NBC News x Noticias Telemundo Laporan Ayeuna Dihaturkeun 2020 subtitles

KELOMPOK. >> Anjeunna ngagaduhan kuring DUKUNGAN LENGKAP. >> GABANG BIDEN. >> Abdi henteu acan NGADamel kaputusan Henteu. Abdi aya PILIHAN LAIN. >> PRESIDEN TOP GEUS Sanggup Ningkatkeun HIS Pamilih LATINO. Éta hartosna DOPE Abdi teu tiasa nyandak Aranjeunna pikeun DIBERI, Khususna di Sababaraha nagara Dimana LATINO SORA BISA Nangtukeun THE NEGARA POLITIK OF NEGARA ieu. >> ANJEUN LALAJO KEPUTUSAN 2020. URANG SIA A SALIB DINA Amérika Serikat . Upami anjeun naros PALING Jalma Sakitar THE Nagara, sigana mah Aranjeunna ngaraos éta CARA, TEU urusan Naon Sisi AISLE Aranjeunna HENTEU Sanaos upami aranjeunna HENTEU PISAN POLITIK JEUNG BENER DI Tengah ieu ANU LATINOS. DEUI 20% OF PENDUDUK, PANGGUNGAN KAJORITAS, THE Minoritas pangageungna DI NAGARA, Sareng Langkung Ti 30 JUTA LAYAK Pikeun milih ieu DATANG NOVEMBER. Sareng Leres, THE Jumlah masif OF Pamilih poténsial Tacan pernah datang LUAR LENGKAP Maksakeun. GEORGE W. BUSH AYEUNA DI Jangkungna OF REPUBLIKAN NGADIEU LATINO NGADUKUNG. ANTARA DEMOKRATIK PRESIDEN, BARACK OBAMA SIA Ditutup Kadua. Aya deui LATINOS Pikeun Milih AYA ANU SPANIAR PEMILIHAN DI SPAIN. BISA LEUWIH Ti kantos, LATINOS Boga GEUS DI PUSAT THE NASIONAL PAGUNEMAN, TI REFUGEES, KA DACA, TO KELUARGA Pisahkeun. AYEUNA, THE CORONAVIRUS GEUS IT LATINOS HARD, JEUNG DEVASTATING Pangaruhna. URANG DATANG DATANG TI JEUNG SEJARAH LOW. CARA AKAN LATINOS Mutuskeun di POLLS? HENTEU TEU ADAL SALAH KOMUNITAS. MUDA JEUNG HEULA, LIBERAL JEUNG Konsérvasi, Jalma ti WARISAN TI HAMPIR 200 Nagara, VETERAN, Hareup- Tukang damel LINE, Buruh Penting . IEU KEPUTUSAN 2020. TIANG KANGGOUNGAN KA INFEKSI, THE KOMUNITAS LATINO GEUS DEVASTASI DINA VIRUSCORONA. LEUTIK LEUWIH Genep bulan kana PANDEMIK, KUMAHA AYA KOMUNITAS NGARASA? KUMAHA NÉSA ENAM ENAM BULAN MAEN OUT? MORGAN RADFORD Indit ka HOUSTON, TEXAS, Dimana Éta Nomer ANU Khususna STARK , Pikeun Milarian. >> Wartawan: AT RESTORAN ieu, MANAGER MONICA KAAYAAN NGOMONG THE DINNER WRETCH Katingali pisan BEDA TI ENTÉ Sateuacan. >> DI MIMITI, IT GEUS GUT WRENCHING, THE PÉSÉNGAL. THE Sababaraha Kahiji BULAN, KITU Ngajalankeun ngeunaan 40% OF 50% OF NAON KAMI Ngalakukeun taun ka tukang. DALAM MUNGSA, IT JUMPED KA Kira-kira 72% OF NAON KAMI Ngalakukeun taun ka tukang. >> Wartawan: NYA BAPA MIMITI RESTORAN DALAM 1984 SUDAHNA Anjeunna Dipindahkeun ti MEXICO. Sapertos seueur LATINO- MILIK BISNIS, DENGAN COVID, Aranjeunna kagungan DILANDUNG AN HENTEU Pencét LEUWIH jelema PERJUANGAN TI NAON NYA Pamaréntah nyaéta PROJEK JADI PERJUANGAN. Waktos langkung. >> Wartawan: NAHA Naha anjeun nyarios kitu? TAPI SABAB KAMI Tingali éta unggal DINTEN. Jalma RUGI PEKERJAAN. Jalma RUGI RUMAHANNA, TEU NYAHO KANA PEKERNA CARA NGOMAN ANAK ANAK. >> Wartawan: COVID GEUS SUSUNAN KANGGO HIDEUNG JEUNG LATINO RUMAH. DI HOUSTON, THE Kaopat bangsa KOTA BESAR DENGAN 45% LATINO PENDUDUK, THE Nomer ANU NGABANDUNG. 77% OF LATINOS LAPORAN SERIUS KEUANGAN MASALAH TIASA Mimiti THE VIRUSCORONA WABAH. NAHA NAHA KURANG TI 50 MILES JAUH, THE GARIS Pikeun MAKANAN BANK AT GEREJA LOKAL IEU Parantos bungkus Sakitar THE PARKIR Sateuacan aranjeunna DIBUKA. Sateuacan THE PANDEMIC, KUMAHA Seueur mobil, KUMAHA Seueur jalma anu DATANG? URANG LAYANAN Kira-kira 200 KELUARGA MINGGU. >> Wartawan: JEUNG AYEUNA? AYEUNA AYEUNA 300 KELUARGA DINA PERATURAN PER DINTEN. >> Wartawan: PER DINTEN? NAON CARA COVID GEUS DIPANGKATNA THE KOMUNITAS? >> URANG KUDU ADMIN ANJEUN Kungsi NGADILAKSAN 20 taun TAUN, 15 TAUN, 10 TAUN. PEKERJAAN MANTAP. AYEUNA aranjeunna TANPA KASILAHAN. Aranjeunna sumping IEUH. Anjeun terang aranjeunna TEU PISAN. Aranjeunna di dieu AWAL. Aranjeunna nyobian Pikeun ngaraosan aranjeunna KELUARGA. Aranjeunna henteu Jalma PISAN. Aranjeunna sapertos, abdi DAPAT NYIEUN TUNGTUNG SUMPANG. >> Wartawan: Ngabdi kulawarga Saha anu mendakan DIRI SORANGAN HIRUP DI A PEUTING. Naha anjeun kantos Pikir anjeun bakal JADI DIDIEU Posisi? >> NO. NOBODY Diharepkeun Kieu. [ NYARIOS BASA ASING ] >> Wartawan: ANJEUN AYA DI dieu sabab COVID-19 GEUS KANGGO ANJEUN? >> [Nyarios BASA ASING ] >> Panarjamah: URANG TEU BOGA DUIT DATANG, TAPI URANG TEU MILIK DUIT SILAKSANA. URANG Kudu mayar SEWA. Tagihan. >> Wartawan: Upami Anjeun tiasa nyarios TO Sababaraha PEMIMPIN DI Pamaréntahan, NAON Dupi anjeun nyarios? >> [Nyarios BASA ASING ] >> Panarjamah: Kuring BAKAL NYAÉTAAN SÉNA KANGGO BANTUAN SITUASI. >> Wartawan: AYEUNA AYEUNA, NYA Gawe sareng naon ARANJEUNNA NGAGADUHAN, SAKÉNG MONIKA KAAYAAN NGOMONG LATINOS seueur KUDU SADAYANA TO DO. Naha anjeun pikir anjeun AKAN NYIEUN KANA SISI LAIN Tina PANDEMIK ieu INTACT? >> Muga-muga kitu. Kuring NYATA, NYATA MUGI KUMAHA. >> KUMAHA JADI Nagara THE EKONOMI JEUNG KANGGOÉAN NGABANDUNGAN MAINKAN OUT ieu NOVEMBER, TO SHED Sababaraha PERSPEKTIF. KRISTINA ANJEUN NU NGADEGKEUN JEUNG Patugas STRATEGI DINA BOHONG ORGANISASI. Ieu AN ORGANISASI Éta Sigana ENGAGE LATINO VOTERS IN TEXAS PICK .. HATUR NUHUN Pikeun janten URANG. KURING Mimitian SARENG ANJEUN, KRISTINA. NEGERI JADI Luhur pikeun LATINOS, AYA GEUS JUTA - Aya 3 JUTA LATINOS DILAKUKAN. Naha anjeun pikir sadayana Tina ieu bade Pikeun kaluar Jalma-jalma di POLLS? >> URANG A KOMUNITAS DI KRISIS. Anjeun disebatkeun EMPAT DINA 10 KELUARGA LATINO, ANAK ANAK Nuju Nyanghareupan LEUNGIT AYEUNA AYEUNA. Aranjeunna parantos UNIQUELY DIPANGKAT KU COVID-19 Kusabab Kitu Seueur di urang KOMUNITAS ANU PENTING Buruh. 90% OF Petani di NEGARA ieu LATINO. DI TEXAS, 70% OF PEMBINAAN GAWE TEU LATINO. PEKERJAAN AYA TEU Sanggup cicing RUMAH. PEPASAN A KECAPAN RISIKO KANGGO SAKIT. URANG NÉTONG KONGRES, REPUBLIKAN Ditolak Pikeun NGALAMBAR KANGGOÉAN MANFAAT PIKET GEUS UNIQUELY DIPERUHKEUN KA URANG KOMUNITAS. Sigana mah urang gaduh Ditingali parantos Jalma datang DEUI KA PULSA DENGAN DESPERASI Pikeun PERUBAHAN JEUNG Pancén. Sigana mah aranjeunna BENER INCREDIBLY PAMANGSAAN A Pamaréntahan handapeun TRUMP ANU GEUS Diserang LATINOS, NYA GEUS SIRAH KA URANG KERJA KERAS, JEUNG Saha anu daék NANGTU GABURNA GEUS DI LENGKAP KAMI Kamanusaan. SADAYANA Éta KANGGO DIJADI PERTANYAAN IEU PILIHAN. >> Naha anjeun satuju DENGAN KITU? AKAN THE PANDEMIC JIEUNAN LATINO VOTERS GO OUT sareng Sora NGALAWAN PRESIDEN HENTEU TRUMP? >> TEU AYA PERTANYAAN Kuring PIKIR JAUH Nuturkeun THE KOMUNITAS, JUTA ACROSS NEGARA NYA SCARAPING MEREKA LUTUT DINA DOA, PISAN Pikeun ANJEUN KELUARGA JEUNG DIRI SORANGAN Aranjeunna meunang MINGGU KA MINGGU Kusabab éta KUARANTINES NGARANGKEUN NEGARA, KU PEMERINTAH DI NEGERI Béda. Aranjeunna sadayana gaduh Peraturan anu Béda, BEDA VARIABLES. NYababkeun LOBA OF HENTEU Pikeun EKONOMI. Sigana mah aya Jalan anu urang BISA LEBIH LANJUT Hadé ngatur SITUASI Éta Pisan DICUKURKEUN Kitu Seueur PEMERINTAH ACROSS NEGARA. Sigana mah urang terang Naon anu kudu dilakukeun ayeuna. Sigana mah urang terang Langkung seueur tina Nyegah UKUR JADI URANG BISA NGANTUNG BUKA KA ÉKONOMI A bit TAMBIH DEUI. Sakali anjeun gaduh TAMBIH DEUI PRODUKTIVITAS, Anjeun gaduh deui Kasempetan Pikeun BOBOTOH. PENTING Anu urang tingali A BOUNCE DEUI AYEUNA BAKAL Candak Nyayogikeun LEUWIH hadé Kasempetan Pikeun LATINOS ACROSS NEGARA. >> KRISTINA, DO ÉMANGNA KAMPUNG ANJEUN Ngalakukeun cukup pikeun ENGAGE LATINO Pamilih DI Pertengahan ieu PANDEMI? >> NO. URANG KUDU NINGALI LEUWIH ENGAGEMENT. TI THE Calon AND TI THE PIHAK, Khususna THE DEMOKRATIK PIHAK. Abdi TEU PIKIR PEMILIH LATINO BISA DITANGGUH DIBERI. URANG SOROT SADAYANA Pikeun DEMOKRAT. WE GO SADAYANA Pikeun Kamajuan, Khususna LATINOS MUDA. SANDERS BERNIE NGANGGO LATINO SORA DI DEMOKRATIK PRIMARY. NINGALI A KOMUNITAS Éta IS DESPERATE Pikeun Répréséntasi. Tapi dina taun 2018, PANUTUP KA 60% OF LATINOS CEUK Aranjeunna henteu pernah KONTAK Ku A Calon Atanapi PIHAK. Éta parantos Pikeun Ngarobih. NYA THE BESAR NON- PEMILIHAN FLIGHT BLOK DINA NEGARA. >> DANIEL, TRUMP PRESIDEN GEUS FOKUSKEUN LOBA DI LATINO Milih, Khususna DI FLORIDA. Naon anu bakal RESONATE JEUNG PEMILIH LATINO DI FLORIDA Ngeunaan PRESIDEN PESAN TRUMP'S? >> Anjeunna parantos ngalaksanakeun A PEPASILAN RUPA AYEUNA PANUNJUKAN A NGASAR yén AYA TEU BOGA Anu Sateuacanna Siklus pamilihan. REKODEUN Éta Hasil dina AN BONANZA ÉKONOMI Yén LATINOS MANFAAT DARI. Sateuacan ieu ARTIFIKAL RESÉSI TADI DIPASARKEUN, KITU KUDU Rékaman NGASILKEUN Peunteun, Rékam HOMÉRÉS. JELEMA ANJEUN POÉ. Hal anu kagungan Ngarobih Kusabab OF COVID-19. Sanaos kitu, Anjeunna parantos KANGGO A Padamelan hébat OF Ngahasilkeun pisan OF EXCITEMENT, HIJI Kusabab ACARA. THE CARAVAN Éta Anjeun ningali tina LATINOS. ÉMUTAN ABDI Salah sahiji anu pangsaéna Hal Anu Éta JADI, I Pikirkeun aranjeunna Nyambungkeun Langkung Hadé Kusabab MARANÉHNA NYAÉTA Hubungan hadé KA LATINO SORA. Naon anu dimaksud, Aranjeunna nuju HIRING Pikeun LATINO KOMUNITAS. PASTI JABAR Sigana urang, Katingali LATINOS. Sigana mah éta Langkung Hadé Nalika anjeun BISA nyambungkeun DUA PENTING Hal. HIJI, ANU ANJEUN PEDULI, KADUA Éta ideu anjeun ANU. Éta, tangtu, DATANG ACROSS Pangpangna Nalika LATINOS ANU ENGAGING JEUNG MOBILISASI LATINOS Kusabab Aranjeunna percanten LATINOS Saha anu gaduh A dibagi BASA, DIBAGI BUDAYA, JEUNG DIBAGI PANGALAMAN. >> Naha anjeun pikir, CHRISTINA, Éta BIDEN NU LAKON CEKAP? NAON MANÉHNA SALAH? >> Kahiji, abdi hoyong KANGGO I Teu satuju sareng DANIEL, ANJEUN URANG KOMUNITAS DI Sababaraha Paksa KAMUNGKULAN Sateuacan ieu RESÉSI. URANG SIEUN TINGGI UNSURED OF Naon Kelompok ETNIK, NAHA NAHA ANJEUN GEUS sangsara kitu SUSUNAN Dina taun 19. THE TRUMP PENTADBIRAN GEUS CONSISTENTLY Diserang THE INTEGRITI URANG KELUARGA, GEUS LED A masif Pisahkeun OF KELUARGA LATINO JEUNG TARGETING OF KOMUNITAS urang. Abdi TEU PIKIR Éta leungit THE LATINO KOMUNITAS. Najan kitu, urang butuh THE BIDEN CAMPAIGN KA INVESTASI DEUI Beurat dina Ngahontal LATINO Pamilih, Nyambungkeun sareng LATINO ORGANISASI, JEUNG NGABANGKEUN Naon anu dipibanda RÉSÉ DI SÉSA JEUNG DIMANA Nangtung dina MASALAH ANU DEEPLY MATERI KA LATINOS. THE LATINO Hirup KOMUNITAS DI nagara konci, FLORIDA, TEXAS, ARIZONA, KALIFORNIA. URANG KUDU NYIEUN Yakin yén kami NINGALI BIDEN PENTADBIRAN KEMPEN, Khususna di ARIZONA JEUNG TEXAS, dimana anjeun Tingali Hébat NGADUKUNG ANTARA THE LATINO KOMUNITAS Pikeun THE BIDEN KEMPAR. KOMUNITAS urang TEU BISA DITANGKUT Pikeun dihasilkeun. HENTEU CUKUP Pikeun nunjuk ka TRUMP AND SAY, KABEH KABEH ANJEUN NYA Disababkeun pikeun urang KOMUNITAS, URANG PERLU NYAHO KUMAHA Urang bade NGASILKEUN Kieu KRISIS. Ieu AN ÉKONOMI JEUNG KRISIS KASIHATAN ANJEUN URANG KOMUNITAS Kungsi PERNAH NINGALI NAON SIEUN. Abdi teu tiasa ITERATE DEEPLY CUKUP KUMAHA SAKITNA ieu SAKÉNGÉÉÉÉN Pikeun KOMUNITAS urang. abdi MET DI DI IN TEXAS DENGAN ANGGOTA KELUARGA Saha anu KALAHASAN HIJI sabab Aranjeunna henteu ngagaduhan KASIHATAN, JEUNG Aranjeunna diantos NGADÉNG KA DOKTOR, sanaos Padahal éta ogé NYERI PISAN. Abdi milarian jalma ÉTA UNDOKUMEN THE PERNAH NANGTU A DOLLAR TI THE Pamaréntahan, sanaos Sanaos aranjeunna gaduh GEUS DIDIEU 25 Ditambah taun AND SELALU BAYAR KA maraneh PAJAK. Aranjeunna AYEUNA SOMBANG. Kieu Nya naon Kajadian di urang KOMUNITAS NGARANGKEUN NEGARA. >> hatur nuhun, KRISTINA. DANIEL, HATUR NUHUN ANJEUNG SANGKATNA Duanana anjeun pikeun BAGI sareng urang Peuting ieu. >>> DATANG DATANG SANGSA pondok NGABUBURI, KUDU NGALENGKELAN KAULARAN Ketaraan PENTING? >> RACISMEUN A MASALAH DI LATINO KOMUNITAS. URANG PERLU NINGALI AT THE, NAON Jinis RACISM ANJEUN URANG PERPETUATING? >> Naha LEUWIH LEUWIH Ti naon urang KUDUNA PERHATOSAN perkawis DARIPADA Kateuadilan ANTARA jalma miskin JEUNG KAYA? >> Sigana mah BUDAK SAKOLA HIDEUNG. >> POLISI DIANGKEUN DINA SISTEMATIK RACISME. URANG TARGET KA URANG KOMUNITAS. Dupi abdi badé janten TERAS? >> Abdi didieu di dieu NYARITAKEUN DULUR Éta NO Otoritas BISA NGALEUNGITKEUN MINITORI. URANG KUAT. URANG NYAHO KAMI HAK. >> [GAGAL CHANTING] >>> ANJEUN Nonton Néglasari BERITA AYEUNA. URANG GAMPANG NGABARAKAKEUN WARTA. >> Upami aranjeunna angkat Balik deui ka aranjeunna TULISAN, SIA HAYANG PASTI Éta Éta KUMPULAN. >> BERITA Dijieun pikeun anjeun DUNYA STREAMING. MINGGU MINGGU Mimitian jam 6:00 AM Wétan. ♪ >>> IEU A SITUASI DI MANA NEGERI Neruskeun PERJUANGAN KA NGEMBARKEUN NA TESTING KAMAMPUHAN. >> PROTESTER NGARASA ANJEUN PERLU KELUAR DINA kakuatan pinuh JEUNG DUKUNGAN KOMUNITAS maranhanana Kusabab aranjeunna NGARASA JEUNG TEU meunang DUKUNGAN ANU TI THE PULSA PORTLAND. >> LAIN Dinten Pamilihan DATANG Ngalawan THE Latar tina CARA Pikeun ngajaga pamilih Aman di tengah A PANDEMI. >> SAKOLA KA BENER NGARTI SAHA URANG JEUNG JEUNG SAHA JEUNG KITU URANG ADALAH BENER DIDIEU DI KAMI SAKIT. >>> ANJEUN KANGGO Kéngingkeun opat taun IJAJAH, TAPI A DATUR opat taun IS SUPER MAHAL. URANG GEUS NYIEUN SISTEM AYA Tikét ka KELAS TENGAH Mangrupikeun hal éta Kelas menengah KELUARGA KUDU Tekenan Ngeunaan AND PINJAM Pikeun AND PATCH BERSAMA. >> "Kunaon ieu Janten? " DENGAN KRIS HAYES. Langganan AYEUNA. >>> ANJEUN Nonton Néglasari BERITA AYEUNA. URANG GAMPANG NGABARAKAKEUN WARTA. >> URANG BENER NINGALI BESAR CONVOY THE Penjaga Nasional DATANG MELALUI IEUH. >> BERITA Dijieun pikeun anjeun DUNYA STREAMING. MINGGU MINGGU Mimitian jam 6:00 AM Wétan. >>> Isuk-isuk ieu NGARANGKEUN NEGARA, NAON THE Normal Anyar Pikeun sakola bakal MIRIP. >> Seueur GURU NGIRI KIRI PILIHAN PISAN ANTARA PEKERJAAN Aranjeunna cinta JEUNG KELUARGA maraneh. >> Naon ari kuring Bade mutuskeun. JAGA KURING ANAK ATAWA Boga KASUSAHAN? Éta Éta Teu mungkin Kaputusan. >> ANJEUN NYiptakeun A KOMUNITAS saeutik SEKOLAH. >> Ieu A SAKUDU KITU BISA HANYA NGEMBANG Urang sorangan JEUNG Ngembangkeun urang KOMUNITAS. >> Hayu urang balikeun deui LEBIH KA Murid. KUMAHA NYA NGARASA BENER Ngeunaan Balik deui KA SAKOLA? >> Naon anu kuring rindu ANJEUNG GURU. >> Aranjeunna BANGKIT. >>> SURGA DI VIRUSCORONA INFEKSI. Pamekaran Énggal DINA SETIAPAN FRONTS. >> CERITA. >> Wengi ayeuna, THE AS ngabubarkeun Rékaman Pikeun KASING PALING COVID DINA Dinten SINGÉ. >> TI SADAYANA ANGEL. >> Naon ari anjeun Tingkat Perhatosan ANAK ANAK ANAK Saha anu parantos Wartoskeun aranjeunna BATUR KA RUMAH INDEFINITELY TEU SANGGUP NYUSUL? >> DINA Taneuh. >> Naha anjeun gaduh IMAN yén ieu AYEUNA KANGGO MAWA PERUBAHAN CEPAT? >> Sareng dina jero. >> DIDIEU DI PORTLAND, DEUI Protés Diarepkeun Peuting ieu. >> Naha anjeun pikir POLISI DI IEU Nagara anu DI handapeun serangan? >> "Néglas Peuting Warta "KANG LESTER HOLT. >>> Wartosna BISNIS IS DINAMIK JEUNG MUNGKIN HAL PERNAH LEUWIH DEUI PENTING. KU SADAYANA URANG Nyanghareupan, I AM SANGGUH JADI Bawa ka PERSPEKTIF A Awéwé Hideung, A Budak awéwé IMMIGRANTS, THE Pamajikan sareng indung OF salaki JEUNG ANAK ANU SADIRA LEUWIH LEUWIH MUNGKIT KA KALAKSAAN POLISI Kusabab aranjeunna WARNA, PROUD NERD, JEUNG A WAKILAN Tina Munculna AMERIKA Pikeun KABEH BERITA TV. MUGI anu hébat GWEN IFILL JEUNG INDUNG ABDI, PHILOMENA CARRYL LOMENA, Kersa PITINGKEUN DARI Sawarga sareng Janten BANGGA. >>> Ieu mangrupikeun AN Taun Pamilihan. >> Naon anu kajantenan Pikeun GEORGE FLOYD Sanés AN DIKASARKAN INCIDENT. LATINO MAN, ITU IS MY TANGGUNG JAWAB KAJADI Solusi sareng MY BLACK JEUNG BARAYA BROWN JEUNG SISTERS. >> HUKUM KESUATAN bakal PIKIR dua kali Waktos Aranjeunna datang ka sakitar MINITORI. URANG MANUSA, SAUKUR KA ANJEUN. URANG Hormat KA Anjeun Padamelan, tapi ngahargaan URANG. ANJEUN DITANGGUNG Pikeun ngahargaan urang. >> TEU HANYA! TEU DAMANG! >> URANG HAYANG SILINGKEUN JEUNG NYARI URANG NGADUKUNG KA Hirup HIDEUNG PERGERAKAN PENTING. >> [GAGAL CHANTING] >> AYA ANU LATINOS HIDEUNG. Teu masalah naon, Aranjeunna condong POHO Éta. URANG TEU POHO IEU URANG PERANGSA, teuing. >> [GAGAL CHANTING] >>> AMERIKA TRAVELERS AN BAGIAN PENTING Tina meunang THE PRESIDENSI. Sababaraha di GUGURAN ANU NINGKATKAN LATINO. CARRIE SCHWARTZ SIRAH KEUR KA Sababaraha SUBURBAN LATINOS NÉangan OUT naon masalahna Perkara PALING Pikeun Aranjeunna. >> Wartawan: LOS ANGELES GEUS THE PALING LATINOS DI Nagara mana waé di AMERIKA. Seueur diantarana HIRUP DIDIEU DI San FERNANDO LEMBAR Dimana LATINOS OUTNUMBER PUTIH JEUNG NYIEUN NGADANG 42% SANG PENDUDUK. Nalika datang NOVEMBER PILIHAN, LATINO KETENTUAN ARMORED SUBURBS bakal KUNCI. MIAMI, DADE 40, JEUNG MARICOPA Nagara. NEVADA, LAS VEGAS, DEUI TI 30% LATINO WILAYAH URBAN ANU NGASILKEUN PANGSAÉNA SUBURBS. Anjeunna hirup di CHATSWORTH IN San FERNANDO LEMBAR JEUNG ANJEUN SUAMI JEUNG ANAK TAPI >> KANGGO MANEH Sok didukung JOE BIDEN? >> NO. BERNIE HOUSE. >> Wartawan: A BERNIE HO ALL JALANNA? >> 'S >> Wartawan: Kanggo Aranjeunna, THE ALVERATIF IS Sanés Pilihan. >> Jalma ti BUBUKA WARNA. >> Wartawan: Aranjeunna PERCAYA ANJEUN BIDEN BISA NGADamel kamajuan MASALAH JEUNG DULUR Ngeunaan. >> KASEHATAN REFORMASI KU JAUH PANGSEUEURNA PENTING. Kabutuhan HEALTHCARE JADI UNIVERSAL, GAMPANG GAMPANG KA RUMAHNA WARNA. >> Wartawan: Abdi ANJEUN TEU DIASA Bahaya Kalah PEMILIH LATINO. MARGINYA KRITIS. Anjeunna ngadukung THE PRESIDEN. Anjeunna bagian tina THE 28% OF LATINOS Éta Milih pikeun TRUMP. Anjeunna milih pikeun MITT ROMNEY EMPAT TAUN LEUTIK. TAMBAHAN Sarua TAMPILAN samodél NGADUKUNG Kieu PILIHAN. MANÉHNA NYAI NGAN PERNAH SORA Sateuacan 20 - TRUMP'S 2016 SORA. MANÉHNA LATINOS Pikeun TRUMP. KUMPULANNA BANTUAN NGOMONGKEUN IEU RALLY Tukang MINGGU. >> KESELAMATAN BANGSA urang. Pikeun anu teu dikenal. Anjeunna pikeun urang VETERAN JEUNG MILITÉR. Éta hal-hal éta SAKUDU SANGKURING. Anjeunna gaduh jalma DATANG KA PEJABAT OVAL. >> Wartawan: NYA DILAHIRKEUN DI EL SALVADOR. ANAK ANAK, NYA KELUARGA KELUARGA KA Wates AS, SUSAH JEUNG BAHAYA PERJALANAN. >> Upami anjeun TEU BAHAGIA DI Nagara dimana Anjeun, sumping DIDIEU sacara sah. >> Wartawan: DO ÉMANGNA Batur di EL SALVADOR Saha Éta Boga PERSECUTION BISA KADIEU HUKUM? >> Anjeun terang NAON, kuring TEU NGARTI Kunaon Aranjeunna kedah ngarasa -- ABDI YAKIN Aya pitulung. Aranjeunna kedah Milari éta. >> Wartawan: Nalika datang HIRUP HIDEUNG GERAKAN JEUNG Protés - >> Abdi parantos DITUNGGUL KAPAN Ku pulisi. Tuturkeun Pulisi PESANAN. ÉTA PISAN. >> Wartawan: TERUS ORA NGADUKUNG ideu BELAKANG HIDEUNG Perkara hirup. >> HENTEU, TEU ATAS KABEH. ANAK ANU HIDEUNG. ANAK KURING BISA NYAJAAN Anjeun, sadayana hirup urang Perkara. >> Wartawan: KELUARGA SOPHIA Ngawangun Rasa Solusi sareng PERGERAKAN. ANJEUN A KAJORITASAN OF DUKUNGAN LATINOS Hirup hidep naon MATÉNA PANGGUNG Pikeun? >> Sigana mah aranjeunna DO. URANG NANGhareupan sami JENIS BURDENS. URANG TÉH ISU, URANG SAHA Kudu protés HAK URANG, HAK TINGGAL, BARANG KAMI JEUNG SISTERS OF WARNA, pikeun urang, URANG KUDU NYEKEL BERSAMA. >>> PERJUANGAN pikeun PACARAN JEUNG ETNIK Sasaruaan A Panggung taun ieu. NUMUTKEUN KANA TELEMUNDO, 85% Tina DAFTAR TAPI LATINO Pamilih Nyarios Éta Kaadilan SOSIAL ANU PENTING ALESAN Kunaon Badé kaluar sareng Milih taun ieu. Pikeun Ngajalajah THE Pangaruh Balapan NGaluarkeun ieu NOVEMBER, URANG Digabungkeun ku ANTHONY . Anjeunna nyaéta Pimpinan OF THE REPUBLIKAN NASIONAL HISPANIK Rapat tina KALIFORNIA. Oge [Teu Kadéngé], A PEMBELAJARAN PEMUDA, AMERIKA LATIN DASAR-DASAR ANALISIS. Hatur nuhun pisan JAUH JADI DENGAN KAMI PEUTING. NUHUN GABUNG KA URANG, Gabung sareng ieu PEMBAHASAN. KURING Mimitian SARENG ANJEUN. MASALAH RACIAL ADALAH TOP Kautamaan Pikeun LATINOS, Khususna di Pamilih LATINO. NAHA NAHA ANJEUN NYAETEU ANJEUN? >> Oge, Hoyong HATUR NUHUN BOGO SANGGO NGADIEU Abdi didieu. MUNGKUL KA URANG KABEH Sambungkeun, Cageur, JEUNG PERUBAHAN THE NARATIF. Abdi ogé A GURU. ABDI HOYONG NGOMONGKEUN PISAN GEDE JEUNG JELAS Kusabab jeung PILIHAN INI, I AKAN GURU, I Ngajarkeun basa Spanyol IN AN AFERIKA-AMERIKA KOMUNITAS. Abdi terang MY Senior BAKAL NGADAP Duanana taun ieu. ISU JEUNG KAJALANAN ANU PENTING PISAN DI NEGARA KAMI. AKU IMIGRANTE Sareng Awéwé WARNA SAHA Oge AN IMIGRAN SAHA GEUS ogé A GURU. Kuring urusan, abdi Nyanghareupan seueur Hal, Siga Seueur urang. Abdi ngan ukur hoyong SABUN Gancang Gancang ANU URANG TIASA NEGARA DI AMÉRIKA LATIN Anu urang terang AYA TEU Répréséntasi Éta ADEQUATE, ALATAN Pikeun PENDUDUK ANU URANG SIEUN. Éta naha éta PENTING JADI PENTING Pikeun urang AS LATINOS NGahiji DINA PERANGGULAN KANGGO Hirup HIDEUNG Perkara IN THE Amérika Serikat. abdi NYAHO BOATING ITU Pikeun urang anu leuwih ngora Jalma, PACARAN ISU JADI PENTING Kusabab éta NAON URANG Hirup. Upami kuring ADVOCATE Aranjeunna pikeun buka NA PILIH, Upami urang BAKAL NGOMPOK Ngeunaan KABEH, URANG TEU ngarobah NAONAN. OKÉ Laksanakeun PAMANDI. URANG Anu disanggakeun KUDU DASAR. URANG THE IMPIAN AMERIKA. URANG KUDU KUDU PASTAKEUN THE IMPIAN AMERIKA Mimitian Milarian Siga US. Éta Éta NAHA URANG PERLU MASTIKEUN DITANGGAL KA Ngarobih Hal. >> TELEMUNDO LAYANAN KITU TILU OUT EMPAT Nonoman LATINOS LAPORAN Éta sumping LEUNGEUTAN DUA taun, aranjeunna ANJEUN TARGET SANG RACIST Serangan. Abdi hoyong naros Anjeun, kumaha anjeun Pikir ieu bakal Pangaruh Jalanna Aranjeunna milih? >> Hatur nuhun pisan JAUH. Ieu NYATA PENTING PERTANYAAN. Kuring ngalakukeun séri Carita dina RACISM jero THE LATINO KOMUNITAS. Sigana mah YOUNG LATINOS ANU Nungtut Langkung ti DIRI JEUNG BUDAYA maraneh pikeun Naon anu urang terang di BULAN SAULIT ieu Kalayan Hirup Hideung PENTING JEUNG KADILIHAN SOSIAL GERAKAN, NYA ANJEUN Ngahudangkeun Pikeun LATINOS NINGALI ANU AYA ANU NGALAMI RACISMEUN JEUNGNA NINOMPONG Balik deui di bumi, TAPI THE NOMPOK ANU Masih nyarios - Hartosna LEUWIH BALAPAN. Aranjeunna nungtut langkung DIRI SORANGAN JEUNG ANJEUN BUDAYA JEUNG MEREKA Répréséntasi DI UNITED NEGERI. >> ANTHONY, THE GAGAL PENTADBIRAN GEUS JADI POPULAR DENGAN LATINOS seueur. NAON NYA PRESIDEN TÉH DITUJUKAN IMIGRANTS KA HISPANIK. Anjeunna ogé Diatur TO QUOTE LAIN Konsérvasi HISPANIK AMERIKA. Naon bagian tina PESAN TRUMP'S RESONATE JEUNG Aranjeunna, sareng sareng Anjeun asup KHUSUS? >> Hatur nuhun pisan JAUH, JULIO, UNTUK Boga kuring di dieu. PIKIRNA APA A LOBA JALMA ULAH NGARTI ADALAH LOBA PUNGSA ITU THE TRUMP PENTADBIRAN, ATAWA ngan ukur TRUMP GEUS SAÉH DIRI, NYA DILUANGKEUN OF CONTEXT, SERIUS. Nalika anjeun ningali Kawijakan, ANJEUN ANJEUN NYA ANJEUN BANTUNGAN HISPANIK JEUNG KOMUNITAS LATINO. ITU ANJEUN BAFFLES kuring éta ANJEUN BANYAK Tina LEANING-KURING ATAWA DEMOKRATIK LATINOS Éta Gancang POHO Éta BIDEN PENTADBIRAN UNDER OBAMA NGawangun CAGES Éta THE ANAK ANAK DINA, JEUNG TRUMP Kana anu di 2018. Jalma ogé POHO Éta BIDEN ieu Jelema, THE PENTADBIRAN ANU DIPAPAK PANGSEUEURNA UNDOKUMEN Ti mana waé anu sanés PENTADBIRAN DINA SEJARAH. ABDI Konsérvasi KURING SORANGAN. Abdi percanten ANU URANG PERLU Répréséntasi. Éta naha kuring Pimpinan pikeun REPUBLIKAN NASIONAL Rapat tina KALIFORNIA. Répréséntasi Sanés ngan ukur BAKAL NYAUH IN KONGRES ATAWA DINA KADOR OF KONGRES. Ogé kudu Janten di tempat TINGKAT. ANJEUN HIDEUNG Perkara Hirup, Anu di kuring Pendapat, NYA Ngalakukeun bener PEKERJAAN Goréng NUNJUKkeun THE ISU NYATA DI HIDEUNG KOMUNITAS. MY ORGANISASI, URANG BAKAL JADI CAHAYAAN Naon masalahna ANJEUNG DALAM THE HISPANIK JEUNG KOMUNITAS HIDEUNG. URANG NYARITAKEUN RACISMA ANU URANG NGOMONGKEUN Balapan SISTEMIK. TAPI AS IMMIGRANTS, kuring ANAK AN IMIGRANT KURING SORANGAN. Dina hiji kahirupan, Ngagunakeun THE SISTEM, KAMI Sanggup Janten PANGSAÉNA Vérsi OF DIRI SORANGAN. Abdi gaduh saleresna Waktos SUSAH NGARTI KUMAHA SISTEM JALMA ANU TERUS NYarios IS RACIST, KUMAHA Naha urang sanggup Capai Sakitu Seueur UNDER ieu RACISME SISTEMIK? URANG PERLU NINGALI Nuju KA URANG KOMUNITAS JEUNG MASALAH NYATA ÉTA Mangaruhan urang, Anu jangkung Bélor, BAPANG DI RUMAH, JEUNG KABEH HAL ÉTA ISU PENTING ANU PERLU JADI DIKETIK. >> Naha anjeun satuju DENGAN NAON ANTHONY HANYA CEUK? >> ANTHONY, kuring Hoyong nyarios BAHAGIA DINTEN KAMERDÉKAAN KA KABEH AMERIKA TENGAH NEGARA. Kuring yakin anjeun SADAYANA Éta. Abdi lengkep TEU SATUJU. Abdi kagungan TEU BOGA KITU NGALAMI TUMBUHAN A Awéwé HIDEUNG SAHA Oge AN LEUWIH, A GURU, JEUNG NGASILKEUN. abdi Tong ningali naon ANJEUN NINGALI. AKU PASTI MUGIA NAON ANJEUN NYARIOS Sareng Naon Anjeun DATA NUNJUK Ieu jalan. SISTEM NYA TEU Gawé Dimana kuring aya di WASHINGTON, DC. HENTEU acan Gawe sareng seueur TAUN. AS IMIGRANT, Abdi parantos ningali Nagara urang, HEULA NAON HENTEU TEU PINDAH DI A KELAB SOSIAL Kusabab anjeun LATAR BELAKANG. DI Nagara ieu, URANG Boga THE Kasempetan pikeun GERAK DINA KELAB SOSIAL. URANG HENTEU HANYA BUTUH Répréséntasi, TAPI URANG PERLU PERUBAHAN ADEQUATE. URANG BUTUH DEUI EMPATIS TI Jalma Anu Katingali SUKA KAMI JEUNG SORA SAMA US. Éta naha kuring ngomong Hirup Hideung, Aranjeunna mah ngan ukur Perkara, Tapi aranjeunna Nyocogkeun ka KOMUNITAS LATINO JEUNG DI LAIN KOMUNITAS Éta Mangrupikeun bagian tina MINITORI. A LATINA, kuring KID ANU TEU, NYAHO Kitu Seueur LATINO ORGANISASI Éta Éta NYariosna Éta TEU NGADUKUNG Hirup HIDEUNG Perkara ATAWA Aranjeunna ULAH NGADUKUNG HIDEUNG Perkara Hirup, TAPI DI MANA Anjeun bade JEUNG KUMAHA DAMANG RACAL KLASIFIKASI JALMA? Abdi ogé ngigelkeun KOMUNITAS urang. ANJEUN TEU Bade ngobrol Perkawis hal Anu anjeun gaduh PERNAH NGARASA SORANGAN. Abdi awéwé. NAMI ANJEUN, RATU CANTIK, HATUR NUHUN. NU ANJEUN KITU PENTING. Generasi kuring, KAMI Ngaleungitkeun ieu NGARASA DALAM RUMAHAN URANG. Tapi ayeuna urang gaduh Janten di Posisi Siga Anjeun, diwakilan DARI REPUBLIKAN PIHAK. Hébat pikeun anjeun. Abdi bungah anjeun Sanggup ngalakukeun éta. Anjeun ogé kedah NGARTI ANJEUN Sababaraha urang pernah KUMAHA CARA Anjeun parantos. URANG HANYA TEU BOGA. OKÉ NA URANG HENTEU TEU Boga éta. URANG KUDU BOGA EMPATH JEUNG SIMPATI Nalika Urang NGOMONGKEUN Kieu ISU. >> Upami tiasa mah RESEP kana hal éta - >> OKÉ. >> Kuring henteu yakin NAON MAKSUD ANJEUN. Abdi muji anjeun Nalika anjeun nyarios Hal Anu Anjeun Boga. Abdi ti A KOLOT BATUR RUMAH. Abdi angkat dina hiji TINA KOMUNITAS DI KALIFORNIA. Kuring asalna ti A DEMOKRATIK KOMUNITAS. Indung kuring A IMIGRANT Éta DATANG KA NEGARA NINGALI PIKEUN KERJA. Anjeunna parantos DIDIEU KANGGO 35 TAUN. MANÉHNA MANÉHNA Wengi dialihkeun ka Nempatkeun dahareun dina MAJALAH. Abdi nyungkeun hapunten upami kuring NYIEUNNA hal éta Kuring asalna ti A PRIVILEGED LATAR BELAKANG. ABDI HENTEU. URANG KANANNA PERCAYA DINA KERJA KERAS. >> GAWE Hésé TAPI Dina sistim - >> PAGUNEMAN - >> Bener Gancang, Éta parantos jalan Pikeun anjeun dimana Anjeun aya di, ÉTA SAÉ. ANJEUN NYIEUN A BEDAAN. Abdi henteu hartosna NYAETEUN ANJEUN PRIVILEGED. TAPI TANPA SIMPATI, MUNGKIN URANG KUDU DIASA Kana hal éta. >> Kuring nyangka naon PENTING ANU NGADIEU Kieu Sawala JEUNG GAMBAR KUMAHA Pikeun Pindahkeun ka payun. Hatur nuhun pisan JAUH KABEH TILU ANU KANGGO Gabung sareng ieu PEMBAHASAN. HATUR NUHUN JAUH. >>> MARKAH KA ANJEUN KALENDER. TAUN AYEUNA, Milih bakal BEDA. Kieu ANJEUN ANJEUN PERLU NYAHO Ngeunaan kumaha anjeun BISA Milih. >>> CARA CARA Urang bade KALIEUN Kieu PILIHAN NYA PILIHAN NYA DIGIASKEUN. INGET ANJEUN. >> Nagara urang GEUS ceurik Pikeun kapamimpinan. WIDGET anu tiasa Ngahijikeun urang. >> Upami anjeun TEU KUDUNG ENTÉ, IEU TAUN IS AN Taun Pamilihan. PADA NOVEMBER 3, URANG bakal MILIH TEU NGAN SAUKURNA PRESIDEN, TAPI SENATOR JEUNG Répréséntatif. SANGGO KANGGO DITANGGUH BAGIAN, ANU PERLU Pikeun Milih. DI Urutan kana éta, ANJEUN KEDAH DAFTAR. Langkung ti 150 JUTA jalma Daptar Pikeun milih di US Upami anjeun Sanes salasahijina, Anjeun masih gaduh WAKTU AWAL GERAK GAMPANG. Naha anjeun MUTU? ANJEUN KUDU JADI A US warga JEUNG Sahenteuna 18 TAUN. DI NEGERI, Anjeun tiasa ngadaptar Pikeun Milih A BATUR SAGARA TAPI SADAYANA DATANG SEKITAR, ANJEUN 18. Anjeun ogé kedah JADI WARGA DI NEGERI ANDA Milih. KUMAHA SIA DAFTAR? ONLINE, Eusian BANGSA LEMBAGA Bentuk Pendaptaran JEUNG Jalu Éta. Anjeun ogé tiasa SADIRA LEUWIH KA LOKAL anjeun Kantor Pamilihan Kusabab ID anjeun JEUNG SOSIAL Kaamanan AT TANGAN. SIAP KA PILIH ANJEUN PIHAK. Mangrupikeun PASTI SAKEDEUNG. DEMOKRAT, REPUBLIKAN. ANJEUN BISA NGANGGUR Pilihan LAIN. TEU PIHAK AFFILIASI. Anjeun tiasa BEBAS. DINA PIKS HIJI SISI, ITU TEU HARTI ANJEUN Kudu milih Calon Di PIHAK ANU JEUNG UMUM PILIHAN. Anjeun tiasa ngarobih PIKIRAN MANEH. Éta langkung seueur di UTAMA JEUNG Sabab. Tukangeun PREMISE URANG. PENDAFTARAN DEADLINES PISAN DENGAN NEGERI, JADI - Hayu urang ngalangkungan SAHIJI. Upami anjeun gaduh Daptar dina Tukang tapi anjeun Dipindahkeun ka anu sanés NEGERI ATAWA ROBAH NAMA ANJEUN, NYA Hartosna anjeun peryogi Pikeun ngamutahirkeun Anjeun INFORMASI Kusabab anjeun WARGA AS Hirup OUT OF NEGARA ATAWA BAGIAN Angkatan Angkatan DITUJUKAN DI NEGARA LAIN, PASTI YEN ANJEUN Daptar Kusabab anjeun tiasa PILIH KANG AN ABSENTEE BALLOT. Nuju Kieu SITUS WEB, NGISI NGASILKEUN STORM, JEUNG ANJEUN BAGUS Pikeun indit. Akhirna, upami anjeun Daptar dina Tukang tapi anjeun Hoyong PASTI SADAYANA DINA PESANAN, NGARIKSA GAMPANG. Ieu dimana ANJEUNG ANGKAT. Dinten Pamilihan nyaéta PADA NOVEMBER 3. Taun ieu Salami A DUNYA PANDEMI. Mindahkeun ieu ka KANGGO, hal-hal bakal JADI BEDA. BAKAL AYA LEUTIK SOROT PUSAT JEUNG KABEH Milih urang ku Jalu, SAHIJI Éta parantos NGARANA A CONTROVERSY. KUMAHA SILIH SORA TERSERAH ANJEUN. KECAP PILIHAN SAHA SAHA SANGKA SORA Pikeun. Upami anjeun nganjang - Pikeun mutuskeun NANGTUT BOLAOT TI JAUH, TAKE PIKIR ANJEUN NGALINGKEUN WAKTU LEUWIH. Upami anjeun Layak pikeun milih, DAFTAR. >>> HATUR NUHUN Pikeun Nonton KEPUTUSAN 2020. Abdi JULIO. Boga anu hébat PEUTING. >>> MASALAH Éta anu nyetir Kuring pikeun milih anu bener Ayeuna mangrupikeun pajak, Biaya