NBC News x Noticias Telemundo Raportet Vendimi i tanishëm 2020 subtitles

GRUPI >> AJO E MIRA IME MBESHTETJE TE PLOTE. >> JOE BIDEN. >> NUK KAM Mori një vendim ENDE. Unë kam qenë atje OPSIONET TJERA. >> TOP PRESIDENTI KA QEN N AB gjendje RRITENI TIJ VOTUESIT LATINO. KJO DO T thotë DOPE NUK MUND T MERR ATA PER Jepet, VECANERISHT NE DISA SHTETE KU LATINO VOTA MUND P DRCAKTOJN SHTETI POLITIK E KISTIJ VENDI. >> JU JENI SHIKIMI VENDIM 2020 JEMI N A A RRUGT NDRORKOMBTARE N SHTETET E BASHKUARA . NESE PYET SHUMICA E NJEREZVE RROTULL VENDI, MENDOJ ATA NDIHEN AT M WNYR, ASNJ M ÇSHTJE Cila anë e AISLE JANE ON EDHE NYSE JAN ASPAK DHE POLITIKE DHE E DREJTA N THE Mesi i kësaj JANE LATINOS. Pothuajse 20% të POPULLSIA, MBIKULLUESHME MAJORITETI, THE Minoriteti më i madh N THE VEND, DHE MORE SHUM SE 30 MILIONI I ZBATUESHM TE VOTONI KETE VINI N NNTOR. DHE PO SHUMA MASIVE E VOTUES POTENCIALE ASNJHERE NUK KA ardhur JASHT PLOT FORCA. GEORGE W. BUSH ISHTE N THE LARTTSIA E REPUBLIKANT FITIMI LATINO MBUPSHTETJE NDRMJET DEMOKRATIKS PRESIDENTT, ISHTE BARACK OBAMA MBYLLI I DYTI. KA M SHUM LATINOS P TOR T V VOTUAR KA JANE SPANIARDDST E VOTIMIT NË SPANJË. PERHAPS M M SHUM SAJ NDONJherë, LATINOS KAN QENI N THE QENDRA E KOMBTAR Bisedë, NGA REFUGJATT, TE DAKA, T FAMILJE NDARJA. TANI, CORONAVIRUS KA IT LATINOS HARD, DHE Shkatërruese NDIKIMI KEMI ARDHUR NGA DHE HISTORIKISHT I ULT. SI DO T LATINOS VENDOSI N THE SONDAZHET? NUK .SHT VETM NJ ONE BASHKSI. I RI DHE I VJETRI, LIBERAL DHE KONSERVATIVE, NJEREZ NGA TRASHITGIMIA NGA GJITHMON 200 SHTETET, VETERANT, PARA- PUNTOR LT E RRETHIT, PUNKTOR ET THELBSOR . KJO ËSHTË VENDIM 2020 NGA PAPUNOSIA N INFEKSIONI, THE KOMUNITETI LATINO KA QENE SHKATRRUAR N ON KORONAVIRUSI. SHUMIT MBI GJASHT M MUAJ N PANDEMIKA, SI SHT BASHKSIA NDJENJE? SI SHIKONJN GJASHT TJETR MUAJ LUANI JASHT? MORGAN RADFORD SHKUAR N H HOUSTON, TEXAS, KU NUMRAT JAN VEQSISHT N STNIJE , T TO GJENI. >> Gazetari: AT KJO RESTORANT, MENAXHER MONIKA THON RICHARDS MJETI I darkës DUKE SHUM NDRYSHME SE E BENI PARA. >> NE TE FILLIMI, IT ISHTE GUT KUFIZIMI, THE RITURIMI. PAKA E PAR MUAJ, KENI Vrapim rreth 40% E 50% E ÇFAR W QENI B DNI VITIN E FUNDIT RRETH MAJIT, IT HUMBUR DERI Rreth 72% të ÇFAR W QENI B DNI VITIN E FUNDIT >> Gazetari: SAJ BABAI FILLOI RESTORANTT N IN 1984 PAS TIJ L MVIZET NGA Meksikë SI SHUME LATINO- PRON BIZNESET, ME COVID, ATA KANE NDARUR AN I PRECEDENTUAR HIT ME SHUME NJEREZ BUJQSIA SE SE CFARE QEVERIA SHT PROJEKTIMI T JET DUKE LUFTUAR. KOHA M M SHUM. >> Gazetari: PSE A E THONI KATT? POR SEPSE NE SHIKONI ÇDO DITA Humbja e njerezve PUNT E TYRE. Humbja e njerezve Shtëpitë e tyre, JO E DI KUJ PUNKTORI SI T Ushqejnë fëmijët e tyre. >> Gazetari: COVID KA JPROPORCIONALISHT NDIKONI ZI DHE LATINO FAMILJET. N H HOUSTON, THE E KATRT E KOMBIT QYTETI ME I MADH ME LATINO 45% POPULLSIA, ESHTE NUMRAT JAN HULLIMI. 77% E LATINOS RAPORTOHET SERIOZE FINANCIARE PROBLEMET Q S NGA FILLIMI I KORONAVIRUS SHPËRTHIM. SI ISSHT PSE Më pak se 50 MILES larg, RRETH P FORR BANKA E USHQIMIT N KJO KISHA VENDORE ASSHT PRRFUNDUAR RROTULL Parkim shumë PARA ATA EDHE HAPUR. PERPARA SE PANDEMIKA, SI SHUM MAKINA, SI SHUM NJEREOZ ISHIN VINI? ISHONI SHRBIMIN Rreth 200 FAMILJET NJ WE JAV. >> Gazetari: DHE TANI? E DREJTA TANI MBI 300 FAMILJE ON MESATARE PER DITA >> Gazetari: PER DITA? CILAT JAN THE MAYNYRAT COVID KA NDIKUAR N BASHKSIA? >> Ne kemi ADMIN SI KANE KA PUNE PER 20 VITE, 15 VITE, 10 VITE. PUN E STABEL. TANI JANE PA PUN. ATA JANË DUKE ARDHUR KETU I DINI ATA NUK JAN LA DEMBR. ATA MERRNI KTU HERSHM. Ato po provojnë T TO ushqejnë të tyre FAMILJET. ATA NUK JANË TË NJEREZ DEMLE. ATA JAN L SI, SI MUND T M B ENDNI FUND TAKOHET >> Gazetari: SH SERRBIMI I FAMILJEVE KUSH GJETJE VET JETONI NE A Nightmare. A BENI ndonjëherë MENDONI SE DO TI Jini në këtë Pozicioni? >> JO Askush nuk pritet KJO [T SP FOLURIT GJUHE E HUAJ ] >> Gazetari: JU JANE KETU SEPSE COVID-19 KA JU NDIKUAR? >> [T SP FOLURIT GJUHE E HUAJ ] >> Përkthyesi: NUK KEMI PARAQITJE, POR NE KEMI PARA NDALUAR. Ne duhet të paguajmë QIRA Faturat. >> Gazetari: NESE Ju mund të flisni DISA LIDER N THE QEVERIA, ÇFAR A DO TI THONI? >> [T SP FOLURIT GJUHE E HUAJ ] >> Përkthyesi: Unë DO T AS PYETI ATA TE MERRNI NDIHME PER SITUATA. >> Gazetari: E DREJTA TANI, ATA PUNONI ME CFARE ATA KANE, Diçka Monika THON RICHARDS SHUM LATINOS KENI GJITHMON KAM PËR TË BËRË. A MENDONI DO TA BAKENI ANA TJETER E KESaj PANDEMIKE NDACRKOMBTAR? >> SHPRESOJ SO. Unë me të vërtetë, me të vërtetë SHPRESOJ KESHTU. >> SI DO T BE JET SHTETI I EKONOMIA DHE PAPUNOSIA SHENJET LUANI JA KJO N NNTOR, T ZBAT DISA PRESPEKTIVE. KRISHTINA SHT THEMELUES ​​DHE ZYRTAR I STRATEGJISE E SHKELQIMIT ORGANIZIMI. KJO ANSHT AN NJ AN ORGANIZIMI QAT KA DUKET ENGAGE LATINO VOTUESIT N IN TEXAS PIKON .. FALEMINDERIT PER TE QENI ME SH.B.A. LE T FILLIM ME TY, KRISHTINA QENIA SHTETRORE LART P FORR LATINOS, ATA JAN M MILION - KA 3 MILION LATINOS I PAPUNOSUAR. A MENDONI T ALL GJITHA E KJO PO SHKON TE KTHEHENI NE NJERZIT N SONDAZHET? >> JEMI A BASHKSIA N KRIZA. JU PENTRJENI KATURR N IN 10 FAMILJET LATINO, FEMIJET E TYRE JANE duke u perballur E DREJTA PENE TANI. ATA KANE QENE Në mënyrë unike NDIKUAR NGA COVID-19 SEPSE KAQ SHUM N IN TONN BASHKSIA ISHIN THEMELORE PUNKTORT. 90% e BUJQSORT KJO VEND JANE LATINO. NE TEXAS, 70% E NDERTIMI PUNA ESHTE LATINO. PUNT KA ISHTE NUK ABSHT në gjendje të qëndrojë SHTPI PUNT A TIS PAJISJES RREZIKU T TO MERRNI I SIKEM. NE KEMI PARE KONGRESI, REPUBLIKANT REFUZOJ TE Zgjat PAPUNOSIA PENRFITIMET PIKETA KA UNIK NDIKUAR TONN BASHKSIA. Unë mendoj se kemi SHIKUAR TANI NJERZIT Q VINI N TO VOTIMET N IN DPSHPRIM PER NDRYSHIM DHE VEPRIMI. Unë mendoj se ata janë AKTUALISHT PASQYRSISHT PYETJE A QEVERIA NNDN TRUMPI Q KA Sulmuar LATINOS, ATA E KA SIKUAR TONN PUN E VARDSHTIR, DHE KUSH VDESON PRANONI PUNN E SAJ QENI ME TONA TE PLOTE NJERZIMI. E GJITHA KJO ISSHT MBAJTEN N PYETJE N TH KIST ZGJEDHJET >> A BENI DAKord ME ATË? A DO T B .NI PANDEMIK VOTuesit LATINO SHKOJN JU DHE VOTONI KUNDËR PRESIDENTI DONALD TRUMP? >> NUK KA JO PYETJE QE I MENDONI SHUM FOLKS N IN BASHKSIA, MILIONA NRO TR VENDI JANE SHKARKIMI I TYRE Gjunjë në lutje, SHENQET PREJ TYRE FAMILJET DHE VETEL VET ATA SHPEJT BNY JAVA TE JAVA SEPSE KARANTINAT PRORPARA T VENDI, NGA Qeveritarët në SHTETE TIF NDRYSHME. T ALL GJITHA KAN RREGULLAT E NDRYSHME, NDRYSHME Të ndryshueshme. SHKAKTON SHUM E PASIGURISER PER EKONOMI. Mendoj se ka Një mënyrë që ne MUND T W GJER MENAXHIMI MET I MIR SITUATA KJO ISSHT SHUM E KOMPLIKUAR PER SHUME Qeveritarët në të gjithë VENDI. Mendoj se e dimë ÇFARË DUHET TË BËNI TANI. Mendoj se e dimë ME SHUME PARANDALIMI MASAT KA QAT Ne mund të fillojmë HAPNI EKONOMIA NJ B BIT M SHUM SI KENI M SHUM PRODUKTIVITETI, KENI ME SHUME MUNDSIA PR PUNT ËSHTË E RËNDËSISHME QAT SHIKOJM A NJ KTHEHuni prapa Po shkon Merrni për të siguruar NJ MIRTER MUNDSIA PR LATINOS P ACRGJITHA VENDI. >> CHRISTINA, BONI MENDONI FUSHATAT JANE B DNI M EN SHUM ENGAGE LATINO VOTUESIT N Në mes të kësaj PANDEMI? >> JO Ne duhet të shohim MORE SHUMG ENGANIMI. NGA KANDIDATEST DHE NGA PALET, Veçanërisht DEMOKRATIK PARTIA. Unë nuk mendoj VOTIMI LATINO MUND T BE MERRNI DHURUAR VOTOJM PVERRMBAJTSISHT PER DEMOKRATET. NE SHKOJM PVERRMBAJTSISHT PER PROGRESIV, Veçanërisht LATINOS I RI. Sanders BERNIE FITUA LATINO VOTONI N THE DEMOKRATIK FILLORE. JU SHIKONI A BASHKSIA Q ISSHT Dëshpëruar për PERFAQESIMI. POR N 2018 2018, MBYLL 60% E Tha LATINOS ATA Q W NUK KANERE ASNJHER KONTAKTUAR NGA A KANDIDATI APO PARTIA. QË KA TE NDRYSHOSH. SSHT ME I MADHI JO VOTIMI I FLUTURIMIT Bllokimi në VENDI. >> DANIEL, TRUMPI I PRESIDENTIT KA QENE FOKUSIMI I SHUM N LATINO VOTONI, Veçanërisht NE FLORIDA. ÇFARË DO TË REZONONI ME VOTIMI LATINO NE FLORIDA Në lidhje me PRESIDENTI MESAZHI I TRUMPIT? >> Ai ka bërë një PUNIM FINE TANI RREGULLIMI I A Regjistro ATI NUK KENI IN E PARASHIKUESHME CIKLI ZGJEDHOR. SE RREGULLON REZULTUAR N IN NJ AN BONANZA EKONOMIKE QAT LATINOS P BRFITUAR NGA. PARA KESAJ ARTIFIKE RECESIONI ISHTE I imponuar, ne kishim RECORD PJESICMARRJE RATE, RECORD Shtëpia e shtëpisë. ATA ISHIN LUMTUR DITT GJRAT KAN NDRYSHUAR SEPSE E COVID-19. EDHE SO, Ai ka B BENI A PUN E MADHE E GJENERIMI SHUM E NXITJES, NJE SEPSE PER NGJARJET. Karvani ATA E SHIKONI LATINOS. UNË MENDOJ NJE NGA ME TE MIRET GJAT QAT ISSHT NDODH, I MENDONI SE JANE LIDHJA M B MIR B SEPSE ATA JANË LIDHUR ME MIR N TO LATINO VOTONI ÇFAR DO T DNIM, Ata po punësojnë PER LATINO BASHKSIA. EKIPI I DREJTSIS DUKE SHIKON NE, DUKET SI LATINOS. UNË MENDOJ QË ËSHTË M B MIR WH KUR JU MUND T CON LIDHET N DY E RNDSISHME GJRAT. NJE, QE JU KUJDESI, I DYTI SE IDET TUAJA ISHIN AT,, sigurisht, VINI PRORBASHKT ME I MIRI KUR LATINOS JANE ENGAGING AND Lëvizja LATINOS SEPSE ATA BESOJN LATINOS Q WH KAN NJE SHPESH GJUHA, E NDARUR KULTURA, DHE SHPRNDAJ EKSPERIENCA. >> A MENDONI, KRISHTINA, ATA BIDEN ISSHT BNI MJAFT? ÇFARË PO BËN AI Gabim? >> E PARA, DUA TE THEMI MOS PAJTOHEN ME DANIEL, QE TONA BASHKSIA ISHTE N IN DISA FORCIM PROSPERITETI PARA KESAJ RECESSION. KEMI ME I LARTI I SIGURUAR P ANR ÇDO GRUP ETNIK, CILI WHSHT PSE NE KANE VUFTUAR SO JPROPORCIONALISHT N THE 19. TRUMPI ADMINISTRIMI ASSHT në mënyrë të vazhdueshme Sulmuan te INTEGRITETI I TONS FAMILJET, KAN LED Një masiv NDARJA E FAMILJET LATINO DHE TARGETIMI I BASHKSIA JON. Unë nuk mendoj Q IS OSTSHT E HUMBUR N ON LATINO BASHKSIT Megjithatë, ne kemi nevojë Oferta FUSHATA N INVESTON ME SHUME SH HENDETSISHT IN ARRITJENI LATINO VOTUESIT, LIDHJA ME LATINO ORGANIZATAT, DHE ngritja ÇFAR. KAN THE Bërë në të kaluarën DHE KU ATA Q STNDRONI N THE ÇSSHTJET QAT ZBATONI ÇATSHTJEN PR LATINOS. LATINO JETAT E BASHKSIS N ST SHTETET KRYESORE, FLORIDA, TEXAS, ARIZONA, KALIFORNIA Ne duhet të bëjmë SIGURTE SE JEMI SHIKIMI I OFERTS ADMINISTRIMI FUSHATA, VECANERISHT NE ARIZONA DHE TEXAS, KU JU SHIKO TE MADHE MBUPSHTETJE NDONRMJET LATINO BASHKSIA P .R Oferta FUSHATA. BASHKSIA JON NUK MUND T MERRET P GRR DHANTNIEN. NUK MJAFTON P POR TT PIKUAR TRUMPI DHE THUA, T ALL GJITHA DARMTIMIN QAT KA SHKAKTUAR P OR TON BASHKSIA, NE DUHET T K DI SI NE JEMI DUKE SHKUAR TEK Bëni nga kjo KRIZA. KJO ANSHT AN NJ AN EKONOMIK DHE KRIZA E KUJDESIT SHNDETSOR QE TONA BASHKSIA KA S'E KAM PARE KURRE ASGJ Q L TIK PIQEN. NUK MUND TER ITERATOJ SHPEJT MIR SI DHIMBET KJO MOMENTI .SHT P FORR BASHKSIA JON. Une Takohuni këtu TEXAS ME PJESËTARËT E FAMILJES KUSH E KA DASHUR TE NJEJT SEPSE ATA NUK KANE KUJDESI SH HENDETSOR, DHE Ata prisnin SHKO TE Mjeku, madje POURSE ATA ISHIN SHUME I SEMURE. Takohem me njerezit QAT JAN I PADOKUMENTUAR ASNJHER M RSUAR A DOLLAR NGA QEVERIA, EDHE P THRSE KAN. QENI KETU 25 VITET PLUS DHE GJITHMON PAGUANI TYRE TATIMET. ATA JANE TANI I PASTREHË. KJO WHSHT NDODH N IN TONN BASHKSIT PRORPARA T VENDI. >> FALEMINDERIT, KRISHTINA DANIEL, FALEMINDERIT JU SHUME SHUME T BO DYT P YR TY QENIA ME NE SOT. >>> NDALIMI PAS SHKURTR PREJ, DO Sulmuar racor PAVARQSIT Ç MSHTJE? >> RACIZMI SHT A PROBLEMI N IN LATINO BASHKSIT DUHET T SHIKOJM N THE, ÇFAR LLOJI I RACIZMIT JEMI NE PERPETUATING? >> A SHT M M SHUM SE ÇFAR NE DUHET TE JETE I SHQETESUAR RRETH MË MIRË SE PADREJTESIA NDRMJET T THE VARFTIT DHE PASURIA? >> MENDOJ, IME BIRA SHT GJYSM E ZI >> POLICIA U RREGULLUAN SISTEMATIKE RACIZMI. Ne synojmë tonat BASHKSIT Unë jam duke shkuar për të qenë TJETRI? >> Unë jam këtu TREGONI TER GJITHVE SE JO AUTORITETI MUND ÇLAROHENI MINORITETET NE JEMI TE FORTE. Ne e dimë tonën TIGH DREJTAT >> [Turmë CHANTING] >>> JU JENI SHIKIM NBC LAJME TANI. KEMI DISA LAJME SHKURTR. >> NESE SHKOJNE Kthehu tek e tyre PUNT, ATA DUAN PËR T'U SIGURUAR ATA JANE MBROJTUR. >>'SHT NEWS LAJM Bërë për tuajat STREAMING BOT. JAVAT E JETUARA FILLIMI NE 6:00 JAM LINDJA ♪ >>> Kjo është një SITUATA KU SHTETI VAZHDON TE BULETI N ZGJERONI SAJ DUKE TESTUAR AFTSIA. >> Protestuesit NDIHENI SE ATA DUHET T COM DALI N FOR FUQI TUL PLOT DHE MB SSHTETJE BASHKSIA E TYRE SEPSE ATA NDJENI SI ATA NUK po marrin ATA MB SSHTETJE NGA POLICIA PORTLAND >> TJETER DITA E ZGJEDHJEVE PO VJEN KUNDER Sfondi i mënyrës se si T TO MBAJN VOTUESIT SIGURT NDRMJET A PANDEMI. >> MOMENTI PR KUPTONI V TRRTET KUSH JEMI DHE KUSH THEMI NE JAN IS E DREJT KETU TE JONA K FMBT >>> TI FUND MERRNI KATOR-VIT SHKALLA, POR A SHKALLA KATURR-VITE SHT SUPER SHPENZIMI. KEMI KRIJUAR NJE SISTEM KU BILETA N TO KLASA E MESME ESHTE NJE GJE QE KLASA E MESME FAMILJET DUHET T STRESI P ANDR DHE Huazimi për DHE PATCH BASHK. >> "PSE SHT KJO NDODH? ME KRIS Hayes ABONOHU TANI. >>> JU JENI SHIKIM NBC LAJME TANI. KEMI DISA LAJME SHKURTR. >> Ne në të vërtetë PIKA E MADHE P CONRDORIMI I Garda Kombëtare EJN TH PRMES KETU >>'SHT NEWS LAJM Bërë për tuajat STREAMING BOT. JAVAT E JETUARA FILLIMI NE 6:00 JAM LINDJA >>> KETE MENGJES PRORPARA T VENDI, ÇFAR NORMALI I RI P FORR SHOQRAT DO DUKET SI. >> SHUM M TESUES Bërja e majtë ZGJEDHJE TU VUSHTIR NDRMJET PUNS ATA DUAN DHE FAMILJA E TYRE. >> ÇFAR AM jam unë SHKUAR T TO VENDOSIN? KUJDES TUAJ F CHMIJ OR OSE KAN NJE PUNE? ATSHT AN NJ AN E PAMUNDSHME VENDIMI. >> JU JENI KRIJIMI A BASHKSIA E VOGL SHKOLLA >> KJO ESHTE A MOMENTI MUND VETEM ZHVILLONI VETI DHE ZHVILLONI TON BASHKSIA. >> LE T T KTHYEM MBI STUDENTT. SI BONI ATA VETEM NDIHENI RRETH KTHIMIT NE SHKOLLE? >> ÇFAR I HUMB A është mësuesi im. >> ATA JANE Q RESNDRUESE. >>> Një kirurgji në KORONAVIRUS INFEKSIONET. ZHVILLIMET E REJA MBI DISA FRONTS. >> TREGIMIA. >> SOT, SHATTERING SH.B.A. Regjistrimi për RASTE MOST T CO KOVIDUARA N A një ditë të vetme. >> NGA ÇDO Këndi >> ÇFARS SHT JUAJ Niveli i shqetësimit ATA F KMIJT KUSH QEN TLD THOT JAN SHKUAR T BE JEN SHTOMPI Indiferentisht NUK DO T BE JEN AB në gjendje TA kap? >> MBI TE BAZA. >> A KENI BESIMI QAT KJO DO TË Sillni RRETH NDRYSHO SHPEJT? >> DHE N DE SHQIPRI >> KETU N. PORTLAND, ME SHUME PROTESTA PRITET SOT. >> A MENDONI POLICIA NIS KIST VENDI JANE NËN SULM? >> "NBC NIGHTLY LAJME "ME Holt më i vogël. >>> LAJMET BIZNESI SHT DHE DINAMIKE DHE Me gjasë ka ASNJEHERE QENI ME SHUME E RNDSISHME. ME TE GJITHA ATA Po ballafaqohemi, unë Jam kaq krenar për të Sillni PERSPEKTIVA E A Gruaja e zezë, A BIJEN E Emigrantët, THE Gruaja dhe nëna E NJ A BURRI DHE FIDMIJ QO MUND S JANE ME SHUME E PUNUESHME PR DHUNA E POLICISE SEPSE E TYRE NGJYRA, KRENAR NERD, DHE A P RERFAQENTSUESI E EMERGING AMERIKA N TO KABLL LAJME TV SHPRESOJ TE MADH GWEN IFILL DHE NËNA IME, PHILOMENA CARRYL LOMENA, DO SHIKONI NGA QILET DHE BI Krenar >>> KJO ANSHT AN NJ AN VITI I ZGJEDHJES >> ÇFARAP NDODHI TE GEORGE FLOYD NUK ANSHT AN AN I IZOLUAR INCIDENT. NJ MAN NJERI LATINO, IT ESHTE IME PPRGJEGJSIA TE JENI NE SOLIDARITETI ME E ZEZA ime DHE VROLLZRROT SHQIP DHE motra. >> LIGJI VDEKJA E ZBATIMIT Mendoni dy herë kur ATA VINI PRORPARA MINORITETET JEMI NJEREZ, SIKUR TI. Ne e respektojmë TUAJ PUN, POR RESPEKT SH.B.A. JU JENI MBYLLSUAR TE NA RESPEKTOJNE. >> JO VETEM PER! JO PAQE! >> Ne duam të Dilni dhe thoni Ne mbështesim JETA E ZI LOVVIZJA E ÇATSHTJES. >> [Turmë CHANTING] >> KA LATINOSI ZI. ASNJ M ÇSHTJE ÇFAR, Ato tentojnë Harroje atë. NUK MUND T HARROJM KJO ESHTE E JONA LUFTO, SHUM. >> [Turmë CHANTING] >>> AMERIKANE UDHTUESIT JAN AN AN PJESA E RORTNDANTSISHME E FITIMIT T THE PRESIDENCA DISA NGA TREGUESIT JAN PA SHUM LATINO. CARRI SCHWARTZ Kokat poshtë DISA NUBNBURG LATINOS TE GJENI NDONJ IS ÇSHTJET L MNDA M M SHUM P TOR ATA. >> Gazetari: LOS ANGELES KA MOST SHUMIN LATINOSI N. ÇDO VEND N IN AMERIKA SHUMË PREJ TYRE JETONI KETU N THE SAN FERNANDO LUGINA KU LATINOS MBI VJETIN BARDH ANDT DHE BAKENI NPN 42% T THE POPULLATË. KUR ËSHTË FJALA PËR N NNTORI ZGJEDHJA, LATINO MAZORITETI I ARMBURUAR NUBNBURBAT DO T BE JEN CELËS. MIAMI, DADE 40, DHE MARICOPA QARKU NEVADA, LAS VEGAS, ME SHUME SE 30% LATINO ZONAT URBANE Q P INRFSHIR M B T MIRN NUBNSHKRAT. AJO JETON NE CHATSWORTH IN SAN FERNANDO LUGIN ME TIJ BURRI DHE F CHMIJ POR >> KENI djem GJITHMON MBESHTETUR JOE BIDEN? >> JO SHTOPIA BERNIE. >> Gazetari: A SHTOPIA BERNIE T ALL GJITHA RRUGA? >> 'S >> Gazetari: PER ATA, THE ISSHT AL ALTERNATIVE JO nje opsion. >> NJEREZIT E PUNA E NGJYRAVE. >> Gazetari: ATA BESOJNE ATA BIDENI MUND B MNI PROGRES ON Ç ISSHTJET ATY KUJDES RRETH >> KUJDESI SHALNDETSOR REFORMA BSHT NGA SHTET ME SHUME E RNDSISHME. NEVOJAT E KUJDESIT SHNDETSOR T TO JEN UNIVERSALE, LEHTSISHT I ARDHUR N TO NJEREZ TE NGJYRE. >> Gazetari: Unë NUK MUND T BE JEN IN N RREZIKU I HUMBJES VOTIMI LATINO. MARGJET JANE KRITIKE. AJO E MBSHTET PRESIDENTI. AJO ISSHT PJES E 28% e LATINOS QAT VOTUAR P TRR TRUMP. VOTUA PER MITT ROMNEY KATR VITE TE HERSHEM SONDAZHET E NGJASHME TREGONI NGJASHME MBUPSHTETJE N KIST ZGJEDHJET Ajo tha ajo ASNJEHERE EDHE VOTUAR PARA 20 - TRUMP'S 2016 VOTONI AJO FILLOI LATINOS PER TRUMP GRUPI I saj NDIHM ORGANIZUAR KJO TALLA E FUNDIT Fundjavë >> SIGURIA E KOMBET TONA. P FORR TB PAZINDUR. Ai është për tonën VETERANT DHE USHTARAK. ATA QING JAN I çmuar për mua. AI KA NJEREZ VINI TE ZYRA OVALE. >> Gazetari: AJO LINDI N IN EL SALVADOR. SI F CHMIJ, E SAJ FAMILJA SHKURTUAR N KUFIRI SH.B.A., NJ AND E VIFSHTIR DHE E RREZIKSHME UDHTIM >> NESE JENI NUK G HZUAR N IN VENDI KU JU JENI, EJL KETU LIGJISHT. >> Gazetari: BONI MENDONI DIKU N IN EL SALVADORI KUSH SHT Duke pasur PERSEKUTIMI MUND EJA KETU LIGJISHT? >> JU E DI ÇFAR,, JO KUPTONI PSE Ata duhet të ndihen -- JAM I SIGURT KA NDIHM. ATA DUHET TE K LRKONI PR T >> Gazetari: KUR ËSHTË FJALA PËR E ZEZA JETON L MVIZJE DHE PROTESTA - >> Unë kam qenë NDALOHET ÇDO KOH NGA POLICIA. NDIQNI POLICIN URDHRAT KJO ESHTE. >> Gazetari: PASTAJ NUK JU MB SSHTETJENI IDEA Prapa të zezës JETON RNDSIA. >> JO, JO AT TE GJITHA Biri im është i zi. Biri im mund të tregojë JU, GJITHA JETA Ç MSHTJE. >> Gazetari: FAMILJA E SOFJES NDERTESA NJE SHENJE E SOLIDARITETI ME LËVIZJA. MENDONI A SHUMSIA E MBUPSHTETJE LATINOS ÇFAR. JET BL E ZEZ QANDNDRIMET E ÇATSHTJES PER? >> MENDOJ ATA BNI FYTEMI NJEJT THENJ LLOJI I DETYRAVE. KEMI KAM Ç ISSHTJET, KEMI KISHTE PROTESTIM T R DREJTAT TONA, T R DREJTAT E IMIGRANTIT, V BLLEZRIT TON DHE Motrat e NGJYRA, PER NE, DUHET T TO NDIKEMI BASHK. >>> LUFTA PER RACIOR DHE ETNIK BARAZIA ESHTE A FAZA E K YETI VITI. SIPAS TELEMUNDO, 85% E REGJISTRUAR POR LATINO VOTUESIT E THOT AT DREJTESIA SOCIALE ISSHT THE KRYESORI ARSYET PSE ATA DO T G DAL DHE VOTONI KIST YE VIT. TE ZBULONI NDIKIMI I GARAVE Ç ISSHTON KIST N NNTOR, JEMI BASHKUAR NGA ANTONI . Ai është ai KRYETARI I Republikan KOMBTAR HISPANIK KUVENDI I KALIFORNIA GJITHASHTU [I PADUKSHEM], A AVOKATI I RINIS, NJE AMERIKE LATINE POLITIKË E JASHTME ANALISTI. FALEMINDERIT SHUME SHUME PER QENI ME SOT SOT. FALEMINDERIT PER Duke u bashkuar me ne, Duke u bashkuar me këtë DISKUTIM. LE T FILLIM ME TY. Ç ISSHTJET RACIALE JAN A NJ TO TOP PRIORITETI PER LATINOS, VECANERISHT NE VOTUESIT LATINO. PSE DO TI THUA SE ISSHT? >> EDHE, DUA T TO FALEMINDERIT Djemtë për të pasur ME KETU SHPRESOJ TE GJITHA LIDH, SH HEROJ, DHE NDRYSHONI NARRATIV. Edhe une jam M TESUESI. UNË DUA T S THOT ATAT SHUM I LART DHE I QART SEPSE ME KJO ZGJEDHJE, unë Jam një mësues, unë MACHSONI SPANJISHTIN N IN NJE AFRO-AMERIKANE BASHKSIA. E DI TIJ SENIORT JAN SHKUAR TE SHKOHEM TE T BO DYTIS KTI VIT. Ç ISSHTJET ME GARA JANE SHUME E RENDESISHME N VENDIN TON. Unë jam një migrant DHE GRUA E NGJYRA KUSH ISHTE EDHE AN EMIGRANT KUSH ISHTE EDHE A M TESUESI. Unë merrem me të, unë FYTYREN SHUM Gjërat, si SHUM TONA. Unë thjesht dua të THJE VERTETISHT SHPEJT QAT VINI NGA VENDET N AMERIKA E LATINIT QAT NE E DI NUK ËSHTË PERFAQESIMI QAT ISSHT AD ADEKUAT, MJETET P FORR POPULLSIA QAT KEMI. P ISRSE SHT SOSHT SO Aq e Rëndësishme PER US AS LATINOS P TOR T UN BASHKUAR N THE LUFT P FORR JETA E ZI Ç MSHTJE N SHTETET E BASHKUARA. Une E DI SE SHENGJE PER ME TE RINJ NJEREZ, RACION Ç ISSHTJET JAN SO SO E RNDSISHME SEPSE KJO SHT ÇFAR WE JEMI JETON NFSE AVOKON ATA T TO SHKOJN DHE VOTONI, NESE JEMI DO TË JETË ANKESA RRETH GJITHA, NE NUK JAN CH NDRYSHUESE ASGJ. KAYSHT O MIR T TO BNI BURIMI. NE JAN S SUPOZONI T Jini shërues. NE JEMI ENDRRA AMERIKANE. Ne vetëm duhet të SIGUROHET ENDRRA AMERIKANE FILLON T L SHIKONI SI SHQIP. KJO ESHTE PSE NE DUHET T SIGUROHET REVOKUAR N TO NDRYSHO GJSRAT. >> TELEMUNDO SH SERRBIMI SO SA TRE JASHT KATURR RINJ LATINOS RAPORTUAR QAT ATA VINI NE TE SHKUAREN DY VITE, ATA ISHIN QARLLIMIN E RACISTIT Sulmi. DUA TË PYES JU, SI BENI MENDONI KJO VDES NDIKIMI N THE MNYR Ato votojnë? >> FALEMINDERIT SO SHUMË. Kjo është me të vërtetë E RNDSISHME PYETJE. B DRA NJ SER SERI NGA TREGIME N ON ON RACIZMI Brenda LATINO BASHKSIA. Unë mendoj se LATINOS RINJ JANE KERKUESE ME SHUME VET DHE KULTURA E TYRE PER ÇFAR SA PAM KETA MUAJ TE KALUARA ME JETE TE ZEZA Ç MSHTJE DHE PADREJTSIA SHOQRORE L MVIZJA, SHT AJO ISHTE ZGJIMI PER LATINOS TE SHIKONI QAT ATA ISHIN EKSPERIENCA RACIZMI ME TIJ Gjyshërit Kthehu në shtëpi, POR Gjyshërit JAN Akoma duke thënë - KJO DO T thotë MET MIR THE GARA. Ata kërkojnë më shumë E VETEVE DHE TYRE KULTURA DHE TYRE PERFAQESIMI N THE T THE BASHKUAR SHTETET >> ANTONI, THE TABELA ADMINISTRIMI Është bërë POPULLORE ME SHUM LATINOS. CFARE PRESIDENTI KA REFERUAR EMIGRANTT N TO HISPANIK. AI ISSHT EDHE MENAXHUAR TE KUOTOJNE TJETER KONSERVATIV HISPANIK AMERIKANE. ÇFAR P PJES MESAZHI I TRUMPIT REZONON ME ATA, DHE ME JU IN E VEÇANT? >> FALEMINDERIT SO SHUMCH, XHULIO, PR M HA KA KTU. Unë mendoj se çfarë është SHUM OF NJERZ MOS KUPTO A THSHT SHUM STUFFI Q TRUMPI ADMINISTRIMI, APO VETEM TRUMP KA THN VET, KA NDJEKUR E KONTEKSTIT, SERIOZISHT. KUR SHIKONI POLITIKAT, E SHIKONI AT. AT HE A E NDIHMON HISPANIK DHE KOMUNITETI LATINO. LLOJI I BAFLET ME QE KENI SHUM T-MANNYRSHMRIS OSE DEMOKRATIK LATINOS QAT HARGUAR SHPEJT SE OFERTA ADMINISTRIMI Nën OBAMA NDILRTONI KAFEZAT ATA F CHMIJ WT ISHIN NE, DHE TRUMP N TH ATAT N. 2018 NJEREZIT EDHE Harroje atë BIDENI ISHTE PERSONI, THE ADMINISTRIMI ATA DEPORTUAR ME SHUME I PADOKUMENTUAR SE ÇDO TJETRI ADMINISTRIMI NE HISTORI. UNË JAM KONSERVATIV VETEN. UNE BESOJ QAT NE DUHET PERFAQESIMI. Prandaj jam KRYETARI PER REPUBLIKANI KOMBTAR KUVENDI I KALIFORNIA PERFAQESIMI NUK ONSHT VETM SHKUAR TE LENI NE KONGRES OSE NE KOMBET E KONGRESIT. EDHE DUHET T QENI NE LOKAL NIVELI. JU KENI ZI JETESSIA MSHT LND, CILA N IN IME OPINION, SHT B DNI NJ RE VALLRTET PUN E VOGL E TREGIMI I ÇSSHTJET REALE N. E ZEZA BASHKSIA. MY ORGANIZIMI, NE SHKONI T JEN NDIKIMI CILAT ÇSHTJET JAN W brenda HISPANIK DHE BASHKSIA E ZEZ. Flasim RRETH RACIZMI QAT NE FLAS RRETH GARA SISTEMIKE. POR SI EMIGRANTT, JAM BIRI I AN IMIGRANT VETEN. NE NJE JETE, DUKE PERDORUR SISTEMI, JEMI N AB gjendje të bëheni MË E MIRA VERSIONET E VET Unë kam një të vërtetë KOHË TË VËSHTIRË KUPTIMI SI SISTEMI ATA NJERZ VAZHDONI T S THONI ESHTE RACIST, SI A JEMI në gjendje të ARRITENI SHUM NNDN KIST RACIZMI SISTEMIK? DUHET T SHIKOJM PWRBASHKT N INT TONN BASHKSIT AND DHE Ç ISSHTJET REALE QAT JAN NDIKIMI NE, CILA ISSHT E LART Divorci, PA BURRI N Shtëpitë, dhe TE GJITHA GJERAT QAT JAN Ç ISSHTJE TMP RNDSISHME QAT DUHET T BE JET TRAJTUAR. >> A BENI DAKord ME CFARE ANTONI VETEM Tha? >> ANTONI, Unë DUA T S THOT G HZUAR DITA E PAVARESISE TE GJITHA AMERIKANE QENDRORE VENDET JAM I SIGURT TI JENI KUJDESI PR AJO. Unë plotësisht NUK BIE DAKORT. UNE KAM NUK E KA KETE EKSPERIENCA E RRITJA SI A Gruaja e zezë që ISSHT AL EDHE NJ. EMIGRANT, A MACHSUES, DHE AVOKAT. Une MOS SHIKON ÇFAR E SHIKON. Unë definitivisht SHPRESA SE ÇFARAT TI THOTE DHE ÇFAR. TUAJ T D DHATNAT TREGON Kjo është duke punuar. SISTEMI ISSHT NUK PUNON KU jam në WASHINGTON DC. NUK KA QEN PUNE PER SHUME VITET SI IMIGRANT, Unë kam parë në VENDI YN, I PARI ÇFAR LSHT NUK DO T L MONI N IN A KLUBI SHOQROR SEPSE E JUAJ HISTORIKU. NË KJO VEND, NE KENI MUNDËSI PËR Lëvizni KLUBET SHOQRORE. NUK VETEM DUHET PERFAQESIMI, POR NE NEVOJED NDRYSHIMI ADEKUAT. KEMI NEVOJ PR M SHUM BESIMI NGA NJERZIT QAT SHIKOJN SI NA DHE Tingëllojnë si ne. P WHR T I THOT JETA E ZEZE, ATA NUK VETEM Ç MSHTJE, POR ATA Përshtatet në KOMUNITETI LATINO DHE N OTHER TJETR BASHKSIT Q JANE PJESE MINORITETET A LATINA, F KMIJ TI JO, E DI KAQ LATINO ORGANIZATAT ATA JANE Duke thënë se ata janë JO MBESHTETJE JETA E ZI L MNDA OSE ATA BONI MBUPSHTETJEN E ZI JETESSIT M POR KU JANE PO SHKONI DHE SI JENI RACIONALISHT KLASIFIKIMI NJEREOZIT? GJITHA EDHE BASHKSIA JON. TI NUK JE SHKUAR TE BISEDONI PR GJRAT QË TI KE ASNJEHERE NDIHENI PERSONALISHT. UNË JAM NJË GRUA. EMRI JUAJ, MBRETRIA E BUKUR, FALEMINDERIT. AJO ISSHT S Dicka kështu E RNDSISHME. GJENERATA IME, NE JEMI SHPMANRNDARJA E KIST NARRATIVE Brenda Shtëpia jonë. POR TANI KEMI T BE JEN N POZICIONI SI JU, PERFAQESUAR E REPUBLIKANIT PARTIA. E MADHE PER JU. Unë jam i lumtur që ju jeni N AB gjendje të bëjë atë. Edhe ju duhet të keni KUPTOJ AT DISA NDONJE KURRE E KISHTE MENYREN JU E BËTË. Ne thjesht NUK E KAM. Sshtë në rregull Ne thjesht nuk e bëmë E KENI. Ne duhet të kemi BURIMI DHE SIMPATIA KUR NE BISEDONI PER KETO Ç ISSHTJET. >> NESE MUND PPRGJIGJENI PR T - >> MIR. >> Unë nuk jam i sigurt ÇFAR KUPTONI TE LUANIT KUR E THONI GJAT QE JU JU KENI Unë erdha nga një PRIND I VETËM SHTPI Jam rritur ne nje TË BASHKITSIT IN N KALIFORNIA VINI NGA A DEMOKRATIK BASHKSIA. NENA IME ISHTE A EMIGRANT QE Erdhi te VENDI TE SHIKON PËR PUNË. AJO KA QENE KETU PER 35 VITET AJO SHT PUN NDRYSHIMI I NATIGHS N V PNI USHQIMIN N THE TABELA Bëj falje nëse jam BADR TH GJ TH Q VINI NGA A PRIVILEGUAR HISTORIKU. NUK BËJ. Ne thjesht besojmë N IN PUN TARD VARDSHTIR. >> PUNA E VEPRSHME POR N A SISTEM - >> Bisedë - >> REALISHT SHPEJT, QAT KA PUNUAR PER JU KU JU JENI AT, KJO ESHTE E MIRE. JU BENI A Diferenca. NUK KUPTOJ THONI SE JENI PRIVILEGUAR. POR PA PA SIMPATIA, MUND Ne duhet të punojmë NË KËTË. >> E MENDOJ ÇFAR ISSHT I E RORTNDSISHME SHT T HA KENI KIST DISKUTIMI DHE FIGURONI SI T TO LEHTSONI PARA. FALEMINDERIT SHUME SHUMCH P TOR T ALL GJITHA TRE TY JU PER Duke u bashkuar me këtë DISKUTIM. FALEMINDERIT SO SHUMË. >>> SHENONI TUAJ KALENDART. KETE VIT, VOTIMI DO T BE JET NDRYSHME. KETU WHSHTAT ÇFAR JU JENI DUHET T K DI RRETH SI JU MUND T V VOTONI. >>> MENYRA E VETME NE JEMI DUKE SHKUAR TEK HUMBNI KIST ZGJEDHJA ATSHT TH ATA ZGJEDHJA SHT I SHKURTUAR. MOS HARRONI SE. >> VENDI YNE Po qan P FORR UDHHEQJE WIDGET QAT MUND NA BASHKOJNE. >> NESE JU S'KA SHKURTUAR Prapë, KJO VITI ANSHT AN NJ AN VITI I ZGJEDHJES N ON 3 NOVNTOR, NE DO TË JEMI ZGJEDHJA JO VETEM TJETRI PRESIDENTI, POR SENATORT DHE P RERFAQENTSUESIT. Në mënyrë që të marrë PJESA, DUHET PER TE VOTUAR . NË URDHR PR TAT, DUHET T Regjistrohuni MORE SHUM SE 150 MILION NJEREZ JANE TE REGJISTRUARA T TO VOTONI N THE NESE JENI ASNJ ONE NGA ATA, Akoma keni FILLIMI I KOHS T MO LEHT SHPEJT. A KUALIFIKONI? DUHET T BE JENI A SHTETARI SH.B.A. DHE TE PAKTEN 18 VJETAR. N THE SHTETE, MUND TA Regjistroheni TE VOTOJ SI A I VOGL SI GJAT POR DIKU VINI RRETH, JU JENI 18. Ju gjithashtu duhet të JET NJ RES BANID N SHTETI JUAJ VOTIMI N. SI BENI REGJISTROHU? ONLINE, PLOTSONI KOMBTARI Bordi FORMULAR REGJISTRIMI DHE Mashkull. JU GJITHASHTU MUND TË KRYETAR MBI LOKALI JUAJ ZYRA E ZGJEDHJEVE SEPSE ID DHE SHOQRORE SIGURIA N DOR Jini të gatshëm për të ZGJIDH TUAJ PARTIA. ISSHT A PFRCAKTUES MOMENTI. DEMOKRATT, REPUBLIKANT. MUND T G SHKENI ME NJ OP OPSION TJETR. ASNJE PARTI AFILIIMI. MUND T BE JENI I PAVARUR. N TH ATA FOTO NJ ANEZE, ATA NUK DO T NNJOHET DUHET T V VOTONI PR NJ C KANDIDAT N IN ATA PARTI DHE GJENERALI ZGJEDHJET MUND T CH NDRYSHONI MENDJA JUAJ. KJO MSHT M M SHUM PRIMARIT DHE SHKAQET NJE PREMISE PAS PASA SH.B.A. REGJISTRIMI AFATET SHUM NGA SHTETET, SO - TE SHKOJME Diçka. NESE KENI Regjistruar në E KALUARA POR JU L MVIZET N TO TJETR SHTETI APO NDRYSHUAR EMRI JUAJ, ATA Do të thotë se ju duhet TA azhurnoni INFORMACION SEPSE JU JENI NJE QYTETAR SH.B.A. JETONI NGA SHTETI OSE PJESA E Forcat e armatosura STATUAR N Një vend tjetër, SIGUROHU JU JENI I REGJISTRUAR SEPSE TI MUNDESH VOTONI ME NJ AN VOTIMI I ABSENTEE. SHKO TE KJO Uebfaqe, Mbush JASHTOR STORMIT, DHE JENI MIR TE SHKOJNE. PERFUNDIMTARISHT, NESE JU Regjistruar në E KALUARA POR JU DUA T M BAKENI SIGURT Çdo gjë është në Rendit, duke kontrolluar ESHTE E LEHTE. KJU WHSHT KU JU SHKONI. DITA E ZGJEDHJEVE SHT N ON 3 NOVNTOR. KETE VITI GJAT A BOTËROR PANDEMI. Lëviz këtë për të THUA, GJAT DO T TE JESH I NDRYSHEM. DO T BE KENI VOTIM ME PAK QENDRAT DHE T ALL GJITHA VOTIMI JON B NGA Mashkull, Dicka KJO ISSHT Tashmë SHKAKTIMI I A KONTROLLIMI. SI VOTONI DERI NE JU. Mos e pëlqeni një zgjedhje PER KUSH VOTONI PER NESE VIZITONI - TE VENDOSI TE KAP NJ A VOTIM NGA AFARI, Merrni Në mendje se ajo Merr më shumë kohë. NË QOFTË SE JU JENI KET T VET T VOTOJN, Regjistrohuni >>> FALEMINDERIT PER TE SHIKUAR VENDIM 2020 JAM JULIO. KENI NJE TE MADHE Natën. >>> Ç ISSHTJET QAT JAN DR SHOFER MUND T V VOTOJ DREJT TANI JAN T TATIMET, KOSTO JETESE, DHE EMIGRIMI. >> E Tërë ZGJEDHJA NAVAJO CIKLI POLITIK ASSHT MBLEDHUR ÇDO ÇSHTJE. >> Unë jam duke votuar. >> KUSH PO SHKON TE NDIHMONI TE MERRNI JASHT AKTUALE SITUATA JEMI N W PANDEMI? >> AKTUALI PRESIDENTI. THEMELISHT KA KRIJUAR MORE SHUM NDARJE. >> E MENDOJ EKONOMIA ASHT A E MADHE NJE PER MUA. NJERZIT KAN L HUMBUR GJITHÇKA PËR ARSYE TË KORONAVIRUS. NDJEN PIKA Kjo është me të vërtetë E RNDSISHME PR KËRCEJ PRAPA. >> KANDIDATI