Post Scriptum - Одбрана на патот Heelsum [GER Comms subtitles

Непријателски митинг за мене! За сите како информации: Ако поентата треба да падне сега ... Сите се повлекуваат веднаш до следниот момент! Hitе ја удрам поентата со артилерија! Разбеден Капетан! Ве молиме, кажете им го на вашите соиграчи! Релито е поставено момчиња! Има непријателска пешадија само северно од неа во ров! Да, благодарам за информациите! Да ги расчистиме и да дојдеме до точка! Во грмушките насекаде! Очите се отвораат, има непријателски митинг некаде! Барате добро - Добро, да се вратиме на север на точка! Непријателски резервоар северо-исток од точка, движејќи се северо-запад! Снајперист во шумата! Го доби, да! Слушнавте, треба да го исчистите митингот! Тие се обидуваат да нè оддалечат од нас! Непријателска пешадија од југ! Внимателно, не е безбедно помеѓу митингот и точката! Се удрив! Југо-исток! Ок, го доби - обезбедете го југот! Влезете во шумата, ајде да се извалкаме! Дали пешадијата може да ми каже каде да ја пуштам муниција? Релито е јасно, тоа е нешто ... добра работа! 05 можеби? 05 звучи добро, директно на поентата! Непријателите кои доаѓаат на митингот од југо-исток! Гледајте југо-исток - можеби ќе трчаат по патот повторно! Релито е безбедно засега, тоа е добро! Убаво направено таму! Еве во овој ров! Тие се во ров! Има многу пешадии кои се движат на позицијата што порано бевме! Обезбедете го ров југо-исток! Најдовме нешто! Да, слушнато тоа! Југ од вас одред! Треба да биде понатаму југо-запад! Таа цел на мене се насочува кон мене! Понатаму исток! Доаѓаат од исток! Имаме превозник Брен кој вози низ фудбалскиот терен! Пешадија во N 10! Останете за сега! Во горниот квадрант! Источно од нашата позиција! Може ли резервоарот Рекон да се справи со тоа? Внимавајте на лекар, само јужно од вас! Благодарам! Како изгледа поентата? Многу благодарам! Пантер засега се повлекува! Разбрано! Радио, останете овде! Новиот митинг е момчиња! Сè уште имаме проблеми на југ! Но, рекон автомобилот ни помага! Непријателска пешадија северно од митингот! Мојот состав на мене - се движиме кон север по патот! Треба да ја исклучиме западната страна на точката! Разбрано! Пешадија таму! Зачувување трчаше во шумата! Само север, северо-запад од вас! Северо-запад, пешадија, ескадрила, внимателен! Веднаш на патот, западно! Да, разбрано! Уништи митинг југ! Движете се по ровот на патот - користете ги двете страни! Тие се близу до патот овде - внимателни! Продолжете да се движите кон точката! Ним им треба засилување! Поентата не е управувана! Ние се обидуваме да се вратиме назад! Ние сме на тоа! Тие умираат како луд северо-исток! Внимавајте, веднаш напред! Гранат е надвор! Срамота ... Северо-запад овде, внимавајте! Имаме доволно луѓе овде што можеме да го вратиме назад! Нема проблем! Малку по малку! Се враќаме, но навистина бавно! Ако сме го добиле тоа, искористете го Arty West, зад оваа точка! Те молам, приближна марка! Постави маркер, малку раширено! Стануваме Arty на поентата! Зад неа, северо-запад! Ние се вратиме и уништивме МСП! Многу добро! Артилерија паѓа на обележје, најмал радиус! 12 ч. Совршено! Ерти што доаѓа на точка, обележете го ознаката - зафатете се! Мал радиус, но никогаш не знаете! Многу благодарам! Откако ќе заврши arty, станете во точка, обезбедете го кон северо-запад! Благодарам доктор! Добредојдовте! Добра работа, добра работа! Има еден во малиот ров зад ридот! Те фатив! Непријателска артилерија на точка! Непријателски малтер, да! Тие сè уште ја имаат положбата на малтерот север! Локација е позната на тоа? Север, по патот некаде! Поентата е јасна момчиња! Влезете овде! Може ли некој од одредот да го одвои својот снајпер за тоа? Да одиме да го најдеме, па се ослободивме од тоа? Или барем да добијам белег за мене? Најмалку двајца пешадијци северно, близу патот! Бидете советувани: Точката 15 има зафаќање на непријателскиот малтер ... сместување во бункер Малтерот може да биде таму! Нема премногу ... Нов напад од северо-запад, на патот! Ров на патот, лева страна! Северо-запад, напад, лева страна од патот кај роговите момчиња! Добијте покритие! Десната страна на патот, исто така! Ако ми земете ознака, можам да испратам трчање! На пат! Вештачки знак, од југо-запад до северо-исток, ве молам! Уништени се непријателските минофрлачи! Потиснете ги во тој ров - ние бегаме тука! Jет по патот! Зачувувањето трча по патот! Многу благодарам! Чувајте ги потиснати момчиња! Сите тие ќе бидат мртви наскоро! Одредот на Бејкер може да се погоди! Фрли малку чад преку патот во ров! Штом ќе заврши тргнувањето, ние напредуваме! Горе таму во грмушка! Еден авион или два? Едно! Благодарам! Добро - стигнете се таму! Добредојдовте! Уште во ров - внимателен!

