Pecah: Penjaga keamanan pengadilan federal ditembak ing kutha Phoenix subtitles

IN ING PHOENIX, ING PHOENIX, 12 ING PHOENIX, 12 PAWARTA. ING PHOENIX, 12 PAWARTA. >> ING PHOENIX, 12 PAWARTA. >> MATT, ING PHOENIX, 12 PAWARTA. >> MATT, Nuwun. >> MATT, Nuwun. >> MATT, Nuwun. >>> >> MATT, Nuwun. >>> Nderek >> MATT, Nuwun. >>> NIKI PECAHAN >> MATT, Nuwun. >>> IKU WARTA PECAH >> MATT, Nuwun. >>> IKI WARTA PECAH ING >>> IKI WARTA PECAH ING >>> IKU WARTA PECAH ING Down Down >>> IKU WARTA PECAH ING PHOENIX >>> NINGGAL PAWARTA ING KANGGO PHOENIX KANG TURUN >>> Nderek WARTA PECAH ING PHOENIX sing DITURUN SAIKI >>> Nderek WARTA PECAH ING PHOENIX Downtown Down Saiki >>> Nderek WARTA PECAH ING PHOENIX Downtown Down Saiki PHOENIX TENGAH SAIKI SAIKI A PHOENIX sing KECIL SAIKI SAIKI POLISI PHOENIX KECIL LANGSUNG SAIKI SITUASI POLISI Saiki PHOENIX sing KECIL KANGGO SITUASI POLISI Saiki PHOENIX KANGGO DADI SITUASI POLISI Saiki PHOENIX KECIL KANGGO KANGGO KAPULISAN KANGGO DALAN Kahanan POLISI IKU KANGGO DALAN Kahanan POLISI wis cedhak KANGGO POLISI KANGGO NGLALAKI PHOENIX KANGGO POLISI KANGGO NGANGGO POLIS PHOENIX POLISI PHOENIX cedhak HEADQUARTERS POLIS PHOENIX. HEADQUARTERS. HEADQUARTERS. Kowe HEADQUARTERS. KOWE HEADQUARTERS. Kowe Katon HEADQUARTERS. Kowe Katon KANGGO LANGSUNG HEADQUARTERS. KOWE KANGGO Katon LANGSUNG KOWE KANGGO Katon LANGSUNG KOWE KANGGO Katon LANGSUNG WASHINGTON Kowe Katon Katon LANGSUNG WETAN WASHINGTON Kowe Katon Katon LANGSUNG WETAN WASHINGTON LAN KOWE KANGGO Katon LANGSUNG LANGSUNG WASHINGTON LAN PITU PITU JALAN WASHINGTON LAN PITU PITU DALAN WASHINGTON LAN DALAN PITU PITU LORAN WASHINGTON LAN DALAN PITUJU LAN JALAN WASHINGTON LAN DALAN PITU PULUH LAN KECIL JALAN WASHINGTON LAN JALAN Pitu lan PHOENIX KECIL. JALAN lan PHOENIX sing diturunake. JALAN lan PHOENIX sing diturunake. OBVIOUSLY JALAN lan PHOENIX sing diturunake. OBVIOUSLY A JALAN lan PHOENIX sing diturunake. OBVIOUSLY Akeh JALAN lan PHOENIX sing diturunake. OBVIOUS akeh banget JALAN lan PHOENIX sing diturunake. OBVIOUS Akeh Aktivitas OBVIOUS Akeh Aktivitas TETAPI Akeh Kahanan AKTIVITAS TETAPI KANGGO AKTIVITAS KANG ANA. Kedadeyan ing kana. Kedadeyan ing kana. POLISI Kedadeyan ing kana. SET POLISI Kedadeyan ing kana. POLIS NYETIK Kedadeyan ing kana. POLISI Nggawe Kadurjanan Kedadeyan ing kana. POLIS Nggawe Adegan Kadurjanan Kedadeyan ing kana. POLIS NGAPAK TAPE ADEGAN KRiminal POLIS NGAPAK TAPE ADEGAN KRiminal POLISI Nggawe Tampilan Adegan Kadurjanan lan POLIS Nggawe Tampilan Adegan Kadurjanan lan Duwe POLIS Nggawe Tampilan Adegan Kadurjanan lan wis dikunci POLIS NGAPAK TAPE ADEGAN Kadurjanan lan wis dikunci POLIS Nggawe Tampilan Adegan Kadurjanan lan wis ngunci POLIS NGAPAK TAPE ADEGAN Kadurjanan lan wis ngunci wilayah kasebut LAN wis ngunci wilayah kasebut LAN wis ngunci wilayah ing LAN wis ngunci wilayah kasebut ing ngarep LAN wis ngunci wilayah kasebut ing ngarep Lan wis ngunci wilayah kasebut ing ngarep LAN wis ngunci wilayah kasebut ing ngarepe kepala pusat ING NGADAPI Kepala Sekolah ING NGAREP BUANG BUAH HEADQUARTERS. Gawe bangunan. Gawe bangunan. OF Gawe bangunan. Mesthi wae Gawe bangunan. Mesthi wae Gawe bangunan. Mesthi wae bakal diterusake Gawe bangunan. Mesthi wae bakal terus

