Пародија за Doraemon 51 Меѓу нас # 2 Кој е најмазниот? subtitles

Ох ... ох .... Помогнете ми, ве молам, помогнете некој да ми помогне Што не е во ред, бабо? Followе следам некој да ми помогне. не! Нема потреба Човек, тоа момче, помогни и на баба, еј Значи, баба полека станува?! Тоа е тоа. Уште малку. О, блиску е. Упс. Упс. Упс. Ох! Ова дете е навистина добро. Ви благодарам. Навистина ми е драго Да се ​​сретне со овој млад човек Јас се викам Мериел. Како се вика Името Јаи Ан О, нели? О момче. Погледни во тоа! Каде се птиците? О, тоа е тоа. Летајте таму четири или пет. Каде, бабо, воопшто не можам да видам. О, тоа е тоа. О, момче. Сè уште е слаб. Како е миопија? Не можам да се борам со баба Очите сè уште ми се видливи, бабо, ох Ме прелажуваат Да! Смеење на глас Ова младо момче Лесно е да се измамат Не, ќе има луѓе што ќе го гледаат. Сите, погледнете го ова! Еј хахахахахахахах, ова е срцето на мравка !! Штета што овој брод има убиец! Ние сме! Ајде да побрзаме и да им кажеме на сите. Еј, што се случува? Зошто умре вака? Што велите момци? Само што сме Одење како Одам да џвакам, џвакам, пивчам, пивчам. Одеднаш, ние сме сочувствителни на Ант. Во ваква состојба е. Ах, што? Да. Да. Ние навистина не знаеме. Да, да. Ние навистина не знаеме дека гигантите. Како можеш да бидеш ваков? Па, тогаш не можам да му помогнам. Дали сте стар гробар? Дали ве молам, одете и договорете го? Не сакам нашиот брод воопшто да мора да се валка, толку е удобно! Ова е мојата стара професија. Опа, и Мис инот. Што е тој мртов? Претпоставувам. Врз основа на неговата состојба Веројатно алергија на простор, го научив. Знам, каде е? Кој е тој звук? Овој вид на ситуација е очигледно убиствена, еј! Дете, немој да бидеш добар во тоа. Кажи ми дека си алергичен на алергија. Еј, што е ова? Aiаи Ант почина на полноќ и три минути, ах, од каде знаеше? Не е напишано. Па, негативецот е веројатно бавна личност. Ретко се справувате со некого. И користете методи за жртвата да умре Без сомнение Може да биде заведување за жртвата. Да се ​​обрне внимание на нешто Потоа преземе акција Како знаеше? Да. Да. Од каде знаевте? Па, еве го. Напишано е на него. Има само еден негативец: баба Мериел! Како можам да го сторам тоа? Тој млад човек е симпатичен, ќе умре, не можам да го сторам тоа. Исто така, јас сум многу стар. Каде ја даваш својата сила да направиш некого? Не, брат, почекај малку. Ве молиме, дојдете и разгледајте овде! Како ова Сега знам Вистински негативец Има само еден! Тоа е Шизука! Шизука! Не размислував Beе можете да правите вакви работи.Гигантите се ваши пријатели. Да, да, да. Вие сте навистина толку лошо Шизука, ајде да раскинеме! Еве ти, ајде да разговараме. Зошто морам да направам такво нешто? Уф. Така е. Можете да бидете сведок. Дека ова дете беше добар човек. Секој пат кога ќе ме видам, се молам. Упс. Ви благодарам. Бабата се бакнува. Вчера те видов и џин. Како се боревте? Еј, мравка, зошто не одиш да ги провериш жиците таму? Уморен сум. Наместо тоа, можете да го направите тоа. Гигантите се тука, па помагајте си едни на други. Дали мислите дека сте сами, и дали сте направиле нешто уште? Па, тоа е тоа. И таа е мрзлива !!!!! Не можам да прифатам !!!! Уа, кажи ми, види ја сликата. Дали има нешто да ме извини? Шизука Јас сум навистина разочаран од тебе. Не знам Таа ќе биде ваква Тоа е, јас го реков