hirup, JEUNG IMIGRASI. >> KABEH Pamilihan NAVAJO Siklus POLITIK GEUS OVERCHARGED Unggal masalah. >> Abdi milih. >> Saha anu bade Pikeun ngabantosan Urang Kéngingkeun KALUAR KA AYEUNA SITUASI URANG DENGENG KA PANDEMI? >> AYEUNA PRESIDEN. DASAR NAON Dijieun langkung tina Bagéan. >> Sigana mah EKONOMI SANGEUN BÉH HIJI Pikeun Kuring. Jalma-jalma geus leungit KABEH KUSABAB VIRUSCORONA. Abdi NGARASA Éta BENER PENTING BOUNCE DEUI. >> Calon Saha anu merjuangkeun PEMILIH LATINO. Abdi milih BIDEN Kusabab Anjeunna TEU TRUMP. >> DINA ieu PILIHAN Kuring Milih pikeun TRUMP . >> BIDEN. >> Éta Kabiasaan Ngahudangkeun. HENTEU KABEH LATINOS DIJADI THE SAMA. HENTEU KABEH LATINOS PERCAYA IN THE Hal anu sami. HENTEU KABEH LATINOS NGUMPULKEUN DI KUMPULAN sami. >>> Abdi ALISON MORIS. ANJEUN NONTON BERITA Néglasari AYEUNA. Hayu urang ka Néglasari BERITA KORESPONDEN, AWEWE URANG, SELLERS SAVANNAH LEUWIH LEUWIH GAMPANG PANGANYARNA HEADLINES DARI NBCNEWS.COM TAPI Abdi teu acan ningali Anjeun dina minggu. Abdi parantos sono Anjeun. >> Wartawan: Abdi TÉNÉNÉSA SÉH, TEUING. KURING RINDU JADI JAUH. Wilujeng janten deui SARENG ANJEUN. Éta hébat NGABUBURI. Kuring PISAN NYAAH KADIEU KIEU, ALISON. Hayu urang leres DI. Kota OF LOUISVILLE, KENTUCKY GEUS DITANGKAP A MULTIMILLION DOLLAR Béréskeun sareng KELUARGA OF BREONNA TAYLOR. TAYLOR DITUTUP JEUNG DIPASA DI RUMAHNA DINA SANGSA Narkoba Pulisi Peunteun Ngan ukur leuwih ENAM BULAN MANEH. >>> HINGGA KA Basisir GULF, ANJEUN NGANGGUNG Pikeun HURRICANE SALLY. BÉNGÉNA NA DIPERTUKAN KA NYIEUNKEUN LANDFALL AWAL énjing DEUKEUN MISSISSIPPI JEUNG ALABAMA. Sahenteuna 36 Jalma-jalma geus maot SAJABATNA BARAT Neruskeun BATTLE WILDFIRES. DIDI RUGI ANGELES MAYOR Dinten ayeuna. >> Abdi kantos SAJA, Upami anjeun Entong PERCAYA PERUBAHAN IKLIM EXISTS, NGOMONGAN PEMADAM SUMBER Saha anu kaluar AYA DI GARIS. >>> Candak katingal DI telepon ieu VIDEO. Seuneu beureum PELAYANG PANUTUP SATUR Blok imah DI OREGON. WILDFIRES Boga LENGKAP RUNTAH Kadeudeuh DI NEGERI JEUNG AT KURING 22 JALMA DILaporkeun KURING. Dinten ayeuna, PERDAGANGAN DUNYA ORGANISASI ATURAN KAMI TUNGGAL DITEMPAT DINA CHINA ANU HARAM Kusabab Aranjeunna ngalanggar Dagang GLOBAL PERATURAN DEUI IN 2010, TRUMP PRESIDEN NUGASkeun BIAYA Milyar tina DOLLAR OF Waktos saé, ARGUING Éta BEIJING ieu ENGAGING IN PERDAGANGAN RAYA LAKSANA. >>> Délta Diumumkeun Éta TEU BISA LALUAN PALING Karyana. Aranjeunna KREDIT PEMBELI, DAUN Pikeun henteuna, A LEUWIH PISAN DIJADULKEUN SALON THE Alesan pikeun No. POTONGAN PEPASILAKAN Waktos THE PANDEMIC. >>> Jalma-jalma éta HEADLINES. ALISON, kuring Wilujeng nyarios I BAKAL DEUI BISA MANEH. >> Kuring Janten Bingah. ENJING NINGALI MANEH. URANG GEUS Kapal ngalirkeun di PEUTING. >> URANG NYATA Boga. ALUS NYA Balik deui. >>> Urang mimitian JAM DENGAN NGABARAKAKEUN WARTA DENGAN GULF Basisir HURRICANE SALLY LAMBAT KA A KACAP, GERAK HANYA 2 MILES PER JAM TANPA TANAH. Upami kitu INCREDIBLY JADI, IEU. Anjeun tiasa jalan DUA KALI CEPAT. DINA RASA ITU SUKA ALUS Hal, éta TEU. Éta LOPEZ Hartosna SALLY Éta AYEUNA KANGGO LENGKET KIRA-KIRA, Ngaleungitkeun THE PISAN, JEUNG KAMI BISA NINGALI LONG- TANGGUNG PANULIS Ngabahekeun ngabahekeun. LOUISIANA, MISSISSIPPI, JEUNG ALABAMA'S Pamaréntah gaduh Déklarasi Nagara Tina kamekaran. FLORIDA GEUS NGaluarkeun salah sahiji BAGIAN THE PANHANDLE. SENIOR NASIONAL KORESPONDEN CHRIS JANSEN IS DINA SHOLES GULF, ALABAMA. Anjeun tiasa ningali AWAK AYA. Anjeun tiasa ngupingkeun PUPUH ANGIN. SALAH SAHIJI ÉHATÉNG PANGGUNG ANJEUN ANJEUN? >> Wartawan: WE TERUS NGARASA LEUWIH DEUI Sareng Langkung seueur, langkung seueur Hujan langkung beurat. ANGIN GUSTS TERUS DATANG. PERHATOSAN BESAR IEU HIRUP- MANGSA KAAYAAN. Anjeun BISA NINGALI KUMAHA TOP DATANG DATANG NANGTUNG. NAON ANJEUN NGOMONGAN JEUNG IS JENENG PEMBANGUNAN STORM, THE Jinis tingkat Hujan Éta, Terus terang, BISA Janten Toko na. Aranjeunna nelepon ITU POTENSI Pikeun SEJARAH Hujan, siga JAUH 30 INCHES. Éta PASTI pikeun Alesan anjeun SAJA, Éta BÉRÉS pindah JADI LAMBAT, KADUASAAN Perkawis Pace I AM LEUNGIT BENER AYEUNA. AYEUNA BAKAL DUDUKKEUN Kieu WILAYAH SANGSA PANJANG AS 12 JAM, NGALUNGKUT KA 30 inci ATAWA LEUWIH Hujan, AS JAUHNA BISA BIASA BATUR KA SELURUH BULAN. Pantai ieu parantos DITUTUP. URANG AYEUNA AYEUNA NINGALI GANDA Jalma-jalma leumpang ANJING ANJEUN. Sigana mah anjeun gaduh ANJING, ALISON. ABDI HENTEU YAKIN Naon urusanna Kalayan Jalma JEUNG ANJING ANJEUN. Abdi KURING SADAYANA DI dieu BENER JAUH THE Sababaraha panungtungan JAM. Pantai ieu TEKNIK DITUTUP. GEUS TUTUP. Kanyataanna, aranjeunna NGAN IMPOSED DIDIEU DI GULF SHORES A MANDATORY CURFEW Mimitian 10:00 peuting ieu Ngalangkungan 6:00 Énjing énjing. Kuring Ngan meunang Kecap DARI RESMI DI kota éta ARANJEUNNA Parantos sahenteuna SABAT DASAR ROADS UNDERWATER JEUNG IMPASSABLE, Kaasup Bagian OF Nagara Jalan Raya. NYATA NYATA KANGGOUN ANJEUN Jalma-jalma di Wewengkon Bohong-Bohong TEU KANGGO OUT, henteu BADÉ KANGGO OUT. Aranjeunna badé angkat Pikeun nyobaan numpak NGASILKEUN STORM. Éta nempatkeun PASTI MÉERGÉSI DINA RISIKO. Aya sababaraha CREWS AVAILABLE, OBVIOUS Ngantosan. Upami jalan MUNGKAS, NYA AYEUNA NYARIOS TEU AYA TEMPAT Dimana Aranjeunna henteu PERCAYA Munculna KENDARA BISA MUNGKIN Ngalangkungan. Aranjeunna nempatan KELUAR SATU Tukang NGARASA Énjing, nyarios Ieu kahirupan- BENTUKAN NGANANJAM . BAYANGKEUN JELEMA AWAK, DINDING Cai dugi ka TUJUH KAKI TINGGI, JEUNG KEROSAN Éta tiasa ngabalukarkeun. Aranjeunna ngawartosan SADAYANA, NYandak SERIUSNA. Ieu tiasa janten A SAKALI-IN-A- JUMLAH HIRUP Hujan Kusabab GEUS JEUNG KITU LALAUNAN. BISA DIKURUNKEUN Pikeun anjeun upami Anjeun dina A TINGKAT LEUNGIT. Upami anjeun aya di A DAERAH LEBAT, KALUAR. Aranjeunna kagungan NAON ANJEUN disebut SHELTER tina PANGSAÉNA Resort di dieu di NEGARA. Anjeun Jalma boga NEGERI LAIN KE GO, PANGHATOSAN Perkawis Badé A SHELTER'S VIRUSCORONA. Éta AYA Pikeun Jalma, Tapi TEU AYA Janten LOBA SADAYANA OF GERAK KECUALI, siga kuring SAJA, KANGGO A RUMAH GANDA I BISA NINGALI PANTAI THE Sababaraha menit panungtungan DENGAN ANJING ANJEUN, ALISON. ANGIN ITU Bener-bener nyokot NANGTUNG. >> Abdi janten naros PERTANYAAN. AYA ANJEUN ANJING BEGAN leumpang kuring ANJING DINA PANTAI. TAPI HAYU NYAITAKEUN Anjeun, kuring henteu Leumpang ANJING Abdi PANTAI KAPAN IT HURRICANE OF MAGNITUDE ieu ANJEUN KEPALA Kieu CARA, Waktos BERITA KORESPONDEN Siga SORANGAN AYEUNA SANGGUH PANTAI NGABDUNG SORANGAN TEU SANG DANGDUT LEUWIH. ANJEUN Jalma DI dieu Nyandak ieu SERIUS? >> Abdi parantos NYAAHKEUN PALING Jalma GEUS. Abdi parantos Ngajaga Area PANON DI ANJEUN DAÉRAH. Seueur Tempat GEUS DITUTUP TURUN. TEMPAT TELAH PANUTUP AWAL Dinten ayeuna. Aya hiji Jalma di dieu sareng ANJING ANJEUN A MÉTÉOLOLOGI Murid anu NGANGGUR JAUH FLORIDA. Anjeunna Hoyong lebet TENGAH A HURRICANE Pikeun PROFESIONAL ALASAN. MANÉHNA SAKUDANG HUNKER turun Kusabab anjeunna terang Ngan kumaha serius Ieu tiasa kéngingkeun, ALISON. >> Abdi hoyong naros Anjeun hiji panungtungan PERTANYAAN Sateuacan WE GO. Kieu KABEH Kajadian BARI URANG NU NGALAKON DENGAN PANDEMIK. NYAÉTA VIRUSCORONA KAHATIAN ogé , DINA TOP OF Perhatosan Ngeunaan Jalma-jalma di BUBUKA. NAON ARI ANJEUN Ngadangu Ti RESMI DIDIEU Ngeunaan kumaha ANU NYOBA PASTI JALMA Naha aman? GEUS Aranjeunna poténsial EVACUATING, Bade KA SHELTERS? CREWS bakal Aya damel ka BANTUAN JEUNG KALUARNA. >> Wartawan: Éta anu utama BENAR-BENER AYEUNA. Aranjeunna parantos NYarioskeun Jalma Ngalangkungan kursus Tina anu pangakhirna Dinten COUPLE, Leres, urang Bade ngagaduhan Munculna SHELTERS IN TEMPAT. Abdi nyarioskeun sababaraha NUTUP DINA MOBILE, Anu perkawis JAM ATAU JADI Kalér Kieu. Aranjeunna nyarios aranjeunna GEUS KURANG TI SABAT DASAR Jalma. Aranjeunna nyarios mangga BÉRÉK KA SAFE TEMPAT, KUMAHA Éta hotél ATAWA ANGGOTA KELUARGA. Hal anu terakhir Anjeun hoyong ngalakukeun GEUS A SITUASI DI MANA Anjeun gaduh jalma SAHA ANJEUN ALTOGETHER DI AN RUANG ENCEL. Aranjeunna parantos ngadamel KETENTUAN DI SHELTERS Pikeun HINGGA 250-300 PELAJARAN ieu KABEH KABEH. Éta A PALSU ANU Aranjeunna parantos lebet NGALIASA TEU Alesan anjeun DICarioskeun, NAON VIRUSCORONA. LAMUN AYA PANGSAÉNA RESORT SÉMÉRÉSI, SÉNA Bakal nyandak jalma DI. TAPI Kusabab VIRUSCORONA, Aranjeunna parantos NANJANG Jalma Pikeun anu pangakhirna Dinten COUPLE, JIEUNAN SORANGAN RENCANA JEUNG GET AYA aman. >> CHRIS, URANG NGarep-ngarep KABEH Naha, Sareng Éta Anjeun tetep aman sakumaha BAIK. HATUR NUHUN JAUHNA Ngalaporkeun. URANG KUDU SABANG SYUKUR. >> >>> ANJEUN Wartawan: HATUR NUHUN Nonton Néglasari ANJEUN.ÉNGET AYEUNA. URANG GAMPANG NGABARAKAKEUN WARTA. >> Upami aranjeunna angkat Balik deui ka aranjeunna TULISAN, SIA HAYANG PASTI Éta Éta KUMPULAN. >> BERITA Dijieun pikeun anjeun DUNYA STREAMING. MINGGU MINGGU Mimitian jam 6:00 AM Wétan.

NBC News x Noticias Telemundo Laporan Ayeuna Dihaturkeun 2020

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="1.467" dur="3.47"> KELOMPOK. </text>
<text sub="clublinks" start="3.736" dur="5.272"> >> Anjeunna ngagaduhan kuring </text>
<text sub="clublinks" start="5.071" dur="9.976"> DUKUNGAN LENGKAP. </text>
<text sub="clublinks" start="9.142" dur="6.472"> >> GABANG BIDEN. </text>
<text sub="clublinks" start="15.181" dur="1.001"> >> Abdi henteu acan </text>
<text sub="clublinks" start="15.748" dur="0.735"> NGADamel kaputusan </text>
<text sub="clublinks" start="16.316" dur="1.033"> Henteu. </text>
<text sub="clublinks" start="16.616" dur="1.935"> Abdi aya </text>
<text sub="clublinks" start="17.483" dur="2.336"> PILIHAN LAIN. </text>
<text sub="clublinks" start="18.685" dur="2.702"> >> PRESIDEN TOP </text>
<text sub="clublinks" start="19.953" dur="2.034"> GEUS Sanggup </text>
<text sub="clublinks" start="21.521" dur="1.701"> Ningkatkeun HIS </text>
<text sub="clublinks" start="22.121" dur="4.404"> Pamilih LATINO. </text>
<text sub="clublinks" start="23.356" dur="3.837"> Éta hartosna DOPE </text>
<text sub="clublinks" start="26.659" dur="1.034"> Abdi teu tiasa nyandak </text>
<text sub="clublinks" start="27.327" dur="0.733"> Aranjeunna pikeun </text>
<text sub="clublinks" start="27.827" dur="0.667"> DIBERI, </text>
<text sub="clublinks" start="28.194" dur="0.7"> Khususna di </text>
<text sub="clublinks" start="28.628" dur="0.767"> Sababaraha nagara </text>
<text sub="clublinks" start="29.028" dur="0.767"> Dimana LATINO </text>
<text sub="clublinks" start="29.528" dur="1.001"> SORA BISA </text>
<text sub="clublinks" start="29.929" dur="1.701"> Nangtukeun THE </text>
<text sub="clublinks" start="30.663" dur="3.77"> NEGARA POLITIK </text>
<text sub="clublinks" start="31.764" dur="4.905"> OF NEGARA ieu. </text>
<text sub="clublinks" start="34.567" dur="4.471"> >> ANJEUN </text>
<text sub="clublinks" start="36.803" dur="4.137"> LALAJO </text>
<text sub="clublinks" start="39.172" dur="2.402"> KEPUTUSAN 2020. </text>
<text sub="clublinks" start="41.074" dur="1.034"> URANG SIA A </text>
<text sub="clublinks" start="41.707" dur="2.703"> SALIB DINA </text>
<text sub="clublinks" start="42.242" dur="2.802"> Amérika Serikat </text>
<text sub="clublinks" start="44.544" dur="1"> . Upami anjeun naros </text>
<text sub="clublinks" start="45.177" dur="0.768"> PALING Jalma </text>
<text sub="clublinks" start="45.678" dur="1.368"> Sakitar THE </text>
<text sub="clublinks" start="46.078" dur="1.935"> Nagara, sigana mah </text>
<text sub="clublinks" start="47.18" dur="2.802"> Aranjeunna ngaraos éta </text>
<text sub="clublinks" start="48.147" dur="2.97"> CARA, TEU urusan </text>
<text sub="clublinks" start="50.116" dur="1.635"> Naon Sisi </text>
<text sub="clublinks" start="51.251" dur="0.767"> AISLE Aranjeunna </text>
<text sub="clublinks" start="51.884" dur="0.968"> HENTEU </text>
<text sub="clublinks" start="52.151" dur="1.835"> Sanaos upami aranjeunna </text>
<text sub="clublinks" start="52.986" dur="1.567"> HENTEU PISAN </text>
<text sub="clublinks" start="54.12" dur="1.001"> POLITIK JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="54.687" dur="0.967"> BENER DI </text>
<text sub="clublinks" start="55.255" dur="0.866"> Tengah ieu </text>
<text sub="clublinks" start="55.788" dur="1.535"> ANU LATINOS. </text>
<text sub="clublinks" start="56.255" dur="2.169"> DEUI 20% OF </text>
<text sub="clublinks" start="57.457" dur="1.734"> PENDUDUK, </text>
<text sub="clublinks" start="58.558" dur="3.937"> PANGGUNGAN </text>
<text sub="clublinks" start="59.325" dur="3.671"> KAJORITAS, THE </text>
<text sub="clublinks" start="62.629" dur="4.17"> Minoritas pangageungna </text>
<text sub="clublinks" start="63.129" dur="4.537"> DI NAGARA, </text>
<text sub="clublinks" start="66.933" dur="1.234"> Sareng Langkung Ti 30 </text>
<text sub="clublinks" start="67.8" dur="0.834"> JUTA LAYAK </text>
<text sub="clublinks" start="68.3" dur="1.468"> Pikeun milih ieu </text>
<text sub="clublinks" start="68.767" dur="1.836"> DATANG NOVEMBER. </text>
<text sub="clublinks" start="69.902" dur="1.669"> Sareng Leres, THE </text>
<text sub="clublinks" start="70.737" dur="3.736"> Jumlah masif OF </text>
<text sub="clublinks" start="72.405" dur="3.069"> Pamilih poténsial </text>
<text sub="clublinks" start="74.607" dur="1.835"> Tacan pernah datang </text>
<text sub="clublinks" start="75.608" dur="1.168"> LUAR LENGKAP </text>
<text sub="clublinks" start="76.576" dur="4.604"> Maksakeun. </text>
<text sub="clublinks" start="76.909" dur="4.838"> GEORGE W. BUSH </text>
<text sub="clublinks" start="81.314" dur="1.267"> AYEUNA DI </text>
<text sub="clublinks" start="81.881" dur="1.101"> Jangkungna OF </text>
<text sub="clublinks" start="82.715" dur="0.901"> REPUBLIKAN </text>
<text sub="clublinks" start="83.115" dur="1.235"> NGADIEU LATINO </text>
<text sub="clublinks" start="83.75" dur="2.635"> NGADUKUNG. </text>
<text sub="clublinks" start="84.484" dur="4.57"> ANTARA DEMOKRATIK </text>
<text sub="clublinks" start="86.519" dur="3.737"> PRESIDEN, </text>
<text sub="clublinks" start="89.188" dur="3.136"> BARACK OBAMA SIA </text>
<text sub="clublinks" start="90.39" dur="3.336"> Ditutup Kadua. </text>
<text sub="clublinks" start="92.458" dur="4.037"> Aya deui </text>
<text sub="clublinks" start="93.86" dur="3.503"> LATINOS Pikeun Milih </text>
<text sub="clublinks" start="96.629" dur="1.769"> AYA ANU </text>
<text sub="clublinks" start="97.497" dur="2.168"> SPANIAR PEMILIHAN </text>
<text sub="clublinks" start="98.531" dur="2.102"> DI SPAIN. </text>
<text sub="clublinks" start="99.799" dur="2.302"> BISA LEUWIH </text>
<text sub="clublinks" start="100.767" dur="1.768"> Ti kantos, </text>
<text sub="clublinks" start="102.235" dur="0.734"> LATINOS Boga </text>
<text sub="clublinks" start="102.668" dur="1.602"> GEUS DI </text>
<text sub="clublinks" start="103.102" dur="1.535"> PUSAT THE </text>
<text sub="clublinks" start="104.404" dur="0.933"> NASIONAL </text>
<text sub="clublinks" start="104.771" dur="1.167"> PAGUNEMAN, </text>
<text sub="clublinks" start="105.471" dur="1.435"> TI REFUGEES, </text>
<text sub="clublinks" start="106.072" dur="3.269"> KA DACA, TO </text>
<text sub="clublinks" start="107.04" dur="2.702"> KELUARGA </text>
<text sub="clublinks" start="109.475" dur="2.969"> Pisahkeun. </text>
<text sub="clublinks" start="109.875" dur="4.004"> AYEUNA, THE </text>
<text sub="clublinks" start="112.578" dur="5.906"> CORONAVIRUS GEUS </text>
<text sub="clublinks" start="114.013" dur="7.107"> IT LATINOS HARD, </text>
<text sub="clublinks" start="118.618" dur="4.804"> JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="121.254" dur="2.502"> DEVASTATING </text>
<text sub="clublinks" start="123.556" dur="0.634"> Pangaruhna. </text>
<text sub="clublinks" start="123.889" dur="1.302"> URANG DATANG DATANG </text>
<text sub="clublinks" start="124.323" dur="5.205"> TI JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="125.325" dur="8.074"> SEJARAH LOW. </text>
<text sub="clublinks" start="129.762" dur="4.805"> CARA AKAN LATINOS </text>
<text sub="clublinks" start="133.533" dur="3.302"> Mutuskeun di </text>
<text sub="clublinks" start="134.701" dur="3.302"> POLLS? </text>
<text sub="clublinks" start="136.969" dur="4.738"> HENTEU TEU ADAL </text>
<text sub="clublinks" start="138.137" dur="4.137"> SALAH KOMUNITAS. </text>
<text sub="clublinks" start="141.841" dur="0.834"> MUDA JEUNG HEULA, </text>
<text sub="clublinks" start="142.408" dur="0.7"> LIBERAL JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="142.808" dur="0.868"> Konsérvasi, </text>
<text sub="clublinks" start="143.242" dur="1.501"> Jalma ti </text>
<text sub="clublinks" start="143.81" dur="1.901"> WARISAN TI </text>
<text sub="clublinks" start="144.877" dur="2.302"> HAMPIR 200 </text>
<text sub="clublinks" start="145.845" dur="2.102"> Nagara, </text>
<text sub="clublinks" start="147.313" dur="2.068"> VETERAN, Hareup- </text>
<text sub="clublinks" start="148.081" dur="2.702"> Tukang damel LINE, </text>
<text sub="clublinks" start="149.515" dur="5.939"> Buruh Penting </text>
<text sub="clublinks" start="150.917" dur="6.372"> . IEU </text>
<text sub="clublinks" start="155.588" dur="3.77"> KEPUTUSAN 2020. </text>
<text sub="clublinks" start="157.423" dur="2.402"> TIANG </text>
<text sub="clublinks" start="159.492" dur="0.9"> KANGGOUNGAN KA </text>
<text sub="clublinks" start="159.959" dur="1.001"> INFEKSI, THE </text>
<text sub="clublinks" start="160.526" dur="1.234"> KOMUNITAS LATINO </text>
<text sub="clublinks" start="161.094" dur="1.868"> GEUS </text>
<text sub="clublinks" start="161.894" dur="3.204"> DEVASTASI DINA </text>
<text sub="clublinks" start="163.096" dur="2.568"> VIRUSCORONA. </text>
<text sub="clublinks" start="165.231" dur="1.468"> LEUTIK LEUWIH </text>
<text sub="clublinks" start="165.798" dur="1.902"> Genep bulan kana </text>
<text sub="clublinks" start="166.833" dur="2.268"> PANDEMIK, </text>
<text sub="clublinks" start="167.834" dur="1.634"> KUMAHA AYA </text>
<text sub="clublinks" start="169.235" dur="0.6"> KOMUNITAS </text>
<text sub="clublinks" start="169.602" dur="0.7"> NGARASA? </text>
<text sub="clublinks" start="169.969" dur="0.834"> KUMAHA NÉSA </text>
<text sub="clublinks" start="170.436" dur="1.268"> ENAM ENAM </text>
<text sub="clublinks" start="170.937" dur="2.802"> BULAN MAEN </text>
<text sub="clublinks" start="171.838" dur="3.569"> OUT? </text>
<text sub="clublinks" start="173.873" dur="2.135"> MORGAN RADFORD </text>
<text sub="clublinks" start="175.541" dur="1.034"> Indit ka HOUSTON, </text>
<text sub="clublinks" start="176.142" dur="1.468"> TEXAS, Dimana Éta </text>
<text sub="clublinks" start="176.709" dur="1.368"> Nomer ANU </text>
<text sub="clublinks" start="177.744" dur="4.337"> Khususna STARK </text>
<text sub="clublinks" start="178.211" dur="6.906"> , Pikeun Milarian. </text>
<text sub="clublinks" start="182.215" dur="4.103"> >> Wartawan: AT </text>
<text sub="clublinks" start="185.251" dur="2.702"> RESTORAN ieu, </text>
<text sub="clublinks" start="186.452" dur="2.569"> MANAGER MONICA </text>
<text sub="clublinks" start="188.087" dur="2.002"> KAAYAAN NGOMONG </text>
<text sub="clublinks" start="189.155" dur="2.102"> THE DINNER WRETCH </text>
<text sub="clublinks" start="190.223" dur="1.601"> Katingali pisan </text>
<text sub="clublinks" start="191.391" dur="2.501"> BEDA TI </text>
<text sub="clublinks" start="191.958" dur="2.502"> ENTÉ Sateuacan. </text>
<text sub="clublinks" start="194.026" dur="0.868"> >> DI </text>
<text sub="clublinks" start="194.594" dur="0.634"> MIMITI, IT </text>
<text sub="clublinks" start="195.027" dur="1.068"> GEUS GUT </text>
<text sub="clublinks" start="195.361" dur="2.269"> WRENCHING, THE </text>
<text sub="clublinks" start="196.229" dur="1.802"> PÉSÉNGAL. THE </text>
<text sub="clublinks" start="197.764" dur="1.033"> Sababaraha Kahiji </text>
<text sub="clublinks" start="198.164" dur="1.334"> BULAN, KITU </text>
<text sub="clublinks" start="198.931" dur="3.537"> Ngajalankeun ngeunaan </text>
<text sub="clublinks" start="199.632" dur="3.504"> 40% OF 50% OF </text>
<text sub="clublinks" start="202.602" dur="1.101"> NAON KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="203.269" dur="1.234"> Ngalakukeun taun ka tukang. </text>
<text sub="clublinks" start="203.836" dur="2.002"> DALAM MUNGSA, IT </text>
<text sub="clublinks" start="204.636" dur="2.47"> JUMPED KA </text>
<text sub="clublinks" start="205.972" dur="1.801"> Kira-kira 72% OF </text>
<text sub="clublinks" start="207.24" dur="3.503"> NAON KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="207.907" dur="3.436"> Ngalakukeun taun ka tukang. </text>
<text sub="clublinks" start="210.877" dur="0.933"> >> Wartawan: NYA </text>
<text sub="clublinks" start="211.477" dur="0.801"> BAPA MIMITI </text>
<text sub="clublinks" start="211.944" dur="0.901"> RESTORAN </text>
<text sub="clublinks" start="212.411" dur="0.934"> DALAM 1984 SUDAHNA Anjeunna </text>
<text sub="clublinks" start="212.978" dur="1.201"> Dipindahkeun ti </text>
<text sub="clublinks" start="213.479" dur="1.402"> MEXICO. </text>
<text sub="clublinks" start="214.313" dur="0.868"> Sapertos seueur LATINO- </text>
<text sub="clublinks" start="215.014" dur="0.668"> MILIK </text>
<text sub="clublinks" start="215.314" dur="1.501"> BISNIS, DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="215.815" dur="2.402"> COVID, Aranjeunna kagungan </text>
<text sub="clublinks" start="216.949" dur="1.702"> DILANDUNG AN </text>
<text sub="clublinks" start="218.351" dur="1.968"> HENTEU </text>
<text sub="clublinks" start="218.784" dur="2.703"> Pencét </text>
<text sub="clublinks" start="220.72" dur="1.367"> LEUWIH jelema </text>
<text sub="clublinks" start="221.621" dur="1.334"> PERJUANGAN TI </text>
<text sub="clublinks" start="222.221" dur="1.168"> NAON NYA </text>
<text sub="clublinks" start="223.089" dur="1.234"> Pamaréntah nyaéta </text>
<text sub="clublinks" start="223.522" dur="4.304"> PROJEK JADI </text>
<text sub="clublinks" start="224.457" dur="3.77"> PERJUANGAN. </text>
<text sub="clublinks" start="227.96" dur="0.767"> Waktos langkung. </text>
<text sub="clublinks" start="228.36" dur="1.201"> >> Wartawan: NAHA </text>
<text sub="clublinks" start="228.861" dur="1.268"> Naha anjeun nyarios kitu? </text>
<text sub="clublinks" start="229.695" dur="1.034"> TAPI SABAB KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="230.263" dur="0.767"> Tingali éta unggal </text>
<text sub="clublinks" start="230.863" dur="0.6"> DINTEN. </text>
<text sub="clublinks" start="231.163" dur="0.701"> Jalma RUGI </text>
<text sub="clublinks" start="231.597" dur="0.7"> PEKERJAAN. </text>
<text sub="clublinks" start="231.997" dur="1.268"> Jalma RUGI </text>
<text sub="clublinks" start="232.431" dur="3.003"> RUMAHANNA, TEU </text>
<text sub="clublinks" start="233.399" dur="2.602"> NYAHO KANA </text>
<text sub="clublinks" start="235.568" dur="3.436"> PEKERNA CARA </text>
<text sub="clublinks" start="236.135" dur="3.303"> NGOMAN ANAK ANAK. </text>
<text sub="clublinks" start="239.138" dur="0.667"> >> Wartawan: </text>
<text sub="clublinks" start="239.571" dur="0.768"> COVID GEUS </text>
<text sub="clublinks" start="239.939" dur="0.867"> SUSUNAN </text>
<text sub="clublinks" start="240.472" dur="0.734"> KANGGO HIDEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="240.94" dur="0.834"> JEUNG LATINO </text>
<text sub="clublinks" start="241.34" dur="2.469"> RUMAH. </text>
<text sub="clublinks" start="241.908" dur="3.369"> DI HOUSTON, THE </text>
<text sub="clublinks" start="243.943" dur="1.768"> Kaopat bangsa </text>
<text sub="clublinks" start="245.411" dur="1.368"> KOTA BESAR </text>
<text sub="clublinks" start="245.844" dur="1.469"> DENGAN 45% LATINO </text>
<text sub="clublinks" start="246.913" dur="1.401"> PENDUDUK, THE </text>
<text sub="clublinks" start="247.446" dur="3.737"> Nomer ANU </text>
<text sub="clublinks" start="248.448" dur="3.302"> NGABANDUNG. </text>
<text sub="clublinks" start="251.317" dur="1.301"> 77% OF LATINOS </text>
<text sub="clublinks" start="251.884" dur="1.101"> LAPORAN SERIUS </text>
<text sub="clublinks" start="252.752" dur="0.7"> KEUANGAN </text>
<text sub="clublinks" start="253.119" dur="1.467"> MASALAH TIASA </text>
<text sub="clublinks" start="253.586" dur="1.401"> Mimiti THE </text>
<text sub="clublinks" start="254.72" dur="1.969"> VIRUSCORONA </text>
<text sub="clublinks" start="255.12" dur="2.136"> WABAH. </text>
<text sub="clublinks" start="256.823" dur="1.467"> NAHA NAHA </text>
<text sub="clublinks" start="257.39" dur="1.467"> KURANG TI 50 </text>
<text sub="clublinks" start="258.424" dur="1.001"> MILES JAUH, THE </text>
<text sub="clublinks" start="258.991" dur="1.034"> GARIS Pikeun </text>
<text sub="clublinks" start="259.559" dur="1.434"> MAKANAN BANK AT </text>
<text sub="clublinks" start="260.159" dur="1.668"> GEREJA LOKAL IEU </text>
<text sub="clublinks" start="261.194" dur="1.734"> Parantos bungkus </text>
<text sub="clublinks" start="261.961" dur="1.368"> Sakitar THE </text>
<text sub="clublinks" start="263.062" dur="1.268"> PARKIR </text>
<text sub="clublinks" start="263.462" dur="5.606"> Sateuacan aranjeunna </text>
<text sub="clublinks" start="264.464" dur="5.038"> DIBUKA. </text>
<text sub="clublinks" start="269.202" dur="0.734"> Sateuacan THE </text>
<text sub="clublinks" start="269.635" dur="0.768"> PANDEMIC, KUMAHA </text>
<text sub="clublinks" start="270.069" dur="0.868"> Seueur mobil, KUMAHA </text>
<text sub="clublinks" start="270.536" dur="0.734"> Seueur jalma anu </text>
<text sub="clublinks" start="271.07" dur="0.701"> DATANG? </text>
<text sub="clublinks" start="271.404" dur="0.767"> URANG LAYANAN </text>
<text sub="clublinks" start="271.904" dur="0.835"> Kira-kira 200 </text>
<text sub="clublinks" start="272.305" dur="1.2"> KELUARGA MINGGU. </text>
<text sub="clublinks" start="272.872" dur="1.401"> >> Wartawan: JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="273.639" dur="2.269"> AYEUNA? </text>
<text sub="clublinks" start="274.407" dur="2.168"> AYEUNA AYEUNA </text>
<text sub="clublinks" start="276.042" dur="1.701"> 300 KELUARGA DINA </text>
<text sub="clublinks" start="276.709" dur="2.102"> PERATURAN PER </text>
<text sub="clublinks" start="277.877" dur="1.901"> DINTEN. </text>
<text sub="clublinks" start="278.945" dur="1.901"> >> Wartawan: PER </text>
<text sub="clublinks" start="279.912" dur="3.57"> DINTEN? </text>
<text sub="clublinks" start="280.98" dur="3.136"> NAON CARA </text>
<text sub="clublinks" start="283.683" dur="0.933"> COVID GEUS </text>
<text sub="clublinks" start="284.249" dur="1.202"> DIPANGKATNA THE </text>
<text sub="clublinks" start="284.75" dur="3.47"> KOMUNITAS? </text>
<text sub="clublinks" start="285.585" dur="3.736"> >> URANG KUDU </text>
<text sub="clublinks" start="288.354" dur="2.235"> ADMIN ANJEUN </text>
<text sub="clublinks" start="289.455" dur="4.804"> Kungsi NGADILAKSAN 20 taun </text>
<text sub="clublinks" start="290.723" dur="3.903"> TAUN, 15 TAUN, </text>
<text sub="clublinks" start="294.393" dur="0.634"> 10 TAUN. </text>
<text sub="clublinks" start="294.76" dur="0.7"> PEKERJAAN MANTAP. </text>
<text sub="clublinks" start="295.16" dur="1.936"> AYEUNA aranjeunna </text>
<text sub="clublinks" start="295.594" dur="2.069"> TANPA KASILAHAN. </text>
<text sub="clublinks" start="297.23" dur="0.734"> Aranjeunna sumping </text>
<text sub="clublinks" start="297.797" dur="1.267"> IEUH. </text>
<text sub="clublinks" start="298.097" dur="1.635"> Anjeun terang aranjeunna </text>
<text sub="clublinks" start="299.198" dur="1.201"> TEU PISAN. </text>
<text sub="clublinks" start="299.866" dur="0.867"> Aranjeunna di dieu </text>
<text sub="clublinks" start="300.533" dur="0.667"> AWAL. </text>
<text sub="clublinks" start="300.866" dur="1.468"> Aranjeunna nyobian </text>
<text sub="clublinks" start="301.334" dur="1.567"> Pikeun ngaraosan aranjeunna </text>
<text sub="clublinks" start="302.468" dur="1.302"> KELUARGA. </text>
<text sub="clublinks" start="303.035" dur="1.168"> Aranjeunna henteu </text>
<text sub="clublinks" start="303.903" dur="1.735"> Jalma PISAN. </text>
<text sub="clublinks" start="304.337" dur="3.703"> Aranjeunna sapertos, abdi </text>
<text sub="clublinks" start="305.771" dur="7.374"> DAPAT NYIEUN TUNGTUNG </text>
<text sub="clublinks" start="308.174" dur="5.939"> SUMPANG. </text>
<text sub="clublinks" start="313.279" dur="2.135"> >> Wartawan: </text>
<text sub="clublinks" start="314.247" dur="1.534"> Ngabdi kulawarga </text>
<text sub="clublinks" start="315.548" dur="0.634"> Saha anu mendakan </text>
<text sub="clublinks" start="315.915" dur="1.067"> DIRI SORANGAN </text>
<text sub="clublinks" start="316.315" dur="2.969"> HIRUP DI A </text>
<text sub="clublinks" start="317.116" dur="2.736"> PEUTING. </text>
<text sub="clublinks" start="319.418" dur="1.001"> Naha anjeun kantos </text>
<text sub="clublinks" start="319.986" dur="1.467"> Pikir anjeun bakal </text>
<text sub="clublinks" start="320.553" dur="3.937"> JADI DIDIEU </text>
<text sub="clublinks" start="321.587" dur="7.641"> Posisi? </text>
<text sub="clublinks" start="324.624" dur="5.371"> >> NO. </text>