Pecah: Penjaga keamanan pengadilan federal ditembak ing kutha Phoenix

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="2.769" dur="0.167">IN</text>
<text sub="clublinks" start="2.936" dur="0.333"> ING PHOENIX,</text>
<text sub="clublinks" start="3.269" dur="0.334"> ING PHOENIX, 12</text>
<text sub="clublinks" start="3.603" dur="0.3"> ING PHOENIX, 12 PAWARTA.</text>
<text sub="clublinks" start="3.903" dur="0.835"> ING PHOENIX, 12 PAWARTA. >></text>
<text sub="clublinks" start="4.738" dur="0.166"> ING PHOENIX, 12 PAWARTA. >> MATT,</text>
<text sub="clublinks" start="4.904" dur="0.101"> ING PHOENIX, 12 PAWARTA. >> MATT, Nuwun.</text>
<text sub="clublinks" start="5.005" dur="0.166"> >> MATT, Nuwun.</text>
<text sub="clublinks" start="5.171" dur="0.167"> >> MATT, Nuwun. >>></text>
<text sub="clublinks" start="5.338" dur="0.167"> >> MATT, Nuwun. >>> Nderek</text>
<text sub="clublinks" start="5.505" dur="0.133"> >> MATT, Nuwun. >>> NIKI PECAHAN</text>
<text sub="clublinks" start="5.638" dur="0.301"> >> MATT, Nuwun. >>> IKU WARTA PECAH</text>
<text sub="clublinks" start="5.939" dur="0.3"> >> MATT, Nuwun. >>> IKI WARTA PECAH ING</text>
<text sub="clublinks" start="6.239" dur="0.267"> >>> IKI WARTA PECAH ING</text>
<text sub="clublinks" start="6.506" dur="0.167"> >>> IKU WARTA PECAH ING Down Down</text>
<text sub="clublinks" start="6.673" dur="0.133"> >>> IKU WARTA PECAH ING PHOENIX</text>
<text sub="clublinks" start="6.806" dur="0.167"> >>> NINGGAL PAWARTA ING KANGGO PHOENIX KANG TURUN</text>
<text sub="clublinks" start="6.973" dur="0.934"> >>> Nderek WARTA PECAH ING PHOENIX sing DITURUN SAIKI</text>
<text sub="clublinks" start="7.907" dur="0.267"> >>> Nderek WARTA PECAH ING PHOENIX Downtown Down Saiki</text>
<text sub="clublinks" start="8.174" dur="0.634"> >>> Nderek WARTA PECAH ING PHOENIX Downtown Down Saiki</text>
<text sub="clublinks" start="8.808" dur="0.234"> PHOENIX TENGAH SAIKI SAIKI A</text>
<text sub="clublinks" start="9.042" dur="0.167"> PHOENIX sing KECIL SAIKI SAIKI POLISI</text>
<text sub="clublinks" start="9.209" dur="0.066"> PHOENIX KECIL LANGSUNG SAIKI SITUASI POLISI</text>
<text sub="clublinks" start="9.275" dur="0.334"> Saiki PHOENIX sing KECIL KANGGO SITUASI POLISI</text>
<text sub="clublinks" start="9.609" dur="0.567"> Saiki PHOENIX KANGGO DADI SITUASI POLISI</text>
<text sub="clublinks" start="10.176" dur="0.334"> Saiki PHOENIX KECIL KANGGO KANGGO KAPULISAN KANGGO DALAN</text>
