Pos Scriptum - Pertahanan Jalan Heelsum [GER Comms subtitles

Musuh musuh kuring! Kanggo sakabeh info: Upami titikna kedah turun ayeuna ... Sadayana mundur langsung ka titik salajengna! Abdi badé ngasupan titik sareng meriem! Kaptén anu teu dipikahartos! Punten wartosan éta pikeun skuadrasi anjeun! Rally diatur budak lalaki! Aya tentara leumpang musuh ngan kalér di parit! Nuhun, hatur nuhun kanggo inpormasi! Hayu urang mupus aranjeunna teras caket dina titik! Dina bushes ka mana waé! Panon kabuka, aya rally musuh di tempat! Milarian anu saé - Ok, hayu urang ngalér kaler! Tangki musuh kaler-wétaneun titik, pindah kalér-kulon! Sniper di leuweung! Gaduh éta, leres! Anjeun ngupingkeun, kedah ngabersihan rally! Aranjeunna nyobian ngaluarkeun kami! Musuh tentara leumpang ti kidul! Ati-ati, henteu aman antara bantingan sareng titik! Abdi kaserang! Kidul-wétan! Ok, ngagaduhan eta - aman kidul! Marantos ka leuweung, hayu urang kotor! Tiasa Orok Orok tiasa nyaritakeun kuring dimana amitna ambo? Rally jelas, éta ... hal anu saé! 05 panginten? 05 Sora alus, lempeng dina titik! Musuh datang ka rally ti kidul-wétan! Nonton kidul-wétan - aranjeunna tiasa ngajalankeun sapanjang jalan deui! Rally aman pikeun ayeuna, éta saé! Bagus di ditu di dinya! Didieu di paral ieu! Aranjeunna nuju di léngkah! Aya seueur tentara leumpang ngagerakkeun dina posisi anu sateuacanna urang! Amankeun selokan kidul-wétan! Kami mendakan hiji hal! Sumuhun, nguping kitu! Kidul anjeun skuad! Kudu langkung kidul-kulon! Éta anu dimaksudkeun ku asshole ka kuring! Langkung wétan! Datang ti wétan! Kami ngagaduhan pamawa Bren nyetir nyétak lapangan bal! Orok dina N 10! Cicing kanggo ayeuna! Dina kuadran luhur! Wétan posisi kami! Naha tank Recon tiasa ngadamel éta? Awaskeun obat, ngan kidul anjeun! Hatur nuhun! Kumaha titikna milarian? Hatur nuhun pisan! Panther mundur pikeun ayeuna! Ngarti! Radio, cicing didieu! Rally anyar aya budak lalaki! Urang masih gaduh masalah kidul! Tapi mobil recon anu ngabantosan urang! Musuh tentara leumpang kalereun rally! Skuat kuring - kuring ngaler ngalér sapanjang jalan! Urang kudu mareuman sisi kulon titik! Ngarti! Orok di dinya! Ngagancangkeun ngajalankeun kana leuweung! Ngan kalér, kalér-kuloneun anjeun! Kalér-kulon, tentara leumpang, skuad, ati-ati! Katuhu dina jalan, kulon! Leres, kahartos! Ngarusak rally kidul! Pindahkeun paral jalan sisi - nganggo dua sisi! Aranjeunna deukeut ka jalan di dieu - ati-ati! Terus maju kana titik! Aranjeunna peryogi bala! Intina henteu dikalangkung! Kami nyobian mindahkeun deui! Kami dina éta! Aranjeunna nuju siga gélo kalér-wétan! Awas, payun payun! Granat parantos kaluar! Shit ... Kalér-kulon di dieu, awas! Urang gaduh jalma anu cukup di dieu yén kami tiasa nyandak deui! Henteu masalah! Dicokot ku saeutik! Kami nambalan deui tapi laun pisan! Upami urang angsal, gunana arty kulon, balik poin! Tanda perkiraan punten! Tandha set, sakedik sumebar! Kami lalaki arti dina titik! Balik deui, kalér-kulon! Kami nembalan deui sareng ngancurkeun hiji MSP! Saé pisan! Artileri diturunkeun tanda, radius pangleutikna! 