Doraemon parodi 51 Diantara urang # 2 Saha anu paling lemes? subtitles

Oh ... oh .... Bantosan kuring punten bantosan saha tiasa ngabantosan kuring Aya naon, nini? Kuring bakal nuturkeun batur anu ngabantuan kuring. henteu! Henteu kedah Lalaki, budak éta, bantosan nini, hé Janten, Nini lalaunan gugah?! Éta pisan. Sakedik deui. Oh, caketna. Aduh. Aduh. Aduh. Aduh! Budak ieu saé pisan. Hatur nuhun. Abdi bungah pisan Pikeun pendak sareng nonoman ieu Ngaran abdi Meriel. Saha namina Ngaran Jai An Oh, leres? Oh budak. Tingali! Manuk na dimana? Oh, éta pisan. Ngapung ka ditu pikeun opat atanapi lima. Dimana, Eyang, kuring henteu tiasa ningali pisan. Oh, éta pisan. Oh budak. Masih kénéh lemah. Kumaha miopia? Abdi henteu tiasa ngalawan Eyang Panon kuring masih katingali jelas, Éyang, oh Ngabobodo kuring Leres! Ngabarakatak Budak ngora ieu Janten gampang dibobodo Henteu, bakal aya jalma datang ningali anjeunna. Dulur, tingali ieu! Hei hahahahahahahahah, ieu hate sireum !! Goréng kapal ieu ngagaduhan tukang maéhan! Kami! Hayu urang buru nyarios ka sadayana. Hei, aya naon? Naha anjeun maot sapertos kieu? Naon anu anjeun carioskeun? Paman. Ngan éta we Leumpang resep Abdi milampah nyapek, pew, pew, pew. Ujug-ujug, urang karunya ka Sireum. Éta dina kaayaan kieu. Ah, naon? Leres. Leres. Kami henteu terang pisan. Leres, leres. Kami henteu terang pisan yén Raksasa. Kumaha carana tiasa sapertos kieu? Nya, maka kuring moal tiasa ngabantosanana. Naha anjeun tukang lami? Dupi anjeun kersa angkat sareng ngaturna? Abdi henteu hoyong kapal kami kedah kotor pisan, éta raoseun pisan! Ieu profesi lami kuring. Oppa, sareng Miss Giant. Naon anjeunna maot? Sigana mah. Dumasar kana kondisina Meureun alergi luar angkasa, kuring diajar. Kuring terang, dimana éta? Saha éta sora? Kaayaan sapertos kieu jelas ngabunuh, hé! Nak, tong janten pinter waé. Béjakeun yén anjeun alérgi kana alergi. Hei, naon ieu? Jai Sireum pupus tengah wengi sareng tilu menit, eh, kumaha anjeun terang? Éta henteu ditulis. Nya, penjahatna sigana jalma laun. Jarang urusan sareng saha waé. Sareng anggo metode supados korban maot Tanpa ragu Éta tiasa janten panyabab pikeun korban. Pikeun merhatoskeun hal Teras laksanakeun Kumaha anjeun terang? Leres. Leres. Kumaha anjeun terang? Nya, ieu. Éta ditulis dina éta. Ngan aya hiji penjahat: Eyang Meriel! Kumaha carana abdi tiasa ngalakukeun éta? Éta jajaka imut, anjeunna bakal maot, kuring henteu tiasa ngalakukeun éta. Ogé, kuring sepuh pisan. Dimana anjeun nempatkeun kakuatan anjeun pikeun ngalakukeun batur? Henteu, adi, antosan sakedap. Punten sumping sareng tingali di dieu! Resep ieu Abdi terang ayeuna Penjahat asli Ngan aya hiji! Éta Shizuka! Naon? Shizuka! Teu sangka Anjeun bakal tiasa ngalakukeun hal-hal sapertos kieu. Raksasa babaturan anjeun. Leres, leres, leres. Anjeun leres-leres Shizuka anu goréng, hayu urang putus! Di dieu anjeun, hayu urang ngobrol. Naha kuring kedah ngalakukeun hal sapertos kitu? Ugh. Leres. Anjeun tiasa janten saksi. Yén budak ieu mangrupikeun jalma anu saé. Unggal ningali kuring, kuring ngadoa. Aduh. Hatur nuhun. Éyang ngambung. Kamari kuring ningali anjeun sareng Raksasa. Kumaha anjeun tarung? Hei, Sireum, naha anjeun henteu