Doraemon parodi 51 Antarane kita # 2 Sapa sing paling alus? subtitles

Oh ... oh .... Tulung aku tulung wong liya bisa nulungi aku Ana apa mbah? Aku bakal ngetutake wong sing nulungi aku. ora! Ora prelu Man, bocah lanang iku, tulungi simbah, hei Dadi, Eyang alon-alon tangi?! Ya wis. Sedhela maneh. Oh, wis cedhak. Ups. Adhuh. Adhuh. Oh! Bocah iki pancen apikan tenan, matur nuwun. Aku bungah tenan Kanggo ketemu karo pemuda iki Jenengku Meriel. Sapa jenenge? Jeneng Jai An Oh, bener? Dhuh, bocah lanang. Delengen! Manuk endi? Oh, ngono wae. Mabur mrana tekan patang lima. Endi, Eyang, babar pisan ora bisa ndeleng. Oh, wis ngono. Isih isih ringkih. Piye miopia? Aku ora bisa nglawan Eyang Mripatku isih katon jelas, Eyang, oh Ngapusi aku Ya! Lol Bocah enom iki Dadi gampang diapusi Ora, bakal ana wong sing bakal nemoni dheweke. Kabeh wong, delengen iki! Hei hahahahahahahahah, iki ati semut !! Ala banget kapal iki duwe pembunuh! We are! Ayo cepet-cepet ngandhani kabeh. Hei, ana apa? Napa kowe mati kaya ngene? Apa sing dikandhani wong lanang? Pakdhe. Mung kita iki Mlaku kaya Aku mlaku ngunyah, pew, pew, pew. Dumadakan, kita welas asih karo Semut. Kahanan kasebut ana ing kahanan kasebut. Ah, apa? Ya. Ya. Kita ora ngerti tenan. Ya, ya. Kita ora ngerti tenan yen Raksasa. Kepiye sampeyan bisa kaya iki? Dadi, aku ora bisa nulungi. Apa sampeyan petugas lawas? Punapa panjenengan kersa tindak lan atur? Aku ora pengin kapal kita kudu reget kabeh, kepenak banget! Iki profesi lawasku. Oppa, lan Miss Giant. Apa dheweke wis mati? Kayane. Adhedasar kahanane Bisa uga alergi papan, aku ngerti. Aku ngerti, ing endi? Sapa swarane? Kahanan sing kaya ngono jelas mateni, hei! Nak, ojo nganti trampil. Kandhani manawa sampeyan alergi marang alergi. Hei, apa iki? Jai Ant seda ing tengah wengi lan telung menit, eh, kepiye sampeyan ngerti? Ora ditulis. Ya, wong jahat mau pancen wong sing alon. Arang urusan karo sapa wae. Lan gunakake cara supaya korban mati Tanpa mangu-mangu Sampeyan bisa uga ngrayu korban. Kanggo nggatekake apa-apa Banjur tindakake Kepiye sampeyan ngerti? Ya. Ya. Kepiye sampeyan ngerti? Ya iki. Wis ditulis. Mung ana siji wong jahat: Eyang Meriel! Kepiye aku bisa nindakake? Sing nom-noman iku lucu, dheweke bakal mati, aku ora bisa. Uga, aku wis tuwa banget. Endi sampeyan nyedhiyakake kekuwatan kanggo nindakake wong? Ora, cak, ngenteni sedela. Ayo teka lan deleng kene! Kaya ngene iki Aku saiki ngerti Penjahat nyata Mung ana siji! Yaiku Shizuka! Apa? Shizuka! Aku ora mikir Sampeyan bakal bisa nindakake perkara kaya iki. Raksasa kanca sampeyan. Ya, ya, ya. Sampeyan pancen Shizuka sing ala, ayo putus! Mangkene, ayo ngomong. Napa aku kudu tumindak kaya ngono? Eh. Bener. Sampeyan bisa dadi seksi. Bocah iki bocah apikan. Saben ndeleng aku, aku ndedonga. Aduh, matur nuwun. Eyang ngambung. Wingi aku ndeleng sampeyan lan Raksasa. Kepiye sampeyan gelut? Hei, Ant, napa