KGW Топ раскази: пладне 6-29-20 subtitles

>>> >>> ИТ >>> Е Е >>> Е ВРЕМЕ >>> Е ВРЕМЕ ДО >>> Е ВРЕМЕ ДА СЕ РАБОТА >>> Е ВРЕМЕ ДА СЕ РАБОТИ >>> Е ВРЕМЕ ДА СЕ РАБОТИ АМЕРИКА. >>> Е ВРЕМЕ ДА СЕ РАБОТИ АМЕРИКА. СЕ >>> Е ВРЕМЕ ДА СЕ РАБОТИ АМЕРИКА. Белиот >>> Е ВРЕМЕ ДА СЕ РАБОТИ АМЕРИКА. Белата куќа >>> Е ВРЕМЕ ДА СЕ РАБОТИ АМЕРИКА. БЕЛАТА куќа има АМЕРИКА. БЕЛАТА куќа има АМЕРИКА. БЕБЛИСКИОТ КУА СЕ ПРИБАВ АМЕРИКА. БЕЛОСКИОТ ДОМ ДОБИВ ВО АМЕРИКА. БЕЛИСКИОТ ДОМ ДОБИ ДА ДЕНАЛИ АМЕРИКА. БЕЛИСКИОТ ДОМ ДОБИ ДА ДЕНАЛА ДЕНЕЛ АМЕРИКА. БЕЛИСКИОТ ДОМ ДОБИЕ ДЕНЕЛНИК ЗА КОРОНАВИРУС БИДЕТЕ ДЕНЕЛ НА КОРОНАВИРУС БИДЕТЕ ДЕНЕЛНИК НА КОРОНАВИРУС ОД БИДЕТЕ ДЕНЕЛНИК НА КОРОНАВИРУС ОД БИДЕТЕ ДЕНЕЛНИК НА КОРОНАВИРУС ОД ДОБИВОТ-ОД. ОД ДОБИВОТ-ОДИ. ОД ДОБИВОТ-ОДИ. И ОД ДОБИВОТ-ОДИ. И НА ОД ДОБИВОТ-ОДИ. И ФЕДЕРАЛ ОД ДОБИВОТ-ОДИ. И ФЕДЕРАЛНАТА ОДГОВОР ОД ДОБИВОТ-ОДИ. И Федералниот одговор е ОД ДОБИВОТ-ОДИ. И Федералниот одговор е точно И Федералниот одговор е точно И Федералниот одговор е точно И ФЕДЕРСКИОТ ОДГОВОР ДА СЕ ПРИБОДНО. РАБОТНА. РАБОТНА. >>> РАБОТНА. >>> Андреј РАБОТНА. >>> АНДРЕВ КУОМО РАБОТНА. >>> Андреј КУОМО ЛАASHИНГ РАБОТНА. >>> АНДРЕВ КУОМО СЕ ОТВОРУВА РАБОТНА. >>> АНДРЕВ КУОМО ПОВЕЕ НА АТ >>> АНДРЕВ КУОМО ПОВЕЕ НА АТ >>> АНДРЕВ КУОМО ПОВЕЕ ОД НА >>> АНДРЕВ КУОМО ПОПУСТ НА БЕЛО >>> АНДРЕВ КУОМО СЕ ОСВОУВА НА БЕЛЕСКИОТ ДОМ >>> АНДРЕВ КУОМО ПОВЕЕ ОД НА БЕЛИСКИОТ ДОМ ЗА >>> АНДРЕВ КУОМО ПОВЕЕ ОД НА БЕЛИСКИОТ ДОМ ЗА FORИВОТ >>> АНДРЕВ КУОМО СЕ ОСНОВА НА БЕЛОСКИОТ ДОМ ЗА ИВОТ >>> АНДРЕВ КУОМО ПОВЕЕ ОД БЕЛИСКИОТ ДОМ ЗА ИВОТ ПАТ Белата куќа за патот Белата куќа за начинот на кој се ракува Белата куќа за начинот на кој се ракуваше ова Белата куќа за начинот на кој се ракува оваа ПАНДЕМИКА. СПОРЕД ОВА ПАНДЕМИ. СПОРЕД ОВА ПАНДЕМИ. ОВА СПОРЕД ОВА ПАНДЕМИ. ОВА Е СПОРЕД ОВА ПАНДЕМИ. ОВА Е НЕ СПОРЕД ОВА ПАНДЕМИ. ОВА Е НЕ Гледаме СПОРЕД ОВА ПАНДЕМИ. ОВА Е НЕ Гледаме СПОРЕД ОВА ПАНДЕМИ. ОВА Е НЕ Гледаме БРОЈ СПОРЕД ОВА ПАНДЕМИ. ОВА Е ГО ГЛЕДАМЕ БРОЈОТ НА ОВА Е ГО ГЛЕДАМЕ БРОЈОТ НА ОВА Е НЕ Гледаме БРОЈ НОВ ОВОЈ ГИ ГИ ГЛЕДАМ БРОЈОТ НА НОВИ ИНФЕКЦИИ ОВА Е ДА ГО ГЛАСАМ БРОЈОТ НА НОВИ ИНФЕКЦИИ ОВОЈ ГИ ГИ ГЛЕДАМЕ БРОЈОТ НА НОВИ ИНФЕКЦИИ НА НАС ОВОЈ ГИ ГИ ГЛЕДАМЕ БРОЈОТ НА НОВИ ИНФЕКЦИИ ПО Зголемувањето. НОВИ ИНФЕКЦИИ ПРИ РЕЗИМЕ. НОВИ ИНФЕКЦИИ ПРИ РЕЗИМЕ. Благодарам НОВИ ИНФЕКЦИИ ПРИ РЕЗИМЕ. ФАЛА ЗА НОВИ ИНФЕКЦИИ ПРИ РЕЗИМЕ. БЛАГОДАРИ ЗА ВРАБОТУВАЕ НОВИ ИНФЕКЦИИ ПРИ РЕЗИМЕ. Благодарам за членство во нас, НОВИ ИНФЕКЦИИ ПРИ РЕЗИМЕ. БЛАГОДАРИ ЗА ВРАБОТУВА USЕ НА НАС, ДРATEАВА БЛАГОДАРИ ЗА ВРАБОТУВА USЕ НА НАС, ДРATEАВА БЛАГОДАРИ ЗА ЗАБЕЛЕШКА НА НАС, ДРATEАВНИ И БЛАГОДАРИ ЗА ЗАБЕЛЕШКА НА САД, ДРATEАВНИ И ЛОКАЛНИ БЛАГОДАРИ ЗА ЗАБЕЛЕШКА НА САД, ДРATEАВНИТЕ И ЛОКАЛНИТЕ ЛИДЕРИ БЛАГОДАРИ ЗА ЗАБЕЛЕШУВА USЕ НА НАС, ДРАВНИТЕ И ЛОКАЛНИТЕ ЛИДЕРИ НАЦИОНАЛНО И ЛОКАЛНИТЕ ЛИДЕРИ НАЦИОДНО И ЛОКАЛНИТЕ ЛИДЕРИ НАЦИОНАЛНО СИТЕ И ЛОКАЛНИТЕ ЛИДЕРИ НАЦИОНАЛНО СЕ РАБОТУВА И ЛОКАЛНИТЕ ЛИДЕРИ НАЦИОНАЛНО ПРИГОДУВААТ ДА И ЛОКАЛНИТЕ ЛИДЕРИ НАЦИОНАЛНО ПРИГОДУВААТ ДА СЕ РАБОТИТЕ И ЛОКАЛНИТЕ ЛИДЕРИ НАЦИОДНИК СПОРЕДУВААТ ДА СЕ РАЗГЛЕДУВААТ И ЛОКАЛНИТЕ ЛИДЕРИ НАЦИОДНИК СПОРЕДУВААТ ДА СЕ КАКО И ЛОКАЛНИТЕ ЛИДЕРИ НАЦИОДНИК СПОРЕД ДА СЕ РАБОТИРАТЕ КАКО ДА СЕ РАБОТЕТЕ ДА СЕ СЛУЧАТ КАКО ДА СЕ РАБОТЕТЕ ДА СЕ СМЕТЕ КАКО ДА СТОПАТ СЕ РАБОТЕТЕ ДА СЕ СМЕТЕТЕ КАКО ДА СТОПАТЕТЕ ПРИГОВЕТЕТЕ ДА СЕ СМЕТЕ КАКО ДА ГО ПРОДАВИТЕ ПРОСТОР СЕ РАБОТЕТЕ ДА СЕ СМЕТЕТЕ КАКО ДА ГО ПРОДАВИТЕ СПОРЕДОТ НА ПРИГОВОРИТЕ ДА СЕ КАКО ДА ГО ПРОДАВИТЕ СПОРЕДОТ НА КОВИД-19. СТАПЕТЕТЕ НА ПРОИЗВОДОТ НА КОВИД-19. СТАПЕТЕТЕ НА ПРОИЗВОДОТ НА КОВИД-19. КАКО СТАПЕТЕТЕ НА ПРОИЗВОДОТ НА КОВИД-19. КАКО СЕ СТАПЕТЕТЕ НА ПРОИЗВОДОТ НА КОВИД-19. КАКО бел СТАПЕТЕТЕ НА ПРОИЗВОДОТ НА КОВИД-19. КАКО Белата куќа СТАПЕТЕТЕ НА ПРОИЗВОДОТ НА КОВИД-19. Како што се занимава белите куќи СТАПЕТЕТЕ НА ПРОИЗВОДОТ НА КОВИД-19. КАКО САМО БЕЛАТА КУITА КАКО САМО БЕЛАТА КУITА КАКО БЕЛОСКИОТ ДОМ се занимава со тоа Додека белата куќа се занимава со таа криза, КАКО БРААТА ДОМАUSА се занимава со таа криза, КАКО БРААТА ДОМАА се занимава со таа криза, ПРЕТСЕДАТЕЛОТ Додека белата куќа се занимава со таа криза, ПРЕТСЕДАТЕЛОТ Е ОВА КРИЗИ, ПРЕТСЕДАТЕЛ Е ТОА КРИЗИРА, ПРЕТСЕДАТЕЛОТ реагира ТОА КРИЗАЈ, ПРЕТСЕДАТЕЛОТ реагира на ТОА КРИЗАЈ, ПРЕТСЕДАТЕЛОТ реагира на новости ОВА КРИЗАЈ, ПРЕТСЕДАТЕЛОТ реагира на новости ТОА ОВОЈ КРИЗИ, ПРЕТСЕДАТЕЛОТ реагира на новости што РУСИЈА РЕАКЦИИ СО НОВЕТЕ РУСИЈА РЕАКЦИИ НА ВЕСТИТЕ КОИ РУСИЈА ВАС РЕАКЦИИ НА ВЕСТИТЕ КОИ РУСИЈА ВАС А РЕАКЦИИ НА ВЕСТИТЕ КАКО РУСИЈА ПОДНЕСУВА СТРАНА РЕАКЦИИ НА ВЕСТИТЕ КОИ РУСИЈА ПОДНЕСУВА ГОДИНА РЕАКЦИИ НА ВЕСТИТЕ КОИ РУСИЈА ПОВЕЕ ГРАДЕЕ НА САД РЕАКЦИИ НА ВЕСТИТЕ КОИ РУСИЈА ПОДНЕСУВА СТРАНА НА НАС НАС. ПОВЕЕ ПОВЕЕ НА НАС ТРГОВИ. ПОВЕЕ ПОВЕЕ НА НАС ТРГОВИ. ТРАЦИЈА ПОВЕЕ ПОВЕЕ НА НАС ТРГОВИ. ТРАТИЧКИ ТЕOTИЦИ ПОВЕЕ ПОВЕЕ НА НАС ТРГОВИ. ТАРЦИ ПОТЕИ СЕ ПОВЕЕ ПОВЕЕ НА НАС ТРГОВИ. ТРАТИЧКИ ПОТВИЦИ ГО СЕ ПОВЕЕ ПОВЕЕ НА НАС ТРГОВИ. ТРАТИЧКИ PИВОТИ ДА ГО ПОДАТОЦИ ТРАТИЧКИ PИВОТИ ДА ГО ПОДАТОЦИ ТАРЦИ ПОТВЕДИТЕ ГИ ПОДАТОЦИ ОД ТАРЦИ ПОТВЕДИТЕ ГИ ПОДАТОЦИ ОД Вашингтон, ТАРЦИ ПОТВЕДИТЕ ГИ ПОДАТОЦИ ОД Вашингтон, Д.Ц. ОД Вашингтон, ДК ОД Вашингтон, ДЦ >> ОД Вашингтон, ДЦ >> Новинар: ОД Вашингтон, ДЦ »Новинар: ТЕГ ОД Вашингтон, ДЦ >> Новинар: САД ОД Вашингтон, ДЦ >> Новинар: СЕГА ОД Вашингтон, ДЦ >> Новинар: САД сега се >> Новинар: СЕГА во САД >> Новинар: СЕГА во САД сега има 2,5 >> Репортер: СЕГА во САД сега имаат 2,5 милиони >> Новинар: СЕГА во САД има 2,5 милиони коронавирус >> Новинар: СЕГА во САД има 2,5 милиони случаи на коронавирус Случаи на 2,5 милион коронавирус СОДРASИНА 2,5 МИЛИОНИ КОРОНАВИРУС СОСТОЈБИ 2,5 милиони МОНИ КОРОНАВИРУС СО НОВО СОДРИНА 2,5 МИЛИОНИ КОРОНАВИРУС СО НОВИ РЕКОРИИ СОДРИНА 2,5 МИЛИОНИ КОРОНАВИРУС СО НОВИ РЕКОРИИ ВО Случаи на 2,5 милион коронавирус со нови рекорди во Флорида, СО НОВИ РЕКОРДИ ВО ФЛОРИДА, СО НОВИ РЕКОРДИ ВО ФЛОРИДА, Јужна СО НОВИ РЕКОРДИ ВО ФЛОРИДА, Јужна Каролина, СО НОВИ РЕКОРДИ ВО ФЛОРИДА, Јужна Каролина, Невада, Јужна Каролина, Невада, Јужна Каролина, НЕВАДА, >> Јужна Каролина, НЕВАДА, >> СЕ Јужна Каролина, Невада, >> СМЕ Јужна Каролина, Невада, >> НИЕ ЕДНО Јужна Каролина, Невада, >> НИЕ СЕ ЕДЕН ДЕН Јужна Каролина, Невада, >> НИЕ СМЕЕ ЕДЕН ДЕН ЗАВОД Јужна Каролина, Невада, >> НИЕ СЕ ЕДЕН ДЕН ДОГОВОР ЗА Јужна Каролина, Невада, >> НИЕ СЕ ЕДЕН ДЕН ДОГОВОР НА СЕ >> СМЕ ЕДЕН ДЕН ДОГОВОР ДО СЕ >> СМЕ ЕДЕН ДЕН ЗАВРШЕН ДЕН >> СМЕ ЕДЕН ДЕН ЗАВРШЕНИ ДЕН >> НИЕ СМЕ ЕДЕН ДЕН ЗАВРШНИ ДЕН ДЕН ДА ГО ГО ПРАВИМЕ >> НИЕ СМЕ ЕДЕН ДЕН ЗАВРШНИ ДЕН ОД ДЕН ДА ГО ОБВОУВАМЕ ОВА >> НИЕ СМЕ ЕДЕН ДЕН ЗАВРШЕНИ ДЕН ДА ГО ПОВЕУВАМЕ ПАНДИМИТЕ >> НИЕ СМЕ ЕДЕН ДЕН ЗАВРШЕНИ ДЕН ДА ГО ПОВЕУВАМЕ ПАНДЕМИТЕ ВО >> НИЕ СМЕ ЕДЕН ДЕН ЗАВРШЕНИ ДЕН ДА ГО ПОВЕУВАМЕ ПАНДЕМИТЕ ВО ДЕН ГО ПОВТОРУВАМЕ ПАНДЕМИТЕ ВО ДЕН ГО ПОДНЕСУВАМЕ ПАНДЕМИКА ВО ПАТ. ПАСА. ПАСА. ЗА ПАСА. ЗА МИКЕ ПАСА. ЗА МАКЕ ВИЗ ПАСА. ЗА МАКЕ ВИЗ ПРЕТСЕДАТЕЛ ПАСА. ЗА МАКЕ ВИЗ ПРЕТСЕДАТЕЛ ПЕНЦ ЗА МАКЕ ВИЗ ПРЕТСЕДАТЕЛ ПЕНЦ ЗА МАКЕ ВИЗ ПРЕТСЕДАТЕЛ ПЕНТЦ ХИТС ЗА МАКЕ ВИЗ ПРЕТСЕДАТЕЛ ПЕНТЦ ХИТУЦИ OTЕЛОВИ ЗА МАКЕ ВИЗ ПРЕТСЕДАТЕЛ ПЕНТЗ ГО ПОВЕЕ OTЕЛИЦИТЕ ОВОЈ ЗА МАКЕ ВИЗ ПРЕТСЕДАТЕЛ ПЕНТЦ ХИТС ХОТПОТИ ОВАА НЕДЕЛА, HITS HOTSPOTS ОВАА НЕДЕЛА, ГОДИНЕТЕ ЛО HНИЦИ ОВАА НЕДЕЛА, ВЛАДИ ХИТС ХОТПОТИ ОВАА НЕДЕЛА, ВЛАДИТЕ СЕ ХИТС ХОТПОТИ ОВАА НЕДЕЛА, ГВАДЕРИТЕ СЕ НА А. ГОДИНИТЕ ЛОНИЦИ ОВАА НЕДЕЛА, ГВАДЕРИТЕ СЕ НАДОБРИ ГОДИНА ДОГОВОРИТЕ ОВАА НЕДЕЛА, ГВАДЕРИТЕ СЕ ДОГОВОРНИ ДЕЦА ГОЛЕМАТЕ ЛОНИЦИ ОВАА НЕДЕЛА, ГВАДЕРИТЕ СЕ ДОБИВ КАКО САМО ВЛАДИЦИТЕ СЕ ДОГОВОРНИ ДОГОВОРИ ВЛАДИЦИТЕ СЕ ДОГОВОРИ ПО КАКО ДА ВЛАДИТЕ СЕ СО ДРУГИ ПО КАКО ДА СЕ РАБОТЕ ВЛАДИЦИТЕ СЕ ДОГОВОРИ КАКО ДА СЕ РАБОТИТЕ. ДА СЕ РАБОТЕ ИТ. ДА СЕ РАБОТЕ ИТ. >> >> ДА СЕ РАБОТЕ ИТ. >> јас ДА СЕ РАБОТЕ ИТ. >> Јас сум ДА СЕ РАБОТЕ ИТ. Јас не сум ДА СЕ РАБОТЕ ИТ. >> НЕ СЕ ВА AFУВАМ ДА СЕ РАБОТЕ ИТ. >> Јас НЕ Е ПОВЕЕ НА ДА СЕ РАБОТЕ ИТ. >> Јас не сум страв од >> Јас не сум страв од >> Јас не сум страв од распродажбата >> Јас НЕ Е ПОВРЗУВА THEЕ НА ПРОЕКТОТ Доаѓа >> Јас НЕ Е ПОВРЗУВА THEЕ НА ПРОЕКТОТ ДА СЕ ОД >> Јас НЕ Е ПОВРЗУВА OFЕ НА ПРОСТОРОТ ОД ДРУГИ >> Јас НЕ Е ПОВРЗУВА OFЕ НА ПРОЕКТОТ ДА СЕ ОД ДРУГИ ДРАВИ. СПОРЕД ДА СЕ ОД ДРУГИ ДРАВИ. СПОРЕД ДА СЕ ОД ДРУГИ ДРАВИ. >> >> СПОРЕД ДА СЕ ОД ДРУГИ ДРАВИ. >> НЕ СПОРЕД ДА СЕ ОД ДРУГИ ДРАВИ. >> МОЕ МОЕ СПОРЕД ДА СЕ ОД ДРУГИ ДРАВИ. >> МОЕ МОЕМА СПОРЕД ДА СЕ ОД ДРУГИ ДРАВИ. >> МОЕМА ТОА >> МОЕМА ТОА >> НЕ МОЕ да ги ставиме овие ОГРАНИЧУВАА >> НЕ МОЕ да ги ставиме овие ОГРАНИЧУВАА НА НА >> НЕ МОЕМЕ ДА СЕ ОГЛАСИТЕ ОГРАНИЧУВАА >> НЕ МОЕМЕ ДА ОВИЕ ОГРАНИЧУВАА НА ДРУГИ ОГРАНИЧУВАА НА СЕКОЈ Друг ОГРАНИЧУВАА НА ДРУГИТЕ АКРОВИ ОГРАНИЧУВАА НА СИТЕ ДРУГИ ПРОГРАВИ ОГРАНИЧУВАА НА СИТЕ ДРУГИ ПРОЕКТ НА СТРАНА. ПРЕД ЗЕМЈА. ПРЕД ЗЕМЈА. >> >> ПРЕД ЗЕМЈА. >> Новинар: ПРЕД ЗЕМЈА. >> Новинар: THE ПРЕД ЗЕМЈА. >> Новинар: ТРАМ >> Новинар: ТРАМ >> Новинар: АДМИНИСТРАЦИЈА НА ТУРМП >> Новинар: ФАКИНГ ЗА АДМИНИСТРАЦИЈА НА ТУРМП >> Репортер: АДМИНИСТРАЦИЈА НА ТРУПОТ ФАКИНГ ОДГОВОР УПРАВУВАЕ НА УПРАВУВАЕТО УПРАВУВАЕ СО РАБОТНИ ПРАШАА УПРАВУВАЕ СО РАБОТНИ ПРАШАА ЗА ОДГОВОР УПРАВУВАЕ СО РАБОТНИ ПРАШАА ЗА ЗОШТО УПРАВУВАЕ СО РАБОТНИ ПРАШАА ЗА ЗОШТО ТОА ПРАШАА ЗА ЗОШТО ТОА ПРАШАА ЗА ЗОШТО СЕ КАКО ДАЛИ ПРАШАА ЗА ЗОШТО СМЕ БЕЛЕ NOЕ ПРАШАА ЗА ЗОШТО СЕКОГАШ НЕ БЕЗ ВТОР ПРАШАА ЗА ЗОШТО СЕКОГАШ НЕ БЕЗ ВТОР СТИМУЛ ПРАШАА ЗА ЗОШТО СЕКОГАШ ДЕКОГАШ ДА СЕКТОР СТИМУЛ ДО НЕ ПРАШАА ЗА ЗОШТО НЕКОЈ ДЕКОЈ ДА СЕ ВТОРИ СТИМУЛ НА ПОМОШ НЕ СЕКОЈ ВТОР СТИМУЛ ДА ПОМОГНЕ НЕ Е ВТОРИ СТИМУЛ ДА ПОМОГНЕТЕ АМЕРИКАНИ НЕ БЕЗ ВТОР СТИМУЛ ДА ГО ПОМОГНЕТЕ АМЕРИЦАНИ БЕЗ НЕ БЕЗ ВТОР СТМУЛУС ДА ГО ПОМОГНЕТЕ АМЕРИЦАНИ БЕЗ АБОВИ. АМЕРИЦИ БЕЗ РАБОТИ. АМЕРИЦИ БЕЗ РАБОТИ. >> >> АМЕРИЦИ БЕЗ РАБОТИ. >> Тоа е АМЕРИЦИ БЕЗ РАБОТИ. Време е АМЕРИЦИ БЕЗ РАБОТИ. >> Тоа е време за АМЕРИЦИ БЕЗ РАБОТИ. >> Тоа е време за ова >> Тоа е време за ова >> Тоа е време за оваа администрација >> Тоа е време за оваа администрација до >> Време е за оваа администрација да се земе >>'Е ВРЕМЕ ДО ОВАА УПРАВУВАЕ ДА СЕ ЗДРАВИМЕ УПРАВУВАЕ ДА СЕ ОДГОВОРИТЕ УПРАВУВАЕ ДА СЕ ДА СЕ ГО СПОДНЕТЕ СЕРИОЗНО. Сериозно. Сериозно. >> >> Сериозно. >> Новинар: Сериозно. >> Новинар: И Сериозно. >> Новинар: И РУСИЈА, Сериозно. >> Репортер: И РУСИЈА, НА >> Репортер: И РУСИЈА, НА >> Новинар: И РУСИЈА, ПРЕТСЕДАТЕЛОТ >> Новинар: И РУСИЈА, ДЕНЕINGЕ НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ >> Репортер: И РУСИЈА, ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ДЕНЕЕ А >> Новинар: И РУСИЈА, ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ДЕЛИ НОВА >> Новинар: И РУСИЈА, ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ДЕЛИ НОВ ЈОРК ПРЕТСЕДАТЕЛ ДЕНАНИ НОВ ЈОРК ПРЕТСЕДАТЕЛ ДЕНАНИ НОВ ЈОРКИ ВРЕМЕ ПРЕТСЕДАТЕТ ОД ДВЕЕ НА НОВ ЈОРК ВРЕМЕ ИЗВЕШТАЈ ПРЕТСЕДАТЕТ ОД ДВЕЕ НА НОВ ЈОРК ВРЕМЕ ИЗВЕШТАЈ ТОА ПРЕТСЕДАТЕТ ОД ДОДЕЛУВАЕ НА НОВ ЈОРК ВРЕМЕ Извештај дека тој ПРЕТСЕДАТЕТ ОД ДОДЕЛУВА NEWЕ НА НОВ ЈОРК ПРЕГЛЕД ИЗВЕШТАЈ ОД ЗНАЕ ПРЕТСЕДАТЕТ ОД ДОСТАВУВАЕ НА НОВ ЈОРК ВРЕМЕ ИЗВЕШТАЈ ОД СЕ ЗНАЕ ИЗВЕСТУВАЕ НА ВРЕМЕ ОД ОВОЈ ДОСТАВ ИЗВЕСТУВАЕ НА ВРЕМЕ ОД ОВОЈ ДОСТАВ ИЗВЕСТУВАЕ НА ВРЕМЕ ТОА ДА СЕ ЗНАЕ ВО МАРТ ИЗВЕСТУВАЕ НА ВРЕМЕ ОД ОВОЈ ДОСТОРНО ВО МАРТ РУСИЈА ИЗВЕСТУВАЕ НА ВРЕМЕ ОД ОВОЈ ДОСТАВ ВО МАРТ РУСИЈА ИЗВЕСТУВАЕ НА ВРЕМЕ ОД ОВОЈ ДОСТОРНО ВО МАРТ РУСИЈА ВА Е А ИЗВЕСТУВАЕ НА ВРЕМЕ ТОА ДА СЕ ЗНАЕ ДОБИВОТ ВО МАРТ РУСИЈА ПОВЕЕ ГРАДЕЕ ИЗВЕСТУВАЕ НА ВРЕМЕ ТОА ШТО СЕ ЗНАЕ ВО МАРТ РУСИЈА ПОВЕЕ ГОДИНА ВО МАРТ РУСИЈА ПОВЕЕ ГОДИНА ВО МАРТ РУСИЈА ПОВЕЕ ГОДИНА НА САД ВО МАРТ РУСИЈА ПОВЕЕ ГОДИНА НА американски трупи ВО МАРТ РУСИЈА ПОВЕЕ ГОДИНА НА американски трупи во ВО МАРТ РУСИЈА ПОВЕЕ ГОДИНА НА американски трупи во Афганистан. Американски трупови во Афганистан. Американски трупови во Афганистан. >> >> Американски трупови во Афганистан. >> ИТ Американски трупови во Афганистан. >> Тоа е Американски трупови во Афганистан. >> Тоа е запаметен Американски трупови во Афганистан. >> Тоа е запаметен >> Тоа е запаметен >> Е ЗАПОМНЕТЕ НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ >> Е ЗАПОМНЕТЕ ПРЕТСЕДАТЕЛ Е >> Е ЗАПОМНЕЕ ПРЕТСЕДАТЕЛОТ СЕ ПРАВИ >> Е ЗАПОМНЕЕ ПРЕТСЕДАТЕЛОТ СЕ ОДГОВОРИ >> Е ЗАПОМНЕЕ ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ОД ОД >> Е ЗАПОМНЕЕ ПРЕТСЕДАТЕЛО ОД СЕГА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ОД СЕГА ПРЕТСЕДАТЕ ОД СЕ НАШИОТ НАЧИН ПРЕТСЕДАТЕ ОД ОД НЕГОВОТО НАЧИН ДА ПРЕТСЕДАТЕ ОД ОД НЕГОВИОТ НАЧИН ДА СЕ СЛУЧИ ПРЕТСЕДАТЕ ОД ОД НЕГОВИОТ НАЧИН ДА СЕ ГЛАС ПРЕТСЕДАТЕ ОД ОД НЕГОВИОТ НАЧИН ДА СЕ СЛУЧИ ПРЕТСЕДАТЕ СЕ ОДГОВОРИ ОД НЕГОВИОТ НАЧИН ДА СЕ СЛЕДЕТЕ НЕ Е ПРЕТСЕДАТЕТО ОД ОД НЕГОВИОТ НАЧИН ДА СЕ СЛЕДЕТЕ НЕ СЕ СЕ СЛУД НАЧИН ДА СЕ СЛУЧИТЕ НЕ Е СВЕТЕ НАЧИН ДА СЕ СЛУЧУВАТЕ НЕ СЕ Слушав СЕ НАЧИН ДА СЕ СЛУШЕТЕ НЕ СЕ СЛУДЕТЕ СЕКОГАШ ОД ОВДЕ НАЧИН ДА СЕ СЛУЧУВАТЕ НЕ СЕ СЛУДЕТЕ СЕКОГАШ ЗА ОВА. СИТЕ ЗА ИТ. СИТЕ ЗА ИТ. >> >> СИТЕ ЗА ИТ. >> Новинар: СИТЕ ЗА ИТ. >> Новинар: РУСИЈА СИТЕ ЗА ИТ. >> Новинар: РУСИЈА ДЕНЕСИ СИТЕ ЗА ИТ. >> Новинар: ОД РУСИЈА СЕ СМЕТИ >> Новинар: ОД РУСИЈА СЕ СМЕТИ >> Репортер: РУСИЈА ОД ПОВЕЕ >> Репортер: РУСИЈА ДЕНАЛИ ОД ПЛААЕТО >> Репортер: РУСИЈА ОД ДОДЕЛУВАЕТО НА ТАЛИБАН >> Репортер: РУСИЈА ОД СМЕТЕ ДА ГО ПРОДАВИТЕ ТАЛИБАН ДА >> Репортер: РУСИЈА ОД ДОДЕЛУВАЕТЕ ТАЛИБАНОТ ДА ГО ПРОМЕНИ >> Репортер: РУСИЈА ОД ДОДЕЛУВАЕТЕ НА ТАЛИБАНОТ ДА ГО ОДГОВОР ПЛАНЕТЕТЕ ТАЛИБАНОТ ДА ГО ОБВИЕ ПЛАТИТЕ НА ТАЛИБАНОТ ДА ГО ОБВРИТЕ И ПЛАТИТЕ НА ТАЛИБАНИТЕ ДА ГО ОБВРСУВА И Убие ПЛАНЕТЕТЕ ТАЛИБАНОТ ДА ГО ОБИДЕТЕ И Убијте АМЕРИКАН ПЛАНЕТЕТЕ ТАЛИБАНИТЕ ДА ГО ОБИДУВААТ И УБИЕТЕ АМЕРИКАНСКИ СОНЦЕРИ. И Убијте ги американските војници. И Убијте ги американските војници. СЕ И Убијте ги американските војници. ПРЕТСЕДАТЕЛОТ И Убијте ги американските војници. ПРЕТСЕДАТЕЛ ТВЕТЕН И Убијте ги американските војници. ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ДВЕТЕН ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ДВЕТЕН ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ДВЕТЕ ИНТЕЛИГЕНЦИЈА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ДВЕТЕ ЈА ИНТЕЛИГЕНЦИЈА ЗАЕДНИЦА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ДВЕТЕ СЕ РАБОТИ ЗАЕДНИЦАТА ЗАЕДНИЦА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ДВЕЕ ДА НЕ СЕ РАБОТЕ НА ИНТЕЛИГЕНЦИЈАТА ЗАЕДНИЦА ИНТЕЛИГЕНЦИЈА ЗАЕДНИЦА НЕ СЕ ИНТЕЛИГЕНЦИЈА ЗАЕДНИЦА НЕ СЕ СМЕНА ИНТЕЛИГЕНЦИЈА ЗАЕДНИЦА НЕ ДА СЕ ТАКА ИНТЕЛИГЕНЦИЈА ЗАЕДНИЦА НЕ МОINЕ ДА СЕ ТАКА ИНТЕЛИГЕНЦИЈА ЗАЕДНИЦА НЕ МОINЕ ДА ЗЕМА КРИДИБИЛНА ИНТЕЛИГЕНЦИЈА ЗАЕДНИЦА НЕ МИСЛЕ ДА СЕ ЈА ДОГОВОРИ ТОА МИСЛИТЕ ДА СЕ КРИДИБИРАНА ТОА МИСЛИТЕ ДА СЕ КРИДИБОЛНО ДА АСУАЈЕ Мислите дека е кредибилен што АСУАЈЕ СЕ ДРАВ МИСЛИТЕ ДА СЕ КРИДИБИЛНО ДА НЕ МОЕ АСУАЈЕ МИСЛИТЕ ДА СЕ КРИДИБОЛНО ДА НЕ СЕ СМЕАТ АСУАЈЕ МИСЛИТЕ ДА СЕ КРИДИБОЛНО ДА, КАКО АСУАЈЕ НЕ СЕ СОГОВОРИ. АСУАЈЕ НЕ СЕ СЛУЧУВА СИ. АСУАЈЕ НЕ СЕ СЛУЧУВА СИ. СЕ АСУАЈЕ НЕ СЕ СЛУЧУВА СИ. Белиот АСУАЈЕ НЕ СЕ СЛУЧУВА СИ. Белата куќа АСУАЈЕ НЕ СЕ СЛУЧУВА СИ. ТЕРИЕЕ НА БЕЛИСКИОТ ДОМ АСУАЈЕ НЕ СЕ СЛУЧУВА СИ. БЕЛИСКИОТ КУUSА ПРИМЕНА СО БЕЛИСКИОТ КУUSА ПРИМЕНА СО БЕЛАТА КУUSА која се обидува на ВЕРИФИЈА БЕЛИСКИОТ ДОМ СОСТОЈБА ДА ВЕРИФИ СЕ БЕЛАТА КУUSА која се обидува да го направи ако тоа БЕЛИСКИОТ КУYА ПРИ РАБОТЕ ДА ВЕРИФИ ДА ГО СТРАБОТНОТО БЕЛИСКИОТ КУYА ПРИМЕ ДА ВИРИФИ СЕ ДА СЕ РАБОТИ БЕЛИСКИОТ КУUSА ПРИМЕНА ВЕРИФИ, ДАЛИ ПАРТИВОТ ПРАВО ВЕРИФИ СЕ ДА ГО ПРАВИЛЕ ГОДИНАТА ВЕРИФИ СЕ ДОБИВ И СЕКОЈОТ ГОДИНА И ВЕРИФИ ДА ГО ПОВЕЕ ПРАВОТО И ЗАКОНИ ВЕРИФИ ДА СЕ РАБОТЕ ГО РОДИТЕЛОТ И ЗАКОНИТЕ МНОГУ СЕ ДА ГО ПОБЕДИТЕ ГО РОДИТЕЛИТЕ И ПРАВИЛНИЦИТЕ ДА СЕ ДОБАВИ ВЕРИФИТЕ ДАКО СЕ ПРАВИЛЕ ПРАЗНИКОТ И ЗАКОНИТЕ ПРАВИЛНИЧКИ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ЗДРАВО И ЗАКОНИТЕ СЕ ДА СЕ ДОБАВУВААТ А. И ЗАКОНИТЕ ДА СЕ ДА СЕ РАБОТНО И ЗАКОНИТЕ ДА СЕ ДА СЕ РАБОТНО ДЕН, И ЗАКОНИТЕ ДА СЕ ДА СЕ РАБОТУВА БРИФИГУ ДЕНЕС, НБЦ И ЗАКОНИТЕ ДА СЕ ДА СЕ РАБОТУВА БРИФЕДЕН ДЕНЕС, потврдено е Ен-Би-Си БРИФИНГ ДЕНЕС, потврден е Ен-Би-Си БРИФИНГ ДЕНЕС, НБЦ ја потврди AT БРИВЕЕ ДЕНЕС, Ен-Би-Си потврди дека ОВА БРИВЕЕ ДЕНЕС, Ен-Би-Си потврди дека ова утро. НА ОВОЈ Утро. НА ОВОЈ Утро. ДЕМОКРАТИ НА ОВОЈ Утро. ДЕМОКРАТИ И НА ОВОЈ Утро. ДЕМОКРАТИ И РЕПУБЛИКАНИ ДЕМОКРАТИ И РЕПУБЛИКАНИ ПОВИК НА ДЕМОКРАТИ И РЕПУБЛИКАНИ ДЕМОКРАТИ И РЕПУБЛИКАНИ ПОВИК ЗА ДЕМОКРАТИ И РЕПУБЛИКАНИ ПОВИК ЗА АН ДЕМОКРАТИТЕ И РЕПУБЛИКАНИТЕ ПОВИКОТ ЗА ИСПИТУВАЕ. ПОВИК ЗА ИСПИТУВАATIONЕ. ПОВИК ЗА ИСПИТУВАATIONЕ. ТРАЦИЈА ПОВИК ЗА ИСПИТУВАATIONЕ. ТРАЦИ ПОТИЦИ, ПОВИК ЗА ИСПИТУВАATIONЕ. ТРАЦИ ПОТИЦИ, Ен-Би-Си ПОВИК ЗА ИСПИТУВАATIONЕ. ТРАЦИ ПОТИЦИ, НБС ВЕСТИ. ТРАЦИ ПОТИЦИ, НБС ВЕСТИ. ТРАЦИ ПОТИЦИ, НБС ВЕСТИ. >>> ТРАЦИ ПОТИЦИ, НБС ВЕСТИ. >>> ВИРУС ТРАЦИ ПОТИЦИ, НБС ВЕСТИ. >>> ВИРУС Е ТРАЦИ ПОТИЦИ, НБС ВЕСТИ. >>> Вирусот е распространет ТРАЦИ ПОТИЦИ, НБС ВЕСТИ. >>> Вирусот е побрз >>> Вирусот е побрз >>> ВИРУС Е ПРОДОЛУВА ПОБРЗАН ВО >>> Вирусот е побрзо распространет во Орегон >>> Вирусот е побрзо распространет во Орегон КАКО >>> Вирусот е побрзо распространет во Орегон како што е добро, >>> ВИРУС СЕ ПРОДОЛУВА ПОБЕДНО ВО ОРГЕОН КАКО Добро, ЗА >>> Вирусот е побрзо распространет во Орегон како добро, за Три ВО ОРГЕОН КАКО ДОБРО, ЗА Три ВО ОРГЕОН КАКО ДОБРО, ЗА ТРИ СТРАНА ВО ОРГЕОН КАКО ДОБРО, ЗА ТРИ СТРАТНИ ДЕН ВО ОРГЕОН КАКО ДОБРО, ЗА ТРИ СТРАТИНИ ДЕН, ТОА ВО ОРГЕОН КАКО ДОБРО, ЗА ТРИ СТРАТИНИ ДЕН, ТАА ОВА ВО ОРГЕОН КАКО ДОБРО, ЗА ТРИ СТРАТВНИ ДЕНИ, ОВИЕ СИТЕ СВЕТНИ ДЕНИ, ТИЕ СИТЕ СТРАТВНИ ДЕН, ТОА ИМА ПОСТОЕ СВЕТНИ ДЕНИ, ТИЕ СЕ СЕКОГАШ СВЕТНИ ДЕНИ, ТИЕ СЕ СЛЕДАТ НА САМО 200 СТРАТВНИ ДЕН, ТОА ИМА СЕ ДА СЕ СЛУ LEБИ ДА СЕКОЈ 200 НОВИ СВЕТНИ ДЕН, ТОА ИМА СЕ СЛОБОДНИ 200 нови случаи СВЕТНИ ДЕН, ТОА ИМА СЕ СЛЕДАТ НА СЛОБОДНИТЕ 200 НОВИ СЛУЧАИ ПО СВЕТНИ ДЕНИ, ТИЕ ДА СЕ СЛЕДАТ НА ПОСЛЕДНИТЕ 200 НОВИ СЛУДИ ПО ДЕН. НА САМО 200 НОВИ СЛУЧАИ ПО ДЕН. НА САМО 200 НОВИ СЛУЧАИ ПО ДЕН. ВЕДНИК НА САМО 200 НОВИ СЛУЧАИ ПО ДЕН. СЕДЕЛСКИ САМО, НА САМО 200 НОВИ СЛУЧАИ ПО ДЕН. ВЕДНИЦ САМО, ТОА НА САМО 200 НОВИ СЛУЧАИ ПО ДЕН. ВЕДЕЛСКИ САМО, ОВЕЕ НА САМО 200 НОВИ СЛУЧАИ ПО ДЕН. ВЕДНИК САМО, ОВИЕ 247 ВЕДНИК САМО, ОВИЕ 247 ПЕТНИК САМО, ОВИЕ СЕ 247 НОВИ СЕДЕЛСКИ САМО, ОВИЕ СВЕТЕ 247 НОВИ ИНФЕКЦИИ. НОВИ ИНФЕКЦИИ НОВИ ИНФЕКЦИИ А НОВИ ИНФЕКЦИИ ТРЕТИНА НОВИ ИНФЕКЦИИ ТРЕТИ НА НОВИ ИНФЕКЦИИ Третина од сите НОВИ ИНФЕКЦИИ Третина од сите случаи НОВИ ИНФЕКЦИИ Третина од сите случаи во НОВИ ИНФЕКЦИИ Третина од сите случаи во орегон Третина од сите случаи во орегон Третина од сите случаи во оригинална грешка Третина од сите случаи во ОРГЕОН СИНСКИ МАРТ Третина од сите случаи во орегон СИНСКО МАРТ НА Една третина од сите случаи во портокалова здружение март Третина од сите случаи во оригинална март март се пријавени Третина од сите случаи во портокалови СИНСКИ МАРТ СЕ ИЗВЕДЕНИ ВО ИЗВЕСТУВА СО МАРТ МАРТ ОД СИНКО МАРТ СЕ ИЗВЕСТУВА ДА СЕ ПРАВО СИНКО МАРТ СЕ ИЗВЕДУВА ВО САМО СИНКО МАРТ СЕ РЕПИСУВА ВО САМО ПАТОТ СИНКО МАРТ СЕ РЕПОВИРА ДА СЕ ДОСТАВ ДВЕASTЕ ПОВЕCEЕ МАРТ МАРТ ОД СЕКОЈ ПАРТИ ДВЕ СЕДНИЦИ. ВИСТИНИТЕ ДВЕЕ ДВИ НЕДЕЛА. ВИСТИНИТЕ ДВЕЕ ДВИ НЕДЕЛА. ОВДЕ ВИСТИНИТЕ ДВЕЕ ДВИ НЕДЕЛА. ОВИЕ ВИСТИНИТЕ ДВЕЕ ДВИ НЕДЕЛА. ОВДЕ СЕГА ВИСТИНИТЕ ДВЕЕ ДВИ НЕДЕЛА. ОВДЕ СЕГА ВИСТИНИТЕ ДВЕЕ ДВИ НЕДЕЛА. ОВДЕ СЕГА ПОВЕЕ ВИСТИНИТЕ ДВЕЕ ДВИ НЕДЕЛА. ОВДЕ СЕГА ПОВЕЕ ПОВЕЕ ОВДЕ СЕГА ПОВЕЕ ПОВЕЕ СЕГА СЕГА ПОВЕЕ ОД 8300 ОВОЈДЕ СЕ СЕГА ПОВЕANЕ ОД 8300 ВКУПНО ОВОЈДЕ СЕ СЕГА ПОВЕЕ ОД 8300 ВКУПНО СЛУЧАИ ОВДЕ СЕГА СЕ ПОВЕЕ ОД 8300 ВКУПНО СЛУЧАИ СТАТВИДИ. 8300 ВКУПНО СЛУЧАИ СТАТВИДЕД. 8300 ВКУПНО СЛУЧАИ СТАТВИДЕД. >>> 8300 ВКУПНО СЛУЧАИ СТАТВИДЕД. >>> ГОВ. >>> ГОВ. >>> ГОВ. К. >>> ГОВ. К БРАН >>> ГОВ. K ПРЕДУПРЕДУВАЕ >>> ГОВ. К БРАНСНИ ПРЕДУПРЕДУВАARЕ К БРАНСНИ ПРЕДУПРЕДУВАARЕ К БРАНСКИ ПРЕДУПРЕДУВАЕ НА ПОДАТОЦИ, РЕСТАУРАНТИ, К БРАНСКИ ПРЕДУПРЕДУВАЕ ЗАБАВИ, РЕСТАУРАНТИ, ДРУГИ К БРАНСКИ ПРЕДУПРЕДУВАARЕ ЗАБАВИ, РЕСТАУРАНТИ, ДРУГИ БИЗНИС РЕСТАРНИ, ДРУГИ БИЗНИС РЕСТАРНИЦИ, ДРУГИ БИЗНИСИ МОAYЕ РЕСТАРНИТЕ, ДРУГИ БИЗНИСИ МОЕ да бидат РЕСТАРНАТИТЕ, ДРУГИ БИЗНИСИ МОЕ ДА БИДЕ ДА БИДНО РЕСТАВАНИТЕ, ДРУГИ БИЗНИСИ МОЕ ДА СЕ СТРАНЕТЕ РЕСТАРНАТИТЕ, ДРУГИ БИЗНИСИ МОЕ ДА СЕ РАБОТИ ДА СЕ ЗАГЛАСАТ РЕСТАРНАТИТЕ, ДРУГИ БИЗНИСИ МОЕ ДА БИДЕ ДА ЈА ИЗБОРИ МОAYЕ да биде принуден да престане МОAYЕ ДА БИДЕ ДА ЈА ЗАБИРАТЕ ДА СЕ ЗАГРАДИТЕ. ПРОТИВ. ПРОТИВ. ПОСТАВУВА ПРОТИВ. СПОРЕД ПРОТИВ. ВО СОГЛАСНОСТ СО ПРОТИВ. СО СОГЛАСНОТО НА ВИЛАМЕТТА СО СОГЛАСНОТО НА ВИЛАМЕТТА СЕ СОГЛАСУВА НА ВЕЛЕМЕТНАТА недела СО ПОДНЕСУВАЕ НА ВИЛЕМЕТНАТА недела СО ПОДНЕСУВАЕ НА ВИЛЕМЕТНАТА недела, Владиката ПОГЛАСНО СО НЕДВИЕТО НА ВИЛАМЕТ, ПРАВИЛЕ ВЛАДАТА СЕДМИЦА, ВЛАДИЧКИ ПОВЕЕ НЕДЕЛА, ВЛАДИЧКИТЕ ВЕЕ РЕЗИСУВА НЕДЕЛА, ВЛАДИЧКИТЕ ВЕ ПОГЛАВУВААТ А. НЕДЕЛА, ВЛАДИЧКИОТ СЕ ОГЛАСУВА ОД РЕАНИРАЕ НЕДЕЛА, ВЛАДИЧКИОТ СЕ ОГЛЕДУВА РЕЗИЗИРАЕ ОД ОСТАВЕТЕ НЕДЕЛА, ВЛАДИЧКИТЕ ВЕЕ ДА РИЗГОВОРИТЕ ОД ОД ОД ДОМОТ НЕДЕЛА, ВЛАДИЧКИОТ СЕ вели дека РЕСИСУВАINGЕ ОД ПОСТАВИТЕ НА ДОМ РОД РЕСИРАЕ НА ПОСТАВУВА ATЕ НА ДОМ РОД РЕСИРАЕ НА ПОСТАВУВА HЕ НА ДОМ ДОГОВОР е Е РЕСИРАЕ НА ПОСТАВУВА HЕ НА ДОМ ДОГОВОР НЕ е РЕСИРАЕ НА ПОСТАВУВА HЕ НА ДОМ ДОГОВОР НЕ Е НЕГО РЕСИСТИРАЕ НА ПОСТАВУВА ATЕ НА ДОМ ДОГОВОР НЕ Е ДА СЕ ПРЕГЛЕДИ РЕСИРАЕ НА ПОСТАВУВАЕ НА ДОМ ДОГОВОР НЕ Е НЕГОВО ДОГОВОРЕН пристап. НЕ Е НЕ СЕ ПРЕГОРАНА ПРИСТАП. НЕ Е НЕ СЕ ПРЕГОРАНА ПРИСТАП. ЗА НЕ Е НЕ СЕ ПРЕГОРАНА ПРИСТАП. ЗА СЕГА, НЕ Е НЕ СЕ ПРЕГОРАНА ПРИСТАП. ЗА СЕГА, НЕ НЕ Е НЕ СЕ ПРЕГОРАНА ПРИСТАП. ЗА СЕГА, СЕ Е НЕ Е НЕ СЕ ПРЕГОРАНА ПРИСТАП. ЗА СЕГА, СЕ ЕМАШИЗИРАЕ ЗА СЕГА, СЕ ЕМАШИЗИРАЕ ЗА СЕГА, СЕ ЕМАШИЗИРАЕ ЛИЧНО ЗА СЕГА, СЕ ЕМАЗИЗИРАЕ НА ЛИЧНИОТ ОДГОВОРНОСТ, ЗА СЕГА, НЕ ЕМАЗИЗИРА PЕ НА ЛИЧНИОТ ОДГОВОРНОСТ, ПРАШАЕ ЛИЧНО ОДГОВОРНОСТ, ПРАШАЕ ЛИЧНО ОДГОВОРНОСТ, ПРАШАЕ НА ЛУЕ ЛИЧНО ОДГОВОРНОСТ, ПРАШАЕ НА Луѓето ЛИЧНО ОДГОВОРНОСТ, ПРАШАЕ НА ЛУЕТО ДА СЕ СОГЛАСАТ ЛИЧНО ОДГОВОРНОСТ, ПРАШАЕ НА Луѓето да носат маски ЛИЧНО ОДГОВОРНОСТ, ПРАШАЕ НА ЛУЕ ДА СЕ СОГЛАСУВААТ МАСКИ ЛИЧНО ОДГОВОРНОСТ, ПРАШАЕ НА Луѓето да носат маски од надвор Луѓето да ги носат маскиите надвор Луѓето да ги носат маските надвор од јавниот, Луѓето да ги носат маските надвор во јавната, и Луѓето да ги носат маските надвор во јавната, и исто така Луѓето да ги носат маските надвор во јавната, и исто така Луѓето да ги носат маските надвор во јавната, а исто така и во праксата ЈАВНО, И ДА СЕ ДО ПРАКТИКОТ ЈАВНО, И ДА СЕ ПРАКТИКО СОЦИЈАЛНО ЈАВНО, И ДА СЕ ДО ПРАКТИКОТ Социјално растојание. СОЦИЈАЛНО ДИСТАНЦИРАЊЕ. СОЦИЈАЛНО ДИСТАНЦИРАЊЕ. РЕАКЦИЈА СОЦИЈАЛНО ДИСТАНЦИРАЊЕ. РЕАКЦИЈАТА Е СОЦИЈАЛНО ДИСТАНЦИРАЊЕ. РЕАКЦИЈАТА Е ЛУЕ СОЦИЈАЛНО ДИСТАНЦИРАЊЕ. РЕАКЦИЈАТА Е ЛИЦЕ ПРИСТАП СОЦИЈАЛНО ДИСТАНЦИРАЊЕ. РЕАКЦИЈАТА Е ЛУЕТЕ СЕ ОГЛАСУВАТЕ СЕ РЕАКЦИЈАТА Е ЛУЕТЕ СЕ ОГЛАСУВАТЕ СЕ РЕАКЦИЈАТА Е ЛУЕТЕ СЕ ОГЛАСУВА НАЈДОБРИОТ РЕАКЦИЈАТА Е ЛУЕТЕ СЕ ОГЛАСУВА НА НАЈДОБРИОТ НАЧИН РЕАКЦИЈАТА Е ЛУЕТЕ СЕ ОГЛАСУВА НА НАЈДОБРИОТ НАЧИН ДА РЕАКЦИЈАТА Е ЛУЕТЕ СЕ ОГЛАСИТЕ НА НАЈДОБРИОТ НАЧИН ЗА ОТВОРАЕ. НАЈДОБРИОТ НАЧИН ДА СЕ ОТВОРИТЕ. НАЈДОБРИОТ НАЧИН ДА СЕ ОТВОРИТЕ. >> >> НАЈДОБРИОТ НАЧИН ДА СЕ ОТВОРИТЕ. >> Новинар: НАЈДОБРИОТ НАЧИН ДА СЕ ОТВОРИТЕ. >> Новинар: А НАЈДОБРИОТ НАЧИН ДА СЕ ОТВОРИТЕ. >> Новинар: Многу НАЈДОБРИОТ НАЧИН ДА СЕ ОТВОРИТЕ. >> Новинар: МНОГУ ОД НАЈДОБРИОТ НАЧИН ДА СЕ ОТВОРИТЕ. >> Новинар: Многу жители >> Новинар: Многу жители >> Репортер: Многу жители велат >> Новинар: Многу жители велат, >> Репортер: МНОГУ РОДИВНИЦИ: СЕ СЕ СЕ СЕ ПРАААТ >> Новинар: Многу жители велат дека тие сè уште многу САКАТЕ СИТЕ СЕ МОНО САКАТЕ ДА СЕ СЕ ДОГОВОРИТЕ ВЕЛИТЕТЕ СИТЕ СЕ ДОГОВОРОТ ЗАВРШНО ОД НАС ВЕЕТЕ СИТЕ СЕ ДЕКА МНОГУ БЕЗ БЕЗБЕДНО ЗА ПОВЕД-19 ВЕЕТЕ СЕ СЕ СЕКОГАШ ДОГОВОР ЗА ПОВЕД-19, ВЕAYЕТЕ СИТЕ СЕ ДЕКА МНОГУ БЕЗ БЕЗБЕДНО ЗА ПОВЕД-19, ТИЕ ОДГОВОРНО ОД ПОВЕД-19, ТИЕ ОДГОВОРНО ЗА ПОВЕДОТ-19, ОТКАС ТАКА ОДГОВОРНО ОД ПОВЕД-19-та, мислат ОДГОВОРНО ОД ПОВЕД-19, ОТВОРИТЕ ДРАВА ОДГОВОРНО ОД ПОВЕД-19, ТЕА ДА СЕ РАЗГЛЕДУВА ДРАВАТА ОДГОВОРНО ОД ПОВЕД-19, ТЕА МИСЛАТ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ РАЗГОВОРИ ДР STАВОТ ОДГОВОРНО ОД ПОВЕД-19, ТЕА МИСЛАТ ДРАВНИОТ ДА БИДЕ МНОГУ МИСЛИТЕ ДРАВАТА ДА БИДЕ МНОГУ МИСЛИТЕ ДРАВНИОТ ДА БИДЕ МНОГУ ВНИГОВОРНО МИСЛИТЕ ДРАВНИОТ ДА БИДЕ МНОГУ ВНИГОВОРНО ДВЕЕ РАЗГЛЕДАТЕ ДРАВНИОТ ДА БИДЕТЕ МНОГУ ВНИМАТНО ПРЕДВЕДУВАЕ РАЗГЛЕДУВАТЕ ДРАВНИОТ ДА БИДЕТЕ МНОГУ ВНИМАТНО ПРЕДМЕТНО ПРЕДВЕДУВАЕ СО ВНИМАНИЕ ДВЕЕ НА ПРЕД СО СО ВНИМАНИЕ ДВЕЕ ПРЕД СО СЕГА. БИЛО ШТО. БИЛО ШТО. >> >> БИЛО ШТО. >> јас БИЛО ШТО. НЕ СЕ БИЛО ШТО. НЕ МИСЛАМ БИЛО ШТО. >> Јас не мислам дека Орегон БИЛО ШТО. >> ДА НЕ МИСЛАМ ОРГЕОН МОРА ДА БИДЕ >> ДА НЕ МИСЛАМ ОРГЕОН МОРА ДА БИДЕ >> Не мислам дека Орегон треба да биде >> Јас НЕ мислам дека Орегон треба да биде многу >> Јас НЕ мислам дека Орегон треба да биде многу агресивен >> Јас НЕ мислам дека Орегон треба да биде многу агресивен за >> Јас НЕ мислам дека Орегон треба да биде многу агресивен за движење БИДЕТЕ МНОГУ АГГРЕСИВНО ЗА ДВЕЕ БИДЕТЕ МНОГУ АГГРЕСИВНО ЗА ПРЕДВЕДУВАЕ НА ПРЕДВОР БИДЕТЕ МНОГУ АГГРЕСИВНО ЗА ПОВЕЕ НА ПРЕДВОДОТ ОБИДУВАЕ. ОДГОВОРНО ОБОДУВАЕ. ОДГОВОРНО ОБОДУВАЕ. Јас ОДГОВОРНО ОБОДУВАЕ. ЈАС МИСЛАМ ОДГОВОРНО ОБОДУВАЕ. САКАМ ОДГОВОРНО ОБОДУВАЕ. Мислам дека добивме ОДГОВОРНО ОБОДУВАЕ. Мислам дека добивме ОДГОВОРНО ОБОДУВАЕ. Мислам дека добивме многу ОДГОВОРНО ОБОДУВАЕ. Мислам дека добивме многу ОДГОВОРНО ОБОДУВАЕ. Мислам дека добивме многу други Мислам дека добивме многу други Мислам дека добивме многу други земји Мислам дека добивме многу други земји и Мислам дека добивме многу други земји и Мислам дека добивме многу други земји и ДЕЦЛИНА Мислам дека добивме многу други држави и нив Земји и нив ЗЕМЈИТЕ И ДЕКЛИНИТЕ ТОА ЗЕМЈИ И ДЕКЛИНИТЕ СЕ ПОГЛАВИ ЗЕМЈИ И ДЕКЛИНИТЕ СЕ ГЛЕДАТ НА А. ЗЕМЈИ И ДЕКЛИНИТЕ СЕ ГО ГЛЕДАТ ВО ЗЕМЈИТЕ И ДЕКЛИНИТЕ СЕ ГЛЕДАТ ДО СВЕТЕ, ЗЕМЈИТЕ И ДЕКЛИНИТЕ СЕ ГЛЕДАТ ДО СЕКОЈ, ТОА ПОГЛАВИ СЕ НА СЕКОЈ, ТОА ПОГЛАВИ СЕ НА СЕКОЈ, ОВИЕ ДА ГО ГЛЕДАТЕ ДО ЦЕЛО, ТОА САМО ПОГЛЕДАТЕ ДО СЕКОЈОТ, ТОА Е ДА СЕ БИДЕ ДА ГО ГЛЕДАТЕ ДО ЦЕЛО, ТОА ДА СЕ ПРАВО ДА ГО ГЛЕДАТЕ ДО ЦЕЛО, ТОА Е ДА СЕ ПРАВИ А ДА ГО ГЛЕДАТЕ ДО ЦЕЛО, ТОА ДА СЕ РАБОТЕ ЛАТ ТОА ДА СЕ РАБОТЕ МНОГУ ТОА ДА СЕ РАБОТЕ МНОГО ПРАВО ТОА ДА СЕ РАБОТЕТЕ ПРАВО ПРАВО СЕ ПРАВЕЕ ДА СЕ ПРАВО СЕ ПРАВО СО ОД ОБЕУВАЕ СИТЕ ДА СЕ РАБОТЕ МНОГО ПРАВО СО ОД ОСТАНУВА SHЕ ДА СЕ РАБОТЕ МНОГО ПРАВО СО ОД ОТВОРУВАЕ. ПРАВО ПО ОД ОТВОРАЕ ЗАВРШИ. ПРАВО ПО ОД ОТВОРАЕ ЗАВРШИ. >> >> ПРАВО ПО ОД ОТВОРАЕ ЗАВРШИ. >> Новинар: ПРАВО ПО ОД ОТВОРАЕ ЗАВРШИ. >> Новинар: Е ПРАВО ПО ОД ОТВОРАЕ ЗАВРШИ. >> Новинар: Е Е ПРАВО ПО ОД ОТВОРАЕ ЗАВРШИ. >> Новинар: Е БРОЈОТ ПРАВО ПО ОД ОТВОРАЕ ЗАВРШИ. >> Новинар: Е БРОЈ НА >> Новинар: Е БРОЈ НА >> Новинар: Е БРОЈ НА ПОВЕД-19 >> Новинар: Е БРОЈ НА СЛУЧАЈ НА ПОВЕД-19 >> Новинар: Е БРОЈ НА КАВИД-19 СЛУЧАЈ НА СЛУЧАИ >> Новинар: Е БРОЈ НА ПОВРШИНИ ПОВРШИНИ-19 случаи СОВЕТНИЦИ-19 СЛУБИ ПОСТОИ ВО СОВЕТИ-19 СЛУБИ ПОСЛЕДИ ВО ОРГЕОН, СОВЕТНИЦИ-19 СЛУБИ ПОСЛЕДИ ВО ОРГЕОН, ГОВ. ОРЕГОН, ГОВ. ОРЕГОН, ГОВ. БРАВ ОРЕГОН, ГОВ. СИТЕ РАБОТИ ОРЕГОН, ГОВ. РЕГИСТРАROЕ БРУН ОРЕГОН, ГОВ. БРУН вели дека РЕСИСУВАУВААТ УШТЕ БРУН вели дека РЕСИСУВАУВААТ УШТЕ БРУН вели дека реиздава уште еден престој - дома БРУН вели дека реиздава друг друг налог БРУН вели дека е повторно БРОН СЕ вели дека РЕСИСУВА ANЕ НА ДРУГО ОСТАВУВА-ДОМА ДРАВА НЕ Е БРОН вели дека РЕСИСУВАЕ НА ДРУГО ОСТАВУВА-ДОМА ДРАВ НЕ Е НЕ Е ОД ОД ДОМОТ НАРАЧКА НЕ Е ТАЈ ОСТАНЕТЕ ДО ДОМА ДР ISАВ НЕ Е ДА СЕ ПРЕГЛЕДИ ОД НАДВОРЕШНА ПОДРАВЈЕ НЕ Е ДА СЕ СОГЛАСЕН ПРИСТАП. ПРЕДГОВОРЕН пристап. ПРЕДГОВОРЕН пристап. ЗА ПРЕДГОВОРЕН пристап. ЗА СЕГА, ПРЕДГОВОРЕН пристап. ЗА СЕГА, НЕ ПРЕДГОВОРЕН пристап. ЗА СЕГА, СЕ Е ПРЕДГОВОРЕН пристап. ЗА СЕГА, СЕ ПРАВИ ПРЕДГОВОРЕН пристап. ЗА СЕГА, СЕ ПРАВИ ЛУЕ ЗА СЕГА, СЕ ПРАВИ ЛУЕ ЗА СЕГА, СЕ ПРАВИ ЛУЕ ДА ЗА СЕГА, НЕ ГО ПРОДОЛ PEУВА ЛУЕ ЗА СЕГА, СЕ ПРАВИ ЛУЕ ДА ПРОДОЛИТЕ ДА ЗА СЕГА, СЕ ПРАВИ ЛУЕ ДА ПРОДОЛИТЕ ДА СЕ СОГИНА ЗА СЕГА, СЕ ПРАВИ ЛУЕ ДА ПРОДОЛИМЕ ДА СЕ ОБИДИТЕ МАСКИ, ЗА СЕГА, СЕ ПРАВИ ЛУ PEЕ ДА ПРОДОЛИМЕ ДА СЕ ОБИДИТЕ МАСКИ, НЕКОИ ДА СЕ ПРОДОЛИТЕ ДА СЕ ОБИДИТЕ маски, НЕКОИ ДА СЕ ПРОДОЛИТЕ ДА СЕ ОБИДИТЕ МАСКИ, НЕКОГАШ СЕ ДА СЕ ПРОДОЛИТЕ ДА СЕ ОБИДИТЕ МАСКИ, НЕКОГАШ ТОА ДА СЕ ДА СЕ ПРОДОЛИТЕ ДА СЕ ОБИДИТЕ МАСКИ, НЕКОГАШТЕ САКАТЕ ДЕКА МОЕ ДА СЕ ПРОДОЛИТЕ ДА СЕ ОБИДИТЕ МАСКИ, НЕКОГАШТЕ ВЕAYЕТЕ ДА НЕ МОЕ ДА СЕ ПРОДОЛИТЕ ДА СЕ ОБИДИТЕ МАСКИ, НЕКОГАШТЕ ВЕЕТЕ ДЕКА МОIGHЕ ДА НЕ СЕ ДА СЕ ПРОДОЛИТЕ ДА СЕ ОБИДИТЕ МАСКИ, НЕКОГАШТЕ ВЕЕТЕ ДА СЕ МОЕТЕ ДА НЕ СЕ ЕДНОГО. СЛЕДЕТЕ ТОА МОЕТЕ НЕ Е ДА СЕ ЕНЕГО. СЛЕДЕТЕ ТОА МОЕТЕ НЕ Е ДА СЕ ЕНЕГО. >> >> СЛЕДЕТЕ ТОА МОЕТЕ НЕ Е ДА СЕ ЕНЕГО. >> јас СЛЕДЕТЕ ТОА МОЕТЕ НЕ Е ДА СЕ ЕНЕГО. >> Јас сум СЛЕДЕТЕ ТОА МОЕТЕ НЕ Е ДА СЕ ЕНЕГО. >> Јас сум ужасен СЛЕДЕТЕ ТОА МОЕТЕ НЕ Е ДА СЕ ЕНЕГО. >> Јас сум вид на СЛЕДЕТЕ ТОА МОЕТЕ НЕ Е ДА СЕ ЕНЕГО. >> Јас сум вид на предавање СЛЕДЕТЕ ТОА МОЕТЕ НЕ Е ДА СЕ ЕНЕГО. >> Јас сум вид на предавање кон >> Јас сум вид на предавање кон >> Јас сум вид на предавање кон нив >> Јас сум вид на предавање кон страната >> Јас сум вид на предавање кон страната што >> Јас сум вид на предавање кон страната што ние >> Јас сум вид на предавање кон страната што треба да ја направиме >> Јас сум вид на предавање кон страната што треба да ја поставиме СОДРИНАТА ТОА МОЕ ДА СЕ ПАУЗИРАМЕ СОДРИНАТА ТОА МОЕ ДА СЕ ОТВОРАМЕ ПАУЗА, СОДРИНАТА ТОА МОЕ ДА СЕ ОТВОРИТЕ ПАУЗА, ИЛИ СОДРИНАТА ТОА МОЕ ДА СЕ ПРАВИМЕ ПАУЗА, ИЛИ МАЕ СОДРИНАТА ТОА МОЕ ДА СЕ ПРАВИМЕ ПАУЗИТЕ, ИЛИ МОЕ ДА СЕ ЕВЕН СОДРИНАТА ТОА МОЕ ДА СЕ ПРАВИМЕ ПАУЗИТЕ, ИЛИ МОЕ ДА СЕ СЛУЧИ СОДРИНАТА ТОА МОЕ ДА СЕ ПРАВИМЕ ПАУЗИТЕ, ИЛИ МОЕ ДА СЕ СЛУЧИ ОТВОРА ,Е, ИЛИ МОAYЕТЕ ДА СЕ СЛУЧИТЕ ОТВОРА ,Е, ИЛИ МОAYНО ЕВЕНЕТЕ СЛЕДЕТЕ ЧЕКОР ОТВОРА ,Е, ИЛИ МОAYЕТЕ ЕВЕНО СПЕТИТЕ ЧЕКОР. ЧЕКОР НАЗАД. ЧЕКОР НАЗАД. НО, ЧЕКОР НАЗАД. НО МОНО ЧЕКОР НАЗАД. НО МНОГУ НА ЧЕКОР НАЗАД. НО МНОГУ СИТЕ, ЧЕКОР НАЗАД. НО МОЕ СИТЕ, јас ЧЕКОР НАЗАД. НО МНОГУ СИТЕ, САКАМ НО МНОГУ СИТЕ, САКАМ НО МНОГУ СИТЕ, СЕ САКАМ НО МНОГУ СИТЕ, САКАМ СЕКОГАШ НО МНОГУ СИТЕ, САМО СЕ СМЕТУВАМЕ СЕ НО МНОГУ СИТЕ, САКАМ СЕКОГО ДОБИВ ДА БИДЕ СИТЕ ПОТРЕБИ ДА БИДАТ СИТЕ ПОТРЕБИ ДА БИДА ОДГОВОРНО, СЕКОГОДИНИТЕ ПОТРЕБНИ ДА СЕ ОДГОВОРНО, ЛИЧНО. ОДГОВОРНО, ЛИЧНО. ОДГОВОРНО, ЛИЧНО. >> >> ОДГОВОРНО, ЛИЧНО. >> јас ОДГОВОРНО, ЛИЧНО. IЕ Е ОДГОВОРНО, ЛИЧНО. НЕ СЕ ОДГОВОРНО, ЛИЧНО. >> Е НЕ САМАМ ОДГОВОРНО, ЛИЧНО. >> IЕ НЕ САМАМ ОДГОВОРНО, ЛИЧНО. >> IЕ НЕ MЕ ДА ЈА ПРАВИМАМ ОДГОВОРНО, ЛИЧНО. >> IЕ НЕ MЕ ДА ЈА ПРАМАМАМА >> IЕ НЕ MЕ ДА ЈА ПРАМАМАМА >> IЕ НЕМАМ УБОВ ПРИЈАТЕЛИ >> IЕ НЕ САКАМ МОНИ ПРИЈАТЕЛИ СО >> IЕ НЕ САМАМ ПОГЛАСНО ПРИЈАТЕЛИ СО >> IЕ Е НЕ САМОМАМЕ МНОГУ ПРИЈАТЕЛИ СО ИЗВЕСТУВАЕ >> IЕ AKEЕ НЕ САМОМАМЕ МНОГУ ПРИЈАТЕЛИ СО СОСТОЈБА ТОА ПРИЈАТЕЛИ СО СОСТОЈБА ТОА ПРИЈАТЕЛИ СО СОСТОЈБА ТОА САМО ПРИЈАТЕЛИ СО ИЗВЕШТАЈТЕ КОГА САМО ПРИЈАТЕЛИ СО ИЗВЕШТАЈТЕ КОГА САМО ДА ПРИЈАТЕЛИ СО ИЗВЕШТАЈТЕ ТОА ШТО САКАМ ДА ГО ДРАВАМ, ПРИЈАТЕЛИ СО СОСТОЈБА ТОА САКАМ ЗА ДА ГО ПРАВИМЕ, НО ПРИЈАТЕЛИ СО ИЗВЕШТАЈТЕ ТОА МОMЕ ДА СЕ ДА ГО ПРАВИМЕ, НО Јас ПРИЈАТЕЛИ СО СОСТОЈБА ТОА ДА САКАМ ДА СЕ ДА ГО ПРАВИМЕ, НЕ ДА СЕ Јас сум за да направам, но јас не САМО ДА ЈА ДА ГО ПРАВИМЕ, НЕ ДА СЕ СМАМ САМО ДА ЈА ДА ГО ПРАВИМЕ, НО ДА НЕ ДА СЕ ДРУИМЕ ТОА САМО ДА ЈА ДА ГО ПРАВИМЕ, НЕ ДА СЕ СМЕМАМ ДЕКА САМО ДА ГО ПРАВИМЕ, АМА НЕ ДА СЕ МИСЛУВАМЕ ДА СЕ ТРЕБА САМО ДА ЈА ДА ГО ДОБИРАМ, НЕ ДА СЕ МИСЛУВАМЕ ДА СЕ ТРЕБА САМО ДА ЈА ДА ГО ДОБИРАМ, НЕ ДА СЕ МИСЛУВАМ ДА СЕ ТРЕБА СМЕТЕ ДА СЕ ТРЕБА ДА ВИДЕМЕ ВО СМЕТЕ ДА СЕ ТРЕБА ДА ДВИИМЕ ВО ФАЗА СМЕТЕ ДА СЕ ТРЕБА ДА ДВЕЕМЕ ВО ФАЗА ДВЕ. ФАЗА ДВЕ. ФАЗА ДВЕ. >> >> ФАЗА ДВЕ. >> Новинар: ФАЗА ДВЕ. >> Новинар: THE ФАЗА ДВЕ. >> Новинар: ВКУПНО ФАЗА ДВЕ. >> Новинар: ВКУПНО БРОЈ >> Новинар: ВКУПНО БРОЈ >> Новинар: ВКУПНО БРОЈ НА >> Новинар: ВКУПНО БРОЈ НА НОВА >> Новинар: ВКУПНО БРОЈ НА НОВИ СЛУЧАИ >> Новинар: ВКУПНО БРОЈ НА НОВИ СЛУЧАИ ВО >> Новинар: ВКУПНО БРОЈ НА НОВИ СЛУЧАИ ВО ОРГЕОН >> Репортер: ВКУПНО БРОЈ НА НОВИ СЛУЧАИ ВО ОРГЕОН НА НОВИ СЛУЧАИ ВО ОРГЕОН НА НОВИ СЛУЧАИ ВО ОРГЕОН САМО НАПРАВИ НА НОВИ СЛУЧАИ ВО ОРГЕОН ИЗВЕДУВА 8000, НА НОВИ СЛУЧАИ ВО ОРГЕОН ИЗВЕДУВА 8000, МАРИОН НА НОВИ СЛУЧАИ ВО ОРГЕОН ИЗВЕДУВА 8000, МАРИОН И НА НОВИ СЛУЧАИ ВО ОРГЕОН ИЗВЕДУВА 8000, МАРИОН И ЈУМА ПОВЕЕ 8000, МАРИОН И ЈУМА ОБЕДИНЕТЕ 8000, МАРИОНСКИ И ЈУМА ЗЕМЈИ ПРЕГОВОРИТЕ 8000, СЕЛИ МАРИОНИ И ЈУМА ОБЕДИНЕТЕ 8000, СЕЛА МАРИОНИ И ЈУМА ОБИДИНИ 8000, МАРИОНСКИ И ЈУМАСКИ СЕ РАБОТИ ПОВЕЕ 8000, МАРИОНСКИ И ЈУМАСКИ СЕ РАБОТИ Земјите имаат најголеми случаи. Земјите имаат најголеми случаи. >> >> Земјите имаат најголеми случаи. >> Јас сум Земјите имаат најголеми случаи. >> Јас сум на Земјите имаат најголеми случаи. >> Јас сум на Земјите имаат најголеми случаи. >> Јас сум на фенси, Земјите имаат најголеми случаи. >> Јас сум на ФАНЦА, САМО >> Јас сум на ФАНЦА, САМО >> Јас сум на ФАНЦА, САМО СЕКОЈ >> Јас сум на ФАНЦАТА, САМО СЕКОЈ ДВЕ, >> Јас сум на ФАНЦАТА, САКАМ СЕКОЈ Друг, јас >> Јас сум на ФАНЦА, САКАМ СЕКОЈ Друг, сакам >> Јас сум на ФАНЦАТА, САКАМ СЕКОЈ Друг, сакам да СЕКОЈ ДВЕ, сакам да СЕКОЈ ДВЕ, сакам да отворам, СЕКОЈ ДВЕ, сакам да отворам, АТ СЕКОЈ Друг, сакам да отворам, на СЕКОЈ ДВЕ Е, сакам да отворам, САМО СЕКОЈ Друг, сакам да отворам, во исто време СЕКОЈ Друг, сакам да отворам, во исто време јас СЕКОЈ Друг, сакам да отворам, во исто време што сакам ОТВОРИТЕ, САМО ВРЕМЕ САКАМ ОТВОРИТЕ, САМО ВРЕМЕ САКАМ ОТВОРИТЕ, САМО ВРЕМЕ САКАМ ДА БИДЕ ОТВОРИТЕ, САМО ВРЕМЕ САКАМ ДА БИДЕ БЕЗБЕДНО. ДА БИДЕ БЕЗБЕДНО. ДА БИДЕ БЕЗБЕДНО. Тоа е ДА БИДЕ БЕЗБЕДНО. СТРАШНО Е ДА БИДЕ БЕЗБЕДНО. СЕКОГАШ СО ДА БИДЕ БЕЗБЕДНО. СВЕТЕ СО СО ДА БИДЕ БЕЗБЕДНО. СВЕТЕ СО БРОЈ ДА БИДЕ БЕЗБЕДНО. СВЕТСКО СО БРОЈОТ НА СВЕТСКО СО БРОЈОТ НА СВЕТСКО СО БРОЈ СЛУЧАЈ ТОА СВЕТНА СО БРОЈОТ СЛУЧАЈ СВЕТЕ СО БРОЈ БЕЗ СЛУБИ НА КЛУЧОТ ТОА СВЕТНА СО БРОЈ НА СЛУЧОЦИ КЛУЧНИОТ ПОПИНГ СЕКОЈНО СО БРОЈОТ СЛУЧАИ КЛУЧНИОТ ПОПИНГ. СЛУБИ КЛУЧНИОТ ПОПИINGУВАЕ. СЛУБИ КЛУЧНИОТ ПОПИINGУВАЕ. >> >> СЛУБИ КЛУЧНИОТ ПОПИINGУВАЕ. >> СЕКОЈ СЛУБИ КЛУЧНИОТ ПОПИINGУВАЕ. >> СИТЕ ПОТРЕБИ СЛУБИ КЛУЧНИОТ ПОПИINGУВАЕ. >> СИТЕ ПОТРЕБИ ДА СЛУБИ КЛУЧНИОТ ПОПИINGУВАЕ. >> СИТЕ ПОТРЕБИ ДА БИДАТ >> СИТЕ ПОТРЕБИ ДА БИДАТ >> СИТЕ ПОТРЕБИ ДА БИДА ОДГОВОРНО, >> СИТЕ ПОТРЕБИ ДА БИДА ОДГОВОРНО, ЛИЧНО. ОДГОВОРНО, ЛИЧНО. ОДГОВОРНО, ЛИЧНО. Јас ОДГОВОРНО, ЛИЧНО. ГЛЕДАМ ОДГОВОРНО, ЛИЧНО. Гледам ОДГОВОРНО, ЛИЧНО. Гледам многу ОДГОВОРНО, ЛИЧНО. Гледам многу ОДГОВОРНО, ЛИЧНО. Гледам многу луѓе ОДГОВОРНО, ЛИЧНО. Гледам многу луѓе што избираат Гледам многу луѓе што избираат Гледам многу луѓе што не избран Гледам многу луѓе што не избираат Гледам многу луѓе што не избираат Гледам многу луѓе што не бараат да носат маски. НЕ ДА СЕ ЗАМИНЕТЕ МАСКИ. НЕ ДА СЕ ЗАМИНЕТЕ МАСКИ. >> >> НЕ ДА СЕ ЗАМИНЕТЕ МАСКИ. >> Новинар: НЕ ДА СЕ ЗАМИНЕТЕ МАСКИ. >> Новинар: А НЕ ДА СЕ ЗАМИНЕТЕ МАСКИ. >> Новинар: Многу НЕ ДА СЕ ЗАМИНЕТЕ МАСКИ. >> Новинар: МНОГУ ОД НЕ ДА СЕ ЗАМИНЕТЕ МАСКИ. >> Новинар: Многу жители >> Новинар: Многу жители >> Новинар: Многу жители јас >> Репортер: МНОГУ РУДИНИ кои ги зборувам >> Репортер: МНОГУ РУДИНИ кои ги зборувам >> Репортер: МНОГУ РЕДИСТАНИ кои ги зборувам СПИСКА >> Репортер: МНОГУ РЕДИСКИ ПРАВИЛНИК СО ПОСТОВИТЕ ТОА >> Репортер: МНОГУ РЕДИСКИ ПОСТОИМЕ СО ПОСЕБАТ ТОА ТОА СЕ СЛЕДУВАМ СПИСО ТОА ТОА СЕ СЛЕДАМ СПЕСКА ТОА Е СЕ ПОСТОВИМЕ СПЕСКА ДА СЕ ПРОДОЛИМЕ ПОСТОВИМЕ СПЕСКА ДА СЕ ПРОДОЛИМЕ ПОСТОВИМЕ СПЕСКА ДА СЕ ПРОДОЛИМЕ СО СОЦИЈАЛНАТА CONе продолжат до социјалните CONе продолжат до социјалното растојание CONе продолжат до социјалното растојание во CONе продолжат до социјалното растојание во CONе продолжат до социјалното растојание во четвртиот CONе продолжат до социјалното растојание во четвртиот ПОСТАВУВАЕ ВО ЧЕТВРЗ НА ПОДНЕСУВАЕ ВО ЧЕТВОТО НА ЈУЛИ ПОДНЕСУВАЕ ВО ЧЕТВОТО НА ЈУЛИ ПРАЗНИК. ЈУЛИ ПРАЗНИЦА. ЈУЛИ ПРАЗНИЦА. ВО ЈУЛИ ПРАЗНИЦА. ВО Портланд, ЈУЛИ ПРАЗНИЦА. ВО Портланд, јас ЈУЛИ ПРАЗНИЦА. ВО Портланд, јас сум ЈУЛИ ПРАЗНИЦА. ВО Портланд, јас сум БРИЈАНТ ВО Портланд, јас сум БРИЈАНТ ВО Портланд, ЈАС БРИАНТ Клеркли, ВО Портланд, ЈАС БРИАНТ Клеркли, KGW ВО Портланд, ЈАС БРИАНТСК КЛЕРКЛИ, КГВ ВЕСТИ. КЛЕРКЛИ, КГВ ВЕСТИ. КЛЕРКЛИ, КГВ ВЕСТИ. >>> КЛЕРКЛИ, КГВ ВЕСТИ. >>> ДЕНЕС, КЛЕРКЛИ, КГВ ВЕСТИ. >>> ДЕНЕС, ЛИНКОЛН КЛЕРКЛИ, КГВ ВЕСТИ. >>> ДЕНЕС, ЛИНКОЛНА СТРАНА КЛЕРКЛИ, КГВ ВЕСТИ. >>> ДЕНЕС, ЛИНКОЛНСКО СТРАНА БЕГАН >>> ДЕНЕС, ЛИНКОЛНСКО СТРАНА БЕГАН >>> ДЕНЕС, ЛИНКОЛНО ЗЕМЈОТ ПОЧЕТУВА ДИГОВОР >>> ДЕНЕС, ЛИНКОЛНО ЗЕМЈОТ ПОЧЕТНА БЕСПЛАТНО >>> ДЕНЕС, ЛИНКОЛНО ЗЕМЈОТ ПОЧЕТНИ ДИТРИБУТУВА БЕСПЛАТНИ маски >>> ДЕНЕС, ЛИНКОЛНО ЗЕМЈОТ ПОЧЕТНА ПРИСТАПУВА FREEЕ БЕСПЛАТНИ маски до РАСПРЕДУВАЕ БЕСПЛАТНИ маски до РАСПРЕДУВАЕ НА БЕСПЛАТНИТЕ маски на деловно работење. БИЗНИС. БИЗНИС. СЕ БИЗНИС. КОМОРАТА БИЗНИС. КОМОРА НА БИЗНИС. КОМОРА НА КОМЕРИЈА БИЗНИС. CHЕ КОМОРАТА НА КОМЕРЦИЈАТА CHЕ КОМОРАТА НА КОМЕРЦИЈАТА CHЕ ПРИ РАБОТА КОМОРАТА НА КОМЕРЦИЈА CHЕ ПРАВИТЕ КОМОВСКИОТ КОМОРА КОМОВСКИОТ КОМОРА Е ГИ ПРИМЕ КОМОВСКАТА КОМОРА Hе ги предаде натаму КОМОВСКАТА КОМБА ќе ги предаде на А КОМОВСКАТА КОМОРА Hе ги предаде на прва рака РАБОТЕТЕ ГИ ОД ПРВИОТ ДОГОВОР РАБОТЕТЕ ГИ ОД ПРВИОТ ДОГОВОР РАБОТЕТЕ ГИ ОД ПРВИОТ ДОПОЛНИТЕЛНИ ОСНОВИ. ПРВА УСЛУГНА ОСНОВА. ПРВА УСЛУГНА ОСНОВА. БИЗНИС ПРВА УСЛУГНА ОСНОВА. Сопственици на деловно работење ПРВА УСЛУГНА ОСНОВА. БИЗНИС сопственици МОЕ ПРВА УСЛУГНА ОСНОВА. Сопствениците на деловни активности можат да завршат ПРВА УСЛУГНА ОСНОВА. Сопствениците на деловно работење можат да излезат ПРВА УСЛУГНА ОСНОВА. Сопствениците на бизнис можат да го исполнат А Сопствениците на бизнис можат да го исполнат А Сопствениците на деловно работење можат да излезат од формуларот Сопствениците на деловно работење МОЕ ДА ПОСЛАТ ОД ФОРМА ONLINE Сопствениците на деловно работење МОЕТЕ ДА ПОСТОИТЕ ОД ФОРМА ВЕЛИЧНО ВЕЕ Сопствениците на деловно работење МОЕТЕ ДА ПОСТОИТЕ ФОРМА ВЕLНО ЛЕ SЕ КАКО Сопствениците на деловно работење МОЕ ДА ПОСТОИТЕ ОД ФОРМА ОВОГЛАСНА РАЗГЛЕДУВА КАКО МНОГУ ФОРМА ОВЛАННА РЕЗИМЕ КАКО МНОГУ ФОРМА ОВЛАННА РЕЗИМЕ КАКО МНОГУ МАСКИ ФОРМА ОВЛАННА РЕЗИМЕ КАКО МНОГУ МАСКИТЕ ФОРМА ОВОЛНО РЕЗИМЕ КАКО МНОГУ МАСКИ ПОТРЕБНИ ФОРМА ОВОЛНО РЕЗИМЕ КАКО МНОГУ МАСКИ ПОТРЕБНИ ФОРМА ОВЛАННА РЕЗИМЕ КАКО МНОГУ МАСКИТЕ ДА СЕ ПОТРЕБНИ ЗА ВРАБОТНИЦИ, МАСКИТЕ НИЕ ПОТРЕБНИ ЗА ВРАБОТНИЦИ, МАСКИТЕ НИЕ ПОТРЕБНИ ЗА ВРАБОТНИЦИ, ВОЛОНТЕРИ, МАСКИТЕ НИЕ ПОТРЕБНИ ЗА ВРАБОТНИЦИ, ВОЛОНТЕРИ, ПРОДАБА, МАСКИТЕ НИЕ ПОТРЕБНИ ЗА ВРАБОТНИЦИ, ВОЛОНТЕРИ, ПРОДОЛУВАА И ВОЛОНТЕРИ, клиенти, и ВОЛОНТЕРИ, клиенти, и клиенти. КЛИЕНТИ. КЛИЕНТИ. ТЕГ КЛИЕНТИ. ТОГАШ ТИЕ КЛИЕНТИ. ТОА WЕ КЛИЕНТИ. ТОА .Е БИДЕ КЛИЕНТИ. ТОА ILLЕ СЕ РАСУВААТ КЛИЕНТИ. ТОА ТОА BEЕ СЕ РЕШЕТЕ ДА ТОА ТОА BEЕ СЕ РЕШЕТЕ ДА ТОА ILLЕ СЕ РЕДИРАЕ ДО ЕДНО ТОА ILLЕ СЕ РЕДИРАЕ ДА ЕДНО ТОА ТОА BEЕ СЕ РЕДИРАЕ ДА ЕДНО СЕРВИНА ТОА ТОА Е СЕ РЕДИРАЕ ДА ЕДНА СЕКОГАШНА ПИКУП ЕДНА ПОВЕЕ ПИКУП ЕДНА СЕКОЈ ЛОКАЦИИ ЛОКАЦИИ ЛОКАЦИИ ЛИНКОЛН ЛОКАЦИИ ЛИНКОЛН Е Е ЛОКАЦИИ ЛИНКОЛН Е САМО ЛОКАЦИИ ЛИНКОЛН Е САМО СЕДНА ЛОКАЦИИ ЛИНКОЛН Е САМО СЕДНИ ОРГЕОН ЛИНКОЛН Е САМО СЕДНИ ОРГЕОН ЛИНКОЛН Е САМО СЕДВИ ОРГЕОНСКИ СТРИНИ ЛИНКОЛН Е БИДНО ДАЛИ БАРАЕ СЕДВИ ОРГЕОНСКИ земји ЛИНКОЛН Е САМО СЕДВИ ОРГЕОНСКИ ПРИРАЧНИЦИ кои бараат луѓе ЛИНКОЛН Е САМО СЕДВИ ОРГЕОНСКИ ПРИРАЧНИЦИ ПОБАРУВА ЛУЕ НА Земји што бараат луѓе од Земји што бараат луѓе да носат Земји што бараат луѓе од миси Земји што бараат луѓе од да носат маски кога Земји што бараат луѓе од да ги носат маските кога тие Земји што бараат луѓе од кои треба да носат маски кога се тие Земјите што бараат луѓе да носат маски кога тие се внатре ОБЕДИНЕТЕ МАСКИ КОГА СЕ СЕ ВНАТРЕ ОБЕЗБЕДУВАASЕ МАСКИ КОГА СЕ СЛУБА ВНАТРЕШНА ЈАВНА ОБЕЗБЕДУВАASЕ МАСКИ КОГА СЕ СЛУБА ВНАТРЕШНИ ЈАВНИ МЕСТА. ЈАВНИ МЕСТА. ЈАВНИ МЕСТА. >>> ЈАВНИ МЕСТА. >>> Портланд ЈАВНИ МЕСТА. >>> ПОЛИЦИЈАТА Портланд ЈАВНИ МЕСТА. >>> НАЈДОВНА ПОЛИЦИЈА ЈАВНИ МЕСТА. >>> ПОЛИЦИЈАТА Портланд ПРИСТАНА Осум >>> ПОЛИЦИЈАТА Портланд ПРИСТАНА Осум >>> ПОЛИЦИЈАТА Портланд ПРИСТАПУВА Осум пристигнувања >>> ПОЛИЦИЈАТА Портланд ПРИМА осумте пристигнувања >>> ПОЛИЦИЈАТА Портланд ПРИМА ДЕЛА НАПОВОРИ НА ПРОТЕСТИ >>> ПОЛИЦИЈАТА Портланд ПРИСТАПУВА Осми пристигнувања ПРОТИВИТЕ ОВАА ОДГОВОРИТЕ ПРОТИВИТЕ ОВА ОБЕДУВА НА ПРОТЕСТИТЕ ОВАА НЕДЕЛА, ОБЕДУВА НА ПРОТЕСТИТЕ ОВАА НЕДЕЛА, ДЕМОНСТРАТОРИ ПОДГОТВУВАТЕ ПРОТИВИТЕ ОВАА НЕДЕЛА, ДЕМОНСТРАТОРИТЕ ИМА ПОДГОТВУВАТЕ ПРОТИВИТЕ ОВАА НЕДЕЛА, ДЕМОНСТРАТОРИТЕ ДА СЕ НЕДЕЛА, ДЕМОНСТРАТОРИ СЕ СТЕ НЕДЕЛА, ДЕМОНСТРАТОРИТЕ СЕ ГО ПОДГОТВО НЕДЕЛЕНИЕ, ДЕМОНСТРАТОРИТЕ СЕ СЛЕДЕТЕ НА ГРАДСКИОТ ПАТ НЕДЕЛА, ДЕМОНСТРАТОРИТЕ СЕ СЛЕДАТ НА ГРАДСКИОТ САМО НЕДЕЛА, ДЕМОНСТРАТОРИ СЕ СЛЕДАТ НА ГРАДОТ СЕКОЈ НО N, НЕДЕЛЕНИЕ, ДЕМОНСТРАТОРИТЕ СЕ СЛЕДЕТЕ НА ГРАДОТ СЕКОЈ НО, и ГРАДСКО ПОСЛЕДНА НО, И ГРАДСКО ПОСЛЕДНО НО, И ПРОТЕСЕРИ ГРАДСКО ПОСЛЕДНО НО, И ПРАВИЛНИТЕ ПРОТЕСТЕРИ ГРАДЕ HЕ НА ПОСЛЕДНИОТ НО, И ПРОТЕСТЕРИТЕ ОД АНТИ-ПОЛИЦИЈА ПРОТЕСТЕРИТЕ оставаат АНТИ-ПОЛИЦИЈА Протестерите оставаат АНТИ-ПОЛИЦИСКИ ГРАФИТИ ПРОТЕСТЕРИТЕ ОД ЛИ АНТИ-ПОЛИЦИСКАТА ГРАФИТИ ПРОТЕСТЕРИТЕ ОД ЛИ АНТИ-ПОЛИЦИСКАТА ГРАФИТИ на ПРОТЕСТЕРИТЕ ОД ЛИ АНТИ-ПОЛИЦИСКИТЕ ГРАФИТИ ПРАВДА ПРОТЕСТЕРИТЕ ОД ЛИ АНТИ-ПОЛИЦИСКАТА ГРАФИТИ НА ЦЕНТАР ЗА ПРАВДА. Графити на центарот за правда. Графити на центарот за правда. ЛУЕ Графити на центарот за правда. ЛУЕ ПОСТОИ Графити на центарот за правда. ЛУЕ ПОСЛЕДУВА Графити на центарот за правда. НАРОДНИОТ БАРИРИ НАРОДНИОТ БАРИРИ НАДВОРЕШНИ БАРИЕРИ ЗА НАРОДНИОТ БАРИ ЛУЕ ПРИСТАПУВААТ БАРИЕРИТЕ ОД ЛУЕ ПРИСТАПНИ БАРИЕРИ ОД ГРАДЕЕ ЛУЕ ПРИСТАПУВААТ БАРИЕРИ ОД ГРАДЕЕ И ЛУЕ ПРИСТАПУВААТ БАРИЕРИТЕ ОД ГРАДЕ ANDЕТО И ЗНАЕЕ ОД ГРАДЕЕ И ЗНАЕЕ ОД ГРАДЕЕТО И ЗНАЕЕТО ОД ГРАДЕЕТО И ЗАГРАДНАТА БЕЗБЕДНОСНА БЕЗБЕДНОСТ ОД ГРАДЕНИТЕ И ЗАГРИНАТА КАМЕРА ЗА БЕЗБЕДНОСТ. Спуштени камери за безбедност. Спуштени камери за безбедност. НИЕ Спуштени камери за безбедност. НИЕ ИМАМЕ Спуштени камери за безбедност. СИ СМЕЕ ДА СЕ СМЕЕ Спуштени камери за безбедност. СМЕ ДОСТАВУВАМЕ Спуштени камери за безбедност. СМЕ ДОСТАВУВАМЕ ДА Спуштени камери за безбедност. СМЕ ДОСТАВУВАМЕ НА ГОЛЕМО СМЕ ДОСТАВУВАМЕ НА ГОЛЕМО СМЕ ДА СЕ СОГЛАСУВАМЕ ДА СЕ ОГЛАСОТ НА ГОЛЕМОТ СМЕ ДА СЕ СОГЛАСУВАМЕ ДА СО ГОЛЕМОТ TED WHEELER СМЕ ДА СЕ СОГЛАСНО ДА СО ГОЛЕМОТ TED WHEELER ЗА СМЕ СМЕЕ ДА СЕ НА ГОЛЕМОТ TED WHEELER ЗА А СМЕ ДА СЕ БИДЕ ДА СО ГОЛЕМОТО TED WHEELER за коментар СМЕ ДА СЕ СОГЛАСУВАМЕ ДО ГОЛЕМОТО TED WHEELER ЗА СО КОМЕНТАР, НО ТЕД WHEELER ЗА КОМЕНТАР, НО ТЕД WHEELER ЗА КОМЕНТАР, но мора ТЕД WHEELER ЗА КОМЕНТАР, но НЕМА ТЕД РАБОТНИК ЗА КОМЕНТАР, НЕ ДА СЕ СЛУД ТЕД WHEELER ЗА СО КОМЕНТАР, НЕ ДА СЕ СЛУБИ ДОСТАВ ТЕД WHEELER ЗА СО КОМЕНТАР, НЕ МОЕ ДА СЕ СЛЕДЕТЕ ДА СЕ СОСТОЈБИТЕ. НЕ СЕ СЛЕДЕТЕ ДА СЕ СЛУЧИТЕ. НЕ СЕ СЛЕДЕТЕ ДА СЕ СЛУЧИТЕ. >>> НЕ СЕ СЛЕДЕТЕ ДА СЕ СЛУЧИТЕ. >>> Портланд НЕ СЕ СЛЕДЕТЕ ДА СЕ СЛУЧИТЕ. >>> ПОЛИЦИЈАТА Портланд НЕ СЕ СЛЕДЕТЕ ДА СЕ СЛУЧИТЕ. >>> ПОЛИЦИЈАТА ЗА Портланд СЕ НЕ СЕ СЛЕДЕТЕ ДА СЕ СЛУЧИТЕ. >>> ПОЛИТИКАТА Портланд ПОДГОТВУВА >>> ПОЛИТИКАТА Портланд ПОДГОТВУВА >>> ПОЛИЦИЈАТА Портланд СЕ СОГЛАСУВА >>> ПОЛИТИКАТА Портланд ПОДГОТВУВА ДА СЕ ПОБЕДИ >>> ПОЛИТИКАТА Портланд ПОДГОТВУВА СО СЕГА >>> ПОЛИЦИЈАТА Портланд ПОДГОТВУВА ДА СЕ ПОБРЗИ ПОВИК >>> ПОЛИЦИЈАТА Портланд ПОДГОТВУВА ДА СЕ ПОГЛАСУВА ЗА ПАТ >>> ПОЛИЦИЈАТА Портланд ПОДГОТВУВА СУД ЗА СВОЈОТ НАЧИН ПОДГОВОР ЗА САМОТО ПОСТОЕ СУД ЗА ПОЧИНИТЕ ДА СЕ РАБОТНО СУД ЗА ПОЧИНИТЕ ДА СЕ РАБОТНО ОВА ПОДНЕСУВА ЗА НАЧИНИТЕ ДА СЕ РАБОТНИ ОВИЕ ПРОТЕСТИ, ПОДНЕСУВА ЗА ПОЧИНИТЕ ДА СЕ РАБОТНИ ОВИЕ ПРОТЕСТИ, НЕКОИ РАБОТНИ ОВИЕ ПРОТЕСТИ, НЕКОИ РАБОТНИ ОВИЕ ПРОТЕСТИ, НЕКОИ НОВОСТИ РАБОТНИ ОВИЕ ПРОТЕСТИ, НЕКОИ НОВОСТИ И РАБОТНИ ОВИЕ ПРОТЕСТИ, НЕКОИ НОВОСТИ И ЛЕГАЛНИ РАБОТНИ ОВОЈ ПРОТЕСТИ, НЕКОИ НОВОСТИ И ЛИГАЛНИ НАБАВКИ URУРНИЛИСТИ И ПРАВНИ НАБАВКИ URУБОВНИЦИ И ЛИГАЛНИ НАБАВКИ СЕ САКАТЕ НОВИНАРИТЕ И ПРАВНИТЕ НАБЕДНИЦИ СЕ СЛУБА Офицери URУБОВНИЦИ И ПРАВНИ НАБАВКИ СЕ СЛУ SБА СЛУ OFFБЕНИЦИТЕ НОВИНАРИТЕ И ПРАВНИТЕ НАБЕДНИЦИТЕ САКАТЕ ОБВРСКИТЕ НОВИНАРИТЕ И ПРАВНИОТ ПОВЕЕРИТЕ СЕ велат дека службениците ги нападнале САКАТЕ СЛУБЕНИЦИТЕ ДА ГО НАПЛАТИТЕ САКАТЕ СЛУБЕНИЦИТЕ ДА ГО НАПЛАТИ ДА ДЕКО САКАТЕ СЛУБЕНИЦИТЕ ДА ГО НАПЛАТИ ДА ДЕКО САКАТЕ СЛУБЕНИЦИТЕ ДА ГО НАПЛАТИ ДА КАКО ДА ГО ОВДЕ САКАТЕ СЛУБЕНИЦИТЕ ДА ГО НАПЛАТИ ДА КАКО ОДГОВОРИТЕ САКАТЕ СЛУБЕНИЦИТЕ ДА ГО НАПРАВИ ДА ДА СЕ ДА СЕ ОБЕДУВА Додека тие се излезени Додека тие излегоа околу тоа Додека тие излегоа во врска со демонстрациите. ДЕМОНСТРАЦИИ. ДЕМОНСТРАЦИИ. АРТ ДЕМОНСТРАЦИИ. АРТ Едвардс ДЕМОНСТРАЦИИ. АРТ Едвардс има ДЕМОНСТРАЦИИ. АРТ Едвардс ПОВЕЕ ДЕМОНСТРАЦИИ. АРТ Едвардс ПОВЕЕ ПОВЕЕ ДЕМОНСТРАЦИИ. АРТ Едвардс има многу повеќе на АРТ Едвардс има многу повеќе на АРТ Едвардс ПОВЕЕ НА ЗАКОНОТ. ЗАКОН. ЗАКОН. >> >> ЗАКОН. >> Новинар: ЗАКОН. >> Новинар: Е ЗАКОН. >> Новинар: Е ПРОТЕСТИ ЗАКОН. >> Новинар: Е ПРОТЕСТИ ВО >> Новинар: Е ПРОТЕСТИ ВО >> Новинар: Е ПРОТЕСТИ ВО Портланд >> Новинар: Е ПРОТЕСТИ ВО Портланд на >> Новинар: Е ПРОТЕСТИ ВО Портланд на расизмот >> Новинар: Е ПРОТЕСТИ ВО Портланд на расизам и >> Новинар: Е ПРОТЕСТИ ВО Портланд на расизам и политика Портланд на расизми и политика Портланд на расизми и полисичка насилство ПОРТАЛАНДАТА НА РАЦИЗАМ И ПОЛИЦИСКИОТ НАСИЛНИК ПРОДОЛУВА, ПОРТАЛАНДАТА НА РАЦИЗАМ И ПОЛИЦИСКИОТ НАСИЛНИК ПРОДОЛУВА, ТОА ПОРТАЛАНДАТА НА РАЗИЗАМ И ПОЛИЦИСКИОТ НАСИЛНИК ПРОДОЛУВА, ГРАДОТ ПОРТАЛАНДАТА НА РАЦИЗАМ И ПОЛИЦИСКИОТ НАСИЛНИК ПРОДОЛУВА, ГРАДОТ НА ПРОДОЛУВА НА ПОВРЕДИТЕ, ГРАДОТ НА ПРОДОЛУВА НА ПОВРЕДИТЕ, ГРАДОТ НА ВЕРЛАНДЕР ПРОДОЛУВА НА ПОВРЕДАТА, ГРАДОТ НА ВЕРЛАНДЕРСКА ПОЛИЦИЈА ПРОДОЛУВА НА ПОВРЕДИТЕ, ЛИЦЕ НА ГРАДОТ НА ВЕРЛАНДЕРНА ПОЛИЦИЈА ПОВТОРНО ПРОДОЛУВА, ГРАДОТ НА ВЕРЛАНДЕРСКА ПОЛИЦИЈА ПОСТАВУВАТА НАСИЛНАТА, ГРАДОТ НА ВЕРЛАНДЕРСКА ПОЛИЦИЈА СПОДЕЛЕ НА НОВОТО ВЕРЛАНДЕРСКА ПОЛИЦИЈА СО ЛИЦЕ НА НОВА ВЕРЛАНДЕРСКА ПОЛИЦИЈА СПОДЕЛУВАЈТЕ НОВИ ПРЕДИЗВИЦИ. ПРЕДИЗВИЦИ. ПРЕДИЗВИЦИ. СЕ ПРЕДИЗВИЦИ. ACLU ПРЕДИЗВИЦИ. АКЛУ САМО ПРЕДИЗВИЦИ. АКЛУ СЕ ПРИМАНА ПРЕДИЗВИЦИ. ACLU HЕ ПОДНЕСНА А ПРЕДИЗВИЦИ. АКЛУ ПОДДРУВА ЗАКОН АКЛУ ПОДДРУВА ЗАКОН АКЛУ ПОДДРУВА ПРАВНА ПРАВНА АКЛУ ЈА ПОДНЕСУВА ЗАКОН ЗА НАС АКЛУ ПОДДРУВА ЗАКОН ЗА ТРЕТМАНОТ АКЛУ ЈА ПОДНЕСУВА ЗАКОН ЗА ТРЕТМАН НА ОД ТРЕТМАНОТ НА ОД ТРЕТМАНОТ НА НОВИНАРИТЕ. НОВОСТИ. НОВОСТИ. ЕДНА НОВОСТИ. ЕДЕН ОД НОВОСТИ. ЕДЕН ОД НОВОСТИ. ЕДЕН НА АТТОРНИ НОВОСТИ. ЕДНА НА ПОВИКОВИТЕ ПОВИКИ НОВОСТИ. ЕДНА НА АТТОРНИТЕ ПОВИК ШТО ЕДНА НА АТТОРНИТЕ ПОВИК ШТО ЕДЕН НА АТТОРНИТЕ ПОВИК Е ШТО Е ЕДНА НА АТТОРНИТЕ ПОВИК КОИ СЕ СЛУЧУВА ЕДНА ОД АТТОРНИТЕ ПОВИК СО ШТО СЕ СОГОВОР ЕДНА ОД АТТОРНИТЕ ПОВИК ШТО СЕ СЛУЧУВА НА НОВОСТИТЕ ЕДНА НА АТТОРНИТЕ ПОВИК КОИ СЕ СЛУЧУВА НА НОВИНАРИТЕ А СЕ СЛУЧУВА НА НОВИНАРИТЕ А СЕ СЛУЧУВА НА НОВИНАРИТЕ ЧОВЕЧКИ СЕ СЛУЧУВА НА НОВИНАРИТЕ ЧОВЕЧКИ ПРАВА СЕ СЛУЧУВА НА НОВИНАРИТЕ ПОВРЕДА НА ЧОВЕКОВИТЕ ПРАВА. ПОВРЕДА НА ЧОВЕЧКИ ПРАВА. ПОВРЕДА НА ЧОВЕЧКИ ПРАВА. ТИЕ ПОВРЕДА НА ЧОВЕЧКИ ПРАВА. ТИЕ САКААТ ПОВРЕДА НА ЧОВЕЧКИ ПРАВА. САКАТЕ ДА ПОВРЕДА НА ЧОВЕЧКИ ПРАВА. Тие сакаат да видат ПОВРЕДА НА ЧОВЕЧКИ ПРАВА. Тие сакаат да ја видат ПОВРЕДА НА ЧОВЕЧКИ ПРАВА. САКАТЕ ДА ГОДИТЕ СТЕ ПРОДАВНИ ПОВРЕДА НА ЧОВЕЧКИ ПРАВА. САКАТЕ ДА ГО ГЛЕДАТТЕ СТОПАНИ И ДА САКАТЕ ДА ГО ГЛЕДАТТЕ СТОПАНИ И ДА САКАТЕ ДА ГИ ГЛЕДАТТЕ СТОПАНИ И ДА СЕ СЕ САКАТЕ ДА ГИ ГЛЕДАТТЕ СТЕПАНИ И СЕ ПРАШАА САКАТЕ ДА ГИ ГЛЕДАТТЕ СТОПАНИ И ДА ГО РАБОТЕТЕ КОМПОНЗАРСИ ПРЕБАРУВАТЕТЕ КОМПАНИЗАРИ ПРЕБАРУВАТЕТЕ ДОГОВОРНИ ОБНОВИ. БЕЗБЕДНИЦИ. БЕЗБЕДНИЦИ. >> >> БЕЗБЕДНИЦИ. Ако се БЕЗБЕДНИЦИ. >> Ако сте БЕЗБЕДНИЦИ. >> Ако сте ОБРАЗОВАНИЕ. >> ДАКО СЕ ОДИТЕ ОБРАЗОВАНИЕ. >> ДАКО СЕ ОДДЕТЕ ДА БЕЗБЕДНИЦИ. >> АКО ДА СЕ ОБЕДУВАТЕ ДА СЕ ДАМЕ >> АКО ДА СЕ ОБЕДУВАТЕ ДА СЕ ДАМЕ >> ДАКО СЕ СМЕЕ ДА БИДЕ БЕСПЛАТНО >> ДАКО СЕ СМЕТЕ ДА СМЕЕТЕ БЕСПЛАТНА ПОВЕЕ >> ДАКО СЕ СМЕТЕ ДА СМЕЕТЕ БЕСПЛАТНА ПОСЕБНА И >> ДАКО СЕ СМЕТЕ ДА СМЕЕТЕ БЕСПЛАТНА ПОСЕБНА И БЕСПЛАТНА >> ДАКО СЕ СМЕТЕ ДА СМЕЕТЕ БЕСПЛАТНА ПОСЕБНА И БЕСПЛАТНО ПОСТОЈБА БЕСПЛАТНА ПРИРОДАЕ И БЕСПЛАТНО ПОПУСТ БЕСПЛАТНА ПРИСТАП И БЕСПЛАТНО ПОПУСТ И БЕСПЛАТНИ ЗБОРНИ И БЕСПЛАТНО ПОПУСТ И РАЗМЕНА БЕСПЛАТНА ПРИСТАП И БЕСПЛАТНО ПОПУСТ И РАЗМЕНА НА БЕСПЛАТНА ПРИРОДАЕ И БЕСПЛАТНО ПОПОЛНУВА ANDЕ И РАЗМЕНА НА ИДЕИ, БЕСПЛАТНИ ЗБОВНИК И БЕСПЛАТНО ПОПОЛНУВА ANDЕ И РАЗМЕНА НА ИДЕИ, ВИЕ БЕСПЛАТНИ ЗБОВНИК И БЕСПЛАТНО ПОПОЛНУВА ANDЕ И РАЗНИРА OFЕ НА ИДЕИ, САМО И РАЗМЕНА НА ИДЕИ, ТИЕ И РАЗМЕНА НА ИДЕИ, МОРА ДА И РАЗМЕНА НА ИДЕИ, МОРА ДА МОЕТЕ И РАЗМЕНА НА ИДЕИ, МОЕТЕ ДА ГО ИМАТ И РАЗМЕНА НА ИДЕИ, МОРА ДА ИМА ИМА ИНФОРМАЦИИ. ДА СЕ ИМА ИНФОРМАЦИИ. ДА СЕ ИМА ИНФОРМАЦИИ. ИТ ДА СЕ ИМА ИНФОРМАЦИИ. НЕ МОЕ ДА СЕ ИМА ИНФОРМАЦИИ. НЕ МОЖЕ ДА БИДЕ ДА СЕ ИМА ИНФОРМАЦИИ. НЕ МОЕ ДА СЕ ТОА ДА СЕ ИМА ИНФОРМАЦИИ. НЕ МОЕ ДА СЕ ТОА ТОА ДА СЕ ИМА ИНФОРМАЦИИ. НЕ МОЕ ДА ЈА ДА ЈА ПОЛИТИКА НЕ МОЕ ДА ЈА ДА ЈА ПОЛИТИКА НЕ МОЕ ДА СЕ КОНТРОЛА НА ПОЛИЦИОТ НЕ МОЕ ДА ЈА ДА ГИ КОНТРОЛА ПОЛИЦИЈАТА НЕ МОЕ ДА ГО ПОЛИТИЧКИТЕ КОНТРОЛНИ ИНФОРМАЦИИ НЕ МОЕ ДА ГО ПОЛИТИЧКИТЕ КОНТРОЛА НА ИНФОРМАЦИИТЕ ЗА ОВОЈ КОНТРОЛА НА ИНФОРМАЦИИТЕ ЗА ОВОЈ КОНТРОЛА НА ИНФОРМАЦИИ ЗА ШТО Контролирајте ги информациите за тоа што се Контролирајте ги информациите за тоа што прават Контролирајте ги информациите за тоа што прават Контролирајте ги информациите за тоа што прават тие ШТО СЕ ДА СЕ ДА СЕ ШТО СЕ СЛУБА НА ПРОТЕСТЕРИТЕ. ПРОТЕСЕРИ. ПРОТЕСЕРИ. >> >> ПРОТЕСЕРИ. >> Новинар: ПРОТЕСЕРИ. >> Новинар: ЗА ПРОТЕСЕРИ. >> Новинар: ЗА ПРАВНА >> Новинар: ЗА ПРАВНА >> Новинар: ЗА ПРАВНИ НАБАВКИ, >> Репортер: ЗА ПРАВНА НАБАВКА, ШТО >> Новинар: ЗА ПРАВНИ НАБАВКИ, ШТО СЕ НАДВОРЕШНИЦИ, ШТО СЕ НАДВОРЕШНИЦИ, ШТО СЕ ИСКУСНО НАДВОРЕШНИЦИ, ШТО Е ИСКУСТВОТО Е НАДВОРЕШНИЦИ, ШТО СЕ ИСКУСНО СЕ ОТВОРИ. ИСКУСТВО Е ОТВОРЕНО ОО. ИСКУСТВО СЕ ОТВОРИ ОЧИ. >> >> ИСКУСТВО СЕ ОТВОРИ ОЧИ. НЕ ИСКУСТВО СЕ ОТВОРИ ОЧИ. НЕ СЕКОГАШ ИСКУСТВО СЕ ОТВОРИ ОЧИ. НЕ СЕКОГАШ ДА ЗНАЕТЕ ИСКУСТВО СЕ ОТВОРИ ОЧИ. >> НЕ ДА ЗНАЕТЕ КАКО ИСКУСТВО СЕ ОТВОРИ ОЧИ. >> НЕ ДА ЗНАЕТЕ КАКО ГО >> НЕ ДА ЗНАЕТЕ КАКО ГО >> НЕ СЕКОГАШ ЗНАЕТЕ КАКО НО >> НЕ СЕКОГАШ ДА ЗНАЕТЕ КАКО НОЕ Е >> НЕ СЕКОГАШ ДА ЗНАЕТЕ КАКО НЕДЕЛАТА ќе заврши, >> НЕ СЕКОГАШ ДА ЗНАЕТЕ КАКО НЕДЕЛАТА ќе заврши, НО >> НЕ СЕКОГАШ ДА ЗНАЕТЕ КАКО НЕДЕЛАТА ENDЕ КРАЈ, НЕ >> НЕ СЕКОГАШ ДА ЗНАЕТЕ КАКО НЕДЕЛАТА ќе заврши, но јас очекувам >> НЕ СЕКОГАШ ДА ЗНАЕТЕ КАКО НЕДЕЛАТА ENDЕ КОН КАКО, НО ЈА ДА ЈА ОБЕЗБЕДУВАМ НОILLЕ ENDЕ ENDЕ ЗАВРШИ, НО ДА ЈА ЈА ОБЕЗБИРАМЕ НОILLАТА ENDЕ КРАЈ, НО ЈА ДА ЈА ОБЕЗБЕДУВАМ ДА NЕ БЕЗ КРАЈ, НО ЈА ДА ЈА ОБЕЗБИРАМЕ НОILLЕ ENDЕ КРАЈ, НО ЈА ДА ЈА ДА ГО ОДГОВОРИМЕ НОЕ Е ENDЕ ЗАВРШИ, НО ДА ЈА ЈА ДА ГО ОБВРДУВА СО ЗВОЛУВАЕ. ДА КРАЈ СО НАСИЛНА. ДА КРАЈ СО НАСИЛНА. Јас ДА КРАЈ СО НАСИЛНА. ЈАС ОЧЕКУВАВ ДА КРАЈ СО НАСИЛНА. ОЧЕКУВАМ ДА ДА КРАЈ СО НАСИЛНА. Очекував до крај ДА КРАЈ СО НАСИЛНА. Очекував да завршам СО ДА КРАЈ СО НАСИЛНА. Очекував да завршам со ПОЛИЦИЈА Очекував да завршам со ПОЛИЦИЈА Очекував да завршам со насилство на ПОЛИЦИЈА, Очекував да завршам со ПОЛИЦИНА ПОВРЕДА, ИНИЦИЈАТИРАЕ Очекував да завршам со ПОЛИЦИНА ПОВРЕДА, ПОВЕЕ ИТ. ПОВРЕДА, ПОВЕЕ ИТ. ПОВРЕДА, ПОВЕЕ ИТ. >> >> ПОВРЕДА, ПОВЕЕ ИТ. >> Новинар: ПОВРЕДА, ПОВЕЕ ИТ. >> Новинар: КОРДЕЛИЈА ПОВРЕДА, ПОВЕЕ ИТ. >> Новинар: КОРДЕЛИЈА ПОВРЕДА, ПОВЕЕ ИТ. >> Репортер: КОРДЕЛИЈА Е ПОДНЕСУВА >> Репортер: КОРДЕЛИЈА Е ПОДНЕСУВА >> Репортер: КОРДЕЛИЈА ПОДНЕСУВА НА >> Репортер: КОРДЕЛИЈА СЕ КАКО ДА >> Репортер: КОРДЕЛИЈА ПОДНЕСУВА НА ПРОТЕСТИ >> Репортер: КОРДЕЛИЈА ПОДНЕСУВА НА ПРОТЕСТИ НА >> Репортер: КОРДЕЛИЈА ПОДНЕСУВА НА ПРОТЕСТИТЕ НА СЕГА >> Репортер: КОРДЕЛИЈА ПОДНЕСУВА НА ПРОТЕСТИТЕ НА СИТЕ СЕКОЈ НА ПРОТЕСТИТЕ НА БЕЗ СЕКОЈ НА ПРОТЕСТИТЕ НА БЕЗ СЕКОЈ ДЕН НА ПРОТЕСТИТЕ НА СИТЕ СЕКОЈ ДЕН РЕКУРМИРА НА ПРОТЕСТИТЕ НА СИТЕ СЕКОЈ ДЕН РЕКОРИНГ НА ПРОТЕСТИТЕ НА СИТЕ СЕКОЈ ДЕН РЕКУРМИРА THEЕ НА ЗДРАВЈЕТО. ДЕН РЕКРЕДИРАЕ НА ССУДЕНИТЕ. ДЕН РЕКРЕДИРАЕ НА ССУДЕНИТЕ. ВИДЕО ДЕН РЕКРЕДИРАЕ НА ССУДЕНИТЕ. ВИДЕО ШОТ ДЕН РЕКРЕДИРАЕ НА ССУДЕНИТЕ. ВИДЕО Снимање на ДЕН РЕКРЕДИРАЕ НА ССУДЕНИТЕ. ВИДЕО Снимање на АН ДЕН РЕКРЕДИРАЕ НА ССУДЕНИТЕ. ВИДЕО Снимање на рано ДЕН РЕКРЕДИРАЕ НА ССУДЕНИТЕ. ВИДЕО Снимање на рано протестирање. ВИДЕО Снимање на рано протестирање. ВИДЕО Снимање на рано протестирање. НЕ ВИДЕО Снимање на рано протестирање. ТОЈ БЕШЕ ВИДЕО Снимање на рано протестирање. СЕ ДА СЕ ПРОДОЛИ ВИДЕО Снимање на рано протестирање. СЕ ДА СЕ ПОСТОБИ СЕ ВИДЕО Снимање на рано протестирање. НЕ Е АСУЛУТИРА ПОЛИЦИЈА ВИДЕО Снимање на рано протестирање. НЕ Е АСУСЛУТИРА ПОЛИЦИСКО ЕВЕН НЕ Е АСУСЛУТИРА ПОЛИЦИСКО ЕВЕН НЕ Е АСУСЛУТИРА ПОЛИЦИСКО ДОГОВОР СЕ ДА СЕ ПОБЕДИ ПОЛИЦИСКО ДОГОВОР СЕ ДА СЕ ПОБЕДИ ПОЛИЦИСКО ДОДЕКО ДА СЕ ЈА ИНДЕНТИФИИРАНА СЕ ДА СЕ ПОБЕДИ ПОЛИЦИСКО ПОВЕЕ ДА СЕ ЈА ИДЕНТИФИГИРАНА СИМЕ СЕ ДА СЕ ПОБЕДИ ПОЛИЦИСКО ПОВЕЕ ДА СЕ ЈА ИДЕНТИФИДИРАНА СОПСТВЕНА КАКО ДА СЕ ИДЕНТИФИКУВААТ СОПСТВЕНИК СЕ ДА СЕ ИДЕНТИФИКУВААТ ПОВТОРНО КАКО А. ДА СЕ ИДЕНТИФИКУВААТ САМО како новинар. НОВИНАР. НОВИНАР. НЕ НОВИНАР. ТОЈ Е НОВИНАР. ТОЈ НЕ Е НОВИНАР. НЕ Е ДЕЛ НОВИНАР. НЕ Е ДЕЛ ОД НОВИНАР. Тој не е дел од НОВИНАР. НЕ Е ДЕЛ НА АКЛУ НЕ Е ДЕЛ НА АКЛУ НЕ Е ДЕЛ ОД ЗАКОНОТ НА АКЛУ НЕ Е ДЕЛ ОД ЗАКОНОТ НА АКЛУ НЕ Е ДЕЛ НА ЗАКОНОТ НА АКЛУ, но НЕ НЕ Е ДЕЛ ОД ЗАКОНОТ НА АКЛУ, но НЕ СЕ НЕ Е ДЕЛ НА ЗАКОНОТ НА АКЛУ, но тој планира НЕ Е ДЕЛ ОД ЗАКОНОТ НА АКЛУ, но тој планира ЗАКОН, но тој планира да ЗАКОН, но тој планира да го искористи ЗАКОН, но тој планира да го искористи легалниот ЗАКОН, но тој планира да ја реализира правната акција ЗАКОН, НО ДА СЕ ПЛАНИРА ДА ЈА ЈА ПРАШАSЕ ПРАВНА АКЦИЈА ПРОТИВ НАДВОРЕНА ПРАВНА АКЦИЈА ПРОТИВ СОВРШНА ПРАВНА АКЦИЈА ПРОТИВ ЕДНОСТА. Едноставна. Едноставна. >> >> Едноставна. >> јас Едноставна. >> ГИ ЗАГУБИВ Едноставна. >> ГИ ЗАБИВАМ ПРАВО Едноставна. >> ГИ ЗАГУБИРА СЛЕДНИЦА НА Едноставна. >> ГИ ЗАГИСУВАМЕ СЛЕДНИОТ КАКО Едноставна. >> ГИ ГИ ЗАГРИНАМ СЛЕДНИОТ КАКО МНОГУ >> ГИ ГИ ЗАГРИНАМ СЛЕДНИОТ КАКО МНОГУ >> ГИ ГИ ЗАГРИНАМ СЛЕДНИОТ КАКО МНОГУ ВРЕМЕ >> ГИ ГИ ЗАБАВАМ СЛЕДНИОТ СЛЕДНИК НА КАКО МНОГУ ВРЕМЕ >> ГИ ГИ ГИ ПРАВИМЕ СЛЕДНИОТ СЛЕДНО КАКО МНОГУ ВРЕМЕ >> ГИ ГИ ПРАВИМЕ СЛОБОДНИОТ СЛЕДНИК НА КАКО МНОГУ ВРЕМЕ ДА СЕ ПРИМНЕ >> ГИ ГИ ГИ ПРАВИМЕ СЛЕДНИОТ СЛЕДНИЦИ КАКО МНОГУ ВРЕМЕ ДА СЕ ПРИСТАПУВАМ ВРЕМЕ ДА СЕ ПРИСТАПУВАМ САМО ВРЕМЕ ДА СЕ ПРИСТАПУВАМ ПОВЕДНО, ВРЕМЕ ДА СЕ ПРИСТАПУВАМ ПОВЕДНО, САМО, ВРЕМЕ ДА СЕ ПРИСТАПУВАМ ПОВЕДНО, ПОГОЛЕМУВААТ, ТРЕБА ВРЕМЕ ДА СЕ ПОСТОИМЕ СЕ ПОВЕДНО, СПОДЕЛУВАМЕ, ОБЕЗБЕДНО СО ПОДОБРИ, ПОГОВОРЕН, ОТКРИЕНИ СО ПОДОБРИ, ПОГОВОРЕН, ОТКРИЕНИ СО ОБРАЗОВАНИЕ. ПРИГОВОР. ПРИГОВОР. УСЛОВНО ПРИГОВОР. УСЛОВНО ИТ ПРИГОВОР. УСЛОВНО Е Е ПРИГОВОР. УСЛОВНО СЕ Е КОГА ПРИГОВОР. СЕКОЈ ДА СЕ КОГА СЕ ПРИГОВОР. УСЛОВНО СЕ Е КОГА САМО ПРИГОВОР. УСЛОВНО СЕ Е КОГА САМО НА УСЛОВНО СЕ Е КОГА САМО НА УСЛОВНО СЕ Е КОГА СЕ ДОСТАВУВАМЕ НА ПЕРИФЕРИЈАТА УСЛОВНО СЕ Е КОГА СЕ ДОСТАВУВАМЕ НА ПЕРИФЕРИЈАТА НА УСЛОВНО СЕ Е КОГА СЕ ДОСТАВУВАМЕ НА ПЕРИФЕРИЈАТА НА САМО УСЛОВНО СЕ Е КОГА СЕ ДОСТАВУВАМЕ НА ПЕРИФЕРАТА НА САМО УСЛОВНО СЕ Е КОГА ДА СЕ СО ПЕРИФЕРИЈАТА НА САМО КРВО ПЕРИФЕРИЈА НА САМО КРАЈОТ ПЕРИФЕРИРА OFЕ НА САМО СЕДНИКОТ НА КРАЈОТ ПЕРИФЕРИЈА НА САМО КРИВОТО СЕДНИЦА ОВА ПЕРИФЕРИРА OFЕ НА САМО СЕРВИСКОТО СЕДНИЦА ОВОЈ РЕГОРИРА ПЕРИФЕРИРА OFЕ НА САМО КРИВОТО СЕДНИЦА ОВДЕ СЕ РЕКРЕДИРА КАКО СОСТОЈБА ДА СЕ РЕКОРИРАТЕ ШТО ПОСЛЕДУВАЕ ОВОЕ СЕ РЕКОРИРА ШТО СЕ СЛУЧУВА СОДРИНАТЕ ОВОЈ ДА СЕ РЕКОРИРА ШТО СЕ СЛУЧУВА СО ПОВЕЕ СОДРИНАТЕ ОВОЈ ДА СЕ РЕКОРИРА ШТО СЕ СЛУЧУВА СО ПОВЕ OFFЕ ОБВИНИТЕ СОСТОЈБА ДА СЕ РЕКОРИРА ШТО СЕ СЛУЧУВА СО ПОСЕБНИТЕ Службеници и ПОДНЕСУВА СО ПОВЕЕ Офицери И СЛУЧУВАЕ СО ПОВЕЕ Офицери и протести. ПРОТЕСЕРИ. ПРОТЕСЕРИ. >> >> ПРОТЕСЕРИ. >> Новинар: ПРОТЕСЕРИ. >> Новинар: Н.Е. ПРОТЕСЕРИ. >> Новинар: HEЕ Е ПРОТЕСЕРИ. >> Новинар: HEе продолжи ПРОТЕСЕРИ. >> Новинар: ILLе продолжи до >> Новинар: ILLе продолжи до >> Новинар: ILLЕ ПРОДОЛУВА ДА СЕ РАЗВИНЕ >> Новинар: ILLе продолжи да ги покрива >> Новинар: ILLЕ ПРОДОЛУВА ДА СЕ РАЗГОВОРИ ПРОТЕСТИ. ПОВЕЕ ПРОТЕСТИ. ПОВЕЕ ПРОТЕСТИ. >> >> ПОВЕЕ ПРОТЕСТИ. >> ПОВЕЕ ПРОТЕСТИ. ОБВРСКА ПОВЕЕ ПРОТЕСТИ. >> ОБВРСКИ ДО ПОВЕЕ ПРОТЕСТИ. >> ОБВРСКА ДА СЕ БИДЕ ПОВЕЕ ПРОТЕСТИ. >> ОБВРСКИТЕ ДА СЕ ДА ИМА >> ОБВРСКИТЕ ДА СЕ ДА ИМА >> ДОДЕЛУВА TOЕТО ДА СЕ ТЕА ИЗВЕСТУВАЕ >> ДОДЕЛУВАЕТО ДА СЕ ТЕА ИЗВЕСТУВАЕ >> ДОДЕЛУВАЕТО ДА СЕ ТЕА ИЗВЕСТУВАЕ ЗА ШТО >> ДОДЕЛУВАЕТО ДА СЕ ТЕА ИЗВЕСТУВАЕ ЗА ШТО Е >> ДОДЕЛУВАЕТО ДА СЕ ТЕА ИЗВЕСТУВАЕ ОД КОИ СЕ ДОБАВИ >> ДОДЕЛУВАЕТО ДА СЕ ТЕА ИЗВЕСТУВАЕ ОД ШТО СЕ ОДГОВОРИ. ИЗВЕСТУВАЕ ЗА ШТО СЕ ОДГОВОРИ. ИЗВЕСТУВАЕ ЗА ШТО СЕ ОДГОВОРИ. Јас ИЗВЕСТУВАЕ ЗА ШТО СЕ ОДГОВОРИ. ЈАС СУМ ИЗВЕСТУВАЕ ЗА ШТО СЕ ОДГОВОРИ. ЈАС СУМ ИЗВЕСТУВАЕ ЗА ШТО СЕ ОДГОВОРИ. Јас сум заедница ИЗВЕСТУВАЕ ЗА ШТО СЕ ОДГОВОРИ. Јас сум комунален журнал, Јас сум комунален журнал, ЈАС ЈАВНОСТ РЕВИЗИРА, ТОА Јас сум комунален журнал, тоа е Јас сум комунален журнал, тоа е што Јас сум комунален журнал, тоа е што Јас сум комунален журнал, тоа е што правам. ТОА Е што правам. ТОА Е што правам. >> >> ТОА Е што правам. >> Новинар: ТОА Е што правам. >> Новинар: НЕ ТОА Е што правам. >> Новинар: СЕ СОГОВОРИвме ТОА Е што правам. >> Новинар: СЕ СМЕЕ ДА ТОА Е што правам. >> Новинар: СЕ СМЕЕ ДА СЕ >> Новинар: СЕ СМЕЕ ДА СЕ >> Новинар: СМЕ РАБОТИ ДА ДО Портланд >> Новинар: СМЕ РАЗВОДИ ДА ПОЛИЦИЈАТА Портланд >> Репортер: СЕ СОГЛАСУВАМЕ ДА ПОЛИТИКА ПОЛИЦИЈА ЗА >> Новинар: СМЕ РАЗВОДИ ДА ПОЛИЦИЈАТА ПОРТАЛДА ЗА КОМЕНТАР >> Репортер: СМЕ РАЗВОЈ ДА ПОЛИТИКА ПОЛИЦИЈАТА ЗА СО КОМЕНТАР ПОЛИЦИЈА ЗА Портландска ЗА КОМЕНА НА ПОЛИЦАТА ЗА ПОРТАЛДА ЗА КОМЕНТАР НА ПОЛИЦАТА НА Портландска ЗА КОМЕТА НА ЗАКОНОТ ПОЛИЦИЈА НА ПОРТАЛДАН ЗА КОМЕТА НА ЗАКОНОТ, но НЕ ПОЛИЦАТА НА Портландска ЗА КОМЕНТАР ЗА ЗАКОНОТ, НО ДОПОЛНУВА ПОЛИЦИЈАТА Портландска ЗА КОМЕНТАР ЗА ЗАКОНОТ, но НЕ ДА СЕ ПОЛИЦАТА НА Портландска ЗА КОМЕНТАР ЗА ЗАКОНОТ, но НЕ СЕ Слушнав ЗАКОНОТ НО НЕ СЕ Слушал ЗАКОНОТ НО НЕ СЕ СЛУД СЛОБОДНО. ВРАА ВРАА СЕ ВРАА ГРАДОТ ВРАА Градот на ВРАА Градот на Портланд ВРАА ГРИЕТО ПОРТАЛДАНСКО ДА СЕ ВРАА Градот на Портланд НЕ Градот на Портланд НЕ Градот на Портланд НЕ КОМЕНТАР Градот на Портланд НЕ ДОГОВОР Градот на Портланд НЕ ДОГОВОР ЗА ПОДНЕСУВАЕ Градот на Портланд НЕ ДОГОВОР ЗА ЛЕГАЛНО ПОВЕ PЕ КОМЕНТАР ЗА ПОВЕЕ ПРАВНА КОМЕНТАР ЗА ПОВЕЕ НА ПРАВНА АКЦИЈА. АКЦИЈА АКЦИЈА АРТ АКЦИЈА АРТ Едвардс, АКЦИЈА АРТ Едвардс, КГВ АКЦИЈА АРТ Едвардс, новости од КГВ. АРТ Едвардс, новости од КГВ. АРТ Едвардс, новости од КГВ. >>> АРТ Едвардс, новости од КГВ. >>> НОВО АРТ Едвардс, новости од КГВ. >>> НОВ АТ АРТ Едвардс, новости од КГВ. >>> НОВО НА пладне, АРТ Едвардс, новости од КГВ. >>> НОВА НА пладне, АРТ Едвардс, новости од КГВ. >>> НОВО НА пладне, СУПРЕМЕ >>> НОВО НА пладне, СУПРЕМЕ >>> НОВИ НА пладне, НАРОДНИОТ СУД >>> НОВИ НА пладне, НАДВОРЕШЕН СУД ДЕНЕС. СУД ДЕН. СУД ДЕН. Спуштено СУД ДЕН. Спуштете А СУД ДЕН. СЛЕДЕТЕ ЛУИЗИЈАНА СУД ДЕН. ДОГОВОРЕТЕ ЗАКОН ЗА Луизијана СУД ДЕН. ДОГОВОРЕТЕ ЗАКОН ЗА Луизијана Тоа ДОГОВОРЕТЕ ЗАКОН ЗА Луизијана Тоа ДОГОВОРЕТЕ ЗАКОН ЗА Луизијана, што би сакал ПОГЛАВЈЕ ЛАВИЗАНСКИ ЗАКОН ЗА КАКО WЕ СЕ ОДМЕНА ПОГЛАВЈЕ ЛАВИЗАНСКО ЗАКОН ЗА КАКО ДА СЕ ОСТАВИТЕ ПОГЛАВЈЕ ЛАВИЗАНСКИ ЗАКОН ЗА КАКО ДА СЕ ОСТАВИТЕ ДРАВНИОТ ПОГЛАВЈЕ ЛАВИЗАНСКО ЗАКОН ЗА КАКО ДА СЕ ОСТАВИТЕ ДРATEАВНИОТ СО ДАЛИ ЛАВИЗАНСКИ ЗАКОН ЗА КАКО ДА СЕ ОСТАВИТЕ ДРАВНИОТ СО А WЕ ЈА ОДБИРАТЕ ДРАВАТА СО А. OUЕ ЈА ОДБИРАТЕ ДРATEАВАТА СО ЕДИНА WЕ БИДЕТЕ ДРАВИТЕ СО ЕДИНСТВЕН АВТОРЦИЈА . . А . МНОГУ . БЕСПЛАТНО БАРАЕ . МНОГУ БАРА ДОКТОРИ . БЕЗ БАРАЕ ДОКТОРИ ПЕРФОРМИРАЕ . МНОГУ БАРА ДОКТОРИ ЗА ПЕРФОРМИРАЕ НА АБУРЦИИ . МНОГУ БАРА ДОКТОРИ ЗА ПЕРФОРМИРАЕ НА АБУРЦИИТЕ ДО . ПОТРЕБНИ БАРА ДОКТОРИ ДОКТОРИ ЗА ПЕРФОРМИРА ABЕ НА АВТОРЦИИТЕ РАБОТНИ АВТОРЦИИ ДА СЕ ТОА ПЕРФОРМИРА ABЕ НА АВТОРЦИИТЕ ДА СЕ ДОБАВИТЕ ПЕРФОРМИРА ABЕ НА АВТОРЦИИТЕ ДА ДА ИМААТ ДОВЕРЛИВИ ПРИВИЛЕГИ ПЕРФОРМИРА ABЕ НА АВТОРЦИИТЕ ДА ДА ИМААТ ДОВЕРЛИВНИ ПРИВИЛЕГИ НА ПЕРФОРМИРА ABЕ НА АВТОРЦИИТЕ ДА СЕ ДА БИДАТ ДА СЕ ДА СЕ ОБЕДУВАТЕ ПРИВИЛЕГИ ПРИВИЛЕГИ ВО БИЛНА АДМИТИВНИ ПРИВИЛЕГИ НА БИЛНО АДМИТИВНИ ПРИВИЛЕГИ НА БИЛНИТЕ БОЛНИЦИ. БОЛНИЦИ. БОЛНИЦИ. ИТ БОЛНИЦИ. БЕШЕ БОЛНИЦИ. ТОА БЕШЕ БОЛНИЦИ. ТОА Е 5-4 БОЛНИЦИ. ТОА Е 5-4 ОДЛУКА БОЛНИЦИ. ТОА Е 5-4 ОДЛУКА СО БОЛНИЦИ. ТОА Е 5-4 ОДЛУКА СО ПОГЛАВЈЕ ТОА Е 5-4 ОДЛУКА СО ПОГЛАВЈЕ ТОА Е 5-4 ОДЛУКА СО ПРАВДА ТОА Е 5-4 ОДЛУКА СО РЕБЕРСКА ПРАВДА НА ПРАВИЛНИКОТ, ТОА Е 5-4 ОДЛУКА СО РЕБЕРИ НА ПРАВИЛНИКОТ ПРАВО, Гласање ТОА Е 5-4 ОДЛУКА СО РЕБЕРИ НА ПРАВИЛНИКОТ ПРАШАА, гласајќи СО РАБОТНИ РАБОТНИЦИ, Гласање СО РАБОТНИ РАБОТНИЦИ, ГЛАСА WITHЕ СО РАБОТНИ РАБОТНИЦИ, ГЛАСА СО СУДОТ РАБОТНИ РАБОТНИЦИ, ГЛАСА WITHЕ СО ЛИБЕРАЛОТ НА СУДОТ РАБОТНИ РАБОТНИЦИ, ГЛАСА WITHЕ СО ЛИБЕРАЛНИТЕ ПРАВДА НА СУДОТ. ЛИБЕРАЛНИ ПРАВДИ НА СУДОТ. ЛИБЕРАЛНИ ПРАВДИ НА СУДОТ. ОВА ЛИБЕРАЛНИ ПРАВДИ НА СУДОТ. ОВА Е ЛИБЕРАЛНИ ПРАВДИ НА СУДОТ. ОВА Е ЛИБЕРАЛНИ ПРАВДИ НА СУДОТ. ОВА Е ПРВИОТ ЛИБЕРАЛНИ ПРАВДИ НА СУДОТ. ОВА Е ПРВИОТ АБОРЦИЈА ОВА Е ПРВИОТ АБОРЦИЈА ОВА Е ПРВИОТ РЕГУЛИРАЕ НА АВТОРЦИЈА ОВА Е ПРВИОТ АВТОРЦИСКО РЕЗИМЕЛНИОТ СИНГ ОВА Е ПРВИОТ РАБОТЕН АВТОРЦИСКО РЕЗИМЕНА ДВЕINЕ ОВА Е ПРВИОТ РАБОТЕН АВТОРЦИСКО РЕЗИМЕЛНО ПОВЕЕ ДВЕ ТРАМ РЕШУВАЕ ОД ДВЕ ТРАУМ РЕШУВАЕ ОД ДВЕ ПРИСТАП НА ТУРУП ВЕРУВАЕ ОД ДВЕ ТРОПАНИ АПОИНИТЕ ЗАЕДНИЦИ ВЕРУВАЕ ОД ДВЕ ПОДНЕСУВАА НА ТУРУПИ ЗАЕДНИЦИ РЕШУВАЕ ОД ДВЕ ПОСЕБНИ ТУРМИ, се приклучија на СУДОТ. ПОДНЕСУВАА НА СУДОТ. ПОДНЕСУВАА НА СУДОТ. >>> ПОДНЕСУВАА НА СУДОТ. >>> ОРГЕОН ПОДНЕСУВАА НА СУДОТ. >>> ПРАВИЛНИЦИ ЗА ОРГЕОН ПОДНЕСУВАА НА СУДОТ. >>> ЗАВРШНИ ОРГАНСКИ ПРАВИЛНИЦИ >>> ЗАВРШНИ ОРГАНСКИ ПРАВИЛНИЦИ >>> ПРАВИЛНИЦИ ЗА ОРГЕОН ЗАВРШИ СПЕЦИЈАЛНА >>> ПРАВИЛНИЦИ ЗА ОРГЕОН ЗАВРШНИ СПЕЦИЈАЛНИ СЕДНИЦИ >>> ПРАВИЛНИЦИ ОРГЕОН ЗАВРШИ СОСТОЈБА СПЕЦИЈАЛНИ СЕДНИЦИ >>> ПРАВИЛНИЦИ НА ОРГЕОН ЗАВРШИ СПЕЦИЈАЛНИТЕ СЕДНИЦИ КОН ПЕТОК ПЕТОК ПОСЕБНИ СЕДНИЦИ КОН ПЕТОК Петок СПЕЦИЈАЛНИ СЕДНИЦИ КОН ПЕТОК Петок вечер СПЕЦИЈАЛНИ СЕДНИЦИ КОН ПЕТОК Петок вечер и СПЕЦИЈАЛНИ СЕДНИЦИ ПОСЛЕДНИОТ ПЕТОК ПЕТОК ПРЕД БЕСПЛАТНО И ПОСТАВНО СПЕЦИЈАЛНИ СЕДНИЦИ ПОСЛЕДНИОТ ПЕТОК ПЕТОК ПРЕД БЕСПЛАТНИ И ПЕСНИ ДОЗЕН СПЕЦИЈАЛНИ СЕДНИЦИ ПОСЛЕДНИОТ ПЕТОК ПЕТОК ПЕТОК и ПЕСНИ ДОЗИНИ НА НО И ПОСТАВНИ ДОЗИНИ НА НО И ПОСТАВНИ ДОЗИЦИ НА БИЛИ ВЕЧНИ И ПОСТАВНИ ДОЗИЦИ НА БИЛИ кои вклучуваат НОИ И ПОСТАВНИ ДОЗИЦИ НА БИЛНИ ВКЛУЧУВА Шест НО И ПОСТАВНИ ДОЗИЦИ НА БИЛНИ ВКЛУЧУВА Шест СЕ НО И ПОСТАВНИ ДОЗИЦИ НА БИЛНИ ВКЛУЧУВА Шест на ПОЛИЦИЈА СМЕТКИ ВКЛУЧУВА Шест на ПОЛИЦИЈАТА ВКЛУЧУВАЕ НА ДЕЛОВИТЕ ЗА ПОЛИЦИСКИОТ РАБОТНОСТ. СОДРИНА. СОДРИНА. ОВДЕ СОДРИНА. ОВДЕ СЕ СОДРИНА. ОВДЕ СЕКОЕ СОДРИНА. ОВДЕ СЕКО НЕГО СОДРИНА. ОВДЕ СЕКОЕ НИЕ, СОДРИНА. ОВДЕ СЕКО НИВНО, ИЗВЕДУВАЧИ ОВДЕ СЕКО НИВНО, ИЗВЕДУВАЧИ ОВДЕ СЕКО НИЕ, НЕ МОАТ ОСВОВИТЕ ОВДЕ СЕКОЕ НИЕ, ОСВОВИТЕ НЕ МОАТ ДА ГО УПОТРЕБАМЕ ОВДЕ СЕКОЕ НИЕ, ОФИЦЕРИТЕ НЕ МОАТ ДА ГО УПОТРЕБУВААТ ИЗБОР ОВДЕ СЕКО НЕГО нив, службениците НЕ МОАТ ДА ГО УПОТРЕБУВАМЕ ЧАКОВНИТЕ ДРАВИ, ОВДЕ СЕКОЕ НИЕ, ОСВОВНИЦИТЕ МОЕТЕ ДА НЕ ГО УПОТРЕБУВАТЕ ЧЕТНИ ДРАВИ, ИСКУСТ НЕ МОАТ ДА ГО УПОТРЕБУВАТЕ ЧАКОВНИТЕ ДРLDАВИ, ИСКЛУЧНО НЕ МОАТ ДА ГО УПОТРЕБУВАТЕ ЧАКОВНИТЕ ДРАВИ, ИСКУСТВО ВО НЕ МОАТ ДА ГО УПОТРЕБУВАТЕ ЧАКОВНИТЕ РАБОТНИЦИ, ИСПИТУВА INЕ ВО СОСТОЈБИ НЕ МОЕТЕ ДА ГО УПОТРЕБУВАТЕ ЧАКОВИТЕ РАБОТНИЦИ, ИСПИТУВА INЕ ВО СОСТОЈБИТЕ КАДЕ НЕ МОАТ ДА ГО УПОТРЕБУВАТЕ ЧАКОВИТЕ РАБОТНИЦИ, ИСКОРИШНОТ ВО СОДРИНИТЕ КОГА СЕ СМЕТНО ВО СОСТОЈБИТЕ КАДЕ СМЕТЕ ВО СОСТОЈБИТЕ КОГА СМЕТНА ИСТАНА ВО СОСТОЈБИТЕ КОГА СЕ СМЕТНА СИЛНА СИЛА ВО СОСТОЈБИТЕ КАДЕ САМО гарантираат силно сила Силата е гарантирана. Силата е гарантирана. СОЛЗАВЕЦ Силата е гарантирана. ТЕАРГАС МОЕ Силата е гарантирана. TEARGAS МОANЕ МОЕ Силата е гарантирана. ТЕАРГАС МОЕ МО BEЕ ДА БИДЕ Силата е гарантирана. ТЕАРГАС МОЕ ДА СЕ МОЕ ДА СЕ РАБОТИ Силата е гарантирана. ТЕАРГАС МОЕ ДА СЕ МОЕ ДА СЕ РАБОТИ ДА ТЕАРГАС МОЕ ДА СЕ МОЕ ДА СЕ РАБОТИ ДА ТЕАРГАС МОЕ ДА СЕ МОPЕ ДА СЕ РАБОТИ ДА А ТЕАРГАС МОЕ ДА СЕ МОЕ ДА СЕ РАБОТИ ДА СЕ ПРАВО ТЕАРГАС МОЕ ДА СЕ МОЕ ДА СЕ РАБОТИ ДА Е ПРАВО Е ТЕАРГАС МОЕ МОЕ ДА СЕ РАБОТИ ДА СЕ РЕКЛАМИРА ПРАВО ТЕАРГАС МОЕ ДА СЕ МОЕ ДА СЕ РАБОТИ ДА СЕ РЕКЛАТИВНО ПРАВО И ДЕКОЛКУ ТЕАРГАС МОЕ ДА СЕ МОЕ ДА СЕ РАБОТИРА ПАКО РЕКТОР Е ДЕКОЈУВА И СЛУБЕН ВЕСНИК ПРАВО Е ДЕКОЛАВЕН И ОФИЦЕР ПРАВО Е ДЕКОЛАВЕН И СЛУTAБЕН СЕПТА ПРАВО Е ДЕКОЛАВЕН И РАБОТНО СЕПТА РАБОТА ПРАВО Е ДЕКОЛАВЕН И СЛУБЕН ВЕСНИК СЕПТА ПРАВО Е ДЕКОЛАВЕН И СЛУБЕН ВЕСНИК СЕПТА РАБОТИ ВО ПРАВО Е ДЕКОЛАВЕН И ОФИЦЕРНА СЕПТА РАБОТИ КРИВИ ВО ПРЕДВИД СЕПТА РАБОТЕ КРИВИ ВО ПРЕДВИД СЕПТА РАБОТНИ КРИВИ ВО ПРЕДЛОГ ТОА СЕПТА РАБОТНИ КРИВИ ВО ПРЕДВИД ОД ТИЕ СЕПТА РАБОТНИ КРИВОВИ ВО ПРЕДЛОГ ОВИЕ СЕ СЕПТА РАБОТНИ КРИВИ ВО ПОДГОВОР ОД ОВИЕ GЕ СЕ СЕПТА РАБОТНИ КРВИЦИ ВО ПРЕДЛОГ ДА СЕ ОДБЕДАТ СЕПТА РАБОТНИ КРИВИ ВО ПРИГОВОР ОД ОВИЕ OЕ СЕ КОРИСТЕТЕ СЕПТА РАБОТНИ КРИВОВИТЕ ПОДГОВОР ОД КАКО ДА СЕ УПОТРЕБУВАТЕ. ОВИЕ СЕ СЕ ДА ГО УПОТРЕБУВАТЕ. ОВИЕ СЕ СЕ ДА ГО УПОТРЕБУВАТЕ. ОРГАН ОВИЕ СЕ СЕ ДА ГО УПОТРЕБУВАТЕ. ОРГАН Е ОВИЕ СЕ СЕ ДА ГО УПОТРЕБУВАТЕ. ОРГАН Е ЕДНО ОВИЕ СЕ СЕ ДА ГО УПОТРЕБУВАТЕ. ОРГАН Е ДОСТОГА ОВИЕ СЕ СЕ ДА ГО УПОТРЕБУВАТЕ. ОРГАН Е, исто така, создава А. ОРГАН Е, исто така, создава А. ОРГАН Е, исто така, создава ПОДАТОЦИ ОРГАН Е, исто така, создава ПОДАТОЦИ ДА ОРГАН Е, исто така, создава ПОДАТОЦИ ЗА СЛЕДЕЕ ОРГАН Е, исто така, создава ПОДАТОЦИ ДА СЕ СЛЕДИТЕ КОГА ОРГАН Е, исто така, создава ПОДАТОЦИ ЗА СЛЕДЕЕ КАКО Офицери ПОДАТОЦИ ДА СЕ СЛЕДАТ КОГА СЛУICБЕНИЦИ ПОДАТОЦИ ДА СЕ СЛЕДАТ КОГА СТРУЧНИТЕ СЕ ПОДАТОЦИ ДА СЕ СЛЕДАТ КОГА СЛУБЕНИЦИ ОД ОБВРСКИТЕ. РЕЗИЦИРАНА. РЕЗИЦИРАНА. АГЕНЦИИ РЕЗИЦИРАНА. Агенциите имаат РЕЗИЦИРАНА. Агенциите треба да РЕЗИЦИРАНА. Агенциите треба да ги проверат РЕЗИЦИРАНА. Агенциите треба да ги проверат Агенциите треба да ги проверат Агенциите треба да ги проверат податоците Агенциите треба да ги проверат ПОДАТОЦИТЕ Агенциите треба да ги проверат податоците пред да се ангажираат Агенциите треба да ги проверат ПОДАТОЦИТЕ ПРЕД ангажирање на AN ПОДАТОЦИ ПРЕД РЕГУБИРАЕ НА АН ПОДАТОЦИ ПРЕД ангажирање службеник. ОФИЦЕР. ОФИЦЕР. СЕ ОФИЦЕР. Владикот ОФИЦЕР. Владиката сè уште ОФИЦЕР. Владиката сè уште ОФИЦЕР. Владичот сè уште треба Владичот сè уште треба Владичот сè уште не мора да го одобри Владичот сè уште мора да им одобри СИТЕ Владичот сè уште мора да ги одобри сите Владичот сè уште мора да ги одобри сите овие Владичот сè уште мора да ги одобри сите овие сметки ОДОБРИТЕ СИТЕ СИТЕ БИЛНИ БИЛНИЦИ ОДБИРАТЕ СИТЕ СИТЕ СМЕТКИ ПРЕД ОДОБРИТЕ СИТЕ СИТЕ СМЕТКИ Предници СОДРИНЕТЕ СИТЕ СИТЕ СМЕТКИ Пред да станат ОДБИРАТЕ СИТЕ СИТЕ СМЕТКИ Предлог-ПРЕД ОВДЕ БИДЕТЕ ЗАКОН. ПРЕД ОВА БИДЕТЕ ЗАКОН. ПРЕД ОВА БИДЕТЕ ЗАКОН. >>> ПРЕД ОВА БИДЕТЕ ЗАКОН. >>> WILDFIRE ПРЕД ОВА БИДЕТЕ ЗАКОН. >>> ВИЛДФИР СЕЗОН ПРЕД ОВА БИДЕТЕ ЗАКОН. >>> СЕЗОНА НА WILDFIRE IS ПРЕД ОВА БИДЕТЕ ЗАКОН. >>> СЕЗОН НА ВИЛДФИР Е ТУКА, >>> СЕЗОН НА ВИЛДФИР Е ТУКА, >>> СЕЗОНА НА ИЛДФИР Е ТУКА, И >>> СЕЗОНА НА WILDFIRE Е ОВДЕ, И ИТ >>> СЕЗОН НА ВИЛДФИР Е ТУКА, И Е Е >>> СЕЗОНА НА ILИЛДФИР Е ТУКА, И Е ПОДНЕСУВА И СЕ ПРИДИК И НЕ Е ПРИМИСНО НЕФОРТОНТАЛНО, И НЕ Е ПРИМИСНО НЕФОРТОНТАЛНО, ДА И НЕ Е ПРИМИСНО НЕФОРТОНТАЛНО, ДА БИДЕ И НЕ Е ПРИМИСНО НЕФОРТАНТЕЛНО, ДА СЕ БИДЕ И НЕ Е ПРИМИСНО НЕФОРТАНТЕЛНО, ДА БИДЕ ЗА ЕДНА. БЕСПЛАТНО, ДА БИДЕТЕ ЗА ЕДНА. БЕСПЛАТНО, ДА БИДЕТЕ ЗА ЕДНА. Оган БЕСПЛАТНО, ДА БИДЕТЕ ЗА ЕДНА. ПО FАРНИ КРИВИ БЕСПЛАТНО, ДА БИДЕТЕ ЗА ЕДНА. ПВЕЧКИТЕ КРИВОВИ ПОДВИДЕТЕ БЕСПЛАТНО, ДА БИДЕТЕ ЗА ЕДНА. ПРИЗНИЦИ ПРИЗВОДИТЕ ИМА БЕСПЛАТНО, ДА БИДЕТЕ ЗА ЕДНА. ПРИЗНИЦИТЕ ПРИЗВОДИТЕ ИСТО СЕ НАДВОРДА БЕСПЛАТНО, ДА БИДЕТЕ ЗА ЕДНА. ПРИЗНИЦИТЕ ПРИЗВОДИ ДВЕ ПОВТОРНО ВО ДВЕ ПРИЗНИЦИТЕ ПРИЗВОДИ ДВЕ ПОВТОРНО ВО ДВЕ ПО FАРНИТЕ КРИВЕРИ ДА СЕ НАДВЕДУВА КАКО ДОСТАВУВА ВО ПО FАРНИТЕ КРИВЕРИ ДВЕ КОН ВЕСНИЦА ПО FАРНИТЕ КРИВЕРИ ДА СЕ НАДВЕДУВААТ КОН ВЕСНИОТ МОНИТОРИНГ ПОIАРНИТЕ КРИВЕРИ ДА СЕ НАДВЕДУВААТ ВО НО МОНИТОРИНГ НА ПОIАРНИТЕ КРИВЕРИ ДВЕ КАКО ДА БЕЗ КОН НЕДВИОТ МОНИТОРИНГ НА МАЛОТ НЕДВИОТ МОНИТОРИНГ НА МАЛОТ НЕДВИОТ МОНИТОРИНГ НА МАЛИОТ БРИШФИР НЕДВИОТ МОНИТОРИНГ НА МАЛИОТ БРИШФИР ВО НЕДВИОТ МОНИТОРИНГ НА МАЛИОТ БРИШФИР ВО НЕДВИОТ МОНИТОРИНГ НА МАЛИОТ БРИШФИР ВО ГОРГА. БРИШФИР ВО ГОРБА. БРИШФИР ВО ГОРБА. ИТ БРИШФИР ВО ГОРБА. ЗАПОЧНА БРИШФИР ВО ГОРБА. ПОЧЕТНА ЈЕСЕДЕН БРИШФИР ВО ГОРБА. ПОЧЕТНА ВЕДЕЛНА ПОДНЕСНА ПОЧЕТНА ВЕДЕЛНА ПОДНЕСНА ПОЧЕТНА ВЕДЕЛО ПОДДРШКА РОВЕНА, ПОЧЕТНА ВЕДЕЛО ПОДДРШКА РОВЕНА, И ПОЧЕТНА ВЕДЕЛО ПОДДРШКА РОВЕНА, И ФОРГО ПОЧЕТНА ВЕДЕЛО ПОДДРШКА РОВЕНА, И принудени службени лица ПОЧЕТНА ВЕДЕЛО ПОДДРШКА РОВЕНА, И присилни службени лица до РОВЕНА, И присилни службени лица до РОВЕНА, И присилни службени лица да се затворат РОВЕНА, И присилени службени лица за да затворат дел РОВЕНА, И присилни службени лица да се затворат дел од РОВЕНА, И принудени службени лица да затворат дел од автопат РОВЕНА, И принудени службени лица да затворат дел од автопат 30 ЗАВРШЕН ДЕЛ на автопат 30 ЗАВРШЕН ДЕЛ на автопат 30 ПОДВЕД ЗАВРШЕН ДЕЛ на автопат 30 ПОД ДВЕЕ ЗАВРШЕН ДЕЛ на автопат 30 ПОД ВЕЧНИЧКО РЕВЕР ЗАВРШЕН ДЕЛ на автопат 30 ПОД ВЕЧНИЧКИ РИДЕР И ЗДРАВЈЕ ЗАВРШЕН ДЕЛ на автопат 30 ПОД ВЕЧНИЧКИ РИДЕР НА ХУД И ДО ПОД ДВЕ HЕ НА ХУД РЕВЕР И НА ПОД ДВЕ HЕ НА ХУД РЕВЕР И ДЕЛОТ. ДЕЛИ. ДЕЛИ. КРВЕВИ ДЕЛИ. КРАТИВИ ГОТ ДЕЛИ. КРВЕВИ ДА ГО ИТ ДЕЛИ. КРВЕВИ ДА ГО ПОДНЕСЕ ДЕЛИ. КРВЕВИ ДА ГО ПОДНЕСЕ КОНТРОЛА КРВЕВИ ДА ГО ПОДНЕСЕ КОНТРОЛА КРВЕВИТЕ ДА ГО ПОДНЕСЕ КОНТРОЛА ПО СЕ КРВИ ДА ГО ПОДНЕСЕ КОНТРОЛА ПО ИТ КРВЕВИТЕ ПОДОБРУВААТ ПО КОНТРОЛА ПО ПОТПРАВА КРВЕВИТЕ ДА ГО ПОДГОВОРИТЕ ПО ПОТВРДЕНОТ ЗА ОВДЕ КРВЕТИТЕ ДА ГО ПОДНЕСЕ КОНТРОЛА ПО ПРИГОДЕН ОД 15 КРВЕВИТЕ ДА ГО ПОДНЕСЕ КОНТРОЛА ПО ПОГОЛНЕТЕ ПРОДОЛИ околу 15 ACRES. ПОТЕ ГО ПРОДАВИ ЗА 15 ПРВА. ПОТЕ ГО ПРОДАВИ ЗА 15 ПРВА. PRETTY ПОТЕ ГО ПРОДАВИ ЗА 15 ПРВА. УБАВ мал. УБАВ мал. УБАВ мал. ИМЕРГЕНЦИЈА УБАВ мал. УПРАВУВАЕ НА ИТНИТЕ УБАВ мал. Управување со итни случаи УБАВ мал. УПРАВУВАЕ ЗА ИТНИТЕ ИМА УПРАВУВАЕ ЗА ИТНИТЕ ИМА УПРАВУВАЕТО НА ИТНИТЕ ИМА ДА СЕ ИСПРАВИ УПРАВУВАЕТО НА ИТНИТЕ ИМА ДА СЕ ИЗРАБОТКА А УПРАВУВАЕТО НА ИТНИТЕ ИМА ДА СЕ ИСПРАВИЕ ЛЕВНО УПРАВУВАЕТО НА ИТНИТЕ ИМА ДА СЕ ИСПРАВИЕ ЕДНА ЛЕВЕН

KGW Топ раскази: пладне 6-29-20

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="8.074" dur="0.067"> >>> </text>
<text sub="clublinks" start="8.141" dur="0.601"> >>> ИТ </text>
<text sub="clublinks" start="8.742" dur="0.233"> >>> Е Е </text>
<text sub="clublinks" start="8.975" dur="0.167"> >>> Е ВРЕМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="9.142" dur="0.634"> >>> Е ВРЕМЕ ДО </text>
<text sub="clublinks" start="9.776" dur="0.734"> >>> Е ВРЕМЕ ДА СЕ РАБОТА </text>
<text sub="clublinks" start="10.51" dur="2.269"> >>> Е ВРЕМЕ ДА СЕ РАБОТИ </text>
<text sub="clublinks" start="12.779" dur="0.467"> >>> Е ВРЕМЕ ДА СЕ РАБОТИ АМЕРИКА. </text>
<text sub="clublinks" start="13.246" dur="0.734"> >>> Е ВРЕМЕ ДА СЕ РАБОТИ АМЕРИКА. СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="13.98" dur="0.434"> >>> Е ВРЕМЕ ДА СЕ РАБОТИ АМЕРИКА. Белиот </text>
<text sub="clublinks" start="14.414" dur="0.434"> >>> Е ВРЕМЕ ДА СЕ РАБОТИ АМЕРИКА. Белата куќа </text>
<text sub="clublinks" start="14.848" dur="0.3"> >>> Е ВРЕМЕ ДА СЕ РАБОТИ АМЕРИКА. БЕЛАТА куќа има </text>
<text sub="clublinks" start="15.148" dur="0.2"> АМЕРИКА. БЕЛАТА куќа има </text>
<text sub="clublinks" start="15.348" dur="0.067"> АМЕРИКА. БЕБЛИСКИОТ КУА СЕ ПРИБАВ </text>
<text sub="clublinks" start="15.415" dur="0.734"> АМЕРИКА. БЕЛОСКИОТ ДОМ ДОБИВ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="16.149" dur="0.3"> АМЕРИКА. БЕЛИСКИОТ ДОМ ДОБИ ДА ДЕНАЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="16.449" dur="1.101"> АМЕРИКА. БЕЛИСКИОТ ДОМ ДОБИ ДА ДЕНАЛА ДЕНЕЛ </text>
<text sub="clublinks" start="17.55" dur="0.1"> АМЕРИКА. БЕЛИСКИОТ ДОМ ДОБИЕ ДЕНЕЛНИК ЗА КОРОНАВИРУС </text>
<text sub="clublinks" start="17.65" dur="0.401"> БИДЕТЕ ДЕНЕЛ НА КОРОНАВИРУС </text>
<text sub="clublinks" start="18.051" dur="1.001"> БИДЕТЕ ДЕНЕЛНИК НА КОРОНАВИРУС ОД </text>
<text sub="clublinks" start="19.052" dur="1.668"> БИДЕТЕ ДЕНЕЛНИК НА КОРОНАВИРУС ОД </text>
<text sub="clublinks" start="20.72" dur="0.534"> БИДЕТЕ ДЕНЕЛНИК НА КОРОНАВИРУС ОД ДОБИВОТ-ОД. </text>
<text sub="clublinks" start="21.254" dur="0.2"> ОД ДОБИВОТ-ОДИ. </text>
<text sub="clublinks" start="21.454" dur="0.1"> ОД ДОБИВОТ-ОДИ. И </text>
<text sub="clublinks" start="21.554" dur="0.134"> ОД ДОБИВОТ-ОДИ. И НА </text>
<text sub="clublinks" start="21.688" dur="0.167"> ОД ДОБИВОТ-ОДИ. И ФЕДЕРАЛ </text>
<text sub="clublinks" start="21.855" dur="0.634"> ОД ДОБИВОТ-ОДИ. И ФЕДЕРАЛНАТА ОДГОВОР </text>
<text sub="clublinks" start="22.489" dur="0.934"> ОД ДОБИВОТ-ОДИ. И Федералниот одговор е </text>
<text sub="clublinks" start="23.423" dur="0.067"> ОД ДОБИВОТ-ОДИ. И Федералниот одговор е точно </text>
<text sub="clublinks" start="23.49" dur="0.867"> И Федералниот одговор е точно </text>
<text sub="clublinks" start="24.357" dur="3.47"> И Федералниот одговор е точно </text>
<text sub="clublinks" start="27.827" dur="0.534"> И ФЕДЕРСКИОТ ОДГОВОР ДА СЕ ПРИБОДНО. </text>
<text sub="clublinks" start="28.361" dur="0.167"> РАБОТНА. </text>
<text sub="clublinks" start="28.528" dur="0.133"> РАБОТНА. >>> </text>
<text sub="clublinks" start="28.661" dur="0.101"> РАБОТНА. >>> Андреј </text>
<text sub="clublinks" start="28.762" dur="0.133"> РАБОТНА. >>> АНДРЕВ КУОМО </text>
<text sub="clublinks" start="28.895" dur="0.134"> РАБОТНА. >>> Андреј КУОМО ЛАASHИНГ </text>
<text sub="clublinks" start="29.029" dur="0.233"> РАБОТНА. >>> АНДРЕВ КУОМО СЕ ОТВОРУВА </text>
<text sub="clublinks" start="29.262" dur="0.3"> РАБОТНА. >>> АНДРЕВ КУОМО ПОВЕЕ НА АТ </text>
<text sub="clublinks" start="29.562" dur="0.201"> >>> АНДРЕВ КУОМО ПОВЕЕ НА АТ </text>
<text sub="clublinks" start="29.763" dur="0.1"> >>> АНДРЕВ КУОМО ПОВЕЕ ОД НА </text>
<text sub="clublinks" start="29.863" dur="0.1"> >>> АНДРЕВ КУОМО ПОПУСТ НА БЕЛО </text>
<text sub="clublinks" start="29.963" dur="0.133"> >>> АНДРЕВ КУОМО СЕ ОСВОУВА НА БЕЛЕСКИОТ ДОМ </text>
<text sub="clublinks" start="30.096" dur="0.167"> >>> АНДРЕВ КУОМО ПОВЕЕ ОД НА БЕЛИСКИОТ ДОМ ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="30.263" dur="0.2"> >>> АНДРЕВ КУОМО ПОВЕЕ ОД НА БЕЛИСКИОТ ДОМ ЗА FORИВОТ </text>
<text sub="clublinks" start="30.463" dur="0.234"> >>> АНДРЕВ КУОМО СЕ ОСНОВА НА БЕЛОСКИОТ ДОМ ЗА ИВОТ </text>
<text sub="clublinks" start="30.697" dur="0.3"> >>> АНДРЕВ КУОМО ПОВЕЕ ОД БЕЛИСКИОТ ДОМ ЗА ИВОТ ПАТ </text>
<text sub="clublinks" start="30.997" dur="0.234"> Белата куќа за патот </text>
<text sub="clublinks" start="31.231" dur="0.433"> Белата куќа за начинот на кој се ракува </text>
<text sub="clublinks" start="31.664" dur="1.435"> Белата куќа за начинот на кој се ракуваше ова </text>
<text sub="clublinks" start="33.099" dur="0.534"> Белата куќа за начинот на кој се ракува оваа ПАНДЕМИКА. </text>
<text sub="clublinks" start="33.633" dur="0.2"> СПОРЕД ОВА ПАНДЕМИ. </text>
<text sub="clublinks" start="33.833" dur="0.067"> СПОРЕД ОВА ПАНДЕМИ. ОВА </text>
<text sub="clublinks" start="33.9" dur="0.067"> СПОРЕД ОВА ПАНДЕМИ. ОВА Е </text>
<text sub="clublinks" start="33.967" dur="0.133"> СПОРЕД ОВА ПАНДЕМИ. ОВА Е НЕ </text>
<text sub="clublinks" start="34.1" dur="0.234"> СПОРЕД ОВА ПАНДЕМИ. ОВА Е НЕ Гледаме </text>
<text sub="clublinks" start="34.334" dur="0.267"> СПОРЕД ОВА ПАНДЕМИ. ОВА Е НЕ Гледаме </text>
<text sub="clublinks" start="34.601" dur="0.133"> СПОРЕД ОВА ПАНДЕМИ. ОВА Е НЕ Гледаме БРОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="34.734" dur="0.334"> СПОРЕД ОВА ПАНДЕМИ. ОВА Е ГО ГЛЕДАМЕ БРОЈОТ НА </text>
<text sub="clublinks" start="35.068" dur="0.2"> ОВА Е ГО ГЛЕДАМЕ БРОЈОТ НА </text>
<text sub="clublinks" start="35.268" dur="0.2"> ОВА Е НЕ Гледаме БРОЈ НОВ </text>
<text sub="clublinks" start="35.468" dur="0.067"> ОВОЈ ГИ ГИ ГЛЕДАМ БРОЈОТ НА НОВИ ИНФЕКЦИИ </text>
<text sub="clublinks" start="35.535" dur="0.067"> ОВА Е ДА ГО ГЛАСАМ БРОЈОТ НА НОВИ ИНФЕКЦИИ </text>
<text sub="clublinks" start="35.602" dur="0.167"> ОВОЈ ГИ ГИ ГЛЕДАМЕ БРОЈОТ НА НОВИ ИНФЕКЦИИ НА НАС </text>
<text sub="clublinks" start="35.769" dur="0.333"> ОВОЈ ГИ ГИ ГЛЕДАМЕ БРОЈОТ НА НОВИ ИНФЕКЦИИ ПО Зголемувањето. </text>
<text sub="clublinks" start="36.102" dur="0.234"> НОВИ ИНФЕКЦИИ ПРИ РЕЗИМЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="36.336" dur="0.067"> НОВИ ИНФЕКЦИИ ПРИ РЕЗИМЕ. Благодарам </text>
<text sub="clublinks" start="36.403" dur="0.567"> НОВИ ИНФЕКЦИИ ПРИ РЕЗИМЕ. ФАЛА ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="36.97" dur="2.035"> НОВИ ИНФЕКЦИИ ПРИ РЕЗИМЕ. БЛАГОДАРИ ЗА ВРАБОТУВАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="39.005" dur="0.467"> НОВИ ИНФЕКЦИИ ПРИ РЕЗИМЕ. Благодарам за членство во нас, </text>
<text sub="clublinks" start="39.472" dur="0.301"> НОВИ ИНФЕКЦИИ ПРИ РЕЗИМЕ. БЛАГОДАРИ ЗА ВРАБОТУВА USЕ НА НАС, ДРATEАВА </text>
<text sub="clublinks" start="39.773" dur="0.2"> БЛАГОДАРИ ЗА ВРАБОТУВА USЕ НА НАС, ДРATEАВА </text>
<text sub="clublinks" start="39.973" dur="0.1"> БЛАГОДАРИ ЗА ЗАБЕЛЕШКА НА НАС, ДРATEАВНИ И </text>
<text sub="clublinks" start="40.073" dur="0.167"> БЛАГОДАРИ ЗА ЗАБЕЛЕШКА НА САД, ДРATEАВНИ И ЛОКАЛНИ </text>
<text sub="clublinks" start="40.24" dur="0.2"> БЛАГОДАРИ ЗА ЗАБЕЛЕШКА НА САД, ДРATEАВНИТЕ И ЛОКАЛНИТЕ ЛИДЕРИ </text>
<text sub="clublinks" start="40.44" dur="0.133"> БЛАГОДАРИ ЗА ЗАБЕЛЕШУВА USЕ НА НАС, ДРАВНИТЕ И ЛОКАЛНИТЕ ЛИДЕРИ НАЦИОНАЛНО </text>
<text sub="clublinks" start="40.573" dur="0.201"> И ЛОКАЛНИТЕ ЛИДЕРИ НАЦИОДНО </text>
<text sub="clublinks" start="40.774" dur="0.1"> И ЛОКАЛНИТЕ ЛИДЕРИ НАЦИОНАЛНО СИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="40.874" dur="0.066"> И ЛОКАЛНИТЕ ЛИДЕРИ НАЦИОНАЛНО СЕ РАБОТУВА </text>
<text sub="clublinks" start="40.94" dur="0.367"> И ЛОКАЛНИТЕ ЛИДЕРИ НАЦИОНАЛНО ПРИГОДУВААТ ДА </text>
<text sub="clublinks" start="41.307" dur="0.134"> И ЛОКАЛНИТЕ ЛИДЕРИ НАЦИОНАЛНО ПРИГОДУВААТ ДА СЕ РАБОТИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="41.441" dur="0.233"> И ЛОКАЛНИТЕ ЛИДЕРИ НАЦИОДНИК СПОРЕДУВААТ ДА СЕ РАЗГЛЕДУВААТ </text>
<text sub="clublinks" start="41.674" dur="0.167"> И ЛОКАЛНИТЕ ЛИДЕРИ НАЦИОДНИК СПОРЕДУВААТ ДА СЕ КАКО </text>
<text sub="clublinks" start="41.841" dur="0.334"> И ЛОКАЛНИТЕ ЛИДЕРИ НАЦИОДНИК СПОРЕД ДА СЕ РАБОТИРАТЕ КАКО ДА </text>
<text sub="clublinks" start="42.175" dur="0.2"> СЕ РАБОТЕТЕ ДА СЕ СЛУЧАТ КАКО ДА </text>
<text sub="clublinks" start="42.375" dur="0.3"> СЕ РАБОТЕТЕ ДА СЕ СМЕТЕ КАКО ДА СТОПАТ </text>
<text sub="clublinks" start="42.675" dur="0.234"> СЕ РАБОТЕТЕ ДА СЕ СМЕТЕТЕ КАКО ДА СТОПАТЕТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="42.909" dur="0.167"> ПРИГОВЕТЕТЕ ДА СЕ СМЕТЕ КАКО ДА ГО ПРОДАВИТЕ ПРОСТОР </text>
<text sub="clublinks" start="43.076" dur="0.901"> СЕ РАБОТЕТЕ ДА СЕ СМЕТЕТЕ КАКО ДА ГО ПРОДАВИТЕ СПОРЕДОТ НА </text>
<text sub="clublinks" start="43.977" dur="0.634"> ПРИГОВОРИТЕ ДА СЕ КАКО ДА ГО ПРОДАВИТЕ СПОРЕДОТ НА КОВИД-19. </text>
<text sub="clublinks" start="44.611" dur="0.167"> СТАПЕТЕТЕ НА ПРОИЗВОДОТ НА КОВИД-19. </text>
<text sub="clublinks" start="44.778" dur="0.1"> СТАПЕТЕТЕ НА ПРОИЗВОДОТ НА КОВИД-19. КАКО </text>
<text sub="clublinks" start="44.878" dur="0.133"> СТАПЕТЕТЕ НА ПРОИЗВОДОТ НА КОВИД-19. КАКО СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="45.011" dur="0.1"> СТАПЕТЕТЕ НА ПРОИЗВОДОТ НА КОВИД-19. КАКО бел </text>
<text sub="clublinks" start="45.111" dur="0.401"> СТАПЕТЕТЕ НА ПРОИЗВОДОТ НА КОВИД-19. КАКО Белата куќа </text>
<text sub="clublinks" start="45.512" dur="0.233"> СТАПЕТЕТЕ НА ПРОИЗВОДОТ НА КОВИД-19. Како што се занимава белите куќи </text>
<text sub="clublinks" start="45.745" dur="0.868"> СТАПЕТЕТЕ НА ПРОИЗВОДОТ НА КОВИД-19. КАКО САМО БЕЛАТА КУITА </text>
<text sub="clublinks" start="46.613" dur="0.2"> КАКО САМО БЕЛАТА КУITА </text>
<text sub="clublinks" start="46.813" dur="0.701"> КАКО БЕЛОСКИОТ ДОМ се занимава со тоа </text>
<text sub="clublinks" start="47.514" dur="0.467"> Додека белата куќа се занимава со таа криза, </text>
<text sub="clublinks" start="47.981" dur="0.3"> КАКО БРААТА ДОМАUSА се занимава со таа криза, </text>
<text sub="clublinks" start="48.281" dur="0.067"> КАКО БРААТА ДОМАА се занимава со таа криза, ПРЕТСЕДАТЕЛОТ </text>
<text sub="clublinks" start="48.348" dur="0.333"> Додека белата куќа се занимава со таа криза, ПРЕТСЕДАТЕЛОТ Е </text>
<text sub="clublinks" start="48.681" dur="0.267"> ОВА КРИЗИ, ПРЕТСЕДАТЕЛ Е </text>
<text sub="clublinks" start="48.948" dur="0.334"> ТОА КРИЗИРА, ПРЕТСЕДАТЕЛОТ реагира </text>
<text sub="clublinks" start="49.282" dur="1.702"> ТОА КРИЗАЈ, ПРЕТСЕДАТЕЛОТ реагира на </text>
<text sub="clublinks" start="50.984" dur="0.434"> ТОА КРИЗАЈ, ПРЕТСЕДАТЕЛОТ реагира на новости </text>
<text sub="clublinks" start="51.418" dur="0.233"> ОВА КРИЗАЈ, ПРЕТСЕДАТЕЛОТ реагира на новости ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="51.651" dur="0.3"> ОВОЈ КРИЗИ, ПРЕТСЕДАТЕЛОТ реагира на новости што РУСИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="51.951" dur="0.167"> РЕАКЦИИ СО НОВЕТЕ РУСИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="52.118" dur="0.034"> РЕАКЦИИ НА ВЕСТИТЕ КОИ РУСИЈА ВАС </text>
<text sub="clublinks" start="52.152" dur="0.133"> РЕАКЦИИ НА ВЕСТИТЕ КОИ РУСИЈА ВАС А </text>
<text sub="clublinks" start="52.285" dur="0.134"> РЕАКЦИИ НА ВЕСТИТЕ КАКО РУСИЈА ПОДНЕСУВА СТРАНА </text>
<text sub="clublinks" start="52.419" dur="0.767"> РЕАКЦИИ НА ВЕСТИТЕ КОИ РУСИЈА ПОДНЕСУВА ГОДИНА </text>
<text sub="clublinks" start="53.186" dur="0.834"> РЕАКЦИИ НА ВЕСТИТЕ КОИ РУСИЈА ПОВЕЕ ГРАДЕЕ НА САД </text>
<text sub="clublinks" start="54.02" dur="0.534"> РЕАКЦИИ НА ВЕСТИТЕ КОИ РУСИЈА ПОДНЕСУВА СТРАНА НА НАС НАС. </text>
<text sub="clublinks" start="54.554" dur="0.234"> ПОВЕЕ ПОВЕЕ НА НАС ТРГОВИ. </text>
<text sub="clublinks" start="54.788" dur="0.1"> ПОВЕЕ ПОВЕЕ НА НАС ТРГОВИ. ТРАЦИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="54.888" dur="0.1"> ПОВЕЕ ПОВЕЕ НА НАС ТРГОВИ. ТРАТИЧКИ ТЕOTИЦИ </text>
<text sub="clublinks" start="54.988" dur="0.067"> ПОВЕЕ ПОВЕЕ НА НАС ТРГОВИ. ТАРЦИ ПОТЕИ СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="55.055" dur="0.266"> ПОВЕЕ ПОВЕЕ НА НАС ТРГОВИ. ТРАТИЧКИ ПОТВИЦИ ГО СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="55.321" dur="0.267"> ПОВЕЕ ПОВЕЕ НА НАС ТРГОВИ. ТРАТИЧКИ PИВОТИ ДА ГО ПОДАТОЦИ </text>
<text sub="clublinks" start="55.588" dur="0.201"> ТРАТИЧКИ PИВОТИ ДА ГО ПОДАТОЦИ </text>
<text sub="clublinks" start="55.789" dur="0.567"> ТАРЦИ ПОТВЕДИТЕ ГИ ПОДАТОЦИ ОД </text>
<text sub="clublinks" start="56.356" dur="7.808"> ТАРЦИ ПОТВЕДИТЕ ГИ ПОДАТОЦИ ОД Вашингтон, </text>
<text sub="clublinks" start="64.164" dur="0.166"> ТАРЦИ ПОТВЕДИТЕ ГИ ПОДАТОЦИ ОД Вашингтон, Д.Ц. </text>
<text sub="clublinks" start="64.33" dur="0.167"> ОД Вашингтон, ДК </text>
<text sub="clublinks" start="64.497" dur="0.2"> ОД Вашингтон, ДЦ >> </text>
<text sub="clublinks" start="64.697" dur="0.067"> ОД Вашингтон, ДЦ >> Новинар: </text>
<text sub="clublinks" start="64.764" dur="0.1"> ОД Вашингтон, ДЦ »Новинар: ТЕГ </text>
<text sub="clublinks" start="64.864" dur="0.167"> ОД Вашингтон, ДЦ >> Новинар: САД </text>
<text sub="clublinks" start="65.031" dur="0.2"> ОД Вашингтон, ДЦ >> Новинар: СЕГА </text>
<text sub="clublinks" start="65.231" dur="0.301"> ОД Вашингтон, ДЦ >> Новинар: САД сега се </text>
<text sub="clublinks" start="65.532" dur="0.2"> >> Новинар: СЕГА во САД </text>
<text sub="clublinks" start="65.732" dur="0.167"> >> Новинар: СЕГА во САД сега има 2,5 </text>
<text sub="clublinks" start="65.899" dur="0.233"> >> Репортер: СЕГА во САД сега имаат 2,5 милиони </text>
<text sub="clublinks" start="66.132" dur="0.134"> >> Новинар: СЕГА во САД има 2,5 милиони коронавирус </text>
<text sub="clublinks" start="66.266" dur="0.1"> >> Новинар: СЕГА во САД има 2,5 милиони случаи на коронавирус </text>
<text sub="clublinks" start="66.366" dur="0.2"> Случаи на 2,5 милион коронавирус </text>
<text sub="clublinks" start="66.566" dur="0.1"> СОДРASИНА 2,5 МИЛИОНИ КОРОНАВИРУС </text>
<text sub="clublinks" start="66.666" dur="0.167"> СОСТОЈБИ 2,5 милиони МОНИ КОРОНАВИРУС СО НОВО </text>
<text sub="clublinks" start="66.833" dur="0.067"> СОДРИНА 2,5 МИЛИОНИ КОРОНАВИРУС СО НОВИ РЕКОРИИ </text>
<text sub="clublinks" start="66.9" dur="0.233"> СОДРИНА 2,5 МИЛИОНИ КОРОНАВИРУС СО НОВИ РЕКОРИИ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="67.133" dur="0.234"> Случаи на 2,5 милион коронавирус со нови рекорди во Флорида, </text>
<text sub="clublinks" start="67.367" dur="0.233"> СО НОВИ РЕКОРДИ ВО ФЛОРИДА, </text>
<text sub="clublinks" start="67.6" dur="0.501"> СО НОВИ РЕКОРДИ ВО ФЛОРИДА, Јужна </text>
<text sub="clublinks" start="68.101" dur="0.734"> СО НОВИ РЕКОРДИ ВО ФЛОРИДА, Јужна Каролина, </text>
<text sub="clublinks" start="68.835" dur="0.567"> СО НОВИ РЕКОРДИ ВО ФЛОРИДА, Јужна Каролина, Невада, </text>
<text sub="clublinks" start="69.402" dur="0.167"> Јужна Каролина, Невада, </text>
<text sub="clublinks" start="69.569" dur="0.067"> Јужна Каролина, НЕВАДА, >> </text>
<text sub="clublinks" start="69.636" dur="0.1"> Јужна Каролина, НЕВАДА, >> СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="69.736" dur="0.133"> Јужна Каролина, Невада, >> СМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="69.869" dur="0.234"> Јужна Каролина, Невада, >> НИЕ ЕДНО </text>
<text sub="clublinks" start="70.103" dur="0.233"> Јужна Каролина, Невада, >> НИЕ СЕ ЕДЕН ДЕН </text>
<text sub="clublinks" start="70.336" dur="0.134"> Јужна Каролина, Невада, >> НИЕ СМЕЕ ЕДЕН ДЕН ЗАВОД </text>
<text sub="clublinks" start="70.47" dur="0.233"> Јужна Каролина, Невада, >> НИЕ СЕ ЕДЕН ДЕН ДОГОВОР ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="70.703" dur="0.301"> Јужна Каролина, Невада, >> НИЕ СЕ ЕДЕН ДЕН ДОГОВОР НА СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="71.004" dur="0.167"> >> СМЕ ЕДЕН ДЕН ДОГОВОР ДО СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="71.171" dur="0.066"> >> СМЕ ЕДЕН ДЕН ЗАВРШЕН ДЕН </text>
<text sub="clublinks" start="71.237" dur="0.1"> >> СМЕ ЕДЕН ДЕН ЗАВРШЕНИ ДЕН </text>
<text sub="clublinks" start="71.337" dur="0.201"> >> НИЕ СМЕ ЕДЕН ДЕН ЗАВРШНИ ДЕН ДЕН ДА ГО ГО ПРАВИМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="71.538" dur="0.267"> >> НИЕ СМЕ ЕДЕН ДЕН ЗАВРШНИ ДЕН ОД ДЕН ДА ГО ОБВОУВАМЕ ОВА </text>
<text sub="clublinks" start="71.805" dur="0.1"> >> НИЕ СМЕ ЕДЕН ДЕН ЗАВРШЕНИ ДЕН ДА ГО ПОВЕУВАМЕ ПАНДИМИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="71.905" dur="0.2"> >> НИЕ СМЕ ЕДЕН ДЕН ЗАВРШЕНИ ДЕН ДА ГО ПОВЕУВАМЕ ПАНДЕМИТЕ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="72.105" dur="0.334"> >> НИЕ СМЕ ЕДЕН ДЕН ЗАВРШЕНИ ДЕН ДА ГО ПОВЕУВАМЕ ПАНДЕМИТЕ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="72.439" dur="0.2"> ДЕН ГО ПОВТОРУВАМЕ ПАНДЕМИТЕ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="72.639" dur="0.1"> ДЕН ГО ПОДНЕСУВАМЕ ПАНДЕМИКА ВО ПАТ. </text>
<text sub="clublinks" start="72.739" dur="0.2"> ПАСА. </text>
<text sub="clublinks" start="72.939" dur="0.1"> ПАСА. ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="73.039" dur="0.334"> ПАСА. ЗА МИКЕ </text>
<text sub="clublinks" start="73.373" dur="0.3"> ПАСА. ЗА МАКЕ ВИЗ </text>
<text sub="clublinks" start="73.673" dur="0.134"> ПАСА. ЗА МАКЕ ВИЗ ПРЕТСЕДАТЕЛ </text>
<text sub="clublinks" start="73.807" dur="0.267"> ПАСА. ЗА МАКЕ ВИЗ ПРЕТСЕДАТЕЛ ПЕНЦ </text>
<text sub="clublinks" start="74.074" dur="0.2"> ЗА МАКЕ ВИЗ ПРЕТСЕДАТЕЛ ПЕНЦ </text>
<text sub="clublinks" start="74.274" dur="0.167"> ЗА МАКЕ ВИЗ ПРЕТСЕДАТЕЛ ПЕНТЦ ХИТС </text>
<text sub="clublinks" start="74.441" dur="0.1"> ЗА МАКЕ ВИЗ ПРЕТСЕДАТЕЛ ПЕНТЦ ХИТУЦИ OTЕЛОВИ </text>
<text sub="clublinks" start="74.541" dur="0.133"> ЗА МАКЕ ВИЗ ПРЕТСЕДАТЕЛ ПЕНТЗ ГО ПОВЕЕ OTЕЛИЦИТЕ ОВОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="74.674" dur="0.2"> ЗА МАКЕ ВИЗ ПРЕТСЕДАТЕЛ ПЕНТЦ ХИТС ХОТПОТИ ОВАА НЕДЕЛА, </text>
<text sub="clublinks" start="74.874" dur="0.267"> HITS HOTSPOTS ОВАА НЕДЕЛА, </text>
<text sub="clublinks" start="75.141" dur="0.067"> ГОДИНЕТЕ ЛО HНИЦИ ОВАА НЕДЕЛА, ВЛАДИ </text>
<text sub="clublinks" start="75.208" dur="0.067"> ХИТС ХОТПОТИ ОВАА НЕДЕЛА, ВЛАДИТЕ СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="75.275" dur="0.1"> ХИТС ХОТПОТИ ОВАА НЕДЕЛА, ГВАДЕРИТЕ СЕ НА А. </text>
<text sub="clublinks" start="75.375" dur="0.233"> ГОДИНИТЕ ЛОНИЦИ ОВАА НЕДЕЛА, ГВАДЕРИТЕ СЕ НАДОБРИ </text>
<text sub="clublinks" start="75.608" dur="0.167"> ГОДИНА ДОГОВОРИТЕ ОВАА НЕДЕЛА, ГВАДЕРИТЕ СЕ ДОГОВОРНИ ДЕЦА </text>
<text sub="clublinks" start="75.775" dur="0.301"> ГОЛЕМАТЕ ЛОНИЦИ ОВАА НЕДЕЛА, ГВАДЕРИТЕ СЕ ДОБИВ КАКО САМО </text>
<text sub="clublinks" start="76.076" dur="0.166"> ВЛАДИЦИТЕ СЕ ДОГОВОРНИ ДОГОВОРИ </text>
<text sub="clublinks" start="76.242" dur="0.134"> ВЛАДИЦИТЕ СЕ ДОГОВОРИ ПО КАКО ДА </text>
<text sub="clublinks" start="76.376" dur="0.067"> ВЛАДИТЕ СЕ СО ДРУГИ ПО КАКО ДА СЕ РАБОТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="76.443" dur="0.266"> ВЛАДИЦИТЕ СЕ ДОГОВОРИ КАКО ДА СЕ РАБОТИТЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="76.709" dur="0.167"> ДА СЕ РАБОТЕ ИТ. </text>
<text sub="clublinks" start="76.876" dur="0.034"> ДА СЕ РАБОТЕ ИТ. >> >> </text>
<text sub="clublinks" start="76.91" dur="0.634"> ДА СЕ РАБОТЕ ИТ. >> јас </text>
<text sub="clublinks" start="77.544" dur="1.067"> ДА СЕ РАБОТЕ ИТ. >> Јас сум </text>
<text sub="clublinks" start="78.611" dur="0.468"> ДА СЕ РАБОТЕ ИТ. Јас не сум </text>
<text sub="clublinks" start="79.079" dur="0.133"> ДА СЕ РАБОТЕ ИТ. >> НЕ СЕ ВА AFУВАМ </text>
<text sub="clublinks" start="79.212" dur="0.234"> ДА СЕ РАБОТЕ ИТ. >> Јас НЕ Е ПОВЕЕ НА </text>
<text sub="clublinks" start="79.446" dur="0.3"> ДА СЕ РАБОТЕ ИТ. >> Јас не сум страв од </text>
<text sub="clublinks" start="79.746" dur="0.233"> >> Јас не сум страв од </text>
<text sub="clublinks" start="79.979" dur="0.134"> >> Јас не сум страв од распродажбата </text>
<text sub="clublinks" start="80.113" dur="0.1"> >> Јас НЕ Е ПОВРЗУВА THEЕ НА ПРОЕКТОТ Доаѓа </text>
<text sub="clublinks" start="80.213" dur="0.634"> >> Јас НЕ Е ПОВРЗУВА THEЕ НА ПРОЕКТОТ ДА СЕ ОД </text>
<text sub="clublinks" start="80.847" dur="1.668"> >> Јас НЕ Е ПОВРЗУВА OFЕ НА ПРОСТОРОТ ОД ДРУГИ </text>
<text sub="clublinks" start="82.515" dur="0.067"> >> Јас НЕ Е ПОВРЗУВА OFЕ НА ПРОЕКТОТ ДА СЕ ОД ДРУГИ ДРАВИ. </text>
<text sub="clublinks" start="82.582" dur="0.3"> СПОРЕД ДА СЕ ОД ДРУГИ ДРАВИ. </text>
<text sub="clublinks" start="82.882" dur="0.201"> СПОРЕД ДА СЕ ОД ДРУГИ ДРАВИ. >> >> </text>
<text sub="clublinks" start="83.083" dur="0.266"> СПОРЕД ДА СЕ ОД ДРУГИ ДРАВИ. >> НЕ </text>
<text sub="clublinks" start="83.349" dur="0.134"> СПОРЕД ДА СЕ ОД ДРУГИ ДРАВИ. >> МОЕ МОЕ </text>
<text sub="clublinks" start="83.483" dur="0.233"> СПОРЕД ДА СЕ ОД ДРУГИ ДРАВИ. >> МОЕ МОЕМА </text>
<text sub="clublinks" start="83.716" dur="0.301"> СПОРЕД ДА СЕ ОД ДРУГИ ДРАВИ. >> МОЕМА ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="84.017" dur="0.367"> >> МОЕМА ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="84.384" dur="0.067"> >> НЕ МОЕ да ги ставиме овие ОГРАНИЧУВАА </text>
<text sub="clublinks" start="84.451" dur="0.1"> >> НЕ МОЕ да ги ставиме овие ОГРАНИЧУВАА НА НА </text>
<text sub="clublinks" start="84.551" dur="0.133"> >> НЕ МОЕМЕ ДА СЕ ОГЛАСИТЕ ОГРАНИЧУВАА </text>
<text sub="clublinks" start="84.684" dur="0.2"> >> НЕ МОЕМЕ ДА ОВИЕ ОГРАНИЧУВАА НА ДРУГИ </text>
<text sub="clublinks" start="84.884" dur="0.234"> ОГРАНИЧУВАА НА СЕКОЈ Друг </text>
<text sub="clublinks" start="85.118" dur="0.067"> ОГРАНИЧУВАА НА ДРУГИТЕ АКРОВИ </text>
<text sub="clublinks" start="85.185" dur="0.166"> ОГРАНИЧУВАА НА СИТЕ ДРУГИ ПРОГРАВИ </text>
<text sub="clublinks" start="85.351" dur="0.101"> ОГРАНИЧУВАА НА СИТЕ ДРУГИ ПРОЕКТ НА СТРАНА. </text>
<text sub="clublinks" start="85.452" dur="0.166"> ПРЕД ЗЕМЈА. </text>
<text sub="clublinks" start="85.618" dur="0.167"> ПРЕД ЗЕМЈА. >> >> </text>
<text sub="clublinks" start="85.785" dur="0.067"> ПРЕД ЗЕМЈА. >> Новинар: </text>
<text sub="clublinks" start="85.852" dur="0.1"> ПРЕД ЗЕМЈА. >> Новинар: THE </text>
<text sub="clublinks" start="85.952" dur="0.334"> ПРЕД ЗЕМЈА. >> Новинар: ТРАМ </text>
<text sub="clublinks" start="86.286" dur="0.367"> >> Новинар: ТРАМ </text>
<text sub="clublinks" start="86.653" dur="0.1"> >> Новинар: АДМИНИСТРАЦИЈА НА ТУРМП </text>