mariksa kabel di ditu? Abdi leuleus. Anjeun tiasa ngalakukeun éta gantina. Raksasa aya di dieu, maka silih bantosan. Naha anjeun pikir anjeun nyalira, sareng anjeun parantos ngalakukeun naon-naon? Nya, éta waé. Anjeunna ogé males ogé !!!!! Abdi henteu tiasa nampi !!!! Kang, bejakeun ka kuring, tingali gambarna. Naha aya alesan pikeun kuring? Shizuka Abdi estu kuciwa ka anjeun. Abdi henteu terang Anjeunna bakal sapertos kieu Nya, ceuk kuring mah. Ngan ukur normal, oh Oh, aya naon? Urang parantos terang penjahatna! Leres? Saha éta? Sanaos seueur anjeunna ngaheureuyan babaturanana Tapi anjeun henteu kedah tungtungna batur. Ngan kusabab mood ngadadak Pang pentingna Wah !!!! Héi, kumaha seuneu na pareum? Nya sakumaha anu kuring pikir éta henteu salah. Kedah aya langkung ti hiji penjahat. Sareng salah sahijina nyaéta Kumaha upami Paman Undertaker? Sanés kuring, sanés kuring. Abdi henteu acan ngalakukeun nanaon, kuring ngan ukur nyeken kartu na. Panggorengna! Teu karaos Naha anjeun bakal? Abdi kuciwa pisan. Pikirkeun dimana anjeun badé janten jalmi anu saé, hah !! Penjahat anu bade nganggo éta nalika seuneu ngalaman kasulitan. Dina maéhan korban Mamang mana meureun terang éta Seuneu dina kapal urang Éta henteu saé pisan, janten kuring ngandelkeun waktos nalika sadayana badé ngalereskeun lampu. Untungna, urang gaduh tombol seuneu cadangan. Sareng ngan aya hiji penjahat, nyaéta Paman. Hei, antosan, antosan, antosan, antosan Abdi tiasa ngajelaskeun éta. Janten naon anu anjeunna anggo salaku senjata? Kumaha upami kartu ieu? Tingali. Kartu ieu didamel tina aluminium kelas A asli, kedah gaduh sertifikasi FDA. Seukeut pisan upami anjeun teu ati-ati. Oh, kuring bener-bener alus. Naon ari beurit? Nami abdi! Detektif Conan Naha leres kitu? Conan Kuring bakal émut Entong nyéépkeun waktos anjeun deui. Anjeun guys, ati-ati. Penjahat mungkin gaduh langkung ti dua. Hei, punten candak tangkal ieu. Dupi anjeun tiasa nempatkeun éta di ditu? Leres, raoseun pisan. Halo, naon anu anjeun lakukeun, nonoman? Oh, sigana kuring bakal nyobian melak pepelakan kacang. Kuring bakal ningali naha éta bakal kajadian atanapi henteu. Sareng kumaha upami éta maot? Oh, upami éta maot? Sigana mah kuring kudu nyokot éta. Oh, teras upami pamuda éta maot? Lalaki ngora, punten tiasa masihan kuring naon? Leres, tiasa? Hoy! Bantosan, bantosan. Budak, anjeunna bakal nganyenyeri kuring. Anu sanés, bantosan! Nuju naon ari nini? Kuring henteu terang ngeunaan éta. Entong panik. Éta parantos beres. Naon anu kajantenan? Hei Nobita !! Sunio, anjeun! Anjeun henteu nyata, leres? Henteu leres, nya? Abdi henteu percanten pisan ka anjeun. Masih ngora, masih teguh, leres Budak ieu, ka hareupna jauh pisan. Ngembang dewasa, anjeunna tiasa janten perdana menteri, hé, henteu kunanaon, kuring bakal janten diri. Abdi sanés tukang ngadamel Abdi sanés tukang Nobita! Nini ieu nini? Nini, anjeunna ngasongkeun péso, budak, anjeun tiasa lirén ngabohong. Kuring ningali anjeun ngalaksanakeun éta langsung sateuacan panon kuring. Di dieu, upami sadayana henteu néwak. Kuring panginten anu salajengna. Hmmm. Henteu, Nini. Kami sumping pikeun ngabantosan tapi! Kadieu nonoman Buktina parantos sieun. Leres. Leres. Ngeureunkeun