sampeyan ora mriksa kabel ing kana? Aku kesel. Sampeyan bisa nindakake iku. Raksasa wis teka, mula padha tulung tinulung. Apa sampeyan mikir dhewe, lan apa sampeyan wis nindakake apa-apa? Ya wis, dheweke uga males !!!!! Aku ora bisa nampa !!!! Wah, critakake, delengen gambar kasebut. Apa ana alesan kanggo aku? Shizuka Aku pancen kuciwa marang kowe. Aku ora ngerti Dheweke bakal kaya iki Yaiku, ujarku. Biasa wae, oh Oh, ana apa? Kita wis ngerti wong jahat! Pancen? Sapa kuwi? Sanajan dheweke njijiki kanca-kancane Nanging sampeyan ora kudu mungkasi karo wong liya. Mung amarga swasana dadakan Sing paling penting Wah !!!! Eh, piye apike geni? Kayane dakkira ora kleru. Mesthi ana luwih saka siji wong jahat. Lan salah sawijine yaiku Kepiye Pakdhe Undertaker? Dudu aku, dudu aku. Aku durung nate nindakake apa-apa, mung scan kertu. Sing paling ala! Aku ora mikir Sampeyan bakal dadi sampeyan? Aku kuciwa tenan. Mikir sampeyan bakal dadi wong sing apikan, huh !! Penjahat arep nggunakake sajrone kobongan lagi nemoni masalah. Ing mateni korban Pakdhe sing endi sing ngerti Geni ing kapal kita Ora apik banget, mula aku ngandelake wektu nalika kabeh arep ndandani lampu. Untunge, kita duwe tombol geni cadangan. Lan mung ana siji wong jahat, yaiku Paman. Hei, ngenteni, ngenteni, ngenteni, ngenteni Aku bisa nerangake. Dadi, apa sing digunakake minangka gaman? Kepiye kertu iki? Delengen. Kertu iki digawe saka aluminium kelas A asli, kudu nduweni sertifikasi FDA. Kuciwo banget yen sampeyan ora ati-ati. Oh, aku pancen trampil. Tikus iku opo? Jenengku! Detektif Conan Apa ya ngono? Conan Aku bakal kelingan Aja mbuwang wektu maneh. Kowe kabeh, ati-ati. Penjahat bisa uga duwe luwih saka loro. Hei, tulung njupuk wit iki. Apa sampeyan bisa nyelehake ing kana? Ya penak tenan. Halo, apa sing sampeyan lakoni, wong enom? Oh, aku bakal nyoba nandur tanduran kacang. Aku bakal weruh apa bakal kelakon utawa ora. Lan kepiye yen mati? Oh, yen wis mati? Aku kudu njupuk, Oh, yen nom-noman kasebut mati? Nonoman, apa sampeyan bisa menehi kula? Ya bisa? Hoy! Tulung, tulungi. Bocah lanang, dheweke bakal nglarani aku. Siji liyane, tulung! Lagi opo Mbah? Aku ora ngerti babagan iki. Ojo gupuh Wis rampung. Ana apa? Hei Nobita !! Sunio, sampeyan! Sampeyan pancen ora bener, bener? Dudu tenan, ta? Aku ora percoyo babar pisan. Isih enom, isih tegas, bener Bocah iki, mbesuke adoh banget. Tuwa, bisa uga dadi perdana menteri, hei, ora apa-apa, aku bakal dadi awakku dhewe. Aku dudu tukang gawe Aku dudu produsen Nobita! Eyang iki mbah? Eyang, dheweke ngulungake pisau, bocah, sampeyan bisa mandheg ngapusi. Aku weruh sampeyan nindakake kanthi bener ing mripatku. Ing kene, yen kabeh wong ora nggayuh. Aku bisa dadi sing sabanjure. Hmmm. Ora, Mbah. Kita wis teka nulungi! Ing kene wong enom Bukti wis diwedeni. Ya Ya ora mandheg alesan. Banjur njaluk ukuman! Apa meh ilang? Rajapati Lan aku bareng