Kisah Top KGW: noon 6-29-20 subtitles

>>> >>> IT >>> IT IS IS >>> ITU INI WASA >>> ITU WAKtu MASA TO >>> ITU WAKTU WAKTU WAKE >>> ITU WAKTU WAKTU WAKE UP >>> ITU WAKTU WAKTU WAKE UP AMERIKA. >>> ITU WAKTU WAKTU WAKE UP AMERIKA. ING >>> ITU WAKTU WAKTU WAKE UP AMERIKA. PUTIH >>> ITU WAKTU WAKTU WAKE UP AMERIKA. RUMAH PUTIH >>> ITU WAKTU WAKTU WAKE UP AMERIKA. RUMAH PUTIH AMERICA. RUMAH PUTIH AMERICA. RUMAH PUTIH TULI AKU AMERICA. RUMAH PUTIH ING NGANGGO AMERICA. RUMAH PUTIH ING ING ING DENIAL AMERICA. RUMAH PUTIH ING ING ING DENIAL ON AMERICA. RUMAH PUTIH ING ING DENIAL ING CORONAVIRUS ING DENIAL ING CORONAVIRUS ING DENIAL ING CORONAVIRUS SAIKI Wis ING DENIAL ING CORONAVIRUS SARI SAIKI Wis ING DENIAL ING CORONAVIRUS SARI GET-GO. SARI GET-GO. SARI GET-GO. Lan SARI GET-GO. Lan THE SARI GET-GO. Lan FEDERAL SARI GET-GO. Lan TANGGUNGAN PEKRANGAN SARI GET-GO. Lan TANGGUNGAN PEKRANGAN IS SARI GET-GO. Lan TANGGUTAN PEKRUKAN ING JAWA Lan TANGGUTAN PEKRUKAN ING JAWA Lan TANGGUNGAN FEDERAL AKU JADI Lan TANGGUNGAN FEDERAL ING JAWA TUNGGUL. AYAM KANGGO. AYAM KANGGO. >>> AYAM KANGGO. >>> ANDREW AYAM KANGGO. >>> ANDREW CUOMO AYAM KANGGO. >>> KUNCI ANDREW CUOMO AYAM KANGGO. >>> ANDREW CUOMO NGEDUT AYAM KANGGO. >>> ANDREW CUOMO NGEDANGKE AT >>> ANDREW CUOMO NGEDANGKE AT >>> ANDREW CUOMO NGEDANGKE ING ING >>> ANDREW CUOMO NGEDANGKE ING PUTIH >>> ANDREW CUOMO NGEDANGKE ING ING omah >>> ANDREW CUOMO NGEDANGKE ING RUMAH PUTIH >>> ANDREW CUOMO NGEDANGKE ING RUMAH PUTIH >>> ANDREW CUOMO KANGGO ING ING RUMAH PUTIH UNTUK PIRANG >>> ANDREW CUOMO KANGGO ING ING RUMAH PUTIH ING ING WANG ITU RUMAH PUTIH ING NGANGGO WANGI RUMAH PUTIH ING KANGGO ING DITANGGANG RUMAH PUTIH ING KANGGO ING ITU KANGGO RUMAH PUTIH ING KANGGO ING ING PANDEMIK INI. GAMPANG PANDEMIK INI. GAMPANG PANDEMIK INI. ING GAMPANG PANDEMIK INI. ING GAMPANG PANDEMIK INI. KANG KINI GAMPANG PANDEMIK INI. ING KENE GAMPANG PANDEMIK INI. ING KENE GAMPANG PANDEMIK INI. ING KENE ING NGETENG INI GAMPANG PANDEMIK INI. ING KENE ING NGANSARI NGOMBUT ING KENE ING NGANSARI NGOMBUT ING KENE ING NGETENG NGOMBUT NU KABEH ING KENE BISAN NAIK ING ING INTEKEN ING ING KENE ING NGETENG ING PENTING ING PENTING ING ING KENE BISAN NAIK ING ING PENTING WIS ING ING ING KENE ING NGETENGAH ING SADANGAN ING JENIS ING JAWA. Informasi Anyar ing RISE. Informasi Anyar ing RISE. SALAM Informasi Anyar ing RISE. THANKS FOR Informasi Anyar ing RISE. THANKS UNTUK Gabung Informasi Anyar ing RISE. THANKS UNTUK Gabung AS, Informasi Anyar ing RISE. THANKS UNTUK Gabung AS, NEGERI THANKS UNTUK Gabung AS, NEGERI THANKS UNTUK Gabung AS, NEGERI lan THANKS UNTUK NGGABUNGA US, NEGARA lan KARANGAN THANKS UNTUK gabung US, NEGERI lan Pelajar LOKAL THANKS UNTUK Gabung AS, NEGARA LAN NEGARA Pelajar Lan PAMAKSA LOKAL NEGARA Lan PAMAKSAAN KEPIMPULAN LOKAL AYAM Lan PAMELAN LOKAL NATIONWIDE ING TRYING Lan PAMI LOKAL NEGARA INGGRIS NGANGGO Lan PAMI LOKAL NEGARA INGGRIS ING TRYING KANGGO Lan PAMI LOKAL NEGARA INGGRIS NGANGGO ING SAIKI Lan PAMI LOKAL NEGARA INGGRIS NGANGGO ING NGANGGO Lan PEMIMPIN PELANGGAN LOKAL NGANGGO ING SAIKI NGANGGO ING SAP SAIKI MENYUKU NGAHA-APA NGGALKE SUKU SAIKI MENYARI NGANGGO PIRIK TUNGGU KANGSA KANGGO SAIKI MENYUKU NGEDALKE PIRIK ING KANGGO NUKA SAIKI MENYUKU NGEDALKE PIRIK ING KANGGO NANGGALKEWANG-ARAWA KANGGO NGGALKE SUKU APA PADANG KANGGO UNDANG-UNDANG PITUT KANGGO TRANING NGANGGO PIRANG KENE KANGGO NAMPI TUKANG KANGGO-19. PENTING TAMPIKAN KANGGO-19. PENTING TAMPIKAN KANGGO-19. AS PENTING TAMPIKAN KANGGO-19. AS THE PENTING TAMPIKAN KANGGO-19. AS THE PUTIH PENTING TAMPIKAN KANGGO-19. AS PUTIH RUMAH PENTING TAMPIKAN KANGGO-19. AS PUTRA RUMAH PUTIH PENTING TAMPIKAN KANGGO-19. AS PUTIH RUMAH PUTIH DENGAN AS PUTIH RUMAH PUTIH DENGAN AS PUTIH RUMAH PUTIH DENGAN WULAN AS PUTUP RUMAH PUTIH ING KRISIS, AS PUTIH RUMAH PUTIH ING KRISIS, ING AS PUTIH RUMAH PUTIH ING KRISIS, ING PRESIDEN AS PUTIH RUMAH PUTIH DENGAN KRISIS, ING PRESIDEN ING KRISIS, ING PRESIDEN ING KRISIS, PRESIDEN NGENTANGGO ING KRISIS, PRESIDEN NANGGOLAH KE ING KRISIS, PRESIDEN NANGSA NAMPAK KABAR ING KRISIS, PRESIDEN NANGGALKEN ING BALAKON ING KRISIS, PRESIDEN NANGGALKEN ING BALAKON RUSIA REACTING TO BALAKON sing RUSSIA REACTING TO BALAKON sing RUSSIA PUT REACTING TO BALAKON sing RUSSIA PUT A REACTING TO BALAKON sing RUSSIA PUT A BOUNTY REACTING TO BALAKON sing RUSSIA PUT A BOUNTY REACTING TO BALAKON sing RUSSIA PUT A BOUNTY ING US REACTING TO BALAKON sing RUSSIA PUT A BOUNTY IN TROOPS US. PUTOT POTONGAN ING TROOPS AS. PUTOT POTONGAN ING TROOPS AS. TRACIE PUTOT POTONGAN ING TROOPS AS. POTEN TRACIE PUTOT POTONGAN ING TROOPS AS. POTAK TRACIE Duwe PUTOT POTONGAN ING TROOPS AS. POTAK TRACIE Duwe PUTOT POTONGAN ING TROOPS AS. POTAK TRACIE Duwe BABAD POTAK TRACIE Duwe BABAD POTAK TRACIE Duwe TINDAKAN SAIKI POTAK TRACIE DENGAN KABUPATEN SARI WASHINGTON, POTEN TRACIE DENGAN KABUPATEN SARI WASHINGTON, DC SARI WASHINGTON, DC Saka WASHINGTON, DC >> Saking WASHINGTON, DC >> Reporter: Saking WASHINGTON, DC >> Reporter: THE Saking WASHINGTON, DC >> Wartawan: AS Saking WASHINGTON, DC >> Wartawan: AS SAIKI Saking WASHINGTON, DC >> Wartawan: AS SAIKI KANGGO >> Wartawan: AS SAIKI SAIKI >> Wartawan: AS SAIKI Duwe 2,5 >> Wartawan: AS Saiki Duwe 2,5 yuta >> Wartawan: AS SAIKI Duwe 2,5 Milyar CORONAVIRUS >> Wartawan: AS SAIKI Duwe 2,5 Milyar KORONAVIRUS 2,5 CASONAVIRUS CASONAVIRUS 2,5 JAMIN CORONAVIRUS CASONAVIRUS DENGAN 2,5 Juta CORONAVIRUS CASONAVIRUS Kanthi Anyar 2,5 JAMIN CORONAVIRUS KANGGO DENGAN WARNA BAGONG 2,5 JAMIN CORONAVIRUS KASUT DENGAN WARNA WIS IN 2,5 JAMU CORONAVIRUS KASUT DENGAN WARNA BARU DI FLORIDA, DENGAN REKOD BARU ing FLORIDA, WAYANG KENYATA BARU DI FLORIDA, SOUTH DENGAN REKOD BARU ing FLORIDA, SOUTH CAROLINA, DENGAN REKOD BARU ing FLORIDA, SOUTH CAROLINA, NEVADA, SOUTH CAROLINA, NEVADA, SOUTH CAROLINA, NEVADA, >> SOUTH CAROLINA, NEVADA, >> KAMI SOUTH CAROLINA, NEVADA, >> KAMI SOUTH CAROLINA, NEVADA,>> KITA KITA ISTunggal SOUTH CAROLINA, NEVADA,>> KITA KANG ING dinten SOUTH CAROLINA, NEVADA, >> ING KITA TARI ING TUTUP SOUTH CAROLINA, NEVADA,>> ING KITA TARI ING TUTUP TO SOUTH CAROLINA, NEVADA, >> KAMI NU ING TARI ING TUTUP KANGGO >> KITA IS ING ING NGOMPAT PARA HARI >> KITA IS ING ARAH ING PUTRA nganti Dina >> KITA IS ING ARAH ING KLAWI ING KANG dinten >> KITA IS ING ARAH ING PUTRA ING DIN KITA PUT >> KAMI ING ING NGOMONG ING dina Minggu PUTRA ING INI >> KITA IS ING ING NGOMUNI KANG ING DARI KANGGO PUTEMIK INI >> KAMI NU ING NGOMONG ING DARI KANG TARI ING KANGGO PANDEMIK INI >> KAMI NU ING NGOMBUT HARI ING KANG dinten Dalem PUTEMIK ING INI HARI KANGGO PUTEMIK ING ING ING ING HARI KANGGO PUTEMIK INI ING PASANGAN. PAST. PAST. KANGGO PAST. KANGGO MIKE PAST. UNTUK VIK MIKE PAST. UNTUK PRESIDEN VIK MIKE PAST. UNTUK PENTZ MESE VIK MIKE UNTUK PENTZ MESE VIK MIKE KANGGO MIKE VICE PRESIDENT PENTZ HITS KANGGO MIKE VICE PRESIDENT PENTZ HITS HOTSPOTS KANGGO MIKE VICE PRESIDENT PENTZ HITS HOTSPOTS INI UNTUK MIKE VICE PRESIDENT PENTZ HITS HOTSPOTS INI Minggu, HITS HOTSPOTS MINGGU Iki, HITS HOTSPOTS INI Minggu, GOVERNORS HITS HOTSPOTS MINGGU ING, ING KAMPUNG HITS HOTSPOTS INI Minggu, GOVERNORS Duwe HITS HOTSPOTS MINGGU ING, GIGNORS ING ING ODDS HITS HOTSPOTS MINGGU ING, GIGNORS ING ING ODDS HITS HOTSPOTS MINGGU ING, GIGNORS ING ING ODDS O NGGIH BAKEN GIGNORS DI ATUR ing ODDS OI BISAN GIGNORS DI ATUR ing ODDS O NGGALIS PAKSA GIGNORS DI ATUR ing ODDS BISAN DENGAN TANGAN GIGNORS DI ATUR ing ODDS BISAN DENGAN KANGGO. KANGGO KANGGO. KANGGO KANGGO. >> KANGGO KANGGO. >> Aku KANGGO KANGGO. >> Aku KANGGO KANGGO. >> Aku ora BUKU KANGGO KANGGO. >> Aku ora NAMPANG KANGGO KANGGO. >> Aku ora NUNGGAL JAWA KANGGO KANGGO. >> Aku ora NINGGAL JAWA >> Aku ora NINGGAL JAWA >> Aku ora NUNGGAL JAWA ING NGUTUT >> Aku ora NUNGGAL JAWA ING NGANGGO >> Aku ora NUNGGAL JAWA ING SUKU DARI >> Aku ora NUNGGAL JAWA ING NGUTUT PARI SAIKI >> Aku ora NUNGGAL JAWA ING SUKU DARI NEGARA LAIN. SUKU MENGIKUT LUKU LAIN. SUKU MENGIKUT LUKU LAIN. >> SUKU MENGIKUT LUKU LAIN. >> KAMI SUKU MENGIKUT LUKU LAIN. >> Kita bisa SUKU MENGIKUT LUKU LAIN. >> Kita bisa PUT SUKU MENGIKUT LUKU LAIN. >> Kita bisa PUT ING >> Kita bisa PUT ING >> Kita bisa NATE RESTRIENS >> Kita bisa nuli ING RESTRIANS IN >> Kita bisa NATE RESTRIANS INGGRUK >> Kita bisa NATE RESTRIENS ING ING SAHA RESTRICTIONS ING LAIN LAIN RANCANGAN DI ANTARA ACROSS LAIN RESTRICTIONS ING LAIN ACROSS LAIN RENCANA ING AKU ACROSS LAIN. ACROSS NEGARA. ACROSS NEGARA. >> ACROSS NEGARA. >> Wartawan: ACROSS NEGARA. >> Wartawan: THE ACROSS NEGARA. >> Wartawan: TRUMP >> Wartawan: TRUMP >> Wartawan: PENTADBANGAN TRUMP >> Wartawan: FACING PENTING TRUMP >> Wartawan: ING TRADING TAMBAHAN TRUMP GAMBAR PENTADBANGAN PENTING PENTADBIRAN TANPA BASA PENTADBIRAN TANPA PENTING TANPA TENAGA PENTADBIRAN TANPA PENTING TANPA BENTUK PENTADBIRAN TANPA KOMUNITAS ING TANPA BISA Pitakon babagan ngeling-eling Pitakon babagan ngeling-eling babagan Pitakon babagan ngeling-eling yen ora Pitakon babagan ngeling-eling yen ora liya Pitakon NGENTOT KENE TANPA ING TANPA KANGGO Pitakon NGENTOT KENE TANPA ING TANPA KANGGO UNGGUL BASA Pitakon NGENTOT KENE TANPA ING TANPA KANGGO UNDANG-UNDANG UNTUK MEMBANG TANPA KANGGO UNDANG-UNDUH UNTUK MEMBANG NATE TINDAK KANGGO UNGGUL UNTUK NGANTEN AMERIKA NATE TANPA KANGGO UNDANG-UNDANG UNDANG UNDANG UNDANG UNDUH UNTUK MEMBANG AMERIKA TANPA NATE TANPA STIMULUS KANGGO NGANTEN AMERIKA TANPA Proyek. AMERIKA TANPA Proyek. AMERIKA TANPA Proyek. >> AMERIKA TANPA Proyek. >> IT'S AMERIKA TANPA Proyek. >> Wengi ITU AMERIKA TANPA Proyek. >> WAYAN ITU UNTUK AMERIKA TANPA Proyek. >> Waktos ITAU UNTUK >> Waktos ITAU UNTUK >> Waktos ITU ANTARA ADMINISTRASI INI >> Waktos ITU ANTARA ADMINISTRASI ING TO >> Waktos ITU ANTARA ADMINISTRASI ING NGANGGO >> Waktos ITU ANTARA ADMINISTRASI ING NGANGGO ING SAIKI ADMINISTRASI KANGGO ING KENANA ADMINISTRASI KANGGO KANGGO SERIUS ING. LAYANG. LAYANG. >> LAYANG. >> Wartawan: LAYANG. >> Wartawan: Lan LAYANG. >> Wartawan: Lan RUSIA, LAYANG. >> Wartawan: Lan RUSSIA, THE >> Wartawan: Lan RUSSIA, THE >> Wartawan: Lan RUSIA, PRESIDEN >> Wartawan: Lan RUSSIA, ING PRESIDEN >> Wartawan: Lan RUSSIA, PRESIDEN DENYING A >> Wartawan: Lan RUSSIA, PRESIDENT DENYING NEW >> Wartawan: Lan RUSSIA, PRESIDEN METENE ISTOR BARU PRESIDENT DENYING YORK Anyar PRESIDENT DENYING KANGGO YORK Anyar PRESIDENT DENYING LAPORAN KANGGO YORK Anyar PRESIDENT DENYING LAPORAN KENE KABUPATEN KENE PRESIDENT DENYING LAPORAN KENE KABUPATEN KENE PRESIDEN NGENTOT JAWAB KENE KABUPATEN KENE YANG KABEH KENE PRESIDENT DENYING LAPORAN KENE KABUPATEN KENE YANG KABEH KANGGO LAPORAN KANGGO NUNG DIA NGADALIKI KANGGO LAPORAN KANGGO NUNG DIA NGALAKI MACAPAT ING LAPORAN KANGGO BISA NGANGGO NGANGGO MACIP LAPORAN KANGGO NUNG DIA NGADALIKI KANGGO ing MARUS RUSIA LAPORAN KANGGURU YANG NU NGADI BAKAL ING PUTRA MARUS RUSSIA LAPORAN KANGGO NUNG DIA NGADALIKI KANGGO ing MARUS RUSSIA PUT A LAPORAN KANGGURU YANG NU NGADI BAKAL DI MACAM RUSSIA PUTA ING SUKU LAPORAN KANGGURU YANG NU NGADI BALIK ing MARUS RUSSIA PUTA ING NGETUNG Ing MARUS RUSSIA PUT A BOUNTY ING IN MARS RUSSIA PUT A BOUNTY ING US IN MARS RUSSIA PUTA PUTRA ING TROOPS AS ING MARUS RUSSIA PUTA PUTRA ING TROOP US IN ING MARUS RUSSIA PUTA PUNYA KANGGO ING TROOPS US IN AFGHANISTAN. US TROOPS IN AFGHANISTAN. US TROOPS IN AFGHANISTAN. >> US TROOPS IN AFGHANISTAN. >> IT US TROOPS IN AFGHANISTAN. >> IT IS US TROOPS IN AFGHANISTAN. >> ITU INGKANGKU US TROOPS IN AFGHANISTAN. >> ITU ING NGEDANG >> ITU ING NGEDANG >> ITU ING NGEDANGKE ING PRESIDEN >> ITU ING NGEDANGKE ING PRESIDEN IS >> ITU ING NGEDANGKE ING PRESIDEN NGANGGO >> WULANGAN ING PRISIDEN ING NGANGGO >> ITU INGKE ING PRESIDEN ING NGANGGO >> WULANGAN ING PRISIDEN KANGGO MUNGGUH ING HIS PRESIDEN NGENTUK ING SINI PRESIDEN NGENTUK ING KETIKA PRESIDENTE MUNGSA ING AKU KANGGO TO PRESIDEN MUNGSAAKU INGKU KANGGO ING-ING NGANGGANG PRESIDEN NUNGGAL ING ING KANGGO NU SUKU PRESIDENTE MUNGSA ING AKU KANGGO NABI DIA SADIAKI PRESIDENTE MUNGSA ING ING KANGGO NU MANGGAL NENG WULANG NABI PRESIDENTE MUNGSA ING ING KANGGO NU MANGSA DENGAN ING WANG SUKU WAYANG NU DADI SORANG DONGI TANPA KANGGO WAYANG NU DADI SORANG DONGI TANPA DENGAN NGANGGO WAYANG NU DADI SORANG DONGI DENGAN TANPA DENGAN TANPA ING Cara Nuwun INGKU SUKU DENGAN NGANGGO APA SAIKI TENTANG ITU. ANYARI BENTANG ITU. ANYARI BENTANG ITU. >> ANYARI BENTANG ITU. >> Wartawan: ANYARI BENTANG ITU. >> Wartawan: RUSIA ANYARI BENTANG ITU. >> Wartawan: KABUPATEN RUSSIA ANYARI BENTANG ITU. >> Wartawan: Wong-wong RUSSIA DESI >> Wartawan: Wong-wong RUSSIA DESI >> Wartawan: RUSSIA DESA PAYANGAN ING >> Wartawan: DUSAN RUSSIA ING NGANGGO >> Wartawan: DUSAN RUSSIA ING NGANGGO TALIBAN >> Wartawan: DUSAN RUSSIA ING NGANGGO TALIBAN TO >> Wartawan: DUSAN RUSSIA ING NGANGGO TALIBAN TO HUNT >> Wartawan: DUSAN RUSSIA ING NGANGGO TALIBAN TO HUNT DOWN KANGGO TALIBAN TO HUNT DOWN PAYAN TALIBAN KANGGO HUNT BASA lan KANGGO TALIBAN KANGGO HUNT BIKIN lan KANGUNANG KANGGO TALIBAN KANGGO HUNT BURUK lan KANGGO AMERIKAN KANGGO TALIBAN KANGGO HUNT BURUK lan KANGGO KANGGO SAKITU AMERIKA. Lan SOSI KILANG AMERIKA. Lan SOSI KILANG AMERIKA. ING Lan SOSI KILANG AMERIKA. PRESIDEN Lan SOSI KILANG AMERIKA. PRESIDEN GAMPANG Lan SOSI KILANG AMERIKA. PRESIDEN NGENTOT PRESIDEN NGENTOT PRESIDEN KANGGO ING INGGRIS PRESIDEN GAMPANG KOMUNITAS INTELLIGENCE PRESIDEN KANGGO ING KOMUNITAS INTELLIGENCE PRESIDEN KANGGO MUDAH KOMUNITAS INGGRIS ING JANGAN KOMUNITAS INTELLIGENS ING Ora KOMUNITAS INTELLIGENS ING Ora mikir KOMUNITAS INTELLIGENCE DIDIK OGO KOMUNITAS INTELLIGENSIA ING NGANGGO KOMUNITAS INTELLIGENSIA INGKANG TANGGALKE ING KREDIBLE KOMUNITAS INTELLIGENSIA INGKANG TANGGALKE ING ING KREDIBLE Mikir ITU KANGGO Mikir ITU KREDIBLE sing ASUAJE Mikir ITU KREDIB ANAK ASUAJE Mikir ITU KREDIBLE ING ASUAJE TIDAK Mikir ITU KREDIB ANAK ASUAJE BISA NGGO Mikir ITU KREDIBLE ING ASUAJE DIDIK NGGO. ASUAJE DIDIK DIDENG NENG DIA. ASUAJE DIDIK DIDENG NENG DIA. ING ASUAJE DIDIK DIDENG NENG DIA. PUTIH ASUAJE DIDIK DIDENG NENG DIA. RUMAH PUTIH ASUAJE DIDIK DIDENG NENG DIA. KANGGO PUTIH RUMAH ASUAJE DIDIK DIDENG NENG DIA. KANGGO PUTIH ING TRADING TO KANGGO PUTIH ING TRADING TO KANGGO PUTIH ING TRADING KANGGO KANGGO PUTIH ING KANGGO ING VERIFY IF ING WILAYAH PUTIH ING NGETHE ING KABEH Yen ING WILAYAH PUTIH ING NGETENGI KENE PUNGSAAN KANGGO PUTIH ING KANGGO ING VERIFY KUNG ING WANG KANGGO ING WILAYAH PUTIH ING NGETENGI KENE PAKSA ING NGETUNG LUNGKUH Yen ING TANGGUNG LAMPIRAN WULANG LELAKON KENE BOUNTY PAKET LAN LELAKON KENE BOUNTY PAKET PAKETAN lan LAWMAKERS KENE PAKSA PAKIRAN DENGAN PAKETAN LAN LAWMAKERS LELAKON KENE BOUNTY ING PAKETAN lan LAWMAKERS ING NGANGGO INGKUNG KENE ING KANGGO BUNGA LAN ING LAWMAKERS ING NGANGGO A Lan LAWMAKERS NUKU MANAUT A Lan LAWMAKERS NUKU GAMPANG Lan LAWMAKERS NATE ING TARI ING SUKAN, Lan LAWMAKERS NAIK ING TARI ING NGEDUT, NBC Lan LAWMAKERS NATE ING TARI ING TUKAR BASA, NBC DITUTUP TARI ING BRIEFING, NBC dikonsepake HARI INGGRIS, NBC KONFIRMED AT HARI INGGRIS, NBC KONTAK DI ING HARI INGGRIS, NBC KONTEKS ING KAWIN. PADA MORNING ING. PADA MORNING ING. DEMOKRATS PADA MORNING ING. DEMOKRAT LAN PADA MORNING ING. DEMOKRATIS lan REPUBLIKAN DEMOKRATIS lan REPUBLIKAN DEMOKRATI LAN REPUBLIKAN CALLING DEMOKRATI lan REPUBLIKAN TEMBANG UNTUK DEMOKRATI lan REPUBLIKAN TEMBANG UNTUK AN DEMOKRATIS lan REPUBLIKAN TEMBANG UNTUK INVESTIGASI. CALON UNTUK INVESTIGASI. CALON UNTUK INVESTIGASI. TRACIE CALON UNTUK INVESTIGASI. POTEN TRACIE, CALON UNTUK INVESTIGASI. POTEK TRACIE, NBC CALON UNTUK INVESTIGASI. POTEK TRACIE, NBC NEWS. POTEK TRACIE, NBC NEWS. POTEK TRACIE, NBC NEWS. >>> POTEK TRACIE, NBC NEWS. >>> VIRUS POTEK TRACIE, NBC NEWS. >>> VIRUS IS POTEK TRACIE, NBC NEWS. >>> VIRUS IS NGAPAK POTEK TRACIE, NBC NEWS. >>> VIRUS ADALAH NGUTUS PADAN >>> VIRUS ADALAH NGUTUS PADAN >>> VIRUS IS ING GRATIS FASTER IN >>> VIRUS ADALAH GAMPIRAN ING GRATIS OREGON >>> VIRUS ADALAH NGAPALKE FASTER ING OREGON AS >>> VIRUS ADALAH GAMPIRAN ING GRATIS OREGON AS WELL, >>> VIRUS ADALAH GAMPIRAN ING GRATIS OREGON AS WELL, FOR >>> VIRUS ADALAH NGENTUKA PISAN ING OREGON AS WELL, UNTUK TIGA IN OREGON AS WELL, UNTUK TIGA IN OREGON AS WELL, KANGGO BETUL TULU ING OREGON AS WELL, UNTUK ING TULIS PULANG, ING OREGON AS WELL, KANGGO ING TULIS-TARI ING, ING ING OREGON AS WELL, KANGSA ING TULIS-TARI ING, ING KANGGO ING OREGON AS WELL, KANGGO ING TULIS-TARI ING, ING KANGGO STRAIGHT HARI, ING NGANGGO STRAIGHT HARI, ING NGANGGO HARI ING NGENTAK, ING NGANGGO MURID HARI ING NGENTAK, ING NGANGGO MACAPAK 200 STRAIGHT DARI, ING NGANGGO PITUR 200 BABAR KULIT PULANGAN, ING NGANGGO ING KANGGO 200 KES TENAGA HARI ING NGANGGO, ING NGANGGO ING KURANG 200 KASUT PONEKS PER HARI ING NGANGGO, ING NGANGGO ING KANGGO 200 KES TEMPAT HARI ING. AT LEAST 200 KASUT BARU DAW. AT LEAST 200 KASUT BARU DAW. YESTERDAY AT LEAST 200 KASUT BARU DAW. YESTERDAY SAIKI, AT LEAST 200 KASUT BARU DAW. YESTERDAY SAIKI, ING AT LEAST 200 KASUT BARU DAW. YESTERDAY SAIKI, ING INGNA AT LEAST 200 KASUT BARU DAW. YESTERDAY SAIKI, INGKANG 247 YESTERDAY SAIKI, INGKANG 247 YESTERDAY SAIKI, ING WANG 247 BAGONG YESTERDAY SAIKI, ING INI 247 BABAR ING PENTING. Informasi Anyar. Informasi Anyar. A Informasi Anyar. A THIRD Informasi Anyar. A THIRD OF Informasi Anyar. A THIRD OF ALL Informasi Anyar. AIR KAWASAN SEMUA KAS Informasi Anyar. AIR KAWASAN ALL KES IN Informasi Anyar. AIR KAWASAN SEMUA KES DI OREGON AIR KAWASAN SEMUA KES DI OREGON AIR KAWASAN ALL KES ING OREGON SINCE AIR KAWASAN SEMUA KES ING OREGON SINCE MARCH AIR KAWASAN SEMUA KES ING OREGON SINCE MARCH OF AIR KAWASAN SEMUA KES ING OREGON SINCE MARCH OF MAY AIR KAWASAN SEMUA KES ING OREGON SINCE MARCH OF REED DITENTANG AIR KAWASAN SEMUA KES ING OREGON SINCE MARCH OF REPORTED IN SENIWANG MARKEL ING WANGGO DI ING SENIWANG MARKAH INGKULIT DI JAWA SENIWANG MARKAH INGKULIT DI JAWA INGGO SENIWANG MARKAH INGKULIT DI JAWA TANGGAL JAWA SENIWANG MARKAH INGKULIT DI JAWA INGKANG DUA SENIWANG MARKAH INGKULIT DI JAWA INGKANG PULANG DUA. JAWA INGKANG PULANG DUA. JAWA INGKANG PULANG DUA. SAIKI JAWA INGKANG PULANG DUA. SAIKI JAWA INGKANG PULANG DUA. SAIKI JAWA INGKANG PULANG DUA. SAIKI ING KABEH JAWA INGKANG PULANG DUA. Saiki wis luwih JAWA INGKANG PULANG DUA. SAIKI ING ING SAIKI SAIKI ING ING SAIKI ING ING BISA ING ING BISA 8300 ING ING SAIKI LAKI KANGENU KANGGO 8300 JAWA Wis saiki saiki luwih saka KOTA 8300 KOTA Wis saiki luwih saka 8300 TOTAL CASES STATEWIDE. 8300 TOTAL CASES STATEWIDE. 8300 TOTAL CASES STATEWIDE. >>> 8300 TOTAL CASES STATEWIDE. >>> GOV. >>> GOV. >>> GOV. K >>> GOV. K BROWN >>> GOV. K PEMBANGUNAN BROWN >>> GOV. K BROWN PEMBANGUNAN BARS, K BROWN PEMBANGUNAN BARS, K BAROWN WARNING BARS, RESTAURANTS, K BARS PEMBANGSAAN BARS, RESTAURANT, LAIN K BARS PEMBANGUNAN BARANG, KANGGO, BISNESIS LAIN RESTAURANTS, OGOSIS LAIN RESTAURANTS, OGOSIS LAIN RESTORAN, BISA NEGARA LAIN RESTAURANTS, OGOSIS LAIN bisa dibukak RESTAURANTS, OGOSIS LAIN bisa dibukak RESTAURANTS, OGOSIS LAIN bisa dibukak RESTAURANTS, OGOSIS LAIN ING UNTUK KANGGO MUNGGUL MUNGKIN DADAYAKI UNTUK SHUT KANGGO MUNGKIN DADAYAKI UNTUK SHUT LAGI. LAGI. LAGI. AKSES LAGI. ACCORDING TO LAGI. GAMPANG PENTING LAGI. SUKAN ING KANGGO WANGGO SUKAN ING KANGGO WANGGO GAMPANG MINGGU ING minggu GAMPANG Nuju WULUS WANGSARI, ING SUKAN MENGENUT MINGGU WINDEKAN, ING GAMPANG SUKAN MENGGUNAKAN MEKAN WANGSARI, ING SUKU DUMADI MINGGU, ING KABUPATEN SAIKI MINGGU, GAMPANG NATE WAWASAN MINGGU, GAMPANG NATE WAWASAN A MINGGU, GAMPANG NATE INGKEH MULIT-maua MINGGU, GAMPANG NATE INGKEJAWA ATAWA NGENTANG-KANG ATAWA MINGGU, GAMPANG NATE INGKEBAB INGGRIS ING ING ING ING MINGGU, GAMPANG NU MUNGSA NULIS MULIS KAYU DENGAN ORDER GAMPANG REISSU A STAY AT HOME ORDER Waca Nggawe Bathi ing omah ORDER REISSU A STAY AT HOME ORDER ora BUKU Waca Nggawe Bathi ing omah ORDER Ora BUKAL NATE SAIKI KANGGO ING ING NGGAL ING OGO Ora dingerteni NATE AIR KANGGO ING PROSES HOME Ora DITANGGANG APROHEL. Apa ora APPROACH PREDERRED. Apa ora APPROACH PREDERRED. KANGGO Apa ora APPROACH PREDERRED. FOR SAIKI, Apa ora APPROACH PREDERRED. KANGGO SAIKI, SHE Apa ora APPROACH PREDERRED. UNTUK SAIKI, SHE Apa ora APPROACH PREDERRED. KANGGO SAIKI, SHE IS EMPHASIZING KANGGO SAIKI, SHE IS EMPHASIZING KANGGO SAIKI, SHE IS PEKEJANG NYEKAL KANGGO SAIKI, SHE IS RESPONSIBILITI PERSONAL NGEBAB. KANGGO SAIKI, SHE IS TANGGUNGJAWAB TUNGGULAN DIRI RESPONSIBILITI PERSONAL, ASKING TANGGAP WANGSULAN DIRI, PADAN ASI TANGGAP WANGSULAN DIRI, NANGGAL INGKAN INI TANGGAP WANGSULAN KABUPATEN, NGANGGO INGGO BASA TANGGAP WANGSELI DIRI, NAMPANG INGGAL-UNTUK KANGGO MENGGALAKKE MASKAL TANGGUNGJAWAB TERSIWANG, NGANGGO INGGO-WANGI KANGGO NGGALKE MASKU SAIKI TANGGUNGJAWAB TERSIWANG, NGANGGO INGGO-WANGI KANGGO INGKANG MASUK ING ING Wong KANGGO NGGAK MASUK INGGO Wong-wong Mlumpatake Mudhun ing PUBLIC, Wong-wong Mlumpatake MASKU ING AWAL, lan Wong-wong KANGGO WISI MASUKI ING PUBLIK, LAN JUGA Wong-wong KANGGO WISI MASUKI ING AWAM, lan SUKU TO Wong-wong KANGGO WISI MASUKI ING AWAM, lan SUKU DENGAN PRACTICE PUBLIK, lan SAIKI kanggo PRACTICE PUBLIK, Lan SAIKI UNTUK SOSIAL praktek PUBLIK, lan SAIKI UNTUK MENUKAR SOSIAL PENTING. NGADOH SAKA SOSIAL. NGADOH SAKA SOSIAL. REACTION NGADOH SAKA SOSIAL. REACTION IS NGADOH SAKA SOSIAL. REAAKO ISO KANGGO NGADOH SAKA SOSIAL. REACTION ADALAH KONSIDER NGADOH SAKA SOSIAL. REACTION IS ORANG NYANGGO REACTION IS ORANG NYANGGO REACTION IS ORANG NANGGALKE ING BASA REACTION ADALAH Wong KONSIDER KANGGO BASA REACTION IS ORANG NANGGALKE ING WANG TUNGGAL ING TINDAKAN ADALAH Wong KONTIK INGKU BASA-BISA sing PAKSA MEMBANGBAB. Cara paling apik kanggo dibukak. Cara paling apik kanggo dibukak. >> Cara paling apik kanggo dibukak. >> Wartawan: Cara paling apik kanggo dibukak. >> Wartawan: A Cara paling apik kanggo dibukak. >> Wartawan: Akeh Cara paling apik kanggo dibukak. >> Wartawan: LOT OF Cara paling apik kanggo dibukak. >> Wartawan: KEDAI POTEN >> Wartawan: KEDAI POTEN >> Wartawan: Akeh PENTING RESEPU >> Wartawan: Akeh wong RESIDEN NGENTAL >> Wartawan: Akeh wong RESIDEN NGENTOTI KENE >> Wartawan: Akeh RESIDEN NGENTAL TEMA Wong-wong tetep bakal luwih akeh SUKU DENGAN-INGING NGENTOT SUKU DENGAN-INGKANG MUNGAJAWA NGETENGKE SUKU DENGAN-INGKANG MANGSA NGANGGO ING TANGGO SUKU-ING NGANGGUR MANGSA KANGGO ING ING ING KANGGO-19 SUKU DENGAN-INGKANG MUNGGUP SAIKI SUKU DITENTUKKE COVID-19, SUKU-ING NGANGGUR MANGSA KANGGO ING ING ING KANGGIT-19, ING KONEKTOR TENTANG COVID-19, ING KELULUSAN ING KANGGO-19, padha mikir KELULUSAN ING KANGGO-19, padha mikir KELULUSAN ING KANGGO-19, INGKU NGENTAK NEGARA KONEKTOR TENTANG COVID-19, INGKU NGENTANGAN NEGARA KONEKTOR TENTANG COVID-19, INGKU NGENTUK NEGARA INGKAH INI KONTEKTOR TENTANG COVID-19, INGKU NGENTANGAN NEGARA ING SAIKI Pikirake NEGARA NATE ING SAIKI Pikirake NEGARA NATE NEGARA INGGIRNA Pikirake NEGARA NEGARA ING SAIKI NGANGGO Pikirake NEGERI KANGGO MUNGGUN ING TANGGAL WARNA Pikirake NEGARA NATE INGKU TANGGAL NANGGAL INGGRIS DENGAN GAMPANG NGUKANG DENGAN ING KANGGO GAMPANG TUKANG MANGSA NGANGGO ANYANA. ANYARI. ANYARI. >> ANYARI. >> Aku ANYARI. >> AKU GUNUNG ANYARI. >> Aku ora mikir ANYARI. >> Aku ora NATE OREGON ANYARI. >> Aku SUKA PIKIRAN OREGON >> Aku SUKA PIKIRAN OREGON >> Aku SUKA PIKIRAN OREGON PITAKSA >> Aku SUKA PIKIRAN OREGON DAPAT MALAY >> Aku ora mikir saiki bisa luwih dhisik >> Aku ora mikir mikir saiki bakal luwih dhisik >> Aku ora mikir mikir saiki bakal luwih seneng ngganggu Dadi luwih AGGRESSIVE NGENTANG OGI Dadi INGGRIS GOLEKTIF ING UNGGALIS NGANGGO GAMPANG TENAGA ING GRATIS MUNGSA GAMPANG NGUKANG. PEMBANGUNAN FORWARD. PEMBANGUNAN FORWARD. Aku PEMBANGUNAN FORWARD. Aku mikir PEMBANGUNAN FORWARD. INGKU KITA PEMBANGUNAN FORWARD. AKU KANGGO Nompo PEMBANGUNAN FORWARD. AKU KANGGO NAKAUN A PEMBANGUNAN FORWARD. INGKU KITA NAIKUT ING KENEH PEMBANGUNAN FORWARD. INGKU KITA NAKA ING NGGALU PEMBANGUNAN FORWARD. INGKU KITA NAKA ING LAIN-LAIN INGKU KITA NAKA ING LAIN-LAIN INGKU KITA NAIK ING NEGARA LAIN NEGARA LAIN INGKU KITA NAIK ING NEGARA LAIN LAIN INGKU KITA NAIK ING NEGARA LAIN LAIN INGKU KITA NAIK ING NEGARA-NEGARA LAIN LAN KABUPATEN INGKU KITA NAIK ING NEGARA-NEGARA LAIN LAN KABUPATEN NEGARA LAN KABUPATEN NEGARA LAN KABUPATEN INI NEGARA LAN KABUPATEN INI KANGSA DENGAN NEGARA LAN KANGGO NATE ING SABUT AT NEGARA LAN KANGGO NATE ING ING NGGALU NEGARA-NEGARA lan NATE INGKE ING KENE. NEGARA LAN KABUPATEN KENE ING ING PUTRA, ING NATE DENGAN PUTRA, ING Nampilake ING KAWASAN, INGKANG INI NDELENG NENG INGKANG INGKI, YO SANGSA padha NDELENG NENG INGKANG INGKI, YOEN INGKANG DADI NDELENG SAUT INGGRIS, INGKI KANGENUH ING NGUTAK NDELENG ING INGKANG, INGKE SUKU DENGI NATE A NDELENG INGKANG INGKANG, INGKE ING ING ING ING TINDAK Wong-wong mau wis Nindakake akeh Wong-wong padha Mundhang-ndhangake Wong-wong mau wis Nindakake Luwih KANGGO Wong-wong mau wis Nindakake Luwih akeh dening Mantep Wong-wong mau wis Nindakake Luwih KANGGO MANGSA DENGAN NAMPI Wong-wong mau wis Nindakake Luwih KANGGO MANGSA NAMPAK SHUT TURUN. KANGGO DENGAN MENGIKUT SHUT SAIKI. KANGGO DENGAN MENGIKUT SHUT SAIKI. >> KANGGO DENGAN MENGIKUT SHUT SAIKI. >> Wartawan: KANGGO DENGAN MENGIKUT SHUT SAIKI. >> Wartawan: IS KANGGO DENGAN MENGIKUT SHUT SAIKI. >> Wartawan: IS THE KANGGO DENGAN MENGIKUT SHUT SAIKI. >> Wartawan: Wigati sing nomer KANGGO DENGAN MENGIKUT SHUT SAIKI. >> Wartawan: Wigati sing nomer >> Wartawan: Wigati sing nomer >> Wartawan: Wigati sing nomer saka 19-0 >> Wartawan: WILANGAN KASANGAN COVID-19 >> Wartawan: Wigati KANGSA ING GRATIS COVID-19 >> Wartawan: ADALAH SATU KELAS COVID-19 DI KAMPUNG COVID-19 CASES CLIMBS IN COVID-19 CASES CLIMBS IN OREGON, COVID-19 CASES CLIMBS IN OREGON, GOV. OREGON, GOV. OREGON, GOV. CAMPUR OREGON, GOV. HARI INGGRIS OREGON, GOV. ULANGAN INGKANG-KAMPUNG OREGON, GOV. INGKANG INGKANG INGKE ING ING TANPA JAWA INGKANG INGKANG INGKE ING ING TANPA JAWA MANGSA ING TANPA ULANG-KANGGO MUNGGAL-ING APA-AT-RUMAH INGKANG TANPA LAMPIRAN REKA KANGGO SUKAN-ING-ING TANPA KANGGO MANGSA ING TANPA ULANGAN ING TANPA BUKU-AT-HOME ORDER INGKANG TANPA LAMPIRAN REKA ING JAWA KANGGO-AT-HOME ORDER INGKANG TANPA ULANG MULISI ING APA NGENTANG-ING-ING NGGENEN ING SAIKI ORDER NGANGGO-AT-HOME Ora WULANG ORDER PENTING-AT-HOME Ora Diwenehi ORDER STAY-AT-HOME Ora Wigati Nggawe APPROACH. APLIKASI PREFERRED. APLIKASI PREFERRED. KANGGO APLIKASI PREFERRED. FOR SAIKI, APLIKASI PREFERRED. KANGGO SAIKI, SHE APLIKASI PREFERRED. UNTUK SAIKI, SHE APLIKASI PREFERRED. KANGGO SAIKI, SHE IS ASKING APLIKASI PREFERRED. KANGGO SAIKI, KANGGO NATE NGANGGO KANGGO SAIKI, KANGGO NATE NGANGGO KANGGO SAIKI, KANGGO NATE NGANGGO RAKO KANGGO SAIKI, KANGGO NATE INGKU INGING KANGGO KANGGO SAIKI, KANGGO NATE INGGO RAKO ING UNTUK TO KANGGO SAIKI, KANGGO NATE INGKU INGING KANGGO NGGALU UNTUK SAIKI, SHE NATE INGKE ING UNTUK MENGGUNAKI MASKAN, KANGGO SAIKI, KANGGO NATE INGKU INGING KANGGO UNTUK MENGGUNAKAKAN MASUK, SUKU KANGGO UNGGUL MENGGUNAKI KANGGO, SUKU KANGGO UNGGUL MENGGUNAKI KANGGO, SUKU DADAH KANGGO UNGGUL MENGGUNAKI KANGGO, SUKU DADAH KANGGO UNGGUL MENGGUNAKI KANGGO, NANGGALU ING KANGGO KANGGO UNGGUL MENGGUNAKI KANGGO, NANGGALU SUKU YANG NGENTUK KANGGO UNTUK MENGGUNAKAKKAN MASKU, KANGGO NAK TAK ING SAIKI KANGGO UNGGUL MENGGUNAKI KANGGO, NANGGALU SUKU YANG JAWA ora bisa INGKE. SUKUYA YANG BUNGSA TIDAK DIPENGEN. SUKUYA YANG BUNGSA TIDAK DIPENGEN. >> SUKUYA YANG BUNGSA TIDAK DIPENGEN. >> Aku SUKUYA YANG BUNGSA TIDAK DIPENGEN. >> Aku SUKUYA YANG BUNGSA TIDAK DIPENGEN. >> Aku KINDEK SUKUYA YANG BUNGSA TIDAK DIPENGEN. >> Aku TINDAK SUKUYA YANG BUNGSA TIDAK DIPENGEN. >> AKU TINDAK MENJENE SUKUYA YANG BUNGSA TIDAK DIPENGEN. >> AKU TINDAK GAMPANG TENAGA >> AKU TINDAK GAMPANG TENAGA >> AKU GAMPANG TENAGA KANGGO ING KANGGO >> AKU TINDAK DENGAN MENANGGUNG TANGGAP WANGSUL >> AKU TINDAK DENGAN MENANGGAL KANGGO ING SANGKUT >> AKU GAMPANG TEMBANG KANGGO ING TANGGALIS KANGGO >> AKU GAMPANG TENAGA ING TANGGAP WANGSUL ING TUNGGU KANGGO >> AKU GAMPANG TEMBANG TUKANG SUKAN TANGGO YANG KANGGO MANAJAWA TEMPOH sing KANGGO MACAMAT Tepi sing Kasedhiya Mbukak, TUJUAN sing KANGGO NATE MUKA KANGGO MBUKA, UTAWA TU-TUNAN YANG KANGGO MUKA BUKA KANGGO MUKA KANGGO, Utawa MAYBE TUJUAN YANG KANGGO MANAJAWA Open Operating, Utawa MAYBE WULAN TUJUAN YANG KANGGO MANAJAWA Open Operating, Utawa MANGSA KANGGO Nindakake TUJUAN YANG KANGGO MUKA MUKA KANGGO BUKA, Utawa MANGSA NGANGGO MAJLIS KANGSA A MUKA KANGGO, Utawa MELAYU NGANGGO MACAPAT A MUKA KANGGO, Utawa MANGSA KANGGO MANAJAWA KANGGO MUKA JAWA, Utawa MANGSA KANGGO NANG TANGGO KANGGO. BATANG GAMPANG. BATANG GAMPANG. TAPI TAPI BATANG GAMPANG. TAPI PALING ROT BATANG GAMPANG. TAPI PALING KAB BATANG GAMPANG. TAPI PALING SEMUA, BATANG GAMPANG. TAPI PALING SEMUA, Aku BATANG GAMPANG. TAPI PALING SEMUA, aku mikir TAPI PALING SEMUA, aku mikir TAPI PALING SEMUA, INGGRIS ING AKU TAPI PALING SEMUA, AKU NATE INGGRANG PERLU TAPI PALING SEMUA, INGSAP-INGSIK ING UNDANG-UNDANG TANPA TAPI PALING SEMUA, AKU NATE INGAT UNDANG-UNDANG Saben LUKU NANGGUH Saben LUKU NATE TANGGAPAN, Saben LUKUH NATE TANGGAP, kanthi pribadi. RESPONSIBLE, ING pribadi. RESPONSIBLE, ING pribadi. >> RESPONSIBLE, ING pribadi. >> Aku RESPONSIBLE, ING pribadi. >> Aku arep RESPONSIBLE, ING pribadi. >> Aku ora BISA RESPONSIBLE, ING pribadi. >> Aku ora bakal nggawe RESPONSIBLE, ING pribadi. >> Aku ora bakal nggawe A RESPONSIBLE, ING pribadi. >> Aku ora bakal nggawe akeh RESPONSIBLE, ING pribadi. >> Aku ora bakal nggawe akeh wong >> Aku ora bakal nggawe akeh wong >> Aku ora bakal nggawe akeh wong >> Aku ora bakal nggawe kanca sawetara wong >> Aku ora bakal nggawe kanca sawetara wong akeh >> Aku ora bakal nggawe RAKYA PAKSA LAKU KENE PAKSA >> Aku ora bakal nggawe RAKYU NGUKA PAKSA ING TANPA KANGGO KAWAN DENGAN STATEMENT YANG DENGAN RAKYAT TANPA KANGGO ING AKU RAKYAT TANPA KENYATA NUNG TUNGGUH RAKYAT TANPA KENYATA NUNG TUNGGUH FRIENDS KENYATA KATENANAN AKU GAMPANG, RAKYAT TANPA KENYATA NUNG TUNGGU NATE MANGGO, TAPI RAKYAT TANPA KATENSAN ING AKU TINDAK, ING AKU RAKYAT TANPA KENYATA NUNG TUNGGU NATE NGANGGO, TAPI TANPA KANGGO Aku ora arep nggawe, nanging aku ora nggawe AKU TINDAK GAMPANG, TAPI, aku ora mikir Aku ora arep nggawe, nanging aku ora mikir Aku ora arep nggawe, nanging aku ora bakal mikir maneh AKU TINDAK GAMPANG, NGAPAK TIGA ING AKU KANGGO AKU TINDAK GAMPANG, TAPI, ING NGE ING AKU KANGGO TINDAK AKU TINDAK GAMPANG, NGAPAK TIGA ING NGEBUT ING KENE ING AKU KANGGO ING INTO Pikirake yen Kita bakal ngatasi Pikirake yen Kita bakal ngatasi ing Fase Pikirake yen Kita bakal ngatasi INFO DUA. FASA DUA. FASA DUA. >> FASA DUA. >> Wartawan: FASA DUA. >> Wartawan: THE FASA DUA. >> Wartawan: TOTAL FASA DUA. >> Wartawan: TOTAL NUMBER >> Wartawan: TOTAL NUMBER >> Wartawan: JUMLAH KOMUNITAS >> Wartawan: JUMLAH KOMBUTAN BARU >> Wartawan: JUMLAH KOMUNITAS KASMEN Anyar >> Wartawan: JUMLAH KOMUNITAS KASMEN Anyar >> Wartawan: JUMLAH KOMUNITAS KASMEN Anyar ing OREGON >> Wartawan: JUMLAH KOMUNITAS KASMEN Anyar ing OREGON OF KAS ING DI OREGON OF KAS ING NEW ING OREGON KANGGO WANGSULAN KASMAS Anyar ing OREGON DIDANGGIH DIDANGKANG 8000, ING KASIA DI OREGON BISA PITANGGIH 8000, MARI OF KAS ING NEW OREGON DIDANGGO SURPASSED 8000, MARION lan OF KAS ING NEW OREGON DIDANGKANG 8000, MARION lan YUMA DIPANGGILAN 8000, MARION lan YUMA SURPASSED 8000, NEGARA MARIA lan YUMA SURPASSED 8000, NEGARA MARIA lan YUMA SURPASSED 8000, NEGARA MARIA lan YUMA DUMADUH PELUANG 8000, NEGARA MARIA lan YUMA NGANGGO PALING HENTI SEDANGGIH 8000, MACAM NEGARA lan YUMA DIDANG KASUS PALING PALING HENTING. NEGARA NEGARA KESEN PALING PALING HENTING. NEGARA NEGARA KESEN PALING PALING HENTING. >> NEGARA NEGARA KESEN PALING PALING HENTING. >> Aku NEGARA NEGARA KESEN PALING PALING HENTING. >> AKU ING NEGARA NEGARA KESEN PALING PALING HENTING. >> Aku ING ING NEGARA NEGARA KESEN PALING PALING HENTING. >> AKU ING FENS, NEGARA NEGARA KESEN PALING PALING HENTING. >> Aku ING FENSA, LIKE >> Aku ING FENSA, LIKE >> AKU ING FENSA, LIKE SULENG >> AKU ING FENSA, DENGAN ESEYE >> AKU ING FENSA, NGGIH EVERYONE ELSE, I >> AKU ING FENSA, NGGIH EVERYONE ELSE, ING AKU >> AKU ING FENSA, DENGAN ESEY LELAKI, AKU KANGGO BUKU LUKU, NGANGGO Saben WULUGA, ING AKU NGANGGO, ING WULANG ELSE, ING AKU NGANGGO, AT Saben WULUGA, ING AKU NGANGGO, ING ING Saben WULUGA, ING AKU NGANGGO, ING ING SUKU Saben WULUGA, ING AKU NGANGGO, ING GAMPANG Saben WULUGA, ING AKU NGANGGO, ING DONGENG GAMPANG Saben WULUGA, ING AKU MEMBANGSAAN, ING DONGENG KANGGO INGKU KANGGO, ING SAMA TUNGGU INGKU REOPEN, ING PANJANG KANGGO SANGGUH REOPEN, ING PANJANG MUNGGU ING AKU KANGGO REOPEN, ING PANJANG INGGU MANGGUN SUKA. KANGGO ING KELUAR. KANGGO ING KELUAR. IT KANGGO ING KELUAR. ING KULITAN KANGGO ING KELUAR. ING KULIT DENGAN KANGGO ING KELUAR. KULIT ING ING ING INI KANGGO ING KELUAR. ING KULIT ING NGOMBUT KANGGO ING KELUAR. KULIT ING INI NGOMBUT KATAWAN KULIT ING INI NGOMBUT KATAWAN ING SCARY DENGAN SILIH KES ING SCARY DENGAN NGOMBUT KASAHA ING SCARY DENGAN NGOMBUT KONEKI KASAHA ING KULIT INI NGOMBUT KASAHA KABUPATEN KENE ING SCARY DENGAN NGOMBUT KASAHA KANGGO POPPING UP. KASAHA KUNCI UP. KASAHA KUNCI UP. >> KASAHA KUNCI UP. >> Wengi KASAHA KUNCI UP. >> WULAN KABEH KASAHA KUNCI UP. >> WULANGAN TANPA KANGGO KASAHA KUNCI UP. >> WULUH KABUPATEN >> WULUH KABUPATEN >> WULUH TANPA KANGGO kanggo TANGGAPAN, >> WULANGAN TANPA KANGGO ING TANGGAL, kanthi pribadi. RESPONSIBLE, ING pribadi. RESPONSIBLE, ING pribadi. Aku RESPONSIBLE, ING pribadi. Aku NDELENG RESPONSIBLE, ING pribadi. AKU Deleng A RESPONSIBLE, ING pribadi. Aku NDELENGKU LOT RESPONSIBLE, ING pribadi. Aku NDELENGKEH PAKEN RESPONSIBLE, ING pribadi. Aku NDELENGKEH RASA PUDAKU RESPONSIBLE, ING pribadi. Aku NDELENGKEH PAKSA PAKSA PAKSA Aku NDELENGKEH PAKSA PAKSA PAKSA Aku NDELENGKEH RASA PAKSA LAKIRAN Aku NDELENGKEH RASA PUDIRAN ING SUKAN Aku NDELENGKEH Akeh PAKSA MUDAH ING TANPA KANGGO Aku NDELENGKEH Akeh PAKSA MUDAH ING TANPA KANGGO MASUK. Ora KANGGO NAKAUN. Ora KANGGO NAKAUN. >> Ora KANGGO NAKAUN. >> Wartawan: Ora KANGGO NAKAUN. >> Wartawan: A Ora KANGGO NAKAUN. >> Wartawan: Akeh Ora KANGGO NAKAUN. >> Wartawan: LOT OF Ora KANGGO NAKAUN. >> Wartawan: KEDAI POTEN >> Wartawan: KEDAI POTEN >> Wartawan: Akeh PENTING I >> Wartawan: POTAK DENGAN RESEPENTE I SPOKE >> Wartawan: POTAK DENGAN RESEPENI SUKU DENGAN >> Wartawan: POTAK DENGAN RESEPENI SUKU DENGAN ROKO >> Wartawan: POTAK DENGAN RESOLUSI SUKU DENGAN NGENTOT >> Wartawan: Akeh RESIDENS AKU DENGAN NGENTOTI DENGAN SUKU AKU SPOKE DENGAN SPOKE ING INI AKSARI AKU DENGAN SPOKE YANG DENGAN DENGAN INI AKSARI AKU DENGAN SPOKE YANG DENGAN ING KONTAK AKSARI AKU DENGAN SPOKE YANG INGKANG KANGGO NUNGGUH AKSARI AKU DENGAN SPOKE YANG INGKANG INGKANG UNGGUH SOSIAL NUNGGUH ING SOSIAL NUNGGUH UNTUK KABUPATEN SOSIAL INGGRIS KANGGO ING SOSIAL INTO NUNGGUH ING SOSIAL ING SOSIAL ING ING ING NUNGGUH UNTUK KABUPATEN SOSIAL ING PUTRA NUNGGUH ING SOSIAL SOSIAL ING PUTRA SISTEN INTO PUTRA SISTEN ING PUTRA JULAI SISTEN ING PUTRA JULUS HOLIDAY. JULY HOLIDAY. JULY HOLIDAY. IN JULY HOLIDAY. IN PORTLAND, JULY HOLIDAY. ING PORTLAND, Aku JULY HOLIDAY. ING PORTLAND, AKU JULY HOLIDAY. ING PORTLAND, AKU JENIS ING PORTLAND, AKU JENIS ING PORTLAND, AKU KAMPUNG GRATIS, ING PORTLAND, AKU KAMPUNG GRATIS, KGW ING PORTLAND, AKU JENIS KELUAR, KABUPATEN KGW. KLERKLEY, KGW BERITA. KLERKLEY, KGW BERITA. >>> KLERKLEY, KGW BERITA. >>> ASHARI KLERKLEY, KGW BERITA. >>> JAWA, LINCOLN KLERKLEY, KGW BERITA. >>> HARI INGGO, NEGARA LINCOLN KLERKLEY, KGW BERITA. >>> HARI ING, LINCOLN COUNTY BEGAN >>> HARI ING, LINCOLN COUNTY BEGAN >>> HARI ING, LINCOLN COUNTY BEGAN DISTRIBUTING >>> HARI ING, LINCOLN NEGARA BEGAN DISTRIBUTING FREE >>> HARI ING, LINCOLN NEGARA BEGAN MEMBANGKANG MASKUL GRATIS >>> HARI ING, LINCOLN NEGARA BEGAN MEMBANGKA MASUKAN GRATIS TO MENYEDIAKAN MASUK GRATIS TO MENYEDIAKAN MASKU GRATIS KEGI BISAN. Bisnis. Bisnis. ING Bisnis. KANGGO Bisnis. KANGGO PUTRA Bisnis. TANGAN KOMERSI Bisnis. TAMPILAN KOMUNITAS INGKU TAMPILAN KOMUNITAS INGKU TAMPILAN KOMUNITAS ING PRI TAMPILAN KOMUNITAS ING NGANGGO TAMPILAN KOMUNITAS ING NGANGGAL WANGSA TAMPILAN KOMUNITAS ING NGANGGUR LALU TAMPILAN KOMUNITAS ING NGANGGUR ING ING A TAMPILAN KOMUNITAS ING NGANGGUR ING ING ING SAHIRUN TANGAN ING ING SAIKI TANGAN ING ING ING SUKU-SAIKI DIGUNAKI TANGAN ING ING INSAN BASA-BASA KANGGO BASA-BASA. BASIS SERV PERTOLONGAN. BASIS SERV PERTOLONGAN. Bisnis BASIS SERV PERTOLONGAN. Lowongan Kerja BASIS SERV PERTOLONGAN. BUSINESS OWNERS bisa BASIS SERV PERTOLONGAN. BISAN OGAN BISA Rampung BASIS SERV PERTOLONGAN. BUSINESS OWNERS bisa ngisi BASIS SERV PERTOLONGAN. BUSINESS OWNERS bisa ngisi BUSINESS OWNERS bisa ngisi BISAN OGAN BISA bisa ngebaki BUKU TANGGALIS NEGARA BISA bisa ngebaki FORMAT ONLINE TANGGALIS NEGARA BISA bisa ngebaki ING BUKU ONLINE BUSINESS OWNERS BISA NGAPENAK DORANG BASA BASA ONLINE TANGGALIS NEGARA BISA NGEBUT ING BISA BASA BASA ONLINE BORANG BUKU ONLINE KANGGO BAKAL BORANG ING BUKU ONLINE KANGGO MASUK BORANG ING BUKU ONLINE KANGGO NAMPAK MASUK ING BORANG ING BUKU ONLINE KANGGO NAMPAK MASUK INGKE BORANG ING BUKU ONLINE KANGGO NAMPAK MASUK INGKE SUKU BORANG ING ONLINE KANGGO MUNGSA MANU ING MASUK DENGAN KANGGO, MASKUL ING DIPANGGUL DENGAN EMPLOYEES, MASKUL ING DIPANGGUL DENGAN EMPLOYEES, VOLUNTEERS, MASKUL ING DIPANGGUL DENGAN EMPLOYEES, VOLUNTEER, CUSTOMERS, MASKUL ING DIPANGGUH UNTUK GAMPANG, VOLUNTEER, CUSTOMERS, lan VOLUNTEER, CUSTOMERS, lan VOLUNTEER, CUSTOMERS, lan Kepala Sekolah. KLIEN. KLIEN. Pungkasan KLIEN. MULIP ING KLIEN. ING ING KANGGO KLIEN. ING ING KANGGO BAKAL KLIEN. Banjur dheweke bakal diilangi KLIEN. Banjur dheweke bakal dielingake Banjur dheweke bakal dielingake Banjur dheweke bakal dielingake karo siji Banjur Wong-wong mau bakal dielingake menyang siji saka Mengko Wong-wong mau bakal dielingake menyang siji-sijine Mengkono Wong-wong mau bakal dielingake menyang salah sawijining PICKUP TU SUKAN PICKUP SATU TINDAKAN PAKSA PAKSA. LOKASI. LOKASI. LINCOLN LOKASI. LINCOLN IS LOKASI. LINCOLN IS AMONG LOKASI. LINCOLN IS AMONG SEVEN LOKASI. LINCOLN IS AMONG SEVEN OREGON LINCOLN IS AMONG SEVEN OREGON LINCOLN AKU NEGARA AMONG SEVEN LINCOLN IS AMONG SEVEN OREGON NEGARA TINDAK LINCOLN IS AMONG SEVEN OREGON NEGARA TANPA DENGAN Wong LINCOLN IS AMONG SEVEN OREGON NEGARA TANPA ING Wong NEGARA RAKYAT Wong NEGARA TANPA KANGSA ING TANGGO NEGARA PAKSA ING Wong-wong MANGGUN TANGGAL MASA NEGARA PAKSA ING Wong kanggo Mundhakake MASAK KENE NEGARA TANPA ING NGANGGO kanggo MEKAN MASMEN INI NEGARA PAKSA ING Wong TANGGO NATE ING MASUK KENE SAIKI NEGARA TANPA ING NGANGGO INGKANG MASMEN ING INI INI KANGEN MEKAN MASKIN ING ING INI INI MASKIN SUKU ING ING ING PUBLIK MUNGKIN MUNGSA ING ING TEMPAT DIEMPEN PUBLIK. TEMPAT AWAM. TEMPAT AWAM. >>> TEMPAT AWAM. >>> PORTLAND TEMPAT AWAM. >>> DASAR PORTLAND TEMPAT AWAM. >>> PADU JAMINAN PAMPUNG TEMPAT AWAM. >>>> POLIS PORTLAND DADI WULANG >>>> POLIS PORTLAND DADI WULANG >>> DASAR PORTLAND DATENG LAMPIRAN WANG >>> POLISI PELUANG GAMPANG NGGAL WANGSUN WANG >>>> POLISI PORTLAND DIBUAT WANGSA LAMPIRAN LAYAN >>>> POLISI PORTLAND DIBUAT WANGSUN LAMPIRAN NGGALAKEN INI KANGGO PENTING YANG ANAK LAMPIRAN PENTING MINGGU ING, NETENGKE KABUPATEN MINGGU MINGGU, DEMONSTRATOR LAMPIRAN PENTING MINGGU ING, DEMONSTRATORS INI LAMPIRAN PENTING ING MINGGU, DEMONSTRATORS INI DI MINGGU, DEMONSTRATORS INI DI MINGGU, DEMONSTRATORS ING KOTA MINGGU, DEMONSTRATORS ING ING KOTA MINGGU, DEMONSTRATORS ING ING KOTA KOTA MINGGU, DEMONSTRATORS ING ING POHON LENGKAP MINGGU, DEMONSTRATORS ING ING NGETENGKOTA PUTRA, lan KOTA HARI ING PANJENENG, lan KOTA TANPA ING PANJANG, LAN TINDAK KOTA TANPA PURWAKING NUNG PURWAKARTA, lan KANGGO PONEKTOR KOTA TANPA PURWAKING NUNG PURWAKARTA, lan METARIK KULIT ANTI-POLIS GETARAN TINDAKAN APA-APLIK GRAFFITI ANTARA PENTAKSIRI NGIRI GETANGGO GOLEKFIK ANTI-POLISI MEMBANGKAP GETANGGO GOLEKFIK ANTI-POLISI NGGALKE GETANGGO GOLEKFIK ANTI-POLISI GAMBAR ING KANGGO GETANGGO GOLEKFIK ANTI-POLISI GAMBAR KANGGO ING PUSAT JENTIK. GRAFFITI ING CENTER JUSTICE. GRAFFITI ING CENTER JUSTICE. Wong GRAFFITI ING CENTER JUSTICE. Wong TINDAK GRAFFITI ING CENTER JUSTICE. Wong TINDAK TOOK GRAFFITI ING CENTER JUSTICE. Wong-wong TOOK TENGAH KABUPATEN Wong-wong TOOK TENGAH KABUPATEN Wong-wong TOOK TURUN BARRIERS Wong-wong TOOK TURUN BARRIERS ING ING KANGGO Wong-wong TOOK TENGAH BARRIER ING NGANGGO Wong-wong TOOK TURUN BARRIER ING NGANGGO ING LANJUT Wong-wong TOOK TENGAH BARRIERS ING NGANGGO lan KANGGO TUNGGAL KANGGO ING SANGGUH lan KANGGO TUNGGAL PEMBANGUNAN LAN KABEH KANGGO TUNGGAL KANGGO MUNGGUNG LAN KABUPATEN KANGGO TUNGGAL KANGGO MANGGO lan nggegirisi CAMERAS TURUN. CAMERAS KESELAMATAN SULIT. CAMERAS KESELAMATAN SULIT. KAMI CAMERAS KESELAMATAN SULIT. INGKU CAMERAS KESELAMATAN SULIT. Kita wis diwaca CAMERAS KESELAMATAN SULIT. Kita wis diwulangake CAMERAS KESELAMATAN SULIT. KANGGO INGGRIS NGANGGO CAMERAS KESELAMATAN SULIT. NINI DITANGGUH DARI MAYOR NINI DITANGGUH DARI MAYOR KANGGO INGGRIS KANGGO ING WISI MAYOR TED KANGGO INGGRIS KANGGO TO MAYOR TED WHEELER KANGGO INGGRIS KANGGO TO MAYOR TED WHEELER FOR KANGGO INGGRIS KANGGO TO MAYOR TED WHEELER KANGGO A KANGGO INGGRIS KANGGO TO MAYOR TED WHEELER KANG KOMEN KANGGO INGGRIS KANGGO TO MAYOR TED WHEELER UNTUK KOMUNITAS INI TED WHEELER UNTUK KOMEN KOMUNITAS TED WHEELER UNTUK KOMUNITASAN TAPI TANPA ING TED WHEELER UNTUK KOMUNITASUN TAPI TANPA TIDAK TED WHEELER UNTUK KOMUNITASUN TAPI TANPA KANGGO TED WHEELER UNTUK KOMUNITASUN TAPI TANPA KANGGO NGAPAK TED WHEELER UNTUK KOMUNITASUN TAPI TANPA KANGGO NGGALU. TANPA KANGGO NATE NGANGGO. TANPA KANGGO NATE NGANGGO. >>> TANPA KANGGO NATE NGANGGO. >>> PORTLAND TANPA KANGGO NATE NGANGGO. >>> DASAR PORTLAND TANPA KANGGO NATE NGANGGO. >>> DASAR PENTLAND TANPA KANGGO NATE NGANGGO. >>>> POLIS PORTLAND GETTING >>>> POLIS PORTLAND GETTING >>>> POLIS PORTLAND DITULUTKE GADUNGAN >>>> POLISI PORTLAND DIPANGGUH MUNGKU >>> DASAR PORTLAND DUMADANGKE ING SUKU >>>> POLISI PORTLAND KANGGO NAMPI ING PARA TUKANG >>>> POLISI PORTLAND KANGGO NAMPI INGKANG ING WANG-UNDANG >>>> POLISI PORTLAND KANGGO INGKANG-UNDANG PARA TINDAK Dhewe NAMPANG INGKANG INGKANG INGKANG MEREKA GAMPANG UNTUK PARA TINDAK DENGI KENE GAMPANG UNTUK WANG DENGAN ING KANGGO BAKAL DITANGGUH KANGGO ING NGANGGO ING SANGGANG WARNA, NAMPANG ING UNTUK PAMENSA KANGGO DENGAN TINDAK, INGGO TANGAN ING SENGGUT, ING SUKU TANGAN ING SENGGUT POKOK, JAWA TANGGAPAN TANGAN ING TINDAK, TANGGAPAN INGKANG SAIKI TANGAN ING SENGGUT, INGKANG TAMPILAN lan SUKAN TANGAN ING SENGGUT POKOK, JAWA TANGGAPAN LAN PELUANG LEBIH JURNALISI LAN TAMPILAN LEGAL JURNALISES lan UNDANG-UNDANG LUKU SUKU JURNALISI lan TANGGAP WANGSULANA NUNGGUH PEGAWAI JURNALISI lan TAMAT LUKIT NAWANG KAWEN JURNALISI lan TAMPILAN KANGGURU NUNGGAL JAWATANKUASA wis padha diklumpukake JURNALISI lan TAMPILAN SUKIR WANGSA NUNGGAL JAWATANO KANG KENE KOMUNITAS PEJABAT NATE NENG DENGI LAKI SAIKI PEGAWAI wis nate nemoni wong-wong mau SUKU PEGAWAI wis NATE NATE INGKANG INI SUKU PEGAWAI wis NATE NATE INGKANG INI INI DENGI DENGI DENGI NOHI SUKU PEGAWAR wis NATE INGKANG KENE DENGAN-INGKANG INI INI SAIKI KAWASAN wis nate golek piye maneh nalika lagi ngrokok NINI KANG ING ING KANGGO NUNGGUH ING INI INI NGUTUT KANGGO NUNGGUH ING INI NGANGGO INGKANG DEMONSTRASI. DEMONSTRASI. DEMONSTRASI. ART DEMONSTRASI. ART EDWARDS DEMONSTRASI. ART EDWARDS Duwe DEMONSTRASI. ART EDWARDS duwe luwih DEMONSTRASI. ART EDWARDS KANGGO Luwih Ana DEMONSTRASI. ART EDWARDS DENGAN LAGI ART EDWARDS DENGAN LAGI ART EDWARDS Duwe PAKAI LUKSUIT. LAWSUIT. LAWSUIT. >> LAWSUIT. >> Wartawan: LAWSUIT. >> Wartawan: IS LAWSUIT. >> Wartawan: IS PEKNIK LAWSUIT. >> Wartawan: IS NGETEK INI >> Wartawan: IS NGETEK INI >> Wartawan: ADALAH ING POKEP ing PORTLAND >> Wartawan: IS NGETEK ING PORTLAND OF >> Wartawan: IS NGETEK ING PORTLAND RACISM >> Wartawan: IS NGETEK ING PORTLAND RACISM lan >> Wartawan: ADALAH ING JAMINAN ING PORTLAND RACISM lan POLISI PELABURAN RASISMAS lan POLISI PELABURAN RASISMAS lan POLISI DASAR PELABUR RACISM lan POLISI KONEKSI PENTING, PELABUR RACISM lan POLISI KONSEP, KANGGO PELABUR RACISM lan POLISI KONSEP, KOTA PELABURAN RACISM lan POLISI KONSEP, KOTA DI KONSEP VIOLENCE, ING Kota KONSEP VIOLENS, DUNIA VERLANDER KONSEP PANGGIH, KOTA DENING VERLANDER KONSEP KONSEP, KOTA DESA POLIS VERLANDER KONSEP KENEWANGAN, KOTA DENING VERLANDER POLIS DENGAN KONEKTOR INGGO, KOTA DENING VERLANDER POLIS MENGENCI BARU VERLANDER POLICE FACE THE NEW VERLANDER POLICE FACE THE NEW CABARAN. CABARAN. CABARAN. ING CABARAN. ACLU CABARAN. ACLU KANGGO CABARAN. ACLU KANGGO FILED CABARAN. ACLU KANGGO RASA A CABARAN. ACLU KANGGO NUKUT LAWSUIT ACLU KANGGO NUKUT LAWSUIT ACLU KANGGO NATE TUKANG LAWSUIT ACLU KANGGO NAMPAK LAWSUIT ING ORA BISA ACLU KANGGO NAMPAK LAWSUIT ING ORA KANGGO ACLU KANGGO NAMPAK LAWSUIT ING ORA KANGEN ING OVER TREATMENT OF OGO TREATMENT JOURNALISTS. JOURNALIS. JOURNALIS. SAIKI JOURNALIS. SATES OF JOURNALIS. Siji saka JOURNALIS. SATU ING ATTORNE JOURNALIS. SATU TALIKON KANGGO JOURNALIS. SATU INGKANG ATTORNEYS APA APA APA SATU INGKANG ATTORNEYS APA APA APA SATU TARI INGKANG TANGGAL NJAWA SATU INGKANG-INGKANG INGKANG NGANGGO APA ING WANG NJAWA SATU INGKANG-INGKANG MENGGALKE ING SUKU DENGAN KANGGO SATU INGKANG TANGGAL NANGGAL ING WANG KANGGO ING JURNALIS SATU INGKANG-INGKONG NGGAL KENE ING NGAKEN ING JURNALIS A IS INGGRIS kanggo JOURNALIS A IS INGGRIS UNTUK JURNALISING MANUSIA IS NUNGGUL JAWA KANGGO BASA SUMADING MANUSIA IS GAMPANG TANGGO JOURNALIS PENDIDIKAN ING SUKU. KAWASAN MANUSING HUMAN. KAWASAN MANUSING HUMAN. Dheweke KAWASAN MANUSING HUMAN. ING ING INGIN KAWASAN MANUSING HUMAN. ING ING NGANGGANG KAWASAN MANUSING HUMAN. Wong ING NGEWANG KAWASAN MANUSING HUMAN. Wong-wong padha kepengin weruh KAWASAN MANUSING HUMAN. Wong ING NGE download KAWASAN MANUSING HUMAN. Dheweke pengin NDELENG ITU DITUTUPKAN lan Dheweke pengin NDELENG ITU DITUTUPKAN lan Dheweke pengin NDELENG ITU DITUTUPKAN lan ING DENGAN Dheweke pengin NDELENG ITU DITUTUPKAN lan ING SEMASA Dheweke pengin NDELENG ITU DITUTUPKAN lan INGKAP TANGGO KOMPUTER INGGRIS AYAM KANGGO INGGRIS GAMPANG. KANGGO. KANGGO. >> KANGGO. >> Yen KANGGO. >> Yen sampeyan KANGGO. >> Yen Sampeyan KANGGO. >> Yen Sampeyan MANGGIT KANGGO. >> Yen Sampeyan TO TO KANGGO. >> Yen Sampeyan bakal golek >> Yen Sampeyan bakal golek >> Yen sampeyan arep golek FREE >> Yen Sampeyan bakal duwe FREE GROUP >> Yen Sampeyan bakal duwe FREE GROUP lan >> Yen Sampeyan bakal golek SPEECH GRATIS lan FREE >> Yen Sampeyan arep golek FREE SPESIK lan diskon FREE GRATIS GRATIS lan diskon GRATIS GRATIS GRATIS lan diskon GRATIS lan GRATIS GRATIS lan diskon GRATIS lan GAMPANG GRATIS GRATIS lan diskon GRATIS lan GAMPANG GRATIS GRATIS lan diskon GRATIS lan GALAKAN IDEAS, GRATIS GRATIS lan diskon GRATIS lan GALAKAN IDEAS, Sampeyan GRATIS GRATIS lan diskon GRATIS lan GALAKAN IDEAS, ING ING AKU Lan GANTI IDEAS, Sampeyan wis LAN GANTI IDEAS, Sampeyan uga KANGGO LAN GANTI IDEAS, ING NGANGGO INGGRIS LAN GANTI IDEAS, ING NGANG ING KANGGO LAN GANTI IDEAS, Sampeyan ING INFORMASI. KANGGO INFORMASI. KANGGO INFORMASI. IT KANGGO INFORMASI. IT ora bisa KANGGO INFORMASI. ITU NATE ING KANGGO INFORMASI. ITUne ora bisa KANGGO INFORMASI. ITU NATE WISNA KANGGO INFORMASI. ITU NATE ING ING ING DADI ITU NATE ING ING ING DADI ITU NATE ING JADI KONTIK POLIS ITU NATE ING JADI PANGKENAN KONTOL ITU NATE ING PRISIKO KANGGO INGRIS IT ora bisa nggawe polusi ngatasi INFORMASI KONTROL INFORMASI TENTANG KONTROL INFORMASI TENTANG APA KONTROL INFORMASI TENTANG APA ITU KONTROL INFORMASI TENTANG APA ITU DENGAN TINDAK KONTROL INFORMASI TENTANG APA ING INI KANGGO MANGSA KONTROL INFORMASI TENTANG APA ING ING KANGGO MANGSA ING ING KANGGO ING NGANGGO ING KANGGO NU MANGGIT ING JAMINAN. GETARAN. GETARAN. >> GETARAN. >> Wartawan: GETARAN. >> Wartawan: FOR GETARAN. >> Wartawan: UNTUK LEGAL >> Wartawan: UNTUK LEGAL >> Wartawan: UNTUK KANGGO LUKU >> Wartawan: UNTUK KANGGO BUKU, APA >> Wartawan: KANGGO PENDIDIKAN KANGGO, APA ING APA SEMBELI, APA APPULANGAN SUKSES, APA NATE INGKANG TANGGAL SUKSES, APA NALING DIRI SAIKI SUKAN, APA ITU SUKU DIPENGGALKE ING JENIS-KANGGO. DIPENGGALKE PADHA EYE-OPENING. DIPENGGALKE PADHA EYE-OPENING. >> DIPENGGALKE PADHA EYE-OPENING. >> DON'T DIPENGGALKE PADHA EYE-OPENING. >> Aja nganti salawase DIPENGGALKE PADHA EYE-OPENING. >> TANPA NGENTUK DIPENGGALKE PADHA EYE-OPENING. >> GALAU TANPA PANALITU NGAKO DIPENGGALKE PADHA EYE-OPENING. >> Aja nganti ngerti apa >> Aja nganti ngerti apa >> Aja nganti ngerti kapan >> Aja nganti ngerti kapan bakal >> Aja nganti ngerti apa Bengi iki bakal mungkasi, >> GALAU TANPA PANALITU UNGGULane Bengi BAKAL, TAPI >> Aja nganti ngerti apa Bengi iki bakal rampung, nanging aku >> Aja nganti ngerti apa Bengi iki bakal Tutup, TAPI AKU NGENTOT >> Aja nganti ngerti apa Bengi iki bakal Tutup, nanging aku dakweruhi Wengi bakal Bener, TAPI AKU NGENTOT Wengi BAWA TAPI, TAPI AKU NGEDIKKE Wengi BAWA TAPI, TAPI AKU NGANGGO TANGGANG TAMAT Wengi BISA TAMAT, TAPI AKU NGEDIKKE ING NGANGGAP WANG KANGGO Wengi bakal Bener, TAPI AKU NGEDIKKE ING ING TANPA KANGGO. KANGGO KANGGO. KANGGO KANGGO. Aku KANGGO KANGGO. AKU GAMPANG KANGGO KANGGO. AKU GAMPANG TO KANGGO KANGGO. AKU GESANG TO TAMAT KANGGO KANGGO. AKU GESANG TO TAMAT KANGGO KANGGO. AKU GAMPANG TINDAK Pungkasan DENGAN POLIS AKU GAMPANG TINDAK Pungkasan DENGAN POLIS AKU DITANGGUPKE Pungkasan karo DENGAN POLISI, Aku GAMPANG TINDAK Pungkasan DENGAN POLEKSI DASAR, INITIATING Aku GAMPANG TINDAK Pungkasan DENGAN GOLEKOLAN POLISI, INGKOH INGKANG. KELAYAKAN, INITIATING IT. KELAYAKAN, INITIATING IT. >> KELAYAKAN, INITIATING IT. >> Wartawan: KELAYAKAN, INITIATING IT. >> Wartawan: CORDELIA KELAYAKAN, INITIATING IT. >> Wartawan: CORDELIA Duwe KELAYAKAN, INITIATING IT. >> Wartawan: CORDELIA NUNGGUNG >> Wartawan: CORDELIA NUNGGUNG >> Wartawan: CORDELIA NUNGGUNG DI ATAWA >> Wartawan: CORDELIA ING AKU ING >> Wartawan: CORDELIA ING AKU ING PERKARA >> Wartawan: CORDELIA ING AKU DI KONTENAN ING >> Wartawan: CORDELIA ING AKU ING TANPA WISNA >> Wartawan: CORDELIA ING AKU ING TANJUNG TANPA WULAN WAYANG GOLEKTIK ING JAMINAN ING PRESAN ING BISA HARI ING PRESAN ING BISA HARI ING NGUTAN ING PRESAN ING BISA HARI ING NGUTAN ING ING PRESENS ING BISA HARI ING NGUTAN ING TANGGANG. HARI MENGIKUT TANGAN. HARI MENGIKUT TANGAN. VIDEO HARI MENGIKUT TANGAN. VIDEO KEDAI HARI MENGIKUT TANGAN. VIDEO PENTING HARI MENGIKUT TANGAN. VIDEO PENTING AN HARI MENGIKUT TANGAN. VIDEO PAKSA LAGU HARI MENGIKUT TANGAN. VIDEO POTEKAN GAMPANG. VIDEO POTEKAN GAMPANG. VIDEO POTEKAN GAMPANG. SINI VIDEO POTEKAN GAMPANG. Dheweke VIDEO POTEKAN GAMPANG. Dheweke WISAN VIDEO POTEKAN GAMPANG. DIA DENGAN DIDENGKANG OLEH VIDEO POTEKAN GAMPANG. Piyambakipun Ditanggulangi dening POLISI VIDEO POTEKAN GAMPANG. Dheweke ditanggulangi dening POLISI Dheweke ditanggulangi dening POLISI Dheweke ditanggulangi karo POLIS DIDANG Dheweke ditanggulangi karo POLISI YANG SUKUR DENGAN DIA Dheweke ditanggulangi karo POLISI YANG SAIKI DENGAN DUMADAKI Dheweke ditanggulangi karo POLISI YANG SAKALIA DITENGKE Dheweke ditanggulangi dening POLISI YANG SAKIA DUMADAKI DENGAN HIMSELF AS ING AKU PENTING AS DADI SAIKI DENGAN PENTING DENGAN PENTING AS A SAIKI DENGAN PENTING DADI JENTNALIST. JORNALIST. JORNALIST. SINI JORNALIST. Dheweke JORNALIST. Dheweke TIDAK JORNALIST. Dheweke ora Bagean JORNALIST. Dheweke ora Bagean JORNALIST. Dheweke ora Bagean saka JORNALIST. Dheweke dudu Bagean ACLU Dheweke dudu Bagean ACLU Dheweke dudu Bagean saka ACLU LAWSUIT Dheweke dudu Bagean saka ACLU LAWSUIT TAPI Dheweke dudu Bagean saka ACLU LAWSUIT TAPI DIA Dheweke Ora Bagean saka ACLU LAWSUIT TAPI DENGAN NATE Dheweke dudu Bagean saka ACLU LAWSUIT TAPI DENGAN RANCANGAN Dheweke Ora Bagean saka ACLU LAWSUIT TAPI DENGAN RANCANGAN TO LAWSUIT TETAPI DENGAN RANCANGAN TO LAWSUIT TETAPI DENGAN RANCANGAN UNTUK PURSUE LAWSUIT TETAPI DENGAN RANCANGAN UNTUK PURSUE LEGAL LAWSUIT TETAPI DENGAN RANCANGAN UNTUK AKTIVITI LEGAL LAWSUIT TETAPI DENGAN RANCANGAN UNTUK AKTIVITI TINDAKAN UNTUK MUDAH TINDAKAN TINDAK LUKU LAMPIRAN TINDAK PELAPORAN TINDAK LAMPIRAN kanthi gampang. SIMPLY. SIMPLY. >> SIMPLY. >> Aku SIMPLY. >> Aku KURING SIMPLY. >> Aku PALING KEDAI SIMPLY. >> Aku PALING KEDAI SIMPLY. >> Aku NATE TUKAR APP SIMPLY. >> Aku KELUAR TRADING MANAWA >> Aku KELUAR TRADING MANAWA >> AKU PALING KENCANG DENGAN KANGGO BISA BASA >> Aku Nate Loro KANGGO NGANGGO BASA BISA KANGGO >> Aku NATE LALU NGANGGO BASA BISA KANGSA ING AKU >> Aku Nate Loro KANGGO BASA BISA NGANGGURU BISA KANGGO TUNGGAL >> Aku Nate Loro KANGGO BASA BISA NGANGGURU BASA BISA KANGGO DIBUKA KANGGO BISA NUNGGUH BASA KANGGO BISA NUNGGAL APLIK KANGGO BISA AKU DITANGGULKE SUKU BASA, HARASSED, KANGGO BISA NUNGGUL ING DITULU, AYAH KANGGO, KANGGO KANGGO BISA NUNGGUL ING SUKU BISA, KAYU GAMPANG, KANGGO DENGAN PUDANG, PUTIH, KAYU DENGAN FAR, HARASSED, INGGRENGAN ING KASAHA. TENAN. TENAN. SUKU TENAN. Dhewe TENAN. Dhewe SUKU TENAN. Dhewe SUKU DENGAN TENAN. Kanthi GAMPANG SUKU ING AKU TENAN. USUAL ITU ING nalika Aku TENAN. Kanthi AKU SUKU DENGAN AKU Nuju ING Kanthi AKU SUKU DENGAN AKU Nuju ING USUAL ITU ING NGAKAL AKU ING KAWASAN USUAL ITAU ING AKU ING ING KABEH ING Kanthi GAMPANG ING SUKU ING AKU ING KAMPUNG ING ING KABEH Kanthi GAMPANG ING SUKU ING AKU ING KABEH KENE USUAL ITU ING NGAKAL AKU ING KAMPUNG DENGAN KANGGO KELUARGA ING JAWA KANGGO KAWASAN JAWA ING NGANGGOLAH KELUARGA JAWA ING NGANGGO PIRI SAKA KAWASAN JAWA ING NGANGGO PIREMBANG MACAPAT WULANG KAWASAN JAWA ING NGANGGO PIRENGKE ING INI SUKAN APA MENGIKUTKE ING APA KANGGO LATIHAN ING NGANGGO ING KANGGO LATIHAN ING NGANGGO ING WANG KANGGO TANGGO TANGGO LATIHAN ING NGANGGO ING KANGGO NANGKA INGKANG TANGKA LATIHAN ING NGANGGO ING WANG KANGGO TANGKA ING NGANGGO LANJUT SAIKI ANTARI NGGABUNGA LAN SAIKI ANTARA KOMPUTER LAN JAMINAN. GETARAN. GETARAN. >> GETARAN. >> Wartawan: GETARAN. >> Wartawan: HE GETARAN. >> Wartawan: Dheweke bakal GETARAN. >> Wartawan: Dheweke bakal Konsep GETARAN. >> Wartawan: Dheweke bakal konnt >> Wartawan: Dheweke bakal konnt >> Wartawan: Piyambakipun bakal setuju >> Wartawan: Dheweke bakal konjuk ngatasi >> Wartawan: Dheweke bakal konsumen kanggo nglindhungi perlindungan kasebut. TINDAHAN TINDAK. TINDAHAN TINDAK. >> TINDAHAN TINDAK. >> THE TINDAHAN TINDAK. >> OBLIGASI TINDAHAN TINDAK. >> OBLIGASI TO TINDAHAN TINDAK. >> OBLIGASI KANGGO TINDAHAN TINDAK. >> OBLIGASI KANG INGGO >> OBLIGASI KANG INGGO >> OBLIGASI KANGGO ING WISANA >> OBJEKTIF KANG PITEN ING WARGO ON >> OBJEKTIF KANG ING WARGA APA KANGGO >> OBJEKTIF KANG PITEN ING APA KANGGO >> OBLIGASI KANGGO ING WISANA ING KANGGO NGANGGO >> OBLIGASI KANGGO ING WISANA ING KANGGO MENGANGGUT. LAPORAN ING APA NGANGGO. LAPORAN ING APA NGANGGO. Aku LAPORAN ING APA NGANGGO. AKU LAPORAN ING APA NGANGGO. AKU A LAPORAN ING APA NGANGGO. AKU KOMUNITI LAPORAN ING APA NGANGGO. AKU KOMUNITI JOURNALIST, AKU KOMUNITI JOURNALIST, AKU KOMUNITI JURNALIS, YO AKU KOMUNITI JOURNALIST, INI AKU KOMUNITI JOURNALIST, ING APA YANG APA AKU KOMUNITI JURNALIS, ING AKU KANGGO AKU KOMUNITI JOURNALIST, ING AKU KANGGO. Yaiku sing dak gawe. Yaiku sing dak gawe. >> Yaiku sing dak gawe. >> Wartawan: Yaiku sing dak gawe. >> Wartawan: KAMI Yaiku sing dak gawe. >> Wartawan: KITA DIPANGGO Yaiku sing dak gawe. >> Wartawan: KITA DIPANGGO Yaiku sing dak gawe. >> Wartawan: KITA DITUTUKAKAN TO >> Wartawan: KITA DITUTUKAKAN TO >> Wartawan: KITA DITUTUPAKI PAMPUNG >> Wartawan: KITA DIPANGGO ING DAS PORTLAND >> Wartawan: KITA DIPANGGO ING DAS PORTLAND >> Wartawan: KITA DIPANGGO DARI PENTLIK DESEN TANPA KOMENSI >> Wartawan: KITA DIPANGGO ING DASAR PORTLAND UNTUK KOMPONEN INI POLIS PORTLAND UNTUK KOMUNITAS ON POLIS PORTLAND UNTUK KOMUNITAS ING KABEH POLIS PORTLAND UNTUK KOMUNITAS ING LAWSUIT POLIS PORTLAND UNTUK KOMUNITAS ING LAWSUIT TAPI POLIS PORTLAND UNTUK KOMUNITAS ING LAWSUIT TAPI TAPI TAPI POLIS PORTLAND UNTUK KOMUNITAS ING LAWSUIT TAPI TIDAK DENGAN POLISI PORTLAND UNTUK KOMUNITAS ING LAWSUIT TAPI TIDAK DENGAN KANGGU LAWSUIT TAPI TINDAK DUKU LENGAN LAWSUIT TAPI TINDAK DENGAN KANGGO. BACK. BACK. ING BACK. KOTA BACK. KOTA DI BACK. KOTA PAMPUNGAN BACK. KOTA PAMPUNG TANPA INGGO BACK. KOTA PAMPUNG TANPA TIDAK KOTA PAMPUNG TANPA TIDAK KOTA PORTLAND TANPA KOMEN KOTA PAMPUNG TANPA ING TANPA KANGGO ON KOTA PAMPUNG TANPA ING TANPA ING PENDING KOTA TANPA ING TANPA KANGGO ING PENDING TUKANG KOMUNITASAN UNTUK NAMPANG UNGGUL KOMUNITASAN TINDAKAN TINDAK. TINDAKAN. TINDAKAN. ART TINDAKAN. ART EDWARDS, TINDAKAN. ART EDWARDS, KGW TINDAKAN. ART EDWARDS, KGW BERITA. ART EDWARDS, KGW BERITA. ART EDWARDS, KGW BERITA. >>> ART EDWARDS, KGW BERITA. >>> BARU ART EDWARDS, KGW BERITA. >>> NEW AT ART EDWARDS, KGW BERITA. >>> NEW AT NOON, ART EDWARDS, KGW BERITA. >>> NEW AT NOON, ING ART EDWARDS, KGW BERITA. >>> NEW AT NOON, SUPREME >>> NEW AT NOON, SUPREME >>> NEW AT NOON, KAWASAN SUPREME >>> NEW AT NOON, TEMBANG KAWASAN SUPREME. KOLEJ INGGI. KOLEJ INGGI. KANGGO KOLEJ INGGI. KANGGO A KOLEJ INGGI. KANGGO LOUISIANA KOLEJ INGGI. LAWANGAN LAWANG LOUISIANA KOLEJ INGGI. LAWAN LOUISIANA LAW NA LAWAN LOUISIANA LAW NA LAWANG LOUISIANA UNDANG-UNDANG KANGGO LAWANG LOUISIANA UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG NGANGGO LAWANG LOUISIANA UNDANG-UNDANG NGEWATI KENE LAWAN LOUISIANA UNDANG-UNDANG NGEWATI KENE ING NEGARA LAWANG LOUISIANA UNDANG-UNDANG NGAWEKI KENE ING NGENTOT NEGERI DENGAN LAWANG LOUISIANA UNDANG-UNDANG NGANGGO WANG NEGARA DENGAN NEGARA A TANGGAP APA NEGERI DENGAN A NATE INGKE ING NEGARA DENGAN SAIKI NATE INGKANG NEGARA NEGARA DENGAN PENTING SINGHIRI . . A . A LOT . LOT dibutuhake . DOKTOR KANGGO LOT DIPANGGAL . KOMUNITAS DOKTOR DIPENGAN TANPA DIPANA . PENTING DOKTOR DIPANGGAL DENGAN PENTING . KOMUNITAS DOKTOR DIPENGAN TANPA DOKTOR . PENTING DOKTOR DIPANGGUH DENGAN PENTING DADI TUTUP PADAN WULANG UNGGUH TUTUP SAHA DITADU-INGKI UNGGUH NIKE Kasedhiyan PRFILING KANGGO KEMUDUKAN PROVILEGES PRFILE KANGGO MUNGGUL ING PRIVILEN AT TUTUP SAHA DITADU-INGKE ADALAH PRIVILEN KANGGO ing NEARBY MASALAH ADMITTING ING NEARBY PRIVILEN ADMITTING ING HOSPITAL NEARBY. HOSPITAL. HOSPITAL. IT HOSPITAL. ITU HOSPITAL. IT Yaiku A HOSPITAL. ITE A 5-4 HOSPITAL. ITU WILANGAN 5-4 HOSPITAL. ING KENE 5-4 DENGAN DENGAN HOSPITAL. ING KETUGA 5-4 DENGAN KAWAN ING KETUGA 5-4 DENGAN KAWAN ITU ITU GAMPANG 5-4 DENGAN JAWA TANGGO ITU ITU DENGAN 5-4 MUNGKUL DENGAN ROHERASI JAWA KANGGO, ITU ITU DENGAN 5-4 MUNGKUL DENGAN ROHERASI JAWA KANGGO, POTONG ITU ITU DENGAN 5-4 MUNGKUL DENGAN ROHERASI JAWA KANGGO, ING DENGAN ROHERASI JUSTIS, VOTING DENGAN ROHERN YANG GAMPANG, NAMPUNG DENGAN ROHERASI JUSTIS, VOTING DENGAN KURSUS ROHERASI JUSTIS, VOTING karo LIBERAL KURSUS ROHERN YANG GAMPANG, NAMPUNG DENGAN KABUPATEN GRATIS KURSUS. KANGGO BASA JAWA KANGGO. KANGGO BASA JAWA KANGGO. ING KANGGO BASA JAWA KANGGO. ING KANGGO BASA JAWA KANGGO. ING ITU KANGGO BASA JAWA KANGGO. ING WANG SANGGUH KANGGO BASA JAWA KANGGO. ING ING SENTANG PITU ING ING SENTANG PITU ING ING PITU PANJANG UNGGUNG ING ING ING SUKU ING SUKU ING ING SUKU ING SULIT PEDULING ING SULIT ING ING SITU ING SULIT PADANGGULANG SULU DUA RULING SINCE TWO TRUMP RULING SINCE TWO TRUMP APPOINTEES RULING SINCE DUA LAMPIRAN GRATIS Gabung RULING SINCE DUA LAMPIRAN NGOMUNIKAT Gabung RULING SINCE DUA LAMPIRAN NGUMPUL GOLEKSI. APLIKASI KUNCI KAMPUNG. APLIKASI KUNCI KAMPUNG. >>> APLIKASI KUNCI KAMPUNG. >>> OREGON APLIKASI KUNCI KAMPUNG. >>> OREGON LAWMAKERS APLIKASI KUNCI KAMPUNG. >>> OREGON LAWMAKERS PUTIH >>> OREGON LAWMAKERS PUTIH >>> OREGON LAWMAKERS KHUSUS PUTRA >>> OREGON LAWMAKERS SESIUTUT KHUSUS PUTIH >>> OREGON LAWMAKERS SENARAI KHUSUS PUTRA >>> OREGON LAWMAKERS SUKAN KHUSUS PUTRA NATE JAWA SESI ISTIKAT LAMPUNG JAWA SESI ISTIKAT LAMPUNG JAWA NENG WULAN SESI ISTIKAT LAMPIRAN MALAM Bengi lan SESI ISTIKAT LAMPIRAN MALAM Bengi lan ditutup SESI ISTIKAT LAMPIRAN MALAY BEDHAN lan DESA PAKAI SESI ISTIKAT TAMPILAN MALAM MALAM BENGAL LANJAWA PAKAI DOZEN YANG PUNGGUH lan NUNGGAL JAWA DOZEN BASA lan BUKU YANG Duwe Duwe DOZEN BULAN lan GAMPANG TENAGA KANGGO DOZEN BULAN lan GAMPANG TENAN KANGGO BENTUK DOZEN YANG PUNGGUH BASA LAN BOLEH NGAPAL ING NGAPAK DOZEN BULAN lan GAMPANG TENAGA KANGGO INGGRIS SIAP ING POLIS Ringgit Nglumpukake ENAM ING POLIS Ringgit nambahi ENAM ING AKSUNTABILITI POLISI. AKSARI. AKSARI. Neng kene AKSARI. SAIKI AKSARI. ING SAIKI AKSARI. ING SAIKI KABEH AKSARI. ING SAIKI Wong-wong, AKSARI. ING SAIKI INI KABEH, KOMPUTER ING SAIKI INI KABEH, KOMPUTER ING ING PENTING TARI ING, NGGABUNGA TANPA JANGAN ING ING PENTING TARI ING, NGGABUNGA TANPA GAMPANG ING ING PENTING TARI ING, KABUPATEN GAMPANG TANPA GAMPANG Wonten ing mriki, para kanca, para petugas ora bisa nggunakake coklat, ING ING PENTING TEMA, KAWASAN TANPA GAMPANG TUKANG TANGAN, GAMPANG TANPA GAMPANG TINDAKAN, TINDAK TANPA GAMPANG TINDAKAN, TINDAKAN IN TANPA GAMPANG TINDAKAN, TINDAK ING SITUASI TANPA GAMPANG TUKANG TINDAK, NGUKAL ING SITUASI DENGAN TANPA GAMPANG TUKANG TINDAK, NGUKAL ING SITUASI KENE TENGAH ING SITUASI DENGAN KABUPATEN ING SITUASI DENGAN KANGSA DATENGAN ING SITUASI ING NGANGGO WANGSA BASA ING SITUASI KENE NGEDANG DENGAN KANGGO WARRANTED. KANGGO WARRANTED. KANGGO WARRANTED. TEARGAS KANGGO WARRANTED. TEARGAS BISA KANGGO WARRANTED. TEARGAS BISA LUKIS KANGGO WARRANTED. TEARGAS BISA KANGGO KANGGO WARRANTED. TEARGAS BISA KANGGO WULUT KANGGO WARRANTED. TEARGAS BISA KANGGO DIPANGGIH Yen ora TEARGAS BISA KANGGO DIPANGGIH Yen ora TEARGAS ING BISA DIPANGGIH Yen ora TEARGAS BISA KANGGO DIPANGGIH NUNG JAWA KAMPUNG TEARGAS ING BISA DIPANGGIH Yen ING KETAWA TEARGAS BISA KANGGO MUNGGUL Yen RASA KANGGO MUNGKUT TEARGAS BISA KANGGO DIPANGGIH Yen PITAK DIRI DITULAKKAN lan TEARGAS ING BISA DIPANGGIH Yen RASA KANGGO DENGAN KABUPATEN KANGEN KANGGO DENGAN GAMPANG KANGEN KUNCI DIPANGGUT LAN SEPTA KANGEN KANGGO DENGAN GAMPANG lan GAMPANG SEPTA KANGEN KANGGO DENGAN KANGGURU SEPTA KARYA KANGGO KANGEN KANGGO DENGAN KABUPATEN KOMPUTER SEPTA KANGGO IN KANGEN BISA DITUKUTKAN LAN KAWASAN SEPTA KANGGO ING ADVANCE KENYANAAN SEPTA KANGGO IN ADAN KENYANAAN SEPTA KANGGO ING PENTING KENYANAAN SEPTA KANGGO ING PENTING KENYANAAN SEPTA KANGGO ING ADI SUKU KENYANAAN SEPTA KANGGO ING ADA KANG ING SUKU SEPTA KARYA KANGGO ING ADVANCE ING INI NGANGGO SEPTA KARYA KANGGO ING ADVANCE ING ING NGANGGO NGGAK SEPTA KARYA KANGGO ING ADVANCE ING INI NGANGGO INGGRIS. ING ING KANGGO MANGGUN ING ITU. ING ING KANGGO MANGGUN ING ITU. ORGAN ING ING KANGGO MANGGUN ING ITU. ORGAN IS ING ING KANGGO MANGGUN ING ITU. ORGAN IS ING JUGA ING ING KANGGO MANGGUN ING ITU. ORGAN ISU ING NGANGGO ING ING KANGGO MANGGUN ING ITU. ORGAN ISU ING JAWA TUKANG A ORGAN ISU ING JAWA TUKANG A ORGAN ISU ING NGANGGO KANGGO ORGAN ISU ING NGAKAK ING KANGGO ORGAN ISU ING NGANGGO KANGGO TANGGAL KE TUKANG ORGAN ISU JAWA ING NGANGGO ING SUKU MENGIKUT KENE ORGAN ISU ING NGANGGO ING SUKU KANG TANGGAL NANG TUKANG APA GAMPANG MENGIKUT KENE KAWALANGAN GAMPANG MENGIKUT KENE KAWASAN KABUPATEN GAMPANG MENGIKUT KENE KAWASAN KANGGO DIBUKA. ING DISAH. ING DISAH. AGENSI ING DISAH. AGENSI SANGGO ING DISAH. AGENSI KANGGO TO ING DISAH. AGENSI KANGGO MEMILIK ING DISAH. AGENSI KANGGO NANGGALKE AGENSI KANGGO NANGGALKE AGENSI KANGGO MEMUT TEMPAT AGENSI KANG INGGRIS SEMASA ING sadurunge AGENSI KANGGO MUDAH MENGIKUT DATABASE sadurunge NGANGGO AGENSI KANGGO MUDAH MENGIKUT DATABASE sadurunge ING KANGGO AN DATABASE sadurunge ngudani AN DATABASE sadurunge ngasorake petugas. KAWASAN. KAWASAN. ING KAWASAN. KANGGO KAWASAN. ING GOVERNOR MASIH KAWASAN. MASIH GAMBANG KANGGO KAWASAN. ING SADU GURNOR KANGGO TO ING SADU GURNOR KANGGO TO ING SENTIASA GAMPANG TANGGANG APLIKASI ING SENTIASA GAMPANG NAMPANG LAMPIRAN ING GAMING GOLEKSI GAMPANG LAMPIRAN SEMUA ING SENTIASA GAMPANG MANGSA LAMPIRAN SEMUA INI MASIH GAMBANG MUNGSA LAMPIRAN UNGGAL-UANG KANGGO LAMPIRAN SEMEN KANGGO LAMPIRAN SEMUA BISA ING sadurunge LAMPIRAN ING BAKAL ING APA ING sadurunge LAMPIRAN SEMEN KENE BAKAL ING ING KANGGO LAMPIRAN SEMEN ING BAKAL ING ING ING NGANG UNDANG-UNDANG. SUKU BASA ING NGANGGAL. SUKU BASA ING NGANGGAL. >>> SUKU BASA ING NGANGGAL. >>> WILDFIRE SUKU BASA ING NGANGGAL. >>> WILAYAN WINDUNG SUKU BASA ING NGANGGAL. >>> WINDFIRE SEASON IS SUKU BASA ING NGANGGAL. >>> WULANG SENTIWAK ing kene, >>> WULANG SENTIWAK ing kene, >>> WULANG WULANG ING INI SAIKI, Lan >>> WULANG WULANG SAIKI DI SINI, lan IT >>> WULANG WULANG SAIKI DI SINI, lan ITU ISIA >>> WULANG WULANG ING INI, INI DITULUT Lan DITULUSAN Lan IT IS PREDICTED UNFORTUNATELY, Lan IT IS PREDICTED UNFORTUNATELY, TO Lan IT IS PREDICTED UNFORTUNATELY, TO BE Lan ING PREDICTED UNFORTUNATELY, KANGGO MUNGKUT Lan IT IS PREDICTED UNFORTUNATELY, ING ING ING ING INI. UNFORTUNATELY, UNTUK NATE TARI. UNFORTUNATELY, UNTUK NATE TARI. FIRE UNFORTUNATELY, UNTUK NATE TARI. KANGGO FIRE UNFORTUNATELY, UNTUK NATE TARI. BUDAK FIRE KAYU UNFORTUNATELY, UNTUK NATE TARI. KANGGO FIRE KANGGO UNFORTUNATELY, UNTUK NATE TARI. KANGGO FIRE KANGGO LATE UNFORTUNATELY, UNTUK NATE TARI. KANGGO FIRE KANG ING ING NGANGGO ING ING KANGGO FIRE KANG ING ING NGANGGO ING ING KANGGO FIRE ING ING NGANGGO ING ING ING BASA-BASA ING NGANGGO ING ING Bengi BIDANG NGOMONG ING NGANGGO ING ING ING BULAN BIDANG NGOMONG ING NGETANG ING ING ING ING MALING MONITORING ING BANJIR BASA ING NGALAKKE ING ING ING MALING MONITORING GAMPANG ING MALU MONITORING ING KUNING ING MALU MONITORING ING SMART BRUSHFIRE ING MALU MONITORING INGKANG BRUSHFIRE IN ING WULU MONITORING ING SMP BRUSHFIRE IN ING MALU MONITORING ING SMEN BRUSHFIRE ING GORGE. BRUSHFIRE ING GORGE. BRUSHFIRE ING GORGE. IT BRUSHFIRE ING GORGE. Miwiti BRUSHFIRE ING GORGE. ITHARI YESTERDAY BRUSHFIRE ING GORGE. ITULUS YESTERDAY NEAR ITULUS YESTERDAY NEAR ITULIS YESTERDAY NEAR ROWENA, ITULISKE YESTERDAY NEAR ROWENA, lan IT Miwiti YESTERDAY NEAR ROWENA, lan DIPENGGALKE IT MULIT YESTERDAY NEAR ROWENA, lan GAMPANG GAMPANG IT Miwiti YESTERDAY NEAR ROWENA, lan TAWASAN KANGGO TO ROWENA, lan KAWASAN KABUPATEN TO ROWENA, lan GAMPANG TANGGAL UNTUK TUTUP ROWENA, lan TAWASAN GAMPANG UNTUK NUTUT Bagean ROWENA, lan TAWASAN GAMPANG UNTUK NUTUT Bagean ROWENA, lan TAWASAN TANGGAL UNTUK TUTUP BAHASA INGGRIS ROWENA, lan TAWASAN TANGGAL UNTUK TUTUP BAHASA INGGO 30 TUTUP BAHASA ING KABEH 30 TUTUP BAHASA ING JAWA KANGGO 30 ANTARA TUTUP BAHASA ING JAWA KAMPUNG 30 ANTARI TUTUP BAHASA ING JAWA KAMPUNG 30 ANTARA RUMAH RUMAH TUTUP BAHASA ING JAMINAN 30 ANTARA RUMAH RUMAH lan TUTUP BAHASA ING JAWA KANGGO 30 ANTARA RUMAH RUMAH lan ING ANTARA RUMAH RUMAH lan ING ANTARA RUMAH RUMAH lan DADAN. KANGGO. KANGGO. CREWS KANGGO. KOTAK GOT KANGGO. CREWS GOT IT KANGGO. CREWS GOT IT UNDER KANGGO. CREWS GOT IT UNDER KONTROL CREWS GOT IT UNDER KONTROL CREWS GOT IT UNDER CONTROL SELEPAS CREWS GOT IT UNDER CONTROL SELEPAS IT CREWS GOT IT UNDER CONTROL SELEPAS ING BUKU CREWS GOT IT UNDER CONTROL SELEPAS INI DITUTUPAKNA CREWS GOT IT UNDER CONTROL SELEPAS INI DITUTUSAN 15 CREWS GOT IT UNDER CONTROL SELEPAS INI DITUTUS ING 15 ACRES. SARI KAYU TUTUP TUTUP 15 AS. SARI KAYU TUTUP TUTUP 15 AS. PRETTY SARI KAYU TUTUP TUTUP 15 AS. PRETTY SMALL. PRETTY SMALL. PRETTY SMALL. KAWASAN PRETTY SMALL. PENGURUSAN EMAS PRETTY SMALL. PENGURUSAN EMAS PRETTY SMALL. MANAGEMENT MANUSIA INGGRIS UNTUK TO MANAGEMENT MANUSIA INGGRIS UNTUK TO MANAGEMENT MANUSIA INGGRIS UNTUK ISU MANAGEMENT MANUSIA INGGRIS UNTUK ISU A MANAGEMENT MANUSIA ING UNTUK KANGGO TANGGAL MANAGEMENT MANUSIA ING UNTUK ISU KANGGO TAPI SUKU

Kisah Top KGW: noon 6-29-20

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="8.074" dur="0.067"> >>> </text>
<text sub="clublinks" start="8.141" dur="0.601"> >>> IT </text>
<text sub="clublinks" start="8.742" dur="0.233"> >>> IT IS IS </text>
<text sub="clublinks" start="8.975" dur="0.167"> >>> ITU INI WASA </text>
<text sub="clublinks" start="9.142" dur="0.634"> >>> ITU WAKtu MASA TO </text>
<text sub="clublinks" start="9.776" dur="0.734"> >>> ITU WAKTU WAKTU WAKE </text>
<text sub="clublinks" start="10.51" dur="2.269"> >>> ITU WAKTU WAKTU WAKE UP </text>
<text sub="clublinks" start="12.779" dur="0.467"> >>> ITU WAKTU WAKTU WAKE UP AMERIKA. </text>
<text sub="clublinks" start="13.246" dur="0.734"> >>> ITU WAKTU WAKTU WAKE UP AMERIKA. ING </text>
<text sub="clublinks" start="13.98" dur="0.434"> >>> ITU WAKTU WAKTU WAKE UP AMERIKA. PUTIH </text>
<text sub="clublinks" start="14.414" dur="0.434"> >>> ITU WAKTU WAKTU WAKE UP AMERIKA. RUMAH PUTIH </text>
<text sub="clublinks" start="14.848" dur="0.3"> >>> ITU WAKTU WAKTU WAKE UP AMERIKA. RUMAH PUTIH </text>
<text sub="clublinks" start="15.148" dur="0.2"> AMERICA. RUMAH PUTIH </text>
<text sub="clublinks" start="15.348" dur="0.067"> AMERICA. RUMAH PUTIH TULI AKU </text>
<text sub="clublinks" start="15.415" dur="0.734"> AMERICA. RUMAH PUTIH ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="16.149" dur="0.3"> AMERICA. RUMAH PUTIH ING ING ING DENIAL </text>
<text sub="clublinks" start="16.449" dur="1.101"> AMERICA. RUMAH PUTIH ING ING ING DENIAL ON </text>
<text sub="clublinks" start="17.55" dur="0.1"> AMERICA. RUMAH PUTIH ING ING DENIAL ING CORONAVIRUS </text>
<text sub="clublinks" start="17.65" dur="0.401"> ING DENIAL ING CORONAVIRUS </text>
<text sub="clublinks" start="18.051" dur="1.001"> ING DENIAL ING CORONAVIRUS SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="19.052" dur="1.668"> Wis ING DENIAL ING CORONAVIRUS SARI SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="20.72" dur="0.534"> Wis ING DENIAL ING CORONAVIRUS SARI GET-GO. </text>
<text sub="clublinks" start="21.254" dur="0.2"> SARI GET-GO. </text>
<text sub="clublinks" start="21.454" dur="0.1"> SARI GET-GO. Lan </text>
<text sub="clublinks" start="21.554" dur="0.134"> SARI GET-GO. Lan THE </text>
<text sub="clublinks" start="21.688" dur="0.167"> SARI GET-GO. Lan FEDERAL </text>
<text sub="clublinks" start="21.855" dur="0.634"> SARI GET-GO. Lan TANGGUNGAN PEKRANGAN </text>
<text sub="clublinks" start="22.489" dur="0.934"> SARI GET-GO. Lan TANGGUNGAN PEKRANGAN IS </text>
<text sub="clublinks" start="23.423" dur="0.067"> SARI GET-GO. Lan TANGGUTAN PEKRUKAN ING JAWA </text>
<text sub="clublinks" start="23.49" dur="0.867"> Lan TANGGUTAN PEKRUKAN ING JAWA </text>
<text sub="clublinks" start="24.357" dur="3.47"> Lan TANGGUNGAN FEDERAL AKU JADI </text>
<text sub="clublinks" start="27.827" dur="0.534"> Lan TANGGUNGAN FEDERAL ING JAWA TUNGGUL. </text>
<text sub="clublinks" start="28.361" dur="0.167"> AYAM KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="28.528" dur="0.133"> AYAM KANGGO. >>> </text>
<text sub="clublinks" start="28.661" dur="0.101"> AYAM KANGGO. >>> ANDREW </text>
<text sub="clublinks" start="28.762" dur="0.133"> AYAM KANGGO. >>> ANDREW CUOMO </text>
<text sub="clublinks" start="28.895" dur="0.134"> AYAM KANGGO. >>> KUNCI ANDREW CUOMO </text>
<text sub="clublinks" start="29.029" dur="0.233"> AYAM KANGGO. >>> ANDREW CUOMO NGEDUT </text>
<text sub="clublinks" start="29.262" dur="0.3"> AYAM KANGGO. >>> ANDREW CUOMO NGEDANGKE AT </text>
<text sub="clublinks" start="29.562" dur="0.201"> >>> ANDREW CUOMO NGEDANGKE AT </text>
<text sub="clublinks" start="29.763" dur="0.1"> >>> ANDREW CUOMO NGEDANGKE ING ING </text>
<text sub="clublinks" start="29.863" dur="0.1"> >>> ANDREW CUOMO NGEDANGKE ING PUTIH </text>
<text sub="clublinks" start="29.963" dur="0.133"> >>> ANDREW CUOMO NGEDANGKE ING ING omah </text>
<text sub="clublinks" start="30.096" dur="0.167"> >>> ANDREW CUOMO NGEDANGKE ING RUMAH PUTIH </text>
<text sub="clublinks" start="30.263" dur="0.2"> >>> ANDREW CUOMO NGEDANGKE ING RUMAH PUTIH </text>
<text sub="clublinks" start="30.463" dur="0.234"> >>> ANDREW CUOMO KANGGO ING ING RUMAH PUTIH UNTUK PIRANG </text>
<text sub="clublinks" start="30.697" dur="0.3"> >>> ANDREW CUOMO KANGGO ING ING RUMAH PUTIH ING ING WANG ITU </text>
<text sub="clublinks" start="30.997" dur="0.234"> RUMAH PUTIH ING NGANGGO WANGI </text>
<text sub="clublinks" start="31.231" dur="0.433"> RUMAH PUTIH ING KANGGO ING DITANGGANG </text>
<text sub="clublinks" start="31.664" dur="1.435"> RUMAH PUTIH ING KANGGO ING ITU KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="33.099" dur="0.534"> RUMAH PUTIH ING KANGGO ING ING PANDEMIK INI. </text>
<text sub="clublinks" start="33.633" dur="0.2"> GAMPANG PANDEMIK INI. </text>
<text sub="clublinks" start="33.833" dur="0.067"> GAMPANG PANDEMIK INI. ING </text>
<text sub="clublinks" start="33.9" dur="0.067"> GAMPANG PANDEMIK INI. ING </text>
<text sub="clublinks" start="33.967" dur="0.133"> GAMPANG PANDEMIK INI. KANG KINI </text>
<text sub="clublinks" start="34.1" dur="0.234"> GAMPANG PANDEMIK INI. ING KENE </text>
<text sub="clublinks" start="34.334" dur="0.267"> GAMPANG PANDEMIK INI. ING KENE </text>
<text sub="clublinks" start="34.601" dur="0.133"> GAMPANG PANDEMIK INI. ING KENE ING NGETENG INI </text>
<text sub="clublinks" start="34.734" dur="0.334"> GAMPANG PANDEMIK INI. ING KENE ING NGANSARI NGOMBUT </text>
<text sub="clublinks" start="35.068" dur="0.2"> ING KENE ING NGANSARI NGOMBUT </text>
<text sub="clublinks" start="35.268" dur="0.2"> ING KENE ING NGETENG NGOMBUT NU KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="35.468" dur="0.067"> ING KENE BISAN NAIK ING ING INTEKEN ING </text>
<text sub="clublinks" start="35.535" dur="0.067"> ING KENE ING NGETENG ING PENTING ING PENTING ING </text>
<text sub="clublinks" start="35.602" dur="0.167"> ING KENE BISAN NAIK ING ING PENTING WIS ING ING </text>
<text sub="clublinks" start="35.769" dur="0.333"> ING KENE ING NGETENGAH ING SADANGAN ING JENIS ING JAWA. </text>
<text sub="clublinks" start="36.102" dur="0.234"> Informasi Anyar ing RISE. </text>
<text sub="clublinks" start="36.336" dur="0.067"> Informasi Anyar ing RISE. SALAM </text>
<text sub="clublinks" start="36.403" dur="0.567"> Informasi Anyar ing RISE. THANKS FOR </text>
<text sub="clublinks" start="36.97" dur="2.035"> Informasi Anyar ing RISE. THANKS UNTUK Gabung </text>
<text sub="clublinks" start="39.005" dur="0.467"> Informasi Anyar ing RISE. THANKS UNTUK Gabung AS, </text>
<text sub="clublinks" start="39.472" dur="0.301"> Informasi Anyar ing RISE. THANKS UNTUK Gabung AS, NEGERI </text>
<text sub="clublinks" start="39.773" dur="0.2"> THANKS UNTUK Gabung AS, NEGERI </text>
<text sub="clublinks" start="39.973" dur="0.1"> THANKS UNTUK Gabung AS, NEGERI lan </text>
<text sub="clublinks" start="40.073" dur="0.167"> THANKS UNTUK NGGABUNGA US, NEGARA lan KARANGAN </text>
<text sub="clublinks" start="40.24" dur="0.2"> THANKS UNTUK gabung US, NEGERI lan Pelajar LOKAL </text>
<text sub="clublinks" start="40.44" dur="0.133"> THANKS UNTUK Gabung AS, NEGARA LAN NEGARA Pelajar </text>
<text sub="clublinks" start="40.573" dur="0.201"> Lan PAMAKSA LOKAL NEGARA </text>
<text sub="clublinks" start="40.774" dur="0.1"> Lan PAMAKSAAN KEPIMPULAN LOKAL AYAM </text>
<text sub="clublinks" start="40.874" dur="0.066"> Lan PAMELAN LOKAL NATIONWIDE ING TRYING </text>
<text sub="clublinks" start="40.94" dur="0.367"> Lan PAMI LOKAL NEGARA INGGRIS NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="41.307" dur="0.134"> Lan PAMI LOKAL NEGARA INGGRIS ING TRYING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="41.441" dur="0.233"> Lan PAMI LOKAL NEGARA INGGRIS NGANGGO ING SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="41.674" dur="0.167"> Lan PAMI LOKAL NEGARA INGGRIS NGANGGO ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="41.841" dur="0.334"> Lan PEMIMPIN PELANGGAN LOKAL NGANGGO ING SAIKI NGANGGO ING SAP </text>
<text sub="clublinks" start="42.175" dur="0.2"> SAIKI MENYUKU NGAHA-APA NGGALKE SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="42.375" dur="0.3"> SAIKI MENYARI NGANGGO PIRIK TUNGGU KANGSA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="42.675" dur="0.234"> SAIKI MENYUKU NGEDALKE PIRIK ING KANGGO NUKA </text>
<text sub="clublinks" start="42.909" dur="0.167"> SAIKI MENYUKU NGEDALKE PIRIK ING KANGGO NANGGALKEWANG-ARAWA </text>
<text sub="clublinks" start="43.076" dur="0.901"> KANGGO NGGALKE SUKU APA PADANG KANGGO UNDANG-UNDANG PITUT </text>
<text sub="clublinks" start="43.977" dur="0.634"> KANGGO TRANING NGANGGO PIRANG KENE KANGGO NAMPI TUKANG KANGGO-19. </text>
<text sub="clublinks" start="44.611" dur="0.167"> PENTING TAMPIKAN KANGGO-19. </text>
<text sub="clublinks" start="44.778" dur="0.1"> PENTING TAMPIKAN KANGGO-19. AS </text>
<text sub="clublinks" start="44.878" dur="0.133"> PENTING TAMPIKAN KANGGO-19. AS THE </text>
<text sub="clublinks" start="45.011" dur="0.1"> PENTING TAMPIKAN KANGGO-19. AS THE PUTIH </text>
<text sub="clublinks" start="45.111" dur="0.401"> PENTING TAMPIKAN KANGGO-19. AS PUTIH RUMAH </text>
<text sub="clublinks" start="45.512" dur="0.233"> PENTING TAMPIKAN KANGGO-19. AS PUTRA RUMAH PUTIH </text>
<text sub="clublinks" start="45.745" dur="0.868"> PENTING TAMPIKAN KANGGO-19. AS PUTIH RUMAH PUTIH DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="46.613" dur="0.2"> AS PUTIH RUMAH PUTIH DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="46.813" dur="0.701"> AS PUTIH RUMAH PUTIH DENGAN WULAN </text>
<text sub="clublinks" start="47.514" dur="0.467"> AS PUTUP RUMAH PUTIH ING KRISIS, </text>
<text sub="clublinks" start="47.981" dur="0.3"> AS PUTIH RUMAH PUTIH ING KRISIS, ING </text>
<text sub="clublinks" start="48.281" dur="0.067"> AS PUTIH RUMAH PUTIH ING KRISIS, ING PRESIDEN </text>
<text sub="clublinks" start="48.348" dur="0.333"> AS PUTIH RUMAH PUTIH DENGAN KRISIS, ING PRESIDEN </text>
<text sub="clublinks" start="48.681" dur="0.267"> ING KRISIS, ING PRESIDEN </text>
<text sub="clublinks" start="48.948" dur="0.334"> ING KRISIS, PRESIDEN NGENTANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="49.282" dur="1.702"> ING KRISIS, PRESIDEN NANGGOLAH KE </text>
<text sub="clublinks" start="50.984" dur="0.434"> ING KRISIS, PRESIDEN NANGSA NAMPAK KABAR </text>
<text sub="clublinks" start="51.418" dur="0.233"> ING KRISIS, PRESIDEN NANGGALKEN ING BALAKON </text>
<text sub="clublinks" start="51.651" dur="0.3"> ING KRISIS, PRESIDEN NANGGALKEN ING BALAKON RUSIA </text>
<text sub="clublinks" start="51.951" dur="0.167"> REACTING TO BALAKON sing RUSSIA </text>
<text sub="clublinks" start="52.118" dur="0.034"> REACTING TO BALAKON sing RUSSIA PUT </text>
<text sub="clublinks" start="52.152" dur="0.133"> REACTING TO BALAKON sing RUSSIA PUT A </text>
<text sub="clublinks" start="52.285" dur="0.134"> REACTING TO BALAKON sing RUSSIA PUT A BOUNTY </text>
<text sub="clublinks" start="52.419" dur="0.767"> REACTING TO BALAKON sing RUSSIA PUT A BOUNTY </text>
<text sub="clublinks" start="53.186" dur="0.834"> REACTING TO BALAKON sing RUSSIA PUT A BOUNTY ING US </text>
<text sub="clublinks" start="54.02" dur="0.534"> REACTING TO BALAKON sing RUSSIA PUT A BOUNTY IN TROOPS US. </text>
<text sub="clublinks" start="54.554" dur="0.234"> PUTOT POTONGAN ING TROOPS AS. </text>
<text sub="clublinks" start="54.788" dur="0.1"> PUTOT POTONGAN ING TROOPS AS. TRACIE </text>
<text sub="clublinks" start="54.888" dur="0.1"> PUTOT POTONGAN ING TROOPS AS. POTEN TRACIE </text>
<text sub="clublinks" start="54.988" dur="0.067"> PUTOT POTONGAN ING TROOPS AS. POTAK TRACIE Duwe </text>
<text sub="clublinks" start="55.055" dur="0.266"> PUTOT POTONGAN ING TROOPS AS. POTAK TRACIE Duwe </text>
<text sub="clublinks" start="55.321" dur="0.267"> PUTOT POTONGAN ING TROOPS AS. POTAK TRACIE Duwe BABAD </text>
<text sub="clublinks" start="55.588" dur="0.201"> POTAK TRACIE Duwe BABAD </text>
<text sub="clublinks" start="55.789" dur="0.567"> POTAK TRACIE Duwe TINDAKAN SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="56.356" dur="7.808"> POTAK TRACIE DENGAN KABUPATEN SARI WASHINGTON, </text>
<text sub="clublinks" start="64.164" dur="0.166"> POTEN TRACIE DENGAN KABUPATEN SARI WASHINGTON, DC </text>
<text sub="clublinks" start="64.33" dur="0.167"> SARI WASHINGTON, DC </text>
<text sub="clublinks" start="64.497" dur="0.2"> Saka WASHINGTON, DC >> </text>
<text sub="clublinks" start="64.697" dur="0.067"> Saking WASHINGTON, DC >> Reporter: </text>
<text sub="clublinks" start="64.764" dur="0.1"> Saking WASHINGTON, DC >> Reporter: THE </text>
<text sub="clublinks" start="64.864" dur="0.167"> Saking WASHINGTON, DC >> Wartawan: AS </text>
<text sub="clublinks" start="65.031" dur="0.2"> Saking WASHINGTON, DC >> Wartawan: AS SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="65.231" dur="0.301"> Saking WASHINGTON, DC >> Wartawan: AS SAIKI KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="65.532" dur="0.2"> >> Wartawan: AS SAIKI SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="65.732" dur="0.167"> >> Wartawan: AS SAIKI Duwe 2,5 </text>
<text sub="clublinks" start="65.899" dur="0.233"> >> Wartawan: AS Saiki Duwe 2,5 yuta </text>
<text sub="clublinks" start="66.132" dur="0.134"> >> Wartawan: AS SAIKI Duwe 2,5 Milyar CORONAVIRUS </text>
<text sub="clublinks" start="66.266" dur="0.1"> >> Wartawan: AS SAIKI Duwe 2,5 Milyar KORONAVIRUS </text>
<text sub="clublinks" start="66.366" dur="0.2"> 2,5 CASONAVIRUS CASONAVIRUS </text>
<text sub="clublinks" start="66.566" dur="0.1"> 2,5 JAMIN CORONAVIRUS CASONAVIRUS DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="66.666" dur="0.167"> 2,5 Juta CORONAVIRUS CASONAVIRUS Kanthi Anyar </text>
<text sub="clublinks" start="66.833" dur="0.067"> 2,5 JAMIN CORONAVIRUS KANGGO DENGAN WARNA BAGONG </text>
<text sub="clublinks" start="66.9" dur="0.233"> 2,5 JAMIN CORONAVIRUS KASUT DENGAN WARNA WIS IN </text>
<text sub="clublinks" start="67.133" dur="0.234"> 2,5 JAMU CORONAVIRUS KASUT DENGAN WARNA BARU DI FLORIDA, </text>
<text sub="clublinks" start="67.367" dur="0.233"> DENGAN REKOD BARU ing FLORIDA, </text>
<text sub="clublinks" start="67.6" dur="0.501"> WAYANG KENYATA BARU DI FLORIDA, SOUTH </text>
<text sub="clublinks" start="68.101" dur="0.734"> DENGAN REKOD BARU ing FLORIDA, SOUTH CAROLINA, </text>
<text sub="clublinks" start="68.835" dur="0.567"> DENGAN REKOD BARU ing FLORIDA, SOUTH CAROLINA, NEVADA, </text>
<text sub="clublinks" start="69.402" dur="0.167"> SOUTH CAROLINA, NEVADA, </text>
<text sub="clublinks" start="69.569" dur="0.067"> SOUTH CAROLINA, NEVADA, >> </text>
<text sub="clublinks" start="69.636" dur="0.1"> SOUTH CAROLINA, NEVADA, >> KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="69.736" dur="0.133"> SOUTH CAROLINA, NEVADA, >> KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="69.869" dur="0.234"> SOUTH CAROLINA, NEVADA,>> KITA KITA ISTunggal </text>
<text sub="clublinks" start="70.103" dur="0.233"> SOUTH CAROLINA, NEVADA,>> KITA KANG ING dinten </text>
<text sub="clublinks" start="70.336" dur="0.134"> SOUTH CAROLINA, NEVADA, >> ING KITA TARI ING TUTUP </text>
<text sub="clublinks" start="70.47" dur="0.233"> SOUTH CAROLINA, NEVADA,>> ING KITA TARI ING TUTUP TO </text>
<text sub="clublinks" start="70.703" dur="0.301"> SOUTH CAROLINA, NEVADA, >> KAMI NU ING TARI ING TUTUP KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="71.004" dur="0.167"> >> KITA IS ING ING NGOMPAT PARA HARI </text>
<text sub="clublinks" start="71.171" dur="0.066"> >> KITA IS ING ARAH ING PUTRA nganti Dina </text>
<text sub="clublinks" start="71.237" dur="0.1"> >> KITA IS ING ARAH ING KLAWI ING KANG dinten </text>
<text sub="clublinks" start="71.337" dur="0.201"> >> KITA IS ING ARAH ING PUTRA ING DIN KITA PUT </text>
<text sub="clublinks" start="71.538" dur="0.267"> >> KAMI ING ING NGOMONG ING dina Minggu PUTRA ING INI </text>
<text sub="clublinks" start="71.805" dur="0.1"> >> KITA IS ING ING NGOMUNI KANG ING DARI KANGGO PUTEMIK INI </text>
<text sub="clublinks" start="71.905" dur="0.2"> >> KAMI NU ING NGOMONG ING DARI KANG TARI ING KANGGO PANDEMIK INI </text>
<text sub="clublinks" start="72.105" dur="0.334"> >> KAMI NU ING NGOMBUT HARI ING KANG dinten Dalem PUTEMIK ING INI </text>
<text sub="clublinks" start="72.439" dur="0.2"> HARI KANGGO PUTEMIK ING ING ING ING </text>
<text sub="clublinks" start="72.639" dur="0.1"> HARI KANGGO PUTEMIK INI ING PASANGAN. </text>
<text sub="clublinks" start="72.739" dur="0.2"> PAST. </text>
<text sub="clublinks" start="72.939" dur="0.1"> PAST. KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="73.039" dur="0.334"> PAST. KANGGO MIKE </text>
<text sub="clublinks" start="73.373" dur="0.3"> PAST. UNTUK VIK MIKE </text>
<text sub="clublinks" start="73.673" dur="0.134"> PAST. UNTUK PRESIDEN VIK MIKE </text>
<text sub="clublinks" start="73.807" dur="0.267"> PAST. UNTUK PENTZ MESE VIK MIKE </text>
<text sub="clublinks" start="74.074" dur="0.2"> UNTUK PENTZ MESE VIK MIKE </text>
<text sub="clublinks" start="74.274" dur="0.167"> KANGGO MIKE VICE PRESIDENT PENTZ HITS </text>
<text sub="clublinks" start="74.441" dur="0.1"> KANGGO MIKE VICE PRESIDENT PENTZ HITS HOTSPOTS </text>
<text sub="clublinks" start="74.541" dur="0.133"> KANGGO MIKE VICE PRESIDENT PENTZ HITS HOTSPOTS INI </text>
<text sub="clublinks" start="74.674" dur="0.2"> UNTUK MIKE VICE PRESIDENT PENTZ HITS HOTSPOTS INI Minggu, </text>
<text sub="clublinks" start="74.874" dur="0.267"> HITS HOTSPOTS MINGGU Iki, </text>
<text sub="clublinks" start="75.141" dur="0.067"> HITS HOTSPOTS INI Minggu, GOVERNORS </text>
<text sub="clublinks" start="75.208" dur="0.067"> HITS HOTSPOTS MINGGU ING, ING KAMPUNG </text>
<text sub="clublinks" start="75.275" dur="0.1"> HITS HOTSPOTS INI Minggu, GOVERNORS Duwe </text>
<text sub="clublinks" start="75.375" dur="0.233"> HITS HOTSPOTS MINGGU ING, GIGNORS ING ING ODDS </text>
<text sub="clublinks" start="75.608" dur="0.167"> HITS HOTSPOTS MINGGU ING, GIGNORS ING ING ODDS </text>
<text sub="clublinks" start="75.775" dur="0.301"> HITS HOTSPOTS MINGGU ING, GIGNORS ING ING ODDS O NGGIH BAKEN </text>
<text sub="clublinks" start="76.076" dur="0.166"> GIGNORS DI ATUR ing ODDS OI BISAN </text>
<text sub="clublinks" start="76.242" dur="0.134"> GIGNORS DI ATUR ing ODDS O NGGALIS PAKSA </text>
<text sub="clublinks" start="76.376" dur="0.067"> GIGNORS DI ATUR ing ODDS BISAN DENGAN TANGAN </text>
<text sub="clublinks" start="76.443" dur="0.266"> GIGNORS DI ATUR ing ODDS BISAN DENGAN KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="76.709" dur="0.167"> KANGGO KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="76.876" dur="0.034"> KANGGO KANGGO. >> </text>
<text sub="clublinks" start="76.91" dur="0.634"> KANGGO KANGGO. >> Aku </text>
<text sub="clublinks" start="77.544" dur="1.067"> KANGGO KANGGO. >> Aku </text>
<text sub="clublinks" start="78.611" dur="0.468"> KANGGO KANGGO. >> Aku ora BUKU </text>
<text sub="clublinks" start="79.079" dur="0.133"> KANGGO KANGGO. >> Aku ora NAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="79.212" dur="0.234"> KANGGO KANGGO. >> Aku ora NUNGGAL JAWA </text>
<text sub="clublinks" start="79.446" dur="0.3"> KANGGO KANGGO. >> Aku ora NINGGAL JAWA </text>
<text sub="clublinks" start="79.746" dur="0.233"> >> Aku ora NINGGAL JAWA </text>
<text sub="clublinks" start="79.979" dur="0.134"> >> Aku ora NUNGGAL JAWA ING NGUTUT </text>
<text sub="clublinks" start="80.113" dur="0.1"> >> Aku ora NUNGGAL JAWA ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="80.213" dur="0.634"> >> Aku ora NUNGGAL JAWA ING SUKU DARI </text>
<text sub="clublinks" start="80.847" dur="1.668"> >> Aku ora NUNGGAL JAWA ING NGUTUT PARI SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="82.515" dur="0.067"> >> Aku ora NUNGGAL JAWA ING SUKU DARI NEGARA LAIN. </text>
<text sub="clublinks" start="82.582" dur="0.3"> SUKU MENGIKUT LUKU LAIN. </text>
<text sub="clublinks" start="82.882" dur="0.201"> SUKU MENGIKUT LUKU LAIN. >> </text>
<text sub="clublinks" start="83.083" dur="0.266"> SUKU MENGIKUT LUKU LAIN. >> KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="83.349" dur="0.134"> SUKU MENGIKUT LUKU LAIN. >> Kita bisa </text>
<text sub="clublinks" start="83.483" dur="0.233"> SUKU MENGIKUT LUKU LAIN. >> Kita bisa PUT </text>
<text sub="clublinks" start="83.716" dur="0.301"> SUKU MENGIKUT LUKU LAIN. >> Kita bisa PUT ING </text>
<text sub="clublinks" start="84.017" dur="0.367"> >> Kita bisa PUT ING </text>
<text sub="clublinks" start="84.384" dur="0.067"> >> Kita bisa NATE RESTRIENS </text>
<text sub="clublinks" start="84.451" dur="0.1"> >> Kita bisa nuli ING RESTRIANS IN </text>
<text sub="clublinks" start="84.551" dur="0.133"> >> Kita bisa NATE RESTRIANS INGGRUK </text>
<text sub="clublinks" start="84.684" dur="0.2"> >> Kita bisa NATE RESTRIENS ING ING SAHA </text>
<text sub="clublinks" start="84.884" dur="0.234"> RESTRICTIONS ING LAIN LAIN </text>
<text sub="clublinks" start="85.118" dur="0.067"> RANCANGAN DI ANTARA ACROSS LAIN </text>
<text sub="clublinks" start="85.185" dur="0.166"> RESTRICTIONS ING LAIN ACROSS LAIN </text>
<text sub="clublinks" start="85.351" dur="0.101"> RENCANA ING AKU ACROSS LAIN. </text>
<text sub="clublinks" start="85.452" dur="0.166"> ACROSS NEGARA. </text>
<text sub="clublinks" start="85.618" dur="0.167"> ACROSS NEGARA. >> </text>
<text sub="clublinks" start="85.785" dur="0.067"> ACROSS NEGARA. >> Wartawan: </text>
<text sub="clublinks" start="85.852" dur="0.1"> ACROSS NEGARA. >> Wartawan: THE </text>
