Post Scriptum - Pertahanan Jalan Heelsum [GER Comms subtitles

Mungsuh mungsuh! Kanggo kabeh info: Yen titik kudu tiba ... Kabeh wong mundur langsung menyang titik sabanjure! Aku bakal kenek titik karo tentara meriem! Kapten sing ora paham! Tulung kandha marang kancaku sing pas! Rally disetel lanang! Ana infantri mungsuh mung sisih lor ing selokan! Ya, matur suwun kanggo info! Ayo ngilangi dheweke lan entuk titik! Ing grumbulan ing endi wae! Mripat mbukak, ana rapat umum mungsuh nang endi wae! Nggoleki sing apik - Ok, ayo sisih lor! Tangki musuh sisih lor-wétan titik, obah sisih lor-kulon! Sniper ing alas! Entuk, ya! Sampeyan krungu, kudu mbusak rally kasebut! Dheweke nyoba ngatasi kita! Musuh infantri saka kidul! Ati-ati, ora aman antarane rally lan titik! Aku kena! Kidul-wétan! Ok, entuk - ngamanake sisih kidul! Tekan alas, ayo kotor! Apa infantri bisa ngomong ngendi arep nyelehake ammo? Rally jelas, ana sing ... karya sing apik! 05 bisa uga? 05 muni apik, langsung ana titik! Musuh teka ing rapat umum saka kidul wétan! Nonton sisih kidul-wétan - bisa uga mbukak ing dalan maneh! Rally aman saiki, iku apik! Apik rampung ing kana! Kene ing selokan iki! Dheweke lagi nang selokan! Ana pirang-pirang bayi isih pindah ing posisi sing luwih dhisik! Selehake selokan ing sisih kidul-wetan! Kita nemu apa-apa! Ya, krungu sing! Kidul sampeyan skuad! Kudu luwih sisih kidul-kulon! Asshole sing ngarahake aku! Luwih wétan! Teka saka sisih wétan! Kita entuk operator Bren nyopir ing lapangan bal-balan! Bayi ing N 10! Tetep saiki! Ing kuadran ndhuwur! Timur saka posisi kita! Apa tangki Recon bisa nangani? Nonton obat, mung kidul sampeyan! Thanks! Kepiye titik? Akeh matur nuwun! Panther mundur saiki! Ora dingerteni! Radio, tinggal kene! Rapat umum anyar iku lanang! Kita isih duwe masalah kidul! Nanging mobil recon ngewangi kita! Musuh infantri sisih lor rapat umum! Skuadku - aku pindhah lor ing dalan! We kudu mati sisih kulon titik! Ora dingerteni! Infantri ing kana! Strafing mbukak menyang alas! Mung lor, sisih lor-kulon sampeyan! Lor-kulon, infantri, regu, ati-ati! Pas ing dalan, sisih kulon! Ya, ngerti! Rusak rally kidul! Pindhah mudhun selokan dalan - nggunakake loro-lorone! Dheweke lagi cedhak karo dalan ing kene - ati-ati! Terus pindhah menyang titik! Dheweke butuh bala! Intine ora dikepengini! Kita nyoba pindhah maneh! Kita ing! Dheweke mati kaya sisih lor-wetan! Watch out, langsung! Granat wis metu! Shit ... Lor-kulon kene, waspada! Wis cukup wong ing kene sing bisa dijupuk maneh! Ora masalah! Bit dening dicokot! Kita ngepak maneh nanging kanthi alon banget! Yen kita wis entuk, gunakake West arty, konco! Tandha jarak luwih dhisik! Set tandha, panyebaran sithik! Kita lagi entuk artifisial! Ing mburi, lor-kulon! Kita ngepak maneh lan ngrusak MSP! Apik tenan! Artileri sing ditandhani, radius sing paling cilik! 