KUSH LUFTON VOTIMI LATINO. Unë jam duke votuar për Oferta për shkak të Tij NUK TRSHT TRUMP. >> NE KETE ZGJEDHJA JAM VOTIMI P TRR TRUMP . >> BIDEN. >> ISSHT A NJ A E VDEKUR Zgjimi. JO TE GJITHA LATINOS JANE BERE NJEJT. JO TE GJITHA LATINOS BESO N IN E NJEJTA GJE. JO TE GJITHA LATINOS JAN GRO GRUPUAR N E njëjta grup. >>> Unë jam ALISON MORRIS. JU PO SHIKONI LAJME NBC TANI. LE T SHKOJM TO N TO NBC LAJME KORRESPONENTI, VAJZA IME, SHITJET E SAVANNAH ISSHT M B E MIR TO T TO MERRNI E FUNDIT HEADLINES NGA NBCNEWS.COM POR Unë nuk e kam parë JU NE JAVE. Unë kam gabuar JU >> Gazetari: Unë JU KANE PAGUAR, Gjithashtu ME MUNGON SHUME SHUMË. GAPZUAR T BE KTHEHEMI ME TY. ISHTE I MADH PUSHIMI Unë jam aq i lumtur për të QENI KERETU, ALISON. LE T KALOJM R DREJT NË. QYTETI I Louisville, KENTUCKY KA ARRITET A MULTIMILLION DOLLAR ZGJIDHJA ME FAMILJA E BREONNA Taylor. Taylor u qëllua DHE VRASET AT SHT HPIA E SAJ GJAT NJE DROG POLICI Vlerësoni vetëm MBI GJASHT MUAJ PARA. >>> DERI N BREGJETI I GULFIT, E CILA BRSHT BR PRON BR PER URGANISHT SHUMY STORMI SHT PARASHIKUAR T B MNI TOKN NESORR TAR HERSHM Pranë MISSISSIPPI DHE ALABAMA. Të paktën 36 NJERZIT JAN DE T DE VDEKUR SI PER WESTNDIM VAZHDON TE BETEJE UJTRAT E EGRA. KETU ESHTE HUMBJA KRYETARI I ANGELES SOT >> Unë KAM GJITHMON Tha, NESE JU MOS BESONI NDRYSHIMI KLIMATIK EKZISTIMET, Bisedoni me NJ. Zjarrfikës KUSH ISHTE JASHT KETU N THE LINJAT >>> SHIKONI NE KETE TELEFON VIDEO. ZJARRI I KUQ RETARDANT Mbulimi i të gjithë Bllokatat e shtëpive NE OREGON. FIRAT E EGRA KAN Krejtësisht SHKATRRUAR Fqinjët në SHTETI DHE AT Të paktën 22 njerëz JANE RAPORTUAR Mungon. SOT, TREGTIA BOTRORE ORGANIZIMI NDIHMONI NE Tarifat e vendosura N ON KINA JANE PALIGJSHME SHUME Ata dhunojnë TREGTI GLOBALE RREGULLAT KTHEHEN N IN 2010, TRUMPI I PRESIDENTIT VENI TARIFAT ON Miliarda DOLLARST E KOHINGT E MIRA, Duke argumentuar se ISHTE Pekini ENGAGING IN TREGTI E DARMSHME PRAKTIKAT >>> DELTA SHPALLUAR SHT MOS SHKONI TEK FURLOUGH MOST OF PUNA E SAJ E PUNS. ATA KREDITOHEN Blen, lë E MUNGESS, A SHORTER ISHTE PLANIFIKUAR SI ARSYET P FORR JO PUSHIMET E PUNS GJAT GJAT PANDEMIKA. >>> ATA TE AFATET KRYESORE. ALISON, JAM G HZUAR T S THOT I DO TE KTHEHET ME TE SHPEJT. >> Unë jam aq I GJELBURUAR. ISSHT E Mrekullueshme TE SHIKONI JU. NE KEMI QENË Anije që kalojnë në NATE. >> Ne me të vërtetë KENI SSHT MIR TO T BE JEN Prapa >>> KEMI FILLUAR ORE ME LAJME SHKURTR GJAT GULFIT Bregdet Uragani SOLY NDALUAR N A CRAWL, lëviz VETEM 2 MILE PER ORA DREJT TOKS. N THSE TY TONND Në mënyrë të pabesueshme, ESHTE. Ju mund të ecni Dy herë më të shpejtë. ATA NDJEN SI NJE MIR GJ,, ISSHT JO. ATSHT L LOPEZ NENANSON AT S FJALALL DO TË QËNDROJ AFËR, BATERING THE BREGDETI, DHE NE MUND T SE SHIKOJ LON Furtuna e fundit P FLRMBYTJE E RRITUR. LOUISIANA, MISSISSIPPI, DHE ALABAMA'S Qeveritarët kanë SHPALL SHTET E urgjencës. FLORIDA KA LIDHET NJE NGA PJEST E DANHANDLE. KOMBALTAR I LART KORRESPONENTI CHRIS JANSEN ISSHT NOR SHOQAT GULF, ALABAMA. JU MUND TA SHIKONI Valët atje. MUND T D HEGJONI Fshikullimë e erës. NJE NGA Shqetësimet më të mëdha KENI QE JENI? >> Gazetari: NE MBAJNI NDIJENI ATI ME SHUME DHE ME SHUME DHE ME SHUME, SHUME SHI më i rëndë. Gustat e erës VAZHDONI TING VINI LART. Shqetësimi i madh KETU JETE- Kërcënimi KUSHTET. JU MUND T SE SHIKON SI TOP PO VJEN LART CFARE JANE Biseda rreth është LLOJI I Kirurgji STORM, THE LLOJI I NIVELIT E SHIUT SE, Sinqerisht, mund të jetë i mundur Bëhu dyqani i tij. Ato po thërrasin IT potenciali PER HISTORIKE SHIKIMI, SI SHUMCH ISSHT 30 INCHES. SSHT EX SAKT P FORR ARSYETI JU Tha, SE STORMA ISSHT LOVN KAQ ngadalë, Përafërsisht PR PACE JAM E DREJTAL PALR SHTPI TANI Po shkon Uluni PR KTIS ZONA P ASR GJAT SI 12 OR, R DNI DERI 30 inç ose ME SHUME SHI, AS SHUM SI ATA PO NORMALISHT HYNI N THE MUAJI I TIRT. KJO PLAZH KA MBYLLI. KEMI VETEM TANI SHIKO NJ CO Çift NJERZIT që ecin QENI I TYRE. Unë mendoj se ju keni NJE QEN, ALISON. NUK JAM I SIGURT Cila është marrëveshja ME NJEREZ DHE QENET E TYRE. MUND A KA NJERI KËTU SHUME PER DISA TAST FUNDIT OR H. KJO PLAZH SHT TEKNIKISHT MBYLLUR. BESHTEN MBYLL NAC FAKT, ATA VETEM I imponuar KETU N G GULF SHPRBLIMET A LUFTA E DETYRUESHME FILLIMI N AT 10:00 SONA PRORMES 6:00 NESËR NË MËNGJES. Thjesht e mora fjalën NGA ZYRTART N THE QYTET Q ATA ISHIN TANI T AT PAKT GJYSME NJE DHJET Rrugët nën ujë DHE I PAMPASABLE, P INRFSHIR PJEST E SHTETIT Rruga automobilistike REALI I TYRE SHQETSIMI SHT AJO NJERPZIT N ZONAT E Gënjeshtra të ulëta NUK GSHT DHOTN JASHT, NUK SHT SHKUAR T TO MERRNI JASHT Ato po shkojnë T TO P TRRPYEN T UDH TOTOJN JASHT STORMIT. QAT PUSHON EKIPET E EMERGJENCS NE RREZIK. KA DISA CREWS në dispozicion, DUKE PREZANTUAR NE PRITJE. NESE RRUGET JANE I PAMBALUESH ,M, ATA JANE TANI TE THEMI KETU VENDET KU ATA NUK JANE BESOJ EMERGJENC Mjetet mund të marrin PRORMES ATA PO VAN NJE E FUNDIT DESHPRETENI Morning, duke thënë KJO ESHTE JETE- Kërcënimi i stuhisë . Imagjinoni ATA Valët, një mur i UJI DERI N SHTAT këmbë të larta, DHE DAMMTIMI ATA MUND T CA SHKAKTOJ. ATA TREGOJN T EV GJITH, Merrni IT SERIOZISHT. KJO MUND T BE JET A NJE here-NE-A- SHUMA E JETS E SHIUT SEPSE ISSHT M LOVN DUKE Ngadalë. EDHE BANKUAR PER JU JENI NESE JU JENI N A A NIVEL I LARTE. NESE JENI NE A ZONA E Gënjeshtrës së Ulët, DIL JASHTË. ATA KAN ÇFAR C THIRRJN AJO Strehë e fundit RESORTI KETU N IN SHTETI JU NJERZIT KAN Askund tjetër SHKO, brenga RRETH SHKIMIT N TO A Strehimore KORONAVIRUS. ISSHT AV në dispozicion PER NJEREZIT, POR KA NUK KA QENI SHUM SHUM E L MVIZJES P EXRVEÇ, SI I Tha, PER A NJERZIT ÇIFT I KANE SHIKUAR GJITHE PLAZHET PAS MINUESA TAST FUNDIT Me qentë e tyre, ALISONI. QAT WSHT W Erë V RERTETI VETEM LART >> MUND TE PYETJE PYETJE. Unë kam një qen FILLON T TO SHPTNI IME QEN N ON Plazhi POR LENE T TI TI TI TI TI TI TY, JO SHTENI QENI NDEHME PLAZHI KUR Uragani i KJO MAGNITUDE ISSHT HE KRYETARI I KTIJ M WNYR, KUR LAJME KORRESPONDENTET SI VETEN TUAJ JANE QANDNDRUAR N PLAZHI BRIKIMI VETEL JO PER TE SHENJTE MBI JANE NJEREZ KETU NDRMARRJEN E KIST SERIOZISHT? >> KAM SHKUAR THONI MOST SHUM NJERZ JANE UNE KAM QENE MBAJTJA E ZONS Një sy në këtë ZONA SHUME VENDE JANE MBYLLUR POSHT VENDET JANE QENE Mbyllja e hershme SOT Kishte një PERSONI KETU ME NJE QEN QE ISHTE A METEOROLOGJIA STUDENT KUSH NGJITENI NGA FLORIDA. Ai DUA T TO JEN N Mesi i A-së URRIKANE PER PROFESIONAL ARSYE. Ai ishte rreth HUNKER POSHTM SEPSE E DI SI SERIOZE KJO MUND T G MERRNI, ALISONI. >> DUA T AS PYETJE JU NJE E FUNDIT PYETJE PARA NE SHKOJM. KJO TE GJITHA NDODH TE GJITHA Ne po merremi ME PANDEMIKE. ATJE JANE KORONAVIRUS SHENJET EDHE , N TO TOP T OF SHENIMET RRETH NJERZIT N STORM. CFARE JENI D HEGJIMI NGA ZYRTART ATA RRETH SI ATA Po përpiqen B MNI FOLKS T S SIGURT JANE TE SIGURT? JANE ATA POTENCIALE EVAKUJTIMI, DUKE SHKUAR NË Strehimore? CREWS DO T BE JEN KA PUNOHET NDIHMONI ATA JASHT. >> Gazetari: KJO THESHT KRYESORI E DREJTA SHENJE TANI ATA KANE QENE TREGUAR NJEREOZVE MBI KURSIN E TE FUNDIT DIT CO Çift, PO NE JEMI DO TË KEM EMERGJENC Strehimore në VENDI FOLI DISA Popujt në lëvizje, PER CILIN RRETH NJE ORE OSE SO VERI I KETU. Ata i thonë ata KENI ME PAK GJYSME NJE DHJET NJEREOZIT. Ata thanë ju lutem SHKO N A një SIGURT VENDI, EDHE ISSHT A HOTEL OSE PJESËTARËT E FAMILJES. GJEJA E FUNDIT DUA T TO BNI ESHTE A SITUATA KU KENI NJEREZ KUSH JANE GJITHASHTU N IN AN HAPACESIRA E PLRFSHIR. KAN M B MR DISPOZITAT N IN Strehëzat për Deri në 250-300 PRMES KISTIJ RAJONI GJITHI AJO ESHTE NJE Fraksioni i ÇFAR WH ATA KAN H SUKSUAR E KALUARA SAKTSISHT ARSYETI JU FOLI PER, CILA SHT KORONAVIRUS. NESE ISSHT E FUNDIT RESORT EMERGJENCA, ATA DO TA MERRNI NJEREZ NË. POR SEPSE KORONAVIRUSI, ATA KANE QENE PYETJE NJEREZVE PËR TË FUNDIT DIT CO Çift, BËJ TËNDEN PLANET DHE MERRNI KA SIGURT. >> CHRIS, JEMI JEMI SHPRESOJN EV ÇDO TER BEN, DHE ATA Q STNDRONI SI SIGURT MIR FALEMINDERIT SO SHUME PER RAPORTIMI. JEMI GJITHMON PO Mirënjohës. >> >>> JU JENI Gazetari: FALEMINDERIT SHIKIM NBC JU. LAJME TANI. KEMI DISA LAJME SHKURTR. >> NESE SHKOJNE Kthehu tek e tyre PUNT, ATA DUAN PËR T'U SIGURUAR ATA JANE MBROJTUR. >>'SHT NEWS LAJM Bërë për tuajat STREAMING BOT. JAVAT E JETUARA FILLIMI NE 6:00 JAM LINDJA

NBC News x Noticias Telemundo Raportet Vendimi i tanishëm 2020

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="1.467" dur="3.47"> GRUPI </text>
<text sub="clublinks" start="3.736" dur="5.272"> >> AJO E MIRA IME </text>
<text sub="clublinks" start="5.071" dur="9.976"> MBESHTETJE TE PLOTE. </text>
<text sub="clublinks" start="9.142" dur="6.472"> >> JOE BIDEN. </text>
<text sub="clublinks" start="15.181" dur="1.001"> >> NUK KAM </text>
<text sub="clublinks" start="15.748" dur="0.735"> Mori një vendim </text>
<text sub="clublinks" start="16.316" dur="1.033"> ENDE. </text>
<text sub="clublinks" start="16.616" dur="1.935"> Unë kam qenë atje </text>
<text sub="clublinks" start="17.483" dur="2.336"> OPSIONET TJERA. </text>
<text sub="clublinks" start="18.685" dur="2.702"> >> TOP PRESIDENTI </text>
<text sub="clublinks" start="19.953" dur="2.034"> KA QEN N AB gjendje </text>
<text sub="clublinks" start="21.521" dur="1.701"> RRITENI TIJ </text>
<text sub="clublinks" start="22.121" dur="4.404"> VOTUESIT LATINO. </text>
<text sub="clublinks" start="23.356" dur="3.837"> KJO DO T thotë DOPE </text>
<text sub="clublinks" start="26.659" dur="1.034"> NUK MUND T MERR </text>
<text sub="clublinks" start="27.327" dur="0.733"> ATA PER </text>
<text sub="clublinks" start="27.827" dur="0.667"> Jepet, </text>
<text sub="clublinks" start="28.194" dur="0.7"> VECANERISHT NE </text>
<text sub="clublinks" start="28.628" dur="0.767"> DISA SHTETE </text>
<text sub="clublinks" start="29.028" dur="0.767"> KU LATINO </text>
<text sub="clublinks" start="29.528" dur="1.001"> VOTA MUND </text>
<text sub="clublinks" start="29.929" dur="1.701"> P DRCAKTOJN </text>
<text sub="clublinks" start="30.663" dur="3.77"> SHTETI POLITIK </text>
<text sub="clublinks" start="31.764" dur="4.905"> E KISTIJ VENDI. </text>
<text sub="clublinks" start="34.567" dur="4.471"> >> JU JENI </text>
<text sub="clublinks" start="36.803" dur="4.137"> SHIKIMI </text>
<text sub="clublinks" start="39.172" dur="2.402"> VENDIM 2020 </text>
<text sub="clublinks" start="41.074" dur="1.034"> JEMI N A A </text>
<text sub="clublinks" start="41.707" dur="2.703"> RRUGT NDRORKOMBTARE N </text>
<text sub="clublinks" start="42.242" dur="2.802"> SHTETET E BASHKUARA </text>
<text sub="clublinks" start="44.544" dur="1"> . NESE PYET </text>
<text sub="clublinks" start="45.177" dur="0.768"> SHUMICA E NJEREZVE </text>
<text sub="clublinks" start="45.678" dur="1.368"> RROTULL </text>
<text sub="clublinks" start="46.078" dur="1.935"> VENDI, MENDOJ </text>
<text sub="clublinks" start="47.18" dur="2.802"> ATA NDIHEN AT </text>
<text sub="clublinks" start="48.147" dur="2.97"> M WNYR, ASNJ M ÇSHTJE </text>
<text sub="clublinks" start="50.116" dur="1.635"> Cila anë e </text>
<text sub="clublinks" start="51.251" dur="0.767"> AISLE JANE </text>
<text sub="clublinks" start="51.884" dur="0.968"> ON </text>
<text sub="clublinks" start="52.151" dur="1.835"> EDHE NYSE JAN </text>
<text sub="clublinks" start="52.986" dur="1.567"> ASPAK </text>
<text sub="clublinks" start="54.12" dur="1.001"> DHE POLITIKE DHE </text>
<text sub="clublinks" start="54.687" dur="0.967"> E DREJTA N THE </text>
<text sub="clublinks" start="55.255" dur="0.866"> Mesi i kësaj </text>
<text sub="clublinks" start="55.788" dur="1.535"> JANE LATINOS. </text>
<text sub="clublinks" start="56.255" dur="2.169"> Pothuajse 20% të </text>
<text sub="clublinks" start="57.457" dur="1.734"> POPULLSIA, </text>
<text sub="clublinks" start="58.558" dur="3.937"> MBIKULLUESHME </text>
<text sub="clublinks" start="59.325" dur="3.671"> MAJORITETI, THE </text>
<text sub="clublinks" start="62.629" dur="4.17"> Minoriteti më i madh </text>
<text sub="clublinks" start="63.129" dur="4.537"> N THE VEND, </text>
<text sub="clublinks" start="66.933" dur="1.234"> DHE MORE SHUM SE 30 </text>
<text sub="clublinks" start="67.8" dur="0.834"> MILIONI I ZBATUESHM </text>
<text sub="clublinks" start="68.3" dur="1.468"> TE VOTONI KETE </text>
<text sub="clublinks" start="68.767" dur="1.836"> VINI N NNTOR. </text>
<text sub="clublinks" start="69.902" dur="1.669"> DHE PO </text>
<text sub="clublinks" start="70.737" dur="3.736"> SHUMA MASIVE E </text>
<text sub="clublinks" start="72.405" dur="3.069"> VOTUES POTENCIALE </text>
<text sub="clublinks" start="74.607" dur="1.835"> ASNJHERE NUK KA ardhur </text>
<text sub="clublinks" start="75.608" dur="1.168"> JASHT PLOT </text>
<text sub="clublinks" start="76.576" dur="4.604"> FORCA. </text>
<text sub="clublinks" start="76.909" dur="4.838"> GEORGE W. BUSH </text>
<text sub="clublinks" start="81.314" dur="1.267"> ISHTE N THE </text>
<text sub="clublinks" start="81.881" dur="1.101"> LARTTSIA E </text>
<text sub="clublinks" start="82.715" dur="0.901"> REPUBLIKANT </text>
<text sub="clublinks" start="83.115" dur="1.235"> FITIMI LATINO </text>
<text sub="clublinks" start="83.75" dur="2.635"> MBUPSHTETJE </text>
<text sub="clublinks" start="84.484" dur="4.57"> NDRMJET DEMOKRATIKS </text>
<text sub="clublinks" start="86.519" dur="3.737"> PRESIDENTT, </text>
<text sub="clublinks" start="89.188" dur="3.136"> ISHTE BARACK OBAMA </text>
<text sub="clublinks" start="90.39" dur="3.336"> MBYLLI I DYTI. </text>
<text sub="clublinks" start="92.458" dur="4.037"> KA M SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="93.86" dur="3.503"> LATINOS P TOR T V VOTUAR </text>
<text sub="clublinks" start="96.629" dur="1.769"> KA JANE </text>
<text sub="clublinks" start="97.497" dur="2.168"> SPANIARDDST E VOTIMIT </text>
<text sub="clublinks" start="98.531" dur="2.102"> NË SPANJË. </text>
<text sub="clublinks" start="99.799" dur="2.302"> PERHAPS M M SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="100.767" dur="1.768"> SAJ NDONJherë, </text>
<text sub="clublinks" start="102.235" dur="0.734"> LATINOS KAN </text>
<text sub="clublinks" start="102.668" dur="1.602"> QENI N THE </text>
<text sub="clublinks" start="103.102" dur="1.535"> QENDRA E </text>
<text sub="clublinks" start="104.404" dur="0.933"> KOMBTAR </text>
<text sub="clublinks" start="104.771" dur="1.167"> Bisedë, </text>
<text sub="clublinks" start="105.471" dur="1.435"> NGA REFUGJATT, </text>
<text sub="clublinks" start="106.072" dur="3.269"> TE DAKA, T </text>
<text sub="clublinks" start="107.04" dur="2.702"> FAMILJE </text>
<text sub="clublinks" start="109.475" dur="2.969"> NDARJA. </text>
<text sub="clublinks" start="109.875" dur="4.004"> TANI, </text>
<text sub="clublinks" start="112.578" dur="5.906"> CORONAVIRUS KA </text>
<text sub="clublinks" start="114.013" dur="7.107"> IT LATINOS HARD, </text>
<text sub="clublinks" start="118.618" dur="4.804"> DHE </text>
<text sub="clublinks" start="121.254" dur="2.502"> Shkatërruese </text>
<text sub="clublinks" start="123.556" dur="0.634"> NDIKIMI </text>
<text sub="clublinks" start="123.889" dur="1.302"> KEMI ARDHUR </text>
<text sub="clublinks" start="124.323" dur="5.205"> NGA DHE </text>
<text sub="clublinks" start="125.325" dur="8.074"> HISTORIKISHT I ULT. </text>
<text sub="clublinks" start="129.762" dur="4.805"> SI DO T LATINOS </text>
<text sub="clublinks" start="133.533" dur="3.302"> VENDOSI N THE </text>
<text sub="clublinks" start="134.701" dur="3.302"> SONDAZHET? </text>
<text sub="clublinks" start="136.969" dur="4.738"> NUK .SHT VETM </text>
<text sub="clublinks" start="138.137" dur="4.137"> NJ ONE BASHKSI. </text>
<text sub="clublinks" start="141.841" dur="0.834"> I RI DHE I VJETRI, </text>
<text sub="clublinks" start="142.408" dur="0.7"> LIBERAL DHE </text>
<text sub="clublinks" start="142.808" dur="0.868"> KONSERVATIVE, </text>
<text sub="clublinks" start="143.242" dur="1.501"> NJEREZ NGA </text>
<text sub="clublinks" start="143.81" dur="1.901"> TRASHITGIMIA NGA </text>
<text sub="clublinks" start="144.877" dur="2.302"> GJITHMON 200 </text>
<text sub="clublinks" start="145.845" dur="2.102"> SHTETET, </text>
<text sub="clublinks" start="147.313" dur="2.068"> VETERANT, PARA- </text>
<text sub="clublinks" start="148.081" dur="2.702"> PUNTOR LT E RRETHIT, </text>
<text sub="clublinks" start="149.515" dur="5.939"> PUNKTOR ET THELBSOR </text>
<text sub="clublinks" start="150.917" dur="6.372"> . KJO ËSHTË </text>
<text sub="clublinks" start="155.588" dur="3.77"> VENDIM 2020 </text>
<text sub="clublinks" start="157.423" dur="2.402"> NGA </text>
<text sub="clublinks" start="159.492" dur="0.9"> PAPUNOSIA N </text>
<text sub="clublinks" start="159.959" dur="1.001"> INFEKSIONI, THE </text>
<text sub="clublinks" start="160.526" dur="1.234"> KOMUNITETI LATINO </text>
<text sub="clublinks" start="161.094" dur="1.868"> KA QENE </text>
<text sub="clublinks" start="161.894" dur="3.204"> SHKATRRUAR N ON </text>
<text sub="clublinks" start="163.096" dur="2.568"> KORONAVIRUSI. </text>
<text sub="clublinks" start="165.231" dur="1.468"> SHUMIT MBI </text>
<text sub="clublinks" start="165.798" dur="1.902"> GJASHT M MUAJ N </text>
<text sub="clublinks" start="166.833" dur="2.268"> PANDEMIKA, </text>
<text sub="clublinks" start="167.834" dur="1.634"> SI SHT </text>
<text sub="clublinks" start="169.235" dur="0.6"> BASHKSIA </text>
<text sub="clublinks" start="169.602" dur="0.7"> NDJENJE? </text>
<text sub="clublinks" start="169.969" dur="0.834"> SI SHIKONJN </text>
<text sub="clublinks" start="170.436" dur="1.268"> GJASHT TJETR </text>
<text sub="clublinks" start="170.937" dur="2.802"> MUAJ LUANI </text>
<text sub="clublinks" start="171.838" dur="3.569"> JASHT? </text>
<text sub="clublinks" start="173.873" dur="2.135"> MORGAN RADFORD </text>
<text sub="clublinks" start="175.541" dur="1.034"> SHKUAR N H HOUSTON, </text>
<text sub="clublinks" start="176.142" dur="1.468"> TEXAS, KU </text>
<text sub="clublinks" start="176.709" dur="1.368"> NUMRAT JAN </text>
<text sub="clublinks" start="177.744" dur="4.337"> VEQSISHT N STNIJE </text>
<text sub="clublinks" start="178.211" dur="6.906"> , T TO GJENI. </text>
<text sub="clublinks" start="182.215" dur="4.103"> >> Gazetari: AT </text>
<text sub="clublinks" start="185.251" dur="2.702"> KJO RESTORANT, </text>
<text sub="clublinks" start="186.452" dur="2.569"> MENAXHER MONIKA </text>
<text sub="clublinks" start="188.087" dur="2.002"> THON RICHARDS </text>
<text sub="clublinks" start="189.155" dur="2.102"> MJETI I darkës </text>
<text sub="clublinks" start="190.223" dur="1.601"> DUKE SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="191.391" dur="2.501"> NDRYSHME SE </text>
<text sub="clublinks" start="191.958" dur="2.502"> E BENI PARA. </text>
<text sub="clublinks" start="194.026" dur="0.868"> >> NE TE </text>
<text sub="clublinks" start="194.594" dur="0.634"> FILLIMI, IT </text>
<text sub="clublinks" start="195.027" dur="1.068"> ISHTE GUT </text>
<text sub="clublinks" start="195.361" dur="2.269"> KUFIZIMI, THE </text>
<text sub="clublinks" start="196.229" dur="1.802"> RITURIMI. </text>
<text sub="clublinks" start="197.764" dur="1.033"> PAKA E PAR </text>
<text sub="clublinks" start="198.164" dur="1.334"> MUAJ, KENI </text>
<text sub="clublinks" start="198.931" dur="3.537"> Vrapim rreth </text>
<text sub="clublinks" start="199.632" dur="3.504"> 40% E 50% E </text>
<text sub="clublinks" start="202.602" dur="1.101"> ÇFAR W QENI </text>
<text sub="clublinks" start="203.269" dur="1.234"> B DNI VITIN E FUNDIT </text>
<text sub="clublinks" start="203.836" dur="2.002"> RRETH MAJIT, IT </text>
<text sub="clublinks" start="204.636" dur="2.47"> HUMBUR DERI </text>
<text sub="clublinks" start="205.972" dur="1.801"> Rreth 72% të </text>
<text sub="clublinks" start="207.24" dur="3.503"> ÇFAR W QENI </text>
<text sub="clublinks" start="207.907" dur="3.436"> B DNI VITIN E FUNDIT </text>
<text sub="clublinks" start="210.877" dur="0.933"> >> Gazetari: SAJ </text>
<text sub="clublinks" start="211.477" dur="0.801"> BABAI FILLOI </text>
<text sub="clublinks" start="211.944" dur="0.901"> RESTORANTT </text>
<text sub="clublinks" start="212.411" dur="0.934"> N IN 1984 PAS TIJ </text>
<text sub="clublinks" start="212.978" dur="1.201"> L MVIZET NGA </text>
<text sub="clublinks" start="213.479" dur="1.402"> Meksikë </text>
<text sub="clublinks" start="214.313" dur="0.868"> SI SHUME LATINO- </text>
<text sub="clublinks" start="215.014" dur="0.668"> PRON </text>
<text sub="clublinks" start="215.314" dur="1.501"> BIZNESET, ME </text>
<text sub="clublinks" start="215.815" dur="2.402"> COVID, ATA KANE </text>
<text sub="clublinks" start="216.949" dur="1.702"> NDARUR AN </text>
<text sub="clublinks" start="218.351" dur="1.968"> I PRECEDENTUAR </text>
<text sub="clublinks" start="218.784" dur="2.703"> HIT </text>
<text sub="clublinks" start="220.72" dur="1.367"> ME SHUME NJEREZ </text>
<text sub="clublinks" start="221.621" dur="1.334"> BUJQSIA SE SE </text>
<text sub="clublinks" start="222.221" dur="1.168"> CFARE </text>
<text sub="clublinks" start="223.089" dur="1.234"> QEVERIA SHT </text>
<text sub="clublinks" start="223.522" dur="4.304"> PROJEKTIMI T JET </text>
<text sub="clublinks" start="224.457" dur="3.77"> DUKE LUFTUAR. </text>
<text sub="clublinks" start="227.96" dur="0.767"> KOHA M M SHUM. </text>
<text sub="clublinks" start="228.36" dur="1.201"> >> Gazetari: PSE </text>
<text sub="clublinks" start="228.861" dur="1.268"> A E THONI KATT? </text>
<text sub="clublinks" start="229.695" dur="1.034"> POR SEPSE NE </text>
<text sub="clublinks" start="230.263" dur="0.767"> SHIKONI ÇDO </text>
<text sub="clublinks" start="230.863" dur="0.6"> DITA </text>
<text sub="clublinks" start="231.163" dur="0.701"> Humbja e njerezve </text>
<text sub="clublinks" start="231.597" dur="0.7"> PUNT E TYRE. </text>
<text sub="clublinks" start="231.997" dur="1.268"> Humbja e njerezve </text>
<text sub="clublinks" start="232.431" dur="3.003"> Shtëpitë e tyre, JO </text>
<text sub="clublinks" start="233.399" dur="2.602"> E DI KUJ </text>
<text sub="clublinks" start="235.568" dur="3.436"> PUNKTORI SI T </text>
<text sub="clublinks" start="236.135" dur="3.303"> Ushqejnë fëmijët e tyre. </text>
<text sub="clublinks" start="239.138" dur="0.667"> >> Gazetari: </text>
<text sub="clublinks" start="239.571" dur="0.768"> COVID KA </text>
<text sub="clublinks" start="239.939" dur="0.867"> JPROPORCIONALISHT </text>
<text sub="clublinks" start="240.472" dur="0.734"> NDIKONI ZI </text>
<text sub="clublinks" start="240.94" dur="0.834"> DHE LATINO </text>
<text sub="clublinks" start="241.34" dur="2.469"> FAMILJET. </text>
<text sub="clublinks" start="241.908" dur="3.369"> N H HOUSTON, THE </text>
<text sub="clublinks" start="243.943" dur="1.768"> E KATRT E KOMBIT </text>
<text sub="clublinks" start="245.411" dur="1.368"> QYTETI ME I MADH </text>
<text sub="clublinks" start="245.844" dur="1.469"> ME LATINO 45% </text>
<text sub="clublinks" start="246.913" dur="1.401"> POPULLSIA, ESHTE </text>
<text sub="clublinks" start="247.446" dur="3.737"> NUMRAT JAN </text>
<text sub="clublinks" start="248.448" dur="3.302"> HULLIMI. </text>
<text sub="clublinks" start="251.317" dur="1.301"> 77% E LATINOS </text>
<text sub="clublinks" start="251.884" dur="1.101"> RAPORTOHET SERIOZE </text>
<text sub="clublinks" start="252.752" dur="0.7"> FINANCIARE </text>
<text sub="clublinks" start="253.119" dur="1.467"> PROBLEMET Q S NGA </text>
<text sub="clublinks" start="253.586" dur="1.401"> FILLIMI I </text>
<text sub="clublinks" start="254.72" dur="1.969"> KORONAVIRUS </text>
<text sub="clublinks" start="255.12" dur="2.136"> SHPËRTHIM. </text>
<text sub="clublinks" start="256.823" dur="1.467"> SI ISSHT PSE </text>
<text sub="clublinks" start="257.39" dur="1.467"> Më pak se 50 </text>
<text sub="clublinks" start="258.424" dur="1.001"> MILES larg, </text>
<text sub="clublinks" start="258.991" dur="1.034"> RRETH P FORR </text>
<text sub="clublinks" start="259.559" dur="1.434"> BANKA E USHQIMIT N </text>
<text sub="clublinks" start="260.159" dur="1.668"> KJO KISHA VENDORE </text>
<text sub="clublinks" start="261.194" dur="1.734"> ASSHT PRRFUNDUAR </text>
<text sub="clublinks" start="261.961" dur="1.368"> RROTULL </text>
<text sub="clublinks" start="263.062" dur="1.268"> Parkim shumë </text>
<text sub="clublinks" start="263.462" dur="5.606"> PARA ATA EDHE </text>
<text sub="clublinks" start="264.464" dur="5.038"> HAPUR. </text>
<text sub="clublinks" start="269.202" dur="0.734"> PERPARA SE </text>
<text sub="clublinks" start="269.635" dur="0.768"> PANDEMIKA, SI </text>
<text sub="clublinks" start="270.069" dur="0.868"> SHUM MAKINA, SI </text>
<text sub="clublinks" start="270.536" dur="0.734"> SHUM NJEREOZ ISHIN </text>
<text sub="clublinks" start="271.07" dur="0.701"> VINI? </text>
<text sub="clublinks" start="271.404" dur="0.767"> ISHONI SHRBIMIN </text>
<text sub="clublinks" start="271.904" dur="0.835"> Rreth 200 </text>
<text sub="clublinks" start="272.305" dur="1.2"> FAMILJET NJ WE JAV. </text>
<text sub="clublinks" start="272.872" dur="1.401"> >> Gazetari: DHE </text>
<text sub="clublinks" start="273.639" dur="2.269"> TANI? </text>
<text sub="clublinks" start="274.407" dur="2.168"> E DREJTA TANI MBI </text>
<text sub="clublinks" start="276.042" dur="1.701"> 300 FAMILJE ON </text>
<text sub="clublinks" start="276.709" dur="2.102"> MESATARE PER </text>
<text sub="clublinks" start="277.877" dur="1.901"> DITA </text>
<text sub="clublinks" start="278.945" dur="1.901"> >> Gazetari: PER </text>
<text sub="clublinks" start="279.912" dur="3.57"> DITA? </text>
<text sub="clublinks" start="280.98" dur="3.136"> CILAT JAN THE MAYNYRAT </text>
<text sub="clublinks" start="283.683" dur="0.933"> COVID KA </text>
<text sub="clublinks" start="284.249" dur="1.202"> NDIKUAR N </text>
<text sub="clublinks" start="284.75" dur="3.47"> BASHKSIA? </text>
<text sub="clublinks" start="285.585" dur="3.736"> >> Ne kemi </text>
<text sub="clublinks" start="288.354" dur="2.235"> ADMIN SI KANE </text>
<text sub="clublinks" start="289.455" dur="4.804"> KA PUNE PER 20 </text>
<text sub="clublinks" start="290.723" dur="3.903"> VITE, 15 VITE, </text>
<text sub="clublinks" start="294.393" dur="0.634"> 10 VITE. </text>
<text sub="clublinks" start="294.76" dur="0.7"> PUN E STABEL. </text>
<text sub="clublinks" start="295.16" dur="1.936"> TANI JANE </text>
<text sub="clublinks" start="295.594" dur="2.069"> PA PUN. </text>
<text sub="clublinks" start="297.23" dur="0.734"> ATA JANË DUKE ARDHUR </text>
<text sub="clublinks" start="297.797" dur="1.267"> KETU </text>
<text sub="clublinks" start="298.097" dur="1.635"> I DINI ATA </text>
<text sub="clublinks" start="299.198" dur="1.201"> NUK JAN LA DEMBR. </text>
<text sub="clublinks" start="299.866" dur="0.867"> ATA MERRNI KTU </text>
<text sub="clublinks" start="300.533" dur="0.667"> HERSHM. </text>
<text sub="clublinks" start="300.866" dur="1.468"> Ato po provojnë </text>
<text sub="clublinks" start="301.334" dur="1.567"> T TO ushqejnë të tyre </text>
<text sub="clublinks" start="302.468" dur="1.302"> FAMILJET. </text>
<text sub="clublinks" start="303.035" dur="1.168"> ATA NUK JANË TË </text>
<text sub="clublinks" start="303.903" dur="1.735"> NJEREZ DEMLE. </text>
<text sub="clublinks" start="304.337" dur="3.703"> ATA JAN L SI, SI </text>
<text sub="clublinks" start="305.771" dur="7.374"> MUND T M B ENDNI FUND </text>
<text sub="clublinks" start="308.174" dur="5.939"> TAKOHET </text>
<text sub="clublinks" start="313.279" dur="2.135"> >> Gazetari: </text>
<text sub="clublinks" start="314.247" dur="1.534"> SH SERRBIMI I FAMILJEVE </text>
<text sub="clublinks" start="315.548" dur="0.634"> KUSH GJETJE </text>
<text sub="clublinks" start="315.915" dur="1.067"> VET </text>
<text sub="clublinks" start="316.315" dur="2.969"> JETONI NE A </text>
<text sub="clublinks" start="317.116" dur="2.736"> Nightmare. </text>
<text sub="clublinks" start="319.418" dur="1.001"> A BENI ndonjëherë </text>
<text sub="clublinks" start="319.986" dur="1.467"> MENDONI SE DO TI </text>
<text sub="clublinks" start="320.553" dur="3.937"> Jini në këtë </text>
<text sub="clublinks" start="321.587" dur="7.641"> Pozicioni? </text>
<text sub="clublinks" start="324.624" dur="5.371"> >> JO </text>
<text sub="clublinks" start="329.362" dur="9.609"> Askush nuk pritet </text>
<text sub="clublinks" start="330.129" dur="9.242"> KJO </text>
<text sub="clublinks" start="339.104" dur="1.235"> [T SP FOLURIT </text>
<text sub="clublinks" start="339.504" dur="7.174"> GJUHE E HUAJ </text>
<text sub="clublinks" start="340.473" dur="6.806"> ] </text>
<text sub="clublinks" start="346.812" dur="1.902"> >> Gazetari: JU </text>
<text sub="clublinks" start="347.413" dur="2.268"> JANE KETU SEPSE </text>
<text sub="clublinks" start="348.848" dur="2.068"> COVID-19 KA </text>