Post Scriptum - Одбрана на патот Heelsum [GER Comms

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="7.46" dur="1.42"> Непријателски митинг за мене! </text>
<text sub="clublinks" start="13.72" dur="4.12"> За сите како информации: Ако поентата треба да падне сега ... </text>
<text sub="clublinks" start="18.28" dur="5.44"> Сите се повлекуваат веднаш до следниот момент! Hitе ја удрам поентата со артилерија! </text>
<text sub="clublinks" start="24.6" dur="1.12"> Разбеден Капетан! </text>
<text sub="clublinks" start="26.02" dur="3.72"> Ве молиме, кажете им го на вашите соиграчи! </text>
<text sub="clublinks" start="31.22" dur="5.02"> Релито е поставено момчиња! Има непријателска пешадија само северно од неа во ров! </text>
<text sub="clublinks" start="36.78" dur="1.66"> Да, благодарам за информациите! </text>
<text sub="clublinks" start="39.6" dur="2.26"> Да ги расчистиме и да дојдеме до точка! </text>
<text sub="clublinks" start="42.46" dur="2"> Во грмушките насекаде! </text>
<text sub="clublinks" start="45.82" dur="2.36"> Очите се отвораат, има непријателски митинг некаде! </text>
<text sub="clublinks" start="58.5" dur="1.92"> Барате добро - Добро, да се вратиме на север на точка! </text>
<text sub="clublinks" start="60.42" dur="3.04"> Непријателски резервоар северо-исток од точка, движејќи се северо-запад! </text>
<text sub="clublinks" start="63.46" dur="1.94"> Снајперист во шумата! Го доби, да! </text>
<text sub="clublinks" start="66.18" dur="2.38"> Слушнавте, треба да го исчистите митингот! </text>
<text sub="clublinks" start="68.86" dur="2.7"> Тие се обидуваат да нè оддалечат од нас! </text>
<text sub="clublinks" start="71.62" dur="5.06"> Непријателска пешадија од југ! Внимателно, не е безбедно помеѓу митингот и точката! Се удрив! </text>
<text sub="clublinks" start="76.92" dur="2.66"> Југо-исток! Ок, го доби - обезбедете го југот! </text>
<text sub="clublinks" start="79.58" dur="1.78"> Влезете во шумата, ајде да се извалкаме! </text>
<text sub="clublinks" start="81.44" dur="3.7"> Дали пешадијата може да ми каже каде да ја пуштам муниција? </text>
<text sub="clublinks" start="85.26" dur="2.88"> Релито е јасно, тоа е нешто ... добра работа! </text>
<text sub="clublinks" start="88.66" dur="1.04"> 05 можеби? </text>
<text sub="clublinks" start="91.78" dur="3.98"> 05 звучи добро, директно на поентата! Непријателите кои доаѓаат на митингот од југо-исток! </text>
<text sub="clublinks" start="101.1" dur="3.34"> Гледајте југо-исток - можеби ќе трчаат по патот повторно! </text>
<text sub="clublinks" start="105.74" dur="2"> Релито е безбедно засега, тоа е добро! </text>
<text sub="clublinks" start="117.42" dur="3.24"> Убаво направено таму! Еве во овој ров! Тие се во ров! </text>
<text sub="clublinks" start="120.66" dur="4.56"> Има многу пешадии кои се движат на позицијата што порано бевме! Обезбедете го ров југо-исток! </text>
<text sub="clublinks" start="135.92" dur="3.6"> Најдовме нешто! Да, слушнато тоа! Југ од вас одред! </text>
<text sub="clublinks" start="140.36" dur="1.8"> Треба да биде понатаму југо-запад! </text>
<text sub="clublinks" start="146.98" dur="4.32"> Таа цел на мене се насочува кон мене! Понатаму исток! Доаѓаат од исток! </text>
<text sub="clublinks" start="152.44" dur="4.66"> Имаме превозник Брен кој вози низ фудбалскиот терен! Пешадија во N 10! </text>
<text sub="clublinks" start="157.5" dur="3.66"> Останете за сега! Во горниот квадрант! </text>
<text sub="clublinks" start="161.94" dur="3.1"> Источно од нашата позиција! </text>
<text sub="clublinks" start="165.82" dur="2.44"> Може ли резервоарот Рекон да се справи со тоа? </text>