<text sub="clublinks" start="86.753" dur="0.367"> >> Новинар: ФАКИНГ ЗА АДМИНИСТРАЦИЈА НА ТУРМП </text>
<text sub="clublinks" start="87.12" dur="0.133"> >> Репортер: АДМИНИСТРАЦИЈА НА ТРУПОТ ФАКИНГ ОДГОВОР </text>
<text sub="clublinks" start="87.253" dur="3.103"> УПРАВУВАЕ НА УПРАВУВАЕТО </text>
<text sub="clublinks" start="90.356" dur="0.468"> УПРАВУВАЕ СО РАБОТНИ ПРАШАА </text>
<text sub="clublinks" start="90.824" dur="0.166"> УПРАВУВАЕ СО РАБОТНИ ПРАШАА ЗА ОДГОВОР </text>
<text sub="clublinks" start="90.99" dur="0.267"> УПРАВУВАЕ СО РАБОТНИ ПРАШАА ЗА ЗОШТО </text>
<text sub="clublinks" start="91.257" dur="0.267"> УПРАВУВАЕ СО РАБОТНИ ПРАШАА ЗА ЗОШТО ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="91.524" dur="0.2"> ПРАШАА ЗА ЗОШТО ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="91.724" dur="0.067"> ПРАШАА ЗА ЗОШТО СЕ КАКО ДАЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="91.791" dur="0.134"> ПРАШАА ЗА ЗОШТО СМЕ БЕЛЕ NOЕ </text>
<text sub="clublinks" start="91.925" dur="0.2"> ПРАШАА ЗА ЗОШТО СЕКОГАШ НЕ БЕЗ ВТОР </text>
<text sub="clublinks" start="92.125" dur="0.1"> ПРАШАА ЗА ЗОШТО СЕКОГАШ НЕ БЕЗ ВТОР СТИМУЛ </text>
<text sub="clublinks" start="92.225" dur="0.234"> ПРАШАА ЗА ЗОШТО СЕКОГАШ ДЕКОГАШ ДА СЕКТОР СТИМУЛ ДО НЕ </text>
<text sub="clublinks" start="92.459" dur="0.3"> ПРАШАА ЗА ЗОШТО НЕКОЈ ДЕКОЈ ДА СЕ ВТОРИ СТИМУЛ НА ПОМОШ </text>
<text sub="clublinks" start="92.759" dur="0.3"> НЕ СЕКОЈ ВТОР СТИМУЛ ДА ПОМОГНЕ </text>
<text sub="clublinks" start="93.059" dur="0.134"> НЕ Е ВТОРИ СТИМУЛ ДА ПОМОГНЕТЕ АМЕРИКАНИ </text>
<text sub="clublinks" start="93.193" dur="0.1"> НЕ БЕЗ ВТОР СТИМУЛ ДА ГО ПОМОГНЕТЕ АМЕРИЦАНИ БЕЗ </text>
<text sub="clublinks" start="93.293" dur="0.1"> НЕ БЕЗ ВТОР СТМУЛУС ДА ГО ПОМОГНЕТЕ АМЕРИЦАНИ БЕЗ АБОВИ. </text>
<text sub="clublinks" start="93.393" dur="0.167"> АМЕРИЦИ БЕЗ РАБОТИ. </text>
<text sub="clublinks" start="93.56" dur="0.1"> АМЕРИЦИ БЕЗ РАБОТИ. >> >> </text>
<text sub="clublinks" start="93.66" dur="0.1"> АМЕРИЦИ БЕЗ РАБОТИ. >> Тоа е </text>
<text sub="clublinks" start="93.76" dur="0.1"> АМЕРИЦИ БЕЗ РАБОТИ. Време е </text>
<text sub="clublinks" start="93.86" dur="0.767"> АМЕРИЦИ БЕЗ РАБОТИ. >> Тоа е време за </text>
<text sub="clublinks" start="94.627" dur="0.134"> АМЕРИЦИ БЕЗ РАБОТИ. >> Тоа е време за ова </text>
<text sub="clublinks" start="94.761" dur="0.367"> >> Тоа е време за ова </text>
<text sub="clublinks" start="95.128" dur="0.067"> >> Тоа е време за оваа администрација </text>
<text sub="clublinks" start="95.195" dur="0.1"> >> Тоа е време за оваа администрација до </text>
<text sub="clublinks" start="95.295" dur="0.767"> >> Време е за оваа администрација да се земе </text>
<text sub="clublinks" start="96.062" dur="0.134"> >>'Е ВРЕМЕ ДО ОВАА УПРАВУВАЕ ДА СЕ ЗДРАВИМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="96.196" dur="0.867"> УПРАВУВАЕ ДА СЕ ОДГОВОРИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="97.063" dur="0.167"> УПРАВУВАЕ ДА СЕ ДА СЕ ГО СПОДНЕТЕ СЕРИОЗНО. </text>
<text sub="clublinks" start="97.23" dur="0.167"> Сериозно. </text>
<text sub="clublinks" start="97.397" dur="0.167"> Сериозно. >> >> </text>
<text sub="clublinks" start="97.564" dur="0.5"> Сериозно. >> Новинар: </text>
<text sub="clublinks" start="98.064" dur="1.869"> Сериозно. >> Новинар: И </text>
<text sub="clublinks" start="99.933" dur="0.433"> Сериозно. >> Новинар: И РУСИЈА, </text>
<text sub="clublinks" start="100.366" dur="0.301"> Сериозно. >> Репортер: И РУСИЈА, НА </text>
<text sub="clublinks" start="100.667" dur="0.3"> >> Репортер: И РУСИЈА, НА </text>
<text sub="clublinks" start="100.967" dur="0.167"> >> Новинар: И РУСИЈА, ПРЕТСЕДАТЕЛОТ </text>
<text sub="clublinks" start="101.134" dur="0.067"> >> Новинар: И РУСИЈА, ДЕНЕINGЕ НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ </text>
<text sub="clublinks" start="101.201" dur="0.1"> >> Репортер: И РУСИЈА, ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ДЕНЕЕ А </text>
<text sub="clublinks" start="101.301" dur="0.1"> >> Новинар: И РУСИЈА, ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ДЕЛИ НОВА </text>
<text sub="clublinks" start="101.401" dur="0.3"> >> Новинар: И РУСИЈА, ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ДЕЛИ НОВ ЈОРК </text>
<text sub="clublinks" start="101.701" dur="0.234"> ПРЕТСЕДАТЕЛ ДЕНАНИ НОВ ЈОРК </text>
<text sub="clublinks" start="101.935" dur="0.133"> ПРЕТСЕДАТЕЛ ДЕНАНИ НОВ ЈОРКИ ВРЕМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="102.068" dur="0.1"> ПРЕТСЕДАТЕТ ОД ДВЕЕ НА НОВ ЈОРК ВРЕМЕ ИЗВЕШТАЈ </text>
<text sub="clublinks" start="102.168" dur="0.534"> ПРЕТСЕДАТЕТ ОД ДВЕЕ НА НОВ ЈОРК ВРЕМЕ ИЗВЕШТАЈ ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="102.702" dur="0.267"> ПРЕТСЕДАТЕТ ОД ДОДЕЛУВАЕ НА НОВ ЈОРК ВРЕМЕ Извештај дека тој </text>
<text sub="clublinks" start="102.969" dur="0.467"> ПРЕТСЕДАТЕТ ОД ДОДЕЛУВА NEWЕ НА НОВ ЈОРК ПРЕГЛЕД ИЗВЕШТАЈ ОД ЗНАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="103.436" dur="0.3"> ПРЕТСЕДАТЕТ ОД ДОСТАВУВАЕ НА НОВ ЈОРК ВРЕМЕ ИЗВЕШТАЈ ОД СЕ ЗНАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="103.736" dur="0.167"> ИЗВЕСТУВАЕ НА ВРЕМЕ ОД ОВОЈ ДОСТАВ </text>
<text sub="clublinks" start="103.903" dur="0.134"> ИЗВЕСТУВАЕ НА ВРЕМЕ ОД ОВОЈ ДОСТАВ </text>
<text sub="clublinks" start="104.037" dur="0.133"> ИЗВЕСТУВАЕ НА ВРЕМЕ ТОА ДА СЕ ЗНАЕ ВО МАРТ </text>
<text sub="clublinks" start="104.17" dur="0.067"> ИЗВЕСТУВАЕ НА ВРЕМЕ ОД ОВОЈ ДОСТОРНО ВО МАРТ РУСИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="104.237" dur="0.734"> ИЗВЕСТУВАЕ НА ВРЕМЕ ОД ОВОЈ ДОСТАВ ВО МАРТ РУСИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="104.971" dur="0.2"> ИЗВЕСТУВАЕ НА ВРЕМЕ ОД ОВОЈ ДОСТОРНО ВО МАРТ РУСИЈА ВА Е А </text>
<text sub="clublinks" start="105.171" dur="0.267"> ИЗВЕСТУВАЕ НА ВРЕМЕ ТОА ДА СЕ ЗНАЕ ДОБИВОТ ВО МАРТ РУСИЈА ПОВЕЕ ГРАДЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="105.438" dur="0.334"> ИЗВЕСТУВАЕ НА ВРЕМЕ ТОА ШТО СЕ ЗНАЕ ВО МАРТ РУСИЈА ПОВЕЕ ГОДИНА </text>
<text sub="clublinks" start="105.772" dur="0.2"> ВО МАРТ РУСИЈА ПОВЕЕ ГОДИНА </text>
<text sub="clublinks" start="105.972" dur="0.134"> ВО МАРТ РУСИЈА ПОВЕЕ ГОДИНА НА САД </text>
<text sub="clublinks" start="106.106" dur="0.5"> ВО МАРТ РУСИЈА ПОВЕЕ ГОДИНА НА американски трупи </text>
<text sub="clublinks" start="106.606" dur="0.634"> ВО МАРТ РУСИЈА ПОВЕЕ ГОДИНА НА американски трупи во </text>
<text sub="clublinks" start="107.24" dur="0.534"> ВО МАРТ РУСИЈА ПОВЕЕ ГОДИНА НА американски трупи во Афганистан. </text>
<text sub="clublinks" start="107.774" dur="0.167"> Американски трупови во Афганистан. </text>
<text sub="clublinks" start="107.941" dur="0.066"> Американски трупови во Афганистан. >> >> </text>
<text sub="clublinks" start="108.007" dur="0.067"> Американски трупови во Афганистан. >> ИТ </text>
<text sub="clublinks" start="108.074" dur="0.334"> Американски трупови во Афганистан. >> Тоа е </text>
<text sub="clublinks" start="108.408" dur="0.6"> Американски трупови во Афганистан. >> Тоа е запаметен </text>
<text sub="clublinks" start="109.008" dur="0.167"> Американски трупови во Афганистан. >> Тоа е запаметен </text>
<text sub="clublinks" start="109.175" dur="0.301"> >> Тоа е запаметен </text>
<text sub="clublinks" start="109.476" dur="0.2"> >> Е ЗАПОМНЕТЕ НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ </text>
<text sub="clublinks" start="109.676" dur="0.3"> >> Е ЗАПОМНЕТЕ ПРЕТСЕДАТЕЛ Е </text>
<text sub="clublinks" start="109.976" dur="0.1"> >> Е ЗАПОМНЕЕ ПРЕТСЕДАТЕЛОТ СЕ ПРАВИ </text>
<text sub="clublinks" start="110.076" dur="0.234"> >> Е ЗАПОМНЕЕ ПРЕТСЕДАТЕЛОТ СЕ ОДГОВОРИ </text>
<text sub="clublinks" start="110.31" dur="0.167"> >> Е ЗАПОМНЕЕ ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ОД ОД </text>
<text sub="clublinks" start="110.477" dur="0.367"> >> Е ЗАПОМНЕЕ ПРЕТСЕДАТЕЛО ОД СЕГА </text>
<text sub="clublinks" start="110.844" dur="0.166"> ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ОД СЕГА </text>
<text sub="clublinks" start="111.01" dur="0.067"> ПРЕТСЕДАТЕ ОД СЕ НАШИОТ НАЧИН </text>
<text sub="clublinks" start="111.077" dur="0.067"> ПРЕТСЕДАТЕ ОД ОД НЕГОВОТО НАЧИН ДА </text>
<text sub="clublinks" start="111.144" dur="0.167"> ПРЕТСЕДАТЕ ОД ОД НЕГОВИОТ НАЧИН ДА СЕ СЛУЧИ </text>
<text sub="clublinks" start="111.311" dur="0.2"> ПРЕТСЕДАТЕ ОД ОД НЕГОВИОТ НАЧИН ДА СЕ ГЛАС </text>
<text sub="clublinks" start="111.511" dur="0.2"> ПРЕТСЕДАТЕ ОД ОД НЕГОВИОТ НАЧИН ДА СЕ СЛУЧИ </text>
<text sub="clublinks" start="111.711" dur="0.234"> ПРЕТСЕДАТЕ СЕ ОДГОВОРИ ОД НЕГОВИОТ НАЧИН ДА СЕ СЛЕДЕТЕ НЕ Е </text>
<text sub="clublinks" start="111.945" dur="0.3"> ПРЕТСЕДАТЕТО ОД ОД НЕГОВИОТ НАЧИН ДА СЕ СЛЕДЕТЕ НЕ СЕ СЕ СЛУД </text>
<text sub="clublinks" start="112.245" dur="0.267"> НАЧИН ДА СЕ СЛУЧИТЕ НЕ Е СВЕТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="112.512" dur="0.1"> НАЧИН ДА СЕ СЛУЧУВАТЕ НЕ СЕ Слушав СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="112.612" dur="0.067"> НАЧИН ДА СЕ СЛУШЕТЕ НЕ СЕ СЛУДЕТЕ СЕКОГАШ ОД ОВДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="112.679" dur="0.167"> НАЧИН ДА СЕ СЛУЧУВАТЕ НЕ СЕ СЛУДЕТЕ СЕКОГАШ ЗА ОВА. </text>
<text sub="clublinks" start="112.846" dur="0.166"> СИТЕ ЗА ИТ. </text>
<text sub="clublinks" start="113.012" dur="0.167"> СИТЕ ЗА ИТ. >> >> </text>
<text sub="clublinks" start="113.179" dur="0.567"> СИТЕ ЗА ИТ. >> Новинар: </text>
<text sub="clublinks" start="113.746" dur="3.404"> СИТЕ ЗА ИТ. >> Новинар: РУСИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="117.15" dur="0.067"> СИТЕ ЗА ИТ. >> Новинар: РУСИЈА ДЕНЕСИ </text>
<text sub="clublinks" start="117.217" dur="0.3"> СИТЕ ЗА ИТ. >> Новинар: ОД РУСИЈА СЕ СМЕТИ </text>
<text sub="clublinks" start="117.517" dur="0.2"> >> Новинар: ОД РУСИЈА СЕ СМЕТИ </text>
<text sub="clublinks" start="117.717" dur="0.1"> >> Репортер: РУСИЈА ОД ПОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="117.817" dur="0.167"> >> Репортер: РУСИЈА ДЕНАЛИ ОД ПЛААЕТО </text>
<text sub="clublinks" start="117.984" dur="0.067"> >> Репортер: РУСИЈА ОД ДОДЕЛУВАЕТО НА ТАЛИБАН </text>
<text sub="clublinks" start="118.051" dur="0.2"> >> Репортер: РУСИЈА ОД СМЕТЕ ДА ГО ПРОДАВИТЕ ТАЛИБАН ДА </text>
<text sub="clublinks" start="118.251" dur="0.2"> >> Репортер: РУСИЈА ОД ДОДЕЛУВАЕТЕ ТАЛИБАНОТ ДА ГО ПРОМЕНИ </text>
<text sub="clublinks" start="118.451" dur="0.334"> >> Репортер: РУСИЈА ОД ДОДЕЛУВАЕТЕ НА ТАЛИБАНОТ ДА ГО ОДГОВОР </text>
<text sub="clublinks" start="118.785" dur="0.2"> ПЛАНЕТЕТЕ ТАЛИБАНОТ ДА ГО ОБВИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="118.985" dur="0.067"> ПЛАТИТЕ НА ТАЛИБАНОТ ДА ГО ОБВРИТЕ И </text>
<text sub="clublinks" start="119.052" dur="0.634"> ПЛАТИТЕ НА ТАЛИБАНИТЕ ДА ГО ОБВРСУВА И Убие </text>
<text sub="clublinks" start="119.686" dur="4.371"> ПЛАНЕТЕТЕ ТАЛИБАНОТ ДА ГО ОБИДЕТЕ И Убијте АМЕРИКАН </text>
<text sub="clublinks" start="124.057" dur="0.167"> ПЛАНЕТЕТЕ ТАЛИБАНИТЕ ДА ГО ОБИДУВААТ И УБИЕТЕ АМЕРИКАНСКИ СОНЦЕРИ. </text>
<text sub="clublinks" start="124.224" dur="0.166"> И Убијте ги американските војници. </text>
<text sub="clublinks" start="124.39" dur="0.201"> И Убијте ги американските војници. СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="124.591" dur="0.133"> И Убијте ги американските војници. ПРЕТСЕДАТЕЛОТ </text>
<text sub="clublinks" start="124.724" dur="0.1"> И Убијте ги американските војници. ПРЕТСЕДАТЕЛ ТВЕТЕН </text>
<text sub="clublinks" start="124.824" dur="0.301"> И Убијте ги американските војници. ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ДВЕТЕН </text>
<text sub="clublinks" start="125.125" dur="0.333"> ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ДВЕТЕН </text>
<text sub="clublinks" start="125.458" dur="0.167"> ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ДВЕТЕ ИНТЕЛИГЕНЦИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="125.625" dur="0.067"> ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ДВЕТЕ ЈА ИНТЕЛИГЕНЦИЈА ЗАЕДНИЦА </text>
<text sub="clublinks" start="125.692" dur="0.066"> ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ДВЕТЕ СЕ РАБОТИ ЗАЕДНИЦАТА ЗАЕДНИЦА </text>
<text sub="clublinks" start="125.758" dur="0.101"> ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ДВЕЕ ДА НЕ СЕ РАБОТЕ НА ИНТЕЛИГЕНЦИЈАТА ЗАЕДНИЦА </text>
<text sub="clublinks" start="125.859" dur="0.2"> ИНТЕЛИГЕНЦИЈА ЗАЕДНИЦА НЕ СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="126.059" dur="0.067"> ИНТЕЛИГЕНЦИЈА ЗАЕДНИЦА НЕ СЕ СМЕНА </text>
<text sub="clublinks" start="126.126" dur="0.1"> ИНТЕЛИГЕНЦИЈА ЗАЕДНИЦА НЕ ДА СЕ ТАКА </text>
<text sub="clublinks" start="126.226" dur="0.2"> ИНТЕЛИГЕНЦИЈА ЗАЕДНИЦА НЕ МОINЕ ДА СЕ ТАКА </text>
<text sub="clublinks" start="126.426" dur="0.133"> ИНТЕЛИГЕНЦИЈА ЗАЕДНИЦА НЕ МОINЕ ДА ЗЕМА КРИДИБИЛНА </text>
<text sub="clublinks" start="126.559" dur="0.334"> ИНТЕЛИГЕНЦИЈА ЗАЕДНИЦА НЕ МИСЛЕ ДА СЕ ЈА ДОГОВОРИ ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="126.893" dur="0.234"> МИСЛИТЕ ДА СЕ КРИДИБИРАНА ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="127.127" dur="0.1"> МИСЛИТЕ ДА СЕ КРИДИБОЛНО ДА АСУАЈЕ </text>
<text sub="clublinks" start="127.227" dur="0.066"> Мислите дека е кредибилен што АСУАЈЕ СЕ ДРАВ </text>
<text sub="clublinks" start="127.293" dur="0.1"> МИСЛИТЕ ДА СЕ КРИДИБИЛНО ДА НЕ МОЕ АСУАЈЕ </text>
<text sub="clublinks" start="127.393" dur="0.201"> МИСЛИТЕ ДА СЕ КРИДИБОЛНО ДА НЕ СЕ СМЕАТ АСУАЈЕ </text>
<text sub="clublinks" start="127.594" dur="0.3"> МИСЛИТЕ ДА СЕ КРИДИБОЛНО ДА, КАКО АСУАЈЕ НЕ СЕ СОГОВОРИ. </text>
<text sub="clublinks" start="127.894" dur="0.167"> АСУАЈЕ НЕ СЕ СЛУЧУВА СИ. </text>
<text sub="clublinks" start="128.061" dur="0.1"> АСУАЈЕ НЕ СЕ СЛУЧУВА СИ. СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="128.161" dur="0.1"> АСУАЈЕ НЕ СЕ СЛУЧУВА СИ. Белиот </text>
<text sub="clublinks" start="128.261" dur="0.167"> АСУАЈЕ НЕ СЕ СЛУЧУВА СИ. Белата куќа </text>
<text sub="clublinks" start="128.428" dur="0.167"> АСУАЈЕ НЕ СЕ СЛУЧУВА СИ. ТЕРИЕЕ НА БЕЛИСКИОТ ДОМ </text>
<text sub="clublinks" start="128.595" dur="0.333"> АСУАЈЕ НЕ СЕ СЛУЧУВА СИ. БЕЛИСКИОТ КУUSА ПРИМЕНА СО </text>
<text sub="clublinks" start="128.928" dur="0.234"> БЕЛИСКИОТ КУUSА ПРИМЕНА СО </text>
<text sub="clublinks" start="129.162" dur="0.067"> БЕЛАТА КУUSА која се обидува на ВЕРИФИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="129.229" dur="0.066"> БЕЛИСКИОТ ДОМ СОСТОЈБА ДА ВЕРИФИ СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="129.295" dur="0.167"> БЕЛАТА КУUSА која се обидува да го направи ако тоа </text>
<text sub="clublinks" start="129.462" dur="0.134"> БЕЛИСКИОТ КУYА ПРИ РАБОТЕ ДА ВЕРИФИ ДА ГО СТРАБОТНОТО </text>
<text sub="clublinks" start="129.596" dur="0.233"> БЕЛИСКИОТ КУYА ПРИМЕ ДА ВИРИФИ СЕ ДА СЕ РАБОТИ </text>
<text sub="clublinks" start="129.829" dur="0.301"> БЕЛИСКИОТ КУUSА ПРИМЕНА ВЕРИФИ, ДАЛИ ПАРТИВОТ ПРАВО </text>
<text sub="clublinks" start="130.13" dur="0.2"> ВЕРИФИ СЕ ДА ГО ПРАВИЛЕ ГОДИНАТА </text>
<text sub="clublinks" start="130.33" dur="0.2"> ВЕРИФИ СЕ ДОБИВ И СЕКОЈОТ ГОДИНА И </text>
<text sub="clublinks" start="130.53" dur="0.1"> ВЕРИФИ ДА ГО ПОВЕЕ ПРАВОТО И ЗАКОНИ </text>
<text sub="clublinks" start="130.63" dur="0.133"> ВЕРИФИ ДА СЕ РАБОТЕ ГО РОДИТЕЛОТ И ЗАКОНИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="130.763" dur="0.034"> МНОГУ СЕ ДА ГО ПОБЕДИТЕ ГО РОДИТЕЛИТЕ И ПРАВИЛНИЦИТЕ ДА СЕ ДОБАВИ </text>
<text sub="clublinks" start="130.797" dur="0.934"> ВЕРИФИТЕ ДАКО СЕ ПРАВИЛЕ ПРАЗНИКОТ И ЗАКОНИТЕ ПРАВИЛНИЧКИ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ЗДРАВО </text>
<text sub="clublinks" start="131.731" dur="0.267"> И ЗАКОНИТЕ СЕ ДА СЕ ДОБАВУВААТ А. </text>
<text sub="clublinks" start="131.998" dur="1.635"> И ЗАКОНИТЕ ДА СЕ ДА СЕ РАБОТНО </text>
<text sub="clublinks" start="133.633" dur="0.234"> И ЗАКОНИТЕ ДА СЕ ДА СЕ РАБОТНО ДЕН, </text>
<text sub="clublinks" start="133.867" dur="0.333"> И ЗАКОНИТЕ ДА СЕ ДА СЕ РАБОТУВА БРИФИГУ ДЕНЕС, НБЦ </text>
<text sub="clublinks" start="134.2" dur="0.2"> И ЗАКОНИТЕ ДА СЕ ДА СЕ РАБОТУВА БРИФЕДЕН ДЕНЕС, потврдено е Ен-Би-Си </text>
<text sub="clublinks" start="134.4" dur="0.167"> БРИФИНГ ДЕНЕС, потврден е Ен-Би-Си </text>
<text sub="clublinks" start="134.567" dur="0.1"> БРИФИНГ ДЕНЕС, НБЦ ја потврди AT </text>
<text sub="clublinks" start="134.667" dur="0.167"> БРИВЕЕ ДЕНЕС, Ен-Би-Си потврди дека ОВА </text>
<text sub="clublinks" start="134.834" dur="0.167"> БРИВЕЕ ДЕНЕС, Ен-Би-Си потврди дека ова утро. </text>
<text sub="clublinks" start="135.001" dur="0.3"> НА ОВОЈ Утро. </text>
<text sub="clublinks" start="135.301" dur="0.067"> НА ОВОЈ Утро. ДЕМОКРАТИ </text>
<text sub="clublinks" start="135.368" dur="0.234"> НА ОВОЈ Утро. ДЕМОКРАТИ И </text>
<text sub="clublinks" start="135.602" dur="0.2"> НА ОВОЈ Утро. ДЕМОКРАТИ И РЕПУБЛИКАНИ </text>
<text sub="clublinks" start="135.802" dur="0.233"> ДЕМОКРАТИ И РЕПУБЛИКАНИ </text>
<text sub="clublinks" start="136.035" dur="0.067"> ПОВИК НА ДЕМОКРАТИ И РЕПУБЛИКАНИ </text>
<text sub="clublinks" start="136.102" dur="0.534"> ДЕМОКРАТИ И РЕПУБЛИКАНИ ПОВИК ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="136.636" dur="1.268"> ДЕМОКРАТИ И РЕПУБЛИКАНИ ПОВИК ЗА АН </text>
<text sub="clublinks" start="137.904" dur="0.567"> ДЕМОКРАТИТЕ И РЕПУБЛИКАНИТЕ ПОВИКОТ ЗА ИСПИТУВАЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="138.471" dur="0.234"> ПОВИК ЗА ИСПИТУВАATIONЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="138.705" dur="0.133"> ПОВИК ЗА ИСПИТУВАATIONЕ. ТРАЦИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="138.838" dur="0.434"> ПОВИК ЗА ИСПИТУВАATIONЕ. ТРАЦИ ПОТИЦИ, </text>
<text sub="clublinks" start="139.272" dur="1.902"> ПОВИК ЗА ИСПИТУВАATIONЕ. ТРАЦИ ПОТИЦИ, Ен-Би-Си </text>
<text sub="clublinks" start="141.174" dur="0.534"> ПОВИК ЗА ИСПИТУВАATIONЕ. ТРАЦИ ПОТИЦИ, НБС ВЕСТИ. </text>
<text sub="clublinks" start="141.708" dur="0.167"> ТРАЦИ ПОТИЦИ, НБС ВЕСТИ. </text>
<text sub="clublinks" start="141.875" dur="0.1"> ТРАЦИ ПОТИЦИ, НБС ВЕСТИ. >>> </text>
<text sub="clublinks" start="141.975" dur="0.066"> ТРАЦИ ПОТИЦИ, НБС ВЕСТИ. >>> ВИРУС </text>
<text sub="clublinks" start="142.041" dur="0.234"> ТРАЦИ ПОТИЦИ, НБС ВЕСТИ. >>> ВИРУС Е </text>
<text sub="clublinks" start="142.275" dur="0.167"> ТРАЦИ ПОТИЦИ, НБС ВЕСТИ. >>> Вирусот е распространет </text>
<text sub="clublinks" start="142.442" dur="0.267"> ТРАЦИ ПОТИЦИ, НБС ВЕСТИ. >>> Вирусот е побрз </text>
<text sub="clublinks" start="142.709" dur="0.167"> >>> Вирусот е побрз </text>
<text sub="clublinks" start="142.876" dur="0.133"> >>> ВИРУС Е ПРОДОЛУВА ПОБРЗАН ВО </text>
<text sub="clublinks" start="143.009" dur="0.534"> >>> Вирусот е побрзо распространет во Орегон </text>
<text sub="clublinks" start="143.543" dur="1.034"> >>> Вирусот е побрзо распространет во Орегон КАКО </text>
<text sub="clublinks" start="144.577" dur="0.234"> >>> Вирусот е побрзо распространет во Орегон како што е добро, </text>
<text sub="clublinks" start="144.811" dur="0.233"> >>> ВИРУС СЕ ПРОДОЛУВА ПОБЕДНО ВО ОРГЕОН КАКО Добро, ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="145.044" dur="0.367"> >>> Вирусот е побрзо распространет во Орегон како добро, за Три </text>
<text sub="clublinks" start="145.411" dur="0.267"> ВО ОРГЕОН КАКО ДОБРО, ЗА Три </text>
<text sub="clublinks" start="145.678" dur="0.1"> ВО ОРГЕОН КАКО ДОБРО, ЗА ТРИ СТРАНА </text>
<text sub="clublinks" start="145.778" dur="0.101"> ВО ОРГЕОН КАКО ДОБРО, ЗА ТРИ СТРАТНИ ДЕН </text>
<text sub="clublinks" start="145.879" dur="0.1"> ВО ОРГЕОН КАКО ДОБРО, ЗА ТРИ СТРАТИНИ ДЕН, ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="145.979" dur="0.1"> ВО ОРГЕОН КАКО ДОБРО, ЗА ТРИ СТРАТИНИ ДЕН, ТАА ОВА </text>
<text sub="clublinks" start="146.079" dur="0.7"> ВО ОРГЕОН КАКО ДОБРО, ЗА ТРИ СТРАТВНИ ДЕНИ, ОВИЕ СИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="146.779" dur="0.167"> СВЕТНИ ДЕНИ, ТИЕ СИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="146.946" dur="0.1"> СТРАТВНИ ДЕН, ТОА ИМА ПОСТОЕ </text>
<text sub="clublinks" start="147.046" dur="0.067"> СВЕТНИ ДЕНИ, ТИЕ СЕ СЕКОГАШ </text>
<text sub="clublinks" start="147.113" dur="0.134"> СВЕТНИ ДЕНИ, ТИЕ СЕ СЛЕДАТ НА САМО 200 </text>
<text sub="clublinks" start="147.247" dur="0.233"> СТРАТВНИ ДЕН, ТОА ИМА СЕ ДА СЕ СЛУ LEБИ ДА СЕКОЈ 200 НОВИ </text>
<text sub="clublinks" start="147.48" dur="0.734"> СВЕТНИ ДЕН, ТОА ИМА СЕ СЛОБОДНИ 200 нови случаи </text>
<text sub="clublinks" start="148.214" dur="2.903"> СВЕТНИ ДЕН, ТОА ИМА СЕ СЛЕДАТ НА СЛОБОДНИТЕ 200 НОВИ СЛУЧАИ ПО </text>
<text sub="clublinks" start="151.117" dur="0.534"> СВЕТНИ ДЕНИ, ТИЕ ДА СЕ СЛЕДАТ НА ПОСЛЕДНИТЕ 200 НОВИ СЛУДИ ПО ДЕН. </text>
<text sub="clublinks" start="151.651" dur="0.3"> НА САМО 200 НОВИ СЛУЧАИ ПО ДЕН. </text>
<text sub="clublinks" start="151.951" dur="0.134"> НА САМО 200 НОВИ СЛУЧАИ ПО ДЕН. ВЕДНИК </text>
<text sub="clublinks" start="152.085" dur="0.133"> НА САМО 200 НОВИ СЛУЧАИ ПО ДЕН. СЕДЕЛСКИ САМО, </text>
<text sub="clublinks" start="152.218" dur="0.1"> НА САМО 200 НОВИ СЛУЧАИ ПО ДЕН. ВЕДНИЦ САМО, ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="152.318" dur="0.1"> НА САМО 200 НОВИ СЛУЧАИ ПО ДЕН. ВЕДЕЛСКИ САМО, ОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="152.418" dur="0.801"> НА САМО 200 НОВИ СЛУЧАИ ПО ДЕН. ВЕДНИК САМО, ОВИЕ 247 </text>
<text sub="clublinks" start="153.219" dur="0.167"> ВЕДНИК САМО, ОВИЕ 247 </text>
<text sub="clublinks" start="153.386" dur="1.568"> ПЕТНИК САМО, ОВИЕ СЕ 247 НОВИ </text>
<text sub="clublinks" start="154.954" dur="0.568"> СЕДЕЛСКИ САМО, ОВИЕ СВЕТЕ 247 НОВИ ИНФЕКЦИИ. </text>
<text sub="clublinks" start="155.522" dur="0.133"> НОВИ ИНФЕКЦИИ </text>
<text sub="clublinks" start="155.655" dur="0.133"> НОВИ ИНФЕКЦИИ А </text>
<text sub="clublinks" start="155.788" dur="0.067"> НОВИ ИНФЕКЦИИ ТРЕТИНА </text>
<text sub="clublinks" start="155.855" dur="0.134"> НОВИ ИНФЕКЦИИ ТРЕТИ НА </text>
<text sub="clublinks" start="155.989" dur="0.233"> НОВИ ИНФЕКЦИИ Третина од сите </text>
<text sub="clublinks" start="156.222" dur="0.167"> НОВИ ИНФЕКЦИИ Третина од сите случаи </text>
<text sub="clublinks" start="156.389" dur="0.267"> НОВИ ИНФЕКЦИИ Третина од сите случаи во </text>
<text sub="clublinks" start="156.656" dur="0.3"> НОВИ ИНФЕКЦИИ Третина од сите случаи во орегон </text>
<text sub="clublinks" start="156.956" dur="0.201"> Третина од сите случаи во орегон </text>
<text sub="clublinks" start="157.157" dur="0.1"> Третина од сите случаи во оригинална грешка </text>
<text sub="clublinks" start="157.257" dur="0.066"> Третина од сите случаи во ОРГЕОН СИНСКИ МАРТ </text>
<text sub="clublinks" start="157.323" dur="0.701"> Третина од сите случаи во орегон СИНСКО МАРТ НА </text>
<text sub="clublinks" start="158.024" dur="3.637"> Една третина од сите случаи во портокалова здружение март </text>
<text sub="clublinks" start="161.661" dur="0.434"> Третина од сите случаи во оригинална март март се пријавени </text>
<text sub="clublinks" start="162.095" dur="0.333"> Третина од сите случаи во портокалови СИНСКИ МАРТ СЕ ИЗВЕДЕНИ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="162.428" dur="0.201"> ИЗВЕСТУВА СО МАРТ МАРТ ОД </text>
<text sub="clublinks" start="162.629" dur="0.1"> СИНКО МАРТ СЕ ИЗВЕСТУВА ДА СЕ ПРАВО </text>
<text sub="clublinks" start="162.729" dur="0.1"> СИНКО МАРТ СЕ ИЗВЕДУВА ВО САМО </text>
<text sub="clublinks" start="162.829" dur="0.1"> СИНКО МАРТ СЕ РЕПИСУВА ВО САМО ПАТОТ </text>
<text sub="clublinks" start="162.929" dur="0.234"> СИНКО МАРТ СЕ РЕПОВИРА ДА СЕ ДОСТАВ ДВЕASTЕ </text>
<text sub="clublinks" start="163.163" dur="0.266"> ПОВЕCEЕ МАРТ МАРТ ОД СЕКОЈ ПАРТИ ДВЕ СЕДНИЦИ. </text>
<text sub="clublinks" start="163.429" dur="0.201"> ВИСТИНИТЕ ДВЕЕ ДВИ НЕДЕЛА. </text>
<text sub="clublinks" start="163.63" dur="0.1"> ВИСТИНИТЕ ДВЕЕ ДВИ НЕДЕЛА. ОВДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="163.73" dur="0.1"> ВИСТИНИТЕ ДВЕЕ ДВИ НЕДЕЛА. ОВИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="163.83" dur="0.133"> ВИСТИНИТЕ ДВЕЕ ДВИ НЕДЕЛА. ОВДЕ СЕГА </text>
<text sub="clublinks" start="163.963" dur="0.201"> ВИСТИНИТЕ ДВЕЕ ДВИ НЕДЕЛА. ОВДЕ СЕГА </text>
<text sub="clublinks" start="164.164" dur="0.2"> ВИСТИНИТЕ ДВЕЕ ДВИ НЕДЕЛА. ОВДЕ СЕГА ПОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="164.364" dur="0.3"> ВИСТИНИТЕ ДВЕЕ ДВИ НЕДЕЛА. ОВДЕ СЕГА ПОВЕЕ ПОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="164.664" dur="0.2"> ОВДЕ СЕГА ПОВЕЕ ПОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="164.864" dur="0.134"> СЕГА СЕГА ПОВЕЕ ОД 8300 </text>
<text sub="clublinks" start="164.998" dur="0.133"> ОВОЈДЕ СЕ СЕГА ПОВЕANЕ ОД 8300 ВКУПНО </text>
<text sub="clublinks" start="165.131" dur="0.234"> ОВОЈДЕ СЕ СЕГА ПОВЕЕ ОД 8300 ВКУПНО СЛУЧАИ </text>
<text sub="clublinks" start="165.365" dur="0.133"> ОВДЕ СЕГА СЕ ПОВЕЕ ОД 8300 ВКУПНО СЛУЧАИ СТАТВИДИ. </text>
<text sub="clublinks" start="165.498" dur="0.2"> 8300 ВКУПНО СЛУЧАИ СТАТВИДЕД. </text>
<text sub="clublinks" start="165.698" dur="0.1"> 8300 ВКУПНО СЛУЧАИ СТАТВИДЕД. >>> </text>
<text sub="clublinks" start="165.798" dur="0.101"> 8300 ВКУПНО СЛУЧАИ СТАТВИДЕД. >>> ГОВ. </text>
<text sub="clublinks" start="165.899" dur="0.133"> >>> ГОВ. </text>
<text sub="clublinks" start="166.032" dur="0.501"> >>> ГОВ. К. </text>
<text sub="clublinks" start="166.533" dur="0.433"> >>> ГОВ. К БРАН </text>
<text sub="clublinks" start="166.966" dur="0.467"> >>> ГОВ. K ПРЕДУПРЕДУВАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="167.433" dur="0.267"> >>> ГОВ. К БРАНСНИ ПРЕДУПРЕДУВАARЕ </text>
<text sub="clublinks" start="167.7" dur="0.334"> К БРАНСНИ ПРЕДУПРЕДУВАARЕ </text>
<text sub="clublinks" start="168.034" dur="0.1"> К БРАНСКИ ПРЕДУПРЕДУВАЕ НА ПОДАТОЦИ, РЕСТАУРАНТИ, </text>
<text sub="clublinks" start="168.134" dur="0.2"> К БРАНСКИ ПРЕДУПРЕДУВАЕ ЗАБАВИ, РЕСТАУРАНТИ, ДРУГИ </text>
<text sub="clublinks" start="168.334" dur="0.1"> К БРАНСКИ ПРЕДУПРЕДУВАARЕ ЗАБАВИ, РЕСТАУРАНТИ, ДРУГИ БИЗНИС </text>
<text sub="clublinks" start="168.434" dur="0.201"> РЕСТАРНИ, ДРУГИ БИЗНИС </text>
<text sub="clublinks" start="168.635" dur="0.3"> РЕСТАРНИЦИ, ДРУГИ БИЗНИСИ МОAYЕ </text>
<text sub="clublinks" start="168.935" dur="2.703"> РЕСТАРНИТЕ, ДРУГИ БИЗНИСИ МОЕ да бидат </text>
<text sub="clublinks" start="171.638" dur="0.4"> РЕСТАРНАТИТЕ, ДРУГИ БИЗНИСИ МОЕ ДА БИДЕ ДА БИДНО </text>
<text sub="clublinks" start="172.038" dur="0.234"> РЕСТАВАНИТЕ, ДРУГИ БИЗНИСИ МОЕ ДА СЕ СТРАНЕТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="172.272" dur="0.2"> РЕСТАРНАТИТЕ, ДРУГИ БИЗНИСИ МОЕ ДА СЕ РАБОТИ ДА СЕ ЗАГЛАСАТ </text>
<text sub="clublinks" start="172.472" dur="0.333"> РЕСТАРНАТИТЕ, ДРУГИ БИЗНИСИ МОЕ ДА БИДЕ ДА ЈА ИЗБОРИ </text>
<text sub="clublinks" start="172.805" dur="0.234"> МОAYЕ да биде принуден да престане </text>
<text sub="clublinks" start="173.039" dur="0.1"> МОAYЕ ДА БИДЕ ДА ЈА ЗАБИРАТЕ ДА СЕ ЗАГРАДИТЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="173.139" dur="0.3"> ПРОТИВ. </text>
<text sub="clublinks" start="173.439" dur="0.067"> ПРОТИВ. ПОСТАВУВА </text>
<text sub="clublinks" start="173.506" dur="0.1"> ПРОТИВ. СПОРЕД </text>
<text sub="clublinks" start="173.606" dur="0.2"> ПРОТИВ. ВО СОГЛАСНОСТ СО </text>
<text sub="clublinks" start="173.806" dur="0.101"> ПРОТИВ. СО СОГЛАСНОТО НА ВИЛАМЕТТА </text>
<text sub="clublinks" start="173.907" dur="0.233"> СО СОГЛАСНОТО НА ВИЛАМЕТТА </text>
<text sub="clublinks" start="174.14" dur="0.1"> СЕ СОГЛАСУВА НА ВЕЛЕМЕТНАТА недела </text>
<text sub="clublinks" start="174.24" dur="0.501"> СО ПОДНЕСУВАЕ НА ВИЛЕМЕТНАТА недела </text>
<text sub="clublinks" start="174.741" dur="0.333"> СО ПОДНЕСУВАЕ НА ВИЛЕМЕТНАТА недела, Владиката </text>
<text sub="clublinks" start="175.074" dur="0.534"> ПОГЛАСНО СО НЕДВИЕТО НА ВИЛАМЕТ, ПРАВИЛЕ ВЛАДАТА </text>
<text sub="clublinks" start="175.608" dur="0.267"> СЕДМИЦА, ВЛАДИЧКИ ПОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="175.875" dur="0.034"> НЕДЕЛА, ВЛАДИЧКИТЕ ВЕЕ РЕЗИСУВА </text>
<text sub="clublinks" start="175.909" dur="0.1"> НЕДЕЛА, ВЛАДИЧКИТЕ ВЕ ПОГЛАВУВААТ А. </text>
<text sub="clublinks" start="176.009" dur="0.1"> НЕДЕЛА, ВЛАДИЧКИОТ СЕ ОГЛАСУВА ОД РЕАНИРАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="176.109" dur="0.233"> НЕДЕЛА, ВЛАДИЧКИОТ СЕ ОГЛЕДУВА РЕЗИЗИРАЕ ОД ОСТАВЕТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="176.342" dur="0.234"> НЕДЕЛА, ВЛАДИЧКИТЕ ВЕЕ ДА РИЗГОВОРИТЕ ОД ОД ОД ДОМОТ </text>
<text sub="clublinks" start="176.576" dur="0.3"> НЕДЕЛА, ВЛАДИЧКИОТ СЕ вели дека РЕСИСУВАINGЕ ОД ПОСТАВИТЕ НА ДОМ РОД </text>
<text sub="clublinks" start="176.876" dur="0.167"> РЕСИРАЕ НА ПОСТАВУВА ATЕ НА ДОМ РОД </text>
<text sub="clublinks" start="177.043" dur="0.067"> РЕСИРАЕ НА ПОСТАВУВА HЕ НА ДОМ ДОГОВОР е Е </text>
<text sub="clublinks" start="177.11" dur="0.067"> РЕСИРАЕ НА ПОСТАВУВА HЕ НА ДОМ ДОГОВОР НЕ е </text>
<text sub="clublinks" start="177.177" dur="0.834"> РЕСИРАЕ НА ПОСТАВУВА HЕ НА ДОМ ДОГОВОР НЕ Е НЕГО </text>
<text sub="clublinks" start="178.011" dur="0.2"> РЕСИСТИРАЕ НА ПОСТАВУВА ATЕ НА ДОМ ДОГОВОР НЕ Е ДА СЕ ПРЕГЛЕДИ </text>
<text sub="clublinks" start="178.211" dur="0.467"> РЕСИРАЕ НА ПОСТАВУВАЕ НА ДОМ ДОГОВОР НЕ Е НЕГОВО ДОГОВОРЕН пристап. </text>
<text sub="clublinks" start="178.678" dur="0.2"> НЕ Е НЕ СЕ ПРЕГОРАНА ПРИСТАП. </text>
<text sub="clublinks" start="178.878" dur="0.1"> НЕ Е НЕ СЕ ПРЕГОРАНА ПРИСТАП. ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="178.978" dur="0.1"> НЕ Е НЕ СЕ ПРЕГОРАНА ПРИСТАП. ЗА СЕГА, </text>
<text sub="clublinks" start="179.078" dur="0.067"> НЕ Е НЕ СЕ ПРЕГОРАНА ПРИСТАП. ЗА СЕГА, НЕ </text>
<text sub="clublinks" start="179.145" dur="0.367"> НЕ Е НЕ СЕ ПРЕГОРАНА ПРИСТАП. ЗА СЕГА, СЕ Е </text>
<text sub="clublinks" start="179.512" dur="0.601"> НЕ Е НЕ СЕ ПРЕГОРАНА ПРИСТАП. ЗА СЕГА, СЕ ЕМАШИЗИРАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="180.113" dur="0.267"> ЗА СЕГА, СЕ ЕМАШИЗИРАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="180.38" dur="0.3"> ЗА СЕГА, СЕ ЕМАШИЗИРАЕ ЛИЧНО </text>