<text sub="clublinks" start="10.51" dur="0.2"> Kahanan POLISI IKU KANGGO DALAN</text>
<text sub="clublinks" start="10.71" dur="0.668"> Kahanan POLISI wis cedhak</text>
<text sub="clublinks" start="11.378" dur="0.5"> KANGGO POLISI KANGGO NGLALAKI PHOENIX</text>
<text sub="clublinks" start="11.878" dur="0.634"> KANGGO POLISI KANGGO NGANGGO POLIS PHOENIX</text>
<text sub="clublinks" start="12.512" dur="0.334"> POLISI PHOENIX cedhak</text>
<text sub="clublinks" start="12.846" dur="0.1"> HEADQUARTERS POLIS PHOENIX.</text>
<text sub="clublinks" start="12.946" dur="0.167"> HEADQUARTERS.</text>
<text sub="clublinks" start="13.113" dur="0.066"> HEADQUARTERS. Kowe</text>
<text sub="clublinks" start="13.179" dur="0.334"> HEADQUARTERS. KOWE</text>
<text sub="clublinks" start="13.513" dur="0.434"> HEADQUARTERS. Kowe Katon</text>
<text sub="clublinks" start="13.947" dur="0.333"> HEADQUARTERS. Kowe Katon KANGGO LANGSUNG</text>
<text sub="clublinks" start="14.28" dur="0.401"> HEADQUARTERS. KOWE KANGGO Katon LANGSUNG</text>
<text sub="clublinks" start="14.681" dur="0.3"> KOWE KANGGO Katon LANGSUNG</text>
<text sub="clublinks" start="14.981" dur="0.134"> KOWE KANGGO Katon LANGSUNG WASHINGTON</text>
<text sub="clublinks" start="15.115" dur="0.1"> Kowe Katon Katon LANGSUNG WETAN WASHINGTON</text>
<text sub="clublinks" start="15.215" dur="0.667"> Kowe Katon Katon LANGSUNG WETAN WASHINGTON LAN</text>
<text sub="clublinks" start="15.882" dur="0.434"> KOWE KANGGO Katon LANGSUNG LANGSUNG WASHINGTON LAN PITU PITU</text>
<text sub="clublinks" start="16.316" dur="0.233"> JALAN WASHINGTON LAN PITU PITU</text>
<text sub="clublinks" start="16.549" dur="0.1"> DALAN WASHINGTON LAN DALAN PITU PITU</text>
<text sub="clublinks" start="16.649" dur="0.701"> LORAN WASHINGTON LAN DALAN PITUJU LAN</text>
<text sub="clublinks" start="17.35" dur="0.167"> JALAN WASHINGTON LAN DALAN PITU PULUH LAN KECIL</text>
<text sub="clublinks" start="17.517" dur="0.1"> JALAN WASHINGTON LAN JALAN Pitu lan PHOENIX KECIL.</text>
<text sub="clublinks" start="17.617" dur="0.3"> JALAN lan PHOENIX sing diturunake.</text>
<text sub="clublinks" start="17.917" dur="0.034"> JALAN lan PHOENIX sing diturunake. OBVIOUSLY</text>
<text sub="clublinks" start="17.951" dur="0.167"> JALAN lan PHOENIX sing diturunake. OBVIOUSLY A</text>
<text sub="clublinks" start="18.118" dur="0.367"> JALAN lan PHOENIX sing diturunake. OBVIOUSLY Akeh</text>
<text sub="clublinks" start="18.485" dur="0.4"> JALAN lan PHOENIX sing diturunake. OBVIOUS akeh banget</text>
<text sub="clublinks" start="18.885" dur="0.801"> JALAN lan PHOENIX sing diturunake. OBVIOUS Akeh Aktivitas</text>
<text sub="clublinks" start="19.686" dur="0.267"> OBVIOUS Akeh Aktivitas</text>