12h babak! Sempurno! Arty teka ing titik, tandha tandha - njupuk tutup! Radius alit nanging sampeyan ora tau ngerti! Akeh matur nuwun! Sawise arte rampung, entuk, titik menyang sisih lor-kulon! Thanks doc! Sugeng rawuh! Gawe sing apik, kerja sing apik! Ana siji selokan cilik ing mburi bukit! Kenek kuwe! Musuh tentara meriem ing titik! Lesung mungsuh, ya! Dheweke isih duwe posisi mortir ing sisih lor! Lokasi sing dikenal ing babagan kasebut? Lor, ing sadawane dalan nang endi wae! Titik cetha cah lanang! Ayo ing kene! Apa salah sawijining perwira bisa ngilangi penembak jitu kasebut? Kanggo golek, supaya kita njaluk nyisihaken? Utawa paling ora entuk tandha kanggo aku? Paling ora loro infantrimen ing sisih lor, cedhak dalan! Menehi pitunjuk: Titik 15 duwe pamindhahan mortir mungsuh ... emplacement bunker Mortir bisa uga ana! Ora duwe ... Serangan anyar saka sisih lor-kulon, ing dalan! Langsung dalan, sisih kiwa! Lor-kulon, nyerang, sisih kiwa dalan ing bocah sing dicekel! Entuk tutup! Sisih tengen dalan uga! Yen sampeyan entuk tandha tandha, aku bisa ngirim jangka strafing! Lagi mlaku! Arty tandha, saka kidul-kulon nganti lor-wétan monggo! Mortir mungsuh dirusak! Suplemen ing selokan kasebut - kita entuk jangkaan sing nggegirisi! Jut ing sadawane dalan! Nggawe roto ing dalan! Akeh matur nuwun! Wong-wong mau tetep ditekan Dheweke bakal mati kabeh enggal! Skuad Baker bisa uga kenek! Mbuwang sawetara asap ing dalan menyang selokan! Sawise jangka strafing liwat kita maju! Munggah ing grumbulan! Salah pesawat utawa loro? Siji! Thanks! Ora apik - tekan kana! Sugeng rawuh! Isih ana ing selokan - ati-ati!

Post Scriptum - Pertahanan Jalan Heelsum [GER Comms

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="7.46" dur="1.42"> Mungsuh mungsuh! </text>
<text sub="clublinks" start="13.72" dur="4.12"> Kanggo kabeh info: Yen titik kudu tiba ... </text>
<text sub="clublinks" start="18.28" dur="5.44"> Kabeh wong mundur langsung menyang titik sabanjure! Aku bakal kenek titik karo tentara meriem! </text>
<text sub="clublinks" start="24.6" dur="1.12"> Kapten sing ora paham! </text>
<text sub="clublinks" start="26.02" dur="3.72"> Tulung kandha marang kancaku sing pas! </text>
<text sub="clublinks" start="31.22" dur="5.02"> Rally disetel lanang! Ana infantri mungsuh mung sisih lor ing selokan! </text>
<text sub="clublinks" start="36.78" dur="1.66"> Ya, matur suwun kanggo info! </text>
<text sub="clublinks" start="39.6" dur="2.26"> Ayo ngilangi dheweke lan entuk titik! </text>
<text sub="clublinks" start="42.46" dur="2"> Ing grumbulan ing endi wae! </text>
<text sub="clublinks" start="45.82" dur="2.36"> Mripat mbukak, ana rapat umum mungsuh nang endi wae! </text>
<text sub="clublinks" start="58.5" dur="1.92"> Nggoleki sing apik - Ok, ayo sisih lor! </text>
<text sub="clublinks" start="60.42" dur="3.04"> Tangki musuh sisih lor-wétan titik, obah sisih lor-kulon! </text>
<text sub="clublinks" start="63.46" dur="1.94"> Sniper ing alas! Entuk, ya! </text>
<text sub="clublinks" start="66.18" dur="2.38"> Sampeyan krungu, kudu mbusak rally kasebut! </text>
<text sub="clublinks" start="68.86" dur="2.7"> Dheweke nyoba ngatasi kita! </text>
