Putus: Penjaga kaamanan pengadilan federal ditémbak di kota Phoenix subtitles

DI DALAM PHOENIX, DINA PHOENIX, 12 DINA PHOENIX, 12 BERITA. DINA PHOENIX, 12 BERITA. >> DINA PHOENIX, 12 BERITA. >> MATT, DINA PHOENIX, 12 BERITA. >> MATT, Nuhun. >> MATT, Nuhun. >> MATT, Nuhun. >>> >> MATT, Nuhun. >>> NUTUP >> MATT, Nuhun. >>> SUSUS NGUSUS >> MATT, Nuhun. >>> NGARENGKET BERITA >> MATT, Nuhun. >>> NGARENGKEUN BERITA PECAH DI >>> NGARENGKEUN BERITA PECAH DI >>> NGARENGKEUN WARTA PECAH DI TURUN >>> NGARENGKEUN WARTA PECAH DINA PHOENIX TURUN >>> NGARENGKEUN WARTA PECAH DINA KAPANASIHAN PHOENIX >>> NGARENGKEUN WARTA PECAH DINA PHOENIX TURUN AYEUNA AYEUNA >>> NGARENGKEUN WARTA PECAH DINA PHOENIX TURUN AYEUNA AYEUNA >>> NGARENGKEUN WARTA PECAH DINA PHOENIX TURUN AYEUNA AYEUNA A PHOENIX RUNTAH AYEUNA AYEUNA A PHOENIX RUNTAH AYEUNA AYEUNA PULIS PHOENIX TINGGAL AYEUNA AYEUNA SITUASI POLISI PHOENIX TENGAH AYEUNA AYEUNA KANGGO SITUASI POLISI PHOENIX TENGAH AYEUNA AYEUNA KANGGO SITUASI POLISI DI JEUNG PHOENIX TENGAH AYEUNA AYEUNA KANGGO SITUASI POLISI DI handapeun jalan SITUASI POLISI ADALAH DI JALANNA SITUASI POLISI TEU LEUNGEUT JEUNG KITU TEH SITUASI POLISI ADALAH DI JEUNG GAMPANG POSOSIIX SITUASI POLISI ADALAH DI JEUNGKEUN DEUI DEUI POLISI PHOENIX DEUI PULIS FOSÉSI HEADQUARTERS POLISI POLOÉNIK. PUSAT LINGKUNGAN. PUSAT LINGKUNGAN. Anjeun PUSAT LINGKUNGAN. ANJEUN PUSAT LINGKUNGAN. ANJEUN NÉangan PUSAT LINGKUNGAN. ANJEUN NINGALI HIRUP PUSAT LINGKUNGAN. ANJEUN KITUJAT LANGSUNG ANJEUN KITUJAT LANGSUNG ANJEUN NINGALI HIRUP NU NEHINGTON ANJEUN NINGALI LANGSUNG DATANG JALAN WASHINGTON ANJEUN NINGALI LANGSUNG CALUNG WARNA WASHINGTON JEUNG ANJEUN NINGALI LANGSUNG SADEUNG JALAN WASHINGTON JEUNG PITUJU Jalan Raya WASHINGTON JEUNG PITUJU Jalan WASHINGTON JEUNG PITUNG PITUHU Jalan WASHINGTON JEUNG PITUJU jalan jeung Jalan WASHINGTON JEUNG PITUNG PITUHAN JEUNG DITURUNAN Jalan WASHINGTON JEUNG PITUNG PITULU JEUNG FOSÉNSI KURUNG. JALAN JEUNG PHOENIX DITANGGUNGKEUN. JALAN JEUNG PHOENIX DITANGGUNG. OBVIOUS JALAN JEUNG PHOENIX DITANGGUNGKEUN. OBVIOUS A JALAN JEUNG PHOENIX DITANGGUNGKEUN. OBVIOUSLY LOT JALAN JEUNG PHOENIX DITANGGUNGKEUN. OBVIOUSLY LOBA JALAN JEUNG PHOENIX DITANGGUNGKEUN. JELAS KAGIATAN KAGIATAN JELAS KAGIATAN KAGIATAN OBVIOUS LOBA KAGIATAN NU JADI KAGIATAN Jelas pisan KAGIATAN KAGIATAN ANJEUN. Kajadian di ditu. Kajadian di ditu. POLISI Kajadian di ditu. SET POLISI Kajadian di ditu. POLISI SIEUN Kajadian di ditu. POLISI NETEP KANIAH Kajadian di ditu. POLISI NGADUNGKEUN TKP Kajadian di ditu. POLISI NGADAPKEUN TAPI TKP POLISI NGADAPKEUN TAPI TKP POLISI NGADAPKEUN ADEGAN Kajahatan JEUNG POLISI NGADAPKEUN ADEGAN Kajahatan JEUNG GEUS POLISI NGADAPKEUN ADEGAN Kajahatan JEUNG KUNCUNG POLISI NGADAPKEUN ADEGAN KAIRAHAN JEUNG GEUS NGARANGKAT POLISI NGADAPKEUN ADEGAN KAIRAHAN JEUNG GEUS NGARANGKAT POLISI NGADAPKEUN ADEGAN KAIRAHAN JEUNG GEUS NGADUNGKEUN Area JEUNG TÉNÉNG KONÉNGAL KAWASAN Sareng parantos ngonci aréa di JEUNG TÉNÉNG KONÉNGKEUN DAERAH DI Hareup Sareng parantos ngonci aréa di payun Sareng parantos ngonci aréa di payun Sareng parantos ngonci aréa di payuneun kantor pusat Hareupeun PUSAT Hareupeun Gedong Pusat. Ngawangun. Ngawangun. OF Ngawangun. TANGTOSNA Ngawangun. Tangtosna urang bakal Ngawangun. Tangtosna urang bakal teraskeun Ngawangun. Tangtosna urang bakal teraskeun