<text sub="clublinks" start="349.815" dur="3.27"> JU NDIKUAR? </text>
<text sub="clublinks" start="351.05" dur="3.103"> >> [T SP FOLURIT </text>
<text sub="clublinks" start="353.219" dur="2.802"> GJUHE E HUAJ </text>
<text sub="clublinks" start="354.287" dur="2.201"> ] </text>
<text sub="clublinks" start="356.155" dur="1.268"> >> Përkthyesi: </text>
<text sub="clublinks" start="356.622" dur="3.069"> NUK KEMI </text>
<text sub="clublinks" start="357.557" dur="2.802"> PARAQITJE, </text>
<text sub="clublinks" start="359.825" dur="1.134"> POR NE KEMI </text>
<text sub="clublinks" start="360.493" dur="2.001"> PARA NDALUAR. </text>
<text sub="clublinks" start="361.093" dur="1.702"> Ne duhet të paguajmë </text>
<text sub="clublinks" start="362.628" dur="2.536"> QIRA </text>
<text sub="clublinks" start="362.928" dur="2.836"> Faturat. </text>
<text sub="clublinks" start="365.298" dur="1.634"> >> Gazetari: NESE </text>
<text sub="clublinks" start="365.898" dur="1.601"> Ju mund të flisni </text>
<text sub="clublinks" start="367.066" dur="0.767"> DISA LIDER </text>
<text sub="clublinks" start="367.633" dur="0.734"> N THE </text>
<text sub="clublinks" start="367.966" dur="2.303"> QEVERIA, ÇFAR </text>
<text sub="clublinks" start="368.5" dur="2.337"> A DO TI THONI? </text>
<text sub="clublinks" start="370.403" dur="1.367"> >> [T SP FOLURIT </text>
<text sub="clublinks" start="370.97" dur="3.136"> GJUHE E HUAJ </text>
<text sub="clublinks" start="371.904" dur="2.769"> ] </text>
<text sub="clublinks" start="374.24" dur="1.901"> >> Përkthyesi: Unë </text>
<text sub="clublinks" start="374.807" dur="2.702"> DO T AS PYETI ATA </text>
<text sub="clublinks" start="376.275" dur="2.702"> TE MERRNI NDIHME PER </text>
<text sub="clublinks" start="377.643" dur="1.768"> SITUATA. </text>
<text sub="clublinks" start="379.111" dur="0.767"> >> Gazetari: </text>
<text sub="clublinks" start="379.544" dur="0.902"> E DREJTA TANI, ATA </text>
<text sub="clublinks" start="380.012" dur="0.835"> PUNONI ME CFARE </text>
<text sub="clublinks" start="380.58" dur="1.033"> ATA KANE, </text>
<text sub="clublinks" start="380.98" dur="1.801"> Diçka Monika </text>
<text sub="clublinks" start="381.747" dur="1.902"> THON RICHARDS </text>
<text sub="clublinks" start="382.915" dur="1.902"> SHUM LATINOS </text>
<text sub="clublinks" start="383.783" dur="2.301"> KENI GJITHMON KAM </text>
<text sub="clublinks" start="384.951" dur="1.801"> PËR TË BËRË. </text>
<text sub="clublinks" start="386.218" dur="1.468"> A MENDONI </text>
<text sub="clublinks" start="386.885" dur="1.402"> DO TA BAKENI </text>
<text sub="clublinks" start="387.82" dur="1.468"> ANA TJETER </text>
<text sub="clublinks" start="388.421" dur="1.534"> E KESaj PANDEMIKE </text>
<text sub="clublinks" start="389.422" dur="2.068"> NDACRKOMBTAR? </text>
<text sub="clublinks" start="390.089" dur="2.869"> >> SHPRESOJ SO. </text>
<text sub="clublinks" start="391.624" dur="4.771"> Unë me të vërtetë, me të vërtetë </text>
<text sub="clublinks" start="393.092" dur="5.605"> SHPRESOJ KESHTU. </text>
<text sub="clublinks" start="396.529" dur="3.336"> >> SI DO T BE JET </text>
<text sub="clublinks" start="398.831" dur="2.102"> SHTETI I </text>
<text sub="clublinks" start="399.999" dur="1.368"> EKONOMIA DHE </text>
<text sub="clublinks" start="401.067" dur="0.734"> PAPUNOSIA </text>
<text sub="clublinks" start="401.5" dur="0.668"> SHENJET LUANI </text>
<text sub="clublinks" start="401.934" dur="1.034"> JA KJO </text>
<text sub="clublinks" start="402.301" dur="1.402"> N NNTOR, T </text>
<text sub="clublinks" start="403.102" dur="2.902"> ZBAT DISA </text>
<text sub="clublinks" start="403.836" dur="2.769"> PRESPEKTIVE. </text>
<text sub="clublinks" start="406.138" dur="1.435"> KRISHTINA SHT </text>
<text sub="clublinks" start="406.739" dur="3.503"> THEMELUES ​​DHE </text>
<text sub="clublinks" start="407.707" dur="3.536"> ZYRTAR I STRATEGJISE </text>
<text sub="clublinks" start="410.376" dur="3.136"> E SHKELQIMIT </text>
<text sub="clublinks" start="411.377" dur="2.702"> ORGANIZIMI. </text>
<text sub="clublinks" start="413.646" dur="0.867"> KJO ANSHT AN NJ AN </text>
<text sub="clublinks" start="414.213" dur="1.067"> ORGANIZIMI </text>
<text sub="clublinks" start="414.646" dur="2.736"> QAT KA DUKET </text>
<text sub="clublinks" start="415.414" dur="2.936"> ENGAGE LATINO </text>
<text sub="clublinks" start="417.516" dur="5.539"> VOTUESIT N IN TEXAS </text>
<text sub="clublinks" start="418.484" dur="5.538"> PIKON .. FALEMINDERIT </text>
<text sub="clublinks" start="423.189" dur="1.834"> PER TE QENI ME </text>
<text sub="clublinks" start="424.156" dur="2.169"> SH.B.A. </text>
<text sub="clublinks" start="425.157" dur="2.102"> LE T FILLIM </text>
<text sub="clublinks" start="426.459" dur="3.903"> ME TY, </text>
<text sub="clublinks" start="427.393" dur="4.137"> KRISHTINA </text>
<text sub="clublinks" start="430.496" dur="1.435"> QENIA SHTETRORE </text>
<text sub="clublinks" start="431.664" dur="0.734"> LART P FORR </text>
<text sub="clublinks" start="432.064" dur="1.568"> LATINOS, ATA </text>
<text sub="clublinks" start="432.531" dur="2.035"> JAN M MILION - </text>
<text sub="clublinks" start="433.766" dur="6.973"> KA 3 </text>
<text sub="clublinks" start="434.7" dur="6.44"> MILION LATINOS </text>
<text sub="clublinks" start="440.873" dur="1.034"> I PAPUNOSUAR. </text>
<text sub="clublinks" start="441.273" dur="1.468"> A MENDONI T ALL GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="442.041" dur="1.367"> E KJO PO SHKON </text>
<text sub="clublinks" start="442.875" dur="1.101"> TE KTHEHENI NE </text>
<text sub="clublinks" start="443.542" dur="0.768"> NJERZIT N </text>
<text sub="clublinks" start="444.109" dur="1.068"> SONDAZHET? </text>
<text sub="clublinks" start="444.443" dur="1.368"> >> JEMI A </text>
<text sub="clublinks" start="445.311" dur="1.467"> BASHKSIA N </text>
<text sub="clublinks" start="445.945" dur="3.336"> KRIZA. </text>
<text sub="clublinks" start="446.912" dur="3.236"> JU PENTRJENI </text>
<text sub="clublinks" start="449.415" dur="1.234"> KATURR N IN 10 </text>
<text sub="clublinks" start="450.282" dur="1.368"> FAMILJET LATINO, </text>
<text sub="clublinks" start="450.782" dur="1.535"> FEMIJET E TYRE </text>
<text sub="clublinks" start="451.784" dur="2.569"> JANE duke u perballur </text>
<text sub="clublinks" start="452.451" dur="2.769"> E DREJTA PENE TANI. </text>
<text sub="clublinks" start="454.554" dur="1.033"> ATA KANE QENE </text>
<text sub="clublinks" start="455.354" dur="0.967"> Në mënyrë unike </text>
<text sub="clublinks" start="455.721" dur="1.201"> NDIKUAR NGA </text>
<text sub="clublinks" start="456.455" dur="2.769"> COVID-19 SEPSE </text>
<text sub="clublinks" start="457.056" dur="2.735"> KAQ SHUM N IN TONN </text>
<text sub="clublinks" start="459.358" dur="1.234"> BASHKSIA ISHIN </text>
<text sub="clublinks" start="459.925" dur="1.034"> THEMELORE </text>
<text sub="clublinks" start="460.726" dur="0.567"> PUNKTORT. </text>
<text sub="clublinks" start="461.093" dur="1.134"> 90% e </text>
<text sub="clublinks" start="461.426" dur="1.669"> BUJQSORT </text>
<text sub="clublinks" start="462.361" dur="1.668"> KJO VEND JANE </text>
<text sub="clublinks" start="463.229" dur="2.435"> LATINO. </text>
<text sub="clublinks" start="464.163" dur="2.369"> NE TEXAS, 70% E </text>
<text sub="clublinks" start="465.798" dur="5.339"> NDERTIMI </text>
<text sub="clublinks" start="466.666" dur="6.038"> PUNA ESHTE LATINO. </text>
<text sub="clublinks" start="471.27" dur="2.736"> PUNT KA ISHTE </text>
<text sub="clublinks" start="472.838" dur="2.836"> NUK ABSHT në gjendje të qëndrojë </text>
<text sub="clublinks" start="474.14" dur="1.868"> SHTPI </text>
<text sub="clublinks" start="475.808" dur="0.7"> PUNT A </text>
<text sub="clublinks" start="476.141" dur="0.768"> TIS PAJISJES </text>
<text sub="clublinks" start="476.642" dur="0.567"> RREZIKU T TO MERRNI </text>
<text sub="clublinks" start="477.042" dur="1.001"> I SIKEM. </text>
<text sub="clublinks" start="477.343" dur="3.002"> NE KEMI PARE </text>
<text sub="clublinks" start="478.177" dur="2.569"> KONGRESI, </text>
<text sub="clublinks" start="480.479" dur="0.667"> REPUBLIKANT </text>
<text sub="clublinks" start="480.879" dur="0.601"> REFUZOJ TE </text>
<text sub="clublinks" start="481.28" dur="0.633"> Zgjat </text>
<text sub="clublinks" start="481.613" dur="0.935"> PAPUNOSIA </text>
<text sub="clublinks" start="482.047" dur="1.134"> PENRFITIMET PIKETA </text>
<text sub="clublinks" start="482.682" dur="1.267"> KA UNIK </text>
<text sub="clublinks" start="483.315" dur="1.702"> NDIKUAR TONN </text>
<text sub="clublinks" start="484.083" dur="1.601"> BASHKSIA. </text>
<text sub="clublinks" start="485.151" dur="1"> Unë mendoj se kemi </text>
<text sub="clublinks" start="485.818" dur="1.601"> SHIKUAR TANI </text>
<text sub="clublinks" start="486.285" dur="4.304"> NJERZIT Q VINI </text>
<text sub="clublinks" start="487.553" dur="3.503"> N TO VOTIMET </text>
<text sub="clublinks" start="490.723" dur="1.034"> N IN DPSHPRIM </text>
<text sub="clublinks" start="491.19" dur="0.901"> PER NDRYSHIM DHE </text>
<text sub="clublinks" start="491.891" dur="1.634"> VEPRIMI. </text>
<text sub="clublinks" start="492.224" dur="1.668"> Unë mendoj se ata janë </text>
<text sub="clublinks" start="493.659" dur="0.634"> AKTUALISHT </text>
<text sub="clublinks" start="494.026" dur="0.734"> PASQYRSISHT </text>
<text sub="clublinks" start="494.426" dur="1.101"> PYETJE A </text>
<text sub="clublinks" start="494.893" dur="5.439"> QEVERIA NNDN </text>
<text sub="clublinks" start="495.661" dur="5.038"> TRUMPI Q KA </text>
<text sub="clublinks" start="500.466" dur="0.667"> Sulmuar </text>
<text sub="clublinks" start="500.833" dur="0.801"> LATINOS, ATA </text>
<text sub="clublinks" start="501.267" dur="0.867"> E KA SIKUAR TONN </text>
<text sub="clublinks" start="501.767" dur="2.135"> PUN E VARDSHTIR, DHE </text>
<text sub="clublinks" start="502.268" dur="2.468"> KUSH VDESON </text>
<text sub="clublinks" start="504.069" dur="1.935"> PRANONI PUNN E SAJ </text>
<text sub="clublinks" start="504.87" dur="1.501"> QENI ME TONA TE PLOTE </text>
<text sub="clublinks" start="506.138" dur="1.001"> NJERZIMI. </text>
<text sub="clublinks" start="506.505" dur="1.234"> E GJITHA KJO ISSHT </text>
<text sub="clublinks" start="507.273" dur="1.467"> MBAJTEN N </text>
<text sub="clublinks" start="507.873" dur="1.902"> PYETJE N TH KIST </text>
<text sub="clublinks" start="508.874" dur="2.135"> ZGJEDHJET </text>
<text sub="clublinks" start="509.909" dur="1.501"> >> A BENI DAKord </text>
<text sub="clublinks" start="511.143" dur="1.234"> ME ATË? </text>
<text sub="clublinks" start="511.543" dur="2.936"> A DO T </text>
<text sub="clublinks" start="512.511" dur="2.536"> B .NI PANDEMIK </text>
<text sub="clublinks" start="514.613" dur="1.034"> VOTuesit LATINO SHKOJN </text>
<text sub="clublinks" start="515.181" dur="0.8"> JU DHE VOTONI </text>
<text sub="clublinks" start="515.781" dur="0.867"> KUNDËR </text>
<text sub="clublinks" start="516.114" dur="2.837"> PRESIDENTI DONALD </text>
<text sub="clublinks" start="516.782" dur="2.736"> TRUMP? </text>
<text sub="clublinks" start="519.085" dur="1.434"> >> NUK KA JO </text>
<text sub="clublinks" start="519.652" dur="2.702"> PYETJE QE I </text>
<text sub="clublinks" start="520.653" dur="2.702"> MENDONI SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="522.488" dur="1.434"> FOLKS N IN </text>
<text sub="clublinks" start="523.489" dur="1.501"> BASHKSIA, </text>
<text sub="clublinks" start="524.056" dur="2.335"> MILIONA NRO TR </text>
<text sub="clublinks" start="525.124" dur="2.135"> VENDI JANE </text>
<text sub="clublinks" start="526.525" dur="2.269"> SHKARKIMI I TYRE </text>
<text sub="clublinks" start="527.393" dur="2.368"> Gjunjë në lutje, </text>
<text sub="clublinks" start="528.928" dur="1.968"> SHENQET PREJ TYRE </text>
<text sub="clublinks" start="529.895" dur="2.636"> FAMILJET DHE </text>
<text sub="clublinks" start="531.03" dur="2.168"> VETEL VET </text>
<text sub="clublinks" start="532.665" dur="3.069"> ATA SHPEJT BNY </text>
<text sub="clublinks" start="533.331" dur="6.941"> JAVA TE JAVA </text>
<text sub="clublinks" start="535.868" dur="4.805"> SEPSE </text>
<text sub="clublinks" start="540.406" dur="0.667"> KARANTINAT </text>
<text sub="clublinks" start="540.806" dur="0.667"> PRORPARA T </text>
<text sub="clublinks" start="541.207" dur="1.234"> VENDI, NGA </text>
<text sub="clublinks" start="541.607" dur="1.701"> Qeveritarët në </text>
<text sub="clublinks" start="542.575" dur="5.204"> SHTETE TIF NDRYSHME. </text>
<text sub="clublinks" start="543.543" dur="4.737"> T ALL GJITHA KAN </text>
<text sub="clublinks" start="547.913" dur="0.734"> RREGULLAT E NDRYSHME, </text>
<text sub="clublinks" start="548.413" dur="0.634"> NDRYSHME </text>
<text sub="clublinks" start="548.78" dur="0.734"> Të ndryshueshme. </text>
<text sub="clublinks" start="549.181" dur="0.8"> SHKAKTON SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="549.648" dur="1.568"> E PASIGURISER </text>
<text sub="clublinks" start="550.115" dur="1.769"> PER EKONOMI. </text>
<text sub="clublinks" start="551.35" dur="1.334"> Mendoj se ka </text>
<text sub="clublinks" start="552.017" dur="1.802"> Një mënyrë që ne </text>
<text sub="clublinks" start="552.818" dur="2.435"> MUND T W GJER </text>
<text sub="clublinks" start="553.953" dur="2.568"> MENAXHIMI MET I MIR </text>
<text sub="clublinks" start="555.387" dur="2.102"> SITUATA </text>
<text sub="clublinks" start="556.655" dur="4.738"> KJO ISSHT SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="557.623" dur="4.337"> E KOMPLIKUAR PER </text>
<text sub="clublinks" start="561.527" dur="0.934"> SHUME </text>
<text sub="clublinks" start="562.094" dur="0.801"> Qeveritarët në të gjithë </text>
<text sub="clublinks" start="562.594" dur="0.901"> VENDI. </text>
<text sub="clublinks" start="563.028" dur="1.234"> Mendoj se e dimë </text>
<text sub="clublinks" start="563.629" dur="1.501"> ÇFARË DUHET TË BËNI TANI. </text>
<text sub="clublinks" start="564.396" dur="1.868"> Mendoj se e dimë </text>
<text sub="clublinks" start="565.264" dur="1.434"> ME SHUME </text>
<text sub="clublinks" start="566.398" dur="0.801"> PARANDALIMI </text>
<text sub="clublinks" start="566.831" dur="0.868"> MASAT KA QAT </text>
<text sub="clublinks" start="567.332" dur="1.001"> Ne mund të fillojmë </text>
<text sub="clublinks" start="567.832" dur="1.636"> HAPNI </text>
<text sub="clublinks" start="568.466" dur="1.869"> EKONOMIA NJ B BIT </text>
<text sub="clublinks" start="569.602" dur="1.868"> M SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="570.469" dur="4.137"> SI KENI </text>
<text sub="clublinks" start="571.604" dur="3.436"> M SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="574.74" dur="1.034"> PRODUKTIVITETI, </text>
<text sub="clublinks" start="575.173" dur="2.069"> KENI ME SHUME </text>
<text sub="clublinks" start="575.908" dur="1.635"> MUNDSIA PR </text>
<text sub="clublinks" start="577.376" dur="0.7"> PUNT </text>
<text sub="clublinks" start="577.676" dur="1.268"> ËSHTË E RËNDËSISHME </text>
<text sub="clublinks" start="578.21" dur="1.334"> QAT SHIKOJM A NJ </text>
<text sub="clublinks" start="579.078" dur="1.334"> KTHEHuni prapa </text>
<text sub="clublinks" start="579.678" dur="2.836"> Po shkon </text>
<text sub="clublinks" start="580.546" dur="2.335"> Merrni për të siguruar </text>
<text sub="clublinks" start="582.648" dur="0.7"> NJ MIRTER </text>
<text sub="clublinks" start="583.015" dur="1.267"> MUNDSIA PR </text>
<text sub="clublinks" start="583.482" dur="3.503"> LATINOS P ACRGJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="584.416" dur="3.136"> VENDI. </text>
<text sub="clublinks" start="587.119" dur="0.8"> >> CHRISTINA, BONI </text>
<text sub="clublinks" start="587.686" dur="0.667"> MENDONI </text>
<text sub="clublinks" start="588.053" dur="1.335"> FUSHATAT JANE </text>
<text sub="clublinks" start="588.487" dur="1.968"> B DNI M EN SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="589.522" dur="1.568"> ENGAGE LATINO </text>
<text sub="clublinks" start="590.589" dur="1.635"> VOTUESIT N </text>
<text sub="clublinks" start="591.223" dur="2.269"> Në mes të kësaj </text>
<text sub="clublinks" start="592.358" dur="1.468"> PANDEMI? </text>
<text sub="clublinks" start="593.626" dur="1.634"> >> JO </text>
<text sub="clublinks" start="593.959" dur="7.04"> Ne duhet të shohim </text>
<text sub="clublinks" start="595.394" dur="5.972"> MORE SHUMG ENGANIMI. </text>
<text sub="clublinks" start="601.133" dur="0.7"> NGA </text>
<text sub="clublinks" start="601.5" dur="0.7"> KANDIDATEST DHE </text>
<text sub="clublinks" start="601.967" dur="0.6"> NGA </text>
<text sub="clublinks" start="602.334" dur="0.701"> PALET, </text>
<text sub="clublinks" start="602.701" dur="0.734"> Veçanërisht </text>
<text sub="clublinks" start="603.168" dur="0.601"> DEMOKRATIK </text>
<text sub="clublinks" start="603.568" dur="0.634"> PARTIA. </text>
<text sub="clublinks" start="603.902" dur="0.768"> Unë nuk mendoj </text>
<text sub="clublinks" start="604.336" dur="0.834"> VOTIMI LATINO </text>
<text sub="clublinks" start="604.803" dur="0.734"> MUND T BE MERRNI </text>
<text sub="clublinks" start="605.304" dur="0.567"> DHURUAR </text>
<text sub="clublinks" start="605.671" dur="0.667"> VOTOJM </text>
<text sub="clublinks" start="606.004" dur="0.801"> PVERRMBAJTSISHT </text>
<text sub="clublinks" start="606.471" dur="0.634"> PER DEMOKRATET. </text>
<text sub="clublinks" start="606.939" dur="0.633"> NE SHKOJM </text>
<text sub="clublinks" start="607.239" dur="0.634"> PVERRMBAJTSISHT </text>
<text sub="clublinks" start="607.706" dur="0.601"> PER </text>
<text sub="clublinks" start="608.006" dur="0.868"> PROGRESIV, </text>
<text sub="clublinks" start="608.44" dur="1.902"> Veçanërisht </text>
<text sub="clublinks" start="609.008" dur="2.101"> LATINOS I RI. </text>
<text sub="clublinks" start="610.476" dur="6.039"> Sanders BERNIE </text>
<text sub="clublinks" start="611.243" dur="5.839"> FITUA LATINO </text>
<text sub="clublinks" start="616.649" dur="0.834"> VOTONI N THE </text>
<text sub="clublinks" start="617.216" dur="0.634"> DEMOKRATIK </text>
<text sub="clublinks" start="617.616" dur="0.634"> FILLORE. </text>
<text sub="clublinks" start="617.983" dur="0.734"> JU SHIKONI A </text>
<text sub="clublinks" start="618.384" dur="0.834"> BASHKSIA Q </text>
<text sub="clublinks" start="618.851" dur="0.834"> ISSHT Dëshpëruar për </text>
<text sub="clublinks" start="619.351" dur="0.768"> PERFAQESIMI. </text>
<text sub="clublinks" start="619.818" dur="1.034"> POR N 2018 2018, </text>
<text sub="clublinks" start="620.252" dur="1.034"> MBYLL 60% E </text>
<text sub="clublinks" start="620.986" dur="0.834"> Tha LATINOS </text>
<text sub="clublinks" start="621.419" dur="0.902"> ATA Q W NUK KANERE ASNJHER </text>
<text sub="clublinks" start="621.954" dur="1.334"> KONTAKTUAR NGA A </text>
<text sub="clublinks" start="622.454" dur="2.269"> KANDIDATI APO </text>
<text sub="clublinks" start="623.422" dur="3.77"> PARTIA. QË KA </text>
<text sub="clublinks" start="624.857" dur="3.036"> TE NDRYSHOSH. SSHT </text>
<text sub="clublinks" start="627.326" dur="1.634"> ME I MADHI JO </text>
<text sub="clublinks" start="628.026" dur="2.169"> VOTIMI I FLUTURIMIT </text>
<text sub="clublinks" start="629.094" dur="3.537"> Bllokimi në </text>
<text sub="clublinks" start="630.329" dur="5.205"> VENDI. </text>
<text sub="clublinks" start="632.765" dur="3.369"> >> DANIEL, </text>
<text sub="clublinks" start="635.668" dur="0.833"> TRUMPI I PRESIDENTIT </text>
<text sub="clublinks" start="636.268" dur="1.334"> KA QENE </text>
<text sub="clublinks" start="636.635" dur="1.768"> FOKUSIMI I SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="637.736" dur="1.802"> N LATINO </text>
<text sub="clublinks" start="638.537" dur="5.539"> VOTONI, Veçanërisht </text>
<text sub="clublinks" start="639.671" dur="4.806"> NE FLORIDA. </text>
<text sub="clublinks" start="644.21" dur="0.7"> ÇFARË DO TË </text>
<text sub="clublinks" start="644.61" dur="1.434"> REZONONI ME </text>
<text sub="clublinks" start="645.044" dur="1.567"> VOTIMI LATINO </text>
<text sub="clublinks" start="646.178" dur="0.8"> NE FLORIDA </text>
<text sub="clublinks" start="646.745" dur="1.101"> Në lidhje me </text>
<text sub="clublinks" start="647.112" dur="1.768"> PRESIDENTI </text>
<text sub="clublinks" start="647.98" dur="3.803"> MESAZHI I TRUMPIT? </text>
<text sub="clublinks" start="649.014" dur="3.437"> >> Ai ka bërë një </text>
<text sub="clublinks" start="651.917" dur="1.434"> PUNIM FINE TANI </text>
<text sub="clublinks" start="652.584" dur="1.735"> RREGULLIMI I A </text>
<text sub="clublinks" start="653.485" dur="3.17"> Regjistro ATI </text>
<text sub="clublinks" start="654.453" dur="2.769"> NUK KENI IN </text>
<text sub="clublinks" start="656.789" dur="1.1"> E PARASHIKUESHME </text>
<text sub="clublinks" start="657.356" dur="1.267"> CIKLI ZGJEDHOR. </text>
<text sub="clublinks" start="658.023" dur="2.436"> SE RREGULLON </text>
<text sub="clublinks" start="658.757" dur="3.77"> REZULTUAR N IN NJ AN </text>
<text sub="clublinks" start="660.593" dur="4.003"> BONANZA EKONOMIKE </text>
<text sub="clublinks" start="662.661" dur="2.869"> QAT LATINOS </text>
<text sub="clublinks" start="664.73" dur="2.669"> P BRFITUAR NGA. </text>
<text sub="clublinks" start="665.664" dur="2.136"> PARA KESAJ </text>
<text sub="clublinks" start="667.533" dur="0.7"> ARTIFIKE </text>
<text sub="clublinks" start="667.933" dur="1.067"> RECESIONI ISHTE </text>
<text sub="clublinks" start="668.367" dur="2.102"> I imponuar, ne kishim </text>
<text sub="clublinks" start="669.134" dur="2.103"> RECORD </text>
<text sub="clublinks" start="670.603" dur="1.601"> PJESICMARRJE </text>
<text sub="clublinks" start="671.37" dur="4.17"> RATE, RECORD </text>
<text sub="clublinks" start="672.338" dur="4.17"> Shtëpia e shtëpisë. </text>
<text sub="clublinks" start="675.674" dur="1.135"> ATA ISHIN LUMTUR </text>
<text sub="clublinks" start="676.642" dur="1.101"> DITT </text>
<text sub="clublinks" start="676.942" dur="3.203"> GJRAT KAN </text>
<text sub="clublinks" start="677.877" dur="4.136"> NDRYSHUAR SEPSE </text>
<text sub="clublinks" start="680.279" dur="6.739"> E COVID-19. </text>
<text sub="clublinks" start="682.147" dur="5.439"> EDHE SO, Ai ka </text>
<text sub="clublinks" start="687.152" dur="1.001"> B BENI A </text>
<text sub="clublinks" start="687.72" dur="1.067"> PUN E MADHE E </text>
<text sub="clublinks" start="688.287" dur="1"> GJENERIMI SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="688.92" dur="1.602"> E NXITJES, </text>
<text sub="clublinks" start="689.421" dur="2.369"> NJE SEPSE PER </text>
<text sub="clublinks" start="690.656" dur="1.734"> NGJARJET. </text>
<text sub="clublinks" start="691.924" dur="1.467"> Karvani ATA </text>
<text sub="clublinks" start="692.524" dur="4.137"> E SHIKONI </text>
<text sub="clublinks" start="693.525" dur="3.971"> LATINOS. UNË MENDOJ </text>
<text sub="clublinks" start="696.795" dur="1.702"> NJE NGA ME TE MIRET </text>
<text sub="clublinks" start="697.63" dur="1.968"> GJAT QAT ISSHT </text>
<text sub="clublinks" start="698.631" dur="1.534"> NDODH, I </text>
<text sub="clublinks" start="699.732" dur="0.834"> MENDONI SE JANE </text>
<text sub="clublinks" start="700.299" dur="0.734"> LIDHJA </text>
<text sub="clublinks" start="700.699" dur="1.068"> M B MIR B SEPSE </text>
<text sub="clublinks" start="701.166" dur="1.068"> ATA JANË </text>
<text sub="clublinks" start="701.901" dur="0.767"> LIDHUR ME MIR </text>
<text sub="clublinks" start="702.368" dur="0.6"> N TO LATINO </text>
<text sub="clublinks" start="702.802" dur="0.967"> VOTONI </text>
<text sub="clublinks" start="703.102" dur="1.268"> ÇFAR DO T DNIM, </text>
<text sub="clublinks" start="703.903" dur="1.434"> Ata po punësojnë </text>
<text sub="clublinks" start="704.503" dur="1.235"> PER LATINO </text>
<text sub="clublinks" start="705.471" dur="3.202"> BASHKSIA. </text>
<text sub="clublinks" start="705.871" dur="3.67"> EKIPI I DREJTSIS </text>
<text sub="clublinks" start="708.908" dur="1.034"> DUKE SHIKON NE, </text>
<text sub="clublinks" start="709.675" dur="0.634"> DUKET SI </text>
<text sub="clublinks" start="710.075" dur="0.834"> LATINOS. </text>
<text sub="clublinks" start="710.442" dur="1.468"> UNË MENDOJ QË ËSHTË </text>
<text sub="clublinks" start="711.043" dur="1.468"> M B MIR WH KUR JU </text>
<text sub="clublinks" start="712.044" dur="1.468"> MUND T CON LIDHET N </text>
<text sub="clublinks" start="712.645" dur="1.201"> DY E RNDSISHME </text>
<text sub="clublinks" start="713.646" dur="0.9"> GJRAT. </text>
<text sub="clublinks" start="713.979" dur="1.001"> NJE, QE JU </text>
<text sub="clublinks" start="714.68" dur="1.267"> KUJDESI, I DYTI </text>
<text sub="clublinks" start="715.113" dur="4.338"> SE IDET TUAJA </text>
<text sub="clublinks" start="716.081" dur="3.937"> ISHIN </text>
<text sub="clublinks" start="719.585" dur="0.867"> AT,, sigurisht, </text>
<text sub="clublinks" start="720.152" dur="0.667"> VINI PRORBASHKT </text>
<text sub="clublinks" start="720.585" dur="0.634"> ME I MIRI KUR </text>
<text sub="clublinks" start="720.953" dur="0.7"> LATINOS JANE </text>
<text sub="clublinks" start="721.353" dur="0.701"> ENGAGING AND </text>
<text sub="clublinks" start="721.787" dur="1.067"> Lëvizja </text>
<text sub="clublinks" start="722.187" dur="3.136"> LATINOS SEPSE </text>
<text sub="clublinks" start="722.988" dur="2.903"> ATA BESOJN </text>
<text sub="clublinks" start="725.457" dur="0.801"> LATINOS Q WH KAN </text>
<text sub="clublinks" start="726.025" dur="0.734"> NJE SHPESH </text>
<text sub="clublinks" start="726.392" dur="1.334"> GJUHA, E NDARUR </text>
<text sub="clublinks" start="726.892" dur="1.168"> KULTURA, DHE </text>
<text sub="clublinks" start="727.86" dur="2.135"> SHPRNDAJ </text>
<text sub="clublinks" start="728.193" dur="2.503"> EKSPERIENCA. </text>
<text sub="clublinks" start="730.129" dur="1.034"> >> A MENDONI, </text>
<text sub="clublinks" start="730.829" dur="1.368"> KRISHTINA, ATA </text>
<text sub="clublinks" start="731.296" dur="4.171"> BIDEN ISSHT BNI </text>
<text sub="clublinks" start="732.331" dur="4.304"> MJAFT? </text>
<text sub="clublinks" start="735.601" dur="3.503"> ÇFARË PO BËN AI </text>
<text sub="clublinks" start="736.769" dur="3.069"> Gabim? </text>
<text sub="clublinks" start="739.271" dur="1.068"> >> E PARA, DUA </text>
<text sub="clublinks" start="739.971" dur="0.901"> TE THEMI </text>
<text sub="clublinks" start="740.472" dur="1.468"> MOS PAJTOHEN ME </text>
<text sub="clublinks" start="741.006" dur="3.27"> DANIEL, QE TONA </text>
<text sub="clublinks" start="742.074" dur="2.636"> BASHKSIA ISHTE N IN </text>
<text sub="clublinks" start="744.41" dur="0.7"> DISA FORCIM </text>
<text sub="clublinks" start="744.843" dur="0.668"> PROSPERITETI </text>
<text sub="clublinks" start="745.244" dur="0.667"> PARA KESAJ </text>
<text sub="clublinks" start="745.644" dur="0.668"> RECESSION. </text>
<text sub="clublinks" start="746.045" dur="0.6"> KEMI </text>
<text sub="clublinks" start="746.445" dur="5.705"> ME I LARTI </text>
<text sub="clublinks" start="746.779" dur="5.805"> I SIGURUAR P ANR ÇDO </text>
<text sub="clublinks" start="752.284" dur="1.001"> GRUP ETNIK, </text>
<text sub="clublinks" start="752.717" dur="1.135"> CILI WHSHT PSE NE </text>
<text sub="clublinks" start="753.419" dur="0.967"> KANE VUFTUAR SO </text>
<text sub="clublinks" start="753.986" dur="0.801"> JPROPORCIONALISHT </text>
<text sub="clublinks" start="754.52" dur="0.634"> N THE 19. </text>
<text sub="clublinks" start="754.92" dur="0.701"> TRUMPI </text>
<text sub="clublinks" start="755.287" dur="0.834"> ADMINISTRIMI </text>
<text sub="clublinks" start="755.754" dur="0.801"> ASSHT në mënyrë të vazhdueshme </text>
<text sub="clublinks" start="756.255" dur="0.9"> Sulmuan te </text>
<text sub="clublinks" start="756.688" dur="1.802"> INTEGRITETI I TONS </text>
<text sub="clublinks" start="757.289" dur="3.169"> FAMILJET, KAN LED </text>
<text sub="clublinks" start="759.258" dur="2.168"> Një masiv </text>
<text sub="clublinks" start="760.592" dur="2.936"> NDARJA E </text>
<text sub="clublinks" start="761.56" dur="3.103"> FAMILJET LATINO </text>
<text sub="clublinks" start="763.662" dur="2.903"> DHE TARGETIMI I </text>
<text sub="clublinks" start="764.797" dur="2.335"> BASHKSIA JON. </text>
<text sub="clublinks" start="766.699" dur="1.1"> Unë nuk mendoj </text>
<text sub="clublinks" start="767.266" dur="1.034"> Q IS OSTSHT E HUMBUR N ON </text>