weruh manawa sampeyan iku tukang mateni wong, mula sampeyan kudu dibuwang. Yaya dibuwang metu saka kapal kaya wong liya, bener? Minangka kanggo master, pelanggaran sing jelas lan terbuka. Sadurunge mripatku, wong enom Mula, ukuman kasebut ora kaya wong liya. Sampeyan kudu di buwang menyang lahar! Wadhuh! Sialan? Ora, ora, aku ora bisa nerangake. Pipa rusak, mula aku banjur mudhun lan ndeleng. Saiki ana papat pembunuh ing kapal kita? Siji Shisuka, loro paman Undertaker. Telung Sunio lan Papat Eyang, muga-muga wis rampung, ya! Aku bosen tenan. Apa sewu crita! Napa sampeyan ora saling tresna, persatuan, banjur kepiye kabare bangsa? Luwih becik mangkat kerja Banjur kakang. Aku kudu njaluk ngapura dhisik. Amarga ing titik iki Ing kamar, kabel listrik rusak. Tulung Ya wis Wis giliran sampeyan, hei, dak enteni. Aku ora wani lunga dhewekan Ngenteni manawa ana pembunuh liyane Aku sibuk Oh, apa iki wis rampung? Aku ora bisa. Napa aku ora bisa? Coba maneh. Pancen! Deleng, aku ora bisa. Oh, kenapa ora bisa? Piranti saya rusak? Coba maneh, ora bisa, ora bisa maneh, ora bisa ditindakake maneh. Sampeyan ora bisa. Hey. Sampeyan bisa pesen. Hahaha. Hahaha. Mati! Hei Dora, piye kabarmu? Wah, ora apa-apa. Ana apa-apa? Ora ana apa-apa. Go go go go Banjur aku lunga. Ohhhhhhhhhhhhhhhhhhh Pitulung, ana wong sing tilar donya maneh. Tulung tulung Hei, ala, sapa sing nindakake iki? Ya wis. Eh. Sapa wae, nanging sejatine dudu aku. Kandhani. Aku, Aku, Aku, sejatine ora nindakake. Aku sumpah Muga-muga rupaku luwih ayu Lan kepiye carane bisa ngatur Dheweke ora nindakake. Ahadora. Aku kelingan sampeyan lagi wae liwat aku. Nanging, nanging, nanging aku sejatine ora nindakake. Leres? Lha, aku wis crita marang Dora apa ta? Ugh. Oh, iku getih. Hei, hei Dora, apa bener? Dudu aku Hyung, banjur sampeyan bisa mbukak tas sing bisa dideleng. Apa sing ana ing njero? Dolar, yen bener. Dibukak banjur dideleng Hei, piso. Oh, wis mati. Kepiye kedadeyane? Pancen ora! Ora tenan. Kepiye ing tasku? Hei, muga-muga sampeyan kudu dadi tukang mateni, golek. Ngenteni, apa sampeyan, Doraemon? Kowe lunga menyang endi? Wah .. Kepiye cara aku menyang jedhing? Akeh lara ing cipratan, ya? Hei hei hei, lan menyang ngendi sampeyan lunga ??? Detektif Yeon Oh, aku nang kamar. Kepiye kamera CCTV? Hei !! Ojo ngomong !! Aku weruh sampeyan karo Pakdhe Tu sadurunge Paman Tu seda. Hei! Lan aku ndeleng sampeyan Mateni Paman Tu Hui! Lan ndeleng sampeyan bebek mudhun menyang pipo, Dhuh Gusti! Banjur tampil maneh nalika Dora mlaku, hei! Nalika Dora nolak sampeyan? Sampeyan njupuk piso, hei! Aja Wenehake ing tas Dora, hei! Apa aku bener? Aku pengin nutup kasus kasebut Mung ana siji wong jahat lan yaiku, hei !!!!!! sing! Sopo kuwi ??? Yen kanca kancamu seneng klip iki, klik Pencet bareng lan tindakake akeh. Aja lali meksa meksa penggemar, kabeh.

Doraemon parodi 51 Antarane kita # 2 Sapa sing paling alus?