тоа. Едноставно е нормално, ох О, што се случува? Ние веќе го познаваме негативецот! Навистина? Кој е тоа? И покрај тоа колку ги згрози своите пријатели Но, не треба да завршите со некого. Само заради ненадејното расположение Најважно Леле !!!! Еј, како гасне пожарот? Тоа е како што мислев дека не е во ред. Мора да има повеќе од еден негативец. И еден од нив е Што е со чичко Андертејкер? Не сум јас, не сум јас. Сè уште не сум направил ништо, само ја скенирам картичката. Најлошото! Не мислам Itе бидеш ли ти? Јас сум навистина разочаран. Размислете каде ќе бидете добра личност, а !! Негативецот ќе го искористи за време на пожарот има проблем. При убиството на жртвата Кој чичко веројатно го знае тоа Огнот на нашиот брод Не беше многу добро, затоа се потпрев на времето кога сите ќе ги поправаа светлата. За среќа, имаме резервно копче за оган. И има само еден негативец, тоа е чичко. Еј, чекај, чекај, чекај, почекај Јас можам да го објаснам тоа. Па што користи тој како оружје? Како за оваа картичка? Погледнете ја. Оваа картичка е изработена од оригинален алуминиум А, мора да има сертификација за ФДА. Многу е остро ако не сте внимателни Ох, јас сум навистина добар. Што е стаорец? Моето име е! Детективот Конан Дали е тоа така? Конан Ќе се сетам Не трошете го вашето време повеќе. Вие момци, бидете внимателни. Злобниците може да имаат повеќе од двајца. Еј, те молам земи го ова дрво. Можете ли да го ставите таму? Да, многу удобно. Здраво, што правиш, момче? О, мислам дека ќе се обидам да одгледувам растение од грав. Seeе видам дали ќе се случи или не. И што ако е мртво? О, ако е мртво? Мислам дека треба да го однесам.Ах, тогаш ако младиот човек умре? Младо момче, можеш да ми дадеш нешто? Да, можеш? Хој! Помош, помош. Дечко, тој ќе ме повреди. Друг, помогни! Што правиш, бабо? Не знам за тоа. Не паничи. Веќе е готово. Што се случи? Еј Нобита !! Сунио, ти! Вие не сте навистина, нели? Не навистина, нели? Јас воопшто не ти верувам. Уште млад, сепак цврст, вистински Ова дете, иднината е далеку. Растејќи, тој може да биде премиер, еј, во ред е, јас ќе бидам самиот. Јас не сум производител Јас не сум производител на Нобита! Баба е оваа баба? Баба, тој ми подаде нож, момче, може да престанеш да лажеш. Видов како го правиш тоа пред моите очи. Еве, ако сите не стигнат. Можеби ќе бидам следниот.хмм.не, баба. Дојдовме да помогнеме, но! Тука млад човек Доказите се веќе исплашени. Да. Да. Престанете со изговори. И тогаш казнете се! Скоро го нема? Убиец И, видовме заедно дека сте убиецот, затоа мора да бидете фрлени. Јаја е исфрлен од бродот како и сите други, нели? Што се однесува до господарот што извршил експлицитно и отворено кривично дело Пред моите очи, млад човек Затоа, казната не е како никој друг. Мора да ве фрлат во лавата! Упс! Проклето? Не, не, не можам да објаснам. Цевката беше скршена, па јас се спуштив и ја погледнав. Сега има четири убијци на нашиот брод? Еден Шисука, двајца чичковци на Андертејкер. Три Сунио и четири баби, се надевам дека е готово, да! Доста ми е досадно. Колку илјада приказни! Зошто не се сакате, единство, тогаш како ќе продолжи нацијата? Подобро одете на работа Тогаш брат. Прво треба да се оправдам. Бидејќи во овој момент Во собата, електричните жици беа скршени. Те молам О веќе Ти е редот, еј, ќе почекам. Не се осмелувам да одам сам Почекајте во случај да