<text sub="clublinks" start="767.932" dur="0.802"> LATINO </text>
<text sub="clublinks" start="768.434" dur="0.801"> BASHKSIT </text>
<text sub="clublinks" start="768.867" dur="1.101"> Megjithatë, ne kemi nevojë </text>
<text sub="clublinks" start="769.368" dur="1.267"> Oferta </text>
<text sub="clublinks" start="770.102" dur="1.101"> FUSHATA N </text>
<text sub="clublinks" start="770.769" dur="1.201"> INVESTON ME SHUME </text>
<text sub="clublinks" start="771.337" dur="2.735"> SH HENDETSISHT IN </text>
<text sub="clublinks" start="772.104" dur="2.302"> ARRITJENI LATINO </text>
<text sub="clublinks" start="774.206" dur="0.667"> VOTUESIT, </text>
<text sub="clublinks" start="774.539" dur="0.668"> LIDHJA ME </text>
<text sub="clublinks" start="775.007" dur="0.667"> LATINO </text>
<text sub="clublinks" start="775.34" dur="0.768"> ORGANIZATAT, </text>
<text sub="clublinks" start="775.807" dur="1.068"> DHE ngritja </text>
<text sub="clublinks" start="776.241" dur="4.104"> ÇFAR. KAN THE </text>
<text sub="clublinks" start="777.009" dur="3.937"> Bërë në të kaluarën </text>
<text sub="clublinks" start="780.479" dur="1.034"> DHE KU ATA </text>
<text sub="clublinks" start="781.08" dur="0.834"> Q STNDRONI N THE </text>
<text sub="clublinks" start="781.647" dur="0.801"> ÇSSHTJET QAT </text>
<text sub="clublinks" start="782.047" dur="0.768"> ZBATONI ÇATSHTJEN PR </text>
<text sub="clublinks" start="782.581" dur="0.967"> LATINOS. </text>
<text sub="clublinks" start="782.948" dur="2.702"> LATINO </text>
<text sub="clublinks" start="783.682" dur="2.67"> JETAT E BASHKSIS </text>
<text sub="clublinks" start="785.784" dur="1.035"> N ST SHTETET KRYESORE, </text>
<text sub="clublinks" start="786.485" dur="0.701"> FLORIDA, TEXAS, </text>
<text sub="clublinks" start="786.952" dur="0.634"> ARIZONA, </text>
<text sub="clublinks" start="787.319" dur="0.934"> KALIFORNIA </text>
<text sub="clublinks" start="787.72" dur="1.667"> Ne duhet të bëjmë </text>
<text sub="clublinks" start="788.387" dur="2.302"> SIGURTE SE JEMI </text>
<text sub="clublinks" start="789.521" dur="1.635"> SHIKIMI I OFERTS </text>
<text sub="clublinks" start="790.823" dur="2.101"> ADMINISTRIMI </text>
<text sub="clublinks" start="791.29" dur="2.902"> FUSHATA, </text>
<text sub="clublinks" start="793.058" dur="1.535"> VECANERISHT NE </text>
<text sub="clublinks" start="794.326" dur="1.234"> ARIZONA DHE </text>
<text sub="clublinks" start="794.726" dur="1.502"> TEXAS, KU JU </text>
<text sub="clublinks" start="795.694" dur="1.668"> SHIKO TE MADHE </text>
<text sub="clublinks" start="796.362" dur="2.502"> MBUPSHTETJE NDONRMJET </text>
<text sub="clublinks" start="797.496" dur="2.302"> LATINO </text>
<text sub="clublinks" start="798.998" dur="4.937"> BASHKSIA P .R </text>
<text sub="clublinks" start="799.932" dur="4.37"> Oferta </text>
<text sub="clublinks" start="804.069" dur="0.667"> FUSHATA. </text>
<text sub="clublinks" start="804.436" dur="0.767"> BASHKSIA JON </text>
<text sub="clublinks" start="804.87" dur="0.767"> NUK MUND T MERRET </text>
<text sub="clublinks" start="805.337" dur="0.767"> P GRR DHANTNIEN. </text>
<text sub="clublinks" start="805.77" dur="0.801"> NUK MJAFTON </text>
<text sub="clublinks" start="806.238" dur="1.134"> P POR TT PIKUAR </text>
<text sub="clublinks" start="806.705" dur="1.334"> TRUMPI DHE THUA, </text>
<text sub="clublinks" start="807.506" dur="1.301"> T ALL GJITHA DARMTIMIN </text>
<text sub="clublinks" start="808.173" dur="1.201"> QAT KA </text>
<text sub="clublinks" start="808.941" dur="0.867"> SHKAKTUAR P OR TON </text>
<text sub="clublinks" start="809.508" dur="1.034"> BASHKSIA, NE </text>
<text sub="clublinks" start="809.941" dur="1.468"> DUHET T K DI SI </text>
<text sub="clublinks" start="810.676" dur="1.801"> NE JEMI DUKE SHKUAR TEK </text>
<text sub="clublinks" start="811.543" dur="1.268"> Bëni nga kjo </text>
<text sub="clublinks" start="812.611" dur="0.734"> KRIZA. </text>
<text sub="clublinks" start="812.944" dur="1.502"> KJO ANSHT AN NJ AN </text>
<text sub="clublinks" start="813.479" dur="2.435"> EKONOMIK DHE </text>
<text sub="clublinks" start="814.58" dur="2.001"> KRIZA E KUJDESIT SHNDETSOR </text>
<text sub="clublinks" start="816.148" dur="0.934"> QE TONA </text>
<text sub="clublinks" start="816.714" dur="0.769"> BASHKSIA KA </text>
<text sub="clublinks" start="817.216" dur="1.367"> S'E KAM PARE KURRE </text>
<text sub="clublinks" start="817.616" dur="2.736"> ASGJ Q L TIK PIQEN. </text>
<text sub="clublinks" start="818.818" dur="4.437"> NUK MUND TER ITERATOJ </text>
<text sub="clublinks" start="820.486" dur="3.336"> SHPEJT MIR </text>
<text sub="clublinks" start="823.389" dur="1"> SI DHIMBET KJO </text>
<text sub="clublinks" start="823.956" dur="5.772"> MOMENTI .SHT P FORR </text>
<text sub="clublinks" start="824.523" dur="5.772"> BASHKSIA JON. Une </text>
<text sub="clublinks" start="829.862" dur="0.834"> Takohuni këtu </text>
<text sub="clublinks" start="830.429" dur="0.734"> TEXAS ME </text>
<text sub="clublinks" start="830.829" dur="0.901"> PJESËTARËT E FAMILJES </text>
<text sub="clublinks" start="831.296" dur="0.868"> KUSH E KA DASHUR </text>
<text sub="clublinks" start="831.864" dur="0.801"> TE NJEJT SEPSE </text>
<text sub="clublinks" start="832.297" dur="0.901"> ATA NUK KANE </text>
<text sub="clublinks" start="832.798" dur="0.967"> KUJDESI SH HENDETSOR, DHE </text>
<text sub="clublinks" start="833.332" dur="1.034"> Ata prisnin </text>
<text sub="clublinks" start="833.899" dur="0.901"> SHKO TE </text>
<text sub="clublinks" start="834.5" dur="0.834"> Mjeku, madje </text>
<text sub="clublinks" start="834.933" dur="0.867"> POURSE ATA ISHIN </text>
<text sub="clublinks" start="835.467" dur="0.901"> SHUME I SEMURE. </text>
<text sub="clublinks" start="835.934" dur="0.801"> Takohem me njerezit </text>
<text sub="clublinks" start="836.502" dur="0.734"> QAT JAN </text>
<text sub="clublinks" start="836.869" dur="1.968"> I PADOKUMENTUAR </text>
<text sub="clublinks" start="837.369" dur="2.069"> ASNJHER M RSUAR A </text>
<text sub="clublinks" start="838.971" dur="0.967"> DOLLAR NGA </text>
<text sub="clublinks" start="839.571" dur="1.501"> QEVERIA, EDHE </text>
<text sub="clublinks" start="840.072" dur="1.835"> P THRSE KAN. </text>
<text sub="clublinks" start="841.206" dur="1.335"> QENI KETU 25 </text>
<text sub="clublinks" start="842.041" dur="1.667"> VITET PLUS DHE </text>
<text sub="clublinks" start="842.674" dur="1.602"> GJITHMON PAGUANI TYRE </text>
<text sub="clublinks" start="843.842" dur="1.301"> TATIMET. </text>
<text sub="clublinks" start="844.41" dur="1.1"> ATA JANE TANI </text>
<text sub="clublinks" start="845.277" dur="1.301"> I PASTREHË. </text>
<text sub="clublinks" start="845.644" dur="1.501"> KJO WHSHT </text>
<text sub="clublinks" start="846.712" dur="0.834"> NDODH N IN TONN </text>
<text sub="clublinks" start="847.279" dur="0.9"> BASHKSIT </text>
<text sub="clublinks" start="847.679" dur="1.969"> PRORPARA T </text>
<text sub="clublinks" start="848.313" dur="2.903"> VENDI. </text>
<text sub="clublinks" start="849.782" dur="2.635"> >> FALEMINDERIT, </text>
<text sub="clublinks" start="851.35" dur="3.57"> KRISHTINA </text>
<text sub="clublinks" start="852.551" dur="3.003"> DANIEL, FALEMINDERIT </text>
<text sub="clublinks" start="855.054" dur="1.334"> JU SHUME SHUME </text>
<text sub="clublinks" start="855.687" dur="1.802"> T BO DYT P YR TY </text>
<text sub="clublinks" start="856.522" dur="2.869"> QENIA ME NE </text>
<text sub="clublinks" start="857.623" dur="3.803"> SOT. </text>
<text sub="clublinks" start="859.525" dur="2.869"> >>> NDALIMI </text>
<text sub="clublinks" start="861.56" dur="3.303"> PAS SHKURTR </text>
<text sub="clublinks" start="862.528" dur="3.102"> PREJ, DO </text>
<text sub="clublinks" start="864.997" dur="5.571"> Sulmuar racor </text>
<text sub="clublinks" start="865.764" dur="5.138"> PAVARQSIT </text>
<text sub="clublinks" start="870.702" dur="2.569"> Ç MSHTJE? </text>
<text sub="clublinks" start="871.035" dur="5.606"> >> RACIZMI SHT A </text>
<text sub="clublinks" start="873.405" dur="3.837"> PROBLEMI N IN LATINO </text>
<text sub="clublinks" start="876.876" dur="1.033"> BASHKSIT </text>
<text sub="clublinks" start="877.376" dur="1.868"> DUHET T SHIKOJM </text>
<text sub="clublinks" start="878.043" dur="3.47"> N THE, ÇFAR </text>
<text sub="clublinks" start="879.378" dur="3.303"> LLOJI I RACIZMIT </text>
<text sub="clublinks" start="881.647" dur="1.468"> JEMI NE </text>
<text sub="clublinks" start="882.815" dur="1.734"> PERPETUATING? </text>
<text sub="clublinks" start="883.248" dur="1.902"> >> A SHT M M SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="884.683" dur="0.834"> SE ÇFAR NE </text>
<text sub="clublinks" start="885.284" dur="0.7"> DUHET TE JETE </text>
<text sub="clublinks" start="885.651" dur="1.1"> I SHQETESUAR RRETH </text>
<text sub="clublinks" start="886.118" dur="1"> MË MIRË SE </text>
<text sub="clublinks" start="886.885" dur="0.8"> PADREJTESIA </text>
<text sub="clublinks" start="887.252" dur="1.001"> NDRMJET T THE VARFTIT </text>
<text sub="clublinks" start="887.819" dur="3.737"> DHE PASURIA? </text>
<text sub="clublinks" start="888.387" dur="4.27"> >> MENDOJ, IME </text>
<text sub="clublinks" start="891.69" dur="6.039"> BIRA SHT GJYSM </text>
<text sub="clublinks" start="892.791" dur="6.907"> E ZI </text>
<text sub="clublinks" start="897.863" dur="3.136"> >> POLICIA </text>
<text sub="clublinks" start="899.832" dur="1.568"> U RREGULLUAN </text>
<text sub="clublinks" start="901.133" dur="2.135"> SISTEMATIKE </text>
<text sub="clublinks" start="901.533" dur="2.702"> RACIZMI. </text>
<text sub="clublinks" start="903.402" dur="3.736"> Ne synojmë tonat </text>
<text sub="clublinks" start="904.369" dur="3.637"> BASHKSIT </text>
<text sub="clublinks" start="907.272" dur="1.035"> Unë jam duke shkuar për të qenë </text>
<text sub="clublinks" start="908.14" dur="1.201"> TJETRI? </text>
<text sub="clublinks" start="908.44" dur="1.335"> >> Unë jam këtu </text>
<text sub="clublinks" start="909.475" dur="0.733"> TREGONI TER GJITHVE </text>
<text sub="clublinks" start="909.908" dur="0.867"> SE JO </text>
<text sub="clublinks" start="910.342" dur="1.034"> AUTORITETI MUND </text>
<text sub="clublinks" start="910.909" dur="0.868"> ÇLAROHENI </text>
<text sub="clublinks" start="911.51" dur="1.434"> MINORITETET </text>
<text sub="clublinks" start="911.91" dur="2.069"> NE JEMI TE FORTE. </text>
<text sub="clublinks" start="913.078" dur="2.369"> Ne e dimë tonën </text>
<text sub="clublinks" start="914.113" dur="2.501"> TIGH DREJTAT </text>
<text sub="clublinks" start="915.581" dur="3.636"> >> [Turmë </text>
<text sub="clublinks" start="916.748" dur="3.237"> CHANTING] </text>
<text sub="clublinks" start="919.351" dur="1.068"> >>> JU JENI </text>
<text sub="clublinks" start="920.119" dur="0.667"> SHIKIM NBC </text>
<text sub="clublinks" start="920.552" dur="0.701"> LAJME TANI. </text>
<text sub="clublinks" start="920.92" dur="0.8"> KEMI DISA </text>
<text sub="clublinks" start="921.387" dur="0.834"> LAJME SHKURTR. </text>
<text sub="clublinks" start="921.854" dur="1.4"> >> NESE SHKOJNE </text>
<text sub="clublinks" start="922.354" dur="1.601"> Kthehu tek e tyre </text>
<text sub="clublinks" start="923.388" dur="1.001"> PUNT, ATA DUAN </text>
<text sub="clublinks" start="924.089" dur="0.767"> PËR T'U SIGURUAR </text>
<text sub="clublinks" start="924.522" dur="0.735"> ATA JANE </text>
<text sub="clublinks" start="924.99" dur="0.9"> MBROJTUR. </text>
<text sub="clublinks" start="925.39" dur="1.168"> >>'SHT NEWS LAJM </text>
<text sub="clublinks" start="926.024" dur="2.336"> Bërë për tuajat </text>
<text sub="clublinks" start="926.692" dur="2.902"> STREAMING BOT. </text>
<text sub="clublinks" start="928.494" dur="1.734"> JAVAT E JETUARA </text>
<text sub="clublinks" start="929.728" dur="0.801"> FILLIMI NE 6:00 </text>
<text sub="clublinks" start="930.362" dur="5.339"> JAM </text>
<text sub="clublinks" start="930.662" dur="5.039"> LINDJA </text>
<text sub="clublinks" start="945.244" dur="5.906"> ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="959.691" dur="0.767"> >>> Kjo është një </text>
<text sub="clublinks" start="960.124" dur="0.935"> SITUATA KU </text>
<text sub="clublinks" start="960.592" dur="1.201"> SHTETI </text>
<text sub="clublinks" start="961.193" dur="1.367"> VAZHDON TE </text>
<text sub="clublinks" start="961.927" dur="1.034"> BULETI N </text>
<text sub="clublinks" start="962.694" dur="0.934"> ZGJERONI SAJ </text>
<text sub="clublinks" start="963.094" dur="2.036"> DUKE TESTUAR </text>
<text sub="clublinks" start="963.762" dur="1.802"> AFTSIA. </text>
<text sub="clublinks" start="965.264" dur="0.933"> >> Protestuesit </text>
<text sub="clublinks" start="965.697" dur="1.435"> NDIHENI SE ATA </text>
<text sub="clublinks" start="966.331" dur="1.668"> DUHET T COM DALI </text>
<text sub="clublinks" start="967.266" dur="1.134"> N FOR FUQI TUL PLOT </text>
<text sub="clublinks" start="968.133" dur="1.301"> DHE MB SSHTETJE </text>
<text sub="clublinks" start="968.533" dur="1.568"> BASHKSIA E TYRE </text>
<text sub="clublinks" start="969.568" dur="1.201"> SEPSE ATA </text>
<text sub="clublinks" start="970.235" dur="1.202"> NDJENI SI ATA </text>
<text sub="clublinks" start="970.903" dur="0.967"> NUK po marrin </text>
<text sub="clublinks" start="971.57" dur="0.934"> ATA MB SSHTETJE </text>
<text sub="clublinks" start="972.004" dur="2.068"> NGA </text>
<text sub="clublinks" start="972.638" dur="1.835"> POLICIA PORTLAND </text>
<text sub="clublinks" start="974.206" dur="0.834"> >> TJETER </text>
<text sub="clublinks" start="974.606" dur="0.801"> DITA E ZGJEDHJEVE </text>
<text sub="clublinks" start="975.174" dur="0.933"> PO VJEN </text>
<text sub="clublinks" start="975.541" dur="1.133"> KUNDER </text>
<text sub="clublinks" start="976.241" dur="1.034"> Sfondi i mënyrës se si </text>
<text sub="clublinks" start="976.808" dur="1.468"> T TO MBAJN VOTUESIT </text>
<text sub="clublinks" start="977.409" dur="4.037"> SIGURT NDRMJET A </text>
<text sub="clublinks" start="978.41" dur="3.537"> PANDEMI. </text>
<text sub="clublinks" start="981.58" dur="1.334"> >> MOMENTI PR </text>
<text sub="clublinks" start="982.08" dur="1.301"> KUPTONI V TRRTET </text>
<text sub="clublinks" start="983.048" dur="1.267"> KUSH JEMI DHE </text>
<text sub="clublinks" start="983.515" dur="1.234"> KUSH THEMI NE </text>
<text sub="clublinks" start="984.449" dur="0.867"> JAN IS E DREJT </text>
<text sub="clublinks" start="984.882" dur="3.137"> KETU TE JONA </text>
<text sub="clublinks" start="985.45" dur="3.036"> K FMBT </text>
<text sub="clublinks" start="988.153" dur="1.067"> >>> TI FUND </text>
<text sub="clublinks" start="988.62" dur="1.334"> MERRNI KATOR-VIT </text>
<text sub="clublinks" start="989.354" dur="1.101"> SHKALLA, POR A </text>
<text sub="clublinks" start="990.088" dur="1.001"> SHKALLA KATURR-VITE </text>
<text sub="clublinks" start="990.588" dur="1.101"> SHT SUPER </text>
<text sub="clublinks" start="991.223" dur="1.367"> SHPENZIMI. </text>
<text sub="clublinks" start="991.823" dur="1.635"> KEMI KRIJUAR </text>
<text sub="clublinks" start="992.724" dur="1.735"> NJE SISTEM KU </text>
<text sub="clublinks" start="993.592" dur="2.368"> BILETA N TO </text>
<text sub="clublinks" start="994.593" dur="2.669"> KLASA E MESME </text>
<text sub="clublinks" start="996.094" dur="2.302"> ESHTE NJE GJE QE </text>
<text sub="clublinks" start="997.396" dur="2.869"> KLASA E MESME </text>
<text sub="clublinks" start="998.53" dur="3.003"> FAMILJET DUHET T </text>
<text sub="clublinks" start="1000.399" dur="2.035"> STRESI P ANDR DHE </text>
<text sub="clublinks" start="1001.667" dur="1.968"> Huazimi për DHE </text>
<text sub="clublinks" start="1002.568" dur="1.667"> PATCH BASHK. </text>
<text sub="clublinks" start="1003.769" dur="0.867"> >> "PSE SHT KJO </text>
<text sub="clublinks" start="1004.369" dur="0.667"> NDODH? </text>
<text sub="clublinks" start="1004.769" dur="0.868"> ME KRIS </text>
<text sub="clublinks" start="1005.17" dur="5.005"> Hayes </text>
<text sub="clublinks" start="1005.771" dur="4.805"> ABONOHU TANI. </text>
<text sub="clublinks" start="1010.309" dur="0.7"> >>> JU JENI </text>
<text sub="clublinks" start="1010.709" dur="0.767"> SHIKIM NBC </text>
<text sub="clublinks" start="1011.143" dur="0.8"> LAJME TANI. </text>
<text sub="clublinks" start="1011.61" dur="0.801"> KEMI DISA </text>
<text sub="clublinks" start="1012.077" dur="0.801"> LAJME SHKURTR. </text>
<text sub="clublinks" start="1012.544" dur="1.101"> >> Ne në të vërtetë </text>
<text sub="clublinks" start="1013.011" dur="1.068"> PIKA E MADHE </text>
<text sub="clublinks" start="1013.779" dur="0.767"> P CONRDORIMI I </text>
<text sub="clublinks" start="1014.212" dur="0.768"> Garda Kombëtare </text>
<text sub="clublinks" start="1014.68" dur="0.9"> EJN TH PRMES </text>
<text sub="clublinks" start="1015.113" dur="0.901"> KETU </text>
<text sub="clublinks" start="1015.714" dur="1.034"> >>'SHT NEWS LAJM </text>
<text sub="clublinks" start="1016.147" dur="1.201"> Bërë për tuajat </text>
<text sub="clublinks" start="1016.882" dur="1.935"> STREAMING BOT. </text>
<text sub="clublinks" start="1017.482" dur="2.97"> JAVAT E JETUARA </text>
<text sub="clublinks" start="1018.951" dur="1.802"> FILLIMI NE 6:00 </text>
<text sub="clublinks" start="1020.586" dur="1.868"> JAM </text>
<text sub="clublinks" start="1020.886" dur="2.069"> LINDJA </text>
<text sub="clublinks" start="1022.588" dur="0.767"> >>> KETE MENGJES </text>
<text sub="clublinks" start="1023.088" dur="0.867"> PRORPARA T </text>
<text sub="clublinks" start="1023.489" dur="0.933"> VENDI, ÇFAR </text>
<text sub="clublinks" start="1024.089" dur="0.934"> NORMALI I RI </text>
<text sub="clublinks" start="1024.556" dur="1.701"> P FORR SHOQRAT DO </text>
<text sub="clublinks" start="1025.157" dur="1.834"> DUKET SI. </text>
<text sub="clublinks" start="1026.391" dur="1.568"> >> SHUM M TESUES </text>
<text sub="clublinks" start="1027.125" dur="1.435"> Bërja e majtë </text>
<text sub="clublinks" start="1028.093" dur="1.334"> ZGJEDHJE TU VUSHTIR </text>
<text sub="clublinks" start="1028.694" dur="1.167"> NDRMJET PUNS </text>
<text sub="clublinks" start="1029.561" dur="0.867"> ATA DUAN DHE </text>
<text sub="clublinks" start="1029.994" dur="1.068"> FAMILJA E TYRE. </text>
<text sub="clublinks" start="1030.562" dur="1.167"> >> ÇFAR AM jam unë </text>
<text sub="clublinks" start="1031.196" dur="1.134"> SHKUAR T TO VENDOSIN? </text>
<text sub="clublinks" start="1031.863" dur="0.968"> KUJDES TUAJ </text>
<text sub="clublinks" start="1032.464" dur="0.934"> F CHMIJ OR OSE KAN </text>
<text sub="clublinks" start="1032.964" dur="0.801"> NJE PUNE? </text>
<text sub="clublinks" start="1033.532" dur="0.833"> ATSHT AN NJ AN </text>
<text sub="clublinks" start="1033.899" dur="1.134"> E PAMUNDSHME </text>
<text sub="clublinks" start="1034.499" dur="1.034"> VENDIMI. </text>
<text sub="clublinks" start="1035.167" dur="0.767"> >> JU JENI </text>
<text sub="clublinks" start="1035.667" dur="0.767"> KRIJIMI A </text>
<text sub="clublinks" start="1036.067" dur="0.968"> BASHKSIA E VOGL </text>
<text sub="clublinks" start="1036.568" dur="0.901"> SHKOLLA </text>
<text sub="clublinks" start="1037.169" dur="1.234"> >> KJO ESHTE A </text>
<text sub="clublinks" start="1037.602" dur="1.668"> MOMENTI MUND </text>
<text sub="clublinks" start="1038.537" dur="1.2"> VETEM ZHVILLONI </text>
<text sub="clublinks" start="1039.404" dur="0.934"> VETI DHE </text>
<text sub="clublinks" start="1039.871" dur="0.868"> ZHVILLONI TON </text>
<text sub="clublinks" start="1040.472" dur="0.801"> BASHKSIA. </text>
<text sub="clublinks" start="1040.872" dur="1.268"> >> LE T T KTHYEM </text>
<text sub="clublinks" start="1041.406" dur="1.101"> MBI </text>
<text sub="clublinks" start="1042.274" dur="0.9"> STUDENTT. </text>
<text sub="clublinks" start="1042.641" dur="0.934"> SI BONI ATA </text>
<text sub="clublinks" start="1043.308" dur="0.867"> VETEM NDIHENI </text>
<text sub="clublinks" start="1043.708" dur="1.268"> RRETH KTHIMIT </text>
<text sub="clublinks" start="1044.309" dur="2.302"> NE SHKOLLE? </text>
<text sub="clublinks" start="1045.11" dur="2.736"> >> ÇFAR I HUMB </text>
<text sub="clublinks" start="1046.745" dur="1.502"> A është mësuesi im. </text>
<text sub="clublinks" start="1047.98" dur="4.37"> >> ATA JANE </text>
<text sub="clublinks" start="1048.38" dur="4.437"> Q RESNDRUESE. </text>
<text sub="clublinks" start="1052.484" dur="0.867"> >>> Një kirurgji në </text>
<text sub="clublinks" start="1052.951" dur="1.101"> KORONAVIRUS </text>
<text sub="clublinks" start="1053.485" dur="1.068"> INFEKSIONET. </text>
<text sub="clublinks" start="1054.186" dur="0.767"> ZHVILLIMET E REJA </text>
<text sub="clublinks" start="1054.686" dur="1.101"> MBI DISA </text>
<text sub="clublinks" start="1055.087" dur="2.068"> FRONTS. </text>
<text sub="clublinks" start="1055.921" dur="1.701"> >> TREGIMIA. </text>
<text sub="clublinks" start="1057.289" dur="1"> >> SOT, </text>
<text sub="clublinks" start="1057.756" dur="1"> SHATTERING SH.B.A. </text>
<text sub="clublinks" start="1058.423" dur="1.635"> Regjistrimi për </text>
<text sub="clublinks" start="1058.89" dur="2.302"> RASTE MOST T CO KOVIDUARA </text>
<text sub="clublinks" start="1060.192" dur="1.434"> N A një ditë të vetme. </text>
<text sub="clublinks" start="1061.326" dur="1.001"> >> NGA ÇDO </text>
<text sub="clublinks" start="1061.759" dur="1.168"> Këndi </text>
<text sub="clublinks" start="1062.461" dur="1.2"> >> ÇFARS SHT JUAJ </text>
<text sub="clublinks" start="1063.061" dur="1.201"> Niveli i shqetësimit </text>
<text sub="clublinks" start="1063.795" dur="0.901"> ATA F KMIJT </text>
<text sub="clublinks" start="1064.396" dur="0.934"> KUSH QEN </text>
<text sub="clublinks" start="1064.829" dur="1.002"> TLD THOT JAN </text>
<text sub="clublinks" start="1065.464" dur="0.9"> SHKUAR T BE JEN SHTOMPI </text>
<text sub="clublinks" start="1065.964" dur="0.901"> Indiferentisht </text>
<text sub="clublinks" start="1066.498" dur="0.867"> NUK DO T BE JEN AB në gjendje </text>
<text sub="clublinks" start="1066.998" dur="0.734"> TA kap? </text>
<text sub="clublinks" start="1067.499" dur="1.501"> >> MBI TE </text>
<text sub="clublinks" start="1067.866" dur="1.835"> BAZA. </text>
<text sub="clublinks" start="1069.134" dur="1.201"> >> A KENI </text>
<text sub="clublinks" start="1069.835" dur="1.234"> BESIMI QAT KJO </text>
<text sub="clublinks" start="1070.469" dur="1.001"> DO TË </text>
<text sub="clublinks" start="1071.203" dur="1.367"> Sillni RRETH </text>
<text sub="clublinks" start="1071.603" dur="1.669"> NDRYSHO SHPEJT? </text>
<text sub="clublinks" start="1072.704" dur="1.234"> >> DHE N DE SHQIPRI </text>
<text sub="clublinks" start="1073.405" dur="1"> >> KETU N. </text>
<text sub="clublinks" start="1074.072" dur="0.734"> PORTLAND, ME SHUME </text>
<text sub="clublinks" start="1074.539" dur="0.634"> PROTESTA </text>
<text sub="clublinks" start="1074.939" dur="1.302"> PRITET </text>
<text sub="clublinks" start="1075.306" dur="1.869"> SOT. </text>
<text sub="clublinks" start="1076.375" dur="1.267"> >> A MENDONI </text>
<text sub="clublinks" start="1077.309" dur="0.734"> POLICIA NIS KIST </text>
<text sub="clublinks" start="1077.776" dur="1.201"> VENDI JANE </text>
<text sub="clublinks" start="1078.176" dur="1.268"> NËN SULM? </text>
<text sub="clublinks" start="1079.111" dur="1.034"> >> "NBC NIGHTLY </text>
<text sub="clublinks" start="1079.578" dur="2.769"> LAJME "ME </text>
<text sub="clublinks" start="1080.279" dur="2.502"> Holt më i vogël. </text>
<text sub="clublinks" start="1082.481" dur="1.2"> >>> LAJMET </text>
<text sub="clublinks" start="1082.914" dur="1.168"> BIZNESI SHT </text>
<text sub="clublinks" start="1083.815" dur="0.867"> DHE DINAMIKE DHE </text>
<text sub="clublinks" start="1084.215" dur="0.934"> Me gjasë ka </text>
<text sub="clublinks" start="1084.816" dur="1.668"> ASNJEHERE QENI ME SHUME </text>
<text sub="clublinks" start="1085.283" dur="1.835"> E RNDSISHME. </text>
<text sub="clublinks" start="1086.618" dur="1.234"> ME TE GJITHA ATA </text>
<text sub="clublinks" start="1087.252" dur="1.601"> Po ballafaqohemi, unë </text>
<text sub="clublinks" start="1087.986" dur="1.668"> Jam kaq krenar për të </text>
<text sub="clublinks" start="1088.987" dur="1.902"> Sillni </text>
<text sub="clublinks" start="1089.788" dur="2.202"> PERSPEKTIVA E A </text>
<text sub="clublinks" start="1091.023" dur="1.701"> Gruaja e zezë, A </text>
<text sub="clublinks" start="1092.124" dur="1.334"> BIJEN E </text>
<text sub="clublinks" start="1092.858" dur="1.334"> Emigrantët, THE </text>
<text sub="clublinks" start="1093.592" dur="1.267"> Gruaja dhe nëna </text>
<text sub="clublinks" start="1094.326" dur="1.167"> E NJ A BURRI DHE </text>
<text sub="clublinks" start="1094.993" dur="1.101"> FIDMIJ QO MUND S </text>
<text sub="clublinks" start="1095.627" dur="0.901"> JANE ME SHUME </text>
<text sub="clublinks" start="1096.228" dur="1.668"> E PUNUESHME PR </text>
<text sub="clublinks" start="1096.661" dur="2.503"> DHUNA E POLICISE </text>
<text sub="clublinks" start="1098.03" dur="2.502"> SEPSE E TYRE </text>
<text sub="clublinks" start="1099.298" dur="2.034"> NGJYRA, KRENAR </text>
<text sub="clublinks" start="1100.666" dur="1.467"> NERD, DHE A </text>
<text sub="clublinks" start="1101.466" dur="1.568"> P RERFAQENTSUESI </text>
<text sub="clublinks" start="1102.267" dur="1.534"> E EMERGING </text>
<text sub="clublinks" start="1103.168" dur="1.702"> AMERIKA N TO KABLL </text>
<text sub="clublinks" start="1103.935" dur="2.569"> LAJME TV </text>
<text sub="clublinks" start="1105.003" dur="1.968"> SHPRESOJ TE MADH </text>
<text sub="clublinks" start="1106.638" dur="1.134"> GWEN IFILL DHE </text>
<text sub="clublinks" start="1107.105" dur="1.334"> NËNA IME, </text>
<text sub="clublinks" start="1107.906" dur="1.201"> PHILOMENA CARRYL </text>
<text sub="clublinks" start="1108.573" dur="1.234"> LOMENA, DO </text>
<text sub="clublinks" start="1109.241" dur="1"> SHIKONI NGA </text>
<text sub="clublinks" start="1109.941" dur="6.54"> QILET DHE BI </text>
<text sub="clublinks" start="1110.374" dur="8.376"> Krenar </text>
<text sub="clublinks" start="1116.615" dur="3.136"> >>> KJO ANSHT AN NJ AN </text>
<text sub="clublinks" start="1118.884" dur="3.636"> VITI I ZGJEDHJES </text>
<text sub="clublinks" start="1119.885" dur="3.236"> >> ÇFARAP NDODHI </text>
<text sub="clublinks" start="1122.654" dur="1.568"> TE GEORGE FLOYD </text>
<text sub="clublinks" start="1123.255" dur="3.636"> NUK ANSHT AN AN </text>
<text sub="clublinks" start="1124.356" dur="2.902"> I IZOLUAR </text>
<text sub="clublinks" start="1127.025" dur="0.734"> INCIDENT. </text>
<text sub="clublinks" start="1127.392" dur="0.734"> NJ MAN NJERI LATINO, IT </text>
<text sub="clublinks" start="1127.892" dur="0.701"> ESHTE IME </text>
<text sub="clublinks" start="1128.259" dur="0.968"> PPRGJEGJSIA </text>
<text sub="clublinks" start="1128.726" dur="0.968"> TE JENI NE </text>
<text sub="clublinks" start="1129.361" dur="1"> SOLIDARITETI ME </text>
<text sub="clublinks" start="1129.828" dur="1"> E ZEZA ime DHE </text>
<text sub="clublinks" start="1130.495" dur="1.034"> VROLLZRROT SHQIP </text>
<text sub="clublinks" start="1130.962" dur="1.435"> DHE motra. </text>
<text sub="clublinks" start="1131.663" dur="1.902"> >> LIGJI </text>
<text sub="clublinks" start="1132.531" dur="1.601"> VDEKJA E ZBATIMIT </text>
<text sub="clublinks" start="1133.699" dur="1.467"> Mendoni dy herë kur </text>
<text sub="clublinks" start="1134.266" dur="3.002"> ATA VINI PRORPARA </text>
<text sub="clublinks" start="1135.3" dur="2.535"> MINORITETET </text>
<text sub="clublinks" start="1137.402" dur="1.601"> JEMI NJEREZ, </text>
<text sub="clublinks" start="1137.969" dur="3.77"> SIKUR TI. </text>
<text sub="clublinks" start="1139.137" dur="3.304"> Ne e respektojmë TUAJ </text>
<text sub="clublinks" start="1141.873" dur="0.835"> PUN, POR RESPEKT </text>
<text sub="clublinks" start="1142.574" dur="0.634"> SH.B.A. </text>
<text sub="clublinks" start="1142.841" dur="0.934"> JU JENI MBYLLSUAR </text>
<text sub="clublinks" start="1143.342" dur="2.201"> TE NA RESPEKTOJNE. </text>
<text sub="clublinks" start="1143.909" dur="3.469"> >> JO VETEM PER! </text>
<text sub="clublinks" start="1145.677" dur="6.606"> JO PAQE! </text>
<text sub="clublinks" start="1147.512" dur="5.405"> >> Ne duam të </text>
<text sub="clublinks" start="1152.417" dur="1.101"> Dilni dhe thoni </text>
<text sub="clublinks" start="1153.05" dur="0.968"> Ne mbështesim </text>
<text sub="clublinks" start="1153.651" dur="0.868"> JETA E ZI </text>