12h buleud! Sampurna! Arty sumping dina titik, tanda set - take cover! Radius alit tapi anjeun henteu kantos terang! Hatur nuhun pisan! Sakali arty urang atos, kéngingkeun kana titik, ngajamin ka arah kalér-kulon! Hatur nuhun doc! Wilujeung sumping! Hadé damel, damel saé! Aya hiji anu aya di léngkah leutik di tukangeun gunung! Gaduh anjeun! Musuh musuhari dina titik! Musuh mortir, leres! Aranjeunna masih kénéh kalungguhan mortir ngalér! Lokasi kanyahoan kitu? Kalér, sapanjang jalan ka mana waé! Titik jelas budak! Lebetkeun di dieu! Tiasa salah saurang skuad ngahapus jelema nu nembak jasmani pikeun éta? Hoyong milarian éta, janten urang nyéépkeunana? Atanapi sahenteuna nampi tanda pikeun kuring? Sahenteuna dua orayuh kalér, deukeut jalan! Disarankan: Titik 15 ngagaduhan épéktipar mortir musuh ... émpluksi bunker Si mortir tiasa aya! Henteu gaduh teuing ... Serangan anyar ti kalér-kulon, di jalan! Jalan ditu, sisi kénca! Kalér-kulon, nyerang, sisi kénca jalan di ditu budak lalaki! Cokot sababaraha panutup! Sisi katuhu jalan ogé! Upami anjeun kéngingkeun tanda kuring kuring tiasa ngirim anu ngajalankeun strafing! Nuju di jalan! Artos tandu, ti kidul-kulon dugi kalér-wétan mangga! Musuh musuh musnah! Supress on the parch it - we’re getting a strafing run through there! Jut sapanjang jalan! Ngagancangkeun ngajalankeun jalan! Hatur nuhun pisan! Terus aranjeunna budak lalaki kapaksa! Aranjeunna kabeh bakal maot maot! Skuad Baker tiasa waé pencét! Buang sababaraha haseup meuntas jalan kana parit! Sakali ngajalankeun strafing ngalangkungan urang sateuacanna! Kajeun aya dina rungkun! Hiji pesawat atanapi dua? Hiji! Hatur nuhun! Alih - aya di palih ditu! Wilujeung sumping! Masih di parit - awas!

Pos Scriptum - Pertahanan Jalan Heelsum [GER Comms

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="7.46" dur="1.42"> Musuh musuh kuring! </text>
<text sub="clublinks" start="13.72" dur="4.12"> Kanggo sakabeh info: Upami titikna kedah turun ayeuna ... </text>
<text sub="clublinks" start="18.28" dur="5.44"> Sadayana mundur langsung ka titik salajengna! Abdi badé ngasupan titik sareng meriem! </text>
<text sub="clublinks" start="24.6" dur="1.12"> Kaptén anu teu dipikahartos! </text>
<text sub="clublinks" start="26.02" dur="3.72"> Punten wartosan éta pikeun skuadrasi anjeun! </text>
<text sub="clublinks" start="31.22" dur="5.02"> Rally diatur budak lalaki! Aya tentara leumpang musuh ngan kalér di parit! </text>
<text sub="clublinks" start="36.78" dur="1.66"> Nuhun, hatur nuhun kanggo inpormasi! </text>
<text sub="clublinks" start="39.6" dur="2.26"> Hayu urang mupus aranjeunna teras caket dina titik! </text>
<text sub="clublinks" start="42.46" dur="2"> Dina bushes ka mana waé! </text>
<text sub="clublinks" start="45.82" dur="2.36"> Panon kabuka, aya rally musuh di tempat! </text>
<text sub="clublinks" start="58.5" dur="1.92"> Milarian anu saé - Ok, hayu urang ngalér kaler! </text>
<text sub="clublinks" start="60.42" dur="3.04"> Tangki musuh kaler-wétaneun titik, pindah kalér-kulon! </text>
<text sub="clublinks" start="63.46" dur="1.94"> Sniper di leuweung! Gaduh éta, leres! </text>
<text sub="clublinks" start="66.18" dur="2.38"> Anjeun ngupingkeun, kedah ngabersihan rally! </text>