<text sub="clublinks" start="168.7" dur="2"> Внимавајте на лекар, само јужно од вас! </text>
<text sub="clublinks" start="174.58" dur="0.96"> Благодарам! </text>
<text sub="clublinks" start="184.54" dur="2"> Како изгледа поентата? </text>
<text sub="clublinks" start="187.2" dur="1.36"> Многу благодарам! </text>
<text sub="clublinks" start="194.72" dur="2.54"> Пантер засега се повлекува! </text>
<text sub="clublinks" start="198.68" dur="1.1"> Разбрано! </text>
<text sub="clublinks" start="203.38" dur="2"> Радио, останете овде! </text>
<text sub="clublinks" start="208.32" dur="2"> Новиот митинг е момчиња! </text>
<text sub="clublinks" start="212.78" dur="3.06"> Сè уште имаме проблеми на југ! Но, рекон автомобилот ни помага! </text>
<text sub="clublinks" start="218.24" dur="4.36"> Непријателска пешадија северно од митингот! Мојот состав на мене - се движиме кон север по патот! </text>
<text sub="clublinks" start="222.6" dur="2.08"> Треба да ја исклучиме западната страна на точката! </text>
<text sub="clublinks" start="225.86" dur="1.3"> Разбрано! Пешадија таму! </text>
<text sub="clublinks" start="227.2" dur="3.28"> Зачувување трчаше во шумата! Само север, северо-запад од вас! </text>
<text sub="clublinks" start="230.48" dur="3.16"> Северо-запад, пешадија, ескадрила, внимателен! </text>
<text sub="clublinks" start="234.76" dur="2.8"> Веднаш на патот, западно! Да, разбрано! </text>
<text sub="clublinks" start="239.82" dur="2"> Уништи митинг југ! </text>
<text sub="clublinks" start="242.64" dur="2.56"> Движете се по ровот на патот - користете ги двете страни! </text>
<text sub="clublinks" start="245.32" dur="1.94"> Тие се близу до патот овде - внимателни! </text>
<text sub="clublinks" start="269.96" dur="3.3"> Продолжете да се движите кон точката! Ним им треба засилување! Поентата не е управувана! </text>
<text sub="clublinks" start="273.52" dur="1.66"> Ние се обидуваме да се вратиме назад! </text>
<text sub="clublinks" start="276.5" dur="1.34"> Ние сме на тоа! </text>
<text sub="clublinks" start="287.92" dur="2"> Тие умираат како луд северо-исток! </text>
<text sub="clublinks" start="290.56" dur="1.7"> Внимавајте, веднаш напред! </text>
<text sub="clublinks" start="293.08" dur="1.42"> Гранат е надвор! </text>
<text sub="clublinks" start="295.88" dur="0.92"> Срамота ... </text>
<text sub="clublinks" start="298.12" dur="1.3"> Северо-запад овде, внимавајте! </text>
<text sub="clublinks" start="300.12" dur="3.28"> Имаме доволно луѓе овде што можеме да го вратиме назад! Нема проблем! </text>
<text sub="clublinks" start="303.9" dur="1.98"> Малку по малку! </text>
<text sub="clublinks" start="315.34" dur="2"> Се враќаме, но навистина бавно! </text>
<text sub="clublinks" start="318.28" dur="3.04"> Ако сме го добиле тоа, искористете го Arty West, зад оваа точка! </text>
<text sub="clublinks" start="322.8" dur="2"> Те молам, приближна марка! </text>
<text sub="clublinks" start="329.72" dur="2"> Постави маркер, малку раширено! </text>
<text sub="clublinks" start="334.8" dur="4.08"> Стануваме Arty на поентата! Зад неа, северо-запад! </text>
<text sub="clublinks" start="341.98" dur="3.24"> Ние се вратиме и уништивме МСП! Многу добро! </text>
<text sub="clublinks" start="346.4" dur="4"> Артилерија паѓа на обележје, најмал радиус! 12 ч. Совршено! </text>
<text sub="clublinks" start="350.46" dur="2.74"> Ерти што доаѓа на точка, обележете го ознаката - зафатете се! </text>
<text sub="clublinks" start="353.42" dur="1.52"> Мал радиус, но никогаш не знаете! </text>