<text sub="clublinks" start="1154.152" dur="0.834"> LOVVIZJA E ÇATSHTJES. </text>
<text sub="clublinks" start="1154.652" dur="1.235"> >> [Turmë </text>
<text sub="clublinks" start="1155.12" dur="4.204"> CHANTING] </text>
<text sub="clublinks" start="1156.021" dur="5.805"> >> KA </text>
<text sub="clublinks" start="1159.458" dur="3.836"> LATINOSI ZI. </text>
<text sub="clublinks" start="1161.96" dur="2.869"> ASNJ M ÇSHTJE ÇFAR, </text>
<text sub="clublinks" start="1163.428" dur="2.469"> Ato tentojnë </text>
<text sub="clublinks" start="1164.963" dur="2.569"> Harroje atë. </text>
<text sub="clublinks" start="1166.031" dur="2.669"> NUK MUND T HARROJM </text>
<text sub="clublinks" start="1167.666" dur="2.302"> KJO ESHTE E JONA </text>
<text sub="clublinks" start="1168.834" dur="2.301"> LUFTO, SHUM. </text>
<text sub="clublinks" start="1170.102" dur="5.305"> >> [Turmë </text>
<text sub="clublinks" start="1171.269" dur="4.138"> CHANTING] </text>
<text sub="clublinks" start="1178.076" dur="1.301"> >>> AMERIKANE </text>
<text sub="clublinks" start="1178.577" dur="1.267"> UDHTUESIT JAN AN AN </text>
<text sub="clublinks" start="1179.511" dur="1.234"> PJESA E RORTNDANTSISHME </text>
<text sub="clublinks" start="1179.978" dur="1.168"> E FITIMIT T THE </text>
<text sub="clublinks" start="1180.879" dur="2.435"> PRESIDENCA </text>
<text sub="clublinks" start="1181.279" dur="3.67"> DISA NGA </text>
<text sub="clublinks" start="1183.448" dur="2.936"> TREGUESIT JAN </text>
<text sub="clublinks" start="1185.083" dur="2.702"> PA SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="1186.518" dur="2.535"> LATINO. </text>
<text sub="clublinks" start="1187.919" dur="2.302"> CARRI SCHWARTZ </text>
<text sub="clublinks" start="1189.187" dur="3.403"> Kokat poshtë </text>
<text sub="clublinks" start="1190.355" dur="2.702"> DISA NUBNBURG </text>
<text sub="clublinks" start="1192.724" dur="0.801"> LATINOS TE GJENI </text>
<text sub="clublinks" start="1193.191" dur="1.101"> NDONJ IS ÇSHTJET </text>
<text sub="clublinks" start="1193.658" dur="2.169"> L MNDA M M SHUM P TOR </text>
<text sub="clublinks" start="1194.426" dur="1.935"> ATA. </text>
<text sub="clublinks" start="1195.961" dur="0.967"> >> Gazetari: LOS </text>
<text sub="clublinks" start="1196.495" dur="1.467"> ANGELES KA </text>
<text sub="clublinks" start="1197.062" dur="2.435"> MOST SHUMIN LATINOSI N. </text>
<text sub="clublinks" start="1198.096" dur="1.768"> ÇDO VEND N IN </text>
<text sub="clublinks" start="1199.631" dur="0.734"> AMERIKA </text>
<text sub="clublinks" start="1199.998" dur="1.234"> SHUMË PREJ TYRE </text>
<text sub="clublinks" start="1200.499" dur="1.167"> JETONI KETU N THE </text>
<text sub="clublinks" start="1201.366" dur="1.268"> SAN FERNANDO </text>
<text sub="clublinks" start="1201.799" dur="3.103"> LUGINA KU </text>
<text sub="clublinks" start="1202.768" dur="2.969"> LATINOS MBI VJETIN </text>
<text sub="clublinks" start="1205.137" dur="1.501"> BARDH ANDT DHE BAKENI </text>
<text sub="clublinks" start="1205.871" dur="1.167"> NPN 42% T THE </text>
<text sub="clublinks" start="1206.771" dur="0.801"> POPULLATË. </text>
<text sub="clublinks" start="1207.171" dur="0.901"> KUR ËSHTË FJALA PËR </text>
<text sub="clublinks" start="1207.705" dur="0.868"> N NNTORI </text>
<text sub="clublinks" start="1208.206" dur="0.867"> ZGJEDHJA, LATINO </text>
<text sub="clublinks" start="1208.706" dur="0.834"> MAZORITETI I ARMBURUAR </text>
<text sub="clublinks" start="1209.207" dur="0.634"> NUBNBURBAT DO T BE JEN </text>
<text sub="clublinks" start="1209.674" dur="2.936"> CELËS. </text>
<text sub="clublinks" start="1209.974" dur="3.604"> MIAMI, DADE 40, </text>
<text sub="clublinks" start="1212.744" dur="4.538"> DHE MARICOPA </text>
<text sub="clublinks" start="1213.712" dur="4.938"> QARKU NEVADA, </text>
<text sub="clublinks" start="1217.416" dur="2.735"> LAS VEGAS, ME SHUME </text>
<text sub="clublinks" start="1218.784" dur="2.235"> SE 30% LATINO </text>
<text sub="clublinks" start="1220.285" dur="1.634"> ZONAT URBANE Q </text>
<text sub="clublinks" start="1221.153" dur="3.202"> P INRFSHIR M B T MIRN </text>
<text sub="clublinks" start="1222.053" dur="3.737"> NUBNSHKRAT. </text>
<text sub="clublinks" start="1224.489" dur="5.005"> AJO JETON NE </text>
<text sub="clublinks" start="1225.924" dur="4.004"> CHATSWORTH IN </text>
<text sub="clublinks" start="1229.628" dur="0.767"> SAN FERNANDO </text>
<text sub="clublinks" start="1230.061" dur="1.401"> LUGIN ME TIJ </text>
<text sub="clublinks" start="1230.529" dur="1.968"> BURRI DHE </text>
<text sub="clublinks" start="1231.596" dur="3.336"> F CHMIJ POR </text>
<text sub="clublinks" start="1232.631" dur="3.569"> >> KENI djem </text>
<text sub="clublinks" start="1235.066" dur="2.102"> GJITHMON MBESHTETUR </text>
<text sub="clublinks" start="1236.334" dur="2.436"> JOE BIDEN? </text>
<text sub="clublinks" start="1237.302" dur="5.405"> >> JO </text>
<text sub="clublinks" start="1238.904" dur="4.37"> SHTOPIA BERNIE. </text>
<text sub="clublinks" start="1242.841" dur="1.034"> >> Gazetari: A </text>
<text sub="clublinks" start="1243.408" dur="1.268"> SHTOPIA BERNIE T ALL GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="1244.009" dur="2.335"> RRUGA? </text>
<text sub="clublinks" start="1244.81" dur="2.134"> >> 'S </text>
<text sub="clublinks" start="1246.478" dur="0.833"> >> Gazetari: PER </text>
<text sub="clublinks" start="1247.078" dur="0.7"> ATA, THE </text>
<text sub="clublinks" start="1247.445" dur="1.301"> ISSHT AL ALTERNATIVE </text>
<text sub="clublinks" start="1247.912" dur="3.27"> JO nje opsion. </text>
<text sub="clublinks" start="1248.88" dur="7.641"> >> NJEREZIT E </text>
<text sub="clublinks" start="1251.316" dur="5.772"> PUNA E NGJYRAVE. </text>
<text sub="clublinks" start="1256.655" dur="0.867"> >> Gazetari: </text>
<text sub="clublinks" start="1257.222" dur="0.801"> ATA BESOJNE </text>
<text sub="clublinks" start="1257.655" dur="0.935"> ATA BIDENI MUND </text>
<text sub="clublinks" start="1258.156" dur="1.735"> B MNI PROGRES ON </text>
<text sub="clublinks" start="1258.723" dur="1.502"> Ç ISSHTJET ATY KUJDES </text>
<text sub="clublinks" start="1260.025" dur="1.367"> RRETH </text>
<text sub="clublinks" start="1260.358" dur="2.269"> >> KUJDESI SHALNDETSOR </text>
<text sub="clublinks" start="1261.526" dur="1.835"> REFORMA BSHT NGA SHTET </text>
<text sub="clublinks" start="1262.761" dur="2.101"> ME SHUME </text>
<text sub="clublinks" start="1263.495" dur="1.935"> E RNDSISHME. </text>
<text sub="clublinks" start="1264.996" dur="2.903"> NEVOJAT E KUJDESIT SHNDETSOR </text>
<text sub="clublinks" start="1265.564" dur="2.669"> T TO JEN UNIVERSALE, </text>
<text sub="clublinks" start="1268.033" dur="0.634"> LEHTSISHT </text>
<text sub="clublinks" start="1268.366" dur="1.301"> I ARDHUR N TO </text>
<text sub="clublinks" start="1268.8" dur="5.171"> NJEREZ TE NGJYRE. </text>
<text sub="clublinks" start="1269.801" dur="5.038"> >> Gazetari: Unë </text>
<text sub="clublinks" start="1274.105" dur="1.335"> NUK MUND T BE JEN IN N </text>
<text sub="clublinks" start="1274.973" dur="1.134"> RREZIKU I HUMBJES </text>
<text sub="clublinks" start="1275.574" dur="1.601"> VOTIMI LATINO. </text>
<text sub="clublinks" start="1276.241" dur="2.769"> MARGJET JANE </text>
<text sub="clublinks" start="1277.309" dur="4.003"> KRITIKE. </text>
<text sub="clublinks" start="1279.144" dur="2.569"> AJO E MBSHTET </text>
<text sub="clublinks" start="1281.446" dur="1.001"> PRESIDENTI. </text>
<text sub="clublinks" start="1281.846" dur="1.768"> AJO ISSHT PJES E </text>
<text sub="clublinks" start="1282.581" dur="2.001"> 28% e </text>
<text sub="clublinks" start="1283.748" dur="1.401"> LATINOS QAT </text>
<text sub="clublinks" start="1284.716" dur="2.702"> VOTUAR P TRR TRUMP. </text>
<text sub="clublinks" start="1285.283" dur="3.103"> VOTUA PER </text>
<text sub="clublinks" start="1287.552" dur="1.902"> MITT ROMNEY KATR </text>
<text sub="clublinks" start="1288.52" dur="1.701"> VITE TE HERSHEM </text>
<text sub="clublinks" start="1289.588" dur="3.736"> SONDAZHET E NGJASHME </text>
<text sub="clublinks" start="1290.355" dur="3.636"> TREGONI NGJASHME </text>
<text sub="clublinks" start="1293.458" dur="0.9"> MBUPSHTETJE N KIST </text>
<text sub="clublinks" start="1294.125" dur="0.667"> ZGJEDHJET </text>
<text sub="clublinks" start="1294.492" dur="0.901"> Ajo tha ajo </text>
<text sub="clublinks" start="1294.926" dur="2.235"> ASNJEHERE EDHE VOTUAR </text>
<text sub="clublinks" start="1295.527" dur="2.068"> PARA 20 - </text>
<text sub="clublinks" start="1297.295" dur="0.6"> TRUMP'S 2016 </text>
<text sub="clublinks" start="1297.728" dur="1.035"> VOTONI </text>
<text sub="clublinks" start="1298.029" dur="2.602"> AJO FILLOI </text>
<text sub="clublinks" start="1298.897" dur="2.068"> LATINOS PER </text>
<text sub="clublinks" start="1300.765" dur="1.635"> TRUMP </text>
<text sub="clublinks" start="1301.098" dur="2.37"> GRUPI I saj NDIHM </text>
<text sub="clublinks" start="1302.534" dur="1.701"> ORGANIZUAR KJO </text>
<text sub="clublinks" start="1303.602" dur="3.102"> TALLA E FUNDIT </text>
<text sub="clublinks" start="1304.369" dur="3.737"> Fundjavë </text>
<text sub="clublinks" start="1306.838" dur="3.27"> >> SIGURIA E </text>
<text sub="clublinks" start="1308.24" dur="4.77"> KOMBET TONA. </text>
<text sub="clublinks" start="1310.242" dur="3.636"> P FORR TB PAZINDUR. </text>
<text sub="clublinks" start="1313.144" dur="1.635"> Ai është për tonën </text>
<text sub="clublinks" start="1314.012" dur="1.434"> VETERANT DHE </text>
<text sub="clublinks" start="1314.913" dur="1.134"> USHTARAK. </text>
<text sub="clublinks" start="1315.58" dur="3.737"> ATA QING JAN </text>
<text sub="clublinks" start="1316.181" dur="3.736"> I çmuar për mua. </text>
<text sub="clublinks" start="1319.451" dur="1.634"> AI KA NJEREZ </text>
<text sub="clublinks" start="1320.051" dur="3.737"> VINI TE </text>
<text sub="clublinks" start="1321.219" dur="3.136"> ZYRA OVALE. </text>
<text sub="clublinks" start="1323.922" dur="1.101"> >> Gazetari: AJO </text>
<text sub="clublinks" start="1324.489" dur="0.901"> LINDI N IN EL </text>
<text sub="clublinks" start="1325.156" dur="0.934"> SALVADOR. </text>
<text sub="clublinks" start="1325.523" dur="1.168"> SI F CHMIJ, E SAJ </text>
<text sub="clublinks" start="1326.224" dur="1.067"> FAMILJA SHKURTUAR N </text>
<text sub="clublinks" start="1326.825" dur="1.134"> KUFIRI SH.B.A., </text>
<text sub="clublinks" start="1327.425" dur="1.401"> NJ AND E VIFSHTIR DHE </text>
<text sub="clublinks" start="1328.093" dur="1.1"> E RREZIKSHME </text>
<text sub="clublinks" start="1328.96" dur="1.701"> UDHTIM </text>
<text sub="clublinks" start="1329.327" dur="1.969"> >> NESE JENI </text>
<text sub="clublinks" start="1330.795" dur="1.034"> NUK G HZUAR N IN </text>
<text sub="clublinks" start="1331.429" dur="1.635"> VENDI KU </text>
<text sub="clublinks" start="1331.963" dur="1.768"> JU JENI, EJL </text>
<text sub="clublinks" start="1333.198" dur="1.701"> KETU LIGJISHT. </text>
<text sub="clublinks" start="1333.865" dur="1.401"> >> Gazetari: BONI </text>
<text sub="clublinks" start="1335.033" dur="0.767"> MENDONI </text>
<text sub="clublinks" start="1335.4" dur="1.534"> DIKU N IN EL </text>
<text sub="clublinks" start="1335.933" dur="2.837"> SALVADORI KUSH SHT </text>
<text sub="clublinks" start="1337.068" dur="2.169"> Duke pasur </text>
<text sub="clublinks" start="1338.904" dur="1.067"> PERSEKUTIMI MUND </text>
<text sub="clublinks" start="1339.371" dur="1.467"> EJA KETU </text>
<text sub="clublinks" start="1340.104" dur="1.335"> LIGJISHT? </text>
<text sub="clublinks" start="1340.972" dur="1.435"> >> JU E DI </text>
<text sub="clublinks" start="1341.573" dur="1.701"> ÇFAR,, JO </text>
<text sub="clublinks" start="1342.541" dur="5.605"> KUPTONI PSE </text>
<text sub="clublinks" start="1343.408" dur="5.605"> Ata duhet të ndihen </text>
<text sub="clublinks" start="1348.347" dur="1.333"> -- JAM I SIGURT </text>
<text sub="clublinks" start="1349.147" dur="1.068"> KA NDIHM. </text>
<text sub="clublinks" start="1349.814" dur="1.602"> ATA DUHET TE </text>
<text sub="clublinks" start="1350.348" dur="1.635"> K LRKONI PR T </text>
<text sub="clublinks" start="1351.55" dur="1.1"> >> Gazetari: </text>
<text sub="clublinks" start="1352.117" dur="1.334"> KUR ËSHTË FJALA PËR </text>
<text sub="clublinks" start="1352.783" dur="1.102"> E ZEZA JETON </text>
<text sub="clublinks" start="1353.585" dur="0.7"> L MVIZJE DHE </text>
<text sub="clublinks" start="1354.018" dur="1.168"> PROTESTA - </text>
<text sub="clublinks" start="1354.419" dur="1.234"> >> Unë kam qenë </text>
<text sub="clublinks" start="1355.32" dur="5.038"> NDALOHET ÇDO KOH </text>
<text sub="clublinks" start="1355.787" dur="5.005"> NGA POLICIA. </text>
<text sub="clublinks" start="1360.492" dur="0.634"> NDIQNI POLICIN </text>
<text sub="clublinks" start="1360.925" dur="0.601"> URDHRAT </text>
<text sub="clublinks" start="1361.259" dur="0.701"> KJO ESHTE. </text>
<text sub="clublinks" start="1361.66" dur="0.767"> >> Gazetari: </text>
<text sub="clublinks" start="1362.093" dur="1.268"> PASTAJ NUK JU </text>
<text sub="clublinks" start="1362.56" dur="2.87"> MB SSHTETJENI IDEA </text>
<text sub="clublinks" start="1363.495" dur="2.502"> Prapa të zezës </text>
<text sub="clublinks" start="1365.564" dur="1.067"> JETON RNDSIA. </text>
<text sub="clublinks" start="1366.131" dur="0.8"> >> JO, JO AT </text>
<text sub="clublinks" start="1366.764" dur="0.968"> TE GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="1367.065" dur="1.568"> Biri im është i zi. </text>
<text sub="clublinks" start="1367.866" dur="1.768"> Biri im mund të tregojë </text>
<text sub="clublinks" start="1368.767" dur="1.467"> JU, GJITHA JETA </text>
<text sub="clublinks" start="1369.768" dur="1.034"> Ç MSHTJE. </text>
<text sub="clublinks" start="1370.368" dur="1.502"> >> Gazetari: </text>
<text sub="clublinks" start="1370.936" dur="3.569"> FAMILJA E SOFJES </text>
<text sub="clublinks" start="1372.003" dur="2.969"> NDERTESA NJE SHENJE E </text>
<text sub="clublinks" start="1374.639" dur="1.268"> SOLIDARITETI ME </text>
<text sub="clublinks" start="1375.106" dur="1.368"> LËVIZJA. </text>
<text sub="clublinks" start="1376.041" dur="1.334"> MENDONI A </text>
<text sub="clublinks" start="1376.608" dur="2.235"> SHUMSIA E </text>
<text sub="clublinks" start="1377.509" dur="2.502"> MBUPSHTETJE LATINOS </text>
<text sub="clublinks" start="1378.977" dur="1.901"> ÇFAR. JET BL E ZEZ </text>
<text sub="clublinks" start="1380.145" dur="1.034"> QANDNDRIMET E ÇATSHTJES </text>
<text sub="clublinks" start="1381.012" dur="1.468"> PER? </text>
<text sub="clublinks" start="1381.312" dur="1.935"> >> MENDOJ ATA </text>
<text sub="clublinks" start="1382.614" dur="3.002"> BNI </text>
<text sub="clublinks" start="1383.381" dur="3.403"> FYTEMI NJEJT THENJ </text>
<text sub="clublinks" start="1385.75" dur="2.169"> LLOJI I DETYRAVE. </text>
<text sub="clublinks" start="1386.918" dur="2.836"> KEMI KAM </text>
<text sub="clublinks" start="1388.053" dur="2.902"> Ç ISSHTJET, KEMI </text>
<text sub="clublinks" start="1389.888" dur="2.068"> KISHTE PROTESTIM </text>
<text sub="clublinks" start="1391.089" dur="1.768"> T R DREJTAT TONA, </text>
<text sub="clublinks" start="1392.09" dur="1.634"> T R DREJTAT E IMIGRANTIT, </text>
<text sub="clublinks" start="1393.058" dur="1.067"> V BLLEZRIT TON DHE </text>
<text sub="clublinks" start="1393.858" dur="3.036"> Motrat e </text>
<text sub="clublinks" start="1394.258" dur="4.438"> NGJYRA, PER NE, </text>
<text sub="clublinks" start="1397.028" dur="2.035"> DUHET T TO NDIKEMI </text>
<text sub="clublinks" start="1398.83" dur="1.535"> BASHK. </text>
<text sub="clublinks" start="1399.197" dur="4.004"> >>> LUFTA PER </text>
<text sub="clublinks" start="1400.532" dur="3.536"> RACIOR DHE ETNIK </text>
<text sub="clublinks" start="1403.435" dur="1.234"> BARAZIA ESHTE A </text>
<text sub="clublinks" start="1404.202" dur="1.935"> FAZA E K YETI VITI. </text>
<text sub="clublinks" start="1404.803" dur="2.802"> SIPAS </text>
<text sub="clublinks" start="1406.271" dur="4.871"> TELEMUNDO, 85% </text>
<text sub="clublinks" start="1407.739" dur="3.804"> E REGJISTRUAR </text>
<text sub="clublinks" start="1411.276" dur="0.734"> POR LATINO </text>
<text sub="clublinks" start="1411.676" dur="0.801"> VOTUESIT E THOT AT </text>
<text sub="clublinks" start="1412.143" dur="1.034"> DREJTESIA SOCIALE </text>
<text sub="clublinks" start="1412.61" dur="1.134"> ISSHT THE KRYESORI </text>
<text sub="clublinks" start="1413.311" dur="1.068"> ARSYET PSE ATA </text>
<text sub="clublinks" start="1413.878" dur="4.171"> DO T G DAL DHE </text>
<text sub="clublinks" start="1414.512" dur="4.104"> VOTONI KIST YE VIT. </text>
<text sub="clublinks" start="1418.183" dur="1.434"> TE ZBULONI </text>
<text sub="clublinks" start="1418.75" dur="1.935"> NDIKIMI I GARAVE </text>
<text sub="clublinks" start="1419.751" dur="2.102"> Ç ISSHTON KIST </text>
<text sub="clublinks" start="1420.819" dur="2.335"> N NNTOR, JEMI </text>
<text sub="clublinks" start="1421.987" dur="2.468"> BASHKUAR NGA ANTONI </text>
<text sub="clublinks" start="1423.288" dur="2.802"> . Ai është ai </text>
<text sub="clublinks" start="1424.589" dur="1.902"> KRYETARI I </text>
<text sub="clublinks" start="1426.224" dur="0.734"> Republikan </text>
<text sub="clublinks" start="1426.624" dur="0.701"> KOMBTAR </text>
<text sub="clublinks" start="1427.092" dur="0.867"> HISPANIK </text>
<text sub="clublinks" start="1427.459" dur="7.84"> KUVENDI I </text>
<text sub="clublinks" start="1428.093" dur="7.808"> KALIFORNIA GJITHASHTU </text>
<text sub="clublinks" start="1435.433" dur="1.701"> [I PADUKSHEM], A </text>
<text sub="clublinks" start="1436.034" dur="4.137"> AVOKATI I RINIS, </text>
<text sub="clublinks" start="1437.268" dur="3.37"> NJE AMERIKE LATINE </text>
<text sub="clublinks" start="1440.304" dur="0.701"> POLITIKË E JASHTME </text>
<text sub="clublinks" start="1440.771" dur="0.768"> ANALISTI. </text>
<text sub="clublinks" start="1441.138" dur="3.604"> FALEMINDERIT SHUME </text>
<text sub="clublinks" start="1441.673" dur="3.636"> SHUME PER QENI </text>
<text sub="clublinks" start="1444.876" dur="1.534"> ME SOT SOT. </text>
<text sub="clublinks" start="1445.443" dur="2.436"> FALEMINDERIT PER </text>
<text sub="clublinks" start="1446.544" dur="1.935"> Duke u bashkuar me ne, </text>
<text sub="clublinks" start="1448.013" dur="0.867"> Duke u bashkuar me këtë </text>
<text sub="clublinks" start="1448.613" dur="0.7"> DISKUTIM. </text>
<text sub="clublinks" start="1449.013" dur="1.235"> LE T FILLIM </text>
<text sub="clublinks" start="1449.447" dur="1.235"> ME TY. </text>
<text sub="clublinks" start="1450.382" dur="1.334"> Ç ISSHTJET RACIALE </text>
<text sub="clublinks" start="1450.815" dur="2.102"> JAN A NJ TO TOP </text>
<text sub="clublinks" start="1451.85" dur="1.434"> PRIORITETI PER </text>
<text sub="clublinks" start="1453.051" dur="1.701"> LATINOS, </text>
<text sub="clublinks" start="1453.418" dur="2.402"> VECANERISHT NE </text>
<text sub="clublinks" start="1454.886" dur="1.535"> VOTUESIT LATINO. </text>
<text sub="clublinks" start="1455.954" dur="2.635"> PSE DO TI </text>
<text sub="clublinks" start="1456.554" dur="4.304"> THUA SE ISSHT? </text>
<text sub="clublinks" start="1458.723" dur="2.702"> >> EDHE, DUA </text>
<text sub="clublinks" start="1460.992" dur="1.668"> T TO FALEMINDERIT </text>
<text sub="clublinks" start="1461.559" dur="2.369"> Djemtë për të pasur </text>
<text sub="clublinks" start="1462.794" dur="2.302"> ME KETU </text>
<text sub="clublinks" start="1464.062" dur="3.203"> SHPRESOJ TE GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="1465.23" dur="2.602"> LIDH, SH HEROJ, </text>
<text sub="clublinks" start="1467.399" dur="0.834"> DHE NDRYSHONI </text>
<text sub="clublinks" start="1467.966" dur="1.401"> NARRATIV. </text>
<text sub="clublinks" start="1468.366" dur="2.235"> Edhe une jam </text>
<text sub="clublinks" start="1469.501" dur="1.767"> M TESUESI. UNË DUA </text>
<text sub="clublinks" start="1470.735" dur="1.501"> T S THOT ATAT SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="1471.402" dur="2.036"> I LART DHE I QART </text>
<text sub="clublinks" start="1472.37" dur="2.536"> SEPSE ME </text>
<text sub="clublinks" start="1473.571" dur="2.903"> KJO ZGJEDHJE, unë </text>
<text sub="clublinks" start="1475.04" dur="4.904"> Jam një mësues, unë </text>
<text sub="clublinks" start="1476.608" dur="5.605"> MACHSONI SPANJISHTIN N IN </text>
<text sub="clublinks" start="1480.078" dur="2.536"> NJE AFRO-AMERIKANE </text>
<text sub="clublinks" start="1482.347" dur="0.634"> BASHKSIA. </text>
<text sub="clublinks" start="1482.747" dur="0.634"> E DI TIJ </text>
<text sub="clublinks" start="1483.114" dur="1.134"> SENIORT JAN </text>
<text sub="clublinks" start="1483.515" dur="1.3"> SHKUAR TE SHKOHEM TE </text>
<text sub="clublinks" start="1484.382" dur="1.635"> T BO DYTIS KTI VIT. </text>
<text sub="clublinks" start="1484.949" dur="2.536"> Ç ISSHTJET ME </text>
<text sub="clublinks" start="1486.151" dur="1.934"> GARA JANE </text>
<text sub="clublinks" start="1487.619" dur="1.501"> SHUME E RENDESISHME </text>
<text sub="clublinks" start="1488.219" dur="2.035"> N VENDIN TON. </text>
<text sub="clublinks" start="1489.254" dur="2.669"> Unë jam një migrant </text>
<text sub="clublinks" start="1490.388" dur="2.669"> DHE GRUA E </text>
<text sub="clublinks" start="1492.057" dur="1.367"> NGJYRA KUSH ISHTE </text>
<text sub="clublinks" start="1493.191" dur="0.734"> EDHE AN </text>
<text sub="clublinks" start="1493.558" dur="1.267"> EMIGRANT KUSH </text>
<text sub="clublinks" start="1494.059" dur="1.133"> ISHTE EDHE A </text>
<text sub="clublinks" start="1494.959" dur="2.97"> M TESUESI. </text>
<text sub="clublinks" start="1495.326" dur="3.904"> Unë merrem me të, unë </text>
<text sub="clublinks" start="1498.063" dur="2.335"> FYTYREN SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="1499.364" dur="1.601"> Gjërat, si </text>
<text sub="clublinks" start="1500.532" dur="1.3"> SHUM TONA. </text>
<text sub="clublinks" start="1501.099" dur="1.634"> Unë thjesht dua të </text>
<text sub="clublinks" start="1501.966" dur="3.004"> THJE VERTETISHT SHPEJT </text>
<text sub="clublinks" start="1502.867" dur="2.736"> QAT VINI NGA </text>
<text sub="clublinks" start="1505.17" dur="0.933"> VENDET N </text>
<text sub="clublinks" start="1505.736" dur="2.269"> AMERIKA E LATINIT </text>
<text sub="clublinks" start="1506.237" dur="2.336"> QAT NE E DI </text>
<text sub="clublinks" start="1508.139" dur="0.901"> NUK ËSHTË </text>
<text sub="clublinks" start="1508.707" dur="4.804"> PERFAQESIMI </text>
<text sub="clublinks" start="1509.174" dur="5.204"> QAT ISSHT AD ADEKUAT, </text>
<text sub="clublinks" start="1513.712" dur="1.133"> MJETET P FORR </text>
<text sub="clublinks" start="1514.512" dur="1.001"> POPULLSIA </text>
<text sub="clublinks" start="1514.979" dur="1.168"> QAT KEMI. </text>
<text sub="clublinks" start="1515.647" dur="1.201"> P ISRSE SHT </text>
<text sub="clublinks" start="1516.28" dur="1.268"> SOSHT SO Aq e Rëndësishme </text>
<text sub="clublinks" start="1516.982" dur="1.133"> PER US AS </text>
<text sub="clublinks" start="1517.682" dur="1.301"> LATINOS P TOR T UN BASHKUAR </text>
<text sub="clublinks" start="1518.249" dur="1.501"> N THE LUFT P FORR </text>
<text sub="clublinks" start="1519.117" dur="3.069"> JETA E ZI </text>
<text sub="clublinks" start="1519.884" dur="5.005"> Ç MSHTJE N </text>
<text sub="clublinks" start="1522.32" dur="4.571"> SHTETET E BASHKUARA. Une </text>
<text sub="clublinks" start="1525.023" dur="3.236"> E DI SE SHENGJE </text>
<text sub="clublinks" start="1527.125" dur="4.37"> PER ME TE RINJ </text>
<text sub="clublinks" start="1528.393" dur="3.97"> NJEREZ, RACION </text>
<text sub="clublinks" start="1531.629" dur="1.101"> Ç ISSHTJET JAN SO SO </text>
<text sub="clublinks" start="1532.497" dur="0.834"> E RNDSISHME </text>
<text sub="clublinks" start="1532.864" dur="2.135"> SEPSE KJO SHT </text>
<text sub="clublinks" start="1533.465" dur="4.203"> ÇFAR WE JEMI </text>
<text sub="clublinks" start="1535.133" dur="3.102"> JETON </text>
<text sub="clublinks" start="1537.802" dur="1.068"> NFSE AVOKON </text>
<text sub="clublinks" start="1538.369" dur="1.368"> ATA T TO SHKOJN DHE </text>
<text sub="clublinks" start="1539.003" dur="2.936"> VOTONI, NESE JEMI </text>
<text sub="clublinks" start="1539.87" dur="2.47"> DO TË JETË </text>
<text sub="clublinks" start="1542.073" dur="0.567"> ANKESA </text>
<text sub="clublinks" start="1542.473" dur="0.634"> RRETH </text>
<text sub="clublinks" start="1542.773" dur="0.935"> GJITHA, NE </text>
<text sub="clublinks" start="1543.241" dur="1.334"> NUK JAN CH NDRYSHUESE </text>
<text sub="clublinks" start="1543.842" dur="2.301"> ASGJ. </text>
<text sub="clublinks" start="1544.709" dur="2.402"> KAYSHT O MIR T TO BNI </text>
<text sub="clublinks" start="1546.277" dur="2.102"> BURIMI. NE </text>
<text sub="clublinks" start="1547.245" dur="5.071"> JAN S SUPOZONI T </text>
<text sub="clublinks" start="1548.513" dur="4.404"> Jini shërues. </text>
<text sub="clublinks" start="1552.45" dur="0.934"> NE JEMI </text>
<text sub="clublinks" start="1553.051" dur="1"> ENDRRA AMERIKANE. </text>
<text sub="clublinks" start="1553.518" dur="1.101"> Ne vetëm duhet të </text>
<text sub="clublinks" start="1554.185" dur="0.901"> SIGUROHET </text>
<text sub="clublinks" start="1554.753" dur="1.367"> ENDRRA AMERIKANE </text>
<text sub="clublinks" start="1555.22" dur="2.135"> FILLON T L SHIKONI </text>
<text sub="clublinks" start="1556.254" dur="1.735"> SI SHQIP. KJO ESHTE </text>
<text sub="clublinks" start="1557.489" dur="1.033"> PSE NE DUHET T </text>
<text sub="clublinks" start="1558.122" dur="1.435"> SIGUROHET </text>
<text sub="clublinks" start="1558.656" dur="4.538"> REVOKUAR N TO </text>
<text sub="clublinks" start="1559.691" dur="7.84"> NDRYSHO GJSRAT. </text>
<text sub="clublinks" start="1563.328" dur="4.804"> >> TELEMUNDO </text>
<text sub="clublinks" start="1567.665" dur="1.034"> SH SERRBIMI SO SA </text>
<text sub="clublinks" start="1568.266" dur="1.434"> TRE JASHT </text>
<text sub="clublinks" start="1568.833" dur="1.535"> KATURR RINJ </text>
<text sub="clublinks" start="1569.834" dur="1.134"> LATINOS RAPORTUAR </text>
<text sub="clublinks" start="1570.502" dur="1.033"> QAT ATA VINI </text>
<text sub="clublinks" start="1571.102" dur="1.001"> NE TE SHKUAREN </text>
<text sub="clublinks" start="1571.669" dur="1.001"> DY VITE, ATA </text>
<text sub="clublinks" start="1572.237" dur="1.334"> ISHIN QARLLIMIN </text>
<text sub="clublinks" start="1572.804" dur="1.1"> E RACISTIT </text>
<text sub="clublinks" start="1573.704" dur="0.801"> Sulmi. </text>
<text sub="clublinks" start="1574.038" dur="1.268"> DUA TË PYES </text>
<text sub="clublinks" start="1574.638" dur="1.769"> JU, SI BENI </text>
<text sub="clublinks" start="1575.44" dur="2.535"> MENDONI KJO VDES </text>
<text sub="clublinks" start="1576.541" dur="2.335"> NDIKIMI N THE MNYR </text>
<text sub="clublinks" start="1578.109" dur="3.837"> Ato votojnë? </text>
<text sub="clublinks" start="1579.01" dur="3.236"> >> FALEMINDERIT SO </text>
<text sub="clublinks" start="1582.079" dur="1.035"> SHUMË. </text>
<text sub="clublinks" start="1582.38" dur="1.101"> Kjo është me të vërtetë </text>
<text sub="clublinks" start="1583.248" dur="0.6"> E RNDSISHME </text>
<text sub="clublinks" start="1583.615" dur="2.402"> PYETJE. </text>
<text sub="clublinks" start="1583.982" dur="2.669"> B DRA NJ SER SERI NGA </text>
<text sub="clublinks" start="1586.251" dur="1.567"> TREGIME N ON ON </text>
<text sub="clublinks" start="1586.784" dur="2.269"> RACIZMI Brenda </text>
<text sub="clublinks" start="1587.952" dur="1.502"> LATINO </text>
<text sub="clublinks" start="1589.187" dur="0.7"> BASHKSIA. </text>
<text sub="clublinks" start="1589.587" dur="0.734"> Unë mendoj se </text>
<text sub="clublinks" start="1590.021" dur="0.734"> LATINOS RINJ </text>
<text sub="clublinks" start="1590.455" dur="0.634"> JANE KERKUESE </text>
<text sub="clublinks" start="1590.888" dur="1.168"> ME SHUME </text>
<text sub="clublinks" start="1591.222" dur="1.701"> VET DHE </text>
<text sub="clublinks" start="1592.19" dur="2.969"> KULTURA E TYRE PER </text>
<text sub="clublinks" start="1593.057" dur="2.803"> ÇFAR SA PAM </text>
<text sub="clublinks" start="1595.293" dur="1.101"> KETA MUAJ TE KALUARA </text>
<text sub="clublinks" start="1595.993" dur="1.568"> ME JETE TE ZEZA </text>
<text sub="clublinks" start="1596.527" dur="2.269"> Ç MSHTJE DHE </text>