alesan. Terus dihukum! Naha ampir leungit? Rajapati Sareng kami ningali babarengan yén anjeun tukang ngabunuh, janten anjeun kedah dialungkeun. Yaya dialungkeun kaluar tina kapal sapertos batur, leres? Sedengkeun pikeun master, pelanggaran anu eksplisit sareng terbuka. Pas di payuneun panon kuring, jajaka Kusabab kitu, hukumanana henteu sapertos batur. Anjeun kedah dialungkeun kana lava! Duh! Duh? Henteu, henteu, kuring teu tiasa ngajelaskeun. Pipa rusak, janten kuring turun sareng ningali éta. Ayeuna aya opat pembunuh dina kapal kami? Hiji Shisuka, dua paman Undertaker. Tilu Sunio sareng Opat Nini, mugia parantos réngsé, leres! Abdi bosen pisan. Naon sarébu carita! Naha anjeun henteu silih mikanyaah, ngahiji, teras kumaha kaayaan nagara? Langkung saé damel Teras lanceuk. Abdi kedah permisi heula. Kusabab dina titik ieu Di rohangan, kabel listrikna rusak. Punten Oh parantos Giliran anjeun, hé, abdi ngantosan. Abdi henteu wani angkat nyalira Antosan bisi aya pembunuh anu nembongan Abdi sibuk Oh, naha parantos ieu? Abdi henteu tiasa ngalakukeun. Naha kuring henteu tiasa? Cobian deui. Leres pisan! Tingali, abdi henteu tiasa. Oh, naha henteu tiasa? Paranti kuring rusak? Coba deui, teu tiasa, teu tiasa deui, teu tiasa deui. Anjeun teu tiasa ngalakukeun éta. Hei. Anjeun tiasa mesen. Hahaha. Hahaha. Paeh! Hei Dora, kumaha kabarna? Oh, abdi henteu kunanaon. Naon salahna? Teu nanaon. Badé angkat angkat Teras abdi angkat. Ohhhhhhhhhhhhhhhhh Tulungan, aya anu maot deui. Bantosan punten Héy, goréng, saha anu ngalakukeun ieu? Éta. Ugh. Saha, tapi pastina sanés kuring. Wartoskeun ka kuring. Kuring, kuring, kuring, kuring henteu saleresna ngalakukeun éta. abdi sumpah Mugia raheut abdi langkung geulis Sareng kumaha urang tiasa ngatur éta Anjeunna henteu ngalakukeun éta. Ahadora. Abdi émut anjeun nembé diliwatan ku kuring. Tapi, tapi, tapi kuring henteu leres-leres ngalakukeun éta. Leres? Tingali, kuring bébéja ka Dora naon éta? Ugh. Oh, éta getih. Hei, hé Dora, naha leres? Sanes abdi Hyung, maka anjeun tiasa muka kantong kanggo urang tingali. Naon anu aya di jero? Dolar, leres, upami éta leres. Dibuka teras katingali Hei, péso. Oh, maot. Kumaha mimitina? Henteu leres! Henteu ogé. Kumaha éta dina kantong kuring? Héi, sigana anjeun kedah janten tukang ngabunuh, kéngingkeun éta. Antosan, kumaha upami anjeun, Doraemon? Dimana anjeun angkat? Nya .. Kumaha kuring angkat ka kamar mandi? Seueur nyeri dina kiih kuring, hah? Hei hé hé, sareng kamana anjeun angkat ??? Detektif Yeon Oh, Abdi aya di kamar. Kumaha upami kaméra CCTV? Héy !! Tong bebeja !! Abdi ningali anjeun sareng Paman Tu sateuacan Paman Tu maot. Hei! Sareng kuring ningali anjeun Maéhan Paman Tu Hui! Sareng ningali anjeun bebek kana pipa, Gusti! Terus némbongan deui nalika Dora leumpang, hé! Nalika Dora ngancik ka anjeun? Anjeun nyandak péso, hé! Entong Lebetkeun kana kantong Dora, hé! Naha leres? Abdi hoyong nutup kasus ieu Ngan aya hiji penjahat sareng nyaéta, hé !!!!!! nu! Saha éta ??? Upami réréncangan sobat anjeun resep klip ieu, pencét Pencét bagikeun sareng nuturkeun pisan. Tong hilap pencét para penggemar sasarengan, sadayana.

Doraemon parodi 51 Diantara urang # 2 Saha anu paling lemes?