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="10.3" dur="10.86">Oh ... oh .... Tulung aku tulung wong liya bisa nulungi aku</text>
<text sub="clublinks" start="21.66" dur="4.113"> Ana apa mbah? Aku bakal ngetutake wong sing nulungi aku.</text>
<text sub="clublinks" start="26.264" dur="2.967"> ora! Ora prelu</text>
<text sub="clublinks" start="29.231" dur="3.992"> Man, bocah lanang iku, tulungi simbah, hei</text>
<text sub="clublinks" start="33.223" dur="4.121"> Dadi, Eyang alon-alon tangi?!</text>
<text sub="clublinks" start="37.344" dur="7.616"> Ya wis. Sedhela maneh. Oh, wis cedhak. Ups. Adhuh. Adhuh. Oh!</text>
<text sub="clublinks" start="44.96" dur="3.68"> Bocah iki pancen apikan tenan, matur nuwun.</text>
<text sub="clublinks" start="48.64" dur="7.78"> Aku bungah tenan Kanggo ketemu karo pemuda iki Jenengku Meriel.</text>
<text sub="clublinks" start="56.42" dur="3.58"> Sapa jenenge? Jeneng Jai An</text>
<text sub="clublinks" start="60" dur="9.62"> Oh, bener? Dhuh, bocah lanang. Delengen! Manuk endi? Oh, ngono wae.</text>
<text sub="clublinks" start="69.62" dur="4.12"> Mabur mrana tekan patang lima. Endi, Eyang, babar pisan ora bisa ndeleng.</text>
<text sub="clublinks" start="73.74" dur="6.874"> Oh, wis ngono. Isih isih ringkih.</text>
<text sub="clublinks" start="80.614" dur="7.646"> Piye miopia? Aku ora bisa nglawan Eyang Mripatku isih katon jelas, Eyang, oh</text>
<text sub="clublinks" start="88.26" dur="1.376"> Ngapusi aku</text>
<text sub="clublinks" start="89.636" dur="3.404"> Ya! Lol</text>
<text sub="clublinks" start="93.04" dur="3.78"> Bocah enom iki Dadi gampang diapusi</text>
<text sub="clublinks" start="96.82" dur="4.44"> Ora, bakal ana wong sing bakal nemoni dheweke.</text>
<text sub="clublinks" start="108.94" dur="9.99"> Kabeh wong, delengen iki! Hei hahahahahahahahah, iki ati semut !! Ala banget kapal iki duwe pembunuh!</text>
<text sub="clublinks" start="118.93" dur="3.79"> We are! Ayo cepet-cepet ngandhani kabeh.</text>
<text sub="clublinks" start="126" dur="4.82"> Hei, ana apa? Napa kowe mati kaya ngene?</text>
<text sub="clublinks" start="130.82" dur="4.32"> Apa sing dikandhani wong lanang? Pakdhe. Mung kita iki</text>
<text sub="clublinks" start="135.14" dur="3.89"> Mlaku kaya Aku mlaku ngunyah, pew, pew, pew.</text>
<text sub="clublinks" start="139.03" dur="2.07"> Dumadakan, kita welas asih karo Semut.</text>
<text sub="clublinks" start="141.1" dur="3.4"> Kahanan kasebut ana ing kahanan kasebut. Ah, apa? Ya. Ya.</text>
<text sub="clublinks" start="144.5" dur="3.24"> Kita ora ngerti tenan. Ya, ya.</text>
<text sub="clublinks" start="147.74" dur="2.4"> Kita ora ngerti tenan yen Raksasa.</text>
<text sub="clublinks" start="150.14" dur="5.56"> Kepiye sampeyan bisa kaya iki? Dadi, aku ora bisa nulungi.</text>
<text sub="clublinks" start="155.7" dur="3.7"> Apa sampeyan petugas lawas? Punapa panjenengan kersa tindak lan atur?</text>
<text sub="clublinks" start="159.4" dur="3.44"> Aku ora pengin kapal kita kudu reget kabeh, kepenak banget!</text>
<text sub="clublinks" start="162.84" dur="3.28"> Iki profesi lawasku.</text>
<text sub="clublinks" start="172" dur="6.86"> Oppa, lan Miss Giant. Apa dheweke wis mati? Kayane.</text>
<text sub="clublinks" start="178.86" dur="4.2"> Adhedasar kahanane Bisa uga alergi papan, aku ngerti.</text>
<text sub="clublinks" start="183.06" dur="4.76"> Aku ngerti, ing endi? Sapa swarane?</text>
<text sub="clublinks" start="187.82" dur="5.8"> Kahanan sing kaya ngono jelas mateni, hei!</text>
<text sub="clublinks" start="193.62" dur="4.6"> Nak, ojo nganti trampil. Kandhani manawa sampeyan alergi marang alergi.</text>