<text sub="clublinks" start="1597.695" dur="2.102"> PADREJTSIA SHOQRORE </text>
<text sub="clublinks" start="1598.93" dur="1.501"> L MVIZJA, SHT </text>
<text sub="clublinks" start="1599.931" dur="1.101"> AJO ISHTE </text>
<text sub="clublinks" start="1600.565" dur="1.668"> ZGJIMI PER </text>
<text sub="clublinks" start="1601.166" dur="3.069"> LATINOS TE SHIKONI </text>
<text sub="clublinks" start="1602.367" dur="2.935"> QAT ATA ISHIN </text>
<text sub="clublinks" start="1604.369" dur="1.534"> EKSPERIENCA </text>
<text sub="clublinks" start="1605.436" dur="0.901"> RACIZMI ME TIJ </text>
<text sub="clublinks" start="1606.037" dur="1.935"> Gjyshërit </text>
<text sub="clublinks" start="1606.47" dur="2.069"> Kthehu në shtëpi, </text>
<text sub="clublinks" start="1608.106" dur="1.434"> POR </text>
<text sub="clublinks" start="1608.673" dur="7.14"> Gjyshërit JAN </text>
<text sub="clublinks" start="1609.674" dur="8.842"> Akoma duke thënë - </text>
<text sub="clublinks" start="1615.947" dur="3.136"> KJO DO T thotë </text>
<text sub="clublinks" start="1618.65" dur="1.034"> MET MIR THE GARA. </text>
<text sub="clublinks" start="1619.217" dur="0.901"> Ata kërkojnë më shumë </text>
<text sub="clublinks" start="1619.818" dur="0.7"> E VETEVE </text>
<text sub="clublinks" start="1620.251" dur="0.668"> DHE TYRE </text>
<text sub="clublinks" start="1620.652" dur="0.567"> KULTURA DHE </text>
<text sub="clublinks" start="1621.052" dur="0.634"> TYRE </text>
<text sub="clublinks" start="1621.353" dur="0.767"> PERFAQESIMI </text>
<text sub="clublinks" start="1621.82" dur="0.9"> N THE T THE BASHKUAR </text>
<text sub="clublinks" start="1622.253" dur="1.968"> SHTETET </text>
<text sub="clublinks" start="1622.854" dur="2.168"> >> ANTONI, THE </text>
<text sub="clublinks" start="1624.355" dur="1.134"> TABELA </text>
<text sub="clublinks" start="1625.156" dur="1.034"> ADMINISTRIMI </text>
<text sub="clublinks" start="1625.623" dur="1.768"> Është bërë </text>
<text sub="clublinks" start="1626.324" dur="2.736"> POPULLORE ME </text>
<text sub="clublinks" start="1627.525" dur="2.302"> SHUM LATINOS. </text>
<text sub="clublinks" start="1629.194" dur="1.667"> CFARE </text>
<text sub="clublinks" start="1629.961" dur="2.535"> PRESIDENTI KA </text>
<text sub="clublinks" start="1630.995" dur="2.969"> REFERUAR </text>
<text sub="clublinks" start="1632.63" dur="1.701"> EMIGRANTT N TO </text>
<text sub="clublinks" start="1634.098" dur="0.634"> HISPANIK. </text>
<text sub="clublinks" start="1634.465" dur="1.268"> AI ISSHT EDHE </text>
<text sub="clublinks" start="1634.865" dur="4.138"> MENAXHUAR TE KUOTOJNE </text>
<text sub="clublinks" start="1635.867" dur="3.57"> TJETER </text>
<text sub="clublinks" start="1639.137" dur="0.667"> KONSERVATIV </text>
<text sub="clublinks" start="1639.57" dur="0.668"> HISPANIK </text>
<text sub="clublinks" start="1639.938" dur="0.734"> AMERIKANE. </text>
<text sub="clublinks" start="1640.371" dur="0.768"> ÇFAR P PJES </text>
<text sub="clublinks" start="1640.805" dur="0.867"> MESAZHI I TRUMPIT </text>
<text sub="clublinks" start="1641.272" dur="1.067"> REZONON ME </text>
<text sub="clublinks" start="1641.806" dur="1.434"> ATA, DHE ME </text>
<text sub="clublinks" start="1642.473" dur="1.168"> JU IN </text>
<text sub="clublinks" start="1643.374" dur="1.702"> E VEÇANT? </text>
<text sub="clublinks" start="1643.774" dur="4.071"> >> FALEMINDERIT SO </text>
<text sub="clublinks" start="1645.21" dur="3.236"> SHUMCH, XHULIO, PR </text>
<text sub="clublinks" start="1647.979" dur="1.334"> M HA KA KTU. </text>
<text sub="clublinks" start="1648.58" dur="1.3"> Unë mendoj se çfarë është </text>
<text sub="clublinks" start="1649.447" dur="1.534"> SHUM OF NJERZ </text>
<text sub="clublinks" start="1650.014" dur="2.235"> MOS KUPTO </text>
<text sub="clublinks" start="1651.115" dur="1.835"> A THSHT SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="1652.383" dur="0.934"> STUFFI Q </text>
<text sub="clublinks" start="1653.084" dur="0.7"> TRUMPI </text>
<text sub="clublinks" start="1653.451" dur="0.767"> ADMINISTRIMI, </text>
<text sub="clublinks" start="1653.918" dur="0.734"> APO VETEM TRUMP </text>
<text sub="clublinks" start="1654.352" dur="0.734"> KA THN </text>
<text sub="clublinks" start="1654.786" dur="1.434"> VET, KA </text>
<text sub="clublinks" start="1655.219" dur="1.902"> NDJEKUR </text>
<text sub="clublinks" start="1656.354" dur="1.168"> E KONTEKSTIT, </text>
<text sub="clublinks" start="1657.255" dur="1.034"> SERIOZISHT. </text>
<text sub="clublinks" start="1657.655" dur="1.068"> KUR SHIKONI </text>
<text sub="clublinks" start="1658.423" dur="1"> POLITIKAT, </text>
<text sub="clublinks" start="1658.856" dur="1.134"> E SHIKONI AT. AT HE </text>
<text sub="clublinks" start="1659.557" dur="1.568"> A E NDIHMON </text>
<text sub="clublinks" start="1660.124" dur="1.502"> HISPANIK DHE </text>
<text sub="clublinks" start="1661.259" dur="1.301"> KOMUNITETI LATINO. </text>
<text sub="clublinks" start="1661.759" dur="1.835"> LLOJI I </text>
<text sub="clublinks" start="1662.694" dur="1.568"> BAFLET ME QE </text>
<text sub="clublinks" start="1663.728" dur="1.034"> KENI SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="1664.395" dur="1.201"> T-MANNYRSHMRIS </text>
<text sub="clublinks" start="1664.896" dur="3.603"> OSE DEMOKRATIK </text>
<text sub="clublinks" start="1665.73" dur="3.336"> LATINOS QAT </text>
<text sub="clublinks" start="1668.633" dur="0.9"> HARGUAR SHPEJT </text>
<text sub="clublinks" start="1669.2" dur="1.268"> SE OFERTA </text>
<text sub="clublinks" start="1669.667" dur="2.47"> ADMINISTRIMI </text>
<text sub="clublinks" start="1670.602" dur="2.068"> Nën OBAMA </text>
<text sub="clublinks" start="1672.27" dur="0.767"> NDILRTONI KAFEZAT </text>
<text sub="clublinks" start="1672.804" dur="0.667"> ATA </text>
<text sub="clublinks" start="1673.171" dur="0.367"> F CHMIJ WT ISHIN </text>
<text sub="clublinks" start="1673.638" dur="3.369"> NE, DHE TRUMP </text>
<text sub="clublinks" start="1676.541" dur="0.767"> N TH ATAT N. </text>
<text sub="clublinks" start="1677.141" dur="0.567"> 2018 </text>
<text sub="clublinks" start="1677.441" dur="0.667"> NJEREZIT EDHE </text>
<text sub="clublinks" start="1677.841" dur="1.168"> Harroje atë </text>
<text sub="clublinks" start="1678.242" dur="4.338"> BIDENI ISHTE </text>
<text sub="clublinks" start="1679.143" dur="3.904"> PERSONI, THE </text>
<text sub="clublinks" start="1682.714" dur="0.767"> ADMINISTRIMI </text>
<text sub="clublinks" start="1683.181" dur="0.667"> ATA DEPORTUAR </text>
<text sub="clublinks" start="1683.615" dur="0.667"> ME SHUME </text>
<text sub="clublinks" start="1683.982" dur="1.968"> I PADOKUMENTUAR </text>
<text sub="clublinks" start="1684.415" dur="2.002"> SE ÇDO TJETRI </text>
<text sub="clublinks" start="1686.084" dur="0.734"> ADMINISTRIMI </text>
<text sub="clublinks" start="1686.551" dur="0.567"> NE HISTORI. </text>
<text sub="clublinks" start="1686.951" dur="0.601"> UNË JAM </text>
<text sub="clublinks" start="1687.252" dur="0.634"> KONSERVATIV </text>
<text sub="clublinks" start="1687.685" dur="2.536"> VETEN. </text>
<text sub="clublinks" start="1688.019" dur="2.869"> UNE BESOJ </text>
<text sub="clublinks" start="1690.355" dur="1"> QAT NE DUHET </text>
<text sub="clublinks" start="1691.022" dur="0.934"> PERFAQESIMI. </text>
<text sub="clublinks" start="1691.489" dur="1.067"> Prandaj jam </text>
<text sub="clublinks" start="1692.09" dur="0.967"> KRYETARI PER </text>
<text sub="clublinks" start="1692.69" dur="0.734"> REPUBLIKANI </text>
<text sub="clublinks" start="1693.19" dur="0.834"> KOMBTAR </text>
<text sub="clublinks" start="1693.557" dur="2.336"> KUVENDI I </text>
<text sub="clublinks" start="1694.158" dur="2.202"> KALIFORNIA </text>
<text sub="clublinks" start="1696.027" dur="0.734"> PERFAQESIMI </text>
<text sub="clublinks" start="1696.494" dur="1.601"> NUK ONSHT VETM </text>
<text sub="clublinks" start="1696.894" dur="3.27"> SHKUAR TE LENI </text>
<text sub="clublinks" start="1698.229" dur="2.703"> NE KONGRES OSE </text>
<text sub="clublinks" start="1700.298" dur="1.068"> NE KOMBET </text>
<text sub="clublinks" start="1701.066" dur="1.133"> E KONGRESIT. </text>
<text sub="clublinks" start="1701.499" dur="1.368"> EDHE DUHET T </text>
<text sub="clublinks" start="1702.333" dur="0.868"> QENI NE LOKAL </text>
<text sub="clublinks" start="1703.001" dur="0.667"> NIVELI. </text>
<text sub="clublinks" start="1703.334" dur="0.901"> JU KENI ZI </text>
<text sub="clublinks" start="1703.802" dur="1"> JETESSIA MSHT LND, </text>
<text sub="clublinks" start="1704.369" dur="0.834"> CILA N IN IME </text>
<text sub="clublinks" start="1704.936" dur="0.734"> OPINION, SHT </text>
<text sub="clublinks" start="1705.336" dur="0.901"> B DNI NJ RE VALLRTET </text>
<text sub="clublinks" start="1705.803" dur="1.635"> PUN E VOGL E </text>
<text sub="clublinks" start="1706.371" dur="1.634"> TREGIMI I </text>
<text sub="clublinks" start="1707.571" dur="1.268"> ÇSSHTJET REALE N. </text>
<text sub="clublinks" start="1708.139" dur="3.169"> E ZEZA </text>
<text sub="clublinks" start="1708.973" dur="3.67"> BASHKSIA. MY </text>
<text sub="clublinks" start="1711.442" dur="2.502"> ORGANIZIMI, NE </text>
<text sub="clublinks" start="1712.777" dur="3.036"> SHKONI T JEN </text>
<text sub="clublinks" start="1714.078" dur="2.302"> NDIKIMI </text>
<text sub="clublinks" start="1715.947" dur="1"> CILAT ÇSHTJET </text>
<text sub="clublinks" start="1716.514" dur="1.501"> JAN W brenda </text>
<text sub="clublinks" start="1717.081" dur="1.435"> HISPANIK DHE </text>
<text sub="clublinks" start="1718.149" dur="1.267"> BASHKSIA E ZEZ. </text>
<text sub="clublinks" start="1718.649" dur="2.536"> Flasim RRETH </text>
<text sub="clublinks" start="1719.55" dur="2.736"> RACIZMI QAT NE </text>
<text sub="clublinks" start="1721.319" dur="2.635"> FLAS RRETH </text>
<text sub="clublinks" start="1722.42" dur="1.868"> GARA SISTEMIKE. </text>
<text sub="clublinks" start="1724.088" dur="0.734"> POR SI </text>
<text sub="clublinks" start="1724.421" dur="1.702"> EMIGRANTT, JAM </text>
<text sub="clublinks" start="1724.955" dur="4.271"> BIRI I AN </text>
<text sub="clublinks" start="1726.257" dur="3.303"> IMIGRANT </text>
<text sub="clublinks" start="1729.36" dur="0.7"> VETEN. </text>
<text sub="clublinks" start="1729.693" dur="0.734"> NE NJE JETE, </text>
<text sub="clublinks" start="1730.194" dur="0.767"> DUKE PERDORUR </text>
<text sub="clublinks" start="1730.561" dur="1.001"> SISTEMI, JEMI </text>
<text sub="clublinks" start="1731.095" dur="0.868"> N AB gjendje të bëheni </text>
<text sub="clublinks" start="1731.696" dur="0.667"> MË E MIRA </text>
<text sub="clublinks" start="1732.096" dur="0.667"> VERSIONET E </text>
<text sub="clublinks" start="1732.497" dur="0.967"> VET </text>
<text sub="clublinks" start="1732.897" dur="0.934"> Unë kam një të vërtetë </text>
<text sub="clublinks" start="1733.598" dur="0.667"> KOHË TË VËSHTIRË </text>
<text sub="clublinks" start="1733.965" dur="0.934"> KUPTIMI </text>
<text sub="clublinks" start="1734.399" dur="0.901"> SI SISTEMI </text>
<text sub="clublinks" start="1735.033" dur="0.767"> ATA NJERZ </text>
<text sub="clublinks" start="1735.433" dur="0.934"> VAZHDONI T S THONI </text>
<text sub="clublinks" start="1735.934" dur="3.369"> ESHTE RACIST, SI </text>
<text sub="clublinks" start="1736.501" dur="5.271"> A JEMI në gjendje të </text>
<text sub="clublinks" start="1739.437" dur="4.237"> ARRITENI SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="1741.906" dur="2.269"> NNDN KIST </text>
<text sub="clublinks" start="1743.808" dur="1.001"> RACIZMI SISTEMIK? </text>
<text sub="clublinks" start="1744.308" dur="1.535"> DUHET T SHIKOJM </text>
<text sub="clublinks" start="1744.943" dur="3.402"> PWRBASHKT N INT TONN </text>
<text sub="clublinks" start="1745.977" dur="3.036"> BASHKSIT AND DHE </text>
<text sub="clublinks" start="1748.479" dur="0.967"> Ç ISSHTJET REALE </text>
<text sub="clublinks" start="1749.146" dur="0.734"> QAT JAN </text>
<text sub="clublinks" start="1749.58" dur="1.001"> NDIKIMI NE, </text>
<text sub="clublinks" start="1750.013" dur="0.935"> CILA ISSHT E LART </text>
<text sub="clublinks" start="1750.715" dur="1.234"> Divorci, </text>
<text sub="clublinks" start="1751.082" dur="2.202"> PA BURRI N </text>
<text sub="clublinks" start="1752.083" dur="1.801"> Shtëpitë, dhe </text>
<text sub="clublinks" start="1753.418" dur="0.833"> TE GJITHA GJERAT </text>
<text sub="clublinks" start="1754.018" dur="0.734"> QAT JAN </text>
<text sub="clublinks" start="1754.385" dur="1.601"> Ç ISSHTJE TMP RNDSISHME </text>
<text sub="clublinks" start="1754.885" dur="1.702"> QAT DUHET T BE JET </text>
<text sub="clublinks" start="1756.12" dur="2.102"> TRAJTUAR. </text>
<text sub="clublinks" start="1756.721" dur="3.203"> >> A BENI DAKord </text>
<text sub="clublinks" start="1758.356" dur="2.002"> ME CFARE </text>
<text sub="clublinks" start="1760.058" dur="1.033"> ANTONI VETEM </text>
<text sub="clublinks" start="1760.491" dur="2.602"> Tha? </text>
<text sub="clublinks" start="1761.225" dur="2.536"> >> ANTONI, Unë </text>
<text sub="clublinks" start="1763.227" dur="1.501"> DUA T S THOT </text>
<text sub="clublinks" start="1763.895" dur="1.501"> G HZUAR </text>
<text sub="clublinks" start="1764.862" dur="1.501"> DITA E PAVARESISE </text>
<text sub="clublinks" start="1765.53" dur="1.501"> TE GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="1766.497" dur="0.935"> AMERIKANE QENDRORE </text>
<text sub="clublinks" start="1767.165" dur="1.267"> VENDET </text>
<text sub="clublinks" start="1767.565" dur="4.537"> JAM I SIGURT TI JENI </text>
<text sub="clublinks" start="1768.566" dur="4.271"> KUJDESI PR AJO. </text>
<text sub="clublinks" start="1772.236" dur="4.404"> Unë plotësisht </text>
<text sub="clublinks" start="1772.971" dur="6.839"> NUK BIE DAKORT. UNE KAM </text>
<text sub="clublinks" start="1776.774" dur="3.47"> NUK E KA KETE </text>
<text sub="clublinks" start="1779.944" dur="0.734"> EKSPERIENCA E </text>
<text sub="clublinks" start="1780.377" dur="0.868"> RRITJA SI A </text>
<text sub="clublinks" start="1780.811" dur="1.068"> Gruaja e zezë që </text>
<text sub="clublinks" start="1781.379" dur="1"> ISSHT AL EDHE NJ. </text>
<text sub="clublinks" start="1782.012" dur="1.202"> EMIGRANT, A </text>
<text sub="clublinks" start="1782.513" dur="1.268"> MACHSUES, DHE </text>
<text sub="clublinks" start="1783.348" dur="1.033"> AVOKAT. Une </text>
<text sub="clublinks" start="1783.915" dur="1.534"> MOS SHIKON ÇFAR </text>
<text sub="clublinks" start="1784.515" dur="2.402"> E SHIKON. </text>
<text sub="clublinks" start="1785.583" dur="1.935"> Unë definitivisht </text>
<text sub="clublinks" start="1787.051" dur="1.034"> SHPRESA SE ÇFARAT </text>
<text sub="clublinks" start="1787.652" dur="1.301"> TI THOTE </text>
<text sub="clublinks" start="1788.219" dur="4.804"> DHE ÇFAR. TUAJ </text>
<text sub="clublinks" start="1789.087" dur="4.504"> T D DHATNAT TREGON </text>
<text sub="clublinks" start="1793.157" dur="1.001"> Kjo është duke punuar. </text>
<text sub="clublinks" start="1793.725" dur="0.834"> SISTEMI ISSHT </text>
<text sub="clublinks" start="1794.292" dur="2.402"> NUK PUNON </text>
<text sub="clublinks" start="1794.692" dur="2.569"> KU jam në </text>
<text sub="clublinks" start="1796.828" dur="1.134"> WASHINGTON DC. </text>
<text sub="clublinks" start="1797.395" dur="1.334"> NUK KA QEN </text>
<text sub="clublinks" start="1798.096" dur="0.967"> PUNE PER SHUME </text>
<text sub="clublinks" start="1798.863" dur="1.301"> VITET </text>
<text sub="clublinks" start="1799.196" dur="2.469"> SI IMIGRANT, </text>
<text sub="clublinks" start="1800.298" dur="4.27"> Unë kam parë në </text>
<text sub="clublinks" start="1801.799" dur="3.771"> VENDI YN, </text>
<text sub="clublinks" start="1804.702" dur="2.002"> I PARI ÇFAR </text>
<text sub="clublinks" start="1805.703" dur="2.502"> LSHT NUK DO T </text>
<text sub="clublinks" start="1806.838" dur="2.435"> L MONI N IN A </text>
<text sub="clublinks" start="1808.339" dur="1.902"> KLUBI SHOQROR </text>
<text sub="clublinks" start="1809.407" dur="3.002"> SEPSE E JUAJ </text>
<text sub="clublinks" start="1810.375" dur="2.602"> HISTORIKU. NË </text>
<text sub="clublinks" start="1812.543" dur="0.801"> KJO VEND, NE </text>
<text sub="clublinks" start="1813.111" dur="0.734"> KENI </text>
<text sub="clublinks" start="1813.478" dur="0.933"> MUNDËSI PËR </text>
<text sub="clublinks" start="1813.978" dur="0.867"> Lëvizni </text>
<text sub="clublinks" start="1814.545" dur="2.436"> KLUBET SHOQRORE. </text>
<text sub="clublinks" start="1814.978" dur="2.304"> NUK VETEM </text>
<text sub="clublinks" start="1817.115" dur="0.634"> DUHET </text>
<text sub="clublinks" start="1817.415" dur="1.935"> PERFAQESIMI, </text>
<text sub="clublinks" start="1817.882" dur="3.169"> POR NE NEVOJED </text>
<text sub="clublinks" start="1819.484" dur="2.135"> NDRYSHIMI ADEKUAT. </text>
<text sub="clublinks" start="1821.185" dur="1.068"> KEMI NEVOJ PR M SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="1821.753" dur="1.734"> BESIMI NGA </text>
<text sub="clublinks" start="1822.387" dur="1.667"> NJERZIT QAT SHIKOJN </text>
<text sub="clublinks" start="1823.621" dur="2.702"> SI NA DHE </text>
<text sub="clublinks" start="1824.188" dur="3.704"> Tingëllojnë si ne. </text>
<text sub="clublinks" start="1826.457" dur="2.002"> P WHR T I THOT </text>
<text sub="clublinks" start="1828.026" dur="1.5"> JETA E ZEZE, </text>
<text sub="clublinks" start="1828.593" dur="1.768"> ATA NUK VETEM </text>
<text sub="clublinks" start="1829.66" dur="2.569"> Ç MSHTJE, POR ATA </text>
<text sub="clublinks" start="1830.495" dur="2.235"> Përshtatet në </text>
<text sub="clublinks" start="1832.363" dur="1.234"> KOMUNITETI LATINO </text>
<text sub="clublinks" start="1832.863" dur="1.402"> DHE N OTHER TJETR </text>
<text sub="clublinks" start="1833.731" dur="1.701"> BASHKSIT Q </text>
<text sub="clublinks" start="1834.399" dur="2.635"> JANE PJESE </text>
<text sub="clublinks" start="1835.566" dur="2.636"> MINORITETET A </text>
<text sub="clublinks" start="1837.168" dur="2.502"> LATINA, F KMIJ </text>
<text sub="clublinks" start="1838.336" dur="2.603"> TI JO, E DI </text>
<text sub="clublinks" start="1839.804" dur="1.568"> KAQ LATINO </text>
<text sub="clublinks" start="1841.072" dur="1.267"> ORGANIZATAT </text>
<text sub="clublinks" start="1841.506" dur="1.968"> ATA JANE </text>
<text sub="clublinks" start="1842.473" dur="1.468"> Duke thënë se ata janë </text>
<text sub="clublinks" start="1843.608" dur="1"> JO MBESHTETJE </text>
<text sub="clublinks" start="1844.075" dur="1.234"> JETA E ZI </text>
<text sub="clublinks" start="1844.742" dur="1.134"> L MNDA OSE ATA </text>
<text sub="clublinks" start="1845.443" dur="1.568"> BONI MBUPSHTETJEN E ZI </text>
<text sub="clublinks" start="1846.01" dur="5.705"> JETESSIT M </text>
<text sub="clublinks" start="1847.145" dur="5.238"> POR KU JANE </text>
<text sub="clublinks" start="1851.849" dur="1.101"> PO SHKONI DHE </text>
<text sub="clublinks" start="1852.516" dur="1.368"> SI JENI </text>
<text sub="clublinks" start="1853.083" dur="1.202"> RACIONALISHT </text>
<text sub="clublinks" start="1854.018" dur="0.934"> KLASIFIKIMI </text>
<text sub="clublinks" start="1854.418" dur="1.702"> NJEREOZIT? </text>
<text sub="clublinks" start="1855.086" dur="4.137"> GJITHA EDHE </text>
<text sub="clublinks" start="1856.254" dur="3.636"> BASHKSIA JON. </text>
<text sub="clublinks" start="1859.357" dur="1.668"> TI NUK JE </text>
<text sub="clublinks" start="1860.023" dur="2.47"> SHKUAR TE BISEDONI </text>
<text sub="clublinks" start="1861.159" dur="1.968"> PR GJRAT </text>
<text sub="clublinks" start="1862.627" dur="1.067"> QË TI KE </text>
<text sub="clublinks" start="1863.261" dur="0.834"> ASNJEHERE NDIHENI </text>
<text sub="clublinks" start="1863.828" dur="5.071"> PERSONALISHT. </text>
<text sub="clublinks" start="1864.228" dur="5.939"> UNË JAM NJË GRUA. </text>
<text sub="clublinks" start="1869.033" dur="2.937"> EMRI JUAJ, </text>
<text sub="clublinks" start="1870.301" dur="2.569"> MBRETRIA E BUKUR, </text>
<text sub="clublinks" start="1872.103" dur="2.769"> FALEMINDERIT. AJO </text>
<text sub="clublinks" start="1873.004" dur="2.635"> ISSHT S Dicka kështu </text>
<text sub="clublinks" start="1875.006" dur="3.67"> E RNDSISHME. </text>
<text sub="clublinks" start="1875.773" dur="3.97"> GJENERATA IME, </text>
<text sub="clublinks" start="1878.81" dur="1.701"> NE JEMI </text>
<text sub="clublinks" start="1879.877" dur="2.069"> SHPMANRNDARJA E KIST </text>
<text sub="clublinks" start="1880.645" dur="4.804"> NARRATIVE Brenda </text>
<text sub="clublinks" start="1882.08" dur="4.003"> Shtëpia jonë. </text>
<text sub="clublinks" start="1885.583" dur="1.301"> POR TANI KEMI </text>
<text sub="clublinks" start="1886.217" dur="1.601"> T BE JEN N </text>
<text sub="clublinks" start="1887.018" dur="2.869"> POZICIONI SI </text>
<text sub="clublinks" start="1887.952" dur="2.869"> JU, PERFAQESUAR </text>
<text sub="clublinks" start="1890.021" dur="5.571"> E REPUBLIKANIT </text>
<text sub="clublinks" start="1891.322" dur="4.871"> PARTIA. </text>
<text sub="clublinks" start="1895.726" dur="1.135"> E MADHE PER JU. </text>
<text sub="clublinks" start="1896.327" dur="1.367"> Unë jam i lumtur që ju jeni </text>
<text sub="clublinks" start="1896.994" dur="1.468"> N AB gjendje të bëjë atë. </text>
<text sub="clublinks" start="1897.828" dur="1.235"> Edhe ju duhet të keni </text>
<text sub="clublinks" start="1898.596" dur="1.134"> KUPTOJ AT </text>
<text sub="clublinks" start="1899.197" dur="2.034"> DISA NDONJE KURRE </text>
<text sub="clublinks" start="1899.864" dur="3.002"> E KISHTE MENYREN </text>
<text sub="clublinks" start="1901.365" dur="2.102"> JU E BËTË. Ne thjesht </text>
<text sub="clublinks" start="1903" dur="1.034"> NUK E KAM. </text>
<text sub="clublinks" start="1903.601" dur="1"> Sshtë në rregull </text>
<text sub="clublinks" start="1904.168" dur="0.8"> Ne thjesht nuk e bëmë </text>
<text sub="clublinks" start="1904.735" dur="1.102"> E KENI. </text>
<text sub="clublinks" start="1905.102" dur="1.168"> Ne duhet të kemi </text>
<text sub="clublinks" start="1905.97" dur="0.9"> BURIMI DHE </text>
<text sub="clublinks" start="1906.404" dur="1.534"> SIMPATIA KUR NE </text>
<text sub="clublinks" start="1907.004" dur="4.237"> BISEDONI PER KETO </text>
<text sub="clublinks" start="1908.072" dur="3.804"> Ç ISSHTJET. </text>
<text sub="clublinks" start="1911.375" dur="3.87"> >> NESE MUND </text>
<text sub="clublinks" start="1912.009" dur="3.503"> PPRGJIGJENI PR T </text>
<text sub="clublinks" start="1915.379" dur="4.404"> - </text>
<text sub="clublinks" start="1915.646" dur="4.971"> >> MIR. </text>
<text sub="clublinks" start="1919.917" dur="1.301"> >> Unë nuk jam i sigurt </text>
<text sub="clublinks" start="1920.751" dur="1.802"> ÇFAR KUPTONI </text>
<text sub="clublinks" start="1921.352" dur="2.636"> TE LUANIT </text>
<text sub="clublinks" start="1922.687" dur="3.169"> KUR E THONI </text>
<text sub="clublinks" start="1924.122" dur="2.035"> GJAT QE JU JU </text>
<text sub="clublinks" start="1925.99" dur="1.301"> KENI </text>
<text sub="clublinks" start="1926.29" dur="1.568"> Unë erdha nga një </text>
<text sub="clublinks" start="1927.425" dur="0.734"> PRIND I VETËM </text>
<text sub="clublinks" start="1927.992" dur="1.668"> SHTPI </text>
<text sub="clublinks" start="1928.292" dur="7.708"> Jam rritur ne nje </text>
<text sub="clublinks" start="1929.794" dur="6.839"> TË </text>
<text sub="clublinks" start="1936.134" dur="0.9"> BASHKITSIT IN N </text>
<text sub="clublinks" start="1936.767" dur="1.401"> KALIFORNIA </text>
<text sub="clublinks" start="1937.167" dur="2.469"> VINI NGA A </text>
<text sub="clublinks" start="1938.302" dur="1.735"> DEMOKRATIK </text>
<text sub="clublinks" start="1939.77" dur="3.57"> BASHKSIA. </text>
<text sub="clublinks" start="1940.17" dur="3.637"> NENA IME ISHTE A </text>
<text sub="clublinks" start="1943.474" dur="0.734"> EMIGRANT QE </text>
<text sub="clublinks" start="1943.941" dur="0.801"> Erdhi te </text>
<text sub="clublinks" start="1944.341" dur="0.802"> VENDI TE SHIKON </text>
<text sub="clublinks" start="1944.876" dur="3.936"> PËR PUNË. </text>
<text sub="clublinks" start="1945.276" dur="4.104"> AJO KA QENE </text>
<text sub="clublinks" start="1948.946" dur="0.768"> KETU PER 35 </text>
<text sub="clublinks" start="1949.514" dur="0.634"> VITET </text>
<text sub="clublinks" start="1949.847" dur="1.001"> AJO SHT PUN </text>
<text sub="clublinks" start="1950.281" dur="1.168"> NDRYSHIMI I NATIGHS N </text>
<text sub="clublinks" start="1950.982" dur="0.801"> V PNI USHQIMIN N THE </text>
<text sub="clublinks" start="1951.582" dur="0.967"> TABELA </text>
<text sub="clublinks" start="1951.916" dur="1.234"> Bëj falje nëse jam </text>
<text sub="clublinks" start="1952.683" dur="1.335"> BADR TH GJ TH Q </text>
<text sub="clublinks" start="1953.284" dur="1.135"> VINI NGA A </text>
<text sub="clublinks" start="1954.152" dur="0.667"> PRIVILEGUAR </text>
<text sub="clublinks" start="1954.552" dur="0.634"> HISTORIKU. </text>
<text sub="clublinks" start="1954.953" dur="0.7"> NUK BËJ. </text>
<text sub="clublinks" start="1955.32" dur="1"> Ne thjesht besojmë </text>
<text sub="clublinks" start="1955.787" dur="1.867"> N IN PUN TARD VARDSHTIR. </text>
<text sub="clublinks" start="1956.454" dur="3.469"> >> PUNA E VEPRSHME POR </text>
<text sub="clublinks" start="1957.788" dur="7.274"> N A SISTEM - </text>
<text sub="clublinks" start="1960.057" dur="5.272"> >> Bisedë </text>
<text sub="clublinks" start="1965.196" dur="2.302"> - </text>
<text sub="clublinks" start="1965.463" dur="2.736"> >> REALISHT SHPEJT, </text>
<text sub="clublinks" start="1967.632" dur="1.133"> QAT KA PUNUAR </text>
<text sub="clublinks" start="1968.332" dur="1.768"> PER JU KU </text>
<text sub="clublinks" start="1968.899" dur="1.768"> JU JENI AT, </text>
<text sub="clublinks" start="1970.234" dur="1.902"> KJO ESHTE E MIRE. </text>
<text sub="clublinks" start="1970.801" dur="2.769"> JU BENI A </text>
<text sub="clublinks" start="1972.27" dur="1.968"> Diferenca. </text>
<text sub="clublinks" start="1973.704" dur="1.868"> NUK KUPTOJ </text>
<text sub="clublinks" start="1974.372" dur="6.339"> THONI SE JENI </text>
<text sub="clublinks" start="1975.706" dur="5.406"> PRIVILEGUAR. </text>
<text sub="clublinks" start="1980.845" dur="0.734"> POR PA PA </text>
<text sub="clublinks" start="1981.245" dur="1.501"> SIMPATIA, MUND </text>
<text sub="clublinks" start="1981.712" dur="1.401"> Ne duhet të punojmë </text>
<text sub="clublinks" start="1982.88" dur="1.434"> NË KËTË. </text>
<text sub="clublinks" start="1983.247" dur="2.235"> >> E MENDOJ ÇFAR </text>
<text sub="clublinks" start="1984.448" dur="1.702"> ISSHT I E RORTNDSISHME SHT </text>
<text sub="clublinks" start="1985.616" dur="1.535"> T HA KENI KIST </text>
<text sub="clublinks" start="1986.284" dur="1.734"> DISKUTIMI DHE </text>
<text sub="clublinks" start="1987.285" dur="1.467"> FIGURONI SI </text>
<text sub="clublinks" start="1988.152" dur="1.101"> T TO LEHTSONI PARA. </text>
<text sub="clublinks" start="1988.886" dur="1.134"> FALEMINDERIT SHUME </text>
<text sub="clublinks" start="1989.386" dur="3.037"> SHUMCH P TOR T ALL GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="1990.154" dur="3.97"> TRE TY JU PER </text>
<text sub="clublinks" start="1992.557" dur="1.968"> Duke u bashkuar me këtë </text>
<text sub="clublinks" start="1994.258" dur="1.234"> DISKUTIM. </text>
<text sub="clublinks" start="1994.658" dur="3.504"> FALEMINDERIT SO </text>
<text sub="clublinks" start="1995.626" dur="3.136"> SHUMË. </text>
<text sub="clublinks" start="1998.296" dur="0.867"> >>> SHENONI TUAJ </text>
<text sub="clublinks" start="1998.896" dur="0.667"> KALENDART. </text>
<text sub="clublinks" start="1999.296" dur="0.734"> KETE VIT, </text>
<text sub="clublinks" start="1999.697" dur="0.734"> VOTIMI DO T BE JET </text>
<text sub="clublinks" start="2000.164" dur="0.734"> NDRYSHME. </text>
<text sub="clublinks" start="2000.564" dur="1.068"> KETU WHSHTAT ÇFAR JU JENI </text>
<text sub="clublinks" start="2001.031" dur="1.769"> DUHET T K DI </text>
<text sub="clublinks" start="2001.766" dur="3.704"> RRETH SI JU </text>
<text sub="clublinks" start="2002.934" dur="3.169"> MUND T V VOTONI. </text>
<text sub="clublinks" start="2005.603" dur="1.301"> >>> MENYRA E VETME </text>
<text sub="clublinks" start="2006.236" dur="1.635"> NE JEMI DUKE SHKUAR TEK </text>
<text sub="clublinks" start="2007.038" dur="1.801"> HUMBNI KIST </text>