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="10.3" dur="10.86">Oh ... oh .... Bantosan kuring punten bantosan saha tiasa ngabantosan kuring</text>
<text sub="clublinks" start="21.66" dur="4.113"> Aya naon, nini? Kuring bakal nuturkeun batur anu ngabantuan kuring.</text>
<text sub="clublinks" start="26.264" dur="2.967"> henteu! Henteu kedah</text>
<text sub="clublinks" start="29.231" dur="3.992"> Lalaki, budak éta, bantosan nini, hé</text>
<text sub="clublinks" start="33.223" dur="4.121"> Janten, Nini lalaunan gugah?!</text>
<text sub="clublinks" start="37.344" dur="7.616"> Éta pisan. Sakedik deui. Oh, caketna. Aduh. Aduh. Aduh. Aduh!</text>
<text sub="clublinks" start="44.96" dur="3.68"> Budak ieu saé pisan. Hatur nuhun.</text>
<text sub="clublinks" start="48.64" dur="7.78"> Abdi bungah pisan Pikeun pendak sareng nonoman ieu Ngaran abdi Meriel.</text>
<text sub="clublinks" start="56.42" dur="3.58"> Saha namina Ngaran Jai An</text>
<text sub="clublinks" start="60" dur="9.62"> Oh, leres? Oh budak. Tingali! Manuk na dimana? Oh, éta pisan.</text>
<text sub="clublinks" start="69.62" dur="4.12"> Ngapung ka ditu pikeun opat atanapi lima. Dimana, Eyang, kuring henteu tiasa ningali pisan.</text>
<text sub="clublinks" start="73.74" dur="6.874"> Oh, éta pisan. Oh budak. Masih kénéh lemah.</text>
<text sub="clublinks" start="80.614" dur="7.646"> Kumaha miopia? Abdi henteu tiasa ngalawan Eyang Panon kuring masih katingali jelas, Éyang, oh</text>
<text sub="clublinks" start="88.26" dur="1.376"> Ngabobodo kuring</text>
<text sub="clublinks" start="89.636" dur="3.404"> Leres! Ngabarakatak</text>
<text sub="clublinks" start="93.04" dur="3.78"> Budak ngora ieu Janten gampang dibobodo</text>
<text sub="clublinks" start="96.82" dur="4.44"> Henteu, bakal aya jalma datang ningali anjeunna.</text>
<text sub="clublinks" start="108.94" dur="9.99"> Dulur, tingali ieu! Hei hahahahahahahahah, ieu hate sireum !! Goréng kapal ieu ngagaduhan tukang maéhan!</text>
<text sub="clublinks" start="118.93" dur="3.79"> Kami! Hayu urang buru nyarios ka sadayana.</text>
<text sub="clublinks" start="126" dur="4.82"> Hei, aya naon? Naha anjeun maot sapertos kieu?</text>
<text sub="clublinks" start="130.82" dur="4.32"> Naon anu anjeun carioskeun? Paman. Ngan éta we</text>
<text sub="clublinks" start="135.14" dur="3.89"> Leumpang resep Abdi milampah nyapek, pew, pew, pew.</text>
<text sub="clublinks" start="139.03" dur="2.07"> Ujug-ujug, urang karunya ka Sireum.</text>
<text sub="clublinks" start="141.1" dur="3.4"> Éta dina kaayaan kieu. Ah, naon? Leres. Leres.</text>
<text sub="clublinks" start="144.5" dur="3.24"> Kami henteu terang pisan. Leres, leres.</text>
<text sub="clublinks" start="147.74" dur="2.4"> Kami henteu terang pisan yén Raksasa.</text>
<text sub="clublinks" start="150.14" dur="5.56"> Kumaha carana tiasa sapertos kieu? Nya, maka kuring moal tiasa ngabantosanana.</text>
<text sub="clublinks" start="155.7" dur="3.7"> Naha anjeun tukang lami? Dupi anjeun kersa angkat sareng ngaturna?</text>
<text sub="clublinks" start="159.4" dur="3.44"> Abdi henteu hoyong kapal kami kedah kotor pisan, éta raoseun pisan!</text>
<text sub="clublinks" start="162.84" dur="3.28"> Ieu profesi lami kuring.</text>
<text sub="clublinks" start="172" dur="6.86"> Oppa, sareng Miss Giant. Naon anjeunna maot? Sigana mah.</text>
<text sub="clublinks" start="178.86" dur="4.2"> Dumasar kana kondisina Meureun alergi luar angkasa, kuring diajar.</text>
<text sub="clublinks" start="183.06" dur="4.76"> Kuring terang, dimana éta? Saha éta sora?</text>
<text sub="clublinks" start="187.82" dur="5.8"> Kaayaan sapertos kieu jelas ngabunuh, hé!</text>
<text sub="clublinks" start="193.62" dur="4.6"> Nak, tong janten pinter waé. Béjakeun yén anjeun alérgi kana alergi.</text>