<text sub="clublinks" start="329.362" dur="9.609"> NOBODY Diharepkeun </text>
<text sub="clublinks" start="330.129" dur="9.242"> Kieu. </text>
<text sub="clublinks" start="339.104" dur="1.235"> [ NYARIOS </text>
<text sub="clublinks" start="339.504" dur="7.174"> BASA ASING </text>
<text sub="clublinks" start="340.473" dur="6.806"> ] </text>
<text sub="clublinks" start="346.812" dur="1.902"> >> Wartawan: ANJEUN </text>
<text sub="clublinks" start="347.413" dur="2.268"> AYA DI dieu sabab </text>
<text sub="clublinks" start="348.848" dur="2.068"> COVID-19 GEUS </text>
<text sub="clublinks" start="349.815" dur="3.27"> KANGGO ANJEUN? </text>
<text sub="clublinks" start="351.05" dur="3.103"> >> [Nyarios </text>
<text sub="clublinks" start="353.219" dur="2.802"> BASA ASING </text>
<text sub="clublinks" start="354.287" dur="2.201"> ] </text>
<text sub="clublinks" start="356.155" dur="1.268"> >> Panarjamah: </text>
<text sub="clublinks" start="356.622" dur="3.069"> URANG TEU BOGA </text>
<text sub="clublinks" start="357.557" dur="2.802"> DUIT DATANG, </text>
<text sub="clublinks" start="359.825" dur="1.134"> TAPI URANG TEU MILIK </text>
<text sub="clublinks" start="360.493" dur="2.001"> DUIT SILAKSANA. </text>
<text sub="clublinks" start="361.093" dur="1.702"> URANG Kudu mayar </text>
<text sub="clublinks" start="362.628" dur="2.536"> SEWA. </text>
<text sub="clublinks" start="362.928" dur="2.836"> Tagihan. </text>
<text sub="clublinks" start="365.298" dur="1.634"> >> Wartawan: Upami </text>
<text sub="clublinks" start="365.898" dur="1.601"> Anjeun tiasa nyarios </text>
<text sub="clublinks" start="367.066" dur="0.767"> TO Sababaraha PEMIMPIN </text>
<text sub="clublinks" start="367.633" dur="0.734"> DI </text>
<text sub="clublinks" start="367.966" dur="2.303"> Pamaréntahan, NAON </text>
<text sub="clublinks" start="368.5" dur="2.337"> Dupi anjeun nyarios? </text>
<text sub="clublinks" start="370.403" dur="1.367"> >> [Nyarios </text>
<text sub="clublinks" start="370.97" dur="3.136"> BASA ASING </text>
<text sub="clublinks" start="371.904" dur="2.769"> ] </text>
<text sub="clublinks" start="374.24" dur="1.901"> >> Panarjamah: Kuring </text>
<text sub="clublinks" start="374.807" dur="2.702"> BAKAL NYAÉTAAN SÉNA </text>
<text sub="clublinks" start="376.275" dur="2.702"> KANGGO BANTUAN </text>
<text sub="clublinks" start="377.643" dur="1.768"> SITUASI. </text>
<text sub="clublinks" start="379.111" dur="0.767"> >> Wartawan: </text>
<text sub="clublinks" start="379.544" dur="0.902"> AYEUNA AYEUNA, NYA </text>
<text sub="clublinks" start="380.012" dur="0.835"> Gawe sareng naon </text>
<text sub="clublinks" start="380.58" dur="1.033"> ARANJEUNNA NGAGADUHAN, </text>
<text sub="clublinks" start="380.98" dur="1.801"> SAKÉNG MONIKA </text>
<text sub="clublinks" start="381.747" dur="1.902"> KAAYAAN NGOMONG </text>
<text sub="clublinks" start="382.915" dur="1.902"> LATINOS seueur </text>
<text sub="clublinks" start="383.783" dur="2.301"> KUDU SADAYANA </text>
<text sub="clublinks" start="384.951" dur="1.801"> TO DO. </text>
<text sub="clublinks" start="386.218" dur="1.468"> Naha anjeun pikir anjeun </text>
<text sub="clublinks" start="386.885" dur="1.402"> AKAN NYIEUN KANA </text>
<text sub="clublinks" start="387.82" dur="1.468"> SISI LAIN </text>
<text sub="clublinks" start="388.421" dur="1.534"> Tina PANDEMIK ieu </text>
<text sub="clublinks" start="389.422" dur="2.068"> INTACT? </text>
<text sub="clublinks" start="390.089" dur="2.869"> >> Muga-muga kitu. </text>
<text sub="clublinks" start="391.624" dur="4.771"> Kuring NYATA, NYATA </text>
<text sub="clublinks" start="393.092" dur="5.605"> MUGI KUMAHA. </text>
<text sub="clublinks" start="396.529" dur="3.336"> >> KUMAHA JADI </text>
<text sub="clublinks" start="398.831" dur="2.102"> Nagara THE </text>
<text sub="clublinks" start="399.999" dur="1.368"> EKONOMI JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="401.067" dur="0.734"> KANGGOÉAN </text>
<text sub="clublinks" start="401.5" dur="0.668"> NGABANDUNGAN MAINKAN </text>
<text sub="clublinks" start="401.934" dur="1.034"> OUT ieu </text>
<text sub="clublinks" start="402.301" dur="1.402"> NOVEMBER, TO </text>
<text sub="clublinks" start="403.102" dur="2.902"> SHED Sababaraha </text>
<text sub="clublinks" start="403.836" dur="2.769"> PERSPEKTIF. </text>
<text sub="clublinks" start="406.138" dur="1.435"> KRISTINA ANJEUN </text>
<text sub="clublinks" start="406.739" dur="3.503"> NU NGADEGKEUN JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="407.707" dur="3.536"> Patugas STRATEGI </text>
<text sub="clublinks" start="410.376" dur="3.136"> DINA BOHONG </text>
<text sub="clublinks" start="411.377" dur="2.702"> ORGANISASI. </text>
<text sub="clublinks" start="413.646" dur="0.867"> Ieu AN </text>
<text sub="clublinks" start="414.213" dur="1.067"> ORGANISASI </text>
<text sub="clublinks" start="414.646" dur="2.736"> Éta Sigana </text>
<text sub="clublinks" start="415.414" dur="2.936"> ENGAGE LATINO </text>
<text sub="clublinks" start="417.516" dur="5.539"> VOTERS IN TEXAS </text>
<text sub="clublinks" start="418.484" dur="5.538"> PICK .. HATUR NUHUN </text>
<text sub="clublinks" start="423.189" dur="1.834"> Pikeun janten </text>
<text sub="clublinks" start="424.156" dur="2.169"> URANG. </text>
<text sub="clublinks" start="425.157" dur="2.102"> KURING Mimitian </text>
<text sub="clublinks" start="426.459" dur="3.903"> SARENG ANJEUN, </text>
<text sub="clublinks" start="427.393" dur="4.137"> KRISTINA. </text>
<text sub="clublinks" start="430.496" dur="1.435"> NEGERI JADI </text>
<text sub="clublinks" start="431.664" dur="0.734"> Luhur pikeun </text>
<text sub="clublinks" start="432.064" dur="1.568"> LATINOS, AYA </text>
<text sub="clublinks" start="432.531" dur="2.035"> GEUS JUTA - </text>
<text sub="clublinks" start="433.766" dur="6.973"> Aya 3 </text>
<text sub="clublinks" start="434.7" dur="6.44"> JUTA LATINOS </text>
<text sub="clublinks" start="440.873" dur="1.034"> DILAKUKAN. </text>
<text sub="clublinks" start="441.273" dur="1.468"> Naha anjeun pikir sadayana </text>
<text sub="clublinks" start="442.041" dur="1.367"> Tina ieu bade </text>
<text sub="clublinks" start="442.875" dur="1.101"> Pikeun kaluar </text>
<text sub="clublinks" start="443.542" dur="0.768"> Jalma-jalma di </text>
<text sub="clublinks" start="444.109" dur="1.068"> POLLS? </text>
<text sub="clublinks" start="444.443" dur="1.368"> >> URANG A </text>
<text sub="clublinks" start="445.311" dur="1.467"> KOMUNITAS DI </text>
<text sub="clublinks" start="445.945" dur="3.336"> KRISIS. </text>
<text sub="clublinks" start="446.912" dur="3.236"> Anjeun disebatkeun </text>
<text sub="clublinks" start="449.415" dur="1.234"> EMPAT DINA 10 </text>
<text sub="clublinks" start="450.282" dur="1.368"> KELUARGA LATINO, </text>
<text sub="clublinks" start="450.782" dur="1.535"> ANAK ANAK </text>
<text sub="clublinks" start="451.784" dur="2.569"> Nuju Nyanghareupan </text>
<text sub="clublinks" start="452.451" dur="2.769"> LEUNGIT AYEUNA AYEUNA. </text>
<text sub="clublinks" start="454.554" dur="1.033"> Aranjeunna parantos </text>
<text sub="clublinks" start="455.354" dur="0.967"> UNIQUELY </text>
<text sub="clublinks" start="455.721" dur="1.201"> DIPANGKAT KU </text>
<text sub="clublinks" start="456.455" dur="2.769"> COVID-19 Kusabab </text>
<text sub="clublinks" start="457.056" dur="2.735"> Kitu Seueur di urang </text>
<text sub="clublinks" start="459.358" dur="1.234"> KOMUNITAS ANU </text>
<text sub="clublinks" start="459.925" dur="1.034"> PENTING </text>
<text sub="clublinks" start="460.726" dur="0.567"> Buruh. </text>
<text sub="clublinks" start="461.093" dur="1.134"> 90% OF </text>
<text sub="clublinks" start="461.426" dur="1.669"> Petani di </text>
<text sub="clublinks" start="462.361" dur="1.668"> NEGARA ieu </text>
<text sub="clublinks" start="463.229" dur="2.435"> LATINO. </text>
<text sub="clublinks" start="464.163" dur="2.369"> DI TEXAS, 70% OF </text>
<text sub="clublinks" start="465.798" dur="5.339"> PEMBINAAN </text>
<text sub="clublinks" start="466.666" dur="6.038"> GAWE TEU LATINO. </text>
<text sub="clublinks" start="471.27" dur="2.736"> PEKERJAAN AYA </text>
<text sub="clublinks" start="472.838" dur="2.836"> TEU Sanggup cicing </text>
<text sub="clublinks" start="474.14" dur="1.868"> RUMAH. </text>
<text sub="clublinks" start="475.808" dur="0.7"> PEPASAN A </text>
<text sub="clublinks" start="476.141" dur="0.768"> KECAPAN </text>
<text sub="clublinks" start="476.642" dur="0.567"> RISIKO KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="477.042" dur="1.001"> SAKIT. </text>
<text sub="clublinks" start="477.343" dur="3.002"> URANG NÉTONG </text>
<text sub="clublinks" start="478.177" dur="2.569"> KONGRES, </text>
<text sub="clublinks" start="480.479" dur="0.667"> REPUBLIKAN </text>
<text sub="clublinks" start="480.879" dur="0.601"> Ditolak Pikeun </text>
<text sub="clublinks" start="481.28" dur="0.633"> NGALAMBAR </text>
<text sub="clublinks" start="481.613" dur="0.935"> KANGGOÉAN </text>
<text sub="clublinks" start="482.047" dur="1.134"> MANFAAT PIKET </text>
<text sub="clublinks" start="482.682" dur="1.267"> GEUS UNIQUELY </text>
<text sub="clublinks" start="483.315" dur="1.702"> DIPERUHKEUN KA URANG </text>
<text sub="clublinks" start="484.083" dur="1.601"> KOMUNITAS. </text>
<text sub="clublinks" start="485.151" dur="1"> Sigana mah urang gaduh </text>
<text sub="clublinks" start="485.818" dur="1.601"> Ditingali parantos </text>
<text sub="clublinks" start="486.285" dur="4.304"> Jalma datang </text>
<text sub="clublinks" start="487.553" dur="3.503"> DEUI KA PULSA </text>
<text sub="clublinks" start="490.723" dur="1.034"> DENGAN DESPERASI </text>
<text sub="clublinks" start="491.19" dur="0.901"> Pikeun PERUBAHAN JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="491.891" dur="1.634"> Pancén. </text>
<text sub="clublinks" start="492.224" dur="1.668"> Sigana mah aranjeunna </text>
<text sub="clublinks" start="493.659" dur="0.634"> BENER </text>
<text sub="clublinks" start="494.026" dur="0.734"> INCREDIBLY </text>
<text sub="clublinks" start="494.426" dur="1.101"> PAMANGSAAN A </text>
<text sub="clublinks" start="494.893" dur="5.439"> Pamaréntahan handapeun </text>
<text sub="clublinks" start="495.661" dur="5.038"> TRUMP ANU GEUS </text>
<text sub="clublinks" start="500.466" dur="0.667"> Diserang </text>
<text sub="clublinks" start="500.833" dur="0.801"> LATINOS, NYA </text>
<text sub="clublinks" start="501.267" dur="0.867"> GEUS SIRAH KA URANG </text>
<text sub="clublinks" start="501.767" dur="2.135"> KERJA KERAS, JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="502.268" dur="2.468"> Saha anu daék </text>
<text sub="clublinks" start="504.069" dur="1.935"> NANGTU GABURNA </text>
<text sub="clublinks" start="504.87" dur="1.501"> GEUS DI LENGKAP KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="506.138" dur="1.001"> Kamanusaan. </text>
<text sub="clublinks" start="506.505" dur="1.234"> SADAYANA Éta </text>
<text sub="clublinks" start="507.273" dur="1.467"> KANGGO DIJADI </text>
<text sub="clublinks" start="507.873" dur="1.902"> PERTANYAAN IEU </text>
<text sub="clublinks" start="508.874" dur="2.135"> PILIHAN. </text>
<text sub="clublinks" start="509.909" dur="1.501"> >> Naha anjeun satuju </text>
<text sub="clublinks" start="511.143" dur="1.234"> DENGAN KITU? </text>
<text sub="clublinks" start="511.543" dur="2.936"> AKAN THE </text>
<text sub="clublinks" start="512.511" dur="2.536"> PANDEMIC JIEUNAN </text>
<text sub="clublinks" start="514.613" dur="1.034"> LATINO VOTERS GO </text>
<text sub="clublinks" start="515.181" dur="0.8"> OUT sareng Sora </text>
<text sub="clublinks" start="515.781" dur="0.867"> NGALAWAN </text>
<text sub="clublinks" start="516.114" dur="2.837"> PRESIDEN HENTEU </text>
<text sub="clublinks" start="516.782" dur="2.736"> TRUMP? </text>
<text sub="clublinks" start="519.085" dur="1.434"> >> TEU AYA </text>
<text sub="clublinks" start="519.652" dur="2.702"> PERTANYAAN Kuring </text>
<text sub="clublinks" start="520.653" dur="2.702"> PIKIR JAUH </text>
<text sub="clublinks" start="522.488" dur="1.434"> Nuturkeun THE </text>
<text sub="clublinks" start="523.489" dur="1.501"> KOMUNITAS, </text>
<text sub="clublinks" start="524.056" dur="2.335"> JUTA ACROSS </text>
<text sub="clublinks" start="525.124" dur="2.135"> NEGARA NYA </text>
<text sub="clublinks" start="526.525" dur="2.269"> SCARAPING MEREKA </text>
<text sub="clublinks" start="527.393" dur="2.368"> LUTUT DINA DOA, </text>
<text sub="clublinks" start="528.928" dur="1.968"> PISAN Pikeun ANJEUN </text>
<text sub="clublinks" start="529.895" dur="2.636"> KELUARGA JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="531.03" dur="2.168"> DIRI SORANGAN </text>
<text sub="clublinks" start="532.665" dur="3.069"> Aranjeunna meunang </text>
<text sub="clublinks" start="533.331" dur="6.941"> MINGGU KA MINGGU </text>
<text sub="clublinks" start="535.868" dur="4.805"> Kusabab éta </text>
<text sub="clublinks" start="540.406" dur="0.667"> KUARANTINES </text>
<text sub="clublinks" start="540.806" dur="0.667"> NGARANGKEUN </text>
<text sub="clublinks" start="541.207" dur="1.234"> NEGARA, KU </text>
<text sub="clublinks" start="541.607" dur="1.701"> PEMERINTAH DI </text>
<text sub="clublinks" start="542.575" dur="5.204"> NEGERI Béda. </text>
<text sub="clublinks" start="543.543" dur="4.737"> Aranjeunna sadayana gaduh </text>
<text sub="clublinks" start="547.913" dur="0.734"> Peraturan anu Béda, </text>
<text sub="clublinks" start="548.413" dur="0.634"> BEDA </text>
<text sub="clublinks" start="548.78" dur="0.734"> VARIABLES. </text>
<text sub="clublinks" start="549.181" dur="0.8"> NYababkeun LOBA </text>
<text sub="clublinks" start="549.648" dur="1.568"> OF HENTEU </text>
<text sub="clublinks" start="550.115" dur="1.769"> Pikeun EKONOMI. </text>
<text sub="clublinks" start="551.35" dur="1.334"> Sigana mah aya </text>
<text sub="clublinks" start="552.017" dur="1.802"> Jalan anu urang </text>
<text sub="clublinks" start="552.818" dur="2.435"> BISA LEBIH LANJUT </text>
<text sub="clublinks" start="553.953" dur="2.568"> Hadé ngatur </text>
<text sub="clublinks" start="555.387" dur="2.102"> SITUASI </text>
<text sub="clublinks" start="556.655" dur="4.738"> Éta Pisan </text>
<text sub="clublinks" start="557.623" dur="4.337"> DICUKURKEUN </text>
<text sub="clublinks" start="561.527" dur="0.934"> Kitu Seueur </text>
<text sub="clublinks" start="562.094" dur="0.801"> PEMERINTAH ACROSS </text>
<text sub="clublinks" start="562.594" dur="0.901"> NEGARA. </text>
<text sub="clublinks" start="563.028" dur="1.234"> Sigana mah urang terang </text>
<text sub="clublinks" start="563.629" dur="1.501"> Naon anu kudu dilakukeun ayeuna. </text>
<text sub="clublinks" start="564.396" dur="1.868"> Sigana mah urang terang </text>
<text sub="clublinks" start="565.264" dur="1.434"> Langkung seueur tina </text>
<text sub="clublinks" start="566.398" dur="0.801"> Nyegah </text>
<text sub="clublinks" start="566.831" dur="0.868"> UKUR JADI </text>
<text sub="clublinks" start="567.332" dur="1.001"> URANG BISA NGANTUNG </text>
<text sub="clublinks" start="567.832" dur="1.636"> BUKA KA </text>
<text sub="clublinks" start="568.466" dur="1.869"> ÉKONOMI A bit </text>
<text sub="clublinks" start="569.602" dur="1.868"> TAMBIH DEUI. </text>
<text sub="clublinks" start="570.469" dur="4.137"> Sakali anjeun gaduh </text>
<text sub="clublinks" start="571.604" dur="3.436"> TAMBIH DEUI </text>
<text sub="clublinks" start="574.74" dur="1.034"> PRODUKTIVITAS, </text>
<text sub="clublinks" start="575.173" dur="2.069"> Anjeun gaduh deui </text>
<text sub="clublinks" start="575.908" dur="1.635"> Kasempetan Pikeun </text>
<text sub="clublinks" start="577.376" dur="0.7"> BOBOTOH. </text>
<text sub="clublinks" start="577.676" dur="1.268"> PENTING </text>
<text sub="clublinks" start="578.21" dur="1.334"> Anu urang tingali A </text>
<text sub="clublinks" start="579.078" dur="1.334"> BOUNCE DEUI </text>
<text sub="clublinks" start="579.678" dur="2.836"> AYEUNA BAKAL </text>
<text sub="clublinks" start="580.546" dur="2.335"> Candak Nyayogikeun </text>
<text sub="clublinks" start="582.648" dur="0.7"> LEUWIH hadé </text>
<text sub="clublinks" start="583.015" dur="1.267"> Kasempetan Pikeun </text>
<text sub="clublinks" start="583.482" dur="3.503"> LATINOS ACROSS </text>
<text sub="clublinks" start="584.416" dur="3.136"> NEGARA. </text>
<text sub="clublinks" start="587.119" dur="0.8"> >> KRISTINA, DO </text>
<text sub="clublinks" start="587.686" dur="0.667"> ÉMANGNA </text>
<text sub="clublinks" start="588.053" dur="1.335"> KAMPUNG ANJEUN </text>
<text sub="clublinks" start="588.487" dur="1.968"> Ngalakukeun cukup pikeun </text>
<text sub="clublinks" start="589.522" dur="1.568"> ENGAGE LATINO </text>
<text sub="clublinks" start="590.589" dur="1.635"> Pamilih DI </text>
<text sub="clublinks" start="591.223" dur="2.269"> Pertengahan ieu </text>
<text sub="clublinks" start="592.358" dur="1.468"> PANDEMI? </text>
<text sub="clublinks" start="593.626" dur="1.634"> >> NO. </text>
<text sub="clublinks" start="593.959" dur="7.04"> URANG KUDU NINGALI </text>
<text sub="clublinks" start="595.394" dur="5.972"> LEUWIH ENGAGEMENT. </text>
<text sub="clublinks" start="601.133" dur="0.7"> TI THE </text>
<text sub="clublinks" start="601.5" dur="0.7"> Calon AND </text>
<text sub="clublinks" start="601.967" dur="0.6"> TI THE </text>
<text sub="clublinks" start="602.334" dur="0.701"> PIHAK, </text>
<text sub="clublinks" start="602.701" dur="0.734"> Khususna THE </text>
<text sub="clublinks" start="603.168" dur="0.601"> DEMOKRATIK </text>
<text sub="clublinks" start="603.568" dur="0.634"> PIHAK. </text>
<text sub="clublinks" start="603.902" dur="0.768"> Abdi TEU PIKIR </text>
<text sub="clublinks" start="604.336" dur="0.834"> PEMILIH LATINO </text>
<text sub="clublinks" start="604.803" dur="0.734"> BISA DITANGGUH </text>
<text sub="clublinks" start="605.304" dur="0.567"> DIBERI. </text>
<text sub="clublinks" start="605.671" dur="0.667"> URANG SOROT </text>
<text sub="clublinks" start="606.004" dur="0.801"> SADAYANA </text>
<text sub="clublinks" start="606.471" dur="0.634"> Pikeun DEMOKRAT. </text>
<text sub="clublinks" start="606.939" dur="0.633"> WE GO </text>
<text sub="clublinks" start="607.239" dur="0.634"> SADAYANA </text>
<text sub="clublinks" start="607.706" dur="0.601"> Pikeun </text>
<text sub="clublinks" start="608.006" dur="0.868"> Kamajuan, </text>
<text sub="clublinks" start="608.44" dur="1.902"> Khususna </text>
<text sub="clublinks" start="609.008" dur="2.101"> LATINOS MUDA. </text>
<text sub="clublinks" start="610.476" dur="6.039"> SANDERS BERNIE </text>
<text sub="clublinks" start="611.243" dur="5.839"> NGANGGO LATINO </text>
<text sub="clublinks" start="616.649" dur="0.834"> SORA DI </text>
<text sub="clublinks" start="617.216" dur="0.634"> DEMOKRATIK </text>
<text sub="clublinks" start="617.616" dur="0.634"> PRIMARY. </text>
<text sub="clublinks" start="617.983" dur="0.734"> NINGALI A </text>
<text sub="clublinks" start="618.384" dur="0.834"> KOMUNITAS Éta </text>
<text sub="clublinks" start="618.851" dur="0.834"> IS DESPERATE Pikeun </text>
<text sub="clublinks" start="619.351" dur="0.768"> Répréséntasi. </text>
<text sub="clublinks" start="619.818" dur="1.034"> Tapi dina taun 2018, </text>
<text sub="clublinks" start="620.252" dur="1.034"> PANUTUP KA 60% OF </text>
<text sub="clublinks" start="620.986" dur="0.834"> LATINOS CEUK </text>
<text sub="clublinks" start="621.419" dur="0.902"> Aranjeunna henteu pernah </text>
<text sub="clublinks" start="621.954" dur="1.334"> KONTAK Ku A </text>
<text sub="clublinks" start="622.454" dur="2.269"> Calon Atanapi </text>
<text sub="clublinks" start="623.422" dur="3.77"> PIHAK. Éta parantos </text>
<text sub="clublinks" start="624.857" dur="3.036"> Pikeun Ngarobih. NYA </text>
<text sub="clublinks" start="627.326" dur="1.634"> THE BESAR NON- </text>
<text sub="clublinks" start="628.026" dur="2.169"> PEMILIHAN FLIGHT </text>
<text sub="clublinks" start="629.094" dur="3.537"> BLOK DINA </text>
<text sub="clublinks" start="630.329" dur="5.205"> NEGARA. </text>
<text sub="clublinks" start="632.765" dur="3.369"> >> DANIEL, </text>
<text sub="clublinks" start="635.668" dur="0.833"> TRUMP PRESIDEN </text>
<text sub="clublinks" start="636.268" dur="1.334"> GEUS </text>
<text sub="clublinks" start="636.635" dur="1.768"> FOKUSKEUN LOBA </text>
<text sub="clublinks" start="637.736" dur="1.802"> DI LATINO </text>
<text sub="clublinks" start="638.537" dur="5.539"> Milih, Khususna </text>
<text sub="clublinks" start="639.671" dur="4.806"> DI FLORIDA. </text>
<text sub="clublinks" start="644.21" dur="0.7"> Naon anu bakal </text>
<text sub="clublinks" start="644.61" dur="1.434"> RESONATE JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="645.044" dur="1.567"> PEMILIH LATINO </text>
<text sub="clublinks" start="646.178" dur="0.8"> DI FLORIDA </text>
<text sub="clublinks" start="646.745" dur="1.101"> Ngeunaan </text>
<text sub="clublinks" start="647.112" dur="1.768"> PRESIDEN </text>
<text sub="clublinks" start="647.98" dur="3.803"> PESAN TRUMP'S? </text>
<text sub="clublinks" start="649.014" dur="3.437"> >> Anjeunna parantos ngalaksanakeun A </text>
<text sub="clublinks" start="651.917" dur="1.434"> PEPASILAN RUPA AYEUNA </text>
<text sub="clublinks" start="652.584" dur="1.735"> PANUNJUKAN A </text>
<text sub="clublinks" start="653.485" dur="3.17"> NGASAR yén AYA </text>
<text sub="clublinks" start="654.453" dur="2.769"> TEU BOGA </text>
<text sub="clublinks" start="656.789" dur="1.1"> Anu Sateuacanna </text>
<text sub="clublinks" start="657.356" dur="1.267"> Siklus pamilihan. </text>
<text sub="clublinks" start="658.023" dur="2.436"> REKODEUN Éta </text>
<text sub="clublinks" start="658.757" dur="3.77"> Hasil dina AN </text>
<text sub="clublinks" start="660.593" dur="4.003"> BONANZA ÉKONOMI </text>
<text sub="clublinks" start="662.661" dur="2.869"> Yén LATINOS </text>
<text sub="clublinks" start="664.73" dur="2.669"> MANFAAT DARI. </text>
<text sub="clublinks" start="665.664" dur="2.136"> Sateuacan ieu </text>
<text sub="clublinks" start="667.533" dur="0.7"> ARTIFIKAL </text>
<text sub="clublinks" start="667.933" dur="1.067"> RESÉSI TADI </text>
<text sub="clublinks" start="668.367" dur="2.102"> DIPASARKEUN, KITU KUDU </text>
<text sub="clublinks" start="669.134" dur="2.103"> Rékaman </text>
<text sub="clublinks" start="670.603" dur="1.601"> NGASILKEUN </text>
<text sub="clublinks" start="671.37" dur="4.17"> Peunteun, Rékam </text>
<text sub="clublinks" start="672.338" dur="4.17"> HOMÉRÉS. </text>
<text sub="clublinks" start="675.674" dur="1.135"> JELEMA ANJEUN </text>
<text sub="clublinks" start="676.642" dur="1.101"> POÉ. </text>
<text sub="clublinks" start="676.942" dur="3.203"> Hal anu kagungan </text>
<text sub="clublinks" start="677.877" dur="4.136"> Ngarobih Kusabab </text>
<text sub="clublinks" start="680.279" dur="6.739"> OF COVID-19. </text>
<text sub="clublinks" start="682.147" dur="5.439"> Sanaos kitu, Anjeunna parantos </text>
<text sub="clublinks" start="687.152" dur="1.001"> KANGGO A </text>
<text sub="clublinks" start="687.72" dur="1.067"> Padamelan hébat OF </text>
<text sub="clublinks" start="688.287" dur="1"> Ngahasilkeun pisan </text>
<text sub="clublinks" start="688.92" dur="1.602"> OF EXCITEMENT, </text>
<text sub="clublinks" start="689.421" dur="2.369"> HIJI Kusabab </text>
<text sub="clublinks" start="690.656" dur="1.734"> ACARA. </text>
<text sub="clublinks" start="691.924" dur="1.467"> THE CARAVAN Éta </text>
<text sub="clublinks" start="692.524" dur="4.137"> Anjeun ningali tina </text>
<text sub="clublinks" start="693.525" dur="3.971"> LATINOS. ÉMUTAN ABDI </text>
<text sub="clublinks" start="696.795" dur="1.702"> Salah sahiji anu pangsaéna </text>
<text sub="clublinks" start="697.63" dur="1.968"> Hal Anu Éta </text>
<text sub="clublinks" start="698.631" dur="1.534"> JADI, I </text>
<text sub="clublinks" start="699.732" dur="0.834"> Pikirkeun aranjeunna </text>
<text sub="clublinks" start="700.299" dur="0.734"> Nyambungkeun </text>
<text sub="clublinks" start="700.699" dur="1.068"> Langkung Hadé Kusabab </text>
<text sub="clublinks" start="701.166" dur="1.068"> MARANÉHNA NYAÉTA </text>
<text sub="clublinks" start="701.901" dur="0.767"> Hubungan hadé </text>
<text sub="clublinks" start="702.368" dur="0.6"> KA LATINO </text>
<text sub="clublinks" start="702.802" dur="0.967"> SORA. </text>
<text sub="clublinks" start="703.102" dur="1.268"> Naon anu dimaksud, </text>
<text sub="clublinks" start="703.903" dur="1.434"> Aranjeunna nuju HIRING </text>
<text sub="clublinks" start="704.503" dur="1.235"> Pikeun LATINO </text>
<text sub="clublinks" start="705.471" dur="3.202"> KOMUNITAS. </text>
<text sub="clublinks" start="705.871" dur="3.67"> PASTI JABAR </text>
<text sub="clublinks" start="708.908" dur="1.034"> Sigana urang, </text>
<text sub="clublinks" start="709.675" dur="0.634"> Katingali </text>
<text sub="clublinks" start="710.075" dur="0.834"> LATINOS. </text>
<text sub="clublinks" start="710.442" dur="1.468"> Sigana mah éta </text>
<text sub="clublinks" start="711.043" dur="1.468"> Langkung Hadé Nalika anjeun </text>
<text sub="clublinks" start="712.044" dur="1.468"> BISA nyambungkeun </text>
<text sub="clublinks" start="712.645" dur="1.201"> DUA PENTING </text>
<text sub="clublinks" start="713.646" dur="0.9"> Hal. </text>
<text sub="clublinks" start="713.979" dur="1.001"> HIJI, ANU ANJEUN </text>
<text sub="clublinks" start="714.68" dur="1.267"> PEDULI, KADUA </text>
<text sub="clublinks" start="715.113" dur="4.338"> Éta ideu anjeun </text>
<text sub="clublinks" start="716.081" dur="3.937"> ANU. </text>
<text sub="clublinks" start="719.585" dur="0.867"> Éta, tangtu, </text>
<text sub="clublinks" start="720.152" dur="0.667"> DATANG ACROSS </text>
<text sub="clublinks" start="720.585" dur="0.634"> Pangpangna Nalika </text>
<text sub="clublinks" start="720.953" dur="0.7"> LATINOS ANU </text>
<text sub="clublinks" start="721.353" dur="0.701"> ENGAGING JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="721.787" dur="1.067"> MOBILISASI </text>
<text sub="clublinks" start="722.187" dur="3.136"> LATINOS Kusabab </text>
<text sub="clublinks" start="722.988" dur="2.903"> Aranjeunna percanten </text>
<text sub="clublinks" start="725.457" dur="0.801"> LATINOS Saha anu gaduh </text>
<text sub="clublinks" start="726.025" dur="0.734"> A dibagi </text>
<text sub="clublinks" start="726.392" dur="1.334"> BASA, DIBAGI </text>
<text sub="clublinks" start="726.892" dur="1.168"> BUDAYA, JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="727.86" dur="2.135"> DIBAGI </text>
<text sub="clublinks" start="728.193" dur="2.503"> PANGALAMAN. </text>
<text sub="clublinks" start="730.129" dur="1.034"> >> Naha anjeun pikir, </text>
<text sub="clublinks" start="730.829" dur="1.368"> CHRISTINA, Éta </text>
<text sub="clublinks" start="731.296" dur="4.171"> BIDEN NU LAKON </text>
<text sub="clublinks" start="732.331" dur="4.304"> CEKAP? </text>
<text sub="clublinks" start="735.601" dur="3.503"> NAON MANÉHNA </text>
<text sub="clublinks" start="736.769" dur="3.069"> SALAH? </text>
<text sub="clublinks" start="739.271" dur="1.068"> >> Kahiji, abdi hoyong </text>
<text sub="clublinks" start="739.971" dur="0.901"> KANGGO I </text>
<text sub="clublinks" start="740.472" dur="1.468"> Teu satuju sareng </text>
<text sub="clublinks" start="741.006" dur="3.27"> DANIEL, ANJEUN URANG </text>
<text sub="clublinks" start="742.074" dur="2.636"> KOMUNITAS DI </text>
<text sub="clublinks" start="744.41" dur="0.7"> Sababaraha Paksa </text>
<text sub="clublinks" start="744.843" dur="0.668"> KAMUNGKULAN </text>
<text sub="clublinks" start="745.244" dur="0.667"> Sateuacan ieu </text>
<text sub="clublinks" start="745.644" dur="0.668"> RESÉSI. </text>
<text sub="clublinks" start="746.045" dur="0.6"> URANG SIEUN </text>
<text sub="clublinks" start="746.445" dur="5.705"> TINGGI </text>
<text sub="clublinks" start="746.779" dur="5.805"> UNSURED OF Naon </text>
<text sub="clublinks" start="752.284" dur="1.001"> Kelompok ETNIK, </text>
<text sub="clublinks" start="752.717" dur="1.135"> NAHA NAHA ANJEUN </text>
<text sub="clublinks" start="753.419" dur="0.967"> GEUS sangsara kitu </text>
<text sub="clublinks" start="753.986" dur="0.801"> SUSUNAN </text>
<text sub="clublinks" start="754.52" dur="0.634"> Dina taun 19. </text>
<text sub="clublinks" start="754.92" dur="0.701"> THE TRUMP </text>
<text sub="clublinks" start="755.287" dur="0.834"> PENTADBIRAN </text>
<text sub="clublinks" start="755.754" dur="0.801"> GEUS CONSISTENTLY </text>
<text sub="clublinks" start="756.255" dur="0.9"> Diserang THE </text>
<text sub="clublinks" start="756.688" dur="1.802"> INTEGRITI URANG </text>
<text sub="clublinks" start="757.289" dur="3.169"> KELUARGA, GEUS LED </text>
<text sub="clublinks" start="759.258" dur="2.168"> A masif </text>
<text sub="clublinks" start="760.592" dur="2.936"> Pisahkeun OF </text>