се појави друг убиец Зафатен сум О, дали е ова направено уште? Не можам да го сторам тоа. Зошто не можам? Обиди се повторно. Апсолутно! Види, не можам. О, зошто не може? Мојот уред е расипан? Обидете се повторно, не можете да го сторите тоа, не можете повторно да го сторите тоа, не можете повторно да го сторите тоа. Не можете да го направите тоа. Еј. Можете да нарачате. Хахаха. Хахаха. Умрете! Еј Дора, како си? О, добро сум. Што е во ред? Ништо. Оди оди оди оди Потоа одам. Оххххххххххххххх Помош, некој починал повторно. Помогнете ве молам Еј, лошо, кој го стори ова? Тоа е тоа. Уф. Секој, но дефинитивно не јас. Кажи ми. Јас, јас, јас, јас всушност не го правам тоа. се колнам Нека ми биде поубаво лицето И, како можеме да го организираме тоа Таа не го стори тоа. Ахадора. Се сеќавам дека само што помина покрај мене. Но, но, но јас всушност не го сторив тоа. Нели Види, и реков на Дора што беше тоа? О, тоа е крв. Еј, еј Дора, дали е во право? Не јас Хјунг, тогаш можеш да ја отвориш торбата за да ја видиме. Што има внатре? Долари, да, ако е тоа вистина. Отвори и погледна Еј, нож. О, јас сум мртов. Не навистина. Како е во мојата торба? Еј таму, претпоставувам дека мора да си убиец, оди земи го. Чекај, што е со тебе, Дорамон? Каде отиде? Па .. Како отидов во тоалет? Многу болка во мојата урина, а? Еј еј еј, и каде отиде ??? Јеон детектив О, јас сум во собата. Што е со ЦЦТВ камера? Еј !! Не ми кажувај !! Те видов со чичко Ту пред да умре чичко Ту. И те гледам Убиство на чичко Ту Хуи! И те видовте како се фаќате во цевката, Боже! И тогаш повторно се појави кога Дора оди, еј! Кога Дора ти сврте грб? Земи нож, еј! Немој Стави го во торбата на Дора, еј! Дали сум во право? Би сакал да го затворам случајот Има само еден негативец, а тоа е, еј !!!!!! тоа! Кој е тоа ??? Ако пријателите на вашиот пријател го сакаат овој клип, кликнете Притиснете споделување и следете многу. Не заборавајте да ги притискате навивачите заедно, сите.

Пародија за Doraemon 51 Меѓу нас # 2 Кој е најмазниот?

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="10.3" dur="10.86">Ох ... ох .... Помогнете ми, ве молам, помогнете некој да ми помогне</text>
<text sub="clublinks" start="21.66" dur="4.113"> Што не е во ред, бабо? Followе следам некој да ми помогне.</text>
<text sub="clublinks" start="26.264" dur="2.967"> не! Нема потреба</text>
<text sub="clublinks" start="29.231" dur="3.992"> Човек, тоа момче, помогни и на баба, еј</text>
<text sub="clublinks" start="33.223" dur="4.121"> Значи, баба полека станува?!</text>
<text sub="clublinks" start="37.344" dur="7.616"> Тоа е тоа. Уште малку. О, блиску е. Упс. Упс. Упс. Ох!</text>
<text sub="clublinks" start="44.96" dur="3.68"> Ова дете е навистина добро. Ви благодарам.</text>
<text sub="clublinks" start="48.64" dur="7.78"> Навистина ми е драго Да се ​​сретне со овој млад човек Јас се викам Мериел.</text>
<text sub="clublinks" start="56.42" dur="3.58"> Како се вика Името Јаи Ан</text>
<text sub="clublinks" start="60" dur="9.62"> О, нели? О момче. Погледни во тоа! Каде се птиците? О, тоа е тоа.</text>
<text sub="clublinks" start="69.62" dur="4.12"> Летајте таму четири или пет. Каде, бабо, воопшто не можам да видам.</text>
<text sub="clublinks" start="73.74" dur="6.874"> О, тоа е тоа. О, момче. Сè уште е слаб.</text>