<text sub="clublinks" start="68.86" dur="2.7"> Aranjeunna nyobian ngaluarkeun kami! </text>
<text sub="clublinks" start="71.62" dur="5.06"> Musuh tentara leumpang ti kidul! Ati-ati, henteu aman antara bantingan sareng titik! Abdi kaserang! </text>
<text sub="clublinks" start="76.92" dur="2.66"> Kidul-wétan! Ok, ngagaduhan eta - aman kidul! </text>
<text sub="clublinks" start="79.58" dur="1.78"> Marantos ka leuweung, hayu urang kotor! </text>
<text sub="clublinks" start="81.44" dur="3.7"> Tiasa Orok Orok tiasa nyaritakeun kuring dimana amitna ambo? </text>
<text sub="clublinks" start="85.26" dur="2.88"> Rally jelas, éta ... hal anu saé! </text>
<text sub="clublinks" start="88.66" dur="1.04"> 05 panginten? </text>
<text sub="clublinks" start="91.78" dur="3.98"> 05 Sora alus, lempeng dina titik! Musuh datang ka rally ti kidul-wétan! </text>
<text sub="clublinks" start="101.1" dur="3.34"> Nonton kidul-wétan - aranjeunna tiasa ngajalankeun sapanjang jalan deui! </text>
<text sub="clublinks" start="105.74" dur="2"> Rally aman pikeun ayeuna, éta saé! </text>
<text sub="clublinks" start="117.42" dur="3.24"> Bagus di ditu di dinya! Didieu di paral ieu! Aranjeunna nuju di léngkah! </text>
<text sub="clublinks" start="120.66" dur="4.56"> Aya seueur tentara leumpang ngagerakkeun dina posisi anu sateuacanna urang! Amankeun selokan kidul-wétan! </text>
<text sub="clublinks" start="135.92" dur="3.6"> Kami mendakan hiji hal! Sumuhun, nguping kitu! Kidul anjeun skuad! </text>
<text sub="clublinks" start="140.36" dur="1.8"> Kudu langkung kidul-kulon! </text>
<text sub="clublinks" start="146.98" dur="4.32"> Éta anu dimaksudkeun ku asshole ka kuring! Langkung wétan! Datang ti wétan! </text>
<text sub="clublinks" start="152.44" dur="4.66"> Kami ngagaduhan pamawa Bren nyetir nyétak lapangan bal! Orok dina N 10! </text>
<text sub="clublinks" start="157.5" dur="3.66"> Cicing kanggo ayeuna! Dina kuadran luhur! </text>
<text sub="clublinks" start="161.94" dur="3.1"> Wétan posisi kami! </text>
<text sub="clublinks" start="165.82" dur="2.44"> Naha tank Recon tiasa ngadamel éta? </text>
<text sub="clublinks" start="168.7" dur="2"> Awaskeun obat, ngan kidul anjeun! </text>
<text sub="clublinks" start="174.58" dur="0.96"> Hatur nuhun! </text>
<text sub="clublinks" start="184.54" dur="2"> Kumaha titikna milarian? </text>
<text sub="clublinks" start="187.2" dur="1.36"> Hatur nuhun pisan! </text>
<text sub="clublinks" start="194.72" dur="2.54"> Panther mundur pikeun ayeuna! </text>
<text sub="clublinks" start="198.68" dur="1.1"> Ngarti! </text>
<text sub="clublinks" start="203.38" dur="2"> Radio, cicing didieu! </text>
<text sub="clublinks" start="208.32" dur="2"> Rally anyar aya budak lalaki! </text>
<text sub="clublinks" start="212.78" dur="3.06"> Urang masih gaduh masalah kidul! Tapi mobil recon anu ngabantosan urang! </text>
<text sub="clublinks" start="218.24" dur="4.36"> Musuh tentara leumpang kalereun rally! Skuat kuring - kuring ngaler ngalér sapanjang jalan! </text>
<text sub="clublinks" start="222.6" dur="2.08"> Urang kudu mareuman sisi kulon titik! </text>