<text sub="clublinks" start="761.56" dur="3.103"> KELUARGA LATINO </text>
<text sub="clublinks" start="763.662" dur="2.903"> JEUNG TARGETING OF </text>
<text sub="clublinks" start="764.797" dur="2.335"> KOMUNITAS urang. </text>
<text sub="clublinks" start="766.699" dur="1.1"> Abdi TEU PIKIR </text>
<text sub="clublinks" start="767.266" dur="1.034"> Éta leungit </text>
<text sub="clublinks" start="767.932" dur="0.802"> THE LATINO </text>
<text sub="clublinks" start="768.434" dur="0.801"> KOMUNITAS. </text>
<text sub="clublinks" start="768.867" dur="1.101"> Najan kitu, urang butuh </text>
<text sub="clublinks" start="769.368" dur="1.267"> THE BIDEN </text>
<text sub="clublinks" start="770.102" dur="1.101"> CAMPAIGN KA </text>
<text sub="clublinks" start="770.769" dur="1.201"> INVESTASI DEUI </text>
<text sub="clublinks" start="771.337" dur="2.735"> Beurat dina </text>
<text sub="clublinks" start="772.104" dur="2.302"> Ngahontal LATINO </text>
<text sub="clublinks" start="774.206" dur="0.667"> Pamilih, </text>
<text sub="clublinks" start="774.539" dur="0.668"> Nyambungkeun sareng </text>
<text sub="clublinks" start="775.007" dur="0.667"> LATINO </text>
<text sub="clublinks" start="775.34" dur="0.768"> ORGANISASI, </text>
<text sub="clublinks" start="775.807" dur="1.068"> JEUNG NGABANGKEUN </text>
<text sub="clublinks" start="776.241" dur="4.104"> Naon anu dipibanda </text>
<text sub="clublinks" start="777.009" dur="3.937"> RÉSÉ DI SÉSA </text>
<text sub="clublinks" start="780.479" dur="1.034"> JEUNG DIMANA </text>
<text sub="clublinks" start="781.08" dur="0.834"> Nangtung dina </text>
<text sub="clublinks" start="781.647" dur="0.801"> MASALAH ANU </text>
<text sub="clublinks" start="782.047" dur="0.768"> DEEPLY MATERI KA </text>
<text sub="clublinks" start="782.581" dur="0.967"> LATINOS. </text>
<text sub="clublinks" start="782.948" dur="2.702"> THE LATINO </text>
<text sub="clublinks" start="783.682" dur="2.67"> Hirup KOMUNITAS </text>
<text sub="clublinks" start="785.784" dur="1.035"> DI nagara konci, </text>
<text sub="clublinks" start="786.485" dur="0.701"> FLORIDA, TEXAS, </text>
<text sub="clublinks" start="786.952" dur="0.634"> ARIZONA, </text>
<text sub="clublinks" start="787.319" dur="0.934"> KALIFORNIA. </text>
<text sub="clublinks" start="787.72" dur="1.667"> URANG KUDU NYIEUN </text>
<text sub="clublinks" start="788.387" dur="2.302"> Yakin yén kami </text>
<text sub="clublinks" start="789.521" dur="1.635"> NINGALI BIDEN </text>
<text sub="clublinks" start="790.823" dur="2.101"> PENTADBIRAN </text>
<text sub="clublinks" start="791.29" dur="2.902"> KEMPEN, </text>
<text sub="clublinks" start="793.058" dur="1.535"> Khususna di </text>
<text sub="clublinks" start="794.326" dur="1.234"> ARIZONA JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="794.726" dur="1.502"> TEXAS, dimana anjeun </text>
<text sub="clublinks" start="795.694" dur="1.668"> Tingali Hébat </text>
<text sub="clublinks" start="796.362" dur="2.502"> NGADUKUNG ANTARA </text>
<text sub="clublinks" start="797.496" dur="2.302"> THE LATINO </text>
<text sub="clublinks" start="798.998" dur="4.937"> KOMUNITAS Pikeun </text>
<text sub="clublinks" start="799.932" dur="4.37"> THE BIDEN </text>
<text sub="clublinks" start="804.069" dur="0.667"> KEMPAR. </text>
<text sub="clublinks" start="804.436" dur="0.767"> KOMUNITAS urang </text>
<text sub="clublinks" start="804.87" dur="0.767"> TEU BISA DITANGKUT </text>
<text sub="clublinks" start="805.337" dur="0.767"> Pikeun dihasilkeun. </text>
<text sub="clublinks" start="805.77" dur="0.801"> HENTEU CUKUP </text>
<text sub="clublinks" start="806.238" dur="1.134"> Pikeun nunjuk ka </text>
<text sub="clublinks" start="806.705" dur="1.334"> TRUMP AND SAY, </text>
<text sub="clublinks" start="807.506" dur="1.301"> KABEH KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="808.173" dur="1.201"> ANJEUN NYA </text>
<text sub="clublinks" start="808.941" dur="0.867"> Disababkeun pikeun urang </text>
<text sub="clublinks" start="809.508" dur="1.034"> KOMUNITAS, URANG </text>
<text sub="clublinks" start="809.941" dur="1.468"> PERLU NYAHO KUMAHA </text>
<text sub="clublinks" start="810.676" dur="1.801"> Urang bade </text>
<text sub="clublinks" start="811.543" dur="1.268"> NGASILKEUN Kieu </text>
<text sub="clublinks" start="812.611" dur="0.734"> KRISIS. </text>
<text sub="clublinks" start="812.944" dur="1.502"> Ieu AN </text>
<text sub="clublinks" start="813.479" dur="2.435"> ÉKONOMI JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="814.58" dur="2.001"> KRISIS KASIHATAN </text>
<text sub="clublinks" start="816.148" dur="0.934"> ANJEUN URANG </text>
<text sub="clublinks" start="816.714" dur="0.769"> KOMUNITAS Kungsi </text>
<text sub="clublinks" start="817.216" dur="1.367"> PERNAH NINGALI </text>
<text sub="clublinks" start="817.616" dur="2.736"> NAON SIEUN. </text>
<text sub="clublinks" start="818.818" dur="4.437"> Abdi teu tiasa ITERATE </text>
<text sub="clublinks" start="820.486" dur="3.336"> DEEPLY CUKUP </text>
<text sub="clublinks" start="823.389" dur="1"> KUMAHA SAKITNA ieu </text>
<text sub="clublinks" start="823.956" dur="5.772"> SAKÉNGÉÉÉÉN Pikeun </text>
<text sub="clublinks" start="824.523" dur="5.772"> KOMUNITAS urang. abdi </text>
<text sub="clublinks" start="829.862" dur="0.834"> MET DI DI IN </text>
<text sub="clublinks" start="830.429" dur="0.734"> TEXAS DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="830.829" dur="0.901"> ANGGOTA KELUARGA </text>
<text sub="clublinks" start="831.296" dur="0.868"> Saha anu KALAHASAN </text>
<text sub="clublinks" start="831.864" dur="0.801"> HIJI sabab </text>
<text sub="clublinks" start="832.297" dur="0.901"> Aranjeunna henteu ngagaduhan </text>
<text sub="clublinks" start="832.798" dur="0.967"> KASIHATAN, JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="833.332" dur="1.034"> Aranjeunna diantos </text>
<text sub="clublinks" start="833.899" dur="0.901"> NGADÉNG KA </text>
<text sub="clublinks" start="834.5" dur="0.834"> DOKTOR, sanaos </text>
<text sub="clublinks" start="834.933" dur="0.867"> Padahal éta ogé </text>
<text sub="clublinks" start="835.467" dur="0.901"> NYERI PISAN. </text>
<text sub="clublinks" start="835.934" dur="0.801"> Abdi milarian jalma </text>
<text sub="clublinks" start="836.502" dur="0.734"> ÉTA </text>
<text sub="clublinks" start="836.869" dur="1.968"> UNDOKUMEN THE </text>
<text sub="clublinks" start="837.369" dur="2.069"> PERNAH NANGTU A </text>
<text sub="clublinks" start="838.971" dur="0.967"> DOLLAR TI THE </text>
<text sub="clublinks" start="839.571" dur="1.501"> Pamaréntahan, sanaos </text>
<text sub="clublinks" start="840.072" dur="1.835"> Sanaos aranjeunna gaduh </text>
<text sub="clublinks" start="841.206" dur="1.335"> GEUS DIDIEU 25 </text>
<text sub="clublinks" start="842.041" dur="1.667"> Ditambah taun AND </text>
<text sub="clublinks" start="842.674" dur="1.602"> SELALU BAYAR KA maraneh </text>
<text sub="clublinks" start="843.842" dur="1.301"> PAJAK. </text>
<text sub="clublinks" start="844.41" dur="1.1"> Aranjeunna AYEUNA </text>
<text sub="clublinks" start="845.277" dur="1.301"> SOMBANG. </text>
<text sub="clublinks" start="845.644" dur="1.501"> Kieu Nya naon </text>
<text sub="clublinks" start="846.712" dur="0.834"> Kajadian di urang </text>
<text sub="clublinks" start="847.279" dur="0.9"> KOMUNITAS </text>
<text sub="clublinks" start="847.679" dur="1.969"> NGARANGKEUN </text>
<text sub="clublinks" start="848.313" dur="2.903"> NEGARA. </text>
<text sub="clublinks" start="849.782" dur="2.635"> >> hatur nuhun, </text>
<text sub="clublinks" start="851.35" dur="3.57"> KRISTINA. </text>
<text sub="clublinks" start="852.551" dur="3.003"> DANIEL, HATUR NUHUN </text>
<text sub="clublinks" start="855.054" dur="1.334"> ANJEUNG SANGKATNA </text>
<text sub="clublinks" start="855.687" dur="1.802"> Duanana anjeun pikeun </text>
<text sub="clublinks" start="856.522" dur="2.869"> BAGI sareng urang </text>
<text sub="clublinks" start="857.623" dur="3.803"> Peuting ieu. </text>
<text sub="clublinks" start="859.525" dur="2.869"> >>> DATANG DATANG </text>
<text sub="clublinks" start="861.56" dur="3.303"> SANGSA pondok </text>
<text sub="clublinks" start="862.528" dur="3.102"> NGABUBURI, KUDU </text>
<text sub="clublinks" start="864.997" dur="5.571"> NGALENGKELAN KAULARAN </text>
<text sub="clublinks" start="865.764" dur="5.138"> Ketaraan </text>
<text sub="clublinks" start="870.702" dur="2.569"> PENTING? </text>
<text sub="clublinks" start="871.035" dur="5.606"> >> RACISMEUN A </text>
<text sub="clublinks" start="873.405" dur="3.837"> MASALAH DI LATINO </text>
<text sub="clublinks" start="876.876" dur="1.033"> KOMUNITAS. </text>
<text sub="clublinks" start="877.376" dur="1.868"> URANG PERLU NINGALI </text>
<text sub="clublinks" start="878.043" dur="3.47"> AT THE, NAON </text>
<text sub="clublinks" start="879.378" dur="3.303"> Jinis RACISM </text>
<text sub="clublinks" start="881.647" dur="1.468"> ANJEUN URANG </text>
<text sub="clublinks" start="882.815" dur="1.734"> PERPETUATING? </text>
<text sub="clublinks" start="883.248" dur="1.902"> >> Naha LEUWIH LEUWIH </text>
<text sub="clublinks" start="884.683" dur="0.834"> Ti naon urang </text>
<text sub="clublinks" start="885.284" dur="0.7"> KUDUNA </text>
<text sub="clublinks" start="885.651" dur="1.1"> PERHATOSAN perkawis </text>
<text sub="clublinks" start="886.118" dur="1"> DARIPADA </text>
<text sub="clublinks" start="886.885" dur="0.8"> Kateuadilan </text>
<text sub="clublinks" start="887.252" dur="1.001"> ANTARA jalma miskin </text>
<text sub="clublinks" start="887.819" dur="3.737"> JEUNG KAYA? </text>
<text sub="clublinks" start="888.387" dur="4.27"> >> Sigana mah </text>
<text sub="clublinks" start="891.69" dur="6.039"> BUDAK SAKOLA </text>
<text sub="clublinks" start="892.791" dur="6.907"> HIDEUNG. </text>
<text sub="clublinks" start="897.863" dur="3.136"> >> POLISI </text>
<text sub="clublinks" start="899.832" dur="1.568"> DIANGKEUN DINA </text>
<text sub="clublinks" start="901.133" dur="2.135"> SISTEMATIK </text>
<text sub="clublinks" start="901.533" dur="2.702"> RACISME. </text>
<text sub="clublinks" start="903.402" dur="3.736"> URANG TARGET KA URANG </text>
<text sub="clublinks" start="904.369" dur="3.637"> KOMUNITAS. </text>
<text sub="clublinks" start="907.272" dur="1.035"> Dupi abdi badé janten </text>
<text sub="clublinks" start="908.14" dur="1.201"> TERAS? </text>
<text sub="clublinks" start="908.44" dur="1.335"> >> Abdi didieu di dieu </text>
<text sub="clublinks" start="909.475" dur="0.733"> NYARITAKEUN DULUR </text>
<text sub="clublinks" start="909.908" dur="0.867"> Éta NO </text>
<text sub="clublinks" start="910.342" dur="1.034"> Otoritas BISA </text>
<text sub="clublinks" start="910.909" dur="0.868"> NGALEUNGITKEUN </text>
<text sub="clublinks" start="911.51" dur="1.434"> MINITORI. </text>
<text sub="clublinks" start="911.91" dur="2.069"> URANG KUAT. </text>
<text sub="clublinks" start="913.078" dur="2.369"> URANG NYAHO KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="914.113" dur="2.501"> HAK. </text>
<text sub="clublinks" start="915.581" dur="3.636"> >> [GAGAL </text>
<text sub="clublinks" start="916.748" dur="3.237"> CHANTING] </text>
<text sub="clublinks" start="919.351" dur="1.068"> >>> ANJEUN </text>
<text sub="clublinks" start="920.119" dur="0.667"> Nonton Néglasari </text>
<text sub="clublinks" start="920.552" dur="0.701"> BERITA AYEUNA. </text>
<text sub="clublinks" start="920.92" dur="0.8"> URANG GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="921.387" dur="0.834"> NGABARAKAKEUN WARTA. </text>
<text sub="clublinks" start="921.854" dur="1.4"> >> Upami aranjeunna angkat </text>
<text sub="clublinks" start="922.354" dur="1.601"> Balik deui ka aranjeunna </text>
<text sub="clublinks" start="923.388" dur="1.001"> TULISAN, SIA HAYANG </text>
<text sub="clublinks" start="924.089" dur="0.767"> PASTI </text>
<text sub="clublinks" start="924.522" dur="0.735"> Éta Éta </text>
<text sub="clublinks" start="924.99" dur="0.9"> KUMPULAN. </text>
<text sub="clublinks" start="925.39" dur="1.168"> >> BERITA </text>
<text sub="clublinks" start="926.024" dur="2.336"> Dijieun pikeun anjeun </text>
<text sub="clublinks" start="926.692" dur="2.902"> DUNYA STREAMING. </text>
<text sub="clublinks" start="928.494" dur="1.734"> MINGGU MINGGU </text>
<text sub="clublinks" start="929.728" dur="0.801"> Mimitian jam 6:00 </text>
<text sub="clublinks" start="930.362" dur="5.339"> AM </text>
<text sub="clublinks" start="930.662" dur="5.039"> Wétan. </text>
<text sub="clublinks" start="945.244" dur="5.906"> ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="959.691" dur="0.767"> >>> IEU A </text>
<text sub="clublinks" start="960.124" dur="0.935"> SITUASI DI MANA </text>
<text sub="clublinks" start="960.592" dur="1.201"> NEGERI </text>
<text sub="clublinks" start="961.193" dur="1.367"> Neruskeun </text>
<text sub="clublinks" start="961.927" dur="1.034"> PERJUANGAN KA </text>
<text sub="clublinks" start="962.694" dur="0.934"> NGEMBARKEUN NA </text>
<text sub="clublinks" start="963.094" dur="2.036"> TESTING </text>
<text sub="clublinks" start="963.762" dur="1.802"> KAMAMPUHAN. </text>
<text sub="clublinks" start="965.264" dur="0.933"> >> PROTESTER </text>
<text sub="clublinks" start="965.697" dur="1.435"> NGARASA ANJEUN </text>
<text sub="clublinks" start="966.331" dur="1.668"> PERLU KELUAR </text>
<text sub="clublinks" start="967.266" dur="1.134"> DINA kakuatan pinuh </text>
<text sub="clublinks" start="968.133" dur="1.301"> JEUNG DUKUNGAN </text>
<text sub="clublinks" start="968.533" dur="1.568"> KOMUNITAS maranhanana </text>
<text sub="clublinks" start="969.568" dur="1.201"> Kusabab aranjeunna </text>
<text sub="clublinks" start="970.235" dur="1.202"> NGARASA JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="970.903" dur="0.967"> TEU meunang </text>
<text sub="clublinks" start="971.57" dur="0.934"> DUKUNGAN ANU </text>
<text sub="clublinks" start="972.004" dur="2.068"> TI THE </text>
<text sub="clublinks" start="972.638" dur="1.835"> PULSA PORTLAND. </text>
<text sub="clublinks" start="974.206" dur="0.834"> >> LAIN </text>
<text sub="clublinks" start="974.606" dur="0.801"> Dinten Pamilihan </text>
<text sub="clublinks" start="975.174" dur="0.933"> DATANG </text>
<text sub="clublinks" start="975.541" dur="1.133"> Ngalawan THE </text>
<text sub="clublinks" start="976.241" dur="1.034"> Latar tina CARA </text>
<text sub="clublinks" start="976.808" dur="1.468"> Pikeun ngajaga pamilih </text>
<text sub="clublinks" start="977.409" dur="4.037"> Aman di tengah A </text>
<text sub="clublinks" start="978.41" dur="3.537"> PANDEMI. </text>
<text sub="clublinks" start="981.58" dur="1.334"> >> SAKOLA KA </text>
<text sub="clublinks" start="982.08" dur="1.301"> BENER NGARTI </text>
<text sub="clublinks" start="983.048" dur="1.267"> SAHA URANG JEUNG JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="983.515" dur="1.234"> SAHA JEUNG KITU URANG </text>
<text sub="clublinks" start="984.449" dur="0.867"> ADALAH BENER </text>
<text sub="clublinks" start="984.882" dur="3.137"> DIDIEU DI KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="985.45" dur="3.036"> SAKIT. </text>
<text sub="clublinks" start="988.153" dur="1.067"> >>> ANJEUN KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="988.62" dur="1.334"> Kéngingkeun opat taun </text>
<text sub="clublinks" start="989.354" dur="1.101"> IJAJAH, TAPI A </text>
<text sub="clublinks" start="990.088" dur="1.001"> DATUR opat taun </text>
<text sub="clublinks" start="990.588" dur="1.101"> IS SUPER </text>
<text sub="clublinks" start="991.223" dur="1.367"> MAHAL. </text>
<text sub="clublinks" start="991.823" dur="1.635"> URANG GEUS NYIEUN </text>
<text sub="clublinks" start="992.724" dur="1.735"> SISTEM AYA </text>
<text sub="clublinks" start="993.592" dur="2.368"> Tikét ka </text>
<text sub="clublinks" start="994.593" dur="2.669"> KELAS TENGAH </text>
<text sub="clublinks" start="996.094" dur="2.302"> Mangrupikeun hal éta </text>
<text sub="clublinks" start="997.396" dur="2.869"> Kelas menengah </text>
<text sub="clublinks" start="998.53" dur="3.003"> KELUARGA KUDU </text>
<text sub="clublinks" start="1000.399" dur="2.035"> Tekenan Ngeunaan AND </text>
<text sub="clublinks" start="1001.667" dur="1.968"> PINJAM Pikeun AND </text>
<text sub="clublinks" start="1002.568" dur="1.667"> PATCH BERSAMA. </text>
<text sub="clublinks" start="1003.769" dur="0.867"> >> "Kunaon ieu </text>
<text sub="clublinks" start="1004.369" dur="0.667"> Janten? " </text>
<text sub="clublinks" start="1004.769" dur="0.868"> DENGAN KRIS </text>
<text sub="clublinks" start="1005.17" dur="5.005"> HAYES. </text>
<text sub="clublinks" start="1005.771" dur="4.805"> Langganan AYEUNA. </text>
<text sub="clublinks" start="1010.309" dur="0.7"> >>> ANJEUN </text>
<text sub="clublinks" start="1010.709" dur="0.767"> Nonton Néglasari </text>
<text sub="clublinks" start="1011.143" dur="0.8"> BERITA AYEUNA. </text>
<text sub="clublinks" start="1011.61" dur="0.801"> URANG GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="1012.077" dur="0.801"> NGABARAKAKEUN WARTA. </text>
<text sub="clublinks" start="1012.544" dur="1.101"> >> URANG BENER </text>
<text sub="clublinks" start="1013.011" dur="1.068"> NINGALI BESAR </text>
<text sub="clublinks" start="1013.779" dur="0.767"> CONVOY THE </text>
<text sub="clublinks" start="1014.212" dur="0.768"> Penjaga Nasional </text>
<text sub="clublinks" start="1014.68" dur="0.9"> DATANG MELALUI </text>
<text sub="clublinks" start="1015.113" dur="0.901"> IEUH. </text>
<text sub="clublinks" start="1015.714" dur="1.034"> >> BERITA </text>
<text sub="clublinks" start="1016.147" dur="1.201"> Dijieun pikeun anjeun </text>
<text sub="clublinks" start="1016.882" dur="1.935"> DUNYA STREAMING. </text>
<text sub="clublinks" start="1017.482" dur="2.97"> MINGGU MINGGU </text>
<text sub="clublinks" start="1018.951" dur="1.802"> Mimitian jam 6:00 </text>
<text sub="clublinks" start="1020.586" dur="1.868"> AM </text>
<text sub="clublinks" start="1020.886" dur="2.069"> Wétan. </text>
<text sub="clublinks" start="1022.588" dur="0.767"> >>> Isuk-isuk ieu </text>
<text sub="clublinks" start="1023.088" dur="0.867"> NGARANGKEUN </text>
<text sub="clublinks" start="1023.489" dur="0.933"> NEGARA, NAON </text>
<text sub="clublinks" start="1024.089" dur="0.934"> THE Normal Anyar </text>
<text sub="clublinks" start="1024.556" dur="1.701"> Pikeun sakola bakal </text>
<text sub="clublinks" start="1025.157" dur="1.834"> MIRIP. </text>
<text sub="clublinks" start="1026.391" dur="1.568"> >> Seueur GURU </text>
<text sub="clublinks" start="1027.125" dur="1.435"> NGIRI KIRI </text>
<text sub="clublinks" start="1028.093" dur="1.334"> PILIHAN PISAN </text>
<text sub="clublinks" start="1028.694" dur="1.167"> ANTARA PEKERJAAN </text>
<text sub="clublinks" start="1029.561" dur="0.867"> Aranjeunna cinta JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="1029.994" dur="1.068"> KELUARGA maraneh. </text>
<text sub="clublinks" start="1030.562" dur="1.167"> >> Naon ari kuring </text>
<text sub="clublinks" start="1031.196" dur="1.134"> Bade mutuskeun. </text>
<text sub="clublinks" start="1031.863" dur="0.968"> JAGA KURING </text>
<text sub="clublinks" start="1032.464" dur="0.934"> ANAK ATAWA Boga </text>
<text sub="clublinks" start="1032.964" dur="0.801"> KASUSAHAN? </text>
<text sub="clublinks" start="1033.532" dur="0.833"> Éta Éta </text>
<text sub="clublinks" start="1033.899" dur="1.134"> Teu mungkin </text>
<text sub="clublinks" start="1034.499" dur="1.034"> Kaputusan. </text>
<text sub="clublinks" start="1035.167" dur="0.767"> >> ANJEUN </text>
<text sub="clublinks" start="1035.667" dur="0.767"> NYiptakeun A </text>
<text sub="clublinks" start="1036.067" dur="0.968"> KOMUNITAS saeutik </text>
<text sub="clublinks" start="1036.568" dur="0.901"> SEKOLAH. </text>
<text sub="clublinks" start="1037.169" dur="1.234"> >> Ieu A </text>
<text sub="clublinks" start="1037.602" dur="1.668"> SAKUDU KITU BISA </text>
<text sub="clublinks" start="1038.537" dur="1.2"> HANYA NGEMBANG </text>
<text sub="clublinks" start="1039.404" dur="0.934"> Urang sorangan JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="1039.871" dur="0.868"> Ngembangkeun urang </text>
<text sub="clublinks" start="1040.472" dur="0.801"> KOMUNITAS. </text>
<text sub="clublinks" start="1040.872" dur="1.268"> >> Hayu urang balikeun deui </text>
<text sub="clublinks" start="1041.406" dur="1.101"> LEBIH KA </text>
<text sub="clublinks" start="1042.274" dur="0.9"> Murid. </text>
<text sub="clublinks" start="1042.641" dur="0.934"> KUMAHA NYA </text>
<text sub="clublinks" start="1043.308" dur="0.867"> NGARASA BENER </text>
<text sub="clublinks" start="1043.708" dur="1.268"> Ngeunaan Balik deui </text>
<text sub="clublinks" start="1044.309" dur="2.302"> KA SAKOLA? </text>
<text sub="clublinks" start="1045.11" dur="2.736"> >> Naon anu kuring rindu </text>
<text sub="clublinks" start="1046.745" dur="1.502"> ANJEUNG GURU. </text>
<text sub="clublinks" start="1047.98" dur="4.37"> >> Aranjeunna </text>
<text sub="clublinks" start="1048.38" dur="4.437"> BANGKIT. </text>
<text sub="clublinks" start="1052.484" dur="0.867"> >>> SURGA DI </text>
<text sub="clublinks" start="1052.951" dur="1.101"> VIRUSCORONA </text>
<text sub="clublinks" start="1053.485" dur="1.068"> INFEKSI. </text>
<text sub="clublinks" start="1054.186" dur="0.767"> Pamekaran Énggal </text>
<text sub="clublinks" start="1054.686" dur="1.101"> DINA SETIAPAN </text>
<text sub="clublinks" start="1055.087" dur="2.068"> FRONTS. </text>
<text sub="clublinks" start="1055.921" dur="1.701"> >> CERITA. </text>
<text sub="clublinks" start="1057.289" dur="1"> >> Wengi ayeuna, THE </text>
<text sub="clublinks" start="1057.756" dur="1"> AS ngabubarkeun </text>
<text sub="clublinks" start="1058.423" dur="1.635"> Rékaman Pikeun </text>
<text sub="clublinks" start="1058.89" dur="2.302"> KASING PALING COVID </text>
<text sub="clublinks" start="1060.192" dur="1.434"> DINA Dinten SINGÉ. </text>
<text sub="clublinks" start="1061.326" dur="1.001"> >> TI SADAYANA </text>
<text sub="clublinks" start="1061.759" dur="1.168"> ANGEL. </text>
<text sub="clublinks" start="1062.461" dur="1.2"> >> Naon ari anjeun </text>
<text sub="clublinks" start="1063.061" dur="1.201"> Tingkat Perhatosan </text>
<text sub="clublinks" start="1063.795" dur="0.901"> ANAK ANAK ANAK </text>
<text sub="clublinks" start="1064.396" dur="0.934"> Saha anu parantos </text>
<text sub="clublinks" start="1064.829" dur="1.002"> Wartoskeun aranjeunna </text>
<text sub="clublinks" start="1065.464" dur="0.9"> BATUR KA RUMAH </text>
<text sub="clublinks" start="1065.964" dur="0.901"> INDEFINITELY </text>
<text sub="clublinks" start="1066.498" dur="0.867"> TEU SANGGUP </text>
<text sub="clublinks" start="1066.998" dur="0.734"> NYUSUL? </text>
<text sub="clublinks" start="1067.499" dur="1.501"> >> DINA </text>
<text sub="clublinks" start="1067.866" dur="1.835"> Taneuh. </text>
<text sub="clublinks" start="1069.134" dur="1.201"> >> Naha anjeun gaduh </text>
<text sub="clublinks" start="1069.835" dur="1.234"> IMAN yén ieu </text>
<text sub="clublinks" start="1070.469" dur="1.001"> AYEUNA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1071.203" dur="1.367"> MAWA </text>
<text sub="clublinks" start="1071.603" dur="1.669"> PERUBAHAN CEPAT? </text>
<text sub="clublinks" start="1072.704" dur="1.234"> >> Sareng dina jero. </text>
<text sub="clublinks" start="1073.405" dur="1"> >> DIDIEU DI </text>
<text sub="clublinks" start="1074.072" dur="0.734"> PORTLAND, DEUI </text>
<text sub="clublinks" start="1074.539" dur="0.634"> Protés </text>
<text sub="clublinks" start="1074.939" dur="1.302"> Diarepkeun </text>
<text sub="clublinks" start="1075.306" dur="1.869"> Peuting ieu. </text>
<text sub="clublinks" start="1076.375" dur="1.267"> >> Naha anjeun pikir </text>
<text sub="clublinks" start="1077.309" dur="0.734"> POLISI DI IEU </text>
<text sub="clublinks" start="1077.776" dur="1.201"> Nagara anu </text>
<text sub="clublinks" start="1078.176" dur="1.268"> DI handapeun serangan? </text>
<text sub="clublinks" start="1079.111" dur="1.034"> >> "Néglas Peuting </text>
<text sub="clublinks" start="1079.578" dur="2.769"> Warta "KANG </text>
<text sub="clublinks" start="1080.279" dur="2.502"> LESTER HOLT. </text>
<text sub="clublinks" start="1082.481" dur="1.2"> >>> Wartosna </text>
<text sub="clublinks" start="1082.914" dur="1.168"> BISNIS IS </text>
<text sub="clublinks" start="1083.815" dur="0.867"> DINAMIK JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="1084.215" dur="0.934"> MUNGKIN HAL </text>
<text sub="clublinks" start="1084.816" dur="1.668"> PERNAH LEUWIH DEUI </text>
<text sub="clublinks" start="1085.283" dur="1.835"> PENTING. </text>
<text sub="clublinks" start="1086.618" dur="1.234"> KU SADAYANA </text>
<text sub="clublinks" start="1087.252" dur="1.601"> URANG Nyanghareupan, I </text>
<text sub="clublinks" start="1087.986" dur="1.668"> AM SANGGUH JADI </text>
<text sub="clublinks" start="1088.987" dur="1.902"> Bawa ka </text>
<text sub="clublinks" start="1089.788" dur="2.202"> PERSPEKTIF A </text>
<text sub="clublinks" start="1091.023" dur="1.701"> Awéwé Hideung, A </text>
<text sub="clublinks" start="1092.124" dur="1.334"> Budak awéwé </text>
<text sub="clublinks" start="1092.858" dur="1.334"> IMMIGRANTS, THE </text>
<text sub="clublinks" start="1093.592" dur="1.267"> Pamajikan sareng indung </text>
<text sub="clublinks" start="1094.326" dur="1.167"> OF salaki JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="1094.993" dur="1.101"> ANAK ANU SADIRA </text>
<text sub="clublinks" start="1095.627" dur="0.901"> LEUWIH LEUWIH </text>
<text sub="clublinks" start="1096.228" dur="1.668"> MUNGKIT KA </text>
<text sub="clublinks" start="1096.661" dur="2.503"> KALAKSAAN POLISI </text>
<text sub="clublinks" start="1098.03" dur="2.502"> Kusabab aranjeunna </text>
<text sub="clublinks" start="1099.298" dur="2.034"> WARNA, PROUD </text>
<text sub="clublinks" start="1100.666" dur="1.467"> NERD, JEUNG A </text>
<text sub="clublinks" start="1101.466" dur="1.568"> WAKILAN </text>
<text sub="clublinks" start="1102.267" dur="1.534"> Tina Munculna </text>
<text sub="clublinks" start="1103.168" dur="1.702"> AMERIKA Pikeun KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="1103.935" dur="2.569"> BERITA TV. </text>
<text sub="clublinks" start="1105.003" dur="1.968"> MUGI anu hébat </text>
<text sub="clublinks" start="1106.638" dur="1.134"> GWEN IFILL JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="1107.105" dur="1.334"> INDUNG ABDI, </text>
<text sub="clublinks" start="1107.906" dur="1.201"> PHILOMENA CARRYL </text>
<text sub="clublinks" start="1108.573" dur="1.234"> LOMENA, Kersa </text>
<text sub="clublinks" start="1109.241" dur="1"> PITINGKEUN DARI </text>
<text sub="clublinks" start="1109.941" dur="6.54"> Sawarga sareng Janten </text>
<text sub="clublinks" start="1110.374" dur="8.376"> BANGGA. </text>
<text sub="clublinks" start="1116.615" dur="3.136"> >>> Ieu mangrupikeun AN </text>
<text sub="clublinks" start="1118.884" dur="3.636"> Taun Pamilihan. </text>
<text sub="clublinks" start="1119.885" dur="3.236"> >> Naon anu kajantenan </text>
<text sub="clublinks" start="1122.654" dur="1.568"> Pikeun GEORGE FLOYD </text>
<text sub="clublinks" start="1123.255" dur="3.636"> Sanés AN </text>
<text sub="clublinks" start="1124.356" dur="2.902"> DIKASARKAN </text>
<text sub="clublinks" start="1127.025" dur="0.734"> INCIDENT. </text>
<text sub="clublinks" start="1127.392" dur="0.734"> LATINO MAN, ITU </text>
<text sub="clublinks" start="1127.892" dur="0.701"> IS MY </text>
<text sub="clublinks" start="1128.259" dur="0.968"> TANGGUNG JAWAB </text>
<text sub="clublinks" start="1128.726" dur="0.968"> KAJADI </text>
<text sub="clublinks" start="1129.361" dur="1"> Solusi sareng </text>
<text sub="clublinks" start="1129.828" dur="1"> MY BLACK JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="1130.495" dur="1.034"> BARAYA BROWN </text>
<text sub="clublinks" start="1130.962" dur="1.435"> JEUNG SISTERS. </text>
<text sub="clublinks" start="1131.663" dur="1.902"> >> HUKUM </text>
<text sub="clublinks" start="1132.531" dur="1.601"> KESUATAN bakal </text>
<text sub="clublinks" start="1133.699" dur="1.467"> PIKIR dua kali Waktos </text>
<text sub="clublinks" start="1134.266" dur="3.002"> Aranjeunna datang ka sakitar </text>
<text sub="clublinks" start="1135.3" dur="2.535"> MINITORI. </text>
<text sub="clublinks" start="1137.402" dur="1.601"> URANG MANUSA, </text>
<text sub="clublinks" start="1137.969" dur="3.77"> SAUKUR KA ANJEUN. </text>
<text sub="clublinks" start="1139.137" dur="3.304"> URANG Hormat KA Anjeun </text>
<text sub="clublinks" start="1141.873" dur="0.835"> Padamelan, tapi ngahargaan </text>
<text sub="clublinks" start="1142.574" dur="0.634"> URANG. </text>
<text sub="clublinks" start="1142.841" dur="0.934"> ANJEUN DITANGGUNG </text>