<text sub="clublinks" start="85.952" dur="0.334"> ACROSS NEGARA. >> Wartawan: TRUMP </text>
<text sub="clublinks" start="86.286" dur="0.367"> >> Wartawan: TRUMP </text>
<text sub="clublinks" start="86.653" dur="0.1"> >> Wartawan: PENTADBANGAN TRUMP </text>
<text sub="clublinks" start="86.753" dur="0.367"> >> Wartawan: FACING PENTING TRUMP </text>
<text sub="clublinks" start="87.12" dur="0.133"> >> Wartawan: ING TRADING TAMBAHAN TRUMP </text>
<text sub="clublinks" start="87.253" dur="3.103"> GAMBAR PENTADBANGAN </text>
<text sub="clublinks" start="90.356" dur="0.468"> PENTING PENTADBIRAN TANPA BASA </text>
<text sub="clublinks" start="90.824" dur="0.166"> PENTADBIRAN TANPA PENTING TANPA TENAGA </text>
<text sub="clublinks" start="90.99" dur="0.267"> PENTADBIRAN TANPA PENTING TANPA BENTUK </text>
<text sub="clublinks" start="91.257" dur="0.267"> PENTADBIRAN TANPA KOMUNITAS ING TANPA BISA </text>
<text sub="clublinks" start="91.524" dur="0.2"> Pitakon babagan ngeling-eling </text>
<text sub="clublinks" start="91.724" dur="0.067"> Pitakon babagan ngeling-eling babagan </text>
<text sub="clublinks" start="91.791" dur="0.134"> Pitakon babagan ngeling-eling yen ora </text>
<text sub="clublinks" start="91.925" dur="0.2"> Pitakon babagan ngeling-eling yen ora liya </text>
<text sub="clublinks" start="92.125" dur="0.1"> Pitakon NGENTOT KENE TANPA ING TANPA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="92.225" dur="0.234"> Pitakon NGENTOT KENE TANPA ING TANPA KANGGO UNGGUL BASA </text>
<text sub="clublinks" start="92.459" dur="0.3"> Pitakon NGENTOT KENE TANPA ING TANPA KANGGO UNDANG-UNDANG UNTUK MEMBANG </text>
<text sub="clublinks" start="92.759" dur="0.3"> TANPA KANGGO UNDANG-UNDUH UNTUK MEMBANG </text>
<text sub="clublinks" start="93.059" dur="0.134"> NATE TINDAK KANGGO UNGGUL UNTUK NGANTEN AMERIKA </text>
<text sub="clublinks" start="93.193" dur="0.1"> NATE TANPA KANGGO UNDANG-UNDANG UNDANG UNDANG UNDANG UNDUH UNTUK MEMBANG AMERIKA TANPA </text>
<text sub="clublinks" start="93.293" dur="0.1"> NATE TANPA STIMULUS KANGGO NGANTEN AMERIKA TANPA Proyek. </text>
<text sub="clublinks" start="93.393" dur="0.167"> AMERIKA TANPA Proyek. </text>
<text sub="clublinks" start="93.56" dur="0.1"> AMERIKA TANPA Proyek. >> </text>
<text sub="clublinks" start="93.66" dur="0.1"> AMERIKA TANPA Proyek. >> IT'S </text>
<text sub="clublinks" start="93.76" dur="0.1"> AMERIKA TANPA Proyek. >> Wengi ITU </text>
<text sub="clublinks" start="93.86" dur="0.767"> AMERIKA TANPA Proyek. >> WAYAN ITU UNTUK </text>
<text sub="clublinks" start="94.627" dur="0.134"> AMERIKA TANPA Proyek. >> Waktos ITAU UNTUK </text>
<text sub="clublinks" start="94.761" dur="0.367"> >> Waktos ITAU UNTUK </text>
<text sub="clublinks" start="95.128" dur="0.067"> >> Waktos ITU ANTARA ADMINISTRASI INI </text>
<text sub="clublinks" start="95.195" dur="0.1"> >> Waktos ITU ANTARA ADMINISTRASI ING TO </text>
<text sub="clublinks" start="95.295" dur="0.767"> >> Waktos ITU ANTARA ADMINISTRASI ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="96.062" dur="0.134"> >> Waktos ITU ANTARA ADMINISTRASI ING NGANGGO ING SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="96.196" dur="0.867"> ADMINISTRASI KANGGO ING KENANA </text>
<text sub="clublinks" start="97.063" dur="0.167"> ADMINISTRASI KANGGO KANGGO SERIUS ING. </text>
<text sub="clublinks" start="97.23" dur="0.167"> LAYANG. </text>
<text sub="clublinks" start="97.397" dur="0.167"> LAYANG. >> </text>
<text sub="clublinks" start="97.564" dur="0.5"> LAYANG. >> Wartawan: </text>
<text sub="clublinks" start="98.064" dur="1.869"> LAYANG. >> Wartawan: Lan </text>
<text sub="clublinks" start="99.933" dur="0.433"> LAYANG. >> Wartawan: Lan RUSIA, </text>
<text sub="clublinks" start="100.366" dur="0.301"> LAYANG. >> Wartawan: Lan RUSSIA, THE </text>
<text sub="clublinks" start="100.667" dur="0.3"> >> Wartawan: Lan RUSSIA, THE </text>
<text sub="clublinks" start="100.967" dur="0.167"> >> Wartawan: Lan RUSIA, PRESIDEN </text>
<text sub="clublinks" start="101.134" dur="0.067"> >> Wartawan: Lan RUSSIA, ING PRESIDEN </text>
<text sub="clublinks" start="101.201" dur="0.1"> >> Wartawan: Lan RUSSIA, PRESIDEN DENYING A </text>
<text sub="clublinks" start="101.301" dur="0.1"> >> Wartawan: Lan RUSSIA, PRESIDENT DENYING NEW </text>
<text sub="clublinks" start="101.401" dur="0.3"> >> Wartawan: Lan RUSSIA, PRESIDEN METENE ISTOR BARU </text>
<text sub="clublinks" start="101.701" dur="0.234"> PRESIDENT DENYING YORK Anyar </text>
<text sub="clublinks" start="101.935" dur="0.133"> PRESIDENT DENYING KANGGO YORK Anyar </text>
<text sub="clublinks" start="102.068" dur="0.1"> PRESIDENT DENYING LAPORAN KANGGO YORK Anyar </text>
<text sub="clublinks" start="102.168" dur="0.534"> PRESIDENT DENYING LAPORAN KENE KABUPATEN KENE </text>
<text sub="clublinks" start="102.702" dur="0.267"> PRESIDENT DENYING LAPORAN KENE KABUPATEN KENE </text>
<text sub="clublinks" start="102.969" dur="0.467"> PRESIDEN NGENTOT JAWAB KENE KABUPATEN KENE YANG KABEH KENE </text>
<text sub="clublinks" start="103.436" dur="0.3"> PRESIDENT DENYING LAPORAN KENE KABUPATEN KENE YANG KABEH KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="103.736" dur="0.167"> LAPORAN KANGGO NUNG DIA NGADALIKI KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="103.903" dur="0.134"> LAPORAN KANGGO NUNG DIA NGALAKI MACAPAT ING </text>
<text sub="clublinks" start="104.037" dur="0.133"> LAPORAN KANGGO BISA NGANGGO NGANGGO MACIP </text>
<text sub="clublinks" start="104.17" dur="0.067"> LAPORAN KANGGO NUNG DIA NGADALIKI KANGGO ing MARUS RUSIA </text>
<text sub="clublinks" start="104.237" dur="0.734"> LAPORAN KANGGURU YANG NU NGADI BAKAL ING PUTRA MARUS RUSSIA </text>
<text sub="clublinks" start="104.971" dur="0.2"> LAPORAN KANGGO NUNG DIA NGADALIKI KANGGO ing MARUS RUSSIA PUT A </text>
<text sub="clublinks" start="105.171" dur="0.267"> LAPORAN KANGGURU YANG NU NGADI BAKAL DI MACAM RUSSIA PUTA ING SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="105.438" dur="0.334"> LAPORAN KANGGURU YANG NU NGADI BALIK ing MARUS RUSSIA PUTA ING NGETUNG </text>
<text sub="clublinks" start="105.772" dur="0.2"> Ing MARUS RUSSIA PUT A BOUNTY ING </text>
<text sub="clublinks" start="105.972" dur="0.134"> IN MARS RUSSIA PUT A BOUNTY ING US </text>
<text sub="clublinks" start="106.106" dur="0.5"> IN MARS RUSSIA PUTA PUTRA ING TROOPS AS </text>
<text sub="clublinks" start="106.606" dur="0.634"> ING MARUS RUSSIA PUTA PUTRA ING TROOP US IN </text>
<text sub="clublinks" start="107.24" dur="0.534"> ING MARUS RUSSIA PUTA PUNYA KANGGO ING TROOPS US IN AFGHANISTAN. </text>
<text sub="clublinks" start="107.774" dur="0.167"> US TROOPS IN AFGHANISTAN. </text>
<text sub="clublinks" start="107.941" dur="0.066"> US TROOPS IN AFGHANISTAN. >> </text>
<text sub="clublinks" start="108.007" dur="0.067"> US TROOPS IN AFGHANISTAN. >> IT </text>
<text sub="clublinks" start="108.074" dur="0.334"> US TROOPS IN AFGHANISTAN. >> IT IS </text>
<text sub="clublinks" start="108.408" dur="0.6"> US TROOPS IN AFGHANISTAN. >> ITU INGKANGKU </text>
<text sub="clublinks" start="109.008" dur="0.167"> US TROOPS IN AFGHANISTAN. >> ITU ING NGEDANG </text>
<text sub="clublinks" start="109.175" dur="0.301"> >> ITU ING NGEDANG </text>
<text sub="clublinks" start="109.476" dur="0.2"> >> ITU ING NGEDANGKE ING PRESIDEN </text>
<text sub="clublinks" start="109.676" dur="0.3"> >> ITU ING NGEDANGKE ING PRESIDEN IS </text>
<text sub="clublinks" start="109.976" dur="0.1"> >> ITU ING NGEDANGKE ING PRESIDEN NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="110.076" dur="0.234"> >> WULANGAN ING PRISIDEN ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="110.31" dur="0.167"> >> ITU INGKE ING PRESIDEN ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="110.477" dur="0.367"> >> WULANGAN ING PRISIDEN KANGGO MUNGGUH ING HIS </text>
<text sub="clublinks" start="110.844" dur="0.166"> PRESIDEN NGENTUK ING SINI </text>
<text sub="clublinks" start="111.01" dur="0.067"> PRESIDEN NGENTUK ING KETIKA </text>
<text sub="clublinks" start="111.077" dur="0.067"> PRESIDENTE MUNGSA ING AKU KANGGO TO </text>
<text sub="clublinks" start="111.144" dur="0.167"> PRESIDEN MUNGSAAKU INGKU KANGGO ING-ING NGANGGANG </text>
<text sub="clublinks" start="111.311" dur="0.2"> PRESIDEN NUNGGAL ING ING KANGGO NU SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="111.511" dur="0.2"> PRESIDENTE MUNGSA ING AKU KANGGO NABI DIA SADIAKI </text>
<text sub="clublinks" start="111.711" dur="0.234"> PRESIDENTE MUNGSA ING ING KANGGO NU MANGGAL NENG WULANG NABI </text>
<text sub="clublinks" start="111.945" dur="0.3"> PRESIDENTE MUNGSA ING ING KANGGO NU MANGSA DENGAN ING WANG SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="112.245" dur="0.267"> WAYANG NU DADI SORANG DONGI TANPA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="112.512" dur="0.1"> WAYANG NU DADI SORANG DONGI TANPA DENGAN NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="112.612" dur="0.067"> WAYANG NU DADI SORANG DONGI DENGAN TANPA DENGAN TANPA ING </text>
<text sub="clublinks" start="112.679" dur="0.167"> Cara Nuwun INGKU SUKU DENGAN NGANGGO APA SAIKI TENTANG ITU. </text>
<text sub="clublinks" start="112.846" dur="0.166"> ANYARI BENTANG ITU. </text>
<text sub="clublinks" start="113.012" dur="0.167"> ANYARI BENTANG ITU. >> </text>
<text sub="clublinks" start="113.179" dur="0.567"> ANYARI BENTANG ITU. >> Wartawan: </text>
<text sub="clublinks" start="113.746" dur="3.404"> ANYARI BENTANG ITU. >> Wartawan: RUSIA </text>
<text sub="clublinks" start="117.15" dur="0.067"> ANYARI BENTANG ITU. >> Wartawan: KABUPATEN RUSSIA </text>
<text sub="clublinks" start="117.217" dur="0.3"> ANYARI BENTANG ITU. >> Wartawan: Wong-wong RUSSIA DESI </text>
<text sub="clublinks" start="117.517" dur="0.2"> >> Wartawan: Wong-wong RUSSIA DESI </text>
<text sub="clublinks" start="117.717" dur="0.1"> >> Wartawan: RUSSIA DESA PAYANGAN ING </text>
<text sub="clublinks" start="117.817" dur="0.167"> >> Wartawan: DUSAN RUSSIA ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="117.984" dur="0.067"> >> Wartawan: DUSAN RUSSIA ING NGANGGO TALIBAN </text>
<text sub="clublinks" start="118.051" dur="0.2"> >> Wartawan: DUSAN RUSSIA ING NGANGGO TALIBAN TO </text>
<text sub="clublinks" start="118.251" dur="0.2"> >> Wartawan: DUSAN RUSSIA ING NGANGGO TALIBAN TO HUNT </text>
<text sub="clublinks" start="118.451" dur="0.334"> >> Wartawan: DUSAN RUSSIA ING NGANGGO TALIBAN TO HUNT DOWN </text>
<text sub="clublinks" start="118.785" dur="0.2"> KANGGO TALIBAN TO HUNT DOWN </text>
<text sub="clublinks" start="118.985" dur="0.067"> PAYAN TALIBAN KANGGO HUNT BASA lan </text>
<text sub="clublinks" start="119.052" dur="0.634"> KANGGO TALIBAN KANGGO HUNT BIKIN lan KANGUNANG </text>
<text sub="clublinks" start="119.686" dur="4.371"> KANGGO TALIBAN KANGGO HUNT BURUK lan KANGGO AMERIKAN </text>
<text sub="clublinks" start="124.057" dur="0.167"> KANGGO TALIBAN KANGGO HUNT BURUK lan KANGGO KANGGO SAKITU AMERIKA. </text>
<text sub="clublinks" start="124.224" dur="0.166"> Lan SOSI KILANG AMERIKA. </text>
<text sub="clublinks" start="124.39" dur="0.201"> Lan SOSI KILANG AMERIKA. ING </text>
<text sub="clublinks" start="124.591" dur="0.133"> Lan SOSI KILANG AMERIKA. PRESIDEN </text>
<text sub="clublinks" start="124.724" dur="0.1"> Lan SOSI KILANG AMERIKA. PRESIDEN GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="124.824" dur="0.301"> Lan SOSI KILANG AMERIKA. PRESIDEN NGENTOT </text>
<text sub="clublinks" start="125.125" dur="0.333"> PRESIDEN NGENTOT </text>
<text sub="clublinks" start="125.458" dur="0.167"> PRESIDEN KANGGO ING INGGRIS </text>
<text sub="clublinks" start="125.625" dur="0.067"> PRESIDEN GAMPANG KOMUNITAS INTELLIGENCE </text>
<text sub="clublinks" start="125.692" dur="0.066"> PRESIDEN KANGGO ING KOMUNITAS INTELLIGENCE </text>
<text sub="clublinks" start="125.758" dur="0.101"> PRESIDEN KANGGO MUDAH KOMUNITAS INGGRIS ING JANGAN </text>
<text sub="clublinks" start="125.859" dur="0.2"> KOMUNITAS INTELLIGENS ING Ora </text>
<text sub="clublinks" start="126.059" dur="0.067"> KOMUNITAS INTELLIGENS ING Ora mikir </text>
<text sub="clublinks" start="126.126" dur="0.1"> KOMUNITAS INTELLIGENCE DIDIK OGO </text>
<text sub="clublinks" start="126.226" dur="0.2"> KOMUNITAS INTELLIGENSIA ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="126.426" dur="0.133"> KOMUNITAS INTELLIGENSIA INGKANG TANGGALKE ING KREDIBLE </text>
<text sub="clublinks" start="126.559" dur="0.334"> KOMUNITAS INTELLIGENSIA INGKANG TANGGALKE ING ING KREDIBLE </text>
<text sub="clublinks" start="126.893" dur="0.234"> Mikir ITU KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="127.127" dur="0.1"> Mikir ITU KREDIBLE sing ASUAJE </text>
<text sub="clublinks" start="127.227" dur="0.066"> Mikir ITU KREDIB ANAK ASUAJE </text>
<text sub="clublinks" start="127.293" dur="0.1"> Mikir ITU KREDIBLE ING ASUAJE TIDAK </text>
<text sub="clublinks" start="127.393" dur="0.201"> Mikir ITU KREDIB ANAK ASUAJE BISA NGGO </text>
<text sub="clublinks" start="127.594" dur="0.3"> Mikir ITU KREDIBLE ING ASUAJE DIDIK NGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="127.894" dur="0.167"> ASUAJE DIDIK DIDENG NENG DIA. </text>
<text sub="clublinks" start="128.061" dur="0.1"> ASUAJE DIDIK DIDENG NENG DIA. ING </text>
<text sub="clublinks" start="128.161" dur="0.1"> ASUAJE DIDIK DIDENG NENG DIA. PUTIH </text>
<text sub="clublinks" start="128.261" dur="0.167"> ASUAJE DIDIK DIDENG NENG DIA. RUMAH PUTIH </text>
<text sub="clublinks" start="128.428" dur="0.167"> ASUAJE DIDIK DIDENG NENG DIA. KANGGO PUTIH RUMAH </text>
<text sub="clublinks" start="128.595" dur="0.333"> ASUAJE DIDIK DIDENG NENG DIA. KANGGO PUTIH ING TRADING TO </text>
<text sub="clublinks" start="128.928" dur="0.234"> KANGGO PUTIH ING TRADING TO </text>
<text sub="clublinks" start="129.162" dur="0.067"> KANGGO PUTIH ING TRADING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="129.229" dur="0.066"> KANGGO PUTIH ING KANGGO ING VERIFY IF </text>
<text sub="clublinks" start="129.295" dur="0.167"> ING WILAYAH PUTIH ING NGETHE ING KABEH Yen </text>
<text sub="clublinks" start="129.462" dur="0.134"> ING WILAYAH PUTIH ING NGETENGI KENE PUNGSAAN </text>
<text sub="clublinks" start="129.596" dur="0.233"> KANGGO PUTIH ING KANGGO ING VERIFY KUNG ING WANG KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="129.829" dur="0.301"> ING WILAYAH PUTIH ING NGETENGI KENE PAKSA ING NGETUNG </text>
<text sub="clublinks" start="130.13" dur="0.2"> LUNGKUH Yen ING TANGGUNG LAMPIRAN WULANG </text>
<text sub="clublinks" start="130.33" dur="0.2"> LELAKON KENE BOUNTY PAKET LAN </text>
<text sub="clublinks" start="130.53" dur="0.1"> LELAKON KENE BOUNTY PAKET PAKETAN lan LAWMAKERS </text>
<text sub="clublinks" start="130.63" dur="0.133"> KENE PAKSA PAKIRAN DENGAN PAKETAN LAN LAWMAKERS </text>
<text sub="clublinks" start="130.763" dur="0.034"> LELAKON KENE BOUNTY ING PAKETAN lan LAWMAKERS ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="130.797" dur="0.934"> INGKUNG KENE ING KANGGO BUNGA LAN ING LAWMAKERS ING NGANGGO A </text>
<text sub="clublinks" start="131.731" dur="0.267"> Lan LAWMAKERS NUKU MANAUT A </text>
<text sub="clublinks" start="131.998" dur="1.635"> Lan LAWMAKERS NUKU GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="133.633" dur="0.234"> Lan LAWMAKERS NATE ING TARI ING SUKAN, </text>
<text sub="clublinks" start="133.867" dur="0.333"> Lan LAWMAKERS NAIK ING TARI ING NGEDUT, NBC </text>
<text sub="clublinks" start="134.2" dur="0.2"> Lan LAWMAKERS NATE ING TARI ING TUKAR BASA, NBC DITUTUP </text>
<text sub="clublinks" start="134.4" dur="0.167"> TARI ING BRIEFING, NBC dikonsepake </text>
<text sub="clublinks" start="134.567" dur="0.1"> HARI INGGRIS, NBC KONFIRMED AT </text>
<text sub="clublinks" start="134.667" dur="0.167"> HARI INGGRIS, NBC KONTAK DI ING </text>
<text sub="clublinks" start="134.834" dur="0.167"> HARI INGGRIS, NBC KONTEKS ING KAWIN. </text>
<text sub="clublinks" start="135.001" dur="0.3"> PADA MORNING ING. </text>
<text sub="clublinks" start="135.301" dur="0.067"> PADA MORNING ING. DEMOKRATS </text>
<text sub="clublinks" start="135.368" dur="0.234"> PADA MORNING ING. DEMOKRAT LAN </text>
<text sub="clublinks" start="135.602" dur="0.2"> PADA MORNING ING. DEMOKRATIS lan REPUBLIKAN </text>
<text sub="clublinks" start="135.802" dur="0.233"> DEMOKRATIS lan REPUBLIKAN </text>
<text sub="clublinks" start="136.035" dur="0.067"> DEMOKRATI LAN REPUBLIKAN CALLING </text>
<text sub="clublinks" start="136.102" dur="0.534"> DEMOKRATI lan REPUBLIKAN TEMBANG UNTUK </text>
<text sub="clublinks" start="136.636" dur="1.268"> DEMOKRATI lan REPUBLIKAN TEMBANG UNTUK AN </text>
<text sub="clublinks" start="137.904" dur="0.567"> DEMOKRATIS lan REPUBLIKAN TEMBANG UNTUK INVESTIGASI. </text>
<text sub="clublinks" start="138.471" dur="0.234"> CALON UNTUK INVESTIGASI. </text>
<text sub="clublinks" start="138.705" dur="0.133"> CALON UNTUK INVESTIGASI. TRACIE </text>
<text sub="clublinks" start="138.838" dur="0.434"> CALON UNTUK INVESTIGASI. POTEN TRACIE, </text>
<text sub="clublinks" start="139.272" dur="1.902"> CALON UNTUK INVESTIGASI. POTEK TRACIE, NBC </text>
<text sub="clublinks" start="141.174" dur="0.534"> CALON UNTUK INVESTIGASI. POTEK TRACIE, NBC NEWS. </text>
<text sub="clublinks" start="141.708" dur="0.167"> POTEK TRACIE, NBC NEWS. </text>
<text sub="clublinks" start="141.875" dur="0.1"> POTEK TRACIE, NBC NEWS. >>> </text>
<text sub="clublinks" start="141.975" dur="0.066"> POTEK TRACIE, NBC NEWS. >>> VIRUS </text>
<text sub="clublinks" start="142.041" dur="0.234"> POTEK TRACIE, NBC NEWS. >>> VIRUS IS </text>
<text sub="clublinks" start="142.275" dur="0.167"> POTEK TRACIE, NBC NEWS. >>> VIRUS IS NGAPAK </text>
<text sub="clublinks" start="142.442" dur="0.267"> POTEK TRACIE, NBC NEWS. >>> VIRUS ADALAH NGUTUS PADAN </text>
<text sub="clublinks" start="142.709" dur="0.167"> >>> VIRUS ADALAH NGUTUS PADAN </text>
<text sub="clublinks" start="142.876" dur="0.133"> >>> VIRUS IS ING GRATIS FASTER IN </text>
<text sub="clublinks" start="143.009" dur="0.534"> >>> VIRUS ADALAH GAMPIRAN ING GRATIS OREGON </text>
<text sub="clublinks" start="143.543" dur="1.034"> >>> VIRUS ADALAH NGAPALKE FASTER ING OREGON AS </text>
<text sub="clublinks" start="144.577" dur="0.234"> >>> VIRUS ADALAH GAMPIRAN ING GRATIS OREGON AS WELL, </text>
<text sub="clublinks" start="144.811" dur="0.233"> >>> VIRUS ADALAH GAMPIRAN ING GRATIS OREGON AS WELL, FOR </text>
<text sub="clublinks" start="145.044" dur="0.367"> >>> VIRUS ADALAH NGENTUKA PISAN ING OREGON AS WELL, UNTUK TIGA </text>
<text sub="clublinks" start="145.411" dur="0.267"> IN OREGON AS WELL, UNTUK TIGA </text>
<text sub="clublinks" start="145.678" dur="0.1"> IN OREGON AS WELL, KANGGO BETUL TULU </text>
<text sub="clublinks" start="145.778" dur="0.101"> ING OREGON AS WELL, UNTUK ING TULIS PULANG, </text>
<text sub="clublinks" start="145.879" dur="0.1"> ING OREGON AS WELL, KANGGO ING TULIS-TARI ING, ING </text>
<text sub="clublinks" start="145.979" dur="0.1"> ING OREGON AS WELL, KANGSA ING TULIS-TARI ING, ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="146.079" dur="0.7"> ING OREGON AS WELL, KANGGO ING TULIS-TARI ING, ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="146.779" dur="0.167"> STRAIGHT HARI, ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="146.946" dur="0.1"> STRAIGHT HARI, ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="147.046" dur="0.067"> HARI ING NGENTAK, ING NGANGGO MURID </text>
<text sub="clublinks" start="147.113" dur="0.134"> HARI ING NGENTAK, ING NGANGGO MACAPAK 200 </text>
<text sub="clublinks" start="147.247" dur="0.233"> STRAIGHT DARI, ING NGANGGO PITUR 200 BABAR </text>
<text sub="clublinks" start="147.48" dur="0.734"> KULIT PULANGAN, ING NGANGGO ING KANGGO 200 KES TENAGA </text>
<text sub="clublinks" start="148.214" dur="2.903"> HARI ING NGANGGO, ING NGANGGO ING KURANG 200 KASUT PONEKS PER </text>
<text sub="clublinks" start="151.117" dur="0.534"> HARI ING NGANGGO, ING NGANGGO ING KANGGO 200 KES TEMPAT HARI ING. </text>
<text sub="clublinks" start="151.651" dur="0.3"> AT LEAST 200 KASUT BARU DAW. </text>
<text sub="clublinks" start="151.951" dur="0.134"> AT LEAST 200 KASUT BARU DAW. YESTERDAY </text>
<text sub="clublinks" start="152.085" dur="0.133"> AT LEAST 200 KASUT BARU DAW. YESTERDAY SAIKI, </text>
<text sub="clublinks" start="152.218" dur="0.1"> AT LEAST 200 KASUT BARU DAW. YESTERDAY SAIKI, ING </text>
<text sub="clublinks" start="152.318" dur="0.1"> AT LEAST 200 KASUT BARU DAW. YESTERDAY SAIKI, ING INGNA </text>
<text sub="clublinks" start="152.418" dur="0.801"> AT LEAST 200 KASUT BARU DAW. YESTERDAY SAIKI, INGKANG 247 </text>
<text sub="clublinks" start="153.219" dur="0.167"> YESTERDAY SAIKI, INGKANG 247 </text>
<text sub="clublinks" start="153.386" dur="1.568"> YESTERDAY SAIKI, ING WANG 247 BAGONG </text>
<text sub="clublinks" start="154.954" dur="0.568"> YESTERDAY SAIKI, ING INI 247 BABAR ING PENTING. </text>
<text sub="clublinks" start="155.522" dur="0.133"> Informasi Anyar. </text>
<text sub="clublinks" start="155.655" dur="0.133"> Informasi Anyar. A </text>
<text sub="clublinks" start="155.788" dur="0.067"> Informasi Anyar. A THIRD </text>
<text sub="clublinks" start="155.855" dur="0.134"> Informasi Anyar. A THIRD OF </text>
<text sub="clublinks" start="155.989" dur="0.233"> Informasi Anyar. A THIRD OF ALL </text>
<text sub="clublinks" start="156.222" dur="0.167"> Informasi Anyar. AIR KAWASAN SEMUA KAS </text>
<text sub="clublinks" start="156.389" dur="0.267"> Informasi Anyar. AIR KAWASAN ALL KES IN </text>
<text sub="clublinks" start="156.656" dur="0.3"> Informasi Anyar. AIR KAWASAN SEMUA KES DI OREGON </text>
<text sub="clublinks" start="156.956" dur="0.201"> AIR KAWASAN SEMUA KES DI OREGON </text>
<text sub="clublinks" start="157.157" dur="0.1"> AIR KAWASAN ALL KES ING OREGON SINCE </text>
<text sub="clublinks" start="157.257" dur="0.066"> AIR KAWASAN SEMUA KES ING OREGON SINCE MARCH </text>
<text sub="clublinks" start="157.323" dur="0.701"> AIR KAWASAN SEMUA KES ING OREGON SINCE MARCH OF </text>
<text sub="clublinks" start="158.024" dur="3.637"> AIR KAWASAN SEMUA KES ING OREGON SINCE MARCH OF MAY </text>
<text sub="clublinks" start="161.661" dur="0.434"> AIR KAWASAN SEMUA KES ING OREGON SINCE MARCH OF REED DITENTANG </text>
<text sub="clublinks" start="162.095" dur="0.333"> AIR KAWASAN SEMUA KES ING OREGON SINCE MARCH OF REPORTED IN </text>
<text sub="clublinks" start="162.428" dur="0.201"> SENIWANG MARKEL ING WANGGO DI ING </text>
<text sub="clublinks" start="162.629" dur="0.1"> SENIWANG MARKAH INGKULIT DI JAWA </text>
<text sub="clublinks" start="162.729" dur="0.1"> SENIWANG MARKAH INGKULIT DI JAWA INGGO </text>
<text sub="clublinks" start="162.829" dur="0.1"> SENIWANG MARKAH INGKULIT DI JAWA TANGGAL JAWA </text>
<text sub="clublinks" start="162.929" dur="0.234"> SENIWANG MARKAH INGKULIT DI JAWA INGKANG DUA </text>
<text sub="clublinks" start="163.163" dur="0.266"> SENIWANG MARKAH INGKULIT DI JAWA INGKANG PULANG DUA. </text>
<text sub="clublinks" start="163.429" dur="0.201"> JAWA INGKANG PULANG DUA. </text>
<text sub="clublinks" start="163.63" dur="0.1"> JAWA INGKANG PULANG DUA. SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="163.73" dur="0.1"> JAWA INGKANG PULANG DUA. SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="163.83" dur="0.133"> JAWA INGKANG PULANG DUA. SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="163.963" dur="0.201"> JAWA INGKANG PULANG DUA. SAIKI ING KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="164.164" dur="0.2"> JAWA INGKANG PULANG DUA. Saiki wis luwih </text>
<text sub="clublinks" start="164.364" dur="0.3"> JAWA INGKANG PULANG DUA. SAIKI ING ING SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="164.664" dur="0.2"> SAIKI ING ING SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="164.864" dur="0.134"> ING ING BISA ING ING BISA 8300 </text>
<text sub="clublinks" start="164.998" dur="0.133"> ING ING SAIKI LAKI KANGENU KANGGO 8300 JAWA </text>
<text sub="clublinks" start="165.131" dur="0.234"> Wis saiki saiki luwih saka KOTA 8300 KOTA </text>
<text sub="clublinks" start="165.365" dur="0.133"> Wis saiki luwih saka 8300 TOTAL CASES STATEWIDE. </text>
<text sub="clublinks" start="165.498" dur="0.2"> 8300 TOTAL CASES STATEWIDE. </text>
<text sub="clublinks" start="165.698" dur="0.1"> 8300 TOTAL CASES STATEWIDE. >>> </text>
<text sub="clublinks" start="165.798" dur="0.101"> 8300 TOTAL CASES STATEWIDE. >>> GOV. </text>
<text sub="clublinks" start="165.899" dur="0.133"> >>> GOV. </text>
<text sub="clublinks" start="166.032" dur="0.501"> >>> GOV. K </text>
<text sub="clublinks" start="166.533" dur="0.433"> >>> GOV. K BROWN </text>
<text sub="clublinks" start="166.966" dur="0.467"> >>> GOV. K PEMBANGUNAN BROWN </text>
<text sub="clublinks" start="167.433" dur="0.267"> >>> GOV. K BROWN PEMBANGUNAN BARS, </text>
<text sub="clublinks" start="167.7" dur="0.334"> K BROWN PEMBANGUNAN BARS, </text>
<text sub="clublinks" start="168.034" dur="0.1"> K BAROWN WARNING BARS, RESTAURANTS, </text>
<text sub="clublinks" start="168.134" dur="0.2"> K BARS PEMBANGSAAN BARS, RESTAURANT, LAIN </text>
<text sub="clublinks" start="168.334" dur="0.1"> K BARS PEMBANGUNAN BARANG, KANGGO, BISNESIS LAIN </text>
<text sub="clublinks" start="168.434" dur="0.201"> RESTAURANTS, OGOSIS LAIN </text>
<text sub="clublinks" start="168.635" dur="0.3"> RESTAURANTS, OGOSIS LAIN </text>
<text sub="clublinks" start="168.935" dur="2.703"> RESTORAN, BISA NEGARA LAIN </text>
<text sub="clublinks" start="171.638" dur="0.4"> RESTAURANTS, OGOSIS LAIN bisa dibukak </text>
<text sub="clublinks" start="172.038" dur="0.234"> RESTAURANTS, OGOSIS LAIN bisa dibukak </text>
<text sub="clublinks" start="172.272" dur="0.2"> RESTAURANTS, OGOSIS LAIN bisa dibukak </text>
<text sub="clublinks" start="172.472" dur="0.333"> RESTAURANTS, OGOSIS LAIN ING UNTUK KANGGO MUNGGUL </text>
<text sub="clublinks" start="172.805" dur="0.234"> MUNGKIN DADAYAKI UNTUK SHUT KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="173.039" dur="0.1"> MUNGKIN DADAYAKI UNTUK SHUT LAGI. </text>
<text sub="clublinks" start="173.139" dur="0.3"> LAGI. </text>
<text sub="clublinks" start="173.439" dur="0.067"> LAGI. AKSES </text>
<text sub="clublinks" start="173.506" dur="0.1"> LAGI. ACCORDING TO </text>
<text sub="clublinks" start="173.606" dur="0.2"> LAGI. GAMPANG PENTING </text>
<text sub="clublinks" start="173.806" dur="0.101"> LAGI. SUKAN ING KANGGO WANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="173.907" dur="0.233"> SUKAN ING KANGGO WANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="174.14" dur="0.1"> GAMPANG MINGGU ING minggu </text>
<text sub="clublinks" start="174.24" dur="0.501"> GAMPANG Nuju WULUS WANGSARI, ING </text>
<text sub="clublinks" start="174.741" dur="0.333"> SUKAN MENGENUT MINGGU WINDEKAN, ING GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="175.074" dur="0.534"> SUKAN MENGGUNAKAN MEKAN WANGSARI, ING SUKU DUMADI </text>
<text sub="clublinks" start="175.608" dur="0.267"> MINGGU, ING KABUPATEN SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="175.875" dur="0.034"> MINGGU, GAMPANG NATE WAWASAN </text>
<text sub="clublinks" start="175.909" dur="0.1"> MINGGU, GAMPANG NATE WAWASAN A </text>
<text sub="clublinks" start="176.009" dur="0.1"> MINGGU, GAMPANG NATE INGKEH MULIT-maua </text>
<text sub="clublinks" start="176.109" dur="0.233"> MINGGU, GAMPANG NATE INGKEJAWA ATAWA NGENTANG-KANG ATAWA </text>
<text sub="clublinks" start="176.342" dur="0.234"> MINGGU, GAMPANG NATE INGKEBAB INGGRIS ING ING ING ING </text>
<text sub="clublinks" start="176.576" dur="0.3"> MINGGU, GAMPANG NU MUNGSA NULIS MULIS KAYU DENGAN ORDER GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="176.876" dur="0.167"> REISSU A STAY AT HOME ORDER </text>
<text sub="clublinks" start="177.043" dur="0.067"> Waca Nggawe Bathi ing omah ORDER </text>
<text sub="clublinks" start="177.11" dur="0.067"> REISSU A STAY AT HOME ORDER ora BUKU </text>
<text sub="clublinks" start="177.177" dur="0.834"> Waca Nggawe Bathi ing omah ORDER Ora BUKAL </text>
<text sub="clublinks" start="178.011" dur="0.2"> NATE SAIKI KANGGO ING ING NGGAL ING OGO Ora dingerteni </text>
<text sub="clublinks" start="178.211" dur="0.467"> NATE AIR KANGGO ING PROSES HOME Ora DITANGGANG APROHEL. </text>
<text sub="clublinks" start="178.678" dur="0.2"> Apa ora APPROACH PREDERRED. </text>
<text sub="clublinks" start="178.878" dur="0.1"> Apa ora APPROACH PREDERRED. KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="178.978" dur="0.1"> Apa ora APPROACH PREDERRED. FOR SAIKI, </text>
<text sub="clublinks" start="179.078" dur="0.067"> Apa ora APPROACH PREDERRED. KANGGO SAIKI, SHE </text>
<text sub="clublinks" start="179.145" dur="0.367"> Apa ora APPROACH PREDERRED. UNTUK SAIKI, SHE </text>
<text sub="clublinks" start="179.512" dur="0.601"> Apa ora APPROACH PREDERRED. KANGGO SAIKI, SHE IS EMPHASIZING </text>
<text sub="clublinks" start="180.113" dur="0.267"> KANGGO SAIKI, SHE IS EMPHASIZING </text>
<text sub="clublinks" start="180.38" dur="0.3"> KANGGO SAIKI, SHE IS PEKEJANG NYEKAL </text>
<text sub="clublinks" start="180.68" dur="0.133"> KANGGO SAIKI, SHE IS RESPONSIBILITI PERSONAL NGEBAB. </text>
<text sub="clublinks" start="180.813" dur="0.101"> KANGGO SAIKI, SHE IS TANGGUNGJAWAB TUNGGULAN DIRI </text>
<text sub="clublinks" start="180.914" dur="0.233"> RESPONSIBILITI PERSONAL, ASKING </text>
