Шумер го нарекува новиот $ 2Т стимулативен пакет „невработеност на стероиди“ subtitles

ВЕЛИКОТ ДА ГИ ГОДИТЕ СЕКОЈ. >> Добро утро, добро утро. >> Добро утро, добро утро. >> Добро, ние ќе добиеме нови новости, и >> Добро, НИЕ ГО ДОДЕЛНИ ВЕСТИ, И ДА ГО УПОТУВАМЕ ПАЗАРИТЕ ЗА ВИГОВОР, НОВО ГО СВЕДАТ ПАЗАРИТЕ ЗА ВИСОКО, НОВО ДЕЛОВНО ДВЕ ТРИЛИОН ДОЛАР ДВЕЕ НА ДВЕ ТРИЛИОН ДОЛАРСКИ СТИМУЛУС СОДРИНА СТРУЧОТ НА СТИМУЛУС СЕ ДОБИВ, ХИЛАРИ ПРЕГЛЕД НА НАС СЕ СЕ РАБОТИ, ХИЛАРИ ПРЕГЛЕД НА КАПИТОЛ ХИЛ СО ДЕТАЛИ. КАПИТОЛ ХИЛ СО ДЕТАЛИ. ИЗВЕШТАЈ: МАРИЈА КОГА САМО ИЗВЕШТАЈ: МАРИЈА КОИ СЕ СОГЛАСНО СЕ СОГЛАСНО ПОСТОЕ СЕ БИДЕ КРАТКО ПО ПОДГОДИНА, ПО МАРАТОН Полноќ, ПО ПЕТ ДЕН НА МАРАТОН НА ПРЕГОВОРИ ПЕТНИ ДЕНОВИ НА НЕГОТИРАЦИИ ДЕМОКРАТИ ЗАВРШНО ДОБИВ А ДЕМОКРАТИ ЗАВРШНО СЕ СОГЛАСУВААТ РАБОТА И РЕПУБЛИКАНИ велат: РАБОТНИЦИ И РЕПУБЛИКАНИЦИ велат дека е тоа малку лег ПОСТОЕ ЛАТЕЛ САМО ДАЛО ДА ГО ДОБИЕТЕ ТИЕ. ТЕА ДА СЕ ДАМАМЕ ТАА. >> СЕ РЕВИЗИРАМ ДЕМОКРАТИЧКО >> СЕ РЕВИЗИРАМЕ ДЕМОКРАТСКИ КОЛАГА IDИ ИДЕА ДА СЕ ЗЕМА ДА КОЛАГОВИИ ИДЕА ДА СЕ ДА ЈА ДА СЕ ОДГОВОР. ЗА ОДГОВОР. ОВОЈ ДАЛИ ДАЛИ ДАЛИ НЕДЕЛА ЗА ОВОЈ БИДЕ ДОДЕЛНА НЕДЕЛА ЗА СЕНАТИТЕ, НО МНОГУ ДАЛИ СЕНАТИТЕ, НО МОНА ПОДНЕСЕНА ВИДЕНА ЗА САМО НА СВЕТИ НЕДЕЛА ЗА САМО НА МИЛИОНИ АМЕРИКАНИ КОЈ НАЈДОВИ МИЛИОНИ АМЕРИКАНИ КОИ ГО НАПРАВИТЕ ТЕМАЛВЕВИ ВО ОВОЈ СТРАНЕЕ НОВ СОГЛАСНИЦИ ВО ОВОЈ СТРАНА НОВИ РЕАЛИТЕТ. РЕАЛНОСТ. СЕ. СЕ. МАРИЈА: ФИНАЛНА СМЕТКА ДИВОВИ 367 МАРИЈА: ФИНАЛНА СМЕТКА ДАЛИ 367 милијарди ДОЛАРИ НА МАЛИ МИЛИВИ ДОЛАРИ ДА МАЛИ БИЗНИС 500 милијарди БИЗНИС 500 милијарди гарантирани субвенционирани заеми до Гарантираните субвенционирани заеми за поголеми индустрии, но со ПОГОЛЕМИ ИНДУСТРИИ, НО СТРУЧНИТЕ ПОДВИДЕТЕ СВЕТНИЦИ ПОДВИДЕТЕ НА НАДВОРЕШНИОТ ОД ИНСПЕКТОР НАДВОРЕШНИК ОД ИНСПЕКТОР ОПШТИ ПРИДРУНИЦИ ЗА ОПШТИ РАБОТНОСТ ЗА СЕКОЈ Трансформација ПОВЕЕ НА СЕКОЈ ПРЕВОД ПРЕВОД ОД ФОНД ЗА РАБОТНИЦИ СО СЕНАТИ ФОНД ЗА РАБОТНИЦИ СО СЕНАТИТЕ СЕ РАБОТНИКОТ ЛИДЕР НА ЛИЦЕР СЕ РАБОТНИКОТ ЛИДЕР ЧУКУР ШУМЕР ОТКРИВУВА Невработеност ШУМЕР ГО ОБВРСУВА ЗАБИЛУВАЕ ЗА ГАРНЕМАН ЗА ВРАБОТУВАЕ на стероидите, ЗА ОБРАЗОВАНИЕ ЗА ВРАБОТУВАЕ НА СТЕРОИВИ, РАБОТНИЦИ ПОЛНИ НАЧИН ЗА 1 недела. РАБОТНИЦИ ПОЛНИ НАЧИН ЗА 1 недела. >> ОВОЈ ДОГОВОР, Е ВИСТИНО >> ОВОЈ ДОГОВОР, Е ВИСТИНСКО ДОГОВОРЕН ДОГОВОР. ДОГОВОРЕН ДОГОВОР. До нив, до СИТЕ АМЕРИКАНИ, јас ДА СЕ, СИ СИТЕ АМЕРИКАНИ, САМУМ, ПОМОГНЕТЕ Е ПОМОГ. САМЕ, ПОМОШТЕ Е ДА ПОСЕБНО. Голема помош, и брза помош. Голема помош, и брза помош. ИЗВЕШТАЈ: СЕНАТ СРЕДБА НА ПОДЕЛБА ИЗВЕШТАЈ: СЕНАТИ СРЕДБА НА НЕДЕЛА ОЧЕКУВА ДА ГЛАСААМ СЕ ЗАВРШНО ОЧЕКУВА ДА ГЛАСАМ СЕ ЗАВРШНО ПО ОВА ШУМЕР ПО ТОА ШУМЕР ГО РЕАСОНИРАЕ ДЕМОКРАТИ ГЛАСА ОД РАЗГОВОРНИ ДЕМОКРАТИ ГЛАСА ОД ЕДНАШНА СОСТОЈБА ДА СЕ ОДНЕСУВА ЕДНОГОВОРНА СОГЛАСА ДА СЕ ОДНЕСУВА ОВОЈ СЕ вели ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ОВОЈ СЕ вели дека ПРЕТСЕДАТЕЛОТ SЕ СИГНЕТЕ ДОБИВНА КАРТИЧКА КАРТИНА SЕ СЕ СИГУРИ ДОБИВНА КАРТИСКА ЗДРУВАЕ НАНИЦА НАНЦИ ПЕЛОСИ ВЕСТИ ЗБИРНИКОТ НАНИЦИ ПЕЛОСИ ПЕТОК ДЕ TOЕ ДА СЕ ДА ГО ПРАВИМЕ САМОТ САКА ДА БИДЕ ДА САКАТЕ ДА САКАТЕ ДА СЕ ОДНЕСУВААТ ОД ЕДНОГЛАСНИОТ СОСТОЈБА САКАТ ДА ОД ЕДНАШНИОТ СОСТОЈБА САКАТЕ ДА ГОДИТЕ ШТО Е ДА Е ДА Е. Гледајте што е тоа тоа. >> Јас сум горд на тој не сакам >> Јас сум гордост, бидејќи не би знаел што е тоа. Знајте што е тоа. ИЗВЕШТАЈ: ПРЕГОВОРИ - 9 ИЗВЕШТАЈ: НЕГОТИАЦИИ - 9 часот наутро, ТИЕ СЕ ПРОБАБОЛНО АМА, ТИЕ СЕ ПРОБАБОЛНО ДА НЕ СЕ ДОСТАВУВА ДА СЕ ПРИГЛАВИ

Шумер го нарекува новиот $ 2Т стимулативен пакет „невработеност на стероиди“

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="1.436" dur="2.467"> ВЕЛИКОТ ДА ГИ ГОДИТЕ СЕКОЈ. >> Добро утро, добро утро. </text>
<text sub="clublinks" start="3.904" dur="1.3"> >> Добро утро, добро утро. >> Добро, ние ќе добиеме нови новости, и </text>
<text sub="clublinks" start="5.206" dur="2.835"> >> Добро, НИЕ ГО ДОДЕЛНИ ВЕСТИ, И ДА ГО УПОТУВАМЕ ПАЗАРИТЕ ЗА ВИГОВОР, НОВО </text>
<text sub="clublinks" start="8.042" dur="0.7"> ГО СВЕДАТ ПАЗАРИТЕ ЗА ВИСОКО, НОВО ДЕЛОВНО ДВЕ ТРИЛИОН ДОЛАР </text>
<text sub="clublinks" start="8.776" dur="3.236"> ДВЕЕ НА ДВЕ ТРИЛИОН ДОЛАРСКИ СТИМУЛУС СОДРИНА </text>