<text sub="clublinks" start="1143.342" dur="2.201"> Pikeun ngahargaan urang. </text>
<text sub="clublinks" start="1143.909" dur="3.469"> >> TEU HANYA! </text>
<text sub="clublinks" start="1145.677" dur="6.606"> TEU DAMANG! </text>
<text sub="clublinks" start="1147.512" dur="5.405"> >> URANG HAYANG </text>
<text sub="clublinks" start="1152.417" dur="1.101"> SILINGKEUN JEUNG NYARI </text>
<text sub="clublinks" start="1153.05" dur="0.968"> URANG NGADUKUNG KA </text>
<text sub="clublinks" start="1153.651" dur="0.868"> Hirup HIDEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="1154.152" dur="0.834"> PERGERAKAN PENTING. </text>
<text sub="clublinks" start="1154.652" dur="1.235"> >> [GAGAL </text>
<text sub="clublinks" start="1155.12" dur="4.204"> CHANTING] </text>
<text sub="clublinks" start="1156.021" dur="5.805"> >> AYA ANU </text>
<text sub="clublinks" start="1159.458" dur="3.836"> LATINOS HIDEUNG. </text>
<text sub="clublinks" start="1161.96" dur="2.869"> Teu masalah naon, </text>
<text sub="clublinks" start="1163.428" dur="2.469"> Aranjeunna condong </text>
<text sub="clublinks" start="1164.963" dur="2.569"> POHO Éta. </text>
<text sub="clublinks" start="1166.031" dur="2.669"> URANG TEU POHO </text>
<text sub="clublinks" start="1167.666" dur="2.302"> IEU URANG </text>
<text sub="clublinks" start="1168.834" dur="2.301"> PERANGSA, teuing. </text>
<text sub="clublinks" start="1170.102" dur="5.305"> >> [GAGAL </text>
<text sub="clublinks" start="1171.269" dur="4.138"> CHANTING] </text>
<text sub="clublinks" start="1178.076" dur="1.301"> >>> AMERIKA </text>
<text sub="clublinks" start="1178.577" dur="1.267"> TRAVELERS AN </text>
<text sub="clublinks" start="1179.511" dur="1.234"> BAGIAN PENTING </text>
<text sub="clublinks" start="1179.978" dur="1.168"> Tina meunang THE </text>
<text sub="clublinks" start="1180.879" dur="2.435"> PRESIDENSI. </text>
<text sub="clublinks" start="1181.279" dur="3.67"> Sababaraha di </text>
<text sub="clublinks" start="1183.448" dur="2.936"> GUGURAN ANU </text>
<text sub="clublinks" start="1185.083" dur="2.702"> NINGKATKAN </text>
<text sub="clublinks" start="1186.518" dur="2.535"> LATINO. </text>
<text sub="clublinks" start="1187.919" dur="2.302"> CARRIE SCHWARTZ </text>
<text sub="clublinks" start="1189.187" dur="3.403"> SIRAH KEUR KA </text>
<text sub="clublinks" start="1190.355" dur="2.702"> Sababaraha SUBURBAN </text>
<text sub="clublinks" start="1192.724" dur="0.801"> LATINOS NÉangan </text>
<text sub="clublinks" start="1193.191" dur="1.101"> OUT naon masalahna </text>
<text sub="clublinks" start="1193.658" dur="2.169"> Perkara PALING Pikeun </text>
<text sub="clublinks" start="1194.426" dur="1.935"> Aranjeunna. </text>
<text sub="clublinks" start="1195.961" dur="0.967"> >> Wartawan: LOS </text>
<text sub="clublinks" start="1196.495" dur="1.467"> ANGELES GEUS THE </text>
<text sub="clublinks" start="1197.062" dur="2.435"> PALING LATINOS DI </text>
<text sub="clublinks" start="1198.096" dur="1.768"> Nagara mana waé di </text>
<text sub="clublinks" start="1199.631" dur="0.734"> AMERIKA. </text>
<text sub="clublinks" start="1199.998" dur="1.234"> Seueur diantarana </text>
<text sub="clublinks" start="1200.499" dur="1.167"> HIRUP DIDIEU DI </text>
<text sub="clublinks" start="1201.366" dur="1.268"> San FERNANDO </text>
<text sub="clublinks" start="1201.799" dur="3.103"> LEMBAR Dimana </text>
<text sub="clublinks" start="1202.768" dur="2.969"> LATINOS OUTNUMBER </text>
<text sub="clublinks" start="1205.137" dur="1.501"> PUTIH JEUNG NYIEUN </text>
<text sub="clublinks" start="1205.871" dur="1.167"> NGADANG 42% SANG </text>
<text sub="clublinks" start="1206.771" dur="0.801"> PENDUDUK. </text>
<text sub="clublinks" start="1207.171" dur="0.901"> Nalika datang </text>
<text sub="clublinks" start="1207.705" dur="0.868"> NOVEMBER </text>
<text sub="clublinks" start="1208.206" dur="0.867"> PILIHAN, LATINO </text>
<text sub="clublinks" start="1208.706" dur="0.834"> KETENTUAN ARMORED </text>
<text sub="clublinks" start="1209.207" dur="0.634"> SUBURBS bakal </text>
<text sub="clublinks" start="1209.674" dur="2.936"> KUNCI. </text>
<text sub="clublinks" start="1209.974" dur="3.604"> MIAMI, DADE 40, </text>
<text sub="clublinks" start="1212.744" dur="4.538"> JEUNG MARICOPA </text>
<text sub="clublinks" start="1213.712" dur="4.938"> Nagara. NEVADA, </text>
<text sub="clublinks" start="1217.416" dur="2.735"> LAS VEGAS, DEUI </text>
<text sub="clublinks" start="1218.784" dur="2.235"> TI 30% LATINO </text>
<text sub="clublinks" start="1220.285" dur="1.634"> WILAYAH URBAN ANU </text>
<text sub="clublinks" start="1221.153" dur="3.202"> NGASILKEUN PANGSAÉNA </text>
<text sub="clublinks" start="1222.053" dur="3.737"> SUBURBS. </text>
<text sub="clublinks" start="1224.489" dur="5.005"> Anjeunna hirup di </text>
<text sub="clublinks" start="1225.924" dur="4.004"> CHATSWORTH IN </text>
<text sub="clublinks" start="1229.628" dur="0.767"> San FERNANDO </text>
<text sub="clublinks" start="1230.061" dur="1.401"> LEMBAR JEUNG ANJEUN </text>
<text sub="clublinks" start="1230.529" dur="1.968"> SUAMI JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="1231.596" dur="3.336"> ANAK TAPI </text>
<text sub="clublinks" start="1232.631" dur="3.569"> >> KANGGO MANEH </text>
<text sub="clublinks" start="1235.066" dur="2.102"> Sok didukung </text>
<text sub="clublinks" start="1236.334" dur="2.436"> JOE BIDEN? </text>
<text sub="clublinks" start="1237.302" dur="5.405"> >> NO. </text>
<text sub="clublinks" start="1238.904" dur="4.37"> BERNIE HOUSE. </text>
<text sub="clublinks" start="1242.841" dur="1.034"> >> Wartawan: A </text>
<text sub="clublinks" start="1243.408" dur="1.268"> BERNIE HO ALL </text>
<text sub="clublinks" start="1244.009" dur="2.335"> JALANNA? </text>
<text sub="clublinks" start="1244.81" dur="2.134"> >> 'S </text>
<text sub="clublinks" start="1246.478" dur="0.833"> >> Wartawan: Kanggo </text>
<text sub="clublinks" start="1247.078" dur="0.7"> Aranjeunna, THE </text>
<text sub="clublinks" start="1247.445" dur="1.301"> ALVERATIF IS </text>
<text sub="clublinks" start="1247.912" dur="3.27"> Sanés Pilihan. </text>
<text sub="clublinks" start="1248.88" dur="7.641"> >> Jalma ti </text>
<text sub="clublinks" start="1251.316" dur="5.772"> BUBUKA WARNA. </text>
<text sub="clublinks" start="1256.655" dur="0.867"> >> Wartawan: </text>
<text sub="clublinks" start="1257.222" dur="0.801"> Aranjeunna PERCAYA </text>
<text sub="clublinks" start="1257.655" dur="0.935"> ANJEUN BIDEN BISA </text>
<text sub="clublinks" start="1258.156" dur="1.735"> NGADamel kamajuan </text>
<text sub="clublinks" start="1258.723" dur="1.502"> MASALAH JEUNG DULUR </text>
<text sub="clublinks" start="1260.025" dur="1.367"> Ngeunaan. </text>
<text sub="clublinks" start="1260.358" dur="2.269"> >> KASEHATAN </text>
<text sub="clublinks" start="1261.526" dur="1.835"> REFORMASI KU JAUH </text>
<text sub="clublinks" start="1262.761" dur="2.101"> PANGSEUEURNA </text>
<text sub="clublinks" start="1263.495" dur="1.935"> PENTING. </text>
<text sub="clublinks" start="1264.996" dur="2.903"> Kabutuhan HEALTHCARE </text>
<text sub="clublinks" start="1265.564" dur="2.669"> JADI UNIVERSAL, </text>
<text sub="clublinks" start="1268.033" dur="0.634"> GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="1268.366" dur="1.301"> GAMPANG KA </text>
<text sub="clublinks" start="1268.8" dur="5.171"> RUMAHNA WARNA. </text>
<text sub="clublinks" start="1269.801" dur="5.038"> >> Wartawan: Abdi </text>
<text sub="clublinks" start="1274.105" dur="1.335"> ANJEUN TEU DIASA </text>
<text sub="clublinks" start="1274.973" dur="1.134"> Bahaya Kalah </text>
<text sub="clublinks" start="1275.574" dur="1.601"> PEMILIH LATINO. </text>
<text sub="clublinks" start="1276.241" dur="2.769"> MARGINYA </text>
<text sub="clublinks" start="1277.309" dur="4.003"> KRITIS. </text>
<text sub="clublinks" start="1279.144" dur="2.569"> Anjeunna ngadukung THE </text>
<text sub="clublinks" start="1281.446" dur="1.001"> PRESIDEN. </text>
<text sub="clublinks" start="1281.846" dur="1.768"> Anjeunna bagian tina </text>
<text sub="clublinks" start="1282.581" dur="2.001"> THE 28% OF </text>
<text sub="clublinks" start="1283.748" dur="1.401"> LATINOS Éta </text>
<text sub="clublinks" start="1284.716" dur="2.702"> Milih pikeun TRUMP. </text>
<text sub="clublinks" start="1285.283" dur="3.103"> Anjeunna milih pikeun </text>
<text sub="clublinks" start="1287.552" dur="1.902"> MITT ROMNEY EMPAT </text>
<text sub="clublinks" start="1288.52" dur="1.701"> TAUN LEUTIK. </text>
<text sub="clublinks" start="1289.588" dur="3.736"> TAMBAHAN Sarua </text>
<text sub="clublinks" start="1290.355" dur="3.636"> TAMPILAN samodél </text>
<text sub="clublinks" start="1293.458" dur="0.9"> NGADUKUNG Kieu </text>
<text sub="clublinks" start="1294.125" dur="0.667"> PILIHAN. </text>
<text sub="clublinks" start="1294.492" dur="0.901"> MANÉHNA NYAI </text>
<text sub="clublinks" start="1294.926" dur="2.235"> NGAN PERNAH SORA </text>
<text sub="clublinks" start="1295.527" dur="2.068"> Sateuacan 20 - </text>
<text sub="clublinks" start="1297.295" dur="0.6"> TRUMP'S 2016 </text>
<text sub="clublinks" start="1297.728" dur="1.035"> SORA. </text>
<text sub="clublinks" start="1298.029" dur="2.602"> MANÉHNA </text>
<text sub="clublinks" start="1298.897" dur="2.068"> LATINOS Pikeun </text>
<text sub="clublinks" start="1300.765" dur="1.635"> TRUMP. </text>
<text sub="clublinks" start="1301.098" dur="2.37"> KUMPULANNA BANTUAN </text>
<text sub="clublinks" start="1302.534" dur="1.701"> NGOMONGKEUN IEU </text>
<text sub="clublinks" start="1303.602" dur="3.102"> RALLY Tukang </text>
<text sub="clublinks" start="1304.369" dur="3.737"> MINGGU. </text>
<text sub="clublinks" start="1306.838" dur="3.27"> >> KESELAMATAN </text>
<text sub="clublinks" start="1308.24" dur="4.77"> BANGSA urang. </text>
<text sub="clublinks" start="1310.242" dur="3.636"> Pikeun anu teu dikenal. </text>
<text sub="clublinks" start="1313.144" dur="1.635"> Anjeunna pikeun urang </text>
<text sub="clublinks" start="1314.012" dur="1.434"> VETERAN JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="1314.913" dur="1.134"> MILITÉR. </text>
<text sub="clublinks" start="1315.58" dur="3.737"> Éta hal-hal éta </text>
<text sub="clublinks" start="1316.181" dur="3.736"> SAKUDU SANGKURING. </text>
<text sub="clublinks" start="1319.451" dur="1.634"> Anjeunna gaduh jalma </text>
<text sub="clublinks" start="1320.051" dur="3.737"> DATANG KA </text>
<text sub="clublinks" start="1321.219" dur="3.136"> PEJABAT OVAL. </text>
<text sub="clublinks" start="1323.922" dur="1.101"> >> Wartawan: NYA </text>
<text sub="clublinks" start="1324.489" dur="0.901"> DILAHIRKEUN DI EL </text>
<text sub="clublinks" start="1325.156" dur="0.934"> SALVADOR. </text>
<text sub="clublinks" start="1325.523" dur="1.168"> ANAK ANAK, NYA </text>
<text sub="clublinks" start="1326.224" dur="1.067"> KELUARGA KELUARGA KA </text>
<text sub="clublinks" start="1326.825" dur="1.134"> Wates AS, </text>
<text sub="clublinks" start="1327.425" dur="1.401"> SUSAH JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="1328.093" dur="1.1"> BAHAYA </text>
<text sub="clublinks" start="1328.96" dur="1.701"> PERJALANAN. </text>
<text sub="clublinks" start="1329.327" dur="1.969"> >> Upami anjeun </text>
<text sub="clublinks" start="1330.795" dur="1.034"> TEU BAHAGIA DI </text>
<text sub="clublinks" start="1331.429" dur="1.635"> Nagara dimana </text>
<text sub="clublinks" start="1331.963" dur="1.768"> Anjeun, sumping </text>
<text sub="clublinks" start="1333.198" dur="1.701"> DIDIEU sacara sah. </text>
<text sub="clublinks" start="1333.865" dur="1.401"> >> Wartawan: DO </text>
<text sub="clublinks" start="1335.033" dur="0.767"> ÉMANGNA </text>
<text sub="clublinks" start="1335.4" dur="1.534"> Batur di EL </text>
<text sub="clublinks" start="1335.933" dur="2.837"> SALVADOR Saha Éta </text>
<text sub="clublinks" start="1337.068" dur="2.169"> Boga </text>
<text sub="clublinks" start="1338.904" dur="1.067"> PERSECUTION BISA </text>
<text sub="clublinks" start="1339.371" dur="1.467"> KADIEU </text>
<text sub="clublinks" start="1340.104" dur="1.335"> HUKUM? </text>
<text sub="clublinks" start="1340.972" dur="1.435"> >> Anjeun terang </text>
<text sub="clublinks" start="1341.573" dur="1.701"> NAON, kuring TEU </text>
<text sub="clublinks" start="1342.541" dur="5.605"> NGARTI Kunaon </text>
<text sub="clublinks" start="1343.408" dur="5.605"> Aranjeunna kedah ngarasa </text>
<text sub="clublinks" start="1348.347" dur="1.333"> -- ABDI YAKIN </text>
<text sub="clublinks" start="1349.147" dur="1.068"> Aya pitulung. </text>
<text sub="clublinks" start="1349.814" dur="1.602"> Aranjeunna kedah </text>
<text sub="clublinks" start="1350.348" dur="1.635"> Milari éta. </text>
<text sub="clublinks" start="1351.55" dur="1.1"> >> Wartawan: </text>
<text sub="clublinks" start="1352.117" dur="1.334"> Nalika datang </text>
<text sub="clublinks" start="1352.783" dur="1.102"> HIRUP HIDEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="1353.585" dur="0.7"> GERAKAN JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="1354.018" dur="1.168"> Protés - </text>
<text sub="clublinks" start="1354.419" dur="1.234"> >> Abdi parantos </text>
<text sub="clublinks" start="1355.32" dur="5.038"> DITUNGGUL KAPAN </text>
<text sub="clublinks" start="1355.787" dur="5.005"> Ku pulisi. </text>
<text sub="clublinks" start="1360.492" dur="0.634"> Tuturkeun Pulisi </text>
<text sub="clublinks" start="1360.925" dur="0.601"> PESANAN. </text>
<text sub="clublinks" start="1361.259" dur="0.701"> ÉTA PISAN. </text>
<text sub="clublinks" start="1361.66" dur="0.767"> >> Wartawan: </text>
<text sub="clublinks" start="1362.093" dur="1.268"> TERUS ORA </text>
<text sub="clublinks" start="1362.56" dur="2.87"> NGADUKUNG ideu </text>
<text sub="clublinks" start="1363.495" dur="2.502"> BELAKANG HIDEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="1365.564" dur="1.067"> Perkara hirup. </text>
<text sub="clublinks" start="1366.131" dur="0.8"> >> HENTEU, TEU ATAS </text>
<text sub="clublinks" start="1366.764" dur="0.968"> KABEH. </text>
<text sub="clublinks" start="1367.065" dur="1.568"> ANAK ANU HIDEUNG. </text>
<text sub="clublinks" start="1367.866" dur="1.768"> ANAK KURING BISA NYAJAAN </text>
<text sub="clublinks" start="1368.767" dur="1.467"> Anjeun, sadayana hirup urang </text>
<text sub="clublinks" start="1369.768" dur="1.034"> Perkara. </text>
<text sub="clublinks" start="1370.368" dur="1.502"> >> Wartawan: </text>
<text sub="clublinks" start="1370.936" dur="3.569"> KELUARGA SOPHIA </text>
<text sub="clublinks" start="1372.003" dur="2.969"> Ngawangun Rasa </text>
<text sub="clublinks" start="1374.639" dur="1.268"> Solusi sareng </text>
<text sub="clublinks" start="1375.106" dur="1.368"> PERGERAKAN. </text>
<text sub="clublinks" start="1376.041" dur="1.334"> ANJEUN A </text>
<text sub="clublinks" start="1376.608" dur="2.235"> KAJORITASAN OF </text>
<text sub="clublinks" start="1377.509" dur="2.502"> DUKUNGAN LATINOS </text>
<text sub="clublinks" start="1378.977" dur="1.901"> Hirup hidep naon </text>
<text sub="clublinks" start="1380.145" dur="1.034"> MATÉNA PANGGUNG </text>
<text sub="clublinks" start="1381.012" dur="1.468"> Pikeun? </text>
<text sub="clublinks" start="1381.312" dur="1.935"> >> Sigana mah aranjeunna </text>
<text sub="clublinks" start="1382.614" dur="3.002"> DO. </text>
<text sub="clublinks" start="1383.381" dur="3.403"> URANG NANGhareupan sami </text>
<text sub="clublinks" start="1385.75" dur="2.169"> JENIS BURDENS. </text>
<text sub="clublinks" start="1386.918" dur="2.836"> URANG TÉH </text>
<text sub="clublinks" start="1388.053" dur="2.902"> ISU, URANG SAHA </text>
<text sub="clublinks" start="1389.888" dur="2.068"> Kudu protés </text>
<text sub="clublinks" start="1391.089" dur="1.768"> HAK URANG, </text>
<text sub="clublinks" start="1392.09" dur="1.634"> HAK TINGGAL, </text>
<text sub="clublinks" start="1393.058" dur="1.067"> BARANG KAMI JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="1393.858" dur="3.036"> SISTERS OF </text>
<text sub="clublinks" start="1394.258" dur="4.438"> WARNA, pikeun urang, </text>
<text sub="clublinks" start="1397.028" dur="2.035"> URANG KUDU NYEKEL </text>
<text sub="clublinks" start="1398.83" dur="1.535"> BERSAMA. </text>
<text sub="clublinks" start="1399.197" dur="4.004"> >>> PERJUANGAN pikeun </text>
<text sub="clublinks" start="1400.532" dur="3.536"> PACARAN JEUNG ETNIK </text>
<text sub="clublinks" start="1403.435" dur="1.234"> Sasaruaan A </text>
<text sub="clublinks" start="1404.202" dur="1.935"> Panggung taun ieu. </text>
<text sub="clublinks" start="1404.803" dur="2.802"> NUMUTKEUN KANA </text>
<text sub="clublinks" start="1406.271" dur="4.871"> TELEMUNDO, 85% </text>
<text sub="clublinks" start="1407.739" dur="3.804"> Tina DAFTAR </text>
<text sub="clublinks" start="1411.276" dur="0.734"> TAPI LATINO </text>
<text sub="clublinks" start="1411.676" dur="0.801"> Pamilih Nyarios Éta </text>
<text sub="clublinks" start="1412.143" dur="1.034"> Kaadilan SOSIAL </text>
<text sub="clublinks" start="1412.61" dur="1.134"> ANU PENTING </text>
<text sub="clublinks" start="1413.311" dur="1.068"> ALESAN Kunaon </text>
<text sub="clublinks" start="1413.878" dur="4.171"> Badé kaluar sareng </text>
<text sub="clublinks" start="1414.512" dur="4.104"> Milih taun ieu. </text>
<text sub="clublinks" start="1418.183" dur="1.434"> Pikeun Ngajalajah THE </text>
<text sub="clublinks" start="1418.75" dur="1.935"> Pangaruh Balapan </text>
<text sub="clublinks" start="1419.751" dur="2.102"> NGaluarkeun ieu </text>
<text sub="clublinks" start="1420.819" dur="2.335"> NOVEMBER, URANG </text>
<text sub="clublinks" start="1421.987" dur="2.468"> Digabungkeun ku ANTHONY </text>
<text sub="clublinks" start="1423.288" dur="2.802"> . Anjeunna nyaéta </text>
<text sub="clublinks" start="1424.589" dur="1.902"> Pimpinan OF THE </text>
<text sub="clublinks" start="1426.224" dur="0.734"> REPUBLIKAN </text>
<text sub="clublinks" start="1426.624" dur="0.701"> NASIONAL </text>
<text sub="clublinks" start="1427.092" dur="0.867"> HISPANIK </text>
<text sub="clublinks" start="1427.459" dur="7.84"> Rapat tina </text>
<text sub="clublinks" start="1428.093" dur="7.808"> KALIFORNIA. Oge </text>
<text sub="clublinks" start="1435.433" dur="1.701"> [Teu Kadéngé], A </text>
<text sub="clublinks" start="1436.034" dur="4.137"> PEMBELAJARAN PEMUDA, </text>
<text sub="clublinks" start="1437.268" dur="3.37"> AMERIKA LATIN </text>
<text sub="clublinks" start="1440.304" dur="0.701"> DASAR-DASAR </text>
<text sub="clublinks" start="1440.771" dur="0.768"> ANALISIS. </text>
<text sub="clublinks" start="1441.138" dur="3.604"> Hatur nuhun pisan </text>
<text sub="clublinks" start="1441.673" dur="3.636"> JAUH JADI </text>
<text sub="clublinks" start="1444.876" dur="1.534"> DENGAN KAMI PEUTING. </text>
<text sub="clublinks" start="1445.443" dur="2.436"> NUHUN </text>
<text sub="clublinks" start="1446.544" dur="1.935"> GABUNG KA URANG, </text>
<text sub="clublinks" start="1448.013" dur="0.867"> Gabung sareng ieu </text>
<text sub="clublinks" start="1448.613" dur="0.7"> PEMBAHASAN. </text>
<text sub="clublinks" start="1449.013" dur="1.235"> KURING Mimitian </text>
<text sub="clublinks" start="1449.447" dur="1.235"> SARENG ANJEUN. </text>
<text sub="clublinks" start="1450.382" dur="1.334"> MASALAH RACIAL </text>
<text sub="clublinks" start="1450.815" dur="2.102"> ADALAH TOP </text>
<text sub="clublinks" start="1451.85" dur="1.434"> Kautamaan Pikeun </text>
<text sub="clublinks" start="1453.051" dur="1.701"> LATINOS, </text>
<text sub="clublinks" start="1453.418" dur="2.402"> Khususna di </text>
<text sub="clublinks" start="1454.886" dur="1.535"> Pamilih LATINO. </text>
<text sub="clublinks" start="1455.954" dur="2.635"> NAHA NAHA ANJEUN </text>
<text sub="clublinks" start="1456.554" dur="4.304"> NYAETEU ANJEUN? </text>
<text sub="clublinks" start="1458.723" dur="2.702"> >> Oge, Hoyong </text>
<text sub="clublinks" start="1460.992" dur="1.668"> HATUR NUHUN </text>
<text sub="clublinks" start="1461.559" dur="2.369"> BOGO SANGGO NGADIEU </text>
<text sub="clublinks" start="1462.794" dur="2.302"> Abdi didieu. </text>
<text sub="clublinks" start="1464.062" dur="3.203"> MUNGKUL KA URANG KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="1465.23" dur="2.602"> Sambungkeun, Cageur, </text>
<text sub="clublinks" start="1467.399" dur="0.834"> JEUNG PERUBAHAN THE </text>
<text sub="clublinks" start="1467.966" dur="1.401"> NARATIF. </text>
<text sub="clublinks" start="1468.366" dur="2.235"> Abdi ogé A </text>
<text sub="clublinks" start="1469.501" dur="1.767"> GURU. ABDI HOYONG </text>
<text sub="clublinks" start="1470.735" dur="1.501"> NGOMONGKEUN PISAN </text>
<text sub="clublinks" start="1471.402" dur="2.036"> GEDE JEUNG JELAS </text>
<text sub="clublinks" start="1472.37" dur="2.536"> Kusabab jeung </text>
<text sub="clublinks" start="1473.571" dur="2.903"> PILIHAN INI, I </text>
<text sub="clublinks" start="1475.04" dur="4.904"> AKAN GURU, I </text>
<text sub="clublinks" start="1476.608" dur="5.605"> Ngajarkeun basa Spanyol IN </text>
<text sub="clublinks" start="1480.078" dur="2.536"> AN AFERIKA-AMERIKA </text>
<text sub="clublinks" start="1482.347" dur="0.634"> KOMUNITAS. </text>
<text sub="clublinks" start="1482.747" dur="0.634"> Abdi terang MY </text>
<text sub="clublinks" start="1483.114" dur="1.134"> Senior </text>
<text sub="clublinks" start="1483.515" dur="1.3"> BAKAL NGADAP </text>
<text sub="clublinks" start="1484.382" dur="1.635"> Duanana taun ieu. </text>
<text sub="clublinks" start="1484.949" dur="2.536"> ISU JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="1486.151" dur="1.934"> KAJALANAN ANU </text>
<text sub="clublinks" start="1487.619" dur="1.501"> PENTING PISAN </text>
<text sub="clublinks" start="1488.219" dur="2.035"> DI NEGARA KAMI. </text>
<text sub="clublinks" start="1489.254" dur="2.669"> AKU IMIGRANTE </text>
<text sub="clublinks" start="1490.388" dur="2.669"> Sareng Awéwé </text>
<text sub="clublinks" start="1492.057" dur="1.367"> WARNA SAHA </text>
<text sub="clublinks" start="1493.191" dur="0.734"> Oge AN </text>
<text sub="clublinks" start="1493.558" dur="1.267"> IMIGRAN SAHA </text>
<text sub="clublinks" start="1494.059" dur="1.133"> GEUS ogé A </text>
<text sub="clublinks" start="1494.959" dur="2.97"> GURU. </text>
<text sub="clublinks" start="1495.326" dur="3.904"> Kuring urusan, abdi </text>
<text sub="clublinks" start="1498.063" dur="2.335"> Nyanghareupan seueur </text>
<text sub="clublinks" start="1499.364" dur="1.601"> Hal, Siga </text>
<text sub="clublinks" start="1500.532" dur="1.3"> Seueur urang. </text>
<text sub="clublinks" start="1501.099" dur="1.634"> Abdi ngan ukur hoyong </text>
<text sub="clublinks" start="1501.966" dur="3.004"> SABUN Gancang Gancang </text>
<text sub="clublinks" start="1502.867" dur="2.736"> ANU URANG TIASA </text>
<text sub="clublinks" start="1505.17" dur="0.933"> NEGARA DI </text>
<text sub="clublinks" start="1505.736" dur="2.269"> AMÉRIKA LATIN </text>
<text sub="clublinks" start="1506.237" dur="2.336"> Anu urang terang </text>
<text sub="clublinks" start="1508.139" dur="0.901"> AYA TEU </text>
<text sub="clublinks" start="1508.707" dur="4.804"> Répréséntasi </text>
<text sub="clublinks" start="1509.174" dur="5.204"> Éta ADEQUATE, </text>
<text sub="clublinks" start="1513.712" dur="1.133"> ALATAN Pikeun </text>
<text sub="clublinks" start="1514.512" dur="1.001"> PENDUDUK </text>
<text sub="clublinks" start="1514.979" dur="1.168"> ANU URANG SIEUN. </text>
<text sub="clublinks" start="1515.647" dur="1.201"> Éta naha éta </text>
<text sub="clublinks" start="1516.28" dur="1.268"> PENTING JADI PENTING </text>
<text sub="clublinks" start="1516.982" dur="1.133"> Pikeun urang AS </text>
<text sub="clublinks" start="1517.682" dur="1.301"> LATINOS NGahiji </text>
<text sub="clublinks" start="1518.249" dur="1.501"> DINA PERANGGULAN KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1519.117" dur="3.069"> Hirup HIDEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="1519.884" dur="5.005"> Perkara IN THE </text>
<text sub="clublinks" start="1522.32" dur="4.571"> Amérika Serikat. abdi </text>
<text sub="clublinks" start="1525.023" dur="3.236"> NYAHO BOATING ITU </text>
<text sub="clublinks" start="1527.125" dur="4.37"> Pikeun urang anu leuwih ngora </text>
<text sub="clublinks" start="1528.393" dur="3.97"> Jalma, PACARAN </text>
<text sub="clublinks" start="1531.629" dur="1.101"> ISU JADI </text>
<text sub="clublinks" start="1532.497" dur="0.834"> PENTING </text>
<text sub="clublinks" start="1532.864" dur="2.135"> Kusabab éta </text>
<text sub="clublinks" start="1533.465" dur="4.203"> NAON URANG </text>
<text sub="clublinks" start="1535.133" dur="3.102"> Hirup. </text>
<text sub="clublinks" start="1537.802" dur="1.068"> Upami kuring ADVOCATE </text>
<text sub="clublinks" start="1538.369" dur="1.368"> Aranjeunna pikeun buka NA </text>
<text sub="clublinks" start="1539.003" dur="2.936"> PILIH, Upami urang </text>
<text sub="clublinks" start="1539.87" dur="2.47"> BAKAL </text>
<text sub="clublinks" start="1542.073" dur="0.567"> NGOMPOK </text>
<text sub="clublinks" start="1542.473" dur="0.634"> Ngeunaan </text>
<text sub="clublinks" start="1542.773" dur="0.935"> KABEH, URANG </text>
<text sub="clublinks" start="1543.241" dur="1.334"> TEU ngarobah </text>
<text sub="clublinks" start="1543.842" dur="2.301"> NAONAN. </text>
<text sub="clublinks" start="1544.709" dur="2.402"> OKÉ Laksanakeun </text>
<text sub="clublinks" start="1546.277" dur="2.102"> PAMANDI. URANG </text>
<text sub="clublinks" start="1547.245" dur="5.071"> Anu disanggakeun </text>
<text sub="clublinks" start="1548.513" dur="4.404"> KUDU DASAR. </text>
<text sub="clublinks" start="1552.45" dur="0.934"> URANG THE </text>
<text sub="clublinks" start="1553.051" dur="1"> IMPIAN AMERIKA. </text>
<text sub="clublinks" start="1553.518" dur="1.101"> URANG KUDU KUDU </text>
<text sub="clublinks" start="1554.185" dur="0.901"> PASTAKEUN THE </text>
<text sub="clublinks" start="1554.753" dur="1.367"> IMPIAN AMERIKA </text>
<text sub="clublinks" start="1555.22" dur="2.135"> Mimitian Milarian </text>
<text sub="clublinks" start="1556.254" dur="1.735"> Siga US. Éta Éta </text>
<text sub="clublinks" start="1557.489" dur="1.033"> NAHA URANG PERLU </text>
<text sub="clublinks" start="1558.122" dur="1.435"> MASTIKEUN </text>
<text sub="clublinks" start="1558.656" dur="4.538"> DITANGGAL KA </text>
<text sub="clublinks" start="1559.691" dur="7.84"> Ngarobih Hal. </text>
<text sub="clublinks" start="1563.328" dur="4.804"> >> TELEMUNDO </text>
<text sub="clublinks" start="1567.665" dur="1.034"> LAYANAN KITU </text>
<text sub="clublinks" start="1568.266" dur="1.434"> TILU OUT </text>
<text sub="clublinks" start="1568.833" dur="1.535"> EMPAT Nonoman </text>
<text sub="clublinks" start="1569.834" dur="1.134"> LATINOS LAPORAN </text>
<text sub="clublinks" start="1570.502" dur="1.033"> Éta sumping </text>
<text sub="clublinks" start="1571.102" dur="1.001"> LEUNGEUTAN </text>
<text sub="clublinks" start="1571.669" dur="1.001"> DUA taun, aranjeunna </text>
<text sub="clublinks" start="1572.237" dur="1.334"> ANJEUN TARGET </text>
<text sub="clublinks" start="1572.804" dur="1.1"> SANG RACIST </text>
<text sub="clublinks" start="1573.704" dur="0.801"> Serangan. </text>
<text sub="clublinks" start="1574.038" dur="1.268"> Abdi hoyong naros </text>
<text sub="clublinks" start="1574.638" dur="1.769"> Anjeun, kumaha anjeun </text>
<text sub="clublinks" start="1575.44" dur="2.535"> Pikir ieu bakal </text>
<text sub="clublinks" start="1576.541" dur="2.335"> Pangaruh Jalanna </text>
<text sub="clublinks" start="1578.109" dur="3.837"> Aranjeunna milih? </text>
<text sub="clublinks" start="1579.01" dur="3.236"> >> Hatur nuhun pisan </text>
<text sub="clublinks" start="1582.079" dur="1.035"> JAUH. </text>
<text sub="clublinks" start="1582.38" dur="1.101"> Ieu NYATA </text>
<text sub="clublinks" start="1583.248" dur="0.6"> PENTING </text>
<text sub="clublinks" start="1583.615" dur="2.402"> PERTANYAAN. </text>
<text sub="clublinks" start="1583.982" dur="2.669"> Kuring ngalakukeun séri </text>
<text sub="clublinks" start="1586.251" dur="1.567"> Carita dina </text>
<text sub="clublinks" start="1586.784" dur="2.269"> RACISM jero </text>
<text sub="clublinks" start="1587.952" dur="1.502"> THE LATINO </text>
<text sub="clublinks" start="1589.187" dur="0.7"> KOMUNITAS. </text>
<text sub="clublinks" start="1589.587" dur="0.734"> Sigana mah </text>
<text sub="clublinks" start="1590.021" dur="0.734"> YOUNG LATINOS </text>
<text sub="clublinks" start="1590.455" dur="0.634"> ANU Nungtut </text>
<text sub="clublinks" start="1590.888" dur="1.168"> Langkung ti </text>
<text sub="clublinks" start="1591.222" dur="1.701"> DIRI JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="1592.19" dur="2.969"> BUDAYA maraneh pikeun </text>