<text sub="clublinks" start="71.62" dur="5.06"> Musuh infantri saka kidul! Ati-ati, ora aman antarane rally lan titik! Aku kena! </text>
<text sub="clublinks" start="76.92" dur="2.66"> Kidul-wétan! Ok, entuk - ngamanake sisih kidul! </text>
<text sub="clublinks" start="79.58" dur="1.78"> Tekan alas, ayo kotor! </text>
<text sub="clublinks" start="81.44" dur="3.7"> Apa infantri bisa ngomong ngendi arep nyelehake ammo? </text>
<text sub="clublinks" start="85.26" dur="2.88"> Rally jelas, ana sing ... karya sing apik! </text>
<text sub="clublinks" start="88.66" dur="1.04"> 05 bisa uga? </text>
<text sub="clublinks" start="91.78" dur="3.98"> 05 muni apik, langsung ana titik! Musuh teka ing rapat umum saka kidul wétan! </text>
<text sub="clublinks" start="101.1" dur="3.34"> Nonton sisih kidul-wétan - bisa uga mbukak ing dalan maneh! </text>
<text sub="clublinks" start="105.74" dur="2"> Rally aman saiki, iku apik! </text>
<text sub="clublinks" start="117.42" dur="3.24"> Apik rampung ing kana! Kene ing selokan iki! Dheweke lagi nang selokan! </text>
<text sub="clublinks" start="120.66" dur="4.56"> Ana pirang-pirang bayi isih pindah ing posisi sing luwih dhisik! Selehake selokan ing sisih kidul-wetan! </text>
<text sub="clublinks" start="135.92" dur="3.6"> Kita nemu apa-apa! Ya, krungu sing! Kidul sampeyan skuad! </text>
<text sub="clublinks" start="140.36" dur="1.8"> Kudu luwih sisih kidul-kulon! </text>
<text sub="clublinks" start="146.98" dur="4.32"> Asshole sing ngarahake aku! Luwih wétan! Teka saka sisih wétan! </text>
<text sub="clublinks" start="152.44" dur="4.66"> Kita entuk operator Bren nyopir ing lapangan bal-balan! Bayi ing N 10! </text>
<text sub="clublinks" start="157.5" dur="3.66"> Tetep saiki! Ing kuadran ndhuwur! </text>
<text sub="clublinks" start="161.94" dur="3.1"> Timur saka posisi kita! </text>
<text sub="clublinks" start="165.82" dur="2.44"> Apa tangki Recon bisa nangani? </text>
<text sub="clublinks" start="168.7" dur="2"> Nonton obat, mung kidul sampeyan! </text>
<text sub="clublinks" start="174.58" dur="0.96"> Thanks! </text>
<text sub="clublinks" start="184.54" dur="2"> Kepiye titik? </text>
<text sub="clublinks" start="187.2" dur="1.36"> Akeh matur nuwun! </text>
<text sub="clublinks" start="194.72" dur="2.54"> Panther mundur saiki! </text>
<text sub="clublinks" start="198.68" dur="1.1"> Ora dingerteni! </text>
<text sub="clublinks" start="203.38" dur="2"> Radio, tinggal kene! </text>
<text sub="clublinks" start="208.32" dur="2"> Rapat umum anyar iku lanang! </text>
<text sub="clublinks" start="212.78" dur="3.06"> Kita isih duwe masalah kidul! Nanging mobil recon ngewangi kita! </text>
<text sub="clublinks" start="218.24" dur="4.36"> Musuh infantri sisih lor rapat umum! Skuadku - aku pindhah lor ing dalan! </text>
<text sub="clublinks" start="222.6" dur="2.08"> We kudu mati sisih kulon titik! </text>
<text sub="clublinks" start="225.86" dur="1.3"> Ora dingerteni! Infantri ing kana! </text>