<text sub="clublinks" start="181.147" dur="0.034"> TANGGAP WANGSULAN DIRI, PADAN ASI </text>
<text sub="clublinks" start="181.181" dur="0.367"> TANGGAP WANGSULAN DIRI, NANGGAL INGKAN INI </text>
<text sub="clublinks" start="181.548" dur="0.433"> TANGGAP WANGSULAN KABUPATEN, NGANGGO INGGO BASA </text>
<text sub="clublinks" start="181.981" dur="0.467"> TANGGAP WANGSELI DIRI, NAMPANG INGGAL-UNTUK KANGGO MENGGALAKKE MASKAL </text>
<text sub="clublinks" start="182.448" dur="0.167"> TANGGUNGJAWAB TERSIWANG, NGANGGO INGGO-WANGI KANGGO NGGALKE MASKU SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="182.615" dur="0.334"> TANGGUNGJAWAB TERSIWANG, NGANGGO INGGO-WANGI KANGGO INGKANG MASUK ING ING </text>
<text sub="clublinks" start="182.949" dur="0.267"> Wong KANGGO NGGAK MASUK INGGO </text>
<text sub="clublinks" start="183.216" dur="0.334"> Wong-wong Mlumpatake Mudhun ing PUBLIC, </text>
<text sub="clublinks" start="183.55" dur="0.467"> Wong-wong Mlumpatake MASKU ING AWAL, lan </text>
<text sub="clublinks" start="184.017" dur="0.433"> Wong-wong KANGGO WISI MASUKI ING PUBLIK, LAN JUGA </text>
<text sub="clublinks" start="184.45" dur="0.334"> Wong-wong KANGGO WISI MASUKI ING AWAM, lan SUKU TO </text>
<text sub="clublinks" start="184.784" dur="0.734"> Wong-wong KANGGO WISI MASUKI ING AWAM, lan SUKU DENGAN PRACTICE </text>
<text sub="clublinks" start="185.518" dur="0.234"> PUBLIK, lan SAIKI kanggo PRACTICE </text>
<text sub="clublinks" start="185.752" dur="3.336"> PUBLIK, Lan SAIKI UNTUK SOSIAL praktek </text>
<text sub="clublinks" start="189.088" dur="0.568"> PUBLIK, lan SAIKI UNTUK MENUKAR SOSIAL PENTING. </text>
<text sub="clublinks" start="189.656" dur="0.267"> NGADOH SAKA SOSIAL. </text>
<text sub="clublinks" start="189.923" dur="0.066"> NGADOH SAKA SOSIAL. REACTION </text>
<text sub="clublinks" start="189.989" dur="0.134"> NGADOH SAKA SOSIAL. REACTION IS </text>
<text sub="clublinks" start="190.123" dur="0.167"> NGADOH SAKA SOSIAL. REAAKO ISO KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="190.29" dur="0.066"> NGADOH SAKA SOSIAL. REACTION ADALAH KONSIDER </text>
<text sub="clublinks" start="190.356" dur="0.301"> NGADOH SAKA SOSIAL. REACTION IS ORANG NYANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="190.657" dur="0.2"> REACTION IS ORANG NYANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="190.857" dur="0.067"> REACTION IS ORANG NANGGALKE ING BASA </text>
<text sub="clublinks" start="190.924" dur="0.567"> REACTION ADALAH Wong KONSIDER KANGGO BASA </text>
<text sub="clublinks" start="191.491" dur="1.868"> REACTION IS ORANG NANGGALKE ING WANG TUNGGAL ING </text>
<text sub="clublinks" start="193.359" dur="0.568"> TINDAKAN ADALAH Wong KONTIK INGKU BASA-BISA sing PAKSA MEMBANGBAB. </text>
<text sub="clublinks" start="193.927" dur="0.166"> Cara paling apik kanggo dibukak. </text>
<text sub="clublinks" start="194.093" dur="0.201"> Cara paling apik kanggo dibukak. >> </text>
<text sub="clublinks" start="194.294" dur="0.033"> Cara paling apik kanggo dibukak. >> Wartawan: </text>
<text sub="clublinks" start="194.327" dur="0.1"> Cara paling apik kanggo dibukak. >> Wartawan: A </text>
<text sub="clublinks" start="194.427" dur="0.167"> Cara paling apik kanggo dibukak. >> Wartawan: Akeh </text>
<text sub="clublinks" start="194.594" dur="0.3"> Cara paling apik kanggo dibukak. >> Wartawan: LOT OF </text>
<text sub="clublinks" start="194.894" dur="0.234"> Cara paling apik kanggo dibukak. >> Wartawan: KEDAI POTEN </text>
<text sub="clublinks" start="195.128" dur="0.167"> >> Wartawan: KEDAI POTEN </text>
<text sub="clublinks" start="195.295" dur="0.166"> >> Wartawan: Akeh PENTING RESEPU </text>
<text sub="clublinks" start="195.461" dur="0.101"> >> Wartawan: Akeh wong RESIDEN NGENTAL </text>
<text sub="clublinks" start="195.562" dur="0.1"> >> Wartawan: Akeh wong RESIDEN NGENTOTI KENE </text>
<text sub="clublinks" start="195.662" dur="0.267"> >> Wartawan: Akeh RESIDEN NGENTAL TEMA Wong-wong tetep bakal luwih akeh </text>
<text sub="clublinks" start="195.929" dur="0.267"> SUKU DENGAN-INGING NGENTOT </text>
<text sub="clublinks" start="196.196" dur="0.1"> SUKU DENGAN-INGKANG MUNGAJAWA NGETENGKE </text>
<text sub="clublinks" start="196.296" dur="0.667"> SUKU DENGAN-INGKANG MANGSA NGANGGO ING TANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="196.963" dur="1.034"> SUKU-ING NGANGGUR MANGSA KANGGO ING ING ING KANGGO-19 </text>
<text sub="clublinks" start="197.997" dur="0.267"> SUKU DENGAN-INGKANG MUNGGUP SAIKI SUKU DITENTUKKE COVID-19, </text>
<text sub="clublinks" start="198.264" dur="0.301"> SUKU-ING NGANGGUR MANGSA KANGGO ING ING ING KANGGIT-19, ING </text>
<text sub="clublinks" start="198.565" dur="0.2"> KONEKTOR TENTANG COVID-19, ING </text>
<text sub="clublinks" start="198.765" dur="0.066"> KELULUSAN ING KANGGO-19, padha mikir </text>
<text sub="clublinks" start="198.831" dur="0.101"> KELULUSAN ING KANGGO-19, padha mikir </text>
<text sub="clublinks" start="198.932" dur="0.2"> KELULUSAN ING KANGGO-19, INGKU NGENTAK NEGARA </text>
<text sub="clublinks" start="199.132" dur="0.133"> KONEKTOR TENTANG COVID-19, INGKU NGENTANGAN NEGARA </text>
<text sub="clublinks" start="199.265" dur="0.234"> KONEKTOR TENTANG COVID-19, INGKU NGENTUK NEGARA INGKAH INI </text>
<text sub="clublinks" start="199.499" dur="0.3"> KONTEKTOR TENTANG COVID-19, INGKU NGENTANGAN NEGARA ING SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="199.799" dur="0.267"> Pikirake NEGARA NATE ING SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="200.066" dur="0.1"> Pikirake NEGARA NATE NEGARA INGGIRNA </text>
<text sub="clublinks" start="200.166" dur="0.134"> Pikirake NEGARA NEGARA ING SAIKI NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="200.3" dur="0.567"> Pikirake NEGERI KANGGO MUNGGUN ING TANGGAL WARNA </text>
<text sub="clublinks" start="200.867" dur="0.133"> Pikirake NEGARA NATE INGKU TANGGAL NANGGAL INGGRIS DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="201" dur="0.301"> GAMPANG NGUKANG DENGAN ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="201.301" dur="0.533"> GAMPANG TUKANG MANGSA NGANGGO ANYANA. </text>
<text sub="clublinks" start="201.834" dur="0.167"> ANYARI. </text>
<text sub="clublinks" start="202.001" dur="0.034"> ANYARI. >> </text>
<text sub="clublinks" start="202.035" dur="0.133"> ANYARI. >> Aku </text>
<text sub="clublinks" start="202.168" dur="0.2"> ANYARI. >> AKU GUNUNG </text>
<text sub="clublinks" start="202.368" dur="0.201"> ANYARI. >> Aku ora mikir </text>
<text sub="clublinks" start="202.569" dur="0.2"> ANYARI. >> Aku ora NATE OREGON </text>
<text sub="clublinks" start="202.769" dur="0.267"> ANYARI. >> Aku SUKA PIKIRAN OREGON </text>
<text sub="clublinks" start="203.036" dur="0.167"> >> Aku SUKA PIKIRAN OREGON </text>
<text sub="clublinks" start="203.203" dur="0.1"> >> Aku SUKA PIKIRAN OREGON PITAKSA </text>
<text sub="clublinks" start="203.303" dur="0.2"> >> Aku SUKA PIKIRAN OREGON DAPAT MALAY </text>
<text sub="clublinks" start="203.503" dur="0.133"> >> Aku ora mikir saiki bisa luwih dhisik </text>
<text sub="clublinks" start="203.636" dur="0.167"> >> Aku ora mikir mikir saiki bakal luwih dhisik </text>
<text sub="clublinks" start="203.803" dur="0.267"> >> Aku ora mikir mikir saiki bakal luwih seneng ngganggu </text>
<text sub="clublinks" start="204.07" dur="0.267"> Dadi luwih AGGRESSIVE NGENTANG OGI </text>
<text sub="clublinks" start="204.337" dur="0.167"> Dadi INGGRIS GOLEKTIF ING UNGGALIS NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="204.504" dur="0.1"> GAMPANG TENAGA ING GRATIS MUNGSA GAMPANG NGUKANG. </text>
<text sub="clublinks" start="204.604" dur="0.133"> PEMBANGUNAN FORWARD. </text>
<text sub="clublinks" start="204.737" dur="0.134"> PEMBANGUNAN FORWARD. Aku </text>
<text sub="clublinks" start="204.871" dur="0.067"> PEMBANGUNAN FORWARD. Aku mikir </text>
<text sub="clublinks" start="204.938" dur="0.1"> PEMBANGUNAN FORWARD. INGKU KITA </text>
<text sub="clublinks" start="205.038" dur="0.1"> PEMBANGUNAN FORWARD. AKU KANGGO Nompo </text>
<text sub="clublinks" start="205.138" dur="0.2"> PEMBANGUNAN FORWARD. AKU KANGGO NAKAUN A </text>
<text sub="clublinks" start="205.338" dur="0.234"> PEMBANGUNAN FORWARD. INGKU KITA NAIKUT ING KENEH </text>
<text sub="clublinks" start="205.572" dur="0.767"> PEMBANGUNAN FORWARD. INGKU KITA NAKA ING NGGALU </text>
<text sub="clublinks" start="206.339" dur="0.133"> PEMBANGUNAN FORWARD. INGKU KITA NAKA ING LAIN-LAIN </text>
<text sub="clublinks" start="206.472" dur="3.938"> INGKU KITA NAKA ING LAIN-LAIN </text>
<text sub="clublinks" start="210.41" dur="0.433"> INGKU KITA NAIK ING NEGARA LAIN NEGARA LAIN </text>
<text sub="clublinks" start="210.843" dur="0.201"> INGKU KITA NAIK ING NEGARA LAIN LAIN </text>
<text sub="clublinks" start="211.044" dur="0.3"> INGKU KITA NAIK ING NEGARA LAIN LAIN </text>
<text sub="clublinks" start="211.344" dur="0.133"> INGKU KITA NAIK ING NEGARA-NEGARA LAIN LAN KABUPATEN </text>
<text sub="clublinks" start="211.477" dur="0.301"> INGKU KITA NAIK ING NEGARA-NEGARA LAIN LAN KABUPATEN </text>
<text sub="clublinks" start="211.778" dur="0.2"> NEGARA LAN KABUPATEN </text>
<text sub="clublinks" start="211.978" dur="0.1"> NEGARA LAN KABUPATEN INI </text>
<text sub="clublinks" start="212.078" dur="0.067"> NEGARA LAN KABUPATEN INI KANGSA DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="212.145" dur="0.133"> NEGARA LAN KANGGO NATE ING SABUT AT </text>
<text sub="clublinks" start="212.278" dur="0.301"> NEGARA LAN KANGGO NATE ING ING NGGALU </text>
<text sub="clublinks" start="212.579" dur="0.133"> NEGARA-NEGARA lan NATE INGKE ING KENE. </text>
<text sub="clublinks" start="212.712" dur="0.3"> NEGARA LAN KABUPATEN KENE ING ING PUTRA, ING </text>
<text sub="clublinks" start="213.012" dur="0.201"> NATE DENGAN PUTRA, ING </text>
<text sub="clublinks" start="213.213" dur="0.1"> Nampilake ING KAWASAN, INGKANG INI </text>
<text sub="clublinks" start="213.313" dur="0.1"> NDELENG NENG INGKANG INGKI, YO SANGSA padha </text>
<text sub="clublinks" start="213.413" dur="0.1"> NDELENG NENG INGKANG INGKI, YOEN INGKANG DADI </text>
<text sub="clublinks" start="213.513" dur="0.133"> NDELENG SAUT INGGRIS, INGKI KANGENUH ING NGUTAK </text>
<text sub="clublinks" start="213.646" dur="0.234"> NDELENG ING INGKANG, INGKE SUKU DENGI NATE A </text>
<text sub="clublinks" start="213.88" dur="0.334"> NDELENG INGKANG INGKANG, INGKE ING ING ING ING TINDAK </text>
<text sub="clublinks" start="214.214" dur="0.233"> Wong-wong mau wis Nindakake akeh </text>
<text sub="clublinks" start="214.447" dur="0.067"> Wong-wong padha Mundhang-ndhangake </text>
<text sub="clublinks" start="214.514" dur="0.167"> Wong-wong mau wis Nindakake Luwih KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="214.681" dur="0.1"> Wong-wong mau wis Nindakake Luwih akeh dening Mantep </text>
<text sub="clublinks" start="214.781" dur="0.167"> Wong-wong mau wis Nindakake Luwih KANGGO MANGSA DENGAN NAMPI </text>
<text sub="clublinks" start="214.948" dur="0.3"> Wong-wong mau wis Nindakake Luwih KANGGO MANGSA NAMPAK SHUT TURUN. </text>
<text sub="clublinks" start="215.248" dur="0.167"> KANGGO DENGAN MENGIKUT SHUT SAIKI. </text>
<text sub="clublinks" start="215.415" dur="0.2"> KANGGO DENGAN MENGIKUT SHUT SAIKI. >> </text>
<text sub="clublinks" start="215.615" dur="0.067"> KANGGO DENGAN MENGIKUT SHUT SAIKI. >> Wartawan: </text>
<text sub="clublinks" start="215.682" dur="0.066"> KANGGO DENGAN MENGIKUT SHUT SAIKI. >> Wartawan: IS </text>
<text sub="clublinks" start="215.748" dur="0.234"> KANGGO DENGAN MENGIKUT SHUT SAIKI. >> Wartawan: IS THE </text>
<text sub="clublinks" start="215.982" dur="0.133"> KANGGO DENGAN MENGIKUT SHUT SAIKI. >> Wartawan: Wigati sing nomer </text>
<text sub="clublinks" start="216.115" dur="0.334"> KANGGO DENGAN MENGIKUT SHUT SAIKI. >> Wartawan: Wigati sing nomer </text>
<text sub="clublinks" start="216.449" dur="0.267"> >> Wartawan: Wigati sing nomer </text>
<text sub="clublinks" start="216.716" dur="0.1"> >> Wartawan: Wigati sing nomer saka 19-0 </text>
<text sub="clublinks" start="216.816" dur="0.134"> >> Wartawan: WILANGAN KASANGAN COVID-19 </text>
<text sub="clublinks" start="216.95" dur="0.2"> >> Wartawan: Wigati KANGSA ING GRATIS COVID-19 </text>
<text sub="clublinks" start="217.15" dur="0.3"> >> Wartawan: ADALAH SATU KELAS COVID-19 DI KAMPUNG </text>
<text sub="clublinks" start="217.45" dur="0.234"> COVID-19 CASES CLIMBS IN </text>
<text sub="clublinks" start="217.684" dur="0.1"> COVID-19 CASES CLIMBS IN OREGON, </text>
<text sub="clublinks" start="217.784" dur="0.1"> COVID-19 CASES CLIMBS IN OREGON, GOV. </text>
<text sub="clublinks" start="217.884" dur="0.2"> OREGON, GOV. </text>
<text sub="clublinks" start="218.084" dur="0.467"> OREGON, GOV. CAMPUR </text>
<text sub="clublinks" start="218.551" dur="1.001"> OREGON, GOV. HARI INGGRIS </text>
<text sub="clublinks" start="219.552" dur="0.501"> OREGON, GOV. ULANGAN INGKANG-KAMPUNG </text>
<text sub="clublinks" start="220.053" dur="0.267"> OREGON, GOV. INGKANG INGKANG INGKE ING ING TANPA JAWA </text>
<text sub="clublinks" start="220.32" dur="0.333"> INGKANG INGKANG INGKE ING ING TANPA JAWA </text>
<text sub="clublinks" start="220.653" dur="0.1"> MANGSA ING TANPA ULANG-KANGGO MUNGGAL-ING APA-AT-RUMAH </text>
<text sub="clublinks" start="220.753" dur="0.067"> INGKANG TANPA LAMPIRAN REKA KANGGO SUKAN-ING-ING TANPA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="220.82" dur="0.067"> MANGSA ING TANPA ULANGAN ING TANPA BUKU-AT-HOME ORDER </text>
<text sub="clublinks" start="220.887" dur="0.1"> INGKANG TANPA LAMPIRAN REKA ING JAWA KANGGO-AT-HOME ORDER </text>
<text sub="clublinks" start="220.987" dur="0.901"> INGKANG TANPA ULANG MULISI ING APA NGENTANG-ING-ING NGGENEN ING SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="221.888" dur="0.267"> ORDER NGANGGO-AT-HOME Ora WULANG </text>
<text sub="clublinks" start="222.155" dur="0.267"> ORDER PENTING-AT-HOME Ora Diwenehi </text>
<text sub="clublinks" start="222.422" dur="0.534"> ORDER STAY-AT-HOME Ora Wigati Nggawe APPROACH. </text>
<text sub="clublinks" start="222.956" dur="0.166"> APLIKASI PREFERRED. </text>
<text sub="clublinks" start="223.122" dur="0.101"> APLIKASI PREFERRED. KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="223.223" dur="0.066"> APLIKASI PREFERRED. FOR SAIKI, </text>
<text sub="clublinks" start="223.289" dur="0.167"> APLIKASI PREFERRED. KANGGO SAIKI, SHE </text>
<text sub="clublinks" start="223.456" dur="0.267"> APLIKASI PREFERRED. UNTUK SAIKI, SHE </text>
<text sub="clublinks" start="223.723" dur="0.2"> APLIKASI PREFERRED. KANGGO SAIKI, SHE IS ASKING </text>
<text sub="clublinks" start="223.923" dur="0.434"> APLIKASI PREFERRED. KANGGO SAIKI, KANGGO NATE NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="224.357" dur="0.167"> KANGGO SAIKI, KANGGO NATE NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="224.524" dur="0.167"> KANGGO SAIKI, KANGGO NATE NGANGGO RAKO </text>
<text sub="clublinks" start="224.691" dur="0.066"> KANGGO SAIKI, KANGGO NATE INGKU INGING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="224.757" dur="0.701"> KANGGO SAIKI, KANGGO NATE INGGO RAKO ING UNTUK TO </text>
<text sub="clublinks" start="225.458" dur="0.801"> KANGGO SAIKI, KANGGO NATE INGKU INGING KANGGO NGGALU </text>
<text sub="clublinks" start="226.259" dur="0.467"> UNTUK SAIKI, SHE NATE INGKE ING UNTUK MENGGUNAKI MASKAN, </text>
<text sub="clublinks" start="226.726" dur="0.3"> KANGGO SAIKI, KANGGO NATE INGKU INGING KANGGO UNTUK MENGGUNAKAKAN MASUK, SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="227.026" dur="0.201"> KANGGO UNGGUL MENGGUNAKI KANGGO, SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="227.227" dur="0.1"> KANGGO UNGGUL MENGGUNAKI KANGGO, SUKU DADAH </text>
<text sub="clublinks" start="227.327" dur="0.1"> KANGGO UNGGUL MENGGUNAKI KANGGO, SUKU DADAH </text>
<text sub="clublinks" start="227.427" dur="0.1"> KANGGO UNGGUL MENGGUNAKI KANGGO, NANGGALU ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="227.527" dur="0.734"> KANGGO UNGGUL MENGGUNAKI KANGGO, NANGGALU SUKU YANG NGENTUK </text>
<text sub="clublinks" start="228.261" dur="0.434"> KANGGO UNTUK MENGGUNAKAKKAN MASKU, KANGGO NAK TAK ING SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="228.695" dur="0.6"> KANGGO UNGGUL MENGGUNAKI KANGGO, NANGGALU SUKU YANG JAWA ora bisa INGKE. </text>
<text sub="clublinks" start="229.295" dur="0.167"> SUKUYA YANG BUNGSA TIDAK DIPENGEN. </text>
<text sub="clublinks" start="229.462" dur="0.033"> SUKUYA YANG BUNGSA TIDAK DIPENGEN. >> </text>
<text sub="clublinks" start="229.495" dur="0.067"> SUKUYA YANG BUNGSA TIDAK DIPENGEN. >> Aku </text>
<text sub="clublinks" start="229.562" dur="0.2"> SUKUYA YANG BUNGSA TIDAK DIPENGEN. >> Aku </text>
<text sub="clublinks" start="229.762" dur="0.167"> SUKUYA YANG BUNGSA TIDAK DIPENGEN. >> Aku KINDEK </text>
<text sub="clublinks" start="229.929" dur="0.267"> SUKUYA YANG BUNGSA TIDAK DIPENGEN. >> Aku TINDAK </text>
<text sub="clublinks" start="230.196" dur="0.2"> SUKUYA YANG BUNGSA TIDAK DIPENGEN. >> AKU TINDAK MENJENE </text>
<text sub="clublinks" start="230.396" dur="0.301"> SUKUYA YANG BUNGSA TIDAK DIPENGEN. >> AKU TINDAK GAMPANG TENAGA </text>
<text sub="clublinks" start="230.697" dur="0.166"> >> AKU TINDAK GAMPANG TENAGA </text>
<text sub="clublinks" start="230.863" dur="0.101"> >> AKU GAMPANG TENAGA KANGGO ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="230.964" dur="0.1"> >> AKU TINDAK DENGAN MENANGGUNG TANGGAP WANGSUL </text>
<text sub="clublinks" start="231.064" dur="0.3"> >> AKU TINDAK DENGAN MENANGGAL KANGGO ING SANGKUT </text>
<text sub="clublinks" start="231.364" dur="0.267"> >> AKU GAMPANG TEMBANG KANGGO ING TANGGALIS KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="231.631" dur="0.767"> >> AKU GAMPANG TENAGA ING TANGGAP WANGSUL ING TUNGGU KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="232.398" dur="0.1"> >> AKU GAMPANG TEMBANG TUKANG SUKAN TANGGO YANG KANGGO MANAJAWA </text>
<text sub="clublinks" start="232.498" dur="0.267"> TEMPOH sing KANGGO MACAMAT </text>
<text sub="clublinks" start="232.765" dur="0.234"> Tepi sing Kasedhiya Mbukak, </text>
<text sub="clublinks" start="232.999" dur="0.801"> TUJUAN sing KANGGO NATE MUKA KANGGO MBUKA, UTAWA </text>
<text sub="clublinks" start="233.8" dur="0.6"> TU-TUNAN YANG KANGGO MUKA BUKA KANGGO MUKA KANGGO, Utawa MAYBE </text>
<text sub="clublinks" start="234.4" dur="0.434"> TUJUAN YANG KANGGO MANAJAWA Open Operating, Utawa MAYBE WULAN </text>
<text sub="clublinks" start="234.834" dur="0.134"> TUJUAN YANG KANGGO MANAJAWA Open Operating, Utawa MANGSA KANGGO Nindakake </text>
<text sub="clublinks" start="234.968" dur="0.934"> TUJUAN YANG KANGGO MUKA MUKA KANGGO BUKA, Utawa MANGSA NGANGGO MAJLIS KANGSA A </text>
<text sub="clublinks" start="235.902" dur="0.2"> MUKA KANGGO, Utawa MELAYU NGANGGO MACAPAT A </text>
<text sub="clublinks" start="236.102" dur="3.737"> MUKA KANGGO, Utawa MANGSA KANGGO MANAJAWA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="239.839" dur="0.167"> MUKA JAWA, Utawa MANGSA KANGGO NANG TANGGO KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="240.006" dur="0.167"> BATANG GAMPANG. </text>
<text sub="clublinks" start="240.173" dur="0.1"> BATANG GAMPANG. TAPI TAPI </text>
<text sub="clublinks" start="240.273" dur="0.067"> BATANG GAMPANG. TAPI PALING ROT </text>
<text sub="clublinks" start="240.34" dur="0.233"> BATANG GAMPANG. TAPI PALING KAB </text>
<text sub="clublinks" start="240.573" dur="0.134"> BATANG GAMPANG. TAPI PALING SEMUA, </text>
<text sub="clublinks" start="240.707" dur="0.267"> BATANG GAMPANG. TAPI PALING SEMUA, Aku </text>
<text sub="clublinks" start="240.974" dur="0.267"> BATANG GAMPANG. TAPI PALING SEMUA, aku mikir </text>
<text sub="clublinks" start="241.241" dur="0.266"> TAPI PALING SEMUA, aku mikir </text>
<text sub="clublinks" start="241.507" dur="0.101"> TAPI PALING SEMUA, INGGRIS ING AKU </text>
<text sub="clublinks" start="241.608" dur="0.066"> TAPI PALING SEMUA, AKU NATE INGGRANG PERLU </text>
<text sub="clublinks" start="241.674" dur="0.067"> TAPI PALING SEMUA, INGSAP-INGSIK ING UNDANG-UNDANG TANPA </text>
<text sub="clublinks" start="241.741" dur="0.868"> TAPI PALING SEMUA, AKU NATE INGAT UNDANG-UNDANG </text>
<text sub="clublinks" start="242.609" dur="0.333"> Saben LUKU NANGGUH </text>
<text sub="clublinks" start="242.942" dur="4.238"> Saben LUKU NATE TANGGAPAN, </text>
<text sub="clublinks" start="247.18" dur="0.567"> Saben LUKUH NATE TANGGAP, kanthi pribadi. </text>
<text sub="clublinks" start="247.747" dur="0.167"> RESPONSIBLE, ING pribadi. </text>
<text sub="clublinks" start="247.914" dur="0.067"> RESPONSIBLE, ING pribadi. >> </text>
<text sub="clublinks" start="247.981" dur="0.1"> RESPONSIBLE, ING pribadi. >> Aku </text>
<text sub="clublinks" start="248.081" dur="0.167"> RESPONSIBLE, ING pribadi. >> Aku arep </text>
<text sub="clublinks" start="248.248" dur="0.2"> RESPONSIBLE, ING pribadi. >> Aku ora BISA </text>
<text sub="clublinks" start="248.448" dur="0.133"> RESPONSIBLE, ING pribadi. >> Aku ora bakal nggawe </text>
<text sub="clublinks" start="248.581" dur="0.267"> RESPONSIBLE, ING pribadi. >> Aku ora bakal nggawe A </text>
<text sub="clublinks" start="248.848" dur="0.167"> RESPONSIBLE, ING pribadi. >> Aku ora bakal nggawe akeh </text>
<text sub="clublinks" start="249.015" dur="0.367"> RESPONSIBLE, ING pribadi. >> Aku ora bakal nggawe akeh wong </text>
<text sub="clublinks" start="249.382" dur="0.267"> >> Aku ora bakal nggawe akeh wong </text>
<text sub="clublinks" start="249.649" dur="0.067"> >> Aku ora bakal nggawe akeh wong </text>
<text sub="clublinks" start="249.716" dur="0.1"> >> Aku ora bakal nggawe kanca sawetara wong </text>
<text sub="clublinks" start="249.816" dur="0.2"> >> Aku ora bakal nggawe kanca sawetara wong akeh </text>
<text sub="clublinks" start="250.016" dur="0.1"> >> Aku ora bakal nggawe RAKYA PAKSA LAKU KENE PAKSA </text>
<text sub="clublinks" start="250.116" dur="0.3"> >> Aku ora bakal nggawe RAKYU NGUKA PAKSA ING TANPA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="250.416" dur="0.167"> KAWAN DENGAN STATEMENT YANG DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="250.583" dur="0.134"> RAKYAT TANPA KANGGO ING AKU </text>
<text sub="clublinks" start="250.717" dur="0.066"> RAKYAT TANPA KENYATA NUNG TUNGGUH </text>
<text sub="clublinks" start="250.783" dur="0.1"> RAKYAT TANPA KENYATA NUNG TUNGGUH </text>
<text sub="clublinks" start="250.883" dur="0.167"> FRIENDS KENYATA KATENANAN AKU GAMPANG, </text>
<text sub="clublinks" start="251.05" dur="0.167"> RAKYAT TANPA KENYATA NUNG TUNGGU NATE MANGGO, TAPI </text>
<text sub="clublinks" start="251.217" dur="0.267"> RAKYAT TANPA KATENSAN ING AKU TINDAK, ING AKU </text>
<text sub="clublinks" start="251.484" dur="0.334"> RAKYAT TANPA KENYATA NUNG TUNGGU NATE NGANGGO, TAPI TANPA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="251.818" dur="0.233"> Aku ora arep nggawe, nanging aku ora nggawe </text>
<text sub="clublinks" start="252.051" dur="0.1"> AKU TINDAK GAMPANG, TAPI, aku ora mikir </text>
<text sub="clublinks" start="252.151" dur="0.067"> Aku ora arep nggawe, nanging aku ora mikir </text>
<text sub="clublinks" start="252.218" dur="0.134"> Aku ora arep nggawe, nanging aku ora bakal mikir maneh </text>
<text sub="clublinks" start="252.352" dur="0.166"> AKU TINDAK GAMPANG, NGAPAK TIGA ING AKU KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="252.518" dur="0.201"> AKU TINDAK GAMPANG, TAPI, ING NGE ING AKU KANGGO TINDAK </text>
<text sub="clublinks" start="252.719" dur="0.3"> AKU TINDAK GAMPANG, NGAPAK TIGA ING NGEBUT ING KENE ING AKU KANGGO ING INTO </text>
<text sub="clublinks" start="253.019" dur="0.2"> Pikirake yen Kita bakal ngatasi </text>
<text sub="clublinks" start="253.219" dur="0.1"> Pikirake yen Kita bakal ngatasi ing Fase </text>
<text sub="clublinks" start="253.319" dur="0.1"> Pikirake yen Kita bakal ngatasi INFO DUA. </text>
<text sub="clublinks" start="253.419" dur="0.167"> FASA DUA. </text>
<text sub="clublinks" start="253.586" dur="0.167"> FASA DUA. >> </text>
<text sub="clublinks" start="253.753" dur="0.1"> FASA DUA. >> Wartawan: </text>
<text sub="clublinks" start="253.853" dur="0.1"> FASA DUA. >> Wartawan: THE </text>
<text sub="clublinks" start="253.953" dur="0.267"> FASA DUA. >> Wartawan: TOTAL </text>
<text sub="clublinks" start="254.22" dur="0.234"> FASA DUA. >> Wartawan: TOTAL NUMBER </text>
<text sub="clublinks" start="254.454" dur="0.167"> >> Wartawan: TOTAL NUMBER </text>
<text sub="clublinks" start="254.621" dur="0.066"> >> Wartawan: JUMLAH KOMUNITAS </text>
<text sub="clublinks" start="254.687" dur="0.1"> >> Wartawan: JUMLAH KOMBUTAN BARU </text>
<text sub="clublinks" start="254.787" dur="0.134"> >> Wartawan: JUMLAH KOMUNITAS KASMEN Anyar </text>
<text sub="clublinks" start="254.921" dur="0.267"> >> Wartawan: JUMLAH KOMUNITAS KASMEN Anyar </text>
<text sub="clublinks" start="255.188" dur="0.2"> >> Wartawan: JUMLAH KOMUNITAS KASMEN Anyar ing OREGON </text>
<text sub="clublinks" start="255.388" dur="0.267"> >> Wartawan: JUMLAH KOMUNITAS KASMEN Anyar ing OREGON </text>
<text sub="clublinks" start="255.655" dur="0.3"> OF KAS ING DI OREGON </text>
<text sub="clublinks" start="255.955" dur="0.1"> OF KAS ING NEW ING OREGON KANGGO WANGSULAN </text>
<text sub="clublinks" start="256.055" dur="0.134"> KASMAS Anyar ing OREGON DIDANGGIH DIDANGKANG 8000, </text>
<text sub="clublinks" start="256.189" dur="0.534"> ING KASIA DI OREGON BISA PITANGGIH 8000, MARI </text>
<text sub="clublinks" start="256.723" dur="4.871"> OF KAS ING NEW OREGON DIDANGGO SURPASSED 8000, MARION lan </text>
<text sub="clublinks" start="261.594" dur="0.2"> OF KAS ING NEW OREGON DIDANGKANG 8000, MARION lan YUMA </text>
<text sub="clublinks" start="261.794" dur="0.267"> DIPANGGILAN 8000, MARION lan YUMA </text>
<text sub="clublinks" start="262.061" dur="0.1"> SURPASSED 8000, NEGARA MARIA lan YUMA </text>
<text sub="clublinks" start="262.161" dur="0.067"> SURPASSED 8000, NEGARA MARIA lan YUMA </text>
<text sub="clublinks" start="262.228" dur="0.1"> SURPASSED 8000, NEGARA MARIA lan YUMA DUMADUH </text>
<text sub="clublinks" start="262.328" dur="0.267"> PELUANG 8000, NEGARA MARIA lan YUMA NGANGGO PALING HENTI </text>
<text sub="clublinks" start="262.595" dur="0.167"> SEDANGGIH 8000, MACAM NEGARA lan YUMA DIDANG KASUS PALING PALING HENTING. </text>
<text sub="clublinks" start="262.762" dur="0.167"> NEGARA NEGARA KESEN PALING PALING HENTING. </text>
<text sub="clublinks" start="262.929" dur="0.1"> NEGARA NEGARA KESEN PALING PALING HENTING. >> </text>
<text sub="clublinks" start="263.029" dur="0.067"> NEGARA NEGARA KESEN PALING PALING HENTING. >> Aku </text>
<text sub="clublinks" start="263.096" dur="0.2"> NEGARA NEGARA KESEN PALING PALING HENTING. >> AKU ING </text>
<text sub="clublinks" start="263.296" dur="0.233"> NEGARA NEGARA KESEN PALING PALING HENTING. >> Aku ING ING </text>
<text sub="clublinks" start="263.529" dur="0.167"> NEGARA NEGARA KESEN PALING PALING HENTING. >> AKU ING FENS, </text>
<text sub="clublinks" start="263.696" dur="0.301"> NEGARA NEGARA KESEN PALING PALING HENTING. >> Aku ING FENSA, LIKE </text>
<text sub="clublinks" start="263.997" dur="0.267"> >> Aku ING FENSA, LIKE </text>
<text sub="clublinks" start="264.264" dur="0.1"> >> AKU ING FENSA, LIKE SULENG </text>
<text sub="clublinks" start="264.364" dur="0.066"> >> AKU ING FENSA, DENGAN ESEYE </text>
<text sub="clublinks" start="264.43" dur="0.1"> >> AKU ING FENSA, NGGIH EVERYONE ELSE, I </text>
<text sub="clublinks" start="264.53" dur="0.134"> >> AKU ING FENSA, NGGIH EVERYONE ELSE, ING AKU </text>
<text sub="clublinks" start="264.664" dur="0.334"> >> AKU ING FENSA, DENGAN ESEY LELAKI, AKU KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="264.998" dur="0.267"> BUKU LUKU, NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="265.265" dur="0.033"> Saben WULUGA, ING AKU NGANGGO, </text>
<text sub="clublinks" start="265.298" dur="0.1"> ING WULANG ELSE, ING AKU NGANGGO, AT </text>
<text sub="clublinks" start="265.398" dur="0.133"> Saben WULUGA, ING AKU NGANGGO, ING ING </text>
<text sub="clublinks" start="265.531" dur="0.201"> Saben WULUGA, ING AKU NGANGGO, ING ING SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="265.732" dur="0.166"> Saben WULUGA, ING AKU NGANGGO, ING GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="265.898" dur="0.234"> Saben WULUGA, ING AKU NGANGGO, ING DONGENG GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="266.132" dur="0.3"> Saben WULUGA, ING AKU MEMBANGSAAN, ING DONGENG KANGGO INGKU </text>
<text sub="clublinks" start="266.432" dur="0.167"> KANGGO, ING SAMA TUNGGU INGKU </text>
<text sub="clublinks" start="266.599" dur="0.067"> REOPEN, ING PANJANG KANGGO SANGGUH </text>
<text sub="clublinks" start="266.666" dur="0.2"> REOPEN, ING PANJANG MUNGGU ING AKU KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="266.866" dur="0.134"> REOPEN, ING PANJANG INGGU MANGGUN SUKA. </text>
<text sub="clublinks" start="267" dur="0.2"> KANGGO ING KELUAR. </text>
<text sub="clublinks" start="267.2" dur="0.133"> KANGGO ING KELUAR. IT </text>
<text sub="clublinks" start="267.333" dur="0.1"> KANGGO ING KELUAR. ING KULITAN </text>
<text sub="clublinks" start="267.433" dur="0.1"> KANGGO ING KELUAR. ING KULIT DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="267.533" dur="0.234"> KANGGO ING KELUAR. KULIT ING ING ING INI </text>