<text sub="clublinks" start="1593.057" dur="2.803"> Naon anu urang terang di </text>
<text sub="clublinks" start="1595.293" dur="1.101"> BULAN SAULIT ieu </text>
<text sub="clublinks" start="1595.993" dur="1.568"> Kalayan Hirup Hideung </text>
<text sub="clublinks" start="1596.527" dur="2.269"> PENTING JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="1597.695" dur="2.102"> KADILIHAN SOSIAL </text>
<text sub="clublinks" start="1598.93" dur="1.501"> GERAKAN, NYA </text>
<text sub="clublinks" start="1599.931" dur="1.101"> ANJEUN </text>
<text sub="clublinks" start="1600.565" dur="1.668"> Ngahudangkeun Pikeun </text>
<text sub="clublinks" start="1601.166" dur="3.069"> LATINOS NINGALI </text>
<text sub="clublinks" start="1602.367" dur="2.935"> ANU AYA ANU </text>
<text sub="clublinks" start="1604.369" dur="1.534"> NGALAMI </text>
<text sub="clublinks" start="1605.436" dur="0.901"> RACISMEUN JEUNGNA </text>
<text sub="clublinks" start="1606.037" dur="1.935"> NINOMPONG </text>
<text sub="clublinks" start="1606.47" dur="2.069"> Balik deui di bumi, </text>
<text sub="clublinks" start="1608.106" dur="1.434"> TAPI THE </text>
<text sub="clublinks" start="1608.673" dur="7.14"> NOMPOK ANU </text>
<text sub="clublinks" start="1609.674" dur="8.842"> Masih nyarios - </text>
<text sub="clublinks" start="1615.947" dur="3.136"> Hartosna </text>
<text sub="clublinks" start="1618.65" dur="1.034"> LEUWIH BALAPAN. </text>
<text sub="clublinks" start="1619.217" dur="0.901"> Aranjeunna nungtut langkung </text>
<text sub="clublinks" start="1619.818" dur="0.7"> DIRI SORANGAN </text>
<text sub="clublinks" start="1620.251" dur="0.668"> JEUNG ANJEUN </text>
<text sub="clublinks" start="1620.652" dur="0.567"> BUDAYA JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="1621.052" dur="0.634"> MEREKA </text>
<text sub="clublinks" start="1621.353" dur="0.767"> Répréséntasi </text>
<text sub="clublinks" start="1621.82" dur="0.9"> DI UNITED </text>
<text sub="clublinks" start="1622.253" dur="1.968"> NEGERI. </text>
<text sub="clublinks" start="1622.854" dur="2.168"> >> ANTHONY, THE </text>
<text sub="clublinks" start="1624.355" dur="1.134"> GAGAL </text>
<text sub="clublinks" start="1625.156" dur="1.034"> PENTADBIRAN </text>
<text sub="clublinks" start="1625.623" dur="1.768"> GEUS JADI </text>
<text sub="clublinks" start="1626.324" dur="2.736"> POPULAR DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="1627.525" dur="2.302"> LATINOS seueur. </text>
<text sub="clublinks" start="1629.194" dur="1.667"> NAON NYA </text>
<text sub="clublinks" start="1629.961" dur="2.535"> PRESIDEN TÉH </text>
<text sub="clublinks" start="1630.995" dur="2.969"> DITUJUKAN </text>
<text sub="clublinks" start="1632.63" dur="1.701"> IMIGRANTS KA </text>
<text sub="clublinks" start="1634.098" dur="0.634"> HISPANIK. </text>
<text sub="clublinks" start="1634.465" dur="1.268"> Anjeunna ogé </text>
<text sub="clublinks" start="1634.865" dur="4.138"> Diatur TO QUOTE </text>
<text sub="clublinks" start="1635.867" dur="3.57"> LAIN </text>
<text sub="clublinks" start="1639.137" dur="0.667"> Konsérvasi </text>
<text sub="clublinks" start="1639.57" dur="0.668"> HISPANIK </text>
<text sub="clublinks" start="1639.938" dur="0.734"> AMERIKA. </text>
<text sub="clublinks" start="1640.371" dur="0.768"> Naon bagian tina </text>
<text sub="clublinks" start="1640.805" dur="0.867"> PESAN TRUMP'S </text>
<text sub="clublinks" start="1641.272" dur="1.067"> RESONATE JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="1641.806" dur="1.434"> Aranjeunna, sareng sareng </text>
<text sub="clublinks" start="1642.473" dur="1.168"> Anjeun asup </text>
<text sub="clublinks" start="1643.374" dur="1.702"> KHUSUS? </text>
<text sub="clublinks" start="1643.774" dur="4.071"> >> Hatur nuhun pisan </text>
<text sub="clublinks" start="1645.21" dur="3.236"> JAUH, JULIO, UNTUK </text>
<text sub="clublinks" start="1647.979" dur="1.334"> Boga kuring di dieu. </text>
<text sub="clublinks" start="1648.58" dur="1.3"> PIKIRNA APA A </text>
<text sub="clublinks" start="1649.447" dur="1.534"> LOBA JALMA </text>
<text sub="clublinks" start="1650.014" dur="2.235"> ULAH NGARTI </text>
<text sub="clublinks" start="1651.115" dur="1.835"> ADALAH LOBA </text>
<text sub="clublinks" start="1652.383" dur="0.934"> PUNGSA ITU </text>
<text sub="clublinks" start="1653.084" dur="0.7"> THE TRUMP </text>
<text sub="clublinks" start="1653.451" dur="0.767"> PENTADBIRAN, </text>
<text sub="clublinks" start="1653.918" dur="0.734"> ATAWA ngan ukur TRUMP </text>
<text sub="clublinks" start="1654.352" dur="0.734"> GEUS SAÉH </text>
<text sub="clublinks" start="1654.786" dur="1.434"> DIRI, NYA </text>
<text sub="clublinks" start="1655.219" dur="1.902"> DILUANGKEUN </text>
<text sub="clublinks" start="1656.354" dur="1.168"> OF CONTEXT, </text>
<text sub="clublinks" start="1657.255" dur="1.034"> SERIUS. </text>
<text sub="clublinks" start="1657.655" dur="1.068"> Nalika anjeun ningali </text>
<text sub="clublinks" start="1658.423" dur="1"> Kawijakan, </text>
<text sub="clublinks" start="1658.856" dur="1.134"> ANJEUN ANJEUN NYA </text>
<text sub="clublinks" start="1659.557" dur="1.568"> ANJEUN BANTUNGAN </text>
<text sub="clublinks" start="1660.124" dur="1.502"> HISPANIK JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="1661.259" dur="1.301"> KOMUNITAS LATINO. </text>
<text sub="clublinks" start="1661.759" dur="1.835"> ITU ANJEUN </text>
<text sub="clublinks" start="1662.694" dur="1.568"> BAFFLES kuring éta </text>
<text sub="clublinks" start="1663.728" dur="1.034"> ANJEUN BANYAK </text>
<text sub="clublinks" start="1664.395" dur="1.201"> Tina LEANING-KURING </text>
<text sub="clublinks" start="1664.896" dur="3.603"> ATAWA DEMOKRATIK </text>
<text sub="clublinks" start="1665.73" dur="3.336"> LATINOS Éta </text>
<text sub="clublinks" start="1668.633" dur="0.9"> Gancang POHO </text>
<text sub="clublinks" start="1669.2" dur="1.268"> Éta BIDEN </text>
<text sub="clublinks" start="1669.667" dur="2.47"> PENTADBIRAN </text>
<text sub="clublinks" start="1670.602" dur="2.068"> UNDER OBAMA </text>
<text sub="clublinks" start="1672.27" dur="0.767"> NGawangun CAGES </text>
<text sub="clublinks" start="1672.804" dur="0.667"> Éta THE </text>
<text sub="clublinks" start="1673.171" dur="0.367"> ANAK ANAK </text>
<text sub="clublinks" start="1673.638" dur="3.369"> DINA, JEUNG TRUMP </text>
<text sub="clublinks" start="1676.541" dur="0.767"> Kana anu di </text>
<text sub="clublinks" start="1677.141" dur="0.567"> 2018. </text>
<text sub="clublinks" start="1677.441" dur="0.667"> Jalma ogé </text>
<text sub="clublinks" start="1677.841" dur="1.168"> POHO Éta </text>
<text sub="clublinks" start="1678.242" dur="4.338"> BIDEN ieu </text>
<text sub="clublinks" start="1679.143" dur="3.904"> Jelema, THE </text>
<text sub="clublinks" start="1682.714" dur="0.767"> PENTADBIRAN </text>
<text sub="clublinks" start="1683.181" dur="0.667"> ANU DIPAPAK </text>
<text sub="clublinks" start="1683.615" dur="0.667"> PANGSEUEURNA </text>
<text sub="clublinks" start="1683.982" dur="1.968"> UNDOKUMEN </text>
<text sub="clublinks" start="1684.415" dur="2.002"> Ti mana waé anu sanés </text>
<text sub="clublinks" start="1686.084" dur="0.734"> PENTADBIRAN </text>
<text sub="clublinks" start="1686.551" dur="0.567"> DINA SEJARAH. </text>
<text sub="clublinks" start="1686.951" dur="0.601"> ABDI </text>
<text sub="clublinks" start="1687.252" dur="0.634"> Konsérvasi </text>
<text sub="clublinks" start="1687.685" dur="2.536"> KURING SORANGAN. </text>
<text sub="clublinks" start="1688.019" dur="2.869"> Abdi percanten </text>
<text sub="clublinks" start="1690.355" dur="1"> ANU URANG PERLU </text>
<text sub="clublinks" start="1691.022" dur="0.934"> Répréséntasi. </text>
<text sub="clublinks" start="1691.489" dur="1.067"> Éta naha kuring </text>
<text sub="clublinks" start="1692.09" dur="0.967"> Pimpinan pikeun </text>
<text sub="clublinks" start="1692.69" dur="0.734"> REPUBLIKAN </text>
<text sub="clublinks" start="1693.19" dur="0.834"> NASIONAL </text>
<text sub="clublinks" start="1693.557" dur="2.336"> Rapat tina </text>
<text sub="clublinks" start="1694.158" dur="2.202"> KALIFORNIA. </text>
<text sub="clublinks" start="1696.027" dur="0.734"> Répréséntasi </text>
<text sub="clublinks" start="1696.494" dur="1.601"> Sanés ngan ukur </text>
<text sub="clublinks" start="1696.894" dur="3.27"> BAKAL NYAUH </text>
<text sub="clublinks" start="1698.229" dur="2.703"> IN KONGRES ATAWA </text>
<text sub="clublinks" start="1700.298" dur="1.068"> DINA KADOR </text>
<text sub="clublinks" start="1701.066" dur="1.133"> OF KONGRES. </text>
<text sub="clublinks" start="1701.499" dur="1.368"> Ogé kudu </text>
<text sub="clublinks" start="1702.333" dur="0.868"> Janten di tempat </text>
<text sub="clublinks" start="1703.001" dur="0.667"> TINGKAT. </text>
<text sub="clublinks" start="1703.334" dur="0.901"> ANJEUN HIDEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="1703.802" dur="1"> Perkara Hirup, </text>
<text sub="clublinks" start="1704.369" dur="0.834"> Anu di kuring </text>
<text sub="clublinks" start="1704.936" dur="0.734"> Pendapat, NYA </text>
<text sub="clublinks" start="1705.336" dur="0.901"> Ngalakukeun bener </text>
<text sub="clublinks" start="1705.803" dur="1.635"> PEKERJAAN Goréng </text>
<text sub="clublinks" start="1706.371" dur="1.634"> NUNJUKkeun THE </text>
<text sub="clublinks" start="1707.571" dur="1.268"> ISU NYATA DI </text>
<text sub="clublinks" start="1708.139" dur="3.169"> HIDEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="1708.973" dur="3.67"> KOMUNITAS. MY </text>
<text sub="clublinks" start="1711.442" dur="2.502"> ORGANISASI, URANG </text>
<text sub="clublinks" start="1712.777" dur="3.036"> BAKAL JADI </text>
<text sub="clublinks" start="1714.078" dur="2.302"> CAHAYAAN </text>
<text sub="clublinks" start="1715.947" dur="1"> Naon masalahna </text>
<text sub="clublinks" start="1716.514" dur="1.501"> ANJEUNG DALAM THE </text>
<text sub="clublinks" start="1717.081" dur="1.435"> HISPANIK JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="1718.149" dur="1.267"> KOMUNITAS HIDEUNG. </text>
<text sub="clublinks" start="1718.649" dur="2.536"> URANG NYARITAKEUN </text>
<text sub="clublinks" start="1719.55" dur="2.736"> RACISMA ANU URANG </text>
<text sub="clublinks" start="1721.319" dur="2.635"> NGOMONGKEUN </text>
<text sub="clublinks" start="1722.42" dur="1.868"> Balapan SISTEMIK. </text>
<text sub="clublinks" start="1724.088" dur="0.734"> TAPI AS </text>
<text sub="clublinks" start="1724.421" dur="1.702"> IMMIGRANTS, kuring </text>
<text sub="clublinks" start="1724.955" dur="4.271"> ANAK AN </text>
<text sub="clublinks" start="1726.257" dur="3.303"> IMIGRANT </text>
<text sub="clublinks" start="1729.36" dur="0.7"> KURING SORANGAN. </text>
<text sub="clublinks" start="1729.693" dur="0.734"> Dina hiji kahirupan, </text>
<text sub="clublinks" start="1730.194" dur="0.767"> Ngagunakeun THE </text>
<text sub="clublinks" start="1730.561" dur="1.001"> SISTEM, KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="1731.095" dur="0.868"> Sanggup Janten </text>
<text sub="clublinks" start="1731.696" dur="0.667"> PANGSAÉNA </text>
<text sub="clublinks" start="1732.096" dur="0.667"> Vérsi OF </text>
<text sub="clublinks" start="1732.497" dur="0.967"> DIRI SORANGAN. </text>
<text sub="clublinks" start="1732.897" dur="0.934"> Abdi gaduh saleresna </text>
<text sub="clublinks" start="1733.598" dur="0.667"> Waktos SUSAH </text>
<text sub="clublinks" start="1733.965" dur="0.934"> NGARTI </text>
<text sub="clublinks" start="1734.399" dur="0.901"> KUMAHA SISTEM </text>
<text sub="clublinks" start="1735.033" dur="0.767"> JALMA ANU </text>
<text sub="clublinks" start="1735.433" dur="0.934"> TERUS NYarios </text>
<text sub="clublinks" start="1735.934" dur="3.369"> IS RACIST, KUMAHA </text>
<text sub="clublinks" start="1736.501" dur="5.271"> Naha urang sanggup </text>
<text sub="clublinks" start="1739.437" dur="4.237"> Capai Sakitu Seueur </text>
<text sub="clublinks" start="1741.906" dur="2.269"> UNDER ieu </text>
<text sub="clublinks" start="1743.808" dur="1.001"> RACISME SISTEMIK? </text>
<text sub="clublinks" start="1744.308" dur="1.535"> URANG PERLU NINGALI </text>
<text sub="clublinks" start="1744.943" dur="3.402"> Nuju KA URANG </text>
<text sub="clublinks" start="1745.977" dur="3.036"> KOMUNITAS JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="1748.479" dur="0.967"> MASALAH NYATA </text>
<text sub="clublinks" start="1749.146" dur="0.734"> ÉTA </text>
<text sub="clublinks" start="1749.58" dur="1.001"> Mangaruhan urang, </text>
<text sub="clublinks" start="1750.013" dur="0.935"> Anu jangkung </text>
<text sub="clublinks" start="1750.715" dur="1.234"> Bélor, </text>
<text sub="clublinks" start="1751.082" dur="2.202"> BAPANG DI </text>
<text sub="clublinks" start="1752.083" dur="1.801"> RUMAH, JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="1753.418" dur="0.833"> KABEH HAL </text>
<text sub="clublinks" start="1754.018" dur="0.734"> ÉTA </text>
<text sub="clublinks" start="1754.385" dur="1.601"> ISU PENTING </text>
<text sub="clublinks" start="1754.885" dur="1.702"> ANU PERLU JADI </text>
<text sub="clublinks" start="1756.12" dur="2.102"> DIKETIK. </text>
<text sub="clublinks" start="1756.721" dur="3.203"> >> Naha anjeun satuju </text>
<text sub="clublinks" start="1758.356" dur="2.002"> DENGAN NAON </text>
<text sub="clublinks" start="1760.058" dur="1.033"> ANTHONY HANYA </text>
<text sub="clublinks" start="1760.491" dur="2.602"> CEUK? </text>
<text sub="clublinks" start="1761.225" dur="2.536"> >> ANTHONY, kuring </text>
<text sub="clublinks" start="1763.227" dur="1.501"> Hoyong nyarios </text>
<text sub="clublinks" start="1763.895" dur="1.501"> BAHAGIA </text>
<text sub="clublinks" start="1764.862" dur="1.501"> DINTEN KAMERDÉKAAN </text>
<text sub="clublinks" start="1765.53" dur="1.501"> KA KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="1766.497" dur="0.935"> AMERIKA TENGAH </text>
<text sub="clublinks" start="1767.165" dur="1.267"> NEGARA. </text>
<text sub="clublinks" start="1767.565" dur="4.537"> Kuring yakin anjeun </text>
<text sub="clublinks" start="1768.566" dur="4.271"> SADAYANA Éta. </text>
<text sub="clublinks" start="1772.236" dur="4.404"> Abdi lengkep </text>
<text sub="clublinks" start="1772.971" dur="6.839"> TEU SATUJU. Abdi kagungan </text>
<text sub="clublinks" start="1776.774" dur="3.47"> TEU BOGA KITU </text>
<text sub="clublinks" start="1779.944" dur="0.734"> NGALAMI </text>
<text sub="clublinks" start="1780.377" dur="0.868"> TUMBUHAN A </text>
<text sub="clublinks" start="1780.811" dur="1.068"> Awéwé HIDEUNG SAHA </text>
<text sub="clublinks" start="1781.379" dur="1"> Oge AN </text>
<text sub="clublinks" start="1782.012" dur="1.202"> LEUWIH, A </text>
<text sub="clublinks" start="1782.513" dur="1.268"> GURU, JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="1783.348" dur="1.033"> NGASILKEUN. abdi </text>
<text sub="clublinks" start="1783.915" dur="1.534"> Tong ningali naon </text>
<text sub="clublinks" start="1784.515" dur="2.402"> ANJEUN NINGALI. </text>
<text sub="clublinks" start="1785.583" dur="1.935"> AKU PASTI </text>
<text sub="clublinks" start="1787.051" dur="1.034"> MUGIA NAON </text>
<text sub="clublinks" start="1787.652" dur="1.301"> ANJEUN NYARIOS </text>
<text sub="clublinks" start="1788.219" dur="4.804"> Sareng Naon Anjeun </text>
<text sub="clublinks" start="1789.087" dur="4.504"> DATA NUNJUK </text>
<text sub="clublinks" start="1793.157" dur="1.001"> Ieu jalan. </text>
<text sub="clublinks" start="1793.725" dur="0.834"> SISTEM NYA </text>
<text sub="clublinks" start="1794.292" dur="2.402"> TEU Gawé </text>
<text sub="clublinks" start="1794.692" dur="2.569"> Dimana kuring aya di </text>
<text sub="clublinks" start="1796.828" dur="1.134"> WASHINGTON, DC. </text>
<text sub="clublinks" start="1797.395" dur="1.334"> HENTEU acan </text>
<text sub="clublinks" start="1798.096" dur="0.967"> Gawe sareng seueur </text>
<text sub="clublinks" start="1798.863" dur="1.301"> TAUN. </text>
<text sub="clublinks" start="1799.196" dur="2.469"> AS IMIGRANT, </text>
<text sub="clublinks" start="1800.298" dur="4.27"> Abdi parantos ningali </text>
<text sub="clublinks" start="1801.799" dur="3.771"> Nagara urang, </text>
<text sub="clublinks" start="1804.702" dur="2.002"> HEULA NAON </text>
<text sub="clublinks" start="1805.703" dur="2.502"> HENTEU TEU </text>
<text sub="clublinks" start="1806.838" dur="2.435"> PINDAH DI A </text>
<text sub="clublinks" start="1808.339" dur="1.902"> KELAB SOSIAL </text>
<text sub="clublinks" start="1809.407" dur="3.002"> Kusabab anjeun </text>
<text sub="clublinks" start="1810.375" dur="2.602"> LATAR BELAKANG. DI </text>
<text sub="clublinks" start="1812.543" dur="0.801"> Nagara ieu, URANG </text>
<text sub="clublinks" start="1813.111" dur="0.734"> Boga THE </text>
<text sub="clublinks" start="1813.478" dur="0.933"> Kasempetan pikeun </text>
<text sub="clublinks" start="1813.978" dur="0.867"> GERAK DINA </text>
<text sub="clublinks" start="1814.545" dur="2.436"> KELAB SOSIAL. </text>
<text sub="clublinks" start="1814.978" dur="2.304"> URANG HENTEU HANYA </text>
<text sub="clublinks" start="1817.115" dur="0.634"> BUTUH </text>
<text sub="clublinks" start="1817.415" dur="1.935"> Répréséntasi, </text>
<text sub="clublinks" start="1817.882" dur="3.169"> TAPI URANG PERLU </text>
<text sub="clublinks" start="1819.484" dur="2.135"> PERUBAHAN ADEQUATE. </text>
<text sub="clublinks" start="1821.185" dur="1.068"> URANG BUTUH DEUI </text>
<text sub="clublinks" start="1821.753" dur="1.734"> EMPATIS TI </text>
<text sub="clublinks" start="1822.387" dur="1.667"> Jalma Anu Katingali </text>
<text sub="clublinks" start="1823.621" dur="2.702"> SUKA KAMI JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="1824.188" dur="3.704"> SORA SAMA US. </text>
<text sub="clublinks" start="1826.457" dur="2.002"> Éta naha kuring ngomong </text>
<text sub="clublinks" start="1828.026" dur="1.5"> Hirup Hideung, </text>
<text sub="clublinks" start="1828.593" dur="1.768"> Aranjeunna mah ngan ukur </text>
<text sub="clublinks" start="1829.66" dur="2.569"> Perkara, Tapi aranjeunna </text>
<text sub="clublinks" start="1830.495" dur="2.235"> Nyocogkeun ka </text>
<text sub="clublinks" start="1832.363" dur="1.234"> KOMUNITAS LATINO </text>
<text sub="clublinks" start="1832.863" dur="1.402"> JEUNG DI LAIN </text>
<text sub="clublinks" start="1833.731" dur="1.701"> KOMUNITAS Éta </text>
<text sub="clublinks" start="1834.399" dur="2.635"> Mangrupikeun bagian tina </text>
<text sub="clublinks" start="1835.566" dur="2.636"> MINITORI. A </text>
<text sub="clublinks" start="1837.168" dur="2.502"> LATINA, kuring KID </text>
<text sub="clublinks" start="1838.336" dur="2.603"> ANU TEU, NYAHO </text>
<text sub="clublinks" start="1839.804" dur="1.568"> Kitu Seueur LATINO </text>
<text sub="clublinks" start="1841.072" dur="1.267"> ORGANISASI </text>
<text sub="clublinks" start="1841.506" dur="1.968"> Éta Éta </text>
<text sub="clublinks" start="1842.473" dur="1.468"> NYariosna Éta </text>
<text sub="clublinks" start="1843.608" dur="1"> TEU NGADUKUNG </text>
<text sub="clublinks" start="1844.075" dur="1.234"> Hirup HIDEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="1844.742" dur="1.134"> Perkara ATAWA Aranjeunna </text>
<text sub="clublinks" start="1845.443" dur="1.568"> ULAH NGADUKUNG HIDEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="1846.01" dur="5.705"> Perkara Hirup, </text>
<text sub="clublinks" start="1847.145" dur="5.238"> TAPI DI MANA </text>
<text sub="clublinks" start="1851.849" dur="1.101"> Anjeun bade JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="1852.516" dur="1.368"> KUMAHA DAMANG </text>
<text sub="clublinks" start="1853.083" dur="1.202"> RACAL </text>
<text sub="clublinks" start="1854.018" dur="0.934"> KLASIFIKASI </text>
<text sub="clublinks" start="1854.418" dur="1.702"> JALMA? </text>
<text sub="clublinks" start="1855.086" dur="4.137"> Abdi ogé ngigelkeun </text>
<text sub="clublinks" start="1856.254" dur="3.636"> KOMUNITAS urang. </text>
<text sub="clublinks" start="1859.357" dur="1.668"> ANJEUN TEU </text>
<text sub="clublinks" start="1860.023" dur="2.47"> Bade ngobrol </text>
<text sub="clublinks" start="1861.159" dur="1.968"> Perkawis hal </text>
<text sub="clublinks" start="1862.627" dur="1.067"> Anu anjeun gaduh </text>
<text sub="clublinks" start="1863.261" dur="0.834"> PERNAH NGARASA </text>
<text sub="clublinks" start="1863.828" dur="5.071"> SORANGAN. </text>
<text sub="clublinks" start="1864.228" dur="5.939"> Abdi awéwé. </text>
<text sub="clublinks" start="1869.033" dur="2.937"> NAMI ANJEUN, </text>
<text sub="clublinks" start="1870.301" dur="2.569"> RATU CANTIK, </text>
<text sub="clublinks" start="1872.103" dur="2.769"> HATUR NUHUN. NU </text>
<text sub="clublinks" start="1873.004" dur="2.635"> ANJEUN KITU </text>
<text sub="clublinks" start="1875.006" dur="3.67"> PENTING. </text>
<text sub="clublinks" start="1875.773" dur="3.97"> Generasi kuring, </text>
<text sub="clublinks" start="1878.81" dur="1.701"> KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="1879.877" dur="2.069"> Ngaleungitkeun ieu </text>
<text sub="clublinks" start="1880.645" dur="4.804"> NGARASA DALAM </text>
<text sub="clublinks" start="1882.08" dur="4.003"> RUMAHAN URANG. </text>
<text sub="clublinks" start="1885.583" dur="1.301"> Tapi ayeuna urang gaduh </text>
<text sub="clublinks" start="1886.217" dur="1.601"> Janten di </text>
<text sub="clublinks" start="1887.018" dur="2.869"> Posisi Siga </text>
<text sub="clublinks" start="1887.952" dur="2.869"> Anjeun, diwakilan </text>
<text sub="clublinks" start="1890.021" dur="5.571"> DARI REPUBLIKAN </text>
<text sub="clublinks" start="1891.322" dur="4.871"> PIHAK. </text>
<text sub="clublinks" start="1895.726" dur="1.135"> Hébat pikeun anjeun. </text>
<text sub="clublinks" start="1896.327" dur="1.367"> Abdi bungah anjeun </text>
<text sub="clublinks" start="1896.994" dur="1.468"> Sanggup ngalakukeun éta. </text>
<text sub="clublinks" start="1897.828" dur="1.235"> Anjeun ogé kedah </text>
<text sub="clublinks" start="1898.596" dur="1.134"> NGARTI ANJEUN </text>
<text sub="clublinks" start="1899.197" dur="2.034"> Sababaraha urang pernah </text>
<text sub="clublinks" start="1899.864" dur="3.002"> KUMAHA CARA </text>
<text sub="clublinks" start="1901.365" dur="2.102"> Anjeun parantos. URANG HANYA </text>
<text sub="clublinks" start="1903" dur="1.034"> TEU BOGA. </text>
<text sub="clublinks" start="1903.601" dur="1"> OKÉ NA </text>
<text sub="clublinks" start="1904.168" dur="0.8"> URANG HENTEU TEU </text>
<text sub="clublinks" start="1904.735" dur="1.102"> Boga éta. </text>
<text sub="clublinks" start="1905.102" dur="1.168"> URANG KUDU BOGA </text>
<text sub="clublinks" start="1905.97" dur="0.9"> EMPATH JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="1906.404" dur="1.534"> SIMPATI Nalika Urang </text>
<text sub="clublinks" start="1907.004" dur="4.237"> NGOMONGKEUN Kieu </text>
<text sub="clublinks" start="1908.072" dur="3.804"> ISU. </text>
<text sub="clublinks" start="1911.375" dur="3.87"> >> Upami tiasa mah </text>
<text sub="clublinks" start="1912.009" dur="3.503"> RESEP kana hal éta </text>
<text sub="clublinks" start="1915.379" dur="4.404"> - </text>
<text sub="clublinks" start="1915.646" dur="4.971"> >> OKÉ. </text>
<text sub="clublinks" start="1919.917" dur="1.301"> >> Kuring henteu yakin </text>
<text sub="clublinks" start="1920.751" dur="1.802"> NAON MAKSUD ANJEUN. </text>
<text sub="clublinks" start="1921.352" dur="2.636"> Abdi muji anjeun </text>
<text sub="clublinks" start="1922.687" dur="3.169"> Nalika anjeun nyarios </text>
<text sub="clublinks" start="1924.122" dur="2.035"> Hal Anu Anjeun </text>
<text sub="clublinks" start="1925.99" dur="1.301"> Boga. </text>
<text sub="clublinks" start="1926.29" dur="1.568"> Abdi ti A </text>
<text sub="clublinks" start="1927.425" dur="0.734"> KOLOT BATUR </text>
<text sub="clublinks" start="1927.992" dur="1.668"> RUMAH. </text>
<text sub="clublinks" start="1928.292" dur="7.708"> Abdi angkat dina hiji </text>
<text sub="clublinks" start="1929.794" dur="6.839"> TINA </text>
<text sub="clublinks" start="1936.134" dur="0.9"> KOMUNITAS DI </text>
<text sub="clublinks" start="1936.767" dur="1.401"> KALIFORNIA. </text>
<text sub="clublinks" start="1937.167" dur="2.469"> Kuring asalna ti A </text>
<text sub="clublinks" start="1938.302" dur="1.735"> DEMOKRATIK </text>
<text sub="clublinks" start="1939.77" dur="3.57"> KOMUNITAS. </text>
<text sub="clublinks" start="1940.17" dur="3.637"> Indung kuring A </text>
<text sub="clublinks" start="1943.474" dur="0.734"> IMIGRANT Éta </text>
<text sub="clublinks" start="1943.941" dur="0.801"> DATANG KA </text>
<text sub="clublinks" start="1944.341" dur="0.802"> NEGARA NINGALI </text>
<text sub="clublinks" start="1944.876" dur="3.936"> PIKEUN KERJA. </text>
<text sub="clublinks" start="1945.276" dur="4.104"> Anjeunna parantos </text>
<text sub="clublinks" start="1948.946" dur="0.768"> DIDIEU KANGGO 35 </text>
<text sub="clublinks" start="1949.514" dur="0.634"> TAUN. </text>
<text sub="clublinks" start="1949.847" dur="1.001"> MANÉHNA MANÉHNA </text>
<text sub="clublinks" start="1950.281" dur="1.168"> Wengi dialihkeun ka </text>
<text sub="clublinks" start="1950.982" dur="0.801"> Nempatkeun dahareun dina </text>
<text sub="clublinks" start="1951.582" dur="0.967"> MAJALAH. </text>
<text sub="clublinks" start="1951.916" dur="1.234"> Abdi nyungkeun hapunten upami kuring </text>
<text sub="clublinks" start="1952.683" dur="1.335"> NYIEUNNA hal éta </text>
<text sub="clublinks" start="1953.284" dur="1.135"> Kuring asalna ti A </text>
<text sub="clublinks" start="1954.152" dur="0.667"> PRIVILEGED </text>
<text sub="clublinks" start="1954.552" dur="0.634"> LATAR BELAKANG. </text>
<text sub="clublinks" start="1954.953" dur="0.7"> ABDI HENTEU. </text>
<text sub="clublinks" start="1955.32" dur="1"> URANG KANANNA PERCAYA </text>
<text sub="clublinks" start="1955.787" dur="1.867"> DINA KERJA KERAS. </text>
<text sub="clublinks" start="1956.454" dur="3.469"> >> GAWE Hésé TAPI </text>
<text sub="clublinks" start="1957.788" dur="7.274"> Dina sistim - </text>
<text sub="clublinks" start="1960.057" dur="5.272"> >> PAGUNEMAN </text>
<text sub="clublinks" start="1965.196" dur="2.302"> - </text>
<text sub="clublinks" start="1965.463" dur="2.736"> >> Bener Gancang, </text>
<text sub="clublinks" start="1967.632" dur="1.133"> Éta parantos jalan </text>
<text sub="clublinks" start="1968.332" dur="1.768"> Pikeun anjeun dimana </text>
<text sub="clublinks" start="1968.899" dur="1.768"> Anjeun aya di, </text>
<text sub="clublinks" start="1970.234" dur="1.902"> ÉTA SAÉ. </text>
<text sub="clublinks" start="1970.801" dur="2.769"> ANJEUN NYIEUN A </text>
<text sub="clublinks" start="1972.27" dur="1.968"> BEDAAN. </text>
<text sub="clublinks" start="1973.704" dur="1.868"> Abdi henteu hartosna </text>
<text sub="clublinks" start="1974.372" dur="6.339"> NYAETEUN ANJEUN </text>
<text sub="clublinks" start="1975.706" dur="5.406"> PRIVILEGED. </text>
<text sub="clublinks" start="1980.845" dur="0.734"> TAPI TANPA </text>
<text sub="clublinks" start="1981.245" dur="1.501"> SIMPATI, MUNGKIN </text>
<text sub="clublinks" start="1981.712" dur="1.401"> URANG KUDU DIASA </text>
<text sub="clublinks" start="1982.88" dur="1.434"> Kana hal éta. </text>
<text sub="clublinks" start="1983.247" dur="2.235"> >> Kuring nyangka naon </text>
<text sub="clublinks" start="1984.448" dur="1.702"> PENTING ANU </text>
<text sub="clublinks" start="1985.616" dur="1.535"> NGADIEU Kieu </text>
<text sub="clublinks" start="1986.284" dur="1.734"> Sawala JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="1987.285" dur="1.467"> GAMBAR KUMAHA </text>
<text sub="clublinks" start="1988.152" dur="1.101"> Pikeun Pindahkeun ka payun. </text>
<text sub="clublinks" start="1988.886" dur="1.134"> Hatur nuhun pisan </text>
<text sub="clublinks" start="1989.386" dur="3.037"> JAUH KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="1990.154" dur="3.97"> TILU ANU KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1992.557" dur="1.968"> Gabung sareng ieu </text>
<text sub="clublinks" start="1994.258" dur="1.234"> PEMBAHASAN. </text>
<text sub="clublinks" start="1994.658" dur="3.504"> HATUR NUHUN </text>
<text sub="clublinks" start="1995.626" dur="3.136"> JAUH. </text>
<text sub="clublinks" start="1998.296" dur="0.867"> >>> MARKAH KA ANJEUN </text>
<text sub="clublinks" start="1998.896" dur="0.667"> KALENDER. </text>
<text sub="clublinks" start="1999.296" dur="0.734"> TAUN AYEUNA, </text>
<text sub="clublinks" start="1999.697" dur="0.734"> Milih bakal </text>
<text sub="clublinks" start="2000.164" dur="0.734"> BEDA. </text>
<text sub="clublinks" start="2000.564" dur="1.068"> Kieu ANJEUN ANJEUN </text>