<text sub="clublinks" start="198.22" dur="7.4"> Hei, apa iki?</text>
<text sub="clublinks" start="208.551" dur="6.069"> Jai Ant seda ing tengah wengi lan telung menit, eh, kepiye sampeyan ngerti?</text>
<text sub="clublinks" start="214.62" dur="7.04"> Ora ditulis. Ya, wong jahat mau pancen wong sing alon.</text>
<text sub="clublinks" start="221.66" dur="4.92"> Arang urusan karo sapa wae. Lan gunakake cara supaya korban mati</text>
<text sub="clublinks" start="226.58" dur="4.2"> Tanpa mangu-mangu Sampeyan bisa uga ngrayu korban.</text>
<text sub="clublinks" start="230.78" dur="4.84"> Kanggo nggatekake apa-apa Banjur tindakake Kepiye sampeyan ngerti?</text>
<text sub="clublinks" start="235.62" dur="6.58"> Ya. Ya. Kepiye sampeyan ngerti? Ya iki. Wis ditulis.</text>
<text sub="clublinks" start="242.2" dur="7.534"> Mung ana siji wong jahat: Eyang Meriel!</text>
<text sub="clublinks" start="249.917" dur="8.302"> Kepiye aku bisa nindakake? Sing nom-noman iku lucu, dheweke bakal mati, aku ora bisa.</text>
<text sub="clublinks" start="258.22" dur="5.61"> Uga, aku wis tuwa banget. Endi sampeyan nyedhiyakake kekuwatan kanggo nindakake wong?</text>
<text sub="clublinks" start="263.83" dur="4.69"> Ora, cak, ngenteni sedela.</text>
<text sub="clublinks" start="268.52" dur="8.96"> Ayo teka lan deleng kene! Kaya ngene iki Aku saiki ngerti</text>
<text sub="clublinks" start="277.48" dur="2.84"> Penjahat nyata Mung ana siji!</text>
<text sub="clublinks" start="280.32" dur="10.04"> Yaiku Shizuka! Apa? Shizuka! Aku ora mikir</text>
<text sub="clublinks" start="290.36" dur="5"> Sampeyan bakal bisa nindakake perkara kaya iki. Raksasa kanca sampeyan.</text>
<text sub="clublinks" start="295.766" dur="6.074"> Ya, ya, ya. Sampeyan pancen Shizuka sing ala, ayo putus!</text>
<text sub="clublinks" start="301.84" dur="5.12"> Mangkene, ayo ngomong. Napa aku kudu tumindak kaya ngono?</text>
<text sub="clublinks" start="306.96" dur="4.68"> Eh. Bener. Sampeyan bisa dadi seksi.</text>
<text sub="clublinks" start="311.64" dur="3.96"> Bocah iki bocah apikan.</text>
<text sub="clublinks" start="315.6" dur="6.12"> Saben ndeleng aku, aku ndedonga. Aduh, matur nuwun. Eyang ngambung.</text>
<text sub="clublinks" start="321.72" dur="5.604"> Wingi aku ndeleng sampeyan lan Raksasa. Kepiye sampeyan gelut?</text>
<text sub="clublinks" start="328.482" dur="5.638"> Hei, Ant, napa sampeyan ora mriksa kabel ing kana?</text>
<text sub="clublinks" start="334.12" dur="3.2"> Aku kesel. Sampeyan bisa nindakake iku.</text>
<text sub="clublinks" start="337.32" dur="3.72"> Raksasa wis teka, mula padha tulung tinulung.</text>
<text sub="clublinks" start="341.04" dur="4.16"> Apa sampeyan mikir dhewe, lan apa sampeyan wis nindakake apa-apa?</text>
<text sub="clublinks" start="345.2" dur="7.8"> Ya wis, dheweke uga males !!!!!</text>
<text sub="clublinks" start="353" dur="2.92"> Aku ora bisa nampa !!!!</text>
<text sub="clublinks" start="358.5" dur="6.9"> Wah, critakake, delengen gambar kasebut. Apa ana alesan kanggo aku? Shizuka</text>
<text sub="clublinks" start="365.4" dur="7.16"> Aku pancen kuciwa marang kowe. Aku ora ngerti Dheweke bakal kaya iki</text>
<text sub="clublinks" start="372.56" dur="5.92"> Yaiku, ujarku. Biasa wae, oh</text>
<text sub="clublinks" start="378.48" dur="5.52"> Oh, ana apa? Kita wis ngerti wong jahat!</text>
<text sub="clublinks" start="384" dur="4.018"> Pancen? Sapa kuwi?</text>
<text sub="clublinks" start="389.043" dur="8.789"> Sanajan dheweke njijiki kanca-kancane Nanging sampeyan ora kudu mungkasi karo wong liya. Mung amarga swasana dadakan</text>