<text sub="clublinks" start="198.22" dur="7.4"> Hei, naon ieu?</text>
<text sub="clublinks" start="208.551" dur="6.069"> Jai Sireum pupus tengah wengi sareng tilu menit, eh, kumaha anjeun terang?</text>
<text sub="clublinks" start="214.62" dur="7.04"> Éta henteu ditulis. Nya, penjahatna sigana jalma laun.</text>
<text sub="clublinks" start="221.66" dur="4.92"> Jarang urusan sareng saha waé. Sareng anggo metode supados korban maot</text>
<text sub="clublinks" start="226.58" dur="4.2"> Tanpa ragu Éta tiasa janten panyabab pikeun korban.</text>
<text sub="clublinks" start="230.78" dur="4.84"> Pikeun merhatoskeun hal Teras laksanakeun Kumaha anjeun terang?</text>
<text sub="clublinks" start="235.62" dur="6.58"> Leres. Leres. Kumaha anjeun terang? Nya, ieu. Éta ditulis dina éta.</text>
<text sub="clublinks" start="242.2" dur="7.534"> Ngan aya hiji penjahat: Eyang Meriel!</text>
<text sub="clublinks" start="249.917" dur="8.302"> Kumaha carana abdi tiasa ngalakukeun éta? Éta jajaka imut, anjeunna bakal maot, kuring henteu tiasa ngalakukeun éta.</text>
<text sub="clublinks" start="258.22" dur="5.61"> Ogé, kuring sepuh pisan. Dimana anjeun nempatkeun kakuatan anjeun pikeun ngalakukeun batur?</text>
<text sub="clublinks" start="263.83" dur="4.69"> Henteu, adi, antosan sakedap.</text>
<text sub="clublinks" start="268.52" dur="8.96"> Punten sumping sareng tingali di dieu! Resep ieu Abdi terang ayeuna</text>
<text sub="clublinks" start="277.48" dur="2.84"> Penjahat asli Ngan aya hiji!</text>
<text sub="clublinks" start="280.32" dur="10.04"> Éta Shizuka! Naon? Shizuka! Teu sangka</text>
<text sub="clublinks" start="290.36" dur="5"> Anjeun bakal tiasa ngalakukeun hal-hal sapertos kieu. Raksasa babaturan anjeun.</text>
<text sub="clublinks" start="295.766" dur="6.074"> Leres, leres, leres. Anjeun leres-leres Shizuka anu goréng, hayu urang putus!</text>
<text sub="clublinks" start="301.84" dur="5.12"> Di dieu anjeun, hayu urang ngobrol. Naha kuring kedah ngalakukeun hal sapertos kitu?</text>
<text sub="clublinks" start="306.96" dur="4.68"> Ugh. Leres. Anjeun tiasa janten saksi.</text>
<text sub="clublinks" start="311.64" dur="3.96"> Yén budak ieu mangrupikeun jalma anu saé.</text>
<text sub="clublinks" start="315.6" dur="6.12"> Unggal ningali kuring, kuring ngadoa. Aduh. Hatur nuhun. Éyang ngambung.</text>
<text sub="clublinks" start="321.72" dur="5.604"> Kamari kuring ningali anjeun sareng Raksasa. Kumaha anjeun tarung?</text>
<text sub="clublinks" start="328.482" dur="5.638"> Hei, Sireum, naha anjeun henteu mariksa kabel di ditu?</text>
<text sub="clublinks" start="334.12" dur="3.2"> Abdi leuleus. Anjeun tiasa ngalakukeun éta gantina.</text>
<text sub="clublinks" start="337.32" dur="3.72"> Raksasa aya di dieu, maka silih bantosan.</text>
<text sub="clublinks" start="341.04" dur="4.16"> Naha anjeun pikir anjeun nyalira, sareng anjeun parantos ngalakukeun naon-naon?</text>
<text sub="clublinks" start="345.2" dur="7.8"> Nya, éta waé. Anjeunna ogé males ogé !!!!!</text>
<text sub="clublinks" start="353" dur="2.92"> Abdi henteu tiasa nampi !!!!</text>
<text sub="clublinks" start="358.5" dur="6.9"> Kang, bejakeun ka kuring, tingali gambarna. Naha aya alesan pikeun kuring? Shizuka</text>
<text sub="clublinks" start="365.4" dur="7.16"> Abdi estu kuciwa ka anjeun. Abdi henteu terang Anjeunna bakal sapertos kieu</text>
<text sub="clublinks" start="372.56" dur="5.92"> Nya, ceuk kuring mah. Ngan ukur normal, oh</text>
<text sub="clublinks" start="378.48" dur="5.52"> Oh, aya naon? Urang parantos terang penjahatna!</text>
<text sub="clublinks" start="384" dur="4.018"> Leres? Saha éta?</text>
<text sub="clublinks" start="389.043" dur="8.789"> Sanaos seueur anjeunna ngaheureuyan babaturanana Tapi anjeun henteu kedah tungtungna batur. Ngan kusabab mood ngadadak</text>