<text sub="clublinks" start="80.614" dur="7.646"> Како е миопија? Не можам да се борам со баба Очите сè уште ми се видливи, бабо, ох</text>
<text sub="clublinks" start="88.26" dur="1.376"> Ме прелажуваат</text>
<text sub="clublinks" start="89.636" dur="3.404"> Да! Смеење на глас</text>
<text sub="clublinks" start="93.04" dur="3.78"> Ова младо момче Лесно е да се измамат</text>
<text sub="clublinks" start="96.82" dur="4.44"> Не, ќе има луѓе што ќе го гледаат.</text>
<text sub="clublinks" start="108.94" dur="9.99"> Сите, погледнете го ова! Еј хахахахахахахах, ова е срцето на мравка !! Штета што овој брод има убиец!</text>
<text sub="clublinks" start="118.93" dur="3.79"> Ние сме! Ајде да побрзаме и да им кажеме на сите.</text>
<text sub="clublinks" start="126" dur="4.82"> Еј, што се случува? Зошто умре вака?</text>
<text sub="clublinks" start="130.82" dur="4.32"> Што велите момци? Само што сме</text>
<text sub="clublinks" start="135.14" dur="3.89"> Одење како Одам да џвакам, џвакам, пивчам, пивчам.</text>
<text sub="clublinks" start="139.03" dur="2.07"> Одеднаш, ние сме сочувствителни на Ант.</text>
<text sub="clublinks" start="141.1" dur="3.4"> Во ваква состојба е. Ах, што? Да. Да.</text>
<text sub="clublinks" start="144.5" dur="3.24"> Ние навистина не знаеме. Да, да.</text>
<text sub="clublinks" start="147.74" dur="2.4"> Ние навистина не знаеме дека гигантите.</text>
<text sub="clublinks" start="150.14" dur="5.56"> Како можеш да бидеш ваков? Па, тогаш не можам да му помогнам.</text>
<text sub="clublinks" start="155.7" dur="3.7"> Дали сте стар гробар? Дали ве молам, одете и договорете го?</text>
<text sub="clublinks" start="159.4" dur="3.44"> Не сакам нашиот брод воопшто да мора да се валка, толку е удобно!</text>
<text sub="clublinks" start="162.84" dur="3.28"> Ова е мојата стара професија.</text>
<text sub="clublinks" start="172" dur="6.86"> Опа, и Мис инот. Што е тој мртов? Претпоставувам.</text>
<text sub="clublinks" start="178.86" dur="4.2"> Врз основа на неговата состојба Веројатно алергија на простор, го научив.</text>
<text sub="clublinks" start="183.06" dur="4.76"> Знам, каде е? Кој е тој звук?</text>
<text sub="clublinks" start="187.82" dur="5.8"> Овој вид на ситуација е очигледно убиствена, еј!</text>
<text sub="clublinks" start="193.62" dur="4.6"> Дете, немој да бидеш добар во тоа. Кажи ми дека си алергичен на алергија.</text>
<text sub="clublinks" start="198.22" dur="7.4"> Еј, што е ова?</text>
<text sub="clublinks" start="208.551" dur="6.069"> Aiаи Ант почина на полноќ и три минути, ах, од каде знаеше?</text>
<text sub="clublinks" start="214.62" dur="7.04"> Не е напишано. Па, негативецот е веројатно бавна личност.</text>
<text sub="clublinks" start="221.66" dur="4.92"> Ретко се справувате со некого. И користете методи за жртвата да умре</text>
<text sub="clublinks" start="226.58" dur="4.2"> Без сомнение Може да биде заведување за жртвата.</text>
<text sub="clublinks" start="230.78" dur="4.84"> Да се ​​обрне внимание на нешто Потоа преземе акција Како знаеше?</text>
<text sub="clublinks" start="235.62" dur="6.58"> Да. Да. Од каде знаевте? Па, еве го. Напишано е на него.</text>
<text sub="clublinks" start="242.2" dur="7.534"> Има само еден негативец: баба Мериел!</text>
<text sub="clublinks" start="249.917" dur="8.302"> Како можам да го сторам тоа? Тој млад човек е симпатичен, ќе умре, не можам да го сторам тоа.</text>