<text sub="clublinks" start="180.68" dur="0.133"> ЗА СЕГА, СЕ ЕМАЗИЗИРАЕ НА ЛИЧНИОТ ОДГОВОРНОСТ, </text>
<text sub="clublinks" start="180.813" dur="0.101"> ЗА СЕГА, НЕ ЕМАЗИЗИРА PЕ НА ЛИЧНИОТ ОДГОВОРНОСТ, ПРАШАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="180.914" dur="0.233"> ЛИЧНО ОДГОВОРНОСТ, ПРАШАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="181.147" dur="0.034"> ЛИЧНО ОДГОВОРНОСТ, ПРАШАЕ НА ЛУЕ </text>
<text sub="clublinks" start="181.181" dur="0.367"> ЛИЧНО ОДГОВОРНОСТ, ПРАШАЕ НА Луѓето </text>
<text sub="clublinks" start="181.548" dur="0.433"> ЛИЧНО ОДГОВОРНОСТ, ПРАШАЕ НА ЛУЕТО ДА СЕ СОГЛАСАТ </text>
<text sub="clublinks" start="181.981" dur="0.467"> ЛИЧНО ОДГОВОРНОСТ, ПРАШАЕ НА Луѓето да носат маски </text>
<text sub="clublinks" start="182.448" dur="0.167"> ЛИЧНО ОДГОВОРНОСТ, ПРАШАЕ НА ЛУЕ ДА СЕ СОГЛАСУВААТ МАСКИ </text>
<text sub="clublinks" start="182.615" dur="0.334"> ЛИЧНО ОДГОВОРНОСТ, ПРАШАЕ НА Луѓето да носат маски од надвор </text>
<text sub="clublinks" start="182.949" dur="0.267"> Луѓето да ги носат маскиите надвор </text>
<text sub="clublinks" start="183.216" dur="0.334"> Луѓето да ги носат маските надвор од јавниот, </text>
<text sub="clublinks" start="183.55" dur="0.467"> Луѓето да ги носат маските надвор во јавната, и </text>
<text sub="clublinks" start="184.017" dur="0.433"> Луѓето да ги носат маските надвор во јавната, и исто така </text>
<text sub="clublinks" start="184.45" dur="0.334"> Луѓето да ги носат маските надвор во јавната, и исто така </text>
<text sub="clublinks" start="184.784" dur="0.734"> Луѓето да ги носат маските надвор во јавната, а исто така и во праксата </text>
<text sub="clublinks" start="185.518" dur="0.234"> ЈАВНО, И ДА СЕ ДО ПРАКТИКОТ </text>
<text sub="clublinks" start="185.752" dur="3.336"> ЈАВНО, И ДА СЕ ПРАКТИКО СОЦИЈАЛНО </text>
<text sub="clublinks" start="189.088" dur="0.568"> ЈАВНО, И ДА СЕ ДО ПРАКТИКОТ Социјално растојание. </text>
<text sub="clublinks" start="189.656" dur="0.267"> СОЦИЈАЛНО ДИСТАНЦИРАЊЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="189.923" dur="0.066"> СОЦИЈАЛНО ДИСТАНЦИРАЊЕ. РЕАКЦИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="189.989" dur="0.134"> СОЦИЈАЛНО ДИСТАНЦИРАЊЕ. РЕАКЦИЈАТА Е </text>
<text sub="clublinks" start="190.123" dur="0.167"> СОЦИЈАЛНО ДИСТАНЦИРАЊЕ. РЕАКЦИЈАТА Е ЛУЕ </text>
<text sub="clublinks" start="190.29" dur="0.066"> СОЦИЈАЛНО ДИСТАНЦИРАЊЕ. РЕАКЦИЈАТА Е ЛИЦЕ ПРИСТАП </text>
<text sub="clublinks" start="190.356" dur="0.301"> СОЦИЈАЛНО ДИСТАНЦИРАЊЕ. РЕАКЦИЈАТА Е ЛУЕТЕ СЕ ОГЛАСУВАТЕ СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="190.657" dur="0.2"> РЕАКЦИЈАТА Е ЛУЕТЕ СЕ ОГЛАСУВАТЕ СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="190.857" dur="0.067"> РЕАКЦИЈАТА Е ЛУЕТЕ СЕ ОГЛАСУВА НАЈДОБРИОТ </text>
<text sub="clublinks" start="190.924" dur="0.567"> РЕАКЦИЈАТА Е ЛУЕТЕ СЕ ОГЛАСУВА НА НАЈДОБРИОТ НАЧИН </text>
<text sub="clublinks" start="191.491" dur="1.868"> РЕАКЦИЈАТА Е ЛУЕТЕ СЕ ОГЛАСУВА НА НАЈДОБРИОТ НАЧИН ДА </text>
<text sub="clublinks" start="193.359" dur="0.568"> РЕАКЦИЈАТА Е ЛУЕТЕ СЕ ОГЛАСИТЕ НА НАЈДОБРИОТ НАЧИН ЗА ОТВОРАЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="193.927" dur="0.166"> НАЈДОБРИОТ НАЧИН ДА СЕ ОТВОРИТЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="194.093" dur="0.201"> НАЈДОБРИОТ НАЧИН ДА СЕ ОТВОРИТЕ. >> >> </text>
<text sub="clublinks" start="194.294" dur="0.033"> НАЈДОБРИОТ НАЧИН ДА СЕ ОТВОРИТЕ. >> Новинар: </text>
<text sub="clublinks" start="194.327" dur="0.1"> НАЈДОБРИОТ НАЧИН ДА СЕ ОТВОРИТЕ. >> Новинар: А </text>
<text sub="clublinks" start="194.427" dur="0.167"> НАЈДОБРИОТ НАЧИН ДА СЕ ОТВОРИТЕ. >> Новинар: Многу </text>
<text sub="clublinks" start="194.594" dur="0.3"> НАЈДОБРИОТ НАЧИН ДА СЕ ОТВОРИТЕ. >> Новинар: МНОГУ ОД </text>
<text sub="clublinks" start="194.894" dur="0.234"> НАЈДОБРИОТ НАЧИН ДА СЕ ОТВОРИТЕ. >> Новинар: Многу жители </text>
<text sub="clublinks" start="195.128" dur="0.167"> >> Новинар: Многу жители </text>
<text sub="clublinks" start="195.295" dur="0.166"> >> Репортер: Многу жители велат </text>
<text sub="clublinks" start="195.461" dur="0.101"> >> Новинар: Многу жители велат, </text>
<text sub="clublinks" start="195.562" dur="0.1"> >> Репортер: МНОГУ РОДИВНИЦИ: СЕ СЕ СЕ СЕ ПРАААТ </text>
<text sub="clublinks" start="195.662" dur="0.267"> >> Новинар: Многу жители велат дека тие сè уште многу </text>
<text sub="clublinks" start="195.929" dur="0.267"> САКАТЕ СИТЕ СЕ МОНО </text>
<text sub="clublinks" start="196.196" dur="0.1"> САКАТЕ ДА СЕ СЕ ДОГОВОРИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="196.296" dur="0.667"> ВЕЛИТЕТЕ СИТЕ СЕ ДОГОВОРОТ ЗАВРШНО ОД НАС </text>
<text sub="clublinks" start="196.963" dur="1.034"> ВЕЕТЕ СИТЕ СЕ ДЕКА МНОГУ БЕЗ БЕЗБЕДНО ЗА ПОВЕД-19 </text>
<text sub="clublinks" start="197.997" dur="0.267"> ВЕЕТЕ СЕ СЕ СЕКОГАШ ДОГОВОР ЗА ПОВЕД-19, </text>
<text sub="clublinks" start="198.264" dur="0.301"> ВЕAYЕТЕ СИТЕ СЕ ДЕКА МНОГУ БЕЗ БЕЗБЕДНО ЗА ПОВЕД-19, ТИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="198.565" dur="0.2"> ОДГОВОРНО ОД ПОВЕД-19, ТИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="198.765" dur="0.066"> ОДГОВОРНО ЗА ПОВЕДОТ-19, ОТКАС ТАКА </text>
<text sub="clublinks" start="198.831" dur="0.101"> ОДГОВОРНО ОД ПОВЕД-19-та, мислат </text>
<text sub="clublinks" start="198.932" dur="0.2"> ОДГОВОРНО ОД ПОВЕД-19, ОТВОРИТЕ ДРАВА </text>
<text sub="clublinks" start="199.132" dur="0.133"> ОДГОВОРНО ОД ПОВЕД-19, ТЕА ДА СЕ РАЗГЛЕДУВА ДРАВАТА </text>
<text sub="clublinks" start="199.265" dur="0.234"> ОДГОВОРНО ОД ПОВЕД-19, ТЕА МИСЛАТ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ РАЗГОВОРИ ДР STАВОТ </text>
<text sub="clublinks" start="199.499" dur="0.3"> ОДГОВОРНО ОД ПОВЕД-19, ТЕА МИСЛАТ ДРАВНИОТ ДА БИДЕ МНОГУ </text>
<text sub="clublinks" start="199.799" dur="0.267"> МИСЛИТЕ ДРАВАТА ДА БИДЕ МНОГУ </text>
<text sub="clublinks" start="200.066" dur="0.1"> МИСЛИТЕ ДРАВНИОТ ДА БИДЕ МНОГУ ВНИГОВОРНО </text>
<text sub="clublinks" start="200.166" dur="0.134"> МИСЛИТЕ ДРАВНИОТ ДА БИДЕ МНОГУ ВНИГОВОРНО ДВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="200.3" dur="0.567"> РАЗГЛЕДАТЕ ДРАВНИОТ ДА БИДЕТЕ МНОГУ ВНИМАТНО ПРЕДВЕДУВАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="200.867" dur="0.133"> РАЗГЛЕДУВАТЕ ДРАВНИОТ ДА БИДЕТЕ МНОГУ ВНИМАТНО ПРЕДМЕТНО ПРЕДВЕДУВАЕ СО </text>
<text sub="clublinks" start="201" dur="0.301"> ВНИМАНИЕ ДВЕЕ НА ПРЕД СО СО </text>
<text sub="clublinks" start="201.301" dur="0.533"> ВНИМАНИЕ ДВЕЕ ПРЕД СО СЕГА. </text>
<text sub="clublinks" start="201.834" dur="0.167"> БИЛО ШТО. </text>
<text sub="clublinks" start="202.001" dur="0.034"> БИЛО ШТО. >> >> </text>
<text sub="clublinks" start="202.035" dur="0.133"> БИЛО ШТО. >> јас </text>
<text sub="clublinks" start="202.168" dur="0.2"> БИЛО ШТО. НЕ СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="202.368" dur="0.201"> БИЛО ШТО. НЕ МИСЛАМ </text>
<text sub="clublinks" start="202.569" dur="0.2"> БИЛО ШТО. >> Јас не мислам дека Орегон </text>
<text sub="clublinks" start="202.769" dur="0.267"> БИЛО ШТО. >> ДА НЕ МИСЛАМ ОРГЕОН МОРА ДА БИДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="203.036" dur="0.167"> >> ДА НЕ МИСЛАМ ОРГЕОН МОРА ДА БИДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="203.203" dur="0.1"> >> Не мислам дека Орегон треба да биде </text>
<text sub="clublinks" start="203.303" dur="0.2"> >> Јас НЕ мислам дека Орегон треба да биде многу </text>
<text sub="clublinks" start="203.503" dur="0.133"> >> Јас НЕ мислам дека Орегон треба да биде многу агресивен </text>
<text sub="clublinks" start="203.636" dur="0.167"> >> Јас НЕ мислам дека Орегон треба да биде многу агресивен за </text>
<text sub="clublinks" start="203.803" dur="0.267"> >> Јас НЕ мислам дека Орегон треба да биде многу агресивен за движење </text>
<text sub="clublinks" start="204.07" dur="0.267"> БИДЕТЕ МНОГУ АГГРЕСИВНО ЗА ДВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="204.337" dur="0.167"> БИДЕТЕ МНОГУ АГГРЕСИВНО ЗА ПРЕДВЕДУВАЕ НА ПРЕДВОР </text>
<text sub="clublinks" start="204.504" dur="0.1"> БИДЕТЕ МНОГУ АГГРЕСИВНО ЗА ПОВЕЕ НА ПРЕДВОДОТ ОБИДУВАЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="204.604" dur="0.133"> ОДГОВОРНО ОБОДУВАЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="204.737" dur="0.134"> ОДГОВОРНО ОБОДУВАЕ. Јас </text>
<text sub="clublinks" start="204.871" dur="0.067"> ОДГОВОРНО ОБОДУВАЕ. ЈАС МИСЛАМ </text>
<text sub="clublinks" start="204.938" dur="0.1"> ОДГОВОРНО ОБОДУВАЕ. САКАМ </text>
<text sub="clublinks" start="205.038" dur="0.1"> ОДГОВОРНО ОБОДУВАЕ. Мислам дека добивме </text>
<text sub="clublinks" start="205.138" dur="0.2"> ОДГОВОРНО ОБОДУВАЕ. Мислам дека добивме </text>
<text sub="clublinks" start="205.338" dur="0.234"> ОДГОВОРНО ОБОДУВАЕ. Мислам дека добивме многу </text>
<text sub="clublinks" start="205.572" dur="0.767"> ОДГОВОРНО ОБОДУВАЕ. Мислам дека добивме многу </text>
<text sub="clublinks" start="206.339" dur="0.133"> ОДГОВОРНО ОБОДУВАЕ. Мислам дека добивме многу други </text>
<text sub="clublinks" start="206.472" dur="3.938"> Мислам дека добивме многу други </text>
<text sub="clublinks" start="210.41" dur="0.433"> Мислам дека добивме многу други земји </text>
<text sub="clublinks" start="210.843" dur="0.201"> Мислам дека добивме многу други земји и </text>
<text sub="clublinks" start="211.044" dur="0.3"> Мислам дека добивме многу други земји и </text>
<text sub="clublinks" start="211.344" dur="0.133"> Мислам дека добивме многу други земји и ДЕЦЛИНА </text>
<text sub="clublinks" start="211.477" dur="0.301"> Мислам дека добивме многу други држави и нив </text>
<text sub="clublinks" start="211.778" dur="0.2"> Земји и нив </text>
<text sub="clublinks" start="211.978" dur="0.1"> ЗЕМЈИТЕ И ДЕКЛИНИТЕ ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="212.078" dur="0.067"> ЗЕМЈИ И ДЕКЛИНИТЕ СЕ ПОГЛАВИ </text>
<text sub="clublinks" start="212.145" dur="0.133"> ЗЕМЈИ И ДЕКЛИНИТЕ СЕ ГЛЕДАТ НА А. </text>
<text sub="clublinks" start="212.278" dur="0.301"> ЗЕМЈИ И ДЕКЛИНИТЕ СЕ ГО ГЛЕДАТ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="212.579" dur="0.133"> ЗЕМЈИТЕ И ДЕКЛИНИТЕ СЕ ГЛЕДАТ ДО СВЕТЕ, </text>
<text sub="clublinks" start="212.712" dur="0.3"> ЗЕМЈИТЕ И ДЕКЛИНИТЕ СЕ ГЛЕДАТ ДО СЕКОЈ, ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="213.012" dur="0.201"> ПОГЛАВИ СЕ НА СЕКОЈ, ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="213.213" dur="0.1"> ПОГЛАВИ СЕ НА СЕКОЈ, ОВИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="213.313" dur="0.1"> ДА ГО ГЛЕДАТЕ ДО ЦЕЛО, ТОА САМО </text>
<text sub="clublinks" start="213.413" dur="0.1"> ПОГЛЕДАТЕ ДО СЕКОЈОТ, ТОА Е ДА СЕ БИДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="213.513" dur="0.133"> ДА ГО ГЛЕДАТЕ ДО ЦЕЛО, ТОА ДА СЕ ПРАВО </text>
<text sub="clublinks" start="213.646" dur="0.234"> ДА ГО ГЛЕДАТЕ ДО ЦЕЛО, ТОА Е ДА СЕ ПРАВИ А </text>
<text sub="clublinks" start="213.88" dur="0.334"> ДА ГО ГЛЕДАТЕ ДО ЦЕЛО, ТОА ДА СЕ РАБОТЕ ЛАТ </text>
<text sub="clublinks" start="214.214" dur="0.233"> ТОА ДА СЕ РАБОТЕ МНОГУ </text>
<text sub="clublinks" start="214.447" dur="0.067"> ТОА ДА СЕ РАБОТЕ МНОГО ПРАВО </text>
<text sub="clublinks" start="214.514" dur="0.167"> ТОА ДА СЕ РАБОТЕТЕ ПРАВО ПРАВО </text>
<text sub="clublinks" start="214.681" dur="0.1"> СЕ ПРАВЕЕ ДА СЕ ПРАВО СЕ ПРАВО СО ОД ОБЕУВАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="214.781" dur="0.167"> СИТЕ ДА СЕ РАБОТЕ МНОГО ПРАВО СО ОД ОСТАНУВА SHЕ </text>
<text sub="clublinks" start="214.948" dur="0.3"> ДА СЕ РАБОТЕ МНОГО ПРАВО СО ОД ОТВОРУВАЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="215.248" dur="0.167"> ПРАВО ПО ОД ОТВОРАЕ ЗАВРШИ. </text>
<text sub="clublinks" start="215.415" dur="0.2"> ПРАВО ПО ОД ОТВОРАЕ ЗАВРШИ. >> >> </text>
<text sub="clublinks" start="215.615" dur="0.067"> ПРАВО ПО ОД ОТВОРАЕ ЗАВРШИ. >> Новинар: </text>
<text sub="clublinks" start="215.682" dur="0.066"> ПРАВО ПО ОД ОТВОРАЕ ЗАВРШИ. >> Новинар: Е </text>
<text sub="clublinks" start="215.748" dur="0.234"> ПРАВО ПО ОД ОТВОРАЕ ЗАВРШИ. >> Новинар: Е Е </text>
<text sub="clublinks" start="215.982" dur="0.133"> ПРАВО ПО ОД ОТВОРАЕ ЗАВРШИ. >> Новинар: Е БРОЈОТ </text>
<text sub="clublinks" start="216.115" dur="0.334"> ПРАВО ПО ОД ОТВОРАЕ ЗАВРШИ. >> Новинар: Е БРОЈ НА </text>
<text sub="clublinks" start="216.449" dur="0.267"> >> Новинар: Е БРОЈ НА </text>
<text sub="clublinks" start="216.716" dur="0.1"> >> Новинар: Е БРОЈ НА ПОВЕД-19 </text>
<text sub="clublinks" start="216.816" dur="0.134"> >> Новинар: Е БРОЈ НА СЛУЧАЈ НА ПОВЕД-19 </text>
<text sub="clublinks" start="216.95" dur="0.2"> >> Новинар: Е БРОЈ НА КАВИД-19 СЛУЧАЈ НА СЛУЧАИ </text>
<text sub="clublinks" start="217.15" dur="0.3"> >> Новинар: Е БРОЈ НА ПОВРШИНИ ПОВРШИНИ-19 случаи </text>
<text sub="clublinks" start="217.45" dur="0.234"> СОВЕТНИЦИ-19 СЛУБИ ПОСТОИ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="217.684" dur="0.1"> СОВЕТИ-19 СЛУБИ ПОСЛЕДИ ВО ОРГЕОН, </text>
<text sub="clublinks" start="217.784" dur="0.1"> СОВЕТНИЦИ-19 СЛУБИ ПОСЛЕДИ ВО ОРГЕОН, ГОВ. </text>
<text sub="clublinks" start="217.884" dur="0.2"> ОРЕГОН, ГОВ. </text>
<text sub="clublinks" start="218.084" dur="0.467"> ОРЕГОН, ГОВ. БРАВ </text>
<text sub="clublinks" start="218.551" dur="1.001"> ОРЕГОН, ГОВ. СИТЕ РАБОТИ </text>
<text sub="clublinks" start="219.552" dur="0.501"> ОРЕГОН, ГОВ. РЕГИСТРАROЕ БРУН </text>
<text sub="clublinks" start="220.053" dur="0.267"> ОРЕГОН, ГОВ. БРУН вели дека РЕСИСУВАУВААТ УШТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="220.32" dur="0.333"> БРУН вели дека РЕСИСУВАУВААТ УШТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="220.653" dur="0.1"> БРУН вели дека реиздава уште еден престој - дома </text>
<text sub="clublinks" start="220.753" dur="0.067"> БРУН вели дека реиздава друг друг налог </text>
<text sub="clublinks" start="220.82" dur="0.067"> БРУН вели дека е повторно </text>
<text sub="clublinks" start="220.887" dur="0.1"> БРОН СЕ вели дека РЕСИСУВА ANЕ НА ДРУГО ОСТАВУВА-ДОМА ДРАВА НЕ Е </text>
<text sub="clublinks" start="220.987" dur="0.901"> БРОН вели дека РЕСИСУВАЕ НА ДРУГО ОСТАВУВА-ДОМА ДРАВ НЕ Е НЕ Е </text>
<text sub="clublinks" start="221.888" dur="0.267"> ОД ОД ДОМОТ НАРАЧКА НЕ Е ТАЈ </text>
<text sub="clublinks" start="222.155" dur="0.267"> ОСТАНЕТЕ ДО ДОМА ДР ISАВ НЕ Е ДА СЕ ПРЕГЛЕДИ </text>
<text sub="clublinks" start="222.422" dur="0.534"> ОД НАДВОРЕШНА ПОДРАВЈЕ НЕ Е ДА СЕ СОГЛАСЕН ПРИСТАП. </text>
<text sub="clublinks" start="222.956" dur="0.166"> ПРЕДГОВОРЕН пристап. </text>
<text sub="clublinks" start="223.122" dur="0.101"> ПРЕДГОВОРЕН пристап. ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="223.223" dur="0.066"> ПРЕДГОВОРЕН пристап. ЗА СЕГА, </text>
<text sub="clublinks" start="223.289" dur="0.167"> ПРЕДГОВОРЕН пристап. ЗА СЕГА, НЕ </text>
<text sub="clublinks" start="223.456" dur="0.267"> ПРЕДГОВОРЕН пристап. ЗА СЕГА, СЕ Е </text>
<text sub="clublinks" start="223.723" dur="0.2"> ПРЕДГОВОРЕН пристап. ЗА СЕГА, СЕ ПРАВИ </text>
<text sub="clublinks" start="223.923" dur="0.434"> ПРЕДГОВОРЕН пристап. ЗА СЕГА, СЕ ПРАВИ ЛУЕ </text>
<text sub="clublinks" start="224.357" dur="0.167"> ЗА СЕГА, СЕ ПРАВИ ЛУЕ </text>
<text sub="clublinks" start="224.524" dur="0.167"> ЗА СЕГА, СЕ ПРАВИ ЛУЕ ДА </text>
<text sub="clublinks" start="224.691" dur="0.066"> ЗА СЕГА, НЕ ГО ПРОДОЛ PEУВА ЛУЕ </text>
<text sub="clublinks" start="224.757" dur="0.701"> ЗА СЕГА, СЕ ПРАВИ ЛУЕ ДА ПРОДОЛИТЕ ДА </text>
<text sub="clublinks" start="225.458" dur="0.801"> ЗА СЕГА, СЕ ПРАВИ ЛУЕ ДА ПРОДОЛИТЕ ДА СЕ СОГИНА </text>
<text sub="clublinks" start="226.259" dur="0.467"> ЗА СЕГА, СЕ ПРАВИ ЛУЕ ДА ПРОДОЛИМЕ ДА СЕ ОБИДИТЕ МАСКИ, </text>
<text sub="clublinks" start="226.726" dur="0.3"> ЗА СЕГА, СЕ ПРАВИ ЛУ PEЕ ДА ПРОДОЛИМЕ ДА СЕ ОБИДИТЕ МАСКИ, НЕКОИ </text>
<text sub="clublinks" start="227.026" dur="0.201"> ДА СЕ ПРОДОЛИТЕ ДА СЕ ОБИДИТЕ маски, НЕКОИ </text>
<text sub="clublinks" start="227.227" dur="0.1"> ДА СЕ ПРОДОЛИТЕ ДА СЕ ОБИДИТЕ МАСКИ, НЕКОГАШ СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="227.327" dur="0.1"> ДА СЕ ПРОДОЛИТЕ ДА СЕ ОБИДИТЕ МАСКИ, НЕКОГАШ ТОА ДА СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="227.427" dur="0.1"> ДА СЕ ПРОДОЛИТЕ ДА СЕ ОБИДИТЕ МАСКИ, НЕКОГАШТЕ САКАТЕ ДЕКА МОЕ </text>
<text sub="clublinks" start="227.527" dur="0.734"> ДА СЕ ПРОДОЛИТЕ ДА СЕ ОБИДИТЕ МАСКИ, НЕКОГАШТЕ ВЕAYЕТЕ ДА НЕ МОЕ </text>
<text sub="clublinks" start="228.261" dur="0.434"> ДА СЕ ПРОДОЛИТЕ ДА СЕ ОБИДИТЕ МАСКИ, НЕКОГАШТЕ ВЕЕТЕ ДЕКА МОIGHЕ ДА НЕ СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="228.695" dur="0.6"> ДА СЕ ПРОДОЛИТЕ ДА СЕ ОБИДИТЕ МАСКИ, НЕКОГАШТЕ ВЕЕТЕ ДА СЕ МОЕТЕ ДА НЕ СЕ ЕДНОГО. </text>
<text sub="clublinks" start="229.295" dur="0.167"> СЛЕДЕТЕ ТОА МОЕТЕ НЕ Е ДА СЕ ЕНЕГО. </text>
<text sub="clublinks" start="229.462" dur="0.033"> СЛЕДЕТЕ ТОА МОЕТЕ НЕ Е ДА СЕ ЕНЕГО. >> >> </text>
<text sub="clublinks" start="229.495" dur="0.067"> СЛЕДЕТЕ ТОА МОЕТЕ НЕ Е ДА СЕ ЕНЕГО. >> јас </text>
<text sub="clublinks" start="229.562" dur="0.2"> СЛЕДЕТЕ ТОА МОЕТЕ НЕ Е ДА СЕ ЕНЕГО. >> Јас сум </text>
<text sub="clublinks" start="229.762" dur="0.167"> СЛЕДЕТЕ ТОА МОЕТЕ НЕ Е ДА СЕ ЕНЕГО. >> Јас сум ужасен </text>
<text sub="clublinks" start="229.929" dur="0.267"> СЛЕДЕТЕ ТОА МОЕТЕ НЕ Е ДА СЕ ЕНЕГО. >> Јас сум вид на </text>
<text sub="clublinks" start="230.196" dur="0.2"> СЛЕДЕТЕ ТОА МОЕТЕ НЕ Е ДА СЕ ЕНЕГО. >> Јас сум вид на предавање </text>
<text sub="clublinks" start="230.396" dur="0.301"> СЛЕДЕТЕ ТОА МОЕТЕ НЕ Е ДА СЕ ЕНЕГО. >> Јас сум вид на предавање кон </text>
<text sub="clublinks" start="230.697" dur="0.166"> >> Јас сум вид на предавање кон </text>
<text sub="clublinks" start="230.863" dur="0.101"> >> Јас сум вид на предавање кон нив </text>
<text sub="clublinks" start="230.964" dur="0.1"> >> Јас сум вид на предавање кон страната </text>
<text sub="clublinks" start="231.064" dur="0.3"> >> Јас сум вид на предавање кон страната што </text>
<text sub="clublinks" start="231.364" dur="0.267"> >> Јас сум вид на предавање кон страната што ние </text>
<text sub="clublinks" start="231.631" dur="0.767"> >> Јас сум вид на предавање кон страната што треба да ја направиме </text>
<text sub="clublinks" start="232.398" dur="0.1"> >> Јас сум вид на предавање кон страната што треба да ја поставиме </text>
<text sub="clublinks" start="232.498" dur="0.267"> СОДРИНАТА ТОА МОЕ ДА СЕ ПАУЗИРАМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="232.765" dur="0.234"> СОДРИНАТА ТОА МОЕ ДА СЕ ОТВОРАМЕ ПАУЗА, </text>
<text sub="clublinks" start="232.999" dur="0.801"> СОДРИНАТА ТОА МОЕ ДА СЕ ОТВОРИТЕ ПАУЗА, ИЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="233.8" dur="0.6"> СОДРИНАТА ТОА МОЕ ДА СЕ ПРАВИМЕ ПАУЗА, ИЛИ МАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="234.4" dur="0.434"> СОДРИНАТА ТОА МОЕ ДА СЕ ПРАВИМЕ ПАУЗИТЕ, ИЛИ МОЕ ДА СЕ ЕВЕН </text>
<text sub="clublinks" start="234.834" dur="0.134"> СОДРИНАТА ТОА МОЕ ДА СЕ ПРАВИМЕ ПАУЗИТЕ, ИЛИ МОЕ ДА СЕ СЛУЧИ </text>
<text sub="clublinks" start="234.968" dur="0.934"> СОДРИНАТА ТОА МОЕ ДА СЕ ПРАВИМЕ ПАУЗИТЕ, ИЛИ МОЕ ДА СЕ СЛУЧИ </text>
<text sub="clublinks" start="235.902" dur="0.2"> ОТВОРА ,Е, ИЛИ МОAYЕТЕ ДА СЕ СЛУЧИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="236.102" dur="3.737"> ОТВОРА ,Е, ИЛИ МОAYНО ЕВЕНЕТЕ СЛЕДЕТЕ ЧЕКОР </text>
<text sub="clublinks" start="239.839" dur="0.167"> ОТВОРА ,Е, ИЛИ МОAYЕТЕ ЕВЕНО СПЕТИТЕ ЧЕКОР. </text>
<text sub="clublinks" start="240.006" dur="0.167"> ЧЕКОР НАЗАД. </text>
<text sub="clublinks" start="240.173" dur="0.1"> ЧЕКОР НАЗАД. НО, </text>
<text sub="clublinks" start="240.273" dur="0.067"> ЧЕКОР НАЗАД. НО МОНО </text>
<text sub="clublinks" start="240.34" dur="0.233"> ЧЕКОР НАЗАД. НО МНОГУ НА </text>
<text sub="clublinks" start="240.573" dur="0.134"> ЧЕКОР НАЗАД. НО МНОГУ СИТЕ, </text>
<text sub="clublinks" start="240.707" dur="0.267"> ЧЕКОР НАЗАД. НО МОЕ СИТЕ, јас </text>
<text sub="clublinks" start="240.974" dur="0.267"> ЧЕКОР НАЗАД. НО МНОГУ СИТЕ, САКАМ </text>
<text sub="clublinks" start="241.241" dur="0.266"> НО МНОГУ СИТЕ, САКАМ </text>
<text sub="clublinks" start="241.507" dur="0.101"> НО МНОГУ СИТЕ, СЕ САКАМ </text>
<text sub="clublinks" start="241.608" dur="0.066"> НО МНОГУ СИТЕ, САКАМ СЕКОГАШ </text>
<text sub="clublinks" start="241.674" dur="0.067"> НО МНОГУ СИТЕ, САМО СЕ СМЕТУВАМЕ СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="241.741" dur="0.868"> НО МНОГУ СИТЕ, САКАМ СЕКОГО ДОБИВ ДА БИДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="242.609" dur="0.333"> СИТЕ ПОТРЕБИ ДА БИДАТ </text>
<text sub="clublinks" start="242.942" dur="4.238"> СИТЕ ПОТРЕБИ ДА БИДА ОДГОВОРНО, </text>
<text sub="clublinks" start="247.18" dur="0.567"> СЕКОГОДИНИТЕ ПОТРЕБНИ ДА СЕ ОДГОВОРНО, ЛИЧНО. </text>
<text sub="clublinks" start="247.747" dur="0.167"> ОДГОВОРНО, ЛИЧНО. </text>
<text sub="clublinks" start="247.914" dur="0.067"> ОДГОВОРНО, ЛИЧНО. >> >> </text>
<text sub="clublinks" start="247.981" dur="0.1"> ОДГОВОРНО, ЛИЧНО. >> јас </text>
<text sub="clublinks" start="248.081" dur="0.167"> ОДГОВОРНО, ЛИЧНО. IЕ Е </text>
<text sub="clublinks" start="248.248" dur="0.2"> ОДГОВОРНО, ЛИЧНО. НЕ СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="248.448" dur="0.133"> ОДГОВОРНО, ЛИЧНО. >> Е НЕ САМАМ </text>
<text sub="clublinks" start="248.581" dur="0.267"> ОДГОВОРНО, ЛИЧНО. >> IЕ НЕ САМАМ </text>
<text sub="clublinks" start="248.848" dur="0.167"> ОДГОВОРНО, ЛИЧНО. >> IЕ НЕ MЕ ДА ЈА ПРАВИМАМ </text>
<text sub="clublinks" start="249.015" dur="0.367"> ОДГОВОРНО, ЛИЧНО. >> IЕ НЕ MЕ ДА ЈА ПРАМАМАМА </text>
<text sub="clublinks" start="249.382" dur="0.267"> >> IЕ НЕ MЕ ДА ЈА ПРАМАМАМА </text>
<text sub="clublinks" start="249.649" dur="0.067"> >> IЕ НЕМАМ УБОВ ПРИЈАТЕЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="249.716" dur="0.1"> >> IЕ НЕ САКАМ МОНИ ПРИЈАТЕЛИ СО </text>
<text sub="clublinks" start="249.816" dur="0.2"> >> IЕ НЕ САМАМ ПОГЛАСНО ПРИЈАТЕЛИ СО </text>
<text sub="clublinks" start="250.016" dur="0.1"> >> IЕ Е НЕ САМОМАМЕ МНОГУ ПРИЈАТЕЛИ СО ИЗВЕСТУВАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="250.116" dur="0.3"> >> IЕ AKEЕ НЕ САМОМАМЕ МНОГУ ПРИЈАТЕЛИ СО СОСТОЈБА ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="250.416" dur="0.167"> ПРИЈАТЕЛИ СО СОСТОЈБА ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="250.583" dur="0.134"> ПРИЈАТЕЛИ СО СОСТОЈБА ТОА САМО </text>
<text sub="clublinks" start="250.717" dur="0.066"> ПРИЈАТЕЛИ СО ИЗВЕШТАЈТЕ КОГА САМО </text>
<text sub="clublinks" start="250.783" dur="0.1"> ПРИЈАТЕЛИ СО ИЗВЕШТАЈТЕ КОГА САМО ДА </text>
<text sub="clublinks" start="250.883" dur="0.167"> ПРИЈАТЕЛИ СО ИЗВЕШТАЈТЕ ТОА ШТО САКАМ ДА ГО ДРАВАМ, </text>
<text sub="clublinks" start="251.05" dur="0.167"> ПРИЈАТЕЛИ СО СОСТОЈБА ТОА САКАМ ЗА ДА ГО ПРАВИМЕ, НО </text>
<text sub="clublinks" start="251.217" dur="0.267"> ПРИЈАТЕЛИ СО ИЗВЕШТАЈТЕ ТОА МОMЕ ДА СЕ ДА ГО ПРАВИМЕ, НО Јас </text>
<text sub="clublinks" start="251.484" dur="0.334"> ПРИЈАТЕЛИ СО СОСТОЈБА ТОА ДА САКАМ ДА СЕ ДА ГО ПРАВИМЕ, НЕ ДА СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="251.818" dur="0.233"> Јас сум за да направам, но јас не </text>
<text sub="clublinks" start="252.051" dur="0.1"> САМО ДА ЈА ДА ГО ПРАВИМЕ, НЕ ДА СЕ СМАМ </text>
<text sub="clublinks" start="252.151" dur="0.067"> САМО ДА ЈА ДА ГО ПРАВИМЕ, НО ДА НЕ ДА СЕ ДРУИМЕ ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="252.218" dur="0.134"> САМО ДА ЈА ДА ГО ПРАВИМЕ, НЕ ДА СЕ СМЕМАМ ДЕКА </text>
<text sub="clublinks" start="252.352" dur="0.166"> САМО ДА ГО ПРАВИМЕ, АМА НЕ ДА СЕ МИСЛУВАМЕ ДА СЕ ТРЕБА </text>
<text sub="clublinks" start="252.518" dur="0.201"> САМО ДА ЈА ДА ГО ДОБИРАМ, НЕ ДА СЕ МИСЛУВАМЕ ДА СЕ ТРЕБА </text>
<text sub="clublinks" start="252.719" dur="0.3"> САМО ДА ЈА ДА ГО ДОБИРАМ, НЕ ДА СЕ МИСЛУВАМ ДА СЕ ТРЕБА </text>
<text sub="clublinks" start="253.019" dur="0.2"> СМЕТЕ ДА СЕ ТРЕБА ДА ВИДЕМЕ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="253.219" dur="0.1"> СМЕТЕ ДА СЕ ТРЕБА ДА ДВИИМЕ ВО ФАЗА </text>
<text sub="clublinks" start="253.319" dur="0.1"> СМЕТЕ ДА СЕ ТРЕБА ДА ДВЕЕМЕ ВО ФАЗА ДВЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="253.419" dur="0.167"> ФАЗА ДВЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="253.586" dur="0.167"> ФАЗА ДВЕ. >> >> </text>
<text sub="clublinks" start="253.753" dur="0.1"> ФАЗА ДВЕ. >> Новинар: </text>
<text sub="clublinks" start="253.853" dur="0.1"> ФАЗА ДВЕ. >> Новинар: THE </text>
<text sub="clublinks" start="253.953" dur="0.267"> ФАЗА ДВЕ. >> Новинар: ВКУПНО </text>
<text sub="clublinks" start="254.22" dur="0.234"> ФАЗА ДВЕ. >> Новинар: ВКУПНО БРОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="254.454" dur="0.167"> >> Новинар: ВКУПНО БРОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="254.621" dur="0.066"> >> Новинар: ВКУПНО БРОЈ НА </text>
<text sub="clublinks" start="254.687" dur="0.1"> >> Новинар: ВКУПНО БРОЈ НА НОВА </text>
<text sub="clublinks" start="254.787" dur="0.134"> >> Новинар: ВКУПНО БРОЈ НА НОВИ СЛУЧАИ </text>
<text sub="clublinks" start="254.921" dur="0.267"> >> Новинар: ВКУПНО БРОЈ НА НОВИ СЛУЧАИ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="255.188" dur="0.2"> >> Новинар: ВКУПНО БРОЈ НА НОВИ СЛУЧАИ ВО ОРГЕОН </text>
<text sub="clublinks" start="255.388" dur="0.267"> >> Репортер: ВКУПНО БРОЈ НА НОВИ СЛУЧАИ ВО ОРГЕОН </text>
<text sub="clublinks" start="255.655" dur="0.3"> НА НОВИ СЛУЧАИ ВО ОРГЕОН </text>
<text sub="clublinks" start="255.955" dur="0.1"> НА НОВИ СЛУЧАИ ВО ОРГЕОН САМО НАПРАВИ </text>
<text sub="clublinks" start="256.055" dur="0.134"> НА НОВИ СЛУЧАИ ВО ОРГЕОН ИЗВЕДУВА 8000, </text>
<text sub="clublinks" start="256.189" dur="0.534"> НА НОВИ СЛУЧАИ ВО ОРГЕОН ИЗВЕДУВА 8000, МАРИОН </text>
<text sub="clublinks" start="256.723" dur="4.871"> НА НОВИ СЛУЧАИ ВО ОРГЕОН ИЗВЕДУВА 8000, МАРИОН И </text>
<text sub="clublinks" start="261.594" dur="0.2"> НА НОВИ СЛУЧАИ ВО ОРГЕОН ИЗВЕДУВА 8000, МАРИОН И ЈУМА </text>
<text sub="clublinks" start="261.794" dur="0.267"> ПОВЕЕ 8000, МАРИОН И ЈУМА </text>
<text sub="clublinks" start="262.061" dur="0.1"> ОБЕДИНЕТЕ 8000, МАРИОНСКИ И ЈУМА ЗЕМЈИ </text>
<text sub="clublinks" start="262.161" dur="0.067"> ПРЕГОВОРИТЕ 8000, СЕЛИ МАРИОНИ И ЈУМА </text>
<text sub="clublinks" start="262.228" dur="0.1"> ОБЕДИНЕТЕ 8000, СЕЛА МАРИОНИ И ЈУМА </text>
<text sub="clublinks" start="262.328" dur="0.267"> ОБИДИНИ 8000, МАРИОНСКИ И ЈУМАСКИ СЕ РАБОТИ </text>
<text sub="clublinks" start="262.595" dur="0.167"> ПОВЕЕ 8000, МАРИОНСКИ И ЈУМАСКИ СЕ РАБОТИ </text>
<text sub="clublinks" start="262.762" dur="0.167"> Земјите имаат најголеми случаи. </text>
<text sub="clublinks" start="262.929" dur="0.1"> Земјите имаат најголеми случаи. >> >> </text>
<text sub="clublinks" start="263.029" dur="0.067"> Земјите имаат најголеми случаи. >> Јас сум </text>
<text sub="clublinks" start="263.096" dur="0.2"> Земјите имаат најголеми случаи. >> Јас сум на </text>
<text sub="clublinks" start="263.296" dur="0.233"> Земјите имаат најголеми случаи. >> Јас сум на </text>
<text sub="clublinks" start="263.529" dur="0.167"> Земјите имаат најголеми случаи. >> Јас сум на фенси, </text>
<text sub="clublinks" start="263.696" dur="0.301"> Земјите имаат најголеми случаи. >> Јас сум на ФАНЦА, САМО </text>
<text sub="clublinks" start="263.997" dur="0.267"> >> Јас сум на ФАНЦА, САМО </text>
<text sub="clublinks" start="264.264" dur="0.1"> >> Јас сум на ФАНЦА, САМО СЕКОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="264.364" dur="0.066"> >> Јас сум на ФАНЦАТА, САМО СЕКОЈ ДВЕ, </text>
<text sub="clublinks" start="264.43" dur="0.1"> >> Јас сум на ФАНЦАТА, САКАМ СЕКОЈ Друг, јас </text>
<text sub="clublinks" start="264.53" dur="0.134"> >> Јас сум на ФАНЦА, САКАМ СЕКОЈ Друг, сакам </text>
<text sub="clublinks" start="264.664" dur="0.334"> >> Јас сум на ФАНЦАТА, САКАМ СЕКОЈ Друг, сакам да </text>
<text sub="clublinks" start="264.998" dur="0.267"> СЕКОЈ ДВЕ, сакам да </text>
<text sub="clublinks" start="265.265" dur="0.033"> СЕКОЈ ДВЕ, сакам да отворам, </text>
<text sub="clublinks" start="265.298" dur="0.1"> СЕКОЈ ДВЕ, сакам да отворам, АТ </text>
<text sub="clublinks" start="265.398" dur="0.133"> СЕКОЈ Друг, сакам да отворам, на </text>
<text sub="clublinks" start="265.531" dur="0.201"> СЕКОЈ ДВЕ Е, сакам да отворам, САМО </text>
<text sub="clublinks" start="265.732" dur="0.166"> СЕКОЈ Друг, сакам да отворам, во исто време </text>
<text sub="clublinks" start="265.898" dur="0.234"> СЕКОЈ Друг, сакам да отворам, во исто време јас </text>
<text sub="clublinks" start="266.132" dur="0.3"> СЕКОЈ Друг, сакам да отворам, во исто време што сакам </text>
<text sub="clublinks" start="266.432" dur="0.167"> ОТВОРИТЕ, САМО ВРЕМЕ САКАМ </text>
<text sub="clublinks" start="266.599" dur="0.067"> ОТВОРИТЕ, САМО ВРЕМЕ САКАМ </text>
<text sub="clublinks" start="266.666" dur="0.2"> ОТВОРИТЕ, САМО ВРЕМЕ САКАМ ДА БИДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="266.866" dur="0.134"> ОТВОРИТЕ, САМО ВРЕМЕ САКАМ ДА БИДЕ БЕЗБЕДНО. </text>
<text sub="clublinks" start="267" dur="0.2"> ДА БИДЕ БЕЗБЕДНО. </text>
<text sub="clublinks" start="267.2" dur="0.133"> ДА БИДЕ БЕЗБЕДНО. Тоа е </text>
<text sub="clublinks" start="267.333" dur="0.1"> ДА БИДЕ БЕЗБЕДНО. СТРАШНО Е </text>
<text sub="clublinks" start="267.433" dur="0.1"> ДА БИДЕ БЕЗБЕДНО. СЕКОГАШ СО </text>
<text sub="clublinks" start="267.533" dur="0.234"> ДА БИДЕ БЕЗБЕДНО. СВЕТЕ СО СО </text>
<text sub="clublinks" start="267.767" dur="0.167"> ДА БИДЕ БЕЗБЕДНО. СВЕТЕ СО БРОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="267.934" dur="0.334"> ДА БИДЕ БЕЗБЕДНО. СВЕТСКО СО БРОЈОТ НА </text>
<text sub="clublinks" start="268.268" dur="0.233"> СВЕТСКО СО БРОЈОТ НА </text>
<text sub="clublinks" start="268.501" dur="0.067"> СВЕТСКО СО БРОЈ СЛУЧАЈ </text>