<text sub="clublinks" start="2008.005" dur="1.401"> ZGJEDHJA ATSHT TH ATA </text>
<text sub="clublinks" start="2008.973" dur="1.167"> ZGJEDHJA SHT </text>
<text sub="clublinks" start="2009.54" dur="1.368"> I SHKURTUAR. </text>
<text sub="clublinks" start="2010.274" dur="4.237"> MOS HARRONI SE. </text>
<text sub="clublinks" start="2011.042" dur="4.037"> >> VENDI YNE </text>
<text sub="clublinks" start="2014.645" dur="0.935"> Po qan </text>
<text sub="clublinks" start="2015.213" dur="1.601"> P FORR UDHHEQJE </text>
<text sub="clublinks" start="2015.713" dur="2.769"> WIDGET QAT MUND </text>
<text sub="clublinks" start="2016.948" dur="2.101"> NA BASHKOJNE. </text>
<text sub="clublinks" start="2018.616" dur="0.9"> >> NESE JU </text>
<text sub="clublinks" start="2019.183" dur="0.767"> S'KA SHKURTUAR </text>
<text sub="clublinks" start="2019.65" dur="0.934"> Prapë, KJO </text>
<text sub="clublinks" start="2020.084" dur="1"> VITI ANSHT AN NJ AN </text>
<text sub="clublinks" start="2020.717" dur="0.968"> VITI I ZGJEDHJES </text>
<text sub="clublinks" start="2021.218" dur="1.034"> N ON 3 NOVNTOR, </text>
<text sub="clublinks" start="2021.819" dur="0.867"> NE DO TË JEMI </text>
<text sub="clublinks" start="2022.386" dur="4.438"> ZGJEDHJA JO </text>
<text sub="clublinks" start="2022.819" dur="4.472"> VETEM TJETRI </text>
<text sub="clublinks" start="2026.958" dur="0.767"> PRESIDENTI, POR </text>
<text sub="clublinks" start="2027.425" dur="0.801"> SENATORT DHE </text>
<text sub="clublinks" start="2027.859" dur="0.867"> P RERFAQENTSUESIT. </text>
<text sub="clublinks" start="2028.359" dur="0.834"> Në mënyrë që të marrë </text>
<text sub="clublinks" start="2028.86" dur="1"> PJESA, DUHET </text>
<text sub="clublinks" start="2029.327" dur="1.2"> PER TE VOTUAR . NË </text>
<text sub="clublinks" start="2029.994" dur="1.634"> URDHR PR TAT, </text>
<text sub="clublinks" start="2030.661" dur="4.671"> DUHET T </text>
<text sub="clublinks" start="2031.762" dur="4.171"> Regjistrohuni </text>
<text sub="clublinks" start="2035.466" dur="0.934"> MORE SHUM SE 150 </text>
<text sub="clublinks" start="2036.067" dur="0.801"> MILION NJEREZ </text>
<text sub="clublinks" start="2036.534" dur="1.401"> JANE TE REGJISTRUARA </text>
<text sub="clublinks" start="2037.001" dur="4.204"> T TO VOTONI N THE </text>
<text sub="clublinks" start="2038.069" dur="3.97"> NESE JENI </text>
<text sub="clublinks" start="2041.339" dur="1.3"> ASNJ ONE NGA ATA, </text>
<text sub="clublinks" start="2042.173" dur="0.933"> Akoma keni </text>
<text sub="clublinks" start="2042.773" dur="0.834"> FILLIMI I KOHS </text>
<text sub="clublinks" start="2043.24" dur="0.867"> T MO LEHT SHPEJT. </text>
<text sub="clublinks" start="2043.74" dur="1.502"> A KUALIFIKONI? </text>
<text sub="clublinks" start="2044.241" dur="1.602"> DUHET T BE JENI A </text>
<text sub="clublinks" start="2045.376" dur="1.034"> SHTETARI SH.B.A. DHE </text>
<text sub="clublinks" start="2045.977" dur="0.834"> TE PAKTEN 18 </text>
<text sub="clublinks" start="2046.544" dur="0.867"> VJETAR. </text>
<text sub="clublinks" start="2046.944" dur="1.068"> N THE SHTETE, </text>
<text sub="clublinks" start="2047.544" dur="1.769"> MUND TA Regjistroheni </text>
<text sub="clublinks" start="2048.146" dur="5.037"> TE VOTOJ SI A </text>
<text sub="clublinks" start="2049.447" dur="4.17"> I VOGL SI GJAT </text>
<text sub="clublinks" start="2053.317" dur="0.734"> POR DIKU </text>
<text sub="clublinks" start="2053.75" dur="0.701"> VINI RRETH, </text>
<text sub="clublinks" start="2054.184" dur="1.102"> JU JENI 18. </text>
<text sub="clublinks" start="2054.585" dur="1.501"> Ju gjithashtu duhet të </text>
<text sub="clublinks" start="2055.419" dur="1.334"> JET NJ RES BANID N </text>
<text sub="clublinks" start="2056.22" dur="1.034"> SHTETI JUAJ </text>
<text sub="clublinks" start="2056.887" dur="1.535"> VOTIMI N. </text>
<text sub="clublinks" start="2057.388" dur="1.401"> SI BENI </text>
<text sub="clublinks" start="2058.556" dur="1.668"> REGJISTROHU? </text>
<text sub="clublinks" start="2058.923" dur="1.735"> ONLINE, PLOTSONI </text>
<text sub="clublinks" start="2060.358" dur="1.134"> KOMBTARI </text>
<text sub="clublinks" start="2060.791" dur="1.368"> Bordi </text>
<text sub="clublinks" start="2061.626" dur="1.4"> FORMULAR REGJISTRIMI </text>
<text sub="clublinks" start="2062.36" dur="1.234"> DHE Mashkull. </text>
<text sub="clublinks" start="2063.16" dur="1.768"> JU GJITHASHTU MUND TË </text>
<text sub="clublinks" start="2063.728" dur="3.302"> KRYETAR MBI </text>
<text sub="clublinks" start="2065.062" dur="2.569"> LOKALI JUAJ </text>
<text sub="clublinks" start="2067.164" dur="1.034"> ZYRA E ZGJEDHJEVE </text>
<text sub="clublinks" start="2067.765" dur="0.834"> SEPSE ID </text>
<text sub="clublinks" start="2068.332" dur="0.7"> DHE SHOQRORE </text>
<text sub="clublinks" start="2068.732" dur="0.601"> SIGURIA N </text>
<text sub="clublinks" start="2069.166" dur="0.734"> DOR </text>
<text sub="clublinks" start="2069.466" dur="0.835"> Jini të gatshëm për të </text>
<text sub="clublinks" start="2070.034" dur="0.6"> ZGJIDH TUAJ </text>
<text sub="clublinks" start="2070.434" dur="0.634"> PARTIA. </text>
<text sub="clublinks" start="2070.768" dur="1.101"> ISSHT A PFRCAKTUES </text>
<text sub="clublinks" start="2071.202" dur="1.068"> MOMENTI. </text>
<text sub="clublinks" start="2072.003" dur="0.7"> DEMOKRATT, </text>
<text sub="clublinks" start="2072.403" dur="0.9"> REPUBLIKANT. </text>
<text sub="clublinks" start="2072.837" dur="1.467"> MUND T G SHKENI ME </text>
<text sub="clublinks" start="2073.437" dur="5.605"> NJ OP OPSION TJETR. </text>
<text sub="clublinks" start="2074.438" dur="5.038"> ASNJE PARTI </text>
<text sub="clublinks" start="2079.176" dur="0.7"> AFILIIMI. </text>
<text sub="clublinks" start="2079.609" dur="0.701"> MUND T BE JENI </text>
<text sub="clublinks" start="2080.01" dur="0.801"> I PAVARUR. </text>
<text sub="clublinks" start="2080.444" dur="0.767"> N TH ATA FOTO NJ </text>
<text sub="clublinks" start="2080.944" dur="1.502"> ANEZE, ATA </text>
<text sub="clublinks" start="2081.345" dur="2.269"> NUK DO T NNJOHET </text>
<text sub="clublinks" start="2082.58" dur="1.601"> DUHET T V VOTONI PR </text>
<text sub="clublinks" start="2083.748" dur="1"> NJ C KANDIDAT N IN </text>
<text sub="clublinks" start="2084.315" dur="1.034"> ATA PARTI DHE </text>
<text sub="clublinks" start="2084.882" dur="0.834"> GJENERALI </text>
<text sub="clublinks" start="2085.483" dur="1.234"> ZGJEDHJET </text>
<text sub="clublinks" start="2085.85" dur="4.57"> MUND T CH NDRYSHONI </text>
<text sub="clublinks" start="2086.851" dur="4.204"> MENDJA JUAJ. </text>
<text sub="clublinks" start="2090.554" dur="1.001"> KJO MSHT M M SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="2091.188" dur="0.734"> PRIMARIT DHE </text>
<text sub="clublinks" start="2091.689" dur="0.734"> SHKAQET </text>
<text sub="clublinks" start="2092.056" dur="0.634"> NJE PREMISE PAS PASA </text>
<text sub="clublinks" start="2092.556" dur="0.567"> SH.B.A. </text>
<text sub="clublinks" start="2092.823" dur="0.768"> REGJISTRIMI </text>
<text sub="clublinks" start="2093.257" dur="3.904"> AFATET SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="2093.724" dur="4.104"> NGA SHTETET, SO - </text>
<text sub="clublinks" start="2097.295" dur="0.934"> TE SHKOJME </text>
<text sub="clublinks" start="2097.962" dur="1.267"> Diçka. </text>
<text sub="clublinks" start="2098.362" dur="1.434"> NESE KENI </text>
<text sub="clublinks" start="2099.363" dur="1.601"> Regjistruar në </text>
<text sub="clublinks" start="2099.93" dur="2.803"> E KALUARA POR JU </text>
<text sub="clublinks" start="2101.098" dur="2.202"> L MVIZET N TO TJETR </text>
<text sub="clublinks" start="2102.867" dur="1.734"> SHTETI APO NDRYSHUAR </text>
<text sub="clublinks" start="2103.434" dur="3.036"> EMRI JUAJ, ATA </text>
<text sub="clublinks" start="2104.735" dur="2.402"> Do të thotë se ju duhet </text>
<text sub="clublinks" start="2106.604" dur="0.967"> TA azhurnoni </text>
<text sub="clublinks" start="2107.271" dur="0.767"> INFORMACION </text>
<text sub="clublinks" start="2107.705" dur="0.934"> SEPSE JU JENI </text>
<text sub="clublinks" start="2108.172" dur="1.001"> NJE QYTETAR SH.B.A. </text>
<text sub="clublinks" start="2108.772" dur="1.201"> JETONI NGA </text>
<text sub="clublinks" start="2109.306" dur="1.369"> SHTETI OSE PJESA E </text>
<text sub="clublinks" start="2110.107" dur="1.035"> Forcat e armatosura </text>
<text sub="clublinks" start="2110.808" dur="0.834"> STATUAR N </text>
<text sub="clublinks" start="2111.275" dur="0.834"> Një vend tjetër, </text>
<text sub="clublinks" start="2111.776" dur="0.767"> SIGUROHU </text>
<text sub="clublinks" start="2112.243" dur="0.701"> JU JENI </text>
<text sub="clublinks" start="2112.677" dur="0.734"> I REGJISTRUAR </text>
<text sub="clublinks" start="2113.077" dur="1.501"> SEPSE TI MUNDESH </text>
<text sub="clublinks" start="2113.544" dur="2.902"> VOTONI ME NJ AN </text>
<text sub="clublinks" start="2114.712" dur="2.302"> VOTIMI I ABSENTEE. </text>
<text sub="clublinks" start="2116.58" dur="0.868"> SHKO TE KJO </text>
<text sub="clublinks" start="2117.148" dur="0.767"> Uebfaqe, Mbush </text>
<text sub="clublinks" start="2117.581" dur="1.201"> JASHTOR STORMIT, </text>
<text sub="clublinks" start="2118.049" dur="1.467"> DHE JENI MIR </text>
<text sub="clublinks" start="2118.916" dur="1.234"> TE SHKOJNE. </text>
<text sub="clublinks" start="2119.65" dur="1.001"> PERFUNDIMTARISHT, NESE JU </text>
<text sub="clublinks" start="2120.283" dur="1.202"> Regjistruar në </text>
<text sub="clublinks" start="2120.785" dur="4.604"> E KALUARA POR JU </text>
<text sub="clublinks" start="2121.619" dur="4.637"> DUA T M BAKENI SIGURT </text>
<text sub="clublinks" start="2125.623" dur="1.134"> Çdo gjë është në </text>
<text sub="clublinks" start="2126.39" dur="0.734"> Rendit, duke kontrolluar </text>
<text sub="clublinks" start="2126.89" dur="1.368"> ESHTE E LEHTE. </text>
<text sub="clublinks" start="2127.257" dur="1.335"> KJU WHSHT KU </text>
<text sub="clublinks" start="2128.392" dur="0.734"> JU SHKONI. </text>
<text sub="clublinks" start="2128.725" dur="1.902"> DITA E ZGJEDHJEVE SHT </text>
<text sub="clublinks" start="2129.26" dur="1.968"> N ON 3 NOVNTOR. </text>
<text sub="clublinks" start="2130.761" dur="1.501"> KETE VITI </text>
<text sub="clublinks" start="2131.362" dur="1.267"> GJAT A </text>
<text sub="clublinks" start="2132.396" dur="1.134"> BOTËROR </text>
<text sub="clublinks" start="2132.763" dur="1.368"> PANDEMI. </text>
<text sub="clublinks" start="2133.664" dur="1.434"> Lëviz këtë për të </text>
<text sub="clublinks" start="2134.265" dur="2.502"> THUA, GJAT DO T </text>
<text sub="clublinks" start="2135.232" dur="2.202"> TE JESH I NDRYSHEM. </text>
<text sub="clublinks" start="2136.901" dur="1.034"> DO T BE KENI </text>
<text sub="clublinks" start="2137.567" dur="0.935"> VOTIM ME PAK </text>
<text sub="clublinks" start="2138.069" dur="0.967"> QENDRAT DHE T ALL GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="2138.636" dur="1.101"> VOTIMI JON B NGA </text>
<text sub="clublinks" start="2139.17" dur="1.134"> Mashkull, Dicka </text>
<text sub="clublinks" start="2139.871" dur="0.9"> KJO ISSHT Tashmë </text>
<text sub="clublinks" start="2140.437" dur="0.767"> SHKAKTIMI I A </text>
<text sub="clublinks" start="2140.904" dur="0.801"> KONTROLLIMI. </text>
<text sub="clublinks" start="2141.338" dur="1.568"> SI VOTONI </text>
<text sub="clublinks" start="2141.838" dur="1.769"> DERI NE JU. </text>
<text sub="clublinks" start="2143.04" dur="1.268"> Mos e pëlqeni një zgjedhje </text>
<text sub="clublinks" start="2143.74" dur="0.869"> PER KUSH VOTONI </text>
<text sub="clublinks" start="2144.442" dur="1.1"> PER </text>
<text sub="clublinks" start="2144.742" dur="1.368"> NESE VIZITONI - </text>
<text sub="clublinks" start="2145.675" dur="1.235"> TE VENDOSI TE </text>
<text sub="clublinks" start="2146.243" dur="1.234"> KAP NJ A VOTIM </text>
<text sub="clublinks" start="2147.044" dur="1.101"> NGA AFARI, Merrni </text>
<text sub="clublinks" start="2147.611" dur="1.468"> Në mendje se ajo </text>
<text sub="clublinks" start="2148.278" dur="1.368"> Merr më shumë kohë. </text>
<text sub="clublinks" start="2149.213" dur="2.402"> NË QOFTË SE JU JENI </text>
<text sub="clublinks" start="2149.78" dur="6.841"> KET T VET T VOTOJN, </text>
<text sub="clublinks" start="2152.216" dur="4.405"> Regjistrohuni </text>
<text sub="clublinks" start="2158.155" dur="4.137"> >>> FALEMINDERIT </text>
<text sub="clublinks" start="2159.824" dur="3.169"> PER TE SHIKUAR </text>
<text sub="clublinks" start="2162.426" dur="1.601"> VENDIM 2020 </text>
<text sub="clublinks" start="2163.127" dur="2.035"> JAM JULIO. </text>
<text sub="clublinks" start="2164.161" dur="3.103"> KENI NJE TE MADHE </text>
<text sub="clublinks" start="2165.296" dur="2.535"> Natën. </text>
<text sub="clublinks" start="2167.398" dur="1.034"> >>> Ç ISSHTJET </text>
<text sub="clublinks" start="2167.965" dur="1.167"> QAT JAN DR SHOFER </text>
<text sub="clublinks" start="2168.566" dur="1.334"> MUND T V VOTOJ DREJT </text>
<text sub="clublinks" start="2169.266" dur="1.802"> TANI JAN T TATIMET, </text>
<text sub="clublinks" start="2170.034" dur="3.269"> KOSTO JETESE, </text>
<text sub="clublinks" start="2171.202" dur="2.702"> DHE EMIGRIMI. </text>
<text sub="clublinks" start="2173.437" dur="1.301"> >> E Tërë </text>
<text sub="clublinks" start="2174.071" dur="1.902"> ZGJEDHJA NAVAJO </text>
<text sub="clublinks" start="2174.872" dur="1.568"> CIKLI POLITIK </text>
<text sub="clublinks" start="2176.107" dur="0.767"> ASSHT MBLEDHUR </text>
<text sub="clublinks" start="2176.574" dur="6.105"> ÇDO ÇSHTJE. </text>
<text sub="clublinks" start="2177.008" dur="6.372"> >> Unë jam duke votuar. </text>
<text sub="clublinks" start="2182.813" dur="1.334"> >> KUSH PO SHKON </text>
<text sub="clublinks" start="2183.514" dur="1.268"> TE NDIHMONI TE MERRNI </text>
<text sub="clublinks" start="2184.281" dur="0.835"> JASHT </text>
<text sub="clublinks" start="2184.915" dur="1.234"> AKTUALE </text>
<text sub="clublinks" start="2185.249" dur="1.468"> SITUATA JEMI </text>
<text sub="clublinks" start="2186.283" dur="0.801"> N W </text>
<text sub="clublinks" start="2186.851" dur="0.7"> PANDEMI? </text>
<text sub="clublinks" start="2187.218" dur="0.734"> >> AKTUALI </text>
<text sub="clublinks" start="2187.685" dur="1.067"> PRESIDENTI. </text>
<text sub="clublinks" start="2188.085" dur="2.068"> THEMELISHT KA </text>
<text sub="clublinks" start="2188.886" dur="1.935"> KRIJUAR MORE SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="2190.287" dur="1.401"> NDARJE. </text>
<text sub="clublinks" start="2190.955" dur="1.567"> >> E MENDOJ </text>
<text sub="clublinks" start="2191.822" dur="5.705"> EKONOMIA ASHT A E MADHE </text>
<text sub="clublinks" start="2192.656" dur="5.539"> NJE PER MUA. </text>
<text sub="clublinks" start="2197.661" dur="0.935"> NJERZIT KAN L HUMBUR </text>
<text sub="clublinks" start="2198.329" dur="0.667"> GJITHÇKA </text>
<text sub="clublinks" start="2198.729" dur="0.701"> PËR ARSYE TË </text>
<text sub="clublinks" start="2199.13" dur="0.7"> KORONAVIRUS. </text>
<text sub="clublinks" start="2199.563" dur="0.701"> NDJEN PIKA </text>
<text sub="clublinks" start="2199.964" dur="1.134"> Kjo është me të vërtetë </text>
<text sub="clublinks" start="2200.398" dur="2.001"> E RNDSISHME PR </text>
<text sub="clublinks" start="2201.232" dur="4.203"> KËRCEJ PRAPA. </text>
<text sub="clublinks" start="2202.533" dur="3.504"> >> KANDIDATI </text>
<text sub="clublinks" start="2205.569" dur="2.903"> KUSH LUFTON </text>
<text sub="clublinks" start="2206.17" dur="2.969"> VOTIMI LATINO. </text>
<text sub="clublinks" start="2208.606" dur="1.134"> Unë jam duke votuar për </text>
<text sub="clublinks" start="2209.272" dur="2.069"> Oferta për shkak të Tij </text>
<text sub="clublinks" start="2209.873" dur="2.035"> NUK TRSHT TRUMP. </text>
<text sub="clublinks" start="2211.475" dur="1.001"> >> NE KETE </text>
<text sub="clublinks" start="2212.042" dur="2.936"> ZGJEDHJA JAM </text>
<text sub="clublinks" start="2212.61" dur="2.602"> VOTIMI P TRR TRUMP </text>
<text sub="clublinks" start="2215.112" dur="0.467"> . </text>
<text sub="clublinks" start="2215.345" dur="1.101"> >> BIDEN. </text>
<text sub="clublinks" start="2215.712" dur="1.135"> >> ISSHT A NJ A E VDEKUR </text>
<text sub="clublinks" start="2216.58" dur="1.168"> Zgjimi. </text>
<text sub="clublinks" start="2216.98" dur="2.403"> JO TE GJITHA LATINOS </text>
<text sub="clublinks" start="2217.882" dur="1.802"> JANE BERE </text>
<text sub="clublinks" start="2219.517" dur="1.968"> NJEJT. </text>
<text sub="clublinks" start="2219.817" dur="2.235"> JO TE GJITHA LATINOS </text>
<text sub="clublinks" start="2221.619" dur="0.834"> BESO N IN </text>
<text sub="clublinks" start="2222.186" dur="0.734"> E NJEJTA GJE. </text>
<text sub="clublinks" start="2222.586" dur="1.001"> JO TE GJITHA LATINOS </text>
<text sub="clublinks" start="2223.053" dur="4.271"> JAN GRO GRUPUAR N </text>
<text sub="clublinks" start="2223.72" dur="5.773"> E njëjta grup. </text>
<text sub="clublinks" start="2227.458" dur="2.369"> >>> Unë jam ALISON </text>
<text sub="clublinks" start="2229.627" dur="0.734"> MORRIS. </text>
<text sub="clublinks" start="2229.96" dur="1.234"> JU PO SHIKONI </text>
<text sub="clublinks" start="2230.494" dur="1.902"> LAJME NBC TANI. </text>
<text sub="clublinks" start="2231.328" dur="2.769"> LE T SHKOJM TO N TO NBC </text>
<text sub="clublinks" start="2232.53" dur="2.034"> LAJME </text>
<text sub="clublinks" start="2234.231" dur="0.7"> KORRESPONENTI, </text>
<text sub="clublinks" start="2234.698" dur="1.835"> VAJZA IME, </text>
<text sub="clublinks" start="2235.065" dur="3.237"> SHITJET E SAVANNAH </text>
<text sub="clublinks" start="2236.734" dur="3.002"> ISSHT M B E MIR TO T TO MERRNI </text>
<text sub="clublinks" start="2238.436" dur="1.767"> E FUNDIT </text>
<text sub="clublinks" start="2239.87" dur="0.801"> HEADLINES NGA </text>
<text sub="clublinks" start="2240.337" dur="0.4"> NBCNEWS.COM POR </text>
<text sub="clublinks" start="2240.837" dur="0.935"> Unë nuk e kam parë </text>
<text sub="clublinks" start="2241.304" dur="1.669"> JU NE JAVE. </text>
<text sub="clublinks" start="2241.906" dur="3.97"> Unë kam gabuar </text>
<text sub="clublinks" start="2243.107" dur="3.336"> JU </text>
<text sub="clublinks" start="2246.01" dur="1"> >> Gazetari: Unë </text>
<text sub="clublinks" start="2246.577" dur="0.734"> JU KANE PAGUAR, </text>
<text sub="clublinks" start="2247.144" dur="0.801"> Gjithashtu </text>
<text sub="clublinks" start="2247.444" dur="0.801"> ME MUNGON SHUME </text>
<text sub="clublinks" start="2248.078" dur="0.934"> SHUMË. </text>
<text sub="clublinks" start="2248.379" dur="1.034"> GAPZUAR T BE KTHEHEMI </text>
<text sub="clublinks" start="2249.146" dur="1.034"> ME TY. </text>
<text sub="clublinks" start="2249.546" dur="0.968"> ISHTE I MADH </text>
<text sub="clublinks" start="2250.314" dur="1.101"> PUSHIMI </text>
<text sub="clublinks" start="2250.647" dur="1.402"> Unë jam aq i lumtur për të </text>
<text sub="clublinks" start="2251.548" dur="1.335"> QENI KERETU, ALISON. </text>
<text sub="clublinks" start="2252.182" dur="0.968"> LE T KALOJM R DREJT </text>
<text sub="clublinks" start="2253.017" dur="0.6"> NË. </text>
<text sub="clublinks" start="2253.284" dur="0.734"> QYTETI I </text>
<text sub="clublinks" start="2253.751" dur="0.734"> Louisville, </text>
<text sub="clublinks" start="2254.151" dur="0.701"> KENTUCKY KA </text>
<text sub="clublinks" start="2254.618" dur="0.668"> ARRITET A </text>
<text sub="clublinks" start="2254.985" dur="0.634"> MULTIMILLION </text>
<text sub="clublinks" start="2255.419" dur="0.967"> DOLLAR </text>
<text sub="clublinks" start="2255.753" dur="2.936"> ZGJIDHJA ME </text>
<text sub="clublinks" start="2256.52" dur="2.736"> FAMILJA E </text>
<text sub="clublinks" start="2258.823" dur="1.033"> BREONNA Taylor. </text>
<text sub="clublinks" start="2259.39" dur="1.034"> Taylor u qëllua </text>
<text sub="clublinks" start="2259.99" dur="1.001"> DHE VRASET AT </text>
<text sub="clublinks" start="2260.558" dur="1.033"> SHT HPIA E SAJ GJAT </text>
<text sub="clublinks" start="2261.125" dur="1.034"> NJE DROG POLICI </text>
<text sub="clublinks" start="2261.725" dur="5.706"> Vlerësoni vetëm MBI </text>
<text sub="clublinks" start="2262.293" dur="5.805"> GJASHT MUAJ PARA. </text>
<text sub="clublinks" start="2267.565" dur="0.967"> >>> DERI N </text>
<text sub="clublinks" start="2268.232" dur="0.867"> BREGJETI I GULFIT, </text>
<text sub="clublinks" start="2268.665" dur="0.867"> E CILA BRSHT BR PRON BR </text>
<text sub="clublinks" start="2269.232" dur="0.634"> PER URGANISHT </text>
<text sub="clublinks" start="2269.666" dur="0.734"> SHUMY </text>
<text sub="clublinks" start="2270" dur="0.834"> STORMI SHT </text>
<text sub="clublinks" start="2270.534" dur="0.734"> PARASHIKUAR T </text>
<text sub="clublinks" start="2270.967" dur="0.768"> B MNI TOKN </text>
<text sub="clublinks" start="2271.401" dur="0.834"> NESORR TAR HERSHM </text>
<text sub="clublinks" start="2271.868" dur="0.801"> Pranë MISSISSIPPI </text>
<text sub="clublinks" start="2272.369" dur="0.701"> DHE ALABAMA. </text>
<text sub="clublinks" start="2272.803" dur="0.734"> Të paktën 36 </text>
<text sub="clublinks" start="2273.203" dur="0.968"> NJERZIT JAN DE T DE VDEKUR </text>
<text sub="clublinks" start="2273.67" dur="0.934"> SI PER WESTNDIM </text>
<text sub="clublinks" start="2274.304" dur="0.634"> VAZHDON TE </text>
<text sub="clublinks" start="2274.738" dur="0.934"> BETEJE </text>
<text sub="clublinks" start="2275.072" dur="2.369"> UJTRAT E EGRA. </text>
<text sub="clublinks" start="2275.806" dur="2.536"> KETU ESHTE HUMBJA </text>
<text sub="clublinks" start="2277.575" dur="2.435"> KRYETARI I ANGELES </text>
<text sub="clublinks" start="2278.476" dur="2.235"> SOT </text>
<text sub="clublinks" start="2280.144" dur="1.834"> >> Unë KAM GJITHMON </text>
<text sub="clublinks" start="2280.844" dur="1.568"> Tha, NESE JU </text>
<text sub="clublinks" start="2282.112" dur="0.767"> MOS BESONI </text>
<text sub="clublinks" start="2282.545" dur="0.868"> NDRYSHIMI KLIMATIK </text>
<text sub="clublinks" start="2283.013" dur="0.967"> EKZISTIMET, Bisedoni me </text>
<text sub="clublinks" start="2283.547" dur="1.034"> NJ. Zjarrfikës </text>
<text sub="clublinks" start="2284.114" dur="1.535"> KUSH ISHTE JASHT </text>
<text sub="clublinks" start="2284.715" dur="3.203"> KETU N THE </text>
<text sub="clublinks" start="2285.783" dur="4.37"> LINJAT </text>
<text sub="clublinks" start="2288.052" dur="2.669"> >>> SHIKONI </text>
<text sub="clublinks" start="2290.287" dur="0.768"> NE KETE TELEFON </text>
<text sub="clublinks" start="2290.855" dur="1.067"> VIDEO. </text>
<text sub="clublinks" start="2291.188" dur="1.101"> ZJARRI I KUQ </text>
<text sub="clublinks" start="2292.056" dur="1.167"> RETARDANT </text>
<text sub="clublinks" start="2292.423" dur="2.168"> Mbulimi i të gjithë </text>
<text sub="clublinks" start="2293.357" dur="3.103"> Bllokatat e shtëpive </text>
<text sub="clublinks" start="2294.725" dur="2.202"> NE OREGON. </text>
<text sub="clublinks" start="2296.594" dur="1.033"> FIRAT E EGRA KAN </text>
<text sub="clublinks" start="2297.061" dur="0.933"> Krejtësisht </text>
<text sub="clublinks" start="2297.761" dur="1.735"> SHKATRRUAR </text>
<text sub="clublinks" start="2298.128" dur="2.236"> Fqinjët në </text>
<text sub="clublinks" start="2299.63" dur="1.301"> SHTETI DHE AT </text>
<text sub="clublinks" start="2300.498" dur="1.4"> Të paktën 22 njerëz </text>
<text sub="clublinks" start="2301.065" dur="1.401"> JANE RAPORTUAR </text>
<text sub="clublinks" start="2302.032" dur="1.034"> Mungon. SOT, </text>
<text sub="clublinks" start="2302.6" dur="0.9"> TREGTIA BOTRORE </text>
<text sub="clublinks" start="2303.2" dur="0.934"> ORGANIZIMI </text>
<text sub="clublinks" start="2303.633" dur="1.769"> NDIHMONI NE </text>
<text sub="clublinks" start="2304.268" dur="2.002"> Tarifat e vendosura </text>
<text sub="clublinks" start="2305.536" dur="1.801"> N ON KINA JANE </text>
<text sub="clublinks" start="2306.403" dur="1.835"> PALIGJSHME SHUME </text>
<text sub="clublinks" start="2307.471" dur="1.534"> Ata dhunojnë </text>
<text sub="clublinks" start="2308.372" dur="2.002"> TREGTI GLOBALE </text>
<text sub="clublinks" start="2309.139" dur="2.269"> RREGULLAT KTHEHEN </text>
<text sub="clublinks" start="2310.508" dur="1.934"> N IN 2010, </text>
<text sub="clublinks" start="2311.542" dur="3.503"> TRUMPI I PRESIDENTIT </text>
<text sub="clublinks" start="2312.576" dur="2.87"> VENI TARIFAT ON </text>
<text sub="clublinks" start="2315.179" dur="0.767"> Miliarda </text>
<text sub="clublinks" start="2315.579" dur="1.535"> DOLLARST E </text>
<text sub="clublinks" start="2316.08" dur="1.901"> KOHINGT E MIRA, </text>
<text sub="clublinks" start="2317.248" dur="1.134"> Duke argumentuar se </text>
<text sub="clublinks" start="2318.115" dur="1.034"> ISHTE Pekini </text>
<text sub="clublinks" start="2318.515" dur="3.136"> ENGAGING IN </text>
<text sub="clublinks" start="2319.283" dur="2.769"> TREGTI E DARMSHME </text>
<text sub="clublinks" start="2321.785" dur="0.634"> PRAKTIKAT </text>
<text sub="clublinks" start="2322.185" dur="0.701"> >>> DELTA </text>
<text sub="clublinks" start="2322.552" dur="1.101"> SHPALLUAR SHT </text>
<text sub="clublinks" start="2323.019" dur="1.836"> MOS SHKONI TEK </text>
<text sub="clublinks" start="2323.787" dur="4.972"> FURLOUGH MOST OF </text>
<text sub="clublinks" start="2324.989" dur="4.204"> PUNA E SAJ E PUNS. </text>
<text sub="clublinks" start="2328.893" dur="0.767"> ATA KREDITOHEN </text>
<text sub="clublinks" start="2329.326" dur="0.768"> Blen, lë </text>
<text sub="clublinks" start="2329.794" dur="1.334"> E MUNGESS, A </text>
<text sub="clublinks" start="2330.227" dur="1.568"> SHORTER ISHTE </text>
<text sub="clublinks" start="2331.262" dur="1.201"> PLANIFIKUAR SI </text>
<text sub="clublinks" start="2331.929" dur="1.168"> ARSYET P FORR JO </text>
<text sub="clublinks" start="2332.596" dur="0.934"> PUSHIMET E PUNS GJAT GJAT </text>
<text sub="clublinks" start="2333.23" dur="1.568"> PANDEMIKA. </text>
<text sub="clublinks" start="2333.664" dur="1.535"> >>> ATA TE </text>
<text sub="clublinks" start="2334.932" dur="0.767"> AFATET KRYESORE. </text>
<text sub="clublinks" start="2335.332" dur="1.168"> ALISON, JAM </text>
<text sub="clublinks" start="2335.832" dur="1.335"> G HZUAR T S THOT I </text>
<text sub="clublinks" start="2336.634" dur="1.3"> DO TE KTHEHET </text>
<text sub="clublinks" start="2337.301" dur="1.869"> ME TE SHPEJT. </text>
<text sub="clublinks" start="2338.068" dur="1.469"> >> Unë jam aq </text>
<text sub="clublinks" start="2339.303" dur="3.47"> I GJELBURUAR. </text>
<text sub="clublinks" start="2339.67" dur="3.67"> ISSHT E Mrekullueshme </text>
<text sub="clublinks" start="2342.907" dur="1"> TE SHIKONI JU. </text>
<text sub="clublinks" start="2343.474" dur="1.668"> NE KEMI QENË </text>
<text sub="clublinks" start="2344.041" dur="1.968"> Anije që kalojnë në </text>
<text sub="clublinks" start="2345.276" dur="1.3"> NATE. </text>
<text sub="clublinks" start="2346.143" dur="0.734"> >> Ne me të vërtetë </text>
<text sub="clublinks" start="2346.71" dur="1.301"> KENI </text>
<text sub="clublinks" start="2347.01" dur="3.103"> SSHT MIR TO T BE JEN </text>
<text sub="clublinks" start="2348.145" dur="2.535"> Prapa </text>
<text sub="clublinks" start="2350.247" dur="0.8"> >>> KEMI FILLUAR </text>
<text sub="clublinks" start="2350.814" dur="0.667"> ORE ME </text>
<text sub="clublinks" start="2351.181" dur="0.767"> LAJME SHKURTR </text>
<text sub="clublinks" start="2351.615" dur="1.134"> GJAT GULFIT </text>
<text sub="clublinks" start="2352.082" dur="1.134"> Bregdet </text>
<text sub="clublinks" start="2352.883" dur="0.767"> Uragani SOLY </text>
<text sub="clublinks" start="2353.35" dur="1.168"> NDALUAR N A </text>
<text sub="clublinks" start="2353.784" dur="2.168"> CRAWL, lëviz </text>
<text sub="clublinks" start="2354.652" dur="4.771"> VETEM 2 MILE PER </text>
<text sub="clublinks" start="2356.086" dur="4.204"> ORA DREJT TOKS. </text>
<text sub="clublinks" start="2359.657" dur="1.2"> N THSE TY TONND </text>
<text sub="clublinks" start="2360.424" dur="0.767"> Në mënyrë të pabesueshme, </text>
<text sub="clublinks" start="2360.991" dur="0.734"> ESHTE. </text>
<text sub="clublinks" start="2361.324" dur="3.804"> Ju mund të ecni </text>