<text sub="clublinks" start="12.046" dur="1.701"> СТРУЧОТ НА СТИМУЛУС СЕ ДОБИВ, ХИЛАРИ ПРЕГЛЕД НА НАС </text>
<text sub="clublinks" start="13.781" dur="0.6"> СЕ СЕ РАБОТИ, ХИЛАРИ ПРЕГЛЕД НА КАПИТОЛ ХИЛ СО ДЕТАЛИ. </text>
<text sub="clublinks" start="14.415" dur="1.801"> КАПИТОЛ ХИЛ СО ДЕТАЛИ. ИЗВЕШТАЈ: МАРИЈА КОГА САМО </text>
<text sub="clublinks" start="16.217" dur="1.534"> ИЗВЕШТАЈ: МАРИЈА КОИ СЕ СОГЛАСНО СЕ СОГЛАСНО ПОСТОЕ </text>
<text sub="clublinks" start="17.752" dur="2.301"> СЕ БИДЕ КРАТКО ПО ПОДГОДИНА, ПО МАРАТОН </text>
<text sub="clublinks" start="20.088" dur="1.2"> Полноќ, ПО ПЕТ ДЕН НА МАРАТОН НА ПРЕГОВОРИ </text>
<text sub="clublinks" start="21.322" dur="1.3"> ПЕТНИ ДЕНОВИ НА НЕГОТИРАЦИИ ДЕМОКРАТИ ЗАВРШНО ДОБИВ А </text>
<text sub="clublinks" start="22.623" dur="1.434"> ДЕМОКРАТИ ЗАВРШНО СЕ СОГЛАСУВААТ РАБОТА И РЕПУБЛИКАНИ велат: </text>
<text sub="clublinks" start="24.091" dur="1.301"> РАБОТНИЦИ И РЕПУБЛИКАНИЦИ велат дека е тоа малку лег </text>
<text sub="clublinks" start="25.426" dur="3.936"> ПОСТОЕ ЛАТЕЛ САМО ДАЛО ДА ГО ДОБИЕТЕ ТИЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="29.363" dur="2.001"> ТЕА ДА СЕ ДАМАМЕ ТАА. >> СЕ РЕВИЗИРАМ ДЕМОКРАТИЧКО </text>
<text sub="clublinks" start="31.398" dur="1.434"> >> СЕ РЕВИЗИРАМЕ ДЕМОКРАТСКИ КОЛАГА IDИ ИДЕА ДА СЕ ЗЕМА ДА </text>
<text sub="clublinks" start="32.867" dur="0.666"> КОЛАГОВИИ ИДЕА ДА СЕ ДА ЈА ДА СЕ ОДГОВОР. </text>
<text sub="clublinks" start="33.534" dur="2.001"> ЗА ОДГОВОР. ОВОЈ ДАЛИ ДАЛИ ДАЛИ НЕДЕЛА ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="35.536" dur="2.201"> ОВОЈ БИДЕ ДОДЕЛНА НЕДЕЛА ЗА СЕНАТИТЕ, НО МНОГУ ДАЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="37.739" dur="1.834"> СЕНАТИТЕ, НО МОНА ПОДНЕСЕНА ВИДЕНА ЗА САМО НА СВЕТИ </text>
<text sub="clublinks" start="39.608" dur="2.167"> НЕДЕЛА ЗА САМО НА МИЛИОНИ АМЕРИКАНИ КОЈ НАЈДОВИ </text>
<text sub="clublinks" start="41.776" dur="3.169"> МИЛИОНИ АМЕРИКАНИ КОИ ГО НАПРАВИТЕ ТЕМАЛВЕВИ ВО ОВОЈ СТРАНЕЕ НОВ </text>
<text sub="clublinks" start="44.979" dur="1.301"> СОГЛАСНИЦИ ВО ОВОЈ СТРАНА НОВИ РЕАЛИТЕТ. </text>