<text sub="clublinks" start="268.568" dur="0.067"> ТОА СВЕТНА СО БРОЈОТ СЛУЧАЈ </text>
<text sub="clublinks" start="268.635" dur="0.734"> СВЕТЕ СО БРОЈ БЕЗ СЛУБИ НА КЛУЧОТ </text>
<text sub="clublinks" start="269.369" dur="8.475"> ТОА СВЕТНА СО БРОЈ НА СЛУЧОЦИ КЛУЧНИОТ ПОПИНГ </text>
<text sub="clublinks" start="277.844" dur="0.167"> СЕКОЈНО СО БРОЈОТ СЛУЧАИ КЛУЧНИОТ ПОПИНГ. </text>
<text sub="clublinks" start="278.011" dur="0.166"> СЛУБИ КЛУЧНИОТ ПОПИINGУВАЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="278.177" dur="0.167"> СЛУБИ КЛУЧНИОТ ПОПИINGУВАЕ. >> >> </text>
<text sub="clublinks" start="278.344" dur="0.1"> СЛУБИ КЛУЧНИОТ ПОПИINGУВАЕ. >> СЕКОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="278.444" dur="0.067"> СЛУБИ КЛУЧНИОТ ПОПИINGУВАЕ. >> СИТЕ ПОТРЕБИ </text>
<text sub="clublinks" start="278.511" dur="0.167"> СЛУБИ КЛУЧНИОТ ПОПИINGУВАЕ. >> СИТЕ ПОТРЕБИ ДА </text>
<text sub="clublinks" start="278.678" dur="0.334"> СЛУБИ КЛУЧНИОТ ПОПИINGУВАЕ. >> СИТЕ ПОТРЕБИ ДА БИДАТ </text>
<text sub="clublinks" start="279.012" dur="0.367"> >> СИТЕ ПОТРЕБИ ДА БИДАТ </text>
<text sub="clublinks" start="279.379" dur="0.233"> >> СИТЕ ПОТРЕБИ ДА БИДА ОДГОВОРНО, </text>
<text sub="clublinks" start="279.612" dur="0.1"> >> СИТЕ ПОТРЕБИ ДА БИДА ОДГОВОРНО, ЛИЧНО. </text>
<text sub="clublinks" start="279.712" dur="0.134"> ОДГОВОРНО, ЛИЧНО. </text>
<text sub="clublinks" start="279.846" dur="0.066"> ОДГОВОРНО, ЛИЧНО. Јас </text>
<text sub="clublinks" start="279.912" dur="0.034"> ОДГОВОРНО, ЛИЧНО. ГЛЕДАМ </text>
<text sub="clublinks" start="279.946" dur="0.067"> ОДГОВОРНО, ЛИЧНО. Гледам </text>
<text sub="clublinks" start="280.013" dur="0.1"> ОДГОВОРНО, ЛИЧНО. Гледам многу </text>
<text sub="clublinks" start="280.113" dur="0.267"> ОДГОВОРНО, ЛИЧНО. Гледам многу </text>
<text sub="clublinks" start="280.38" dur="0.233"> ОДГОВОРНО, ЛИЧНО. Гледам многу луѓе </text>
<text sub="clublinks" start="280.613" dur="0.234"> ОДГОВОРНО, ЛИЧНО. Гледам многу луѓе што избираат </text>
<text sub="clublinks" start="280.847" dur="0.167"> Гледам многу луѓе што избираат </text>
<text sub="clublinks" start="281.014" dur="0.066"> Гледам многу луѓе што не избран </text>
<text sub="clublinks" start="281.08" dur="0.1"> Гледам многу луѓе што не избираат </text>
<text sub="clublinks" start="281.18" dur="0.201"> Гледам многу луѓе што не избираат </text>
<text sub="clublinks" start="281.381" dur="0.267"> Гледам многу луѓе што не бараат да носат маски. </text>
<text sub="clublinks" start="281.648" dur="0.166"> НЕ ДА СЕ ЗАМИНЕТЕ МАСКИ. </text>
<text sub="clublinks" start="281.814" dur="0.167"> НЕ ДА СЕ ЗАМИНЕТЕ МАСКИ. >> >> </text>
<text sub="clublinks" start="281.981" dur="0.034"> НЕ ДА СЕ ЗАМИНЕТЕ МАСКИ. >> Новинар: </text>
<text sub="clublinks" start="282.015" dur="0.166"> НЕ ДА СЕ ЗАМИНЕТЕ МАСКИ. >> Новинар: А </text>
<text sub="clublinks" start="282.181" dur="0.167"> НЕ ДА СЕ ЗАМИНЕТЕ МАСКИ. >> Новинар: Многу </text>
<text sub="clublinks" start="282.348" dur="0.334"> НЕ ДА СЕ ЗАМИНЕТЕ МАСКИ. >> Новинар: МНОГУ ОД </text>
<text sub="clublinks" start="282.682" dur="0.2"> НЕ ДА СЕ ЗАМИНЕТЕ МАСКИ. >> Новинар: Многу жители </text>
<text sub="clublinks" start="282.882" dur="0.134"> >> Новинар: Многу жители </text>
<text sub="clublinks" start="283.016" dur="0.133"> >> Новинар: Многу жители јас </text>
<text sub="clublinks" start="283.149" dur="0.1"> >> Репортер: МНОГУ РУДИНИ кои ги зборувам </text>
<text sub="clublinks" start="283.249" dur="0.167"> >> Репортер: МНОГУ РУДИНИ кои ги зборувам </text>
<text sub="clublinks" start="283.416" dur="0.167"> >> Репортер: МНОГУ РЕДИСТАНИ кои ги зборувам СПИСКА </text>
<text sub="clublinks" start="283.583" dur="0.2"> >> Репортер: МНОГУ РЕДИСКИ ПРАВИЛНИК СО ПОСТОВИТЕ ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="283.783" dur="0.3"> >> Репортер: МНОГУ РЕДИСКИ ПОСТОИМЕ СО ПОСЕБАТ ТОА ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="284.083" dur="0.201"> СЕ СЛЕДУВАМ СПИСО ТОА ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="284.284" dur="0.133"> СЕ СЛЕДАМ СПЕСКА ТОА Е СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="284.417" dur="0.067"> ПОСТОВИМЕ СПЕСКА ДА СЕ ПРОДОЛИМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="284.484" dur="0.167"> ПОСТОВИМЕ СПЕСКА ДА СЕ ПРОДОЛИМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="284.651" dur="0.266"> ПОСТОВИМЕ СПЕСКА ДА СЕ ПРОДОЛИМЕ СО СОЦИЈАЛНАТА </text>
<text sub="clublinks" start="284.917" dur="0.267"> CONе продолжат до социјалните </text>
<text sub="clublinks" start="285.184" dur="0.101"> CONе продолжат до социјалното растојание </text>
<text sub="clublinks" start="285.285" dur="0.1"> CONе продолжат до социјалното растојание во </text>
<text sub="clublinks" start="285.385" dur="0.133"> CONе продолжат до социјалното растојание во </text>
<text sub="clublinks" start="285.518" dur="0.067"> CONе продолжат до социјалното растојание во четвртиот </text>
<text sub="clublinks" start="285.585" dur="0.333"> CONе продолжат до социјалното растојание во четвртиот </text>
<text sub="clublinks" start="285.918" dur="0.201"> ПОСТАВУВАЕ ВО ЧЕТВРЗ НА </text>
<text sub="clublinks" start="286.119" dur="0.167"> ПОДНЕСУВАЕ ВО ЧЕТВОТО НА ЈУЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="286.286" dur="0.1"> ПОДНЕСУВАЕ ВО ЧЕТВОТО НА ЈУЛИ ПРАЗНИК. </text>
<text sub="clublinks" start="286.386" dur="0.166"> ЈУЛИ ПРАЗНИЦА. </text>
<text sub="clublinks" start="286.552" dur="0.201"> ЈУЛИ ПРАЗНИЦА. ВО </text>
<text sub="clublinks" start="286.753" dur="0.066"> ЈУЛИ ПРАЗНИЦА. ВО Портланд, </text>
<text sub="clublinks" start="286.819" dur="0.067"> ЈУЛИ ПРАЗНИЦА. ВО Портланд, јас </text>
<text sub="clublinks" start="286.886" dur="0.2"> ЈУЛИ ПРАЗНИЦА. ВО Портланд, јас сум </text>
<text sub="clublinks" start="287.086" dur="0.267"> ЈУЛИ ПРАЗНИЦА. ВО Портланд, јас сум БРИЈАНТ </text>
<text sub="clublinks" start="287.353" dur="0.301"> ВО Портланд, јас сум БРИЈАНТ </text>
<text sub="clublinks" start="287.654" dur="0.066"> ВО Портланд, ЈАС БРИАНТ Клеркли, </text>
<text sub="clublinks" start="287.72" dur="0.501"> ВО Портланд, ЈАС БРИАНТ Клеркли, KGW </text>
<text sub="clublinks" start="288.221" dur="4.004"> ВО Портланд, ЈАС БРИАНТСК КЛЕРКЛИ, КГВ ВЕСТИ. </text>
<text sub="clublinks" start="292.225" dur="0.167"> КЛЕРКЛИ, КГВ ВЕСТИ. </text>
<text sub="clublinks" start="292.392" dur="0.133"> КЛЕРКЛИ, КГВ ВЕСТИ. >>> </text>
<text sub="clublinks" start="292.525" dur="0.167"> КЛЕРКЛИ, КГВ ВЕСТИ. >>> ДЕНЕС, </text>
<text sub="clublinks" start="292.692" dur="0.133"> КЛЕРКЛИ, КГВ ВЕСТИ. >>> ДЕНЕС, ЛИНКОЛН </text>
<text sub="clublinks" start="292.825" dur="0.134"> КЛЕРКЛИ, КГВ ВЕСТИ. >>> ДЕНЕС, ЛИНКОЛНА СТРАНА </text>
<text sub="clublinks" start="292.959" dur="0.267"> КЛЕРКЛИ, КГВ ВЕСТИ. >>> ДЕНЕС, ЛИНКОЛНСКО СТРАНА БЕГАН </text>
<text sub="clublinks" start="293.226" dur="0.333"> >>> ДЕНЕС, ЛИНКОЛНСКО СТРАНА БЕГАН </text>
<text sub="clublinks" start="293.559" dur="0.067"> >>> ДЕНЕС, ЛИНКОЛНО ЗЕМЈОТ ПОЧЕТУВА ДИГОВОР </text>
<text sub="clublinks" start="293.626" dur="0.134"> >>> ДЕНЕС, ЛИНКОЛНО ЗЕМЈОТ ПОЧЕТНА БЕСПЛАТНО </text>
<text sub="clublinks" start="293.76" dur="0.066"> >>> ДЕНЕС, ЛИНКОЛНО ЗЕМЈОТ ПОЧЕТНИ ДИТРИБУТУВА БЕСПЛАТНИ маски </text>
<text sub="clublinks" start="293.826" dur="0.201"> >>> ДЕНЕС, ЛИНКОЛНО ЗЕМЈОТ ПОЧЕТНА ПРИСТАПУВА FREEЕ БЕСПЛАТНИ маски до </text>
<text sub="clublinks" start="294.027" dur="0.3"> РАСПРЕДУВАЕ БЕСПЛАТНИ маски до </text>
<text sub="clublinks" start="294.327" dur="0.1"> РАСПРЕДУВАЕ НА БЕСПЛАТНИТЕ маски на деловно работење. </text>
<text sub="clublinks" start="294.427" dur="0.167"> БИЗНИС. </text>
<text sub="clublinks" start="294.594" dur="0.133"> БИЗНИС. СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="294.727" dur="0.2"> БИЗНИС. КОМОРАТА </text>
<text sub="clublinks" start="294.927" dur="0.334"> БИЗНИС. КОМОРА НА </text>
<text sub="clublinks" start="295.261" dur="0.134"> БИЗНИС. КОМОРА НА КОМЕРИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="295.395" dur="0.3"> БИЗНИС. CHЕ КОМОРАТА НА КОМЕРЦИЈАТА </text>
<text sub="clublinks" start="295.695" dur="0.2"> CHЕ КОМОРАТА НА КОМЕРЦИЈАТА </text>
<text sub="clublinks" start="295.895" dur="0.1"> CHЕ ПРИ РАБОТА КОМОРАТА НА КОМЕРЦИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="295.995" dur="0.067"> CHЕ ПРАВИТЕ КОМОВСКИОТ КОМОРА </text>
<text sub="clublinks" start="296.062" dur="0.1"> КОМОВСКИОТ КОМОРА Е ГИ ПРИМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="296.162" dur="0.167"> КОМОВСКАТА КОМОРА Hе ги предаде натаму </text>
<text sub="clublinks" start="296.329" dur="0.367"> КОМОВСКАТА КОМБА ќе ги предаде на А </text>
<text sub="clublinks" start="296.696" dur="0.767"> КОМОВСКАТА КОМОРА Hе ги предаде на прва рака </text>
<text sub="clublinks" start="297.463" dur="0.334"> РАБОТЕТЕ ГИ ОД ПРВИОТ ДОГОВОР </text>
<text sub="clublinks" start="297.797" dur="1.802"> РАБОТЕТЕ ГИ ОД ПРВИОТ ДОГОВОР </text>
<text sub="clublinks" start="299.599" dur="0.534"> РАБОТЕТЕ ГИ ОД ПРВИОТ ДОПОЛНИТЕЛНИ ОСНОВИ. </text>
<text sub="clublinks" start="300.133" dur="0.267"> ПРВА УСЛУГНА ОСНОВА. </text>
<text sub="clublinks" start="300.4" dur="0.1"> ПРВА УСЛУГНА ОСНОВА. БИЗНИС </text>
<text sub="clublinks" start="300.5" dur="0.066"> ПРВА УСЛУГНА ОСНОВА. Сопственици на деловно работење </text>
<text sub="clublinks" start="300.566" dur="0.101"> ПРВА УСЛУГНА ОСНОВА. БИЗНИС сопственици МОЕ </text>
<text sub="clublinks" start="300.667" dur="0.166"> ПРВА УСЛУГНА ОСНОВА. Сопствениците на деловни активности можат да завршат </text>
<text sub="clublinks" start="300.833" dur="0.167"> ПРВА УСЛУГНА ОСНОВА. Сопствениците на деловно работење можат да излезат </text>
<text sub="clublinks" start="301" dur="0.367"> ПРВА УСЛУГНА ОСНОВА. Сопствениците на бизнис можат да го исполнат А </text>
<text sub="clublinks" start="301.367" dur="0.2"> Сопствениците на бизнис можат да го исполнат А </text>
<text sub="clublinks" start="301.567" dur="0.134"> Сопствениците на деловно работење можат да излезат од формуларот </text>
<text sub="clublinks" start="301.701" dur="0.133"> Сопствениците на деловно работење МОЕ ДА ПОСЛАТ ОД ФОРМА ONLINE </text>
<text sub="clublinks" start="301.834" dur="0.067"> Сопствениците на деловно работење МОЕТЕ ДА ПОСТОИТЕ ОД ФОРМА ВЕЛИЧНО ВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="301.901" dur="0.167"> Сопствениците на деловно работење МОЕТЕ ДА ПОСТОИТЕ ФОРМА ВЕLНО ЛЕ SЕ КАКО </text>
<text sub="clublinks" start="302.068" dur="0.3"> Сопствениците на деловно работење МОЕ ДА ПОСТОИТЕ ОД ФОРМА ОВОГЛАСНА РАЗГЛЕДУВА КАКО МНОГУ </text>
<text sub="clublinks" start="302.368" dur="0.234"> ФОРМА ОВЛАННА РЕЗИМЕ КАКО МНОГУ </text>
<text sub="clublinks" start="302.602" dur="0.1"> ФОРМА ОВЛАННА РЕЗИМЕ КАКО МНОГУ МАСКИ </text>
<text sub="clublinks" start="302.702" dur="0.1"> ФОРМА ОВЛАННА РЕЗИМЕ КАКО МНОГУ МАСКИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="302.802" dur="0.634"> ФОРМА ОВОЛНО РЕЗИМЕ КАКО МНОГУ МАСКИ ПОТРЕБНИ </text>
<text sub="clublinks" start="303.436" dur="1.401"> ФОРМА ОВОЛНО РЕЗИМЕ КАКО МНОГУ МАСКИ ПОТРЕБНИ </text>
<text sub="clublinks" start="304.837" dur="0.367"> ФОРМА ОВЛАННА РЕЗИМЕ КАКО МНОГУ МАСКИТЕ ДА СЕ ПОТРЕБНИ ЗА ВРАБОТНИЦИ, </text>
<text sub="clublinks" start="305.204" dur="0.301"> МАСКИТЕ НИЕ ПОТРЕБНИ ЗА ВРАБОТНИЦИ, </text>
<text sub="clublinks" start="305.505" dur="0.2"> МАСКИТЕ НИЕ ПОТРЕБНИ ЗА ВРАБОТНИЦИ, ВОЛОНТЕРИ, </text>
<text sub="clublinks" start="305.705" dur="0.067"> МАСКИТЕ НИЕ ПОТРЕБНИ ЗА ВРАБОТНИЦИ, ВОЛОНТЕРИ, ПРОДАБА, </text>
<text sub="clublinks" start="305.772" dur="0.1"> МАСКИТЕ НИЕ ПОТРЕБНИ ЗА ВРАБОТНИЦИ, ВОЛОНТЕРИ, ПРОДОЛУВАА И </text>
<text sub="clublinks" start="305.872" dur="0.267"> ВОЛОНТЕРИ, клиенти, и </text>
<text sub="clublinks" start="306.139" dur="0.1"> ВОЛОНТЕРИ, клиенти, и клиенти. </text>
<text sub="clublinks" start="306.239" dur="0.2"> КЛИЕНТИ. </text>
<text sub="clublinks" start="306.439" dur="0.1"> КЛИЕНТИ. ТЕГ </text>
<text sub="clublinks" start="306.539" dur="0.1"> КЛИЕНТИ. ТОГАШ ТИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="306.639" dur="0.067"> КЛИЕНТИ. ТОА WЕ </text>
<text sub="clublinks" start="306.706" dur="0.167"> КЛИЕНТИ. ТОА .Е БИДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="306.873" dur="0.066"> КЛИЕНТИ. ТОА ILLЕ СЕ РАСУВААТ </text>
<text sub="clublinks" start="306.939" dur="0.301"> КЛИЕНТИ. ТОА ТОА BEЕ СЕ РЕШЕТЕ ДА </text>
<text sub="clublinks" start="307.24" dur="0.167"> ТОА ТОА BEЕ СЕ РЕШЕТЕ ДА </text>
<text sub="clublinks" start="307.407" dur="0.467"> ТОА ILLЕ СЕ РЕДИРАЕ ДО ЕДНО </text>
<text sub="clublinks" start="307.874" dur="2.869"> ТОА ILLЕ СЕ РЕДИРАЕ ДА ЕДНО </text>
<text sub="clublinks" start="310.743" dur="0.501"> ТОА ТОА BEЕ СЕ РЕДИРАЕ ДА ЕДНО СЕРВИНА </text>
<text sub="clublinks" start="311.244" dur="0.267"> ТОА ТОА Е СЕ РЕДИРАЕ ДА ЕДНА СЕКОГАШНА ПИКУП </text>
<text sub="clublinks" start="311.511" dur="0.3"> ЕДНА ПОВЕЕ ПИКУП </text>
<text sub="clublinks" start="311.811" dur="0.1"> ЕДНА СЕКОЈ ЛОКАЦИИ </text>
<text sub="clublinks" start="311.911" dur="0.234"> ЛОКАЦИИ </text>
<text sub="clublinks" start="312.145" dur="0.066"> ЛОКАЦИИ ЛИНКОЛН </text>
<text sub="clublinks" start="312.211" dur="0.134"> ЛОКАЦИИ ЛИНКОЛН Е Е </text>
<text sub="clublinks" start="312.345" dur="0.133"> ЛОКАЦИИ ЛИНКОЛН Е САМО </text>
<text sub="clublinks" start="312.478" dur="0.134"> ЛОКАЦИИ ЛИНКОЛН Е САМО СЕДНА </text>
<text sub="clublinks" start="312.612" dur="0.133"> ЛОКАЦИИ ЛИНКОЛН Е САМО СЕДНИ ОРГЕОН </text>
<text sub="clublinks" start="312.745" dur="0.267"> ЛИНКОЛН Е САМО СЕДНИ ОРГЕОН </text>
<text sub="clublinks" start="313.012" dur="0.2"> ЛИНКОЛН Е САМО СЕДВИ ОРГЕОНСКИ СТРИНИ </text>
<text sub="clublinks" start="313.212" dur="0.134"> ЛИНКОЛН Е БИДНО ДАЛИ БАРАЕ СЕДВИ ОРГЕОНСКИ земји </text>
<text sub="clublinks" start="313.346" dur="0.067"> ЛИНКОЛН Е САМО СЕДВИ ОРГЕОНСКИ ПРИРАЧНИЦИ кои бараат луѓе </text>
<text sub="clublinks" start="313.413" dur="0.133"> ЛИНКОЛН Е САМО СЕДВИ ОРГЕОНСКИ ПРИРАЧНИЦИ ПОБАРУВА ЛУЕ НА </text>
<text sub="clublinks" start="313.546" dur="0.2"> Земји што бараат луѓе од </text>
<text sub="clublinks" start="313.746" dur="0.134"> Земји што бараат луѓе да носат </text>
<text sub="clublinks" start="313.88" dur="0.1"> Земји што бараат луѓе од миси </text>
<text sub="clublinks" start="313.98" dur="0.1"> Земји што бараат луѓе од да носат маски кога </text>
<text sub="clublinks" start="314.08" dur="0.133"> Земји што бараат луѓе од да ги носат маските кога тие </text>
<text sub="clublinks" start="314.213" dur="0.301"> Земји што бараат луѓе од кои треба да носат маски кога се тие </text>
<text sub="clublinks" start="314.514" dur="0.467"> Земјите што бараат луѓе да носат маски кога тие се внатре </text>
<text sub="clublinks" start="314.981" dur="0.233"> ОБЕДИНЕТЕ МАСКИ КОГА СЕ СЕ ВНАТРЕ </text>
<text sub="clublinks" start="315.214" dur="0.167"> ОБЕЗБЕДУВАASЕ МАСКИ КОГА СЕ СЛУБА ВНАТРЕШНА ЈАВНА </text>
<text sub="clublinks" start="315.381" dur="0.534"> ОБЕЗБЕДУВАASЕ МАСКИ КОГА СЕ СЛУБА ВНАТРЕШНИ ЈАВНИ МЕСТА. </text>
<text sub="clublinks" start="315.915" dur="0.2"> ЈАВНИ МЕСТА. </text>
<text sub="clublinks" start="316.115" dur="2.97"> ЈАВНИ МЕСТА. >>> </text>
<text sub="clublinks" start="319.085" dur="0.133"> ЈАВНИ МЕСТА. >>> Портланд </text>
<text sub="clublinks" start="319.218" dur="0.134"> ЈАВНИ МЕСТА. >>> ПОЛИЦИЈАТА Портланд </text>
<text sub="clublinks" start="319.352" dur="0.233"> ЈАВНИ МЕСТА. >>> НАЈДОВНА ПОЛИЦИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="319.585" dur="0.267"> ЈАВНИ МЕСТА. >>> ПОЛИЦИЈАТА Портланд ПРИСТАНА Осум </text>
<text sub="clublinks" start="319.852" dur="0.267"> >>> ПОЛИЦИЈАТА Портланд ПРИСТАНА Осум </text>
<text sub="clublinks" start="320.119" dur="0.067"> >>> ПОЛИЦИЈАТА Портланд ПРИСТАПУВА Осум пристигнувања </text>
<text sub="clublinks" start="320.186" dur="0.167"> >>> ПОЛИЦИЈАТА Портланд ПРИМА осумте пристигнувања </text>
<text sub="clublinks" start="320.353" dur="0.1"> >>> ПОЛИЦИЈАТА Портланд ПРИМА ДЕЛА НАПОВОРИ НА ПРОТЕСТИ </text>
<text sub="clublinks" start="320.453" dur="0.767"> >>> ПОЛИЦИЈАТА Портланд ПРИСТАПУВА Осми пристигнувања ПРОТИВИТЕ ОВАА </text>
<text sub="clublinks" start="321.22" dur="0.267"> ОДГОВОРИТЕ ПРОТИВИТЕ ОВА </text>
<text sub="clublinks" start="321.487" dur="0.234"> ОБЕДУВА НА ПРОТЕСТИТЕ ОВАА НЕДЕЛА, </text>
<text sub="clublinks" start="321.721" dur="0.467"> ОБЕДУВА НА ПРОТЕСТИТЕ ОВАА НЕДЕЛА, ДЕМОНСТРАТОРИ </text>
<text sub="clublinks" start="322.188" dur="0.167"> ПОДГОТВУВАТЕ ПРОТИВИТЕ ОВАА НЕДЕЛА, ДЕМОНСТРАТОРИТЕ ИМА </text>
<text sub="clublinks" start="322.355" dur="0.334"> ПОДГОТВУВАТЕ ПРОТИВИТЕ ОВАА НЕДЕЛА, ДЕМОНСТРАТОРИТЕ ДА СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="322.689" dur="0.2"> НЕДЕЛА, ДЕМОНСТРАТОРИ СЕ СТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="322.889" dur="0.1"> НЕДЕЛА, ДЕМОНСТРАТОРИТЕ СЕ ГО ПОДГОТВО </text>
<text sub="clublinks" start="322.989" dur="0.1"> НЕДЕЛЕНИЕ, ДЕМОНСТРАТОРИТЕ СЕ СЛЕДЕТЕ НА ГРАДСКИОТ ПАТ </text>
<text sub="clublinks" start="323.089" dur="0.234"> НЕДЕЛА, ДЕМОНСТРАТОРИТЕ СЕ СЛЕДАТ НА ГРАДСКИОТ САМО </text>
<text sub="clublinks" start="323.323" dur="0.1"> НЕДЕЛА, ДЕМОНСТРАТОРИ СЕ СЛЕДАТ НА ГРАДОТ СЕКОЈ НО N, </text>
<text sub="clublinks" start="323.423" dur="0.834"> НЕДЕЛЕНИЕ, ДЕМОНСТРАТОРИТЕ СЕ СЛЕДЕТЕ НА ГРАДОТ СЕКОЈ НО, и </text>
<text sub="clublinks" start="324.257" dur="0.3"> ГРАДСКО ПОСЛЕДНА НО, И </text>
<text sub="clublinks" start="324.557" dur="0.434"> ГРАДСКО ПОСЛЕДНО НО, И ПРОТЕСЕРИ </text>
<text sub="clublinks" start="324.991" dur="0.6"> ГРАДСКО ПОСЛЕДНО НО, И ПРАВИЛНИТЕ ПРОТЕСТЕРИ </text>
<text sub="clublinks" start="325.591" dur="0.101"> ГРАДЕ HЕ НА ПОСЛЕДНИОТ НО, И ПРОТЕСТЕРИТЕ ОД АНТИ-ПОЛИЦИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="325.692" dur="0.266"> ПРОТЕСТЕРИТЕ оставаат АНТИ-ПОЛИЦИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="325.958" dur="0.067"> Протестерите оставаат АНТИ-ПОЛИЦИСКИ ГРАФИТИ </text>
<text sub="clublinks" start="326.025" dur="0.1"> ПРОТЕСТЕРИТЕ ОД ЛИ АНТИ-ПОЛИЦИСКАТА ГРАФИТИ </text>
<text sub="clublinks" start="326.125" dur="0.701"> ПРОТЕСТЕРИТЕ ОД ЛИ АНТИ-ПОЛИЦИСКАТА ГРАФИТИ на </text>
<text sub="clublinks" start="326.826" dur="0.2"> ПРОТЕСТЕРИТЕ ОД ЛИ АНТИ-ПОЛИЦИСКИТЕ ГРАФИТИ ПРАВДА </text>
<text sub="clublinks" start="327.026" dur="0.534"> ПРОТЕСТЕРИТЕ ОД ЛИ АНТИ-ПОЛИЦИСКАТА ГРАФИТИ НА ЦЕНТАР ЗА ПРАВДА. </text>
<text sub="clublinks" start="327.56" dur="0.234"> Графити на центарот за правда. </text>
<text sub="clublinks" start="327.794" dur="0.066"> Графити на центарот за правда. ЛУЕ </text>
<text sub="clublinks" start="327.86" dur="0.1"> Графити на центарот за правда. ЛУЕ ПОСТОИ </text>
<text sub="clublinks" start="327.96" dur="0.201"> Графити на центарот за правда. ЛУЕ ПОСЛЕДУВА </text>
<text sub="clublinks" start="328.161" dur="0.233"> Графити на центарот за правда. НАРОДНИОТ БАРИРИ </text>
<text sub="clublinks" start="328.394" dur="0.234"> НАРОДНИОТ БАРИРИ </text>
<text sub="clublinks" start="328.628" dur="0.367"> НАДВОРЕШНИ БАРИЕРИ ЗА НАРОДНИОТ БАРИ </text>
<text sub="clublinks" start="328.995" dur="3.904"> ЛУЕ ПРИСТАПУВААТ БАРИЕРИТЕ ОД </text>
<text sub="clublinks" start="332.899" dur="0.434"> ЛУЕ ПРИСТАПНИ БАРИЕРИ ОД ГРАДЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="333.333" dur="0.266"> ЛУЕ ПРИСТАПУВААТ БАРИЕРИ ОД ГРАДЕЕ И </text>
<text sub="clublinks" start="333.599" dur="0.267"> ЛУЕ ПРИСТАПУВААТ БАРИЕРИТЕ ОД ГРАДЕ ANDЕТО И ЗНАЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="333.866" dur="0.201"> ОД ГРАДЕЕ И ЗНАЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="334.067" dur="0.166"> ОД ГРАДЕЕТО И ЗНАЕЕТО </text>
<text sub="clublinks" start="334.233" dur="0.167"> ОД ГРАДЕЕТО И ЗАГРАДНАТА БЕЗБЕДНОСНА БЕЗБЕДНОСТ </text>
<text sub="clublinks" start="334.4" dur="0.1"> ОД ГРАДЕНИТЕ И ЗАГРИНАТА КАМЕРА ЗА БЕЗБЕДНОСТ. </text>
<text sub="clublinks" start="334.5" dur="0.167"> Спуштени камери за безбедност. </text>
<text sub="clublinks" start="334.667" dur="0.1"> Спуштени камери за безбедност. НИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="334.767" dur="0.134"> Спуштени камери за безбедност. НИЕ ИМАМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="334.901" dur="0.066"> Спуштени камери за безбедност. СИ СМЕЕ ДА СЕ СМЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="334.967" dur="0.201"> Спуштени камери за безбедност. СМЕ ДОСТАВУВАМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="335.168" dur="0.267"> Спуштени камери за безбедност. СМЕ ДОСТАВУВАМЕ ДА </text>
<text sub="clublinks" start="335.435" dur="0.233"> Спуштени камери за безбедност. СМЕ ДОСТАВУВАМЕ НА ГОЛЕМО </text>
<text sub="clublinks" start="335.668" dur="0.167"> СМЕ ДОСТАВУВАМЕ НА ГОЛЕМО </text>
<text sub="clublinks" start="335.835" dur="0.133"> СМЕ ДА СЕ СОГЛАСУВАМЕ ДА СЕ ОГЛАСОТ НА ГОЛЕМОТ </text>
<text sub="clublinks" start="335.968" dur="0.067"> СМЕ ДА СЕ СОГЛАСУВАМЕ ДА СО ГОЛЕМОТ TED WHEELER </text>
<text sub="clublinks" start="336.035" dur="0.1"> СМЕ ДА СЕ СОГЛАСНО ДА СО ГОЛЕМОТ TED WHEELER ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="336.135" dur="0.334"> СМЕ СМЕЕ ДА СЕ НА ГОЛЕМОТ TED WHEELER ЗА А </text>
<text sub="clublinks" start="336.469" dur="0.1"> СМЕ ДА СЕ БИДЕ ДА СО ГОЛЕМОТО TED WHEELER за коментар </text>
<text sub="clublinks" start="336.569" dur="0.367"> СМЕ ДА СЕ СОГЛАСУВАМЕ ДО ГОЛЕМОТО TED WHEELER ЗА СО КОМЕНТАР, НО </text>
<text sub="clublinks" start="336.936" dur="0.2"> ТЕД WHEELER ЗА КОМЕНТАР, НО </text>
<text sub="clublinks" start="337.136" dur="0.067"> ТЕД WHEELER ЗА КОМЕНТАР, но мора </text>
<text sub="clublinks" start="337.203" dur="0.1"> ТЕД WHEELER ЗА КОМЕНТАР, но НЕМА </text>
<text sub="clublinks" start="337.303" dur="0.667"> ТЕД РАБОТНИК ЗА КОМЕНТАР, НЕ ДА СЕ СЛУД </text>
<text sub="clublinks" start="337.97" dur="2.87"> ТЕД WHEELER ЗА СО КОМЕНТАР, НЕ ДА СЕ СЛУБИ ДОСТАВ </text>
<text sub="clublinks" start="340.84" dur="0.534"> ТЕД WHEELER ЗА СО КОМЕНТАР, НЕ МОЕ ДА СЕ СЛЕДЕТЕ ДА СЕ СОСТОЈБИТЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="341.374" dur="0.2"> НЕ СЕ СЛЕДЕТЕ ДА СЕ СЛУЧИТЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="341.574" dur="0.167"> НЕ СЕ СЛЕДЕТЕ ДА СЕ СЛУЧИТЕ. >>> </text>
<text sub="clublinks" start="341.741" dur="0.167"> НЕ СЕ СЛЕДЕТЕ ДА СЕ СЛУЧИТЕ. >>> Портланд </text>
<text sub="clublinks" start="341.908" dur="0.066"> НЕ СЕ СЛЕДЕТЕ ДА СЕ СЛУЧИТЕ. >>> ПОЛИЦИЈАТА Портланд </text>
<text sub="clublinks" start="341.974" dur="0.134"> НЕ СЕ СЛЕДЕТЕ ДА СЕ СЛУЧИТЕ. >>> ПОЛИЦИЈАТА ЗА Портланд СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="342.108" dur="0.3"> НЕ СЕ СЛЕДЕТЕ ДА СЕ СЛУЧИТЕ. >>> ПОЛИТИКАТА Портланд ПОДГОТВУВА </text>
<text sub="clublinks" start="342.408" dur="0.2"> >>> ПОЛИТИКАТА Портланд ПОДГОТВУВА </text>
<text sub="clublinks" start="342.608" dur="0.067"> >>> ПОЛИЦИЈАТА Портланд СЕ СОГЛАСУВА </text>
<text sub="clublinks" start="342.675" dur="0.067"> >>> ПОЛИТИКАТА Портланд ПОДГОТВУВА ДА СЕ ПОБЕДИ </text>
<text sub="clublinks" start="342.742" dur="0.133"> >>> ПОЛИТИКАТА Портланд ПОДГОТВУВА СО СЕГА </text>
<text sub="clublinks" start="342.875" dur="0.234"> >>> ПОЛИЦИЈАТА Портланд ПОДГОТВУВА ДА СЕ ПОБРЗИ ПОВИК </text>
<text sub="clublinks" start="343.109" dur="0.2"> >>> ПОЛИЦИЈАТА Портланд ПОДГОТВУВА ДА СЕ ПОГЛАСУВА ЗА ПАТ </text>
<text sub="clublinks" start="343.309" dur="0.3"> >>> ПОЛИЦИЈАТА Портланд ПОДГОТВУВА СУД ЗА СВОЈОТ НАЧИН </text>
<text sub="clublinks" start="343.609" dur="0.267"> ПОДГОВОР ЗА САМОТО ПОСТОЕ </text>
<text sub="clublinks" start="343.876" dur="0.1"> СУД ЗА ПОЧИНИТЕ ДА СЕ РАБОТНО </text>
<text sub="clublinks" start="343.976" dur="0.167"> СУД ЗА ПОЧИНИТЕ ДА СЕ РАБОТНО ОВА </text>
<text sub="clublinks" start="344.143" dur="0.1"> ПОДНЕСУВА ЗА НАЧИНИТЕ ДА СЕ РАБОТНИ ОВИЕ ПРОТЕСТИ, </text>
<text sub="clublinks" start="344.243" dur="0.201"> ПОДНЕСУВА ЗА ПОЧИНИТЕ ДА СЕ РАБОТНИ ОВИЕ ПРОТЕСТИ, НЕКОИ </text>
<text sub="clublinks" start="344.444" dur="0.3"> РАБОТНИ ОВИЕ ПРОТЕСТИ, НЕКОИ </text>
<text sub="clublinks" start="344.744" dur="0.067"> РАБОТНИ ОВИЕ ПРОТЕСТИ, НЕКОИ НОВОСТИ </text>
<text sub="clublinks" start="344.811" dur="0.133"> РАБОТНИ ОВИЕ ПРОТЕСТИ, НЕКОИ НОВОСТИ И </text>
<text sub="clublinks" start="344.944" dur="0.2"> РАБОТНИ ОВИЕ ПРОТЕСТИ, НЕКОИ НОВОСТИ И ЛЕГАЛНИ </text>
<text sub="clublinks" start="345.144" dur="0.668"> РАБОТНИ ОВОЈ ПРОТЕСТИ, НЕКОИ НОВОСТИ И ЛИГАЛНИ НАБАВКИ </text>
<text sub="clublinks" start="345.812" dur="0.2"> URУРНИЛИСТИ И ПРАВНИ НАБАВКИ </text>
<text sub="clublinks" start="346.012" dur="3.136"> URУБОВНИЦИ И ЛИГАЛНИ НАБАВКИ СЕ САКАТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="349.148" dur="0.467"> НОВИНАРИТЕ И ПРАВНИТЕ НАБЕДНИЦИ СЕ СЛУБА Офицери </text>
<text sub="clublinks" start="349.615" dur="0.267"> URУБОВНИЦИ И ПРАВНИ НАБАВКИ СЕ СЛУ SБА СЛУ OFFБЕНИЦИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="349.882" dur="0.134"> НОВИНАРИТЕ И ПРАВНИТЕ НАБЕДНИЦИТЕ САКАТЕ ОБВРСКИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="350.016" dur="0.3"> НОВИНАРИТЕ И ПРАВНИОТ ПОВЕЕРИТЕ СЕ велат дека службениците ги нападнале </text>
<text sub="clublinks" start="350.316" dur="0.234"> САКАТЕ СЛУБЕНИЦИТЕ ДА ГО НАПЛАТИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="350.55" dur="0.066"> САКАТЕ СЛУБЕНИЦИТЕ ДА ГО НАПЛАТИ ДА ДЕКО </text>
<text sub="clublinks" start="350.616" dur="0.101"> САКАТЕ СЛУБЕНИЦИТЕ ДА ГО НАПЛАТИ ДА ДЕКО </text>
<text sub="clublinks" start="350.717" dur="0.066"> САКАТЕ СЛУБЕНИЦИТЕ ДА ГО НАПЛАТИ ДА КАКО ДА ГО ОВДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="350.783" dur="0.301"> САКАТЕ СЛУБЕНИЦИТЕ ДА ГО НАПЛАТИ ДА КАКО ОДГОВОРИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="351.084" dur="0.233"> САКАТЕ СЛУБЕНИЦИТЕ ДА ГО НАПРАВИ ДА ДА СЕ ДА СЕ ОБЕДУВА </text>
<text sub="clublinks" start="351.317" dur="0.2"> Додека тие се излезени </text>
<text sub="clublinks" start="351.517" dur="0.267"> Додека тие излегоа околу тоа </text>
<text sub="clublinks" start="351.784" dur="0.1"> Додека тие излегоа во врска со демонстрациите. </text>
<text sub="clublinks" start="351.884" dur="0.201"> ДЕМОНСТРАЦИИ. </text>
<text sub="clublinks" start="352.085" dur="0.166"> ДЕМОНСТРАЦИИ. АРТ </text>
<text sub="clublinks" start="352.251" dur="0.101"> ДЕМОНСТРАЦИИ. АРТ Едвардс </text>
<text sub="clublinks" start="352.352" dur="0.1"> ДЕМОНСТРАЦИИ. АРТ Едвардс има </text>
<text sub="clublinks" start="352.452" dur="0.066"> ДЕМОНСТРАЦИИ. АРТ Едвардс ПОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="352.518" dur="0.701"> ДЕМОНСТРАЦИИ. АРТ Едвардс ПОВЕЕ ПОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="353.219" dur="0.134"> ДЕМОНСТРАЦИИ. АРТ Едвардс има многу повеќе на </text>
<text sub="clublinks" start="353.353" dur="0.467"> АРТ Едвардс има многу повеќе на </text>
<text sub="clublinks" start="353.82" dur="0.567"> АРТ Едвардс ПОВЕЕ НА ЗАКОНОТ. </text>
<text sub="clublinks" start="354.387" dur="0.167"> ЗАКОН. </text>
<text sub="clublinks" start="354.554" dur="0.167"> ЗАКОН. >> >> </text>
<text sub="clublinks" start="354.721" dur="0.066"> ЗАКОН. >> Новинар: </text>
<text sub="clublinks" start="354.787" dur="0.167"> ЗАКОН. >> Новинар: Е </text>
<text sub="clublinks" start="354.954" dur="0.1"> ЗАКОН. >> Новинар: Е ПРОТЕСТИ </text>
<text sub="clublinks" start="355.054" dur="0.334"> ЗАКОН. >> Новинар: Е ПРОТЕСТИ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="355.388" dur="0.267"> >> Новинар: Е ПРОТЕСТИ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="355.655" dur="0.033"> >> Новинар: Е ПРОТЕСТИ ВО Портланд </text>
<text sub="clublinks" start="355.688" dur="0.134"> >> Новинар: Е ПРОТЕСТИ ВО Портланд на </text>
<text sub="clublinks" start="355.822" dur="0.066"> >> Новинар: Е ПРОТЕСТИ ВО Портланд на расизмот </text>
<text sub="clublinks" start="355.888" dur="0.234"> >> Новинар: Е ПРОТЕСТИ ВО Портланд на расизам и </text>
<text sub="clublinks" start="356.122" dur="0.834"> >> Новинар: Е ПРОТЕСТИ ВО Портланд на расизам и политика </text>
<text sub="clublinks" start="356.956" dur="0.267"> Портланд на расизми и политика </text>
<text sub="clublinks" start="357.223" dur="0.834"> Портланд на расизми и полисичка насилство </text>
<text sub="clublinks" start="358.057" dur="0.067"> ПОРТАЛАНДАТА НА РАЦИЗАМ И ПОЛИЦИСКИОТ НАСИЛНИК ПРОДОЛУВА, </text>
<text sub="clublinks" start="358.124" dur="0.2"> ПОРТАЛАНДАТА НА РАЦИЗАМ И ПОЛИЦИСКИОТ НАСИЛНИК ПРОДОЛУВА, ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="358.324" dur="0.2"> ПОРТАЛАНДАТА НА РАЗИЗАМ И ПОЛИЦИСКИОТ НАСИЛНИК ПРОДОЛУВА, ГРАДОТ </text>
<text sub="clublinks" start="358.524" dur="0.334"> ПОРТАЛАНДАТА НА РАЦИЗАМ И ПОЛИЦИСКИОТ НАСИЛНИК ПРОДОЛУВА, ГРАДОТ НА </text>
<text sub="clublinks" start="358.858" dur="0.3"> ПРОДОЛУВА НА ПОВРЕДИТЕ, ГРАДОТ НА </text>
<text sub="clublinks" start="359.158" dur="0.134"> ПРОДОЛУВА НА ПОВРЕДИТЕ, ГРАДОТ НА ВЕРЛАНДЕР </text>
<text sub="clublinks" start="359.292" dur="0.1"> ПРОДОЛУВА НА ПОВРЕДАТА, ГРАДОТ НА ВЕРЛАНДЕРСКА ПОЛИЦИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="359.392" dur="0.1"> ПРОДОЛУВА НА ПОВРЕДИТЕ, ЛИЦЕ НА ГРАДОТ НА ВЕРЛАНДЕРНА ПОЛИЦИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="359.492" dur="0.634"> ПОВТОРНО ПРОДОЛУВА, ГРАДОТ НА ВЕРЛАНДЕРСКА ПОЛИЦИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="360.126" dur="0.133"> ПОСТАВУВАТА НАСИЛНАТА, ГРАДОТ НА ВЕРЛАНДЕРСКА ПОЛИЦИЈА СПОДЕЛЕ НА НОВОТО </text>
<text sub="clublinks" start="360.259" dur="0.468"> ВЕРЛАНДЕРСКА ПОЛИЦИЈА СО ЛИЦЕ НА НОВА </text>
<text sub="clublinks" start="360.727" dur="0.567"> ВЕРЛАНДЕРСКА ПОЛИЦИЈА СПОДЕЛУВАЈТЕ НОВИ ПРЕДИЗВИЦИ. </text>
<text sub="clublinks" start="361.294" dur="0.2"> ПРЕДИЗВИЦИ. </text>
<text sub="clublinks" start="361.494" dur="0.067"> ПРЕДИЗВИЦИ. СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="361.561" dur="0.066"> ПРЕДИЗВИЦИ. ACLU </text>
<text sub="clublinks" start="361.627" dur="0.201"> ПРЕДИЗВИЦИ. АКЛУ САМО </text>
<text sub="clublinks" start="361.828" dur="0.1"> ПРЕДИЗВИЦИ. АКЛУ СЕ ПРИМАНА </text>