<text sub="clublinks" start="2361.859" dur="3.936"> Dy herë më të shpejtë. </text>
<text sub="clublinks" start="2365.262" dur="1.101"> ATA NDJEN </text>
<text sub="clublinks" start="2365.929" dur="1.201"> SI NJE MIR </text>
<text sub="clublinks" start="2366.497" dur="0.934"> GJ,, ISSHT </text>
<text sub="clublinks" start="2367.264" dur="0.6"> JO. </text>
<text sub="clublinks" start="2367.564" dur="0.801"> ATSHT L LOPEZ </text>
<text sub="clublinks" start="2367.998" dur="0.867"> NENANSON AT S FJALALL </text>
<text sub="clublinks" start="2368.498" dur="0.801"> DO TË </text>
<text sub="clublinks" start="2368.999" dur="0.734"> QËNDROJ AFËR, </text>
<text sub="clublinks" start="2369.432" dur="0.868"> BATERING THE </text>
<text sub="clublinks" start="2369.866" dur="1.101"> BREGDETI, DHE NE </text>
<text sub="clublinks" start="2370.434" dur="1.201"> MUND T SE SHIKOJ LON </text>
<text sub="clublinks" start="2371.101" dur="1.501"> Furtuna e fundit </text>
<text sub="clublinks" start="2371.769" dur="2.902"> P FLRMBYTJE E RRITUR. </text>
<text sub="clublinks" start="2372.736" dur="2.736"> LOUISIANA, </text>
<text sub="clublinks" start="2374.805" dur="1.034"> MISSISSIPPI, DHE </text>
<text sub="clublinks" start="2375.606" dur="0.834"> ALABAMA'S </text>
<text sub="clublinks" start="2375.973" dur="1.901"> Qeveritarët kanë </text>
<text sub="clublinks" start="2376.574" dur="2.368"> SHPALL SHTET </text>
<text sub="clublinks" start="2378.008" dur="1.335"> E urgjencës. </text>
<text sub="clublinks" start="2379.076" dur="0.867"> FLORIDA KA </text>
<text sub="clublinks" start="2379.476" dur="1.034"> LIDHET NJE NGA </text>
<text sub="clublinks" start="2380.077" dur="1.234"> PJEST E </text>
<text sub="clublinks" start="2380.644" dur="3.57"> DANHANDLE. </text>
<text sub="clublinks" start="2381.445" dur="3.203"> KOMBALTAR I LART </text>
<text sub="clublinks" start="2384.348" dur="0.767"> KORRESPONENTI </text>
<text sub="clublinks" start="2384.781" dur="1.201"> CHRIS JANSEN ISSHT </text>
<text sub="clublinks" start="2385.249" dur="4.237"> NOR SHOQAT GULF, </text>
<text sub="clublinks" start="2386.116" dur="4.037"> ALABAMA. </text>
<text sub="clublinks" start="2389.62" dur="0.967"> JU MUND TA SHIKONI </text>
<text sub="clublinks" start="2390.286" dur="1.469"> Valët atje. </text>
<text sub="clublinks" start="2390.72" dur="1.602"> MUND T D HEGJONI </text>
<text sub="clublinks" start="2391.889" dur="1"> Fshikullimë e erës. </text>
<text sub="clublinks" start="2392.456" dur="0.934"> NJE NGA </text>
<text sub="clublinks" start="2393.023" dur="1.501"> Shqetësimet më të mëdha </text>
<text sub="clublinks" start="2393.523" dur="2.469"> KENI QE JENI? </text>
<text sub="clublinks" start="2394.658" dur="2.002"> >> Gazetari: NE </text>
<text sub="clublinks" start="2396.126" dur="1.702"> MBAJNI NDIJENI ATI </text>
<text sub="clublinks" start="2396.793" dur="1.602"> ME SHUME DHE ME SHUME </text>
<text sub="clublinks" start="2397.962" dur="0.867"> DHE ME SHUME, SHUME </text>
<text sub="clublinks" start="2398.529" dur="0.767"> SHI më i rëndë. </text>
<text sub="clublinks" start="2398.962" dur="0.935"> Gustat e erës </text>
<text sub="clublinks" start="2399.43" dur="1.601"> VAZHDONI TING VINI LART. </text>
<text sub="clublinks" start="2400.03" dur="2.436"> Shqetësimi i madh </text>
<text sub="clublinks" start="2401.165" dur="1.702"> KETU JETE- </text>
<text sub="clublinks" start="2402.6" dur="0.734"> Kërcënimi </text>
<text sub="clublinks" start="2403" dur="2.735"> KUSHTET. JU </text>
<text sub="clublinks" start="2403.467" dur="3.003"> MUND T SE SHIKON SI </text>
<text sub="clublinks" start="2405.869" dur="0.868"> TOP PO VJEN </text>
<text sub="clublinks" start="2406.604" dur="1.3"> LART </text>
<text sub="clublinks" start="2406.87" dur="1.935"> CFARE JANE </text>
<text sub="clublinks" start="2408.038" dur="1.368"> Biseda rreth është </text>
<text sub="clublinks" start="2408.939" dur="1.868"> LLOJI I </text>
<text sub="clublinks" start="2409.539" dur="1.902"> Kirurgji STORM, THE </text>
<text sub="clublinks" start="2410.941" dur="2.936"> LLOJI I NIVELIT </text>
<text sub="clublinks" start="2411.575" dur="2.903"> E SHIUT SE, </text>
<text sub="clublinks" start="2414.011" dur="1.034"> Sinqerisht, mund të jetë i mundur </text>
<text sub="clublinks" start="2414.612" dur="1.467"> Bëhu dyqani i tij. </text>
<text sub="clublinks" start="2415.179" dur="2.669"> Ato po thërrasin </text>
<text sub="clublinks" start="2416.213" dur="2.102"> IT potenciali </text>
<text sub="clublinks" start="2417.982" dur="0.767"> PER HISTORIKE </text>
<text sub="clublinks" start="2418.449" dur="0.833"> SHIKIMI, SI </text>
<text sub="clublinks" start="2418.883" dur="0.733"> SHUMCH ISSHT 30 </text>
<text sub="clublinks" start="2419.416" dur="0.734"> INCHES. </text>
<text sub="clublinks" start="2419.749" dur="1.402"> SSHT EX SAKT P FORR </text>
<text sub="clublinks" start="2420.283" dur="1.769"> ARSYETI JU </text>
<text sub="clublinks" start="2421.285" dur="2.302"> Tha, SE </text>
<text sub="clublinks" start="2422.185" dur="7.941"> STORMA ISSHT LOVN </text>
<text sub="clublinks" start="2423.721" dur="6.839"> KAQ ngadalë, </text>
<text sub="clublinks" start="2430.26" dur="1.034"> Përafërsisht </text>
<text sub="clublinks" start="2430.693" dur="1.169"> PR PACE </text>
<text sub="clublinks" start="2431.428" dur="0.735"> JAM E DREJTAL PALR SHTPI </text>
<text sub="clublinks" start="2431.996" dur="0.8"> TANI </text>
<text sub="clublinks" start="2432.296" dur="1.301"> Po shkon </text>
<text sub="clublinks" start="2432.929" dur="1.335"> Uluni PR KTIS </text>
<text sub="clublinks" start="2433.731" dur="1.167"> ZONA P ASR GJAT </text>
<text sub="clublinks" start="2434.398" dur="1.234"> SI 12 OR, </text>
<text sub="clublinks" start="2435.031" dur="1.135"> R DNI DERI </text>
<text sub="clublinks" start="2435.766" dur="1.267"> 30 inç ose </text>
<text sub="clublinks" start="2436.3" dur="1.334"> ME SHUME SHI, AS </text>
<text sub="clublinks" start="2437.167" dur="0.934"> SHUM SI ATA </text>
<text sub="clublinks" start="2437.768" dur="0.734"> PO NORMALISHT </text>
<text sub="clublinks" start="2438.235" dur="0.834"> HYNI N THE </text>
<text sub="clublinks" start="2438.635" dur="0.968"> MUAJI I TIRT. </text>
<text sub="clublinks" start="2439.203" dur="0.967"> KJO PLAZH KA </text>
<text sub="clublinks" start="2439.77" dur="1.301"> MBYLLI. </text>
<text sub="clublinks" start="2440.304" dur="1.335"> KEMI VETEM TANI </text>
<text sub="clublinks" start="2441.204" dur="0.902"> SHIKO NJ CO Çift </text>
<text sub="clublinks" start="2441.772" dur="0.734"> NJERZIT që ecin </text>
<text sub="clublinks" start="2442.239" dur="1.635"> QENI I TYRE. </text>
<text sub="clublinks" start="2442.64" dur="1.934"> Unë mendoj se ju keni </text>
<text sub="clublinks" start="2444.008" dur="1.2"> NJE QEN, ALISON. </text>
<text sub="clublinks" start="2444.708" dur="2.702"> NUK JAM I SIGURT </text>
<text sub="clublinks" start="2445.342" dur="2.936"> Cila është marrëveshja </text>
<text sub="clublinks" start="2447.611" dur="1.068"> ME NJEREZ DHE </text>
<text sub="clublinks" start="2448.412" dur="0.733"> QENET E TYRE. </text>
<text sub="clublinks" start="2448.812" dur="0.767"> MUND </text>
<text sub="clublinks" start="2449.279" dur="0.801"> A KA NJERI KËTU </text>
<text sub="clublinks" start="2449.712" dur="1.002"> SHUME PER </text>
<text sub="clublinks" start="2450.213" dur="1.402"> DISA TAST FUNDIT </text>
<text sub="clublinks" start="2450.847" dur="2.236"> OR H. </text>
<text sub="clublinks" start="2451.749" dur="2.101"> KJO PLAZH SHT </text>
<text sub="clublinks" start="2453.217" dur="0.967"> TEKNIKISHT </text>
<text sub="clublinks" start="2453.984" dur="2.669"> MBYLLUR. </text>
<text sub="clublinks" start="2454.317" dur="3.237"> BESHTEN MBYLL </text>
<text sub="clublinks" start="2456.787" dur="1.201"> NAC FAKT, ATA </text>
<text sub="clublinks" start="2457.688" dur="1.234"> VETEM I imponuar </text>
<text sub="clublinks" start="2458.121" dur="2.069"> KETU N G GULF </text>
<text sub="clublinks" start="2459.056" dur="1.635"> SHPRBLIMET A </text>
<text sub="clublinks" start="2460.324" dur="1.234"> LUFTA E DETYRUESHME </text>
<text sub="clublinks" start="2460.824" dur="1.835"> FILLIMI N AT </text>
<text sub="clublinks" start="2461.692" dur="1.935"> 10:00 SONA </text>
<text sub="clublinks" start="2462.793" dur="4.504"> PRORMES 6:00 </text>
<text sub="clublinks" start="2463.761" dur="4.67"> NESËR NË MËNGJES. </text>
<text sub="clublinks" start="2467.531" dur="1.367"> Thjesht e mora fjalën </text>
<text sub="clublinks" start="2468.565" dur="1.001"> NGA ZYRTART </text>
<text sub="clublinks" start="2469.032" dur="1.101"> N THE QYTET Q </text>
<text sub="clublinks" start="2469.7" dur="1"> ATA ISHIN </text>
<text sub="clublinks" start="2470.267" dur="1.001"> TANI T AT PAKT </text>
<text sub="clublinks" start="2470.834" dur="1.501"> GJYSME NJE DHJET </text>
<text sub="clublinks" start="2471.402" dur="1.801"> Rrugët nën ujë </text>
<text sub="clublinks" start="2472.469" dur="1.301"> DHE I PAMPASABLE, </text>
<text sub="clublinks" start="2473.337" dur="1.434"> P INRFSHIR PJEST </text>
<text sub="clublinks" start="2473.904" dur="2.569"> E SHTETIT </text>
<text sub="clublinks" start="2474.905" dur="1.969"> Rruga automobilistike </text>
<text sub="clublinks" start="2476.607" dur="0.734"> REALI I TYRE </text>
<text sub="clublinks" start="2477.007" dur="1.635"> SHQETSIMI SHT AJO </text>
<text sub="clublinks" start="2477.474" dur="4.504"> NJERPZIT N </text>
<text sub="clublinks" start="2478.776" dur="3.669"> ZONAT E Gënjeshtra të ulëta </text>
<text sub="clublinks" start="2482.112" dur="0.734"> NUK GSHT DHOTN </text>
<text sub="clublinks" start="2482.579" dur="0.734"> JASHT, NUK SHT </text>
<text sub="clublinks" start="2482.979" dur="0.634"> SHKUAR T TO MERRNI </text>
<text sub="clublinks" start="2483.446" dur="0.634"> JASHT </text>
<text sub="clublinks" start="2483.747" dur="1.101"> Ato po shkojnë </text>
<text sub="clublinks" start="2484.214" dur="1.768"> T TO P TRRPYEN T UDH TOTOJN </text>
<text sub="clublinks" start="2484.982" dur="1.367"> JASHT STORMIT. </text>
<text sub="clublinks" start="2486.116" dur="0.7"> QAT PUSHON </text>
<text sub="clublinks" start="2486.483" dur="0.7"> EKIPET E EMERGJENCS </text>
<text sub="clublinks" start="2486.95" dur="1.435"> NE RREZIK. </text>
<text sub="clublinks" start="2487.317" dur="2.869"> KA DISA </text>
<text sub="clublinks" start="2488.519" dur="2.034"> CREWS në dispozicion, </text>
<text sub="clublinks" start="2490.32" dur="4.838"> DUKE PREZANTUAR </text>
<text sub="clublinks" start="2490.687" dur="5.038"> NE PRITJE. </text>
<text sub="clublinks" start="2495.292" dur="0.934"> NESE RRUGET JANE </text>
<text sub="clublinks" start="2495.859" dur="0.767"> I PAMBALUESH ,M, ATA </text>
<text sub="clublinks" start="2496.359" dur="0.768"> JANE TANI </text>
<text sub="clublinks" start="2496.76" dur="0.8"> TE THEMI KETU </text>
<text sub="clublinks" start="2497.26" dur="0.701"> VENDET KU </text>
<text sub="clublinks" start="2497.694" dur="0.6"> ATA NUK JANE </text>
<text sub="clublinks" start="2498.094" dur="0.568"> BESOJ </text>
<text sub="clublinks" start="2498.428" dur="1.168"> EMERGJENC </text>
<text sub="clublinks" start="2498.795" dur="1.168"> Mjetet mund të marrin </text>
<text sub="clublinks" start="2499.73" dur="0.734"> PRORMES </text>
<text sub="clublinks" start="2500.097" dur="0.801"> ATA PO VAN </text>
<text sub="clublinks" start="2500.597" dur="0.668"> NJE E FUNDIT </text>
<text sub="clublinks" start="2501.031" dur="0.701"> DESHPRETENI </text>
<text sub="clublinks" start="2501.398" dur="0.801"> Morning, duke thënë </text>
<text sub="clublinks" start="2501.865" dur="1.001"> KJO ESHTE JETE- </text>
<text sub="clublinks" start="2502.332" dur="1.468"> Kërcënimi i stuhisë </text>
<text sub="clublinks" start="2503" dur="2.535"> . Imagjinoni ATA </text>
<text sub="clublinks" start="2503.934" dur="2.169"> Valët, një mur i </text>
<text sub="clublinks" start="2505.668" dur="2.87"> UJI DERI N </text>
<text sub="clublinks" start="2506.236" dur="3.003"> SHTAT këmbë të larta, </text>
<text sub="clublinks" start="2508.672" dur="1.168"> DHE DAMMTIMI </text>
<text sub="clublinks" start="2509.372" dur="1.202"> ATA MUND T CA SHKAKTOJ. </text>
<text sub="clublinks" start="2509.973" dur="1.068"> ATA TREGOJN </text>
<text sub="clublinks" start="2510.708" dur="0.767"> T EV GJITH, Merrni </text>
<text sub="clublinks" start="2511.175" dur="2.402"> IT SERIOZISHT. </text>
<text sub="clublinks" start="2511.609" dur="2.335"> KJO MUND T BE JET A </text>
<text sub="clublinks" start="2513.711" dur="1.1"> NJE here-NE-A- </text>
<text sub="clublinks" start="2514.078" dur="1.767"> SHUMA E JETS </text>
<text sub="clublinks" start="2514.945" dur="2.302"> E SHIUT SEPSE </text>
<text sub="clublinks" start="2515.979" dur="5.639"> ISSHT M LOVN DUKE </text>
<text sub="clublinks" start="2517.381" dur="4.671"> Ngadalë. EDHE </text>
<text sub="clublinks" start="2521.752" dur="1.634"> BANKUAR </text>
<text sub="clublinks" start="2522.185" dur="1.869"> PER JU JENI NESE </text>
<text sub="clublinks" start="2523.52" dur="1.001"> JU JENI N A A </text>
<text sub="clublinks" start="2524.188" dur="2.135"> NIVEL I LARTE. </text>
<text sub="clublinks" start="2524.655" dur="2.135"> NESE JENI NE A </text>
<text sub="clublinks" start="2526.457" dur="0.734"> ZONA E Gënjeshtrës së Ulët, </text>
<text sub="clublinks" start="2526.924" dur="0.833"> DIL JASHTË. </text>
<text sub="clublinks" start="2527.324" dur="1.301"> ATA KAN </text>
<text sub="clublinks" start="2527.891" dur="1.301"> ÇFAR C THIRRJN AJO </text>
<text sub="clublinks" start="2528.759" dur="1.668"> Strehë e fundit </text>
<text sub="clublinks" start="2529.326" dur="1.668"> RESORTI KETU N IN </text>
<text sub="clublinks" start="2530.561" dur="0.867"> SHTETI JU </text>
<text sub="clublinks" start="2531.128" dur="1.201"> NJERZIT KAN </text>
<text sub="clublinks" start="2531.561" dur="1.469"> Askund tjetër </text>
<text sub="clublinks" start="2532.463" dur="3.903"> SHKO, brenga </text>
<text sub="clublinks" start="2533.163" dur="3.57"> RRETH SHKIMIT N TO A </text>
<text sub="clublinks" start="2536.5" dur="0.667"> Strehimore </text>
<text sub="clublinks" start="2536.867" dur="0.767"> KORONAVIRUS. </text>
<text sub="clublinks" start="2537.301" dur="0.8"> ISSHT AV në dispozicion </text>
<text sub="clublinks" start="2537.768" dur="0.8"> PER NJEREZIT, POR </text>
<text sub="clublinks" start="2538.235" dur="1.701"> KA NUK KA </text>
<text sub="clublinks" start="2538.702" dur="3.37"> QENI SHUM SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="2540.07" dur="2.569"> E L MVIZJES </text>
<text sub="clublinks" start="2542.206" dur="1"> P EXRVEÇ, SI I </text>
<text sub="clublinks" start="2542.773" dur="1"> Tha, PER A </text>
<text sub="clublinks" start="2543.34" dur="1.001"> NJERZIT ÇIFT I </text>
<text sub="clublinks" start="2543.907" dur="1.034"> KANE SHIKUAR GJITHE </text>
<text sub="clublinks" start="2544.475" dur="1.167"> PLAZHET </text>
<text sub="clublinks" start="2545.075" dur="1.801"> PAS MINUESA TAST FUNDIT </text>
<text sub="clublinks" start="2545.775" dur="1.969"> Me qentë e tyre, </text>
<text sub="clublinks" start="2547.01" dur="1.335"> ALISONI. </text>
<text sub="clublinks" start="2547.878" dur="1.234"> QAT WSHT W Erë </text>
<text sub="clublinks" start="2548.479" dur="2.735"> V RERTETI VETEM </text>
<text sub="clublinks" start="2549.246" dur="3.503"> LART </text>
<text sub="clublinks" start="2551.348" dur="4.537"> >> MUND TE PYETJE </text>
<text sub="clublinks" start="2552.883" dur="3.87"> PYETJE. </text>
<text sub="clublinks" start="2556.019" dur="1.602"> Unë kam një qen </text>
<text sub="clublinks" start="2556.887" dur="1.301"> FILLON T TO SHPTNI IME </text>
<text sub="clublinks" start="2557.755" dur="0.767"> QEN N ON </text>
<text sub="clublinks" start="2558.322" dur="0.833"> Plazhi </text>
<text sub="clublinks" start="2558.655" dur="1.268"> POR LENE T TI TI TI TI TI TI </text>
<text sub="clublinks" start="2559.289" dur="1.268"> TY, JO </text>
<text sub="clublinks" start="2560.057" dur="1.134"> SHTENI QENI NDEHME </text>
<text sub="clublinks" start="2560.69" dur="1.268"> PLAZHI KUR </text>
<text sub="clublinks" start="2561.325" dur="1.1"> Uragani i </text>
<text sub="clublinks" start="2562.092" dur="1.268"> KJO MAGNITUDE </text>
<text sub="clublinks" start="2562.559" dur="2.002"> ISSHT HE KRYETARI I KTIJ </text>
<text sub="clublinks" start="2563.494" dur="1.534"> M WNYR, KUR LAJME </text>
<text sub="clublinks" start="2564.695" dur="1.067"> KORRESPONDENTET </text>
<text sub="clublinks" start="2565.162" dur="1.868"> SI VETEN TUAJ </text>
<text sub="clublinks" start="2565.896" dur="1.735"> JANE QANDNDRUAR N </text>
<text sub="clublinks" start="2567.164" dur="0.801"> PLAZHI </text>
<text sub="clublinks" start="2567.765" dur="0.667"> BRIKIMI </text>
<text sub="clublinks" start="2568.098" dur="0.768"> VETEL JO </text>
<text sub="clublinks" start="2568.566" dur="0.6"> PER TE SHENJTE </text>
<text sub="clublinks" start="2568.999" dur="1.234"> MBI </text>
<text sub="clublinks" start="2569.3" dur="2.134"> JANE NJEREZ KETU </text>
<text sub="clublinks" start="2570.367" dur="2.936"> NDRMARRJEN E KIST </text>
<text sub="clublinks" start="2571.568" dur="2.402"> SERIOZISHT? </text>
<text sub="clublinks" start="2573.437" dur="1.534"> >> KAM SHKUAR </text>
<text sub="clublinks" start="2574.103" dur="1.169"> THONI MOST SHUM NJERZ </text>
<text sub="clublinks" start="2575.105" dur="1.234"> JANE </text>
<text sub="clublinks" start="2575.405" dur="3.604"> UNE KAM QENE </text>
<text sub="clublinks" start="2576.473" dur="3.703"> MBAJTJA E ZONS </text>
<text sub="clublinks" start="2579.143" dur="4.136"> Një sy në këtë </text>
<text sub="clublinks" start="2580.31" dur="3.704"> ZONA </text>
<text sub="clublinks" start="2583.413" dur="1.168"> SHUME VENDE </text>
<text sub="clublinks" start="2584.147" dur="0.734"> JANE MBYLLUR </text>
<text sub="clublinks" start="2584.714" dur="0.668"> POSHT </text>
<text sub="clublinks" start="2585.014" dur="0.901"> VENDET JANE QENE </text>
<text sub="clublinks" start="2585.515" dur="0.734"> Mbyllja e hershme </text>
<text sub="clublinks" start="2586.049" dur="0.634"> SOT </text>
<text sub="clublinks" start="2586.382" dur="0.968"> Kishte një </text>
<text sub="clublinks" start="2586.816" dur="1.368"> PERSONI KETU ME </text>
<text sub="clublinks" start="2587.484" dur="1.101"> NJE QEN QE ISHTE A </text>
<text sub="clublinks" start="2588.318" dur="0.667"> METEOROLOGJIA </text>
<text sub="clublinks" start="2588.718" dur="1.235"> STUDENT KUSH </text>
<text sub="clublinks" start="2589.119" dur="2.402"> NGJITENI NGA </text>
<text sub="clublinks" start="2590.087" dur="2.302"> FLORIDA. Ai </text>
<text sub="clublinks" start="2591.655" dur="1.568"> DUA T TO JEN N </text>
<text sub="clublinks" start="2592.523" dur="1.501"> Mesi i A-së </text>
<text sub="clublinks" start="2593.357" dur="1.334"> URRIKANE PER </text>
<text sub="clublinks" start="2594.158" dur="0.9"> PROFESIONAL </text>
<text sub="clublinks" start="2594.825" dur="3.937"> ARSYE. </text>
<text sub="clublinks" start="2595.192" dur="3.971"> Ai ishte rreth </text>
<text sub="clublinks" start="2598.896" dur="0.767"> HUNKER POSHTM </text>
<text sub="clublinks" start="2599.296" dur="0.901"> SEPSE E DI </text>
<text sub="clublinks" start="2599.797" dur="0.967"> SI SERIOZE </text>
<text sub="clublinks" start="2600.33" dur="1.435"> KJO MUND T G MERRNI, </text>
<text sub="clublinks" start="2600.898" dur="2.769"> ALISONI. </text>
<text sub="clublinks" start="2601.899" dur="2.368"> >> DUA T AS PYETJE </text>
<text sub="clublinks" start="2603.8" dur="1.602"> JU NJE E FUNDIT </text>
<text sub="clublinks" start="2604.401" dur="1.635"> PYETJE PARA </text>
<text sub="clublinks" start="2605.536" dur="0.867"> NE SHKOJM. </text>
<text sub="clublinks" start="2606.17" dur="0.7"> KJO TE GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="2606.537" dur="0.801"> NDODH TE GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="2607.004" dur="1.801"> Ne po merremi </text>
<text sub="clublinks" start="2607.471" dur="1.701"> ME PANDEMIKE. </text>
<text sub="clublinks" start="2608.939" dur="0.634"> ATJE JANE </text>
<text sub="clublinks" start="2609.306" dur="1.001"> KORONAVIRUS </text>
<text sub="clublinks" start="2609.706" dur="2.169"> SHENJET EDHE </text>
<text sub="clublinks" start="2610.44" dur="4.538"> , N TO TOP T OF </text>
<text sub="clublinks" start="2612.009" dur="3.536"> SHENIMET RRETH </text>
<text sub="clublinks" start="2615.112" dur="0.767"> NJERZIT N </text>
<text sub="clublinks" start="2615.679" dur="0.634"> STORM. </text>
<text sub="clublinks" start="2616.012" dur="0.734"> CFARE JENI </text>
<text sub="clublinks" start="2616.446" dur="0.768"> D HEGJIMI NGA </text>
<text sub="clublinks" start="2616.88" dur="0.801"> ZYRTART ATA </text>
<text sub="clublinks" start="2617.347" dur="0.868"> RRETH SI ATA </text>
<text sub="clublinks" start="2617.814" dur="1.802"> Po përpiqen </text>
<text sub="clublinks" start="2618.348" dur="3.837"> B MNI FOLKS T S SIGURT </text>
<text sub="clublinks" start="2619.75" dur="2.902"> JANE TE SIGURT? JANE </text>
<text sub="clublinks" start="2622.319" dur="0.734"> ATA POTENCIALE </text>
<text sub="clublinks" start="2622.786" dur="0.634"> EVAKUJTIMI, </text>
<text sub="clublinks" start="2623.186" dur="0.601"> DUKE SHKUAR NË </text>
<text sub="clublinks" start="2623.553" dur="0.668"> Strehimore? </text>
<text sub="clublinks" start="2623.92" dur="0.834"> CREWS DO T BE JEN </text>
<text sub="clublinks" start="2624.354" dur="1.535"> KA PUNOHET </text>
<text sub="clublinks" start="2624.888" dur="1.601"> NDIHMONI ATA JASHT. </text>
<text sub="clublinks" start="2626.023" dur="5.405"> >> Gazetari: </text>
<text sub="clublinks" start="2626.623" dur="5.239"> KJO THESHT KRYESORI </text>
<text sub="clublinks" start="2631.562" dur="0.6"> E DREJTA SHENJE </text>
<text sub="clublinks" start="2631.995" dur="0.634"> TANI </text>
<text sub="clublinks" start="2632.296" dur="0.801"> ATA KANE QENE </text>
<text sub="clublinks" start="2632.763" dur="0.834"> TREGUAR NJEREOZVE </text>
<text sub="clublinks" start="2633.23" dur="0.9"> MBI KURSIN </text>
<text sub="clublinks" start="2633.731" dur="0.866"> E TE FUNDIT </text>
<text sub="clublinks" start="2634.264" dur="0.867"> DIT CO Çift, </text>
<text sub="clublinks" start="2634.731" dur="1.001"> PO NE JEMI </text>
<text sub="clublinks" start="2635.265" dur="0.834"> DO TË KEM </text>
<text sub="clublinks" start="2635.866" dur="0.634"> EMERGJENC </text>
<text sub="clublinks" start="2636.233" dur="0.6"> Strehimore në </text>
<text sub="clublinks" start="2636.633" dur="0.834"> VENDI </text>
<text sub="clublinks" start="2636.967" dur="3.57"> FOLI DISA </text>
<text sub="clublinks" start="2637.601" dur="3.67"> Popujt në lëvizje, </text>
<text sub="clublinks" start="2640.671" dur="1.367"> PER CILIN RRETH </text>
<text sub="clublinks" start="2641.404" dur="1.301"> NJE ORE OSE SO </text>
<text sub="clublinks" start="2642.172" dur="1.134"> VERI I KETU. </text>
<text sub="clublinks" start="2642.839" dur="1.101"> Ata i thonë ata </text>
<text sub="clublinks" start="2643.44" dur="1.067"> KENI ME PAK </text>
<text sub="clublinks" start="2644.074" dur="0.767"> GJYSME NJE DHJET </text>
<text sub="clublinks" start="2644.641" dur="0.7"> NJEREOZIT. </text>
<text sub="clublinks" start="2644.974" dur="1.202"> Ata thanë ju lutem </text>
<text sub="clublinks" start="2645.475" dur="1.168"> SHKO N A një SIGURT </text>
<text sub="clublinks" start="2646.31" dur="1.3"> VENDI, EDHE </text>
<text sub="clublinks" start="2646.777" dur="1.3"> ISSHT A HOTEL OSE </text>
<text sub="clublinks" start="2647.744" dur="0.834"> PJESËTARËT E FAMILJES. </text>
<text sub="clublinks" start="2648.211" dur="1.168"> GJEJA E FUNDIT </text>
<text sub="clublinks" start="2648.711" dur="1.969"> DUA T TO BNI </text>
<text sub="clublinks" start="2649.513" dur="1.634"> ESHTE A </text>
<text sub="clublinks" start="2650.814" dur="0.834"> SITUATA KU </text>
<text sub="clublinks" start="2651.281" dur="0.834"> KENI NJEREZ </text>
<text sub="clublinks" start="2651.781" dur="1.535"> KUSH JANE </text>
<text sub="clublinks" start="2652.249" dur="2.135"> GJITHASHTU N IN AN </text>
<text sub="clublinks" start="2653.45" dur="3.169"> HAPACESIRA E PLRFSHIR. </text>
<text sub="clublinks" start="2654.518" dur="2.535"> KAN M B MR </text>
<text sub="clublinks" start="2656.753" dur="1.101"> DISPOZITAT N IN </text>
<text sub="clublinks" start="2657.186" dur="4.705"> Strehëzat për </text>
<text sub="clublinks" start="2657.988" dur="4.37"> Deri në 250-300 </text>
<text sub="clublinks" start="2662.025" dur="0.801"> PRMES KISTIJ </text>
<text sub="clublinks" start="2662.492" dur="0.701"> RAJONI GJITHI </text>
<text sub="clublinks" start="2662.959" dur="0.968"> AJO ESHTE NJE </text>
<text sub="clublinks" start="2663.326" dur="1.235"> Fraksioni i ÇFAR WH </text>
<text sub="clublinks" start="2664.061" dur="1.868"> ATA KAN H SUKSUAR </text>
<text sub="clublinks" start="2664.694" dur="4.538"> E KALUARA SAKTSISHT </text>
<text sub="clublinks" start="2666.063" dur="3.736"> ARSYETI JU </text>
<text sub="clublinks" start="2669.366" dur="0.8"> FOLI PER, </text>
<text sub="clublinks" start="2669.933" dur="0.667"> CILA SHT </text>
<text sub="clublinks" start="2670.3" dur="0.967"> KORONAVIRUS. </text>
<text sub="clublinks" start="2670.734" dur="0.867"> NESE ISSHT E FUNDIT </text>
<text sub="clublinks" start="2671.401" dur="0.667"> RESORT </text>
<text sub="clublinks" start="2671.734" dur="0.835"> EMERGJENCA, ATA </text>
<text sub="clublinks" start="2672.202" dur="0.633"> DO TA MERRNI NJEREZ </text>
<text sub="clublinks" start="2672.702" dur="0.634"> NË. </text>
<text sub="clublinks" start="2672.969" dur="0.867"> POR SEPSE </text>
<text sub="clublinks" start="2673.469" dur="0.968"> KORONAVIRUSI, </text>
<text sub="clublinks" start="2673.97" dur="0.934"> ATA KANE QENE </text>
<text sub="clublinks" start="2674.604" dur="0.834"> PYETJE NJEREZVE </text>
<text sub="clublinks" start="2675.038" dur="0.867"> PËR TË FUNDIT </text>
<text sub="clublinks" start="2675.572" dur="1.201"> DIT CO Çift, </text>
<text sub="clublinks" start="2676.039" dur="2.069"> BËJ TËNDEN </text>
<text sub="clublinks" start="2676.907" dur="3.837"> PLANET DHE MERRNI </text>
<text sub="clublinks" start="2678.242" dur="8.174"> KA SIGURT. </text>
<text sub="clublinks" start="2680.878" dur="6.039"> >> CHRIS, JEMI JEMI </text>
<text sub="clublinks" start="2686.55" dur="0.967"> SHPRESOJN EV ÇDO TER </text>
<text sub="clublinks" start="2687.05" dur="1.135"> BEN, DHE ATA </text>
<text sub="clublinks" start="2687.651" dur="0.834"> Q STNDRONI SI SIGURT </text>
<text sub="clublinks" start="2688.318" dur="0.667"> MIR </text>
<text sub="clublinks" start="2688.619" dur="0.933"> FALEMINDERIT SO </text>
<text sub="clublinks" start="2689.119" dur="0.834"> SHUME PER </text>
<text sub="clublinks" start="2689.686" dur="0.767"> RAPORTIMI. </text>
<text sub="clublinks" start="2690.086" dur="0.734"> JEMI GJITHMON PO </text>
<text sub="clublinks" start="2690.587" dur="0.5"> Mirënjohës. </text>
<text sub="clublinks" start="2690.954" dur="0.534"> >> </text>
<text sub="clublinks" start="2691.221" dur="0.734"> >>> JU JENI </text>
<text sub="clublinks" start="2691.621" dur="0.767"> Gazetari: FALEMINDERIT </text>
<text sub="clublinks" start="2692.088" dur="0.734"> SHIKIM NBC </text>
<text sub="clublinks" start="2692.522" dur="0.767"> JU. LAJME TANI. </text>
<text sub="clublinks" start="2692.956" dur="0.8"> KEMI DISA </text>
<text sub="clublinks" start="2693.423" dur="0.834"> LAJME SHKURTR. </text>
<text sub="clublinks" start="2693.89" dur="0.801"> >> NESE SHKOJNE </text>
<text sub="clublinks" start="2694.39" dur="0.768"> Kthehu tek e tyre </text>
<text sub="clublinks" start="2694.824" dur="0.768"> PUNT, ATA DUAN </text>
<text sub="clublinks" start="2695.291" dur="0.734"> PËR T'U SIGURUAR </text>
<text sub="clublinks" start="2695.725" dur="0.701"> ATA JANE </text>
<text sub="clublinks" start="2696.159" dur="0.701"> MBROJTUR. </text>
<text sub="clublinks" start="2696.559" dur="0.734"> >>'SHT NEWS LAJM </text>
<text sub="clublinks" start="2696.993" dur="0.801"> Bërë për tuajat </text>
<text sub="clublinks" start="2697.427" dur="2.636"> STREAMING BOT. </text>
<text sub="clublinks" start="2697.927" dur="2.637"> JAVAT E JETUARA </text>
<text sub="clublinks" start="2700.197" dur="0.667"> FILLIMI NE 6:00 </text>
<text sub="clublinks" start="2700.697" dur="5.673"> JAM </text>
<text sub="clublinks" start="2700.998" dur="5.372"> LINDJA </text>