Putus: Penjaga kaamanan pengadilan federal ditémbak di kota Phoenix

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="2.769" dur="0.167"> DI </text>
<text sub="clublinks" start="2.936" dur="0.333"> DALAM PHOENIX, </text>
<text sub="clublinks" start="3.269" dur="0.334"> DINA PHOENIX, 12 </text>
<text sub="clublinks" start="3.603" dur="0.3"> DINA PHOENIX, 12 BERITA. </text>
<text sub="clublinks" start="3.903" dur="0.835"> DINA PHOENIX, 12 BERITA. >> </text>
<text sub="clublinks" start="4.738" dur="0.166"> DINA PHOENIX, 12 BERITA. >> MATT, </text>
<text sub="clublinks" start="4.904" dur="0.101"> DINA PHOENIX, 12 BERITA. >> MATT, Nuhun. </text>
<text sub="clublinks" start="5.005" dur="0.166"> >> MATT, Nuhun. </text>
<text sub="clublinks" start="5.171" dur="0.167"> >> MATT, Nuhun. >>> </text>
<text sub="clublinks" start="5.338" dur="0.167"> >> MATT, Nuhun. >>> NUTUP </text>
<text sub="clublinks" start="5.505" dur="0.133"> >> MATT, Nuhun. >>> SUSUS NGUSUS </text>
<text sub="clublinks" start="5.638" dur="0.301"> >> MATT, Nuhun. >>> NGARENGKET BERITA </text>
<text sub="clublinks" start="5.939" dur="0.3"> >> MATT, Nuhun. >>> NGARENGKEUN BERITA PECAH DI </text>
<text sub="clublinks" start="6.239" dur="0.267"> >>> NGARENGKEUN BERITA PECAH DI </text>
<text sub="clublinks" start="6.506" dur="0.167"> >>> NGARENGKEUN WARTA PECAH DI TURUN </text>
<text sub="clublinks" start="6.673" dur="0.133"> >>> NGARENGKEUN WARTA PECAH DINA PHOENIX TURUN </text>
<text sub="clublinks" start="6.806" dur="0.167"> >>> NGARENGKEUN WARTA PECAH DINA KAPANASIHAN PHOENIX </text>
<text sub="clublinks" start="6.973" dur="0.934"> >>> NGARENGKEUN WARTA PECAH DINA PHOENIX TURUN AYEUNA AYEUNA </text>
<text sub="clublinks" start="7.907" dur="0.267"> >>> NGARENGKEUN WARTA PECAH DINA PHOENIX TURUN AYEUNA AYEUNA </text>
<text sub="clublinks" start="8.174" dur="0.634"> >>> NGARENGKEUN WARTA PECAH DINA PHOENIX TURUN AYEUNA AYEUNA A </text>
<text sub="clublinks" start="8.808" dur="0.234"> PHOENIX RUNTAH AYEUNA AYEUNA A </text>
<text sub="clublinks" start="9.042" dur="0.167"> PHOENIX RUNTAH AYEUNA AYEUNA PULIS </text>
<text sub="clublinks" start="9.209" dur="0.066"> PHOENIX TINGGAL AYEUNA AYEUNA SITUASI POLISI </text>
<text sub="clublinks" start="9.275" dur="0.334"> PHOENIX TENGAH AYEUNA AYEUNA KANGGO SITUASI POLISI </text>
<text sub="clublinks" start="9.609" dur="0.567"> PHOENIX TENGAH AYEUNA AYEUNA KANGGO SITUASI POLISI DI JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="10.176" dur="0.334"> PHOENIX TENGAH AYEUNA AYEUNA KANGGO SITUASI POLISI DI handapeun jalan </text>