<text sub="clublinks" start="258.22" dur="5.61"> Исто така, јас сум многу стар. Каде ја даваш својата сила да направиш некого?</text>
<text sub="clublinks" start="263.83" dur="4.69"> Не, брат, почекај малку.</text>
<text sub="clublinks" start="268.52" dur="8.96"> Ве молиме, дојдете и разгледајте овде! Како ова Сега знам</text>
<text sub="clublinks" start="277.48" dur="2.84"> Вистински негативец Има само еден!</text>
<text sub="clublinks" start="280.32" dur="10.04"> Тоа е Шизука! Шизука! Не размислував</text>
<text sub="clublinks" start="290.36" dur="5"> Beе можете да правите вакви работи.Гигантите се ваши пријатели.</text>
<text sub="clublinks" start="295.766" dur="6.074"> Да, да, да. Вие сте навистина толку лошо Шизука, ајде да раскинеме!</text>
<text sub="clublinks" start="301.84" dur="5.12"> Еве ти, ајде да разговараме. Зошто морам да направам такво нешто?</text>
<text sub="clublinks" start="306.96" dur="4.68"> Уф. Така е. Можете да бидете сведок.</text>
<text sub="clublinks" start="311.64" dur="3.96"> Дека ова дете беше добар човек.</text>
<text sub="clublinks" start="315.6" dur="6.12"> Секој пат кога ќе ме видам, се молам. Упс. Ви благодарам. Бабата се бакнува.</text>
<text sub="clublinks" start="321.72" dur="5.604"> Вчера те видов и џин. Како се боревте?</text>
<text sub="clublinks" start="328.482" dur="5.638"> Еј, мравка, зошто не одиш да ги провериш жиците таму?</text>
<text sub="clublinks" start="334.12" dur="3.2"> Уморен сум. Наместо тоа, можете да го направите тоа.</text>
<text sub="clublinks" start="337.32" dur="3.72"> Гигантите се тука, па помагајте си едни на други.</text>
<text sub="clublinks" start="341.04" dur="4.16"> Дали мислите дека сте сами, и дали сте направиле нешто уште?</text>
<text sub="clublinks" start="345.2" dur="7.8"> Па, тоа е тоа. И таа е мрзлива !!!!!</text>
<text sub="clublinks" start="353" dur="2.92"> Не можам да прифатам !!!!</text>
<text sub="clublinks" start="358.5" dur="6.9"> Уа, кажи ми, види ја сликата. Дали има нешто да ме извини? Шизука</text>
<text sub="clublinks" start="365.4" dur="7.16"> Јас сум навистина разочаран од тебе. Не знам Таа ќе биде ваква</text>
<text sub="clublinks" start="372.56" dur="5.92"> Тоа е, јас го реков тоа. Едноставно е нормално, ох</text>
<text sub="clublinks" start="378.48" dur="5.52"> О, што се случува? Ние веќе го познаваме негативецот!</text>
<text sub="clublinks" start="384" dur="4.018"> Навистина? Кој е тоа?</text>
<text sub="clublinks" start="389.043" dur="8.789"> И покрај тоа колку ги згрози своите пријатели Но, не треба да завршите со некого. Само заради ненадејното расположение</text>
<text sub="clublinks" start="397.832" dur="2.484"> Најважно</text>
<text sub="clublinks" start="401.007" dur="2"> Леле !!!!</text>
<text sub="clublinks" start="446" dur="6.5"> Еј, како гасне пожарот? Тоа е како што мислев дека не е во ред.</text>
<text sub="clublinks" start="452.5" dur="4.44"> Мора да има повеќе од еден негативец. И еден од нив е</text>
<text sub="clublinks" start="456.94" dur="3.88"> Што е со чичко Андертејкер? Не сум јас, не сум јас.</text>
<text sub="clublinks" start="460.82" dur="3.314"> Сè уште не сум направил ништо, само ја скенирам картичката.</text>
<text sub="clublinks" start="464.134" dur="1.606"> Најлошото!</text>