<text sub="clublinks" start="267.767" dur="0.167"> KANGGO ING KELUAR. ING KULIT ING NGOMBUT </text>
<text sub="clublinks" start="267.934" dur="0.334"> KANGGO ING KELUAR. KULIT ING INI NGOMBUT KATAWAN </text>
<text sub="clublinks" start="268.268" dur="0.233"> KULIT ING INI NGOMBUT KATAWAN </text>
<text sub="clublinks" start="268.501" dur="0.067"> ING SCARY DENGAN SILIH KES </text>
<text sub="clublinks" start="268.568" dur="0.067"> ING SCARY DENGAN NGOMBUT KASAHA ING </text>
<text sub="clublinks" start="268.635" dur="0.734"> SCARY DENGAN NGOMBUT KONEKI KASAHA </text>
<text sub="clublinks" start="269.369" dur="8.475"> ING KULIT INI NGOMBUT KASAHA KABUPATEN KENE </text>
<text sub="clublinks" start="277.844" dur="0.167"> ING SCARY DENGAN NGOMBUT KASAHA KANGGO POPPING UP. </text>
<text sub="clublinks" start="278.011" dur="0.166"> KASAHA KUNCI UP. </text>
<text sub="clublinks" start="278.177" dur="0.167"> KASAHA KUNCI UP. >> </text>
<text sub="clublinks" start="278.344" dur="0.1"> KASAHA KUNCI UP. >> Wengi </text>
<text sub="clublinks" start="278.444" dur="0.067"> KASAHA KUNCI UP. >> WULAN KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="278.511" dur="0.167"> KASAHA KUNCI UP. >> WULANGAN TANPA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="278.678" dur="0.334"> KASAHA KUNCI UP. >> WULUH KABUPATEN </text>
<text sub="clublinks" start="279.012" dur="0.367"> >> WULUH KABUPATEN </text>
<text sub="clublinks" start="279.379" dur="0.233"> >> WULUH TANPA KANGGO kanggo TANGGAPAN, </text>
<text sub="clublinks" start="279.612" dur="0.1"> >> WULANGAN TANPA KANGGO ING TANGGAL, kanthi pribadi. </text>
<text sub="clublinks" start="279.712" dur="0.134"> RESPONSIBLE, ING pribadi. </text>
<text sub="clublinks" start="279.846" dur="0.066"> RESPONSIBLE, ING pribadi. Aku </text>
<text sub="clublinks" start="279.912" dur="0.034"> RESPONSIBLE, ING pribadi. Aku NDELENG </text>
<text sub="clublinks" start="279.946" dur="0.067"> RESPONSIBLE, ING pribadi. AKU Deleng A </text>
<text sub="clublinks" start="280.013" dur="0.1"> RESPONSIBLE, ING pribadi. Aku NDELENGKU LOT </text>
<text sub="clublinks" start="280.113" dur="0.267"> RESPONSIBLE, ING pribadi. Aku NDELENGKEH PAKEN </text>
<text sub="clublinks" start="280.38" dur="0.233"> RESPONSIBLE, ING pribadi. Aku NDELENGKEH RASA PUDAKU </text>
<text sub="clublinks" start="280.613" dur="0.234"> RESPONSIBLE, ING pribadi. Aku NDELENGKEH PAKSA PAKSA PAKSA </text>
<text sub="clublinks" start="280.847" dur="0.167"> Aku NDELENGKEH PAKSA PAKSA PAKSA </text>
<text sub="clublinks" start="281.014" dur="0.066"> Aku NDELENGKEH RASA PAKSA LAKIRAN </text>
<text sub="clublinks" start="281.08" dur="0.1"> Aku NDELENGKEH RASA PUDIRAN ING SUKAN </text>
<text sub="clublinks" start="281.18" dur="0.201"> Aku NDELENGKEH Akeh PAKSA MUDAH ING TANPA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="281.381" dur="0.267"> Aku NDELENGKEH Akeh PAKSA MUDAH ING TANPA KANGGO MASUK. </text>
<text sub="clublinks" start="281.648" dur="0.166"> Ora KANGGO NAKAUN. </text>
<text sub="clublinks" start="281.814" dur="0.167"> Ora KANGGO NAKAUN. >> </text>
<text sub="clublinks" start="281.981" dur="0.034"> Ora KANGGO NAKAUN. >> Wartawan: </text>
<text sub="clublinks" start="282.015" dur="0.166"> Ora KANGGO NAKAUN. >> Wartawan: A </text>
<text sub="clublinks" start="282.181" dur="0.167"> Ora KANGGO NAKAUN. >> Wartawan: Akeh </text>
<text sub="clublinks" start="282.348" dur="0.334"> Ora KANGGO NAKAUN. >> Wartawan: LOT OF </text>
<text sub="clublinks" start="282.682" dur="0.2"> Ora KANGGO NAKAUN. >> Wartawan: KEDAI POTEN </text>
<text sub="clublinks" start="282.882" dur="0.134"> >> Wartawan: KEDAI POTEN </text>
<text sub="clublinks" start="283.016" dur="0.133"> >> Wartawan: Akeh PENTING I </text>
<text sub="clublinks" start="283.149" dur="0.1"> >> Wartawan: POTAK DENGAN RESEPENTE I SPOKE </text>
<text sub="clublinks" start="283.249" dur="0.167"> >> Wartawan: POTAK DENGAN RESEPENI SUKU DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="283.416" dur="0.167"> >> Wartawan: POTAK DENGAN RESEPENI SUKU DENGAN ROKO </text>
<text sub="clublinks" start="283.583" dur="0.2"> >> Wartawan: POTAK DENGAN RESOLUSI SUKU DENGAN NGENTOT </text>
<text sub="clublinks" start="283.783" dur="0.3"> >> Wartawan: Akeh RESIDENS AKU DENGAN NGENTOTI DENGAN SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="284.083" dur="0.201"> AKU SPOKE DENGAN SPOKE ING INI </text>
<text sub="clublinks" start="284.284" dur="0.133"> AKSARI AKU DENGAN SPOKE YANG DENGAN DENGAN INI </text>
<text sub="clublinks" start="284.417" dur="0.067"> AKSARI AKU DENGAN SPOKE YANG DENGAN ING KONTAK </text>
<text sub="clublinks" start="284.484" dur="0.167"> AKSARI AKU DENGAN SPOKE YANG INGKANG KANGGO NUNGGUH </text>
<text sub="clublinks" start="284.651" dur="0.266"> AKSARI AKU DENGAN SPOKE YANG INGKANG INGKANG UNGGUH SOSIAL </text>
<text sub="clublinks" start="284.917" dur="0.267"> NUNGGUH ING SOSIAL </text>
<text sub="clublinks" start="285.184" dur="0.101"> NUNGGUH UNTUK KABUPATEN SOSIAL </text>
<text sub="clublinks" start="285.285" dur="0.1"> INGGRIS KANGGO ING SOSIAL INTO </text>
<text sub="clublinks" start="285.385" dur="0.133"> NUNGGUH ING SOSIAL ING SOSIAL ING ING ING </text>
<text sub="clublinks" start="285.518" dur="0.067"> NUNGGUH UNTUK KABUPATEN SOSIAL ING PUTRA </text>
<text sub="clublinks" start="285.585" dur="0.333"> NUNGGUH ING SOSIAL SOSIAL ING PUTRA </text>
<text sub="clublinks" start="285.918" dur="0.201"> SISTEN INTO PUTRA </text>
<text sub="clublinks" start="286.119" dur="0.167"> SISTEN ING PUTRA JULAI </text>
<text sub="clublinks" start="286.286" dur="0.1"> SISTEN ING PUTRA JULUS HOLIDAY. </text>
<text sub="clublinks" start="286.386" dur="0.166"> JULY HOLIDAY. </text>
<text sub="clublinks" start="286.552" dur="0.201"> JULY HOLIDAY. IN </text>
<text sub="clublinks" start="286.753" dur="0.066"> JULY HOLIDAY. IN PORTLAND, </text>
<text sub="clublinks" start="286.819" dur="0.067"> JULY HOLIDAY. ING PORTLAND, Aku </text>
<text sub="clublinks" start="286.886" dur="0.2"> JULY HOLIDAY. ING PORTLAND, AKU </text>
<text sub="clublinks" start="287.086" dur="0.267"> JULY HOLIDAY. ING PORTLAND, AKU JENIS </text>
<text sub="clublinks" start="287.353" dur="0.301"> ING PORTLAND, AKU JENIS </text>
<text sub="clublinks" start="287.654" dur="0.066"> ING PORTLAND, AKU KAMPUNG GRATIS, </text>
<text sub="clublinks" start="287.72" dur="0.501"> ING PORTLAND, AKU KAMPUNG GRATIS, KGW </text>
<text sub="clublinks" start="288.221" dur="4.004"> ING PORTLAND, AKU JENIS KELUAR, KABUPATEN KGW. </text>
<text sub="clublinks" start="292.225" dur="0.167"> KLERKLEY, KGW BERITA. </text>
<text sub="clublinks" start="292.392" dur="0.133"> KLERKLEY, KGW BERITA. >>> </text>
<text sub="clublinks" start="292.525" dur="0.167"> KLERKLEY, KGW BERITA. >>> ASHARI </text>
<text sub="clublinks" start="292.692" dur="0.133"> KLERKLEY, KGW BERITA. >>> JAWA, LINCOLN </text>
<text sub="clublinks" start="292.825" dur="0.134"> KLERKLEY, KGW BERITA. >>> HARI INGGO, NEGARA LINCOLN </text>
<text sub="clublinks" start="292.959" dur="0.267"> KLERKLEY, KGW BERITA. >>> HARI ING, LINCOLN COUNTY BEGAN </text>
<text sub="clublinks" start="293.226" dur="0.333"> >>> HARI ING, LINCOLN COUNTY BEGAN </text>
<text sub="clublinks" start="293.559" dur="0.067"> >>> HARI ING, LINCOLN COUNTY BEGAN DISTRIBUTING </text>
<text sub="clublinks" start="293.626" dur="0.134"> >>> HARI ING, LINCOLN NEGARA BEGAN DISTRIBUTING FREE </text>
<text sub="clublinks" start="293.76" dur="0.066"> >>> HARI ING, LINCOLN NEGARA BEGAN MEMBANGKANG MASKUL GRATIS </text>
<text sub="clublinks" start="293.826" dur="0.201"> >>> HARI ING, LINCOLN NEGARA BEGAN MEMBANGKA MASUKAN GRATIS TO </text>
<text sub="clublinks" start="294.027" dur="0.3"> MENYEDIAKAN MASUK GRATIS TO </text>
<text sub="clublinks" start="294.327" dur="0.1"> MENYEDIAKAN MASKU GRATIS KEGI BISAN. </text>
<text sub="clublinks" start="294.427" dur="0.167"> Bisnis. </text>
<text sub="clublinks" start="294.594" dur="0.133"> Bisnis. ING </text>
<text sub="clublinks" start="294.727" dur="0.2"> Bisnis. KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="294.927" dur="0.334"> Bisnis. KANGGO PUTRA </text>
<text sub="clublinks" start="295.261" dur="0.134"> Bisnis. TANGAN KOMERSI </text>
<text sub="clublinks" start="295.395" dur="0.3"> Bisnis. TAMPILAN KOMUNITAS INGKU </text>
<text sub="clublinks" start="295.695" dur="0.2"> TAMPILAN KOMUNITAS INGKU </text>
<text sub="clublinks" start="295.895" dur="0.1"> TAMPILAN KOMUNITAS ING PRI </text>
<text sub="clublinks" start="295.995" dur="0.067"> TAMPILAN KOMUNITAS ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="296.062" dur="0.1"> TAMPILAN KOMUNITAS ING NGANGGAL WANGSA </text>
<text sub="clublinks" start="296.162" dur="0.167"> TAMPILAN KOMUNITAS ING NGANGGUR LALU </text>
<text sub="clublinks" start="296.329" dur="0.367"> TAMPILAN KOMUNITAS ING NGANGGUR ING ING A </text>
<text sub="clublinks" start="296.696" dur="0.767"> TAMPILAN KOMUNITAS ING NGANGGUR ING ING ING SAHIRUN </text>
<text sub="clublinks" start="297.463" dur="0.334"> TANGAN ING ING SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="297.797" dur="1.802"> TANGAN ING ING ING SUKU-SAIKI DIGUNAKI </text>
<text sub="clublinks" start="299.599" dur="0.534"> TANGAN ING ING INSAN BASA-BASA KANGGO BASA-BASA. </text>
<text sub="clublinks" start="300.133" dur="0.267"> BASIS SERV PERTOLONGAN. </text>
<text sub="clublinks" start="300.4" dur="0.1"> BASIS SERV PERTOLONGAN. Bisnis </text>
<text sub="clublinks" start="300.5" dur="0.066"> BASIS SERV PERTOLONGAN. Lowongan Kerja </text>
<text sub="clublinks" start="300.566" dur="0.101"> BASIS SERV PERTOLONGAN. BUSINESS OWNERS bisa </text>
<text sub="clublinks" start="300.667" dur="0.166"> BASIS SERV PERTOLONGAN. BISAN OGAN BISA Rampung </text>
<text sub="clublinks" start="300.833" dur="0.167"> BASIS SERV PERTOLONGAN. BUSINESS OWNERS bisa ngisi </text>
<text sub="clublinks" start="301" dur="0.367"> BASIS SERV PERTOLONGAN. BUSINESS OWNERS bisa ngisi </text>
<text sub="clublinks" start="301.367" dur="0.2"> BUSINESS OWNERS bisa ngisi </text>
<text sub="clublinks" start="301.567" dur="0.134"> BISAN OGAN BISA bisa ngebaki BUKU </text>
<text sub="clublinks" start="301.701" dur="0.133"> TANGGALIS NEGARA BISA bisa ngebaki FORMAT ONLINE </text>
<text sub="clublinks" start="301.834" dur="0.067"> TANGGALIS NEGARA BISA bisa ngebaki ING BUKU ONLINE </text>
<text sub="clublinks" start="301.901" dur="0.167"> BUSINESS OWNERS BISA NGAPENAK DORANG BASA BASA ONLINE </text>
<text sub="clublinks" start="302.068" dur="0.3"> TANGGALIS NEGARA BISA NGEBUT ING BISA BASA BASA ONLINE </text>
<text sub="clublinks" start="302.368" dur="0.234"> BORANG BUKU ONLINE KANGGO BAKAL </text>
<text sub="clublinks" start="302.602" dur="0.1"> BORANG ING BUKU ONLINE KANGGO MASUK </text>
<text sub="clublinks" start="302.702" dur="0.1"> BORANG ING BUKU ONLINE KANGGO NAMPAK MASUK ING </text>
<text sub="clublinks" start="302.802" dur="0.634"> BORANG ING BUKU ONLINE KANGGO NAMPAK MASUK INGKE </text>
<text sub="clublinks" start="303.436" dur="1.401"> BORANG ING BUKU ONLINE KANGGO NAMPAK MASUK INGKE SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="304.837" dur="0.367"> BORANG ING ONLINE KANGGO MUNGSA MANU ING MASUK DENGAN KANGGO, </text>
<text sub="clublinks" start="305.204" dur="0.301"> MASKUL ING DIPANGGUL DENGAN EMPLOYEES, </text>
<text sub="clublinks" start="305.505" dur="0.2"> MASKUL ING DIPANGGUL DENGAN EMPLOYEES, VOLUNTEERS, </text>
<text sub="clublinks" start="305.705" dur="0.067"> MASKUL ING DIPANGGUL DENGAN EMPLOYEES, VOLUNTEER, CUSTOMERS, </text>
<text sub="clublinks" start="305.772" dur="0.1"> MASKUL ING DIPANGGUH UNTUK GAMPANG, VOLUNTEER, CUSTOMERS, lan </text>
<text sub="clublinks" start="305.872" dur="0.267"> VOLUNTEER, CUSTOMERS, lan </text>
<text sub="clublinks" start="306.139" dur="0.1"> VOLUNTEER, CUSTOMERS, lan Kepala Sekolah. </text>
<text sub="clublinks" start="306.239" dur="0.2"> KLIEN. </text>
<text sub="clublinks" start="306.439" dur="0.1"> KLIEN. Pungkasan </text>
<text sub="clublinks" start="306.539" dur="0.1"> KLIEN. MULIP ING </text>
<text sub="clublinks" start="306.639" dur="0.067"> KLIEN. ING ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="306.706" dur="0.167"> KLIEN. ING ING KANGGO BAKAL </text>
<text sub="clublinks" start="306.873" dur="0.066"> KLIEN. Banjur dheweke bakal diilangi </text>
<text sub="clublinks" start="306.939" dur="0.301"> KLIEN. Banjur dheweke bakal dielingake </text>
<text sub="clublinks" start="307.24" dur="0.167"> Banjur dheweke bakal dielingake </text>
<text sub="clublinks" start="307.407" dur="0.467"> Banjur dheweke bakal dielingake karo siji </text>
<text sub="clublinks" start="307.874" dur="2.869"> Banjur Wong-wong mau bakal dielingake menyang siji saka </text>
<text sub="clublinks" start="310.743" dur="0.501"> Mengko Wong-wong mau bakal dielingake menyang siji-sijine </text>
<text sub="clublinks" start="311.244" dur="0.267"> Mengkono Wong-wong mau bakal dielingake menyang salah sawijining PICKUP </text>
<text sub="clublinks" start="311.511" dur="0.3"> TU SUKAN PICKUP </text>
<text sub="clublinks" start="311.811" dur="0.1"> SATU TINDAKAN PAKSA PAKSA. </text>
<text sub="clublinks" start="311.911" dur="0.234"> LOKASI. </text>
<text sub="clublinks" start="312.145" dur="0.066"> LOKASI. LINCOLN </text>
<text sub="clublinks" start="312.211" dur="0.134"> LOKASI. LINCOLN IS </text>
<text sub="clublinks" start="312.345" dur="0.133"> LOKASI. LINCOLN IS AMONG </text>
<text sub="clublinks" start="312.478" dur="0.134"> LOKASI. LINCOLN IS AMONG SEVEN </text>
<text sub="clublinks" start="312.612" dur="0.133"> LOKASI. LINCOLN IS AMONG SEVEN OREGON </text>
<text sub="clublinks" start="312.745" dur="0.267"> LINCOLN IS AMONG SEVEN OREGON </text>
<text sub="clublinks" start="313.012" dur="0.2"> LINCOLN AKU NEGARA AMONG SEVEN </text>
<text sub="clublinks" start="313.212" dur="0.134"> LINCOLN IS AMONG SEVEN OREGON NEGARA TINDAK </text>
<text sub="clublinks" start="313.346" dur="0.067"> LINCOLN IS AMONG SEVEN OREGON NEGARA TANPA DENGAN Wong </text>
<text sub="clublinks" start="313.413" dur="0.133"> LINCOLN IS AMONG SEVEN OREGON NEGARA TANPA ING Wong </text>
<text sub="clublinks" start="313.546" dur="0.2"> NEGARA RAKYAT Wong </text>
<text sub="clublinks" start="313.746" dur="0.134"> NEGARA TANPA KANGSA ING TANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="313.88" dur="0.1"> NEGARA PAKSA ING Wong-wong MANGGUN TANGGAL MASA </text>
<text sub="clublinks" start="313.98" dur="0.1"> NEGARA PAKSA ING Wong kanggo Mundhakake MASAK KENE </text>
<text sub="clublinks" start="314.08" dur="0.133"> NEGARA TANPA ING NGANGGO kanggo MEKAN MASMEN INI </text>
<text sub="clublinks" start="314.213" dur="0.301"> NEGARA PAKSA ING Wong TANGGO NATE ING MASUK KENE SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="314.514" dur="0.467"> NEGARA TANPA ING NGANGGO INGKANG MASMEN ING INI INI KANGEN </text>
<text sub="clublinks" start="314.981" dur="0.233"> MEKAN MASKIN ING ING INI INI </text>
<text sub="clublinks" start="315.214" dur="0.167"> MASKIN SUKU ING ING ING PUBLIK </text>
<text sub="clublinks" start="315.381" dur="0.534"> MUNGKIN MUNGSA ING ING TEMPAT DIEMPEN PUBLIK. </text>
<text sub="clublinks" start="315.915" dur="0.2"> TEMPAT AWAM. </text>
<text sub="clublinks" start="316.115" dur="2.97"> TEMPAT AWAM. >>> </text>
<text sub="clublinks" start="319.085" dur="0.133"> TEMPAT AWAM. >>> PORTLAND </text>
<text sub="clublinks" start="319.218" dur="0.134"> TEMPAT AWAM. >>> DASAR PORTLAND </text>
<text sub="clublinks" start="319.352" dur="0.233"> TEMPAT AWAM. >>> PADU JAMINAN PAMPUNG </text>
<text sub="clublinks" start="319.585" dur="0.267"> TEMPAT AWAM. >>>> POLIS PORTLAND DADI WULANG </text>
<text sub="clublinks" start="319.852" dur="0.267"> >>>> POLIS PORTLAND DADI WULANG </text>
<text sub="clublinks" start="320.119" dur="0.067"> >>> DASAR PORTLAND DATENG LAMPIRAN WANG </text>
<text sub="clublinks" start="320.186" dur="0.167"> >>> POLISI PELUANG GAMPANG NGGAL WANGSUN WANG </text>
<text sub="clublinks" start="320.353" dur="0.1"> >>>> POLISI PORTLAND DIBUAT WANGSA LAMPIRAN LAYAN </text>
<text sub="clublinks" start="320.453" dur="0.767"> >>>> POLISI PORTLAND DIBUAT WANGSUN LAMPIRAN NGGALAKEN INI </text>
<text sub="clublinks" start="321.22" dur="0.267"> KANGGO PENTING YANG ANAK </text>
<text sub="clublinks" start="321.487" dur="0.234"> LAMPIRAN PENTING MINGGU ING, </text>
<text sub="clublinks" start="321.721" dur="0.467"> NETENGKE KABUPATEN MINGGU MINGGU, DEMONSTRATOR </text>
<text sub="clublinks" start="322.188" dur="0.167"> LAMPIRAN PENTING MINGGU ING, DEMONSTRATORS INI </text>
<text sub="clublinks" start="322.355" dur="0.334"> LAMPIRAN PENTING ING MINGGU, DEMONSTRATORS INI DI </text>
<text sub="clublinks" start="322.689" dur="0.2"> MINGGU, DEMONSTRATORS INI DI </text>
<text sub="clublinks" start="322.889" dur="0.1"> MINGGU, DEMONSTRATORS ING KOTA </text>
<text sub="clublinks" start="322.989" dur="0.1"> MINGGU, DEMONSTRATORS ING ING KOTA </text>
<text sub="clublinks" start="323.089" dur="0.234"> MINGGU, DEMONSTRATORS ING ING KOTA KOTA </text>
<text sub="clublinks" start="323.323" dur="0.1"> MINGGU, DEMONSTRATORS ING ING POHON LENGKAP </text>
<text sub="clublinks" start="323.423" dur="0.834"> MINGGU, DEMONSTRATORS ING ING NGETENGKOTA PUTRA, lan </text>
<text sub="clublinks" start="324.257" dur="0.3"> KOTA HARI ING PANJENENG, lan </text>
<text sub="clublinks" start="324.557" dur="0.434"> KOTA TANPA ING PANJANG, LAN TINDAK </text>
<text sub="clublinks" start="324.991" dur="0.6"> KOTA TANPA PURWAKING NUNG PURWAKARTA, lan KANGGO PONEKTOR </text>
<text sub="clublinks" start="325.591" dur="0.101"> KOTA TANPA PURWAKING NUNG PURWAKARTA, lan METARIK KULIT ANTI-POLIS </text>
<text sub="clublinks" start="325.692" dur="0.266"> GETARAN TINDAKAN APA-APLIK </text>
<text sub="clublinks" start="325.958" dur="0.067"> GRAFFITI ANTARA PENTAKSIRI NGIRI </text>
<text sub="clublinks" start="326.025" dur="0.1"> GETANGGO GOLEKFIK ANTI-POLISI MEMBANGKAP </text>
<text sub="clublinks" start="326.125" dur="0.701"> GETANGGO GOLEKFIK ANTI-POLISI NGGALKE </text>
<text sub="clublinks" start="326.826" dur="0.2"> GETANGGO GOLEKFIK ANTI-POLISI GAMBAR ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="327.026" dur="0.534"> GETANGGO GOLEKFIK ANTI-POLISI GAMBAR KANGGO ING PUSAT JENTIK. </text>
<text sub="clublinks" start="327.56" dur="0.234"> GRAFFITI ING CENTER JUSTICE. </text>
<text sub="clublinks" start="327.794" dur="0.066"> GRAFFITI ING CENTER JUSTICE. Wong </text>
<text sub="clublinks" start="327.86" dur="0.1"> GRAFFITI ING CENTER JUSTICE. Wong TINDAK </text>
<text sub="clublinks" start="327.96" dur="0.201"> GRAFFITI ING CENTER JUSTICE. Wong TINDAK TOOK </text>
<text sub="clublinks" start="328.161" dur="0.233"> GRAFFITI ING CENTER JUSTICE. Wong-wong TOOK TENGAH KABUPATEN </text>
<text sub="clublinks" start="328.394" dur="0.234"> Wong-wong TOOK TENGAH KABUPATEN </text>
<text sub="clublinks" start="328.628" dur="0.367"> Wong-wong TOOK TURUN BARRIERS </text>
<text sub="clublinks" start="328.995" dur="3.904"> Wong-wong TOOK TURUN BARRIERS ING ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="332.899" dur="0.434"> Wong-wong TOOK TENGAH BARRIER ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="333.333" dur="0.266"> Wong-wong TOOK TURUN BARRIER ING NGANGGO ING LANJUT </text>
<text sub="clublinks" start="333.599" dur="0.267"> Wong-wong TOOK TENGAH BARRIERS ING NGANGGO lan KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="333.866" dur="0.201"> TUNGGAL KANGGO ING SANGGUH lan KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="334.067" dur="0.166"> TUNGGAL PEMBANGUNAN LAN KABEH KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="334.233" dur="0.167"> TUNGGAL KANGGO MUNGGUNG LAN KABUPATEN KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="334.4" dur="0.1"> TUNGGAL KANGGO MANGGO lan nggegirisi CAMERAS TURUN. </text>
<text sub="clublinks" start="334.5" dur="0.167"> CAMERAS KESELAMATAN SULIT. </text>
<text sub="clublinks" start="334.667" dur="0.1"> CAMERAS KESELAMATAN SULIT. KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="334.767" dur="0.134"> CAMERAS KESELAMATAN SULIT. INGKU </text>
<text sub="clublinks" start="334.901" dur="0.066"> CAMERAS KESELAMATAN SULIT. Kita wis diwaca </text>
<text sub="clublinks" start="334.967" dur="0.201"> CAMERAS KESELAMATAN SULIT. Kita wis diwulangake </text>
<text sub="clublinks" start="335.168" dur="0.267"> CAMERAS KESELAMATAN SULIT. KANGGO INGGRIS NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="335.435" dur="0.233"> CAMERAS KESELAMATAN SULIT. NINI DITANGGUH DARI MAYOR </text>
<text sub="clublinks" start="335.668" dur="0.167"> NINI DITANGGUH DARI MAYOR </text>
<text sub="clublinks" start="335.835" dur="0.133"> KANGGO INGGRIS KANGGO ING WISI MAYOR TED </text>
<text sub="clublinks" start="335.968" dur="0.067"> KANGGO INGGRIS KANGGO TO MAYOR TED WHEELER </text>
<text sub="clublinks" start="336.035" dur="0.1"> KANGGO INGGRIS KANGGO TO MAYOR TED WHEELER FOR </text>
<text sub="clublinks" start="336.135" dur="0.334"> KANGGO INGGRIS KANGGO TO MAYOR TED WHEELER KANGGO A </text>
<text sub="clublinks" start="336.469" dur="0.1"> KANGGO INGGRIS KANGGO TO MAYOR TED WHEELER KANG KOMEN </text>
<text sub="clublinks" start="336.569" dur="0.367"> KANGGO INGGRIS KANGGO TO MAYOR TED WHEELER UNTUK KOMUNITAS INI </text>
<text sub="clublinks" start="336.936" dur="0.2"> TED WHEELER UNTUK KOMEN KOMUNITAS </text>
<text sub="clublinks" start="337.136" dur="0.067"> TED WHEELER UNTUK KOMUNITASAN TAPI TANPA ING </text>
<text sub="clublinks" start="337.203" dur="0.1"> TED WHEELER UNTUK KOMUNITASUN TAPI TANPA TIDAK </text>
<text sub="clublinks" start="337.303" dur="0.667"> TED WHEELER UNTUK KOMUNITASUN TAPI TANPA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="337.97" dur="2.87"> TED WHEELER UNTUK KOMUNITASUN TAPI TANPA KANGGO NGAPAK </text>
<text sub="clublinks" start="340.84" dur="0.534"> TED WHEELER UNTUK KOMUNITASUN TAPI TANPA KANGGO NGGALU. </text>
<text sub="clublinks" start="341.374" dur="0.2"> TANPA KANGGO NATE NGANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="341.574" dur="0.167"> TANPA KANGGO NATE NGANGGO. >>> </text>
<text sub="clublinks" start="341.741" dur="0.167"> TANPA KANGGO NATE NGANGGO. >>> PORTLAND </text>
<text sub="clublinks" start="341.908" dur="0.066"> TANPA KANGGO NATE NGANGGO. >>> DASAR PORTLAND </text>
<text sub="clublinks" start="341.974" dur="0.134"> TANPA KANGGO NATE NGANGGO. >>> DASAR PENTLAND </text>
<text sub="clublinks" start="342.108" dur="0.3"> TANPA KANGGO NATE NGANGGO. >>>> POLIS PORTLAND GETTING </text>
<text sub="clublinks" start="342.408" dur="0.2"> >>>> POLIS PORTLAND GETTING </text>
<text sub="clublinks" start="342.608" dur="0.067"> >>>> POLIS PORTLAND DITULUTKE GADUNGAN </text>
<text sub="clublinks" start="342.675" dur="0.067"> >>>> POLISI PORTLAND DIPANGGUH MUNGKU </text>
<text sub="clublinks" start="342.742" dur="0.133"> >>> DASAR PORTLAND DUMADANGKE ING SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="342.875" dur="0.234"> >>>> POLISI PORTLAND KANGGO NAMPI ING PARA TUKANG </text>
<text sub="clublinks" start="343.109" dur="0.2"> >>>> POLISI PORTLAND KANGGO NAMPI INGKANG ING WANG-UNDANG </text>
<text sub="clublinks" start="343.309" dur="0.3"> >>>> POLISI PORTLAND KANGGO INGKANG-UNDANG PARA TINDAK Dhewe </text>
<text sub="clublinks" start="343.609" dur="0.267"> NAMPANG INGKANG INGKANG INGKANG MEREKA </text>
<text sub="clublinks" start="343.876" dur="0.1"> GAMPANG UNTUK PARA TINDAK DENGI KENE </text>
<text sub="clublinks" start="343.976" dur="0.167"> GAMPANG UNTUK WANG DENGAN ING KANGGO BAKAL </text>
<text sub="clublinks" start="344.143" dur="0.1"> DITANGGUH KANGGO ING NGANGGO ING SANGGANG WARNA, </text>
<text sub="clublinks" start="344.243" dur="0.201"> NAMPANG ING UNTUK PAMENSA KANGGO DENGAN TINDAK, INGGO </text>
<text sub="clublinks" start="344.444" dur="0.3"> TANGAN ING SENGGUT, ING SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="344.744" dur="0.067"> TANGAN ING SENGGUT POKOK, JAWA TANGGAPAN </text>
<text sub="clublinks" start="344.811" dur="0.133"> TANGAN ING TINDAK, TANGGAPAN INGKANG SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="344.944" dur="0.2"> TANGAN ING SENGGUT, INGKANG TAMPILAN lan SUKAN </text>
<text sub="clublinks" start="345.144" dur="0.668"> TANGAN ING SENGGUT POKOK, JAWA TANGGAPAN LAN PELUANG LEBIH </text>
<text sub="clublinks" start="345.812" dur="0.2"> JURNALISI LAN TAMPILAN LEGAL </text>
<text sub="clublinks" start="346.012" dur="3.136"> JURNALISES lan UNDANG-UNDANG LUKU SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="349.148" dur="0.467"> JURNALISI lan TANGGAP WANGSULANA NUNGGUH PEGAWAI </text>
<text sub="clublinks" start="349.615" dur="0.267"> JURNALISI lan TAMAT LUKIT NAWANG KAWEN </text>
<text sub="clublinks" start="349.882" dur="0.134"> JURNALISI lan TAMPILAN KANGGURU NUNGGAL JAWATANKUASA wis padha diklumpukake </text>
<text sub="clublinks" start="350.016" dur="0.3"> JURNALISI lan TAMPILAN SUKIR WANGSA NUNGGAL JAWATANO KANG KENE </text>
<text sub="clublinks" start="350.316" dur="0.234"> KOMUNITAS PEJABAT NATE NENG DENGI LAKI </text>
<text sub="clublinks" start="350.55" dur="0.066"> SAIKI PEGAWAI wis nate nemoni wong-wong mau </text>
<text sub="clublinks" start="350.616" dur="0.101"> SUKU PEGAWAI wis NATE NATE INGKANG INI </text>
<text sub="clublinks" start="350.717" dur="0.066"> SUKU PEGAWAI wis NATE NATE INGKANG INI INI DENGI DENGI DENGI NOHI </text>
<text sub="clublinks" start="350.783" dur="0.301"> SUKU PEGAWAR wis NATE INGKANG KENE DENGAN-INGKANG INI INI </text>
<text sub="clublinks" start="351.084" dur="0.233"> SAIKI KAWASAN wis nate golek piye maneh nalika lagi ngrokok </text>
<text sub="clublinks" start="351.317" dur="0.2"> NINI KANG ING ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="351.517" dur="0.267"> NUNGGUH ING INI INI NGUTUT KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="351.784" dur="0.1"> NUNGGUH ING INI NGANGGO INGKANG DEMONSTRASI. </text>
<text sub="clublinks" start="351.884" dur="0.201"> DEMONSTRASI. </text>
<text sub="clublinks" start="352.085" dur="0.166"> DEMONSTRASI. ART </text>
<text sub="clublinks" start="352.251" dur="0.101"> DEMONSTRASI. ART EDWARDS </text>
<text sub="clublinks" start="352.352" dur="0.1"> DEMONSTRASI. ART EDWARDS Duwe </text>
<text sub="clublinks" start="352.452" dur="0.066"> DEMONSTRASI. ART EDWARDS duwe luwih </text>
<text sub="clublinks" start="352.518" dur="0.701"> DEMONSTRASI. ART EDWARDS KANGGO Luwih Ana </text>
<text sub="clublinks" start="353.219" dur="0.134"> DEMONSTRASI. ART EDWARDS DENGAN LAGI </text>
<text sub="clublinks" start="353.353" dur="0.467"> ART EDWARDS DENGAN LAGI </text>
<text sub="clublinks" start="353.82" dur="0.567"> ART EDWARDS Duwe PAKAI LUKSUIT. </text>
<text sub="clublinks" start="354.387" dur="0.167"> LAWSUIT. </text>
<text sub="clublinks" start="354.554" dur="0.167"> LAWSUIT. >> </text>
<text sub="clublinks" start="354.721" dur="0.066"> LAWSUIT. >> Wartawan: </text>
<text sub="clublinks" start="354.787" dur="0.167"> LAWSUIT. >> Wartawan: IS </text>
<text sub="clublinks" start="354.954" dur="0.1"> LAWSUIT. >> Wartawan: IS PEKNIK </text>
<text sub="clublinks" start="355.054" dur="0.334"> LAWSUIT. >> Wartawan: IS NGETEK INI </text>
<text sub="clublinks" start="355.388" dur="0.267"> >> Wartawan: IS NGETEK INI </text>
<text sub="clublinks" start="355.655" dur="0.033"> >> Wartawan: ADALAH ING POKEP ing PORTLAND </text>
<text sub="clublinks" start="355.688" dur="0.134"> >> Wartawan: IS NGETEK ING PORTLAND OF </text>
<text sub="clublinks" start="355.822" dur="0.066"> >> Wartawan: IS NGETEK ING PORTLAND RACISM </text>
<text sub="clublinks" start="355.888" dur="0.234"> >> Wartawan: IS NGETEK ING PORTLAND RACISM lan </text>
<text sub="clublinks" start="356.122" dur="0.834"> >> Wartawan: ADALAH ING JAMINAN ING PORTLAND RACISM lan POLISI </text>
<text sub="clublinks" start="356.956" dur="0.267"> PELABURAN RASISMAS lan POLISI </text>
<text sub="clublinks" start="357.223" dur="0.834"> PELABURAN RASISMAS lan POLISI DASAR </text>
<text sub="clublinks" start="358.057" dur="0.067"> PELABUR RACISM lan POLISI KONEKSI PENTING, </text>
<text sub="clublinks" start="358.124" dur="0.2"> PELABUR RACISM lan POLISI KONSEP, KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="358.324" dur="0.2"> PELABUR RACISM lan POLISI KONSEP, KOTA </text>
<text sub="clublinks" start="358.524" dur="0.334"> PELABURAN RACISM lan POLISI KONSEP, KOTA DI </text>
<text sub="clublinks" start="358.858" dur="0.3"> KONSEP VIOLENCE, ING Kota </text>
<text sub="clublinks" start="359.158" dur="0.134"> KONSEP VIOLENS, DUNIA VERLANDER </text>
<text sub="clublinks" start="359.292" dur="0.1"> KONSEP PANGGIH, KOTA DENING VERLANDER </text>
<text sub="clublinks" start="359.392" dur="0.1"> KONSEP KONSEP, KOTA DESA POLIS VERLANDER </text>
<text sub="clublinks" start="359.492" dur="0.634"> KONSEP KENEWANGAN, KOTA DENING VERLANDER POLIS DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="360.126" dur="0.133"> KONEKTOR INGGO, KOTA DENING VERLANDER POLIS MENGENCI BARU </text>
<text sub="clublinks" start="360.259" dur="0.468"> VERLANDER POLICE FACE THE NEW </text>
<text sub="clublinks" start="360.727" dur="0.567"> VERLANDER POLICE FACE THE NEW CABARAN. </text>
<text sub="clublinks" start="361.294" dur="0.2"> CABARAN. </text>
<text sub="clublinks" start="361.494" dur="0.067"> CABARAN. ING </text>