<text sub="clublinks" start="10.51" dur="0.2"> SITUASI POLISI ADALAH DI JALANNA </text>
<text sub="clublinks" start="10.71" dur="0.668"> SITUASI POLISI TEU LEUNGEUT JEUNG KITU TEH </text>
<text sub="clublinks" start="11.378" dur="0.5"> SITUASI POLISI ADALAH DI JEUNG GAMPANG POSOSIIX </text>
<text sub="clublinks" start="11.878" dur="0.634"> SITUASI POLISI ADALAH DI JEUNGKEUN DEUI DEUI POLISI PHOENIX </text>
<text sub="clublinks" start="12.512" dur="0.334"> DEUI PULIS FOSÉSI </text>
<text sub="clublinks" start="12.846" dur="0.1"> HEADQUARTERS POLISI POLOÉNIK. </text>
<text sub="clublinks" start="12.946" dur="0.167"> PUSAT LINGKUNGAN. </text>
<text sub="clublinks" start="13.113" dur="0.066"> PUSAT LINGKUNGAN. Anjeun </text>
<text sub="clublinks" start="13.179" dur="0.334"> PUSAT LINGKUNGAN. ANJEUN </text>
<text sub="clublinks" start="13.513" dur="0.434"> PUSAT LINGKUNGAN. ANJEUN NÉangan </text>
<text sub="clublinks" start="13.947" dur="0.333"> PUSAT LINGKUNGAN. ANJEUN NINGALI HIRUP </text>
<text sub="clublinks" start="14.28" dur="0.401"> PUSAT LINGKUNGAN. ANJEUN KITUJAT LANGSUNG </text>
<text sub="clublinks" start="14.681" dur="0.3"> ANJEUN KITUJAT LANGSUNG </text>
<text sub="clublinks" start="14.981" dur="0.134"> ANJEUN NINGALI HIRUP NU NEHINGTON </text>
<text sub="clublinks" start="15.115" dur="0.1"> ANJEUN NINGALI LANGSUNG DATANG JALAN WASHINGTON </text>
<text sub="clublinks" start="15.215" dur="0.667"> ANJEUN NINGALI LANGSUNG CALUNG WARNA WASHINGTON JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="15.882" dur="0.434"> ANJEUN NINGALI LANGSUNG SADEUNG JALAN WASHINGTON JEUNG PITUJU </text>
<text sub="clublinks" start="16.316" dur="0.233"> Jalan Raya WASHINGTON JEUNG PITUJU </text>
<text sub="clublinks" start="16.549" dur="0.1"> Jalan WASHINGTON JEUNG PITUNG PITUHU </text>
<text sub="clublinks" start="16.649" dur="0.701"> Jalan WASHINGTON JEUNG PITUJU jalan jeung </text>
<text sub="clublinks" start="17.35" dur="0.167"> Jalan WASHINGTON JEUNG PITUNG PITUHAN JEUNG DITURUNAN </text>
<text sub="clublinks" start="17.517" dur="0.1"> Jalan WASHINGTON JEUNG PITUNG PITULU JEUNG FOSÉNSI KURUNG. </text>
<text sub="clublinks" start="17.617" dur="0.3"> JALAN JEUNG PHOENIX DITANGGUNGKEUN. </text>
<text sub="clublinks" start="17.917" dur="0.034"> JALAN JEUNG PHOENIX DITANGGUNG. OBVIOUS </text>
<text sub="clublinks" start="17.951" dur="0.167"> JALAN JEUNG PHOENIX DITANGGUNGKEUN. OBVIOUS A </text>
<text sub="clublinks" start="18.118" dur="0.367"> JALAN JEUNG PHOENIX DITANGGUNGKEUN. OBVIOUSLY LOT </text>
<text sub="clublinks" start="18.485" dur="0.4"> JALAN JEUNG PHOENIX DITANGGUNGKEUN. OBVIOUSLY LOBA </text>
<text sub="clublinks" start="18.885" dur="0.801"> JALAN JEUNG PHOENIX DITANGGUNGKEUN. JELAS KAGIATAN KAGIATAN </text>