<text sub="clublinks" start="465.74" dur="5.6"> Не мислам Itе бидеш ли ти? Јас сум навистина разочаран.</text>
<text sub="clublinks" start="471.34" dur="3.36"> Размислете каде ќе бидете добра личност, а !!</text>
<text sub="clublinks" start="474.7" dur="5.1"> Негативецот ќе го искористи за време на пожарот има проблем. При убиството на жртвата</text>
<text sub="clublinks" start="479.8" dur="2.72"> Кој чичко веројатно го знае тоа Огнот на нашиот брод</text>
<text sub="clublinks" start="482.52" dur="4.16"> Не беше многу добро, затоа се потпрев на времето кога сите ќе ги поправаа светлата.</text>
<text sub="clublinks" start="486.68" dur="4.56"> За среќа, имаме резервно копче за оган.</text>
<text sub="clublinks" start="491.24" dur="4.922"> И има само еден негативец, тоа е чичко.</text>
<text sub="clublinks" start="496.162" dur="1.878"> Еј, чекај, чекај, чекај, почекај</text>
<text sub="clublinks" start="498.04" dur="2.284"> Јас можам да го објаснам тоа.</text>
<text sub="clublinks" start="502" dur="6.434"> Па што користи тој како оружје? Како за оваа картичка? Погледнете ја.</text>
<text sub="clublinks" start="510.24" dur="5.7"> Оваа картичка е изработена од оригинален алуминиум А, мора да има сертификација за ФДА.</text>
<text sub="clublinks" start="515.94" dur="5.64"> Многу е остро ако не сте внимателни Ох, јас сум навистина добар.</text>
<text sub="clublinks" start="521.58" dur="6.795"> Што е стаорец? Моето име е! Детективот Конан</text>
<text sub="clublinks" start="529.421" dur="7.052"> Дали е тоа така? Конан Ќе се сетам Не трошете го вашето време повеќе.</text>
<text sub="clublinks" start="538.7" dur="4.811"> Вие момци, бидете внимателни. Злобниците може да имаат повеќе од двајца.</text>
<text sub="clublinks" start="556.12" dur="6.42"> Еј, те молам земи го ова дрво. Можете ли да го ставите таму?</text>
<text sub="clublinks" start="562.54" dur="3.13"> Да, многу удобно.</text>
<text sub="clublinks" start="579" dur="6.98"> Здраво, што правиш, момче? О, мислам дека ќе се обидам да одгледувам растение од грав.</text>
<text sub="clublinks" start="585.98" dur="4.6"> Seeе видам дали ќе се случи или не.</text>
<text sub="clublinks" start="590.58" dur="3.76"> И што ако е мртво? О, ако е мртво?</text>
<text sub="clublinks" start="594.34" dur="8.394"> Мислам дека треба да го однесам.Ах, тогаш ако младиот човек умре?</text>
<text sub="clublinks" start="611.06" dur="7.14"> Младо момче, можеш да ми дадеш нешто? Да, можеш?</text>
<text sub="clublinks" start="618.2" dur="6.9"> Хој! Помош, помош. Дечко, тој ќе ме повреди. Друг, помогни!</text>
<text sub="clublinks" start="628.7" dur="3.66"> Што правиш, бабо? Не знам за тоа.</text>
<text sub="clublinks" start="632.36" dur="4.52"> Не паничи. Веќе е готово.</text>
<text sub="clublinks" start="636.88" dur="5.6"> Што се случи? Еј Нобита !! Сунио, ти!</text>
<text sub="clublinks" start="642.48" dur="6.2"> Вие не сте навистина, нели? Не навистина, нели? Јас воопшто не ти верувам.</text>
<text sub="clublinks" start="648.68" dur="3.8"> Уште млад, сепак цврст, вистински Ова дете, иднината е далеку.</text>
<text sub="clublinks" start="652.48" dur="5.32"> Растејќи, тој може да биде премиер, еј, во ред е, јас ќе бидам самиот.</text>
<text sub="clublinks" start="657.8" dur="6.92"> Јас не сум производител Јас не сум производител на Нобита! Баба е оваа баба?</text>