<text sub="clublinks" start="227.2" dur="3.28"> Strafing mbukak menyang alas! Mung lor, sisih lor-kulon sampeyan! </text>
<text sub="clublinks" start="230.48" dur="3.16"> Lor-kulon, infantri, regu, ati-ati! </text>
<text sub="clublinks" start="234.76" dur="2.8"> Pas ing dalan, sisih kulon! Ya, ngerti! </text>
<text sub="clublinks" start="239.82" dur="2"> Rusak rally kidul! </text>
<text sub="clublinks" start="242.64" dur="2.56"> Pindhah mudhun selokan dalan - nggunakake loro-lorone! </text>
<text sub="clublinks" start="245.32" dur="1.94"> Dheweke lagi cedhak karo dalan ing kene - ati-ati! </text>
<text sub="clublinks" start="269.96" dur="3.3"> Terus pindhah menyang titik! Dheweke butuh bala! Intine ora dikepengini! </text>
<text sub="clublinks" start="273.52" dur="1.66"> Kita nyoba pindhah maneh! </text>
<text sub="clublinks" start="276.5" dur="1.34"> Kita ing! </text>
<text sub="clublinks" start="287.92" dur="2"> Dheweke mati kaya sisih lor-wetan! </text>
<text sub="clublinks" start="290.56" dur="1.7"> Watch out, langsung! </text>
<text sub="clublinks" start="293.08" dur="1.42"> Granat wis metu! </text>
<text sub="clublinks" start="295.88" dur="0.92"> Shit ... </text>
<text sub="clublinks" start="298.12" dur="1.3"> Lor-kulon kene, waspada! </text>
<text sub="clublinks" start="300.12" dur="3.28"> Wis cukup wong ing kene sing bisa dijupuk maneh! Ora masalah! </text>
<text sub="clublinks" start="303.9" dur="1.98"> Bit dening dicokot! </text>
<text sub="clublinks" start="315.34" dur="2"> Kita ngepak maneh nanging kanthi alon banget! </text>
<text sub="clublinks" start="318.28" dur="3.04"> Yen kita wis entuk, gunakake West arty, konco! </text>
<text sub="clublinks" start="322.8" dur="2"> Tandha jarak luwih dhisik! </text>
<text sub="clublinks" start="329.72" dur="2"> Set tandha, panyebaran sithik! </text>
<text sub="clublinks" start="334.8" dur="4.08"> Kita lagi entuk artifisial! Ing mburi, lor-kulon! </text>
<text sub="clublinks" start="341.98" dur="3.24"> Kita ngepak maneh lan ngrusak MSP! Apik tenan! </text>
<text sub="clublinks" start="346.4" dur="4"> Artileri sing ditandhani, radius sing paling cilik! 12h babak! Sempurno! </text>
<text sub="clublinks" start="350.46" dur="2.74"> Arty teka ing titik, tandha tandha - njupuk tutup! </text>
<text sub="clublinks" start="353.42" dur="1.52"> Radius alit nanging sampeyan ora tau ngerti! </text>
<text sub="clublinks" start="355.82" dur="1.46"> Akeh matur nuwun! </text>
<text sub="clublinks" start="359.78" dur="3.76"> Sawise arte rampung, entuk, titik menyang sisih lor-kulon! </text>
<text sub="clublinks" start="364.54" dur="1"> Thanks doc! </text>
<text sub="clublinks" start="367.42" dur="1.24"> Sugeng rawuh! </text>
<text sub="clublinks" start="384.48" dur="3.62"> Gawe sing apik, kerja sing apik! Ana siji selokan cilik ing mburi bukit! </text>
<text sub="clublinks" start="389.26" dur="1.26"> Kenek kuwe! </text>
<text sub="clublinks" start="397.62" dur="1.98"> Musuh tentara meriem ing titik! </text>