<text sub="clublinks" start="361.561" dur="0.066"> CABARAN. ACLU </text>
<text sub="clublinks" start="361.627" dur="0.201"> CABARAN. ACLU KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="361.828" dur="0.1"> CABARAN. ACLU KANGGO FILED </text>
<text sub="clublinks" start="361.928" dur="0.333"> CABARAN. ACLU KANGGO RASA A </text>
<text sub="clublinks" start="362.261" dur="0.167"> CABARAN. ACLU KANGGO NUKUT LAWSUIT </text>
<text sub="clublinks" start="362.428" dur="0.2"> ACLU KANGGO NUKUT LAWSUIT </text>
<text sub="clublinks" start="362.628" dur="0.201"> ACLU KANGGO NATE TUKANG LAWSUIT </text>
<text sub="clublinks" start="362.829" dur="0.3"> ACLU KANGGO NAMPAK LAWSUIT ING ORA BISA </text>
<text sub="clublinks" start="363.129" dur="0.634"> ACLU KANGGO NAMPAK LAWSUIT ING ORA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="363.763" dur="0.167"> ACLU KANGGO NAMPAK LAWSUIT ING ORA KANGEN ING </text>
<text sub="clublinks" start="363.93" dur="1.067"> OVER TREATMENT OF </text>
<text sub="clublinks" start="364.997" dur="0.568"> OGO TREATMENT JOURNALISTS. </text>
<text sub="clublinks" start="365.565" dur="0.167"> JOURNALIS. </text>
<text sub="clublinks" start="365.732" dur="0.066"> JOURNALIS. SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="365.798" dur="0.1"> JOURNALIS. SATES OF </text>
<text sub="clublinks" start="365.898" dur="0.267"> JOURNALIS. Siji saka </text>
<text sub="clublinks" start="366.165" dur="0.134"> JOURNALIS. SATU ING ATTORNE </text>
<text sub="clublinks" start="366.299" dur="0.167"> JOURNALIS. SATU TALIKON KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="366.466" dur="0.867"> JOURNALIS. SATU INGKANG ATTORNEYS APA APA APA </text>
<text sub="clublinks" start="367.333" dur="0.167"> SATU INGKANG ATTORNEYS APA APA APA </text>
<text sub="clublinks" start="367.5" dur="0.2"> SATU TARI INGKANG TANGGAL NJAWA </text>
<text sub="clublinks" start="367.7" dur="0.367"> SATU INGKANG-INGKANG INGKANG NGANGGO APA ING WANG NJAWA </text>
<text sub="clublinks" start="368.067" dur="0.334"> SATU INGKANG-INGKANG MENGGALKE ING SUKU DENGAN KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="368.401" dur="0.033"> SATU INGKANG TANGGAL NANGGAL ING WANG KANGGO ING JURNALIS </text>
<text sub="clublinks" start="368.434" dur="0.367"> SATU INGKANG-INGKONG NGGAL KENE ING NGAKEN ING JURNALIS A </text>
<text sub="clublinks" start="368.801" dur="0.234"> IS INGGRIS kanggo JOURNALIS A </text>
<text sub="clublinks" start="369.035" dur="0.133"> IS INGGRIS UNTUK JURNALISING MANUSIA </text>
<text sub="clublinks" start="369.168" dur="0.234"> IS NUNGGUL JAWA KANGGO BASA SUMADING MANUSIA </text>
<text sub="clublinks" start="369.402" dur="0.233"> IS GAMPANG TANGGO JOURNALIS PENDIDIKAN ING SUKU. </text>
<text sub="clublinks" start="369.635" dur="0.201"> KAWASAN MANUSING HUMAN. </text>
<text sub="clublinks" start="369.836" dur="0.1"> KAWASAN MANUSING HUMAN. Dheweke </text>
<text sub="clublinks" start="369.936" dur="0.066"> KAWASAN MANUSING HUMAN. ING ING INGIN </text>
<text sub="clublinks" start="370.002" dur="0.067"> KAWASAN MANUSING HUMAN. ING ING NGANGGANG </text>
<text sub="clublinks" start="370.069" dur="0.234"> KAWASAN MANUSING HUMAN. Wong ING NGEWANG </text>
<text sub="clublinks" start="370.303" dur="0.267"> KAWASAN MANUSING HUMAN. Wong-wong padha kepengin weruh </text>
<text sub="clublinks" start="370.57" dur="0.133"> KAWASAN MANUSING HUMAN. Wong ING NGE download </text>
<text sub="clublinks" start="370.703" dur="0.868"> KAWASAN MANUSING HUMAN. Dheweke pengin NDELENG ITU DITUTUPKAN lan </text>
<text sub="clublinks" start="371.571" dur="0.167"> Dheweke pengin NDELENG ITU DITUTUPKAN lan </text>
<text sub="clublinks" start="371.738" dur="0.166"> Dheweke pengin NDELENG ITU DITUTUPKAN lan ING DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="371.904" dur="0.935"> Dheweke pengin NDELENG ITU DITUTUPKAN lan ING SEMASA </text>
<text sub="clublinks" start="372.839" dur="0.1"> Dheweke pengin NDELENG ITU DITUTUPKAN lan INGKAP TANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="372.939" dur="2.636"> KOMPUTER INGGRIS </text>
<text sub="clublinks" start="375.575" dur="0.534"> AYAM KANGGO INGGRIS GAMPANG. </text>
<text sub="clublinks" start="376.109" dur="0.166"> KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="376.275" dur="0.067"> KANGGO. >> </text>
<text sub="clublinks" start="376.342" dur="0.067"> KANGGO. >> Yen </text>
<text sub="clublinks" start="376.409" dur="0.167"> KANGGO. >> Yen sampeyan </text>
<text sub="clublinks" start="376.576" dur="0.233"> KANGGO. >> Yen Sampeyan </text>
<text sub="clublinks" start="376.809" dur="0.2"> KANGGO. >> Yen Sampeyan MANGGIT </text>
<text sub="clublinks" start="377.009" dur="0.234"> KANGGO. >> Yen Sampeyan TO TO </text>
<text sub="clublinks" start="377.243" dur="0.3"> KANGGO. >> Yen Sampeyan bakal golek </text>
<text sub="clublinks" start="377.543" dur="0.201"> >> Yen Sampeyan bakal golek </text>
<text sub="clublinks" start="377.744" dur="0.133"> >> Yen sampeyan arep golek FREE </text>
<text sub="clublinks" start="377.877" dur="0.067"> >> Yen Sampeyan bakal duwe FREE GROUP </text>
<text sub="clublinks" start="377.944" dur="0.3"> >> Yen Sampeyan bakal duwe FREE GROUP lan </text>
<text sub="clublinks" start="378.244" dur="0.267"> >> Yen Sampeyan bakal golek SPEECH GRATIS lan FREE </text>
<text sub="clublinks" start="378.511" dur="0.267"> >> Yen Sampeyan arep golek FREE SPESIK lan diskon FREE </text>
<text sub="clublinks" start="378.778" dur="0.2"> GRATIS GRATIS lan diskon GRATIS </text>
<text sub="clublinks" start="378.978" dur="0.167"> GRATIS GRATIS lan diskon GRATIS lan </text>
<text sub="clublinks" start="379.145" dur="0.067"> GRATIS GRATIS lan diskon GRATIS lan GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="379.212" dur="0.133"> GRATIS GRATIS lan diskon GRATIS lan GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="379.345" dur="0.067"> GRATIS GRATIS lan diskon GRATIS lan GALAKAN IDEAS, </text>
<text sub="clublinks" start="379.412" dur="0.267"> GRATIS GRATIS lan diskon GRATIS lan GALAKAN IDEAS, Sampeyan </text>
<text sub="clublinks" start="379.679" dur="0.834"> GRATIS GRATIS lan diskon GRATIS lan GALAKAN IDEAS, ING ING AKU </text>
<text sub="clublinks" start="380.513" dur="0.167"> Lan GANTI IDEAS, Sampeyan wis </text>
<text sub="clublinks" start="380.68" dur="0.367"> LAN GANTI IDEAS, Sampeyan uga KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="381.047" dur="0.4"> LAN GANTI IDEAS, ING NGANGGO INGGRIS </text>
<text sub="clublinks" start="381.447" dur="0.401"> LAN GANTI IDEAS, ING NGANG ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="381.848" dur="0.166"> LAN GANTI IDEAS, Sampeyan ING INFORMASI. </text>
<text sub="clublinks" start="382.014" dur="0.167"> KANGGO INFORMASI. </text>
<text sub="clublinks" start="382.181" dur="0.134"> KANGGO INFORMASI. IT </text>
<text sub="clublinks" start="382.315" dur="0.067"> KANGGO INFORMASI. IT ora bisa </text>
<text sub="clublinks" start="382.382" dur="0.133"> KANGGO INFORMASI. ITU NATE ING </text>
<text sub="clublinks" start="382.515" dur="0.167"> KANGGO INFORMASI. ITUne ora bisa </text>
<text sub="clublinks" start="382.682" dur="0.267"> KANGGO INFORMASI. ITU NATE WISNA </text>
<text sub="clublinks" start="382.949" dur="0.267"> KANGGO INFORMASI. ITU NATE ING ING ING DADI </text>
<text sub="clublinks" start="383.216" dur="0.267"> ITU NATE ING ING ING DADI </text>
<text sub="clublinks" start="383.483" dur="0.367"> ITU NATE ING JADI KONTIK POLIS </text>
<text sub="clublinks" start="383.85" dur="1.501"> ITU NATE ING JADI PANGKENAN KONTOL </text>
<text sub="clublinks" start="385.351" dur="0.401"> ITU NATE ING PRISIKO KANGGO INGRIS </text>
<text sub="clublinks" start="385.752" dur="0.3"> IT ora bisa nggawe polusi ngatasi INFORMASI </text>
<text sub="clublinks" start="386.052" dur="0.2"> KONTROL INFORMASI TENTANG </text>
<text sub="clublinks" start="386.252" dur="0.167"> KONTROL INFORMASI TENTANG APA </text>
<text sub="clublinks" start="386.419" dur="0.133"> KONTROL INFORMASI TENTANG APA ITU </text>
<text sub="clublinks" start="386.552" dur="0.067"> KONTROL INFORMASI TENTANG APA ITU DENGAN TINDAK </text>
<text sub="clublinks" start="386.619" dur="0.667"> KONTROL INFORMASI TENTANG APA ING INI KANGGO MANGSA </text>
<text sub="clublinks" start="387.286" dur="0.201"> KONTROL INFORMASI TENTANG APA ING ING KANGGO MANGSA ING </text>
<text sub="clublinks" start="387.487" dur="1.268"> ING KANGGO ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="388.755" dur="0.567"> ING KANGGO NU MANGGIT ING JAMINAN. </text>
<text sub="clublinks" start="389.322" dur="0.167"> GETARAN. </text>
<text sub="clublinks" start="389.489" dur="0.2"> GETARAN. >> </text>
<text sub="clublinks" start="389.689" dur="0.067"> GETARAN. >> Wartawan: </text>
<text sub="clublinks" start="389.756" dur="0.133"> GETARAN. >> Wartawan: FOR </text>
<text sub="clublinks" start="389.889" dur="0.234"> GETARAN. >> Wartawan: UNTUK LEGAL </text>
<text sub="clublinks" start="390.123" dur="0.3"> >> Wartawan: UNTUK LEGAL </text>
<text sub="clublinks" start="390.423" dur="0.1"> >> Wartawan: UNTUK KANGGO LUKU </text>
<text sub="clublinks" start="390.523" dur="0.133"> >> Wartawan: UNTUK KANGGO BUKU, APA </text>
<text sub="clublinks" start="390.656" dur="0.101"> >> Wartawan: KANGGO PENDIDIKAN KANGGO, APA ING APA </text>
<text sub="clublinks" start="390.757" dur="0.333"> SEMBELI, APA APPULANGAN </text>
<text sub="clublinks" start="391.09" dur="0.067"> SUKSES, APA NATE INGKANG TANGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="391.157" dur="0.601"> SUKSES, APA NALING DIRI SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="391.758" dur="0.1"> SUKAN, APA ITU SUKU DIPENGGALKE ING JENIS-KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="391.858" dur="0.166"> DIPENGGALKE PADHA EYE-OPENING. </text>
<text sub="clublinks" start="392.024" dur="0.134"> DIPENGGALKE PADHA EYE-OPENING. >> </text>
<text sub="clublinks" start="392.158" dur="0.133"> DIPENGGALKE PADHA EYE-OPENING. >> DON'T </text>
<text sub="clublinks" start="392.291" dur="0.167"> DIPENGGALKE PADHA EYE-OPENING. >> Aja nganti salawase </text>
<text sub="clublinks" start="392.458" dur="0.2"> DIPENGGALKE PADHA EYE-OPENING. >> TANPA NGENTUK </text>
<text sub="clublinks" start="392.658" dur="0.234"> DIPENGGALKE PADHA EYE-OPENING. >> GALAU TANPA PANALITU NGAKO </text>
<text sub="clublinks" start="392.892" dur="0.3"> DIPENGGALKE PADHA EYE-OPENING. >> Aja nganti ngerti apa </text>
<text sub="clublinks" start="393.192" dur="0.234"> >> Aja nganti ngerti apa </text>
<text sub="clublinks" start="393.426" dur="0.067"> >> Aja nganti ngerti kapan </text>
<text sub="clublinks" start="393.493" dur="0.1"> >> Aja nganti ngerti kapan bakal </text>
<text sub="clublinks" start="393.593" dur="0.467"> >> Aja nganti ngerti apa Bengi iki bakal mungkasi, </text>
<text sub="clublinks" start="394.06" dur="0.167"> >> GALAU TANPA PANALITU UNGGULane Bengi BAKAL, TAPI </text>
<text sub="clublinks" start="394.227" dur="0.867"> >> Aja nganti ngerti apa Bengi iki bakal rampung, nanging aku </text>
<text sub="clublinks" start="395.094" dur="1.201"> >> Aja nganti ngerti apa Bengi iki bakal Tutup, TAPI AKU NGENTOT </text>
<text sub="clublinks" start="396.295" dur="0.534"> >> Aja nganti ngerti apa Bengi iki bakal Tutup, nanging aku dakweruhi </text>
<text sub="clublinks" start="396.829" dur="0.167"> Wengi bakal Bener, TAPI AKU NGENTOT </text>
<text sub="clublinks" start="396.996" dur="0.1"> Wengi BAWA TAPI, TAPI AKU NGEDIKKE </text>
<text sub="clublinks" start="397.096" dur="0.1"> Wengi BAWA TAPI, TAPI AKU NGANGGO TANGGANG TAMAT </text>
<text sub="clublinks" start="397.196" dur="0.201"> Wengi BISA TAMAT, TAPI AKU NGEDIKKE ING NGANGGAP WANG KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="397.397" dur="0.8"> Wengi bakal Bener, TAPI AKU NGEDIKKE ING ING TANPA KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="398.197" dur="0.167"> KANGGO KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="398.364" dur="1.568"> KANGGO KANGGO. Aku </text>
<text sub="clublinks" start="399.932" dur="0.434"> KANGGO KANGGO. AKU GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="400.366" dur="0.2"> KANGGO KANGGO. AKU GAMPANG TO </text>
<text sub="clublinks" start="400.566" dur="0.234"> KANGGO KANGGO. AKU GESANG TO TAMAT </text>
<text sub="clublinks" start="400.8" dur="0.233"> KANGGO KANGGO. AKU GESANG TO TAMAT </text>
<text sub="clublinks" start="401.033" dur="0.267"> KANGGO KANGGO. AKU GAMPANG TINDAK Pungkasan DENGAN POLIS </text>
<text sub="clublinks" start="401.3" dur="0.301"> AKU GAMPANG TINDAK Pungkasan DENGAN POLIS </text>
<text sub="clublinks" start="401.601" dur="0.167"> AKU DITANGGUPKE Pungkasan karo DENGAN POLISI, </text>
<text sub="clublinks" start="401.768" dur="0.1"> Aku GAMPANG TINDAK Pungkasan DENGAN POLEKSI DASAR, INITIATING </text>
<text sub="clublinks" start="401.868" dur="0.6"> Aku GAMPANG TINDAK Pungkasan DENGAN GOLEKOLAN POLISI, INGKOH INGKANG. </text>
<text sub="clublinks" start="402.468" dur="0.167"> KELAYAKAN, INITIATING IT. </text>
<text sub="clublinks" start="402.635" dur="1.568"> KELAYAKAN, INITIATING IT. >> </text>
<text sub="clublinks" start="404.203" dur="0.534"> KELAYAKAN, INITIATING IT. >> Wartawan: </text>
<text sub="clublinks" start="404.737" dur="0.134"> KELAYAKAN, INITIATING IT. >> Wartawan: CORDELIA </text>
<text sub="clublinks" start="404.871" dur="0.2"> KELAYAKAN, INITIATING IT. >> Wartawan: CORDELIA Duwe </text>
<text sub="clublinks" start="405.071" dur="0.334"> KELAYAKAN, INITIATING IT. >> Wartawan: CORDELIA NUNGGUNG </text>
<text sub="clublinks" start="405.405" dur="0.166"> >> Wartawan: CORDELIA NUNGGUNG </text>
<text sub="clublinks" start="405.571" dur="0.1"> >> Wartawan: CORDELIA NUNGGUNG DI ATAWA </text>
<text sub="clublinks" start="405.671" dur="0.167"> >> Wartawan: CORDELIA ING AKU ING </text>
<text sub="clublinks" start="405.838" dur="0.067"> >> Wartawan: CORDELIA ING AKU ING PERKARA </text>
<text sub="clublinks" start="405.905" dur="0.2"> >> Wartawan: CORDELIA ING AKU DI KONTENAN ING </text>
<text sub="clublinks" start="406.105" dur="0.167"> >> Wartawan: CORDELIA ING AKU ING TANPA WISNA </text>
<text sub="clublinks" start="406.272" dur="0.3"> >> Wartawan: CORDELIA ING AKU ING TANJUNG TANPA WULAN </text>
<text sub="clublinks" start="406.572" dur="0.167"> WAYANG GOLEKTIK ING JAMINAN </text>
<text sub="clublinks" start="406.739" dur="0.401"> ING PRESAN ING BISA HARI </text>
<text sub="clublinks" start="407.14" dur="0.667"> ING PRESAN ING BISA HARI ING NGUTAN </text>
<text sub="clublinks" start="407.807" dur="2.102"> ING PRESAN ING BISA HARI ING NGUTAN ING </text>
<text sub="clublinks" start="409.909" dur="0.534"> ING PRESENS ING BISA HARI ING NGUTAN ING TANGGANG. </text>
<text sub="clublinks" start="410.443" dur="0.2"> HARI MENGIKUT TANGAN. </text>
<text sub="clublinks" start="410.643" dur="0.1"> HARI MENGIKUT TANGAN. VIDEO </text>
<text sub="clublinks" start="410.743" dur="0.067"> HARI MENGIKUT TANGAN. VIDEO KEDAI </text>
<text sub="clublinks" start="410.81" dur="0.133"> HARI MENGIKUT TANGAN. VIDEO PENTING </text>
<text sub="clublinks" start="410.943" dur="0.801"> HARI MENGIKUT TANGAN. VIDEO PENTING AN </text>
<text sub="clublinks" start="411.744" dur="2.202"> HARI MENGIKUT TANGAN. VIDEO PAKSA LAGU </text>
<text sub="clublinks" start="413.946" dur="0.534"> HARI MENGIKUT TANGAN. VIDEO POTEKAN GAMPANG. </text>
<text sub="clublinks" start="414.48" dur="0.167"> VIDEO POTEKAN GAMPANG. </text>
<text sub="clublinks" start="414.647" dur="0.067"> VIDEO POTEKAN GAMPANG. SINI </text>
<text sub="clublinks" start="414.714" dur="0.2"> VIDEO POTEKAN GAMPANG. Dheweke </text>
<text sub="clublinks" start="414.914" dur="0.067"> VIDEO POTEKAN GAMPANG. Dheweke WISAN </text>
<text sub="clublinks" start="414.981" dur="0.267"> VIDEO POTEKAN GAMPANG. DIA DENGAN DIDENGKANG OLEH </text>
<text sub="clublinks" start="415.248" dur="0.167"> VIDEO POTEKAN GAMPANG. Piyambakipun Ditanggulangi dening POLISI </text>
<text sub="clublinks" start="415.415" dur="0.3"> VIDEO POTEKAN GAMPANG. Dheweke ditanggulangi dening POLISI </text>
<text sub="clublinks" start="415.715" dur="0.233"> Dheweke ditanggulangi dening POLISI </text>
<text sub="clublinks" start="415.948" dur="0.067"> Dheweke ditanggulangi karo POLIS DIDANG </text>
<text sub="clublinks" start="416.015" dur="0.2"> Dheweke ditanggulangi karo POLISI YANG SUKUR DENGAN DIA </text>
<text sub="clublinks" start="416.215" dur="0.134"> Dheweke ditanggulangi karo POLISI YANG SAIKI DENGAN DUMADAKI </text>
<text sub="clublinks" start="416.349" dur="0.067"> Dheweke ditanggulangi karo POLISI YANG SAKALIA DITENGKE </text>
<text sub="clublinks" start="416.416" dur="0.867"> Dheweke ditanggulangi dening POLISI YANG SAKIA DUMADAKI DENGAN HIMSELF AS </text>
<text sub="clublinks" start="417.283" dur="0.167"> ING AKU PENTING AS DADI </text>
<text sub="clublinks" start="417.45" dur="1.568"> SAIKI DENGAN PENTING DENGAN PENTING AS A </text>
<text sub="clublinks" start="419.018" dur="0.167"> SAIKI DENGAN PENTING DADI JENTNALIST. </text>
<text sub="clublinks" start="419.185" dur="0.167"> JORNALIST. </text>
<text sub="clublinks" start="419.352" dur="0.067"> JORNALIST. SINI </text>
<text sub="clublinks" start="419.419" dur="0.066"> JORNALIST. Dheweke </text>
<text sub="clublinks" start="419.485" dur="0.2"> JORNALIST. Dheweke TIDAK </text>
<text sub="clublinks" start="419.685" dur="0.167"> JORNALIST. Dheweke ora Bagean </text>
<text sub="clublinks" start="419.852" dur="0.234"> JORNALIST. Dheweke ora Bagean </text>
<text sub="clublinks" start="420.086" dur="0.2"> JORNALIST. Dheweke ora Bagean saka </text>
<text sub="clublinks" start="420.286" dur="0.3"> JORNALIST. Dheweke dudu Bagean ACLU </text>
<text sub="clublinks" start="420.586" dur="0.267"> Dheweke dudu Bagean ACLU </text>
<text sub="clublinks" start="420.853" dur="0.067"> Dheweke dudu Bagean saka ACLU LAWSUIT </text>
<text sub="clublinks" start="420.92" dur="0.067"> Dheweke dudu Bagean saka ACLU LAWSUIT TAPI </text>
<text sub="clublinks" start="420.987" dur="0.1"> Dheweke dudu Bagean saka ACLU LAWSUIT TAPI DIA </text>
<text sub="clublinks" start="421.087" dur="0.334"> Dheweke Ora Bagean saka ACLU LAWSUIT TAPI DENGAN NATE </text>
<text sub="clublinks" start="421.421" dur="0.066"> Dheweke dudu Bagean saka ACLU LAWSUIT TAPI DENGAN RANCANGAN </text>
<text sub="clublinks" start="421.487" dur="0.334"> Dheweke Ora Bagean saka ACLU LAWSUIT TAPI DENGAN RANCANGAN TO </text>
<text sub="clublinks" start="421.821" dur="0.233"> LAWSUIT TETAPI DENGAN RANCANGAN TO </text>
<text sub="clublinks" start="422.054" dur="0.401"> LAWSUIT TETAPI DENGAN RANCANGAN UNTUK PURSUE </text>
<text sub="clublinks" start="422.455" dur="3.103"> LAWSUIT TETAPI DENGAN RANCANGAN UNTUK PURSUE LEGAL </text>
<text sub="clublinks" start="425.558" dur="0.5"> LAWSUIT TETAPI DENGAN RANCANGAN UNTUK AKTIVITI LEGAL </text>
<text sub="clublinks" start="426.058" dur="0.234"> LAWSUIT TETAPI DENGAN RANCANGAN UNTUK AKTIVITI TINDAKAN UNTUK MUDAH </text>
<text sub="clublinks" start="426.292" dur="0.267"> TINDAKAN TINDAK LUKU LAMPIRAN </text>
<text sub="clublinks" start="426.559" dur="0.1"> TINDAK PELAPORAN TINDAK LAMPIRAN kanthi gampang. </text>
<text sub="clublinks" start="426.659" dur="0.167"> SIMPLY. </text>
<text sub="clublinks" start="426.826" dur="0.067"> SIMPLY. >> </text>
<text sub="clublinks" start="426.893" dur="0.1"> SIMPLY. >> Aku </text>
<text sub="clublinks" start="426.993" dur="0.1"> SIMPLY. >> Aku KURING </text>
<text sub="clublinks" start="427.093" dur="0.067"> SIMPLY. >> Aku PALING KEDAI </text>
<text sub="clublinks" start="427.16" dur="0.233"> SIMPLY. >> Aku PALING KEDAI </text>
<text sub="clublinks" start="427.393" dur="0.2"> SIMPLY. >> Aku NATE TUKAR APP </text>
<text sub="clublinks" start="427.593" dur="0.367"> SIMPLY. >> Aku KELUAR TRADING MANAWA </text>
<text sub="clublinks" start="427.96" dur="0.201"> >> Aku KELUAR TRADING MANAWA </text>
<text sub="clublinks" start="428.161" dur="0.1"> >> AKU PALING KENCANG DENGAN KANGGO BISA BASA </text>
<text sub="clublinks" start="428.261" dur="0.1"> >> Aku Nate Loro KANGGO NGANGGO BASA BISA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="428.361" dur="0.2"> >> Aku NATE LALU NGANGGO BASA BISA KANGSA ING AKU </text>
<text sub="clublinks" start="428.561" dur="0.067"> >> Aku Nate Loro KANGGO BASA BISA NGANGGURU BISA KANGGO TUNGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="428.628" dur="0.3"> >> Aku Nate Loro KANGGO BASA BISA NGANGGURU BASA BISA KANGGO DIBUKA </text>
<text sub="clublinks" start="428.928" dur="0.2"> KANGGO BISA NUNGGUH BASA </text>
<text sub="clublinks" start="429.128" dur="0.2"> KANGGO BISA NUNGGAL APLIK </text>
<text sub="clublinks" start="429.328" dur="0.201"> KANGGO BISA AKU DITANGGULKE SUKU BASA, HARASSED, </text>
<text sub="clublinks" start="429.529" dur="0.3"> KANGGO BISA NUNGGUL ING DITULU, AYAH KANGGO, KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="429.829" dur="0.334"> KANGGO BISA NUNGGUL ING SUKU BISA, KAYU GAMPANG, KANGGO DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="430.163" dur="0.267"> PUDANG, PUTIH, KAYU DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="430.43" dur="0.1"> FAR, HARASSED, INGGRENGAN ING KASAHA. </text>
<text sub="clublinks" start="430.53" dur="0.267"> TENAN. </text>
<text sub="clublinks" start="430.797" dur="0.066"> TENAN. SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="430.863" dur="0.067"> TENAN. Dhewe </text>
<text sub="clublinks" start="430.93" dur="0.1"> TENAN. Dhewe SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="431.03" dur="0.1"> TENAN. Dhewe SUKU DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="431.13" dur="0.234"> TENAN. Kanthi GAMPANG SUKU ING AKU </text>
<text sub="clublinks" start="431.364" dur="0.2"> TENAN. USUAL ITU ING nalika Aku </text>
<text sub="clublinks" start="431.564" dur="0.834"> TENAN. Kanthi AKU SUKU DENGAN AKU Nuju ING </text>
<text sub="clublinks" start="432.398" dur="0.3"> Kanthi AKU SUKU DENGAN AKU Nuju ING </text>
<text sub="clublinks" start="432.698" dur="1.368"> USUAL ITU ING NGAKAL AKU ING KAWASAN </text>
<text sub="clublinks" start="434.066" dur="0.434"> USUAL ITAU ING AKU ING ING KABEH ING </text>
<text sub="clublinks" start="434.5" dur="0.167"> Kanthi GAMPANG ING SUKU ING AKU ING KAMPUNG ING ING KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="434.667" dur="0.234"> Kanthi GAMPANG ING SUKU ING AKU ING KABEH KENE </text>
<text sub="clublinks" start="434.901" dur="0.3"> USUAL ITU ING NGAKAL AKU ING KAMPUNG DENGAN KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="435.201" dur="0.267"> KELUARGA ING JAWA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="435.468" dur="0.1"> KAWASAN JAWA ING NGANGGOLAH </text>
<text sub="clublinks" start="435.568" dur="0.167"> KELUARGA JAWA ING NGANGGO PIRI SAKA </text>
<text sub="clublinks" start="435.735" dur="0.6"> KAWASAN JAWA ING NGANGGO PIREMBANG MACAPAT WULANG </text>
<text sub="clublinks" start="436.335" dur="0.101"> KAWASAN JAWA ING NGANGGO PIRENGKE ING INI SUKAN APA </text>
<text sub="clublinks" start="436.436" dur="0.3"> MENGIKUTKE ING APA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="436.736" dur="0.267"> LATIHAN ING NGANGGO ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="437.003" dur="0.2"> LATIHAN ING NGANGGO ING WANG KANGGO TANGGO TANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="437.203" dur="0.734"> LATIHAN ING NGANGGO ING KANGGO NANGKA INGKANG TANGKA </text>
<text sub="clublinks" start="437.937" dur="0.1"> LATIHAN ING NGANGGO ING WANG KANGGO TANGKA ING NGANGGO LANJUT </text>
<text sub="clublinks" start="438.037" dur="0.901"> SAIKI ANTARI NGGABUNGA LAN </text>
<text sub="clublinks" start="438.938" dur="0.534"> SAIKI ANTARA KOMPUTER LAN JAMINAN. </text>
<text sub="clublinks" start="439.472" dur="0.167"> GETARAN. </text>
<text sub="clublinks" start="439.639" dur="0.2"> GETARAN. >> </text>
<text sub="clublinks" start="439.839" dur="0.067"> GETARAN. >> Wartawan: </text>
<text sub="clublinks" start="439.906" dur="0.1"> GETARAN. >> Wartawan: HE </text>
<text sub="clublinks" start="440.006" dur="0.801"> GETARAN. >> Wartawan: Dheweke bakal </text>
<text sub="clublinks" start="440.807" dur="6.539"> GETARAN. >> Wartawan: Dheweke bakal Konsep </text>
<text sub="clublinks" start="447.346" dur="0.067"> GETARAN. >> Wartawan: Dheweke bakal konnt </text>
<text sub="clublinks" start="447.413" dur="0.3"> >> Wartawan: Dheweke bakal konnt </text>
<text sub="clublinks" start="447.713" dur="0.167"> >> Wartawan: Piyambakipun bakal setuju </text>
<text sub="clublinks" start="447.88" dur="0.301"> >> Wartawan: Dheweke bakal konjuk ngatasi </text>
<text sub="clublinks" start="448.181" dur="0.267"> >> Wartawan: Dheweke bakal konsumen kanggo nglindhungi perlindungan kasebut. </text>
<text sub="clublinks" start="448.448" dur="0.166"> TINDAHAN TINDAK. </text>
<text sub="clublinks" start="448.614" dur="0.067"> TINDAHAN TINDAK. >> </text>
<text sub="clublinks" start="448.681" dur="0.2"> TINDAHAN TINDAK. >> THE </text>
<text sub="clublinks" start="448.881" dur="0.067"> TINDAHAN TINDAK. >> OBLIGASI </text>
<text sub="clublinks" start="448.948" dur="0.167"> TINDAHAN TINDAK. >> OBLIGASI TO </text>
<text sub="clublinks" start="449.115" dur="0.267"> TINDAHAN TINDAK. >> OBLIGASI KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="449.382" dur="0.267"> TINDAHAN TINDAK. >> OBLIGASI KANG INGGO </text>
<text sub="clublinks" start="449.649" dur="0.3"> >> OBLIGASI KANG INGGO </text>
<text sub="clublinks" start="449.949" dur="0.033"> >> OBLIGASI KANGGO ING WISANA </text>
<text sub="clublinks" start="449.982" dur="0.1"> >> OBJEKTIF KANG PITEN ING WARGO ON </text>
<text sub="clublinks" start="450.082" dur="0.067"> >> OBJEKTIF KANG ING WARGA APA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="450.149" dur="0.2"> >> OBJEKTIF KANG PITEN ING APA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="450.349" dur="0.167"> >> OBLIGASI KANGGO ING WISANA ING KANGGO NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="450.516" dur="0.334"> >> OBLIGASI KANGGO ING WISANA ING KANGGO MENGANGGUT. </text>
<text sub="clublinks" start="450.85" dur="0.133"> LAPORAN ING APA NGANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="450.983" dur="0.067"> LAPORAN ING APA NGANGGO. Aku </text>
<text sub="clublinks" start="451.05" dur="0.033"> LAPORAN ING APA NGANGGO. AKU </text>
<text sub="clublinks" start="451.083" dur="0.368"> LAPORAN ING APA NGANGGO. AKU A </text>
<text sub="clublinks" start="451.451" dur="0.266"> LAPORAN ING APA NGANGGO. AKU KOMUNITI </text>
<text sub="clublinks" start="451.717" dur="0.167"> LAPORAN ING APA NGANGGO. AKU KOMUNITI JOURNALIST, </text>
<text sub="clublinks" start="451.884" dur="0.2"> AKU KOMUNITI JOURNALIST, </text>
<text sub="clublinks" start="452.084" dur="0.067"> AKU KOMUNITI JURNALIS, YO </text>
<text sub="clublinks" start="452.151" dur="0.1"> AKU KOMUNITI JOURNALIST, INI </text>
<text sub="clublinks" start="452.251" dur="0.668"> AKU KOMUNITI JOURNALIST, ING APA YANG APA </text>
<text sub="clublinks" start="452.919" dur="0.433"> AKU KOMUNITI JURNALIS, ING AKU KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="453.352" dur="0.568"> AKU KOMUNITI JOURNALIST, ING AKU KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="453.92" dur="0.166"> Yaiku sing dak gawe. </text>
<text sub="clublinks" start="454.086" dur="0.167"> Yaiku sing dak gawe. >> </text>
<text sub="clublinks" start="454.253" dur="0.067"> Yaiku sing dak gawe. >> Wartawan: </text>
<text sub="clublinks" start="454.32" dur="0.134"> Yaiku sing dak gawe. >> Wartawan: KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="454.454" dur="0.133"> Yaiku sing dak gawe. >> Wartawan: KITA DIPANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="454.587" dur="0.2"> Yaiku sing dak gawe. >> Wartawan: KITA DIPANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="454.787" dur="0.334"> Yaiku sing dak gawe. >> Wartawan: KITA DITUTUKAKAN TO </text>
<text sub="clublinks" start="455.121" dur="0.267"> >> Wartawan: KITA DITUTUKAKAN TO </text>
<text sub="clublinks" start="455.388" dur="0.133"> >> Wartawan: KITA DITUTUPAKI PAMPUNG </text>
<text sub="clublinks" start="455.521" dur="0.1"> >> Wartawan: KITA DIPANGGO ING DAS PORTLAND </text>
<text sub="clublinks" start="455.621" dur="0.134"> >> Wartawan: KITA DIPANGGO ING DAS PORTLAND </text>
<text sub="clublinks" start="455.755" dur="0.067"> >> Wartawan: KITA DIPANGGO DARI PENTLIK DESEN TANPA KOMENSI </text>
<text sub="clublinks" start="455.822" dur="0.333"> >> Wartawan: KITA DIPANGGO ING DASAR PORTLAND UNTUK KOMPONEN INI </text>
<text sub="clublinks" start="456.155" dur="0.167"> POLIS PORTLAND UNTUK KOMUNITAS ON </text>
<text sub="clublinks" start="456.322" dur="0.167"> POLIS PORTLAND UNTUK KOMUNITAS ING KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="456.489" dur="0.1"> POLIS PORTLAND UNTUK KOMUNITAS ING LAWSUIT </text>
<text sub="clublinks" start="456.589" dur="0.1"> POLIS PORTLAND UNTUK KOMUNITAS ING LAWSUIT TAPI </text>
<text sub="clublinks" start="456.689" dur="0.167"> POLIS PORTLAND UNTUK KOMUNITAS ING LAWSUIT TAPI TAPI TAPI </text>
<text sub="clublinks" start="456.856" dur="0.2"> POLIS PORTLAND UNTUK KOMUNITAS ING LAWSUIT TAPI TIDAK DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="457.056" dur="0.3"> POLISI PORTLAND UNTUK KOMUNITAS ING LAWSUIT TAPI TIDAK DENGAN KANGGU </text>