<text sub="clublinks" start="664.72" dur="4.68"> Баба, тој ми подаде нож, момче, може да престанеш да лажеш.</text>
<text sub="clublinks" start="669.4" dur="5.6"> Видов како го правиш тоа пред моите очи. Еве, ако сите не стигнат.</text>
<text sub="clublinks" start="675" dur="6.04"> Можеби ќе бидам следниот.хмм.не, баба.</text>
<text sub="clublinks" start="681.04" dur="4.6"> Дојдовме да помогнеме, но! Тука млад човек</text>
<text sub="clublinks" start="685.64" dur="5.92"> Доказите се веќе исплашени. Да. Да. Престанете со изговори.</text>
<text sub="clublinks" start="691.56" dur="4.24"> И тогаш казнете се! Скоро го нема?</text>
<text sub="clublinks" start="695.8" dur="1.822"> Убиец</text>
<text sub="clublinks" start="699.16" dur="5.986"> И, видовме заедно дека сте убиецот, затоа мора да бидете фрлени.</text>
<text sub="clublinks" start="705.146" dur="4.507"> Јаја е исфрлен од бродот како и сите други, нели?</text>
<text sub="clublinks" start="709.653" dur="4.936"> Што се однесува до господарот што извршил експлицитно и отворено кривично дело</text>
<text sub="clublinks" start="714.589" dur="2.93"> Пред моите очи, млад човек</text>
<text sub="clublinks" start="717.818" dur="7.829"> Затоа, казната не е како никој друг. Мора да ве фрлат во лавата!</text>
<text sub="clublinks" start="740.5" dur="7.5"> Упс! Проклето? Не, не, не можам да објаснам.</text>
<text sub="clublinks" start="748" dur="4.68"> Цевката беше скршена, па јас се спуштив и ја погледнав.</text>
<text sub="clublinks" start="756.94" dur="7.3"> Сега има четири убијци на нашиот брод? Еден Шисука, двајца чичковци на Андертејкер.</text>
<text sub="clublinks" start="764.24" dur="8.04"> Три Сунио и четири баби, се надевам дека е готово, да!</text>
<text sub="clublinks" start="772.28" dur="2.56"> Доста ми е досадно. Колку илјада приказни!</text>
<text sub="clublinks" start="774.84" dur="5.52"> Зошто не се сакате, единство, тогаш како ќе продолжи нацијата?</text>
<text sub="clublinks" start="780.36" dur="6.48"> Подобро одете на работа Тогаш брат. Прво треба да се оправдам.</text>
<text sub="clublinks" start="786.84" dur="3.6"> Бидејќи во овој момент Во собата, електричните жици беа скршени.</text>
<text sub="clublinks" start="790.44" dur="3"> Те молам</text>
<text sub="clublinks" start="800" dur="6.26"> О веќе Ти е редот, еј, ќе почекам.</text>
<text sub="clublinks" start="806.26" dur="3.12"> Не се осмелувам да одам сам Почекајте во случај да се појави друг убиец</text>
<text sub="clublinks" start="809.38" dur="1.89"> Зафатен сум</text>
<text sub="clublinks" start="818.24" dur="7.14"> О, дали е ова направено уште? Не можам да го сторам тоа. Зошто не можам?</text>
<text sub="clublinks" start="825.38" dur="5.96"> Обиди се повторно. Апсолутно! Види, не можам.</text>
<text sub="clublinks" start="831.34" dur="3.8"> О, зошто не може? Мојот уред е расипан?</text>
<text sub="clublinks" start="835.14" dur="9.32"> Обидете се повторно, не можете да го сторите тоа, не можете повторно да го сторите тоа, не можете повторно да го сторите тоа.</text>
<text sub="clublinks" start="844.46" dur="6.502"> Не можете да го направите тоа. Еј. Можете да нарачате. Хахаха. Хахаха. Умрете!</text>
<text sub="clublinks" start="857.08" dur="6.58"> Еј Дора, како си? О, добро сум. Што е во ред? Ништо.</text>