<text sub="clublinks" start="397.832" dur="2.484"> Sing paling penting</text>
<text sub="clublinks" start="401.007" dur="2"> Wah !!!!</text>
<text sub="clublinks" start="446" dur="6.5"> Eh, piye apike geni? Kayane dakkira ora kleru.</text>
<text sub="clublinks" start="452.5" dur="4.44"> Mesthi ana luwih saka siji wong jahat. Lan salah sawijine yaiku</text>
<text sub="clublinks" start="456.94" dur="3.88"> Kepiye Pakdhe Undertaker? Dudu aku, dudu aku.</text>
<text sub="clublinks" start="460.82" dur="3.314"> Aku durung nate nindakake apa-apa, mung scan kertu.</text>
<text sub="clublinks" start="464.134" dur="1.606"> Sing paling ala!</text>
<text sub="clublinks" start="465.74" dur="5.6"> Aku ora mikir Sampeyan bakal dadi sampeyan? Aku kuciwa tenan.</text>
<text sub="clublinks" start="471.34" dur="3.36"> Mikir sampeyan bakal dadi wong sing apikan, huh !!</text>
<text sub="clublinks" start="474.7" dur="5.1"> Penjahat arep nggunakake sajrone kobongan lagi nemoni masalah. Ing mateni korban</text>
<text sub="clublinks" start="479.8" dur="2.72"> Pakdhe sing endi sing ngerti Geni ing kapal kita</text>
<text sub="clublinks" start="482.52" dur="4.16"> Ora apik banget, mula aku ngandelake wektu nalika kabeh arep ndandani lampu.</text>
<text sub="clublinks" start="486.68" dur="4.56"> Untunge, kita duwe tombol geni cadangan.</text>
<text sub="clublinks" start="491.24" dur="4.922"> Lan mung ana siji wong jahat, yaiku Paman.</text>
<text sub="clublinks" start="496.162" dur="1.878"> Hei, ngenteni, ngenteni, ngenteni, ngenteni</text>
<text sub="clublinks" start="498.04" dur="2.284"> Aku bisa nerangake.</text>
<text sub="clublinks" start="502" dur="6.434"> Dadi, apa sing digunakake minangka gaman? Kepiye kertu iki? Delengen.</text>
<text sub="clublinks" start="510.24" dur="5.7"> Kertu iki digawe saka aluminium kelas A asli, kudu nduweni sertifikasi FDA.</text>
<text sub="clublinks" start="515.94" dur="5.64"> Kuciwo banget yen sampeyan ora ati-ati. Oh, aku pancen trampil.</text>
<text sub="clublinks" start="521.58" dur="6.795"> Tikus iku opo? Jenengku! Detektif Conan</text>
<text sub="clublinks" start="529.421" dur="7.052"> Apa ya ngono? Conan Aku bakal kelingan Aja mbuwang wektu maneh.</text>
<text sub="clublinks" start="538.7" dur="4.811"> Kowe kabeh, ati-ati. Penjahat bisa uga duwe luwih saka loro.</text>
<text sub="clublinks" start="556.12" dur="6.42"> Hei, tulung njupuk wit iki. Apa sampeyan bisa nyelehake ing kana?</text>
<text sub="clublinks" start="562.54" dur="3.13"> Ya penak tenan.</text>
<text sub="clublinks" start="579" dur="6.98"> Halo, apa sing sampeyan lakoni, wong enom? Oh, aku bakal nyoba nandur tanduran kacang.</text>
<text sub="clublinks" start="585.98" dur="4.6"> Aku bakal weruh apa bakal kelakon utawa ora.</text>
<text sub="clublinks" start="590.58" dur="3.76"> Lan kepiye yen mati? Oh, yen wis mati?</text>
<text sub="clublinks" start="594.34" dur="8.394"> Aku kudu njupuk, Oh, yen nom-noman kasebut mati?</text>
<text sub="clublinks" start="611.06" dur="7.14"> Nonoman, apa sampeyan bisa menehi kula? Ya bisa?</text>
<text sub="clublinks" start="618.2" dur="6.9"> Hoy! Tulung, tulungi. Bocah lanang, dheweke bakal nglarani aku. Siji liyane, tulung!</text>
<text sub="clublinks" start="628.7" dur="3.66"> Lagi opo Mbah? Aku ora ngerti babagan iki.</text>
<text sub="clublinks" start="632.36" dur="4.52"> Ojo gupuh Wis rampung.</text>
<text sub="clublinks" start="636.88" dur="5.6"> Ana apa? Hei Nobita !! Sunio, sampeyan!</text>