<text sub="clublinks" start="46.314" dur="0.266"> РЕАЛНОСТ. СЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="46.581" dur="1.901"> СЕ. МАРИЈА: ФИНАЛНА СМЕТКА ДИВОВИ 367 </text>
<text sub="clublinks" start="48.483" dur="1.234"> МАРИЈА: ФИНАЛНА СМЕТКА ДАЛИ 367 милијарди ДОЛАРИ НА МАЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="49.751" dur="1.233"> МИЛИВИ ДОЛАРИ ДА МАЛИ БИЗНИС 500 милијарди </text>
<text sub="clublinks" start="50.986" dur="1.6"> БИЗНИС 500 милијарди гарантирани субвенционирани заеми до </text>
<text sub="clublinks" start="52.62" dur="3.036"> Гарантираните субвенционирани заеми за поголеми индустрии, но со </text>
<text sub="clublinks" start="55.69" dur="1.3"> ПОГОЛЕМИ ИНДУСТРИИ, НО СТРУЧНИТЕ ПОДВИДЕТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="56.991" dur="1.4"> СВЕТНИЦИ ПОДВИДЕТЕ НА НАДВОРЕШНИОТ ОД ИНСПЕКТОР </text>
<text sub="clublinks" start="58.393" dur="1.467"> НАДВОРЕШНИК ОД ИНСПЕКТОР ОПШТИ ПРИДРУНИЦИ ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="59.861" dur="2.501"> ОПШТИ РАБОТНОСТ ЗА СЕКОЈ Трансформација ПОВЕЕ НА </text>
<text sub="clublinks" start="62.364" dur="2.133"> СЕКОЈ ПРЕВОД ПРЕВОД ОД ФОНД ЗА РАБОТНИЦИ СО СЕНАТИ </text>
<text sub="clublinks" start="64.499" dur="2.068"> ФОНД ЗА РАБОТНИЦИ СО СЕНАТИТЕ СЕ РАБОТНИКОТ ЛИДЕР НА ЛИЦЕР </text>
<text sub="clublinks" start="66.568" dur="0.733"> СЕ РАБОТНИКОТ ЛИДЕР ЧУКУР ШУМЕР ОТКРИВУВА Невработеност </text>
<text sub="clublinks" start="67.302" dur="2.201"> ШУМЕР ГО ОБВРСУВА ЗАБИЛУВАЕ ЗА ГАРНЕМАН ЗА ВРАБОТУВАЕ на стероидите, </text>
<text sub="clublinks" start="69.504" dur="1.701"> ЗА ОБРАЗОВАНИЕ ЗА ВРАБОТУВАЕ НА СТЕРОИВИ, РАБОТНИЦИ ПОЛНИ НАЧИН ЗА 1 недела. </text>
<text sub="clublinks" start="71.206" dur="2.401"> РАБОТНИЦИ ПОЛНИ НАЧИН ЗА 1 недела. >> ОВОЈ ДОГОВОР, Е ВИСТИНО </text>
<text sub="clublinks" start="73.608" dur="2.268"> >> ОВОЈ ДОГОВОР, Е ВИСТИНСКО ДОГОВОРЕН ДОГОВОР. </text>
<text sub="clublinks" start="75.877" dur="2.034"> ДОГОВОРЕН ДОГОВОР. До нив, до СИТЕ АМЕРИКАНИ, јас </text>