<text sub="clublinks" start="19.953" dur="0.133"> TETAPI Akeh Kahanan AKTIVITAS</text>
<text sub="clublinks" start="20.086" dur="0.1"> TETAPI KANGGO AKTIVITAS KANG ANA.</text>
<text sub="clublinks" start="20.186" dur="0.234"> Kedadeyan ing kana.</text>
<text sub="clublinks" start="20.42" dur="0.1"> Kedadeyan ing kana. POLISI</text>
<text sub="clublinks" start="20.52" dur="0.1"> Kedadeyan ing kana. SET POLISI</text>
<text sub="clublinks" start="20.62" dur="0.367"> Kedadeyan ing kana. POLIS NYETIK</text>
<text sub="clublinks" start="20.987" dur="0.1"> Kedadeyan ing kana. POLISI Nggawe Kadurjanan</text>
<text sub="clublinks" start="21.087" dur="0.167"> Kedadeyan ing kana. POLIS Nggawe Adegan Kadurjanan</text>
<text sub="clublinks" start="21.254" dur="0.434"> Kedadeyan ing kana. POLIS NGAPAK TAPE ADEGAN KRiminal</text>
<text sub="clublinks" start="21.688" dur="0.167"> POLIS NGAPAK TAPE ADEGAN KRiminal</text>
<text sub="clublinks" start="21.855" dur="0.1"> POLISI Nggawe Tampilan Adegan Kadurjanan lan</text>
<text sub="clublinks" start="21.955" dur="0.133"> POLIS Nggawe Tampilan Adegan Kadurjanan lan Duwe</text>
<text sub="clublinks" start="22.088" dur="0.1"> POLIS Nggawe Tampilan Adegan Kadurjanan lan wis dikunci</text>
<text sub="clublinks" start="22.188" dur="0.1"> POLIS NGAPAK TAPE ADEGAN Kadurjanan lan wis dikunci</text>
<text sub="clublinks" start="22.288" dur="0.301"> POLIS Nggawe Tampilan Adegan Kadurjanan lan wis ngunci</text>
<text sub="clublinks" start="22.589" dur="0.333"> POLIS NGAPAK TAPE ADEGAN Kadurjanan lan wis ngunci wilayah kasebut</text>
<text sub="clublinks" start="22.922" dur="0.167"> LAN wis ngunci wilayah kasebut</text>
<text sub="clublinks" start="23.089" dur="0.1"> LAN wis ngunci wilayah ing</text>
<text sub="clublinks" start="23.189" dur="0.501"> LAN wis ngunci wilayah kasebut ing ngarep</text>
<text sub="clublinks" start="23.69" dur="0.534"> LAN wis ngunci wilayah kasebut ing ngarep</text>
<text sub="clublinks" start="24.224" dur="0.767"> Lan wis ngunci wilayah kasebut ing ngarep</text>
<text sub="clublinks" start="24.991" dur="0.134"> LAN wis ngunci wilayah kasebut ing ngarepe kepala pusat</text>
<text sub="clublinks" start="25.125" dur="0.267"> ING NGADAPI Kepala Sekolah</text>
<text sub="clublinks" start="25.392" dur="0.1"> ING NGAREP BUANG BUAH HEADQUARTERS.</text>
<text sub="clublinks" start="25.492" dur="0.166"> Gawe bangunan.</text>
<text sub="clublinks" start="25.658" dur="0.101"> Gawe bangunan. OF</text>
<text sub="clublinks" start="25.759" dur="0.1"> Gawe bangunan. Mesthi wae</text>
<text sub="clublinks" start="25.859" dur="0.233"> Gawe bangunan. Mesthi wae</text>
<text sub="clublinks" start="26.092" dur="0.434"> Gawe bangunan. Mesthi wae bakal diterusake</text>
<text sub="clublinks" start="26.526" dur="0.067"> Gawe bangunan. Mesthi wae bakal terus</text>