<text sub="clublinks" start="355.82" dur="1.46"> Многу благодарам! </text>
<text sub="clublinks" start="359.78" dur="3.76"> Откако ќе заврши arty, станете во точка, обезбедете го кон северо-запад! </text>
<text sub="clublinks" start="364.54" dur="1"> Благодарам доктор! </text>
<text sub="clublinks" start="367.42" dur="1.24"> Добредојдовте! </text>
<text sub="clublinks" start="384.48" dur="3.62"> Добра работа, добра работа! Има еден во малиот ров зад ридот! </text>
<text sub="clublinks" start="389.26" dur="1.26"> Те фатив! </text>
<text sub="clublinks" start="397.62" dur="1.98"> Непријателска артилерија на точка! </text>
<text sub="clublinks" start="399.6" dur="3.1"> Непријателски малтер, да! Тие сè уште ја имаат положбата на малтерот север! </text>
<text sub="clublinks" start="405.46" dur="1.76"> Локација е позната на тоа? </text>
<text sub="clublinks" start="408.52" dur="2"> Север, по патот некаде! </text>
<text sub="clublinks" start="419.22" dur="2"> Поентата е јасна момчиња! Влезете овде! </text>
<text sub="clublinks" start="423.86" dur="3.22"> Може ли некој од одредот да го одвои својот снајпер за тоа? </text>
<text sub="clublinks" start="428.46" dur="2"> Да одиме да го најдеме, па се ослободивме од тоа? </text>
<text sub="clublinks" start="432.66" dur="2.48"> Или барем да добијам белег за мене? </text>
<text sub="clublinks" start="438.98" dur="4.28"> Најмалку двајца пешадијци северно, близу патот! </text>
<text sub="clublinks" start="446.78" dur="4.14"> Бидете советувани: Точката 15 има зафаќање на непријателскиот малтер ... сместување во бункер </text>
<text sub="clublinks" start="450.92" dur="2.82"> Малтерот може да биде таму! Нема премногу ... </text>
<text sub="clublinks" start="461.52" dur="2.44"> Нов напад од северо-запад, на патот! </text>
<text sub="clublinks" start="463.96" dur="1.7"> Ров на патот, лева страна! </text>
<text sub="clublinks" start="467.06" dur="3.66"> Северо-запад, напад, лева страна од патот кај роговите момчиња! </text>
<text sub="clublinks" start="470.88" dur="2"> Добијте покритие! Десната страна на патот, исто така! </text>
<text sub="clublinks" start="472.88" dur="2.48"> Ако ми земете ознака, можам да испратам трчање! </text>
<text sub="clublinks" start="476.2" dur="1.32"> На пат! </text>
<text sub="clublinks" start="487.06" dur="3.32"> Вештачки знак, од југо-запад до северо-исток, ве молам! </text>
<text sub="clublinks" start="491.14" dur="1.82"> Уништени се непријателските минофрлачи! </text>
<text sub="clublinks" start="494.7" dur="3.56"> Потиснете ги во тој ров - ние бегаме тука! </text>
<text sub="clublinks" start="499.8" dur="1.86"> Jет по патот! Зачувувањето трча по патот! </text>
<text sub="clublinks" start="501.66" dur="1.18"> Многу благодарам! </text>
<text sub="clublinks" start="504.46" dur="2.72"> Чувајте ги потиснати момчиња! Сите тие ќе бидат мртви наскоро! </text>
<text sub="clublinks" start="515.88" dur="2"> Одредот на Бејкер може да се погоди! </text>
<text sub="clublinks" start="520.52" dur="3.38"> Фрли малку чад преку патот во ров! </text>
<text sub="clublinks" start="523.9" dur="2.38"> Штом ќе заврши тргнувањето, ние напредуваме! </text>
<text sub="clublinks" start="532.24" dur="1.44"> Горе таму во грмушка! </text>
<text sub="clublinks" start="534.1" dur="1.36"> Еден авион или два? </text>
<text sub="clublinks" start="536.8" dur="1.5"> Едно! Благодарам! </text>
<text sub="clublinks" start="538.3" dur="1.46"> Добро - стигнете се таму! </text>
<text sub="clublinks" start="539.94" dur="1.14"> Добредојдовте! </text>
<text sub="clublinks" start="564.22" dur="2"> Уште во ров - внимателен! </text>