<text sub="clublinks" start="2001.031" dur="1.769"> PERLU NYAHO </text>
<text sub="clublinks" start="2001.766" dur="3.704"> Ngeunaan kumaha anjeun </text>
<text sub="clublinks" start="2002.934" dur="3.169"> BISA Milih. </text>
<text sub="clublinks" start="2005.603" dur="1.301"> >>> CARA CARA </text>
<text sub="clublinks" start="2006.236" dur="1.635"> Urang bade </text>
<text sub="clublinks" start="2007.038" dur="1.801"> KALIEUN Kieu </text>
<text sub="clublinks" start="2008.005" dur="1.401"> PILIHAN NYA </text>
<text sub="clublinks" start="2008.973" dur="1.167"> PILIHAN NYA </text>
<text sub="clublinks" start="2009.54" dur="1.368"> DIGIASKEUN. </text>
<text sub="clublinks" start="2010.274" dur="4.237"> INGET ANJEUN. </text>
<text sub="clublinks" start="2011.042" dur="4.037"> >> Nagara urang </text>
<text sub="clublinks" start="2014.645" dur="0.935"> GEUS ceurik </text>
<text sub="clublinks" start="2015.213" dur="1.601"> Pikeun kapamimpinan. </text>
<text sub="clublinks" start="2015.713" dur="2.769"> WIDGET anu tiasa </text>
<text sub="clublinks" start="2016.948" dur="2.101"> Ngahijikeun urang. </text>
<text sub="clublinks" start="2018.616" dur="0.9"> >> Upami anjeun </text>
<text sub="clublinks" start="2019.183" dur="0.767"> TEU KUDUNG </text>
<text sub="clublinks" start="2019.65" dur="0.934"> ENTÉ, IEU </text>
<text sub="clublinks" start="2020.084" dur="1"> TAUN IS AN </text>
<text sub="clublinks" start="2020.717" dur="0.968"> Taun Pamilihan. </text>
<text sub="clublinks" start="2021.218" dur="1.034"> PADA NOVEMBER 3, </text>
<text sub="clublinks" start="2021.819" dur="0.867"> URANG bakal </text>
<text sub="clublinks" start="2022.386" dur="4.438"> MILIH TEU </text>
<text sub="clublinks" start="2022.819" dur="4.472"> NGAN SAUKURNA </text>
<text sub="clublinks" start="2026.958" dur="0.767"> PRESIDEN, TAPI </text>
<text sub="clublinks" start="2027.425" dur="0.801"> SENATOR JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="2027.859" dur="0.867"> Répréséntatif. </text>
<text sub="clublinks" start="2028.359" dur="0.834"> SANGGO KANGGO DITANGGUH </text>
<text sub="clublinks" start="2028.86" dur="1"> BAGIAN, ANU PERLU </text>
<text sub="clublinks" start="2029.327" dur="1.2"> Pikeun Milih. DI </text>
<text sub="clublinks" start="2029.994" dur="1.634"> Urutan kana éta, </text>
<text sub="clublinks" start="2030.661" dur="4.671"> ANJEUN KEDAH </text>
<text sub="clublinks" start="2031.762" dur="4.171"> DAFTAR. </text>
<text sub="clublinks" start="2035.466" dur="0.934"> Langkung ti 150 </text>
<text sub="clublinks" start="2036.067" dur="0.801"> JUTA jalma </text>
<text sub="clublinks" start="2036.534" dur="1.401"> Daptar </text>
<text sub="clublinks" start="2037.001" dur="4.204"> Pikeun milih di </text>
<text sub="clublinks" start="2038.069" dur="3.97"> US Upami anjeun </text>
<text sub="clublinks" start="2041.339" dur="1.3"> Sanes salasahijina, </text>
<text sub="clublinks" start="2042.173" dur="0.933"> Anjeun masih gaduh </text>
<text sub="clublinks" start="2042.773" dur="0.834"> WAKTU AWAL </text>
<text sub="clublinks" start="2043.24" dur="0.867"> GERAK GAMPANG. </text>
<text sub="clublinks" start="2043.74" dur="1.502"> Naha anjeun MUTU? </text>
<text sub="clublinks" start="2044.241" dur="1.602"> ANJEUN KUDU JADI A </text>
<text sub="clublinks" start="2045.376" dur="1.034"> US warga JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="2045.977" dur="0.834"> Sahenteuna 18 </text>
<text sub="clublinks" start="2046.544" dur="0.867"> TAUN. </text>
<text sub="clublinks" start="2046.944" dur="1.068"> DI NEGERI, </text>
<text sub="clublinks" start="2047.544" dur="1.769"> Anjeun tiasa ngadaptar </text>
<text sub="clublinks" start="2048.146" dur="5.037"> Pikeun Milih A </text>
<text sub="clublinks" start="2049.447" dur="4.17"> BATUR SAGARA </text>
<text sub="clublinks" start="2053.317" dur="0.734"> TAPI SADAYANA </text>
<text sub="clublinks" start="2053.75" dur="0.701"> DATANG SEKITAR, </text>
<text sub="clublinks" start="2054.184" dur="1.102"> ANJEUN 18. </text>
<text sub="clublinks" start="2054.585" dur="1.501"> Anjeun ogé kedah </text>
<text sub="clublinks" start="2055.419" dur="1.334"> JADI WARGA DI </text>
<text sub="clublinks" start="2056.22" dur="1.034"> NEGERI ANDA </text>
<text sub="clublinks" start="2056.887" dur="1.535"> Milih. </text>
<text sub="clublinks" start="2057.388" dur="1.401"> KUMAHA SIA </text>
<text sub="clublinks" start="2058.556" dur="1.668"> DAFTAR? </text>
<text sub="clublinks" start="2058.923" dur="1.735"> ONLINE, Eusian </text>
<text sub="clublinks" start="2060.358" dur="1.134"> BANGSA </text>
<text sub="clublinks" start="2060.791" dur="1.368"> LEMBAGA </text>
<text sub="clublinks" start="2061.626" dur="1.4"> Bentuk Pendaptaran </text>
<text sub="clublinks" start="2062.36" dur="1.234"> JEUNG Jalu Éta. </text>
<text sub="clublinks" start="2063.16" dur="1.768"> Anjeun ogé tiasa </text>
<text sub="clublinks" start="2063.728" dur="3.302"> SADIRA LEUWIH KA </text>
<text sub="clublinks" start="2065.062" dur="2.569"> LOKAL anjeun </text>
<text sub="clublinks" start="2067.164" dur="1.034"> Kantor Pamilihan </text>
<text sub="clublinks" start="2067.765" dur="0.834"> Kusabab ID anjeun </text>
<text sub="clublinks" start="2068.332" dur="0.7"> JEUNG SOSIAL </text>
<text sub="clublinks" start="2068.732" dur="0.601"> Kaamanan AT </text>
<text sub="clublinks" start="2069.166" dur="0.734"> TANGAN. </text>
<text sub="clublinks" start="2069.466" dur="0.835"> SIAP KA </text>
<text sub="clublinks" start="2070.034" dur="0.6"> PILIH ANJEUN </text>
<text sub="clublinks" start="2070.434" dur="0.634"> PIHAK. </text>
<text sub="clublinks" start="2070.768" dur="1.101"> Mangrupikeun PASTI </text>
<text sub="clublinks" start="2071.202" dur="1.068"> SAKEDEUNG. </text>
<text sub="clublinks" start="2072.003" dur="0.7"> DEMOKRAT, </text>
<text sub="clublinks" start="2072.403" dur="0.9"> REPUBLIKAN. </text>
<text sub="clublinks" start="2072.837" dur="1.467"> ANJEUN BISA NGANGGUR </text>
<text sub="clublinks" start="2073.437" dur="5.605"> Pilihan LAIN. </text>
<text sub="clublinks" start="2074.438" dur="5.038"> TEU PIHAK </text>
<text sub="clublinks" start="2079.176" dur="0.7"> AFFILIASI. </text>
<text sub="clublinks" start="2079.609" dur="0.701"> Anjeun tiasa </text>
<text sub="clublinks" start="2080.01" dur="0.801"> BEBAS. </text>
<text sub="clublinks" start="2080.444" dur="0.767"> DINA PIKS HIJI </text>
<text sub="clublinks" start="2080.944" dur="1.502"> SISI, ITU </text>
<text sub="clublinks" start="2081.345" dur="2.269"> TEU HARTI ANJEUN </text>
<text sub="clublinks" start="2082.58" dur="1.601"> Kudu milih </text>
<text sub="clublinks" start="2083.748" dur="1"> Calon Di </text>
<text sub="clublinks" start="2084.315" dur="1.034"> PIHAK ANU JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="2084.882" dur="0.834"> UMUM </text>
<text sub="clublinks" start="2085.483" dur="1.234"> PILIHAN. </text>
<text sub="clublinks" start="2085.85" dur="4.57"> Anjeun tiasa ngarobih </text>
<text sub="clublinks" start="2086.851" dur="4.204"> PIKIRAN MANEH. </text>
<text sub="clublinks" start="2090.554" dur="1.001"> Éta langkung seueur di </text>
<text sub="clublinks" start="2091.188" dur="0.734"> UTAMA JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="2091.689" dur="0.734"> Sabab. </text>
<text sub="clublinks" start="2092.056" dur="0.634"> Tukangeun PREMISE </text>
<text sub="clublinks" start="2092.556" dur="0.567"> URANG. </text>
<text sub="clublinks" start="2092.823" dur="0.768"> PENDAFTARAN </text>
<text sub="clublinks" start="2093.257" dur="3.904"> DEADLINES PISAN </text>
<text sub="clublinks" start="2093.724" dur="4.104"> DENGAN NEGERI, JADI - </text>
<text sub="clublinks" start="2097.295" dur="0.934"> Hayu urang ngalangkungan </text>
<text sub="clublinks" start="2097.962" dur="1.267"> SAHIJI. </text>
<text sub="clublinks" start="2098.362" dur="1.434"> Upami anjeun gaduh </text>
<text sub="clublinks" start="2099.363" dur="1.601"> Daptar dina </text>
<text sub="clublinks" start="2099.93" dur="2.803"> Tukang tapi anjeun </text>
<text sub="clublinks" start="2101.098" dur="2.202"> Dipindahkeun ka anu sanés </text>
<text sub="clublinks" start="2102.867" dur="1.734"> NEGERI ATAWA ROBAH </text>
<text sub="clublinks" start="2103.434" dur="3.036"> NAMA ANJEUN, NYA </text>
<text sub="clublinks" start="2104.735" dur="2.402"> Hartosna anjeun peryogi </text>
<text sub="clublinks" start="2106.604" dur="0.967"> Pikeun ngamutahirkeun Anjeun </text>
<text sub="clublinks" start="2107.271" dur="0.767"> INFORMASI </text>
<text sub="clublinks" start="2107.705" dur="0.934"> Kusabab anjeun </text>
<text sub="clublinks" start="2108.172" dur="1.001"> WARGA AS </text>
<text sub="clublinks" start="2108.772" dur="1.201"> Hirup OUT OF </text>
<text sub="clublinks" start="2109.306" dur="1.369"> NEGARA ATAWA BAGIAN </text>
<text sub="clublinks" start="2110.107" dur="1.035"> Angkatan Angkatan </text>
<text sub="clublinks" start="2110.808" dur="0.834"> DITUJUKAN DI </text>
<text sub="clublinks" start="2111.275" dur="0.834"> NEGARA LAIN, </text>
<text sub="clublinks" start="2111.776" dur="0.767"> PASTI YEN </text>
<text sub="clublinks" start="2112.243" dur="0.701"> ANJEUN </text>
<text sub="clublinks" start="2112.677" dur="0.734"> Daptar </text>
<text sub="clublinks" start="2113.077" dur="1.501"> Kusabab anjeun tiasa </text>
<text sub="clublinks" start="2113.544" dur="2.902"> PILIH KANG AN </text>
<text sub="clublinks" start="2114.712" dur="2.302"> ABSENTEE BALLOT. </text>
<text sub="clublinks" start="2116.58" dur="0.868"> Nuju Kieu </text>
<text sub="clublinks" start="2117.148" dur="0.767"> SITUS WEB, NGISI </text>
<text sub="clublinks" start="2117.581" dur="1.201"> NGASILKEUN STORM, </text>
<text sub="clublinks" start="2118.049" dur="1.467"> JEUNG ANJEUN BAGUS </text>
<text sub="clublinks" start="2118.916" dur="1.234"> Pikeun indit. </text>
<text sub="clublinks" start="2119.65" dur="1.001"> Akhirna, upami anjeun </text>
<text sub="clublinks" start="2120.283" dur="1.202"> Daptar dina </text>
<text sub="clublinks" start="2120.785" dur="4.604"> Tukang tapi anjeun </text>
<text sub="clublinks" start="2121.619" dur="4.637"> Hoyong PASTI </text>
<text sub="clublinks" start="2125.623" dur="1.134"> SADAYANA DINA </text>
<text sub="clublinks" start="2126.39" dur="0.734"> PESANAN, NGARIKSA </text>
<text sub="clublinks" start="2126.89" dur="1.368"> GAMPANG. </text>
<text sub="clublinks" start="2127.257" dur="1.335"> Ieu dimana </text>
<text sub="clublinks" start="2128.392" dur="0.734"> ANJEUNG ANGKAT. </text>
<text sub="clublinks" start="2128.725" dur="1.902"> Dinten Pamilihan nyaéta </text>
<text sub="clublinks" start="2129.26" dur="1.968"> PADA NOVEMBER 3. </text>
<text sub="clublinks" start="2130.761" dur="1.501"> Taun ieu </text>
<text sub="clublinks" start="2131.362" dur="1.267"> Salami A </text>
<text sub="clublinks" start="2132.396" dur="1.134"> DUNYA </text>
<text sub="clublinks" start="2132.763" dur="1.368"> PANDEMI. </text>
<text sub="clublinks" start="2133.664" dur="1.434"> Mindahkeun ieu ka </text>
<text sub="clublinks" start="2134.265" dur="2.502"> KANGGO, hal-hal bakal </text>
<text sub="clublinks" start="2135.232" dur="2.202"> JADI BEDA. </text>
<text sub="clublinks" start="2136.901" dur="1.034"> BAKAL AYA </text>
<text sub="clublinks" start="2137.567" dur="0.935"> LEUTIK SOROT </text>
<text sub="clublinks" start="2138.069" dur="0.967"> PUSAT JEUNG KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="2138.636" dur="1.101"> Milih urang ku </text>
<text sub="clublinks" start="2139.17" dur="1.134"> Jalu, SAHIJI </text>
<text sub="clublinks" start="2139.871" dur="0.9"> Éta parantos </text>
<text sub="clublinks" start="2140.437" dur="0.767"> NGARANA A </text>
<text sub="clublinks" start="2140.904" dur="0.801"> CONTROVERSY. </text>
<text sub="clublinks" start="2141.338" dur="1.568"> KUMAHA SILIH SORA </text>
<text sub="clublinks" start="2141.838" dur="1.769"> TERSERAH ANJEUN. </text>
<text sub="clublinks" start="2143.04" dur="1.268"> KECAP PILIHAN </text>
<text sub="clublinks" start="2143.74" dur="0.869"> SAHA SAHA SANGKA SORA </text>
<text sub="clublinks" start="2144.442" dur="1.1"> Pikeun. </text>
<text sub="clublinks" start="2144.742" dur="1.368"> Upami anjeun nganjang - </text>
<text sub="clublinks" start="2145.675" dur="1.235"> Pikeun mutuskeun </text>
<text sub="clublinks" start="2146.243" dur="1.234"> NANGTUT BOLAOT </text>
<text sub="clublinks" start="2147.044" dur="1.101"> TI JAUH, TAKE </text>
<text sub="clublinks" start="2147.611" dur="1.468"> PIKIR ANJEUN </text>
<text sub="clublinks" start="2148.278" dur="1.368"> NGALINGKEUN WAKTU LEUWIH. </text>
<text sub="clublinks" start="2149.213" dur="2.402"> Upami anjeun </text>
<text sub="clublinks" start="2149.78" dur="6.841"> Layak pikeun milih, </text>
<text sub="clublinks" start="2152.216" dur="4.405"> DAFTAR. </text>
<text sub="clublinks" start="2158.155" dur="4.137"> >>> HATUR NUHUN </text>
<text sub="clublinks" start="2159.824" dur="3.169"> Pikeun Nonton </text>
<text sub="clublinks" start="2162.426" dur="1.601"> KEPUTUSAN 2020. </text>
<text sub="clublinks" start="2163.127" dur="2.035"> Abdi JULIO. </text>
<text sub="clublinks" start="2164.161" dur="3.103"> Boga anu hébat </text>
<text sub="clublinks" start="2165.296" dur="2.535"> PEUTING. </text>
<text sub="clublinks" start="2167.398" dur="1.034"> >>> MASALAH </text>
<text sub="clublinks" start="2167.965" dur="1.167"> Éta anu nyetir </text>
<text sub="clublinks" start="2168.566" dur="1.334"> Kuring pikeun milih anu bener </text>
<text sub="clublinks" start="2169.266" dur="1.802"> Ayeuna mangrupikeun pajak, </text>
<text sub="clublinks" start="2170.034" dur="3.269"> Biaya hirup, </text>
<text sub="clublinks" start="2171.202" dur="2.702"> JEUNG IMIGRASI. </text>
<text sub="clublinks" start="2173.437" dur="1.301"> >> KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="2174.071" dur="1.902"> Pamilihan NAVAJO </text>
<text sub="clublinks" start="2174.872" dur="1.568"> Siklus POLITIK </text>
<text sub="clublinks" start="2176.107" dur="0.767"> GEUS OVERCHARGED </text>
<text sub="clublinks" start="2176.574" dur="6.105"> Unggal masalah. </text>
<text sub="clublinks" start="2177.008" dur="6.372"> >> Abdi milih. </text>
<text sub="clublinks" start="2182.813" dur="1.334"> >> Saha anu bade </text>
<text sub="clublinks" start="2183.514" dur="1.268"> Pikeun ngabantosan Urang Kéngingkeun </text>
<text sub="clublinks" start="2184.281" dur="0.835"> KALUAR KA </text>
<text sub="clublinks" start="2184.915" dur="1.234"> AYEUNA </text>
<text sub="clublinks" start="2185.249" dur="1.468"> SITUASI URANG </text>
<text sub="clublinks" start="2186.283" dur="0.801"> DENGENG KA </text>
<text sub="clublinks" start="2186.851" dur="0.7"> PANDEMI? </text>
<text sub="clublinks" start="2187.218" dur="0.734"> >> AYEUNA </text>
<text sub="clublinks" start="2187.685" dur="1.067"> PRESIDEN. </text>
<text sub="clublinks" start="2188.085" dur="2.068"> DASAR NAON </text>
<text sub="clublinks" start="2188.886" dur="1.935"> Dijieun langkung tina </text>
<text sub="clublinks" start="2190.287" dur="1.401"> Bagéan. </text>
<text sub="clublinks" start="2190.955" dur="1.567"> >> Sigana mah </text>
<text sub="clublinks" start="2191.822" dur="5.705"> EKONOMI SANGEUN BÉH </text>
<text sub="clublinks" start="2192.656" dur="5.539"> HIJI Pikeun Kuring. </text>
<text sub="clublinks" start="2197.661" dur="0.935"> Jalma-jalma geus leungit </text>
<text sub="clublinks" start="2198.329" dur="0.667"> KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="2198.729" dur="0.701"> KUSABAB </text>
<text sub="clublinks" start="2199.13" dur="0.7"> VIRUSCORONA. </text>
<text sub="clublinks" start="2199.563" dur="0.701"> Abdi NGARASA </text>
<text sub="clublinks" start="2199.964" dur="1.134"> Éta BENER </text>
<text sub="clublinks" start="2200.398" dur="2.001"> PENTING </text>
<text sub="clublinks" start="2201.232" dur="4.203"> BOUNCE DEUI. </text>
<text sub="clublinks" start="2202.533" dur="3.504"> >> Calon </text>
<text sub="clublinks" start="2205.569" dur="2.903"> Saha anu merjuangkeun </text>
<text sub="clublinks" start="2206.17" dur="2.969"> PEMILIH LATINO. </text>
<text sub="clublinks" start="2208.606" dur="1.134"> Abdi milih </text>
<text sub="clublinks" start="2209.272" dur="2.069"> BIDEN Kusabab Anjeunna </text>
<text sub="clublinks" start="2209.873" dur="2.035"> TEU TRUMP. </text>
<text sub="clublinks" start="2211.475" dur="1.001"> >> DINA ieu </text>
<text sub="clublinks" start="2212.042" dur="2.936"> PILIHAN Kuring </text>
<text sub="clublinks" start="2212.61" dur="2.602"> Milih pikeun TRUMP </text>
<text sub="clublinks" start="2215.112" dur="0.467"> . </text>
<text sub="clublinks" start="2215.345" dur="1.101"> >> BIDEN. </text>
<text sub="clublinks" start="2215.712" dur="1.135"> >> Éta Kabiasaan </text>
<text sub="clublinks" start="2216.58" dur="1.168"> Ngahudangkeun. </text>
<text sub="clublinks" start="2216.98" dur="2.403"> HENTEU KABEH LATINOS </text>
<text sub="clublinks" start="2217.882" dur="1.802"> DIJADI THE </text>
<text sub="clublinks" start="2219.517" dur="1.968"> SAMA. </text>
<text sub="clublinks" start="2219.817" dur="2.235"> HENTEU KABEH LATINOS </text>
<text sub="clublinks" start="2221.619" dur="0.834"> PERCAYA IN THE </text>
<text sub="clublinks" start="2222.186" dur="0.734"> Hal anu sami. </text>
<text sub="clublinks" start="2222.586" dur="1.001"> HENTEU KABEH LATINOS </text>
<text sub="clublinks" start="2223.053" dur="4.271"> NGUMPULKEUN DI </text>
<text sub="clublinks" start="2223.72" dur="5.773"> KUMPULAN sami. </text>
<text sub="clublinks" start="2227.458" dur="2.369"> >>> Abdi ALISON </text>
<text sub="clublinks" start="2229.627" dur="0.734"> MORIS. </text>
<text sub="clublinks" start="2229.96" dur="1.234"> ANJEUN NONTON </text>
<text sub="clublinks" start="2230.494" dur="1.902"> BERITA Néglasari AYEUNA. </text>
<text sub="clublinks" start="2231.328" dur="2.769"> Hayu urang ka Néglasari </text>
<text sub="clublinks" start="2232.53" dur="2.034"> BERITA </text>
<text sub="clublinks" start="2234.231" dur="0.7"> KORESPONDEN, </text>
<text sub="clublinks" start="2234.698" dur="1.835"> AWEWE URANG, </text>
<text sub="clublinks" start="2235.065" dur="3.237"> SELLERS SAVANNAH </text>
<text sub="clublinks" start="2236.734" dur="3.002"> LEUWIH LEUWIH GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="2238.436" dur="1.767"> PANGANYARNA </text>
<text sub="clublinks" start="2239.87" dur="0.801"> HEADLINES DARI </text>
<text sub="clublinks" start="2240.337" dur="0.4"> NBCNEWS.COM TAPI </text>
<text sub="clublinks" start="2240.837" dur="0.935"> Abdi teu acan ningali </text>
<text sub="clublinks" start="2241.304" dur="1.669"> Anjeun dina minggu. </text>
<text sub="clublinks" start="2241.906" dur="3.97"> Abdi parantos sono </text>
<text sub="clublinks" start="2243.107" dur="3.336"> Anjeun. </text>
<text sub="clublinks" start="2246.01" dur="1"> >> Wartawan: Abdi </text>
<text sub="clublinks" start="2246.577" dur="0.734"> TÉNÉNÉSA SÉH, </text>
<text sub="clublinks" start="2247.144" dur="0.801"> TEUING. </text>
<text sub="clublinks" start="2247.444" dur="0.801"> KURING RINDU JADI </text>
<text sub="clublinks" start="2248.078" dur="0.934"> JAUH. </text>
<text sub="clublinks" start="2248.379" dur="1.034"> Wilujeng janten deui </text>
<text sub="clublinks" start="2249.146" dur="1.034"> SARENG ANJEUN. </text>
<text sub="clublinks" start="2249.546" dur="0.968"> Éta hébat </text>
<text sub="clublinks" start="2250.314" dur="1.101"> NGABUBURI. </text>
<text sub="clublinks" start="2250.647" dur="1.402"> Kuring PISAN NYAAH </text>
<text sub="clublinks" start="2251.548" dur="1.335"> KADIEU KIEU, ALISON. </text>
<text sub="clublinks" start="2252.182" dur="0.968"> Hayu urang leres </text>
<text sub="clublinks" start="2253.017" dur="0.6"> DI. </text>
<text sub="clublinks" start="2253.284" dur="0.734"> Kota OF </text>
<text sub="clublinks" start="2253.751" dur="0.734"> LOUISVILLE, </text>
<text sub="clublinks" start="2254.151" dur="0.701"> KENTUCKY GEUS </text>
<text sub="clublinks" start="2254.618" dur="0.668"> DITANGKAP A </text>
<text sub="clublinks" start="2254.985" dur="0.634"> MULTIMILLION </text>
<text sub="clublinks" start="2255.419" dur="0.967"> DOLLAR </text>
<text sub="clublinks" start="2255.753" dur="2.936"> Béréskeun sareng </text>
<text sub="clublinks" start="2256.52" dur="2.736"> KELUARGA OF </text>
<text sub="clublinks" start="2258.823" dur="1.033"> BREONNA TAYLOR. </text>
<text sub="clublinks" start="2259.39" dur="1.034"> TAYLOR DITUTUP </text>
<text sub="clublinks" start="2259.99" dur="1.001"> JEUNG DIPASA DI </text>
<text sub="clublinks" start="2260.558" dur="1.033"> RUMAHNA DINA SANGSA </text>
<text sub="clublinks" start="2261.125" dur="1.034"> Narkoba Pulisi </text>
<text sub="clublinks" start="2261.725" dur="5.706"> Peunteun Ngan ukur leuwih </text>
<text sub="clublinks" start="2262.293" dur="5.805"> ENAM BULAN MANEH. </text>
<text sub="clublinks" start="2267.565" dur="0.967"> >>> HINGGA KA </text>
<text sub="clublinks" start="2268.232" dur="0.867"> Basisir GULF, </text>
<text sub="clublinks" start="2268.665" dur="0.867"> ANJEUN NGANGGUNG </text>
<text sub="clublinks" start="2269.232" dur="0.634"> Pikeun HURRICANE </text>
<text sub="clublinks" start="2269.666" dur="0.734"> SALLY. </text>
<text sub="clublinks" start="2270" dur="0.834"> BÉNGÉNA NA </text>
<text sub="clublinks" start="2270.534" dur="0.734"> DIPERTUKAN KA </text>
<text sub="clublinks" start="2270.967" dur="0.768"> NYIEUNKEUN LANDFALL </text>
<text sub="clublinks" start="2271.401" dur="0.834"> AWAL énjing </text>
<text sub="clublinks" start="2271.868" dur="0.801"> DEUKEUN MISSISSIPPI </text>
<text sub="clublinks" start="2272.369" dur="0.701"> JEUNG ALABAMA. </text>
<text sub="clublinks" start="2272.803" dur="0.734"> Sahenteuna 36 </text>
<text sub="clublinks" start="2273.203" dur="0.968"> Jalma-jalma geus maot </text>
<text sub="clublinks" start="2273.67" dur="0.934"> SAJABATNA BARAT </text>
<text sub="clublinks" start="2274.304" dur="0.634"> Neruskeun </text>
<text sub="clublinks" start="2274.738" dur="0.934"> BATTLE </text>
<text sub="clublinks" start="2275.072" dur="2.369"> WILDFIRES. </text>
<text sub="clublinks" start="2275.806" dur="2.536"> DIDI RUGI </text>
<text sub="clublinks" start="2277.575" dur="2.435"> ANGELES MAYOR </text>
<text sub="clublinks" start="2278.476" dur="2.235"> Dinten ayeuna. </text>
<text sub="clublinks" start="2280.144" dur="1.834"> >> Abdi kantos </text>
<text sub="clublinks" start="2280.844" dur="1.568"> SAJA, Upami anjeun </text>
<text sub="clublinks" start="2282.112" dur="0.767"> Entong PERCAYA </text>
<text sub="clublinks" start="2282.545" dur="0.868"> PERUBAHAN IKLIM </text>
<text sub="clublinks" start="2283.013" dur="0.967"> EXISTS, NGOMONGAN </text>
<text sub="clublinks" start="2283.547" dur="1.034"> PEMADAM SUMBER </text>
<text sub="clublinks" start="2284.114" dur="1.535"> Saha anu kaluar </text>
<text sub="clublinks" start="2284.715" dur="3.203"> AYA DI </text>
<text sub="clublinks" start="2285.783" dur="4.37"> GARIS. </text>
<text sub="clublinks" start="2288.052" dur="2.669"> >>> Candak katingal </text>
<text sub="clublinks" start="2290.287" dur="0.768"> DI telepon ieu </text>
<text sub="clublinks" start="2290.855" dur="1.067"> VIDEO. </text>
<text sub="clublinks" start="2291.188" dur="1.101"> Seuneu beureum </text>
<text sub="clublinks" start="2292.056" dur="1.167"> PELAYANG </text>
<text sub="clublinks" start="2292.423" dur="2.168"> PANUTUP SATUR </text>
<text sub="clublinks" start="2293.357" dur="3.103"> Blok imah </text>
<text sub="clublinks" start="2294.725" dur="2.202"> DI OREGON. </text>
<text sub="clublinks" start="2296.594" dur="1.033"> WILDFIRES Boga </text>
<text sub="clublinks" start="2297.061" dur="0.933"> LENGKAP </text>
<text sub="clublinks" start="2297.761" dur="1.735"> RUNTAH </text>
<text sub="clublinks" start="2298.128" dur="2.236"> Kadeudeuh DI </text>
<text sub="clublinks" start="2299.63" dur="1.301"> NEGERI JEUNG AT </text>
<text sub="clublinks" start="2300.498" dur="1.4"> KURING 22 JALMA </text>
<text sub="clublinks" start="2301.065" dur="1.401"> DILaporkeun </text>
<text sub="clublinks" start="2302.032" dur="1.034"> KURING. Dinten ayeuna, </text>
<text sub="clublinks" start="2302.6" dur="0.9"> PERDAGANGAN DUNYA </text>
<text sub="clublinks" start="2303.2" dur="0.934"> ORGANISASI </text>
<text sub="clublinks" start="2303.633" dur="1.769"> ATURAN KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="2304.268" dur="2.002"> TUNGGAL DITEMPAT </text>
<text sub="clublinks" start="2305.536" dur="1.801"> DINA CHINA ANU </text>
<text sub="clublinks" start="2306.403" dur="1.835"> HARAM Kusabab </text>
<text sub="clublinks" start="2307.471" dur="1.534"> Aranjeunna ngalanggar </text>
<text sub="clublinks" start="2308.372" dur="2.002"> Dagang GLOBAL </text>
<text sub="clublinks" start="2309.139" dur="2.269"> PERATURAN DEUI </text>
<text sub="clublinks" start="2310.508" dur="1.934"> IN 2010, </text>
<text sub="clublinks" start="2311.542" dur="3.503"> TRUMP PRESIDEN </text>
<text sub="clublinks" start="2312.576" dur="2.87"> NUGASkeun BIAYA </text>
<text sub="clublinks" start="2315.179" dur="0.767"> Milyar tina </text>
<text sub="clublinks" start="2315.579" dur="1.535"> DOLLAR OF </text>
<text sub="clublinks" start="2316.08" dur="1.901"> Waktos saé, </text>
<text sub="clublinks" start="2317.248" dur="1.134"> ARGUING Éta </text>
<text sub="clublinks" start="2318.115" dur="1.034"> BEIJING ieu </text>
<text sub="clublinks" start="2318.515" dur="3.136"> ENGAGING IN </text>
<text sub="clublinks" start="2319.283" dur="2.769"> PERDAGANGAN RAYA </text>
<text sub="clublinks" start="2321.785" dur="0.634"> LAKSANA. </text>
<text sub="clublinks" start="2322.185" dur="0.701"> >>> Délta </text>
<text sub="clublinks" start="2322.552" dur="1.101"> Diumumkeun Éta </text>
<text sub="clublinks" start="2323.019" dur="1.836"> TEU BISA </text>
<text sub="clublinks" start="2323.787" dur="4.972"> LALUAN PALING </text>
<text sub="clublinks" start="2324.989" dur="4.204"> Karyana. </text>
<text sub="clublinks" start="2328.893" dur="0.767"> Aranjeunna KREDIT </text>
<text sub="clublinks" start="2329.326" dur="0.768"> PEMBELI, DAUN </text>
<text sub="clublinks" start="2329.794" dur="1.334"> Pikeun henteuna, A </text>
<text sub="clublinks" start="2330.227" dur="1.568"> LEUWIH PISAN </text>
<text sub="clublinks" start="2331.262" dur="1.201"> DIJADULKEUN SALON THE </text>
<text sub="clublinks" start="2331.929" dur="1.168"> Alesan pikeun No. </text>
<text sub="clublinks" start="2332.596" dur="0.934"> POTONGAN PEPASILAKAN Waktos </text>
<text sub="clublinks" start="2333.23" dur="1.568"> THE PANDEMIC. </text>
<text sub="clublinks" start="2333.664" dur="1.535"> >>> Jalma-jalma éta </text>
<text sub="clublinks" start="2334.932" dur="0.767"> HEADLINES. </text>
<text sub="clublinks" start="2335.332" dur="1.168"> ALISON, kuring </text>
<text sub="clublinks" start="2335.832" dur="1.335"> Wilujeng nyarios I </text>
<text sub="clublinks" start="2336.634" dur="1.3"> BAKAL DEUI </text>
<text sub="clublinks" start="2337.301" dur="1.869"> BISA MANEH. </text>
<text sub="clublinks" start="2338.068" dur="1.469"> >> Kuring Janten </text>
<text sub="clublinks" start="2339.303" dur="3.47"> Bingah. </text>
<text sub="clublinks" start="2339.67" dur="3.67"> ENJING </text>
<text sub="clublinks" start="2342.907" dur="1"> NINGALI MANEH. </text>
<text sub="clublinks" start="2343.474" dur="1.668"> URANG GEUS </text>
<text sub="clublinks" start="2344.041" dur="1.968"> Kapal ngalirkeun di </text>
<text sub="clublinks" start="2345.276" dur="1.3"> PEUTING. </text>
<text sub="clublinks" start="2346.143" dur="0.734"> >> URANG NYATA </text>
<text sub="clublinks" start="2346.71" dur="1.301"> Boga. </text>
<text sub="clublinks" start="2347.01" dur="3.103"> ALUS NYA </text>
<text sub="clublinks" start="2348.145" dur="2.535"> Balik deui. </text>
<text sub="clublinks" start="2350.247" dur="0.8"> >>> Urang mimitian </text>
<text sub="clublinks" start="2350.814" dur="0.667"> JAM DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="2351.181" dur="0.767"> NGABARAKAKEUN WARTA </text>
<text sub="clublinks" start="2351.615" dur="1.134"> DENGAN GULF </text>
<text sub="clublinks" start="2352.082" dur="1.134"> Basisir </text>
<text sub="clublinks" start="2352.883" dur="0.767"> HURRICANE SALLY </text>
<text sub="clublinks" start="2353.35" dur="1.168"> LAMBAT KA A </text>
<text sub="clublinks" start="2353.784" dur="2.168"> KACAP, GERAK </text>
<text sub="clublinks" start="2354.652" dur="4.771"> HANYA 2 MILES PER </text>
<text sub="clublinks" start="2356.086" dur="4.204"> JAM TANPA TANAH. </text>
<text sub="clublinks" start="2359.657" dur="1.2"> Upami kitu </text>
<text sub="clublinks" start="2360.424" dur="0.767"> INCREDIBLY JADI, </text>
<text sub="clublinks" start="2360.991" dur="0.734"> IEU. </text>
<text sub="clublinks" start="2361.324" dur="3.804"> Anjeun tiasa jalan </text>