<text sub="clublinks" start="19.686" dur="0.267"> JELAS KAGIATAN KAGIATAN </text>
<text sub="clublinks" start="19.953" dur="0.133"> OBVIOUS LOBA KAGIATAN NU JADI KAGIATAN </text>
<text sub="clublinks" start="20.086" dur="0.1"> Jelas pisan KAGIATAN KAGIATAN ANJEUN. </text>
<text sub="clublinks" start="20.186" dur="0.234"> Kajadian di ditu. </text>
<text sub="clublinks" start="20.42" dur="0.1"> Kajadian di ditu. POLISI </text>
<text sub="clublinks" start="20.52" dur="0.1"> Kajadian di ditu. SET POLISI </text>
<text sub="clublinks" start="20.62" dur="0.367"> Kajadian di ditu. POLISI SIEUN </text>
<text sub="clublinks" start="20.987" dur="0.1"> Kajadian di ditu. POLISI NETEP KANIAH </text>
<text sub="clublinks" start="21.087" dur="0.167"> Kajadian di ditu. POLISI NGADUNGKEUN TKP </text>
<text sub="clublinks" start="21.254" dur="0.434"> Kajadian di ditu. POLISI NGADAPKEUN TAPI TKP </text>
<text sub="clublinks" start="21.688" dur="0.167"> POLISI NGADAPKEUN TAPI TKP </text>
<text sub="clublinks" start="21.855" dur="0.1"> POLISI NGADAPKEUN ADEGAN Kajahatan JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="21.955" dur="0.133"> POLISI NGADAPKEUN ADEGAN Kajahatan JEUNG GEUS </text>
<text sub="clublinks" start="22.088" dur="0.1"> POLISI NGADAPKEUN ADEGAN Kajahatan JEUNG KUNCUNG </text>
<text sub="clublinks" start="22.188" dur="0.1"> POLISI NGADAPKEUN ADEGAN KAIRAHAN JEUNG GEUS NGARANGKAT </text>
<text sub="clublinks" start="22.288" dur="0.301"> POLISI NGADAPKEUN ADEGAN KAIRAHAN JEUNG GEUS NGARANGKAT </text>
<text sub="clublinks" start="22.589" dur="0.333"> POLISI NGADAPKEUN ADEGAN KAIRAHAN JEUNG GEUS NGADUNGKEUN Area </text>
<text sub="clublinks" start="22.922" dur="0.167"> JEUNG TÉNÉNG KONÉNGAL KAWASAN </text>
<text sub="clublinks" start="23.089" dur="0.1"> Sareng parantos ngonci aréa di </text>
<text sub="clublinks" start="23.189" dur="0.501"> JEUNG TÉNÉNG KONÉNGKEUN DAERAH DI Hareup </text>
<text sub="clublinks" start="23.69" dur="0.534"> Sareng parantos ngonci aréa di payun </text>
<text sub="clublinks" start="24.224" dur="0.767"> Sareng parantos ngonci aréa di payun </text>
<text sub="clublinks" start="24.991" dur="0.134"> Sareng parantos ngonci aréa di payuneun kantor pusat </text>
<text sub="clublinks" start="25.125" dur="0.267"> Hareupeun PUSAT </text>
<text sub="clublinks" start="25.392" dur="0.1"> Hareupeun Gedong Pusat. </text>
<text sub="clublinks" start="25.492" dur="0.166"> Ngawangun. </text>
<text sub="clublinks" start="25.658" dur="0.101"> Ngawangun. OF </text>
<text sub="clublinks" start="25.759" dur="0.1"> Ngawangun. TANGTOSNA </text>
<text sub="clublinks" start="25.859" dur="0.233"> Ngawangun. Tangtosna urang bakal </text>
<text sub="clublinks" start="26.092" dur="0.434"> Ngawangun. Tangtosna urang bakal teraskeun </text>
<text sub="clublinks" start="26.526" dur="0.067"> Ngawangun. Tangtosna urang bakal teraskeun </text>