<text sub="clublinks" start="77.912" dur="3.402"> ДА СЕ, СИ СИТЕ АМЕРИКАНИ, САМУМ, ПОМОГНЕТЕ Е ПОМОГ. </text>
<text sub="clublinks" start="81.316" dur="4.303"> САМЕ, ПОМОШТЕ Е ДА ПОСЕБНО. Голема помош, и брза помош. </text>
<text sub="clublinks" start="85.62" dur="2.068"> Голема помош, и брза помош. ИЗВЕШТАЈ: СЕНАТ СРЕДБА НА ПОДЕЛБА </text>
<text sub="clublinks" start="87.689" dur="3.135"> ИЗВЕШТАЈ: СЕНАТИ СРЕДБА НА НЕДЕЛА ОЧЕКУВА ДА ГЛАСААМ СЕ ЗАВРШНО </text>
<text sub="clublinks" start="90.859" dur="0.799"> ОЧЕКУВА ДА ГЛАСАМ СЕ ЗАВРШНО ПО ОВА ШУМЕР </text>
<text sub="clublinks" start="91.693" dur="3.336"> ПО ТОА ШУМЕР ГО РЕАСОНИРАЕ ДЕМОКРАТИ ГЛАСА ОД </text>
<text sub="clublinks" start="95.063" dur="1.601"> РАЗГОВОРНИ ДЕМОКРАТИ ГЛАСА ОД ЕДНАШНА СОСТОЈБА ДА СЕ ОДНЕСУВА </text>
<text sub="clublinks" start="96.698" dur="1.834"> ЕДНОГОВОРНА СОГЛАСА ДА СЕ ОДНЕСУВА ОВОЈ СЕ вели ПРЕТСЕДАТЕЛОТ </text>
<text sub="clublinks" start="98.567" dur="2"> ОВОЈ СЕ вели дека ПРЕТСЕДАТЕЛОТ SЕ СИГНЕТЕ ДОБИВНА КАРТИЧКА КАРТИНА </text>
<text sub="clublinks" start="100.602" dur="0.933"> SЕ СЕ СИГУРИ ДОБИВНА КАРТИСКА ЗДРУВАЕ НАНИЦА НАНЦИ ПЕЛОСИ ВЕСТИ </text>
<text sub="clublinks" start="101.57" dur="4.57"> ЗБИРНИКОТ НАНИЦИ ПЕЛОСИ ПЕТОК ДЕ TOЕ ДА СЕ ДА ГО ПРАВИМЕ САМОТ САКА </text>
<text sub="clublinks" start="106.141" dur="3.569"> ДА БИДЕ ДА САКАТЕ ДА САКАТЕ ДА СЕ ОДНЕСУВААТ ОД ЕДНОГЛАСНИОТ СОСТОЈБА САКАТ ДА </text>
<text sub="clublinks" start="109.745" dur="2.401"> ОД ЕДНАШНИОТ СОСТОЈБА САКАТЕ ДА ГОДИТЕ ШТО Е ДА Е ДА Е. </text>
<text sub="clublinks" start="112.147" dur="0.9"> Гледајте што е тоа тоа. >> Јас сум горд на тој не сакам </text>
<text sub="clublinks" start="113.048" dur="3.502"> >> Јас сум гордост, бидејќи не би знаел што е тоа. </text>
<text sub="clublinks" start="116.585" dur="3.802"> Знајте што е тоа. ИЗВЕШТАЈ: ПРЕГОВОРИ - 9 </text>
<text sub="clublinks" start="120.422" dur="1"> ИЗВЕШТАЈ: НЕГОТИАЦИИ - 9 часот наутро, ТИЕ СЕ ПРОБАБОЛНО </text>
<text sub="clublinks" start="121.423" dur="0.867"> АМА, ТИЕ СЕ ПРОБАБОЛНО ДА НЕ СЕ ДОСТАВУВА ДА СЕ ПРИГЛАВИ </text>