<text sub="clublinks" start="397.832" dur="2.484"> Pang pentingna</text>
<text sub="clublinks" start="401.007" dur="2"> Wah !!!!</text>
<text sub="clublinks" start="446" dur="6.5"> Héi, kumaha seuneu na pareum? Nya sakumaha anu kuring pikir éta henteu salah.</text>
<text sub="clublinks" start="452.5" dur="4.44"> Kedah aya langkung ti hiji penjahat. Sareng salah sahijina nyaéta</text>
<text sub="clublinks" start="456.94" dur="3.88"> Kumaha upami Paman Undertaker? Sanés kuring, sanés kuring.</text>
<text sub="clublinks" start="460.82" dur="3.314"> Abdi henteu acan ngalakukeun nanaon, kuring ngan ukur nyeken kartu na.</text>
<text sub="clublinks" start="464.134" dur="1.606"> Panggorengna!</text>
<text sub="clublinks" start="465.74" dur="5.6"> Teu karaos Naha anjeun bakal? Abdi kuciwa pisan.</text>
<text sub="clublinks" start="471.34" dur="3.36"> Pikirkeun dimana anjeun badé janten jalmi anu saé, hah !!</text>
<text sub="clublinks" start="474.7" dur="5.1"> Penjahat anu bade nganggo éta nalika seuneu ngalaman kasulitan. Dina maéhan korban</text>
<text sub="clublinks" start="479.8" dur="2.72"> Mamang mana meureun terang éta Seuneu dina kapal urang</text>
<text sub="clublinks" start="482.52" dur="4.16"> Éta henteu saé pisan, janten kuring ngandelkeun waktos nalika sadayana badé ngalereskeun lampu.</text>
<text sub="clublinks" start="486.68" dur="4.56"> Untungna, urang gaduh tombol seuneu cadangan.</text>
<text sub="clublinks" start="491.24" dur="4.922"> Sareng ngan aya hiji penjahat, nyaéta Paman.</text>
<text sub="clublinks" start="496.162" dur="1.878"> Hei, antosan, antosan, antosan, antosan</text>
<text sub="clublinks" start="498.04" dur="2.284"> Abdi tiasa ngajelaskeun éta.</text>
<text sub="clublinks" start="502" dur="6.434"> Janten naon anu anjeunna anggo salaku senjata? Kumaha upami kartu ieu? Tingali.</text>
<text sub="clublinks" start="510.24" dur="5.7"> Kartu ieu didamel tina aluminium kelas A asli, kedah gaduh sertifikasi FDA.</text>
<text sub="clublinks" start="515.94" dur="5.64"> Seukeut pisan upami anjeun teu ati-ati. Oh, kuring bener-bener alus.</text>
<text sub="clublinks" start="521.58" dur="6.795"> Naon ari beurit? Nami abdi! Detektif Conan</text>
<text sub="clublinks" start="529.421" dur="7.052"> Naha leres kitu? Conan Kuring bakal émut Entong nyéépkeun waktos anjeun deui.</text>
<text sub="clublinks" start="538.7" dur="4.811"> Anjeun guys, ati-ati. Penjahat mungkin gaduh langkung ti dua.</text>
<text sub="clublinks" start="556.12" dur="6.42"> Hei, punten candak tangkal ieu. Dupi anjeun tiasa nempatkeun éta di ditu?</text>
<text sub="clublinks" start="562.54" dur="3.13"> Leres, raoseun pisan.</text>
<text sub="clublinks" start="579" dur="6.98"> Halo, naon anu anjeun lakukeun, nonoman? Oh, sigana kuring bakal nyobian melak pepelakan kacang.</text>
<text sub="clublinks" start="585.98" dur="4.6"> Kuring bakal ningali naha éta bakal kajadian atanapi henteu.</text>
<text sub="clublinks" start="590.58" dur="3.76"> Sareng kumaha upami éta maot? Oh, upami éta maot?</text>
<text sub="clublinks" start="594.34" dur="8.394"> Sigana mah kuring kudu nyokot éta. Oh, teras upami pamuda éta maot?</text>
<text sub="clublinks" start="611.06" dur="7.14"> Lalaki ngora, punten tiasa masihan kuring naon? Leres, tiasa?</text>
<text sub="clublinks" start="618.2" dur="6.9"> Hoy! Bantosan, bantosan. Budak, anjeunna bakal nganyenyeri kuring. Anu sanés, bantosan!</text>
<text sub="clublinks" start="628.7" dur="3.66"> Nuju naon ari nini? Kuring henteu terang ngeunaan éta.</text>
<text sub="clublinks" start="632.36" dur="4.52"> Entong panik. Éta parantos beres.</text>
<text sub="clublinks" start="636.88" dur="5.6"> Naon anu kajantenan? Hei Nobita !! Sunio, anjeun!</text>