<text sub="clublinks" start="361.928" dur="0.333"> ПРЕДИЗВИЦИ. ACLU HЕ ПОДНЕСНА А </text>
<text sub="clublinks" start="362.261" dur="0.167"> ПРЕДИЗВИЦИ. АКЛУ ПОДДРУВА ЗАКОН </text>
<text sub="clublinks" start="362.428" dur="0.2"> АКЛУ ПОДДРУВА ЗАКОН </text>
<text sub="clublinks" start="362.628" dur="0.201"> АКЛУ ПОДДРУВА ПРАВНА ПРАВНА </text>
<text sub="clublinks" start="362.829" dur="0.3"> АКЛУ ЈА ПОДНЕСУВА ЗАКОН ЗА НАС </text>
<text sub="clublinks" start="363.129" dur="0.634"> АКЛУ ПОДДРУВА ЗАКОН ЗА ТРЕТМАНОТ </text>
<text sub="clublinks" start="363.763" dur="0.167"> АКЛУ ЈА ПОДНЕСУВА ЗАКОН ЗА ТРЕТМАН НА </text>
<text sub="clublinks" start="363.93" dur="1.067"> ОД ТРЕТМАНОТ НА </text>
<text sub="clublinks" start="364.997" dur="0.568"> ОД ТРЕТМАНОТ НА НОВИНАРИТЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="365.565" dur="0.167"> НОВОСТИ. </text>
<text sub="clublinks" start="365.732" dur="0.066"> НОВОСТИ. ЕДНА </text>
<text sub="clublinks" start="365.798" dur="0.1"> НОВОСТИ. ЕДЕН ОД </text>
<text sub="clublinks" start="365.898" dur="0.267"> НОВОСТИ. ЕДЕН ОД </text>
<text sub="clublinks" start="366.165" dur="0.134"> НОВОСТИ. ЕДЕН НА АТТОРНИ </text>
<text sub="clublinks" start="366.299" dur="0.167"> НОВОСТИ. ЕДНА НА ПОВИКОВИТЕ ПОВИКИ </text>
<text sub="clublinks" start="366.466" dur="0.867"> НОВОСТИ. ЕДНА НА АТТОРНИТЕ ПОВИК ШТО </text>
<text sub="clublinks" start="367.333" dur="0.167"> ЕДНА НА АТТОРНИТЕ ПОВИК ШТО </text>
<text sub="clublinks" start="367.5" dur="0.2"> ЕДЕН НА АТТОРНИТЕ ПОВИК Е ШТО Е </text>
<text sub="clublinks" start="367.7" dur="0.367"> ЕДНА НА АТТОРНИТЕ ПОВИК КОИ СЕ СЛУЧУВА </text>
<text sub="clublinks" start="368.067" dur="0.334"> ЕДНА ОД АТТОРНИТЕ ПОВИК СО ШТО СЕ СОГОВОР </text>
<text sub="clublinks" start="368.401" dur="0.033"> ЕДНА ОД АТТОРНИТЕ ПОВИК ШТО СЕ СЛУЧУВА НА НОВОСТИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="368.434" dur="0.367"> ЕДНА НА АТТОРНИТЕ ПОВИК КОИ СЕ СЛУЧУВА НА НОВИНАРИТЕ А </text>
<text sub="clublinks" start="368.801" dur="0.234"> СЕ СЛУЧУВА НА НОВИНАРИТЕ А </text>
<text sub="clublinks" start="369.035" dur="0.133"> СЕ СЛУЧУВА НА НОВИНАРИТЕ ЧОВЕЧКИ </text>
<text sub="clublinks" start="369.168" dur="0.234"> СЕ СЛУЧУВА НА НОВИНАРИТЕ ЧОВЕЧКИ ПРАВА </text>
<text sub="clublinks" start="369.402" dur="0.233"> СЕ СЛУЧУВА НА НОВИНАРИТЕ ПОВРЕДА НА ЧОВЕКОВИТЕ ПРАВА. </text>
<text sub="clublinks" start="369.635" dur="0.201"> ПОВРЕДА НА ЧОВЕЧКИ ПРАВА. </text>
<text sub="clublinks" start="369.836" dur="0.1"> ПОВРЕДА НА ЧОВЕЧКИ ПРАВА. ТИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="369.936" dur="0.066"> ПОВРЕДА НА ЧОВЕЧКИ ПРАВА. ТИЕ САКААТ </text>
<text sub="clublinks" start="370.002" dur="0.067"> ПОВРЕДА НА ЧОВЕЧКИ ПРАВА. САКАТЕ ДА </text>
<text sub="clublinks" start="370.069" dur="0.234"> ПОВРЕДА НА ЧОВЕЧКИ ПРАВА. Тие сакаат да видат </text>
<text sub="clublinks" start="370.303" dur="0.267"> ПОВРЕДА НА ЧОВЕЧКИ ПРАВА. Тие сакаат да ја видат </text>
<text sub="clublinks" start="370.57" dur="0.133"> ПОВРЕДА НА ЧОВЕЧКИ ПРАВА. САКАТЕ ДА ГОДИТЕ СТЕ ПРОДАВНИ </text>
<text sub="clublinks" start="370.703" dur="0.868"> ПОВРЕДА НА ЧОВЕЧКИ ПРАВА. САКАТЕ ДА ГО ГЛЕДАТТЕ СТОПАНИ И ДА </text>
<text sub="clublinks" start="371.571" dur="0.167"> САКАТЕ ДА ГО ГЛЕДАТТЕ СТОПАНИ И ДА </text>
<text sub="clublinks" start="371.738" dur="0.166"> САКАТЕ ДА ГИ ГЛЕДАТТЕ СТОПАНИ И ДА СЕ СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="371.904" dur="0.935"> САКАТЕ ДА ГИ ГЛЕДАТТЕ СТЕПАНИ И СЕ ПРАШАА </text>
<text sub="clublinks" start="372.839" dur="0.1"> САКАТЕ ДА ГИ ГЛЕДАТТЕ СТОПАНИ И ДА ГО РАБОТЕТЕ КОМПОНЗАРСИ </text>
<text sub="clublinks" start="372.939" dur="2.636"> ПРЕБАРУВАТЕТЕ КОМПАНИЗАРИ </text>
<text sub="clublinks" start="375.575" dur="0.534"> ПРЕБАРУВАТЕТЕ ДОГОВОРНИ ОБНОВИ. </text>
<text sub="clublinks" start="376.109" dur="0.166"> БЕЗБЕДНИЦИ. </text>
<text sub="clublinks" start="376.275" dur="0.067"> БЕЗБЕДНИЦИ. >> >> </text>
<text sub="clublinks" start="376.342" dur="0.067"> БЕЗБЕДНИЦИ. Ако се </text>
<text sub="clublinks" start="376.409" dur="0.167"> БЕЗБЕДНИЦИ. >> Ако сте </text>
<text sub="clublinks" start="376.576" dur="0.233"> БЕЗБЕДНИЦИ. >> Ако сте </text>
<text sub="clublinks" start="376.809" dur="0.2"> ОБРАЗОВАНИЕ. >> ДАКО СЕ ОДИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="377.009" dur="0.234"> ОБРАЗОВАНИЕ. >> ДАКО СЕ ОДДЕТЕ ДА </text>
<text sub="clublinks" start="377.243" dur="0.3"> БЕЗБЕДНИЦИ. >> АКО ДА СЕ ОБЕДУВАТЕ ДА СЕ ДАМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="377.543" dur="0.201"> >> АКО ДА СЕ ОБЕДУВАТЕ ДА СЕ ДАМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="377.744" dur="0.133"> >> ДАКО СЕ СМЕЕ ДА БИДЕ БЕСПЛАТНО </text>
<text sub="clublinks" start="377.877" dur="0.067"> >> ДАКО СЕ СМЕТЕ ДА СМЕЕТЕ БЕСПЛАТНА ПОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="377.944" dur="0.3"> >> ДАКО СЕ СМЕТЕ ДА СМЕЕТЕ БЕСПЛАТНА ПОСЕБНА И </text>
<text sub="clublinks" start="378.244" dur="0.267"> >> ДАКО СЕ СМЕТЕ ДА СМЕЕТЕ БЕСПЛАТНА ПОСЕБНА И БЕСПЛАТНА </text>
<text sub="clublinks" start="378.511" dur="0.267"> >> ДАКО СЕ СМЕТЕ ДА СМЕЕТЕ БЕСПЛАТНА ПОСЕБНА И БЕСПЛАТНО ПОСТОЈБА </text>
<text sub="clublinks" start="378.778" dur="0.2"> БЕСПЛАТНА ПРИРОДАЕ И БЕСПЛАТНО ПОПУСТ </text>
<text sub="clublinks" start="378.978" dur="0.167"> БЕСПЛАТНА ПРИСТАП И БЕСПЛАТНО ПОПУСТ И </text>
<text sub="clublinks" start="379.145" dur="0.067"> БЕСПЛАТНИ ЗБОРНИ И БЕСПЛАТНО ПОПУСТ И РАЗМЕНА </text>
<text sub="clublinks" start="379.212" dur="0.133"> БЕСПЛАТНА ПРИСТАП И БЕСПЛАТНО ПОПУСТ И РАЗМЕНА НА </text>
<text sub="clublinks" start="379.345" dur="0.067"> БЕСПЛАТНА ПРИРОДАЕ И БЕСПЛАТНО ПОПОЛНУВА ANDЕ И РАЗМЕНА НА ИДЕИ, </text>
<text sub="clublinks" start="379.412" dur="0.267"> БЕСПЛАТНИ ЗБОВНИК И БЕСПЛАТНО ПОПОЛНУВА ANDЕ И РАЗМЕНА НА ИДЕИ, ВИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="379.679" dur="0.834"> БЕСПЛАТНИ ЗБОВНИК И БЕСПЛАТНО ПОПОЛНУВА ANDЕ И РАЗНИРА OFЕ НА ИДЕИ, САМО </text>
<text sub="clublinks" start="380.513" dur="0.167"> И РАЗМЕНА НА ИДЕИ, ТИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="380.68" dur="0.367"> И РАЗМЕНА НА ИДЕИ, МОРА ДА </text>
<text sub="clublinks" start="381.047" dur="0.4"> И РАЗМЕНА НА ИДЕИ, МОРА ДА МОЕТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="381.447" dur="0.401"> И РАЗМЕНА НА ИДЕИ, МОЕТЕ ДА ГО ИМАТ </text>
<text sub="clublinks" start="381.848" dur="0.166"> И РАЗМЕНА НА ИДЕИ, МОРА ДА ИМА ИМА ИНФОРМАЦИИ. </text>
<text sub="clublinks" start="382.014" dur="0.167"> ДА СЕ ИМА ИНФОРМАЦИИ. </text>
<text sub="clublinks" start="382.181" dur="0.134"> ДА СЕ ИМА ИНФОРМАЦИИ. ИТ </text>
<text sub="clublinks" start="382.315" dur="0.067"> ДА СЕ ИМА ИНФОРМАЦИИ. НЕ МОЕ </text>
<text sub="clublinks" start="382.382" dur="0.133"> ДА СЕ ИМА ИНФОРМАЦИИ. НЕ МОЖЕ ДА БИДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="382.515" dur="0.167"> ДА СЕ ИМА ИНФОРМАЦИИ. НЕ МОЕ ДА СЕ ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="382.682" dur="0.267"> ДА СЕ ИМА ИНФОРМАЦИИ. НЕ МОЕ ДА СЕ ТОА ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="382.949" dur="0.267"> ДА СЕ ИМА ИНФОРМАЦИИ. НЕ МОЕ ДА ЈА ДА ЈА ПОЛИТИКА </text>
<text sub="clublinks" start="383.216" dur="0.267"> НЕ МОЕ ДА ЈА ДА ЈА ПОЛИТИКА </text>
<text sub="clublinks" start="383.483" dur="0.367"> НЕ МОЕ ДА СЕ КОНТРОЛА НА ПОЛИЦИОТ </text>
<text sub="clublinks" start="383.85" dur="1.501"> НЕ МОЕ ДА ЈА ДА ГИ КОНТРОЛА ПОЛИЦИЈАТА </text>
<text sub="clublinks" start="385.351" dur="0.401"> НЕ МОЕ ДА ГО ПОЛИТИЧКИТЕ КОНТРОЛНИ ИНФОРМАЦИИ </text>
<text sub="clublinks" start="385.752" dur="0.3"> НЕ МОЕ ДА ГО ПОЛИТИЧКИТЕ КОНТРОЛА НА ИНФОРМАЦИИТЕ ЗА ОВОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="386.052" dur="0.2"> КОНТРОЛА НА ИНФОРМАЦИИТЕ ЗА ОВОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="386.252" dur="0.167"> КОНТРОЛА НА ИНФОРМАЦИИ ЗА ШТО </text>
<text sub="clublinks" start="386.419" dur="0.133"> Контролирајте ги информациите за тоа што се </text>
<text sub="clublinks" start="386.552" dur="0.067"> Контролирајте ги информациите за тоа што прават </text>
<text sub="clublinks" start="386.619" dur="0.667"> Контролирајте ги информациите за тоа што прават </text>
<text sub="clublinks" start="387.286" dur="0.201"> Контролирајте ги информациите за тоа што прават тие </text>
<text sub="clublinks" start="387.487" dur="1.268"> ШТО СЕ ДА СЕ ДА СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="388.755" dur="0.567"> ШТО СЕ СЛУБА НА ПРОТЕСТЕРИТЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="389.322" dur="0.167"> ПРОТЕСЕРИ. </text>
<text sub="clublinks" start="389.489" dur="0.2"> ПРОТЕСЕРИ. >> >> </text>
<text sub="clublinks" start="389.689" dur="0.067"> ПРОТЕСЕРИ. >> Новинар: </text>
<text sub="clublinks" start="389.756" dur="0.133"> ПРОТЕСЕРИ. >> Новинар: ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="389.889" dur="0.234"> ПРОТЕСЕРИ. >> Новинар: ЗА ПРАВНА </text>
<text sub="clublinks" start="390.123" dur="0.3"> >> Новинар: ЗА ПРАВНА </text>
<text sub="clublinks" start="390.423" dur="0.1"> >> Новинар: ЗА ПРАВНИ НАБАВКИ, </text>
<text sub="clublinks" start="390.523" dur="0.133"> >> Репортер: ЗА ПРАВНА НАБАВКА, ШТО </text>
<text sub="clublinks" start="390.656" dur="0.101"> >> Новинар: ЗА ПРАВНИ НАБАВКИ, ШТО СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="390.757" dur="0.333"> НАДВОРЕШНИЦИ, ШТО СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="391.09" dur="0.067"> НАДВОРЕШНИЦИ, ШТО СЕ ИСКУСНО </text>
<text sub="clublinks" start="391.157" dur="0.601"> НАДВОРЕШНИЦИ, ШТО Е ИСКУСТВОТО Е </text>
<text sub="clublinks" start="391.758" dur="0.1"> НАДВОРЕШНИЦИ, ШТО СЕ ИСКУСНО СЕ ОТВОРИ. </text>
<text sub="clublinks" start="391.858" dur="0.166"> ИСКУСТВО Е ОТВОРЕНО ОО. </text>
<text sub="clublinks" start="392.024" dur="0.134"> ИСКУСТВО СЕ ОТВОРИ ОЧИ. >> >> </text>
<text sub="clublinks" start="392.158" dur="0.133"> ИСКУСТВО СЕ ОТВОРИ ОЧИ. НЕ </text>
<text sub="clublinks" start="392.291" dur="0.167"> ИСКУСТВО СЕ ОТВОРИ ОЧИ. НЕ СЕКОГАШ </text>
<text sub="clublinks" start="392.458" dur="0.2"> ИСКУСТВО СЕ ОТВОРИ ОЧИ. НЕ СЕКОГАШ ДА ЗНАЕТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="392.658" dur="0.234"> ИСКУСТВО СЕ ОТВОРИ ОЧИ. >> НЕ ДА ЗНАЕТЕ КАКО </text>
<text sub="clublinks" start="392.892" dur="0.3"> ИСКУСТВО СЕ ОТВОРИ ОЧИ. >> НЕ ДА ЗНАЕТЕ КАКО ГО </text>
<text sub="clublinks" start="393.192" dur="0.234"> >> НЕ ДА ЗНАЕТЕ КАКО ГО </text>
<text sub="clublinks" start="393.426" dur="0.067"> >> НЕ СЕКОГАШ ЗНАЕТЕ КАКО НО </text>
<text sub="clublinks" start="393.493" dur="0.1"> >> НЕ СЕКОГАШ ДА ЗНАЕТЕ КАКО НОЕ Е </text>
<text sub="clublinks" start="393.593" dur="0.467"> >> НЕ СЕКОГАШ ДА ЗНАЕТЕ КАКО НЕДЕЛАТА ќе заврши, </text>
<text sub="clublinks" start="394.06" dur="0.167"> >> НЕ СЕКОГАШ ДА ЗНАЕТЕ КАКО НЕДЕЛАТА ќе заврши, НО </text>
<text sub="clublinks" start="394.227" dur="0.867"> >> НЕ СЕКОГАШ ДА ЗНАЕТЕ КАКО НЕДЕЛАТА ENDЕ КРАЈ, НЕ </text>
<text sub="clublinks" start="395.094" dur="1.201"> >> НЕ СЕКОГАШ ДА ЗНАЕТЕ КАКО НЕДЕЛАТА ќе заврши, но јас очекувам </text>
<text sub="clublinks" start="396.295" dur="0.534"> >> НЕ СЕКОГАШ ДА ЗНАЕТЕ КАКО НЕДЕЛАТА ENDЕ КОН КАКО, НО ЈА ДА ЈА ОБЕЗБЕДУВАМ </text>
<text sub="clublinks" start="396.829" dur="0.167"> НОILLЕ ENDЕ ENDЕ ЗАВРШИ, НО ДА ЈА ЈА ОБЕЗБИРАМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="396.996" dur="0.1"> НОILLАТА ENDЕ КРАЈ, НО ЈА ДА ЈА ОБЕЗБЕДУВАМ ДА </text>
<text sub="clublinks" start="397.096" dur="0.1"> NЕ БЕЗ КРАЈ, НО ЈА ДА ЈА ОБЕЗБИРАМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="397.196" dur="0.201"> НОILLЕ ENDЕ КРАЈ, НО ЈА ДА ЈА ДА ГО ОДГОВОРИМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="397.397" dur="0.8"> НОЕ Е ENDЕ ЗАВРШИ, НО ДА ЈА ЈА ДА ГО ОБВРДУВА СО ЗВОЛУВАЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="398.197" dur="0.167"> ДА КРАЈ СО НАСИЛНА. </text>
<text sub="clublinks" start="398.364" dur="1.568"> ДА КРАЈ СО НАСИЛНА. Јас </text>
<text sub="clublinks" start="399.932" dur="0.434"> ДА КРАЈ СО НАСИЛНА. ЈАС ОЧЕКУВАВ </text>
<text sub="clublinks" start="400.366" dur="0.2"> ДА КРАЈ СО НАСИЛНА. ОЧЕКУВАМ ДА </text>
<text sub="clublinks" start="400.566" dur="0.234"> ДА КРАЈ СО НАСИЛНА. Очекував до крај </text>
<text sub="clublinks" start="400.8" dur="0.233"> ДА КРАЈ СО НАСИЛНА. Очекував да завршам СО </text>
<text sub="clublinks" start="401.033" dur="0.267"> ДА КРАЈ СО НАСИЛНА. Очекував да завршам со ПОЛИЦИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="401.3" dur="0.301"> Очекував да завршам со ПОЛИЦИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="401.601" dur="0.167"> Очекував да завршам со насилство на ПОЛИЦИЈА, </text>
<text sub="clublinks" start="401.768" dur="0.1"> Очекував да завршам со ПОЛИЦИНА ПОВРЕДА, ИНИЦИЈАТИРАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="401.868" dur="0.6"> Очекував да завршам со ПОЛИЦИНА ПОВРЕДА, ПОВЕЕ ИТ. </text>
<text sub="clublinks" start="402.468" dur="0.167"> ПОВРЕДА, ПОВЕЕ ИТ. </text>
<text sub="clublinks" start="402.635" dur="1.568"> ПОВРЕДА, ПОВЕЕ ИТ. >> >> </text>
<text sub="clublinks" start="404.203" dur="0.534"> ПОВРЕДА, ПОВЕЕ ИТ. >> Новинар: </text>
<text sub="clublinks" start="404.737" dur="0.134"> ПОВРЕДА, ПОВЕЕ ИТ. >> Новинар: КОРДЕЛИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="404.871" dur="0.2"> ПОВРЕДА, ПОВЕЕ ИТ. >> Новинар: КОРДЕЛИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="405.071" dur="0.334"> ПОВРЕДА, ПОВЕЕ ИТ. >> Репортер: КОРДЕЛИЈА Е ПОДНЕСУВА </text>
<text sub="clublinks" start="405.405" dur="0.166"> >> Репортер: КОРДЕЛИЈА Е ПОДНЕСУВА </text>
<text sub="clublinks" start="405.571" dur="0.1"> >> Репортер: КОРДЕЛИЈА ПОДНЕСУВА НА </text>
<text sub="clublinks" start="405.671" dur="0.167"> >> Репортер: КОРДЕЛИЈА СЕ КАКО ДА </text>
<text sub="clublinks" start="405.838" dur="0.067"> >> Репортер: КОРДЕЛИЈА ПОДНЕСУВА НА ПРОТЕСТИ </text>
<text sub="clublinks" start="405.905" dur="0.2"> >> Репортер: КОРДЕЛИЈА ПОДНЕСУВА НА ПРОТЕСТИ НА </text>
<text sub="clublinks" start="406.105" dur="0.167"> >> Репортер: КОРДЕЛИЈА ПОДНЕСУВА НА ПРОТЕСТИТЕ НА СЕГА </text>
<text sub="clublinks" start="406.272" dur="0.3"> >> Репортер: КОРДЕЛИЈА ПОДНЕСУВА НА ПРОТЕСТИТЕ НА СИТЕ СЕКОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="406.572" dur="0.167"> НА ПРОТЕСТИТЕ НА БЕЗ СЕКОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="406.739" dur="0.401"> НА ПРОТЕСТИТЕ НА БЕЗ СЕКОЈ ДЕН </text>
<text sub="clublinks" start="407.14" dur="0.667"> НА ПРОТЕСТИТЕ НА СИТЕ СЕКОЈ ДЕН РЕКУРМИРА </text>
<text sub="clublinks" start="407.807" dur="2.102"> НА ПРОТЕСТИТЕ НА СИТЕ СЕКОЈ ДЕН РЕКОРИНГ </text>
<text sub="clublinks" start="409.909" dur="0.534"> НА ПРОТЕСТИТЕ НА СИТЕ СЕКОЈ ДЕН РЕКУРМИРА THEЕ НА ЗДРАВЈЕТО. </text>
<text sub="clublinks" start="410.443" dur="0.2"> ДЕН РЕКРЕДИРАЕ НА ССУДЕНИТЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="410.643" dur="0.1"> ДЕН РЕКРЕДИРАЕ НА ССУДЕНИТЕ. ВИДЕО </text>
<text sub="clublinks" start="410.743" dur="0.067"> ДЕН РЕКРЕДИРАЕ НА ССУДЕНИТЕ. ВИДЕО ШОТ </text>
<text sub="clublinks" start="410.81" dur="0.133"> ДЕН РЕКРЕДИРАЕ НА ССУДЕНИТЕ. ВИДЕО Снимање на </text>
<text sub="clublinks" start="410.943" dur="0.801"> ДЕН РЕКРЕДИРАЕ НА ССУДЕНИТЕ. ВИДЕО Снимање на АН </text>
<text sub="clublinks" start="411.744" dur="2.202"> ДЕН РЕКРЕДИРАЕ НА ССУДЕНИТЕ. ВИДЕО Снимање на рано </text>
<text sub="clublinks" start="413.946" dur="0.534"> ДЕН РЕКРЕДИРАЕ НА ССУДЕНИТЕ. ВИДЕО Снимање на рано протестирање. </text>
<text sub="clublinks" start="414.48" dur="0.167"> ВИДЕО Снимање на рано протестирање. </text>
<text sub="clublinks" start="414.647" dur="0.067"> ВИДЕО Снимање на рано протестирање. НЕ </text>
<text sub="clublinks" start="414.714" dur="0.2"> ВИДЕО Снимање на рано протестирање. ТОЈ БЕШЕ </text>
<text sub="clublinks" start="414.914" dur="0.067"> ВИДЕО Снимање на рано протестирање. СЕ ДА СЕ ПРОДОЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="414.981" dur="0.267"> ВИДЕО Снимање на рано протестирање. СЕ ДА СЕ ПОСТОБИ СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="415.248" dur="0.167"> ВИДЕО Снимање на рано протестирање. НЕ Е АСУЛУТИРА ПОЛИЦИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="415.415" dur="0.3"> ВИДЕО Снимање на рано протестирање. НЕ Е АСУСЛУТИРА ПОЛИЦИСКО ЕВЕН </text>
<text sub="clublinks" start="415.715" dur="0.233"> НЕ Е АСУСЛУТИРА ПОЛИЦИСКО ЕВЕН </text>
<text sub="clublinks" start="415.948" dur="0.067"> НЕ Е АСУСЛУТИРА ПОЛИЦИСКО ДОГОВОР </text>
<text sub="clublinks" start="416.015" dur="0.2"> СЕ ДА СЕ ПОБЕДИ ПОЛИЦИСКО ДОГОВОР </text>
<text sub="clublinks" start="416.215" dur="0.134"> СЕ ДА СЕ ПОБЕДИ ПОЛИЦИСКО ДОДЕКО ДА СЕ ЈА ИНДЕНТИФИИРАНА </text>
<text sub="clublinks" start="416.349" dur="0.067"> СЕ ДА СЕ ПОБЕДИ ПОЛИЦИСКО ПОВЕЕ ДА СЕ ЈА ИДЕНТИФИГИРАНА СИМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="416.416" dur="0.867"> СЕ ДА СЕ ПОБЕДИ ПОЛИЦИСКО ПОВЕЕ ДА СЕ ЈА ИДЕНТИФИДИРАНА СОПСТВЕНА КАКО </text>
<text sub="clublinks" start="417.283" dur="0.167"> ДА СЕ ИДЕНТИФИКУВААТ СОПСТВЕНИК СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="417.45" dur="1.568"> ДА СЕ ИДЕНТИФИКУВААТ ПОВТОРНО КАКО А. </text>
<text sub="clublinks" start="419.018" dur="0.167"> ДА СЕ ИДЕНТИФИКУВААТ САМО како новинар. </text>
<text sub="clublinks" start="419.185" dur="0.167"> НОВИНАР. </text>
<text sub="clublinks" start="419.352" dur="0.067"> НОВИНАР. НЕ </text>
<text sub="clublinks" start="419.419" dur="0.066"> НОВИНАР. ТОЈ Е </text>
<text sub="clublinks" start="419.485" dur="0.2"> НОВИНАР. ТОЈ НЕ Е </text>
<text sub="clublinks" start="419.685" dur="0.167"> НОВИНАР. НЕ Е ДЕЛ </text>
<text sub="clublinks" start="419.852" dur="0.234"> НОВИНАР. НЕ Е ДЕЛ ОД </text>
<text sub="clublinks" start="420.086" dur="0.2"> НОВИНАР. Тој не е дел од </text>
<text sub="clublinks" start="420.286" dur="0.3"> НОВИНАР. НЕ Е ДЕЛ НА АКЛУ </text>
<text sub="clublinks" start="420.586" dur="0.267"> НЕ Е ДЕЛ НА АКЛУ </text>
<text sub="clublinks" start="420.853" dur="0.067"> НЕ Е ДЕЛ ОД ЗАКОНОТ НА АКЛУ </text>
<text sub="clublinks" start="420.92" dur="0.067"> НЕ Е ДЕЛ ОД ЗАКОНОТ НА АКЛУ </text>
<text sub="clublinks" start="420.987" dur="0.1"> НЕ Е ДЕЛ НА ЗАКОНОТ НА АКЛУ, но НЕ </text>
<text sub="clublinks" start="421.087" dur="0.334"> НЕ Е ДЕЛ ОД ЗАКОНОТ НА АКЛУ, но НЕ СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="421.421" dur="0.066"> НЕ Е ДЕЛ НА ЗАКОНОТ НА АКЛУ, но тој планира </text>
<text sub="clublinks" start="421.487" dur="0.334"> НЕ Е ДЕЛ ОД ЗАКОНОТ НА АКЛУ, но тој планира </text>
<text sub="clublinks" start="421.821" dur="0.233"> ЗАКОН, но тој планира да </text>
<text sub="clublinks" start="422.054" dur="0.401"> ЗАКОН, но тој планира да го искористи </text>
<text sub="clublinks" start="422.455" dur="3.103"> ЗАКОН, но тој планира да го искористи легалниот </text>
<text sub="clublinks" start="425.558" dur="0.5"> ЗАКОН, но тој планира да ја реализира правната акција </text>
<text sub="clublinks" start="426.058" dur="0.234"> ЗАКОН, НО ДА СЕ ПЛАНИРА ДА ЈА ЈА ПРАШАSЕ ПРАВНА АКЦИЈА ПРОТИВ </text>
<text sub="clublinks" start="426.292" dur="0.267"> НАДВОРЕНА ПРАВНА АКЦИЈА ПРОТИВ </text>
<text sub="clublinks" start="426.559" dur="0.1"> СОВРШНА ПРАВНА АКЦИЈА ПРОТИВ ЕДНОСТА. </text>
<text sub="clublinks" start="426.659" dur="0.167"> Едноставна. </text>
<text sub="clublinks" start="426.826" dur="0.067"> Едноставна. >> >> </text>
<text sub="clublinks" start="426.893" dur="0.1"> Едноставна. >> јас </text>
<text sub="clublinks" start="426.993" dur="0.1"> Едноставна. >> ГИ ЗАГУБИВ </text>
<text sub="clublinks" start="427.093" dur="0.067"> Едноставна. >> ГИ ЗАБИВАМ ПРАВО </text>
<text sub="clublinks" start="427.16" dur="0.233"> Едноставна. >> ГИ ЗАГУБИРА СЛЕДНИЦА НА </text>
<text sub="clublinks" start="427.393" dur="0.2"> Едноставна. >> ГИ ЗАГИСУВАМЕ СЛЕДНИОТ КАКО </text>
<text sub="clublinks" start="427.593" dur="0.367"> Едноставна. >> ГИ ГИ ЗАГРИНАМ СЛЕДНИОТ КАКО МНОГУ </text>
<text sub="clublinks" start="427.96" dur="0.201"> >> ГИ ГИ ЗАГРИНАМ СЛЕДНИОТ КАКО МНОГУ </text>
<text sub="clublinks" start="428.161" dur="0.1"> >> ГИ ГИ ЗАГРИНАМ СЛЕДНИОТ КАКО МНОГУ ВРЕМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="428.261" dur="0.1"> >> ГИ ГИ ЗАБАВАМ СЛЕДНИОТ СЛЕДНИК НА КАКО МНОГУ ВРЕМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="428.361" dur="0.2"> >> ГИ ГИ ГИ ПРАВИМЕ СЛЕДНИОТ СЛЕДНО КАКО МНОГУ ВРЕМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="428.561" dur="0.067"> >> ГИ ГИ ПРАВИМЕ СЛОБОДНИОТ СЛЕДНИК НА КАКО МНОГУ ВРЕМЕ ДА СЕ ПРИМНЕ </text>
<text sub="clublinks" start="428.628" dur="0.3"> >> ГИ ГИ ГИ ПРАВИМЕ СЛЕДНИОТ СЛЕДНИЦИ КАКО МНОГУ ВРЕМЕ ДА СЕ ПРИСТАПУВАМ </text>
<text sub="clublinks" start="428.928" dur="0.2"> ВРЕМЕ ДА СЕ ПРИСТАПУВАМ САМО </text>
<text sub="clublinks" start="429.128" dur="0.2"> ВРЕМЕ ДА СЕ ПРИСТАПУВАМ ПОВЕДНО, </text>
<text sub="clublinks" start="429.328" dur="0.201"> ВРЕМЕ ДА СЕ ПРИСТАПУВАМ ПОВЕДНО, САМО, </text>
<text sub="clublinks" start="429.529" dur="0.3"> ВРЕМЕ ДА СЕ ПРИСТАПУВАМ ПОВЕДНО, ПОГОЛЕМУВААТ, ТРЕБА </text>
<text sub="clublinks" start="429.829" dur="0.334"> ВРЕМЕ ДА СЕ ПОСТОИМЕ СЕ ПОВЕДНО, СПОДЕЛУВАМЕ, ОБЕЗБЕДНО СО </text>
<text sub="clublinks" start="430.163" dur="0.267"> ПОДОБРИ, ПОГОВОРЕН, ОТКРИЕНИ СО </text>
<text sub="clublinks" start="430.43" dur="0.1"> ПОДОБРИ, ПОГОВОРЕН, ОТКРИЕНИ СО ОБРАЗОВАНИЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="430.53" dur="0.267"> ПРИГОВОР. </text>
<text sub="clublinks" start="430.797" dur="0.066"> ПРИГОВОР. УСЛОВНО </text>
<text sub="clublinks" start="430.863" dur="0.067"> ПРИГОВОР. УСЛОВНО ИТ </text>
<text sub="clublinks" start="430.93" dur="0.1"> ПРИГОВОР. УСЛОВНО Е Е </text>
<text sub="clublinks" start="431.03" dur="0.1"> ПРИГОВОР. УСЛОВНО СЕ Е КОГА </text>
<text sub="clublinks" start="431.13" dur="0.234"> ПРИГОВОР. СЕКОЈ ДА СЕ КОГА СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="431.364" dur="0.2"> ПРИГОВОР. УСЛОВНО СЕ Е КОГА САМО </text>
<text sub="clublinks" start="431.564" dur="0.834"> ПРИГОВОР. УСЛОВНО СЕ Е КОГА САМО НА </text>
<text sub="clublinks" start="432.398" dur="0.3"> УСЛОВНО СЕ Е КОГА САМО НА </text>
<text sub="clublinks" start="432.698" dur="1.368"> УСЛОВНО СЕ Е КОГА СЕ ДОСТАВУВАМЕ НА ПЕРИФЕРИЈАТА </text>
<text sub="clublinks" start="434.066" dur="0.434"> УСЛОВНО СЕ Е КОГА СЕ ДОСТАВУВАМЕ НА ПЕРИФЕРИЈАТА НА </text>
<text sub="clublinks" start="434.5" dur="0.167"> УСЛОВНО СЕ Е КОГА СЕ ДОСТАВУВАМЕ НА ПЕРИФЕРИЈАТА НА САМО </text>
<text sub="clublinks" start="434.667" dur="0.234"> УСЛОВНО СЕ Е КОГА СЕ ДОСТАВУВАМЕ НА ПЕРИФЕРАТА НА САМО </text>
<text sub="clublinks" start="434.901" dur="0.3"> УСЛОВНО СЕ Е КОГА ДА СЕ СО ПЕРИФЕРИЈАТА НА САМО КРВО </text>
<text sub="clublinks" start="435.201" dur="0.267"> ПЕРИФЕРИЈА НА САМО КРАЈОТ </text>
<text sub="clublinks" start="435.468" dur="0.1"> ПЕРИФЕРИРА OFЕ НА САМО СЕДНИКОТ НА КРАЈОТ </text>
<text sub="clublinks" start="435.568" dur="0.167"> ПЕРИФЕРИЈА НА САМО КРИВОТО СЕДНИЦА ОВА </text>
<text sub="clublinks" start="435.735" dur="0.6"> ПЕРИФЕРИРА OFЕ НА САМО СЕРВИСКОТО СЕДНИЦА ОВОЈ РЕГОРИРА </text>
<text sub="clublinks" start="436.335" dur="0.101"> ПЕРИФЕРИРА OFЕ НА САМО КРИВОТО СЕДНИЦА ОВДЕ СЕ РЕКРЕДИРА КАКО </text>
<text sub="clublinks" start="436.436" dur="0.3"> СОСТОЈБА ДА СЕ РЕКОРИРАТЕ ШТО </text>
<text sub="clublinks" start="436.736" dur="0.267"> ПОСЛЕДУВАЕ ОВОЕ СЕ РЕКОРИРА ШТО СЕ СЛУЧУВА </text>
<text sub="clublinks" start="437.003" dur="0.2"> СОДРИНАТЕ ОВОЈ ДА СЕ РЕКОРИРА ШТО СЕ СЛУЧУВА СО ПОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="437.203" dur="0.734"> СОДРИНАТЕ ОВОЈ ДА СЕ РЕКОРИРА ШТО СЕ СЛУЧУВА СО ПОВЕ OFFЕ ОБВИНИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="437.937" dur="0.1"> СОСТОЈБА ДА СЕ РЕКОРИРА ШТО СЕ СЛУЧУВА СО ПОСЕБНИТЕ Службеници и </text>
<text sub="clublinks" start="438.037" dur="0.901"> ПОДНЕСУВА СО ПОВЕЕ Офицери И </text>
<text sub="clublinks" start="438.938" dur="0.534"> СЛУЧУВАЕ СО ПОВЕЕ Офицери и протести. </text>
<text sub="clublinks" start="439.472" dur="0.167"> ПРОТЕСЕРИ. </text>
<text sub="clublinks" start="439.639" dur="0.2"> ПРОТЕСЕРИ. >> >> </text>
<text sub="clublinks" start="439.839" dur="0.067"> ПРОТЕСЕРИ. >> Новинар: </text>
<text sub="clublinks" start="439.906" dur="0.1"> ПРОТЕСЕРИ. >> Новинар: Н.Е. </text>
<text sub="clublinks" start="440.006" dur="0.801"> ПРОТЕСЕРИ. >> Новинар: HEЕ Е </text>
<text sub="clublinks" start="440.807" dur="6.539"> ПРОТЕСЕРИ. >> Новинар: HEе продолжи </text>
<text sub="clublinks" start="447.346" dur="0.067"> ПРОТЕСЕРИ. >> Новинар: ILLе продолжи до </text>
<text sub="clublinks" start="447.413" dur="0.3"> >> Новинар: ILLе продолжи до </text>
<text sub="clublinks" start="447.713" dur="0.167"> >> Новинар: ILLЕ ПРОДОЛУВА ДА СЕ РАЗВИНЕ </text>
<text sub="clublinks" start="447.88" dur="0.301"> >> Новинар: ILLе продолжи да ги покрива </text>
<text sub="clublinks" start="448.181" dur="0.267"> >> Новинар: ILLЕ ПРОДОЛУВА ДА СЕ РАЗГОВОРИ ПРОТЕСТИ. </text>
<text sub="clublinks" start="448.448" dur="0.166"> ПОВЕЕ ПРОТЕСТИ. </text>
<text sub="clublinks" start="448.614" dur="0.067"> ПОВЕЕ ПРОТЕСТИ. >> >> </text>
<text sub="clublinks" start="448.681" dur="0.2"> ПОВЕЕ ПРОТЕСТИ. >> </text>
<text sub="clublinks" start="448.881" dur="0.067"> ПОВЕЕ ПРОТЕСТИ. ОБВРСКА </text>
<text sub="clublinks" start="448.948" dur="0.167"> ПОВЕЕ ПРОТЕСТИ. >> ОБВРСКИ ДО </text>
<text sub="clublinks" start="449.115" dur="0.267"> ПОВЕЕ ПРОТЕСТИ. >> ОБВРСКА ДА СЕ БИДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="449.382" dur="0.267"> ПОВЕЕ ПРОТЕСТИ. >> ОБВРСКИТЕ ДА СЕ ДА ИМА </text>
<text sub="clublinks" start="449.649" dur="0.3"> >> ОБВРСКИТЕ ДА СЕ ДА ИМА </text>
<text sub="clublinks" start="449.949" dur="0.033"> >> ДОДЕЛУВА TOЕТО ДА СЕ ТЕА ИЗВЕСТУВАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="449.982" dur="0.1"> >> ДОДЕЛУВАЕТО ДА СЕ ТЕА ИЗВЕСТУВАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="450.082" dur="0.067"> >> ДОДЕЛУВАЕТО ДА СЕ ТЕА ИЗВЕСТУВАЕ ЗА ШТО </text>
<text sub="clublinks" start="450.149" dur="0.2"> >> ДОДЕЛУВАЕТО ДА СЕ ТЕА ИЗВЕСТУВАЕ ЗА ШТО Е </text>
<text sub="clublinks" start="450.349" dur="0.167"> >> ДОДЕЛУВАЕТО ДА СЕ ТЕА ИЗВЕСТУВАЕ ОД КОИ СЕ ДОБАВИ </text>
<text sub="clublinks" start="450.516" dur="0.334"> >> ДОДЕЛУВАЕТО ДА СЕ ТЕА ИЗВЕСТУВАЕ ОД ШТО СЕ ОДГОВОРИ. </text>
<text sub="clublinks" start="450.85" dur="0.133"> ИЗВЕСТУВАЕ ЗА ШТО СЕ ОДГОВОРИ. </text>
<text sub="clublinks" start="450.983" dur="0.067"> ИЗВЕСТУВАЕ ЗА ШТО СЕ ОДГОВОРИ. Јас </text>
<text sub="clublinks" start="451.05" dur="0.033"> ИЗВЕСТУВАЕ ЗА ШТО СЕ ОДГОВОРИ. ЈАС СУМ </text>
<text sub="clublinks" start="451.083" dur="0.368"> ИЗВЕСТУВАЕ ЗА ШТО СЕ ОДГОВОРИ. ЈАС СУМ </text>
<text sub="clublinks" start="451.451" dur="0.266"> ИЗВЕСТУВАЕ ЗА ШТО СЕ ОДГОВОРИ. Јас сум заедница </text>
<text sub="clublinks" start="451.717" dur="0.167"> ИЗВЕСТУВАЕ ЗА ШТО СЕ ОДГОВОРИ. Јас сум комунален журнал, </text>
<text sub="clublinks" start="451.884" dur="0.2"> Јас сум комунален журнал, </text>
<text sub="clublinks" start="452.084" dur="0.067"> ЈАС ЈАВНОСТ РЕВИЗИРА, ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="452.151" dur="0.1"> Јас сум комунален журнал, тоа е </text>
<text sub="clublinks" start="452.251" dur="0.668"> Јас сум комунален журнал, тоа е што </text>
<text sub="clublinks" start="452.919" dur="0.433"> Јас сум комунален журнал, тоа е што </text>
<text sub="clublinks" start="453.352" dur="0.568"> Јас сум комунален журнал, тоа е што правам. </text>
<text sub="clublinks" start="453.92" dur="0.166"> ТОА Е што правам. </text>
<text sub="clublinks" start="454.086" dur="0.167"> ТОА Е што правам. >> >> </text>
<text sub="clublinks" start="454.253" dur="0.067"> ТОА Е што правам. >> Новинар: </text>
<text sub="clublinks" start="454.32" dur="0.134"> ТОА Е што правам. >> Новинар: НЕ </text>
<text sub="clublinks" start="454.454" dur="0.133"> ТОА Е што правам. >> Новинар: СЕ СОГОВОРИвме </text>
<text sub="clublinks" start="454.587" dur="0.2"> ТОА Е што правам. >> Новинар: СЕ СМЕЕ ДА </text>
<text sub="clublinks" start="454.787" dur="0.334"> ТОА Е што правам. >> Новинар: СЕ СМЕЕ ДА СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="455.121" dur="0.267"> >> Новинар: СЕ СМЕЕ ДА СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="455.388" dur="0.133"> >> Новинар: СМЕ РАБОТИ ДА ДО Портланд </text>
<text sub="clublinks" start="455.521" dur="0.1"> >> Новинар: СМЕ РАЗВОДИ ДА ПОЛИЦИЈАТА Портланд </text>
<text sub="clublinks" start="455.621" dur="0.134"> >> Репортер: СЕ СОГЛАСУВАМЕ ДА ПОЛИТИКА ПОЛИЦИЈА ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="455.755" dur="0.067"> >> Новинар: СМЕ РАЗВОДИ ДА ПОЛИЦИЈАТА ПОРТАЛДА ЗА КОМЕНТАР </text>
<text sub="clublinks" start="455.822" dur="0.333"> >> Репортер: СМЕ РАЗВОЈ ДА ПОЛИТИКА ПОЛИЦИЈАТА ЗА СО КОМЕНТАР </text>
<text sub="clublinks" start="456.155" dur="0.167"> ПОЛИЦИЈА ЗА Портландска ЗА КОМЕНА НА </text>
<text sub="clublinks" start="456.322" dur="0.167"> ПОЛИЦАТА ЗА ПОРТАЛДА ЗА КОМЕНТАР НА </text>
<text sub="clublinks" start="456.489" dur="0.1"> ПОЛИЦАТА НА Портландска ЗА КОМЕТА НА ЗАКОНОТ </text>
<text sub="clublinks" start="456.589" dur="0.1"> ПОЛИЦИЈА НА ПОРТАЛДАН ЗА КОМЕТА НА ЗАКОНОТ, но НЕ </text>
<text sub="clublinks" start="456.689" dur="0.167"> ПОЛИЦАТА НА Портландска ЗА КОМЕНТАР ЗА ЗАКОНОТ, НО ДОПОЛНУВА </text>
<text sub="clublinks" start="456.856" dur="0.2"> ПОЛИЦИЈАТА Портландска ЗА КОМЕНТАР ЗА ЗАКОНОТ, но НЕ ДА СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="457.056" dur="0.3"> ПОЛИЦАТА НА Портландска ЗА КОМЕНТАР ЗА ЗАКОНОТ, но НЕ СЕ Слушнав </text>
<text sub="clublinks" start="457.356" dur="0.234"> ЗАКОНОТ НО НЕ СЕ Слушал </text>
<text sub="clublinks" start="457.59" dur="0.1"> ЗАКОНОТ НО НЕ СЕ СЛУД СЛОБОДНО. </text>
<text sub="clublinks" start="457.69" dur="0.2"> ВРАА </text>