<text sub="clublinks" start="399.6" dur="3.1"> Lesung mungsuh, ya! Dheweke isih duwe posisi mortir ing sisih lor! </text>
<text sub="clublinks" start="405.46" dur="1.76"> Lokasi sing dikenal ing babagan kasebut? </text>
<text sub="clublinks" start="408.52" dur="2"> Lor, ing sadawane dalan nang endi wae! </text>
<text sub="clublinks" start="419.22" dur="2"> Titik cetha cah lanang! Ayo ing kene! </text>
<text sub="clublinks" start="423.86" dur="3.22"> Apa salah sawijining perwira bisa ngilangi penembak jitu kasebut? </text>
<text sub="clublinks" start="428.46" dur="2"> Kanggo golek, supaya kita njaluk nyisihaken? </text>
<text sub="clublinks" start="432.66" dur="2.48"> Utawa paling ora entuk tandha kanggo aku? </text>
<text sub="clublinks" start="438.98" dur="4.28"> Paling ora loro infantrimen ing sisih lor, cedhak dalan! </text>
<text sub="clublinks" start="446.78" dur="4.14"> Menehi pitunjuk: Titik 15 duwe pamindhahan mortir mungsuh ... emplacement bunker </text>
<text sub="clublinks" start="450.92" dur="2.82"> Mortir bisa uga ana! Ora duwe ... </text>
<text sub="clublinks" start="461.52" dur="2.44"> Serangan anyar saka sisih lor-kulon, ing dalan! </text>
<text sub="clublinks" start="463.96" dur="1.7"> Langsung dalan, sisih kiwa! </text>
<text sub="clublinks" start="467.06" dur="3.66"> Lor-kulon, nyerang, sisih kiwa dalan ing bocah sing dicekel! </text>
<text sub="clublinks" start="470.88" dur="2"> Entuk tutup! Sisih tengen dalan uga! </text>
<text sub="clublinks" start="472.88" dur="2.48"> Yen sampeyan entuk tandha tandha, aku bisa ngirim jangka strafing! </text>
<text sub="clublinks" start="476.2" dur="1.32"> Lagi mlaku! </text>
<text sub="clublinks" start="487.06" dur="3.32"> Arty tandha, saka kidul-kulon nganti lor-wétan monggo! </text>
<text sub="clublinks" start="491.14" dur="1.82"> Mortir mungsuh dirusak! </text>
<text sub="clublinks" start="494.7" dur="3.56"> Suplemen ing selokan kasebut - kita entuk jangkaan sing nggegirisi! </text>
<text sub="clublinks" start="499.8" dur="1.86"> Jut ing sadawane dalan! Nggawe roto ing dalan! </text>
<text sub="clublinks" start="501.66" dur="1.18"> Akeh matur nuwun! </text>
<text sub="clublinks" start="504.46" dur="2.72"> Wong-wong mau tetep ditekan Dheweke bakal mati kabeh enggal! </text>
<text sub="clublinks" start="515.88" dur="2"> Skuad Baker bisa uga kenek! </text>
<text sub="clublinks" start="520.52" dur="3.38"> Mbuwang sawetara asap ing dalan menyang selokan! </text>
<text sub="clublinks" start="523.9" dur="2.38"> Sawise jangka strafing liwat kita maju! </text>
<text sub="clublinks" start="532.24" dur="1.44"> Munggah ing grumbulan! </text>
<text sub="clublinks" start="534.1" dur="1.36"> Salah pesawat utawa loro? </text>
<text sub="clublinks" start="536.8" dur="1.5"> Siji! Thanks! </text>
<text sub="clublinks" start="538.3" dur="1.46"> Ora apik - tekan kana! </text>
<text sub="clublinks" start="539.94" dur="1.14"> Sugeng rawuh! </text>
<text sub="clublinks" start="564.22" dur="2"> Isih ana ing selokan - ati-ati! </text>