<text sub="clublinks" start="642.48" dur="6.2"> Anjeun henteu nyata, leres? Henteu leres, nya? Abdi henteu percanten pisan ka anjeun.</text>
<text sub="clublinks" start="648.68" dur="3.8"> Masih ngora, masih teguh, leres Budak ieu, ka hareupna jauh pisan.</text>
<text sub="clublinks" start="652.48" dur="5.32"> Ngembang dewasa, anjeunna tiasa janten perdana menteri, hé, henteu kunanaon, kuring bakal janten diri.</text>
<text sub="clublinks" start="657.8" dur="6.92"> Abdi sanés tukang ngadamel Abdi sanés tukang Nobita! Nini ieu nini?</text>
<text sub="clublinks" start="664.72" dur="4.68"> Nini, anjeunna ngasongkeun péso, budak, anjeun tiasa lirén ngabohong.</text>
<text sub="clublinks" start="669.4" dur="5.6"> Kuring ningali anjeun ngalaksanakeun éta langsung sateuacan panon kuring. Di dieu, upami sadayana henteu néwak.</text>
<text sub="clublinks" start="675" dur="6.04"> Kuring panginten anu salajengna. Hmmm. Henteu, Nini.</text>
<text sub="clublinks" start="681.04" dur="4.6"> Kami sumping pikeun ngabantosan tapi! Kadieu nonoman</text>
<text sub="clublinks" start="685.64" dur="5.92"> Buktina parantos sieun. Leres. Leres. Ngeureunkeun alesan.</text>
<text sub="clublinks" start="691.56" dur="4.24"> Terus dihukum! Naha ampir leungit?</text>
<text sub="clublinks" start="695.8" dur="1.822"> Rajapati</text>
<text sub="clublinks" start="699.16" dur="5.986"> Sareng kami ningali babarengan yén anjeun tukang ngabunuh, janten anjeun kedah dialungkeun.</text>
<text sub="clublinks" start="705.146" dur="4.507"> Yaya dialungkeun kaluar tina kapal sapertos batur, leres?</text>
<text sub="clublinks" start="709.653" dur="4.936"> Sedengkeun pikeun master, pelanggaran anu eksplisit sareng terbuka.</text>
<text sub="clublinks" start="714.589" dur="2.93"> Pas di payuneun panon kuring, jajaka</text>
<text sub="clublinks" start="717.818" dur="7.829"> Kusabab kitu, hukumanana henteu sapertos batur. Anjeun kedah dialungkeun kana lava!</text>
<text sub="clublinks" start="740.5" dur="7.5"> Duh! Duh? Henteu, henteu, kuring teu tiasa ngajelaskeun.</text>
<text sub="clublinks" start="748" dur="4.68"> Pipa rusak, janten kuring turun sareng ningali éta.</text>
<text sub="clublinks" start="756.94" dur="7.3"> Ayeuna aya opat pembunuh dina kapal kami? Hiji Shisuka, dua paman Undertaker.</text>
<text sub="clublinks" start="764.24" dur="8.04"> Tilu Sunio sareng Opat Nini, mugia parantos réngsé, leres!</text>
<text sub="clublinks" start="772.28" dur="2.56"> Abdi bosen pisan. Naon sarébu carita!</text>
<text sub="clublinks" start="774.84" dur="5.52"> Naha anjeun henteu silih mikanyaah, ngahiji, teras kumaha kaayaan nagara?</text>
<text sub="clublinks" start="780.36" dur="6.48"> Langkung saé damel Teras lanceuk. Abdi kedah permisi heula.</text>
<text sub="clublinks" start="786.84" dur="3.6"> Kusabab dina titik ieu Di rohangan, kabel listrikna rusak.</text>
<text sub="clublinks" start="790.44" dur="3"> Punten</text>
<text sub="clublinks" start="800" dur="6.26"> Oh parantos Giliran anjeun, hé, abdi ngantosan.</text>
<text sub="clublinks" start="806.26" dur="3.12"> Abdi henteu wani angkat nyalira Antosan bisi aya pembunuh anu nembongan</text>
<text sub="clublinks" start="809.38" dur="1.89"> Abdi sibuk</text>
<text sub="clublinks" start="818.24" dur="7.14"> Oh, naha parantos ieu? Abdi henteu tiasa ngalakukeun. Naha kuring henteu tiasa?</text>
<text sub="clublinks" start="825.38" dur="5.96"> Cobian deui. Leres pisan! Tingali, abdi henteu tiasa.</text>
<text sub="clublinks" start="831.34" dur="3.8"> Oh, naha henteu tiasa? Paranti kuring rusak?</text>
<text sub="clublinks" start="835.14" dur="9.32"> Coba deui, teu tiasa, teu tiasa deui, teu tiasa deui.</text>
<text sub="clublinks" start="844.46" dur="6.502"> Anjeun teu tiasa ngalakukeun éta. Hei. Anjeun tiasa mesen. Hahaha. Hahaha. Paeh!</text>