<text sub="clublinks" start="225.86" dur="1.3"> Ngarti! Orok di dinya! </text>
<text sub="clublinks" start="227.2" dur="3.28"> Ngagancangkeun ngajalankeun kana leuweung! Ngan kalér, kalér-kuloneun anjeun! </text>
<text sub="clublinks" start="230.48" dur="3.16"> Kalér-kulon, tentara leumpang, skuad, ati-ati! </text>
<text sub="clublinks" start="234.76" dur="2.8"> Katuhu dina jalan, kulon! Leres, kahartos! </text>
<text sub="clublinks" start="239.82" dur="2"> Ngarusak rally kidul! </text>
<text sub="clublinks" start="242.64" dur="2.56"> Pindahkeun paral jalan sisi - nganggo dua sisi! </text>
<text sub="clublinks" start="245.32" dur="1.94"> Aranjeunna deukeut ka jalan di dieu - ati-ati! </text>
<text sub="clublinks" start="269.96" dur="3.3"> Terus maju kana titik! Aranjeunna peryogi bala! Intina henteu dikalangkung! </text>
<text sub="clublinks" start="273.52" dur="1.66"> Kami nyobian mindahkeun deui! </text>
<text sub="clublinks" start="276.5" dur="1.34"> Kami dina éta! </text>
<text sub="clublinks" start="287.92" dur="2"> Aranjeunna nuju siga gélo kalér-wétan! </text>
<text sub="clublinks" start="290.56" dur="1.7"> Awas, payun payun! </text>
<text sub="clublinks" start="293.08" dur="1.42"> Granat parantos kaluar! </text>
<text sub="clublinks" start="295.88" dur="0.92"> Shit ... </text>
<text sub="clublinks" start="298.12" dur="1.3"> Kalér-kulon di dieu, awas! </text>
<text sub="clublinks" start="300.12" dur="3.28"> Urang gaduh jalma anu cukup di dieu yén kami tiasa nyandak deui! Henteu masalah! </text>
<text sub="clublinks" start="303.9" dur="1.98"> Dicokot ku saeutik! </text>
<text sub="clublinks" start="315.34" dur="2"> Kami nambalan deui tapi laun pisan! </text>
<text sub="clublinks" start="318.28" dur="3.04"> Upami urang angsal, gunana arty kulon, balik poin! </text>
<text sub="clublinks" start="322.8" dur="2"> Tanda perkiraan punten! </text>
<text sub="clublinks" start="329.72" dur="2"> Tandha set, sakedik sumebar! </text>
<text sub="clublinks" start="334.8" dur="4.08"> Kami lalaki arti dina titik! Balik deui, kalér-kulon! </text>
<text sub="clublinks" start="341.98" dur="3.24"> Kami nembalan deui sareng ngancurkeun hiji MSP! Saé pisan! </text>
<text sub="clublinks" start="346.4" dur="4"> Artileri diturunkeun tanda, radius pangleutikna! 12h buleud! Sampurna! </text>
<text sub="clublinks" start="350.46" dur="2.74"> Arty sumping dina titik, tanda set - take cover! </text>
<text sub="clublinks" start="353.42" dur="1.52"> Radius alit tapi anjeun henteu kantos terang! </text>
<text sub="clublinks" start="355.82" dur="1.46"> Hatur nuhun pisan! </text>
<text sub="clublinks" start="359.78" dur="3.76"> Sakali arty urang atos, kéngingkeun kana titik, ngajamin ka arah kalér-kulon! </text>
<text sub="clublinks" start="364.54" dur="1"> Hatur nuhun doc! </text>
<text sub="clublinks" start="367.42" dur="1.24"> Wilujeung sumping! </text>
<text sub="clublinks" start="384.48" dur="3.62"> Hadé damel, damel saé! Aya hiji anu aya di léngkah leutik di tukangeun gunung! </text>
<text sub="clublinks" start="389.26" dur="1.26"> Gaduh anjeun! </text>
<text sub="clublinks" start="397.62" dur="1.98"> Musuh musuhari dina titik! </text>
<text sub="clublinks" start="399.6" dur="3.1"> Musuh mortir, leres! Aranjeunna masih kénéh kalungguhan mortir ngalér! </text>
<text sub="clublinks" start="405.46" dur="1.76"> Lokasi kanyahoan kitu? </text>
<text sub="clublinks" start="408.52" dur="2"> Kalér, sapanjang jalan ka mana waé! </text>
<text sub="clublinks" start="419.22" dur="2"> Titik jelas budak! Lebetkeun di dieu! </text>
<text sub="clublinks" start="423.86" dur="3.22"> Tiasa salah saurang skuad ngahapus jelema nu nembak jasmani pikeun éta? </text>
<text sub="clublinks" start="428.46" dur="2"> Hoyong milarian éta, janten urang nyéépkeunana? </text>
<text sub="clublinks" start="432.66" dur="2.48"> Atanapi sahenteuna nampi tanda pikeun kuring? </text>
<text sub="clublinks" start="438.98" dur="4.28"> Sahenteuna dua orayuh kalér, deukeut jalan! </text>
<text sub="clublinks" start="446.78" dur="4.14"> Disarankan: Titik 15 ngagaduhan épéktipar mortir musuh ... émpluksi bunker </text>
<text sub="clublinks" start="450.92" dur="2.82"> Si mortir tiasa aya! Henteu gaduh teuing ... </text>
<text sub="clublinks" start="461.52" dur="2.44"> Serangan anyar ti kalér-kulon, di jalan! </text>
<text sub="clublinks" start="463.96" dur="1.7"> Jalan ditu, sisi kénca! </text>
<text sub="clublinks" start="467.06" dur="3.66"> Kalér-kulon, nyerang, sisi kénca jalan di ditu budak lalaki! </text>
<text sub="clublinks" start="470.88" dur="2"> Cokot sababaraha panutup! Sisi katuhu jalan ogé! </text>
<text sub="clublinks" start="472.88" dur="2.48"> Upami anjeun kéngingkeun tanda kuring kuring tiasa ngirim anu ngajalankeun strafing! </text>
<text sub="clublinks" start="476.2" dur="1.32"> Nuju di jalan! </text>
<text sub="clublinks" start="487.06" dur="3.32"> Artos tandu, ti kidul-kulon dugi kalér-wétan mangga! </text>
<text sub="clublinks" start="491.14" dur="1.82"> Musuh musuh musnah! </text>
<text sub="clublinks" start="494.7" dur="3.56"> Supress on the parch it - we’re getting a strafing run through there! </text>
<text sub="clublinks" start="499.8" dur="1.86"> Jut sapanjang jalan! Ngagancangkeun ngajalankeun jalan! </text>
<text sub="clublinks" start="501.66" dur="1.18"> Hatur nuhun pisan! </text>
<text sub="clublinks" start="504.46" dur="2.72"> Terus aranjeunna budak lalaki kapaksa! Aranjeunna kabeh bakal maot maot! </text>
<text sub="clublinks" start="515.88" dur="2"> Skuad Baker tiasa waé pencét! </text>
<text sub="clublinks" start="520.52" dur="3.38"> Buang sababaraha haseup meuntas jalan kana parit! </text>
<text sub="clublinks" start="523.9" dur="2.38"> Sakali ngajalankeun strafing ngalangkungan urang sateuacanna! </text>
<text sub="clublinks" start="532.24" dur="1.44"> Kajeun aya dina rungkun! </text>
<text sub="clublinks" start="534.1" dur="1.36"> Hiji pesawat atanapi dua? </text>
<text sub="clublinks" start="536.8" dur="1.5"> Hiji! Hatur nuhun! </text>
<text sub="clublinks" start="538.3" dur="1.46"> Alih - aya di palih ditu! </text>
<text sub="clublinks" start="539.94" dur="1.14"> Wilujeung sumping! </text>
<text sub="clublinks" start="564.22" dur="2"> Masih di parit - awas! </text>