="0.9"> Deleng apa sing ana ing kono. >> AKU PRIDE OF SHE WOULDN'T </text>
<text sub="clublinks" start="113.048" dur="3.502"> >> AKU PRIDE OF SHE ora ngerti apa sing ana ing IT. </text>
<text sub="clublinks" start="116.585" dur="3.802"> Ngerti apa sing ana ing IT. LAMPIRAN: NEGOTIASI - 9 </text>
<text sub="clublinks" start="120.422" dur="1"> PEMBANGUNAN: NEGOTIASI - 9 PG, WULANGAN ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="121.423" dur="0.867"> AM, ING ING NGANGGO-UNDANG-UNDANG-UNDANG PURWASING GAMPANG GAMPANG GAMPANG PIKELAN </text>