<text sub="clublinks" start="457.356" dur="0.234"> LAWSUIT TAPI TINDAK DUKU LENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="457.59" dur="0.1"> LAWSUIT TAPI TINDAK DENGAN KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="457.69" dur="0.2"> BACK. </text>
<text sub="clublinks" start="457.89" dur="0.1"> BACK. ING </text>
<text sub="clublinks" start="457.99" dur="0.067"> BACK. KOTA </text>
<text sub="clublinks" start="458.057" dur="0.167"> BACK. KOTA DI </text>
<text sub="clublinks" start="458.224" dur="0.1"> BACK. KOTA PAMPUNGAN </text>
<text sub="clublinks" start="458.324" dur="0.167"> BACK. KOTA PAMPUNG TANPA INGGO </text>
<text sub="clublinks" start="458.491" dur="0.3"> BACK. KOTA PAMPUNG TANPA TIDAK </text>
<text sub="clublinks" start="458.791" dur="0.267"> KOTA PAMPUNG TANPA TIDAK </text>
<text sub="clublinks" start="459.058" dur="0.033"> KOTA PORTLAND TANPA KOMEN </text>
<text sub="clublinks" start="459.091" dur="0.134"> KOTA PAMPUNG TANPA ING TANPA KANGGO ON </text>
<text sub="clublinks" start="459.225" dur="0.133"> KOTA PAMPUNG TANPA ING TANPA ING PENDING </text>
<text sub="clublinks" start="459.358" dur="0.234"> KOTA TANPA ING TANPA KANGGO ING PENDING TUKANG </text>
<text sub="clublinks" start="459.592" dur="0.267"> KOMUNITASAN UNTUK NAMPANG UNGGUL </text>
<text sub="clublinks" start="459.859" dur="0.1"> KOMUNITASAN TINDAKAN TINDAK. </text>
<text sub="clublinks" start="459.959" dur="0.2"> TINDAKAN. </text>
<text sub="clublinks" start="460.159" dur="0.167"> TINDAKAN. ART </text>
<text sub="clublinks" start="460.326" dur="0.067"> TINDAKAN. ART EDWARDS, </text>
<text sub="clublinks" start="460.393" dur="0.1"> TINDAKAN. ART EDWARDS, KGW </text>
<text sub="clublinks" start="460.493" dur="0.667"> TINDAKAN. ART EDWARDS, KGW BERITA. </text>
<text sub="clublinks" start="461.16" dur="2.169"> ART EDWARDS, KGW BERITA. </text>
<text sub="clublinks" start="463.329" dur="0.4"> ART EDWARDS, KGW BERITA. >>> </text>
<text sub="clublinks" start="463.729" dur="0.201"> ART EDWARDS, KGW BERITA. >>> BARU </text>
<text sub="clublinks" start="463.93" dur="0.233"> ART EDWARDS, KGW BERITA. >>> NEW AT </text>
<text sub="clublinks" start="464.163" dur="0.167"> ART EDWARDS, KGW BERITA. >>> NEW AT NOON, </text>
<text sub="clublinks" start="464.33" dur="0.267"> ART EDWARDS, KGW BERITA. >>> NEW AT NOON, ING </text>
<text sub="clublinks" start="464.597" dur="0.3"> ART EDWARDS, KGW BERITA. >>> NEW AT NOON, SUPREME </text>
<text sub="clublinks" start="464.897" dur="0.2"> >>> NEW AT NOON, SUPREME </text>
<text sub="clublinks" start="465.097" dur="0.134"> >>> NEW AT NOON, KAWASAN SUPREME </text>
<text sub="clublinks" start="465.231" dur="0.1"> >>> NEW AT NOON, TEMBANG KAWASAN SUPREME. </text>
<text sub="clublinks" start="465.331" dur="0.2"> KOLEJ INGGI. </text>
<text sub="clublinks" start="465.531" dur="0.034"> KOLEJ INGGI. KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="465.565" dur="0.166"> KOLEJ INGGI. KANGGO A </text>
<text sub="clublinks" start="465.731" dur="0.067"> KOLEJ INGGI. KANGGO LOUISIANA </text>
<text sub="clublinks" start="465.798" dur="0.2"> KOLEJ INGGI. LAWANGAN LAWANG LOUISIANA </text>
<text sub="clublinks" start="465.998" dur="0.501"> KOLEJ INGGI. LAWAN LOUISIANA LAW NA </text>
<text sub="clublinks" start="466.499" dur="0.267"> LAWAN LOUISIANA LAW NA </text>
<text sub="clublinks" start="466.766" dur="0.1"> LAWANG LOUISIANA UNDANG-UNDANG KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="466.866" dur="0.067"> LAWANG LOUISIANA UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="466.933" dur="0.1"> LAWANG LOUISIANA UNDANG-UNDANG NGEWATI KENE </text>
<text sub="clublinks" start="467.033" dur="0.167"> LAWAN LOUISIANA UNDANG-UNDANG NGEWATI KENE ING NEGARA </text>
<text sub="clublinks" start="467.2" dur="0.567"> LAWANG LOUISIANA UNDANG-UNDANG NGAWEKI KENE ING NGENTOT NEGERI DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="467.767" dur="0.367"> LAWANG LOUISIANA UNDANG-UNDANG NGANGGO WANG NEGARA DENGAN NEGARA A </text>
<text sub="clublinks" start="468.134" dur="0.233"> TANGGAP APA NEGERI DENGAN A </text>
<text sub="clublinks" start="468.367" dur="0.167"> NATE INGKE ING NEGARA DENGAN SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="468.534" dur="0.167"> NATE INGKANG NEGARA NEGARA DENGAN PENTING SINGHIRI </text>
<text sub="clublinks" start="469.769" dur="0.033"> . </text>
<text sub="clublinks" start="469.802" dur="0.401"> . A </text>
<text sub="clublinks" start="470.203" dur="0.4"> . A LOT </text>
<text sub="clublinks" start="470.603" dur="0.534"> . LOT dibutuhake </text>
<text sub="clublinks" start="471.137" dur="0.534"> . DOKTOR KANGGO LOT DIPANGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="471.671" dur="0.167"> . KOMUNITAS DOKTOR DIPENGAN TANPA DIPANA </text>
<text sub="clublinks" start="471.838" dur="0.367"> . PENTING DOKTOR DIPANGGAL DENGAN PENTING </text>
<text sub="clublinks" start="472.205" dur="0.133"> . KOMUNITAS DOKTOR DIPENGAN TANPA DOKTOR </text>
<text sub="clublinks" start="472.338" dur="1.001"> . PENTING DOKTOR DIPANGGUH DENGAN PENTING DADI </text>
<text sub="clublinks" start="473.339" dur="0.3"> TUTUP PADAN WULANG UNGGUH </text>
<text sub="clublinks" start="473.639" dur="0.634"> TUTUP SAHA DITADU-INGKI UNGGUH NIKE </text>
<text sub="clublinks" start="474.273" dur="0.434"> Kasedhiyan PRFILING KANGGO KEMUDUKAN PROVILEGES </text>
<text sub="clublinks" start="474.707" dur="0.467"> PRFILE KANGGO MUNGGUL ING PRIVILEN AT </text>
<text sub="clublinks" start="475.174" dur="0.267"> TUTUP SAHA DITADU-INGKE ADALAH PRIVILEN KANGGO ing NEARBY </text>
<text sub="clublinks" start="475.441" dur="0.3"> MASALAH ADMITTING ING NEARBY </text>
<text sub="clublinks" start="475.741" dur="0.101"> PRIVILEN ADMITTING ING HOSPITAL NEARBY. </text>
<text sub="clublinks" start="475.842" dur="0.166"> HOSPITAL. </text>
<text sub="clublinks" start="476.008" dur="0.301"> HOSPITAL. IT </text>
<text sub="clublinks" start="476.309" dur="0.033"> HOSPITAL. ITU </text>
<text sub="clublinks" start="476.342" dur="1.001"> HOSPITAL. IT Yaiku A </text>
<text sub="clublinks" start="477.343" dur="0.501"> HOSPITAL. ITE A 5-4 </text>
<text sub="clublinks" start="477.844" dur="0.667"> HOSPITAL. ITU WILANGAN 5-4 </text>
<text sub="clublinks" start="478.511" dur="1.735"> HOSPITAL. ING KENE 5-4 DENGAN DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="480.246" dur="0.067"> HOSPITAL. ING KETUGA 5-4 DENGAN KAWAN </text>
<text sub="clublinks" start="480.313" dur="0.333"> ING KETUGA 5-4 DENGAN KAWAN </text>
<text sub="clublinks" start="480.646" dur="0.234"> ITU ITU GAMPANG 5-4 DENGAN JAWA TANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="480.88" dur="0.734"> ITU ITU DENGAN 5-4 MUNGKUL DENGAN ROHERASI JAWA KANGGO, </text>
<text sub="clublinks" start="481.614" dur="3.203"> ITU ITU DENGAN 5-4 MUNGKUL DENGAN ROHERASI JAWA KANGGO, POTONG </text>
<text sub="clublinks" start="484.817" dur="0.167"> ITU ITU DENGAN 5-4 MUNGKUL DENGAN ROHERASI JAWA KANGGO, ING DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="484.984" dur="0.2"> ROHERASI JUSTIS, VOTING DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="485.184" dur="0.167"> ROHERN YANG GAMPANG, NAMPUNG DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="485.351" dur="0.167"> ROHERASI JUSTIS, VOTING DENGAN KURSUS </text>
<text sub="clublinks" start="485.518" dur="0.2"> ROHERASI JUSTIS, VOTING karo LIBERAL KURSUS </text>
<text sub="clublinks" start="485.718" dur="0.1"> ROHERN YANG GAMPANG, NAMPUNG DENGAN KABUPATEN GRATIS KURSUS. </text>
<text sub="clublinks" start="485.818" dur="0.2"> KANGGO BASA JAWA KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="486.018" dur="0.067"> KANGGO BASA JAWA KANGGO. ING </text>
<text sub="clublinks" start="486.085" dur="0.1"> KANGGO BASA JAWA KANGGO. ING </text>
<text sub="clublinks" start="486.185" dur="0.167"> KANGGO BASA JAWA KANGGO. ING ITU </text>
<text sub="clublinks" start="486.352" dur="0.234"> KANGGO BASA JAWA KANGGO. ING WANG SANGGUH </text>
<text sub="clublinks" start="486.586" dur="0.433"> KANGGO BASA JAWA KANGGO. ING ING SENTANG PITU </text>
<text sub="clublinks" start="487.019" dur="0.234"> ING ING SENTANG PITU </text>
<text sub="clublinks" start="487.253" dur="0.133"> ING ING PITU PANJANG UNGGUNG </text>
<text sub="clublinks" start="487.386" dur="0.101"> ING ING ING SUKU ING SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="487.487" dur="0.133"> ING ING SUKU ING SULIT PEDULING ING SULIT </text>
<text sub="clublinks" start="487.62" dur="0.2"> ING ING SITU ING SULIT PADANGGULANG SULU DUA </text>
<text sub="clublinks" start="487.82" dur="0.3"> RULING SINCE TWO TRUMP </text>
<text sub="clublinks" start="488.12" dur="0.101"> RULING SINCE TWO TRUMP APPOINTEES </text>
<text sub="clublinks" start="488.221" dur="0.333"> RULING SINCE DUA LAMPIRAN GRATIS Gabung </text>
<text sub="clublinks" start="488.554" dur="0.801"> RULING SINCE DUA LAMPIRAN NGOMUNIKAT Gabung </text>
<text sub="clublinks" start="489.355" dur="0.1"> RULING SINCE DUA LAMPIRAN NGUMPUL GOLEKSI. </text>
<text sub="clublinks" start="489.455" dur="2.302"> APLIKASI KUNCI KAMPUNG. </text>
<text sub="clublinks" start="491.757" dur="0.468"> APLIKASI KUNCI KAMPUNG. >>> </text>
<text sub="clublinks" start="492.225" dur="0.233"> APLIKASI KUNCI KAMPUNG. >>> OREGON </text>
<text sub="clublinks" start="492.458" dur="0.267"> APLIKASI KUNCI KAMPUNG. >>> OREGON LAWMAKERS </text>
<text sub="clublinks" start="492.725" dur="0.734"> APLIKASI KUNCI KAMPUNG. >>> OREGON LAWMAKERS PUTIH </text>
<text sub="clublinks" start="493.459" dur="0.234"> >>> OREGON LAWMAKERS PUTIH </text>
<text sub="clublinks" start="493.693" dur="3.537"> >>> OREGON LAWMAKERS KHUSUS PUTRA </text>
<text sub="clublinks" start="497.23" dur="0.433"> >>> OREGON LAWMAKERS SESIUTUT KHUSUS PUTIH </text>
<text sub="clublinks" start="497.663" dur="0.267"> >>> OREGON LAWMAKERS SENARAI KHUSUS PUTRA </text>
<text sub="clublinks" start="497.93" dur="0.267"> >>> OREGON LAWMAKERS SUKAN KHUSUS PUTRA NATE JAWA </text>
<text sub="clublinks" start="498.197" dur="0.2"> SESI ISTIKAT LAMPUNG JAWA </text>
<text sub="clublinks" start="498.397" dur="0.067"> SESI ISTIKAT LAMPUNG JAWA NENG WULAN </text>
<text sub="clublinks" start="498.464" dur="0.134"> SESI ISTIKAT LAMPIRAN MALAM Bengi lan </text>
<text sub="clublinks" start="498.598" dur="0.133"> SESI ISTIKAT LAMPIRAN MALAM Bengi lan ditutup </text>
<text sub="clublinks" start="498.731" dur="0.134"> SESI ISTIKAT LAMPIRAN MALAY BEDHAN lan DESA PAKAI </text>
<text sub="clublinks" start="498.865" dur="0.333"> SESI ISTIKAT TAMPILAN MALAM MALAM BENGAL LANJAWA PAKAI </text>
<text sub="clublinks" start="499.198" dur="0.2"> DOZEN YANG PUNGGUH lan NUNGGAL JAWA </text>
<text sub="clublinks" start="499.398" dur="0.167"> DOZEN BASA lan BUKU YANG Duwe Duwe </text>
<text sub="clublinks" start="499.565" dur="0.067"> DOZEN BULAN lan GAMPANG TENAGA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="499.632" dur="0.067"> DOZEN BULAN lan GAMPANG TENAN KANGGO BENTUK </text>
<text sub="clublinks" start="499.699" dur="0.233"> DOZEN YANG PUNGGUH BASA LAN BOLEH NGAPAL ING NGAPAK </text>
<text sub="clublinks" start="499.932" dur="0.301"> DOZEN BULAN lan GAMPANG TENAGA KANGGO INGGRIS SIAP ING POLIS </text>
<text sub="clublinks" start="500.233" dur="0.367"> Ringgit Nglumpukake ENAM ING POLIS </text>
<text sub="clublinks" start="500.6" dur="0.1"> Ringgit nambahi ENAM ING AKSUNTABILITI POLISI. </text>
<text sub="clublinks" start="500.7" dur="0.2"> AKSARI. </text>
<text sub="clublinks" start="500.9" dur="0.067"> AKSARI. Neng kene </text>
<text sub="clublinks" start="500.967" dur="0.1"> AKSARI. SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="501.067" dur="0.066"> AKSARI. ING SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="501.133" dur="0.101"> AKSARI. ING SAIKI KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="501.234" dur="0.166"> AKSARI. ING SAIKI Wong-wong, </text>
<text sub="clublinks" start="501.4" dur="0.234"> AKSARI. ING SAIKI INI KABEH, KOMPUTER </text>
<text sub="clublinks" start="501.634" dur="0.234"> ING SAIKI INI KABEH, KOMPUTER </text>
<text sub="clublinks" start="501.868" dur="0.066"> ING ING PENTING TARI ING, NGGABUNGA TANPA JANGAN </text>
<text sub="clublinks" start="501.934" dur="0.601"> ING ING PENTING TARI ING, NGGABUNGA TANPA GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="502.535" dur="2.002"> ING ING PENTING TARI ING, KABUPATEN GAMPANG TANPA GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="504.537" dur="0.5"> Wonten ing mriki, para kanca, para petugas ora bisa nggunakake coklat, </text>
<text sub="clublinks" start="505.037" dur="0.267"> ING ING PENTING TEMA, KAWASAN TANPA GAMPANG TUKANG TANGAN, GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="505.304" dur="0.167"> TANPA GAMPANG TINDAKAN, TINDAK </text>
<text sub="clublinks" start="505.471" dur="0.2"> TANPA GAMPANG TINDAKAN, TINDAKAN IN </text>
<text sub="clublinks" start="505.671" dur="0.134"> TANPA GAMPANG TINDAKAN, TINDAK ING SITUASI </text>
<text sub="clublinks" start="505.805" dur="0.133"> TANPA GAMPANG TUKANG TINDAK, NGUKAL ING SITUASI DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="505.938" dur="0.167"> TANPA GAMPANG TUKANG TINDAK, NGUKAL ING SITUASI KENE TENGAH </text>
<text sub="clublinks" start="506.105" dur="0.234"> ING SITUASI DENGAN KABUPATEN </text>
<text sub="clublinks" start="506.339" dur="0.267"> ING SITUASI DENGAN KANGSA DATENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="506.606" dur="0.367"> ING SITUASI ING NGANGGO WANGSA BASA </text>
<text sub="clublinks" start="506.973" dur="0.133"> ING SITUASI KENE NGEDANG DENGAN KANGGO WARRANTED. </text>
<text sub="clublinks" start="507.106" dur="0.234"> KANGGO WARRANTED. </text>
<text sub="clublinks" start="507.34" dur="0.066"> KANGGO WARRANTED. TEARGAS </text>
<text sub="clublinks" start="507.406" dur="0.101"> KANGGO WARRANTED. TEARGAS BISA </text>
<text sub="clublinks" start="507.507" dur="0.1"> KANGGO WARRANTED. TEARGAS BISA LUKIS </text>
<text sub="clublinks" start="507.607" dur="0.333"> KANGGO WARRANTED. TEARGAS BISA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="507.94" dur="0.067"> KANGGO WARRANTED. TEARGAS BISA KANGGO WULUT </text>
<text sub="clublinks" start="508.007" dur="0.901"> KANGGO WARRANTED. TEARGAS BISA KANGGO DIPANGGIH Yen ora </text>
<text sub="clublinks" start="508.908" dur="0.133"> TEARGAS BISA KANGGO DIPANGGIH Yen ora </text>
<text sub="clublinks" start="509.041" dur="7.074"> TEARGAS ING BISA DIPANGGIH Yen ora </text>
<text sub="clublinks" start="516.115" dur="0.434"> TEARGAS BISA KANGGO DIPANGGIH NUNG JAWA KAMPUNG </text>
<text sub="clublinks" start="516.549" dur="0.3"> TEARGAS ING BISA DIPANGGIH Yen ING KETAWA </text>
<text sub="clublinks" start="516.849" dur="0.1"> TEARGAS BISA KANGGO MUNGGUL Yen RASA KANGGO MUNGKUT </text>
<text sub="clublinks" start="516.949" dur="0.267"> TEARGAS BISA KANGGO DIPANGGIH Yen PITAK DIRI DITULAKKAN lan </text>
<text sub="clublinks" start="517.216" dur="0.267"> TEARGAS ING BISA DIPANGGIH Yen RASA KANGGO DENGAN KABUPATEN </text>
<text sub="clublinks" start="517.483" dur="0.234"> KANGEN KANGGO DENGAN GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="517.717" dur="0.1"> KANGEN KUNCI DIPANGGUT LAN SEPTA </text>
<text sub="clublinks" start="517.817" dur="0.133"> KANGEN KANGGO DENGAN GAMPANG lan GAMPANG SEPTA </text>
<text sub="clublinks" start="517.95" dur="0.067"> KANGEN KANGGO DENGAN KANGGURU SEPTA KARYA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="518.017" dur="0.234"> KANGEN KANGGO DENGAN KABUPATEN KOMPUTER SEPTA KANGGO IN </text>
<text sub="clublinks" start="518.251" dur="0.267"> KANGEN BISA DITUKUTKAN LAN KAWASAN SEPTA KANGGO ING ADVANCE </text>
<text sub="clublinks" start="518.518" dur="0.2"> KENYANAAN SEPTA KANGGO IN ADAN </text>
<text sub="clublinks" start="518.718" dur="0.066"> KENYANAAN SEPTA KANGGO ING PENTING </text>
<text sub="clublinks" start="518.784" dur="0.101"> KENYANAAN SEPTA KANGGO ING PENTING </text>
<text sub="clublinks" start="518.885" dur="0.166"> KENYANAAN SEPTA KANGGO ING ADI SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="519.051" dur="0.134"> KENYANAAN SEPTA KANGGO ING ADA KANG ING SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="519.185" dur="0.233"> SEPTA KARYA KANGGO ING ADVANCE ING INI NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="519.418" dur="0.201"> SEPTA KARYA KANGGO ING ADVANCE ING ING NGANGGO NGGAK </text>
<text sub="clublinks" start="519.619" dur="0.3"> SEPTA KARYA KANGGO ING ADVANCE ING INI NGANGGO INGGRIS. </text>
<text sub="clublinks" start="519.919" dur="0.233"> ING ING KANGGO MANGGUN ING ITU. </text>
<text sub="clublinks" start="520.152" dur="0.034"> ING ING KANGGO MANGGUN ING ITU. ORGAN </text>
<text sub="clublinks" start="520.186" dur="0.1"> ING ING KANGGO MANGGUN ING ITU. ORGAN IS </text>
<text sub="clublinks" start="520.286" dur="0.234"> ING ING KANGGO MANGGUN ING ITU. ORGAN IS ING JUGA </text>
<text sub="clublinks" start="520.52" dur="0.1"> ING ING KANGGO MANGGUN ING ITU. ORGAN ISU ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="520.62" dur="0.333"> ING ING KANGGO MANGGUN ING ITU. ORGAN ISU ING JAWA TUKANG A </text>
<text sub="clublinks" start="520.953" dur="0.267"> ORGAN ISU ING JAWA TUKANG A </text>
<text sub="clublinks" start="521.22" dur="0.067"> ORGAN ISU ING NGANGGO KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="521.287" dur="0.133"> ORGAN ISU ING NGAKAK ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="521.42" dur="0.101"> ORGAN ISU ING NGANGGO KANGGO TANGGAL KE TUKANG </text>
<text sub="clublinks" start="521.521" dur="0.2"> ORGAN ISU JAWA ING NGANGGO ING SUKU MENGIKUT KENE </text>
<text sub="clublinks" start="521.721" dur="0.233"> ORGAN ISU ING NGANGGO ING SUKU KANG TANGGAL NANG TUKANG APA </text>
<text sub="clublinks" start="521.954" dur="0.167"> GAMPANG MENGIKUT KENE KAWALANGAN </text>
<text sub="clublinks" start="522.121" dur="0.234"> GAMPANG MENGIKUT KENE KAWASAN KABUPATEN </text>
<text sub="clublinks" start="522.355" dur="0.1"> GAMPANG MENGIKUT KENE KAWASAN KANGGO DIBUKA. </text>
<text sub="clublinks" start="522.455" dur="0.267"> ING DISAH. </text>
<text sub="clublinks" start="522.722" dur="0.1"> ING DISAH. AGENSI </text>
<text sub="clublinks" start="522.822" dur="0.067"> ING DISAH. AGENSI SANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="522.889" dur="0.133"> ING DISAH. AGENSI KANGGO TO </text>
<text sub="clublinks" start="523.022" dur="0.067"> ING DISAH. AGENSI KANGGO MEMILIK </text>
<text sub="clublinks" start="523.089" dur="0.3"> ING DISAH. AGENSI KANGGO NANGGALKE </text>
<text sub="clublinks" start="523.389" dur="0.267"> AGENSI KANGGO NANGGALKE </text>
<text sub="clublinks" start="523.656" dur="0.1"> AGENSI KANGGO MEMUT TEMPAT </text>
<text sub="clublinks" start="523.756" dur="0.134"> AGENSI KANG INGGRIS SEMASA ING sadurunge </text>
<text sub="clublinks" start="523.89" dur="0.533"> AGENSI KANGGO MUDAH MENGIKUT DATABASE sadurunge NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="524.423" dur="0.167"> AGENSI KANGGO MUDAH MENGIKUT DATABASE sadurunge ING KANGGO AN </text>
<text sub="clublinks" start="524.59" dur="1.068"> DATABASE sadurunge ngudani AN </text>
<text sub="clublinks" start="525.658" dur="0.567"> DATABASE sadurunge ngasorake petugas. </text>
<text sub="clublinks" start="526.225" dur="0.167"> KAWASAN. </text>
<text sub="clublinks" start="526.392" dur="0.167"> KAWASAN. ING </text>
<text sub="clublinks" start="526.559" dur="0.1"> KAWASAN. KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="526.659" dur="0.067"> KAWASAN. ING GOVERNOR MASIH </text>
<text sub="clublinks" start="526.726" dur="0.2"> KAWASAN. MASIH GAMBANG KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="526.926" dur="0.3"> KAWASAN. ING SADU GURNOR KANGGO TO </text>
<text sub="clublinks" start="527.226" dur="0.234"> ING SADU GURNOR KANGGO TO </text>
<text sub="clublinks" start="527.46" dur="0.067"> ING SENTIASA GAMPANG TANGGANG APLIKASI </text>
<text sub="clublinks" start="527.527" dur="0.066"> ING SENTIASA GAMPANG NAMPANG LAMPIRAN </text>
<text sub="clublinks" start="527.593" dur="0.134"> ING GAMING GOLEKSI GAMPANG LAMPIRAN SEMUA </text>
<text sub="clublinks" start="527.727" dur="0.2"> ING SENTIASA GAMPANG MANGSA LAMPIRAN SEMUA INI </text>
<text sub="clublinks" start="527.927" dur="0.334"> MASIH GAMBANG MUNGSA LAMPIRAN UNGGAL-UANG KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="528.261" dur="0.267"> LAMPIRAN SEMEN KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="528.528" dur="0.066"> LAMPIRAN SEMUA BISA ING sadurunge </text>
<text sub="clublinks" start="528.594" dur="0.567"> LAMPIRAN ING BAKAL ING APA ING sadurunge </text>
<text sub="clublinks" start="529.161" dur="1.168"> LAMPIRAN SEMEN KENE BAKAL ING ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="530.329" dur="0.568"> LAMPIRAN SEMEN ING BAKAL ING ING ING NGANG UNDANG-UNDANG. </text>
<text sub="clublinks" start="530.897" dur="0.166"> SUKU BASA ING NGANGGAL. </text>
<text sub="clublinks" start="531.063" dur="0.167"> SUKU BASA ING NGANGGAL. >>> </text>
<text sub="clublinks" start="531.23" dur="0.134"> SUKU BASA ING NGANGGAL. >>> WILDFIRE </text>
<text sub="clublinks" start="531.364" dur="0.066"> SUKU BASA ING NGANGGAL. >>> WILAYAN WINDUNG </text>
<text sub="clublinks" start="531.43" dur="0.167"> SUKU BASA ING NGANGGAL. >>> WINDFIRE SEASON IS </text>
<text sub="clublinks" start="531.597" dur="0.301"> SUKU BASA ING NGANGGAL. >>> WULANG SENTIWAK ing kene, </text>
<text sub="clublinks" start="531.898" dur="0.166"> >>> WULANG SENTIWAK ing kene, </text>
<text sub="clublinks" start="532.064" dur="0.067"> >>> WULANG WULANG ING INI SAIKI, Lan </text>
<text sub="clublinks" start="532.131" dur="0.601"> >>> WULANG WULANG SAIKI DI SINI, lan IT </text>
<text sub="clublinks" start="532.732" dur="2.269"> >>> WULANG WULANG SAIKI DI SINI, lan ITU ISIA </text>
<text sub="clublinks" start="535.001" dur="0.567"> >>> WULANG WULANG ING INI, INI DITULUT </text>
<text sub="clublinks" start="535.568" dur="0.4"> Lan DITULUSAN </text>
<text sub="clublinks" start="535.968" dur="0.034"> Lan IT IS PREDICTED UNFORTUNATELY, </text>
<text sub="clublinks" start="536.002" dur="0.066"> Lan IT IS PREDICTED UNFORTUNATELY, TO </text>
<text sub="clublinks" start="536.068" dur="0.134"> Lan IT IS PREDICTED UNFORTUNATELY, TO BE </text>
<text sub="clublinks" start="536.202" dur="0.1"> Lan ING PREDICTED UNFORTUNATELY, KANGGO MUNGKUT </text>
<text sub="clublinks" start="536.302" dur="0.267"> Lan IT IS PREDICTED UNFORTUNATELY, ING ING ING ING INI. </text>
<text sub="clublinks" start="536.569" dur="0.2"> UNFORTUNATELY, UNTUK NATE TARI. </text>
<text sub="clublinks" start="536.769" dur="0.1"> UNFORTUNATELY, UNTUK NATE TARI. FIRE </text>
<text sub="clublinks" start="536.869" dur="0.1"> UNFORTUNATELY, UNTUK NATE TARI. KANGGO FIRE </text>
<text sub="clublinks" start="536.969" dur="0.134"> UNFORTUNATELY, UNTUK NATE TARI. BUDAK FIRE KAYU </text>
<text sub="clublinks" start="537.103" dur="0.2"> UNFORTUNATELY, UNTUK NATE TARI. KANGGO FIRE KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="537.303" dur="0.2"> UNFORTUNATELY, UNTUK NATE TARI. KANGGO FIRE KANGGO LATE </text>
<text sub="clublinks" start="537.503" dur="0.3"> UNFORTUNATELY, UNTUK NATE TARI. KANGGO FIRE KANG ING ING NGANGGO ING ING </text>
<text sub="clublinks" start="537.803" dur="0.167"> KANGGO FIRE KANG ING ING NGANGGO ING ING </text>
<text sub="clublinks" start="537.97" dur="0.134"> KANGGO FIRE ING ING NGANGGO ING ING ING </text>
<text sub="clublinks" start="538.104" dur="0.2"> BASA-BASA ING NGANGGO ING ING Bengi </text>
<text sub="clublinks" start="538.304" dur="0.1"> BIDANG NGOMONG ING NGANGGO ING ING ING BULAN </text>
<text sub="clublinks" start="538.404" dur="0.667"> BIDANG NGOMONG ING NGETANG ING ING ING ING MALING MONITORING ING </text>
<text sub="clublinks" start="539.071" dur="0.134"> BANJIR BASA ING NGALAKKE ING ING ING MALING MONITORING GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="539.205" dur="0.901"> ING MALU MONITORING ING KUNING </text>
<text sub="clublinks" start="540.106" dur="0.4"> ING MALU MONITORING ING SMART BRUSHFIRE </text>
<text sub="clublinks" start="540.506" dur="0.234"> ING MALU MONITORING INGKANG BRUSHFIRE IN </text>
<text sub="clublinks" start="540.74" dur="0.233"> ING WULU MONITORING ING SMP BRUSHFIRE IN </text>
<text sub="clublinks" start="540.973" dur="0.267"> ING MALU MONITORING ING SMEN BRUSHFIRE ING GORGE. </text>
<text sub="clublinks" start="541.24" dur="0.167"> BRUSHFIRE ING GORGE. </text>
<text sub="clublinks" start="541.407" dur="0.134"> BRUSHFIRE ING GORGE. IT </text>
<text sub="clublinks" start="541.541" dur="0.667"> BRUSHFIRE ING GORGE. Miwiti </text>
<text sub="clublinks" start="542.208" dur="2.936"> BRUSHFIRE ING GORGE. ITHARI YESTERDAY </text>
<text sub="clublinks" start="545.144" dur="0.167"> BRUSHFIRE ING GORGE. ITULUS YESTERDAY NEAR </text>
<text sub="clublinks" start="545.311" dur="0.267"> ITULUS YESTERDAY NEAR </text>
<text sub="clublinks" start="545.578" dur="0.067"> ITULIS YESTERDAY NEAR ROWENA, </text>
<text sub="clublinks" start="545.645" dur="0.133"> ITULISKE YESTERDAY NEAR ROWENA, lan </text>
<text sub="clublinks" start="545.778" dur="0.167"> IT Miwiti YESTERDAY NEAR ROWENA, lan DIPENGGALKE </text>
<text sub="clublinks" start="545.945" dur="0.067"> IT MULIT YESTERDAY NEAR ROWENA, lan GAMPANG GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="546.012" dur="0.3"> IT Miwiti YESTERDAY NEAR ROWENA, lan TAWASAN KANGGO TO </text>
<text sub="clublinks" start="546.312" dur="0.234"> ROWENA, lan KAWASAN KABUPATEN TO </text>
<text sub="clublinks" start="546.546" dur="0.066"> ROWENA, lan GAMPANG TANGGAL UNTUK TUTUP </text>
<text sub="clublinks" start="546.612" dur="0.067"> ROWENA, lan TAWASAN GAMPANG UNTUK NUTUT Bagean </text>
<text sub="clublinks" start="546.679" dur="0.234"> ROWENA, lan TAWASAN GAMPANG UNTUK NUTUT Bagean </text>
<text sub="clublinks" start="546.913" dur="0.1"> ROWENA, lan TAWASAN TANGGAL UNTUK TUTUP BAHASA INGGRIS </text>
<text sub="clublinks" start="547.013" dur="0.333"> ROWENA, lan TAWASAN TANGGAL UNTUK TUTUP BAHASA INGGO 30 </text>
<text sub="clublinks" start="547.346" dur="0.267"> TUTUP BAHASA ING KABEH 30 </text>
<text sub="clublinks" start="547.613" dur="0.1"> TUTUP BAHASA ING JAWA KANGGO 30 ANTARA </text>
<text sub="clublinks" start="547.713" dur="0.1"> TUTUP BAHASA ING JAWA KAMPUNG 30 ANTARI </text>
<text sub="clublinks" start="547.813" dur="0.067"> TUTUP BAHASA ING JAWA KAMPUNG 30 ANTARA RUMAH RUMAH </text>
<text sub="clublinks" start="547.88" dur="0.734"> TUTUP BAHASA ING JAMINAN 30 ANTARA RUMAH RUMAH lan </text>
<text sub="clublinks" start="548.614" dur="0.134"> TUTUP BAHASA ING JAWA KANGGO 30 ANTARA RUMAH RUMAH lan ING </text>
<text sub="clublinks" start="548.748" dur="1.902"> ANTARA RUMAH RUMAH lan ING </text>
<text sub="clublinks" start="550.65" dur="0.567"> ANTARA RUMAH RUMAH lan DADAN. </text>
<text sub="clublinks" start="551.217" dur="0.2"> KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="551.417" dur="0.067"> KANGGO. CREWS </text>
<text sub="clublinks" start="551.484" dur="0.067"> KANGGO. KOTAK GOT </text>
<text sub="clublinks" start="551.551" dur="0.2"> KANGGO. CREWS GOT IT </text>
<text sub="clublinks" start="551.751" dur="0.233"> KANGGO. CREWS GOT IT UNDER </text>
<text sub="clublinks" start="551.984" dur="0.234"> KANGGO. CREWS GOT IT UNDER KONTROL </text>
<text sub="clublinks" start="552.218" dur="0.233"> CREWS GOT IT UNDER KONTROL </text>
<text sub="clublinks" start="552.451" dur="0.034"> CREWS GOT IT UNDER CONTROL SELEPAS </text>
<text sub="clublinks" start="552.485" dur="0.133"> CREWS GOT IT UNDER CONTROL SELEPAS IT </text>
<text sub="clublinks" start="552.618" dur="0.134"> CREWS GOT IT UNDER CONTROL SELEPAS ING BUKU </text>
<text sub="clublinks" start="552.752" dur="0.167"> CREWS GOT IT UNDER CONTROL SELEPAS INI DITUTUPAKNA </text>
<text sub="clublinks" start="552.919" dur="0.266"> CREWS GOT IT UNDER CONTROL SELEPAS INI DITUTUSAN 15 </text>
<text sub="clublinks" start="553.185" dur="0.801"> CREWS GOT IT UNDER CONTROL SELEPAS INI DITUTUS ING 15 ACRES. </text>
<text sub="clublinks" start="553.986" dur="0.234"> SARI KAYU TUTUP TUTUP 15 AS. </text>
<text sub="clublinks" start="554.22" dur="1.702"> SARI KAYU TUTUP TUTUP 15 AS. PRETTY </text>
<text sub="clublinks" start="555.922" dur="0.567"> SARI KAYU TUTUP TUTUP 15 AS. PRETTY SMALL. </text>
<text sub="clublinks" start="556.489" dur="0.3"> PRETTY SMALL. </text>
<text sub="clublinks" start="556.789" dur="0.167"> PRETTY SMALL. KAWASAN </text>
<text sub="clublinks" start="556.956" dur="0.1"> PRETTY SMALL. PENGURUSAN EMAS </text>
<text sub="clublinks" start="557.056" dur="0.067"> PRETTY SMALL. PENGURUSAN EMAS </text>
<text sub="clublinks" start="557.123" dur="0.167"> PRETTY SMALL. MANAGEMENT MANUSIA INGGRIS UNTUK TO </text>
<text sub="clublinks" start="557.29" dur="0.233"> MANAGEMENT MANUSIA INGGRIS UNTUK TO </text>
<text sub="clublinks" start="557.523" dur="0.034"> MANAGEMENT MANUSIA INGGRIS UNTUK ISU </text>
<text sub="clublinks" start="557.557" dur="0.1"> MANAGEMENT MANUSIA INGGRIS UNTUK ISU A </text>
<text sub="clublinks" start="557.657" dur="0.7"> MANAGEMENT MANUSIA ING UNTUK KANGGO TANGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="558.357" dur="0.801"> MANAGEMENT MANUSIA ING UNTUK ISU KANGGO TAPI SUKU </text>