<text sub="clublinks" start="457.89" dur="0.1"> ВРАА СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="457.99" dur="0.067"> ВРАА ГРАДОТ </text>
<text sub="clublinks" start="458.057" dur="0.167"> ВРАА Градот на </text>
<text sub="clublinks" start="458.224" dur="0.1"> ВРАА Градот на Портланд </text>
<text sub="clublinks" start="458.324" dur="0.167"> ВРАА ГРИЕТО ПОРТАЛДАНСКО ДА СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="458.491" dur="0.3"> ВРАА Градот на Портланд НЕ </text>
<text sub="clublinks" start="458.791" dur="0.267"> Градот на Портланд НЕ </text>
<text sub="clublinks" start="459.058" dur="0.033"> Градот на Портланд НЕ КОМЕНТАР </text>
<text sub="clublinks" start="459.091" dur="0.134"> Градот на Портланд НЕ ДОГОВОР </text>
<text sub="clublinks" start="459.225" dur="0.133"> Градот на Портланд НЕ ДОГОВОР ЗА ПОДНЕСУВАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="459.358" dur="0.234"> Градот на Портланд НЕ ДОГОВОР ЗА ЛЕГАЛНО ПОВЕ PЕ </text>
<text sub="clublinks" start="459.592" dur="0.267"> КОМЕНТАР ЗА ПОВЕЕ ПРАВНА </text>
<text sub="clublinks" start="459.859" dur="0.1"> КОМЕНТАР ЗА ПОВЕЕ НА ПРАВНА АКЦИЈА. </text>
<text sub="clublinks" start="459.959" dur="0.2"> АКЦИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="460.159" dur="0.167"> АКЦИЈА АРТ </text>
<text sub="clublinks" start="460.326" dur="0.067"> АКЦИЈА АРТ Едвардс, </text>
<text sub="clublinks" start="460.393" dur="0.1"> АКЦИЈА АРТ Едвардс, КГВ </text>
<text sub="clublinks" start="460.493" dur="0.667"> АКЦИЈА АРТ Едвардс, новости од КГВ. </text>
<text sub="clublinks" start="461.16" dur="2.169"> АРТ Едвардс, новости од КГВ. </text>
<text sub="clublinks" start="463.329" dur="0.4"> АРТ Едвардс, новости од КГВ. >>> </text>
<text sub="clublinks" start="463.729" dur="0.201"> АРТ Едвардс, новости од КГВ. >>> НОВО </text>
<text sub="clublinks" start="463.93" dur="0.233"> АРТ Едвардс, новости од КГВ. >>> НОВ АТ </text>
<text sub="clublinks" start="464.163" dur="0.167"> АРТ Едвардс, новости од КГВ. >>> НОВО НА пладне, </text>
<text sub="clublinks" start="464.33" dur="0.267"> АРТ Едвардс, новости од КГВ. >>> НОВА НА пладне, </text>
<text sub="clublinks" start="464.597" dur="0.3"> АРТ Едвардс, новости од КГВ. >>> НОВО НА пладне, СУПРЕМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="464.897" dur="0.2"> >>> НОВО НА пладне, СУПРЕМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="465.097" dur="0.134"> >>> НОВИ НА пладне, НАРОДНИОТ СУД </text>
<text sub="clublinks" start="465.231" dur="0.1"> >>> НОВИ НА пладне, НАДВОРЕШЕН СУД ДЕНЕС. </text>
<text sub="clublinks" start="465.331" dur="0.2"> СУД ДЕН. </text>
<text sub="clublinks" start="465.531" dur="0.034"> СУД ДЕН. Спуштено </text>
<text sub="clublinks" start="465.565" dur="0.166"> СУД ДЕН. Спуштете А </text>
<text sub="clublinks" start="465.731" dur="0.067"> СУД ДЕН. СЛЕДЕТЕ ЛУИЗИЈАНА </text>
<text sub="clublinks" start="465.798" dur="0.2"> СУД ДЕН. ДОГОВОРЕТЕ ЗАКОН ЗА Луизијана </text>
<text sub="clublinks" start="465.998" dur="0.501"> СУД ДЕН. ДОГОВОРЕТЕ ЗАКОН ЗА Луизијана Тоа </text>
<text sub="clublinks" start="466.499" dur="0.267"> ДОГОВОРЕТЕ ЗАКОН ЗА Луизијана Тоа </text>
<text sub="clublinks" start="466.766" dur="0.1"> ДОГОВОРЕТЕ ЗАКОН ЗА Луизијана, што би сакал </text>
<text sub="clublinks" start="466.866" dur="0.067"> ПОГЛАВЈЕ ЛАВИЗАНСКИ ЗАКОН ЗА КАКО WЕ СЕ ОДМЕНА </text>
<text sub="clublinks" start="466.933" dur="0.1"> ПОГЛАВЈЕ ЛАВИЗАНСКО ЗАКОН ЗА КАКО ДА СЕ ОСТАВИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="467.033" dur="0.167"> ПОГЛАВЈЕ ЛАВИЗАНСКИ ЗАКОН ЗА КАКО ДА СЕ ОСТАВИТЕ ДРАВНИОТ </text>
<text sub="clublinks" start="467.2" dur="0.567"> ПОГЛАВЈЕ ЛАВИЗАНСКО ЗАКОН ЗА КАКО ДА СЕ ОСТАВИТЕ ДРATEАВНИОТ СО </text>
<text sub="clublinks" start="467.767" dur="0.367"> ДАЛИ ЛАВИЗАНСКИ ЗАКОН ЗА КАКО ДА СЕ ОСТАВИТЕ ДРАВНИОТ СО А </text>
<text sub="clublinks" start="468.134" dur="0.233"> WЕ ЈА ОДБИРАТЕ ДРАВАТА СО А. </text>
<text sub="clublinks" start="468.367" dur="0.167"> OUЕ ЈА ОДБИРАТЕ ДРATEАВАТА СО ЕДИНА </text>
<text sub="clublinks" start="468.534" dur="0.167"> WЕ БИДЕТЕ ДРАВИТЕ СО ЕДИНСТВЕН АВТОРЦИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="469.769" dur="0.033"> . </text>
<text sub="clublinks" start="469.802" dur="0.401"> . А </text>
<text sub="clublinks" start="470.203" dur="0.4"> . МНОГУ </text>
<text sub="clublinks" start="470.603" dur="0.534"> . БЕСПЛАТНО БАРАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="471.137" dur="0.534"> . МНОГУ БАРА ДОКТОРИ </text>
<text sub="clublinks" start="471.671" dur="0.167"> . БЕЗ БАРАЕ ДОКТОРИ ПЕРФОРМИРАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="471.838" dur="0.367"> . МНОГУ БАРА ДОКТОРИ ЗА ПЕРФОРМИРАЕ НА АБУРЦИИ </text>
<text sub="clublinks" start="472.205" dur="0.133"> . МНОГУ БАРА ДОКТОРИ ЗА ПЕРФОРМИРАЕ НА АБУРЦИИТЕ ДО </text>
<text sub="clublinks" start="472.338" dur="1.001"> . ПОТРЕБНИ БАРА ДОКТОРИ ДОКТОРИ ЗА ПЕРФОРМИРА ABЕ НА АВТОРЦИИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="473.339" dur="0.3"> РАБОТНИ АВТОРЦИИ ДА СЕ ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="473.639" dur="0.634"> ПЕРФОРМИРА ABЕ НА АВТОРЦИИТЕ ДА СЕ ДОБАВИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="474.273" dur="0.434"> ПЕРФОРМИРА ABЕ НА АВТОРЦИИТЕ ДА ДА ИМААТ ДОВЕРЛИВИ ПРИВИЛЕГИ </text>
<text sub="clublinks" start="474.707" dur="0.467"> ПЕРФОРМИРА ABЕ НА АВТОРЦИИТЕ ДА ДА ИМААТ ДОВЕРЛИВНИ ПРИВИЛЕГИ НА </text>
<text sub="clublinks" start="475.174" dur="0.267"> ПЕРФОРМИРА ABЕ НА АВТОРЦИИТЕ ДА СЕ ДА БИДАТ ДА СЕ ДА СЕ ОБЕДУВАТЕ ПРИВИЛЕГИ ПРИВИЛЕГИ ВО БИЛНА </text>
<text sub="clublinks" start="475.441" dur="0.3"> АДМИТИВНИ ПРИВИЛЕГИ НА БИЛНО </text>
<text sub="clublinks" start="475.741" dur="0.101"> АДМИТИВНИ ПРИВИЛЕГИ НА БИЛНИТЕ БОЛНИЦИ. </text>
<text sub="clublinks" start="475.842" dur="0.166"> БОЛНИЦИ. </text>
<text sub="clublinks" start="476.008" dur="0.301"> БОЛНИЦИ. ИТ </text>
<text sub="clublinks" start="476.309" dur="0.033"> БОЛНИЦИ. БЕШЕ </text>
<text sub="clublinks" start="476.342" dur="1.001"> БОЛНИЦИ. ТОА БЕШЕ </text>
<text sub="clublinks" start="477.343" dur="0.501"> БОЛНИЦИ. ТОА Е 5-4 </text>
<text sub="clublinks" start="477.844" dur="0.667"> БОЛНИЦИ. ТОА Е 5-4 ОДЛУКА </text>
<text sub="clublinks" start="478.511" dur="1.735"> БОЛНИЦИ. ТОА Е 5-4 ОДЛУКА СО </text>
<text sub="clublinks" start="480.246" dur="0.067"> БОЛНИЦИ. ТОА Е 5-4 ОДЛУКА СО ПОГЛАВЈЕ </text>
<text sub="clublinks" start="480.313" dur="0.333"> ТОА Е 5-4 ОДЛУКА СО ПОГЛАВЈЕ </text>
<text sub="clublinks" start="480.646" dur="0.234"> ТОА Е 5-4 ОДЛУКА СО ПРАВДА </text>
<text sub="clublinks" start="480.88" dur="0.734"> ТОА Е 5-4 ОДЛУКА СО РЕБЕРСКА ПРАВДА НА ПРАВИЛНИКОТ, </text>
<text sub="clublinks" start="481.614" dur="3.203"> ТОА Е 5-4 ОДЛУКА СО РЕБЕРИ НА ПРАВИЛНИКОТ ПРАВО, Гласање </text>
<text sub="clublinks" start="484.817" dur="0.167"> ТОА Е 5-4 ОДЛУКА СО РЕБЕРИ НА ПРАВИЛНИКОТ ПРАШАА, гласајќи СО </text>
<text sub="clublinks" start="484.984" dur="0.2"> РАБОТНИ РАБОТНИЦИ, Гласање СО </text>
<text sub="clublinks" start="485.184" dur="0.167"> РАБОТНИ РАБОТНИЦИ, ГЛАСА WITHЕ СО </text>
<text sub="clublinks" start="485.351" dur="0.167"> РАБОТНИ РАБОТНИЦИ, ГЛАСА СО СУДОТ </text>
<text sub="clublinks" start="485.518" dur="0.2"> РАБОТНИ РАБОТНИЦИ, ГЛАСА WITHЕ СО ЛИБЕРАЛОТ НА СУДОТ </text>
<text sub="clublinks" start="485.718" dur="0.1"> РАБОТНИ РАБОТНИЦИ, ГЛАСА WITHЕ СО ЛИБЕРАЛНИТЕ ПРАВДА НА СУДОТ. </text>
<text sub="clublinks" start="485.818" dur="0.2"> ЛИБЕРАЛНИ ПРАВДИ НА СУДОТ. </text>
<text sub="clublinks" start="486.018" dur="0.067"> ЛИБЕРАЛНИ ПРАВДИ НА СУДОТ. ОВА </text>
<text sub="clublinks" start="486.085" dur="0.1"> ЛИБЕРАЛНИ ПРАВДИ НА СУДОТ. ОВА Е </text>
<text sub="clublinks" start="486.185" dur="0.167"> ЛИБЕРАЛНИ ПРАВДИ НА СУДОТ. ОВА Е </text>
<text sub="clublinks" start="486.352" dur="0.234"> ЛИБЕРАЛНИ ПРАВДИ НА СУДОТ. ОВА Е ПРВИОТ </text>
<text sub="clublinks" start="486.586" dur="0.433"> ЛИБЕРАЛНИ ПРАВДИ НА СУДОТ. ОВА Е ПРВИОТ АБОРЦИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="487.019" dur="0.234"> ОВА Е ПРВИОТ АБОРЦИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="487.253" dur="0.133"> ОВА Е ПРВИОТ РЕГУЛИРАЕ НА АВТОРЦИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="487.386" dur="0.101"> ОВА Е ПРВИОТ АВТОРЦИСКО РЕЗИМЕЛНИОТ СИНГ </text>
<text sub="clublinks" start="487.487" dur="0.133"> ОВА Е ПРВИОТ РАБОТЕН АВТОРЦИСКО РЕЗИМЕНА ДВЕINЕ </text>
<text sub="clublinks" start="487.62" dur="0.2"> ОВА Е ПРВИОТ РАБОТЕН АВТОРЦИСКО РЕЗИМЕЛНО ПОВЕЕ ДВЕ ТРАМ </text>
<text sub="clublinks" start="487.82" dur="0.3"> РЕШУВАЕ ОД ДВЕ ТРАУМ </text>
<text sub="clublinks" start="488.12" dur="0.101"> РЕШУВАЕ ОД ДВЕ ПРИСТАП НА ТУРУП </text>
<text sub="clublinks" start="488.221" dur="0.333"> ВЕРУВАЕ ОД ДВЕ ТРОПАНИ АПОИНИТЕ ЗАЕДНИЦИ </text>
<text sub="clublinks" start="488.554" dur="0.801"> ВЕРУВАЕ ОД ДВЕ ПОДНЕСУВАА НА ТУРУПИ ЗАЕДНИЦИ </text>
<text sub="clublinks" start="489.355" dur="0.1"> РЕШУВАЕ ОД ДВЕ ПОСЕБНИ ТУРМИ, се приклучија на СУДОТ. </text>
<text sub="clublinks" start="489.455" dur="2.302"> ПОДНЕСУВАА НА СУДОТ. </text>
<text sub="clublinks" start="491.757" dur="0.468"> ПОДНЕСУВАА НА СУДОТ. >>> </text>
<text sub="clublinks" start="492.225" dur="0.233"> ПОДНЕСУВАА НА СУДОТ. >>> ОРГЕОН </text>
<text sub="clublinks" start="492.458" dur="0.267"> ПОДНЕСУВАА НА СУДОТ. >>> ПРАВИЛНИЦИ ЗА ОРГЕОН </text>
<text sub="clublinks" start="492.725" dur="0.734"> ПОДНЕСУВАА НА СУДОТ. >>> ЗАВРШНИ ОРГАНСКИ ПРАВИЛНИЦИ </text>
<text sub="clublinks" start="493.459" dur="0.234"> >>> ЗАВРШНИ ОРГАНСКИ ПРАВИЛНИЦИ </text>
<text sub="clublinks" start="493.693" dur="3.537"> >>> ПРАВИЛНИЦИ ЗА ОРГЕОН ЗАВРШИ СПЕЦИЈАЛНА </text>
<text sub="clublinks" start="497.23" dur="0.433"> >>> ПРАВИЛНИЦИ ЗА ОРГЕОН ЗАВРШНИ СПЕЦИЈАЛНИ СЕДНИЦИ </text>
<text sub="clublinks" start="497.663" dur="0.267"> >>> ПРАВИЛНИЦИ ОРГЕОН ЗАВРШИ СОСТОЈБА СПЕЦИЈАЛНИ СЕДНИЦИ </text>
<text sub="clublinks" start="497.93" dur="0.267"> >>> ПРАВИЛНИЦИ НА ОРГЕОН ЗАВРШИ СПЕЦИЈАЛНИТЕ СЕДНИЦИ КОН ПЕТОК ПЕТОК </text>
<text sub="clublinks" start="498.197" dur="0.2"> ПОСЕБНИ СЕДНИЦИ КОН ПЕТОК Петок </text>
<text sub="clublinks" start="498.397" dur="0.067"> СПЕЦИЈАЛНИ СЕДНИЦИ КОН ПЕТОК Петок вечер </text>
<text sub="clublinks" start="498.464" dur="0.134"> СПЕЦИЈАЛНИ СЕДНИЦИ КОН ПЕТОК Петок вечер и </text>
<text sub="clublinks" start="498.598" dur="0.133"> СПЕЦИЈАЛНИ СЕДНИЦИ ПОСЛЕДНИОТ ПЕТОК ПЕТОК ПРЕД БЕСПЛАТНО И ПОСТАВНО </text>
<text sub="clublinks" start="498.731" dur="0.134"> СПЕЦИЈАЛНИ СЕДНИЦИ ПОСЛЕДНИОТ ПЕТОК ПЕТОК ПРЕД БЕСПЛАТНИ И ПЕСНИ ДОЗЕН </text>
<text sub="clublinks" start="498.865" dur="0.333"> СПЕЦИЈАЛНИ СЕДНИЦИ ПОСЛЕДНИОТ ПЕТОК ПЕТОК ПЕТОК и ПЕСНИ ДОЗИНИ НА </text>
<text sub="clublinks" start="499.198" dur="0.2"> НО И ПОСТАВНИ ДОЗИНИ НА </text>
<text sub="clublinks" start="499.398" dur="0.167"> НО И ПОСТАВНИ ДОЗИЦИ НА БИЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="499.565" dur="0.067"> ВЕЧНИ И ПОСТАВНИ ДОЗИЦИ НА БИЛИ кои вклучуваат </text>
<text sub="clublinks" start="499.632" dur="0.067"> НОИ И ПОСТАВНИ ДОЗИЦИ НА БИЛНИ ВКЛУЧУВА Шест </text>
<text sub="clublinks" start="499.699" dur="0.233"> НО И ПОСТАВНИ ДОЗИЦИ НА БИЛНИ ВКЛУЧУВА Шест СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="499.932" dur="0.301"> НО И ПОСТАВНИ ДОЗИЦИ НА БИЛНИ ВКЛУЧУВА Шест на ПОЛИЦИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="500.233" dur="0.367"> СМЕТКИ ВКЛУЧУВА Шест на ПОЛИЦИЈАТА </text>
<text sub="clublinks" start="500.6" dur="0.1"> ВКЛУЧУВАЕ НА ДЕЛОВИТЕ ЗА ПОЛИЦИСКИОТ РАБОТНОСТ. </text>
<text sub="clublinks" start="500.7" dur="0.2"> СОДРИНА. </text>
<text sub="clublinks" start="500.9" dur="0.067"> СОДРИНА. ОВДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="500.967" dur="0.1"> СОДРИНА. ОВДЕ СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="501.067" dur="0.066"> СОДРИНА. ОВДЕ СЕКОЕ </text>
<text sub="clublinks" start="501.133" dur="0.101"> СОДРИНА. ОВДЕ СЕКО НЕГО </text>
<text sub="clublinks" start="501.234" dur="0.166"> СОДРИНА. ОВДЕ СЕКОЕ НИЕ, </text>
<text sub="clublinks" start="501.4" dur="0.234"> СОДРИНА. ОВДЕ СЕКО НИВНО, ИЗВЕДУВАЧИ </text>
<text sub="clublinks" start="501.634" dur="0.234"> ОВДЕ СЕКО НИВНО, ИЗВЕДУВАЧИ </text>
<text sub="clublinks" start="501.868" dur="0.066"> ОВДЕ СЕКО НИЕ, НЕ МОАТ ОСВОВИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="501.934" dur="0.601"> ОВДЕ СЕКОЕ НИЕ, ОСВОВИТЕ НЕ МОАТ ДА ГО УПОТРЕБАМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="502.535" dur="2.002"> ОВДЕ СЕКОЕ НИЕ, ОФИЦЕРИТЕ НЕ МОАТ ДА ГО УПОТРЕБУВААТ ИЗБОР </text>
<text sub="clublinks" start="504.537" dur="0.5"> ОВДЕ СЕКО НЕГО нив, службениците НЕ МОАТ ДА ГО УПОТРЕБУВАМЕ ЧАКОВНИТЕ ДРАВИ, </text>
<text sub="clublinks" start="505.037" dur="0.267"> ОВДЕ СЕКОЕ НИЕ, ОСВОВНИЦИТЕ МОЕТЕ ДА НЕ ГО УПОТРЕБУВАТЕ ЧЕТНИ ДРАВИ, ИСКУСТ </text>
<text sub="clublinks" start="505.304" dur="0.167"> НЕ МОАТ ДА ГО УПОТРЕБУВАТЕ ЧАКОВНИТЕ ДРLDАВИ, ИСКЛУЧНО </text>
<text sub="clublinks" start="505.471" dur="0.2"> НЕ МОАТ ДА ГО УПОТРЕБУВАТЕ ЧАКОВНИТЕ ДРАВИ, ИСКУСТВО ВО </text>
<text sub="clublinks" start="505.671" dur="0.134"> НЕ МОАТ ДА ГО УПОТРЕБУВАТЕ ЧАКОВНИТЕ РАБОТНИЦИ, ИСПИТУВА INЕ ВО СОСТОЈБИ </text>
<text sub="clublinks" start="505.805" dur="0.133"> НЕ МОЕТЕ ДА ГО УПОТРЕБУВАТЕ ЧАКОВИТЕ РАБОТНИЦИ, ИСПИТУВА INЕ ВО СОСТОЈБИТЕ КАДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="505.938" dur="0.167"> НЕ МОАТ ДА ГО УПОТРЕБУВАТЕ ЧАКОВИТЕ РАБОТНИЦИ, ИСКОРИШНОТ ВО СОДРИНИТЕ КОГА СЕ СМЕТНО </text>
<text sub="clublinks" start="506.105" dur="0.234"> ВО СОСТОЈБИТЕ КАДЕ СМЕТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="506.339" dur="0.267"> ВО СОСТОЈБИТЕ КОГА СМЕТНА ИСТАНА </text>
<text sub="clublinks" start="506.606" dur="0.367"> ВО СОСТОЈБИТЕ КОГА СЕ СМЕТНА СИЛНА СИЛА </text>
<text sub="clublinks" start="506.973" dur="0.133"> ВО СОСТОЈБИТЕ КАДЕ САМО гарантираат силно сила </text>
<text sub="clublinks" start="507.106" dur="0.234"> Силата е гарантирана. </text>
<text sub="clublinks" start="507.34" dur="0.066"> Силата е гарантирана. СОЛЗАВЕЦ </text>
<text sub="clublinks" start="507.406" dur="0.101"> Силата е гарантирана. ТЕАРГАС МОЕ </text>
<text sub="clublinks" start="507.507" dur="0.1"> Силата е гарантирана. TEARGAS МОANЕ МОЕ </text>
<text sub="clublinks" start="507.607" dur="0.333"> Силата е гарантирана. ТЕАРГАС МОЕ МО BEЕ ДА БИДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="507.94" dur="0.067"> Силата е гарантирана. ТЕАРГАС МОЕ ДА СЕ МОЕ ДА СЕ РАБОТИ </text>
<text sub="clublinks" start="508.007" dur="0.901"> Силата е гарантирана. ТЕАРГАС МОЕ ДА СЕ МОЕ ДА СЕ РАБОТИ ДА </text>
<text sub="clublinks" start="508.908" dur="0.133"> ТЕАРГАС МОЕ ДА СЕ МОЕ ДА СЕ РАБОТИ ДА </text>
<text sub="clublinks" start="509.041" dur="7.074"> ТЕАРГАС МОЕ ДА СЕ МОPЕ ДА СЕ РАБОТИ ДА А </text>
<text sub="clublinks" start="516.115" dur="0.434"> ТЕАРГАС МОЕ ДА СЕ МОЕ ДА СЕ РАБОТИ ДА СЕ ПРАВО </text>
<text sub="clublinks" start="516.549" dur="0.3"> ТЕАРГАС МОЕ ДА СЕ МОЕ ДА СЕ РАБОТИ ДА Е ПРАВО Е </text>
<text sub="clublinks" start="516.849" dur="0.1"> ТЕАРГАС МОЕ МОЕ ДА СЕ РАБОТИ ДА СЕ РЕКЛАМИРА ПРАВО </text>
<text sub="clublinks" start="516.949" dur="0.267"> ТЕАРГАС МОЕ ДА СЕ МОЕ ДА СЕ РАБОТИ ДА СЕ РЕКЛАТИВНО ПРАВО И ДЕКОЛКУ </text>
<text sub="clublinks" start="517.216" dur="0.267"> ТЕАРГАС МОЕ ДА СЕ МОЕ ДА СЕ РАБОТИРА ПАКО РЕКТОР Е ДЕКОЈУВА И СЛУБЕН ВЕСНИК </text>
<text sub="clublinks" start="517.483" dur="0.234"> ПРАВО Е ДЕКОЛАВЕН И ОФИЦЕР </text>
<text sub="clublinks" start="517.717" dur="0.1"> ПРАВО Е ДЕКОЛАВЕН И СЛУTAБЕН СЕПТА </text>
<text sub="clublinks" start="517.817" dur="0.133"> ПРАВО Е ДЕКОЛАВЕН И РАБОТНО СЕПТА РАБОТА </text>
<text sub="clublinks" start="517.95" dur="0.067"> ПРАВО Е ДЕКОЛАВЕН И СЛУБЕН ВЕСНИК СЕПТА </text>
<text sub="clublinks" start="518.017" dur="0.234"> ПРАВО Е ДЕКОЛАВЕН И СЛУБЕН ВЕСНИК СЕПТА РАБОТИ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="518.251" dur="0.267"> ПРАВО Е ДЕКОЛАВЕН И ОФИЦЕРНА СЕПТА РАБОТИ КРИВИ ВО ПРЕДВИД </text>
<text sub="clublinks" start="518.518" dur="0.2"> СЕПТА РАБОТЕ КРИВИ ВО ПРЕДВИД </text>
<text sub="clublinks" start="518.718" dur="0.066"> СЕПТА РАБОТНИ КРИВИ ВО ПРЕДЛОГ ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="518.784" dur="0.101"> СЕПТА РАБОТНИ КРИВИ ВО ПРЕДВИД ОД ТИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="518.885" dur="0.166"> СЕПТА РАБОТНИ КРИВОВИ ВО ПРЕДЛОГ ОВИЕ СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="519.051" dur="0.134"> СЕПТА РАБОТНИ КРИВИ ВО ПОДГОВОР ОД ОВИЕ GЕ СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="519.185" dur="0.233"> СЕПТА РАБОТНИ КРВИЦИ ВО ПРЕДЛОГ ДА СЕ ОДБЕДАТ </text>
<text sub="clublinks" start="519.418" dur="0.201"> СЕПТА РАБОТНИ КРИВИ ВО ПРИГОВОР ОД ОВИЕ OЕ СЕ КОРИСТЕТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="519.619" dur="0.3"> СЕПТА РАБОТНИ КРИВОВИТЕ ПОДГОВОР ОД КАКО ДА СЕ УПОТРЕБУВАТЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="519.919" dur="0.233"> ОВИЕ СЕ СЕ ДА ГО УПОТРЕБУВАТЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="520.152" dur="0.034"> ОВИЕ СЕ СЕ ДА ГО УПОТРЕБУВАТЕ. ОРГАН </text>
<text sub="clublinks" start="520.186" dur="0.1"> ОВИЕ СЕ СЕ ДА ГО УПОТРЕБУВАТЕ. ОРГАН Е </text>
<text sub="clublinks" start="520.286" dur="0.234"> ОВИЕ СЕ СЕ ДА ГО УПОТРЕБУВАТЕ. ОРГАН Е ЕДНО </text>
<text sub="clublinks" start="520.52" dur="0.1"> ОВИЕ СЕ СЕ ДА ГО УПОТРЕБУВАТЕ. ОРГАН Е ДОСТОГА </text>
<text sub="clublinks" start="520.62" dur="0.333"> ОВИЕ СЕ СЕ ДА ГО УПОТРЕБУВАТЕ. ОРГАН Е, исто така, создава А. </text>
<text sub="clublinks" start="520.953" dur="0.267"> ОРГАН Е, исто така, создава А. </text>
<text sub="clublinks" start="521.22" dur="0.067"> ОРГАН Е, исто така, создава ПОДАТОЦИ </text>
<text sub="clublinks" start="521.287" dur="0.133"> ОРГАН Е, исто така, создава ПОДАТОЦИ ДА </text>
<text sub="clublinks" start="521.42" dur="0.101"> ОРГАН Е, исто така, создава ПОДАТОЦИ ЗА СЛЕДЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="521.521" dur="0.2"> ОРГАН Е, исто така, создава ПОДАТОЦИ ДА СЕ СЛЕДИТЕ КОГА </text>
<text sub="clublinks" start="521.721" dur="0.233"> ОРГАН Е, исто така, создава ПОДАТОЦИ ЗА СЛЕДЕЕ КАКО Офицери </text>
<text sub="clublinks" start="521.954" dur="0.167"> ПОДАТОЦИ ДА СЕ СЛЕДАТ КОГА СЛУICБЕНИЦИ </text>
<text sub="clublinks" start="522.121" dur="0.234"> ПОДАТОЦИ ДА СЕ СЛЕДАТ КОГА СТРУЧНИТЕ СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="522.355" dur="0.1"> ПОДАТОЦИ ДА СЕ СЛЕДАТ КОГА СЛУБЕНИЦИ ОД ОБВРСКИТЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="522.455" dur="0.267"> РЕЗИЦИРАНА. </text>
<text sub="clublinks" start="522.722" dur="0.1"> РЕЗИЦИРАНА. АГЕНЦИИ </text>
<text sub="clublinks" start="522.822" dur="0.067"> РЕЗИЦИРАНА. Агенциите имаат </text>
<text sub="clublinks" start="522.889" dur="0.133"> РЕЗИЦИРАНА. Агенциите треба да </text>
<text sub="clublinks" start="523.022" dur="0.067"> РЕЗИЦИРАНА. Агенциите треба да ги проверат </text>
<text sub="clublinks" start="523.089" dur="0.3"> РЕЗИЦИРАНА. Агенциите треба да ги проверат </text>
<text sub="clublinks" start="523.389" dur="0.267"> Агенциите треба да ги проверат </text>
<text sub="clublinks" start="523.656" dur="0.1"> Агенциите треба да ги проверат податоците </text>
<text sub="clublinks" start="523.756" dur="0.134"> Агенциите треба да ги проверат ПОДАТОЦИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="523.89" dur="0.533"> Агенциите треба да ги проверат податоците пред да се ангажираат </text>
<text sub="clublinks" start="524.423" dur="0.167"> Агенциите треба да ги проверат ПОДАТОЦИТЕ ПРЕД ангажирање на AN </text>
<text sub="clublinks" start="524.59" dur="1.068"> ПОДАТОЦИ ПРЕД РЕГУБИРАЕ НА АН </text>
<text sub="clublinks" start="525.658" dur="0.567"> ПОДАТОЦИ ПРЕД ангажирање службеник. </text>
<text sub="clublinks" start="526.225" dur="0.167"> ОФИЦЕР. </text>
<text sub="clublinks" start="526.392" dur="0.167"> ОФИЦЕР. СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="526.559" dur="0.1"> ОФИЦЕР. Владикот </text>
<text sub="clublinks" start="526.659" dur="0.067"> ОФИЦЕР. Владиката сè уште </text>
<text sub="clublinks" start="526.726" dur="0.2"> ОФИЦЕР. Владиката сè уште </text>
<text sub="clublinks" start="526.926" dur="0.3"> ОФИЦЕР. Владичот сè уште треба </text>
<text sub="clublinks" start="527.226" dur="0.234"> Владичот сè уште треба </text>
<text sub="clublinks" start="527.46" dur="0.067"> Владичот сè уште не мора да го одобри </text>
<text sub="clublinks" start="527.527" dur="0.066"> Владичот сè уште мора да им одобри СИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="527.593" dur="0.134"> Владичот сè уште мора да ги одобри сите </text>
<text sub="clublinks" start="527.727" dur="0.2"> Владичот сè уште мора да ги одобри сите овие </text>
<text sub="clublinks" start="527.927" dur="0.334"> Владичот сè уште мора да ги одобри сите овие сметки </text>
<text sub="clublinks" start="528.261" dur="0.267"> ОДОБРИТЕ СИТЕ СИТЕ БИЛНИ БИЛНИЦИ </text>
<text sub="clublinks" start="528.528" dur="0.066"> ОДБИРАТЕ СИТЕ СИТЕ СМЕТКИ ПРЕД </text>
<text sub="clublinks" start="528.594" dur="0.567"> ОДОБРИТЕ СИТЕ СИТЕ СМЕТКИ Предници </text>
<text sub="clublinks" start="529.161" dur="1.168"> СОДРИНЕТЕ СИТЕ СИТЕ СМЕТКИ Пред да станат </text>
<text sub="clublinks" start="530.329" dur="0.568"> ОДБИРАТЕ СИТЕ СИТЕ СМЕТКИ Предлог-ПРЕД ОВДЕ БИДЕТЕ ЗАКОН. </text>
<text sub="clublinks" start="530.897" dur="0.166"> ПРЕД ОВА БИДЕТЕ ЗАКОН. </text>
<text sub="clublinks" start="531.063" dur="0.167"> ПРЕД ОВА БИДЕТЕ ЗАКОН. >>> </text>
<text sub="clublinks" start="531.23" dur="0.134"> ПРЕД ОВА БИДЕТЕ ЗАКОН. >>> WILDFIRE </text>
<text sub="clublinks" start="531.364" dur="0.066"> ПРЕД ОВА БИДЕТЕ ЗАКОН. >>> ВИЛДФИР СЕЗОН </text>
<text sub="clublinks" start="531.43" dur="0.167"> ПРЕД ОВА БИДЕТЕ ЗАКОН. >>> СЕЗОНА НА WILDFIRE IS </text>
<text sub="clublinks" start="531.597" dur="0.301"> ПРЕД ОВА БИДЕТЕ ЗАКОН. >>> СЕЗОН НА ВИЛДФИР Е ТУКА, </text>
<text sub="clublinks" start="531.898" dur="0.166"> >>> СЕЗОН НА ВИЛДФИР Е ТУКА, </text>
<text sub="clublinks" start="532.064" dur="0.067"> >>> СЕЗОНА НА ИЛДФИР Е ТУКА, И </text>
<text sub="clublinks" start="532.131" dur="0.601"> >>> СЕЗОНА НА WILDFIRE Е ОВДЕ, И ИТ </text>
<text sub="clublinks" start="532.732" dur="2.269"> >>> СЕЗОН НА ВИЛДФИР Е ТУКА, И Е Е </text>
<text sub="clublinks" start="535.001" dur="0.567"> >>> СЕЗОНА НА ILИЛДФИР Е ТУКА, И Е ПОДНЕСУВА </text>
<text sub="clublinks" start="535.568" dur="0.4"> И СЕ ПРИДИК </text>
<text sub="clublinks" start="535.968" dur="0.034"> И НЕ Е ПРИМИСНО НЕФОРТОНТАЛНО, </text>
<text sub="clublinks" start="536.002" dur="0.066"> И НЕ Е ПРИМИСНО НЕФОРТОНТАЛНО, ДА </text>
<text sub="clublinks" start="536.068" dur="0.134"> И НЕ Е ПРИМИСНО НЕФОРТОНТАЛНО, ДА БИДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="536.202" dur="0.1"> И НЕ Е ПРИМИСНО НЕФОРТАНТЕЛНО, ДА СЕ БИДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="536.302" dur="0.267"> И НЕ Е ПРИМИСНО НЕФОРТАНТЕЛНО, ДА БИДЕ ЗА ЕДНА. </text>
<text sub="clublinks" start="536.569" dur="0.2"> БЕСПЛАТНО, ДА БИДЕТЕ ЗА ЕДНА. </text>
<text sub="clublinks" start="536.769" dur="0.1"> БЕСПЛАТНО, ДА БИДЕТЕ ЗА ЕДНА. Оган </text>
<text sub="clublinks" start="536.869" dur="0.1"> БЕСПЛАТНО, ДА БИДЕТЕ ЗА ЕДНА. ПО FАРНИ КРИВИ </text>
<text sub="clublinks" start="536.969" dur="0.134"> БЕСПЛАТНО, ДА БИДЕТЕ ЗА ЕДНА. ПВЕЧКИТЕ КРИВОВИ ПОДВИДЕТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="537.103" dur="0.2"> БЕСПЛАТНО, ДА БИДЕТЕ ЗА ЕДНА. ПРИЗНИЦИ ПРИЗВОДИТЕ ИМА </text>
<text sub="clublinks" start="537.303" dur="0.2"> БЕСПЛАТНО, ДА БИДЕТЕ ЗА ЕДНА. ПРИЗНИЦИТЕ ПРИЗВОДИТЕ ИСТО СЕ НАДВОРДА </text>
<text sub="clublinks" start="537.503" dur="0.3"> БЕСПЛАТНО, ДА БИДЕТЕ ЗА ЕДНА. ПРИЗНИЦИТЕ ПРИЗВОДИ ДВЕ ПОВТОРНО ВО ДВЕ </text>
<text sub="clublinks" start="537.803" dur="0.167"> ПРИЗНИЦИТЕ ПРИЗВОДИ ДВЕ ПОВТОРНО ВО ДВЕ </text>
<text sub="clublinks" start="537.97" dur="0.134"> ПО FАРНИТЕ КРИВЕРИ ДА СЕ НАДВЕДУВА КАКО ДОСТАВУВА ВО </text>
<text sub="clublinks" start="538.104" dur="0.2"> ПО FАРНИТЕ КРИВЕРИ ДВЕ КОН ВЕСНИЦА </text>
<text sub="clublinks" start="538.304" dur="0.1"> ПО FАРНИТЕ КРИВЕРИ ДА СЕ НАДВЕДУВААТ КОН ВЕСНИОТ МОНИТОРИНГ </text>
<text sub="clublinks" start="538.404" dur="0.667"> ПОIАРНИТЕ КРИВЕРИ ДА СЕ НАДВЕДУВААТ ВО НО МОНИТОРИНГ НА </text>
<text sub="clublinks" start="539.071" dur="0.134"> ПОIАРНИТЕ КРИВЕРИ ДВЕ КАКО ДА БЕЗ КОН НЕДВИОТ МОНИТОРИНГ НА МАЛОТ </text>
<text sub="clublinks" start="539.205" dur="0.901"> НЕДВИОТ МОНИТОРИНГ НА МАЛОТ </text>
<text sub="clublinks" start="540.106" dur="0.4"> НЕДВИОТ МОНИТОРИНГ НА МАЛИОТ БРИШФИР </text>
<text sub="clublinks" start="540.506" dur="0.234"> НЕДВИОТ МОНИТОРИНГ НА МАЛИОТ БРИШФИР ВО </text>
<text sub="clublinks" start="540.74" dur="0.233"> НЕДВИОТ МОНИТОРИНГ НА МАЛИОТ БРИШФИР ВО </text>
<text sub="clublinks" start="540.973" dur="0.267"> НЕДВИОТ МОНИТОРИНГ НА МАЛИОТ БРИШФИР ВО ГОРГА. </text>
<text sub="clublinks" start="541.24" dur="0.167"> БРИШФИР ВО ГОРБА. </text>
<text sub="clublinks" start="541.407" dur="0.134"> БРИШФИР ВО ГОРБА. ИТ </text>
<text sub="clublinks" start="541.541" dur="0.667"> БРИШФИР ВО ГОРБА. ЗАПОЧНА </text>
<text sub="clublinks" start="542.208" dur="2.936"> БРИШФИР ВО ГОРБА. ПОЧЕТНА ЈЕСЕДЕН </text>
<text sub="clublinks" start="545.144" dur="0.167"> БРИШФИР ВО ГОРБА. ПОЧЕТНА ВЕДЕЛНА ПОДНЕСНА </text>
<text sub="clublinks" start="545.311" dur="0.267"> ПОЧЕТНА ВЕДЕЛНА ПОДНЕСНА </text>
<text sub="clublinks" start="545.578" dur="0.067"> ПОЧЕТНА ВЕДЕЛО ПОДДРШКА РОВЕНА, </text>
<text sub="clublinks" start="545.645" dur="0.133"> ПОЧЕТНА ВЕДЕЛО ПОДДРШКА РОВЕНА, И </text>
<text sub="clublinks" start="545.778" dur="0.167"> ПОЧЕТНА ВЕДЕЛО ПОДДРШКА РОВЕНА, И ФОРГО </text>
<text sub="clublinks" start="545.945" dur="0.067"> ПОЧЕТНА ВЕДЕЛО ПОДДРШКА РОВЕНА, И принудени службени лица </text>
<text sub="clublinks" start="546.012" dur="0.3"> ПОЧЕТНА ВЕДЕЛО ПОДДРШКА РОВЕНА, И присилни службени лица до </text>
<text sub="clublinks" start="546.312" dur="0.234"> РОВЕНА, И присилни службени лица до </text>
<text sub="clublinks" start="546.546" dur="0.066"> РОВЕНА, И присилни службени лица да се затворат </text>
<text sub="clublinks" start="546.612" dur="0.067"> РОВЕНА, И присилени службени лица за да затворат дел </text>
<text sub="clublinks" start="546.679" dur="0.234"> РОВЕНА, И присилни службени лица да се затворат дел од </text>
<text sub="clublinks" start="546.913" dur="0.1"> РОВЕНА, И принудени службени лица да затворат дел од автопат </text>
<text sub="clublinks" start="547.013" dur="0.333"> РОВЕНА, И принудени службени лица да затворат дел од автопат 30 </text>
<text sub="clublinks" start="547.346" dur="0.267"> ЗАВРШЕН ДЕЛ на автопат 30 </text>
<text sub="clublinks" start="547.613" dur="0.1"> ЗАВРШЕН ДЕЛ на автопат 30 ПОДВЕД </text>
<text sub="clublinks" start="547.713" dur="0.1"> ЗАВРШЕН ДЕЛ на автопат 30 ПОД ДВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="547.813" dur="0.067"> ЗАВРШЕН ДЕЛ на автопат 30 ПОД ВЕЧНИЧКО РЕВЕР </text>
<text sub="clublinks" start="547.88" dur="0.734"> ЗАВРШЕН ДЕЛ на автопат 30 ПОД ВЕЧНИЧКИ РИДЕР И ЗДРАВЈЕ </text>
<text sub="clublinks" start="548.614" dur="0.134"> ЗАВРШЕН ДЕЛ на автопат 30 ПОД ВЕЧНИЧКИ РИДЕР НА ХУД И ДО </text>
<text sub="clublinks" start="548.748" dur="1.902"> ПОД ДВЕ HЕ НА ХУД РЕВЕР И НА </text>
<text sub="clublinks" start="550.65" dur="0.567"> ПОД ДВЕ HЕ НА ХУД РЕВЕР И ДЕЛОТ. </text>
<text sub="clublinks" start="551.217" dur="0.2"> ДЕЛИ. </text>
<text sub="clublinks" start="551.417" dur="0.067"> ДЕЛИ. КРВЕВИ </text>
<text sub="clublinks" start="551.484" dur="0.067"> ДЕЛИ. КРАТИВИ ГОТ </text>
<text sub="clublinks" start="551.551" dur="0.2"> ДЕЛИ. КРВЕВИ ДА ГО ИТ </text>
<text sub="clublinks" start="551.751" dur="0.233"> ДЕЛИ. КРВЕВИ ДА ГО ПОДНЕСЕ </text>
<text sub="clublinks" start="551.984" dur="0.234"> ДЕЛИ. КРВЕВИ ДА ГО ПОДНЕСЕ КОНТРОЛА </text>
<text sub="clublinks" start="552.218" dur="0.233"> КРВЕВИ ДА ГО ПОДНЕСЕ КОНТРОЛА </text>
<text sub="clublinks" start="552.451" dur="0.034"> КРВЕВИТЕ ДА ГО ПОДНЕСЕ КОНТРОЛА ПО СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="552.485" dur="0.133"> КРВИ ДА ГО ПОДНЕСЕ КОНТРОЛА ПО ИТ </text>
<text sub="clublinks" start="552.618" dur="0.134"> КРВЕВИТЕ ПОДОБРУВААТ ПО КОНТРОЛА ПО ПОТПРАВА </text>
<text sub="clublinks" start="552.752" dur="0.167"> КРВЕВИТЕ ДА ГО ПОДГОВОРИТЕ ПО ПОТВРДЕНОТ ЗА ОВДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="552.919" dur="0.266"> КРВЕТИТЕ ДА ГО ПОДНЕСЕ КОНТРОЛА ПО ПРИГОДЕН ОД 15 </text>
<text sub="clublinks" start="553.185" dur="0.801"> КРВЕВИТЕ ДА ГО ПОДНЕСЕ КОНТРОЛА ПО ПОГОЛНЕТЕ ПРОДОЛИ околу 15 ACRES. </text>
<text sub="clublinks" start="553.986" dur="0.234"> ПОТЕ ГО ПРОДАВИ ЗА 15 ПРВА. </text>
<text sub="clublinks" start="554.22" dur="1.702"> ПОТЕ ГО ПРОДАВИ ЗА 15 ПРВА. PRETTY </text>
<text sub="clublinks" start="555.922" dur="0.567"> ПОТЕ ГО ПРОДАВИ ЗА 15 ПРВА. УБАВ мал. </text>
<text sub="clublinks" start="556.489" dur="0.3"> УБАВ мал. </text>
<text sub="clublinks" start="556.789" dur="0.167"> УБАВ мал. ИМЕРГЕНЦИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="556.956" dur="0.1"> УБАВ мал. УПРАВУВАЕ НА ИТНИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="557.056" dur="0.067"> УБАВ мал. Управување со итни случаи </text>
<text sub="clublinks" start="557.123" dur="0.167"> УБАВ мал. УПРАВУВАЕ ЗА ИТНИТЕ ИМА </text>
<text sub="clublinks" start="557.29" dur="0.233"> УПРАВУВАЕ ЗА ИТНИТЕ ИМА </text>
<text sub="clublinks" start="557.523" dur="0.034"> УПРАВУВАЕТО НА ИТНИТЕ ИМА ДА СЕ ИСПРАВИ </text>
<text sub="clublinks" start="557.557" dur="0.1"> УПРАВУВАЕТО НА ИТНИТЕ ИМА ДА СЕ ИЗРАБОТКА А </text>
<text sub="clublinks" start="557.657" dur="0.7"> УПРАВУВАЕТО НА ИТНИТЕ ИМА ДА СЕ ИСПРАВИЕ ЛЕВНО </text>
<text sub="clublinks" start="558.357" dur="0.801"> УПРАВУВАЕТО НА ИТНИТЕ ИМА ДА СЕ ИСПРАВИЕ ЕДНА ЛЕВЕН </text>