<text sub="clublinks" start="642.48" dur="6.2"> Sampeyan pancen ora bener, bener? Dudu tenan, ta? Aku ora percoyo babar pisan.</text>
<text sub="clublinks" start="648.68" dur="3.8"> Isih enom, isih tegas, bener Bocah iki, mbesuke adoh banget.</text>
<text sub="clublinks" start="652.48" dur="5.32"> Tuwa, bisa uga dadi perdana menteri, hei, ora apa-apa, aku bakal dadi awakku dhewe.</text>
<text sub="clublinks" start="657.8" dur="6.92"> Aku dudu tukang gawe Aku dudu produsen Nobita! Eyang iki mbah?</text>
<text sub="clublinks" start="664.72" dur="4.68"> Eyang, dheweke ngulungake pisau, bocah, sampeyan bisa mandheg ngapusi.</text>
<text sub="clublinks" start="669.4" dur="5.6"> Aku weruh sampeyan nindakake kanthi bener ing mripatku. Ing kene, yen kabeh wong ora nggayuh.</text>
<text sub="clublinks" start="675" dur="6.04"> Aku bisa dadi sing sabanjure. Hmmm. Ora, Mbah.</text>
<text sub="clublinks" start="681.04" dur="4.6"> Kita wis teka nulungi! Ing kene wong enom</text>
<text sub="clublinks" start="685.64" dur="5.92"> Bukti wis diwedeni. Ya Ya ora mandheg alesan.</text>
<text sub="clublinks" start="691.56" dur="4.24"> Banjur njaluk ukuman! Apa meh ilang?</text>
<text sub="clublinks" start="695.8" dur="1.822"> Rajapati</text>
<text sub="clublinks" start="699.16" dur="5.986"> Lan aku bareng weruh manawa sampeyan iku tukang mateni wong, mula sampeyan kudu dibuwang.</text>
<text sub="clublinks" start="705.146" dur="4.507"> Yaya dibuwang metu saka kapal kaya wong liya, bener?</text>
<text sub="clublinks" start="709.653" dur="4.936"> Minangka kanggo master, pelanggaran sing jelas lan terbuka.</text>
<text sub="clublinks" start="714.589" dur="2.93"> Sadurunge mripatku, wong enom</text>
<text sub="clublinks" start="717.818" dur="7.829"> Mula, ukuman kasebut ora kaya wong liya. Sampeyan kudu di buwang menyang lahar!</text>
<text sub="clublinks" start="740.5" dur="7.5"> Wadhuh! Sialan? Ora, ora, aku ora bisa nerangake.</text>
<text sub="clublinks" start="748" dur="4.68"> Pipa rusak, mula aku banjur mudhun lan ndeleng.</text>
<text sub="clublinks" start="756.94" dur="7.3"> Saiki ana papat pembunuh ing kapal kita? Siji Shisuka, loro paman Undertaker.</text>
<text sub="clublinks" start="764.24" dur="8.04"> Telung Sunio lan Papat Eyang, muga-muga wis rampung, ya!</text>
<text sub="clublinks" start="772.28" dur="2.56"> Aku bosen tenan. Apa sewu crita!</text>
<text sub="clublinks" start="774.84" dur="5.52"> Napa sampeyan ora saling tresna, persatuan, banjur kepiye kabare bangsa?</text>
<text sub="clublinks" start="780.36" dur="6.48"> Luwih becik mangkat kerja Banjur kakang. Aku kudu njaluk ngapura dhisik.</text>
<text sub="clublinks" start="786.84" dur="3.6"> Amarga ing titik iki Ing kamar, kabel listrik rusak.</text>
<text sub="clublinks" start="790.44" dur="3"> Tulung</text>
<text sub="clublinks" start="800" dur="6.26"> Ya wis Wis giliran sampeyan, hei, dak enteni.</text>
<text sub="clublinks" start="806.26" dur="3.12"> Aku ora wani lunga dhewekan Ngenteni manawa ana pembunuh liyane</text>
<text sub="clublinks" start="809.38" dur="1.89"> Aku sibuk</text>
<text sub="clublinks" start="818.24" dur="7.14"> Oh, apa iki wis rampung? Aku ora bisa. Napa aku ora bisa?</text>
<text sub="clublinks" start="825.38" dur="5.96"> Coba maneh. Pancen! Deleng, aku ora bisa.</text>
<text sub="clublinks" start="831.34" dur="3.8"> Oh, kenapa ora bisa? Piranti saya rusak?</text>
<text sub="clublinks" start="835.14" dur="9.32"> Coba maneh, ora bisa, ora bisa maneh, ora bisa ditindakake maneh.</text>
<text sub="clublinks" start="844.46" dur="6.502"> Sampeyan ora bisa. Hey. Sampeyan bisa pesen. Hahaha. Hahaha. Mati!</text>