<text sub="clublinks" start="2361.859" dur="3.936"> DUA KALI CEPAT. </text>
<text sub="clublinks" start="2365.262" dur="1.101"> DINA RASA ITU </text>
<text sub="clublinks" start="2365.929" dur="1.201"> SUKA ALUS </text>
<text sub="clublinks" start="2366.497" dur="0.934"> Hal, éta </text>
<text sub="clublinks" start="2367.264" dur="0.6"> TEU. </text>
<text sub="clublinks" start="2367.564" dur="0.801"> Éta LOPEZ </text>
<text sub="clublinks" start="2367.998" dur="0.867"> Hartosna SALLY Éta </text>
<text sub="clublinks" start="2368.498" dur="0.801"> AYEUNA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2368.999" dur="0.734"> LENGKET KIRA-KIRA, </text>
<text sub="clublinks" start="2369.432" dur="0.868"> Ngaleungitkeun THE </text>
<text sub="clublinks" start="2369.866" dur="1.101"> PISAN, JEUNG KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="2370.434" dur="1.201"> BISA NINGALI LONG- </text>
<text sub="clublinks" start="2371.101" dur="1.501"> TANGGUNG PANULIS </text>
<text sub="clublinks" start="2371.769" dur="2.902"> Ngabahekeun ngabahekeun. </text>
<text sub="clublinks" start="2372.736" dur="2.736"> LOUISIANA, </text>
<text sub="clublinks" start="2374.805" dur="1.034"> MISSISSIPPI, JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="2375.606" dur="0.834"> ALABAMA'S </text>
<text sub="clublinks" start="2375.973" dur="1.901"> Pamaréntah gaduh </text>
<text sub="clublinks" start="2376.574" dur="2.368"> Déklarasi Nagara </text>
<text sub="clublinks" start="2378.008" dur="1.335"> Tina kamekaran. </text>
<text sub="clublinks" start="2379.076" dur="0.867"> FLORIDA GEUS </text>
<text sub="clublinks" start="2379.476" dur="1.034"> NGaluarkeun salah sahiji </text>
<text sub="clublinks" start="2380.077" dur="1.234"> BAGIAN THE </text>
<text sub="clublinks" start="2380.644" dur="3.57"> PANHANDLE. </text>
<text sub="clublinks" start="2381.445" dur="3.203"> SENIOR NASIONAL </text>
<text sub="clublinks" start="2384.348" dur="0.767"> KORESPONDEN </text>
<text sub="clublinks" start="2384.781" dur="1.201"> CHRIS JANSEN IS </text>
<text sub="clublinks" start="2385.249" dur="4.237"> DINA SHOLES GULF, </text>
<text sub="clublinks" start="2386.116" dur="4.037"> ALABAMA. </text>
<text sub="clublinks" start="2389.62" dur="0.967"> Anjeun tiasa ningali </text>
<text sub="clublinks" start="2390.286" dur="1.469"> AWAK AYA. </text>
<text sub="clublinks" start="2390.72" dur="1.602"> Anjeun tiasa ngupingkeun </text>
<text sub="clublinks" start="2391.889" dur="1"> PUPUH ANGIN. </text>
<text sub="clublinks" start="2392.456" dur="0.934"> SALAH SAHIJI </text>
<text sub="clublinks" start="2393.023" dur="1.501"> ÉHATÉNG PANGGUNG </text>
<text sub="clublinks" start="2393.523" dur="2.469"> ANJEUN ANJEUN? </text>
<text sub="clublinks" start="2394.658" dur="2.002"> >> Wartawan: WE </text>
<text sub="clublinks" start="2396.126" dur="1.702"> TERUS NGARASA </text>
<text sub="clublinks" start="2396.793" dur="1.602"> LEUWIH DEUI </text>
<text sub="clublinks" start="2397.962" dur="0.867"> Sareng Langkung seueur, langkung seueur </text>
<text sub="clublinks" start="2398.529" dur="0.767"> Hujan langkung beurat. </text>
<text sub="clublinks" start="2398.962" dur="0.935"> ANGIN GUSTS </text>
<text sub="clublinks" start="2399.43" dur="1.601"> TERUS DATANG. </text>
<text sub="clublinks" start="2400.03" dur="2.436"> PERHATOSAN BESAR </text>
<text sub="clublinks" start="2401.165" dur="1.702"> IEU HIRUP- </text>
<text sub="clublinks" start="2402.6" dur="0.734"> MANGSA </text>
<text sub="clublinks" start="2403" dur="2.735"> KAAYAAN. Anjeun </text>
<text sub="clublinks" start="2403.467" dur="3.003"> BISA NINGALI KUMAHA </text>
<text sub="clublinks" start="2405.869" dur="0.868"> TOP DATANG DATANG </text>
<text sub="clublinks" start="2406.604" dur="1.3"> NANGTUNG. </text>
<text sub="clublinks" start="2406.87" dur="1.935"> NAON ANJEUN </text>
<text sub="clublinks" start="2408.038" dur="1.368"> NGOMONGAN JEUNG IS </text>
<text sub="clublinks" start="2408.939" dur="1.868"> JENENG </text>
<text sub="clublinks" start="2409.539" dur="1.902"> PEMBANGUNAN STORM, THE </text>
<text sub="clublinks" start="2410.941" dur="2.936"> Jinis tingkat </text>
<text sub="clublinks" start="2411.575" dur="2.903"> Hujan Éta, </text>
<text sub="clublinks" start="2414.011" dur="1.034"> Terus terang, BISA </text>
<text sub="clublinks" start="2414.612" dur="1.467"> Janten Toko na. </text>
<text sub="clublinks" start="2415.179" dur="2.669"> Aranjeunna nelepon </text>
<text sub="clublinks" start="2416.213" dur="2.102"> ITU POTENSI </text>
<text sub="clublinks" start="2417.982" dur="0.767"> Pikeun SEJARAH </text>
<text sub="clublinks" start="2418.449" dur="0.833"> Hujan, siga </text>
<text sub="clublinks" start="2418.883" dur="0.733"> JAUH 30 </text>
<text sub="clublinks" start="2419.416" dur="0.734"> INCHES. </text>
<text sub="clublinks" start="2419.749" dur="1.402"> Éta PASTI pikeun </text>
<text sub="clublinks" start="2420.283" dur="1.769"> Alesan anjeun </text>
<text sub="clublinks" start="2421.285" dur="2.302"> SAJA, Éta </text>
<text sub="clublinks" start="2422.185" dur="7.941"> BÉRÉS pindah </text>
<text sub="clublinks" start="2423.721" dur="6.839"> JADI LAMBAT, </text>
<text sub="clublinks" start="2430.26" dur="1.034"> KADUASAAN </text>
<text sub="clublinks" start="2430.693" dur="1.169"> Perkawis Pace I </text>
<text sub="clublinks" start="2431.428" dur="0.735"> AM LEUNGIT BENER </text>
<text sub="clublinks" start="2431.996" dur="0.8"> AYEUNA. </text>
<text sub="clublinks" start="2432.296" dur="1.301"> AYEUNA BAKAL </text>
<text sub="clublinks" start="2432.929" dur="1.335"> DUDUKKEUN Kieu </text>
<text sub="clublinks" start="2433.731" dur="1.167"> WILAYAH SANGSA PANJANG </text>
<text sub="clublinks" start="2434.398" dur="1.234"> AS 12 JAM, </text>
<text sub="clublinks" start="2435.031" dur="1.135"> NGALUNGKUT KA </text>
<text sub="clublinks" start="2435.766" dur="1.267"> 30 inci ATAWA </text>
<text sub="clublinks" start="2436.3" dur="1.334"> LEUWIH Hujan, AS </text>
<text sub="clublinks" start="2437.167" dur="0.934"> JAUHNA </text>
<text sub="clublinks" start="2437.768" dur="0.734"> BISA BIASA </text>
<text sub="clublinks" start="2438.235" dur="0.834"> BATUR KA </text>
<text sub="clublinks" start="2438.635" dur="0.968"> SELURUH BULAN. </text>
<text sub="clublinks" start="2439.203" dur="0.967"> Pantai ieu parantos </text>
<text sub="clublinks" start="2439.77" dur="1.301"> DITUTUP. </text>
<text sub="clublinks" start="2440.304" dur="1.335"> URANG AYEUNA AYEUNA </text>
<text sub="clublinks" start="2441.204" dur="0.902"> NINGALI GANDA </text>
<text sub="clublinks" start="2441.772" dur="0.734"> Jalma-jalma leumpang </text>
<text sub="clublinks" start="2442.239" dur="1.635"> ANJING ANJEUN. </text>
<text sub="clublinks" start="2442.64" dur="1.934"> Sigana mah anjeun gaduh </text>
<text sub="clublinks" start="2444.008" dur="1.2"> ANJING, ALISON. </text>
<text sub="clublinks" start="2444.708" dur="2.702"> ABDI HENTEU YAKIN </text>
<text sub="clublinks" start="2445.342" dur="2.936"> Naon urusanna </text>
<text sub="clublinks" start="2447.611" dur="1.068"> Kalayan Jalma JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="2448.412" dur="0.733"> ANJING ANJEUN. </text>
<text sub="clublinks" start="2448.812" dur="0.767"> Abdi KURING </text>
<text sub="clublinks" start="2449.279" dur="0.801"> SADAYANA DI dieu </text>
<text sub="clublinks" start="2449.712" dur="1.002"> BENER JAUH </text>
<text sub="clublinks" start="2450.213" dur="1.402"> THE Sababaraha panungtungan </text>
<text sub="clublinks" start="2450.847" dur="2.236"> JAM. </text>
<text sub="clublinks" start="2451.749" dur="2.101"> Pantai ieu </text>
<text sub="clublinks" start="2453.217" dur="0.967"> TEKNIK </text>
<text sub="clublinks" start="2453.984" dur="2.669"> DITUTUP. </text>
<text sub="clublinks" start="2454.317" dur="3.237"> GEUS TUTUP. </text>
<text sub="clublinks" start="2456.787" dur="1.201"> Kanyataanna, aranjeunna </text>
<text sub="clublinks" start="2457.688" dur="1.234"> NGAN IMPOSED </text>
<text sub="clublinks" start="2458.121" dur="2.069"> DIDIEU DI GULF </text>
<text sub="clublinks" start="2459.056" dur="1.635"> SHORES A </text>
<text sub="clublinks" start="2460.324" dur="1.234"> MANDATORY CURFEW </text>
<text sub="clublinks" start="2460.824" dur="1.835"> Mimitian </text>
<text sub="clublinks" start="2461.692" dur="1.935"> 10:00 peuting ieu </text>
<text sub="clublinks" start="2462.793" dur="4.504"> Ngalangkungan 6:00 </text>
<text sub="clublinks" start="2463.761" dur="4.67"> Énjing énjing. </text>
<text sub="clublinks" start="2467.531" dur="1.367"> Kuring Ngan meunang Kecap </text>
<text sub="clublinks" start="2468.565" dur="1.001"> DARI RESMI </text>
<text sub="clublinks" start="2469.032" dur="1.101"> DI kota éta </text>
<text sub="clublinks" start="2469.7" dur="1"> ARANJEUNNA </text>
<text sub="clublinks" start="2470.267" dur="1.001"> Parantos sahenteuna </text>
<text sub="clublinks" start="2470.834" dur="1.501"> SABAT DASAR </text>
<text sub="clublinks" start="2471.402" dur="1.801"> ROADS UNDERWATER </text>
<text sub="clublinks" start="2472.469" dur="1.301"> JEUNG IMPASSABLE, </text>
<text sub="clublinks" start="2473.337" dur="1.434"> Kaasup Bagian </text>
<text sub="clublinks" start="2473.904" dur="2.569"> OF Nagara </text>
<text sub="clublinks" start="2474.905" dur="1.969"> Jalan Raya. </text>
<text sub="clublinks" start="2476.607" dur="0.734"> NYATA NYATA </text>
<text sub="clublinks" start="2477.007" dur="1.635"> KANGGOUN ANJEUN </text>
<text sub="clublinks" start="2477.474" dur="4.504"> Jalma-jalma di </text>
<text sub="clublinks" start="2478.776" dur="3.669"> Wewengkon Bohong-Bohong </text>
<text sub="clublinks" start="2482.112" dur="0.734"> TEU KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2482.579" dur="0.734"> OUT, henteu </text>
<text sub="clublinks" start="2482.979" dur="0.634"> BADÉ KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2483.446" dur="0.634"> OUT. </text>
<text sub="clublinks" start="2483.747" dur="1.101"> Aranjeunna badé angkat </text>
<text sub="clublinks" start="2484.214" dur="1.768"> Pikeun nyobaan numpak </text>
<text sub="clublinks" start="2484.982" dur="1.367"> NGASILKEUN STORM. </text>
<text sub="clublinks" start="2486.116" dur="0.7"> Éta nempatkeun </text>
<text sub="clublinks" start="2486.483" dur="0.7"> PASTI MÉERGÉSI </text>
<text sub="clublinks" start="2486.95" dur="1.435"> DINA RISIKO. </text>
<text sub="clublinks" start="2487.317" dur="2.869"> Aya sababaraha </text>
<text sub="clublinks" start="2488.519" dur="2.034"> CREWS AVAILABLE, </text>
<text sub="clublinks" start="2490.32" dur="4.838"> OBVIOUS </text>
<text sub="clublinks" start="2490.687" dur="5.038"> Ngantosan. </text>
<text sub="clublinks" start="2495.292" dur="0.934"> Upami jalan </text>
<text sub="clublinks" start="2495.859" dur="0.767"> MUNGKAS, NYA </text>
<text sub="clublinks" start="2496.359" dur="0.768"> AYEUNA </text>
<text sub="clublinks" start="2496.76" dur="0.8"> NYARIOS TEU AYA </text>
<text sub="clublinks" start="2497.26" dur="0.701"> TEMPAT Dimana </text>
<text sub="clublinks" start="2497.694" dur="0.6"> Aranjeunna henteu </text>
<text sub="clublinks" start="2498.094" dur="0.568"> PERCAYA </text>
<text sub="clublinks" start="2498.428" dur="1.168"> Munculna </text>
<text sub="clublinks" start="2498.795" dur="1.168"> KENDARA BISA MUNGKIN </text>
<text sub="clublinks" start="2499.73" dur="0.734"> Ngalangkungan. </text>
<text sub="clublinks" start="2500.097" dur="0.801"> Aranjeunna nempatan </text>
<text sub="clublinks" start="2500.597" dur="0.668"> KELUAR SATU Tukang </text>
<text sub="clublinks" start="2501.031" dur="0.701"> NGARASA </text>
<text sub="clublinks" start="2501.398" dur="0.801"> Énjing, nyarios </text>
<text sub="clublinks" start="2501.865" dur="1.001"> Ieu kahirupan- </text>
<text sub="clublinks" start="2502.332" dur="1.468"> BENTUKAN NGANANJAM </text>
<text sub="clublinks" start="2503" dur="2.535"> . BAYANGKEUN JELEMA </text>
<text sub="clublinks" start="2503.934" dur="2.169"> AWAK, DINDING </text>
<text sub="clublinks" start="2505.668" dur="2.87"> Cai dugi ka </text>
<text sub="clublinks" start="2506.236" dur="3.003"> TUJUH KAKI TINGGI, </text>
<text sub="clublinks" start="2508.672" dur="1.168"> JEUNG KEROSAN </text>
<text sub="clublinks" start="2509.372" dur="1.202"> Éta tiasa ngabalukarkeun. </text>
<text sub="clublinks" start="2509.973" dur="1.068"> Aranjeunna ngawartosan </text>
<text sub="clublinks" start="2510.708" dur="0.767"> SADAYANA, NYandak </text>
<text sub="clublinks" start="2511.175" dur="2.402"> SERIUSNA. </text>
<text sub="clublinks" start="2511.609" dur="2.335"> Ieu tiasa janten A </text>
<text sub="clublinks" start="2513.711" dur="1.1"> SAKALI-IN-A- </text>
<text sub="clublinks" start="2514.078" dur="1.767"> JUMLAH HIRUP </text>
<text sub="clublinks" start="2514.945" dur="2.302"> Hujan Kusabab </text>
<text sub="clublinks" start="2515.979" dur="5.639"> GEUS JEUNG KITU </text>
<text sub="clublinks" start="2517.381" dur="4.671"> LALAUNAN. BISA </text>
<text sub="clublinks" start="2521.752" dur="1.634"> DIKURUNKEUN </text>
<text sub="clublinks" start="2522.185" dur="1.869"> Pikeun anjeun upami </text>
<text sub="clublinks" start="2523.52" dur="1.001"> Anjeun dina A </text>
<text sub="clublinks" start="2524.188" dur="2.135"> TINGKAT LEUNGIT. </text>
<text sub="clublinks" start="2524.655" dur="2.135"> Upami anjeun aya di A </text>
<text sub="clublinks" start="2526.457" dur="0.734"> DAERAH LEBAT, </text>
<text sub="clublinks" start="2526.924" dur="0.833"> KALUAR. </text>
<text sub="clublinks" start="2527.324" dur="1.301"> Aranjeunna kagungan </text>
<text sub="clublinks" start="2527.891" dur="1.301"> NAON ANJEUN disebut </text>
<text sub="clublinks" start="2528.759" dur="1.668"> SHELTER tina PANGSAÉNA </text>
<text sub="clublinks" start="2529.326" dur="1.668"> Resort di dieu di </text>
<text sub="clublinks" start="2530.561" dur="0.867"> NEGARA. Anjeun </text>
<text sub="clublinks" start="2531.128" dur="1.201"> Jalma boga </text>
<text sub="clublinks" start="2531.561" dur="1.469"> NEGERI LAIN KE </text>
<text sub="clublinks" start="2532.463" dur="3.903"> GO, PANGHATOSAN </text>
<text sub="clublinks" start="2533.163" dur="3.57"> Perkawis Badé A </text>
<text sub="clublinks" start="2536.5" dur="0.667"> SHELTER'S </text>
<text sub="clublinks" start="2536.867" dur="0.767"> VIRUSCORONA. </text>
<text sub="clublinks" start="2537.301" dur="0.8"> Éta AYA </text>
<text sub="clublinks" start="2537.768" dur="0.8"> Pikeun Jalma, Tapi </text>
<text sub="clublinks" start="2538.235" dur="1.701"> TEU AYA </text>
<text sub="clublinks" start="2538.702" dur="3.37"> Janten LOBA SADAYANA </text>
<text sub="clublinks" start="2540.07" dur="2.569"> OF GERAK </text>
<text sub="clublinks" start="2542.206" dur="1"> KECUALI, siga kuring </text>
<text sub="clublinks" start="2542.773" dur="1"> SAJA, KANGGO A </text>
<text sub="clublinks" start="2543.34" dur="1.001"> RUMAH GANDA I </text>
<text sub="clublinks" start="2543.907" dur="1.034"> BISA NINGALI </text>
<text sub="clublinks" start="2544.475" dur="1.167"> PANTAI THE </text>
<text sub="clublinks" start="2545.075" dur="1.801"> Sababaraha menit panungtungan </text>
<text sub="clublinks" start="2545.775" dur="1.969"> DENGAN ANJING ANJEUN, </text>
<text sub="clublinks" start="2547.01" dur="1.335"> ALISON. </text>
<text sub="clublinks" start="2547.878" dur="1.234"> ANGIN ITU </text>
<text sub="clublinks" start="2548.479" dur="2.735"> Bener-bener nyokot </text>
<text sub="clublinks" start="2549.246" dur="3.503"> NANGTUNG. </text>
<text sub="clublinks" start="2551.348" dur="4.537"> >> Abdi janten naros </text>
<text sub="clublinks" start="2552.883" dur="3.87"> PERTANYAAN. </text>
<text sub="clublinks" start="2556.019" dur="1.602"> AYA ANJEUN ANJING </text>
<text sub="clublinks" start="2556.887" dur="1.301"> BEGAN leumpang kuring </text>
<text sub="clublinks" start="2557.755" dur="0.767"> ANJING DINA </text>
<text sub="clublinks" start="2558.322" dur="0.833"> PANTAI. </text>
<text sub="clublinks" start="2558.655" dur="1.268"> TAPI HAYU NYAITAKEUN </text>
<text sub="clublinks" start="2559.289" dur="1.268"> Anjeun, kuring henteu </text>
<text sub="clublinks" start="2560.057" dur="1.134"> Leumpang ANJING Abdi </text>
<text sub="clublinks" start="2560.69" dur="1.268"> PANTAI KAPAN </text>
<text sub="clublinks" start="2561.325" dur="1.1"> IT HURRICANE OF </text>
<text sub="clublinks" start="2562.092" dur="1.268"> MAGNITUDE ieu </text>
<text sub="clublinks" start="2562.559" dur="2.002"> ANJEUN KEPALA Kieu </text>
<text sub="clublinks" start="2563.494" dur="1.534"> CARA, Waktos BERITA </text>
<text sub="clublinks" start="2564.695" dur="1.067"> KORESPONDEN </text>
<text sub="clublinks" start="2565.162" dur="1.868"> Siga SORANGAN </text>
<text sub="clublinks" start="2565.896" dur="1.735"> AYEUNA SANGGUH </text>
<text sub="clublinks" start="2567.164" dur="0.801"> PANTAI </text>
<text sub="clublinks" start="2567.765" dur="0.667"> NGABDUNG </text>
<text sub="clublinks" start="2568.098" dur="0.768"> SORANGAN TEU </text>
<text sub="clublinks" start="2568.566" dur="0.6"> SANG DANGDUT </text>
<text sub="clublinks" start="2568.999" dur="1.234"> LEUWIH. </text>
<text sub="clublinks" start="2569.3" dur="2.134"> ANJEUN Jalma DI dieu </text>
<text sub="clublinks" start="2570.367" dur="2.936"> Nyandak ieu </text>
<text sub="clublinks" start="2571.568" dur="2.402"> SERIUS? </text>
<text sub="clublinks" start="2573.437" dur="1.534"> >> Abdi parantos </text>
<text sub="clublinks" start="2574.103" dur="1.169"> NYAAHKEUN PALING Jalma </text>
<text sub="clublinks" start="2575.105" dur="1.234"> GEUS. </text>
<text sub="clublinks" start="2575.405" dur="3.604"> Abdi parantos </text>
<text sub="clublinks" start="2576.473" dur="3.703"> Ngajaga Area </text>
<text sub="clublinks" start="2579.143" dur="4.136"> PANON DI ANJEUN </text>
<text sub="clublinks" start="2580.31" dur="3.704"> DAÉRAH. </text>
<text sub="clublinks" start="2583.413" dur="1.168"> Seueur Tempat </text>
<text sub="clublinks" start="2584.147" dur="0.734"> GEUS DITUTUP </text>
<text sub="clublinks" start="2584.714" dur="0.668"> TURUN. </text>
<text sub="clublinks" start="2585.014" dur="0.901"> TEMPAT TELAH </text>
<text sub="clublinks" start="2585.515" dur="0.734"> PANUTUP AWAL </text>
<text sub="clublinks" start="2586.049" dur="0.634"> Dinten ayeuna. </text>
<text sub="clublinks" start="2586.382" dur="0.968"> Aya hiji </text>
<text sub="clublinks" start="2586.816" dur="1.368"> Jalma di dieu sareng </text>
<text sub="clublinks" start="2587.484" dur="1.101"> ANJING ANJEUN A </text>
<text sub="clublinks" start="2588.318" dur="0.667"> MÉTÉOLOLOGI </text>
<text sub="clublinks" start="2588.718" dur="1.235"> Murid anu </text>
<text sub="clublinks" start="2589.119" dur="2.402"> NGANGGUR JAUH </text>
<text sub="clublinks" start="2590.087" dur="2.302"> FLORIDA. Anjeunna </text>
<text sub="clublinks" start="2591.655" dur="1.568"> Hoyong lebet </text>
<text sub="clublinks" start="2592.523" dur="1.501"> TENGAH A </text>
<text sub="clublinks" start="2593.357" dur="1.334"> HURRICANE Pikeun </text>
<text sub="clublinks" start="2594.158" dur="0.9"> PROFESIONAL </text>
<text sub="clublinks" start="2594.825" dur="3.937"> ALASAN. </text>
<text sub="clublinks" start="2595.192" dur="3.971"> MANÉHNA SAKUDANG </text>
<text sub="clublinks" start="2598.896" dur="0.767"> HUNKER turun </text>
<text sub="clublinks" start="2599.296" dur="0.901"> Kusabab anjeunna terang </text>
<text sub="clublinks" start="2599.797" dur="0.967"> Ngan kumaha serius </text>
<text sub="clublinks" start="2600.33" dur="1.435"> Ieu tiasa kéngingkeun, </text>
<text sub="clublinks" start="2600.898" dur="2.769"> ALISON. </text>
<text sub="clublinks" start="2601.899" dur="2.368"> >> Abdi hoyong naros </text>
<text sub="clublinks" start="2603.8" dur="1.602"> Anjeun hiji panungtungan </text>
<text sub="clublinks" start="2604.401" dur="1.635"> PERTANYAAN Sateuacan </text>
<text sub="clublinks" start="2605.536" dur="0.867"> WE GO. </text>
<text sub="clublinks" start="2606.17" dur="0.7"> Kieu KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="2606.537" dur="0.801"> Kajadian BARI </text>
<text sub="clublinks" start="2607.004" dur="1.801"> URANG NU NGALAKON </text>
<text sub="clublinks" start="2607.471" dur="1.701"> DENGAN PANDEMIK. </text>
<text sub="clublinks" start="2608.939" dur="0.634"> NYAÉTA </text>
<text sub="clublinks" start="2609.306" dur="1.001"> VIRUSCORONA </text>
<text sub="clublinks" start="2609.706" dur="2.169"> KAHATIAN ogé </text>
<text sub="clublinks" start="2610.44" dur="4.538"> , DINA TOP OF </text>
<text sub="clublinks" start="2612.009" dur="3.536"> Perhatosan Ngeunaan </text>
<text sub="clublinks" start="2615.112" dur="0.767"> Jalma-jalma di </text>
<text sub="clublinks" start="2615.679" dur="0.634"> BUBUKA. </text>
<text sub="clublinks" start="2616.012" dur="0.734"> NAON ARI ANJEUN </text>
<text sub="clublinks" start="2616.446" dur="0.768"> Ngadangu Ti </text>
<text sub="clublinks" start="2616.88" dur="0.801"> RESMI DIDIEU </text>
<text sub="clublinks" start="2617.347" dur="0.868"> Ngeunaan kumaha </text>
<text sub="clublinks" start="2617.814" dur="1.802"> ANU NYOBA </text>
<text sub="clublinks" start="2618.348" dur="3.837"> PASTI JALMA </text>
<text sub="clublinks" start="2619.75" dur="2.902"> Naha aman? GEUS </text>
<text sub="clublinks" start="2622.319" dur="0.734"> Aranjeunna poténsial </text>
<text sub="clublinks" start="2622.786" dur="0.634"> EVACUATING, </text>
<text sub="clublinks" start="2623.186" dur="0.601"> Bade KA </text>
<text sub="clublinks" start="2623.553" dur="0.668"> SHELTERS? </text>
<text sub="clublinks" start="2623.92" dur="0.834"> CREWS bakal </text>
<text sub="clublinks" start="2624.354" dur="1.535"> Aya damel ka </text>
<text sub="clublinks" start="2624.888" dur="1.601"> BANTUAN JEUNG KALUARNA. </text>
<text sub="clublinks" start="2626.023" dur="5.405"> >> Wartawan: </text>
<text sub="clublinks" start="2626.623" dur="5.239"> Éta anu utama </text>
<text sub="clublinks" start="2631.562" dur="0.6"> BENAR-BENER </text>
<text sub="clublinks" start="2631.995" dur="0.634"> AYEUNA. </text>
<text sub="clublinks" start="2632.296" dur="0.801"> Aranjeunna parantos </text>
<text sub="clublinks" start="2632.763" dur="0.834"> NYarioskeun Jalma </text>
<text sub="clublinks" start="2633.23" dur="0.9"> Ngalangkungan kursus </text>
<text sub="clublinks" start="2633.731" dur="0.866"> Tina anu pangakhirna </text>
<text sub="clublinks" start="2634.264" dur="0.867"> Dinten COUPLE, </text>
<text sub="clublinks" start="2634.731" dur="1.001"> Leres, urang </text>
<text sub="clublinks" start="2635.265" dur="0.834"> Bade ngagaduhan </text>
<text sub="clublinks" start="2635.866" dur="0.634"> Munculna </text>
<text sub="clublinks" start="2636.233" dur="0.6"> SHELTERS IN </text>
<text sub="clublinks" start="2636.633" dur="0.834"> TEMPAT. </text>
<text sub="clublinks" start="2636.967" dur="3.57"> Abdi nyarioskeun sababaraha </text>
<text sub="clublinks" start="2637.601" dur="3.67"> NUTUP DINA MOBILE, </text>
<text sub="clublinks" start="2640.671" dur="1.367"> Anu perkawis </text>
<text sub="clublinks" start="2641.404" dur="1.301"> JAM ATAU JADI </text>
<text sub="clublinks" start="2642.172" dur="1.134"> Kalér Kieu. </text>
<text sub="clublinks" start="2642.839" dur="1.101"> Aranjeunna nyarios aranjeunna </text>
<text sub="clublinks" start="2643.44" dur="1.067"> GEUS KURANG TI </text>
<text sub="clublinks" start="2644.074" dur="0.767"> SABAT DASAR </text>
<text sub="clublinks" start="2644.641" dur="0.7"> Jalma. </text>
<text sub="clublinks" start="2644.974" dur="1.202"> Aranjeunna nyarios mangga </text>
<text sub="clublinks" start="2645.475" dur="1.168"> BÉRÉK KA SAFE </text>
<text sub="clublinks" start="2646.31" dur="1.3"> TEMPAT, KUMAHA </text>
<text sub="clublinks" start="2646.777" dur="1.3"> Éta hotél ATAWA </text>
<text sub="clublinks" start="2647.744" dur="0.834"> ANGGOTA KELUARGA. </text>
<text sub="clublinks" start="2648.211" dur="1.168"> Hal anu terakhir </text>
<text sub="clublinks" start="2648.711" dur="1.969"> Anjeun hoyong ngalakukeun </text>
<text sub="clublinks" start="2649.513" dur="1.634"> GEUS A </text>
<text sub="clublinks" start="2650.814" dur="0.834"> SITUASI DI MANA </text>
<text sub="clublinks" start="2651.281" dur="0.834"> Anjeun gaduh jalma </text>
<text sub="clublinks" start="2651.781" dur="1.535"> SAHA ANJEUN </text>
<text sub="clublinks" start="2652.249" dur="2.135"> ALTOGETHER DI AN </text>
<text sub="clublinks" start="2653.45" dur="3.169"> RUANG ENCEL. </text>
<text sub="clublinks" start="2654.518" dur="2.535"> Aranjeunna parantos ngadamel </text>
<text sub="clublinks" start="2656.753" dur="1.101"> KETENTUAN DI </text>
<text sub="clublinks" start="2657.186" dur="4.705"> SHELTERS Pikeun </text>
<text sub="clublinks" start="2657.988" dur="4.37"> HINGGA 250-300 </text>
<text sub="clublinks" start="2662.025" dur="0.801"> PELAJARAN ieu </text>
<text sub="clublinks" start="2662.492" dur="0.701"> KABEH KABEH. </text>
<text sub="clublinks" start="2662.959" dur="0.968"> Éta A </text>
<text sub="clublinks" start="2663.326" dur="1.235"> PALSU ANU </text>
<text sub="clublinks" start="2664.061" dur="1.868"> Aranjeunna parantos lebet </text>
<text sub="clublinks" start="2664.694" dur="4.538"> NGALIASA TEU </text>
<text sub="clublinks" start="2666.063" dur="3.736"> Alesan anjeun </text>
<text sub="clublinks" start="2669.366" dur="0.8"> DICarioskeun, </text>
<text sub="clublinks" start="2669.933" dur="0.667"> NAON </text>
<text sub="clublinks" start="2670.3" dur="0.967"> VIRUSCORONA. </text>
<text sub="clublinks" start="2670.734" dur="0.867"> LAMUN AYA PANGSAÉNA </text>
<text sub="clublinks" start="2671.401" dur="0.667"> RESORT </text>
<text sub="clublinks" start="2671.734" dur="0.835"> SÉMÉRÉSI, SÉNA </text>
<text sub="clublinks" start="2672.202" dur="0.633"> Bakal nyandak jalma </text>
<text sub="clublinks" start="2672.702" dur="0.634"> DI. </text>
<text sub="clublinks" start="2672.969" dur="0.867"> TAPI Kusabab </text>
<text sub="clublinks" start="2673.469" dur="0.968"> VIRUSCORONA, </text>
<text sub="clublinks" start="2673.97" dur="0.934"> Aranjeunna parantos </text>
<text sub="clublinks" start="2674.604" dur="0.834"> NANJANG Jalma </text>
<text sub="clublinks" start="2675.038" dur="0.867"> Pikeun anu pangakhirna </text>
<text sub="clublinks" start="2675.572" dur="1.201"> Dinten COUPLE, </text>
<text sub="clublinks" start="2676.039" dur="2.069"> JIEUNAN SORANGAN </text>
<text sub="clublinks" start="2676.907" dur="3.837"> RENCANA JEUNG GET </text>
<text sub="clublinks" start="2678.242" dur="8.174"> AYA aman. </text>
<text sub="clublinks" start="2680.878" dur="6.039"> >> CHRIS, URANG </text>
<text sub="clublinks" start="2686.55" dur="0.967"> NGarep-ngarep KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="2687.05" dur="1.135"> Naha, Sareng Éta </text>
<text sub="clublinks" start="2687.651" dur="0.834"> Anjeun tetep aman sakumaha </text>
<text sub="clublinks" start="2688.318" dur="0.667"> BAIK. </text>
<text sub="clublinks" start="2688.619" dur="0.933"> HATUR NUHUN </text>
<text sub="clublinks" start="2689.119" dur="0.834"> JAUHNA </text>
<text sub="clublinks" start="2689.686" dur="0.767"> Ngalaporkeun. </text>
<text sub="clublinks" start="2690.086" dur="0.734"> URANG KUDU SABANG </text>
<text sub="clublinks" start="2690.587" dur="0.5"> SYUKUR. </text>
<text sub="clublinks" start="2690.954" dur="0.534"> >> </text>
<text sub="clublinks" start="2691.221" dur="0.734"> >>> ANJEUN </text>
<text sub="clublinks" start="2691.621" dur="0.767"> Wartawan: HATUR NUHUN </text>
<text sub="clublinks" start="2692.088" dur="0.734"> Nonton Néglasari </text>
<text sub="clublinks" start="2692.522" dur="0.767"> ANJEUN.ÉNGET AYEUNA. </text>
<text sub="clublinks" start="2692.956" dur="0.8"> URANG GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="2693.423" dur="0.834"> NGABARAKAKEUN WARTA. </text>
<text sub="clublinks" start="2693.89" dur="0.801"> >> Upami aranjeunna angkat </text>
<text sub="clublinks" start="2694.39" dur="0.768"> Balik deui ka aranjeunna </text>
<text sub="clublinks" start="2694.824" dur="0.768"> TULISAN, SIA HAYANG </text>
<text sub="clublinks" start="2695.291" dur="0.734"> PASTI </text>
<text sub="clublinks" start="2695.725" dur="0.701"> Éta Éta </text>
<text sub="clublinks" start="2696.159" dur="0.701"> KUMPULAN. </text>
<text sub="clublinks" start="2696.559" dur="0.734"> >> BERITA </text>
<text sub="clublinks" start="2696.993" dur="0.801"> Dijieun pikeun anjeun </text>
<text sub="clublinks" start="2697.427" dur="2.636"> DUNYA STREAMING. </text>
<text sub="clublinks" start="2697.927" dur="2.637"> MINGGU MINGGU </text>
<text sub="clublinks" start="2700.197" dur="0.667"> Mimitian jam 6:00 </text>
<text sub="clublinks" start="2700.697" dur="5.673"> AM </text>
<text sub="clublinks" start="2700.998" dur="5.372"> Wétan. </text>