<text sub="clublinks" start="863.66" dur="1.364"> Оди оди оди оди</text>
<text sub="clublinks" start="865.024" dur="3.636"> Потоа одам.</text>
<text sub="clublinks" start="870" dur="2.532"> Оххххххххххххххх</text>
<text sub="clublinks" start="872.532" dur="2.898"> Помош, некој починал повторно.</text>
<text sub="clublinks" start="875.558" dur="1.526"> Помогнете ве молам</text>
<text sub="clublinks" start="879" dur="4.184"> Еј, лошо, кој го стори ова?</text>
<text sub="clublinks" start="884.06" dur="5.22"> Тоа е тоа. Уф. Секој, но дефинитивно не јас. Кажи ми.</text>
<text sub="clublinks" start="889.28" dur="3.88"> Јас, јас, јас, јас всушност не го правам тоа.</text>
<text sub="clublinks" start="893.16" dur="5.16"> се колнам Нека ми биде поубаво лицето</text>
<text sub="clublinks" start="898.32" dur="3.963"> И, како можеме да го организираме тоа Таа не го стори тоа. Ахадора.</text>
<text sub="clublinks" start="902.283" dur="2.437"> Се сеќавам дека само што помина покрај мене.</text>
<text sub="clublinks" start="904.72" dur="3.52"> Но, но, но јас всушност не го сторив тоа.</text>
<text sub="clublinks" start="908.24" dur="7.725"> Нели Види, и реков на Дора што беше тоа?</text>
<text sub="clublinks" start="915.965" dur="6.535"> О, тоа е крв. Еј, еј Дора, дали е во право? Не јас</text>
<text sub="clublinks" start="922.5" dur="4.24"> Хјунг, тогаш можеш да ја отвориш торбата за да ја видиме.</text>
<text sub="clublinks" start="926.74" dur="5.961"> Што има внатре? Долари, да, ако е тоа вистина. Отвори и погледна</text>
<text sub="clublinks" start="933.962" dur="4.758"> Еј, нож. О, јас сум мртов.</text>
<text sub="clublinks" start="938.72" dur="3.16"> Не навистина. Како е во мојата торба?</text>
<text sub="clublinks" start="941.88" dur="5"> Еј таму, претпоставувам дека мора да си убиец, оди земи го.</text>
<text sub="clublinks" start="946.88" dur="6.12"> Чекај, што е со тебе, Дорамон? Каде отиде? Па ..</text>
<text sub="clublinks" start="953" dur="3.52"> Како отидов во тоалет? Многу болка во мојата урина, а?</text>
<text sub="clublinks" start="956.52" dur="5.4"> Еј еј еј, и каде отиде ???</text>
<text sub="clublinks" start="961.92" dur="4.9"> Јеон детектив О, јас сум во собата.</text>
<text sub="clublinks" start="966.82" dur="4.222"> Што е со ЦЦТВ камера? Еј !! Не ми кажувај !!</text>
<text sub="clublinks" start="972.28" dur="6.86"> Те видов со чичко Ту пред да умре чичко Ту. И те гледам</text>
<text sub="clublinks" start="979.14" dur="6.542"> Убиство на чичко Ту Хуи! И те видовте како се фаќате во цевката, Боже!</text>
<text sub="clublinks" start="985.682" dur="4.378"> И тогаш повторно се појави кога Дора оди, еј!</text>
<text sub="clublinks" start="990.06" dur="5.22"> Кога Дора ти сврте грб? Земи нож, еј! Немој</text>
<text sub="clublinks" start="995.28" dur="7.02"> Стави го во торбата на Дора, еј! Дали сум во право? Би сакал да го затворам случајот</text>
<text sub="clublinks" start="1002.3" dur="4.85"> Има само еден негативец, а тоа е, еј !!!!!!</text>
<text sub="clublinks" start="1007.15" dur="2.191"> тоа! Кој е тоа ???</text>
<text sub="clublinks" start="1023.74" dur="4.62"> Ако пријателите на вашиот пријател го сакаат овој клип, кликнете Притиснете споделување и следете многу.</text>
<text sub="clublinks" start="1028.36" dur="4.36"> Не заборавајте да ги притискате навивачите заедно, сите.</text>