<text sub="clublinks" start="857.08" dur="6.58"> Hei Dora, piye kabarmu? Wah, ora apa-apa. Ana apa-apa? Ora ana apa-apa.</text>
<text sub="clublinks" start="863.66" dur="1.364"> Go go go go</text>
<text sub="clublinks" start="865.024" dur="3.636"> Banjur aku lunga.</text>
<text sub="clublinks" start="870" dur="2.532"> Ohhhhhhhhhhhhhhhhhhh</text>
<text sub="clublinks" start="872.532" dur="2.898"> Pitulung, ana wong sing tilar donya maneh.</text>
<text sub="clublinks" start="875.558" dur="1.526"> Tulung tulung</text>
<text sub="clublinks" start="879" dur="4.184"> Hei, ala, sapa sing nindakake iki?</text>
<text sub="clublinks" start="884.06" dur="5.22"> Ya wis. Eh. Sapa wae, nanging sejatine dudu aku. Kandhani.</text>
<text sub="clublinks" start="889.28" dur="3.88"> Aku, Aku, Aku, sejatine ora nindakake.</text>
<text sub="clublinks" start="893.16" dur="5.16"> Aku sumpah Muga-muga rupaku luwih ayu</text>
<text sub="clublinks" start="898.32" dur="3.963"> Lan kepiye carane bisa ngatur Dheweke ora nindakake. Ahadora.</text>
<text sub="clublinks" start="902.283" dur="2.437"> Aku kelingan sampeyan lagi wae liwat aku.</text>
<text sub="clublinks" start="904.72" dur="3.52"> Nanging, nanging, nanging aku sejatine ora nindakake.</text>
<text sub="clublinks" start="908.24" dur="7.725"> Leres? Lha, aku wis crita marang Dora apa ta? Ugh.</text>
<text sub="clublinks" start="915.965" dur="6.535"> Oh, iku getih. Hei, hei Dora, apa bener? Dudu aku</text>
<text sub="clublinks" start="922.5" dur="4.24"> Hyung, banjur sampeyan bisa mbukak tas sing bisa dideleng.</text>
<text sub="clublinks" start="926.74" dur="5.961"> Apa sing ana ing njero? Dolar, yen bener. Dibukak banjur dideleng</text>
<text sub="clublinks" start="933.962" dur="4.758"> Hei, piso. Oh, wis mati. Kepiye kedadeyane? Pancen ora!</text>
<text sub="clublinks" start="938.72" dur="3.16"> Ora tenan. Kepiye ing tasku?</text>
<text sub="clublinks" start="941.88" dur="5"> Hei, muga-muga sampeyan kudu dadi tukang mateni, golek.</text>
<text sub="clublinks" start="946.88" dur="6.12"> Ngenteni, apa sampeyan, Doraemon? Kowe lunga menyang endi? Wah ..</text>
<text sub="clublinks" start="953" dur="3.52"> Kepiye cara aku menyang jedhing? Akeh lara ing cipratan, ya?</text>
<text sub="clublinks" start="956.52" dur="5.4"> Hei hei hei, lan menyang ngendi sampeyan lunga ???</text>
<text sub="clublinks" start="961.92" dur="4.9"> Detektif Yeon Oh, aku nang kamar.</text>
<text sub="clublinks" start="966.82" dur="4.222"> Kepiye kamera CCTV? Hei !! Ojo ngomong !!</text>
<text sub="clublinks" start="972.28" dur="6.86"> Aku weruh sampeyan karo Pakdhe Tu sadurunge Paman Tu seda. Hei! Lan aku ndeleng sampeyan</text>
<text sub="clublinks" start="979.14" dur="6.542"> Mateni Paman Tu Hui! Lan ndeleng sampeyan bebek mudhun menyang pipo, Dhuh Gusti!</text>
<text sub="clublinks" start="985.682" dur="4.378"> Banjur tampil maneh nalika Dora mlaku, hei!</text>
<text sub="clublinks" start="990.06" dur="5.22"> Nalika Dora nolak sampeyan? Sampeyan njupuk piso, hei! Aja</text>
<text sub="clublinks" start="995.28" dur="7.02"> Wenehake ing tas Dora, hei! Apa aku bener? Aku pengin nutup kasus kasebut</text>
<text sub="clublinks" start="1002.3" dur="4.85"> Mung ana siji wong jahat lan yaiku, hei !!!!!!</text>
<text sub="clublinks" start="1007.15" dur="2.191"> sing! Sopo kuwi ???</text>
<text sub="clublinks" start="1023.74" dur="4.62"> Yen kanca kancamu seneng klip iki, klik Pencet bareng lan tindakake akeh.</text>
<text sub="clublinks" start="1028.36" dur="4.36"> Aja lali meksa meksa penggemar, kabeh.</text>