<text sub="clublinks" start="857.08" dur="6.58"> Hei Dora, kumaha kabarna? Oh, abdi henteu kunanaon. Naon salahna? Teu nanaon.</text>
<text sub="clublinks" start="863.66" dur="1.364"> Badé angkat angkat</text>
<text sub="clublinks" start="865.024" dur="3.636"> Teras abdi angkat.</text>
<text sub="clublinks" start="870" dur="2.532"> Ohhhhhhhhhhhhhhhhh</text>
<text sub="clublinks" start="872.532" dur="2.898"> Tulungan, aya anu maot deui.</text>
<text sub="clublinks" start="875.558" dur="1.526"> Bantosan punten</text>
<text sub="clublinks" start="879" dur="4.184"> Héy, goréng, saha anu ngalakukeun ieu?</text>
<text sub="clublinks" start="884.06" dur="5.22"> Éta. Ugh. Saha, tapi pastina sanés kuring. Wartoskeun ka kuring.</text>
<text sub="clublinks" start="889.28" dur="3.88"> Kuring, kuring, kuring, kuring henteu saleresna ngalakukeun éta.</text>
<text sub="clublinks" start="893.16" dur="5.16"> abdi sumpah Mugia raheut abdi langkung geulis</text>
<text sub="clublinks" start="898.32" dur="3.963"> Sareng kumaha urang tiasa ngatur éta Anjeunna henteu ngalakukeun éta. Ahadora.</text>
<text sub="clublinks" start="902.283" dur="2.437"> Abdi émut anjeun nembé diliwatan ku kuring.</text>
<text sub="clublinks" start="904.72" dur="3.52"> Tapi, tapi, tapi kuring henteu leres-leres ngalakukeun éta.</text>
<text sub="clublinks" start="908.24" dur="7.725"> Leres? Tingali, kuring bébéja ka Dora naon éta? Ugh.</text>
<text sub="clublinks" start="915.965" dur="6.535"> Oh, éta getih. Hei, hé Dora, naha leres? Sanes abdi</text>
<text sub="clublinks" start="922.5" dur="4.24"> Hyung, maka anjeun tiasa muka kantong kanggo urang tingali.</text>
<text sub="clublinks" start="926.74" dur="5.961"> Naon anu aya di jero? Dolar, leres, upami éta leres. Dibuka teras katingali</text>
<text sub="clublinks" start="933.962" dur="4.758"> Hei, péso. Oh, maot. Kumaha mimitina? Henteu leres!</text>
<text sub="clublinks" start="938.72" dur="3.16"> Henteu ogé. Kumaha éta dina kantong kuring?</text>
<text sub="clublinks" start="941.88" dur="5"> Héi, sigana anjeun kedah janten tukang ngabunuh, kéngingkeun éta.</text>
<text sub="clublinks" start="946.88" dur="6.12"> Antosan, kumaha upami anjeun, Doraemon? Dimana anjeun angkat? Nya ..</text>
<text sub="clublinks" start="953" dur="3.52"> Kumaha kuring angkat ka kamar mandi? Seueur nyeri dina kiih kuring, hah?</text>
<text sub="clublinks" start="956.52" dur="5.4"> Hei hé hé, sareng kamana anjeun angkat ???</text>
<text sub="clublinks" start="961.92" dur="4.9"> Detektif Yeon Oh, Abdi aya di kamar.</text>
<text sub="clublinks" start="966.82" dur="4.222"> Kumaha upami kaméra CCTV? Héy !! Tong bebeja !!</text>
<text sub="clublinks" start="972.28" dur="6.86"> Abdi ningali anjeun sareng Paman Tu sateuacan Paman Tu maot. Hei! Sareng kuring ningali anjeun</text>
<text sub="clublinks" start="979.14" dur="6.542"> Maéhan Paman Tu Hui! Sareng ningali anjeun bebek kana pipa, Gusti!</text>
<text sub="clublinks" start="985.682" dur="4.378"> Terus némbongan deui nalika Dora leumpang, hé!</text>
<text sub="clublinks" start="990.06" dur="5.22"> Nalika Dora ngancik ka anjeun? Anjeun nyandak péso, hé! Entong</text>
<text sub="clublinks" start="995.28" dur="7.02"> Lebetkeun kana kantong Dora, hé! Naha leres? Abdi hoyong nutup kasus ieu</text>
<text sub="clublinks" start="1002.3" dur="4.85"> Ngan aya hiji penjahat sareng nyaéta, hé !!!!!!</text>
<text sub="clublinks" start="1007.15" dur="2.191"> nu! Saha éta ???</text>
<text sub="clublinks" start="1023.74" dur="4.62"> Upami réréncangan sobat anjeun resep klip ieu, pencét Pencét bagikeun sareng nuturkeun pisan.</text>
<text sub="clublinks" start="1028.36" dur="4.36"> Tong hilap pencét para penggemar sasarengan, sadayana.</text>